Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.19. 14:57 Fabius

(ki) Oktatás konzervatív keresztény módra

Címkék: oktatás fidesz kdnp haha educatio

Nehezen tudtam eldönteni, hogy anyázós vagy röhögős kommentárt fűzzek az Educatio konferencián történtekhez. Egyszerre lenne kedve az embernek röhögni a látványon, ahogy néhány diák és a határozott fellépés mekkora zavart  és ideges tikkelést képes okozni egy miniszternek, államtitkárának, és a szavaikat áhítattal ivó válogatott közönségnek. Az elhangzottak viszont hasonló korú és sorsú gyerek apjaként a fejembe kergették a vért. Ez lenne a  sokat emlegetett keresztény konzervatív értékrend, ami a felvételeken megszólalók szájából elhangzik? Mert, ha igen, akkor nagyon rosszul csinálok valamit, és el kell kezdenek látogatni az ilyen konferenciákat. Gondolom csak jobb lenne, ha nem kéne a gyerekeket a pofonosztás javaslatával hazaküldözgetni, lenne kéznél szülő, akivel a lelki munkásőr azonnal lepofozkodhatja a javaslatát, ha van hozzá bátorsága. 

educatio.gif

Eddig arra neveltem a gyerekeimet, hogy a fizikai erőszak nem megoldás semmire, de könnyen lehet a látottak alapján, hogy fel kell adni az elveimet, ha fel akarok zárkózni a nerszellemhez. Az csak az egyik dolog, hogy bullshit asszonyság ordítva követel tiszteletet, és szarból font ostorral igyekszik mittettélazasztalra strófát pattogtatni, mert őt egy legyintéssel elintézi az ember: a jövőjükért felszólaló diákok nála máris többet tettek arra a bizonyos asztalra, amin a jövőt írják, mert kiálltak azért, amiért neki, konferencia résztvevőnek a dolga lenne. Ezért tartjuk őt, ugyanis, bár ahogy elnézem a közszolga kifejezést ideje lenne kikeresnie a szótárban, hogy különbséget tudjon tenni a tanár és a bólogató nejlonkutya között. 

De mit szóljunk a szóváltás hatására magát szolgálatba helyező munkásőr szakos kolléga kirohanásához? Tudom életidegenül hangzik egy nemfideszes számára, hogy vannak családok Magyarországon, ahol a nők nem vargapistai módszerekkel vannak kezelve, és nem divat a családon belüli erőszak sem. Ezért azt gondolom, a kolléga jelentkezzen nálam a kiosztani szánt sallerjaival, és ne a gyerekekkel üzengessen meg küldözgessen pofont. Ebben az esetben, ha elég meggyőzően érvel legyűröm magamban a liberálist, és elrendezzük ezt a dolgot a konzervatívéknál ezek szerint megszokott és kívánatos módon. Aztán a felépülés hetei alatt majd elgondolkodik, hogy mennyire eredményes modell amit erőltet. 

Az meg gondolom a véletlen műve, hogy a családbarát kormány erőforrás minisztere és kereszténydemokrata államtitkára egy szó ellenvetés nélkül nézte végig, hogy a magáról megfeledkezett kretén családon belüli fizikai erőszakra buzdít. Demagóg vagyok? Az bizony. 

Mert ezért semmi mást nem érdemeltek. 

759 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr65027207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tegnap óta görcsölünk azon, hogy idézem Deutsch tomi NER-tagot:Who the fuck is... sárga blézeres Ner-asszonyság?
én magam pedig azon töprengem, hogy a kommunista bőr nem pirul le a kerekded orcájáról?
Azt már tudjuk,ki a pofonra vágyó (persze nem a sajátjára) "Ner-tag". Pintér Bertalan Fidesz-Kdnp polgármester Nógrádmijafsz*m tudja helyről. Példás a társaság.
Azért az a kazárpalánta is kitett magáért, ahogy elnéztem a rikácsolását. Arról nem is beszélve, hogy a konferencia svédasztalos kajáival már nem volt akkora bajuk. Szépen bemajszolták, ami szem szájnak ingere, majd angolosan távoztak a fiatal aktivisták. :)
tudod Fabi, ha én lnnék te, már az az önjelölt agyament munkásőr ki lenne kozmetikázva vagy sminkelve maradandóan...pontosan ez a baj, hogy ott és akkor nem te voltál és senki más nem volt aki ...

és ez a szomorú? vagy gyalázat

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Elmész Angyal a büdös mocskos picsába, te tróger!

Azért a szemétségnek is van határa.

Aljas vagy, szégyellem, hogy magyarnak tartod magad.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ne fárass! Láttad-é, hogy először udvariasan jelentkeztek, két kicsi ujjukat feltéve, ahogyan azt tanulták a suliban? Miért mondod, hogy rikácsoltak, mert remeg a hangjuk (persze félnek), s mert nem kapnak egy kurva mikrofont?
Bocs, hogy OFF de sokatmondó:

A gazdagok megszüntethetnék a nyomort

"Az a 240 milliárd dollár, amellyel a világ száz leggazdagabb emberének vagyona a tavalyi évben gyarapodott, négyszer is elég lenne a mélyszegénység felszámolására a világon - közölte számítását az Oxfam a közelgő davosi világgazdasági fórumhoz időzítve. A The Cost Of Inequality: How Wealth And Income Extremes Hurt Us All című jelentésében a nem kormányzati szervezet azt írta: a bolygó lakosságának leggazdagabb egy százaléka az utóbbi két évtizedben 60 százalékkal növelte vagyonát - dacára a gazdasági válságnak, amely "nem tett mást, csak felgyorsította ezt a tendenciát".

hir6.hu/cikk/76100/a_gazdagok_megszuntethetnek_a_nyomort

ON
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Azt valamiért gondoltam, hogy a hazaküldött sallerral nem lesz bajod.

Végül is igen, ha svédasztal eldézsmálják a nertagok elől az fajsúlyosabb probléma.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te ott voltál, mint mindíg, és szó nélkűl kazározol, ahelyett, hogy....

brühühühü

jellemző háziszárnyas viselkedés olyan dzsobbikosch: benyalunk oszt annyi?
@Habakuk999: Ne bomolj Habi. Ahogy te úgy más is nyilváníthat véleményt. Az meg, hogy ki és mitől magyar szerinted, abba most inkább menjünk bele, mert le leszünk baszva, hogy tematizáljuk a blogot. :)
Szégyen az egész. A saját fiammal kaptam össze, aki ugyanolyat állított,mint a Gabriel, holott korosztályos. Én pedig, az anyja, védtem a fiatalokat. Röhejes az egész. Persze a fiamnak olyan szempontból könnyű,hogy tanította a Rózsi, aki akkor még viszonylag normális volt. Ja, persze nem volt ilyen pozícióban... ami elveszi egyesek eszét,, jellemét, s gerinctelenné teszi ezt az egész szarkupac bandát.
Mindenféle emberrel találkoztam az elmúlt időszakban, látom a visegrádiak igyekvését, nyugalmát, a lengyelek szárnyalását, a mi vergődésünket.

Arra jutottam saját magammal, hogy kurva kevés ezt pusztán a fideszre fogni.

Ebben benne vagyunk mi mindannyian, az egész magyar társadalom, főleg a magyar értelmiség.
Elszúrtuk a nyugathoz való fölzárkózás esélyét. Évtizedes hátrányba kerültünk a rendszerváltáskori évtizedes előnyünkből.

Padlóra küldtünk mi mindannyian tényleg több millió embert.

Barmok vagyunk.
Politikától, pártszimpátiától függetlenül.

A másik poszt alá írtam, közben megjött az új, ami alapján döbbent csendben néztük a videót.

Erre jön egy kretén.

Elegem van, elegem van a jópofizásból, elegem van az okoskodásból.
Muszáj változnunk és tenni valamit, mert ennek a sötét kornak felelősségét senki se mossa le rólunk később.
Megkérdezném, hogy ezek az emberek az "ország felelős vezetői"? Ha igen, akkor rossz országban élek! :(
@Fabius: Akár még azzal is lehet baj, viszont ha kiabálok sajnos még nem biztos, hogy igazam is lesz. Egyébként valami ütős transzparens talán hatásosabb lett volna vagy vihettek volna egy hangos beszélőt is, ha már úgy rákészültek a konferenciára.:)
@Habakuk999: Életedből??? Ne már. Az az életed, hogy néha én is írok véleményt erre a blogra??? :) Én sosem írnék neked ilyesmit, még akkor se ha tök ellenkezőt gondolunk valamiről.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kobozzuk el az imperialistáktól. Éljen és virágozzon a kommunizmus.

Ez a gyönyörű gondolat de szépen mutatna két árpádsáv között. Közvetlenül a felajánlottam a vagyonom önként a hátrányos helyzetűek, romák és hajléktalanok javára mondat alatt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A transzparenst elvették, olvashattad volna, ha figyeltél volna. Megafon volt náluk, de eltették amikor kérték őket. Kiderül a videóból, majd ha figyelmesen megnézed koncepciógyártás helyett.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a NER meg a dzsobbik tapsa hozzá megoldotta eztet levédiában: nem munkahelyet, hanem munkanélküliséget teremtesz és Ócsá-t ahová meghalni mennek a meggyalázottak pedig -egyik sem Jean Valjean ugye aki szerinted számkivetett- nem minden vétek az övék?

brühühühühü
@V-PORT: Ezek az emberek nem az ország felelős vezetői. A pofonos "úriember" egy kis község polgármestere, akiről nem tudni mit is keres ezen a "konferencián", hiszen tőlük már elvonták az oktatás önrendelkezését.
ki a"hölgy" keressétek már meg ki ez a nő, aki a legutolsóbb, legkommunistább szöveget nyomja: "tegyél le az asztalra valamit, akkor majd szólhatsz, addig kuss a neved."
Én bizony a Kádár rendszer vége felé voltam iskolás (általános), d már akkor is azt mondták az igazgatók, mondjátok el a véleményeteket, s senkit nem terrorizáltak. Mi ez a kommunista tempó? Bocs , de a XIII.kerületbe jártam a "tripolisz" egyik iskolájába.
@rodeo36:

Ha egy ilyen kretént első felindulásból betakarok nem marad csak egy massza a feje helyén.

Ezen kívül tényleg nem hiszem, hogy megoldás lenne bármire. De az lassan biztosnak látszik, hogy mi szülők is kénytelenek leszünk belefolyni a dologba, ha ebbe az irányba kívánnak haladni.

Ennyire bátor senki ne legyen. Ha mégis, akkor nézzen velem szembe, és mondja az arcomba, ha még úgy is meri.
@Fabius: Ez nem furcsa egy picit annak fényében, hogy előző nap hozta minden portál, hogyasszongya?

Ismét meghátrálásra kényszerült a kormányzat a hallgatókkal szemben.

www.vg.hu/kozelet/tarsadalom/hook-minden-szakon-lesz-osztondijas-ferohely-de-a-java-meg-hatravan-395769

Vagy csak az volt a baj, hogy nem a HAHÁSOK előtt hátrált meg a kormányzat a tárgyalóasztalnál hanem a HÖOK előtt??? Kellett gyorsan egy alkalom, hogy megmutassák ők is malagyecek? :)
@CSENDES: Én ezekkel az emberekkel nem tudok mit kezdeni. Aki szerint Hoffmann Rózsa "ország felelős vezetői" közé tartozik, nos annál látszik, hogy mit gondol a világról.
A legaljasabbnak pedig azt találtam, hogy amikor a kormány még nem akart a hallgatókkal tárgyalni, úgy érezte mindent le tud nyomni az ifjúság torkán, ráuszította a kommunikációs blogger hadat a fiatalokra, s az egyetemistákról zengett történeketeket, akik '100' évig tanulnak és használják az adózók pénzét, aztán ott hagyják az egyetemet, vagy elvégzik és a romkocsmák mélyén merengenek haszontalanul, de legalábbis külföldre távoznak.
Majd amikor a kormány mégis úgy döntött, hogy le kell ülnie a fiatalokkal,fordult a kocka , a kommunikáció már csak arról szólt, hogy bizonyos diákok (HAHA, és gimnazisták, akiknek "végképp semmi közük a taníttatásukhoz) az ellenségek. Hallgassátok meg a királyi TV-ben az erről szóló riportot. Hányinger.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hogy értsd, nem kell hozzám szólnod, jó?

Én is veszem a fáradtságot, hogy megpróbáljak ne beléd kötni. ( nem lesz egyszerű)
@Habakuk999: "Barmok vagyunk. Politikától, pártszimpátiától függetlenül."

Ebben lehet igazad, de abban is biztos vagyok hogy nem az átlagembereknél nálad vagy nálam találhatóak az igazi okai annak, hogy hová jutott mára ez az ország.:(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az gondolom nem tűnt fel, hogy a 16 szak az egy pont a hatból.

De tudod mit? Ha ennyire kíváncsi vagy a HaHa - HÖOK viszonyra, akkor hétfőn melóban majd rákérdezel. Aztán a választ megoszthatod velünk is.
@Habakuk999: Figy nyugodtan szólj hozzám továbbra is, ahogy eddig is megtetted. Én nem fogok megsértődni ha alpári stílusban reagálsz. Bár a véleményközlés kulturált formája akkor is hasznos lehet ha épp elborult az agyad. :)

Én pld. közös szomorúságunk miatt lettem nagyon kész miután megnéztem ezt a három részes videót, amelynek "Megemlékezés a Malévről" a címe. :( Érdemes megnézni mert nagyon sok kuriózumnak számító archív felvétel is látható benne.

www.youtube.com/watch?v=Rx1gzkRDGbA&feature=share&list=PL5EAAF2177F4C41A1

www.youtube.com/watch?v=FGT0BZSzEN8&feature=share&list=PL5EAAF2177F4C41A1

www.youtube.com/watch?v=KAjrbr3vQ_k&playnext=1&list=PL5EAAF2177F4C41A1&feature=results_video

Látod emiatt pld. sokkal inkább tudnék anyázni.
@Fabius: Megpróbálhatom de nem biztos, hogy nagyon sok érdemit tudnék mondani. Te mit tudsz erről a viszonyról?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Azt tudom, hogy a HaHa azért alakult, mert a Nagy Dávid féle HÖOK kormányhoz törleszkedése sokaknak nem tetszett. Ahogy az sem tetszett, hogy tavaly ilyenkor a jelentkezési káosz idején a fellépés elmaradt, Nagy Dávid meg a Fidelitasnak udvarolt éppen.

De most elvileg szövetség van, a fellépéseknek nem a HÖOK szerepéhez, hanem a kormány tevékenységéhez van köze.

Éppen ezért leköpdösni őket egy ellenzéki párttól elég nevetséges, de ahogy érzitek.
@Fabius: De a cikk azt írja, hogy elég lenne a világ 100 leggazdagabb emberének a vagyona is. Gondolom ott még sajnos nem tartasz. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

De miért érjük be a leggazdagabbak vagyonával? Osszuk szét mindenkiét. Aki ezt támogatja bárhogy, az legyen példamutató és kezdje a sajátjával. Kicsit és a más faszával kommunistának nem lehet lenni. Az vagy igen, vagy nem döntés.

A kecód, kocsid, fizetésed közösbe dobásával tudod hány adag kaját kioszthatnánk a Blahán?
"Konzervatívéknál" így megy ez:
"– Borzalmasan rossz gyerek voltam, ha erre gondol. Pontosabban, a kötelmeket egyáltalán nem tűrő gyerek voltam, aki egyszerűen képtelen elfogadni, hogy van néhány dolog a világon, amit nem tehet meg. Ez minden körülmények között kínos, de egy tradicionális kis faluban egyenesen katasztrófa, ha egy kölyök kilóg a sorból. Kaptam is érte eleget, eltángáltak néhányszor rendesen. Más kérdés, hogy nemigen használt. Mert tudtam én pontosan, hogy megint hülyeséget csinálok, azt is tudtam, hogy megint botrány lesz belőle, nem kellene – de mégis. Mégis, mindezek tudatában roppant határozottan tovább csináltam a hülyeséget. Való igaz, nem is lehetett velem mást csinálni, mint időnként elverni…"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Akkor ki a felelős? A dalai láma?
Nem Angyal, ezt teljesen közösen szúrtuk el, a felelőssége nyilván az árokparton kaszálóknak sokkal kisebb, mint például a miénk, és a miénk sincs akkora, mint Feltóé vagy Orbáné. De van.

Itt vagy rá élő példának. Van egy téma, amit szépen elröhincsélsz svédasztalnak álcázva, természetesen, mivel ez már zsigerből jön neked, zsidózva.

Én pedig látva, hogy a fiatalok problémáját nemes egyszerűséggel lököd le a (svéd)asztalról, a szintedre leszállva, hogy megértsd nem értek egyet a véleményeddel, jobbikos mértékkel kulturáltan, finoman közöltem veled ellenvéleményemet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Bazmeg SZÓ SZERINT ezt a bullshitet nyomta le a hírtv! :DDD

Körímél megjött? :DDD
Röghözkötés. Ejnye,ejnye. Hát nem a hazához
kötésről volna é szó liberális elvtársak?
Nagyon tudjátok emlegetni az adófizetők pénzét.
Hát bizony nem szeretnénk ha a gyerek tanulna az ország pénzén, aztán a tudást meg azonnal kilopná.Mert igencsak tolvaj lenne.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tényleg gáz volt, hogy a diákoknak erőszakkal kellett felmenni a pódiumra, aztán túlordibálni a sok NER-parasztot, hogy elmondhassák a véleményüket. Elég ciki.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne viccelj csak épp véletlen be volt kapcsolva a hiradó. :)
@centenárium:

Jól látod tökorrú. Az adófizetők pénzét emlegetjük, vagyis nem a tiédet.

Azért az vigasz valahol, hogy te tudást meg szellemi tőkét nem tudsz kilopni sehonnan.
@Fabius: Mondasz valamit. Nekem még előbb is kéne kezdenem, mint pld. Assisi Szent Ferencnek. :)

youtu.be/TgDQ9mpPfCs

A bibi csak annyi lenne, hogy a 100 leggazdagabb már nem követne sajna. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az mindenesetre elég LOL, hogy az első megjegyzésed a témáról az volt, hogy bezzeg a szendvicseket bezabálták, a második a kazuározás. Én még azt is el tudom képzelni, hogy mikor hazament a kis kazuár, még ki is verte, miközben egy turul (érted...) kislányról fantáziált, hova fog ez vezetni, ezt kérdem mindig.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"A bibi csak annyi lenne, hogy a 100 leggazdagabb már nem követne sajna."

Az biztos, de cserébe te lehetnél Asziszi Szent Gábor. Hol a probléma?
@centenárium: Én becsületesen fizetem az adót, tehát a saját gyerekem effektíve ebből tanul. Igaz? Akkor ha kifizettem az iskoláit, nem mehet ki külföldre?
Az Educatio konferencián látottak egy korképet festettek le a nézők számára a történtek alapján. A fiatalok ugye betartották a játékszabályokat, mert jóváhagyást kértek arra, hogy szólhassanak, ezt meg is kapták az ottani felnőtt társadalomtól. Amikor kritikájuk tartalma nem esett egybe a potentátok véleményével, erőből, a tekintély elv alkalmazásával és arroganciával megalázó módon reagáltak.
A tagbaszakadt úr felszólitotta a diákot, hogy otthon pofozza meg az apját, mert az nem tanította móresra a gyerekét.Ez üzenet volt az apának, annak az apának, aki nagy valószínűséggel önérzetre nevelte a gyerekét, arra, hogy nyíltan álljon ki nemcsak a saját, hanem a közösség érdekei mellett is.
Az igaz, hogy ilyen nevelési elv és értékrend kizárja az alattvalói viselkedést, ez indukálta az arroganciát, amelyet az úr és a sorokban űlő hölgy produkált.
Nem lehetett nem észrevenni bennük azt a sanda szándékot, hogy fellépésükkel nagyon is meg akartak felelni nemcsak az ott lévő kormányzati szereplőknek, hanem a jelen lévő feletteseiknek is.
Ehhez azonban nem a fiatalok és diákok nyilvános, arrogáns rendreutasítása és megalázása legyen az eszköz.
@Fabius: Ja még annyi, hogy Ferencnek akkor még nem volt gyerek. :)
Ez vérlázító magatartás, a felnőttek szégyenletesen viselkedtek a gyerekekkel. Minden tanár nevében kérhetnének bocsánatot a diákoktól. Úgy látszik fityeszéknél ez a trendi: leordítom, megfélemlítem, terrorizálom, befogom azt a nagypofáját akárhogy is...
Ez nagyon szomorú, hogy nálunk még itt tartanak, pont azok, akiknek a kezébe adták a következő nemzedéket.
Mert milyen embereket lehet nevelni ilyen módszerrel?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Valószínűleg Gábrielnek a legbátrabb cselekedete az volt egész életében, hogy a nagy nehezen betanult kazározásait begépelgette a billentyűzetén. Ez aztán kissé frusztrálja, amikor a civil kurázsival szembetalálkozik. :-))
Kommenteket még nem olvastam, de ez szerintem fontos!

"Ebben az esetben, ha elég meggyőzően érvel legyűröm magamban a liberálist, és elrendezzük ezt a dolgot a konzervatívéknál ezek szerint megszokott és kívánatos módon."

Bocs Fabius! Ne tedd! Ez a cél. Kiidegelni minket, egymásnak uszítani minket. Ezért "dolgoznak" ezek a jómadarak.
@centenárium: Most nem erről van szó, hanem arról, hogy a miniszterelnököd 2008-ban populista népszavazást kezdett a tandíj eltörléséért. Erre most ugyanaz a bugris bevezeti. Ráadásul az MSZP 2008-as tandíj tervezetétől eltérően, teljesen más paraméterekkel.
A különbségek nagy vonalakban:
1. Az MSZP az első év után vezette volna be a tandíjat, a tanulmányi eredménytől függően differenciálva. A legjobb tanulók ösztöndíjat kaphattak volna, a jó tanulók alacsony tandíjat fizettek volna, vagy tandíj mentesen tanulhattak volna. Akik pedig melegedni jártak be az egyetemre, azok a képzés teljes költségét fizették volna.
2. Az induló tandíj alacsonyabba lett volna, mint amit a vezényló és zrt.-je akar bevezetni.
3. A tandíjat nem két hét alatt akarták bevezetni, hanem lényegesen hosszabb átfutási idővel. 2007-ben döntött az MSZP kormány a tandíj 2009-es bevezetéséről. A vezényló és zrt-je decemberben eldöntötte a tandíjat, és azonnal be is vezette. Ezt korrekt dolognak tartod?
4. Az MSZP kormány nem kényszerített hallgatói szerződéseket a diákokra az "ingyenes" oktatásért cserébe.
Szóval ezt gondold át még egyszer.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miért a polgárpukkasztás az csak libsik privilégiuma??? :)
@szerénységem: Jó lenne ha ez okozná nekem a frusztrációt ebben az életben. :)
@Mariann19: És ráadásul hiába tartották be a játékszabályokat, az "előadás" után sem kérdezhettek semmit sem a Honffman Rózsikától, sem a Balog Zoltántól.
@centenárium: voltál már kórházban vagy orvosnál kezelésen?

Én még talán összesen kétszer életemben.

Ha te többször, akkor elloptad az egészségbiztosításomba befizetett pénzemet?

Ostoba demagóg tolvaj.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha nem zsidózol egyet, akkor el van rontva a napod? Most miért kellett, de komolyan?
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Amikor bármelyik kommentben ilyen sokszor látom leírva az MSZP-t, mindig Fabius közelmúltbéli posztja jut eszembe. :)

Az MSZP-nek, lassan, szótagolva

varanus.blog.hu/2012/12/28/az_mszp-nek_lassan_szotagolva
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ide miért gazdagokat írtál? Miért nem azt, hogy a zsidóktól el kell kobozni a vagyont?
@Dr.Zomboss: Szerintem ez ugyanolyan, mint amikor itt elég sokan pld. gúnyosan magyaroschoznak. Tudod, amolyan vicces felhang semmi egyéb. :) Nem kell annyira komolyan venned.
@Dr.Zomboss: Mert szerintem a világ 100 leggazdagabb embere nem mind zsidó, valamint a linkelt jelentés sem erről szolt. :)
Tudod a tényeket sokszor én is tiszteletben tartom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem értem. Azért kellett egy oktatásról és a házmester országosodásról szóló poszthoz zsidózást kommentelned, mert magyaroschoznak valakik? Jól vagy amúgy? Már igy értelmi képességeid viszonylatában.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
A kormánynak észre kéne vennie, hogy ez az ifjú generáció erőből nem kényszeríthető hallgatásra és megalkuvásra.
Nem ismertük eddig szinte a saját gyerekeinket erről az oldalukról, hogy kitartóak a véleményük érvényesítésében, ez belőlünk, felnőttekből elimerést kell, hogy kiváltson.
Példamutató a felsőoktatásban már résztvevők kiállása a középiskolások mellett is, mely arról tesz tanubizonyságot, hogy közösségtudatuk fejlett, mely a felnőtt társadalmunkra nemigen jellemző.
@G.I.J.:
hehe. Ezt is monta:
"– Feltéve, hogy lesz akkor is egy jól inspiráló, kőkemény, felkészült, és pengeéles ellenzék…

– Őszintén kívánom, hogy legyen!”
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én nem nagyon nézegetem ezt faji alapon, de pl. a leggazdagabb mexikói. Brunei szultánja sem annyira "kazár" szerintem.
@Habakuk999: "Barmok vagyunk.
Politikától, pártszimpátiától függetlenül."

Nem tehetünk róla. Azt kellene végre felismernünk, hogy "pártjaink", mindenkori szabadon? választott kurmányaink továbbra is ellenünk vannak. Ahogy az átkosban is ellenünk voltak, csak akkor itt voltak a baráti, azaz megszálló szojvet eftársak.

Egyszerűen fogalmazva, akik eddig az oroszokkal kollaboráltak, 1990 óta "többpárti színekben" az oroszokkal és az amikkal (USA) kollaborálnak. Egyszerű, köztörvényes, bűnszervezetben folytatólagosan elkövetett lopás.

Gábriel linkje alapján fityiszék még be is ismerték a bűnrészességüket (1. orbán kormány).
@Dr.Zomboss: Én sem faji alapon nézegetem, de ezt épp az előbb írtam el. :)
@Dr.Zomboss: Rosszúl látod. Ez nem zsidózás volt, hanem szimplán csak támaszkodtam a kommentemben a legújabb tudományos kutatások eredményeire. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kicsit kevered a szezont a fazonnal: a "libsik" általában POLGÁROK (nem az a polgár, akinek turul alakú pötty van a seggén), és akik "polgárpukkasztanak" azok valójában "nyárspolgárpukkasztanak". Remélem, segítettem. :D
@rdos: Ne haragudj, de nem értek veled egyet.
Lengyelek lassan a németeket előzik, csehek, szlovákok ugyanabban a cipőben vagyunk.

Ez a mentalitás a kurva nagy baj, ami árad a hozzászólásokból.

Mindenki felelős, csak mi nem.
Ez kurvára nem igaz.
Egy példa a blogban, a virtualitásba, de könnyen áttehető a valóságra:
Felelős Angyal, amikor zsidózva mosolyogva ássa el a gyerekeink jövőjét jó mélyre, Felelős mindenki, aki ezt nem kéri ki magának.

Ébresztő kérem szépen. Ez a kurva ország a mi országunk, mi vagyunk a felelősek érte.

(Lassan öszödi beszédet is mondok.)
@Mariann19:

"Példamutató a felsőoktatásban már résztvevők kiállása a középiskolások mellett is, mely arról tesz tanubizonyságot, hogy közösségtudatuk fejlett, mely a felnőtt társadalmunkra nemigen jellemző."

Ez ugye elvileg azt kéne jelentse, hogy valamit jól csináltunk a generáció felnevelése közben.

Nerországban viszont azt jelenti, hogy lepofozni való szemetek vagyunk az értékítélet szerint.
Látom Gábriella teljesen rácsavarodott a gazdagvagyon kérdésre. Terel ezerrel. Biztos megvan erre a jó oka. Egyébként az első beszólása igazi parasztbunkóra sikeredett... onnan nem olvasom. Ennek az emberkének kapitális etikai és meentális problémái vannak. Még egy darabig elviselem a tudálékosságát, szenteskedését, őrület,de van benne rendszer logikáját és gondolkodásmódját, az egész katyvaszt, de piszkosul érik a tahógomb. AZt hittem én TOLERÁNS vagyok és MEGBOCSÁTÓ, de be kell lássam, van az a cérna...
@Habakuk999:

"Felelős Angyal, amikor zsidózva mosolyogva ássa el a gyerekeink jövőjét jó mélyre, Felelős mindenki, aki ezt nem kéri ki magának.

Ébresztő kérem szépen. Ez a kurva ország a mi országunk, mi vagyunk a felelősek érte."

+1 !
@rdos: Látod látod, sokkal inkább emiatt kéne tüntetni meg kiabálni, akár közösen "oldalaktól" függetlenül is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szánalmas fideszseggnyalonc vagy, ezt egyre nyilvánvalóbbá teszed, a megélhetési pártocskáddal és a narancsbolsik talpnyalásával, gátlástalan védésével!

@Habakuk999:
Csatlakozok a véleményedhez!
Gábrisunk elég szégyenletes, hogy ennyit bírt kinyögni magából.
Ha az értelmi képességei itt megrekedtek, illetve a kormányoldal seggéből, mint igaz csicska csak ennyire bír kinyögni, akkor tényleg tök felesleges vele beszélgetni, nyomja csak a monológjait annak, aki kíváncsi rá.
Ha meg ennyire hülye tényleg, akkor azért nem érdemes lealacsonyodni hozzá...
Egyre inkább kijön a mondandóiból, hogy a fidesznyikek tetteivel, a gazdaság, az oktatás szétbaszásával semmi bajuk, a jobbikos csürhe a gazdáik kritikusait támadja, védi a bolsikat.
Evégre a kezet harapdálni, amelyik a csontot adja, nem lenne kifizetődő, inkább azt támadják, aki a kormány ellen meg mer szólalni!
Ja és az egyből "kazár" is lesz!
(Pedig eddig azt hallottuk echte vérmagyarjainktól (Tóth, Zázrivecz, Csurka...), hogy "mi, magyarok" a török-iráni népcsoportokhoz tartozunk, nem a "halszagú" finn rokonokhoz. Most kiderül, hogy a kazárok is... :))
poldi.blog.hu/2013/01/19/igy_jarasd_le_a_diakaktivistat

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nézzétek meg a hírtv összefoglalóját!!
Igy mossák Gábriel és az összes fideszes agyát.

Svédasztal mi Gábriel ???
@Habakuk999: "Felelős Angyal, amikor zsidózva mosolyogva ássa el a gyerekeink jövőjét jó mélyre, Felelős mindenki, aki ezt nem kéri ki magának."

Tévedés. Akkor ásom el a gyerekem jövőjét, ha nem szeretem eléggé és nem attól, hogy reagálok egy megszólalásra más szempontok alapján is. Persze mindenkinek a saját kutyusának kölyke szokott fájni, de ezt már megszokhattuk.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Kőkeményen rávetődött a témára és az oktatásról, Rouzsika és az ottani csürhe tetteiről próbál terelni.
Nem értem, mert ha fizetik ezért a szarért, akkor gyenge, ha nem, akkor meg minek égeti magát ilyen átlátszóan, a büdösbolsi párt védelmében?
Mindegy, a lelke rajta, élvezze az agyhalált és a bolsevikokat, ha neki és a kis csicska pártjának ez tetszik!
@/avanivi/: A "pártatlan" média az ugyebár csak ballib oldal orgánumaira vonatkozik.
Ott sosincs elfogultság, elhallgatás meg semmikép. :))

A TV2 is bemondta: nem tájékoztatnak kiegyensúlyozottan

A bíróság döntése tehát egyértelműen kimondta, hogy a Jobbikot nem lehet a továbbiakban önkényesen, a szerkesztői szabadságra való hivatkozással kihagyni a hírekből. Ismert, a Tv2 Mokka című műsorába a szélsőségesen magyarellenes ATV gyakorlatát követve a 2010-es választások óta nem hívtak be egyetlen jobbikos politikust sem, pedig más pártok képviselői rendszeres vendégek a közszolgálati jogosultságokkal rendelkező csatorna reggeli közéleti műsorában.

A TV2 tegnapi Tények című műsorában olvasták be a Fővárosi Ítélőtábla megállapítását, miszerint az MTM-SBS Televízió Zrt. megsértette a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményét:

barikad.hu/a_tv2_is_bemondta_nem_tajekoztatnak_kiegyensulyozottan-20130118
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

akkor reagálj kérlek alássan!

Reagáld le, mi a jó ebben az egész oktatáspolitikában.
Mondj tényt!

De ne svédasztalozz zsidózva, mert ez nem reakció, hanem behányás.

Mondjak egy jó dolgot ebből az egészből Angyal?
Én tudok. Fabius is.
Az iskolába járáshoz kötött segély. Ez egy pozitív intézkedése aytuskádéknak.

Te miért vagy erre képtelen?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Csöndben kérdezem, hogy az vajon a kislányod jövőjének elásásának számít-e, hogy az ő tanulásának esélyegyenlőségéért is felszólaló aktivistát kutyázod - beleetté' a svédasztalba, gecó - ahelyett, hogy magad is szót emelnél ezért?

Vagy az normális, ha majd az anyagi helyzeted lesz az egyetlen irányadó, mikor a felsőoktatásba íratása vagy nem íratása lesz a téma nálatok is kicsit később?
@Habakuk999: Nem haragszom, beszélgetünk. Ha arra épkézláb magyarázatot adsz, hogy miért titok még mindig a pártállami titkosszolgálati múltunk, úgy meglehet le tudsz beszélni az összeeseküvés elméletemről. A lengyelek miatt lehet egy kis lelkiismeret furdalásuk megszállóinknak, a cseheknek sokat köszönhettek (dolfit beugratták a hintába). Az a "kialakult" önsors rontó kép magunkról, ez is a kollaboráció része. Cserébe lopikálhatnak a mindenoldali eftársak, igaz közben ki van adva nekik, hogy minél élhetetlenebb környezetben éljünk!

"Felelős mindenki, aki ezt nem kéri ki magának." Bocsi. bértollnokokkal (Gábrielre gondoltam) nem állok szóba. Amúgy valóban nem kellene zsidózni, mert az kollektív megbélyegzés, azaz eleve butaság.

Egy valamit viszont megtehetünk. Minden párttaggal az emberi kapcsolatot megszakítani.
Nu, kicsit viduljatok:

exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus 2013.01.19. 13:36:14
Húbazz eszméletlen:-))

Így röhög majd rajtunk Svájc

index.hu/tech/mem/2013/01/19/svajc_rajtunk_rohog/
@/avanivi/: Neked akinek állítólag lényeges a "demokrácia" és a szólásszabadság nem a jobbik kell, hogy fontos legyen, hanem mondjuk az, hogy elítéled a törvénytelenséget, függetlenül attól, hogy épp melyik formációval szemben követik el.
Persze csak akkor ha a törvényesség szerinted mindenkit megillet. :)
Fidesz+jobbik=nacionalista diktatura
A fentiek alapjan ketelkedik ebben meg valaki?
Boli, Fabius, Habakuk lajk nektek, igaz ettol a narancs es szeljobb droidok jottanyit sem valtoznak, es ennek az orszagnak egyre inkabb pusztul a jovoje es a remenye. Egyre elkeseredettebb vagyok, pedig ez nem nagyon volt jellemzo ram, jo lenne ha tortenne valgami remeny kelto, mert ezzen az evszazados szethuzassal, es masra mutogatassal nem sok jora szamithatunk.
@/avanivi/:

Jelentem, én már a diákvezetők mószerelésének elkezdésekor elküldtem emilben a hírtv-t a picsába! :D

Persze basztak válaszolni, jaj de nagyon meglepődtünk. (Bezzeg a belga söröző a rakparton tudott pár órán belül válaszolni, ezt nevezem polgári értékrendnek! :DDD)
Hmmm ahogy nézem, két tányér mosogatása közt, ma Gabriella nagyon kihúzta a gyufát. Megmondom őszintén, igazából nem bánkódom... eddig úgy fogtam fel, kell egy osztályhülyéje, de nem... mégsem... kuka.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" a szélsőségesen magyarellenes ATV "

Bazmeg Gébriel, olyan vagy, mint egy szórólap, amit életre galvanizált valami őrölt tudós. Legyen már önérzeted... :DDD
Ettől az embertől méd Steffike is szinvonalasabb. Ez benyálaz, rámragad, gyökérkefével is levakarhatatlan. Valamikor mondtam, de fenntartom: szellemi kútmérgező. NEM KELL! ELÉG VOLT!
Probléma megoldva... beszéljünk a csajokról/pasikról:-)))
@Mariann19:

itt csapódik le az a megosztottság, amiről annyit -hiába- dumálunk, az a sűltbarom köcsög amelyik sajátmaga véleménye szerint a rosszúl nevelt gyerkőcöket akarta helyretenni nem is tudja észrevenni hogy saját jólfelfogott érdeke ellen teszi amit tesz, mert a következő ő lesz hiába ágák, hogydehát én veletek...a kutyát nem érdekli m,egy a levesbe ha arra van szükség (ezt saját tapasztalatomból mondom otthon anno: atyai szavak soha senkinek ne higyj és mondd ki ami a sziveden és harcolj, igenám de amikor ezt vele szemben akkor jöttek a "retorziók" és csodálta ha gyermeki szeretetem ment a levesbe és csöndes undor lett úrrá rajtam de követtem a saját magam által is helyesnek tartott instrukcióit)

ez a mai probléma az enyéim még ismerték a horthysta izéket meg a többit és sok mindent nem értve de követték majd csodálkoztak tágranyílt szemmel

brühühühühü
na, a csuti csürhéje má' pofozkodni akar..pff
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Én barom meg megvédtem tennap! Pfff...

Egy röpke kérdés, talán tudjátok rá a választ.
Miért nem voltak képesek azt mondani a diákoknak, h 3 kérdésre válaszolunk? Nincs kiabálás, nincs égés stb...Miért?
tudod hogy nem vagyok 1 nyelvtan náci, de... légyszi lyavícsd !

"el kell kezdenek látogatni a" = kezdeneM
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: felve utalnek szivre, ha az agyi tarsberletunket hasznalatba veszem, akkor a szamuzetesenek fo okat is tudni velem, eme szeljobb agitprop elokelo helyen van az indokai kozott. Szanalom banda a fidesz is es a jobbklikk is, kollektive, mert olyan alapveto emberi normakat sertenek, amik nelkul normalis tarsadalom nem letezhet.
@Fabius: "Ez ugye azt jelentse, hogy valamit jól csináltunk a generáció felnevelése közben."
Még azt is jelenti, hogy nevelési elveink tartósnak és szilárdnak bizonyultak.
A Ner ezt már nem tudja lenullázni.
Nagyon büszke vagyok a srácainkra.
a fides véglegesen szétQrta a zországot...

parasztokra és polgárokra esett szét a társadalom...
a parasztok maradtak ithon és különösen a közizgatésban...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "... jo lenne ha tortenne valgami remeny kelto,..."

Megtörtént. Ez a poszt is erről szól. Végre valakik ellene mertek menni, ha egyenlőre csak szavakban is, ennek az embertelen bagázsnak. Nekünk nincs is más dolgunk, mint támogatni őket.

Az első megmozdulásukon kisvárosunkban lehettünk 5-en szülő korúak a mintegy 150-200 középiskolás diákkal. Meggyőződésem hogy leszünk többen is.
elírtam bocs

közizgatásban dolgoznak...
@Fabius: Nincs itt szó kutyázásról. Viszont a lányom jövőjének esélyegyenlőségét igazán egy olyan vezetés tudja majd elősegíteni, aki radikálisan szakít az elmúlt 22 év jövőnket feláldozó maszop+fidesz politikájával.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ne kritizáld, ha egyszer ezt kell mondania a párt és a qrmány érdekében, ha ezért fizetik, akkor rajta, nyomassa csak!
Avagy rdos ahogy mondta
"Bocsi. bértollnokokkal (Gábrielre gondoltam) nem állok szóba" :))))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Látom, mi történik a visegrádiaknál. saját szemeimmel (bár akkora mokeszem van az egyiken, hogy csak na ) fejlődnek, annyi pénzük van, mint a pinty, a cégek köszönik szépen, kurva jól megvannak, válság? mi az a válság kérdezik...
itt meg a svédasztalnál tartunk b+.
Röhej.
Mondjuk nem tett jót a tegnap esti beszélgetés sem a fideszes pogármesterrel sem, őszintén megsajnáltam, csoda, hogy nem kapnak a nap minden percében agyvérzést.
Mert ott is vannak tisztességesek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "olyan alapveto emberi normakat sertenek, amik nelkul normalis tarsadalom nem letezhet."

Ez akkor lenne nálad is hiteles ha a balosok vagy liberálosok hasonló tetteivel kapcsolatban is hasonlóan nyilatkoznál. Persze csak akkor ha látod milyen bűnöket követtek el ők is a nemzet ellen. Ugyanúgy mint mondjuk a fidesz is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

rövid tömör választ ha lehet egyszavast: igen vagy nem!

te minek az ellenzéke vagy? tenmagad háziszárnyas!!!

brühühühühü
@rdos: Normális uralkodó tudja, hogy a népnek kenyér és cirkusz kell, hogy ne zavarja el őt a búspicsába.

Elméleted szerint mi kísérleti bárányok vagyunk, akik tűrésküszöbét feszegetik.
Kétlem.

Nem akar itt nekünk senki semmit sem, jelentéktelen hülyék vagyunk.
Akik képtelenek korrektül dolgozni, akik csalni, munka nélkül pénzhez, juttatásokhoz jutni akarnak össznépi szinten.
Az igaz, drágán fizetjük meg a hülyeségünket.
Talán már csak Moldávia és Ukrajna van mögöttünk.
@rodeo36: Mindannak akik és amik ideáig juttatták az országunkat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

szórólapot nem olvasok megy a szemétbe olvasatlanúl

brühühühü

kinek is az ellenzéke őkelme?
@Habakuk999: De te is tudod, hogy a felhők fölött mindig süt a nap. Jön majd a 2014-es kormányváltás és az új kormány megértve, hogy mi fontos a nemzet többségének (benne a pusztabunkó jobberekkel is) kivezeti majd az országot a szarból.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

akkor te le vagy köpdösve? a tükrödet győzöd még sikálni?

brühühühühü
@Habakuk999: Sajnos néha beszélek faszságokat, de legalább képes vagyok beismerni.:) (látod az emeszpének 9 év kellett hozzá)

Ha lesz majd egyszer időd, nézd meg a három részes Malévos összeállítást. Bár a végkicsengése sajna nem valami felemelő. :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Aljas és szemét az egész fidesz,ráadásul a két " felelős vezető" egyszerűen semmibe vette a diákokat,lekezelően mosolyogtak , az a két kiabásó seggnyaló pedig letegezte őket. Soha nem nézem a hírtvt és a linkelt részlet is bizonyíték arra, hogy jól teszem.
@Habakuk999:
Viszont a Gábris féle szerencsétleneket és a narancsbolsi hívőket továbbra is a "válságban van Európa, azért rossz nekünk" szarral etetik, amit ezek lelkesen be is szopnak.
Kusza Szem és a Qrmány propaganda agymosása olyan eccerieknek és HÍVŐKNEK lett kitalálva, akik jobban hisznek a Pártnak és a demagógiának, mint a saját szemüknek, fülüknek, pénztárcájuknak.
Ha esetleg kiesnének Bécsbe, vagy Pozsonyba, vagy olvasnának egy kis német nyelvű sajtót, akkor már világlátott emberek lennének és rájönnének, hogy a korlátolt kis fejükben, meg Hunortodoxiában van komoly válság, miattuk!
Egyetlen szerencsénk itt, erre nekünk, hogy a határ mellett vagyunk és olyan vállalkozásoknak dolgozunk, akik osztrák és német ügyfelekre támaszkodnak. Tanúsíthatják, egyáltalán nincs válság, 4-5 éve az volt, vissza is esett akkor keményen, de manapság nincs, soha ennyi külföldi nem jött ide!
Fizető külföldi!
A hotelek túltelve, néhány hete, amikor a románok mentek tömegével a dupla hotelkapacitás is kevés lett volna, még a mosókonyhát is kiadhatták volna!
@rodeo36: Persze hiszen Habakukk is azt írta, hogy mindnyájan felelősek vagyunk a jelenlegi állapotokért. Te miben tartod magad felelősnek?? :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :-)

Tényleg meg lehetne próbálni a "szóba nem állást" a párttagokkal. Mindegyik pártra, párttagra gondoltam. Az átkosban nem lehetett megtenni legalább két okból. 800000-en voltak, a párttagok, testvéri szojvetekből is szép számban voltak :-(.

Ma az összes pártban ennek a majd 1 milliós emeszempé tagságnak az 1/10-e @Mariann19: maradt. Törpe, kontraszelektált minoritás. Tisztelet a kevés kivételnek, elvtelen karrieristák :-(.

És ahogy Mariann19 mondta; "Példamutató a felsőoktatásban már résztvevők kiállása a középiskolások mellett is, mely arról tesz tanubizonyságot, hogy közösségtudatuk fejlett, mely a felnőtt társadalmunkra nemigen jellemző. "

Álljunk hát a gyerekeink mögé. Igazándiból eléjük kellene, de ha egyszer Ők merték elsőként kinyitni a szájukat, akkor biza nekünk csak a sor végén a helyünk :-(. Na jó, mellettük.
@Mariann19: Bocsi, rossz helyre szúrtam be hivatkozásod, illetve nem vettem észre hogy sikerült, csak rossz helyre.
@Habakuk999: "Normális uralkodó tudja, hogy a népnek kenyér és cirkusz kell, hogy ne zavarja el őt a búspicsába."

Ebben igazad van, de ha feltevésem (konteóm) helyes, akkor viktorkáék + tartozékok + az ilyen olyan oldali "ellenzék" azok mind csak bábjátékosok, "helytartók", akik azért viszik ofsórba a lét, mert tudják, a végén itthon nem lesz egészséges számukra a lét.

Optimista forgatókönyv szerint pl egy tavaszi nagytakarítás. Erről a madöf "megfeledkezett".

Az élhetetlenné tevést, saj. példám, a csótány, a bajnai, és viktorka bűnszervezetben követték el pl. ellenem is. Megszüntették egy tollvonással a szakmámat (korm.rendelettel)! Helyette adnának ugyan általános jogosultságot, de figyelem, olyan szakmákra is, amit nem is tanultam! Mi ez, ha nem kontárkodás elősegítése, + lopás?
@rdos:
"Ma az összes pártban ennek a majd 1 milliós emeszempé tagságnak az 1/10-e"
Azért azt az arányt nézném még meg, hogy mennyi van ebből a narancsbolsi pártban. Mert a bolsevik nem változik, a titkosszolgálatok meg eléggé királycsinálók ebben az országban. Ha az ő érdekük mást diktál, majd akkor talán lesz változás, de addig a Párt és a kis csicska vonulós pincérei tematizálják a közvéleményt.
@/avanivi/: Nem értem min csodálkozol? A média mára tulajdonképpen egy külön hatalmi ágnak számít. Ezt minden kormány kihasználta a múltban és ez nyilván így lesz majd a jövőben is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "narancsbolsi hívőket továbbra is a "válságban van Európa, azért rossz nekünk" szarral etetik, amit ezek lelkesen be is szopnak"

Ez a rögvalóság. :-( Remélem egyre kevesebbeket lehet ezzel megetetni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne aggódj elég sokat jártam sokfelé már én is a világban. Ettől függetlenül a nagy változásokat már elég régóta nem csak a konteós jobber médiák publikálják.

www.portfolio.hu/gazdasag/kina_az_egyesult_allamok_es_india_lesz_2050-re_a_harom_legnagyobb_gazdasag.178500.html
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: fityiszről 55000 rémlik, ha hinni lehet nekik.

"de addig a Párt és a kis csicska vonulós pincérei tematizálják a közvéleményt"

Próbálják. Szerencsére, a gyerekeink elhitték a demokratikus "mesét", aztán felnőve, szembesülve a valósággal, bátran mondják; "De hiszen a király esztelen!" :-)
@rdos:
Próbálják őket megosztani, az ilyen Rouzsika féle komcsik cinizmusa pedig komolyan vérlázító!
Ha itt lesz valami hasonló fórum, elmegyek és a gyerekeket esetleg támadókat leugatom én is - csak a kiegyensúlyozottság jegyében! :))
Meg, hogy szokja a narancsbolsi parasztja felénk is!
@V-PORT: Normális válaszra én azt tudom mondani.. A gyerek tanulása nem annyiba kerül mint amennyi adót kipréselnek belőlünk.
Pár évet azért illene majd itthon dolgozni.
Igaz eu-ban vagyunk, de Vörösmartyt is tanultunk
legalábbis mi még igen.
Hálás vagyok ezért az intermezzoért,hihetetlen időutazás az ötvenes évek pedagógiai formulái közé,ugyanakkor bicskanyitogató,hátborzongató...
A makarenkói "hirtelen ráhatási",munkásőri attitűdök sziporkázása a teremben a háttérben fölényesen vigyorgó mareknéaarankai,nógrádifaszparaszt polgármesteri,baloglekészi reagálásokkal...

Elképzeltem,hogy ötödikosztályban majd a sárgazöld kabátos fogja majd etikára oktatni az unokámat...

www.youtube.com/watch?v=YR5ApYxkU-U
@rodeo36: Rodeo!Ha Te azt hiszed, hogy az az arrogáns "sült barom", aki próbálta megszégyeníteni azt a harcoló gyereket, valaha is számít ezeknek a fiataloknak jövőbeni együttműködésére, szerintem tévedsz.
Ez a tipus egoista módon csak a saját egzisztenciáját nézi, és megalkuvó nyalonc módszerekkel fogja mindezt biztosítani magának.
Miért szerepelt itt is hatásvadász módon, mit gondolsz? Ez egy teátrális fellépés volt a felette lévőknek, egy színjáték, mely az elkötelezettségét kívánta igazolni.
Nagyon rossz hatása van annak, hogy egy ilyen pedagógiailag dilettáns egyed lép fel a fiatalok előtt. Azért, mert ezek a gyerekek az iskolában a különböző fórumaikon lehetőséget kapnak az iskolai demokrácia gyakorlására, és amikor a való életben ezt a jogukat érvényesíteni kívánják, tönkre verik az ebben való hitüket.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Én úgy látom,hogy valamennyi időt illene
a gyereknek a hazájában dolgozni.
A Szózatot ismered.........
@rdos: Tudod, mi az én bajom ezzel a Te konteóddal?
Hogy leveszi a felelősséget a vállunkról.

Ha belegondolsz egy kicsit, nagyon kényelmes megoldás.
Ugyanolyan, mint Angyal zsidó bankár konteója, nincs különbség.

Itt vagyunk mi, a szépek és okosok, akik lába alól ki akarják húzni azt a drága földünket és vizünket a piszok sötétben bujkálók.

Sokkal nehezebb tükörbe néznünk azzal a tudattal, hogy elkúrtuk a lehetőségeinket, amik a rendszerváltás és uniós csatlakozás során keletkeztek.
Tizennégy ország volt hasonló, csak lényegesen rosszabb helyzetben, mint mi.

Nem igaz az, hogy mi vagyunk a sötétség démonainak kiválasztott népe.

Az viszont igen, hogy mi vagyunk azok, akik csak csalásban és más értékeinek elcapcarázásában tudunk országosan gondolkodni.
Ez a szégyen!
Mármint tényleg... a narancsbolsi csürhe szégyene!
Cinikus, szánalmas terelés, elbujdosás, mellédumálás, cinikus taplóság.
EZ A PÁRT!
Az igaz bolsi csürhe díszpéldányai, Rouzsika és a csicskái

hvg.hu/video/20130118_haha_hoffmann

ÉLJEN A BOLSEVIK PÁRT!
@Habakuk999: Ha a gyerekedet arra neveled Vörösmarty hazájában,hogy fikarcnyi hazai munka
nélkül, vidd a segged külföldre, akkor minek
élősködtök még itt? Semmi keresnivalótok e hazában!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a bunok a nemzet ellen sorrendje nalam, fidesz jobbik mszp szdsz, mert en a moralis es erzelmi dulast veszelyesebbnek ertekelem, mint a lopas es rablast. En mar csak ilyen idealista barom vagyok. Amig az elso kettoben nyomokban is alig talalok emberseget, es ertelmet, addig nekem nem leteznek, es mindig a kiabalasom elsorendu targyai lesznek, mert a veszelyesseguk, a tobbiekenel lenyegesen nagyobb, nem csak ram, hanem foleg a fiatalokra, es a gyermekekre.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :-) Ha lassan is, de szaporodunk :-).

@centenárium: Régen, a sötét középkorban a céhlegény ahogy végzett tanulásával 7 évre el kellett mennie világot látni. Akkor adminisztratív eszközzel kötelezték az ideiglenes elvándorlást. A maflái. Igaz, ma már van internet, de egy svájci óragyárban lehet nem hiába dolgoznék.

Ma, a felvilágosult, "demokráciánkban", valójában többpártállami diktatúrában röghöz kötnék gyermekeinket. Az egyik legnagyobb adóterhelést viseljük el, nehogy már pont az oktatásra ne jusson, ha kérhetem 2-3X annyi közpénz!

Ha jók lesznek itthon a viszonyok, hazajön a gyerek. Meg még mások is, akik régebben mentek el.
@centenárium: nem egy silány talpnyaló fogja nekem megmondani, hol a hazám.
@rdos: "Álljunk hát a gyerekeink mögé, igazándiból eléjük kellene."
Ebben a szituációban látszik, hogy milyen messze vagyunk az állampolgári jogaink gyakorlásától, miért lehetnek félelmeink.
Két helyzet is létezik. Amennyiben demonstratíve kiállsz, egzisztenciális hátrányokat szenvedhetsz.
Amennyiben az iskolában a diákok fellépését támogatod, a gyereked szenvedhet hátrányokat.
Ilyen helyzetekben az egyszemélyes kiállás helyett csakis a szülői közösség egységes megnyilvánulása vezetne eredményre. Kérdés, hogy ezt a szervezettséget ki bonyolítaná?
@centenárium: Majd, ha az általam befizetett adók századrészét befizeted kisfiam, akkor jelentkezz legközelebb.
@CSENDES: gugli a barátunk. Az illető igen finom konzervatív úriember. Amúgy magyar módra.

A kisebbségi jogok ombudsmanja vizsgálatot indít a nógrádsápi diszkrimináció miatt- írja a Magyar Hírlap. A "cigánymentes" falu első embere állítólag a legdrágább házakat mutogatja, ha romák szeretnének házat venni, míg a nem romáknak harmadannyiba kerülő ingatlanokat is megmutatnak. Pintér Bertalan polgármester tagad.

index.hu/belfold/rom0210p/?token=f90d2a1719b834c056709e69d3551a95
@Habakuk999: "Sokkal nehezebb tükörbe néznünk .."

Tisztelettel. Én nézek a tükörbe. És még tudod hova néznék? A pártállami titkosszolis archívumokba. De nem nézhetek. Egy magát komenyista evőként definiáló, magát magyarnak? és jobboldalinak? valló 2/3 nem hagyja! Ami még elgondolkodtató, hogy a fityiszt a világsajtó is jobboldalinak nevezi (+populistának).

Erre varrjál gombot! Amíg az ellenkezője ki nem derül, nekem kollaboráns mind.
@centenárium: en arra nevelem, mit szansz nekem? Na meg arra, hogy ne engedje, hogy agyament barmok kihasznaljak, es alnemzetieskedessel kimossak az agyat.
Az eloskodes meghatarozasaban, meg erdekelne, mi alapjan mondasz iteletet, csak azert kerdem, mert a vezered es elitje a gyermekei tanittatasat elsosorban kulfoldon teszi. Nekik lehet, mert ok megerdemlik, ugye?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "mert en a moralis es erzelmi dulast veszelyesebbnek ertekelem, mint a lopas es rablast."

Mindig csodálkoztam azokon a véleményeken, amely szerint a komcsik és utódaik végeztek a legkevésbé ebben az országban morális és érzelmi dúlást. Nyugtass meg, hogy csak meg akartál viccelni ezzel a kiszólásoddal.:)
@Habakuk999:
Egy ilyen kis narancsbolsevik talpnyalóval vitatkozni??? Hát hova nem süllyedünk... :))
Ezt az ecceri, röfögő droidot válaszra méltatni??? Szórjál neki kukoricát, elcsámcsog rajta.
@Mariann19: Egyéni vagy közösségi szülői támogatás? Én már csak egyéniként tudok, gyermekeim elmentek itthonról. De természetesen más gyermekével szolidáris vagyok.

Lehetőségek - jogok ügyében HaHa kisokosát ajánlom.

hallgatoihalozat.blog.hu/2013/01/08/megalakult_a_hallgatoi_halozat_jogi_csoportja

Nem kell félni. Ha nem lépünk, az rosszabb lesz.
Különös,jellemző pszihológiája van az akolmeleg felszopóí közé bedurrant diákok viselkedésére történő reakcióknak...Fölényes,magabiztos,önhitt,intoleráns milliő,jellemzi mint a mindenkori fide"ss"isztánt!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: eszemben sincs megnyugtatni, gondolsz amit akarsz, nincs semmi kiszólás, és szokás szerint kiforgatod a szavaimat, egy időre ismét kikapcs
Érdekvédő hálózatot hoztak létre a középiskolások

A Baross Gábor szakkollégiumban tartott szombati középiskolai fórumon a részt vevő mintegy száz-százötven diák arról is határozott, hogy a Középiskolai Hálózat pártokon kívül minden demokratikus szervezettel együttműködik.

hvg.hu/itthon/20130119_Erdekvedo_halozatot_hoztak_letre_a_kozepi
@gazoló:
Pedig jobb, ha a narancsbolsik is kezdik megszokni, hogy egymás szopkodása közben szaros lesz a szájuk széle, hisz ha váltogatják a ... három lyuk közt, akkor bizony...
Ezt pedig szóvá teszik nekik egyre többen. :))
CNN: "A gyűlölet elmélyült, mióta az Orbán-kormány hivatalba lépett"

A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német konzervatív lap a magyarországi németek elhurcolásának emléknapjáról közölt beszámolót a szombati számában

hvg.hu/vilag/20130119_CNN_A_gyulolet_elmelyult_miota_az_Orbank
@gazoló: "Hálás vagyok ezért az intermezzoért,hihetetlen időutazás az ötvenes évek pedagógiai formulái közé,ugyanakkor bicskanyitogató,hátborzongató...
A makarenkói "hirtelen ráhatási",munkásőri attitűdök sziporkázása a teremben a háttérben fölényesen vigyorgó mareknéaarankai,nógrádifaszparaszt polgármesteri,baloglekészi reagálásokkal..."

Náluk van a hatalom. És nem haboznak használni.

Olvasd el ezt is. És vond le a következtetést:
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=614879#null
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nahát, de olyan izé vagy, meg minden... :))

rdos örökbecsűje megvolt Gabrielláról:

"Bocsi. bértollnokokkal (Gábrielre gondoltam) nem állok szóba"

Nahát... :)))))))))))
asszony most látta a videót. tanárnő. megkérdezte: ki ez a büdös kurva (zöldkosztümös picsa)? ki ez a fasz (szakállas fasz)?
no comment.
azt mondta, hogyha neki kell vennie a krétát tanításhoz, és/vagy csak egy napot is késik a fizuja, megy tüntetni - a diákokkal.
@rdos: Elolvastam a Ha-Ha kisokosát, tiszteletem a megalkotójának, hogy bátorítást ad ezzel a segítséggel.
Viszont ezer rossz, ha arra kerülne a sor, hogy jogi segítség kell elemi jogok gyakorlásához.
@rdos: ebben a témában egyetértünk.:)

csak én már, mint vén majom, merem kimondani, ha úgy gondolom, hibáztam, van felelősségem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: jahhh, szerinted ide elmegy vezényló?

Orbán Viktor miniszterelnököt, Balog Zoltán emberi erőforrás minisztert és Tarlós István főpolgármestert is meghívták a szülők hétfőre a Mexikói úti Mozgásjavító iskolába, hogy megmutassák: az infrastrukturális feltételek adottak a szakközépiskola működéséhez. A szülők szerint gyermekeiknek is joguk van a szabad iskolaválasztáshoz, akárcsak ép társaiknak - derül ki a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) közleményéből.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_bepotolhatja_mulasztasat_varjak_a_szulok_megszuntetendo_iskolaba.542758.html
Biztos az a két szerencsétlen gizda kölök zabálta fel a teljes svéd asztalt!!!
Mondjuk nem csodálom, Rózsika asszony gallyra vágta már pár iskola konyháját, persze szigorúan az ÁNTSZ szabályai miatt.
Amikor Pest megyei iskolások óvodások nem kaptak enni, mert nem tudták kifizetni a Hungast benyújtott számláit, ugye emlékszünk erre?
A nevelők saját pénzükből vettek zsíros kenyeret az óvodásoknak.
De ott volt tavaly februárban Hidasnémeti is ahol bezárták az iskola konyháját.
A gyermekétkeztetési rendszer újragondolását és átalakítását a különböző intézménytípusok eltérő igényeinek teljesítése, az előírt konyhai felújítások, az önkormányzati fenntartás alól kikerülő konyhák, a szállítás idejének és költségeinek racionalizálása, a főzőkapacitás jobb kihasználtsága indokolta a bezárást.
És ezek után valaki csodálkozik, ha az iskolások kiéhezett farkasként vetik magukat a svédasztalra?
Lehet, hogy életükben sem ettek még kaviáros, lazacos szendvicset. Nem konferenciákon szocializálódtak, no. Audival és Skoda Super Bvel se járnak.
Bajnai Rózsa az MSZMP tagja volt, 1988-ban lépett ki a pártból.Publikált a Szovjet Irodalom című szakfolyóiratban.
Ő nyilatkozta erről:
Feldolgoztam, de nem tudom elfelejteni. nehezen éltem meg, amikor rádöbbentem, hogy tulajdonképpen kiszolgáltam az idegen hatalmat. Mentségemre szóljon, hogy a valós információktól elzárva fel sem fogtam az ördögi tökéllyel működtetett, hazug és manipulatív rendszer lényegét.

Mintha, tényleg nem felejtette volna el azt a rendszert, most is ördögi, hazug és manipulatív.
@Mariann19: nagy bátorság kell ma a kiálláshoz, és nagyon észnél kell lenni.

A magyar ügyészségen, bíróságokon, börtönökben bármi megtörténhet:

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=614879#null
@gazoló: Megnéztem. Döbbenetesen jó. Megosztottam a FB-n.
@Secnir: "asszony most látta a videót. tanárnő. megkérdezte: ki ez a büdös kurva?"

Ha jól értem, kedves nejed arra próbált célozni, hogy az illető hölgy azt "tette le az asztalra", hogy sokszor tették fel az asztalra?
@Husz_János_Puszita: Atyaisten.
Jó cikk. Szabad szemmel látható, miről írt a cikk.
Kötelező olvasmány, kösz, hogy betetted.

A növekedési adatok brutálisak.:)

Balról, jobbról kötelező mindenkinek, látható, hogy gyalázatos mindegyik.
@rdos: Igen talán hazajönne a gyerek.De ha előtte "mind" kimegy hogy lesz jobb? A teljesen
ázsiaiaktól meg az araboktól aligha.
Nekik kellene itthon vállukra venni az országot de
elhivatottság nélkül nem megy. S én úgy látom
a jobboldal hibái és ballibrális oldal nemzetellenes türelmetlensége végleg betesz mindennek.
@Dinkainka: " a valós információktól elzárva fel sem fogtam"

Hazudik. Akit érdekelt a valóság, az előbb vagy utóbb megtalálta az információkat. Pláne, ha minisztériumban dolgozott, és hozzáfért az mti zárt terjesztésű kiadványaihoz.
@centenárium: Kifejtenéd, hogy mit értesz "nemzetellenes türelmetlenség" alatt, és mivel indokolod? (Mert eddig csak lózungokkal jöttél.)
@Habakuk999: Akkor jobb ha takarodsz innen te mocsok, amíg nem késő számodra.
@Habakuk999:

Magam is elképedtem, amikor 2 éve Prágában jártam, a hihetetlen fejlődésen.
@Mariann19: Innen látszik, hogy többpártállami helytartóink minek kezeltek minket. Ha rajtuk múlik, semmi sem változik.

Amúgy mindegy, hogy mihez van jogunk, a ma többpártállami hatalom a bolsevista hagyományokat követve, a saját törvényeit sem tartja be, ahogy később épészmérnök is írta.

Adok egy linket, hátha nem ismered.

www.avosok.atw.hu/

Az alcíme a sorozatnak; A törvénytelen szocializmus. Mindennél találóbb.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Angyal fölpiszkált, keresném az áldozatot.:(

Igazad van amúgy, van érdekesebb is. Olvasd a Puszita féle cikket!
Érdekes.
Mi ne mondjak, "csodálatos".
Neszeneked kereszténykonzervatív családmodell, gyerek- .... akarom mondani: szülőnevelés!
:(((
@Habakuk999: Ezen ne szomorkodj. Majd 10 évig engem is átvertek. Azóta viszont egyre jobban figyelem a közéletet, és csak ámulok - bámulok, hogy a pártállami elnyomó struktúrák tul. képpen még szaporodtak is :-(.

Az egyetlen módszerváltás utáni reformot (kötmanyup) 2/3-os, vagy III/3-os többségű? bolseViki verte szét.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Ha jól értem, kedves nejed arra próbált célozni, hogy az illető hölgy azt "tette le az asztalra", hogy sokszor tették fel az asztalra? "

nem tudom, mire célzott, ez volt az első ösztönös reakciója.
márpedig a női megérzések csalhatatlanok...
A tisztelet meg nem "alanyi jogon" jár!
Azt ki kell érdemelni!!!
A ténsasszony pont ezzel a hozzáállással, beszolással veszítette el azt a minimális - mint nőnek, idősebbnek "járó" - tiszteletet.

A fickó meg eccerűen "No comment" kategória.
@centenárium: ne fenyegetőzz itt, ecsém! Úgy eltakarítunk innen, mintha sosem jártál volna ide mocskolódni. Én csak azért nem tahótlanítottalak, mert már kezdett unalmas lenni tahók nélkül. De belőled elegem van.
@épészmérnök: Amit a baloldal tesz az szinte mind nemzetellenes. Uszítás az eu-ban minden ellen ami magyar. Zsidótőke teljes ráerőltetése az országra. Cigányok lázítása. Állampolgárság
nem megadása anno. Kétharmados kormány gyalázása. A kisember semmibevétele.
S minden intézkedés azonnali megtámadása türelmi idő nélkül. De sorolhatnánk...
@Dinkainka:
Rouzsika újra ezt fogja majd mondani, csak majd legközelebb a bírósági tárgyalásán, a záróbeszédében:
"Feldolgoztam, de nem tudom elfelejteni. nehezen éltem meg, amikor rádöbbentem, hogy tulajdonképpen kiszolgáltam az idegen hatalmat. Mentségemre szóljon, hogy a valós információktól elzárva fel sem fogtam az ördögi tökéllyel működtetett, hazug és manipulatív rendszer lényegét."
:))))
Egyébként kicsoda név szerint az az orbánista munkásőr akiből így kibuggyant a fides tudatalattija?
@épészmérnök: Akkor te is egy tárgyalóképtelen senki vagy. Te se fenyegetődz te .....!!!!!
@centenárium: Oldalak? Nincsenek itt oldalak. Csak fent és lent van. :-(

Beléptünk egy klubba. Eu-ba. Munkaerő, pénz, ... szabad áramlása a klubtagság feltétele. Innentől az ötletet sem értem.
@centenárium:
Hűűűűűű, most de meg fog itt mindenki rémülni...
Te tényleg ennyire ecceri lélek vagy?
Kevered a keménységet a fagyott kutyaszar állagával.
Hogyan lehet 4 órán belül összeszedni az összes szellem-lelki nyomorékot, gazembert, tolvajt, csalót, köztörvényest, MLM és piramis-játék szakértőt, hitvány közpénzből eltarottat és elmebeteg skizofréneket?

Fides gyűléssel.
@Habakuk999: Csatlakozom az előttem szólóhoz.
(és még tovább magyarázza is a szegénységi bizonyítványát)
tahótlanítás indul, a trollokkal úgy sem lehet értelmesen beszélni
@rdos: Akkor meg mi a fasznak rontod még itt a levegőt.
@centenárium: Ne sorold, bizonyítsd. De nem tudod, csak hadonászol, hülyeségeket beszélsz, és fenyegetőzöl. Szánalmas vagy.
@Husz_János_Puszita: Prága még "normális". a lengyelek dolgoznak nagyon szépen, olyan cégeik kezdenek lenni, ajajj.
Mennek, repülnek el mellettünk.
Nyugisak, van pénzük, rendesen, nem cigánykodva dolgoznak.
Meguntam, tahótlanítok. Centenárium, a továbbiakban hiába írsz nekem, nem fogom látni.
@Habakuk999:
Piktor országlása alatt cigánykodás???
Nem mondod... :D
@centenárium:

Te meg innentől egy kivágott takony. Ugrott a karakterbéred.

Pech.
@centenárium: Hogy miért maradok? Ha megtanulsz kulturáltan eszmét cserélni, leghamarabb akkor fogom neked elárulni, hogy miért maradok.

Amúgy jól fizetnek, vagy csak magadtól vagy ilyen "szinten"?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: März kb. az egyetlen európai politikus, akit komáltam. Mondanom sem kell, hogy nem pénzügyminiszter volt, hanem Svájc elnöke ÉS pénzügyminiszter. Amikor 2008-ban elindult a "támadás" Svájc ellen, akkor tudatosan beáldozta a karrierjét. Összebaxot Semetával (EU adóügyi komisszár), Obamával és mindenkivel. Az ő kemény ellenállásának köszönhető, hogy nem tudták bedönteni Svájc bankrendszerét, pedig azt tényleg próbálták, nem úgy mint a mi kamu szabadságharcunk idején.
Majd, amikor időt nyert, egyszerűen visszavonult, de 4 évet nyert (eddig) a svájciaknak.
Könyörgöm, csak egyszer legyen már egy ilyen politikusunk!!!!
@centenárium: Miért maradok? Leghamarabb akkor tudod meg, ha megtanulsz kulturáltan eszmét cserélni.
@centenárium: vegyél vissza, tudjuk és ismerjük a szinted, ilyen mélységekbe nem fog követni senki, fenyegetőzni és gyűlölködni, meg csak a szellemileg visszamaradottak szoktak, ők kompenzálnak a zsigeri gyűlölettel
Boccs a duplázásért, nem vettem észre hogy sikerült a kommentem.
@centenárium: Mint a legtöbb magyar vállalkozás, ebben bizony igazad van.
Nem azért, mintha mindenki cigánykodni akarna, hanem azért, mert a rengeteg préssel esélyt se hagy az állam másra.

Sőt, mondok neked még egy jó hírt, Draskovics kezdte a szabad, jogtalan állami rablást.

Egymilliárd eurót szívott ki az állam, hogy a hozzád hasonló talpnyalói számára odavethesse a koncot.
Senki vagyona, beruházása nincs biztonságban.
Afrika. Sötét Afrika, ez már nem is Balkán.
Tapsolj neki öcsi, és csóváld a farkad, kb ez jut neked.

U.I.
Ne tedd velem, hogy a monitor menedékéből ijesztgetsz, mert még forgolódni fogok álmomban, ha eszembe jutsz.
Jó lett volna, ha magamtól tudnék frappánsan válaszolni, sajnos ez a mondat egy hetven éve munkaszolgálatban meghalt magyar férfi tollából származik.
@Fabius:
Olyan vagy! Most hogyan fogja a családját eltartani???
Igaz nem karakterre fizethetik, hisz az a kretén és nyomi, tőmondatos böfögés, amit nyomott, az nem igazán kreatív, max. narancsbolsevik ettárséknál lehet menő csávó ezzel.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Azt hittem a "megbízottadat" küldöd hozzá, hogy a páncélkesztyűdet orcájában vágja.
De te tudod... :)
@/avanivi/: "Szépen" megvágott híradás. :(
@épészmérnök: Amennyiben sorra vesszük H.É. által előadottakat, azért a végrehajtóknak felelniük kéne. Azonban bizonyíték hiányában
felmentést kapnának. A bánásmód, a vallomás kicsikarásának módja horrorisztikus.
Ilyet olvasva valóban el kell gondolkozni azon, hogy el lehet-e érni a célt egyáltalán, és mi lenne az ára a fellépésnek. Megfélemlítő az egész eljárás.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A nettó trollkodást oktatásposzt alatt nem tűröm.
@CSENDES: bizonyhoz jelentkeztek. :-) nem a diákoké a negativ érdem, mint irtam volt
@rdos: Bele olvastam az általad megadott linkbe. Félelmet keltő.
Át fogom holnap tanulmányozni, mert látom, hogy fogalmunk nem volt arról, hogy milyen világban éltünk.
Ejjejj gyerekekí! Kibasztok egyenként minden trollt, oszt nem marad lassan más, mint saját magunk fenekét szagolgatmi:-) Hozzátenném, még ez is jobbszagú:-)
@Mariann19: Nos? Belelestél? szerintem maradt némi jóérzés Tündéröreganyám:-)
@Fabius:
Akkor megyek SSteffykéhez trollkodni egy kicsit... :)
Bár mostanában hanyagolja a blogját... :(((
@Habakuk999:
Ennek a majomnak írt válaszoddal- még az elején- megkacagtattál! Grat.
@Mariann19: Éltünk?

Népszavas link alapján szerinted mi változott?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Akkor megyek SSteffykéhez trollkodni egy kicsit... :)
Bár mostanában hanyagolja a blogját... :(((

Aggyá neki egy haasználr kotonyr?.) Bisztos naggyon hálás lesz:-) Írmagod attó még marad, a használtot, meg hagy nyalogassa:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Jöhet mailben a leírás.
SSteffykének küldeni?
HÜLYE VAGY???
Ő a nyálas kólásdobozt gyűjti. :)
Velünk csesznek ki, a jövő generációjával
Van, aki még nem is hallott a röghöz kötésről, más baromságnak tartja, és menekülne. Az Education nem kaptak választ a diákok.

www.origo.hu/itthon/20130118-riport-a-2013as-educatio-kiallitasrol.html
Nu, itten vanak a svédasztalzabálók.
A vörös, a szőke és a fecskehasú
A biopiacok slágerterméke a mangalica. Miért tűnt el a magyar piacról, hogy évekkel később visszatérjen, népszerűbben, mint valaha?
Problem?
www.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20130118-a-voros-a-szoke-es-a-fecskehasu-mangalicatortenelem-fajtakkal.html
@Fabius:

Mondom én, hogy gec vagyol néha!
Már kezdtem élvezni, hogy valaki bemutatja, percről percre szemlélteti, mit kell hinniük a világról, Te meg lelövöd!

Egyébként ha sokat moralizálunk, 2014-től a blogodat átveszi egy megbízható elvtárs és hasonlókat kell majd olvasnunk reggeltől estig

A többieket sem értem.
Ez a valaki a hátára vette az országot.
Nektek már semmi sem szent?
Érthető, ha a nagy felelősség miatt néha indulatosan fogalmaz, hiszen nyomja a teher! :)
@Mariann19: mindenkivel így bánnak, nemcsak vele, szombat esti horrorfilm helyett javallom a Helsinki Bizottság jelentéseit:(
Magyarország, EU állam, 2013

Megzsarolhatták a Getronics alvállalkozóit
Az útdíjtender visszalépő nyertese szerint egyik versenytársa nyomás alá helyezte alvállalkozóit.

index.hu/gazdasag/2013/01/19/megzsarolhattak_a_getronics_alvallalkozoit/
Így röhög majd rajtunk Svájc

Merz pénzügyminiszter egykor a fűszerezett húsokon nevetett. Most a magyar kormányon fog.

index.hu/tech/mem/2013/01/19/svajc_rajtunk_rohog/

bocsi... most jó a link:-)
Keverj le apádnak egy nagy pofont! - megzenésítették a Hoffmann-védelmet
Ráripakodtak a Hoffmann előadását megzavaró diákokra. Hó Márton dalban mondja el.
hvg.hu/itthon/20130119_Video_Keverj_le_apadnak_ket_nagy_fulest
Ja és itten van az obligát menj haza apádhot, oszt kér két fülest vidijó is... szánalmas.. a zöldblézeres papina különösen veszélyes. Remélem nem tanfelügyelő valamely Brachfeld Siegfried tanközpontban.
@épészmérnök: Őszintén... nem midegy? Lehet tőlem Kosáry Rozália is... Utólag Siegfridtől télleg elnézést kérek:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
ez gigalol
csak így röviden.
el is mentettem (valamikor le is töltöm :) )
@tucano: Hol találom Helsinki Bizottság jelentéseit?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Most nem mondom, hogy "Szerencséd, hogy Öreganyámnak szólítottál."
Azonban nem húzom fel azt orrom, mert tudom, hogy ez csak egy elkeseredett duzzogás a hiányom miatt. Remélem.
@rdos: Tényleg tévedtem. Nem múlt idő, maga a jelen valósága.
Orbán megtudja, hogy elkurták a Hagyó ügyet is :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f0tPOc0MhhU#!
@Kijelölt Felelős:

"2014-től a blogodat átveszi egy megbízható elvtárs"

Na ez az egy biztos nem lesz 2014-től :-))))
@Kijelölt Felelős:

zum beispiel...azaz terhelt? de azt már nem lehet kezelni csak zárt osztályon gumiszobában?

brühühühü
@Mariann19: Há debizony.. Nézegeted a 2 méter mags kidolgozott doniszokat a kigyúrt, profi kézimunkájukkal, mink meg le vagyunk ejtőzve. Mert ugyi teljessen más a szellemi. meg a testi élvezett?.)) Az 1,90 körili mán Neked keves, meg a 59-ed IQ is:-)
@Fabius: Hja az aktatáskásszemű megbízható ettárs:-) A balgabelga EFSSTŐ... NEM JUT eszembe neve, de most nincs kedvem lemenni alfába:-I
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Megmondtam tegnap, hogy a ment agyadért nem hagylak. El.
Ki az a Tündérbogaram?
@Mariann19: há ki lenne Teeee:-) Öreganyánm helyeti alter natíva:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
De szép ez a szombat este! Névadó van! Majd még kitalálhatsz ilyeneket. Fel vagyok dobva.
Urolsó ajánlatom: Tündi Bündi? Tünci Mókus? Tün Döklő (Nem Öl Döklő)? Esteleg: Tünemény.
én semmi gondot nem látok a lázárfalvi "nemzetvesztő/hazaáruló/országrontó" javaslatában

természetesen ő úgy érti hogy KÖLCSÖNÖS lenne a két álam közöt...

értelemszerűen mi is kiaggyuk az itt parkoló pénzek svájci tulajdonosainak névsorát és bankszámla adatait...
a magyarisztánban tartott fekete svájci pénzek számlák listáját kiagyguk...

mi már kész is vagyunk a listával...
Szóval ez az új nívó, a túlzottan (nemkívánatos módon?) aktív gyerekkel megveretik az apját? Zsír... Kiélheti magából a kölyök az agressziót, fater meg megkapja a büntetést azért, mert kolostorban térdelő könyvmoly helyett akarattal rendelkező valakivé nevelte.
A megszólított gyerek apja helyében alighanem felkeresném ezt a díszmadár polgármestert (ha jól vettem ki a kommentekből, csak futtában olvastam át), és lebasznék neki két nagy fülest, mondván, hogy hazajött a gyerek, kiosztotta nekem a küldeményt, de nem tetszett, így visszaadnám a feladónak. A retkes, büdös kurva anyját az ilyennek, már csak azért is, mert egy gyerekkel így mer beszélni.

Ide valami biztatót, lelkesítőt akartam írni nekik, de kitöröltem. Hiszen lelkesebbek és elszántabbak ők, mint sok millió magyar felnőtt, és ebbe magamat is beleértem. Belefogtatok, gyerekek, most már csináljátok, menjetek el a falakig, és rúgjátok szét a picsába az összeset, ha máshogy nem tudtok előbbre jutni; csak arra vigyázzatok, hogy ha egy kiáll, mindig legyen mögötte száz, ezer, vagy akár százezer is, mert a magukra hagyottakat mindig levadásszák a hiénák.
Asszem a lehetőségek legszélesebb tárháza lett elédborítva.
@Vitéz László: tulajdonképpen teljesen nevetséges ez a nemzetvesztőzés, bátran kontraproduktívnak is mondhatnám. És nem tudom, miért éred be ennyivel, miért tölt el téged elégedettséggel az, ha ilyeneket írogatsz; igaz, jobb, mint anno a lámpavasas irányzat volt, de csak úgy jobb, mint a Fidesz az MSZP-nél, vagy épp fordítva.
Azt mondod, nem jársz szavazni, az okát sem hallgatod el. Én, a szintén soha nem szavazó kérdezem: oké, és? Változott ettől valami a jó irányba? Aligha. Talán változna, ha hozzánk hasonlóan viselkedne még nyolcmillió választó, ennyien már ütnénk is keményen bármelyik pártot egy elcsalt választás, vagy illegitimnek mondható kormány miatt, de a passzivitásnak erre a szintjére esély sincs: én nem tudok mindenkit meggyőzni (már nem is nagyon erőltetem), neked pedig ezzel a mondanivalóval nem fog menni. Ugyanazt csinálod, mint Mátrixunk elmúltnyolcév-programjai, csak más karaktermintát sokszorosítasz.
Jó, én sem tudom a megoldást. Csak egy dolgot sejtek: ha az a megoldás létezik, akkor az minket jelent, egyéneket. Mint egy másodosztályú amcsi katasztrófafilmben, ahol a világtól elzárt kisvárost porrá zúzó földrengés után egyszer csak előkerül egy profi telefonszerelő, egy volt tengerészgyalogos, és egy atomtudós, akik aztán pofánverik a tehetetlen polgármestert, bevetik lángeszüket a saját területükön, kihúzva ezzel mindenkit a szarból.
Ne szöveget cserélj, hanem programot, és akkor hátha veled sem csak többen volnánk.
Szerintem.
@Légifarkas: Néztem tegnap esti nagy önbevallásod. Részben igazad van, részben nincs. Kell időnként kajapinanők, gasztroizé, hablaty espanya... különben begolyóznánk, így meg relatíve könnyítünk időnként magunkon:-( Én így gondolom. Megy a nagy világmegváltás, de néha lazulni is kell, mert különben beszarnánk a nagy görcsölésbe:-) Tisztelettel: Nyálmókus:-)
@Légifarkas: utolsó komment jó, csak ha te sem voltál szavazni, akkor késő a szánombánom... 2010-ben kollektív elbaszás történt... bűnözök közt cinkos, ki béna:-)
és itt ne várj hős tengerészgyalogost, tűzoltót, lázadó nyugdíjast, világmegbáltó atomtudóst... álljunk be a kölkök mögé, az ő hátszelükkel, lehet nekünk is jobb lesz. Nekik nics annyira mit veszteni, a korlátok sem kötik őket gúzyba... bátrak, mi meg beszariak vagyunk, mert azt hisszük, ha lapítunk, akkor lesz holnap nekik emónni adni, meg kifizetni a tandíjukat. Az illúzióinkat a jobbra már úgyis elvesztettük... legalább nekik maradjon valami.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"Részben igazad van, részben nincs"
Oooolyan nincs :-) Mindig igazam van... csak a helyet és az időt, na, azt soha nem találom el a mondanivaló mellé :-D Néha kiakadok a zsinórban 300. lazulós kommentnél, de szerintem már megszokták itten, fel se tűnik. A jó beszélgetések szétoffolását sajnálni szoktam, illetve főzni sem tudok.

"ha te sem voltál szavazni, akkor késő a szánombánom"
Sosem késő. Egy volt tanárom szerint nem hibázni bűn, hanem hibát elkövetve lapítani, elsunnyogni, és a kijavítást elkummantani (nem pont így mondta, de ez a lényege). Én tudom, és elismerem akár nagy nyilvánosság előtt is, hogy hibáztam az otthon maradással; ugyanakkor, fenntartom azt a véleményemet is, hogy azok is hibáztak, illetve a jövőben is hibáznak, akik mindenáron szavazni akarnak, ha nincs kire, akkor ellene alapon.

"álljunk be a kölkök mögé, az ő hátszelükkel, lehet nekünk is jobb lesz"
Toljuk őket magunk előtt, legyenek ők a faltörő kos, a pajzs, a beáldozható arcvonal? Lószart. Melléjük kell állni, nem mögéjük, sőt, amikor felmordul a hatalom, akkor eléjük. Nem a gyerekek baszták el, igazságtalan lenne azt várni tőlük, hogy tegyék rendbe az ország dolgait, építsék újra mindazt, amit felnőttek romboltak, vagy hagytak rombolni, ellopni, szétkúrni.
És tanulni kell tőlük. Azt mondod, nincs veszítenivalójuk? Dehogy nincs, az álmaik, az egész felnőtt életük kockán forog. Az "illúzió a jobbra" - amit soha semmiért nem volna szabad elengednünk magunktól.
Semmi meglepő nincs abban, hogy ilyen balog-hoffmann orkok mellett csak hasonló turhadék egyedek állnak ki. A büdös alkoholistáját biztos verte az apja, de ő gyáva volt akkor, így most buzdítja erre a fiatalokat elégtétel gyanánt. Az persze nem merül fel benne, hogy nem mindenki olyan sz*r családban nevelkedik, mint ő anno.
@Légifarkas: Bocsi, az álljunk mőgéjük szófordulat, te is tudod... a vesztenivalót pedig a mondat másik fele tartalmazza... és nekik van menekülőút, ahogyan nekünk már nemnagyon... a többi stimmt azt hiszem, ugyanazt fogalmaztuk meg, csak kicsit másképpen,,, megjegyzem az én illuzióim valamikor 1998-ban lettek oda. És bizony szavazni voltam, mindegy kire, de a FIDESZre sosenem...
A másik dolog amit talán nem is kéne megmagyarázni bizony én sem az előretolásra gondoltam, hanem arra, hogyha a kölköt beindulnak, akkor ez az agyonszabdalt, megrontott társadalom felfedezi a közös nevezőt, a gyerekei jövőjét és egy pillanatra valamilyen egységfront kialakul kisöpörni a 24 év alatt összegyült szemetet.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: nem tudom, miért gondoljátok azt, hogy a diákok aktivitása hirtelen felnyitja a társadalom szemét, és nekikezdünk évtizedes kérdések rendezésének. Ha mondjuk a kormány elkezdené módszeresen veretni a tüntető diákságot, a szülői harag talán kormányt buktatna, hogy aztán ugyanazzal a lendülettel az utánpótlás kérdését is rendezze - az önjelöltek már sorba álltak, és sokan, túlságosan sokan vannak azok, akik amellett kardoskodnak, hogy csak közülük lehet választani.
Ennek a társadalomnak még érnie kell. Nem állunk készen arra, hogy a saját sorsunkról döntsünk, mert jórészt félünk attól, hogy a döntések felelősséggel, na és persze következményekkel járnak. Úgy vettük át, illetve működtetnénk a demokrácia modelljét másoktól, mint egy házit másoló diák: a betűk rendben vannak, de ha belekérdeznek, kiderül, hogy segghülye. Itt az egész ország schmittelt-semjénelt, és pont úgy is járt vele.
A mi szemétsöprésünk egy lassú folyamat lesz, ha lesz. Miközben a dinoszauruszok kihalnak (akinek van az örök élet-szérumból, dugja el!), és a hétköznapi valóság egyre szarabb, egyre szürkébb lesz, muszájból és szükség által hajtva - mert sajnos úgy látszik, máshogy nem - megtanulunk kiállni, küzdeni a kedvenc újságunkért, a helyi kórházért, a szomszéd csirkeóljáért, a szarul kipakolt sebességkorlátozó táblák ellen, és így tovább. Fel kell nőnünk arra a szintre, hogy tényleg lehessen széleskörű egyetértésről beszélni, ne két tábor gyepülje egymást folyamatosan, mint most, bármi téma is merül fel. Fel kell nőni arra a szintre, ahol a kényszeres ellentmondókat a legjobb cimborái basszák fejbe, a trollokat meg mindenki, mert haladni akarunk, és ehhez mindenkire szükség van, de aki csak hátráltatni tud vagy akar, az menjen a picsába, eldöntjük nélküle; aki viszont értelmesen szól, azt meghallgatjuk akkor is, ha éppen nem értünk vele egyet. A mai magyar társadalom nem ilyen, sőt, még a mai diákság sem ilyen. De ők jóval közelebb vannak hozzá.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a gyerekek/fiatalok rikácsolását említetted...

az tudod úgy van, hogy aki nem edzett rutinos közszereplő, annak lámpaláza van, amikor nagyobb nyilvánosság előtt kell szólnia. Tehát ne ekézd a fiatalokat, akiknek a gyakorlatlansága annyira kiütközik az ellen-oldal rutinos hazudozónak rugalmas tartalomkezelésével szemben.
@centenárium:

oszt mi a véleményed a magyar nobel-díjas hazátlan bitangokról?

és még arról is kellene egy kis info, hogy merre hemzsegnek azok a kibaszottul jólfizető munkahelyek, amiből éppen most alsó hangon van 570000-rel kevesebb? de a valós szám ennek éppen kécccerese is lehet.
Mózes II. könyve 21. rész
15. A ki megveri az ő atyját vagy anyját, halállal lakoljon.
16. A ki embert lop, és eladja azt, vagy kezében kapják, halállal lakoljon.
17. A ki szidalmazza az ő atyját vagy anyját, halállal lakoljon.
Csaxolok a hithű kereszténydemokratáknak. :)
@centenárium: De ha az országban nincs miből megélni, a munkanélküliségi adatok megvannak? 570 ezer regisztrált(!) munkanélküli. És akkor a fizetésekről még nem beszéltem.. Egy átlag rendőr 80-90 ezer Forintot visz haza, egy átlag pedagógus fizetése 137 ezer forint, az orvosok fizetése is hasonlóan nevetséges. De szerencsénk van mert nyugdíjas képviselőink és minisztereink a fizetésük mellé felveszik a nyugdíjukat is, és egyik sem érzi át ennek a nevetségességét? Szóval hagyjál békén ezzel a Szózatos dumával. Érdekes módon a Bonsai Duce hobbijára valamiért van pénz bőven, csak úgy mint a haveri cégek (Nyerges, és Simicska birodalmak) a végletekig történő kistafírozására. Szóval komolyabb érvekkel gyere elő, ne csak a begyakorolt klisék mantrázásával.
@ariel12: Ez az ószövetségben van benne, az igazi "hithű" kereszténydemokraták meg ilyesmit nem olvasnak. Az új szövetséget sem nagyon forgatják, mert akkor tudnák, hogy Jézus a szegénységet és a szeretet hirdette, és nem a gazdagodást és harácsolást, mint amit ők folytatnak a kereszténység nevében.
@Marcellusca: Igy próbálják lejáratni a diákokat,és sajna sokszor nagyon sikeres a manipuláció.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Tudom :)
Egyébként csak azért írtam mert gondoltam a buzgó kereszténydemokraták tanulmányaik során találkozhattak az Ószövetséggel. :-)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Miközben fel vagytok háborodva a zsidózáson a keresztényezést aktívan művelitek. :) Ha nem így lenne, akkor azt is leírnátok serényen, hogy egy kádéenpés politikus baromságai, messze nem jelentik magát a kereszténységet.
Egy pillanatra visszatérve az AB által elmeszelt regisztrációra:
atv.hu/belfold/20130119_orban_rosszul_ertelmezte_a_valasztasi_torvenyt
Természetesen aki magyarellenesnek tartja az idézett TV-t annak nem kötelező elolvasni.
@Légifarkas: "...sőt, amikor felmordul a hatalom, akkor eléjük..." :-)

Igen. Ha véletlenül előfordulna hogy a gyerekekkel fizikailag is erőszakoskodnak az eftársak (a verbális az már megtörtént, erről szól a poszt :-(), az mindennek a legalja. Azt nem szabad hagyni! Tul.képpen a verbálist sem, mert felnőtt - gyerek viszonylatában az ordibálás is megfélemlítés!

Jó helyen kapisgáltál, ahogy sokan mások is, a "szavazás bohózattól" történő távolmaradással. Apránként mindenki számára egyre nyilvánvalóbb, a képviseleti demokrácia lényege nem a szavazás, hanem a JELÖLÉS.

Valamiért olyan érzésem van, nem kell 2014-ig várni. Ha nem lesz olyan erő, akire érdemes szavazni (az eftársak ezen vannak), akkor is el kell menni szavazni. Vérmérséklettől függően, de érvénytelent :-). Nem én találtam ki, de jónak tartom az elképzelést. Forrásom Bereznay András írása; www.kibulizottorszag.net/

Ha jónak tartod, add tovább.
Csihodj! Gábriel. Lábhoz!

Amikor elbocsájtó szép üzenetemben azt kívántam gyermekeidnek, amit, te rohadtul megsértődtél, hogy miért akarok rosszat. Pedig a te gondolatvilágod legjavát kívántam nekik. Ha viszont ez rossz, akkor miért akarod ránk kényszeríteni? Reflexből véded a szart árulkodó elszólásod után is. Mert együvé tartoztok.
Legalább a saját gyermekeid érdekében felébredhetnél. Addig pedig továbbra is kuss.
@ariel12: Dehogy is. Ez a TV a pártatlanságáról elfogulatlanságáról és a kiegyensúlyozott tájékoztatásáról ismert. :)
@shinichi: Nem emlékszem arra, hogy én bármit is rád akarnék kényszeríteni. :) A jót amúgy is csak szabad akaratból igazi érték elfogadni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem keresztényezik senki sem, de amikor minden faszságot a kereszténység mázával nyakon öntve akarnak ránk sózni, akkor egy idő után elszakad a cérna. Az apai nagyapám református esperes volt, isten nyugosztalja, de ő soha nem akarta ránk kényszeríteni a vallást. Ezek most egy doboz gyufát is felszenteltetnének valamelyik ráérős pappal. Ez kezdi már kikezdeni az ateisták, és nem annyira vallásosok türelmét. Én például ateista vagyok, és kifejezetten zavar ez a gátlástalan nyomulás az egyházak (különösen a katolikus egyházé) részéről.
"...néhány éven belül az ország összes általános iskolájában több időt töltenek majd a diákok erkölcstan-, mint biológia- vagy földrajzórákon. A középiskolásoknak egy évig kötelező lesz az etika, a nyolcosztályos gimnáziumokban pedig „ajánlott” a latin nyelv és a latin örökségünk nevű tárgy oktatása, miközben – hacsak az iskolák nem erre fordítják szabad órakeretüket – az alsó tagozaton egyáltalán nem lesz idegennyelv-oktatás és informatika, felső tagozaton pedig kevesebb idő jut a természettudományos tárgyakra, s a tervek szerint a szakiskolások sem tanulnának informatikát."

hvg.hu/hvgfriss/2013.03/201303_uniformizalt_kerettantervek_a_kozoktatasban

Gratulálok az eftársaknak. Mi lenne, ha csak erkölcstant tanulnának? Az informatika az meg a burzsoá kapitalizmus mákonya? Jut is eszembe. Kötelező, napi 2 órás foci óra nem kéne? Természetesen a lányoknak is!
@Fabius:

A kis optimista! :)

Hozunk visszamenőlegesen egy törvényt, hogy a nemzeti oldal jeles publicistáinak joga van a nagy látogatottságú blogokat privatizálni, te meg mehetsz blogolni pl a románokhoz!

Egy rövid ajánló:
sajtospogi.nolblog.hu/archives/2013/01/08/A_magyarokat_gyalazza_a_roman_Bayer_Zsolt/
Autósok, figyelem - újabb nem várt drágulás jön

A PSZÁF az elmúlt években bevett gyakorlattá vált bónusz/malusz besoroláshoz kapcsolt kgfb-kedvezmények visszavonására szólított fel legalább 10 biztosítót. Ennek alapján az ügyfél az Autó-Motor előfizetésért kaphat extra-kedvezményt, de a balesetmentességért nem.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/autosok_figyelem_ujabb_nem_vart_dragulas_jon.542663.html
Megzsarolhatták a Getronics alvállalkozóit
Az útdíjtender visszalépő nyertese szerint egyik versenytársa nyomás alá helyezte alvállalkozóit.

index.hu/gazdasag/2013/01/19/megzsarolhattak_a_getronics_alvallalkozoit/

Valahogy T-Systems szagot érzek...
A zseniális szenvedélybeteg

Rövid karrierje során Janis Joplin a legjelentősebb női rockénekes lett, de a heroin elvitte. Ma lenne 70 éves.

www.youtube.com/watch?v=W4XmqLH1DpQ
@Kijelölt Felelős: én Fabius helyében önként felajánlanám a blogot Gábriellának:-) Lenne ám itten nyálzás, dörgölőzés, álszenteskedés, kicsi orbitális zsidózás, csupa móka és kacagás:-)
Kerettanterv: mintha hátrafelé haladnának

Ideológiailag egyoldalú történelemoktatás, az olvasástól elriasztó irodalomtanítás, sok nemzeti öntudat és erkölcstan, kevés informatika, természettudomány és használható nyelvi ismeret fémjelzi az egységesített tantárgyi kerettanterveket.

hvg.hu/hvgfriss/2013.03/201303_uniformizalt_kerettantervek_a_kozoktatasban
@Légifarkas: semmi különös tervem nincs...

nyilvánvaló összeomlás és háború következik...

túl kell élni ezt a vérzivataros pár évet,
aztán majd az újjáépítésben nagy szerepet válalok... (akár határon túl ha ugy alakul)
sajnos alkatilag forradalomra nem vagyok alkalmas (rombolás)
alkotó tevékeny pozitív ember vagyok...
SAJNOS nem tudnám még tömegben sem fellógatni ezeket a hitvány "nemzetvesztő/hazaáruló/országrontó" bűnözőket ....
bennem vannak gátlások (vö: erkölcs, etika, tisztesség stb)

de ez meg fog történni nélkülem is...

enynire visszavetni és letaszítani egy országot büntetlenül nem lehet.... ehhez képest az mszp az maga volt az etikai tagozat...

1013 év feudalizmus + fides = álamcsőd + belháború
@rdos:
Lesz itt még reggelente Szabad Nép, akarom mondani Magyar Nemzet félóra, péntekenként pedig kötelező jelleggel korábbi iskolakezdés, hogy a nFelcsúti Törpe Agyvezírt meg lehessen hallgatni a rádióban. Csodálom végül is, hogy a tévében még nem ismétlik naponta...

Biorobotok kellenek alul is, ha már ott "fent", a Kupolás cirkuszban megvannak a gombnyomogató majmok. Még a végén a tájékozottsága és tanultsága magasabb lenne, mint a parlamenti majmoké!
Ne'má!!!
Járjon csak hittanra, meg latinra, nyelvet, informatikát, korszerű dolgot, ami tágítja a látását, a világképét, NE AKARJON A PLEBS!
A 8 osztály után meg pláne tanulni ne akarjon tovább, arra megvannak a kiválasztott funkci ettársak gyerekei.
Kell a közmunkás a gátakra, a stadion építkezésekre.
Apropó, a piramis építés is lesz? Csak szólok, akkor el kéne kezdeni...
Ne bántsd az offshore-spekulánst!
Talán nincs szükségünk Lajosra, Zsoltra és Sándorra? Mondjuk inkább azt, hogy Simor András buzi!

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130118_Ne_bantsd_az_offshorespekulanst#rss
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: vegyééé vissza, ez nem vót vicces, rádkűdöm stefikát és minden narancs, dzsobbik trollot, kies e hazában, oszt lészen ám sírásod rívásod :D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
A cigányozást kihagytad! Ma még nem talált zsidó ellenségképet?
Akkor beteg lehet, vagy még keresi a megfelelő cikket a széljobb belterjes oldalain.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nem tudom, nem olvasom. Kikukáztam... jelenlétét a reagálásokból érzékelem. Mert vannak nálam erősebb idegzetű, vagy egyszerűen állatbarátabb emberek:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Tényleg, mókuskánk még nem is konfrontálódott SSteffykével! Ez bizony komoly gond...
Úgy olvasgattam volna őket. :D
Valamit ki kell erre találni... (gondolkozom...)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "a nemzeti oldal jeles publicistáinak" mééé ez nem az a kategória? :-) Eddig azt hittem ő a krém. Lehet, mert más hulladékot nemigen olvasgatok? :-))) Igaz, már ezt sem:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: úgy hallottam, elvágta a nyelvét a kólásdoboz, most úgy, azt, besalvequickezve nyalogatja:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Te valamit tudsz a natancsbolsi kommunikációs technikákról! Kis beavatott... :))
Amikor Fodor anno otthagyta a fidesznyiket, bepánikoltak, hogy kiteregeti a szennyest.
Telefirkáltatták egy éjszaka alatt Budapestet a házfalakon, hogy "Fodor buzi!" :))
Evégre ha elmondta volna (amit nem mondott el), hogy Szájer ettárs pl. khmmmm... más kapura játszik, akkor ... Persze mindenki tudta, hogy Fodor, ellentétben Szájerral igen is a lányok aktív hódolója, de hát a félelem. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem tudsz velem kitolni... Ha valami nem tetszik, felcsapom a farkam, oszt inalok. Se hülye, se mazochista nem vagyok. Szórakoztatni pedig egyre kevésbé szórakozttnak. Mariana-árok mélységű tudatlansággal, rosszindulattal, butasággal még én sem tudok mit kezdeni. Csak javasolni tudom ezeknek az egyedeknek, hogyha már ilyen mélyen vannak, ássanak tovább, hátha meglátják Ausztrália partjai. ( vagy Kínát, vagy mit tudom énmit:-) )
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: ne akarj annyira rosszat, ott a túlfélen, meg ha esetleg összeakadnak arrafelé értelmes odaszakadt hazánkfiaival, még esetleg közülünk valakikkel
amugy egyértelmű a valóság...

egybitesek nem tudnak több dologra figyelni...
egy ügyük van (HIÁNYCÉL, idén utojjára... ) az együgyü kormány célja hogy az EU felügyelet alól kimehessen...
aztán jöhet az "eredeti 2010-es terv"

HIÁNY/DEFICIT: 27%

és kész... akkor majd a koszos multik fizetik meg vagy kik...
szóval szerintem van alapja a zigérgetésnek...
a 27%-os kölcségvetési DEFICITET majd el lehet osztani....

2014 lesz a Viktor De Ficit éve...

majd úgy kamunikájják hogy a legtöbb (fejlett) országban azonos az áfa kulcs és a hiány mértéke... 27%
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"Ha valami nem tetszik, felcsapom a farkam, oszt inalok"...
Hát, ha jól emlékszem, ez már máskor sem jött össze... :))

t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSKFIyKsOejq7j-6VffoYY5CBGLhEcV_C-dth_vDb0yvFMrX3SAYw
@Kijelölt Felelős: Jól bevált recept. Ugrasd egymásnak őket, és uralkodj. Másik példa:

hvg.hu/vilag/20130120_Kina_Japan_USA_diplomacia_vita

Ami azért meredek, mert ha jól emlékszem Huntingtonra, ugyan Kína a legkevesebb nemzetközi bonyodalommal bíró kultúra (2.vh után rémlik 4 db), de egyben első. A 4-ből 3-at, azaz 75%-át fegyveres útra "terelte". Ezzel a kb 65%-os fegyveres arányú mohamedán világot is űberelte.
"A háztartási alkalmazottak adómentes foglalkoztatása volt az egyik pontja az Orbán-kormány megalakulása után kihirdetett első gazdasági akciótervnek. A csaknem két és fél évvel ezelőtt életbe lépett új törvény értelmében nem kell sem személyi jövedelemadót, sem járulékot fizetni annak a magánszemélynek juttatott kereset után, amelyet egy másik magánszemélynél végzett háztartási munka után fizetnek ki. A kormány szerint azért indokolt az adó- és járulékmentesség, mert a magánszemély foglalkoztató a már adózott jövedelméből ad munkát másnak."
www.penzcentrum.hu/karrier/igy_kereshetsz_penzt_adozas_nelkul_es_meg_segelyt_is_kaphatsz.1035219.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
Nekem ez több ponton is sántít, ráadásul csak én látom bele a cselédség kialakulását? Lehet, hogy én tévedek...
"...a családbarát kormány erőforrás minisztere..."
!!!
PAKS!
Beépíteni, de azonnal!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "ráadásul csak én látom bele a cselédség kialakulását"

rabszolgaságot akarnak... ez nem illik a képbe... fizetni a csicskáknak... bulsit... inygen is lehet...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

LEL /LEL - Laughing Extremely Loud (A LOL nagyobbik fokozata/
@gazoló:

Ja nem bocs: NER /az nemtommi.../
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "A 8 osztály után meg pláne tanulni ne akarjon tovább, arra megvannak a kiválasztott funkci ettársak gyerekei. Kell a közmunkás a gátakra, a stadion építkezésekre. "

Sajnos valóban ez van :-(.

Piramis építés? Az ötlet remek. Tudod mi kő kell egy piramisba?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Lesztek délután? Üdv:Tündérbogár személyesen
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @Vitéz László: jobbágyság, cselédség, és az úri felső kaszt, polgárság nem kell, éljen a magyar középkor:

- Petőfi Sándor -

A MAGYAR NEMES

Őseimnek véres kardja
Fogason függ, rozsda marja,
Rozsda marja, nem ragyog.
Én magyar nemes vagyok!

Munkátlanság csak az élet.
Van életem, mert henyélek.
A paraszté a dolog.
Én magyar nemes vagyok!

Jól készítsd, paraszt, az útat,
Mert hisz a te lovad vontat.
Csak nem járhatok gyalog.
Én magyar nemes vagyok!

Tán a tudománynak éljek?
A tudósok mind szegények.
Nem irok, nem olvasok.
Én magyar nemes vagyok!

Van, igaz, egy tudományom,
Ebben párom ritkán látom:
Enni, inni jól tudok.
Én magyar nemes vagyok!

Milyen jó, hogy nem adózok.
Gazdaságom van, de nem sok,
S van adósságom, de sok.
Én magyar nemes vagyok!

Mit törődöm a hazával?
A hazának száz bajával?
Majd elmulnak a bajok.
Én magyar nemes vagyok!

Ősi joggal, ősi házban
Éltemet ha elpipáztam:
Mennybe visznek angyalok.
Én magyar nemes vagyok!

(Borjád, 1845. szeptember 26 –október 7. között.)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Biorobotok kellenek alul is, ha már ott "fent", a Kupolás cirkuszban megvannak a gombnyomogató majmok. Még a végén a tájékozottsága és tanultsága magasabb lenne, mint a parlamenti majmoké!"

Agymosodák /más is/ köccségvetéssel együtt már felálltak!!Jobberhumorvilág topon!Nagyhalmegeszikicsit,Fabiusgazdaglesz!!

hvg.hu/itthon/20121029_szazadveg_kiterjedt_megbizasok_kormany

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130118_gfg#rss
@rdos:
E szar kofágban egy ...fárajó
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nekem inkább ez jutott eszembe:

"A NÉP NEVÉBEN

Még kér a nép, most adjatok neki!
Vagy nem tudjátok, mily szörnyű a nép,
Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?
Nem hallottátok Dózsa György hirét?
Izzó vastrónon őt elégetétek,
De szellemét a tűz nem égeté meg,
Mert az maga tűz; ugy vigyázzatok:
Ismét pusztíthat e láng rajtatok!

S a nép hajdan csak eledelt kivánt,
Mivelhogy akkor még állat vala;
De az állatból végre ember lett,
S emberhez illik, hogy legyen joga.
Jogot tehát, emberjogot a népnek!
Mert jogtalanság a legrútabb bélyeg
Isten teremtményén, s ki rásüti:
Isten kezét el nem kerűlheti.

S miért vagytok ti kiváltságosok?
Miért a jog csupán tinálatok?
Apáitok megszerzék a hazát,
De rája a nép-izzadás csorog.
Mit ér, csak ekkép szólni: itt a bánya!
Kéz is kell még, mely a földet kihányja,
Amíg föltűnik az arany ere...
S e kéznek nincsen semmi érdeme?

S ti, kik valljátok olyan gőgösen:
Mienk a haza és mienk a jog!
Hazátokkal mit tennétek vajon,
Ha az ellenség ütne rajtatok?...
De ezt kérdeznem! engedelmet kérek,
Majd elfeledtem győri vitézségtek.
Mikor emeltek már emlékszobort
A sok hős lábnak, mely ott úgy futott?

Jogot a népnek, az emberiség
Nagy szent nevében, adjatok jogot,
S a hon nevében egyszersmind, amely
Eldől, ha nem nyer új védoszlopot.
Az alkotmány rózsája a tiétek,
Tövíseit a nép közé vetétek;
Ide a rózsa néhány levelét
S vegyétek vissza a tövis felét!

Még kér a nép, most adjatok neki;
Vagy nem tudjátok: mily szörnyű a nép,
Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?
Nem hallottátok Dózsa György hirét?
Izzó vastrónon őt elégetétek,
De szellemét a tűz nem égeté meg,
Mert az maga tűz... ugy vigyázzatok:
Ismét pusztíthat e láng rajtatok!"

(Pest, 1847. március.)
@Dr. jenőke (jenőke):
Egy része, legalább már ebből is látszik, hogy megvan! :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Jól készítsd, paraszt, az útat,
Mert hisz a te lovad vontat."

honnan tudta?
@rdos:
Petőfi is sejthetett valamit... :D

"S miért vagytok ti kiváltságosok?
Miért a jog csupán tinálatok?
Apáitok megszerzék a hazát,
De rája a nép-izzadás csorog.
Mit ér, csak ekkép szólni: itt a bánya!"
@Kijelölt Felelős:

Ez is kezelhető két egész kattintással, nagyjából 10 másodperc alatt.

Az első kattintással láthatóvá teszem a varánusz tükörblogját egy ner hatósugáron kívül eső szerveren, a másodikkal meg törlöm ezt itt.

Oszt'jónapot :-)
sok beszédnek sok az alja.@Fabius: menjünk el együtt azért a tasláért, ahhoz a kek palihoz, mi is a neve? mire törzskönyvezték?
Komolyan. írok neki egy mailt-t mikor tudna fogadni, mennék a tasliért, s amint tudok törlesztek.

Egy ilyen kiszólásra muszáj a szülőknek a ringbe lépni, már csak a súlycsoport miatt is.
Gábriel angyal_
Megdézsmálták a diákok a svédasztalt, amelynek az árát a Fidesz-KDNP tagok keserves munkával, és verejtékük cseppjeivel teremtettek elő?
Hallatlan!
Javaslom, hogy azonnal módosítsák az alkotmányt(vagy mit).
@Fabius:
Nertelen magatartás, de hatékony... :))
Ráadásul puszit is adhat a médiahatóság a hátsófélre!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

meg ezt...

- Ady Endre -

A grófi szérűn

Nyár-éjszakán a grófi szérün
Reccsen a deszka-palánk
S asztag-városban pirosan
Mordul az égre a láng.

Éjféli hajnal, szörnyű fény ez,
Nincs párja, napja, neve.
Fut, reszket a riadt mezőn
Az égő élet heve.

Koldus, rossz álmú zsellér ébred,
Lompos, bús kutya csahol.
Az egész táj vad fájdalom.
S a gróf mulat valahol.

Szenes kalászok énekelnek
Gonosz, csúfos éneket:
„Korgó gyomrú magyar paraszt,
Hát mi vagyok én neked?”

„Mért fáj neked az égő élet?
Nincs benne részed soha.
Ne sírj, grófodnak lesz azért
Leánya, pénze, bora.”

„Ne félj, a tél meg fog gyötörni,
Mint máskor, hogyha akar.
Élethez, szemhez nincs közöd,
Grófi föld ez és magyar.”

S mégis, amikor jön a reggel
S pernyét fújnak a szelek,
A grófi szérün ott zokog
Egy egész koldus-sereg.

Siratják a semmit, a másét,
- A gróf tán épp agarász -
Érzik titkon, hogy az övék
E bús élet s a kalász.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Petőfi korára valóban anakronisztikussá váltak a nemesi kiváltságok. Győri csatában kiderült, adózhatnak vérrel ugyan a születési kiváltságosaink, attól a haza ugyan nem lesz megvédve:-(.

Az új ahisztokháciánk (a homo szovjetikusz), még ennyit sem tud felmutatni. Pontosabban ők, a ma már mindenoldali eftársak és elődeik mások kiontott vérével, mások vagyonával, más eljellemtelenítésével foglalatoskodnak, és jól láthatóan ez a tervük továbbra is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Akinek ezzel a kormánnyal és médiatörvénnyel szemben nincs B terve, az hülye :-)

Igaz, a blogok nem esnek utóbbi hatálya alá, de egyetlen mondatot kell kiradírozni belőle, hogy máris igen.
Imádom a nagy darab, galamblelkű pasikat.:)
@huzzadneki shakespeare: Felháborító! Javaslom, hogy a jobbik és a fidesz tartson a diákoknak rudiautómata fosztogatási gyorstalpalót!:D
@Vitéz László: "nyilvánvaló összeomlás és háború következik..."

Szerintem is. Annyi kiegészítéssel, hogy ami eddig történt, az már az összeomlás :-(. Nevezhetjük fegyverek nélküli háborúnak is :-(

Rombolásában, szellemben, jellemben, tudásban, vagyonban már eddig is hatalmas kárunk keletkezett.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"___Nekem inkább ez jutott eszembe:

"A NÉP NEVÉBEN

Még kér a nép, most adjatok neki![...]___"

Azért ne galoppírozd el magad. épp elég baj volt már ebből a nép nevében... Kádár atyuska... Gyurcsány atyuska... Orbán atyuska...egyre megy... Gyurbán Fektor ez mind!
amíg máshol fenntartható fejlődésről, környezetvédelemről vitatkoznak, és GNP növekedésen törik a fejüket a honpasik, és a honnők, addig nálunk a fenntartható lopási volumenen, az állandósított és törvényesített csalás implantációja az irányadó törvények kodifikálása során.
@rdos: az más.... az tényleg most ku(l)minál...

a zerkölcsi válság...

a felelőtlen kamu doktorok világa... világtalansága...
tényleg kíváncsi lennék, ki ez az ember. mióta van nála a bölcsek köve, vajon a gyerekei fel mernek-e tenni neki kérdéseket, vagy csak várják isteni kinyilatkoztatását.
@Fabius:
Radír az van, meg tudatvesztés is a HÍVŐK részéről.
A szelektív emlékezet pedig csodás egy találmány, kinek a természet adta, kinek keményen kell valamilyen tudatmódosítóval küzdenie érte. Ebben pedig szorgalmas a narancsbolsi csürhe, az nem kétséges, csak az a ciki, hogy ez komoly mentális és morális deficittel társul.
Magyarán ügy is mondhatom, hogy a szorgalmuk a hülyeséggel párosítva rossz kombináció!
@jaegtoer: Á, ha lett volna ott 21 év feletti, akkor már nem ajánlják a kedves szülő pofozását...
De hogy futottak el, hogy ne kelljen a diákok kérdésére válaszolni... Olyan hősiesek és bátrak, hogy az már érdemrendet érdemelne...
"csavarni édesapádnak két nagy pofont, hogy nem nevelt meg" mondta egy magát pedagógusnak nevező férfi.
@jaegtoer:
Ne magyarázd mellé, baszki! :))
Genyózni nem ér!!! :D
Nem a szervilis kisköcsögökre gondoltam, ahogy Petőfi sem. A narancsbolsi hívőnek természetes, hogy régen Kádárék seggét nyalták, illetve mindig az aktuális hatalomét kényeztetik fürge nyelvcsapásokkal.
Az oktatási konferencia videója eklatáns példája a "vörös bolsevik nem vész el, csak átalakul narancsbolsi csicskává" c. fejezetnek!
Apránként azért vicc, hogy egyre több területen "boldog békeidőként" emlegetik a cocik garázdálkodását... Ráadásul nem minden alap nélkül! :(
Na jó, azért ott is ki kellett volna osztani már néhány száz év, szigorított kőbányát, de ezeknek már ezer években kell számolnunk!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Áááááááá, dehogy is. Csak most nem azt mondjuk, hogy cseléd, hanem hogy bejárónő...:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Tényleg kell menni a gyerekekkel erősítésnek, hogyha a narancsbolsi elvtárs (bár jobbikos segédcsapataik is aktivizálódnak apránként megint) a sörhasával és hájával kíván érvényt szerezni magának, akkor le lehessen ordítani a kreténjét!
Ezen ne múljon a kedves volt MSZMP-s tagok, mint pl. Rouzsika boldogsága!
@gazoló: derohatt bl-lírai hangulatban vagytok. nyafogtok, oszt várjátok a csülkös bablét, meg a rántott husit kóbi ubival, a végén serrel leöntve.szegények:-)
@Fabius: "Akinek ezzel a kormánnyal és médiatörvénnyel szemben nincs B terve, .."

Pontosan. Nem ijesztgetni szeretnélek, de ez a posztod nem lett címlapos (poldibá régebben és kevesebb kommenttel az lett), mintha kezdenének karanténba zárni.

Esetemben mindegy, nekem a böngészőm ha az egy szem "v" betűt beütöm, a Te blogod ajánlja fel, előlem el nem zárhatnak. Kérdésem, de komolyan, és ha nem publikus, mailben is jó, mekkora a látogatottságod? Bocs, tudom, magán ügy, ha nem akarsz, ne válaszolj.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Le vagy maradva aranyom!
Amikor ilyen hirdetések vannak, addig nem az... :D

"Budapesti belvárosi lakásba keresek egy bevállalós bejárónőt. Bentlakás megoldható. Egyedülálló, elfoglalt, jóképű üzletember vagyok akinek..."

Nemrég csámcsogtak rajta valahol, hogy akkor most ez mit-kit is keres tulajdonkép. :D

Szerinted miért hívják Budapestet Európa Bankokjának?
@rdos: szorgalmasan levelez magával, így van, amikor már a tizet is eléri:-)
@rdos: Esetemben mindegy, nekem a böngészőm ha az egy szem "v" betűt beütöm, a Te blogod ajánlja fel, előlem el nem zárhatnak. Kérdésem, de komolyan, és ha nem publikus, mailben is jó, mekkora a látogatottságod? Bocs, tudom, magán ügy, ha nem akarsz, ne válaszolj.

TEK-kel, NMHH-val, Polg.TSZ-al, vagy anlkül? :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

" nyafogtok, oszt várjátok a csülkös bablét, meg a rántott husit kóbi ubival, a végén serrel leöntve.szegények"

Na itt van a husi!

www.stop.hu/gazdasag/elhitte-matolcsynak-es-selmeczinek-ebreszto-ez-a-valo-vilag/1116107/
@rdos:
Azért beesik ide már a narancsbolsi párt figyelő szeme és lúdtalpa rendszeresen!
SSteffyke is olvasgatja (ezúton is csókultatom ott, a HIVATALBAN), ha nem is mer ideröfögni, no meg időnként agyhalott kommandók is próbálnak érvényt és jópontokat szerezni a pártnak.
Megható a jobbik igyekezet is Gábrisunk által, de azért elég gyengusz, ha csak ennyit tudnak. :((
Nem csak ideológia kéne a kommentelő kommandós ettársaknak, hanem tények is, amikkel cáfolják Fabius felvetéseit.
AZ meg ugye nincs, tehát próbálnak terelni, mellédumálni, a Habony-művek leeső morzsáiból profitálni. Beérik már morzsákkal is, nem is értik a lebőgésük okát. Pedig annyira egyszerű, de ne áruljuk el nekik, mert remekül elszórakoztatják az ittlévőket!
@rdos:

Az Indexnek szuverén joga eldönteni kit ajánlóz aktuálisan. Én eddig se kértem, eztán sem fogom, ez az ő dolguk.

A látogatottság nagyságrendjéhez: a vastagbőrön a jobb sávban van egy sitemeter, kb stimmel ránk is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Képzeld el, ahogy Terka mama (mind a Valami amerikában) lerohanja a hirdetőt!
Nem lenne ott casting egy kis süti után!!!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: A szolgálatoknak (sajnos) ez a dolguk. Információt szerezni, és dezinformálni.

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Beérik már morzsákkal is, nem is értik a lebőgésük okát." :-)

Azért a "karantén"-t bevetik :-(.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

...és még szmokingban nem is láttál...:-D
@Fabius: Köszi az infót.

Hát hogy az indexnek mihez van "szuverén" joga, arra egyszer télleg kíváncsi lennék.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"Nemteccikazoországellehetmennihabzsidőzsinyugalomsör "bohémekhez"!!!

Mikormikor??
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

ahogy elnézem a fiatalokat ezek már nem veszik be...a gyerek rezgő térdekkel és remegő hangon de elordította amit akart...és látnia kellett, hogy mennyire meg vannak szeppenve a tényleges szereplők, mert azt ne mondja nekem senki hogyha őállamtitkársága és őminisztersége el kell hogy szökjenek és holmi droidok ugatnak a csontra az nem totális égés?

hittanból ha valaki megbukik az mit kap? évismétlés, akasztás vagy ...hittanhoz gyónni is kell a kölköknek? fülkében négyszemközt? miket össze hazudnék nekik

brühühühü

magyarnemzetfélóraésafeeenekbeszéggye
@gazoló: én május közepén készülök egy rövidebb fellépésre.
@rdos:

" indexnek mihez van "szuverén" joga"

Ahhoz mindenképpen van, hogy a címlapját és ajánlódobozát neki tetsző tartalommal töltse meg. Ahhoz eleget vannak kint a közéleti blogok - én is - hogy ebben kételkedni ne legyen oka senkinek.
@gazoló:
Habakukk is így gondolta, a cégével együtt...
Ami persze bevételkiesés lesz itt, plusz bevétel meg ott, de hát hülyének nézni a magyar piacon nem lehet büntetlenül még Kusza Szemnek és az Ő FőFő TollasHátú Nagyfőnökének sem.
@rodeo36:
Egyre többen lesznek, leszünk, akik ha kell a pofájukba is mondjuk, hogy NEM TETSZIK A RENDSZER!
Leszarva a Rouzsika és a többi volt és jelenlegi bolsi lelkét.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hősiesek ők kérem, hisz a fővezényló is milyen dicsően elsunnyogott az Operánál ;)
Hiába a kontra szelekció és a szervilizmus csodákra képes...
@Fabius: Másképpen fogalmazok. Nem vonom kétségbe, hogy szemezget a közéleti és egyéb blogokból. Akkor úgy teszem fel előző kérdésem mi a "neki tetsző tartalom"?

Tiboru méltatlanul háttérbe szorult konteo-blogjában olvastam Robert Maxwell-ről.

Itt:
konteo.blogrepublik.eu/2012/08/28/robert-maxwell-halala/

És ezt:
"...a háború végétől Berlinben marad a megszálló brit csapatok elhárítási, később hírszerzési részlegénél, ahol a sajtó általi befolyásolás lesz a szakterülete."

Azóta hogy ezt olvastam, a "szabad sajtó" fogalma kissé árnyaltabb a szememben :-(.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"__Ne magyarázd mellé, baszki! :))
Genyózni nem ér!!! :D__"

Hájszen éppen így gondolom én is!:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"__ A narancsbolsi hívőnek természetes, hogy régen Kádárék seggét nyalták, illetve mindig az aktuális hatalomét kényeztetik fürge nyelvcsapásokkal.
Az oktatási konferencia videója eklatáns példája a "vörös bolsevik nem vész el, csak átalakul narancsbolsi csicskává" c. fejezetnek!__"

ha a fidesz zrt-t meneszteni akarjátok, akkor meg kell találnotok azt a pozitív hangot és hangulatot árasztó üzenetet, ami a kiábrándult fideszeseket még épp elhívja a szavazó urnához, de választani már nem a fideszt választja. ez nagyon fontos.
sok-sok fideszes nem olyan felvilágosult mint én:DD igaz én nem is a majmoktól származtatom a felmenőimet, ugyanakkor a csiribúcsiribá sem jáccik.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:@rodeo36: @rdos: @exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

A károk szellemben,jellemben,anyagiakban,élhetőségben világháborúsak és nem túlzunk...A falig mentek már most is ...
Ha nincs tovább hátrálni a legjámborabb /állatból/emberből is kihozzák a kinemszarjale,holérdekel,"karmolokütökkaparokharapokszembenállok" viselkedést
Egyetlenegy haszna van az ilyen pökhendi megnyilvánulásoknak: Lassan ,de biztosan felnyílik az emberek ,hogy milyen "díszes társaság" ez. (kivéve persze a Birkamenteseket)
@Fabius:

Magyarázhatod ezt, meg persze van is benne igazság. De én nem tudom nem észre venni, hogy mióta Gépont Genyó torkán akadtál Vincentékkel, azóta óhne címlap mindkettőtöknek.

Kisbuzi úgy látszik nem csak fanyalgó posztót írt, hanem körímélt is a főnöke nevében.

Innentől meg se a privatizátor Matolcsy, se a pofonküldő barom nem címlap. Bocs, de ezt nem veszem be.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hogy is feledkezhettem meg az opera hátsó bejáratánál bemutatott emelt fővel való távozás csodás látványáról!:D
Felülbírálva korábbi szavaimat belátom tévedtem. Nagyon profin kivitelezett elvonulást láthattunk á'lá orbán stílusban.:D
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ez a G.Pont az egyik főidejológus bullshitgyáros ugyi? A másik meg a Reformlelkész Főabbé... a lelkimegnyomorító.
@gazoló: "karmolokütökkaparokharapokszembenállok" Ez a cél. Addig "idegölnek" minket, míg valóban elszabadulnak az indulatok. Kétséged ne legyen, ha ez megtörténik, mint vak a poharat, úgy vernek le minket.

Ezért nem szabad erőszakosan fellépni. Kinevetni lehet őket, sőt. Erősen javasolt megoldás, elismerve, a villamos alatt lévő ember mosolya sohasem őszinte :-(.
@gazoló: ha már szóba került, Bolinak pakolgattam fel a képeket. A sorszámozás egyben útvonaltervjavaslat is, a vége 27. lesz. Ez kb. 9 nap alatt lejárható. Cseh területen kb 600 km, nem nagy cucc. És gyönyörű.
@vitéz Thapóccay néma bárány: G pont Genyó? Az ki? Miről maradtam le? Ne csináld, hogy nem mondod el, mert az nem szép dolog!:D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Mókuska!
Maraggyá! :))
Vegyé'vissza, mert kisodródsz!
Egyre pimaszabb a maki, apránként kell az a mókus szájkosár...
@rdos: Szervezettnek valóban szervezettek. És nem lesznek szívbajosak bevetni a jobbikos csürhe szabadcsapatokat. Én emlékszem 2006-ra. Kíválóan szervezett, élőben irányított hadgyakorlat volt. Emlékszem, amikor a lezárt Erzsébet híd két oldalán álltak szemben a csapatok, egy nagy magyar zászlós BMW fülkésmotoros volt a gyordfutár. Kisérteties volt, ahogy egyedül motorozgatott oda-vissza a hídon. Ha nekem feltünt, valszeg feltünt másnak is. És akkoriban szerintem nem sok ilyen motor volt kishazánkban. Secperc alatt be lehetett volna azonosítani az illetőt és megkérdezni, vajon ő is csak pizzáért ugrott e le a sarokba. De ez senkinek nem volt érdeke. És orbán 72 órás ultimátumára is emlékszem, amiről azóta nemigen van különösebben szó. Szerintem egy szarul elsült puccskisérlet volt, illetve valami miatt elnapolták a kérdést.
@rdos:
A humornál és a nevetségességé válásnál gyilkosabb fegyver nincs! :))
A mémgyárak is szorgalmasak, az ettársak meg csak úgy kínálják a zalapanyagokat.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ellátlak itten minden föld dióval... és ez a hála.-)

Tudodmit? Nem sugom meg, hogyan lehet a moldván hajókázni napokig, úgy, hogy addig se viszed a ladikot a hátadon:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Különben is! Nem én rakok fel rólad mindenféle kompromittáló képanyagot:-) Persze az szeszélyességi jogaim... megyek is a Pintérpéterfalvi Attisho Panaszra. Egyem a patipofáját. Tudom úgyis NEked ad majd igazat:-)
@Fabius: Tudod miért kellene neked ezt megcsinálnod? Mivel a blogod magyarországi szerveren fut még mielőtt bármit lépsz a posztolók IP címét és ezáltal az anonimitásukat az erre szakosodott elvtársak Kubatov elvtárs fekete pöttyel megjelőlt részébe teszik. Már amennyiben nem tették ezt meg!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szóval miért is lettél te cseléd? Nem vagyok 2 napot, és máris büszke férfiból cseléd lettél?!
@vitéz Thapóccay néma bárány: "mióta Gépont Genyó torkán akadtál Vincentékkel, azóta óhne címlap mindkettőtöknek." Etócsynál még nem figyeltem, de ez a poszt tényleg címlapra valóan jó volt.

Mintha a bértollnokok is ritkulnának?

Kicsit Off. Régi vg.hu-s kommentjeimet nem találom gúgliban. Létezik ez?

@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "..vajon ő is csak pizzáért ugrott e le a sarokba.." Fiúk! Elfogyott az olíva bogyó. Saviubival is jó lesz? Jön-megy. Saviubi van, de a 7-es pizza tészta elfogyott. Jó lesz 8-as pizza is? Iiigen. Valahogy így lehetett :-).

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :-) "a zalapanyag" sajnos osztódással szaporodik :-(. Amúgy a diákok ebben nagyon is kreatívak voltak :-).
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Az csak a majom mókuska szövegértési gondjaiból adódó félreértés.
@ariel12: Ne legyenek illúzióid... az ajtót meg nyisd ki, ha megjön a nagy fekete Q7-es, mert a berugják, mire hazakerülsz a maradékot széthordják a jószomszédok.
Jut eszembe. Vajon a TakonyGaskó mostanában merre kóricál? Anno teljes KArácsonyokat, Ballagásokat tudott szétkúrni, a sunyi rókapofájával bevezette a "rugalmas" sztrájkot, azaz akkor nem dogoztatok, amikor megmondják... mostmeg? Dalolgat magában, minden rendben van? Nóta indul: A Bakternak jó van dóga? Egyik kasszából, a másikba? Görény.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ".. humornál és a nevetségességé válásnál gyilkosabb fegyver nincs!" Ez szerintem is így van.

Fabius mester is ebben nagy. Az animgif-jeit, egyáltalán a blogját, csak akkor nyitom meg, amikor a kávé a másik asztalon van.

blog.hu-n közélet rovatból is hiányzik ez a poszt!
Hirekeresőn viszont megvan ez a poszt. :-)
Ha az ellenzék nem lenne ilyen töketlen, akkor ott segítené a diákokat, ahol tudná. Velük együtt óriási esély lenne az ellenzék kezében ahhoz, hogy legyözzék ezt a szánalmas kommunista bagázst. Ha csak diákok fele (középiskaolai és felsöoktatás) az ellenzék mellett kardoskodna a választások elött, akkor bizony még a nagy propagandahenger sem segítene ezen a bagázson.
@rdos: "blog.hu-n közélet rovatból is hiányzik ez a poszt! "
Ne is izgulj, akit érdekel az ide talál anélkül is, hogy reklámoznák. Az kommentek számából következtetve azért van némi olvasottsága a blognak. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Valakinek dógoznia is kell, különben nem lesznek stadionok, meg Q7-esek a Tek-nek...
@ariel12:
kubatovelvtárs kinyalhattya ha lesavazza előtte a rühes nyelvit

brühühühü
@ariel12: A tudat módosító ipar erejét nem szabad lebecsülni. Tiboru (konteo.blog.hu-volt) is itt kezdte, valamelyik posztját? vagy kommentet? inda csapata kicenzúrázta. Levélváltás, süketek párbeszéde, tiboru átállt másik ingyenes blogszolgáltatóhoz (freeblog?). Kisvártatva ugyanez megismétlődött. Berágott, páran összeálltak, azóta itt vannak:

blogrepublik.eu/

Hasonló történt az indavideo-n az Ügynökök a paradicsomba mennek c. videóval. Napi 250 megnézést? belekukkantást? mutatott a számláló, 11000 körül a számláló eltűnt.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Kultúrprogram?! Wtf?!
Amúgy biztos, hogy nem ő az új stand up comedy sztár?:O Saját lelki nagyságától meghatódni?!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Jó szórakozást kívánok! Hol színház, hol kézi.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én nem azért vittem ki - Európa hetedik legfejlettebb régiójába a tevékenységünk 80-90 százalékát, mert nem akarok adózni.
Adózok, csak máshol, nem itthon.

A gazdaságirányítás úgy gondolta, nem kéri ezt a fajta tevékenységet, amit mi végzünk.
Értek én a szóból, elmentünk.
Segítjük mások gazdasági növekedését.
Puszita kolléga tegnapi linkjéből másolom:
Magyarország lemaradása a régiótól talán a legfontosabb mutató, a gazdasági fejlettség területén a legszembeötlőbb. Az alábbi táblázatban a hvg.hu összeszedte a visegrádi országok gazdasági növekedésére (visszaesésére) vonatkozó adatokat. A tavalyi évre vonatkozóan az Eurostat előrejelzését vettük alapul. Az utolsó oszlopban pedig a kumulált, 2005 óta elért GDP-növekedést mutatjuk be, százalékban megadva.

A V4-ek 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012* 2005-2012
Csehország 6,8 7,0 5,7 3,1 -4,5 2,5 1,9 -1,3 22,3
Lengyelország 3,6 6,2 6,8 5,1 1,6 3,9 4,3 2,4 39,2
Magyarország 4,0 3,9 0,1 0,9 -6,8 1,3 1,6 -1,2 3,5
Szlovákia 6,7 8,3 10,5 5,8 -4,9 4,4 3,2 2,6 41,8

A táblázatból egyértelműen látható, hogy gazdasági bajaink nem "fideszesek".

Uralkodó párttól független alapvetően strukturális gondjaink vannak.

Az én életemből viszont elvettek tíz nyugodt, építkezésre fordított évet.
Draskovics kezdte, a többi majom folytatta.

Nekem kifejezetten jót tett Matolcsy, végre ráébresztett, nincs mire várnom e hazában.
Megtehettem volna nyolc évvel ezelőtt is, de ez az én ökör hazaszeretetem, magyarságtudatom miatt nem történt meg.

Ezért ugrottam neki Angyalnak durván. Mert nem akarom hagyni, hogy a gyerekeim évei is csak a majd jövőre kurva jó lesz ígéretekre történő várakozással teljenek el.
Azt akarom, hogy európai polgárokhoz méltóan éljenek.
Ehhez viszont nem középkori tanrendszer tartozik.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Varánusz baloldali? Azért mert a (szélső)baloldali fityiszt figurázza ki?

Ja! Látom. 100advég stratégiai izgatója a blogger.
@Habakuk999: nem látszik, itt a link:
hvg.hu/gazdasag/20130118_KozepEuropa_szegenyhaza_leszunk#rss

a lényeg:
205-2012-ben a mi növekedésünk 3,5%, a lengyeleké 39,2, a cseheké 22,3, szlovák 41,8%.

Nincs miről beszélni. Elkúrtuk. De nagyon.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Kössz arrafele tótok sokszor megvoltak,cseheken sok a fehérfót..
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Majd a Párt megoldja?

A nyomtatott sajtó folyamatosan szorul vissza. Sok újságnak már a web-es felülete hozza a több pénzt. Nagyon kíváncsi lennék, a blogketrecek mennyiben befolyásolják azokat a bűvös letöltés, kattintás, ... mutatókat, ami alapján a hirdető fizet. Magam gyakorlatából kiindulva, nagyban, mert hogy a fősodrat mellébeszél.

Röviden. Ki lehet cenzúrázni bárkit, vagy akár mindenkit, de ez az indexnek sem fog jót tenni.

Csak mondom, hátha valaki az indexen olvassa.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Csak most nem azt mondjuk, hogy cselég, hanem hogy bejárónő."
Vagy konyhai asszisztens.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "És nem lesznek szívbajosak bevetni a jobbikos csürhe szabadcsapatokat."

Azóta már, biztos, ami biztos, saját fegyveres erejük is van.
@Fabius:
"a magát vitriolosnak gondoló és az erkölcsi fölény pozíciójából beszélő Varánusz, akinek mégiscsak a jobboldali fallosz a fixációja, és így tovább."
Júúúúúúj, mesélj, mit tettél, hogy így sikerült kiborítanod ezt a lúzert?:D
@ariel12: a konteó blog elköltözött, most .eu kiterjesztéssel fut, wordpress blogmotorral. Nem ismerem a látogatottságát, de tuti, hogy visszaesett.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Kisérteties volt, ahogy egyedül motorozgatott oda-vissza a hídon."

Az... és érdekes, hogy mások nem vették észre.
@Jaffar: "Ha az ellenzék nem lenne ilyen töketlen, akkor ott segítené a diákokat, ahol tudná. "

A diákok több mint határozottan küldték el a pártok képviselőit akkor, amikor több srác benn volt a rendőrségen. Még a pártok által odaküldött ügyvédekből sem kértek.
IP-k,mail címek már szerintem rég levéve!Van az a pénz és szakember című fejezet..
A kisgenya politikai gondolkodó még sok @art fog keverni mert abból süt a gonoszság és a "megfejthetelen"frusztráltság!!!

kepkezelo.com/images/x100thl2r2sas06wy.jpg
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"Hádenemsajtószabaccságvanvagymijafasz?"

megérdemeljükasittetfallikuskakipisikért!!!
@rdos: az Index jól öntökön rúgta magát az új felülettel. Nyilván a tablet-es, meg mobiltelefonos olvasóknak alakították át a felületet, ez azzal jár, hogy számítógépen kínkeserv olvasni. Korábban végigpásztáztam a főoldalt, sorban rákattintottam a címekre, amelyet el akartam olvasni, amíg betöltötte mindegyiket a gép, kimentem kávéért.
Most egyszerre csak egyre tudok kattintani, ha visszalépnék a főoldalra, a kattintott cikk új felületét mutatja. Agyrém. Lassan átszokom az Origo-ra.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Bizony, és mivel nem mi furikázunk Q7-essel, így ránk maradt hogy kitermeljük:S
@gazoló:

:-D

kepkezelo.com/images/x100thl2r2sas06wy.jpg
@Fabius:
Jáááj, hát mindég én taníccsalak?

Na ne legyél eltévedve!
Először jogilag megalapozzuk.
Lex Varánusz.
Létrehozunk egy munkacsoportot.
Felvesszük a kapcsolatot a tükörblogot üzemeltető székhelyével.
Ha nem működnek együttt, akkor hacker csoport és titkosszolgálat igénybevételével kiherélünk.

De ha egyszerűbben akarjuk, akkor ne feledd, mit tanácsoltam egyszer.
(ezt már nem osztom meg mindenkivel, azért ne feledjük, ötletet nem adunk!)
@épészmérnök: hmmm ezek szerint Neked is feltünt. Én meg már azt hittem hallucinálok, mert ezt a momentumot bárhol megjegyeztem, senki nem emlékezett rá. A központi irányítást jelzi, hogy a tévéostrom napján reggeltől óránként melegítették az embereket a vágott Gyurcsányszöveg ismétlésével, majd az ostromkor sem a bejárathoz szorított szerencsétlen rendőrtanoncokhoz, sem az elromlott vízágyú személyzetéhez egy újjal nem nyúltak Spontán esetben mindkét csapatot szétszedték volna, mint Floki a lábtörlőt. Itt megvoltak az irányítók, nem engedték totálisan elfajulnii a helyzetet. Csak beszaratni akartak, de nagyon, bízva abban, hogy ennyi is elég lesz a kormányváltáshoz, konfrontatív fizikai összecsapás kiprovokolása akkor kifejezetten kerülendőnek lett ítélve. Persze ez csak az én véleményem. Én így láttam és ebben a hitemben azóta sem rendített meg senki. Főleg, ha a későbbi fejleményeket is figyelembe vesszük.
@épészmérnök:

Az indexnek gyorsnettel is primitívebbnek,nehézkesebbnek érzem a felületét/ugyanazmiatt mint neked/ de lehet a megszokás miatt is!Tabletenmobilon biztos kellemesebb!
@épészmérnök: Mikor bevezették 1 hétig rá se tudtam nézni. Nem hozta be, csak az ismerd meg az új oldalt töltötte be. :) Én a hvg-re kezdek átszokni, nekem túl elfogult az origo.
@gazoló: Androidon nincs különbség eközött és a régi között. Ugyanaz.:D
@rodeo36:

Zárt osztály?

Ezzel a véleménnyel csak egy gond vagyon.
Ki mondja meg, mi a normálatlan?

Mert ha ők, akkor 10 perc és mi vagyunk zárva. Osztályon.
@Habakuk999:
Lejött akkor is! :(
Nem értem, miért jó az összes majomnak, hogy ennyire gerincre vágja a gazdaságot, a fejlődést így visszavetik egy országban.
Csak nem az forog itt is fenn, mint amit a Nokiánál suttogtak, hogy pár millió dollárért megvették kilóra a döntéshozókat, azok meg agyonvertek egy addig mérvadó céget, egy másik érdekében - persze ezt itt egy állammal, annak gazdasági irányítóival.
Mert ezt, amit ma művelnek már nem lehet gazdasági dilettantizmussal magyarázni.
Akkor pedig szimpla hazaárulás zajlik.

Tegyük fel a kérdést, a régiek után: Kinek az érdekében?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "a magát vitriolosnak gondoló és az erkölcsi fölény pozíciójából beszélő Varánusz, akinek mégiscsak a jobboldali fallosz a fixációja, és így tovább."

PEdig mink tudjuk: kardnak, csatnak, fasznak a bal oldalon van a helye:-)
@rdos: Az index egy üzleti vállalkozás, amelynek tulajdonosai (brrrr, ha megnézed kik azok) gondolom beleszólhatnak abba, ami megjelenik, csak mi a fenének, amíg így hoz pénzt? Ha majd zavarja őket, akkor a szerkesztőség cseréjével másfajta irányt állapíthatnak meg. Ilyen bizony a hírvilág ma...
Egyébként Berlusconi vissza akar térni a hatalomba, mindennap a legjobb filmek/legjobb csajok vannak a csatornáin, mindenki azokat nézi. Nálunk meg? hagyjuk...
@Kijelölt Felelős: Ugyanmá... Fab előveszi a lezsírozott stencilgépet a pallásról, oszt tekerni fog ezerrel a földalatti munkatársak pedig földig érő lódenkabátban terítik az óvasóknak az anyagot. És közben mormognak keveset: Elvtárs! Segítsd a lebukottakat... a viszontválaszok és olvasói levelek pedig a Margitszigeti sétány balról a második szemétgyüjtője alatt kialakított, furfangos üregben helyezhetők el...
@épészmérnök: Az index uj felulete nekem sem tetszik, de az meg kevesbe hogy Fabius-t levettek, meg a blog.hu-rol is! Ha atraktak pl. gasztronomiaba, az is gyalazat.

Billentyut csereltem, bocsi ekezet ezen maceras.
@tucano: kesobbi kommentekben tovabbi fejlemeny is van :-).
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem kell túlbonyolítani a dolgot. 1, max 5 évre terveznek. A cél az ország totális lerablása, majd pucolás a lopott holmival. A romokat meg majd eltakarítja a paraszt, ha élni akar a csupasz seggével... nem kell itt ideológiákat keresni. Minden más csak terelés és pótcselekvés, hogy az ideológiai, vallási, környezetvédelmi, oktatási futóbolondoknak és megszállottaknak is biztosítsanak egy kis homokozót. Mondván, amíg ezek eljátszogatnak, nem tűnik fel a puttonybapakolás.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kinek az erdekeben? Arra tudjuk a valaszt, hogy kinek nem all erdekeben (ez az orszag dolgozo - vallakozo - tanulo - aktiv\inaktiv resze.

A maradek a tettes :-).
@rdos:
Ez biztos? nem valami pilanatnyi látszat?

A új felület gyűlöletes. Ellenséges az olvasóval szemben. Meg is írtam M. Zsófinak, hogy nem az érdekük ezt csinálni, egytől egyig dühöngő idézetek tömegével illusztráltan. Oda se bagózik. Magyarországon mindent úgy látszik hatalmi szemszögből néznek. Enyém, azt csinálok vele amit akarok, koszos olvasó dögölj meg. Az ilyesmi persze mindig visszaüt, de túl arrogánsok ahhoz, hogy fölfogják, amíg nem késő.

Vissza fog ütni.
@tucano: A rauzsikát még nem hívta meg egy kis ungabunga partyra?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Sehogyan sem jön össze semmi az utóbbi két napban. Rontó sors.
"...hol kézimunka kicsipkézve ..."
Ez Boli ásója, a múltkor kiderült, az övé olyan.
@épészmérnök: Az index címlapnak óriási ereje van, de nem az egyetlen üdvözítő út. Nyilvánvaló, hogy nagyon visszaesett a konteo nézettsége, de ebben azért ne legyél annyira biztos. Az én bajom az vele, hogy sosem találom a passwordömet, ezért nem nagyon kommentelek ott. Viszont ma már egy rendes blogház facebookkal, stb-vel együtt igenis tudja hozni azt a teljesítményt, mint egy blog.hu blog. A konteonál egyébként az volt, hogy a templomos lovagok szóltak be, mire az index beszart és értesítés/indoklás nélkül levették a cikket, mennyit röhögtünk rajta...
Az ellenzéki blogok meg addig lesznek itt blogketrecben, amíg az üzleti érdekek úgy kívánják és kész. Kétélű fegyver az elhallgattatás kormány oldalról történő része. Sztem pl. a Klubrádiónál színvonaltalanabb szar kevés van az éterben, de csak azért is hallgattam, amíg otthon voltam:)
@Kijelölt Felelős:
"Zárt osztály?
Ezzel a véleménnyel csak egy gond vagyon.
Ki mondja meg, mi a normálatlan?
Mert ha ők, akkor 10 perc és mi vagyunk zárva. Osztályon."

Mit is ír a Hogyishívják az előzetesben ülőkről?

"úgy kezdtek el adagolni Rivotril gyógyszert, hogy arról nem tudtam, nem igényeltem semmilyen bódító, kábító gyógyszert, sőt hangsúlyosan elleneztem, amikor felajánlották. Láttam, hogy néznek ki azok, akiket leszedáltak ott, én ép elmével szerettem volna hazakerülni a családomhoz."

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=614879#null
@ByA: Sima Win7-Googli val az idex egy ketzelhetetlen fos. Lassan kiismerem, de ne nekem kellejen már megtanulnom egy moslék kezelését, ha információhoz akarok jutni. Ez nem Graetzer Józsibá keresztrejvény újságja, hanem elvileg egy hírmagazin. A fejlesztőket simán el lehetne küldeni Bolihoz kapálni.
@tucano: "Az én bajom az vele, hogy sosem találom a passwordömet, ezért nem nagyon kommentelek ott."

Az enyém ugyanez... :-((((

Pedig bámulatos, hogy mennyi munkát belerak a blogger, a legalaposabban megírt cikkek a magyar cibertérben, és még szórakoztatóak is.
@ByA: Ez a poszt, amig neztem, egyszer sem volt cimlapos (blogketreces) az indexen. Pedig kifejezetten jo.

Ami az uj feluletet illeti, nekem sem tetszik. Ugye nem marad mas; vagy megszokik, vagy megszo:kik :-).
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: HVG? Lehet, csakugyan átmegyek én is. Megszokás kérdése.
@tucano: Ne feljtsd el, éassan indul a komstans választási kampány. Ezt már említettem. Minden potenciális hírdető nagyon simulékony és alkalmazkodó lett nagy hírtelen. Igaz ez a médiákokra és az internetes felületekre is. Me, keéé ittren cenzura... elég egy kis pénzkiesés... és több milliárdos pénzről van szó, feltéve, ha a simicska-nyerges-habony művek le nem nyúlja za egész suskát.
@rdos:

Mondjuk a lincselés is lehet megoldás. Szigorúan képletesen, persze!
bocsi besötétedett, lusta vótam vellanyt gyújtani. emiatt a sok mellécsapkodás...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Hasonló szellemebn írt be ott is egy halom ember, csak egy fokkal szókimondóbban.

De kiváncsi vagyok, nagy jóindulattal, látja bárki ennek bármiylen ELŐNYÉT? Mert én nem. Csak és kizárólag hátrányait látom, de azt bőven.

Most jut eszembe valami! Lehetséges, hogy ez egy performansz? A politikai művészet egy formája? Amolyan imitációja annak, ahogyan az országot (23 éve) vezetik? Öncélúan, értelmetlenül megnehezítve egyszerűen megoldható dolgokat, minden szinte irritálóan? Ha igen, annak nagy. Csak annak.
@ByA: tegnap éjjel Légifarkassal váltottam néhány mondatot. Ott említettem neki, hogy én Vele ellentében minden választáson voltam, és soha nem szavaztam a Fideszre. Ott nem indokoltam meg miért, most megteszem. Ez a párt a mindenkori csatlósaival 1998-tól a totális rombolás, és a tehetségtelen tobzódásának pártja. Ha hatalmon van, ha ellenzékben. És egy ország egyik vezető pártjának nem lehet célja az ország tönkretétele.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Mester! Újfent csodálatos képek. A fény és árnyék játka, itt-ott varázslatos béke.

Apropó! Nem orrolsz. Miért is kéne?
@rdos:

Fabiusnak igaza van, hogy nem lehet abból ügyet csinálni, hogy éppen nem tették ki. Nem kötelező az ilyesmi. Lehet szempont, hogy teret adnak valami újnak, meg a változatosság keresése. Nem tudom így van-e, de elméletben. Ha végképp elsüllyesztenének egy népszerű blogot az ciki lenne. De egy alkalom? A Kard is jó (nagyon) mégsincs kint minden száma. Szerintem ezt a kérdést feszegetni rendszeresen (mert mindig akad, aki), hogy mi miért van címlapon, meg miért nem, fölösleges.
@Mariann19: Dehogy orrolok... annyi trötént, hogy kissé rabszódikus a jelenlétem az időeloszlási görbén. Hol ekkor, hola akkor... emiatt látjuk ritkábban egy, s mást:-)
@ByA: Kepletesen persze.

Vegig neztem blog.hu-t. Fabius blogja eltunt, minden kategoriabol hianyzik! Ha rakerestem a Varánusz karakter sorozatra, a blog.hu keresojevel, milyen egy veletlen az a cfg blog az elso talalat.
@ByA: Igazad van, az ido eldonti, hogy uzemzavar, vagy "normal" ugymenet = konnyitett cenzura.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Hm, ezt másképp látjuk, annyiból, hogy szerintem nincs Fidesz, mint ahogyan más sincs. Ezek olyan tettetés félék, hogy vannak. Mind ebben jár. Együtt csinálják. A rendszer rossz, és azt biztosan együtt hozták létre, együtt tették olyanná amilyen. Jó, az újabb alakulatokra ezt persze nem lehet mondani, de ők meg önklntsen lltak be az rendszer keretei közé. Mindent előlről kell kezdeni a teljes rendszer eldobsa után, más esély nincs. Ezt nagyon fontos megérteni annak, aki jót akar és nem csak lelki megnyugvást átmeneti időre, hogy „de jó ezektől megszabadultunk!”. Azután azoktól és később megint ezektől. Örökké. ás fokozatosa lejjebb a dolgok belső logikája szerint. Így nem megy.
Most mit csodálkoztok. Aczél elvtárs is elrendelt már silenciomot. Csupa merő nevelési célzattak:-)
"Nem láttak el egy megerőszakolt nőt a katolikus kórházakban
2013. január 20., vasárnap, 13:44 • Utolsó Mivel a kezelés részeként esemény utáni fogamzásgátlót is kellett volna adni, nem láttak el egy megerőszakolt nőt a kölni katolikus kórházakban. A tartományi kormány szerint is botrányos eset rávilágított, hogy az egyházak a valós súlyuknál jóval nagyobb befolyásra tettek szert a szociális és egészségügyi ellátásban."
hvg.hu/vilag/20130120_katolikus_korhaz_nemi_eroszak

Nálunk meg még szorgalmazzák is. Gyönyörű...
@rdos:

Most megnéztem, de a blog.hun belüli kereső kiadja annak rendje és módja szerint, már amennyiben a fölfogásom a rendről és módról helyénvaló. De mi ez amit említsz, hogy cfg? És mi a jelentősége? ?
@ByA: Persze hozzáteszem, az MSZP konstans töketlenkedését, meg a jópártelvtársak egymás között folytatott hatalmi harcait... az sem volt és lezs így alternatíva. Ahogy én látom, bekövetkezett egy kis aránytévesztés és elbizakodottság. Az oktatásügy és politika szétbarmolása, az oktatók tanárok szétszopatása, az egyházak oktatásba emelése a diákok szívatása, majd az ügy kezelése, így eygszerre kicsit soknak tűtim. És ez lehet a régóta várt, de csak pillanatokra összekötő erő, ami már képes fellépni ez ellen a téboly ellen. MEert nagyjából mindenki szülő, bármelyik oldalon áll.. és ez kb. mindenkit egformán érint. Az értelmesebbje ezt átlátja, a setétlajosoknak meg úgyis mindegy, bár azok is szeretnének végre valakit nevelni a kölkükből.
@ByA: korabban linkelte valaki, hogy a 100adveg strategiai igazgatojaval volt Fabiusnak es Vincenteknek pengevaltasa a napokban, azota egyikojuk sem cimlapos. Linket keresem.
@rdos:

Aha. Kösz. Érdkes fényt vetít a viszonyokra, ha igaz. Nem mintha nem lenne azokon a viszonyokon egyébként is elég fény. Mégsem akarja őket látni majdnem senki, vagy ha mégis, csak a kínált nem kissé torzító prizmán át.
@ByA: Megvan:

vitéz Thapóccay néma bárány 2013.01.20. 13:57:28
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ehun, e:

gfg.blog.hu/2013/01/16/kulturprogram_791

sztán ezóta van mindkettő mellőzése.
@rdos:
Hetzenauer 0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2013.01.20. óta tag.

ezért kár volt regusztrálnod. ha kimész a budi mögé és bekiabálod a bús magyar éjszakába, még az internetelőfizetést is megspórolod, a varjak elriasztását, mint járulékos hasznot, már nem is említem.

téged az oktatási törvény nem érint, mert ugye 16 éves kor betöltése után a kisegítő iskolából is kibasznak, így mit ugatsz bele a nagyok dolgába? Húzd vissza a világító mellényed, aztás húzzál vissza havat lapátolni.
@Habakuk999:

"_Uralkodó párttól független alapvetően strukturális gondjaink vannak._!

ne tessen mellébeszélni és megszépíteni a valóságot. pontosan, hogy a mindenkori pártok agyi strukturáltságának, és barázdáltságának hiányosságaiból adódik minden problémánk.
ezt hívják gyurbánfektor-szindrómának.
Most latom, nem cfg blog, hanem gfg blog.
@rdos: Nekem a varanusz-ként hivatkozó többi bejegyzés jön fel.varanus esetén is. cfg.blog.hu nincs. Viszont varanusz.blog.hu van, de a blogspot-ra mutat, az ottani blog meg egész másról szól (viszont a kettős mérce blog egyik "varanusz.blog.hu" hivatkozását is felhozza, holott nyilván a varanus.blog.hu-ról van a kép - a google képkeresője viszont a varanus-on nem adja ki. Tivábbi keresés után úgy tűnik, a red-help.net-nek van egy varanusz nevű szarzője. Érdekes a világ...
@rdos:

Elárulom nekem lehetett volna tbc is, ugyanúgy nem világos. (Azóta már, köszönettel érte, az.)
@Hetzenauer:

figyu! ha itt szeretnél kommentelni, akkor előtte kell még néhány leckéd venned evolúcióból

1. lecke

Álljál a két hátsó lábadra, ha inognál, a mellsőkkel meg tudsz kapaszkodni

Ha sikerült, máris írom a következő leckét.
@Hetzenauer: Érdekes, te vagy Stefánia? Merthogy egy másik blogon ő szó szerint ugyanezt szólta. Úgyhogy válaszom is azonos:
Én akkor megosztanám azt a felfedezést, amelyet a Pick szalámi (valamint a Globus konzerv, a Richter Gyógyszergyár a magyar Nobel-díjak, a Nemzeti Sportuszoda - miután lány nicked van, Rejtő Jenőt kihagyom) történetének vizsgálata során tettem.
De inkább mégsem.
@rdos: idő=habonyművekszázadvég?vagy tán de nem merem kimondani,személyesen bástya elvtárs?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Akkor tényleg Stefike legújabb alteregója (elfogytak a tündéreknek szállásul szolgáló német városok :-))
"A jobboldali lelki alkat hajlamos minden általa fontosnak tartott, az identitása részét képező kérdéshez pátosszal fordulni. Akár még saját lelki nagyságától is elérzékenyül. Valami önmagán túlmutatót keres, például egy közösséget, valamit, ami transzcendálja, és ehhez mér minden mást. Így könnyen a képmutatás bűnébe esik, mert azt a bizonyos lécet nem olyan könnyű megugrani, számon kérni másokon viszont annál inkább. A túlzás egy alapvető viszonyulásból fakad, mert bár sokféle jobboldali ember van, de van egy közös nevező: HISZNEK VALAMIBEN."

gyönyörű. sírva fakadok.
@épészmérnök:
S miért küldték el öket? Mert az ellenzéki pártok is csak a populizmushoz értenek.
@Kuviklacz:
Egyszerübb, ha nem reagálsz, csak tahótlanítasz :D
Ezzel árthatsz a legtöbbet a seggnyalóknak. :D
@rdos: Nem mondod, hogy ilyen büntibe tették Fabiust?! Pénteken még láttam címlapon.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: képzelem hogy bántak azzal a szerencsétlennel. Az se lepne meg, ha úgy kezelték volna mint egy utolsó rongy fideszes politikust...
"Ennek a sajátos vegyüléknek a terméke nemcsak a Sas-kabaré, vagy a Heti hetes, de az index blogketrece, pontosabban a baloldali politikai blogkultúra is: az Örülünk Vincent mindenki más teljesítményét egy pillanat alatt kétségbe vonni képes matematikatudósa és társai, akik mégiscsak abban lelik mindennapi örömüket, hogy naponta felköpnek és aláállnak, a magát vitriolosnak gondoló és az erkölcsi fölény pozíciójából beszélő Varánusz, akinek mégiscsak a jobboldali fallosz a fixációja, és így tovább.
Ezek mind ugyanaz az alom.
Az erkölcsi fölény látszata mögé bújó cinikus közönségesség mindennapi betevői: a baloldal lápinád kultúrprogramja."

Gyönyörű amikor egy szardarab kiabál ki a pöcegödörből, hogy de én nem is vagyok bödös. Mi több nagyszerű vagyok és illatos. Már majdnem zseni.:-)
@Kuviklacz: Ahogy valaki korabban emlitette, a blog.hu keresoje alapbol nagyon gyenge.
CSakhogy má igazai is legyen a nedves szerőnek a baloldali alpátiasság okján. Valóban altesti gondolataim támadtak gondolatait olvasván:-)
Tudom, nem illik más kommentjével ékeskedni, de megértem Gpont felháborodását:-)

"Fabius 2013.01.16. 11:48:09
"Ők kölcsönözték az erkölcsi fölényt a posztkommunisták cinizmusához."

Szerintem ezzel indulhatsz a "2013 Legröhejesebb Bullshitje" versenyen, én rád szavazok. Pozsgay és Böröcz besúgó nertársak akoltársaként befutó leszel.

Tudod, ágaskodó cövek által vész, ki ágaskodó cöveket ragad. De lehet te ezt nem ismered, mert nem saskabaréból való."
@jaegtoer:
Történetesen a csókának igaza van. A magyarok többségét (bármilyen szürnyü is elismerni) nem az eszéért fogják ellopni. Pontosan olyan a vezetés, amilyent az ország érdemel. Ha körbenézel és nyitott szemmel jársz, akkor rájössz, hogy sajna viktor pontosan megtalálta a módját annak, hogyan kell ezt a birka népet terelni. Van pár kutyája a több millió birka ellen és ez úgy látszik böven elég. :(
@Hetzenauer:

Ejnye Stef! Az a fül kifejezetten germán. A gyerek egyébként Mátyás király egyenesági leszármazottja, a jellegzetes sasorr tőle van.
Tán összekeverted a tükörképeddel.
@Kuviklacz:
Bizony, és egyúttal feleslegesen nem pazarolsz rájuk karaktert. Ök nem azért vannak itt, hogy veled vitatkozzanak. Olyat ök nem tudnak. Legalábbis értelmesen nem. Meggyözni öket nem lehet, mert abban a pillanatban, hogy nem a pártpropagandát írja vki, máris MSZP/SZDSZ/liberális etc. lesz belöle. Legalábbis szerintük.
@Jaffar: Bocsanat. Ez a poszt tortenetesen arrol szol, hogy legalabb a diakok kikerik maguknak, hogy birkanak tekintsek oket. Amugy szerintem nagyon helyesen.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Amilyen alávaló balos vagyok nem állom meg, hogy ne jegyezzem meg: bezzeg mikor 2010-ben cafatokra szaggatták kritikájukkal az mszp-t és gyurcsányt. Akkor mintha nem hallottunk volna ilyet. És élek a gyanúperrel, hogy nem azért kerültek pellengérre, mert szétkritizálják az mszp-t és a baloldalt...........
Kultúrprogram
2013.01.16. 10:29, gfg , 163 komment · 2 trackback

4 nap alatt 163 komment.... itt egy délwlőtt összejön ennyi:-) Főleg, ha nekidurrntom magam Bolival, Himnusszal:-) etc:-)))
@Hetzenauer:
SSteffyke! A kretén formádat rég nem láttuk, hál'Isten! Merre nyalizol aranybogár??
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hja, mit vársz egy G.Ponttól... egyes komolyab tudósok szerint nem is létezik:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Vagy bunti, vagy blog.hu hiba. Hetvege, a teemka-s brigad biztosan takarekon van. Napok kerdese es kiderul.

A 2 posztos berkommer alapjan arra tippelnek, csak hiba. Vagy az volt a hiba, hogy nem szoltak a kozvelemeny deformalo muvek berkommer osztalyan a kommernek, hogy Fabius mar karantenban van, ide kar a "puskapor"? Az a baj, az eftarsakbol mindkettot kinezem.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Na, ez a kretén a SSteffyke, aki HIVATALBAN van, kólásdobozt gyűjt és egy vadbarom. Ritka nagy állat, úgyhogy becsüld meg!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Egyben téved gfg, oldalfüggetlen a fallosz-fixáció. Persze, ha ő csak jobboldalon lát ilyet, lelke rajta.

Ez a lápinád kultúrprogram, tetszik. Ezek szerint Fabius a lúdvérc:)))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"___ "(...)Akár még saját lelki nagyságától is elérzékenyül. Valami önmagán túlmutatót keres, például egy (...), mert bár sokféle jobboldali ember van, de van egy közös nevező: HISZNEK VALAMIBEN.___"

"gyönyörű. sírva fakadok."

Jobbosként mondom, van is okod a sírva fakadásra, mert magam is a könnyekig meg szoktam hatódni -igaz- saját naccerűségemtől.

Most például azonban attól, hogy az idézett szövegben tapintatosan kerülik azt, hogy miben is hisznek. a válasz az, hogy: -Valamiben.

Nabasszákmeg pont ez a probléma! Nem Istenben, nem a becsületben, nem a nemzetben, nem a jövőben, nem a gyermekeinkben, hanem v_a_l_a_m_i_b_e_n. a jótékony ködösítő valami semmiben. Ebben hisznek.

Persze magam is ismerek pl. példás katolikusokat. csak azok nem verik a mellüket se bennünket se féltéglával se kereszttel. És biztos kikérnék maguknak azt, hogy ők VALAMIBEN hisznek. Ők konkrétan hisznek és Istenben.

ami asztatatat illeti az én hitem meg van roggyanva, én már csak az Őzikémben hiszek. ezt egy Mókus biztosan megérti.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

" Mátyás király, mindenki tudja zőröstalpú bozgor volt:-) "

Ja. A régi történelem-könyvek szerint. Majd nézd meg az újat:))
@Orica Középföldi: már mondottam volt: Rendes magyarnál kardnak, csatnak, fasznak a bal oldalon a helye. Ezt minden rendesebb úriszabó tudja, úgy is szabja a gatyókát:-)
@Orica Középföldi: Jahhh, Cigány-Vajda Hunyad is itten van Móvár mellett... ősrégi Pannon területen:-))
@jaegtoer:
SSteffyka bogárka és a hasoló kretínók PIKTORBAN hisznek. Evégre az államtitkárságon kell, dort muss Dumm sein, különben nem dolgozhatna ott.
Egy ilyen szimpla provokátor trollocska, mint Bercikoma, komolyan bemutatja a SZERVILIZMUS c. betegség tüneteit.
Bár amióta a S(ajt)óhivaluk közleménye és aranybogarunk stílusa vészesen konvergál egymás felé... :))
S(ajt)óhivataluk... Bass.a meg Steffyka, fertőz a baromságod...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Montam má ma, elvágta a nyelvét a kólásdoboz, azért nem volt egy darabig. Kezdett is kiesni a kosárból... hisz sebzett nyelvvel nyalni...
@Jaffar:

" A magyarok többségét (bármilyen szürnyü is elismerni) nem az eszéért fogják ellopni. (...) Ha körbenézel és nyitott szemmel jársz, akkor rájössz, "

Istenmecccs! nem vagyok én leltárfelelős, a melómat csukott szemmel is megcsinálom, inni nem iszom, enni már nem nagyon van mit szóval minek nézgelődjek? csaknemhogy főbosszancsam magamat?! Háhülyevagyokén? Hátja. de legalább nem jövök rá. és nem lövök rá.
@rdos:

Megnéztem. Jót? Ez a pinás izé? EZ pengeváltás? Ez valami? Ez esemény? TE JÓ ÉG!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Kommunikálj lelkesen és sűrűn a kreténkével, mert Fabius beesik és röpül a parasztja megint! Ne rám pazarold a karaktereket, élvezd ki hűs stílusát és ecceri lelkét.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerinted, ha nagyon odavan, akkor néha az obligát kólásdobozt feldugja magának? :-)
@Hetzenauer: "Sunyi homlok, horgas karvalyorr, hatalmas, szétálló fülek, csapott váll... "
hé, ez én vagyok és ott sem voltam, úgyhogy ne hazudj!
OFF
Olvastam, hogy az Mszp óriásplakátokat rak ki. Ezek ezt fogják csinálni, a Fidesszel karöltve. Remek lesz! :(
@V-PORT: De legalább stílusos lezs: Matócsnyi meg a Rauzsi fog amolyan Casablancásan egymás szeme mellé nézni szerelmesen:-)
A baranyai retek ment a levesbe, vitt magával néhány kommentet is.

Az érintettektől bocs.
@rdos:
Nem, szerintem Stefika szimplán mazochista, élvezi ha alázzák, hát ma pont emlegettem, hogy régen táncikált erre. Erre... :))
@Fabius: Ej Fabius... kikezdtél G.Pont elvtárssal? :-) LEsz mingyá dádá:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Na tessék, erre gyün a gazda és kiszórja a nagy barnát... Erről beszéltem... :))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Valakinek azt írtad, hogy annyi hozzászólást te fél nap alatt lenyomsz mint amit ő 4 nap alatt. Szerintem ez nem nagy érdem.
@V-PORT:
Simicska business dübörögni fog, akárki meglássa! :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"_Ej Fabius... kikezdtél G.Pont elvtárssal? :-)_"

@Fabius:

Szóval hogy volt ez a G ponttelibe kapás?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Nekem kezd ebből az egészből elegem lenni. Mesterházy nagyon el akarja hitetni, hogy Orbán ellen van esélye.
@Fabius:

Nem szép tőled. Amikor pedig olyan szívből jövően vallott szerelmet. Ki tudja mi járt közben a fejecskéjében! (Azért sejtjük.)

Nem szerződésszegés ez?
@ByA: Valojaban szerintem ez az esemeny, hogy a idiota kormanyunk meg olajat is ont a tuzre, de igen, gfg az az esemeny, ami miatt avagy-avagy?.

"Ideológiailag egyoldalú történelemoktatás, az olvasástól inkább elriasztó irodalomtanítás, sok nemzeti öntudatra nevelés és erkölcstan, kevés informatika, természettudomány és használható nyelvi ismeret fémjelzi az egységesített tantárgyi kerettanterveket."

forras:
hvg.hu/hvgfriss/2013.03/201303_uniformizalt_kerettantervek_a_kozoktatasban
hmmmmm, a hülyeség független a hittől...

Muszlim járőrök zaklatják a járókelőket Londonban

Fanatikus muszlim hívők egy csoportja önjelölt rendfenntartóként próbál fellépni London egyes negyedeiben, számon kérve az alkoholfogyasztáást vagy a lenge öltözéket a járókelőkön, amiről videókat is közzétesznek az interneten.

hvg.hu/vilag/20130120_London_muszlim_jarorok_zaklatas
@rdos: igen, ez meg a másik, állami droid képző, agymosással egybekötve. Ez nagyobb kárt okos, mint az ellopott 3000 milliárd.
@ByA: "Mindent előlről kell kezdeni a teljes rendszer eldobsa után"

Ezt hogy érted? A rendszer elemeit kell lecserélni, vagy másmilyen rendszert akarnál? Milyet?
@rdos: Szóval Radnótit és Kertészt nem fognak tanítani? Horthy pedig nem is volt annyira antiszemita? Röhej!
Én továbbmennék. A tanárok ha megveszik a krétát, és ők készítik dekorációt és a szemléltető eszközöket miért ne taníthatnának otthon? Egy-egy osztálynak tömbösítve leadnák az anyagot egy nap. Rengeteg dologgal lehetne spórolni, ott van mindjárt egy egész iskola épület, amit át is adhatnánk Fekete Györgynek. :)
Káosz fenyeget Budapesten
Teljes káosz alakulhat ki a budapesti járási hivatalok rendszerén belül.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kaosz_fenyeget_budapesten.542648.html
@épészmérnök:

Mást, demokratikusat, amennyiben őszintén kérdezted, nem veszekedés nyitásnak álkérdésként, amint volt rá példa. Mindenestre ez a válasz és érd be most ennyivel. Többre nem fogok neked válaszolni, mert élek a gyanúperrel.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az azért gyönyörű lesz, ha szaros arabok akarják majd megmondani, hogyan kell Londonban viselkedni, mert nekik nem tetszik.
Ezeket elnézve pedig ez még csak a kezdet.
Európát teleszülik a moszlimok. Gábris kezdhet aggódni. Gondolom a kedvenc hírportáljai erről nem fognak nagy hangon beszámolni, hogy a moszlimok egyre jobban elpofátlanodnak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Néhány héten belül alakulhat ki a "teljes káosz" a budapesti járási hivatalok rendszerén belül a struktúra előkészítetlensége miatt "

Februar 8-ig, a diakok turelmenek a hataraig is csak nehany het van. Jo kis karnevalok vannak keszuloben.
@V-PORT: Engem ennel is jobban zavar a realiak, az informatika, a nyelvek hatterbe szoritasa.
@rdos:
Haza lehet fáradni a moszlim testvéreknek, amennyiben nem megfelelő az élet ott, ha az értékrendjük ennyire eltérő. Nehogy már a befogadó ország eltűrje ezt!
Viszont az angol idegengyűlölet és bevándorlóellenességnek remek táptalaj egy kis gyűlölködésre és feszültségszításra.
Gondolom azért nem léptek fel azonnal ellenük, hagyják őket még garázdálkodni.
@rdos:
Beszélő szerszámoknak nem kell az! Az uralkodó osztály nem tart igényt flancos nyelveket beszélő cselédekre.
@rdos: Amúgy az egésznek van értelme, szerintük. Egészséges magyar embereket kell nevelni, akik csordulnak a magyar öntudattól és remekül tudnak focizni. Ha tudod használni a számítógépet és tudsz nyelveket még rájönnél, hogy amiben vagy, nos, az nem egy fairy tale, you know.
@ByA: Jelenleg a rendszer keretei a Fidesz hatalomra kerülésekor demokratikusak voltak. A rendszer néhány eleme diszfunkcionálisan működött, mindenekelőtt a pártfinanszírozás alrendszere, amely lehetővé tette, sőt, kikényszerítette a döbbenetes mértékű korrupciót, amely önjáróvá vált, és aláásta a rendszer legitimitását sokak szemében.
A Fidesz a demokratikus rendszer egyes elemeit kicserélte, másokkal folyamatosan visszaél.
Az én véleményem szerint a rendszer 2010-es állapota mínusz a pártfinanszírozás rendszere demokratikus.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ez semmi. Évekkel ezelőtt az akkori canterbury érsek kiállt érte, hogy a moszlimoknak saját külön jogok járjanak. Ez akkor még nem járt sikerrel. A támadás folytatódik. De fogjuk be, miközben Amerikában másodszorra iktatják be azt az elnököt, aki (és itt legyen szíves mindenki ismeretei szerint pótolni a folytatást. Ha nem megy, nem megy.) A Nyugat katasztrófába rohan, oda vezeti magát. És tudok egy magyart akinek nagy része van ebben.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ha az angolok alapból idegengyűlölők lennének, akkor be sem engedték volna a muszlimokat.
@épészmérnök:

Igazad van, ez mind jól látszik. Az, is, hogy a Föld lapos. Nyugodtan higyjél benne, nem zavarlak. Te se zavarj engem.
Fabius
Mi lesz szerinted jövő héten az Lmp-vel?
@épészmérnök:
Nem az ANGOLOKat mondtam, hanem az angolok egy részét!
Miért, szerinted azok nem nagy hangon fogják erre hivatkozva a jobbikhoz hasonlatos hangulatkeltésre ezt felhasználni? Miközben egy szigorú állami fellépéssel elejét lehetett volna ott is venni ennek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Libanonban evezredekig bekesen eltek egymas mellett, keresztenyek, mindenfele mohamedan szekta, es a zsidok. Multikultibol annyi atjohetne mindenkinek, elni es elni hagyni. Akinek nem jon at, az nagyon tudatlan, antiszocialis egyed, vagy provokator :-(. Ez utobbira tippelek :-(.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az angol prolik.
A fiam mesélt azokról, akik évekig nem dolgoznak, amikor lejár a munkanélküli segély, akkor beballagnak a hivatalba, és bemondják, hogy nincs munkájuk, megint utalják nekik X ideig.
Nem csinálnak semmit, csak füvet szívnak, és isznak mint gödény.

Hozzátartozik a képhez, hogy a termelés mai fokán nincs szükség ennyi dolgozóra, voltaképpen fölöslegesek ezek az emberek. Thatcher azért találta ki a végtelenített egyetemi képzést, hogy felszívják az ifjúsági munkanélküliséget.

A szolgáltató szektor tele van indiaiakkal, pakisztániakkal. Az internet szalonok a pakiké, a sarki kisbolt-posta kombók indiaiaké.
A gyorsétkezdék törökök. A piac telített, a helyiek nem tudnak oda bejutni.

Az építőiparban a lengyelek sáskajárásszerű beözönlése felére verte le az órabéreket. Korábban az építőipari átlag órabér 11 font körül volt, a lengyel invázió után lement a minimálbér, 5,50, vagy 6 font szintjére.

Naná, hogy idegesek az angol prolik, én is ideges lennék.
@ByA: Komolyan, gúny és irónia nélkül írtam neked. Te ellenben nem válaszolsz nekem, hanem gorombáskodsz. Elnézést, ha megbántottalak, nem állt szándékomban.
@rdos:

A multikulti egészen más, mint aminek Magyaroszágon gondolják. Határtalan gyűlölet halmozódik föl a tettetett elfogadás magasztos álcája mögött. Az olyan helyeknek, ahol történelmileg kialakultan különböző közsségek élnek együtt, semmi közük sincs a multikultihoz. A multikulti egy végtelenül elvetemült társadalam mérnöki kísérletezés, fölmérhetetlen károkkal. Már rájöttek azok is akik kitatálták, csak megcsinálni könnyebb volt a szörnyeteket, mint leállítani amikor rombolni kezd. Hozzánk még nem eléggé jött át ennek a híre. Szokás szerint lépés lemaradás.
@épészmérnök: Demokratikus rendszer szerinted hogy szulethet szojvet katonai megszallas alatt?

A hajdani kollaborans emeszempe es utodpartjai (+ par szervezet tagjai), miert nem lettek kizarva alapbol a valaszthatok kozul? Nem fovesztes, de az a minimum, hogy aki eltolta, az menjen mar el a kozeletbol!

A korabban ellentetelezes nelkul allamositott javak miert nem kerultek vissza jogos tulajdonosaikhoz?
@rdos: Te valamit félreértettél. A Fidesz 2010-es hatalomra kerülésekor Magyarországon demokrácia volt. Szerinted nem?
A ByA nevű egyén megtiltotta, hogy szóljak hozzá. Mindazonáltal nyilvános a beszélgetés, ezért reflektálok ismét, nem őmiatta, mert róla lepereg az érvelés.

Azt állítja, rdős-sel együtt (vagy a két nick ugyanazt az embert takarja?), hogy Magyarországon a rendszerváltáskor kialakult rendszer nem volt demokratikus. Ezt azonban egyikük sem bizonyítja, csak visszakérdez, és példákat hoz. Ez nem korrekt érvelés.
@ByA: Ertem. Ha jol ertem szavaidat, + epeszmernok infoit, az a baj, hogy a "befogadas" az "kasztosodva" tortent. Na, igy mar ertem, es amugy ismeros is a tortenet, csak nalunk nincs annyi fajta szereplo, meg aztan joval regebben jottek.
@rdos:
Csak azt a technikát használják, hogy provokálva a környezetüket tesztelik a tűrőképességet. Egy egészséges társadalom csírájában elfojtja és elvárja az alkalmazkodást a helyi kultúrához.
Megpróbál együtt élni, egymást nem zavarva, egymást tolerálva. De egy keresztény közegben moszlimok "rendfenntartóként" megjelenjenek... Vicc!
Ha hagyják, sokkal nagyobb gondjaik lesznek!
Az együttélés a közel-keleten ezért nem mindig volt felhőtlen, kellettek hozzá kölcsönös kisebb-nagyobb népirtások is...
@épészmérnök:

Bocsáss meg, ha ez így van. Nem titkoltam viszont, hogy múltbeli dolgok tapasztalása miatt volt. Ugyanakkor marad, hogy látom, hogy azt nézed amit eléd tálalnak, hogy nézd, azaz egy színjátékot. Én meg azt ami van, ami mögotte van és nagyon jól kimutatható és az nagyon nem demokrcia. Minthogy nem látom benned a hajlandóságot a színfal mögé nézésre, legjobbnak azt tartom, ha békén hagyjuk egymást és nem jétsszuk le ugyanazt, újból minden poszt után. De mintha már lett volna arról szó, hogy az álláspont amit képviselek, megismerhető abból a linkből amit Rdos itt is megadott (kibulizott ország. Ha nem győz meg, akkor hasznosabb, ha nem kérdezel engem, mert jobban biztosan nem fogom tudni neked elmondani mi folyik nálunk 1989 óta. Így csak arra tudok gondolni, hogy a veszedést keresed, mint azelőtt. Mégegyszer: ha nem, elnézést. De akár így, akár úgy, többet nem várhatsz tőlem.
@épészmérnök: Nem ertettem felre. Szerintem nem volt demokracia fityiszek elott sem. Latszatra az volt. Tartalmilag soha sem volt az. 1. szabadon? valasztott parlamentunkben ha jol remlik 130 "volt" partallami ugynok ult. Akik az atkosban ellenunk dolgoztak.

Azota ertunk? Nezz korbe es megtudod a valaszt :-(.
@épészmérnök:

Dehogy tiltottam meg, hogy szólj hozzám! Hogyn is lehetne? Csak éppen értelmét nem látom egy többször lejátszott témában. De pl Stefike puncija érdemeinek taglalásásra készséggel nyitott vagyok. Vagy sok egyébre. De minek ugyanazt újból és újból? Nem akarom a kedvedért az asztalt verni, bizonykodni. Rádhagyom.
@épészmérnök: Nem, ket kulon szemelyrol van szo. Konnyen magad is meggyozodhetsz rola, de nem ez a lenyeg.

Azert nem tudok tenyekkel alatamasztani dolgokat, mert a mai napig titkoloznak a mindenoldali eftarsak! Nem hogy a mai mutyikrol nem tudunk, de a partallami titkosszoli archivumok is meg 76 evig titkosak! Ezert nem tudok mast tenni, mint kerdezni furcsakat.
@épészmérnök:
Az angolok eléggé prolik, de itt nem erről volt szó!
Én is mocsok ideg lennék, ha szaros bevándorló akarná megmondani, mit tehetek meg a saját hazámban, ha nekem kellene az ő más vallása miatt máshogy ruházkodnom és élnem - NEM TŰRNÉM, pedig toleráns vagyok.
Elképzelem, amint a moszlim világban élő európaiak is ilyen stílusban terrorizálhatnák a környezetüket, elvárva, hogy azok ott, mondjuk Rijadban alkalmazkodjanak hozzájuk... Te sem gondolod komolyan?
Ők sem tűrhetik, mert a nyakukra nőnek és holnap akár a keresztény templomok bezárást követelhetik akár.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Persze hogy nem volt mindig felhotlen, en csak arra akartam utalni, hogy az egyszeri, dolgos nepek alapbol inkabb bekessegben szeretnek elni.

Hat hogy az angolok, a nemetek, a franciak, de gyanitom a tobbi kisebb orszag is miert, kinek az erdekeben csinaltak a kasztosodott etnikai idozitett bombat?
@rdos:

Pontosan erről van szó. Nem volt befogadás, csak az állam részéről. A társadalam jó képet vágott hozzá. Nem is az ő részéről van általában a gyűlölet, hanem az érkezettek körében. Egy részükében csak persze, de az több, mint elég. Ez nem ennyire abszolút ahogy tömörítem, mert az egyik bevádorlolt közösség ilyen amsik olyan, de az a fajta harmónia amilyennek beállítják, nem múködik. Kezdenek leállni az eredeti tanokról, mésképpen megközelíteni inkább törekedni integrációra, mint eddig a különbözőség „ünneplésére”. Viszont, hogy mik vannak fölszín alatt az kiderül olyan beszámolókból, hogy a Szíriában a fölkelők egy kis csoprtja által elfogott angol újságírókat azok a dél londni akcentusú, arabul nem is tudó harcosok akarják sürgősen meggyilkolni akik nyilvánvalóan britek, és csak kiruccantak segíteni egy kicsit az iszlám küzdelmében. Aztán a tényleges fölkelők jól lebaszták ezeket, de az már nem ez a téma. A lényeg, hogy egyre másra derül ki, hogy fiatal, Angliában született moszlimokban van, hogy halálos ellenségessség él a befogadókkal szemben.
@rdos:

Bevallom én sem értem, nem foglalkoztam vele. Pedig kellene, igaz. A legjobb válasz amit látok: ideológia. Úgy néz ki, kollektív európai döntés.
@ByA: Nem tunik vidamnak. Lehet hogy nem mentel eleg messzire? Az amikn'l (USA) ugy tudom, hogy jobb a helyzet. Vagy tevedek?
@ByA: "Úgy néz ki, kollektív európai döntés." Vagyis akkor amerikai? Vagyis USA dontes?
Semjén fővadász,"voksvadászat" címszóval oszt észt a dunatévén...eddig bírtam..
@ByA:
Nem egy ilyent fogtak el Afganisztánban is. Már akit élve elfogtak. De nem csak onnan, németektől és franciáktól is rengeteg ilyen "harcos" megy a nyugat ellen harcolni kőkemény pénzért, majd egy szép kis summával a zsebében vissza nyugatra tovább élni és élvezni a liberális nyugatot...
@gazoló:
Minden tiszteletem a nagy tűrőképességed előtt!
Azért ez már megint csak mazochizmus! :)
@rdos:

Nem követem annyira, de moszlimok részéről biztos, hogy voltak hasonló tünetek. Gondolj a palesztin születásű, úgy rémlik orvosra, aki a hadseregnél dolgozott, aztán egy szép napon tüzet nyitott a bajtársakra. Más hasonló estek is voltak. Biztosan csendes a többség, de nem lehet átlátni mi lakik bennük. Nagy tévedés hogy ugyanolyan emberek. Egy értelmeben igen, persze, de egy másikban szó sincs róla.
@rdos:

Ezt most nagyon nem értem. ha európai, az miért lenne amerikai? Hogy gondolod?
@ByA: A vilagert sem akarnam osszemosni az amerikai es a szojvet katonai megszallast, de amerikai katonak allomasoznak a mai napig Nemetorszagban, Angliaban, Olaszorszagban, Torokorszagban, ...

Ertem en hogy NATO szovetseg, meg minden, de mi egy masik szovetsegi rendszernek is voltunk a reszesei, es ott bizony az volt, amit a megszallo szojvet eftarsak akartak. Janiba meg bologathatott boszen.
@épészmérnök: Ne foglalkozz vele. Ez az állítás a világ legbutább állítása. Hogy úgy fogalmazzak.:)
@ByA: ez nettó hülyeség.
A multikulti működik a globalizált világban egyedül. Lásd USA, Brazília, Kanada, Ausztrália, stb..
Sok különböző nyelvű és kulturális gyökerű ember együtt csinál valamit.
Hülyék mindenhol vannak, de az igazság az, hogy a multikulti működik...
Nézd meg az angol életet/mutatókat vagy a franciákat összehasonlítva azokkal a helyekkel, ahol nincs multikulti, mondjuk Magyarországgal vagy Fehéroroszországgal...
Nézd meg Szlovákiát, ha tetszik, ha nem a szlovákok és a magyarok együtt per pillanat jobbat hoztak össze, mint mi egyedül.
Nálunk nem kellett multikulti 2006-ban a gyújtogatáshoz, összehoztuk egyedül is (nem minősítek, csak mondom, mielőtt azzal jönnél, de hogy lázadnak az arabok)
@rdos:
Az üzlet felül tud írni sok mindent! :))
Azután jönnek kisköcsög politikusok és beleszarnak a levesestálba, összeugrasztva addig békésen élőket.
@ByA:
Mindenkinek hagyjuk meg a maga latex bőrszerkóját és tartsuk tiszteletben a perverz szokásait! :D
@tucano: stimm, mi itt egyedül vagyunk hülyék, és nem kell mindig másra fogni a sikertelenségünket
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Persze, az én ismerőseim meg Boszniába/Szerbiába/Horvátországba jártak át lövöldözni hétvégén, majd hétfőn már ott ültek az irodában nyakkendőben.
Nagyon érdekes társadalmi jelenség az úgynevezett 2. generációs problémák.
Apu még valahol a Közel-Keleten szopott, amikor odaért Angliába, akkor mindent megtett azért, hogy beilleszkedjen. Az ő gyermekei már jelentős identitászavarba születnek, még nem angolok, de már nem is közel-keletiek, ezért gyakran radikalizálódnak. De ez még nem bűn.
Olyanok, mint a gárdisták vagy a Gój motorosok. Ha elkezdenek bűnözni, akkor meg az angol/ francia rendőrség lekapcsolja őket.
Jelezném, hogy az IRA vagy a Vörös Brigádok mennyivel több bombát robbantottak, mint az arabok? Melyik volt a súlyosabb probléma? Mégsem utáljuk az íreket, meg a diákokat ugye?
@V-PORT:

Komoly ellentét van a schifferisták és a platformisták között, a szakadás - a platformisták felállnak, helló frakció - esélyesebb, mint a kiegyezés.

A szomorú az, igazuk lesz a platformistáknak.
@ByA: Maskeppen kerdezem. Mennyire tud az Eu kozosen, vagy egyenileg fuggetlen dontest hozni, mondjuk migracios politikaban akkor, amikor legfobb szovetsegesuk, az USA elkotelezett hive sok nemes eszmenek?
@ByA: Maskeppen kerdezem. Mennyire tud az Eu kozosen, vagy egyenileg fuggetlen dontest hozni, mondjuk migracios politikaban akkor, amikor legfobb szovetsegesuk, az USA elkotelezett hive sok nemes eszmenek?
@tucano:
Ez stimmel, de holt tűrnének el a moszlim világban egy ilyent? Mondjuk Rijadban az európai közösség, az ott dolgozók produkálhatnák magukat?
Óriási diplomáciai botrány volt pár éve, amikor egy kretén angol vendégmunkás részegen ment végig egy utcán. Győzött mindenki bocsánatot kérni, hogy megsértette a moszlim viselkedési normákat, nem pedig utána még hőbörögtek, hogy miért ne csinálhatnák.
@rdos:

Nem, a NATO nyomokban sem működik úgy, mint a Varsói Szerződés. Egész más értékrendszert jelentett/képviselt az egyik meg a másik, nem arról volt szó, hogy az amerikaiak az uralmuk alatt akarták volna tartani Európát. Sőt. Európai érdek volt, hogy itt legyenek, védelemből az oroszokkal szemben, míg aligha volt magyar vagy lengyel érdek, hogy az oroszok védjenek az ameriakaikkal szemben. Megszállás egyébként csak Németországban volt, de akkor sem jutott eszükbe beleszólni, hogy hogyan csinálják a németek az ügyeiket. Néhány katona jelenléte pedig, ha valóban vannak most itt-ott jelentéktelen számban (nem is tudtam),nem megszállás.

Ami a lnyeget illeti, amiről itt szó volt, Amerikának ehhöz semmi köze. Volt egyrészt egy nyomás bevádolorlni akarók részéről, más részről, és ennek kellenne utánéznem, miért csinálták ezt a marhasáagot, hogy ennek egyszerre csak mindenhol errefelé tömegesen teret nyitottak. Akármi van a részletekkel, a lényeg ideológia. Liberális megfelelni akarás. Biztos, hogy tényező volt benne egy – szerintem – nagyon rosszul értelmezett bűntudat is a gyarmatosítás miatt. A többiben buta vagyok.
Ezt hogy sikerult nekem duplazni, azt nem tudom. Bocsi a dududu... duplazasert.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: micsoda felháborodás volt, amikor az ausztrál miniszter megkérte a bevándorlókat, hogy az ország normáit és szokásait tessenek betartani
@rdos:

Úgy, hogy Amerikáénak ehhez nincs köze. Független államokról van szó. Egyébként nem hiszem, hogy olyan nagy lenne a vélemény különbség köztük. Vannak dolgok amikben időnként az, máskor nem. Mégiscsak közös alapokon állnak. Nem mert az egyik megmondja a másiknak, hanem mert a közös értékekből, esetleg érdekekből, hasonlókat vezetnek le külön-külön.
@rdos: Miért akarna az EU változtatni a migrációs politikáján? Csak München környékén több, mint 40.000 üres állás van és nem tudják betölteni ezeket, mert nincs elég ember. Szerinted honnan lesz? Szülsz ennyit hirtelen?
Az olaszok behozták, hogy az illegálisság nem szabálysértés, hanem bűncselekmény 2008-ban. 2009 volt az olasz mezőgazdaság legrosszabb éve az elmúlt kétszázban, mert nem voltak munkások.
És az hogy lehet, hogy innen mehet mindenki Angliába, de a fekák nem? Mégis ki a f. döntse el ezt az angolok helyett? Vazze arabok vannak meg fekák a szar munkákra, mert a marslakók nem érnek rá. Az már az európaiak tehetetlensége, hogy nem tudják rendesen átvilágítani az embereket, hogy nem ismertetik meg velük a kulturális minimumot, ami szükséges az együttéléshez.
@ByA:
"de akkor sem jutott eszükbe beleszólni, hogy hogyan csinálják a németek az ügyeiket"
Azért kicsit idealizált megjelenítés, de tényleg más a szitu. :)
Magyarországnak is jót tett volna egy amerikai megszállás, a fejeknek különösen, de nekünk már akkor is csak a "keleti szél" jutott... :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ha egy európai a moszlim világba megy akkor szerintem is normális, hogy az a minimum, hogy tiszteletben tartja az ottani szokásokat!

Az viszont nem normális, hogy amikor egy moszlim valahová megy a világban, akkor mindenki tartsa tiszteletben az Ő hagyományait és hozzá alkalmazkodjanak, mert ő nem fog!
@ByA: Koszonom az infokat. Ha jol remlik angol politikus mondta, mikor meg Anglia volt a vilag csendore; Anglianak nincsenek baratai csak erdekei.

Mar most ujabban mintha az USA lenne a vilag csendore, akinel szinten v;lelmezheto, hogy a "baratainal" fontosabbak az erdekei. Csak ezert kerdeztem a barati viszony esetleges asszimetraira, de nem fontos.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mert ilyenek a törvényeik.
Egyébként mikor voltál Rijádban?
Tudod ugye, hogy ott az európaiak olyan jogokat kaptak, amelyekkel a helyiek sosem élhetnek, csak a gazdagok? Hogy vehetnek piát? Hogy járhatnak a nők fedetlen fejjel-vállal?
Nem azt állítom, hogy minden rendben van bevándorlásügyileg, de van rá (nem is1) kitűnő sztorim.
Oaszországban ülök nyelvórán, tanárnő kérdez vmit az egyik iraki sráctól olaszul. Az válaszol vmit arabul, mire néhányan felröhögnek. Feláll Ahmed az egyiptomi bútorasztalos, odamegy és lebasz egy nagy pofont az irakinak és azt mondja neki (utólag tudtam meg, nem beszélek arabul):
"Így nem beszélsz egy hölggyel vagy menj haza aknát szedni"
:O

Az oroszok is segítenek a háborúban
Logisztikai támogatást adnak Franciaországnak a Maliban zajló katonai beavatkozáshoz.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2013%2F01%2F20%2Faz_oroszok_is_segitenek_a_francia_haboruban%2F
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Az viszont nem normális, hogy amikor egy moszlim valahová megy a világban, akkor mindenki tartsa tiszteletben az Ő hagyományait és hozzá alkalmazkodjanak, mert ő nem fog!"

Hány ilyen moszlimot ismersz?
Ja, híradóban láttad?
@tucano:

Kiderül ebből, sejtelmed sincs mi a multkulti. Illetve az van, sejtelmed, csak éppen egészen hibás.

De tudatlanul azért hülyézel. Jól van, csináld, mondtam már, megyek.
@tucano: Koszi az infokat. Kerdesemben nem a migracios politika volt a lenyeg, hanem hogy barmiben, spec migraciorol beszelgettunk, mennyire fuggetlen az Eu az USA-tol.

Amugy azon elhaltam, hogy a Lajtan tul mennyi ures allas van.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem a muszlim a lényeg, hanem a vallásosság. Valahogy ha valaki elvéti a mértéket a vallással kapcsolatban, az ilyesmire vezet.:((
@ByA: Fél életemet multikulturális környezetben töltöttem/töltöm.
És én voltam/vagyok az illegális vagy legális bevándorló.
Lefogadom, hogy a büdös életben nem ismertél egyetlen angliai moszlim családot, nem laktál velük, nem ismered a gondjaikat, nem beszélgettél velük, de azért ilyeneket írsz:

"A multikulti egy végtelenül elvetemült társadalam mérnöki kísérletezés, fölmérhetetlen károkkal."

Menjél.
@tucano:
Kaptak jogokat, mert érdekük volt az araboknak, hogy odamenjenek és ott éljenek azok a magasan kvalifikált szakemberek és családjaik! :)
Azért ugye ezek össze sem hasonlíthatóak azzal, hogy az utcán vonulva bárkit is felelősségre merjenek vonni az európaiak?
A betelepülőknek egy része igen is be akar illeszkedni, és átvenni a befogadó ország világát. Megakarja mellette őrizni a saját identitását is, ez sem lehet kétséges és igen is hasznos lehet a befogadónak is.
Amikor ezzel elkezdődik a manipulálás, akkor kezdődnek a gondok... Amikor a vallás és a politika manipulálása elfajul, akkor "látványosak" az eredmények!

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A németek is logisztikáznak nekik.
@tucano: Bocsi, hogy beleszolok, de ByA jo ideje Londonban el :-).
@rdos: bocsánat, ezeken mindig felhúzom magam, mert úgy ítélünk el embereket, hogy semmi közünk hozzájuk, viszont rögtön általánosítunk.

Óriási munkaerőhiány van Németországban és Ausztriában is. Aki beszél burkusul, meg van vmi végzettséget igazoló papírja és némi gyakorlata, az azonnal mehet. Magyar is. Albán is. Török is. Tökmindegy, csak dolgozzon.
@tucano:

? Na jó, itt az asztal, húzzál rá még két-három bazi nagyot, hogy csak zengjen, tök biztos, hogy igazad lesz. Így kell.

Mentem.
@rdos: Ja, ha szar a multikulti, akkor ugye őt is zavarják haza?

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Még 50 év sem telt el azóta, hogy ott puskás angolok mászkáltak és mindenkit felelősségre vontak:)
De teljesen értem a dolgot, iszonyú hülyeségek és szörnyűségek tudnak kijönni kultúrák találkozásakor. De ettől a multikulti, a globalizálódás nem visszafordítható folyamatok.
És ha már itt tartunk, akkor:
www.youtube.com/watch?v=rSEUH4KRfN8
@tucano: Beszelgetunk, ennyi. Nem mindenki egyforma vermersekletu. Hangulatu.
@rdos: @ByA: bocsánat, bocsánat
nekem is van gyenge pontom és asszem ez az:D
(persze fenntartom, amiket írtam)
@tucano: Azert nem akarok nagyon multikulti ugybe keveredni, mert nalunk bikulti van, csak azt ismerem, szerencsere? felszinesen.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Gépont posztjából kiderül, hogy leküzdhetetlen késztetést érez az amúgy nem túl pallérozott elméjének, gigabájtokkal (na ne túlozzunk-kilobájtokkal) történő bővítésére. Miért gondolja ezt a posztját olvasó, gyanútlan álompolgár?
Mert a cikkének végén tanúbizonyságot tesz a kitűnő publicista, hogy ő bezony a Varánuszt olvassa, merhogy:
„erkölcsi fölény pozíciójából beszélő Varánusz” – mondá/írá ő a saját megszentelt ajkával és Pali bácsitól örökölt töltőtollát klaviatúrára lényegítvén.

Szóval próbálkozik a szerencsétlen pára, valamiféle használható tudást önteni a nyakára fölöslegesen rögzített hidroglóbuszba, ezért olvassa ezt a blogot. De az sajnos hiába. A tárhely kapacitása meghatározza az abba feltöltendő fájl maximális méretét, szóval oda annál többet nem tud pakolni, amit megoszt az interneten néha.
Az meg olvasható, mennyit is ér.
Szóval nem a túlképzettsége okán nem fog munkát találni, ha a főnöke 14 után beutaltja lesz a grazi pszichiátriai intézet zárt osztályának.
@tucano:

Nem vagyok szavahihető: még nem mentem.

Csak egyet. Nem vitat utána, amikor ráérsz, hogy mit kelent a multikuturalizmus fogalma. Mindenfélét elképzelsz, hogy az, ami nem az, nem tartozik oda. Tévesek az elképzeléseid, a szóhasználatod. Nem csak a tied, ez nagyon gyakori magyar körökben. Szóval nem gyűködlek, nézz utána magad, de csak ha érdekel.

És akkor: Mátyás király Gömörbe'....
indexfőoldal:

gfg.blog.hu/2013/01/20/centrifugalis_eroter

Aljas csúsztatásoktól hemzseg..

" Az ellenzék támadás helyett folyamatos defenzívába szorul, s ahelyett, hogy a kormányzati teljesítményről szólna, saját programjukról folyik a vita. Arról, hogy Bajnaiék csökkentenék a minimálbért, hogy alkotmánytervükből hiányzik a családok védelme, az eladósítás tilalma, hogy bevezetnék az ingatlanadót és így tovább."
@rdos: Akkor mi baja a multikultizmussal?! Hiszen semmivel sincs feljebb, mint bármely muszlim odakint. Nem is jobb náluk. Ugyanolyan asztaltörlő kuli, mint a sok más tízezer aki odamegy. A multikultizmus az ami miatt befogadják. Enélkül kb úgy kezelnék, mint mi a mi bevándorlókat.
@Fabius: Az biztos, hogy a héten újból az Lmp lesz a jobboldali sajtó kedvence. :(
Szerinted van háttérmegbeszélés a platformisták és az E14 között? Vagy most Bajnaiék a látszatot is el akarják kerülni, hogy akarnak valamit?
Én örülnék egy Lmp-E14 közeledésnek, mert ezzel az Mszp is visszavenne az arcából.
Ahogy én gépelek, nem gépel úgy seeeenki!

bocs

(Ja? Gömör? Húztam.)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Tole kerdezd. Arra tippelnek a legtobb muszlim felett el. ByA szerintem Bereznay Andras. O" a kibulizott orszag szerzoje, ujabban Erdely tortnelmi atlaszat irta meg. Affele tudos ember. Ha jol remlik meg jocskan az atkosban dobbantott.
@gazoló: Gyurcsány-Bajnai szövetség. :)
@ByA:
te a vaktyúk is talál szemet alapon beletrafáltál a multikulti-ba tucano kapcsán, telibe, szerintem -ha még nem válaszolt- nem is fog meg annyira röhög, hogy nem tud klimpírozni miatta

brühühühü

velem kapcsolatban is megemlítheted a multikulti teljes hiányát és az amiatt létrejövő whatever

brühühühü

te, mondd dzsobbikos, csak súgd ide a fülembe?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezt akartam az előbb én is belinkelni azon "kedves" blogtársunknak aki annyira szívén viseli a katolikusokról kialakult véleményünket. Persze azért nem általánosítunk de érdekes, hogy a pedofiliától kezdve mindenféle érdekes dolgok történnek eme felekezetnél tömegével. Persze bőséges kereszthányások közben :)
@ByA: nagyon sok mindenről esett szó, pár hozzászólás alatt, de kíváncsi vagyok, hogy milyen források alapján ítéled az én szóhasználatomat tévesnek. Valami azt súgja, hogy valami olyan forrást adsz, ami negatívan közelít meg egy teljesen érzelemmentes társadalmi folyamatot...
@tucano:

azért ennyire durván "megtanítani" móresra?

tu 'tá o malandro com o martelo e ele é o mesmo rsrsrsrsrs
@tucano: Nézz körül a világban, nézdd a No Go zónákat, vedd észre a hisztit, hogy az ikertornyok közelében építendő mecsetet ellenzőket rasszizmussal vádolják pont azok akiknek az országaikban a külföldi nőknek kuss a neve. Veled ellentétben én voltam már jó néhány arab országban és volt dolgom arabokkal is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

ezt sokkal egyszerűbben: "vérfrissítésnek" kell nevezni, a GBr. szigetek tényleg évszázadokig a beltenyészet jeleit mutatták és a kihalás veszélye fenyegette őket, mióta van multikulti sokkal egészségesebb és ellenállóbb egyedek születnek és hogy mást ne is mondjak sokkal szebbek is

az, hogy BYO hol lakik és miért és főleg mitcsinál ott ha ott van nem jelent semmit a világ tele van vak emberekkel akik csak akkor ha...vagy még akkor sem

brühühühü
@rodeo36: nao posso sempre sambar:) Mas também quero conversar, nao brigar :)
Egészen más: láttad a hideghullámot? Fortalezában 23 fok van nyár közepén, hát ki látott már ilyet?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Egyebkent azert nem szivesen bonyolodok szemelyeskedesbe, akarcsak tenykozles szintjen is, mert nem tartom fontosnak hogy ki mondja. Szamomra amit mond, az a fontos, mar persze ha fontos.
@rdos: Ez nem személyeskedés. A magyarok zöme ilyen munkákra megy el, és a kelet-európai bevándorlók nem kvalifikált munkára megy ki.
Számukra ha nem lenne a multikultizmus akkor nem fogadják be.
De az mindig vicces, mikor egy bevándorló tesz lekicsinylő megjegyzést egy másik bevándorlóra, vagy pláne nem bevándorlóra annak vallása, vagy rassza miatt. Lehet ő író, vagy bárki, de jobb ember mint látjuk ettől nem lett.
@V-PORT:

Remélem Bajnaival,elempével vagy nélkülük de arcukra fagy majd a mosoly 2014-ben...a szociknak tényleg óriásra nőtt az arcuk,mint a plakátjaik..már megint a pénzszórás...
@rodeo36:
YESSSS! Beletalálás történt! :))
Jogos a 2 pont.
@rodeo36:
Kösz a tennepelőtti okításodat, igen, én nem vagyok gazdaságilag képzett.
Azé is kérdeztem, amit.
Viszont van amiből már nem vagyok teljesen hülye, azt meg itt tanúútam.
Télleg, talán gépöttynek se ártana idenézni néha.
Persze rubintrékát se lehet könyvtárba kényszeríteni, szóval maradok óvatos ebben.
Mariann tárgyilagos megfogalmazása, meg a Te sajátos értelemben vett oktatási anyagaid, valamelyest érthetővé teszik mi a lófasz az a gazdaságpolitika.
Mongyuk ettől még nem lettem szagértő, de ez nem ati hibáttok.
brühühühühü
@tucano:
Ne'ba! 23 fok? Ott vagy?
Meg ne fázz! :))
@gazoló: Az a baj, hogy elfelejtik, hogy 2002-2010 között egy olyan évük volt, amire még én is, mint baloldali azt mondom, hogy jó volt azt is Bajnai csinálta.
@ariel12: persze, sőt annyira ki tudok készülni a hülyéken, hogy el se hiszed. Együtt laktam egy Korán tudóssal két hónapig, na hát azóta tudom, hogy pont annyi köze van az arab világnak a vallásukhoz, mint Semjénnek (nekünk) a kereszténységhez.
Na, még egy sztori:
16 éves marokkói lányt eladták a nála négy évvel idősebb unokatestvérének. Szült is neki rögtön egy gyönyörű kisfiút. Aztán a skac elhúzott Franciaországba és összejött egy igen koros, de jómódban élő özveggyel, mire pár évre rá kimondták a válást.
A lányt ezek után megvette 20.000 euróért egy öreg leccei olasz, akiről talán elég annyit mondani, hogy 82 éves volt és elvesztette az orrát valahol, igazából csak egy rabszolga kellett neki. Polgári esküvő, aztán nem engedte ki a lányt a gyerekkel együtt a jó kis dohos leccei palotából, de a bev. hatóság kötelezte arra, hogy a lánynak olaszra kellett járnia, a gyereknek meg sulielőkészítőbe. Összebeszéltünk a tanárnővel (Pinuccia, az isten áldjon, klónozni kellene).Aztán bújtattuk őket egy pár hónapig, míg a munkahelyem (mediátor voltam bevándorlóknak heti 3x 1 órában) nem tudta elhelyezni őket egy biztonságos szálláson. Aztán egy év múlva bekrepált az öreg és a rokonsága életveszélyesen megfenyegette a lányt, ha igényt jelent be a vagyonra, aki persze lemondott mindenről és ki tudja hová futott.
@rodeo36:
malandro és martelo??
Honnan olyan ismerősök ezek nekem?
Portugál tolvajnyelven nyomjátok?
@tucano:

o tempo também é um malandrinho o que realmente espero quando será 18 em Amapá em Macapá rsrsrsrs em meio día na sombra

te entendo eu quero comunicat mas quando o machado se presenta eu me torno ao mesmo rsrsrsrs
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

brasileirão rsrsrsrs dos sambeiros de Rio emborrachadinhos

fala-nós
@ByA: Ez nem mérnöki kisérletezés, hanem a való élet. Hogy mennyire tudja egy közösség befogadni a kívülről jövőket az sokban függ a gazdasági-társadalmi-szocializációs helyzettől. Bevándorlók mindig voltak, vannak, lesznek. Ahogy olyanok is, akik gyűlölik őket. A kérdés az az, hogy az adott ország társadalma erre hogyan reagál. Amíg megy szekér, és jók a foglalkoztatottsági mutatók addig nem számít ki és honnan jön. Max annak a rétegnek, akik elől a szakképzetlen munkát elfoglalják. De egy válságban már szélesebb réteget fog érinteni. Ahogy nálunk, náluk is megy a kék gallérosok és az alatt az ökölharc a kenyérért. Minden társadalom bűnbakot keres, és könnyebb a másságot kipécézni, mint a valós okokat megkeresni.
@tucano:
Olvastam a Koránt, meg is van. Messze toleránsabb a katolikus Bibliánál és tiszteli Jézust is, elismerően beszél róla.
Az, ahogy kiforgatják a vallásokat egyesek sajnos drámai.
Csak visszaélnek velük és az aktuális politikai irányzatnak megfelelően eltorzítják. Ez a papság legnagyobb bűne.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "De az mindig vicces, mikor egy bevándorló tesz lekicsinylő megjegyzést egy másik bevándorlóra"

Nem hiszem hogy erre gondolt, de lehet hogy tevedek. Hagy ne magyarazkodjak helyette.

Mentem.
Sziasztok.
@rdos:

hát ha tudós és főleg ő írta, akkor sokkal inkább meg kellene gondolnia miket klimpírozik

kackac

brühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Pénteken Sydneyben 46 fok volt. Már-már sajnáltam a tesómat, hogy ott kell aszalódnia.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
46???
Az durva! Pedig nekem való az a klíma, nem ez a micimackós hideg itt!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

sohasem késő, olvasd Lenin-t aki aszonta: tanulni tanulni tanulni

brühühühü
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

a zósztrálok is megérik a pénzüket, hagyják a sivatagosodást ahelyett, hogy állandó erdő telepítéssel visszanyernék a majdnem elveszett cca 60% ósztráliát

brühühühü
@rodeo36:
Tanulok a fordítóval...

Soha nem késő! :)

Annyi mindent kell tanulnom állandóan, hogy portugálul baromira nem fogok mostanság, akkor már angolt kéne, mert a beszélt angollal vannak gondjaim. Az általunk használt műszaki anyagokkal, az informatikai angollal nincs, meg ami a hobbimhoz kell, az is oké, simán le tudom fordítani.
Beszélni nem tudok, nem kellett soha...
A német megy, az oroszra meg nem emlékszem már... :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

minő rácsodálkozás? ha "valakik" csakis arra vannak kényszerítve, hogy a tantóbácsinéni szavait plagizálják és soha egyetlen könyvet nem nyitnak ki akkor lesz ez, el lehet hitetni bárkivel bármit azzal, hogy márpedig: "aszonta" mondta a faszt de lusta elolvasni az eredetit...
mindíg nagyon egészséges mások által leírt történelmet tanúlni példáúl a sumérokat a a többiekről és a zóbybloszt is egyiptomi meg asszír és trójai meg egyéb leírásokból

és nem a tömjénelvtárs bybloszát hanem amit...szóval a katlik byblosz sem eredeti és a reformkor utáni sem azok már alkalmazott izék

brühühühühü
Esse rossz! :))

"FORINTTAL IS LEHET FIZETNI A WORLD OF WARCRAFTBAN

Ha a fizetőeszköz virtuálisan beválik, ön is fogadhat avatarokat a házába."

hircsarda.blog.hu/2013/01/19/forinttal_is_lehet_fizetni_a_world_of_warcraftban_641

Állat a kép! Fabiust utánozzák...
@rodeo36:
A vallásos irodalom több könyvtárnyi anyaga nekem sincs meg, de a mesegyűjteményem sem... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

olyan nincs, hogy nem emléxem már!!! menj kocsmába részeg oroszok közé és előjön az angolt is, vannak olyan softwear-ek amelyekkel társalogni kell és a válaszod minősítése után törli a rosszat -számtalanszor, mert türelmes- és ismételtet egy mikrofonos fejhallgató kell hozzá, keresd a british website-okon, rámásolhatod egy Ipad-re és hordhatod magaddal

3500 szóval (a számok nem számítanak bele) már jól lehet kommunikálni

thesaurus kiejtéssel

translate.google.ca/?hl=pt-BR&tab=mT#hu/pt/

brühühühü
Bakker, ezt sem láttam...

hircsarda.blog.hu/2013/01/11/harci_helikopter_helyett_12_apacsot_vesz_magyarorszag

"HARCI HELIKOPTER HELYETT 12 APACSOT VESZ MAGYARORSZÁG

Egy apacs ára alapból 40 millió, de tolldísszel együtt lehet 42 is."
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: persze:)
Este szabad:D
Az orosz nekem is nagy szívfájdalmam, mert még tudtam is, sőt meg is értem, de ha beszélni akarok, csak olyanok jönnek ki a számon, hogy "A Vörös Téren felsorakoztak...", arra nem emlékszem, hogyan mondom azt, hogy szomjas vagyok...
@tucano: Szép példákat lehetne hozni pro és kontra viszont a lényeg az, hogy a mai katolikus egyház ha tehetné Jézust már régen eretnekként megégetné a muszlimok Koránjában szép dolgok vannak leírva de gyakorlatilag a mai muszlimok felfogása köszönő viszonyban sincs az eredeti írással. Ettől függetlenül a nyugati világ toleranciáját kikövetelik maguknak viszont ők nem érzik, hogy nekik bármiben is kellene alkalmazkodniuk. Salman Rusdhie név mond valamit?
@rodeo36: :)
Állítólag azért még mindig élhető hely...:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mit vársz egy dakotától? :)))))))
Lehet, hogy Grippen Baby most jó ajánlatot kapott Winettou vételére.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

esl-software-review.toptenreviews.com/

és ezen felül "Cavendish Instituite" ez egy alapítvány Lord cavendish és az angol kultúrát terjeszti ingyen és a megfelelő szinten...én tőlük kaptam !!!!!!!!!!!1968-ban!!!!!!!!!! ingyen csomagban a tananyagomat az Alexander (ragyogó rendszer) első kötetét már nem is küldte mert -mint mondta- nekem arra már nincs szükségem, lévén, hogy én írtam nekik

nrühühühü
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

egyre jobban, de basztatni kell őket is bár jó immigration policy-jük van

brühühühü
@ariel12:

BBC csinált egy két órás életrajzi filmet róla (Salman R.) először is angol, de...szóval nagy szüxég van ilyen egyedekre különösen levédiában

brühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

ja? ha nem tudod beosztani és tervezni...arra van időm -mindíg- amire én akarom hogy legyen

a többi akarat kérdése

kevesebb blog és 50 szóval több

brühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Az ötletet a minisztériumnak a szerb kormány adta, akik Black Hawk helyett vettek egy fészekalja fekete sólymot.

brühühühü
címlapos halálhír nem volt? ... semi gond... na majd holnap..
@tucano:

Я хочу пить

rsrsrsrsrs

tenho sede o mais grande para cervezinha sudorosa
@Vitéz László: Dehogynem volt. Az élet és irodalom volt főszerkesztője. Ha már annyira vágysz címlapos halálhírre, legalább nézd meg a címlapokat.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Csak pocakos apacsok voltak már, ami , mint dudjuk, Viknetu halála, igyhát,
helyettük Hosszúpuska jön, meg Sólyomszem, akivel derült esetéken szemmel
lehet tartani a szlovákok által elhappolt Nagymedvét, és a románok lizingelte Ülőbikát.
Egy repülőgép anyahajót is veszünk, a leendő magyar tengerpartok védelmére.
Egyenlőre Tihany és Szántód közé ássák be a Balatonba, biztosítva a két
part stratégiailag fontos gyalogos összeköttetését.
Válasz erre

Dour ® 2013.01.11. 19:45:25
Hmmm.......
Profi nyomolvasók, ezért biztosan a gyorsnaszád keresésére kellenek.
@Aszongyaja Zanyósom:
Nem, nem ...
Ők a vezír serege, ha Szíriából sikeresen visszajöttek. (Visszajöttek?)
Ők a dakoTEK.
Válasz erre

ornagy50 2013.01.11. 20:28:44
@kittrabi: ezektől ,még az is kitelik , hogy a tanyahajót a tó hosszába ássák be és nem keresztbe !!!

T ANYAHAJÓ A BALATONBAN HOSSZÁBAN BEÁSVA

brühühühü
@ariel12: annyira egyet értek veled, hogy el sem hiszed!
Képzeld ott abban szakrális őrületben, hogy élhetnek a normális emberek?
Mit tesznek velük?
Miközben a világ 3/4-e "talán" vmi értelmesebb felé halad, ők meg 12.századi vitákat játszanak újra.
És nincsenek kétségeik gondolnánk. De ha tudnánk arabul, akkor értenénk, hogy a blogokon ugyanolyan viták mennek, mint nálunk, ugyanúgy anyáznak, győzködik egymást. A lakótársam egész nap a neten lógott és oltotta ezerrel a sok elvakult barmot. Az volt a szerepe, hogy ő egy gazdag Angliában élő kereskedő, akinek minden kijutott az életben és szétszívatta a sok fanatikust, hogy csak azért dühösek, mert sosem raktak meg még egy nőt sem, mert apunak nincs pénze hozományra:)Akárhányszor felhozta a szexuális nyomorukat, olyat fröcsögést kapott, hogy csak na, ő meg pusztult a röhögéstől:)
@rodeo36: Arra gondoltam, hogy neki azért mert megírta a Sátáni Verseket immáron évtizedek óta menekülnie kell a világban mert fatvát mondtak ki rá az ő szent Mohamedjük miatt. Vica versa ez nincs!
@rodeo36: Я стараюсь говорить с русскими,de mindig vodkázás a vége:)
Megint megjött az értesítés egy újabb nekem címzett hozzászólásról, úgyhogy nagyon röviden mégis itt vagyok. Ne akarjon ha lehet senki valamiféle tőkét kovácsolni primitíven ál-diadalmaskodva abból, hogy más dolgom is van és bele is fáradtam a túl sok beírkálásba, ezért csak a lényegre redukálom magam még egyszer, abszolút utoljára.

A beírók közül láthatóan senki sem tudja mit takar valójában a multikulturalizmus kifejezés. A nyugati világban azt művelt emberek (bocsánat, nem akarok sznobnak hangzani, de erről van szó), sajtó, vonatkozó irodalom, efféle, hogyan használják és amikor én úgy használom, lebarmolnak, mert nem tudják miről beszélnek. Ez rettenetesen szánalmas, és anékül, hogy bárkit is bántani szeretnék, meg kell, hogy mondjam hogy azzal, ahogyan egy csomóan akörül vagdalkoznak, vádaskodnak stb amit gondolnak a szó hibásan lekódolt hangzása alapján, az egész itteni közösséget hozzák iszonyú rossz fénybe. Ez nem alap a beszélgetésre. Ajánlottam már valakinek, nézzen utána. Mindenkinek ajánlom most már. Nem fog könnyen sikerülni. Tudom, mert láttam már sok más ügyben is, milyen félrevezető a helyes szavak olvasásának téves lekódolása, a meglévő ismeretek közé hibásan passzírozás.

Igen, egy társadalom átszervezési kísérlet ez, ami megbukott. Ez nem az én véleményem, hanem akik képviselték, mára maguk is belátták. Fordulat történt ebben az ügyben, az itt kardskodók el vannak maradva. Illetve mégsem, mert ők eleve nem is arról beszélnek amiről szó van.

Vegyétek már valahogyan eszetekbe, hogy a multikulturalizmus és a soknemzetiségű állam külön dolgok, fogalamzavart jelent egyként tárgyalni őket. Ugyanígy nem tartozik ide, a vendégmunkások ügye, nem a téma része emberek külföldre költözése, sem az, hogy ott egyéni szinten mondjuk menedékjogot kap valaki és máshol élhet. Nem jelenti a multikulturalimus különféle hátterű emberek boldog együttélését sem kölcsönös emberi elfogadásoukat egymással szemben, hanem az ellenkezőjét jelenti. Azt a törekvést, hogy homogén kultúrájú társdalamaknak ezt a tulajdonságát mintegy mérnökileg fölszámolják hogy helyébe különböző egymás mellett, de nem együtt élő, külön külön közösségeket hozzanak, akik mind fönntartjék a saját kultúrájukat, nyelvüket, hagyoményaikat amiket mind egyenértékűnek tekint az adott társadalom és azok mit egységek egymás kölcsönös elfogadása mellett, egymással nem, vagy nem valószínűen keveredve külön külön léteznek egy helyen. A multikulturalizmus törekvése így az integráció elkerülése, a különbözőség úgymond ünneplése. Ez az ami nem működik. Romantikus liberális elképzelés volt ami nem akarta figyelembe venni a valóság egy sor vonatkozását, csődbe vitt mindent, hol kisebb hol nagyobb mértékben.

Akkor is, ha ez nektek nem tetszik. Ezt is alig lesz aki nem fogja kiforgatni, de nem érdekel. Ez a valóság, akkor is, ha jó magyar szokás szerint itt alig lesz aki törődik majd vele.

És most már ha cigánygyerekek potyognak az égből, akkor sem vesztegetek el erre egyetlen további percet sem. Megtettem hazafias kötelességemet: tájékoztattalak. Mindegy nekem ki mit csinál vele. Akit érdekel találja ki magának a részleteket.
@tucano: Lehet, hogy a hazai nácijainknak is ez lehet a fő bajuk? :))))))))))
Majd megkérdezzük a blog "angyalát", mikor látott élőben egy jó p..cit? :)
Bocsi a hölgyektől.
@tucano: Jobban járnál ha nem próbálkoznál hanem csak simán benyakalnád a vodkát. Egy üveg után már perfekt beszélnél :)
@V-PORT:

Szerintem platformoséknak és úgy általában az LMP- -nek megvan most a maga baja Bajnaiék nélkül is. Komoly és feloldhatatlan az ellentét, amitől Schifferék agresszív kismalac állásba vonultak.

A probléma annyi, nekik csak közgyűlési többségük van.

Frakció többségük nincs, és az elvégzett szimpatizáns kutatások is a platform által képviselt vonalat támogatnák. Innentől meg sok választás nincs. Aki ebből nem látja mi következik most, annak nincs keresni valója a politikában, mert a valóságot és a választóit nem érti.
@tucano:

meg kő aztat fordítani: először vodek utána folyékony russzkij jázík

brühühühü
@ByA:

na most megkaptuk...itt van nekünk Elemző Arnold...a történelem során (byblos és mások) mindíg kialakúlt egy domináns izé amit akár kultúrának is nevezhecc, bár szerénységem szerint meg sem közelíti, túl tudományosítod és túlzottan elvonatkoztacc a valóság adott szegmensétől (most már nem fogsz engem sem olvasni akkor a többiek majd megteszik)

akármilyen primitív is volt anno a TTT egy meglehetősen pragmatikus kezdeményezés volt ezirányban majd jöttek a fiatal demokratáknak csúfolt seggfejek és szétbaszták (hogy illően cizellált is legyek) az egészet mint tyúk a töreket, mert anyagi érdekeik kőbányákig bezárólag mást diktáltak nekik

ez megy máshol is különféle mértékben és minőségben (tudod mikor a mennyiség áttűnik minőséggé minő seggség nemdebár)

magam részéről -hallgatólagosan tucano és épészmérnök ismereteire is támaszkodva, mert nem tudom a te elméketed honan eredezik- saját tapasztalat az, hogy meg lehet oldani és annak kezdete az hogy néger csajt is hogy legyen szép mulatt gyerekünk és megértjük egymást mint azt már írtam volt

csak úgy vagyunk egymás mellett és jól érezzük egymást (kurvajól) és mást nem is akarunk?

brühühühü

a blog az rövid erre meg te assz'ed hogy, pedig dehogy
@ByA: óh, konteó, imádom!!!!
Még a szótár szerint is két értelmezése van a kifejezésnek az egyik persze a tiéd, na ezt ma már senki sem használja, mert egyszerűen kikopott. Merkel is erre gondolt és azonnal félreértette mindenki, hiszen arra az értelmezésre gondoltak, amit ma a multikulti jelent, azaz a korábbi interkulturalizmusra.
Egyébként csak a kíváncsiság kedvéért, szerinted, ahogy írtad, ki tervezte a multikultit?
Bocs, ha kiforgattalak, jó magyar szokás szerint, végre vmi amit nem vetkőzök le:)
@ariel12:

a vica versa-ról vitatkozom veled (élsz levédiában manapság?)

és máshol is a nagypofával és zászlókkal füsttel és szagos lózungokkal a zusa sem tuggya egymást lődözik meg gyilkolják mindenféle "rasszista" okokból mert ugye a modern társadalomban a különböző anyagi lehetőségek külön kasztokat teremtettek azaz rasszokat és ha megnézed a milliomos senkiháziakat a Kardashianokat meg a többi üresfejű senkit hol él hogy él ha él akkor ez nem igaz és akkor a mozlimoknak meg a hindú szeparatistáknak el kezd igazuk lenni ezért nem adom azt ami és inkább

és akkor a ByO hülyesége miszerint ...sem áll, mert érdekek és elméletek ütköznek percenként

a fegyvergyártó ha nincs háború csinál egyet mert nincs piac ezt nevezi marketingnak

a többi?

brühühühühühü
@ariel12: én is mindig ezt választom, aztán csak úgy buknak elő, a hülyébbnél hülyébb dolgok, amiket bevágatott velünk a kellően elmebeteg orosztanárnőnk.
Akit átképeztek angoltanárrá, ami elég ciki volt, mert rajta kívül mindenki beszélt angolul a csoportjában, csak azért jelentkeztek oda, mert lusták voltak még németül is megtanulni, mint mi:D
@tucano:

kösz...látom nem maradtam egyedűl

rsrsrsrsrs
@ByA: "Kiderül ebből, sejtelmed sincs mi a multkulti."

És ezt Tucanonak mondod?

LOL!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDD
@tucano: itt meg reggelenként ködszitálás :-(((

Multikulturális káromkodások közepette.
@rodeo36: Beleszeretett a saját összeesküvés-elméletébe, és nem tűr ellentmondást. Ez nem egy kutatói attitüd.
@ByA: Az Egyesült Államokban sok éven át az olvasztótégely ideológiája alapján homogén társadalmat akartak létrehozni. Ez sikertelen volt. Erre válasz a multikulturalizmus.

A többi rizsa.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Isten is tévedhet, Isten is ember, négylába van mégis megbotlik...
@épészmérnök: ha olvastad amit neki és amit arielnek írtam akkor látszik, hogy ByO teljesen outdated, vagy ad absurdum védi művének alanyait az elsinkófált ország készítőit pedig azok olyan egyszerűek mint kavics, pofánbaszni bebörtönözni és elkobozni, és nem elemezni kell ezeket e tetveket (szegénytretvek között még hasznos is akad de ezek...hát mióta láttam ezt a vídejót a gyerekek lebaszásáról azóta hányingerem is van...

még jó hogy van a hírcsárda és ott lehet...nem dakotát hanem apacsot vett mint a szerbek a fekete sólymokat fészekkel együtt (ha nem is gaz de kurvára jellemző)

brühühühüüh
@Vitéz László:
ezt tömjén elvtárs is tuggya?

Nóbelra veled

brühühühü

író dal, mi?
@rodeo36: vajon a gyerekek hány százaléka lesz megalkuvó, mint a szülei? És hányan lesznek, akik komolyan berágnak? Ezen múlik a jövő.
@épészmérnök:

Marx: a lét meghatározza a tudatot

ebben már megállapodtunk

brühühühü
@rodeo36: kiegészítés: a lét percepciója határozza meg a tudatot.

Szülők nagyon tudnak agyat mosni. Minél agymosottabbak maguk is, annál inkább. Igaz, ellenállást is kiválthatnak a kamaszokból.

Nem tuggyuk. Meglátjuk. A dolgok mennek a maguk útján. Szól a kultrún.
Azt hiszem kezd igazam lenni. Nézzétek meg a mai pusztaszabolcsi időközi választás eredményét. A FideSS támogatta jelölt egyedül majdnem több szavazatot kapott mint az ellenfelei összesen. Aki 2014-ben a kedves vezető elzavarására blazírozik az szerintem inkább lottózzon, ott valszeg nagyobb eséllyel találja el az öt számot. Kurva ország ez ahogy mondotta volt Gy. F!!!
@ariel12: Pont az időköziekből nem lehet semmire sem következtetni. Ne csüggedj. Fel a fejjel, amíg van. :-(
@épészmérnök:

egy valamit kellene nekik megtanulniuk: (én ilyennek születtem és csináltam) valamiből meg kell élni és amit tényleg szeretek az megmarad amíg a kettő helyet tud cserélni, vagy megmaradnak parallel és az élet mégis boldoggá válik...ez nem egyszerű... erő kell hozzá és összeszorított fogak és a falon is átmenő dedikáció...anyám soha nem értette meg, hogy amikor teljesűlt a "meló és ragyogóan!!!" akkor én nem ültem rá a babérjaimra, hanem eltűntem a balfenéken (sohasem tudta meg hová) és éltem a "másik" életem és én ezt tudtam 3 vagy 4 változattal (lehetőség) is parallel

ezt meg kell tanúlni

vagy vele születni

brühühühühü
@rodeo36: ez egy adomány, nekem nem megy, egyszerre csak egy valamire tudok koncentrálni, arra viszont nagyon, ezer százalékig.

Otthon "nyugger" vagyok, itt meg egy új életet építek fel magamnak.
@ariel12: biztosan nem a helyes úton járok, de simán leszavaznék még egy Fideszes polgármesterre is, ha tudnám (vagy egyéb módon a meggyőződésem lenne), hogy az adott helyért, az adott eszközökkel, ő tehet a legtöbbet. Már ha szavaznék, persze.
Az ember ne legyen szükségtelenül önmaga ellensége, szerintem.
És akkor csodálkozunk, hogy Magyarországon az emberek nem bíznak a másikban. Naná, hogy nem, mert tuti, hogy alkalomadtán hátbaszúrna...
hvg.hu/itthon/20130120_hook_balog_megallapodas_tervezet
És még valami, a közoktatási kerettanterv többször is linkelt soraihoz: ha a tanárok kiállnak, és azt mondják, ők nem hajlandóak ezt így betartani, akkor én melléjük állok, hogy kinyilváníthassam, nem akarom ezt a szart a gyerekem számára. Nélkülük, a tanárok nélkül nem megy a tiltakozás.
Csak a magyar, kifelé, visszavonhatatlanul.
@rodeo36: Figyu. Nekem alapbol tetszenek a kommentjeid, de ByA nalam alapbol, szinten, szent es serthetetelen.

Azt nem tudom, hogy mi van, azt mar jo ideje latom, hogy nem az, amit a fo"sodrat mond.

ByA az, aki. Ahogy az elebb emlitettem, felnyitotta szemem. Ahogy Te is. Szoval miattam boxolhattok, de ebben nem leszek partneretek, edzotok, szurkolotok.

A sok kozolt velemeny tetszik. Az indulatok, a masik minositese NEM. Miutan, ez egy (ma meg) szabad web2, termeszetesen rahatasom nincs kommentekre.

Ahogy mondani szoktam, ha ram hallgatsz, tegy belatasod szerint :-).

Rodeo36. Szerintem jo vagy (vegigneztem sok, sok kommented).

Legyel meg jobb. Es adj at minnel tobbet, abbol, amit tudsz. Meg abbol, amit sejtesz.

Ha akarod (szamodra jol esik), nyugodtan kifigurazhatsz barkit, de nem gondolnam, hogy ettol elorebb vagy.

Ervek, tenyek, linkek.

Ez eredekel. A tobbi annyira nem. Elismerem, nem az en ertekiteletemen mulnak a dolgok.

Na mentem szundikalni. Sziasztok.
@tucano: ne sértegess, nem vagyok én velja :-)
@Légifarkas: Nem tudtam erről. Felháborító, és elkeserítő. Megvették ezt az embert, vagy megzsarolták?
@rdos:

hogy segítsek egy kicsit (ByO-tól függetlenűl akiről az elsinkófált ország című munkája miatt, amit olvastam, asszem le is védtem tiszteletem övezi, de épészmérnök valamint tucano blogtársunkkal karöltve egy platformon alapos jogunk van kétségbe vonni az itt általa írtakat)

nem linkelek, nem vagyok egy link,

annyit kell tudnod, hogy 40 valahány országot ismerek mélyen úgy, hogy bennük éltem és eltartottam magam ráadásúl sikersorozatként, kb 8 nyelvet megértek ezekből oda-vissza folyékony 4 1/2!!!

ezek után és azt is hozzáadva, hogy nem csak pragmatikus hanem teoretikus alapon is fel vagyok készűlve, azaz sikoláim és különféle "címeim" sem hiányoznak hozzá, de ez magánügy addig, amíg nem két pofa sör mellett személyesen és kölcsönösen...ugye megérted

hát nem vonom vissza

USA egy csőd multiizé ügyben is mégis mindenki sikertörténetként percepcionálja és menne oda, ha 300 millió emberből kb 20 - 23 millió a sikeres a többi frusztrált és elveszett az nem egy jó arány, ráadásúl az ő nemzetközi tapasztalataik B52-es bombázókból 13 km magasból és anyahajókról, tankokból és ágyúk mögűl született és meg sem tudnak enni egy eredeti mexico-i kaját vagy népies kínait mert, csak és nem is értenek senkit kivéve azt a 200 profi kémet aki elemzi és kibaszik a többiekkel anyagi érdekekből (ez most kurva fekete lett és mint minden fekete fehér nem igaz de tiszta kép)

angolok, spanyolok, portugálok, franciák sokféleképpen álltak a kérdéshez, eredménye is sokféle,

de nem véletlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!, hogy Angola visszahívja a portugálokat, míg a többieknek nem igen van jó viszonyuk (még a British Commonwealth ellenére sem) azokkal akiket lépésről lépésre elhagytak majd hiányzott nekik de kurvára erre van azután a Rushdy aki és sok más superintelligens egyed Cambridge és Oxford környékén másképpen látja de mindenki hallgat rájuk ezek meg klubokban vannak amik olyan helyeken léteznek ahová csak négy diplomával és 8 nyelv ismeretével lehet belépőt kérni, akinek meg az van az resignált és vidáman nézi azaz szemléli a világ hívságait a legfinomabb portugál brandy vagy skót whiskey mellett bőrfotelban

szóval...reconsider

brühühühühü
@épészmérnök:

vigyázz, ez nem oldja meg a kérdést, a HÖOK-ot el kell ismertetni a többiekkel és nem fordítva, vagy szar az egész, és a Nagy Gabit meg kell választatni immáron az új tömeg által és ha nem akkor leves, kínai konyha: csak mócsing csüng

brühühühühü
@épészmérnök:

no le entendiste, percebe mais una vez, lo que dice es: aún somos viejos no serémos sí jugámos (brincar no es saltar es jugar en portugués) y sí jugamos jamás serémos viejos entonces tú no eres ninguna vieja...mi amor como en SanAgustin nos digamos a una jajajajajaja
@rodeo36:

kimaradt egy: "nem" nem mindenki hallgat rájuk

brühühühühü

taquigrafía
@rodeo36: ez már a "tégy úgy, mintha észrevennéd a sikeres kisembert" c. kampányakció; Orbán eléggé rezignáltan nézi a tálcán lévő akármit, vagy vágna még belőle, vagy csülköt (pékné módra) vízionál a helyére... Nagyon látszik a képen, hogy tudja, nem ő van a középpontban.

"azt sem hiszem el amit kérdeznek"
Ez errefelé olyan alaptézis, hogy anyám már akkor is emlegette, amikor még guggolás nélkül is közvetlenül a porba tudtam fingani :-)
@rodeo36: dehogy kell elismertetni. Rájuk tolják majd, mindenkire, és azt kommunikálják, hogy a megegyezés megszületett, csak pár diákpartizán nem tud belenyugodni ebbe, őket onnantól könnyű lesz nevetségessé tenni. Tanári szakszervezetek felülről megkapják az ukázt, HÖOK elkussoltatja a sajátjait, a maradék hőzöngőket meg a szülők hívják majd haza, vagy küldik őket messze innen.
Okosan ostromolt Balog, a leggyengébb bástyával kezdte, az meg el is feküdt neki, ahogy kell; a vár többi része baszhatja. Most jön az a rész, amikor a védők többsége beijed és dezertál, a maradékot meg kardélre hányják.
@Orica Középföldi:

még majd kiderűl, hogy VIII. He3nrik nagybátyja volt és az Anju házhoz is szoros szálak kapcsolták?

brühühühü

kik írják és mikor adják ki? mert állandó változás esetén esetleg lekésnek az egyikről?
@Légifarkas:

ez olyan mint mikor a a kőkorszaki Lord of the Ring-ben felrobbantják a várfalat?

az sok volt...Mordor és Soromon hol rejtedznek

brühühühü
@Légifarkas:

az "akármi" a legpontosabb meghatározásm pácolt izé göngyölve üvegtoronyban

legutoljára az egyik Trump hotel éttermében volt "szerencsém" a negyedik bor volt olyan mint amit kértem, igaz utána már leste a szájmozgásomat is de a három fogás a fél lyukas zápfogamra sem volt elég, megettem ,ert vannak egészségügyi törvének amit még mesterszakácsoknak is be kell tartaniuk de nem tudom mi volt, nagyon szép nevük volt és hosszú francia angollal spékelve, szerencsére adtak megfelelő szalvétát amit a gallérom mögé tudtam ....és nem röhögtem...mivel hoztak eszcájgot azzal ettem mert már -máskor- volt olyan, hogy nem volt eszcájg és egy barátom időben szólt ne reklamáljak mert eztet kézzel

szóval akár óriáskígyó is lehet kacsabőrben

brühühühü

az is finom csak jól kell megnevezni és elkészíteni (én már ettem tényleg jó)
@rodeo36: estaba bromeando. No sé cómo se sienten otras personas en esta edad. Yo veo el mundo mucho más amplia, espaciosa que antes, ya no quepo en Liliput.
@rodeo36: a gyűrűkúra nekem már kimaradt, sok éve egyetlen filmet sem láttam, a mozgóképet a pápuák talán már jobban ismerik, mint én. De biztos igazad van :-)
A szokott szalámizás, most épp a diákság van a szeletelőbe dugva. Ha a HÖOK átáll a kormány oldalára, közvetlen közelről fékezheti, bizonytalaníthatja el a többieket, nem kapnak tőle semmiféle támogatást (egyetértés, szervezés), tehát kábé vége is a meccsnek.
Szerintem még most jegyezzük meg jól a HÖOK-os delikvensek névsorát, mert tíz év múlva az ő nevük mellé kell majd faszt rajzolni X helyett...
@Légifarkas: Úgy látszik, behúzták a csőbe a fiatalokat. Nagy úgy tett, mintha radikalizálódott volna, pedig dehogy. Őrületes árulást láttunk.
@rodeo36: Trump hotel, étterem, álcázott kígyó. Na ja. Kinek mi jut :-)
Nyár közepe felé, amikor az első paradicsomok pirosba fordulnak, és ropogós, friss hagymák kezdenek kibújni a rájuk húzott föld alól, akkor majd tavalyi szőlővenyigéből tüzet rakok, szárított bükkfával méteres átmérőjű, izzó parázsmezővé vadítom, nyársra húzok egy darab román kősó levében ázott, aztán házilag füstölt szalonnát jól beirdalva, és paradicsomos-paprikás-hagymás kenyérre csurdítom az utolsó cseppig kiizzasztott zsírját, végezetül a kenyeret a nyárson egyensúlyozva, megpirítom az alját a parázs fölött. És azon melegében megesszük, szoros versenyben az addigra majdnem négyéves fiammal (imádja a nyársalást), és kurva nagyot beszélgetünk egy baráti házaspárral, időnként könyékig zsírosan, olyan pince borát iszogatva, aminek a tulaja kilyukasztja a hordóját is, ha nem ízlik a vendégnek, a forró földön ülve, míg ki nem huny az utolsó zsarátnok, aztán nézegetjük még egy kicsit a csillagokat, és diszkrét böfögések kíséretében elvonulunk aludni. Vagy nem rögtön aludni.
Elhiszem neked, ha azt mondod, finom, de nincs az a kacsába dugdosott kígyóba dugdosott tőőőtelék á la szalvéta, amire én ezt lecserélném :-)
@épészmérnök:

somos iguales, por la edad la gente se queda sabia y que mas importante serena, yo tenía la tendéncia desde mi infáncia a sonreír sobre cosas de la moda o de otras sin valor, é nativo en mi ésto, entonces -y hace mucho tiempo- les digo a todos sin diferenciarme que yo pienso y bién clarito (nací un vidente que descubrí un poco tarde pero lo uso sin saber o por saberlo) entonces...la sabiduríia que tú tienes y yo proclamo a tener son cosas que valen una galaxia entera

jajajajajaja
@Légifarkas:

de hiszen én ezt először életemben Sóstón éltem át a nagybátyám szőllejében a borpince előterében, én szedtem a hagymát, a paradicsomot a sorok közűl, a sódar ott lógott a pincében és hiszed vagy nem de a nagybátyám aszonta -és igaza van- itt egy pofa fehér ezt kell meginni nem a forrásvizet amit egyébként ittunk mert ott a telek közelében egy csodálatos forrás volt friss hűs vízzel...azután amikor Pusztazámoron kukoricát töltöttünk és saraboltuk a gazt-ki sem látszottam- meg ami kellett és vidám voltam mert mikor bezabáltunk nem nyárson sűlttel hanem csak úgy parasztosan amig mindegyszerrefogyel alapon akkor mentem játszani a kastélykertbe és hülyéskedtünk

a többi más országokban amikor a nádfedeles palotába !!!!!!!!!!!!!!! hívtak diszvendégként és ott amit szem szájnak ingere trópusokon este 10 előtt nem kezdődik semmi addig van siesta

brühühühühü
@Légifarkas:

legelőször és legutóljára: delinkvens és ebből nem engedek nem érdekel a magyar hibás grammatica

érdekes, én sem járok moziba, az Angyalok NYNY-ban nagyon tetszett vagy angyalok amerikában? és a gyűrűk urát azért néztem meg mert én még a nagy Moszfilm mesefilmeken nőttem fel azok tudtak mesélni...a jégkirálynő és hasonlól vasárnapi mise helyett a perselypénzt a matinéra költöttem/tük, de mikor megnéztem nagyon tetszett be kell vallanom de Tolkien elmarad liternyire Wagner-től aki a Tetralogia-ban ugyanazt de mégis tök mást megcsinált a szöveget is ő írta és a zene meg olyan, hogy a Galaxis történetében nem írtak nagyobbat -ezt hidd el nekem aki karmesterként sem vagyok senki- bár a zene -amit én zenének elfogadok- az hatalmas hacsak nem végtelen

szóval ez van

meg egy kibontottam egy üveg vöröset és már a végén járok van másik

brühühühühühü
@rodeo36: Nem szeretem a mozit. Rákényszerít, hogy azt nézzem, és úgy, ahogy a rendező akarja, és főleg olyan ritmusban. Nincs hozzá türelmem. Nagyon ritkán fordul elő, hogy alávessem magam egy filmnek. Erőszakos médium.
@épészmérnök:

higyjél nekem, próbajárat van, én a voksomat a kis sovány fiú mellett teszem le, mert az érti és tudja miről van szó, korából adódóan (azapjahiányzott mellőle aki át kellett volna karolnia) rezgett a térgye és a szája széle de nem adta fel, ezt értékeltem benne a legnagyobbra...a légkör gyilkos volt ott és túlélték a miniszterke és államtitkárka elszöktek a seggfejek maradtak azok meg nem osztanak nem szoroznak ennek a fiúnak és társainak tudatában

meg van mentve a dolog

veled vagyok kisfiam bárki is légy és ha tucc írj beszéljünk

brühühühühü
@épészmérnök:

pontosan ezért nem járok moziba, meg!!!!!!!!!!! állandóan lőnek és sohasem töltenek, pedig ez a szovjet harci filmek voltak

sohasem felejtem a csodálatos mesefilmjeiket amelyekben az akkori technika szerint többet hoztak ki mint a mai digitális őrűltségekkel

brühühühühü
@rodeo36: A bátorság a legjobb az életben, és ez a fiú képes volt rá - most már mindig szabad ember lesz. Reméljük, rádöbben, hogy nem kell megrogyasztania a térdét, hanem kiemelkedhet.
@rodeo36: na, akkor az idén Sóstón rád is emelek egy poharat, majd füleld a távolból :-)

'92-ben voltam utoljára moziban, a tévéről meg annyit, hogy ha nem megy a Spektrumon vagy NatGeo-n valami tudományos-csillagászatos akármi, akkor az az átlag kéthavonta egy tévézés is alvásba torkollik. Most van kb. 7. hónapja, hogy elé sem kerültem. Ugyanott tartok, mint gyerekként, bár akkoriban még egyszerűbb volt nem nézni, ugyanis nem volt tévénk.
A zenéért néha irigyellek egy kicsit. Néha játszanék valamin (nem konkrét), állítólag botfülem se lett volna, de mikor ott tartottunk, hogy vízszintes vonalak közé-mellé biggyesztett ilyen-olyan zászlós pöttyöket és karikákat kellett volna írni-olvasni (ált. isk. 4.), akkor bevezettem a legújabb SI-mértékegységet, a Megalófaszt. Ha olyan kedvem van, fütyülök (a világra is), vagy elhúzom a gyerek nótáját, és le van tudva a soros extázis mindenkinél :-)

Piálás. Egy elmélet szerint az ivás okosabbá tesz: a szavannán szökellő gazellacsorda átlagsebességének kiszámításakor a leggyorsabb és leglassabb gazellákat is figyelembe kell venni. Az oroszlán jellemzően a lassúakat tudja elkapni, vagyis minden vadászata után a csorda átlagsebessége növekszik; az elmélet szerint az alkohol is a leglassabb agysejteket nyiffantja ki először, ergo a maradék szürkeállomány átlagsebessége növekszik, magyarul, aki iszik, az gyorsabban és hatékonyabban fog majd gondolkodni. Ez volt az elmélet, ám azt mindenki tudja, hogy jóllehet elméletileg nincs különbség az elmélet és a gyakorlat között, gyakorlatilag viszont annál több: az asszony szerint egyáltalán nem tűntem okosabbnak négy deci szilvapálinka után, hiába éreztem én határozottan azt, hogy de, de :-)
Mértékkel, rodeo. Egy üveg egy este szerintem már sok, második üveg pláne; nem ér annyit sem a társaság, sem a magány. És nem is igazán okosít, ráadásul könnyen beleszaladhat az ember abba, hogy az új nap kezdetének örömére ad egy mélyinterjút a nagy fehér mikrofonnak.
@épészmérnök: az élményhez képest silány szófosás, de köszönöm.
@Légifarkas:

még egy része megvan...ajánlom figyelmedbe: D. Barenboim, Ameling, Baker, Gedda, DFD Mozart K626.

a zene nem légypiszok a paíron henem valaminek a megfejtése amire valószínűleg nem lesz időnk a Galaxis -nak vége lesz előtte
brühühühühü
@Légifarkas: Ahol élek én is annak idején a FideSS által támogatott polgira szavaztam, pont amiatt mert rendes az emberekkel törödőnek tartottam és tartom azóta is. Viszont ha megnézzük a 2010 óta megrendezett időköziket azért talán 1-2 kivételtől eltekintve mindenhol orvbün bandájáből kikelteket választottak. Azzal pedig ha nem szavazol akkor szerintem a mostani rezsimet erősíted akaratod ellenére is.
Tegnap este volt egy kis értekezés a multikultúra és tolerancia témában. Itt van egy friss esemény:
www.origo.hu/nagyvilag/20130120-muszlim-erkolcscsoszok-zaklatjak-a-londoniakat.html
@ariel12:

ez konfrontáció nélkűl nem lesz megoldva, soha, a konfrontáció egyik formája az, hogy sokkal jobban keveredni minden értelemben, illetve az ilyen szegregációs letelepülést megakadályoznva pusztán üzleti alapon, mint láthattad (már nem látod mert hallgatnak róla mint szar a füben) a Miami-ban a szegregált fehér és körbefalazott lakóközösségben egy éjjel egy odalátogató, fegyvertelen néger gyereket egyszerűen lepuffantott a lakossági vigilante, már nem annyira izgalmas a kérdés, mióta tömeggyilkosságok is voltak nem teljesen rasszista hanem frusztrációs alapon ami persze az újfajta rasszizmus eredménye, ha nincs pénzed nem vagy senki....nem ismerős a mondás? ha megfigyeled ezek a szeparatista agyamentek anyagilag meglehetősen jól szituált egyébként unatkozó és semmi más dolguk nem lévén hát basztatják a többieket de, mint említettem, ez az újfajta rasszizmus anyagi alapokon táptalaja ennek a "sáriká"-nak (vagy bözsike a sok kis buzi aki az uccán lelkes otthon meg zárt ajtók megett élvezi azt amit a saját hazájában halállal bűntetnek erre ő dilizik mert az olyan jó és végre van mit tennie

az unalom sok minden hülyeségnek forrása egy zagyvagyula mijafaszt csinálna ha nem basztatna másokat?

brühühühühü
@ariel12:

a "sárika nevű ló" meg persze az inga túllengése ott ahol az ingát nem is kéne lengetni...ezek a battyogóidióták a festékszórógraffittymesterek meg bohócok...ők is frusztráltak, az anyagi jólét a benső emberi tartalmat nem pótolja hát átírják a koránt vagy nem is olvasva kitalálnak dolgokat amik sohasem voltak a koránban de jó aszondani hogy igen és máris van mit tenni, erre vannak a clubok mint ahogy Rejtő Mester írta a Nagy Elfelejtő meg a Nagy Ejtő, és a Nagy Almák és a (ez már én vagyok) Nagy Körték és Don Szilvá-k és egyéb pótcselekvések

a dzsobbik is egy nagyrészt unatkozó és frusztrált csoport pótcselekvése aminek azután mások politikai hasznothozó értéket adnak és máris megvan a dili

le kellene csapolni a zagyvagyulát mint anno a Hanságot és szeneslapátokkal -mi azt kaptunk a kubikos meg a saját mesterlapátjával mutatta miért vagyunk mi ügyetlenek- meg hasonlók de most van hit a zakármiben mert nincs semmi mimi mi...szóval

brühühühühü
Hát gyerekek,én vagyok a hülye de ez a cikk nem csak a fideszéket szidja ha jól látom vagy nem.
És min vesztetek össze az elején.
Videót most hangosan nem nézek.
És ki az a Kazár vagy ki akit Gábris említ?
Vagy valami K. betűs ürge.
Hogyan kell úgy bocsánatot kérni, hogy inkább sehogy:

"Bocsánatot kért

Pintér Bertalan – aki civilben a nógrádsápi Fekete István Általános Iskola és Szakmunkásképző Szakiskola matematika, fizika, kémia szakos óraadó tanára – azóta már bocsánatot kért „pofonos" mondata miatt. Az RTL Híradónak vasárnap úgy nyilatkozott: sajnálja a történteket, ugyanakkor továbbra is fenntartja, hogy nem lehet így viselkedni.

Durva volt, és sajnálom, hogy a pofonos mondatrész is elhangzott. De ennek a gyereknek nem lett volna szabad így beszélnie. Egy miniszterrel beszélt, nem a haverjaival. És egy felnőtt nővel, akivel szemben ilyet egy fiatal fiúcskának nem szabadna megengednie magának – fogalmazott Pintér."

www.hir24.hu/belfold/2013/01/21/diak-neked-kussolnod-kell/~~fokusz
@ariel12: helyhatósági választáson, szerintem, kevesebbet számít a pártzászló színe-mintája. Az emberek olyanokra szavaznak, akikkel akár naponta összefuthatnak az utcán (polgármesterünket szoktam látni bevásárolni, élő egyenes adásban), tehát sokkal emberközpontúbb az egész, és legfeljebb másodlagosan kerül szóba, melyik alomba tartozik. Nincs ezzel semmi baj, tegyen a környezetéért annyit, amennyit csak lehet, ráadásul a kétharmados nagy pártot nem igazán lehet megbüntetni azzal, ha tisztán dacból itt-ott leszavazzák a jelöltjeit - de a közösség akár szívhat is miatta a későbbiekben.

"ha megnézzük a 2010 óta megrendezett időköziket azért talán 1-2 kivételtől eltekintve mindenhol orvbün bandájáből kikelteket választottak"
Emlékeim szerint 2006-ban a helyhatóságin a Fidesz gyakorlatilag letarolta a többieket; akár azt is mondhatnám, ilyen téren nem változott semmi 2010 után sem. Megismételném: az, hogy Orbánék épp kivel hogyan basznak ki, nem sokat számít bele a (példa jön) tőlem két utcával odébb élő, második ciklusára készülő Fideszes jelölt megítélésébe, mert mondjuk gyerekorvosként korrekt és megbízható, polgármesternek elment, és az első ciklusa óta nem derült ki róla semmi különös.
Egyébként sem a polgármester szarja el a közösség életét, hanem a bárkinek befekvő, vagy megvett, elvtelenül szavazó képviselőtestület (döntő többséget adó hányada).

"ha nem szavazol akkor szerintem a mostani rezsimet erősíted akaratod ellenére is"
Első ránézésre ez a (mostanra általánosnak mondható) vélekedés igaz, ám én logikai ellentmondást érzek mögötte.
Nem tudom erősíteni a rendszert, ha egyszer nem értek egyet vele, nem támogatom: nem vagyok stabil tagja, nem tudhatják, mit várhatnak tőlem. Amiről te beszélsz, illetve ti beszéltek, az a döntéshozói létszámfölény, ám egy rendszer sosem ettől lesz erős, hanem az egyetértő, támogató, nem mellesleg adófizető munkavállalóktól.
Jelenlegi álláspontom egyik fele baromi egyszerű: nem fogok a Fideszre szavazni, mert sokkal kevesebb dologban értek velük egyet, mint ahány intézkedésüket ellenzem.
A másik fél már bonyolultabb, megértéséhez a túlélőgyakorlat első törvényét szoktam emlegetni: akármilyen szomjas is vagy, sárga havat ne egyél. Tiltakozom az ellen, hogy a 2010-ben leváltott baloldali "elit" (khhmmm...) azért ülhessen vissza a székekbe, mert Orbánt nem szeretjük ott látni. Tiltakozom az ellen, hogy továbbra is érdemtelenül, értékelhető pozitív teljesítmény nélkül kormánytag lehessen valaki, aki már bizonyította, hogy arra képzettsége, szakértelme, vagy szándékai okán nem alkalmas. Mivel azonban alapvetően szűkre faragták azokat a lehetőségeket, amiket tiltakozásom eszközeként felhasználhatok, azzal fogok élni, amivel a legegyszerűbb: nem szavazok (legalábbis, jelen állapot szerint).
Persze, gyorsan rám lehet fogni, hogy ezzel Orbán szekerét tolom, csak ez így nem helytálló megfogalmazás. Nem vagyok hajlandó részt venni abban az adok-kapok játékban, amit veletek, szavazók segítségével üzemeltetnek évtizedek óta; az én torkomon nem nyomja le senki a "relatíve kisebb szarrakás" tételét, mert nincs kisebb szarrakás, csak máshogyan csavarodik a hurkája. Nem kell a sárga hó.

Az emberek egyszer meg fogják ezt tanulni, és akkor kiirthatjuk végre a megélhetési politizálást a magyar közéletből. A tanulási folyamat felgyorsítását (nem vicc!) Orbánnak köszönhetjük, ettől ugyan még nem kell szeretni, de a szerep, amit betölt az életünkben, fontos: tevékenységével felrázza az alvó országot, tucatjával tárja elénk a problémás területeket, illetve - sajnálatos módon - prezentálja azt is, hogy akárcsak az előző kormányok, ő sem tud hosszú távú jó megoldást a gondokra. Szóval, össznépi iskolába járás van, és ahogy elnézem, egyelőre az évismétlés lesz esélyes, de ez csak annyira múlik rajtam, mint amennyire az egy aránylik a nyolcmillióhoz. Azon azonban érdemes volna mindenkinek eltöprengeni, hogy ha már négymillió nem akar szavazni, az nem csak a kormánypárt számára hordoz (nem kifejezetten pozitív jellegű) üzenetet. Bármelyik párt megteheti, hogy figyelmen kívül hagyja az egyet nem értőket, és arra a csoportra összpontosít, amelyikkel szerinte nyerni lehet, de ez csak a már említett létszámbeli fölényt hozhatja meg - erős, stabil, fejlődő országot soha nem fog eredményezni.
@Légifarkas: Ha megbocsjtasz akkor ezzel a választáson való részvételeről való véleményeddel tisztelettel nem értenék egyet. Nagyon sokat gondolkodtam azon amit mondtál, hogy menni vagy nem menni. Elég sokáig nekem is az volt a véleményem mint neked de a végén azt gondoltam azzal, hogy ozzhon maradunk csak a jelenlegi rezsimet erősítjük. Akkor lenne igazad ha minden ember otthon maradna és így tüntetve fejezné ki ellenállását. Ez sajnos nem fog megtörténni ezt te is tudod. Így muszály a lehető legkisebb szarkupacra voksolnunk akkor is ha közben az orrunkat facsarja a bűz. Ezt mondom annak ellenére, hogy meggyőződésem ez a választás (ha lesz) annyira el lesz csalva, hogy az ellenzék ha nyer akkor sem fog nyerni. Speciel a mostani állapotokat elnézve azért még kétségeim vannak egyáltalán az ellenzék nyerését illetőleg.
"ha már négymillió nem akar szavazni, az nem csak a kormánypárt számára hordoz (nem kifejezetten pozitív jellegű) üzenetet."
Amennyire emlékszem 2010-ben is több mint 4 millió ember nem élt a jogával és ez marhára nem érdekelt senkit!
A cikkben említett "tanár" interjujának egy részlete. :)
"Pintér közölte: a cikkünk elején idézett kijelentése „egy szerencsétlen mondat volt, ezt elhiszem”. Hozzátette: nem gondolta komolyan, hogy a Haha ifjú aktivistája majd hazamegy és tényleg felpofozza az apját. Mint fogalmazott, az ember szokott mondani olyat például a gyerekének, hogy „ha még egyszer ilyet csinálsz, agyoncsaplak”, de mégsem csapja agyon, amikor még egyszer olyat csinál.

További érdeklődésünkre interjúalanyunk azt mondta: a KDNP-nek nem tagja, a Fidesznek igen, „de ennek nincs jelentősége”. „A konfliktus nem politikáról vagy rasszról szól. A paprikáskrumpli legyen paprikáskrumpli, ne grenadírmars, vagy ahogy Kádár János is megmondta: »a krumplileves legyen krumplileves«” – hangsúlyozta. (A grenadírmars a krumplistészta, nem a paprikáskrumpli – a szerk.)"
atv.hu
Lám-lám a FideSS már Kádárral érvel :-)
@ariel12: Azért, hogy egy kis burkolt zsidózás se maradjonki azért még ezt is hozzátette:
" mint mondta, elnézést kér, s hozzátette: kapott olyan leveleket, amelyek szerint a Haha aktivistái mögött „külföldi tanácsadók” lehetnek. Kérdésünkre, hogy mely országból vannak ezek a tanácsadók, úgy felelt: „nem hiányoznak semmiféle sajtóperek”.
@ariel12: Eddig azt hittem én vagyok paranoiás!:))
@rodeo36: Most láttam válaszod. Nem sok tapasztalatom van a külvilágról, amiket írtál, azokban igazad lehet.

Portugálok és Angola viszonya meglep. Amúgy jó, teszik :-).
@ariel12: tisztelettel megjegyzem, hogy semmi bajom a kulturált ellenvéleménnyel :-) Na meg, amilyeneket mondok, az a gyanús, ha egyetért valaki... :-)

"Amennyire emlékszem 2010-ben is több mint 4 millió ember nem élt a jogával és ez marhára nem érdekelt senkit!"
A mai helyzet nem ugyanaz. Akkor egy inkompetens szoci gárda volt a nyakunkon, és azt ugyan majdnem mindenki sejtette, hogy nagyüzemi szinten megy az elkúrás, de ez a pozícióra ácsingózó jobboldalon kívül különösebben senkinek nem "fájt": a negatív kilátások ellenére a balról-balra kritika úgymond nem létezett, vagy nem volt nyilvános, ami nekünk annyi, mintha nem létezett volna. Elismerem, hogy Gyurcsány megpróbálta, de hát ez volt tőle a minimum (ha már évekig asszisztált a szarhoz), és be is bizonyította egyből, hogy inkább egy nebáncsvirág, mint vezetésre alkalmas személy.
A Fidesz aztán belecsapott a lecsóba, olyannyira, hogy néhány témában még a sajátjai is azt mondták, helló, ezt nem biztos, hogy így kellene; enélkül pl. soha nem mondott volna le Schmitt, önmagában a (tönkrevert és kormányzatilag leszart) baloldal ezt nem tudta volna elérni. De a Fidesz nem különösebben változtatott az irányon, belekap mindenbe és mindenkibe, egyetlen elfogadott módszere a Blitzkrieg, és ez lassan azoknál is kezdi kicsapkodni a biztosítékot, akik anno rájuk szavaztak. Mindezek ellenére azonban sem az ellenzék támogatottsága nem nőtt számottevő mértékben, sem a passzívak hajlandósága nem változik, és ez azt jelenti, hogy kibaszott nagy baj van a rendszerrel: ezért vagy azért, de egykutya lett mind, és nem kell a sárga hó.
Nem az a nagyobbik baj, ahogyan a Fidesz kormányoz: az a baj, hogy ellenfeleivel együtt ismerjük, tudjuk, mit várhatunk bármelyiktől (hiszen ugyanazok alkotják mindet), így amit ti rezsimváltásnak neveztek, az leginkább zászlócsereként értelmezhető. Magyarország benavigálta magát egy olyan utcába, ahol a változás legközelebbi szinonímája a "máshogyan szar" - és ez azért van, mert amit '89-ben nem tett meg a nép, azt ma pláne nem meri megtenni: a ragaszkodás, és a saját hiba beismerésének képtelensége olyan erős, hogy a pártválasztók nem merik kibaszni a sokadjára is alkalmatlannak bizonyult "elitjüket" a ganéra, ehelyett addig kutatnak jelenben és múltban, míg valami szimpatikus árnyalatot, valami "a másikhoz képest jót" nem találnak bennük - aztán mennek szavazni, tovább legitimálva a balfaszságot.
Én nem szeretnék ebben részt venni, és inkább a saját véleményemet vállalom be, mint azt, hogy segédkezzek az ország becsapásában. Igen, becsapás, mert ha összedob valaki egy "ígéret vs. ehhez képest" táblázatot (esetleg még egy oszlopba a "rejtett aknák") bármelyik kormányzatot tekintve, rögtön látszik, hogy itt a hatalom megszerzésén és megtartásán kívül senkit nem érdekel semmi; csak az a fal van közelebb vagy távolabb, ameddig hajlandóak ezért elmenni.
Basszameg, de szeretek írni, szóljatok rám, ha unalmas süketelés.

"meggyőződésem ez a választás (ha lesz) annyira el lesz csalva, hogy az ellenzék ha nyer akkor sem fog nyerni"
Nem biztos, hogy fenntartom a passzivitásomat akkor, ha a Fidesz egyértelműen csalással marad kormányon. Az is lehet, hogy dühbe gurulok, és betolom őket a Dunába. És az is lehet, hogy abból a négymillióból más is hoz még dózert. A csalás veszélyes játék.
Ettől függetlenül, 2014-ben szerintem győzni lehet (a szavazatszámláláson), de nyerni nem. Képzeld el, hogy te leszel a kormányfő, de nem egy olyan országot kapsz a kezed alá, amit ciklusok sokasága óta építenek, és csak kisebb hiányosságok vannak, hanem egy olyat, amiben vagy nem működnek a dolgok, vagy szarul. Egy mai ellenzéki kormánynak területek százai, ha nem ezrei rohamoznák az ajtaját, mindenki azonnali változást sürgetne, mindenhová erőforrások kellenének, miközben újból bepróbálkoznának a kiutált multik, a bankok, a jobboldal felől partnerség helyett fal, és így tovább: ehhez ugyanúgy nem lesz stratégiájuk, mint ahogy sosem volt, jönne az ötletelés, a kontrollálhatatlan összevisszaság, jajj, mindjárt 2018, Orbán (Lázár?) nem nyerhet, és megint nem haladtunk előre egy lépést sem, sőt. Kibaszott nagy kelepcében ülünk.
@rodeo36: Az egybesült államokat hozzád hasonlóan látja ez az írás is:

www.privatvagyonkezeles.hu/alapblog/37-zentuccio/2483-the-american-patient-es-tenyleg-sulyos-beteg-ez-a-paciens

The American Patient – és tényleg súlyos beteg ez a páciens
süti beállítások módosítása