Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: @Neytiri1: és mindekkor mire van pénz 24.hu/fn/gazdasag/2024/05/02/eximbank-hitel-hernadi-zsolt-sp... (2024.05.02. 18:03) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.18. 03:36 Fabius

Matolcsy amnéziás

Címkék: gazdaság fidesz privatizáció matolcsy györgy

Kusza Szemnek elment az esze, ezt mondogatjuk rég. De én mostanában tényleg aggódni kezdtem a szentséges jobbkéz mentális állapotáért. Olvasgatom a sok marhaságot amit hétről hétre kierőlködik magából, és egyre inkább szembetűnik, hogy valami nem stimmel. A rögvaló mellé fejben felépített párhuzamos, tündérmeseszerű valóság nem újság, ahogy az unortodoxia sikerébe vetett töretlen hit sem. De az mégis ijesztő, mikor azt látod az emberen, hogy a saját múltját is kiradírozza az emlékezetéből és úgy tesz, mintha 2010 április 25-én született volna, létezését a Fülkeforradalom napjától számítja, előtte gyakorlatilag a világon sem volt. 

„Senki nem veszítene azon, ha az állam visszaszerezné a hibásan eladott belföldi monopóliumokat: a befektetőknek már sokszor megtérült, és megelőznék későbbi veszteségeiket” - írja éppen, a magántulajdon szentségében hívő világ meg pislogó izom lázat kap a biluxolástól: mi van? Hibásan eladott belföldi monopóliumok? He? Ez egyenes folytatása ennek?:  „Aki helytelenül privatizációs vagyonhoz jutott a természetes monopóliumok területén – energia, szennyvíz, víz, csatorna –, attól vissza fogjuk venni, mert önként visszaadja. Mert olyanok lesznek a feltételek”. 

Miről beszél ez? Már azon kívül, hogy ismét a Múzeum kertben sétáló Pásztornak érzi magát, és nyíltan fenyegeti a tulajdonhoz jutott cégeket?

matolcsy-einstand.gif

Hibásan eladott belföldi monopóliumok, helytelenül privatizált vagyon? Gyurikám, töki, hunyd le a szemed, menj le alfába és próbálj emlékezni hol voltál és mit csináltál akkor, mikor ezek az ügyletek végbementek. Ha végképp elvesztél az önimádat tengerében akkor segítek kicsit felidézni:

- 1985 - 1990 között, a spontán privatizáció időszakában a Pénzügyminisztérium osztályvezetője, majd a Pénzügykutató Rt. tudományos főmunkatársa voltál.

- 1990 augusztusában, amikor a parlament a "Tulajdon és privatizáció" címen elhíresült előterjesztést elfogadta, és ezzel "helytelenül privatizálhatóvá tette a belföldi monopóliumokat" akkor egyenesen te voltál a privatizációs kormánybizottság elnöke. A te elnöklésed mellett határoztátok meg ügyesen a tulajdonreformot, a vállalkozásélénkítést és a privatizáció irányát. Utána közel tíz évig kutattad személyesen a privatizációt, vagyis szemmel tartottad a történéseket a Privatizációs Kutatóintézet igazgatójaként. 

Jól értjük, Gyuri, ez a kamingaut akkor azt jelenti, hogy elkúrtátok, nem kicsit, nagyon? 

Innentől pedig érdekelne, ha a mindent visszacsinálnák dolog jár a fejedben, akkor vajon a te személyes felelősségeddel - igen, az anyagival is - mi lesz? Pukedlizel egyet zavartan vigyorogva, hogy oppardon, az unortodox privatizáció nem jött be, de több is veszett Mohácsnál? Vagy most, hogy így emlékeztetted magad kis segítséggel, az éppen megint fejedre boruló költségvetés rémálma mellé feliratkozott egy újabb lidérckép, ami kísérteni fog egész a választásig? Mert az valahogy csak bedereng az álomvilágodba, hogy egy adásvétel esetén nem a vevő, hanem a belföldi monopóliumokat felvásárolhatóvá tevő eladó(k) a hunyó(k). 

matolcsy tattoo.jpg

Azért meséld majd el feltétlenül a gyakorlatban hogy tervezed ezt kivitelezni. Odamész mittom a Dajcse Telekomhoz, hogy sziahelló, mostan adjad vissza az egykori Matávot de máris, mer' csak, különben úgy rábaszol, hogy Merkel Endzsi fog sírva térdepelni az NGM küszöbén a visszavételért esdekelve? Hogy tervezed ezt átverni Brüsszelen, és ki fogja a károkat megfizetni? Mert csalánt kaszálni a saját pöcsöddel és nem a miénkkel, ez ugye világos? 

Nem tudjátok Csernus rendel még? Mert ahogy nézem egy ordítozós terápia elengedhetetlen lesz lassan, hogy ez a félnótás kikerüljön a fuga állapotból, és emlékezni kezdjen egykor is dicsőségesen unortodox önmagára. 

 

588 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr495024650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyurika akkoriban meg meg volt rola gyozodve, hogy folyton az altala latott bogrerol alkudoznak vele a joemberek, mert ugye az eletolt dokumentumot a ket vegletet lato genhibas szemevel sosem latta, aztan igy ment el minden 12,5 Ft-ert.
„Mindinkább meggyőződöm, hogy az ország helyzete reménytelen, ez az ország nem képes magát megvédeni, mert nincsenek az állam kormányzatában becsületes emberek! (A pápai követ írja Rómának, 1526-ban!)
„…el nem tagadhatjuk, és nem szépíthetjük azt a példátlan önzést, amelynek durva konfliktusaiból áll e korszak úgynevezett politikai története. Keserű arra gondolni, hogy ez ország politikai vezetői méltatlan, alacsony lelkű, legjobb esetben tehetségtelen emberek voltak”
Szekfű Gyula Tomori című tanulmányából. Nincs új a nap alatt!
Jáááájjj, a gif haláli! :D
Most mindent félretéve. Nem lehet, hogy Matolcsy valamit jól csinál? Hiszen nincsenek tüntetések, mindenki teszi a dolgát. Ezt kérdezem úgy, hogy látom magam körül, hogy minden esik szét.
@V-PORT: Miért lennének tüntetések?
Négyféle ember van:
1. Akinek mindegy. Ő minek tüntessen?
2. Akinek tetszik, amit művelnek. Ő nem fog tüntetni, max békemenetelni.
3. Akinek nem tetszik, amit művelnek és tehetne ellene. Na, ők azok, akik lépnek külföldre: egyszerűbb megoldás. Gyuri is megmonda: a simplicity a lényeg, simplicity! Nesze neked szimplisziti!
4. Akinek nem tetszik, de nem tud ellene tenni semmit: az államból élő emberek. Ők nem fognak tüntetni.
Valamelyik Rejtő-könyvben van egy vasutas,akinek jutalmul építettek egy állomást,ahová a déli pálinkán kívül, sosem futott be semmi.Na,Ő jut eszembe erről az idiótáról.
Megbüntetnék Magyarországot, ha Matolcsy lesz a jegybankelnök

A piac nem bízna egy olyan jegybankelnökben, akinek a nevéhez fűződik Európa legmagasabb bankadójának kivetése és a magánnyugdíjpénztárak államosítása − mondta a Napi Gazdaságnak Jelena Vukotic, a Roubini Global Economics (RGE) közgazdásza.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/megbuntetnek_magyarorszagot_ha_matolcsy_lesz_a_jegybankelnok.542606.html
@V-PORT: Most mindent félretéve. Nem lehet, hogy Matolcsy valamit jól csinál? Hiszen nincsenek tüntetések, mindenki teszi a dolgát. Ezt kérdezem úgy, hogy látom magam körül, hogy minden esik szét.

De de. Mindig csak egy szegmenst szívat halálra, a többi pedig kárörvendően röhög. Azt elfelejtik, högy közülük kerül ki a következő.
Tulajdonképp kommentelhetnék is, bizonyos nőrokonokról, meg ősi foglalkozásról.
Holnap, holnapután meg azután pedig ugyanazt kopipaszta.
De már belefásultam...
sajnos nem ennyire eccerű a helyzet. és ha Te is éltél (adófizetőként, adóalanyként) akkoriban Fabius, akkor tudhatod!tudhatnád is.

Majd este a többit. az lesz a tied.
Ha megyek egesz penteken es a hetvegen akkor mikor leszek az osztrak hataron?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: szerintem nem karorvend hanem lapit, mert tudja hogy ha megszolal, rosszabbul jar.
@jaegtoer: jogszeruen jutottak hozza? Igen. Tulajdont szereztek? Igen. Az allamnak kotelessege vedeni barki tulajdonjogat? Igen. Akkor mi ezen a bonyolult. Ma az eon, holnap az egykori onkormanyzati berlakas. Igy megy ez.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: akkor olvasgass blogkommenteket:-)
A hehhe jól megszopatták ezt meg azt... megérdemil a gennyláda tipusúakat... persze a másik fele is igaz, amit írtál, mert, mint tudjuk a kockának is két oldala van:-)
"Meghekkelték a közbeszerzési törvényt"

Jogsértést követhetett el a nemzeti fejlesztési szaktárca felügyelete alá tartozó Állami Autópálya Kezelő Zrt, amikor meghosszabbította az elektronikus útdíj tender kiépítéséről szóló megbízási szerződés aláírásának a határidejét - állítják a hvg.hu által megkérdezett közbeszerzési szakértők.

Szar ügy, amikor már a saját szaruba is beleszarnak... bocs a vulgarizmusért.
„A kormány egy újabb civilizációs küszöböt lépett át”
25 hozzászólás
Nem hihető, hogy Magyarország kereste meg Svájcot az ottani számlák megadóztatásával.
hvg.hu/gazdasag/20130117_Lepaktalas_Svajccal_A_kormany_egy_ujabb
Egy kis visszaböfögés a tegnapi pozthoz:

Lázár arról beszélt, hogy teljes adatnyilvánosságot akar: tudni szeretnék, hogy kiknek vannak betétjei külföldön, és Svájctól is ezt követelik.

DD: Ez komolytalan. A bejelentéssel az a kisebbik baj, hogy a valóságalapja erősen kétséges: nem Magyarország keménykedik itt, hanem legitimálni szeretne egy amúgy az európai politikával össze nem egyeztethető egyezményt. Az államtitkárság közleménye nem tisztázza: jövedelmet (ha van), és nem vagyont akarnak adóztatni. Végül kétségbe vonható a Kormány jóhiszeműsége is: a hír lebegtetésével nyomást akarnak gyakorolni azokra, akik nem éltek az amnesztia lehetőségével, miközben egyszerre fenyegetik a teljesen ártatlanokat is. A tőkeszabadság elvével egyébként összeegyeztethetetlen befektetések megadóztatása csak azért, mert azok külföldön vannak. A kormány ezzel a közleményével ismét átlépett egy civilizációs küszöböt.
Kiakadtak Bajnai látogatása miatt a debreceni fideszesek
2013. január 17., csütörtök, 19:16
Szerző: hvg.hu/MTI

Címkék: Fidesz; Bajnai Gordon; Debrecen;

Kinyomtatom • Elküldöm
A Fidesz debreceni szervezete felháborítónak és cinikusnak tartja, hogy Bajnai Gordon éppen Hajdú-Bihar megyében és Debrecenben tartott fórumot, "ahol korábbi Hajdú-Bétes, libás tevékenysége emberéleteket követelt, családokat nyomorított meg és tett földönfutóvá" - írta közleményében a párt helyi szervezet

hvg.hu/itthon/20130117_Kiakadtak_a_debreceni_fideszesek_Bajnai_l

majmok...
fabius: szórakozz:-)))

Felháborodtak a Fidesz debreceni szervezeténél, mert Bajnai Gordon Debrecenben tartott fórumot. A párt felidézte a Hajdú-Bét ügyét, amelyben Bajnai szerintük "családokat nyomorított meg és tett földönfutóvá."

"És mindezt elrendezte egy vállrándítással: 'Nem értettünk hozzá'. Most ugyan miért is lenne hozzáértőbb?" - olvasható a debreceni Fidesz közleményében.

A párt helyi szervezeténél úgy vélik, Bajnai mozgalmát "a politikai bizonytalanság jellemzi, alkotmánytervezetét mástól vette, plagizálta. Ahogyan korábban, úgy most is a nagytőke oldalán áll".

A közlemény szerint amíg a Fidesz igyekszik egyre feljebb tornázni a minimálbért, Bajnai Gordon harmadával csökkentené azt. "A Hajdúság és Bihar népe szeretne megélni, boldogulni, és nem akar hozzá nem értő milliomosok áldozatává válni" - tették hozzá.

A Haza és Haladás Egyesület elnöke, az Együtt 2014 választási mozgalom társalapítója csütörtökön Debrecenben azt mondta, a Bajnai-kormány idején 98 ezer forint bruttó jövedelemből 75 ezer forint maradt a borítékban, ma az ugyanilyen összegű minimálbérből 64 ezer forint a nettó jövedelem. Szerinte az elkövetkező két évben 50 ezer munkahely szűnik meg Magyarországon a minimálbért növelő adóterhek következtében.

A volt kormányfőt az Aranybika szálló előtt néhány tüntető fogadta, míg a szállodában rendezett fórumon több százan vastapssal köszöntötték.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Öt óra volt tegnap Budáig. Hóhelyzet van, mégha az Index szarik is rá.
Az autópályán 50 az átlagsebesség a sószórók miatt, ha nem pördül be kamion, mert akkor nulla. Én kettőt láttam árokban, amíg jöttem.
@jaegtoer:

népieschen:

ez a barom a zantalljószi segítségével (mert az meg egy sértődött vén kurva volt)

SZÉTBASZTA A MAGYAR GAZDASÁGOT AMELY MAI NAPIG NEM ÁLLT LÁBRA CSAK MINT KELJFELJANCSI BILLEG MINDENFELÉ ÉS SOXOR BEBASSZA A ZORRÁT A TALAJBA

ennyi

brühühühühü
Kérdés.
Mit érdemel az a bűnös, aki -elprivatizálta a közvagyont, mint Matolcsi,
aztán -elkommunizálja a magánvagyont, mint Matolcsi ?
Nem kéne az ilyennek már a börtönben megfeketedni ?
Az ártatlanok meg fagyhalállal sztrájkolnak.
www.blikk.hu/blikk_aktualis/belefagyott-a-satraba-a-tescos-rablo-2169289
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

most a magyarok megkapják...azt ami gyün...vokstúrizmus vagy nem de lesz sok sok "X"

és annak alapján

a többi siralom völgye

brühühühü
www.origo.hu/itthon/20130118-riport-bajnai-gordon-debreceni-lakossagi-forumarol.html
Ezt a Magyar Nemzet sem írhatta volna meg jobban. Ott szoktam ilyen Bajnais cikkeket olvasni.
@elmeherceg:

a nagyit hagyd ki, jó....

a többi gyühet

a kurvaannyátnekijjek

brühühühühü
@rodeo36: van szobad kiado 2014-ben? Szeretnem lestoppplni jo elore, mert kereslet lesz ra.
"Kusza Szemnek"

A balliberális tolerancia. :)

Annyiba meg igaza van, hogy azokat a privatizációs dolgokat amik nem voltak éppenséggel tiszták ideje lenne végre felülvizsgálni. A mondandójának többi része tipikus kommunista agymenés.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Arról kellene inkább beszélni, hogy a javaslata a jelenlegi adórendszer miatt ~44000 nettót jelentene. Látom ebben is le akarja győzni a FIDESZ-t.

Pár száz bértapsolóra meg neki is telik.
@elmeherceg:
"Tulajdonképp kommentelhetnék is, bizonyos nőrokonokról, meg ősi foglalkozásról."
először próbáld meg a dédmamáig felfelé anyai ágon a nőrokonokat foglalkozás nélkül, aztán foglalkozással, majd káma-szutrát belekeverni, legvégül a kis állathatározót a páros ujjú patásoktól a négylábúakon keresztül a sós-vizi emlősökig.
hidd el, lehet cifrázni. holnap segítek tovább bővíteni: keress valakit, aki volt katona, bassz az ujjára egy kalapáccsal, és mielőtt pofánvág, jegyzetelj.

@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"A volt kormányfőt az Aranybika szálló előtt néhány tüntető fogadta, míg a szállodában rendezett fórumon több százan vastapssal köszöntötték."
de leginkább ezzel van a fidesz problémája: csendesen növekvő támogatottsággal. amíg Bajnai hívei nem őrjöngenek, nem plakátolnak, nem menetelnek, addig nem tudják hányan vannak - egészen a választásokig.
Ez a Matolcsi, nem az a fickó akit úgy emlegettek,hogy: a két kabátos ember?
(Valahol azt hallottam, hogy az irodában mindig volt egy kiakasztott kabátja -hogy a titkárnő mondhassa, hogy a 'kabátja itt van,akkor nincs messze - aztán közben ő meg a fürdőkultúra nagy szerelmeseként épp áztatta magát valahol. Aztán délután visszament, átcserélte a kabátját,és így ment ez míg a világ világ:-D)
Mondjuk a gőzben tényleg jól lehet'álmodozni:-D
@IrishOak:
Valami olyanba ült ott, a gőzben, hogy szemei szétszaladtak, a józan ésszel együtt.
Ez a futóbolond, gazdasági balfék pedig azóta is a megfelelő segg szorgos ápolásával dönti romba az országot. Nem mondhatjátok, hogy ebben nem sikeres.

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Királylány! A dógozó NŐ! :))
Rodeo gyalog messze lesz...
@74. Vladys: A jelenlegi adórendszer mellett. Csakhogy a Bajnai-féle minimálbér nem a jelenlegi adórendszer mellett lenne annyi, amennyi. Ilyen egyszerű. Csőlátásod van?
Nem kéne még növelni a bizonytalanságot
A jegybank tavasszal távozó elnöke, Simor András a Reutersnek adott interjúban óvta a kormányt a gazdaságélénkítő monetáris politikától.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fmagyar%2F2013%2F01%2F18%2Fnem_kene_tovabb_novelni_a_bizonytalansagot%2F
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hát ha nagyon szeded a lábad akkor hamar ott lehetsz..:))
mai nap, főcím a Napi Gazdaságon:

Orbán: eljött az aratás ideje
Nagy átalakításokat már nem tervez a kormány, de újabb alkotmánymódosítások jönnek.

Ezreket érint a kényszernyugdíjazás
Az érintettek az egészségügyben január 25-ig kapnak tájékoztatást az új szabályokról.

Zavaros a szakrendelői beosztás

Nem mond igazat a kormány a svájci adóügyben?

Mellélőtt a kormány a vagyonadó-tervvel
Kórházbezárásokhoz vezethet a nyugdíjdöntés

A legfőbb elvárás az egészségüggyel szemben az egészségben eltölthető évek számának növelése volna − mondta lapunknak Falus Ferenc, volt országos tiszti főorvos, aki szerint ez most nem szempont.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/korhazbezarasokhoz_vezethet_a_nyugdijdontes.542647.html
@74. Vladys: Mivel a privatizációt a fideszes Matolcsi és a hantás Martonyi csinálták, nem fog semmi kiderülni.
Ott van a kutya dolomitba ásva az Orbán-bányákban.
háromszoros, hullj rá Matócsninak és Vezénylónak:

Isten hozott Közép-Európa szegényházában!
Szóljon hozzá

Majdnem egy évtizedes gazdasági stagnálás után az uniós átlaghoz történő felzárkózás egyre inkább a ködbe vész, sőt, lassan már a többi visegrádi ország gazdasági és társadalmi mutatóinak megközelítése lesz a cél Magyarországon.

hvg.hu/gazdasag/20130118_KozepEuropa_szegenyhaza_leszunk
lesznek itt még meglepetések, mi szemnek szájnak ingere:

Orbán Viktor: "időzavarba kerültünk" a regisztráció miatt

Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában azt mondta, a választási törvény ügyében időzavarba kerültek és az Ab-döntés miatt 2-300 ezer szavazót veszítenek majd. <<<<<<<

hvg.hu/itthon/20130118_Orban_Viktor_idozavarba_kerultunk
@IrishOak: csak nem?:DDD
és a kabátja külön életet élt?

"A hatalmas íróasztalnál, a nehéz tintatartó mögött üres férfiöltöny ült, és tintátlan, száraz tollal
írt az előtte fekvő papírlapra. Az öltönyhöz nyakkendő is járult, a kabát zsebéből töltőtoll vége
állt ki, de a gallér fölött nem volt se nyak, se fej, a mandzsettából nem bukkant elő csukló
vagy kéz. Az öltöny elmerült munkájában, és tudomást sem vett a körülötte tomboló zűrzavarról. A belépők hallatára azonban hátradőlt karosszékében, és a gallér fölött megszólalt
Prohor Petrovics jól ismert hangja:"
Nem sikerült az áttörés
Több az álláskereső, mint egy éve, de az új állások száma többéves mélyponton.

www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/nem_sikerult_az_attores.178417.html
@DarthVader: Akkor illene egy ilyet is kifejtenie, nem csak az önfényezés, hogy az ő idejében mennyi volt az annyi.

@kemény keleti kommentelő: Abba elég sokan benne voltak, elég nagy hiba a FIDESZ-re tolni az egészet.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

megbeszéljük időben

brühühühü

nagy SÓ lesz elsőhátsó
„Senki nem veszítene azon, ha az állam visszaszerezné a hibásan eladott belföldi monopóliumokat: a befektetőknek már sokszor megtérült, és megelőznék későbbi veszteségeiket”
Ez volt I. Károly angol király pénzszerző politikája is, amíg:
www.thehistoryblog.com/wp-content/uploads/2012/11/The-Execution-of-Charles-I-unknown-painter.jpg
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

ha valaki eldönt valamit az végre kell hajtania, szabályok? men NIKKEL

brühühühü

hóvihar, méteres hó nem akadály az élet élhetősége nagyobb
@V-PORT: Nem figyelted eléggé az Origo cikkeit. Egyre inkább a agyarhirlap nevű informatikai hulladékhoz kezd hasonulni.
@rodeo36: Szép napot kedves blogtárs!! Mizujs felétek? Privatizációóóó a téma. Te esetleg ismered ezt a listát?? :(

oknyomozo.wordpress.com/2009/12/26/privatizacio-magyarorszagon-1988-1999-1000-adasvetel-jegyzokonyve-2/

1988 - 1999 Privatization Transaction Data
Source: World Bank, 2000 (amounts in US$ millions)
@74. Vladys: Kifejtette. A Haza és Haladás programjában benne van, progressziv adó, adójóváírás minimálbéreseknek. Csak tájékozódni kell.
Nem értem mit kell csodálkozni azon hogy Matolcsy úgy tesz mintha szeplőtelen fogantatásból származna és eddig bűntelen tengette volna napjait az unortodox Golgotán. Az egész kurva Fidesz ezt csinálja és minden véresszájú fidesz szavazó, elhiszik hogy mindegyik politikus bálványuk azért volt MSZMP-KISZ nagyágyú mert belülről bomlasztották a rendszert, ellenállók voltak, tiszta homlokú Zoja Kosmodemjanskaják hófehér szűzies ruhában, és persze ők is, a plebs nem azért vonult Kádárnak mosolyogva és lépett be a munkásőrséghez mert akarta, hanem mert ő is ellenálló volt, hős és elnyomott.
Következetes hazugságban élnek és büszkék rá, azt gondolják ha elégszer mondják az újabb és újabb f*szságot akkor az igazsággá válik és úgyis mindenki egy lepke IQ értékével bír rajtuk kívül.
@DarthVader: Amit javasol majdnem megegyezik a jelenlegi nettóval. Tehát ebből az következik, hogy a "gazdagoktól" fogja elvenni a kieső adót. Ebből az következik, hogy vagy azokat kezdi el agyonadóztatni akik csak kicsivel keres többet a minimálbérnél, vagy az ultra gazdagokat sarcolja 80%-al, akik ennek hatásár kikerülik az egészet. Mind hatalmas megoldás lenne.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

kibasztak az országgal, elbaszták

brühühühü

link az egész

van valami más?
@kemény keleti kommentelő:

azt, hogy a tulajdoni lapon ki szerepel és ki szedi a hasznot az cigányéknál nincs kőbe vésve, arra vannak a hosszú kések éjjelente

adózni sem fog? nincs vagyona, esetleg kap segííííííííííjjet mert munkanélküli és hajléktalan

hogy nem a híd alatt lakik, hát kinek mi köze ahhoz ki hol hajléktalan

ha olvastad a köbányáról szóló könyvet abban szép dolgok vagynak...na az a maffia tipikus esetje

brühühühü
Akinek még mindíg késégei vannak a FideSS szándékairól és nem próbál elmenekülni az országból annak figyelmébe ajánlom ennek a fideSSes közgazdásznak az írását!
Legalább az édesapjával beszélgetne néha ez a mi Gyurink. Vagy már arra sem emlékszik, hogyan privatizálta apuka az állami cégét? Pannónia Rajzfilmstúdió.
@Penivaldes: "A hatalmas íróasztalnál, a nehéz tintatartó mögött üres férfiöltöny ült, és tintátlan, száraz tollal
írt az előtte fekvő papírlapra. Az öltönyhöz nyakkendő is járult, a kabát zsebéből töltőtoll vége
állt ki, de a gallér fölött nem volt se nyak, se fej, a mandzsettából nem bukkant elő csukló
vagy kéz.

picasaweb.google.com/117954347335284581558/SZELLEMEMBER#5834696462666896370

Gondolom, róla van szó:-))
Egy kis kiegészítés a Matolcsy-amnéziához:
"A közteherviselés sajátos módja. Hogyan lehet jogszerűen meggazdagodni? - Matolcsy György és az erkölcsi tanulságok" Magyar Hírlap, 1990 november 10., szombat. 6. old.
Válasz pár nappal később "Régi idők szelleme..." címmel megjelent és mindent elárul erről az emberről.
@74. Vladys: Tudod, abban a javaslatban pont az a pláne, hogy a rendszer is változna. Azaz a munkaerőre jutó terhek csökkennének, nem a fizetés nettója.
@74. Vladys: visszaállitják a kétkulcsos adót, 500 E fölött 36 % második kulcs. (A kormányváltáskor ez volt, a szuperbruttó kivezetés folyamatban volt.) Nem rémlik, hogy az adórendszerben vissza akarnak térni a Bajnai-kormány alatti adórendszerhez? Milyen 80 % -ról öklendezel? Az mennyire volt elborzasztó? Ja, hogy Szijj-ártó Petikének is adóznia kellene a havi 2 misa után többet, az elég gáz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
@kemény keleti kommentelő:
A vevőket néhol lehet tudni, pl. ha külföldi a vevő, akkor elég pontosan és ott a vételárat is. Ahol viszont a magyar úri osztály privatizált, ott nem tudsz semmit a vevőről. Ahol nincs vételár, ott sokszor azért nincs, mert olyan - később 'leírt'-adóssággal vették át a gyárat/üzemet, hogy a vételár 100Ft volt...(nem a gyárat vették meg persze, hanem az épületet/telket). Annyi viszont elég jól látszik a táblázatból, hogy 1995-re a privatizáció nagyobb része lezajlott - Matocsy tevőleges közreműködésével- és a második nagy - a közművekekt érintő hullám - az 1999, amikor, na hol is volt Matolcsy? (megjegyzem, az IS látszik a listából, hogy ahol nagy, értékes tulajdonok keltek el -Elmu, erőművek, etc.- ott ezekért a vevő elég jó árat fizetett, és akkor az azóta befektetett pénzt még nem számoltam. Ismered a lókupec zsivány történetét, aki előbba vásárban eladta a lovat jó áron a vevőnek, aztán az erdőben elébeállt egy pisztollyal és "visszavette"?
Szépen lassan eljutottunk oda, ahonnan 200/400/1000 évvel ezelőtt elindultunk: van többmilliónyi reménytelen rabszolga, zsellér, aki napról-napra él, dolgozik, ha van mit, éhezik, ha muszáj és akik egy része- nemzetiségtől nem, de mentalitásától függően- alkalomszerűen, vagy életvitelszerűen lop- ahonnan és amit tud. Helyzetük reménytelen és ehhez illően viselkednek.
Van egy szűk milliónyi "polgár", aki dolgozik, nyögi az adót, de magasabb képzettségéből, családi hátteréből, vagy szimplán földrajzi helyzetéből adódóan van olyan anyagi háttere, hogy nem roppan össze az első elbocsátás után, aránylagos anyagi biztonságban él, bár jelentősebb előrejutásra csak akkor van esélye, ha "helyezkedik". (Átlagnál jobban élő kis és középvállalkozók is ideszámítanak, bár, mielőtt nagyobbat düllesztenének mellileg, nézzenek magukba, hogy mindig befizettek-e minden adót, illetve hányszor kaptak munkát úgy, hogy visszaosztották a megfelelő 10-20-30-40%-ot és hogy az törvényileg minek is számít...)
..És van egy szűk százezres úri osztály, aminek tagjai pártállástól függetlenül nyúlták/nyúlják le a közöst évtizedek óta, magánvagyonokba, magánpalotákba, magánbirtokokba, svájci/kajmán-/scheychelle- szigeteki magánszámlákra mentve a mindannyiunk által megtermelt közös javakat - maximális tisztelet a kivételeknek. Ez utóbbi társaságból ugyanis a két kezemen meg tudom számolni, hányan jutottak oda a kiemelkedő tudásuk, kimagasló tudományos, vagy egyéb munkásságuk, tehetségük okán. Túlnyomó többségük csak tehetséges tolvaj, mérhetetlen önzéssel, de kiváló kapcsolatokkal a mindenkori pártelithez. Szinte korlátlan hozzáférésük van az állami vagyonhoz, amit csak a lehetséges konkurencia határol be- egy kicsit. Mivel jelen állás szerint ez a "hozzáférés" négy évenként csökkenhet ( persze meg soha nem szűnik, holló a hollónak, ugye...),így a pártok a legagyzsibbasztóbb populista szövegeket vetik be minden választás előtt, hogy ez elkerülhető legyen/megvalósuljon. Amit a legalullévők- de a "polgárok" egy része is- bekajálnak, így pörög a kerék évtizedek óta, közben meg hibáztatjuk a cigányokat, a zsidókat, az IMF-et, az EU-t, trianont, mindenkit, és elfelejtjük, hogy ezt a nemzetet István óta mindig a saját vezetői fosztják ki, hajtják vágóhídra és árulják ki - a saját önös érdekeiktől hajtva.
>>Arra a kérdésre, hogy ki lesz a jegybank elnöke, Orbán azt mondta: "akit a miniszterelnök javaslatára a köztársasági elnök kinevez. Azt megígérhetem, hogy offshore-spekuláns még egyszer Magyarországon jegybankelnök nem lesz".<<
Én meg üzenem Orbánnak, hogy mi- én és szinte minden ismerősöm pártállástól függetlenül- mindent megteszünk, hogy Magyarország miniszterelnöke 2014 után végre ne egy politikából meggazdagodott tolvaj legyen...
Bréking! Bulvártonyó a tv2 babaműsorában.A hólapátot most otthon hagyta:-)
@V-PORT:
Nincsenek tüntetések. Ja, mert már mindenki belefásult. Meg szerintem a baloldal talán más...
Amikor a fidesz volt ellenzékben, a Viktor már tizedrésze ennyi f@szságért utcára vittem az embereket. (mondom ezt úgy, hogy nem vagyok se szoci, se fidesz párti.)
szervusz nép !

ezeket mind audi után fogja kötni a "nép"...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Ezt nagyon jól írtad.
Össze van itt ugrasztva az alkalmazott a vállalkozóval, a gyerekes a gyerektelennel, az egyetemista a nem egyetemistával, a nyugger az aktív dolgozóval, és lehetne sorolni. Összefogás soha nem lesz, az nem egy magyar sajátosság:(
Havi 143 ezerből él a magyar
Egyre kevesebbet ér a fizetésünk: a nettó keresetek 2%-kal nőttek, miközben az infláció 5,2% volt.

Ez semmiség. Fő, hogy szárnyal az ország. Hogy néhányan megfagynak a feritélben? Áldozatok nélkül nincs győzelem. Különben is. Hulljon a férgese.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"Bulvártonyó a tv2 babaműsorában."

önálló seggpöttyelemző műsorszám?
@74. Vladys: Ezért kell a szociális juttatásokon vágni. Mindegy, hogy ki mit mond, vagy mit gondol.
Tartós egyensúly a magyar költségvetésben csak úgy érhető el, ha valaki komolyan hozzányúl a kiadási oldalhoz.

Bevétel - kiadás

Ennyi a játék. Jelenleg kisebb a bevétel mint a kiadás. Az egyensúlyi állapot kétféleképpen közelíthető. A bevétel növelésével, vagy a kiadás csökkentésével. Jelen helyzetben - mint azt az elmúlt két év tökéletesen példázza - már túl vagyunk azon a ponton amikor a bevéti oldal változtatásával többletbevételhez lehet jutni.
Isten hozott a régió szegényházában!

Majdnem egy évtizedes gazdasági stagnálás után az uniós átlaghoz történő felzárkózás egyre inkább a ködbe vész, sőt, lassan már a többi visegrádi országok megközelítése lesz a cél Magyarországon.

hvg.hu/gazdasag/20130118_KozepEuropa_szegenyhaza_leszunk

Szárnyal az ország. Feritél tábornok győzni fog.
@Secnir: Tonyó most a gondos apuka... Még Krumpli kutyát is otthon hagyta:-)
...és a ceterum censeo:
-a teljes ügynöklista,
-az olajos jegyzőkönyvek,
-a privatizációs jegyzőkönyvek
azonnali és teljes nyilvánossátétele.

(Javallanám még, hogy ne lehessen offshore tulajdonú, vagy ismeretlen tulajdonosi hátterű cég magyar cég tulajdonosa, de nem akarok túlzottan populista lenni...)
Megj: pont most fizetek ki uszkve 50 eFt-ot azért, hogy a cégem háttere "átlátható" legyen- azzal az egy db tulajdonossal, akiről mindent kell, hogy tudjanak egyébként is (adatbázisok? számítógép?)... Ahol kajmán szigeteki noname ltd a tulajdonos, ott is ezt fizetik - állítólag "kifehérítés" céljából van rá szükség... Anyád! Inkább mondjátok azt, hogy kell a lé.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"... szegényháza leszünk"? Most olvasom, hogy mennyi élelmiszer segélyt osztottak itt szét az EU Élelmiszersegély Programjának keretén belül.
Jogos alanyai lettünk? Utank Közép-Európából Közép-Afrikába befejeződött.
Mit tart orbán a hűtőszekrényében?
@shinichi: Ne várd már el légyszi, hogy hozzányúljanak a tercier kiadásokhoz. Ez az első bevételi forrás jelenleg. És jelen állásben ez nem számonkérhető. A pénztalicska nem fog vallani, akárhogy vered:-) És tedd hozzá a törvényesnek minősített, számla nélküli átalányköltségtérítéseket, a több helyről felvett teljes munkaidős jövedelmeket, a lassan 50%-os visszajuttatásokat... véleményem szerint a bevételek 20-25%-a erre megy el, magyarul, szétlopják, nyom nélkül.
@sortelen: Mit mit... UNRA csomagot. Van benne jólét, szép jövő, békési vastagkolbász:-))
@DarthVader:
A progresszív adót tényleg visszahoznák vajon? Pozitív dolognak tartanám, mert ez b@szott akkora lyukat a költségvetésen, amit azóta sem sikerült betoldozni.
Bencsik: indokolt volt háborút kezdeni a rezsicsökkentéssel

hvg.hu/gazdasag/20130118_Bencsik_indokolt_haborut_kezdeni_a_rezsif

...Szerinte a következő évtized egyik legnagyobb megoldandó társadalmi és gazdasági kérdéséről van szó, mert "a tőkés társaságok által gyakorolt természeti erőforrások feletti ellenőrzés mára oly mértékű monopolhelyzetet alakított ki, mely a tőke profitéhsége miatt nem teszi lehetővé a természeti és társadalmi (...) erőforrásgyarapító rendszerek megújulását".

A fideszes politikus szerint az államnak - annak érdekében, hogy csökkenthesse a fogyasztók kiszolgáltatottságát - növelnie kell a szabályozási erejét, és a közösségi tulajdonlás és befolyásolás mértékét". Az ex-államtitkár úgy látja, hogy ez valóban háborúként is felfogható, mert a tőkeérdekeket a közjó érvényesülésének határáig vissza kell szorítani. ...

Gyönyörű...főleg, ha belegondolok az agyonkizsákmányolt, Lajtán túli országok nyomorába... halomra fagynak össze az emberek, hajléktalanok hada lakik a Szajna hidak alatt... így van már csak. Merazarohadtmocskosmulti karvalytőke...
basszus elveszett a kommentem. Milyen kár. Életem főműve lehetett volna:-)
Bogár László a Heti Válaszban adott interjújában brutális dolgokat mond. Szerinte a „társadalom legalább harmadát" az „út szélén kell hagyni" különben „a többiek soha nem fognak célba érni." Szerinte „Orbán Viktor látja ezt a csapdát, csak nem beszélhet őszintén a valóságról".

egyenlito.blog.hu/2013/01/18/az_emberek_harmadat_az_ut_szelen_hagyna_a_fideszes_szakember

Egyszerű ez gyerekek!
Volt egy lelki elkötelezettségem

Pataky Attila igent mondott a TV2-nek: korábban már hívták zsűritagnak A Nagy Duettbe, de akkor nem ért rá. Most párt is kap a műsorban.

Megy a kaparás ezerrel a választási hírdetési lóvékért... mert tudjuk: van az a pénz...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: a nagy művek mindig elvesznek az idők forgatagában, de talán van valahol egy kézirat..:)
Most látom csak. Párt is kap a szentem. Végre életnagyságban láthatunk egy Szíriuszi UFÓ-t:-))
Nem kell ezt tulcizellalni!
A portfolio abraja napnal vilagosabban mutatja a kormany "sikeret":

www.portfolio.hu/img/upload/2013/01/ujallasvaltozas-20130117.png

A korabban mar linkelt cikkbol:
www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/nem_sikerult_az_attores.178417.html
@Penivaldes: élesben gombolom... ennek már annyi. Még ennek a mondatnak az elejére sem emlékszem... hiába, gyorsul a demencia:-)
@Myrath: Én megszavazom ezt a Csótánybogarat az alsó harmadba:-)
Gondolom a teljes inaktív rétegre gondolt, nyukdíjasokra, gyerekekre, rokkantakra... bár... én azt hiszem a rengeteg politikai élősködő is belefér ebbe a kategóriába.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Hát a lopásnak is úgy van csak értelme, hogy sokat egyszerre. :)
Komolyan: az "alternatív" adózási és foglalkoztatási "szokásjog" kialakulásának az oka, hogy a becsületes vállalkozóból a hígszar is ki van adóztatva. Aminek nagy része a közhiedelemmel ellentétben nem a politikusok jakuzzijára megy el, hanem szociális kiadásokra. A kör ezzel be is zárult.

A kérdés, miszerint a körből való kitörés nem jár-e emberöltőnyi szopással, jogos, és a válasz igen, azzal jár. Mert a rendszer lebontása vagy azt eredményezi, hogy egy teljes generáció (kb. mostani 60 évesek) nem kap olyan ellátást amit a 70-es, 80-as 90-es években megszokott a társadalom, vagy egy másik teljes generáció (kb. a mostani 25-35 évesek) dupla annyit kell hogy dolgozzon azonos juttatásért. Egy generációnyi input - forrás - ugyanis hiányzik a rendszerből. (jelenleg a két fenti lehetőség egyfajta kombinációja történik - mindenki szopik)
A tragédia azonban az, hogy ha belegondolunk megvolt az az egy emberöltő! Megvolt a 20 szűkös esztendő! 1990-2010. És ezek a barmok a nyugdíj államosítással tetőző kommunisztikus dúlásukkal semmisé tették az egészet. Ez a tragédia. Hogy ezzel a pusztítással még mindig szembeállítható hogy Szanyi hiteltelen. Vagy Gyurcsány hazudott. Hogy még mindig lehet politikai programot megetetni ezzel a majom néppel, hogy azért nincs, mert a korrupt másik-politikus ellopta. Ez a tragédia, nem az hogy Gyurkának keresztbe áll a szeme.
@kemény keleti kommentelő: A vevők az eredeti táblázat utolsó oszlopában már szépen látszanak. Mármint ott ahol oda is írták őket. :)

www.fdi.net/documents/WorldBank/databases/plink/soceco/1hungary.htm
Az origó is beszállt a nagy harcba. Ha nem megy a médiahódítás erőből, dr.Lóvé megoldja a gondot:

Magyar csodát ígért Bajnai a Fidesz városában
Kellette magát Bajnai Gordon Debrecenben, de a helyiek legyintettek rá, vagy a Hajdú-Bét csődje jutott eszükbe róla. Pedig még azt is bevetette, hogyan fogyott le Debrecen miatt.
@Myrath: és ezért inkább azt mondja hogy senkit nem hagy az útszélén...hát nem tudom..persze az is egy megoldás, hogy csak azokat visszük akik erősek, és a többieket az árokban hagyjuk. ennek a megoldásnak viszont a csapdája, hogy erősíti a populizmust, főleg azok körében akiket otthagytak az árokban. Sokkal bölcsebb lenne az ha lenne egy gazdaságilag szilárd középosztály, és az alsó réteg sem a létminimum alatt élne. Ez ugyanis a polgári Magyarország egyik záloga, és az hogy akkor is lehetsz valaki ha egy szabolcsi faluban születtél az isten háta mögött.
@shinichi: Két emberöltő is megvolt az... feltéve, ha a 25 éves ciklussal számolom... már majdnem hosszúnadrágos nagyfiú voltam, amikor már azt hallottam, kicsi türelem, mingyárt jóbb lesz. És láss csodát, azóta sem... volt egy kb 10 éves szakasz, amíg még reménykedtem, de már az is elmúlt, mint a gyíkká változtatás...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: hiába a kor megakasztja az agyak kerekét. :))
na de azt lehet erősíteni:))
@shinichi: esküszöm nem láttam a Bogár linket, amikor írtam. :)
@shinichi: Egyetértek, de hidd el, 2010-től valóban nyon nélkül tűnik el az állami bevételek és az EU támogatások 20-25 %-a. Ezt még egy sokkal gazdagabb ország sem bírná el. Tökéletesen működik az erősebb(hatalommal rendelkező) kutya viszi el felcsapott farokkal a csontot. Ée nem szégyellős...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Patakynak már mindegy, szerintem ő már rég eladta magát..annyira, hogy még az ufók is azt mondták az intergalaktikus gyűlésen, amikor a 4. pontot tárgyalták, ami a bevándorlókra vonatkozik, hogy "Pataky???" Inkább ne, és kitoloncolták...
@Penivaldes: boztos vagy benne, hogy én szeretnék nemfelejteni? :-)
@Penivaldes: És ott állt szerencsétlen lehajtott fejjel a kör közepén és álmodott egy szebb világot magának. Szar ügy.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: megértelek..hiába a sok nő, a kalandok, a sok étek mind ott lebeg a lelkiismeretedben:))
@Penivaldes:

eszakonline.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=10674&Itemid=75

Első lépés, adj közmunkát, második lépés ne adj közmunkát se segélyt, se semmit. Az eredmény a cikkben. A szoc háló gyakorlatilag nem létezik.
@Penivaldes: hmmm azt hiszem, Te kissé félreismersz engem...:-) méghogy nők, kalandok, étkek??? Mibűű? Tesen megmondani mibűűű? :-)) Álmodozok, szavasítom... és nézem a Családi Sört esténként kicsi minivizoromon, közben hajtom a biciglis dinamót. A végét a sorozatnak sosenem látom, mert a felénél elfáradok, és setétségbe borul a bádogviskó:-)
@Myrath: Azért ez nem egészen így van. Míg L.Szájmonnak vannak kapálandó földjei, jöhetnek a közmunkások, vagy a szabadidős, tesgyakorló rabok... Lehetőségein beláthatatlanok. Ott van Sárazsadány, a Tisza-tavi Snellgeci birtokok, végső esetben a papa kőbányája:-) Van itt munkahely ezerrel:-))
@Myrath: na igen, a közmunka nem megoldás, átmenetileg igen, de nem lehet jövőt építeni rá, úgy meg főleg nem hogy már nincs is.
A Simicska-plakátokat is fel kell valakinek ragasztgatni, kell a vattaember az ünnepi megemlékezésekre, a Békemenetek is elég nagy inveszticiót igényelnek emberanyagilag, és a Lengvai utca trollbrigádja is elég gyorsan amotrizálódik:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Télen nincs mit kapányi! Fűteni, enni akkor is kéne. Havat? Nem jó ez így!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
az origo azért kicsit részletesebben tárgyalja, mint a többi média - mert ott voltak :)
egy részlet tetszik belőle marhára:
"Bajnai Gordon pontosan érkezett, a szálloda előtt pedig 4-5 jobbikos aktivista várta. "Hogy merészel idejönni a libás, hogy meri betenni a lábát a városba" - ordította az egyikük, majd mindannyian békésen regisztráltak a rendezvényre, és beültek az előadóterembe [...] "Mindenképpen szeretném, ha meghallgatnánk a jobbikos kitűzőben ülő fiatalembert" - mondta Bajnai egy jelentkezőre mutatva, aki meg is kapta a szót, cérnahangon a közbiztonságról kérdezett"

epic
Sajnos a légvárépítésre megvannak az elhivatott emberek. Oda nem kellenek közmunkások. Még megtalálnák a leeresztő szelepet.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Tollfosztás? Közben horthys nóták éneklése?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: tudom..élsz a bádogviskódban...rongyokon alszol tudom..egyébként erről jut eszembe, hogy egszer olvastam egy zsidó srácról még a háború előtt korokból. a srác nem volt túl jóképű, viszont Egyiptomban élt, és szerzett magának egy múmiát amit a hálószobájában tartott..na most a nők csak úgy tódultak hozzá...))
@Secnir: "Mindenképpen szeretném, ha meghallgatnánk a jobbikos kitűzőben ülő fiatalembert" - mondta Bajnai egy jelentkezőre mutatva, aki meg is kapta a szót, cérnahangon a közbiztonságról kérdezett"

Ez most Neked miért probléma? Felvette a bördzsekit, a Martens bakkancsot mind a 45 kilójára, oszt arról nem tehet szegényke, hoy fél a sötétben:-) Remélem akadt egy jobbikérzésű balogh, aki hazakisérte és megnyugtató szavakkal ellátta:-)
Erről jut eszembe a mai mók(k)ás Kósa interjú. Szitává röhögtem az agyam. Ekkora parasztott ritkán hord a hátán a föld:-)
@Myrath: Minimum:-) Trónfosztás jelenleg nem aktuális. Még nem eléggé hízott meg a Duna jege... és ugye az időegyenes...:-)
@Penivaldes: mindig is tuttam, hogy a nők fura szerzetek. Rengeteg közöttük a geronto- és nekrofil:-)
szerintem matolcsy már megint olvasgatott, szörfölt a neten, aztán elegyített, ebből jött ki ez az újabb blődség. de, az alapcikk ez volt:

2013-as férfi divat: A 80-as évek újra trendben!

www.men.hu/2013-as-ferfi-divat-a-80-as-evek-ujra-trendben/megjelenes/ferfi-divat/271?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=cpc&utm_campaign=hirkereso

jelszó: előre a múltba
@Penivaldes: Azért a helyzetet mégiscsak illedelmesebb így leírni, mint simán szarkavarásnak hívni:-)
Orbán: Az aratásról szól majd 2013
A kormányfő szerint az idén begyűjtjük az eredményeket. Még nem döntött Simor utódjáról.

Nyami. Ez igazi őszinte beszéd, Amit eddig nem loptunk el, no majd mostan. Szorít az idő:-)
Különösen tetszik a decensen megfogalmazott, " az idén begyüjtjük az eredményeket" kiszólás. Mégiscsak szinvonalasabb a megvédjük a nyugdíjakattól:-)
Jogsértő iskolák – így fojtják el a diáktiltakozásokat

atlatszo.hu/2013/01/18/jogserto-iskolak-igy-fojtjak-el-a-diaktiltakozasokat/

"A balatonalmádi diákokat szondázó igazgatónő utáni legdurvább visszaélést eddig Szombathelyről hallottuk. A város egyik megnevezni nem kívánt gimnáziumának diákjai tanítási időn kívül elmentek egy tüntetésre, másnap viszont igazolatlan hiányzást írtak be nekik a demonstráció napjára. A jogsértő magatartás a tüntetésen résztvevő diákokat egyformán érintette, akik aznap egy óráról sem hiányoztak."
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: ezek a metafórák Aranyi magasba emelik a miniszterelnökurat..noj de régen is nem romkocsmákban ültek hanem megfogták, oszt kaszáltak, az asszonyok meg szedték a pelyvát:)
@bella _ciao: véleményszabadság ismretlen az állami iskolákban.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ha a svejciek bele nem köpködnek sárgálló levesinkbe..meg a pirézek, a nemzetgyalázók, mint Ti itten, kérem!
Inszitujácijó!
oszt milyen aratásról beszél vitya, mikor még a szerszámot is lenyúlják?

Felcsúti bűnügy: Elkobozták a kaszát

nol.hu/belfold/felcsuti_bunugy__elkoboztak_a_kaszat
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: van ám. ahogy írtad, csakúgy mint te, mogyorót morzsolgatnak. csak ők a mieinket.
Az tény és való,hogy ezt a privatizációs dolgot nagyon elbaszták annak idején.
De a visszavétel durva lenne.
Magyaroktól is durva lenne,hát még külföldiektől.
Azt viszont amit ők loptak el,na azt nem akarják visszaadni.
@74. Vladys:

"Arról kellene inkább beszélni, hogy a javaslata a jelenlegi adórendszer miatt ~44000 nettót jelentene."

Meséld már el neked hogy jött ki ez a -44 ezer nettó. De vigyázz, mert ritka nagy baromságot készülsz megmagyarázni, és ha ennél is nagyobb hülyeség jön ki belőle csúnyán körberöhöglek :-D
Népünk!
Adjátok össze az államadósságunkat,és majd boldogan élünk amíg meg nem haltok!
Atyáitok.

Atyáink!
Ha hagytatok volna nekünk valamit,akkor most lenne mit összeadnunk!
Népetek!

Régi de valahogy most eszembe jutott.
@74. Vladys:
@Fabius:
Nekem ez a jelenlegi adó- meg cafeteria rendszer havonta mínusz 20000 volt az előző évihez képest.
Mármint tavaly,amikor még volt melóm.
@kifordított nagyanyó: a caffeteriát elvették, mondjuk helytelenítettem az egész rendszert, mert építsék be inkább a fizuba, döntsem el én, mire költöm.
"Arra voltak kíváncsiak, hogy Hoffmann milyen sikertörténetről beszél, amikor több iskolában nincs fűtés, 16 éves korra vitték le a tankötelezettséget, 62 éves pedagógusoknak választaniuk kell a nyugdíj vagy a munkabér között, 16 szakon pedig anyagi cenzust vezettek be. Az egyik aktivista azt mondta az Indexnek: azért zavarták meg az előadást, mert a valóság szerintük más, mint amit a kormánypropaganda állít."
index.hu/belfold/2013/01/18/megzavartak_balog_es_hoffmann_eloadasat_a_diakok/
Hazugság, csalás, a rend megzavarása, börtönbe vélük!
Hogy kikkel? Ki-ki, ugyi, eldönti..de van egy sejdítésem, hogy nem a zállamtitkár fog- aki közokítási, mint tuggyuk-, -egyelőre, teszem hozzá!
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Talán régen a Szabad száj nevű viccújságban olvastam,ha jól emlékszem.:))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Rájöttek,hogy miattam mentek majdnem tönkre.:))
Vagy,hogy jól megvannak nélkülem is.:))
@Penivaldes: Úgy számolom,hogy a pénz meg a 12000 kajajegy helyett 5000 volt a bözsijegy.

Nem tud valaki melót egyébként?:))
Nem csizsikpizsik,nem leszek barcát reklámozó szendvicsember!:))
@bella _ciao: Én sem értem, hogy mija..szükség erre, amikor az ecceri, sosem látott mértékű adócsökkentés érvanyagához a fogyasztás növelése tartozott, ugye..ki érti ezt, ha már Matolcsyné férje sem igazán?
Teljesen összekuszálnak azok az ígé(r)ző szemek!
@kifordított nagyanyó: Közmunka, az a sikk jelenleg, nyolc óra, heti bér, van az vagy annyi, amiből meg lehet élni, nem?
Én vállalkozok, de lassan kevesebbért, a kánya tudja, lusta vagyok biztos, azért nem megy az, ami 15 évig pörgött, ugyi?:-(
index.hu/belfold/2013/01/18/30_ezer_auto_dijmentesen_hasznalhatja_a_magyar_sztradakat/

Csak azért nem kezdek Kádár-rencerezni, mert akkoriban még nem volt útdíj, igaz, út és autó is alig..de A-s rendszámú autó csak-csak futott emlékezetem szerint (meg azért, mert volt módom olyat is irányítgani:-)!
A gif odabasz :-D

Miért várjuk, hogy ezek a kretének emlékezzenek rá, hogy ők árulták ki az országot? Nem egyszerűbb hősként harsogni 20 évvel később, hogy visszavesszük? Amit itt is csináltak privatizáció címén a kohászattal, gépgyárral az egyenlő volt a törvényessé tett szabadrablással.

Röhej és szégyen egyszerre, hogy még azokkal járt jól az ország amiket a külfődiek vettek meg. A rohattnyugati a működésből akart profitot, amíg a téeszelnök és párttitkár strómanok a feldarabolás - eladás - beszántás modellel is megelégedtek a gyors haszonért cserébe.
szabadpont.blogspot.de/2013/01/szanalmasak-vagytok.html
"Ti vagytok azok, akik a húsz-egynéhány év alatt bármihez nyúltatok az negatív növekedési pályára lépett. Ez alól egyedül a szóvirággyár a kivétel, az virul, és egyre újabb és újabb (vad)hajtásokat ereszt. Elprivatizáltátok az évtizedek alatt nagy nehezen összejött nemzeti vagyont, amivel nem tudtatok mit kezdeni, elkótyavetyéltétek néhány júdás ezüstért, hogy utána visszavásároljátok ropogós bankókért. Szánalmasak vagytok."
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Az még oké, hogy nem pakolnak egyik zsebből a másikba feleslegesen. De a kedvezményezettek köre khmmm, minimum véleményes.

Mert mit keresnek Laci bácsi házmesterei mondjuk Letenyén a nagy büdös őrzése helyett, ingyen autózva? Tán nem nyaralni mennek? Esetleg hordozható lesz a parlament? A kihelyezett kormányülést a teknősök őrzik, ez sem indok.
@Fabius: nEM OKÉS, SZERINTEM NEM! iLYEN ERŐVEL A KÖZALKALMAZOTTAKNAK NEM KELLEN JÁRULÉKOT FIZETNI, CSAK AÓDT..A BRUTTÓ KÖLTSÉGEKKEL KELLENE SZÁMOLNI MINDENHOL, NEM HOLMI MENTESSÉGEKKEL, MERT EZ ÍGY NEM AZ IGAZI KÉPET MUTATJA! tESSEN MINDENKINEK EGYENLŐ FELTÉTELEKET BIZTO..BSSZUS, KEZDJEM ELÖLRŐL?..naszóval:
egyenlő feltételeket, vagy ne nevezzük demokráciának az egészet oszt jóvan..tiszta kézivezérelt izé..ilyen-olyan mutyi, köz(gép)pénzen? Lézerblokkoló, ami nem tudnak kiszerelni, ugye?
Kiszerelném én belőlük, csak szóljanak, szíves-örömest!
És ez nemcsak a mostani regnációnak szól, mielőtt..
Elnézést, nem állt szándékomban ordítani, vagyis igen, de tekintettel állapotomra..megyek, beveszem a gyógyszereimet hirtelen! :_D
@kifordított nagyanyó: Ember, egy reálost be nem raknék ilyen bizalmi állásba, hogy Barcát reklámozó szendvicsember :)
Én mondjuk külföldön dolgozom, de mi kellene? Milyen ágazat? Dobok pár mailt ha kell cimbiknek, nem lépett le ám mindenki mint ich jómagam.
(Mondjuk sose gondoltam volna hogy egyszer egy városban fogok élni Guardiola mesterrel. Jobb lett volna ha megtollasodom és én költözöm Barcelonába a tenger mellé mint ő jön Münchenbe b*ssza meg a kopasz g*ci)
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: ez van. egy bécsi kávéházban a 12 mosogatóból 10 diplomás magyar. majd hazajönnek, ha guardiola a vidihez igazol.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Az a baj,hogy attól is tartok,hogy találok valamit,mer akkor dolgozni is kell.:))
Esetleg külföld....?
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Még kibaszásból sem?:))
Mondjuk valami vezérigazgatói állás jól jönne.:))
Mondjuk angliába inkább mennék péknek,mint németországba,de ki tudja.
Guardiola?
Majd mikor Messi megy a realba vagy a MU-hoz!:))
De a hátad már így is tolas,nem?:))
Kíváncsi vagyok,hogy alakul most majd a Bayern.
@bella _ciao: Nem mosogatok Bécsben, bár ma olyan napom van hogy bár mosogatnák Bécsben...:/
Guardiola meg telibe
a. nem illett otthagyni a Barcát
b. pont a Bayern? Úristen, az a csapat fociban olyan mint emberek között a pedofil hullagyalázó
@bella _ciao: Az a baj,hogy a cukrászat régen nem nagyon ment,de néha mostanában James Martinnak érzem magam.:))
Akkor mennék Németbe,Osztrákba ha jó cukrász lennék.
@kifordított nagyanyó: Meló...milyen városban kell munka? Gondolom Debrecenből bajos ingázni naponta Sopronba...
A tegnapihoz még:
www.origo.hu/gazdasag/20130117-hogyan-lehet-kimenekiteni-a-penzt-magyarorszagrol.html

"A svájci bankok tavaly hirdették meg a fehér pénz stratégiáját, amely azt jelenti, hogy csak a tiszta forrásból származó, vagyis az adózott pénzeket látják szívesen."
Most olvasom, hogy mit mondott a Kossuth rádióban Orbán, és kész vagyok. Van ilyen? És simán nyerik a 2014-es választást ezzel a stílussal. Ez ma Magyarország. Most egy kicsit megrogytam. :((
@V-PORT: Mit? Bármit mond, nem azt kell nézni, hanem..mit is? Ja, a Hit a fontos, kérem szépen, meg az emúttny..izé, már számolni sem tudom lassan, mennyi is!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ha ismernék valakit aki bárki alá állami autót tudna adni gondolod hogy ilyen kommenteket írogatnák efféle libsibolsi blogokra? Álló nap Orbán faszbúkját lájkolnám :)))))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Engem az keserít el, hogy erre van igény, hogy az emberek az arcoskodást, mások megalázását követendőnek tartják. Ahogy azzal a pökhendi mosollyal az arcán mondja azokat a dolgokat, na attól hánynom kell.
@Penivaldes: Azt még gyakorolni kéne.:))
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Egyelőre itt a fővárosban kéne valami,majd meglátom.
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: ki kit ismer, annyit is ér :)) én már láttam olyan embert, akinek az ismerősének az ismerőse simicska felesége
@Penivaldes: Mint utazó,mennék.
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Na ott a pont.
Egyszer volt fabiusnak egy cikke,amiben a Kádár kori embereket/gondolkodást szidta.
Kicsit úgy tűnt nekem,mintha ők olyan okosak lettek volna akkor.
De akkor nem blogot írna,ha így lett volna,hanem a milliárdjait számolgatná.

Na most mennem kell.
További jó mulatást!
@bella _ciao: Én még ilyet se láttam. Nem is csoda hogy nem vittem semmire...bár még a remény él, annyi seggnyaló Hökös évfolyamtársam volt, hátha valamelyik felszopja magát Szijjártó 2.0-nek :)))
@Fabius: "A kihelyezett kormányülést a TEKnősök őrzik, ez sem indok."

Őt kéne leszerződtetni, hogy meglátogassa a kihelyezett kormányülést nem??? ;)

youtu.be/uuGRawSOLmc
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: "ellenállók voltak, tiszta homlokú Zoja Kosmodemjanskaják hófehér szűzies ruhában"

Persze, komolyan vették az orosz leckét: Masa mahala sz galsztukom.

Van-e még, akinek ez az örökbecsű szöveg mond valamit :-)
@épészmérnök:
Talán a sok komcsi a fideszbôl még fel tudja idézni a foximaxin tanultakat. :)
@épészmérnök: Nekem semmit, de érdekel a megfejtés. Úgyis mostanában megyek Moszkvába a górémmal, elsütöm ha sokat ittunk :)
Beleolvastam a hírekbe. Piktor baromságokat röfög, Kusza Szem továbbra is kretén, Rouzsika arcpirítóan hazudik és terel, ahogy egy rendes komcsinak kell... Hülye vagyok, hogy olvasom a megszólalásaikat, tudom, nem kell fikázni érte! :(
Megyek melózni inkább, a számítógépek nem ugatnak vissza.
indexfigyelő... lehet tapsikolni. Nekem különösen a rauzsika meghímvesszözése teccene:-)
(Nem is tutta, hogy a szentemnek S6M hajlamai is vannak:-)

30 ezer autó ingyen mehet a sztrádákon
Karácsonykor bővült a mentességi nyilvántartás utoljára, az új országgyűlési őrség teljes 12 darabos flottája is spórolhat autónként 43 ezer forintot.

Megzavarták Hoffmann előadását a diákok
„Engem megkövezhetnek, megvesszőzhetnek, és gondolom, a miniszter úr is szívesen kiveszi a részét ebből” – mondta Hoffmann Rózsa.

Hoffmannt lebullshitezték a diákok

Hat budapesti hivatalban van bombariadó
Polgármesteri hivatalokat, bíróságot fenyegettek robbantással telefonon. A tűzszerészek dolgoznak.

Orbán: Offshore-spekuláns még egyszer nem lesz MNB-elnök

Lejjebb izzadtuk az államadósságot
Az adósság 2005 óta először csökkent. Idén 1000 milliárdnál többet kell törlesztenünk az IMF-nek.

Ha nem kapunk fizetést, abba is belehalunk
Szabó Attila mesteredző beperelte az MTK-t. Deutsch elnök mindenkit kifizetett, csak őt nem.
az új országgyűlési őrség teljes 12 darabos flottája is spórolhat autónként 43 ezer forintot.

Ez is ám érdekes... hol is van a zországzüllesztés?
Hülye vagyok... há persze... fegruárban Szécsényben, áprillában Ónodon, májusban Pozyonyban, decemberben Debrecenben:-))
@bella _ciao: "Jogsértő iskolák – így fojtják el a diáktiltakozásokat "

Így készül a forradalmár :-)
Még egy adag... hijába no: Siker siker hátán:-))

Lepattintják majd a svájciak a kormányt
Svájctól nem kaphatunk banki adatokat, de a belföldi nyomozás segíthet a Mazars adószakértői szerint.

A Fitch egy időre leírta Magyarországot
Szerintük gazdaságpolitikánk kiszámíthatatlan,
és amúgy is visszaesik a gazdaságunk.

Havi 143 ezerből él a magyar
Egyre kevesebbet ér a fizetésünk: a nettó keresetek 2%-kal nőttek, miközben az infláció 5,2% volt.

Bencsik: Háború van a tőke és az állam közt
A volt energetikai államtitkár kissé marxistán hangzó érveléssel állt elő Facebook-kommentjében.

Ebben a blokkban a Havi 143eből él a magyar... Asztakurva. Télleg dözyi van. Már a kis szentfaszpöcs is megmondta, havi 43 ezerből meg lehet élni... tehát... habzsi düzsi, meg dínon-dánom:-)

MEgyek is veszek mingyá egy Alcsút zászlőt és sálat:-)
szerintem a svájci számlák azok privátok...

mondhattyúk hogy a svájci számlák INTIM BETÉTEK !

ne engeggyük hogy a fidesmafia lenyújja !!!
Lássuk be, ez a számlakonc orbitális gumicsont... Lézerbunkó Kankójankó bedobta, oszt mink meg vidáman rágicsáljuk... kiváncsian várom, mi lesz a sunnyogva végrehajtott orbitális kibaszás...
@bella _ciao: "happy korrupció"

ez annyira szörnyű, hogy nem is bírtam végigolvasni.
@Vitéz László: Ha nem adják ki, támadjuk meg őket! Vagy küldjünk oda egy Békemenetet. :)
NEm reménytelen az emberiség. Lassan mindennek lesz gyógyszere, csak Matócsnyira nincs.

Gyógyítható lehet az AIDS
Egy ausztrál kutatócsoport fölfedezése elvezethet
a halálos betegség gyógymódjához.

Bár hozzáteszem, véleményem szerint Mindenki Gyurkája nem véletlenül kapirgál a mai napig a helyén Olyan lehet ott, mint nálunk a Gábriel.

A tényleges politikai-gazdasági hatalmat gyakorló Simicska-Nerges-Habony-Pintér-Csányi triumvirátzs nagyon lól el van, az osztály hülyéjét pedig pofozzák és köpködik jobbról, balról. Addig sem kérdi semki: Hollalé?
@épészmérnök: ez nem szőrnyű, ez a rögvalóság az Úr 2013. esztendejében Európa közepén, a bokrétával övezett Magyarországon. Nem túlzás és nem ámítás.
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: az orosz tankönyvben volt egy lecke Másenykáról, aki észrevette, hogy kisgyermekek játszadoznak a vasúti síneken, levette vörös úttörőnyakkendőjét, azzal integetett a masinisztának, így sikerült leállítania a vonatot, és megmenteni a kisgyermekeket.

(Hogy miért nem a gyerekeket zavarta el, arra nem emlékszem. Valószínűleg az ahhoz szükséges szókincs nem volt kívánatos.)
@épészmérnök: És a hős Oleg Kosevoj? Aki a vodkáját feláldozva Molotov-koktélt gyártott, minr mekkgájver és a német tankok alá vetette magát? Az is megvan? :-)

CSapájev elvtárs elmerülése a Volga anyácskában géppuskatűz közepette?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
óh, idézték két cikkemet is, milyen kedvesek:)
@tucano: Csak nem?
"Mindez egybevág a Blochamps privátbanki tanácsadó cég legfrissebb elemzésével is."

Ennyire frissek nem lehetnek, ugye?
@épészmérnök: Pedig Furfangos Nyesztyerkát még Hobó is megénekelte:-)
@épészmérnök: Szerencséje lehetett, hogy nem csak visszaintegettek nekije, mert ezesetben a bulvársajtóba került volna a hír a Komszomolszkaja Pravda helyett!
Budapest - Aggasztó híreket kaptunk Moldova Györgyről (78). Hazánk egyik legnépszerűbb íróját mentővel vitték kórházba kedd este, infarktus tüneteivel.

Pszichiátrián fekszik Moldova György

Ajjajjajjajj... itt tart az egészségügy? Szívrohammal a pszichiátriára? Akkor már inkább jöjjön a tepsis autó.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Arra nem emlékszem, Hobo biztos orosz tagozatos suliba járt.
@épészmérnök: MEgtehette, elvégre miniszterhelyettes volt a papa:-) Elfajzott a kölke:-) Tisztelem.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): hehhe eztet én is néztem. ezek szerint alfonzot 6 napig nélkülözni leszünk kénytelenek:-) És ez csak az odausz. Az átusz még nincs is benne:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Akkoriban a Komszomolszkaja Pravda volt a bulvársajtó...

Nálunk meg az Ifjúsági Magazin. Bezony. Ott volt a történelem első szextanácsadó rovata, a népszerű Veres doktor válaszolt a kérdésekre. Egy olvasói levélre emlékszem is:

"Iskolánkban az utóbbi időkben az üres osztálytermekben elharapózott a csókolózás."
hehe. mit adtak nekünk a rómaiak örök kérdésre egy újabb sor a listához: a külön klotyót.

www.nyest.hu/hirek/hova-jartak-a-pompejiek
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Semmi gond, majd megjeleni móvárnál a hős felszabadító Boli és inverz ásási műveleteket hajt végtére rajta:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nem:) az indiai online bankszámlás rész +még1
@bella _ciao: Ezen má túlvagyunk újszülött. Tegnap már bemutattam az ostiai slózit. Pompejben valóban nem találtam hasonló műintézményt, de akkor sem hiszem, hogy az emelletre jártak:-)
ezek szerint nem volt minden rendben az almádi gimnáziumban, hiába bizonygatták:

300 ezer forintos bírságot kapott a diáktüntetőket listázó iskola

eduline.hu/kozoktatas/2013/1/18/300_ezer_forintos_birsagot_kapott_a_diaktun_YMS2GJ#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_1_18
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Alfonso szegény, régen meghótt. A legnagyobb magyar bohóc :-(

A kultúrszekció szíves figyelmébe:
www.youtube.com/watch?v=AJQtjdgoD3E
@bella _ciao: és a szzülői munkaközösségnek kell majd összedobni?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: de ne keseredj, ha lesz időm/kedvem, ma vagy egy római hasonlót, vagy a Towerből NyócHenrik slóziját mutatom bé:-)
@bella _ciao: Én is valahogy így gondoltam. De legalább remélem az igazolatlan órákat benyesik nekik:-)
hiába, az a mocskos angol szociális háló:

Kupleráj nyílik fogyatékkal élőknek

www.kiskegyed.hu/landingpage/kikapcsolodas/szines-hirek/becky-adams-kupleraj-fogyatekos-119717/lp

Becky Adams, korábbi madám azt tervezi, hogy nyit Angliában egy ingyenes kuplerájt a fogyatékkal élőknek - olvasható a BBC oldalán.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: nem, a barna csempére gondoltam rózsaszín fugával:D
Mondom én, gyorsulnak az események:

Kupadöntő Perkupán:

Kupa Mihály felesége is gyanúsított

A volt pénzügyminiszter feleségét azzal gyanúsítják, hogy részt vett a gyanú szerint tizenhárommilliárdos kárt okozó moszkvai ingatlaneladásban.

Holnap Bréking nyúz:
Megtalálták Kádár koponyáját

Holnaputáni:
Kocsis Istvánt perbe fogták :-))
Helyesbítés. AZ előbbi hírünk egy része hamis. A jereváni rádió helyett, a baki rádió hírét olvastuk be.
Kocsis Istvánt eperbe foglalták. Megkapta az államelnöktől a Haza megmentője, ássuk el za atomot, mentsük meg helyette a BKV érdemérmet:-)
@tucano: Hého... mesélj már mi ez, mert én egy nemtudommit látok... esetleg sólepárló, vagy a Matolcsi agymetszete mikroszkóp alatt? Segíts! Plízzz:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: megnyugodtam, nekem se jött le, mi ez. nem mertem kérdezni, suttyónak néztek még
Újabb akció: "szénszünetet" tartottak az egyetemek az Educatio-kiállításon

eduline.hu/felsooktatas/2013/1/18/Ujabb_akcio_szenszunetet_tartottak_az_egyet_S3UTSC#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_1_18

"Szénszünetet" tartott több felsőoktatási intézmény az Educatio-kiállításon, az egyetemek és főiskolák standjai húsz percre bezártak - közölte az eduline-nal a Debreceni Egyetem hallgatói önkormányzata.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: @bella _ciao:
sólepárló valóban!
A nagyobb medencében tartják egy hétig a wassert, aztán egy dugó kihúzásával átmegy a kisebbekbe és ott egy hét alatt elpárolog és marad a jófajta, ráadásul bitang erős só.

Sokáig éltem ilyenek mellett Brindisiben és mindig azt hittem, hogy régi parti halászkunyhók alapjai, de azok nem voltak ilyen bonyolultak, csak egy-két aránylag szögletes keret.
@tucano: mindég is tuttam, kurva okos vagyok:-) Nem csalódtam magamban. Igaz, ha azt írod, hogy ez tényleg egy subróza Matolcsi agymetszet, akkor is:-))
@bella _ciao: ne aggódj. emiatt senki nem nézett volna be suttyónak... én is csak találgattam... mert hasonlót itt ott már láttam:-) (Bulgária, Marokkó, Olaszország, Görögország) A működő dolgok, mindenhol hasonlók:-)
@Felebarát: én csak egyet nem értek, most már teljesen úgy néz ki, hogy az ügyfél nem is tehet semmiről. mintha géppisztollyal álltak volna mögötte, hogy írja alá.
a másik, ha semmisek lesznek a szerződések, mi lesz ócsával?
@tucano: Egyébként Otia buli, de próbálkozz meg esetleg Tivolival is (rómától majdnem végig metró, aztán kicsi buszozás 1 eu-ért.. ) Villa d'Este.. az is nagy durranás:-)
Én most Rómában, a Vatikán alatti kazamatákra gyúrok, meg a vatikáni parkoló alatti temetőre, és a Villa Aureliára.. ) Meg persze szeretném meglesni a pápa gazdasági övezetét és a vatikáni kerteket is. Ez mind eléggé macerás, de azt hiszem, megoldom:-)
@tucano: Ja, meg Portobello... igaz oda eljutni kicsit macerás:-)
@tucano: Ha pedig Nápolyban jársz, ki ne hagyd a Bourbon alagutat. Egy őrület. Jobban jársz, ha a királyi palota elől támadod meg a sikátorból, mert akkor nem kell a kijáratnál 5 emelet lépcsőt megmásznod.-)
És a főtéren a cukrászdát se hagyd ki, Ott igazi ibolyafagylaltot zabálhatsz kétpofára:-)
@bella _ciao: @Felebarát: én csak egyet nem értek, most már teljesen úgy néz ki, hogy az ügyfél nem is tehet semmiről. mintha géppisztollyal álltak volna mögötte, hogy írja alá.
a másik, ha semmisek lesznek a szerződések, mi lesz ócsával?

Mi lenne? Lesz egy új szavunk. Ócskázás helyett, ÓCSÁZÁS:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: én inkább szanatóriumnak javallanám begárgyult politikusoknak, persze a kötelező kertművelés marad, a lakbéreket meg tízszerezném
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Hoffmannt lebullshitezték a diákok"

Szó mi szó elég érdekesen nyomta a kazárpalánta a szövegét. :)
@bella _ciao: Jahh és az első két hónap után már csak ilyen hangok hallatszanának: Bahhhh. millyen kecs ez a kecske:-)
@Felebarát: Jó a videó is ahol beszélgetnek Káslerrel. :)
@bella _ciao: én meg a vatikáni bankra gyúrok, belenéznék a könyvelésébe

Hmmm mondanám, a Vatikáni Múzeumban láttam időlegesen kb. 40 db. igazi Fabergé tojást:-) Az sem volt annyira semmi:-)
@épészmérnök: követ kőre rakni nem nagy művészet. Próbáltak volna vizet szakasztani, mint nagy kerálunk Szent Zászló:-)
Lopakodóbevonatot fejlesztünk a svédekkel

Kolbert András
2013. 01. 16 14:46:00 |
Meglepetésként érte a közvéleményt, mikor Hende Csaba honvédelmi miniszter egy parlamenti kérdésre adott írásbeli válaszában megemlítette: hazánk egy speciális, radarjeleket elnyelő bevonatot fejleszt. Mivel a Magyar Honvédség nem a pénzbőségről híres, első hallásra sokaknak a „korrupció” és a „felesleges” szavak ugranak be, de lehet, hogy ezúttal érdemes kicsit mélyebbre ásni a témában.

Hinnye: a fijugg már tudnak valamit a 2014-es eredményekről? :-))
Büntetés a GPS-ező autósoknak?

Valaki, valahol belógat egy csalit, hogy az autósok szívűkhöz kapjanak, legyen min kattogni, majd végül újra kiderüljön, nem azt mondták, az ellenkezőjét állították, esetleg nem mondtak az égvilágon semmit. A mai rágni való gitt létrejöttének körülményei tragikusak, a vége komikus, de nevetni mégsem tudunk. De tényleg bekerül a KRESZ-be, hogy nem lehet vezetés közben GPS-t nyomogatni? Lássuk...

Hülye ország hülye vezetői...

Éljen a hülye Járások Minisztriuma.

totalcar.hu/magazin/kozelet/2013/01/18/buntetes_a_gps-ezo_autosoknak/
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ezek nem kövek, hanem egy néhány ezer éves sólepárló, úgy háromezer méteres magasságban.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: hmmm... a kora középkorban vizsgálták állítólag a pápák férfiasságát. lehet, hogy fabergé ezeket foglalta aranyba, drágakőbe?
@bella _ciao: mi lesz az országgal? nem a bajnokat sajnálom, de mégis?
Egy pszichológiai elmélet az Orbán-rendszerről: szorongásmenedzsment, amely tökéletlenül működik, és ezért nem fenntartható. Mire ügyeljen az ellenzék?

magyarnarancs.hu/publicisztika/hogy-lesz-vege-bekemenet-szorongas-valasztas-82954
@épészmérnök: CSak poenkodás... és az elpárolgottott vízből kivonyták a zoxigéntot:-) Meg ne bántódj.. Óccsó poen volt, de bnem titdtam kihagyni:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Könyi, inka vagyok én, hogy megsértődjek??? Jó, hogy nem vagyok tinédzser, dehát azért ne essünk túlzásokba! :-D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: olvasd csak el épészmérnök cikkét, a végén ott van, hogyan kell viselkedni a fidesz trollokkal. nem bántani, kezelni kell őket.
@bella _ciao: csakhogy idézzem:

"A szorongó ember [értsd fidesz-szimpatizáns], bár agresszívnek és ellenségesnek tűnik, segítségre szorul. Az ellenséges fellépés vele szemben hatástalan, hiszen nem a szorongás okaira, hanem a tüneteire irányul."
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ugye nem gondoltad komolyan, hogy mattolcsynak ilyen komplikált az agyberendezése. :)
Van neki egyáltalán?
@ariel12: ugyan nehezen hihető, de Matolcsy is egy észak-fok, titok, idegenség.
Ilyen az igazi fideSSes bunkó:
A Hungexpo 2. köznevelési konferencián:
" Hoffmann Rózsa előadása közben a diákok már udvariasabbak voltak. A HaHa tagjai közül többen jelentkeztek, hogy kérdezni szeretnének. Az államtitkár ezért megszavaztatta a közönséget, hogy feltehessék-e kérdéseiket a diákok. Miután a közönség többsége igennel szavazott, Hoffmann arra kérte a hallgatókat, hogy hadd mondja végig az előadását, és utána rátérhetnek a kérdésekre. A diákok ebbe belegyeztek. Az államtitkár ezután hosszan beszélt a köznevelési rendszer átalakításának sikeréről, majd levonult a színpadról

A felháborodott diákok ezután felálltak és odamentek a pódiumhoz, ahol az egyik szervező azt mondta nekik, hogy a sajtótájékoztatón majd feltehetik kérdéseiket. Ők azonban a nagy nyilvánosság előtt akarták megkérdezni az államtitkárt."
@bella _ciao: segítek épn nekik boldogan a frusztrációk leküzdésében. Mosz isitt van a pincében a szívlapát. Nem fejre, csak gyomorra, vagy hátba. Hátha:-))
@ariel12: Ez egy valószínűtlen második alternatíva ajánlata volt. Meghagytam néki a választás lehetőgét, mert ugyi ha választási lehetőség van, megmarad az egyéni individualitás szabadsága:-) Nem kényszer az, dehogynem, csak nem veszed észre:-)

Hogyan manipuláljuk az ecceri mezei állampolgárt, hogy ránk szavazzon, illetve hogy kérdezzük meg őket arról, hogy mit szeretnének és helyesen válaszoljanak:-) Nemzeti Ko nzultációs kézikönyv első és második kiadás. Alcím: mi demoktaták vagyunk ezeknek meg a kurva anyját:-))
Na kicsit elmentem, mert kezdem unii az önmagammal való monopolizálást:-) Na pá... lehet késöbb leszek, de már magam is unom:-)
Most boldog es kiegyensulyozott vagyok, most nem tudnatok felboszantani.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: szimpla irigyseg. Nekik is van unortodox gps-uk, de az mindig a falnak vezeti oket. Mas meg celba er. Vilagos, tilccsuk be a gpst.
Ha véletlenül duplázódna a HaHa akkor botsánat.
de mintha ne ment volna át az előbb
endresy.blogspot.hu/2013/01/a-konferencia-vajon-mi.html
"Mert ahogy nézem egy ordítozós terápia elengedhetetlen lesz lassan, hogy ez a félnótás kikerüljön a fuga állapotból, és emlékezni kezdjen egykor is dicsőségesen unortodox önmagára."

Annyit nem ér ez a hulladék.

Sokkal egyszerűbben észhez téríthető:
-egy pofon után még csak elállna a szava
-két pofon után már elárulná, hogy tisztában van vele, h milyen ordas baromságokat beszél (de ezt kell mondania...)
-három pofon után pedig bevallaná, hogy mindaz, amit a "mocskos, szemét, hazaáruló, nemzetvesztő, komcsi, zsidó", stb balos és egyre több jobbos közgazdász mondanak sokkal jobb volna az országnak, mint ami most történik.

Emlékezzünk csak, mikor ki "lehetett" lépni a magánnyugdíj pénztárakból és Gyurkát megkérdezték, ő visszalép-e az állami rendszerbe, hogyan is válaszolt...:)

Megvan annak az oka, hogy miért rettegnek.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: láttam, egy csoda. Bár amikor először rándultunk át, kérdeztem a lecceieket, hogy milyen Napoli, erre mondták, hogy tudod ott van a Vezúv, bárcsak kitörne megint:)

@épészmérnök: gyönyörűűűű, de elmennék oda is!

@bella _ciao: Szerintem hanyagold azt a bankot, ha nem akarsz határozottan déli dialektusban beszélő úriemberekkel egyezkedni arról, hogy hány ujjra van szükséged a (gondolom) jelenlegi 10 helyett:)
@ariel12: Viszont a konferencia svédasztalos kajáival már nem volt akkora bajuk. Szépen bemajszolták, ami szem szájnak ingere, majd angolosan távoztak. :)
@tucano: TUDOD AZ ÚGY VAN, HA AZ EMBER ELJUT VALAHOVÁ, AKKOR NE KEZDJEN EL KÖPKÖDNI, HOGY FÚJ, UTÁLATOS, MOCSKOS, A FRANCNAK JÖTTEM IDE, HANEM TALÁLJA MEG AZT, AMIÉRT AZ EMBEREK OTT ÉLNEK ÉS JÓL ÉRZIK MAGUKAT. Épp ezért nem árt egy út előtt körbejárni a kérdést, és nagjából felkészülten elindulni. És még akkor is lesznek hatalmas maglepik és pofára esések:-) És ha másra nem is, az Internet erre csodálatos lehetőséget ád, mert mint tudjuk, egymillió hülye veréb, nagyot nem tévedhet. Így voltam Nápoly-jal, kósza ötlet volt, mondván, onnan nincs mesze Pompeii, meg Herculaneum, meg Sorrento, meg Amalfi, aztán kiderült, hogy a váeos nemcsak egy misét ér meg, sokkal többet:-)
Hozzátenném, nem igazi olasz fíling és építészet, mert a spanyolok nagyon hosszú ideig birtokolták. De a lélek... az igazi olasz, egy eléggé katyvasz díszlet között:-)
@épészmérnök: köszi a linket. Ez valami csoda. Ilyen szép megközelítést és magyarázatot még nem találtam az elmúlt 20 évről. Kezdek újra hinni a pszichológiában. EZ az ember egy zseni. Nagyjából mindent megamagyaráz és közben senkit sem sért. Kivételesen jó írás.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: csak vicceltem, imádom Nápolyt, sőt a nápolyiakat is:) Nem véletlenül költöztünk annak idején Dél-Olaszországba... A lecceiekkel csak a "campismo"-t illusztráltam, az olasz néplélek kedvenc betegségét.
Sőt, csináltam Piedone túrát is, végigjártam a forgatási helyszíneket.
És akkor még nem is említettem, hogy kedvenc pizzám a Napoletana!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Látom, Boli időben visszainverzásózott a hó alól. Igaz, nem tudom, jót tett e nekünk:-)
@tucano: Röhögni fogsz: a legjobb pizzát a CAstello d'Ovo tövében, egy halvendéglóben ettem:-)
@tucano: Röhögőgörcsöt kaptam az óvárosban, amikor a harmadik emeletről az asszonyok engedték le a kis bevásárlókosarat, a halárus kivette a papírkát, megkért egy arra járó turistát, ugyan olvasná el, mi is a megrendelés, majd megpakolta a csetreszt, és hangos csáo kiáltásokkal elindult a következő erkély felé. Finoman szolva is irracionális volt:-)
És az utcára, a számozott kis 2 négyzetméternyi helyre kipakolt hordozható asztalkák a rengeteg originál't Ipaddal és IPhone-al, Cartier órákkal, Tiffany lámpákkal, Gucci táskákkal... mellete pedig ott bűzlüttek a halak... ilyen város nincs... a mesében sem:-)
@tucano: és a hab a tortán... Építünk egy 8000m2-3es palotát a király számára... hátha egyszer errejár, San Gennarot évente kétszer körbehordjuk, még a rádió is közvetíti elindult e a vére, egyébként egész évben ott csücsül a templomban... ilyen tényleg nincs....
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ezt most nem értem, mert nem voltam szerda óta. Hova ásta el magát Boli?!:D
ofsór spekulánsok idejének örökre vége ! zetik haza !

eljött a becsületes rendes emberek országa ! a nem zetik uralkodása !
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: óh, Lecceben van egy icipici pizzéria, nem is lehet leülni (illetve nekünk igen edzés után), csak elvitelre van, na ők 3x világbajnokok, 2009-ben Las Vegasban csak a 2. helyet szerezték meg, az öreg mester amikor hazajött, elkezdte kidobálni a cuccost az utcára, nagyon komoly hisztit rendezett, ott volt az egész környék, mindenki vigasztalta, mondták neki, hogy nem tört össze a világ, lesz még holnap! Ami nagyon szerethető Salentoban, hogy 2 eurótól indulnak a pizza árak és 4 euróért már meghiperszuper darabokat adnak
@épészmérnök: Én is köszönöm a linket és osztottam is. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem ásta el magát, téged ásott ki Móvár környékén:-) Honnan? Hátahóból:-)
@tucano: Las Vegas érdekes lehet pizza ügyben... ahol vastagtésztával sütik és kecsappal ízesítik. Persze a globalizáció Nápolyba is bette a retkes mancsát. A pályaudvaron láttunk gyerekeket "pizzát" zabálni: a tésztán sültkrumpli volt a feltét, vastagon kecsappal leöntve. Szent borzalom:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Queenpin lecsekkoltam Alfonsine · www.youtube.com/watch?v=cryMVK1PwuQ 2013.01.18. 07:18:14
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: soroksarrol es a legkozelebbi fele tartanek.:))

Már azt hittem, én vizionálok. Hát denem:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: gyönyörű hely, az óváros egyszerűen fantasztikus, nem véletlenül hívják a barokk fővárosának. Több mint 40 templom (és ki tudja hány kápolna, stb) egy budai vár nagyságú területen (olyan pogány termékenységi rítusokkal húsvétkor, hogy Tibi atya otthon meglepetésében elengedné a ministránsok fejét)!
Ráadásul a város közepén van egy döbbenetes amfiteátrum, ókori színház, stb. A mi pincénk egy ókori utca volt lefalazva, boltbejáratokkal, grafitikkel.
Ha nem voltál még Salentoban, akkor kötelező és akkor még a többit (pl. Otranto) nem is említettem. Ja és piszok olcsó összehasonlítva Olaszország más tájaival, nem is lehet hasonlítani.
Bocs a többiektől az offért, de nem csak politikával él az ember, sőt:D
@épészmérnök:

levédiában már só sincs nem hogy lepárló...itt már lepárolták a pisist is és hazahordták a húgykövet attól van nekik agyhúgykövük

brühühühü

a zinkák exportálták a sót vagy konzerváltak vele, mert megenni annyit nem lehetett
@rodeo36: Ezt én is néztem, mi a fenének annyi só? Persze frizsider nélkül, lehet hogy azzal tartósítottak mindent (de megennék hirtelen egy carne de sol nevű cipőtalpat, jut eszembe).
@tucano: valóban meglepett, hogy az árak kb 30%-al olcsóbbak, mint rómában. Na de a taxisok:-))) Külön állatfaj:-) Igazi pofátlan dél olasz stílben próbálnak meg lenyúlni. A nap minden pillanata számukra ünnep, természetesen a felár kérése céljából, ha meg látják, hogy nem vagy veréb... egy váállrándítás, na ez se jött be, és visznek ahova kérnek, időnként még dalra is fakadnak, vagy körbevisznek ingyér a városon, csak hogy mgmutassák milyen szép helyen élnek:-) Csupa nemnormáliss ember, de nagyon szerethetők.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Jaaa,nem szöktem meg, hanem basztattam pár dolgozót.:) Ezért nem tudott szegény Boli kiásni:)
@Penivaldes: Jó kérdés...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: megint nincsenek...á ilyen csalfák..hátra is vetem magam, és sóhajtozom..
@Penivaldes: Lehet hogy behavazódott a gépük... vagy elvitte a lavina, más kifogás nem játszik.
úgy látszik hiába mostam hajat..senki nem ugrik rám
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Mi megy itt? Élő baedeker? Harsogó útikalauz?
Gyanús vagy nekem, hogy Te vagy valamelyik utazási irodának a reklámarca! Jól fizetnek?
@Mariann19: mókus segít nekem elutazni, annyira csodás
most lőttem mandin:

Nemzeti Gonosz Törpe levele 2015 ből:

Drága feleségem, kedves gyermekeim!

Most, hogy már túl vagyunk a tárgyalásokon, és megvolt az ítélet is rájöttem, hogy lehetett volna rosszabb is. Az E-On dolog kicsit meleg volt, mert az ügyész azt mondta, hogy a Sukoro dolog bábszínház volt ehhez képest. A tárgyalás után átkerültem az előzetes házból a körletembe, beköltöztem a cellámba tök egyedül. A smasszer kérdezte, hogy nem fogok e unatkozni, én mondtam, hogy jobb lenne, ha valakivel azért tudnék beszélgetni. Nagyon rendes volt, rögtön megszólított egy nagyra nőtt elítéltet, hogy költözzön át hozzám, sőt, hozzon magával még egy embert (Ez a mondat olyan ismerős...csak nem emlékszem, honnan!). Így most már hárman vagyunk. Mondták nekem, hogy én leszek a csicskájuk, meg a köcsögük, de ez nem tudom mit jelent. A csicskára még emlékszem az IMF kampány miatt. Navra azt írta a papírra, hogy nem leszünk az IMF csicskásai, úgyhogy nem biztos, hogy jó dolog. Remélem nem kell pénzt kölcsönadnom. A köcsögre végképp nincs tippem, gondolom, mivel nincs váza a körletben, nekem kell majd fogni a virágot. Tiltakoztam, de azt mondták, hogy nekik 2/3-uk van. Mondtam, hogy az nekem van, de akkor hívták az őrt, és elvittek egy hideg vizes fürdőre. Mindenesetre a vezetõ szerepem elfogatták mind a ketten, mert mondták, hogy rövidesen meglesz a beavatásom. Gondolom rosszul fogalmaztak, beiktatásra gondoltak.
A tárgyalásra visszagondolva: Nagy mocskok ezek a szocik. Az ügyemet egy olyan bírónak adták, akit úgy rángattak vissza a nyugdíjból. Én is nyűgös lennék, ha a jól megérdemelt pihenésemből rángatnának vissza. Azért az örömmel töltött el, hogy a tárgyalás alatt a békemenetesek megtöltötték az utcát. Hangosan kiabálták, hogy "Orbán gyarapodj!", meg narancsot dobáltak be a tárgyalóterembe. Hiába...a nép szeret!
Az őrök is nagyon rendesek, sőt van egy, akit különösen kedvelek. Mindig, amikor szolgálatban van, beöltözik bohócnak, és közli, hogy ma én vagyok az államtitkára! Nem értem ugyan, miért csinálja, de legalább jól szórakozik. Amúgy pedig biztatnak, hogy akkor fogok szabadulni, mikor ők nyugdíjba mehetnek. Tehát nem lészen ez olyan hosszú. Ők ugye, mint rendvédelmisek korábban el tudnak menni. Bár amikor ezt Lázárnak mondtam (itt van egy emelettel lejjebb!) nagyon furcsán nézett rám. Egyébként azt mondta, azért kérte magát ide, mert fél, ugyanis eddig közel volt Vásárhelyhez. Nem tudom, miért. Lehet, hogy unta a sok beszélőt. Egyszer állítólag még a szállítás alatt volt valami gond vele, mert azt hiányolta hogy nem Audival vitték, de a fegyőrök azt mondták letörik a nagy orrát ha nem hallgat, s erről gyorsan leszokott.
Akiben viszont nagyot csalódtam, az a Kövér Laci! Azt mondta, ha szabadul, megkeresi a nagyapja sírját, tudod aki vöröskatona volt. Ennyire kivetkõzött magából. Képzeld: már 2 hónapja nem is kommunistázik! Tisztára olyan lett, mint a Szegedi Csanád.
Apu is volt bent beszélőn! Kérdeztem mi újság vele. Mondta, hogy a bányák még megvannak, sőt mi több, õ még mindig ott dolgozik. Mondtam, hogy jöjjön sűrűbben, de azt mondta nem tud a műszakbeosztás miatt. Nem értem: ha õ a főnök, miért nem szabályozza a munkaidejét magának. Szerintem nem kíváncsi rám.
Írtad, hogy költöztetek Ócsára. Ugye milyen szép helyet találtunk? Remélem a szocik azért legalább a villanyt odavitték, meg a vizet. Én úgy terveztem, hogy csak akkor lesz meg, ha az utolsó faluban is lesz végre stadion, mert ugye nem lehet mindent egyszerre, és hát vannak a prioritások!
Tegnap volt Matolcsy ítélethirdetése: Képzeld milyen rendes volt a Csányi. Azt mondta, ha megéli a szabadulását, ad neki munkát! Söprögethet az OTP székház előtt! Havi 47 ezret ad neki! Hát ez nem jött össze, mert életfogytiglani elmegyógyintézetre ítélték a Kuszaszemet.
Egy ember van, akitől tartok: van egy örmény pali a szinten. Favágó lehet, mert csak annyit tud magyarul, hogy balta, balta. Martonyi mindenesetre rosszul lett, mikor megtudta, kivel kerül egy cellába. Megható volt az öreg. Átölelt, mondta, hogy Isten veled Viktor! És hogy tartsam távol magam az örménytől, ha tudom. Pedig milyen rendes nép...a konyakjukat nagyon szerettem! Azt ittuk akkor is mikor csinálták azt a TV felvételt, ahol énekelek. Pedig féltem, hogy elveszik, mert ugye a tanároknak ígérte valaki....
Lassan befejezem a levelet, mert megyünk focizni. Tényleg: megkérdeztem, és mondták, hogy a mezemet a 10-es számmal beküldheted. Tegnap megnéztem a pályát, és úgy döntöttem, beszélek az igazgatóval, hogy pályázzunk meg valami EU-s pénzt, mert az itteni pálya messze nem a Puskás stadion!

Szeretettel: Viktor
@épészmérnök:

t'odd én a Sanyával értek egyet a Grósszal nem cicázott Gordion-nál szétcsapta mint tyúk ma töreket

nem kell elemezni picsán kell rúgni hadd szálljon mint a győzelmi zászló turulszárnyakon majd a temetés után elemezni a kporsók színét és virágát hacsak nem hamvasztyuk

brühühühühü
@Penivaldes: ÉÉéééééééééééén?! Napok óta nem jártam itt. Hogy tudtam volna én felnőtt férfiakat terrorizálni? Mikor galamblelkű hölgyemény vagyok!
:D
@Penivaldes: olyan nincs:)
Van az a bizonyos életminőség nevű fogalom, amit csak elsőre lehet olyan egyszerűen megfogalmazni. Mert nem csak (sőt alig) pénzfüggő. Pl. ha nem haragszol, megkérdezhetem hányszor jársz el havonta táncolni? Hányszor visznek el étterembe hetente? Milyen gyorsan veszed meg azt a könyvet, amelyik érdekel?
Sőt, hányszor tudsz teljesen stresszmentesen ellazulni, feledve minden kötöttséget? Itt nem relatíve érdekel, hanem a teljes pillanatnak élésre. Mert olaszok/spanyolok/portugálok ezeket mind bizony magyar x 100-as volumenben teszik. Nem luxus, emberi élet.
Amikor hazamegyek, a barátaim már nem is értik, hogy miről beszélek. Viszont a barátnőik/feleségeik nagyon komálják, ha felkérem őket, miközben apjuk a pultnál vedel:)Mindenkinek más az életminőség fogalma, de én nagyon szeretem a latinost.
@tucano: nem haragszom.
sosem járok el táncolni, szórakozni, étterembe se járok (nem csak anyagi okból) és könyvet sem veszek.
ellazulni meg max amikor végigtekintek egy magaslatról a világon.))
@tucano: nem ismervén, csupán hallomásbl nekem túl heves.:)
@Penivaldes: Vidd magaddal, fizesd be az útra navigációs munkakörbe, eseti megbízással!
Ez a Pál utcai fiúk feeling nem stimmel.

Valójában úgy néz ki, hogy egy Nemecsek ernő (magassága 150 egynéhány cm!)akarja einstandolni a teljes Vörös ingesek golyóit.

És hozzá hevesen artikulálja a szavakat a csókra álló szájával, mintha Kojak-nyalókát szopogatna.
@tucano:
tejben kiáztatva? mint a bacalhão?

brühühühü
@aranyhorcsog: ez se jó, Nemecsek és a Pásztorok is úriemberek voltak ezekhez képest.
@Penivaldes: Penikém!Rossz hírem van. Euróval. Olvastam egy tegnapi hsz-ét, ahol a kedvteléseit sorolja. Ez van!
@Mariann19: önként nem csinálja? csak ropogós bankóért?
@Penivaldes: nyilatkozata alapján igen.
@tucano:

nézzél cricket-tet a Carib térségből...az angoljuk olyan, hogy néha ők sem értik de vidáman mongyák bármit ami kfér, sörös flaskával vagy félliteres sörös dobozzal a kezükben a nők és gyermekek ott a lelátón tánconka bármi is van a pályán és néha ordítoznak meg vigyorognak...utána hazamennek a nádfedelesbe vagy a fa alá de nem érdekli őket a holnap mert addig dugni is kell meg még aludni is, hosszú és bonyolúlt ugyanígy Africa-ban szépen fel van seperve a ház eleje még akkor is ha nincs hátúlja csak teteje és amikor mondtam a panaszkodónak hogy minő meleg van mondtam neki dupla tetővel meg lehet oldani hagyjon egy métert a kettő között és akkor nem gyüvik a naphőbe de mondta az bonyi...és ittuk tovább a legfincsibb whiskey-t jégkockákkal mert delej az volt de hogy honnan?

szóval nem kell a rizsa jó a banán is...én nem szeretem a pizzát

brühühühüüh
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a galamb egy szemtlen ronda állat ami letojta a nadrágom:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Mikor galamblelkű hölgyemény vagyok!2

A tükörből nem egy vadászsólyom néz vissza?:)))
@rodeo36: ezt már nem is mertem belekeverni, hogy milyen boldogság (Európától el)egy rede a 2 pálma között, nézni ahogy a morénák táncolnak, tolni a deres sört és csak arra gondolni, ami lényeges. Se holnap, se tegnap, csak a pillanat, de az olyan intenzíven, hogy beleborzong az ember. Fenébe a tényekkel, amikor vannak érzelmek is...
De ezt nem lehet olvasni csak érezni..
Hogyan érthetné egy turista, akinek mindig ott van a hátsóagyában, hogy mindjárt megy haza és elmondja milyen volt, amikor nem volt, hanem mindig ilyen....

Egyébk. ma új értelmet nyert a repülő hollandi hajóosztály, mert itt a kcsg hurrikán erősségű szél és elvitte a szomszédom kis vitorlását a bakról, beleverte a túloldali istállóba, az összes sárgarépa ráment a polcról az öreg paci nyugtatására.
@ariel12: részemről a szerencse :-). Mostantól gyengéd elnézéssel fogunk bánni a trollokkal, direkt szanatórium lesz a Varánusz, mind idejár majd, ha kiakadt. Jó lesz!
@rodeo36: "a zinkák exportálták a sót vagy konzerváltak vele"

az inkáké egy bazi nagy birodalom volt. A kereskedelmi utak a folyóvölgyekben, szurdokokban vezettek, a meredek falakra pedig kőkori gigaposztereket véstek be, az árukat ábrázolták. A Nagy Inka Út Quitotól Dél-Chiléig vezetett.

Itt mutatóba egy kő gigaposzter:
www.thisischile.cl/7446/2/exploring-the-mysterious-rock-art-of-chiles-northern-deserts/News.aspx
@tucano: én a dél-amerikai mentalitást jobban szeretem, legalább olyan vitalitás van bennük, de az indián vér miatt visszafogottabbak, finomabbak, kevésbé durvák. Én Spanyolországot például nagyon nem bírom, ordítanak mint sakál, irgalmatlanul szemetelnek, a megbeszélteket nem tartják be. A gyerekekből kiirtják az empátiát, ahány madarat meglátnak, már szedik a földről a követ, hogy leverjék.
Itt van pl. egy perui népi tánc, hát olyan elegáns és kifinomult, mint ... mittudomén. Pedig mezítláb táncolja a nő. Majd ti mondjátok.

www.youtube.com/watch?v=9_SLznIYHp0
@Penivaldes: @Mariann19: nademostmá kéremszépen. Én mostan itten inszinuálva valék? :-)
@Mariann19: na de ne má:-) reklamálás ezerrel intézményi szinten, oszt meg elhúz a valagba kézimeccset nézni ezerrel, mink meg se fel, se le... és van orcája ezek után lekramállani:-)
Nem utazási iroda... szigorúan magányos aktusok, na jó, néhány kiérdemesültnek évi jócselekedképpen felvezetés. De ez nem élvezet, hanem kőkemény munka, szamaritánus módon. Mondva: én láttam, Neked szeretném megmutatni, mert érdemes megnézni. Lehet teli szájjal mosolyogni:-)
@Penivaldes: ez csak egy nagyon finom távolságtartás volt. Mint említettem, se tested, se lelked nem érdekel, de a pénztárcád, lehetséges. De azt is hozzátettem, hogy, nincs aza apénz:-) Akkormeg? Ki is a pénzéhes? :-)
@épészmérnök: és ne felejtsük, az angyalszíveket is tartósítani kellett valamivel... és azok a szép nagy darab inka serrano sonkák:-))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Mutigatni, aha a csajoknak.
ÉRTEM ÉN!
Nagyarczoskocc!
Azt csak Pennike fogja elhinni, hogy azért kicsi és puha, hogy ne fájjon... :D
@tucano: olyat itt ne kérj számon, ami Neked természetes. Itt a polgári alaplé elemi feltételei sincsenek meg. Megnyugodharsz. Ha megtehetné itt az átlagértelmiségi, akkor a komfortérzetét simán kielégítené az általad javasolt dolgokkal... Régen lehettél itthon, és régen mehettél el. Itt a mindennapi parizelbeszerzés a legnagyobb entellektüel feladat. A többi már csak bónusz.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nem a csajokról írtam Hóhhányó, hanem az alkalmatos alkalmi utitársainkról, akiknek nem én, mi megmutajuk időnként a frankót:-) ÉS többnyire hálás (nem hálótárs) a közönség:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: mint ahhogy Neked is felajánlottam egy vonzó uticél meglátogatását grátisz, pedig moldván történő evezős túráról, mint lehetőség nem is szóltam. Mindezt az itthoni árak töredékéért, fullszervizes ( 5 km-nt söröző és Tojtoj Wc) ellátásért, 0,8-1 méteres vízben. És akkor még ott vannak a kerékpáros túrák, ingyen térképpel, látnivalókkal, magasság-emelkedős koordinátás ingyentérképekkel.
"Állítsa meg a kormány azt a politikát, ami az ország elszegényedéséhez vezet - mondta Bajnai Gordon volt miniszterelnök egy Veszprémben rendezett pénteki fórumon. A Jobbik veszprémi alapszervezete a helyszínen körülbelül tíz tüntetővel demonstrált a rendezvény ellen.

A Haza és Haladás Egyesület elnöke, az Együtt 2014 választói mozgalom társalapítója a Magyar Szolidaritás Mozgalom meghívására érkezett Veszprémbe, ahol a mozgalommal közösen tartott fórumot."
hvg.hu/itthon/20130118_Jobbikosok_vartak_Bajnait_es_Konyat_Veszp

A szívem összeszorul, ahogy a helyi Dzsobbik és Narancsbolsevik párt összezár!
(Illetve azért ez eléggé a csicska és a csicskáztató játéka akar lenni csak.)

Kedves agyhalott jobbikos ettársak!
Olyan mikor volt, hogy a jelenleg kormányon lévők megszorításai ellen tiltakoztatok?
Felvonultak legalább csak 10-en Piktor, vagy valamelyik seggnyalonca ellen?
Semmikor? Értem!
Bajnai ellen tüntettek? Értem!
Netán kormányon van? Értem???
(Remélem valamelyik dzsobbikos elkíséri majd amikor khm... Indiába látogat a tezsvír.)

Mert ha állítólag "ellenzék" vagytok, akkor az a kormány és nem az ellenzék ellen tüntet. Csak szólok... Viszont nem kizárt, hogy én tévedek!
Akkor én kérek elnézést.
Addig viszont szégyellheti magát a narancsbolsik seggnyaló csapata, a jobbik...

SAJÁT MAGATOKRÓL ÁLLÍTOTOK KI BIZONYÍTVÁNYT!

Persze, elég sápatagot, de nincs is szebb, mint amikor büszkén feszítetek a narancsbolsik seggébe szorulva! :)) Remélem, legalább jól fizet..
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Még jó, hogy nekem nem mást akartál mutogatni! :) Kisss hamisss...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Guba a gubához. A polgárikörös múltat nem lehet levetkezni. Debrecenben képviselők hőbörögnek, veszprémben a jobbik...@Orica Középföldi: :DDe, elég gyakran.:D
@épészmérnök: Ezt a posztert ne reklámozd kérlek, mert ha meglátja, akkor Simicska a Szabadság-hegy oldalába véset egy giga narancsot:)
@épészmérnök: "The exact origin of the dance is undetermined, but it is an unmistakable blend of Spanish, Moorish, Andean, and Gypsy rhythm influences."

Sajnos spanyol táncokhoz nem értek, marad a wiki
@tucano:
TE BOLOND VAGY!!!
Labda lesz az, kettőskereszttel a tetején!
Szia Fabius.

reggel ígértem, hogy este megkapod a magadét:-)
nos rajtam nem múlott/múlik, bisztoss úgy is lesz.

tekintettel arra, hogy most nem a saját gépemről írok, még moderálom is magam. (kiengedtek felmosni a börtönőrök piszkát, és tanáltam egy billentyűzetet, hát rászabadultam:-)

Naszóval. Nincs kifogásom az ellen, hogy Matolcsy szaktársat kartácsolod, ami az övé, az az övé.

Hanem arra azért felhívnám a figyelmed és persze mások figyelmét is, hogy valójában mi is a különbség az ortodox és az unortodox gazdaságpolitika között. tessenek mekktanulmányozni asztán kezelni a tarckot meg a kartácsottt!

Lehet ekézni az ökröket, hogy nejazemberekkelfizettessékmegdemégiscsak, azért nem nehéz elképzelni mi történne magyarországon az ortodox gazdpol pajzsa mögül kifingva:

Progresszív adózás nemakármilyen!
Minden (ismétlem: Minden!) kiadás megnyirbálása
Egy olyan vállalkozói kör támogatása, amelynek jelentős része eddig is, most is, és a jövőben is meglopja az országot, a vállalkozó társait, a munkavállalóit és egy az egyben a fogyasztókat is.
és minden más amit viktor is csinál, csak nagyon finoman és udvahiaasaan nadjon uhaasaan, kivéve a multik baszogatását.

A multik és a bankok többségének profitja megint elérné a 30-40%-ot, miközben az aktív dolgozók belerokkannának az adóba, és a hajszába.

Szóval lehet, hogy matolcsy hülye, barom és kuszaszemű, az is biztos a barommondásait tanítani fogják, mint kerülendő kommunikációt, de! hogy valamit mégis kurvajólcsinál asz hécccenccség, különben már rég le kellett volna húzni a rolót.

És azért ne felejcsük, ha nem is teccik, ha nem is komilfó: nyóccév az kibaszottul nyóccév baszki, plusz a másik elbaszott 12. oszt még előtte is vót néhány 10. Erre meg két év alatt várnánk a csodát!

Amúgy ezt a királyfit érdemeljük. Ügyes vót a legkisebb fijú, mi meg így jártunk. lenőni meg uccse fogja senki. mer annyira azé összevannőve az elit.

Útyhotty nem kő natyon keserögni, nekünk esz jutott itt a kies Kárpátok karéjának szolíd lankáin és nemlankáin.

A lényeg! mi, fiúk ne lankadjunk. legalább mi ne! akkó a csajszik is ellesznek valahogy.

na.

Szép estét. jó hétvégét
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Inszinuálva valék?" Én csupán a hozzászólásidat és azok tartalmát szintetizáltam, és vontam le hasznos következtetéseket a tehetségedről és az anyagi helyzetedről. Ki is fog bádogvárosba költözni, ki is írta ezt? Gondoltam, Peninél elhelyezkedsz nyáron. Baj?
Kettő: Azért, mert én honleányiérzésektől túlfűtve kézit nézek, ez nem jelenti azt, hogy Te eltűnj egész éjszakára cédáskodni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem kérdéses, hogy ha ennél jobban be lennének épülve, akkor fidess keretlegényeknek hívnák őket és nem jobbikosnak.
Teljesen összeegyeztetve játszanak a bolsevik párttal. Nem tanultak szegénykék, de végül is 70-es IQ-val mi másra lennének alkalmasak, mint ordibálni és vonulni, akár a birkák!
Nem agysebész konferenciára és nem is egy MENSA tesztre verődnek össze, hisz akkor még ha néhányszor ennyien lennének is, ezeknek akkor összesen sem jönne össze a "beugró"... :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: tudom, azért írtam:(
De azt is, hogy ennek semmi köze a pénzhez. Annál több az életörömhöz, a vágyhoz, stb.
@tucano:

és amit a levédiai megosztottak nem értenek és képtelenek rá:

ha nem bántod akkor barát vagy, ez ilyen eccerű, mint a kavics...azzal kezdték, hogy meghívtak és kézről kézre adtak mert...aki nem úgy mint én azt nem hívták...eccerű mint a kavics és a megnemhívott nem értette...sohase meg...ők mutattak nekem olyan dolgokat amiket a megnehívottak nem is tu'tták hogy létezik és cserébe(?) én is tanítottam őket ...de amikor ennek vége volt akkor azzal folytattuk hogy éreztük egymást és kurva jól...mikor "haza" érkeztem és látták rajtam azt a bizonyos mosolyt (tudod amiért citromot nyalatott a gyóntató a kiscsajjal) akkor lettek irígyek és sohasem tudták mire irígykedtek

brühühühühü

éjszak az őserdőben autózni lehúzott ablakkal és lassan és figyelni amint magyarázza amit én eleinte nem is észleltem, hogy ott egy kígyó itt egy leopárd amott meg...és nekik van szaglásuk ami nekem már nem lehet soha..ez a sakák szaga mondta és nem láttam semmit sem nem éreztem
@tucano: bocsánat nemcsak a pénzhez van köze, ezt akartam írni:)
@jaegtoer: ezt megtalálva, a többi szóra sem érdemes:
"A multik és a bankok többségének profitja megint elérné a 30-40%-ot, miközben az aktív dolgozók belerokkannának az adóba, és a hajszába. "

mert most döglődnek a multik is, meg a dolgozó is, tehát...
@Mariann19:
Egy jó kis mókusodút keres csak! Mit zrikálod??? :D
@rodeo36: "de amikor ennek vége volt akkor azzal folytattuk hogy éreztük egymást és kurva jól...mikor "haza" érkeztem és látták rajtam azt a bizonyos mosolyt (tudod amiért citromot nyalatott a gyóntató a kiscsajjal) akkor lettek irígyek és sohasem tudták mire irígykedtek"

Egymillió pontot érő mondat!
@jaegtoer:

te érted a kwintesszenciáját annak amit ide..."tettél" szépen csendben?

van egy olyan "érzésem", hogy önmagadnak is ellentmondassz benne...vagy ez valami eklektikusz?

brühühühü

megjegyzem: semmilyen rencer sem műxik tökéletesen sohasem csinyá'ta sohasem foggya csinyányi...de: VAN OLYAN HELY AHOL A KOLLEKTíV BÖLCSESSÉG JOBBAN MŰXIK, mint levédiában aljasnarancsfőggyén vala

szóval

hekmekükütyű

brühühühühü
@tucano:

beijão

rsrsrsrs

@légifarkast olvastad? meg amit írtam nekijje?
Ajánlom mindenkinek, tanulságos kis video, hogy mire számítsatok, ha úton vagytok!

belsoseg.blog.hu/2013/01/18/hohelyzet_az_osztrak-magyar_hataron_584?utm_source=TC&utm_medium=link&utm_content=2013_01_18&utm_campaign=index

Marha sváb a hóra készül fel, mi meg a télre!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Rettenetes jövőképet ábrázolt Mókus magának, az a bádogváros...
Lehet, hogy a nyáron már csak fél Európát fogja bejárni. Segítenünk kell.
Ráérsz vasárnap? Hozzál egy kalapot, Te tartod, én meg hegedülök, ha még tudok.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

mondd Boli, @háziszárnyas hol leledzik ilyenkor amikor ég a ház? és link lehetne megint rálinkelve a linkségekre link módon?

nem mintha...dehát a kíváncsiság ől butít és nyomorba taszajt

brühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Hadd tánccojjak inkább!"
Jó, de akkor egy nagyobb téren lépjünk fel, mert csak a Kállai Kettőst tudom elhúzni. Kell a hely.
Az estieknek, szerintem az elmúlt 10 év legjobb cikka. Bevallom a linket loptam épészmérnöktől, Ő szégyellős, én meg nem. Olvassátok, gondoljátok át... Szerintem zsaniális. Ez baromi naha szó, mert tudjátok... :-))

magyarnarancs.hu/publicisztika/hogy-lesz-vege-bekemenet-szorongas-valasztas-82954
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

most annyi van, hogy az adósságválságba bele vannak vonva az érinthetetlenek is. teccik-nem teccik. prüszkölni lehet, de a kisprofit is több, mint a semmi.

mondjuk az uccsó húzásaik (10%, vezeték adó usw.) neccesek, de az a jó hírem van hogy egyrészét ennek mis benyelik, és csak egy részét terhelik tovább a fogyikra.
Szal nem hülyeség a fogyasztásalapú adózás, mint ahogy a közvetett átterhelés sem, mert nézzetek már körül a boltokban, mi mennyibe kerül itthon, és mennyibe amotthon a Lajtán túl, + jövedelemarányok naugye. necsinájjunkmáKrisztusból bohócot!
@Mariann19: Egyem azt a honleánynyi kebeled.. de azért az izmod, kigyúrt 2 méter magas pasik tökkelege remélem nem taszított:-))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: az, de a troll droidokkal a legtöbbel esélytelen ez, mert ők csak felvett szerepet játszanak
@rodeo36: én olvastam légifarkoszt.. Részben igaza van, részmen nem... ha csak at alapblogot járnánk körbe és nem idétlenkednénk alkalmilag, ez a blog is halott lenne. Hogy nem, azért köszönet Fabnak. A szemetet a szél mindég összefújja. És most jó értelemben:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @Mariann19:
Egy jó kis mókusodút keres csak! Mit zrikálod??? :D

rohaggy meg féregluklakó:-)))

ne roncsad a BÓTOMAT :-)
@rodeo36:

"_te érted a kwintesszenciáját annak amit ide..."tettél" szépen csendben?_"

Nagyra értékelem az eleganciádat, már ami a "tettél" szóhasználattal követtél el. :-))

Hogy értem-e?

Hápppersze!

tsak a terjedelem nem megfelelő és elegendő.

Az a baj az unortodoxiával, hogy szakmailag rosszul (megalapozatlanul) és pökhendi, bunkó, paraszt módon csinálják, és közben korrumpálnak, és korrumpálódnak ezerrel.

Ha ortodox gazdpol-t csinálnának, azt is így, azaz rosszul csinálnák, csak akkor azonnal kinyirnák őket. mindegyiket. mind a 380-at. azonnal.

ezért van az unortodoxia, és a lopás ezerrel.
@Mariann19: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Rettenetes jövőképet ábrázolt Mókus magának, az a bádogváros...
Lehet, hogy a nyáron már csak fél Európát fogja bejárni. Segítenünk kell.
Ráérsz vasárnap? Hozzál egy kalapot, Te tartod, én meg hegedülök, ha még tudok.

maaaarha:-) bocsi:-)
@jaegtoer: szerintem meg nem, és vitatom a százalékokat is, most nincs időm leírni /igaz nem is vagyok szagértő, csak egyszeri szemlélő, de ez nem a te vélekedésed támasztja alá:

Egyre vékonyabb a boríték
A vállalatok egyötöde 2013-ban befagyasztja béreit.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/egyre_vekonyabb_a_boritek_itt_vannak_a_fiss_adatok.542719.html

--------------

76,5 milliárd forintnyi rezsivel tartozunk
Néhány hónap alatt 20 milliárd forinttal nőtt a fogyasztók tartozása.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F01%2F18%2Fgyulnek_otthon_a_sarga_csekkek%2F
@jaegtoer: Szal nem hülyeség a fogyasztásalapú adózás,

Vazze... míg élünk, levegőt is fogyasztunk. Akkor mosmeg miva?
@rodeo36:
Nézd, még a megfelelő idézetet keresi hozzá...
Bár olyan szánalmas a jobbik, hogy magyarázkodni lehet csak, de megmagyarázhatatlan, hogy egy "állítólag" ellenzéki csoportosulás hívei miért mindig az ellenzék ellen tüntetnek és nem a kormány ellen.
Szép mese kerekedhetne belőle, sok "izével..." és "hátazúgyvóttal..." tarkítva! :)
@Mariann19:
Megmondom őszintén, sem a táncommal, sem az énekemmel nem lennél kisegítve. Számítógépben viszont tudok segíteni, majd digitalizáljuk...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"szerintem meg nem, és vitatom a százalékokat is, most nincs időm leírni /igaz nem is vagyok szagértő, csak egyszeri szemlélő, de ez nem a te vélekedésed támasztja alá:

Egyre vékonyabb a boríték
A vállalatok egyötöde 2013-ban befagyasztja béreit.
_"

abban igazad van, hogy most egy másik érinthetetlen csapat az offé. ez nagy baj. de ez is fogja maga alá temetni őket. mert a tőke egyféleképpen viselkedik. nincs narancsos, meg szegfűs. ami a mechanizmusokat illeti.

Ja! hogy a fizukon spórónak?! Háppersze! az a legeccccerűűbb. meg elbocsátani. csak nehogy olyat kőjjön gyártani, amit el lehet adni, amire van kereslet, az állami cicicit színi mindig eccerűbb, oszt most hogy más ajkak vannak aktiválva szar az élet. amúgy igazad van. kevés a zsé. de még mindig azé óbégatnak sokan, hogy túl magasak a bérek. hátttudod?!

Valahogy úgy néz ki a madzsari helyzet, hogy a munkaadók (többsége) himel-hámol há nem tudok többet fizetni, mint százezret. Jó. oszt megvannak lepődve, hogy nem kéccázezerér vásárol a dög. nabelépett a hitel.

namost százerret kap, fele megy a bankba törleszteni, a munkaadók meg továbbra is csudákoznak, hogy a rohattak még mindig nem kéccázé vásárolnak, sőt mekkvannak döbbenve, hocccsak ötvenért. nakijahűje?

de az Üvegtigris óta, Rudolf Péter szinkronjából tugggyuk, hogy ez itt a tízmillió próbálkozó országa.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hüjjességeket beszísz!
Nem is igaz! A párt és a qrmány prominens képviselői ezt nem így láthassák, nekik vastagabb lett. Úgyhogy galád rémhírterjegesztő vagyol csak!
SSteffyke életére esküszöm, hogy ez így van! :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Azért én úrilány vagyok, és azt mondom, hogy nem cseréllek el egy spanyolért, már csak az agyad okán sem. Jól írtam?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"_Vazze... míg élünk, levegőt is fogyasztunk. Akkor mosmeg miva? _"

Azonnal abbafejezni, eldugulni megnémulni és mindazonáltal!

Ne adjál ötleteket. itt a biteknekl is kubatovfüleszemnevan. és az nem kusza.

Jó is lenne a fogyasztásalapú adózás mert azzal "gazdagokat" is a "tehetősebbeket" is arányosabban meg lehetne terhelni, csak jól kellene megcsinálni
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a miska kocog farka fekete vóóót. osztályidegen majdhogynem patkány:-)
ne sértegess te fahajass móvári:-)
@Mariann19:
Egy spanyolcsizmát megérnek makink azért... Bele makit, azután húúúúzzzzni csak...
@jaegtoer: és akkó az igyunk mind haláligot meg sem említettem:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nem jó ötlet ez a digitalizálás.
Elég lesz, ha ebben a hidegben kiállsz egy tütüben, és kacéran mutogatod az epilált lábadat. Olyan mutatvány lesz, hogy Mókus az összetarhált pénzből Grönlandon fog landolni.
@Mariann19:
Át kéne nevezni szerintem a kis mitugrászt exdr.posthumus de'VérMotkány-ra.
@Mariann19: hát az úgy van, hogy ma napközben szórtam sziporkáim. Igaz. volt időszak, mikor magam szórakoztattam. Ajállom olvassgass vissza, lehet, megérné:-)
Na sikerült megint felb@szni az agyamat. Nem kellene blog kommenteket olvasni.
egyenlito.blog.hu/2013/01/18/az_emberek_harmadat_az_ut_szelen_hagyna_a_fideszes_szakember
"Rozsa Takacs · Follow · Top Commenter · Buda, Budapest, Hungary · 182 subscribers
ROHADT ZSIDÓ-CIGÁNY KOOPERÁCIÓBAN MŰKÖDŐ GENOCIDE -SÖPREDÉK BANDA!
Reply · Like · Unfollow Post · 13 hours ago"
"Krisztian Omboli · Top Commenter · Széchenyi István Gimnázium és Szakközépiskola
Az hogy O legalabb kimondja, az miert baj? Eloszor szembe kell nezni a valosaggal! A forradalom meg csak rajtunk mulik.
Reply · Like · Unfollow Post · 8 hours ago"
stb :(
@Mariann19:
Őőőőőőő... hát abban a tütüben, az én kis szőrös lábaimmal és a mellkasom, hátam bundájával nem lennék semmi, sokan megbámulnának! :))
Epilálás az felejtős, azt a hölgyeknek meghagyom!
@Mariann19: Boli tütüben? még épn is bedobnék nehhány petákot:-) Persze csak jobblétem érdekében:-)
@ariel12:
Megérdemli, aki a gingergirls.blog.hu helyett olyan szarságokat olvas! :(
Itt legalább lehet jókat röhögni a beszólásokon!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Korántsem Kedves Motkánykomát meg a kasztrálás érdekli? :))
Ám legyen, majd gumikesztyűt veszek... oszt kopp, kopp (mindkettő ahogy koppan a makkos földön...)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Feltudnád tenni alattomban a Vérmotkány nicknevet ide? Akkor pedig Vinnie ősellenség hogy találna Mókusra? Külön unatkozzanak?
Mindegy, hogy hogyan néznél ki, ha én elkezdek hegedülni, lesz ott olyan kakofónia, hogy már nem Te lennél a főszereplő rögtön.
@Mariann19: Tik mostan szövedkdeztek ellenemben? Gaz gyaur népség:-)
@ariel12: Az agyam nekem is a Tiedhez hasonló állapotba került a Csatt műsor alatt.
A téma az volt, hogy a miskolci polgármester a hivatalban az általa beprotezsált romániai kollégáival románul értekezik, ha nem akarja, hogy a magyarok értsék, miről beszélnek. Ezt az ottani MSZP bátorkodott kritikaként észrevételezni.
A Csatt-ban ezen vitatkoztak.
Lehet ez vita tárgya?
Biztosan tudod, hogy a polgármester romániai magyar.
Most olvasom, hogy brazil "Nelson Hungaro" börtönben (micsoda magyar keblet melengető név) a minimum 15 évet kapott gyilkosok heti 3x mosodai munkájukért átszámolva 52.000 forint nettó fizetést kapna (+kvártély, koszt). Namármost inkább az öngyilkosság vagy egyedül lenni egy szigeten Selmeczivel, mint bármennyi idő abban a börtönben.
De még ők is többet keresnek, mint egy magyar közmunkás. Csak, ha szeretnénk pozicionálni a helyünket a világban.

@rodeo36: nao achei :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Őőőrokonyt nembántai! Én is az ő makjábu származom:-) A te családfád meg a grófi szérün eredezikk:-))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Allahra! Dehogyis effendi! Mi érted vagyunk, szablyánkkal viaskodni is képesek vagyunk érted.
A dőre szavak csak az ellenség megtévesztésére szolgáltak. Ugye Bolika? /mondjad, mert félek/
@épészmérnök: :-) @Mariann19: Én ki is kapcsoltam a TV-t mert nem bírtam nézni. Persze, hogy ismerem a sztorit.
@jaegtoer:

akkor ormányom gyün és szippantok...vissza

megfelvilágosítottál magadról

brühühühü

végkövetkeztetés: a műveletlen buta egyedek duplán szarok szikológiaóvodában tanétottág nekemnekvala, hogy a buta ember amikor rossindulatú is az már közelít a kategóriához melyben már csak a zúzmók férnek el
@Mariann19:
Ez biztatás akar lenni vala egy kis hackelésre? Nem vagyok én olyan, különben is - elég hátrányos helyzetű így is a kis zabagép!
Kergeti csak a makkját, egyfolytában...
Oszt csodálkozik, hogy ilyenek történnek vele:
www.mommo.hu/media/Kontinentalis_osszeomlas_2_resz_2011_HD

Arról nem is beszélve, amikor ilyen kompromittáló fotók kerülnek elő róla:
t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTKuEuvufUCj7f4au0crOkERcDMqb-JrZs0oy0uE2UfuTkMAYOZTA
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

eztet én úgy:

embör né'kű' nincsen gondolat

blog meg nem blog gondolat né'kű'

brühühühühü
Kuszaszemnek (ahogy a csutignómnak) nem gyógykezelés kell. Szibériai kényszermunkatábor kell nekik (meg a többi fideszes gazembernek). Üdvözölném az új kormány olyan szerződését, amely ezeknek egy ottani munkatáborban való végleges elhelyezését célozza. És ezzel enyhébb büntetést kapnának, mint amit valójában megérdemelnek.
@Mariann19: Honne tunnánk. Eztet virnyoglyuk nehhány napja... és ez mostan nem vidám... egy tülökorrú bozgor és a ha veri kör vette át a hatalmat iskolcon... nesze neked szolgalelkű faszmagyar...
Undorító.. miko lezs Kolozsvárnak innen in portált pógimestere? A hatalomért mindent. A legújabb hír: a nincstelen Szőcs helyett egy újabb Szász, állam titkári sarzsival meghívva... a Romániában buott párt vezére. Eszem, faszom, megáll.
@Mariann19:
Tévedsz! Ezek a vérmagyarok, az IGAZ HAZZAFYAK!
Úgy vágnám hátba a parasztját lapáttal, hogy arról koldulna!
Takarodjon vissza a szőröstalpú román hazájába!
Ott makoghat a tolvajnyelvén.
Milyen hazaárulózás lenne narancsbolsi részről, ha ez fordítva történt volna meg?
A jobbikos segédcsapatok is lapulnak, mint nagy barna szar a fűben?
@Parajpuding:
Kusza Szemnek egy szép nagy lapát kell, amivel addig kéne a kis oktondi fejét ütni, amíg a szemei egyenesbe nem jönnek.
Megszereztem az első Matócsy cikket a jövendő gyűjteményembe.
Komoly érték lesz ez még valamikor, akárki megláthatja.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ki kellene próbálni rajta az ősmagyar híres agysebészet tudományát a hagyományos kőbaltával.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: IPa alkalmából az estét volt szerencsém eltölteni egy fideszes polgármesterrel.
Három órán keresztül ömlött a szájából a panasz, keserűség, harag és elemi fölháborodás.
Ő sem ilyen lovat akart.
Gyalázat.
BASS.AMEG!
TUDTAM!!
TUDTAM!
Tudtam, hogy rossz helyen vagyok megint!

files.mommo.hu/pictures/001/005/1005208_eb77be1469_o.jpg

Bezzeg ahol én lapátoltam a havat, ott nem volt ilyen!! :((
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Éjfélig el tudnám nézni, annyira röhögtem.
Honnan szeded ezeket?
@tucano: estava falando sobre multilinguistique communicação entre os multilinguisticos porque ele muitissimo menos aprendeu alguma lingua não se entende nenhuma coisa e muito menos recolhe esforzo para interpretá-los para ele mesmo são os estúpidos húngarabatas cocodrlios de agua doce ridi cú los

rsrsrsrsrs
@Habakuk999:
MAZOCHISTA! Bőrszerkóban, ostorral próbáld felolvasni.
Komolyan, kezdek félni tőled! :))
@ariel12:
Kifaragom én azt!
Egy 20 kilós, szép szakóca! Hmmmm...

@Mariann19:
Nekem más ötletem lett volna, vigyáznék rá, egész éjjel! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Rohaggy meg alsógenerácós kis agyhallot:-) Ingemet te nem tuccc konprimattállni?.( A gatyakorcod üres, miként a zacsid:-) Kevés vagy. Engemet te nemtucc meghekkelleni... Elektróóónikus lábnyomom konvergál a nulla felé:-)
@Mariann19:
Most jövök rá, te még le vagy maradva... :D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

nem hagyjuk a Vérmókusokat se bajban, sem útszélen bármi is történjen
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ajándékba kaptam, miután kölcsönösen megállapítottuk a magunk területein, hogy kurvára nem működik semmi, csak a bűnözés.:)))

de megszerzem az összest, beköttetem fekete latex anyagba, szerzek rá ss jelvényt vagy sarlós kalapácsot, jól fog mutatni Stalin és a meinkapf között.
@Mariann19: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Éjfélig el tudnám nézni, annyira röhögtem.
Honnan szeded ezeket?

aaszt mongya egésznap góógzik ezerrel, hogy a pulyákat életbe tarcsa... peedighát... kotor zintermeten, hogy mink, érdekesnek találjuk. Ki siker is nagysiker. nEKI:-))))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Csak hogy ne legyen ilyen békés az éj! Tegnap láttam ezt a miskolci polgit az Este c. műsorban.
Arról volt szó, hogy a kanadai nagykövetség plakátokat tesz ki Miskolcon azzal a szándékkal, hogy a cigányok ne vándoroljanak ki, mert ezután nem tartózkodhatnak hónapokig Kanadában. Ugyanis eddig hosszasan kellett várakozni az ottani döntésre, mely egyébként tiltó volt az ottmaradásukat illetően.
Ez a Kriza polgi arrogánsan, ilyen "engem nem érdekelnek" stílusban számolt be, majd elkezdte Mesterházyt szidni, hogy van képe elmenni Kolozsvárra bocsánatot kérni.Hozzátette gúnyosan, hogy:"Ezek választást akarnak nyerni!"
Már a műsorvezető csitította , hogy ez a szándék természetes.

Komolyan mondom, azt hittem, hogy nem is Magyarországon vagyok.
@Habakuk999:
SSteffyke irigykedni fog rád, úgyhogy vigyázz rá!
Kólásdoboz gyűjtésen még nem gondolkoztál??? :D
@rodeo36: quem nao aprende nadar, afunda rápido...
Nós hungaros precisamos de estudar, aprender línguas e culturas, quem coloca a nossa conversa no tradutor já já ta vendo porque kkkkkk
@Mariann19:
Ez a Kriza elég felfuvalkodott egy paraszt! Látszik, hogy nem tudja, hol a helye.
Majd megkapja a parasztja!
Szánalmas a mondókája, hallottam én is a napokban, elég tenyérbemászó egy köcs... népművészeti agyagedény!
A legaranyosabb, ahogy Kanadával hepciáskodik...
Most tényleg ennyire hülye ez, vagy csak arrogáns, szőröstalpú fideszparaszt?
A cinikus és arrogáns dumát ezek tanfolyamon tanulják, vagy genetikailag ennyire aljanép ez?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem hiányzik, így is tudnék köpködni a mai este után.
Nagy csodák esnek meg mostanában kis világunkban a közigazgatásban is, ahogy hallottam.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Szász Jenő nemcsak egzisztenciát kapott, hanem hozzá egy egész intézményt is kellemes költségvetéssel. Sőt év végén az állami tartalék szétosztásakor még egy kis pluszt hozzá tettek.
Nem ismert előttem, hogy hogyan lett polgi jelölt Miskolcon, hogyan került ide?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Most olvastam valahol amit egy cigányvajda nyilatkozott -talán Edelény környékéről-, hogy akik visszajöttek cigányok Kanadából azok nagy rész 5-6 milliós házakat vásároltak a kint kapott segélyekből és a keresett pénzükből. Aki itt bűnözött azok ott is azt csinálták és most a sitten pihennek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...
Az első blikkre látszik ezen az emberen a viselkedés kultúra hiánya. Az arcmimikája, az idétlen fintorgása, tényleg olyan tenyérbemászó, arrogáns ember.
A kanadai összefüggésből és a hozzáállásából látszott, hogy nincs diplomáciai kultúrája, ahogyan elhajtotta a kanadaiakat.
Az ember csak restelkedik ennek láttán.
@jaegtoer:
Nem hagyjuk, de nem ám!
Grillrácsra tesszük őket, betakargatjuk egy kis szalonnával, hagymaszeletekkel tűzdeljük meg, óvatosan grillezzük... :D

@Habakuk999:
Én nem látok sokat belőle, csak hallok néha ezt-azt, de undorító egy csürhe ez.
Mára azonban elég riadtan nézegetnek ki a fejükből - csak nem kezdenek félegetni az ettársak??? :o
@Mariann19:
Elhajtotta??? Ne viccelj.
Kevés ez a szerencsétlen szőröstalpú kretén ahhoz, hisz bolha tökén a pattanás nagyobb reszpektnek örvendhet, mint ez a balfasz.
@Mariann19: "kellemes költségvetés" - az nem kifejezés!
Az összes társadalomtudományi kutatóhely együtt nem rendelkezik egymilliárdos költségvetéssel!
És a főigazgató egy erdélyi favágó... nem vicc, faipari mérnök diplomája van neki. De még ezt a szakmát sem gyakorolta, mert polgármesterkedett a szentem.

Megértőnek kell vele lenni, tudod, szorongása van nékije.
@ariel12: A tegnapi Estében szó volt arról, hogy Kanada azért módosította a migrációs szabályait, mert hosszadalmas volt a tartózkodási engedély - úgymond - meg nem adásának időtartama. Ezalatt az ő törvényeik szerint a cigányokat el kellett tartani, és ez 50 millió dollárjába került Kanadának. Kezdte sokallani és változtatott a jogszabályain. Most, ha mégis kiutaznak a cigányok, pár nap alatt vissza kell jönniük. Ezért próbálkozik az itteni kampánnyal, mert Miskolc és környékéről a kiutazók aránya 40% volt.
@Mariann19: Egy erdélyből importtált faszparaszt megélhetési bűnözö, aki a pereputtyát is idehozta. Kell több info?

Orbán a maga sírját ássa ezekkkel a senkikkel. Sokszor gondolkozom... ez a senkiházi vajon a világ legalacsonyabb óriás, vagy a világ legmagasabb törpéje... mi bármelyik változatot megszoptuk.
Már etetik a szerencsétlen narancszombikat a fossal és terelnek:
publius.blog.hu/2013/01/18/ki_epit_itt_diktaturat?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_01_18&utm_campaign=index

Le mertem volna fogadni, hogy ilyen etetések lesznek még, sőt lesznek itt még robbantások és álmerényletek is, hisz azok megszervezésében van Clodó barátjuknak gyakorlata.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Ez a sok román senkiházi semmi nemzetbiztonsági kockázatot nem hordoz? Csodálkoznék...
A rokonaik ott vannak, a neveltetésük ott történt, a beszervezésük...
A magyar államapparátus aktív részesei...
No de megérdemeljük, hogy román tahók üljenek a nyakunkra, ha megengedjük!
@épészmérnök: "Szorongása van nékije."
Ha láttad volna, nem így fogalmaznál. Az a tipus, aki - ha nem tetszik neki valami - elhajtja az embereket, tekintet nélkül arra, hogy kiről van szó, nem mérlegel, egy igazság van, az övé.
Diplomát nem feltételeztem róla. Hozzá tenném, hogy az én értékrendembe nem fér bele más ország közéleti szereplőjévé válni, különösen a közigazgatásban nem, ahol a lényeg a hely- és a közösség ismerete.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Boli! Mégis az országot képviseli, amikor egy külföldi állam diplomáciai testületével van kapcsolatban.
Nem a hora staccatora bokázik, mikor találkozik velük.
@épészmérnök: kik és hogyan választanak idegeneket magyar közméltóságnak? és ki jelölte őket? nem volt magyar?

és egyébként is milyen törvények vannak erre, bárki lehet aki beesik a határon, akár minielnök is?

brühühühühü

banánköztársaság?
@Mariann19:
Szerinted egy ilyen tajtparasztot mennyire vesznek komolyan? Legyintenek rá és legközelebb majd csak az üzenetrögzítővel beszélgethet, románul...
@rodeo36:
NE ÓCSÁROLD A TISZTESSÉGE BANÁNKÖZTÁRSASÁGOKAT!
Mármint Hunortodoxiához képest tisztességesek... :(
@kifordított nagyanyó:
A gingergirls-ön is volt elég korrekt anyag a napokban... :D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Pereputtyát is idehozta." Erről volt szó, hogy azokkal társalog románul a hivatalban.
Jelzem, neki kínosan kéne ügyelnie arra, hogy az önkormányzatba ne kerüljön a privát köreiből protezsált ember.
Nálunk még mindíg él az az összeférhetetlenségi szabály, hogy vezetőnek milyen rokoni fokozat szerint nem lehet hozzátartozóként sem mellé- sem alárendelve rokon. Emellett etika is van a világon.
@Mariann19:
Szerinted ezek hallottak arról? ETIKA???
Ne komolytalankodj lécci!
Na, megyek aludni. Sziasztok!
@Mariann19: Mink eztet szíjjuk. Ez van. Ezt nyertük a lottérián:-)
A pakk közben elveszett...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Azét képzeld el, hogy egy miskolci ember bemegy hozzá olyan gondjával, amelyhez segítség és empátia kéne. Ebben az emberben ennek a tulajdonságnak egy szikrája nincs. Márpedig ő lokálisan azért vezér ott, ahol van.
Na én is mentem mentem... JÓCAK ALL, NEHÉZ VELETEK:-)
@jaegtoer: matolcsi semmit nem csinál jól.
És nem az ő érdemük,hogy még működik ez az ország.
@Mariann19:
Ez mindaddig így is marad, amíg egy miskolci ember be nem megy hozzá egy szívlapáttal és orcán nem veri vele, olyan istenesen.
Na onnantól úgy mondják, hogy "delegálta a problémáját", ami azzal is jár, hogy az egész apparátus segítőkészsége és empátiája fellendül...
Ilyen egyszerűen működik a világ!
Na, már tényleg mentem aludni, nem tudom, volt-e már, de Fabiusnak is remek téma lenne! :)))

"Egy különös vágású ember
2013. január 18., péntek, 16:30

G. Fodor Gábor újabb gondolatokkal örvendeztetett meg bennünket.

G. Fodor Gábor nem elemző. De nem ám. Hanem politikai gondolkodó. Ezt ő mondja magáról a blogján. Ahol ezúttal a Sas-kabaréval indította a gondolatot."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130118_gfg?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201301
@Mariann19:

az a gond, hogy Kanada nyit Europa irányába ezért nem vezethet be vízumkényszert egy EU-s tagállam állampolgáraival kapcsolatban és sokkal kevésbé tehet rasszista megkülönböztetést, viszont régóta érik a bevándorlási igény és az azzal folyamatosan visszaélők anyagi vonzata, ezzel az új törvénnyel kihúzta a méregfogát, hogy plakátol? hát még azt is el akarja kerülni, hogy ezek beessenek a határokon, mint írtam van olyan, hogy felszálláskor egyenként lecsekkolják az utasokat és a repgép ajtajából küldik vissza...ha másképpen nem hát persona non grata -ként de nem kell indokolnia semmit enm engedte be pont, nincs reklamálás, még az van hátra, hogy bevezetik a sponsor rendszert azaz aki nem tud egy kanadai állampolgárt felmutatni aki persze várja a reptéren és letesz 25000 dollár kauciót azért, hogy minden költséget vállal 10 évig!!!!!!!!!! egy nem fedezett orvosi vizit 120 dollár és akkor még semmit sem csinált: egy orvosi igazolás 35 dollár ...a kanadai adófizető nem fog miskolcon cigánytelepet építeni...ebben a kriza elvtárs is bizonyos lehet még ha nem is akarja a plakátokat

az ilyen rohadt geciket a narancsbolsik importálták?

brühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egy jelző most jutott z eszembe.Öntörvényű!
Aluka.
Ja és a gif meg a kép nagyon jó.
Különösen az tetszik,hogy a gifben olyan elégedett viktor és gyuri fej van.:))
Na jóéjt.
@Mariann19: Jó éjt neked és mindenkinek. Egy kérdésem azért még lenne? Milyen adásokat nézel te? Este? Ez picit SM-nak tünik. :)
@kifordított nagyanyó:
Elégedett? Inkább olyan, mint akik kölcsönösen kielégítették egymást! Az a két hülye köcsög élvezkedik, a sok piti bolsevik meg tapsolja őket.
ÉLJEN A PÁRT! CSAK A FIDESZ!
Basszus, reggel kivittem a leányt a vasútállomásra. Az utak kriminálisak, kellemes jégréteg fed mindent, a takarítás lófa.zt sem ér, csak a havat tolták ki az útnak még csak nem is a szélére, csomó helyen a hótoló egy sávot csinált meg csak a kettőből, csak egy autónyi sávot tolt le, ezálta egysávos is lett a kétirányú utca. Egy csomó balfék ember közlekedik a legótvarabb módon, leparkolják az autókat tilosban, akadályozzák a kanyarodást, mert odaparkolja a kereszteződésbe a kocsit (remélem ezekre rácsúszik egy kamion, vagy munkagép), egyszerűen tragédia a sok kretén az utakon...
Normál esetben is tragégia, ahogy egyesek vezetnek, de ilyenkor valami kényszer lehet egy csomó kreténben, hogy autóba üljön. Agyrém...
@ariel12:
Perverz egy bige, ammá'egyszer biztos! :)
Gondolom bőrszerkóban nyomhatja ő is, mint Habakukk a Kusza Szem beszédeket!
Közben könyörög a párjának, hogy "üss még"!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: pesti utak jok, itt alig esett, Pusztaszabolcs tegnap fincsi volt, haza erve azt hittem csak almodtam a sok sok havtot, meg valamiert egy rakat hotolot lattam :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nálunk 30-40 cm hó, amire évtizedek óta nem volt példa, de 3 cm-nél is így besül a város.
A videót láttad, hogy mi van, ha Ausztria felöl jössz?
Tanulságos... :(
belsoseg.blog.hu/2013/01/18/hohelyzet_az_osztrak-magyar_hataron_584?utm_source=TC&utm_medium=link&utm_content=2013_01_19&utm_campaign=index
Ott a hóra készülnek, ami kicsit nagyobb szokott lenni.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Zseniális... gondolod külgyem el valdynak, meg gábriellának? :-)"

Sok érdekes gondolat van a cikkben, bár van benne olyan, amin lehetne vitatkozni, főleg ha valóban meg akarja érteni az író, mit és hogyan érdemes lépni a jövőben. Addig is egy kis paralel. :)

Matolcsy már rég lekörözte Bokrost, avagy a fideszes csillagkapu. :)

youtu.be/fXZD-vu3WaY
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ott is van kommentben nehany agyhalott :)
Piszk sogorok, egy kicsit tobb esszel dogzanak.
@ariel12: bakker, erre nem talalok szavakat, mennyi idiota van rossz helyen
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"_No de megérdemeljük, hogy román tahók üljenek a nyakunkra, ha megengedjük!_"

Ha még román lenne!

de mmég magyarinak is szar.

aztán meg Szibinyani Janku és fia Matyi azé kitettek magukért.

Ez a jenci gyerek meg messzi hírű szaralak. éspersze nem asszociálni Messi-re.

Szal óvatosan a románozással.
@Mariann19:

"_Azét képzeld el, hogy egy miskolci ember bemegy hozzá olyan gondjával, amelyhez segítség és empátia kéne. Ebben az emberben ennek a tulajdonságnak egy szikrája nincs. Márpedig ő lokálisan azért vezér ott, ahol van. _"

ez análisan vezér ott ahol van.

(kicsit konkretizáltam ezt a lokális izét,persze nem ízét
akkor ez egyenesen mesés:

magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/konnyen-kirughato-jegyzok-az-elso-aldozat-83282

namennyetekhavatlapatolniamígjókedvébenvanaFőnök.deiziben!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: látom magam előtt a szárnyaló Nigériát....
na ha mindenki havat lapatol, akkor en is megyek lapatolok, hatha megdicser a Fönök.
nem akarom hogy akár a neve is fenmaragyon, legalábbis tőlem nem...
mától a bűnszervezetben bűnöző O.V. elkövetőt csak röviden...
"fő" "nemzetvesztő/hazaáruló/országrontó" titulus adom...
persze ez a titulus S.L. elkövetőre is érvényes...
míg a többiek "fő" nélül használandók... pl: P.S, L.J. stb elkövetők
továbbá a "sima" fides szavazókat, mint bűnrészeseket "al" jelzővel
@Vitéz László:
Szerintem erre a rövid időre nem kellene ezzel a bonyolult koordináta-rendszerrel bíbelődnöd...:))
@Penivaldes:
Sajnos nem tudok egyet érteni VELED!
Igen is szeretem a sima lábikókat, egy kellemesen sima nun.., szóval egy kis pamacs lehet felül, de ne zavarjon már a nyelvi teendőknél! :)
Gyakorolni, gyakorolni - a nyelv sokat jelent!
No nem csak a francia, a német, az angol is... ;)
@jaegtoer: fogalmam sincs, mi lenne a jó megoldás. Sokszor láttam olyat is kisebb településeken, hogy a jegyzőt, akármilyen rosszul dolgozott, vagy akármilyen korrupt volt, nem lehetett eltávolítani.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na és az algebra? Vigyázni kell, az agy könnyen összekeveri a 6-ost a 9-essel. És esetleg 69 helyett 96-ot olvasol le. Gondold el, mekkora káosz lenne.
@Klarita: azért én veszem a fáraccságot...

Hitlerrel egy csoportban foglyuk őket emlegetni... de a nevüket nem kell... xcsak simán "feudál komcsi náci bűnszervezet"...

és ebből majd mindenki tuggya...

amugy bocsika Hitler !
ő ezekhez a hitványakhoz képest GERINCES és ALKALMAS volt...
@Penivaldes:

"_én majd hóembert építek_"

hónőt, vagy hópasit?
@Vitéz László:

"_míg a többiek "fő" nélül használandók... pl: P.S, L.J. stb elkövetők
továbbá a "sima" fides szavazókat, mint bűnrészeseket "al" jelzővel _"

nacsak vigyázzon kend azzal az LJ-vel, jó lesz vigyázni, hogy a monogramozással kit hozvisz hírbe.

Csak szólok, mielőtt lelövök egy V.L-t

"_"sima" fides szavazókat_"

Már régóta a tökömben van ez a fideszszvazó lózung. Mégis ki a faszra kellett volna szavaznia azoknak, akik sem a szarházyt, sem jobbikot, se a másmesepártot nem akarták. ténylegmennyetekmárapicsába a fideszszavazók pocskondiázásával baszki.
@jaegtoer:
Mindegy, mert amilyen rohadék tudok lenni, kettépisilem! :)
A sárga hót ajánlom a narancsbolsiknak nyalogatás céljából. Higgyék el, a Piktor mondta, hogy enniük kell!
@Vitéz László:

"___amugy bocsika Hitler !
ő ezekhez a hitványakhoz képest GERINCES és ALKALMAS volt... ___"

állítsd le magad, keresd meg a gyógyszeredet. most vagy AH életművét anullálod, vagy OV-t értékeled túl.

Hány éves vagy 12-14? akkor tanulj még egy kicsit, azaz inkább szerezz ismereteket.

már bocs a személyeskedésért. Mindenkitől.

J.
@jaegtoer: egyetértek. Akármilyen rémes az Orbán-rezsim, azért Orbán mégsem Hitler.
@jaegtoer: "tökömben van ez a fideszszvazó lózung. Mégis ki a faszra kellett volna szavaznia"

segítek...
minden párt = bűnszervezet (lásd párttörvéyn = mafia tv.)
drsiffer = a "fő-nemzetvesztő/hazaáruló/országrontó" ügyvéggye, lemp = fides2
drvona = "fő-nemzetvesztő/hazaáruló/országrontó" segglyukából bújt elő... a zsidó-nácikiráj
szarházi a másik rohat bűnszervezet "fő-nemzetvesztő/hazaáruló/országrontó"-ja...
kdnp = aljas büdös rohat álkeresztyény banda akik a zombikat (vidéki özvegy babonás nyugger csürhéket) PÉNZÉR eladták a mafiának

nincs kire szavazni, nincs demokrácia...

az áldemokratikus játékot legitimálod amikor szavazni mész
én ennél sokkal jobban meggondolom mit írok alá... FELELŐSSÉGGEL...
amugy tudható volt hogy bűnszervezet... lásd párt működés...
az is tudható volt hogy nincs programlyuk...
az is hogy választási csalással nyernek (kopogtatócetli-listák-feketítés-szervezett b közép kukaborogatások stb)

ebben én nem veszek részt semmijen formában...

még az ikszemet se adom ehhez...
@jaegtoer: Hitlernek elvei voltak... szavatartó, egyenes ember volt... (porosz és katolikus etikett szerint...)
nem mellesleg egy nagyon profin szervezett álamgépezetet irányítot...
alkalmas vezetőket és profi szakmai vezetést bevonva...

ez csak viszonyítás kérdése...

a "fő-nemzetvesztő/hazaáruló/országrontó" pusztán hatalomra tör...
maximálisan gerinctelen és maximálisan alkalmatlan (mindenre)
röviden : HITVÁNY
@épészmérnök: a náci alűrök már megvannak és hatalom koncentrációra (diktatúra) is azonos...

kiszabadíttyák a palackból a soviniszta-rasszista szellemet !

ahogyan ezt a HITVÁNY elődök már soxor megtették 100 éven belül...

nem tartom nagyra a "fő-nemzetvesztő/hazaáruló/országrontó"

tehát nem vagyok naív hogy világháborút tudna kirobbantani a 100dik évfordulóra...
ugyanis a szomszédaink ezt lexarják... sőt...
de ne becsüjjük le... azér az ország vesztét azt elérheti...
@Vitéz László: szeretnél egy normális pártrendszert, vagy nem akarsz pártokat? Esetleg más javaslat?
@épészmérnök: leaxorom... szerintem nem várom meg az összeomlást...

2018 a 100 éves évfordulóra elvesztyük azországot...

amit majd az új-trianon megpecsétel...

megérdemeli ez a zombiország...
@Vitéz László: hogy érted azt, hogy elvesztjük az országot 2018-ra, és milyen új Trianonról beszélsz? Bevallom, nemigen értelek.
@épészmérnök: mér szerinted a paradicsombva vezet ez a "fő-nemzetvesztő/hazaáruló/országrontó" ?

szerintem ez az új-horti, retro-szálasi ez elveszejti a zországot...

elsimicskázza... ?!?
@épészmérnök: Előbb-utóbb mindenki rendes anarchista lesz:D
Vádat emeltek az origára buzdító tanár ellen
[origo]|2013. 01. 19., 12:33|Utolsó módosítás:2013. 01. 19., 12:38|

Többrendbeli kiskorú veszélyeztetése miatt emeltek vádat az ellen a kiskunhalasi tanár ellen, aki orgiára buzdította tanítványait. A férfi osztályában az is elfordult, hogy az egyik diák megharapta társa péniszét.

www.origo.hu/itthon/20130119-vadat-emeltek-az-origara-buzdito-tanar-ellen.html
@tucano: csááá Neked meg majd teszek ki néhány Napolit:-)
@épészmérnök:

jesszusom Peni ilyet tol a hóban?!

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"_Mindegy, mert amilyen rohadék tudok lenni, kettépisilem! :)_"

Pfúúúújjj! perverz gyolkos! fogják meg! annálfogvaaaaa!
@jaegtoer: Ez a Boli csak nagyarcoskodik... ott áll at ablakban oszt lesi a hófalat:-)
@épészmérnök: Biztos hogy akarod hogy elmagyarázza? Mert épésszel fel nem fogható, a beteg elme gondolatát nem lehet követni.
@ariel12:"Milyen adásokat nézel Te? Este?"
A minden közösségi igényt kielégítő közszolgálati M1 csatornán kezdődik minden nap 10 h körül. Aktuálpolitikai interjúk láthatók szakértők meghívásával. A "minden igényt kielégítő" kifejezés írónia.
@jaegtoer: "Nem izét, ízét." Értem, humorodnál vagy, viszont az análist bekombinálva remek szójáték.
Tegnap még eszembe jutott az emberünkre leginkább illő jelző: öntörvényű. Ezt is láttam benne.
Szőcs Géza is nyíltan hangoztatta magáról, hogy ő öntörvényű alkat.
Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy ez a tipus nem tartja be a viselkedéskultúra elemi szabályait sem, és a kényszer sem áll távol tőle.
Ezeknél az import vezető jelölteknél erre kell majd felkészülni? Akkor inkább a pápuák.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Szia! Ez maga a csoda! A felvételeid úgyszintén, csak gratulálni tudok Neked.
Közben az jár a fejemben, hogy nyáron milyen rossz lesz Neked ilyen csodákat látván, majd hazajönnöd a bádog városodba.
@Mariann19: nézd nyugodtan a többit is, kicsit rendet raktam, így talán élvezhetőbbek:-)
Napi.hu

E-útdíj: visszalépett a győztes
A Getronics nem írja alá a szerződést, mert nem látja biztosítottnak a szerződésszerű teljesítést.

Távoznak az állami mobilszolgáltató vezetői
Az MPVI Mobil Zrt. közgyűlése elfogadta Kalmár István és Schmidt Pál lemondását.
@Mariann19: Tudom műveletlen bunkó vagyok de nekem ezek az u.n. közszolgálati csatornák be sincsenek állítva az általam nézett TV-n. :)
Este a Travel Channelt nézem, hogy legalább álmaimban szép tájakon járjak.:)
@rodeo36: "Kanada nem vezet be vízumkényszert."
Látod, kiötlötték, hogy villámgyors állami adminisztrációval rögtön jön az útilapu, retúr.
Ha jól értettem, három nap múlva megszületik a kiutasításról szóló döntés.
A Kriza féle importra lehet számítani, szerintem ez nem véletlen.Az ilyen behozatal jelenti majd a legkormányhűbb embereket a közéletbe beiktatva.
Jól kigondolt rendszer, mert pl. a polgármester rendelkezik számtalan eszközzel arra, hogy az embereket orientálja, ezen kívül hangsúlyosan képes a kormányzati szándékokat előtérbe helyezni a lokális, helyi érdekek helyett.
@ariel12: Kaptam már Tőletek elmarasztalást, amikor utaltam egy-egy TV-ben látott megnyilvánulásra, Szív erélyes is volt, mikor az Echo-t említettem.
Mit csináljak, ha ilyen kíváncsi kacsa vagyok, hogy nemcsak az enyémeket nézem, hanem az ellent is a teljes körű informáltság miatt?
Szerencsés vagyok, tudom nézni, de gyenge idegzetűeknek nem ajánlott.
@ariel12: 2013...

de minden szépen ismétlődik... vagyis 1913 nál járunk kb...

csak a zsidózás erősebb egy kicsit... de nem sokkall

majd most jön a III. évezred első világháborúlya...

de csak magyoróország jácca egyedül...
@Mariann19: Félre ne értsd csak viccnek szántam. Az én koromban már az ember idegrendszere inkább a nyugalomra mint a stresszre vágyik :)
Na most már tudjuk miért kell latinul tanulni majd az iskolában.
"Latin nyelvű Twitter-fiókot is nyitott XVI. Benedek. Ezzel már kilenc nyelven lehet olvasni a pápa száznegyven karakteres üzeneteit."
nol.hu/velemeny/20130119-egyenes_beszed
a hét röviden, szeretem Guszti bátya írásait.
Más:
Mindenféle emberrel találkoztam az elmúlt időszakban, látom a visegrádiak igyekvését, nyugalmát, a lengyelek szárnyalását, a mi vergődésünket.

Arra jutottam saját magammal, hogy kurva kevés ezt pusztán a fideszre fogni.

Ebben benne vagyunk mi mindannyian, az egész magyar társadalom, főleg a magyar értelmiség.
Elszúrtuk a nyugathoz való fölzárkózás esélyét. Évtizedes hátrányba kerültünk a rendszerváltáskori évtizedes előnyünkből.

Padlóra küldtünk mi mindannyian tényleg több millió embert.

Barmok vagyunk.
Politikától, pártszimpátiától függetlenül.
„Twitterezni latinul lehet a legkönnyebben, mivel sokkal jobban alkalmazkodik a mikroblog tömör, de precíz nyelvezetéhez mint maga az angol” – hangoztatta Manlio Simonetti, a római La Sapienza egyetem ókeresztény irodalom professzora a l'Osservatore Romano szentszéki napilapban. "
@ariel12: Persze, hogy csak vicces, amit írtál, tudom.
Viszont a Népszava cikket elolvastam, H. Éva megpróbáltatásairól, erősen a hatása alatt állok. A testi gyötrelmek okozása, a kényszerített terápia gondolom szigorúan tiltott ezekben az intézményekben. Ezeknek a tényeknek a bíróság előtti közreadása következményekkel kéne, hogy járjon a közreműködőket illetően. Vagy ezt csak úgy lehet nálunk csinálni?
@Mariann19: Sose foglalkozz azzal, ki esik Neked hogy Estét nézel vagy Echo tv-t.
Az lenne siralmas, ha csak atv-t néznél vagy csak hírtv-t, vagyis csak az egyik oldal ( tök mindegy, melyik ) demagógiáját szívnád magadba.

Számomra pl lassan már a hvg is kezd ugyanolyan siralmas lenni, mnt az összes többi.
@Habakuk999: Követem azt az ősi igazságot, hogy úgy tudok helyesen állást foglalni vagy dönteni, ha mindkét oldal gondolatiságát, szándékait megismerem. Utána szelektálok, még utána nézek az adott témához anyagot, aztán gondolkozom el, hogy mi legyen az álláspontom.
Ütköztetni is nagyon jó módszer. Mondjuk összevetem a kormányzati retorikát dicsőséges gazdasági előrehaladásunkról a KSH adataival.
@ariel12:

Télleg? Az hogy van latinul, hogy letöltöttem a star wars trilógiát HD-minőségben egy torrent-oldadlról? :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Lehet, hogy a hjesírásom nem lyó:
Ante apud adad versus circum cirka cicka cic, penes peter pro pre....
No ennyi a latin tudásom :)
Na megtaláltam az eredetit. Nesze latinul:
"Prepositions with accusative
Ante, apud, ad, adversus,
Circum, circa, citra, cis,
Contra, inter, erga, extra,
Infra, intra, iuxta, ob,
Penes, pone, post, and praeter,
Prope, propter, per, secundum,
Supra, versus, ultra, trans:"
@ariel12: "Ante apud adad versus circum cirka cicka cic,"

Itt nem világos, hogy most akkor a nagynéném, vagy apu adta a cirmos cicát, de egyébként leülhetsz, ötös. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"ego got Star Wars trilogy in HD quale a torrens site"
A google fordító tud latinul, már amennyire tud... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Latin nyelvgyakorlatért fordulj egyébként egy rendes római légióshoz!
A gyakorlás a kulcs!!!
"Menjetek haza rómaiak!"

www.youtube.com/watch?v=QYGInEXBhAg
@ariel12: Ha ennek csak a töredéke is igaz, akkor... nem tudom, mit lehet tenni ellene, de megtenném!!!

"Kihallgatásokra teljes bilincsben vittek, mint a gyilkosokat ezzel tályogos - és kezeletlen - sebeket okozva a testemen. Mozgásom indokolatlanul szoros korlátozása miatt, estem - keltem a szállítások közben. Egy alkalommal annyira, hogy baleseti sebészetre is kiszállítottak, mert a járdaszegélybe vertem be a fejemet esés közben a lábbilincsben. Amikor ezt szóvá tettem a kísérő BV őrnek, akkor azt válaszolta kussoljak, mert úgy veszi megtámadtam és akkor törvényesen rám is lőhet."

Elmúlt a viccelődhetnékem. Mondjátok, mit lehet tenni ezek ellen? Ez - diktatúra. Pont.
@Habakuk999: Megsajdult a gyomrom. Apám mindig azt mondta, hogy 56-ban az értelmiségnek nagy volt a szája, de voltaképpen behúzta a csőbe a népet, és ő meg kifarolt. Szerinte 56-ban az értelmiség gyáván viselkedett.
Mekkora csönd lett... Elrontottam a hangulatot...
@épészmérnök:

most lehet a legrátermettebb és becsületes jegyzőket kinyírni, mert a polgármesterek és a központi közigazgatás közé szorítva, pártérdekek miatt pont onnan nem kapja meg a támogatást ahonnan kellene, ellenben remekül ki lehet őket készíteni aki meg hajlik, hát az be van hajolva zuft.
@Vitéz László:

"ebben én nem veszek részt semmijen formában...
még az ikszemet se adom ehhez..."

akkor lehet, hogy Te azon szerencsések egyike vagy, akiknek talán nem is olyan fontos, hogy mielőbb rend legyen. de ha még sem így lenne, az álláspontodat akkor is meg tudom érteni.

"__nem mellesleg egy nagyon profin szervezett álamgépezetet irányítot...
alkalmas vezetőket és profi szakmai vezetést bevonva...__"

hánemis ilyen félázsiai hordákkal volt megáldva, mint a Józsi, a Gyuszi, a viki, a Peti, Feri, Gordon ...
a konklúzió az, hogy a népesség a fejleményeket figyelembe véve összességében nem tanult semmit az itt töltött 1200 év (sőt!) alatt.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"__Hogy TE is kapjál valamit:-)__"

bár ez a viki haqjlítana egy újfajta kiegyeztésre, de végül csak igazad lett, mert kaptam egy akkora taslit az őzikémtől, épp akkor nézett oda, amikor a linkre tévedtem. most aztán magyarázkodhatok...

meg is nézem, mi van azzal a rostéllyal a kisházban valami recepttel kapcsolatban...
@Mariann19:

"_Kaptam már Tőletek elmarasztalást, amikor utaltam egy-egy TV-ben látott_"

hiba volt. mindig több forrásból jó tájékozódni, akkor lehet tárgyilagos és finoman árnyalt álláspontot kialakítani.

én mondjuk "fideszes" létemre nem bírom nézni sem az echo-t, sem a hírtv-t, ellenben az atv rendszeresen megnézem, mert sok esetben hitelesebbek, mint a szócsövek....

de!

a lekkomolyabban javasolom, tessék felnőtt filmeket is nézni! az sosem árt, ellenben sosem lehet tunni mit lehet tanuni:-)
@jaegtoer: Nemcsak a TV-ből szerez az ember információkat, hanem más forrásokból is, de a TV-nek meg van az az előnye,hogy aktualizált témákat feszeget.
Szerencsére a véleményem kialakításában a racionális magyarázatok a döntőek, nem befolyásolnak azok érvei, akiknek az orientálás a céljuk, azt a szándékot könnyű észre venni.
Egyébként nézek játékfilmeket is, ha van lelkierőm kommentelő társaimat elhagyni.Ehhez azonban hősies akarat kéne.
süti beállítások módosítása