Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.09. 09:38 Fabius

Aki fideszes cigányozik, hej, hej!

Címkék: fidesz békemenet bayer-zsolt

Szájkosarat húzott a fejére, pórázt kötött a nyakába kedvenc ölebének a gazdi. Mert politikailag van a hangulat keltve - Navracsics is egy utolsó hangulatkeltő!! - Bayer nem egy ostoba gyűlölködő kretén, akinek mindegy, Illyés vagy Babits, de azért tuti ami fix a szájkosár és póráz kijár. Pluszbónusz majd innentől jobban figyelnek a billentyűzetet verő ujjacskáira, és barackot nyomnak a fejére, ha legközelebb is elvetné a sulykot. 

Igazi cukiságcunami ez a Bayer körül kialakult magyarázkodás áradat. 

Először is hősünk kifejti: Asziszitek nem tudnék olyat írni, amitől nem válnék csulatartállyá egy másodperc alatt? Tudnék, de akar a tököm. Miért? Mert ne a Jobbik cigányozzon csak, hanem a Fidesz és a Békemenet is, amiknek tagja vagyok, azért. Nehogymá' a Jobbik tematizáljon, aki fideszes cigányozzon, hej, hej! 

Röhej, de erre a magyarázkodásra jobban felakadtak a szemek kormány-békemenet oldalon, mint az eredeti írásra. Egyszeriben olyan sürgős lett az elhatárolódás, hogy Selmeczi is csak kiszólt a bronzáriumból: Bayer elsősorban "egy újságíró" , tessék szépen így kezelni, és nem mint Fidesz tagot. Kocsis Máté Fidesz kommunikációs igazgató is szaporázott szótagszámmal csatlakozott hozzá, aszongya: Visszautasítja, hogy Bayer Zsolt írását összemossák a kormányzó párt véleményével.


Zsoltikám, elég gyorsan kilöktek pártból a hóra, most balettozhatsz egyedül, mint disznó a jégen. Igaz, hogy írásaid visszatérő motívuma az ötös rajtszámú párttagkönyved, és előszeretettel használod a kormányoldalra a többesszámot, mert ugye "mi", de most csak a színét eresztő szennyes vagy, akit nem kéne a többivel összemosni. Két hete még te is egyike voltál a kitüntetetteknek, akiknek jelentőségét csak a Nagy Imre temetéshez lehetne mérni, mára meg te vagy az, aki kínos lenne a következő Békemeneten szopóálarcban masírozva, hogy a szövetséges romák föl ne ismerjék. 

bayer zsolt2.jpgJa, bizony, mert innentől a Gery Greyhound videón is látszó kedves szövetségesek nem biztosan lesznek ennyire kedvesek és készségesek, ahogy az is kérdéses, a fórumait lemondani kénytelen Farkas Flóri talál-e még olyan romákat ebben az országban, akik veled és a szellemiségeddel közösen akarnak demonstrálni a kormány mellett. Mert az nekik is világos, hogy egy életellenes támadásról elítélő a köz véleménye teljes joggal, de azt is látják, hogy a nem romák által elkövetett esetekről nem írsz te sem pellengér cikket, őket nem kell megoldani "azonnal és bárhogyan", plusz, ha hívő keresztény gyilkosról cikkezik az Index, akkor gyomorszájig kifordulva magatokból megy az ordítás. 

De cigányozni azt lehet, sőt kell, mert nehogymá' csak a Jobbik tematizáljon, picsába a polkorrektséggel. Ügyes vagy, csak így tovább. A felrugdosott szövetségesekkel sok sikert kívánunk 2014-re. 


862 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr355007640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Farkas Flóri talál-e még olyan romákat ebben az országban, akik veled és a szellemiségeddel közösen akarnak demonstrálni a kormány mellett."

Szerintem Habony már a pöcsénél fogva húzgálja ezt a hülyét azóta a havon. Az etika náluk sokadlagos, de választási szövetségesekbe ekkorát belerúgni nekifutásból, és azt utána azzal indokolni, hogy ne csak a Jobbik....

EPIC, baszod.
@vitéz Thapóccay néma bárány: a külszínen lehet. de szerintem selmeczi is a közleménye után gyorsan hívta zsótit, hogy nem úgy gondoljuk ám, csak muszáj eztet mondani, mert leszedi a fejünket az unió, ugye megérted. és zsoca megérti.
@bella _ciao: összegezve még ez a gyenge látszat elhatárolódás (bayer újságíró elsősorban, nem fidesz tag) sem igaz.
@bella _ciao:

Bayer az írásai hangnemével évek óta igyekszik deklarálni, Ö = Fidesz. Most érdekes próbálkozás az elhatárolódás, és ennél is érdekesebb, hogy az eredeti Széles nyilatkozat lekerült - akarom mondani frissítve lett - a hírlap online-on.
Az is lehet, hogy nem önjáró hülye, csak túl nagy balhé lett az írásból és ezért visszakoznak. Én simán kinézek a Fideszből ekkora gyökérséget annak tudatában, hogy elég nagy szükségük van a Jobbikos szavazókra.
@Fabius: relativizálnak a tegnapihoz képest, csak ráálltak a selmeczi-féle hivatalos közlemény farvizére, ebből is látszik, hogy bayernek erős pozíciói vannak a fideszben, tehát jogos a megállapítása ő=fidesz.
Kíváncsian figyelem, hogy meddig bujdokol ez a szarházi Farkas Flóri, és amikor már nem húzható tovább, mit bír magából kiizzadni a 60-as IQ-jával.
Ez egy igazi csapdahelyzet. Gondolom otthon zokog.
és az ilyenek eredményeképpen még az az ötezer drukker sem mehet a népstadkába, akik tényleg a fociért mennének
Bayer az 5-ös számú párttagkönyves!!! Ez olyan beosztás mint Sztálin mellett Beríja elvtársé.
.... s Kövér elvtárs még meg sem szólalt!!!
Jaj Mi lesz akkor és persze kivel?
Selmeczi elvtársnő most csak Lenin elvtárs feleségének szerepét játssza ..... ez pedig Sztálin elvtárs mellett elég nagy felelőtlenség!!!!
Hősiességét innen is köszönjük.
@Fabius: halló

tegnap összeraktam a poszt vázát... (köcsögeit)
egész jól dolgoztál a feldíszítésekor...
de nem látom patakit... kihagytad? pedig a köccsögök kirája...

linkeltem is neked békemenetre való "kirohanását"
Látszatból kicsit elhatárolódunk és mismásolunk, aztán két hét kuss és Zsolti megint a szemünk fénye mintha mi se történt volna, három hét múlva az nem is úgy volt, a Népszabadság, az IMF és a FIFA támadta meg Zsolti és Magyarország becsületét, március 15-ére pedig várom a Kossuth díját vagy a Lovagkeresztjét a meghurcoltatása miatt...
@Fabius: Közben más is felkerült már. :)

Indiában a jelek szerint mégis szabad „állatozni”

www.magyarhirlap.hu/indiaban-a-jelek-szerint-megis-szabad-allatozni
a legközelebbi békemenet programok: kiállás

január: a diákhitel mellett, a diákok ellen...
február: a cigányok mellett, a fides ellen...
március: a orbán mellett, az ufók ellen...
április: a magyar foci mellett, a fuj fifa ellen...
stb
Annyi biztos csak, hogy valami fontos történik és el akarják terelni a figyelmet a lényegről.

Például arról is, hogy a főnöknek fontosabb volt a focistákhoz dörgölőzni, mint a diákok problémájával foglalkozni.

Azt szoktam mondani a csüggedőknek, akik szerint 2014-ben is marad a fidesz, hogy ez ellen a leghatásosabban maga a fidesz dolgozik.

Jelen esetben B.ZS.-on volt a sor hogy 'beleköpjön a medencébe' csak arról feledkezik meg, hogy az ő "csuláját se szeressük.

Szóval kíváncsi vagyok, most éppen mit mutyiznak a fiúk, hogy ennyire le kell foglalni a médiafelületeket egy seggfej böfögésének kitárgyalásával, mert szó nélkül hagyni nyilván nem lehet.
Személyes megbeszélésre hívta Bayer Zsoltot múlt szombati írásával kapcsolatban az Országos Roma Önkormányzat elnöke, Farkas Flórán fideszes országgyűlési képviselő.

nol.hu/belfold/farkas_florian_elbeszelgetne_bayer_zsolttal
@bella _ciao:

Ezek imádják a zászlóshajókat/dárdákat.
Zsótik ,az egyház és a Fidesz Sancho Panzái. miközben Don Quijoténak képzelik magukat.
Hogy röhögtek a felhő szélén ülve Illyés. Vagy Babits? Össze vagyok zavarodva:))
@bella _ciao:

"Nemtom" mi ezzel a baj,magánemberként mondta független újságban osztjónapot!
@Fabius: "plusz, ha hívő keresztény gyilkosról cikkezik az Index, akkor gyomorszájig kifordulva magatokból megy az ordítás."

Korábban már írtam arról, hogy az index részéről ez akkor lesz frankó, ha olyan gyilkosokról is címlapon írnak, akinek mondjuk, nem keresztény a vallási hovatartozása, hanem pld. izraelita, netán cion barát mint Breivik volt. :)
@bella _ciao:

"__és az ilyenek eredményeképpen még az az ötezer drukker sem mehet a népstadkába, akik tényleg a fociért mennének__"

azért kell stadionokat építeni, hogy aztán a partjelzők és a bíró részvétel le lehessen jáccani a meccseket.

először a drukkereket bnem engedik be a nekik épített stadionokba.

aztán már a játékosokat sem.

később már a partjelzők és a bíró sem mehet be.

végül viktor bemegy, kihirdeti az eredményt és elkezd jáccani a nudlijával a kezdőkörben.
@jaegtoer:

"végül viktor bemegy, kihirdeti az eredményt és elkezd jáccani a nudlijával a kezdőkörben."

Ehhez nem elég egy virtuális stadion?
Úgy látszik Bayer megcsinálta magának. Mindenesetre mulatságos ez a magyarázkodás..
Akar meg az is lehet, hogy most majd a mediahatosag kap az alkalmon es jogot szerez arra, hogy a kiadas elott atnezhesse a kefelevonatokat, mert itt kerem demokracia van, ugye jol mondtam vezenylo tabornok elvtars?
@Dr.Zomboss: Jól sejtem, hogy a 2014-es választáson ha alacsony lesz a részvétel az a fidesznek kedvez majd?

Csak azért kérdem mert már elég sok olyan szavazó van, akik már a jobbiknál és jobbra vannak és senkire sem fognak szavazni. Elképzelhető, hogy ez a tömeg is a fidesz következő győzelmét segíti elő?
ezt ugattam már mióta én is:

Profilozták az ócsai mintalakókat

Az ócsai lakóparkba pályázók várhatóan nem a tartósan szociális krízishelyzetben lévők köréből kerülnek majd ki, hiszen a hitel felvételekor olyan munkájuk volt, amelynek révén hitelképesnek nyilváníttattak, ingatlanuk megfelelő zálogtárgynak bizonyult - írta a Népszabadság a pályázók...

hvg.hu/itthon/20130109_Profiloztak_az_ocsai_mintalakokat
@Orica Középföldi:

"Ehhez nem elég egy virtuális stadion? "

nem, sajnos nem, nem tudja elképzelni, hogy léphet a kezdőkörbe önjáccáshoz
@Vitéz László: Szerintem a FIFA ellenit előre kellene hozni a zárt kapus+40 ezer bünti miatt, nehogy már két órás óbégatva elővezetett tajzsidózás ne férjen bele egy meccs hangulatába...
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: :)

az imf-fifa-eu elleni mehet egybe...
ezek internacionalista náci szervezetek...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: annak, hogy egy elkövető mely csoport tagja csak a statisztika szempontjából van jelentősége. a közösség szempontjából, és az áldozat hozzátartozói szempontjából mindegy hogy az elkövető barna bőrű volt e vagy szerette e a rántott húst. másrészt azért nem találom jónak azt ha hangsúlyozva van a származás, vallás, hajszín, mert ebből gyorsan levonnak általános következtetéseket, mellyel magyarázkodásra és bizonyításra kényszeritik a másikat, aki szintén az adott csoport tagja.
a lényeg, hogy a törvények mindenkire vonatkoznak egytől egyig
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem kell a szemforgatás, különben kiforgatlak, szó szerint:

"a hírlap részéről ez akkor lesz frankó, ha olyan gyilkosokról is címlapon írnak, aki mondjuk magyar, esetleg keresztény a vallási hovatartozása, nem pld. izraelita, netán roma a származása."

Érted, ugye?
@Dr. jenőke (jenőke): Személyes megbeszélésre hívta Bayer Zsoltot múlt szombati írásával kapcsolatban az Országos Roma Önkormányzat elnöke, Farkas Flórán fideszes országgyűlési képviselő.

Basszus... csoda lesz... egy egész anygalhorda fog átzúgni a szobűn. Mély hallgatás, nagy szellemek találkoznak:)
@Vitéz László: Nagyszerű! És ha nem jutunk ki a VB-re akkor lehet sikerként kommunikálni hogy direkt nem hódoltunk be a FIFA-nak és direkt maradtunk távol a rendezvénytől, mert nem leszünk gyarmat, nekünk senki nem diktál :)
@Vitéz László:

Kapaszkodj meg mert meglepőt mondok: a saját gondolataim alapján szoktam egy posztot összerakni.
Az ellenség keze betette közéjük a lábát,már folyamatosan megvillantózzák őket a MAN IN BLACK-es ügynökök,attól ilyen eszetlenek a srácok,vagy csak a korlátlan hatalom ópiuma vágja az agyukat tönkre,képtelenek a korlátaikat érzékelni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na látod ez a liberális kettősmérce! Ezek a szemetek azt csinálnak, amit akarnak és nem tiltakoznak ellene a balibbantak! Bezzeg szegény Bayer ellen biztos tüntetést akar szervezni a Gyurcsány Indiában.
Nem zavar, hogy NEM faji alapon ítélik meg ezeket az "embereket", hanem a tetteik alapján? Jó reggelt!
@Fabius: :))))) itt én diktálok....

csinálhhacc ellenem békemenetet ! de akkor is én vagyok a kiráj:))))
@Fabius: amugy tök érdekes hogy a viccet nem értitek ha Titeket érint... tegnap is volt vki... na mindegy... nézzük akkor hogy ércsed...

akkor csak anyni... hogy szépen eltaláltam min gondolkozik a kreatív ellenzék... a két szeni (Te és én párhuzamosan) :)

így jo?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem áll jól, mikor az egybitest igyekszel eljátszani, mert nem vagy az.

Ugye olvasni megtanultál, a szövegben a személyeket nevezi állatnak a tettük miatt, a rassz, a kaszt, esetleg a vallás szóba sem kerül.

De ezt te is pontosan tudod. De jófej vagyok, a gyilkosokat te is nevezd nyugodtan állatnak a származásuk emlegetése nélkül.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nehogy már egyenlőségjelet tegyünk egy mélyen lecsökkent IQ-jú magyar "újságíró" a Fidesz 5-ös számú tagkönyvének büszke tulajdonosának irománya, és egy idegen országban elkövetett gyalázatos bűncselekményről (csoportos nemi erőszak) szóló beszámolója közé.

Ez a gané Bayer rózsadombi lakásából irkál ilyen gyalázatokat. Én, aki a közelükben lakom (gyakorlatilag testközelben élek velük a Szabolcs utcában), nekem nincsenek ilyen kirohanásaim velük szemben. Pedig, ha nagyon akarnék, tudnék találni olyan pontokat, amik nem tetszenek a viselkedésükben.

De úgy látszik, csak azoknak van velük szemben kifogásaik Budapesten, akik kényelmes távolságban élnek tőlük, és cigányokat legfeljebb a nagy Magyarország matricás, szlovák rendszámos luxusterepjárójukból láthatnak.

Mielőtt elkezdenéd sorolni a vidéki cigányság "rémtetteit" felhívom a figyelmedet, a kommentem elején leírtam, hogy budapesti bérrettegő újságírókról beszéltem.

Hogy az íráshoz egyéb megjegyzésem s legyen, senki ne várja, hogy a Fidesztől, vagy a kormánytól bárki is el fog határolódni Bayertől. Farkas Flórián hallgat egy darabig, hümmög egy kicsit, de majd a Bonsai Duce kiengeszteli valamilyen jó kis zsíros állással, vagy egyéb megbízással.
@Vitéz László: min gondolkozik a kreatív ellenzék... a két szeni

mámint a kétz szenilis, vagy csak elütés és zseniznyi akartál? :-)
@Vitéz László:

Ébredéskor elhagytam a humorom, de már keresem :-)
@Fabius: Gábriellel vigyáázzá, mer nagyon kis sunyi rókica... a félszeme sem áll jól... szemforgatásban, kis aljasságok szétterítésében szinte páratlan igazi Jágó...
@Fabius: semmi gond Te ballábbal keltél... én meg jobbal :)

@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: zseni:) gondolom:) de idővel átmegy szeni be (szenilis beézve)
A regisztrált (5. számú) újságíró Gábor Zsazsa nyomában! Nem számít, hogy miért, csak végre figyeljenek fel rá.
Hol ezért, hol azért. Például 2004 évben Bayer Zsoltot az ártándi-borsi határátkelő hely román oldalán szolgálatot teljesítő határőrök feltartóztatták, és udvariasan közölték vele: nagyon sajnálják, de nem engedhetik be Romániába, mert neve ott szerepel az ő számítógépes tilalmi listájukon, amely a Romániából kitiltott személyekről készült.
off...
a nap eddigi legjobb híre:

Lemondtak az állami mobilcég vezetői
A Napi Gazdaság úgy tudja, az MPVI elnöke és vezérigazgatója is távozott. Bukhat a cég.
www.origo.hu/gazdasag/20130109-napi-gazdasag-lemondtak-az-allami-mobilceg-vezetoi.html

Reszkess T-Kom... te következel... az aktatáskás urak már elindultak a visszautasíthatatlan ajánlattal.
@Fabius: de rám már csak a kérdés felmerülése okján se nem ugye de nem harakszol? :-)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Ja, és egyébként az áldozat baráti körében is rengeteg cigány volt a tetthelyen.

Az megint csak a Bayerfélékre és Jobbikosokra jellemző, hogy akkor jó egy cigány, ha kiváló sporteredményeket ér el (Berki Krisztián, Kótai, Balzsai), esetleg még egy X faktor győzelem is belefér nekik (Oláh Gergő, Molnár Ferenc Caramel), de inkább menjenek haza a nyomorba, és ne akarjanak kitűnni semmivel a nyomorból.
@Fabius: Pont ezt szeretném én is. Gondolom te is egyet értesz azzal, hogy két lehetőség adott, ha egy portál komoly akar maradni.

Vagy minden elkövető származását ill. vallási hovatartozását leírja vagy pedig egyikőjükét sem. Szerinted melyik a korrektebb?? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Süketelsz még mindig, de legyen:

"Pont ezt szeretném én is. Gondolom te is egyet értesz azzal, hogy két lehetőség adott, ha egy portál - mint a kurucinfó, barikád, hunhír és jobbik.hu - komoly akar maradni.

Vagy minden elkövető származását ill. vallási hovatartozását leírja vagy pedig egyikőjükét sem. Szerinted melyik a korrektebb?? ;) "
@Penivaldes: "a lényeg, hogy a törvények mindenkire vonatkoznak egytől egyig."

Igen ezt tartom én is a legfontosabbnak, bár egy picit ront a képen, hogy az egyik gyereket már akkor kezdték megkéselni, amikor a fakabátok már a helyszínen voltak és épp "intézkedtek". :(
@Fabius: Engem nem zavar ha mind a ketten tovább süketelünk, bár szerintem te is tudod, hogy most az index cikkéről volt szó, hiszen te magad írtál róla a posztod végén. :)

Ugye azt még megengeded, hogy arra reagáljak amit írsz?? ;)
@Fabius: ez azért is lenne könnyű, mert ha jól emlékszem az életellenes bűnügyekben nem a "magánvéleménnyel" kiemelt célcsoport az élenjárók a "statisztika" szerint.

@gazoló: ja! én is így gondolom, hiszen civilként kapott kormánymentésért kitüntetést is...:(((
na te sem vagy 100-as az biztos!
a független kormánytámogatott lapban remek magánvéleménye özöne szokott megjelenni és kicsit sem propaganda anyag...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez kb. olyan, mint a westbalkános "cigányok megkéseltek 100 embert".
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nos ennek véget kell vetni. azzal, hogy betartatjuk a törvényeket, és betartjuk a törvényeket, és eszünkbe nem jut megszegni, mert az ciki.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: "Az megint csak a Bayerfélékre és Jobbikosokra jellemző, hogy akkor jó egy cigány, ha kiváló sporteredményeket ér el..."

Rosszul látod. Nekem pld. ő egy igazán példamutató cigány ember.

videotar.mtv.hu/Videok/2013/01/06/14/A_kozosseg_szolgalata_2013_januar_6_.aspx

rostasmuvesz.hu/

mandiner.blog.hu/2012/11/28/gyermekotthontol_versailles-ig_rostas_arpad_peldaerteku_eletutja

Bár csak ilyen lenne a nagy többségük.
@Penivaldes: Azt hiszem ezen a téren nem nekünk van inkább pótolni valónk.:(
szerintem addig fogják rugdalni a cigányokat, míg ez nem lesz:
viscrit.files.wordpress.com/2010/08/black_panthers.jpg

és szép lassan kurvára meg is érdemelnénk.
Titkos szolgáink cigányokra lődöztetnek, iskolai és szórakozóhelyi szegregáció, félhivatalos kirohanások a pártlapban, nácifelvonulások a falvakban, stb.
Aki ezek után citerát üti a balfaszok helyett az hülye. Nekik kellene felvonulni és harcolni a jogaikért, nem a sok kiborgnak. Persze csak a békés megoldásnak lenne értelme, de ha nem állnak ki magukért, hanem csendben pucsítanak, addig marad a helótaság.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Csak mellékesen, szerencsétlen szívart ott szívatják szét a hatóságok, ajol tudják... persze erről mindenki mélyen kussol...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hogyne, kedves Gábriel, sőt azt is megengedem, hogy a poszt többi részére is reagálj, és plánesőt még azt is, hogy legközelebb a most leírtakat a kurucra és barikádra alkalmazva is elmondd, ha véletlenül belecsúsznának egy cigányzsidózásba.

Mert innentől amilyen szemét vagyok a saját szavaiddal foglak emlékeztetni erre :-))
@Fabius: "De jófej vagyok, a gyilkosokat te is nevezd nyugodtan állatnak a származásuk emlegetése nélkül."

Nálam ez nem akadály. Viszont ha jól látom az indexnél már picit nehezebb. :)
Hát gyerekek tudom,hogy náczi leszek és rühellem bayert de ez a cikke nagyon ott van.
Ezért nem kéne senkinek sem magyarázkodni.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ezt sajnos nem ismerem, de ha így van akkor az szégyen gyalázat.:(
@tucano: Te milyen gyakran szoktál mostanában idehaza éldegélni??? :)
kicsit off:
"A devizalikviditás-nyújtás az „új MNB” eszköztárába is bekerülhet, de ehhez az EKB-val, esetleg a svájci jegybankkal közös programok kellenének."
Potyognak a könnyeim a röhögéstől:), látom ahogy
Herr Thomas Jordan (SNB elnök)a tárgyaló asztal túloldaláról ijedten nézi Matolcsyt és azon gondolkodik, hogy hívja a mentőket vagy meneküljön a hátsó ajtón.
@kifordított nagyanyó: Van olyan része ami sajnos igaz. :( Amúgy meg szerényen megjegyezném, hogy aki ki ma Magyarországon a közbiztonság témájában polkorrekteskedik és rasszistázik, az bizony elég necces.
@kifordított nagyanyó: Kösz, már kihánytam a belem. Az ezer méteres aranyszobra ledőlt kis lelkemben amikor otthagyta a csapatot, és most még a maradékot galambok szarták szerteszét, ejnye Pep, mi jöhet még ezek után? Mész Arsenalt, Chelseat edzeni, phejjj...:/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Érdekes, azt, hogy valaki cigány azt minden esetben kihangsúlyozza a Kuruc, a Barikád, az MHO, is. De amikor magyar ember követ le valamilyen gyilkosságot, azt nem írják oda , hogy K.J. gyanúsított, magyar, tót, sváb... nemzetiségű.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: És te? A zsaruk azt mondták, hogy nem volt. Ki mondta azt, hogy volt? Valamelyik kuruc-kommentelő értelmiségi hallota az unokatesójától, akinek a szomszédjának a nagybátyja mesélte?
@Fabius: Nem az a baj,hogy annak születik,hanem hogy úgy viselkedik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: jahh újabb lehúzás.. a madzagosok tapsikolni fognak a vezetékadó miatt...
@kifordított nagyanyó: miért ne gondolná komolyan? teljesen igaza van tucano-nak...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: ott van a kötelező net is a pénztárgéphez, felhívom becses figyelmedet kuszánk kinyilatkoztatására, a táskások már régen úton vannak, avagy már a házban is, jahh és az ajánlat is többször beadva már
@Dr.Zomboss: Áááá dehogy ezt a katonai főügyészségi haverom mesélte, amikor azt emlegette, hogy a rendőrök mindig igazat mondanak. :)
@guma:

A statisztika a tuggyukik huncutsága amivel a jobboldal egységét próbálják szétverni.

Igazmagyar ilyenre nem hivatkozik, punktum!
@tucano: ugyanmá Matócsnyi elkezdett nagypályázni... megunortodoxiázni készül a Swiss Bankot:-) Fusson, ki merre lát:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezen az alapon Mága is cigány, a Szakcsi Lakatos is cigány és még van egy jó pár. De az a baj, hogy azok akik egy kicsit is felkapaszkodnak, azok rögtön elfelejtik, hogy honnan jöttek. Nekem az a legnagyobb bajom, hogy nincs közöttük egy Martin Luther Kingi figura, aki kiállna eléjük és elmondana nekik egy Van egy álmom szintű beszédet. Amíg csak egy-egy ilyen Rostás Árpád kvalitású ember van közöttük addig soha nem fognak tudni felemelkedni.
Mert az átlag cigány mit lát? Vannak a különböző "tehetségkutató" műsorok a kertévéken, ahol el lehet indulni, és kis szerencsével nyerni lehet. De azt már nem tanulják meg, hogy a nyeréssel, hogyan kell élni. Pedig, ha már elindulnak egy ilyen "tehetségkutatón", akkor ez lenne a legfontosabb.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tudom... :-(

és lőn, megkezdődött a kisebb falatok tornáztatása, zaklatása NAV ügyileg. Alighanem rövidesen kulminálódnak az események. Fogy az idő... a sok éhes száj meg az ajtóban toporog.
Egyébként ezen a téren a volt munkatársam tetszett,mert napokig röhögtem ezen a véleményén:Én elhiszem,hogy vannak köztük rendesek de ezerből kilencszáz......ötven!
Az egy utolsó élősködő tolvaj...stb
Ezen kész voltam.:))
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Te figyelj.Messit is egyből megszeretném,ha esetleg a Unitedben folytatná....:))
off...

Nem tudja az NGM, mik azok a kkv-k?

A Nemzetgazdasági Minisztérium csütörtöki közleményében azt írta, hogy "a kkv-k terhei sem közvetve, sem közvetlenül nem emelkednek". Ezt azzal indokolta, hogy "a rendszerhasználati díjak esetében nincs külön lakossági és nem lakossági árkategória", így e díjak csökkentése "a lakossági fogyasztókkal azonos módon vételező kis- és közepes vállalkozások energiaköltségét is csökkenti". Ez azonban csúsztatás, mert bár külön lakossági és nem lakossági kategória itt valóban nincs, de a kisfeszültség helyett középfeszültségen vételező fogyasztók számára nem olcsóbb, hanem drágább lett az áram január 1-jétől. Márpedig ez a fogyasztói kategória jellemzően a termelő vállalkozásoké - leszámítva a nagyfeszültségen vételező legnagyobb vállalatokat (amelyek számára egyébként nem változik a díj). Azon társaságok, amelyek "a lakossági fogyasztókkal azonos módon", vagyis az egyetemes szolgáltatás keretében kapják az áramot, a kisebb méretű, vagy egyszerűen alacsony áramigényű cégek.

Az NGM közleményével lényegében azt állítja, hogy csak azon magyar cégek tekintendők kkv-nak, amelyek az egyetemes szolgáltatás keretében vesznek áramot. Ez nyilvánvalóan abszurdum, a törvényben meghatározott szempontok alapján a 6-700 ezer magyar vállalkozás legalább 95 százaléka kkv-nak minősül. Hogy közülük pontosan mennyien járnak rosszul, nehéz megbecsülni. Boros Norbert, az Elmű kommunikációs igazgatója az [origo] kérdésére közölte, egy olyan telep, ahol két-három lakatosműhely van, már biztosan középfeszültségen - azaz az idén a korábbinál drágábban - veszi az áramot. Drucker György, az Energiainfo.hu vezető elemzője érdeklődésünkre azt mondta, a fogyasztási adatok alapján akár a kkv-k fele, de "legalábbis sok tízezer" fog többet fizetni, mint korábban.... on
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: A Berki, ugyanúgy cigány név, mint a Budai, Sztojka, Lakatos, vagy Orsós. És legközelebb nézd majd meg. Ettől függetlenül én nagyon büszke vagyok rá, hogy egy magyar tornász ilyen sikert ért el.
Húszmilliárdba került az elromlott rendszer
Az állam spórolni akart a készenléti mobilhálózat működtetésén, felvásárolta a céget.

Az állam fél éve vásárolta fel a Magyar Telekom leányvállalatát, a Pro-M Zrt.-t, hogy spóroljon a készenléti szervek kommunikációs rendszerének fenntartási költségein. A rendőrök, tűzoltók, mentők zárt mobilhálózata hétfőn több megyényi területen leállt.

index.hu/belfold/2013/01/08/husz_milliardba_kerult_a_meghibasodott_rendszer/

Ajjaj, ahol a szakértelem liberális-bolsevik trükk:-)
@malanya: Igen .Szegény elnyomott romákok kénytelenek felfegyverkezve húszasával járni,mert ők félnek.
Na hagyjuk.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Egyszer volt a Bőrön egy írás,hogy mit kéne kolompár orbánnak mondania a cigányoknak.
Na olyan sose lesz.
Ajánlják, de nem teszik kötelezővé a latint

A minisztérium szerint nyelvi és kultúrtörténeti szempontok alapján egyaránt indokolt lenne a latin oktatása, de végül a nyolcosztályos gimnáziumokban is csak választható második nyelv lesz.

kep.index.hu/1/0/371/3715/37155/3715522_ad794dafde8035b734475ee6da6f207b_wm.jpg

A Brien Nemzeti Zsidó Felszabadítási Egységfront és az ő Ihite Rome graffittijei:-)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Esetleg szánj időt a rövid videóra, amit linkeltem. Nekem pont az jött le belőle, amiket te írtál le elvárásként.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tudsz logikusan gondolkodni? Ha igen, akkor gondolkodj. Szerinted hány ember volt a helyszínen? Szerinted hány ember láthatta, hogy a zsaruk megérkezése után is bicskáztak? Szerinted miért nem lett ebből országos botrány? (az nem ér, hogy deaqrucon... és az sem ér, hogy titkolja a média, mert az a média, ahol egy fősodorbéli lapban a Bayer publikálhat, mindent megengedhet magának, még a rendőrök gyalázását is)
@kifordított nagyanyó:

Értem. Akkor most legyél kedves ezt a kijelentést erre az esetre is megtenni:

index.hu/belfold/2012/12/27/lepcsohazakban_bujkalt_a_gyori_gyilkos/

Ha nem megy segítek, azt kell most mondani, hogy " Nem az a baj,hogy annak - magyarnak - születik,hanem hogy úgy - magyarként -viselkedik."

De esetleg beláthatod helyette miért marhaság amit mondtál.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Én egy picit inkább zsidónak néztem.
Pl.Daróczi Dávidot is inkább meg az egyik ismerősömet is.
Aztán tudtam meg róluk hogy cigányok.
Az elálló fülük meg a nagy orruk alapján másra gondoltam.
Mielőtt nekem estek,ezt minden rosszindulat nélkül írtam.
És tisztelet és megbecsülés jár mindegyiknek azért ahova eljutottak.
Cigányként ez inkább nagy dolog szerintem.
"Fidesz-paradoxon: nem olvassák Bayert, de pénzelik a lapját"

Az MSZP szóvivője furcsállja, hogy vezető Fidesz-kommunikátorok azért nem kommentálják Bayer Zsolt Magyar Hírlap-os felháborodást kiváltó cikkét, mert nem olvasták. Eközben a lap tele van állami hirdetésekkel - írta Török Zsolt.

hvg.hu/itthon/20130109_Fideszparadoxon_nem_olvassak_Bayert_de_p
Fabius

Fő az arányos tájékoztatás. Fujj gyülöletbeszéd, addig sem beszélünk a késes cigányokról!

Meg nem kell foglalkozni a 2,1% deficittel sem.

Nemcsak Fabius, az egész Index bannolta a SZÁMOT, amolyan jó liberális hagyomány szerint.
Kizartak mar Bayert a fideszbol? Nem? Na ugye.
Egyutt demonstralt-e Orban es Csurka? Igen? Na ugye.
Kapott-e a szelsojobb szinhazat a fidesz-kormany alatt? Igen? Na ugye.
Nem buntetik meg ezek Bayert sehogyan. Kell a latens fasiszta szavazoknak az ilyen megmondoember hogy a fideszre szavazzanak, es el kell tole hatarolodni - de csak szavakban, a jatterben osszekacsintva, kovetkezmenyek nelkul - hogy az ugy egyebkenmt zsido- cigany- kulfold-ellenes szavazotabor mellettuk maradjon.
@Fabius: Egyáltalán nem hülyeség amit írtam.
Minden népnek meg vannak a maga jó és rossz tulajdonságai.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: hehe másolod a tegnapiakat utánam, felül ütlek ;)

A Magyar Hírlap már nem kér elnézést
Kedden azt ígérték, nem lesz több gyűlölködés.
Ma arra kérik olvasóikat, álljanak ki Bayer mellett.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F01%2F09%2Fa_magyar_hirlap_mar_nem_ker_elnezest%2F
@Fabius: backi!:)))
ezt mindig elfelejtem.

hiába, szenilis vagyok már néha. :DDDDD
Elutasították a Gyöngyösi elleni feljelentést
A jobbikos képviselő zsidólistázása nem minősül gyűlöletre uszításnak a bíróságok gyakorlatában. Ezzel magyarázta döntését az ügyészség.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F01%2F09%2Felutasitottak_a_gyongyosi_elleni_feljelentest%2F
@kifordított nagyanyó: Aha. Személyesen töröm 6712583 darabra a lábait ha a klubváltás csak megfordul a buksi kis fejében. Ő idol mint Xavi, mi neveltük, a gyereket az ő nevével ellátott cuccosba pakoljuk és neki ordítunk a stadionba. Jobb ha tudja hol a helye...:)
A Magyar Hírlap már nem kér elnézést
Kedden azt ígérték, nem lesz több gyűlölködés.
Ma arra kérik olvasóikat, álljanak ki Bayer mellett.

Belföld
A Magyar Hírlap már nem kér elnézést

Index
2013. 01. 09 11:35:00 |

index.hu/belfold/2013/01/09/a_magyar_hirlap_mar_nem_ker_elnezest/
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Ezt nem tudtam, mármint ami a Berki nevet illeti...a szememben semmit nem ad a sikeréhez és semmit sem vesz el a sikeréből hogy ki és mi ha mondjuk az.
Egyébként mégcsak nem is úgy fest, legalábbis nekem nem tűnt fel, maximum annyi hogy olyan mint Sergio Ramos :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ja hat ezzel a fidesz egy munacira terelik a figyelmet a sajat inkompetencijuk helyett.
A szelsoseges nezetek pedig sohasem alltak messze a fidesztol.
@Fabius: Tehát ha azt olvasod,hogy harmincan...szamurájkardokkal..akkor neked az jut eszedbe hogy józsi és feri összevesztek a gyárudvaron.
Vagy hogy gárdistások voltak.
Véletlenül sem a romákokra gondolsz ugye.
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Majd meglátjuk.Lehet hogy nem Murinnyó lesz az.
A csapaton belüli dolgokat még Guardiola is jobban kezelné talán.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Te nem tudtad, hogy a palesztingyűlölők kezén van az igazságszolgáltatás?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Töki! Tegnap egész nap tartottam a frontot, Vinnie az együgyűvel terhelten. Most mit csodálkozol, hogy lelassultam? Nem látok ki a fejemből.
2,1 % volt a defecit.

Csak hogy téma is legyen.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: jahh, nem is bántalak, pihizz szépen és csendben, még pihiznek a droidok is ;)

a zagyvaságomat megkaptad?
@Ándi bácsi: jahh, szerintem is :D

Külföldre menekíthetik a magyarok a pénzt
Háromszázmilliárd forint tűnhet el az országból.

Ennél már csak rosszabb lesz
Ezt gondolja a magyar munkavállalók négy ötöde
@kifordított nagyanyó:

Vitatkozni? Na, azt nem fogunk. :-)

Ugyanis meddő, ebben az esetben meggyőzhetetlenek vagytok. Sokkal jobb szórakozást találtam helyette, minden paneletekbe behelyettesítem az oldalatokon használt napi gyakorlatot.

Cuki lesz meglátod.
hogy van az, hogy a fideszesek és csak ők képesek külön magánemberek és külön politikus emberek is lenni???

És ezt mindenkinek el kell fogadnia, de ha más pártban csinálnának ilyet akkor jajjaj, és olyat nem lehet...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mármint az Index szerint.

A 2,1% nem az Index szerint van, nem is merik kiírni, vagy posztot tenni róla a címlapra, holott 10 éves rekord.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: lehet az invitelben most vannak a fekete táskások, a Duna két oldalán lévő partnereknél is ledöglött a net kb. egy órája...
@Ándi bácsi: linket, csak tájékoztatlak a 10 éves rekordról még elemzés is volt az indexen, ha az a 10 ugyan az a 10 ;)
@kifordított nagyanyó:

"Tehát ha azt olvasod,hogy harmincan...szamurájkardokkal..Kalasnyikov replikákkal...akkor neked az jut eszedbe hogy józsi és feri összevesztek a gyárudvaron.
Vagy hogy romák voltak.
Véletlenül sem a véderősökre, Endrésik és Novák majálisára vagy Ambrus tanyáján a gyakorlatozásokra gondolsz ugye."
Ritkán volt eddig szerencsém Bayer Zsolt "munkásságához". De annyira ismerem azt hogy tudjam, ez az egész most egy nagy műbalhé.
Az egyetlen érdekes rész az, Navracsics megjegyzése.
Bayer eddig is egy szájkaratés paprikajancsi volt bunkó körítésben. Semmi rendkívüli nem történt. Nem értem Fabius szerint miért lesz ettől más a "Békemenet" megítélése. Bencsik tán nem zsidózott eleget a Demokratában?
@gazoló: @Fabius: a nyüzsis cikk egy az egyben a tegnapi blog kivonata, Fabius vagy neked van másodállásod a hvg-ben, vagy szemlézve vagyunk nem kicsit itten kedves feleim ;)
tegnap az index blogketrecében minden, magát véleményformáló bloggernek gondoló senki ezen a témán rugózott.
most ebben a posztban olvashatjuk ugyan azt, amit tegnap már egyszer elolvastunk, csak kicsit átfogalmazva, csak hogy a blogger le ne maradjon...
aztán ha az ember kimegy az utcára, akkor meg azt hallja, hogy jójójó, persze, de azé' annak a bayer-nak igaza van... mert ugye, aki késsel megy szórakozni, és ott embereket szurkál meg, no, hát az szerintem sem ember, az inkább állat. ugye? vagy nem?
és hát ő ezt bizony leírta, ez a bayer zsolti. A ballibek meg követelik, hogy mindenki határolódjon el tőle. magától is határolódjon el. és aki már elhatárolódott, az határolódjon el még jobban, irgumburgum. szemét rasszista fasiszta fidesz.
há'nem? ha de.
látszik, blogger, te sem az emberek között élsz, azért írsz le ekkora baromságokat...
@Fabius: LOL! Miért is panel amit a lakosság kb. 70%-a gondol?
A nagy rajvédők is átmennek az utca másik oldalára ha cigányok jönnek szembe.
Itt inkább az a csúsztatás,hogy :Jaj mindenkit! Meg hogy származás alapján.
Fabius, látszik, hogy nem vagy gyakorlott meccsre járó, mert akkor éreznéd, hogy nem jön ki a szótagszámod a ritmussal! Helyesen így jó:

Ki fideszes,
cigányozik,
hej, hej!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Linket arról hogy nincs címlapon, sem posztban?

Mivan?
@Fabius:Ezek ugye csoportosan összeverődve egymásra vagy ártatlanokra támadtak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én elég régen mondom, hogy nem az amúgy létező problémák felvetésével és megtárgyalásával van probléma.

Ennek a hogyanjával, és az idiótábbnál idiótább megoldási javaslatok erőltetésével, ahogy most is.

Pedig kicsiben léteznek működő modellek, de azt speciel leszarjátok ti is, a kormány is és a bármi áron jogvédők is.
@Fabius: Ezt nem értem. :) Az idős korú vérkomcsi emeszpés szomszédom szintén nem szimpatizál a romákkal és égnek is állna a haja ha odaköltöztetnének mondjuk egy népes családot közülük.

Ez szerintem biztos azért lehet, mert az utóbbi 20-30 évben csak kurucot és barikádot olvasott, véderős haverjai vannak, meg állandóan jobbikos majálisra jár a hajógyárira és semmi esetre sem a tapasztalatai alapján alakult ki benne ez az ellenérzés. :)
@pánpéter: Nagyon jó hogy van miről beszélni nekik, mert sem a 2,1% deficit sem a rezsicsökkentés nem tetszik nekik.

Fogalmuk nincs hogy lesz így kormányváltás. Marad a nácizás.
A kormány kommunikációja az antalli kort és a Csurka pamfletet idézi.
Lesz még itt " .... írói munkásságának része... ".
Mi lesz a végkifejlet? Bayer Zsóti újraalapítja a MIÉP v2.o-t ?
@Ándi bácsi: de nehezen megy, linket az infódról, én meg azt tettem hozzá, hogy a 10 éves orbitális sikerről az indexen tegnap volt főcímes cikk
@Ándi bácsi:
jaja, nácizás, egy belvárosi romkocsma teraszáról, könnyed kvzgatás közben.
csak tudod ez már lejárt lemez. mert ugye ebben az országban aki jobboldali, annak tele van a puttonya fasizmussal, rasszizmussal, antiszemitizmussal, irredentizmussal. így volt ez minálunk évekig.
aztán kiderült, hogy a ballib kormány alatt lett 15% párt a jobbik, meg a ballib kormány alatt masíroztak az országban félkatonai szervezetek, meg a ballib kormány alatt gyilkoltak meg cigány embereket... de ez mind smafu. erről a fidesz tehet. meg kicsit én, meg te. így megy ez minálunk...
na, és ez szánalmas. és rém unalmas. meg nem is áll szinkronban a valósággal. ezért nevetséges. és rettentően ostoba.
@bella _ciao: ez annyira nyilvánvalóan kamu, hogy senki (Bayer sem) veszi komolyan.
@Fabius: Szerintem vannak a jobbiknak is olyan megoldási javaslatai, amelyek korántsem idióták. Az is jó lenne ha a kicsiben működő modellek közül a liberálisok, nem csak az ő szájízük szerint valókat fogadnák el.

Jó lenne ha másért nem, legalább a gyerekeink jövője érdekébe félretenni a polkorrekt faszakodást és nyíltan-őszintén együtt megoldani ezeket a problémákat.
@pánpéter:

Ezt elbasztad, töki, véletlenül pont ugyanabban a kerületben élek, ahol a beszélő farok alkot, és mit tesz isten pont ugyanazokkal az emberekkel találkozok a Thököly úton, akikkel ő szokott.

Milyen érzés árnyékra vetődni?
@Fabius: A poszt mellélőtt :)) de ez már korrektebb vélemény.
De ha valahol jobbikos vezetés van és eredményt érnek el,azt nem kürtöli világgá a média.
És erről te sem írnál.Merthát nehogy már dícsérj egy jobbikost!
bayer cikke meg korrekt.Nyilván durván fogalmaz de sokan egyetértenek vele.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem, nem volt címlapon sehol hogy a deficit 2,1%. A Portfólión sem. Csak cikkre kattintva lehetett elérni.

Nem csoda hogy nem akarnak segget csinálni a szájukból, arról hogy a deficitcél tarthatatlan 2012ben kb. 60 cikkcím volt az Indxen, másik 40 a Portfólión, meg 110 poszt.

Nyehehe.
@Ándi bácsi:

Légyszíves fejtsd már ki az általad minden blogban megsiratott 2.1%-os (mentális)deficitet.
Komolyan felkeltetted a figyelmünket.
Adhatnál forrást is. ( ez most az új trollkérdés:D ) Reméljük nem mno/nol-t,annál kicsit hitelesebbet.
Fáradozásodat előre is köszönve..... egy rajongód ( na most elpirultam )
@vantaan: Nem vak az, csak bátor :D
@kifordított nagyanyó:

beszarás! ez is harcra buzdít! Ki a ffffff... izé... ki a felkent fasz (hopp csakkkk kicsúszott!) akar itt munkáért kiáltozni?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Utóbbi :-) (nem) Mellesleg "csehszlovák kém" írja a dotoho blogot is :-)
@Ándi bácsi: az a 2.1%-os valamid lassan olyan mint ez: Higgs-bozont mindenki beszél róla, de még senki sem látta ;)
@Fabius: töki, ha a te gyerekedet szurkálták volna meg, akkor milyen posztot izzadtál volna ki magadból? itt van a lényeg elásva. vagy akkor milyen cikket írtál volna, ha miután a gyerekeidet megszurkálják a cigányok, téged még meg is fenyegetnek? ez itt a kérdés töki, nem más. akkor mennyire lennél polkorrekt?
ez az írás nem előre visz, hanem mélyíti a problémát, ezt nem látod te se. persze a polkorrektség fontos dolog.
@Zuzu Petás:

Őőőő, a meccsre járó gyakorlatommal semmi baj nincs, a szereposztással van: nem én skandáltam 20 évig, hanem nekem skandáltak :-)))
@Fabius: beszartam, akkó még jobban megválasztom a szavaimat :D
Egyébként ez a Bayer leadta már a szlovák rendszámát? Mert anno, ugyebár azt mondta, hogy Gyurcsányellenes tettként használja (nyilván, nem azért, amiért mindenki más Magyarországon - vagyis, mert olcsóbban jön ki, vagyis szimplán, politikamentesen: csal). Azóta, ugyebár, már nem ő van - de ha jól csal az emlékezetem, hónapokkal a mostani kormány beiktatása után még mindig azon kapták, hogy szlovák rendszám volt a kocsiján...

Tudja valaki, hogy e téren van-e változás?

bio
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: kukk erre is, érdekes, és tovább gondolni való, különösen az kimúlás felé tartó állami szereplő miatt is.

Egyesítenék hálózatukat az európai telekomóriások

Hálózataik egyesítését tervezik Európa vezető távközlési vállalatai a Financial Times szerdai beszámolója szerint.

hvg.hu/Tudomany/20130109_Egyesitenek_halozatukat_az_europai_teleko
@pánpéter:

A Zuglóba költözés előtt borsodban életem 35 évet, töki. Ne te taníts engem a romákkal együttélésről. Az még egy igazhitűtől is elég meredek lenne, töki.
@pánpéter: A gond csak az, hogy a magát "nemzetinek" nevezett fidesz kormány sem tett semmi érdemlegeset a probléma valós megoldása érdekében. A látványpolitizálás viszont nagyon megy nekik.:(
@Fabius: Nekem is gyanús ez a gyors "kivonat"!!

valami átjárás esete "állhat fenn" a tegnapiakkal kapcsolatban..

Vagy pusztán a hírnév!!
@jaegtoer: Mivel dolgozik rendesen,tele lehet a töke.
@Fabius: Akkor te vagy Csehszlovák kém.:))
@MetroGoldwinMayer: "Meg nem kell foglalkozni a 2,1% deficittel sem."
- Adjál már erről egy linket!
@kifordított nagyanyó:

"ha valahol jobbikos vezetés van és eredményt érnek el"

Világosítsál fel légykedves, ez melyik univerzumban is van? A hablaty nem kell, a konkrét modell érdekel. Előre szólok, ha Érpatakot citálod azzal csúnyán megégeted magad.
Azt hiszem a mai Varánusz olvasásból talán elegem is van. Minden második hozzászólás ennek a .......... adott válasz!
@Fabius: töki nem tanítalak semmire. töké én csak kérdezek, te meg nem válaszolsz...
lássuk, hátha most sikerül:
1, ha a te gyerekedet szurkálták volna meg, akkor milyen posztot izzadtál volna ki magadból?
2, akkor milyen cikket írtál volna, ha miután a gyerekeidet megszurkálják a cigányok, téged még meg is fenyegetnek?

ezek a releváns kérdések. amíg nincs válasz, addig csak az ostoba szájtépés nyálcsorgató zaja hallatszik a blogodról.
és hát, ha te általánosítasz (aki fideszes cigányozik), akkor én is általánosítok: a ballib blogger ostobaságokat ír. másra képtelen.
@gazoló: @kifordított nagyanyó:

Most tényleg úgy csinálunk mintha meglepi volna, hogy az internetlakók olvassák egymást, posztokat kommentekkel együtt? :-)
@Fabius: Gyanúsak vagytok ti "libsibolsi" bloggerek.:))
Mindegyikőtök nagydarab,cigányok között élt és még soha nem bántották.
Vagy ha igen akkor sem haragszik rájuk.
:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
jaja, semmit. de valahogy most a jobbik nem erősödött újabb 15%-ot, félkatonai szervezetek sem masíroznak az utcán, nem gyilkolnak cigány embereket, és unios roma stratégia van, amit a magyarok kezdeményezésére fogadtak el...
ez nem túl sok, de pont sokszorosa annak, amit ballib barátaink csináltak.
@Fabius: Na várj. :) Én többször hallottam előadást tartani az érpataki polgármestert. Mind a ketten tudjuk, hogy ő hivatalosan nem jobbikos polgármester, de nem is kell, hogy az legyen.

Fő alapelve az, hogy csakis az különböztetheti meg egy település vagy akármilyen emberi közösség életét, hogy cselekedeteivel építi vagy rombolja annak életét.

Ezzel még a finnyás libsiknek sem lehet semmi bajuk ugye??
@Zuzu Petás:

íccse jó, mer nem elég szótagilag, aztán az időmértékkel is baj van azaz nem áll meg a rigmus lábakon verslábilag. rímsincs. semmi se nincs. szal nem slagfertikkk.
@Zuzu Petás:

íccse jó, mer nem elég szótagilag, aztán az időmértékkel is baj van azaz nem áll meg a rigmus lábakon verslábilag. rímsincs. semmi se nincs. szal nem slagfertikkk.
@Ándi bácsi: "Nyehehe." - Lebuktál, MetroGoldwinMayer is te vagy.

Mellesleg elolvastad a cikket? Mert a 2.1 a GDP arányos hiány, nem a költségvetési hiány. A kettő meg nem ugyanaz ám! :-))

"A módosítást az NGM a legutóbbi (novemberi) gyorstájékoztató óta hajtotta végre. Ezek alapján tehát azt lehet mondani, hogy a kormány a saját maga általá gyorsan megemelt pénzforgalmi hiánycélt teljesítette túl. Pontosabban az államháztartás központi alrendszerének 2012. évi előzetes éves pénzforgalmi hiánya a törvényi módosított 671,9 milliárd forintos előirányzathoz képest 607,5 milliárd forintra teljesült, mely a GDP 2,1 százalékának felel meg."
@pánpéter: Mondjuk ezekre a kérdésekre adott konkrét válaszai engem is érdekelnének. :)
@pánpéter:

"___ha a te gyerekedet szurkálták volna meg,___"

nemá b++++! de nadjon.
@pánpéter:

Akkor a válaszok töki:

1: ha az én gyerekemet szurkálják meg az elkövetőt rohadtul megbüntetve akarnám látni. Viszont veletek ellentétben a nem követelnék a "fajtájára megoldást azonnal és bárhogyan", mert a kollektív bűnösségben csak ti hisztek.

2: aki engem megfenyeget arról én nem cikket írok, hanem nekrológot. Arról a személyről, nem a fajtájáról.

De fordítsuk meg a kérdést, töki:

1: ha a feljebb linkelt győri gyilkos megfojtja a húgodat vagy az anyádat magyar létére, akkor követelnéd Bayertől, hogy írjon a szemét magyarokról véleménycikket, és szorgalmazzon rájuk megoldást azonnal és bárhogyan?
@belekotty: ez a mai sablon nekik, vagy tényleg ő maga osztódott ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
meg engem az is érdekelne, ahogy az hogy zajlana, amikor a blogger a brutálisan meggyilkolt Szögi Lajos gyermekeinek tart előadást polkorrektségből.
"gyerekek, nem úgy van az, nem szabad, polkorrektnek kell lenni. A bayer zsóti egy mocskos fasiszta, itt polkorrektnek kell lenni, gyerekek..."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Akkor megkaptad te is, és a kérdés hozzád is szól.

Szóval?
@Ándi bácsi:
thx, ez legyen a végleges szám is.
@kifordított nagyanyó: "Gyanúsak vagytok ti "libsibolsi" bloggerek.:))
Mindegyikőtök nagydarab,cigányok között élt és még soha nem bántották.
Vagy ha igen akkor sem haragszik rájuk."

No, akkor becsatlakozom: tanári pályám során nem kevés cigány tanítványom volt, olyan is, akivel semmi baj nem volt, olyan is, akinél mindig volt bicska. Nem kevés cigány szülővel beszéltem - soha, egyetlenegyszer nem fenyegettek meg, a tettlegességről nem is beszélve. Átlagban nem voltak se jobbak, se rosszabbak, mint a nem cigány gyerekek szülei.

Életemben egyszer volt, hogy valaki ténylegesen meg akart ütni - történetesen nem cigány volt az illető (legalábbis, amennyire tudom, ritka a világos bőrű, természetes szőke cigány...), és egy válogatott meccsen nehezményezte, hogy nem ugrálok vele a "ki nem ugrál, buzi román" rigmusra (történetesen magyar-olasz meccs volt...) - de szerencsémre visszafogta a haverja (nem voltunk egy súly/izomkategória, és nem az én javamra...)

De látod, ettől még nem mondom, hogy minden magyar bűnöző.

bio
@Fabius: Ugye elolvastad Overdream kommentjeit?
Viszont a 2. pont nagyon jó.:))
Csak tudod ezt a nekem szabad neked nem dolgot hívjuk többek között cigányos mentalitásnak.
Ha az én gyerekem megszurkálna téged én minimum telibeverném a fejét és nem a naccsaládal együtt fenyegetőznék.
Csak ennyi az aprócska különbség.
Látod ha akarod nem vagy te hülyegyerek.
@kifordított nagyanyó:

Szerintem kérdezd meg Bolit, bárányt, iii-t vagy bárki mást aki erre jár és személyesen is ismer, hogy a méreteim megfelelnek-e a valóságnak, és kinézetre az a fajta vagyok-e, akibe ötször gondolod meg, hogy belekötsz-e. :-D
@Fabius:
Töki, ebbe most belefutottál. mit is írt Bayer, idézzük fel: "A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik.... És az a legiszonyatosabb ebben az egész agyrémben, hogy ezek pillanatok alatt teszik tönkre a cigányság normális felének esélyeit..."
No, hát ezekkel a mondatokkal nehéz nem egyet érteni... és ez még akkor is így van, ha te ennek kapcsán egy egész közösséget "cigányozással" vádolsz...
ezek a tények.
@bioLarzen: nem adta le, csak leragasztotta az sk betűket egy nagymagyarország matricával
@Fabius:
Az elmélet szép, a probléma ott van, amikor kiderül milyen szépen játszik a kettős mérce ebben is. Itt van mindjárt a fifa ügy. Az általad már felhozott dotoho blog olyan lelkesen örömködik a kollektív büntetés eme remek példáján, hogy csak na. Tipikus himmleri gondolkodás, ami mostanában sajnos nagyon jellemző szegény Európára. Majd azt a pc gondolkodók eldöntik, mikor is számít kollektív büntetésnek valami. Hát ezzel van a nagy probléma, és nem is fog ez változni soha. Ilyen az ember. Aki éppen hatalmon van, akár ideológiailag, akár kulturálisan, akár politikailag mindig kettős mércét fog alkalmazni...
"politikailag van a hangulat keltve"

Teljesen egyetertek. Ha sokäig rugoznak a "demokratäk" a temän, azzal csak rosszul järnak, ebben a temäban csak durvän vesziteni lehet. Szavazobol több van, mint budai jogvedökböl meg ilyen-olyan EP-Bizottsägi aggodokbol együttveve.
@bioLarzen: Azt kihagytad,hogy gárdaruha volt rajta és cigány vért ivott.:))
Természetes hogy előjön valaki azzal,hogy őt eddig csak magyar bántotta.:))
De mondok valamit.
Volt cigány munkatársasm.
Tízszer annyit tudott a srác,mint én de mindig normális volt velem.
Érdekes hogy vele nincs bajom.
És nem mondom azt hogy minden cigány bűnöző.
@belekotty: Hát, de. Sajnos ugyanaz...:)(a ktgvetési és áht. hiány, mind2 gdp arányos)

Még valami?
@Fabius: Meg igen és köszi. Elöljáróban az a baj, hogy az öreg védtelen vidéki nyugdíjasok sajna nincsenek olyan mentális és fizikai állapotban mint mondjuk te. :) Szóval ezt csak bevezetőként gondoltam.

Rátérve a konkrét kérdésre én azt követelném, hogy mindenkit a tettei és ne a származása alapján ítéljünk meg. Ahogy korábban is sokszor írtam már:

„Senkit sem gyűlölök a származása miatt, de senkinek a bűneit nem hallgatom el a származása miatt”

Ja és még az jutott eszembe, hogy a múltkori diáktünti alkalmával te azért annál keményebb dolgokat helyeztél kilátásba mint, hogy "rohadtul megbüntetve akarnád látni" azokat, akik erőszakosan környékezik meg a gyerkőceidet. :) Gondolom emlékszel te is milyen jelzőket használtál. Nekem nem annyira a jogállami megoldást juttatta az eszembe. :)
@pánpéter:

A feltett kérdésre válaszolj, töki, ha már tőlem megkövetelted a választ.

Szóval?
@kifordított nagyanyó:

"_Mivel dolgozik rendesen,tele lehet a töke._"

basssszus! jó, hogy mondod. megyek a dolgomra:-)
@Fabius: Figyelj Fabius!Ha balhé van te velem vagy!:))
Elhiszem neked hogy jó nagy vagy.:))
De csehszlovák kém is pont ezt adta elő,hogy nagydarab meg cigány haverjai vannak.

Egyébként a félvér munkatársam mesélte,hogy egyik nap haverkodtak a cigókkal,másnap ugyanazok rabolták ki őket.
Rákérdezett,hogy ezt most hogy?
Úgyhogy csak a pénzét vették el.
"Újabb baljós rasszista csaholás" Budapestről - külföldi lapok Bayer cikkéről

A Der Standard szerint Orbán saját érdekében nem hagyja bukni személyes jó barátját, Bayer Zsoltot. A konzervatív Corriere della Sera <<< szerint az EU-nak fel kellene lépnie végre Magyarország ellen.

hvg.hu/vilag/20130109_Ujabb_baljos_rasszista_csaholas_Budapestr
@Muad\\\'Dib: nem, a fifa nem a magyarokat, hanem az mlsz-t büntette meg. milyen kollektív büntetésről beszélsz?
@Fabius:
"ha a feljebb linkelt győri gyilkos megfojtja a húgodat vagy az anyádat magyar létére,"

Vagy vegyuk az ot fiatalt, akik agyonvertek Terka nenit az ekszereiert.

www.baon.hu/bacs-kiskun/kek-hirek-bulvar/mangorlofaval-verte-fejbe-az-idos-aldozatat-478733
"Március végén újra megjelent a három tagú banda a háznál. L. Viktor László akkor az ügy másodrendű vádlottját, és egy 13 éves fiút, a későbbi harmad rendű vádlottat vitte magával. Betörték a bejárati ajtót, és kutatni kezdtek. Mivel a fiókokban nem találtak aranyat, felébresztették az ágyban fekvő asszonyt, lefogták, egyikük a lábára ült, másikuk befogta a száját, majd többször is megütötték ököllel az idős asszonyt. Terka néni könyörgött, hogy ne bántsák, inkább átadja az ékszereit, csak kíméljék meg az életét. A vádlottak azonban tovább ütötték. L. Viktor László, és a 13 éves fiú lehúzták az asszony kezéről a gyűrűit, csuklójáról két karláncot is letéptek. A házban összeszedtek még 92 ezer forint értékű ékszert.

A legbrutálisabb rabló, L. Viktor László megragadott egy mángorlófát és többször az asszony homlokára sújtott. A rablók elmenekültek, magára hagyták az asszonyt, a zsákmányt pedig egy dunaújvárosi zálogházban eladták.

Terka nénit kórházba szállították, ahol az orvosi kezelés eredményeként jobban lett. Április 4-én kielégítő állapotban engedték haza, de két nappal később rosszul lett, és meghalt. "

Ott van roluk a foto cikkben.
@Muad\\\'Dib: Ebben egyetértünk. :(

barikad.hu/nem_nyugszanak_bele_a_szurkolok_a_fifa_botranyos_iteletebe-20130109

valahogy nem rémlik, hogy a "szarmagyarozás", a “Gyűlölünk titeket” feliratok vagy a "mennyi ideig tartja egy magyar nő a szart magában: 9 hónapig" transzparensnek bármiféle Fifa vagy egyéb büntetést okozott volna az ellentábor focicsapatával szemben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Gyorsan odaért a cikk megrendelés a belpesti tudjukkiktől??? :)
@Fabius:
"1: ha a feljebb linkelt győri gyilkos megfojtja a húgodat vagy az anyádat magyar létére, akkor követelnéd Bayertől, hogy írjon a szemét magyarokról véleménycikket, és szorgalmazzon rájuk megoldást azonnal és bárhogyan?"

bayer nem a cigányokról írt cikket, hanem a cigányok ezen részéről... nem általánosít, nem veszi egy kalap alá az összes roma embert. ezért linkeltem be, amit írt. nem azt írja le, amit te itt sugallni próbálsz. és ez a lényeg. "És az a legiszonyatosabb ebben az egész agyrémben, hogy ezek pillanatok alatt teszik tönkre a cigányság normális felének esélyeit..."
én ezzel egyet tudok érteni.
@bella _ciao:
Az egész ország minden emberének lehetetlenné teszik, hogy elmenjen egy fontos hazai válogatott mérkőzésre. Ennél kollektívebb büntetést elég nehéz elképzelni...
Etnikai alapú kriminálstatisztika kell, hogy legalább a döntéshozók képben legyenek mekkora a baj.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"a múltkori diáktünti alkalmával te azért annál keményebb dolgokat helyeztél kilátásba mint, hogy "rohadtul megbüntetve akarnád látni" azokat, akik erőszakosan környékezik meg a gyerkőceidet. :) "

Emlékeztess, mit is mondtam? Azt, hogy akik nekimennek a gyerekeknek, azoknak a fajtájára megoldás kell azonnal és bárhogyan?

Én másképp emlékszem, de hátha te találsz ilyet is.
@pánpéter:
"hanem a cigányok ezen részéről."

A ciganyok jokora reszerol.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha első eset lenne, még elnéznék, de így, lehet köszönni a sok idióta baromnak, főleg, hogy egy országot minősítenek, és egy ország viseli a következményeit, az ámokfutásuknak.
@Fabius:

Mármint a pénpéternek adott válasz. Csak közben pörög:)))
@pánpéter:

Akkor érts vele egyet, mást úgysem tudsz. A konkrét kérdésre válaszolni is gyáva vagy, töki. De a követelőzés az megy.
@Muad\\\'Dib: a fifa-nak az mlsz a tagja. a magyar szurkolók felet nincs joghatósága. mégis kit büntessen?
@Fabius:
a konkrét kérdésedre válaszoltam töki. az, hogy esetleg ez neked nem tetszik, vagy nem azt a választ kaptad, amire számítottál, az nem az én dolgom.
2,1% az anyátok... majdmegmondtammije.
A gazdaság növekedés csökkenés, ha nem zuhanás, az igazi munkahelyek szűnnek meg, a cégek mennek csődbe.
Miért? Mert a fidesz kivonta a pénzt a gazdaságból.
És most essünk hasra, hogy de jó, nem adták mindet a közgépnek, a kasszába is jutott belőle, majd később osztják szét, a választás előtt?
Na, menjetek a...
@Muad\\\'Dib:

A FIFA ügy szerintem arra lenne intő példa, hogy ezt a mentalitást igenis háttérbe kell(ene) szorítani, mert a világ civilizált felén ez nem divat, velünk meg nem először fordul elő, és ezt szankcionálják.

A tisztességes szurkolónak szarul esik, hogy ő sem mehet meccset nézni idióta társai miatt? Erre akkor is gondolni kell amikor rigmusokat kiabálunk az ellenfélre, és a közbeszédben általánosítani, zsidózni és cigányozni megszokott dolognak számít.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Aszt úgy nem lehet! akor mi lesz a főnök telekom adójával!?
Nap, mint nap hangsúlyozni kell. A FIDESZ legértékesebbnek tartott embere gyilkoltatná a romákat!
@bella _ciao: Apropó, a Parlament kettős állampolgárairól készmár a lista?
@reccs: :D hagyd, kell nekik valami siker, hisz az a nagy szám, az is a gazdaságból és az emberektől elvont pénzekből van, egyszeri bevételek ez is, semmi több.
csókpuszi a halottnak...
@pánpéter:

Nem válaszoltál, töki. A húgodat megfojtotta a győri magyar szatír. Írjon-e róla a magyarokat elítélő véleménycikket Bayer?

Egy igen vagy nem elég lesz válasznak. Már, ha összeszedted a bátorságod hozzá.
@Fabius:

kicsit felülről nézve messzebbre látni.

Anno valaki aszonta, hogy két hét alatt rendet tesz, oszt kész.

Akkor most azt a következtetést lehet levonni, hogy még egy meccsen sem tudja szavatolni a "rendet" nemhogy az egész országban.
@Fabius: sokan csak azért sajnálják, mert így csak a tévé előtt szöröstalpúazhatnak
@Fabius:
válaszoltam töki. Bayer nem írt elítélő cikket a cigányságról. "A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik.... "
és ha a húgomat meggyilkolja a győri szatír, akkor írják le, hogy a magyarok ezen része állat, és állatként viselkedik. mert ez igaz is. aki gyilkol, megfojt, leszúr, lincsel, agyonver, az állat, és állatként viselkedik. és mindegy, hogy cigány, vagy magyar, vagy osztrák, vagy finn, vagy török. az állat.
@Muad\\\'Dib:

"Az egész ország minden emberének lehetetlenné teszik, hogy elmenjen egy fontos hazai válogatott mérkőzésre. Ennél kollektívebb büntetést elég nehéz elképzelni..."

Te nagyon hülye vagy. Tudod hány embert érdekel a foci? Hányan vannak kint?
Az életben soha nagyobb "kollektív büntetést" ne kapjon az ország.
Ez felejthető.
@jaegtoer:

A két pofon is be lett ígérve a focihuligánoknak és a gárdistáknak is.
@Fabius:
"A húgodat megfojtotta a győri magyar szatír."

Nem volt szatir.
mno.hu/belfold/elozetesben-a-gyori-gyilkos-1092846
"Károlyi Zoltán, a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője kedden sajtótájékoztatón közölte, előző nap Vácon fogták el a győri gyilkossággal gyanúsított 41 éves férfit. A férfi a kihallgatása során – feladva kezdeti tagadását – beismerte, hogy megfojtotta a nőt, akivel másfél évig együtt élt.

A rendőrség közlése szerint a gyanúsított múlt szombaton a lakásban veszekedett az áldozattal. A férfi fojtogatni kezdte a nőt, majd törölközőt tekert a nyakára. A férfi állítása szerint az asszony még élt, amikor otthagyta. A gyanúsított 100 ezer forintot magához vett, és elvitte az asszony két mobiltelefonját, mert elmondása szerint a híváslistán akarta ellenőrizni, hogy a nő milyen férfiakkal tart kapcsolatot."

Viszont feher, az volt. Ott a fotoja a cikkben.
@Fabius: 'A húgodat megfojtotta a győri magyar szatír. Írjon-e róla a magyarokat elítélő véleménycikket Bayer?'

Te hülyebaromállat. Neked a cigány egyenlő a magyarral? A román egyenlő a magyarral? A tót egyenlő a magyarral? Magyarországon?

Szerintem nem is érted.
@Fabius: Szépségem mondok valamit.
A Bándy Kata ügy nem tipikus cigány ügy pedig az volt az elkövető.
Egyszerűen nem akarom elhinni,hogy te nem látod a különbséget.
Az oké,hogy minden embernek meg van a maga korlátja de akkor sem.
@Ándi bácsi: kicsihuszár, ennyit tudsz, meg személyeskedni, szánalmas vagy, és minősítetted magad, irány a tahóketrec
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hol van a tegnapi hős? dél van. talán nagyágyúból átment gulyáságyúba?
@Fabius: Ha jól emlékszem konkrétan gerinckitépésről értekeztél ez meg gondolom nem ugyanaz mint a "rohadtul megbüntetve akarnád látni" őket. :)
@Muad\\\'Dib:
"Az egész ország minden emberének lehetetlenné teszik, hogy elmenjen egy fontos hazai válogatott mérkőzésre. Ennél kollektívebb büntetést elég nehéz elképzelni..."

Engem speciel kubatov listájával és selcici mosolyával sem tudnának rákényszeríteni, hogy kimenjek a "fontos" mérkőzésre. És még számos embert megtudnék nevezni, aki így vélekedik. Ergo a kollektív büntetés már nem állja meg a helyét. De no para, a gyorsnaszád majd megtorpedózza, az új helikopterek meg majd jól megrakétázzák a FIFÁ-t, ha packázik a félázsiai félpuszták félnépével.
@Orica Középföldi:
"...Te nagyon hülye vagy..."
1) Ha már személyeskedünk, anyáddal beszélj ilyen hangon, ha végzett fél 2-es kuncsafttal.
2) A kollektív büntetés azt jelenti, hogy egy kis csoport tettei miatt az egész közösséget büntetik. Ha szerinted itt nem erről van szó, akkor valami nagy baj van veled. Ugyanis egy marginális kisebbség miatt van szankcionálva az EGÉSZ futball iránt érdeklődő közösség. Megvan?
Sok húgyagyú Komcsi Libcsi köcsög! Tessék beköltözni a cigók közé, aztán utána pofázzatok!!! Kölcsönadjam a szomszédomat, retkes gyáva farizeus banda? Mindig csak az felejtődik el, hogy a radikalizálódás meg a fasizmus az egy immunreakció. Nem maga a tünet, gennyeskéim! Szlovákok le tudták kezelni? Beküldték a lakótelepre a rendőröket, meggumibotoztak mindenkit, strasszburgó jött egy kicsit a hőbörgés, aztán elült. A hétvégi nagykátai cigány-tömegverekedést is simán elkussolta a sajtó. Az senkinek nem fáj, hogy csak ott a rengeteg rendőr állomásoztatása mennyibe kerül az adófizetőknek? Meg a tisztességes emberek rettegése senkinek nem fáj? Meg a naponta meggyilkolt öregek vidéken?
@Bakter:
Látom neked sem egyértelmű mit jelent a kollektív büntetés. Az ÖSSZES foci iránt érdeklődőt büntetik, egy KISEBBSÉG viselkedéséért. Ennyire nehéz ezt felfogni?
@Bakter: elég büntetés volt a fifa-nak, hogy viki elfogadta a zürichi meghívást
@Fabius:
"Eklatáns példa ez is. "

Aztan ott van a Jobbikkal jo kapcsolatot apolo szekelyudvarhelyi Szekely Pajzs egyesult egyik kulcsfiguraja, Krafft Szabo Istvan, aki megeroszakolta majd megfojtotta a 20 eves Fekete Izabellat, majd elegette a holttestet.

www.kronika.ro/index.php?action=open&res=66196

Hagyomanyorzo termeszetesen.
www.szekelyhon.ro/archivum/offline/cikk/86871/krafft-szabo-istvan-a-szombatfalviak-viteze
"A munkán túl Krafft ideje java részét hagyományápolással kapcsolatos tevékenységekkel, a nemzeti tudat őrzésével, építésével tölti el, mint mondja, a nemzeti eszmeiség gondolatköre áll közel hozzá. Egy nagy pillanat közeleg az életében: nagyapja, a szász Kraft András emlékére május 8-án a magyar Vitézi Rend Csíkszeredában vitézzé avatja, így lapunknak hamarosan egy vitéz lapkihordója is lesz. "

Itt a hos lanygyilkos kepe.
www.facebook.com/photo.php?fbid=4280983459776&set=a.2519667707983.148720.1141991986&type=1&theater
@Muad\\\'Dib:
Talán ha leszerelnék végre ezt a marginális kisebbséget...
@pánpéter:

én is el vagyok határolva magamtól. pedig én rccista vagyok. de nadon. rájadásul a szemem se forgatom, sőt a szempillám se verdes veszettül.

bayer szeretne olyan idejológusnak teccelegni, de csak idegbetegnek láccik.

Asz hogy mentálisan hol tart, aasz asz mutatja, hogy egy puskaporos raktárba gyufázik a hüjéje.

lehet hogy megakar felelni egy választói rétegnek, de ki a fasz tartja vissza a fideszt, hogy komlett projekttel álljon elő a megoldás érdekében. Az ötös számú vágóhid-tagkönyvű elmeparódia kavarintott egyet a szaron, mert ez az ukaz jött le, hogy el kell terelni a figyelmet valamiről, had rágódjanak a gané libsik ezen a kontraproduktív projekten. úgyis rájuk üt vissza.

Szóval, rövidre fogva.

Tuggyuk, hogy baj van és nagy a szar. Mé nem mongya meg az egyes számú tagkönyv tulajának, hogy csinálj már valami értelmeset bazd meg, mienk a hatalom.
@kifordított nagyanyó:
"A Bándy Kata ügy nem tipikus cigány ügy pedig az volt az elkövető."

Valoszinuleg nem a Bandy-ugyre gondolt, hanem erre:
mno.hu/belfold/elozetesben-a-gyori-gyilkos-1092846

Nem sokkal a Bandy-eset utan tortent.
@Fabius:
Ugyan, ezt te sem hiszed el remélem. Mikor a spanyol himnusz kifütyülése megy brutál hangerővel, az belefér mondjuk a Barcelona esetében. Na persze, hiszen ott akkora lóvéról van szó, hogy ki az a hülye, aki komoly büntetést követelne.
Mellesleg sokkal nagyobb focival kapcsolatos balhék vannak máshol, mint nálunk. Ifimeccsen bíró agyonverése, stb. Abba pedig belemenni sem érdemes, hogy vajon hallottak e valaha az arányosság elvéről a fifánál? Barátságos meccs vs. világbajnoki selejtező. Mondjuk egy fifa/uefa típusú maffiánál nem meglepő a viselkedés, a szerencsétlen örömködés az ügyben néhány irányból, már kissé meglepőbb...
@bella _ciao:

"_elég büntetés volt a fifa-nak, hogy viki elfogadta a zürichi meghívást_"

:DDD
@Muad\\\'Dib: Igen, de nem ezért büntetik meg, hanem mert nem tud rendet tartani a többség. Illetve hát az MLSZ.
@Muad\\\'Dib: szóval volt egy jó kis rasszista puccparádé a magyar-izraeli meccsen. a fifa erre megbünteti az mlszt-t egy KISEBBSÉG viselkedéséért, mert az mlsz a szervezet tagja. a kisebbségi szurkólokat nem büntetheti, mert nincs felettük joghatósága. mit is kéne tennie?
@jaegtoer:
"Tuggyuk, hogy baj van és nagy a szar. Mé nem mongya meg az egyes számú tagkönyv tulajának, hogy csinálj már valami értelmeset bazd meg, mienk a hatalom."

ezzel egyet tudok érteni.
bár ugye, vannak konkrét lépések, de hát egy 40 éve eszkalálódó problémát nem 2 év alatt fogunk megoldani.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: a latint nem... ?????

pedig a kötelező ékírás oktatást segíthetné...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "ha első eset lenne, még elnéznék, de így, lehet köszönni a sok idióta baromnak, főleg, hogy egy országot minősítenek, és egy ország viseli a következményeit, az ámokfutásuknak."

Nos elöljáróban tegyünk gyorsan tisztába néhány dolgot. Aki bármilyen ország himnusza közben fújjol, fütyül stb. az egy bunkó paraszt és az is nyilvánvaló, hogy az ilyen-olyan B közepek általában nem a súlyosan diszkriminált bölcsészhallgatókból szoktak összeállni.:)

Tehát az MLSZ-t akkor büntesse meg a FIFA ha a román vagy szlovák szövetségekkel is ugyanezt teszi a nyíltan magyargyűlölő szurkolói magatartás miatt. Vagy szerinted az ilyen oláh transzparens nem érdemelne hasonló büntetést???

barikad.hu/sites/barikad.hu/files/images/tahoromanok.img_assist_custom-600x426.jpg
@Muad\\\'Dib:
Lásd, mint fent. Ha esetleg a kollektív jól pofánbaszná egy Barkas féltengellyel a "marginális kisebbséget", amikor zsidózik, cigányozik meg huhog, akkor nem kéne büntetnie a szervezetnek. Márpedig ilyen ügyekben büntet, nem csak minket, és szólt is már sokszor, hogy büntetni fog.
@kifordított nagyanyó:
ugye ugye. nem akartam felhozni... a Bándi Kata ügy kapcsán vajh miért nem született Bayer tollából cikk? ok-okozati összefüggéseket észrevenni nem hátrány. végre valaki érti miről beszélek.
@Bakter:
" Talán ha leszerelnék végre ezt a marginális kisebbséget... "
Aha, és akkor itt vissza is tértünk a kettős mércéhez. Mert szerinted lehet minden szurkolót büntetni a kisebbség miatt, mert nincsenek kezelve. Ez rendben van. De, ha kicseréljük a foci témát a cigány kérdésre (hiszen ott is van egy marginális bűnöző kisebbség, ezt senki nem tagadja, hiszen mindenhol van), akkor már feltűnik a kollektív büntetés problémája.
KETTŐS MÉRCE...
@pánpéter: Ahhoz első lépésként mondjuk el kéne hajtani flóri díszcigányt a fidesz környékéről, aki ugye egy köztörvényes bűnöző volt, mindaddig amíg gönczárpi meg nem kegyelmezett neki.
@bella _ciao:
Ha ennyire hülyék. Minek hívták. Tudhatnák, hogy máshová már nem hívja senki, mit különcködnek.
@bella _ciao: Aha.

Miért nem lepődök meg?

Kösz az infót.

bio
@bella _ciao:
Szabjon ki pénzbüntetést (akár a teljes bevételét a következő meccsnek). Akkor valóban az mlsz-t bünteti.
@Bakter:
Tehát, ha van két cigány bűnöző, akkor büntethetjük az összes cigányt? Mert ezt mondod: Ha van pár barom a meccsen jogos minden fociszurkolót büntetni.
@aszfalt_betyar:

a betyárját! hát kinél a hatalom, a kétharmad, meg az istenbarma?

Ha valaki tehetne valamit az pont zsolti haverjai 1-4-ig és 6-X-ig sz. tagkönyvekkel a se... őőő zsebükben.

akkor most zsolti megmondta a magáét. mit változtatott, jobbított meg ezzel?
@kifordított nagyanyó: "Természetes hogy előjön valaki azzal,hogy őt eddig csak magyar bántotta.:))"

Miért, azzal nem jön elő folyvást a sok fajgyűlölő, hogy a cigányokat ki kell irtani?

bio
@Muad\\\'Dib:
Milyen kettős mérce? Ha én kasztingolnék, a marginális kisebbség, a cigány többség, meg bályerzsót ugyanabban a vagonban utazna a sarkkör felé. Játszhatnák a ki nevet a végén-t.
@Bakter: Lényeg az Aranycsapat idején nem huhogtak, ja!

Szarok a játékosok, szar a csapat, szar a szurkolótábor.

Szar az orbán.
@kifordított nagyanyó: "ki kell mennünk az uccára"

mér most nem ott vannak?
@Bakter: Így van. szerintem az UEFA nem feltétlen maga a tett miatt büntetett ilyen kirívóan és nyilvánvaló túlzással, hanem azért, mert a szövetség semmiféle módon nem reagált.

De, persze ez csak spekuláció.

bio
tanulságos vélemény, de hozzá tenném sok általánosítással ebben is tudnék vitázni, pl. a balhék és késelések sváb, rác, tót vidékeken is szeretett dolgok voltak, hisz a faluk közötti rivalizálás főleg mulatságokon csúcsosodott ki.

hvg.hu/velemeny/20130109_Gettok_nepe
@bioLarzen: ne vegyél komolyan, bár találkoztam egyszer bayerral, akkor autó nélkül volt, mert alkoholizált. lehet, hogy már magyarította a terepjáróját.
@bella _ciao: De csak, akkor amikor az izraeli himnuszt fogják neadjatyaúristen kifütyülni. :)
@Muad\\\'Dib: szerintem akkor is bünteti a szurkolókat, mert a pénzt nem az mlsz termeli
@bella _ciao:
De az mlsz pénze lesz elvéve. Ugyanis miután befizetted oda kerül. Ennél biztos igazságosabb.
@Muad\\\'Dib: Ne csináld már, a kettő nem ugyanaz. Pl. mert a fifa egy magánszervezet, aminek nem kötelező a tagjának lenni, másrészt nem nagyon van érdemi hatalma ezeken kívül, amivel fel tudna lépni. A másik esetben meg van magyar állam, rendőrség, jog, miegymás. Nincsenek egy kategóriában.
@pánpéter:

"_de hát egy 40 éve eszkalálódó problémát nem 2 év alatt fogunk megoldani._"

jó lesz az a 40 száz, kéccáz évnek is vagy még többnek.

tudom, hogy nem kéthetes projektről van szó, csak mért kell benzinnel locsolni a tüzet, miközben oltás a cél?

Én kérdem a rasszista. Minek? Miért van erre szükség a hatalom berkeihez kurva közel álló 5. számú seggfejtől éppen?
@pánpéter:

Na, összeszedted magad? Derék. Ezt a véleményed majd legközelebb figyelmébe ajánlom Bayernek, aki sosem írt még elítélő cikket a cigányokról, csak...

„tudom én, ez a helyzet nem fordulhat elő. Ha az ember elüt valakit, különösen, ha az illető gyerek, muszáj megállnia. Tehát meg fogunk állni ezután is. Valamit mégis tenni kell. Jó, ha indulás előtt beszerzünk egy lőfegyvert. Ha elütünk egy gyereket, álljunk meg. S ha gyülekezni kezdenek körülöttünk az állatok, használjuk bátran fegyverünket”.

...valahogy mindig ilyen furcsán "békésre" sikerül.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: leszarom a többieket, bunkók voltunk, azok, megérdemeltük a büntetést, meg, akkor nincs miről beszélni.

Tudni kell viselkedni, és ennyi.
@reccs:
A fifa/uefa egy megkerülhetetlen gigantikus maffia. Ez már számtalanszor kiderült. Legutóbb az elcsalt bl sorsoláson, de a folyamatos korrupciós ügyeik is erre utalnak. Az elvek pedig ugyanazok maradnak, az nem védekezés, hogy én azért büntetek kollektíven, mert nincsenek eszközeim másra.
@bioLarzen:
Pontosan erre próbáltam célozni a kollégának. Egyetlen szervezet sem alkalmazza rögtön a legsúlyosabb szankciót. Ahhoz előzmény(ek) kell(enek). Most betelt a pohár. És ha valaki kicsit is figyeli a híreket, láthatja, hogy a stadionon belüli és kívüli randalírozás kapcsán lófasz sem történt gyakorlatilag semmikor sem. Pedig mennyi is az átlag nézőszám az nb1-ben? 3 a négyzeten +-1 fő?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: lehet. ebbe a zavaros szomszédsági adok-kapokba még az unió sem nyúl bele. ránk hagyja. állapodjunk meg egymással, ha tudunk
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Én nem voltam bunkó. Meg még sokan mások sem. Ha a hozzászólásodat a cigányokra vetítjük máris egy táborban vagy a szélsőségesekkel. Leszarom van köztük bűnöző, megérdemlik...
@Ándi bácsi:

Ok, kedves rasszista faszorrú majom, akkor nem értem. Segíts. Mondd el nekem melyik rasszhoz tartozik a képen látható győri gyilkos:

mno.hu/data/cikk/1/9/28/46/cikk_1092846/gyori_gyilkossag.jpg
Na most sajnos mennem kell.
További jó szórakozást.:))
Talán még ma rátok tudok nézni .
Viszlát.
@Bakter:
Ugyan már, pont azért, mert senkit nem érdekel a focink, minimális mennyiségű balhé van a meccseken (még a nyugathoz képest is). De persze a fifa odaadta az EB rendezést azon két országnak, melynek jó eséllyel pályáznak a szurkolói a legrasszistább és legbalhésabb díjra az oroszok mellett...
@Muad\\\'Dib: elért minket a három csapás, már szóltak, adtak pénzbüntetést, most jött a zártkapu. na meg azért kaptunk pénzbüntetést is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezzel két probléma van.

Az egyik a kollektív büntetés a másik pedig a kettős mérce. Az egyik szövetséget megbüntetik a másikat nem.

Erős a gyanúm, hogy a fifában vannak olyan arcok akiknek az izraeli himnusz kifütyülése jobban "fáj", mint a magyar édesanyák nyilvános megalázása.

Szóval az igazi probléma ezzel van szerintem.:(
@Fabius:
lehet hogy nekem vannak szövegértelmezési, olvasási nehézségeim, de én a beidézett szövegrészben a "cigány" szót egyetlen egyszer sem vélem felfedezni, töki. egyetlen egyszer sem. az, hogy te ebből azt olvasod ki, hogy Szögi Lajost a cigányok brutálisan meglincselték, és a gyermekei szeme láttára agyonverték, no, hát azt ne velem beszéld meg.
és akkor most ki is a polkorrekt? vagy hogy van ez? vagy most akkor ki cigányozik itt kettőnk közül, töki?
de javaslom neked, ha gyülekezni kezdenek körülötted az állatok, úgy 35-en, akkor intsd csendre őket, és beszéld meg velük, az adott helyzetben mi lenne a részükről a polkorrekt viselkedés, beszéd.
érted egyáltalán miről beszélek? vagy csak tolod, amit a polkorrektség megkíván az index blogketrecében?
@Muad\\\'Dib: persze, hogy maffia, nem az ő dolguk itt rendet tartani, ők max az mlsz-re tudnak nyomást gyakorolni. valahogy nem érzem, hogy a nagy igazságot rajtuk kellene számonkérni. nem korrekt dolog összemosni a kettőt.
@Fabius: Ez hogy kapcsolódik ahhoz amire reagáltál orrnehéz testvérem?

Mondtam hogy nem fogod érteni, nem is értheted, hiszen nem vagy magyar.
@bella _ciao:
Még egyszer leírom. Pont az a baj, hogy ez pont ugyanaz a gondolkodás, ami állítólag elítélendő a cigányok esetében. Van egy pont, ahonnan kezdve igazságos a kollektív büntetés? Melyik az a pillanat?
@reccs:
Egy viselkedés vagy korrekt vagy nem. Olyan nincs, hogy itt korrekt, ott meg nem. Ha elítéljük, hogy egy csoportot büntessenek egyes tagjai viselkedése miatt, akkor ezt tessék komolyan venni. Minden esetben...
@Muad\\\'Dib:
Ja, minimális balhé. Na ne fárassz már!!! Azért van minimális balhé a "nyugathoz képest", mert 56 darab izé megy ki a meccsre, míg arra a nagyvíz felé tízezrek.
Hagyjuk mán ezt az elnyomják a puszták népét siralmat. Pártotok és kormányotok gőzerővel dolgozik azon, hogy mindenki utálja a magyart és ott tegyen neki keresztbe, ahol csak tud. Látva ezt sok, mindenkinek beszólogatós fityeszes képviselőkancsót és kormánytagot, még olcsón meg is úsztuk eddig.
@Muad\\\'Dib: érdekes csavar, de nem értek vele egyet, ha bunkó vagyok, vagy támogatom a bunkókat, akkor részese leszek a bűnnek, ha pl. az MLSZ próbálna tenni a barmok ellen, a büntetés is más lehetne.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na akkor most jót zsidóztál, köszi, egy időre ismét levegőnek nézlek
@kifordított nagyanyó:

Mondok én is valamit nagymutter: a szépséged biztosan nem vagyok.

De ha már a korlátoltságról szó esik említsük meg a dunaegyházi esetet, ami a szerintetek felállított dogma szerint - vidéki idős ember csoportos megtámadása, megverése és kirablása - "tipikus eset" kategóriába esik, és vessünk egy pillantást az elkövetőkre:

www.baon.hu/lapokkepek/cikkek/192000/192612_186391_dunaegyhazi-rablas-008.jpg

Aztán áruld el nekem, te, a nem korlátolt felvilágosult, hogy fogjátok ezt tipizálni? Esetleg azt is, vajon miért nem emlegette fel ezt az esetet sem senki például a bándykatázás mellett?
@Bakter:
Mi közöm nekem a fityeszhez, pubi? De látom te sem fogod fel mit írok. Javaslom próbáld meg megemészteni, amit itt írtam, bár kétlem, hogy sikerül:
@Muad\\\'Dib:
@Muad\\\'Dib: nem, muad. ott a hiba, hogy a fifa/uefa büntetése nem kollektív. ezt csak te mondod annak. az mlsz-t bünteti. az mlsz büntetheti a balhés szurkolókat, ha kiszűri őket. (hol is vannak deutsch beléptetőkapui?) nem először büntet. elértük a szankcióknak azt a fokát, amikor zártkapus meccs jön.
@Muad\\\'Dib: Ez rendben is van, csak ez az mlsz szintjén merül fel, hogy kit büntet és kit nem. Az mlsz tudná a szurkolókat kiválogatni, megfegyelmezni. A fifa nem a szurkolókkal foglalkozik. Ha ezt a késeléssel hasonlítod össze, akkor ez olyan, mihtha kirúgták volna a helyi rendőrkapitányt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
WTF?
Tehát, ha meccsre járok én is bűnrészes leszek?
Ha cigány vagyok, felelős vagyok a többi cigány által elkövetett dolgokért, ha nem lépek fel ellene konkrét módon (tehát nem megyek át Gazsihoz, hogy álljon le)?
Ismétlem, büntessék az mlszt. De ne kollektíven a szurkolókat, mert az gusztustalan és undorító.
@Ándi bácsi:

Eltértünk a kuminista brossúrától és máris nem érted?

Nem csodálom. Te még egy tisztességes zsidózáshoz is hülye vagy fiam. Szólok Ferinek küldjön valami értelmesebb droidot, akit rugdosni nem szellemi hullagyalázás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: engem kurvára nem érdekel az, hogy fehér vagy barnabörű e az a vadbarom akinek ismeretlen a zebra fogalma, és aki átszáguld a kis falun. minden oldalnak, mindenkinek jó lenne magába szállni és lemászni a magaslatról
@bella _ciao:
Tényleg? Tudod fordítva ültök a lovon.
Mivel az mlsz nem szűri ki a balhés szurkolókat, lehet úgy büntetni, hogy minden szurkolót kitiltunk.
Mivel a rendőrség nem szűri ki a bűnöző cigányokat lehet úgy büntetni, hogy minden cigányt bűnözőnek tekintünk.
Így is tetszik? Mert szerintem itt valami nem fas*a...
@pánpéter:

Ha engem nem tudsz követni azt megértem. De ha egy Bayer idézetet sem tudsz értelmezni akkor komoly baj van :-D
@Fabius: pedig orrnehéz még nem voltál az emlékezetem szerint :)) de ezeket nem a feri küldi, azok a tegnapiak voltak. itt a szárnyas párttársai vannak most.
Azt hiszem tegnap volt az indexen egy cikk amely statisztikával alátámasztja, hogy ilyen általánosítás amit Bayer is csinál nem megalapozott. Ha ebből a szempontból nézzük Bayer írását akkor már csak egy uszító beszédnek tűnik. Ugyanis ugyanolyan kegyetlen és értelmetlen tetteket követnek el fehérek is ugyanolyan arányban mint a cigányok. Ez inkább pszichológia. A küllem és viselkedési jelek alapján, ami nemzetiségük sajátja, tudat alatt reflexeket vált ki a fehér emberből. Első ránézésre senki nem tudja megmondani a másikról, hogy az bűnöző vagy sem, nincs mihez kötni ha az illető ugyanabból a rasszból származik mint te. Viszont a cigányok közismert beilleszkedési hiányosságuk miatt már eleve rosszabb megítélés alá esnek, így a reflexek is sarkosabbak. Bayer ezzel az egésszel csak azt bizonyította, hogy nem kéne a meggondolatlan baromságainak teret engedni. És ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki szereti e a cigányokat vagy sem. Az az ember egy barom és belőlem ugyanolyan reflexet vált ki mint bármelyik szagos polgártársunk.
Bayer egy patkány, és mint ilyen őt kellene először írtani.
@Muad\\\'Dib: nem. a hiba ott van, hogy egy szervezetet büntet a fifa.
tehát a cigányokra alkalmazva, akkor büntethetitek a lungo dromot, vagy a kisebbségi önkormányzatokat.
Csak azt az egyetlen momentumot találom furcsának a cikkben, amivel egyébként jórészt egyetértek, hogy a colorado-i hithű keresztény gyilkos helyett nem lett volna ütősebb egy magyar hithű keresztény gyilkost linkelni, ha már olyan sok van?
@Muad\\\'Dib:

"Tehát, ha meccsre járok én is bűnrészes leszek?
Ha cigány vagyok, felelős vagyok a többi cigány által elkövetett dolgokért"

Ömmm...pont ezt feszegetjük itt. A bayeri megoldás az, hogy a meccsre járással te is egy vagy közülük, pedig énekelhettél volna helyette az X-Faktorban, mint Oláh Gergő. És akkor:

"Legyen minden Oláh Gergő, és éljen velünk boldogan. Az állatok meg ne legyenek. Sehogyan se. Ezt kell megoldani – de azonnal és bárhogyan!"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nagyon nem leszek elkeseredve , deattól már sokkal inkább, hogy a tényeket ismét annak állítod be.
@bella _ciao:
Ez már csak a szavak ilyen-olyan magyarázása.
Ugyanis a büntetés a szurkolókat éri a végén. De legyen, akkor olyan, mintha a lungo dromot büntetnék, aminek eredményeként minden cigányt hátrány érne, akár van vele gond, akár nem...
@Ándi bácsi:

A palesztin menekült,a jemeni menekült,a piréz menekült ha megkapja a magyar állampolgárságot akkor az mennyire magyar? A külföldön élő kettős állampolgárok mennyire magyarok,ha a felmenőik közt van esetleg olyan aki annak az országnak a többségi nemzetéhez tartozik ahol él ?

Ki mondja meg,hogy ki magyar,és ki az aki csak annak kinéző?
Esetleg te ?
Elég ha tud magyarul?
Netán úgy kell tudnia magyarul ahogy azt te gondolod? ( a te gondolatvilágodat kell,hogy képviselje? )
Fabius, sosem írtam ide (máshova is alig) de augusztustól követem az írásaid és a kommentelőket.
Vártam a mai postot, tudtam hogy nem hagyod szó nélkül bájjerzsótit.
Sok mindenben egyetértünk, ezért is vagyok olvasód. Zsóti rég leírta magát nálam (is), főleg hogy nemrég fazcsákferit is mellbedobással védte. A többiről nem is beszélve (diákok, etc...). Viszont tudom róla hogy még ha budai villából is írja a foscht, akkor is járt már az ország legeldugottabb részein, ami nem látszik innen, a belváros füstös romkocsmából... De nem védem, csak tudom hogy most érzékeny pontra tapintott. Fáj mindenkinek, nekem is...

De nem is ezen akadtam fent, hanem az általad linkelt indexes cikkről, amiben a keresztény colorádói gyilkosról van szó.
Meg kell jegyezzem, hogy a képen tisztán látszik hogy a gyilkos mexikói, ezért is katolikus. So, szerintem nem illik ebbe a mai képbe, nincs párhuzam. Vagyis van, hiszen az USA-ban a mexikóiak a lecsúszott réteg. Náluk is egy ugyan olyan problem mint nálunk a roma kisebbség (?). Viszont ez az ő bajuk, mi itt élünk, nekünk meg ez, ezzel kellene valahogy zöld ágra vergődni...
Szerintem.
@Muad\\\'Dib: Jó, hát neked most ez nünükéd, hogy ezt bemagyarázod. A fifa akkor sem a magyar rendőrség, csak egy magánszervezet, amelynek pl. az mlsz elfogadta a szabályait és nem tartotta be, tudta, hogy mik lesznek a követkzmények. és a fifának nem ugyanazok a jogi lehetőségei mint a rendőrségnek. Ne is legyenek. Nem hiperkorrekt megoldás a kapubezárás, erről szó nincs. De mindegy is, nem azért nem érted, mert nem érted, hanem mert nem akarod.
@bella _ciao: dogozik ezerrel levlezés karbantartás, új év nyitás... beszarás, útálatos munka... kb 6000 emil átrakása selejtezése. Mit akarszég megtudni? :-)
@bella _ciao:

Ez a tök kuminista, azért próbálkozott először a hiánypropagandával.

Nekem meg a zsidóságot is el kell egyszer kezdeni :-D
@Fabius:
De, mint látod sok ember van, aki a bayer féle dolgot elítéli, de a másikkal nincs baja.
Na itt a gond. Ezért írtam, hogy ilyen az ember, részlehajló és nem korrekt.
Nem hiába mondták azt a régi csan mesterek, hogy igazság alapvetően nem létezik, legalábbis nem úgy, mint azt sokan képzelik...
Nem tudom megállni na! Annyira de annyira tetszik! Már vagy háromszor elolvastam, de új és új szépségeket fedezek fel benne! azt mondja a csaló tolvaj a bíróságon, hogy mire föl kérnek tőle "szakmaiságot", hisz nem ért ő semmihez...Hiába na, a vallásos nevelés...Kíváncsian várom, mit lép a bíróság erre a hatásos argumentumra...:))

hvg.hu/itthon/20130109_Nem_ert_a_penzugyekhez__ezzel_vedekezett
@reccs:
Nem korrekt és kész. Ilyen egyszerű ez, kár tovább feszegetni...
@Muad\\\'Dib:
Tudod ki akarja megemészteni, amit írtál, pubi? A gőzhasú mángorlóbendő. Egy szarházi, sejpesz suttyóról szól ez a téma, te meg előjössz a pályabetiltással, mint kollektív büntetéssel, amit már-már Trianonhoz hasonlítasz. Pedig még csak nem is jó ez a mi unortodox focink. És te sem fogtad föl, amit írtam: nevezetesen engem elég nehéz lenne cigánybarátnak nevezni, aki kettősmércét alkalmaz az érdekükben. De arra is nagyívben szarok, ha nem engednek be nézőt a meccsre. Majd megnézi mindenki a tévében, ha akarja. Mohács kell a magyarnak, nemde. Most a Fifa van soron a mohácsosztásban.
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:

A coloradói koma csak úgy került a képbe, hogy az Index címadáson akadtak ki azok, akiknek ez elfogadhatatlan, de a cigányozás és zsidózás nem az.

Ennyi a példa.
@Fabius:
Vagy itt egy masik "tipikus" eset. Puspokladanyban az egyik cigany hatalmassag kigyurt fia konfliktusba keveredik egy "feher" fiuval. Keseles lesz a dologbol. Kiveve, hogy a cigany fiu marad halva. Okolharcrol volt szo, de a "feher" (egyebkent magyar-mongol szarmazasu) fiu kest is hozott es szurt.

Kep az aldozatrol:
borsonline.hu/20121102_sziven_szurta_baratjat_a_17_eves_peter

Kepek az elkovetorol:
www.hajdupress.hu/?cikk=23529

Nagy volt az aggodalom, hogy a ciganyok bosszut allnak, de csak gyaszoltak.
@Muad\\\'Dib: akkor hagyjuk, pedig megpróbáltam, de nem akarod látni a különbséget.

azzal még, hogy kettős mérce a román és szlovák példák alapján, amit feszegetett a gábriel egyet is lehetne érteni. de megmondom öszintén, nem tudom, tett-e valamit az ügyekben a saját szövetségük.
@Muad\\\'Dib:

Na erre mondom én azt, hogy a társadalmat kicsit nevelni kéne. Ha levetkőznénk ezeket a szokásokat magunkról, akkor nem lenne téma Bayer, és nem volna FIFA ügy sem.

Az, hogy ezek vannak csak magunknak köszönhetőek.
@Fabius: Furcsa ez a libsi matek. :) Ha 10 elkövetőből 9 cigány az semmiképp sem lehet tipizálható. Viszont ha 10-ből 1 magyar, akkor az már komolyan felvethető ebben az értelemben. :)

Egyébként amikor megalkották még az átkosban a cigánybűnözés fogalmát, akkor sem gondolta senki, hogy minden cigány bűnöző lenne és persze ez most sincs így.
@Fabius:

Megkapta a zágrábi megyei bíróság Magyarországról a halálos közúti baleset okozása miatt Kaposvárott jogerősen elítélt Radimir Cacic volt horvát miniszterelnök-helyettes periratát - jelentette a horvát tömegtájékoztatás.

Na, és Rezesová 4 x-es gyilkos otthon karácsonyozott.

Lázár János balesete nem történt meg.
@bella _ciao:
Azért nem látom a különbséget, mert a végén én, meg az összes szurkoló lett kizárva egy meccsről. Ennyi, nem több, nem kevesebb. Akár engem büntettek célzatosan, akár nem a végeredmény ez lett.
@Fabius: Hmmm... Talán... Rendben...
Értem végül is a példát, csak most meg felmerül a kérdés bennem.
Ne érts félre, nem akarok ezen rugózni sokat, de ha lesarkítom a dolgot/példát, miért írjon zsóti a coloradói esetről/kapcsán (bármilyen) cikket? Az az amerikai helyihülye dolga.
Nekünk meg itt van ez a hüle... :)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: aham, ha cigánybünözésről van szó, akkor ott az elmúlt rendszer, szeretjük. különben meg büdös kommunisták. skandalum, kettősmérce!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az egyetlen furcsa ebben Gábriel, hogy erről és az összes többi hasonló esetről menetrendszerűen elfelejt megemlékezni az egyébként "tipikus témaérzékeny" radikális sajtó.

Ha majd egyszer nem így lesz, írok róla külön posztot megemlékezés gyanánt.
@DezInf: Ki beszél itt magyarokról?

Kész van a parlamenti LISTA a Parlament 2s állampolgárairól? Nyilvános?
@Fabius: @FIDES AGITÁTOR:

Cacic, Rezesová, Lázár

Mennyi gyilkos, nem késeltek!
@Fabius:
Egyébként legyen ennyi elég a kettős mércéről:
"Adj a magyar pofájára és tudja, hol a helye" -by dotoho blog
Persze ezzel nincs gond, hiszen ő ezt biztos nem gondolja komolyan, így minden "szellemes" bejegyzését bevezetheti valami hasonlóval. Ez senkit nem zavar, ez nem gyűlöletkeltés, nincs itt semmi látnivaló.
És akkor az ember ne érezze úgy, hogy egyeseknek nagyon megtetszett, hogy a pc seggnyaló dumával szinte bármit megtehet?
bayer egy idióta, a fifa a párja, és még lehetne sorolni...
@bella _ciao: amúgymeg ezt a harcot vívjátok Ti meg, mert parttalan a történet, Bráner Zsóti ettől nem fog magába szállni, aki eddig gyűlölte a cigányokat, ezután is fogja.. aki a zsidókat, azok is, aki a zsidócigányokat, azok is, és horribili dictu (csak hogy klasszikus japán műveltségemet is fitogtassam) :-) aki az emberiséget, az is:-)

Szélmalomharc ideák és idealisták tevékeny résztvételével.
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:

Mondom másképp: az csak szemléltetés, hogy az indexre kikerülés után percekkel elkezdődött a kiabálás, hogy demééééér kell kiírni, hogy keresztény volt?!!! - Bayer és a cigányozás meg a világ legtermészetesebb dolga a kereszténység miatt kiabálóknál.
@Fabius: 100 szónak is egy a vége, ahogy ma látom sajnos.
A problem adott, most megy a fröcsögés minden oldalról 2-3 napig, oszt'jónapot.
A probléma megmarad, a karaván majd halad...
Megoldás? Mint mindig, most sem lesz.
Egyszer anno, 2009-ben a miskolci rendőrkapitány is elszólta magát.
Azóta sem lett megoldva sok minden. Ezért ez a tapasztalatom, most sem lesz... :S
@FIDES AGITÁTOR: @Prof. Dr. Lencsés István: 'Na, és Rezesová 4 x-es gyilkos otthon karácsonyozott.'

Te meg igazat mondasz..:)

barikad.hu/racsok_mogott_marad_rezesova-20121218
@Fabius: Így mán' értem :) Tiszta sor...
Énkérekelnézést!!! :D
@Muad\\\'Dib: bayer egy idióta, a fifa a párja, és még lehetne sorolni...
ebben egyetértünk. bayert nem magyarázom, a fifa meg elég idióta, ha meghívta vityát
@Fabius: Ebben egyetértek veled, viszont én nem vagyok a sajtó. Bár az is lehet, hogyha a ballibsi média nem lenne ennyire betegesen polkorrekt a kuruc félék meg sem születhettek volna. :)
@Fabius: egyébként nem értem, mit hörögnek itt keresztény testvéreink. A hívő mexikói cigány lelőtt pártucat embert... azok a milliók, akiket a NagyCenk Inkvisztidátor égetett, szaggatott, kínzott halálra... természetesen simán a harci veszteség kategóriába tartoznak. Amerika teljes őslakosságának kiírtása pedig egyenesen dicsőséges keresztényi tettnek minősült. Akkor meg miről is beszélünk?
@bella _ciao:
Na, a fifa semmivel nem kisebb bűnözők gyülekezete, mint a a magyar politikai elit, tehát ilyen alapon nagyon is összetartoznak...
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: na, de legalább te is elmondtad, hogy nem jó ez így. üdv a klubban.
@Ándi bácsi: Nem mindegy, hogy a rácsok mögött, vagy rácsokkal körülvéve.
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Egyszer anno, 2009-ben a miskolci rendőrkapitány is elszólta magát.
Azóta sem lett megoldva sok minden. Ezért ez a tapasztalatom, most sem lesz... :S

ne hazudj macsek... egy probléma megoldódott... a rendőrkapitányé:-)
@Muad\\\'Dib: volt ott is pár korrupciógyanús ügy. meg a nob-t se hagyd ki. összenő, ami összetartozik.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Jajj, hagyjuk már ezt a link dumát. Most tételesen vegyük végig az összes népirtást vallásokra lebontva? Tudomásul kell venni, hogy sok minden nevében irtottak már ki emberek más embereket, miért lenne kivétel a kereszténység?
@Muad\\\'Dib:
1. Spanyol himnusz kifütyülése nem egyenlő az Auschwitz-be küldéssel (ergo kiirtással)
2. A magyar foci a fideszoligarchák játszótere. A college football bármelyik bowl mérkőzésén több néző van, mint a teljes NB I. egyik fordulóján + egy tetszőleges meccsén a NEMZETI válogatottnak. A fiam is szeretett volna menni válogatott meccsre, de csak a Málta ellenire mertem kivinni, mert ott arra számítottam, a nézők a foci miatt mennek ki. Bejött.
3. Minden sportág irányítása minden szinten színtiszta maffia, na ez igaz.
4. Hogy jön a válogatott meccse a cikkhez?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "ha te mondod biztosan, az én értékrendem szerint viszont nem"

Érdemes ez ügyben esetleg meghallgatni az érintettet is.

"Gyöngyösi Márton, a Jobbik képviselője portálunknak a feljelentés elutasításával kapcsolatban azt mondta, az emberiség történetében régóta megfigyelhető, visszatérő trükk az, hogy azzal vádolunk meg mást, amit mi magunk gyakorlunk. "Azok emlegették felszólalásom kapcsán leghangosabban az izgatás bűntettét, akik a legrégebb óta és a legelvetemültebb módszerekkel folytatták lejárató, vádaskodó hadjáratukat a magyarság ellen. Az nem meglepő, hogy a szenzációhajhász liberális és a megfélemlített Fidesz-hű média, a cionista nyomásnak behódoló politikai pártok és néhány hivatásos rettegő izgatást lát abban, ha valaki a politikai elit részét képező kettős állampolgárok nemzet iránti lojalitása felől érdeklődik. De az, hogy ebben vallási vezetők is részt vállalnak, több mint furcsa. Reményt keltő az, hogy az ügyészség ezt ilyen gyorsasággal felismerte, és meghozta döntését. "
@Muad\\\'Dib:

Rá van gyógyulva arra a Svejk idézetre, ő dolga. De azért van mit megfontolni abból a posztból:

"Úgy fest, szélsőjobboldali és az ultra szubkultúrában úgy gondolják, hogyha szidok egy kisebbséget – amit egyébként azért tehetek meg (CSK: egy nagy büdös lófaszt teheted meg, gyökérgyerek!), mert demokrácia van – majd miután a megsértett kisebbség, teljesen jogosan fellép az őt sértegetők ellen, azok hirtelen megsértődnek és durcásan az előbb egyébként általuk sértegetett kisebbségre mutogatnak: brühühű, miattatok ülök a szopórolleren. "

Mert, ez konkrétan megtörtént, a reakció meg kiszámítható volt. Ugyan miért elvárás, hogy a világ lelkesen tapsolja a rasszizmusunkat?
@Muad\\\'Dib: hmmm... tudtam... erre vetődni fog valaki, mint az a bizonyos gyöngytyúk... inkább bujdokolni és szégyenkezni kéne malaszttal teljes testvérem, nem nagypofát nyitni.

Ha jól emlékszem, még a II. VH-ban is tábori lelkészek harci csatakiáltásával és szentelős zsolozsmájával küldték a katonákat a vágóhídra. És az - lássuk be - nem is olyan régen volt.
@Ringlósztár:
Úgy, hogy néhány embernek nem egyértelmű, hogy a kollektív büntetése egy csoportnak nem csak néha gond, hanem mindig. Lásd: az mlsz és közvetve VALAMENNYI szurkoló büntetése korrekt, a cigányok kollektív elítélése nem korrekt.
Legalább legyen már annyi mindenkiben, hogy akkor mindkét esetre azt mondja, hogy nem korrekt...
és mindezt a keresztényi megbocsátás és a felebaráti szeretet jegyében. Gondold el, mi lett volna, ha nem a felebarátról szól a történet. Igaz, ténylegesen elég sok fele barát esett el a végén.
Így aztán kispofám: pofa súlyba, kussolhatsz... persze csak a szeretet jegyében:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: :)
Tudod, az volt az egyszerűbb, csak 1 emberrel kellet foglalkozni... ;)
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:

Ne keverjük szezont a fazonnal. Pásztor Albert miskolci ex főkapitány akkor elkövetői statisztikát közölt, és általánosítva cigánybűnözőzött.

Az a mohácsiviktóriaizmus szégyene, hogy utána nem cselekvési terv lett a kapitány szoci-fidesz-helyi cigányvajda általi megmentéséből, hanem a szokásos elkenés.
@Fabius:

bazz! helyesen: akkor elkövetői statisztikát közölt, és NEM általánosítva cigánybűnözőzött.
@Fabius:
Az miért elvárás, hogy minden szurkoló büntetve legyen egy kisebbség helyett? Nem azzal van baj, hogy tiltakoztak ellene, az mlsz is elnézést kért mindenkitől, elítélte a dolgot, változtatást ígért a beléptetési rendszerben, a fejlesztési terveknek megfelelően.
Engem nem érdekel mire van rágyógyulva, de, ha ilyen stílusban értekeznének cigányokról/zsidókról/zulukról/stb., mint ahogy ez a valami teszi a magyarokkal kapcsolatban folyamatosan, már rég a bíróságon üldögélne az író.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: szerintem tegnap is szélmalomharc folyt a kerdemekkel, mikor is kardodat kihúzva á(n)g(y)áltál. kettősmérce?! azok jó trollok, a maiak meg nem? :))
Négymilliárdból védjük a magyar földet
MTI|2013. 01. 09., 13:15|Utolsó módosítás:2013. 01. 09., 14:12|1 komment
Címkék:Magyarország, zsebszerződés, mezőgazdaság, haszonbérlet, termőföld, Nemzeti Földalap

A Nemzeti Földalapkezelő, ahol kell, élni fog elővásárlási jogával. Az idén 4 milliárd forintot költhet földvásárlásra.

Elindult az államosítási úthenger a magyar ugaron is...

www.origo.hu/gazdasag/20130109-a-nemzeti-foldalapkezelo-negymilliard-forintbol-vasarolhat-foldet-2013ban.html

kíváncsain várom, engem mikor fognak államosítani.
@Fabius: "akkor elkövetői statisztikát közölt,.."

Ha mondjuk én tenném ugyanezt, akkor cigányoznék ugye??? ;)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: kíváncsain várom, engem mikor fognak államosítani.

- érted ki adna pénzt?

A komcsi államosításkor senkinek sem fizettek egy kanyit se a földjéért. Gehehe.
@bella _ciao: azok önmaguk által intelligensnek tartott hülyék voltak, azokat lehetett mentálisan szopatni... Ezek meg... nem az én kategóriám... a patkánnyal sem állsz le észt osztani, mielőtt lefocizod a fejét...

itten nagyon átsüt a mentális deficit...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: lestem, a második verza lehet a valós, az is valami öszvér megoldással, lassan csak összerakódik a kép :D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Bocsánat, miről beszélsz? Van tábori rabbi, lelkész, pap is a hadseregeknél. Na és akkor mi van? Sőt elárulom, még buddhisták is vannak hadseregeknél. Húúú...
"A cigányságról

A cigány népesség eredetéről több középkori legenda született, és érdekes módon sok párhuzamot mutat egy másik népességgel, a Krisztus utáni zsidósággal a szimbolikus-mitologikus történetük.

Egyesek szerint – mivel „vályogvetők” voltak Egyiptomban – a cigányság a „tizenharmadik zsidó törzs”, illetve „Sába királynőjének és Salamonnak” frigyéből származó száműzött népség. Ezért volt sok helyen „Egyiptom hercege” stb. címe az egyes cigány vezetőknek, sőt innét ered az angol „gypsy” elnevezés is.

A népek szimbolikus történetében a letelepedettség és a vándorlás sajátos jelentménnyel bír – gondoljunk csak Káin és Ábel történetére. A vándorláson belül a „kóborlás” (a célt tévesztett száműzetés: kainiták, rabbinikus judaizmus, cigányság) a büntetéssel függ össze, míg a kiszakítás és a processzió a célra irányítottsággal (Ábrahám meghívása, Árpád honfoglalása stb.).

A cigányok „szent állata” a varjú. Egy dögevő vészmadár, ami jól kifejezi nemzetkarakterüket. Szét kellett szóródni a varjúfiókáknak a cigány népmonda szerint, mert Istent megbántották. Hasonló ez a „kóbor zsidó” legendájához, aki a Krisztust káromolta a kereszten. Amíg meg nem tér hozzá, addig bolyongania kell a népek között, és nyugalmat sehol sem talál.

A cigányok egyes néptörzsei magukat „kale”-nak hívják. Ez „feketét” jelent az ind nyelvekben. Összefügg Káli istennő személyével, aki a pusztítás, halál, dögvész istennője. Van egy pária (kaszton kívüli) népcsoport Indiában, amely kóborol, az asszonyaikat már gyermekkorban prostitúcióra adják, vérfertőzésben élnek, varázslással, meg kisegítő, vásári kézművességgel (pl. rézműves) foglalatoskodnak, dögevők stb. Őket is így hívják. Megjelenésük baljós előjel ott. A „varna” szó maga színt jelent szanszkrit nyelven. Ezt nevezték el a portugálok kasztnak (osztálynak). A magasabb varnáknak világosabb szín felel meg. A négy varnán (brahmin – pap; ksatrya – harcos; vaisnava – polgár; surda – szolga) kívül vannak a „kaszton kívüliek”, akik tisztátalanok, érintkezni velük tilos. Ők a páriák. A varnákon belül több ezer hivatás szerinti „dzsáti” van. A görög „asztignoi” kifejezés, érinthetetlent, törvényen kívülit jelent. Ebből ered a „cigány” kifejezés.

Van egy sajátos cigány folklór Franciaországban, a legnagyobb, kizárólagosan cigány búcsújáróhelyen. Ez a Rhone deltájában van. Marie-sur-Mar (Tengeri Mária) a hely neve. Három ereklye van ott. Mária Salome, Mária Magdaléna és Szent Sára. Szent Sára a cigányok szerint egyiptomi szolgálóleány, azaz cigány volt, akikkel együtt jött a két Mária az evangéliumot hirdetni Galliába, Szent Polikárp püspök tanítványának, Lyoni Szent Iréneusznak segedelmére. A nyári napfordulókor, amikor sötétbe vált a világosság, van egy sajátos szokásuk. A Kale Maria (Fekete Mária) szobrot feldíszítik, ilyenkor esküvőket, keresztelőket is tartanak. A szobrot megmerítik a deltában, és rituális mosakodást csinálnak itt. Hasonlóan, ahogy a hinduk a Gangesz deltájában.

A szimbolikus népkarakterológián kívül a cigányság a beltenyészet, a biológiai analógiával élve 90%-ban parazita létmódot folytató tevékenységével, és az ezzel együtt járó nemi, párválasztási szelekció („ki a menő csávó”, „ki a sukár a csaj”) évszázados hatása révén mint „népfaj” sajátos amalgám-ötvözetté alakult. Ez nem jelenti azt, hogy egyénileg nincsenek kivételek közöttük, de a szenttamási „ut in pluribus” (ahogy lenni szokott) elv szerint a cigányság parazita létmódja szerint nem élhet együtt a magyarsággal tartósan mint cigány. (Az egyéni kitérés lehetősége adott, mert az ember egyediség és személyiség is, túl a népiségi-kultúrális, vagy biologikumi-rasszbeli szövétnekén.) Maga a „cigánykodik”, „cigányútra megy” kifejezés is megjelöli, hogy ez életmódot kifejező szó lett, amely több (szinti, roma), indiai eredetű népcsoport gyűjtőneve lett Európában, akik önmagukat szigorúan elkülönítik egymástól. Nem-cigányra is mondják, hogy cigány. Ez olyan gyűjtőnév lett, mint ahogy régen a „vlach” nomád havasi pásztort jelölt, és a balkano-latin népcsoportokon (arumének, rumánok-románok, macedo-vlachok stb) kívül ezt délszláv, ruszin, sőt magyar, székely csoportokra is használták az oklevelek. (Emlékeztetőül: vlach => blach => venét, vend, windisch => white => havasi, hegyi. Havasalföld => Wallachia)

Így lett a „cigány” megnevezés alapvetően életmód jelzője, mely életmód az antiszociális mélyrétegeket jelöli. Így a „cigányság” nem integrálható, csak egyes cigány származású emberek. Hogy ez mennyire nem csupán neveltetés, életkörülmény, szocializáció kérdése, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy 100 mélyszegénységben élő magyar közül 30-40 fog antiszociálisan élni, míg eközben cigány 90. Ez pedig csakis az átöröklődő genetikai hajlamosítások (diszpozíciók) által magyarázható, amely egyes népcsoportokban szignifikánsan magasabb. Mindezt egyedül az arisztotelészi-szenttamási emberkép tudja helyesen értelmezni. A gazdag ill értelmiségi pályára állott cigányok többsége is vagy csencseléssel, sefteléssel (leánykereskedelem, lopás, színesfémtolvajlás) lett gazdag, vagy pedig ingyenélő, nemzetellenes tevékenységet (szociológus, „közíró”, romológus) folytat. A kivétel erősíti a szabályt. Itt most nem a zenész romungrikra kell gondolni, amely külön dzsáti a cigányságon belül, még rasszjegyeik is szignifikánsan eltérnek."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem volna, ha rendőrkapitány volnál, ismernéd a statisztikát, és az elkövetők között a magyarokat is megnevezed ahogy Pásztor tette:

"Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások elkövetői cigány emberek. Igazából Miskolcon legfeljebb pénzintézetet vagy benzinkutat rabol ki magyar, minden más rablás viszont az ő részük"

Nem áll jól az egybites mártír szerep, már mondtam.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "na akkor most jót zsidóztál, köszi, egy időre ismét levegőnek nézlek.."

Látod ismét beigazolódott, hogy nem zsidóztam, hanem szimplán közöltem a rideg tényeket. Persze tudom, hogyha róluk van szó, akkor az nálad, már annak számít.

"A válogatott sajtófőnöke, Sztancsik Tamás megerősítette a hírt, egyúttal azt mondta, eltúlzottnak érzik a sokkoló büntetést, és fellebbeznek.
"A Magyar Labdarúgó Szövetség álláspontja szerint az, hogy a magyar válogatottnak egy barátságos meccsén történt eset miatt egy sorsdöntő, a legrangosabb nemzetközi sorozatba illeszkedő mérkőzésen kell letöltenie a kirótt büntetést, a pontos indoklás és határozat kézhezvétele előtt is túlzottnak és igazságtalannak tűnik." - áll a szövetség honlapján olvasható közleményben.
A FIFA közleménye szerint az európai rasszizmusellenes mozgalom (FARE), egy bécsi izraelita kör és egy harmadik társaság (Simon Wiesenthal Központ) jelentette fel a magyar szövetséget az augusztus 15-én játszott mérkőzésen történt incidens miatt."

sportgeza.hu/futball/2013/01/08/zart_kapus_lesz_a_magyar-roman_vb-selejtezo/
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: akkor még a tegnapihoz, mert kerdem, de már ma is emlegették a csehszlovák kémet

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130108_Pszeudokereszteny_bullshit

huh, szerintem a legnagyobb erőbedobással vinnie-vel küzdöttél. méghogy mentális szopatás :))
@Fabius: "NEM általánosítva" igen. :)
Köszönöm hogy javítottad.

Elkenés? Fab, csak ehhez értenek, de ehhez viszont nagyon... Régóta... Oldaltól függetlenül...

Kijjjaafazzom az a mohátsiviki??? :))))
Tudom-tudom... Muter egy kanál vízben elrendezné, na az... :)
@Ándi bácsi: téged már államosítottak. most is valamelyik elmegyógyintézetből írogatsz.
@Muad\\\'Dib:

nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/09/Ellenzem_a_zsidozast_mert_igy_nem_lehet_budos_romanozni/

A világ legjobb fociblogját cseszte szét azért a katyvaszért ami ma az NST, szinte olvashatatlan lett, de most nagyot rittyentett a bejegyzés írója. Érdekes, elgondolkodtató...
@Fabius: Az én mártír szerepemnél sokkal nagyobb baj, hogy annak idején emiatt szintén beindult a kötelező rinyálás és sírás rívás, ami ugye végül a főrendőr leváltásához is vezetett. Igaz ezt a helyi polgi később nem hagyta annyiban.

Ezen a polkorrekt szarakodáson lenne jó végre túllépni. Te nem így látod?
@Muad\\\'Dib:

Az MLSZ sajnálkozásával mi változik? Semmi.

A rájuk kiszabott pénzbüntetéssel mi változik? Semmi.

Az MLSZ dajcstomi óta adós a beléptetések szűrésével, mit csodálkozunk rajta, ha ennyi idő után azt sem hiszi el senki amit kérdezünk?

Amíg egy -esetleg- rasszista gyilkosság esetén tudod csak a gyilkost büntetni, addig egy ordító stadionnyi ember nem büntethető egyesével. Legfeljebb akkor, ha félbeszakad a meccs, és azonnal kiemelik a tömegből a hangadókat. De ezt megtenni a szintén a mi dolgunk lett volna, hiszen a meccset mi rendeztük.

Nem tettük, és ennek következménye van.
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Ő az aki Kanadából megüzente a szociknak, hogy a cigánygyilkosságok mögött is ők állnak. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tévedés, Pásztort nem váltották le, csak akarták. Végül kitöltötte szolgálati idejét és 2011-ben nyugdíjba ment.

Az elpuskázott lehetőségről meg leírtam mit gondolok.
@Fabius:
Azt hiszem nem fogjuk egymást meggyőzni. Az én véleményem szerint az mlsz alkalmatlansága semmi esetre sem ok arra, hogy olyanokat is megbüntessenek, akiknek semmi köze a dologhoz. Ez egy nagyon rossz irány, és ettől nem lesz kevesebb rasszizmus, csak a dühöt és elkeseredettséget fokozza, hogy bármi történik mindig az szívja meg, akinek semmi köze a dologhoz. Azok, akik a leghangosabban zsidóztak, remekül ellesznek a kocsmában meccs helyett, nagyon nem toltak ki velük...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kanadából könnyű ám üzengetni!!! :)
Mer' ő meg persze tudja hogy tugggyyukkik...
Ajjj, hagyjuk már szerencsétlent, tisztára ráment az élete erre a züldözésre itten. Szegénykém. Megugrott a feladattól, vaaaagy??? :)
"Hát mi folyik Gyöngyösön????" Ugye... :)
zsidózás, cigányozás a nemzetközi helyzet emelkedik
érzelmi elterelés
miközben
a Duna emelkedik
@Muad\\\'Dib:

"mindig az szívja meg, akinek semmi köze a dologhoz. Azok, akik a leghangosabban zsidóztak, remekül ellesznek a kocsmában meccs helyett, nagyon nem toltak ki velük..."

Ebben én tökéletesen egyetértek veled. Viszont van itt valami amit megfontolni legalább most nem ártana:

"A FIFA szabályzatában pontosan le vannak írva a sporteseményekkel kapcsolatos vétségek és a kiszabható büntetések is. Aki a FIFA versenysorozatában akar focizni, annak ezt el kell fogadnia. Ha pedig előre ismert a szabályzat, akkor utólag nem azt kell bírálni, hanem azokat az eseményeket, mulasztásokat, folyamatokat, amelyek előidézték a vétséget.

Azt egyébként én sem gondolom, hogy a kilátásba helyezett büntetés igazságos lenne, én csak azt gondolom, hogy ha az ember hibázik, akkor először fogja be a száját és a saját felelősségét vizsgálja, tegyen meg mindent, hogy legközelebb ne forduljon elő, és ha ezzel végzett, akkor nekiállhat mások csesztetésének. Persze ez utóbbival kezdeni sokkal könnyebb."

Szóval szurkerként max annyit tehetsz, hogy leinted legközelebb a melletted ordító idiótát.
"Hogyan lehetséges az, hogy szerda van, szombat óta csak a szart kenegetjük megint ide-oda, de senki nem meri kimondani, hogy ez itt a legkeményebb fajelméleti alapvetés?"
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3673_bayer_listaja
@Fabius: "Meddig tartja magában a magyar nő a szart? 9 hónapig"
Uefa esemény, nincs eltiltás.
A szlovákiai magyarverés Dunaszerdahelyen? - nincs szankció
kettős mérce?

iráni zászló? óriás vicc

és a Duna csak emelkedik
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A magyar válogatott mindig "sorsdöntő" mérkőzést játszik. Pedig ha valóban sorsdöntő lenne bármelyik is, akkor a magyar válogatott már régen nem létezne.
@Ándi bácsi:

"Ándi bácsi 2013.01.09. 13:53:20
@Fabius: Ez hogy kapcsolódik ahhoz amire reagáltál orrnehéz testvérem?

Mondtam hogy nem fogod érteni, nem is értheted, hiszen nem vagy magyar. "

Jahhh,Fabius eleve nem magyar.
Van valami tudományos viszonyítási táblázat az orr/testmagasság/súly/életkor/nemzetiség relációban?

Akkor te adod ki a magyarigazolványt,ami a személyi/útlevél kötelező tartozéka?

Hudefontoslehecc!!!

"Kész van a parlamenti LISTA a Parlament 2s állampolgárairól? Nyilvános? "

Ha már ilyen fontos magyarságkiválasztó posztot töltesz be,akkor ezek nem hozzád tartoznak?
Reklamálj a főnöködnél,hidd el szívesen olvasnánk mi is.

Cselekedj,ne itt henyélj,mint a diákok a romkocsmákban! :D
@bella _ciao: respect, köszi az infót,
mea culpa
Ezek ilyen papírkutyák. Minap hallgattam régebbi kabaré felvételeket és ki kellett googliznom a parodizált expolitikusok neveit, mert egyáltalán nem jutott eszembe, hogy ez vagy az ki is volt?
Fölösleges rájuk egyetlen betűt is pazarolni. Senkik és semmik.
@bella _ciao:

...és a kettős mércét ki sem emelted: két meccses közönségtől eltiltást kaptak a románok...(most röhögnék, ha lenne min, de a normális szurkereket tényleg sajnálom)
Szerző:Bayer ZsoltCím:Magyarok karácsonyaAlcím: Kiadó:KairoszKateg.:Égi segítőink, Erdély, Karácsony, Közélet, Mátyás Király, Nemzeti költőink, Székelyek, Történelem, ÚjdonságLeírás: BAYER ZSOLT szerző (Budapest, 1963. február 26. –) magyar író, újságíró, publicista. Egyike volt annak a 37 egyetemi és főiskolai hallgatónak, akik 1988 - ban megalapították a Fideszt.

www.magyarmenedek.com/products/7891/Magyarok_karacsonya_-_Bayer_Zsolt.htm?gclid=COqRqfa927QCFYJP3godqCAAnw

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
OFF

De most olvastam az Indexen, hogy szóba jött, hogy a választások előtt lehet 13. havi nyugdíj. Elegem van ebből a dilettáns bandából Bayer Zsoltal, Matolcsyval, és még sorolhatnám órákig a neveket. Ez tényleg Magyarország?
@Muad\\\'Dib: hadd szólítsalak meg mint általában értelmes jobboldali embert. Egyetértek abban, hogy igazságtalan a döntés, én is szívesen kimentem volna a meccsre. Viszont. Tartozunk ill. tartozni akarunk egy civilizált világhoz. Azzal nem fogunk közelebb kerülni hozzá, hogy teret engedünk ilyen megnyilvánulásoknak. Szép dolog a bocsánatkérés meg a sajnálkozás, viszont jelentősége nulla. Így a fifa kénytelen szankcionálni, hogy kicsikarja a változást. A megoldás ismert, ismert volt eddig is. Egy normális, önkritikára hajlandó társadalomban egyértelműen a csőcselék nyakába varrnák ezt az egészet. A szabályok ismertek mindenki előtt, say no to racism, hirdetik minden meccsen. A fifa normáiba ez a szankció belefér és ha ismered a tőlünk nyugatabbra élők gondolkodását akkor logikus is. A világ jelenlegi működőképessége valamennyire kötődik is azokhoz a normákhoz, ezt nem nehéz belátni. Majd ha mi leszünk az a közösség amihez mások tartozni akarnak mi fogjuk meghatározni a normákat, addig meg lehet követni a többieket.
@Fabius:
Amikor kiderült, hogy Izrael ellen játszunk, borítékolható volt, egy nagy horda csak zsidózni megy ki stadionba. Bejött.
A világ civilizáltabb felén baromi érzékenyek az antiszemita megnyilvánulásokra, (a jogosságán lehet vitatkozni, csak fölösleges, mert akkor is érzékenyek rá) és az is borítékolható volt, hogy nem mennek el szó nélkül a történtek mellett. Bejött.
A "szépen játszatok gyerekek" dorgálás már nem eredményes, így szigorúbb szankciókhoz nyúltak. Ez is borítékolható volt. Talán előbb össze kéne söpörni a ház előtt, és nem azt megugatni, aki a szutyok láttán átmegy a másik oldalra.
kontra produktív:

Magyar-román meccs: "itt az ideje, hogy Orbán Viktor is beszálljon a ringbe"

Vona Gábor azt állítja, a Jobbik nem szeretné kisajátítani a FIFA által zárt kapussá tett magyar-román meccset, ezért arra kéri a többi pártot: vegyenek részt az általuk szervezett demonstráción.
@V-PORT: "Ez tényleg Magyarország? "
Ühüm... :(
A nyuggerekkel lehet csak igazán biztosra menni, ha mán' regizés nem lesz.
Ma úgy tűnik nem lesz.
Várjuk meg a holnapot/februárt! :D
@lafatyolokft: @Fabius: nem az én érdemem, a népstadkás blog kommentjei között találtam
@blah:
Attól viszont még nem lesz érterlmes egy szankcionálási forma, hogy a jelenlegi vezető elit alkalmazza. Mellesleg az egész rasszizmus elleni harc a fifa/uefa brancsnál túlpörgetett pc megfelelési kényszer. A huhogás borzalmas, valakinek a kurva anyját emlegetni nem gond. Páros lábbal becsúszva lábtörést okozni, ejnye-bejnye meg 3 meccsre eltiltás. Nem bizonyított, állítólagos rasszista megjegyzés, sok meccses eltiltás, nyilvános megszégyenítés, stb.
Ne mondd, hogy ez normális így ebben a formában?
@Fabius:

Szerintem ennek a Zsótimizériának könnyen véget lehetne vetni. Szívesen kiraknám Miskolcon a számozott utcák közepén - a patakhoz közelebb kicsit azért - ott korrekten elmondhatná a véleményét,meggyőzhetné lelkes hallgatóságát a saját igazáról.
....ha jó és meggyőző szónok akkor megígérem minden következő írását elolvasom....
Na végre!
Fabius ismét a régi.

(Ez a stílus mennyivel jobb mint a korábban meg-megtapasztalt, amitől - valljuk meg - bizony még Sass József is szíjat dobna.)
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Nem azt szajkózták a jobboldaliak, hogy az Mszp a nyuggerek pártja? Ezt most nem értem.
@DezInf:
Az ötlet nem új, bús villiszt már hozták hasonló helyzetbe. Kasszasiker lett.
@DezInf: "Miskolcon a számozott utcák közepén"
Na az még egy hangulatos hely... :)
Segélyosztáskor a postásnak elég csak az ucca elejére menni sokszor. Mer' várják szeretettel... :)
@Bakter: @Muad\\\'Dib:

Ha már ennyire belemászunk a dologba akkor érdemes figyelembe venni azt is, hivatalos közmédia szinten is odabasztunk Izraelnek:

"Már a barátságos meccs közvetítése is kisebb botrányt okozott. A Mishpaha blog hívta fel a figyelmet arra augusztus 16-án, hogy a mérkőzést közvetítő MTVA más képet küldött Izraelbe, és mást láthattak a hazai nézők.

Az Izraelbe továbbított közvetítésben a vendégek himnusza alatt a magyar szurkolótábor keménymagját láthatták a nézők, akik közül többen hátat fordítottak a pályának, vagy rigmusokat skandáltak. Az MTVA sokáig hárított, végül elismerték felelősségüket.

„A részletes vizsgálat eredményeit áttekintve a vezérigazgató megállapította, hogy egy rövid ideig egy műszaki munkatárs figyelmetlenségéből adódóan más jel került továbbításra a magyar és más az izraeli televíziónézőknek. A hibát orvoslandó, dr. Böröcz István vezérigazgató a minőségbiztosítás érdekében a továbbiakban egy új ellenőrzési szintet építtet be minden hasonló jeltovábbítási folyamatba. A hibát vétő műszaki munkatárs írásbeli figyelmeztetésben részesült. Az érintettektől az MTVA ezúton is elnézést kér"

Most őszintén: ezek után tényleg, mit várunk? Sudribunkó ország pont azt kapta amit érdemel. Meg kell tanulni viselkedni - közmédia szinten is - és nem szíjaznak szopórollerre.

Vagy nem kell olyan edzőpartnert választani akit képtelenek vagyunk úriember módjára vendégül látni.
@V-PORT: Szerintem a nyugdíjasoknál nem ez számít. Mármint a párt. Mást néznek, ezt tapasztalatból tudom. Persze van sok elvakult balos is, de a lényeg hogy vastag szavazóbázis alapvetően.
S sajnos csak két pártot látnak itthon és a médiából táplálkoznak.
A média ugye meg nem a valóság...
@Fabius:
"...Sudribunkó ország..."
Nincs olyan, hogy bunkó ország. Lehetnek bunkó emberek, de aligha az ország...
@Fabius: nyilván ugyanez a véleményed a magyargyalázó tóth és oláh transzparensekről is. ;)
@Muad\\\'Dib:

Mit rágódsz ezen a gumicsonton?
A szabályok adottak,kihúztuk a gyufát.
Ezért most jó magyar szokás szerint az UEFA, a FIFA, a Nemzetközi Bobszövetség, a román csőcselék meg az izlandi bálnavadászok a hibásak?
Mi nem,MI ártatlanok vagyunk!
HATALMAS TÉVEDÉS !!!!!
Én ártatlan vagyok!
Ott sem voltam...de tényleg:)

Talán akik ott voltak és úgy viselkedtek ahogy,nos azokat kellene egyenként és pároslábbal......

Á,azt nem lehet,hogy nézne ki.
Van egy fradi B-közepünk,megbízhatóak,ha kell felforgatják a várost,szétdúlják a tv-t.
Nyomjuk oda a lóvét, Kubatovot,új stadiont...nehogy már olyat kérjünk tőlük,hogy viselkedjenek!

Lehet ők lesznek a békamenet varangyosbéka rohamcsapata.
Szükség van még Bayer Zsótira meg az ő békáira.
A nemzetközi helyzet fokozódhat,aztán majd a pedellusok meg a virágosnénik fognak várostfelforgatni?

Hogy nézne az már ki?- na akkor röhögne rajtunk a világ:)
@DezInf:

Humánus gyerek vagy te, vagy nem miskolci :-)

Én Lyukóvölgyben tartatnám azt a beszédet a Gulyakút környékén, ha már.
Nekem az a bajom ezzel, hogy nem tudunk normálisan beszélni erről a kérdésről, mert vagy nagyon liberálisan, vagy nagyon szélsőségesen tesszük azt. Sőt az elmúlt 22 évben elkezdtünk félni beszélni róla, a cigányság helyzete lett az újkori demokrácia legnagyobb tabuja és tabu szava, amiről nem illik és lehet beszélni.
Pedig kellene, és megérteni azt, hogy miért beszélhet ilyenekről Bayer és miért olyan erős egyes vidékeken a Jobbik.
Ha Bajnai és az E14 mást akar, akkor erről a taburól is beszélnie kellene, mert szerintem ezzel sok embert tudna megmozgatni.
@Fabius:
1, szóval a nyugdíjas, félállású portás volt a hibás. Mily meglepő.
2, mint ahogy már délután céloztam rá a kolléga úrnak: ha akkora szurkolók, mint vallják magukat, akkor a Barkas féltengelyt javaslom a "törpe kisebbséggel" szemben. Ha egy részeges balhés kancsó, aki azt sem tudja, milyen sportot néz, elkezd rendetlenkedni, akkor rendesen viselkedők kurta, megfontolt mozdulattal építsék be a stadion vasbetonszerkezetébe, mielőtt a rendetlenség kamerára kerül. Ha már a kedves hatóságaink nem képesek erre. Bár a fontossági sorrendben valóban elsőbbséget élvez a műanyag jedi.
@DezInf:
Pontosan arról van szó, hogy miért engem büntetnek a azok helyett, akik remekül ellesznek a kocsmában is a meccs idején. Qrvára nem érdekli őket a büntetés, pont nem velük sikerült kitolni. Erre aztán mindenki büszke lehet.
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:

Már a főpostánál körbevették régebben a postásokat,amikor először láttam azt hittem kitört valami....eccer asszem betiltották, erre áttették 100 m-rel odébb...a toronyház mellé :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Utálom, ha így lemaradsz, nem figyelsz.

Azon már túl vagyunk, hogy az oláhok két meccses eltiltást kapta a transzparensért. Érted, kettőt. EL meccsről.
@Fabius: Lyukóvölgy, Pereces, Szondi telep...
Ajjj Fab, hosszú a sor basszus... :(
@Fabius: na meg ugye, akkor ítéljük meg azokat a problémás meccseket úgy, hogy prába nézzük őket

1. mo-izrael: láttuk, mi volt
2. izrael-mo: volt több is, a szurkolók nem magyaroztak
3. román-magyar: balhés román szurkolók, balhés magyar vendégdrukkerek
4. magyar-román: balhés magyar szurkolók, balhés román vendégdrukkerek

és lehetne folytatni
@Muad\\\'Dib: direkt a normákra hegyeztem ki a mondandómat. Mint mondottam az ilyen megnyilvánulásoknak ha nagyobb tömegben adnak teret az destruktív, bármilyen társadalmat nézünk és szinte mindegy, hogy ki ellen irányul. Emiatt is alakult ki ugye a polkorrektség mert felismerték, hogy vannak bizony buta emberek dögivel és nem mindenkinek azonos az az irány amivel könnyen tud azonosulni. Ezt szerintem nem kell részletezni.
Az, hogy egyéb esetekben mi igazságos vagy arányos meg mi nem az meg más kérdés. Abból a szempontból kell nézni az egészet, hogy a szabályok ismeretében a végén hogy jövünk ki az adott szituációból. Ehhez meg ugye semmi köze annak, hogy mennyire tökéletes vagy tökéletlen az adott szabályrendszer vagy az alkalmazói.
@Muad\\\'Dib:

Erről van szó,az a B-közép sosem a meccsért megy ki a meccsre. Egy része még a stadionba se megy be,amikor beengedik....akkor van ez....tudják a rendezők is,ismerik őket....akárcsak a yardok....
@blah:
De azért ugye nem gond, ha valaki megemlíti, hogy igazságtalan és ostoba döntés?
@bella _ciao: Alakul ez. Guglizz lécci olyat is, amiben a magyarokat ért rasszizmus miatt büntetett a fifa, mondjuk az MVSZ tiltakozása után. ;)
@DezInf: :)))
Teszkóban/ósanban voltál már ezeken a jeles hó eleji napokon?
Érdekes esettanulmány... :)
Vazze...
@Muad\\\'Dib: Mondjuk, a büntetést nem csak beígérni, hanem legalább úgy is tenni, mintha tényleg komolyan gondolták volna?

Mert ez, így olyan, mint az a bizonyos, szintén magabiztosan beígért két saller, amit azóta is várunk...

bio
@V-PORT: "Ha Bajnai és az E14 mást akar, akkor erről a taburól is beszélnie kellene, mert szerintem ezzel sok embert tudna megmozgatni."

Nem fognak. Beszélni max. Mondjuk olyan címszóval hogy a "kisebbség felemelése/felemelkedése".
Kampányban ez lesz max, utána bármi lesz, nem lesz semmi...
@V-PORT:
Pontosan így van: szőnyeg alatt tárolódik az egyre púposodó probléma húsz éve. Pedig abban tuti biztos vagyok, hogyha végre valamelyik kormány tényleg előállna valamiféle átgondolt, működésbe hozott koncepcióhalmazzal, a cigányság jelentős része vissza- vagy bevezethető lenne a társadalom becsületesen, jól működő szegletébe, és hasznos, vagy legalábbis nem káros tagja lenne annak. De az nem megy, hogy az egyik oldalról a kiirtásukat szajkózzuk, a másik oldalról meg már azon is felháborodunk, ha a "cigány" szót kiejti valaki a száján - miközben érdemben nem történik semmi, csak a szófosás.
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Teszkóban/ósanban voltál már ezeken a jeles hó eleji napokon?
Érdekes esettanulmány... :)
Vazze...

Domus helye TEsco, Marxtéri Spar:-) nyami:-))
@Fabius:

Egyszer eltévedtem arra amikor a kórházba mentem. A GPS szerint van egy híd a patakon.
Biztos volt,mert láttam a betonoszlop maradványokat. Hát,.... körbevettek...biztos rég nem láttak idegent arrafelé.
Gázt adtam,aztán spuri,mert nem akartam mentővel eljutni a kórházig.
Nem mindig a legrövidebb út az ami a célhoz vezet :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: angyal, nem tudom, mikor tiltakozott az mvsz egy meccs után, annak a szervezetnek nem vagyok hajlandó megnézni a honlapját

a környező országokkal vívott meccsek kapcsán mindig volt adok-kapok. már írtam. ha ők jöttek ide, ment a szőröstalpúzás, ha mi mentünk oda, akkor az, amiket emlegettél. nem teszek igazságot, hogy egy magyargyalázó molinó, hány szőröstalpúzást ér.
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:
A madaras Tescó ? naná,a kedvencem volt :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Békeszálló... :) A kemény mag! :)

Amúgy az Avast védem részben, mert a 3. üteme még egész tűrhető hely. Még. Szeretném ha ez így is maradna.
Ja, a 3.-ban a korlátos ház mondjuk ja, de az régi ügy, nem mérvadó. :D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Jutszembe, mivel sokat jártam a DomusTeszkóba, mindig arra jutottam hogy ott nem teszkószag van, hanem konkrétan büdös. :D
Tuggyyyukmiért. :D
@Muad\\\'Dib:

Ezt az ország egyes embereinek deklarálni is kéne. Azt már @Bakter: -nek is mondom, hogy nyugodtan lehetne hangos a normális többség is.

Amikor felzeng a rasszista kórus, egyszerűen túl kell őket kiabálni valamivel, kussolj paraszt, vagy ami tetszik. Ennek hiányában, ilyen közvetítés mellett a sudribunkó országkép az ami kialakul rólunk, ha tetszik ez, ha nem.

Megjegyzem érdemes lenne példát venni a hokisok táboráról. Azok a szurkerek úgy basszák ki maguk közül a szlovák vagy román himnusz alatt viselkedni képteleneket, mint a taknyot. A svájci vb szlovák meccse után is olyan rendszabályozás volt, hogy öröm volt nézni.
@Fabius: Igen, mert itt az alapvető gond az, hogy a normális szurkolók nem nézik ki maguk közül a - reményeim és véleményem szerint - kevés hangadót. Persze, valahol érthető, hisz a normál szurkoló nem balhézni jár, hanem meccset nézni, tehát nem szívesen kezd el kötekedni, pláne olyanokkal akiből kinézni, hogy ökölre mennek (lásd a fentebb említett esetemet a magyar-olaszról), így inkább csak megtűri maga mellett... Én se kezdtem el hőbörögni a "románozásért", mert nagyon könnyen lehet, hogy nem úsztam volna meg épp bőrrel.

De az a baj, hogy amíg büntetlenül lehet ezt csinálni a lelátón, addig mindig lesz olyan, aki csinálja. És akárki akármit mond, még egy olyan nagytekintélyű szervezet is, mint az UEFA, sokkal könnyebben és hamarabb kezd el súlytalanabb tagszervezetekkel izmozni. És sajna, sportdiplomácia területén Magyarország - egy-két sportág kivételével - még a béka segge alatt sincs. Sokkal könnyebb tehát például rajtunk, illetve a hozzánk hasonlóan pehelysúlyú tagszervezeteken példát statuálni.

Persze, majd meglátjuk, mennyire gondolja komolyan az UEFA, lehet, hogy ez csak a beijesztés volt, és a megjósolható fellebbezés hatására majd kiegyeznek valami pénzbüntetésben, vagy a zárt kapus meccs barátságos meccsre tolásában... Meglátjuk.

bio
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:
Azok a 4 emeletesek,lift nuku.
A Hideg sor a kedvencem:) jó a kilátás......
@Muad\\\'Dib: persze, egyet is értek, tényleg az. Per pillanat. Ha tanulunk belőle, illetve az mlsz elkezdi kitiltani azokat akik miatt ez a döntés született akkor már csak szükséges rossz.
@Bakter: Ezzel egyetlen hatalmas baj van: ez nemhogy egy kormányzati ciklusba nem férne be, de alaphangon is minimum 5-6 kéne hozzá. És sajna, attól tartok, még tán a középiskolát sem hagyta el az a nemzedék, amelyik eljut oda, hogy ciklusokon átívelő programokban lesz képes gondolkodni - mert a másik oldal partner lehet rá... Ma teljesen reménytelen lenne olyan programot kidolgozni, amit a következő kormányoknak kéne tovább vinniük, pláne, hogy majd egy még későbbi aratná le a babérjait...

bio
@DezInf: Anno nem kellet sajnos 4emeletesbe lift. Kurvapicsábamennyitgyalgoltam. A harmadikra. Aztán a negyedikre... :)

Hideg sor rulezz!!!! Ember nem áll meg ott, csak levágja a belvárosi kerülőt. :)
ennyi:

Egy határozott MLSZ megúszhatta volna a zártkapus büntetést

Az európai szabályok szerint a szurkolók rasszista rigmusaira nincs más megoldás, félbe kell szakítani a meccset. Mivel ezt a tavalyi magyar-izraeli mérkőzésen elmulasztották, a válogatott zárt kapuk mögött játszhat márciusban a románok ellen.

hvg.hu/itthon/20130109_FIFA_buntetes_antiszemita_szurkolok
@DezInf:

A hatodik utca végén megvan a híd :-D

Csak betonoszlopokkal le van zárva, mert az volt a cigicsempészek menekülőútja :-D
@DezInf: pataky lassan ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy visszaköltözzön, ha ennyit "dicséritek" miskolcot
Bayer mennyire felháborodott, amikor Navracsics a kizárását felvette. Alapító tag volt egy akkor liberális pártban...
@Fabius: Szerintem nagyjából minden normális ember/szurker tisztában van vele, MIT kéne tenni. A kérdés csak az, HOGYAN. Hogy veszel rá egy békés drukkert - mondjuk engem - hogy egy verést felvállalva kezdjen el kötekedni egy kigyúrt, nullagyú barommal?

Nagyon régi tapasztalat az, hogy a békés tömeg "koreografálása" szinte lehetetlen feladat. Aki szurkolni megy ki, az nem fog nekiállni az ilyenekkel szájkaratézni. Inkább nehéz szívvel, de megtűri - vagy nem megy ki a meccsre.

Ez például rám is igaz.

bio
@bella _ciao: "pataky lassan ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy visszaköltözzön, ha ennyit "dicséritek" miskolcot"

Miskolc vagy esetleg Miskolcz, e mellet nem megyek el szó nélkül! :)))

De hogy válaszoljak is, pataky jár oda, mer' asszem van neki zálogháza vagy része benne.
Vagy csak urban legend... :)
@Fabius:

A leghumánusabb vagy a humánusok között :)
Lyukó az ütős......
Én csak a betonoszlopokra emlékszem,meg a pánikra mert elkezdtek közeledni a ráérő érdeklődők amíg töketlenkedtem a visszafordulással,kerülgettem a szeméthegyeket....
@bioLarzen: nem is kell szólni, haveromat lefejelte a leghíresebb magyar csapat egyik szurkolója egy veszprémi meccsen, miután megkérdezte, hogy veszprémi vagy? oh, de rég volt!
@Post:

Ebböl is látszik, hogy mennyire kifizetödö seggnyalónak (fideszesnek) lenni. Öket a legegyszerübb lecserélni, hisz segget nyalni, bólogatni, hazudni gyakorlatilag mindenki tud.
Az nem kunszt. Az a kunszt, hogy valaki egyedül vezet egy seggnyalópártot immáron több, mint 20 éve és a seggnyalóhorda még egyszer sem mondta magának azt, hogy ideje már segget cserélni.
@bella _ciao:

Felőlem,mehet!
Én már elmenekültem onnét:D
Jut eszembe,ott tényleg feltűnően sok zálogház van. Utánagondolva a belvárosban van vagy öt amit észrevettem.
@Fabius:
Rendszeresen járok ki az F1-re. Ott egy verseny hétvégén 100-200 ezres tömeg megfordul. Mondanom sem kell: a világ minden pontjáról. Mondanom sem kell: mennyien szurkolnak különböző csapatoknak, pilótáknak. Egyetlen egyszer sem tapasztaltam rasszista, kirekesztő, vagy csak simán mocskolódó jelenségeket (legfeljebb összekacsintós zrikákat), pedig sokat járkálok a tömegben a pálya mentén. Vajon miért van ez? Miért van az, hogy világszerte kiverte a biztosítékot anno, amikor a spanyolok rasszista megnyilvánulásokat tettek Alonso akkori csapattársára, Hamiltonra. Hogy a szurkolók egyként háborodtak fel ezen.
Más. Szintén jártam jópár World Series by Renault versenyen is. Ami ugyebár egy echte francia sorozat, tele francia emberekkel. De amikor 40 fokban megjelentek az "úriemberek" fekete, "Vesszen Trinanon" feliratú pólókban... (ingyenes verseny). Sudribunkó ország - kép nélkül.
@bioLarzen:
Hát ez az... Annyit pofáznak a "nemzeti minimumon" minden pártban. Pedig ez lehetne az egyik legfontosabb, mert baj lesz belőle.
oops:

Magyar-román meccs: Orbán szerint jobb, ha hallgat

Orbán Viktor úgy látja jobbnak, ha nem mondja el, mit gondol arról, hogy a FIFA elrendelte: zárt kapuk mögött rendezzék meg márciusban a magyar-román világbajnoki selejtezőmecscet.

hvg.hu/itthon/20130109_Magyar_roman_orban
@Jaffar:

Mer takarékos ember!
Sosem kell wc-papírt vennie.
Jó példát mutat,még lehet ki is jönne havi 47-ből :)

Azért néha sajnálom,ha elképzelem néhány érdesebb nyelvű droidját.....szinte nekem fáj:D
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Miért miért, mer a mocskosmulti romlott szart árul a kedves vásárlóknak:-)
@DezInf: 5? Annyi csak a Búza téri aluljáróban is van kb...
Miatúró van itt Szeressük Miskolcot bloggá változtunk? :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: A szag még csak hagyján, legyen az a temető vagy a megboldogult Domus... :)
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:

Megvesztél ?
Oda csak az öngyilokolók mertek lemenni!
@bella _ciao: patakynak lassan a máltai szeretetotthon dukál. onnan is el tudják vinni kirándulni az UFÓ-k:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Miatúró van itt Szeressük Miskolcot bloggá változtunk? :-)"

Őőőőő, jaaa... Bocs az OFFért, de azért valahol témába vág. Asszem. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Persze, hogy jobb ha hallgat. Szól egy kedves unortodox szózatot, és
a, már oda sem hívják meg többet.
b, nem zártkapuztatják a stadion, hanem le is bombázzák a FIFA felségjelű szögletzászlók.
c, bedől a forint.
d, előjön matócsi is (ez a legrosszabb)
@DezInf: Dezinformálsz... majdnem naponta járok arra, levágva a setét belváros bravúros forgalomátszervezését... még sosenem volt semmi problémám... igaz ott trafit sem tudnak kihelyezni:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Tudtam,téged kellett volna felkérnem kalauznak :)
Ha legközelebb arra járnék--esély zéróhoz nagyon közel --jobban fogok figyelni,mert amíg ott laktam nem vettem észre a temetőt.
Volt hogy lefelé jövet kisétált elém egy kétévesforma.....jobb az útra figyelni.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Máltai szeretetotthon?! :) Neee már!
Simán muszálykabát értett az ipse...
Azért csoda hogy, hogyan lehet ilyen nyilvánosan meghülyülni.
Sőt, még médiafelületet is kap. Bazze. Kész.
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Van valami igazad. A széplelkű jogv édők a rózsadombi meleg vacokból sosenem találkoznak a szó szerinti nagy büdös valósággal. De a cigányozó fotelforradalmárok sem. És ládd e mégsem mi köpködjük véresre a padlót.
@DezInf: hosszú-hosszú kerítés, dzyumbuj a köbön, nagyon elhanyagolt és asszem lezárt. Eccer voltam benne. Hááát érdemes lenne rendbe tenni és megnyitni. Csodák vannak benne.
@DezInf:

Nem ismered a lakókat az aljában.
Nekem van szerencsém,néztem ott eladó lakást.
Javaslom neked is,ha még eladó....tényleg:)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: azért ne feledjétek má a Varga-hegyi puccos villácskákat se:-) Van emelyiknek a kerítésén 12 kőoroszlán csücsül. És a telekszomszéd egy mélymagyar, turulos zászlót lenget a kósza tavaszi szél 10 méteres árbócon, a kispályás focipályáján még a kapufa is nemzeti színűre van mázolva:-)
@DezInf: Ja igen és még kifelejtettétek a Tetemvárt, meg a Tatárdombot. No az utóbbit nagyon élvezem, átlagban hetente kurva jó igazi tüzijátékokkal szórakoztatnak, oszt kio sem kell mennem a lakásból:-)
Emlékszem tán 1974-es árvíz, amikor elmosta a Csorba telepet a Sajó. Ifjonti buzgalommal kirendeltek bennünket menteni a menthetőt. A tökig érő vízben mentettük a malackát, a gazda a neki vállig érő vízben késsel üldözött bennünket, hogy lopjuk a malackát:-) Így utólag már vidám történet:-)

... és aztán... Csorba-telep leszanáálva, lakók az Avas kettőbe és a Széchenyire belakoltatva... 10 évig nem lehetett kimenni sötétedés után a főuccára, a bezárt bótok a mai napig nem nyitottak ki:-)... bahhh legendás idők:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Tapolcán voltam egy ismert vállalkozónál. Nem találtam meg a házát.
Aztán csak rájöttem,az a szép kovácsoltvas kőkerítéses izé a portásfülkével kastéllyal,szépen kövezett kocsifordulóval az nem múzeum. Kezdtem félni,a végén belépőt kell váltani :)
A márványkerítés meg..... azok másfajta vállalkozók.
Nem tudom, él e még, de ezelőtt 10 évvel a kedves mami a Lyukóvölgyi erdőben éldegélt egy viskóban, 1 darab kecskével... jószántából.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "A széplelkű jogv édők a rózsadombi meleg vacokból sosenem találkoznak a szó szerinti nagy büdös valósággal"

IgenIgen. Tegnap ez ügyben a VéleményVezérre keveredtem. Ez volt az első hiba. Elolvastam. Második. Kommenteltem normálisan, pont erre rávilágítva. Harmadik hiba.
Oszt' rájöttem hogy moderálnak. Hopp.
Utoljára jártam ott. Kész csoda, hogy a posztot olvasván a lepattant ékszíjam ellenére is higgadtan kommenteltem...
Mind1, ezért van az hogy pl a TASZ blogjával állítok az alacsony vérnyomásomon olykor. :)
Arra jó, többre nem...

Lássuk a problémát is, mer' azt mindegyik blog elfelejti említeni hogy ez van oszt' akkor meg ez meg ez meg ez lehetne a megoldás.
100féleképpen megpróbáltuk. Most jön majd 101 valamelyik okostól? Lehet egyáltalán ezt megoldani? Megannyi kínzó kérdés.
Tudod, attól félek, hogy marad minden majd a régiben, és továbbra sem lesz majd trafi a Hidegsoron. Hogy ezzel a képzavarral éljek. :)
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: megnyugtatlak, nincs rá megoldás... ezzel kell élni-halni. Mindkét oldal alkalmatlan a megoldásra...

és a helyzet csak rosszabb lesz.
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:

ez az egész probléma el volt kenve az elmúlt 60 évben... és azóta a probléma csak szaporodott...
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:
Na de ne agjuk fel... hisz értő kezekben van a kérdés megoldása. Farkas Flóri, Kolompár, Orbán... (basszus rosszhelyre tettem a veszzőt)a lelki tanácsadó iskolamester presbiteregyházfi... mind mind a felemelkedésükön dolgozik. Persze lehet, hogy a kiegyenlítés fordítva történik. Tudja a franc:-)
na mentem , az Isten legyen Veletek...vagy inkább ne:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "ez az egész probléma el volt kenve az elmúlt 60 évben... és azóta a probléma csak szaporodott..."

Ühüm... :/ Bár én csak azelmúlttízévvel vagyok valamennyire képben. :)

Eccer anyám hazajött a fodrásztól. Monnya hogy képzeljem már el hogy a Marika menye az ápoló, pénteken éjszakás volt és hogy 10 gyerek született. Bravo -mondom- és?
8:2 volt a kisebbség javára.
Nem mondom hogy ez olyan qrvaáltalános meg hogy messzemenő következtetéseket kell/lehet belőle levonni, de... De...
Egy hozzászólást sem olvastam el eddig.
Nemes egyszerűséggel az ötletemet írom le.
Valaki, hozzáértőcsináljon egy képet amin látható a jobb felső sarokban a bekarikázott rö betű és gondolja hozzá a nemzetközileg ismert bayer keresztet, rögtön asszociálni lehet majd adolfra
gondoljátok ezt végig, és tényleg világbalhét lehet csinálni belőle.
mocskos köcsög orbánbanda.
@házelnök: adolf szellenetét itten megidézni rossz ómen... még feltámad halott poraiból. merhogy ugyi mostanság a zombifilmeknek nagy keletje van:-)
Ne cigányozzatok köcsög tolvaj fideszesek amikor már a magyar is szarabbul él mint 90-előtt Romániában.
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Te csak ne nyavalyogj. Menj el Bulgáriába, Várnába. Az út mellett 6 kilométerhosszan csak cigánytelep van... oszt mégsem vekengenek:-)
@Fabius: töki, téted még egy 6 éves is tud követni. gyűlölöd a fideszt, éppen ezért mindenki, aki nem ballib, számodra cigánygyűlölő és rasszista.
na, hát ezért nem vagyunk egy szinten. meg nem is leszünk sose. szerencsére.
legjobbakat, jó gyűlölködést "töki".
@házelnök: ne morogj. valamelyik szösszenetembe finoman erre utaltam. Ahogy haladunk az egész ország lassan putriszintre süllyed. Oszt nem lesz kit jól megjogvédeni:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Bazze télleg! :)))
Kussolok is akkor! :)))
Mint eddig... Ha az utam a második ütembe vezetett...
:)
@pánpéter: látom ecsém, Te is Tündérországból keveredtél elő. Neked a Feritél a csodák országa:-) Jól van fújd meg a sípod, oszt menj vissza az erdei manóid közé...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Dehogynem! :) Ha a többség kisebbségbe fordul eccer, akkor majd mások (mi?) lesznek jól megjogvédve. :)
@pánpéter:

Te töki!
Azért elég jól bírtad idővel meg tintával:)
Ha már ennyire nem tetszik a blog,meg Fabius,akkor minek melegedtél itt ennyit?
Szerény véleményem szerint jól érezted magad. Nem baj ez,hidd el. Senki sem mondta hogy Fabiussal egyet kell érteni.
Habár lehet Cica tartott itt téged ilyen sokáig:D
Vicces, hogy adott kontextusban lyukóbányázók, hidegvölgyezők mennyire egy húron pendülnek Bayerrel...csak legfeljebb nem elég 'tökösek' kimondani, hogy adott helyek közveszélyessége némileg túlmutat a szegénység, kilátástalanság következtében fejlődő erőszakosság jelenségén és gyanúsan más forrásokból is táplálkozik, ami, mondjuk úgy, hogy érintettek fordított rasszizmusként megjelenő kulturális hagyatékával nem nagyon foglalkozott ezidáig a mérvadó értelmiség.

Amúgy pedig Bayer tematizálása természetesen sikeres, pont a fentiek miatt.
Azért sikeres, mert az rá a reakció, ... ami.
hvg.hu/velemeny/20130109_Gettok_nepe

Tudom, kicsit hosszú, de meglepően tanulságos és érdekes.
@roki:

Egy másik galaxisban élsz :)

Ezek az emberek dolgoztak,képzeld el. Addig amíg a vasgyár,papírgyár,drótüzem.......múködött.
Ott minden leállt,nem csak ott de a környéken is.
A falvakban munkanélkülivé vált kisebbségiek tömegei bevándoroltak a büdös városba.

Te ezt biztosan nem tudod elképzelni.

Csak azt látod a híradóban,hogy az Avason egy lakásba 24-en vannak bejelentve. A razia esetén meg lehet vannak 30-an.

Fagyjanak meg a falvakban a fűtetlen kunyhókban,romos házakban?

Szerinted ez normális?
Segély nélkül mi lenne velük?

Hideg sor , az egy kissé meredek és kanyarogós ucca,aki ismeri ......
Idézz pontosan,mert forrást nem adok :)
@roki: "lyukóbányázók, hidegvölgyezők"

Elmondom mi van. Hidegsor bissztosan van. Ahol Te nem nagyon jártál oder hasonló környéken valaha... Bocsi, innen úgy tűnik.

"érintettek fordított rasszizmusként megjelenő kulturális hagyatékával nem nagyon foglalkozott ezidáig a mérvadó értelmiség"

Ebben egyetértünk. Cizelláltad b+, de azt hiszem a lényeg benne van. Én úgy fordítanám hogy amíg egyeseknek nem lehet cigányozni azt addig másoknak lehet parasztozni...
Magyarországon megbüntetik azt az embert aki befogad egy szánalmas kutyakölköt és nem oltatja be, nem rakat bele azonosítót.Hasonlót mint amit németek tetováltak a negyvenes években.....
Legyen a kutyátok regisztrálva!
A kutyát sem érdekli viszont az, hogy a 47 ezres pénzből élj a családoddal, egyél, fürödj, tanulj, vasárnap járj templomba.
Ha valaki ebben az országban születik legyen már alapvető emberi joga a tiszta és ingyenes vízre és egy normális emberi temetésre.
Meglátásom szerint egy magyar embert Magyarországon ennyi megilletne.
@DezInf: Ja, nyomatták a GDP-t.

A nem cigók is a vasgyárban dolgoztak, de nekik nem fütetlen kunyhójuk volt, igaz? Meg nem is váltak munkanélkülivé, igaz?

Rasszista vállalkozók hülyére keresnék magukat a cigók vasszorgalmával, becsületével és szakértelmével, de mit lehet tenni? Rasszisták, és a pénzük ellenségei.
@DezInf: "Egy másik galaxisban élsz :)"
NemNem!!! :) Egy párhuzamos idősíknak látom inkább! :D
@roki:

Csak neked,idézek önmagamtól:)

"Nevezzük ki a nemzet ellenségeinek a balkezeseket. Űzzük el őket a budai villáikból, távolítsuk el őket a munka világából hisz a jobbkezes többségéből sem mindenkinek jut munkahely, megélhetés.
Vessünk nekik egy kis koncot,szervezzünk gyűjtéseket kormánypárti cociológusok fényezésével, lökjünk közéjük néha egy kis csontot-maradékot és épp annyi segélyt,hogy életben maradjanak.
Erre szükség van,mert alanyi jogon magyar állampolgárok,választók és választhatók. Választójogot elvenni nem lehet,mit szólna hozzá az a sok libbant külföldi.
Ők is magyar választójoggal rendelkező állampolgárok,kell a voksuk naná, azért is kell a segély,hogy el tudjanak totyogni a választásokon ránk szavazni.
Valójában rájuk szükség nincs mert ők eleve baloldaliak, ezért is balkezesek. Csak problémát okoznak. Munkát nem kaphatnak a jobbkezesek világában,beszivárognak az alvilágba,az illegalitás szürke ködébe vesznek.
Adót nem fizetnek-igaz legális munkát sem kapnak,mert a rasszista munkaadók nem alkalmaznak balkezeseket,ráadásul minden szerszám,műszer eszköz jobbkezeseknek készül.
Hát még szép....hisz ez a jobbkezesek országa!
Ezért aztán lopnak,csalnak,hazudnak és -mivel sok a szabadidejük- szaporodnak !

Elég 23 év és rájuk sem lehet ismerni. Egyszerű páriák,alkoholisták meg mindenféle isták. A nemzet szégyenei.
Tömegesen lepik el az utcákat,kéregetnek,ha nem kapnak akkor elvesznek......tényleg , ezek szinte állatok, csak szaporodnak,elözönlenek,bűnöznek.
Valamit kezdeni kell ezzel a problémával,az mégis tűrhetetlen ,hogy a tisztességes jobbkezesek már ki sem mehetnek az utcára úgy,hogy ne kerülne útjukba az a sok szánalmas balkezes koldus.
....és ezek nevezik magukat európaiaknak?
Miért nem oldja meg ezt a Jobbkéz-Demokratikus-Néppárt ? Ezért savaztunk rájuk?
Meg kellene keresni Bayer Pentium Zsótit a haza hőseinek legnagyobbikát. Ö biztos tudja a helyes választ,a jó irányt.
Keressétek meg, nemrég még adott magáról életjelt......sms-ben...

Analógia, biztos ők tehetnek magukról,mert lusták,csak segílyre várnak meg szaporodnak...
@DezInf: "Ezek az emberek dolgoztak,képzeld el. Addig amíg a vasgyár,papírgyár,drótüzem.......múködött."

Ezt azért vitatnám. Ne hidd hogy akkoriban volt itt a feritél mindenkinek. Mások voltak az arányok. Kevesebben voltak, és azoknak egy jó része segédmunkából élt. Városon amennyire tudom, nem is nagyon voltak. Falun inkább.
De ahogy Mókus is írta, ez az egész 60 éve csesződik elfelé...

"Fagyjanak meg a falvakban a fűtetlen kunyhókban,romos házakban?
Szerinted ez normális?
Segély nélkül mi lenne velük?"

No, nem is tudom. Most az van hogy kapnak segélyt oszt elvannak mint a befőtt. Fát gyűjtögetnek mesébe illően meg némi fémhulladék, ami kiesik a szigetelésből.
Szerinted ez normális?

So ez sem mehet sokáig.
@Ándi bácsi:

Remélem te is balkezes vagy,mert hátha ez a világ fog következni.
Kormányunk egy hét alatt megold minden problémát.
A második héten már baromira unatkozni fog a vezér......
Csak hívatja Zsótit : Zsótikám,ki legyen a következő közellenség?

...Zsóti vakarózik....nézi a kezeit....hoppá....jobbkezes vok,láccik a kézfej belső kopásáról....hát a balkezesek vezérem ,Viktorom !
Ötöskét meg a bölcs vezér hálája jeléül előléptette Pentiummá, a haza Pentiumjává....
@DezInf: "Analógia, biztos ők tehetnek magukról,mert lusták,csak segílyre várnak meg szaporodnak..."

Nem tehetnek róla, a renccer lett ilyen fasza, ők meg meglovagolják oszt'jónapot. :)
@DezInf:

Tudom, hogy dolgoztak, nem ezzel kapcsolatosan tettem állítást, hanem azt jegyeztem meg, hogy itt vica-versa azonos az állásfoglalás, ha a veszélyes helyek felsorolására kerül sor.
Ilyenkor ballerek is úgy rúgják picsán a polkorrektséget figyelmetlenségből, hogy boka vonaláig szaros a csimma, mikor kihúzkodják a lukból....aztán ilyen szaros csimmában illegetik magukat az önmaguk nagyszerűségéből ácsolt pulpituson.
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:

Esélyük sincs elhelyezkedni. Marad a közmunka,falopás........ az a sok lovaskocsi fával....unikum.
Megoldást kell találni.
A legegyszerűbb munkát adni,aki nem vállalja nincs segély. Ez csak tényleg egy másik galaxisban lehetséges most.
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Lótojt, NBr-ben és Spanyolországban milyen rendszer van? Kanadában milyen rendszer van?

Ott dolgoznak, lemaradtam valamiről? Phásszeg.
@DezInf: Ez a válasz? Nagyon komoly.
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:

Ennél rosszabb a helyzet, együtt dolgozok, üzletelek velük és egyéniségem lenyomata meglehetős tiszteletnek örvend azok között, akikkel kapcsolatba kerülök.
@roki: "vica-versa azonos az állásfoglalás"

Tudod, vannak olyan emberek is, akik a problémát nem oldal szerint nézik. Megoldásra vár régóta. Ezt nem egy oldalnak kell rendbetenni, hanem végre már valakinek.
Ez nem a dzsobbik-fiyisz-maszop problémája.
Ez kurvára a miénk, mert Magyarország csak egy van. (hogy idézzek valakit...)
@roki:

Szélsőjobbos bulikra/tüntetésekre sem járok,ha tudom merre van elkerülöm.
Az index riporterei mindig belerepülnek az ilyen bulikba,meg is kapják a pofonokat.
Hazudjuk azt,hogy nincs olyan hely ahol este veszélyes lenne gyalog közlekedni ?
Mert az polkorrekt?
A pesti éjszakában nincsennek veszélyek ?
Vannak olyan helyek amit érdemes elkerülni.
Narkósok/bandák....miatt.
Ezek tények,le kellene tagadni ?
@Ándi bácsi: "Ott dolgoznak, lemaradtam valamiről?"

Őőőő, ezt kérded vagy állítod?
Ha engem kérdezel, akkor kihasználják a renccert ott IS.
Remélem Neked sem mérvadó a mohácsiviki...
@DezInf:

'Csak hívatja Zsótit : Zsótikám,ki legyen a következő közellenség?
'

Csakhogy nem erről szól a dolog, hanem arról, hogy Bajnai mögé az igenpolkorrekt kávéházi értelmiség sorakozik fel, akikről egy újpattintással le lehet választani a szavazóbázist, ha Zsóti nyom egy cigányozós trockost... azok pedig elkezdik a szart olyan mintázatban masszírozni, ami viszont ellenére van a bal felé kacsingató egységsugarú választónak.

Tessék már szembesülni a szörnyű tagsággal... vagy pedig másként kérdezve: 2014-et nyerni jó a cigányfób rasszista állat, vagy létezik-e politikai finnyásság, ami nem kér belőlük?
@roki: "Ennél rosszabb a helyzet, együtt dolgozok, üzletelek velük és egyéniségem lenyomata meglehetős tiszteletnek örvend azok között, akikkel kapcsolatba kerülök."

Na az tök jó akkor Neked. :)

Én meg a gépiparban üzletelek, így kerek a világ. :)
@DezInf:

'Hazudjuk azt,hogy nincs olyan hely ahol este veszélyes lenne gyalog közlekedni ?
Mert az polkorrekt?'

Bayer is pont ennyit mond, hogy van ez a közveszélyes állat és ő bizony lecsapja inkább bézból, minthogy veszélyeztetve érezze magát tőlük.

Tulajdonképpen mind tudjuk, hogy valami azért van, ami túlmutat a szegénységi problémákon... legfeljebb a tudók táborának egyik fele illedelmesen felmondja azt, amit a fejébe vertek, hogy ilyesmiként tudni a dolgokat, az bizony csúnya, elítélendő rasszizmus.
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:

Nekem nincs különösebb problémám velük, tudomásul veszem a farkastörvényeiket, megpróbálok érvényesülni bennük,...kihívást jelent.

Némileg helyesnek is gondolnám, hogy emancipációjuk során ezek a farkastörvények a többségi társadalomra is hatással lennének, sikerre inspiráló friss fuvallatot hozva ebbe a semmitérő, felelősségkényszerben nem álló értelmisége által felülről vezérelt cselédtársadalomba.
@roki: "Némileg helyesnek is gondolnám, hogy emancipációjuk során ezek a farkastörvények a többségi társadalomra is hatással lennének"

Emancipációóóó???? Jézusom. Ember. Esztet Te elhiszed? Hogy ilyen lesz? Jön a feritél nekik is? Miről beszélsz?! :) Eddig a picsámért nem emancipálódtak b+???
Gyanús vagy Te nekem... :D
Nap vicce, komolyan. THX.
Romát ugye eddig csak a Mónikasóban láttál?

Most fejezzük be szerintem.
Te mész üzletelni tovább velük meg átveheted a farkastörvényeiket én köszi nem.
Van elég bajom a gépiparon belül is, köszönhetően a Matolcsiné férjének. :)
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:
Mindkét oldal "semmire" sem használta őket a rendszerváltás óta.Már kevesen vannak akik még emlékeznek közülük arra mi az hogy dolgozni, gyarapodni.Szétfolynak és "okosban" próbálnak utazni az elba@ott rendszer adta lehetőségek keretein belül,kívül...A mai generáció már nagyon gáz!

@DezInf:
"az a sok lovaskocsi fával.."Cigány ,biciklivel,a magyar meg traktorokkal-utánfutóval lopja...

Ha nem lopnák el saját maguktól is a zsét a saját góréik,lehetne rajtuk segíteni felelősen állami,EGYHÁZI és uniós projektekkel perzse nem irritálva a szintén vegetáló magyar többséget/kissebbséget/...
@gazoló: "Mindkét oldal "semmire" sem használta őket a rendszerváltás óta."
Dehogynem! Mentek szépen szavazni! :)

Komolyra fordítva viszont egyetértünk.
orbán meg Hitler közt mi a különbség?
az egyik azt hitte, tud festeni, a másik meg azt gondolta, tud focizni.
@roki: Bélám! mi itten élünk, naponta tapasztalunk... és mivel megoldásunk nincs, bár erre senkinek se nincs, elpoénkodunk a dolgon és tudomásul vesszük. Ilyen is van. De nem verjük a nyálunk, nem cigányozunk... együtt élünk a dologgal. És lehetőleg kerüljük. Van más problémád is? Nosza.
Leírunk egy jelenséget, amivel naponta szembesülünk. DE!!! Akkkor sem!!! Ééérted? Már nem is kérdezem mi miatt vagyol rokkant... minek is tenném...
@Ándi bácsi: Hülye Ándi! Tényleg így volt. A dolgozó cigányok zsírján gazdagodtak az újmagyar vállalkozók... A "brazil gépsor" talán mond valamit. Elmész ám te a büdös picsába.
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:

'Romát ugye eddig csak a Mónikasóban láttál?'

Azt gondolom, hogy éppen fordított a helyzet, kettőnk közül neked van felszínesebb ismereted velük kapcsolatban, meglehet azért, mert noha egymás mellett éltek, nem tudsz odafigyelni sajátosságaik termékeny részleteire, mert lehetetlenné teszi a mindennapos konfliktusok kezelésének gyakorlata, ami általános ellenszenvet követel meg.
@DezInf: Analógia, biztos ők tehetnek magukról,mert lusták,csak segílyre várnak meg szaporodnak...

+1
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Már miért lennék rokkant????

rocker... esetleg mond valamit???
@roki: Tudom, hogy dolgoztak, nem ezzel kapcsolatosan tettem állítást, hanem azt jegyeztem meg, hogy itt vica-versa azonos az állásfoglalás, ha a veszélyes helyek felsorolására kerül sor.
Ilyenkor ballerek is úgy rúgják picsán a polkorrektséget figyelmetlenségből, hogy boka vonaláig szaros a csimma, mikor kihúzkodják a lukból....aztán ilyen szaros csimmában illegetik magukat az önmaguk nagyszerűségéből ácsolt pulpituson.

mááá megbocsásss, de lófaszt...
@roki: nálad majdnem mindegy... remélem azért a magyarsasos fejpántodat hol hagytad, még nem felejtetted el:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

'Leírunk egy jelenséget, amivel naponta szembesülünk. DE!!! Akkkor sem!!! Ééérted? '

Hogyne érteném... vannak tabuid és erre még büszke is vagy.
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Az az igazság hogy a cigányfajvédők egyetlenegy sikeres nemzetközi példát sem tudnak mutatni sikeres cigányfelzárkóztatásra, akármennyi pénzt öltek is bele akármilyen szakemberek.

Igy marad az hogy a rasszistáknak kuss fizessenek csendesen tovább, mert valamibő' meg kell élni.
@Ándi bácsi: Elmondanám, NBR-ben a windsorry kertekben a mai napig lakik egy cigánycsalás... mer valamikor nyolchenrik idején kiváltságot kaptak, mert kialmozták a szart a király lovai alól... na ezt próbáld meg Felcsuton, a Puskásakadémiján:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Nem lófaszt, mert bizony erről szól a dolog.

A baller szavazóbázis pont olyan mértékben rasszer, mint a jobbolodali, csak legfeljebb szereti magát illegetni a jófiú szerepében és emiatt lenyeli a nyálát.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: A dolgozó cigányok zsírján gazdagodtak az újmagyar vállalkozók...

- forrást esetleg?
@roki: "nem tudsz odafigyelni sajátosságaik termékeny részleteire"

Nem is akarok. Termékenységet még nem fedeztem bennük. Itt a zenére gondolsz? Én csak arra tudok. Nagyon ügyesen bazseválnak. :)
Meg termékenyek, ja...

Áruld már el nekünk, hogy Te miért is jársz közéjük? Mi az üzlet alapja? Hadd tanuljuk mi is kicsit akkor már Róluk. De tényleg.

Nem akarok szemét lenni és viccelni azzal hogy Te is vasazol! :D

Tehát?
@roki: Hmmm látom roki személyében a nagyságos úr, patakky atteszvatyesz is belénk furakodott... türelem, rövidesen elviszik a szíriusziak.... kisebbségnek:-)
@roki: Ennél rosszabb a helyzet, együtt dolgozok, üzletelek velük és egyéniségem lenyomata meglehetős tiszteletnek örvend azok között, akikkel kapcsolatba kerülök.

Mondom én... két lókupec a zálogházban:-)
@gazoló: Feljebb említette valaki ezt, én is úgy vagyok vele hogy a legvastagabb réteg a nyugdíjas. Meg kell őket (és lehet is) kilóra oszt'jónapot.
A cigók most csak úgy belekeveredtek a szavazósdiba. :D
@roki: Nem lófaszt, mert bizony erről szól a dolog.

A baller szavazóbázis pont olyan mértékben rasszer, mint a jobbolodali, csak legfeljebb szereti magát illegetni a jófiú szerepében és emiatt lenyeli a nyálát.

Sokminden nekünk sem tetszik, de ezzel együtt élünk. PErsze. Mint mindenkinek, nekünk is megvannak a magunk előítéletei, de nem óbégatunk, hanem lenyeljük, és nem verjük nagydobra. Miért is tennénk? Használni ha nem tudunk, legalább ne ártsunk.
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Nem akarok szemét lenni és viccelni azzal hogy Te is vasazol! :D

Nem vasazik. Kivágja a rezet:-))
@házelnök: Szegény führer forog a sírjában ha viktorhoz hasonlítod. :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: biznisz-atyesz-rokker-szíriusz-ufók
Ez mán'nekem felettébb gyanús! :)
Véletlenül vannak nekem is közvetlen tapasztalataim a cigányságról, kb. 50%-os érintettség okán. Ezen kívül sokukkal dolgoztam együtt olyan cégnél, ahol tilos a diszkrimináció és mindenki kap lehetőséget.
Nem kétlem, hogy vannak igen veszélyes helyek, szörnyű gettók stb. Bűnözés is van és ha ez a közakarat, különböztessük meg a cigánybűnözést a magyarbűnözéstől és kategorizáljuk mindegyik elkövetőt.
Szerintem ha van valami, amit nem lehet központilag felülről rendezni, az a cigányság problémái, beleértve az ő problémáikat is.

Egyébként nehéz lehet úgy integrálódni, hogy nálunk a többség mélyen rasszista és ha teheti megalázza azt a cigány honfitársát aki épp az alulról nyitott középosztályba igyekszik. Aki nem igyekszik, attól fél, úgyhogy szemtől-szembe nem bántja.
@saravad: Elmondanám, belvárosi iskolába jártam általánosban... igazi striciképző volt... a haverjaim között volt két Botos, egy Horváth... Jártam hozzájuk, jártak hozzánk... hogy cigányok voltak? Ki nem szarta le. Jó haverok voltak, azok is maradtak. És akkor most??? Köpjem szemem magam?
Nem mellékesen az egyik Botosnak a bátyját akkoriban verték agyon a rendőrök.
@Ándi bácsi: "Az az igazság hogy a cigányfajvédők egyetlenegy sikeres nemzetközi példát sem tudnak mutatni sikeres cigányfelzárkóztatásra, akármennyi pénzt öltek is bele akármilyen szakemberek"

Erre mondtam hogy 100 módon meg lett próbálva, az anyagi oldalát nem is említve.
Ezért félek én hogy nem lesz megoldás. Ha lesz is, fájni fog.
Ha meg valaki kicsit radikálisabban odalép(ne) akkor mindig van valaki aki rasszistázza a többséget. Mindig. Olyankor meghunyászkodás merhátugyna mégiscsakazért nemár...
S szépen megy minden tovább. Most is fog, még 1-2 nap és elül a vihar. Csak ez nem a biliben van csókolom.
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Cicus! Napont láttam a 10-es posta előtt a segélyre váró tömeget... nemcsak cigányok voltak...
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Erre a felvetésre kb. 2 órája megmagyaráztem... a véleményem nem változott... Nincs megoldás... sose lesz...
@saravad: "Egyébként nehéz lehet úgy integrálódni, hogy nálunk a többség mélyen rasszista és ha teheti megalázza azt a cigány honfitársát aki épp az alulról nyitott középosztályba igyekszik. Aki nem igyekszik, attól fél, úgyhogy szemtől-szembe nem bántja."

Tényleg nehéz, de évek óta adott a lehetőség.
Plusz mindig emlegetem az érem másik oldalát, nos ennek az éremnek az a másik oldala, hogy egyébként nehéz úgy integrálni valakit ha nem is akar vagy épp a saját dolgait akarja integrálni a többségbe. Mert olyan a világon nem volt még.
Basszus... megfogadtam, ma pihenőnapot tartok... fő a kondérban a varjÚperkelt... oszt még se nemsem állhaTOM:-)
@Ándi bácsi:

Amúgy meg a szövegértelmezés...23 év.
Akkor azt a büntetőjogi tényálladékot sem ismered,hogy KMK.
A munka világában anno részt venni kötelező volt.
A teljes foglalkoztatásból a semmibe......
Akkor még ők sem düledező romos házakban éltek..

Jó dumát nyomsz,csak úgy nem igaz....persze ez ne érdekeljen....

...cseppet sem vagy cinikus....á dehogy :)

Te is biztos KMK-s voltál, hol ülted le ?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Cicus! Napont láttam a 10-es posta előtt a segélyre váró tömeget... nemcsak cigányok voltak..."

Tudom... Sajnos tudom. Nem is akartam rájuk sarkítani a történetet, de az utóbbi időben sajnos változtak az arányok.
No ezt meg a mindenkori gazdaságiatyaúristenen kell leverni! :D
Az arányokkal is baj van ma már, de tovább megyek, eleve a tömeggel hogy van egyáltalán...
Feritél, tudom. :)
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: hA MISKOLCI VAGY, AKKOR TUDOD... VÉGIG MÉSZ A SZÉCSÉNYIN, NÉHÁNY BÓÓÓTBA BENÉZEL ÉS KEREK A SZEMED... baromi jól menő szakmás vállalkozások és .... igen . Mint minden népségnél... itt is megvaN A KRÉMJE, MEG A LEGALLJA. éS A VÉRMAGYAROK TÉPHETIK szájukat. A proli nem nemzetiségi, fajkategória....
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: amúgymeg esemeg rohaggy meg capslock... erre kéne valami megoldás, nem a cigánykérdésre:-))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Vigyázz azzal a sétával azért. Hullik még a stukkó meg a fríz?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Nem kérdés! Próbálj meg nyitott szemmel írni :D
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: aztán ha nézed a supper-hippermarketek előtt ááádigáló kosárvadászokat... cigányt köztük nem találsz... egyébként egy genya, akinek a 85 éves nyukdíjas, általunk agyontámogatott anyám- nem adott lóvét, mire kijött a Pennyből, simán kiszúrta a kerekét. Rohadna el ott ahol van...meg
@DezInf: Nem, már fríz lovak potyognak az égből... tudos, ha már nincs kolbászból a kerítés, legaalább a virslinek való essen a nyakunkba:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Nem vagyok már abban a szerencsés helyzetben hogy nap mint nap arra sétáljak, de gyakran megfordulok ott, akkor nem hagyom ki a főuccát. :) A kedvenc éttermemről nem is beszélve. :D

DE igen, "A proli nem nemzetiségi, fajkategória...."
Ezért marad a kuss osztályrészül. :)
Nem is a kategória a bajom, hanem a fontossági sorrend és a súlyozás. Ja, az nincs. Vagy is van, de...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

www.tereptamogatas.hu/projekt/cikk/csinalunk-tuzelot-biobrikett

Ilyenekre kellene rázoomoltatni a misszionárusokat!!!

Tényleg ker.dem blogon látott valaki ilyet????????

Majdnem az összes cigó katolikus...
Hehhe... Ángyi bácsinéni leakadt... gyáva nethuszár... :-)
@DezInf: "Vigyázz azzal a sétával azért. Hullik még a stukkó meg a fríz?"
Meglepődnél milyen faca a belváros mostan már.
Ja, az Avas szállót leszámítva.
Amilyen szép most (viszonylag) a belváros, egyre jobban tűnik fel ez a szégyenfolt benne.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "amúgymeg esemeg rohaggy meg capslock... erre kéne valami megoldás, nem a cigánykérdésre:-))"

Kopipészt mondjuk egy word doksiba és ott kisbetű-nagybetű átállítása egy egérkattintással. :)
@gazoló: Haggyad má szegény kerdemeket.. . Vannak összesen hatan, oszt egymást vígasztalják a cserkesszölői táborban:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ángyi bácsi még hagyján is, én a rokkert sajnálom, most hülyén halok meg. De tényleg.
Örök homály fogja fedni hogy mivel is foglalkozik. A "semmit" is írhatta volna. :)
Csak választ vártam, de ezt most komolyan.
Lehet hagytam volna a gépipart a picsába és én is kezdtem volna a megbékélni a farkastörvényekkel meg a kultúrával ha üzlet van benne...
Deszemétvagyok. :D
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról:
" nehéz úgy integrálni valakit ha nem is akar"

Ez igaz. Nem is azokat védem, akik nem akarnak.
@DezInf: A munka világában anno részt venni kötelező volt.
A teljes foglalkoztatásból a semmibe......

Mivan? Mi még a kommunizmusban élünk? Csak a cigányok kerültek a semmibe?
MOST 19h kor lesz a Dobszerda a Klubrádióban, Csillag Ádám a vendég aki filmezi a megmozdulásokat, diák helyszíneket,
ő csinálta a Szervusz Viktor Szervusz Rózsa c. filmet ahol 3 anya és 3 baba integet
www.klubradio.hu/webcam.html
csak hang: www.popularis.hu/radio/klub/
@gazoló: Jó ez a biobrikettes cucc, kár hogy csepp a tengerben. :/ Nekem úgy tűnik legalábbis. De ebből, ilyenből tényleg lehetne több.

Más. Katolikusnak lehet hogy katolikusok, kérdés hogy gyakorolják e.
Tudja itt valaki hogy a népszámlálásnak mi lett az eredménye?
Juteszembe. :)

Meddig tart még???? Ez a 10 millió csak hibahatár Kínában bakker. :D
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: "a népszámlálásnak mi lett az eredménye?"

mi lett volna ??? azt is elvesztettük...
persze szorgos népünk mindent megtett, hősiesen küzdöttünk, de...
sajnos a tuggyukkik...
azok összefogtak a keresztyény és demokraták ellen...
@roki:

Bayer senkit a világon nem csap le, egy tüdőbeteg szúnyogot se. Ha agyon tudja kiabálni mázlija van, ha nem így járt.

De ez legyen a megoldás? Kimegyek az utcára és aki nem tetszik azt lecsapom? Ha igen csak mondd, vannak párban akiket pofán vernék, és csak a fránya liberális neveltetésem tartott tőle vissza. De, ha Bayerisztánban ez lesz a módi akkor indulatot nem tartunk vissza.
@Vitéz László: találkoztam másfajta cigányokkal is:

www.youtube.com/watch?v=LrzlVrglDx4

most cigányozzatok!!!
@gazoló: ? a népszámláláshoz ez hogy kapcsolódik?

a hastáncos cigánylányok a népszaporulat jelképei ?
@Fabius: De ez legyen a megoldás? Kimegyek az utcára és aki nem tetszik azt lecsapom? Ha igen csak mondd, vannak párban akiket pofán vernék, és csak a fránya liberális neveltetésem tartott tőle vissza.

- A polkorrekt politika elkerülhetetlenül vezet ahhoz amit írsz. Csak nem lesz választásod, lecsapsz majd mindenkit ha életben akarsz maradni. A komcsi 40 év alatt meg5xöződött a cigánymennyiség, és mivel ilyen sikeresek voltunk, ezen a politikán nem változtattunk eddig.
Na anyósom bejelentette, hogy a fideszre fog szavazni a 13. havi nyugdíj miatt. Öröm, boldogság!
@nemecsek ernő áruló: hehe, értékében kettővel több parizert vehet majd, ő tudja ;)
@nemecsek ernő áruló: Mondom én! :) Ajj...
Még nem is fix a 13. havi, de már begyűjtöttek vele jópár voksot. Faca.
@nemecsek ernő áruló: Közöld vele, hogy öregkorára beb@szod egy öregek otthonába :-)
@nemecsek ernő áruló: :)))

már nem lesz több szavazás... addig becsődöl az ország

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nemcsak a papot takarta fehér lepel, a burkolatot is...

apropó, hó alatt is érvényes az áldás?

mijen boldog volt a nép, hogy a hó alatt gyönyörű burkolatot képzelhetett el... hibátlan tökéletes munka lehet...
@nemecsek ernő áruló:
Én is szeretem a feleségem kedves édesanyját!
Szerencsére már múltidőben-:))
@nemecsek ernő áruló: azt nem értem miért nem vezetik be az ingyen MALÉV jegyet...

na jo azt értem, de akkor az ingyen khm... nem is tudom...
pl ingyen mehetnek KUPLERÁJBA... na ez az... nem is kerülne sokba az álamnak...
de egy extra de alap szolgáltatást valósít meg
ugyanugy 65éves kor fölött mint a bkv...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nyugi, nyugi! Nem kell ugrani, még csak félig kész, de az áldás már teljesen!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kicsi abbénormálissom... én zsigerből írok, nem gondosan megszerkesztve. nálam a moslék nincs megszűrve, átgondolva. ha te így teszel kurva nagy baj, mert 100-szor szűrve, átgondolva is csak ennyire vagy képes... rád nézve baromi siralmas. télleg sajnállak... de őszintén... hadakozz a szellemieddel...
@Ándi bácsi: MGM?

Kérdésedre rövid válasz: hanyagolj droid!

Ezeket írtad:

"Te hülyebaromállat. Neked a cigány egyenlő a magyarral? A román egyenlő a magyarral? A tót egyenlő a magyarral? Magyarországon?

Mondtam hogy nem fogod érteni, nem is értheted, hiszen nem vagy magyar. "

Kérdeztem valamit,azóta sem válaszoltál.

Ándi,MGM f@ckalap húzz a vackodba és költsd el az itt keresett lóvét,megérdemled agyament.
@Fabius:

Aljas indulatbűnöző leszel? Majd ír vezércikket Bayer rólad is.

Amúgy honnan lett itt ennyi miskolci hirtelen? :-)
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Legfeljebb a Civil Összefosás Fóruma indít ellene is egy békamenetet! :(
@Ándi bácsi:

"Mivan? Mi még a kommunizmusban élünk? Csak a cigányok kerültek a semmibe?"

Neked van állásod,megdolgozol érte nap mint nap. Sok néven nagy hévvel nyalsz .
Piszkos munka,jól is fizet.

Légy is büszke magadra droid!
@ariel12: Az a baj, hogy ahhoz a feleségemnek is lenne egy-két szava. :D
@vitéz Thapóccay néma bárány: "Amúgy honnan lett itt ennyi miskolci hirtelen? :-)"

Ezt én is szeretném tudni! :) Talán a téma érintettsége miatt bújtak elő ennyien?! :)
Bujtunk elő. (ez milyen hülyén néz ki leírva)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Na szépen vagyunk. Egyszer akarok segíteni és akkor is lebaszol. ;)
@DezInf: Látom te vagy az ügyeletes idióta.
" a magyar társadalom legalább harmada szinte végzetesen lepusztult állapotban van, amiről persze nem illik beszélni. Arról meg pláne nem, hogy szinte teljesen visszafordíthatatlan már a helyzetük.

Olyan torzulások mentek már végbe az életükben – nem csak anyagi értelemben –, amelyekkel már nem lehet visszakapcsolni ezeket az embereket a normális működésbe. S az igazán kényes kérdés az, hogy mert rendkívüli erőforrásszűke van, a kormány kegyetlen döntéseket is kell hozzon, aminek a „motivációja”: akkor nem pocsékolok semmit egy feneketlen zsák mélyére. – Tudom, ezek nagyon kegyetlen szavak, de éppen az egészséges szövetrendszer életben maradása érdekében kell kegyetlen döntéseket hozni"

A Bogár legalább kimondja, amit mind tudunk. Mármint (egyelőre) passzív eutanázia és szociáldarwinizmus = fidesz nemzetmentő program.. izé pogrom
@politikus-omm: húzzá vissza az AB "meleg" fészkébe. még van kibaszott jó éved. aztán marad a tolószéknés a tolófájás. Gerincteleneknél ez a sors ajándéka. magad alá szarsz és lubickolsz benne, míg a férgek el nem kezdik rágbi rajtad a húst. onnan kezve kicsit kényelmetlen a dolog, de agy droid viktorért bármit elvisel. na csá.
@politikus-omm:

Látom téged rendeltek ki mára kisügyi :)
Cica kicsinálta a cukorosbácsitokat,sírni tudnék...de tényleg :)
@politikus-omm:

Ez hülyeség. A túlzásba vitt mohácsiviktóriaizmus-ra nem a bayerizmus a válasz. A helyzetet prekoncepciók nélkül is kezelni lehetne, de az nem érdeke senkinek. Abból ugyanis közvetlen szavazatra váltható haszon nem származik, cserébe élhető ország néhány év után igen.

De amíg szavazat a bármi áron jogvédelem, és szavazat a cigányozás addig változni semmi nem fog.
@Kijelölt Felelős: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Köztünk szólva ez idáig nem egy nagy változás :-))
De Ferkónak mutatni kellett valamit amit a vagyonkezelő helyett mutogathat.
@Kijelölt Felelős:

Meneteljenek csak, nosza. Biznisten csináltatnék egy mobil emelvényt ahonnan integethetnék amíg elvonulnak előttem :-D
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Nem tudom honnan a rajzás, azt hittem a szar időben nálad unatkoznak a vendégek és adtál nekik elfoglalságot :-D
Adott egy társadalmi probléma amit a politikus elit maga előtt görget a rendszerváltás óta. Előtte is létezett a probléma más dimenzióban. Akkor találtak rá egy valamennyire hatékony megoldást , KMK és a teljes foglalkoztatottság.
A rendszerváltás után ez tarthatatlanná vált.
A munkanélküliség növekedése nem csak a cigányságot érintette erősen,hanem a képzetlen lecsúszó másnemzetiségű rétegeket is.
A mélyszegénység nem csak a cigányok problémája.
Megoldás egy növekvő gazdaság lehetne,mert mint mindenhez itt is pénzre lenne szükség bármilyen megoldást is választanának.

Ezért próbálja minden kormány a tüneteket tompítani és ha lehet majd a következő kormányra tolni a megoldását.

Az nem megoldás,hogy egy Fidesz-Pentium Bayer megmondja a tutit,és kiadja a kilövési engedélyt a nekik nemtetsző életvitelű rétegre.

Kik azok a választópolgárok akiket állatnak tartanak?
Ki határozza meg azok körét akik problémásak?
Bayer ? ---ezt senki sem tudja komolyan venni.
Pintér?--- de hát ő két hét alatt rendet csinált!

Erkölcs,etika?

Mi lesz azokkal akik Bayer értékítélete szerint állatnak tekinthetők, de nem cigány nemzetiségűek ?

Nem a kormánynak kellene ezzel a kérdéssel foglalkoznia?
Nem Pintérnek kellene Bayer ellen eljárást indítania?
A békamenet hová fog indulni ezek után ilyen vezetővel ?

Ezek a kérdések..........
@DezInf: @Cica a SzélsőJobbBaloldalról:

Akár hogy is, üdv a varánuszon aktív miskolciak közt földik :-)
@Fabius: Nem, szar időben eccerűen nem mozdulnak ki és ezért nem éjszaka olvasnak blogot. Éjszaka meg a kutyának sincs kedve kommentelni, nem hogy a Cicának! :)
@DezInf: haggyad má... megvan a békemenet új jelszava: NEM LESZÜNK CIGÁNYOK!

a sor elején komposzt dávid, kol ontár orbán, nemecsek erdő, tökmag alsó, bélszeles mario, schmitt egon, demagága zoltán, huzavonót gábor, bubencsik tesókámban húzzbele kétszer... révpattakky zacilovagufó attila... posztsmiedmarischka, meg az exgülüszeműnéeuképvisselő.... és minden secperc alatt meg lez oldva... ömlenek a szavazatok, mint télaó zsákjából a szalonképtelen cujor...
@Penivaldes: ne csodálkozzz előbújt az ország krémje:-) asszem ez a világvégét megelőző 5 másodperc eleje:-) méghogy a borsodiákok bunkók:-)
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Ugyan származásilag nincs közöm Borsodhoz, de ha fele igaz annak, amit a két kötetes 'Érik a vihar'-ban olvastam, már az maga tragédia. Nem feltételezem Gyuriról, hogy kiszínezné a történetet, annál jobban ismerem a munkásságát.
Förtelem az egész, persze aki csípőből oldja meg mondjuk az avasi kérdést, az kurva szentség, hogy nem szánt mondjuk erre a könyvre sem két percet.

Annyába
@vitéz Thapóccay néma bárány: Köszönöm, ez jól esett.

Érdekes dolgokat tud itt (is) meg az ember. Plusz jó látni hogy gondolkodnak azért az emberek, bár kis része, de...
Még ha nem is mindig úgy mint én, de gondolkodnak.
Ebben a topikban van/volt némi véleményem, megosztottam. Eddig is akadt, csak nem mindig voltam itt "időben". Olvasni viszont olvastam.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"révpattakky zacilovagufó attila"...
naemész Te ja-:))
@Knósszosz:
Több mongyuk, mint kalbász.
Majvigyázok...
@Fabius: "Abból ugyanis közvetlen szavazatra váltható haszon nem származik, cserébe élhető ország néhány év után igen."

Nem az lenne igazán szavazatnövelő bármelyik formációnak, ha egy élhető országot produkálnának a politikájukkal???
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Nem áll jól neked, amikor az übermenschet játszod. Maradj szerény és beszélj te is úgy másokkal, ahogy magadnak is elvárod. :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Harapós kedved lett:) kezdesz félelmetes lenni :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tudod az úgy volt, hogy gyermekkoromban kicsi belvárosi házban éltem. a lépcsőházban, melletünk lévő lakás fedett lakás vóóót, ahun nem lakozott senki, de időnként a tartásosnak jelentettek. a tisztázottat apám, még katonakorából ismerté, így az azt hitte pusszancspajtások lettek... eccer az ecceri barátkozási és vizit céljából becsengetett hozzánk. A nappali-előszoba-konyha kombóban ment a Tiszatévé.. és éppen a TV maci zsennyegett, és éppen fogmosás után köpött... az emberke akkor jött éppen és jópofizott... látom, jókor érkeztem... mire az apám lakonikusan: megfelelő embernek megfelelő fogadtatás... ha nem érzel párhuzamot a történet és a mi nexusunk között... hidd el nem az én adóvevőmben van a hiba:-)
@Penivaldes:
Felyén taláttad a szipirtyot, nem.
De halotról vagy jót, vagy ha az nincs akkorroszat.
De mégse, új év van oszt fogadalmat tettem.
Libamájat nem eszem, kész, ezt betartom. Nem lesz nehéz, a matolcsy kurvanyát!
@Penivaldes:

De mitől véres a bajsza?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tévedésben vagy. én tőled semmit sem várok. Amit kapok, az is több, mint amit elviselni vagyok képes. A leprát sem hívja meg az ember vendégségve... mégis leesik a füle-farka-bojtja...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
MIJAPÖCS VAN ITTEN???
A mókusokat bánccsák? :D
Nem hagyom!

Na, marhára le vagyok maradva, de a kommentszám alapján volt itt élet!

Miről maradtam le???

Ne fárassz rágcsáló barátom, a tényeket!!!
@Knósszosz: pedig már terveztem, hogy együtt fogunk libamájazni lenge öltözetben
@Penivaldes: mink szeressük a buckalakókat. csak az üregi nyulakat nem. őket kurva nehéz kiásni:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: semmi lenyeges, droidok, ciganyozas, zsidozas, azt hiszem nem hagytam ki semmit, de mokus majd kijavit :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: cigányoztunk, magyarkodtunk, magyarázkodtunk, cigányozozkodtunk... egyébként mi sem történt. ángyámbátya elhajtva a rabok faszára, fabius kinyiktkozott, hogy neki lengettek és nem ő lengewtett, a miskolviak átvették a rémuralmat, gábriella skírózik immár sokadszor a szopórolleron, de élvezi, te meg itten vagyol. mire vagy még kiváncsi?
@Penivaldes:
Húúúú'bazzzz! Hogy TI milyen intimek tudtok lenni... :D
@Fabius: A helyzetet prekoncepciók nélkül is kezelni lehetne, de az nem érdeke senkinek.

- Nem lehetne. Soha sehol cigányokat még nem zárkóztattak fel tömegesen, ott sem ahol erre sokkal több a pénz és kevesebb a cigány. Vagy igen?

- Aki akart felzárkózott azt most is lehet.
@Penivaldes:
Lenge öltözet stimm, kilóg a gatyából a shengem, a libamájnak meg hiába nem köll útlevél, ssose fog kispestre gyünni.
Lukács evangyélioma:
"Öregek gyerekek éhezők
Engedélyezett bűnözők
Választott tolvajok
Asz' mondják, hogy jól vagyok de
A dohány mindig a másoké
A dagadt iparmágnásoké
Korrupció enyészet
Leszarnám ezt az egészet"

Ja, ez Tank. Azé Lukács.
@Knósszosz: hüle razziázz a spárban... ha szerencséd van akcijősan harmadáron fél kilás libamáj, 5 nap múlva lejárósan... ránk még sosenem romlott:-) 3 rúgó 9 helyettt...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Tul'képp semmire, ha ilyen a hozzáállás, akkor én haza is mehetek! :D
A negyedét sem értem, de ez az én hosszú napjaim gondja - a pöcs kivan veletek, hogy egész nap ráéértek én meg tekerek és győzöm összedobni a GDP-t... NYASGEM!!! :)
Inkább kilépek, oszt valami agysorvasztót nézek, 3 ujjnyi malátalé után... :(
@Penivaldes:
Neked is ... izé, ÚRIEMBER nem VADDISZNÓ! :D
@Penivaldes:
No comment, aranyanyám!!!
Valamivel le kell kötnöm magam, különben átmegyek állatba... NO NEM EGÉR MÉG, DE MAJDNEM! :D
ÚRIEMBER nem VADDISZNÓ!
... még, ha röfög is! :))
@Knósszosz: thank csapodárba estél? egy debreceni tímárbőrművesnagygazda határozza meg kispesti létedet? nem zeusz-pisaidon, hádesz, héra, apollo, mercurio-hermesz, gaia, athéné, árész erisz , írisz, ártemisz? vesszél légyen a neved:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Szpárba kilenc normálba?
Baszad meg a lörinczi piacon frisibe 6 ezer. Rohagyon a multi.
Meg.
Tudod menyi/menyei csirkeczombot tudok rántani háromezerbűl?
Hoff MAN teheróttórózsa annyi gázolajbul letaposná egy Kamazzal a zegész Qrvinusz eggyetemet, oszt nem köllene sajtósokkal pöcsőnnie.
Vénkurva
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: jó van na... látom nem értesz:-) ez részemről a szíves invitálás volt... arról nem tehetek, ha belefulladtunk a cigány patakvérbe egész nap. Fordulj bizalommal fabiushoz a reklamációval, mindennek ő az oka, ő tematizálta-dramatizálta a kérdés. Különben is rövid összefoglalót kértél:-) megkaptad. Akkor ne óbégass... nyikhaj posztalkoholista:-)
@Knósszosz: vazze lőrinbe innen tour-retour benzina 20k... 3 nyereség a májon... már nagyon megérte:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Vesszen hát, de hívő vagyok!
Pukkíni mellett a Tank is elfér.
Nem tom hogy, de el
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: csak jelzem, ma ez kb a második órám... én is dologozm valé, ce nem GDP termelősen, te nem fogsz kapni utánam nyukdíjat. Nemhogy 13.havit, elsőt sem:-)
@politikus-omm:

Vagy igen. Mutatok neked kicsiben működő, romákat tanulásra és beilleszkedésre sikeresen ösztönző programot itthon.

De jellemző módon az eredményeik ellenére éppen elkaszálják őket, mert kilógnak a ner köznevelésből.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
arrul én nem tehetek hogy felétek csak a harács
itten ilyen nincsen mer kereslet se van se lessz
ez olyan kusza tézis
na!
@Penivaldes:

Hajaj, de még hogy tudok :-D
@Fabius: Egyet én is tudok: Gyöngyöspata. Mondj te is párat. Persze anélkül nem ér ha nem tudjuk mibe kerültek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: jahh, sirsz, risz, oszt cuppansz a sorre, meg a nokre, cukkold Knosszoszt oszt kaja is leszen, ferfiembernek, meg neked kell meg valami josag? ;)
@Penivaldes:
nem-nem az
ő nem írt operát programkapcsolóra, csak igen ritkán.
@Penivaldes: hááá asszem dióüzőként... szőlőgolyokkal félkómában a lába között. és dorbézolását megpróbálja szünpozionként nékünk eladni. a hetérák, meg még ki is röhögnek bennünket:-)
közben számláz nekünk mindenféle zenészeket, pl eustach-kürtösöket:-)
@Penivaldes: mindig is tuttammm a görögoszoknak akkor se higgyál, ha már ló legel a sírjukon:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az elvégzett munka lófasz mint tudjuk. Szavazat az ígéretből van. Ezért nem csináltok ti se semmit, és ezért nem csinálnak a jogvédők sem. Megoldás helyett mindkettőtöknek a látszat fennmaradása az érdeke. Egykutyák vagytok ilyen értelemben.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
a szümposzion rendbe van
csak turbószolárium ne legyen a közelbe
mer egy estleges senatoraszonyi kirohanás
a zelfeledet csőcsere mivoltábul
elbassza az egész iccakát
nahát...
@Penivaldes: különben is, akinek ismerrősse lehetett a dajdAJLOSZ, FAKAROSZ MEG A TENGERBEZÓZÁ... AZ MÁSRA IS KÉPES:-) evanson pl. revansot vesz... schliccemannert pedig meggyőzi, hogy trója mégiscsak rethimnoban volt:-)
@Penivaldes:
én sem fogok
a kotta az olyan han írásjel
kurva életbe se fogom érteni
viszont az unicomot a sötétbe is felismerem!!
@Fabius: csodállak angyali türelmedért... és gábriellát is,,, ennyire dörgeszkedő lábnyaló kutyy kevés akad a földön... a huszonharmadikezredik oldalbarúgás után is itt sündörög... ha már az eszéért nemmm... legalább a kitartásáért kér egy kis fejsimit.
@Knósszosz: Szagról. ércsük, ha nem is szeressük, igaz magyar hungaricum, ugye?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Kréta fele jársz
tehát jó fele jársz
s ne basztasá vele mer ögen fálydalmas hogy nem tudok el jutni ar a fele...
de mongyad ez csak piszka-:)
ha lessz valamikó egy schö lieman aki kijássa levédia hat-nyóc rétegit minegyikbe törpeköcsögöket fog tanáni fehéralakossan gömböljű izével a minósz lába elűtt
na aszt hogy magyaráza meg majd az arcturusi czivilizációnak?
He?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: gyenge es vedtelen lelkekre vadaszik, akiket atcsabithat a setet oldalra, ha megszolaltatik, felporgettetik
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mostmé', görcsbe ugrás tényleg van, csak nem a zemberek gyomrában, hanem a két hülye seggében :-D
@Knósszosz: hát nem is tudom... ha fidecfan halomsírra lel, vakszeg elcsodákszik majd a sok csucsorítószájú köcsögdíszen, meg a kilógó nyelvtámaszú, maradékában is fekália szagú amforákon. De talán nem lesz 9 réteg... csak legfeljebb kettő. És az is bőséges leletanyagot biztosít.
@Penivaldes:

Istenkirály módra, te, há nem vagyok én jány! :-D
@Knósszosz: Persze hogy piszka.. ha nem lenne az persze-police felé orientálnálak, pedig az manapság veszélyes útvonal:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Megvan neki a maga hülyesége, de ha minden jobbikos csak ennyire lenne beszédképes, legalább alapvető dolgokban egyetérthetnénk.
@Knósszosz: én sem fogok
a kotta az olyan han írásjel
kurva életbe se fogom érteni
viszont az unicomot a sötétbe is felismerem!!

akkomán sosem tudod meg, mi is a háromkereszt az elsőosztályú szifiliszen kívül... neked elárulom: c dúr nincs kereszt, G dúr egy kereszt, D dúr kétkereszt, A dur három kereszt. asszem így van, ha nem, mingyá itten Rodeo és kijavít... lusta vagyok elbattyogni ellenőrizni a zongorán, zeneelmélettel meg vagy 20 éve nem foglakoztam:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Redőrállam /zsiába?
Miket nem mondassz!
Ottanis gyújtogattak tvészék házat?
Apor Éva ilyesmit nemírta könyvibe mindegy.
Bukephaloszt meg viszaaták a sanyinak
csak szépen köllöt kérnie
szal nem értem én eztet a keleti kulturhaeleni fanjalogást
@Fabius: persze... és igazad van. én is csak élvezkedésből fikázom... tényleg majdnem kommunikációképes a maga szintjén. egyébként napok óta gongolkodom a nemén... szerintem nő a szentem, viszont ahhoz képest hiszti nélkül viseli a csapásokat... már már tisztelem ezért.
@Knósszosz: hmmm nem akarsz Szifiliszbe utazni ismeretlen érzéseket felfedezni? gyáva cenk:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
fasza
mer én meg ráadásul zeneiskolába jártam, oszt azé sincs fingom mi a durr - illetve arról azér van, mer a hagymás babot szeretem.
De, hogy az cé, vagy dé, vagymifene... háát-:) Én egyet tudok/értek, ami tetszik azt hívhatják akárminek, azt hallgatom. Ami meg nem, az megy a kazánba, oszt jónapot.
@Fabius: Akkor Mókus visszafogja fogni a csápjait, ha már így "mellé lőtt", ugye? .-P
@Fabius: biztos? nemmondod... ajjaj.. jobber létére akkor amolyan latexnacis láncos hajdobálós és kicsit pöfe? :-))

na mindegy is... ne feszegessük. olanamilen:-)
divany.hu/poronty/2013/01/09/ciganyok_zsidok_-_mit_mondasz_a_gyereknek/
"Felnőtt, elvileg értelmes emberek írják le azt, hogy ma Magyarországon van olyan gyerek, aki megérdemli, hogy éhezzen."

Na, ez az!
Háromezer rénszarvast vadásznak le
A betelepített állatok veszélyeztetik az őshonos fajokat a Déli-sark egyik szigetén.

asszem valakinek ez itten hír... adjátok át neki:-)
@Orica Középföldi: hajjaj... beszarok... Bolit is mingyá más(ferde) szemmel nézem:-)
@politikus-omm:

"Nem lehetne. Soha sehol cigányokat még nem zárkóztattak fel tömegesen, ott sem ahol erre sokkal több a pénz és kevesebb a cigány. Vagy igen?"

Mondjak egy példát? Elég egzotikus hely.....

Magyarország.

Nme most volt, de ne feledjük.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Hogy pöfe vagy nem pöfe asztat nem tudom, de hogy Gábor az biztos :-))

A latex nackó Ismerős Arcokon tán nem divat, de mit értek én a radikális popkulturához :-D
@Fabius: latexnackó szopóálorca, mint a nyitóképpen a zsótin? fantasztikus... már mahjdnem TEK-es... akarom mondani tökös:-)
@Fabius: Kurvára nem érdekel egy program sem, abból már volt pár 60 év alatt.

Dolgozó cigányt mutass, az a cél. Gyöngyöspatát mondtam, mert jobbat nem tudok.

Mit mondasz?
Sousa elárulta, mikor volt a legboldogabb

A Videotontól távozó tréner bármikor a fehérváriak rendelkezésére áll, ha szükségük van rá.

hehhe, amior kimenekült az Orbánapós szorító karmaiból:-) farkát felcsappantva elinalt:-)
@politikus-omm: pölö nézzél a tükörbe. lassan éjfél és te még mindig itt gályázol havi 47 ezerér... és a világítómellény sem láccik rajtad leveheted.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Zsóttira szót pazarolni az olyan felesleges tevékenység, mint Kozsó zenei munkásságát pozitív értelemben méltatni. Megmondom az ő szintyin, nekem nincs ingerenciám a nevét sem leírni, sokkal inkább megragadott a poszthoz odavágott kép.

Na mégis; Zsótti cumiálarca az heveny kacagást váltott ki belűlem, de nekem semmi se elég, ezér asztán fokozni akartam az élvezeteket. Gondoltam a menet élén masírozó szardaraboknak adok értelmet avval, hogy olyan arcot csinálok nekijek, amelyeket senki sem érthet félre. Rábasztam, a kép betöltésénél azt mondta a fotósopp: „fatal error”
Kerestem miért ez az egész, aztán a haverom aki számítástechnikából Jagermaister laude, megfejtette: Kerényi egy veszélyes parazita, karanténba helyezve!

Most tanulom a sop kezelésit, nem futamodok meg az első kudarc után.
De az a menet eleje… az maradandó élmény.
www.origo.hu/utazas/europa/20130109-elmenybeszamolo-napolyrol-pompeirol-es-a-vezuvrol.html

kicsit szubjektív, én nem egészen így láttam, de legalább ilvasható. a mellékelt képanyag silány... azért nézhető. a hangulatból semmit sem ád...
@Knósszosz: há igaza van a bitvarázslónak... ennyi -1 bites hulladék a legjobb képet is tönkreteszi...
ne add fel.. a fotósbolt szeret téged. kerényit nem... semmi gond... a kalapja maradhat. próbáltad már shoppolni wagner lóheringjét danolászva? szentem működne:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: azéé elég szegényes... hazánk nagyfia ott térgyepel Szusza előttt... adom párom-lányom... taníccs meg egy esernyős cselre.... a válasz: fijam, inkább miniszterelnökölj:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Lóhere-Szúsza, na asszem most ütötted ki a Fi-relét-:D-:D
Bazmeg!!
Kurvajóéjtet, honlap itten!
index.hu/kultur/media/2013/01/09/akar_egymilliardot_is_fizetne_a_kozmedia_hogy_tavol_tartsa_a_tuntetoket/
"kérjük, hogy tartózkodjanak minden olyan tartalmú megnyilvánulástól, amely a konkrét tényeket elferdítve azt sugallja a közvélemény számára, hogy Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata és Polgármestere önhatalmúlag beavatkozik az MTVA és a demonstrálók között zajló vitába.”

Szív emlékére..meg azért, mert nem lehet arra elhaladni valamiért..
@politikus-omm:

Az alapszinten iskolázott és beilleszkedni képes cigányból lesz a dolgozó cigány. Ez a program erre való, a szülőket is bevonja.

Ha ez nem érdekel akkor a megoldás nem érdekel.
@Fabius: A majomból nem lesz professzor.
@jaegtoer:
végűlis ki volt aza számomra névtelen focista aki megnyerte a Puskás izét? a törpéről hallgattak mint szaros pistáról az, hogy ő odaóvatoskodott fotódzkodni a futballvilág celebjeivel az a hivatalos ünnep lezárta után a kutyát sem érdekel a magyar kormánysajtón kívűl

abban bizonyosan igazad van hogy elterelő gumicsont akciók ezek sorban én arra saccolok, hogy valamiféle törvénykkezés és alkotmányozás előkészítése folyik az MNB-vel kapcsolatban, de nem merik túl korán bedobni, de márciusra készen akarnak lenni...sok az az aranytartalék ott számukra elfekvően

a többi minden más gumicsont

a kövéret meg undorral szemlélem számomra nem ember

brüühühühühü
@Orica Középföldi:

a virtuális nudlijához bizonyosan a zsebhokisztár évek óta nyílvánosan keresi és még sohasem találta meg

brühühühühü
@politikus-omm: Nem minősítelek, mert nevelésem tiltja, hogy csúnyán beszéljek.

Magyarországon a rendszerváltásig a cigány lakosság nyolcvan százaléka dolgozott.

Az építőipari és a nehézipari segédmunkások jelentős része cigány volt. Azonban a rendszerváltáskor elsőnek a nehézipart építették le, az építőipar meg magától zsugorodott össze, a nagy állami lakásépítkezések megszűntével. A munkásszállásokat is azonnal megszüntették.

Ezek az emberek, akik az úgynevezett "fekete vonatokon" ingáztak hetenként Budapestre és a nagyvárosokba, egyik napról a másikra munka nélkül maradtak. És senki nem igyekezett ezen segíteni.
Most már több nemzedék nőtt fel, amelyik nem látta az apját-anyját dolgozóba menni. Mert nincs hová. És ha a munkábajárás kultúrája leépült, akkor keservesen nehéz visszahozni. Akár cigány, akár magyar az illető.
@politikus-omm: te egy provokátor vagy, ezennel tahótlanítalak, kár az időt azzal tölteni, hogy egy ilyennek válaszolgassak. Ne válaszolj, mert úgysem fogom látni.
Do you hate gypsies? Me and my brother Gary were walking past this settlement of Gypsy children in Bristol recently when he came out with, “Y’know what, Jack? I fucking despise Gypsies and think they are the scum of the earth. Sending children out to beg by the highway until they are black with exhaust fumes is not a culture. It’s a breed of animal.

www.vice.com/read/i-hate-v10n8

Anglia, 1 millió FB-lájk.

Puszika
@Fabius: Remek program csak eredménye nincs, mert 3 éve megy. Amúgy igazságod vagyon, elméletben.
@tucano:

cuki...én azon filózom, hogy ez a zsebhokibajnok magyar mini dili nem akart e eladni magyar államkötvényeket a Guardiolának? kedvező áron?

brühühühü

szegény Herr Thomas, találkozni a géniusszal? és megpörkölődni tőle...kozmásodásch
@épészmérnök:
Honnan lőttök ilyen szimpla tahókat? :)
Az ítéleted alapján, helyből tahótlanítom, de mesélj... :D
@kifordított nagyanyó:

ott a szőr ,arad amíg ki nem hal a fotelból, szobra van és sok minden de halálos szívbeteg amit titkolnak...

a Pepi meg akkor égett le amikor a barca nem sűllyedt el távozásakor, sőt...mintha...vagy csak én vagyok gonosz?

én útálom a messit meg a barcát, zsigerből és reálos vagyok de amit a FIFA csinált az aranylabda dilivel az aljasság, legalább még 12 ugyanolyan jó vagy jobb játékos van mint messike és azokról egy szó sem szólt hogy ki hány gólt rúg az a játék értékvel nem azonos, bár a focit gólra játtszák de nekem egy jó játék nem merűl ki abban hányszor esik be a labda a kapuba ez az egész értékelési rendszer egy szar

brühühühü

és a magyar törpe zsebhokibajnok tönkreteszi a többiek imázsát Platini meg a Pepi volt más is? ls mivel kezelik
@rodeo36: olyan lenne, mint amikor a pont és a vonal találkoznak:)
@rodeo36: csak itt, csak most, csak neked:-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus 2013.01.09. 23:06:44
Sousa elárulta, mikor volt a legboldogabb

A Videotontól távozó tréner bármikor a fehérváriak rendelkezésére áll, ha szükségük van rá.

hehhe, amior kimenekült az Orbánapós szorító karmaiból:-) farkát felcsappantva elinalt:-)

exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus 2013.01.09. 23:14:08
@Knósszosz: há igaza van a bitvarázslónak... ennyi -1 bites hulladék a legjobb képet is tönkreteszi...
ne add fel.. a fotósbolt szeret téged. kerényit nem... semmi gond... a kalapja maradhat. próbáltad már shoppolni wagner lóheringjét danolászva? szentem működne:-)

exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus 2013.01.09. 23:16:47
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: azéé elég szegényes... hazánk nagyfia ott térgyepel Szusza előttt... adom párom-lányom... taníccs meg egy esernyős cselre.... a válasz: fijam, inkább miniszterelnökölj:-)

exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus 2013.01.09. 23:17:50
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: erre... graz-ias mester... megyek:-)

kérem különértékelleni graciosos lathinosz műveccségem:-)
@épészmérnök: hmmm amikor egy nagyarc "vállalkozónak" aki szétverte a nyálát, hogy ő milyen jóbavan a cigányokkal, megpengettem a "brazil gépsort", mint a röhögtetős, kizsákmányolt cigányfajtát, pillanatok alatt eliszkolt. ennyit a művelt magyar vállalkozókrór. ohmmot meg már kb. m.idő szerint 22-kor elküttem a picsába... hülye későnjövö délszaki időütödött magyarok... a zaftosjáról mindég lemarattok:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

én pont ezért az élményért jövök ide "blogni" kösz, muchas gracias/molto grazioso

brühühühü
@tucano: tudod én nagyon jó vagyok ábrázoló geometriában (is) és elképzeltem amint két egyenes (ugye ők végtelenek) metszi egymást és ott keletkezik egy "semmi" semmiféle kiterjedése sincs csakis a másik két objektum léte által határozható meg....ugyanúgy mint az origó

brühühühühü
@rodeo36: asszem, nem véletlenük kevellek benneteket félépmérnükkel... távoli magyaridióták:-)
sebaj, ha összejön, 2 őrával közelébb lesztek:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

két trópufi macsek amint hógolyózzák őket...ha elkaphatnák aki dobta, nem elég nekik hogy abban a kurva hidegben a jeges betonon kell battyogniuk

brühühühü

karakteresek akár az újszínházban vagy a vidnyánszky nemzetijében is eljátszhatnák lédiéslordmacbeth-et

elképzeltem
@rodeo36: má megint tréhány vagy, euklidesz megmonta... két párhuzamos egyenes a végtelenben... fekvő nyolcas, nem hatkilences, tökön szúrja egymást., mint a zsóóótigyerok:-)
@rodeo36: itt a tejes cikk...

mega képanya.

hvg.hu/nagyitas/20130109_Foto_Hogolyokkal_remitettek_halalra_ket_o
vihogj és szőőőrnyűködj. kinjában is vannak parasztok.
mellesleg kérdem, láttad? a kancicának nincs a farka végin bojt:-))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Londonország? vagy "csak" a vidék olyan cuki egy klassz farm Walsh oceansite

addig is:

www.youtube.com/watch?v=-6bG8Mx1GIg

sok sikert és csináld

brühühühühü
na mék alunni nektek meg jó lóreálozást és tan hausert...
@rodeo36: lófülét... öreg vagyok mekimosogatónak... délvidék és vihogó, foggatlan nyukdíjjas:-)
@rodeo36: én pont ezért az élményért jövök ide "blogni" kösz, muchas gracias/molto grazioso

a moltoello jobb lett vóóón:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

azt még senki sem látta és sohasem fogja...Euklidés egy kis firnyák...de ezt nem mindenkinek szabad magyaráznod mert nagyon megterheli őket (vagy csak cipeld ki őket egy egyenes vasúti pályára és hagyd ott őket hátha meg tudják fogni azt a pontyot...és közben meg gyün a vonít a 432 km/óra brühühühü és ööszekuszálódik a kereke arrafelé
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

a bojt...hát tényleg...valahogy nem adtam fontosságot neki...ez valami tréf aaaaaaaaa

brühühühü
@rodeo36: vazze.. a halálközeli élmény után, gondolod érdekli a többi ezeket? emlékszem, írtad... megdödlesz, oszt annyi... se jézus, se pettykó, se lucifer... ezt meséld el egy leendő feltámadottnak, aki nem hamvaszt, mer akkó anyagtalan lénnyé válik, amikor gabriella belefúj ura valagába:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

mint a nyomorúlt Walt Disney-t jegelik a feltámadásig...ki fogja kiolvasztani akkor?

és a többiekről nem is beszélve...nincs ott semmi, én csak tudom jártam már arra, ha egy kis időre is...én is meg a többiek kurvára csodálkoztunk...de azóta nekem mesélhetnek amit akarnak

brühühühühü
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

akkor
thanks very much
muito obrigado
muchas gracias
moltissima grazie

vagy ha szépségre?

molto bello

bellissima

brühühühühü

danke schön
seehr schöne
@rodeo36: erre utaltam, engedelmedel... és én Neked hiszek, nem a hivatásos Nethittérítőknak... a többi tovuhabohu...

voltunk, mik vagyunk, leszünk, ki voltál, ... a magyar nyelv nem ismeri a jövő-menő nyelvalakot.. , leszbosz anykosz, hejde láblógatős nemtelenek vogmuc, felhőnyereg alatt pucsítjuk a léét... et.élvezzük.
.... lófülét, a nihilt, de uram, mi hiszünk.

aztán néma csend...
@rodeo36: belegondoltál: a nyakonszúrt disznó, amikor átadja lelkét a teremtőek, miben hisz? megelégedett? és mellette a vidám emberek. Vihognak, örvendenek... héhóóó kóóbász lesz vacsorára... meg orrbaleves:-) és én is megzabálom, mert a büdös természet ilyen. Nem élni és élni hagyni, hanem,hulljon a férgese.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

ez borzalmasan fog hangzani de a valóság ez: az anyag mozgásából ( inherens quality ) következően mindenféle formája létrejön, olyan is amit el sem tudunk képzelni és az anyag megmaradásának törvénye alapján annak formái átalakúlnak és az élő anyag felfalja a másik élő anyagot mert létéhez szüksége van rája majd ő maga is étekké válik, a zember ha nem kannibál akkor a férgek és a növények eledele lesz vagy hamu mely a növényeket tartja életben

és ez ilyen egyszerű és természetes de ezt annak aki katlik meg bigbang annak ne magyarázd majd vége lesz és akkor majd ...

brühühühühü
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

ja és az "élettelen" anyag is "él" mivel: é pur se mueve

brühühühü

és átalakulásával folytonos és megállíthatatlan átalakulásával azaz megsemmisülésével új formáknak ad életet, még a vulkán is...

hol van ebben a rencerben 'sten? és hogyan?

Madách olyan szépen mondta: és akkor belerúgott és azóta mozga vala...utána mókáznak Luci Feri meg a Vén Szőr Ős??????????

egy faszt

brühühühühü

ember küzdj és bízva bízzál könnyű volt Madách-nak nem volt akkor fidesz
@Fabius: „S valljon mi megint ezen elfogultság oka, melly a közönséget e tárgy körül tökéletes sötétségben tartja? Semmi egyéb, mint országos embereink legnagyobb részének járatlansága a reactiók törvényi körül – melly, mint fentebb érintém, felette fájdalmas, s a közönségre nézve kimondhatatlan káros… Minden engedékeny s lágy törvény okvetetlenül éppen ezen most említett effectust szüli. Tíz bűnöst s gondatlant directe kimél, ellenben száz ártatlant és szorgalmatost indirecte büntet…a rosszat, lágyvelejűt, tanulatlant s gondatlant ápoló törvény, midőn e szép társaságnak néhányit tán megmenti – s csak tán, mert ez is kérdés – minden bizonnyal számtalan jót,okost, tanultat s gondost szüntelen büntet, s eképp nem az élet elvének, de a rom Istenének állít oltárt.”
De hát ezt a korszerűtlen és tudatlan Széchenyi István írja a Stádium lapjain. Ellentétben a mai felvilágosult politikusainkkal, akik az említett lágyvelejűt ápoló törvényt működtetik.
@rodeo36:

ha magyar is a díj, nem hiszem, hogy olyan kiemelkedő esemény, hogy azon a miniszterelnöknek részt kellene venni.

arra is kíváncsi vagyok saját zsebre utazott, vagy közpénzen. mert a kedvteléseit finanszírozza a saját zsebéből.

Szerintem súlyosan terhelt, és nem csak hasban, nem csak lelkileg, hanem észbélileg sem stimmel. de nagyon nem. és az ámokfutás egyre súlyosabb.

régen leveleztünk. működik a régi mail cím?
@Fabius:
Remélem, a törzsnek felajánlanád a lehetőséget, hogy melletted röhögjünk!
bréééking:ha röhögni akartok, igaz inkább sírni kéne, pszihóknak extra phd. téma

A racionális gondolkodás ellen érvel Matolcsy<<<!!!!

Paul Ormerod brit gondolkodó könyve alapján az ortodox gazdaságpolitika hibáiról értekezik Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a Heti Válaszban.

hvg.hu/gazdasag/20130110_A_racionalis_gondolkodas_ellen_ervel_Mato
no komment

"Csak egy homályos ígéretünk van" - nem tudnak tervezni az egyetemek

Az egyetemek még mindig nem tudják, hogy a kormány által bejelentett 55 ezres hallgatói létszám mellé milyen finanszírozás társul. Ez a bizonytalanság ellehetetlenít mindenféle tervezést. Az InfoRádiónak Mezey Barna, a Magyar Rektori Konferencia elnöke nyilatkozott.

hvg.hu/itthon/20130110_Csak_egy_homalyos_igeretunk_van__nem_tud
a magyar rögvalóság:

Ezek a "sztárvárosok" kapják a legtöbb pénzt

A kormánypárti polgármesterek által vezetett 5000 fő feletti "sztárvárosok" részesülnek a legnagyobb állami segítségben az adósságkonszolidáció során - derül ki a Napi Gazdaság birtokába jutott dokumentumból.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_kormanykozeli_sztarvarosok_kapjak_a_legtobb_penzt.541802.html
a vérnyomásom ölég magos, úgy hogy a ma reggeli bosszantási etap letudva, köszönjük a figyelmet
@Szúrófény:

De szép és kifejező (volt) a magyar nyelv!
Kösz, hogy idézted. Évtizedekkel ezelőtt olvastam, a lényeg megmaradt, a zamat elmúlt.Jó volt ismét olvasni:))
@politikus-omm:
Na jó, nem volt teljes körű és sajnos, visszafordíthatatlan sem, de a zennész cigányok integrációjáról nem szabad megfeledkezni. Sajnos a hagyományos cigányzene divatjának leáldozása után a folyamat megakadt.
A zapasztalatokat azonban lehetne hasznosítani, vagy egyáltalán kutatni ezt a jelenséget, Nem tudom, hogy milyen irodalma van.
@Knósszosz: Én meg sötétben is visszatalálok az ágyamba.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha már OFF nekem ez is tetszett. :)

A BUSZJEGY ÁRA és szegény bankok

"Havi egy buszjegy áránál nem lesz magasabb az a költség, amelyet a tranzakciós illeték bevezetése miatt a bankok áthárítanak ügyfeleikre" – jelentette ki a Rájátszásban a Bankszövetség főtitkára.
Fordítsuk meg akkor az állítást: ezek szerint a bankok már egy buszjegy árát sem tudják kigazdálkodni ügyfelenként, mert annyira költséghatékonyan működnek."
@Penivaldes: Ez a fidesznek sajnos csak jó lehet. Fabiusnak az alábbi mondatok, biztos "bejönnek" majd.

"Bár Bajnai kedden időszerűtlen "koalíciós" egyeztetésnek nevezte a tárgyalásokat, ezzel indokolva az Együtt 2014 távolmaradását a további szakpolitikai egyeztetésekről, a mozgalom tárgyalója mégis megjelent az egy nappal később tartott közjogi beszélgetésen. Szintén feszültségeket keltett a mozgalomban az MSZP által meghívott személyek listája, miközben az Együtt is volt minisztert delegált. Bajnaiék lépéshátrányba kerültek az ellenzéki összefogást szorgalmazó MSZP-vel szemben, ezért az Együtt a párttá alakulással próbálja behozni lemaradását."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én csak annyit, hogy hajrá E14 és nem összeborulni mszp-vel, főleg azokkal akiket nyomni akarnak..Szekeres és társai.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: felelőtlenségre való oktatás. azok meg akik próbálnak ésszerű keretek közt mozogni azokat le se szarják...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: @Fabius: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

megfigyelem őket:) kerdem a román-magyar meccs betiltásának ügyében:

kerdem.blog.hu/2013/01/09/vona_gabor_csak_maradjon_csendben

ez a bekezdés "tetszik" legjobban:

"A fociszövetség döntésével nem értünk egyet. A határozat alapján egyrészt olyan érzése támad a laikus olvasónak, mintha az egész stadion antiszemita ordibálásban élte volna ki felgyülemlett frusztrációit. Ezzel szemben egy törpe kisebbség fröcsögött. Másrészt a külső szemlélő azt is gondolhatná, hogy hasonló gyűlölködések csak Magyarországon és a hasonló büntetéssel sújtott Bulgáriában fordulnak elő. Aki látott már franciaországi közvetítést, tudhatja, hogy ez nincs így. A magyar stadionokban sajnos megszokott epeömlések szerte Európában előfordulnak. Egyébként meg azért is morgunk a FIFA határozatára, mert erősen befolyásolhatja a selejtezők eredményét. Üres lelátók előtt a magyar csapat kisebb eséllyel küzdheti ki a továbbjutást, s ezt a Svájcban trónoló urak is jól tudták."
@rodeo36: hah, irány csoport sajtótájékoztattak, milyen nagyon különlegesek enmaguk. csak úgy árad a frissen szántott föld illata ezekből a népi esztétikusokból.

"Az Irány Csoport már csak azért is kuriózumnak számít a magyar közéletben, mert a legtöbb ifjúsági szervezet a mai napig liberális kötődésű, vagy legalábbis liberális jelszavakat is a zászlajára tűz. Az Irány Csoport ezzel ellentétben nyíltan jobboldali, és Magyarország sikeres jövőjéért fáradozik."

polgarportal.hu/kuzdo-ter/magyarorszag/1291-a-nepiseg-a-szabad-tarsadalom-eszmenye
Fogadjunk, hogy a birkamenetben ezután is lesznek cigányok. Vannak olyanok szép számmal - cigányok, fideszorkok stb. - akik köpet-, hányás-, vagy sz*rviharban is (ami a főkolomptól, vagy adott esetben éppen az előttük lévőtől származik) is rendíthetetlenül és boldogan masíroznak a csordában. A csorda az szent. Cserébe nem kell értelemmel rendelkezni.
@Fabius: Ezt azért nem mindenhol lehet megjátszani.
@Fabius: Életem.
Ahogy Gábriel írta később.Ha 10-ből 9 esetet cigány követ el akkor nem szabad általánosítani.
Ha meg 10-ből 1-et magyar akkor igen.
A fehérek 9 szer annyian vannak ebben az országban mint a cigányok.
És 9-szer annyit is bűnöznek.
Azt meg nem tudom elhinni neked,hogy ha hallasz egy bűnesetről akkor esetleg nem az jut eszedbe,hogy ne ezek valószínűleg 90%-os eséllyel romákok voltak.
Nem vagy te hülyegyerek.Sokkal okosabb vagy nálam.Meg valamivel idősebb.
@Fabius: Te gy kicsit olyan vagy mint -nem tudom ki- ezen a blogon,hogy ő az integrálásban hisz,mint az erőben.
Ti ezt talán úgy képzelitek el,hogy Gazsika ellop valamit,ti meg szépen megsimogatjátok a fejét,hogy Gazsika ezt nem szabad.És ezt egymás után 15-ször.
Ezt sajnos nem engedhetjük meg magunknak.
És hiába bízom én a gyerekben,mert nevelhető,ha a szülei szarnak az egészre.
Oda már keménység kell.
Értem én hogy kell a párbeszéd de ez nem mindig elég.
Valamit a kokeróknak is tenniük kell.
A kettővel ezelőtti pontosan:És 9-szer annyit is bűnöznek?
A kérdőjel ott lemaradt.
@bella _ciao:

hát nem kedvesek, dolgozni így nem kell majd eltartjuk őket ők meg pofáznak fasszágokat közben semmi sem történik agnoszkálás, agnoszticizmus, penész és moha bácsi a törpe valamint a Karinthy kisnyula a vérző orrával

brühühühühü
@Orica Középföldi: farkasflóri 60as IQ?otthon zokog?...ejjj nemá ennyire elfogult vagy sok ponton:))))
Remélem a TASSZ, az össze jogvédővel és a cigányság vezetőivel együtt sűrű tömött sorokban igyekszik Ózdra, hogy tüntetésen álljon ki két, becsületben, munkában megöregedett, szegénységben élő/élt idős ember jogaiért, illetve felemelje a hangját és követelje a "sáska" életmód, valamint annak annak eltűrésének/hallgatólagos támogatásának a azonnali beszüntetését a cigányság részéről!!

Már ha komolyan veszik a saját maguk hangoztatta "jogvédelmet" és PC-t!?!?!?
@bella _ciao:

nem lehet belépni nem fogadja el a jelszavamat, kis hamisak...a fácsén kitettem őket az én lapomon kommenttel,

brühühühü

nem kíváncsiak mások véleményére vagy csak azokra akik bedőlnek?
"Bayer átlépett egy vörös vonalat" - Orbánnak állást kell foglalnia a külföldi sajtó szerint

Bayer Zsoltnak a Magyar Hírlapban szombaton megjelent cikkével foglalkozott csütörtökön a Libération című francia és a Der Standard című osztrák napilap.
@Fabius: Ez nem csak a jobbikosokon,hanem a náczizókon is múlik.
Amúgy meg ha már oktatás.
Talán ilyen iskolák kellenének:
naczivadasz.com/?q=egy_borsodi_falu_amitol_vona_gabor_zikkajl_rohamot_kapna
:))
A Varánusz meg Fideszesezik, hej, hej!
ennyi

Elutasította az ügyészség a Bayer Zsolt elleni feljelentést

Elutasította az ügyészség a Bayer Zsolt ellen közösség elleni izgatás miatt tett feljelentést - közölte Ibolya Tibor megbízott fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel.

hvg.hu/itthon/20130110_Elutasitotta_az_ugyeszseg_a_Byer_Zsolt_el
@rodeo36: gondolom a logineket és a paszvördöket a békameneteken osztogatták, ott meg nem voltál ott.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

" közölte Ibolya Tibor megbízott fővárosi főügyész "

Első ránézésre Cirbolya Tibornak olvastam,ezúton is elnézést kérek !
Nem szeretnék pongyola gondolatbűnözönek lenni.
ez is opni pozitív:

Kocsis Máté: "a gyilkosok pártjára állnak" az MSZP-sek

A parlament rendészeti bizottságának összehívását kezdeményezi a Fidesz az újévi szigethalmi késelés, illetve a hétfői ózdi gyilkosság kapcsán - mondta Kocsis Máté, a bizottság elnöke, aki egyúttal kijelentette, hogy az MSZP politikusai "a gyilkosok pártjára állnak".

hvg.hu/itthon/20130110_Kocsis_Mate_a_gyilkosok_partjara_allnak_a
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Imigyen ceterum censero: ki a valóság közepében leledzik, s nem holmi hallatlan egalitarista, s csupán elmebéli fertőben tengődik, ne álltassa magát efféle hisztériával! Rendes embernek e tsőtselékből jövő hüsztéria nem kávéház. Inkább méltóztassák szorgalmazni ama csendőrség újbóli megerősítését, kik vaskos huschanggal páholják a czifra szinezetű martalóczokat, amennyiben amazoknak kedvük támad rakonczátlankodni. A czigányság derék része pediglen iszkoljék a kávéházakba hegedálni, mintegy elnyomandó az onnét rádióból kurjongató, s kibírhatatlan virtschaftot.

alternativa.blog.hu/2013/01/11/cziganyviccz
No kedves "angyal barátunk" mit szólsz ehhez? Már akkoriban írtam, hogy csak családi perpatvar volt a szigethalmi késelés!
"Fáklyákkal vonul fel ma a "cigányterror" ellen, vélhetően ismert fiókszervezeteik kíséretében a Jobbik a szigethalmi Zsigmond söröző közelében, ahol újév hajnalán megkéselték Sávoly Gergő ökölvívót és Bozsányi Gergő birkózót. Ők egyébként - mint Rózsa Mihály, az MTK ökölvívó szakosztályának vezetője jelezte - maguk is jóban vannak romákkal, hiszen Sávoly szilveszterező baráti társaságának nagy részét is romák alkották, és a szakosztály sportolóinak "nagyobb többsége is roma származású". Így viszont felesleges etnikai konfliktust emlegetni."
Akkor most mi ellen is fogtok ma felvonulni? Az áldozat vagy az elkövető ellen? hahaha....
@ariel12: Az egyik kislány azt mondta a tévében,hogy ő nem ismerte az elkövetőket.
Amúgy a normális romákért szerinted nem kéne kiállni?
Remélem nem lesz olyan mint patai jaózsika.
Most éppen kivételesen nem fehérekbe kötöttek bele.
Persze tudom ez csak egyetlen kirívó eset,ilyen nem volt soha és minden bizonnyal nem is lesz ilyen többet....
Nagyanyó!
Tudtommal a mai jamboritok nem a normális romákért hanem az összes roma ellen lesz. Az ürügy ez a késeléses balhé. A gond csak az, hogy elkövető és áldozat is roma! Tehát valami más skandálnivalót kellene kitalálnotok mert ez így igen snassz. Egyébként a 11 szereplős vasvillás balhé okán miért nem szerveztek felvonulást az echte fehér magyar parasztok ellen mert a szereplők azok voltak bizony!
@ariel12: LOL és ikszdé.
Senki nem az ÖSSZES cigány ellen van.
Ezt te is nagyon jól tudod.
Anno a Mortimer féle dolognál is ment a hiszti,hogy rasszizmus de aztán lett kuss.
A vasvillás balhéról.
Erre mondta gábriel:ha 10 esetből 9-et cigány követ el,nem lehet általánosítani.
Ha meg tíz esetből egyet fehér követ el akkor egyből magyaroztok.Ezt most így hogy???
Nem magyarozik itt senki! Viszont nektek akkor is el kellene mennetek vonulgatni ha éppen nem cigányok csinálják a balhét. Így lenne korrekt vagy pedig kussoljatok a nemzetiséget illetőleg.
@ariel12: Persze te sem akarod érteni mi a különbség a kettő között ,ugye?
Mondjuk annyi hogy a kokerók mondjuk közben évek óta terrorizálják a környéket esetleg.
Láttál már olyan utcát ahova nem mernek bemenni az ott élő fehérek miatt?
(tudom most jön az,hogy igen és mindegyik gárdistásos,meg cigány vért iszik de ezt most hagyjuk)
A múltkor Szív még a családon belüli erőszakot is belekeverte,pedig az messze nem ide tartozik.
@ariel12: A cigányokon és kertész ákoson kívül tényleg nem magyarozik itt senki.:))
Egyébként én azért szoktam fehért és nem magyart írni ,mert a cigány is elsősorban magyar.
Aztán majd eldönti mivé válik.
kifordított nagyanyó
Bocs, de én maximálisan "szívvel" értek egyet. Innentől nem is érdemes ezt folytatnunk.
@ariel12: Egyet érthetsz vele de a családon belüli erőszak meg az úgynevezett cigánybűnözés az két teljesen különböző dolog.
Nekem elhiheted,én csak tudom!
@ariel12: Látom összetartotok.
Nektek én vagyok a magukfajták.:))
@ariel12: @kifordított nagyanyó:

"Erre mondta gábriel:ha 10 esetből 9-et cigány követ el,nem lehet általánosítani.
Ha meg tíz esetből egyet fehér követ el akkor egyből magyaroztok.Ezt most így hogy???"

ebből következik az, hogy senkinek sincs igaza, még annak sem, aki azt állítja, hogy senkinek nincs igaza.

Vannak olyan helyzetek, amikor már nem annak van jelentősége, hogy ki a hibás, hanem sokkal inkább annak, hogyan lehet a problémát megoldani.
Mivel a probléma megoldására nincs akarat, sem pénz, ezért marad az oszd meg és uralkodj elvének gyakorlati alkalmazása, és folyamatos napirenden tartása.

jó vitatkozást ami a továbbiakat illeti.

A dzsobbik, pedig nem azért rasszista és faszista, és nátzi, meg szirszar, mert cegánozik, hanem azért, mert "ennyi idő alatt" (4 év?), és akkora költségvetéssel a háta mögött, már közzé tehetett volna egy tanulmányt, egy megoldástervezetet, amelyben nem vonulási útvonaltervek, hanem a probléma eurokonform megoldása, annak költségvonzata, és annak forrására vonatkozó javaslat is benne foglaltatik.

Tehát aki csak annyit tud mondani, hogy fujj cigány, arra nincs szükség.

Mondom ezt azok után, hogy annak idején Malacnál (szenzor.blog.hu) Szögi Lajos tanár úr meglincselése után elég alaposan ki-, és meg-, és átbeszéltük a madzsari kérdést, szamurájkardig bezárólag úgymint kedves Mortimer ősmdzsari honfiú méltatását is érintve.

szebb dzselent és dzsövőt tezsvíreim, ne marzsátok edzsmást, mer fölösleges. úccse múlik rajtatok semmi.
@jaegtoer: Eszem ágában sincs vitatkozni azzal akit lehetetlen meggyőzni. Egyszerűen ezt akartam kihozni az egészből, hogy egy picit furcsa amikor elmegy a dzsobbik tüntetni a cigányterror ellen oda ahol két cigány ember püfülte egymást. :)
"Orosz Mihály, Érpatak hírhedett polgármestere nem fogta ennyire vissza magát, a késelés éjszakáját meglovagolva jöttek a liberális cigánypolitika férges gyümölcsei, a liberális jogvédelem, ami fenntartja a mély züllöttség állapotát, ahol minden szankciók és megtorlás nélkül marad, ahol cigányközpont épül a magyarok ellen uszításra, és ami nem engedi sem a zsidósággal, sem a cigánysággal szembeni, szerinte szükséges differenciálást. „
Na innentől aki ilyeneket mond azt mind nyugodtan fel lehet lógatni egy szép lámpavasra!
@jaegtoer: Vannak olyan esetek ahol az emberek többsége arra következtet,hogy:Na ezt is tutira cigányok csinálták.
@ariel12: Igen.Ismerek olyan esetet,ahol roma ölt romát minden ok nélkül.
@ariel12: Tehát a késelő cigánynak meg lehet bocsátani,meg adjunk neki még egy esélyt,mert hát szegény kirekesztett de egy másik embert pusztán a véleménye miatt megölnél.
süti beállítások módosítása