Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/24/valasz-online-megsem-lehet-csak-ugy-elvenni-nagyvallalatokat?utm_source=rss_feed... (2024.04.25. 06:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.09. 09:38 Fabius

Aki fideszes cigányozik, hej, hej!

Címkék: fidesz békemenet bayer-zsolt

Szájkosarat húzott a fejére, pórázt kötött a nyakába kedvenc ölebének a gazdi. Mert politikailag van a hangulat keltve - Navracsics is egy utolsó hangulatkeltő!! - Bayer nem egy ostoba gyűlölködő kretén, akinek mindegy, Illyés vagy Babits, de azért tuti ami fix a szájkosár és póráz kijár. Pluszbónusz majd innentől jobban figyelnek a billentyűzetet verő ujjacskáira, és barackot nyomnak a fejére, ha legközelebb is elvetné a sulykot. 

Igazi cukiságcunami ez a Bayer körül kialakult magyarázkodás áradat. 

Először is hősünk kifejti: Asziszitek nem tudnék olyat írni, amitől nem válnék csulatartállyá egy másodperc alatt? Tudnék, de akar a tököm. Miért? Mert ne a Jobbik cigányozzon csak, hanem a Fidesz és a Békemenet is, amiknek tagja vagyok, azért. Nehogymá' a Jobbik tematizáljon, aki fideszes cigányozzon, hej, hej! 

Röhej, de erre a magyarázkodásra jobban felakadtak a szemek kormány-békemenet oldalon, mint az eredeti írásra. Egyszeriben olyan sürgős lett az elhatárolódás, hogy Selmeczi is csak kiszólt a bronzáriumból: Bayer elsősorban "egy újságíró" , tessék szépen így kezelni, és nem mint Fidesz tagot. Kocsis Máté Fidesz kommunikációs igazgató is szaporázott szótagszámmal csatlakozott hozzá, aszongya: Visszautasítja, hogy Bayer Zsolt írását összemossák a kormányzó párt véleményével.


Zsoltikám, elég gyorsan kilöktek pártból a hóra, most balettozhatsz egyedül, mint disznó a jégen. Igaz, hogy írásaid visszatérő motívuma az ötös rajtszámú párttagkönyved, és előszeretettel használod a kormányoldalra a többesszámot, mert ugye "mi", de most csak a színét eresztő szennyes vagy, akit nem kéne a többivel összemosni. Két hete még te is egyike voltál a kitüntetetteknek, akiknek jelentőségét csak a Nagy Imre temetéshez lehetne mérni, mára meg te vagy az, aki kínos lenne a következő Békemeneten szopóálarcban masírozva, hogy a szövetséges romák föl ne ismerjék. 

bayer zsolt2.jpgJa, bizony, mert innentől a Gery Greyhound videón is látszó kedves szövetségesek nem biztosan lesznek ennyire kedvesek és készségesek, ahogy az is kérdéses, a fórumait lemondani kénytelen Farkas Flóri talál-e még olyan romákat ebben az országban, akik veled és a szellemiségeddel közösen akarnak demonstrálni a kormány mellett. Mert az nekik is világos, hogy egy életellenes támadásról elítélő a köz véleménye teljes joggal, de azt is látják, hogy a nem romák által elkövetett esetekről nem írsz te sem pellengér cikket, őket nem kell megoldani "azonnal és bárhogyan", plusz, ha hívő keresztény gyilkosról cikkezik az Index, akkor gyomorszájig kifordulva magatokból megy az ordítás. 

De cigányozni azt lehet, sőt kell, mert nehogymá' csak a Jobbik tematizáljon, picsába a polkorrektséggel. Ügyes vagy, csak így tovább. A felrugdosott szövetségesekkel sok sikert kívánunk 2014-re. 


862 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr835007640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

www.origo.hu/utazas/europa/20130109-elmenybeszamolo-napolyrol-pompeirol-es-a-vezuvrol.html

kicsit szubjektív, én nem egészen így láttam, de legalább ilvasható. a mellékelt képanyag silány... azért nézhető. a hangulatból semmit sem ád...
@Knósszosz: há igaza van a bitvarázslónak... ennyi -1 bites hulladék a legjobb képet is tönkreteszi...
ne add fel.. a fotósbolt szeret téged. kerényit nem... semmi gond... a kalapja maradhat. próbáltad már shoppolni wagner lóheringjét danolászva? szentem működne:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: azéé elég szegényes... hazánk nagyfia ott térgyepel Szusza előttt... adom párom-lányom... taníccs meg egy esernyős cselre.... a válasz: fijam, inkább miniszterelnökölj:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Lóhere-Szúsza, na asszem most ütötted ki a Fi-relét-:D-:D
Bazmeg!!
Kurvajóéjtet, honlap itten!
index.hu/kultur/media/2013/01/09/akar_egymilliardot_is_fizetne_a_kozmedia_hogy_tavol_tartsa_a_tuntetoket/
"kérjük, hogy tartózkodjanak minden olyan tartalmú megnyilvánulástól, amely a konkrét tényeket elferdítve azt sugallja a közvélemény számára, hogy Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata és Polgármestere önhatalmúlag beavatkozik az MTVA és a demonstrálók között zajló vitába.”

Szív emlékére..meg azért, mert nem lehet arra elhaladni valamiért..
@politikus-omm:

Az alapszinten iskolázott és beilleszkedni képes cigányból lesz a dolgozó cigány. Ez a program erre való, a szülőket is bevonja.

Ha ez nem érdekel akkor a megoldás nem érdekel.
@Fabius: A majomból nem lesz professzor.
@jaegtoer:
végűlis ki volt aza számomra névtelen focista aki megnyerte a Puskás izét? a törpéről hallgattak mint szaros pistáról az, hogy ő odaóvatoskodott fotódzkodni a futballvilág celebjeivel az a hivatalos ünnep lezárta után a kutyát sem érdekel a magyar kormánysajtón kívűl

abban bizonyosan igazad van hogy elterelő gumicsont akciók ezek sorban én arra saccolok, hogy valamiféle törvénykkezés és alkotmányozás előkészítése folyik az MNB-vel kapcsolatban, de nem merik túl korán bedobni, de márciusra készen akarnak lenni...sok az az aranytartalék ott számukra elfekvően

a többi minden más gumicsont

a kövéret meg undorral szemlélem számomra nem ember

brüühühühühü
@Orica Középföldi:

a virtuális nudlijához bizonyosan a zsebhokisztár évek óta nyílvánosan keresi és még sohasem találta meg

brühühühühü
@politikus-omm: Nem minősítelek, mert nevelésem tiltja, hogy csúnyán beszéljek.

Magyarországon a rendszerváltásig a cigány lakosság nyolcvan százaléka dolgozott.

Az építőipari és a nehézipari segédmunkások jelentős része cigány volt. Azonban a rendszerváltáskor elsőnek a nehézipart építették le, az építőipar meg magától zsugorodott össze, a nagy állami lakásépítkezések megszűntével. A munkásszállásokat is azonnal megszüntették.

Ezek az emberek, akik az úgynevezett "fekete vonatokon" ingáztak hetenként Budapestre és a nagyvárosokba, egyik napról a másikra munka nélkül maradtak. És senki nem igyekezett ezen segíteni.
Most már több nemzedék nőtt fel, amelyik nem látta az apját-anyját dolgozóba menni. Mert nincs hová. És ha a munkábajárás kultúrája leépült, akkor keservesen nehéz visszahozni. Akár cigány, akár magyar az illető.
@politikus-omm: te egy provokátor vagy, ezennel tahótlanítalak, kár az időt azzal tölteni, hogy egy ilyennek válaszolgassak. Ne válaszolj, mert úgysem fogom látni.
Do you hate gypsies? Me and my brother Gary were walking past this settlement of Gypsy children in Bristol recently when he came out with, “Y’know what, Jack? I fucking despise Gypsies and think they are the scum of the earth. Sending children out to beg by the highway until they are black with exhaust fumes is not a culture. It’s a breed of animal.

www.vice.com/read/i-hate-v10n8

Anglia, 1 millió FB-lájk.

Puszika
@Fabius: Remek program csak eredménye nincs, mert 3 éve megy. Amúgy igazságod vagyon, elméletben.
@tucano:

cuki...én azon filózom, hogy ez a zsebhokibajnok magyar mini dili nem akart e eladni magyar államkötvényeket a Guardiolának? kedvező áron?

brühühühü

szegény Herr Thomas, találkozni a géniusszal? és megpörkölődni tőle...kozmásodásch
@épészmérnök:
Honnan lőttök ilyen szimpla tahókat? :)
Az ítéleted alapján, helyből tahótlanítom, de mesélj... :D
@kifordított nagyanyó:

ott a szőr ,arad amíg ki nem hal a fotelból, szobra van és sok minden de halálos szívbeteg amit titkolnak...

a Pepi meg akkor égett le amikor a barca nem sűllyedt el távozásakor, sőt...mintha...vagy csak én vagyok gonosz?

én útálom a messit meg a barcát, zsigerből és reálos vagyok de amit a FIFA csinált az aranylabda dilivel az aljasság, legalább még 12 ugyanolyan jó vagy jobb játékos van mint messike és azokról egy szó sem szólt hogy ki hány gólt rúg az a játék értékvel nem azonos, bár a focit gólra játtszák de nekem egy jó játék nem merűl ki abban hányszor esik be a labda a kapuba ez az egész értékelési rendszer egy szar

brühühühü

és a magyar törpe zsebhokibajnok tönkreteszi a többiek imázsát Platini meg a Pepi volt más is? ls mivel kezelik
@rodeo36: olyan lenne, mint amikor a pont és a vonal találkoznak:)
@rodeo36: csak itt, csak most, csak neked:-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus 2013.01.09. 23:06:44
Sousa elárulta, mikor volt a legboldogabb

A Videotontól távozó tréner bármikor a fehérváriak rendelkezésére áll, ha szükségük van rá.

hehhe, amior kimenekült az Orbánapós szorító karmaiból:-) farkát felcsappantva elinalt:-)

exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus 2013.01.09. 23:14:08
@Knósszosz: há igaza van a bitvarázslónak... ennyi -1 bites hulladék a legjobb képet is tönkreteszi...
ne add fel.. a fotósbolt szeret téged. kerényit nem... semmi gond... a kalapja maradhat. próbáltad már shoppolni wagner lóheringjét danolászva? szentem működne:-)

exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus 2013.01.09. 23:16:47
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: azéé elég szegényes... hazánk nagyfia ott térgyepel Szusza előttt... adom párom-lányom... taníccs meg egy esernyős cselre.... a válasz: fijam, inkább miniszterelnökölj:-)

exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus 2013.01.09. 23:17:50
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: erre... graz-ias mester... megyek:-)

kérem különértékelleni graciosos lathinosz műveccségem:-)
@épészmérnök: hmmm amikor egy nagyarc "vállalkozónak" aki szétverte a nyálát, hogy ő milyen jóbavan a cigányokkal, megpengettem a "brazil gépsort", mint a röhögtetős, kizsákmányolt cigányfajtát, pillanatok alatt eliszkolt. ennyit a művelt magyar vállalkozókrór. ohmmot meg már kb. m.idő szerint 22-kor elküttem a picsába... hülye későnjövö délszaki időütödött magyarok... a zaftosjáról mindég lemarattok:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

én pont ezért az élményért jövök ide "blogni" kösz, muchas gracias/molto grazioso

brühühühü
@tucano: tudod én nagyon jó vagyok ábrázoló geometriában (is) és elképzeltem amint két egyenes (ugye ők végtelenek) metszi egymást és ott keletkezik egy "semmi" semmiféle kiterjedése sincs csakis a másik két objektum léte által határozható meg....ugyanúgy mint az origó

brühühühühü
@rodeo36: asszem, nem véletlenük kevellek benneteket félépmérnükkel... távoli magyaridióták:-)
sebaj, ha összejön, 2 őrával közelébb lesztek:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

két trópufi macsek amint hógolyózzák őket...ha elkaphatnák aki dobta, nem elég nekik hogy abban a kurva hidegben a jeges betonon kell battyogniuk

brühühühü

karakteresek akár az újszínházban vagy a vidnyánszky nemzetijében is eljátszhatnák lédiéslordmacbeth-et

elképzeltem
@rodeo36: má megint tréhány vagy, euklidesz megmonta... két párhuzamos egyenes a végtelenben... fekvő nyolcas, nem hatkilences, tökön szúrja egymást., mint a zsóóótigyerok:-)
@rodeo36: itt a tejes cikk...

mega képanya.

hvg.hu/nagyitas/20130109_Foto_Hogolyokkal_remitettek_halalra_ket_o
vihogj és szőőőrnyűködj. kinjában is vannak parasztok.
mellesleg kérdem, láttad? a kancicának nincs a farka végin bojt:-))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Londonország? vagy "csak" a vidék olyan cuki egy klassz farm Walsh oceansite

addig is:

www.youtube.com/watch?v=-6bG8Mx1GIg

sok sikert és csináld

brühühühühü
na mék alunni nektek meg jó lóreálozást és tan hausert...
@rodeo36: lófülét... öreg vagyok mekimosogatónak... délvidék és vihogó, foggatlan nyukdíjjas:-)
@rodeo36: én pont ezért az élményért jövök ide "blogni" kösz, muchas gracias/molto grazioso

a moltoello jobb lett vóóón:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

azt még senki sem látta és sohasem fogja...Euklidés egy kis firnyák...de ezt nem mindenkinek szabad magyaráznod mert nagyon megterheli őket (vagy csak cipeld ki őket egy egyenes vasúti pályára és hagyd ott őket hátha meg tudják fogni azt a pontyot...és közben meg gyün a vonít a 432 km/óra brühühühü és ööszekuszálódik a kereke arrafelé
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

a bojt...hát tényleg...valahogy nem adtam fontosságot neki...ez valami tréf aaaaaaaaa

brühühühü
@rodeo36: vazze.. a halálközeli élmény után, gondolod érdekli a többi ezeket? emlékszem, írtad... megdödlesz, oszt annyi... se jézus, se pettykó, se lucifer... ezt meséld el egy leendő feltámadottnak, aki nem hamvaszt, mer akkó anyagtalan lénnyé válik, amikor gabriella belefúj ura valagába:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

mint a nyomorúlt Walt Disney-t jegelik a feltámadásig...ki fogja kiolvasztani akkor?

és a többiekről nem is beszélve...nincs ott semmi, én csak tudom jártam már arra, ha egy kis időre is...én is meg a többiek kurvára csodálkoztunk...de azóta nekem mesélhetnek amit akarnak

brühühühühü
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

akkor
thanks very much
muito obrigado
muchas gracias
moltissima grazie

vagy ha szépségre?

molto bello

bellissima

brühühühühü

danke schön
seehr schöne
@rodeo36: erre utaltam, engedelmedel... és én Neked hiszek, nem a hivatásos Nethittérítőknak... a többi tovuhabohu...

voltunk, mik vagyunk, leszünk, ki voltál, ... a magyar nyelv nem ismeri a jövő-menő nyelvalakot.. , leszbosz anykosz, hejde láblógatős nemtelenek vogmuc, felhőnyereg alatt pucsítjuk a léét... et.élvezzük.
.... lófülét, a nihilt, de uram, mi hiszünk.

aztán néma csend...
@rodeo36: belegondoltál: a nyakonszúrt disznó, amikor átadja lelkét a teremtőek, miben hisz? megelégedett? és mellette a vidám emberek. Vihognak, örvendenek... héhóóó kóóbász lesz vacsorára... meg orrbaleves:-) és én is megzabálom, mert a büdös természet ilyen. Nem élni és élni hagyni, hanem,hulljon a férgese.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

ez borzalmasan fog hangzani de a valóság ez: az anyag mozgásából ( inherens quality ) következően mindenféle formája létrejön, olyan is amit el sem tudunk képzelni és az anyag megmaradásának törvénye alapján annak formái átalakúlnak és az élő anyag felfalja a másik élő anyagot mert létéhez szüksége van rája majd ő maga is étekké válik, a zember ha nem kannibál akkor a férgek és a növények eledele lesz vagy hamu mely a növényeket tartja életben

és ez ilyen egyszerű és természetes de ezt annak aki katlik meg bigbang annak ne magyarázd majd vége lesz és akkor majd ...

brühühühühü
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

ja és az "élettelen" anyag is "él" mivel: é pur se mueve

brühühühü

és átalakulásával folytonos és megállíthatatlan átalakulásával azaz megsemmisülésével új formáknak ad életet, még a vulkán is...

hol van ebben a rencerben 'sten? és hogyan?

Madách olyan szépen mondta: és akkor belerúgott és azóta mozga vala...utána mókáznak Luci Feri meg a Vén Szőr Ős??????????

egy faszt

brühühühühü

ember küzdj és bízva bízzál könnyű volt Madách-nak nem volt akkor fidesz
@Fabius: „S valljon mi megint ezen elfogultság oka, melly a közönséget e tárgy körül tökéletes sötétségben tartja? Semmi egyéb, mint országos embereink legnagyobb részének járatlansága a reactiók törvényi körül – melly, mint fentebb érintém, felette fájdalmas, s a közönségre nézve kimondhatatlan káros… Minden engedékeny s lágy törvény okvetetlenül éppen ezen most említett effectust szüli. Tíz bűnöst s gondatlant directe kimél, ellenben száz ártatlant és szorgalmatost indirecte büntet…a rosszat, lágyvelejűt, tanulatlant s gondatlant ápoló törvény, midőn e szép társaságnak néhányit tán megmenti – s csak tán, mert ez is kérdés – minden bizonnyal számtalan jót,okost, tanultat s gondost szüntelen büntet, s eképp nem az élet elvének, de a rom Istenének állít oltárt.”
De hát ezt a korszerűtlen és tudatlan Széchenyi István írja a Stádium lapjain. Ellentétben a mai felvilágosult politikusainkkal, akik az említett lágyvelejűt ápoló törvényt működtetik.
@rodeo36:

ha magyar is a díj, nem hiszem, hogy olyan kiemelkedő esemény, hogy azon a miniszterelnöknek részt kellene venni.

arra is kíváncsi vagyok saját zsebre utazott, vagy közpénzen. mert a kedvteléseit finanszírozza a saját zsebéből.

Szerintem súlyosan terhelt, és nem csak hasban, nem csak lelkileg, hanem észbélileg sem stimmel. de nagyon nem. és az ámokfutás egyre súlyosabb.

régen leveleztünk. működik a régi mail cím?
@Fabius:
Remélem, a törzsnek felajánlanád a lehetőséget, hogy melletted röhögjünk!
bréééking:ha röhögni akartok, igaz inkább sírni kéne, pszihóknak extra phd. téma

A racionális gondolkodás ellen érvel Matolcsy<<<!!!!

Paul Ormerod brit gondolkodó könyve alapján az ortodox gazdaságpolitika hibáiról értekezik Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a Heti Válaszban.

hvg.hu/gazdasag/20130110_A_racionalis_gondolkodas_ellen_ervel_Mato
no komment

"Csak egy homályos ígéretünk van" - nem tudnak tervezni az egyetemek

Az egyetemek még mindig nem tudják, hogy a kormány által bejelentett 55 ezres hallgatói létszám mellé milyen finanszírozás társul. Ez a bizonytalanság ellehetetlenít mindenféle tervezést. Az InfoRádiónak Mezey Barna, a Magyar Rektori Konferencia elnöke nyilatkozott.

hvg.hu/itthon/20130110_Csak_egy_homalyos_igeretunk_van__nem_tud
a magyar rögvalóság:

Ezek a "sztárvárosok" kapják a legtöbb pénzt

A kormánypárti polgármesterek által vezetett 5000 fő feletti "sztárvárosok" részesülnek a legnagyobb állami segítségben az adósságkonszolidáció során - derül ki a Napi Gazdaság birtokába jutott dokumentumból.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_kormanykozeli_sztarvarosok_kapjak_a_legtobb_penzt.541802.html
a vérnyomásom ölég magos, úgy hogy a ma reggeli bosszantási etap letudva, köszönjük a figyelmet
@Szúrófény:

De szép és kifejező (volt) a magyar nyelv!
Kösz, hogy idézted. Évtizedekkel ezelőtt olvastam, a lényeg megmaradt, a zamat elmúlt.Jó volt ismét olvasni:))
@politikus-omm:
Na jó, nem volt teljes körű és sajnos, visszafordíthatatlan sem, de a zennész cigányok integrációjáról nem szabad megfeledkezni. Sajnos a hagyományos cigányzene divatjának leáldozása után a folyamat megakadt.
A zapasztalatokat azonban lehetne hasznosítani, vagy egyáltalán kutatni ezt a jelenséget, Nem tudom, hogy milyen irodalma van.
@Knósszosz: Én meg sötétben is visszatalálok az ágyamba.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha már OFF nekem ez is tetszett. :)

A BUSZJEGY ÁRA és szegény bankok

"Havi egy buszjegy áránál nem lesz magasabb az a költség, amelyet a tranzakciós illeték bevezetése miatt a bankok áthárítanak ügyfeleikre" – jelentette ki a Rájátszásban a Bankszövetség főtitkára.
Fordítsuk meg akkor az állítást: ezek szerint a bankok már egy buszjegy árát sem tudják kigazdálkodni ügyfelenként, mert annyira költséghatékonyan működnek."
@Penivaldes: Ez a fidesznek sajnos csak jó lehet. Fabiusnak az alábbi mondatok, biztos "bejönnek" majd.

"Bár Bajnai kedden időszerűtlen "koalíciós" egyeztetésnek nevezte a tárgyalásokat, ezzel indokolva az Együtt 2014 távolmaradását a további szakpolitikai egyeztetésekről, a mozgalom tárgyalója mégis megjelent az egy nappal később tartott közjogi beszélgetésen. Szintén feszültségeket keltett a mozgalomban az MSZP által meghívott személyek listája, miközben az Együtt is volt minisztert delegált. Bajnaiék lépéshátrányba kerültek az ellenzéki összefogást szorgalmazó MSZP-vel szemben, ezért az Együtt a párttá alakulással próbálja behozni lemaradását."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én csak annyit, hogy hajrá E14 és nem összeborulni mszp-vel, főleg azokkal akiket nyomni akarnak..Szekeres és társai.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: felelőtlenségre való oktatás. azok meg akik próbálnak ésszerű keretek közt mozogni azokat le se szarják...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: @Fabius: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

megfigyelem őket:) kerdem a román-magyar meccs betiltásának ügyében:

kerdem.blog.hu/2013/01/09/vona_gabor_csak_maradjon_csendben

ez a bekezdés "tetszik" legjobban:

"A fociszövetség döntésével nem értünk egyet. A határozat alapján egyrészt olyan érzése támad a laikus olvasónak, mintha az egész stadion antiszemita ordibálásban élte volna ki felgyülemlett frusztrációit. Ezzel szemben egy törpe kisebbség fröcsögött. Másrészt a külső szemlélő azt is gondolhatná, hogy hasonló gyűlölködések csak Magyarországon és a hasonló büntetéssel sújtott Bulgáriában fordulnak elő. Aki látott már franciaországi közvetítést, tudhatja, hogy ez nincs így. A magyar stadionokban sajnos megszokott epeömlések szerte Európában előfordulnak. Egyébként meg azért is morgunk a FIFA határozatára, mert erősen befolyásolhatja a selejtezők eredményét. Üres lelátók előtt a magyar csapat kisebb eséllyel küzdheti ki a továbbjutást, s ezt a Svájcban trónoló urak is jól tudták."
@rodeo36: hah, irány csoport sajtótájékoztattak, milyen nagyon különlegesek enmaguk. csak úgy árad a frissen szántott föld illata ezekből a népi esztétikusokból.

"Az Irány Csoport már csak azért is kuriózumnak számít a magyar közéletben, mert a legtöbb ifjúsági szervezet a mai napig liberális kötődésű, vagy legalábbis liberális jelszavakat is a zászlajára tűz. Az Irány Csoport ezzel ellentétben nyíltan jobboldali, és Magyarország sikeres jövőjéért fáradozik."

polgarportal.hu/kuzdo-ter/magyarorszag/1291-a-nepiseg-a-szabad-tarsadalom-eszmenye
Fogadjunk, hogy a birkamenetben ezután is lesznek cigányok. Vannak olyanok szép számmal - cigányok, fideszorkok stb. - akik köpet-, hányás-, vagy sz*rviharban is (ami a főkolomptól, vagy adott esetben éppen az előttük lévőtől származik) is rendíthetetlenül és boldogan masíroznak a csordában. A csorda az szent. Cserébe nem kell értelemmel rendelkezni.
@Fabius: Ezt azért nem mindenhol lehet megjátszani.
@Fabius: Életem.
Ahogy Gábriel írta később.Ha 10-ből 9 esetet cigány követ el akkor nem szabad általánosítani.
Ha meg 10-ből 1-et magyar akkor igen.
A fehérek 9 szer annyian vannak ebben az országban mint a cigányok.
És 9-szer annyit is bűnöznek.
Azt meg nem tudom elhinni neked,hogy ha hallasz egy bűnesetről akkor esetleg nem az jut eszedbe,hogy ne ezek valószínűleg 90%-os eséllyel romákok voltak.
Nem vagy te hülyegyerek.Sokkal okosabb vagy nálam.Meg valamivel idősebb.
@Fabius: Te gy kicsit olyan vagy mint -nem tudom ki- ezen a blogon,hogy ő az integrálásban hisz,mint az erőben.
Ti ezt talán úgy képzelitek el,hogy Gazsika ellop valamit,ti meg szépen megsimogatjátok a fejét,hogy Gazsika ezt nem szabad.És ezt egymás után 15-ször.
Ezt sajnos nem engedhetjük meg magunknak.
És hiába bízom én a gyerekben,mert nevelhető,ha a szülei szarnak az egészre.
Oda már keménység kell.
Értem én hogy kell a párbeszéd de ez nem mindig elég.
Valamit a kokeróknak is tenniük kell.
A kettővel ezelőtti pontosan:És 9-szer annyit is bűnöznek?
A kérdőjel ott lemaradt.
@bella _ciao:

hát nem kedvesek, dolgozni így nem kell majd eltartjuk őket ők meg pofáznak fasszágokat közben semmi sem történik agnoszkálás, agnoszticizmus, penész és moha bácsi a törpe valamint a Karinthy kisnyula a vérző orrával

brühühühühü
@Orica Középföldi: farkasflóri 60as IQ?otthon zokog?...ejjj nemá ennyire elfogult vagy sok ponton:))))
Remélem a TASSZ, az össze jogvédővel és a cigányság vezetőivel együtt sűrű tömött sorokban igyekszik Ózdra, hogy tüntetésen álljon ki két, becsületben, munkában megöregedett, szegénységben élő/élt idős ember jogaiért, illetve felemelje a hangját és követelje a "sáska" életmód, valamint annak annak eltűrésének/hallgatólagos támogatásának a azonnali beszüntetését a cigányság részéről!!

Már ha komolyan veszik a saját maguk hangoztatta "jogvédelmet" és PC-t!?!?!?
@bella _ciao:

nem lehet belépni nem fogadja el a jelszavamat, kis hamisak...a fácsén kitettem őket az én lapomon kommenttel,

brühühühü

nem kíváncsiak mások véleményére vagy csak azokra akik bedőlnek?
"Bayer átlépett egy vörös vonalat" - Orbánnak állást kell foglalnia a külföldi sajtó szerint

Bayer Zsoltnak a Magyar Hírlapban szombaton megjelent cikkével foglalkozott csütörtökön a Libération című francia és a Der Standard című osztrák napilap.
@Fabius: Ez nem csak a jobbikosokon,hanem a náczizókon is múlik.
Amúgy meg ha már oktatás.
Talán ilyen iskolák kellenének:
naczivadasz.com/?q=egy_borsodi_falu_amitol_vona_gabor_zikkajl_rohamot_kapna
:))
A Varánusz meg Fideszesezik, hej, hej!
ennyi

Elutasította az ügyészség a Bayer Zsolt elleni feljelentést

Elutasította az ügyészség a Bayer Zsolt ellen közösség elleni izgatás miatt tett feljelentést - közölte Ibolya Tibor megbízott fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel.

hvg.hu/itthon/20130110_Elutasitotta_az_ugyeszseg_a_Byer_Zsolt_el
@rodeo36: gondolom a logineket és a paszvördöket a békameneteken osztogatták, ott meg nem voltál ott.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

" közölte Ibolya Tibor megbízott fővárosi főügyész "

Első ránézésre Cirbolya Tibornak olvastam,ezúton is elnézést kérek !
Nem szeretnék pongyola gondolatbűnözönek lenni.
ez is opni pozitív:

Kocsis Máté: "a gyilkosok pártjára állnak" az MSZP-sek

A parlament rendészeti bizottságának összehívását kezdeményezi a Fidesz az újévi szigethalmi késelés, illetve a hétfői ózdi gyilkosság kapcsán - mondta Kocsis Máté, a bizottság elnöke, aki egyúttal kijelentette, hogy az MSZP politikusai "a gyilkosok pártjára állnak".

hvg.hu/itthon/20130110_Kocsis_Mate_a_gyilkosok_partjara_allnak_a
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Imigyen ceterum censero: ki a valóság közepében leledzik, s nem holmi hallatlan egalitarista, s csupán elmebéli fertőben tengődik, ne álltassa magát efféle hisztériával! Rendes embernek e tsőtselékből jövő hüsztéria nem kávéház. Inkább méltóztassák szorgalmazni ama csendőrség újbóli megerősítését, kik vaskos huschanggal páholják a czifra szinezetű martalóczokat, amennyiben amazoknak kedvük támad rakonczátlankodni. A czigányság derék része pediglen iszkoljék a kávéházakba hegedálni, mintegy elnyomandó az onnét rádióból kurjongató, s kibírhatatlan virtschaftot.

alternativa.blog.hu/2013/01/11/cziganyviccz
No kedves "angyal barátunk" mit szólsz ehhez? Már akkoriban írtam, hogy csak családi perpatvar volt a szigethalmi késelés!
"Fáklyákkal vonul fel ma a "cigányterror" ellen, vélhetően ismert fiókszervezeteik kíséretében a Jobbik a szigethalmi Zsigmond söröző közelében, ahol újév hajnalán megkéselték Sávoly Gergő ökölvívót és Bozsányi Gergő birkózót. Ők egyébként - mint Rózsa Mihály, az MTK ökölvívó szakosztályának vezetője jelezte - maguk is jóban vannak romákkal, hiszen Sávoly szilveszterező baráti társaságának nagy részét is romák alkották, és a szakosztály sportolóinak "nagyobb többsége is roma származású". Így viszont felesleges etnikai konfliktust emlegetni."
Akkor most mi ellen is fogtok ma felvonulni? Az áldozat vagy az elkövető ellen? hahaha....
@ariel12: Az egyik kislány azt mondta a tévében,hogy ő nem ismerte az elkövetőket.
Amúgy a normális romákért szerinted nem kéne kiállni?
Remélem nem lesz olyan mint patai jaózsika.
Most éppen kivételesen nem fehérekbe kötöttek bele.
Persze tudom ez csak egyetlen kirívó eset,ilyen nem volt soha és minden bizonnyal nem is lesz ilyen többet....
Nagyanyó!
Tudtommal a mai jamboritok nem a normális romákért hanem az összes roma ellen lesz. Az ürügy ez a késeléses balhé. A gond csak az, hogy elkövető és áldozat is roma! Tehát valami más skandálnivalót kellene kitalálnotok mert ez így igen snassz. Egyébként a 11 szereplős vasvillás balhé okán miért nem szerveztek felvonulást az echte fehér magyar parasztok ellen mert a szereplők azok voltak bizony!
@ariel12: LOL és ikszdé.
Senki nem az ÖSSZES cigány ellen van.
Ezt te is nagyon jól tudod.
Anno a Mortimer féle dolognál is ment a hiszti,hogy rasszizmus de aztán lett kuss.
A vasvillás balhéról.
Erre mondta gábriel:ha 10 esetből 9-et cigány követ el,nem lehet általánosítani.
Ha meg tíz esetből egyet fehér követ el akkor egyből magyaroztok.Ezt most így hogy???
Nem magyarozik itt senki! Viszont nektek akkor is el kellene mennetek vonulgatni ha éppen nem cigányok csinálják a balhét. Így lenne korrekt vagy pedig kussoljatok a nemzetiséget illetőleg.
@ariel12: Persze te sem akarod érteni mi a különbség a kettő között ,ugye?
Mondjuk annyi hogy a kokerók mondjuk közben évek óta terrorizálják a környéket esetleg.
Láttál már olyan utcát ahova nem mernek bemenni az ott élő fehérek miatt?
(tudom most jön az,hogy igen és mindegyik gárdistásos,meg cigány vért iszik de ezt most hagyjuk)
A múltkor Szív még a családon belüli erőszakot is belekeverte,pedig az messze nem ide tartozik.
@ariel12: A cigányokon és kertész ákoson kívül tényleg nem magyarozik itt senki.:))
Egyébként én azért szoktam fehért és nem magyart írni ,mert a cigány is elsősorban magyar.
Aztán majd eldönti mivé válik.
kifordított nagyanyó
Bocs, de én maximálisan "szívvel" értek egyet. Innentől nem is érdemes ezt folytatnunk.
@ariel12: Egyet érthetsz vele de a családon belüli erőszak meg az úgynevezett cigánybűnözés az két teljesen különböző dolog.
Nekem elhiheted,én csak tudom!
@ariel12: Látom összetartotok.
Nektek én vagyok a magukfajták.:))
@ariel12: @kifordított nagyanyó:

"Erre mondta gábriel:ha 10 esetből 9-et cigány követ el,nem lehet általánosítani.
Ha meg tíz esetből egyet fehér követ el akkor egyből magyaroztok.Ezt most így hogy???"

ebből következik az, hogy senkinek sincs igaza, még annak sem, aki azt állítja, hogy senkinek nincs igaza.

Vannak olyan helyzetek, amikor már nem annak van jelentősége, hogy ki a hibás, hanem sokkal inkább annak, hogyan lehet a problémát megoldani.
Mivel a probléma megoldására nincs akarat, sem pénz, ezért marad az oszd meg és uralkodj elvének gyakorlati alkalmazása, és folyamatos napirenden tartása.

jó vitatkozást ami a továbbiakat illeti.

A dzsobbik, pedig nem azért rasszista és faszista, és nátzi, meg szirszar, mert cegánozik, hanem azért, mert "ennyi idő alatt" (4 év?), és akkora költségvetéssel a háta mögött, már közzé tehetett volna egy tanulmányt, egy megoldástervezetet, amelyben nem vonulási útvonaltervek, hanem a probléma eurokonform megoldása, annak költségvonzata, és annak forrására vonatkozó javaslat is benne foglaltatik.

Tehát aki csak annyit tud mondani, hogy fujj cigány, arra nincs szükség.

Mondom ezt azok után, hogy annak idején Malacnál (szenzor.blog.hu) Szögi Lajos tanár úr meglincselése után elég alaposan ki-, és meg-, és átbeszéltük a madzsari kérdést, szamurájkardig bezárólag úgymint kedves Mortimer ősmdzsari honfiú méltatását is érintve.

szebb dzselent és dzsövőt tezsvíreim, ne marzsátok edzsmást, mer fölösleges. úccse múlik rajtatok semmi.
@jaegtoer: Eszem ágában sincs vitatkozni azzal akit lehetetlen meggyőzni. Egyszerűen ezt akartam kihozni az egészből, hogy egy picit furcsa amikor elmegy a dzsobbik tüntetni a cigányterror ellen oda ahol két cigány ember püfülte egymást. :)
"Orosz Mihály, Érpatak hírhedett polgármestere nem fogta ennyire vissza magát, a késelés éjszakáját meglovagolva jöttek a liberális cigánypolitika férges gyümölcsei, a liberális jogvédelem, ami fenntartja a mély züllöttség állapotát, ahol minden szankciók és megtorlás nélkül marad, ahol cigányközpont épül a magyarok ellen uszításra, és ami nem engedi sem a zsidósággal, sem a cigánysággal szembeni, szerinte szükséges differenciálást. „
Na innentől aki ilyeneket mond azt mind nyugodtan fel lehet lógatni egy szép lámpavasra!
@jaegtoer: Vannak olyan esetek ahol az emberek többsége arra következtet,hogy:Na ezt is tutira cigányok csinálták.
@ariel12: Igen.Ismerek olyan esetet,ahol roma ölt romát minden ok nélkül.
@ariel12: Tehát a késelő cigánynak meg lehet bocsátani,meg adjunk neki még egy esélyt,mert hát szegény kirekesztett de egy másik embert pusztán a véleménye miatt megölnél.
süti beállítások módosítása