Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: hvg.hu/itthon/20200117_ungvary_krisztian_tortenesz_tamadas_tuntetes?s=hk Van az a mondás, hogy jó... (2020.01.17. 12:46) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • boborján20: www.youtube.com/watch?v=tI-InzaNKk8&list=RDvnSwBvOIOVA&index=3 (2018.03.25. 18:28) Menj a picsába, Soros!
  • gazoló: válogassatok)) www.udiscovermusic.com/stories/best-jazz-trumpeters/?utm_source=ka&utm_medium=... (2018.01.28. 05:23) Zeneszoba
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2012.12.28. 10:26 Fabius

Az MSZP-nek, lassan, szótagolva

Szórakoztató álomvilág lehet az, amiben a szocialisták élnek. Az ő alternatív valóságuk jelentősen különbözik a Fideszétől, ám semmivel közelebb nincs a vérvalóhoz, mint az Orbáné. Amíg emezék nemzeti pántlikás győzelmi jelentésbe csomagolnák a seggpöttyrokonságot is, addig a szocik lassan meggyőzik magukat, hogy az zemberek mind hülyék, a saller meg amitől letérdeltek 2010-ben csak tévedés volt. Oka semmi, kizárólag a rohattfidesz lejárató kampányának volt köszönhető, ők bizony ártatlan elszenvedői voltak az indokolatlanul fölhergelt nép izmozásának. De majd most, mikor Viktor minden elkúrt becsülettel, most majd belátják ezek az istentelenek tévedésüket.

A víz örüljön, hogy megfürdünk benne, kurvaannyát. 

Harangozó Tamás szerint mindjárt január másodikán megindulnak az ellenzéki tárgyalások. Új év, úgy pártlogó, új jövő, új minden, csak az arcok a régiek. Mert azoknak újulni semmit nem kell, hiszen mára világos, hogy a legutóbbi választási vereség - amitől a könnycsatornán keresztül is takonybubit fújtak - nem volt több puszta tévedésnél. Harangozó nekibátorodva egész odáig merészkedett, hogyaszongya: a kormányoldal is párbeszédképes lenne, ha elhajtaná a vérbe a zsebdiktátorait. Érdekes meglátás ez még akkor is, ha van benne igazság. A probléma mindössze annyi, zsebdiktátorozni nettó baromság, mikor a zsebdiktátorok ellen zsebdiktátorokat indítanánk alternatívaként mi magunk is. 

Mert annyira hülyék vagyunk, hogy nem tanulunk semmiből.

A listát böngészve némileg meglepetésként ért, hogy a semmitől vissza nem riadó zsebdiktátor archetípusa, Tóth Csaba ismét választókerületet kapott. Úgy látszik a választási győzelem esélyeinek maximalizálásánál még mindig többet nyom a latban a mutyiszövetség, és továbbra is életben van még az elmúlt ciklusban tízmilliós tanácsokat osztók véd és dacszövetsége. EMC Consulting Kft., ismerős, ugye, kedves Mesterházy Attila? 

mesterházy.gif

Csak ez számít, Tóth esetében se a viselt dolgai, se a saját átvert és kihasznált aktivistái által üzemeltetett szégyenblog nem téma. Ti tényleg azt hiszitek, hogy az embernek akire a saját aktivistáitok sem szavaznának bármilyen valós esélye lehet? Ha igen, akkor lassan és érthetően igyekszem artikulálni:

- Nem fogunk rá szavazni. Semmilyen okkal, indokkal. 

Csomagolhatjátok bármibe, ha E14 logót tetováltok a hátára és homlokára, ha maga Bajnai fogja a nevére venni, ha ma a kommentelő aktivisták ezerszer írják le, hogy háde'akkó Orbán szekértolói vagyunk, a diktatúra gyermekei, akik nem képesek felérni ésszel, hogy ti sokkal kisebb tolvajok vagytok, akkor sem. Ezzel próbálkozni is felesleges. Helyette fordítsátok az energiát annak megértésére, hogy egyezkedhetek ti bármit egymással, megszülhetitek a kompromisszumos paktumaitokat, jöhettek a hangzatos ígéretekkel, de lófaszt fogtok érni vele, ha az arcok miatt nem lesz aki szavazzon rátok. 

904 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr164984608

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem egyeztetek! 2013.01.06. 10:18:25

Lehet, hogy az orbáni politika mégiscsak a leghelyesebb ebben az országban, mert nincs semmiféle lehetőség együttműködésre, csak diktálásból ért a magyar? Mindeddig úgy gondoltam, hogy léteznek olyan közös célok, amelyek miatt érdemes beszélni másokka...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No igen. Ha egy szervezet megosztó, akkor vegy tudomásul, hogy megosztó.
Egyébként azt hiszem a Tóth Csabák eloszlása a magyar politikai, vagy nem politikai közéletben közel egyenletes. Az tényleg a pártvezetések felelőssége, hogy mit kezdenek velük. Az egyenletes eloszlás miatt az E14 sem feltétlenül ússza meg a konfrontációt néhánnyal. A jövő akkor kezdődik el ebből a szempontból, amikor erre a kérdésre választ kapunk.
Ez meg egy kis utánlövés utánlövésileg, endresy.blogspot.hu/2012/12/kommunikacios-utanloveszet.html
ha kedve van hozzá vkinek. Az MSZP-hez képest off, a politikához képest talán nem annyira.
Kb azóta várom ezt a posztot mióta olvastam a szocik listáját a nol.hu-n. Abszolút jogos a pont, ideje ébredni. Este összeszámolhatod hányszor kapod meg, hogy síkhülye fideszbérenc vagy. Esetleg tippelős játék ki lesz az első? :-))

@GeoCracker: Egy szervezet ha választást akar nyerni az azt vegye tudomásul, melyik arcaira szavnak a zemberek, és kikre nem. Feltéve, ha tényleg nyerni akar.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Nekem ne tolják előre az elfogadható embereket amíg pl. Lendvai Ildikók állnak a háttérben...
a fidesz nagy szívességet tenne, ha betiltaná az MSZP-t
@vitéz Thapóccay néma bárány: A kettő nagyon nem független egymástól.A szervezet megosztó jellege óhatatlanul kapcsolódik egyes emberekhez. Nem egy esetben a háttéremberekhez, alapító atyákhoz, kegyencekhez, stb. Egy szervezet arca nem okvetlenül a hivetelos jelölt arca.
Fordítva bár,de az e14 nél is látszik. Holott Bajnai még csak éépenhogy jelöltecske hivatalosan, mégis ő a szervezet arca.
@Agyalap:

Lendvai Ildikó a kisebbik gond. Puch Laci a nagyobbik. Meg a Baja, Szekeres, Kiss Péter.

Viszont ők nem sokat tehetnének már, ha tényleg és névleg vonnák ki őket a forgalomból.
@GeoCracker:
Nem bántásképpen irom, de mi lenne, ha a blogodat áttükröznéd a blog.hu szerverére IS, és nem kéne állandóan linkelgetni?
(ami kissé szánalmasnak hat)

Jókat irsz, biztosan kikerülném a cimlapra is, és menne a sok-sok troll oda, külön meghivó nélkül...
@GeoCracker:

Van igazad, de. Bajnai arca nélkül pl az E14 sehol sem lenne, viszont egy hasonló kaliberű arccal a kirakatban az LMP meg sokkal előrébb volna.
Amúgy meg a gif kurva találó, a szocik kézből sem tudják elrúgni a (magas)labdát.
Én két dologban reménykedem: 1. Bajnai nem hülye és tisztában vele, hogy mi van körülötte. 2. Mesterházy sem olyan hülye, hogy azt gondolja, hogy 2014-ben ő lehet Orbán kihívója.
Bajnai helyében tárgyalnék az Mszp-vel, közben a háttérben kiegyeznék az Lmp-vel, és finoman kihagynám a Dk-t. Jövőre ugyanis ha még mindig töketlenkednek akkor a Fidesz hozza 2014-et.
@V-PORT:

Az LMP még maga sem döntötte el mit akar. Januárban újabb kongresszus arról, hogy milyen magasan lebegnek ég és föld között. Valami azt súgja a földreszállás pillanata akkor sem fog eljönni.

nol.hu/belfold/20121228-_nem_cel_a_szavazok_lecserelese_
@h.kovacs:

És azzal a lendülettel betilthatná magát is.

OFF

index.hu/belfold/budapest/2012/12/28/jegtoro_nelkul_marad_budapest/

(A vagyonkezelő legszívesebben szabadulna tőle, az értékesítéssel megbízott szakember azonban hiába házal vele, ugyanúgy eladhatatlan, mint a szintén rábízott ezer liter lósperma.)

Mi van? Űrállomás és disznótrágya szakértő?

ON

Az emeszpé mindig a közép-oligarchák, nagyhatalmú kiskirályok pártja lesz. Lassan írom: n e m f o g m e g v á l t o z n i. Nyugodtan lehetne csákmátépárt is a neve.
Egyszer ezt is érdemes lenne körbejárni a szocik tájékán. :)

Dokumentumok: így lesz 20 millióból 85 - és így vándorol az egész a végrehajtók kamarájától MSZP-sek zsebébe

"Mint megtudtuk, 2011. óta a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara (MBVK) kommunikációjáért az Anderson Communications Kft. felelős. Bár az MBVK a 2011-es költségvetés-tervezete szerint "csupán" 20 milliós forint összeget szánt médiával kapcsolatos szolgáltatásokra, a tények másról árulkodnak. A kamara ugyanis több mint 85 millió forintot fizetett ki a fenti kft-nek.

Ilyen érdekes esetekben nem árt megnézni, ki áll a háttérben, ugyanis borítékolható, hogy így találjuk meg a magyarázatot a hirtelen kiadásnövekedésre. Nos, a kft. egyik tagja az MSZP-s Lévai Gábor. Sőt ezé az emberé még a Wattson Hungária Kft. is, amely az elmúlt években több nagy összegű "támogatást" nyert pályázat útján a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségtől. Nem is kellett hozzá nokiás doboz.

Az is érdekes kérdés, hogy honnan lehet a Kamarának ennyi pénze, de a bevételi forrásuk mintha furcsamód hiányos lenne. Szerepel ott egy általános költségátalány sor, miszerint a sikeres végrehajtások után 1%-ot utalnak a végrehajtók a kamarának. Ez az az összeg, amelyet a kisemmizett emberektől hajtanak be, és ilyen úton jut el a mocskos kommunistákhoz egészen a mai napig..."

nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=0&AID=0&Direkt=108347&offsetlo=0
OFF

Ő viszont nagyon szimpi. :)

Lukács Ernő: egy igazi „anticeleb”

Egy igazi „anticeleb”, aki negyvenöt éve hűséges feleségéhez, húsz gyermeke van, albérletből költözött tanyára, ahol valóságos munkával gazdagodott meg, életében nincsenek sötét titkok, nem népszerű, és a média által nem ünnepelt személyiség.

www.hetek.hu/interju/201102/lukacs_erno_egy_igazi_anticeleb

ON
"akkor lassan és érthetően igyekszem artikulálni:
- Nem fogunk rá szavazni. Semmilyen okkal, indokkal. "
Pedig kellene. Még mindig a FIDESZ irányít Benneteket. Csak az Ő érdeke, hogy ne legyen összefogás, és a kinyíródjon a legnagyobb, legszervezettebb, legesélyesebb párt. Igenis megint kellene egy kerekasztal, a leváltásra, és meg kell egyezni az alkotmány visszacsinálásában, majd egy újabb (immár szabad) választásban! Vegyük észre, ez már rég nem az MSZP-ről, és pártokról szól!
És igen a FIDESZ nagyon mocskos dolgot csinált, mindjárt a 2002 szavazástól kezdve. A mai állapotokat köszönhetjük nagyban nekik is, még akkor is, ha az MSZP olyan, amilyen, de az MSZP "FIDESZ" soha nem volt!!!
off

Itt az első pofon a választási regisztrációnak

Elkaszálta az Alkotmánybíróság az Alaptörvény átmeneti rendelkezéseiről szóló jogszabályt: ez teszi lehetővé a választási regisztrációt is.

www.origo.hu/itthon/20121228-az-alkotmanybirosag-dontese-az-alaptorveny-atmeneti-rendelkezeseirol.html
@puszt: Dehogy kellene. Ugyanaz a bagázs és már össze is nőttek. A színház csak neked megy még mindig, meg azoknak akik még beveszik. :)

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/14329_486926288007288_411497995_n.jpg

Brühühühü
Elnézést, hogy nem a témához, visznt meglepő és érdekes.
Hogy miket nem talál a gugli kereső?
monarchismorg.blogspot.hu/2012/05/blog-post_6053.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hülyegyerek/ 80 milláról vartyogsz? Ja, persze, a milliárd már neked felfoghatatlan...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezekre a szarokra kár a gépidőt pazarolni. Volt valaha neked akárcsak egy önálló gondolatod? Mer itten, amióta csak idejárok, tőled csak kopipészteket látok. Ezért kár beleugatnod a dolgokba. aki kiváncsi ezekre a tendenciózusan kiválogatott szemetekre, úgyis megtalálja. Szégyelld megad...
.....néhány hónappal ezelőtt igazi csalódás volt olvasni fabiust és az itt kommentelők bő 3/4.-ét amint ócsáróljátok , egész pontosan hülyézitek az LMP-t és a 4K-t.......mindeggyikötök kritikálatlanúl lelkesedett az ismeretlen hátterű és szándékú E14 iránt ( még most sem ismeritek fel....Róna Péter írt arról, hogy működik az ál baloldali érdekérvényesítés mutyi a szinfalak mögött).....amikor az LMP a jávor banda segítségével éppen szétverni próbálták ezek az erők ....hogy ne legyen az emberek előtt más lehetőség mint az mszp E14(még nincs vége...) itt gúnyolódtatok hogy milyen luzerek..nem megértve, hogy rólatok is van szó!
Mi ez a hírtelen színeváltozás.....már nem annnyira vonzó az álbaloldali alternatíva??
Szívesen venném, ha a meggondolatlan fröcsögők-beleértve a blogírót is- nyílvános önkritikát gyakorolnának....a változás a személyes hibák beismerésénél kezdődik....csak elkezdeni nehéz, érdemes kipróbálnotok!
És még nincs kivivva, hogy az ország számára valódi választható alternatíva is megjelenjen....jó lenne pozítív megerősítő támogatást kapni a küzdelemhez.....akinek nem inge...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Miért szerinted a poszt miről szól??? Pontosan arról, hogy azért mert a fidesz fasz még a maszop sem lesz különb, még akkor sem ha állítólag kevesebbet lopnak jelenleg.

Bár az is lehet, hogy téged nem rendítene meg 80 milla sem. :)

Szóval én azt mondanám, hogy húzzon mind a két bagázs.
@Dr. jenőke (jenőke): nyami.
itt van nyersgugliban, mer oroszul már nemsokan beszélnek:-)

PÉNTEK, MÁJUS 18, 2012

Magyar miniszterelnök Orbán Viktor, "Hugo Chávez", "a magyar Ceausescu" vagy ... "Új Hitler" Európa?

Magyar miniszterelnök Orbán Viktor

Budapest, Moszkva, május 18 - Our Country (Igor Ignatchenko.) Szóval, a magyar miniszterelnök Orbán Viktor már megkezdte végrehajtására vonatkozó tervek a "globális elit" tekintetében az államok Európában. Visszhangzó hívás szupranacionális hatáskörök fogadták el 2011 tavaszán lépett hatályba január 1-jén 2012 az új magyar alkotmány, a fő hangsúly, ami az ország visszatér a keresztény és nemzeti gyökereit.
Európa első alkotmánya, határozott szakítást a "multikulturalizmus", érteni elutasítása a nemzeti identitás és a "tolerancia" érteni, mint a tolerancia az erkölcsi és társadalmi gonosz. Magyar nevét a preambulum az alkotmány - "Nyilatkozat a hit a nemzet", és ez az az idő, amikor az EU megpróbálja felszámolása ideológiai fogalma "nemzet", és felszólította, hogy egy találmány a modern időkben. A preambulum kimondja, hogy az alapján, lelki és szellemi egységét a magyar nép "Isten és a kereszténység." A toleráns ("poszt-keresztény") Európában fenntarthatatlan.
Symbol magyar államiság szerint az alaptörvény, kihirdetett egy arany korona, és a szerecsendió Szent István (István) - az első magyar király, aki a megkeresztelt ez a nép ezer évvel ezelőtt. Most a Szent István koronája is mutatják be, valamint a fegyverek Magyarországon. A preambulum az Alkotmány folytonosságának mai Magyarország a középkori állapot a magyarok, ami felülmúlta a méret ma Magyarországon két vagy három alkalommal, és benne az egész Szlovákia területén, az ukrán Kárpátok, a szerb Vojvodina, szinte minden Horvátország része, Ausztria és Szlovénia és fél Románia.

Szent István koronája

Az új magyar alkotmány határozza meg a házasság, mint "az unió egy férfi és egy nő", ami felbőszítette az európai prédikátorok homoszexualitást. És hangosan kritizálták a magyar kormányt Németországban, ahol a külügyminiszter Guido Westerwelle homoszexuális. Általában kórusa kritikusok a magyar alkotmány megjelent US State Department. Nem is olyan régen, amerikai külügyminiszter Hillary Clinton azt mondta, hogy az emberi jogok - az először, melegek jogai, beleértve a "meleg házasságot." Gondoskodás jogainak melegek és leszbikusok a világ minden tájáról, Hillary Clinton kérte a budapesti annyi felülvizsgálatát a nemzeti jogszabályokat.
A fő dokumentumban Magyarország is rögzítették az "élethez való jogot a fogantatás pillanatától." Magyarország válhat a második ország után Írország az Európai Unió, amely hivatalosan is betiltották az abortuszt. De a várható jogalkotási tilalom gyilkos a baba az anyaméhben nem teljesül, például a nemzetközi emberi jogi szervezet, az Amnesty International, amely egy speciális sajtóközleményben fejezte ki "mély aggodalmát", hogy az új magyar alkotmány "sérti a nemzetközi és európai emberi jogi normákat."
EU-tisztviselők hangsúlyozták figyelte Orbán kísérleteket, és amikor a magyar miniszterelnök elvonta a "szent tehén" dollarotsentrichnoy pénzügyi rendszer - a központi bank, a Magyar - azt csökkentették a kutyák. A jelenlegi rendszer, amely a monetáris monopólium dollár, pénz által kibocsátott központi bankok, amelyek a magánszervezetek és nem tartozik elszámolással a kormányok annak érdekében, hogy az állam vehet fel pénzt a központi bankok hitelt, de ne nyomtassa ki azokat. Orbán megtalálta a módját, hogy megtörje ezt az ördögi kört, a Magyar Nemzeti Bank úgy döntött, hogy alá kormánya ennek az országnak, amely szembeszállt a globális pénzügyi oligarchia. Alapján az új alkotmány Magyarország elfogadott egy törvényt a Központi Bank.
Az elmúlt két évben a magyar miniszterelnök igyekezett gazdasági reformok végrehajtása okozott tényleges irritáció nemzetközi finanszírozók. 2010 nyarán a fejét a győztes párt, a Fidesz Orbán Viktor elutasította követelményeinek teljesítéséhez az IMF költségvetési megszorítások a szociális ágazat és bevezetett tanácsa ellenére a Nemzetközi Valutaalap egy további adót a bankszektorban. Még több bosszantó az Európai Bizottság és a nemzetközi pénzügyi intézmények okozta gazdasági stabilitása a törvényt, amely korlátozta a növekedést a belső adósságot, attól függően, hogy az infláció szintje és a mérete a GDP.
Azonban köröm Orbán gazdasági reform program létrehozása az állami ellenőrzést a Magyar Nemzeti Bank. Pénzügyi International azonnal folytatta a támadást: a nemzetközi hitelminősítő intézet Standard & Poor és a Moody azonnal visszaminősítette Magyarország hitelminősítő a pre-default. Az eredmény egy leértékelése a forint és a magyar államkötvények. Január elején 2012 elfogadásával az új Alkotmány kurzus forint esett a rekord alacsony az euróval szemben.
A nyugati média fel üldöztetés görbe Orbán. Már biztosított neki a címke "európai Chavez" (kifejezés MEP Daniel Cohn-Bendit). French héten L'Express nevű Orbán Viktor: "az új császár of Budapest", rögzített modern Magyarország "autoriter és diktatórikus rezsimek". Visszhangozta a francia és az olasz La Repubblica napilap, összehasonlítva ma Magyarországon a "tekintélyelvű európai országok az 1920-as vagy 1930-as években." A nyugat-európai és amerikai média egyre inkább Orbán Viktor ábrázolta "az új Hitler", vagy "magyar Ceausescu" törekszik, hogy erősítse diktatúra.
Intenzív és a belső ellenzék Magyarországon. Záró ellenzéki rádióállomás "Klubrádió" keverjük hataloméhes ellenzék, bár a kormány alkalmazott törvényes módszerekkel (megnyerte a pályázatot a frekvencia a rádióállomás). A cím a miniszterelnök lezuhanyozott számos állítólagos korlátozások a szólás-és a sajtószabadság. ORBÁN magát bezárni néhány a média egyszerű: hogy támogassa a médiában elfogadhatatlan erkölcstelen élet . Beszédében az Európai Parlamentben, a magyar miniszterelnök azt mondta, hogy Európa ma már Európa épül keresztény értékek, amelyeket majd az "elfelejtett". Szóval, Orbán Viktor küldetése, emlékeztetve arra, "poszt-keresztény" Európa kulturális és történelmi gyökerei a magyar nép, hogy megőrizzék identitásukat.
A magyar ellenzék még nem indokolja a reményben, Brüsszelben. Vádolta az egykori elnök és más Orbán Magyarország Schmitt Pál plágium írásakor a doktori disszertációját, és fúj ezen az alapon botrány miatt, ami április 2 Schmitt kénytelen volt lemondani, az ellenzék nem blokkolja elnökének megválasztása másik kolléga Orbán tagja, a Fidesz (Fiatal Demokraták Szövetsége), tagja az Európai Parlament, az Európai Néppárt (Kereszténydemokraták) Képviselőcsoport Áder János.

Áder János , az új elnök a Magyar

Május 2-án a támogatást a magyar parlament megszavazta 286-ből 386 helyettesei. Több ellenzéki pártok nem voltak hajlandók részt venni a szavazásban, de ez nem változtat semmin - kétharmados parlamenti képviselők támogatta a jelölést Orbán, ezáltal támogatva a politikai kurzus "Hugo Chavez Európában."
Magyarország nehéz ellenállni egy kis nyomást ugyanabban az időben az Egyesült Államok, az EU és a nemzetközi pénzügyi intézmények, annál inkább, hogy a többi ország még nem támogatja Magyarország a "lázadás ellen, a pénzügyi fasizmus" . A konfrontáció között a "régi" és "új" Európa lejáró, de meghatározza az a tény az európai politikai élet ment. Januárjában, Budapest kénytelen volt engedni a nyomást az Európai Unió megállapodott abban, hogy módosítsa a szöveget a három törvényt, ami nem tetszik Brüsszel (a "függetlenség" a központi bank saját állam függetlenségét a speciális információs menedzsment és a korai nyugdíjazás a bírák).
Ennek oka a visszavonulás Budapest egyszerű: az IMF nem volt hajlandó tárgyalni Magyarország felosztásáról neki hitelt a 20 milliárd eurót a válság, és a pénz szükséges, kétségbeesetten a magyar kormány. Azaz, a pénzügyi oligarchia magyarok visszaléphessenek irányítást az ország Központi Bank az Európai Központi Bank, hogy hagyjon fel a számos gazdasági reformok, amelyek korlátozzák a tevékenységét a transznacionális vállalatok és erősítsék meg a nemzeti gazdasági függetlenségét. Pénzügyi markában működött.
Brüsszel továbbra is fokozott nyomást a "disszidensek", az Európai Unió. Április 25. Az Európai Bizottság úgy döntött, hogy fájlba perek Magyarország ellen az Európai Bírósághoz, és azzal vádolta meg, amely sérti az európai szerződéseket. Szerint az Európai Bizottság elnöke, Jose Manuel Barroso, az uniós tisztviselők akarja "kényszeríteni Magyarországot, hogy módosítsa a törvényeket." Az engedmények az EU, amely már tett Budapesten, Brüsszelben tartják kielégítő. Magyarország nagy szüksége a hitel, és a nemzetközi pénzügyi közösséget, hogy használja ezt a kart a teljes hatalmat.
Abban az esetben, ha Orbán nem tesz további engedményeket az EU és az IMF tárgyalja a lehetőséget, hogy váltani a belső-összeesküvés. Ehhez meg kell választani elfogadható alak a kormány táborba, egy ellentmondást Fidesz párt szervez a "palota puccs". Végrehajtása terén szerzett tapasztalat az ilyen átalakítások nemzeti struktúrákat ott - Olaszországban és Görögországban a közelmúltban "kiírásra" Berlusconi és Papandreou, swapping őket technokrata a pénzügyi világban.
A nemzetközi jelentősége, hogy mi történik Magyarországon és környékén, hogy a jelenlegi politikai vezetés az ország jóval megelőzve a többi európai vezetők látták lunda neoliberalizmus, mint a fejlődés és a mutatott nagy elszántsággal harcolni megőrzéséhez eredeti kép népe. "Magyarországnak meg kell hagyni az EU-ban. Minden, ami Európát akar tőlünk - ez a mi olcsó munkaerő, a piacok és a helyet, ahol ez dump-szemét "- ezeket a szavakat, hangzik egyre több ma az utcán a magyar városok.
Stratégiai Kultúra Alapítvány
Gondolom, a lényeg így is értelmezhező. Sajátos.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Jajj mókuska, nehogy már akkor szégyelljem el magam ha te mondod? Én sem basztatlak ilyesmivel. :)
FIGYELEM!

2012.május 18. És azóta mi minden történt...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Na, tessék pont le akartam írni, mit jelent, erre te csalsz a goglival...

"Венгерский премьер Виктор Орбан "Уго Чавес", "венгерский Чаушеску" или ... "новый Гитлер" Европы?"

Pedig nekik eredeti Putyinjuk is van, nekünk meg csak "Puszta Putyinunk"...
Én nem tudom, lehet, hogy csak álmodtam, de mintha tegnap a hiradóban arról is szó lett volnA, hogy 3 régi arcot nem engednek ujra indítani, Lendvait, Szanyit és a harmadikat elfelejtettem.

De ehhez mit szóltok?

hvg.hu/itthon/20121228_Alkotmanybirosag_alaptorveny_atmeneti_ren
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jahh és jöjjenek a turulmadaras, szíriuszi 64vármegyés gyászhuszárruhás szíriuszi világmegváltók. Faszparaszt. Neked valóban értelmezési problémáid vannak, ha a posztból az előbbi következtetést vontad le. Én télleg nagyon szégyelleném magam a helyedben. Tudod, van az a szint... amivel az ember nem dicsekszik. És van az a szint, ahol már ez a minimális belátásképesség is hiányzik. Nos, ez a te szinted.
@V-PORT: Titokban kiegyezni az LMP-vel és dobni a DK-t?
Ha szavazóbázist akar, akkor inkább a DK-ra fogadjon, ha értelmes politizálást, akkor meg dobjon mindenkit...
Anyósomból kiindulva - iszonyatos (nyugdíjas) tömegek fognak beindulni a DK-ra 2014-ben. Hogy mi lesz ebből? A fidesz megint megnyeri a választást, és fennen hirdetve, hogy "Lám a Zemberek felhatalmazást adtak" totális Argentínát vezet be...
Nem mer ujjat húzni
a taxisokkal a kormány?

A taxisoknak nem kell bekötni pénztárgépeiket a NAV-hoz, pedig a hatósági razzia szerint hemzsegnek náluk a törvénysértések. A NAV nem tudja, az NGM nem mondja, mire a kivételezés.

Hehhe, no lám! A taxisok, mint potenciális vasököl:-) beszarok:-)
Leáll a Teva sajóbábonyi gyára

A gyógyszeripart elérte a válság, emiatt kell a féléves kényszerszünet, ami a dolgozók felét érinti.

index.hu/gazdasag/2012/12/28/leall_a_teva_gyara_sajobabonyban/

Dübörög a gazdaság! Matócsni úrrrrr hahó! Ébresztő!!!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Pláne ennek függvényében... :((
Siker, ami láthatatlan, csak úgy dübörgünk.

"A Teva 263 új munkahelyet teremtett Gödöllőn
MTI|2012. 10. 02., 13:30|
Fél éve nem fogadtak már ennyien a Teva szárnyalására

A magyar gazdaság is küzd néhány betegséggel, de a Teva újabb üzeme is gyógyírként járul hozzá egy jobban működő magyar gazdasághoz - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a cég új, gödöllői központjának átadóján. A 22 milliárd forintos beruházással felépült üzemben olyan rákgyógyszereket is gyártanak majd, amelyek korábban hiánycikknek számítottak.

Orbán minden új munkahely mellé odaáll

Átadták Gödöllőn a Teva új központját, ahol steril készítményeket, így többek között infúziókat és injekciókat állítanak majd elő. "A magyar gazdaság is küzd néhány betegséggel, de minden ilyen beruházás, így a Teva újabb üzeme is gyógyírként járul hozzá egy jobban működő magyar gazdasághoz" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az üzem átadásán. "Bár a Teva külföldi tulajdonosok kezében van, mégis része maradt a magyar életnek" - tette hozzá."
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Attól, hogy puffogtatod a szokásos paneleidet és faszparasztozol szerinted igazad lesz???
Amúgy meg neked toleránsabbnak kell amúgy is lenned, hiszen te vagy az übermensch demokrata nem??? :)
Die Zeit: ez garantálhatja Orbán 2014-es győzelmét

Az Orbán-kormányt kihívó Együtt 2014 ellenzéki koalíciónak a jelenlegi magyar belpolitikában játszott szerepével, egy esetleges jövőbeni ellenzéki pártszövetség választási esélyeivel foglalkozik legfrissebb számában a Die Zeit. A lap szerint a megosztott ellenzék lenne Orbán 2014-es választási győzelmének garanciája.

hvg.hu/itthon/20121228_Die_Zeit_ez_garantalhatja_Orban_2014es_g

Ha már a Cájt is erről cikkezik, nem lehtnek ennyire hülyék... vagy ha igen, meg is érdemeljük Orbánt is, meg az ellenzékét is...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A toleráns demokraták is beoltatják magukat paraziták ellen...

Szokásos panelek? Érdekes megjegyzés.
@Farkasokkal táncoló: Semmit. Majd megváltoztatják, lásd hajléktalanok. Szóval én szeptemberben regisztrálok.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Boldog lehetne az egész ország, ha én lennék a legnagyobb parazitája. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nos te tudod. ha neked jó a falu bolondjának lenni és még élvezed is, ám tedd. Nem tahótlanítalak ,ert szórakoztató ugyan nem vagy, de jólesk látni egy-két eccerit is dőnként látni:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szellemi parazitákról volt szó, agyzabálókról... a gazdaságiak nem érdekelnek.
vagy, ha jobban tetszik: szellemi kútmérgezőkről...
Sajnos be kell látnunk az Mszp kikerülhetetlen. Hiába ódzkodom én is néhány embertől be kell látnom, hogy nekik (a pártnak) is benne kell lenniük az összefogásba. Ha a szavazólapon ott lesz a Fidesz, Jobbik, Lmp, Összefogás, akkor kire fogsz szavazni? Így ez Orbánnak kedvez. Ha az összefogásba becsatlakozik az Lmp is, akkor Fidesz, Jobbik, Összefogás. Ez viszont nem kedvez a Fidesznek.
Ha nekem azt mondják, hogy Bajnai miniszterelnök, Oszkó pénzügyminiszter azt mondom ez vállalható, még ha tudom, hogy a háttérben harcok lesznek. De legyenek, mert, amit most Orbán csinál a saját pártjában az már csak önkény. Sokat kell érte dolgozni, és Bajnainak is alá kell szállnia a mocsárba, mert ez az lesz.
Én úgy döntöttem, hogy pozitív leszek, mert ennél csak jobb lehet. Plusz ideje volna már Szollár Domokosnak is visszajönnie. :)
nagyon Off, de ezt a videót már mindenki látta több szöveggel... de így :)

www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=l4uDSnYQx3Q

by Hitler lol
Ai cocik vállalhatatlanok. Egy ilyen balfasz, tolvaj népség, az a rossz arcú, rossz hírû "pártelit", akikrôl Fabius tökéletes leírást adott, leírva, miért NEM LEHET rájuk szavazni, csak ballaszt. Amíg ezt nem akarják megérteni, addig azt sem fogják, miért esnek ki majd legközelebb. Kevés már, hogy lopnak a narancsbolsik. Nem felejtjük, hogy sokáig együtt loptak...
A HVGn cikk, az AB beintett a kormánynak.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Fogadunk valamelyik bajonettedbe, hogy Januárban kis szépségtapaszokkal elfogadják? Ez volt a szilveszteri szemfényvesztő show.:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Elnyerjük boli gyüjteményét? Elég hosszadalmas lesz, van neki egy pár darab. :)
@ariel12: boli=Boli. Bocs csak közben eszem a marha velőscsontot. :)
Az lenne a legjobb, ha Bajnai egy új párt színeiben indulna a 2014-es választásokon és ha esetleg nem kapna annyi szavazatot a 2/3-os kormányzáshoz, maximum csak abban az esetben kellene valamelyik párttal, vagy pártokkal tárgyalnia.
@Dr. jenőke (jenőke): "Hogy miket nem talál a gugli kereső?
monarchismorg.blogspot.hu/2012/05/blog-post_6053.html "

Az olvasónak ki kell találnia, hogy Orbán Chavez-e, magyar Caucescu, avagy Európa új Hitlere...
@zipe moha: "még most sem ismeritek fel....Róna Péter írt arról, hogy működik az ál baloldali érdekérvényesítés mutyi a szinfalak mögött"

... mi mán csak ilyen kis butuskák vogymuk...
@zipe moha:

A sifferi autokrata, belső ellenzéket betiltó LMP-t kéne ennyire lájkolni? Oszt ugyan mire fel? Autokrata farokból egy is sok, nem kell mellé mégegy. Vágó megmondta, minket eddigi szavazókat kizártak és most igyekeznek a koszlott fideszesekkel haverkodni.

Menj szépen és játssz velük. Ti nem lehettek meg vezér nélkül, nekünk meg Schiffer alkalmatlan mindennek.
@zipe moha: "És még nincs kivivva, hogy az ország számára valódi választható alternatíva is megjelenjen....jó lenne pozítív megerősítő támogatást kapni a küzdelemhez.....akinek nem inge... "

... kit állítanál elénk példának ... Chávez elvtársat ... Raul Castro elvtársat ... esetleg Morales nemzettársat ...

Moha, szép a napsugaras, kapitalizmusmentes harmincadik évszázad, de mi most élünk.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Összefoglalnád? A fenének van kedve éhgyomorra guglifordítást olvasni.
@épészmérnök:

Hagyadmá ezt a Róna Pétert...
@Farkasokkal táncoló: Jó, hogy formai indokkal elkaszálták a regisztrációt, de ezek a szép emberek mindig kitalálnak valamit az ő csavaros, vagy inkább becsavarodott eszük járásával.

Nyugtával dícsérd a napot. Mindenesetre az ombudsmannak kijár egy mosolygós ötös.
@vitéz Thapóccay néma bárány: "Hagyadmá ezt a Róna Pétert..."

Zipe Mohát idéztem.
A poszt jól sikerült és tényleg nagyon igaz.
@kifordított nagyanyó: a legnagyobb baj, hogy az összes pártra le lehet ugyan ezt írni, igaz ők is ennek a népnek a gyermekei...
@Farkasokkal táncoló:

Ez várható volt, igazán az kérdés csak, hogy pártunk és kormányunk kitalál-e valami okosságot a regisztráció pótlására, vagy beletörődik, hogy 80% elutasítottság mellett öngyilkosság bevezetni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: És te el is hiszed amit Orbán mond??????????Hiszem még akérdései is hazugok!!!!!
@puszt:
A probléma az, hogy az E14, pontosabban a Haza és Haladás nem kezdett országos szervezet építésbe. A győzelemhez az összes választókörzetben mérhető jelöltet kellene állítani, lehetőleg mielőbb. Jelölt nélkül között nehezen képzelhető el az E14 és a többi szervezet - mszp, lmp - hogyan fogják elosztani a helyeket, honnan tudják ki az esélyesebb, kit érdemes indítani, kit visszaléptetni.@antiforradalmár:
@antiforradalmár:
Ja, de ahhoz pártot kellene alapítania és szervezni, szervezni ezerrel. Nem pedig nyugdíjas bányászokat vizitálni.....
@épészmérnök: ". kit állítanál elénk példának ... Chávez elvtársat ... Raul Castro elvtársat ... esetleg Morales nemzettársat ...

Moha, szép a napsugaras, kapitalizmusmentes harmincadik évszázad, de mi most élünk."

Semmilyen problémát nem lehet azon a tudatossági szinten megoldani...mint amin keletkezett" /Albert Einstein/

a neoliberális modell lebukott a nemzetek előtt...egyre hangosabban fognak üvőlteni a népek Európában..... a globális pénzügyi tőke saját politikusain keresztül sikeresen támadta le a társadalmakat......oldal függetlenül,érték kiüresítéssel.....szerinted, mi az első lépés....ha a túléléshez az alkalmazkodás már nem elégséges? ...még több "alkalmazkodás".... egészen a szakadékik??...és még csak az első lépést hozom szóba...ideje lenne a magyaroknak valóban nemzetmentő kreatív módon...... gondolkodniuk, egyéni megoldás nincs (hiába futsz..)!!Nos mit javasolsz?
Minden datolyában van egy mag, de nem minden datolya rothadt...
@quendelapo: A pártalapítással ki is zárná rögtön annak a lehetőségét, hogy az E14 égisze alatt létrejöjjön egy választási formáció.

Bajnai a minap azt nyilatkozta, hogy 2013 nyarára készen lesz a Haza és Haladás programja, amely - feltételezem - nem csak a szokásos választási program lesz, hanem remélhetőleg jogilag, szociológiai és kommunikációs szempontból alaposan átgondoltan az Orbán-rendszer lebontásának terve.

Én legalábbis erre várok.
@ariel12: "Fogadunk valamelyik bajonettedbe, hogy Januárban kis szépségtapaszokkal elfogadják? Ez volt a szilveszteri szemfényvesztő show.:-)"

Még ennél is gyorsabbak a fiúk. :)

A Fidesz beemeli az alaptörvénybe mindazt, amit az Ab megsemmisített

hvg.hu/itthon/20121228_Ab_dontes_fidesz
@épészmérnök:
"a globális pénzügyi tőke saját politikusain keresztül sikeresen támadta le a társadalmakat......oldal függetlenül,érték kiüresítéssel.....szerinted, mi az első lépés?

Bajnai a globális helytartó új és kiképzett kedvence,tudod és még is?

"ha a túléléshez az alkalmazkodás már nem elégséges? ...még több "alkalmazkodás".... egészen a szakadékik??."

...szóval a Te válaszod a még több alkalmazkodás.....csalódtam Benned,mert ez csak egy egybites válasz
@zipe moha: "Nos mit javasolsz? "

Beszélgettem egy-két évvel ezelőtt egy igen-igen okos, tapasztalt, és óriási tudású filozófus-szociológussal (nem magyar, és poziciójánál fogva rálátása van az egész nemzetközi rendszerre).

Egy üveg bor után bevallotta, hogy a világrendszer annyira komplex, hogy valójában csak találgatni lehet, hogy mi is történik valójában.

Nem gondolom, hogy a világrendszer problémáját pont most, és pont Magyarországon kell megoldani. Egyelőre szerintem elég annyi, ha egy olyan szintre jutunk, amelyen egyáltalán szóhoz juthatnak a különféle világleírások, és megoldási javaslatok. Ehhez szükséges szerintem az E14.

A radikalizmus következménye nem egy demokratikusabb és racionálisabb berendezkedés lehet, hanem még keményebb diktatúra, vagy az ország teljes összeomlása.
@zipe moha: Jut eszembe, Moha, te nem ökologista vagy, hanem jobbikos, igaz? A nézeteid alapján ez jön le.

És lécci, kevesebb hipnotikus .... pontot a szövegbe, mert kínos.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ne vedd el a "brühühü"-t rodeo-tól. Légyszives!! Az csakis az övé!!:)
Soha többé FidMSZP!
Soha többé Madesz!
@csikarcsi: OK rendi, csak néha néha.
Úgy láttam más is van, hogy rákap.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

ma csak olvasok és nem beszélek -sokat- így a háziszárnyas is kimarad mert szárnyast nem igen fogyasztok túl sok a tolla (kérdezd épészmérnököt mit jelent a : mucha pluma....)

csakis zamatosat

hagyd hadd borzolja a tollait mindíg kitűz meg betűz és copypaste-el meg üres szavak és még üresebb fely...

brühühühühü

evezz nyugodtabb vizekre a hattyak is szárnyasok bár nem repkednek
@épészmérnök: a nemzetek ellen háború folyik... az okozott károkat is csak háborús mértékkel lehet leírni......enyhén szólva is félreértés radikalizmusnak nevezni, ha le akarod zárni a további háborús "cselekményeket", szeretnél hozzákezdeni a kárenyhítéshez,az újjáépítéshez, a háborús bűnösöket pedig börtönben látni...ez radikalizmus.....nehéz kinyitni a szellem börtönét és másként látni és gondolkodni mint ahogy az az elmúlt években belénk ivódott, tudom..
@épészmérnök: nem vagyok egyik se...muszáj skatulyáznod, hogy előítélet befolyása alatt fogalmazhass véleményt?
@zipe moha: Mi bukott meg, te!

1) Neoliberalizmus a ZUSÁban van, Európában sehol.
2) Nézz már rá mennyi is a paritásos egy főre eső GDP Ámerikában! Több mint kétszerese a magyarénak! Qrva gazdagok még mindig, a világ elsőszámú, kihívó nélküli nagyhatalma. Szeretnék én így megbukni!
3) Ny-Európa megint csak rohadtul tele van dellával! Igen, néha tüntiznek, néha zavarognak, meg hőbörögnek, de KÉTSZERES AZ ÉLETSZÍNVONAL! Jó, a csóróbb Spanyolországban csak másfélszeres.
4) Ha valami megbukik újra és újra, az a csőcselék seggét kinyaló szocializmus. Magyarországon, csak hogy bebiztosítsa a sikertelenséget, az összes parlamenti párt ezt vallja.
@zipe moha: marhaság. Konteó.

A rendszer annyira bonyolult, hogy senki sem bírja átlátni. Az ilyen összeesküvés-elméletek megnyugtatják az embert. Tudjuk, hogy a stresszt csökkenti a cselekvés, egy ilyen háborús elmélet, és az ennek nyomán kialakuló háborús készülődés stresszcsökkentő (egyeseknek).

Ennyi.
Nem szűnnek meg a választási visszaélések a Fidesz rendszerében

A Jobbik szerint a választási regisztráció alkotmányellenességét gyakorlatilag a Fidesz is elismerte, amikor épp ezért az Alaptörvény részévé akarta tenni ennek részleteit is. Az Alkotmánybíróság mai döntése is mutatja, hogy a kormánypárti képviselők fittyet hánynak a jogalkotási szabályokra, ám a választójogi szabályozással más jellegű problémák is vannak.

A regisztráció bevezetése felesleges bürokráciát jelent, aminek következtében ráadásul sokkal hosszabb és drágább lesz a kampány. Azért is hiba a regisztrációt a választások előtt 15 nappal lezárni, mert például az őszödi beszéd csak 14 nappal az önkormányzati választások előtt látott napvilágot, így egy ilyen súlyú ügy után sem dönthetnének úgy az emberek, hogy mégis elmennek választani.

A Fidesz fenntartja az ajánlási rendszer lényegét, emiatt az embereket otthonukban zaklathatják, személyes adataik közvetlenül a pártokhoz kerülnek a jövőben is, és így akár illegális adatbázisokat is működtethetnek. A Jobbik Magyarországért Mozgalom szerint az egyik legsúlyosabb választási visszaélés, a szavazatvásárlás gyakorlata is fennmarad ebben a rendszerben, ami veszélyezteti a választások tisztaságát.

www.jobbik.hu/rovatok/k%C3%B6zlem%C3%A9ny/nem_sz%C5%B1nnek_meg_a_v%C3%A1laszt%C3%A1si_vissza%C3%A9l%C3%A9sek_a_fidesz_rendszer%C3%A9ben
@TaTa86.: ......nehogy rosszúl legyél, a billentyű mellett.... kiváncsi leszek amikor beérik a válság akkor is itt leszel -e füled farkad behúzva halkan képes leszel-e leírni" bocs', tévedtem" Nem, szerintem Te erre nem leszel képes.....
A sok érved valamikor igaz volt....csak időközben a mutatvány lelassult..... amerikán 11.000 milliárd a "fejlett nyugaton" további cca. 30.000 milliárd dollár államadósság van zömében fedezetlen elektronikus jel...keresik hogy a jeleket honnan lehetne valódi (értékkel fedezett )pénzre váltani....például a te ingatlanod az valódi...vagy amunkád ára.....vagy a vállakozói jövedelmed... vagy a (neked) ki nem fizettet szociális járandóságod..az is valódi
@épészmérnök: ,,,,további mindenféle jó adósságtörlesztést kívánok Neked arra a maradék 30-40 évedre....ne nyavajog sem ma sem holnap sem.....vállatad, ha pedig nem ( mert bízol abban hogy Te személyesen kimaradsz a rosszból) akkor ne hülyíts másokat...mond ezt
@TaTa86.: Kérdezd inkább Rodeót az usácska gazdasági kilátásairól. :)
@épészmérnök:

Csodálom a türelmed. Én elintéztem volna egy szójjanak a világok ennek a rónapéternek majmegógya. :-D

Az meg biztos tökéletlen, hogy inkább akart a világvégéről vitázni veled, mint a sifferisztokráciáról velem.
@GeoCracker: Ezzel az az egyetlen baj, hogy bizonyos méret fölött minden szervezet és párt defaultból megosztó.

Persze, ettől még igazad van: ezt illene tudomásul venniük.

bio
@zipe moha: "muszáj skatulyáznod, hogy előítélet befolyása alatt fogalmazhass véleményt? "

Ebben igazad van, nem muszáj. Visszavonom :-)
Kedves Fabius
"Szórakoztató álomvilág lehet az, amiben a szocialisták élnek."

Az viszont nem lesz annyira szórakoztató amikor a 2014 új kormányában ott ülnek majd megint az elvtársak. Hogy ki adja majd a miniszterelnököt még homályos. De, hogy a szocik ott lesznek a befutónál az biztos. Aztán persze ismét elqrják és Orbán 4/5 - re tér vissza. (Más kérdés, hogy addigra én inkább elköltözöm).
Van még olyan magát nem egysejtűek tartó ember ma Magyarországon, aki szimpatizál az MSZP-vel?

Tehet egy szívességet!
@TaTa86.:
"Ha valami megbukik újra és újra, az a csőcselék seggét kinyaló szocializmus. Magyarországon, csak hogy bebiztosítsa a sikertelenséget, az összes parlamenti párt ezt vallja. "

Ezen ki csodálkozik? Az egyik fele akkor volt hatalmon a másik fele tőlük tanult "ellene". Hja van még egy harmadik rész aki úgy ugatott ellene, hogy közben haszonélvezője volt.
@zipe moha: azt látod, hogy a világban válság van, de nem tudod az okát, főként nem tudod, hogy merre van a kiút. Csapongsz a gondolataiddal, féligazságokkal vagy megvezetve és most azzal akarsz másokat felvilágosítani? jobb, ha pihensz egy kicsit.
Ez a Balsai minden döntéshez ír különvéleményt? Ennyire vazallus legyen valaki! Jó ott van még a Semjén, a Schmitt, stb. :)
@épészmérnök: "A rendszer annyira bonyolult, hogy senki sem bírja átlátni. Az ilyen összeesküvés-elméletek megnyugtatják az embert. Tudjuk, hogy a stresszt csökkenti a cselekvés, egy ilyen háborús elmélet, és az ennek nyomán kialakuló háborús készülődés stresszcsökkentő (egyeseknek)."

Ennyi.
......ennél azér valamivel több. sajnos a cikket nem tudom bemásolni (neten fellelhető)...... de egy évekig tartó civil kutatás eredményeként cca 190 szuper strukturát (családot) sikerült beazonosítani a globális gazdaság tulajdonosaiként a tulajdonosi szerkezetek szintetizációja után......
@Fabius:

Kijafasz az a Tóth Csaba?!

Uggyanmár. Épeszű ember nem a Tóth Csaba miatt szavaz az MSZP-re, én magam pár okból:

1,) Demokraták
2,) Nem járatták le külföldön az országot
3,) És még ha túlzottan nem is voltak gazdaságilag pengék, LEGALÁBB NEM TASZÍTOTTÁK NEM-RECESSZIÓS KÖRNYEZETBEN RECESSZIÓBA AZ ORSZÁGOT. (2009-ben, Bajnai előtt is, a világválság kellős közepén se volt a recesszió -0,9%-nál több. MOST 1,5%...)

Az, hogy mennyire voltak korruptak, mennyire loptak?! Hát azt MOST, a jelen helyzetben (de 2010-ben is) leszartam / leszarom. Ugyanis mindegyik lop és mindegyik korrupt. Amelyik még nem, annak nem volt meg még a lehetősége.

Sose azt mondtam, sose azt mondtuk, hogy szentek, de azt a fenti három pontot nem lehet elvitatni tőlük.

Én már 2010-ben is amiatt a 3 pont miatt szavaztam rájuk, 2014-ben is emiatt fogok. Bár még nincs kialakult cucc az E2014-gyel...

Hagyjuk már azt a kib.szott széplelkűséggel fűszerezett naivitást!
@Egyallampolgar:

"Az viszont nem lesz annyira szórakoztató amikor a 2014 új kormányában ott ülnek majd megint az elvtársak. Hogy ki adja majd a miniszterelnököt még homályos. De, hogy a szocik ott lesznek a befutónál az biztos. Aztán persze ismét elqrják és Orbán 4/5 - re tér vissza. (Más kérdés, hogy addigra én inkább elköltözöm). "

Lehet hogy lesz egy újabb kormányváltás, de a közhangulat romlása, a jogok beszűkülésének felismerése oda fog vezetni hogy elkerülhetetlen lesz a nép önrendelkezésének megszületése, az összefogás. A diáklázadás adott egy mintát, tehát nem elköltözni kell hanem odaállni...
@dolgozni kék: igen tehát az én ledegradálásomon kívül mit szeretnél mondani?Állítasz is valamit, vagy csak "csapongsz féligazságokkal megvezetve"??
Valóban... nem tudom mi komplex megoldás....de az első lépésben biztos vagyok: se a fidesz se az mszp se a E14 nem vezetheti tovább ezt a nemzetet......csak eddig jutottam szégyellem is magam ezért, Te biztos előrébb tartasz!
Érzelmileg erősen túlfűtött poszt.

Miért toporzékol így a posztoló egy MSZP-s választókerületi jelölt ellen?

Milyen összefüggésben érintett ezügyben?
Sokan, köztük én is, fanyalgok kicsit az Mszp miatt. Így magamnak is felteszem azt a kérdést, hogy kikerülhető az Mszp? Én szerintem nem. Ha vissza akarjuk állítani a jogállamot, akkor le kell küzdenünk a fanyalgást, és be kell látnunk, hogy ők is kellenek. Ha viszont nemet mondunk, akkor 2014-től újból remek cikkeket írhatunk a szerencsétlen ellenzékről, és arról, hogy Orbán minden színház helyére stadiont épít.
@dr kotász: "a közhangulat romlása, a jogok beszűkülésének felismerése oda fog vezetni hogy elkerülhetetlen lesz a nép önrendelkezésének megszületése, az összefogás"

álom.
@zipe moha: nem ledegradálásként mondtam, csak szóltam, hogy mi jön át a mondanivalódból. a mostani válaszoddal szintet léptél, mert beismerted, hogy nem tudod mi a megoldása a problémának. ez jó.

nem, én sem tudom mi a kiút. van vízióm, hogy miért állt be a válság, és arra is van vízióm hogy szerintem merre lenne a kiút. De nincs nálam se a bölcsek köve, így nem hangoztatom.
"az zemberek mind hülyék, a saller meg amitől letérdeltek 2010-ben csak tévedés volt. Oka semmi, kizárólag a rohattfidesz lejárató kampányának volt köszönhető"

Így igaz.
Eddig olvastam, a többi nyilván faszság.
@puszt:

"kellene egy kerekasztal, a leváltásra, és meg kell egyezni az alkotmány visszacsinálásában, majd egy újabb (immár szabad) választásban! "

Annyira bírom ezt a tévképzetet. Azt a szabad választást simán nyerné a Fidesz.
@okostojgli: "Eddig olvastam, a többi nyilván faszság."

Végigolvastam, a többi tényleg faszság.
@épészmérnök:

Nem hiszem hogy a cinizmus segít egy ilyen helyzetben. A munka annál inkább, olyan hangerőt kell létrehozni amitől ez a "bamba" nép is felébred.
@Mária:

Összefüggésnek számít, ha itt lesz jelölt nálunk? Akkor ilyen összefüggésben. Nem kell ilyen jelölt, köszi.
@dolgozni kék:
"nem ledegradálásként mondtam, csak szóltam, hogy mi jön át a mondanivalódból. a mostani válaszoddal szintet léptél, mert beismerted, hogy nem tudod mi a megoldása a problémának. ez jó." ...köszönöm elismerő szavaidat..., de milyen szintet léptem meg?....én kifejezetten örülnék annak ha TE tudnád a "megoldást"... s mivel azt írod:...."van vízióm, hogy miért állt be a válság, és arra is van vízióm hogy szerintem merre lenne a kiút."9rölnék ha kifejtenéd ezek miben létét

Nem kell bölcsek köve ahhoz hogy valaki véleményét álláspontját kifejtse....ezért nem értek veled egyet abban, hogy ez csak a " kő" birtokában lehetséges :-)
Mindenki fel, retteg a jelenlegi kabinettol, de mer?? Mi az ami aggaszto? Mi az ami rosszabb mint a szocik alatt? Nem ertem, ez szimplan hivatasos retteges, felelem es hangulatkeltes...
Ez az írás annyira gyengus.

-wilson
Nagyon tetszett a Topik, és a hozzá fűzött vélemények is. Lehet, hogy az emlékezete a Magyar választópolgároknak szelektív és véges, de 2002-2010-között olyan sokk érte őket, hogy csak a ballibek álma az, hogy újra megválasztják őket 2014.-ben A farkas még farkas marad, ha Piroskának öltözik akkor is. Kilóg az orra. És ez az orr maga Bajnai, Gyurcsány,Mesterházy, Kiss stb stb. egy Kunhalmi Ágnes nem csinál nyarat!
Á, nem is értem minek az MSZP, tele van az ország nácival. Nyilván ezért olyan picik a liberális pártok is.

Ezek olyan 50 évvel vannak lemaradva, és szerencsére csak egy diktatúrában lennének nagyon veszélyesek.
Nem akarlak megbántani @Fabius drágám, hiszen tisztellek meg minden. De két évvel a választások előtt ilyet írni, nem túlzás?! Amúgy vagy a mesterházy emc-jét választod, vagy simicska közgépjét, vagy schiffer ügyvédi irodáját. Mi a különbség?!
@épészmérnök:

"Moha, szép a napsugaras, kapitalizmusmentes harmincadik évszázad, de mi most élünk. "

:D :D :D Ez nagyon jó.
@libuci: és a Te átiratodban az orbán a Nagymama? esetleg a Vadász (nem, az csak is a semjén lehet) az összes szereplőt ki kell írni a darabból, hogy ne keljen találgatni ki -kicsoda...és mit akar..
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Ez az. Vajon hány kerületi honatyának a resume-jét tudja bárki is?! Én még a kalászon most december elején mandátumot nyert klapec nevét sem tudom, lehetne akár a legnagyobb seftelő kis megyénkben.
Nem nevekre, pártokra szavazunk ott ahol no name képviselők indulnak.
Én annak idején úgy szavaztam egy polgármesterjelöltre, hogy annyit tudtam róla, hogy nő. És én azt mondtam, kúl, szavazzunk rá, mert nő. Később tudtam meg, hogy mszp-s, baromira nem érdekelt.
A választókat se tóth noname képviselő fogja érdekelni, hanem az, hogy kinek sikerül eladnia minél jobban a választóknak hogy elmútnyócév, vagy eltolcsy...
a fidesz betilhatná már az mszp-t és a dk-t... majd önmagát is :)
@zipe moha: Álbaloldali libsi kutyák.
Ti többé már nem lesztek ebben az országban számottevő politikai tényezők.
Foghattok ti össze bár kivel,ilyen K olyan 24.milla trilla,billa...vagy mi a faszom..
Csak egymás hülyítitek.
Tudjátok nagyon jól,hogy szeméttelep a helyetek.
Ott is vagytok.
Maradtok.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Csak példának szántam elsősorban, de egyet értünk :-)

@Kőmíves Kelemen: Már többen felvetettétek, és nem is vitatom.
Ha a blog.hu hajlandó lenne importálni más blogot, akkor pikk és pakk menne.
Darabonkáént másolni macerás.
Az un. likposztba vagy bemásolom az egészet, vagy csak alink kerül be. az un. "ajánló (preview)" a blog.hu -n nem automatikus.
Mobil kütyühöz a bloggre-nek van kliense, a blog.hu-nak nem. A teljes oldal nézet meg akkora adatforgalmat generál, hogy az admin-oldal mobilról kezelhetetlen (meg olvashatatlan legalább).
Csak ami kapásból eszembe jutott.
Ja, és párat egyébként átmásoltam. Még a legfrissebb poszt-ajánlatokba sem került be. De ez nyilván a frissesség miatt van :-)
@Kőmíves Kelemen: Egyébként a fenntiek tekintetében minden segítséget elfogadok. A saját sugója az indának nem tul használható.
@Wagem: olvasni nem tudsz vagy értelmezni...mindegy is sz@rkupac
Azt hiszem az arcok jelentősége (ha csak nem a fővezérről van szó), elég limitált. Vannak fiatalok a szociknál és a fidesznél is, de azok csak biológiai korukban mások, de tök ugyanolyanok mint az idősebbek, vagy talán még rosszabbak.

Azt hiszem a szocik épp úgy változásképtelenek mint a fidesz. Sőt, nem is akarnak megváltozni, meg hát az első a korrupció mindegyiknél.
Ha a valóság beléjük rúg, de elemi erővel, akkor a kényszer hatására változnak, amennyire csak épp szükséges, nagyokat prüszkölve és utálkozva (lásd most a fidesznél a tandíj, vagy a Schmitt-ügy). De ezek csak felszíni dolgok, a lényeg nem változik. Mindkét párt ugyanaz, ami tíz éve volt.

Különben is egy párt belülről is folyamatosan szűr, nem engednek maguk közé olyat, aki érdemben bírálja őket, vagy feltűnően más a mentalitása. A fiatalok szerepe a pártokban az idősek szekerének tolása a lehulló morzsákért cserébe, és a reményért, hogy idővel ők ülnek majd fent a szekéren.

A politikai életben csak új pártok hozhatnak frissülést, de azok is elég bénák, sok jóra nem kell számítani.
@Wagem: Ugye tudod, hogy azok szoktak ilyeneket ilyen stílusban irogálni akik már vesztettek?
@zipe moha: Anyádat hívod metszett??
Mit kell itt értelmezni?Össze akartok fogni a nagy mogul ellen,de kurva kevesek vagytok.
Más..
Olvasd vissza a saját böffenetedet ratyi.
És utólag értelmezd.
Ha gondod van,keress..!!
Csak szólok, ha lassan, szótagoltan bégetsz, még birka maradsz.
@Wagem: Bevallom ámultam! Ekkora ogrét csak rajzfilmekben láttam. De ő aranyos volt. Te igazi ogre vagy, akitől félnek a gyerekek, stb...
Sőt! Az anyád is szégyelli, hogy kipottyantál belőle, váratlanul. Nem tisztelettel!
Tudom kicsi az internet ahhoz, hogy minden fideszes hazugságot feldolgozzon, de érdemes lenne egy kicsit foglalkozni az elejétől kezdve kamu rezsicsökkentéssel is.

Én már korábban megmondta, hogy kamu lesz a 10%, ezek lopakodva, sunyin emelnek adót, és lopakodva bontják majd le a látszólagos kedvezményt is, és lám máris látszik hogy igazam van. Ami nem nagy kunszt, ismerjük jól milyen sunyi a fidesz, minden tettükben ugyanaz a piti hazug logika köszön vissza.

Mint kiderült:
1. A 10% csak az alapdíjról szól, a tényleges gázhasználatnál már csak 8% a csökkenés.
index.hu/gazdasag/2012/12/27/a_szolgaltatok_fizetik_a_rezsicsokkentest/

Ez már eleve lebukás, hisz így nincs meg a beharangozott 10%. Ráadásul eddig is a gazdagok jártak jobban ezzel az egésszel, így meg pláne, hisz náluk arányaiban sokkal nagyobb a tényleges gázfogyasztás a teljes rezsin belül.

2. Az is hazugság volt, hogy a szolgáltatókra terheli a kormány népszerűség-vásárlásának az árát - noha ez is abszurd lett volna.
De nem ez történik, a magyar gazdaságra terhelik a populizmus árát: a gazdasági szereplők, így a magyar cégek és vállalkozások számára nő a gázár:
energiainfo.hu/cikk/a_versenyszfera_fizeti_meg_a_rezsicsokkentest.28849.html

"A magyarországi közép- és kisvállalkozások vilalmosenergia költségei 11-12 százalékkal emelkedhetnek a január 1-től érvényes, új hálózati tarifák alapján, a nagyfeszültségen vételező ipari energiafogyasztók ugyanakkor, akár 30 százalékkal is többet fizethetnek kilowattóránként az áramért."

Természetesen az egész öntömjénező rezsicsökkenés eleve kamu, hisz az össz-adóterhelés nőtt, tehát csak az agyilag gyengék tapsolnak annak, hogy 10 adóemelés után egy tétel - látszólag - csökken.
De mondom, a 10% sincs már meg most sem, lesz még lopakodó emelés vagy sarc valamilyen formában, és az infláció is jön, nem marad ebből semmi.

Végül is semmi különös, szokásos fidesztempó.
@Wagem: gondom van kereslek ...csak nem talállak egyelőre te anyázó kis pöcs..küldj tel. számot
@sárkányfő: Egyértelmű volt, hogy a cégek fizetik a cehet. Nagy szívás lesz az energiaigényes ágazatoknak.
@sárkányfő:

Itt írta Épészmérnök is, hogy az energiaárak globálisan csökkenni fognak, várhatóan. Nálunk az energiacégek jórészt államiak. A csökkenést meg ráterhelik a szolgáltatóra, +emelnek is itt-ott. Vagy mi??
@Fabius: Akkor duplán felesleges a poszt, hacsak várnai nem indul újra.
@sárkányfő: Tisztelt @sárkányfő!
Azért kuszaszem nem teljesen hülye. A főnöke, az Indiából idetántorgott horda leszármazottja pedig adja alá az ötleteket.
Nincs semmi baj, nekik! Többet loptak mint Kádár 50 év alatt, a szocik 8 év alatt. Tudják: el lesznek zavarva. Az anyjukba!!!
@vitéz Thapóccay néma bárány: Azért hülyeségeket ne írogassál. Nem csípem a platform _felfüggesztését_, de betiltásról nem volt szó és már újra engedélyezve van. Autokratizmusról meg pláne nem, az országos vezetőség döntése volt. Az MSZP-ben sokkal inkább van autokrácia, MA mindent kézben tart, a DK meg nem létezne Gyurcsány nélkül.
Fabius te mikor lettél narancs tálib/náci?

Azt viszont nem értem ti mi alapján tesztek különbséget Bajnai és az MSZP között. Ugyan úgy részes volt annak amit szerinted ideje lenne felfognia az MSZP-nek. Az általad fikázott emberekkel volt egy brancsban akkor amikor tönkretették az országot. Egy évnyi viszonylag pozitív válságkezelés ezt nem teszi semmissé és Bajnait elfogadhatóvá.
Jó éjt! Elmegyek játszani az Euro Truck Simulator 2-vel. Többet ér mint a sok rohadt fidesznyik. (Rájuk szavaztam 2010-ben. Szégyellem.)
@Mária: Lazíts márgya, te zsíros seggű hr-es tehén! Ne ugass bele mások dolgába! :D
fidesz számára a 2014 választás sima ügy.nyerni fognak ismét.a judeobolsi söpredék túl hiteltelenné vált mint politikai alternatíva.talán 2018.talán.ám sokat kell dolgozniuk érte
@zipe moha: Három pont helyett nem akarsz néha csak egyet tenni? Nagyon uncsi...
@ephart: Na még te kellettél ide, idióta troll. (Ha tudod mit jelent) Kőtroll.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mi köze a Közgépnek Schiffer ügyvédi irodájához?? Nooormális?
www.portfolio.hu/gazdasag/amerika_megelegelte_az_oroszorszagi_korrupciot.177573.html

nem ismerős? Bár itt annyian nem halnak meg "véletlenül", de szerintem nagyon ismerős :D
Kövér meg az aktuális pinája havi 3-4 Millió HUF-ot keresnek. Te mennyit BUNKÓ magyar?
Aztán csak reklamálj a kocsmába a 60 Ft-os kisfröccsöd mellet!
@iii: Mert Schiffer ott volt ügyvéd. Annak idején.
@iii:" Három pont helyett nem akarsz néha csak egyet tenni? Nagyon uncsi..."....három ponttal írva nagyon vicces viszontlátni azt amit kifogásolsz.... a TE kedvedért megpróbálok átszokni a ....4 pontra (nem mint ha lényeges lenn a pontok száma....szerintem kevésbé egybefüggő a szöveg....és gondolatilag is tagoltabb)
ui. a nicneved bár 1 ponttal érdekesebb lenne....hárommal viszont 3 I-nek olvasható :-)
@komissarlajos:

"BUNKÓ magyar"

na figyelj zsidó.kussolj és ne ugass a magyarok dolgába
TaTa86,igazad van.nekem is elegem van belőlük!
@ephart: Bocs, alázattal: katolikus, megbérmált, keresztelt vagyok. Csak a nácik nem értékelik ezt! Viszont van egy életpályályuK: a mocsok.
@ephart: A gyereked, ha nem vagy buzi, megcsókol?
Ja! Ő szokott hányni az óvodába. Személáda. Tisztelettel.
@komissarlajos:

zsidó vagy te hiába terelsz. ne ugass a magyarok dolgába
Az emeszpé tényleg elmehetne a picsába, oszlassa fel magát, azzal tesz a legjobbat az országnak, ahogy az eszdéesz tette.
@ephart: A jó qurva anyád zsidó.
@ephart: Eszembe jutottál te paraszt: Kikeresztelkedtél, mielőtt elvittek volna Birkenauba!!! (Mi bújtattuk a családodat, a hugodat és anyádat használtam.)
@iii: Szóval az lmp egy anarchoszindikalista közösség?
Hacsak nem forradalmian új szervezete van az lmp-nek, akkor ugyanannyira autokrata (ahogy ezt schiffer tevékenykedése is mutatta...)mint bármely más párt.
Egy szervezetben az egészséges autokratizmus belefér.:D
@ephart: És te a komcsi vezéreddel mikor takarodsz vissza Ázsiába? Mikor hagyjátok békén végre a magyarokat? Hazátlan kis senkik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Van abban valami báj, mikor két narancs-jobbik droid egymást zsidózza, nem gondolod?:D
@zipe moha: Rendben. Akkor addig részemről kihagyom a beszólásaid, mert olvashatatlanok. A három pontot a magyar nyelv indokolt esetben használja, ahogy én is tettem.
@belekotty: Jelen állás szerint mi volt az a konkrét javulás ami az szdsz és mdf széthullásával beállt? Csak mert borzalmasan kiváncsivá tettél.
@iii: Szövegértés nem az erősséged, nem igaz? Fuss neki még egyszer.
@ephart: Nos anyád letörölte a szája sarkát.
@ephart:

Mi van kicsi bértollnok?
Ma szabad zsidózni? Holnap kötelező lesz?
Holnapután? Követhetetlen ez a habonyárpis menetrend. Mindent szabad, a lényeg az,hogy legyen miből töltögetni a kis-közgép-gömböcöt!
Éljen Orbán elvtárs és oligarcháinak megbonthatatlan egysége és jóléte!!!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem anarchoszindikalista, akármit is jelentsen ez, de az autokratizmusnak semmilyen jelét nem mutatja. Schiffer is éppen ezt kifogásolta, nekem viszont tetszik, ha nem is a leghatékonyabb. Viszont demokratikus.
@Wagem: Nos, elolvastam a cikket, gondoltam, ekézem kicsit az mszp-t, de aztán megláttam wagem hozzászólását.

Wagem, senki nincs a fidesz szempontjából olyan kártékony, mint te. Egyszerűen ha egy normális fidesz szimpatizáns (mert azért még vannak olyanok, nem csak a 100 000 békamenetes van) elolvassa, amiket írsz elpártol, mert nem akar veled egy csapatban lenni. Nem baj, csináld csak, köszöni az mszp a segítségedet.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Már az javulás hogy én jobban érzem magam tőle. :-))
@iii: mszp= mesterházi emc
fidesz= simicska közgép
lmp=schiffer és az ő ügyvédi irodája
Kérdés?
@Fabius:

Most ezt tényleg muszáj volt?
Időnként muszáj idegyűjtened egy-egy ilyen poszttal az internet minden szemetét, fideszesbuzi, antiszemita, rasszista náci trollját?!

Szerintem időnként kényszert érzel erre.
@ephart: És ez a rossz hír nekünk, magyaroknak. Még négy év és kész lesz az ország....de másképpen.
@iii:... "A három pontot a magyar nyelv indokolt esetben használja, ahogy én is tettem. "......szóval Te vagy a Magyar Nyelv...hát Te tudod , de én nem kényszerítettelek, hogy felvállald,pláne nem nyílvánosan...
ui. ha nem olvasol , ne is írj...maradj analfabéna
Egészségedre!
@ephart:
Összetéveszted a hitközségi fórumoddal a blogot.
Valami észérv is van, vagy csak szimpla személyeskedés az amire képes vagy?
Zsidózni, komcsizni, ennyire telik?
Pláne a fidesznyikek tükrében?
A KISZ titkárok kormányában?
D.Tompikának is be szoktál szólni?
Netán Fabiussal nem értesz egyet és érveket tudsz felsorakoztatni ellene, mellette?
Ha feltűnt volna, "nem szeressük" a cocikat...
Ahogy a narancskomcsi elvtársakat sem...
Gond?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hagyd szegényt! Londonban dolgozik egy Mc Donaldsban. Az minden öröme hogy a magyarországi blogokba beleokád időnként.
@ephart: Mi van mocskos náci? Anyád nem mosta ki a lepedőt az SS fiúk után?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Megtettem, így se értem, hogy a három cég hogy kerül egy mondatba és egy nevezőre. Schiffer ügyvédi irodája semminémű szerződésben, megbízásban nem volt benne, ellentétben a másik kettővel.
@ariel12: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Genyák!
Nem, abban biztosan nem fogadok. :D
Pláne, hogy biztosan keresztül verik a kis sunyi jogászköcsögök, mindenféle trükkel majd.
@belekotty: Jobban érzed magad tőle? Ha valaki tele van fusztráltsággal és dühvel az javulás? Milyen lehettél előtte?
@iii: Hát ahogy lereagálták a bajnai meghívást, az nem volt demokratikus cseppet sem. Schiffer megmondta a frankót, akinek nem tetszett az lemondhatott, kiléphetett, vagy igazodhatott. Ez nem kifejezetten szimpi vonás.
@iii: Majd ha elkezdődik a szardobálás 2014-ben, akkor majd lesz ennél jobb cégnév is a közös nevezőről. Egyelőre csak erről tudok. De ha tudsz olyan céget, aki jó hasznot húz a hasznos összeköttetéseiből az lmp-vel, elmondhatnál. Mert van olyan, csak max még nem ismerjük a nevét.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Miért ne lett volna demokratikus? Kongresszusi döntés volt, egyes bekezdésekről egyenként szavazva. Hogy neked nem tetszik, az más kérdés, egyébként nekem sem. De demokratikusnak igencsak az volt. Schifferhez meg egyáltalán nem kellett igazodni, nagyon tévedsz. Az az ő véleménye, másnak meg más. Itt például egy kicsit eltérő vélemény van az egyik fő platformistától:
nol.hu/belfold/20121228-_nem_cel_a_szavazok_lecserelese_
@saravad: igen,tényleg a sok bukás nulla hitem kívül.
@Wagem: Elnézve téged, már a startnál vesztett a fidesz (lemaradt volna, hogy a fideszről beszéltem, sorry, azt hittem egyértelmű volt). Szóval nem, nem korai.
@zipe moha: Édes jó istenem...én mindent megpróbáltam...
@saravad: igen,tényleg a sok bullshiten kívül.
@iii: Hadd mondjam meg, hogy ez így unalmas. Tényleg úgy gondolod, hogy csak az lmp-ben vannak más véleményűek? Ha az ellentétes platformot veszük alapul, akkor a jó öreg fidesz tuti nem autokratikus, mert ugye ott van ángyán.
Az mszp-ben meg szekerestől kezdve a sort, sokan vannak más platformon mesterházynál. Sőt, a jobbiknál is.
Szóval ettől még lehet autokratikus az lmp simán.
OFF

Itt az erősítés :D

" Kóbor kutyák védik a tüntetőket a rendőröktől

7 komment|
Megjelent: 2012.12.28. 13:51|
Frissült: 2012.12.28. 14:28

A kóbor kutyák a tüntető emberek legjobb barátai - Chilében. Felfogják valamelyest a "vízágyútüzet", megugatják a rendőröket, néha meg is harapják őket, pofájukkal felkapják a könnygázgránátokat és elszaladnak velük.

Chilében szinte mindennaposak az utcai demonstrációk és összecsapások diákok és munkások ezrei és a rendőrség között. A kóbor kutyák szintén mindennaposak Santiago utcáin, és hűségesen kísérik a tüntetőket, együtt futnak velük fedezékbe és harcolnak a rendőrök ellen.

A demonstrálók céljai szerteágazók: az oktatási rendszer javítása, a társadalmi javak igazságosabb elosztása, a környezet védelme egyaránt szerepel a követelések palettáján. A kutyáké kevésbé széles spektrumú: ők csak jóllakni akarnak és szerető társaságban lenni, meg játszani, például a vízágyúk vízsugarával.

Akadnak köztük immár "celebebek" a média és a tüntetők felvételeinek hála. A világhálón a chilei tüntetők legfőbb üdvöskéje Blacky, őt kedvelik a legtöbben a neten is. Kóbor kutyából egyébként rengeteg van Santiagóban, mivel a nem gazdátlanok is rendre kódorognak napközben, gazdáik reggelente kiengedik őket, még az elnöki palota környéke is tele van velük. A rendőrségi autók szirénái afféle harci kürtként hatnak rájuk: amint meghallják a hangot, már pattannak is fel heverészésükből, és rohannak segíteni a tüntetőket.

Természetesen a rendőrségnek is vannak kutyái, ám jóval kevesebb. Másrészt a kóbor kontra rendőrkutya párharcokból - amelyek rendre kimerülnek farkasszemnézésben - az előbbiek kerülnek ki győztesen, a rendőrkutyák szemmel láthatóan félnek tőlük. A rendőrség nem is nagyon veti be sem a kutyáit, sem a lovait, nehogy bajuk essék."
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nincs ilyen. Ugyanis semmi értelme nem lett volna.

Egyébként önmagában az nem kifogásolható, hogy egy MSZP-tag cége elnyer egy megbízást, ha az egy tisztességes pályázat.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: khm, khm. Ehem ehem...
Gondolom egy bizonyos pártszimpátiával bíró fideszes jogászköcsögökre értetted, igaz?:D
@iii: Semmi. Elméletileg ez a normális. Ha van verseny. De mostanság mintha nem lenne se verseny se tisztesség mikor pályázatot írnak ki valamire.:S
@Bullshit generátor:

Kurva anyádnak szólogass be, te impotens varangy.
@belekotty: Gondolod, hogy ily fényes karrierje lenne? Londonban mcdonalds?:D Nem értékeled kicsit túl a kollégát?:D
@iii: azt ígérted nem olvasol...ne olvassál:-)
ígéreteidet mindig megszeged??...nem lennék a barátod...akkor milyenek lennének az ellenségek
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Te csak ne neveld:D Egy másik észkaszával egymást zsidózzák.:D Borzasztóan viccesek, ne rontsd el.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Kevered a szezont a fazonnal. Nem a különvéleményektől lesz valami autokratikus, hanem a döntési folyamatoktól. Én nem mondtam, hogy az MSZP autokratikus, de hogy az LMP-ben ez nyomokban sincs meg, az tény.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azért ott is csak felmos, a pult mögé nem engedik be.
De azért ez dicséretes felfelé ívelő karrier a tescos bevásárló kocsi gyűjtögetőhöz képest amit előtte csinált.
@Fabius:

"Összefüggésnek számít, ha itt lesz jelölt nálunk? Akkor ilyen összefüggésben. Nem kell ilyen jelölt, köszi."

*

Nem tetszik, nem szavazol rá. Ez eddig korrekt.

De hogy félinformációk alapján mocskolod, Index címlapon, "bizonyítéknak" meg azokat a nyomikat linkeled a tocsa blogon, az, hogy úgy mondjam, erősen férfiatlan dolog.
@iii:

Mondhatsz amit akarsz. Ha Schiffer int nincs tárgyalás, ha int nincs platformozás, csak az van és csak az lehet amit eldönt. Ezt meg autokráciának hívják. Pechje, hogy sokan és hangosan lázadnak ellene és néha kénytelen visszakozni mint a platformnál. De hogy a részvételi demokráciát lenullázta az biztos.
@Husz_János_Puszita:
Kérdezd ez ügyben épészmérnököt, ő ott van! :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Őőőőőőöööö... :D IGEN!!!
PERSZE!
NANÁ!
Te mire is gondoltál??????????????
www.penzcentrum.hu/adozas/matolcsy_is_orult_a_karacsonynak_ennyit_telefonaltunk_be_az_allamkasszaba.1035011.html
Legyünk büszkék magunkra! 6 Ft per kopf-fal segítettük az államadósság növelését. Gratulálok, ügyesek vagyunk.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Tisztázzuk! Az eszdéesznek és az emdéefnek oroszlánrésze volt abban hogy a rendszerváltás háttéralkukkal ment végbe, nem kerültek nyilvánosságra az ügynök akták azon frissiben, amikor még nem voltak megrostálva, valamint végbement a rablóprivatizáció. Nem kár értük, a történelem szemétdombjára kerültek.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Attól, hogy Schiffer egy csoport legelismertebb alakja, mely többséget alkot az LMP-n belül, még nem lesz autokrácia. Ezek természetes emberi folyamatok, már egy háromtagú csoportban is bekövetkeznek. Nincsenek egyszemélyi döntések, enélkül pedig nem lehet autokrácia.
@sanyix:
és az amerikai korrupciót mikor elégeli meg?

brühühühü
@iii: Döntési folyamatok, attól még hogy a havi ebédmenüre is gyűlést hívnak össze, az nem jelenti, hogy nem autokratikusak. A döntést végsősoron egy maroknyi kiválasztott vezető hozza, azok, akik eleve eldöntik, hogy a küldöttgyűlés lesz nem lesz, mi lesz a téma stb. Nincs olyan hogy egy szervezet nem autokratikus, mert a döntési folyamat más. Országos szervezetnél nem lehet más a döntési fa, mert az káoszhoz vezetne.
Bár jobban belegondolva, eléggé kaotikus az lmp...
@Mária:
Már mint az ellen az MSZP-s választókerületi jelölt ellen, akinek ez csak egy része, ami a lelkén szárad:

"Nálunk Tóth ott folytatta ahol vasban abbahagyta. Érkezésével hogy-hogynem növekedésnek indult a taglétszám, - egy ilyen remek ember vonzza a szimpatizánsokat, mint beszáradt mustáros szendvics a döglegyeket - és hamar átvette a vezetői tisztet is. Aztán vasi irodavezetőjével, Menyhárt Bizsánnal nekiláttak megfejni az önkormányzatot: tanácsot osztottak.
A zuglói önkormányzat az előző ciklusban 500 millióért kért és kapott jótanácsot, mert a Weinek féle vezetés is csak téblábolt a tanácstalanságban, mint egyszeri Hunvald a börtönkondiban. És ezek baszki Dodugló Páveltől is tanácsot kértek, miért pont a Tóth és Társai lobbi tanácsaira ne lett volna szükségük?

Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy ez az ember ezzel a múlttal, ekkora választóktól kapott
nyakleves után mit keres még az elszenvedő pártban? Pontosabban kinek a tökét szoríthatja elkékülésig a pártvezetésben, hogy mindent, még a saját embereik lejáratását is túléli? Nincs valami ötleted Atikám? Igen, te, kedves Mesterházy Attila. Utálnék én összefüggést látni aközött, hogy az elmúlt ciklusban a zuglóiaknak tízmilliószámra tanácsot osztó EMC Consulting Kft.-ben együtt húztátok a rabigát Menyhárt Bizsánnal és Tóth Csaba feleségével, és aközött, hogy a jóember bármit megengedhet magának"

"Tóth Csaba elnök köddé vált, lóvé az ablakban, és igazi gerinces módon a szerkesztőknek sikerült némi késéssel értesülni a kirúgásukról, illetve a megváltozott helyzetről. Na nem Tóth Csabától, frászt, az addig általuk üzemeltetett honlap címoldaláról. Elkeseredésükben blogot nyitottak, és ott elemzik a történteket. Innentől pedig vett néhány furcsa fordulatot a mese:

- Miután a Képviselő funky kirobbantotta az ügyet a HVG megkereste az eltűnt Tóth Csabát, aki így nyilatkozott: "nem érti a nem fizetésről szóló vádakat, mivel a honlapot társadalmi munkában szerkesztették. Ha az illető odaírta volna a nevét az üzenethez, tudnék neki reagálni, így nem tudok mit mondani"

- Három nappal később az mszp.hu oldalán megjelent a közlemény, miszerint felfedni, hogy a Tóth Csaba féle vezetés nem fizet a szerkesztőknek kiemelt csúnyaságnak minősül, fegyelmit indítanak is ismeretlen tettes ellen feljelentést tesznek.

Ne hánykolódjatok a röhögéstől, tóthcsabaisztán így működik: a fegyelmihez ismert a személy, a feljelentéshez ismeretlen. Közben a szerkesztők meg azon értekeznek a blogjukon, hogy hány levelet és mi célból váltottak az emlegetett szervezettel. Lehet, hogy a Rákosfalva parkban csak a tartalom fontos, és nem olvassák el kitől jött a micsoda?"
varanus.blog.hu/2012/02/04/mszp_a_kuka_fele_menet_feluton

Tényleg, mi lehet ezzel a kreténnel a gond?
Tényleg nem értitek?
@Mária: Hangoztasd csak, minél többször hazudjátok, hogy a 02-10'-es időszak jó volt csak a FIDESZ hazugságai, annál később kerültök vissza a hatalomba. Hajrá, én szurkolok neked.
@saravad:
mai FX adat a nehézolaj éves veszteségre tervez ez nem jelenti azt hogy te is olcsóbban kapod, hanem már nem lehet eladni annyiért nagyban mert sem lepárló sem tároló kapacitás nincs a termelésre és egyre kevesebben veszik mert kibaszott magas az ára

brühühühühü
@Mária:

A blogon elégedetlen átvert szoci aktivisták legfeljebb annyiban féleszűek, hogy volt amikor elhitték Tóth fizetni fog, mert a szocik korrektek.

Nem azok. A sajátjaikkal sem.

Tudod nekünk zuglóiaknak több tízmillió okunk van kutyázni TóCsát. Majd ha te is zuglói leszel akkor kell neked a mi dolgunkba ütni az orrod.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Pontosan erre.:D Az én Bolim sose használná általánosítva a jogászpatkány kifejezést, ugye?:D
@belekotty: Olyan dolgokat hánytorgatsz fel, ami akkor jó és helyes döntésnek tünt az emberek túlnyomó többségénél. Sőt, ha már szavazókorú polgár voltál akkoriban, akkor valószínűleg neked sem ez volt marginális kérdés.
Felemás érzésem van az itt és más blogokon is hozzászólókról. Olyan ez, mint a tánciskolában mikor belecsap a mű-elefántcsont billenytyűkbe a tánc-tanár és senki nem akarja elkezdeni. Vagy pubi-buliban a "ködössötítben".
Tessék kimenni bazze, ki az utcára és ott megszerezni a hatalmat vagy a jobb vagy a baloldalnak.
Vagy bele kell kerülni ebbe a fostalicskába amit a birkák tolnak. Persze józan életű ember nem áll össze "ezekkel" úgy 60-70 éve - egyikkel se!! De vannak itt okosok akik tudják, ki lenne jó "ezek" helyett.
Ki vinné előre a szekeret? Neveket, neveket!! Mert a szar 23 év alatt is szar marad - legfeljebb keményebb.
@belekotty: a privatizáció épp 94 után Hornék alatt pörgött fel, a második hullámot pedig szintén az MSZP indította 2003 után. A rablóprivatizáció felelősei az MSZ(m)P-s gennyládák akik még mindig a parlamentben vannak...
@Fabius: Mi van akkor ha ők nem a szocik korrektségében bíztak, hanem abban, hogy az emberek tisztességesek, és kifizetik őket.
Ezzel azt sugallod, sőt ki is mondod, hogy aki elhiszi, hogy a szocik tisztességesek, azoknak nincs igazuk.
Ez pedig nem igaz, ezt mindketten tudjuk. Egy rohadt alma miatt kidobnál egy vagonnyi almát, mondván, hogy mind szemét. Ez szerinted helyes?
@belekotty:
Nana... Az egy összpárti sunnyogás volt!
Persze, hisz mindenkinek volt a múltjában olyan, hogy inkább lapítottak. Benne voltak a narancsbolsik és a majom cocik is. Nem akarták forszírozni a spicliket, ettársakat. Erre manapság soha nem látott mennyiségben ülnek a kormányban.
És még a D-209-est cikizték. :D
Matolcsy György, jelenlegi nemzetgazdasági miniszter — volt MSZMP-tag, III/2-es ügynök. Tehát...

ugynoklista.freeblog.hu/

hetek.hu/belfold/201212/matolcsy_miatt_nem_rendezik_az_ugynokkerdest

"A kissé hatásvadász címünk arra utal, hogy kormánypárti forrásaink szerint a napi gazdasági kérdések, az állandó költségvetési tűzoltások annyira elvonják a Fidesz-vezetők figyelmét, hogy nem tudnak dönteni arról, milyen mértékben hozzák nyilvánosságra a kommunista állambiztonság aktáit . Igaz, a dilemmájuk másik oldala az, hogy ők is megosztottak abban, hogy mennyire vegyék figyelembe az aktanyilvánosság kérdésében az úgynevezett „nemzetbiztonsági érdekek” klauzulát, amit titkosszolgálati vezetők előszeretettel hoznak fel a nyilvánosságpárti koncepció elleni érvként. Ez a két ok, tehát a gazdasági válság napi menedzselése, és az előbb vázolt koncepcionális döntésképtelenség vezetett ahhoz a kínos helyzethez, hogy a Fidesz vezetői hónapokat csúsznak az általuk beharangozott időponthoz képest.

A Fideszben ugyanis merőben eltérő álláspontok találhatóak e kérdésben. Kövér László házelnök, a Fidesz országos választmányának az elnöke például márciusban gumicsontnak, bosszantó álvitának, pótcselekvésnek nevezte az ügynökakták nyilvánosságra hozataláról szóló vitát, míg a teljes nyilvánosságpárti Lázár János – ekkor még frakcióvezetőként – a magyar demokrácia „gennyes sebének” nevezte az ügynökkérdést. Lázár szerint a lehető legtöbb adatot nyilvánossá kell tenni.

A Nemzeti Emlékezet Bizottsága létrehozását megemlíti az alaptörvény átmeneti rendelkezéseiről szóló, tavaly év végén elfogadott törvény, amely leginkább azzal vált közismertté, hogy az MSZP-t a Magyar Szocialista Munkáspárt jogutódaként nevezte meg. Ennek a jogszabálynak a preambulumában az olvasható, hogy a „kommunista diktatúrával kapcsolatos emlékezet állami megőrzése érdekében Nemzeti Emlékezet Bizottsága működik”. A törvény szerint „a Nemzeti Emlékezet Bizottsága feltárja a kommunista diktatúra hatalmi működését”.

A tervek szerint ez az intézmény, pontosabban ennek a tagjai találták volna ki, hogy a gyakorlatban mit kezdjenek az állambiztonsági múlttal, az ügynök és más hálózati személyek tevékenységének a megismerésével.

A törvény megalkotói (Lázár János akkori frakcióvezető és csapata) egyébként egyértelműen nyilvánosságpártiak voltak, hisz befogalmazták a jogszabályba, hogy „A kommunista diktatúra működésének valósághű feltárása és a társadalom igazságérzetének biztosítása közérdek, a kommunista diktatúra hatalombirtokosai közszereplőnek minősülnek. E közérdek érvényesítése érdekében a kommunista diktatúra hatalombirtokosai a diktatúra működésével összefüggő szerepükre és cselekményeikre vonatkozó tényállításokat tűrni kötelesek, az e szerepükkel és cselekményeikkel összefüggő személyes adataik nyilvánosságra hozhatók”.

Ha figyelembe vesszük, hogy a Kádár-rendszerben a hálózati személyeket egyenesen közfeladatot ellátó személyeknek minősítette a pártvezetés (1967/6000 számú Minisztertanácsi rendelet), akkor a jelenlegi szabályok értelmében elméletileg nem lenne személyiségi jogi akadálya az ügynökakták nyilvánosságra hozatalának. A végrehajtási szabályokról azonban nem született még döntés, a Fidesz elnökségében nem jutottak dűlőre a kérdésben. Igaz, egy forrásunk szerint – ahogy előbb írtuk is – a gazdasági tárgyú kérdések elvonják a párt vezetőinek a figyelmét. A múlt héten ezért szavazta le a Fidesz frakció Schiffer András, az LMP frakcióvezetője nyilvánosságpárti törvényjavaslatának tárgysorozatba való vételét.

Vélhetően nem az ügynökök (akik az állambiztonsági rendszer legalsó szintjén helyezkedtek el, mondhatni ők voltak a „kishalak”) miatt nem merik a Fidesz vezetői a döntést meghozni. A helyzet az, hogy az állambiztonságot vezető operatív (akkor többnyire rendőr) tisztekből mára sokan a nemzetbiztonsági terület és a gazdasági élet vezetői lettek. A rendszerváltáskor alsó- és középvezetők az új rendszerben tovább léptek a ranglétrán, mára vélhetően sokuk felelős pozícióba került. Másrészt nem dolgozták fel teljesen az állambiztonsági rendszer gazdasági ügyeit sem, így szakértők szerint számos „akna” és akár „beragadt” pénz is lehet az orosz, kelet-német és bolgár kooperációban zajló gazdasági hírszerzési ügyekben. Ha kinyitnák ezeket a dossziékat, az akár komoly, akár diplomáciai és üzleti bonyodalmakat okozna a kormánynak."
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: MSZP hívőt ugyan akkor eséllyel lehet meggyőzni mint FIDESZ hívőt. Lottóz, ott legalább lehet sikerélményed.
@Farkos Csapó Gyurka:

majd Ron Werber megmondja a magyaroknak a tutkot
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Én nem olyan vagyok! Tegnap egész nap, meg ma délelőtt is egy ügyvédi irodában dolgoztam, átalakítottam a hálózatot, karbantartások, új eszközök beállítása, adatszerver,...
Alapvetően csak a pártmajmokkal van bajom!
MINDEN PÁRT VAKHITŰ MAJMAIVAL! :)
@iii:

Orbán is egy csoport legelismertebb alakja, ami.ek többsége van a fityiszen belül. Egyszemélyi döntés ott sincs, mindenki megszavazza szépen amit mondd a vezér. Így van ez nálatok is. Én legalábbis nem tudok olyanról amit az LMP úgy akart volna, hogy Schiffernek nem tetszett.
@Mária: Nahát...a praxis blogban az ilyen hangnem a sznob hr-es zsírdisznó miatt nem megengedett...de itt kibújt a szög a zsákból és kiderült, hogy szabolcs megyei tirpák vagy. :D
@74. Vladys:
Isten ments! (A jobbikos hívőket miért hagytad ki??? :))
Akarja a franc meggyőzni bármelyiket is. Mindenkinek jogában áll tök hülyének maradnia!
@b116619:
Akkor vedd elő az erről szóló anyagokat és olvass utána, ki volt a privatizáció ész nélküli szószólója, erőltetője, élharcosa.
Próbálták visszatartani, de hiába.
Ja, úgy hívták Matolcsy...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Tessék látom nagyon nem vagy képben...

fn.hir24.hu/velemeny/2012/02/12/igy-kormanyoztak-a-magyar-gazdasagot/

"Az Antall-kormány idején még csak az elhibázott jogszabályokat hozták meg az elsietett privatizációról, ám maga a privatizáció döntő részben a Horn-kormány alatt zajlott le. 1995-ben a hazai energetikai szektor külföldi kézre juttatásával kezdődött ez a hullám, majd folytatódott a nagyrészt korszerű (az előző egy-két évtizedben létesült) élelmiszeripari kapacitások szabályos elkótyavetyélésével. Ezáltal az élelmiszergazdaságban szétszakították a vertikális integrációs láncolatot, ahelyett, hogy inkább egyesítették volna, kiszolgáltatottá téve a hazai agrártermelőket. „Afrikai törzsfőnökök” adták el nemzeti kincseiket üveggyöngyökért! "

Második hullám:

www.origo.hu/gazdasag/hirek/20051207privatizacio.html
Tökéletesen egyetértek ennek a postnak minden sorával. Különösen a szótagolt részekkel. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A mondandóm lényegén nem változtatott volna. De a te kedvedért:

MSZP hívőt ugyan akkor eséllyel lehet meggyőzni mint FIDESZ vagy Jobbikos hívőt.

Persze mindjárt megjelenik valaki aki kifogásolja, hogy xy párt hívei miért maradtak ki. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Megneveztem az almát amelyikkel bajom van. Ennek melyik részét nem értetted?

Finnyás vagyok, rohadt almát nem eszem. Vagy válogatnak egészségeset rohadtétól, vagy mehet az egész vagonnal a szemétre. Esetleg megmarad nektek és jó étvágyat hozzá. :-)
@sanyix:

ez egy süket baromság, amerikai "üzletember" Bowder elvtárs oroszországi maffiózó terjeszti a korrupciót amerikában ahol már egyébként is a tökei tele vannak mindenkinek ugyanezzel meg a drog kereskedelemmel, a fegyvert nem is feledve...erre -legalább a külföldi mennyen annyába- az oroszok lépéseket tesznek és a maffiózó oroszt elteszik láb alól nem ártatlan bűnös 5.4 milliárdos sikkasztásban és pénzmosásban amit amerikába transzferált azaz lopott is...

szóval most foglalkozzanak a cliffjükkel meg a fegyvereikkel és a nyersanyag válsággal amit szintén ők hoztak létre és tartanak fenn az USA elsivatagosodik a Mississipi-t hajózhatatlanná tették mert leapad annyira, hogy csak mocsár lesz belőle már napi hír a hurrikánok és tornádók az ő gazdasági szabadrablásának az eredményei azaz extra adó...

és a háborúk amiket a schwarzkopfhoz hasonló állatok vezetnek a Petreaus mekkor nagy hallgatás lett nagy hírtelen a clintonnét meg csak úgy leváltják mert agyvérzést kapott?

brühühühü

ti meg orbánozzátok be a Duna fenekét is
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Már belinkeltem az előbb, hogy Tonyó bejelentette: berakják az alaptörvényükbe oszt jónapot.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Elképesztően türelmes vagy:)))
Ha bárhol a posztban/kommentekben felmerül az LMP, szélvészként itt terem ez a kölyök-bulldog és csont formájú fixa ideáját egy percre se engedi el:)

Reménytelen. Ezeket a paneleket már n-szer leírta, válaszokban n-szer vitatták, ami lepörög. De nem akarom elvenni a kedved:))
@FinderTab:
Én személy szerint nem rettegek a rezsimtől. Azzal sincs bajom, hogy a fidesz kormányoz. Ahogy csinálják, az undorít.
Sajnos a hozzáértés minden szinten hiányzik, még az oktatási törvény is helyesírási hibákkal volt tele és akkor nem tartunk a gazdasági, jogi, diplomáciai és mindenféle szakpolitikai kérdéseknél. A kommunikáció kocsma-szinten van, ez lehetne trükk is, de sajna nem az.
Van viszont önteltség, arrogancia, szómágia és persze az elmaradhatatlan lopás, bár ez utóbbi törvényerőre emelve.

Ha téged nem zavar az ízléstelenség akkor legfeljebb nem fogunk egyetérteni.
@b116619:
Segítek én is, neked:

"Róna Péter: Amikor a rendszerváltás megtörtént, - annak ellenére hogy voltunk néhányan, akik más tanácsot adtunk Antall Józsefnek, akinek egyébként a mostani Matolcsy György volt a fiatal jobbkeze - hogy nem kell az azonnali liberalizáció, nem kell azonnal lebontani a vámokat, nem kell azonnal szabadpiacot teremteni a tőkének, nem kell azonnal mindent eladni, és nem igaz, hogy mindent magántulajdonba kell juttatni. Én ezt mondtam. Megjegyzem, hogy annak idején a pénzügyminiszter, Rabár Ferenc volt, aki ezt a nézőpontot képviselte. Ezzel szemben állt Matolcsy György, aki az azonnali liberalizáció elkötelezett híve volt akkor."

maria.blog.hu/2011/11/15/matolcsy_gyorgy_eletrajza
A fent említett hölgyike blogjáról.

Továbbá:

cegvezetes.hu/2000/11/nem-katasztrofa-ha-kesik-az-unios-felvetelunk/

epa.oszk.hu/00000/00017/00035/pdf/antal.pdf
Kedves Fabius.Most Te komolyan gondolod,hogy az a legfontosab kérdés,hogy visszajön-e az MSZP? Gondold meg,ha a lakásodat folyamatosan szemed láttára üritik ki a betörők,téged és az egész családodat túszul ejtették,akkor azon agyalsz, hogy a múlt héten egy bunkó vendéged összekoszolta mocskos lábával az előszobát, aki te szépen elküldtél a sunyiba s az szépen el is húzott?
Azon kell morfondirozod, hogy mi lenne ha visszajönne ez a bunkó módon viselkedő vendéged?
Ehelyett azt javaslom, hogy élvezd ki a 2.rendszerváltás összes örömét:az ország Közgépesitését,nyugijvédelmi akcióit,nokiásdobozok kamionra cserélését,tandijmentes egyben önfenntartó felsőoktatási rendszerét,a társadalom 85%-ának mennyei gyönyöröket okozó 1kulcsos szja bevezetését, azt, hogy minden héten demokratikusan konzultálnak veled, 8 órát sorbaállhatsz majd regisztrálni,s ha mindez nem okozna kielégülést, akkor vigasztalásul gondolhatsz azokra a 100ezrekre, akiknek nyomorúságos nyugdiját a felére csökkentették, mivel mint tudjuk 47 eft-ból simán kecsketartással és gombatenyésztéssel kiegészitve kényelmesen meg lehet élni.
Szomorúan állapitom meg: Mi ezt érdemeljük, sőt túl is vagyunk fizetve.Egyedül a végzős középiskolásokat sajnálom. A gyerekkorból kilépve ebbe a szürreális világba érkeznek, s néznek ki a fejükből: Mi történik ebben az országban?
@74. Vladys:
Még a végén valaki megharagszik a "hátrányos megkülönböztetés" miatt. :D
@ariel12:
Sunyi, szánalmas kis faszok ezek.
Ugye ez az a gránit darab, amit szilánkosra farigcsáltak szánalmasék? :D
@debilioemilio: Rohadtul nincs különbség a FIDESZ meg az MSZP között, egyedül annyi, hogy a FIDESZ-nek 2/3-ad van az MSZP-nek meg csak sima többsége volt. Kár ezen erőlködni, egyik 19 a másik egy híján 20. Takarodjon mind a kettő.

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Fene a rasszista fajtámat. :)
@Orica Középföldi: Nem is tudnád.:D Mert nem hagyom. Azért viccesek, ahogy nincs semmi új a tarsolyukban.
@Fabius: Ha nem tetszik, nem kell megenni. De ha ugyis tudod hogy nem eszed meg, mert nem szereted, akkor miért a poszt?!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne bántsd a vakhitűeket. Kiken röhögnénk olyan jókat, ha nem lennének?:D
Aki ma jobboldali, az menthetetlenül hülye, vagy abből él. Szép kis halmaza az egzisztenciális csődnek.
@☉ ☾: Árad belőled a zintelligencia.
@iii: "Az MSZP-ben sokkal inkább van autokrácia..."
Az autokrácia olyan kormányzati rendszer, amelyben a hatalom egy személy kezében van.
Az autokrata jelzőt még nem használta sem a belföldi, sem a külföldi sajtó az MSZP politikusára, Orbánra viszont gyakran.
Mesterházy nem a kormány első embere, így a fogalmat hibásan alkalmaztad.
@☉ ☾:
Nem oldal, faj, vallás, vagy rassz függő ez!
Ahogy a tisztesség és korrektség sem.

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Én?
Soha! :)
Csak segítő jelleggel adtam valamit neki.
@Mariann19: Ha nem csak véletlenszerűen szurkálnád be a FIDESZ ellenes troll szövegeidet akkor tudnád, hogy MSZP és LMP-ről beszél, nem pedig FIDESZ-ről és MSZP-ről
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

mária blog? Ne röhögtess egy mszp droidnak előbb hiszel mint az origonak, meg a hir24-nek?

meg azok a linkek amúgy sem cáfolják a tényeket: a privatizáció épp az MSZP kormány alatt ment végbe, amit én linkeltem benne vannak a cégek meg a bevételek, 1995-ben több céget privatizáltak (és a bevételek is magasabbak voltak) mint az azt megelőző 5 éveben együtt véve. Ezek konkrét adatok, számok. Ezek után, hogy Matolcsy állítólag mit mondott anno....
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Vigyázz! Kitagadnak a családból, ha szóba állsz a FIDESZ nácival. :D
@Orica Középföldi: Neki az a dolga. Egyszer véletlenül a sajtómunkás nick-jén válaszolt.
@b116619:
A gazdasági folyamatok, törvények pedig másnap életbe lépnek és lezajlanak holnaputánra. Értem...
Hagyjuk, felesleges tovább beszélgetnünk.
Sebaj, Werber egyszer már bejött. (De reméljük, még egyszer nem fog.)
@74. Vladys:
Mindenkivel próbálok szóba állni, csak ha reménytelen valaki és csak a tények nem érdeklik, akkor felesleges rá pazarolni az időt.
Én nem hiszem, hogy a privatizációval lett volna baj, nemzeti vagyon stb. Elvégre rendszerváltás volt. Az azt övező korrupció s az a jogi környezet, amit a szabadon választott parlamentjeinknek kellett volna jól összehozni. Inkább itt csúszhattak el a dolgok.

Ha mindenki a privatizáció "csinálóit" keresi és teszi felelőssé, akkor mégis van minimum 2/3-os konszenzus és kommunisták vagyunk?
Szeressétek egymást faszok, ne már mindig ez a baszogatás mennyen.
hihi:-)

Ténytár 2012: a soha nem látott sikerek
és a megújulás éve

A nép elégedett, a kétharmados többség pedig biztosabb, mint valaha. Hiába minden támadás,
a lakosság egyetért a kormány döntéseivel.

tenytar.blog.hu/2012/12/28/2012_a_soha_nem_latott_sikerek_es_a_megujulas_eve?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_12_28&utm_campaign=index

gyönyörű
megezis

1000 leütés Aktuális hazugságok
Az állam jó gazda. Minden, ami állami, az a közjót szolgálja, hangzik ez a veretes hazugság.

hafr.blog.hu/?utm_source=ketrec&utm_medium=csoki&utm_content=2012_12_28&utm_campaign=index

mer nemcsak varánussal él a zember:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Te most engem szívatsz vagy tényleg nem érted?

A várható felállás ellenzéki szinten az 1 körzet 1 jelölt lesz. Várnai esélyét a jelöltségre már az LMP elbaszta, Tóthra meg itt kurvára nem fog szavazni senki. Vagy lesz valami épeszű konszenzusos jelölt vagy a szocik is és a szövetség is bukna Zuglót.

Ja, és országosan mindenhol így lesz, ha nem lesznek a tóthcsabák lecserélve. Ilyen egyszerű ez.
meg kell mongyam,fabiusnak jódóga van az egy bejegyzésre jutó félhülyék, provokátorok. és futóbolondok tárgyában:-)
A holdról nem jön új kormány, a Dalai láma xTeréz anya sem jön el, olyanokat választhatunk akik itt élnek a mi társadalmunkban! Olyan nincs h van 10 millió tökéletes szent zseni és pár ezer utolsó szemét politikus. Ha nem mászik az ágyamba, ha nem lopja el a nyugdíj-megtakarítást, ha nem kötelez a saját vallására, ha nem magyarságmérővel mér ,ha lop de nem ülteti be a kormányba a maffiát:nyerges-lászlóné,.............már a jobbat választom!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

úúúú mert szerinted mennyi idő kell egy cég privatizációjához? A választ a második linkben találod...

kb számokkal hadakozol, legnagyobb privatizációs bevételek: 1995-1997; 2004-2006

nem nehéz vissza keresni a cégek alapján, hogy mikor kötötték a szerződéseket azoknál a cégeknél amiket 1995-ben meg 97-ben, vagy 2004-2006 során privatizáltak...

kezdem azt hinni te is MSZP droid vagy annyira véded a védhetetlent, így tényleg fölösleges beszélgetnünk...
@Husz_János_Puszita:

iii az LMP Gábrielje :-)

Nincs ezzel gáz. Fabius mondja régen, hogy minden pártnak itt vannak az emberei.
@Fabius: szerintem is nagyon előreszaladtál a csabussal... először az általános paradigmákat kellene tisztázni, a cizellálás és a féregtelenítés már csupán részletkérdés. legalább csabus is kapna 2-3 hónap laufot:-)
@Fabius: Abban ne reménykedj, hogy lecserélik. Mutyihaver, marad. A "barátod" meg marad polgármester, ahogy múltkor mondtam.
@fonó: ezaz... de csak az elutasítás kevés. tudni kell azt is megfogalmazni, mit vársz el és mit akarsz. és megigérni, amit szeretnél, kurva kevés. lés a sok tököléssel az idő is elszaladt. marad a régi recept. választasz hozomra.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

"Most ezt tényleg muszáj volt?"

Szerintem muszáj volt.
Megjelent a hír, ami természetesen mindenféle reakciót kivált.
Ahhoz képest, hogy 10-ben két egyéni nyertese volt a maszopnak, ma csak néhány billegő körzetről beszélni, több, mint röhejes nagyképűség.
Az is nagyképűség, hogy majd az egyeztetésen "átengednek" körzeteket. Tessék?
Tiszta schifferi tempó. Ezeknek elment az eszük. Ekkora lufit felengedni, ilyen nevekkel, hát.....nagy a ballaszt.

Hogy Zuglónál maradjunk, és ez igaz minden körzetre, nyilván meg kellene alaposan fontolni KÖZÖSEN, hogy ki az az ember, akinek Zugló bizalmat szavaz.Itt most nem érdekes, hogy MA kit szeretne. Na, az a közös jelölt. És ez nem Tóth.
@74. Vladys: Keresd vissza a kommentjét, szótagolva olvasd el, értelmezd - ha képes vagy rá - és visszatérhetünk a témára.
@Mariann19: "Azért hülyeségeket ne írogassál. Nem csípem a platform _felfüggesztését_, de betiltásról nem volt szó és már újra engedélyezve van. Autokratizmusról meg pláne nem, az országos vezetőség döntése volt. Az MSZP-ben sokkal inkább van autokrácia, MA mindent kézben tart, a DK meg nem létezne Gyurcsány nélkül."

"szótagolva olvasd el, értelmezd - ha képes vagy rá - és visszatérhetünk a témára."
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Most állítják a listát, most választanak jelöltet, most kell beleszólni.
@Orica Középföldi: @Fabius:
Nekem úgy tűnik, a cocik direkt akarják magukat lealázni. Akkor?
Hagyni kell őket!
Ezek szerint nekik így jó. LMP már lealázta magát (tényleg, még mérhetőek), akkor egyre inkább egyértelmű, hogy hülye, beképzelt egy társaság az is. Bár eddig is nyilvánvaló volt...
MSZMP KÖZPONTI INFORMÁCIÓS IRODA: 06 30 617 2519
@74. Vladys:

Papcsák itt bukott ember, ő már most megtanulta, mi itt unjuk már a sok mutyizó faszt.
@Bullshit generátor:
Ja kérem, ha valakinek ilyen jók az információi... :)
Rendszeresen szoktál bejelentkezni oda?
@Bullshit generátor:

Megismétlem, amit az előbb kaptál, lassan, hátha így felfogod:

Kurva anyádnak szólogass be, te impotens varangy.
@iii: "Az MSZP-ben sokkal inkább van autokrácia, MA mindent kézben tart, a DK meg nem létezne Gyurcsány nélkül. "
Az MSZP sem létezne Horn Gyula nélkül. Az autokrácia alatt itt autokratikus vezetési stílust értesz? Mert az szemlyfüggő. Az autokrácia uralkodási forma. Ebben az értelemben szerintem sem Mesterházy, sem Gyurcsány nem uralkodik. Az a fajta pártvezetés legonkább a fideszre jellemző. Még a Jobbik sem annyira monocentrikus, amennyire látszik.
@b116619:
@Fabius:
@74. Vladys:
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ez a baj az ilyen posztokkal, mint a fenti:

magyarnarancs.hu/belpol/csak_be_kell_dobni_a_horgonyt_-_siklaki_istvan_szocialpszichologus_a_ragalmazas_technikajarol-75387

70%-os esélyt látok, hogy Fabius nem tudatosan, megrendelésre csinálja azt, amiről a linkelt cikkben is írnak.

30% az esélye szerintem annak, hogy a poszt tudatos manipuláció.

Nem a jelöltet akarom védeni, nem tudom ki az, sose láttam.

A módszer az, ami aljas. Lásd a cikkben, hogy miért.
@Bullshit generátor: Onnan küldtek, vagy Kumin-elvtárs veled szokta felhivatni?
@Mária: engedtessék már meg ha lehet a szabad véleményalkotás joga. attól, higy valaki valamely gyülevész párt preferáltja, attól még lehet szaralak, senkiházi ember, és erről az ecceri választópogárnak saját véleménye. Akár olyan szinten is, hogy az alanyt az uccán simán szemenköpje. vagydenem?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: és ha az ellenvéleményét blogba önti, az is szabadjog. ha a csabusnak ez nem teccik, akkor meg ott van a független igazságosztó, NER-Szájerné bíróság:-)
@Mária: olvaastam néhány blogodat. te sem selyempapírba csomagolod a véleményed többségét, sőőőt, asszem erőteljesebb indulatok és érzelmek vezérelnek és kevesebb racionalitás. akkor meg mondsza, hogy is van ez? És többnyire a blogjaid egy emberkére vannak kihegyezve, nem általánosabb jelenségeket elemez... szóval???
Megjegyzem, engem is köpködhecc... én csak egy mezei suttyó blogolvasó vagyok, mindenféle elhivatottág és pártkötöttség néélkül.
@Mária:
Szerintem meg ennek a szerencsétlennek a tettei magukért beszélnek! Ezen nincs sok magyarázni való. Aki hülye, tisztességtelen, az festheti is magát.
Beteszi a lábát az állami monstrum az iskolákba

Feje tetejére áll 2013-ban a közoktatás. Összeszedtük, mire kell készülni.
hvg.hu/itthon/20121228_iskola_valtozasok_2013

Esküt tett az Országgyűlési Őrség

Kövér szerint a testület tagjai nemcsak munkát, hanem küldetést is vállalnak.
hvg.hu/nagyitas/20121228_fotok_eskut_tett_az_orszaggyulesi_orseg

jönnek a kövér-huszárok

Hajthatatlan szerencsejáték-ügyben a kormány

Ismét módosíta a szerencsejátékok jogszabályi előírásain az NGM.
hvg.hu/gazdasag/20121228_Hajthatatlan__szerencsejatek_ugyben_a

Botrányos református karácsony
2012. december 27., csütörtök, 10:19 • Utolsó frissítés: 2012. december 27., csütörtök, 16:03
hvg.hu/kultura/20121227_Botranyos_reformatus_karacsony
@poszt: már megint eltévedtél. pontosan azt csinálod, amit Orbán meg Mesterházy akar. utálatból döntesz. tökmindegy, hogy éppen melyikkel egy irányban fújsz, a a lényeg, hogy téged is az utálat, a gyűlölet mozgat.

minek írogatsz olyan posztokat, hogy kire NEM fogsz szavazni? tessék arról írni, hogy szerinted mik a helyes gondolatok, és azokat a szerinted helyes gondolatokat melyik párt képviseli, akire szavazzanak (akár egyikre sem). gyűlöletből elegem van az elmúlt 17 évből, köszönöm.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ha csak arról lenne szó, hogy a vezérkar alázza magát, taps érte.
Az viszont nem jó , hogy ezt cca. 1 millió választó "nevében" teszik.
@Mária:

Te melyik univerzumban élsz?

- a vasi tagbotrány tény,
- az érte kapott etikai vizsgálat tény,
- a Zuglóba áthonosított módszer tény,
- az így megpuccsolt Pelyva tény,
- a tanácsadás mutyi tény,
- a ki nem fizetett aktivisták élő tanúk.

De te nem a jelöltet véded és én vagyok a hülye bérenc, mert tisztességes jelöltet akarok látni. Hápersze, hogyne.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Ugye! Szép is így a mókusok élete! :))
Egyetértek veled.
Azért gondolj bele, hogy vannak pöcsök, akik komoly párt elhivatottsággal élnek, kitölti az életüket a PÁRT. Szép is az, bár azzal az IQ-val ... a fikusz is beelőzi azokat.
@74. Vladys: A hsz-em semleges jellegű volt, ha visszanézed, magára a fogalom értelmezésére vonatkozott. A hivatkozott mondat: "Az MSZP-ben sokkal inkább van autokrácia."
Hol van ott zsarnokság, hol emlegethetünk az MSZP-nél kormányzati rendszert? Egyelőre az MSZP egy politikai párt.
Erről írtam, és ezt továbbra is fenntartom.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Én tényekről szoktam leírni a véleményemet.

Ebben a posztban meg se tények, se vélemény, csak olyan ködös állítások és célozgatások, amikkel azért van bajom, amit leírnak a cikkben, amit linkeltem fentebb.

Látom én, hogy Fabius az LMP-nek akar jót, amikor ilyeneket ír, csak az a baj, hogy a Fidesz szekerét tolja vele.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: szép hát . dijó, mogyoró... és senki kezéből nem kell elfogadnom:-) kurvajó érzés:-)
@Fabius:
Nézd, ha ez valakinek nem elég, akkor én innentől nem is kommentelném az illető elhivatottságát és felfogóképességét.
Szegénykém...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Egy rohadt alma miatt kidobnál egy vagonnyi almát, mondván, hogy mind szemét?"
Nem lehet visszaszavazni a hatalomba azokat, akik ostobaságuk, hozzá-nem-értésük, alkalmatlanságuk, sőt, egyesek nyilvánvalóvá vált erkölcsi hullajellege 2/3-a emelte orbánt.
A szavazók a bukásuk következményeit nem fogják megbocsátani.
Gyurcsány megtette azt a tisztességes lépést, hogy kilépésével megteremtette a lehetőséget az MSZP számára az "ép almák" felkínálására. Csak Lendvai viselkedik korrekten. A többi pont olyan, amilyen 2002 -2010 között volt.
A hozzájuk fűződő választói viszony sem változik. Nem fog.
2014 - sajnos - arra fog elmenni, hogy az MSZP vezetése bukjon.
@Mária: miért baj az, ha a szubjektum kerül néhol előtérbe? amúgymeg... te meg kinek szurkolsz? :-)))
@b116619:
Rosszul tudod, a tömeges privatizáció - kárpótlás, állami lakások, kisebb cégek stb. - az mdf vezette koalíciós kormány alatt zajlott.
@Mária: egyébként, ha a szart letakarod, állítod, hogy banán, akkor sem fog egy majomsem hinni neked. mindegy melyik párt szarjankója van kiszerkesztve (legyen akér MSZP-s is), akkor bizony köpni kell és elpucolni, ellehetetleníteni a redvás péniszbe elküldeni. Ezzel csak jól jár a magafajta. Azért, mert valaki valahol (jelen esetben ez a Tócsaszar az MSZP-ben) nem érdemel finomkodást. Te pedig biza kurva nagy kettősmércével mérsz. Működik a kutyámkölyke effektus, és lássuk be, ez rád nézve sem igazán hízelgő.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Maradunk a pia és kaja vonalon.
A pártdroidok meg dögöljenek meg, mind! :D
@épészmérnök:

"A pártalapítással ki is zárná rögtön annak a lehetőségét, hogy az E14 égisze alatt létrejöjjön egy választási formáció."

MIÉRT? Szövetséget pártok tudnak kötni, program és ! mérhető támogatottság alapján.

"Bajnai a minap azt nyilatkozta, hogy 2013 nyarára készen lesz a Haza és Haladás programja, amely - feltételezem - nem csak a szokásos választási program lesz, hanem remélhetőleg jogilag, szociológiai és kommunikációs szempontból alaposan átgondoltan az Orbán-rendszer lebontásának terve."

és akkor mi lesz? dobpergés, fanfárok és mindenki a sutba dobja az általa addig kidolgozott programot. Ja, életszerűnek tűnik.

Drukkolok, nekik, de szerintem nem használták ki az október 23. kínálta lehetőségeket.
@Mária: Tudom, tudom, kihoztam belőled a maximumot! :D Te kis mszp-s agitprop izé....Fogadd hát a vörös szeműek hívásait: -> 06 30 617 2519
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Külön kedvencem mikor akkora a szelektív amnézia ilyenkor, hogy semmire nem emlékeznek. :-)

Pedig TóCsa tagbotránya és annak következményei az etikai vizsgálattal együtt akkorát szóltak, hogy nincs az s szoci aki arra nem emlékszik.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ejnye, ejnye! Hát szabad egy derék elvtársról - Tóth Csaba - ilyen neveletlenül beszélni? Emlékszem én arra az időre, amikor egy marék csapat majd összeszarta magát úgy szervezte elvtelenül Tóth elnöki lehetőségét Zuglóban. Fiktív tagbeléptetések, manipulát zárt listás elnökségi választás lovagdoktor Bárándy és Tüttő Kata asszisztálásval. De mint tudjuk, kinek Isten - mikor ki az MSZP-ben - a barátja: üdvözül. Komolyan gondolja ez a párt, h az emberek fognak olyan alakokra szavazni akik a saját elvtársaikkal is kicsesztek a párton belüli hatalom megszerzése érdekében? Ezeknek is csak a hatalom kell, és nem a társadalom valódi felemelkedésének a segítése. Ezeknek már csak a neve szocialista, de a valódi szociáldemokrata értékekről nem tudnak semmit. HATALOM HATALOM HATALOM - ez lebeg a szemük előtt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: jóvanna, tudom, fabius nem szorult a támogatásomra, de ez kikivánkozott, a tegnapi hittérírős blogba sem szóltam bele, mert az egész elment hitvitába, namármost szerintem hitbéli meggyőződéseket nem lehet blogon befolyásolni, de még családi szinten sem, akkor meg minek? Hagyjuk meg ezt azoknak, akiknek ez a kérdés fontos. És tipikus kispolgár vagyok, ameddig nem akarnak a lakásomba az ágyamba, a feleségembe, az életembe bemászni, hagynal élni, addig magas ívben teszek arra, mi történik körülöttem, bár a véleményem megvan a dolgokról. De ha ezek közül bármelyik sérül... (és az elmúlt években jelentősen ezt éreztem) akkor csípek, rúgok harapok és fejeket tépek le, vagyis vérmókussá változom...
Na mi is volt a téma? Kaja, pia, pina? Jöhet:-)
@Fabius: van érdekes ujsim t ügyben majd újévi ajándékképpen megkapod:-)
@Bullshit generátor: tudom... eléggé erősen... ezt kifogásoltam meg. mert nem volt objektív, de ezt láttad azt hiszem a kifogásaim közt.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Soha nem objektív, ami egy vita esetén nem baj, legrosszabb esetben otthagyja az ember, az élet egyéb területein viszont idegesítő az ilyen ember.
@Mária:

"A módszer az, ami aljas. Lásd a cikkben, hogy miért."

Azt hiszem nem olvastad el alaposan a cikket.
Mondd, mi rágja a tudatalattidat, hogy így haragszol Fabiusra?
@Fabius:
Szelektív emlékezet?
Cavinton tabletták kihagyásának következménye?
(Bár a modern orvostudomány biztosan talált újabb megoldást eme kihívásra.)
Szándékos hülyének tettetés?
... és ha nem szándékos, nem is tettetés??? :D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Ööööö... Jöhet!
A sorrend változhat, de megfelel! :D

@Pákozdi Juli:
Erre világított rá Fabius, aminek okán többen sérelmezték, hogy kritizálni meri a HÜLYE ELVTÁRSAT! :)
Szép dolog a hit, de amikor "valakik" ennyire ecceriek, az elkeserítő. :(
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Na de kérem.....
@Mária: esetében már a zindex azóta félig bezért forumán sem értettem a felesleges indulatokat. :-)
@Pákozdi Juli:
Ne mond, hogy te vagy az SSteffyke? Beszarás... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: kezdem megérteni,miért is szar a belgáknak:-) Balról is, jobbról is megpróbálnak beléjük rúgni. De a csokijuk és a sörük valami zseniális:-)
@Bullshit generátor: Attól, hogy ebben az egy dologban egyetértünk, ugye azért tudod, hogy nem szeretlek:-)
"Az ő alternatív valóságuk jelentősen különbözik a Fideszétől, ám semmivel közelebb nincs a vérvalóhoz, mint az Orbáné. "

Ezt akkor most Schmittelem, és terjesztem, jó?!

Nagyon eltalált mondat.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: pl ez? Szentem töklyó beszédtéma: :-)

A koboldmakik könnyen végeznek magukkal
Elég egy vakuvillanás, és depresszióba esnek. Sokkoló látogatás a Fülöp-szigeteki Boholon, ahol fogságban szaporítják a kis állatokat.

www.origo.hu/utazas/azsiaesausztralia/20121227-elmenybeszamolo-a-fulopszigeteki-boholrol.html

static6.origos.hu/i/1212/20121227-fulopszigetek-bohol-koboldmaki6.jpg
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Ne mond, hogy te vagy az SSteffyke? Beszarás... :)"

Miből gondolod?
Amit leírt, teljesen tényszerű. Én horrorisztikusabb változatát ismerem az egyik érintettől.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
És mi BALGÁK hová álljunk??? :D
A sör is bejön, a csoki is. A szekrényben van az asszonynak egy doboz belga csokija, amit most, a szülinapjára kapott. Már felderítettem, a lányommal párszor körbejártuk, hamarosan...

@KommunistaJohny:
Komolyan? Nem mondod... Döbbenet!
Még nem szólt senki neked, hogy ez a gerillamarketing szerűséged elég ecceri és szánalmas?
Valaki drága pénzen beetette veled ezt a szart, hogy sok kommenttel futó blogra benyomod és akkor tele leszel kattintással és jelentkezővel... Szegénykém... Csak szólok, hogy ezt is elba..tad! :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Vas megye és Zugló szétverése után Tóth elvtárs jutalmul kapott egy parlamenti széket. Ja, hogy Mesterházy anyu, és Csabáné anyu cuki barátnők, sőt volt idő amikor közös cégük volt... Ez az MSZP! Van még kérdés? Ja, és vannak olyanok, akik anno ágyaztak a Tóthnak, azok jelentős része már átlényegült a DK-ba. Apropó! Valaki kérdezze már meg, hogy ez a sok hülye miért tolong az MSZP asztalánál egyeztetés címen? Ők nem célok, hanem eszközök lesznek az MSZP választási eredményeinek eléréséhez.
@Orica Középföldi:
GYANÚS! Mai reg., dörgölőzik hozzám, nem tetszik, gyanús, nagyon gyanús... :))
@Pákozdi Juli:
Leszarom a cocikat, a többi párt összes köcsögjével együtt. Bár annál undorítóbb kevés van, amikor tök hiteltelenné vált emberek BÁRMI ÁRON a hatalomra törnek. Olyan Orbános a dolog... Brooooááááf.
@Orica Középföldi:
Nem, ez realizmus... Amikor az ember közösségi oldalait olyanok nézegetik, aki azután pillanatok alatt törlik is a reg.jüket onnan, akkor szimpla realizmus! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne már!Ki az az SSteffyke? Én én vagyok, és nem teffyke, amúgy tudnék mesélni mindazon disznóságokról melyek Zuglóban történtek. De a legszomorúbb, hogy a zuglói történtekhez az MSZP akkori budapesti, és országos vezetése alávaló módon asszisztált. Megérdemelték a vereséget, hiszen egy párton belüli gazemberséget támogattak, és ezt a választók is tudták.
@Pákozdi Juli:
Undorító, bármely csürhe művelje is. Papcsák most ugyan ezeket a köröket futotta meg!
A sorsa is ez lesz... Fabius képben van ott nagyon!

Amúgy mindenki figyelmébe:

"Az egész naposra tervezett konferencián Gulyás után felszólalt Rockenbauer Zoltán, az első Orbán-kormány kulturális minisztere, Bozóki András, aki 2005-2006 között volt a kulturális tárca vezetője, illetve Keserű Katalin, a Műcsarnok volt igazgatója, és az MMA tagja is. L. Simon László kultúráért felelős államtitkár is felszólalt volna az eredeti tervek szerint, de külföldi útja miatt lemondta a konferenciát, azt az ötletet Gulyás szerint pedig a workshoposnak szánt rendezvény jellege miatt elvetették, hogy videoüzenetet küldjön.

Beszédében Rockenbauer Zoltán elmondta, hogy a probléma nem személyfüggő, de egyértelmű bírálatot fogalmazott meg a Műcsarnok körül történtek miatt. „Nem az a konzervatív, aki nem érti azt a kort, amiben él” – üzente többek között Fekete Györgynek, a Műcsarnok tulajdonjogát megszerző Magyar Művészeti Akadémia (MMA) vezetőjének a konferenciára érkező rengeteg művészettörténész, galeristák és intézményvezetők előtt. A később előadóként is szereplő György Péter mellett ott volt az MMA-ból kilépett Fehér László, Korniss Péter fotóművész, vagy éppen Bukta Imre is, akinek kiállítása most látható a Műcsarnokban."

index.hu/belfold/2012/12/28/vigyazat_kulturpuccs/
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Neked nem (pláne, hogy esélyed sincs nálam), a csajok viszont nyugodtan! :) Dicsérhetnek...
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Egy sajtómunkásnak nem imidzset kellene építenie a párt égetése helyett?:D
hát kedves gyerekek, akkor nektek nem marad más, mint a csodálatos MesePárt, ami tökéletes emberekből áll, akik csak mindenkinek jó döntéseket hoznak, és ellenzékből is irányítják az országot

ők majd 2014-ben biztosan előlépnek a fényből

ebben nyugodtan hihettek, -és képzelhetitek magatokat felsőbbrendű értelmiségieknek, lenézve mindenki mást, aki kételkedni merészel a szent hitetekben,- hiszen a MeseOPárt létezésére több bizonyíték van rá, mint az evolúció elméletre

xd
@Husz_János_Puszita: Attól függ :-) Lehet, hogy ő úgy gondolja, hogy kifárasztja a hallgatóság ellenálóképességét. Utána mondja majd meg a tutit :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Nem fakadtam sírva, személyemben nem egy rajongóddal futottál össze.
@wmiki:
Mikike, mi a francért pazarlod ránk azt a drága idődet? Menj és nézegesd a fiús oldalaidat.
Nekem a vörös lányok, neked a vörös fiúk, ahogy azt már nemrég letisztáztuk...
@Bullshit generátor: tudom:-) ha normális vagy, lehet kommunikálunk:-) ha nem??? sorry
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hehhe akőkeveredett macskawaki és rumcájsz magyar alteregója?
ha ennek is annyi esze van, mint az énekes druszájának, akkor fotelbe hátradül, cukorkát szopogat és vár:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Egy belgiumi ismerősöm (magyar persze) csinálja, hogy amikor hazamegy kocsival (Opel Omega) visszafelé telepakolja a csomagtartót borral...
Olyankor 4-5 vörösbort bedob nekem is. Állat kis francia borokat szokott hozni.
@Husz_János_Puszita:

Ne bántsd :-)

Az LMP töketlen balfaszságát látva nincs könnyű helyzetben. Ráadásul úgy emlékszem inkább konszenzus párti mint sifferista. Ha megvédi a mundért istenem. Az a dolga.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a francba utazik olan messzire. Különben megnyugodhatsz. francia bort itten is lehet kapni a Pennybe. Oszt neked is onnan viszi:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Sőt csilleit is lehet kapni. Mecsben pl. De nem jókat általában.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
MARHA! Ezek nem olyanok. :)
A Pennyből a Steininger sör egész elfogadható, pilseni típus. Nem egy Staropramen, de jó!
@GeoCracker:
Argentin vörösbor a Tecsóbol?
Valami eszemet kellemes volt, pedig csak valami kis könnyű bort kerestem a pizzámhoz múltkor.
Meglepődtem, de ezentúl is megnézem, milyen érdekességek vannak még. A nyáron valami bolgár félédes volt, nagyon-nagyon kellemes, zamatos, olyan igazi "pinceízzel".
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Grrr Steininger... akkor próbáld az Aldiban a franc se tudja a nevit, de üveges pilzeni tipusú. Zseniális, olyan mint a Berliner volt. Kritálytiszta:-)
@vitéz Thapóccay néma bárány: Szerintem nem az. +1 hogy az mszp-s faszok is monnyanak le és húzzanak el a vérbe. Csak a fideszes suttyók után, persze.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: az ilyen kommunistajoni félékre találták ki a tahótlanítást :D
@Pákozdi Juli:

Egy vadiúj Kubatov-trollhoz van szerencsénk, vagy valakihez, akit a régi nickjén már mindenhonnan kiutáltak?
@zipe moha: a nemzetek ellen háború folyik

hála égnek, remélem párezer év után túl tudunk lépni az ilyen hülyeségeken.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
A Lidl-ben néha szenzációs spanyol vörösborok vannak! Néha meg olyan kocsisborok, hogy... vááá...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az csak egy magyar(kodó) tévképzet, hogy a könnyű borok nem jók. Legfeljebb forralt bornak. Vannak ételek, helyzetek, amihez az kell és kész :-)
Anno teljesen meglepődtem amikor a minestrone mellé bort ajánlottak. De egyszer élünk alapon kipróbáltuk az összenött szemöldökű pincnöklány ajánlatát. Neki volt igaza (Hannver, olasz étterem). Egy egészen könnyű gyümölcsös rosét hozott.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kicsit régebben eccer nem bort, hanem valami akciós olajbogyót sikerült elcsípni a Lövölde-térnél :-)
@GeoCracker:
Nem a könnyű borral van a gond. A megfelelő kajához ideális.
Pl. van egy spanyol literes, félédes asztali boruk, ami tökéletes, igazi pinceízzel, érzed benne a napfény ízét is. A Tarragona meg egy nehezebb. Na abból nyúltam bele múltkor valami vacakba, pedig van az a fémhálós Tarragona, az tutti, de olyan nem volt. :(
Néha van 3-4 féle bogyó is, azt is nagyon szeressük... kisebb, nagyobb kiszerelések. :)
Még a fokhagymával töltöttet is szeretem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ja, a feket bogyó fokhagymával :-) Egy jó camembert-rel csak a példa kedvéért :-) www.gurmerehberi.com/wp-content/uploads/2010/05/peynir-camembert-1024x763.jpg

Bor ügyben egyet értünk. Éppe azt mondom, hogy az egy hazai fétis, hogy egyesek sezmében csak az a bor,amitől padlóra esnek, és megáll benne a fokos.
"Új év, úgy pártlogó, új jövő, új minden, csak az arcok a régiek. Mert azoknak újulni semmit nem kell"

Érdekes meglátás. Innen nézve úgy látszik, hogy O. Viktor korunk legnagyobb lúzere a magyar politikai életben. Eddig hat országgyűlési választásból kettőt nyert, négyet bukott. Valószínűleg másodszorra nem is nyert volna, ha nincs az őszödi beszéd és nincs gazd. válság. Szerintem most is olvad az esélye (bár még van), hogy góré marad, de kizárt, hogy kétharmadot szerezhetne.

A Fidesz az egyetlen párt, ahol nem kerül lapátra az vesztes vezető és sleppje, hanem vallási áhítattal meghajol a tagság, és újabb és újabb esélyt kapnak. Az összes többi pártból eltűntek a vesztesek. Tisztára, mintha a Fidesz valami családi vállalkozás lenne, ahol lehet akármilyen eredménytelen a vezető, ő a tulaj, nem lehet elküldeni.

De miket beszélek, Viktor remek vezető. Nem ok nélkül mondja a békemeneten sétáló nyugdíjas nénike a kamerába, hogy "Támogatjuk a kormányt utolsó erőnkig". Ezt elérte.
Ja, most Andrássy féle jófajta fehérbort kortyolgattunk, kaptam... Valami hihetetlen finom, szinte sűrű, olajos, remek illattal.
Van még egy üveg Apassionata-m is tőlük, bár édes, de amikor ismerősök kóstolták, azoknak is tetszett.
@hellsing:
Szép dolog is a HIT. De a kormányzáshoz és a gazdaság rendbetételéhez TEHETSÉG is kéne.
Az meg nincs, de eddig ügyesen pótolták "kommunikációs technikákkal". Abban jók. Az is valami... :((
@debilioemilio:
"Kedves Fabius. Most Te komolyan gondolod,hogy az a legfontosabb kérdés,hogy visszajön-e az MSZP?"

Nem az mszp-ről, mint pártról van szó, hanem egyes képviselőiről, képviselő jelöltjeiről. Bár, ha túl sok ilyen képviselője, és jelöltje van, akkor már a pártról is.
@GeoCracker:
Habakukk kollégától (mi van vele, rég láttam) kaptam nemrég egy üveg Tokaji Furmintot (Tündérkönny). Finom, illatos és olyan könnyed volt. Nagyon itatta magát, karácsonykor kibontottuk. :))
@xaverta:
Ha egy párt olyan hülye, hogy hagyja, hogy ezek az élősdik elszaporodjanak, akkor a sorsa kódolva van.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: fehérben (ellentmondva mindennek, amit írtam :-) ) ezt a "pancsot" kstold meg eccer: Béres Holdezüst félszáraz Cuvée. Hárslevelü alapú nekem bejött, pedig amikor először kaptam, erős kétségeim voltak, mert nem voltak túl jó tapasztalataim a küvékkel. Hiába tanultam annak idején, hogy azok is lehetnek jók.
@GeoCracker:
Néha jók, de néha nagyon a "pincemester ízlése"... :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Még nem kóstoltam azt a bort. Bár a Furmint jóféle borszölő. Egyébként az aszú harmadik szöleje (Sárgamuskotály) is jó magában is. Csak, anno régen egy borász bácsi mondta, hajlamos arra, hogy szétessenek az ízei.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ezért nem is esküdnék arra, hogy Neked is izleni fog :-) De szerinem érdemes egyszer megpróbálni ezt a holdacskát :-)
Basszátok meg ti félázsiaik és stb...
Használjátok a magyar nyelvet, úgy ahogy kell. Nem lesztek okosabbak és menőbbek, ha a moslék adalékot írjátok a kis orrpucoló ujjacskáitokkal. Mondatot nagybetűvel kezdünk, tulajdonnév nagybetűvel kezdődik: kivétel orbánviktor. kövérlászló, matolcsybuzi, szíjgyártóbuzi, stb... stb...
Gyerekek! Szerintetek orbánnál hányszor csöngetett a postás?
@Fabius: "Új év, úgy pártlogó, új jövő, új minden"

Gondolom a pártlogó is új akart lenni. Csak észrevételezem. Amúgy jó poszt.
Ja! Ne aggódjatok! Én már háromszor kaptam e-mailt (privát), hogy miért írok a min. eln. úrról ilyeneket. Szóval tudják, hogy kik vagyunk. (Kubatov, Berija, Jezsov, Péter Gábor, Dzserzinszkij, CSEKA, ÁVO, stb...)
@wmiki: Na végre megszólaltál te kis szellemi fénylőcsillag.Azt még megértem, hogy életed legszebb napjait éled, neked minden tejjel-mézzel folyó kánaánt jelent a NER, ezért bármelyik más politikai képződmény számodra elfogadhatatlan, de hogy jön ide az evolúció?
Miért veszel szádra olyan fogalmat, amiről semit sem tudsz és csak az új ember cimű lap jelenti szellemi táplálékod.Légyszi maradj csöndben, mert égeted magad.
A Voice meg egy nagy szar! Somló alszik, a Princ kurvája silány, a cigány karamella csapnivaló, ki a negyedik? A szőrös hónaaljú? Az paraszt.
@debilioemilio: Jaj ez nagyon jó volt! Kösz. Gratulálok. Nem találkoztam ma ezzel a féreggel. Hol van?
Magyar Nemzet: "Repkedtek a tízmilliók"

"...Bűnszervezet létrehozása, befolyással üzérkedés és hűtlen kezelés gyanújával tettek feljelentést zuglói polgárok az MSZP XIV. kerületi országgyűlési képviselő-jelöltje, Tóth Csaba ellen.
...Például az Employers Consulting Kft. 2008 áprilisa és 2009 novembere között csaknem 15 millió forintot kapott a XIV. kerületi önkormányzattól tanácsadásért és tanulmányírásért. A cég ügyvezetője a Tóth Csaba bizalmasaként ismert Menyhárt Bizsán, aki a Vas megyei MSZP irodavezetője volt, és aki Tóthtal együtt gyanúsítottja volt az ottani tagtoborzási ügynek. Az Employers tulajdonosai között van az ugyancsak Tóth bizalmasának tartott Funtig Zoltán, akinek ügyvédi irodája nem kevesebb, mint 11 millió forintot kapott a Zuglói Vagyonkezelőtől.
Szintén Menyhárt Bizsán a vezető tisztségviselője az EMC Consulting Kft.-nek, amelynek tulajdonosai között találjuk Mesterházy Attila MSZP-s miniszterelnök-jelölt, a már említett Funtig Zoltán, illetve Tóth Csaba feleségét. Az EMC számos olyan cégnek adott tanácsokat, amelyek később „véletlenül” a BKV, a MÁV és más állami vagy önkormányzati tulajdonú vállalatoktól kaptak busás hasznot hozó megbízásokat. Az EMC korábbi ügyvezetője az a Tóth László volt, akinek másik társasága, a Ba-To Group 2008–2009-ben mintegy hétmillió forintot kapott a zuglói önkormányzattól egészségügyi tanácsadásért és telefonon való rendelkezésre állásért. Ez utóbbi azért is különösen érdekes, mivel a Ba-To ellen öt végrehajtási eljárást indított az adóhivatal.
...
Megkeresésünkre Tóth Csaba úgy nyilatkozott: nem volt és nem is lehetett szerepe abban, hogy az önkormányzat az említett cégekkel szerződést kötött, miután a kerületi vezetésben semmilyen tisztséget nem tölt be, a szerződéseket nem ő írta alá. Arra a kérdésünkre, hogy a fent említett cégek vezetőivel valóban közeli kapcsolatban áll-e, azt válaszolta: az esetleges ismeretségük nem lehet kizáró oka a megbízásoknak, és ha az említett társaságok elvégezték a rájuk bízott feladatot, akkor nem lehet gond."

Mi van a feljelentéssel 201. áprilisa óta? Csak nem kényszerítette talonba szegény "zuglói polgárok" jól alátámasztott (ez ismeri azt, az ismeri amazt, mindenki ismer mindenkit) feljelentését a nemzetközi összeesküvés? Vagy Mesterházy keze van a dologban? Ő ismeri Orbánt, attól meg minden kitelik.
Sajnos teljesen a helyé van amit a blogon olvashatunk. Akinek vannak kétségei az keresse csak fel bártan az MSZP honlapon a fórumot. A fidszesen álomvilág, csak más kötösben. Tényleg nem hiszik el, hogy nem akarjuk ugyanazokat a kédereket vissza a hatalomba, akik már megbuktak.
Emberek! :))
Cikk a Mandineren.
A narancsbolsik pedig kussolnak. Sokat mondó!!! :))

"Fideszország készen van – Mandiner2012 III.
Írta: politicus

Idén 2010-hez és 2011-hez hasonlóan újra megkérdeztük mandineres bloggereinket: hogyan értékelik röviden a 2012-es évet? A napokban posztsorozatunkban válaszolnak kérdésünkre. Politicus válasza.

*

2012 a konszolidáció éve volt. A rendszer-konszolidációé. A 2010 és 2011-ben elfogadott 152 új törvény után 2012-re már csak 71 jutott. 2013 és részben 2014 egyik legfontosabb feladata minden bizonnyal már a pénzosztás lesz). Az új rend szempontjából fontos jogszabályok döntő többségét a kormánytöbbség a ciklus első két évében elfogadta.

A kormányerők az államszervezet fontosabb (és kevésbé fontosabb) pozícióit elfoglalták, míg az összes politikai, gazdasági támadást viszonylag sikeresen védték ki/élték túl. Tették mindezt úgy, hogy 1. a vezető kormánypárt továbbra is a népszerűségi listák élén tanyázik, illetve 2. hogy igazán lényegi kérdésekkel nem is nagyon bíbelődtek.

A magyar köz- és felsőoktatás alapvető mennyiségi és minőségi problémáit nem sikerült orvosolni, továbbra sem látszik, honnan lesznek magasan képzett, releváns tudással rendelkező és idegen nyelveket beszélő munkavállalók a magyar munkaerőpiacon. Az egészségügyi ellátó rendszerben semmilyen érdemleges változás nem látszik. A kormány gazdaságpolitikájára az unortodox talán a legenyhébb jelző. Sorra adóztatják azokat a cégeket, amelyek korábban a gazdasági növekedés dandárját adták.

Eközben alig tettek valamit a feketegazdaság kifehérítéséért, az adórendszer átláthatóbbá tételéért, a vállalkozások életének könnyítéséért, vagy a KKV-k helyzetbe hozásáért. A magyar környezetvédelem ügye egy jottányit sem haladt. Nem látni a változást a közbiztonság területén és egyéb szakpolitikákban sem.

Fideszország tehát többé-kevésbé készen van. Jelentkezzen, aki ilyennek képzelte."

mandiner.blog.hu/2012/12/28/fideszorszag_keszen_van_mandiner2012_iii
@vakapad:

Sorry, helyesen: 2010. áprilisa.
@debilioemilio: Hozzáteszem, ha az Új Ember című kiadvány szellemiségéből csipetnyit megértene, akkor lenne esély, hogy embernek tekintsük. Így csak padlóra csöppentett nedv.
Nekünk akkor is csak Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon kell! Majd ő szakértői egységbe kovácsolja a csuti Orbán ellenzékét!

Nekünk olyan ember kell, akinek van már tapasztalata az offshoreban és megtömi a libát is, ha úgy hozza (off)sora!

Gágágágá!
@Vicca Verza:

Akkor maradj otthon. Ha neked Orbán kell ...
Megjelentek a fidesznyik fizetett bérencei. Kimásolnak öt oldalt a M. N. című szennylapból és „crtlc“
Mocskos fidesznyikok! Van vér a faszotokban?
Fidesznyikok! Olyanok vagytok Mint a Voicébe a bécsi qurva. Rettegtek. Mert kártékonyak vagytok és eltüntök a Föld színéről.
@veracity:
Még, még... Mondjad még!
Már alig van a fajtádból, aki égeti magát ezzel a szar dumával! Gyerünk, dolgozz meg a pénzedért! :))

Ritka, vérciki narancstrollal tessék kíméletesen bánni, ilyen állat ritkán bukkan fel! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Ha egy párt olyan hülye, hogy hagyja, hogy ezek az élősdik elszaporodjanak, akkor a sorsa kódolva van."

Sajnos pár millió emberé is. Ha csak a párt vezetésről és képviselő jelöltekről lenne szó, nem bánná senki. Simicska óta tudjuk, mindenkinek jogában áll hülyének lenni.
Rohadt fideszes fasiszta seggnyalók! Majd megmutatjuk nektek 2014-ben, hogy a mi Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon szakértőnk úgy kenderbe veri a csuti törpéteket a kuszaszemű jobbkezével, hogy az egyharmadotok se marad meg!

Addig is vidáman kiáltom liba, libuskám!
@veracity: Pénisz! (o.v.) szájba, és szopd! Baromarcú.
@veracity:

Úgy hallottam, ha nincs a Wallis, a libások pár évvel korábban mennek tönkre, azaz Bajnai esetében a libázás feldicsérést jelent. Köszönettel a nevében.
@veracity: Nos bevallom most megkevertél. Megjött vagy végképp elment az eszed? Eszed? Mit talállok mondani. Az állati ösztönöd.
Szemét fideszesek! Majd adunk mi nektek gáz és villany árcsökkentést! Mi majd kárpótoljuk szegény jó francia tőkéseinket az elmaradt extraprofitért, ti meg sz@rf@szú magyarkák pengetni fogtok a gázér-áramér duplát, az tutkó! Értve vagyok?
@veracity:

Nemsokára jön a 3,60-as kenyér beleírva az Alaptörvénybe, de ne örülj nagyon, mert az már az utolsó szög lesz az ország gazdasági kicsinálásának rögös de szédítő útján.
Egykulcsos szja, mi? Fidesznyikek, hee? Majd kaptok olyan progi szja-t a nyakatokba, hogy arról kódiltok! Lehúzzuk a libabőrt is rólatok, büdös mélymagyarok! 200 e bruttótól 50%-ot szedünk be tőletek és hogy gúvadjon a csuti szemetek (ti szemetek!), mind odaadjuk a cigóknak, hogy a fejetekre szaporodjanak! Majd akkor akarjatok Országgyűlési Őrséget, aljadékok!
@veracity: Tán hallottál az evolúció fogalmáról - melyben neked nem volt részed.
Ez azt jelenti, hogy a természetes fejlődés - utaltam rá, hogy ebből kimaradtál.
A mai tudomány azt mondja, hogy egy Homo Sapineshez hasonló törzs majdnem beért bennünket a fejlődésben, de aztán veszített.
Te azok közül való vagy.
@veracity:
Így is van!
Akkor már csak 10%-al lesz drágább mint kormányváltáskor??? :o(

A villannyal melegített garázsbejárók és villamos medencefűtések XII. kerületi tulajdonosai komoly megtakarításokat érhetnek el!
EZ KOMOLY DOLOG!
Nem 200.000 forintos havi számlájuk lesz, csak 180.000. Nekik már megérte!

"Önkényes döntés az energiaárak 10%-os kormányzati csökkentése, mondta Hegedűs Miklós az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A GKI Energiakutató Kft. ügyvezető igazgatója szerint 25-30000 forinttal is csökkenhetnek az éves rezsiköltségek.

Ez a becslés túlzott - mondta Hegedűs azzal kapcsolatban, hogy Lázár János csütörtökön bejelentette, hogy jövő év január 1-jétől tíz százalékkal csökken a lakossági gáz és villamos energia ára. Az államtitkár azt mondta, mindez 3,8 millió családi otthont érint, és már csak "apró technikai részletek maradtak nyitva". Lázár János szerint az árcsökkentés a kereskedőket fogja hátrányosan érinteni.

A GKI Energiakutató Kft. ügyvezető igazgatója szerint 25-30000 forinttal lesz olcsóbb a rezsije éves szinten 2013-ban annak, aki gázzal fűt. Hegedűs Miklós elmondta: önkényes kormányzati döntésről van szó, és a gázkereskedő cégek nullszaldósak, így a jövő évben ezek a vállalatok veszteséget fognak termelni. A kieső bevételeket bércsökkentéssel és az alvállalkozók felé történő megrendelések csökkentésével fogják megvalósítani, tette hozzá."

Tényleg, remek lesz!
Bankadót kivetni nem féltetek, ugye? Hát majd mi feltőkésítjük a bankokat és úgy eladósítjuk az országot, hogy abból az adósságból már a büdös életbe ki nem kászálódtok, mégha két csuti kuszaszem is kacsintgat rátok!
@komissarlajos:

Amikor Husz János állt a máglyán, és látta, hogy egy öregasszony botorkál oda a széléhez egy marok rőzsét hozván a kezében, azt mondta, hogy "Ó, sancta simplicitas". Ne zavarjuk meg ebben veracity kollégát.
@veracity:
Mi a foglalkozásod? Nem akarok bizalmaskodni, pusztán érdekel.
Ha nem válaszolsz megértem, késő van már.
@veracity:
Egyre szánalmasabb kőbunkó vagy, ahogy próbálod a fidesznyik szart tálalni.
Edd meg te, eléggé rád száradt szerencsétlen trollocska...

Mit szólsz a Mandiner cikkéhez? :))

"Fideszország készen van – Mandiner2012 III.
Írta: politicus

Idén 2010-hez és 2011-hez hasonlóan újra megkérdeztük mandineres bloggereinket: hogyan értékelik röviden a 2012-es évet? A napokban posztsorozatunkban válaszolnak kérdésünkre. Politicus válasza.

*

2012 a konszolidáció éve volt. A rendszer-konszolidációé. A 2010 és 2011-ben elfogadott 152 új törvény után 2012-re már csak 71 jutott. 2013 és részben 2014 egyik legfontosabb feladata minden bizonnyal már a pénzosztás lesz). Az új rend szempontjából fontos jogszabályok döntő többségét a kormánytöbbség a ciklus első két évében elfogadta.

A kormányerők az államszervezet fontosabb (és kevésbé fontosabb) pozícióit elfoglalták, míg az összes politikai, gazdasági támadást viszonylag sikeresen védték ki/élték túl. Tették mindezt úgy, hogy 1. a vezető kormánypárt továbbra is a népszerűségi listák élén tanyázik, illetve 2. hogy igazán lényegi kérdésekkel nem is nagyon bíbelődtek.

A magyar köz- és felsőoktatás alapvető mennyiségi és minőségi problémáit nem sikerült orvosolni, továbbra sem látszik, honnan lesznek magasan képzett, releváns tudással rendelkező és idegen nyelveket beszélő munkavállalók a magyar munkaerőpiacon. Az egészségügyi ellátó rendszerben semmilyen érdemleges változás nem látszik. A kormány gazdaságpolitikájára az unortodox talán a legenyhébb jelző. Sorra adóztatják azokat a cégeket, amelyek korábban a gazdasági növekedés dandárját adták.

Eközben alig tettek valamit a feketegazdaság kifehérítéséért, az adórendszer átláthatóbbá tételéért, a vállalkozások életének könnyítéséért, vagy a KKV-k helyzetbe hozásáért. A magyar környezetvédelem ügye egy jottányit sem haladt. Nem látni a változást a közbiztonság területén és egyéb szakpolitikákban sem.

Fideszország tehát többé-kevésbé készen van. Jelentkezzen, aki ilyennek képzelte."

http://mandiner.blog.hu/2012/12/28/fideszorszag_keszen_van_mandiner2012_iii

Megvették ezeket is, a TUGGYUKKIK! Tudom én!!
@Knósszosz:
Ez a kretén?
Főfoglalkozású narancsbolsevik troll a lölköm.
Szerinted agysebész??? :))
@Knósszosz: Libapásztor vagyok, a szoclibek táborából!
@vakapad:
Még a végén valaki beszólna ennek a trollnak, hogy a Föld gömbölyű - egy világ omlana össze benne...
Hogy visszatérjek az eredeti témához, ismételten megkérdezném, mi van a Tóth Csaba elleni feljelentéssel 2010. áprilisa óta? Csak nem kényszerítette talonba szegény "zuglói polgárok" jól alátámasztott (ez ismeri azt, az ismeri amazt, mindenki ismer mindenkit) feljelentését a nemzetközi összeesküvés? Vagy Mesterházy keze van a dologban? Ő ismeri Orbánt, attól meg minden kitelik.
@vakapad:
Arra célzol, hogy a "független ügyészség" merre van? :)
Nem megy az Orbánisztánosok, hogy hős Szanyi kapitányunk pártpénzen zsugorítsa zsíros máját! Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon vezénylő tábornokunk irányításával kapitányunknak a parlamenti büfében díjmentes feleseket biztosítunk korlátlan mennyiségben!

2014-es jelszavunk: Zsugorodjon!
@veracity: Valamelyik nap megfutottuk, de ismétlés a tudásanyukája.
A gáz nemzetközileg árazott valami. Az tehát független Orbántól. Namost. Ő csökkenti a belső árat, de kintről ugyanannyiért jön.
Nos, vezéred miből kivánja fedezni a kinyiló olló okozta veszteséget (a bartert ugyebár még antall verte szét, tehát a léalma nem játszik) ?
Ha Putyinnak azt mondja, hogy nem fizet annyit, és elzárják a gázcspot, akkor a kétharmad kívánja e teleszelleneteni a rendszert?
Modernizált szoclib jelmondatunk: Merjünk zsugorodni!

Gágágágá!
így van. ha az MSZP régi arcai visszajönnek, akkor mindennek vége. nem azért, mert ők azok és olyanok, akik és amilyenek, hanem mert azzal kőbe véssük, hogy itt nem lehet megbukni. és akkor a fideszesek is visszajönnek egyszer

akkor inkább a polgárháború
jóóóóóóóóóóó poszt

ideje lenne felnőnie a politikának a diákokhoz
@Husz_János_Puszita: "A kóbor kutyák a tüntető emberek legjobb barátai - Chilében. "

ezt az idióta cikket meg hol találtad?
@GeoCracker: Mondtam már édeskomám: 2014-ben kicsapjuk őket, mint zsi... a taknyát! Méghogy -10%! +100%! Az lesz az! Ha rajtunk múlik!
@veracity: menj már innen a nyomoroddal
@GeoCracker:
Ne zavard össze! Légyszíves! :))
Még a végén megsértődik és hanyagolni fog bennünket! Egy állami alkalmazott honnan a retkesből értené, hogy ő is mások adójából él!
@veracity:

Hominidae, ennyire faék-hülyét, mint te, csak jelentős ellenszolgáltatás fejében csinál magából.
Mennyi a zsé? Akarsz róla beszélni?
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok!

Más ez a szerelem, más ez az ölelés!

Gágágágá!
@veracity: Azért, hogy ne az itt kommentelőkre nyilazzál, mint egy kiszuperált indián, a Die Zeit-ből idézek, hogy lásd, külső szemlélő elfogulatlanul hogyan látja a helyzetet:
"Orbán programja világos, "Fidesz Magyarország"-ot épít, amelyben pártja érdekeit a nemzet érdekeivel azonosítja."
Tömör és kristálytiszta gondolat.
Kérlek, vedd be a kanyart, és ezek után a Die Zeit-nek irogass!
@veracity: Putyin oroszországát gondolod kicsapni? Hány azerinek sikerült baltát eladnia Szijjártónak?
@Mariann19:
Azokat is megvették a TUGGYUKKIK! :))
Na, aluba mentem, mert már unom a bolseviki parasztját.
Internacinalista pártjaink irányításával a Hagyó.mányos értékek védelme jegyében visszavonjuk a végtörlesztést! Mindenkinek visszaállítjuk a svájci frankos hitelét!

Felvesszük az IMF hitelt és abból azonnal helyreállítjuk az összes manyupot, csak mi leszünk a managerek, Simicskák kíméljenek!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Elnézést kérek :-)
Már Habakuk is szólt a multkor, amikor az isiigazgatónéniben valami emberit akartam látni. Ő nyert :-)
@GeoCracker:
1?
De annak sem az a tehetségtelen balfasz adta el.

@Mariann19:
Holnap majd elolvasom az eredeti Die Zeit cikket.
@Mária: "Ebben a posztban meg se tények, se vélemény"

Olykor egyet szoktam érteni veled, de most úgy látszik, hogy a szokásos penge logikád cserben hagyott. Akármilyen tényt és bizonyítékot hoz fel Fabius, a prekoncepciódat hajtogatod. Ha nem tudnám, hogy nem vagy troll, akkor azt hinném, hogy troll vagy.
@GeoCracker:
Ugyeugye... Mindig tanulhatsz itt valami újat! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azért elképzeltem, amint gazdasági blokád alá veti Orbán az oroszokat.
Így harcolva az ottani rezsim ellen. Mert Putyin halálra röhögné magát :-)
@wmiki: "a MeseOPárt létezésére több bizonyíték van rá, mint az evolúció elméletre"

Való igaz, Miki, valahányszor feltűnsz, a puszta létezésed aláássa a kiválasztódás elméletét. A probléma csak az, hogy a kreacionizmusét sem táplálja, mert nincs az az alkotó, amely a művet elkészültnek tekintené, és pihenhetne, ha meglát.
Magad vagy a csoda.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Maradj Boli, nemsokára zárnak a Vigyorgóban, eltűnik az agrárdolgozó, és végre ragyoghat a szellem is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"@wmiki:
Mikike, mi a francért pazarlod ránk azt a drága idődet? Menj és nézegesd a fiús oldalaidat.
Nekem a vörös lányok, neked a vörös fiúk, ahogy azt már nemrég letisztáztuk... "

Még hogy vörösöket ? Ő csak az árjákat szereti...
@dr. mesterseges szinezek:
"Való igaz, Miki, valahányszor feltűnsz, a puszta létezésed aláássa a kiválasztódás elméletét. "

Dehogy ássa...
Csakhogy ,... van aki lemászott a fáról...és van aki leesett...
Mikitől kissé elszakadva.

Meg szeretném nyugtatni az érettem esetleg őszintén aggódó érdemei elismerése mellett taccson lévő emeszpés mamelukot: a tóthcsabaizmus következményeként a színt elfoglaló III. Orbán Viktort _én_ túlélem, _én_ szarul, de túl. Az MSZP lesz az, ami nem, ill. ami marad belőle, az tóthcsabástul kerül a szemétdombra azzal a mérsékelt reménnyel, hogy egyszer, amikor az arra érdemes részeket már régen felzabálták a legkevésbé finnyás lebontó baktériumok, tán arra jár egy guberáló.
@veracity:
"Modernizált szoclib jelmondatunk: Merjünk zsugorodni!"

...és ezt egy Fideszgyík mondja ?
Hány százalékon álltatok 2010 - ben , gyökér ?
És most ??????
@dr kíváncsivagyok: Ne próbáld nekem bemesélni, hogy a vízből képes lett volna felmászni arra a fára!
@dr kíváncsivagyok: "Ő csak az árjákat szereti... "

Ne má! Mikinek tárva a szíve és a látóköre: neki mindegy, csak hülye legyen.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kiteszem a lábamat, és elszabadul a pokol :-(.

Mi volt itt máma? Mindenki meghülyült? (Elnézést azoktól, akik nem.) :-(
@dr. mesterseges szinezek:
Ki az a tótcsaba ?
Miért is olyan fontos neked ?
Orvbánhoz mérni egy nulla hatású politikust ?!
Ez a tévedés...
@dr. mesterseges szinezek:
" Ne próbáld nekem bemesélni, hogy a vízből képes lett volna felmászni arra a fára! "

Ááá,...nem Ő mászott fel rá,...a fa nőtt a segge alatt...
@Mariann19: Kurva sokba kerülhetett ez a PR cikk Vityáéknak.
A tóthcsabaizmus nem csak Tóth Csaba produkciója, és szó sincs arról, hogy csak Tóth Csabát kéne kivonni a forgalomból, és szó sincs arról, hogy ma jött el az az idő, hogy ki kéne vonni - csak már nem halogatható.
Mint mondtam, nem nekem volna a fontosabb, mert _én_ kibírom - legrosszabb esetben máshol.
@dr kíváncsivagyok: Hmmm... megfogtál. Monnyuk így a flóra lúzersége ébreszt kételyeket.
Hát Fabius, a szívemből szóltál, banyeg!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: pedig van az a fémhálós Tarragona, az tutti,"

Így, így! Igaza van az úrnak!
Próbáld meg a spanyol borok közül a reservé, grand-reservé jelölésűeket vásárolni. Sziggggorúan kiszellőztetve, ahogy illik.
Inni, élvezni a bort, nem étel mellé, digesztívumnak ezeket ajánlom.
Ja, és a Lidl-ben kurva olcsók (voltak).
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"..Valami hihetetlen finom, szinte sűrű, olajos, "
a Soltvadkerti Szőkítőktől?
@vakapad: "Úgy hallottam, ha nincs a Wallis, a libások pár évvel korábban mennek tönkre, azaz Bajnai esetében a libázás feldicsérést jelent. Köszönettel a nevében."

De tényleg ilyen hülye vagy vagy fizetnek?

1) Milyen hírforrás az "úgy hallottam"?
2) Tönkremenetel és tönkremenetel közt különbség van. Ha simán tönkremegy a libaágazat, akkor szomorú, de a termelők keresnek más munkát valahogy. A Wallis viszont hosszú ideig hitegette a termelőket, akik élőállatot tartván kénytelenek voltak újabb és újabb saját pénzt belenyomni az "üzletbe", hátha lehet menteni a menthetőt, így adósodtak el reménytelenül. A Wallis aktívan közreműködött a tönkretételben, semmilyen dicséretet nem érdemel.

Félelmetes ez az agymosás, ami belőled árad!
@GeoCracker: Megmondta Matolcsy, Orbán: a választásokra nem lesz itt gáz!
A Fidesz ellenzékben mindenkivel megutáltatta az MSZP-t, a zemberek meg bedőltek neki. Ennyi.
Amúgy utálhattok mindent és mindenkit, lehet zsidózni és SzDSz-ezni az LMP-t is, nem kell szavazni semelyik pártra mert nemteccik, de akkor nem lesz itt kormányváltás. Gondolom jó nektek orbán 2018-ig. És ez nem vádaskodás, ez tényszerű előrejelzés. Én viszont akkor a választás másnapján elkezdem árulni a lakást és keresni a külföldi munkahelyet.
@wowerman: Nocsak, kiderül hogy a varánusz is árulóvá vált?

Szegény szegény balliberális oldal, akinek ennyi árulója van, igaz?

Pedig milyen szép is lenne, ha a Bajnai-Gyurcsány korszak rövid úton visszatérhetne, nemigaz?
@dranok2: "Pedig milyen szép is lenne, ha a Bajnai-Gyurcsány korszak rövid úton visszatérhetne, nemigaz? "

Nincs annál szomorúbb pillanatkép az országról, mint hogy nyócévnyi (ill. azóta is tartó) szociekézésem mint pedigré ellenére azt kell mondanom, hogy a szarkazmusnak szánt mondatod realistán festi le a helyzetet: szép lenne... legalábbis annyival szebb, mint egy békésen jégre tettvízi hulla egy marcipánbabának hazudott és élő adásban leszopott vízi hullához képest.
A szavazók emlékezete rövidebb, mint Schmitt Pál doktorijának végén az irodalomjegyzék. Az "elmúltnyolcévre" lassan már csak a Fidesz emlékszik (szajkózza is rendesen). Tóth Csaba? Azkiaz? MSZP != Fidesz, ennyit látnak a szavazlólapon.
@fagzal: Szerintem, bármenyire szeretnétek, hogy ne úgy legyen, arra a nyolc évre, mikor a tótok, lengyelek, észtek, lettek, litvánok is megelőztek minket keresetben, és volt olyan év, hogy a tót GDP 10 %-kal nőtt miközben a mienk kettővel (és átlagosan sem érte el a GDP növekedésünk a hozzánk hasonló helyzetben lévő szomszédos országok növekedésének a felét sem), mindenki emlékezni fog még egy jó darabig.
@wowerman: Gondolod, van aki visszatartana? Aki akar, az menjen!
@xaverta: Modern kor: Félvezetők a súlytalanság állapotában!
@veerses: Jó, de akkor arra is emlékeznek, hogy akkor még ingyen lehetett egyetemre menni, meg hogy még volt nekik SAJÁT nyugdíjuk... és hasonlók.

Kb. az egész politikai elitet be kellene szántani a földbe, az a baj. EZEKET is, meg AZOKAT is. Nincs alternatíva, nem is lesz. Ezért foglalkozom én szívesebben a pénzkeresettel, mint a politikával :)
@fagzal: Soha nem lehetett igyen egytemre menni, csak azoknak, akik nagyon jól szerepletek a gimiben és a felvételin. A többinek akkor is fizetni kellett. (Nekem két gyerekem után, kb egy lakás árát. De most diplomások és kény nyelven beszélnek perfekt.)

Kinek nincs most saját nyugdíja? És kinek volt akkor, ha ma nincs?

Ezzel együtt, tőlem ezek is elhúzhatnak a fenébe, de jogos felvetések mentén (egykulcsos jövadó, stadionok építése a semmire, stb.), nem a baloldali demagógia mentén.
@wowerman:

"A Fidesz ellenzékben mindenkivel megutáltatta az MSZP-t, a zemberek meg bedőltek neki. Ennyi."

Legyünk reálisak. Ehhez azért az MSZP is rendesen odatette a magáét. Ez persze nem menti föl a Fideszt, és nem gyújt fényt a sötétségben:)
Gondolom, szarul esett a poszt az MSZP híveinek, de nem mondhatják, hogy nem szóltunk időben.
Rögtön a választások után, egész konkrétan a kétharmados zakót követően meg lett mondva, hogy fejcsere kellene, komoly vérfrissítés, mert a székekhez való ragaszkodásból baj lesz. De nem, jött a felelet, nem szabad, ők a párt nagyágyúi, nélkülük nincs szervezet, nincs lehetőség a talpraállásra, és hasonló maszlagok.
Közel két év Orbán után a belső változás ugyanúgy elképzelhetetlen, immáron amiatt, mert ők nagyon kellenek 2014 megnyeréséhez, nélkülük nincs kormányváltás, blablabla. Aztán, ha ki meri mondani valaki, hogy ez a fajta kormányváltás nem különösebben opció, akkor egyesek megsértődnek, és jönnek azzal a seggfej kategorizálással, miszerint jó nektek Orbán, és hasonlók.
Nem jó. Orbán nem jó.
A tanulásra képtelen, mások bukásából élő, mások népszerűségvesztésén élősködő MSZP sem jó.
Az egyik mindent szétver, a másik meg annyira nem ért hozzá, hogy tőle akár szét is verhetnek mindent, észre sem veszi.

2014 sorsdöntő év lesz, az biztos. Első ránézésre a Fidesz ismét nyerni fog, bár én nem különösebben hiszek a közvéleménykutatások színes diagramjainak; egy biztos, ha nyernek, itt kurva nagy kérdések fognak megfogalmazódni, és akkor nem azon megy majd a vita, hogy a szocialisták első vonalát le kell-e fejezni, hanem azon, hogy a negyedik vonalban maradhat-e már túlélő, vagy őket is ki kell dobni a szemétre.
Az, hogy véletlenül az MSZP nyer, azért kétségbeejtő gondolat, mert nem érdemlik meg. Lehet itt ferdítgetni az "Orbánnál még mindig jobb" gondolatsor menetén, de aljas, megalkuvó, gyáva gondolatsor ez, gyenge tanárok szoktak így kettest osztogatni azoknak, akik "legalább bejöttek". Nem is lesz az olyan gyerekből semmi. Mint ahogy az országból sem lesz semmi, ha visszaadjuk azt a balfaszoknak, a farvízi evezősöknek, valami demokráciaszerű berendezkedés halvány ígéretéért cserébe.
Azt mindenki vésse az eszébe, hogy soha többé nem lesz semmi olyan, mint 2010 előtt. Soha. Le lehet tagadni Orbánékat, meg lehet tagadni mindent, amit műveltek, de tele vagyunk kihívásokkal, kimondtunk elsumákolt igazságokat, beszéltünk rengeteg mindenről, ami előtte nem igazán került szóba - nem lesz elég a lavírozós kormányzás, nem lesz elég a világgazdaság futásába kapaszkodó túlélési taktika, és nem lesz elég az sem, hogy majd megint nem beszélünk létező problémákról, hátha akkor nem is léteznek. Máshol lesz a léc 2014-ben, és utána is, és semmit, az égvilágon semmit nem lehet megoldani azzal, hogy Orbán neve helyett valaki másét írják egy kormánylista első helyére.
Szomorú vagyok, mert ahogy elnézem, olyan politikusi generációkat neveltünk ki, akik mellett csak a lejtő szöge változik, ám maga a lejtés, a folytonos hanyatlás állandó. Szomorú vagyok, mert minél tovább tart még ez, annál nagyobb földindulás lesz szükséges a tényleges változáshoz, kritikus esetben csak azután indulhat fölfelé az ország, ha az itt maradók a sok hamis melldöngetés közepette már éhen haltak, és a kintiek hazajönnek elölről kezdeni. Ezt, "csupán" ennyit kockáztat az irányváltásra képtelen Fidesz, de ugyanezt kockáztatja az MSZP is.
Én túl fogom élni, ebben biztos vagyok, ebben egyetértek @dr. mesterseges szinezek: fórumtárssal. Lehet, hogy önző dolog így gondolkodni, de ha politikusaink lehetnek ennyire önzők, hát magam és családom érdekében talán én is.

Sikeres, vidám 2013-at kívánok mindenkinek, bátorságot a kérdések feltételéhez, bátorságot a válaszok kimondásához, erőt a helyes válaszok elfogadásához. Na és persze egészséget, mert amíg az van, addig minden egyebet ki lehet bírni :-)
Ez kell: Fidesz és MSZP váltó futam! :D Akinek meg mindez kevés, az álljon be idióta nyilasnak a Jobbikba! Nah,szép kilátások... Az LMP...meg, vicces... A magyar demokraták meg majd visszatérnek Gyurcsánnyal, Bajnaival és Kuncze úrral az élen... :D :D aztán meg csodálkoznak, hogy akinek a memóriája nem törlődik 1-2 évente, mert túlcsordult... az még emlékszik a sok hazugságra. Oké, Bajnaiék legalább nem gazdasági analfabéták, de könyörgök...milyen ország az, ahol ennyi elég ahhoz, hogy valakiből Messiás legyen? Mekkora szánalmas társadalom az, ami csak egy ilyen elhasznált, megkurvult brancsot tud kitermelni a "demokrata" oldalon, aminek az alternatvája vagy egy szánalmas, megalomán, álkonzervativ maszlagpárt (Fidesz), vagy az ebből kinőtt radikálidióta Jobbik... :D Vicc, viccc... Sajnálni kell minden olyan magyar szavazót, akinek az esze több annál, hogy ezek közul szavazzon bármelyikre, mert jelenleg egyetlen vállalható párt sincs. Még az LMP sem az, esetleg vésztartaléknak jó, ha már valaki mindenáron szavazni akar... de inkább nem. A többi meg csak duma, a valóság az, hogy nincs egyetlen vállalhato politikai párt sem.
@malanya: ez valóban így van kisgyerekek, de mindig elfelejtitek, hogy a valóságban élők számára, a jelenleg, valóságban is létező pártok közül kell választani

és azok közül még mindig messze a fidesz a legjobb

persze ábrándozhattok, az ilyen képzeletbeli bérblogokon, képzeletbeli pártokról, amik tökéletes emberekből állnak, és aminek létezésére ugyanannyi bizonyíték van (0), mint az evolúció elméletre, és ezenközben mocskolhattok másokat, ezzel is bemutatva, hogy ti mennyivel felsőbbrendűek vagytok, akik kételkednek a szent hitetekben, csak...
akkor azért ne ajvékoljatok majd olyan nagyon, ha 2014-ben megint nagyot koppantok, amikor találkoztok a valósággal
@wmiki: Miki, te szűklátókörű vagy, de magabiztos. Menj vissza a Szaturnuszra. Ez nem fűszerbolt, hogy abból kell választani, ami van. Ez fórum, ahol értelmes emberek beszélgetnek. Meg persze Te.
Nem baj, ha 2014-ben Orbán nyer. Legalább majd a saját bagázsa szedi szét.
Egy ilyen rendszert nem lehet fenntartani a végtelenségig. Nem hozott a történelem még példát rá. És minél kisebb az ország, annál hamarabb borul ki a bili.
@dr. mesterseges szinezek: Máskor ilyeneket ne írjál. Nem érti meg.
lol

nagyon jól érveltek, látszik, hogy felsőbbrendű értelmiségiek vagytok xd
@Légifarkas:

Jól beszélsz... habár szerintem túlértékeled az átlagszavazó a) memóriáját, b) ígéretekkel megvásárolhatóságát.
@wmiki: Hát, mi tapolcai 8 általánost végzett evolúciót tagadó dopemanisták ebbe nem is tudunk beleszólni. Főképp nem hogy a vegan étrend mellett végigcsinált pszichoterápiánkon telenyomtak haloperidollal.
@Légifarkas: Ez egy klassz írás volt!
@dr. mesterseges szinezek: Hát igen. Ha Isten meglátja, rögtön nekilát a világvége megszervezésének. Még szerencse hogy sok a teendője, nem jut rá ideje hogy észrevegye.
@Könnyen elkaptuk, uram!: " Ez fórum, ahol értelmes emberek beszélgetnek. "

meheheheeeeee...
:DDDDDDDDDD
az index blogketrecen tobzodo 8-10 fizetett ballib megmondoblogon 50 nicken orjongo 10-12 fizetett partmunkast igy jellemezni nagyon nagyonalacsoy szellemi szintre vall...
:)
de azert gratula,megnevettettel igy kora hajnalban...
lol

ez a személyeskedéstől mentes, higgadt józan érvelés...
biztos vagyok benne, hogy sok embert meggyőz, ez a propaganda hadjárat, amit az összes index címlapos bérblogon folytattok

és ezek a szegény szerencsétlen emberek is szeretnének ugyanarra a pártra szavazni, amire ti, felsőbbrendű értelmiségiek
mit is csináljanak akkor, hova is húzzák majd be az ikszet, ebben a véres diktatúrában?

segítsetek nekik, adjatok tanácsot

xd
@din viesel: Valahogy ellensúlyozni kell, hogy vannak akik meg különböző nickekkel hemzsegnek.
Igaz a stílus megváltoztatásához már ostoba vagy.
@wmiki: Ez a felsőbbrendű értelmiség látom a vesszőparipád. Tudjuk képtelen vagy megemészteni, hogy kibasztak az Élelmiszeripari főiskoláról, mert a hússal kapcsolatos tantárgyakat nem voltál hajlandó megtanulni.
@tapolcai evolúciós zsákutca: xd

ez a sok tudás ami benned van... :x

szóval mit tanácsoltok azoknak, akik nem ennyire végtelenül okosak, mint ti?
ők mit jelöljenek be a szavazólapon?
@tapolcai evolúciós zsákutca: Frászt. A vendéglátóipari szakmunkásképzőből baszták ki.
@wmiki: szerintem szavazzanak rád!
@wmiki:

Neked az egyetlen adható tanács, hogy tedd a kezedet a tévére a következő Viktor beszéd alatt, így szakrális kapcsolatba kerültök, és a fülkében képes lesz üzenni számodra a szívcsakrán keresztül.

Csak hagyd magad vezetni, ennyi a lényeg.
Annak, akinek már tök elege van az elmúlt 20 év zsákutcás magyar vargabetűiből, megfelelne egy pártpolitika mentes szakértői kormány, ami végre valamiféle növekedési pályára állítaná az országot.

Attól ugyanis sehol nem lett növekedés, hogy X vagy Z lopott kevesebbet.
Csak hogy, mint tudjuk kis hazánkban a "szakmázás bolsevista trükk", viszont nem látom ennek ellenkezőjét, azaz a szakmaiatlan módon vezetett ország prosperálását. Kivéve a szavak, szövegek és egyéb tömegfogyasztásra szánt lózunguk területén történő "elrugaszkodás", "gyarapodás" és egyéb csacskaságokat.
@Csak ámulok és bámulok: Jó pár területen nemhogy szakértői, de inkább nagykoaliciós vezetés, döntés kellene. Ahogy az oktatás kapcsán elég régóta szajkózom. Legutóbb tegnap :-)
@vitéz Thapóccay néma bárány: Mennyivel jobb, ha a volt bolsevik párt jogutódja mondja meg mi legyen. Elvégre, csak tízmillió ember ment tönkre, és kereste e negyedét mint a szerencsésebbek a világban, ugynolyn árak melett.
Na azért egy dologgal legyünk tisztában. Tóth Csaba valószínűleg befolyásos háttérember az MSZP-n belül, de szerintem nettó hülyeség azt mondani, hogy az MSZP-ben nincs megújulás. Elég megnézni az országos elnökséget vagy a frakcióvezetést, és kiderül a különbség. Az "elmúltnyolcévben" elkopott arcok (Kovács László, Lendvai, Kiss Péter, Lamperth, Puch, Szekeres...)kiszorultak a testületből vagy el is húztak a pártból (Szili, Gyurcsányék). Van viszont Harangozó Tamás, Gúr Nándor, Kunhalmi Ági. Legyünk kicsit körültekintőbbek méltányosak. Én például ezért olvasok hírgyűjtőportálokat (hírkereső, hirklikk.hu), mert szeretem több megvilágításból látni a dolgokat. Nem védem a védhetetlent, de azért ami igaz, azt azért ismerjük el.
@Csak ámulok és bámulok: Ilyen nincs. Nem is lehet. Valami az alapoknál baszódott el.
@Fabius: most miért is vagy úgy elkenődve? Mindketten tudjuk, hogy schiffer sose menne bele olyan ellenzéki tömörülésbe, ahol nem ő diktál. Annyi kell csak az lmp-nek a kerületben, hogy indulhasson.
Emiatt igazán nem kellene elszomorodni.
@ggroland91: Hát éppen ez az. Harngozó, Gúr, vagy Kunhalmi ugynazt mantrázzák (ugynabban a fidesznél is megutált, felsőbbrendűnek, hitesnek, mindentudónak mutakzó stílben, sőt csak még undorítóbban), csak új arcok. Amit kínálnak ez legyen más, ne az arcok!
@veerses: Az ifjuság édes állapota. Ha nem éltél a rendszerváltás előtt (vagy legfeljebb 3 éves lehettél) miért nyilatkozol róla? (ld. "kereste e negyedét mint a szerencsésebbek a világban, ugynolyn árak melett." )
Jól megfizetik legalább? Vagy helyből vagy ilyen fogékony a szemellenzős demagógia iránt?
@Flúgatlan:

1./ Az állításomra cáfolat nem érkezett. Persze lehet pótolni. Hajrá.
2./ A Wallis 2000 utánra nyereségessé tette a céget, ami hitegetésnek nem nevezhető.
3./ A bedőlés Bajnai szerint a madárinfluenza miatti kereslet visszaesés, a minimálbérek 2001 - 2002-ben történ emelése miatti elbocsátások és a forint megerősödése miatt következett be 2003-ban. Ezt eddig még nem cáfolta senki.
@GeoCracker: Ember! Hatvan vagyok lassan. Harminc éve maszek. Még dúlt a kommunizmus, mikor én már nem bírtam elviselni a vállalati párttitkárok terrorját és maszek lettem. (Ma ötven alkalmazottam van.)

A többi biztos stimmel. Igaz én mostanról (a kommunizmus eredményéről) nyilatkoztam. Bizony azért kellett véget vetni a bolsi vircsaftnak, mert nem bírták, a gazdasági teljesítmény különbséget áthidalni. (Pedig ’38-ban még az olaszoknál többet kerestünk. Meg a finneknél. Meg a spanyoloknál. Folytassam?) Ma az van, hogy negyedét-ötödét keresi a proli, de a világpiaci árnál többet fizet a legtöbb dologért, vagy sokkal szarabb minőségben kapja.

Tudod, van aki nem csak az Csepeli életszínvonalat ismeri. Ez a szar a bolsiknak. Meg a szabad net. Ezért utálták annyira a szabadságot.
@ggroland91:

Barátom, ha már körültekintésre hivatkozol javaslom, nézd meg kiket jelöltek a szocik a tárgyaló delegációba.

Aztán ha kicsodálkoztad magad a Szekeres és satöbbi neveken majd gyere vissza, és fogalmazd újra ezt a körültekintésre meg új arcokra hivatkozó kommentet a valóságnak megfelelően.
@vakapad: Te jó isten! Ennyire lehet valaki megvezetett? Igazuk van a pártembereknek. Mindig van, a ki a legnagyobb marhaságokat is lelkesen elhiszi. Főleg, ha nem ért hozzá. Vagy, ha jól megfizetik.
A probléma mindössze annyi, zsebdiktátorozni nettó baromság, mikor a zsebdiktátorok ellen zsebdiktátorokat indítanánk alternatívaként mi magunk is.

A probléma csak az, hogy nincs kit! Sehol egy igazán éles eszű, tekintélyt parancsoló, elismerhető kvalitású balos vezér. Horn óta hiánycikk valahogy, bár a háta mögött azt is égették az elvtársai hogy piál, de amikor "séróból" kellett mondani valamit ami nem lózung és érthető akkor csak ő volt topon. Egy vezető, vezér, pártfőtitkár, törzsfőnök, király, főrabbi,isten, császár,vezérürü akármi igenis kell minden csoportnak, hívják azt pártnak vagy gittegyletnek! Az elkúrt nyolc évben felmutatott miniszterelnökök teljesen súlytalanok voltak. Gyurcsánynak ugyan volt karaktere, de tevékenysége fele részben visszataszító volt és a háta mögött ugyanúgy fúrtak kavartak mint ahogy ő tette Medgyesi mögött. Amikor kimondta, hogy nem csináltak semmit, igazat mondott, mert nem tudott. Persze a csürhe pártja nem azt szűrte le, hogy akkor bele kéne kezdeni valami hasznos előrébb vivő dologba végre összefogva, félredobva az anarchiát, hanem kiadták az őszödi "greatest hits-et". Meg is lett a látszata természetesen és Feri némi vergődés után mehetett a lecsóba. Persze amikor formálisan megszabadultak tőle nem volt senki aki beugrik, megint nem tudtak megegyezni szokás szerint, inkább égették magukat azzal a miniszterelnök kereső blődlivel ami után a felszálló fehér füstből előtámolygott a kis Gordon. Természetesen megint egy stróman kellett azért nem vállalták az előtte szóba hozott "potentátok" akiknek annál több eszük volt hogy bohócnak, céltáblának, bűnbaknak tartsák őket arra a nagyon valószínű esetre ha megint nem sikerül valami! Most bizonygatják hogy összefognak, de azért máris megy a szokásos kis rivalizálás, ki is legyen a főnök és erre Mesterházy, Bajnai valamint a háttérben Gyurcsány apellál ismét. Az a baj, hogy vezetőnek messze a leszerepelt Gyurcsány a legalkalmasabb, a másik két versenyző retorikailag nulla férfiatlan megjelenésű típus és ha netán tálalva lesz a konc, egyből elverik a fazéktól őket a többiek mint a 209-est. Azon az oldalon csak az "ez nem jó, az nem jó" megy, de hogy mi legyen, abban soha nem képesek megegyezni, majd célkeresés után következik megint a menetrendszerű hazudozás, összehangolt lopás és ha ebbe is belefáradtak, akkor egymás kiadása az illegalitás előtt!
Összegezve, megint nem figyelnek semmire a hatolom megszerzésén kívül egy közös jó ötletük sincs és a hatalmat is már most bevallottan úgy akarják megszerezni hogy még csak jónak sem akarnak mutatkozni, egyedül abban bíznak hogy a Fidesz szarabb lesz még náluk is!
@veerses: "kereste" "10 millió" Nem vagyunk jelenleg 10 millioan és a mult idő is a régebbi időszakot sejteti.
A vállalati párttitkárok terrorja a 80-as években a legtöbb helyen sehol nem volt már.
A maszekság is jele annak, hogy a '70-es években már nem volt azért akkora az a "terror".
@vitéz Thapóccay néma bárány: Mégis kit kellene delegálni? A portást? Azért valami nyeretlen kétévest nem lehet ilyen tárgyalásra elküldeni csak azért, mert a döntésképtelen választópolgárok 90%-a fanyalog az mszpre.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Elkenődve? Te ezt tényleg nem érted.

Az LMP -tök feleslegesen fog indítani a szövetséggel szemben bárkit. Aki kormányt akar váltani az kénytelen lesz a szövetség jelöltjére szavazni, mert a választási rendszerben a szavazatmegoszlás egyenlő a bukással. Ezért fontos elsősorban, hogy olyan jelöltek legyenek akikre a nép szavazni hajlandó. Itt TóCsára szavazni senki nem fog.

Várnainak esélye csak a helyhatóságin lesz. A választókerületi jelöltségeket már elbaszták a külön megyünk és nem tárgyaltunkkal. Ezt még nem fogták föl, de majd eljön az az idő is.
@cirróka L U S T I: Jó reggelt napsugaram! A politika pontosan erről szól. A hatalom megszerzéséről szól, nem másról. Mégis mit gondoltál miről szól? Világ megváltásról?!
@cirróka L U S T I: "Az a baj, hogy vezetőnek messze a leszerepelt Gyurcsány a legalkalmasabb,"

Ha-ha-ha...
@GeoCracker: Jajj, de okos!:)) (Hihetetlen milyen színvonalú a baloldal.)

Szerinted '48-tól máig mennyi magyar proli keresett kevesebbet, mint a nyugati proli? Akinek nem egy jelnetéktelen részénél többet keresett a háború előtt. Vagy mennyi keresett többször kevesebbet, mint a német proli, akinél kétszer kevesebbet keresett a háború előtt?

A volt pártitkárok szívesen hazudnak ilyesmit.
@Fabius: Azt mondod, hogy inkább fogsz fideszre szavazni, mint a bajnai szövetségre? Ezen az alapon tök fölösleges az összefogás, mert mindenhol lehetnek olyan jelöltek akik cinkesek valamilyen rissz-rossz ürüggyel. Várnai személyes tragédiája pedig az lenne, ha a karrierje ellenében ott marad az lmp-nél. De ez már az ő döntése lesz.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Holdsugaram! A hatalomnak eszköznek kell lennie, nem célnak! Nemdebár? Nem az a lényeg hogy van egy kocsid, hanem hogy hova akarsz menni vele?
@vitéz Thapóccay néma bárány:
hűha, megláttál 3 régi nevet és most aztán jön a mantra, hogy megint itt vannak a "kommunisták", igaz? a másik 10 új arcot persze nem veszed észre... én is azt mondom: kicsit több méltányosságot, kevesebb kötözködést.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ne bassz, Botka, Kunhalmi, stb nyeretlen kétévesek, vagy nem elég szocialisták?

Lenne kiket küldeni de szarnak rá, csak a régi trógereket tolják megint. Ez a probléma, nem más. Igaza van Fabiusnak, ki kell erőszakolni belőlük is a változást egyértelművé tett kinyilatkoztatásokkal.
@zajos1: A három felmerült név között mindenképpen. Ez csak egy megállapítás volt egyébként, ennek én nem örülök.
@veerses: idézet Tőled: "kereste e negyedét mint a szerencsésebbek a világban, ugynolyn árak melett."
A kádári világban az árak sem voltak azonosak például a bécsivel. (alkalmasint a minőség sem pl. ColorStar).
A megélhetési viszonyokat a kereset/elvárt költés aránya szabja meg. Ez jelenleg igen szar. Sokkal szarabb, mint a 70-es 80-as években.
Hihetetlen, hogy milyen színvonalú a jobboldal :-)
Nam az a baj, hogy troll vagy, hanem az, hogy önmagadhoz képest is következetlen és buta.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azt azért megnézném,amikor Fabius a Fineszre szavaz!
Napsugaras józanodást!:-P
@Sum Péter:

A tárgyaló delegáció:

Veres János. Szekeres Imre. Kovács
Pinológus László. Hiller István. Kiss Péter.
Szanyi Tibor. Baja Ferenc. Havas Szófia.
Kákosy Csaba. Kökény Mihály.

Három régi meg egy csomó új mi? Van bőr a képeden méltányosságot kérni mikor hazudsz? Te valami karikatúra vagy?
Címlapos a sztori,így én L,jöjjenek az ifjú titánok és titanillákok!
morgasjoga.blog.hu/2012/12/28/salamoni_dontes_ek?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_12_29&utm_campaign=index

"A megsemmisített rendelkezések

Preambulum és az 1-4. cikk: A kommunista diktatúrából a demokráciába való átmenetről című részben hosszan sorolják a kommunizmus bűneit. Kimondják, hogy „a demokratikus átmenet során jogi elismerést nyert Magyar Szocialista Párt a Magyar Szocialista Munkáspárt (…) osztozik mindazon felelősségben, amellyel az állampárt terhelhető.” Kimondja, hogy a kommunizmus bűnei nem évülnek el, illetve előírja azt is, hogy fel kell állítani a Nemzeti Emlékezet Bizottságát."

Hát,csak ígyen, tovább, tovább, nincs itt semmi látnivaló!
@veerses:
te vagy a "véreres vers"?

mivel itt most megint olyas valamit rágcsálsz amit már a történelem többször megemésztett de azok akik különböző élethelyzetben különbözőképpen látták ugyanazt az időszakot azok rávetítik az utóbbi kb 25 évre mi is lett elbaszva abban a 25 évben és nem előtte mert most ez van a többi múlt...nekem más élettapasztalatom van ugyanarról az időszakról amit te olyan szépen leköpködsz -bár szerintem maszekként jól kizsákmányoltál sok mindenkit és még ma is ugyanazt teszed mert nem fizecc egy granddal sem többet mint a piac- nekem egy diadalút volt és örökre az is marad

veled és a többiekkel szépen el lett ez baszva és olyannyira, hogy nem is látható mit lehet ebből a szarból építeni

a magyar széthúz, önző, irígy, lusta, és mindenekfelett túlértékeli önmagát amit persze csak levédiában tehet meg mert most annak van piaca a sok seggfej hatalmon lévő tolvaj senkiházi ezt akarja mert attól lesz gazdagabb...külföldön a mai forintárakon a magyar milliomos egy olcsójános nem is tülexik oda csak az aki dolgozni akar

szóval a mai problémákat a maiaknak kell megoldani és erre vannak a fiatalok akik eléggé jól látják, hogy sem te sem én nem kellünk nekik és még sok más sem mert 20 év múlva nem lesz kitől számonkérni semmit sem csakis önmaguktól

brühühühühü

jó kizsákmányolást
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Azt mondom az alkalmas - és érdemes- jelölteket megtalálni a szövetség felelőssége. A miénk legfeljebb az, hogy szóljunk: valaki nem alkalmas és vigyék a francba. Ezt pedig meg fogom tenni, legyen bármekkora a hánykolódás miatta :-)
@Fabius: Javallom, hogy sms-ben (emeltdíjas)savazzuk meg, ki lehet jelölt, ki nem!
"Mert a végén csak egy maradhat,aki mindent visz!" (miként eddig is:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Igazad lenne, de Viktya vt-e meg a szoci bölények sajna szükségessé teszik.
Kunhalmi Ágnes
Jeszenszki András
Harangozó Tamás
Demeter Márta
Szakács László
Márton Roland
Bárándy Gergely
Bangóné Borbély Ildikó
Lukács Zoltán
Hadnagy Miklós
Harangozó Gábor
Pap Zsolt
Winkfein Csaba
Oroszvári Péter
Bárány Balázs
Beke Károly
Tóth Bertalan
Nemény András

Kb. eddig volt türelmem írni az írni az új arcokat, de meguntam. Ezzel bizonyítom, hogy minden régi arcra jut 2-3 új, fiatal politikus, aki nem vállalt kormányzati szerepet 2002-10 között, tehát nem hazudok, arányaiban igazat mondtam.

Egyébként én nem neveztelek semminek (se hazugnak, se karikatúrának), kérlek te se tedd, tartsuk egymást tiszteletben.
ugocsa non coronat. köll ennél jobb tükör? voltunk, mint ti, lesztek, mint mi. inkább a dörmögő dömötör!
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ahol erőszakolni köll, felejtős,tv. ide vagy oda, megen' bejön az, amit elterveztek vóna?:-(
@hacsaturján:

hát ez tömörre sikeredett de egyetértünk...a sok troll befészkelte magát és kavar...már olyan szag terjeng, hogy ihajjjjjjjjjjjjj

brüühhühü
@Fabius:

s miután elfogytak az alkalmasok és érdemdúsak állok, mint fasz a lakodalomba. én döntöttem, hogy basznám megfele!
@rodeo36:

nem vagyok egy locsogós tipusz. :)))
@hacsaturján:
„Aki szeret engem, megtartja tanításomat. Atyám is szeretni fogja őt, hozzá megyünk, és lakóhelyet veszünk nála. Aki nem szeret engem, az nem tartja meg tanításomat. Az a tanítás pedig, amelyet hallotok, nem az enyém, hanem az Atyáé, aki engem küldött. Ezeket akartam nektek elmondani, amíg veletek vagyok. S a Vigasztaló, a Szentlélek, akit majd a nevemben küld az Atya, megtanít titeket mindenre, és eszetekbe juttatja mindazt, amit mondtam nektek.” Jn 14,21-26
@Sum Péter: Egyébként én nem neveztelek semminek (se hazugnak, se karikatúrának), kérlek te se tedd, tartsuk egymást tiszteletben.

Végre valaki kulturáltan szeretne vitatkozni.
Szerintem is unalmas a trollozó, fidesznyikező, prolizó bérkommentelőző személyeskedés, pláne érvként, viszont legalább ismérve a szellemi nyomornak. Egy ilyen felmutatójával pedig nem lehet mit kezdeni. A névsorodról meg csak annyit, hogy ezek az új politikusok egy esetleges győzelem esetén lehet hogy a kirakatból a pizzabeszerző, kávébehozó szerepkörben találják magukat!
@cirróka L U S T I:
"ezek az új politikusok egy esetleges győzelem esetén lehet hogy a kirakatból a pizzabeszerző, kávébehozó szerepkörben találják magukat!"

Nem hinném. Lehet, hogy sokan nem hiszik el, de ezt a pártot most Mesterházy Attila vezeti. És nemcsak névleg, hanem ténylegesen. És neki nem érdeke, hogy a régi bölények visszatérjenek, hanem inkább az, hogy saját szövetségeseivel vegye körül magát, úgyhogy egy esetleges gőzelem esetén ők fognak pozícióhoz jutni.
Én egy dolgot nem értek... ti mi a fasznak foglalkoztok az MSZP-vel? Amíg ez van, addig nem süllyednek el a történelem pöcegödrében, ahová valók lennének, ha már nem akasztottátok fel mindet egy fára - amikor még erre lett