Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirklikk.hu/kozelet/tetelesen-cafolja-orban-kampanynyito-beszedenek-allitasait-az-euronews/431552/... (2024.05.03. 21:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.12.16. 03:01 Fabius

A Magyar Nemzet kilistázott gyerekei

Címkék: magyar nemzet fidesz bayer zsolt diákönkormányzat listázás

""A HVG Magyar Nemzet közzétett egy listát. A listán a diákönkormányzati vezetők nevei olvashatók, s mellettük – a lap megfogalmazása szerint – a felsőoktatásban eltöltött idejük.

Most, amikor listázás ügyben tüntetés volt a Parlament előtt, ahol – ha csak egy rövid időre is, és eléggé ostobán – létrejött a „nagykoalíció", nos ezekben az időkben fölöttébb elképesztő és védhetetlen húzás ilyesféle listákkal előállni.

Illetve pontosítsuk mindjárt önmagunkat: nem elképesztő és nem védhetetlen. Ugyanis a Magyar Nemzet nyilvánvalóan teljesen tudatosan, a provokáció szándékával állt elő a maga listájával, és a Magyar Nemzet teljesen biztos lehet abban, hogy akik tüntetni mentek a Parlament elé a „zsidó listák" ellen, azok - egy része-  megvédik őket.

Ugyanis most nem zsidókat/keresztényeket listáznak.

Most diákokat, gyerekeket listáznak. Méghozzá egészen vérlázító módon. Egyebek között ilyesmiket olvashatunk a nevek mellett, mint hogy az illető melyik felsőoktatási intézmény hallgatója, és hány éve koptatja a padokat.

Muszáj feltennünk az ilyenkor szokásos, mondhatni obligát és persze teljesen ostoba kérdést: vajon a Magyar Nemzet gazember szerkesztője, gazember újságírója és az egész gárda odaírná azt is a listára, hogy Giró Szász Andrásnak miért tartott 12 évig végül nem doktorálni? Nem, nem írná oda.

Mert a Magyar Nemzet gárdája ebben az esetben a felvilágosodás, az emberi jogok, az európaiság, az egyetemes emberi értékek talaján állva felháborodottan utasítana vissza mindenféle listázást.

De mihelyt kormányszóvivő helyett tüntető diákönkormányzati vezetőkről van szó, ezek a gazemberek, Kun Béla szellemi-lelki örökösei nyomban felhatalmazva érzik magukat listák készítésére.

S e listákkal természetesen azt akarják bizonyítani, hogy akinek diákönkormányzati kötődése van, s amennyiben az a kötődés nem a nemzeti együttműködés kötődése, úgy az adott személy alkalmatlan feladata ellátására.

Nertelen kötődéssel nem lehet az ember diákönkormányzati vezető és kormányszóvivő, de még keresztény énekkari tag és ötös számú párttagkönyv tulajdonos sem, bibibí.

bayer-lista.gif

A Magyar Nemzet gazember gárdájának ocsmány akciójához kapcsolódik az a hír, amely a minap érkezett Magyarországról. Ott számtalan iskola diákjai jelentették be, hogy az idén nem Mikulás jött az intézménybe, hanem orbitális megszorító csomag, ezért – az idén és mostantól majd mindig – utcán, transzparensekkel és táblákkal bábelőadás lesz.

És Magyarország diákjai elküldték a Kedves vezetőt az anyjába, mire a cáratyuska kijelentette, hogy elhamarkodottan döntött. És a Mikulás ment. Mármint az iskolába. Ahogy a hagyományok szerint megy már évszázada.

Vegyünk példát Magyarország diákjairól.

Ideje elküldeni a Magyar Nemzet gazembereit az anyjukba.

Véget kell vetni ennek a világnak, de nagyon hamar.

Kun Béláék szellemi-lelki örökösei nagyon hamar meg kell tanulják és meg kell tapasztalják, hogy vége van listázásaik idejének. Akár így, akár úgy, de meg kell tapasztalják végre. Meg kell tapasztalják, hogy Európa és benne Magyarország – minden idióta próbálkozás ellenére ragaszkodik hagyományaihoz, ragaszkodik felnőtté válás és tanulás gyökereihez – ragaszkodik önmagához.
És hogy aki ilyen listákat tesz közzé, az számíthat a megvetésre, a tiltakozásra, a leköpésre.
Ha nem tetszik, akkor meg el lehet takarodni. Hátra se nézve, örökre – és vihetitek magatokkal az összes listátokat, gazem-berek.""

* akinek nem esett le miről is van itt nagybaszó, az kattintson ide, meg ide. Naugye. 

898 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr304967723

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ha a sz..t megkeverjük, az attól még sz.. marad! 2012.12.17. 09:21:29

Gírosz-Ász kormányszóvivő úr és Parragh (Parrot-papagáj-vagymi) László kormányszócső urak megkavarták azt a bizonyost azzal, hogy jókora gyanúsítgató személyeskedést vittek bele a tatárdúlás értékű keretszám-variálás és az általa kiváltott diákfelbolyd...

Trackback: Ami a listáról lemaradt 2012.12.16. 16:20:34

A Magyar Nemzet közzétett egy listát a diákvezetők felsőoktatásban eltöltött éveiről. Sajnos a nyomdában a tördelés során a lista eleje valamilyen érthetetlen oknál fogva lemaradt, ezt a hiányosságot szeretnénk ezen a helyen pótolni:   ...

Trackback: Orbán Viktor és a romkocsma 2012.12.16. 11:23:38

  A múlt héten fellázadt a "romkocsmák népének" utánpótlását nyújtó társadalmi réteg: az egyetemi hallgatók közössége. Emlékezetes, hogy a keretszám csökkentéssel egyidejű támogatáscsökkentést nem tudta ellensúlyozni az orbáni retorika, valamit...

Trackback: A hallgatók videóval válaszolnak Orbán Viktor szánalmasan gyenge próbálkozására 2012.12.16. 10:49:55

Az újabb kormányzati blöff remélhetőleg nem jön be. OVI megint szeretné eljátszani a gondoskodó apa szerepét, ő megnyugtat mindenkit, ő rendet tesz mindenhol, így lesz ez a felsőoktatási "reformmal" is, állítja. Hiszen minden csak félreértés, hiszen, h...

Trackback: Kinevetünk, Bayer Zsolti! 2012.12.16. 10:12:03

Mocskolódó SMS-t küldött Bayer, és azt hitte, hogy nem kerül ki azonnal a netre a gyűlölködő szitoközön, a köz derültségére, ami a telefonjáról az MSZP szóvivőjének a telefonjára érkezett? * “A Fidesz 5-ös számú tagkönyvének tulajdonosa küldte te...

Trackback: Kinevetünk, Bayer Zsolti! 2012.12.16. 10:10:03

Mocskolódó SMS-t küldött Bayer, és azt hitte, hogy nem kerül ki azonnal a netre a gyűlölködő szitoközön, a köz derültségére, ami a telefonjáról az MSZP szóvivőjének a telefonjára érkezett? * “A Fidesz 5-ös számú tagkönyvének tulajdonosa küldte te...

Trackback: Diákok! Mondassátok le Orbán Viktort! 2012.12.16. 09:58:57

Címlapra szerkeszttette vezetőitek személyes adatait a Lomnici Zoltánt a köztévés híradókból kiretusáltató Élő Gábor, aki jelenleg a Magyar Nemzet főszerkesztője. Ha én diák lennék, innentől nem a tandíjak mérsékléséért tüntetnék. Nem is a közpénzből f...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

9nszomniás vagy, Fábius?
A poszt szuper jó.
Csodálkoztam elsőre a "véresszájú" hangnemen, még szerencse, hogy a végére odatetted a mintát.
Ezeknél ocsmányabb. jellemtelenebb férgeket még nem hordott a hátán a föld.
Elmehetnek mindannyian oda, ahová én gondolom.
Ellenben Kedves Vezetőnk teljes hasravágódása, visszakozása meglepetés számomra.
Hogyan? Most mér' nem ragaszkodik mindhalálig a baromságához? Jé, ilyen is tud lenni?!
Fél az eszkalálódástul? Amúgy sejettem, hogy attól fél a legeslegjobban, amit ők SZERVEZTEK Gyurcsány ellen 2006-ban.
Viszont a különbség lehet igazán félelmetes számára: ez spontán.
Fabius...gratula...a hogyanért és a miért egyaránt!!!

a kurvannyát a kedves vezetőnek tényleg befosott, az ominózus képen, ahol a kocsmában 4 fényévre ül a gimnazistáktól (nem sok egyetemistát láttam ott akik ugy beordítottak volna neki, hogy "EBURA FAKÓ") ÉS REZEG A FEJE a félelemtől még tekidetekoda esetén is...képzeld ezt a zuccán amint körűlállják és skandálják neki amit skandálta: leveled vitya meg a rauzsi

ki ha nem ő maga tuggya, hogy ha másért nem csak jövőbeli politikai karrierért egy egy jopbb svádájú leordítaná (nem olyan törpebohóc mint ő volt anno) a hajat is a fejiről

végre valami van és nem kellett sem a libajnainak sem a fletonak sem a hogyishijják a szoci "mehetnékis" -nek sem a kisujját mozgatni embörök rágyüttek

KIRÁLYON NINCSEN SEMMI ÉS BE IS VAN FOSVA

brühühühühü

meddig tart ki a gittegylet?
Fabius csodallak meg az en mondandomhoz kepest visszafogott tudtal lenni, en eekrol a fergekrol inkabb nem irok most semmit, jobb lesz mindenkinek...
vigyázat: plagizálok, vincent (bosszuból mert kiutáltak és azt sem tudom miért)

A balliberális értelmiség, és hát minket is közéjük fognak sorolni, majd jól elmondja, hogy bakker, ez tizenegyes, bíróspori, nem tetszett látni, hogy tegnap ezt mondta, ma meg azt?? És a balliberális értelmiség még diadalittasan körül is fog nézni, hogy milyen baromi okos. És mit fog csinálni Orbán Viktor? Hát le fogja szarni, drágáim. Ugyanis a háborúnak nincsenek szabályai. Igen, tegnap ezt mondta, ma meg azt. Nem tetszik? Sírjál!

Hogy jujj, ez nem is volt konzultáció, csak körberakta az Orbánt a Terrorelhárítás fidelitasos majmokkal, ez nem ér! Drága, édes, aranyos olvasó, sajnos ér. A címet tessék még egyszer megnézni. Apropo, tetszett valahol olvasni az Alaptörvényben, hogy 134. § : A Terrorelhárítás nem rakhatja körbe a miniszterelnököt fidelitasos majmokkal?

mint ahogy mondám fentebben (az a fentebb a másik blog lehetett vagy keverem?), pedig akkor még nem is olvastam eme ...

szóval a ZIX vagy mijalófasz betette a lábát a bencust hiányoltam hogyan engedhette szabadon a fiúcskáit csak úgy a viharban?

brühühühühü

akkor kiket fog meredten nézni és remegő kezekkel hátbaveregetni miközben beizzad nekije
Remek az ötlet! Én is csodálkoztam a stíluson:))
Abból is látszik, hogy sűrűsödik a helyzet, hogy Fabius jóvoltából egy hónapon belül x-edszer olvasok Bayert.

Fabius! Ha kapsz SMS-t közzéteszed?
@rodeo36: ki vagy utalva? Mit nem mondasz, de ettol meg a link valos eszrevetelt kozol.
A vezenyloi harcra nem vonatkozik, a genfi konvencio.
@AKIsTUDATLAN:

Szeretném hallani, hogy ezért a helyzetért mit kapott Balog és Télirózsa. Kétségem nincs, hogy őket teszi felelőssé a kínos feladatért.
Ő nem hasra vágódott, megmentette a helyzetet. Nyugi, lesz új baromság, amihez ragaszkodni fog.

Rózsa helyében nem lennék egészen nyugodt a töretlen bizalom kérdésében.
Ahogy a mondás tartja: legszebb öröm a káröröm. Nem tudom, Pokorni most sír vagy röhög?

Itt egy valaki lett porig alázva, Rózsa. És ebből is képes lesz mosolyogva felállni.
Bár tévednék!
Most már senki nem mondhat olyat, hogy nem tárgyalt a diákokkal ez a f@s.Tárgyalt,láthattuk.

Vérlázító amit a fidesz és az összes seggnyaló művel.Mindenkit lejáratni,magsemmisítemi ,eltiporni Mit képzelnek a diákok, hogy tüntetni merészelnek ? Na majd kapnak a pofájukra !
És még van egy évük, mit fogunk megélni?
csak hogy tisztában legyünk orbán és az ifjúság találkozójával, idézem az indexet:

"Azt egyelőre nem tudni, kik azok a diákok, akiknek a meghívására a [...] miniszterelnök ilyen gyorsan eleget tett. [...] a találkozó nem volt sajtónyilvános. A romkocsmát a kormányfő védelmét ellátó Terrorelhárítási Központ munkatársai biztosították, az újságírókat nem engedték be. A beszélgetésről kilépő fiatalok sem akartak nyilatkozni a hvg.hu-nak, azt mondták, majd a Faecbookon mindenki elolvashatja"

elmondanám, hogy ez annyira volt spontán, mint őszinte. orbán elment, találkozott a fidelitas tagjaival, akik ugye kezdeményezték a fidesz választmányának összehívását (vajh' miért?). és orbán elmagyarázta nekik, hol a helyük a fidesz ranglétráján.
persze PR szempontjából a budapesti deákok hívták meg egy őszinte beszélgetésre, ofkörsz.
Követelem a KSH betiltását és feloszlatását is, akik szintén listák garmadáját készítik évről évre. ;)
Ne aggódjunk, hétfőn kiderül, hogy Vidnyánszkit a saját alkalmazottai beszavazzák a Nemzeti élére. Bár anno amikor apukám egy városi tévé dolgozója volt, és a gyerek műsorba nem küldhettük be a megfejtést, hogy kiskutyát nyerjünk, az rosszul esett, de 7-8 éves kölyökként meg tudtam érteni, mi az az összeférhetetlenség. Ebből is látszik, hogy a fidesz-buzeránsok agyi szintje nem éri el egy 7-8 éves gyermekét.
@Secnir: Érdekes az események általad történt tálalása, de valószínűleg nagyon iy igazad van. Amikor Balog Zoltán hívta spontán beszélgetésre a diákokat, érdekes módon ők vissza tudták utasítani azzal, hogy a vidéki diákok nem tudnak ilyen rövid idő alatt felutazni Budapestre.
A Bonsai Duce szerintem most az oszd meg és uralkodj forgatókönyvet vette elő, és a Fidelitasban ülő, nagyon lojális, kilóra megvettt pár "emberkével" ült le "tárgyalni". Bár az inkább egy gyors eligazítás volt arról, hogy miképpen álljon a pofájuk, ha a tandíjról van szó.
Persze az Agyar Nemzet és az Agyar Hírlap boldogan asszisztál ehhez a kutyakomédiához, Parragh Lászlóval egyetemben, akinek úgy látszik szintén teljes hozzáférése van az egyetemisták legtitkosabb személyi adataihoz.
Ezek szerint, ha én saját magamról akarok megtudni bizalmas adatot, akkor a Parragh Lászlóhoz fordulhatok bizalommal? Mi folyik már ebben a kurva országban?
@félázsiai nemecsek ernő áruló: A Fideszbuzeránsok agyi szintje nem haladja meg egy tengeri uborkáét, pedig azok elég primitív élőlények.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
hát igen
kardinális kérdés: honnan szedték ezeket az adatokat? mert nem publikusak, parragh baromságot beszélt (gázkamrában égéstér itt: atv.hu/cikk/video-20121212_parragh_laszlo 5:30-től), és a magyar nemzet? simán lehet őket perelni ezért.
Ami a legnagyobb gáz, az, az, hogy Orbán bosszút fog állni. Szét fogják verni ezeket a szervezeteket.

OFF
Tegnap azt írtam, hogy Szegeden Alföldi rendezte a Marica grófnőt. Elnézést. Eszenyi Enikő volt.
Legalja! Orbán nem a diákszervezetekkel tárgyalt. Ez is a legalja.
Nem hallom azt a kis "apróságot" a nagy fortyogásban, hogy jövôre a gimnáziumi bejutási keretszámokat is 40%-al kurtítják meg. Ez így elsikkadt, vagy kamu lenne? Tanarak még mindig lapítanak? Akkor hajrá, lehet kapálni menniük...
Orbán képtelen beszélni, tárgyalni, okosan alkudni. Diktálni, agresszíven lerohanni és kinyilatkoztatni képes. Nulla érvelôkészséggel, teljesen vitaképtelen. Anno Medgyessy szarrá alázta, ahogy bárki eddig. Nem is mer kiállni ezért senkivel vitára. Szimpla gyáva kis majom.
Orbán és csapata nagyon cseles.
1. Új koncepció. Meghatároz egy ponthatárt, és csak addig ingyenes, plusz röghöz kötés. Lehet, hogy így nem 10500 hanem 10700 egyetemista fog ingyen tanulni.
2. Szerdán lesz kész. Azt még megvitatják. Legkésőbb jövő szombatig nyilvánosságra hozzák.
3. Ha rossz is lesz, ki fog az ünnepek alatt tüntetni? Hidat foglalni? Ki fog szimpatizálni azokkal, akik az ünnepet megbecstelenítik?
4. Mire elfogadásra kerül már újabb szemétség lesz terítéken. Ők pedig széttárják a kezüket.

Ügyes! Vagy inkább aljas.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: oktatasi tamogatas osszege, fejkvota, NAT, erkolcs es hit, kuno gittegylet, sorvasztott nyelv es informatika, baromsagos tortenelem, seggnyaloncos nacista irodalom, kockasitott gondolkodas
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

LÁTOD, EGY MAJOM 100-AT CSINÁL

brühühühühühü

jobra egy majom és a jobbos majomtól is van egy majom jobbra az a jobbik?
@V-PORT:
te el tucc képzelni nagyobb ünnepet mint amikor a hóban az egész gittegylet egyirányba fut mint Zalán és sikoltozik hogy nem is én csináltam hanem a vitya ő mon'ta beeeeeeeeeeee

brühühühü

kis karácsony nagy karácsony kisűlt e már a kalbászod? ha nem sűlt...akkor most kell sütni amíg van tűűűűűűűűűűűűűűzzzzzzzzzzzz
Lenapalmozni, sóval behinteni.

Kíváncsi vagyok, hogy TASZ, meg egyebek megnyikkanak-e?

(Nagyjából költői kérdés...)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

a fidelitas vélogatott gimnazista hülyegyerekeit vitték elébe

mert azok meg voltak illetődve, hogy a mikulás nem is de legalább a LILAFEJŰ VAGY LILANYAKKENDŐS CSAKIS NEKIK ÉS AZ MILYEN SZÉP

brühühühühü
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a HÖK-lista nem az aktuális helyzetre hangolt, nyílt provokáció volt-e. Pont azért, amekkora hörgés volt a zsidós listáról, és amennyire hangos szó a keresztényes listáról csak jobbról jött. Bayer szerintem már izzítja a rovatát hétfőre, benne azzal, hogy mekkora álszent, képmutató faszok vannak a baloldalon, akiket csak az a lista zavar, amiben a sajátjaik vannak. Hogy amit szabad a HVG-nek, azt miért ne lenne szabad a MN-nek, úgyhogy kuss!

És akkor ilyen lista-dömping mellett ugyan lehet-e ügynöklistáról egyáltalán beszélni?
@Rufus78: Én most a Mikulás helyébe is csendben maradnék! Piros is, nagy szakállú, törpék a segítői, és még listáz is. :)))
@V-PORT:
Az egyetlen biztos dolog ebben a qrva országban,hogy a fasiszta cigány bosszúja,nem marad el!(Nem akarok vészmadárkodni,de az érettségire drótkötéllel kell felkötni a fehérneműt.)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A tanárok - jó szokásuk szerint - továbbra is lapítanak.
Mondjuk, hétfő reggel szégyellenék a kölkök szemébe nézni.Szerencsére nem vagyok tanár,nincs már iskolás kölköm,és - hál istennek - nem vagyok fideszes,ahogy felcsúti pincsi sem.
@Secnir:
Honnan szedték az adatokat?
Befújta a szél az ablakon.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Ez erőssssen sértő volt!A tengeri uborkára nézve.
@AKIsTUDATLAN:
"Ellenben Kedves Vezetőnk teljes hasravágódása, visszakozása meglepetés számomra.
Hogyan? Most mér' nem ragaszkodik mindhalálig a baromságához? Jé, ilyen is tud lenni?!"
Nemnemnem. Megint bedőlünk.
Olyan kontrukció lesz,ami a _keretszám_ megnevezés nélküli felvételi keretszám lesz. Ahogy a "tandíj" se létezik, ugyi... ez a féreg semmi olyat nem tett, amit a kérdésedben leírtál.

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Igazad van.És én még mindig meg tudok döbbenni, amikor ezt a faszt tehetségesnek és politikusnak nevezik. Még P.Lendvai is.
Szerintem ezeknek a ner csicskáknak,nem létezik csak a saját külön világuk.Máskülönben rögtön észrevennék ,hogy folyamatosan hazudnak!
@laci0011:

Abban a koordináta-rendszerben az az igazság.
@Rufus78: a hvg a tankerületi igazgatókról, akik KÖZSZEREPLŐK, tett közzé egy listát, nem a diákokról.
Fabius köszi az írást, szomorú dolog ez, de szólni kell róla. A stílus így a mintákkal alátámasztva ütős. Pont tegnap érlelődött bennem a kérdés, csak lusta voltam leírni. A diákokat gúnyoló, hitelességüket aláaknázni igyekvő kormányzati kommunikációval most hirtelen mi lesz? Most hogy a vezér szombat éjjelről szerda hajnalra virradóan visszakézből megoldja a felsőoktatás kérdését? Nem lehet egyszerű Fidesz trollnak sem lenni. Szinte óránként kell csekkolni a központban, hogy éppen most kit kell fikázni. Napok óta lehetett látni a 'tíz éve végzi az egyetemet' jellegű kommenteket. Összehangolt kampány volt ez.

Tényleg, mikor térnek már észre az emberek? Mikor értik meg, hogy úgy van ahogy a tűzoltók anno megmondták? Hogy mindenki sorra kerül, leszalámizzák az egész társadalmat, és mire észbe kapunk késő lesz? Elkészül lassan a nagy mű, a félfeudális, félbolsevik enklávé, egy nemzetikommunista skanzen a 21. századi Európa közepén?
@Rufus78: és a tankerületi iagzgatók nemcsak közszereplők, hanem mostantól az iskolák élet-halál urai.
Hányszor kell még Orbánt megmagyarázni, mikor egyszer is elég?

"Az antiszociális személyiségzavar vagy szociopátia, (angolul: Antisocial personality disorder) a nemzetközi betegség-osztályozási rendszereknek megfelelően a társadalomba való beilleszkedés súlyos zavara. Az antiszociális személyiség a "nem szeret, nem szorong, nem tanul" negatív triásszal írható le a legrövidebben."

A poszt jó és köszönöm, mint mindig!
@Rufus78: "Másrészt...a hvg a "listázottak" által saját magukról fontosnak tartott, nyilvánossá tett adatokat közölte."

Ez egy komment innen:
kereszteny.mandiner.hu/cikk/20121211_pelikan_listazott_keresztenyek_ilyen_orszag_pedig_nincs_cccxlx
Most akkor itt ki a hülye? Balogh, Orbán, Hoffmann?

A teljes ország félrehallotta a dolgokat?

Ez a Hoffmann és a Balogh Orbán tudta nélkül variál?
Teljesen jogos a lista.
Inkább azt az egy kérdést tegyük fel:
Hogy fogják átalakítani a rendszert úgy, hogy 10500 diáknál több ne kerüljön be.
Ugye senki se gondolja, hogy holmi főiskolás és gimnazista tüntiktől beijedt viktorunk?! Mikor más ügyekben USA-tól opera előtti tüntetésig mindenki tüntetett ellene és mégsem változott semmi.
"gyerekei" , mi:D
Azok a 30-on éppenhogy innen, sőt már túl is "gyereke", akik az adófizetők pénzén éldegélnek(nem is rosszul)?

Nos kérem, ha a demokrácia része egy főváros néhány száz fő masírozással való megbénítása, hídfoglalások, parlamenti attak stb...
akkor az is legyen a demokrácia része hogy a közvélemény és az adófizetők megtudhassák, kik azok akik ezekért felelősek.
Indítványozom, hogy a parlament elé emeljenek egy lovasszobrot, kezébe jogart és országalmát, a szobor alá egy táblát az Aranybullával, majd az 1100 év törvényeinket!

Köré egy labirintust, amin az 1831 óta parlamentbe jutott képviselőink neve van, természetesen a magyar és keresztény képviselőknél ezt jelezve...

A nem magyar és keresztény képviselők helyeit üresen hagyva...

Valamint a rendőrségi és titkosszolgálati és honvédelmi vezetők nevéről is meg kellene emlékezni!

Egy listás emlékművet, amin azok a keresztény magyarok vannak, akik tettek az országunkért...

Sajna ez csak álom marad.. mert ha a 1921-1944-es időközit is kiraknák... akkor ki kellene javítani a történelmünket... az igazságra... mert ott nagyon sok üres hely lenne...
@Rufus78: ("Bayer szerintem már izzítja a rovatát hétfőre, benne azzal, hogy mekkora álszent, képmutató faszok vannak a baloldalon, akiket csak az a lista zavar, amiben a sajátjaik vannak. Hogy amit szabad a HVG-nek, azt miért ne lenne szabad a MN-nek, úgyhogy kuss!")

Van erre a kettős balliba mércére más példa is:D

"A minisztériumok elfoglalására szólított fel az MSZP szóvivője
2012. 12. 11. 15:12
Az akciókat ajánlja a szavak helyett a keretszámok ellen tiltakozó diákok figyelmébe az MSZP szóvivője. Török Zsolt egy keddi Facebook-bejegyzésében azt írta: el kell foglalni minden városban a kormányhivatalokat, a fideszes polgármesterek irodáit, a földhivatalokat, Budapesten a minisztériumokat és azok vidéki hivatalait is. "

Most ugyanaz a párt 2006-ban , 2002-ben lövetett....
Ukasz kiadva, narancsdroidok a vartan, hogy dezintegralodnanak...
@Con Storm: A szobor pedig legalább 50 méter magas legyen, és Orbán Király arcvonásait viselje.
gyerekek :DDDDD
Fabius, te is megkattansz lassan.
zseniális írás, de félek a plágiumgyanútól..azért bayert plagizálni!

giro szász doktoriját ne kiabáljuk el, az abszolutorium megvan, sztem nemsoká dupla doktor lesz, meg egy rakás helyen díszdoktor is.
Lista
Lista
Kubatov Lista
Giroszasz Lista
Magyar Nemzet Lista
Lista
Lista

Nemzeti Együttműködési Lista
Gyerekek? Milyen gyerekek? 25-36 éves szerencsétlenek, akik 8 év alatt nem bírnak diplomát szerezni!
Amúgy a posztíró igazán megtehette volna, egy füst alatt beidézi a Magyar Nemzet szombati számának nemcsak a címoldalát, de a 2. oldalát is...
Bizonyos kimutatásokról, melyek arról szólnak hogy kiktől is rendeltek az elmúlt években a "szegény" egyetemek 1,8 milliárd forint(!) értékben kommunikációs és egyéb tanácsokat.....
Milen érdekes, a lengyel lászlók, a political capitalok és tsaik felbukkanása.
A listázás miatt a k*rva anyjukat.
Ugyanakkor (kb. milliomodszorra írom le) az összes sz*rf*szú diákvezető ezt érdemli, 1998-99 óta lihegve szolgálták ki a Fideszt, egy percig sem foglalkoztak a diákság érdekeivel, csak a maguk hasznán matekoztak.
Nincs kétségem most is lesznek akik alkut kötnek jó pénzért, jó pozícióért aztán a csinovnyikjaikkal végigjáratják a kampuszt; figyelj, ugye tudod kire KELL szavazni, ki garantálja a Te és a magyarság érdekeit egyedül kedves barátom?
@aritus: Remélem szépen megtanulják miről is szól az a gondolatvilág. Remélem a szülők is tanulnak. És remélem készülnek. Készülnek regisztrálni, és választani. Vagy élhetnek így megalázva, hiteltelenné tett, hazugnak, ostobának beállított gyermekeiket nevelgetve.
Remélem néhány apuka és anyuka most odahaza veri a fejét a falba, hogy kire szavazott. Nekik úgy kellett. Ez is a tanulási folyamat része.
azt hiszem ma is dolgozni fog a tahótlanítóm, a vezényló agyament ideológiai TEKesei hermetikusan elzárják az értelem legkissebb szikráját is a narancsos birodalom vezérlő csillagaitól
Ja tényleg, tudja valaki, Dajcs már nem Für TwitterTomi hány év alatt szerzett diplomát?
Asszongya az alkuszom tegnap, hogy havi 10.000 ft élre állításával a bazinagybankunk egyik termékét igénybe véve, tíz év alatt akár 1.8 milla is lehet a megtakarítás a gyerek nevére. Ha 2 gyereket veszek (illetve csináltam) és a megtakarítás dupláját, azaz havi 40 rugót, akkor meglesz a pénz vmi középszar suliba.
Namármost, ha havi 40ezer ft-ról beszélünk, mint spórolás csak erre, akkor a k. anyját minden híres embernek.
@Secnir: Stimmt!
Lóf@szt voltak azok ecceri, "mezei" deákocskák!
Jájjj. Rajzás van!
Bazz 20 perce sincs, hogy írtam mi az ukáz a központból. Lottóznom kéne, nem ilyen reakciós blogokat olvasni. :)
@MACISAJT:
Mondjuk,olyat már láttam,hogy három autóval csinátt, öt fasz félpályás útlezárást,és a mocskosnagy elqró nem listáztatta ki a nevüket a Népszabiban.
Igaz,ő egy rohadt komcsi ivadék,nem akkora demokrata,mint propeller vekzor.
"Most diákokat, gyerekeket listáznak."

Ekkora marhaságot! Ezeket a felnőtt embereket, akik nagyszerű megélhetést találtak a felsőoktatásban nagyjából minden "igazi" hallgató útálja.

Éppen úgy basáskodnak az egyetemi hallgatókon, mint a kormány az állampolgárokon. Jó kis pénzt keresnek, különben nem ragadtak volna benn tíz évekre az egyetemeken, nem használnának ki minden elképzelhető kiskaput, hogy a hallgatói jogviszonyuk megmaradhasson.

Ők osztják el az ösztöndíjakat, a szociális támogatásokat, a kollégiumi férőhelyeket, a különféle kultúrális támogatásokat, "önkormányzati", "érdekképviseleti" státusukból kifolyólag gyakorlatilag érinthetetlenek, kari, intézményi tanácsokban elfoglalt helyeik miatt rektorok, dékánok, tanszékvezetők keresik a kegyeiket.

Költségkeretük, apanázsuk messze felülmúlja az oktatók, tanszékek anyagi lehetőségeit, féllegális vagy akár teljesen illegális módon klubokat, kocsmákat, táborokat, mulatóhelyeket üzemeltetnek, rendszeres alkalommal rendezvények szervezésével egészítik ki jövedelmüket.

Őrület, hogy Magyarországon a kormányt azért mocskolja az ellenzék, mert nyilvánossá tették hogy néhány választott képviselő mióta élvezi az adóforintokat. Nem akartok tüntetni azért, hogy a képviselők vagyonnyilatkozatai ne lehessenek nyilvánosak? Vagy mondjuk azért, hogy a közbeszerzési eljárásokat ne hozzák nyilvánosságra?
Szeretem, amikor egy olyan párt hívei beszélnek, akik elfelejtik, hogy mit jelent a párt nevében az F és a D betű.
Most nem az emút nyoc évről, hanem a következő nyolc évről van szó.
@Pipas: Pontosan ezért hozták le a listát, hogy az ostoba egyszeri népeknek egy népszerű, demagóg dumát adjanak. Pont ahogy te is leírtad. Remekül működik.
@tucano: "Namármost, ha havi 40ezer ft-ról beszélünk, mint spórolás csak erre, akkor a k. anyját minden híres embernek. "

Namármost, ha azt akarod, hogy ezt a pénzt levonják az adómból és én fizessem a kölykeid iskoláztatását, hogy aztán orvosként meg jogászként alaposan megkopaszthassanak, akkor a tiédet.
"Miközben Orbán Viktor állítólagos "diákokkal" egyeztetett, a Magyar Nemzet a legrosszabb bolsevista hagyományokat követve listázta az egyetemi HÖK-vezetőket. A Kettős Mérce szerint a kormány csak össze-vissza beszél és nem tartja partnernek a diákokat.

Miközben Orbán Viktor egy romkocsma mélyén a PR csapat álltal összeválogatott, 10-12 túlkoros diákkal egyeztet a felsőoktatás jövőjét illetően, addig a Fidesz pártlapja, a Magyar Nemzet a legrosszabb bolsevista hagyományokat követve teljesen törvénytelenül, az adatokhoz ki tudja honnan hozzájutva, listázza az egyetemi HÖK-vezetőket, hogy bebizonyítsa, nem csak Giró-Szász András tud 12 évig a felsőoktatásba járni - mutat rá a Kettős Mérce blog."

Csak a gond van ezekkel a romkocsmák mélyén merengő köcsög jogászokkal!
Szerintem is!
Ahogy elnézem Piktort és csürhéjét, a bolsevik kutyából tényleg, csak nem lesz demokratikus szalonna...
Szánalmas a kormányzati erőlködés és a bolsevik hagyományok továbbvitele.
A sajtómunkások bebakolva és önként ilyen hülyék, vagy tényleg ennyire szánalmasan szervilis, ostoba bábok? Nem mintha ez mentség lenne.
Girosz pajti 12 év (államilag költségtérített) egyetem után nem bírt ledoktorálni?
Hmmmm...
Akkor narancsbolsevik szóvivőnek pont megfelel! :DD
@MACISAJT: Szerencse viszont, hogy rád egyáltalán nem jellemző a kettős mérce. Rád, akiről bizton tudható, hogy minden körülmények között azt szajkózod, amit a fidesz mond. Akkor is, ha egyik nap "1" az álláspont, másik nap pedig már "-1". Olyan siralmasak vagytok ti páran narancsdroidok. Amúgy ismeritek egymást személyesen is? Mondjuk Vidékivel, Vmikivel, Enrico72-vel, Disintegrator Rising-gel, vagy Anti Anyaggal? Vagy tulajdonképpen egy ember van a nickek mögött?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem mondod? Én eddig azt hittem, csak számokat közölnek, név nélkül.
ez a poszt plágiun:) vagy nem? szegény bayer!

de!

milyen gyerekeket listáznak? ezek nem 35-30-35 éves felnőttek?

és vajon milyen okból tartózkodnak az egyetemen 6-8-10-12- éve? csak nem azért, mert a HÖK-elnökség igen jól fizet?
ti itt, szegény barátaim, el sem tudjátok képzelni, milyen jól fizet, nem havi 1-2 százezerről van szó.

a HÖK egy maffia, minden egyetemen, és országos szinten is, évek óta megy róla a vita, hogy mit és hogyan kellene változtatni rajta, most talán meglesz hozzá a politikai akarat.

azt azonban továbbra sem értem, hogy miért személyes adat az, hogy valaki mennyi időt tölt el az egyetemen, más szóval mennyibe kerül az államnak. az állam fizeti a tanulmányait, ezért az állam rendelkezhet listával arról, és mindenkiről, hogy mennyibe kerül neki az adott személy. hogy ezt nyilvánosságra hozza, és pont így, az ízlés dolga, de a listával önmagában nem lehet gond.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De azért ugye érezzük, az iróniáját annak hogy pont egy romkocsmában taliztak?! Pár hónappal a romkocsmákban vedelő munkanélküli diplomás beszólások után...
Örülök, hogy ezek az emberek döntik romba a felsőoktatást. Vagyis ha ők nem lesznek akkor rendbe jön minden? Szánalmas és demagóg duma!
Börtönbe kéne csukni aki a listán szerepel, mert a normális diákok is miattuk szívnak!!!
Ezek a megélhetési ingyenélő tolvajok mindenki adóját ellopják, nem tudom milyen szellemi visszamaradott fogyatékos buta alak védi őket?! Azok ellen tüntessetek féleszűek, ne az ellen aki rendbe akarja hozni a dolgokat. Sose lesz semmi ebbül az országból mert mindenik csak melegedni akar az irodába, dolgozni keményen meg egyikse!!
@V-PORT: És virgácsot nyom kisgyerekek kezébe. Fúj.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "az ostoba egyszeri népeknek egy népszerű, demagóg dumát adjanak"

Speciel két diplomám van és majdnem húsz évig dolgoztam egyetemen. Hidd el, hogy van ott mit megkapargatni, nem csak az "ostoba népeknek". Csak egy nagyon naív ember hiheti, hogy amíg az ország vezetése korrupt kiskirályok hordája, addig a hallgatói önkormányzatok tagjai a kerekasztal lovagjai.

Az bal oldalnak "az ellenségem ellensége a barátom", az egyszerű kommernek bármit is mond a kormány, azon acsarkodni kell.

Ki hát az "ostoba egyszeri nép"?
@bgp: Meg csomagot osztogat! Csomagot!
jah, és girónak is sok a 12 év, de ne felejtsük el, hogy abban a doktori képzés is benne van, míg a hökösöknek csak az alapdiploma.

a tanulmányok a doktori képzéssel alaphangon 8 év, többnyire külföldi ösztöndíjjal, ami még húzza is.

ezt összevetni a másik kérdéssel csúsztatás...
"Véget kell vetni ennek a világnak, de nagyon hamar"

vége lesz e világnak hamar... ne aggógy!
2012 év feudalizmus + fides = álamcsőd + polgárháború
Ha mondjuk 2014-ben nem nyernek az ellene szavazókat is kilistázza a MN?
@Pobjeda Rezső fémipari TMK-s: "Börtönbe kéne csukni aki a listán szerepel, mert a normális diákok is miattuk szívnak!!!"

Azonnal le kellene monda(t)niuk, úgy van! A szerencsétlen vidéki történelemtanár gyerekét küröhögi az egész ország, mert multimilliomos gátlástalan korrupt ingyenélők képviselik az érdekeit. :(
@bigthereal:
Nem véletlenül lettek a volt HÖOK vezetők fidesznyik alkalmazottak, osztályvezetők és hasonlók a BOLSEVIK párt legnagyobb dicsőseggére.
De ebben a Macisajt nevezetű Márk jobban képben van, evégre az ő kollégái... :DD
@Pipas:

"Ki hát az "ostoba egyszeri nép"? "

A tükör! ;)
@MACISAJT:" akkor az is legyen a demokrácia része hogy a közvélemény és az adófizetők megtudhassák, kik azok akik ezekért felelősek. "

Emlékszel? Valami Orbán nevű mondta, hogy az egymillió diplomás országa leszünk. Hülye ötlet volt, de orbáni. Most visszahullott afejére a szar.
@kormányzó: ("t,és a mocskosnagy elqró nem listáztatta ki a nevüket a Népszabiban.
Igaz,ő egy rohadt komcsi ivadék,nem akkora demokrata,mint propeller vekzor. ")

Oh, igen...:D A maszopos pártlap, az csak szerencsétlen plakáton levő nyugdíjasokra vadászott:

A Népszabadság elismeri, hogy hibázott
2006. Február 22. 14:08:51

Durva, galád módon megsértették a személyiségi jogait, lelkileg, testileg teljesen összeroppant - állítja az az idős asszony, akiről a Népszabadság tévesen állította, hogy szerepel a Fidesz választási plakátain. A Népszabadság hétfőn azt írta, az ellenzéki párt választási plakátjain a 109 százalékos drágulás miatt panaszkodó idős asszony egy zuglói négyemeletes ház földszintjén él, míg a kerületben található másik lakását bérbe adja egy magazin kiadójának.

A lap azt is tudni vélte, hogy a szerkesztőségben készül az az internetes portál, melyen akár a szívgyógyszerekről is lehet olvasni, hiszen a magazin a Magyar Gyógyszerész Kamara és a Magángyógyszerészek Országos Szövetségének kiadványa. Időközben kiderült, hogy valójában egy másik nyugdíjas szerepel a Fidesz óriásplakátján.

Kártérítést és helyreigazítást kér

Az egyik kereskedelmi tévé tegnap reggeli műsorában szerepelt dr. Börzsönyi Jenőné, aki közölte, beperli a Népszabadságot, kártérítést és helyreigazítást kér az őt ért sérelmek miatt.

Vörös T. Károly, a lap főszerkesztője a történtek kapcsán annyit mondott, minden tudásuk szerint utánajártak annak, hogy ki szerepel a plakáton, és eddig senki sem tiltakozott náluk a cikk miatt. A lap ugyanakkor mai számában elismeri, hogy hibázott, és elnézést kér érte.
------

Nem azért kértek elnézést, mert nyomoztak és listáztak egy nyugdíjast, akinek csak annyi volt a "bűne" hogy szerepelt a Fidesz óriásplakátján..á dehogy.
Hanem azért mert elkúrták és egy másik nyugdíjast kiáltották ki (akkor még) 80 ezer példányban népellenséggé...
@Pobjeda Rezső fémipari TMK-s:
Rezsőke, menjél reszeld tovább ezt még, nem neked való ez!
Ha nem érted, minek kommenteled???
@bigthereal: Ha úgy gondolod, hogy ez nem személyes adat, lennél kedves megörvendeztetni minket (csak mert közérdekű adatnak tartod) tanulmányi eredményeid hitelt érdemlő módon történő közzétételét? Szakmunkás bizi eredménye, érettségié ha van. Ha tévednék, és diplomás vagy, akkor a leckekönyv és diploma bejegyzéseit. Hiszen ez nem személyes adat, minek takargatni, nem ezt mondod?
A listázottaknak és szüleiknek pertársaságot kell alapítani és bíróságra - ha kell az EU bíróságra - vinni az ügyet milliárdos kártérítésért. Ez az orbáni g*nnylap, újságírói és tulajdonosa a legundorítóbb mocskos férgek, akiket az írott sajtó a hátán hordott valaha.
tiltakoztok a listázás ellen, de vígan fizettek bankkártyával, gyűjtitek a supershop-,smart-pontokat, szavaztok a weboldalakon, az egész életeteket megosztjátok a közösségi oldalakon,mindenféle játékkal játszotok rajta,amiknek teljes hozzáférést engedélyeztek a személyes adataitokhoz...
a bankok, szupermarketek, internetszolgáltatók,a facebook meg az iwiw többet tudnak rólatok,mint bármelyik kormányhivatal és azon vagytok kiakadva, hogy nyilvánosságra hozták,ki mennyit lógott a főiskolán...?
nincs itt valami mocskos módon benézve, kedves mindenféle oldali tiltakozók...?
@Könnyen elkaptuk, uram!: ("Emlékszel? Valami Orbán nevű mondta, hogy az egymillió diplomás országa leszünk. ")

Nem, nem emlékszem(de majd te linkeled az állításodat).
De bizonyára akkor azt is mondta hogy "az egymillió INGYEN diplomás " országa is leszünk?:)

Amúgy meg ki köze ennek a diákvezetők és az egyetemek tegnapi MN-beli lebukásához?
Mert ha jól látom, ez fáj -egyeseknek-annyira...
@bigthereal:

"jah, és girónak is sok a 12 év, de ne felejtsük el, hogy abban a doktori képzés is benne van, "

Arra a doktori képzésre gondolsz, amelyikből nem is lett doktori? :)))))
@Pipas: hehe, messzirűl gyütt ember aztat mond amit akar ;)
@Pipas:" Speciel két diplomám van és majdnem húsz évig dolgoztam egyetemen. Hidd el, hogy van ott mit megkapargatni, nem csak az "ostoba népeknek". Csak egy nagyon naív ember hiheti, hogy amíg az ország vezetése korrupt kiskirályok hordája, addig a hallgatói önkormányzatok tagjai a kerekasztal lovagjai."

Na, ha ennyire művelt, képzett és tapasztalt vagy, akkor bizos képes vagy absztrahálni: ez az egész miről is szól?
Az a kérdés, hogy a HÖOK vagy akármi más vezetői hány évet jártak az egyetemre, vagy inkább az, hogy az egyetemisták-főiskolások-középiskolások SPONTÁN szerveződve tiltakoznak?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Ha úgy gondolod, hogy ez nem személyes adat, lennél kedves megörvendeztetni minket (csak mert közérdekű adatnak tartod) tanulmányi eredményeid hitelt érdemlő módon történő közzétételét?"

Csak gondoltam szólok: az egyetemi vizsgák (kollokviumok) nyilvánosak. Az megy be, aki akar. A gyakjegyeket meg rendszeresen kifüggesztik a folyosón.

De mást mondok: a vagyoni helyzeted természetesen nem nyilvános... de ha képviselő vagy, akkor kirakják az internetre.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
("De ebben a Macisajt nevezetű Márk")

Világos. Ma "Márk" ...
Úgy is jó:D
@bigthereal:
Meglehet igazad van,és a Hóok tényleg maffia.
Akkor,orbánt eddig a maffia támogatta?
Netán családon belül erőszakot látunk?
@MACISAJT:" Amúgy meg ki köze ennek a diákvezetők és az egyetemek tegnapi MN-beli lebukásához?"
Terelsz. Nem a HÖOK szervezte a tiltakozást. Viszont gumicsontnak jó, nyálazz rajta.
Az, hogy Orbán első uralkodásával nem vagy tisztában, elég nagy szégyen. Ja , tudom, a szelektív memória. Csak arra emlékszel, ami téged igazol.
@Pipas: Megmondom őszintén nem érdekel, hogy a diákvezetők -e a kerekasztal lovagjai, vagy sem. Mert ez nem erről szól. Az egyetem/főiskola sem köteles pátyolgatni gyengeelméjű diákokat pátyolgatni. Ezek felnőtt emberek, és nem kell diákvezetőnek lenni ahhoz, hogy 10+ évig járj felsőoktatásba. Gondolom ezt nem kell magyaráznom egy ex-felsőoktatásbeli tanárnak.
Ez nem gimnázium, és nem általános. Engem nem érdekel, hogy hülyék vagy opportunisták. Nem is úgy működik. De az ő 5+ évük kilistázása nem szolgál más célt, mint a felsőoktatás tandíja melletti demagóg érvkészletet gazdagítsa.
Azt hittem erre egy ex-tanár magától is rájönn.
@MACISAJT:
Hát minisztériumi elvtárs, már a főiskolás és egyetemista gyerekektől is féltek?
Ennyire nagy a befosás, hogy nem csak munkaidőben, de túlórában is blogolsz?
Külön be kell menni a hivatalba, vagy otthonról is szabad hazudozni és terelni?
Te is részt vettél a megbízható talpnyalók kiválogatásába az "elit romkocsmába", vagy Csipás Tonyó egyedül intézte?

Most majd jönnek a gimisek, de a szolgálat gondolom nyomoz az általános iskolák alsó tagozataiban is megbúvó másként gondolkodók után is...

Sosem lehet tudni, valaki még hangosan felsóhajt, hogy a pocakos, másodosztályú focista meztelen, ecceri és hazudozós is...
Ezek ilyenek! :))
Vigyázni kell velük, még a végén meglátják.
"ilyesmiket olvashatunk a nevek mellett, mint hogy az illető melyik felsőoktatási intézmény hallgatója, és hány éve koptatja a padokat."

Örülök, hogy téged is felháborít, az iskolai lógás...
@MACISAJT:
Bazz, nem hívhatlak mindig SSteffynek! :))
@Orica Középföldi: Ja, én is gondolkodtam rajta, és inkább hanyatt vágódott, a lábait és a kezét feltartotta, pont, mint egy eb.
Dehát hol van ő az aranyos kutyikhoz?

Nagy "ravaszul"(aljas sunyi!) már ki is gondolta, hogy fogja ezt, természetesen közvetett, áttételes módon, másvalakivel elvégeztetni?
A szeme se áll jól, noha ő nem kuszaszemű.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
a tanulmányi időmet szívesen közzéteszem, hiszen nem szégyen, a felsőoktatásban 5+3,
összesen életemben 21,5 évet tanultam, ebből talán következtethetsz, kiscsillag...
@apanna:
Giroszunk 12 évét nagyon nem forszírozzák az egyetemen...
Ja kérem, a tehetség...
12 év után még mindig nem sikerült ledoktorálnia?
Szájtátó utódnak megfelel...
Én listázok
Te listázol
Ő listázik

Mi listázunk
Ti listáztok
Ők listáznak

A mi listánk demokratikus, a tiétek előkészíti a diktatúrát és a többit.:)

További hasznos listák:

hvg.hu/itthon/20121130_Gyurcsany_Bajnai_tanacsadas_17milliard

mandiner.blog.hu/2012/12/11/listazott_keresztenyek_ilyen_orszag_pedig_nincs_cccxlx
@Pobjeda Rezső fémipari TMK-s:
Igazad van börtönbe kell zárni mindenkit, aki csak élősködnek az emberek nyakán. Kezdhetjük rögtön a parlamentben ülőkkel. A HÖKösök pont azt csinálják egy iskolában, mint a képviselők az országban. És parlamenti képviselősködés régebben van, mint HÖK, tehát egyértelmű, hogy ki plagizálta a munkát.
"Most diákokat, gyerekeket listáznak."

Ugyan nem értek egyet a listázással, de ezek felnőtt emberek.
Azonkívül önként vállaltak fontos tisztséget, amivel együtt jár némi nyilvánosság.
@MikeBoy: látszik, hogy fogalmad sincs a felsőoktatásról és a doktori képzésről...

meglepődnél, hogy mennyi, akár nappali tagozatos doktoranduszból nem lesz PhD

azért az elég nagy falat
@Fabius:

Hálás vagyok neked és a hozzád hasonló, önkínzó, sőt! önfeláldozó blogíró és kommentelő embernek, hogy saját gépét szennyezve ilyen szarokat, mint a magyarhírlap (direkt kisbetűvel) és kurucinfo olvastok és elhozzátok nekem a kvintesszenciáját, így nekem nem kell(ene) beszennyeznem ilyenekkel a gépem, rohadt és poshadt gondolatokkal meg az elmém.

Egy dologra viszont szeretnélek megkérni: valami módon figyelmeztess már légyszi, ha magyarhírlapot, BAYERZSÓTIT linkelsz, mert most kétszer is beszennyeződött szegény gépecském vele. Az elmém nem, mert mikor láttam a cikk szerzőjét, bezártam az ablakot.

De kérnék egy előre figyelmeztetést. Léccilécci. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: milyen gyerekekről beszélsz te Boli?
gyerekek lennének?
meglehet...csak akkor miért 18 év a nagykorúság? miért nem az, hogy ha kijött az egyetemről...befejezte tanulmányit. onnantól?
@Pipas: Valóban, kiteszik. Csak nem arra célzol, hogy a magyar nemzet hősies újságírói 12 éve szorgalmasan gyűjtik a diákokról a vizsgajegyeket, hogy listát állítsanak össze?!
Politikusok, HÖK tagok, van különbség? Csak a pénzt viszik.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Bazz, nem hívhatlak mindig SSteffynek! :)) "

Miért, az is legalább pont olyan jó mint a "Márk" vagy a "minisztériumi elvtárs"..:D

Csak azért kérdeztem rá, hogy tudjam ma mi vagyok, mert már voltam " Zsolt" meg..nem is sorolom...:D
@kormányzó: a HÖK mindig azt támogatja, akitől hasznot remél, pont mint a maffia a politikusokat.

a dékán- vagy rektorválasztásokat is aszerint döntik el, hogy melyik jelölt ígér be nekik valami finomat.

és most csodálkozhatsz, de érdemben ők döntik el!
@bigthereal:

" az állam fizeti a tanulmányait, ezért az állam rendelkezhet listával arról, és mindenkiről, hogy mennyibe kerül neki az adott személy. hogy ezt nyilvánosságra hozza, és pont így, az ízlés dolga, de a listával önmagában nem lehet gond. "

Aha. Az állam fizeti az egészségügyi ellátást is, rendelkezhet listával arról, kiért mennyit és mire fizettek. Szó nélkül nyilvánosságra hozhatja. Szerinted.

NAszóval. Van két lista. Az egyiken "személyes adatok" szerepelnek - a hallgatói jogviszonyra vonatkozó adatok "személyes adatok" -, a másikon pedig nyilvánosak. Az nem szerepel a HVG listán, hogy ki milyen vallású. Az szintén személyes adat. De hogy ki milyen dalárdában énekelt - ráadásul ezt a facebook-profilján meg is osztja- az kurvára nyilvános. Csak össze kell irkálni.

Aki a különbséget nem érti, annak a mini-mental teszt eredményét bigthereal szerint nyugodtan kiposztolhatjuk :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Azt hittem erre egy ex-tanár magától is rájönn."

Hát engem meg nem érdekel, hogy "miért" buktatják meg őket, ahogy az sem érdekel, hogy a rendőrnek mi a célja azzal, hogy elfogja a tolvajokat.

Alig kezdődött el a felsőoktatás pénzügyi helyzetének átszervezése máris bukott néhány korrupt gazember. Nagyon helyes, csak így tovább. Csak reménykedni tudok, hogy tényleg valamiféle rendet tesznek a problémák több évtizedes elkenegetése helyett.
@rodeo36: ? gitegylet ?????? pont nem az

ez mafia bűbszervezet, a világ első mafiakormánya

szerintem a halálbüntetés viszaálítása is kevés lesz...

és kezgyük el tudatosítani:
MINDENKI aki szavazott rájuk és belépett a "pártba" (mafia)
az BŰNRÉSZES ! az ország leradirozó drsimicska harácsolásban
@bigthereal: nagyot ásítottam kiscsillag. Uncsi, mint láthatos Pipas is több diplomás, én is az vagyok, és még csavarognak errefelé jópáran. Nem vagy egyedi.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Képzeld el,miket fognak még találni a pelenkákban!
Szőőőőőrnyűűűűű!!!!!!!!!!!!
Az a sok obégató NER ellenség!
Nem kell sajnalni ezeket a lassan 30-as "gyerekeket". Undorito kis kocsogok, akik kapcsolat utjan kerultek pozicioba.
@Könnyen elkaptuk, uram!: ("Terelsz. Nem a HÖOK szervezte a tiltakozást. ")

És a MN listáján tán csak HÖOK-ok pompáznak vagy úgy általában a diákvezetők?:D

(amúgy ki javasolta a legutóbbi "sétát", a parlamenti atakkal és masírozással? csak nem a nagy dávid nevü "gyerek"?:D)

Nos, aki forradalmárnak/közszereplőnek áll, ne ne csodálkozzon ha a vaj elkezd csorogni...
Azért jó, hogy vagy fél órája azon vitatkozik néhány ember, hogy az szerepel a címben, hogy 'gyerek'. Meg arról, hogy ennyi idősen még tanulnak. Ez tényleg felháborító!
@bigthereal:

"látszik, hogy fogalmad sincs a felsőoktatásról és a doktori képzésről..."

Mert feltettem neked egy a z itteni kijelentéseddel össze sem függő kérdést, amire még csak nem is válaszoltál?
Mond csak az univerzum képletét miből szoktad levezetni? :)))

"meglepődnél, hogy mennyi, akár nappali tagozatos doktoranduszból nem lesz PhD"

Na egy gyors statisztikát ide nekem erről! ;)
@Bicepsz Elek:
te ostoba vagy, vagy szántszándékkal írsz baromságot? csak érdeklődöm, hogy tahótlanítsak-e vagy sem?
@Pipas: Korrupt gazember?! Megmondom őszintén ez nem erről szól. Hanem a gyerekeink jövőjéről. Persze lehet kihegyezni a dolgot a hallgatói önkormányzat diszfunkcionalitására, mert ez kényelmesebb.
Sőt, hogy tovább sokkoljalak, tőlem nem áll távol a tandíj eszméje sem. Csak szerintem ezt nem egyik napról a másikra kellene megtenni, hanem esélyt adni a szülőknek, hogy erre felkészüljenek, és tervezzenek, megtakarítsanak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "12 éve szorgalmasan gyűjtik a diákokról a vizsgajegyeket"

Huhh, az elvont gondolkodás nem az erősséged, ugye? Egyébként nem halgattad a rádiót? Felhívták a csávót és megkérdezték. Mit mondana, HÖK elnök vagyok, de nem mondom meg mióta? (Ne hagyd figyelmen kívül, hogy ezek az emberek általában nem csak régóta diákok, hanem régóta HÖK tisztségviselők is.)
@Bicepsz Elek: ("Nem kell sajnalni ezeket a lassan 30-as "gyerekeket". Undorito kis kocsogok, akik kapcsolat utjan kerultek pozicioba.")

Viszont ebből valljuk be., kurva jól éltek(élnek).

Ahogyan egyikük fogalmazta a szekta tévé dominájának műsorában:"beáldozta legszebb éveit a diákság szolgálatáért":D

Könnycseppet morzsoltam, tényleg...
@V-PORT: Mármint hogy gyerek, meg még tanulnak, vagy az hogy ezen vitatkoznak?:D
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Like, egyetértek. Szerintem nézd meg alaposan mennyire maradt egészséges a géped. Nem fertőzte-e meg valamivel.
"Most diákokat, gyerekeket listáznak."

Ó jajj, a szívem szakad meg, hát mindjárt sírva is fakadok!
@Vitéz László: Ja hogy ártatlanság vélelme, bírósági tárgyalás és jogerős ítélet csak azoknak jár, akik a ti kutyátok kölykei??
Aki pedig nem az, akkor evidens, hogy mind maffiózó akiket automatice akasztani kell.

Honnan ismerős nekem ez az igazán "demokratikus" tempó???

hu.wikipedia.org/wiki/Kommunizmus
Nem csak a MN egy mócsingos gennyláda, a Hír TV is, sajnálom hogy kimaradt a posztból Orbán másik láncos kutyájának esete:

hvg.hu/itthon/20121215_A_Hir_TVt_cafoljak_a_dunakeszi_gimisek

Csak a szokásos napi olcsó kis fideszhazugság, hamisítás, manipulálás:
Az agitpropos fidesznéni kiment a diákokhoz és azt gondolta, majd jól kiforgatja a sztrájkjukat és olyanokat hazudott bele e birka-tévébe, hogy a diákok azt sm tudják miért sztrájkolnak, kevesen vannak, stb., stb.

És a néni nem hányta el magát önmagtól.

Na de a diákok nem bárgyú nyáladzó birkák, mint a Hírtv nézői, így nem hagyták magukat:

"A Hír TV-t cáfolják a dunakeszi gimisek"

"A Facebookon is közölt nyílt levélben kér helyreigazítást a dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium Sztrájkbizottsága a Hír TV-től"

"Csorba Viktória alaposan megcsorbította a diákjaink és iskolánk hírnevét. Kérjük az azonnali és írásos bocsánatkérését" - közölték, hozzátéve, hogy szerintük a Hír TV a 17-19 éves diákok ellen uszította a tévénézőket.
@Pipas: Ki tudja, lehet hogy nem. Csak az általad leírt:
"...A gyakjegyeket meg rendszeresen kifüggesztik a folyosón. "
szövegből vontam le következtetést. Ez elég elvont?
@hardenberg: "Gyerekek? Milyen gyerekek? 25-36 éves szerencsétlenek, akik 8 év alatt nem bírnak diplomát szerezni! "

na látod épp ez az !
ez után persze érdemi munkára se lesznek képesek...
nem kellenek a versenyszférának...
majd lesz belőlük fides szóvivő, vagy fides mafia tag
"A helyzet úgy áll, ha tandíj lett volna, akkor én ma nem állnék itt. Ha tandíj lett volna akkortájt, Önök közül nagyon sokan nem ülnének ma itt. Beszéljünk ismét egyenesen: a tandíj a magunkfajtákat kirekeszti az egyetemekről. A tanulás a mi időnkben sem volt ingyenes - én emlékszem -: albérlet, kollégium, különórák, nyelvórák, tankönyvek.
...
Ha azonban tandíj lett volna, kedves Barátaim, az már egy elkerülhetetlen és kivédhetetlen csapást jelentett volna a számunkra. Gondoljanak bele abba, mit érezhet ma egy diplomás házaspár, vagy mit érezhet egy munkás, aki látja a gyerekében a tehetséget, észreveszi a felvillanó észt, mit érezhet, amikor azt kell mondania, jövőre nem tudom fizetni az egyetemi tanulmányaidat. Ha nincs pénzed, nem tanulhat a gyereked! Ezt jelenti egész Magyarország számára a tandíj.
...
Én öt gyermeket nevelek. Ha bármelyik közülük azért nem tanulhatna, mert én nem volnék képes előteremteni a tanulásukhoz szükséges összeget, ha nem tudnám kifizetni a tanulás árát, akkor ezt én az életem kudarcának érezném, és ezért sohasem fogok belenyugodni abba, hogy Magyarországon tandíj zárja el a gyerekek előtti felemelkedés lehetőségét.
...
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Nem tudom, Önök közül kik azok, akik elgondolkodtak a tandíj távlatosabb következményeiről. A tandíj ugyanis nemcsak az egyetemekről szorítja ki az okos, de szegény családba született gyerekeket, hanem előbb-utóbb a gimnáziumból is. Mert minek járjon gimnáziumba a gyerek, ha úgysem tudjuk majd utána fizetni az egyetemet? Az út vége belátható, nem a tudás alapú iparágakba, nem az igazi európai jövőbe kapcsolódunk be, még csak nem is az idetelepített gumigyárakban fogunk dolgozni, hanem a végén majd szemetet fogunk égetni, mint ahogy a harmadik világ országaiban teszik."

Ki is mondta, ki is mondta mindezt?
Mikor is?
Miért?
@MACISAJT:

És Orbán Viktro is azokból a kapcsolatokból él

- közpénzen, 22 éve pereputtyostul,

amiket diákvezetőként szerzett.

- KISZ - Fiatal Demokraták Szövetsége -,

aztán eltelt 22 év, és elfelejtett dolgozni menni.

a kis ingyenélő félbemaradt jogász.

..

ejny no -... gagyi ez a Viktor, de gagyi ...-

macisajt..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: igen akasztani kell, de előtte audi után kötve körbe kocsikáztatni őket az országon, hagy lássák utána...

ja és a kutyánknak még nincs köjke... kicsi még a vizsla...
de magyar vizsla... nemzeti pávatáncos, csak ugy ugrál...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azon, hogy ahelyett, hogy építenék a NER-t, még tanulnak! Miattuk van bajban a nemzetgazdaság. Én is rájöttem, hogy ez kétértelmű lett.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Korrupt gazember?! Megmondom őszintén ez nem erről szól. Hanem a gyerekeink jövőjéről."

Persze, hogy arról. Már teljesen szét lett cseszve a felsőoktatás, ha a gyerekeid jövőjét tartod szem előtt, akkor tudod, hogy rendbe kell tenni, mert ez így nem mehet tovább.

"nem áll távol a tandíj eszméje sem. Csak szerintem ezt nem egyik napról a másikra kellene megtenni, hanem esélyt adni a szülőknek, hogy erre felkészüljenek"

Hogyan? Hogyan akarsz rá felkészülni? Pénzt teszel félre a képzésre? Akkor mondjuk 15 évvel előre szóljanak? Vagy hat hónap alatt összegyűjtöd? Akkor így sem lesz rá gondod...

@V-PORT: "ennyi idősen még tanulnak"

Ha valaki tíz-tizenkét éve elkezdett egy egyetemet és "tanul", az már réges régen végzett. Sőt, már komoly szakmai tapasztalatot is szerzett, sőt ha akar, akkor már docens. Nem, nem tanulnak.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Neki már van diplomája és van hozzá pénze hogy a gyerekeit tanítassa. Mit foglalkozik ő más feltörekvő fiatallal akinek pont a tandíj az átugorhatatlan akadály?!
A poszt jó. Nagyon jó.
Teljes kórkép alakul ki, ha hozzáolvassuk a Vincentet is.

A HÖOK vezetői valóban nem Grál-lovagok. A narancs odaültetett káderei (voltak). Érdekes módon, eddig senkit sem zavart nemzetitahóoldalról, hogy kik ők és mit csinálnak.

Mi a bűnük?

Nem tudták kordában tartani a vezérük eszement ötletén felháborodó diákságot.

A vezér emiatt egy picit összecsinálta magát. Kb olyan értelemmel nézett a romkocsma félhomályában a kamerába, mint amikor Causescu karácsony előestéjén várta a tömeg üdvrivalgását.

Meghátrálni nem hátrál meg. Helyette szembeköp mindenkit. Mindenkit, aki azt hiszi, hogy ebben az országban a róla szóló döntések normális, megtervezett, kiszámítható módon történnek.

Vannak diákszervezetek? Oszt minek? Azt akarják, hogy szembe nézzek velük nagygyűlésen? Amikor nem én fizetem a gyűlés tapsolóit? Na ne.
Hozok Lakitelekről jól idomított tizenkettőt, oszt majd ÉN eldöntöm.

Vannak egyetemek? Oszt minek?
Van bármi ebben az országban, ami számít?
Semmi sem számít, csak a vezér.

Magyarországon a sorsunkat- minden téren, a rákbetegektől a kisiskolákig, a külpolitikától a gázárakig - egy a politikai háborúzáson kívül semmi máshoz nem értő, bosszúszomjas ember csapongó gondolatai döntik el.

Megszűnt a demokratikus döntéshozás.
Széthullott a demokratikus állam.

Fideszesek! Ti, akik odaadtátok a döntéshozatal teljes folyamatát egy ember kezébe!
Látom, milyen nehéz is lehet nektek most az élet, hiszen a hűség látszatának is legkisebb megtántorodásával olyan helyzetbe kerülhettek, mint most a diákvezetők. Árulók, ellenség válhat belőletek pillanatok alatt.

Csak egyet ne felejtsetek el.
A felelősség a tiétek!!!
A gombokat ti nyomkodjátok.

Illetve ti csápoltok utcán, neten az őrületnek.
@bigthereal:
Ritkán engedem meg magamnak a csodálkozás luxusát,de most igen!
Szóval,azt állítod,az Emberi Tisztesség Magasságos Szobra,a Nemzeti Érzés Feltalálója,Minden Tudományok Géniusza egyszerű, mocskos maffiózó???
Hihhetettlennn!
Az egész való világ /1-11-ig/ összedőlt bennem! Szakadj meg szív,jöjj el világvége!(még jó,hogy nemsoká itt a 21.-e)
Nemzetünk Nagyja,egy nagy határ szar!
Ez oly borzasztó,hogy ma már nem is iszom pálinkánál gyengébbet!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Jogos. Mert nagy valószínűséggel a romkocsmába odarángatott "diákok" a Fidelitas tagjai voltak, akik szeminárium keretében tájékoztatva lettek arról, milyen viselkedést vár el tőlük a párt az elkövetkező időszakban, mert a keretszámok nem fognak változni, és további tüntetések várhatók.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

te kérdezted, akkor minek ásítozol?

az nem szenzitív adat, hogy ki mennyi idő alatt szerez diplomát.
Fabius!!! Kun Béla örököse itt leginkább te vagy!!!! A propagandista gyűlölködéseddel!!!
Néha van igazság amiket írsz, de az a kettős mérce amit alkalmazol minden kérdésben, azért Kovács Lacitól kezdve Gerőig minden elvtárs megsimogatná a buksidat!!
Ahhoz képest, hogy te magadat valami demokratának gondolod legalább is úgy próbálsz tenni, halvány lila fingod nincs róla!!!!!!!!!!
Kizárólag a saját ideológiádban tudsz gondolkodni, ami nevében bármit el lehet követni, azonkívül meg mindenkit gyűlölni kell!!
A kurucinfo és a te blogod között kb semmi különbség nincsen!!! Csak te másik irányban uszítasz, de színvonalában és ocsmányságában semmi különbség köztetek!!!
@MACISAJT: Ja, hogy tüntetni és felvonulgatni csak a CÖF által szervezett is irányított módon lehet. Minden más megmozdulás az a forgalom akadályozása. Érdekes demokrácia felfogás. Utoljára a nyolcvanas években hallottam ilyen megnyilvánulást.
Kövér elvtársad biztosan a keblére ölel majd.
Az eredeti Bayer cikk jó. Ez egy pocsék erőlködés.
@Habakuk999: "A HÖOK vezetői valóban nem Grál-lovagok. A narancs odaültetett káderei (voltak). "

Itt most elsősorban nem az országos vezetésről van szó, hanem a helyi vezetőkről.

"A vezér emiatt egy picit összecsinálta magát."

Mekkora agitátor vagy te barátom. Hónapok óta arról fröcsög a bolsevik oldal, hogy "hű de mennyire fél a miniszterelnök". Ez mekkora marhaság, de figyu, elárulom neked, hogy van egy kifejezés arra, ha valaki a megfélemlítést használja fel politikai célok elérésére.

Terrorista!
Ez a legsötétebb kommunizmust, az "ellenség" egyes tagjainak nyílt levadászását idéző listázás másodlagos célja természetesen a diákság megosztása.

Hazudnak, állandóan, összevissza, elárulják önmagukat, elárulják a szavazóikat, elárulják az országot, ma már az is ismert, hogy végighazudták 2008-at, és eközben az aljasság ilyen szintjére süllyednek.
@Blogger Géza: az hát. mióta gyerek egy 12 éve egyetemre járó szerencsétlen?
@Pipas: Lehet hogy nem elég elvont a gondolkododásom, de vagyok annyira gyakorlatias, hogy tudjam, hogy egy ingyenes oktatás egyik napról a másikra fizetőssé tétele nagy problémát okoz sok-sok családnak.
Persze ezt közalkalmazottként tudni kellene, hogy sok családnak nincs elegendő megtakarítása vagy egyáltalán megtakarítása, hogy a gyerek felsőoktatási tanulmányaira évente plusz 6 számjegyű összeget vágjon ki éveken át.
Mint két diplomás volt közalkalmazott nyilván te is tisztában vagy ezekkel.
Ha komolyan gondoljuk a felsőoktatás átalakítását, akkor talán komolyan és megfontoltan kellene megtenni, és a szereplőknek időt hagyni a változásokra való felkészülésre. Még egy szimpla törvénynél is van felkészülési idő, de lám, a felsőoktatás átalakításánál add meg uram de mindjárt?!
Ez nem egy villám zárthelyi, amit csak megiratok és nézzem hogy vinnyognak. Ennyit még egy elvont gondolkodású egyén is tudhatna.
@Habakuk999: és nem gyereket...
hol vagyunk már a gráll-lovagoktól..na Török zsóti még az, igaz diploma nélkül..
de legalább plagizálnia nem kellett...
vagyis tekesek voltak diáknak beöltözve...
BELÜGYES DIÁKOK, ügynökökkel színházat csinál...
ő lesz a nemzeti, uppsz, cigány színház fődakotája...
darabokat fog rendezni... qva joo:)

index.hu/belfold/2012/12/16/titokzatos_diakok_lettek_orban_tanacsadoi/
@sárkányfő: Meg hadd legyen min csámcsognia minden idesereglő trollnak.:D Ahogy gondolom csütörtökön reggel már hallhattátok, hogy azok tüntetnek akikre nem vonatkozik kb dumát.:D
@Vitéz László:
Bakker, össze kéne dobni mégiscsak azt a listát, hogy a volt HÖOK vezetők merrefelé ülnek, melyik minisztériumban, milyen párt színeiben osztják a nullát... :)
@Vitéz László: Ne bántsuk már szegény romákat azzal, hogy lecigányozod azt a szarházit. Nincs nekik elég bajuk?!
@Pipas: Ez nem igaz éppenséggel. A kormányzat is előszeretettel használja, csak az éppen nem a demokratikus fajta.
@Habakuk999: "Semmi sem számít, csak a vezér."

ez azér nagyon nagy tévedés...
ő egy arc pusztán...
igaz nagy pávatáncos... +cigánykodásban császár...
igaz egyre meggyürtebb arc, egyre kövérebb test...nagy toka...

itt a valódi hatalom a mafia főnökeié...
akik drsimicska és a többi "csendben" lopó...

HARÁCSOLÁS megy... csak a kaszzsa számít...
Igen, a "listázás" új, vagy inkább újra társadalmi, politikai jelentéstöbbletet kapott. És a példából látszik, kedves famulusok, hogy megint embertelenség eme jelentéstartalomnak az egyik rétege. Nem pusztán a listán szereplő fiatalemberek és szerepük meg adataik miatt. Hanem, hogy listában és hogy mivégre született listában jelentek meg. Eközben Orbán illegalitásba bújdokló diákokkal agitáltatja érdemben még nem ismert változtatásait. Ebből és a listából számomra egy fontos momentum jön át: a K.fő és köre mérhetetlenül negligálja a társadalmat és eszköznek tekinti az elitjén kívüli embereket hatalma megtartásához. Meddig tarthat nála a mániás szakasz. Négy év depressziós szakasz után. Ordenáré jelzései vannak és immár azt gondolom, azért nem ordítanak a hazai kersztények - egyebek mellett - mert jóval kevesebben vannak mintsem maguk is gondolnák. Hiteles keresztény szemlélettel ez az ember nem sokáig lehetne k.fő mert elhajtaná egy előrehozott választásban a z ellenszenv.
@V-PORT:

WOW! Ez egy nagyon jó link, köszi! Engedelmeddel a kiemelem a lényeget, a videót:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CDkkvNXj2Ik

Ezt nézzétek meg! A diákok videóüzenetben válaszoltak a bolsevikinek!

Komolyan, le a kalappal. De le ám. A diákokkal nem lehet feltörölni a padlót, mint felnőttek sokaságával. Tisztán látják mekkora kamu az egész, tisztán látják hogy Orbán szava annyit se ér mint a budipapír.

Nézzétek a videót, kötelező :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Persze, igaz. Viszont a szocializmus felszámolására eddig volt 20 év. Most már nincs idő, elfogyott az idő, a pénz, a hitelképesség, minden.

A családoknak gondokat okoz a tandíj kifizetése, de azt most is a családok fizetik. Csak nem mindig azok, akiknek a gyereke az egyetemre jár...

Másrészt a fokozatosság nem mindig jobb mint a gyors váltás. Néha fokozatosan egyszerűen nem megy. Pláne ebben az esetben, amikor ha 15 évre előre szólnának, a családok jó nagy részének akkor is gondot okozna a pénz előteremtése.
@irógép:

Kurucinfós a fidesz lapja, a Magyar Nemzet.

Orbán Viktor hirmondója.

Kirakják célkereszte a civil embereket, hogy szabad rájuk az embervadászat...

Ez már tényleg nagyon keleti szél.

Kiszerkesztitek a hitehagyottakat ...?

" Február 4-én Khomeini ajatollah, Irán vezetője fatvát, azaz halálos kiközösítést hirdetett Rushdie ellen, istenkáromlás miatt. Ezenkívül Khomeini „hitehagyottnak” bélyegezte Rushdiet, ami az iszlám szerint halállal büntetendő, mivel a regényéből azt szűrte le, hogy nem hisz többé az iszlám vallásban. Khomeini minden hívő muszlimot felszólított Rushdie kivégzésére és emellett a regény kiadóinak kivégzésére is. Február 24-én hárommillió dollár vérdíjat tűzött ki az akkor már britek által finanszírozott rejtekhelyen élő író fejére. "

...

Hívő orbánisták ...!

Ez már a fatva ...?

.
Indítsatok egy új CÖF akciót, biztos maradt még pár forint.
"Együtt tanulták végig az elmúlt nyolc évet."
@Pipas: ez igaz, több mint két éve az egész országot próbálják a félelem vermébe zárni.

akkor most ez államterorizmus?

szerintem csak hitvány autokrata
\o/ és igen az összes agyament narancsdorid védi a védhetetlent, @Fabius: megint megrángattad az idióta vezényló és zrt-jének bajuszát, özönlenek is végeláthatatlanul a kumministák ;)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: @bigthereal: Akkor vajon mikor tudjuk meg, hogy azok a diákok kiket képviseltek? Milyen felhatalmazásuk volt a diákság részéről? Vagy elég volt a jó oldalon állniuk?! Vajon ők mennyi idő alatt végzik el tanulmányaikat? Vajon az ő nevüket miért nem hozta le listában a magyar nemzet?! Meg hová járnak, milyen tisztséget viselnek, és hány éve járnak az adott intézménybe?
EZ EGY MOCSKOS NAGY DISZKRIMINÁCIÓ!:D
De hát a kétharmad erre adott felhatalmazást... Most mi van?!
Ja, hogy már a gyereked jövője múlik az idióta, kézi vezérelt, átgondolatlan kormányon?
Miért gond az, hogy a kormány szerint inkább szakinak menjen a fiad, a lányod meg bolti eladónak?!
Ja, hogy nincs a taníttatásukra pénzed?
Hát aki szegény az annyit is ér, megmondták.
Lehet újra szavazni...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem cigányoztam le...
rossz aki rosszra gondol...
azt írtam: cigány színházat fog vezetni, direktorként...

a rohat büdös dakota... a dakota szó mindent elmond...
többet jelent... mint pusztán lecigányozni...

a fődakota elorbánozta és elsimicskázta az országot...
-Bayer egy hányadék, ez nem újdonság.
-Csípem ezeket a szembeállitósdi történeteket => amennyire olvasom, jelenleg az egyetemisták szinte kivétel nélkül bebaszni járnak az állam pénzén, bulizni és ostoba, piacképtelen dolgok tanulásával tölteni az idejüket. mondjuk ebben az országban nem tudom mi piacképes... talán politikus haverjának lenni az, de azt meg hol oktatják?
-már már az az érzésem, ez a felsőoktatás-reform sztori (tüntetésestül, felhorgadásostul), ez egy előre gyártott történet - azt nekem ne mondja senki, hogy egy ekkora volumenű dolgot pár óra alatt meg lehet változtatni, újat kitalálni, stb.
ha meg több elképzelés futott volna párhuzamosan, akkor a kellő időben bedobják azokat is s köztudatba.
játék ez, nem más!
szerintem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Ez nem igaz éppenséggel."

Mi nem igaz? A terrorizmusra adott definícióm? Ez a hivatalos definíció, amit az USA favorizál...
@Pipas: csakhogy van ezzel egy apró pici probléma. SZEMÉLYES ADATOKAT MILYEN JOGON HOZNAK NYILVÁNOSSÁGRA??? Ha még az elítélt bűnözők személyes adatait sem szabad nyilvánosság elé tárni, akkor hogyan került a diákvezetők minden adata az újság birtokába? És itt most mindegy, hogy ingyenélő kis gecikről van-e szó, nekik is van annyi joguk, mint K. Gy.-nek, aki nyugdíjas öregasszonyt vert agyon.

Bayertől jó ideje hányok, de most te is bekerültél a társaságába.

@Habakuk999: ez sajnos teljesen így van.
- Kubatov-lista
- Gíró-Szász-lista
- MN-lista

A Fideszcsótányok imádnak listázni. Fogadok a bloggereket és a kommentelőket is listázzák.

Utolsó szar fideszkomcsik vagytok.
@Vitéz László: Amíg a dakota alatt nem egy etnikumot értesz, nem bánom. Gonosz dolog lenne bármely népcsoportot megbélyegezni orbánnal.
ez a lista és a megosztás csak terelés és zsenge közjáték, a lényeg ez:

Most a keretszám-szabályozást törli el a kormány, közben a felsőoktatásra szánt összeget csökkenti a 2013-as költségvetésben. A héten megszavazott, egy zárószavazás előtti módosító indítvánnyal alapjaiban átírt jövő évi büdzsében a kormány az utolsó pillanatban tovább csökkentette ugyanis az erre a célra szánt összeget. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának fejezetén belül az "Egyetemek, főiskolák" cím támogatási előirányzatát 11,14 milliárd forinttal 123,5 milliárd forintra vágta vissza. A részletes sorokból kiolvasható, hogy a dologi kiadások esetében tervez egy 12,5 milliárd forintos lefaragást.

www.portfolio.hu/gazdasag/orban_ingyenes_marad_a_felsooktatas_kiszivargott_a_level.177160.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Pipas: Jaj ne már, amit eddig tiszteltem benned, azt egy tipikus jobbikos formulával lerombolod?! Csak ők szoktak azzal érvelni, hogy ha ez az usa szerint is így van, akkor az úgy is van és úgy jó.
Amúgy amit én írtam miért is nem helytálló?! Miért is csak a terroristára szűkíted le a politikai célok elérésére megfélemlítést alkalmazók körét?
@Blogger Géza: Miért mit vártál?:)
De a mai gyűlölet adagokat beadták a propagandisták!! Munka elvégezve:)
@Morcos Kartal: "csakhogy van ezzel egy apró pici probléma. SZEMÉLYES ADATOKAT MILYEN JOGON HOZNAK NYILVÁNOSSÁGRA???"

Az, hogy mi minősül személyes adatnak és mi nem minősül, az törvényben van szabályozva. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy egy HÖK képviselő hallgatói jogviszonyának időtartama személyes adat... de persze nem vagyok szakértő a témában.
@R.T. Flakfizer:

"játék ez, nem más!
szerintem. "

Szerintem meg ismered a viccet, amikor a székely levágja az apja kezét egyik pillanatról a másikra.
- Ez most komoly volt fiam?
- Hát viccnek durva lenne!
A teljes Fidesz valójában egy kommunista párt, hiszen a párttagok csak bábok.
Hiszen ez az ügy is bemutatta, hogy amit min.elnökünk kitalál az úgy lesz!
Mondhatnak itt bármit szakmai bizottságok, tanácsadók, szakmai szervezetek, szakemberek. Úgyis az van amit a vezír akar, a pártkatonák meg szépen megszavaznak mindent!!
Hát mi ez ha nem a kommunizmus vegytiszta formája?!
@DarthVader:

Az államnak fizetek nyugdíjjárulékot is, és valahogy nem hogy nyilvános, de privi listát sem kaptam arról, mennyibe is kerül ez nekem és hogy állunk.
@fülesboci: Ezt a Zsóttit nem értem, rossz helyre is címezted.

Én ugyanis az vagyok, aki jobban szidja a szocikat, mint a narancsbolsi ostobákat és gyülevészeket, mert ez a primitív horda csak következmény.
Az ő butaságuk következménye.

a narancs annyira szánalmas, hogy már szinte már szót sem érdemel.
@amit még megtehetsz: ~Deja vu~
... Ezt már megéltük egyszer - már azok, akik elég idősek. Listázásokat is, "spontán" találkozókat az "elégedetlen diákok képviselőivel" is...

Eléggé leszegényedett a net az adekvát párhuzamokat illetően, de valahogy így kell elképzelni:

„Az üzemrészekben a munkások virágcsokrokkal köszöntötték.........., aki hosszan elbeszélgetett több munkással, két fiatallal."
„Az üzem fonodájában beszédet mondott a munkásokhoz. Ezt követően együtt ebédelt a délutáni műszak munkába érkező dolgozóival."
(www.delmagyar.hu/szeged_hirek/idoutazas_a_delmagyarral_nagy_napok_kadarral/2105556/)

Nem sokat fejlődtünk... akkor a gyári ebédlőben, aratáskor a mezőn- most meg romkocsmában...
A körülmények - biztonságiak mindenhol, gondosan "válogatott" munkások, vagy parasztok- ugyanaz. Meghallgatta a - szigorúan a párthoz hű- munkások "panaszait" és megígérte, hogy változtatnak...
~deja vu~
Ugye, ami sárga, vízen úszik és hápog, az egy kacsa - akkor is ha turulnak hívják...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na ugye? Ezzel elérik, hogy az egyetem nem tud ingyen befogadni az új keretszámnál több diákot. Azért ismerjük el, zseniálisak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ez a nemzeti konzultáció...igazán...
..

A nők ügyében beszélt a Cecilkával.

..
a diákok ügyében beszélt három oskolással.

..
a rákbetegek ügyében beszélt három rákbeteggel.

..
a nyugdíjasok ügyében beszélt az anyjával.

..
a gazdák ügyében beszélt a felcsúti intézőjével.

..
a vállalkozók ügyében beszélt apjával és a Simicskával.

Osztán csakúgy kormányozgat a botkormánnyal, mint a körhintán.
Rángatja, rángatja, de csak forgunk egyhelyben...
@Habakuk999: Pár napon belül már kétszer narancsoznak le. Azért ismerd el, ez azért már félelmetes.:D
@amit még megtehetsz: Istenkém, ha legalább tisztában lennétek azzal mit is jelent az hogy kommunista...
@Dr. simonmondja.: Tartok tőle, hogy a botkormányt max csak markolja, meg rángatja.... Ha érted, mire célzok.;))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Csak ők szoktak azzal érvelni, hogy ha ez az usa szerint is így van, akkor az úgy is van és úgy jó."

Félreértettél, ez a hivatalos ENSz definíció tudtommal. A USA pedig a "terrorizmus elleni harc" kitalálója és leghatalmasabb harcosa.

"Miért is csak a terroristára szűkíted le a politikai célok elérésére megfélemlítést alkalmazók körét? "

Nem érted. Terror -> félelem, rettegés. Terrorizmus -> félelemmel, rettegéssel politikai célok elérése. Nem "csak a terrorista használ megfélemlítést politikai célok elérésére", hanem a politikai célból használt félelemkeltés az *a* terrorizmus.

Bár az is igaz, hogy legalább egy tucat definíciót találhatsz a terorizmusra, mindenki úgy próbálja meghatározni, hogy "azok" terroristák legyenek, de "mi" ne legyünk terroristák. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Most terroristáztak.:)))

Azt hittem tegnap, nácizni is fognak.:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ez egy Gagyi Viktor a Vidámparkban.

Dodzsemezik a kis drága.

Keresi az ütközést, aztán kanyar és megint nekimegy valakinek.

Ezt a dedóst hazavihetné már a mamája, mert leépült az agya a sok koccanástól 22 év alatt.

Istenem, és ez a jobboldal...
@sárkányfő: Te tényleg ennyire szerencsétlen vagy, és elhiszed, hogy csak az egyik oldal készít listákat???
Amikor a ballib média listázgat, pl a szerint, hogy ki keresztény azon nem akadsz ki se te se Fabius!
Szánalmasak vagytok, kizárólag egyoldalúan gondolkoztok, egyrészről bármit meg lehet tenni és ti kussoltok vagy épp le is tagadjátok, másrészről meg mindent észrevesztek!
És, és ne kegyél ilyen vak, hogy a Fabius féle propagandát bekajálod, és tényleg elhiszed, hogy kizárólag az egyik oldal ilyen, inkább nyisd ki a szemed és nézd meg , hogy mindig ez volt!!
@Dr. simonmondja.: nem jól tudod Simon!
Kedves vezér éjjel, amikor azon töri a fejét, hogy milyen jótettet csináljon nekünk másnap reggel, olvassa a leveleket, mind a 24 millió összest.
@Pipas: Nem személyes adat, hanem különösen védett!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Bakker, össze kéne dobni mégiscsak azt a listát,"

A 1998-as HÖK-vezér mercivel száguldott a kormányba, és 2002-ben államtitkári székből állt fel:))
Ezt az egyet jegyeztem meg, ritka gumigerincű gyerek volt. Most is jó helyen ül.
@Con Storm: Hát nem tudom, nem értek hozzá. Állás viszont nem nagyon tudsz vállalni úgy, hogy ne kérdeznék meg mikor és hol végeztél az biztos. :)
@irógép: Hol írtam, hogy szerintem csak az egyik oldal listázgat, te hugyagyú szerencsétlen fideszbarma?
Épp azt mondom hogy épp olyan utolsó gecik vagytok mint a mások komcsik. Illetve ne, már rég túlnőttetek rajtuk, ti még náluk is szarabbak vagytok.

Szégyelld magad, de nagyon, hogy a legnagyobb fideszaljasságok közepette sem törődsz mással csak a relativizálással meg a tereléssel. Pfej...
@R.T. Flakfizer:

"játék ez, nem más!
szerintem."

Nem. Ez fejetlenség.
@Dr. simonmondja.: Az az igazság, hogy az emberi méltósághoz hozzátartozik a vallásodban való hit!

Mivel az angolok aláírták az ENSZ alapokmányt, és segítik a muszlim emberek méltóságának a megsértését, így bűncselekményt követnek el! Minimum börtönben lenne a helye...

Más vallását nem mocskoljuk 3 dolog miatt, emberi méltóság megsértése, a békés és testvéri szellemben együttélés elve, és az, hogy ez sok vallás törvénykezése szerint halállal büntetendő bűncselekmény!

Ez a világon minden nemzetre érvényes nemzetközi egyezmény! Irányzott büntetési tétele 5-8 év! Illetve 3-5 év...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez könnyű, Orbán Viktor mondta 2008-ban a "Felelős döntésről" szóló önsors-rontó népszavazás előtti kampányban. A "kedves barátaim" megszólítás vicces, hiszen miniszterelnökként még a legközelebbi barátainak is kötelessége magázódni a Tisztelt Miniszterelnök úrral. Élvezi, hogy a seggén keresztül nyalogatják a manduláját, a fidesz-droidok meg élvezik, hogy a fejükre húgyozik. Ennyi telik tőlük.
@Orica Középföldi: itt és most nem ez a kérdés.
tényleg elég sok érdekesség van a HÖOK-nál.

össznemzeti háború van, a vasárnapi kabaré jelenet a királyi rádióban szerinted micsoda?

igen, eltaláltad, csóró romkocsmázó egyetemista segélykérő levele a rektorhoz.

Érted, nemzetitahó össztűz.... mindenre és minde3nkire, aki mozog és még él.
Prodidzsáj Zsolt előbb személyesen küld ékesszóló sms-t az érintetteknek. Vagy már megtette.
@Pipas: Most demagóg vagy, nem is kicsit.
Az elmúlt 20 évben (a kárpótlási jegyek és a privatizálást leszámítva) nem nagyon lehet nyomát találni a szocializmus valamiféle szisztematikus felszámolásának. '98 óta csak azt látod, ahogy az egyik kormány a másik után a saját szája íze szerint alakítja a politikát, gazdaságot, aminek már nincs köze a szocializmus felszámolásához. Sőt, megkockáztatom, hogy az Antal kormány megalakulása óta nincs ilyen.
Azt akarod talán sugallni, hogy a tandíj befizetésével ennyivel kellene csökkenteni a családok által befizetett adót, merthogy adó formájában most is fizetik a gyerek tanulmányait? Ez így nagggyon demagóg és ostoba duma. Ahogy te is tudod, hogy nem lesz ezután se ingyen a különóra, a tankönyv, az albérlet/kollégium a gyereknek, mert tandíjat fizetnek, tehát már most sem ingyen tanul a gyerek. Szóval óvatosan az ilyen kijelentéssel, mert nem igaz.
Olyan családok mindig lesznek akik nem tudnak vagy akarnak félretenni a gyerek taníttatására, diplomájára. Ezért is vannak a diákhitelek világszerte. Ahogy azért is dolgoznak sok helyen tanulmányaik mellett. Ez sem ördögtől való. De ha már adunk mindenkinek 1 évet, hogy felkészüljön egy új Munkatörvénykönyvére teszem azt, akkor adjunk időt a családoknak is. Pedig az mt változása nem kerül annyiba egy - egy cégnek (és nem is változik meg gyökeresen), mint a tandíj bevezetése egy-egy családnak... Akkor miért nem adunk időt felkészülni a családoknak?! Ez miért annyira furcsa?!
@Con Storm: A muszlim emberek le szokják robbantani a Buddha szobrokat.

Úgyhogy nekik ez az egyezmény - üres papír.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: off... héhó. gondolkodtam, kicsit lementem délkeletre. Naszóval, nővérek lábaközött, léha, merengő punciritterként kurafizol itten? (megtévesztett a félszáraz spanyol lőre)
@Gábor (Gee Halen): Remélem, hogy eme gyöngyszemeket nem tartják meg maguknak, hanem közkinccsé teszik.
@Dr. simonmondja.:

Ezt a pöcsöt ismered? :))
A ki, mit kap, miért című játék és az echte pártdroid eklatáns példája a figura.
Gondolom hasonló szánalmaok üldögéltek az "elit romkocsmában"....

"A tandíj bevezetése a kormánypártok által a magyar fiatalok ellen indított büntetőhadjárat része; a Fidelitas garantálja, hogy egy esetleges kormányváltást követően eltörli azt - jelentette ki Csepreghy Nándor, a szervezet országos alelnöke csütörtökön Szegeden."

www.fidesz.hu/index.php?Cikk=85096

Erre mi történik manapság... :))

"Új helyettes államtitkárt neveztek ki az NFM-nél
Csepreghy Nándor lett a fejlesztési tárca új, a fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kedden az MTI-vel.

MTI 2012. november 06., kedd, 09:49"

hvg.hu/cimke/Csepreghy+N%C3%A1ndor
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "De azért ugye érezzük, az iróniáját annak hogy pont egy romkocsmában taliztak?! "

Romkocsma a fenét. Egy puccos hely.
Amúgy gratulálok, az utóbbi idők egyik legütősebb posztja!
Félve értek csak egyet a tandíjjal és az alábbi bejegyzéssel. Akármilyen rendszert is találnak ki a lényeg az, hogy kevesebbe kerüljön, mint most. Jó lenne az ingyen felsőoktatás, meg az ingyen autópálya is.

kerdezzbatran.blog.hu/2012/12/09/ingyenes_felsooktatast_ingyenes_sort
Pár megjegyzés:

1. Mivel Orbán egy 10 milliós ország, konkrétan Magyarország felsőoktatásának rendszeréről egy tucat senkit sem képviselő, anonim fiatallal elbeszélgetve dönt, ezzel bizonyítja, hogy NINCS szükség milliárdokat felemésztő, szappanoperákat idéző folytatásos "nemzeti konzultációkra" (magyarul: bárgyú, tereléses fidesz-propagandára), tök mindegy neki, hogy milliókat kérdez, vagy pár fiatallal (egyáltalán diákok voltak azok? vagy fiatal tanárok? vagy munkanélküliek? vagy épp ott ültek a kocsmában?), ez neki elég arra hogy megváltoztattassa egy nemzet felsőoktatási rendszerét.

2. Mivel Orbán egy 10 milliós ország, konkrétan Magyarország felsőoktatásának rendszeréről egy tucat senkit sem képviselő, anonim fiatallal elbeszélgetve dönt, ezzel bizonyítja, hogy NINCS szüksége kormányra sem, nincs szüksége miniszterekre, államtitkárokra, milliárdokat felemésztő-legálisan sikkasztó háttérintézményekre (fideszvég, fidesznézőpont, stb.), hiszen pár vadidegennel, akik talán se nem diákok se nem tanárok, csak épp ott söröztek, szóval egy tucat senkivel való elbeszélgetés elég alap arra Orbánnak, hogy átalakítsa hazánk felsőoktatását.

Röhej, szánalom, vergődés, kamuszínház.
A HÖK vezetők mindig is a lógósok közül kerültek ki, akik általában 5 év alatt képtelenek voltak elvégezni az egyetemet. Az a típus, aki egyetemről menne nyugdíjba.

Aki egyébként nem tud egy 5 éves egyetemet max 6 év alatt elvégezni, az nem lesz alkalmas semmire.

A doktori iskola természettudományból tényleg nem könnyű (kb 5x nehezebb, mint bármely bölcsész, jogász PhD), 3 év tényleg kevés rá; úgy 4-5 év kell hozzá.
Én ugyan messze nem vagyok kormánypárti, de nem értem, miért olyan nagy baj ez? Engem egyrészt a hvg listázása sem zavart, közszereplőknek el kell viselni.
Másrészt, amire a lista azért rávilágít, hogy a hökösök többsége (tisztelet a kevés kivételnek) a legnagyobb senkiháziak közül kerül ki, akiknek semmi keresnivalójuk nem lenne egyetem közelében, ahogy a mellékelt adatok is mutatják. Ugyan miért kéne elvárni az adófizetőktől, hogy tehetségtelen senkiháziak évtizedes lazulását finanszírozza? ez a felháborító, nem a lista!
@Pipas: Speciel két diplomám van és majdnem húsz évig dolgoztam egyetemen. Hidd el, hogy van ott mit megkapargatni, nem csak az "ostoba népeknek". Csak egy nagyon naív ember hiheti, hogy amíg az ország vezetése korrupt kiskirályok hordája, addig a hallgatói önkormányzatok tagjai a kerekasztal lovagjai.

Nekem meg 3 van. Lehülyézletlek ennek okán kéhhlek szépen? :-))
@bigthereal:
Mivel te vagy az x az ennediken, aki ezt mantrázza, megkérdezem, hogy mind ez idáig, miért tetszett ez nektek annyira, hogy soha-soha szóvá nem tettétek?
Csak nem azért mert a HÖK-ösök mind ez idáig fityesz nyalonc tanoncok voltak?
@Pipas: "Csak reménykedni tudok, hogy tényleg valamiféle rendet tesznek "

Persze, rend az, ha megvágjuk csaknem a felére a felsőoktatás költségvetését, és átcsoportosítjuk Amerikába, meg Romániába, továbbá focistadionokra.

Észnél vagy te, gyerek?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Na, ennek se kell életében hidegvízbe mártani az ujját...

Úgy megél abból, hogy fideszkedik a diákok kárára,

hogy még az unokáink is látni fogják.

Ezek örökre itt akarnak élősködni a nyakunkon ezek a semmirekellő fideszes szélhámosok.
@Pipas: Döntsd el, mit gyapálsz máma: a magas lemorzsolódást, vagy a hosszú ideig bennmaradást?

A diákok példaképe most akkor Giró-Szász legyen, aki tizenkét év alatt sem doktorált le, vagy Lászlóné, akinek nincs egyetemi végzettsége, mégis felvitte az isten a dolgát?

Bonyolult ez, kisfiam, bonyolult nagyon...
az a szomorú, hogy ég mindig vannak olyan hívek akik szerint így kell elbánni a csürhével, és akik szerint igaza van a Nemzetnek...
"Tiszteletet" - emlékeztek még a kamu IMF-ellenes néphülyítő kampányra?

Az az Orbán követel tiszteletet másoktól a mostanáig nem volt hajlandó leülni a diákok választott, hivatalos vezetőinek egyikével sem, és láthatóan nem is tervezi, úgy ahogy van magasról tojik rájuk.

Persze már akkor is vicces volt tiszteletet követelni, amikor Orbán kiosztott kokikról meg taslikról dicsekedett (mintha kocsmaország lennénk, ahol ezt értékelik...), meg olyan EU-s vezetőkről, akik szerinte egy vidéki akolt sem tudnának elvezetni.

Csak úgy sugárzik belőle a tisztelet mások felé, ugye, amit persze magának óriásplakátokon követel....

Az egy dolog hogy micsoda tragédia ez az ember, de milyen szellemi állapotban lehetnek azok akik még adnak ennek a baromnak a szavára?
@Dr. simonmondja.: Nem biztos hogy muszlimok... csak azért mert azt mondják magukról! Ott más ellentétek is vannak! A törvényeket csak a saját közösségükön belül értelmezhetik! Csak azután, hogy a gyermek eldöntötte hogy muszlim lesz-e!

Pl. nézd meg Egyiptomot! Ott évezredek óta áll a Finx!
@AKIsTUDATLAN: "Csak nem azért mert a HÖK-ösök mind ez idáig fityesz nyalonc tanoncok voltak?"

nagyon tévedsz, évek óta téma a közbeszédben a hök reformja, fentebb is írtam, és nagyon kívánatos lenne, mert túl nagy és ellenőrizetlen hatalmuk van.

függetlenül attól, hogy melyik párt szekerét tolják, de, ahogy szintén írtam fentebb, ez széljárástól függ, ha érted, mire gondolok...
@épészmérnök:
A fidelitas-os köcsögöt kihagytad... :DD

"A tandíj bevezetése a kormánypártok által a magyar fiatalok ellen indított büntetőhadjárat része; a Fidelitas garantálja, hogy egy esetleges kormányváltást követően eltörli azt - jelentette ki Csepreghy Nándor, a szervezet országos alelnöke csütörtökön Szegeden."

www.fidesz.hu/index.php?Cikk=85096

Erre mi történik manapság... :))

"Új helyettes államtitkárt neveztek ki az NFM-nél
Csepreghy Nándor lett a fejlesztési tárca új, a fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kedden az MTI-vel.

MTI 2012. november 06., kedd, 09:49"
@Secnir: Ez is aljasság, mert már tegnap írtam az Ötkert Rogán luxuskocmsája a Belvárosban, köze sincs a romkocsmákhoz - a,ik a hatodik-hetedik kerületben bontásra ítéált házakban vannak leginkább, se annak a közönségéhez és feelingjéhez!Pont annyira romkocsma, mint amilyen diákokkal tárgyal ott Orvbűn fél méterre ülve tőlük!!!!!!
@Nemjuteszembesemmijó:

Az Orbán és a bandája a tehetségtelen senkiháziak lazulása, amit finanszírozunk és tűrünk már 22 rohadt éve...

De már kurvára unom.
@irógép: Rajta, rajta. Rugdosd meg a macskát, aztán nyugodj meg.
@Con Storm:
Meddig fog még állni?
A helyi Muzulmán Testvériség erőteljesen szorgalmazza a lerombolását éppen...
@Deathstick: TASZ-ból most vált a jófej Dénes Balázs - az a kevés valaki, aki bírt normálisan beszélni Millákon. Nem tudom, miért.
@Con Storm:

Ígyis van. És az európai, amerikai közösségeken belül a saját fontos törvényünk a szólásnak a szabadsága.

Úgyhogy tartsák be a muszlimok otthon a hülye törvényeiket.

Mert ha a vallásszabadságot otthon nem tartják be,

akkor minálunk se kötelező az övéket betartani.

A mi Istenünkkel lehet viccelni, úgyhogy menjenek haza, ha nem tetszik.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne hagyd elterelni, elviszi a posztot.

Van itt is háború, láttad a diákválaszt a videón?

Kötelező!!!!!!!

Max respect!!!!!!!!!
@bigthereal: összesen életemben 21,5 évet tanultam, ebből talán következtethetsz, kiscsillag...
Most erre mit is mondjak? Nem látszik. Asszem Te vagy a magyar oktatás csődjének egyik ékes bizonyítéka:-)) Amúgymeg látod: nem a mennyiség, a minőség számít:-)
A rendszerváltás idején a kerekasztalnál úgy állapodtak meg, hogy az oktatási intézményekben ne működhessenek politikai szervezetek. Nem tudom megítélni, hogy ez akkor helyes volt-e. Mostanra viszont teljesen elavult.
Ha az iskolákban, egyetemeken működnének pártcsoportok, akkor világos volna, hogy honnan fúj a szél. Tudni lehetne, hogy a fideszes az a kormány nótáját fújja, a másik meg a másik pártét. A diákönkormányzati választásokon pedig elvárható lenne, hogy a vezetők a diákokat képviseljék elsősorban. Ellenőriznék egymást, nem lehetne simliskedni. Világos alternatívák közt lehetne választani.
@a szív fészkei:

Mátyás király a nép között ?

TEK kommandóval megy le a saját kocsmájába, hogy találkozzon az unokaöccseivel.

A beszari.
@épészmérnök: "Döntsd el, mit gyapálsz máma: a magas lemorzsolódást, vagy a hosszú ideig bennmaradást?"

Nem "máma", hanem "ma", és mindkettőt. Tanulni kéne, akkor ezt a mai lightos egyetemet könnyedén el lehetne végezni.

"A diákok példaképe most akkor Giró-Szász legyen, aki tizenkét év alatt sem doktorált le, vagy Lászlóné, akinek nincs egyetemi végzettsége, mégis felvitte az isten a dolgát?"

Nem érdekelne a paraszt politikusok egy pillanatig sem. Ott rohadjon meg mind egy szálig ahol van.

"Bonyolult ez, kisfiam, bonyolult nagyon... "

Nem vagyok a kisfiad cukorfalat!
@Habakuk999:
Melyiket?
A bolsevik párt majd megvágja... :))
@aritus: Kis különbség, de nem szlovák rendszámos Bayernak. A szövegéből is látszik, mennyire őszinte volt a jobboldal felháborodása Gyöngyösin.

Ocsmányak, ki csodálkozik ezen? Ja Kun Bélát feltétlenül elő kell ilyenkor venni, anélkül a vérhabos hörgés. Orgovány nagyon becsípődött ennek a faszkalapnak.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Bazz, és még engem cikiztél...
Hol van ehhez képest a knédlirács, amit ezek csinálnak?! :((
@Pipas: pedig nagy valószínűséggel jobban jártál volna.

Örökölhettél volna egy kis intelligenciát, logikát és vitakultúrát Épésztől.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Szerzett? Gyakorlatilag tálcán átnyújtva citrommal diszítve kapott.
@irógép: kíváncsi lennék egy ilyen ballib listára.még inkább egy igaz keresztényre a parlamentben.egy listát szoktam itt látni,ki volt hithű kommunista a jelenlegi fideszben.több van belőlük,mint az utódpártban
@Nemjuteszembesemmijó: Érvelésed hibás. Egyrészt bizonyítatlan előfeltevésekre alapozod, hiszen nincsenek ismereteid arról, hogy hányas tanulók a diákvezetők, és milyen programokban vesznek részt.

Továbbá személyeskedsz. Az a tény, hogy egyes diákvezetők (nem az összes) tevékenysége kritikára ad okot, nem teszi semmissé azt a szomorú tényt, hogy ma az egyetemeken nem, hogy vécépapír nincs a vécékben, bár ez csak Ázsiában elfogadható, de szénszünetek is várhatók, mivel nincs pénz az energiahordozókra az egyetemeken.

Érzékeled-e, hogy milyen arcpirítóan szégyenletes, hogy egy modern, európai országban fűtés hiánya miatt kell bezárni télen egyetemi épületeket?

És a helyzet még rosszabb lesz, mert a múlt héten további 11 milliárdot vettek ki az egyetemekre szánt költségvetésből.
@Pipas: Ó, de meglendültél, bogaram! Írtuk mi is már jóval előtted, hogy a HÖK az komplett FideSS-keltető, ki nem tudta? De amíg Orvbűn seggszelét fújták, nem volt probléma a tíz évi egyetemi basáskodás? Csak most lett az? Nem kicsit vagy elfogult. Ha végre 10 év után elkezdik képviselni, amire a mandátumuk szól és ezért szenvednek a magánügyük kiteregetésével sérelmet, az botrány.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Like, egyetértek. Szerintem nézd meg alaposan mennyire maradt egészséges a géped. Nem fertőzte-e meg valamivel.

Baszus... már értem, miért váltott át a beköszönőképem Nagy-Magyarország matricára, a Home page-om CBA linkre, és miért nehéz olvasni a rovasiras-896 kódolást:-)
@Habakuk999: "Örökölhettél volna egy kis intelligenciát, logikát és vitakultúrát Épésztől."

Tőlem ugyan nem. Az én gyerekeim ... nem, nem is említem őket ezzel a szegénnyel egy kommentben.
de semmi gond, megoldom. Mosmár vírusírtó helyett tetvetlenítőt és féregtelenítőt fogok használni:-)
@fülesboci: Giró Szászra gondolsz?:-)
Az se volt képes levizsgázni, pedig két szakon is próbálkozott.
A felsőoktatási tv. szerint az igazolás a végzettséget, szakképzettséget nem igazolja.
@Pipas: Na te Ötkert-szökevény, pá, uncsi vagy. Baszott Orvbűnod szaros egyetemi éveit Ménesi utastul a többi léhűtő tahóéval együtt meg én fizettem és milyen kár volt!!!
@épészmérnök:

"Rugdosd meg a macskát, aztán nyugodj meg. "

Netán terápiai javallat?:)))))))))))
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

hej, ha eszt az én galambocskám, a kun béla megélhette vóna! ippeg azon morfondéroztam, hogy ezek a balfaszok vajha hány éve járnak egyetemre? hóttig tán?
@épészmérnök:
Ööööö... azt szeretném megkérdezni, hogy a stadion és fociprogramoktól is elvettek-e pénzt?
Mert arról nem hallottunk...
A felsőoktatástól 20-30-50 milliárdot, majd még most 11-et.
A nagyon-nagyon hiánypótló stadionépítés nem szenvedhet pénzhiányt.
ÉRTEM ÉN!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Te is csak addig humorizálsz ezzel, amíg a csuti kotorék bele nem írja az alkotmányba, hogy az alattvalók mikor és hányszor markolhatják és rángathatják.
@Orica Középföldi:
fejetlenség akkor lenne, ha öten ötfélét mondanának.
mondjuk én csak találgatok, de azt biztosra veszem, hogy csak úgy, egy 'konzultáció' néhány órájában, szakmai stáb nélkül, stb nem születik egy teljesen új program. olyant el tudok képzelni, hogy kijön az "elit romkocsmából" és azt mondja, "újra átbeszéljük". de ez?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Basszus, ne emlegessétek már ezt a kurva romkocsmát!!!!! NEM ROMAKOCSMA, HANEM EGY FELKAPOTT ROGÁNI SZÓRAKOZÓGHELY A DRÁGA BELVÁROSBAN!!!!!

Cinikus geci lépés, mert összemos dolgokat, hiszen megnézed az árlapját, már nem fér bele oda nagyon diák, ki is néznék a romkocsmai közönséget, ott Habony és Zsókája szokott szerelembe esni, nem biciklis futárok csocsózni..

Tegnap beadtam Bolinak a difit: romkocsmak.hu/ versus otkert.blogspot.hu/

Fiam jár romkocsmázni a Kazinczy meg ilyen utcák környékére de soha nemvolt az Ötkertben. Az más világ.
@bigthereal: Giro-Szász miért tartózkodott ott annyi ideig és nem doktor mégsem? Meséld már el. Az ő hitelessége pont ennyit ér ezek szerint, hisz pocsékolta az adófizetők pénzét a semmire.
@Pobjeda Rezső fémipari TMK-s: Ezt most Orvbűnékről írtad? Mert tökéletes jellemkép: egy percig nem dolgoztak, csak irodákba húzódva melegedtek más pénzén. Kösz!
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Ugye, nem is tudtad?! :)
Amúgy komolyan gondoltam, én mindig úgy érzem, hogy bemocskolták a gépem. Mindig futtatok egy vírus ellenőrzést ha ilyenbe beleszaladok.
@épészmérnök: Jobban bele gondolva azt hiszem egyet értek veled. Nem biztos hogy jó ötlet volt. Nyíltan kitéve ki kinek kampányol, az jót tett volna a HÖOK-nak.
@Orica Középföldi: igazából azt kellett volna írnom, hogy botozza meg a sírt, hol atyja nyugszik, csak hirtelenjében nem jutott eszembe.

A macsekoktól ezúton kérek elnézést.
@bigthereal: Ennyit tanultál és Orvbűn-védésig jutottál? Szép pálya, biztos jól fizet, mert agy nem kell hozá. Giro-Szász már doktor? Mert nem találok rá utaló adatot.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Jobban bele gondolva azt hiszem egyet értek veled. "

A gyakorlatban fényesen bevált.
@amit még megtehetsz: Nem lehet, hanem kell!!! Muszály!!!Ha ez igy megy tovább,tényleg másodlagos állampolgárok leszünk ( kispénzűek,baloldaliak, liberálisok, máskéntgondplkodók...) ebben az országban. Azt nem írta az MN,hogy Deutsch Tompika hány évig járt???
Ertsey Katalin eszmefuttatása a polgári középről, és az LMP-ről.

"Az LMP-vel való viszonyom azért romlott meg, mert az LMP jelenleg nem képes ezt az értékrendet markánsan megjeleníteni, csak a jóindulatú, odafigyelő drukkerek látják még benne, és őket ijeszti meg, ha ez tovább halványulni látszik. A balra tolódás látványos, és nincs is ezzel semmi baj; a baj az, hogy az LMP-n belül sem a polgári közép, hanem az igénytelenebb jobbos vonal áll szemben ezzel. Nincs számottevő polgári platform az LMP-ben, és én nem fogom létrehozni."

ertseykatalin.blog.hu/2012/12/08/ki_fog_vegre_beket_kinalni_es_hol_a_polgari_kozep
@Vitéz László: "igen akasztani kell,"

OK de akkor csatlakozzanak az elmúltnyóc meg az elmúlt 22 év akasztani valói is is. Tudod úgy az igazán fair a play. :)
@Habakuk999: Nácizzalak le? Csakhogy túl légy rajta:D
@Pipas: Ha a félelemkeltésre koncentrálsz, akkor kiderülne, hogy a történelem Sullától Szaddámig tele van 'terroristákkal'. Ezért pontatlan ez a megnevezés. (De értem mi akarsz írni, de most miért hagyjuk abba a vitát?!)
@Dr. simonmondja.: Most igazságtalan vagy. Ha jobban belegondolsz zseniálisan csinálja. Ha ütközik, mint a dodzsem, akkor átváltoztatja a dodzsemet valami mássá, ami már nem ütközik, hanem simán átmegy. Úgy viszi keresztül az akaratát, hogy elhiteti, hogy enged, pedig nem. Ez pedig elismerésre méltó.
@a szív fészkei: Lebuktam, nem ismerem. Csak ne légy rám dühös:D Csodálkoztam is, hogy az utált és megvetett romkocsmában taliznak. De így érthető.:D
@Franciakrémes: Engem ezek már nem lepnének meg vele. Voltaképpen a családtv-nk már ezt is szabályozná. Csak épp az nincs benne, hogy szexelni csak gyereknemzés céljából, házasságban lehet, háton fekve.
@Vitéz László: "itt a valódi hatalom a mafia főnökeié...
akik drsimicska és a többi "csendben" lopó..."

Jó meglátás. Elgondolkodtam, hogy miért is nem jelenik meg évek óta egy foto sem messze a legtöbb közpénzt elnyelő cégcsoport oligarcha tulajdonosáról?
"Egyedül Gírosz ült a sarokban gondterhelten, csak az egyik lábán cipővel, mert megpróbálta összeszámlálni a saját egyetemen töltött éveit, és a kezén lelhető ujjak kevésnek bizonyultak.
Hmm… – gondolta – a múltkor, mikor kezet fogtam a Vezérrel, előtte még öt ujj volt a jobbkezemen, most már csak négy, akkor még kell három lábujj is ahhoz, hogy helyes eredményre jussak…"

www.pupublogja.hu/2012/12/halaltanc.html
@Parajpuding: A milliárdos kártéítést nem a Magyar Nemzet genya szerzői, főszerkesztője nem saját magánpénzükből, hanem állami zsebből kifizetett, a pártlapnak járó apanázson felüli juttatásból oldják meg, tehát te fogod fizetni meg azok, akik ezért perelnek. Magyar Nemzet, Rádió stb. mikor fizetett saját magánzsebből?
@sárkányfő: ezek nem komcsik,ezek bolsevikok. azt mondták,hogy rákosi et sztalin et legjobb tanítványa.tévedés!!!! orbán et sztalin legjobb magyar tanítványa.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem rád, hanem erre az aljasan cinikus geciégre vagyok dühös és igenis mindenhol ki kell mondani, hogy ez hazugság. Mert ebből is Rogán jön ki jól, a helynek semmi köze ahhoz, mit a romkocsmák képviselnek: gyak. a lebontandó házak megmaradását többek közt az ingatlancápák ellenében.

Meg az egész lázadó szellemiséget, amit nem egy felkapott divatos drága hely jelent, ahová el mer menni TEK ölébe cipelve. Ez Orvbűn gerinctelen gyávaságának a szimbóluma csak.
@aranyhorcsog: és szalay annamáriát látta már valaki?????????????,
Hát, lefogadnám egy tízezresbe, hogy a listázottak egyike sem kap majd közszférában vagy bárhogyan ahhoz kötődő helyen állást...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "hogy a történelem Sullától Szaddámig tele van 'terroristákkal'."

Persze, hogy tele van, hogy rohadjanak meg.
@amit még megtehetsz: teljesen igaz és abban is biztos lehetsz hogy ha még kommunizmus lenne akkor ez a felcsúti görény az mszmp központi bizottságában pöffeszkedne és osztaná az észt
@Lajosforras: Cicafijú és ezeket mind lehozza a Párthírharsona címlapon megvető hangnemmel dehonesztáló célzattal?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nekem még sose volt okom elismerni Orbánt, úgyhogy nem ennél a szánalmas bábszinházi előadásánál fogok maj hirtelen leborulni.

Ezt a nyomorultat ismerje el a taktaharkányi szektája, én meg majd tömegesen küldöm el őket a vérbe, ahányszor csak felbasszák az agyamat ezek a visszamaradott lápi lidércek.
@fülesboci: Töröknél az a probléma, hogy nincs diplomája? Értem. xxxxné miniszterasszonynál ez nem probléma? Vagy dajcstominál?
@Dr. simonmondja.: Ettől leszünk olyanok mint Ők. Én ezt nem szeretném!!!
@apanna: És miért csak most jutottatok el a szent felháborodásig? Eddig nem zavart a lógásuk, csak mikor szembefordultak a seggarcútokkal?
Ha már itt a lista-állítgatás annyira elharapózott megnéznék egy listát azokról a "diákokról" is akivel a csúti bohóc tárgyal abban a korcsmában.

Végül is az közérdekű dolog, ott nem lehet a neveket elsunnyogni no!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a legelső volt valamilyen 3 nevű Szabó, aki aztán az MTV-nél is elnök volt, nem?
@bigthereal: De akkor Girosz is elcseszett x évet az adófizetők pénzéből. Nagy falat, Smici és Semjénke mesélhetne.
@MEDVE1978:

Viszont jó úton haladnak egy politikai menedékjog kérelemmel,

ha, mint az '56-os menekültek, nyugaton akarnának sztárok lenni...
@Vitéz László:Vidám élet a TEK-eseké, hejhó! Egész évben jelmezbál: tavaly hajlékonynak öltöztették be őket, akik koözé alászállt a kerál, idén deáknak. Jövőre ők lesznek Miss Hungary. Agyuk majdnem annyi, harcolnak a világbékáért.
@kuzmics a kecse: persze. Láttuk már Anomáliát nyilatkozi. Bár ha engem kérdezel, okosabb és csinosabb nők vannak Dubaiban. Meg Hollandiában. És kevesebbért is bevállalják, hogy az összes lyukuk tele legyen.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "nincs benne, hogy szexelni csak gyereknemzés céljából, házasságban lehet, háton fekve."

Jogászhoz képest nagyon pontatlanul fogalmazol. A feleség fekszik háton, a férj, vagy mindketten?
@Misi56: Ahogy Te tévedsz.

Attól leszünk olyanok, mint ők,

ha a személyi kultuszukat magunkévá tesszük.

Szánalmas.

És ezt a személyi kultuszt még demokráciának merik nevezni.
Ahol a vezérük egy kocsmában megvilágosodik, és el is dőlnek nyomban a politika nagy kérdései.

Egy szánalmas csicskaország lennénk, ha ezt tűrnénk.

Orbán takaroggy, vidd az összes haverod !

.
@Misi56:
"1986-ban kezdte meg egyetemi tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Tanulmányai során a Bibó István Szakkollégium tagja volt." D.Tompika...
Mikor is végzett?
1998?
Akkor...
A diploma munkáját valaki olvasta már?
Igény az lenne rá! :))
@fülesboci: Kósa Lalinak van?? Mikor viszed el a céllövöldébe, hogy a papírrózsa mellé lőhessen egyet magának?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Csak más országokban van miből. itt megélni is nehéz a legtöbb családnak.Én tudom 4 gyereket iskoláztattam egy keresetből.Ma ez már nem menne. Olyat mondj amit tapasztaltál. Az a baj, hogy a zöme szájtépés,mind hallomáson alapszik!
@aranyhorcsog: "Ha már itt a lista-állítgatás annyira elharapózott megnéznék egy listát azokról a "diákokról" is akivel a csúti bohóc tárgyal abban a korcsmában.

Végül is az közérdekű dolog, ott nem lehet a neveket elsunnyogni no! "

Nagyon jó felvetés. Viszem is a FB-ra, utólagos engedelmeddel.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Visszamenőlegesen akasztani, mikor csak az a biztos, hogy akit most akasztanánk az meg is érdemli?!
Tipikus.
@épészmérnök: A rendszer vagy az egyetértés?:D
@a szív fészkei:
Ha a képet megnézed, amikor kijönnek a "romkocsmából", a gorilla bácsin nagyon csúnyán kitüremkedik a ruha alatt hordható golyóálló mellény.
Piktorra is adtak??? :))
Egy ilyen válogatott, elit közönségnél ennyire befosva?
Gondolom a kölyköket megmotozták...
Biztosan nem volt egyiknél sem a végbélben pokolgép??? :))
@a szív fészkei: nem értelek miért szállsz be ennek a dilis orbán-huszárnak a ringlispíljébe :-D

Nem kell ahhoz diploma, hogy valaki szar ember legyen.

(De ha van akkor annál nagyobb)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem végzett 1998-ban, mert csak 99-ben év elején tudta kinevezni Orbán haverja,sport miniszternek, mert diploma nélkűl akkor ezt nem merte megcsinálni.Ma már azért a Lászlónéval már ettől sem félt.Azt azért egyszer sem mondom, hogy Tompika esetében nem voltak a bírálók nyomás alatt, hiszen az Ő diplomája "államérdek" volt.
@épészmérnök: Ha mindketten háton, akkor ezt célbalövésnek hívjuk, nem?
@aranyhorcsog: De a Lalinak a huszáregyenruhás falra nyalt freskójához lőhetne valaki mégis egyet, na.:-)))
Szerintem az, hogy ki hol tanul és mennyi időt tölt(ött) az adott intézményben, nem olyan érzékeny személyes adat, mint az illető vallási-etnikai hovatartozása, így ebben én semmi kivetni valót nem látok. A poszt szerzőjének igaza mindössze abban van, hogy ez a kormányszóvivőre is igaz - meg is írták másutt, nem is tiltakozott ellene senki - , illetve hogy ugyanígy nem érzékeny adat az, hogy ki tanított egyházi iskolában a tankerületi vezetői kinevezése előtt. Amikor ez ellen a lista ellen tiltakoztak jobboldaliak, butaságnak tartottam.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hol van erről kép? A tavalyi gatyás "hajlékonyak" is túl jól karban és izmosak voltak utcai lepusztultsághoz képest Orvbűn körül...
@Misi56: Blablablabla. Már megbocsáss. De nem szeretem amit te megtapasztalsz arról beszélj rissz-rossz dumát, mert fogalmad sincs arról, hogy ki milyen háttérrel írja amit ír. Keress mást akit meghat, vagy megijeszt. A tandíj nem ördögtől való, ezt vállalom. De aki tanulni akar, és diplomát akar, mindig is megtalálta és továbbra is meg fogja találni a módját hogy tanulhasson. Aki eljut odáig észben és tanulmányban, az tenni fog érte. Azoknak kell segíteni akiknek az akaratuk és tettük mellett is szükséges.
@Dr. simonmondja.: Bocs egyetértek, de ezt én a muzulmán vallás tiszteletben tartására írtam. Az, hogy az Ő hazájukban nincs tolerancia, az nem azt jelenti,hogy velük szemben nálunk sem kell.Lehet, hogy a mi szemünkben ettől barbárok. Mert szerintem azok.
@Dr. simonmondja.: "A muszlim emberek le szokják robbantani a Buddha szobrokat."

A keresztény emberek meg az iskolájukban szoktak tömeggyilkolászni, meg a katolikusok a protestánsokat, a protestánsok a katolikusokat utcán lelövöldözni.

Nem fair dolog több évszázados társadalmi elmaradásban levő területek fundamentalistáinak a cselekedeteit kivetíteni a vallás egészére.

Az, hogy vannak tálibok, az a muzulmánoknak, a keresztényeknek meg a buddhistáknak egyaránt nagy gond. Afganisztánban sem volt gond addig, amíg a szovjetek el nem akarták foglalni, aztán az amcsik szokásos körültekintő módjukon a legagresszívebbeknek tolták a fegyvert a vörös veszedelem ellen. A mostanában lerombolt Buddha-szobrok sokáig épen maradtak muzulmán területen.

Nem a vallás a gond, hanem az elvakult, fanatikus hívők.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Sírnak azóta is a röhögéstől a jogi karon. Meg valahol a megaláztatástól is, hogy ennek dipot kellett adni.
@Sir Galahad: Maga a listázás személyes kérdés. Ők tiltakoznának a legjobban, ha ezt a másik oldal tenné.@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
@Sir Galahad:

A vallási-etnikai hovatartozást is listázzák.

Minden gyereknek vallani kell a kötelező hittan-erkölcstan órák miatt.

Le is osztályozzák, fel is listázzák az ország összes gyerekét hitéleti szempontból.

Pedig szerinted személyes adat.

Nem.

Ezen a címlapon kihirdetett - elsőszámú közellenség -

státusz , az maga a politikai üldöztetés.
@And37: Így van, csak el ítélni nem hallottam nagytekintélyű mollákat ettől a Buddha-robbantásról. Pl. Ha valaki kiemelkedő iszlám személyiség azt mondaná, hogy ácsi, ez nem tesz jót a renoménknak, az sokat dobna a helyzeten.

Más: www.pluszminusz.hu/2012/12/16/hat-viktor-bocsi-de-baromira-nem-ertettuk-meg-egymast/
@Dr. simonmondja.: "A mi Istenünkkel lehet viccelni, úgyhogy menjenek haza, ha nem tetszik. "

Ugyanabban az Istenben hisznek:

"Az iszlám kezdettől fogva úgy tekint önmagára, mint a judaizmus és a kereszténység közvetlen és utolsó utódjára, azaz a három vallás által imádott egyazon Isten legújabb és egyben legutolsó, hamisítatlan kinyilatkoztatásainak birtokosára. "

Nem Mohamedre gondolsz inkább?
@And37: Hát ezért nem kell nekik engedni.

Elvakult fanatikusoknak soha.

Orbán és a szektája menjen a picsába.
@And37:
Afganisztánban nem volt gond addig???
Vicces vagy!
Kicsit olvasni kéne akkor, azután rájössz, mekkora marhaságot írtál! :))
Az angoloknak sem sikerült anno pacifikálni, másnak sem fog... Ott mindig is harc lesz, egymást is irtják.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Kicsit több tiszteletet!!Én tisztelettel voltam eddig irántad. Én igazat mondok, mert ez a sajátom. A blabla, lehet, hogy a tied. A felvetésre csak annyit: Igen aki tehetséges, szorgalmas,meg SZEGÉNY!!!!A vitát ebben a stílusban veled BEFEJEZTEM!!!
bájerzsolt egy mocskos náci...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: ezt te, nyilvánvalóan, nem tudod megítélni:)

de azért csak próbálkozz...
@a szív fészkei: kicsit olvass vissza, minden kérdésedre választ kaphatsz...
@a szív fészkei: nem tudom, őszintén, még így nem próbáltam, elég nehezen tudom elképzelni. Ám lehet, hogy egy másik dimenzióban, ahol mittomén térgörbület van, lehetséges :-). Majd jön Rodeó, és elmagyarázza :-)
@Dr. simonmondja.: "Orbán és a szektája menjen a picsába."

És még rímel is!

Koszorús költőnk Nyomasek Bobó is megirígyelné.
:-D
@Misi56: angyalom, én bármely vallást bírálok. Nem tisztelem őket.

Tisztelni embereket szoktam, ha rászolgálnak, függetlenül attól, hogy hisznek-e mesékben.
@Pipas: és ha te is kifizeted és én is kifizetem és még össze is ugrasztanak ezen, akkor kinek az anyját?
@Dr. simonmondja.: "Orbán és a szektája menjen a picsába."

És még rímel is!

Koszorús költőnk Nyomasek Bobó is megirígyelné.
:-D
El kellene kezdeni nézegetni ezeket az oldalakat, előbb-utóbb lesznek itt ismerős arcok, a "belvárosi elit romkocsmából"! :)))

belvaros.fidelitas.hu/

budapest.fidelitas.hu/

hu-hu.facebook.com/fidelitas.belvaros
"Konok Péter] Hát Viktor, bocsi, de baromira nem értettük meg egymást
Bejegyezve: 2012. december 16. Cimkék: diákok, Hallgatói Ellenállás, Hallgatói Hálózat, oktatás, Orbán Viktor, tandíj

Egyrészt ki a lófasz vagy te, hogy bárkinek is megszabd, hogy hol dolgozzon (vagy, amit szintén meg akarsz, hogy mit dolgozzon)? Figyelj, te randa, bárdolatlan türhő, hát nem azért tartunk, hogy atyaistent játsszál a cimboráid diáknak maszkírozott hülyegyerekeiből összefabrikált biodíszlet előtt.

Másrészt, drága Viktor, azért ennyire hülyének ne nézd az embereket – bár az, hogy még ott vagy, ahol, kétségtelenül némileg erre utal -, hogy szófosással (szómágiának nem nevezném, mert elég szottyadt kis trükk ez, és túl vagyunk már azon, hogy udvariasan tapsoljunk, pedig látjuk ám szegény nyuszikat a kabátujjadban) ezt elintézed.
Megszüntetitek a felsőoktatást; ócska nacionalista-klerikális nádpálcává alázzátok az alapszintű oktatást; ti akartok döntetni róla, hogy kinek jár gyógyszer, kinek nem; a kultúrából idült elmebeteg nyaloncaitoknak rendeztek be játszóteret; a diplomáciát kínos sajtólevelezők és internettrollok gyülekezetévé alakítjátok; az országot vadászok, új földesurak és focisták hányadékszagú, stüszikalapos Eldorádójává silányítjátok; a történelemből fasiszta immoralitásjátékot stilizáltok; a levegőbe belefingtok a vizekbe beleszartok, a városokat ócska fasiszták szobraival tömitek tele, amit a haverjaitok építenek tízszeres áron… – és mindent, az utolsó fillért is kisajtoljátok, ellopjátok, magatokra költitek.
Ebből egy-egy, mondhatni, megszokott, ezt hívjuk politikának. Így együtt, bazdmeg, drága Viktor, azért mégis sok. Én a helyedben már baromira nem vetetnék magamnak tartóstejet."

www.pluszminusz.hu/2012/12/16/hat-viktor-bocsi-de-baromira-nem-ertettuk-meg-egymast/
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Afganisztánban nem volt gond addig???"

...mármint a szobrokkal.

Most utánaolvastam, a brit gyarmatosítási törekvésekig nem nagyon tűnik zavarosnak a történelmük. Ott meg "...sign a controversial agreement in which the ethnic Pashtun and Baloch territories were divided by the Durand Line. This was a standard divide and rule policy..."

Tehát itt nem az afgánokkal ill. a vallásukkal volt az alapvető gond, hanem hogy kívülről megosztották őket gyarmatosítási célból, a tehetséges vezetőket félreállították/megölték.

Nyilván nem fogom 10 perc wikipédia-olvasással az afgán történelmet megismerni, de nem is nagyon kapcsolódik a poszthoz, ami viszont nagyon tetszett.
@Pipas: Tucanonak írod:..."levonják az adómból, és én fizessem a kölykeid iskoláztatását."
Ne Te fizesd! Tucano - ahogy látom - dolgozik, és adózik, mégpedig azért többek között, hogy az oktatást - mint állami szolgáltatást - igénybe vegye.
Ez a helyzet analóg azzal, hogy Neked pl. bonyolult hasi műtéted van mondjuk 2 milláért, és Tucano azt mondja, fizesd ki magadnak.
A dolog ilyen egyszerű, csak gondolkozni is kell néha gyűlölködés helyett.
@And37:
:))
Törzsi szervezetük miatt soha nem volt egységes állam, világ életükben egymást gyilkolászták, oda-vissza. No meg az áthaladó kereskedőket, hódítani kívánókat, majd újra egymást.
A terület átláthatatlan, a szövetségek egyik napról a másikra élnek és bomlanak fel, majd köttetnek az addigi ellenséggel meg.
A geográfiai adottságai miatt lehetetlen megszállni, lehetetlen uralni, értelmetlen oda kívánkozni...
Persze időnként kerítenek valami ideológiát, hogy mégis, miért - a bukás kódolva.
Amíg 2 élő ember ott marad, addig azok ott egymást gyilkolják majd.
B.Zsótti nevű hülyegyerek holnap vitriolozhat, bár Fabius meg olyan genya, hogy holnapután átírja a cikket, aktualizálja azt is... :DD
@épészmérnök:

Nem, nem:)
Tudat alatt nagyon jót választottál. Ha egy nem elfogult macskaszakértővel beszélsz, rájöhetsz, mennyi hasonlóság van a macska és a fidesz között:))

Azt meg se merem mondani, hogy kit milyen állathoz szoktam hasonlítani. ( Vérmókusok külön faj:))))

Ha még sokáig Chilében maradsz, egész rendes rontás/átok gyűjteményed lesz. Ezt a sírbotozást nem hallottam, de elég hátborzongató. Boszi vagy?
@Pipas:

Szerintem államosítani kéne mindent, nem? Most képzeld el, az én adómból kiképezik a szakmunkásokat. Fodrász, meg vízvezeték-szerelő, szakács stb. Megszerzi a papírt, aztán még én fizetek a szolgáltatásaikért. Sőt, a kis genyák, el is húznak külföldre.
Az oktatás, ja bocs, ezt a kifejezést már nincs pofájuk használni (pedig az önkritika nem bántja őket amúgy), szóval a köznevelés közszolgálat. Mindenkit röghöz kéne kötni. Ha valami megvan a nemzeti keresztény jobboldalban, az erkölcsi felsőbbrendűség mellett, az a kiszámíthatóság és következetesség.
@a szív fészkei: "Ha valaki kiemelkedő iszlám személyiség azt mondaná, hogy ácsi, ez nem tesz jót a renoménknak, az sokat dobna a helyzeten."

www.iran-press-service.com/articles_2001/mar_2001/taleban_statues_3401.htm

Nem nagy személyiségek, és csak Irán, Malajzia és Egyiptom részéről rosszallták ebben a cikkben, de ha a fejlett arab országokat nézzük, ez 100% fölötti. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: akkor mint a buzkasi. Wikipédiából mindenesetre szebb világképet olvastam ki, de lehet csak azért mert azt szerettem volna. :)
@Orica Középföldi:
A macsekokat kéretik nem bántani! Minden állat többet ér amúgy is bármely fideszmakákónál! :)
Volt idő, sajnos megéltem, mikor a bölcs kormány, pártfőtitkár stb. megmondta, hogy melyik egyetemre, főiskolára hány tanulót szabad felvenni, azok között mennyi legyen a fizikai munkás szülők, a párttitkári beosztásban lévő,a szoc.hazáért érdemrendes szülők leszármazottja.
Aztán azt is megmondták, hogy ki hol és mit akar dolgozni.
Akit elnyomtak és sanyargattak, mint pl. szegény Hoffmann Rózsát, azt rögtön valamely minisztérium állományába vették fel, aki élvezhette a rendszer előnyeit, az lehetett akár tsz, könyvelő, részlegvezető, vagy tanár is valamelyik vidéki kisközségben.
Most a nagy egyeztetés után csak a felvételi ponthatárokat kell teljesíteni, és máris ingyen tanulhat a fiatal, aztán itthon kell majd dolgoznia a tanult szakmájában, ha van állás, munka, ha nincs!
Bár a létrehozandó egymillió munkahely között biztosan válogathatnak majd?!
@saravad:
Felénk nincs apránként egy mesterember sem, mind külföldön dolgozik. Akkor most őket holnap a bolsevik pártunk hazakényszeríti?
Vagy mégis, hogyan?
Csak a diplomás maradjon, más mehet?
Azok taníttatása nem téma? Még...
AZ majd holnapután lesz téma...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "mikor csak az a biztos, hogy akit most akasztanánk az meg is érdemli?!"

Értem. Tehát a mostaniaknál te sem mondod, hogy bírósági tárgyalás kell. Ez a kiváltság csak a szocikat és ballibeket illeti meg, főleg pedig az, hogyha a bíróság kimondja róluk, hogy ártatlanok akkor rájuk semmiképp sem alkalmazható majd a "csak az a biztos, hogy ők is megérdemlik" kitételed. :)
@And37:
Rövid összefoglaló:

www.origo.hu/nagyvilag/20010919afganisztan1.html

Még rövidebben...
1773: Az új sah, Timur Kabulba teszi át székhelyét. Lázadás tör ki.
1793: Timur 23 fia közül az egyik, Zaman Mirza puccsal átveszi az uralmat. Lázadás tör ki.
1799: Testvére, Mahmud megdönti Zaman uralmát és megöli. Polgárháború.
1803: Testvére, Shuja megdönti Mahmud uralmát. Lázadás tör ki Kasmírban.
1809: Mahmud visszafoglalja a trónt. Polgár-testvérháború.
1815: Mahmud megvakíttatja saját főminiszterét.
1818: A vak főminiszter fia, Dost Mohammed elűzi Mahmudot. Anarchia.
1823: Dost Mohammed összeveszik testvéreivel, gyilkosságok, polgárháború.
1838: Brit invázió. Shuja visszatér és sah lesz. A britek egy része kivonul.
1841: Felkelés. A briteket és Sir Alexander Burnes parancsnokot lemészárolják.
1841: Béketárgyalások. Dost Mohammed fia tárgyalás közben megsértődik és leszúrja a brit küldöttség vezetőjét, Sir William McNaghten-t.
1842: A maradék britek kivonulnak Kabulból. A 17 ezer fős sereget az afgánok a béke ellenére megtámadják. Egyedül a sereg orvosa menekül meg élve.
1842: Shuját meggyilkolják.
1842 decemben: A britek elfoglalják Kabult. Dost Mohammed lesz a sah, ezúttal Emír címmel.
1848: Az emír ellen fellázadnak, de a lázadást leverik.
1863: Dost Mohammed fia, Sher Ali Khan lesz az emír. Testvérei fellázadnak.
1878: A britek és az oroszok is megtámadják az országot. Az emír elmenekül. Kabul a briteké.
1879: A briteket lemészárolják Kabulban.
1879: A britek visszafoglalják Kabult. Az emír Abdur Rahman Khan lesz. Polgárháború.
1881: A lázadókat lemészárolják.
1888: Az emír unokatestvére fellázad. Száműzik.
1901: Az emír fia, Habibullah lesz az új emír.
1912: Lázadás, polgárháború.
1919: Az emírt meggyilkolják. Lázadások.
1919: Az új emírt, testvére gyilkosát 6 napi uralom után szintén megöli unokaöccse.
1921: Harmadik brit-afgán háború. Afgán győzelem. Amanullah reform uralma.
1924: Lázadás tör ki. Az emírt (új neve: padisah) csaknem elűzik.
1929: A padisahot, Amanullahot megdönti Nadir Sah. Lázadások.
1933: A reakciós padisahot egy diák megöli.
1939: Felkelés.
1953: Daud min. elnök. Szovjet barátság kezdete.
1973: Daud Khan puccsa, a padisahot elűzik. Köztársaság kikiáltása.
1975: Daud kiirtja ellenfeleit.
1978: Puccs, Babrak Karmal megöli Daudot. Taraki az elnök.
1979: Megölik az USA nagykövetét.
1979: Puccs. Hafizullah Amin megöli Tarakit és elnök lesz.
1979: Puccs. Amint megölik, Karmal lesz az elnök.
1979: Szovjet invázió kezdete.
1986: Karmalt szovjet deszantosok megölik. Najibullah az elnök.
1992: A modzsahedek elfoglalják Kabult. Rabbani az elnök.
1994: Dostum és Hekmatjar puccsa. Kabul maradékát lerombolják.
1996: A Taliban elfoglalja Kabult. Tömeggyilkosságok. bin Laden ideköltözik.
1998: Kivégzik az iráni nagykövetet(!!)
1999: Tömegmészárlások a hazarák (törzs) között.
2001: Egy orgyilkos megöli Sah Maszúdot, a lázadók vezérét.
...................................
@Con Storm: "Pl. nézd meg Egyiptomot! Ott évezredek óta áll a Finx! "
Amit a muslim brothers épp most próbál eltüntetni a nagy mohamedán hit nevében. Esetleg a kopt keresztények is tudnának mesélni a muszlimok vallási toleranciájáról!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Minden állat többet ér amúgy is bármely fideszmakákónál! :)"

Na fuss neki mégegyszer! Csak a makákók védelme miatt:)
@Con Storm:
@ariel12:
A világ két legnagyobb Buddha szobrát azért
szétbaszták Afganisztánban.
Merthát Allah előtti időkből voltak,olyan meg nincsen ugye.
Itt a legújabb bejelentés a felsőoktatásról!

Giró -Szász András kormányszóvivő és Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter vasárnap délután 1 órától sajtótájékoztatót tartott a felsőoktatásról. A tárcavezető megerősítette a kormányfő szombati mondatait, miszerint eltörlik a keretszámokat és minőségi feltételt vezetnek be a felvételi során. Sok részletet azonban nem árultak el, a hallgatókkal történő egyeztetés, valamint a szerdai kormányülés után jöhetnek további információk, miközben a februári felvételi határidő vészesen közeledik.

www.portfolio.hu/gazdasag/itt_a_legujabb_bejelentes_a_felsooktatasrol.177166.html
@Orica Középföldi:
Basszus...
Én kérek elnézést a makákóktól!
Javítsuk ...tetvekre! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Meglep, hogy nem bízol a vezetés bölcs előrelátásában. A gimnáziumi férőhelyek 40%-os mérséklése, a szakközepek szintén mérséklése, a szakiskolák 3 éves, 0 informatika és kb. 0 közismereti oktatása, a nyelvi képzés reformja mind-mind azt a célt szolgálja, hogy a fiatalok a jövőben itthon maradjanak. Közmunkásnak vagy minimálbéresnek a stratégiai partnereknél. Alacsony hozzáadott értékű és elavult technológiákon alapuló unortodox gazdasági rendszer a cél.
@Orica Középföldi: JÓzsef Attila. Hazám.

Ezer esztendő távolából, hátán kis batyuval, kilábol a népségből a nép fia. Hol lehet altiszt, azt kutatja, holott a sírt, hol nyugszik atyja, kellene megbotoznia.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Akkor Tímur és népes familiája a Tímur és csapata. Vagy Alibaba és a 40 rabló?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A tetveket megeszik a katicabogarak. Miért fogod rájuk, hogy gusztustalanságot esznek?

Nem tudsz olyan ocsmány állatot mondani, mint ezek, már én is próbáltam régebben.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ezek szerint csak nem értek rá lerombolni a szobrokat. :)

Azért nem vágyom erre a történelemre.
@saravad:
Lesznek frankó kubikusmunkák, mocsárlecsapolások, uradalmi cselédképzők?
Vonzó lesz itthon maradni a fiataloknak!
:(
@Habakuk999: tényleg Egeret régen láttam, ő biztos adna zoológiai tippet :-), de ha jól értem, Geo is mintha biológus lenne.

Hahó, Egér!
@Habakuk999:
Őőőőő... majd kikérjük Egér kolléga szakértő hozzászólását is e témában, evégre ha megfelelően elgurul egy biológus gyógyszere, remekelni tudhat! :D

Azért az a kopasz kutya, meg ez is top cuccos:
t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSgr1TRgI_GEMcx01dwWfooDt50ej-cR3Ue7GjgFPB3gNJxqxCQeQ
www.wercsy.hu/kepek/allatok/20060701203118.jpg
ariel12: "Esetleg a kopt keresztények is tudnának mesélni a muszlimok vallási toleranciájáról!"

Ebben igazad van, bár azért felétek sem ártana tanulgatni még a vallási toleranciát.

"Az izraeli katolikus keresztény zsidók hivatalos tiltakozása a jeruzsálemi örmény Szent Kereszt monostort és temetőt ért vandalizmus kapcsán. (Aki nem tudja, mi történt. Egyes orthodox zsidó fiatalok a vallásosságukat abban élik ki, hogy feliratokat fújkálnak keresztény szent helyekre: "Jézus egy kurva fia volt." "Júdás Makkabeus legyőzte Jézust." "Boldog Hanukkát!")

www.catholic.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1652%3Aagain-vandalism&catid=2%3Alatest&Itemid=9&lang=en
@épészmérnök:

Hát nem ebben az összefüggésben gondoltam.
NYUGI, A HÉTFŐI CÍMLAPON OTT LESZ A LISTA AZOKRÓL AKIKKEL SZOMBATON BESZÉLGETETT A ROMKOCSMÁBAN!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az csak egy egyetemista volt aki szorgalmasan tanult amíg várta a miniszterelnök (urat). Amikor megérkezett akkor gyorsan az ingébe dugta a jegyzeteit mert, hogyan nézett volna ki, hogy mindenféle cetlikkel fogadja öszentségét. Talán még azt gondolták volna, hogy ott vannak a kérdések amiket felszeretne tenni. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: jézusatyám, ááááááááááááááá..... az a horgolt kiskabát...
Lehet találni ok-okozati összefüggést Orbán és a diákok romkocsmában történt találkozása és az eddigi tüntetések valamint a Humán Platform által hétfőre /17-re/ meghirdetett tüntetése között.
A napok óta tartó diákmegmozdulások nem jutottak nyugvópontra, láthatóan több szervezet csatlakozásával tovább folytatódnak. A résztvevők köre is kibővül a hétfői tüntetés során, a köz-és felsőoktatás, a kultúra, az egészségügy és a szociális szféra képviselői együtt lépnek fel.
Miután egyre nagyobb erők koncentrálódnak a napokban, a kormány a felsőoktatás méregfogát kívánta gyorsiramban kihúzni a romkocsmás értekezéssel, miután ez az az embercsoport, amelyik a legkönnyebben mozgósítható és meglehetős vehemenciával bíró tömeg is. Nem kétséges, hogy Orbán döntése nem kiszámított alapokon történt, mindössze improvizált a kialakult helyzet tompítása érdekében.
Nem lehet kétséges, hogy a beigért előnyös feltételek részletes kidolgozása után nem lesz ilyen igéretes a leányzó fekvése, mint ahogyan első blikkre most kinéz.
A Magyar Nemzet nyilvánosságra hozott listájának a célja nem más, mint a megfélemlítés. Vajon melyik szülő nem vonja hátrább a gyermekét a jogaikért küzdők első soraiból, amikor egyértelműen látni lehet, hogy a listázottak a jövőben a tanulmányaik során hátrányokat szenvedhetnek. Ez az ifjúság átnevelésének markáns megnyilvánulási módja volt a sajtó általi kipellengérezés által.
Miután a HÖOK egyértelműsítette, hogy a kormánnyal való tárgyalása időintervallumban rövid lesz, két szó lehetőségével: Igen vagy Nem, a kormány számára ez a vehemens hozzáállás nem jelentett előnyös tárgyalási poziciókat. Ennek megelőzésére is jó volt a romkocsmai találkozó.
Egyébként a jövőben a kormánnyal tárgyalni kívánó szervezeteknek el kell érniük azt, hogy a tárgyalások színhelyeit saját maguk válasszák meg, méghozzá semleges környezetben. Tárgyalási atmoszférában nem mindegy, hogy "lábhoz" rendelt helyszínen, vagy kiegyenlített poziciókban folyik-e a tárgyalás.Lehet, hogy ez nem tűnik lényeges körülménynek, azonban az alárendeltség helyzetét legalább kizárja.
A kormányfő csak fidelitasos diákokkal találkozott

Orbán Viktor szombaton jelentette be, hogy finomítanak a felsőoktatási rendszeren, miután egy elit romkocsmában diákokkal találkozott, a megbeszélést a Terrorelhárítási Központ védte. Akkor még nem lehetett tudni, kikkel tanácskozott, ám Giró-Szász András ma egy újságírói kérdésre elárulta, a Fidelitas szervezte meg a találkozót. A kormányfőt egyébként korábban a HÖOK is többször egyeztetésre hívta, de a miniszterelnök közölte, ez Balog Zoltán dolga.

Orbán Viktor szombaton a romkocsmázás után a hvg.hu-nak azt mondta: eltörlik a keretszámokat, majd a Facebookon megjelent videóüzenetében közölte: szerdáig új felsőoktatási rendszert kell kidolgoznia Balog Zoltán emberierőforrás-miniszternek.

atv.hu, hvg.hu, MTI
@CICMÓK:
Fidelitas-os kiskancsók lesznek, meg a helyi IKSZ munkaközösség felszopói.
Nem fogunk annyira meglepődni... :))

@ariel12:
Kérdések? Le is lőtték volna érte! Bolond vagy te... Egy sincs olyan bátor, a TEK-esek ki is lőtték volna. Ide komoly testüregmotozás után mehettek be csak - a poharakat is hogyan csempészték be...??? :D
A 1,5 literes tömény ásványvízzel pedig ki jutott be?
A H.Bercike lehetett, neki már befér...
@CICMÓK:
Te, ez a klimó valami buzibár egyébként?
Merthogy a műsorlistán ez van:

"Belépő: 2000 Ft (23h-tól, csak fiúknak, lefogyasztható)
"

Amúgy egy kis leírás, mert annyira ez nem igazán "romkocsma"...

"Vélemények
apuska:

"2010. június 12-én hatalmas csinnadrattától kísérve a Bazilika és a Roosevelt tér között megnyílt a belváros egyik legtrendibb, egyúttal legellentmondásosabb szórakozóhelye. Azóta is szájról-szájra terjed a kocsma, étterem és zenés-táncos szórakozóhelyként funkcionáló gyönyörűen felújított patinás bérpalota híre, amelyben lakozik fényűző látnivaló sok ezer, s melyben a néhai miniszterelnök Tisza Kálmán fia, gróf Tisza István 1861-ben született.

Az utcafront olyan, hogy az alapján be se mernék lépni. Első benyomásra, akár egy turistákra szakosodott ötcsillagos étterem, amire stílszerűen az ötpontos logo egy dobókockányival még rátesz, hogy aztán a kapu boltíve fölött ékeskedő Hungaria Pezsgőkert felirat teljesen bezavarjon: jó helyre jöttem? Bemenjek, vagy ne menjek?

Szerencsére itallap már van, így be lehet lőni laposabb pénztárcához is a helyet. Oké, két sörre még futja, hajrá! Főleg, hogy a búzából a világosnak árában mérnek, és hogy másfél decis egységben mérik a bort, aminek az ára decire visszafejtve nem is olyan vészes.

A bejáró, mint egy vörös szőnyeg, hogy kevésbé legyen kényes: linóleumból, aminek felülete az a tapadós fajta, ami a fehér csík mögé volt felragasztva a metróperonon, régen. Körülötte parketta. Tisztességgel lerakva, rajta drága dizájnbútorok ideális sűrűségben, szemben a pultban megszámlálhatatlan a személyzet, akik bár alig volt még rendelés, látványosan tettek-vettek. Tágas a légtér, a plafon grafikusokkal megkomponáltatott festett színes, a terem vége kőfal, a másutt lemosható szürke betonfalra pedig hol horgolt falvédőt raktak, hol válogatott óriásposzterekkel tapétázták – annyi féle anyag keveredik üde harmóniában ezen az ügyesen megvilágított helyen, hogy biztos mindenki talál közte valami neki való kedvest. Nagyon retro! Mindjárt látszik, hogy az Ötkert egy luxus romkocsma igényeseknek és sznoboknak, pedig itt még nem is mentünk tovább az előtérnél.

Még! De annyi volt az inger, hogy még rendelni se volt időm, már csábított is tovább a többi helyiség. A névadó kerthez közelítvén a nemdohányzó részből egy mértékletesen füstösebbe kerültem, balra a leves-második-sütit kínáló menütől a hamburgerig több félét elkészíteni képes konyha, jobbra egy másik pult, néhány bárszék és asztal, és a különböző magasságokban belógó lámpák alatt két óriási legofigura képe, ami mögött mosdók bújnak, viszont másutt ebből is jut még. Hihetetlen, de a gangos udvar erkélyei alatt újabb pultok sorakoznak, a borostyánnal körülhatárolt lampionok alatt középen kaptak helyet a koraesti beszélgetésekre tökéletesen alkalmas padok, kerti székek és kápás ló (lólengésre alkalmas tornaszer), melyek néhány mozdulattal összecsukhatók és odébb rakhatók, hogy aztán nyári estéken vízpermettel hűsített tánctérré változhasson az egész. No de ősszel és télen? Az első tervek szerint befedik, csak az a kérdés, mennyire lehet majd befűteni? Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, valahogy ezt is megoldják. Mert igény van rá, a kiemelkedő minőségre és a főként Tilos DJ-k nyújtotta változatos zenei alapra fizetőképes kereslet mutatkozik, olyannyira, hogy a menő külföldi klubok mintájára bizonyos létszám fölött nem engednek be több embert, amíg ki nem megy ugyanannyi.

És akkor még mindig nem fogyott el a sok csodálatra méltó elem! Van ott még több extra kényelmes ülőgarnitúrával berendezett terem, amolyan kastélyba illő perverz öreg bácsis és pajzán fiatal lánykás könyvtárszoba, amihez hasonlóval a Most! kortárs bisztróban találkoztunk először, de sokkal kevésbé autentikus kivitelben. Jut eszembe, azt mondtam már, hogy kortárs képkiállításoknak is jutott egy sarok?"

Pár száz méterre a Parlament.

indafoto.hu/kocsmablog/image/9267527-26e3cf25/323425

Inkább "trendi" nyálgép hely lesz ez...
@Mariann19: "a tárgyalások színhelyeit saját maguk válasszák meg"

Ezzel vélhetően tisztában vannak, hiszen nem mentek el a miniszter meghívására, viszont meghívták Orbánt az egyetemre.
Kíváncsian várom, vajon Gíró-Szász ezúttal is fontosnak tartja-e majd arra kérni a lapot, hogy készítsen listát a "másik oldal" prominenseiről - így például őróla, a maga 12 évével - is...

bio
Hosszúkás a video, de Kubatov bajtárs a saját szájával mondja ki, hogy nem csak a szimpatizánsokról vezetnek nyilvántartást, hanem minden állampolgárnak van kartonja.

Durvadurvadurva!!!

vastagbor.blog.hu/2012/12/16/fidesz_top_secret_a_kubatov-lista_a_gyakorlatban?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_12_16&utm_campaign=index
@épészmérnök: "Meghívták Orbánt az egyetemre."
Igen, ők felismerték a helyzetet. Viszont a megfogalmazásomban nem az egyetemistákról írtam konkrétan, hanem "tárgyalni kívánó szervezetekről", általánosságban.
@aranyhorcsog: pont most volt címlapon a hetiválaszban

PÁJÁZAT KIRÁJ évi 300 csilliárddal...

a tejjes magyar felsőoktatás 3 szorosát vitte el eddig...

közgép = 3x felsőoktatás...

tessék válasszatok ...
@a szív fészkei: "Vidám élet a TEK-eseké, hejhó! Egész évben jelmezbál: tavaly hajlékonynak öltöztették be őket, akik koözé alászállt a kerál, idén deáknak. Jövőre ők lesznek Miss Hungary. Agyuk majdnem annyi, harcolnak a világbékáért. "

drorbán = UNORTODOX MATYI KIRÁJ ...

itt nem ő öltözik álruhába, hanem a nép :))))
@épészmérnök:

Akkor nem csak a Kádár III/III. listáival tartoznak a görény fideszesek,

hanem mostmár a Kubatov kartonokat és ügynököket is nyilvánosságra kell hozni.

A belső elhárítás fölszámolása a diktatúra vége.

Ezt nem lehet mostmár így hagyni.
@Zuzu Petás: "Töröknél az a probléma, hogy nincs diplomája? Értem. xxxxné miniszterasszonynál ez nem probléma? Vagy dajcstominál?"

Bocsi, Tomikának volt - khmm... lett... - diplomája. Emlékszünk is, mikor amúgy antréként, fel akarta függeszteni az aktuális MLSZ-elnököt, Kovács Attilát, a keletkezett botrányban - már, hogy van-e joga hozzá egyáltalán - azt bírta mondani egy elismert, rutinos sportjogász érvelésére, hogy ő - Deutsch - jobban tudja a dolgot, mert friss a diplomája, még emlékszik a paragrafusokra, mert frissen tanulta őket, a sportjogász meg már régen :D

Fiatalabb, illetve rosszabb memóriájú olvtársaimnak: ez nem poén: igen, Deutsch valóban ezzel az érveléssel próbálkozott, és teljesen komolyan.

bio
@épészmérnök:
REMÉLEM IS!
Az enyém mellé odaírhatják a következőket is:
- Azt mondta, hogy a fennsegges Bolseviki de'Piktor és az ős seggnyalonc csűrhéje bekap6ssa!

Nyugodtan, akkor maradjunk tényszerűek, nem ám csak az írják rá, hogy nem vagyok szimpla seggnyalonc fideszdroid!
No nem az enyémet, csak valami tenyészménesben szaladgáló paci pici himbilimbijét
@Vitéz László:
Márpedig, mint tudjuk a nemoligarcha Simicska ettárs és Zrt-je 3x-os áron dolgozik, ha szerény!
halló Fabius Mester ! erről kérek is egy posztot, ez a szóviccemm annyira jó:) mint a nem leszünk gyirmót meg hasonlók...

unrotodox mátyás kiráj:)

mátyás kiráj relódid...
Csak még egy vélemény a zajba:

Egyrészt aki komolyan veszi a diákönkormányzatot és tapasztalata is van, az nem a két éve egyetemre járó, és nem is a majdnem távozó végzős. Aki ilyesmivel lelkiismeretesen foglalkozik és érthet is hozzá, az már ott van jóideje, és eleve hosszabb ideig lesz. Ez van.

Másrészt a diákönkormányzatokban aktív emberek nagy része - nem mindenki!, és mellesleg jópár éves már az infom, a mai időkbe nem látok bele, de nincs okom feltételezni, hogy bármi változott volna a régi hagyományokból - akkora gazember, hogy jó részük politikus lesz. Nem szakmája szerinti termelő szakember. Akkora pénzhajhászás és mutyizás megy ott közéleti álarcban, hogy ez az egyik legjobb politikusképző.
(újra hangsúlyozom, nem mindenki, de kurvajó melegágy ez, sokan meg is csúsztak rendesen, meg is szedték magukat, és nem is aktuális az info, de sanszosan pontos még mindíg)

Tapsoltam is a hídfoglaló diákoknak, hogy nem az önkormányzatok szerplésmániásait követték. Összességében annyira hiteles ez a szerveződés mint a szakszervezetek.
@bioLarzen:
Kijafasz az a D.Tompika? :))
Ne tessenek viccelni, még a végén valami valós "embernek" gondolnánk...
Gerince van?
Nincs, tehát max. valami csúszómászó lehet csak.
@Jofiu:
Ennél talán már csak a Fidelitas nevű kísérleti majomképző a durvább... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a TEK honlapot inkább...

a világ eygetlen titkos szervezete aki reklámozza az arcait... és büszke a fiaira. :))))
@épészmérnök:

Ja, és tényleg durva.

Ezek nem civil aktivisták, hanem ügynök-alakulatok, akik bekukkantanak minden kunyhóba, hogy megtalálják benne az ellenségeket.

Ezzel a 2009-2010-es választás törvénytelen.

Csalás volt a kétharmad.

A választás - titkossága - nem teljesült, mert minden választót egyenként lekádereztek.
@Dr. simonmondja.: "Ezt nem lehet mostmár így hagyni. "

A Magyar Narancs szerint Szanyi választási brókerkedéssel vádolja a saját pártját.
@Vitéz László: Ez is jó: a népet öltözteti maszkabálba, főleg ha miliárdos TEK-es népről van szó. ;-DDD Sokba van a ruhapénz.
ehhh, mi itt sokan, az ikszedik senkik napok óta ezt óbégatjuk, cseppet lassúak a "politikusok"

Az LMP szerint "kódolt üzenet" volt Orbán Viktor miniszterelnöknek a felsőoktatás átalakításával kapcsolatos bejelentése.

Karácsony Gergely, a párt frakcióvezető-helyettese egy más témában tartott vasárnapi budapesti sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva azt mondta, a kormányfő szombati nyilatkozata "kódolt üzenet volt, és nem lehet tudni pontosan, mit jelent".

Orbán Viktor a Facebookon szombaton megjelent videóüzenetében közölte, el kell törölni a keretszám-szabályozási rendszert; azoknak, akik teljesítik a szükséges követelményeket, és elszántak, hogy tanuljanak, majd Magyarországon dolgozzanak, továbbra is ingyenesnek kell maradnia a felsőoktatásnak.

Karácsony Gergely a sajtótájékoztatón utalt arra, hogy az azóta megjelent szakmai vélemények szerint a kormányfő "megpróbálja az egyetemek nyakába varrni" a probléma megoldását. Hozzátette: ha a költségvetés nem biztosít jelentős pluszforrásokat a felsőoktatásnak, akkor "ebben a formában a keretszámok megszüntetése gyakorlatilag a magyar felsőoktatás fejre állását eredményezné".
@Dr. simonmondja.: "A választás titkossága nem teljesült, mert minden választót egyenként lekádereztek."

Huh. Erre nem is gondoltam. Döbbenet. Igazad van.
@And37: Ja tényleg, Irán uszít mások ellen. De a téma a Magyar Nemzet aljas listázása, mint olyan.
A listázással én sem értek egyet, de azzal sem, hogy 5 éven túl is az állam finanszírozza a hallgatók egyetemi képzését. Max. 5 év, az orvosin 6, amit a közösből fizetni kellene, egy nappal sem több. És semmilyen indok alapján nem növelni. Aki felvételt nyert egyetemre és nem tudja azt 5 év alatt elvégezni az vagy menjen át fizetősre, vagy menjen szakmát tanulni de ne pazarolja az adófizetők drága pénzét.
@a szív fészkei: ???? mi jó??? dehogy jóóó....

ez eccerűen ZSENIÁLIS:...

unortodox Mátyás: a népet öltözteti álruhába :)))

nekem nagyon teccik ...
@épészmérnök: Úgyis van.

Ha 2009-ben ezt tették, akkor 2010-ben még megvolt minden listájuk, ugye ?

Kubatov maga döntötte el - bele a pofánkba 2010 áprilisban, hogy ez így teljesen okés.

Tehát a 2010-es választásokat ezekkel a listákkal

..... nyilt választásokként - nyerték.

szó se volt demokratikus választásokról.

A demokratikus választáts - titkos -.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az bizonyára a doktorképzőnek felel meg ebben. : )
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Bazze, ezek a mogyoróidat is egyenként megjelölik mókus tezsvírem! :))
Hehe, Orbán Pártfőtitkár elvtárs még a saját wamzer KISZeseitől is fosik :o)))

"A kormányfő csak fidelitasos diákokkal találkozott

Orbán Viktor szombaton jelentette be, hogy finomítanak a felsőoktatási rendszeren, miután egy elit romkocsmában diákokkal találkozott, a megbeszélést a Terrorelhárítási Központ védte. Akkor még nem lehetett tudni, kikkel tanácskozott, ám Giró-Szász András ma egy újságírói kérdésre elárulta, a Fidelitas szervezte meg a találkozót."
@zgabi: nyitott kapukat döngetsz, most is ez történik.

Unalmas ám ez, hogy nem cáfoljátok az érveket, hanem előhoztok más valamit.
@épészmérnök: Hát ha ketten egymás mellett hanyatt, úgy vagy inszemináció a mgoldás, de ahhoz kell egy harmadik is, vagy tényleg a hiperbola és annak mentén röppálya az életet rejtő magocskáknak. De akkor a pasi Guinness-rekordgyanús.
@Dr. simonmondja.: ezt fel kell turbózni, ez még a felsőoktatásnál is fontosabb téma!
unortodox Mátyás kiráj: a népet öltözteti álruhába
@zgabi: Mondjuk erről egy demokratikus, nem hazug kormánnyal és normális ellenzékkel lehetne is beszélni.
@a szív fészkei: "vagy inszemináció a mgoldás, de ahhoz kell egy harmadik is"

Majd megkérik a plébánost.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én is beadtam, ütős. :-DDDDDDDDDDD Kb. ezt a hangnemet érdemli már.
@Putyilov gyári melós: Hát ez kurvanagy. Konzultálhatott volna a saját gyerekeivel is akár és ennyi. : /
(vagy pont így volt?)
@zgabi:
Ez most is így van már... :))
Csak nagyon nem reklámozzák!
@épészmérnök: Ja, az bájoligában otthon van: bibe,bibeszár, méhecske, Szentlélek.
A Hírcsárda mai értesülése szerint a következő lépés a felsőoktatás általánosan kötelezővé tétele lesz, valamennyi magyar állampolgár számára.
@CICMÓK: erről nem lesz lista, ezeket az arcokat a TEK honlapján nézheted meg bármikor...

ez az egyetlen világhírű titkosszolgálat :)))):)))

(ma nagyon jo vagyok, a szokásosnál is sokkal jobb:)
@zgabi:
Most 6 évet finanszíroz, utána fizetni kell. Ennyi ráhagyást szerintem el lehet fogadni. Én pl. dolgoztam nappali fősuli mellett és bizony volt, hogy nem tudtam sok kurzust felvenni emiatt, élnem meg csak kell valamiből.
@Vitéz László: Igen, unortodox Matyikiráj - volt már egy, itt van a klónja. Hol van egy morzsolgatnivaló búzaszár?????? Pont annyira csak sámlin látszana ki az aranylóból.
@Putyilov gyári melós: nem értek egyet !

a fidelatissal sem találkozhat... már tőlük is fél...
ja és azok 28-30évesek mert 15 éve egyetemre járnak...
ezek simán JÓL FIZETETT ÁLRUHÁS tekes legények voltak...
nem véletlen nem kellett megszólalniuk a "beszélgetés" alatt
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hol az a sérvkötős kép, meg akarom nézni, meee golyóálló rucit ez a bátor ember nem vesz fel, hisz a pocak a halála ;)
@Dr. simonmondja.: "Ha 2009-ben ezt tették, akkor 2010-ben még megvolt minden listájuk, ugye ?"

Gondolom, bizonyítani kellene, hogy a képviselőválasztás idején is megvoltak a listák, mert ez csak következtetés részünkről, gondolom én. És a vallomás sem bizonyító erejű, amennyire tudom, a listákat kellene felmutatni. Azért a nyomozás megkezdéséhez gondolom, elégnek kellene lennie a gyanúnak, ha a főügyész nem az lenne, aki.

Jogászokat kellene kérdezni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A focistán nem látszik, teljesen be van gombolva, a testőrön türemkedik a cuccos...
HVG.
@a szív fészkei: olyan vagy, pedig éppen a múlthéten tudtam meg, hogy azon ember vagy 1x nyelven beszélt folyékonyan, oszt mégis micsoda selejt egy ember volt...
@Dr. simonmondja.: Ha a négyévenkénti szavazósdival bármi is változhatna, már rég betiltották volna.

Brihihihi ;)
@épészmérnök:

Gyurcsánynál egy félmondat is bizonyító erejű volt.

Ezt nem a fidesz hadbírósága fogja eldönteni.
@épészmérnök: Akkor kérd vissza az adómat Dajcstól meg a többi kormányközeli fityfasztól, jó??? Előre is kösz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Csakszólok hogy ez Fabius blogja, ahol még él a remény, izzik még a parázs...
@épészmérnök: Jaj, bocs,nem neked akartam ezt, hanem annak valamilyen gabi nicknek a nagy hangjával.
@Dr. simonmondja.: mit lehet ilyenkor csinálni?
Tudomásomra jutott egy bűncselekmény. Állampolgári kötelességem ezt jelenteni. Hová? Kinek?
@a szív fészkei: nálam ilyen nick nincs, valszeg kevésbé vagyok türelmes mint te :-)
@épészmérnök:

..., hogy bűncselekmény a választás rendje ellen...

A Vastagbőrön Zero és a filmes fideszes vajon előrehozott választásokra gondol ?
@a szív fészkei: Hol van az még kislány ? Napokra sem látunk előre.
Fabius öszefoglalom Neked !

a "10-15" "diák" a "luxus romkocsmában" az fidelatis sem lehetett...
már tőlük is fél... amugy sem ugy néztek ki, hisz a fidel itass fiuk azok 28-35 évesek mert 10-15 éve egyetemre járnak...

ezek simán JÓL FIZETETT ÁLRUHÁS tekes legények voltak...
nem véletlen nem kellett megszólalniuk a "beszélgetés" alatt...
a tek az egyetlen "VILÁGHÍRŰ titkosszolgálat"

unortodox Mátyás (kiráj), ő a népet öltözteti álruhába

unortodox szavak kigyűjtve:
-10-15 (a népet megszámolni se lehet, elvont fogalom)
-luxus romkocsma
-fidel itass (amugy a szoci etess párja)
-világhírű titkosszolgálat
-unortodox Matyi (nem Mátyás, mert ahhoz még picike)
@bigthereal: biztosan nem. hülye vagyok, mint a tök, csak te vagy a lámpás a pöcegödörben. én oda nem követlek.
@MACISAJT:

Ezzel a Nagy Dáviddal és a felsőoktatásban eltöltött idejével semmi bajotok nem volt, amíg eljárt szépen a Fidelitas gyűléseire és mély kussban volt a tavaly elkövetett ámokfutáskor is.

Most lett népellenség mikor már neki is teleszaladt a fasza veletek. Ahogy most lett népellenség Molnár Attila is, aki azt merészeli állítani, hogy nem ő lopott Semjéntől, hanem fordítva.

Ezzel a mieinket is beáldozzuk hozzáállással annyi a problémátok, hogy a konzervatív értelmiség is azt mondja rá: menjetek anyátokba vele.

velemenyvezer.blog.hu/2012/12/13/semjen-ugy_a_jobboldaliak_elvtelenul_lapitanak

konzervatorium.blog.hu/2012/12/12/molnar_attila_karoly_es_a_jellemorias_elitek

Lapozgasd. Az ilyen jellemóriások, mint te, eléggé helyre vannak téve bennük.
""Pontos jelölést kérek. Kettő darab kis vonal azt jelenti hogy az illető nem a barátunk."

"A célirányos listába is csúsznak be hibák"

zero ezeket emelte ki a szövegfolyamból a posztba:

"A kontaktolási listából is kettő lesz. Az egyik amivel kint dolgoztatok a terepen, ezt a lövőpisztolyos rendszerrel fogjuk berögzíteni, és van egy másik lista, amit viszont letelefonáltak, és telefonon jött vissza az eredmény, azt pedig minden egyes állampolgárnak a kartonjára kell majd fölrögzíteni egy másik szűrési rendszerben.""
Kun Béla speciel pont az Orbán Viktor volt.
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/28/Kun_bela.jpg
Garbai Sándor, a Tanácsköztársaság elnöke meg pl. a Pintér Sándor.
filmhiradok.nava.hu/watch.php?id=5415
filmhiradok.nava.hu/watch.php?id=5227
Vagy a Tisza István a Kövér László.
Aki nem hiszi nézzen utána.
@Orica Középföldi:

"A 1998-as HÖK-vezér mercivel száguldott a kormányba, és 2002-ben államtitkári székből állt fel:))
Ezt az egyet jegyeztem meg, ritka gumigerincű gyerek volt. Most is jó helyen ül. "

Szerintem te ra gondoltal:

hu.wikipedia.org/wiki/Szab%C3%B3_L%C3%A1szl%C3%B3_(tan%C3%A1r)

Lathato, hogy a Fidesz utanna sem engedte el a kezet...
@épészmérnök: JA, és Sliccnél kell doktorálni!!! Bolgárul.
@simple observer 1.0:

Igen, csak pontatlanul emlékeztem. Ennyire nem volt fontos:))
@irógép:

Kár ennyire felizgatni magad egy Bayer Zsolt cikken töki. Még a guta üt meg a végén.
@Baldrick68:

Na, kábé így egyeztetett Orbánka Viktorkával is annakidején Kádár,

hogy Stumpf tanár úr elvezette őket - a koleszlakókat -,

aztán megbeszélték az új ifjúsági szervezetet, mert a KISZ név már megkopott.

- Mit kívánnak a fiatalok, no ?

- Átnevezést János bácsi !

- Jóvan.

- Kerekasztalnál pogácsás rendszerváltást János bácsi !

- Szép....legyen akkor úgy, gyerekeim...
Zseniális építész- és villamosmérnökeink lesznek:[...]"2012-ben 369 pontja volt egy átlagos felvételizőnek. A legmagasabb ponthatárok a sok jelentkező, a kevés állami hely és a nagy verseny miatt jellemzően a gazdasági képzéseken, azon belül is a Corvinus Egyetemen voltak. 240 ponttal jellemzően csak költségtérítéses képzésre vettek fel embereket. Sok intézmény azonban direkt alacsonyan húzta meg az államilag támogatott képzésekre való bekerüléshez szükséges ponthatárt. Ilyen területek jellemzően a mérnöki képzések voltak. Például a Miskolci Egyetemen, a Pécsi Tudományegyetemen, az Óbudai Egyetemen és a Széchenyi István Egyetemen is elég volt 240 pontot elérni ahhoz, hogy valaki bekerüljön az államilag támogatott villamosmérnöki képzésre.

Ugyanígy az építészmérnöki, mérnökinformatikus, műszaki menedzser képzéseknél is elég volt a minimális 240 pont. Ennek köszönhető, hogy például gépészmérnöknek az első helyen jelentkezők 80 százaléka bekerült, a villamosmérnöknek készülőknek pedig a 92 százalékát felvették tandíjmentes helyre. Kis Norbert volt felsőoktatásért és tudománypolitikáért felelős helyettes államtitkár a ponthatárok júliusi kihirdetése után tartott sajtótájékoztatón arra a felvetésre, hogy nem tartanak-e attól, hogy a képzés színvonalának csökkenésével járna, hogy egyes műszaki képzésekre minimális pontszámmal is be lehetett kerülni, a helyettes államtitkár nemmel válaszolt." index.hu/belfold/2012/12/16/titokzatos_diakok_lettek_orban_tanacsadoi/
atv.hu/cikk/20121216_mi_nem_a_romkocsmakban_merengunk_magaval_ellentetben?source=hirkereso

Hétfő este ötre a HaHa mindenkit tüntetésre hív az oktatási államtitkárság Szalay utcai épülete elé.
@Fabius:
Akkor eggyel kevesebb kuminhuszár lenne. Huszerett ez az egész á le Parti Nagy.
@a szív fészkei:
Igen, és a nagy állami vállalatoknál fognak elhelyezkedni, Rába, villamosművek meg ilyenek és terveznek majd stadionokat és '44-es stílusú középületeket. Ezeket részben közmunkások, részben a Parragh-féle XXI. századi vörsönyképes szakképzésből kikerülő minimálbéres szakemberek fogják felépíteni. Vagy eu-s pénzből, vagy azeriból, amit almáért és dinnyéért fizetnek, ezt még nem tudom.
@Fabius: Jellemóriás, :-DDDDDDDDDDDD. Orvbűn után szabadon. Őt nehéz alulmúlni, lásd be.
@a szív fészkei: Felzárkóztatással kezdenek. Aztán, akinek nem megy, az nekifut még egyszer, de ha tényleg nem megy, akkor kihullik és próbálkozik egy szinttel lejjebb.

Miért lenne jobb, ha lenne 100 ezer szakközepet végzett 18 éves autószerelőnk, amikor már lassan mindenki gyalogolni fog ?

Akkora pangás van, hogy már csak szexmunkára kellenek a fiatalok.
Csak tanuljanak, ha akarnak.

Úgyis kevesen vannak, ne selejtezzük le őket ok nélkül, legalább.
Ha az ország szarban van, azt ne a fiatalok selejtezésével kalapáljuk helyre.

Dobjuk ki a hajóból inkább a fideszt.
@MACISAJT: Mi a répának trollkodol,ha rátok kíváncsi valaki rálép a fityusz.hu-ra.Megkapta viktorka a vágyott felhatalmazást és csak a barkácsjogászkodásra tellik neki a haverok meg a foci közpénzekkel tömése mellett!Áldozatokat hozat,ő meg szórja a fizetésemeléseket,költségtérités duplázást mindenfele.Ifjúkádereinek cégeket alakít,legyen hol semmittenni...
@a szív fészkei: @Vitéz László: @Dr. simonmondja.:

Az Ötkert, vajon hogyan találta meg a TEK, ORBÁN és a FIDELITAS? Ez egy kiváló téglaépület!

Kíváncsi vagyok ki tudja?
@a szív fészkei: Balogh páter megvilágosodott Orbán levelének hatására, amely ÁDVENTI AJÁNDÉK -

nemnemnemnem ez nem lehet igaz - ez teljesen csauseszkus, kim ir szen-es - sírok ne hagyjátok.... :..(
egészen elképesztő ez a komcsi banda....

a legaljasabb legmocskosabb kormány a rendszerváltás óta... orbánékat el kell kergetni!!!
@Dr. simonmondja.: A FideSSt mindenképp, de meg kéne tanítani tanulni is a fiatalokat általánostól kezdve. Mert egy házat, hidat, gépet meg kéne tudni hibátlanra tervezni esetleg. Teljesen színvonaltalan felsőoktatással hová jutunk? Szétvert, zsellérképzésre silányított szakmunkásképzéssel hová jutunk? Azért látok én még autókat, ne félj.
Rekesszük ki a kirekesztőket!
Harcoljunk a békéért!
DemokratiKUSSan!

Amúgy ezt a bájerzsóttit nem intézné már el valaki legalább annyira, hogy jogosult legyen a rokkantnyugdíjra!?
De azzal is megelégednék ha nem tudná leírni a magvas gondolatait.
@a szív fészkei: Ha műszaki diplomával változó is a tudásszint, azért nem kell ettől beszarni.
Az állásokban is változó a feladat.
Majd egymásra találnak a szintek és a beosztások.
Ami fontos, hogy mindenki hozza ki magából a maximumot.
Tábla a gimnazisták szombati demonstrációjáról:

GONDOLKODOM, TEHÁT PROBLÉMA VAGYOK

:-DDDDDD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Én még ilyen gyülekezetet nem is láttam. Tetszett, amikor az öreglány azt mondja a fiatalnak, előbb tegyen le valamit az asztalra és akkor.......

Ez olyan, mintha az orvos mondaná előbb gyógyuljon meg és utána jöjjön el hozzám.
@laci0011: FB: fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/483528_463630160340433_1174547691_n.jpg

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/61801_441232155931838_820760812_n.jpg Szöveg: "Rákbetegen spórolás: 2 milliárd

Új FTC staion: 12 milliárd
Új Loki stadion: 12 milliárd
Új felcsúti stadion: 4 milliárd
Ludovika Campus: 24,5 milliárd
Kossuth tér átépítés: 23 milliárd"
Na mi van T.FÜLKEFORRADALMÁROK,mia baj,? Maguk 3 doboz cigi -áráért azaz 2000 ft tandíjért.. 2 gomboc fagylalt áráért azaz 300ft vizitdíjért felgyújtották,szétverték Budapestet...Most mi a baj T.FÜLKEFORRADALMÁROK! Csak azt tetszenek kapni amire szavazni tetszettek....kifejezetten ezt a rezsimet tetszenek érdemelni ,semmi mást....HAJRÁ MAGYARORSZÁG,HAJRÁ MAGYAROK! Hihihi
@a szív fészkei: kulturalis forradalom, hisz mar a kedves keleti szel is megmondta, hjaa hogy ott is mar mas szelek fujnak az oktatasban, oda se neki...
m.cdn.blog.hu/hi/hircsarda/image/201212/201212_otkert.jpg Emberek,Orvbűnnel volt Hoffmann Rózsi is a TEK-es öregdiáktalálkozón spontán!!!
"Azt látom, hogy az egyetemeken, kulturális intézmények élén azok a régi vezetők állnak, akik nem tanulták meg a számítógépek használatát, fáznak az új technikától."

Nem kell a művészeti adatbázis Magyarországnak, még akkor sem, ha azt magánember a saját pénzén hozza létre...

Száz évvel van elmaradva a mentalitás. Borzasztó.

hvg.hu/hvgfriss/2012.50/201250_belai_gyorgy_az_artchivum_muveszeti_kutatoi
MEg a Zsótti von Semjén. Meg a többi bennfent cimbi, nem? Hírcsárda jobb, mint az eredeti, tényleg. Kb. ennyire külsősök voltak a kinyalt ötkertes banda tagjai.
@martinasz: rossz helyen jarsz, ezt keretik a mandinere, fideszhun, mnen terjeszteni ;)
„Akiben van tehetség, köteles azt kimûvelni a legfelsõbb fokig, hogy embertársainak mennél nagyobb hasznára lehessen. Mert minden ember annyit ér, amennyit embertársainak használni, hazájának szolgálni tud.” Kodály
@martinasz: Csibehusi, zavar van a mátrixodban? A túrórudolf-forradalmárokat tényleg a mandin meg a fidesz.hu-n oszd.
@Prof. Dr. Lencsés István:

Pár száz méter csak a Parlament, szóval a törzshelyük az 5kerben.

"Vélemények
apuska:

"2010. június 12-én hatalmas csinnadrattától kísérve a Bazilika és a Roosevelt tér között megnyílt a belváros egyik legtrendibb, egyúttal legellentmondásosabb szórakozóhelye. Azóta is szájról-szájra terjed a kocsma, étterem és zenés-táncos szórakozóhelyként funkcionáló gyönyörűen felújított patinás bérpalota híre, amelyben lakozik fényűző látnivaló sok ezer, s melyben a néhai miniszterelnök Tisza Kálmán fia, gróf Tisza István 1861-ben született.

Az utcafront olyan, hogy az alapján be se mernék lépni. Első benyomásra, akár egy turistákra szakosodott ötcsillagos étterem, amire stílszerűen az ötpontos logo egy dobókockányival még rátesz, hogy aztán a kapu boltíve fölött ékeskedő Hungaria Pezsgőkert felirat teljesen bezavarjon: jó helyre jöttem? Bemenjek, vagy ne menjek?

Szerencsére itallap már van, így be lehet lőni laposabb pénztárcához is a helyet. Oké, két sörre még futja, hajrá! Főleg, hogy a búzából a világosnak árában mérnek, és hogy másfél decis egységben mérik a bort, aminek az ára decire visszafejtve nem is olyan vészes.

A bejáró, mint egy vörös szőnyeg, hogy kevésbé legyen kényes: linóleumból, aminek felülete az a tapadós fajta, ami a fehér csík mögé volt felragasztva a metróperonon, régen. Körülötte parketta. Tisztességgel lerakva, rajta drága dizájnbútorok ideális sűrűségben, szemben a pultban megszámlálhatatlan a személyzet, akik bár alig volt még rendelés, látványosan tettek-vettek. Tágas a légtér, a plafon grafikusokkal megkomponáltatott festett színes, a terem vége kőfal, a másutt lemosható szürke betonfalra pedig hol horgolt falvédőt raktak, hol válogatott óriásposzterekkel tapétázták – annyi féle anyag keveredik üde harmóniában ezen az ügyesen megvilágított helyen, hogy biztos mindenki talál közte valami neki való kedvest. Nagyon retro! Mindjárt látszik, hogy az Ötkert egy luxus romkocsma igényeseknek és sznoboknak, pedig itt még nem is mentünk tovább az előtérnél.

Még! De annyi volt az inger, hogy még rendelni se volt időm, már csábított is tovább a többi helyiség. A névadó kerthez közelítvén a nemdohányzó részből egy mértékletesen füstösebbe kerültem, balra a leves-második-sütit kínáló menütől a hamburgerig több félét elkészíteni képes konyha, jobbra egy másik pult, néhány bárszék és asztal, és a különböző magasságokban belógó lámpák alatt két óriási legofigura képe, ami mögött mosdók bújnak, viszont másutt ebből is jut még. Hihetetlen, de a gangos udvar erkélyei alatt újabb pultok sorakoznak, a borostyánnal körülhatárolt lampionok alatt középen kaptak helyet a koraesti beszélgetésekre tökéletesen alkalmas padok, kerti székek és kápás ló (lólengésre alkalmas tornaszer), melyek néhány mozdulattal összecsukhatók és odébb rakhatók, hogy aztán nyári estéken vízpermettel hűsített tánctérré változhasson az egész. No de ősszel és télen? Az első tervek szerint befedik, csak az a kérdés, mennyire lehet majd befűteni? Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, valahogy ezt is megoldják. Mert igény van rá, a kiemelkedő minőségre és a főként Tilos DJ-k nyújtotta változatos zenei alapra fizetőképes kereslet mutatkozik, olyannyira, hogy a menő külföldi klubok mintájára bizonyos létszám fölött nem engednek be több embert, amíg ki nem megy ugyanannyi.

És akkor még mindig nem fogyott el a sok csodálatra méltó elem! Van ott még több extra kényelmes ülőgarnitúrával berendezett terem, amolyan kastélyba illő perverz öreg bácsis és pajzán fiatal lánykás könyvtárszoba, amihez hasonlóval a Most! kortárs bisztróban találkoztunk először, de sokkal kevésbé autentikus kivitelben. Jut eszembe, azt mondtam már, hogy kortárs képkiállításoknak is jutott egy sarok?"

indafoto.hu/kocsmablog/image/9267527-26e3cf25/323425
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ügyes vagy!

Na, de hát van ám itt tulajdonos is.

Az egyik közülük:

Az Ötkert Kft. egyik tulajdonosa Manninger Jenő fia, Manninger Máté a 4 BRO HUNGARY Korlátolt Felelősségű Társaságon (1118 Budapest, Ménesi út 6.) keresztül.

Manninger Máté (an.: Darida Erzsébet)
1039 Budapest, Szabadka u 4.
Adóazonosító jel: 8423292193
A képviselet módja: önálló
A képviseletre jogosult tisztsége: ügyvezető (vezető tisztségviselő)
Jogviszony kezdete: 2010/04/13
Bejegyzés kelte: 2010/04/27 Közzétéve: 2010/05/13
Hatályos: 2010/04/27 ...

Manninger Máté, az apuka Manninger Jenő fideszes képviselő (2010. októberében ismét megválasztottak a Zala Megyei Közgyűlés elnökének, így ezt a funkciómat 2006 óta látom el.)
@a szív fészkei: igen. A 90-es években a MUOSZ Akadémián volt sajtóinformatikus képzés talán kétszer, aztán érdeklődés hiányában megszűnt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A Fürdők Éjszakáját szervező cég tagjai között ott van a Budapest Gyógyfürdői Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettesének fia. A BGYH szerint a szerződés nem esik a Közbeszerzési Törvény hatálya alá, ezért azt nem hozzák nyilvánosságra. Állításuk szerint a rendezvényből a BGYH több millió forintos nyereségre tett szert.
November 19-én negyedik alkalommal rendezték meg a Fürdők Éjszakáját, ezúttal a 4 BRO szervezésében. A 4 BRO HUNGARY Kft. egyik tagja Manninger Máté, aki a BGYH gazdasági vezérigazgató helyettesének, Darida Erzsébetnek a fia. A Fürdők Éjszakája rendezvény megszervezésére pályázatot nem írtak ki. A kiválasztás menetéről levélben érdeklődtünk a BGYH-nál.

T. Cím,

A 2011. november 19-i Fürdők Éjszakája rendezvényt a 4 BRO HUNGARY Kft. szervezte.

Információink szerint a Kft. egyik tagja Manninger Máté, aki Darida Erzsébet gazdasági vezérigazgató helyettes fia.

A budapestgyogyfurdoi.hu 'Közbeszerzések' menüpontja alatt nem találtuk a 4 BRO-val kötött szerződést.

Kérdéseink:

Hogyan esett a választás a 4 BRO Kft-re?

Mekkora összegről szólt a szerződés?

Üdvözlettel,

Ács Ferenc
168 Óra Online szerkesztő
@a szív fészkei: Köszi, elolvastam és jót röhögtem volna rajtuk, ha ez is nem az én pénzemből menne többek között, Mi a bánatos lópimpiliért kell ilyen gané szervezeteket, és mindenféle "békemeneteket" kitüntegetni? Különben is nem arról volt szó, hogy december 21-én itt a világvége? Akkor elég lenne csak Attisukat kitüntetni valamikor a héten, mert őt úgyis elviszik az ufók. Ő legalább tudna dicsekedni a plecsnijével.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @a szív fészkei: Jó van,jó van! Igazatok van de csak úgy kijött belőlem! Annyira tele van a tököm,hogy kb másfél éve az összes narancssárga dzsekis köcsög eltünt a piacokról utcasarkokról és akárkivel beszélek mindenki tagadja,hogy ezekre szavazott....közben meg sorra nyerik az időközi választásokat!
Ó, a fenébe. De jó volna veletek ebben a romkocsmában egy vörös ír sör mellett dumálni... :-(
@épészmérnök: "Gondolkodom, tehát probléma vagyok!"
Hihetetlenül tömör ez a mondat!
Bravó!Különösen, ha adaptáljuk a honi viszonyokra.
Levél Vitézy Dávidnak, a Budapesti Közlekedési Központ igazgatójának

Kedves Dávid!

Tegezhetünk? Arra szeretnénk megkérni, hogy a „csillogó” villamosok mintájára a 19, 47, 49 stb. vonalán időnként indíts néhány speciális, úgynevezett „fűtött” villamost is, szintén kirakva egy kis táblára, mint a csillogó genyáknál, hogy mikor járnak. Ha lehetséges, a ma befizetett (fejenként) 9850 forintunkat (tudjuk, hogy nagyon kevés, meg hogy csak egy kis csöpp az elmúlt 8 év szocialista/szabaddemokrata városvezetés/kormányzás bűneit nyögő BKK költségvetésében) erre költsétek el. Köszönjük szépen bazdmeg!

A narancsblog
@Prof. Dr. Lencsés István:
Ez a fidesznyik féle "romkocsma", Tonyó módra, spontán fiatalokkal...
Spontán '50-es évek...
A retusálás is megy nekik...
Bazz, még jó hogy gulág nincs - lehet, hogy a kínaiakkal ezért forszírozzák a nagy haverkodást, hogy lehessen menni oda "önként" kényszermunkára? :))
@a szív fészkei: tündérem, alanyi jogon ugyan,de hülye vagy.
@Mariann19: A mondat a tünti-transzparenseken volt (én ott láttam).

Ha meg vkit édekel esetleg : endresy.blogspot.hu/2012/12/diakok-es-kerdesek.html
a hét szőkenős vicce:

Selmeczi Gabriella közleményében azt írta, hogy a Fidesz egyetért azzal, hogy ingyenes legyen a felsőoktatás azoknak, akik Magyarországon szeretnének dolgozni.

A Fidesz nagy várakozásokkal tekint a kormány szerdai ülése elé, ahol döntenek a felsőoktatással kapcsolatos változások részleteiről - közölte a párt szóvivője, Selmeczi Gabriella. Addig is a Fidesz oktatási kabinetje minden támogatást kész megadni, hogy a diákok számára legjobb megoldás megszülessen - fogalmazott.

Végül felszólította az MSZP-t, hogy "ne hergeljék a tanulni akaró, jó szándékú, jövőjükért aggódó diákokat".
@épészmérnök:
Ezek után?? Ahová ez a narancsbolsi köcsög beteszi a lábát, oda én nem megyek!
Gondolom valami narancsbolsevik törzshely lehet.
@Prof. Dr. Lencsés István: NA szóval ez az echte romkocsmától fényévekre és Manningerre van. Valami fővárosi közgyűlésben nyomuló ez a Jenő, ezért élénken képzelem, mennyi saját pénz volt a kocsmájuk renoválásban...
@Mariann19: volt olyan tábla is, hogy "14-ben mi is szavazunk". Ez felért egy fenyegetéssel.
@Mariann19: :-), Örülök, hogy örülsz a kézieredménynek.
@martinasz: :-) Én a kezem leharapnám, ha ezekre valaha is... De annyira nem voltam hülye.
@a szív fészkei: ne hagyjuk, hogy kisajátítsák :-)
@Lajosforras: Na látod, én legalább követem igazi vezéretek, nickforrásod, Simicska úr örökebcsűjét.

Még jó, hogy te mindent kristálytisztán átlátsz.
@épészmérnök: Én nem nagyon kocsmázok, sőt egyáltalán nem, a gyerekem, meg tényleg a gettóbeli igazi romokba szeret járni ;-)). Akkor kezdte, amikor azok kialakultak jó pár éve, az ilyenekben nem érezné jól magát.

Ha elegáns helyre vágyok, ott a Lotz.
@GeoCracker: @Spániel: Büszke vagyok ezekre a gyerekekre, különösen érthető, ha olyan tanerő hat rájuk, mint az alábbi esetben.
Beol.hu-n volt olvasható, hogy Hoffmann Rózsa békéscsabai kinevezési ceremóniáján tüntettek a diákok, és az épület aulájába szerettek volna bejutni. A biztonsági erőket félretolta egy tanár, és szabad volt az út.
Számomra a tanár részéről egy hősi tettet jelent.
@a szív fészkei: még jó. ne engem fikázz,cáfold meg ,amit írtam. ha nem tudod a bejegyzést támadni, kikezded az íróját.
vezéretek...? fogalmad sincs, miről beszélsz.
@a szív fészkei: Képzeld, a hosszabbítás 2. félidejének végjátékában dőlt el a mérkőzés.
Arra lettem figyelmes, hogy a saját fogaimat csikorgatom. He-he.
Bronzérmesek lettünk EB-n. Nem semmi!
@Mariann19: éppen ezen morgolódtam hónapok óta, hogy mindíg csak mi, a pestiek rázzuk az öklünket, az pedig annyira kevés, hogy a focista nyugodtan jelenthette ki: nálunk nem jellemzőek a tüntetések, nagyobb megmozdulások, szerinte elégedett nép vagyunk. Hát nem! Végre felébredtek vidéken is, jobb is így, hogy a fiatalok kezdték, legalább az eddig félelmükben lapító tanarak most bátrabban kiállnak és nem csak mellettük, hanem magukért is.
@a szív fészkei: Most látom, hogy volt itt Maci sajt is, de már nem látom.
Így az ő Hófehérkéjeként már nem áll módomban üdvözölni. Mérhetetlenül sajnálom.
Szerintem meg jó tudni, ki mint veti ágyát!
Inkább örüljetek, hogy milyen tanult emberek a diákok képviselői. Így majd a nyugdíjas dákok ügyeit is tudják képviselni.
Remélem a HÖOK-ban nem akarja levinni a nyugdíjkorhatárt 62 évre.
el kell söpörni ezt a tetves komcsi bandát...
@rezvez:

"Szerintem meg jó tudni, ki mint veti ágyát!"

gondolom akkor fel is vagy háborodva azon h a fidesz nem akarja nyilvánosságra hoznk az ügynöklistát... ugye?
@Mariann19: Gratulálok, aranyos, hogy ennyire bírsz szurkolni! Én azt hidzem Risztovnak drukkoltam ennyire.
@a szív fészkei: nem az elegáns helyre vágyok, hanem, hogy élőben beszélgethessünk és nevetgélhessünk :-)
Érdekes beszélgetés zajlik Greyhound-dal

vastagbor.blog.hu/2012/12/16/fidesz_top_secret_a_kubatov-lista_a_gyakorlatban#comment-form

Ha jól veszem ki a szavaiból, nagy csalódások zajlottak és kiborult a bili.
Ezért publikálta a videót, ezért fog még további anyagokat is publikálni... :))
@Secnir: A komcsiknál is ez volt. A régi rutin működik. Anno, amikor a fő kommunista/fidesznyik kitalálta, hogy mégsem ellenforradalom volt, akkor a giminkben összehívták a díszterembe az összes KISZ funkcit. (Osztályonként egy alapszerv, benne 3-4 vmilyen felelős/titkár) Ott aztán az illetékes elvtárs elmondta, hogy most már népfelkelés, de ezt csak itt és most nektek, és nem szabad terjeszteni egy ideig, mert aki még nem elég képzett ideológiailag, az lehet, hogy félreérti.
Most is ezt történt.

Ja kijaf@ßomtomika ugye 10 félév alatt végzett? És teljesen egyenlő pályán egyenlő esélyekkel került sor a védésére?
www.hir24.hu/belfold/2012/12/16/igy-mukodik-a-kubatov-lista/

Nézzétek a simlis, álszent, sunyi fidesz banda "működését" és regisztráljatok, hogy többé ne kelljen regisztrálni!

Hajrá diákok, ne féljetek, már a világ is figyel rátok!
Padlón az orbáni banda, össze-vissza hazudoznak.
3 nap alatt a Balog elvtársnak meg kell csinálnia az oktatási reformot.
Noooormáááális???
@rezvez: Köszönjük a magvas hozzászólást, Boriska néni.
@kúrórudi: felháborodva éppen nem vagyok, mert kinőttem már abból a korból. 56 éves vagyok, gondoltam már rá, hogy bele kellene nézni az ügynöklistába. Hátha benne vagyok.
@Lajosforras: "tiltakoztok a listázás ellen, de vígan fizettek bankkártyával, gyűjtitek a supershop-,smart-pontokat, szavaztok a weboldalakon, az egész életeteket megosztjátok a közösségi oldalakon,mindenféle játékkal játszotok rajta,amiknek teljes hozzáférést engedélyeztek a személyes adataitokhoz...
a bankok, szupermarketek, internetszolgáltatók,a facebook meg az iwiw többet tudnak rólatok,mint bármelyik kormányhivatal és azon vagytok kiakadva, hogy nyilvánosságra hozták,ki mennyit lógott a főiskolán...?
nincs itt valami mocskos módon benézve, kedves mindenféle oldali tiltakozók...? " Klasszikust szó szerint ugye.

Mi kell cáfolnom? Ezeket az általad felsoroltakat az ember engedélyezi, illetve belépve, regisztrálva elfogadja, hogy ha használja a FB-ot, ivivet 8azt még szokta valaki?) az ezzel jár.
Supershopot, ezt-azt is szabad!! akaratából és döntése után vált az ember. Megkérdik a pénztárnál, hogy van-e ilyen bigyóm és én ott mérlegelek, hogy ja van, akarom-e odaadni a pénztárosnak vagy se azért pár fillérért...Amikor bárki ezt használja, szintén szabadon döntve teszi, pontokat is így gyűjt, nem kalasnyikovval kényszeríti a Spar rá.

De az, hogy a milliószor már hazugságért elítélt pártlap, a Magyar Nemzet egy nagyon dehonesztáló, kormányvédő cikk illusztrációjául kiteszi az illetők ENGEDÉLYE NÉLKÜL ezeket az igenis forró adatokat x példányszámban megjelenő szennycímlapjára nem ugyanaz az eset.

HA ezt a difit te nem érzékeled, az a te bajod, és mivel nem vagy képes másra, te támadsz hülyézéssel. Ez nem rám vet rossz fényt, úgyhogy folytasd nyugodtan.
@épészmérnök: Kamaszkoromban azt hittem hogy ez csak azt jelenti, hogy a nő van alul (amúgy igen, a keresztény-konzervatívoknál ez a hivatalosan megengedett) de aztán kinőttem a kamaszkorból...
@épészmérnök: Gyere, mikor jössz? A Lotzban - tudod a Divatcsarnok volt helyén -, csodásan felújított térben egy zongorista élőben játszik. Ott jól éreztem mindig magam, már ahányszor voltam.
@a szív fészkei: Ugyan már, orbán ilyen, nem éri meg hogy miatta felhúzd magad. Már 2002-ben tudtuk, hogy ez így van.
@Dr. simonmondja.: Dehogy nincs. Megvan rá a pénz, a salátában kivont 11 milliárdból. aki keres, az talál...
@Lajosforras:

" teljes hozzáférést engedélyeztek a személyes adataitokhoz..."

Na ja, akinek én adok teljes hozzáférést a személyes adataimhoz az felhasználhatja azt olyan módon, amire engedélyt adtam.

A Magyar Nemzet kért engedélyt a személyes adatok felhasználásához és nyilvánosságra hozásához? Nem? Akkor lehet menni a faszba, az érintetteknek meg akár a bíróságra. Ugyanis ők nem minősülnek "közszereplőnek", amit a 2003 évi III. törvény 1§ 13 pontja így definiál:

"közszereplő: az a személy, aki közhatalmat gyakorol, gyakorolt vagy közhatalom gyakorlásával járó tisztségre jelölték, illetve aki a politikai közvéleményt feladatszerűen alakítja vagy alakította."

Ugye világos, hogy a diákvezető nem gyakorol közhatalmat, sőt, a dolga kifejezetten az, hogy a diákság érdekeit képviselje a közhatalmat gyakorlókkal szemben.
Basszus, az egyik legnagyobb vidéki városban voltam hallgató 2002-ben. Nem volt kokárdám. A villamoson a sok majom, a saját egyetemei társaim is, gyűlölködve nézett rám. Most ugyanezt a játék folytatja : osszuk meg jobban a társadalmat, apró kis csoportokra, akik marakodnak, miközben kikaparja a gesztenyét. Ide már nem elég, ha nem viselsz kokárdát!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Lassan mehet is a greyhoundok földjére, ha továbbra is komolyan gondolja a lelelplezést...
A diákságot képviselő diákok közszereplők, tehát az hogy hova járnak és mennyi ideje az nem lehet titkos, azt a többi diáknak joga van tudni.
@Dr. simonmondja.:
Az életpálya-modell. Látod, megígérték, megoldották!
@rurodatu:

Orbán Viktor pártelnök és képviselő se volt közszereplő a bírósági döntés szerint.

Amikor épp nem volt kormányon.

Ehhez tartsad magad.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ugye milyen más volt Hoffmannak szemtől-szemben állni az érdekeltekkel, különösen az ilyen öntudatos és önérzetes fiatalokkal szemben, akik meg tudják fogalmazni, hogy mi a bajuk a hibás döntésekkel kapcsolatban. Mit ne mondjak, Hoffmann nem volt nyerő pozicióban, hárított, és retirált szépen.
Ami viszont szomorú, hogy az ottani résztvevő felnőttekből egy sem volt, aki a fiatalok mellé állt volna. Egy sem volt vajon érdekelt a felsőoktatási eltolásban?
A végjátékban viszont az a Himalája szimbólum bicskanyitogató volt Hoffmann részéről.
Örülök, hogy láttam, kösz.
@saravad: Az lehet. Most, hogy mondod.

Az egész járási rendszer egy kádertemető.

Milliós nyugellátás befuccsolt fideszrezsimnek.
@a szív fészkei: saját,szabad akaratból...? szarabbul hangzik,hogy: kényelemből,tájékozatlanságból,nemtörődömségből,20 fillér nyereségért,vagy mert csak egyszerűen másképp nem működik.
Most hallgattam meg az ATV-be betelefonáló embereket. Nem tudom, hogy a hívő Orbán-bolsevik banda ezt hányszor tette meg, de minden esetre nagyon ajánlom, hogy tegyék meg.
Ugyanakkor, elnézést kérve azoktól, aki itt jóhiszeműen kommentelnek, azt üzenem a rablóbandának és híveikenek:
Lelketlenek és gonoszak vagytok, elmehettek a kurva anyátokba. Remélem, lesz rá esélyem, hogy valamelyikötök csomóját én köthetem a bitófán.
@Spániel: A felnőttek ugyanúgy érdekeltek ebben a kérdésben, a tanárok ugyanúgy, mint a szülők.
Szerintem ha lenne a szülők részére szervezett megmozdulás, biztosan ott lennének.
Nemcsak a felsőoktatás van veszélyben, hanem a középiskolai is. Tegnap hallottam, hogy a gimik létszámát is 40%-kal korlátozzák. Egy középiskolai tanárral beszéltem, mielőtt ez a 40%-os őrület nyilvánosságra került, aki elmondta, hogy a létszám fenntartása érdekében már a gimikben sem lesz felvételi. Gondold el a minőségi hanyatlást, bár a 40%-os csökkentés visszaállítja a szigorú követeleményeket a felvételiknél.
@Mariann19:

Azon is elgondolkodtam, vajon az egyházi gimiket is érinti majd valamelyest a leépítés? Vagyis, elnézést, a megújulás? Aligha. Akkor vajon mennyi szekuláris gimis marad?
@bella _ciao:

"Most ugyanezt a játék folytatja : osszuk meg jobban a társadalmat, apró kis csoportokra, akik marakodnak, miközben kikaparja a gesztenyét."

ez így igaz... de ez csak egy ideig működik.... és szerintem a tandíjügy az amivel elérte a határát... bukni fog ez a mocsok banda...
@Mariann19: Ezeket a fideSStrottyokat,direkte válogatva szervezték oda Rózsit kicsit felszopni, már bocs.
Ami a tandíjat illeti: ha valakinek a főnöke így pofán fossa az alkalmazottját, mint most legutóbb a Kormányzó Úr, minmum lemond a delikvens. Ezek nem, ezek az elvtársak addig nem mondanak le, ameddig bírják a pártfőtitkár elvtárs bizalmát. Na ilyen a jó kommunista.
@Fabius: "Na ja, akinek én adok teljes hozzáférést a személyes adataimhoz az felhasználhatja azt olyan módon, amire engedélyt adtam."
nem adsz engedélyt semmire az általam felsoroltak egyikénél sem. közlik,mire fogják felhasználni,oszt kész.
@Mariann19: az egész rendszer rossz. Nem volna szabad felvételinek lenni semmilyen iskolában a közoktatásban, a lakóhely szerinti körzeti iskoláknak kellene minden állampolgár számára színvonalas oktatást biztosítani. Úgy, ahogy az Finnországban van, ahol a legmagasabb színvonalú az oktatás az egész világon.

Két országban nincsen körzeti beiskolázás, Magyarországon és Chilében. És ez az a két ország, ahol a legmélyebb az oktatási rendszer krízise.

A beiskolázás eltörlése egyébként, a rend kedvéért tegyük hozzá, szadeszos mánia volt, az iskolák önkormányzati kézbe adásával együtt. Az állami oktatás jobban kiegyenlíti az egyenlőtlenségeket, nem ezzel van a baj. A baj azzal van, ahogyan ezt a fidesz csinálja.
@rurodatu:

gondolom akkor téged is felháborít h a fidesz nem akarja nyilvánosságra hozni az ügynöklistát.... ugye?
@Lajosforras:

Nem kell ez a bénakacsa magyarázkodás.

Az összes banknak, internetszolgáltatónak, faszbúknak, iwiwnek faszomtuggyának én adok felhatalmazást, ha akarok. Egyik sem kötelező, szabadon választott, és ha akarom megszüntethető.

A Magyar Nemzet eljárása meg perelhető, a gyakorlata leköpendő a védőivel együtt.
@Fabius:

teljesen egyetértek....

tisztára mintha 40 emévvel ezelőtt lennénk.... igazi komcsi megoldás... a pártlap rendelésre lejárat...

ez a kormány minden idők legkárosabb kormánya.... komcsi aljas hazug tetvek...
@Mariann19: Én most már tényleg attól tartok, ha sorra borulnak a bilik, dominószerűen borul minden, mi vár ránk. Arra a helyzetre még senki sincs felkészülve.
Persze, örülök, hogy végre valamelyik sértett réteg kiáll és megvédi magát, de ugyanilyen szunnyadó szikra van a kultúra és az egészségügy területén is. Úgy néz ki, szép tavaszunk lesz.
@rurodatu:

A diákönkormányzati képviselők a 2003 évi III. törvény 1§ 13 pontja szerint nem közszereplők.
@épészmérnök:

Hát asse biztos. Itt a XI.kerületben két nagyonnagy gimi volt a rendszerváltáskor, és az MDF korány egy slukkra mind a kettőt átadta valami betépett csuhásoknak.

A többezer diákot meg kirúgták onnan, mint a macskát szarni.

Mert első az egyházi suli, második a Ferencváros.

Egyébként a jobboldali liberálisok nagyon hajtják az elitképzést tényleg.
Olvastam ilyet sokat a Hirszerző-index-origo mesterháromszögben.
@kúrórudi:

A Magyar Nemzet ezzel oda került ahová való.
@Fabius: adsz hát. amennyiben használni akarod,muszáj. ez ám az önrendelkezés...! gratulálok, szabad vagy.
@Fabius: igaz. de most mit kezdjünk a féligazságokkal? baj van a diákvezetőkkel, nem tiszták, simlisek. ellenben felkeltek az eddigi uraik ellen. ezt a lista kiszivárogtatásával próbálják terelni orbánék, nem kevés sikerrel. megosztják a diákságot, egyszerű szalámizás folyik.
@Fabius:

a tények nem szokták zavarni az agyhalottakat....
@bella _ciao:

szerintem tandíjügyben hiába próbálkoznak orbánék.... akkor nyilvánvaló hazugság h kimagyarázhatatlan... ezt a pártlapok, párttévék sőt a teljes pártmédia se tudja egészoldalas hirdetésekben sem kimagyarázni...

szerintem pont ezért visszakozás is lesz tandíjügyben....
@Fabius: De hülye vagy te poszter listázás fejlett országok között csak Izraelben és az Usa-ban van.

A maszop visszahívta a zsidóját, Ron Werber interjút mikor csinálsz?
Szerintem lehetne minden héten szavazni, hogy mit old meg Orbán Viktor a következő héten.
Hétfő: Nemzeti Színház
Kedd: ?
Szerda: Felsőoktatás
Csütörtök:?
Péntek: Világvége
Szombat:?
Vasárnap:?
Milyen "gyerekeket" listáznak? Egyetemre már nagykorú felnőtt emberek járhatnak, a "diákvezérek" közül néhány már lassan közelebb van a 30-hoz mint a 20-hoz. :) "gyerekek"... na persze.
@kúrórudi: aham, én is ebben bíznék. közben ott a békamenet egy csomó emberrel.
@Mariann19:
Csodálod? Az a bagázs a gyógyszergyártók fő célcsoportja! Agyi tabletták... :))
Emberek!

Előbb híradó. Mozgássérült iskola, ahol az állam, mint fenntartó kijelentette, hogy nem tudja jövőre rendesen finanszírozni az iskolát, nincs pénz, felújításokra és festésekre kellene, de nem tudnak biztosítani pénzt....
Nyilatkozat: a szülők összeszedik a hiányzó pénzt és elvégzik a felújításokat, festést,...

360.000,-Ft!

Ennyiről van szó, amit a fenntartó nem tudna jövőre biztosítani, ezért bezárná...
NINCS PÉNZT!

AZ LÓFAS.T NINCS PÉNZ!

BASS.A MEG A TETVES ORBÁNCSÜRHE, A SOK SZÁNALMAS POLITIKUSTETŰ, A SOK KÉPMUTATÓ SZARHÁZI EGYHÁZI FÉREG AKI NEM EMELI FEL A HANGJÁT EZEKÉRT, BEZZEG TARTJA A PÁR MILLIÁRDOCSKÁÉRT A TENYERÉT, A TETŰ FALÁBÚ FOCISTÁK... EZEKRE VAN PÉNZ, PÁR MOZGÁSSÉRÜLT GYEREKRE MEG NINCS???

ELMEGY MINDENKI A RETKES PIC.ÁBA, AKI SZERINT EZ ÍGY RENDBEN, INKÁBB ADJUK A BALFASZ FOCISTA HOBBIJÁRA, SZAROS STADIONOKRA INKÁBB!
@Fabius: és mitől gyerekek???
ekkora baromságot rég hallottam (még tőled is meglepő)
@MetroGoldwinMayer:

HA ennyire érdekel Ron Weber ott a Török Zsotya nyilvánossá tett telefonszáma, fölhívod, és már randizhattok is. Szolgáld ki magad ügyesen.

Bocs, én pont leszarom.
@épészmérnök: A róka háromtagú galandférge (echinococcus multilocularis)meglehetősen ocsmány egy dög, de kártékonyságban elmarad a fidesztől, bár emberben, állatban okoz gondokat a lárvája:www.adfg.alaska.gov/index.cfm?adfg=disease.internal1
@FILTOL: Öreg nem a blogmotor zizzent meg, hanem te. Aki ezeket a tetveket védi ilyen tereléssel az egy fasz.
@FILTOL: Aszittem már ilyen nagy kampányt kezdtél.
@bella _ciao: ahogy látom, ezek a fiúk-lányok jól felkészült és ravasz, de méltó vitapartnerek, remélhetőleg átlátnak minden szitán,ráadásul a bunkó támadások miatt jól be is rágtak.
Nem úgy néz ki,hogy a focista félkézzel zsebretenné őket vagy hagynák magukat egymás ellen fordítani.
Vannak határozott céljaik, most már ez presztízs is számukra.
De a legfontosabb, hogy sikerült fél ország és a diáktársadalom szimpátiáját megszerezniük. Ez nem kevés.
@MetroGoldwinMayer: Hű de súlyos!

Kicsit off:

Dübörög a mozdonyhorgonnyal lehorgonyzott gyorsnaszád a fordítókorongon:

www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/harom_eve_nem_volt_ilyen_keves_uj_allas.177139.html?utm_source=index_main&
@FILTOL:

Az átlag egyetemista, nagykorú, de önálló jövedelemmel nem rendelkezik. Az eltartása általában édesszülejének dolga. Az én szememben az ilyen fiatal gyerek akkor is, ha már nem kiskorú.

És mondom ahogy van, kurvára lefosom ki mint vélekedik erről amíg én a saját egyetemista gyerekemről ezt gondolom.
@DarthVader: 2010-re 5 millió adóbevallás volt, 2011-re csak 4 millió 750 ezer. Vagyis 250 ezer ember vagy elvesztette az állását, vagy elment külföldre, vagy feketén dolgozik.
Azt nem tudom hogy erre a fidesz hogy hozza ki azt hogy többen dolgoznak.
@taga20:

tök igazad van... filtol egy orbánkakás nyelvű fidesz troll
@a szív fészkei: Láttad Te is a kecskeméti Hoffmann féle fogadtatást? A srácok mintaszerűen kiálltak magukért, csak az a baj, hogy a jelenlévő felnőttek inkább korlátozták őket. Közülük senki sem érdekelt ezügyben?
@dávidzoli: a javaslatot ajánlom megfontolásra a plénumnak :-DDDD
@Fabius:

kár a filtol félékkel foglalkozni... az élet úgyis bünteti ezt a mérhetetlen ostobaságot...
@bella _ciao:

A diákvezetőkkel kezdeni bármit nem a mi dolgunk. A diákok dolga és felelőssége milyen vezetőket választanak, az autonómiájuk pont arról szól, hogy mi nem dumálunk bele.
@Fabius: és ez így marad akkor is, ha már negyven lesz.
@Zuzu Petás: Tompika végül megkapta "tálcán citrommal", mint Szív humorizálta. Ellenben behelyettesíthetjük Don Kósa Lajos debreceni helytartót, akinek nem sikerült (ellentétben a forint bedöntésével) megszerezni a közgazdász diplomát. Ám diploma nélkül is tanította az egyetemen, ugye.
akkor ezek a srácok akik a luxusba rom-kocsmában ittak orbánnal akkor nem is fidel itass tagok ? hanem

orbánitass ?

fidesjugend vagy orbánjugend ? nem mindegy !
@Fabius: jah, 30akárhány éves gyerek :)))
szerintem meg csak így nagyobbat szól a kamucikked a címlapon, ennyi, hatásvadász fasság.
@saravad: A 40% szerintem a szekuláris gimiket érintheti kizárólagosan, hiszen az egyházi fenntartású alapfokú oktatásban résztvevő, átnevelt diákokból lesz utánpótlás bőven az egyházi gimikbe.
most találtam ki...

hogy hívják a TEK es legényt miután megnősült ?

teknős...
@kúrórudi: És az baj, hogy szerintem ezek miniszteri alkalmazottak akik közpénzből basszák szét az ilyen bloggokat.
@FILTOL:

Elismerem, hogy ennek megértéséhez előbb el kéne dobni a pelust, és rendelkezni kéne hasonló korú gyerekkel.

Így nyilván tőled nem várom el. Egyébként sem, de így különösen nem.
esett vmi Baj na i tt ?

index.hu/belfold/2012/12/16/bajnai_gordon_autobalesetet_szenvedett/

mellesleg felőlem meggebedhet... de ez most nem fontos...
Orbán nyilvános Adatbázisbol kérte ki a listát ez bárkinek horzzá férhetö
@Fabius: basszus, de nem működik. ne dugd a fejed homokba! annyira csekély az érdeklődés a hök választások iránt, hogy ezek a politikusnak készülő ifjak nyerik sorra a pozíciókat. ezt használja ki a kormány ezzekel a listákkal. simán beáldozza az eddigi híveit. aztán felteszi a kérdést, kokárdád van-e?
@taga20:

"ezek miniszteri alkalmazottak akik közpénzből basszák szét az ilyen bloggokat"

Ez rég nem újság. De a kormány munkanélküliség elleni harcát és a munkavédelmi akciótervét azzal támogatjuk, hogy hagyjuk őket munkát végezni :-))
@Fabius: hehe, az enyém valóban gyerek...
na mindegy öregem...babusgassátok a harmincX éves borostás szőrösmellyű HÖKösöket tovább.
gyerekek, LOL
de gondolom ezért volt ideges Bajnai... a baj na i tt csőstül jár

index.hu/belfold/2012/12/16/draga_svabhegyi_telkekre_csapott_le_az_erdeszet/

én is ideges lennék ha komcsi ellenzéki lennék...
kicsinájja őket a mafiaormány:)
@FILTOL: hülyegyerek, ha neked erről szól az egész, akkor nevelj csak továbbra is szolgálatkész alattvalót
@Fabius: Igazad van. Ki a faszt gyepálnánk, ha ezek a droidok nem lennének? Zárójelben: hol van már az 1 millió új munkahely duma? Szánalom ez a banda!
@Rohatt IMF:

No, ha nyilvános és hozzáférhető akkor nyilván linkelni is tudod. Nosza, várjuk szeretettel.

Ellenkező esetben szimplán hazudtál egy egészségeset.
@bella _ciao: jaj husimusi, iderottyant Fabius egy baromságot...a szívem megszakad, elmorzsolok egy könnycseppet, gyerekek, hüpp-hüpp...és amikor vki rámutat, ezek nem gyerekek, nehogy már TI legyetek megsértődve...szánalom bazze, szánalom.
@FILTOL:

"az enyém valóban gyerek"

...és gondolom a valóban gyereket szeretnéd egyszer viszontlátni a Népszagában, mint Gyurcsány által kijelölt népellenséglista tagját.

LOL.
@épészmérnök: Amennyiben emlékszel, néhány korábbi, e tárgykörben írt kommentemben magam is többször hivatkoztam Finnországra, mint olyan államra, amelyik felismerte az oktatás prioritását, és jelentős hitellel alapozta meg döntését. Az eredmény látható!
Az, hogy az oktatás színvonalában jelentős eltérések léteznek, amiatt lehetséges, hogy a soros kormányok egyike sem fordított gondot a kiegyenlítésre. Itt a források elosztási viszonyait kell megváltoztatni egyrészt a tárgyi feltételek biztosításával, másrészt anyagi többlettel kéne honorálni azokat a pedagógusokat,akik a hátrányos körülményeket felvállalják. Ez utóbbi azt eredményezhetné, hogy a magasabb színvonalon oktatókat orientálnák.
Valóban hiba volt az önkormányzatokra bízni az iskolák fenntartását, hiszen az önkorik szakmai irányítást nem képesek végezni.
Az államilag központosított rendszerre való átállást meg kellett volna előznie egy átmeneti intézkedéssel, elkerülhető lett volna a káosz, amely január 1-től következik be.
@FILTOL: ja, mi van, neked már elmúlt huszoniksz, akkor már nem is a gyereked. nincs is gyereked, simán egy f@sz vagy!
@FILTOL: Na öcsém rámutattál Fabiusra. Na akkor, most mutass rá a 2008-as népszavazásra! Lássuk te faszkalap mire mész!
@FILTOL: Ez is egy vélemény. Már sokszor elismételted, tudomásul vettük. Viszontlátásra.
@bella _ciao:

Teljesen mindegy, ez a diákság dolga így is, úgy is. Nekik kell eldönteni kik legyenek a vezetőik, és nekik kell leváltani őket amikor valami nem tetszik.

Ez remek alkalom megtanulni, hogy a jövőben nagyobb hangsúlyt kell fordítani a gondosabb választásra.

De ettől még nem a mi dolgunk belefolyni.
@FILTOL:

Milyen összefüggés van a hallgatói önkormányzati szereplés megítélése és az egyetemen eltöltött idő között?
@Mariann19: Finnországban nem csak azok a pedagógusok kapnak többletjuttatást, akik hátrányos körzetekben dolgoznak, valamennyi tanító fizetése "elit", és elvárják tőlük a legmagasabb szintű pedagógiai képzettséget, beleértve a doktorátust. Az alsó tagozatos tanítókról van szó!
@FILTOL: reméljük, a gyereked még ne tud olvasni, így nem kell szégyenkezni, milyen szolgalelkű gerinctelen féreg is az apja.
@Orica Középföldi:
De, biztosan hallottad.
"Retteg a szegénytől a gazdag
s a gazdagtól fél a szegény.
Fortélyos félelem igazgat
minket s nem csalóka remény.

Nem adna jogot a parasztnak,
ki rág a paraszt kenyerén
s a summás sárgul, mint az asztag,
de követelni nem serény.

Ezer esztendő távolából,
hátán kis batyuval, kilábol
a népségből a nép fia.

Hol lehet altiszt, azt kutatja,
holott a sírt, hol nyugszik atyja,
kellene megbotoznia."
@FILTOL:
Minél tovább magyarázod, annál szánalmasabb lesz... :))
De csináld, mi élvezzük, röhögünk... RAJTAD! :D
@Spániel: "Dominószerűen borul minden." Több ágazat és a felsőoktatás is elégedetlen a helyzetével, létre is jönnek langyos tárgyalások, de átütő változásokat nemigen tudnak elérni a kormánynál.
Ennek egyetlen oka van, hogy az érdekvédelmi szervezetek teljesen elkülönülten lépnek fel, így széttagoltak az erők.
Pl. a munkatörvénykönyv szabályaiban egységes a gondjuk, mégsem fogtak össze.
Nem hinném, hogy valami átütő változást hoz a tavasz, eddig sem láttunk olyan összefogást, amely ilyet kikényszerített volna.
@Mariann19: Talán hétfőn szóbaállnak egymással.
@Habakuk999:
YESSSSS! :))
Szerinted feléri ésszel?
Szerintem nem...
@Fabius: ezzel így voltam én is, mint egy civil szövetség vezetője. mert rossz volt az nca rendszere. kijött az új civil törvény tervezete. egyszerűen a problémákra nem adott választ, simán a fidesz térnyeréséről szólt. tiltakoztunk ezer fórumon. semmi eredmény.
most leszalámizzák majd a diákságot is. nem a hallgatók véleményével lesz baj, hanem, hogy ezt majd nem tudják kifejezni. mint a regisztráció. tudod, holnap meglátjuk, mit mond az ab. te bízol bennük, én valahogy nem.
@Habakuk999: ennyire futja csak? rendben, ezt megbeszéltük...

@Kristl: az ingyenélés megítélése, nem dolgozik, örök gyerekeskedik (by Fabius), nem dolgozik, fontoskodik, tüsténkedik...fontos ember ő.

@bella _ciao: van gyerekem, és az ismeretségemben MINDENKI dolgozik akinek az egyetemen fizetnie kell..nem várja el egyik sem, hogy anyuapu fizessen.

@Fabius: hát ha akkora fasz lesz, hogy harmincXévesen még mindig az egyetemen bassza a rezet tuti nem leszek boldog...remélem értelmesebb dolgokkal fogja már akkor múlatni az idejét, mint ilyen HÖKös majomkodással
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Feléri, mert nem tényekről beszél.

Beleköt abba, amiről a gyepes eszével úgy véli, talán terelni lehet ezt a kínosnál is kínosabb témát.

Ostoros egysejtű több gerinccel rendelkezik.
A nyilvános adatozó faszorrúaknak:

"Jóri András volt adatvédelmi biztos szerint sem nyilvánosak az adatok, kivéve, ha a hallgatók beleegyeznek."

atv.hu/cikk/video-20121213_jori_andras_nem_erti_hogy_kerulhettek_ki_titkos_adatok_az_egyetemrol
@Mariann19:
Az "oszd meg és uralkodj" ideológia manapság nehezen működik.
Illetve működik egy darabig, de maga mögött akkor problémákat generál, hogy kódolva van benne a bukás - igaz a társadalomnak meg az a hatalmas probléma, ami több generációra is kihat.
Erre tőlünk nyugatabbra már rájöttek, csak a szűk látókörű, korlátolt kelet nem.
Ebből is látszik, mi merre tartunk... :(
@FILTOL: Olvass vissza Öcsi.

Miféle világ az, ahol az ország miniszterelnöke kocsmában dönt milliók életéről, többek között a te létező vagy csak a mesében szereplő gyereked sorsáról is?

Nyámnyognál valamit erről?

Vagy fontosabb a kádergyerekeitek életkora?
@épészmérnök: "Elvárják tőlük a legmagasabb szintű pedagógiai képzettséget, beleértve a doktorátust is."
Ezeket a tényeket nem ismertem.
Mindebből látható, hogy megteremtették a színvonal feltételeit a pedagógusok képzése által, innen már egyenes az út a folytatáshoz.
Az sem lehet vitás, hogy az "elit" bért is az a gazdaság biztosítja, amelyik a tudásra épült, és ez nem közhely.
Róna Péter is úgy véli, hogy amunkahelyvédelmi 300 milliárdos program nem hoz gazdasági fellendülést, az országnak az oktatásra kéne forrásokat átcsoportosítani.
@bella _ciao:

Nem úgy néz ki mint akiket éppen leszalámiznak. Sőt, az Orbán videóra adott választ azt mutatja inkább az egység kovácsolódik HaHa, HÖOK és a középsulisok között.
@Habakuk999: ha van keretszám az a baj, ha visszavonja az a baj..
hiába no. orbán sosem tud olyat tenni, mondani ami neked tetszeni fog.
nem baj, jól van ez így.
@Habakuk999:
Hiába no, a PAPUCSÁLLATKA egy nagy túlélő!!! :D
@FILTOL:
Értem én, hogy jó a bolsevik elvtársak seggét nyalnod.
Akkor legalább ne vonj be bennünket ebbe, az undorító perverz magamutogatásba... :D
@Habakuk999: @FILTOL:
ROMKOCSMÁBAN MERENG A LINK JOGÁSZ!
Szörnyű is ez... :D
@FILTOL: vitázni akartál velem
Kérdeztem valamit.

Van rá válasz?
Igen vagy nem?

Maradjunk az egyszerű eldöntendő kérdéseknél, azt talán megérted.
@Rohatt IMF:

"Jóri András volt adatvédelmi biztos szerint sem nyilvánosak az adatok, kivéve, ha a hallgatók beleegyeznek."

atv.hu/cikk/video-20121213_jori_andras_nem_erti_hogy_kerulhettek_ki_titkos_adatok_az_egyetemrol
@Fabius: Ez egy pozíció nélküli ember magánvéleménye. Adatvédelmi kérdésben nincs olyan marhaság, aminek a támogatására ne találnál valakit, ha úgy keresel. A sajtóban ennél ezerszer érdekesebb adatokat szoktak leírni közszereplőkről, mint hogy mit hol tanul...
"Kun Béláék szellemi-lelki örökösei nagyon hamar meg kell tanulják és meg kell tapasztalják, hogy vége van listázásaik idejének."

Nem értek egyet. Ez a bagázs az 1945 -ben megszakadt fasiszta eszme originális továbbéltetői.
@Fabius: barátom, mutass rá egy linkkel, hol van ez a nyilatkozat a höok honlapján! ez csak jelenleg a hallgatói hálózat.
az a baj, hogy 2014 még nagyon messze van :(
@FILTOL:

Tekintve, hogy ha eléri az államilag támogatott évek maximumát, akkor onnantól _Ő_ fizeti a taníttatásának díját. Aligha nevezhető "ingyenélőnek" a köz részéről.
Valószínűleg dolgozik az egyetem mellett, az én ex hökös ismerőseim tették.

Szóval ha így nézem ez csak és kizárólag az ő és az intézménye dolga.
Ha meg nem ő fizeti, hanem a szülők akkor az ő meg a szüleinek a dolga.

A választ pedig még mindig nem kaptam meg, milyen formában befolyásolja a teljesítményét?

Ez után persze meg fogom kérdezni hogy a summa cum laudesok jobbak e... politikai-közéleti szereplésben. Lásd Semjén vagy a másik Palizáló.

Amúgy lehet azért tart nekik annyi ideig, mert számukra a "Mick Jagger a sátán" eszmeszülemény még nem eredményez természettudományos doktori címet mint egyeseknél.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ami jelenleg nálunk folyik, az már talán nem az "oszd meg és uralkodj" jegyében történik.
Egyre inkább úgy látszik, hogy minden területen valamiféle improvizáció zajlik a bajok gyors elhárítása érdekében. Azonban ebben az improvizációban is gyengeség mutatkozik. Ugyanis aki belemegy egy ilyen játékba, annak rohadtul kell emlékeznie arra, hogy legalább a következetesség érdekében tartsa a fejében a korábbiakat, mert káosz lesz a vége. Na, ennek vagyunk a tanui.
Nem erre utal az x-dik költségvetés, mely nemcsak kis kiigazításokkal módosul, hanem mélyen, tartalmilag változik. Itt van ez a tandíj ügy. Dettó! Nyitunk keletre, aztán az eu az isten, kizavarjuk a multikat, aztán befektetői tőke után koslatunk, mifene.
Persze, azért itt van bőven az "oszd meg...",
ez nekünk a bónusz.
@Blogger Géza: "Ez egy pozíció nélküli ember magánvéleménye." oszt valljál a saját pozíciódról! különben annyit is ér, mint a gazdádé!
@Blogger Géza:
EZ AZ GÉZA! :D
Te jobban tudod, mint az adatvédelmi biztos!
Na ezért szeretünk, meg gondolom a Lendvay utca is...
Bazzz, ember, végképp semmi realitásérzéked nem maradt?
Ennyire szervilis szarkupac ne légy már!
Semmi tartásod???
@épészmérnök: "Talán hétfőn szóba állnak egymással."
Ezt a tárgyalást a HÖOK vezetőinek kizárólag Orbán Viktorral szabad lefolytatni. Mint a sajtóban megjelent, Orbán végig fenntartotta magának a döntés jogát ebben a körben, a végkifejletnél ezt a jogot nem ruházhatja át másra.
Igaz, hogy végig Hoffmann Rózsa volt a végrehajtó szerepében, de az irányokat nem ő szabta meg, kinos helyzetbe is került most, hiszen amit kitartóan hirdetett és ki is állt mellette, most Orbán egy laza igérettel megmásította.
@épészmérnök: "Talán hétfőn szóba állnak egymással."
Ezt a tárgyalást a HÖOK vezetőinek kizárólag Orbán Viktorral szabad lefolytatni. Mint a sajtóban megjelent, Orbán végig fenntartotta magának a döntés jogát ebben a körben, a végkifejletnél ezt a jogot nem ruházhatja át másra.
Igaz, hogy végig Hoffmann Rózsa volt a végrehajtó szerepében, de az irányokat nem ő szabta meg, kinos helyzetbe is került most, hiszen amit kitartóan hirdetett és ki is állt mellette, most Orbán egy laza igérettel megmásította.
@Fabius: remélem ebből a romkocsmás dakotából aki a fidesbajtárs kölkével a fidesbajtárs luxus romkocsmájában "nemzeti konzultál"

megrendelem ezt a posztot:) mikorra lesz kész?

megvárom ! reggel 5.00 ?
@bella _ciao:

"Kiss Dávid azt mondta, a HÖOK szerint még nagyobb lett a bizonytalanság a felsőoktatási rendszerben, a Giró-Szász András kormányszóvivő és Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter vasárnapi sajtótájékoztatóján elhangzottak pedig ellentmondanak mindannak, amit a kormány az utóbbi időben kommunikál.

A HÖOK vezetői olyan anyagot szeretnének kapni, amelyből legalább a sarokpontokat megismerhetik. Például, hogy mi történik a Diákhitel 2-vel, illetve megmaradnak-e a hallgatói szerződések. "

hvg.hu/itthon/20121216_hook_balog_zoltan
@Blogger Géza:
EZ AZ GÉZA! :D
Te jobban tudod, mint egy volt adatvédelmi biztos!
Na, ezért szeretünk, meg gondolom a Lendvay utca is...
Bazzz, ember, végképp semmi realitásérzéked nem maradt?
Ennyire szervilis ne légy már!
Semmi tartásod???

@Mariann19:
Piktor hányadszor is jelentette be, hogy elkészült a költségvetés, nyár óta? :DD
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Egy érdekesség: Izraelben faji alapon listázzák az állampolgárokat, a személyi igazolványban szerepel hogy ki zsidó, arab, stb. származású.

A képen az igazolványon alul a 14-es számtól balra fölfelé közel héberül az szerepel hogy zsidó:
יהודי
www.biometricsadvisor.com/wp-content/uploads/2009/08/israelnatid.jpg

Egy másik izraeli személyi igazolványon ugyanott az izraeli állampolgárnak az van írva hogy arab:
ערבי
www.egyptindependent.com//sites/default/files/imagecache/highslide_zoom/photo/2010/11/18/10227/lhwy_lsryyly_lljsws_wd_trbyn.jpg

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
@FILTOL: Vártam a választ, úgy látom fölösleges.

Nem írhatod le, hogy ez a "döntéshozatal" abnormális?

Sajnállak.

Na, megyek filmet nézni.
@rurodatu:

Ebből az következik hogy az állampolgárok faji alapú listázása az nem lehet antidemokratikus dolog, mert ha az lenne, akkor Izraelben nyilván nem tennék, mivel köztudott hogy Izrael a közelkelet egyetlen demokráciája.
@Blogger Géza:

Ez egy adatvédelmi szakember véleménye az adatvédelmi törvény alapján.

De a te véleményedet elfogadjuk egy magánember véleményének. Mert se adatvédelmi szakember se jogász nem vagy. Ha lennél akkor tudnád, a diákvezető nem közszereplő.
@rurodatu:
Nagyon fontos információ volt, rettenetesen furdalt eddig is a kíváncsiság, hogy vajon Izraelben ezt hogyan csinálják...
Találtam még egy kretént, akit kinyomhatok! :D
Hol nem szarom le nagy ívben, hogy Izrael mit csinál?
Persze ha te ott élsz és ennyire érint, arab származásúként a dolog a téged, akkor okés, de akkor is, hogy a búbánatos mackótalpba került ez ide?
Na szeva...
@Mariann19:
Orbán simán szívatja a saját embereit, hitelteleníti el őket egyik percről a másikra, ahogy csúszik ki a talaj alóla.
Egyre durvábban kijön az egyszemélyi döntések minden hibája és baja.
Persze ezt HÍVŐKnek megmagyarázni reménytelen... :D
@rurodatu:

Tehát akik mindannyian együtt Jeruzsálemért tüntettek a Kossuth téren, nem tudták a marhák hogy ott Jeruzsálemben faji alapon listázzák az állampolgárokat, amit azért még a Jobbik sem javasolt.
@rurodatu:

Miafasz köze van ennek a felsőoktatáshoz te antiszemita paraszt?

Úgy van, semmi. Úgyhogy eltakarodtál vele innen.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azt hiszem, ez a harmadik költségvetés.
Hozzá tenném, hogy költségvetésnél nem árt a bázis év számait ismerni, jelen esetben a 2012. évet illene tudni, ezért a nyári költségvetés még nem is lehetett reális.
Knósszosz barátunk hol egerészik?
Szolgálati közlemény: aki ma a zsidóizraeljeruzsálemlistával kívánja elterelni a témát azt szó nélkül baszom ki.
@Fabius:
Ideje volt... :D
A gyógypedagógiának is vannak határai!
@Mariann19:
Én is úgy számoltam!
A görög mosógépromboló?
Vagy iszik a dög, vagy főz és két rántás közt nem bír billentyűzni.
Vagy megnémult és nem mer megszólalni....... áááá, nincs ilyen szerencsénk...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ez nem a bárczy, ott a sérültekkel eredményt érnek el. ezek a zsidózok itt sima kertének, ezeknek a diliház való.
A fidesz és Orbán is erre lett kitalálva. Hogy visszahozza a szarból az MSZP-t. Ennyi elkúrást véletlenül nem lehet csinálni. Ehhez szándékosság kell. Nem azt mondom, hogy orbán szándékosan csinálja. De akik őt kitalálták (Soros és csapata) azok nagyon jól tudta mit csinálnak. Egy semmihez sem értő -eredetileg kőliberális- de a szófosásban nagy szélhámost lefestettek nemzeti színre, és bedobták a köztudatba, gondosan felépítve, mint a nemzetiek nagy reménységét. Már akkor tudtták, hogy mindent le fog rombolni maga körül. A terv bevált.

Ez tiszta pszichológia. Minél inkább elkúr mindent maga körül a kis kretén, annál jobban jönnek fel az ellenfelei, és a jobbosok kemény magja ettől beszarva annál inkább mögé sorakozik fel. Így az alternatívák meg sem jelenhetnek, hiszen aki ilyen nehéz helyzetben nem támogatja a Kedves Beteget, az nyilvánvalóan a másik oldal ügynöke, aki direkt meg akarja osztani a maradék bázist is. Ettől a Kedves Beteg még jobban vérszemet kap és még nagyobb fokozatba kapcsolja magát -tehát az elkúrást és a saját oldala szétverését. Most ebben a dugóhúzóban van a jobboldal, amiből nem is fog tudni kimászni.

A legjobb ügynök az, aki nem is tudja magáról, hogy ügynök. Csak a cselekedetein látszik. Orbán mindenkit kinyírt, kicsinált a jobboldalon, míg az egész jobboldal egy jehova tanúihoz hasonló idióta szekta nem lett. Itt már nincsenek kérdések, de még válaszok sem. Csak ellenségek, a gonosz külvilág, ami ellen meg kell védeni a nyájat. Önmagáért való, célnélküli verbális szájkarate, kaparás a megmaradt koncokért. Ennyi maradt a jobboldalból.
Orbán csak egy báb, egy eszköz, sőt garancia arra, hogy ne alakuljon ki egy normális jobboldal Magyarországon, csak nemzetiszínre mázolt hóthülye volt MSZMP-sek pózoljanak huszármentében meg tányérnyi kokárdával a mellükön, lejáratva mindent, amihez hozzányúlnak.

Ez bizony el lett kúrva. Nem kicsit, nagyon.
@laci0011: Bocs nem vág egybe a poszttal de lehet hogy érdekel valaki.A Mandiról loptam.
@laci0011:
Ennél bolsevikabb mentalitás nincs!
Kun Béci Kövér nagyfaterjával együtt ölelgetné Piktorunkat!
Ráadásul ezek még hülyék!
A lopósságuk mellett...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Igen kávéscsésze alátét vagyol...
Még nem is fikáztalak!
Majd most... marha koczka... :D
csak csendben szólnék: DIGIFILMEN Angyalok és Démonok... Római kulturális továbbképzés...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Most hallom, hogy a HÖOK nem ül le tárgyalni hétfőn a miniszterrel.
Orbán meleg helyzeteket nem szokott nyílt kiállással felvállalni, leosztja a kellemetlen feladatokat alsó szintre.
Amennyiben ez a korifeus nem éri el a várt eredményt, vagy háttérbe kerül, vagy megszabadul tőle.
Hoffmann Rózsa leégése egy szokatlan fordulat, vajon megszabadul tőle vagy Rózsa lemond. Nem ő lenne az első.
@laci0011: kár volt idehozni az ottani színvonalat, hagyhattad volna rajcsányiék problémájának
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez baj, hogy még olvasni sem tudtok. Ha tényleg érdekel a biztos véleménye, tessék:

"Nem indít vizsgálatot a hallgatói önkormányzati vezetők személyes adatai ügyében a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság - mondta Péterfalvi Attila, a szervezet vezetője a Magyar Nemzetnek.

Péterfalvi Attila a lapban közölte: jogsértés nem történt, hiszen a közfeladatot ellátó, közéleti szerepet vállaló tisztségviselők magánszférához való szabadsága szűkebb, mint az átlagembereké. "

www.magyarhirlap.hu/belfold/peterfalvi-nem-vizsgalja-a-hook-ugyet

@Fabius: Ez neked is szól.
@Mariann19: Persze, énekeljük el a himnuszt-szerű Hofi-kabaré lett belőle. Ezeket a gyepesagyúakat ezért hívták, ahogy fentebb írtam. Rózsit hegyesre nyalónak. fiatalokat támgotani?? Hol élsz te??? FideSS-fórumon nem egyetérteni a PÁRTTAL??????
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ezt neked:

Orbán Viktor is felszólal napirend előtt az év utolsó parlamenti ülésén, amelyen amúgy a gombnyomgatásé lesz a főszerep. A képviselők 18 javaslatról tartnak zárószavazást, módosítják az alaptörvényt, és rengeteg jogkört adnak Fekete György művészeti akadémiájának. A jobbikos Novák Előd egy feladatait állítólag elhanyagoló miniszteréről kérdezné Orbánt, és három karrierfejlődésnek is szemtanú lehetünk. A hét legjei a parlamentben.

www.origo.hu/itthon/20121216-lusta-minisztererol-kerdeznek-orbant-a-het-parlamenti-legjei-december.html
@Blogger Géza: Peterfalvi Attila, viccölsz?? Kösz, megröhögtettél.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Lehet, hogy titokban már olvas minket, még kéreti magát egy kicsit. Na, de ha megjön, adunk neki, ugye?
@bella _ciao: Nagyképű vagy vagy csak elszállt magadtól az agyad,mint viktorkának?
@Blogger Géza: "közfeladatot ellátó" akkó ugorgyunk, ja jut eszembe egy fontos körülmény: Magyar hírlap
@a szív fészkei: Oszt ugyan mi itt a vicces? Maximum az, hogy a "diákvezér" 36 éves, hahaha.
@a szív fészkei: hagyjad már szív. neki a hitelesség netovábbja, az OMBUDSMAN.
@Mariann19:
Szerintem is megküldték már neki a selyemzsinórt! :)
No nem azért, mert tök hülye, hanem mert Piktor elbas.zta és hát valakinek el kell vinnie helyette a balhét!
Piktorunk felelősségvállalása kb. egy 4 évesével vetekszik!

@Blogger Géza:
Igaz! A "független" ügyészség és a nem is volt taggyűlés korában mire is számíthatnánk...
Tudod mit?
Tényleg tök jogszerű és nem, nem emlékeztet a legszebb Sztalinista időkre!
Csak úgy tűnik!
Legalább megéri ennyire gáznak lenni Géza???
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem látom, hogy a jobbik megint szembe menne a diákok jogaiért a narancsbolsevik párttal!
Csak nem heveny seggnyalás forog itt fenn???
@a szív fészkei: Szív! De legalább ne próbálta volna rendreutasítani a sorok közül az a nő a diákok képviselőjét. Ki hatalmazta fel őt arra, hogy ott rendet csináljon. Ja? Igy kell jó pontot szerezni a szintén jelen lévő főnöknél?
@Mariann19:
Persze, hogy adunk neki... Lapáttal... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: mos mééé, hisz angyalunk is látható és érthető véleményt formált, összenő ami össze tartozik...
@Blogger Géza: Péterfalvi egy kétlábon járó csótány. Nem szakember, hanem szolga, a rosszabbik fajtából. Egy senki.
idióták:

1896-os halála
sem védi meg Frankelt

1896-os halála sem védi meg Frankelt
Oda a budai Frankel Leó út, de miért? A cserepártiak szerint a 19. századi munkásmozgalmárnak igenis van köze a 20. századi önkényuralomhoz.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F12%2F16%2F1896-os_halala_sem_vedi_meg_frankelt%2F
@laci0011: idedobsz valami baromságot,amit nem is te írtál. akkor egyetértesz vele? mert iszonyatos marhaság!
@rurodatu: Na és ez hogy a faszba kerül ide?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Görényt nem írhatok, mert az legalább egy szép állat, még besértődne.
Ennek a mocsadéknak az asszisztálásával gyüjti be az NMHH az összes kábelelőfizető személyes adatát. Újabb adatbázis. 3,5 millió előfizeetőről van szó.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Már megijedtem, hogy kezded megint... :)
Péterfalvit megvették egy autóval és egy rendszámmal... Óccó, kicci, hanyas labad van???
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tudod, amikor az országot érintő legjelentősebb döntések kerülnek sorra, akkor megy üdülni. Biztos kötött az időpont a szakszervezeti beutalóknál...
Knósszosz kap a lapáttal, sőt hozd az ásót is, elássuk, ha annyira izolálja magát tőlünk.
Legyen meg az ő akarattya.
@Blogger Géza:

Üzenem Péterfalvi Attilának, hogy a törvények betartása mindenkinek kötelező, nem ismerete pedig nem ment fel a felelősségre vonás alól.

A 2003. évi III. törvény 1§ (13) definiálja kik számítanak közszereplőnek. Tanulmányozza Péterfalvi is és neked sem fog ártani.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mit is? A tanösvényt, vagy a fahéjasok gyalázását? Kérdeztem punciritter e vagy? Még délelőtt:-) Tuuudod, a növéreknél:-)
@Blogger Géza: Csak aztán el ne feledd szavaidat. :)
Kövér beismerése: balfaszok voltunk, de nem mi vagyunk a hibásak. na persze! :)

hvg.hu/itthon/20121216_kover_laszlo_tandij
@Fabius: ugyanmá... mé hivatkozol itten 2003-as törvényre? Aztat a mocskoskommenyisták írták. MEgnyugodhatsz, holnap napirend előtt törölve lesz. Előterjesztő Péterfalvi Attila.
"Kövér László szerint a kormány nem készítette elő a "politikai talajt" a felsőoktatás átalakításával kapcsolatban..."

:)))))) a talaj előkészítés? mi lett volna?

előbb beszántani? az összes egyetemet? aztán kérdezni?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Ez az a Péterfalvi, aki szerint a határon belüli levélben regisztráció aggályos, de ugyanez határon túlról nem aggályos.

A biztos úr kormányváltás után csúnya vesszőfutásnak néz elébe a törvények kettős mércézése és sajátos értelmezése miatt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ezek nem normálisak.

A polgári forradalom hőse önkényuralkodó,

a Zsigmond király meg nem ?

...

Ez a fideszes bagázs gyárilag retardált.
Tarlós egy kiköpött pondró.

Mondjuk, nálunk a XI. kerületben elvették Schönzerz Zoltán utcáját már sok-sok éve.

Pedig szegényt halálra itélte egy önkényuralmi rezsim, amiért békepárti fiatal volt.
Egy igazi mártír.

mek.oszk.hu/00300/00355/html/ABC13280/13619.htm

Nougye.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
A nővéreknél TE nem tudtál elszámolni a bogyóiddal!
Ne énrám mutogass! :D
Marha mókus tezsvírem...
@Vitéz László:
Kövér elvtárs egy szánalmas fa.zkalap!
Sötét bunkó volt világ életében, mitől változna meg, ahogy öregszik???
@Vitéz László:

A talajelőkészítés lehet trágyázás is.

Előbb szardobálás, utána törvény...

Most elkéstek a szardobálással.
@Dr. simonmondja.:
Tarlós elvtárs volt anno a Fidesznyikek fő arca a tandíj ügyben!!!
Mostanság mintha lapítana, mint a szar a fűben... :D
Valahogy nem hallom, hogy tátogna legalább...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @Dr. simonmondja.:

nyilván tajparaszt... ijenek a hasonlatai is

lehet a tárcsázásra gondolt...

a moszkovitákat, brisszelitákat és/vagy az orbánitákat szokta előbb tárcsázni...
Emberek itt a vég... :DDD

A Mandineren is ez van:

"cromwell 2012. december 16. 20:45
Aztán voltam a pécsi középiskolások tüntetésén is, és ott sem éppen rajongtak értetek. Az a szomorú hírem hogy a Fidesz képes volt 1 hét alatt maga ellen fordítani két évnyi új szavazót, bármit is csinál ezek után. A legszebb az volt, hogy egy egyházi suli 4.-es diákja jelentette ki, hogy ők soha nem szavaznak ezután a Fideszre. Nem tudom lőtt-e nagyobb öngólt párt mostanában itthon. A hangulat olyan volt ezeken, mint az öszödi beszédes tüntetéseken. (Azokon is voltam anno.)

Ja, és mint valaki a fórumon felhívta a figyelmet az a Gíró-féle érvelés sem igaz, hogy ez a keretszám változás nem érint a jelenlegi egyetemistákat: a nappali helyek korlátozása kiterjed az MA-ra is, az is csökkent volna. Így a mostani 1-3 évfolyamat nagyon is érintette a dolog.

cromwell 2012. december 16. 20:55

@Fakutya tizedes
Idézhetsz itt nekem ilyeneket, tudom hogy megy a HÖOK-ban dolog, láttam amikor egyetemista voltam.
Az én korombeli pécsi HÖOK vezető éppen börtömben is ült a csalásai miatt. De ez ebben az esetben nem érdekes. Az egyetemisták jelentős része mem foglakozik soha a HÖOk-al meg ilyenekkel. Sőt, a többsége rühelli őket. Ennek a tiltakozási hullámnak pont az az érdekessége, hogy a kormánynak sikerült összehozni maga ellen a HÖOK-ot, a Hallgató Hálózatot, és még több szervezetet, amik alapban rühellik egymást.

Dislikeolhatnak akik akarnak, a tényeket írtam le.
Úgy, hogy 6 kampányban dolgoztam a Fidesznek önkéntesként, mert úgy gondoltam, hogy a 2006-2010 közti ámokfutást le kell állítani. De nekem ez volt a végpont. Itt már saját magamnak sem ment a Csubakka-védelem, hiszen emlékszem, hogy anno a 2008-as népszavazási kampánybam épp győzködtem az embereket a tandíj ellen."

Bazze, narancskomcsik pofa be, lehet kussolni! :D
Minden porcikám tiltakozik az ellen, hogy egy bayer zsolttal (a kisbetű szándékos) kerüljek azonos platformra, de most ez történt. Két olyan név lett megemlítve (listának azért nem nevezném), amelyeket máshol is olvashattunk és egy olyan kérdés lett feldobva, ami engem is zavar azóta, hogy diplomások dolgoznak a "kezem alatt". Mi a bánatért kell soha fel nem használható tudást állami pénzen megszerezni?
Nos...

"Hé, Viktor, meg vagy őrülve? Egy ilyen hülyeséggel elénk állni, hogy egy fél nap alatt komplett felsőoktatási rendszert rántasz ki a seggedből!

Igen, Viktor (és igen, kedves még mindig Fidesz-támogatók): ez őrület – és szimptóma. Szimptómája a bajodnak és szimptómája mindannak, ahogyan a Fidesz-államot működtetitek. Attól, hogy elmentél egy romkocsmába, még nem válik hitelessé az a felsőoktatási program, amelyet mindenféle előtanulmányok és hatásvizsgálatok nélkül „hirdetsz ki” – csak azért, hogy neked legyen igazad.

Meddig tarthat egy ilyen módon előállított „igazság”? Legfeljebb addig, ameddig a kiötlője a miniszterelnök – mert utána egyszerűen nem lesz ok és érdek azt tovább fenntartani. Nem véletlenül alakult ki az a fajta kormányzati struktúra, amelyben minisztériumok, szaktanácsadó testületek, érdekegyeztető fórumok működnek: ezek mind-mind kellenek ahhoz, hogy minőségi döntések szülessenek. Nem lehet ugyanis a XXI. században egy modern államban „isteni látomás” alapján órák alatt meghozni egy komplett felsőoktatási reformot – mint ahogy egyes állítások szerint Semjén dolgozatát diktálta volna az Isten2. Ezek a mózesi módszerek nem működnek – és ha valaki mégis működteti, abból baj lesz."

progressziv.blog.hu/2012/12/16/politika_a_seggembol?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_12_16&utm_campaign=index
@bukszindeksz:
Nincs fel nem használható tudás.
@saravad: erről talán kérdezd meg a kiegészítő munkától/jövedelemtől eltiltott rokkantnyugdíjasokat.
@bukszindeksz: ezzel bayer elérte a célját. ne is lásd a kormány hazugságait!
@Mariann19: Ja, mit tett le az asztalra? Ők a lelkes nyelvüket, sőt azzal seperték Rózsika előtt az utat a Himalájáig.

Na fiamat megkérdeztem, azt mondja az Ötkert egy tipikusan procc, a külföldiek lehúzására szakosodott hely a Zrínyi utcában srégen a BM-palotával. De próbálkoznak egy ilyen fiatalos, lazazaza feelinggel.
@saravad: Azért ha most előkapnánk az 1986-os matek érettségi tételeket, zavarban lennénk, hogy mi az, amit abból a napi életben használunk...
Aki 4 és fél évig germanisztikát "hallgat", miből fogja a villanyszámláját befizetni a következő 50 évben? Persze, ha erre vágyik, tegye, de ne állami pénzen.
@Blogger Géza: Jaj ezen most bírsz kacarászni Gézuka? Amíg nem ment szembe a vezérürüddel, nem volt gondod ebből ugye?

Szép de nehéz feladat Magyar Nemzetet védeni, hogy vasárnap még téged is bevetnek.
@laci0011: nagyon jó kis összeesküvés-elmélet! Sikerült a liberálisokon is rúgni egyet, ügyes.
@bella _ciao: Nem érte el, látom a hazugságokat. És nem esik jól, mikor a másik oldalon is látom. Mert akkor el kell ismernem, nincs jó oldal, ahová odaállhatnék.
Tehát, ha középről nézem, a bayer cikkben pont annyi a csúsztatás, mint ebben a blog bejegyzésben.
@a szív fészkei: "Ezeket a gyepesagyúakat ezért hívták, ahogy fentebb írtam. Rózsit hegyesre nyalónak. "

Azért volt ott is olyan, aki a kezébe temette az arcát...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Most mondja, hogy szorulna valamelyik kölyke rá, mindjárt lenne a tízszerese is????

Ja Bajnai karambolozott, összetörte a kocsiját meg a másét is. Ő egyben van.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Kövér elvtárs apja és nagyapja is pénz-érdekből bolsevik kommunista volt. Ő maga szintúgy.

Tarlós meg egy kiköpött Denethor. Elcsesz mindent, szenveleg drámaian mint egy fürdős kurva, eljátssza a hattyú halálát is, épp csak tütüt fel nem vesz, közben meg milliókat rak zsebre. Utána meg az özönvíz. Meg a káosz.

hu.wikipedia.org/wiki/Denethor
Mi van itt, kérem?! A vezér idecsődítette a janicsárjait? :D

Nagy lehet a baj
@bukszindeksz: majd heine, böll és a többi marha német irodalmár állja. ne félts a fantasztikus tőzsdei jövedelmedet, suttyó
Nagy gé-vel. Nem a jóisten gé-pontja egyik sem, ő is foghatja valahol miattuk a fejét.
@bukszindeksz:
Állami pénzen teológusokat és hitoktatókat továbbra is növekvő számban képeznek, nekik a röghözkötést se kell aláírni. (Kiemelt terület még a sporttudomány is.)
Én "italianisztikát" hallgattam és szociológiát, és képzeld, úgy tudok megélni, hogy nem állami alattvaló vagyok, Kerényit idézve.

Persze, értem én ezt a gondolatmenetet, kezdettől figyelem a köznevelési koncepciót: az állam az állampolgárok befizetéseiből csak annyi oktatást finanszíroz és szervez, ami az előre meghatározott és felülről kijelölt életúthoz feltétlenül kell. Aki tehenész lesz, annak elég a 4 alapművelet 100-as számkörben, irodalom fölösleges, viszont az engedelmesség kiemelt tárgy. Ez nem újszerű elgondolás különben, és az ostobák között még népszerű is lehet.
@bukszindeksz: Mesélj kérlek a soha fel nem használt tudásról. Kezdjük rögtön az én általános és középiskolai matekomon kívül bármivel! Legyen fizetős a közoktatás!!

Az egész koncepciót el kellene dobni, és a szagemberekre hagyni egy új, működőképes koncepció kidolgozását. Mivel egy 6-os matektankönyv megszületése legalább 6 hónap, adjunk nekik erre mondjuk 4 évet, vitákkal, miegyébbel!

És nem 3 napot!!!!!!

Hol élünk?
@bukszindeksz:
Ki fogja a gyerekedet németre tanítani?
Az államnak nincs szüksége német tanárokra az egyetemeken?
Ritka nagy marhaságba kötöttél pont bele...
Ez volt a legjobb érved?
Akkor mi lenne, ha azzal jönnél, hogy egy normális becsléssel és szakképzési felméréssel pontosíthatnák a szükséges képzésekben a keretszámokat, átszabhatnák az ösztönző és fizetési rendszereket...
Annyi minden lehetne, de pont ez??? :D
@rurodatu: Rád pedig ezentúl az leszen írva, hogy tahó.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ha megszárad, lesz tartása. Most nyomták ki a fenséges seggből,türelmetlen vagy. Bár ha fagy, hamarabb megy nála is.
@miva?:
Dehogy, akkor állat lennék! :D
Igyekszem kultúrparaszt lenni...
@bella _ciao: Nem vagyunk egy véleményen, tehát csak valami milliomos köcsög lehetek, narancs színű pólóban. Ennyi elég volt neked, hogy betegyél egy skatulyába. A "túloldal" (az űbermagyar árpádsávos sámánok) ilyenkor hazaárulózik.
Mennyivel érzed magad különbnek náluk ilyenkor?
A suttyó meghatározása pedig nem közelít az ellenvélemény megfogalmazójához, inkább közelíthető ahhoz az ember típushoz, amelyik egy vitában érvek híján inkább csak vagdalkozik, akár alpári stílusban is...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Igen, fideszes Manninger család trendi , külföldieket lehúzós nyálgépe.
@miva?: rohattalkoholista.. megyek én is szólítok akkó magamhoz, mondjuk a testvérit. oszt koccanhatunk a kibertérben. Boli meg nyakalja a lőréjét:-)
@bukszindeksz: komolyan mondod? Magyarország legfontosabb külkereskedelmi partnere Németország - német tanulmányokra ne lenne szükség?
@bukszindeksz: Na figyelj! Belátod-s, hogy 3 nap alatt nem lehet a közoktatás és a felsőoktatás reformját kidolgozni? Válaszod után további kérdéseim lesznek.
@bukszindeksz: Te mit tanultál állami pénzen? Orvbűn a mi generációnk befizette állami pénzen tanult ingyen jogot, amiből egy kanyit meg értett és fel nem használ, sőt direkte ellene megy.
@bukszindeksz: aham, csak simán leingyenélőzöd, aki germanisztikát tanult. mert miből fizeti a villanyszámlát. gratula!
@bella _ciao: Bocsesz ha megzavartalak kultúr polgár.Le ne szédülj.
@a szív fészkei: Hagyd már! Mi lenne a marketingszakmával meg a bankszakmával Schrödinger egyenletet soha nem használó fizikusok nélkül? :D
@bukszindeksz: Bayer Zsótti [..]"Tanulmányait a Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban, majd az ELTE TFK magyar–történelem szakán folytatta." wiki. Szóval az én államnak befizetett - ill. meg se kérdeztek,levonták, mint mindannyiunktól - pénzemből ilyen marhaságokat tanult, hogy oda jusson, miért nem ástak el többet Orgoványban Prónayék. Ezért kár volt baromarcú Zsóttinak a nép pénzén ott üdölgélnie a bölcskaron évekig.
@a szív fészkei: Az érettségiig mindent állami pénzen tanultam, utána mindent a saját pénzemen, káromon. Nem azt mondom, hogy mindenkinek így kell, de baromságokat finanszírozni nem kéne. Mint ahogy nem kéne stadionokat sem építeni az ország 4750 foci drukkerének.
Azért ha mindenki körbekérdez az ismerősei körében, rájöhet, hogy a felsőoktatásban tanulók igen nagy hányada azért van ott, mert még nem tudta eldönteni, milyen pályán szeretne elindulni. És sajnos az én generációm még azt sulykolja beléjük, hogy legyen egy diplomád, az még jól jöhet. Pedig pontosan tudjuk, hogy mennyire nincs értéke.
@miva?: De érdekel, mi az a népgazdaságilag oly rendkívül fontos állása a bukszának, amiben használhatatlan romkocsmásokkal kénytelen elvégeztetni melót, hogy kaszáljon sokat?
@a szív fészkei: Minden betűvel egyetértek. bayer zsolt is csinálhatna hasznosabbat.
@bukszindeksz: Na ezért kellene valami értelmes koncepció! Leon Ledermann vegyésznek tanult pl. aztán kapott fizikából Nolbel-díjat. Nem egy hülyeség ám a felsőoktatás, csak tudni kellene bánni vele!
@bella _ciao: Nem mondtam, hogy ingyenélők! Áldozatok! Tanul valami szart, fizetjük, aztán nem tud belőle megélni!
ahol a fődakota farsangot rendezett...
szerinteTEK rom a kocsma ?
@a szív fészkei: Egy agrármérnök barátom pl a gyógyszeriparban termeli az amerikai GDP-t izomból. A nemrég hírbe hozott szlengblog szerző bölcsészként google-t irányít európában!

Lásd be, ez így nem maradhat! Minden nem használt szemeszter után követelem az 1millió forintos kártérítés megfizetését!!!!!
@bukszindeksz: De az Orvbűn kezdte, hogy fúj tandíj, Bokros, Gyurcsány népírtó szemét tetűláda, mert elrekeszti a nép gyermekeit az egyetemi előadótermektől így! Plusz, ha minden fiatal egyetemista, akkor nincs munkanélküliség a köreikben ugyebár és szép a statisztika. Ez azért az ő ötlete volt Vaslady után szabadon, ha jól emlékszem ez itteni fejtegetésre.

A sokat kárhozatott ruhatár.médiagenya szakokon végzettek meg írják a beszédeit, gyűjtik a nyálas kólásdobozait, spamelik tele a blogokat Robin álnéven propagandából.

Szóval pont ez a banda él legjobban ebből a bőcsészbanditizmusból sokért. Századvéges faszik se favágókból rekrutálódnak oldalanként 500 ezerért.
@a szív fészkei: Az a baj, hogy egy jót nem lehet vitatkozni veled, mert egy véleményen vagyunk...
Amiben - úgy látszik - nem értünk egyet, az az, hogy ez a blog bejegyzés pont annyi ferdítést tartalmaz, mint bayer zsolt beidézett irománya. Márpedig így a hitelesség is elvész.
@miva?: Ugye? Egyik diákokat kell alakítani Ötkertben, ma meg trollsereg, nehéz a fiúk dolga, na.
@bukszindeksz:
Érték. Kultúra. Tudomány.

Fontos dolgok ezek az ember és az ország számára. Igen, kell róla vitázni, egyeztetni. Kellene. Bizony kultúrantropológusokat is kell képezni meg gépészmérnököket is, csak nem ugyanannyit. Informatikus karok jövőjének kinyírása folyamatban, ez ebben az évszázadban hazaárulás. Balneológusok jól jönnének egy olyan országban, amelyik a vízkincse kiaknázásáról ábrándozik, meg gyógyturizmusról. Marketingesek, kommunikáció végzettségűek dolgoznak a magyar termékek bevezetésén, legalábbis így kéne lennie. Persze baltás és egyéb köztörvényeseket is lehet üzletszerzésre használni, csak ezt nem mindenki teheti meg.
Szóval, a hallgatói létszámokról csak megfontoltan szabadna tárgyalni.
@bella _ciao: Szó sincs róla. Akkor szar, ha 6 félév van ráépítve. És lesz egy diplomád, amivel elveszett vagy a munkaerő piacon.
@Fabius: Fabius !

a romkocsmás poszt hajnali 5re meglesz?

kérlek hogy az avatarokat álícsd át NAGYRA !
annyira jó az enyém és nem nagyon láccik !
@saravad: arról nyitottak konferenciát hogy mi a különbség

a buxindex és a buszindex között ?

nem sok !
@miva?:
Piktor és tettestársai dolgoztak a "szakmájukban"?
Lehet a kasszához fáradniuk...
@miva?:
Az aljasságotok nem ismer határokat... :D
@bukszindeksz: miért pont a germanisztika? miért nem a néprajz, muzeológus, könyvtáros, művelődésszervező? mert ugye, még ha állásuk is van, csak viszik a drága pénzedet.
@saravad: Na várj! Nem annyit kell képezni, amennyire szükség van, hanem jóval többet, hogy a munkaerő piacon a versenyhelyzet fennmaradjon. És valóban: nem szőcs gézáknak, hoffmann rózsáknak és hasonló zseniknek kell egy ilyen koncepciót kidolgozni, hanem bizony okos embereknek, akik jelenleg is az oktatásban dolgoznak és tudják, miről beszélnek. És kapjanak az egészre 2 évet.
@bukszindeksz: A munkaerőpiac helyén kezeli a diplomákat ám. Azt hiszem értem a problémádat, de ez pillanatnyilag azzal szemléltethető kb. hogy ne úgy vágjuk ki az utolsó Húsvét -szigeti fát, hogy arra a méhkaptárra dőljön, amiből nekem mézem van.

Nem nézem én sem büszkeségtől elhomályosult tekintettel a médiaszakosok, teológusok, andrológiások, stb. gyártását, de valahogy folyton olyan érzésem van, hogy tán nem a politikának kellene ezt 3 nap alatt izomból megoldani, hanem illesszük csak szépen a honi felsőoktatást legalább európai gépezetbe, és akkor majd kiderül. Egyébként részemről épp a tözsde meg a közgazdaságtan a kiröhögnivaló területek ám, mert én értek a matekhoz :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De elhozták nekünk a temérdek jót, amitől ébredéstől elalvásik repes a szívünk! Megérte, bizony mondom néktek!
@bukszindeksz:
A németes nem él meg belőle???
Egy jó németes remekül megél, egy hónapban fél misit összehoz, ha tényleg jó és nem állami csecsen élősködik.
Fordítás, tolmácsolás - persze pörögnie kell!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hiába mondod. A germanisztika az valami misztikaféleség nála :D
De ahogy elnézem, jártak erre meredekebb köztisztviselők is. Azta!!!!!!!!!!!!!!
@bukszindeksz:
Ha sokat beszélgetünk, mi ketten még egyet is érthetünk egy csomó mindenben. Csakhogy aki tényleg figyelte végig a köznevelési koncepciót, annak lejött, illetve meg is mondták a lényeget: állami pénzből annyi és olyan szakembert kell képezni, amire az államnak szüksége van. A többieket, akik a piacból fognak élni (már ha lesz)az államnak nem érdeke tanítani. Ennyi. Rózsa ezt hosszan fejtegette, de Orbán is mondta. És a kedvencem: az oktatásnak a kétharmados állam értékrendjét kell közvetítenie (H.R.), azt meg látjuk milyen.
@Dr. simonmondja.: Nagyon úgy néz ki, hogy lassan a reményhal is megdöglik. :)
@bella _ciao: Ha a gyerekedbe azt sulykolják, hogy államilag támogatott 4 hetes tanfolyamon elsajátíthatja a zabhegyezést és ebből aztán majd megélhet élete végéig, akkor azért elgondolkodsz, nem? Ebben az esetben ki ver át kit? Jelenleg a felsőoktatás többnyire olyan végzősöket termel, akik aztán nem tudnak elhelyezkedni. Nem azért, mert buták! Egyszerűen évekig el voltak zárva a "való világ"-tól és egy önéletrajzot sem tudnak rendesen megírni.
A germanisztika azért került elő, mert az első kommentet írva ez ugrott be, pedig anglisztikát akartam írni, ugyanis egy ilyen végzettségű emberke is dolgozik a kezem alatt és végtelenül sajnálom, hogy nap mint nap egy ilyen ember, mint én, javítja ki a munkáját, mert nem tudja rendesen megcsinálni.
De lényeg nem a szak, hanem az, hogy kell-e olyan végzősöket gyártanunk, akik aztán az elkeseredett diplomás munkanélküliek táborát szaporítják?
@bella _ciao:

<A kabinet nem számolt azzal, hogy "az emberi emlékezet véges">

Dehogynem. Pontosan erre épitett. Hogy nem emlékszünk 2008-ra. pechje volt a kabinetnek :)
@miva?:
Szerintem fingja sincs, hogy egy germanisztikával foglalkozónak alapvető a perfekt, kifinomult nyelvhasználat, az irodalmi német finomságainak is az ismerete.
@bukszindeksz: Ezt a nemzetgazdaság nem-Matolcsy féle modellje megoldaná ám. Ha Viktornak akármilyen nem állami alkalmazottat termelsz, az egy-két éven belül vagy elmegy oda, ahol van gazdaság - röghöz kötés - vagy munkanélküli leend. Ez van.
Na boldogok a lelki szegények: index.hu/belfold/2012/12/16/1896-os_halala_sem_vedi_meg_frankelt/

Ez meg tanulságos index.hu/belfold/2012/12/16/1896-os_halala_sem_vedi_meg_frankelt/ de főleg ez a mondata:[..]"Húsz évvel ezelőtt egy merész gondolat volt az, hogy a kutya gondolkodik, sokszor visszaküldték a cikkeinket azzal, hogy ezt hogyan képzeljük. Az azóta eltelt időben nyilvánvalóvá vált, hogy az állatok gondolkodnak, de nem söröznek, nem filozofálnak, nem politizálnak, illetve a csimpánzok még azt is teszik."

Itt csimpánznál jóval alantasabb létformák teszik.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nyelvészet úgy általában, meg a "maga nem német?" kérdésre való feljogosítás :D

Ha tudnád, hogy micsoda nyelvészeti viták alakulnak ki idehaza a gyerekek előtt!!!

Szegények azt látják folyton, hogy anya vagy apa az értelmező szótárért szalad :D

Már szorongok előre, hogy mi lesz 10 év múlva! És attól, hogy minden kémiatanszéken "kenet" mondanak "ként" helyett, még nem az a helyes!

Én egyébként a germanisztikusok egy adott reprezentánsától lassan megőrülök!

:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Valóban így van, de hányan tudják ezt megtenni ebben az országban?
@bukszindeksz: jó. a bementnél mond meg, hogy 5 év múlva mire lesz szükség. rombold le gyermeked álmait azzal, hogy az anglisztika hülyeség, semmi haszna, nem kell a kutyának sem, pedig te rohadt jó megközelítéssel tudnád tolmácsolni a kölyköknek shakespear-t. valami ilyesmi hülyeséget sújkol parragh.
@a szív fészkei: Az én kutyám kérlek bolondot csinál az egész családból. Konkrétan az van, amit ő szeretne, és közben sajnálni is kell. Csak én állok itt a vártán, de ahogy hátat fordítok, egyből egész hadak szaladnak szerte kívánságait teljesítendő. Az én kutyám nem hogy gondolkodik, de konkrétan hülyét csinál egy perc alatt kiképzett kutyaidomárok seregéből :D
@miva?: Ha megnézed a nick-em melletti képet jobban, talán leugrasz erről a tőzsde témáról. A választott név pont annyira vagyok én, mint a fénykép... :-D
@bella _ciao: Akkor elmondom: Nyelvtudás, mély matematika tudás, rugalmas gondolkodás. Ennyi, nem több nem kevesebb.

A felvételin általában nem azért kívánalom a diploma, mert akkora szaktudást nyújt, hanem mert feltételezhető, hogy aki egy digitális vagy egy analóg szigorlatot le bírt tudni, az majd megbírkózik 2 hét alatt az épület fűtési rendszerének leírásával is.

Ezt nem érti kedves indexünk itten!
@bukszindeksz:
Egy jó német tanár nemcsak a nyelvtannal van tisztában!
Ki fogja a németet oktatni, ha nem lesz pl. germanisztikai tanszék???
Nem itt van a gond!

@miva?:
Van egy otthon belőle? A malátalé mellett??
Mázlista! :DD
@bella _ciao: Persze, hogy nem lehet 5 évre előre megmondani, miből mennyi kéne. De ha profikra bízzuk, azt talán meg tudják mondani, hogy kell-e 1470 kommunikáció szakos 5 év múlva, ha az előző 3 évben is ennyien végeztek és a következő évben is ennyi ilyen diploma kerül ki a főiskolákról.
@bukszindeksz: azért a kép meg a téma egybevág :D

No de hősömet hősödül választva igazán beláthatod, hogy a cipőüzletbe is jól jöhet egy hasba lyukat beszélni tudó bölcsész - feltéve hogy női cipő is kapható
@bukszindeksz: Ne haragudj, de mi a ferdítés abban, hogy jogtalanul idézett címlapon a Magyar Nemzet olyan adatokat, amik közzétételéhez a tulajdonosaik nem járultak hozzá?

Nem közszereplők, bármit mond Péterfalvi Attila, aki azt is lehazudná a FideSS kedvéért, hogy nappal világos van, éjjel meg sötét.

Ebből írta Fabius a posztot Bayer modorában, nem lehetett neki se könnyű... ;-P

De megfélemlítésből a pártlap első oldalán hozni azt, hogy x évet jártak ide meg oda, ezzel azt sugalmazni róluk, hogy szarszemét ingyenélő kis gecók, így amit mondanak, tehát semmit nem ér - ez aljasság.

De amíg nem volt köztük, HÖK-ösök és a FideSS közt balhé, sőőt - addig rohadtul nem zavarta népgazdasági szempontból a Magyar Nemzetet ez az állampénzen tanulgatásuk. Kilóg a lólába, ez a baj csupán. Meg Dajcs Tompika x féléve, ami szintén sokba van a népgazdaságnak. Meg a már unásig emlegetett szófosó Giroszéi.

TEK-es ötkertes álegyetemisták tanulmányi idejét ismerhetjük? Mert akkor őket is a címlapra, hisz ők az éceszgéberei Orvbűnnek, biztos nincs rejtegetnivalójuk és nem kérődznek állami csecseken!

DE még a nevüket se lehet tudni, a delegáltságuk okát, mikéntjét se - csak hogy golyóálló mellényt viselnek.
@miva?: "...Nyelvtudás, mély matematika tudás, rugalmas gondolkodás. Ennyi, nem több nem kevesebb..."
Nagyon jól leírtad, pont ezeket keresem, amikor felvételiztetek. És bizony nem érdekel, van-e diplomája, nyelvvizsgája.
@bukszindeksz: Bocs, de amit írsz, az egy közkeletű (populista) butaság:

1. Bármilyen magasabb szintű képzés szélesíti a végzett diák elhelyezkedési esélyeit. Egyszerűen azért, mert a látóköre szélesebb, az ismeretszerzési képességei jobbak;
2. A valós igények pont a magasabb képzettségek esetén becsülhetőek a legrosszabbak;
3. Ellenben pont ezen a szinten lehet a diák rugalmasabb;
4. A diplomás munkanélküli nem okvetlenül elkeseredett. Megfelelő önértékelés esetén alkalmas szakmát váltani, vagy akár havat is lapátolni (diploma nélkülcsak arra);
5. Ezek elsősorban a kppzőhely félkészültségétől és félkészítési potenciáljátólfügg. Ez sok egyetemen rossz, de megjegyzendő, hogy ma ugyanaz az akadémia ágál bologna ellen, amely akadémia anno erősen pártolta a bevezetését;
6. A képzőhely(ek) jelzett felkészületlenségéről, és a pedagógiai silányságról NEM a most középiskolásai tehetnek, hanem az az oktatáspolitika, melynek jelenleg Hoffmann Rózsa a gazdaasszonya;
@a szív fészkei: Most néztem meg a neten az Ötkert intézmény jellemzőit.
Csupán két jelző:legpatinásabb, legellentmondásosabb hely e Budapestnek.
Az árlapból itélve nem egyetemistáknak való unaloműző hely.
A legjobban az Orbánnal tárgyalók összetétele érdekelne és az, hogy ki hatalmazta fel őket az érdekképviseletre.
@Mariann19:
Személyesen Orbán Piktor!
Kell ennél nagyobb felhatalmazás?
Komolyan mondom, TE rossz vagy!!!!! :D
@a szív fészkei: Nem tényszerű, egyoldalú. Pont, mint bayer zsolt. Mitől különb akkor ez a blog, mint bármelyik árpádsávos gyűjtőhely? Ez probléma. Ha pontosan leírja, mi volt bzs cikkében és az miért problémás, az más. De csak hangulatkeltésre utazott.
@miva?: :-))) Szerintem gondolkodnak az állatok, ez abszolút így van - régen mondom. És ki is tudják fejezni.
@Mariann19: Sokakat érdekelne az, te kis kíváncsi fáncsi! ;-)))
@bukszindeksz: a felsőoktatás jelen finanszírozási rendszerben (az állandó elvonások miatt) nem képes ilyen rugalmasságra. még ha a szagértők meg is mondják a tutit.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ugye, nyertek a kézis csajok bronzot és egyből elkezdene Mariann eufórikusan kutakodni, szimatolni. Mintha otthon lenne az országban! Nagyon vad elképzelései vannak... ;-DD
@bukszindeksz:
Mi meg ilyen igénytelen parasztok vagyunk, ezt szeressük... :)
Miért nem a nagyon igényes Piroslapokat olvasgatod te is?
Brendel is megmondta, mi csak ilyen sutyerák, bunkó, IQ gyenge parasztok vagyunk. Ez a mi szintünk... Ez van, no...
@bukszindeksz: "Pedig pontosan tudjuk, hogy mennyire nincs értéke."

Akkor légy szíves, definiáld, mit jelent, hogy értékes egy diploma.

Utána meg bizonyítsd, hogy a diplomásokra nincs szükség.

Segítek: nem fog sikerülni. A munkanélküliség a diplomások között a legalacsonyabb, és a diplomások tudnak leggyorsabban elhelyezkedni, amikor állás nélkül vannak.
@bukszindeksz: De hát pont nem a kommunikáció szakosokat védeni gyöttünk itt egybe! Szerinted mi lesz, ha a villamosmérnök kap 2 év után egy koreai ajánlatot? Nem az lenne a lényeg, hogy hazajöjjön hamar? Nem! Az lenne a lényeg, hogy sikeresen boldoguljon bármerre, és ez idővel kitermelje a nemzetközi megbecsülést, ami bizonyos szakmákban most is megvan. Tudos-e, hogy mi a baj a CERN-beli magyar fizikusokkal? Nem buktatnak. A tudásuk meg a teherbíró képességük határtalan, de nem buktatnak. Kb. ilyen problémák legyenek az összes honi diplomással! A baj az, hogy a nagy, globális oktatási koncepció kidolgozásához nem Juhász Andrást meg Regőcs tanár urat, meg a hasonszőrű alakokat keresik meg, hanem megoldja viktor egyedül, és kilistázzák a gyerekeket a MNO-n. n két diplomát szerezhettem volna az egy megszerzett ideje alatt, de pl. elfogytak a felvehető tárgyak, mire megvédtem a tudományág teremtő diplomamunkámat. Dolgoztam vele 4-5 évet, de pillanatnyilag úgy tűnik, hogy a globális tudománytörténet szerint nem volt hiábavaló a mutatvány - ráadásul én majom az első félévet leszámítva végig komoly tandíjat fizettem :D
Nem létezik kaptafa! Most doktoráljak odahaza, ahol Smidt meg semjén doktor lehet?
Inkább ez számít!
Szóval vannak a hozzáértők, és ha nem kell heti 20 órát tartaniuk, esetleg megondják a dolgot. Emlékeztetnék rá, hogy az ELTE fizikus doktori iskolájának hallgatói anno az egész éves 10ezer forintos honoráriumukat felajánlották a könyvtár javára, amiből őrületes botrány született. Tán erre kellene fókuszálni, mivel itt vannak a szembetűnő hibák! Nem kevesebb pénz kell, hanem sokkal több! Majdnem annyi, amennyit Viktor a hobbijára költhet.
@bukszindeksz: Hová rekrutálsz? Csak nem a TEK-be??? ;-DDDDDDDD Oda kéne töri is, mert szeretnek hullákkal levelezni.
@bukszindeksz: "Ha a gyerekedbe azt sulykolják, hogy államilag támogatott 4 hetes tanfolyamon elsajátíthatja a zabhegyezést és ebből aztán majd megélhet élete végéig, akkor azért elgondolkodsz, nem? Ebben az esetben ki ver át kit? Jelenleg a felsőoktatás többnyire olyan végzősöket termel, akik aztán nem tudnak elhelyezkedni. "

Na most akkor előbb döntsd el, hogy a négy hetes tanfolyamokról vitatkozunk, vagy az egyetemről.
@a szív fészkei: gyer TEK be !!!!

beeeee beeee beee.... akolbeeeee ...
@miva?: kaptam 4 üveg zlaty bazant-ot, karácsonyi kiadás, barna, 15,2%. egyet becucáltam, lehiggadtam.
ott van index fejében -szerintem-, hogy meg kell változtatni a felsőoktatást valmi módon. de bedőlt a bayer-orbán-matócsnyi vaonalnak, ami a megoldást csak a forráselvonásban látja.
@épészmérnök: Sehol sem írtam, hogy nincs szükség diplomásokra. Az értékes diploma az olyan, amely birtokában normális életszínvonalat tudsz a magad és családod számára biztosítani.
@a szív fészkei:
Még nem, majd a bukta örömére csak... :DD
@bella _ciao: Így van, ahogy mondod. A megoldást a forráselvonásban látom: a fociból, a nézhetetlen filmekből, az amerikai magyarok 4 milliárdjából kell forrásokat elvonni és azt az oktatásra átcsoportosítani. Ezzel párhuzamosan, okos, hozzáértő emberek dolgozzák ki annak elosztásának módját.
Nem vagyok az a bedőlős típus, látod, a bloggernek sem dőltem be.
@bukszindeksz: igazad van, menjenek a halál f@széra a medikusok. sok millióba kerül a kiképzésük, oszt képesek nyomorogni, ha itthon maradnak
@bella _ciao: Hallatlan! Mennének inkább Norvégiába fagyási sérüléseket gyógyítani!

Nem érti az úr, hogy a munkaerőpiacot konkrétan hazavágja Gyurika, ezért nem tud elhelyezkedni a frissdiplomás. Volna itt mit javítani, de szerintem azt tudományáganként kitalálhatnák a szakemberek, a pedag meg pszichol ógusok keretet adhatnának a dologhoz, és hipp - hopp, máris az lenne a helyzet, hogy húzzuk az igát boldogan, mert a gyerekeinknek jobb lesz.

De nem. Itt inkább pillanatnyi ellenérzéseket kell kelteni! Szakajtsuk le a feltörekvő nemzedékről a haszontalanokat, majd bélyegezzük meg a többieket szívtelenséggel!

Én ennyit látok.
@bukszindeksz: Lesznek történelemkönyvek a jövőben is :D
@bukszindeksz: Lesznek történelemkönyvek a jövőben is :D
@bukszindeksz: Lesznek történelemkönyvek a jövőben is :D
Mik vannak! Az egyidejűség problematikája már egy blogon is ennyire jelen van?
@miva?: szarakodik az blogmotor?
jó-jó, szagértők, de ez nem két hét alatt történik, mint a közbiztonság megteremtése
Komolyan csak egyszer küldtem el. Igaz, hogy közben újra kellett indítanom a gépet, de hogy ilyent? Csudálatos!
@bukszindeksz: Annyira egy körben mozogtok abban a kérdésben, hogy hány diplomásra van szükség és milyen szakokon szükséges a felsőoktatás. Ahogyan forogtok körbe-körbe, látható, hogy a jelenlegi statikus állapotra építitek a véleményeteket.
Egy oktatási koncepciót nem taktikai manőverként kell kezelni, hanem stratégiában is. Egy diplomás ember életének munkaviszonyban eltöltött ideje kb. 37-40 év.
Folyamatos utánpótlásra van szükség valamennyi foglalkozást tekintve. Nem szólva arról, hogy számítani lehet a fejlődés megváltozandó irányaira is pl.,amikor a változások alkalmazására nem lesz elég egy érettségizett vélt felfogóképessége.
Lényeg, hogy az idevonatkozó tárgyban célszerű távlatokat is figyelembe venni.
@miva?: örökérvényű mondatok, háromszor bele az éterbe :)
@Mariann19: távlatokat emlegetsz miközben a jövő hetünket sem sejtjük. közben 21-én világvége. huh!
@bella _ciao: Akkor mára nem is okoskodnék többet :D

Nemsokára kezdődik a sífutás. Izgalom kell nekem!
Nincs valahol snooker? Vagy esetleg ógörög nyelvlecke?

Elköszönök

Jó éjt
tervezik ők régóta a zinternetet kikapcsolni...
csak sajna ahhoz a határokat is le kell zárni...
ahhoz meg ki kell lépni az eu ból...

majd a jövő héten ezt is megolgya...
ércséTEK meg ez a hét már sűrű volt...
a hetedik napon most megpihen...
Amelyik oktatási koncepciót 3 nap alatt át lehet alakítani úgy, hogy az jó legyen, az annyit is ér (az alakítójával együtt).

Nálunk civilizáltabb helyeken egy jó oktatási koncepció kidolgozása több évbe telik, aminek az eredménye egy Fehér Könyv, benne ajánlásokkal - ezt lehet szakmai, majd parlamenti vitára bocsájtani.

Mellesleg:
a felsőoktatás a középszintű oktatásból táplálkozik, az pedig az alapszintűből, ez pedig az óvodaiból (mert az óvoda is oktatási intézmény ám, Kedves fidesz), ergo az, ami most folyik, finoman szólva is problémás.

Az MN pedig nyaljon sót, ha az én fiaim nevét tenné közre, most pernek nézne elébe - és veszítene.

OFF:
Bravo lányok, ez szép volt, szívből gratulálok és köszönöm!
hvg.hu/kultura/20121213_Mire_jok_a_muveszek_a_kormanypofozasban

Markó a nagyon hülye:[...]"Mi a különbség a két háziművész, Markó Iván koreográfus és Fekete György lakberendező között? Semmi. Mindkettő jogi kérdésnek tartja, ha valaki kritizálja őket. Vagy éppen csak nem ismerik el. Fekete kikéri magának, hogy Aczél Györgyhöz hasonlítják, ez "perképes", mondja. Markó pedig bíróságon próbált elégtételt venni azért, mert a Revizor című kritikai lap megkérdőjelezte, hogy világhírű. A színház.hu beszámolója szerint "Markó idén novemberben első fokon veszített, fellebbezett; így másodfokon újra tárgyalták az ügyet, de a Fővárosi Ítélőtábla véleménynek nyilvánította a Markó Iván által sérelmezett bekezdéseket, így helybenhagyta az első fokú ítéletet." Vagyis tényleg nem világhírű.

A bíróságok felesleges lekötésére mindenképpen alkalmas a művész."

Fekete György lakberendező, ez nagggyon jóóóóóóóóóóó!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Személyesen Orbán Piktor." Mármint ő adta a felhatalmazást az egyetemistáknak, hogy tárgyaljanak vele. Hülye egy dramaturgia, de jól tervezett.Ez olyan, hogy valakit hátba támadok az utcán, aztán kedélyesen invitálom, hogy beszéljük meg. Jó a hasonlat? Mert a szituból nekem ez jön le.
Újabb csókoskonc a láthatáron

Drága budai telkekre csapott le az erdészet
A hivatal önkényesen erdőnek nyilvánított svábhegyi területeket, csak csereerődért lehet építkezni.

index.hu/belfold/2012/12/16/draga_svabhegyi_telkekre_csapott_le_az_erdeszet/

Van valahol határ? 45-ben a vetkőztetők tisztességesebbek voltak.
@De hol van Columbo felesége?: Mást se csinál a MN, csak veszít, de a te pénzedből fizet.
@Mariann19: Szerintem nem volt az invitálás annyira kedélyes, inkább rapport-szerű... De én is inkább beszélgetnék egy böcsületes bankrablóval, mint ezzel az ázalaggal.
@a szív fészkei: "Te kis kiváncsi fáncsi."
Te tudod a legjobban, hogy engem minden érdekel. A szerb karcsú fúvosok mellé ez is egy nemes terület, a miértjeiről még nem is szóltam.
@a szív fészkei: Lehet, hogy rapport szerű, de azért a kedvencekre is rá lehet parancsolni.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Ez nekem gyanús, mert a Friderikusz villa közelében történik - nota bene az eredeti tulaj, a szitává lőtt Fenyő nem volt nomen est omen, mert a természetvédelmi övezet kellős közepét irtatta ki a birtokáért, amit megvett Fridi az özvegytől.

De FS NY-ban él, és állítólag Orvbűn családja lakik ott most bérlőként. Lehet, hogy nem akarja, hogy oda épüljön a családja közelébe bármi. Pokémon bukik kicsit ezen, na und.
@Mariann19: Örülök, hogy ilyen lakadatlan az agyvelőd! ;-DD Lázár Ervin is örülne neked.
@bella _ciao: "Közben 21-én világ vége."
Jó Neked, hogy csak aznap fogod esetleg átérezni, hogy milyen is az. Ha ebben a tébolyban jobban beleérzek, nekem máris világvége hangulatom támad.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Egyébként, most az van, hogy gyakorlatilag minden építkezéssel minden zöldet kiirtanak fent. És ültetnek a helyükbe három nyamvadt tuját, ami az első hőségben ki is szárad.

Szóval valahol azért érthető - bár lehetne normálisan kivitelezni ezt - hogy visszaerdősítenék némileg a hegyet, mert akkora házak épülnek rajta, mint a Nagykörúton. Jónéhány persze eladó, mert nem lehet ekkorát belakni.

Pokémonotok eléggé szabadon kezeli a 20 % beépítettségi szabályt, még néha annyi zöld se marad egy kurva telken. És mondom, Fenyő in concretno leszart mindent - neki lehetett - és tarrá vágta a területet a szaros villájáért sans gens.
@Mariann19: Ja, kitüntetik akkor a Békemenetet. ;-DDDDDDD Pont jókor.
@bella _ciao: A söröd 15.2%-a mit fejez ki? Alkohol tartalmat?
Beszarááás: HArrach a FB-On: "A miniszterelnök elegáns megoldást talált. Nem lesz kis feladat elutasítani.
A felsőoktatás állapota azért olyan amilyen, mert évekig nem volt gazdája. Nem alakították, hanem alakult, azok érdeke szerint, akik erősebbek és ügyesebbek voltak."

Én istenem, ezek még létezhetnek a te világodban? OMG!
@a szív fészkei: Igen, a Gellértben lesz a kitüntetések átadásának színhelye, meg hálaadás a szponzoroknak. Nekünk is ott lenne helyünk, mint adózó állampolgároknak. Nem?
Na megszólalt a hüylebajusz: www.hirado.hu/Hirek/2012/12/16/20/Kover_Ezzel_nem_szamolt_a_kormany.aspx?source=hirkereso

"Kövér László szerint a kormány nem készítette elő a "politikai talajt" a felsőoktatás átalakításával kapcsolatban. "Fizetett forradalmárokhoz" hasonlította azokat, akik "hergelik" a hallgatókat."

Egyre jobb, felszínre úszik a szar és habik.
Bocsánat, de Esterházy idézek: "Anyád picsáját kedve" [..]"Kövér László "fizetett forradalmárokhoz" és az egykori KISZ-vezetőkhöz hasonlította azokat, akik most "hergelik" a hallgatókat. Úgy fogalmazott: a KISZ-vezetőket "ugyanúgy a kutya sem választotta meg a fejünk fölé, és ugyanúgy nem képviselték a valóságos érdekeinket, mint ahogy szerintem ma - tisztelet a kivételnek - nagyon sok HÖOK-vezető nem a valóságos érdekei szerint jár el azoknak, akiket elvileg képvisel". KI VOLT KISZ-TITKÁR??????? KIVÁLASZTOTTA ŐT MEG A TELEKI BLANKÁBAN??????? KINEK A VALÓSÁGOS ÉRDEKÉT KÉPVISELTE??????????????
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Most ugratsz? Még soha nem láttam ilyen adatot sörös üvegen. Mi benne a száraz?
@Mariann19: :-DDDD Van egy ötletem, mi történjék a Gellértben velük. Olvasd ezt az eszement bajuszcincért! Áll meg az eszem.
@a szív fészkei: Azt mondja, hogy:"ugyanúgy nem képviselték valóságos érdekeinket..."
Miért tette múlt időben, ő akkor is funkci volt, és most is. Nagy játékos, minden korban ő az ász.
Vannak tökösek: nol.hu/kult/korniss_is_kilepett_az_mma-bol

A most belelépők meg valahol szégyellhetik magukat: ezt a lakberendezői terrort legitimálni eddig elért eredményeikkel szánalmas dolog.
@Mariann19: Húzná a bajuszát a hétszűnyű kapanyáni monyók.
@a szív fészkei: Ma nem kaptunk képet, Boli megírta, hogy rossz vagyok, de hogy Te miért nem, azt képtelen vagyok felfogni.
Elolvastam a költségvetést, nem fogok tudni aludni.
@a szív fészkei: Kapanyáni monyóknak bajuszkötőt varrok mérgezett betéttel.
Megyek aludni, jó éjt.
A csaj is tökös, hajrá!!! nol.hu/kult/batyai_edina__a_puspok__a_jobbik_es_a_diszallat-kereskedo

[..]"Amikor még súgtak nekem a Fideszből, hallottam, hogy egy vasárnapi családi ebédnél is született egy megegyezés, hogy engem hogyan fognak majd leváltani, és 2012-ben a Dóm téren bemutatják A fejedelem című művet.

– Azt a musicalt, amelyet Kelemen Csaba bemutatott Egerben, de nem keltek el rá a jegyek?

– Pontosan. A mozaikokat szépen össze lehet rakni. Ki kinek a volt párttársa, haverja, keresztapja.

– De 2012-ben eddig ön volt az igazgató, és szóba sem került A fejedelem bemutatása.

Bátyai Edina: "Ezeknek a képviselőknek fogalmuk sincs, hogy amit elértünk, az nem magától lett, hanem nagyon kemény munka van mögötte."
Fotó - Délmagyarország/Karnok Csaba – Hát ez az. Most viszont nagyon összezárt a szegedi jobboldal, amelynek 15 képviselője ül a testületben, de a jól értesültek szerint legalább 4-5 klikkre szakadva. Úgy gondolom, a háttérben nem azok mozgatják a szálakat, akik a kulturális bizottságban a leváltásomat indítványozták. Ők csak szánalmas és haszonleső mellékszereplők a történetben, ráadásul nagyon rosszul játsszák a szerepüket. Ezek az emberek nem járnak színházba, képzőművészeti kiállításra, és nem olvasnak. Nemhogy szépirodalmat, de a jogszabályokat és a felügyelőbizottság jelentését sem. Kohári Nándornak fogalma sem volt, mi áll az előadó-művészeti törvényben: hogy kötelező megpályáztatni a posztot. Három negyedév alapján állítják, hogy veszteséges a szabadtéri, mert az egész éves eredmény alapján ezt már nem állíthatnák."

Ahogy FideSSisztánban mennek a dolgok. Tanulságos!!
@De hol van Columbo felesége?: lebecsülöd...

a dakota zseni agyában fél perc alatt lefutott ezer szakértő millió hatástanulmánya és kidobta a legoptimálisabb megoldást...

ne becsüld alá a szent2/3 istenét...
Jobbik foga fehérje: [..]" Ha jobban belegondolok, vannak. Nem hagytam, hogy a jobboldali potentátok rokonsága bevackoljon a szabadtéri szervezetébe. Volt képviselő, aki az unokaöccsét kommendálta hozzánk jogásznak. Mások a hivatalos, törvény által előírt eljárásokba szerettek volna beleszólni. A legkirívóbb ilyen eset az volt, amikor Keresztúri Farkas Csaba, a Jobbik képviselője, aki a mérleg nyelve szerepét játssza a közgyűlésben, meghívott a Városkép Kft. igazgatói irodájába, hogy beszélgessünk el arról: az Aradi vértanúk terén pályáztatás nélkül adjuk ki azt a vendéglátó területet, amelyet nyilvános pályázati úton a legtöbbet ígérőnek szoktunk kiadni. Ezt a területet a szabadtéri a szintén önkormányzati tulajdonban lévő Városkép Kft.-től szokta bérelni. A Városkép Kft. egyike annak a négy önkormányzati cégnek, amelyek vezetőit a Jobbik sugallatára nevezték ki, és azt hallani, Keresztúri Farkas Csaba kézi vezérléssel irányítja. Nem tudom, hogy ez igaz-e, mindenesetre tény, hogy miután azt mondtam a képviselő úrnak, hogy az önkormányzati törvény kötelez a nyílt pályázat kiírására, a Városkép Kft. nem adta bérbe a szabadtérinek a területet, így mi elestünk 1,7 millió forint bevételtől. Talán az is szerepet játszott, hogy miután a Reök-palota aljában lévő kávézó nem fizette a bérleti díjat, és már 20 millió forint tartozást halmozott föl, nem tűrtem tovább, és kezdeményeztem a cég felszámolását, amely mögött, úgy hírlik, egy jobboldali politikus áll…"
@Mariann19: Én csak annyit értek a dolgokból, hogy még szarabb lesz. Ez a Bátyai-riport húzott fel, hihetetlen primcsik.

Próbálj meg aludni, álmodj a várakkal! Rád várnak.
FB: "Egyre jobban drukkolok a fiataloknak. JÓ FEJEK!!!

A HaHa Pécs oldaláról:

Miniszterelnök Úr! Ta-gol-tan ír-juk, hogy meg-ért-se, mi nem csak a ke-ret-szám-ok csök-ken-té-se miatt til-ta-ko-zunk!!!

1) Vissza kéne tenni a felsőoktatás rendszerébe, az abból kivett 34 milliárdot.

2) Azonnali hatállyal törölni kell a hallgatói szerződéseket, és persze azokat is érvényteleníteni kell, amiket aláírtak a diákok.
3) A kancellárok kinevezését felejtse el, és ne korlátozza az egyetemek autonómiáját!
4) A kormányzat biztosítsa az esélyteremtő felsőoktatás kereteit.

Fél megoldások minket nem nagyon érdekelnek!

Oszd, hogy Miniszterelnök Úrhoz is eljusson!"
@bella _ciao: Kösz, nagyon nyami!!

Holnap 17:00-kor összágazati tüntetés az EMMI (Emberi Erőforrások Minisztériuma) épülete előtt (Szalay utca 10-14.)
Pedagógusok és diákok, egészségügyi dolgozók, a szociális szakma, kulturális terület képviselői, és mindenki, aki velük van, jelen lesz.

Én maródi vagyok sajna, de remélem, nagyon sokan lesznek!!
két hét alatt rend lett...

ehéten rendbe rakta a felsőoktatást...

jövőhéten vszínű eltörli a betegségeket

"Orbán Viktor vasárnap délután betegekkel beszélgetett az őket nyugtalanító dolgokról. A találkozó után bejelentette, hogy a legfőbb probléma a bizonytalanság és kiszámíthatatlanság: nem tudják a betegek, hogy vajon meggyógyulnak-e, és ha igen, mikor. A megoldás a problémák leegyszerűsítése. Mindenki, aki meg akar gyógyulni és eléri a gyógyuláshoz szükséges minőségi korlátokat vagy követelményeket, vagyis beszedi a számára felírt gyógyszereket, az meg fog gyógyulni - ismertette az új egészségügyi stratégia alapelveit. Felkérte az illetékes minisztert, hogy három napon belül készítse el a stratégia mielőbbi bevezetéséhez szükséges előterjesztést."

www.komment.hu/tartalom/20121216-kommentar-a-keretszamok-eltorleserol.html
@a szív fészkei: valami görög sziget lehet, hacsak nem fotóshop ami nagyon valószínű

brühühühühü

ott ahol elkaptad valamit csak írigáltak róla? nemde?
@Mariann19:" Most ugratsz? Még soha nem láttam ilyen adatot sörös üvegen. Mi benne a száraz?"

Valamiért a sörnél a szárazanyagtartalmat adják meg, nem az alkoholtartalmat.
Ez azt jelenti, hogy még az alkohollá alakulás előtt, mennyi a víz és nem víz aránya.
Miután kiforrt, nyilván más a helyzet, mert a cukor alkohollá bomlik.
De gondolj bele, ha egy bor 9-16 fok között van, ami alkoholtartalmat jelöl, akkor egy 24 Balling fokos sör kétszer annyi alkoholt tartalmaz? Egy üveg sörtől könnyebben berúgsz, mint egy üveg aszútól?
@rodeo36: Kerstem vlamit, de csak ez a kép volt. Jópofa, bár lehet valóban fotóshop, sőt valószínű. DE a virtuális nászúthoz pont jó! ;-)))
@Könnyen elkaptuk, uram!: Köszönöm Neked a pontos, kimerítő magyarázatot, most már világos a feltüntetett adat. Gyarapítottad az ismereteimet, most már látom, milyen naivnak tűnhetett a kérdésem. Üdv.
@a szív fészkei: Megyünk nászni oda, ahol a világ egyik csodája csak minket vár. Itt igazán el lehetne duruzsolni holtomoglan-holtodiglan, csak a Varánusz is legyen ott, ti meg bőszen írjatok nekünk. Olyan gondoskodó vagy, örök hála Neked ezért.
@Mariann19: Szívesen. Naiv kérdés nincs. Csak kérdés van. Ha mindenki mindent tudna...
@Könnyen elkaptuk, uram!: Megnyugtattál, kösz.
"Naív kérdés nincs.Csak kérdés van."
@Mariann19: filozófia elöadáson hallottam:
A világ legértelmesebb kérdése a miért ? Igen, amivel a gyerekek az örületbe kergetik a szüleiket. E nélkül semmit sem tudnánk a világról.
Könnyezve kérlek, szép jövőnk, ne légy ily sivár!

(Galkó Balázs a 2011 novemberi József Attila versmaratonon. A szobrot mégis eltávolították. Átkozottak legyenek!)

www.youtube.com/watch?v=WERIjZK5qW0
süti beállítások módosítása