Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/04/23/balog-zoltan-dunamelleki-reformatus-egyhazkerulet-belvaros-ingatlan/ ... (2024.04.23. 11:19) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.12.11. 04:04 Fabius

Az elgyurcsányosodott Orbán tandíja

Nem a dicsőség napjai ezek Iránymutató Fénylő Csillagunk számára. Egyetemisták hidat és kormányirodát foglalnak, hivatalnokai nyilatkozataikkal úgy rugdossák tökön a kormánypártot nekifutásból, mintha kötelező feladat lenne, Pokorni Zoltán kormányoldalról kimondja a stigmának számító "tandíj" szót, és előkerül egy felmérés, miszerint a II. Orbán kormány munkája a drága honpolgárok szerint még a Gyurcsány kormányénál is szarabb

Ez így halomba hányva több, mint elég indok, hogy Kedves Vezetőnk ma reggel csatakosan ébredjen, és vegyértékelemzők se legyenek képesek szétválogatni az izzadmányból a tegnap vacsorára elfogyasztott fokhagymás kolbász szagát a félelem savanykás bűzétől. 
Szopórollerből is a legnagyobb fajta, mikor egy miniszterelnök kigúnyolásához mindössze annyit kell tenni, hogy az elődjéről saját maga által készített kampányvideót előszeded, kicseréled rajta a fejet, és készen is vagy, mert a szöveget piszkálni különösebben nem kell. 

fidesz-tandíj.gif

Ha ez nem a megvalósult rémálom maga, akkor nem tudom mi az. Kedves Vezetőnk közvélemény által meghatározott deszarvagy indexe 57, amíg a böszmeségi skála második helyezett Gyurcsányé is csak 52. A Fidesz tábor az első országlást még tízből nyolc arányban pozitívnak tartja, a mostaniról már csak tízből hatan gondolják ugyanezt. Lehet mégsem kellett volna azt a 80% elutasítottsággal bíró regisztrációt meg az eszetlen unortodoxiát erőltetni, mert a piros seggpötty hivatkozás még táboron belül is kevésnek látszik az üdvösséghez. Ráadásul ebben az eredményben a 2008-as népszavazás eredményének figyelmen kívül hagyása még benne sincs, de nincs kétségem, hogy lesz vállalkozó aki egy hónap múlva felteszi a zembereknek ugyanezt a kérdést. 

ScreenShot121.bmp

A tandíj bevezetésére, a keretszámok visszavágására adott reakciókat látva olyan fejet vágtok, amilyet Viktornak is legutóbb akkor sikerült, mikor tízéves korában a kert végében rádörrent a fater: a cefrének valót nem megzabálni! Tartásotok meg egy az egyben a pocakos felcsúti focistáé, aki az XL pókhasát beleszorítja az ificsapat S-es mezébe, mert abban hátha még az ugrálóvárra fölengedik ősz halántékkal is. Aztán meg áll a ledurrant légvárhullával a nyakában, aztabazmeg, ki fogja ezt kifizetni nézéssel a könnyeit nyeldekelve, és annál jobban rí, minél többen röhögik körbe: nem megmondtuk ne menj oda? De már legalább a pattogásodat nézve nem kell szemizomlázat kapni. 
Ilyen nézelődők meg elég sokan vagyunk mostanában. A gyerekeink ha akartak, ha nem szembesültek veletek, a kormányzásotokkal, a szavahihetőségetekkel, és önállóan nélkülünk is föllépnek ellenetek. Tanulják az önszerveződést, mert a kamu doktorik és másolt szakdolgozatok kormánya hülyének nézi őket minden mondatával. Ha ránéznek a EMMI közleményre mit látnak?
 
Az új rendszerben viszont egyetlen fillér nélkül, bárki megkezdheti tanulmányait, amennyiben eléri a felvételhez szükséges pontszámot. 
 
Azt ők is tudják, hogy ingyen hitel nincs, és azt látják az "adósságcsökkentés" kormánya az eladósodás útját jelöli ki számukra, és mindezt úgy teszi, mintha a kánaánra nyíló kaput nyitogatná. 
 
- A korábbi gyakorlat szerint, akik nem kaptak állami ösztöndíjat, azok csak akkor tanulhattak, ha ők vagy szüleik mélyen a zsebükbe nyúltak és félévente befizették a költségtérítés összegét.
 
A korábbi gyakorlat - ami a jelen, ugye - úgy néz ki, hogy tavasszal odavágtatok mindennek a szokásos felkészültséggel, és voltak családok - mint pl az enyém - ahol a gyereknek szembesülni kellett azzal, a kar - és életpálya - amire négy évig készült 200 kilométerre költözött tőle, és döntenie kell két hét alatt: megy utána, vagy választ másikat. De a döntéskényszerrel nem volt egyedül, nekem az édesszülejének is dönteni kellett: bár az eredményei alapján bármelyik felsőoktatási intézménybe fölvették volna támogatott képzésre is, a röghöz kötés miatt akarjuk-e ezt egyáltalán? A döntések megszülettek, és most félévenként 150 ezerért tanul a gyerekem. Ez nem panasz, hisz én gyerekem én döntésem, mindössze egyszerű tényközlés: ha a Gyurcsány tandíjat bevezetik, akkor évente kerül 105 ezerbe ugyanez, és nem a háromszorosába. 
 
Én állok úgy anyagilag, hogy megengedhetem magamnak a luxust, hogy a gyerek akár tőletek is független jövője érdekében ilyen döntéseket hozzak. A probléma, hogy ezzel viszonylag kevesen vannak így ebben az országban, és a választójog beszűkítése után most a továbbtanulás esélyegyenlőségének is odavertek. A srácaink közül sokan első választók lesznek 2014-ben, és tisztán látják éppen mekkora segget csináltok a szátokból, milyen átugrandó akadályt képeztek az alapjogért, ami még a pufajkás Horn Gyula idejében is kérdés nélkül járt. 
 
Jut eszembe: mondd csak, Viktor, milyen érzés feldolgozni, hogy Horn a nép szemében az egyetlen aki pozitív mérleggel zárt, ezzel elég csúnyán lenyomva téged mindkét kormányzásoddal? Azt nem kérdezem milyen Gyurcsánynál szarabbnak lenni, ahhoz elég élénk a fantáziám, hogy a hírt meghallva lássam az arcodat magam előtt. 
 
 

941 komment · 8 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr34959222

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hallgatók, hallgassatok! 2012.12.12. 14:48:40

Kedves Gyerekek! És most elmondom nektek, hogy sokak várakozásával ellentétben, miért is nem lesz hosszú távú negatív politikai hatása a Fideszre a tegnap kezdődött hallgatói tiltakozásoknak. A hallgatói érdekképviseletek politikai elkötelezettsége ...

Trackback: a közvélemény kutatás, melyről a jegyző sem tud 2012.12.11. 17:15:06

2012 november 30-án az alábbi információ kérő levelet küldtem dr. Papp Csilla jegyző asszonynak: ---------------------------------------------------------------------------------------------- From: studio_landa@hotmail.comTo: jegyzo@zuglo.hu; tibi@zu...

Trackback: Milyen stratégiai megállapodás? 2012.12.11. 12:31:36

A hetedik nagyvállalati stratégiai megállapodást írta alá a minap a Kormány, melynek kapcsán csintalan nemzetgazdasági miniszterünk újabb emlékezetes performanszt adott elő.  Kínzó költői kérdések feszítenek.  Mi értelme van ennek az egésznek...

Trackback: Patyomkin herceg házat szépít? a II. kerületben homlokzat felújításról az Egészségügyi-Szociális bizottság dönt... 2012.12.11. 11:13:57

Patyomkin herceg házat szépít? Olvasóink bizonyára ismerik a XIX. századi orosz főnemes történetét. Ő volt az, aki mende-mondák szerint a cári látogatást előtt úgy „szépítette meg” a falvakat, hogy csak a házak homlokzatát hozta rendbe. A kiszépített ...

Trackback: Kakisztokrácia: a szarkupac, ahol élünk 2012.12.11. 10:09:15

A kakisztokrácia az a kormányzási forma, amelyben a hatalom a legdilettánsabb és/vagy legjellemtelenebb emberek kezében van. Görög eredetű szó, a κάκιστος (kakistos, “legrosszabb”), és a -κρατια (-kratia, “kormányzás”) összevoná...

Trackback: Mennyivel drágább idén a karácsony, mint tavaly volt? 2012.12.11. 09:52:10

Egymás mellé tettem a TESCO friss és egy éve kiadott akciós újságját az élelmiszer árakkal. 20 tétel árát néztem meg, amelyeket a városomban a tavalyi és az idén december elején kiadott újság is tartalmazott. A bejgli ára ugyanannyi, mint egy éve volt,...

Trackback: Irodalomi ajánló: Hogyan legyünk diktátorok? 2012.12.11. 09:40:09

Nem tudom megállni, hogy ne másoljak be ide egy rövidke részletet abból a történelmi regényből, amit épp olvasok. Hogy miért? Szerintem mindenki rá fog jönni, ha az idézet végére ér. A francia népet - jelentette ki Naudé - nagy elővigyázatossággal k...

Trackback: Diáktüntetés: olaj volt a tűzre a nyilatkozat 2012.12.11. 09:39:15

Érdekes volt a hétfői, Lágymányosról induló diákdemonstráció. Az állami finanszírozású felsőoktatási keretszámok drasztikus megvágása, gyakorlatilag a tandíj bevezetése miatt eleve elégedetlen volt a hangulat. A követeléseket tartalmazó 5 pont elfogadá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nameg azert nemcsak a nev valtozott. Akkor lett volna 6k, az egyetemek kaptak volna a penzt, es csak fejlesztesre, vagy oztondijalasra hasznalhattak volna, 52k volt az allami, 2 mrd a tamogatas.
Most meg csilliard, mint tudjuk, fideszes alapitvanyok kapjak majd a penzt meg az amcsi magyarok, hatha propagaljak viktort, 10k az allami, <1 mrd a tamogatas.
Nakerem, oszt jonapot. Viktort valaki szedje le az almafarol, nem eleg a -5ben csak a sapka. Koszi!
A klasszikus értelmében úgyis csak annak a statisztikának hisznek, amit ők maguk hamisítanak.
Szinte hallom: "akik mindenféle számokkal dobálózva ártani akarnak a nemzeti kormánynak, azok a nemzetnek akarnak ártani, a nemzet ellenségei, és mi, magyarok, sosem arról voltunk híresek, hogy ellenségeinkkel kesztűs kézzel bánunk."
És megszülete az államosított Tárki, és mindenfelé örülének az népek ennek nekije...
A mi gyerekeink nem kellenek már ennek a rezsimnek, mert vett helyettük ukrán nyugdíjasokat és román fiatalokat, mert egy román papneveldés mégiscsak biztosabb szavazó.
11 milliárdot beszed tőlünk és 4 -en már vett is félmillió szavazót.

hvg.hu/vilag/20121003_Negymilliardot_nyomnak_az_erdelyi_felsook
tudod Fabius, ez: "Kedves Vezetőnk közvélemény által meghatározott deszarvagy indexe 57, amíg a böszmeségi skála második helyezett Gyurcsányé is csak 52."

és ebből a: "deszarvagy index" az Matematikai Nobel-re való

pukkadj meg...

de:
(egy csörténk Légifarkassal előzőben)

a HÖK-öt leváltani és az egész vezérkart lenullázni, OK

a múlt 2 év eredményeit felhasználni nem OK

azt kell megoldani, hogy a felvevő piac legyen nyitottabb és befogadóbb azaz legyen stabil gazdasági háttér amely alapján az egységek tudnak tervezni és a káderképzésben minden távon résztvenni maecenaturával ami pénz és posztó és ebben az állam legyen csak egy a sok szereplő közűl

ehhez egy rohamosztagos lerohanás nem megoldás mert a jelenlegi kurzus szétbaszta a gazdaság mindentávú megbízhatóságát tehát az állam maga sem képes tenni semmit és önmaga baromságának következménye a számok ilyetén csökkentése (lehet hogy a tetvek ki is számolták: csak ennyinek lesz helye, minek tehát többet képezni, azt hiszik, hogy ezt évente meg lehet lépni és szerte széjjel rúgdosni az egészet mint tyúk a töreket évente akár semesterenként)

ezek ilyen tetvek

önmaguk az akadálya a számukra szükséges változásoknak

ezt kell észre venni

buták és szakmai analfabéták osztályon aluli politikusok és rohadt gecik mellette

brühühühühü
Matolcsy beszélt a GE egyik vezetője előtt rengeteg hülyeséget, meg beszélt az agysebészetről. Csak azt felejtette el, hogy lassan nem lesz az országban sebész, és jó agy sem.
Szerintem Orbán még mindig úgy gondolja, hogy helyesen teszi a dolgát. Ki mondja meg neki, hogy nem? Az a sok dilettáns, akivel körbevette magát?
@V-PORT:
Orbán kuncog és vigyorog Simicskával, Csányival és a koleszos havrjaival.Ne képzelj már bele többet, mint ami. Lopás lezsírozva, duma az ablakban, kiajobb, magyarok.
@Légifarkas:

azt nem tuggyák, mert selejtes politikusok, a politika selejtjei és a társadalom hulladéka, hogy az divide et impera amit alkalmaznak 25 éve!!! az nem műxik, egy 5x bukott politikai vezetőt újra megválasztani az seggség a piros pöttyök nélkűl...és most kiderűlt, hogy azért bukott 5x mert tényleg egy darab szar, politikai nulla aki szakmailag semmihez sem ért, még a focihoz sem pedig assziszi...a többihez meg negatívan, intézkedései csődtömeget eredményeznek és kizárólag az őt pénzért/fizetségért fenntartó senkiháziak kompenzálására törvényesített/alkotmányosított rablás tartja a szar felszínén

de a gyermek (az ifjúság) elordította magát és máris mondta: a királyon nincsen semmi...

és nem kértek engedélyt a tüntetésre meg helyfoglalásra meg arra, hogy megmongyák dögölj meg anyádban mert az ország az övék és azt ki is plakátolták

a szar nem engedte elmondani a Parlamentben amit az ország URAI követeltek? hát bassza meg majd baltával belevésik a hátadba és pudvás koponyádba
HÖK a hatalom képviselete a buzi törökmárk vezetésével aki 8 éve egyetemista??? mert nem tudta elvégezni vagy nem találtak helyette más seggnyalót?

k8i kell baszni onnan az aki megválasztotta seperc alatt kibassza és akkor mi van?

brühühühühühü
@én már a fény gyermeke vagyok: Pont nem képzelek bele többet. Mert azt mondom, hogy ő ezt így gondolja helyesnek, főleg, amíg olyan közvélemény-kutatási eredményt lát, hogy a Fidesz toronymagasan vezet.
Szerdára kellene egy spontán békemenet! Csak reménykedni tudok, hogy a Cöf-nek maradt még egy kis pénze a sok kiadás után.
@V-PORT:
Parkinson egyik törvénye: aki nálam hülyébb annál én okosabb vagyok

ezt alkalmazza a zalcsútbasznádi is

kukurikúúúúúúú

meg kappanhangon rikácsol?

brühühühühü
@V-PORT:

azt a matolcsynéférje dumát 15 másodpercig bírtam kiütéseket kapok a hülye emberektől

brühühühühü
A " deszarvagy index "qrva jó.
A Pokorni lehet a szőnyeg szélére lesz állitva azért a mondatért. Nem a kedvencem, de ő legalább kimondta.
Amúgy meg igenis kell tandíj! A tudást támogatni kell! Ne hogy már úgy kapjon valaki diplomát, hogy a szakdolgozatát másolja, és utána jól fizető állásokba kerüljön. :)
@V-PORT: A rablást, lopást, hazudozást gondolja helyesnek, mert ilyen az értékrendje.
Felcsútra kézcsókra járnak a többi tolvajok, hogy vegye már be őket a buliba.
A KDNP-s sváb szipirtyó odament csicskázni bő nyállal.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121210_hoffmann_tmogatja_hallgatokat#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_12_10
@/avanivi/: Ha ezért nem röpül a pokorni azonnal, akkor ez is csak a pávatánc része.
Nem nagyon szeretem ezt az "elgyurcsányosodott" dumát - a tandíj bevezetését viszont helyesnek tartom. Nem az Orbán által elképzelt mértékben, de magasabb összegben, mint a Bokros Lajos / Horn Gyula által bevállalt 2000 forint. Nem tisztességes, ha a hallgatók egyáltalán nem járulnak hozzá a képzésükhöz, így az egyetemi tanulmányaikat szinte teljes egészében a felsőoktatásból kimaradó adófizetők finanszírozzák. Más - gazdagabb és emberségesebb, humánusabb - volna az ország, ha az alacsony státuszú családokból jövő diákok a tandíjat többszörösen meghaladó ösztöndíjból részesülnének, a módosabbak viszont - diákhitellel kiegészített - tandíjat fizetnének. (Hogy mennyi legyen a tandíj, azt nem nekem kell eldöntenem, és nem itt, de valahol a jelképes és a teljes képzési költség között.)
@én már a fény gyermeke vagyok: Szerintem neki torzult már a személyisége. Olyan sokáig hallotta, hogy ő milyen remek ember, és hibátlan, szinte isteni, hogy elhitte. Szerintem szentül hisz abban, hogy jól dolgozik, és abban is, hogy az IMF rossz, Matolcsy pedig egy remek gazdasági szakember.
Ez az ő hibája is, de azoké az embereké is, akik nem szólnak, mert nem mernek.
@Hell István:

hogy rövid legyek: is a hell of a bullshit!

magyarázzam? nem, ha nem érted, akkor elég annyi: te meg egy másik agyament hülye vagy a vezérló hátsó fele

brühühühü
@Hell István:

kiegészítés: a vezérló segge vagy, az összes piros pöttyökkel

brühühühühü
@Fabius:

Azért Gyurcsánynál vonjuk már ki az egyenlegből:

- Az Orbán által mesterségesen keltett hisztériát.
- Drága Fényességes Vezénylovunk megfizetett csőcselékét, amelyet MÉG MA SE ítélt el senki.
- A miniduce-nak semmi nem volt drága a 2006-os puccskísérletében, simán beáldozta a saját, valóban ártatlan híveit, belevezetve őket a csőcselékbe. A rendőrségnek NINCS válogatási opciója oszlatáskor (személyes tapasztalat).

(Zárójeles jótanács: MINDIG, ha tüntire mész, ilyen szitura készülj fel, mert balhé mindig lehet!)

Szóval a jól megszervezett, egyébként normális emberek behülyülését is hozó lejáratókampányt nyomjuk bele abba az 52%-ba és azt mondom, Gyurcsány se rosszabb, mint a többi, a 40 körüli %-ával.

NE FELEDJÜK viszont, hogy Orbán saját maga intézte el a saját 57%-át, ami azért nem kis teljesítmény, pláne úgy, hogy mekkora várakozások előzték meg (DE MINEK???? mekkora agyalágyult hülye barom állat az, aki hitt ennek a minihitlerbe oltott miniduces minisztálinnak?????????????)...
@V-PORT: Szerintem meg ilyen torzan született.
A többi ember meg nem látott még ennyire torzat és bámulja leesett állal.
Nocsak,nocsak!
Ha az értelmiségről van szó,akkor természetes dolog a szolidaritás?
@én már a fény gyermeke vagyok: Csak jót tenne vele a Viktorka, ha kivágná,de ezt nem teszi Fénylő Vezérlő Csillagunk-remélem jól írtam- ,biztos van más tuti módszer :)
Tudom, nincs olyan, hogy ha. De ha 2006-ban Gyurcsány azt mondja, hibáztam legyen előrehozott választás. Az meg lett volna 2007-ben, a Fidesznek nem lett volna 2/3-a. Belefutottak volna a gazdasági világválságba, ami Matolcsyval szép lett volna. 2011 választás, talán már megint Gyurcsány a miniszterelnök. talán még lenne Szdsz, Mdf, és talán nem lenne Bajnai.

Amint láttam a politikai pártok rögtön rácuppantak erre a tüntetésre. Ott tüsténkednek körülötte a drágák. Egyedül az E14 ad csak ki közleményt, és nincs ott, ami miatt az a gyanúm, hogy szerdán ők lesznek ott igazán.
Most biztos versenyeztetik a szóvivőket, hogy ki tudja hihetőbben beadni ezt a felháborítóan átgondolatlan, ártalmas, pimasz döntést.

Én egyetértek, hogy nem kell Mo-nak 72 egyetem.
Ellenzem, hogy közgazda-képesítést bármely apró - egy renden gimnázium szintjét sem megütő - főiskolán lehessen szerezni. A piac visszaigazolta, hogy ez nem kell.

Ellenzem, hogy a reformot nem középszinten kezdik. Gimnáziumok százai ontják az írni-olvasni alig tudó érettségizetteket, és a szakképzést lenullázták.

Ellenzem, hogy nincs tehetséggondozás, hogy az USA-ba szánt milliárdok pl. nem erre fordítódnak egy alapítványban. Csányi a saját alapítványában ezt kiválóan csinálja.
A fociakadémiára szánt milliárdok is hamarabb térülnének meg, ha láb helyett fejre szánnák azt a pénzt.
Talán lenne olyan agysebész, aki Kusza Szem fejében is helyreteszi a tekervényeket.

Ellenzem, hogy a nemzetre való állandó hivatkozással első és másod és x-ed rangú állampolgárokat képezzenek a törvénykezéssel.

És végképp ellenzem, hogy a politika ráül az oktatásra. (Meg a kultúrára.)

Tegnap véletlenül elcsíptem egy Hiller- Náray
csörtét. Azon túl, hogy szánalmas volt, ilyennek egyszerűen nem lenne szabad megtörténnie egy normális országban.
Szóval ellenzem.
@rodeo36: Hát érvnek egy kicsit halvány, de nyugtáztam.
@kormányzó:

"Ha az értelmiségről van szó,akkor természetes dolog a szolidaritás? "

Ezt nem egészen értem. Kifejtenéd?

Azt gondolom, hogy a mai dödögés a jövő diplomásaiért (nem biztos, hogy értelmiség lesz belőlük) szól. Nem akarok populista fejtegetésbe kezdeni, hogy egy nemzet szempontjából miért is fontos.
Debrecen, a fideszes cigánygyilkosok és verőlegények büszke fészke.

nol.hu/belfold/miert_vertek_meg_nemeth_imret_
Egyre kevesebb gyerek van évek óta. Nincs egységes rendszer, mert minden kormány át akarja alakítani az oktatást, saját hite szerint. Most rámennek az erkölcsre, és a hittanra. Ha ez a kormány bukik, ezt meg fogják változtatni.
Emellett ma már mindenki kaphat érettségi bizonyítványt, míg régen volt valami presztízse most már semmi.
Szerintem sem kellene annyi médiával foglalkozó főiskola, mert a szépségkirálynők e nélkül is a médiába kerülnek. Igen meg kell szüntetni szakokat, és talán még főiskolát is. De ne ilyen módon. És ne 80:20, hanem mondjuk 30:70 arányban legyen tandíj.
@Orica Középföldi:

The Highlander: arról a circulus viciosus-ról beszélsz-e amely azt eredményezte és további szart is létrehoz, hogy a munkaerő ára nincs viszonyban a munkaerő értékével, a tananyag nem a tudomány által kimunkált érték, hanem a kapzsiság azaz a tudomány és a művészetek elkurvulása eredményeképpen a minél többért minél kevesebb anyagot okítani, minél több nebulónak mert azért az állam fizet

namost rövidzárlat: a gazdaság selejtes mert alapvető dolgokat nem képes alkalmazni: EGY ÉRTELMES, ÁTVILÁGíTHATÓ (TRANSZPARENS) HOSSZÚ TÁVON KÖVETHETŐ ÉS PROGRESSZíV ADÓ ÉS ILLETÉK VALAMINT VÁMRENDSZERT

minden egyéb, az oktatás is erre épűl és szarra még szarvárat em lehet építeni mert a szarnak nincsen kellő szilárdsága ugyanúgy mint a matolocsynéférjének fejében lévő tartalom = SZAR...RÉGI KEDVENCEM A SZÁMíTÓGÉPEK ŐSKORÁBAN SZÜLETETT MONDÁS DE SOKMINDENRE IGAZ:

GEE IN GEE OUT

szar be szar ki

ez a magyar gazdaság és annak eredménye egy szar oktatási rencer

brühühühühühü
@Orica Középföldi: A fideszértelmiség velejéig rohadt. A Török Gábor is már megint a fidesz népszerűségéért aggódik. Ali baba és a negyvenezer rabló.
@Hell István:
ha egy abszolút hatalmat bitorló párt és annak kormánya nem képes egy országot irányítani (egy komplett és többrétegű integráció) akkor adja fel, mint a futó aki már űlni sem tud...

nem lehet önmagában vizsgálni ezeket a kérdéseket amik az utóbbi hónapokban felmerűltek, mert összefüggenek és egymásra valami valamint egymásból épűlnek/léteznek

ha az egyiket megbolygatod az egész összedől hacsak nem értesz az államirányításhoz és tudod mi mit okoz

egy 12000 ismeretlenes egyenletrendszert csak akkor lehet jól megoldani ha mindent kézben tartok és nem egyenként sikoltok fel, hogy ime ....és bármilyen bullshit

brühühühühü

jó pöttyeid vannak?
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Kommentem elküldése után tudatosult bennem, hogy valójában mennyire is durva, hogy még Gyurcsányt is előzi népszerűtlenségben Az Ember, Aki Sohasem Hazudott...

Ez marha durva.

@Fabius: végül hogy döntöttetek? 200km-re költözött a gyerek?
@V-PORT:
"Matolcsy beszélt a GE egyik vezetője előtt rengeteg hülyeséget, meg beszélt az agysebészetről. Csak azt felejtette el, hogy lassan nem lesz az országban sebész, és jó agy sem."

az agysebészetet azért hozta fel matolcsy, mert ő a rossz példa rá a tankönyvekben, hogy hogyan kell elbaszni egy műtétet.
@Hell István:

Fidesznél ilyenre ne számíts, hogy a szegényebbeket támogatják.

Szerintem te magad is észrevetted, hogy itt minél szegényebb valaki, annál nagyobb rúgást kap. Senkit nem hagyunnk az út szélén, mi?!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

smoking-ban is egy surmó roma

egyébként is számomra egy senki

brühühühühü

az egész gádzsó egy röhej ha nem lenne sírnivalóan ócska
@rodeo36: Nezd, en utalom orbant, mint a szart. De nalad idiotabb faszfejet se sokat lattam. Olyan vagy, mint wmiki, csak budosebb a szad.
@én már a fény gyermeke vagyok: A fideszesek gyávák. Senki nincs aki a Viktorkának ellentmondana, csak idiótán vigyorognak és bólogatnak.
Ezt a mi Viktorunk nagyon élvezi .
mindamellett tudja minden kormány (kivéve a gyevi bírónkat), hogy nem szabad baszogatnia
-a rendőröket
-a tűzoltókat
-a diákokat
-a bányászokat

ha ezek megsértődnek, vagy egy intézkedéssel alájuk tesznek, akkor tudnak komiszak lenni a spontaneitásuk és/vagy az erőszakosságuk miatt. kiszámíthatatlanok, kezelhetetlenek.
(rendőrök: szima judit még mindig előzetesben, tűzoltók: árok kornélt kiléptették, bányászok igazából nincsenek, diákok meg most rágtak be)
@guma:
Gondolom amit a magyar felsőoktatásból kivonnak milliárdokat, azoknak keresnek az USA-ban, Romániában helyet. Hisz mégiscsak ki kell fizetni az egykori támogatókat, volt pénzelőket...
A jövőben is szükség lehet rájuk.
Amúgy, hogy a tetves életbe jön ez a mocsok bagázs ahhoz, hogy milliárdokból finanszírozza külföldiek tanulását, miközben a hazai gyerekek elől elveszi a pénzt, megnehezíti a tanulásukat?
Csak nem tudatos nemzetrombolás és népbutítás nyomait látjuk, "NEMZETI" köntösbe megjelenítve, keresztyén ideológia alá bújtatva??
@melchi zadok:

hol és mikor láttál?

brühühühü

én téged soha....hál'stennek
@rodeo36: Number One cigánybűnöző??? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem! egy cigánykodó ócska szarházi, műveletlen hülye aki semmihez sem ért még a focihoz sem pedig arról assziszi

brühühühühü
@Hell István:

Semmi baj a tandíjjal. A mértékkel a kivitelezéssel és a seggszájjal van baj. én hajlandó leszek fizetni magamtól is a gyerek után, művészeti iskolába most is tolni kell a pénzt. De csak abban az esetben, ha a mértéke átlagkeresethez mérve megfizethető lesz és nem a kontraszelekciót fogja szolgálni.

De az milyen már, hogy a mi népszavazásunk eredményét szarjuk le hazug módon?
Jogerős ítélet az OTP ellen. :)

Semmis az a devizakölcsön-szerződés, amelynél a felszámított költségek nincsenek teljeskörűen felsorolva - ezt állapította meg december 7-i ítéletében a Fővárosi Törvényszék egy konkrét, 2006-ban kötött OTP-s lakáshitel szerződés esetében

nol.hu/gazdasag/devizahiteles_nyert_az_otp_ellen
"Míg korábban 50 ezer diák tanulhatott állami segítséggel az egyetemeken, főiskolákon, mostantól a rendszer lényegében teljesen nyitottá válik, és akár 100-120 ezer diák is tanulhat ingyen."

Az ilyen idióta kommunikációs trükkökkel, mint ami valószínűleg a fiataloknál kivágta a biztit, mondjuk meg lehet etetni a hívőket, az ecceri, fikusz IQ-s hívőt.
"Hisz azt mondták, kéccer többen tanúhatnak ingyé, mos mér nyvajjognak érte?"
Kb. itt tart a sok naribarom, mert hát a diákhitel, a röghözkötés, az ingyé van...

IDIÓTA, KISKORÚ AZ ORSZÁG NAGY RÉSZE!!!

Képtelenek a tényekkel szembesülni, birka módra elvárják, hogy döntsenek helyettük és szimplán hülyére is vegyék őket.
Amit narancsbolsevik elvtársak örömmel meg is tesznek, hisz a kommunikáció az erősségük. Csak az...

Az ecceri narancsbirka meg csodálkozik, hogy minden szarabbul megy - bár neki elég a magyarázat, hogy a Bajnai, meg a Gyurcsány elkúrták!
@rodeo36: Maradjunk ennyiben. Fabius, kellene tahotlanito gomb iphone-ra is.
@Orica Középföldi:

Milliárdok amcsiba, milliárdok Erdélynek, mindenre van pénz csak a saját gyerekeink iskoláztatására nincs?

Menjenek a kurva anyjukba!
@Secnir: tűzoltók már nincsenek, szétzilálva amióta a faszparaszt volt határőr a góré, tudom megint a gügyüm, de az az idióta is a begyemben van, pont mint az a hülye pitcsa:
/megy a terelés és a megosztás a narancs agitpropban/

Hoffmann: elvileg lehet, hogy módosulnak a keretszámok

A kormány szerdán még foglalkozik a felsőoktatási keretszámokkal - írta a Népszabadság kedden, Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár információja alapján.

hvg.hu/itthon/20121211_Hoffmann_keretszamok

-----------

a másik sunnyogó faszparasztok:

Orbánt kéri a HÖOK, hogy jöjjön el a Műegyetemre

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) nyílt levélben hívta meg Orbán Viktor kormányfőt szerdára a Műegyetemre, a felsőoktatási intézkedések ellen tervezett tiltakozó hallgatói rendezvényre.

szerző MTI idő 05:42 - Itthon

hvg.hu/itthon/20121211_Orbant_keri_a_HOOK
tudom a gazdasági témák nem ide kapcsolódnak közvetlenül, de ez az alapja mindennek, és ha ez nincs meg, vagy rohad, akkor az a társadalom haldoklik, főleg ha az oktatás és az egészségügy is vegetatív kómában van...

www.portfolio.hu/gazdasag/jovore_akar_ujabb_megszoritasok_is_johetnek.176909.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Nem, maradt otthon, nézett magának gazdaságtudományon szakot.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a NAViké kedves barátom, tudod az ellenőrök, akiknek vastagon szokik fogni a tolluk, és persze a van sapka nincs sapka estét előszeretettel használják
@melchi zadok:

iOS -alá nincs Chrome böngésző? Azzal mennie kéne. Ja, és asztali nézetben játszik csak, a mobil nézet nem tudja a tahómentesítést.
bevégeztetett, ami nem volt kérdés, ez vár minden idegenszívű és renitens szolgáltatóra, bankra, gazdasági társaságra, és végső soron az emberekre is: megszoksz, vagy megszöksz, az ébredésnek egyre csökken az esélye, mert a kritikus tömeg vagy meg lesz vagy nem, sajnos én az utóbbit tartom valószínűbbnek. Bár ne lenne igazam...

07:39 Vége az OTP Magánnyugdíjpénztárnak

www.napi.hu/magyar_vallalatok/vege_az_otp_magannyugdijpenztarnak.539537.html
@Megdobbent: A franc vágja le!Elhimbálózik az ott, a szél simogatja a talpát, és még a madarakat is riasztja!A nyelvét eddig is láttuk.
Nos, legalább egyre nyilvánvalóbb orbánéknak is, hogy következmények nélkül nem lehet mindenkit folyamatosan hülyének nézni. orbán pillanatnyilag legvalószínűbb zsigeri reakciója szerintem most egy Mao-ra hajazó kultúrális forradalom, vagy kambodzsai típusú értelmiség irtás lenne, amiben oligarcháink jó része is támogatná. (A Fabius által is idézett felmérésről valószínűleg nem informálják.) A környezete valószínűleg most azzal győzködi, hogy amit gondol az alapjában jó, de még nem időszerű...

És hajrá diákság! Csak éppen motoszkál bennem néhány kérdés. Ugye, ez nem előre bejelentett megmozdulás volt. Mit is csinált akkor a Pintér-féle rendőrség? Hol volt a TEK, amikor egy ilyen tüntetés (elvileg) kiszámíthatatlan irányokat vehet? Hányan vannak a tüntetők között kubatov (vagy bárki más) listáin? És főként: a jelenleg lázongók hány százaléka meggyőződéses jobbik szavazó? (A jövő, pontosabban az orbán utáni időszak szempontjából szerintem fontos kérdés, legalábbis az utolsó.)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ahova beteszik a lábukat összeugrasztanak mindenkit (pl. canadai magyarok), és tömik pénzzel a nekik tetsző bagázst, gátlástalanul...

tegnap az ukrán-magyar nyugdíjasokról volt itt link.
azt felejti el mindenki, hogy ez romániával (és más volt szoc.államokkal) is így volt- élt az a szerződés az állampolgárság népszavazásánál - és a keleti határainkon rendszeres volt a hirdetés a "bejelentkezésre".
hihetetlen átlagnyugdíjakat fizetünk arra felé is!

na erre mondták a fideszesek, hogy nem lehet mindent anyagi oldalról nézni... nem is veszik el a magyarigazolvány kedvezményeit ma sem...

mi mindenkinek fizetünk mindent csak az itthon bérből, fizetésből élőket amortizáljuk le, hogy levegőt se kapjanak, akkor megszólalni sem tudnak.
A tüntetésekkel kapcsolatban, ahogy este is írtam (endresy.blogspot.hu/2012/12/a-diakok-es-hoffmann-rozsa.html ) félek, hogy az aljasság, a nyilt vagy szofisztikált provokáció is színre lép. A neoSA avatásába nem szóltak bele a belügyesek.

@guma: Orbán hazafisága felér egy hazaárulással. S nem csak a külföldre vitt pénzek miatt. A belpolitika miatt is.

@Orica Középföldi: Hoffmann nyiltan hülyének néz mindenkit.
@GeoCracker: persze, hogy annak néz, mindenki magából indul ki ;)
Asszem ilyenkor szoktak az elvtársak összerángatni egy harcos Békemenetet!

Na de az IMF éppen lelépett,EU szarik ránk, ki legyen az ellenség?
a nyakimanó magyarázat, röviden tapló volt régi szokása szerint, amúgy meg az agitpropi duma emitt:

Fény derül a titokra: mi volt tegnap Orbán nyakkendőjével?

Ingujjfeltűrős, nyakkendőmentes munkamegbeszélést folytatott Salgótarján vezetőivel a miniszterelnök - hangzott az Orbán trehány megejelenéséről szóló magyarázat.

hvg.hu/divat_design/20121211_Feny_derul_a_titokra_mi_volt_tegnap_Orban
@Orica Középföldi:

Elolvastad mikori a cikk? Én elsőre majdnem bekajáltam és áthoztam anyázni, csak későn esett le h archív.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezen az alapon Orbánnak muszájdzsekiket kellene a nép közé szórnia :-)
@Putyilov gyári melós: az értelmiség, és a gondolkodó emberek, éljen a nagy menetelés, éljen a zigaz vezető mao, és éljen hű követője a vezényló
Értelmiségieket, gondolkodókat ki a földekre mind, hisz a jövő elkezdődött...
@Orica Középföldi: :-D Ez egy 2006-os közleményük idézete. Először arra gyanakodtam, hogy valami renitens KDNP bagázs meghekkelte a párt kommunikációs részlegét, de nem. Jellemzően hoffmann saját honlapján említést sem tesz az elmúlt napról. Nyilván még nem szóltak neki, hogy mit kell mondania.
@GeoCracker: már szórja, csak virtuálisan és jogilag, a zigazi csak most jön, lásd a bekussoltatott LMP-s képviselőt, ez csak a kezdet, mert ez a sok biztonsági csapatocska nem véletlenül jött létre...
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Ezek szerint nem:)))
Emlékeztetőnek jó, és a szemforgatás megáll.
@V-PORT:
"Szerintem sem kellene annyi médiával foglalkozó főiskola, mert a szépségkirálynők e nélkül is a médiába kerülnek. Igen meg kell szüntetni szakokat, és talán még főiskolát is. De ne ilyen módon."

Valamit félreértettél, nem szakokat kéne megszüntetni, hanem a színvonalat emelni.
No igen, az mszp tragediaja, hogy Horn Nem bevetheto jeloltkent...
De azert vannak fenntartasaim. Egy olyan orszagban, ahol meg az a fiatalsag is kadart sirja vissza, Ali meg a rendszervaltaskor meg sen szuletett, es aki azt latva nott fel, hogy a hitelt eleg felvenni, majd az allam segit, az nem fogja felfogni miert ne vegye fel. Majd visszaszajkozza amit hall, de felveszi.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Ezeket a Bajnainál is ki kell vonni az egyenlegből. Sőt! Hornnál is. Pufajkás, meg minden.
@ariel12: Köszönöm.

"@ariel12:
" Viszont a románok még tovább élvezték a magyar nyugdíj előnyeit, mert velük a szerződés felbontására értelemszerűen később, 2005-ben került sor. Ennek hátrányát már akkor éreztük, és jól felfogott érdekből mi sietettük a szerződés mielőbbi megszüntetését, hiszen az addig ideáramló kérelmezők nagy száma, a vele járó kifizetések nagysága lassan tarthatatlanná vált.

Demeter Éva:

Csakhogy az ukrán bomba itt maradt, hiszen ők nem csatlakoztak az unióhoz, a velük megkötött szerződés ezért nem is került felbontásra. A mai napig érvényben van az 1962. 12. 20-án a Szovjet Szocialista Köztársaságok Szövetségével (CCCP) aláírt szociális és szociál-biztonságpolitikai szerződés, melyet 1963. évi 16. számú Magyar Népköztársaság törvényerejű rendeleteként ismerhetünk. "

Ez még annál inkább igaz, mint amit eddig mondtak.
Hát az összes külföldi magyar elmehet a redvás kurva @ariel12:
" Viszont a románok még tovább élvezték a magyar nyugdíj előnyeit, mert velük a szerződés felbontására értelemszerűen később, 2005-ben került sor. Ennek hátrányát már akkor éreztük, és jól felfogott érdekből mi sietettük a szerződés mielőbbi megszüntetését, hiszen az addig ideáramló kérelmezők nagy száma, a vele járó kifizetések nagysága lassan tarthatatlanná vált.

Demeter Éva:

Csakhogy az ukrán bomba itt maradt, hiszen ők nem csatlakoztak az unióhoz, a velük megkötött szerződés ezért nem is került felbontásra. A mai napig érvényben van az 1962. 12. 20-án a Szovjet Szocialista Köztársaságok Szövetségével (CCCP) aláírt szociális és szociál-biztonságpolitikai szerződés, melyet 1963. évi 16. számú Magyar Népköztársaság törvényerejű rendeleteként ismerhetünk. "

Köszi, szóval még annál inkább igaz, mint amit eddig mondtak.
Hát az összes külföldi magyar elmehet a jó kurva anyjába @ariel12:
" Viszont a románok még tovább élvezték a magyar nyugdíj előnyeit, mert velük a szerződés felbontására értelemszerűen később, 2005-ben került sor. Ennek hátrányát már akkor éreztük, és jól felfogott érdekből mi sietettük a szerződés mielőbbi megszüntetését, hiszen az addig ideáramló kérelmezők nagy száma, a vele járó kifizetések nagysága lassan tarthatatlanná vált.

Demeter Éva:

Csakhogy az ukrán bomba itt maradt, hiszen ők nem csatlakoztak az unióhoz, a velük megkötött szerződés ezért nem is került felbontásra. A mai napig érvényben van az 1962. 12. 20-án a Szovjet Szocialista Köztársaságok Szövetségével (CCCP) aláírt szociális és szociál-biztonságpolitikai szerződés, melyet 1963. évi 16. számú Magyar Népköztársaság törvényerejű rendeleteként ismerhetünk. "

Köszi, szóval még annál inkább igaz, mint amit eddig mondtak.
Hát az összes külföldi magyar elmehet a jó kurva @.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Antallas is az a helyzet, hogy a legendák ködébe vész tevékenysége. Az első szabadon választott, meghalt szegényke... de azt sokan elfelejtik, hogy médiaháború, privatizáció...
@kormányzó: A diplomás _nem_ értelmiségi. Szellemi szakmunkás. A értelmiségit külön képzik (persze van, aki az évek során önerőből... stb.)
A poszthoz:
Édekes egy ilyen táblázat. Nem értem, hogy mi alapján vannak ilyen rossz emlékek a Boross-kormányzásról, de főleg: ilyen jó a 22 év legnagyobb istencsapásáról, az országot romba döntő Medgyessyről?
Szóval ezek a vélemények egyszerű szimpátiaközlések.
Egyébként Kapócs Zsóka a hibás (szerintem gyurcsányista ügynök), mert tegnap olvastam a borsújságban, hogy kibékült Bulvár Árpyval, ezzel vonva el figyelmét a Habony-művek szakszerű üzemeltetésétől.
Ez a szar Pokorninál is kiverte a biztosítékot, pedig sokat tett ő is.
Rózsa tökéletes választás volt.
Amit az Indexnek nyilatkozott az alapmű.
@GeoCracker: Azok, akik ma a demokráciát féltik a jobboldaltól, hat évvel ezelőtt minden másként gondolkodót az aszfaltba döngöltek. Tegnap szabadon lehetett tüntetni egy ostoba és önsorsrontó intézkedés ellen, és ez így van jól.
"...sed avenam non!"

mire föl éppúgy elharapódzik a forradalmi hangulat, mint 2006-ban meg 2008-ban. az ifjúság megidézi a csudálatos vezetőt, aki maga helyett lekfőjjebb a gulyás gergőt fogja delegálni, hogy a káposzta is jóllakjon meg a kecske is megmaraggyon, mer sose lehessen tudni, hogy ebben a szituácijóban nem-e lapul egy gyurcsány a közönség sorai között, oszt szívunk mint a berva moped mindamellett, hogy a szarka és a farka kb. 1975 óta nincsenek átfedésben és wittner mária még nem is nyilvánult meg az ügyben. világ proletárjai, basszátok meg a sarkantyútokat! forza préz lipót!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Egy olyan orszagban, ahol meg az a fiatalsag is kadart sirja vissza"
Asszem erról a tényről még sok szó fog esni a jövőben.
Véleményem szerint az 52% közönyéről is fell kellene már ismerni, hogy a rendszer iránt közömbösek, nem a választások iránt.
Egyébként: ha a demokrácia=választás, a demokrácia a népé, a népet nem érdekli a választás (a _többségről_ van szó gyerekek, hóha!)akkor akkor a népet nem érdekli a demokrácia.
Én innen szoktam kezdeni a töprengést a miről és a miértről...
@GeoCracker: a belpolitikájához ott és így szerzi a "számolatlan" támogató szavazókat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Tegnap szabadon lehetett tüntetni egy ostoba és önsorsrontó intézkedés ellen, és ez így van jól."
A Kígyó a Fa alatt ezt sziszegte Éva fülébe.
Kényszercselekvés, mint ünneplendő szabadságbizonyíték az ezt kikényszertő társadalomellenes lépés értelmes megelőzése helyett, (gondolkodás és beszéd a hatalmi erőszak helyett) - hát..., ha ez vonzó neked A2D2, akkor garatula.
Pedig valójában brutális csalás az értelem ellen.
minden politikus bűnöző
a fides mafia a valaha volt legsötétebb bűnszervezet

nyilván az oligarhái diktálnak...
mindent a legnagyobb kasza vezérel...
a leggátlástalanabb legg gerinctelenebb és legalkalmatklanabb ormány...

minden hatalomban töltött percükkel évekkel veti vissza a zországot
a sötét középkori feudalizmus, náci-komcsi világa jött el...

a hatalom és a kassza megtartása az egyetlen céljuk!
BÁRMI ÁRON, ha kell az országot is felgyújtyák
csakhogy másé ne legyen...
nincs veszteni valójuk... dupla vagy semmi játék...
nem kockáztathatnak elszámoltatást...
ojjan ámokfutást rendeznek minden erőforrás összeharácsolásáért
amijet a többszörös gyilkosok legsötétebb bűnözők... mert azok !
@hacsaturján:

Azt tudjuk, hogy ki nem ad zabot.
Ne de ki adja életét/vérét?
@sortelen: Nézd a tüntetés értelmével vagy céljaival kapcsolatban lehetnek eltérőek a vélemények. Azt viszont senki nem tagadhatja el, hogyha ugyanezt csinálták volna fletó alatt, akkor mit tettek volna mondjuk gergényi rendőrei a hídfoglalókkal.
csakhogy jelezzem: a tennapi nap fojamán volner képviselőnek megin sikerült egy méreteset zsidóznija a t. ház arénájába, a többi néma csönd még akkor is, ha maga dúró dóra is ott menetelt a forradalmi megmozdulások közepette, melynek következménye képpen a csudálatos vezetőnek pinocchio rászarik az orrára és akkor még nem is tartunk a "monnyon le!" kategórijánál.
@Orica Középföldi:

erre a kérdésre nem tudok válaszolni, mer nem latinul van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hülyeséget beszélsz Gabika. Az ön- és közveszélyes fosztogató, gyújtogató csürhét meg kellett állítani.
Azon kéne elgondolkozni, hogy ha így is lehet tiltakozni, mint tegnap, akkor mi szükség volt a 2006-os örjöngésre, és vajh mennyire volt az spontán?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez a faszi akkor is trehanyul nez ki, ha galaban van. Emlekszel, mikor par evben valtas ing nelkul ment Robb Malta konferenciazni becsbe? :)
@Dr.Zomboss: a sok rombolas elfelejtodott, de legalabb neki is horty fixacioja volt.
A Milla és a Szolidaritás most hol van? Én elvárom tőlük, hogy szóban és tettben is támogassák a megmozdulást. Az nem lehet a diákok részéről kifogás, hogy a politika ne szóljon bele, hiszen ez az egész ügy politika. Hiányolom továbbá a középiskolák és szülői képviseletek hangját, hiszen ez nem csak a mai egyetemistákról szól, hanem leginkább a következő évek diákjairól. Szervezkedjetek hát!
nem maradunk adósok !

2001 első mafiaormány: lakásHITEL
2012 második mafiaormány: diákHITEL
Fabius, a Sarkcsillag ilyen táblázatokat nem lát. Internetet nem tudja kezelni, mert az egér bonyolultabb szerkezet, mint a kolbásztöltő. Csak a saját újságjait olvassa, abba ez nem van benne. Azokban az van benne, hogy sok százalékponttal megelőzi Gandit és Mandelát a népszerűségi versenyben, és csak pár ponttal marad el Jézustól, Buddhától és Mohamedtől. A következő kihívása: ezek megelőzése. A nemtandíj ennek első lépcsőfoka.
@shinichi: Te beszélsz hülyeséget és hajtogatod a libsi mantrát, de ezt te is tudod. Nagyon sokan voltak akkor ott, akik nem törtek zúztak és még csürhe sem voltak. Ha nem hiszed kérdezd esetleg erről mondjuk E14-es juhászpetit.

Nem akarlak elkeseríteni de gergényiék szétbaszták volna ezeket a diákokat is, ha hidat foglalnak, tökmindegy milyen célból.

Persze beépített dékás bendegúzkát előtte azért udvariasan kiemelték volna a tömegből. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem a Jobboldaltól, hanem az önbevallás alapján is antidemokratikus Orbántól.
A Jobbikot meg ma is szívesen mellőzném a közéletemből.
@guma: Tudom. Ezért írtam anno levelező-tagozatos hazafiságról.
"és vegyértékelemzők se legyenek képesek szétválogatni az izzadmányból a tegnap vacsorára elfogyasztott fokhagymás kolbász szagát a félelem savanykás bűzétől."

ez a mondat valami zseniális. :D
@GeoCracker: Én is mellőzném bizonyos részét a közéletemből, de vannak velük ellentétes brancsok akiket sokkal nagyobb mértékben. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A tömeg, ami átengedi a közlekedést "puha" blokád. A Budaházy-féle auto-keresztbefordítás egy "kemény" blokád, amit spec a 70-es években barikádbontóval szedtek volna szét. Joggal.
A TV-székházat felgyújtó söpredéket nem a jelenlétük, a követelésük hanem a ténykedésük avatta csőcselékké.
Ami a tömegoszlatást illeti: Aki kimegy egy flaszterdobáló, betonkolonc-hajigáló megmozdulásra, az számítson arra is,hogy ott bizony vissza is lőhetnek.
A magyar belügy ott, pl. egy amerikai hasonló megmozduláshoz képest, kifejezetten puha volt. Igaz, a nagy víz túloldalán el sem jutott volna idáig. A hangadók a huszadik percben farkasguzsban vonyítottak volna. Nézd meg a hiradókat, ha em hiszed.
@GeoCracker: Jogsértéseik százait követték el. Ha nekem nem hiszel, akkor kérdezgesd erről E14-es juhászpetit mondjuk.:)
@GeoCracker: Amúgy meg ezt a "puha" módszert már az indexes haverok is kielemezték. :)

Hogyan ne foglaljunk el egy hidat?

index.hu/video/2012/03/30/lezarta_a_szabadsag_hidat_a_hallgatoi_halozat/
@Orica Középföldi:

pedig nem is vagyok egy gergényi, aki a maga idejében probléma megoldónak vót elhivatva, ugyebár. szűzmárjaidesanyám, hogy mér nem szűlt engemet az anyukán röpülőnek? hát azé, mer akkor mi lenne a rénnyeimmel. marattam: rébusz bácsi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: És? A jogsértéseket meg lehet állapítani, a felelősöket meg lehet nevezni. Ennyi. Ez semmiben nem mond ellent annak, amit írtam. De még csak nem is menti a csőcseléket.
@Orica Középföldi:

én, a gyula meg az ottó. a tóth ottó.
@GeoCracker: nem baj, ha kicsit félnek, legalább nem alszanak el a melóhelyükön.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A diákság részéről sokkal hatékonyabban lehetett volna tegnap fellépni. Miközben fogadást mernék kötni arról, hogy így is voltak páran, akik legalább felületesen ismerték a tömegoszlatás dinamikáját. Ehhez elég volt az élő közvetítést is visszanézni az indexen.
S ez így van jól. Egy spontén megmozdulás ne lehet vér-profii, de védeni a spontán megmozdulókat is kell :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Nem akarlak elkeseríteni de gergényiék szétbaszták volna ezeket a diákokat is, ha hidat foglalnak, tökmindegy milyen célból."
Bizonyítsd!!!
@hacsaturján: nekem is pont a klasszikus Horn Gábori idézet jutott eszembe, mikor reggel Selmeczi azt nyilatkozta, hogy nem tudták megfelelően elmagyarázni, az intézkedéseket.
Úgy emlékszem, hogy a közoktatási koncepcióban szerepelt a gimnáziumi férőhelyek 40%-os csökkentése 2016-ig. Tehát ez nem hirtelen ötlet, a magyar oktatási rendszer tönkretétele, az állam számára kockázatos elemek képzésének beszüntetése tervszerű. Persze mindig van gumicsont, hittan, köpeny stb. csak a lényegről ne beszéljünk.
Pedig a 10- évesek szüleinek is van min eltűnődni.
@doggfather:

mit mondott vóna akkor a szenátor asszony, ha a forradalmi hevület jogtalanul megszerzett túrórudik elfogyasztásába nyilvánult vóna meg? el se merem képzelni.
@GeoCracker: Nagyon tetszenek az írásaid, olvasgatom rendszeresen. Tetszik a látásmódod és az elemző, összefüggés kereső képességed is ötös! Grat!

De miért nem pörög a blogod?
@Bakter: Nézegesd vissza az akkori videókat. Evidenciát nem nagyon kell magyarázni.
Gyurcsányt negatív benchmark-ként történő beállítása bedőlés a fideSSmaffia karaktergyilkolászós kampányának.

Nem arról van szó, hogy GY.F. hibátlan lenne, vagy arról, hogy nem kúrt el semmit. Mert elkúrt, mi az hogy, nagyon is.

Viszont sem morálisan sem szakmailag nem összevethető a jelenleg regnáló dilettáns bűnszervezettel.

A jelenlegi 2/3 létrejöttében szerepe volt a ballib média és véleményformálók közönyének és (esetenként nem csak) hallgatólagos egyetértésének a fideSS APO által Gy.F. ellen kitervelt és végrehajtott mocsokkampánnyal.

Gy.F. négy éve nem hatalmi tényező. Ideje lenne objektív mérleget vonni a tevékenységéről legalább ennek az oldalnak, és befejezni a fideSSmaffia karaktergyilkolásához történő asszisztálást.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Pedig híres ősöd ilyeneket is mondott annak idején.:)

1943. március 20-án az Egyesült Keresztény Nemzeti Ligában tartott elnöki székfoglalójában ismételten hangsúlyozta, hogy „olyan Magyarországot akarunk, amelyben a nemzeti közösség minden eleme egymással egyensúlyban és harmóniában megtalálja a maga méltó helyét. Ez azonban csak akkor valósulhat meg, ha a keresztény magyarság végre az ország gazdasági életében is elfoglalja azt a szerepet, amely megilleti, ha nem hivatali állásokban kiérdemesült zászlótartók képviselik ott a keresztény magyarságot sokszor csak azért, hogy cégérül szolgáljanak s így fedezzenek idegen érdeket, de ha egész gazdasági életünket végre átjárja és élteti a keresztény magyarság szelleme és cselekvő akarata. Mert hiába a jó szándék, az elhatározás, az egyetértés és a készség az együttműködésre a nemzeti közösség elemei között, ha a gazdasági élet hatalmi állásait olyanok tartják megszállva, akik nem vallanak közösséget a mi eszményeinkkel, akik annyiszor megmutatták, és most is megmutatják, hogy remények nem a mi reményeink s hogy lelkületük és szellemiségük nem a miénk.”
Gyurcsányt igazából a fidesz démonizálta. Ő egy ripacs volt, és egyszerűen csak rosszul vezette a kormányát. (az hogy hazudott, az evidens, hiszen politikus).

Orbán már az első ciklusában mélyen Gyurcsány szintje alatt volt, azóta csak egyre lejjebb és lejjebb küzdi magát.

Orbán Viktor olyan elit csoportba került, mint Szálasi, Horthy, Rákosi akik az elmúlt 100 évben magyarként a legtöbb kárt okozták a magyar népnek (Kádár már messze Viktor fölött van).

De az ő ámokfutása még nem ért véget.
@ob.szerver: Ferencünk szemétdombra került. Jól van ez így. Többet vele nem kell foglalkozni..bár remekül lehet vele ijesztgetni
@GeoCracker: azért előtte Seattle-ben feladták a leckét.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a rendori jogsertes Nem felmentes a csocselek jogserteseire. Rudi lopas, kukagyujtogatas csak kishazankban ereny a jobboldalon. Civilizalt helyen nem. De ne sertegesd a diakokat a ketto osszemosasaval.
Azért ekkora hurráoptimizmust rég láttam...Mintha a forrongó Párizst látnánk, lángol Budapest, több tízezrek hullámoznak szerteszét és az Oktatási Minisztériumot ostromolják a feldühödöttek...

A HÖK pedig nekem hiába ugrál, eddig Orbán segglyukában tanyáztak, ERRE szavaztatok öcsi, EZT ünnepeltétek hogy két-har-mad meg Vik-tor...Kínos hogy egy kitöltetlen csekket írtatok alá és azt nem átallja beváltani aki kapta...
Azért van tippem mi lesz a vége, a HÖK pár fejese kap állami állást, állami megrendelést, állami autót és elégedett csend...
A Videoton után a bóvli orbán kormány is megint bukott, sokadszorra.

Egyértelmű, ennek a sunyi, álszent, műmagyar, simlis kormánynak mennie kell!

Tegyél meg mindent a jó ügy érdekében!

56 is valahogy így kezdődött!

Fostos orbán, szerdán vár a diákság, mond szemükbe a hazugságaid!
@rodeo36: nem cigánykodik Orbán, hiszen cigány!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mekkora evidencia a mostani állapotokat a múltba visszavetíteni, te egy fordított nostredamus vagy.
@bella _ciao: Jaja és 21-e is mindjárt itt van. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Csak a szokásos paneljeid. A mi kutyánk kölykei az erkölcs fénylő csillagai a többiek pedig a pusztabunkó magyar parasztok. Szerintem lapozhatunk is tovább. :)
Gyakorlatilag 2 év és államcsőd.. és nem a FIDESZ érte a felelős...

Az államcsőd azt jelenti.. leépítenek minden munkahelyet a közszférában!
Igen, a HÖK eddig mélyen hallgatott, mert kilóra megvették őket, és 2008-as népszavazás után nem merték kimondani, hogy becsapták őket.Ezek után hiteltelenné váltak ezek a figurák.
A mai megbeszélés is erről szól, valamit odadobnak nekik, ők meg elfogadják, így megy ez mostanában.
Nabazmeg, a végére csak kinyílik a szeme a kretén moslékzabálónak és rádöbben, hogy éppen pont Fletó az aki a legkevesebbet hazudott az elmúlt 10 évben.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nézegetek "akkori videókat": a feketék nem mehetnek be a főiskolákra. Ma meg egy fekete az elnökük. Szóval az "akkori videók" nem bizonyítanak semmit. Ez csak egy jobbos süket duma, amivel a zsoldos, agyamputáltan romboló csőcseléket akarod összemosni az életcéljukat féltő és ezért békésen demonstráló diákokkal. Arról nem is beszélve, hogy ez ellen a demonstráció ellen bármiféle erőszakos hatalmi fellépés olyan népharagot okozott volna, amit egyik vezető beosztású sem mer bevállalni. És hát ugyebár vikszar már a rendőrökkel is akasztott bajuszt.
Nélküle nincs élet, matolcsy gyöngyszem:

nol.hu/belfold/20121211-szerdan_meg_attekintik_a_szamokat

A miniszter úr ötlete volt a tandíj, hogy spórolhasson? – tette fel munkatársunk a kérdést a parlamenti folyosón Matolcsy György nemzetgazdasági miniszternek, aki úgy reagált: „Először is nincs tandíj, a kidolgozásra pedig van egy minisztérium.”

Talán meg fog hátrálni a Fidesz, mert még SupreMárió is beijedt:

"Egyes hírek szerint a Fidesz hétfői frakcióülésén Révész Máriusz képviselő felvetette, hogy érdemes lenne újragondolni a keretszámok drasztikus csökkentését."
@Penivaldes: Kár, hogy sosem lesz belőle valóság.
@J.W. Booth:

Nekem GyF-ről az a véleményem, h jó analizátor, jó diagnoszta, igazi demokrata, DE a probléma megoldó képessége rossz, illetve gyáva (vagy gyenge?) volt a saját probléma megoldási ötleteit végigvinni.
@Myrath: A blogspot-on mi magyarok kicsik vagyunk.
A blog.hura mindet átmásoni, meg nem annyira élvezetes.
(A blog.hu valamiért támogatja a blog exportját, de az importot nem)
Legfeljebb linkeket tehetnék be az aktuáiis blogspot-posztra. A legutóbbivaé ezt most meg is fogm tenni :-)
Próba cseresznye :-) (gondolatvilagban.blog.hu )
S bocs az offért
@bella _ciao: hát persze hogy nincs. tandíj a szoclibkormányzat alatt volt..izé lett volna.
@Con Storm: fuss neki még egyszer, az államcsőd nem ezt jelenti, na meg a fidesz is felelős érte.
@Bakter: Miért szerinted más nem féltheti az életcélját csak a diákok??? Ha ezeket is számba veszem, akkor a tiéd szintén csak egy olcsó libsi és agyamputált süket duma. :)
fa@tseérdeklő focibiznszekre/akadémiákra,stadionokra stb./hulladéklakiteleki"főiskolára meg többszörejtőernyőztetettselejtvezetőjére,priaristakölcsönökre,erdélyioktatásbakúrt forintokra van drive meg készség...gyerekeinkre még egy értelmes koncepciót sem tudnak kidolgozni...aztakurva...mérges vagyok,biztos demagóg is...
@Putyilov gyári melós: A romkocsmák félhomályában merengő értelmiség. Orbán gyűlöli az értelmiséget.
az itteni animgiffeket mindig megkönnyezem.
@vitéz Thapóccay néma bárány: hali!
off. te írtál a tanárrú, aki egyszerre írt, ábrát rajzolt és magyarázott?

on
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: abból van egy pár olyan tanárból aki egyszerre tesz sok mindent. a halálom viszont az aki kivetíti a könyvét, majd elkezdi olvasni, ennél már csak az rosszabb ha még hadar is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "hogyha ugyanezt csinálták volna fletó alatt, akkor mit tettek volna mondjuk gergényi rendőrei a hídfoglalókkal."

Ha van a hídfoglalóknál T-34-es akkor Gergényi bekergette volna a Dunába őket.

Reményeim szerint. :)
no akko a témához: Segíccsen má valaki, ha tud. Milyen rendeletben van az leírva, hogy a közszolgálatba elhelyezkedő végzettek tandíját az állam visszafizeti? Mer mintha tegnap ez hangzott vóna el. Amúgymeg, meglehetőst érdekes, hogy mondjuk most 1012-t írunk, legjobb esetben ezek a verebek vmikor 2015-16 körül kerülnek ki a gyalupadból. Akkor hol lesz az Orbán kormány? Vagy megint a csalánnal való faszverés tényálladéka forog fenn?
@Myrath: Igen, vele kapcsolatban árnyaltabb a kép. Semmiképpen nem az a démon, amit a fidesz (nagy sikerrel) csinált belőle. De le kellett volna mondania az őszödi beszéd után, hogy mindezt elkerülje. Utána már kapkodott, populista elemek is előkerültek, de a fidesz hiteltelenné tette.
Az ország eladósodásáért nem felelősebb elődjeinél és az ellenzéknél, akik asszisztáltak a pénzszórásoz, orrba-szájba hitelezéshez.
Én már látom lelki szemeimmel a következő lépést. Nem diák, hanem képzési hely szerint lesz meghatározva a tandíj. Mondjuk a Navracsicska csicskaképző, a VÉTEK huszár egyetem, a PoPázmány zseniképző tandíjmentes, a többi pedig szépen elosztva, ki mennyire nyal be ezeknek... esetleg kis hűségnyilatkozat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Korábban nem azt mondta, felmenője?? :) Mármint néhai Bárdossy László.
hvg.hu/itthon/20121211_Futott_Audiban_ment_a_diakokhoz__Ertsey_n

Ha még hozzátenném, hogy Török Márknak (szegedi EHÖK elnök) is egy A8-sal látni. Csak támogatják a győri ipart.
@bella _ciao: lehet is ijedt, mert ha tunti van, akkor mariuszt elverik.:)
@Penivaldes: gave-nek szallasi..
@Con Storm: Az államcsőd azt jelenti, hogy bizonyos állami kötelezettségek mögött megszűnik a fedezet, és nem behajtható követeléssé válik. Ha nem tudnak nyugdíjat fizetni, az államcsőd. Ha az államadósságot újraütemezik, az államcsőd.

És tudom, hogy fáj, de javarészt a Fidesz a felelős azért, ha ez bekövetkezik. Éppen az IMF védelem elutasítása, és az egyébként még Gyurcsány idején az IMF-től kapott pénz eltőzsdézése miatt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: felmenője? bocs de én nem tudtam arról, hogy néha B.L. a dédapja , nagyapja volt..
A miniszterelnök azt üzeni, hogy megmondták előre Nagy Dávidnak hogy mi fog történni. Akkor most valaki nagyot hazudik, de ki vajon?
hvg.hu/itthon/20121211_Orban_valaszolt_a_diakoknak_semmilyen_meg

Nem megy viktor a diákokhoz, balogra utalta, a lelkészt. áldást, békességet küld rájuk.
Most a miskolci kormányhivatalt foglalták el

Hetven egyetemista ment be az épület előterébe, petíciót akarnak átadni a kormánymegbízottnak.

index.hu/belfold/2012/12/11/most_a_miskolci_kormanyhivatalt_foglaltak_el/
Hagyjuk má' ezeket az egyetemistákat! Wikipédia-controlcécontrolvé nélkül egy szar beadandót nem tudnak megcsinálni...
Oktatás tönkre tétele? Most? Az már régen fos.
Orbán: Semmi ok a meglepődésre

A kormányfő a HÖOK elnökének írt levelében arról ír, hogy szerinte tavaly mindent előre közölt vele.

index.hu/belfold/2012/12/11/orban_semmilyen_meglepetest_nem_okoztunk/
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Nem értem hisz nincs itt semmi probléma. :)

Orbán a HÖOK-elnöknek: A kormány nyílt lapokkal játszik

A miniszterelnök Nagy Dávid HÖOK-elnöknek írt válaszában úgy fogalmazott: jó emlékekkel gondol vissza a diákok delegációjával történt múlt évi parlamenti tárgyalására, ahol a felsőoktatás átalakításának tervét is bemutatták, így szerinte semmilyen meglepetést nem okoztak.

Döntéseinkkel semmilyen meglepetést sem okoztunk – írta válaszlevelében Orbán Viktor miniszterelnök Nagy Dávidnak, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) elnökének, aki előzőleg szerda délutánra hallgatói fórumra hívta meg a kormányfőt. A levelet Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke juttatta el kedden az MTI-nek. Ebben az áll, hogy Orbán Viktor jó emlékekkel gondol vissza a diákok delegációjával történt múlt évi parlamenti tárgyalására, amelyen Nagy Dávid is részt vett.

„Bizonyára emlékszik rá, hogy az akkor parlamenti vita alatt álló felsőoktatási törvényről szóló megbeszélésünkön részletekbe menően mutattam be önöknek a felsőoktatás több lépcsőben történő átalakításának tervét. A rektori konferencia is megtisztelt azzal bennünket, hogy a felsőoktatás átalakításáról érdemi egyeztetésekbe bocsátkozott. Úgy érzem, döntéseinkkel semmilyen meglepetést sem okoztunk” – fogalmazott levelében a miniszterelnök, hozzátéve: a kormány megalakulása óta nyílt lapokkal játszik, legyen szó a nyugdíjrendszer, az önkormányzati rendszer, az egészségügyi rendszer, az adórendszer vagy éppen a közszolgáltatások átalakításáról. Erre a nyíltságra a jövőben is számíthatnak – írta.

„A szakmai egyeztetések céljából kérem, keressék bizalommal Balog Zoltán miniszter urat” – zárta a hallgatói érdekképviselet vezetőjének írt levelét a kormányfő.

mandiner.hu/cikk/20121211_orban_a_hook_elnoknek_a_kormany_nyilt_lapokkal_jatszik#
@bella _ciao: @for my reddot posthumus deBill Vérmókus: simán megcsinálják,hogy lesznek egyenlőbbek és ezek az ócska politikusinkubátorok lesznek azok...a diákoknak meg ajánlanám,ne a jelenlegi HÖK-ös beépített téglák tárgyaljanak majd ha ugyan lesz tárgyalás...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ájtatos Balog Nemzetvezető Lelkiatyja aztán totálisan le fogja rendezni a dolgot. Ez a szarházi pedig játssza a szokásos bújócskát. Ha szar van a biliben, lapít és delegálja a csicskásait. Undorító.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: hala istennek, nem 1012-t irunk. De ok ja azzal verik. Kb a kovetkezo 2-3 kormanyet a mienk mellett.
@Penivaldes: Én úgy emlékszem, hogy még korábban mesélt róla. Ha esetleg befut, talán eloszlatja majd az ezzel kapcsolatos kételyeket.
@gazoló: Én a HÖK.-öt nem tartottam sosem sokra.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: igen mondta, hogy rokoni viszony, viszont nem felmenőre emlékszem..de lehet, hogy én vagyok hülye.
@ursus artos: Ja, hagyjuk. Beszéljünk a medvék nemi életéről. Végül is a tegnapi köztévén is a távfűtés díjának csökkentése, a matolcsy kétszeri kézfogása a ge elnökkel volt a főhír.
@Penivaldes: Persze az is lehet, hogy én emlékszem rosszul. :)
@ursus artos: abban van némi igazad, hogy a felsőoktatás egy része (diplomás műkörömépítő,média-marketing szakmunkás, üzleti iskolák stb) a kalap bódiszilvát nem érnek. És ez sajnos be kell lássuk, Magyar Bálint regnálása idején kezdődött. Elég, ha csak az Intercitys professzorokat említem. De azért, van néhány intézmény, amelyik a mai napig próbálja a szintet tartani és követelni. Általánosítani csak a anygon buta és primitív emberek szoktak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Jogos, elgépeltem, de ha a fejleményeket nézzük, lehet, hogy egy-két év múlva itt valóban 1012 lesz.
@Penivaldes: A HÖK emlékeim szerint leginkább Jobbikos melegedő és kádergyártó szervezet volt az Orbánkormány előtt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Messze kerülték a "ha Gergényi..." állításod bizonyításától.
Egyébként pedig ezektől mindenki féltheti az életcélját, öreg, fiatal egyaránt. Mert itt, most negyed délben arra sem előre tervezni, hogy mi lesz délután kettőkor, hát még tovább. Ugyanis az orbánérában mindig attól függ az irány meg a cél, hogy milyen szagút fingik éppen ez a rühes.
Egyre kevésbé vagytok képesek védeni a védhetetlent, és egyre kevesebb az agyament védelmi ötlet is. Függetlenül attól, hogy én libsi vagyok vagy fasiszta. Minden kormányzati balfaszságot a múltban történtekkel próbáltok magyarázni. Megsúgom: egyre sikertelenebbül. A fenti népszerűségi grafikon a bizonyíték.
@gazoló: Nem mellékesen: volt három egyetem, ahol jogászképzés volt igen magas szinvonalon (ELTE, PÉCS, SZEGED) Ebbe szart bele az Universitás szemlélet, így lett Miskolcon, ráadásul a nyakunkba kaptuk a Pázmányt. Na a szinvonal, innen kezdve olyan, amilyen. És ez csak egy szak.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: nem állítanám, simán ugródeszka politikusjelölteknek, mindkét oldalon feltűntek volt hök-ös muksók.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Viktor, semmi ok a meglepődésre. Mi már most szólunk, hogy 2014-ben el leszel zavarva a náthásba. Az más kérdés, hogy annyi szart hagysz magad után, hogy Ausztrália összes tehene kevés lesz majd ahhoz, hogy visszalapátoljuk beléjük.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Helyesbítek, vérfideszes szekta ahonnan a Jobbik is sikerrel halászik magának pár öltönynadrágos 10 év alatt majdnem megvan a diploma takonygombócot...
@Bakter: azt hiszed, nem leszarja magas ívben, hogy mi lesz 2014-ben. A minimálopció teljesítve, család rokonság egx életre kikupálva, ha futni kell, van miből. Ha meg összejön 2014 és marad, az a bónusz. Igaz egy kihalt, döglödő ország szemétdombján kiskakasnak lenni... csak neki jelenthet megdicsőülést.
@Bakter: Picit el vagy tévedve. Én marhára nem védem Viktort és pontosan tudom, hogy mennyire káros indnyájunkra nézve. Viszont azt is látni kell, hogy ő is csak egy bábú, ugyanúgy mint a többi "jó képességű" politikus az elmúlt 22 évből. Most "csupán" csak arról van szó, hogy jelenleg épp ő van azon futószalag mellé beosztva, amely immár recseg ropog és mára ide juttatta az országunkat.
@leonito77: :) bárcsak már ott tartanánk...
@Con Storm: nem a fides a felelős:))) hanem: a tuggyikkkik...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Valóban az általánosítás nem oké, belőlem is csak az elkeseredés szokta kihozni.
A sok andragógia és hasonló büfé szak nem fenntartható pláne nem ennyi egyetemen és főiskolán, mert egyrészről nincs annyi professzor, akit ennyi képzési helyre össze lehetne szedni, másrészt ezek a diplomák csak a komoly egyetemek diplomáit inflálják el.
A nagyfülű világban azért volt viszonylag jó színvonalú akár a pedagógusképzés akár más, mert az intézmények a felvételi során az adott érettségizett populáció legjobb 10%-ból válogattak. Napjainkban ez 50%. Ez nyilván minőségromláshoz vezet. Tekintettel arra. hogy idén kábé 85 ezren érettségiznek, akkor a 10 ezres keretszám érthető.
Célszerű bezárni, bezáratni sok fosfőiskolát, de ki döntse el, hogy melyiket? Nosza! Döntsön a piac.
Hehe... Ez az állam-egyetem háború egy másik frontja:

"„Bárki is követte el ezt a vétséget – a szakdolgozó, a konzulens, vagy mindketten együtt –, az ügy sérti az oktatás és a tudományos kutatás erkölcsi alapjait. Az ilyen vétség nem évül el, és erkölcsi megítélése nem igényel külön szabályozást” – fogalmaz az a közlemény, melyet az ELTE Társadalomtudományi Karának 12 professzora írt alá."

hvg.hu/itthon/20121211_Semjen_ervenytelen_ELTE_professzorai
semmi sem történt csak párszáz diák BAJNAI ellen tüntetett....

amugy meg a jelenlegi 50ezer hejett a jövőben 120-150 azer tanulhat INGYEN !
Semjén dolgozatát érvénytelennek tekintik az ELTE professzorai

Felszólították Semjént és volt témavezetőjét: tisztázzák, hogy kerültek előbbi dolgozatába a konzulens által magáénak vallott szövegek.

hvg.hu/itthon/20121211_Semjen_ervenytelen_ELTE_professzorai

Alakul a Skiccpalis forgatókönyv...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szóval a kádárizmus jobb volt? :) Vagy inkább korábbra vágysz? Szálasi idejébe?
@bella _ciao: A Seggnyaló Pázmánytól ilyen nyilatkozatot ne várj...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Nem kell hinni, ezt tudja a szemfedeles hívein kívül mindenki. Még a nem szemfedeles hívei is, akik érdekből követik, és haszonélvezők. Nem tudsz egy éhes kannibál törzset valahol nagyon messze?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ezt a KFT dalt, a "Bábú vagy" című összeesküvést is ismerem. Végül is, ezzel is lehet magyarázni mindent. Az ember már csak olyan, hogy kell neki valami magasabbrendű, amiben hihet. Egyébként mond ki nyugodtan a bábozó népcsoport nevét.
@ursus artos: Ne gondold, hogy nekem és a páromnak, nem bassza a csőrünket, hogy ezelőt 25 évvel, sok-sok éjszakázás és magolás után kiszenvedett diplomáink és szakmáink milyen látványosan amortizálódnak? Dehogynem.
Egy most végzett ügyvédbojtár sima katasztrófa. Alapvető készségek, jogi ismeretek hiányoznak. Egy keresést nem tudnak elvégezni a Jogtárban. A fogalmazókészség konkrétan nulla. Pedig elvileg a szájából kellene valamikor megélnie.
"Szóval ez a „nincs tandíj, diákhitel van" duma azért mégiscsak a józan ész határának illegális átlépése."
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3496_orban_a_szarban
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Országos cég marketing igazgatója alapvető helyesírási gondokkal küszködik... folytassam?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
@ursus artos

Meglep, hogy értelmes emberek is így beszélnek. Egyetértek azzal, hogy a keretszámokat a demográfiai tényekhez kell igazítani, abban meg nem vagyunk jók. Nem értek egyet azzal, hogy a felső 10 %-nak kell csak a felsőoktatásban részt vennie. Miért? Mert régen is így volt? Sőt, régen a lakosság többsége max 4 osztályt végzett, még régebben meg annyit se.
Sok új szak jött létre, ahogy sok új szakma. A neten, más fórumokon olyan emberek fikázzák a büfé-ruhatár szakokat, akik egy ilyen képzés kurzuslistáját sem tudnák értelmezni, de ide értelmesebbek járnak. Az andragógia egyik fő iránya pl. a felnőttképzés. No, viktóriában ez tényleg fölösleges, majd a civilek csinálnak népfőiskolákat kaszálás-pálinkafőzés tanszakokkal (+hittan).
...és ez még SOKKAL ROSSZABB is lesz, ha a narancs napszemüveget lehull/leveszik/megtörlik jónéhányan és akkor meglátják, hogy a bonsaiduce csupasz! De durván ám! Valószínű még a csúnyája is!
Tervezet: sokkolóval és könnygázzal védheti a T. Házat a Kövér-gárda

Január 1-jétől az Országgyűlési Őrség vigyázza a rendet a parlamentben.

hvg.hu/itthon/20121211_Sokkoloval_es_konnygazzal_vedheti_a_T_Haz
Kiírták a pályázatot a Kossuth téri Tisza-szoborra

hvg.hu/itthon/20121211_Kiirtak_a_palyazatot_a_Kossuth_teri_Tisza

A Hothy restaurációra van lóvé ezerrel...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Mégis igaz lehet, hogy nem konkrétan Bajnaitól félnek...
@saravad: megjegyzésed nagy részét nem veszem magamra. De lássuk be, a felsőoktatás végtelenül felhígult. Szerintem nem szükséges egy ország aktív lakossága 30%-ának diplomásnak lennie. Ennyi munkahely sincs, de igény sem. Elég siralmas látni, amikor Gizike nagypofával vergődik, hogy hádenekem médiamarketin-kommunikáció szakos főiskolai diplomám van, és mégiscsak egy sima asszisztensi állás kapok jobb esetben, és főzhetem a főnöknek a kávét.

Ez a dolog is embertelen, mert túlzott elvárásokkal kerül ki a diplomás és rá kell jönnie, a papírja szart sem ér. Én ezt ezért nem kultiválom.
@saravad: különben meg tele van a ház bio-sokkolóval, elég meghallgatni néhány beszédet :)
@saravad: Egyébként Orbánék ne csodálkozzanak, hogy az értelmesebbje diplomás húz el ezerrel ebből az országból. Se munkahely, se megélhetés, se értelmes munka, se jövőkép.

Valahol az alapoknál kellene kezdeni. Mondjuk a gazdaság rendbetételével, és nem annak, megdöglesztésével.
Orbánék ugyan állandóan emlegetik az elmúltnyócévet, de mégsem látszik, hogy tanultak volna belőle. A megszorítás, főleg ha koncepció nélkül, mondhatni értelmetlenül történik, csak arra jó, hogy a szavazókat elveszítsék általa. Továbbá az egyik pillanatban ezt hazudjuk, a másikban megcsináljuk az ellenkezőjét szintén nem a szavazók megtartását eredményezi.

Megérdemlik, ha ezek után megbuknak.
@gazoló: Gyűlöli, mert igen hamar levette, hogy a büdös életben nem fog tudni oda tartozni.
Kicsit (8 évig)elgondolkodott, majd úgy döntött, akkor tartozzon mindenki, aki boldogulni akar, az ő köreibe: focimeccs, szotyi, kötetlen nyakkendő, pókhas, pálinka, káromkodás, disznóölés, vályogház.
Itt tartunk most.
De már épül az ócsai gulág is. A prototípus.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Jól teszed, ha nem veszed magadra, mert nem is az volt a szándékom.
Én elég naivan nézem ezt a dolgot. Gizikének alázatosabban kellene a tudáshoz és a munkához is hozzáállni.
A művelődést úgy általában is inkább népszerűsíteni kellene. Az egyetemek oktatói kiléphetnének szentélyeikből, így a XXI. században. Pl. fizetős kurzusokat tarthatnának érdeklődőknek, akik nem a diplomára hajtanak. Az a baj, hogy a tudásnak magának nem nagyon van presztízse pedig előre beláthatatlan, hogy akármilyen ismeretekkel akármilyen területen mit lehet kihozni, javítani.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Orbán az "Oszd meg és uralkodj!" elvet követi megint ...
Mondjuk, letojom, hogy ezt a Nagydávid (ezerötszázötvenkettő óta jár egyetemre) ki tudja-é magyarázni. Ha igen, meg is érdemli mindegyik hülye, aki beveszi.
@Evezős: nos igen, asszem megvilágosodott, értelmiségi nem a diplomával keletkezik, az esetleg csak elősegíti az azzá válást. Sajnos ez a dolog nemzedékeken keresztül alakul ki. Baromi nehéz eljutni oda, de egy pillanat alatt szét lehet zilálni. Putriból lehet írígykedni, lehet gyűlölni, lehet ellehetleníteni. Ha már nem tartozok a klubba, akkor rájuk gyújtom a székházat. De előtte gondosan rájukkulcsolom az ajtók. Ez megy most. Igazi vérbeli prolitempó. Persze a másik oldal sem vétlen. Lapít, szűköl, vagy befekszik és várja a csodát. No, az nem lesz.
@Bakter: Miért neked néha nincs olyan érzésed, hogyha mondjuk kutyák meg macskák lettek a volna a parlamentben és össze vissza nyomogatják a gombokat az elmúlt 22 évben, akkor is kevesebb kárt tettek volna, mint "igen tisztelt képviselőink" az ilyen-olyan pártok uralma alatt??? :(
@saravad: Én úgy gondolom, a tudás másodlagos dolog. Az csak segít a problémák megoldásában. A gondolkodásmód a meghatározó. Na és ez az amire nem készít fel az iskola. És ez már az általánis iskolával elkezdődik. És sajnos, ahogy elnézem, az oktatási rendszer is megy visszafelé az időben, a kereszténykurzus-oktatási metodika, a porosz rendszer felé. És ez a mostani kormányzat meg nem bocsátható vétke.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem hálaisten:-) Engem nem esznek meg a cápák:-) Hülyeműszaki félértelmiségi.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: bármelyik diplomás-okleveles szakmánál/hivatásnál lehet gizikékkel példálózni. a felsőoktatásban baj van, ami nem független az alapoktatás bajaitól. mert egy egymásra épülő rendszer. egyelőre sem a kormány, sem a felsőoktatás/oktatás részéről nincs épkézláb ötlet e helyzet jobbítására.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Ezért mondja azt az állam, hogy a legjobb 10% tanulmányait fizeti, a többiekét részben vagy egyáltalán nem. Viszont, ha az egyetemen jön meg az esze a diáknak és onnantól kezdve szorgalmasan tanul, még akkor is lehet "ingyen" a képzése ha például állami szolgálatba áll.
Egyébiránt, ami ma a magyar oktatás átalakításában végbe megy, az nem Hoffmann és nem Orbán egyéni ötletei. Ezek bizony a pedagógiai kutatók régóta megfogalmazott diagnózisára adott válaszok. Leginkább a szegedi egyetem keze van a dologban. Helyesen. (Szegeden például a valaha jó nevű Juhász Gyula Tanárképző Főiskolától teljesen elvették, kiszervezték a tanárképzést. Maradt a tanítói az óvodapedagógusi és a felsőfokú szakképzés. Nem véletlen: tanárt csak egyetemen képzünk!)
Én már az első nyuggerkomcsi (sokaknak fidesz) kormányt is rühelltem, csak 1 példa a dajcstompika 1 nap alatt nem megszerzett DE ELŐKERÜLT nyelvvizsgája a büfé-ruhatár szakos diplomájához. (Továbbiak csak felsorolva: Ezüsthajó, Josip Tot, postabank konszolidálás majd csőd (!?!) felelős meg sehol,a honfitársaink megosztása, olajügyek NEM megoldása,stb)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: tgnap olvastam, hogy novákelődöt elhajtották a diákok, amikor hozzájuk akart dörgölőzni.

Kivételesen a józan ész döntött a HÖOK-nál, ma visszautasították a délelőttre nagyhirtelen kitűzött tárgyalási szándékot, csak a többi érintettel együtt hajlandóak leülni, szakszervezet, rektorok.
Jó trükk, de átlátszó,oszd meg és uralkodj.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne becsüld le a kutyákat. N.Zealandon pl. autóvezetni is megtanították őket és működik!
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: A csodavárókat én sem értem.
Pl. olvasom az előbb a hvg-n a nagydávid levelét a páter Balognak. Olllyyyan gyönyörűségesen megható, hogy ríni lehet tőle.
Mikor érti meg mindenki, hogy ezekkel csak izomból lehet beszélni?
Vagy bármit csak erőfelmutatás mellett lehet nekik mondani/írni?
@ob.szerver:

"Gyurcsányt negatív benchmark-ként történő beállítása bedőlés a fideSSmaffia karaktergyilkolászós kampányának.

Nem arról van szó, hogy GY.F. hibátlan lenne, vagy arról, hogy nem kúrt el semmit. Mert elkúrt, mi az hogy, nagyon is.

Viszont sem morálisan sem szakmailag nem összevethető a jelenleg regnáló dilettáns bűnszervezettel.

A jelenlegi 2/3 létrejöttében szerepe volt a ballib média és véleményformálók közönyének és (esetenként nem csak) hallgatólagos egyetértésének a fideSS APO által Gy.F. ellen kitervelt és végrehajtott mocsokkampánnyal.

Gy.F. négy éve nem hatalmi tényező. Ideje lenne objektív mérleget vonni a tevékenységéről legalább ennek az oldalnak, és befejezni a fideSSmaffia karaktergyilkolásához történő asszisztálást."

+1

Gyászos, ahogyan a sajtó és a közélet nem kivetette magából, hanem integrálta és elfogadta ezt a torzképet.
@hacsaturján: Jó cikk, küldd el Artidatunak a blodiktátornak is. Bár asszem nem lesz türelme végigolvasni.
@Kowalski, helyzetjelentést!: ne felejtsd ki saját pártja árulását sem, akinek halálos ölelése közben táncolt gúzsbakötve.
@Spániel: Ha jól láttam a videót, azért a dékás bendegúzkát is elhajtották a búsba. :)

index.hu/video/2012/12/11/piocakent_csungtek_a_partok_a_tunteto_hallgatokon/

Egyébként volt olyan jobbikos képviselő, aki szintén ott volt és láss csodát nem nácizták le. :)
@Hell István:

"Nem nagyon szeretem ezt az "elgyurcsányosodott" dumát - a tandíj bevezetését viszont helyesnek tartom. Nem az Orbán által elképzelt mértékben, de"

+1
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: (Hova lett a kommentem?)
Még egyszer:
Én nem értem a csodavárókat .... ez a Nagydávid is ollllyan gyönyörűségesen optimista levelet írt a páterBalognak, hogy sírni lehet tőle.
Mikor értik meg, hogy ezekkel csak izomból, bézbólütővel a kézben lehet társalogni?
@ursus artos: Szeged az utóbbi néhány évben eléggé retrográd elveket visz. A valaha jónevű campus egyre lejjebb süllyed. Ők sem találták fel a spanyolviaszt az oktatási reformra és a túlélésre becsülettel. Ez nagyon sajnálatos. Lefelé tartó spirálban vannak.
@Spániel: Oszt a novákemőke mit keresett ott a piacon vett érettségijével egyetemben? He?
@Spániel:

Igen. Gyurcsánynak, elfogulatlanul nézve, számos olyan erénye és képessége van - a hibái mellett -, amivel jóformán egyedül áll a magyar politikusi kínálatban, pedig hatalmas szükség lenne ezekre. Szerintem ez is - irigység és kisebbrendűségi érzés - ok az ellene érzett gyűlöletre olyan szarjankók esetében, mint Orbán.
@Spániel: Novák Előd egy kulturhérosz. Legalábbis a pártján belül. 40-es IQ-val, és kisdobbal lett politikai tényező. Itt tartunk. És mi engedtük.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szerintem a zárlatos gombok is kevesebb kárt okoztak volna. De ez nem jelenti azt, hogy felsőbb világuralomra törő figurákat kell keresni minden mögött. Ezeket többségében szerintem semmi más nem vezérelte, csak a saját zseb, meg a kiskirályi hatalom és befolyás lehetősége bármilyen méretű szemétdombon. Nincsenek itt már széchenyik, ez már nem az a világ.
Ők a jó fejek, a Hallgatói Hálózat.

"Nem, nem lesz megértés. Ugyanis nincs mit megérteni. A barbár, átgondolatlan, központosított „reformnak” nevezett felsőoktatási koncepció mögött nincsenek észérvek. A kormány hülyének néz minket és hazudik."

https://www.facebook.com/notes/hallgatói-hálózat/hallgatói-hálózat-a-kormány-hülyének-néz-minket/554915374522225
Csak egy szót mondanék:
Probatbicol

Ja nem is:
helyesírás
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Csak úgy halkan kérdem: ha én 50-edmagammal keresztbeállom a hidat, megbénítom a forgalmat, és tiltakozom - mondjuk - a játékgépek betiltása ellen, akkor is ilyen fasza gyerekek a rendőrök, hogy csak néznek engem? És ha nem megyek el fél óra múlva? Vagy 2 óra múlva? Vagy ha én teszem azt 50 cigó vagyok, és a kormány szociálpolitikája ellen tiltakozva zárom le a hidat? Vagy ha 50 bodzaszedő, és a bodza felvásárlási árának emeléséért tüntetve zárom le azt a hidat? :)
Sőt, ha mondjuk csak egyedül zárom le a hidat - bár nehéz, de megoldható - akkor az is elnézhető?

Itt a probléma, ecsém. Ki dönti el, hogy egy be nem jelentett tüntetés hol, meddig és miért tolerálható? Hasraütéssel?
Ha van jogszabály, azt be kék tartani és tartatni. Ha nem tart/at/juk be, akkor viszont miért csak azt? Adójogszabályt? KRESZ-t? Onnantól anarchia van.

Ezt mondom úgy is, hogy a diákok akciója nagyon tetszett:) (A tandij bevezetésével pedig egyetértek, de nem igy, hanem a gyurcsányi módon. 1. év ingyenes - az ingyenesség ne egy darab esetleg rutinhiány, hátrányosabb helyzet miatti rossz felvételin múljon - 2. évtől pedig megfizethető mértékű tanulmányi eredménytől függő tandij fizetendő, röghözkötés nélkül. Igy megoldódik a 10 évig egyetemre járók problémája - fizessen, ameddig jól esik - megoldódik a piaci szelekció az intézmények között , és az intézmények is plusz pénzt kapnak. )
@DarthVader: kommented alapján felmerült bennem: álmodban két macska voltál és önmagaddal játszolttál? :-)
@DarthVader: Egyébként a kérdésfelvetés jogos. Választ itt ne várj.
A második fele pedig alternatíva is lehetne akár.
-Ááááááááh!
-Mi az drágám?
-Megint a ferivel álmodtam!
-Jól van nyugodj meg!Ő már nem árthat neked.
-De félek.
-Nyugalom.
És Anikó asszony gondosan betakargatta férjét.
Motoros banda garázdálkodik Budán
A csapat öt-hat főből áll, és a dugókban várakozó autósok kifosztására specializálódtak.

Boldog Budaiak. Őket csak 5-6 fős csapat fosztja ki:-)
www.origo.hu/itthon/20121211-motoros-banda-garazdalkodik-budan.html

hmmm érdekes. A kolosi téren elgázolt motoros bandatag volt. A Toyotás, akit kirabolt, az gázolta üldözés közben halálra. A jogászok elcsámcsoghatnak a jogos ön- és vagyonvédelem témakörén...
Közben az univerzálzseni szijártó üstökösként hasít:

magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/szijjarto-hasznalhatatlan-utat-adott-at-rogton-lezartak-82842

égne a pofámról a bőr
@kifordított nagyanyó: és még örülhet Anikó, ha nem kap egy maflást vagy nem veri szét a bútorokat.
Szíjrágó utat avat, de...:
"Az útavatás szépséghibája, hogy a megnyitás után az utat betontömbökkel és sorompókkal azonnal le kellett zárni. Románia egyelőre nem tagja a Schengen-övezetnek, ezért az út csak akkor lenne használható, ha határátkelőt is építenének és biztosítanák a szükséges személyzetet. A tudósítás szerint az új utat azért sem igen lehet használni, mert a magyar közúthálózattal egy nagyon rossz minőségű út köti csak össze."
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Ha velem történik ilyen, még valószínű a kerékkulcs is véletlenül kiesik a kocsiból, aztán teljesen önhibámon kívül véresre verném a srácot vele. A kurva anyját ezeknek a patkányfajzatoknak!

Lehet, hogy lecsuknának, de akkor is totál megérné.
beindult a szarkeverő üzem, de pont a TV2-t pécézték ki, aki ugye olyandeolyan simulékony tud lenni:
comment.blog.hu/2012/12/11/a_tv2_visszautasitja_a_manipulacio_vadjat
@kifordított nagyanyó:
Rossz a befejezés, Anikó valójában így szól:
- Ne aggódj drágám, míg tele vele álmodtál, addig én vele voltam...
(Bocsi, Feri)
A rohadékok...

"A motorosok párban dolgoznak forgalmas csomópontokon, piros lámpánál. Általában lassan előrecsorogva választják ki célpontjukat. Az egész támadás nem tart tovább, mint 2-3 másodperc, előre megtervezett menekülési útvonalaik vannak.

A másik módszernél két motoros csap le áldozatára. Az első vagy megrúgja az autót, vagy a tükrét üti le, majd kicsivel előrébb megáll, és amikor a sofőr gyalogszerrel üldözni kezdi, a második motoros kipakolja a tárva-nyitva hagyott autót "
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Ez már a kéthetes közbiztonság javulás eredménye, nem?
@Spániel:
Mert az űrlényfejűt elsőként akarom égetni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én ezt magyarázom minden jobboldali és Fideszes ismerősömnek. Hogy ők gyakorlatilag a Kádári langymeleg aklot akarják még most is, 22 évvel a rendszerváltás után. Mert mit akarnak ezek az ismerőseim? Fix napi nyolcórás munkahelyet, valahol a közszférában, jó fizetéssel és béren kívüli juttatásokkal. Annak még a gondolatától is rettegnek, hogy a versenyszférában próbáljanak meg elhelyezkedni, pedig lényegesen magasabb pénzt kaphatnának. De akkor hol marad a késő Kádári 8 óra munka. Ugye a versenyszférában esetleg túlórázni kell. A közszférában még akkor is el lehet lébecolni, ha valaki nem képes teljesen ellátni a munkakörét. A versenyszféra ehhez képest maga az ördög. Ott teljesíteni kell, és még úgysem biztos minden.

Amíg ezek az emberek és ez a mentalitás megmarad, addig semmilyen vátozásra nem számíthatunk, legfeljebb akkor, ha 2014-ben sikerül ezt a bandát elhajtani a vérbe, mint a magzatot.
@Bakter: jahh. egyébként szerintem agyurcsány izgatta be a fiúkat, hogy megrengessék a DonPintér által vaskézzel biztosított közbiztonságot. Mer tuggyuk: a gyuuucsány ahibás:-)
@Spániel: Volt egy kis EU pénz, amit gyorsan le kellett nyúlni. Remélem ez lesz majd egyszer a pokolba vezető út...
@Kowalski, helyzetjelentést!: így, hogy egyre több és büdösebb szar zúdul a nyakunkba, lesz még feribül is jófiú.Meg ojjan szíp, hogy megteccik a nípnek.
Tegnap éppen elcsíptem egy bolondokházi tudósítást, melyben rémszem arról örvendezett vala, hogy "megőrizték az eddigi eredményeket, ami nehéz volt, és büszkék rá".
Kösz, hogy gyűrnéd telibe a főnököd:
"Nálunk kétszer akkora volt a drágulás, mint Európában, 5,2 százalék az infláció."
Menj ki légyszives, és magyarázd el a diákoknak, hogy te és társaid az MSZP-s tandíjat akarjátok bevezetni, azért tüzelitek cukkoljátok őket most.

4 év múlva meg majd lecsürhézed őket, mikor az MSZP-s tandíj ellen tüntetnek, esetleg a főnökeid a szemüket is kilövik gumilövedékkel.

Ennyit tudtok mocskos kis MSZP droidok meg a nevetek.
https://www.facebook.com/notes/hallgatói-hálózat/a-hallgatói-hálózat-és-fórum-5-1-pontja/554550867892009

www.egyutt2014.hu/hirek/egyutt_2014_a_hallgatok_mellett.html
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: téged ez a dolog nem emlékeztet a '30-as évek dzsentritempójára? Mert engem nagyon...

fölbirtokosság, katolikus egyház, állami stallum, kakastollas csendörség, napszámosok, zsellérek, maximális elvárás.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Csak álca, ezek strómenek, a valódi rablómotoron maga gyúúúúcsány ül.
Pont akartam írni,hogy nem jöttek még a fideszbirkák....
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Szép volt, köszönjük, ne is folytasd: a csúcson kell abbahagyni.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: nyugodj meg. olvasd át higgadtan a cikket, különös figyelemmel a két adatra: mennyi lett volna a gyurcsány által bevezetni kivánt éves tandíj és mennyi a mostani. Utána köpködj.
@Bakter: bocsi, nem tudtam, hogy nálam is jobban utálod.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

nem érsz többet... : IDIÓTA BAROM.

Ha neked ennyi jött le, akkor menj vissza melegedni a gumiszobába, de előtte add le a hálózati kábelt a portán...
@kifordított nagyanyó:
Ennek a pináról is a szemkilövés jut eszébe. Pedig minden normális embernek a pináról a Disney Chanel kell hogy beugorjon.
@Spániel:
Szerelem volt első látásra. Ez egy csúcsfejű űrlény, csak amputálták a feje csúcsát. Sajnos abban volt az agya. Tehát már kezdetben sanszos volt, hogy a fityesz kormányban univerzálzseni lesz.
Öröm látni a sok tandíj párti, tüntetést éltető sok marha MSZP droidot.

Menj ki ha mersz, és magyarázd el a diákoknak, hogy neked az MSZP-s tandíj a nyerő.

Meg is ideologizálhatod nekik,, hogy az miért jobb.
Lefetyelheted a Gyurcsány végbéltermékét ahogy tetted egész életedben.

MSZP-s tandíj párti, tudathasadásos tetvek vagytok.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Ehh ne is mondd.Nektek is jó lett.Mondtam hogy a csöves Betis sehol nem lesz a barca ellen.Kurva anyjukat.
Viszont örülök ,hogy sikerült lenyomni a Cityt.
És nem lesgóllal.:))
Még a Dallas is nyert.
Magabiztos 20:19-re.:))
@DarthVader:

"A tandij bevezetésével pedig egyetértek, de nem igy, hanem a gyurcsányi módon. 1. év ingyenes - az ingyenesség ne egy darab esetleg rutinhiány, hátrányosabb helyzet miatti rossz felvételin múljon - 2. évtől pedig megfizethető mértékű tanulmányi eredménytől függő tandij fizetendő, röghözkötés nélkül. Igy megoldódik a 10 évig egyetemre járók problémája - fizessen, ameddig jól esik - megoldódik a piaci szelekció az intézmények között , és az intézmények is plusz pénzt kapnak. "

+1

greczy.blog.hu/2012/12/11/gyurcsany-tandij_orban-tandij
@Bakter: El tudod képzelni? Gyurcsány Matyómintás bőrmellényben, hátás Nagymagyarország címer, mellyén DK logó, húzza a Harley gázbowdenjét, pörgeti a bicikliláncot. Mögötte a Smittpaja lobogtatja a doktorit és a Lázár tesók szoros alakzatban, a motor után kötve CBA-s bevásárlókocsi, az egyikben az ALAPTÖRVÉNY díszkiadásban, a másikban pedig Kerényi megafonnal, lobogó hajjal. Basszus. Gyönyörű:-))
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
+1
Valamint én nagyon beleszámítanám Antallék rendszerváltását a gazdaságban. Ott követték el az eredendő bűnt!!!
A feldolgozóipar totális tönkretevése,a mezőgazdaság lenullázása, sőt, mondhatnám - 180 fokos fordítása, az ipari létesítmények elkótyvetyélése, a mindenféle rendű-rangú szélhámos szerencselovagok szerephez jutása...na, ez volt a legeslegnagyobb bűn.
Mégis milyen jófiúk a zemberek szemében.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

@_zulu_:

Ácsi pici Gyurcsány csicska..

Én nem mondtam hogy ez a tervezet jó, egy szóval se.

De ti akik csürhéztétek pár éve a diákokat, a tandíj ellenes megmuzdulásokat, ti milyen megfontolásból mertek megszólalni az ügyben.

Milyen szempont alapján, mikor Gyurcsány tandíját éltettétek akkor ?

Tudják szerencsétlen diákok, hogy azok a tetvek a legnagyobb támogatóik, akik alig várják, hogy az MSZP féle tandíjat a nyakukba sózzák ?
@ursus artos:

"Hagyjuk má' ezeket az egyetemistákat! Wikipédia-controlcécontrolvé nélkül egy szar beadandót nem tudnak megcsinálni...
Oktatás tönkre tétele? Most? Az már régen fos. "

Csak néhány gondolatot tennék ehhez hozzá, ha szabad.

Én is másoltam, igaz, nem a wikiről. Minden másolat idézőjelben volt, alul lábjegyzetként és a bibliográfiában Cím/szerző/kiadó/kiadás éve -szerűen feltüntetve a forrás.
Tudod, a szabály az szabály: aki ezt egy saját diplomamunka esetén -ami kvázi koronája 6-8-10-féléves tanulmányainak- nem tartja be, az annyit is ér.
A diákok többsége másol, vanki többet, van, ki kevesebbet és van, aki komplett idegen anyagot ad be sajátként - a plagizálás (amire vélhetően te gondolsz) azonban egyáltalán nem általános, mint ahogy az sem (be szép is lenne), hogy minden diplomamunka minden 60 oldala csak saját és eredeti gondolatot tartalmazzon.

/SZóval, ha egyszer köztársasági elnök, vagy miniszterlnökhelyettes leszek (persze egyik se leszek, nem vagyok e posztokra alkalmas), nekem nem kell félnem, hogy plágium miatt bukok meg./

Oktatás tönkre tétele:
A kormánynak van egy lyukas piros pettyes bőrlasztija (oktatás), amit javítani kellene. De javítás helyett Viktor ezt a lasztit telecsűddel inkább az Udvari Rózsabokorba (sic!) rúgta most.

Szóval: tandíj kell, de nem így.
Aztaaaa. :)

Portik Tamás azt szeretné, ha szembesítenék azokkal, akik terhelő vallomást tettek rá. A Magyar Nemzet kormányzati forrása szerint Gyurcsányék szövetkezhettek az alvilággal, és "ennek bizonyítására idővel sor fog kerülni."

mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/portik-rettegett-a-kormanyvaltastol-1123800
Maradhat, aki fizet

A parlament elfogadta, hogy pénzért megvehető legyen a tartózkodási engedély.

A kínai maffia csomagol...
@kifordított nagyanyó: Azért nem volt az sima, de fő a 3 pont, ami fontosabb volt mint a Messi rekord - amihez még nem is gratuláltál :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Te ilyen hülyén születtél vagy csak a fidesz éra alatt lettél az?
Ne terelj! És főleg ne nézz hülyének.

Mókuskám, a diákok nem a tandíj ellen tüntetnek, csak figyuzz oda jobban, hanem a horror létszámcsökkentés ellen, továbbá a népszavazásos hazugság ellen. Ésszerű tandíjat hajlandóak fizetni, de kirabolni, évtizedekre eladósítani, röghözkötni magukat nem hajlandóak.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Lehet hogy 14-re letakarítják majd fletókát a térképről??? Mondjuk az ellenzéki összefogásnak kifejezetten jót tennének vele. :)
@Spániel: A Mókuskámat hagyd meg nekem lécci, mer még magamra veszem, oszt akkor harapok:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Bazdmeg. És bevetik a Budai-Papcsák-Varga triót. Ennyire azért te sem lehetsz hülye.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

"sokkolóval és könnygázzal védheti a T. Házat a Kövér-gárda"

Aki a kocsmában kést tart magánál, az készül valamire.

A kövér-gárda a "késes" vendég, a Parlament pedig a kocsma.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Meg azt is írja még az újság, hogy: :))

"A szocialistákhoz közel álló napilap hétfőn egyébként terjedelmes cikkben taglalta, hogy mennyire bevett gyakorlat az alvilág és a rendvédelem együttműködése. A Népszabadság csupán egyetlen apróságról nem tesz említést. Nevezetesen arról, hogy a titkosszolgálatokat nem lehet pártpolitikai célokra felhasználni, így számos kérdést vet fel, hogy a Gyurcsány-kormány kémelhárításának vezetője és Portik Tamás találkozóin fideszes politikusokról beszélgetett. A rendhagyó egyeztetésekről hangfelvétel készült, így az ott elhangzott állításokat le lehet ugyan tagadni, de sok értelme nincsen."
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Az ilyenekhez mindig kellék egy szőke szolárcica a hátsóülésen. A castingon csak egy jelentkező jöhet szóba. Tippelj.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: ma mindenkit sikerül magamra haragítani, de tudod, abból indultam ki,hogy a mókus is egy állat...és ez nem rád vonatkozik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor meg mit hivatkozol erre, ha szerinted sem az? Formállogikából bebuktál. Vagy Neked mindegy, csak tudj egy jót gyurcsányozni? Ez eléggé szegénységi bizonyítvány...
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Azt várhatod,ugye tudod....:))
Majd ha a németeknek lő hármat akkor szeretni fogom.
Mondjuk a múltkor braziloknak lőtt kettőt.Akkor örültem neki. ez van.:))
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Ennyit tudtok mocskos kis MSZP droidok meg a nevetek. "

Mszp droidok?
Itt?

Móka és kacagás!
Neked kihagy az emlékezeted, kissé olvadt már a NYÁK-od, kedves tanár úr.

Ismét (pedig egyszár már szóltam erről):
ezen a blogon igen kevés mszp-fant találsz. "Régi és új" komcsikat ne itt keress!

Mocskolódásodra pedig inkább nem reagálok, ez nem/(sem) az én szintem.
@Bakter: Csak nem a nyugdíjvédelmi megbízott? Talált, elsüllyedt? :-) Hááát annak már eléggé ráncos a sunája, a szája meg cserepes... Persze a Smittpajának még mindig lehet egy szint:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Fentebb már nyíltan megbeszéltük, hogy gyurcsány a pokol angyala, ergo alvilági.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Én a helyedben szurkolnék azért, hogy kikapcsolják. Gondolj bele, mennyire megkönnyítené az ellenzéki összefogást ha nem lenne. Szerinted nem?? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem foglakozom ezzel a kérdéssel. Én az egyéni szabadságban hiszek. Ha Ő indittatást érez a politizáláshoz, ám tegye. Majd 2014 ben kiderül jól döntött e. A többi csak aljas mocskos genyázás és lejáratás.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Ezekhez ilyen specifikációjú a "jónő", mint a mindentőlmegvédő mindigmegbízott. Én speciel csak olyan bottal piszkálnám odább az utamból, aminek végére acélbetétes kotont húztam.
Valami elkezdődött?
Ez már az ucca?
Azt nem tudhatjuk még, de a miniszterelnökök rangsorolásához azért hozzátennék valamit.
Én nagyon felrónám Antall úréknak, hogy annyira elrontották a gazdasági átmenetet.
Ott követték el az eredendő bűnt!!!
Ezek közül a legnagyobb: a mezőgazdaság teljes szétverése, sőt -180 fokba fordítása.
A feldolgozóipar tönkretétele az orosz piac szándékos elvesztésével(is).
Az ipari létesítmények elkótyavetyélése, minden csáki szalmája lett.
Mindenféle rendű-rangú szélhámos szerencselovagok főszerepbe emelése...és lehetne sorolni.
De mindezeket senki nem égette az ecceriek agyába, nem is tudják.
Így lehet az, hogy Antall úr és kabinetje mennyire pozitív szerepbe avanzsált a felmérés szerint. Noha.
@Spániel: Én a magam részéről csak cuppantott fejűnek hívom ezt a kotonyszökevényt...
@De hol van Columbo felesége?: "De javítás helyett Viktor ezt a lasztit telecsűddel inkább az Udvari Rózsabokorba (sic!) rúgta most."
A "javítás" sokkal összetettebb, mintsem azt egy-két mondatban le lehetne írni.
De, az eddigi történések a javítás irányába mutatnak. Van persze olyan szegmense is a dolognak, amivel nem lehet egyetérteni -pl. a kisiskoláskori buktatás visszaállítása - de összességében jó irányba indultunk el.
A 10 ezres kerettel egyet lehet érteni, de a tizenhetessel és a húszassal is, mert jó minőségű felsőoktatást csak jó minőségű tudással rendelkező diákokkal lehet csinálni.
Márpedig olyan 18 éves érettségizőnek nincs helye a felsőoktatásban, akinek a kézírása még nem érte el a "kiírt" szintet.
Az fizessen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Korábban még politikus bábukról meséltél. Hát nem mindegy akkor minek szurkol, ha a felsőbb irányítás kezében a botkormány?
Valszeg, amikor a kedves mama meggondolta magát, hogy mégsem akarja a világra rászabadítani, vákuumpumpával hozták erre a nyamvadt világra ami legnagyobb szényenünkre. Orvosi műhiba.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
"A többi csak aljas mocskos genyázás és lejáratás."

Kivéve viktort gondolom. :)
@Bakter: 20 éve, valszeg a vezérkar részéről elég gyakran rájárt a rúd:-)
@De hol van Columbo felesége?:

Hülye vagy és süket.

Meg kéne talán hallgatnod a tüntetésről szóló videót.

Ott nem azt mondják amit te, kicsi GYurcsány csicskaként, hogy az MSZP tandííj fasza...

Azt skandálják tudniillik, hogy "Le a tandíjjal"

És rohadtul nem kérnek a diákok MSZP-s tandíjat se,

Csak azért szólok, nehogy valami féreértés folytán megint lecsürhézd majd őket, ha kedvenc MSZP-d bevezeti a tandíjat, és ugyanezek a diákok küldik majd el őket a picsába.
@rodeo36: Most már nem először marad le az első megszólalásról, elvtárs! Ezt nem tűrheti a Párt! Micsoda politikai hanyagság ez kérem?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Alighanem, ilyen mértékű elhasználódást normál szintű evolúció nem indokol.
@AKIsTUDATLAN: "Mindenféle rendű-rangú szélhámos szerencselovagok főszerepbe emelése...és lehetne sorolni." - mint Széles.

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: És? Ez mit változtat azon hogy Orbán 2008-ban még ezzel kampányolt?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Tudod, mint Cseh Tamás dalban... az egész kollégium... de ott legalább használaton kívül a szekrénybe zárták, nem a kirakatba:-)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Igen. Alacsonyabb tandíjat, és magasabb ingyenes keretszámokat.
Asszem, volt már fentebb, de nem tudok betelni vele. Szép új világ, már magam előtt látom,amikor a kivonulós focistát jól megsokkolják, miközben jó nagyot belerúgnak a valagába.
www.blikk.hu/blikk_aktualis/sokkolnak-es-rugnak-a-t-haz-uj-orei-2124003
@belekotty: Shamsula, Demeter Ervin, Horváth Balázs, Boros Péter, Jeszenszky, Szabó Iván, Balsai, Surján megvannak? Csupa szakember...
@ursus artos:

A problémára saját magad adsz választ:

"A "javítás" sokkal összetettebb, mintsem azt egy-két mondatban le lehetne írni. "

Így van, egyetértek.

Egyébként: én is tandíjpárti vagyok (mások által liberálista humanistaként aposztrofált fickóként nem is lehetek más).

Itt nem a tandíjmentességről van szó. Logikusan és felelősen gondolkodó ember nem képzelheti komolyan, hogy minden évben 50-100 e hallgató állami finanszírozású képzésben vehet részt, mert az jár.
Nem, nem jár, még akkor sem, ha a(z) (felső)oktatást az állam a befolyó adókból tartja fenn.

Amiről szó van, az a mérték és a bevezetés kifutási ideje.

Legyen magas szintű az oktatás, némi tandíj és bizonyos keretlétszám alatt férhessen hozzá mindenki, aki tehetséges. E fölött fizessen szépen mindenki.
hogy mennyi az alaptandíj és mennyi ez a keretlátszám: EZ A KÉRDÉS.

Normális esetben:

Szakmai összetételű grémium (oktatási, gazdasági szakpolitikusok, érintett intézmények, hallgatók) megvizsgálja, mit lehet tenni, hová kellene eljutni, mi a rendelkezésre álló erőforrás, mi a piaci igény, mi a trend, staöbbi). Ez egy-két év.
A felhalmozott tudásból készül egy kvázi Fehér Könyv, egy ajánlás, amit a Parlament szakbizottsága és/vagy a kormány elé tár, amiből készül egy felsőoktatási reformról szóló törvénytervezet - ez további 3-6 hónap. Ezt lehet parlamenti vitára bocsájtani, javítani, vagy, ha ezt nem kell már, akkor elfogadni. Mindez persze az első perctől kezdve átlátható, a társadalom felé kommunikált módon, hogy a kedves politikusok, diákok, szülők és intézmények tudják, hogy mi várható.

A döntés így az érintettek véleményének valós figyelmbe vétele mellett, és a felsőoktatásba igyekvő diákságnak időt hagyva születik meg.

A Petőfi híd pedig szabadon járható.
Tudás, béke öröm és boldogság.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Sőt. Orvosi Műhiba. Biztosan ez az eredeti neve, csak szégyenből adtak a szülei egy polgárit is neki.
Varikám! Még mindig csak itt tartasz, hogyaszongya elqrcsányosodott Orbán? Ébresztő!
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Ez most humor vagy komoly akar lenni? Mert a lista egyikhez sem passzol.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: szegény Demetert most nebáncsd, ezerrel lohol Miskolcra, megszállták a diákok a kormányhivatalát, mit is mondhat majd nekik, amit nem röhögnek ki.
@AKIsTUDATLAN:

"Mindenféle rendű-rangú szélhámos szerencselovagok főszerepbe emelése..."

Ez a kulcs, kérem szépen.

A következményt pedig már ismerjük:

A Magyarországon kialakult erkölcsi norma ezeknek a "szerencselovagoknak" a profiljára alakult.

Ámen.
@gmihaly@citromail.hu: Öt év alatt csak huszonegy röfi? Még csak itt tartasz g...kém?
index.hu/tech/mem/2012/12/11/ket_lany_egy_macbook/

Beindult a lejárató gőzhenger minden szinten...

Dolgozik a FIDESZ IT brigád ezerrel...
@ob.szerver: Az az igazán szép, amikor az beszél objektivitásról, aki a Fideszt fideSS-nek írja :)
@belekotty: Sajna nem humor... ez volt az Antall kormány elitje... és a szemétdombon még mindig néhány kapirgál...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Se hülye, se süket nem vagyok.

Azért kiabálják ezt, mert tudják: népszavazás nem lesz -ki sem írható, hiszen 5 éven belül már volt erről egy szavazás, és törvény szerint ugyanabban a témában 5 éven belül nem lehet még újat kiírni- így nem történik más, csak az alkuzóna kijelölése.

Teccik érteni?

A zéró tandíj lesz az alkuzóna nulladik sora. Miután Orbán Viktor 2008-ban a zéró tanídj mellett érvelt és kampányolt (az ilyen videókkal, szövegekkel és fideszes röplakokkal van tele a blogszféra), nagyon le kell mennie kutyába, ha ebből a csapdából ki akar hozni valamit.

Ha el akarok valamit adni 100-ért, 110-ért kínálom, hogy megkapjam a 100-at.

A diákok nagyon okosan (remélem így) kitolják az alkuzónájukat, hogy a tárgyalófél pozícióját gyengítsék. Ha nem ezt tennék, jávorszarvast dobálnának, mikor még nem is tárgyaltak egy percet se.
Scotwork alaptézis.

Kabát, tű, cérna, gomb - kezdheted.
@V-PORT: + 1 ez a mocsokság most épp jelen helyzetben kiderülve még aljasabbá teszi őket.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Még valamit: tandíj most is van (az adónkból fizeti állambácsi, igen).
Krisztus koporsóját sem vitték ingyen, ezt illene tudnia egy népnemzeti kereszténydemokrata kormány szavazójának.

A mostani spórolás állítólag 27 Mrd Huf.

Kaptál levelet a NAVtól, miszerint 2013 végén ezt amegspórolt összeget visszakapod az államtól (hiszen eddig ez a feslőoktatásba ment, de mostantól nem fog)?
Ugye nem?
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Igen, reméltem, hogy jössz és helyre teszed ezt a egybemosdatást, ami nem jogos.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Ebből a csaptból egy csomó valóban nem volt szakember. Jeszenszkyt nem szeressük, én sem, de ő akkor is a nemzetközi tanszéket vezette a Közgázon és értett a diplomáciához. Ő szakember volt kétségtelenül. Az hogy nem tetszett sokaknak ahogy megnyilvánult, az lehet, de attól ne tegyük bele ilyen gyalázatos sorba!
Fiatalok, Diákok !

Ne hagyjátok magatokat átverni !

ma a főtámogatóitok azok, akik annak idején mindenkire 100%-ban tandíjat vetettek volna ki.
Akik nem hagytak volna nemhogy 10.000 tandíjmentes helyet hanem egyet se.

Az MSZP droidok ugyan ma még mellettetek állnak, de az MSZP győzelme esetén azonnali tandíj kivetésére számíthattok !

Ne hagyjátok !
@Gyuri bá: A középiskolások is kezdenek szerveződni:

www.facebook.com/kozepiskolasokafelsooktatasert?fref=ts

A szülői szervezetek képviselője meg ott volt tegnap a lágymányosi gyűlésen.
@Orica Középföldi: Én sem értem. Mert hányszor szóltunk, hog ymi lesz a szakképzéssel, feudalizmusban is használhatatlan semmi tudással lépnek ki az atomkorban majd ha nem lesz nekik informatika, nem lesznek Arany ,Ady és a többiek a tanmenetük része, ami a kiteljesedésre , önkifejezésre is tanítaná őket... NYelvekről ne is beszéljünk!

Hogy sehol nem használható kőkorszaki szakócát kapnak a kezükbe a nyugaton is sokat érő, a számítógépvezérelte esztergagépeket kezelő tudás helyett.

Még hogy sírjunk?
@a szív fészkei:
Szia.
Kicsit beteg vagyok és a kedvem sem igazán jó. Kivételesen megpróbáltam nemparasztként írogatni, azt hiszem ez még nemigen fordult elő ebben a blogban. (megjegyzem, más blogokra csak olvasgatni járok). Szóval, megyek kicsit pihiznni, mert valszeg 38 fölött vagyok.

Azért a mai penzumot küldöm:

Ez is lámpavas?

i1.trekearth.com/photos/111158/dsc03321.jpg

és egy kis mediterrán:

i1.trekearth.com/photos/111158/dsc03443.jpg
@belekotty: amióta genetikailag cigányozott ( a cigányok anyagabaszók), azóta ez nekem nem ember. Főleg, ha a saját családi modelljét nézem.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Ez az új brosúra a magadfajta idiótáknak?

A Maszop idején 15% lett volna az államilag finanszírozott helyek aránya (most kisebb lenne), maga a tandíj harmada-ötöde a most tervezettnek (a harmad kisebb mint az egész, mielőtt belezavarodnál), a befolyt pénzt az egyetemek kapták volna és diáktámogatásra, illetve tanításra kellett volna fordítsák.

A többi stimmel.

(Persze ez nem fog meggátolni abban, hogy tovább hazudozz.)
@belekotty: Aranyvirág, nem mondod komolyan!!! Olvasd el Zwackot, mennyire értett Jeszi a diplomáciához. Főleg a kalasnyikov-szállítással mutatta ezt, na meg a kirobbant botrány kezelésével. Meg a nemrég Norvégiában miatta kirobbant botrány kezelésével. Ja, hogy Martonyinál szarabb vagy nem? Ez itt a kérdés. De hogy értett ehhez, mint szakmához??? Vicc,na.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: nagyegyhüje vagy, ha itt kampányolsz a diákoknak.
Ez olyan végső elkeseredés volt részedről és aláhullsz?
@épészmérnök:
Várható volt. Aki már egy két vagy több éve benne van a felsőoktatásban, azért háborodott fel a nemtandíjon. Aki meg oda készül, az meg azért. Meg azért, mert szokás szerint ötletszerűen beborították ezt a törvényt is a nép nyakába. És azt se felejtsük el, hogy ezeknek a srácoknak szülei is vannak. Tehát: srác + még két fityesz szavazó mínusz nagy tömegben. Szemellenzős zombik természetesen kivételek.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Te télleg ennyire hülye vagy? Szerinted ezt a rizsát ki veszi be? Ostoba fasz. Tahótlanító aktiválva.
@milyen szép a Vértes, ó: Ezért van itt, tegnap nyugi volt, égi béke, egy se jött: mára megkapták az APO-tól a direktívákat, habzó szájjal védeni a szart, amit benyelhettek.
@Bakter:

Hát azért ha körülnézünk, már egy ideje csak a 'szemellenzős zombik' vannak a rajongótáborban (és akikkel fórumokon összefuthatunk, azok a 'kis segítséggel el tudnak küldeni egy hozzászólást' elit tagjai).
@milyen szép a Vértes, ó:

Ez csak duma..

A dumád MSZP seggnyalás részét megtisztítva te se tagadod, hogy tandíj párti vagy.

Csak legalább ezt ne álcáznád.

Vállald fel szépen, hogy te és MSZP droid haverjaid azonnali tandíj kivetését sózzátok majd a diákok nyakába, ahogy kedvenckéid hatalomra jutnak.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Ott nem azt mondják amit te, kicsi GYurcsány csicskaként, hogy az MSZP tandííj fasza..."

Visszekeresnéd kérlek, hogy hol írtem ilyet/ezt?
Ne fáradj, megsúgom: sehol.

"ma a főtámogatóitok azok, akik annak idején mindenkire 100%-ban tandíjat vetettek volna ki. "

Ez meg nettó csúsztatás, sőt orbitális hazugság.
Látom, nem változtál semmit. Érvek semmi, hőzöngés meg csúsztatás bezzeg igen.

Annyira sem vagy képes, hogy a felköpött trutyi alól odébb állj:
A Fidesz 2008-ban a tandíj + vizitdíj ellen népszavaztat (sok pénzé') de második regnálásakor mindenkire érvényes +1% TB vezet be most meg tandíjjal jön.

Ha 2008-ban ezekkel egyetértettél, most ezerrel kellene ordítanod, hogy "nemzethalál"!
Vagy nem?
Ennyi konzekvencia sincs benned?
Ilyen gerinccel mit tanítasz? Ugye nem erkölcstant?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Na akkor sürgősen jobbulj!! Mariannal felváltva legyezgetünk virtualica mediterrán fazonú pálmalevéllel ál la Cleopatra-style! ;-DD Nem lennénk cikik benne, ő se,én se vagyunk elhízva, + jót tenne a karizmánknak.
@a szív fészkei:
Konkrétan emlékszem, hogy a két tévé létrehozott egy élő közvetítési hidat Pozsony és Budapest között. Oszt jött a kecske, és mondott okosat élőegyenesben. Hónapokig magyarázkodott a diplomácia miatta, mert volt szlovák morci. Pedig a külügyérnek még a fityesz sem mert kinevezni ostoba pártkatonát.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bocsika a hülyeségnek van egy olyan szintje, amit már csak a jólfejlett önvédelmi reflexből sem lehet tolerálni. Gondolom, Te sem mosolyogsz, ha a szzomszédod kutyája folyamatosan a lábtörlődre szarik...
@a szív fészkei:

Azért akadt 1-2 tegnap is -- akiknek elég volt egy nap, hogy bemagolják ezeket a baromságokat. Jelen versenyző esetében már az is meglepő, hogy két nap elég volt neki. :)
@a szív fészkei: Nekem a brazil fazon jobban bejön, de egyebuga:-) ezt is elviselem:-)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Egy ideje nincs bennem meg a gyógypedagógusi lelkesedés, szóval ne vegyük végig, valószínűleg onnan nem értettél egy szót se meg, hogy 'magyarul van'.
@milyen szép a Vértes, ó:
Ne becsüld le ezt az elitet, ők már eljutottak arra szintre, hogy nem szarnak a macska alomjába. Hanem kimennek a kutyához. Megfelelő továbbképzéssel egyszer eljutnak a pottyantós szintjére is.
@De hol van Columbo felesége?: A gyengébb memóriájúak kedvéért, a népsavazási cirkusz persacckábé 5 mrd forintot vitt ki a köccségvetésből. Akkor Orbánnak és sleppjének semmi sem volt drága.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: "Azért van tippem mi lesz a vége, a HÖK pár fejese kap állami állást, állami megrendelést, állami autót és elégedett csend..."

Itt most nagyon nagy, a diákok, a gyerekes családok egész életére kiható ügyről van szó. A szervezkedésben benne vannak a szülői szervezetek, az oktatói szervezetek, a HAHA is, nem csak a HÖOK.

A mostani hangulatban a HÖOK vezetők vagy élére állnak a szervezkedésnek, vagy elhajtják őket a többiek a levesbe.

Természetesen lesz, aki igyekszik félrevinni a szervezkedést, rájátszanak majd a bázisdemokráciára, a döntések ezredik megkérdőjelezésével például. Nem lesz ez sima ügy. De van egy csomó fiatal, aki most tapasztalja meg a bátorság adta szabadságot, erről a Fent és lent blog bloggere ír. És ezt nem lehetséges visszavenni tőlük! Aki beleszagolt a szabadság levegőjébe, azt már nem lehet visszaterelni az ólba...
fenteslent.blog.hu/2012/12/11/ez_meg_csak_a_kezdet_680?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_12_11&utm_campaign=index
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Te faszkalap! Nem a tandíj ellen vagyunk, hanem az ellen a radikalizálódás ellen ami most folyik.
Arról nem is szólva hogy 2008-ban mocsok demagógok voltatok.
A Gyurcsány nevét plagizálót meg hagyjátok mán. Egy idő után elfogy alóla a talaj, oszt lemegy a saját szintjére beszélgetni a mélytengeri ledlámpáshalakhoz.
@a szív fészkei: oksa, de egy nagy baj van. A jutub szerint nem vagyok nagykorú. Amúgy ez a Fóliás Berger, vagy a Mulerúzs valamelyik előadása? :-)
Amúgy meg a rezgő, de nem lengő ciciket szeressem:-)
"A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a reptéri katasztrófavédelem dízelaggregátorával, egy teherautóról biztosítják az irányítótorony áramellátását"

Délvidéki bozótreptér fíling.
@belekotty:
Én ugyan nem..

Én tandíj ellenes voltam és vagyok.
Nem is lelkendeztem sehol a keretszám csökkentésért, nem is védem.

De ti viszont.. Mocskos mód álszentek vagytok...

Az MSZP-s tandíj bevezetéséért majd megdöglötök, annyira szeretnétek, csak a Fideszes nem jó nektek.

Kedvenc Gyucrcsányotok, Bajnaitok már akár holnaptól kivetheti azokra a diákokra a tandíjat tőletek, akikkel most épp egyetértetek.

Mocskos mód gusztustalan hozzáállásotok van.
@Bakter: Hehhe. Szerinted ezek a ledeshalak szóba állnak vele? Mer szerintem nem... ez ott is elszívná a zoxigént:-)
@Bakter: Megfelelő reptérhez megfelelő légitársaság. A Witternél lassan felárért kiülhecc a szárnyra, oszt csapkodhacc a könyököddel:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Esetleg a Crézihorsz? Aztat szeressem... nyami:-) Te melik vagyol a tánckarban? Csak, hogy tuggyam, hova küggyem a Ruzsa csokrotot:-)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: megérne a viselkedésed alapos elemzése egy new age doktorit :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Öcsi! Kibaszottul karcos és zajos a elemz. Vagy lemezt, vagy tűt, vagy magad cseréld le. Kb 3 éve ez már az antikváriumban sem megy.
Rádférne egy jelentősebb oprendszerfrissítés. Bár a CPU-d asszem ezt már nem bírná. Te egy elektronikai hulladék vagy. És még a kinyerhető ritkafémeket és aranyat sem éred meg. Kuka.
@Bakter: Ez ám az igazi országimázs:-) Melegedő sátor fűtés nélkül, becsekkolás marhakarámban, leülési lehetőség negligálva, WC a sátorsarokban. Katasztrófatúristák előnyben:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
De szóba állnának. Így:
- Sziasztok mszp-s halak.
- Szia. Akkor most leharapjuk a bal herédet.
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
- Következik a jobb heréd.
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
- Jé, van itt valami kis himbilimbi, hamm.
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Liszt Ferenc szerintem simán feldugná a valagukba a vonót. A nagybőgő után.
@Bakter: Kapja be neki az egyfogú szürkeló:-) És amúgy sem lenne mit. Asszem emiatt van ez a komplexusa. A Gyurcsány-kormány idején közölték vele a rossz hírt. Ecsém! Te alapvetően spremafrigida vagy. Se férfi, se nő nem nyúl majd hozzád. És még nem bírta a sokkoló hírt feldolgozni.
@Bakter: Wagner pedig tombolna a gyönyörűségben:-) Írna egy új Lóheringet. Lóreláj, pedig ülve az irányító torony tetején, az ölébe tett szőke parókát fésülgetné: Kis magyar abszurd.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Baszod, tedd idézőjelbe, mert majdnem magamra vettem, hogy spermaizé vagyok.:)
bakker csak benéztem, és micsoda hírsort találtam:

Friss hírek
/Napi online/

14:20 Atomháborúk és bioterror a láthatáron - hírszerzői jelentés

14:11 Kivonulnak-e a bankok Magyarországról?

13:56 Bővült a fővárosi szállodakínálat

13:47 Eldőlt, lesz európai szabadalom

13:30 Orbán megszólalt a költségvetéssel kapcsolatban

13:21 Még mindig többen terveznek elbocsátásokat, mint felvételt

13:16 Lemondtak 436 millió forintról

13:14 Nyílt levél Orbánnak - hízik a tiltakozó tömeg

13:09 Ezeket a bankokat keresik a vállalatok

12:52 Elszámolta magát a kormány, rosszabb lesz 2013?

12:51 Az állammal óvatosan kell üzletelni

12:45 Tovább vághat az MNB - megszólalt a jegybankár!

12:36 Figyelmezteti a Költségvetési Tanács a kormányt - elfogadták a büdzsét

12:10 Nagy érdeklődés, változó hozam a keddi aukción

12:01 Hallgatói Hálózat felszólította a kormányt, "hagyja abba a hazudozást"
Orbán Viktor hidat épít Romániába

A magyaroknak kedvez a megosztott román politika, és jó nekik az is, hogy a Fidesznek minden határon túli szavazat kell 2014-ben.
Nekem úgy tűnik, hidat éget. Kíváncsi Vagy, hogy a Bálványos Huba el mer e menni jövőre szabadegyetem címén uszítani Romániába?
Orbán Viktor 22 éve üldözi a tandíjat, szerinte a kormány most sem ezt vezette be, bár fizetőssé tette a felsőoktatási helyek nagy részét. Szerinte a kormány előre megmondta a diákoknak, mit tervez a felsőoktatásban. Igaz, ez sem a nyilatkozataiból, sem a kormány reformprogramjaiból nem tűnik ki ilyen egyértelműen. Hogyan jutott el a miniszterelnök a szellemileg toprongyossá váló ország víziójától odáig, hogy azt bizonygassa, nem egyenlő a tandíjjal, ha fizetni kell a felsőoktatásért?

www.origo.hu/itthon/20121211-igazat-mondotte-a-tandijrol-orban-viktor.html

Gyönyörű:-) AZ origo asszem lassan indexre kerül:-)
no komment

Vonzóvá teszik a diákhitelt
A keretszámokkal már nem foglalkozik a kormány. Balog örül, hogy korrekt választ kapott a diákoktól.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F12%2F11%2Fa_keretszamokkal_mar_nem_foglalkoznak%2F
Montam: lázas vagyok és beteg. Már az is nagyszerű dolog, hogy zongorázni tudok. Bocsi. Természetesen a beszólás a gyurcsányhazátáruló spremaszökevénynek szólt.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: a háttér T már lassan teljesen kilőve, és acsarkodik rá már a zállam is, egyenes derékkal tartással illik meghalni, nem úgy sunyin, mint az AB
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Ég a pofám. Pedig a user manual szerint állítólag ez a bagázs a keresztény. A legutolsó hittanórai információim szerint a keresztények hisznek a túlvilágban, a Mennyországban. És az legnagyobb bajom, hogy emiatt a fityeszes csürhe miatt lassan az összes kiváló magyar hazánkfia és -lánya lassan szégyenpadon lesz a Mennyország celebpartijain. Ráadásul még kénytelenek elviselni azt is, hogy a nevükkel illetik ezek a szarok az összes elkúrt szarjukat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ne kiabáld el... A T a nagy várományos az államosított IT, CATV, IPTel szktor üzemeltetésében. Csak párnatánc, vagy lepedőakrobatika.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Momentán felmerül bennem a kérdés. Biztos vagy benne, hogy negérte írás-olvasástudóvá válnod? :-)
@Bakter: Ne feledd. A Pokolnak is megvannak a maga kellemetes helyei:-) a FEKETE TEHÉN IS CSAK SÖTÉTBEN FEKETE:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hmmm... Vonzóbbá. Kisorsolnak köztük bözse utalványt, hogy teljen kajára.
De az is szép, hogy Diákhitel Központ is az egyik szponzora az xfaktornak. Biztos sok versenytársa van a diákhitel területen. Nagyon fiatalosan bicikliket ajánlottak fel az sms-zőknek.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: "abban van némi igazad, hogy a felsőoktatás egy része (diplomás műkörömépítő,média-marketing szakmunkás, üzleti iskolák stb) a kalap bódiszilvát nem érnek. És ez sajnos be kell lássuk, Magyar Bálint regnálása idején kezdődött. "

El vagy tévedve! A hallgatói keretszámokat az első Orbán-kormány emelte meg, és ők vezették be a diákhitelt is.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: ugyan Mar, a koltsegterites sem tandij. Az adoemeles meg nem megszoritas. Az eg nem ken, a fu meg nem zold. Csak mi vagyunk szinvakok...
@épészmérnök: pontosan. Ok hirdettek meg, hogy min minden 10. erettsegizo menjen tovabbtanulni. Cask divatos az szdsz-t hibaztatni
@épészmérnök: eZEK SZERINT CSAL A MENÓRÁM. hIÁBA, EZ AZ AGGKORI SZENILITÁS EGYIK BIZTOS JELE:-)

rohadt capslock... útálom a loptopot.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Basszus. Akkor az Orbán fasza nem fasz, henem pina? Megvilágosodtam:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Csak, hogy vidámság is legyen néha. :))

Egy zsidó ül a képernyő előtt és a Hunhírt olvassa. Meglátja egy barátja és elképed:
– Te Samu, hát ez egy szélsőjobboldali portál! Miért nem zsidók által szerkesztett portál olvasol?
– Nézd Móric, a zsidó portálok állandóan ilyesmiről írnak: antiszemitizmus, Auschwitz, izraeli konfliktusok. A szélsőjobbos portálokon pedig egyéb sincsen, minthogy a zsidóké minden pénz, a zsidóké minden bank, a zsidók irányítják az országot. Hát nem jobb egy olyan portált olvasni, amiben csupa jó hír van?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azvan, de csak telefonálásra ahsználom. Undorító az Androido. Egyedül az Ugly Bördöt szeretem:-)
@Putyilov gyári melós: "Asszem ilyenkor szoktak az elvtársak összerángatni egy harcos Békemenetet!

Na de az IMF éppen lelépett,EU szarik ránk, ki legyen az ellenség?"

Oxford és Cambridge, nyilván ;)

Várjunk csak, Oxford nem, Osztrák Piktor is ott pallérozódott. Akkor a Yale.

bio
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: még 8 éves voltam, amikor voltak ilyen társaim akik azzal szórakoztak, hogy próbáltak minél vagányabban, mocskosabbul beszélni. ott használtuk sokszor az alábbi reakciót:
- Nagyot mondtál, öblíthetsz!

Légy boldog a tetveiddel, mocskosoddal, egyebekkel.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ha az ég nem kék, akkor az RTL sem kettő? Picsába!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: minden 10.? kb. 20%-ról emelték kb. 40%-ra, azaz minden ödötikről, majdnem minden másodikra.
Vonzóvá tennék a diákhitelt
A keretszámokkal már nem foglalkozik a kormány.

Balog örül, hogy korrekt választ kapott a diákoktól.

Hehhe. Egy dugd fel a seggedbe az ajánlatod választól a Balog helyében és is könnyesre hatódnék:-)
@AKIsTUDATLAN: "Valamint én nagyon beleszámítanám Antallék rendszerváltását a gazdaságban. Ott követték el az eredendő bűnt!!!
A feldolgozóipar totális tönkretevése,a mezőgazdaság lenullázása, sőt, mondhatnám - 180 fokos fordítása, az ipari létesítmények elkótyvetyélése, a mindenféle rendű-rangú szélhámos szerencselovagok szerephez jutása...na, ez volt a legeslegnagyobb bűn.
Mégis milyen jófiúk a zemberek szemében."

Na, és ki volt a privatizációs kormánybiztos? Na ki? Na? Na? Kispajtások, senki nem tudja? Hát a Martonyi János!!!!!!! Trarararaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
@is: Ne feledd a régi sutkát!

ÓÓÓvtársak. A cucilizmus-komennyizmus mindent legyőz. Tavaly, a világ egyhatoda értett velünk együtt és lépett utunkra... Tegnap kaptam a jó hírt. Már a világ egytizede velünk van. Holnapra, ha így haladunk, a világ egyszázada! Előre a lenini úton. Győzikézni fogunk elvtársak. A mocskos imprilisták pedig a saját szarukba fulladnak.

Hátrafordulva: Béla Elvtárs! Megérkezett az Unra csomag? Mer az asszonnak megigértem, ma banántot kaphat a szájába:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Örülök, hogy néha sikerül átugranom a lécet. :)
@De hol van Columbo felesége?: Régi mániám, hogy a tanárképzőkön a felvételinél be kellene vezetni pszichológiai alkalmassági tesztet.
@épészmérnök: Deaazóta átképeszte magát külügyérnek:-) És lássuk be, eredményesen végzi a dógát. A németek, az Usa a flansziák, a svejcisapkás tirpákok, még a Putyin is, már le se szarnak, de Belizé, Timbuktu, ArtuDatu, a Kajmán szigetek, Belga Kongó, Szváziföld, Havaj... dörgölőzik hozzánk ezerrel:-) Mi ez, ha nem súlypontáthelyezés? :-) Ja és diplomacis siker, sikérre halmozva:-)
"Orbán Viktor nyilatkozata a költségvetés elfogadásáról:

A Magyar Országgyűlés a mai napon megalkotta a 2013. év költségvetését, amely a kormány értékelése szerint rendezte az állam pénzügyeit, amelyet hivatalba lépésekor kaotikus és zilált állapotban talált. A költségvetés garantálja az államadósság csökkentését, egyúttal megteremti a sok százezer munkahely megvédéséhez szükséges munkahelyvédelmi akcióterv forrásait és a hosszú távú, tartós növekedés alapjait. A miniszterelnök ezért a sikeres munkáért köszönetét fejezte ki a költségvetési politikáért felelős Matolcsy György nemzetgazdasági miniszternek és a költségvetést szavazatukkal törvényerőre emelő parlamenti képviselőknek."

Urrrá! Urrrrá! Urrrrrrá!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te majom, nekünk éppen az a jó, ha orbán erőszakol rá minden szart az országra, mert utána mi lehetünk jófiúk.
Csak így tovább.
hmmm:

Matolcsy úr, de mi kerül ezen 100 ezer forintba?
8 hozzászólás

Összesen 40 milliárd forintba kerülhet 400 ezer pénztárgép cseréje, hogy áprilisig beköthessék őket az adóhatósághoz. Százezer forintos egységáron az ország összes pénztárgépét prémium kategóriásra cserélhetnénk. Kérdés minek, ha elég lenne az állomány negyedét lecserélni, és olcsóbb gépekkel is megúszhatnák a vállalkozások.

hvg.hu/gazdasag/20121211_De_mi_kerul_Matolcsy_csodafegyveren_40_mi
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Helyedre paraszt!

Mielőtt a diákjaid a beleiddel kötnek a katedrához. Az oktatás szégyene, hogy te meg Molnár "tölgy" gyerekek közé mehetnek.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: hát 2008-ban meg az MSZP-s tandíj nem volt jó, most meg a FIDESZes jó, szintén hánynak. Őket is lemocskosszemetezted? Mondjuk MACISAJTot, Blogger Gézát? van másik nicked is, hogy Orbán egy mocskos hazug diktátor ! ?

nem kell próbálkoznod a semlegességgel, nem nagyon hihető, az ugyanis a nickednél kezdődne.
@Bakter: a munkahely megvédési metódust már ismerjük Selgeczi asszon munkásságából. Reszkess magyar, és imádkozz, hátha jut jövőre 46 eft-os közmunka az L.Simony kertjében:-)
szalámizás beindult, megoldják a fijuk okosba, éljen az APO, és a sok eddig is betartott megállapodás /az is idióta, aki a 2,5 év után bármit is elhisznek ennek a qurmánynak/

Balog szerint a legtöbb kérdést már tisztázták a pedagógusok sztrájkbizottságával
A legtöbb kérdésben sikerült megállapodásra jutnia a kormánynak a pedagógusok sztrájkbizottságával, ugyanakkor a bértábla emeléséről az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanácsban fognak egyeztetni - derült ki a felek keddi, idei utolsó egyeztetése után.

hvg.hu/itthon/20121211_Balog_szerint_a_legtobb_kerdest_mar_tiszt
@Fabius: Hajrá Fabius! Ez tényleg tanár? Oszt katedrán áll? Beszarok. A szamárpadon, ott is az összehányott részen lenne a helye. És ez tanítja a jövő nemzedékét? A dunának megyek. Ilyen nincs. Ugye viccelsz?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "annak idején mindenkire 100%-ban tandíjat vetettek volna ki."

látod, direkt csinálod. azt részhozzájárulásnak hívták, mert nem a 100%-ot akarták elkérni. hanem még az 50%-ot sem. lásd a posztbeli példát. és ez sokkal igazságosabb, mint 80%-ot (ki tudja milyen alapon) agyonterhelni, a maradék 20%-ot (lesz az még kevesebb is jövőre; Magyarországon csukott szemmel megmondom, hogy csókosoknak, pártkádergyerekeknek) meg ingyen nyomni. direkt, szántszándékkal hazudsz, kedves Bélám.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Stratégiai külpolitika a jövő nélkülözhetetlen hadászati és gazdasági alapanyagaiért.
Belizé: kecskegyökér (gyógyszergyártás)
Timbuktu (oázis): ásványvíz (hadászat, konyhafelszerelés.
Kajmán szigetek: finomított tengerparti kavics (banktechnikai elszámoló eszköz).
Belga Kongó: tropikus pára (luxusipar).
Szváziföld: titkos.
Havai: melegebb éghajlat (odamenekülnek a népharag elől)
@Fabius:

Komolyan mondom, már-már kezdem megsajnálni ezt a faszt. Totál egyedül maradt az utóbbi időben, még a többi hardcore narancszombi is kikopott, senki sem védi be a seggét, viszont mindenkitől megkapja keményen. Szar egy élete lehet.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: cak neked, cak moszt. Van átvezető megoldás. Ettől olyan messze van Hoffmann, mint Makótól a sziriuszi patakok
@Bakter: "Vérmókus" kerek szemekkel néz.... de télleg. nem hittem volna. Ez télleg az igazi stratéga lángesze. Hijába, aki parasztan születik, az is marad. De vajon mi a cél a Lueszi-csatornával? :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Már beszéltünk róla: érdekeltség a heverek között, kiszorítva a többi vállakozást.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Bár hozzáteszem, a gerincvelő sorvadás ezeknél, mint testi károsodás fel sem merülhet:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Mindent én sem tudhatok. Talán az, hogy mi dönthetjük el, leválasztjuk Afrikát a gyorsnaszádról, vagy nem.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): +1 Nekem a 2006-os események után megjelent Bartus László cikk van a szemem előtt. Amikor itt mindenki teletorokból és nagypofával a teljes rendőrséget kiakarta nyíratni, akor írta meg Bartus a cikkét a Hócipőben. Ő csak annyit írt, hogy az Egyesült Államokban hasonló szituban az amerikai rendőrök is ugyanígy viselkedtek volna. És ez igaz a görög, a portugál és a spanyol eseményekre is. Csak nálunk követelte a hiszterizált akkori ellenzék, élükön a Fidesszel a rendőrség szétverését és megbüntetését.

Ha belegondolsz 2006-ban visszaköszönt az 1998-as éra, csak nem olyan keményen. 1997-98-ban a robbantásokkal sikerült szétzilálniouk a rendőrséget, 2006-ban a folyamatos zavargásokkal, amit a rendőrökre lehetett kenni (szem kilövés stb.) De érdekes módon a kormányváltásokkal megszüntek a tüntetések és a robbantgatások is.Nekem senki ne mondja, hogy ezeket egyik esetben sem a Fidesz rendelte meg, illetve finanszírozta. Mert 2006-tól a folyamatos rendkívüli állapot fenntartása elég sok pénzt igényelhetett. Érdekes módon, azok akik 2006-ban "szó nélkül" az utcára tudtak menni a Gyurcsány ellen, azok 2010 után a Fidesz által meghozott legvadabb megszorításra sem emelték meg a hangjukat egy kicsit sem.

Ebbe senki nem gondolt bele?
@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

ne feledd. Mindig a hülyék világosodnak meg utoljára. és sajnos a golyózáporban is sértetlenek maradnak.
@Fabius: Na de Fabius! Itt a gyurcsány-fóbiáját éli ki, a gyerekeknél meg másik fóbiáját. Inkább onnét tiltsad ki.
"Döntéseinkkel semmilyen meglepetést sem okoztunk – írta válaszlevelében Orbán Viktor miniszterelnök Nagy Dávidnak, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) elnökének, aki előzőleg szerda délutánra hallgatói fórumra hívta meg a kormányfőt. Az MTI-nek is eljuttatott levélben az áll, hogy Orbán Viktor jó emlékekkel gondol vissza a diákok delegációjával történt múlt évi parlamenti tárgyalására, amelyen Nagy Dávid is részt vett.

"Bizonyára emlékszik rá, hogy az akkor parlamenti vita alatt álló felsőoktatási törvényről szóló megbeszélésünkön részletekbe menően mutattam be önöknek a felsőoktatás több lépcsőben történő átalakításának tervét. A rektori konferencia is megtisztelt azzal bennünket, hogy a felsőoktatás átalakításáról érdemi egyeztetésekbe bocsátkozott.

Úgy érzem, döntéseinkkel semmilyen meglepetést sem okoztunk" – fogalmazott levelében a miniszterelnök, hozzátéve: a kormány megalakulása óta nyílt lapokkal játszik, legyen szó a nyugdíjrendszer, az önkormányzati rendszer, az egészségügyi rendszer, az adórendszer vagy éppen a közszolgáltatások átalakításáról. Erre a nyíltságra a jövőben is számíthatnak – áll a levélben."

Ha valaki nem tudná...

Nem is értem...

Miért az édes jó anyukája jutott az eszembe?

index.hu/belfold/2012/12/11/orban_semmilyen_meglepetest_nem_okoztunk/

Ha csak szimpla cinikus köcsögnek nevezem, akkor ugye nem sértem meg az agyagedényt???
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Azért ne feledjük, hogy 1998-ban a Meciar kormány is bukott Ivan Lexástól és ezzel együtt annyi lett az Omega-hadműveletnek is.
@bella _ciao: A Nikjével csak annyi a probléma, hogy fingja sincs a magára akasztgatott szavak valódi jelentésértelmével...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: @Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Azért az sokat elmond, hogy a bloghu két valaha volt legnagyobb trollja, tölgy és ez a fasz egyaránt tanárember.
@Bakter: Ameddig a Tömjén az erős horgony a naszályon, addig Afrika leválasztása fel sem merülhet. Különösen a Kajmán szigeteké és Havajé nem:-)
@Fabius: Akkor meg tökéletesen értelmetlen a mai blogbejegyzésed, és a mi csendes örjöngésünk ebben a témában. A kocka el van vetve. Ha ezek akármilyen katedrát kaphatnak ma itt és most...mérgezhetik gyerekeinket, a fizika szertárban büntetlenül molesztálhatják őket, és nem hogy bujdokolnának a sunyiban, hanem megpróbálják a csökött aygtermékeiket kommunikálni, akkor mi már csak gyengéd utóvédharcot folytathatunk, de a háború már meg van nyerve.
@Fabius: milyen szinten tanít vajon? és mit? tölgyről már tudjuk, annak reccs lett a vége
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ebbe tökéletesen beleillik a hónapok óta társadalmi egyeztetésre kibocsátott rendelettervezetek péntek éjszakára történő kirakása a netre, hétfő reggeli véleménybeadási határidóvel, kedd reggeli bólogatójános majombetanításos gombnyomogatásos elfogadáával.
Tömjén Zsótinak és hittestvéreinek szeretettel:

Adjon élményt a gyereknek karácsonyra!

Tárgyak helyett már a kicsiknek is adhatunk élményt, és ha okosan csináljuk, emlékezetesebb ajándék lesz, mint az összes többi. Hogyan és mit kalauz.

divany.hu/poronty/2012/12/11/adjon_elmenyt_a_gyereknek_ne_csak_targyakat/
A HaHa FB-oldaláról:

"Miskolcon tart a Kormányhivatal foglalás, és a mai események közé csatlakozik Győr is! Pécsen már majdnem kétezren jelezték a részvételt (www.facebook.com/events/495266813837169/), Debrecenben pedig több, mint ezren (https://www.facebook.com/events/430652923656898/)!
Hívd meg helyi ismerőseidet! Nem hagyjuk!"
@bella _ciao:

Középiskolában tanít történelmet.
Most már értem a trollokat, ők voltak kísérleti alanyok:
"Az emberi vizelettel kiürülő közönséges sejteket sikerült átalakítani beültethető idegsejtté."
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ostoba paraszt! Nemhogy katedrára, de az ólba sem engednélek, ha rajtam múlna!
Nem sül le a képedről a bőr, te szémertlenül hazudozó sutyerák tahó!?
Ekkora pártdroid, szervilis kretén, kevés van földön, mint te!
Remélem leköpdösnek a gyerekek...
Közleményben vállalt szolidaritást a magyarországi felsőoktatás átalakítása ellen tüntető hazai diákokkal a 38 ország 47 diákszervezetét tömörítő Európai Diákok Uniója (ESU), amely felháborítónak tartja a felsőoktatási keretszámok csökkentésére vonatkozó kormányzati terveket.

hvg.hu/itthon/20121211_Kulfoldi_tamogast_kaptak_a_tunteto_diakok
@Fabius: Te mindenkit ismersz? Kiváncsi lennék mittucc róllam:-)
@Fabius:
Gyönyörű lehet az az óra, amelynek keretén belül adócsalózza, mocskolja, stb a neki nem tetsző történelmi személyiségeket.
"Kedves diákok, ma Július Cézárral fogunk foglalkozni, aki egy mocskos szerencsejátékos volt, és állandóan kockát vetett..."
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Egy frászt van elvetve a kocka. A srácaink éppen most tanulják, hogy a várúr bácsi meg a tölgy bácsi mekkora büdös kretén, és mit hazudoztak össze a Viktor bácsiról meg a Fideszről.

Egyiknek a helyében sem lennék.
@épészmérnök: Na, ez a faszkalap Demeter Ervin... rábukhat... ebből nem lesz újabb borospince Egerben.
Ha csak 10480 egyetemistának lesz ingyenes a felsőoktatás, és a Békemeneten voltak kb. kétszázezren, akkor nagy valószínűség szerint egy, két hozzátartozójuknak biztos, hogy fizetni kell. Vagy az azon való részvétel is plusz pontokat jelent?
@bella _ciao: Jahh... mint mondottam, a fizika szertárban: hajolj csak le fijacskám... mesélek neked... há-turul. Mocsadékok. Szellemi kútmérgezők.
Az iskolaigazgató, aki nem rúgja ki ezeket a taknyokat, ne az is elmehet a picsába.
hoppá!
Penivaldes! egy "jó" hír veszprémből:

vehir.hu/cikk/2012-12-08/palffy_istvan_a_kdnp_megyei_elnoke.html

biztos pálffy bukik a balatoni borokra
@Fabius:
Egy ilyen kretén?
Azért arra lennék kíváncsi, anno '89 előtt az ilyen ostoba, szervilis paraszt milyen elvtárs talpnyaló lehetett!
Gondolom a helyi MSZMP titkár elvtársa, vagy munkásőr elvtárs... :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: csatlakozom, birka türelmem van, de az ilyen idiótákkal meg tudnám etetni a katedrát, ha a gyereknek mondaná a faszságait, a szívlapát zsenge bemelegítés lenne számára
@Fabius: "Azért az sokat elmond, hogy a bloghu két valaha volt legnagyobb trollja, tölgy és ez a fasz egyaránt tanárember."

A minap beszélgettünk az Opus Dei-ről, amelynek a stratégiai célja a felsőoktatás bekebelezése. Ebbe a stratégiába beleillik, hogy felfuttatták a szélsőjobboldali ultrakatolikus cserkészmozgalmat, és annak termékeivel telerakták az egyetemeket, elsősorban a történelem szakokat.
@Fabius: És ezt a szellemi hulladékot a már sokadszor elhalasztott pedagógus béremelés, a szembeköpött pedagógus éltpályamodel kihányása sem rendítette meg igaz hitében? Nem hiszem el. Te engemet bolondítsz.
@V-PORT: Viszik magukkal a részvételi igazolást, egy Bencsik, Széles, Schmidtmari, Pataki Ufóattila autogrammot. Oszt tandíjmentesség, felvételi letudva.
@rodeo36: "kiegészítés: a vezérló segge vagy, az összes piros pöttyökkel"

Amennyiben ez a Hell István AZ a Hell István, nagyon félrenyúltál.
Ui. AZ a Hell István annyira nem vezérlovas, hogy éppen a 2008-as népszavazás kampánycsendje előtt - amikor a kormány háztáji kvk-ját kivéve az összes min. 2/3-os, de inkább afölötti kormánypicsázást jelzett - képes volt a polfórumon azzal égetni magát, hogy 24:8-as, érvénytelen arányt vetítsen elő.
Amúgy hivatásos rajvédő.
Elképzelem a három gyermekes ideális fideszes családot. A legkisebb fiú hetedikes, a középső gimnazista, a legnagyobb pedig egyetemista.

A középiskolai keretszámokat csökkenteni akarják, tehát nem lesz egyszerű bejutni gimibe a kicsinek. A gimnazista miatt főhet a fejük, milyen szakra küldjék, a jog és a teológia nem érdekli. Az egyetemista után pedig jövőre fizetni kell.

A nagy azt látja az egyetemen, hogy növekszik a lelkesedés, "menő" részt venni a mozgalomban. Odakíváncsiskodik, hallgat, figyel. Otthon elmeséli. Vitatkoznak a vacsoraasztalnál. A szülők számolgatni kezdenek, egyre riadtabbak. Figyelik a hír tévét, belebújnak a manem-be. Ezeknek az érveivel próbálják cáfolni a nagyfiú érveit. Nem sikerül. Egyre idegesebbek. Körbekérdezik a családot, meg az ismerősöket, ők mit gondolnak. Nő a feszültség. Végül sápadtan belátják, hogy a nagy Ő hazudik, becsapta, hülyének nézi őket...

Hogyan fognak erre vajon reagálni? Krisztusi megértéssel? Vagy vad haraggal?
@Fabius: "Mielőtt a diákjaid a beleiddel kötnek a katedrához."

Fabius, ne verbálszadizzál, rosszul vagyok az ilyenektől. Lécci.
Az a vicces, hogy nem szimpatizálok a fidex-szel, mégis nagyon sok dolgukkal együttértek, ami miatt támadják őket.
Ilyen ez a tandíjmizéria is.

Az eddigi rendszer igazságtalan volt, a diploma nincs ingyen.
Olyan mennyiségű ember szerzett olyan diplomát inyen, amit soha nem használt, olyanok adópénzéből is, akiknek nincs diplomájuk, hogy az már fáj.
@épészmérnök:

Erősen alábecsülöd, hogy a kognitív disszonancia mikre képes.
Gyülekezési jogi gyorstalpaló tüntető egyetemistáknak, a Helsinki Bizottság tollából:

helsinkifigyelo.hvg.hu/2012/12/11/gyulekezesi-jogi-gyorstalpalo-tunteto-egyetemistaknak-2/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ja, de milyen szepen mondta valami szaki hogy a diakok most aztan megmutattak, Hajra. Mar tegnap rosszul voltam toluk
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: A vizsgán pedig a kérdés:

-Fiatalúr! Meséljen az empiriokriticizmusról kérem.
-CÖF.
-A válasz jó. Esetleg tudna valamit mondani a XXI. -század magyar oktatáspolitikájáról?
-CÖF.
-Ki az elmúlt 1000 év legnagyobb magyar politikusa?
-CÖF?
Naaa... eröltesse meg magát! Ki Felcsút legnagyobb szülötte, akinek Szűz Mária is megjelent, aki Sohasemhazudott, az anyád megmentője, akitől Messi tanulta a köténycselt, akivel minden magyar szűzlány ébren álmodik?
-CÖF. ... ja nem. Hát Orbán Viktor!
Rendben van. Jeles.
@épészmérnök: "Hogyan fognak erre vajon reagálni?"

Négy kerékkel: előbb érnek Münchenbe, mint a default hazaárulók.
@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára: minél erősebb a kognitív disszonancia, annál nagyobb a robbanás.

Mario annyira kiborult, hogy megölte a varázslót.
@épészmérnök: belőle lesz az új Orbán.
Gyáva féreg de a pofája nagy, lázong, megteheti, hiszen apuci a kapcsolataival ki fogja menteti. Ugyanúgy a szobatársait is. Ha valami rosszul sül el, büntiből majd beiratja apuci ( az összelopott közpénzből) a Yale-re.
@épészmérnök:
Én viszont 18-s karikával képet is kérek róla.:P
@MikeMyers: "Az a vicces, hogy nem szimpatizálok a fidex-szel, mégis nagyon sok dolgukkal együttértek, ami miatt támadják őket.
Ilyen ez a tandíjmizéria is."

Ezzel nincs gond, csak jól meg kell választani azt az időpillanatot, amikor egyetértesz velük.
@dr. mesterseges szinezek: "előbb érnek Münchenbe, mint a default hazaárulók."

Az ilyen fidesz/jobbik családok akkor sem emelik meg a seggüket, ha ég a ház. Mer' a költő is azt írja, hogy itt élned, s halnod kell. És ők ezt szó szerint veszik.
@aranyhorcsog: nem a bennfentesekről szólt a nóta, hanem a szektás kisemberről.
@Bakter: akko nézzed meg a Kannibál Lektort, amint Firenzében belezi a rendőrfelügyelőt. Ilyesmi:-)
@MikeMyers: azért nem kellett volna népszavazni annak idején a havi 10 ezer alatti tandíj miatt.
Az még vállalható lett volna. Annyi mosogatásból is bejön. A mostani tervezet szerint már az análozást is be kell vállalni havonta. :-(
@dr. mesterseges szinezek: soha nem szavaztam rájuk, és nem is fogok.

Ennek ellenére remélem ezt meg tudják csinálni, két okból is.

Egyrészt mert hosszútávon a magyar felsőoktatásnak ez jó lesz.

Másrészt, mert ezen simán bebukhaták a válsztást. :D
@Bakter:
"a kormány értékelése szerint rendezte az állam pénzügyeit, amelyet hivatalba lépésekor kaotikus és zilált állapotban talált."

Mégsem voltunk 2010 tavaszán világbajnokok? Most akkor melyik az igaz? / Má' megint?/

@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

"Komolyan mondom, már-már kezdem megsajnálni ezt a faszt. ...mindenkitől megkapja keményen."

Ha érveket sorakoztatna fel és elfogadná, hogy van világ a fideszen/kereszténységen kívül is; pláne, ha nem lenne mocskos a stílusa, akkor tisztességes vitát kapna cserébe.
Ha emiatt jönne, ha érvekkel védené álláspontját és próbálna meggyőzni, vagy, ha azt nem is, de legalább megértetni másokkal, hogy mi az a logikai vonal, ami miatt ő a mai magyar kormányt/helyezetet/jövőképet így jónak tartja, akkor talán ő is és a kedves közönség is boldogabb/több lenne néhány hsz-nyi nettó anyázásnál és az ezekre adott különböző vérmérsékletű válaszoknál.
De csúsztatásai és mocsok stílusa mindezt lehetetlenné teszi.
Kár.

@GeoCracker:
" nekem a kodolányi egyik tanárára hajaz a nickválasztása... "

Ezt miből szűrted le? Melyik város? Melyik tanszék?

@Fabius:
"Azért az sokat elmond, hogy a bloghu két valaha volt legnagyobb trollja, tölgy és ez a fasz egyaránt tanárember.

Ez azért félre visz kicsit.
Passzolom, hogy hány aktív blogger, és mennyi felsőszintű oktató van jelenleg, de gondolom, mindkettőből több ezer lehet - ezek ketten így ezreléknyi közös halmazt tesznek ki csupán.

Sokkal inkább az a kérdés, hogy mit kompenzálnak ezzel a viselkedéssel - mert azt magam sem hiszem, hogy akkora iditóták lennének, hogy ne tudnák, irtó ciki, amit művelnek, illetve, hogy vajon mit művelnek, amikor oktatnak.
Reggel is azt mondtam, és most is azt mondom, kell felsőoktatási reform, de a módja olyan mint minden Fideszes döntésnek.
Miért pont 10480? Miért nem 10500? Milyen szakok lesznek ingyenesek? Milyen egyetemen? Jó, hogy Orbán azt mondja, hogy ezt elmondta egy éve, de azóta kivel egyeztetett?
Ha most belegondolunk, kevesebb gyerek, kevesebb egyetem, kevesebb egyetemi oktató, kevesebb gazdasági alkalmazott, kevesebb takarító, stb.
A Szegedi Egyetem rektora, Szabó Gábor:

"„Mi itt a Szegedi Tudományegyetemen egészen ősz óta azon dolgozunk, hogy jövőre hogyan tudunk még hatékonyabban működni, az eddigiekhez képest is több megtakarítást eszközölni. Azzal viszont vitatkoznék, hogy azt is tudta mindenki, hogy ilyen radikálisan, egy lépésben próbálják majd megváltoztatni a szerkezetet. Azt hiszem, hogy ez az a pont, amit én nem tudok elfogadni. Nagyon sokféle változást lehet bevezetni, de nem ilyen formában. Hat egyetem rektora 2011-ben kiadott egy nyilatkozatot, melynek egyik pontja épp arról szól, hogy a felsőoktatás átalakításának a tekintetében is egy élő rendszerről van szó, melyben a tervezett átalakítások sebessége korlátozott, nem lehet évente 15-25 százaléknál nagyobb változásokat csinálni. Nem hallottam egyszer sem, hogy szó lett volna arról korábban, hogy a múlt heti kormányülésen egy lépésben ilyen drasztikusan csökkentik a felvételi keretszámot” – hangsúlyozta a rektor."

szegedma.hu/hir/szeged/2012/12/szabo-gabor-eloszor-is-stilust-kell-valtani.html
Idén már nem tárgyalnak a tanárok béréről

A kormány több kérdésben is megállapodott a pedagógusok szakszervezetével.

mocskos gyurcsány közokirathamisító a hibás:-)
@De hol van Columbo felesége?: mellékes betevő??
avagy tényleg ennyire korlátoltak, vagy passzoltam, sajnos ezen elemzése kimeríti a képességeimet
@De hol van Columbo felesége?: 2002 körül és utána ezek úgy szivárogtak be az oktatásba (tanárok) és az egyházakba, hogy a gyerekeket is arra nevelték, hogy "gyurcsánybácsitakaroggy".

Meg "fiatalkonzervatív".
Csuda egy szó ez, szegény Antall József is forog tőle a síjában, hogy lehet egy fiatal konzervatív.
@MikeMyers: "Egyrészt mert hosszútávon a magyar felsőoktatásnak ez jó lesz."

Ebben az országban hosszútávon mindig minden jónak volt prognosztizálva - mára ez államvallássá vált -, és firtatni nem is szeretném a jóslat megalapozottságát.
Csak a közhelyes gondolatot parafrazeálom: hogy velünk együtt a közoktatásnak is meg kell élnie azt, amikor mindennyiunknak jó lesz.
oops, csak nem nemzetbiztonsági átvilágítás is lészen??

Kiderült, ki költözhet a kormány álomlakásaiba

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat segíthet kiválasztani az ócsai adóstelep leendő bérlőit - olvasható a kormány honlapján megjelent előterjesztésben. A pályázóknál teljes átvilágítást végeznek. Többek között ellenőrzik a háztartások jövedelmi-vagyoni viszonyait, továbbá munkaerő-piaci helyzetét, de kitérnek a pályázók jövőbeni céljaira, s elképzeléseire is. A "szerencsés" kiválasztottakat 2013. február végéig értesítik.

www.penzcentrum.hu/lakas/kiderult_ki_koltozhet_a_kormany_alomlakasaiba.1034843.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
"Ez a két dolog, a demokrácia és a szolidaritás diadala sokkal fontosabb, minthogy hányszor hangzott el, hogy Orbán takarodj, vagy Hoffmann Rózsa mondjon le. Ez a két döntés antitézise az Orbán kormány társadalom, és ezen belül oktatás politikájának, és tézise egy egységes, nem kettészakadt ország megteremtésének.

És ha vannak fiatalok, akik így gondolkodnak, sőt tesznek is érte, büszkén mondhatjuk: A jövő elkezdődött."

magyarinfo.blog.hu/2012/12/11/a_jovo_elkezdodott_426
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Az csak fikció. Bár el tudnék néhány embert képzelni a felügyelő dublőreként.
@De hol van Columbo felesége?:
Külföldrőlnézveorbán: Bajnai nagyszerű munkát végzett.
Belföldrőlnézveorbán: Bajnai (együtt) tönkretette az országot.
@Bakter: Amúgymeg nem kell ide mélylélektani agykurkászás és frajdi vizsgálat. Tudod: Occam borotvája. Gyerekkorában az anyja verte, az apja az ágyába rángatta. Most meg bosszút áll.
@bella _ciao:

Elvileg régen (még az átkosban) volt valami pályaalkalmassági. De lehet, hogy tévedek.

Illetve alanyunk, aki állítólag nem most kezdte a tanári pályát (a.k.a Várúr) jó lehet példa arra, hogy ez a pályaalkalmassági mit is ér.

De valóban: akinek láthatóan ekkora mentális bajai vannak (mert itteni megnyilvánulása nem szimpla gőzcsap, attól azért jóval erősebb nála a nyomás, az hogyan képes kordában tartani az egyébként nem mindig konstruktív, kedvesen-fiatalosan "csibész" diáksereget?
Mert nem a Pithagoras-tétel megtanítása a kunszt (de, ez is az, persze), hanem a teremben 45 perc csend és valami minimálisan tanulásra alkalmas légkör megteremtése - óráról órára.
Szegeden belehúznak.

"Sztrájkbizottság megalakításáról szóló együttműködési megállapodást kötött a Szegedi Tudományegyetem hallgatói önkormányzata (SZTE EHÖK) és a Hallgatói Hálózat (Ha-Ha) szegedi csoportja, jelentette be az SZTE EHÖK. A kormány által szerdán elfogadott, 2013-ra vonatkozó keretszámokat, melyek többek között „ellehetetlenítik a Szegedi Tudományegyetem jövőbeni működését" – mindkét szervezet elfogadhatatlannak tartja."

index.hu/belfold/2012/12/07/sztrajkbizottsagot_alakitanak_szegedi_hallgatok/
@Bakter: Igazad van. Valóban nem olvastam az elmúlt 10 évben, hogy Firenzében a Városháza előtt rendőrbelet ontottak volna:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: És Orbán és a kabinet hadrafogható tagjai személyesen fognak meggyőzőtni a beköltözők feleségeinek nemzeti odaadásáról... remélem bölcsőt is visznek magukkal (hétköznapi fasizmus)
@De hol van Columbo felesége?: Már nincs semmiféle alkalmassági. Tanítóképzőn talán még akad valami maradványa. Na meg hosszabb kötelező tanítási gyakorlattal kiszűrhető avagy elrettenthető a pályára alkalmatlan jelölt.
@bella _ciao: alkalmassági már csak a féllábú, vak, béna, strókos álrokkantnyugdíjasok felülvizsgálatánál van. De ott aztán erősen.
@bella _ciao: ha már Tünci is elvégezhette a tanítóképzőt....
Jut eszembe. Akiknnek a gaz Gyurcsányhuszárok 2006-ban kilőtték a szemét, azok kiemelt állami rokkantnyugdíjat kapnak?
@aranyhorcsog: "hogy lehet egy fiatal konzervatív. "

Ahogy emós, meg repper - csak ezeket komolyan is veszi.
@Bakter:

Na persze, igen.
Állítólag van 1,5 millió fidesz szavazó, többsége stabilan az.

Ők soha nem olvasnak újságot??? Számukra egy hír korábbi vonzatai, előzményei az adott hír elolvasásával azonos sebességgel és rögtön törlődnek?
Csak az marad meg, amit a másik oldal rontott el? - mert az persze mantraként közpénzen ki van matricáztolva a 7/137-es BKV buszra?

Kérdés:
Hogyan akar a hatalom erős Magyarországot, ha a lakosságát (benne a saját szavazóikkal) nettó hülyének nézi?

/költői/
@Fabius:
Milyen konybol tanithat?
A megszolalasaihoz kepest a Mein Kampf is csak liberalis gondolatsziporka...
@épészmérnök: óriási hibát követett el a törpe: elfelejtett óriásplakátokat gyártatni, hogy a rohattmocskos imf követeli tőlünk a keretszámcsökkentést megatöbbit.
@bella _ciao:

Bevezetném. A politikusi alkalmasságival együtt.
IStenem. Itt a világvége. Már a legbiztosabb bástya is inog?

Mandiner

Végállomás: Kossuth tér
Nem lehet a végtelenségig ezt a cinikus játékot űzni a diáksággal.
@De hol van Columbo felesége?:
Mindig is nettó hülyének nézték a népet. A bruttó idióták pedig ezt megerősítendő még demonstrálnak is mellettük. A főfasz lassan mikeldzsekszon-sátorban él, erőtérgenerátorokkal elszigetelve a való világtól, és az internetet is csak valami komcsi huncutságnak tartja, matócsi tündérmesézik neki minden este. Amikor kiengedik, jól belövik, hogy minél kevesebb realitás ragadjon rá. Miközben "senki nem meri felkelteni a Führert, hogy itt a partraszállás és küldje a Tigriseket".
álhír:

Öngyilkos lett Molnár Attila Károly - álhír

2012.12.11. 12:42 Nekrológ

Különös módját választotta Molnár Attila Károly (†51) vallásszociológus az öngyilkosságnak. Az éjjel meztelenre vetkőzve kötözte ki magát az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pázmány Péter sétányon fekvő új épülettömbjének takarékossági okokból fűtetlen aulájában, majd lelocsolta magát néhány vödör jéghideg vízzel, és reggelre megfagyott.

Az álszentebbik kormánypárt képviseletében, Semjén Zsolt plágiumügyi miniszterelnök-helyettes fejezte ki részvétét a gyászoló családnak. Egyben újabb, személye elleni, nemtelen politikai támadás áldozatának minősítette az önnön életét teleki páli elszántsággal önmagától eldobó római katolikus tudóstársát és közös imára hívott fel, hogy a védettségtől megfosztott, vadászható madarakkal és Mick Jagger sátáni lelkével együtt főjenek a pokol legmélyebb bugyrában az emberéleteket sem kímélve, felelőtlenül a múltban vájkáló, ballib-polbérenc firkászok.

Dr. Semjén az alábbi közlemény adta ki:

"Távol áll tőlem, hogy a britt [in memoriam dr. Schmitt Pál - a szerk.] királyi család tagjaihoz hasonlítsam szerény személyemet, de Molnár Attila Károly, egykori konzulensem és barátom halála kísértetiesen emlékeztet a felelőtlen ausztrál médiamunkások által öngyilkosságba kergetett ápolónő sorsára. Személyesen kezdeményezem mártírhalált halt kereszténytársam boldoggá avatását, majd amint megnyílik az adminisztratív lehetősége, a következő, I. Viktor Orbán pápánál a szentté avatását."

nekrolog.blog.hu/2012/12/11/ongyilkos_lett_molnar_attila_karoly_alhir?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_12_11&utm_campaign=index
Nem tudnak mit lépni!

Balog: Módosítani fogjuk a Diákhitelt

"http://www.origo.hu/itthon/20121211-balog-modositani-fogjuk-a-diakhitelt.html"

A megosztás azért automatikusan ott van a módszerek közt:

"Lesznek szakmacsoportok, amelyek külön ajánlatot kapnak majd a kormánytól, de általában csak kisebb változtatásokra készülnek. "
@MikeMyers: meet demagog duma. Mondjuk azt hogy sok a diplomas munkanelkuli. Mondjuk azt, hogy a halatlan kis gecik kulfoldre mennek, hazatlan bitangjai. Es mindezt a mi adonkbol!!! Melyik egyszerinek nem szimpi ez?!
Romániai választások:

"A magyar kisebbséget képviselő Romániai Magyar Demokrata Szövetség a képviselőházban 4,37, a szenátusban 5,11 százalékot szerzett. Ezzel 9 szenátora és 18 parlamenti képviselője lesz. A magyar párt négy évvel ezelőtt ugyancsak 9 szenátori, de 22 képviselőházi mandátumot szerzett."

A négy elvesztett képviselői székhez szükséges szavazatokat a fidesz-féle fantompárt vitte el. Aljas mocskok.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: mostanában a mandiról is kikoptak a jobber hozzászólók. Valahogy nincs mondanivalójuk.
Dr.Tompika is megszólalt

Deutsch: "seggbe rúgták" az ELTE professzorai "elvtársaik eddigi erőfeszítéseit"

hvg.hu/itthon/20121211_Deutsch_seggbe_rugtak_az_ELTE_professzora
@Bakter: itt vannak a tigrisek, lassan fogatlanok, és kellően buggyantak, lásd mint fent, hjaa vezénylónak csak ilyenekre telik ;)
@Spániel:
Pedig azt hittem emúttnyócév afféle varázsszó. Én múltkor mondtam egy ajtónak, és azonnal kinyílt. Azóta keresem a kincsesbarlangot. Szóval, olyan szíjrágosan tuti megoldás minden problémára.
viktorral kapcsolatban nekem mindig arany bajusz című verse jut eszembe: de a cigány győzte szóval,hízelgővel,úsztatóval. sose fogunk,sajnos, megszabadulni tőle.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A múltkor mondtam: ha kell, a vezényló megtámadja az USA-t is. Már ha ők előbb adnak kerozint a Gripenekbe, persze utántöltőgépekkel együtt, és adnak bombát is. Pilótánk még csak akad, aki képes követni a nyugvó napot, hogy legalább a GPS műholdakat ne kelljen kölcsönkérni a jenkiktől. Retteg tőlünk a világ, na.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
"A főváros által felajánlott díszsírhelyen 1941 júniusában állították fel Vastagh
Györgynek, a kor kedvelt szobrászának Örkény vezért ábrázoló, arannyal ötvözött
alumíniumból készült, monumentális lovas szobrát. Egy évvel később, 1942 júniusában
pedig az Erzsébet híd budai oldalán, a Döbrentei téren leplezték le Gömbös fehér
márványból készült, díszmagyarban pompázó, egész alakos szobrát, Pásztor János
alkotását. Egyik mű sem lett hosszú életű.
Utóbbi alig több mint két évig állt. 1944. október 6-án, Gömbös halálának évfordulóján
a fegyveres ellenállási mozgalom egyik csoportja felrobbantotta. Az úgynevezett Marótcsoport két tagja ma is él. Egyikük, Padányi Mihály építészkari egyetemistaként került
kapcsolatba a mozgalommal, s alakította meg néhány barátjával a robbantásos
akcióiról elhíresült csoportot. 1944-ben huszonnyolc éves volt.
- Amikor megtudtuk, hogy egy szobor felrobbantásával bíznak meg bennünket,
egyértelmű volt, melyikről lehet szó - emlékezik Padányi. - A háborúellenes antifasiszta
mozgalom illegalitásban tevékenykedett. Nem volt más mód arra, hogy hírt adjunk
magunkról. A Gömbös-szobor felrobbantása felért egy vezércikkel. 1933-ban, Hitler
hatalomra jutásakor ő volt az, aki Európában elsőként gratulált neki. Ő kötötte az
országot a Berlin-Róma-tengelyhez. Munkássága egyenesen vitte a nemzetet a Donkanyarhoz, Magyarország megszállásához, a zsidóüldözéshez. A szemünkben a fajvédő
pártot megalakító Gömbös a szélsőjobboldal atyamestere volt."
168 ora.hu
@ariel12: oks. és kösz. így már beugrott, de a maróth annyira nem.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Azért ennek a DFTompokának is érdekes lehet a diplomamunkája :-)
@ariel12: láttad legutóbb a tv-ben? Totál leépült, szétfüvezett alkoholista. A sarkihajléktalan különbül néz ki. Ennek már le sem kell jönni a szerről... anélkül is masszívan deliriumos.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Mit tudok? Csak amit megosztasz magadról. Viszont arra évek múlva is emlékszem :-))
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: HÁt ez a dajcs egy különösen visszataszító isten teremtménye.
@Fabius: Ennyire nem lehetek gonosz:-) Vagy a marhanyelv maradandó traumát okozott? :-)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Dehogy nem, csak azokat hívták a mostanában nyíladozó szeműek, bérrettegőknek!
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Nyehehehe, kíváncsi leszek a kijafasz-mijafasz dolgozat meg az ő megszerzésének körülményei mikor jönnek elő ekkora pofanyitás után :-D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az átkosnak lehetett így lakáshoz jutni. Akkor végeztek hasonló környezettanulmányokat a jelentkezőknél. Csak egy kérdésem lenne. Ha a jövendőbeli bérlő vagy tulajdonos nem tudja bizonyítani elkötelezettségét a kormánypártok és a Bonsai Duce mellett, akkor milyen eséllyel indul a lakásért. Mert arról volt szó, hogy szociális és rászorultsági alapon fog működni ez az egész. Vagy vannak szociálisabban rászorulók is.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Azért sem láthattam mert nálam az ilyen M1, M2,Hír,Echo, TV2, RTL Duna nem szerepel a beállított csatornák között. Amikor hányni támad kedvem akkor inkább megiszom egy üveg pálinkát:-) (a legritkább esetben iszom alkoholt).
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne használj erre a gennygócra ilyen jelzőket, mint a paraszt. Ők nagyon dolgos, sokat robotoló földművesek, és szerintem nem szeretnék ha őket egy napon említenék ezzel a retardált sejthalmazzal.
@ariel12: Ez a politikailag korrekt hozzáállás. Az általad említett csatornák nézése azonnali és elnyomhatatlan hányást okoz, és kiszáradáshoz vezethet, ha a hányást nem sikerül időben csillapítani.
@Fabius: azt talán ne firtassuk, volt rokony aki akkor ottan dolgozott, és hallott ezt azt, és mi meglepő, azóta sem változott a zuhanyhíradó :D
Semjén érvénytelen dolgozata – megszólalt a miniszterelnök sajtófőnöke

Stefánia is beszállt a dologba.

hvg.hu/itthon/20121211_Semjen_ervenytelen_dolgozata__megszolalt_
ehhh, a függetlenháziblogger is elbizonytalanodott :D

Török Gábor Nincs, ami van
Az eddig járt nyomvonalon haladva a Fidesznek ez egy megnyerhetetlen és életveszélyes ügy.
Havasi Bertalan szerint Semjén Zsolt már kifejtette szombaton a véleményét és az ügyet lezártnak tekinti. Az ELTE 12 professzora kedden közölte: érvénytelennek tartják a miniszterelnök-helyettes szakdolgozatát mindaddig, amíg nem tisztázza, hogyan kerültek plágiumgyanús szövegek az irományba.

"Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szombaton a teljes magyar nyilvánosság előtt kifejtette a témával kapcsolatos álláspontját. Korábbi nyilatkozatának megfelelően az ügyet véglegesen lezártnak tekinti" – írta szűkszavű közleményében Havasi Bertalan, a miniszterelnöki sajtóiroda vezetője.

Mint arról beszámoltunk, az ELTE professzorai kedden felszólították Semjén Zsoltot és egykori témavezetőjét, Molnár Attila Károlyt: tisztázzák, hogyan kerültek a politikus 1992-ben írt szakdolgozatába azok a szövegek, melyeket a konzulens is publikált és a magáénak vall.

A 12 professzor – többek között Semjén volt tanárai – szerint mindaddig, amíg ezt a kérdést nem válaszolják meg, a szakdolgozat nem tekinthető érvényesnek.

Szombaton Semjén – a Havasi Bertalan által is hivatkozott megszólalásában – visszautasította az "etikai vádakat" és az oktatóit hibáztatta, amiért 20 évvel ezelőtt nem jelezték neki, hogy tudományetikai problémák merültek fel a dolgozatával kapcsolatban.
@Fabius: tompika dogájáról egy könnyű csuklómozdulat lerántani a leplet. Nem kihívás, csak egy mandula lesz a habostorta tetején.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Sajnos a Fidesz környékén rengeteg ilyet találsz. Ők nem a szemüknek és a fülüknek hisznek, hanem a Bonsai Ducéban hisznek vallásos áhítattal. Az ilyenek akkor is hinnének benne, ha előttük becstelenítené meg az anyjukat, és utána még bele is szarna a szájukba.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: micsoda kérdés. vékonyra szeletelve, párolt almával, fonott kaláccsal.
hmmm:

Elektronikus útdíjrendszer - ki lesz a befutó?

Óriási kötbérekkel biztosítja magát az állam.

A napokban igencsak felpörögtek az elektronikus útdíjrendszer kivitelezésével kapcsolatos események, ugyanis beérkeztek a végső ajánlatok az Állami Autópálya Kezelő közbeszerzési pályázatára. Ha az elmúlt évek tapasztalatait vesszük alapul, a nagy projektek szinte sohasem készülnek el az eredetileg tervezett határidőre, ezért az ÁAK az e-útdíj tendert szigorú kötbérstruktúrával tervezte meg, a betervezett bevételeket vagy díjak, vagy kötbér formájában szedi be. A kötbérek begyűjtése azonban nem mindig egyszerű, a 4-es metró építésénél például az állam nehezen, vagy egyáltalán nem tudta beszedni a kötbérdíjakat, mert a kivitelező saját felelősségét a megrendelőre hárítva ki tudott bújni a kötelezettség alól. Többek között ezért is fontos megvizsgálni, hogy egy ilyen hosszú távra tervezett rendszert mikorra és milyen minőségben szállít a pályázat majdani nyertese.

www.portfolio.hu/vallalatok/it/elektronikus_utdijrendszer_ki_lesz_a_befuto.176941.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
pofon az pofon esmét, ez a varga is csak szopik napra nap :D

Magyarországon lesz január 16. és 28. között a Nemzetközi Valutaalap (IMF) delegációja, de ezúttal nem lesznek hiteltárgyalások, az IMF szakértői csupán a szervezet éves, Magyarországról szóló országjelentésének elkészítése, illetve a 2008-as hitelprogram utólagos ellenőrzése miatt érkeznek - közölte kedd délután az IMF budapesti irodájának vezetője.

hvg.hu/gazdasag/20121211_Cafolta_Vargat_az_IMF
200-200 milliárd ... .... felsőoktatás vs. közgép...

legyen népszavazás mejiket választyuk...

pont anyit lop a közgép évente mint amibe az összes felsőoktatás kerül...
@dr. mesterseges szinezek: Igen, nehezebb az egyetértés pillanatát eltalálni, mint egy almát 100km-ről egy csúzlival lelőni :D
1.

Közösen tiltakozik nyolc dékán

Közös nyilatkozatban fejezte ki tiltakozását kedden az állami és jogtudományi karok dékáni kollégiuma, valamint a Magyar Rektori Konferencia jogi szakbizottsága a jogi képzési területre vonatkozó kormányzati finanszírozási elképzelések ellen.

2.

A HÖOK cáfolja Orbán Viktort

A Hallgatói Önkormányzatok országos Konferenciája (HÖOK) azt közölte kedden, hogy a kormányfő állításával szemben nem kaptak előzetes tájékoztatást a kormány keretszám-csökkentési terveiről.

3.

Kényszerbezárással válaszolnak a megszorításokra az egyetemek

Miután a kormány több milliárd forintot zárolt a költségvetésükben, az egész országban kényszerszünetekre készülnek az egyetemek a két ünnep között és a vizsgaidőszak elején.
@Myrath:
Milyen kameraérzékenyek az ettársak! :))
Az az első seggnyalonc különösen iritál! Bennem lehet a hiba?

Nem, ez nem tandíj, még csak tandíjnak sem látszó tárgy!

Hogy én hogy megrugdosnám a kedves képviselőinket...
Egy acélbetétessel...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ugye tudsz olyan beírásomból idézni, ahol csürhéztem a diákokat? Mert, ha nem, akkor pofa sulyba.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Megunták a pávatáncolást, nincs tovább kamutakaró. Meg lehet majd nézni az államkötvény kamatainkat januárban megint.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"a függetlenháziblogger " is zsebével érintett a felsőoktatásban. Kisebb a lelkesedés, ha a zsebedből gurulnak kifelé a forintok...:-)
"Nem mi mondjuk. Tőle hallottuk.

Szerintem kölcsönösen unjuk már lassan a teljes 2008-as esztendő sajtóját újraolvasni, de mit tehet az ember, ha (a Fidesz legfontosabb kampányfegyvere, a kétharmados győzelem legvastagabb pillére) a tandíjellenes kampány során akkor épp Orbán Viktor volt a legaktívabb? Az, az, a mi tandíjpárti miniszterelnök. Csak muszáj ezért újra és újra beleverni fideszes barátaink orrát a saját piszkukba: nem erről volt szó.

Nézzük, mit mondott a Fidesz-elnök négy évvel ezelőtt, a Miskolci Egyetem rektorával történt találkozó után: A Fidesz elnöke kijelentette: ma a magyarokat lúzereknek nézik a saját hazájukban, és a tandíj eltörlésének valójában semmi köze a felsőoktatás jövőjéhez. "Szögezzük le, hogy a tandíjnak egyetlen dologhoz van köze: ahhoz, hogy valakik elbénázták a magyar gazdaságot, elbénázták annak működtetését, és ennek árát akarják velünk megfizettetni."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121211_Orban_luzer_tandj#rss

Az ilyen idézetektől mindig beremeg a narancsbolsik szája széle! :))
@Spániel:

Na éppen ezért kéne diploma ügyben pont neki a lehető legszerényebbnek lenni.
Gyakran elhangzik olyan vélemény, hogy az, aki a felsőoktatásban részt vesz, fizessen, hiszen szándékai szerint ő nem szamaritánusi megfontolásból, hanem jövőbeni jól fizetett státuszáért tanul.
A másik oldalon áll az állam, akinek a felsőoktatás támogatása befektetés.Pont.
A felsőoktatásból kikerülő műszaki, gazdasági értelmiségiek szellemi termékének teljesítményértéke - kimondhatjuk - magasan meghaladja azt az új értéket, melyet az átlag létrehoz.
Mint ismeretes, a teljes új értékből a létrehozó jövedelemként csupán a töredékéből részesül, tehát a fennmaradó rész az államot. gyarapítja.
Az értelmiségiek jövedelmeinek a mértéke meghaladja jóval az átlagot, ezáltal munkája során magasabb adójával hosszú távon is honorálja az állam általi támogatást, melyet tanulmányaihoz volt szíves nyújtani.
Tehát a felsőoktatás az állam részére egy gazdasági, stratégiai cél kell hogy legyen, nem a rövidtávú költségvetési célok miatti megvonások eszközeként tekintsen a felsőoktatásra.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

A marhanyelv eset csak megerősít, hogy ne legyenek gátlásaim kitenni kajáról képet, ha főzök valamit. :-))
@De hol van Columbo felesége?: "Bevezetném. A politikusi alkalmasságival együtt."
Ezer +1.
@Fabius: ha kard, akkor kard-:)

Sonkás, citrommártásos sertéssült, ahogy egy nápolyi családi vendéglő prezentálja:
Gondban vannak a BME diákvezetői, ilyeneket írnak:

"Legyen nyilvános, hogy mi a probléma valódi oka, hogy az érintettek ne csak a bőrükön érezzék, hanem értsék is a kormány megoldásért tett intézkedéseit"

"http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/nyilt_level_orbannak_hizik_a_tiltakozo_tomeg.539585.html"
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Elmentek ti a francba!!
Még csak 6 óra múlt! Kiskorúak, illetve éhesek is vannak itt!
DÖGÖK!!!
Különben is, az offolók húzzanak az ételblogra!
Ez pedig az "éhes magyarok menni europa" amszterdami nézőpontból:-)

Na ez a Marianné:-)

i1.trekearth.com/photos/111158/dsc011761.jpg
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

mi ebben az off? Szorosan a témához tartozik. Ilyeneket fognak enni az egyetemisták Orbán igérete szerint, ha már befizették a tandíjat:-)
@épészmérnök:

Az egy tudathasadásos állapot, mikor az ember fia szembesül vele, hogy a gyereke mennyire olyan, mint ő maga.

Az aggódó szülő azt mondaná, gyerek, ma elfoglaltátok a kormányhivatalt, holnap iskola, nehogy bajotok legyen. A büszke meg azt, hogy egy magáért és társaiért kiállni kész gyereket neveltem föl.

Bazz, nem egyszerű.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Melyik a forbidden 403? Mer akkor segítek másik linkkel. Simán mizantróp megfontolásból:-)
A baltás kiadatásakor úgy éreztem, nehéz lesz alulmúlni azt a teljesítményt. Gondolva arra, hogy az ország becsületének eladása aprópénzért nem szép dolog.

Amit a gyerekeinkkel művelnek, azzal sikerült a baltásságot alul teljesíteni.

Mert lehet sok mindent ellopni, lehet gusztustalanul politizálni, de ártatlan, csillogó szemű fiatalok életével hitvány, pökhendi módon játszadozni az bűn.

Én hiszek abban, - megtehetem mert sem keresztény, sem hívő, sem ájtatos manó nem vagyok - hogy a sors igazságot fog osztani.
Ennyire embertelen, az ország népének érdekeit figyelembe nem vevő kormányzás egyszerűen nem maradhat büntetlen.

Sajnálom, hogy advent és a karácsonyi készülődés közben kell ilyeneket írni, de ez van...

És érdekesség, értelmetlenségekre azért akad pénz:

www.168ora.hu/itthon/szijjarto-blama-egybol-lezartak-utat-107436.html
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

+1!

Erre mit lehet mondani?
A rendőrök - szerintem - nagyon is puhán léptek fel 2006-ban és szerintem felháborító, hogy őket teszik meg bűnbaknak az egész miatt.

HOLOTT - és ezt nem az Orbán-fóbiám mondatja velem - SZÁNDÉKOSAN oda szervezte a nácikhoz az ő sokezres rendezvényét, szándékosan intézte így, és bizonyított, hogy a csőcselék le volt fizetve.

SŐT, mindenki le volt fizetve, hogy ott akadályozzon, ahol tud. Gondoljatok csak bele! Mióta Viktor van, volt-e MÁV sztrájk? Volt-e bármilyen más akció? Volt-e gazda felvonulás?

Visszatérve 2006-ra: mesterséges hisztériakeltés (gondosan kiszámítva!), rombolás, puccskísérlet zajlott. És most se hiszi el senki, ha azt mondom: ha tüntetésre mész, SZÁMÍTS arra, hogy kilövik a szemed, hogy paprikaspray-t fújnak az arcodba és rád sóznak a rendőrök, mert nekik nem joguk, hogy válogassanak, ha oszlatásról van szó!

EZT tartom még nagy bűnének Orbánnak, hogy a saját, valóban ártatlan híveit szántszándékkal vezettette a csőcselékbe. Óriási gáz. És én, aki már akkor bérrettegő voltam, világosan láttam. És mások is, bár mi nagyon kevesen voltunk. Olyan mértékű hisztériát keltett akkor Orbán, ami miatt sokaknál MOST IS feljebb van erkölcsileg, mint az MSZP.

Pedig HOL VAN a Fidesz az MSZP-hez képest...?! A legutolsó MSZP párt aktivista körme alatti kosz többet ér, mint az egész fidesz maffia, csak erre nem jönnek rá.

Úgy szeretném a két évvel ezelőtti unalmas életet! Nem volt más bajom, mint a kormány teszetoszasága, sok inaktív, itt húztam a számat, mit baszakodnak már, csináljanak már reformokat, de ezt én egy biztos demokráciában, jogbiztonságban, egy olyan ország polgáraként tettem, amelynek a vezetőit az összes olyan országban szívesen látták - horribile dictu: MEGHÍVTÁK!! - amelyik számít.

5 órát álltam sorban azért, hogy folytatódhasson a kis unalmam. De 5,5 millió hazaáruló (aktív vagy passzív, egyre megy), nem akart demokráciát. Autokrata, tolvaj maffiabandát akart a nyakára. És mi, aki óva intettük volna, le lettünk ballibsibibsibolsi bérrettegőzve. Ahogy Debreczeninek MINDEN szava beigazolódott (meg még az is, amit ki se mondott), úgy nekünk is igazunk volt - nem ok nélkül rettegtünk és nem bérből rettegtünk...!

Ilyenkor olyan szomorú tudok lenni...
Mi lett a hazámból?!
:'(((((((((((
Há Persze. Jelződ, mintha fúszeres vajjal kenegetne:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Úgy látszik, megtartja a hölgyeknek a képeket, nekünk csak a 434 marad, hogy ne fikázhassuk.:)
Ravasz mókus.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Totális egyetértés részemről.
ÉS ne hagyd ki a GOJ motoros futárszolgálat aktív részvételét se.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): +1 Teljesen igazad van. Én csak azért vagyok szomorú, mert akik 2/3-od adtak ennek a bipoláris skizofrén elmegyógyintézet szökevénynek esetleg 2014-ben is bejutattják a parlamentbe. Pedig Magyarországnak most leginkább békére lenne szüksége, és nem a folyamatos harcra mindenkivel szemben.
@Fabius: @for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Komoly geczóvetélkedés zajlik itten... :))

@Habakuk999:
Gyógyegér, illetve gyógymókus... Éhes vagyok ez meg szórakozik...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Jah. Majd' elfelejtettem... :S

@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Pontosan.
Emlékszem, kapkodtam a fejem arra is, hogy majd Viktor kevesebbet lop. LOL.
Mondtam a barátnőmnek (fideszes, de fideszes az egész környezete... :OOOO), hogy majd 24 tonnás kamionnal viszik a pénzt, nem holmi Nokiás dobozzal... izé... na MÁR MEGINT igazam volt.

Már csak abban kell igazamnak lenni, hogy a havi befizetéseket megkapom ismét a MANYUP számlámra (nem vagyok naiv, tudom, hogy az eddigiekre keresztet vethetek). :)
@De hol van Columbo felesége?: nem volna korrekt úgy megnevezni senkit, h.csak benyomás szintű a dolog. De van egy tanerő,aki a zerkölcsiség kiegyenlítetsége nevében maj minden levelezős napon momd vmi dehonesztálót a baloldalról. Amolyan libajnaizós stílusban.
Tiltakozás Pécsett:

"Pécsen is tiltakozássorozatot indítottak el a múlt héten nyilvánosságra került felsőoktatási keretszámok. Kedd este hallgatók, oktatók, és a helyi hallgatói önkormányzatok képviselői gyűltek össze a Pécsi Tudományegyetem természettudományi és pedagógiai karának közös aulájában. Helyszínen tartózkodó kollégánk szerint hat órakor már félezren voltak."

hvg.hu/itthon/20121211_diaktuntetes_pecsett
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: nem girhes, csak rossz beállítású a felvétel.
@épészmérnök: a höokot sem irigylem. Eccerre lenni fideszbulshitfalónak és ellenzőnek, nehéz lehet.
""Félő, hogy érdektelenségbe fullad a felsőoktatás" - fogalmazott Kövér László"

Hogy az a.....

www.origo.hu/itthon/20121211-a-kormany-tervei-a-keretszamcsokkentes-miatt-tunteto-diakok-lecsillapitasara.html
@GeoCracker: Most elválik a szar a májtól.
BAJNAI monnyon le ! BAJNAI monnyon le ! BAJNAI monnyon le ! BAJNAI monnyon le ! BAJNAI monnyon le ! BAJNAI monnyon le !

Bajnai takaroggy ! bajnai takaroggy ! Bajnai takaroggy ! bajnai takaroggy ! Bajnai takaroggy ! bajnai takaroggy ! Bajnai takaroggy ! bajnai takaroggy ! Bajnai takaroggy ! bajnai takaroggy !
A röghöz kötés azonnali eltörlését követeli egy hozzászóló, óriási ovációt kap.
Egyetemi autonómia, beleértve a gazdasági autonómia sérthetetlenségét követeljük - vastaps.
Egy perccel ezelőtt úgy döntöttek, hogy ma este plénumot tartanak. Ez azt jelenti, hogy a plénum döntéseit érvényesnek tartják magukra.

Nesze neked, höok!

Most egy középiskolás beszél.
Csütörtökön háromkor a középiskolások tartanak tüntetést Pécsen. Nagy ováció.
Na nosmé télleg elöntött a takony, így ezzel búcsúzom mára.

egy kis marokkói édesség:

www.trekearth.com/workshops/1274871/photo184161.htm
www.trekearth.com/gallery/Africa/Morocco////photo1274871.htm

A másodiknál nem rosszra gondolni:-)
Javaslat: mutassuk meg az utcán, mire vagyunk képesek. Fülsiketítő ováció.

A felszólaló szerint nem kell plénum, nem kell jegyzőkönyv.
Menjünk ki! Menjünk ki! Ütemes kiabálás és taps.

Nem szavaznak a tegnapi öt pontról, sikerült elterelni a figyelmet.

Provokátor?
@épészmérnök: el de a Kövérjét mellőzném. Egészségtelen
Közbekiabálnak, helyesbít. El fogják fogadni az öt pontot (a hatodikról, a szolidaritásról nem beszélnek), és el fogják vinni a polgármesternek.

Hozzászólások:
Meg kell beszélni az öt pontot a plénum keretei között.

Folyik a játék az indulatokkal, a provó a "formalitások" ellen hangolta a résztvevőket.

Újabb hozzászóló hosszabb távú tervet akar.

Időkorlátra figyelmeztet valaki, egy másvalaki csúnyát mond a plénumra.

Periklészre hivatkozik valaki, félbeszakítják.

Jön egy demagóg: kevesebbek vagyunk, mint a pestiek? Ki az utcára! A plénum erről szavazzon!
Gyerekek, most őszintén...
A hülyeség az meddig fokozható? :D
Kémkeselyűűű... ŐŐőőőőő... :D

index.hu/kulfold/2012/12/11/izraeli_kemkeselyut_lottek_le_szudanban/
Pécs.

Két álláspont csap össze, azoké, akik meg akarják tárgyalni az öt plusz egy pontot, tiszteletben tartva a közösen elfogadott szabályokat, és azok, akik rohannának ki az utcára, és formalitásnak tartják a jegyzőkönyvezést és a rendes szavazást.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

OFF

Bocsi Boli de ha jól tudom Dec. 10-én volt híres rokonodnak 122. születési évfordulója. Penivel egy kicsit elakadtunk, hogy pontosan milyen rokonságban állsz vele?? Segítesz tisztázni a dolgot?? :)

ON
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
A második gasztro-merényleted az nagyon rendben van, a problémát mindösszesen az jelentheti ebben az esetben, hogy rossz helyre címezted.
Evvel a kanári adaggal nem igen tudok mit kezdeni, ha volnál oly szíves mennyiségi étkekről készült photókat prezentálni... hálás lennék-:)))

Amúgy rendkívül gonosz pali vagy Te is baszd meg, először behozod ide csiriptamikát, hadd ürüljön a gyomrom alul-fölül, aztán meg zabáltatsz. Kinek dolgozol??

Francba már evvel a sok belső ellenséggel itten.
@épészmérnök:

Kövér egy ostoba tök. Ez érdekes ebből:

"A tandíj - még ha tagadjuk vagy másképp nevezzük is - egyértelműen kormánybuktató szimbólum: közvetlenül ugyan csak a hallgatókat és családjaikat érinti, de könnyen ráülnek az indulathullámra azok is, akik más okok miatt elégedetlenek, és ha nem csendesítjük el időben, már nem lehet megállítani"
Pécs:
még mindig semmire sem jutottak hat óra óta, a közönség nagy része elment.
@Knósszosz: Bocs az OFF-ért de ha szereted az F-15-t akkor ez tuti bejön majd.:) Főleg a PDF doksikat ajánlom a figyelmedbe a cikk alján.

htka.hu/2012/12/04/mcdonnell-douglas-f-15-eagle/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem ünnepeljük, még mielőtt arra gondolnál.
A család vasmegyei, evangélikus ágából származom, akit katolikusnak kereszteltek, mert evangélikus édesapám csak úgy vehette le katolikus édesanyámat, ha ezt megígérik, a zegyház... NEM RÖHÖG!!! :))

"1368. március 15:

A vasvári káptalan jelenti I. Lajos királynak, hogy Bubek István országbíró ítéletlevele alapján Mileki Pál fiait beiktatta Milek és Bárdostelke birtokába.

1376. március 10:

A vasvári káptalan előtt Mileki Miklós 2 márkáért lipárti birtokrészét elzálogosítja Bárdosi Gergely fia Miklósnak.

1412. december 6.

A győri káptalan a Bárdosi János és mások által a vasvári káptalan lipárti jobbágyain elkövetett hatalmaskodások ügyében vizsgálatot tart.

1429. november 15. Vasvár:

Zsigmond király előtt néhai Mileki Miklós leánya Balkó a maga és fivére András nevében tiltakozik amiatt, hogy a koltai nemesek és Mileki Bárdos János elfoglalják a mileki birtokot.

Ezidőtájt a család Bárdoson - ma Bozzai településrésze - Szombathely közelében él.

A XVII. századra már a vármegye több településén élnek a család egyes tagjai és kialakulnak a családfa különböző ágai."

bardossy.hu/
Az eltávozottak a Széchenyi tér felé haladnak. Sikerült a provóknak kettészakítani a diákságot, és súlytalanítani a követeléseket...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az unokatestvérem katolikus pap...
A családban elég sűrűn előforduló "foglalkozás"...
Püspökök, meg hasonlók is... :)
@Knósszosz:
Valami mókusriasztótok nincs?
Kéne...
:D
@épészmérnök: Látod, egy Vörös Danny nélkül nem is olyan egyszerű...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A mókus huncut állat, és nagyon okos. Én Knósszosz helyében nem húznék vele ujjat:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Huncut????
Én genyónak nevezném!
Fabiussal együtt!
:D
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Du. 6 óra körüli írásod minden szavával egyetértek, 2006-ban szándékosan verette meg a tömeget Orbán.
@épészmérnök: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Közel nem biztos, hogy provokáció vagy szalámi volt. Szerintem egy jó moderátor hiányzott aki képes lett volna az egyensúlyt megteremteni a tárgyalni akarók és az erőt demonstrálni szándékozók között.

Egy határozott, gyors, pörgős pontelfogadással meglehetett volna mindkét fél akarata.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @épészmérnök:
A Narancsbolsevik Párt és annak beépített seggnyaloncai mindent megtesznek, hogy a lendületet fékezzék, a káoszt fokozzák.
Ez nem is volt kérdéses. A gyerekeket könnyű megvezetni... :(
@Knósszosz: Ja és ezt mutattam már?? Tuti behalsz tőle. :)

Szóval ez lesz az eredmény, ha egy mérnök csapat vodkázás közben tervez...

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/18888_10151203861819760_630640543_n.jpg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A család katolikus ágának egy tagja.
Én az evangélikus ágból származom. :)
Anno az 1770-es években válik szét a családfa.
Mert?
@épészmérnök:
na mit mondtam? ha a diákok nem HÖOK-talanítják magukat azonnal és véglegesen akkor kifárasztják őket és az egész szétesik nincs kitartásuk?

és nem értik, hogymit is kellene csinálni a provokátorok meg már meg is vannak fizetve

a többi idő kérdése

szét lesz ez is baszva

de a bukást már nem ússzák meg

brühühühühü

és miért a Bajnai menjen?
@Fabius:
Látszik, hogy neked nem linkelték be a Jobbik ifjusági tagozata belső levelezését a fácsén, pont ez volt megbeszélve, hogy közbekiabálásokkal és hasonlókkal ellehetetlenítik a lázongásokat, hogy az élükre állhassanak.
@rodeo36:
Manapság?
Orbanisztánban???
Miért ne!
Ezt sem érteni... Komolyan!!!
Bazz... innod kéne, mert így nem bírod a lépést tartani! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát csak az évforduló miatt és azt hittem közelebbi rokonságban vagytok. :)
@Farkasokkal táncoló:
Az a régi szép komancs technika...

Amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére! :DD

Oszt müxik...? :(
Mnya lássuk:
@is: Az még rosszabb. Állítólag a szocik ott tévedtek, hogy nem állították le. De szerintem ez már öngerjesztő folyamattá vált.
@Bakter: Pontosan mindig ezt mondom én is, mikor csatornák között szörfölök:D
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: nekem most ezzel kell együtt élnem.:D A billentyűzete ami igazán kiborít. De az totál:D
Amúny szerinted van farka?! Valami humanoid hibrid lehet. Más nem, az tuti.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem azt mondtam, hogy nem felmenő, hanem azt, hogy nem olyan, akire büszke lenne. A kettő nem ugyanaz.
@sortelen: valóban sokat fogunk vitázni és töprengeni. De azért abban a mondásban is van valami, hogy nincs olyan hogy egy hibát többször követünk el. Elsőre hiba, másodjára választás. Az az 52% egy része eleve leszarta az egészet, a másik pedig mindig ugyanolyan rossz döntést ismételgetett. De persze nem ő a hibás, hanem a rendszer.
@Farkasokkal táncoló: Naná, hogy direkte. Túrórudiforradalom, bahhh! Köpnék már le magukat!
Sokat elmond, hogy Horn ( Bokros csomag ) és Bajnai ( válságkezelés ) teljesítményét tartják legjobbnak. Lehet, mégis csak felelős kormányzással lehet újból választást nyerni? Koronaúsztatás, uszítás, osztogatás, fosztogatás, ígérgetés nem játszik.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Reverzálist adtak. Orvbűnék is így házasodhattak ugyebár. Most te Gábriel előtt igazolod a mit is? Hogy mennyire vagy magyar? Ő dönti el? Vagy mi van?

Mentek be az utcájába, de ha nektek ez kell...
@Farkasokkal táncoló: Ennyire hülyék a fiatalok? Akkor meg is érdemlik, bocs. Ha ez nekik nem jön le, mi a Jobbik, mit akar és kinek az érdekében,. akkor ennyi és bambi.

Na amúgy megint helyzet van a Kunigundába, mert lejár éjfélkor az útfoglalási engedélyük és nem akarják kiadni újra a rendőrök. Tömeget kéne produkálni éjfél körül - tudom, hogy innen nem megy ki senki, de hátha olvassa valaki és mégis úgy dönt, hogy segít nekik. Na szóltam, uff.

Ha a Jobbik bebaszhat a diáktüntetésnek, akkor az annyit ért.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Nem láttad Csacsicska képeit erről? Ő Amerikában él, de akkor itthon volt és egy ottani ablakból kockáról kockára fotózta a dolgot. hát nem az volt, amit mantráznak az LMP-től Morvaiig.

De kell a hazugság Gyurcsány gyalulni azóta is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Én kibírom... :)
Nem szégyenlem, ha arra gondolsz.
Az én családi ágam volt a rebellis mindig a lázadó, a kuruc, a hagyomány szerint az, akik megjárták Kufsteint is, mert a magyar szabadság mellett harcoltak - a katolikus egyház nem volt annyira szabadságpárti...
Voltunk zsoldosok a harmincéves háborúban is, a kalandvágy lehet, hogy onnan van...
Bárdossy nagyapám huszár volt, '36-ig, majd smasszer, Kőhidán, '54-ig. :))
@a szív fészkei:

én most itt dühöngök, leszalámizzák a diákokat nincs egy érett felnőtt aki tényleg vezetné őket?

szégyen

de kapkodnak a rohadtak holnapig lesz idejük akkor lesz kormányülés képzeld micsoda égés náluk

brühühühühü

hagyd ezeket a hülyéket akkor sem hisznek ha látnak mint hitetlen Tamás Jézus sebeivel
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nincs dicsekedni valóm vele, nem is lehet, de nem is kell semmiért nekem és a családomnak sem szégyenkeznie!
Mi is, én is csak a magunk, magam tetteiért felelünk!

Amúgy ha engem kérdezel, Bárdossy Lászlóval elvitették a balhét - a kis sunyi Horthy, aki rokonnak számított.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

súgd má' ide a fülembe te most mit akarsz és kinek dolgozol?

addig amíg finom vagyok és nőies

brühühühühü

teljesen átlátszó a szereped...egész jól meg lehet élni belőle, ugye több mint 30 ezüst naponta?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Boli kibaszott nagy csalódás léssz ha így folytatod

brühühühü
@a szív fészkei:
Nem, nem kívánom!
MAGYAR szerintem mindenki, Te, Gábris, mindegyikünk, aki magyarnak vallja magát és magyarul beszél.
Aki bárkinek ezt a jogát kétségbe meri vonni, az az én szememben kiiratkozik az EMBER kategóriából...

@rodeo36:
Majd iszom... :O)
@épészmérnök:

"20:10 Pintér Mihály felolvasta az öt pontot, mindenki nagyon örült neki. Utána Zag Gábor azt emelte ki, hogy a kormánynak ez a lépése Pécset, és az egész régiót ellehetetlenítheti. Közben elkezdett szakadni a hó."

20:17 Az 5+1 pontot elhelyezte Zag Gábor EHÖK elnök a városháza ajtaján, néhányan be akartak menni körülnézni, de lebeszélték róla őket.

20:18 Zúg a "GYERTEK KI" kezd börleszkbe fordulni a demonstráció, mert tényleg csak a portás van bent és nem mutat hajlandóságot, hogy kimenjen."

Jól működtek a provokátorok... a "plénum" az egyetemen illegitimmé vált, miután a többség kizúdult az utcára, az utcai demonstráció meg...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Mi is, én is csak a magunk, magam tetteiért felelünk!"

Ez egyértelmű és nem is vitatom. Igazából az évfordulója miatt jutott eszembe no meg azért mert beleolvasgattam ebbe.

"Százhuszonegy éve, 1890. december 10-én született Szombathelyen Bárdossy László, aki miniszterelnökként, diplomataként, történészként egyaránt az antibolsevista magyar politika egyik szimbólumemberéré vált. Aki az őt „háborús bűnös”-ként golyó általi halálra ítélő, a budapesti Zeneakadémia épületében székelő „Népbíróság” fedőnevű vérbíróságot nemcsak közismert klasszikus műveltségével, hanem spártai jellemével is halálos zavarba hozta, ugyanis nem kért kegyelmet!

1946. január 10-én hajnalban, a Markó utcai fegyház udvarán dördült el a golyó. Bekötetlen szemmel, emelt fővel állt gyilkosai elé. A sortűz előtt felpillantott az égre, magasba emelte mindkét kezét és így kiáltott: „Uram, szabadítsd meg az országot ezektől a banditáktól!” A korzókról ismert jelenlévő közönség aztán az őt feloldozó pap (Werner Alajos atya) fejvesztését is követelte.

Születésnapján egy rendhagyó dokumentummal fejezzük ki iránta való tiszteletünket. Nemzeti mozgalmaknak, egyesületeknek gyakran volt előadója, így az Egyesült Keresztény Nemzeti Ligának, amelynek gondozásában 1943-ban jelent meg tizennyolc beszéde Magyar sors – magyar feladat címmel (1945-ben persze azonnal felkerült „A fasiszta, szovjetellenes, antidemokratikus sajtótermékek 1. számú jegyzéké”-re), melyeknek jogi, történelmi, bölcseleti igazságokban bővelkedő, testamentumaként ható gondolatait fontuk csokorba."
@Fabius:
bármi oka is van (több mint 30 ezüst!!!!!!!!!!) a mozgalom és az eredmény halála

győzött a vezérló, vagy:

Iránymutató Fénylő Csillagotok

brühühühühü

és háziszárnyas már kavarja is a szart hogy habzik bizonyos hogy ügyes fizetett troll, lefogadom veled akármibe
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ezt megint valamelyik náci oldalról sikerül szerezned?
Ha jól tudom elhatárolódik a család tőlük:
"A közelmúltban az írott és elektronikus médiában is megjelent, hogy Szombathelyen, a Bárdossy család Szent Márton úti temetőben lévő sírjánál a magukat Bárdossy László Emléktársaságnak nevező személyek megemlékezést tartanak.

A megemlékezés ürügye Bárdossy László születésének évfordulója. Az első ilyen eseményre tavaly, a másodikra ez év december 11-én került sor.

Ezzel kapcsolatosan a következőket kívánom leszögezni:

Nevezett társaság tagjai semmilyen engedélyt vagy hozzájárulást nem kértek a Bárdossy család egyetlen tagjától sem, hogy a sírnál beszédeket, demonstrációt egyebeket tartsanak.

Az interneten megjelent fényképeken a magukat Magyar Nemzeti Arcvonalnak nevező, nyíltan hungarista szervezet tagjai is megjelentek, önkényuralmi jelvényekkel egyetemben.

Az ilyen külsőségekkel és tartalommal bíró események, valótlan tartalmú közlemények bemocskolják Bárdossy László emlékét és sértik a család kegyeleti jogait!

Felszólítjuk ezen események résztvevőit, szervezőit, hogy a továbbiakban tartózkodjanak a jogsértéstől!"

A nácik NEM KÍVÁNATOSAK!
Nekem sem...
Befejeztem.
@rodeo36: Miért te kinek dolgozol?? Gondolom a saját meggyőződéseidnek, ugyanúgy, ahogy itt mindenki. Nem kell többet belelátni senkibe. Mindnyájan emberek vagyunk. Egyébként már sokszor leírtam, hogy nem ebből élek, ahogy gondolom te sem. :)
@rodeo36:

Várd ki a végét. Ha holnap elbénázzák a 4 órás tüntetést, meg a többi lépést, akkor ráérsz még elsiratni ezt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Dehogy náci oldalról. Épp az előbb írtam, hogy 1943-ban jelent meg tizennyolc beszéde Magyar sors – magyar feladat címmel. :)
@rodeo36: mivel én nácikkal nem tárgyalok, ezért időtlen idők óta tahótlanítottam G-t.
Most valamit a diákokkal kapcsolatban kavar, vagy csak a szokásos?
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Szerintem azért a holnapi buli össze fog állni!
Persze lesznek itt még ötletek, hogy hogyan osszák meg őket, de azért bízok benne, ütős lesz!
Piktoréknak azért már ott a csoki a gatyóban, a képviselők szája széle is beremeg... :D
"Ellentétben az Orbán Viktor miniszterelnök válaszlevelében foglaltakkal, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája nem kapott előzetes tájékoztatást a Kormány keretszám-csökkentéssel kapcsolatos elképzeléseiről, az önköltséges hallgatók ilyen mértékű arányáról, a Diákhitel 2. ilyen formában és mértékben történő bevezetéséről."

No most, mivel az univerzum alaptörvényeiben rögzített tényként kell tekinteni, miszerint OrbáN ViktoR ÚR sohasem mondott még valótlanságot életében, csak az lehet a függvény megfejtése, hogy a diákság hazudik. Mert a diákság az olyan, hogy folyton hazudik, meg puskázik és néha még lóg is az óráról. És főleg büdös a szája sok taurinos energiaitaltól.
Itt a vége:

20:21 Zag (EHÖK-elnök) akár reggelig is ott várna a városatyákra

20:25 A portás átvette a paksamétát, elköszöntek a hallgatói szervezetek vezetői, vége a spontán demonstrációnak. Azt ígérték, hogy folytatják a tiltakozó akcióikat.

www.pecsistop.hu/regio/elo-kozvetites-a-pecsi-egyetemi-forumrol/1106590/

Meglátjuk - mondta a vak ember...
@a szív fészkei:

"Ha a Jobbik bebaszhat a diáktüntetésnek, akkor az annyit ért."

+1

Remélem, nem így lesz. De nem is a Jobbik lesz talán a legveszélyesebb, hanem a HÖOK mint kettősügynök, meg a szervezetlenség.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: behúzott a csőbe, kihasznált az álnemzetis nyilas propagandára, pont úgy mint délután a zsidó viccel, meg egyéb kétértelmű utalásokkal, meg az álságos kereszténységével
@épészmérnök:
MOst éppen Bárdossyt élteti. Nem hagyja abba. Felfedezte, hogy van itt egy rokona. Nekem is van olyan rokonom akit amúgy leköpök, de vannak akiknek nagyember, de majd hülye leszek elárulni ki az.
Nincsen menekülés ezek elől, mert valaki mindig szóbaáll velük... :-(((
@épészmérnök:
igen, a diákokkal kapcsolatban, hogy a lömpöpö meg a hülye diákok és ...persze mindez a jobbikos web-ről linkelve a tökeim tele vannak a linkjeivel olyan linkek mint a háziszárnyas

most nem válaszol, mert rákérdeztem, hogy mennyi az annyi?

brühühühühü

jön basztatni majd eloson a két szarközött a fűben
@Kowalski, helyzetjelentést!: Miért azok a fiatalok akik mondjuk jobbik szimpatizánsok már nem is számítanak diáknak vagy embernek??? :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Csak nem megint kajával kínoztak?! Neked van ásód, ne hagyd magad!:D
@a szív fészkei: :) Köszöni szépen, és hasonlót kíván velem együtt:D
@épészmérnök:

itt van...30 ezüst+ naponta

Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu 2012.12.11. 20:49:02
@épészmérnök: Röhög a vakbelem. :)

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Miért nem lep meg?!
@rodeo36: Megint hülyeséget beszélsz, hiszen épp az előbb válaszoltam. :)

Brühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

van az a píííííííz? hé? 30 kauri vagy ezüstöcske bugyellárisban

kis bérkiegészítés?

Judas Iskarióth és a vének brühühühühühü

szegény Jézus jesszusmária
@Farkasokkal táncoló: Ja hogy a szólásszabadság meg a tolerancia ilyenkor smafu??? Pedig már kezdtem elhinni, hogy ez fontos nektek. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

tehát kis bérkiegészítésecske 30 ezüstöcske bugyellárisban

főállásban ezt sem tudnád

és a vének hogyan jattolnak? ügyesek mi? tiara meg a kipa együtt a turullal mind a fejeden és vaskalap

brühühühühü

jó válaszaid vannak
Egy város, ahol némák maradnak a hallgatók

A Kaposvári Egyetem hallgatói önkormányzata nem vesz részt a szerda délutáni budapesti diákdemonstráción, s több vidéki várossal ellentétben a somogyi megyeszékhelyen tiltakozást sem szerveznek az egyetemisták - számolt be a sonline.hu.
orbán a hibás...

ki a felelős? ... CSAK-A-FIDES !!!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

hatalmas szerencse az "ember" gyűjtőfogalom....mindenféle belefér...

meggyőzőttnek lenni és meggyőződöttnek lenni az kétféle tepsi pogácsa és turul meg a csákó

brühühühühü

föl föl ti rabjai a Földnek föl föl te éhes jobbikos...30 ezüst és a puszi...és túrkálsz is a tálban kéz előtt?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Engem?
Max. magát égeti... :)
Én nem vallok "bizonyos" nézeteket.
Meggyőzni sem lehet, fafejűbb vagyok. :)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Jájj, hiába írta Ady:
Minden a Sorsé, szeressétek,
Őt is, a vad, geszti bolondot,
A gyujtogató, csóvás embert,
Úrnak, magyarnak egyként rongyot.
Mert ő is az Idők kiküldöttje
S gyujtogat, hogy hadd hamvadjon össze
Hunnia úri trágyadombja,
Ez a világnak nem közösse.
@rodeo36: Jajj hagyjad már. Te sem kapsz pénzt mondjuk az amcsinépszavától. :)
@Deathstick:

"Sohasem szabad hülyének nézni a választókat, de egy pillanatra sem szabad elfelejteni, hogy azok."

brühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jól mondja Boli. Szó sincs csőbehúzásról meg hasonlókról. Viszont nagyfokú paranoia pld. nálad is elég rendesen jelen van. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Rendesen be van szorulva Kaposváron a helyi diák "képviselet" a narancskomcsi elvtársak seggébe!
Amúgy nálunk is. :(

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A másik rágcsálós fazon?
Egy kis mocsok! Zabával szórakozik!
Hát emb... izé, mókus az ilyen??? :)
@rodeo36: "tiara meg a kipa együtt a turullal mind a fejeden és vaskalap"

Hát nálam a tiara meg a kipa tuti, hogy nem jár kéz a kézben. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én itt mentségeket keresek nekik, ami hihető is. Igazán értékelhetnéd.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mert mindig hagyod magad felcukkolni.:D Ezért most nem mondom el, hogy pizzát ettünk és egész mogyorós csokit vacsiztunk...:D
(Főleg) Rodeo figyelmébe:

www.facebook.com/photo.php?v=10151279562307432&set=vb.759907431&type=2&theater

A reciklált szimfonikus zenekar. Érdemes megnézni a filmet, elképesztő sztori.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

honnan tudod? tele vannak zsével a sok zsidó meg karvalytöke és a heréik meg a bankárok és a többi náci sympatizáns

csak úgy őmlik

brühühühühü
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Megvesztegetett a rágcsáló?
Lecsokizott, a mogyorójával?
:DD
Pizza jöhet - egy kis vörös borral...
Mogyi csoki jöhet - az a kis stiklis rágcsálósfajta meg irigykedjen!
Dögüljön meg a másik MÓKUSA!
:))
Az új Nat a köznevelés feladatát az erkölcsi értékek hangsúlyozása mellett a műveltség
közvetítésében, a tanuláshoz és a munkához szükséges készségek, képességek, ismeretek,
attitűdök együttes fejlesztésében, a nemzeti és társadalmi összetartozás megerősítésében
jelöli meg. Az alaptanterv kiemelt fejlesztési területei, illetve nevelési céljai a teljes iskolai
nevelési-oktatási folyamat közös értékeit jelenítik meg. E területek közül kiemelhető az
Erkölcsi nevelés; a Nemzeti öntudat, hazafias nevelés; az Állampolgárságra, demokráciára nevelés;
Az önismeret és a társas kultúra fejlesztése; A családi életre nevelés; A testi és lelki egészségre

írta Róza asszony a pedagógiai szemlében 2012 1-2
nevelés, valamint a Felelősségvállalás másokért, önkéntesség.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem vesztegettek meg... haneeem, a tesó kapta névnapjára. Én is adtam neki csokit, de azt mondta fél 10-kor már késő csokit enni. Milyen gyerek az ilyen?!
@Habakuk999: Családi életre nevelés?! Milyen lesz az? Kislányoknak '50-es évekbeli háziasszonyokat mutogatnak?! Beteges banda. De jó, hogy nincs gyerekem, most bajban lennék az oktatását illetően.
Ez amúgy igaz lehet?
nepszava.com/2012/12/magyarorszag/alaptorvenyellenes-a-hittani-listazas.html
@Habakuk999:
Ez... tényleg...olyan szép...
Akár SSteffyke is írhatta volna! :)
Amúgy a Berci Team újabb bejegyzést követett el az izéke oldalán!
Én meg ott trollkodom... :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: valoban van paranoidsagom, igaz nemi alappal es foleg a kedvenceid miatt, de ha mar en igy bavallaltam magam, most te jossz, neked mi vagyik ottan melyen benned, es a korabbi sablonokat hanyagoljuk ha lehet
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ha látod a TESÓDAT, "CSÓKULTATOM" NEVE napja alkalmából! :))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Én megoldom a hazai kisbanyekkel!
Hidd el, nem az a háziasszony típus lesz - olyan kis cinikus dög tud már lenni, hogy ihajjjjjjj!
Ráadásul beszól, ez simán, 2 perc után bárkinek! :D
Négyben a magyar lányok az EB-n! :-D

Örömjáték, magabiztos győzelem a románok ellen.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: gaz galad, cseszteted azt a szerencsetlen egyugyut ;)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
most irigyellek ezen alapotodert, harozsa amokfutasat lassan nem tudja kezelni az agyam biztonsagi szelepe
@épészmérnök:

keresd meg Yo Yo Ma siteáját és külld el neki is

nagyon köszönöm, meggyőződésem, hogy aki önmagában hordozza emberségét attól azt senki soha azt el nem tudja venni és olyan erős mint a Baobab fa amely az örök élet jelképe és neve is az pontosan

pontosan ezért retteg minden diktátor és más tetvek a kultúrától és annak képviselőitől, egy Heller Ágnes aki 32 kiló és 4000 éves nagyobb veszély egy a Mi Fényességes Kituggyamijafaszunknak mint egy F16 -os és egy tankhadsereg meg a tengerészgyalogosok

egy Lukács györgy aki leírta pontosan mi lesz akkor ha a Kedves Vezető (bármilyen human formában) életre kel...egy Hofi akkora veszély volt rá mint a Sandy az USA-ra

brühühühühü

elkúldtem Yo Yo Ma-nak
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Lökött, ékezet nélküli!
Lusta DISZNÓ!!!
Én is lehetek genya!
Csak régi Piktorka idézetekkel bombázom.
Szelíd vagyok és szobatiszta! :))
@Fabius: Ez még mindig itt rongál? Szegény hülye. Ő nagyon büszke a krisztinavárosi úriemberi létére - ahogy Tótára írta anno. Nos, onnan hullattak lelkes polgárok a bevonuló németek 44 októberében virágesőt.
@rodeo36:
Ez így van!
Hellertől nagyon befostak, rendesen alázni is tudja őket, több klasszissal jobb náluk!
Én imádom a nőt, szenzációs a dumája!!! :D
Ecceri narancsbolsi honnan is értené???
@rodeo36: HAgyd. Nézd ezt:[..]"
„Zűrzavar a weimari költőnap körül. Ki »reprezentálta« hát a költők hazáját, hazámat? Újabb újsághír. »A Harmadik Birodalom ez év október 31-én is megrendezte a weimari költőnapot, amelyen Közép- és Kelet-Európa tizenegy nemzetének meghívott költői is részt vettek. A magyar irodalmat a költőnapon Nyírő József erdélyi író reprezentálta. Nyírő az UFA számára többek között a következőket mondotta: „Ezekben a napokban a szellemi Európa születik újjá. Boldog vagyok és boldog a magyar irodalom, hogy ebben a szellemi felépítésben szintén részt vehet. Szép képet láttam éppen az előbb a templomban, amint Luther rámutat a bibliának arra a mondására, hogy a vér megtisztít minket. A vér megtisztítja Európát. Európa népei a békének, a léleknek és az új szellemiségnek a jegyében összefognak és egymásra találnak. Teljes szívvel, teljes lélekkel akarjuk ezt a munkaközösséget vállalni. Éljen Hitler Adolf! Éljen Németország! Éljen a német írótársadalom!”« Most, hogy másolom az újsághírt (Hétfő reggel nov. 3.) már csak tűnődöm… Véletlen-é, hogy egyetlen sora nincs a polcomon? Még antológiában sem. Gatyába kötve sem…”

(Radnóti Miklós: Napló. Magvető, 1989, részlet, 197. oldal. 1941. nov. 3.)"

Ezzel kurvára leírta ezt a mai softnáci érát, nem? A zseni az zseni.
Bekeményítenek a corvinusosok

A Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói is csatlakoznak a HÖOK által szerdára szervezett demonstrációhoz, hogy tiltakozzanak a keretszámok drasztikus változásai ellen - derül ki Kiss Dávid HÖK-elnök Facebook-üzenetéből.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Idefigyelj, Te írigy kutya!
Ha mocsok, mint eposzi jelző rajtam marad, meglásd:
1. Vérengzeni kezdek
2. Agyonterrorizállak a Michelin csillagos brüsszeli étteremben készült sült kacsamellemmel, mega vaniliás brülé, valamit a vasfazekas kagylóleves látványával:-)
ezt pedig Vámos Tibor ugyanott:

ha már van jobbikos link, hadd legyen a témába vágó is:

Amikor a történelem hosszú menete párhuzamosan haladt a képzési idők növekedésével,
hiszen az elsajátítandó ismeretek ennél is sokkal gyorsabban nőttek, a világban páratlan
módon rövidítik a kötelező iskolai életet.
Amikor naponta érezzük a technikai viszonyok alig követhető gyors változását és annak
átalakító hatását az életvitel, a tudományok korábban ezektől elszigetelt, legtávolabbi területeire,
az oktatást le kívánják szűkíteni a ma és a tegnap ismereteinek bemagolására.
A teljes élet során folytatandó tanulásra való szellemi, pszichikai és készségbeli felkészítés
helyett bezárják a fiatal agyakat a kritikus nyitottság és változásra képesítő alapmagatartások
és alapigények elől.
Amikor a társadalom szétágazásának veszélyét érzi a világ minden felelős szervezete,
a hazai szétválást igyekeznek továbbplántálni az elérhető oktatás elzárásával a többség
számára. Erre a többségre pedig igyekeznek részben avitt eszmerendszerekből szőtt, kötelező
egyenruhát húzni, hogy alámerülő világuk engedelmes csatlósaiként statisztáljanak.
A kérdés a véleménycserék során egyre keményebben tört fel. Mit tehetünk, látva mindezt?
A konklúzió kettős volt: valamennyiünk feladata, hogy egyenként is megvilágítva magyarázzuk
az elérhetőknek mindazt, amit itt és máshol mi megértünk.
Minél többen lesznek ilyenek, annál nagyobb lesz a hatás, a való szükségletek nyomása.
A másik következtetés még tovább megy: az elkerülhetetlen váltás felkészült programokat
kell, hogy találjon. A felmerült és itt is felsorolt nagy problémák sokfajta és sok módon
mérlegelt, változatosan alkalmazott, de gyakorolható válaszokat várnak. El kell kerülnünk,
hogy a bonyolultság világát improvizálásokkal igyekezzenek megközelíteni.
Mindez nagyon sok, felelősségteljes és szakmailag erős munkát követel, már ma
@a szív fészkei:
Áder: mégis egyek vagyunk, magyarok

Áder János magyarországi egyházi vezetőkkel találkozott, ahol a karácsony csodájáról beszélt.

hvg.hu/itthon/20121211_ader
Ez olyan megható... :))
Utána egy őzikét és egy kiskutyát is megsimogatott!
Bazz, ezek tényleg olyan kretén balfaszok, amilyennek kinéznek!

"A Neturei Karta elnevezésű anticionista zsidó szervezet rabbijaival tárgyalt hétfőnVona Gábor, a Jobbik elnöke. Erről saját Facebook oldalán számolt be az ellenzéki politikus.

A megbeszélésen a pártelnökön kívül részt vett Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselője és ifj. Hegedűs Lóránt református lelkész is. Vona Gábor bejegyzése szerint "miközben az egész világsajtó arról cikkez, hogy a Jobbik náci és antiszemita, eközben zsidó rabbikkal tárgyaltunk, és közösen értettünk egyet abban, hogy a világra nagyon komoly veszélyt jelent a cionizmus, annak erőszakossága és a népek közötti békétlenség szítása".

index.hu/belfold/2012/12/11/anticionista_rabbikkal_targyalt_vona_gabor/

Remélem egy kipával és egy Tórával meglepték...
Lehet, hogy együtt is Hanukáztak???
Csurka szerint... :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: /0-es vekbeli háziasszony nem is nagyonvolt, melózni kellett a pár hetes gyerek mellől is menni, mint a pinty, bebaszva a picit a bölcsibe. Akkoriban voltak traktorista, meg zetorosnők. Meg a Füttyös kalauznő.fngaleria.hir24.hu/files/404/017/000/17404/17404_157065_500x300.jpg Orvbűn és Kerényi ízlése.

Akkor hajszolódtak a nők, mint az állat. Nem volt édibédi amerikai kertvárosi lét tupírkával.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :D Ugye most nem akarod hogy sajnáljalak?!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezért is jó, hogy időnként kicsit keveset szörfölök híroldalakon.:D
@a szív fészkei: Pedig azt fogják nyomni ezerrel. Az amcsi ideális asszonka. Vigyorogva süt-főz- mindig tip-top.:S
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Há, jöhetett volna a sakter, oszt a kezébe adhatta volna az előbőrét a nagy összeborulás örömére.
jav: 50-es évekbeli@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mert vannak vérhülye fasz zsidók is. Örülök, hogy sikerült egymást megtalálniuk Vonával.

De a diákmeccsekhez ez most jön hozzá? Mizu a kölykökkel?
@a szív fészkei:
Csak olvastam a zindexen...
Anyánknak (ÓBANYEK) nem kell felhördülni minden hüjjeségemen!
Én már csak ilyen csapongó lélek vagyok! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: bakker a szeljobb az szeljobb, meg ha zsido is ;)
amugy en is olvastam, de nem linkeltem, mert az ideologistak ugy is lecsapnak sajatjogon ra, minek segitsem az amokukat
@a szív fészkei:
Itt lövetés lesz!! :)
A Vezénylót meghazuttolni?
Hisz ŐŐŐŐŐŐŐŐ sosem hazudott!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem, mindig látszott, hogy mit akar: elmebetegen bármi áron teljhatalmat.
@a szív fészkei:

"Ellentétben az Orbán Viktor miniszterelnök válaszlevelében foglaltakkal, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája nem kapott előzetes tájékoztatást a Kormány keretszám-csökkentéssel kapcsolatos elképzeléseiről, az önköltséges hallgatók ilyen mértékű arányáról, a Diákhitel 2. ilyen formában és mértékben történő bevezetéséről.

Valójában nem történt érdemi egyeztetés a hallgatói szerződést illetően sem: annak bevezetését tényként ismertették, s bár egyet nem értésünket és határozott tiltakozásunkat többször, több módon kifejeztük, kifogásainkat a törvényhozó egyáltalán nem vette figyelembe, közölte kedden délután a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK)."

Még a végin aszondod, hogy a Fényességes Csillagunk HAZUDOTT???
Nem, az nem lehet... :o)
Kommentár nélkül #60: Best of T. Ház '12. 12. 10-11.

“Ha az egyetemisták kinyitnák a fülük, akkor megértenék, hogy mit akar a kormány.” (Hoffmann Rózsa)
"A bankok a nyolcvanas években tovább éltették a kommunista rendszert.” (Szatmáry Kristóf)
“Az energiaszektornak egyáltalán nem volna szabad profitot termelnie.” (Rogán Antal)
“úgynevezett válság” (Z. Kárpát Dániel)
“Amit az új kormány szervez, az nem közmunka, hanem közfoglalkoztatás.” (Tállai András)
“Lehet, hogy nem mindenkinek tetszik a kormány gazdaságpolitikája, de az biztos, hogy a kormány kiszámítható politikát folytat.” (Matolcsy György)
“Minden képviselőtársam pontosan tudja, micsoda eredményt ért el Magyarország az elmúlt két és fél évben.” (Matolcsy)
“Nagyon fontos eredménye a 2013-as költségvetésnek, hogy minden eddigi eredményünket megőrzi, és mellé teszi a beruházási és növekedési fordulatot.” (Matolcsy)
“Költségvetési trükkök százairól nem volt szó, figyeljenek oda minden szóra ebben a kifejezésben!” (Veres János)
“Ez a költségvetés minden tekintetben az ellenkező irányba viszi az országot, mint amilyen az önök idején volt.” (Rogán Gyurcsánynak)
“Nem akarok visszamutogatni, de önök nyolc éven át szedték az adókat.” (Babák Mihály)
“A magyar közoktatás biztonságba kerül a 2013-as költségvetéssel” (Babák)
“Álljon oda a gazdák elé, és mondja azt, hogy nem akar se kiszámíthatóságot, se stabilitást!” (Jakab István Schiffernek arra, hogy az új alkotmánymódosítással bebetonoznák az oligarchák földszerzéseit)
“Schiffer úr, nem egy kicsit túl pesszimista ön? Mert ön mindig betegesen csak ugyanazokat a mondatokat ismételgeti, és már depressziós. Megvizsgáltathatná magát, mert önök csak bírálnak, igaz, csak eljátsszák ellenzéki szerepüket” (Babák)
“Lehet, hogy ezzel a legnagyobb társaságoknak teremtünk helyet? Mert nem ebben állapodtunk meg! Az államé lesznek ezek a földek? Államtitkár úr, csak erre kérek választ” (Ángyán József)
“Itt politikusok vannak a Parlamentben, a politikusoknak pedig a saját álláspontjukkal kell azonosulniuk.” (Budai Gyula)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hagyjatok már Áderrel! Én nem akarok az ő családjához tartozni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: eltevedtel, en nem stefika vagyok, es ez itt nem az o blogja ;)
nem vagyok ennyire genya amugy, ugyes vagy te,
:P
@a szív fészkei:
Ez akkor nem csak nekem volt nyilvánvaló '89 óta??? :((
@Farkasokkal táncoló:

Ezt csak most látom. Ide azzal a belső levelezéssel ha megvan valakinek. Lécci.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
ATOMOT NEKIK!
Mondom én... Legalább napalmot! Könyörgöm!!!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem tudom, igaz-e. Akár az is lehet, bár Vadai megjelenése ebben az ügyben legalábbis óvatosságra int.

Nekem három van, a középső most érettségizik és felvételizik, még gőze, gőzünk sincs, hogy hová.

Elektronikusan dec 31-ig fog megjelenni a felvételi tájékoztató, papíralapon végképp nincs idő a megjelenésére.

Kapkodnak, improvizálnak a barmok.
Ha semmi másért nem is, azért, ahogyan a gyerekekkel bánnak, megérdemelnék, hogy egyenként csapdossák őket nyakszirten egy szívlapáttal.
@a szív fészkei:

mint írtam másnak már ezen a blogon: az ilyen hatalom mint a mai és az amelyikről Radnóti beszél retteg az igaz és tiszta művészettől, és amit nem tud igájába hajtani

és számomra az a győzelem amikor látom hogy a teljes náci vezérkar ájúltan hallgatja Beethoven IX-ét Furtwaengler vezényletével aki nem fogott kezet a gratuláló főemberrel a végén

az igazság mindíg győz...előbb utóbb de fájdalmas látni, hogy emberek nem veszik észre isten bennük van, ha van értékük ehhez ha nincs akkor nemhogy nem istenek hanem még csak emberek sem lehetnek

a nyomorban is van boldogság amikor valamit igazán katartikusan élvezel és ez létezik, ...te is nagyon jól tudod

brühühühühü

ez nekem olyan erőt ad amit senki sohasem tudott elvenni és mindíg felemelkedek mint a főnix mert ez bennem van és én magam vagyok nem kérek rá engedélyt senkitől hogy hogyan és miként legyek...vagyok

és ezt kell megtanítani a fiataloknak
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nézd csinálom a háztartást két lakásban is, az sem méznyalás. Az is kemény meló. (bár nem tűsarkúban, kigalncolva viszem, az igaz.
) Az sem lenézendő. Mindenki választhasson olyat, ami neki megfelel.

NE A RÓZSI MONDJA MEG. Ennyit kérnék.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hat amint latjuk nem csak neked volt, igaz ettol semmivel nem lett jobb senkinek, na meg osszedobok nehany ilyen gumi mondatot, es bekerulok a fenti valogatasba :)
@rodeo36: Épp ezt vették ki pl. a szakmunkások tantervéből. Nem véletlenül.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mi köze Bendegúznak a HaHa-hoz? Semmi.
Mióta "LMP közeli" a HaHa? Semmióta.

Milyen érzés, hogy a bankok közül egyedül a jobboldal extra magyar epigonja, CsányiTéPé Sándor szopatta bírósági elmeszelést érően a devizahiteleseket?

Na, ez haha.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Csak alakul ott valami...:)))
Én a hagyományosat kedvelem.:)
@épészmérnök: Törire jóformán széljobberek mennek és ott a legerősebb Jobbik.
Boli baszod, megjott stefika, ennyire vonzod?
Oto dizajner:
2012.12.11. óta tag.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez Stefi lenne, a Hasznos Lakosság? Beszarás, most műszaki nyomvonalon hasít? És olasz tervezővel, előbb meg románnal? Hát a német ipar kutyafasza már neki? Mi történt?
@a szív fészkei:
a történelem tudomány nem azonos a csillagszemű juhász és a Csaba királyfi bolyongása a Tejúton át meg a turul eljövetele és a szent korona gyalog imádata

brühühühühü

Grimm III?
@Fabius: Ez tényleg az. A szaros magyarbankárkomány lebukott, hogy a kedvence szivatta a legjobban az ügyfelet...
@a szív fészkei: nem tudom, de az biztos hogy az o stilusa es az o nyelvi szerkezetei jelennek meg a fenti kinyilatkoztatasban
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ja, főleg, hogy kinyilatkoztat. De ezeket a jóembereket minek használja fel?
@rodeo36:

Győzött a lófaszt. Ezek egyelőre rutintalan gyerekek, akik most tanulják mi a stájsz. De amit ma még esetleg el lehet velük játszani, azt holnap már nem lehet.

Jó, hogy el nem temetitek őket rögtön.
@Fabius: Maximálisan jó érzés, hogy elmeszelték az OTP-t, hiszen ők is kb. annyira "magyarok" mint a "nemzeti" bank. :)

Egyébként már más bankokat is elmeszeltek, ilyen olyan fokon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ugye?
A kis hamis! Még mindig nem érti meg, hogy én a NŐKET szertem, aBerci féle fiúkáktól kiráz a hidek, max. valami régebbi alu evezőt törnék el a ... homlokukon!
:)
Használtam a trolltartót meg a radírt.

Bocs.
@Pininfarina:

Úgy van! :D

"Magyarország a tudás földje, a magyar észjárás, a találékonyság és a tanulékonyság a legfőbb erőforrásunk. "A romkomcsmák félhomályában merengő diplomásokkal" Dunát lehetett rekeszteni, az eddigi oktatási rendszer tömegével termelte ki a használhatatlan tudású embereket. A felsőoktatás átalakítása épp azt célozza, hogy olyanokat képezzenek, és az állam azokat támogassa, akikre a munkaerőpiacon szükség van. Ezt az irányt a nemzeti konzultáció kérdéseire válaszolók többsége is támogatta. A kiélezett versenyben ezeknek a fiataloknak bizony akár Kínával, Brazíliával és az USA-val szemben is meg kell állni a helyüket, mondta a kormányfő."

index.hu/belfold/2012/06/25/nem_botokat_vagatna_a_jobbik_a_kozmunkasokkal/
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: disgrafia? avagy erzelmi tultolteses zavarodottsag, es nem, nem vagyok genya most sem :)
@Fabius:
GALÁD! Amikor végre élvezném is... :((
Komolyan!
Ide se jövök tö... na jó... nagy duzzogva maradok!
Azért egy kicsit majd trollkodok a Bercijéknél! :))
@épészmérnök: Én is. Csak a reakciókból látom, hogy megint kavar és kavar és kavar és tematizál. Baszott jól, azt meg kell hagyni.

Addig is, míg kiderül, zsétzilálják-e a kölyköket: fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/382025_298834923567755_126308829_n.png
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
MINDIG!
Olyan vagy mint a kávéscsésze! Aljas... ;|
Fabius meg mocsok, elrontja a játékot.
Most mehetek át... :O
FB-ról a képhez: "„Ami pedig a tandíjat illeti: Miniszterelnök Úr, kérem, az nagyon sok gyermek számára és család számára egy felesleges és nehéz teher. Ha egyetértünk abban, hogy az a 2 milliárd forint nem föltétlenül innen kellene, hogy bekerüljön a felsőoktatásba, mert a magyar költségvetés – az előbb csak egyetlen példát említettem, többet is tudnék – tudna segíteni és forrást teremteni erre a 2 milliárd forintra, akkor miért kell, miért kell főiskolát és egyetemet végző diákoknak tandíjat fizetniük?

Én a Fidesz programjában a legfontosabbnak, a szívemhez legközelebb állónak éppen azt érzem, hogy az első diploma megszerzéséig legyen az oktatás ingyenes! Legyen tandíjmentes! Én akkor leszek elégedett bármelyik kormánynak a működésével, hogyha az egyszerű családokból meg faluról származó emberek, ha tehetségesek meg szorgalmasak, akkor ugyanúgy kiemelkedhetnek, mint ahogyan jónéhánynak talán közülünk a sors ezt lehetővé tette. Ez a legfontosabb, ha úgy tetszik, az én részemről a legszemélyesebb elkötelezettségem, amit a következő kormány működése során mindenképpen szeretnénk érvényesíteni. A tandíjat szeptembertől ne kelljen befizetni!

Ezzel azt üzenjük meg Magyarország minden családjának, hogy velük van a kormány. Nem tesz a vállukra felesleges terheket. Igenis akarja, hogy a tehetségesek és a szorgalmasak boldoguljanak. Azt üzenjük meg, hogy a kormány tudja, hogy tehetség, szorgalom és vagyon nem azonos arányban osztattak szét közöttünk. Ezért egy olyan oktatási rendszert kell teremteni, ahol nem a családok vagyoni helyzete szabja meg, hogy kiből mi lesz. Ez a célunk. Szeptembertől nagyon remélem, lesz módunk arra, hogy meg is valósítsuk ezt a célt.”
Orbán Viktor, Horn-Orbán vita, 1998.

Idézheti a kölykök holnap, semmit nem kell tenniük, csak őt idézni.
@a szív fészkei: mongyuk ki... ez a rohat büdös dakota g*ci mindent össze CIGÁNYKODOTT annak érdekében hogy a bűnszervezete a hatalomba kerüjjön...

gebeggyen meg az oszágrontó élősködő fajtájával együtt!
@Fabius: Nem a gyerekeknek kell elzavarni Orbánt. Ekkora felelősséget ne tegyünk a vállukra.
Amit csinálnak, az jó.

Magam részéről támogatom őket, de nem várom, hogy ők oldják meg helyettünk a gondokat.

( Nem pont neked címzem, de itt sokan várják tőlük a forradalmat, fölösleges. )
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Na ne világolj :-))

Az OTP tulajdonosainak 30%-a magyar, 5% ráadásul a magyar állam. Legnagyobb külföldi tulajdonhányada is az itt élő orosz Rahimkulov család kezében van.

Így legyetek kedvesek ezt szemlélni.
@Fabius:

én a gyerekekkel vagyok szívvel lélekkel!!!

ezek a "gyerekek" családanyák és családapák miközben tanúlnak valamit (amit tanítanak nekik) és ez többe kerűl mint amit megér, mert a piac (még a fénylőcsillagvezerürü is) nem ismeri el értékként amit tudnak és ezt nem tudják a "gyerekek"

nem az a kérdés amiről ők vitázni akarnak, megint gumicsont és szétzilálni a soraikat

nem értik, hogy egy olyan rendszerben ahol minden a feje tetején áll három bukfenc után meg egy saltö mortale előtt nem lehet beilleszteni semmilyen oktatási rendszert vagy ha igen az nem fog működni

te ezt tudod remélem de miért nem csinálsz egy blogot erről mert az 5 vagy 5+1 kérédés nem kérdés és a válasz rájuk nem oldja meg a problémát

mint írtam fenntebb? adó, illeték és vámrendszer kell ami transzparens és 2000 évre tervezhetővé tesz mindent és dinamikusan befolyásolja a társadalmi gazdasági mozgásokat (mindegy hány kulcsa van ha csak egy azt könnyebb elveszíteni mint a 12-őt) összekvereik az okot az okotózattal

és ők egyetemisták meg a nemzet jövője?

faiskolai doktorok?

brühühühühü

segíts nekik lécci, jó?
Tényleg, nem olvastam utána még, mekkora összeget jelent a nemtandíj zusammen? És kinek fog menni? Az egyetemnek avagy matolcsynak?
Űdddözzéss a köbön, direkte Hanukkakor kijelentve, (ez nem véletlen, csak szólok ;-DDDD) hvg.hu/itthon/20121211_Semjen_ervenytelen_ELTE_professzorai
@Habakuk999: Ne oldják meg, csak adjanak lökést az eseményeknek és ne üljenek fel hülye provóknak, annyira nem naivak.
@Fabius: Ragyogok! A lányok nagyok voltak.
@Habakuk999:

Én kurvára nem szeretném, ha ez a helyzet forradalomig fajulna. Ezek gyerekek, az enyém is köztük van, és a tiltakozáson meg a magukért kiálláson kívül semmit nem szeretnék tőlük.

Legkevésbé azt, hogy ők próbálják megoldani amit nekünk kell.
@a szív fészkei: nem szamit ok mondak, lezarva es leszarva, etika, vallas, jog, becsulet, mind mind szamukra ismeretlen fogalmak
Peldamutatok es tarsadalom nevelok. Igazi felazsiai elit.
Úgy amúgy a tévések elleni kitudjahonnanszalajtottakkal hajjakendezés és megfélemlítés napi uszkve másfél millába fáj a tévének, vagyis neked, nekem, nekünk, hisz közpénzből szívózik a vécékép. A szobor 48-ával együtt. Erre van pénz. Böröczöt és a sleppjét a nézhetetlen de agyonfizetett hülyékkel egyetemben kirakni nincs.

Tegnap a "köz"=FideSS-szolgálatin volt valami a diákmegmozdulásokról?
@bella _ciao: 12 milla / orvos stb

a közgép számlája van megadva
@Fabius: A mi legidősebbünk is. A középső pedig most tanulja, hogyan is befolyásolja az ő kis életét a politika az osztálytársaival együtt.

Nem olyan felejtős típus ő sem.
@rodeo36:

Segítek én a magam módján. De meggyőződésem, hogy nem vezetni hanem terelgetni kell őket. Ez a korosztály most tanulja hogyan ne legyen "birkanép". Igen, ebben benne vannak a negatív tapasztalások is, mint a pécsi dolog. De hagyni kell őket kibontakozni, demokráciát, kiállást, önszerveződést gyakorolni.
@a szív fészkei: 120 leány és legény hőbörgött.
kb ennyi.

az Esték szoktak érdekesebbek lenni.
@Fabius: pontosan, igaz egy tiz alatti lazadoval konnyen beszelek :)
@a szív fészkei: ugye ez nem volt kerdes, ma egy rakat radiot hallgattam az otoba, egyikben sem volt semmi hir errol
@a szív fészkei: párszáz diák BAJNAI ellen tüntetett...

enyni... nincs itt semmi gond

ja és hogy
eddig 50 000, mostantól 100-120 azer diák tanulhat INGYENESEN
@a szív fészkei: fő hír a 10%-os árcsökkentés a távfűtésnél, majd matolcsy-general elektics agymenés, gondosan kihagyva az ősmagyar agysebészet (már nekik is kínos), még pár sikersztori, majd belpolblokk végén valami.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Mariann19:

Kicsit döcögve indult, de aztán jó meccs kerekedett belőle. A csajok visszatértek a kontinens elitbe, a második félidőben már egyszerre játszottak harcosan és szellemesen, a kiemelkedő egyéni teljesítményekkel is csapatként.

Megyünk az éremért, oszt'majdmeglássuk :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ja, és van kőccségaratásunk, mert vetésről unortodixiában szó sem lehet..
@Fabius:

Itt megvan, a képre kattintva részletekben olvasható:

www.facebook.com/events/363183167111211/permalink/364811283615066/

"Dömötör Gergely
Tervezetben van a diátüntetés felkarolása, irányítása, ha esetleg nagyobb méreteket ölt? (...)"

Kurva anyátokat.
@bella _ciao: mindkét része komoj volt

12 milla per orvos kopf

és a közgép kapja de nem közvetlen csak közvetve...
@Fabius: oops, besirok, de ugye nem inogsz meg, nem akarom, hogy Boli oromkodhessen ;)
@Fabius: Nézd!

Ha ebből lesz a forradalom akkor egy vegytiszta indoka lesz és ha valami, ez összehozza az embereket. Én ezt tartom az eddigi legnagyobb szemétségnek, amit ezek idáig tettek.

Loptak, lopnak... oszt? Így megy rég... de eddig pénzt loptak ezek viszont az ország egy részének a jövőjét is!!!

Nem kell több rákosimatyiköszi!

Emlékszel a szlogenre? Itt az idő!!!
@Fabius:
Mehetek oda és nyomhatom neki az Orbán Piktor idézeteket!
Egy csomó pluszmelót csinálsz nekem!
Mit kapok ezért??? :o)
@Fabius: Ettől a meccstől féltem a legjobban. Most már hajrá!
@rodeo36: @Habakuk999: Azért jó lenne arra is figyelni, hogy a felsőoktatásba ne boldog boldogtalan menjen, hanem valahol inkább a kiemelkedőbben teljesítők lehetősége legyen.

Ha nem üti meg mindenki a mércét, akkor nem az a megoldás, hogy leviszik a ponthatárokat, aztán pedig tízezrével termelik a diplomás, "értelmiségi" munkanélkülieket.

Fontos lenne rájönni, hogy Magyarországnak ma nem még több áldiplomásra van szüksége, hanem megbecsült szakmunkásokra, iparosokra, korszerű szaktudással felvértezett földművesekre és munkásokra is.

Csak akkor rázhatjuk le a gazdasági függés láncait, ha életerős, munkaképes dolgozók százezrei is megjelennek a magyar munkaerőpiacon.

Jelen helyzetünkben tehát egyáltalán nem biztos, hogy több államilag finanszírozott helyre van szükség a felsőoktatásban, hanem sokkal inkább gyökeres szemléletváltásra, a munkásréteg megbecsülésére, a szakképzés totális átalakítására, a valóban értéket teremtő szakmák népszerűsítésére és állami támogatására is.
@Fabius:
Te, ez tényleg buzi, vagy csak hülye??? :o)
@kecskekörömkagyló:
SSteffyke, te egyedül vagy ilyen hülye, vagy csoportban nyomjátok?
Mert ennyi ésszel... :))
SSteffyke, te egyedül vagy ilyen hülye, vagy csoportban nyomjátok?
Mert ennyi ésszel... :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Vettem a fáradtságot, s olvasom a NAT-ot.
(Ezek szerint nekem is van perverzióm, ha nem is olyan súlyos, mint Bolinak Stefi.)

Az ország nem nyer, ha kínai varrónőkkel vagy szingaléz csvargyártókkal akar versenyezni.
Akkor nyer, ha idegen nyelveket jól beszélő, kiművelt főket termel.
Olyanokat, akik képesek a gazdaság és kultúra, szolgáltatások és kereskedelem világfolyamataiba beleintegrálódni.

Na ja, aki tíz évig nyaral az egyetemen, az fizessen. de ha jól emlékszem, ezt a fajta tandíjat le tetszettek "népszavazni".
@londonterminals:

Megbaszhatják a kurva anyjukat valami kibaszott turul hátára szíjazva.

Ha szétbarmolják és belehúzzák valamibe a gyerekeket asszem az az IT nem fog tudni hová szaladni előlem.

Uff.
A Jobbik ifjúsági tagozat vezetőségének cseveje a diákmegmozdulásokon való részvételről. Nem lepne meg, ha Pécsett is ők kavartak volna be:

www.facebook.com/photo.php?fbid=508612502504204&set=oa.236911699773469&type=1&theater#
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nem tudom. De megmondom őszintén most kurvára nem is érdekel.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Azt azért roppant szerényen megkérdezném, milyen láncokat akarsz lerázni?

Egy teljesen nyitott, energiahordozókban szegény, alacsony belső fogyasztású gazdaság milyen gazdasági függést nem akar?

Pont akkor megy jól, ha növelni tudjuk a nemzetközi gazdasági kapcsolatokat, azaz növeljük a függést.
@Habakuk999:
Nono... Sokkal betegebb lehetsz nálam!!! :))
Geccccccc!
@leonito77:

Mondom újra: kurvára nem szeretném, ha ebből bármiféle forradalom vagy akár csak erőszakos cselekmény kerekedne.

Az összefogás körülötte oké, a támogatás oké, minden oké egészen addig amíg nem ott tartunk, hogy a gyerekeinkkel harcoltatnánk ki valamit magunk helyett.
@Fabius: Így van. Tiltakozzanak, de a rezsimváltás mindannyiunk feladata.
És kurvára nem feladatunk a szájunkat húzogatni és kritizálni a hibáikat, és előre megmondani, hogy úgyis hiábavaló, és minek törik magukat!
@Fabius:

Itt elég bizonytalannak tűnnek. Rinyálnak, hogy lenácizzák őket, de kb. arra jutnak, hogy "gerillában", vagyis jelképek nélkül, nem felismerhetően kellene csinálniuk valamit.

Tudják már nyilván, hogy kikerült, de ettől még próbálkozhatnak. Kérdés, milyen sikerrel. Szerintem észnél lesznek a többiek.
@Habakuk999: Mondjuk olyan láncokat, amely azt jelzi, hogy egyre inkább szükség lesz az önellátásra. Vagy te továbbra is azt hiszed, hogy most, amikor már a leggazdagabb államok is örülnek annak ha lyuk van a seggükön, akkor majd pont minket akarnak ismét felemelni csak egy viktor vagy ne adj Isten bajnai két szép szeméért???

A meséket nem ezen a téren kell szeretni. :)
@Fabius: gyerekednek kösd a lelkére, hogy amint felhívod, koccoljon lefelé, akár tetszik neki a műsor, akár nem.
Nem szeretném, ha apámnak igaza lenne, de azt mondta, hogy ebben az országban rendcsinálás csak azt követően fog kezdődni, amikor az önjelölt rendcsinálók megverekedtek egymással a végrehajtás jogáért.
@Fabius: Értem tehát ha jó dolog sül ki belőle akkor a kölykeink hű de faszák voltak, ha meg mégsem akkor persze azért mert odakeveredtek a pusztabunkó náci gyerekek.

El kéne már dönteni, hogy ki akar valóban eredményt elérni egy komoly ügyben és ki az aki csak sétálgatni akar egy hídon 20 percig fel alá. :)

Amúgy meg ha élesedik a helyzet nem tök mindegy milyen szavazó fogja meg a kezed vagy áll melletted egy nehéz helyzetben.

Vagy ha valaki beleesik a dunában akkor egy jobber nehogy véletlen ki akarjon már húzni, akkor már inkább megfulladok???
viktor inox ! viktor inox ! viktor inox ! viktor inox ! viktor inox !
@londonterminals:

Ahogy olvasom eléggé helyreteszik őket sokfelé. De azért szóltam én is pár helyre, ne hagyják magukat belehúzni semmibe. Különösen ilyen "ha elveszti a békés jellegét" dologba ne, amit voltak oly kedvesek megfogalmazni.
OFF

Bocs de ezen nem tudok napirendre térni. Szóval ki volt megint az a marha aki ezt kitalálta??? :(

Nőellenesek a babamentő inkubátorok

www.origo.hu/itthon/20120918-noellenesek-a-babamento-inkubatorok-az-eu-jelentese-szerint.html

Nézzük meg ezt a szép csoportképet! Szimpatikus, civilizált külsejű, mosolygós diplomaták, egy még szimpatikusabb nevű testület tagjai: az ENSZ Gyermekjogi Bizottságának. Ezek a magasan kvalifikált, szuperhumanista emberek novemberi döntésükkel hidegvérrel halálra ítélnének sok ezer csecsemőt.
A testület szerint ugyanis világszerte be kellene tiltani a kórházak bejáratánál található inkubátorokat, ahová azok az anyák helyezhetik el újszülöttjeiket, akik valamilyen oknál fogva úgy érzik, képtelenek felnevelni a gyereket. Ahelyett, hogy mondjuk meggyilkolnák magzatkorában, kukába hajítanák, vagy lehúznák a wc-n. Ám a tanult szakemberekből álló bizottság szerint ezzel sérül az anya és a gyermek joga, hogy megismerhessék egymást, hiszen az eljárás lényege éppen a névtelenség. E nemzetközi jogilag kiválóan alátámasztott érvelés persze honnan máshonnan származhatna, mint az Európai Uniótól. (És, mert minden mocskossághoz kell egy "magyar" liberális, e nagyívű gondolat egyik fő vírusgazdája egy Herczog Mária nevű sejthalmaz.)
A jogok pedig nagyon fontos dolgok. Mindennél fontosabbak. Ha annak a gyereknek sérülnének a jogai, akkor inkább dögöljön meg!

jobbegyenes.blog.hu/2012/12/09/embertelen_jogok

ON
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

No, most ez az a pillanat, amikor jóindulatúan szólok: vidd hírét, hogy nekünk szülőknek a békés jellegünk csak addig tart, amíg az ifjúsági tagozatotok nem apellál ennek ellenkezőjére.

Ellenkező esetben megtanulják tőlünk amit az apjuktól kellett volna. Én nem akarok balhét, de ehhez szükséges, hogy ők se akarjanak.
@Légifarkas:

Az önjelölt rendcsinálók legjobban akkor járnak, ha messze elkerülik a srácainkat.
@Fabius: Hát ahogy elnézem a nyugat európai balos meg anarchista fiatalokat a balhé nekik sokkal inkább a "kenyerük".

De persze itthon ez máshogy lehet. Távol áll az igazságtól az a sugalmazás, hogy egy jobboldali érzelmű fiatal az tuti balhét akar, egy balos liberális meg békés mint a kis angyal.

De ha már a témánál vagyunk. A jelenlegi egyetemek működésével, a hallgatók egy részének hozzáállásával ugyanúgy gond van, mint az állami támogatások mértékével.
Sok diák évek óta kallódik az egyetemen, élvezve a semmittevést, henyélést. Sokuk állami támogatással! És itt nem egy-két szemeszter hátralékról van szó, hanem évekről. Aztán pedig vagy elvégzik az egyetemet, vagy nem. De az ő diplomájuk is kb. annyit fog érni a végén, mint a legkitűnőbb tanulóé. A tantárgyi követelmények közötti különbségek is nevetségesek, ahogy egyes oktatók hozzáállása.

Elsősorban anyagi, szociális indíttatásból szerveződött a megmozdulás, viszont a szellemi-erkölcsi válság miatt tart ott többek között a felsőoktatás is, ahol tart, erről pedig nem esett szó.

Sok egyéb mellett egyrészt a tisztelet hiánya a hallgatók és tanárok között, másrészt a felelősségtudat is hiányzik. A diplomának sincs már szinte értéke, sokan csak afféle szükséges papírként kezelik, és a "valósítsd meg önmagad" szlogent, valamint azt az érzést akarják a fiatalokba sulykolni, hogy ha nem kerülnek egyetemre, nem tanulnak tovább, akkor nem érnek el semmit az életben.

E mellé a karrierista hozzáállás mellé párosul még a reklám, miszerint mekkora szórakozás egyetemistának lenni, minden nap party van, stb. Érdekes módon amúgy pl. a szénszünet miatt kevésbé tiltakoztak.
@Fabius:

amit te terelgetésnek mondasz azt én irányításnak nevezem

egyébként jól vagy?

sokan akarnak rátelepedni erre a mozgalomra akik eddig csak a semmit járták körül és a saját feladataikat ugyanerre vonatkozóan eddig hanyagoltá

erre szoktam mondani a kurva annyukat

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez olcsó demagógia

a tananyag adja a tanuló értékét és a munkahely ismeri el megfelelő kompenzációval

és nem csak a diplomások hanem a teljes spektrum esetén

erről szó sincs tűzoltás sem folyik röfögés megy

mert a mai vezetők ehhez értenek: röfögni...és megmagyarázni hogy az az ÉTER ZENÉJE

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Távol áll az igazságtól az a sugalmazás, hogy egy jobboldali érzelmű fiatal az tuti balhét akar"

Nem kell a duma. Kisgyerekek világosan leírták a névvel arccal látható faszbúk profiljuk alatt mire játszanak. Amíg csak arcnak mennek a tömeghez nem érdekel. De ha megteszik a gerillásdit amire készülnek, és a tiltakozás jellege megváltozik arra rábasznak a Jobbikkal együtt.

A parlamentben náciskodástól is sokkal nagyobb hülyeség magatokra haragítani a szülőket. Én szóltam, a döntés a tiétek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"A diplomának sincs már szinte értéke, sokan csak afféle szükséges papírként kezelik, és a "valósítsd meg önmagad" szlogent"

Sokat tett ezért a "baráti" köröd is. Zsóti, Pali szorgalmasan dolgozott azon, hogy legyen értéke a diplomának.

"Távol áll az igazságtól az a sugalmazás, hogy egy jobboldali érzelmű fiatal az tuti balhét akar"

Nem áll távol, tisztán statisztika!
@rodeo36:

Amúgy jól vagyok.

Megpróbálja ebből kihúzni mindenki a maga politikai hasznát. Amíg kimerül ez abban, hogy Szanyi Tibor ugyanott arc a tömegben ahol Dúró Dóra addig nem érdekel. De aki ezen túl menne az legyen tisztában azzal is, hogy következménye lesz.
@Fabius:

"De aki ezen túl menne az legyen tisztában azzal is, hogy következménye lesz."

Tartok tőle, hogy ezzel sokan nem számolnak.
@londonterminals: Cinikus genyák, balhéra gyúrnak? Megrendelték tőlük a dolog ellehetetlenítését? Miért is ne? Remélem, ez eljutott a kölykökhöz is és észnél lesznek.
@Fabius: Őrület, de aki ezeknek hisz, aki ezekben bízik, az nem normális,na. Elég rég mondom. Ezek a FideSS gauleiterjei. Amit meg kell csinálni, de nem utat jól a portfolióban, azt megtetetik velük. Legyen minden diák résen!
@Habakuk999: Nem Török Márk nyaral már mióta Szegeden, mint kurvajól ebből megélő egyetemista???? Lásd Nari-cikk.magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/hokosok-az-ejszakaban-81632
@a szív fészkei:

Rohadt kis patkánylelkűek.És ezek is gyerekek:(
@a szív fészkei: "Az ehök pártpolitikai kapcsolataira utal az is, hogy a tavaly októberi, a felsőoktatási törvény tervezete elleni ehök-tüntetést komolytalannak minősítő, Török Márkról különösen súlyos szavakkal megemlékező cikk villámgyorsan lekerült a Polgármesteri Hivatal működtette, tartalma alapján inkább a Botka László polgármesterhez közel álló szeged.hu-ról. Kérdésünkre, hogy mi magyarázza az írás eltűnését, lapzártánkig sem a polgármestertől, sem a jegyzőtől nem érkezett válasz."

Szóval Botka sem az a patyolatos lovag? Maffiák harca?
Hír a Facebook-ról:

Középiskolások a magyar felsőoktatásért
Az ország több pontján is megindultak a megmozdulások.
Tegnap este Budapesten és Gödöllőn valamint Szegeden is történtek demonstrációk.
A mai napon pedig az előzőeken felül Miskolcon és Pécsett is megmozdult a diákság.
Ébredezik a Viharsarok is! A Békés megyei diákok holnap (azaz 12-én) nyílváníthatják ki szolidaritásukat az üggyel kapcsolatban. (az esemény linkje lentebb található)
Debrecenben is holnap rendezik demonstrációjukat az ottani hallgatók és az őket támogatók.
...

www.facebook.com/kozepiskolasokafelsooktatasert?ref=stream
Chuck Norrist is kiakasztja Hoffmann Rózsa

www.youtube.com/watch?v=V31qseVgfIU

:-DDD
@épészmérnök: Kéz kezet mos? Nem tudom, igazi patyolatos az a Lohengrin, akit a hajdani Patyolat hattyúja szállított. Sose létezett ilyen.
Na ugye, hogy a drága Pokimon már mióta szedi a nemlétező ingatlanadót???? [..]"Bár központilag valóban nincs bevezetve az ingatlanadó, bizonyos önkormányzatok mégis alkalmazzák. Több fideszes kerület is szed a lakások után úgynevezett kommunális adót. A Fidesz alelnöke, Pokorni Zoltán által vezetett XII. kerületben például a negyven négyzetméter feletti ingatlanok után évi 13.900-25.500 forintos adót kell fizetni."
Na ennyire keresztényi ország vogymuk? www.facebook.com/photo.php?fbid=2678472896574&set=a.1177115443576.20641.1698810297&type=1&theater

Ja és a szülés közben a Jobbik kihelyezett tagozata kettős keresztet ácsol.
Há' ménem aluszol má', barátném?
Ez már mindennek az alja, de hogy Pethő Sándor családja nem perel még mindig a névbitorlásért??? comment.blog.hu/2012/12/11/a_tv2_visszautasitja_a_manipulacio_vadjat
@a szív fészkei:

Itt nincs "ezeknek hisz". Ott van leírva: gerillásdit akarnak, nem belemondani a pacekba, hogy háverek, mi vagyunk az ifjú jobbik és gyertek gyújtsuk fel a várost.
Facebook:

GYORSHÍR, AKI LÁTJA, TERJESSZE:
Rendőrségi akció volt a Kunigunda útján. Nagy Navarro Balázst és Gilicze Márta színművésznőt őrizetbe vették (a jogalapot senki ne kérdezze), az ott maradottakat az MTVA által odarendelt - egyébként egy azonosító program által a 2006. őszi gyújtogatókkal azonosított - "biztonságiak" fenyegették, de a rendőrök leállították őket.
Gyertek ha tudtok
Riasztás!!!!!!!!! A rendőrök nemrég vitték el Balázst , Mártit a táborból, a jogos demonstráció helyszínéröl. A helyszínről elvonulnak a rendőrök. A biztonsági őrök támadják az ott maradt demonstrálòkat.
SEGITSETEK NEKIK! MENJETEK ODA ! OSSZÀTOK MEG AZ INFÒT!
BREAKING!
A Éhségsztrájk a tisztességes közmédiáért több mint egy éve tüntető tagjait, Nagy Navarró Balázst és másokat, elvitték a rendőrök a Kunigunda utcából.
Demonstrációjukkal zavarták a forgalmat.
Az MTVA nagy kamerákal készült az eseményre, amelyet rögzített.
Jelenleg a 3. kerületi Rendőrkapitányságon vannak.
Nagy Navarroék őrizetbe vételével nyilvánvalóan a diákokat akarják megfélemlíteni.
Akkora itt a csönd, hogy hallom a fejemben a fogaskerekek kattogását. Azok meg kattognak szorgalmasan, tiboru mester (keze műve) a sírba tesz.
Ha azt nézem, hogy a HÖK, HÖOK, mitt'omén eddig a Fidesz hű kutyája volt, a rendőrség kifejezetten megértő volt a demonstrálókkal szemben, illetve Balogh még bátorítja is őket az erejük tesztelésére, mennyi esélye van annak, hogy létezik egy ilyen utasítás: "A feszültséget csökkenteni kell, hozzátok ki őket, amíg még a kontroll is egyszerű" ?
@Fabius:

és mit látott látomás közben? szikrázott a segge? vagy megjött neki vagy éppen nem jött meg? miért tart ez olyan soká, lebukott hamisított másolt lopott kétszer is mert ugye mindkettő izé...

és látomás...és támadják

a zellenzék mit csinál? hallgat vagy hülyeségeket dumál?

kemond vagy kirúgják? és ki lesz akkor helyette mekkora űr keletkezik amikor ez az üresfejű távozik fekete lyuk? lila lyuk aranyérrel?

brühühühühü
@rodeo36: minden attól függ, létezik-e betyárbecsület (vagy van-e az a pénz).
Ha igen, akkor egy tölgy fűrész alá megy.
@Légifarkas: abszolút plauzibilis. Ezt játszották Pesten is, Pécsett is, a kis türelmetlenkék, kiabálóskák. Nem hagyták a dolgokat megbeszélni, nem hagyták a procedurális szabályokat kidolgozni.
Sőt, Pécsett még ellene is hangolták a srácokat a procedurális szabályoknak. Nem kell jegyzőkönyv (persze, kiderülne, ki játszmázott mit), nem kell semmit megbeszélni, szavazgattak összevissza. Menjünk az utcára, ne húzzuk az időt.
Ebből kiderül, mi is történt. ELTE Hallgatói Fórum 2. rész. Csillag Ádám (áldassék az ő neve) felvette az egészet:

vimeo.com/55363811
@Spániel:
Na, ez nem hiányzott nekem korán reggel!
Ekkora állatokat?!
Az első baromállat: Tessely Zoltán Fidesz-mindvégig forgatja a szájában a rágógumit, és így beszél hozzánk, a választóihoz.
Ej, micsoda jólneveltség!
Vajon melyik állattal volt közös a gyermekszobája?
Innen is hali neki, ennél vérlázítóbb bunkóságot kevésszer láttam.
@Fabius: Ugye nem akarod bemesélni nekem, hogy a csúnyanáci jobbik IT-s fijúk ás lányok már mindenhol átvették az irányítást és ezt az index is beszopja??? ;))

"Könnyen elképzelhető, hogy a hallgatói fórum szerdán is csak az események kezdetét fogja jelenteni, HÖOK-közeli információink szerint a szervezet is gondolkodik a hétfőihez hasonló, RADIKÁLISABB tiltakozó akciókban is."

index.hu/belfold/2012/12/12/ujabb_hallgatoi_tuntetes_jon/

Remélem ennek fényében fogsz majd nácizni szerda este vagy csütörtökön reggel. :)
@Fabius: Egyébként itt van egy hivatalos jobbik IT-s vélemény a témában és a mai tüntetéshez is kapcsolódva. Te találsz benne kivetni valót???

"Mindenkiért! Mindenki ért? A jövőnkért!

Nem állom meg, hogy néhány szóval ne kommentáljam az utóbbi napok eseményeit, amikor Magyarország Kormánya érthetetlen és értelmetlen megszorításokkal veszélyezteti a magyar szellemi élet legfontosabb műhelyeit. Azokat az intézményeket támadja most a Kormány, amelyek megvédésére 2008-ban még „szociális népszavazást” kezdeményezett.

Hazudtak, elárulták a magyar tudomány és kultúra ügyét. Bűnük mérhető: 10 480.

10 480. Mi, a rendszerváltás után felnövő fiatal generáció tagjai közül sokan bíztunk abban, hogy a nagypolitika megannyi hazugsága ellenére az oktatás, a kultúra, a tudomány ügye miden felelősen gondolkodó politikus és véleményformáló számára egyformán fontos. Tévedtünk.

10 480. Felelősen gondolkodó magyar fiatalokként most tiltakoznunk kell. Fel kell hívnunk minél több magyar ember figyelmét, hogy Magyarország jelenlegi vezetőinek azonnali hatállyal változtatniuk kell a jövő generációinak érdekében az egyetemi oktatás, a magyar tudományosság jövőjét alapjaiban veszélyeztető álláspontján. Egyértelmű jelei vannak, hogy ez az intézkedés a magyar fiatalság új exodusának végzetes lökést ad.

10 480. A számoknak nincs sem világnézetük, sem politikai hovatartozásuk. A felelősségünk közös – attól függetlenül, hogy ki melyik politikai erőt látja alkalmasnak arra, hogy Magyarországot kormányozza.

10 480. Legyen ez az új Magyarország legkisebb közös többszöröse!"

Stummer János
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Pásztor Dávid IT tag:

"Legközelebb felgyújtom azt az embert aki a jelenlétemben fasisztázik és nácizk. Legutóbb (...) egy 65 éves bácsika kezdte kiabálni, hogy fasiszták."

www.facebook.com/photo.php?fbid=563517336996826&set=a.563517266996833.167528.169227816425782&type=3&theater

Találsz benne kivetni valót?
@Fabius: Igen találok. Bár azt a részt kihagytad, de lehet, hogy tudnék én is olyan FB kommentet találni, ahol mondjuk egy magyarhéber értekezik hasonló stílusú retorzióról, ha elkezdenek mondjuk Hanuka gyertya gyújtás közben valakik zsidózni. :)

Persze ettől nálunk, még nem jön a világvége hangulat ellentétben a tolerancia népével.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szarok én rá, hogy jobbik IT vagy magyarhéber. Ha ezzel a mentalitással a gyerekem közelébe megy valaki, annak letépem a fejét és a torkába hányok. Nem érdekel különösebben, hogy ezért pártszékházba vagy zsinagógába kell-e mennem.

Remélem ez így elég érthető.
@hacsaturján: cinikus fasz ez az Uj. Csak arról feledkezik meg, hogy nuku egyetemi autonómia, ha állami "kancellárt" ültetnek a nyakukba.
@Fabius: Szerintem nem kell feleslegesen nácizni és nem lehet semmi probléma. Te meg apaként teljesen normálisan reagálsz ha bármi bántódás érné a gyermekedet.:)

Ja és itt egy jó kis kigyűjtés. :)

Miket is mondott Orbán a tandíjról?

Orbán Viktor az MTI hírarchívuma szerint a rendszerváltás óta többször beszélt a fizetős felsőoktatásról és a tandíjról. Nézzük, hogy mikor mit mondott!

1992. október: A Fidesz szorgalmazza az oktatási költségek növelését, elutasítja a felsőoktatásban a tandíj bevezetésének módját.

1995. március: Orbán Viktor, a Fidesz elnöke előadásában rámutatott, hogy kétféle megoldás között választhat az ország: vagy a dinasztizálás felé haladunk, amikor csak meghatározott, anyagi biztonságban lévő rétegek gyerekeinek adatik meg a magasabb fokú képzettség, vagy a polgárosodás felé, aminek feltétele, hogy mindenki számára lehetővé váljon a továbbtanulás. A Fidesz ez utóbbi mellett áll ki. Enélkül ugyanis szellemi topronggyá válhat az ország.

1998. május, a Fidesz kampányzáróján: A következő kormány feladata lesz, hogy követendő példává tegye Magyarországon a háromgyermekes családmodellt. Megismételte, hogy a Fidesz kormányzati pozícióba kerülése esetén ingyenessé teszi az első diploma megszerzését, és szeptembertől beszünteti a tandíj szedését.

2000. június: Nem tragédia az, ha valaki nem támogatja a koalíció államfőjelöltjét... az egyenes út az lett volna, amit 1995-ben alkalmazott az akkori ellenzék, vagyis saját jelölt állítása. A miniszterelnök fájlalta, hogy ezenkívül is sok a nem az Országgyűlésben olyan kérdésekben, amelyek az egész ország érdekeit szolgálják. Ezek közé sorolta a tandíj eltörlését és az új családtámogatási rendszert is. "Ezek a nemek a múlt mélységéből jönnek fel hozzánk."

2001. augusztus, Rogán Antal beszámol a Fidesz-elnökség álláspontjáról: A Magyar Szocialista Pártnak, amely kormányzása alatt a tandíj bevezetésével csökkentette a felsőoktatáshoz való hozzáférés lehetőségét, nincs erkölcsi alapja arra, hogy támadja a diákhitelrendszert.

2002. április: Orbán Viktor azt mondta: fel kell frissíteni az emberek emlékezetét, mert veszélybe került mindaz, amit 1998-ban a szocialisták nem szavaztak meg, így fennáll a tandíj bevezetésének veszélye, a lakástámogatási és a családtámogatási rendszer megszüntetése.

2006. szeptember: A Gyurcsány-kormánynak Orbán Viktor szerint sem erkölcsi értelemben, sem jogi értelemben nincs joga a megszorító intézkedések bevezetéséhez, mert az emberek nem a tandíj és a vizitdíj bevezetésére szavaztak.

2006. november: Orbán Viktor szerint a költségvetés "rácsapja az ajtót a szegény gyerekekre", mert a tandíj bevezetésével elzárja az utat a tanuláson keresztül vezető személyes felemelkedés lehetősége elől.

2008. január: Az igenek többet jelentenek, mint a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörlése. Nemcsak rossz intézkedéseket, hanem egy rossz politikát akarunk eltörölni, le akarunk zárni egy kudarcokkal teli korszakot, azt akarjuk, hogy a népszavazás megváltoztassa a politikát Magyarországon, és egy új korszakot nyisson meg.

2008. március: A tandíj mellőzésével is lehet fejleszteni az egyetemek és főiskolák működését.

2008. december: A modern jobboldal megszületésének szempontjából is rendkívül fontos volt a népszavazás, mert azt a leckét adta, hogy a politikában az első helyen az emberek mindennapi életét érintő kérdéseknek kell állniuk, mint az egészségügy, a tandíj, a megélhetés, az árak vagy a munkahelyek.

VÁLASZTÁSOK után:

2010. április, a kormány programjában a felsőoktatásról: Jelenleg a felsőoktatásban szerezhető diplomák felére nincs piaci kereslet, ezért a felvételizőknek több információt kell adni a szakok piaci értékéről.

2011. március, az első Széll Kálmán-terv: A felsőoktatási rendszerben sokkal átgondoltabban, tervszerűen kell érvényesíteni az ország egészének céljait, benne az államadósság csökkentését. Ennek érdekében az államilag finanszírozott helyek számát évről évre a gazdasági lehetőségek függvényében állapítja meg a kormányzat, a képzés belső összetételéről pedig szintén a kormány hozza meg a szükséges döntést.

2012. április, második Széll Kálmán-terv: A magyar állam kiterjedt támogatási rendszerrel segíti elő a felsőoktatási intézményekbe való bejutást. Ennek eredményeként 2011-ben a felsőoktatási rendszerben lévő hallgatók kétharmada teljes állami támogatásban részesült. Ez az arány a 2012-ben belépők esetén is biztosítható állami ösztöndíjas és részösztöndíjas támogatási formával.

2012. július: A tandíjnak ellensége vagyok, és az is maradok. Nem a tandíj, hanem egy olyan rendszer kell, amelyben az állam a szegényebbeknek is megadja - egy hosszú lejáratú kölcsönön keresztül - azt a lehetőséget, hogy saját magukat kiiskolázzák.

2012. október: Tandíj nem lesz, semmilyen fizetési kötelezettség nem zárhatja el egyetlen fiatal előtt sem a felemelkedés útját [...] A tandíj az a fizetendő összeg, amelyet ha a diák nem tud letenni, nem járhat iskolába. Ezzel szemben a diákhitel olyan rendszer, amellyel mindenki járhat iskolába, a tanításának költségeit az állam előre kifizeti, a visszafizetést pedig halasztottan, nagyon alacsony kamattal teszi lehetővé.

jobbikit.hu/vilagunk/oktatas/mit-is-mondott-orban-a-tandijrol
Kiskölykök!
A zsindexen van öltözködési útmutató is,hogy meg ne fázzatok.
Hallgassatok a félkelgyelmű Török Zsoltra.
Ne is tanuljatok.
Igyatok,b....tok,hányjatok.
Úgy baloldali anarchista módjára.
Mindent bele.
A rendőrség meg ne legyen már birkapásztor.
süti beállítások módosítása