Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.12.03. 06:39 Fabius

Jobbik: rettegünk! Ez van.

Címkék: jobbik nácik összefogás nem tüntetés

Sajátos szerepcserének lehettünk tanúi tegnap. A NEM tüntetés hatására az eddig agresszorkodó Jobbik sietett kijelenteni Vona Gábor szájával, hogy kedves nép, be tetszettünk fosni, mostan találtunk rettegni valót mert meg leszünk ám semmisítve. Úgybiza. Az összefogásnak és közös fellépésnek jobbik-kauszt lesz a vége akárki meglássa. Igaz, hogy a tegnapi tömegrendezvény egyetlen erőszakos cselekménye hogy, hogynem megint egy radikális ellentüntetőhöz fűződik, és az is igaz, hogy október huszonharmadikán is csak a mieink törtek indexes újságíró orrot Zagyva Gyula országgyűlésimagánszemély-képviselő asszisztálásával, de nekünk itt mától rettegni kell. Úgyhogy ÉdesJézus most segíjjél - ha a segítséggel megvagy, takarodj listára iratkozni mocskos zsidó, köszi - ezek egy apró náciskodásért képesek voltak advent első vasárnapján tüntetni. Bazzeg, jó, hogy nem egy hét múlva bronzvasárnapkor jött rájuk, mikor már akciós lesz a listaív a karácsonyi vásáron. 

jobbik-vírus.gif

Végül is van mitől félnie a Jobbiknak, ha ez nem is a "megsemmisítés." Azt tapasztalhatták, hogy a társadalom toleranciaküszöbét most jócskán átugrották. És bár mi többiek abban sem vagyunk képesek kompromisszumot kötni, hogy akkor a rogántonyó beszéljen vagy ne, fordítsunk neki hátat vagy ne, képviselte-e a kormányt vagy csak magát, és egyáltalán hogy van pofája létezni, - nem lehet letenni azt a kibaszott ásót másfél óráig egy egységes, közös kiállásért sem - ebből a Jobbik profitálni semmit nem fog. Sőt, most van az, amikor a rendpártiságot támogatók is elfordulnak, és ottmarad a kemény mag, amelyik úgy dédelgeti magában a náciskodást, mint cukros bácsi a pélót akció előtt a ballonkabát alatt. 

Erre pedig magában nem vevő Magyarországon túl nagy tömeg, más egyébről meg nem szól a Jobbik mostanában. A társadalom kedélyeit borzoló kérdésekre válaszaik nincsenek, a földfoglalással Szabó Rebekát kopipésztelték, a regisztrációs törvény úgy ment át rajtuk, mint kés a vajon, az ezer sebből vérző gazdaságot, költségvetést, iskolák államosítását is hagyják a francba - legalábbis az üzenet, ha van is nem hallható - az meg kurvára nem érdekel senkit, hogy Gyöngyösi Mártont rémálmaiban Szegedi Csanád dobálja levágott előbőrrel, és Novák Elődke máig azt képzeli otthon, hogy a brazil fazon tulajdonképpen alter Hitler bajusz. 

Ehhez a tartalmi kiüresedéshez vették most hozzá a Jobban Rettegünk Debreczeni Józsefnél Programot, és adtak fel jókora darabot az erősnek szánt rendfenntartó imázsból, hozzácsapva az eddig feladott vagy elbukott irányokhoz. A korrupcióellenes "mi tiszták vagyunk"  arc már bukó Szegedi költségkeretének sajátos felhasználása, az ezért feljelentést tevő Lenhardt azonnali kirakása után. A jelszóként használt "politikusbűnözés" se jelent már semmit a visszahívhatatlan, esküszegő képviselőkkel, akik pont ugyanúgy szorítják maguk alatt a széket itthon és Brüsszelben, ahogy azt az elmúlt húszban láttuk a mindenki mástól. Lassan elfogynak a jelszavak és nem marad más, csak az időről időre visszatérő zsidózás, amivel szemben most először lépett fel egységesen a társadalom rajtatok kívül eső része. A Rogánon keresztül szembefordulás viszont azt is jelenti, hogy a koalíciós álmok - ha voltak is - lassan konvergálnak a nullához. Viktoréknak - ha sikerül nyerniük - lesz mit megmagyarázni a világnak, ennyire vállalhatatlanná válva nem fogtok neki hiányozni. A rendezvényen elhangzott " A nácikkal szemben mindenkivel össze kell fogni, de még a hatalomért sem szabad összefogni a nácikkal" - mondat ugyan nem Rogántól származik, és talán pech, hogy ettől még rajtuk is számonkérhető. 

 

1119 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr144944270

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szégyellem magam, bocsánatot kérek 2012.12.03. 13:15:45

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Engedjék meg, hogy beszédemet egy bocsánatkéréssel kezdjem. Hatalmas erkölcsi és politikai hibát követtem el, amikor 2006-ban választási megegyezést írtam alá Vona Gábor pártjával és együttműködtem a Jobbikkal a hatalom megs...

Trackback: Orbán megint utcára vinné a randalírozó fideszes kemény magot 2012.12.03. 12:03:21

Remegnek az idegtől, ő meg a Habony, hogy a végsőkig hergeljék, és törni-zúzni vigyék a fanatizált híveket. Csak hát milyen lenne egy saját maguk szervezte kormánypárti tüntetés, amin a Kedves Vezető egészségére Molotov-koktéllal koccintanak? Abszurd l...

Trackback: Világosítsd föl gyermeked: Rogán is csak egy szörnyeteg 2012.12.03. 11:55:34

Ne dőlj be néki, el ne hidd / hogy elkábítják elveid. Bömböl, hogy szánassa magát / de míg mosolyog a tüntetőkre / növeszti körmét és fogát. * * Nem hiszem el, hogy azok az emberek, akik… * … rendszeresen tesznek alig leplezett antiszemita ...

Trackback: Köszi srácok 2012.12.03. 11:06:30

Azt hiszem dobhatunk egy puszit Gyöngyösi képviselő úrnak. Eddig nem nagyon volt olyan nemzeti ünnep, megemlékezés, ügy, ami ilyen gyorsan egy helyszínre és színpadra űzte volna az egymással marakodó pártokat és személyeket. A Jobbik sec-perc alatt öss...

Trackback: Ez Magyarország! Mindig csak átöltözünk! Hát meddig lehet ezt bírni önérzettel! 2012.12.03. 09:52:32

Na elég a színházból gyerekek! Hát minél jobban mentitek, annál jobban bemártjátok magatokat! A pesterzsébeti GŐZGÉP frakció előterjesztése alapján december 6-án két pesterzsébeti utca átnevezéséről dönt a kerületi képviselő-testület. Az Ábrahám Géza...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fabius:

Igaz.
Igaz, hogy Tonyó ELVILEG magánemberként volt ott, de lényegében az arca egyenlő a fidesszel. VALAMIVEL szemben tehát össze tudnak fogni.

És azon Jobbikosok, akik csak erősebb fellépést sürgetnek, de nem kívánnak deportálni, összeírni senkit, most elfordulnak.

Hát... így lesz belőlük még két év alatt a Parlamentből kipottyanó (REMÉLHETŐLEG!) párt... na nem mintha bánnám.
Jó reggelt!

Már két napja morfondírozok, hogy "szívre" reflektáljak, mert minden fenntartásom ,Bartus elmebaja ellenére én is a megjelenést támogattam.
A beszédek után tisztább a kép.Meg kell mondjam, Rogán magán-beszéde - akárki írta - profi volt. Semmiről szólt,de az mind az érzelmekhez. Nem kérhető rajta számon semmi más, minthogy a gyerekeit (egy disznó, hogy a három helyett csak kettőt említett!) elviszi-e majd Birkenauba.
Ettől a beszédtől még nyugodtan létrejöhet a koalíció a jobbikkal. Legföljebb nem a vezetőkkel, csak a tagsággal. Lehet, hogy ezzel megindították a jobbik szakadását is.
Nehezen volt ez elkúrható jobban a náciskodásnál, de a Jobbiknak a rettegéssel sikerült. Összeszedve a kétezer tízes fő témáikat már szinte semmijük nem maradt. A lényegeseket lenullázták, és Nyivák bemutatta a leghülyébb képviselő is náluk van.

Szerintem jó, hogy a kormányból is felszólalt valaki. A posztban is idézett Bajnai mondattal értek egyet.
@orica:

Elvileg létrejöhet.
De szerintem ez után az "írjuk össze a zsidókat" kiszólás után már a Fidesz számára se vállalható a Jobbik.

Különben is... ha az ellenzék nem nyer kétharmaddal, akkor MINDENKÉPPEN a fidesz nyer:
- ha nyer, akkor azért
- ha veszít, de csak 50-es többsége van az ellenzéknek, azért, mert az akkori kormány SEMMIT nem tud változtatni, még az adórendszeren se, PLUSZ: minden kulcspozícióban fideszesbuzik ülnek - megbénítják a kormányzás ESÉLYÉT is...

Akárhogy is, szerintem a fidesznek nem lesz szüksége a Jobbikra, ha kormányozni akar, még 50-essel se...
Ó, egyébként Fabius, egyet elfelejtettem: meglehetősen visszataszító ez a Debreczeni Józsefet ismét bérrettegőként vagy rettegőként aposztrofáló mondatod - igazi LMP-s, Fideszes mondat.

Ugyanis gyakorlatilag nemcsakhogy igaza volt a "bérrettegőnek", de még rá is tromfolt a fidesz arra, amit ő mondott.

Hihetetlen, hogy az LMP - és aki LMP-s - képtelen meglenni egy-egy ilyen, gyakorlatilag fideszes retorika nélkül. Hosszabb LMP-s szöveget olvasva, TUTI előkerülnek a szemkilövő gumilövedékek, szolíd vagy nem túl szolíd elmúttnyócévezés és szolíd vagy nem túl szolíd Gyurcsányozás.

PICIT egysíkúak...

Bocs, tudom, hogy az LMP-ből már picit kijjebb ábrándultál, de mégis. Nem lehetett volna kihagyni Debreczenit, akinek, mint kiderült, kurvára (bocs) igaza volt gyakorlatilag mindenben?!?!
Én nem értek semmit.

Az ellenzéki pártok egymás ellen tüntetnek .

A Rogánt ünneplik, aki maga a pártállami kétharmad frakcióvezetője.

A Milla üdvözli.

Az Egymillióan a sajtószabadságért, meg a Nem tetszik a rendszer - szervezete.

Azt a Rogánt, amelyik a kétharmados pártállami rendszer törvénygyárosa.

www.origo.hu/itthon/20120612-rogan-antal-fidesz-frakciovezeto-es-a-zaroszavazas-elotti-modosito-inditvanyok.html

A sajtótörvényt is ő csinálta. Hoppá.

És olyat mond, hogy ...

" Magyarország megvédi polgárait "

A mindenvédő pártállami kétharmad szájával.

" Nem feledhetjük el, hogy a huszadik századi népirtások mind listázással kezdődtek"

És menjetek regisztrálni a szavazó listánkra,

és írassátok föl a gyereket az iskolai felekezeti hittan-nemhittan listákra.

és iratkozzatok föl a katasztrófa-sorozási listákra.

és iratkozzatok föl az ellenzék-ajánlási listákra.
Szóval, most ünnepeljük a kétharmadot tüntetéssel ?

Mert miért is ?

Mert nem csinál zsidó-listát a parlamentben ?

Honnan tudjátok, hogy nem csinál ?

Szerintem fix, hogy csinál.
Hát az a nagykoalíció azért még marha messze van...

Esetleg a hivatásos parlamenti rettegők - Rétvári "üldözikakeresztényeket" Bence és Gyöngyösi "megakarjáksemmisíteniajobbikot" Márton urak összeülhetnének és megtárgyalhatnák, ki, hol,mikor üldözi a keresztényeket. Mert ugyan Rétvári úr megnevezte az üldözőket, mint az ateista, liberális nyugat termékeit, de én a helyi erőktől (Nigéria, Uganda, Szíria, etc) úgy tudom, hogy az üldözők többnyire mélyen vallásos, hithű muszlimok szoktak lenni és szigorúan vallási alapon megy a mészár- aki nem muszlim, mehet a levesbe...

Gyöngyösi urat egyébként megértem valahol... antiszemita hite gondolom családi gyökerű, gyakori volt ez a szegény alföldi népek között, és erre meg ráerősített a muszlim környezetben eltöltött gyerekkor,
mert apuka akkor éppen ott szolgálta a szocializmust mint diplomata, és a gyerek-, vagy kiskamasz korú delikvenst elkápráztatta vendégszeretetével, kedvességével az -akkor éppen nem muzulmán, hanem baráti fejlődő státuszban leledző- helyi muszlim lakosság. Ez kijárt szocialista barátaik családjának (más, kevésbé komcsi európaiak persze nem biztos, hogy ugyanezt kapták). Csak hát föl kellett volna nőni azóta...

Egyébként valóban nem tüntetni kellene, hanem a Házelnök úrnak, vagy a Miniszterelnök úrnak kellene a hátsóját fölemelni azonnal és két keresetlen mondattal helyretenni Gyöngyösi babát, de nehéz- vagy legalábbis nem mindenkinek hiteles- azt úgy, hogy előtte kacsingatva "bankároztunk", meg Nyírőt (leánykori nevén Nyírő, mostanában Uz Bence íróúr) temettünk. Meg mert pontosan tudjuk, hogy vidéki szavazatokat veszítenénk, ha megtennénk, ezért odatoljuk Rogán Tonyót, a pöstit, mert attól majd hiteles lesz a pöstieknek- a vidékiek meg megnyugodhatnak, hogy mi azért ezzel nem teljesen értünk egyet...
Akkor mondom, hogy szerintem:

- Rogán (aktív, hathatós, cinikus eddigi tevékenységével) és a többi szaros, gerinctelen népművészeti agyagedény miatt tehette meg és teheti meg a jobbik és a többi náczipalánta amit megtehet... "2 pofon, oszt hazazavarjuk őket" - máig nincsenek hazazavarva, sőt soha nem látott mértékben élvezkednek és nyomatják a demagóg kis "piréz" ellenes - ne tévesszen meg senkit az a demonstráció

- Rogán azt a beszédet mondhatja és mondhatta el eddig is, amit Piktor eléje tolt - ne nézzétek már cselekvőképes nagykorúnak, szimpla kis lótifuti, stróman a gyerek, világéletében az is marad

- Rogán bármilyen beszédet elmondott volna ott, ha kell a Tahiti Buzik és Leszbikusok Évadnyitó Báljára szánt beszédet is, ha az a szavazatainak a hozadékában meglátszana, a Párt legnagyobb dicsőségére

- Rogán még a héten nagyon élesen támadni fogja a médiákon, parlamenti beszéden, mindenhogyan Bajnait, az ellenzéket - kompenzálásként és gesztusként a meghökkent széljobbosoknak, hogy értsenek a kikacsintásból...
Vagy azt ünnepeljük, hogy az állampárt ellenzi az ellenzéket ?

Hurá.

Mert tüntetett már a jobbikkal is a többiek ellen, ugye.

Most meg tüntet a többiekkel a jobbik ellen.

...anyám, addelaházat...

EEEEEEEEEEEEzt ünneplitek ?

A pávatáncos csávó legújabb tánclépését ?
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Koalíció szó alatt a síma bedarálásra gondoltam. Zagyvával természetesen nem fog szövetkezni, de egy Balczóval pl. igen.
Ugye nem gondolod, hogy egy Torgyán, Dávid leszalámizása után komoly gondot jelent Vona?
Örömmel látom, hogy nagy bajban van a turul-fiú.
Döntenie kell, hogy a szívére vagy az eszére hallgat. Mindkettő bukta.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: áldassék, én sem mondhattam volna szebben, jól felépített piár és agitprop, egy piár és agitprop párttól, semmihez nem értenek, de ehhez az egyhez igen, lásd civil tacepaók és film-ecskék, most meg hogy HÁrpi kicsit megzuhant, kell egy kis szusz, a gépezetnek is ;)
melléklet:

Surranópályán nőtt milliárdos üzletté a Fidesz-közeli agytröszt hozzászólások 2 hozzászólás
Surranópályán nőtt milliárdos üzletté a Fidesz-közeli agytröszt

Míg a 3,1 milliárdos kormányzati megrendelése miatt a média megkülönböztetett figyelemmel követte az utóbbi hónapokban a Századvég-csoport tevékenységét, a szintén Fidesz-kötődésű Nézőpont Intézet kisebb megbízások révén, de az állam egyik legfőbb beszállítója lett.

hvg.hu/itthon/20121203_Nezopont_allam_kormany_megrendelesek
@Dr. simonmondja.:

Nem. Nincs ünneplés.
Meg kellett mutatni, hogy az egyre kevésbé csipás nácizmussal szemben, ki lehet állni. Ha Némethtel, akkor azzal.
A fidesz egyszerűen nem tehette meg, hogy ezen a rendezvényen valaki ne jelenjen meg tőlük, és mondjon egy európainak tűnő beszédet.
Egyébként meg az van, amit Boli írt.
endresy.blogspot.hu/2012/12/tomeggyules-nacizmus-ellen.html

Rogán szerintem egy olyan beszédet mondott, ami ott helyben a helyén volt. A politikai jövőjét is meghatározhatja, mert ha kitart mellette, akkor Orbán váltója lehet, ha nem, akkor végképp lejáratódik. Majd kiderül.
Bajnainak igaza volt, de hosszan. Mesterházy egy gyenge kezdés után megkapaszkodott és végül Orbánt beállította a pofon-fa alá. Ungváry-ért meg úgy és abban a formában kár volt.
@allegretto23: Pösti a Rogán ? - Ahhát...

A keresztények legyilkolását pártunk és kormányunk támogatta.

A baltásgyilkost hazaengedte népe kebelére, hogy méltón ünnepelhessék a muzulmánok a keresztényölést.

...

A kettős állampolgárságot is pártunk és kormányunk támogatta.

Orbán úgy mondja...

-" világnemzet lettünk - kidagadtunk a fazékból, hopp "

...

Akkor most mit nem értek...?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Rogán életútja szerintem nem ilyen eccerű. De ki fog derülni. Ha most visszalép, azzal örökre és visszavonhatatlanul összefüzzi a Jobbikot a Fidesszel. Nem a pletyi szintjén, hanem tényként. Ez rossz üzlet sokaknak. Ergo, vagy kiviszi Orbán utána a hatalmat az utcára (ezen törpöl, ne legyünk vakok), vagy a saját hiveinek jó része fogja otthagyni.
Tegnap is azt mondtam, hogy Rogán valamiféle főszereplővé dolgozta (nyalta) fel magát a tegnapi fellépéssel) Fenntartom.
Az ország 3 legfőbb közjogi méltósága közül egy sem reagált az országgyűlésben elhangzottakra.
(vagy lemaradtam valamiről?)

Rogán a B terv. Több szót nem érdemel.
@orica:
A Nemzeti Együttműködés Rendszere a nácizmus ellen ?

...brrr. Kivágta a biztosítékot.
@Dr. simonmondja.: khmmm... azért nem pestit írtam... vidéki(ek)nek ő pösti...(a pesti nadrágosember? megvan? akiben nem bízunk, mert nem értjük? rogán a manifesztálódása. a pestieknek meg elmegy, mert azért mégiscsak "kúltúrember"-khmmm...)

Ezért kell leülni Rétvári úrnak meg az azeri/palesztin/egyéb muszlim baráti társaság elnökének/tagjának Gyöngyösi Gyermeteggondolkodású Márton képviselőúrnak... aztán tárgyalják meg ki, hol, mikor üldözi a keresztényeket (nem írtam ki gyöngébbek kedvéért, hogy egy keresztény örmény muslim gyilkosát engedte el Orbán miniszterelnök Gyöngyösi hallelujázástól kísérve épp az imént- mert gondoltam érthető az irónia...)
@saravad:

Erős zanza,de így van:))
@Dr. simonmondja.: (az, hogy soproni, nem változtat a pösti nadrágosember státuszon- ha még mindig nem lettem volna érthető)
ha még mindig nem elég világos, azért küldték rogánt, mert az ő megítélésén nem változtat, hogy kiáll a zsidók mellett, ameddig ha ezt orbán/lázár/kövér teszi, az a fidesznek egyértelmű szavazatvesztés vidéken, ahonnan a legtöbb szavazatot remélik 2014-ben.
@Dr. simonmondja.:

Sarkos vagy. Csak fekete-fehérben látsz. A ner,akkor és úgy van a nácizmus ellen, ahogy @saravad: írta.
Most egy főtartónak látszó elem szólalt meg, ami(aki) bármikor lecserélhető.
@allegretto23:

Na, és innentől magyarázd tovább.
A vidék tovább zsidózza a várost kétpofára.

Mi ellen tüntetnek akkor Rogánostul ?
És minek örülnek akkor ?

Ne vedd viccnek, mert tényleg nem értem.
@Dr. simonmondja.:
Magyarországot rasszista, antiszemita és általában irigy és gonoszkodó társadalomnak látom. Évtizedes konteókon világosodnak meg és nem engednek a rációnak.
Ezért kellemes meglepetés volt, hogy ennyien voltak tegnap, pláne így fizu előtt. Kicsit optimistább lettem.
@orica:

Ja, már értem.
Úgy érted, a fidesz náci szárnya visszatérne anyuci és apuci kebelére?

:)
Tóni beszéde, ha egy ellenzéki politikus lenne éppen, még akár jó is lehetett volna.
De könyörgöm, ő a kétharmad frakcióvezetője. Egy délután tíz módosító módosítóját tudja az Alkotmányba beírni.
A szar ellen meg tehetetlen?
Fura.
@saravad:

A Chartán többen voltak. Sokkal.

Hátrafele haladunk.
@Dr. simonmondja.: Dehogynem érted. A vidéki ember - legalább is egy jelentős része- antiszemita. Ezt lehet tagadni, csak nem érdemes. Én ott nőttem föl, tudom. Minél szegényebb és műveletlenebb, annál inkább. Minél kevésbé érti az összefüggéseket, annál jobban. Az antiszemitizmus nem meggyőződés, hanem hit. A legtöbb vidéki személyesen soha nem találkozott egyetlen zsidóval sem, max a dédszülei utoljára - azok is csak azzal az egy handléval, aki rendszeresen megjelent és aki pont olyan csóró volt mint ő, de MÁS volt és HALLOTTAK gazdag, "gazember" zsidókról, akik a szegény magyarok vérén gazdagodtak- és ezt a HITET örőkítették tovább. Mivel nincs tényleges tapasztalat a környéken, ami megcáfolja, tovább él. Ezt erősíti a hülye - soha ÉRDEMBEN meg nem cáfolt, sőt mostanában még a "hivatalos", kuzustörténészek (raffai, romsits) által is táplált - legenda, hogy a kommunizmust a zsidók hozták a nyakunkra, + a kúrmány "bankározása" (bankár=pénz=zsidó) és kész az antiszemitizmus HIT. Minél kevésbé tájékozott, annál erősebb hit... ezek a népek lesznek a fidesz fő szavazóbázisa - vagy szerinted tájékozott, tanult, széleslátókörű emberek fognak szavazni a fideszre (már a hűbéreseken kívül)?! Nem, ezek fognak szavazni, az antiszemita hitűek. Na ezért kellett egy rogánnak megszólalni és kussolt a minelnök, meg a házelnök, meg a többi prominens. Mert az szavazatokat vinne a fidesztől - és valószínűleg hozna a jobbiknak, de a jelenlegi jobbikkal egy likud testvérpárt nem fog koalázni, mert (egyelőre legalább is) nem teheti meg, mert kinyírná magát a nemzetközi politikában.
@maybach: Mert Tónyó nem a pártja nevében beszélt, írta valaki, hogy ő csak főpolgi akar lenni. Ha ehhez a "buzifelvonuláson" kell beszédet mondania, azt is megteszi!
@Dr. simonmondja.:
Csak azt, hogy talán túl optimista voltam a tegnapi létszám miatt. Sajnálatos és elképesztő a sötétség, amivel nap mint nap találkozom.
@allegretto23:

Szóval azért örömködjünk, mert még mindig két antiszemita pártunk van, és csak az egyik állampárt ?
@saravad: Lehet, hogy én vagyok túl földhözragadt, hogy nem tudok ráhangolódni az egyre szélesedő nemzeti együttműdödés boldog érzésére.
Nem is tudtam, hogy a Milla szervezi a Békemenet 2.5-t. A csuti, az elenzéket, jól behúzta csőbe.
@Dr. simonmondja.: Ki a halál mondta, hogy örömködjünk??? Nekem pl. ordíthatnékom van, hogy még értelmes emberek is beveszik a fidesztől ezt az átlátszó és gusztustalanul cinikus trükköt, meg attól is, hogy a tegnapi tömeg egy jelentős része "csak" hitgyülis volt- nem nagyon láttam pl a történelmi egyházak képviselőit (sunyi hallgatás ott is)-, és egyáltalán nem volt akkora tömeg, hogy attól el legyek ájulva, vagy akár csak kicsit is megnyugodhatnék, hogy ha tényleg több kettőnél (és valaki mégiscsak listázni fog), akkor tényleg lesz egy kritikus tömeg, aki nem annak fog csak örülni birkaként, hogy ő nincs rajta a listán, hanem valóban kiáll az üldözöttek mellett. Sajnos a fidesz pontosan tudja, hogy egy veszélyes játékkal játszik, de annyira romlott, és annyira önhitt, hogy nem érdekli...
Azért az sokat elárul, hogy sokak számára fura, hogy lehet olyan demonstrációt is csinálni, ahol több oldal is jelen van..
@orica: Hogyhogy nem szólt semmiről? Az semmi, hogy végig magyarokról beszélt, és nem zsidókról? Ez Magyarországon nem valami? Nem ugyanaban sz országban élünk?

Más kérdés, hogy Bajnai kerekítette ki a cigánynvsorral (hogy' ne mondjam: cigánylistával)!

E két gyerek _neve_ volt a fontos. Dávid és Áron.
Akinek van füle, hallhatta az üzeneteket.

Bartust pedig külön tanulmányban kellene elemezni...
És Miháncsiknak is tudnia kell, hogy a tizedikre a földszinten át vezet az út.
@Dr. simonmondja.: "A Chartán többen voltak. Sokkal. Hátrafelé haladunk."

Miközben - ha jól láttam - Szív pont azt írta, hogy a tömeg nagy része Németh Sanya által kivezényelt hitgyülis volt. :)
@allegretto23:
Romlott és önhitt és direkt csinálja:
- Kossuth tér '44 restaurálása
- Horthy szobrok, terek fideszes kezdeményezésre
- Corvin-lánc, vitézi nosztalgia
- Nyirő, Prohászka stb. állami marketing
- A Horthy-korszaktól a fidesz politikai feltűnéséig tartó időszak teljes démonizálása és legitimitásának tagadása.

Ennek egyenes következménye, a korszak része a listázás. Zsidók, ellenzékiek, ateisták, bárki. Az akkori nemzetbiztonsági kockázatok eltüntetése lehetővé tette, hogy az akkori nemzeti oldal zsidó-lobbi és egyéb lobbik nélkül, egyedül döntsön Magyarország jövőjéről. Így lettünk a náci Németország szövetségese. Most Putyin gründol saját uniót, de lehet, hogy más terveik vannak.
Rogán szereplése ezen a gyűlésen pont olyan porhintés, mint Gulyás múltkori kiküldetése, hogy magyarázza a bizonyítványt. Itt a legbeszédesebb, ahogyan többen is említették már, orbán, vmint a KE és a házelnök mély kussolása. Persze, ezzel csak a saját korlátoltságukról tesznek bizonyságot az értelmesebbek számára, de ki mondta, hogy az értelmesebbekből kerül ki a fideszre szavazók többsége? orbán kussolása de facto visszahozta (nem először és nem szakaszokban) a horthy érát. Regnálása alatt horthy sem mutatta magát véresszájúnak, na de nem is történt semmi az országban (törvényhozástól kormányalakításig bezáróan), amit ő ne hagyott volna jóvá, amivel ne értett volna egyet.
A manifeszt fasiszta államműködéshez szükséges listákkal meg már most is tele van kubatov et al. padlása.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én meg azt olvasom, hogy a jobbikosokat betolta a rendőr a szobor mögé.

Érdekes, hogy a buzikhoz sokkal közelebb akartatok kerülni, mint az antifákhoz.

Meg olyan kis szófogadók lettek hirtelen a molotovkoktélos rendőrverő szélsőjobbosok.

Beterelik őket a szobor mögé.
Nonono.
Azért ne legyünk naivak!

Miközben valami van, de nem az igazi, aközben Nyíregyházán , beszédet mondott Sipos Kund Kötöny református esperes a Jobbik kereszt állító ünnepségén!

Lehetne vitatkozni a tettén, de az önmagáért beszél!

www.szon.hu/adventi-keresztet-allitott-a-jobbik-nyiregyhazan-2/2137657
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tán közvéleménykutattatok ottan? Ők voltak az egyik szervezők- persze, hogy sokan voltak... meg nagyon sok nem-hitgyülis is volt...
Mivel még nem múlt el a konstans hányingerem azóta, ezért megkérdezném, hogy te személy szerint úgy mégis mit gondolsz Gyöngyösi "képviselőúr" felböffent kultúrájáról?!
@Tűzfal:
Ez mekkora szánalmas baromság!
Így persze érthető a tört. egyh.-ak távolmaradása.
@saravad:
Bocs, de nem szánalmas!
Megvetendő és elítélendő, hogy annak az egyháznak a képviselője, amely jelentős szeletet hasított ki magának a gyermekeink neveléséből, gond nélkül részt vesz ilyenben!
@allegretto23: Kb. azokat amiket már korábban is megírtam róla. :)
@allegretto23: Én nem kutattam, csak Szív írta, hogy a férje ott volt és ő mesélte neki. Esetleg kérdezd őt vagy nézd vissza a tegnapi kommentjeit.
@Tűzfal:
Igazad van, rosszul fogalmaztam.
@sortelen:

Láthatóan nem érted a mondatomat, van annak másik fele is:))
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
A jobbik össze sem állna ilyen söpredékkel, mint a fidesz. A maszop előtt összeállna a fidesszel.
@Dr. simonmondja.: Néhány unatkozó jobbik szavazó sok mindent nem jelent. A lényeges történet az lesz, hogy 2014-ben melyik bagázsnak fog majd igazán hiányozni az a 7-800.000 szavazat. :) A többi csak szájkarate és műrettegés.
@Tűzfal: lényegében véve a reformátusok azok, akik a leginkább erőltetik a dolgokat. Legalábbis Füreden nagyon merevek..kissé túllőnek a célon..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A hitgyüli ezek szerint deklaráltan antináci. A történelmi egyházak néha mondanak ilyet, de tökéletes összhangban működnek a jobbikkal, akiknek szimpatizánsai jórészt ateisták.
A hitgyüli ugyanannyira bizniszegyház mint a katolikus meg a többi. A piaci versenyben ki-ki azt preferálja amelyiket akarja.
@Dr. simonmondja.: +1
Most már várom, hogy a Bonsai Duce felszólal-e a tegnapi demonstrációval kapcsolatban a parlament mai ülésén.
Ha csöndben marad, az számomra azt fogja jelenteni, hogy őt nem érdeklik az emberiség örök értékei, és továbbra is kokettál a Jobbikkal.
@Tűzfal:

Református.
És tiltakozik a vásárlás ellen.

Ez valami ámis közösség lehet.
Talán maga szövi a nadrágját is.
@Andriana44: A jobbik a Fidesz találmánya! ...mi az hogy nem áll össze? A szimpatizánsai a Fideszre fognak szavazni 2014-ben! Csak annyi változott hogy most a "liberális" LMP-t kell nyomni a Fideszbe!!!! Majd a választások előtt 3 héttel a templomokban kiadják az ukázt ,hogy a Jobbik helyett az LMP-re húzni az X-et! ....mint anno 1998-ban a Giczi féle KDNP helyett a Fideszre kellett szavazni!
A jobbik megszűnik a szavazói meg dalolva bemennek Orbán birkahodályába!
ez egy vicc... mondtam nektek pár napja hogy ne szopjátok be....
a zsidó-náci-cigány-komcsi ZÁS...
az a szokásos rigmus a tábor összekovácsolására...
ijjen mérheetetlen letaszított ország idején MINDIG EZ JÖN...
a vége pedig hollókauszt... rettegjetek... én mondtam a fides inkább mindent feléget ! de soha többet nem mond le (önként) a hatalomról és a (köz)pénzről...

az ország első "feudál komcsi náci mafia" típusú kormánya...
@allegretto23: "A vidéki ember - legalább is egy jelentős része- antiszemita. "

ja ja ezt mondom...

+cigánygyűlölő +antikomcsi stb

épp mire van szükség... lényeg a skandálás és a tábor...

buta lusta babonás VIDÉKI csürhe... én is így látom...
összefoglaló nevén: magyar paraszt (copirájt: Cseh Tamás)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hát ezaz.
A jobbik ellen tüntetnek más szervezetek és a jobbik ezen nem ellentüntet, csak unatkozik.

Viszont amikor melegfelvonulás van, békemenet, vagy Orbánbeszéd, akkor aktív, mint állat.

Wittner Mariska nénitől meg úgy bevadul, hogy tör-zúz és gyújtogat.

Szóval mondhatjuk, hogy nem igazán érdekli a jobbikot az ellene szóló tüntetés.
Rogánostul szarja telibe.

Akkor meg miért rí a szája a Vonának, hogy üldözik ?

Épp micsinált amíg üldözték ?

Meccsen volt Orbánnal, vagy a Zöldfoki szigeteken gondolt a cigánypolitikával ?
@Dr. simonmondja.: Nem tudom hol volt, de ez az egész egy műrettegés, hisztériakeltés és vihar a biliben. :)

youtu.be/UCgP3DjxfOs
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ez a Vona nem kettősállampolgár tiszta véletlenül ?
Nevet is változtatott. Mit lehessen tudni..?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Sajnálom, write only üzemmódban vagyok - nincs időm többször hétszázakárhány kommentet végigolvasni a véleményetek után... majd ha nyugdíjba megyek, vagy, ha valamelyik kúrmány végre nem a szabadpiacon vállalkozók vérén-verejtékén akarja eltartatni a talpnyalóit... akkor majd lesz annyi időm. Most nincs.
@dr. Balta$ár: Mókás, hogy kéz a kézben baszták szét az országot (mszp+fidesz+dzadesz+mdf) de biztos tőlünk kell rettegni, mert tuti, hogy indítjuk a vagonokat és zsidó+cigány gyerekeket eszünk, reggel délben meg este. :)
@allegretto23: Sajna olyan sok most nekem sincs, bocsika érte.
@allegretto23: A hét folyamán bal- és jobboldali újságírók, műsorvezetők és véleményformálók álltak az Együtt Jeruzsálemért Alapítvány által kezdeményezett és a Mazsihisz, a Hit Gyülekezete és az Élet Menete Alapítvány által szervezett vasárnap délutáni neonáci-ellenes tüntetés mellé - harsogja az izraeli zászlók alatt extázisba esők szektája tulajdonában lévő hírportál. De erről van szó valójába tisztelt véleményformálók, vagy a kereszténység egyik ünnepén miheztartás végett nem árt egy brutálisan kettős mércés gyűlölet-szeánszot összehozni? Vagy még többről, ami az elmúlt napok világpolitikai történéseinek függvényében minden gondolkodó emberben felmerülhet?

Adva van egy etnikai alapon összefabrikált ország a világon, amely államisága elmúlt pár évtizedében sorozatosan szembe ment a világszervezetek, a nemzetközi jog elvárásaival, háborús bűncselekmények sorozatát követte el a térségében, a nemzetközi tiltások ellenére tömegpusztító fegyverek garmadát halmozta fel, és amelynek vezére nyomatékosította a világ közvéleménye számára, hogy vannak olyan országok, amelyeket a sajátjukon kívül már megszereztek. És az egyik,- általuk minősítetten megszerzett ország egyik törvényesen a törvényhozásba, az Ország Házába küldött pártja képviselője - ott, ahol eldől az ország fejlődésének, továbblépésnek iránya - felveti: azok közül, akik a szerző országnak is az állampolgárai, lehetnek-e olyanok, veszélyt jelenthetnek a megszerzettekre. Erre kitör a világméretű hiszti, a képletesen nagyon véres cirkusz. A valósággal és az igazmondással kegyetlen háborúban álló csoportok azt szajkózzák szerte a világban, hogy származása alapján egy egész magyarországi népcsoportot akarnak úgymond "listázni" a magyarországi fasiszták, nácik, hasonlók. És ez már ok arra, hogy a világ jelenleg még meghatározó erői koncentrált támadást indíthassanak helyi hátérhatalmaik segítségével a megszerzett ország ellen, nehogy veszélybe kerüljön a szerzemény.

Hiába állítják be, hogy a mai szeánszuk a rettegés, a félelem az elesettség elleni fellépés. Pont az ellenkezője. Kőkemény erődemonstráció és tömegtüntetéssel kifejezett megerősítés, hűségnyilatkozat: Biztosak lehettek abban, hogy szilárd a bástya, az égen ragyog csillagunk, és ezt tudják azok is, akiket el akarunk zavarni a hatalomból. Ha nem hódolnak be, a tankok helyett más "tömegpusztító" fegyverek végeznek velük, meg a hordáikkal.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ...csak írtad vagy olvastad is a saját kommentedet???? ......mert jobb mint egy zsidó vicc!
Ma hajnalban találtam. Bár nem minden mondatával értek egyet, de szerintem rendkívül tanulságos:

Diktátorok kézikönyve

index.hu/gazdasag/penzbeszel/2012/12/01/diktatorok_kezikonyve/
ez a fides (feudál-komcsi-náci-mafia) szépentuggya csinálni...

ahejett hogy "orbántakaroggytól" lenne hangos az ucca...
"dzsobbik takaroggy" megy... írjuk össze a nácikat!
selmeci véggye meg a zsidókat! minden zsidó és minden komcsi elmenekült!
(a többségük parlamentben talált menedéket)

gyerünk!
egyik oldal: zsidók takaroggy! zsidók takaroggy! zsidók takaroggy!
másik oldal: dzsobbik takaroggy! dzsobbik takaroggy! dzsobbik takaroggy!
hangosabban gyerekek ! még mindig nem hallom !!! HANGOSABBAN !!!
bal-jobb, bal-jobb... (don) pintér vezényel! (don) kanyar következik ... !

jajrá magyarok ! jajrá fides (mafia) !
Aztaaa. :)

Az izraeli parlament, a Knesszet tagjaira az alábbi törvényi előírás vonatkozik.

"ha egy izraeli parlamenti képviselőnek egy másik, nem izraeli állampolgársága is van, és annak az országnak melynek állampolgára, a törvényei lehetővé teszik ezen másik állampolgárságról való lemondást, addig nem teheti le a képviselői esküjét, míg mindent meg nem tett részéről a másik állampolgárság megszüntetése érdekében"

az angol változat:

"If a Knesset member holds an additional, non-Israeli citizenship, and the laws of the country whose citizenship he holds permit him to be released from such citizenship, he shall not declare allegiance until after he has done everything required on his part to be released from such citizenship"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kifelejtetted VÉLETÉENÜL a zsidókpártyát (a dzsobbikot)
@Penivaldes: " - legalább is egy jelentős része- "

ezt írta alegro ehhez csatlakoztam...

nem minden vidéki buta-lusta-babonás paraszt...
ellenben minden buta-lusta-babonás paraszt vidéki...
@dr. Balta$ár: Igazad lehetne, ha benne lettek volna bármelyik kormányban. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Egyébként meg annyi azért lehetne benned annyi, hogy odaírod, hogy hunhír.hu. mert tudod vannak idetévedt ártatlan lelkek is, akik nem tudják, hogy neked önálló gondolatot a 0 és a -1 között van. aztán ők még azt hiszik, hogy ezeket te írod.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kormányban lehetnének most... csak időben kiugrott drvona a zorbán seggéből... mint drsiffer is...

jött a zorbán kloákáján BARNA is, ZÖLD is!
ez mit össze nem zabált...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Egyébként meg annyi azért lehetne benned annyi, hogy odaírod, hogy hunhír.hu. mert tudod vannak idetévedt ártatlan lelkek is, akik nem tudják, hogy neked önálló gondolatot a 0 és a -1 között van. aztán ők még azt hiszik, hogy ezeket te írod.
Bocs, hogy kétszer küldtem el ugyanazat.
@dr. Balta$ár: hiába magyarázkodsz. én pontosan tudom, hogy itt mi van. mazochizmusból járok ide,.
OFF
Fabius, köszi hogy felelevenítettél egy régi szép emléket (Top Secret)
ON
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Tegnap óta zokogok, hogy lehetett ezt a Rogán gyereket így beszopni...

Hogy Fabius szerint ezzel máris meghiúsult a Fidesz-Jobbik koala, inkább nem mondok semmit.
sem vityenka, sem hű samesza a zelnök annyit sem szólt, mukk. ez azért jelzésértékű. még a látszatot is leszarják.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ja igen te is itt vagy..na de máshol is fellelhető vagy:))))
@Penivaldes: Pedig nekem címezve jelent meg duplán amit írtál. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Itt csak te vagy aki rendes velem szemben. (meg a Boli néha)
no komment

Krónika: a zsidózó Gyöngyösi a határon túliakat is megsértette

A Krónika erdélyi magyar napilap hétfői vezércikkében arról ír, hogy Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő a magyar állampolgárságot szerzett határon túli magyarokat is megsértette, amikor zsidók, majd az izraeli-magyar kettős állampolgárok listázását szorgalmazta.

hvg.hu/vilag/20121203_gyongyosi_hataron_tuli_magyarok
@sortelen: "Bartust pedig külön tanulmányban kellene elemezni..."

Elemezheted Bartust külön tanulmányban, ez nem változtat a tényen, hogy nyílegyenesen arra haladunk, amit ő meg Debreczeni, meg pár másik rettegő fölvázolt...

Lesz nagy meglepetés a választásokon, gyerekek.

Utána meg pláne.
@Penivaldes: Itt csak te vagy aki rendes velem szemben. (meg a Boli néha)

nono. én senem bántottalak meg sohse ne, max legfeljebb 74-et és ántigábrielt fikázom. a többi meg irány tahó...
@Penivaldes: hódolatom, a 0 és -1-hez nincs mit hozzá tennem :D
amúgy ezennel és is próbálom kiszolgálni a mazochizmusodat, remélem nincs rám panasz ;)
amúgímeg a gif, valami zseniális. Respect fabius. Jót röhögtem:-)
Kíváncsi vagyok, hogy huza-vona mikor ránja elő a "báncsák a magyart" kártyát. At mindig hatásos.
A Thaifoldon most meggyilkolt magyar vallalkozo es annak a izraeli-magyar allampolgarsagu gyilkosa aki termeszetesen annak uzlettarsa volt, ugye nem csak szerintem valos alapu hasonlat a jelenlegi magyarorszagi helyzettel kapcsolatban... vajon ha tudta volna az aldozat, hogy kivel uzletel talan most is elne...
Szép volt a Hitgyüli nyilvános istentisztelete. A neten néztem. A szónokok is jók voltak, csak helyettük is hülyén éreztem magamat, hogy becsapták őket és egy istentiszteletre csábították őket.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Az Amerikai Magyar Kurucinfó Népszava hülyeségei elsősorban a Fidesznek segítenek.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: szerintem már előrántotta a farzsebéből, azzal, hogy valami internacionális összeesküvést képzelt el..
Különben is. Mit a FIDESZNEK a nagymagyar néplélek, me a zsidók, amikor jólefejlett dögökből még mindig lehet mazsolázni. Ez a túlélés záloga, mint nagyanyám mondá: háborús helyzetben: aranyat, zsírt, szalonnát, konzervet,lisztet, sót, kapcsolatot bespájzolni.

A Malév halott, dögöljön meg a reptér is

mentalisdeficit.blog.hu/2012/12/02/a_malev_halott_dogoljon_meg_a_repter_is?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_12_03&utm_campaign=index
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Ami úgy totyog, mint egy diktatúra, úgy hápog, mint egy diktatúra, és olyan sárga, mint egy diktatúra, az egy diktatúra.

A hozzászólásod meg egy dögunalmas panel, amit már százszor olvastam.
@orica: Most reagáltál rám? Igen, az ott lévő férjem szerint is profi beszéd volt, ezt ki vitatta? Kurvára meg vagyok nyugodva, hogy profi beszédeket tudnak írni, még Habony szerelmi válságában is, ezt jó tudni. Ez eddig is tény volt, beszédben, pofázásban nagyon erős a FideSS. És ezen túl? Szervezésben nagyon erős a Hit. És ezen túl?

Szerintem, kurvára fel lesz a Jobbik még használva - nem tűnt el az édes közönsége, hová tűnt volna? - , legfeljebb majd beolvad és nem külön, peszudóellenzékként erősít a kampányban.

Az én érzelmeimre ha valaki ne hasson, az pont Rogán. Semmi nincs itt eltakarítva, csak lefedve a szarkupac szép selyemkendővel. De azt viszont lehet gyönyörködve csodálni, amíg át nem út rajta barna fos.

A másikon írjuk páran, hogy a tantervi listázás ezerszer rémesebb és veszélyesebb, mert már megvalósult, mint a Gyöngyösi marhasága, amit egy sima kivonulással lehetett volna hatástalanítani és kész. A kölykök összeírása kellene kimenni basszus!

Na de mindennap tüntizni, már röhej. Kezdik már a tévé előttiek is belátni, hogy nincs elég aktivista kint aludni a mínuszos szélviharban az úttesten, hisz a csillagszemű őszintén Birkenau miatt aggódó Rogánék - érdekelne, úgy igazából hány ilyen érintett és itt húsz egynehány év alatt naponta a FideSS-hiénák dumája által megalázott volt ott az egyenpapírzászlókkal? - hazudtatják teli a tévét. Ez ellen hányan mentek egy év alatt? Mostantól minden ilyesmi tüntetés érdektelenségbe fog fulladni.

Ó istenem, tökéletesen működnek, az APO-juk zseniális,ezt el kell ismernem. Nagyon tudnak beszopatni, Bajnai ide vagy oda. Maradnak százhúsz évig.
@a szív fészkei: utálom hogy azt kell mondanom, hogy megint azt mondod amit én, nem utolsó sorban, a záró mondatoddal...
Mellékesen nem értem a virnyogást a tennapi akció hitgyülés részvétele miatt. Végre valami hasznosat is csináltak. Némethet én megélhetési hittérítőnek tartom, de ha beteszi a lóvét, a szervezési tudást egy ilyen dologba,akkor nem fikázni kell, hanem megsüvegelni. Nélküle valszeg a tünt9i a bagatellizálható zsidó-liberálbolsevik mocorgás maradt volna minden visszhang nélkül. És Orbán ma nem lenne nagy szarban a Parlamentben. A ruha is akkor kezd el szakadozni, ha a fércet megbontjuk. Hogy kié az olló, nem mindegy?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: jaj ne. most megint jönnek, és eltapossák a virágaimat. nem lehetne valahogy csinálni velük valamit?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kifejtenéd? Nem értem. Ha szarok a vakogásaim, akkor de szemből pofába lécci:-)
Mondjuk én azt nem értem, hogy a politikai pártok, képviselők miért hétvégén, szabadidejükben demonstrálnak a vállalhatatlan eszmék ellen? Amikor ott a parlament is. Mondjuk egyszerűen kiközösíthetnék maguk közül az ilyen embereket, vagy egyszerűen lemondásra szólíthatnák fel. Mert az ilyenek egyszerűen nem szalonképesek...
@kovi1970: az általad leírtakat a Jobbiknak kéne megtenni. Elvégre az ő bandatagjuk
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az első meglepetés tán az lesz, hogy nem lesznek választások a szó európai értelmében. De amilyen szerény ember ez a Viktor, megelégszik 150 %-os győzelemmel is.

Hálistennek, jönnek a trollok, akik most megmondják hogy mennyire hülye mindenki,aki aggódik, tehát megint visszaigazolnak, ahogy a múltkori nagy LMP-féltésükben is. Annyira hülyék, hogy nem tűnik fel nekik: amit ezek ennyire védenek, támogatnak, az azért rögtön gyanús lesz. Tehát kösz a megerősítést tőlük arról, hogy a tegnapi dzsembori FideSS-érdek volt, semmi más.
@a szív fészkei: válasz tegnapról, ma Neked. Igen egy sima egy meg ordított:-)
@Penivaldes: ilyenek ezek, zavarják a köreinket, lehet a végkifejlet is azon mondásos/anekdotás szerű lesz...

@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: főcím-trollok-izzó bill-egérklikk ;)
elég a folyamatábra, vagy pontokba szedjem részletesen? :D
@a szív fészkei: a tegnapit minden jelenlévő oldal ügyesen felhasználta.
@kovi1970: Mér mér, mert Kövér házelnök azonnal kivezettetné őket, a 286 Fideszbérenc pedig nagyon hangosan fújolna... hát ezér...
Hiába repült át tegnap egy angyal a Kossuth Téren, a cöf máris a fejére szart.
Mi kell még, hogy megértsék, ez nem lehet pártpropaganda. Persze túlságosan nem lep meg, mert hiszen Rogán végig és kizárólag a saját nevében beszélt, ki nem ejtette száján, hogy fidesz, pláne nem hogy kormány.

Néhány békebeli napot hagyhattak volna számunkra. Már kezdtünk hinni a tegnapi szavak őszinteségében, de már másnap kinyúlt egy disznószaros kéz a moslékosvödörből és jól pofáncsapott.
Még álmukban is csak gyalázkodni tudnak?

hvg.hu/itthon/20121203_Bekemenetesek_Bajnaiek_megcsufoltak_a_vas#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_12_3
"a társadalom toleranciaküszöbét most jócskán átugrották."

Szerintem csak megelőzték a korukat. Még pár hónap és ezt sem fogjuk durvának találni, csak Rogán Antal fogja mondani. A fityisz mindent megtesz, hogy amiről nem gondoltuk volna, hogy simán ki lehet mondani, kimondható legyen. Bármekkora idiotizmus is az. Szánalmas!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

+1

@allegretto23:

"ordíthatnékom van, hogy még értelmes emberek is beveszik a fidesztől ezt az átlátszó és gusztustalanul cinikus trükköt, meg attól is, hogy a tegnapi tömeg egy jelentős része "csak" hitgyülis volt- nem nagyon láttam pl a történelmi egyházak képviselőit (sunyi hallgatás ott is)-, és egyáltalán nem volt akkora tömeg, hogy attól el legyek ájulva, vagy akár csak kicsit is megnyugodhatnék, hogy ha tényleg több kettőnél (és valaki mégiscsak listázni fog), akkor tényleg lesz egy kritikus tömeg, aki nem annak fog csak örülni birkaként, hogy ő nincs rajta a listán, hanem valóban kiáll az üldözöttek mellett. Sajnos a fidesz pontosan tudja, hogy egy veszélyes játékkal játszik, de annyira romlott, és annyira önhitt, hogy nem érdekli…"

"valóban nem tüntetni kellene, hanem a Házelnök úrnak, vagy a Miniszterelnök úrnak kellene a hátsóját fölemelni azonnal és két keresetlen mondattal helyretenni Gyöngyösi babát, de nehéz- vagy legalábbis nem mindenkinek hiteles- azt úgy, hogy előtte kacsingatva "bankároztunk", meg Nyírőt (leánykori nevén Nyírő, mostanában Uz Bence íróúr) temettünk."

"azért küldték rogánt, mert az ő megítélésén nem változtat, hogy kiáll a zsidók mellett, ameddig ha ezt orbán/lázár/kövér teszi, az a fidesznek egyértelmű szavazatvesztés vidéken, ahonnan a legtöbb szavazatot remélik 2014-ben."

+1

Pontosan. Tökéletes a szociológiai leírásod is az antiszemita hitről.

Pont erről szólt, amit Kuncze olyan jól fogalmazott meg: "A miniszterelnök hallgatása kódolt üzenet, pávatánc: elküldtük tüntetni Rogánt, de ne vegyétek komolyan."

galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=178050:kuncze-gabor-nyilatkozata-a-vasarnapi-demonstraciorol&catid=79:kiemelt-hirek&Itemid=115
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: kénytelen leszek tenni velük valamit..pedig nem szoktam, na de ha kell, akkor megvédem a kerekasztalt a betolakodóktól.
@Dr. simonmondja.: a tegnapi blogba beírtam a véleményem, nem ismétlem, van sajtó visszhang amit el akartak érni mert kurva kínos lett...egyébként a gyűlés kisdedóvós szint a kezdetek előtti

azaz számomra nulla...ha ezzel kell ma levéduában foglalkozni akkor sohasem lesz eredmény csak habzó duma

brühühühühü
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Nem mindegy, nagyon nem. Az sem, hogy miért csinálja. Eddig soha nem gründolt ilyen nagy náciellens ligát, soha le sem szarta, ami itt - szerintem súlyosabb is - történt. Pont és most.

Életem ezt úgy hívják, randa hollywoodiasan, hogy ellopta a showt. Örökre. Az Új Színházért a szavukat nem emelték fel, ott röhögött mindenki rajtunk, 300 emebren, hogy mit hisztizünk Dörner&Csruka miatt, mindenhol csak nácit látunk, hülyék vagyunk! Oda nem jött a hites kommandó. Ott törthetett-zúzhatott simán a Jobbik, meg nem zavarták a rendőrök.

A nácik ellen vagy mindig tiltakozunk vagy... És nem Gyöngyösivel kezdődött ez az egész, amit békésen elnéztek FideSSék, Rogánmagánember és a Németh is.

De megint bejött nekik, amit akkor azonnal írtam: felhasználták a butanácit is, a zsidókat is arra, hogy ne a regiről, ne a jogmegvonásról szóljon a dal.

Mert a nagy büdös tiltakozás odáig nem terjed ki, hogy Szijjártó azt mondja - még jó, hogy nem ő volt magánemberként aggódni!!! - ezek után én Gyöngyösivel egy bizottságban nem megyek azeriekkel barátkozni. Mert megy vele boldogan.

Tünti kipipálva évtizedekre, lehet nyugodtan újra tenni, amit legjobban tudnak: tönkre.
@a szív fészkei: beszélgettem egy ósztria-német vonulatba került magyar állampolgárral, csak közvetve megemlítődött a magyar iszonyrendszer, amire csak annyit válaszolt, naponta keresik meg, közeli és távoli ismerősök, hogy segítsen nekik kimenekülni, és bank, bérlakás, avagy munkahely keresésben. Az életkor 18-65-ig, pedig ő nem egy intézmény, csak egy ember aki segít annak aki megkéri...
ne csináljatok ilyen jó gifeket, mert nem tudok a cikkre figyelni. :D
@a szív fészkei:

+++1 és le is vannak szarva egy kalap szart ért

brühühühü
@kovi1970: Kösz szépen, ennyi lenne, öt perc se telne el vele, de hatna...
@sortelen: Dániel az a Dávid, mielőtt jeleznéd, hogy "tuggyikkik" ők.
@a szív fészkei: Éppen az Orbán baja, hogy nem mer 100%-kal nyerni. Pedig vagy annyival nyer - ami azért a mai bolondos világban mégiscsak nehezen magyarázható - vagy pedig nem ő alakíthat kormányt 2014-ben. Ezért van az, hogy az eddigi kusza stratégia is összezavarodni látszik, ugyanis az nem lehet, hogy a választók ne rajongjanak érte egy ekkora felhatalmazás méltatlan felhasználása miatt, másrészt meg olyan viszonyokat akar a következő kormányra hagyni, amilyen viszonyok közt garantált a max egy éven belüli bukás. No de mi van, ha mégis ő nyer? Jajdenehéz neki ez!

A tüntiről meg annyit, hogy én messze vagyok, ki sem mentem volna, de most pirulnék is emiatt. Én örülök annak, hogy európai értelemben normális felszólalásokkal szorították falhoz a listázós zsidóktól rettegőket ( ;) ), meg hogy Orbán kényes helyzetbe került, hiszen szív-nek igaza van: most a fidesz lista jó lista, a jobbik lista meg rossz? És még egy A3-as lapot tele tudnék írni aprócska betűkkel azokkal a kérdésekel, amikre mától Orbánnak meg kell találni azt a választ, ami elkülöníti a jobbiktól, de ellentétben áll a többiek álláspontjával.

Szerintem a mától feltett kérdéseken múlik, hogy a fidesz a jobbikra húzta-e csak rá a slozit, vagy magára is. Kéretik kérlelhetetlenül kérdezni!
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Amit nem is csodálok, ha köt a beton. Meghallgatnám pár kedvencemet ilyenkor. :-DD
@a szív fészkei:

Ami viszont a hitgyülis szervezést illeti, ugyanígy látom:

"ez egy pontosan megkoreografált, a spontaneitásnak, az őszinte érzelmeknek – dühnek, felháborodásnak, tetszésnek, lelkesedésnek, szóval mindannak, ami egy tömegtüntetést éltet – semmiféle teret nem hagyó műtermék volt, nyilván a Hit Gyülekezete nagyobb dicsőségére és politikai érdekeinek megfelelően.
Láthatóan kivezényelt és központilag vezérelt tapsolók és tetszésnyilvánítók – mintha mindegyikük fülében ott lett volna a titkos fülhallgató, amelyen megkapják az utasítást, mikor kell és hogyan tetszést nyilvánítani vagy éppen a Jobbiknak „oszolj”-t kiáltani –, egy Fidesz-nagygyűlést megszégyenítő mennyiségben nemzeti zászlócskák, gépies egyhangúsággal és szünet nélkül lengetve, a kamerák látóterében hangsúlyosan fiatal emberek (kivéve Hegedűs Zsuzsa Orbán-tanácsadót), a megfelelő pillanatban dobpergés, és a rengeteg, náciellenes jelszavakkal teli tábla mellett egy, csak egyetlenegy név az egyik táblán, Rogán Antalé („Respect Rogán!”).

Sohasem láttam még ilyet. (Azaz láttam, a régi május elsejékről készült híradófelvételeken.)

Szomorú volt, számomra elkeserítő, iszonyú rossz kedvem lett tőle, sokkal rosszabb, mint ha nem „több ezer” ember állt volna ott ezen a műtüntetésen, hanem csak több száz egy igazin, őszintén, spontánon."

"Tudom, hogy voltak sokan ezen a rendezvényen, akik valóban, őszintén és együtt akartak tiltakozni az ellen, ami tűrhetetlen. Akiket nem hátsó szándék mozgatott. Akik nem politikai legitimációs (szalonképesítési) játszmán és nem is egy egyház katonai fegyelemmel megszerkesztett műrendezvényén érezték magukat. Sem a szándékukat, sem az érzetüket nem akarom kétségbe vonni. (…) Annál nagyobb bűnnek tartom, amit Isten szolgái elkövettek ezzel a rendezvénnyel. Lelkük rajta. Azon is, hogy sok-sok ember tisztességes és őszinte felháborodását használták fel saját kirakatrendezvényükhöz, és azon is, hogy hétfőtől minden fideszes szájból az zúg majd, amit Rogán már megelőlegezett egy nappal a rendezvény előtt: „Bajnai Gordon emberei ilyenkor is csak a széthúzást keresik, csak a saját politikai tőkéjükre gondolnak.” Egyetlen fellépéssel megvásárolták maguknak a jogot, hogy saját mérhetetlen bűneiktől továbbra is a régi módszerrel szabaduljanak meg, azzal, amihez a legjobban értenek: vádaskodással."

galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=178158:ilyen-jutott&catid=51:csmihancsikzsofia&Itemid=79

Maximálisan egyetértek azzal is, amit a sárga csillagokról ír.
a problémákkal foglalkozni nehéz és még munkába is kerülne, zsidózni és rettegni gördülékeny, rutinos úri élvezet a front mindkét oldalán
Itt a teljes anamnézis. Mit mondjak, nem túl biztató:

Ma hajnalban találtam. Bár nem minden mondatával értek egyet, de szerintem rendkívül tanulságos:

Diktátorok kézikönyve

index.hu/gazdasag/penzbeszel/2012/12/01/diktatorok_kezikonyve/
Off: Mi a francnak tolja a hvg.hu ennyire ezt a hülye Schiffert?

Ez viszont jó:

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121130_libsik_lerendezve#rss
@miva?: Tényleg, a jó Lukasenko is csak 98,99 %-kal nyert. Az az kis reszli, aki miatt nem százas a dolog, meg biztos valami jólfűtött kényelmes állami rezidencián - aka börtön - élvezi a véleményszababdságát.
@Schindler Pistája:
1 már van.
sajnos tudom, hogy ez a társadalom már megérett a pusztulásra. csak van pár dolog mit sajnálnék.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Amikor egy elmebeteg lázalmában a kuvaszt kacsának látja, akkor az nem egy kacsa.
@a szív fészkei: Én úgy gondolom, igazad van, de a jelen helyzetben az ördöggel is szövetkezni kell, pénz, paripa fegyver nélkül szart sem ér az öntudat. A 300 fős akcijó elszállt a szélben, a résztvevőkön kívül senki sem hatódott meg. Tömegre, csak tömeggel, agresszióra csak agresszióval, nagy pofára, csak nagyobb pofával lehet reagálni, hogy észrevegyék. A lényeg a médiajelenlét, és nem hagyni az elkussoltatást. Ha már ez megvan, lehet finnyáskodni és válogatni.

Engem ne,m érdekel arrogán, meg a németh, de az nigen, gogy a tegnapi nap ilyen-olyan formában eljutott a póóórnéphez. A többi lényegetelen.
@rodeo36: lehet, hogy elveszett a hétvégén, de így két nappal később, de hepibörzdéj tú jú, end mii :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"A hozzászólásod meg egy dögunalmas panel, amit már százszor olvastam."

Attól még igaz.
Bocsi, gyorsan gépelek in-direkt. Betűk kimaradnak, szavak megszakadnak de ez így live. Nincs időm, nincs energiánm cizellálni, és annyira nem is akarok...
@londonterminals: Mondd, és miért baj, ha valaki a FIDESZ kommunikációval hadakozik a FIDESZ ellen. Ismered a saját eszközzel való győzést?
én csak szeretném megköszönni a top secret-ből készült animgifet, jót röhögtem. :)
@Penivaldes: "az általad leírtakat a Jobbiknak kéne megtenni. Elvégre az ő bandatagjuk"

Na és megtették? Nem. Egyéb kérdés?
Rettegni valótok nektek és nem a Jobbiknak! Ideje lenne kiválasztanotok az Andrássy úton a nektek tetsző villanyoszlopokat, hogy jó helyre kerüljetek mert elég sokan lesztek akik oda kerülnek és fel lesztek háborodva, hogy nem az első sorban fogtok lógni és nem mutogat benneteket a "médiátok"!
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Ebben van igazság. Lehet használni, hivatkozni rá, akkor is, ha nem úgy igaz, ahogy lennie kellene.
Végre valaki kimondta, amit 50-60 évig tiltottak, pedig már nagyon az emberek bögyében volt. Reméljük, lesz folytatása és nem kell sokáig tűrni a zsidóterrrort.
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Még két évig hablatyolhattok a fideszdemokráciáról, használd ki jól ezt az időt, persze csak ha nem zavar, hogy hülyét csinálsz magadból.
@kovi1970: én ezt tőlük nem várom el. bizonyos dolgok meghaladják a szintjüket.
@csavari: én már kiválasztottam. meg is kérem az illetékes hatóságokat, hogy újítsák már kicsit fel. elvégre jóízlés is van a világon.
A legnagyobb baj, hogy tényleg hitgyülisek mentek ki. Ha ők nem mennek, nagyon kicsi lett volna a tömeg. És ez gáz, nagyon.

galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=178158:ilyen-jutott&catid=51:csmihancsikzsofia&Itemid=79
@csavari: hűűbakker, ezt így egyben, ebéd előtt, zseniális vagy és hatalmas EQ-IQ párossal rendelkezel, ezt megugrani még egy amőbának sem kihívás
Nagyon erősködtök tetves liberális gecik, zsidóseggnyaló bagázs, idegen érdekeket (leginkább izraelt) kiszolgáló, lelketlen gecik! Elárulom nektek hogy tóránál nagyobb antiszemita, fajgyűlölő és uszító írás nincs is, és ja ez nem a mein kampf, hanem egy "vallás" alapja, amit nem tiltanak! Majd megkapjátok ami jár nektek, már nincs sok hátra!
@Penivaldes: Én sem várom el a jobbiktól, de a többiekből sem nézem ki. Nah ezért volt ez a költői kérdés...
Fabius

*
"If you want to know where the power lies, then ask whom you cannot criticize"
*

Gondolkozz.
De hol voltak az ellentüntető tömegek, kedves szélsőjobbos barátaim? Tényleg ennyire nem fontos az a lista nektek? Akkor miért feszültök itt meg? Miért nem mentetek neki a rendőrkordonnak, nincs már pénz molotov-koktélra? Miért retteg Vona? Tán mégsem lövetné le magát senki miattatok a Don-kanyarban? Jaj de kínos is lehet így védeni a védhetetlent!

Kedves Fideszesek! Kikkel is indultatok együtt önkori választáson? Kikkel játszottátok a parlamenti bizottságos kiszorítósdit? Kikkel tüntettetek együtt nem is olyan régen? Kikkel értettetek együtt baltásgyilkos ügyben? Jaj de kínos is lehet a szarkupac tetejét díszítő marcipánrózsa miatt csokitortának magyarázni a valóságot.

Kedves többiek! Bizony meg kell fogni Rogán kezét is, ha véletlenül akár milyen okból egyszer jó felé akar menni. Nem kell azonnal a rossz irányba elindulni csak azért, mert nem érthetünk egyet! Elég ha nem felejtünk :D
@nookedli: nem nem kell sokáig tűrnöd. mindig is imádtalak titeket. két pacal közt, megtőrlitek az ingujjatokkal a szátok, és belekiáltjátok a térbe, hogy mocskos zsidók..aztán tovább eszitek a csipős paprikát.
nahh, kinyitották a nácikarám oldalát, özönlik a sok idióta csatorna lé
ÉN szarok az arabokra ! De milyen érdekes, valahogy mindig is 10X - 20X jobban szartam a zsidókra, MERT MIÓTA AZ ESZEMET TUDOM, MINDIG SÍRNAK ZOKOGNAK UGATNAK !!! Éppen ők ! Akik úgy üldözik az arabokat, mint annak idején anno őket a nácik. A különbség csak az, hogy ők nem tudják gázkamrába terelni őket. DE HA MEGTUDNÁ TENNI, 1000%, hogy MEGTENNÉK !!!
A jobbiktól olyan messze vagyok, mint a a zsidók az araboktól.
CSAK, hát az IGAZSÁG !!!!! EZ !!!!! Ezért írtam le.
kedves egyszeriek, buzizsidócigányballibsi vagyok, orcátok csak nagy, avagy mást is tudtok?
@Schindler Pistája:

Ha nem lennél funkcionális analfabéta, akkor a kommentekből látnád, hogy az Indexen tenyésző libsi balfaszok többségének nagyon is megvan a véleménye a tegnapi hitgyülis szeánszról...
@orica: Ha van kedved, mutass rá, melyik felét hagytam figyelen kívül?
@vénszivar: @nookedli: @Ballas: és a többiek!

Honnan fogtok felismerni? Majd a szomszéd feljelent? Ha nekem szar lesz, nektek hogyan lesz jó?
@Ballas: Olvastad már a tórát? vagy már beleolvastál? vagy pedig ezt mondta valami nagyvezér, és ezért írod ezt?
és még azt is megkérdem tőled kedvesem, hogy rendelkezel e alapfokú ismeretekkel az ókori kelet társadalnmi berendezkedéséről?
válaszolnod nem kell, mert valszeg töritanár vagy sajómocsoládon.
Azt mondják a Holokauszt a világ legnagyobb tragédiája.

Akkor jó, de most már szeretnék kárpótlást is kapni érte, hiszen azén ügyem is. Nem pedig fizeti a kárpótlást.
Vasárnap(miért nem szombaton? talán a szábát miatt? :)) kiözönlött a sok (10 ezer? :)) birka a térre tüntetni. Kezükben a zsidó pártok által nyomtatott normális embert ingerlő transzparensekkel. Nem beszélve arról, hogy betiltott önkényuralmi jeleket aggatnak magukra és a transzparensekre. Ezt persze csak nekik szabad. Meggyalázzák az árpád sávos zászlót. Sajnálom, hogy tele vannak gyűlölettel ezek a bűnöző elemek. Még mennek rázni az öklüket ezeknek a nyíltan tolvajló pártoknak. Szörnyű, hogy eladták a lelküket a fenevadnak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: PEdig anyira jóitt, nem tudják, látjáűk, már védve is van minden jó ember, mi a baj???? Nem értem, hawaiit csinált a FideSS a szaros nyilvántartással kétharmadot nyert - ami tehát ótvar komenyista csaláson alapul az ő mostani logikájuk szerint - jóságos hatalmával.

Hülyék a népek, na. Mint Karinthy nyula, baszd meg a hülye barma nem látja, hogy csak meg szeretnénk simogatni??? Nyakát kell törni érte, hogy engedje magát...
Kedves nácizók!
Van egy olyan érzésem,hogy 30-40 év múlva a betelepülő kiválasztottak csicskásai lesztek!
oops:

A befektetői letelepedés intézményének bevezetése komoly kockázatokat rejt – állítja több, nevének mellőzését kérő biztonságpolitikai és gazdasági szakértő. Bár elismerik, hogy „egész Európa ezt csinálja”, legfeljebb a letelepedés jogáért fizetendő összeg tekintetében tér el egymástól az egyes államok gyakorlata, de szerintük nemcsak bűnügyi-nemzetbiztonsági, hanem gazdasági kockázatokkal is számolni kell - írja a Népszabadság.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_belugyminiszterium_is_meglepodott_rogan_otleten.538689.html
Ezt most nem értem. A poszt is arról szól, hogy a jobbik egyre inkább röhejesebb akiktől nem, hogy félni kell, hanem max. csak sírva röhögni. Ha ez így van akkor mijafasznak az ajvékolás meg a világvégés műrettegés??? Valami nagyon nem kóser a síp utcában. ;)
@MetroGoldwinMayer: És a legyilkolt palesztín gyerekek miatt írjuk azt a listát a mi zsidóinkról, ugye? Mi lenne, ha a németeket gyűlölnénk, hiszen miattuk annyival több magyar halt meg nem is olyan rég? Vagy inkább az oroszokat mégis, hiszen miattuk senyvedtünk annyi éven át! Mit szólsz?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: több, nevének mellőzését kérő biztonságpolitikai és gazdasági szakértő.

- nyehehe. Hírgyártás a'La Népszabadság.
@miva?: Nem tudom miről beszélsz, de ha a téren kint voltál, szégyelld magad! Normális érzésű magyar embernek nem célja, hogy a másiknak rossz legyen, ezáltal magának jó. Ezt mások hozták be magukkal. Ezek a fellépő pártok is ezt vallják, így kerültek hatalomra.
Remélhetőleg, ha karácsonykor kimentek hanukázni a nyugatira, rátok szakad az ég...
@miva?: mivan? miért akarnálak felismerni ? még ismerni sem biztos, hogy akarlak........
@nookedli: sajnos tele vannak gyűlölettel, mert az ostobák nem vesznek példát rólatok jámborságból :D

van neked humorod!
A jobbikról az volt, és jelenleg is az a véleményem, hogy semmi más célja nem volt és most nincs, csak odakerülni a kondér közelébe, ahol elég jól lehet falatozni és melegedni. Néha bedobnak egy-egy cigányozást vagy zsidózást, hogy ne kerüljenek ki a látótérből, de az összes programjuk ennyi. Kihasználták azt a radikális rést, amit a miép itt hagyott, a fityesz meg nem mert teljesen betölteni.
A pocak meg annyira kifáradt a vezető nyugati politikusoknak és cégeknek kiosztott sallerekben, hogy a beígért szélsőjobbos sallerre idehaza már nem maradt ereje.
@miva?: 1. parlamenti kettős ápokról van szó.

Miről hablatyolsz?
HAaaahhhaahhahhahahahahhhahhahhahhhahaHAhahahahAhhahHAhahahahHahhahahahahhhahhhaaahahahahahaHAhahahHAhaHA
elsemolvastam
hahahAhAHHAHAHAHAHAHAHahahahaHAHAHAhahaHAHAHahHAhHAhA
ha
ha
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Asszem léptem is, a tököm fogja keresztülrágni magát a sinderpistája kaliberű orkokon.
@miva?: Most először igazat szóltál. Leülhetsz! :)
Kíváncsi vagyok, hogy a tegnapi NEM szervezői vajon mennyit fizettek a Gyöngyösinek, hogy zsidózzon már végre egy jót. Annyira kellett ez már nekik, mint egy falat kenyér, hiszen Bácsfi Diana karlendítése óta egyre kevesebb a rettegés & hiszti lehetőség....
@londonterminals: :-) Az is bájos - nemcsak Bartus hisztije - hogy épp egy kibaszottul autokratikus, a maga kis szemétdombján élet-halál ura diktátoralkat, Németh szervez ilyen nézetek ellen naggyülit vidám vasárnap.

Amikor meg tudtam, az általam értelmesnek, szimpinek tartott Hack is hites, sőt a legbenső mag tagja, egy világ omlott össze bennem. Valahol tán itt kezdődött az én erózióm a szadesz iránt.
A vallása mindenkinek a legbenső magánügye, de hogy épp egy ilyenben találta meg lényeget, ez elborzasztott.

Egy vallással, egyéb technikákkal megtört és agymosott tömeget kirendelni hujjogni,lengetni, ez nekem kádári május elseje. Vagy annál is rosszabb. Mert akkor muszájból és plusz bónusz virsli-sörért mentek leginkább, hisz igencsak ajánlatos volt ott megjelenni a kurva tribűn előtt, magában meg gondolt mindenki mindent a nagy integetés közepette. Voltam, tudom..
@nookedli: "Végre valaki kimondta, amit 50-60 évig tiltottak, pedig már nagyon az emberek bögyében volt. Reméljük, lesz folytatása és nem kell sokáig tűrni a zsidóterrrort."

És neked fáj, hogy tele vannak gyűlölettel, miközben egy autót sem gyújtottak fel, senkit nem támadtak meg stb?

Ugyan már egykomám!
Egyébként valójában hálásak lehetünk a jobbiknak és a fidesznek is, hogy pontos képet adnak a magyar társadalom többségének nívójáról. Mert ugye, mi a fősodor? Nézzünk hátra, de lehetőleg még hátrább, mindig hibáztassunk valaki mást még a legnyilvánvalóbb ostobaságainkért is, lehetőleg könyörtelenül tapossunk el mindenkit, aki kicsit is gyengébbnek tűnik, mint mi és a végletekig tagadjuk a problémáinkat, vagy ahogyan azt Szív szinte már költőien megfogalmazta: "lefedve a szarkupac szép selyemkendővel".
Kollektív önismeretért vigyázó szemeinket az ideológia füsodrát meghatározó politikai pártjainkra vessük mindenkor.
A fentiek miatt is jobbnak tartom, hogy Mesterházy ráhúzta a vizes lepedőt arra, akire kellett: orbánra. A jelenlegi körülmények közt Bajnai visszafogottsága kontraproduktív.
@nookedli: pedig ha rólatok vennénk példát szelídségből, az mennyire szép lenne.
@nyilasmisi2412:

Nem települ be ide senki sem, mert a Kárpát medence üledékes kőzetekből áll, ezért a nehézfémterhelése a többszöröse a megengedettnek!

A magyar úgy szelektálódott ki, hogy viszonylag bírja!

De az össz nehézfémterhelést nem nagyon bírják a bevándorlók, mert a megengedettnek akár a harmincszorosa is lehet, de az átlag is megvan 4-8 szoros dózis...

Aki nem hiszi nézzen utána, keressen rá az arzén, kadmium, higany, ólom, uránterheltségnek, és ne csak az ivóvizeket nézze, habár azok is borzasztóak!
@vénszivar: akkor hogyan kötsz föl? az elvtársadnak csak segítenél ebben!
Na igen, felesleges itt hápogni, ki kell menni a parlament elé és leboxolni. Igaz annak sincs sosem semmi eredménye. De ott legalább levezethetitek a feszkót :) Milyen vicces lenne egy zsidó-nem zsidó ütlekborulsz találkozó valahol kint az armageddon téren :) Kiválasztott nép :) Ez az igazi überallesz duma, méghogy a zsidók haha.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem is értem, a náci hadosztály a neten, az már hatványozottabban szervezettebb mint bárki más, nézd a főcímre mennyi egyszeri özönlött azonnal Gabriel legnagyobb örömére ellenpontozhatja a nézetek sokszínűségét a jobbklikkben ;)

Vannak az agyatlan szekrényzombik, és vannak az ideologista "értelmiségi" felbujtók
Istenem mikor esik már le plénumnak, hogy mi is történt valójában ffs!

A választási törvény miatt kellett egy gumicsont, azt a Jobbik szállította a zsidózással, és igen meglepődnék ha ebben nem volt háttéralku a magasfényű 2/3-al.

Ez mint a Fidesz összes terve 2010 óta semmiképp nem úgy sült el ahogy kellett, és önálló életre kelve elérte azt a társadalmi ingerküszöböt ami már hangos volt ahhoz, hogy ne kelljen vele foglalkozni. Az eredmény ismert!

Ez két dolgot jelent, a Fidesz most kaszálja el az egyetlen koalíció képes stratégiai partner lehetőségét 2014-re mert kicsit nagyobbat szólt a petárda mint gondolták.

A Jobbik módszeres önfelszámolása egy újabb gyönyörű epizóddal gyarapodott, és talán képesek lesznek arra, hogy minden külső segítség nélkül kivéreztessék sajátmagukat 2014-re a hülye afférjaikkal.

Kb ennyi
@Sandokohn - a maláj jiddis: Fizettek Gyöngyösinek, csak épp a drága Rogánotok pártja. Kis púdernek pont jó volt ez a műsor a regit fedni.
@Con Storm: jaj de butaság. ujujuj.
Mikor láthatom a listát?

Nem ajánlom hogy megálljon a Jobbik! Mindenki keresse meg a parlamenti képviselőjét és kérdezzen!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Most megint ez a náci szarhabzás lesz egész nap? Csodás.
@a szív fészkei: de belemanőverezték magukat egy zátonyos öbölbe ám ezzel
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen, először küldik a szelíd másolokat, őket követik a kőveket hajigálók...
@Squid: Igazad van.Ennyi. De páran tán észrevettük.
@Squid: igen, ennyi, ezt ugatom péntek óta én is, látjuk az eredményét, senki le sem szarja a regisztrációsdit...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem tudom,miért kell ezt mindig hagyni? Ez nem szólásszabadság, ez az,aminek írtad: sima kanálisrobbanás.
Ehe a blogíró eléggé elvan szállva és nem a valóságos talajon áll!

Nézzük csak! Voltak-e Magyarországon diszkriminálva az izraeliták valaha is?! Nem.. ha most valaki a Nyilas korszak 3 hónapjával jön, vagy az 1939-es gazdasági és esélyegyenlőségi törvénnyel szívesen másolok belőlük tényeket...

Gettó, nem jelent mást, mint ingyen lakást... de vajon hova lettek az ott lakó magyarok?!

Voltak úgy feloszlatva, mint a Magyar Gárda jogvédő szervezet? Vagy a Xénia Láz gyermek szervezet?! Tömegével készülnek magyar közösségekről listák, tiltott adatbázisok és lehetelenítik őket el! Milyen alapon?!

Nam mint nap előfordul, magyar jogvédő közösségek bebörtönzése, fogva tartása! Emberiség ellenes bűncselekmény a lakosság terrorizálása! Mi az hogy a rendfenntartás látszatát keltve?! Ez milyen bűncselekmény?! Ezen röhög a fél világ...

És akkor ők beszélnek rasszizmusról?! Tudja mi ez? A rasszizmus? Amikor más emberek emberi jogait nem ismerik el, amit az ENSZ előír... az a rasszizmus... amikor valakit nem tartunk embernek!

Tömegesen vannak állatnak leminősítve a magyar emberek... pl. nem éri el sok ember havi jövedelme a 4 dollárt! Nincs lakás... mert nincs jövedelem! Nincs gyermek... mert nincs jövedelem! Ez a rasszizmus! Nem belbiztonsági kérdések feszegetése!
@a szív fészkei: ész mosztan a végtelen időkig fogtok arról vitázni, hogy vajhon ki fizetett Gyöngyösibnek..a jobbik meg röhög a markába
@miva?: te egy beteg barom vagy ! te állat, hát kösd fel te magad ! Ja, hogy büdös a munka, akkor ebből rá kellett jönnöm, hogy te vagy arab v. zsidó vagy ! Miből gondoltad ki ezt s hogy jött ez a szar ki a pofádon !?! Egy fél gyufát nem pazarolnék rád, még azt sem amelyiken nem a gyújtó elegy van.......!!!Te bettteg vagy, rettegj s kösd fel magad, dolgozz barom, NE CSAK SÍRJ RÍJ ZOKOGJ !:)
@Dr. simonmondja.: és mi van a HÁRMAS állampolgárokkal?

azokat má össze se írlyuk ? csak rögtön kivégezzük?
pl a magyar-román-zsidók...

szegregáció ! azokat is listázni kell ! nem lehetnek kivételek...
a törvény előtt mindenki egyenlő (egy nullával)
@Con Storm: azért ezt az ingyen lakás gettót gondold át. tudod én nem akarok rosszat kívánni..
@Penivaldes: Kétfelől is szeretik megkapni a pénzt,nem? Nem vitázok, ez valószínűleg így van. Ha árad a pénz, jöhet a zsidótól Brüsszelből is: pecunia non olet.

AJobbik joggal röhög, hisz fel lesznek kenve királycsinálónak mingyá, csak ki kell várnia a dramatrugiai belépés pillanatát. Nem én írtam ezt a posztot a Jobbik megszégyenüléséről.
@Con Storm: Hínnye. Vitatkozni szeretnél-e, vagy ez amolyan kinyilatkoztatás volt? Nem is fenyegetitek a zsidókat, ugye? Nem is értem, miért a para. Osztálynévsorban is szerepeltek, akkor egy másik névsor miért olyan nagy ügy? Ha sárga csillagot festetek az ajtóikra, akkor csak ingyen feldíszítitek nekik, ugye? Jó ember vagy! Nem cserélünk email-címet? Vigyázhatnál a gyerekeimre olykor - olykor.
@Con Storm: ezt talán kérdezd meg a 300000 zsidótól, akik " füst szállt a szemembe" nagymamit játszottak AusKrauswittzben.
@rodeo36:

mekkhallgattad enescut? szülinapodra kűttem pediglen, vén marha. :)))
pár ezer ember a közel 10 milliós lakosságból, annak is legalább 80%-a kivezényelt ember. Ez az egész hiszti inkább felnyitotta az emberek szemét, hogy miért is szar a törvényhozás immáron 22 éve.
kezd a tököm teli lenni. Még néhány bejegyzés és kiderült Vona egy krea-cionista bérenc, akit a MOSZAT bérelt fel, hogy elgyen miért a magyarországi, nem is létező, hisz a neológ zsinagógában is általában 30-an lézengenek - zsidóknak rettegni... abszurd.
@ErrOr: ezt egy kicsit kibonthatnád nekem. tényleg szar, de ebből hogyan derül ki?
@a szív fészkei: ugyan, ugyan, a sas nem kapkod a legyek után. Szánalmas és nyomorúságos ez a baloldali erőlködés, ahogy mindenáron nácit keresnek a magyar közéletben. Hiszen nácik nélkül nem tudnák hová pozicionálni magukat. Nácik nélkül semmi mondanivalójuk nincs, csak egymást fúrják.
Így ha nincs náci, akkor csinálnak egyet....
Igazán buták vagytok! Senki nem beszélt kivégzésről, csak összeírásról. Megjegyzem, ha engem írnának valamiért össze, nem tiltakoznék, büszkén vállalom azt aki vagyok, nem sunnyogok, szégyenkezek, hőbörgök, feldúlom a rendet a téren, rázom az öklöm. Ne felejtsük el, még rohadt sok pénzt is kapnak tőlünk, mert 66 éve a dédnagyanyjuknak unokatestvérének a szobatársának a nyulát elvitték 2 hétre nyaralni. Basszus, mennyi pénzt kifizettünk már ezeknek és mire fel? Jogos ez? Az ember életét lehet pénzben mérni? Pffujj de gusztustalan, csak a zsidók képesek erre is. A saját őseiket eladják egy kis pénzért.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ezért csinálták a hülyék: nyugati sajt szalagcím semmi magyarázat

hatalmas fasizmus elleni tüntetés budapesten

brühühühü

egy kalap szar az egész

mennyetek regisztrálni melyik szarba akarjátok járatni a gyerekeiteket...még majd megbukik hittanból

beeeeeeeeee
@Sandokohn - a maláj jiddis: úgy gondolod, hogy évekkel ezelőtt titkosügynököt ültettek a jobbik parlamenti székeinek egyikébe, és most robbantottak vele? Jaj! Hány libsibolsi rejtőzhet még magát igazmagyarnak álcázva Vonáék tájékán?!
@Tűzfal: Faddi Ottmár nevére emlékszel még? Vagy bárki itt?

Ifj. Hegedűs lelkész úrra már rá sem kérdezek...

bio
@a szív fészkei:

mégis mit várt kegyed, keszcsókolom? öntökönszúrás esetiben nincs kijózanodás. bevallom férfijasan, akkortul lettem fleto fan, amikor az a balfék ugyanerre hívta föl a figyelmet, de nem bísztam abba sose, hogy eszt számot tevően bárki is komojan veszi. rozmárszar.
A rendpártisok nem fordulnak el. Aki vidéken tényleg félelemben él, azt egy ilyen nácizó tüntetés nem hatja meg.

Mennyivel könnyebb nácizni, mint a választási törvénnyel foglalkozni vagy mondjuk tenni a búnözés ellen, hogy ne legyen a vidéken támogatottsága a Jobbiknak.

Ugyanis a nácizó tüntetéstől nem szűnik meg a Jobbik. Attól szünne meg, hogy 5% alatt teljesít. Dehát lételeme a baloldalnak a nácizás., ezért nem érdekük a Jobbik megszünése, csak a 10-15%-on tartása.
@nookedli: a zsidóknak ti csak jót akartok, ugye? :D

hát te tényleg egy humorzseni vagy
@Con Storm: Te komplett idióta vagy. A 82 éves apám ma is tudja fejből azoknak a zsidó iskolatársainak a nevét, akiket a családjukkal együtt a szeme láttára raktak fel az Auschwitzba induló vonatra Salgótarjánban, akik sohasem jöttek vissza. Tudod apám Salgótarjánban nőtt fel és a házuk a vonatállomás mellett volt.
A zsidó rettegésről csak annyit, hogy olvassa el mindenki az Ószövetségből a 5 Mózes 28:64-68-ig. alább a link:
biblia.biblia.hu/read.php?t=1&b=5&c=28&v=0&vs=
@HomicideWatch: na de ki zsidólistázott a parlamentben?
@a szív fészkei: én most arra gondolok, hogy ti aZT mondjátok, hogy a fidesz bérelte fel, a másikak meg azt, hogy az mszpszsdsz libsibolsik bérelték fel.
@ErrOr: lehet heccelni pár hözöngő csicskát... jól látod...

végre egy értelmes ember...

el is lopom a neved:) "system erorr"...
@Penivaldes:
Milyen szavazás is volt akkor a Nagy Kuplerájban?
@HomicideWatch: "Mennyivel könnyebb nácizni, mint a választási törvénnyel foglalkozni vagy mondjuk tenni a búnözés ellen, hogy ne legyen a vidéken támogatottsága a Jobbiknak."

+1
@Con Storm:
"rendfenntartás látszatát keltve"

És ha rendbontás látszatát keltem? Ki lkehet menni még utcára ha nem vagyok üldözött? Nehogy úgy tünjön, hogy meg akarok félemlíteni valakit. Laktam a 8-ban mielőtt elköltöztem Mo-ról. Nem túlem rettegetta környék... Na de oda kellett figyelni, hogy vilégosban hazaérjek. DE jó lett volna ha valaki ott a rendfdenntartás látszatát kelti. mondjuk a rendőrök. DE ők nem csinálank ilyet, sőt ha valaki csinálna, bebörtönzik.
@miva?: nem veszem fel a kötekedésedet. nem vagyunk egy szinten hála Istennek :)
Retteg a Jobbik? Mitől? aki eddig rá szavazott ezután is fog. Őket eddig sem érdekelte az antiszemitizmusuk, eddig is tisztában voltak vele, sőt ez még meg is erősíti a hülyeségüket: "lám mekkora zsidrák lobbi van MO-on hisz egyből hogy mentek rinyálni a térre..."
Túl sokat teccenek kinézni a magyar társadalomból, pedig sajna a többség (ha már vírus) tökéletes jobbik gazdatest:
A lakosság jelentős része antiszemitizmusra hajlamos, rendpárti, másokat hibáztató szerencsétlen proli.
ukrp.musicradio.com/lbc973/live

Egy angol független rádió, épp az izraeli-palesztin háborúról van szó.
@nookedli: esetleg válaszolj, és alázz meg az észérveiddel
@miva?:
"na de ki zsidólistázott a parlamentben?"

Na de ki kérte rá? Vona vagy Orbán?
Mindig azt hallom hogy a Holokauszt a magyarság tragédiája is!

Akkor ne fizessünk kárpótlásokat, hanem követeljük azokat magunknak!

Én a magaménak akarom érezni a holokausztot!
@HomicideWatch: ennyi: "Laktam a 8-ban mielőtt elköltöztem Mo-ról." akkor ugorhatunk is
@nookedli:
"Reméljük, .... nem kell sokáig tűrni a zsidóterrrort."

Reméljük a jobbikét sem, a hülyeségeivel együtt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nekem nem haverjaim tudod.

Ezt a járulékos "marketing költséget" (troll invázió) gondolom Fab is bevállalja a rendszeres Index címlap helyért cserébe. :)
@GERI87: A lakosság jelentős része antiszemitizmusra hajlamos, rendpárti, másokat hibáztató szerencsétlen proli.

Ez igen meglepő Kohn Béla és Rosenfeld Matyi népétől.

Az antiszemitizmus betegség. A zsidóktól kapja el az ember.
@miva?: nem így gondoltam. Olvasd újra hátha megérted...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ühüm, mondod te, én meg mást, a normális emberek meg majd eldöntik, hogy kinek a vélekedését fogadják el ;)

Amúgy meg Fabius leszarja a főcímet, ilyenkor úgy is zsigeri "kommunikáció" zajlik, ami ugyan oda való, ahova a szennyvíz is tart a normális helyeken
@HomicideWatch: kösz, főccint, akkó most mi van, okoska, stílus maga az ember ;)
Milyen érdekes, hogy egy európai országban hétköznap délben élő rádióműsorban bárki elmondhatja véleményét izraelről.

Ugyanekkor egy izraeli gyarmaton már a zsidók nevének említése is tilos és tabu.
@MetroGoldwinMayer:

Dehogy meglepő: a lényeg hogy lehessen valakit hibáztatni, utálni....az urakat, a zsidókat, a bankokat....bárkit aki tehetségesebb, gazdagabb, boldogabb mint ők.
MGM szálasi, gömbös, horti mennyi ballibsi zsidó :D
@miva?: nem, az a ti fegyveretek! - erőszak, gyűlöletkeltés, vádaskodás stb...

Viszont eszembe jutott az a vicc, amikor a
szadista és a mazohista egymást kényezteti:

-mazohista kéri, hogy üss! üss, te állat!
Erre a szadista:
-Neeeeem :)

Amúgy megjegyezem, bizonyára a zsidók közt is vannak normálisak, csak sajnos a sok politikus és egyéb gátlástalan rabló nyerészkedők lejáratják őket. Most pedig felhasználják, kihasználják ezt a felszólalást, hogy a saját szavazóbázisukat növeljék. Megjegyzem csúnyán lebőgtek, 10 ezer vagy annyi ember sem ment ki :) Ezzel is csak magukat járatták le. Viccesek.
@belekotty: És hova lett a vonat? Eladták?!

1944 végére már csak két mozdony maradt! Egyik Svájcba ment, a másik még befutott a Délibe a Balkánról vegyi támadást túlélő árva gyerekekkel, majd ott érte bombázás... Jah maradt még 240 tehergépjármű is, frontszolgálatos, csak üzemanyag nem volt hozzá... és járhatatlanok voltak az utak a kemény tél miatt... A holokauszt tagadása bűncselekmény! Egyenlőre az áldozatok nagy része magyar volt! Lásd Horthy-Hitler jegyzőkönyvezett tárgyalásokat!

Szóval ha még egyszer valaki előmer hozni ezzel kapcsolatban bármit is, akkor másolom a Genfi felszólítást a magyarok emberi jogaik biztosítására való felszólítást 1936-os levelüket, vagy pedig az 1939-es Gazdasági és Esélyegyenlségi törvényből olyanokat, hogy a magyar is indulhat a választásokon... én ismerem a dokumentumokat... tudom mi a hazugság és igazság...
@GERI87: Ezzel KunBéla vagy Rákosi tehetségére célzol? Ők voltak a zsidóink.
Külföldi lapok: nem szabad meggondolatlanul magyar államkötvényt venni

A Frankfurter Allgemeine Zeitung című német konzervatív lap az E.

hvg.hu/gazdasag/20121203_Kulfoldi_lapok_nem_szabad_meggondolatlanu
@HomicideWatch: Ok. Palesztína ensz-beli ügye + a regisztráció, amit a jobbik is támogat, és amiről ő is el akarja terelni a figyelmet szerintem elég egy Novák szintű egyagysejtűnek, hogy maga is ki tudjon találni ilyen zseniális politikai manővert.
@GERI87:

kis kiegészítés: egy válságban vagy fülkeforradalomban leledző népségtül ne tessék semmi bölcselmet várni. szar? az bezony!
Igaj!!!
Novák Emőke a Dumatévén:-) Élvezetes:-)
@GERI87: Ja, követendő példa amit tesznek. Másokat, milliókat nyomorba dönteni, hogy a 4-5% milliárdosként élje az életét. Ez igazán követendő példa, tanítani kéne az iskolában. Lehet, a bipsiképzőben ezt oktatják? :)
@Con Storm: Azt ugye tudod hogy Magyarországon a holocaust tagadás bűncselekmény?
Ostoba buta zsidócskák.

Hát még mindig nem jöttetek rá, hogy minél jobban akartok tiltani valamit, az annál jobban fog működni?

A kuruc.infót is milyen sikeresen propagáltátok az egyik legközismertebb médiummá :)
Olvashatatlan ökörség a cikk!

Egyébként az derült ki, hogy a sokkal kevesebben vannak a nácizmus ellenségei mint hittem! Budapest olyan mint az ülepítő, minden mocsok oda folyik össze, tele van zsidóval, buzival, cigány bűnözővel, komcsival. Azt hittem lesznek több százezren, és még az sem lett volna sok! De ez így? Röhej! Semmi esélyetek!
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: Ostoba buta jobbikosok.

Hát még mindig nem jöttetek rá, hogy minél jobban akartok tiltani valamit, az annál jobban fog működni?
@chepunk: Fővárosunkról alkotott meglátásod helytálló. :D
@MetroGoldwinMayer:

Faszt érdekel hogy zsidók voltak e....te is ilyen egybites zsidó/nemzsidó féle nyomi vagy? grat.

@nookedli:

Miről beszélsz?
Hm...érdekes ahol milliók nyomorognak, éheznek ott érdekes mód a burzsuj kapitalisták meg a kibaszott pénzük sincs jelen a rohadt bankjaikkal, csak ilyen helyi törzsi dinkák, meg segély van...de bankok, pénz, tőke, zsidó az nincs!
@vénszivar: Miért szégyellitek ti Jobbikos nácik, hogy kik vagytok?
@londonterminals:
"Maximálisan egyetértek azzal is, amit a sárga csillagokról ír."
Én viszont nem. Azért mert szerintem azt akarták ezzel jelezni, hogy a neves magyarok akik valóban nagyot alkottak azok általában zsidó származásúak volt. Ezért is befoghatják a pofájukat akik magyarkodással böfögik tele az országot. A többivel többé kevésbé én is igen. A legnagyobb bajom az, hogy megint egymás torkának ugrunk ahelyett, hogy együttes erővel űznénk ki a közéletből ezeket a kétlábúakat.
Szarok én a Tonyóra, hogy mit mondott és mit nem. A pártja és az Ő eddigí ténykedése elárulja a valódi szándékukat. Persze ha a mai napon kezdeményezni fogják a dzsobbik feloszlatását és visszavonják az összes Horthy és bűntársai emlékének ápolására tett intézkedésüket akkor majd elhiszem Rogán tegnapi beszédét. Én is hiányoltam a katolikus református és más történelmi egyházak jelenlétét. Az pedig, hogy a Hit Gyüli szervezte a tüntetést csak azt mutatja, hogy olyan kevesen vagyunk az országban akik ezek ellen a nézetek ellen vagyünk, hogy rászorulunk egy valószínűleg nem a legőszintébb ember által vezetett szekta szolgálataira. Bár akárhogy nézzük Németh Sándorék mindíg is védték a zsidókat amit a többi egyházról nem igazán lehet elmondani.
@belekotty: Holoka tagadás büntetését kik vezették be? :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Amúgy meg Fabius leszarja a főcímet,"

Gondolom azért megkérdezték, hogy kirakhatják -e a blogját nem?? :)
itten elvi viták fojnak. nu, de ki osztya a pizsamát?
@miva?:
"Novák szintű egyagysejtűnek, hogy maga is ki tudjon találni ilyen zseniális politikai manővert."

DE kellett-e vajon engedélyeztetni valakivel?
Egyébként kettős állampolgár vagyok. És ha hatalomra kerülnék, akkor nagyon jól tudom, hogy melyiket képviselném. Feltétel nélkül.

Én megértem a felháborodásukat, egyszerűbb, mint bevallani hogy kinek hova húz a szíve.
Ez egy dézsa vűűű vagy a zsidók?
"Tizenegy éve összeroppant Argentína egy államcsődben, és most újra a fizetésképtelenség fenyeget. A kormány egy arrogáns, mindenkivel ütköző elnök asszony kezében van, akinek néhány hónapon belül jelentős összeget kellene előteremtenie, hogy kifizethesse a meg nem alkuvó hitelezőket. Ő azonban csak gyarmatosítóknak és keselyűknek hívja őket...
Az IMF viszont 2001. december 5-én megunta, hogy a kormány csak a pénzét költi, de nem teszi meg a kilábaláshoz szükséges reformokat, és leállította a hitelprogramot. Argentína csak az egekbe szökött állampapírhozamok árán tudta volna finanszírozni magát, vagyis csak ideig-óráig."
Fabius!
Megint sikerült ideráncigálni az összes trollt.
@GERI87: Arra gondolsz, hogy Afrikába nem mennek a zsidók lerágni a száraz ágat? De azért biztos akad egy pár gyémántbánya zsidókézben, ahol néger 5 éves kisfiúk másznak az üregekben. Ne felejtsük el, az ékszerboltok is zsidó kézben voltak, de már megint kitértünk egy ágra és megannyi ág van, amit le kell szakítani.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Sosem állítottam, hogy a Fidesz demokratikus lenne. Ebből azonban nem következnek az Amerikai Magyar Kurucinfó Népszava következtetései.
@HomicideWatch: Akkor a másik országban kellene képviselősködni, nem? ne menjünk most bele abba, hogy hány orosz, amerikai, kínai meg zulu titkosügynök van a parlamentben meg a kormányban, mert abból parttalan vita születhet csak
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Na te áruló ! Még, hogy én jobbikos + náci, akkor te vagy musszolínihitler ! ernő, te barom, tán beszartál, behugyoztál s elvesztetted HA VALAHA IS VOLT az norm. ítéleted. PÁÁÁÁ ernő, páááá.
@ariel12: addig örülj, amíg egymást mészárolják.
@ariel12: Nem neki, hanem az index címlapnak. :)
@ariel12:

a számláló pörög, az alkotó pihen.
@HomicideWatch: csak neked:

Kiszámíthatatlanná válhat a gyógyszerellátás
A szakma szerint a további forráskivonással kiszámíthatatlanná válhat a gyógyszerellátás.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kiszamithatatlanna_valhat_a_gyogyszerellatas.538656.html
@vénszivar: Igen, te jobbikos. Én egyébként kommunista-imperialista-zsidó-cigány vagyok, ha már kérded. Legalábbis felétek nácik felé így szokás hívni a konzervatív liberálisokat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: leszarom, hogy megkérdezték, ha követem a logikád, akkor én vagyok Fabius, ok akkor ugorgyunk
Becsülettel végigolvastam ma pár cikket és a hozzászólásokat. Igencsak elszomorított sz összkép - ez a mai magyar valóság. Néhány értelmes gondolkodó ember (itt kicsivel több), és sok fanatikus barom.

Olvastam egyszer kísérletsorozatról, amit egerekkel csináltak. Egy viszonylag jól tartott kolóniában elkezdték folyamatosan szűkíteni a szükségletekhez jutást: egyszer egyre kisebb helyre zsúfolták őket, másik kísérletben egyre kevesebb kaját kaptak. Mindkettő egyre hevesebb háborúkat váltott ki. Először mondjuk a szürkék álltak össze a barnák ellen, aztán mikor már kiirtották őket, a lapátfülűek a kis fülűek ellen, míg a szükségletek és létszám aránya újra ideális nem lett.

Mint ha ilyesmi zajlana mostanság is.

Vannak ideológiai irányzatok, melyek az ember állatok felett állóságát hirdetik. Érdekes mód ezen irányzatok hívei viselkednek legkevésbé emberként időnként. :)

Túl rég volt háború ahhoz, hogy a valódi emberi értékek fontosságát saját bőrünkön érezzük. Sajnos az, amit a történelem meg kellene, hogy tanítson: hogy milyen gondolatok és eszmék hova vezetnek, az a félművelt mai magyar társadalomban nem sok visszhangra talál. Így a csordaszellem, a gyűlölködés, a zsigeri (állatias) reakciók gerjednek csak egyre, miközben egyesek röhögve szörföznek ezeken a hullámokon.

Oszd meg és uralkodj! Ezt játsszák ma is velünk. És szomorú látni, hogy ez működik....
Nekem mindig az a legfurcsább a szélsôjobbal kapcsolatban, hogy gyanúsan tájékozottak minden zsidóságot, zsidó létet érintô kérdésben. Tórát olvasnak (ld.: @Ballas), zsinagógába járnak (mint @for my reddot posthumus deBill Vérmókus), ismerik az izraeli parlament elôírásait ( pl.: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu), és biztos vagyok benne, hogy a holokauszt az ô családjukat is érintette, hiszen különben hogy tudnának olyan jó összefoglalást adni a nagybetûs IGAZSÁGRÓL, mint @Con Storm és @nookedli tette?
Ki kell mondanunk, ma Magyarországon olyan szintû már a demokrácia, és oly' szépen érvénysülnek a iberté, égalité, fraternité jelszavak, hogy még a szélsôjobb is zsidó.
@MetroGoldwinMayer: "Én a magaménak akarom érezni a holokausztot!"

Megoldható! Itt a recept figyu:
Jól becsukod az ablakokat, felkapcsolod a termosztátot 28*C-ra, majd ledugózod a kéményt néhány törölközővel. Bezárkózol, levetkőzöl meztelenre és várod, hogy megtörténjen. Néhány barátodat is bevonhatod a tömeghatás végett.

Ja. Ne szólj, ha sikerült, csak ha nem.
Ha tökös vagy, elsőre sikerül "érezni a holokausztot".
@hacsaturján: Meg ugye a kattintás mennyiség is annál jobb, minél több. Mármint a látogatottsági statok miatt. :)
@belekotty: Én is ezt írtam! Ragaszkodjunk a nemzetközileg megállapított tényekhez!
Ez volt a nagy összefogás?Ahhoz képest,hogy milyen kardinális kérdésről volt szó,néhány ezer ember ment ki bohóckodni sólettezés után?!
Egy tízmilliós társadalom elenyésző,néhány ezres tömeget tudott mozgósítani ebben a kérdésben?A Fidesz délutáni sétájára kétszer ennyien mentek ki minimum,igaz jobb idő volt.Leáldozóban a bérrettegés...
Akkor összefoglalom

"Ti mocskos libsibolsi zsidó férgek! Lógni fogtok mind! Rettegjetek, mert egyre közelebb a vég! Ráadásul az Orbán meg a Gyurcsány felbérelte Gyöngyösit, hogy zsidózzon, és azt nem szabad, mert ilyen intoleráns mocskos rasszisták vagytok! Emiatt kimentek a gyülis zsidók tüntizni 10ezren, ami lófasz - kivéve ha mi mennénk ki annyian valahová - ebben a szennygödörben, ami a GDP harmadát termeli meg. Kimentek és palesztín gyerekek haltak meg emiatt az éjjel. Hát nem látjátok még most sem, hogy a zsidók irányítják az országot? Nem akarjuk bántani őket, csak egy listát írnánk róluk. Na persze ez nem a ti szintetek."

Jól értettem?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem kell megkérdezniük, ha az index-adta hirdetési rendszert választja a bloghoz.
Valóban itt a hétfő. ádvent szent vasárnapja után megjelentek a trollok, eligazítás után, teli friss erővel, ideológiai töltettel. Sajnálatos módon úgy tűnik, lassan a resztli marad, de ők legalább kitartanak mindhalálig.Most olvastam: 1 milliméteres pontossággal, szupertitkosan varrják a parlamenti őrség egyenruháját. Basszus, ha 23. Kovács József tházőr keble dagadni kezd egy hazaffiass felszólamlásra és pattogni kezd a pitykegomb. Mi lesz? Leesik a piros huszárnadrág és ott áll szerencsétlen a t.ház előtt egy szál csipkés, rózsaszín tangában a KDNP-s képviselők, különösen Tömjén Zsófi és Rétvári k.uraffiak legnagyobb esztétikai örömére? :-)
@Disintegrator Rising:
Igen, és? A mi GDP-n éppen az ellenkező irányba mozog. No meg ez 2010-s adat:
"Dél-Amerika gazdaságilag legfejlettebb országa a Föld legnagyobb mezőgazdasági-termék-exportőre (kukorica, búza, lenmag, napraforgó, szója, citrusfélék, tea, juh, szarvasmarha, nyers bőr). Ásványi nyersanyagokban is gazdag: szénhidrogének, cink, ólom, arany, ezüst, kősó és a berillium, amelyből a világtermelés 15%-át adja. Ipara az amerikai és a brit tőkének köszönheti gyors fejlődését"
@nookedli:

Azért több van Afrikában mint száraz ág csak ha a korrupció, törzsi és polgár háborúk, bizonytalan gazdasági helyzet (államosítunk vagy nem) nem korlátoznák a beáramló tőkét akkor kevesebbeknek menne szarul...
Így marad a helyi kiskirályok és az állam által támogatott pl gyémánt bányászat...a bevétenek meg egy jó része a korrupció végett külföldi bankszámlákon landol, ahelyett hogy fejlesztésre fordítódna...
de biztos ez is a zsidók miatt van.
Az írástudatlan képzetlen néger meg örüljön hogy van munkája és a rohadt multi bevezeti az áramot a putriba, van orvos, gyógyszer meg iskola...
De hagyjuk.
Te is a fentebb írt típus vagy.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

amikor a MOL-lal kapcsolatban azt írtam, hohy a magyar kormány hamis váltókat ad ki...akkor hallgatás volt...pedig fenntartom...senki sohasem fogja megkapni a pénzét aki ezektől váltót (kötvényt) fogadott el...áron alulfognak keringeni

brühühühühü
@ariel12: nem kell védeni a zsidókat. nem kell támadni, akkor nincs mitől védeni! arról miért nincs lista, hogy hány magyar Nóbel díjazott volt nem zsidó? akkor nem számít a vallás? kezd egyre gusztustalanabb lenni ami itt folyik! amíg az emberek csak a felekezeti hovatartozást tudják aduként előrántani, nem pedig a felmutatott eredmények, tettek alapján mérlegelnek, addig csak a szégyen és a felháborodás marad. uff
Megöltek egy 62 éves nőt Józsefvárosban
kuruc.info/r/2/104901/

Tippeljünk, hogy ezen a héten hány embert gyilkolnak meg a judeolibsi rettegők cigányai.
@rodeo36: államilag finanszírozott piramis játék!
@r222:
Rogán nem fityeszes? Vagy lemaradtam valamiről?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

látom te is a Bencella nagy híve vagy

brühühühü
Nekem mindig az a legfurcsább a szélsôjobbal kapcsolatban, hogy gyanúsan tájékozottak minden zsidóságot, zsidó létet érintô kérdésben. Tórát olvasnak (ld.: @Ballas: ), zsinagógába járnak (mint @for my reddot posthumus deBill Vérmókus: ), ismerik az izraeli parlament elôírásait ( pl.: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ), és biztos vagyok benne, hogy a holokauszt az ô családjukat is érintette, hiszen különben hogy tudnának olyan jó összefoglalást adni a nagybetûs IGAZSÁGRÓL, mint @Con Storm: és @nookedli: tette?
Ki kell mondanunk, ma Magyarországon olyan szintû már a demokrácia, és oly' szépen érvénysülnek a iberté, égalité, fraternité jelszavak, hogy még a szélsôjobb is zsidó.

(Javítottam a hivatkozásokat - remélhetôleg -, hiszen nem szoktam forrásmegjelölés nélkül ilyen állításokat tenni.)
@rodeo36: basszus te mikor alszol?
@nál: Te ostoba! Én és a szélsőjobb! Valamit kurvára benéztél:-)

Nem mellékesen, egy jobb előadásért még a pokolba is elmegyek. Az sem érdekel, ha maga Lucifer az ülésszomszédom:-)
@rodeo36: Bencust imádom, és egyben útálom. Leginkább azóta, amióta visszautasított, hogy neki szeretnék minisztrálni:-)
@sivatagi n.:
ezek bizony bűnözők, lehet, hogy cigányok, sitten a helyük. De láttam én már magyar bűnözőt is, akkor gyűlölni kell a magyarokat?
Pl. az összes jobbikos gárdista köztörvényes bűnöző és/vagy pornófilmek tehetséges főszereplője.
@GERI87: Faszt érdekel hogy zsidók voltak e....te is ilyen egybites zsidó/nemzsidó féle nyomi vagy?

Harvardban tanítottak érvelni?

Rákosi és Kun is zsidó volt, orosz állampolgárok. Gyöngyösi javaslatával ki lehetett volna szürni őket.
@rodeo36: esélyes, itt az új kárpótlási papír?
és ha még jön a deviza alapú állampapír, na akkor itt a Kánaán...
@félázsiai nemecsek ernő áruló: SE NEM kérdeztem SE KÍVÁNCSI NEM vagyok rá.... Feleslegesen rettegő vagy, de attól, legalább melegebbed lesz. Ne nácizz, mert akkor azért beverem a pofád ! te túlzásba viszed, ernőcske.
@nál: Az én ük és nagyszüleim, akik éltek akkor azt mondták, nem volt semmiféle holokauszt. Kár, hogy ők már meghaltak a komcsi terror miatt, amiért nem kapunk holokártérítást :( bruhaha :D
@vénszivar: Mi van, ideges a kicsi náci? Az elvek igen, de a név nem? Hogy van ez?
@vénszivar: hogy vered be a pofáját? hogy ismered fel? Attól még írhatunk kommentet, mert te nem kértél erre?
A Jobbik húzása aljas is volt és hülye is, a fellépés ellene természetes és kívánatos (egyedül az SZDSZ megmaradt roncsa fanyalgott) , a megjelentek száma impozáns. Minden klappol. Már csak egyet nem értek. hogy lehetett ebből ilyen állati szemét posztot fabrikálni?
@nookedli: ejha, nyilas nagyszülőkkel divat vagizni már?
@miva?: JÓL !!!:) és már kussolhatnál, finomabban, tarts pihenőt.
@Con Storm: "Nézzük csak! Voltak-e Magyarországon diszkriminálva az izraeliták valaha is?! Nem.. "

Elvégre magyar emberek tömeges kiírtása magyar emberek által nem minősül diszkriminációnak a szó szoros értelmében. Tökéletesen egyetértek.
@vénszivar: ja hogy hivatásos teccik lenni. úgy már értjük mink is ám.
@Spániel: Mer Ő már felkészült és legelől van. Ő izgatta fel szegény t.házőrt, előre megfontolt szándékkal előjáték gyanánt a hazaffiasságával:-)
@miva?: Úgy, ahogy te velünk akarod felakasztatni magadat, te barom.......
@Disintegrator Rising:
A "viktor okosba" megoldástól jobban tartok, mint a jobbik, zsidó, cigány, alien és maya naptár képezte ötösfogattól együttvéve.
Basszus. Mosakszik a FIDESZ és vonatosózdi államtitkárunk éppen komingútol, hogyaszongya ő is judeai:-) Hányinger.
@kicsipedro: Vagy magyar valaki vagy zsidó. Ez nem állampolgárság és nem is vallás és nam is faj kérdése.
Érdemes ezt is megjegyezni. :)

Tolerancia-diktatúra Európában. Lemondunk értékeinkről?

Az egyesült Európa vagy keresztény lesz, vagy nem is lesz.” – mondotta egyszer Robert Schuman, az Európai Unió egyik alapítója. Kár, hogy erről a bölcs mondásáról mostanában elég gyakran feledkeznek meg Európában.

korkep.sk/cikkek/mindennapjaink/2012/11/26/tolerancia-diktatura-europaban-lemondunk-ertekeinkrol
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Az ostobát visszautasítom, a reklamáció jogosságát elfogadom, és elnézést kérek. Mentségemre szóljon, hogy csak átfutottam a kommenteket, és sajnos nem lehetek tisztában minden kommentelô munkásságával, így az idézett komment szövegezése hamis feltételezéseket keltett bennem.
@kicsipedro: nem érted, a diszkrimináció az, ha valamit a magyarral csinálunk, velük meg nem. ebben az értelemben a nemzsidó lakosság volt hátrányosan megkülönböztetve, mert nekik sem ingyenlakás, sem ingyenes társasutazás nem járt a nem is létező mozdonyok után csatolt marhavagonokban. Azért volt ez így, mert a nyilasok meg a német fasiszták igaziból azért csinálták ezt az egészet - zsidók irányította csürhe voltak, na - hogy izrael néven zsidó államot alapíthassanak ezek a mocskok, de nem is csinálták tiszta szívvel, ezért folyton ingyenlakással, meg asonlókkal kedveskedtek nekik, míg a magyar a dicső és jó Horthy második hadseregében vérzett el az orosz télben igazából értük. Ez az álláspontja
@MetroGoldwinMayer: Akkor erősen el kell gondolkoznom, hogy én melyik...

Magyarul beszélek, Magyarországon születtem, magyar iskolát jártam, magyarok a barátaim, sőt erdélyi az asszony... akkor magyar vagyok.

Zsidó a vallásom. Akkor zsidó vagyok.

Hiába no, én magyar zsidó vagyok. Ja nem, az nem lehetek...

MEGVAN! Akkor én vagyok Scrödinger macskája.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: talán hagyjuk a zsidózást, félfasiszta barátom. Nemecsek Ernő nem volt zsidó! Kevered Geréb Dezsővel.
@MetroGoldwinMayer:
Ha nem állampolgárság, nem vallás és nem faj (khm, mondjuk úgy: származás) kérdése, akkor mi alapján lesz valaki zsidó?
Basszus, ha ez így megy tovább, kiderül világuralmista NER kétharmadunk fel zsidó, fele cigány, harmadik fele agyilag csökött hátrányos helyzetű értelmi fogyatékos. ( Az arányok 100%-on belül tetszőlegesek) és a végén kiderül, Mao ma valóban a judeobolseViki ártányzsidótöke fogságába esett. Azonnali intézkedést kérek a méjmagyar maradék kisebbségi nemzet nevében!!!
oops:

Fónagy: zsidó vagyok

Fónagy János államtitkár tisztelt Vona Gáborral kezd, de hozzáteszi, hogy a megszólítás csak a parlamenti konvencióknak szól, nem a pártelnöknek. Halász hozzátette: ha 1945-ben Szálasi Ferenc bocsánatot kért volna, akkor mit mondott volna, "pardon?".

Vona védi Gyöngyösit

Vona Gábor (Jobbik) az első felszólaló, szerinte Gyöngyösi nem is listázott, a "hivatásos rettegők" mégis ezt adták a szájába. A Jobbik elnöke Mesterházyt, Bajnait és Rogánt is bírálta.
@nál: SEmmi gond ez a bejegyzés megbocsátva... a többi nem:-)
@nál: NE ZAVARJÁTOK MÁR ÖSSZE!!!!!!!!!!!
@nál:
Van-e neki csillag a mellén, vagy nincs. Mit nem értesz?
@nál: amúgy nekem nincs munkásságom, így az adótörvények, az azonnali módosítók, a visszamenőleges törvénykezés dógában vétlen vagyok:-)
@nál: Szerintem identitás szerint, de Izraelben, mint nyilván tudod, igazi zsidó csak származás alapján lehetsz.
"A Jobbik elnöke szerint MSZP–Fidesz nagykoalíció alakult."
Akkor megvan Semjén utóda: Szanyi.
@MetroGoldwinMayer: Amennyiben ez fontos, 30 éves vagyok. De a családom nagy része jelenleg is Auschwitz-ban van.
@MetroGoldwinMayer: Hej ha tudnád, hogy az összes arab is Ábrahámtól származik...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezek megint úgy hülyeségek ahogy vannak, ki nem szarja le a vallásokat, ha az emberek jól élnek, és van mit enniük. Ezek az agymenések csak akkor kellenek, ha a figyelmet el kell terelni a birkáknak a saját nyomorukról.

"A középkori egyház világszemléletének középpontjában az Isten és az ő világa áll, szemben az ókori műveltséggel. Az egyház a földi élet célját a túlvilági boldogság, az örök üdvösség elnyerésében jelölte meg: siralomvölgynek mondta a földi létet, mely szerinte a túlvilághoz vezető út állomása csupán. Felfogása szerint a természet az ember szerves folytatása."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Aztaa!! Át akarjátok venni Izrael állam törvényeit?
2/3-al le kell zsírozni. Aztaa!
ezt a novák mandrit betehetnék már a gálvölgyi sóba

szegény gálvölgyi totál ki van öregedve, kéne valami új arc
@MetroGoldwinMayer:

"Rákosi és Kun is zsidó volt, orosz állampolgárok. Gyöngyösi javaslatával ki lehetett volna szürni őket. "

Lófaszt.
'Galiciáner' (orosz és galíciai területről származó jiddis zsidó) származású szegény paraszti családból származó egyébként nem is vallásos, tehát elég csekély zsidó identitással rendelkező magyar polgárok voltak.
Nem kéne hülyeségeket beszélni!
@kicsipedro: Akkor zsidó vagy, ha ez volt a kérdés. Nem magyar. Ez nem baj, hanem tény.
@MetroGoldwinMayer: Fent olvastad a receptet? Bemásolom jó?

"Én a magaménak akarom érezni a holokausztot!"

Megoldható! Itt a recept figyu:
Jól becsukod az ablakokat, felkapcsolod a termosztátot 28*C-ra, majd ledugózod a kéményt néhány törölközővel. Bezárkózol, levetkőzöl meztelenre és várod, hogy megtörténjen. Néhány barátodat is bevonhatod a tömeghatás végett.

Ja. Ne szólj, ha sikerült, csak ha nem.
Ha tökös vagy, elsőre sikerül "érezni a holokausztot".
@fog- és Bulawayo magiszter: Köszönöm az észrevételt. Jómagam nem vagyok zsidó, zsinagógában sem jártam soha, és kipát sem hordtam a fejemen, csak arra kívántam tanult kollégádnak rámutatni, hogy mennyire beszűkült ostoba dolog mindenkit zsidózni, aki nem ért vele egyet, és ezzel a Jobbik hivatalos álláspontját kívántam kifigurázni. Humor. Tudod, ami a náciknak nincs.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Kurvára nem számít, hogy ki milyen felekezetű! Az viszont igen ha felekezet és származás alapján különböztetik meg az embereket akkor lehet magukba nézni az ilyeneknek, hogy az ő hozzájuk hasonlók milyen maradandót adtak az országnak és az egész világnak.
Na bocs ennyi én leléptem mert megint kezd elfajulni a játék és inkább tanulgatok mint bosszantsam magam.
@miva?:
A zsidó meg a palesztin egyébként meg testvér nép. Bonyolútt ez a világ, bizonyos bitszám alatt adatfeldolgozási problémát okoz a 6-s buszon.
@MetroGoldwinMayer: Köszönöm nélküled nem ment volna nekem az ön-definiálás. De így már sokkal jobb.

Nem vagyok magyar...

Rendben. Holnaptól nem fizetek adót. Köszi.
@GERI87: nem mondod! Arcra annyira annak tűntek...
@GERI87: Nem kérdeztem a vallásukat. Mint a legtöbb európai kommunista gyilkos (és nem európai bolsevik kommunista gyilkos) zsidók voltak, mindketten. És külföldi á
llampolgárok. Tehát Gyöngyösi javaslata kiszürte volna őket.
Hubazzmeg. Bencus szerint a gyúúúcsány a hibás, mert a huzavona a parlamentbe került:-) Pofám leszakad. Gumilövedékezik is:-) Teljes debilia.
@Bakter: át kell gondolni ezt az arabus vonzódást hamar, bár ha belegondolok, hogy a gyöngyösi azért zsidózott, hogy a zsidó főnökei ezzel eltereljék a közvélemény figyelmét a zsidó jobbik által is támogatott regisztrációtól, már egész logikusnak is tűnik a dolog - amiből az amerikai zsidók információt csinálnak kenyában
@félázsiai nemecsek ernő áruló: ez a humor? lám, ma is tanultam valamit. De mi van, ha csak azért mondtad, mert fasisztoid vagy és ezért semmi humorérzéked?
@MetroGoldwinMayer: igazad van! akkor mivel mindenki választható, mindenkiről kellene az a lista, hogy előre tudjuk, hogy kit küldünk a parlamentbe. Nyilvánosnak is kell emiatt lennie, ugye? És majd istenbizony nem gyújtjátok rájuk a házaikat, ugye?
@Spániel:

A CÖF részt vett tegnap a tüntetésen, volt békemenet amit egyszer az életben indokolható lett volna?

Nem?

Akkor Csizmadia mehet vissza Orbán seggéből meleg szart falatozni.
@fog- és Bulawayo magiszter: Igen. Ez amolyan humor-bonbon, melynek megértéséhez bizonyos fokú intelligencia szükségeltetik. Ne keseredj el! Fejleszthető!
@Bakter: ez már a kollizson szint, szabálytalan kivéttel fűszerezve
@miva?:
Értem már miért nem kapott még vízipipát se pocak az abroszos fejűektől: zsidókat ők nem pénzelnek. Inkább visszaküldték szíjrágót, aki felér 800 asszaszinnal és 800 ezer öngyilkosmerénylővel.
@MetroGoldwinMayer:
Na de ha a zsidó lét az identitástól függ, akkor miért nem kérdezed meg Kicsipedrót az ô identitásáról?
Ha ô azt mondja, hogy magyarnak érzi magát, akkor te mi alapján mondod azt, hogy ô nem érezheti magát magyarnak? Vagy magyar zsidónak?
@félázsiai nemecsek ernő áruló: továbbra is emészt a kétely, hogy ezt csak azért mondod, mert Waffen-SS vagy, és akkor nem humoros, amit mondtál.
@Fabius: aki nem csípolja a stílusodat, azt kirúgod demokratice?
@Fabius: Olyan vagy! Rászedték Rogánt meg az egész Fidesz frakciót, és benned semmi megértés meg empátia nincsen? A CÖF nem is kormánypárti egyébként sem, hanem valódi civil mamut, szóval ez nem ér! Betiltunk ám ha nem érted meg, hogy a tiltással semmit nem lehet elérni, mert a kurucinfó is...

Toleránsabbnak kellene lenned ezekkel a jámbor igaz magyar lelkekkel!

Különben kibeleznek a keményebb haverjai!
Tegnap megértettem Mesterházy beszéde alatt, hogy még évtizedekig ez lesz. Mert Mesterházy csak a másik oldalt okolta, holott ebben benne van 89-óta mindenki, Fidesz, Mszp, Szdsz, Mdf, Fkgp, Miép, Jobbik, Lmp. Ástak, ástunk, egy hatalmas lövészárkot, és belemásztunk, ahonnan lőjük egymást, aki nem velünk ellenünk címszó alatt. A jobboldal szerint, ha Fideszes vagy, akkor magyar vagy,a nemzet tagja, a másik oldal idegenszívű, kommunista, zsidó, és az országot el akarja adni. Ha baloldali vagy, akkor európai vagy, a másik oldal pedig náci, horthysta, és vissza akar térni a múltba.
Ahogy hallgattam Mesterházyt rájöttem, hogy ő ezt gondolja, és nem azt, hogy mind a két oldal ugyanúgy hibás, az állandó másikra mutogatással.
@nál: Az nem úgy van. Van egy lista aki rajta van, az nem magyar. Pont.

Nem érted?!
@nál: H

Hát hiányzik a seggéről a pici piros pötty.

Kormányzati magyarvizsgálatkor ki szok derülni.
@nál: Az identitás ne attól függ hogy ki minrk mondja magát. Kun Béla is magyarnak mondta magát, holott külföldi állampolgár volt zsidó származással. Az identitás a tettektől függ, amit az aktuális politika értékel.
@fog- és Bulawayo magiszter: Szépecsém!
Asszem szeretnél ennyire debil lenni. Na de ne személyeskedjünk. Kindek a fog-, kinek a bulavájó... nomest eszti women. Te is tetszel valakinek. Én szerencsére ebben a körben nem jelentek neked konkurrenciát. A magam részéről a bulát simogatni szeretem, nem vájkálni. Izlések és terrorok...
@Fabius: Én meg azt hittem ott fognak állni az első sorban az agyhalott hitgyülisek között szendvicsben. :)
A picsába azt hittem, hogy nem, pedig de:
"Ismét Rétvári Bence válaszol a kormány részéről, aki a Gyurcsány-Bajnai kormányokat hibaztatja a Jobbik és az ilyen nézetek előretöréséért. "Bajnai Gordonban és Gyurcsány Ferencben keressék a hibát" - mondja Rétvári, aki szerint ha nem lett volna gumilövedék a nemzeti ünnepen és nem lett volna az őszödi-beszéd, akkor nem lenne ma Jobbik."
@Dr. simonmondja.: volt részed benne? Kámpicsorodott a hangulatod. Mélyre hatolt a vizsgálat?
TÖREDÉK
/Radnóti Miklós/

Oly korban éltem én e földön,
mikor az ember úgy elaljasult,
hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,
s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,
befonták életét vad kényszerképzetek.

Oly korban éltem én e földön,
mikor besúgni érdem volt s a gyilkos,
az áruló, a rabló volt a hős, -
s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest,
már azt is gyűlölték, akár a pestisest.

Oly korban éltem én e földön,
mikor ki szót emelt, az bujhatott,
s rághatta szégyenében ökleit, -
az ország megvadult s egy rémes végzeten
vigyorgott vértől és mocsoktól részegen.

Oly korban éltem én e földön,
mikor gyermeknek átok volt az anyja,
s az asszony boldog volt, ha elvetélt,
az élő írigylé a férges síri holtat,
míg habzott asztalán a sűrű méregoldat.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Oly korban éltem én e földön,
mikor a költő is csak hallgatott,
és várta, hogy talán megszólal ujra -
mert méltó átkot itt úgysem mondhatna más, -
a rettentő szavak tudósa, Ésaiás.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1944. május 19.
@Bakter: lenni lenne, csak nem a Parlamentben.
@miva?: Természetesen. A jelöltekről is kell lista, ha külföldi állampolgárok. Mi sem természetesebb.

Annál viccesebb az álhisztitek, hogy az USA ezt nem állampolgári hanem etnikai alapon eddig is nyilvántartotta. A zsidókat is és másokat is.
Vannak-e nácik, fasiszták, nyilasok magyarországon?
Igenis vannak !!!
Tessék a fentebbieket elolvasni !
(válasszal ne strapáld magad...)
@MetroGoldwinMayer: Akkor nem értelek.

Dolgozom, adót fizetek, adakozok a koldusoknak (jó egy csomó cigány van köztük), vásárolok, jövök-megyek. Pont mint a _magyarok_ akkor most mégis lehetek magyar?

A tetteim alapján?

Naaaaaaaa... Úgy szeretnék.
Nácik és fasiszták mindenhol vannak, csak Németországban bal és jobb nem használja fel saját céljaira, hanem egységesen fellép ellenük.
@fog- és Bulawayo magiszter: Egyébként javaslom, a Turul szobor alól, ha felemeled a népnemzeti csipketerítőt, vedd elő valamelyik kedvenc Gay-magazinod, oszt futás a retyóra, recskázz egyet. Hátha megkönnyebbülsz.
@fog- és Bulawayo magiszter:
Biztos a miépet is gyurcsány juttatta be.
@MetroGoldwinMayer: szerinted az állam nem tud a kettős állampolgárokról? komolyan? és mivel garantálod, hogy a nyilvános zsidólistákat ne kilövési engedélynek használja a főnököd?
@MetroGoldwinMayer: Még valami. Csak nehogy a te tetteidet is értékelje egyszer egy másik aktuális politika. Mondjuk olyan, ami nem tűri meg a nácikat.
@V-PORT: így aztán csak évi tíz embert gyilkolnak meg. Nálunk mennyit is?
@Bakter: tőmondatokban, vezérszavakban már lereáGÁLTAM, DE ÍGY ÉRTHETŐBB:-)
@kicsipedro: Természetesen. Miért ne lehetnél? A 3. birodalom is alkalmazott lojális zsidókat kulcspozíciókban, ahogy a zsidók is tartanak gójfrontot(pl. Kuncze). Nem esszük olyan forrón a kását.
@Bakter: mint közismert (megírta a ballib oldal ezerszer), őket Horn.
Náci áfa.

A Jobbik csökkentené az alapvető élelmiszerek áfáját

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=59814
@MetroGoldwinMayer:

Ha sokáig ismétled a valótlan hülyeségeidet akkor szerinted valósággá válik?
Vagy csak szimplán hülye vagy mint a segg?

"Tehát Gyöngyösi javaslata kiszürte volna őket."

Hogy szűrte volna ki őket amikor Rákosi és Kun nem épp demokratikus módon jutott hatalomra?
Ezt magyarázd el bubu!

Mennyi hülye van istenem.
@fog- és Bulawayo magiszter:

Én most a politikai oldalakról beszélek, azok közös fellépéséről.
@MetroGoldwinMayer:

MetroGoldwinMayer 2012.12.03. 13:30:59 @kicsipedro: Akkor zsidó vagy, ha ez volt a kérdés. Nem magyar. Ez nem baj, hanem tény.

MetroGoldwinMayer 2012.12.03. 13:50:00 @kicsipedro: Természetesen. Miért ne lehetnél? A 3. birodalom is alkalmazott lojális zsidókat kulcspozíciókban, ahogy a zsidók is tartanak gójfrontot(pl. Kuncze). Nem esszük olyan forrón a kását.

Akkor most melyik?
@MetroGoldwinMayer: te, a családomból a harmadik birodalomnak köszönhetően csak a nagyapám tért haza a Don-kanyartól, de ő is belerokkant. Miért is szeressem akkor a fajtádat, ha az összes testvér, unokatesó stb elesett miattuk? Most legyen a 3. birodalom a jó példa? Pedig még zsidók sem vagyunk!
Jut eszembe. Azt nem értem még, hogy Tiszavasváriból hogy hogy nem indultak még el a vagonok?? Helyette inkább újraválasztották a jobbikos polgármestert. Franc se érti ezt. :)
Ha katona vagy remdőr akarsz lenni, nemzetbiztonsági rizikó a kettős állampolgárság, és kizáró ok
A törvémyhozó testületekben miért is ne alkalmaznánk ezt a tiltást akkor? Ja hogy itt az volt a baj hogy csakis zsidók estek volna ki a zsíros állásokból? Azért volt a sherifftalálkozó is ezek szerint. A létszámukat tekintve majdnem meghaladták egy kisvárosi búcsú zárónapját is. A nácikok meg megint myertek. Arbeit macht frei
@V-PORT:

Miért kellene a Mesterházinak azt gondolni, hogy mind a két oldal hibás ?

Orbán azt gondolta, hogy beleírja az Alaptörvényébe, hogy az MSZP bűnös.

Majd ha az is benne lesz, hogy Orbán és a Fidesz bűnös,

majd aztán vacakoljál a Mesterházival.
Ha katona vagy remdőr akarsz lenni, nemzetbiztonsági rizikó a kettős állampolgárság, és kizáró ok
A törvémyhozó testületekben miért is ne alkalmaznánk ezt a tiltást akkor? Ja hogy itt az volt a baj hogy csakis zsidók estek volna ki a zsíros állásokból? Azért volt a sherifftalálkozó is ezek szerint. A létszámukat tekintve majdnem meghaladták egy kisvárosi búcsú zárónapját is. A nácikok meg megint myertek. Arbeit macht frei
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az LMP meg minden kedden kitakarítaná mindenki lakását ingyér! A Fidesz szaloncukrot szórna helikopterből egész évben minden település fölött, a gyurcsány saját pénzből már meg is vette a kerítéshez való kolbászt, és a többiek is a mi javunkra fáradoznak ottan.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Megjegyzem a poszt arról is szól, a Jobbik lassan egy kiüresedett üres váz, amiben csak a zsidóelméletek és az Izraelezés marad a cigányozáson kívül.

Nézz végig csak a mai termésen, és cáfold ha tudod.
@Bakter: ez volt eddig a legkönnyebb. Kun Béla.
@kicsipedro: Csak nehogy a te tetteidet is értékelje egyszer egy másik aktuális politika. Mondjuk olyan, ami nem tűri meg a nácikat.

Mint most Gyöngyösi tetteit?

Viccesek vagytok. Az USAban faj szerint vannak nyilvántartva a kongresszusi zsidók. Ehhez képest Mo. a liberalizmus csúcsa.
@Fabius: miért, te mit láttál bennük korábban?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A Kétfarkú Kutya Párt meg ingyenessé tenné a sört.
@Red Harlow:

A Nemzeti Bank alelnöke 20 évig volt egy fidesznyik - kettősállampolgár.

Egy belga-magyar kettősállampolgár.

Orbán embere -most épp az amerikai nagykövete.

Kockázat ?
@Red Harlow: Na mesélj nekem, hogy a nyilvános lakossági zsidólista esetén - ami a választások miatt ugye elengedhetetlen - hogyan garantálnád a zsidók biztonságát a zsidóölő pajtásaiddal szemben?
@MetroGoldwinMayer: Te tök hülye vagy.

Az USÁ-ból hány vonat indult a táborokba?

És még te vádolsz (burkoltan) kettős mércével?
@Dr. simonmondja.:
Talán azért, mert mind a két oldal hibás. Amíg elfogadott például Orbánra azt mondani, hogy cigány, addig ne várjuk azt, hogy a CÖF nem fog milliárdokat kapni, hogy lejárassa Bajnait.
Amíg nem vesszük észre és nem mondjuk ki, hogy a vidéki Magyarországon hatalmas problémák vannak, és nem igazán működik a cigány-nem cigány együttélés addig a Jobbik sok százalékot fog kapni a választásokon. Csak mi szeretjük a szőnyeg alá söpörni ezeket a problémákat, és hangzatos program neveket adni. Húsz éve ezt csináljuk.
@MetroGoldwinMayer: De az előbb még úgy meg akartad nekem mondani, hogy miben higgyek. Most miért bizonytalanodtál el?
@kicsipedro: onnan egy sem, ugyanis be se engedték a menekülő zsidókat.
@fog- és Bulawayo magiszter:

Javaslatom: magoddal esetleg magad is húzd le a retyóm.
(tahótlanító gomb aktiválva)
@V-PORT: igaz, de először Orbánnak kell gesztust tennie ennyi pöffeszkedő arrogancia után. Lépéskényszer van sajna, és soha nem fogja meglépni, mert ő tévedhetetlen.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: "húzd le a retyóm" - hová? Észrevetted, hogy neked a vödör is elég?
@fog- és Bulawayo magiszter: már tahótlanított, mi semj látunk már
@miva?: igen, és meg kell jegyezzük, hogy az SZDSZ hajója is csupa tévedhetetlennel a fedélzetén spiralizált a Mariana-árokba.
Feleim, Einstein, Neumann, Teller meg a többiek akkor illegálisan voltak ámerikában?
@GERI87: mennyi hülye van?

bubu, a jelenleg itt élő kettős áp.ok között is VANNAK potenciális rótmanók és kónbécik. esetleg szamuelitibik.
@fog- és Bulawayo magiszter:

Aki nem csípolja a stílusomat az jobb felül nyom egy piros ikszet. Akinek a stílusát én nem csípem arra én nyomok egy húzol a picsába és nem jössz vissza gombot.
@Fabius:

Még szerencse hogy a ballibáknak olyan sok mondanivalója van:

Náci, fasiszta, rasszista, antiszemita, kirekesztő, drogozzatok, orbánmonnyonle, ööööööö hol a kannásborom....és ezek tartalmas kombinációi.
@miva? Ahogyan a többi kisebbséget védik a törvények. Miért kéne jobban védeni őket? Mert zsidók? Ne viccelj már: )
@V-PORT: Én tök ingyen mondom Orbánra, hogy cigány.

Ezért nem kell milliárdokat ellopnia a tolvaj bandájának.

Mondják ők is ingyen.

Ha mégis lopják erre a milliárdokat, akkor csak lopni akarnak,

nem mondani valamit.
@miva?: ők jó hajóval mentek, mázlijuk volt. Bár... honnan is szeded, hogy ők zsidók voltak? Listád van?
@Fabius: nem is feltételeztem, hogy csizmadia sötét fejéből pattant ki éjszaka z zisteni szikra.
@allegretto23:

+1 az antiszemita-rasszista hitre.

Tőlem gyerekkoromban kérdezte meg a nagyanyám, miért beszélek én egy cigánnyal - magyarként? Nem értettem. a kissrác jófej volt és magyarul beszélt, ő miért nem magyar?

Máig előttem van.
@Fabius: csak fel ne húzd itt magad a te korodban. Nagy veszteség lenne a baloldalnak.
@Fabius: Jaja. De korábban meg pont arról írtam, hogy a poszt is arról szól, hogy a jobbik egyre inkább röhejesebb akiktől nem, hogy félni kell, hanem max. csak sírva röhögni.

Ha ez így van akkor mijafasznak az ajvékolás meg a világvégés műrettegés??? Valami nagyon nem kóser a síp utcában. ;)
@fog- és Bulawayo magiszter:

A mi még nem mutyiztunk bennük volt a Szegedi ügyig, és az elszámoltatható, visszahívható képviselők modellre is adhattak volna példát, de azzal eléggé bebuktak.
@miva?: szóval vakon válaszolgatsz. Nagyon nem leptél meg.
@V-PORT: Jabocs. A vidéki magyarországnak Orbán azt igérte, hogy 2 hét alatt rendet tesz.

Nem látom, hogy a vidéki magyarország picsogna.

Egyszer nem szólt, hogy - Orbán takaroggy...

Ha szerintük ez rend, akkor ne akarjunk ebbe belepofázni.

Maradjanak boldogok Orbánnal.
@Magyeri Imre cigánprímás:

Én csak potenciális Szálasikat és nyilas meg előember kezdeményeket látok, elég sokat...
Bár ha úgy alakul átalakulhatnak munkásőr és Kádár ivadékká is, az alap ugyanaz, történt már ilyen.
@MetroGoldwinMayer:
Elegendő-e az országgyűlésből száműzni a zsidókat, vagy a tudományos világból, az oktatásból és a kultúrából is el kell tüntetni őket?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Azt is meg szokták kérdezni a nagyeszű liberráltaktól, hogy Gyöngyöspata miért választott Jobbikos polgármestert. Erre is csak lapítanak, mint szar a fűben.
@imperial: Kannásbor?

Inkább egy 2004 Block 42 Cabernet Sauvignon.
A legjobb az egészben, amiért szerintem Orbán még hálás is, hogy az egész eltereli a figyelmet a választási törvényről.
@Fabius: tudnál pussantani egy linket, hogy korábban kedvezőbb volt róluk a véleményed?
@GERI87: Szükség volt a szakértelmükre a Sztálin út 60-ban.
@miva?: Okos vagy! Mindenki nyilas, náci, aki nem überállesz zsidó? :D Amúgy nem is lenne baj a zsidókkal, ha nem képzelnék be maguknak, hogy jobbak bárkinél is, sőt még hangoztatják is szerénytelenül. Pedig aki igazán jobb másnál, az szerény.
Van egy viccem:

Mi kell ahhoz, hogy sikeres legyél:
Légy éber,
Légy stréber,
Légy héber
:D
@kicsipedro: Az USA-ban a japánokat zárták koncentrációs táborokba. Mert ott ők voltak a belső ellenség.
@saravad: Nyilvántartásról van szó, nem elűzésről! Hányszor írjuk le! Ne kelts pánikhangulatot, ne szíts gyűlöletet, mint a libsipártok tegnap!
@saravad: semmiképpen nem lenne jó Stern Samura bízni a szervezést.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hogy mik vannak, szólj a nemhaveroknak, mintha testvérként kezelnének, és te ezt kikéred magadnak ;)
@GERI87: Büszke lehetsz magadra!
@kicsipedro: De az előbb még úgy meg akartad nekem mondani, hogy miben higgyek. Most miért bizonytalanodtál el?

Attól hogy nem ismerlek. Egy noname zsidó zsidó. Egy ismerősömet tisztelhetem magyarként.
@nookedli:

Nem én termeltem ki őket, maguktól ilyen hülyék!
@saravad: Elegendő-e az országgyűlésből száműzni a zsidókat, vagy a tudományos világból, az oktatásból és a kultúrából is el kell tüntetni őket?

-Amennyiben olyan helyzet áll elő, mint a 2 vh. között Magyarországon vagy Németországban, úgy természetesen igen.
@fog- és Bulawayo magiszter:

Nem késő. Mondom. Az amerikai nagykövete Orbánnak.

Amúgy az életrajza nyilvános a neten.
@fog- és Bulawayo magiszter:
Az nem lehet, hogy egyszerűen az emberek zsigereiben leledző antiszemitizmus, idegengyűlölet, fajgyűlölet és társaik juttatták a hatalomba vagy közelébe ezeket az eszméket képviselő csoportosulásokat a történelem bizonyos koraiban? Csoportokat, akik tudatosan játszottak rá ezekre az érzésekre, esetleg a gazdasági és egzisztenciális bizonytalanságot is kihasználva? Vagy ez túl kézenfekvő? Inkább gyurcsányozni kell most is?
@Dr. simonmondja.: na látod, ez a felmérés mégsem hülyeség.
@MetroGoldwinMayer: Ott a pont.

Ez esetben légyszíves ne oszd itt az észt arról, hogy ki magyar, és ki nem.
@Fabius: A mi még nem mutyiztunk bennük volt a Szegedi ügyig, és az elszámoltatható, visszahívható képviselők modellre is adhattak volna példát, de azzal eléggé bebuktak.

Micsoda pimasz faszság. Az első mutyizót kitették, a képviselők meg nem visszahívhatók, mert azt a tv-t nem a Jobbik alkotta ugye.
@Bakter: "Az nem lehet, hogy egyszerűen az emberek zsigereiben leledző antiszemitizmus, idegengyűlölet, fajgyűlölet és társaik juttatták a hatalomba vagy közelébe ezeket az eszméket képviselő csoportosulásokat a történelem bizonyos koraiban?" - Kunt és Rákosit? Nem hinném. Bár az imént bizonygattátok itt, hogy ők nem voltak zsidók.
@nookedli:
A sima nyilvántartás hogyan csökkenti a nemzetbiztonsági kockázatot? Ott maradnak a zsidók, helyesbítek, csak a kettős állampolgárok, ahol eddig, és teszik tovább amit eddig? Vagy maradnak de majd jól megfigyelik őket? A lista mit old meg, ha nem lépsz tovább?
@Fabius: Akinek a stílusát én nem csípem arra én nyomok egy húzol a picsába és nem jössz vissza gombot.
Adventkor azéééé ....tudod kissé árnyaltabban is lehet küldözgetni a pórnépet.Mosd ki a szádat szappannal,azonnal.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én speciel eddig sem féltem tőletek, és lássuk be remekül szórakoztam a babonáitokon. Ehhez most jelentősen hozzájárul a megsemmisítős rettegés ami Vona szájából ugye hivatalos álláspontja a Jobbiknak :-)

De azt azért csak megjegyzem, a kiüresedést cáfolni az itt tapasztaltak alapján te sem tudtad.
@saravad: A zsidókat azért kell listázni, hogy a listán legyenek, és ne máshol. Nem érted?
Ott vannak a listán, és nem jöhetnek le róla.
@Dr. simonmondja.:
Igazad van, én is lecigányozom, ingyé. Ha már ő nem vesz ember számban, hiszen állandóan azt szajkózza, hogy nem az emberek fizetik meg... Pedig én fizetek, egyre többet.
@Fabius: a kiüresedés-teóriának elengedhetetlen kelléke lenne, hogy korábban volt bennük valami. Ennek azonban nincsenek látható jelei.
@MetroGoldwinMayer:
Remek. Akkor a zsidó lobbi nem befolyásolhatja a magyar közéletet, és a nemzeti oldal önállóan és bölcsen pávatáncolhat a világpolitikában, mint a '30-as, '40-es években.
Ollyan nagyon bölcsek voltak akkor is!
@nookedli: Egy nagy pityorka Neked.Amennyiben megengeded,idézlek majd hébe-hóba.
@Dr.Betépett felhasználó: légy szíves ne használj olyan provokatív, társadalmi csoportokat sértő kifejezést, hogy Ádvent.
@fog- és Bulawayo magiszter:

"csak fel ne húzd itt magad a te korodban. Nagy veszteség lenne a baloldalnak"

Nem szólnék bele ebbe a blogon folyó kemény vitába, csak a fenti mondatodra reagálnék, ha szabad.

Fabius megvédi magát (ebben is nagyon jó, hidd el), nem ezért írok, viszont:

mikor értik már meg végre az emberek, hogy aki liberális (és véleményem szerint Fabius az), az nem baloldali?
@bioLarzen: Igen.

Éppen ezért nem lehet elégszer figyelmeztetni, hogy kiket támogatnak istenük nevében.
@MetroGoldwinMayer:

Ne hazudozz. Volt esküvés, hogyaszongya ha a párt megvonja a bizalmat akkor a mandátum vissza lesz adva de rögtön.

Pősze, Endrésik és Szegedi bemutatta mennyit ér az esküvés, Lenhardt még ki is emelte, hogy ő nem szeg esküt, mert tőle nem kérték a mandátumot vissza.
@fog- és Bulawayo magiszter: bocsánat az értelemzavaró vesszőhibáért. Helyesen:

légy szíves ne használj olyan provokatív társadalmi csoportokat sértő kifejezést, hogy Ádvent.
@saravad: Bölcsnek jók voltak, de a háborút is meg kell nyerni, hogy valaki bölcsnek számítson!
A kubatov listákról mélyen hallgattak a sherifftüntetésen....
@fog- és Bulawayo magiszter:

Fel van az mérve.
Mindig fel volt.
Még a cipőméretüket is tudják a nemzetvédelmisek.

Nem hülyeség, hanem műbalhé.

Feltalálták a gyöngyösiék a melegvizet.
@Fabius: A mandátum szabad, nem vonható vissza. Olvasgass alkotmányt. Az hogy Szegedi nem adta vissza őt minősíti.
@kicsipedro:
Értem. Ez nyilván minden problémát megoldana.
@De hol van Columbo felesége?:

Biztos vagy benne?

aki liberális ..., az nem baloldali?
A Jobbiknak meg, pont nem kellene listázásról, beszélnie, és azt számon kérnie, amíg azzal sincs tisztában, hogy a képviselőcsoportban ki, milyen vallású.
@Red Harlow: félelmetes... Viszont behatóan foglalkoztak Salmanassár törvénykönyvével, igen helyesen.
@Dr.Betépett felhasználó:

Jahogy adventkor a kedves nácik szófosását kell csak eltűrni mosolyogva. Értem. A te kis világodban talán. Az enyémben semmiképp.
nEM KELL RETTEGNI !
jÖNNEK A ZSIDÓ, KÍNAI, OROSZ LETELEPEDÉSI BEFEKTETŐK 250 EZER EURÓÉRT !
A FIDESZ ELADTA MAGYARORSZÁGOT !
"Kockázatos letelepedés
Pénzvadászat – Jönnek az olcsón finanszírozott külföldi befektetők
– A befektetői letelepedés intézményének bevezetése komoly kockázatokat rejt – állítja több, nevének mellőzését kérő biztonságpolitikai és gazdasági szakértő. Elismerik, hogy „egész Európa ezt csinálja”, legfeljebb a letelepedés jogáért fizetendő összeg tekintetében tér el egymástól az egyes államok gyakorlata. Arra hívták fel lapunk figyelmét, hogy nemcsak bűnügyi-nemzetbiztonsági, hanem gazdasági kockázatokkal is számolni kell.
Fekete Gy. Attila| Népszabadság| 2012. december 3. |2 komment
nyomtat email plusz mínusz Küldés Facebook-ra Küldés Twitter-re Felvétel Google Bookmarks-ra
Cikk értékelésBe kell jelentkezni az értékeléshez!
KommentekBe kell jelentkezni a hozzászóláshoz!

„Csabi”, a kínai üzletve...
„Csabi”, a kínai üzletvezető egy pécsi áruházban. Több tízezren léphetnek magyar földre
Fotó: Kurucz Árpád

Rogán Antal, Babák Mihály és Kapus Krisztián önálló képviselői indítványként terjesztette be még október 27-én azt a törvényjavaslatot, amellyel módosítanák a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvényt, hogy – más országok példáját követve – megteremtsék a befektetői letelepedés jogintézményét.
Ajánlott cikkek

szövegkép Magyarország európai hídfőállás akar lenni

E szerint különös méltánylást érdemlő gazdasági érdeknek kell tekinteni, ha egy nem uniós polgár igazolja, hogy ő (vagy a többségi tulajdonában álló társaság) legalább 250 ezer euró értékben rendelkezik az Államadósság Kezelő Központ Zrt. által kibocsátott Letelepedési Államkötvénnyel, pontosabban a kizárólag ezt forgalmazó gazdasági társaság által kibocsátott, legalább öt évre szóló határozott idejű értékpapírral.

Időközben egy gazdasági bizottsági módosítás alaposan átfogalmazta az indítványt, bekerült például az a kitétel, hogy a tartózkodási engedély legfeljebb öt évre szólhat, amely alkalmanként meghosszabbítható. Valamint azt is szabályozzák, hogy aki már hat hónapja rendelkezik a befektetéséhez kötődő tartózkodási engedéllyel, különösebb jogi procedúrák nélkül juthasson határozatlan idejű magyarországi tartózkodásra jogosító nemzeti letelepedési engedélyhez.
HIRDETÉS

Információink szerint a Belügyminisztériumot váratlanul érte a javaslat, amely számos bűnügyi és nemzetbiztonsági kockázatot hordoz magában, hiszen lényegében ellenőrizhetetlen, hogy a letelepedési engedélyért folyamodó külföldi befektetendő pénze honnan származik. Később azonban – minként arról lapunknak belügyi források beszámoltak – kormányon belülről megnyugtatták a tárca illetékeseit, hogy a Rogán–Babák–Kapus-féle előterjesztés elfogadása esetén sem változnak a letelepedési engedély megadásához szükséges egyéb feltételek.

Abból, hogy a törvényjavaslat különösen méltánylandó gazdasági érdeknek minősíti a 250 ezer eurós (azaz mintegy 70 millió forintos) állampapír-vásárlást, egyenesen következik, hogy a kérelmezőnek előbb meg kell vásárolnia a letelepedési államkötvényt ahhoz, hogy esetében fennálljon a különösen méltánylandó ok. Emiatt tartanak a belügyi tisztviselők attól, hogy a befektetés megtörténte után már holmi bűnügyi-bűnmegelőzési vagy súlyosnak nem nevezhető, de létező nemzetbiztonsági kockázatra tekintettel nem lehet az efféle kérelmeket elutasítani.

Bár a javaslatról majd csak ezen a héten szavaz parlament, a Magyar Nemzet információi szerint a bejelentés hírére máris megnőtt a magyarországi letelepedés lehetősége iránt érdeklődők száma. Másfelől kőkemény támadások érték a kormányt és az előterjesztőket, amiért 70 millió forintért „árulják a magyar állampolgárságot”. Ez utóbbi állítást egy a lapnak nyilatkozó névtelen (feltehetőleg) kormánypárti illetékes sommásan „nettó hazugságnak” nevezte.

Tette ezt annak ellenére, hogy az eredeti előterjesztés indoklásában szó szerint ez olvasható: „Jelen javaslat azért köti az állampolgárság megszerzését állampapír-vásárláshoz, mert ezzel is segíteni kívánja az állam finanszírozását. A letelepedés ezen formája iránt folyamodók más közvetlen befektetései pedig élénkítő hatást fejtenek ki a hazai ingatlanpiacra, kereskedelemre és befektetési piacokra”. A gazdasági bizottság által jegyzett módosítás azonban már kerüli az „állampolgárság” kifejezés használatát.

Azt, hogy végső soron a kormánytöbbség letelepedést vagy akár állampolgárságot is hajlandó-e adni 70 millió forintért, ma még kérdéses. A kormányzati kommunikáció e témában napokkal ezelőtt írásban feltett kérdéseinkre még nem adott választ.

Biztonságpolitikai szakértők szerint kétségtelen, komoly kihívást jelent majd a relatíve kis összeggel hozzánk érkező befektetők ellenőrzése, feltéve, ha ezrével jelentkeznek befektetői letelepedési engedélyért. Szakmailag nem megoldhatatlan az ügy, de fel kell készülni arra, hogy bűn- és terrorszervezetek is megkísérelhetik 70 millió forintért (ami számukra aprópénz) uniós letelepedési engedélyhez juttatni amúgy látszólag feddhetetlen tagjaikat (a büntetlen előélet egyébként továbbra is feltétel marad). Sokkal nagyobb azonban az általunk megkérdezett elemzők szerint a javaslatban rejlő gazdasági kockázat – még azt figyelembe véve is, hogy a letelepedési államkötvények eladása jelentős bevételekhez juttathatja a költségvetést.

Számos szabad tőkével rendelkező ország ugyanis nyílt protekcionista hitelpolitikát folytat: jóval kedvezőbb feltételekkel ad kölcsönt uniós letelepedési engedéllyel rendelkező polgárainak befektetéseihez, mint bárki másnak, komoly versenyelőnyhöz juttatva őket az adott ország – és általában az Európai Unió – piacán. Egy Kína gazdaságpolitikáját jól ismerő kormányzati illetékes elismerte: a Kínai Kommunista Párt Központi Bizottsága határozott arról, hogy a kínai pénzintézeteknek miképpen kell támogatniuk a külföldön érvényesülni kívánó kínaiakat. Más, jelentős befektethető tőkével rendelkező országok is hasonló hitelezési gyakorlatot követnek, ami több elemző szerint is azzal fenyeget, hogy a részben az állam finanszírozásának javítása végett ide csábított külföldi befektetők a hazájuk bankjaitól az itteninél lényegesen kedvezőbb feltételekkel felvett hitelekből alapított vállalkozásaikkal „leverhetik” a hazai kis- és középvállalatokat.

Önmagában a Rogán–Babák–Kapus-javaslat valamelyest tehát javíthatja a költségvetés helyzetét (bár ezermilliárd forintos bevételhez mintegy 14 ezer befektetni vágyó külföldinek kellene vásárolnia a nekik szánt speciális értékpapírból), az hasonló hatással lehet a jelenleg tőke- és hitelhiánnyal küszködő magyar kis- és középvállalatok piaci pozícióira, mint amilyen hatással a rendszerváltozáskor még létezett hazai nagyvállalatokra a multik megjelenése."

gYÖNGYÖSI EZÉRT LISTÁZOTT !

ha..ha.haaa...
@MetroGoldwinMayer:
" a háborút is meg kell nyerni, hogy valaki bölcsnek számítson!"

Szavad ne feledd :)
@saravad: Lehet, hogy MGM erre gondolt az ingyenlakással kapcsolatban.
@fog- és Bulawayo magiszter:
Pubi, én nem bizonygatok semmit. De unom ezt rohadt műbalhékat, miközben egyre szarabb a megélhetés az országban. Nekem is, másoknak is, sokaknak pedig kilátástalan.
Csak miheztartás végett:
Nem vagyok se cigány, se náci, se zsidó, és csak szelektíven fajgyűlölő.
Én összekötném a hozzátok hasonló divatnácikat a gyerekeket bombázó zsidókkal, közétek állítanék rakétázó palesztinokat, és az egész társaságot belökném a nyugdíjasokat agyonverő cigányok közé. A győztes meg mehetne az Antarktiszra havat lapátolni. Az orbáncék bezacskózott fejére. No ezért röhögök ezen a jobbik nevű haszonleső, műradikális bandán.
@Fabius:

A Jobbik támogatottsága -ha jól tudom- nem sokat csökkent az elmúlt két évben.

Ez addig így is fog maradni, amíg ilyen a gazdasági helyzet. Amíg az ország lakossága a bőrén érzi (és ott érzi, bizony) unortodoxia áldásos hatásiat, addig mindig lesz egy réteg, amelyik a Jobbikra vevő.

Magyarul a megoldás: jobb lét, főként gazdaságilag, aztén pedig mentálisan. Ez a kiút.
Vajon tudják-e ezt azok is, akik tehetnének érte?
@Dr. simonmondja.: az nem lenne rossz, ha megtudhatnánk, melyik képviselő kettős.
@Fabius: Mivel én nyomon követem azért a szakmai munkájukat is, annyira ez a kiüresedés azért nem fenyeget. Ettől függetlenül valóban lenne mit javítaniuk sok dologban.
@Bakter:
Küldjük vissza félázsiába a népéhez.

Térjen meg a véreihez.

Úgyis nagy szezonja van most a küldözgetésnek.
@Bakter: a szóömleny helyett elég lett volna decensen deklarálnod, hogy náci vagy. Ugyanott tartanánk.
nEM KELL RETTEGNI !
jÖNNEK A ZSIDÓ, KÍNAI, OROSZ LETELEPEDÉSI BEFEKTETŐK 250 EZER EURÓÉRT !

- A parlamenrbe jönnek?
Nyomatékosan megkérlek benneteket, hogy legyetek toleránsabbak ezzel az intoleráns bandával! Nem akarnak ők rosszat senkinek azzal a listával, de megdöglünk mind hamarosan :D AAAAnnnyira jó ez!
@MetroGoldwinMayer:

Ügyes próbálkozás, kár, hogy mellé ment. Az eskü az eskü, ha felesküszik a paraszt Szent Koronára, hogy visszaadja a mandátumát ha a jelölője szerint arra méltatlanná vált, akkor tökmindegy mit mond róla az alkotmány.

Önként lemondani ugyanis lehet a mandátumról.

Az gondolom tökvéletlen, hogy szerinted csak Szegedi mandátum mutyija szégyen, a többi megnevezetté nem.
" az állam finanszírozásának javítása végett ide csábított külföldi befektetők a hazájuk bankjaitól az itteninél lényegesen kedvezőbb feltételekkel felvett hitelekből alapított vállalkozásaikkal „leverhetik” a hazai kis- és középvállalatokat."...:O)))

...a hazai vállalkozások már úgyis régen döglődnek....ezrével mennek csődbehhhhh.....
@De hol van Columbo felesége?: "Magyarul a megoldás: jobb lét, főként gazdaságilag, aztén pedig mentálisan. Ez a kiút.
Vajon tudják-e ezt azok is, akik tehetnének érte?"

Jó reggelt csókolom. 22 évig mit teccetek csinálni az illetékes kormányok? Persze már hallom is a válaszokat. Ez az idő a maszopnak azzal telt, hogy helyre hozzák mindazt amit a fidesz elbaszott, viktoréknak meg azzal, hogy helyrehozzák a maszop-ballibek faszságait.

Ezek után valóban érdemes továbbra is rájuk szavazni. :)
Idézet egy cikkből:

"Az világos volt, hogy Németh Sándor nem szervez olyan tüntetést, amely nem tetszik Orbánnak vagy az Orbán-rendszert támadja. Zsarolható ember, akit ráadásul kilóra megvett az Orbán-rendszer. Ezt a hazugságot megpróbálta azzal a hazugsággal leplezni, hogy pártok feletti egységet hoz létre a nácizmus ellen, és a Fideszt beleszorítja az antifasiszta szerepbe. Ezt csak a Németh Sándorhoz hasonló korrupt emberek “hiszik” el, akik valamilyen előnyt remélnek vagy Orbántól, vagy Németh Sándortól. Ezzel szemben csak annyi történt, hogy a nácizmusért felelős Fideszt nem ítélték el, a Fideszről lemosták a nácibarátság jogos bélyegét, anélkül, hogy a Fidesz megváltozott volna. Segédkezet nyújtottak ahhoz, hogy a nácizmust csak a Jobbikra tolják. Megakadályozták, hogy egy Orbán-rendszer elleni tüntetés legyen az antifaszita tüntetés. Magukat és másokat becsapva vonulnak haza a megtévesztett emberek, és minden változatlanul megy tovább. Semmiféle győzelem nem történt a fasizmus és a nácizmus fölött, viszont Németh Sándor kedvére lenyúlhatja az iskolákat. Ennél mocskosabb hazugság még nem volt a rendszerváltás óta Magyarországon. Érdemes figyelni a médiában a reakciókat, és abból pontosan meg lehet állapítani, ki adta el magát Németh Sándornak és Orbán Viktornak.
Az álságos és hazug rendezvényre a végén tették fel a koronát, amikor giccsesen átadták a 4. cikkelyt valakinek. Azon túl, hogy a hitesekkel megtapsoltatták a kártékony Némethet, és kompromittálták a Hit Gyülekezetével a Mazsihiszt, a fasiszta szervezetek tilalmáról szóló 1947.évi szerződést Rogán Antalnak kellett volna átadni, mert az ő pártja szerezhet érvényt annak. De ezzel nem akarták Rogán testvért megbántani, mert nagyon jól tudják, hogy a náci ideológiát képviselő Fidesz nem fogja betiltani a fasiszta és náci szervezeteket.
Tévednek, akiket megtévesztenek a szép szavak. Ezek egy mocskos politikai játszma részeként hangzottak el. Ez az este Magyarország leggyalázatosabb rendezvénye volt, mert az antifasizmust és az üldözött zsidóságot alázta meg, használta fel egy kódoltan antiszemita párt érdekében. Nem a Jobbik állítja példaképként a nácikat az iskolákban, hanem a Fidesz. És most végig kellett nézni, hogy ők szónokolnak az igazi antifasisztáknak. Holokauszt-túlélők hallgatták prédikálni azt az embert, aki kiszolgálója és képviselője annak a pártnak, amely nem akarta elfogni, most pedig nem akarja elítélni Csatári László kassai gettóparancsnokot. Amíg a náci gyilkosok védelmet élveznek Magyarországon, addig minden most elhangzó szó hazugság, zengő érc és pengő cimbalom.
Ami történt, szégyen és gyalázat."
@MetroGoldwinMayer: ..majd oda is ! MINDEN CSAK PÉNZ KÉRDÉSEHH ! :o)
@fog- és Bulawayo magiszter:
Tévedsz. Bizonyos kérdésekben baloldali, másokban liberális, megint másokban szélsőséges vagyok. Ezt bizonyítandó, Bajnaira fogok szavazni, nem a jobbikra, nem az maszopra és nem a fityeszre.
@miva?: egyelőre egyedül neked van listád.
@Fabius: Én Szegedihez szóltam hozzá, a többit nem ismerem.

Te a Jobbikot próbáltad sarazni, holott példaszerüen jártak el Szegedivel. Esküt ő szegett.

Az alkotmány a legmagasabb rendü jogforrás, a képv. eskü meg smafu jogforrás. Igaz-e?
@Bakter: szerintem elég lett volna a decens deklaráció. Akkor nem kínlódnánk veled itt tovább.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az, hogy te követed azt is az csak egy dolog. De, hogy mi csapódik le abból akár itt, akár bárhol máshol a társadalomban, az meg egy egészen másik.

Mert ugye a példát látjuk ma is.
@fog- és Bulawayo magiszter:

A tévedés kockázata mellett: amennyire én látom, (azaz olvastam itt) elég sokat kaptak a szocik -teljes joggal, mert bizony elq...ták. Nem hiszem, hogy e blog hangneme, tartalma a szocik világát tükrözné.

@Tűzfal:

A liberalista gondolkodásnak vannak kifejezetten jobboldali irányzatai is (konzervatív liberalizmus).
Ha tehát valaki liberálisnak mondja magát, az nem jelenti feltétlenül azt, hogy de facto balos, legalábbis a szónak a magyar közéletben használt értelmében.

A szocikat összemosni a lebaralista gondolkodásúakkal hiba.
Gondolj csak bele: az LMP liberális (vagy inkább zöld?) párt. Mégis, messze vannak a baloldaltól, és ez látható is.
@fog- és Bulawayo magiszter:

Világnemzet vagyunk - Orbán is megmondta.

A kettősállampolgároknak pont annyi joga van, mint az egyesnek.

Akkor is, ha sose járt Magyarországon.

Ennyire hülye a fidesz-törvény.

Sőt.

A joga, hogy szarjon minden törvényünkre, ne fizessen semmiért,
de használja a juttatásokat,

iskolát,
egészségügyi ellátást,
jogvédelmet,

és megmondja, hogy milyen kormány kormányozzon.

Ezekután hogy veszed el tőle, hogyha egyszer már mindenhez megadták neki a jogot ?

Idióta nemzeti tökfejek.
@MetroGoldwinMayer:

Értem, tehát az önként tett eskü bármikor leszarható, mert az alkotmány nem kötelez a betartására. Lehet esküdözni égre földre meg szentkoronára minden tét és becsületbeli kötelezettség nélkül.

Aztabazmeg, ekkorát senki nem rúgott bele a Jobbikba mostanában :-D :-D

Mellesleg Szegedi mellett Pőszétől és Endrésiktől is kérték a mandátumot vissza, de erről szemmel láthatóan nem szeretnél beszélni.
@Myrath:

Arra a kérdésre, hogy egyetért-e a Jobbik betiltásával, Rogán a következő választ adta: “A Jobbik a szocialisták kormányzása idején alakult, és a szocialisták kormányzása idején jutott be a parlamentbe. A törvényhozói és a végrehajtói hatalom teljes birtokában figyelték az MSZP és SZDSZ képviselői, hogy hogyan válik a Jobbik egyre radikálisabb és egyre erősebb politikai párttá. Lehet, hogy akkor kellett volna tenni valamit, hogy mindezt megelőzzék. A Fidesz és a kormány bármikor készen áll arra, hogy határozottan megvédje zsidó, cigány és bármely nemzetiségű honfitársainkat. De egy parlamenti demokráciában egy parlamenti párt mandátumait nem lehet elvenni.”
@De hol van Columbo felesége?: igen tudják, de nekik pont így jó, hisz nincs új a nap alatt, ezen technikák már egyidősek a zemberiséggel
@Myrath: "amely nem akarta elfogni, most pedig nem akarja elítélni Csatári László kassai gettóparancsnokot. Amíg a náci gyilkosok védelmet élveznek Magyarországon, addig minden most elhangzó szó hazugság, zengő érc és pengő cimbalom."

A szerző vajon tudja, hogy Csatári házi őrizetben van Biszku pedig nem?? :)
@Dr. simonmondja.: Sőt.

A joga, hogy szarjon minden törvényünkre, ne fizessen semmiért,
de használja a juttatásokat,

iskolát,
egészségügyi ellátást,
jogvédelmet,

és megmondja, hogy milyen kormány kormányozzon.

Ezt fejtsd már ki egy kicsit. Mert ezeknek semmi köze az állampolgársághoz....:))
@Fabius: és a tegnapi rettegős tűntiből vagy az elmúlt 22 évből szerinted mi csapódik le a társadalomnak??
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: de bezzeg a jobbklikk, ő elhozza a kányaánt, mert ő a kiválasztott varázsló, aham, ugyan már királylány, még hiszel a mesékben
@Fabius: Ne kínlódj. Szóval Szegedi, a zsidó esküt szegett. Kérd rajta számon, csak vigyázz nehogy leantiszemitázzon.

Ez kicsit mellétrafált. Igaz-e?
Emiatt a felszólalás miatt kimentek tüntetni az emberek???
Ezerszer hallott üres lózungokra habzó szájjal üvöltüzni, egy olyan rémkép délibábját vizionálva, ami érdekes módon csak nem akar valóra válni?

Érdekes módon, amikor a 2 hülyegyerek megrúgta a Budapesti Zsidó Hitközség dél-pesti körzetének elnökét, akkor egy szolid náci-nyilas-fasisztázásnál nem történt több.
Pedig, ha akkor vonulnak fel, még inkább lett volna érthető (de teljesen indokolatlan, mivel egyedi eset volt), mint most.
Egész egyszerűen a mostani eset nem más, mint sok hűhő semmiért (vagyis néhány szavazatért).
@fog- és Bulawayo magiszter:
Én nem kínlódok, ti kínlódtok a nagy zsidózásban. Ami szánalmas, mert semmit nem old meg, semmire nem ad választ, viszont fontosabb kérdéseket jól elfed.
@Myrath: "De egy parlamenti demokráciában egy parlamenti párt mandátumait nem lehet elvenni.”

Szegény Kneszet elnök, hogy el lesz keseredve. :)
@De hol van Columbo felesége?:

Hol járok én attól, hogy ideológiai vitát kezdeményezzek? :)

Amit megjegyeztem: az a kizárólagosságra utaló fogalmazásod.
@MetroGoldwinMayer:
Nem, a parlament hívja őket...
@De hol van Columbo felesége?:

A jobbiknak van egy meghatározott tábora. De nem érdemes ezt a tábort egységként kezelni, mert nem az. A párt maga sem egység ez a frakciójukon is látszik. A megfontoltabbak - Balczóék - inkább szakpolitizálnának, a Gyöngyösi vonal meg többet zsidózna és lenne utcán, mert unja magát odabent.

Mostanában jön az a pont, mikor fel kell venni valamelyik irányt tartósan, és el kell dönteni merre az előre. Ez meg törést fog okozni, ahogy az a pl Lenhardt ügyön is látszik.
@Dr.Betépett felhasználó: ....DDDDDD

NAGGYON...NAGGYON...KIREKESZTŐ VAGY !
HIOLNAP TÜNTETEK A FASZIZMUSOD ELLEN !!!!!!!!!!!!!:o)))))))))RETTEGJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!
Nem vesz át minden hitelt az állam
A beruházásokra felvett tartozások kétharmadát a települések fizethetnék. Mutyi készül?

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2012%2F12%2F03%2Fnem_vesz_at_minden_hitelt_az_allam%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Igen, és meg is érkeztünk. A tüntetés ergo (félig) szemfényvesztés volt?
@Fabius: Mondjuk ezt szerintem jól látod. Az én véleményem az, hogy jobb lenne a szakpolitizálós vonal.
@MetroGoldwinMayer:

Te egész egyszerűen hülye vagy édes fiam :-D

De legalább szórakoztató. Endrésik és Pősze is ugyanazt az esküt szarta le, mint Szegedi ex alelnök úr, a Jobbik jelképe :-))
@MetroGoldwinMayer:

Mindenre jogosultak.
Nem is mondtam sokat.

Ha nem tudod, nézz utána.
@Myrath: Mai??? Nem véletlen július 16-i???
Ez viszont frissebb. :)

Meghosszabbították Csatáry házi őrizetét

www.origo.hu/itthon/20121119-meghosszabbitottak-csatary-hazi-orizetet.html
Kedves jobbikosok!
Most, hogy a Fidesz felhagyott a félrenézzéssel és számítani lehet Pintér tábornok és Poltpeti példastatuálásával, nyíltan már nehezebb lesz zsidózni. Ajánlom helyette a hazaárulózást, bankározást, genetikázást, a palesztinokkal való fokozott szolidaritást, a New York-Telaviv tengely emlegetését. Cigányozni egyelőre még szabad.
@Tűzfal:

Értettem.

A lényeg: minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár.
Ennyi.
@nu pagagyí:
"Cigányozni egyelőre még szabad."
Romapecsenye.
Rogán egyike azoknak a fideszes politikusoknak, akik személyesen is együttműködtek a nácikkal. Vajon szónokolhat-e egy ilyen hazug és képmutató nácibarát igazi demokratáknak? Beszélhet-e antifasisztáknak olyan ember, aki elfogadta a nácik támogatását? Jelenlétével támogathatja-e igazi demokrata egy olyan párt tisztára mosását, amely első számú felelőse a magyarországi antiszemitizmus és nácizmus terjedéséért?

Ismerjük meg közelebbről az állítólag “antifasiszta” tüntetés fideszes szónokát. A Hírszerzőben az alábbi hír jelent meg 2006-ban:

“Teljes körűvé vált a jobboldali összefogás Budapest V. kerületében azáltal, hogy a balodali városvezetés leváltásának lehetőségét erősítő megállapodást kötött a Fidesz és a Jobbik. A megegyezést Rogán Antal, a Fidesz V. kerületi elnöke, aki egyben pártja – a KDNP és a MIÉP által is támogatott – polgármester-jelöltje, Vona Gábor, a Jobbik alelnöke és Rétháti György, a Jobbik megbízott kerületi elnöke írta alá – adott ki közleményt a Jobbik.
@De hol van Columbo felesége?: ha csak félig, az már jó arány, figyelem elterelés főleg, és PR a külföldnek, és muníció mindegyik pártnak, még a jobbklikknek is:

íme:

Széttépett zászlókat talált a Jobbik a vasárnapi tüntetésen

Vasárnap a fővárosi Kossuth téren tartott Tömegtüntetés a nácizmus ellen elnevezésű demonstráción a résztvevők több tucat papírból készült és a helyszínen osztogatott magyar zászlót megtapostak és széttéptek - ismertette Dúró Dóra a Jobbik szóvivője.

A hülyeség ideológia független, és a baromság is az...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Jogos!....bocsi!!!
Túl sok minden meg volt nyitva, oszt összekutyultam! ;)
@Fabius:

Többet erről a témáról (is), mint én, de kicsit más a nézőpont.

A lényeg szerintem az, hogy ha ez így folytatódik, akkor a Jobbikra ismét annyian fognak szavazni, hogy parlamenti párt lesz. Bármennyire is nincs egységben a párt és bármekkora is a kiüresdeésük. A kemény, heccelhető mag mögéjük fog állni.

Ha viszont a polgár jobban él, s már nem a szomszéd (lopott) tehene zavarja, hanem az, hogy hová menjen nyaralni, akkor pont le fogja tojni a Jobbiktól eredő szítást. A Maslow piramis alján tengődve viszont minden zsigere fogékony lesz a mantrára.
Csupán erre céloztam.

Ebben nincs semmi új, a Jobbik tipikusan az a párt, amelyik akkor lehet sikeres, ha az ország nem az.
@Fabius: Ne terelj, ebbe belemásztál rendesen..:)
@Dr. simonmondja.: Biztos alá is tudod támasztani valamivel. Igaz-e?

Semmire sem jogosultak.
@Myrath: "A megegyezést Rogán Antal, a Fidesz V. kerületi elnöke, aki egyben pártja – a KDNP és a MIÉP által is támogatott – polgármester-jelöltje, Vona Gábor, a Jobbik alelnöke és Rétháti György, a Jobbik megbízott kerületi elnöke írta alá – adott ki közleményt a Jobbik."

Ha már múltidézel. :)

"Képmutató farizeusok...
A Knesszet elnöke a JOBBIK betiltását követeli... Furcsa skizofrénia cionistáink részéről, akiknek többsége 1930-ban feketeinges Betar-ifjú volt, és "olasz rendet" akartak a Közel-Keleten. Aláírták a הסכם העברה (Heskem Hávara), azaz a "Telepítési Egyezményt" a hitleri kormánnyal, üdvözölték a nürnbergi törvényeket. Akik megállapodtak Eichmannal, hogy együttműködnek, és angol helyőrségeket robbantottak föl. Tengelypártiság miatt kivégeztek cionistákat, s ma őket hősként ünneplik. Eichmannt sem azért csípték el (míg másokat futni hagytak), mert sajnálták a szegény Jób bácsit Zenthe Feri alakításában, hanem azért, nehogy csicseregjen, milyen titkos megállapodás volt a hitleri Németországgal.

A Betar indulója így hangzott:

"Mussolinié Itália,
Hitleré Németország,
A miénk Palesztina.
Éljen Zabotyinszkij!"

A Lehi-csoport fasiszta és hitlerista kapcsolatairól:
en.wikipedia.org/wiki/Lehi_(group)#Relationship_with_fascism_and_socialism

en.wikipedia.org/wiki/Lehi_(group)#Contact_with_Nazi_Germany

A Lehi-csoport indulója:
www.youtube.com/watch?v=9A4WERASy3o
@Fabius: Antiszemita vagy! Egy Nááááci!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Jogos!....bocsi!!!
Túl sok minden meg volt nyitva, oszt összekutyultam! ;)
@nu pagagyí:

Emlegethetnék a hazátlan pénztőke romkocsmák mélyén háromlábú összeesküvőit, vagy hogy a pénz mindannyian tudjuk hova megy...hihihi

Ezek Orbán Viktor teljesen zsidómentes mondásai antiszemiták örömére.
Jó lesz ez . Az emberek úgyis mindig azt akarják amit tiltanak nekik.
Keleti szél:

A délkelet-ázsiai elektronikai gyárakból jól ismert munkaügyi problémák közül számos Magyarországon is jellemző - írta közös kutatásának eredményeiről a Tudatos Vásárlók Egyesülete (TVE) és a holland civil kutatóközpont, a Somo.

hvg.hu/karrier/20121203_Uj_kutatas_tenyleg_azsiai_orszag_vagyunk_
@De hol van Columbo felesége?:
Szerintem a jobbik a 12-16% át tartani fogja, sem kevesebb sempediglen több szavazója nem lesz. Szélsőséges párt elkötelezett szavazóbázissal, akik nem ugrálnak ide-oda, bár az új szavazati rendszer felboríthat minden számot (átszavazók).
@Myrath:
Mily meglepő, hogy egy fityeszes összefekszik a pedellus rühes kutyájával is, ha az érdeke úgy kívánja. Álmomban álmodva sem gondoltam volna.
@kvadrillio: Ne hónap,mer nem érek rá,és ott szeretnék lenni,mint ellentüntető.Maj mekkérem Columbus feleségit,hogy tegyen el számomra nehány főttojásat.
A Djobbiknak egyébként a zsidó listázáson kívül van még valami egyéb ötlete?
Nagyon sekélyes lett ez a párt. :-(
Hamar kifújt.
@Spániel: Te hittél? Hát őszintén irigyellek. Nézd meg mi megy most is, ezel vantakarítva, ez meg van féklezve Rogán által? Jaj istenem. Nem a CÖF kesztyűbábjaival van a legnagyobb gond. Azok azt mondják, amit épp kiadnak nekik azért a pénzért, ami kapnak. Üzlet és kész..

Mivel most nem ők voltak a tüntifelelősök, ennyi, nem nekik kellett menni: tehát nem is nekik kellett guszta gyári táblicskot cepelni, egyenzászlókával lengetni s vezényszóra höjjögni vagy éljenezni.. Miért hiányoznak, nem volt elég fegyelmezett tömeg tegnap?

Angyal szállt volna el tegnap? Nagyon elszállt, tényleg. Vissza se jön.
@vallatas: Attól függ melyik médiumban követed nyomon őket. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez ez vérszegényebb egy tüdőbeteg szúnyog vergődésénél is. Asszed nem tudják a már tényleg legröhejesebbnek látszót is űberelni, közben meg de, tudják :-D :-D
@Myrath: Igen, megmaradnak ezek, semmi karantén nem lesz, sőt: most kis mártírglóriát is kaptak ádventre, amire úgy keresztényien itt veri sok fanjuk a nyálát.
Ó, dehogy van karantén, hisz kellenek Orvbűnnek, mint a falat kenyér,nem véletlen keltette ki őket: saját polgárikörös segge alatt melengetve a kígyótojást.
Na most kicsit pávatáncolt, Rogánnal-Némethtel húzatva a muzsikát hozzá, Novák meg ezen rugózhat, bő médiafelületet kaphat, de mi olvasok, még bíróságra is elmehet és mutogathatja majd,hogy na, kinek van igaza a listázással?? hvg.hu/itthon/20121203_Atlatszo_Novak_Elod#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_12_3

Mert még ezt sem bírták úgy megfogalmazni, hogy ne ő jöjjön jól ki belőle. Na ennyit a nagy összefogós karanténból drágáim. Neked igazad van.
Nem úgy van, hogy a Jobbikot a FIDESZ hozta létre, akárcsak az LMP-t és minden másik pártot ami nem az MSZP vagy az abból kiesett próféták pártja, annak érdekében, hogy 1000 éves sötétséget hozzanak a világra?

Akkor most mi ez az elítélés, vagy ez is a Nagy terv része?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mindenhol, és mindenhol csak a zsidó listázásról van szó.
Előregisztrációról nem foglalnak állást, a Matolcsy csomagokról se nagyon, szóval nem értem most náluk mi a terv.
@De hol van Columbo felesége?: Tíz pont, nagy vagy, mint kedvenced,akit ide ebben a büdöslábúak ordas ketrecébe akartál volna bedobni köztársasági közt. elnöknőnek!!!

Ja,most báncccsákk a mocskos zsidók a szegény Jobbikot, újra lesz min összezárniuk. Elég sátáni koreográfia ez a pávatánc, de bejön. Sátántangó, hát sajna nem nyolc órán keresztül nézzük, hanem lassan sokszor nyolc éve már.
A Jobbik a palesztin gyerekek életéért aggódik. Jogosan?

Köztudott, hogy a gázai palesztinok jó kis rakétákat eszkábálnak össze a garázsban, aztán megtöltik lőporral és szépen beköltöznek a rakétákkal az iskolákba, óvodákba. Egy óvatlan pillanatban meg kilövik a rakétákat izraeli városokra, hogy hadd rettegjen a zsidó, hulljon a férgese. Az izraeli hadsereg meg szeretné megvédeni Izrael lakosságát, hát mit tegyen? Ha félti a palesztin gyerekeket, akkor dörgedelmes rádióbeszédekkel fogja meggyőzni a palesztin partizánokat arról, hogy nem helyes, amit csinálnak? Vagy nagy erejű ellcsapásként rakétát lő az iskolára, ahonnan a területét támadás érte, mondván, sajnáljuk, ne vigyétek a rakéta bázisaitokat iskolába, óvodába, akkor majd megkíméljük gyerekeiteket. Hát Izrael odacsapott, nem érdekelte őket, hogy palesztin kisgyerekek közül hányan haltak meg. Tudták, hogy lesznek gyerekáldozatok? Tudták! A palesztin harcosok tudták, hogy ha az iskolákba telepítik a rakétakilövőiket, akkor lesznek gyerekáldozatok, mert az izraelieket nem érdekli ez? Tudták!

Demokratikus dolog gyerekeket gyilkolni? Hát, ki tudja?

Más nézőpontból: ha a palesztinok Izraelnek még a létezését sem ismerik el, csak betolakodóknak tekintik őket a hazájukban, akkor kicsit más a helyzet.

Mert mi van, ha a házadnál a kertedbe bevonul három harcos indián az AS Romából és szépen ki akarnak hajtani a tulajdonodból. Fogsz egy AKM-et és lőni kezdel rájuk, akár a gyerekszoba ablakából is, ha onnan van megfelelő kilátás. A betolakodó meg bedob egy kézigránátot, hiába látszik, hogy az ott gyerekszoba!
Az indiánok szerint lőttek rájuk a gyerekszobából, hát mit tehettek volna? Nekik is élni kell valahol! Te meg tombolsz, hogy azért lőttél, mert nincs ott semmi keresni valójuk!

Hát akkor kinek is van igaza?
@veracity: Nem mind1 kinek van igaza? A magyaroknak a palesztinokkal vagy a zsidókkal volt baja a múltban?

Naugye, mindjárt tudod ki a barátod.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Látod csak nem unod meg te sem, ezt is ezredszer idézed ide. Hiába próbálom én a társalgást kiszabadítani a Knesszet-Izrael-rohadt zsidók szentháromság fogságából, és a magyar belpolitika mindenkit érintő aspektusai felé terelni, nem lehet.

Na, pont erről beszéltem. A szentháromságban sokkal jobban otthon vagytok, és szívesebben is beszéltek róla, mint akármi másról.
@veracity: "Ha félti a palesztin gyerekeket, akkor dörgedelmes rádióbeszédekkel fogja meggyőzni a palesztin partizánokat arról, hogy nem helyes, amit csinálnak?"

Esetleg feloldhatná a gettót, és letehetne a "gyerekterroristák" népének kiirtásáról. Lehet kevesebb rakétát kapna. Bár lehet az is megoldás lenne, hogy 1 évbe ne két napig legyen víz hanem 1 napig, és a mostani gyerekáldozatok számát is megkétszerezhetnék a ház rombolásokkal együtt. Talán ezután végre megértenék a szemét kis alja nép terroristák, hogy az Izrael földje és alsóbbrendű életformáknak semmi keresnivalójuk ott.
@De hol van Columbo felesége?: melléklet az osztott véleményedhez:

A hárommillió szegény országa lettünk

Az Európai Unióban 2011-ben a népesség 24 százaléka volt a szegénység és kirekesztés kockázatának kitéve - derült ki az Eurostat hétfői közleményéből, amely mintegy 120 milliós mintán alapuló minta alapján készült. Hazánk a hárommillió szegény országa.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/sulyos_adat_jott_igy_szegenyedik_el_magyarorszag.538703.html
@fog- és Bulawayo magiszter: Nálad a liberális fogalma elválaszthatatlan a baloldaliságtól, holott ez egy olyan eszmerendszer, mely nem kötődik politikai ideológiákhoz, különösen a klasszikus liberalzmus elveit tekintve.
Néhányat felsorolok Neked ezekből az elvekből csak úgy kapásból, egyidejűleg érdekelne, hogy ezek közül melyek azok, amelyeket Te, mint szubjektum, elvetendőnek tartasz:
- az egyetlen igazi szabadság, a kényszerektől való mentesség szabadsága
- egyéni jogok
- szólás szabadsága
- gondolatok szabad áramlása
- magántulajdon szentsége
- kormány átláthatósága
- szabad választások
A felsorolásból mely tényezőket találod kizárólag baloldalinak?
Napjainkban szinte szitokszónak számít liberálisnak nevezni - különösen a jobboldalról - mindazokat, akik nem vallják magukat pártpreferencia szerint ehhez az oldalhoz.
A tapasztalat az, hogy az ily módon megnyilvánulóknak nincsenek ismereteik a liberalizmusról, ergo, nem tudják, hogy mit beszélnek.
Üdv: egy liberális
@GERI87: Munkásőrök alatt gondolom nem azokra a civilekre gondolsz, akiket fenyegetésekkel kényszerítettek belépésre a kommerek, hanem azokra a díszzsidókra akik '56 előtt az ávéhá legfelsőbb köreiben éltek, hogy '56 után a munkásőrség legfelsőbb köreiben folytathassák.

Ugye?

Egyébként aki tudott erről és még szóvá is merte tenni, azt alaposan szemmel tartották a csermanek-rendszerben.
@Fabius: ha csak te próbálkoznál, de nem, és az eredmény is pont a tiednek megfelelő...
@MetroGoldwinMayer:

Én nem terelek. Te nem vagy hajlandó leírni sem az esküszegők nevét a Szegedién kívül. Tudod, Pősze, Endrésik, akik szartak a szentkoronára, az adott szóra meg a pártra és a választóitoknak tett ígéreteikre a koncért.
@Fabius: Ne terelj. Nézd meg melyik hozzászólásodhoz szóltam hozzá eredetileg.

Nem vagyok köteles válaszolgatni neked mert ott, abban a bizonyosban hazudtál. Ismételni sem fogom magam bárki visszaolvashatja a párbeszédet.
@Magyeri Imre cigánprímás:

A Zázrivecz - rendszer mennyivel jobb, mint a Csermanek ?
@Fabius: Pősze, Endrésik, akik szartak a szentkoronára

Majd írj róla posztot. Nem vk. képben.
@MetroGoldwinMayer:
na, megjöttem, mert meló volt.
köszönnék: hát te meg ki a faszom vagy? újnickkel illik először köszönni az úri társaságba' !
@Myrath: Kösz. De ez sokaknak most a hála könnyeitől párás szemükkel nem látható. Tegnap is beadtak páran a csodás hat évvel ezelőtti kerületi koalájukat alátámasztó cikkeket, amit azóta se tagadott meg, rúgott fel jogos magánantali felháborodásában.

És akkor ő beszél Birkenauról érzelmesen 3-tól fél négyig, mert ez volt megbeszélve Viktorával... Ja és pár csúnya zsidó nem veri a seggét a fagyos talajhoz boldogságában. Hát jobb lett volna, ha csak az megy ki, akit nem küld a pártja muszájból, a felette uralkodó egyháza, hanem csak a lelkiismerete; oké vagyunk mondjuk, masszív kétezren és ebből sajna látszik, ami tény: hogy ez egy ilyen hely. Most legalább sikerült hazudni is erről valami agitkát.

Jacques Chirac igazán nem volt egy vesztes típus, de ha arról volt szó, hogy Le Pennel kellene összefogni a győzelemért, minden alkalommal, mindenhol mereven elzárkózott ez elől. Lehet, hogy nem gyúrt könnycsatornára tüntiken Birkenauval, de soha nem állt össze a nácival, sőt arra buzdította híveit, hogy ha nincs más mód legyőzni Le Pent, befogott orral, de szavazzanak a szocikra. Mert ez a hatékony karantén, nem színpadon szerepelgetni oszt kész,másnap együtt azeri ügyezni Gyöngyösivel. Ilyen a nyugati konzervatív.

Nálunk meg kis érzelmes, egyem a zúzáját, remélem,megint lesz a Jóba-rosszban-ban, olyan szép jelenet lenne ez.

Ahogy az is,hogy ezentúl a Jobbik csupán szakpolitizálni fog, na persze. A csodás elvei alapján, amiket naponta linkelget is ide Gábriel és amiket védve itt süvöltöznek az eseti trollok címlapkor. Az alapján kurvanagy szakértelem dől belőlük,más se.

Balczó is csak szakpolitizálna, ja, az nagyon látszott hétfőn: nem bírta megvonni a szót Gyöngyösitől, mert jaj istenem, nem írták le neki árkus papírra, hogy NETTÓ zsidózáskor ezt szokás jobb helyeken. De miért is tette volna, ha ezzel kerülhettek be? most tagadja meg a drága választóit?
@Secnir: Akkor köszönj, vazze!...:)
@Myrath:

Teljesen egyetértek veled.

A fidesz kiállása csak látszólagos, mert ők nagyon jól tudják, hogy ez lesz, a Jobbik komoly eséllyel pályázik a 2014-es választásra is.
hhoz, hogy a Jobbikot eltüntesse ez az ország, (főként) nem antifasiszta megmozdulások, henam munkahelyek, elkölthető munkabér, jó iskolai, egészségügyi, kulturális szolgáltatások kellenének.

Akinek a kenyéren jár az agya (ti. mi a francból vegye meg) az mindig fogékony lesz az ellenségképet vizionáló uszításra. Brémelyik irányból is jön - és általában széljobbról jön, mert nemigen hallottam Thürmertől zsidózó/cigányozó hangokat.

A fidesz akkor tenné a legtöbbet (kormányzó pártként), ha olyan gazdaságot hagyna működni, ahol a polgár egyről legalább 1,5-re jut. Ja, hogy ez a fidesznek nem érdeke? Akkor kvázi csendestársa a Jobbiknak, hiszen gazdasági bénázása (ami persze tudatos)leginkább a Jobbiknak kedvez.

Az, ami most van csak egy dolognak melegágya: a pusztulásnak, az meg az áttételesen az agressziónak.

Ezt nálam sokkalta okosabb emberek mondják. Hiszek nekik.

@a szív fészkei: ne vegyél túl komoylan, ma "zagyvaság" napot tartok. És hétfő van. :-)
Persze Köszi!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

AHha, de hogy is volt ez? - Rosszabbul élünk mint 4 éve?????

Zavart érzek az Erőben.
@Tűzfal: www.hir24.hu/baleset-bunugy/2012/12/03/jobbik-magyar-zaszlokat-tapostak-a-kossuth-teri-tuntetok/

Ezt a csürhét kellett volna a rendőrségnek szétvernie! Már ha magyar irányítás alatt lenének.
@Mariann19: :-) Liberálist a FideSS tette igazán tömegszitokszóvá, persze előtte dolgozott ezen igen hatékonyan a drága MDF is. Mert ez a Gyöngyösi-szöveg akkoriban kezdődött az Apák és fiúkkal és egyéb finom konzervatív utalgatásokkal, pl. Dr. Boross bon mot-jával hogy a médiába már végre jóarcú vidéki magyar gyerekek kellenének. Csúcs úr csúcsrajáratása idején,amikor alacsonyan szálltak a rádióból,tévéből kirúgottak, akik tán Dr.Boross szerint nem voltak annyira jó arcú vidéki magyar gyerekek. Hálisten, most legalább Böröcz ott képviseli a vidéki magyar jóarczúságot. Sőt,márkészül a 48 millás üvegszobor is,amiért elzavarta jóarcúan a hamisításai ellen tüntetőket.

De már készül a nagy MDF-revival,hogy velük is mennyire össze kéne fogni... Ja mert ők mindezekért bocsikát kértek valaha is.

Mostanra meg mindent felböföghetnek már a parlamentben embernek látszó tárgyak gond nélkül, ennyi a fejlődés.
@Dr. simonmondja.: Csermanek a szavjetek szopóskurvája volt, és mellesleg néhány száz ruszki tank állt mögötte erkölcsi támaszként.

(mint ahogy szálasi a németek szopóskurvája volt, és mellesleg néhány ss-hadosztály állt mögötte erkölcsi támaszként...)

nem értem hogy jön ide zázrivecz. ő kinek a szopóskurvája lenne? és ki áll mögötte?
@Magyeri Imre cigánprímás:

Orbán Viktoré.

De nem tudom, hogy melyik áll a másik mögött, mert az már magánügy.
@Mariann19:

Köszönöm Mariann,

kicsit fentebb erre próbáltam magam is - nálad sokkal szerényebb tárházzal - rávilágítani.

Téynleg nem értem, hogy a liberalizmus miért szitokszó? (Tudom, ez az szdsz óta van így, mert a fidesz liberális korában még nem volt az.)

Azt kellene felfognia végre minden kedves konzervatív, szoci, kereszténydemokrata és a többi pártideológiától fűtött kedves blogtárunknak, hogy liberalimzus hiányában most nem tudna kommentelni, mert nem lenne hol, nem lenne mivel és nem lenne mit.

Hogy idézzem magam: Kedves jobboldali polgártársam, én érted is kommentelek, nem ellened - érted?
@De hol van Columbo felesége?: :-) Ha csak te tartanál "zagyva" napot és az ilyen lenne!! De ez országosan kiterjedt szokássá lett húsz egynehány éve zagyva évtizedek címen.
Vessétek össze ezt a két térképet:
1.Romák aránya:
hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Roma_%28Gypsies%29_in_Hungary_%28census_2001%29.png&filetimestamp=20110428144741
2.Jobbik szavazatok megyénként:
m.cdn.blog.hu/ve/velemenyvezer/image/2010aprilis/jobbikterkep.jpg
Akkora a korreláció, amikor utána néztem, akkor én se gondoltam volna, hogy ennyire nyílvánvaló hogy:
A Jobbik ott szerzi a legminimálisabb szavazatokat, ahol a legkisebb a romák aránya, ott a legtöbbet, ahol a legmagasabb.
Következtetés?
Szerintem az, hogy ezek szerint ahogyan megismerik az emberek a romákat, úgy egyre jobban megutálják őket, tehát eléggé valós a Jobbik politikájának cigányokról szóló része.
Alternatív modell?
A baloldalnak volt 8 éve kezelni a problémát, úgy tűnik, hogy annyira hatékonyak voltak, hogy ez a 8 év után a cigányok elleni ellenszenvre már masszívan politikát lehet alapozni, pedig 2002-ben még kiesett a MIÉP. Számomra se tűnik úgy hogy lenne bármilyen épkézláb megoldásuk.
Előtte pedig a szocializmusban 40 éven keresztül azt is elvitték dolgozni, aki nem akart, aztán a közveszélyes munkakerülés megszünése után rögtön a segélyt választották cigó barátaink. Ennyire lehet őket integrálni. Amúgy csak 500 éve vannak Európában, de sehol sem integrálták őket. Akármit mond a baloldal, számtalanszor volt már lehetősége bizonyítania, gyakorlatilag az összes kudarc volt, különösen a legutóbbi.

Az nem a mi hibánk, hogy a cigányok nem tudnak beilleszkedni, mivel a második generációs ázsiaiak a világ összes táján kutatók és vállalatvezetők(az én egyetemem is van), pedig ők is lehetnének a diszkrimináció áldozatai. És csak 20 éve vannak itt, a cigányok pedig 500 éve.

Szerinted a többségi társadalom hibája?
ha valakik nem akarnak dolgozni beilleszkedni?

megelhetesiszules.blogspot.hu/
Nem kirekesztődnek azáltal hogy nincs munkájuk, hanem nem motiváltak rá, mivel a szülésből meg lehet a mai magyar segélyrendszerben. A bűnözés és a terror mellé az extra, amire a gyerek azért kényszerül mert a szülei játékgépbe dobták, most már csak szimplán elisszák a pénzt.
Régebben amikor a város kaszinója közelében leültünk a padra, akkor a bemenők több mint fele cigány volt!
@De hol van Columbo felesége?: Nekik a jogok addig kellenek és azért SIVÍTOZNAK ÉSZ NÉLKÜL, AMÍG AZ ŐKET ILLETI MEG. HA A JOGAIK MEGVANNAK,AKKORTÓL MINDENKI MÁSNAK KUSS, LAPÍTS VAN ÉS PARANCS ENGEDELMES VÉGREHAJTÁSA, DE NEM VITA, ELLENVÉLEMÉNY,KÉTELY!

Ezek ugyanis liberális mételyek,kiirtandók az így pofázóval együtt. (véletlen a Caps Lock, de nem bánom.)
@Tűzfal: Akkor értem már, hogy minek kellett ez a tömeges zászlókázás,ami soha ellenzéki tüntin elő nem fordult.
@EXO: Gábriel szabadnapos, hogy te veszed át ezt a mantrázást?
@a szív fészkei:

Az egészben a legjobb, hogy bezzeg az Easy Riders c. filmre és a Steppenwolf számra mindenki elismerően bólogat (cool, öcsém, de király)- pedig ezekben aztán dúl a liberalizmus.

A "zagyva nap" miatt (nem saját ötlet, kaptam) ezúton is elnézést kérek minden kedves Zagyva parti blogtárstól...
@De hol van Columbo felesége?: Ja. Imádom azt a számot meg a filmet is, holott a mocimánia nem az én fiókom. Arról lásd South Park Köcsögök című rész. ;-DDD
@EXO: Ahol sok a roma, ott csórók laknak.

A csórók nem sok nyerő megoldást ismernek.

Egy bevált módszerük van, hogy másoktól kell elvenni.

Azt gondolják, mások is így szereznek mindent.

Ennyi az egész nagy szélsőjobb tudomány.
@a szív fészkei: azt hittem hogy egyetlen napig, legalább egyetlen kurva napig kussolnak a rohadékok.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nagy vagy.! És Eichner, ahogy ezt itt a bűnös városomban mondani szokták. ;-)) (egy híres illatszerüzlet volt anno-anno a Belvárosban)
@Spániel: Nem a rohadékokon lepődök meg. Azok nem a kussért vannak tartva, tehát adják, mi lényegük. A többiről Boli írta meg a frappánsat.
@EXO:

Nem az a kérdés problémagyökere, amit a Jobbik e téren felvet (mert a probléma valós), hanem az, amilyen választ ad rá.

Való igaz, megoldás kellene - de nem így. Cigányozással, zsidózással egy jottányit sem leszünk beljebb, hidd el.
@orica: És ha turulfiú az eszére hallgat és csak magában zsidózik, azzal már komilfó is?
@EXO: A tanulatlan emberek egy helyen élnek. A cigányok többsége tanulatlan. Tanulatlan magyarok élnek mellettük akik tanulatlanságuk miatt a jobbikra szavaznak. A tanulatlan helyére szegényt vagy bűnözőt írva is igaz állítást kapunk, mivel ez a 3 dolog ugyanaz.
@Dr. simonmondja.: Zázrivecz nagyon jelentéktelen tag az egyenletben.

Orbán viszont párszor bebizonyította már hogy kiknek a szopóskurvája és kiknek az euromilliárdjai állnak mögötte erkölcsi támaszként.
@kanálwarrior: Tanulatlan ember=szegény. Mondjuk az látszik, hogy 0 élettapasztalatod van, de azért az elég durva kijelentés, hogy szegény=bűnöző.
@MetroGoldwinMayer:

Ha nem vagy képben tán nem kéne észt osztani azoknak, akik képben vannak.
A baloldalnak rengeteg lehetősége volt, de ennek ellenére az emberek egyre inkább tele van a tökük a cigókkal. Miben tud mást megoldást nyújtani a baloldal, ami 8 év alatt nem tudta megoldani a problémát, annyira nem, hogy a 8 év után a cigányproblémára politikát lehet építeni?

A kudarcot vallott megoldásokhoz képest bármi más kipróbálása nagyobb sikerrel kecsegtet.

A polgárháborúhoz az visz közelebb, ha az embereknek nincsenek önvédelmi jogaik és a bűnözést nem fékezik, mert abból előbb-utóbb elegük lesz.

Szlovákiában is nemrég rágyújtottak a cigókra egy falut, ami eléggé azt mutatja, hogy a többség megelégelte őket...
A Jobbikra szavaznának szerinted a bűnözők, amikor az halálbüntetést és önfenntató börtönöket akar?
@EXO:
Önfenntartó börtön: ez lesz a munkaszolgálat új neve?
@a szív fészkei:

tudod a tökeim tele vannak ezzel a vasárnapi babazsúrral és áldással

a büdös fasznak kell a magánantalt odaengedni? hogy legitimálják a sok szart amit 34 hónap akatt összeszartak? most ők a zantifaszisták meg a brühühühühü

a többiek meg szent szöveget pampogtak nekem egyik sem teccett mert nem ezt vártam...

ez olyan kiscsoportos óvodásos meg homokozó a sok hamiskártyás

sohasem lesz semmilyen megoldás és kúrvára unalmas ugyanazt a szart és annak görbületeit szagolgatni
@74. Vladys: Nálunk általános iskolában alapvetően úgy osztották be az osztályokba a gyerekeket hogy a 4 osztály közül kettőbe a gazdag, kettőbe a szegény gyerekek mentek. A szegényen belül még olyan felosztás volt hogy cigány vagy nemcigány. Én a nemcigány szegény osztályba kerültem. Úgy tudom rajtam és még 2-3 emberen kívül abból az osztályból most mindenki vagy munkanélküli(=drogra azért valahonnan mégis mindig van pénz) vagy börtönben ül.
Persze lehet hogy neked van igazad, de én csak azt tudom mondani amit a környezetemben láttam.
@a szív fészkei: @De hol van Columbo felesége?:
"Tényleg nem értem, hogy liberalizmus miért szitokszó?"
Kutatva ennek a jelenségnek a magyarázatát, néhány gondolat megfogalmazható erre:
Azok az emberek, akik téves képzetek alapján itélkeznek, nem ismerik ennek az eszmerendszernek a tartalmát.
Összekeverik az elveket a hazai liberálisok képviselőivel, akiket az MSZP- SZDSZ koalicióból megismertek, és mint sikertelen képződményt a jelen helyzet előidézőjeként tartanak vétkesnek.
Ezen kívül eltántorító szándékkal kiépült egy jól megkomponált dramaturgia, amely a liberálisokat egy elitista képződménynek kiáltja ki, és hangoztatja. Ezzel a szcenárióval ellenszenvessé lehet tenni egy embercsoportot azok szemében, akik úgy érzik, hogy vagyoni helyzetük és szellemi felkészületlenségük okán csakis kizáródhatnak a liberális közösségből. Hogyan lehet ezt megmagyarázni, hogy egy elvi, eszmei hovatartozás teljesen objektív és semleges alapon jön létre, külső körülményektől függetlenül?
Alátámasztásul látni lehet az LMP megitélésénél is ezt a hamis hangot, amikor "belvárosi fiúk" pártjának nevezik, ezzel elérve, hogy a nem ebbe a körbe tartozók pl. a vidékiek kirekesztettnek érezzék magukat.
Persze, itt is elhangzik a "zsidók" kifejezés, a bűnbak keresés megjelenése.
Mindkettőtöknek válaszként ezt írtam volna külön-külön is, ez a néhány kósza gondolatom van pillanatnyilag e tárgyban.
@rodeo36: Együtt 2014. :)

Nagyon jó, hogy ez a kezdeményezés olyanokra alapoz akik képtelenek arra.
@Mariann19:
Szerintem a lejáratókampány keretében a szabadelvűséget szándékosan összemosták a szabadossággal, így erkölcsileg ellehetetlenítve a liberalizmust.
Az az elgondolás, hogy ki-ki tartozik a saját lelkiismeretének és a jó és rossz kategóriáit nem szabad a nekem jó, nekem rossz kategóriákkal azonosítani: ijesztő és érthetetlen sokaknak.
@kanálwarrior: Értem, ismersz 10 bűnözőt és ebből következik, hogy minden szegény bűnöző. Ennyire durván még a jobbikosok se általánosítanak cigányokkal kapcsolatban.
@74. Vladys: Nem 10 ember az, hanem néhány 100. Egy egész városrészről van szó, kicsit ilyen gettó jellegű dolog. Vannak ott haverjaim (igen, ezek még a haverjaim) akiknek az a buli hogy bebasznak és elmennek dinnyét lopni. Nem cigányok, csak megjegyzem.
@negondolkozz!majdénmegmondom!:

Állítólag egy Fidesz! feliratú lufit is kipukkasztott egy hazaáruló zsidó.
@saravad: "Szerintem a szabadelvűséget szándékosan összemosták a szabadossággal, így ellehetetlenítve a liberalizmust a lejáratókampányban."
Ehhez hozzátennék egy gondolatot arról, hogy nem lett elfogadott ez az eszme, mely újszerű volt a tömegek számára, amikor megjelent.
Amennyiben a liberalizmus alapját, az emberi szabadság téziseit ismertették volna meg az emberekkel, nem egy rossz irányt érzékeltek volna belőle.
A magyar állampolgár tradicionális erkölcsi felfogásában eddig ismeretlen, számára megengedő jellegű gyakorlat jelentkezett a bűnök megitélése során. Nem tudta elfogadni azt, hogy az itélkezés más szempontok alapján is lehetséges, felmentő attitűdöket vélt felfedezni a büntetéseknél. Erőszakoltnak érezte ezt az új felfogást, mintegy az erkölcs fellazításának érezte, ráadásul úgy, hogy ez az új szellem nem tükrözi a társadalom morális értékeit.
A liberálisok kissé felgyorsítva, átmenetek nélkül változtattak, ezt el kell ismerni, ezen kívül a bevezetés fontossági sorrendjét sem jól határozták meg.
Mindezt a környezetemből lemért tapasztalatok alapján mondtam el.
Szar dolog tobbtizmillios mediakampany utan tudatosulnotok, hogy a tarsadalom nagytobbsege elutasitja a szegeny zsido barataink piti problemajat... Kivancsi vagyok mi tortenne, ha lenne valaki aki eleg bator es eleg demokratikus ahhoz, hogy mgekredezze a tarsadalmat: " On egyetert avval, hogy zsido lobbi es mutyi mukodik a magyar tarsadalom rovasara?" ahahah Ez az egesz mar kozep tavon is a Jobbik megerosodeset eredmenyezi, hisz sokan valnak kenyszer Jobbikossa, miutan kitisztult elottok, hogy valoban letezik a magyar nemzet ellenes foleg zsidokbol allo nemzetkozi lobbi/mutyi... gtatulalok nektek ehhez, amit foztetek ugye ti is fogjatok megenni?!
@Mariann19: Na ne hülyéskedj. A liberálisok nem azért engedték szabadjára a cigánybűnözést mert liberálisok voltak, hanem azért, mert kisebb településeken nem voltak szavazóik.

A magyar nép a liberálisokat szimpla hazaáruló tolvaj bandának tartotta és tartja ma is.

Persze, ezt az álláspontját az SZDSZ regnálása nyomán alakította ki, de ez már a liberálisok problémája.
@Magyeri Imre cigánprímás:
A felcsúti stróman áll mögötte,ő nyitogatja a ketrec ajtaját,hogy kiengedje ugatni.Főleg olyankor,ha valamiről nagyon el kell terelni a figyelmet.Lásd:regisztráció.

@Myrath:
Rogán "kiállása" nagyjából olyan,mintha göbbels elhatárolódna a gestapo "túlkapásaitól"!
@VinnieJones: Momentán én egy kifejezetten nmzetellenes, illetvehazaellenes centráis erőt látok: endresy.blogspot.hu/2012/11/orbania-hazaszeretet-deficitje.html
S ne fáradj azzal, hogy indulatból közlöd, hogy én is a balliberliszsidóbérenclobbi tagja vagyok. Ugyanis ezt laxarom.
Egy valamit vagyok hajlandó elfogadni reakcióként. Ha elolvasod, és miként a szövegben pontos hivatkozások vannak, adatokkal, tényekkel cáfolod.
@nyilasmisi2412: Én biztosan nem!
Kevés a 120 éves magyar ember!
@kormányzó: "Rogán "kiállása" nagyjából olyan,mintha göbbels elhatárolódna a gestapo "túlkapásaitól"! "

Egy frászt. Rogánban bőven benne vanaz, hogy a saját hierarchiáján nyal előre amddig tud, és onnan előre dobbant. Ezt lehet szeretni vagy nem szeretni, de volt már olyan politikus, akinek nagyon sokat köszönhet például Orbán is, és pontosan ezt tette. Michail Gorbacsovnak hívták, és addig ment előre az SZKP ranglétráján, míg végül elindíthatta a peresztrojkát.
@Magyeri Imre cigánprímás:

Hát persze, mindenkit "Kényszerítettek" kivéve a zsidókat...
Hitler is zsidó volt meg az egész Waffen SS.
Hisz embertelenséget csak is egy zsidó tud elkövetni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Csillagvirág, a fidesz a ti haverotok. Tegnap is jól végignyaltátok egymás seggét.
Ezt a szart már nehéz lesz lemosnotok! :)
@VinnieJones: en egy szoval nem mondtam ilyet...
"Azt tapasztalhatták, hogy a társadalom toleranciaküszöbét most jócskán átugrották."

Igen? Mikor? Hol? A többség nagy ívben tojik arra, hogy egy pojáca milyen zagyvaságokat mond.
@Mariann19:

Ami miatt én másképpen látom egy kicsit, az talán a kialakulásának, alapjainak történelmi háttere alapjaira vezethető vissza.
A liber szó eredetileg a szabad, szabadnak születettet jelentette. A spanyolok alkalmazták először a liberalizmust, mint kifejezést, és fogalmazták meg (alkotmányos szinten) az alapelveit, mellyel a szabadságot akaró, szabadságot szerető eszméket vallók azonosultak.
M.o.-n soha sem volt történelmi hagyománya az individuális gondolkozásnak. We need leaders, akitől várjuk, hogy megmondja, hogy mi a teendő. Várjuk, hogy megmondja, ki a barát, ki az ellenség. Várjuk, hogy megdicsérjen és mi boldogan hajtjuk végre minden parancsát. Mi egy idő után megkedvelünk mindenkit, aki a nyakunkra ül. (Kertész-Orbán)
@negondolkozz!majdénmegmondom!: "Dúró Dóra szerint a tömeg számára a helyszínen hurkapálcából és papírból készült, nemzeti színű zászlókat osztogattak, és ezen zászlók közül több tucatot a tömeg a tüntetés idején és azt követően megtaposott és széttépett. "
Sőt, Vona-alakú vudu-babákat is szurkáltak :-)
Ismered ezeket a vásári zászlócskákat? Kifejezetten olyan egyszer használatosak, mint Duró Dóra IQ-ja. A hölgyről nem nyilatkozok, mert egyszer használatosnak minősíteni nem illene, és a magam részéről inkább egyszer sem.
Szinte biztos, hogy ezek közül pusztán a lengetéstől elszakadt, és talán le is potyogott. Bár tudom, hogy a vurstlizászlókat Te nem ismered és a Dorka-lány sem. Neki biztos otthon kellett őrizgetni a nagy-magyar térképet gyerekkorában.
@VinnieJones: ez az önkritika. nem mondtál olyat, amit leírtál? Mókás.
@Anti Anyag:

"A magyar nép a liberálisokat szimpla hazaáruló tolvaj bandának tartotta és tartja ma is"

Csodálatos bullshit. De sajnos a magyar nép = jobboldali egybites idióta sajnos nem felel meg a valóságnak.

Én speciel liberális vagyok, de a világnézetemet nem az fogja meghatározni, te vagy a szadi mit gondol a "liberális" jelentése mögé. És láss csodát, én bizony problémának látom ahogy a cigányság egy része él, és ezért a magam késhegyre menő csatáit itt is megvívtam.

Ez azonban mégsem azt jelenti, hogy a Jobbik cigánybűnözőzésével és a helyzetre adott válaszaival bármiben egyetértenék.
@Anti Anyag: "A liberálisokat a magyar nép szimpla hazaárulónak és tolvaj bandának tartotta és tartja ma is."
Sommás megállapítás, arra a több százezerre gondolsz, akik rájuk szavaztak egykoron? Egytől-egyig? Mind hazaárulók és tolvajok?
Arra nem gondolsz ilyenkor, hogy valamennyi pártban vannak negatív figurák, akik szintén kiérdemlik ezeket a stigmákat?
A cigány népességet nem hiszem, hogy pont egy elitistának kikiáltott párt tudta volna megnyerni.
Hozzászólásomban utaltam arra, hogy a liberalizmus tagadása abból is fakad, hogy azonosították az SZDSZ-el. Pedig az egyik tényező egy eszme, a másik a képviselői megitélés, a két elem nem szintetizálható.
@jet set:

Télleg? Akkor már csak azt magyarázd el, Vona vajon mitől fosta magát annyira össze, hogy egyenesen megsemmisítésről beszél?
A Fidesz-MSZP nagykoalíció tegnap létrejött. Már nincs mit tagadni, az elmúlt 22 év közös rombolása sem nyitja föl a bárgyú birka szemeteket?
Megvezetett ostoba nép vagytok, megérdemlitek a vezetőiteket. A Jobbik az egyetlen magyar párt a Parlamentben és azt fikázzátok, idióták?!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Állítólag egy Fidesz! feliratú lufit is kipukkasztott egy hazaáruló zsidó."

:D

Te ott a Mandineren edződtél az orkokra, nem? :)
Minden csoda 3 napig tart...
@MetroGoldwinMayer:
"Az identitás a tettektől függ, amit az aktuális politika értékel."
Nagyon, tényleg nagyon-nagyon remélem, hogy a fenti kijelentést viccbôl írtad. Vagy csak trollkodsz.
Szóval ha a fidesz azt mondja, hogy "aki magyar, velünk tart!", és én nem tartok velük, akkor nem vagyok magyar?
Nézd már meg egy szótárban az identitás szó jelentését!
@londonterminals:

A mandinerhez képest ez itt egy kis esti kamarazene Nagy Frigyes udvarában. :D
@negondolkozz!majdénmegmondom!:

Szerintem, ha már nekem röfögsz, akár el is olvashattad volna, mit írtam erről a kérdésről tegnap meg ma, és akkor nem csinálsz még annál is nagyobb farkat magadból, mint amekkora már eleve is vagy.
@Le veau d'or: "Magyarországon soha nem volt történelmi hagyománya az individuális gondolkozásnak."
Valóban a történelmünk szolgai gondolkodásra késztette a népet, a rendszerváltás teremtette meg a lehetőségét - hangsúlyozom a lehetőségét - a tudat és szellem szabadságának.
Az embereknek ez megújulást jelentett elvileg, a hirtelen jött jogokat nem tudta kezelni, és a mai napig nem kellően él vele. Ugyanis ez egy szellemi szabadságot jelent, melynek igénye nem a kellő hangsúllyal érvényesül a tudatban.Ennek a helyzetnek a javulása nem várható, mert a társadalom a morális leépülés mellett a szellemi fejlődést sem tartja fontosnak, ez is leépülőben van.
Éppen ezért ellentmondásos és bosszantó, hogy kellő ismeretek nélkül mégis nap mint nap dölyfös megnyilvánulásokkal itélik el a liberálisokat, holott nem ismert előttük, hogy valójában miről beszélnek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

...és innen ki se vágnak akkor se, ha te kéred :-D :-D
@GeoCracker:

Túró Tortáék 20 évre visszamenőleg eltették az összes papírzászlót (kidobni? hülye vagy???), már tele van velük a szuterén.

Megint a zsidók jártak jól.
@GeoCracker:
Megpróbálom pontosabban.
A fasiszta fidesz egyik "prominense" elhatárolódik, a pórázon rángatott kutyájától.
Erre jöttem a göbbels-gestapo hasonlítással.
Hogy mi van még rogánban,és kinek a valagát hajlandó nyalni,az más kérdés,bár szerintem lényegtelen jelenleg,még akkor is,ha egyébként igazad van.(Tőlem, nyalja inkább a 20 kilovoltos kábelt.)
Szóval,nem kellene hasra esni a tennapi tüntetéstől.Kezeljük helyén a dolgot.A fasiszták adtak a PR-nak - ahogy a kolléga idézte - a fidesz, rátolja a szarát másra.Ismét.
Na, úgy látom, az NSDAP magyar tagozata ismét aktivizálta magát.
Jó kisköcsög nácinak lenni? :))
Mind árják vagytok?
180 fölötti?
Full egészséges?
Töretlen, nyílt tekintettel?
Magas IQ-val?
Azért kíváncsi lennék, mennyire!
Mint Dolfi bátyó? :))

Nem a szőke, magas, kék szemű egyedeket hiányolom...
(Az csak csajban jön be!)
A sok kisköcsög szláv és hasonló leszármazottja, 8 általánossal rendelkező "egyede" a vérmagyar ma itt?
Zázrivecz, Novák, Csurka... Mind a szlávok alja, a nagyfaterjuk magyarul sem ugatott rendesen még, ma pedig ők a "vérmagyarok", ők akarják megmondani, "ki a magyar"??
Tévednek, tévedtek...
Én eléggé régi MAGYAR családból származom, anyai ágon német, a háború idején "igazoltan árja"... márcsak azért is, mivel rendőr volt a nagyfater akkor. Mélyen vallásos, katolikus volt és vallotta az élet szentségét! A zsidók életének a szentségét is, MINDEN MAGYARÉT, az EMBERÉT!

Ellentétben az itt megjelenő nagypofájú, gyáva, tetvedék, kisnáci csürhével ő fegyverrel vett elégtételt a nyilas csürhén, amikor az ugatni mert és azon a Wehrmacht tiszten is aki fegyvert fogott rá...
(Én is szívesen elások bárkit!:))
Ahogy lengyeleket is mentett, úgy zsidókat is. Nem érdekelte a kiléte, az embert nézte. Mert katolikus, vallásos volt. Nem olyan tömjénes Zsótti féle szar, képmutató tetű.

Ezek a mai tetű náci "polgártársaink" úgy 5 forintért a legyet is megbas.nák és eladnák honfitársainkat, mint őseik, akik élvezettel rabolták ki a kitelepítettek lakásait a háború alatt és a háború után is. Spicliskedés és feljelentősdi menne, ha megérné, ugye??
Evégre van tartás a nyilas tetvedékben!
A szar az csak szar marad, a hagyományok és a tartás meg generációról generációra szállnak!
Ma itt tartunk, ezt látjuk a lefolyóból felbugyogni!
RTL híradó most mondja, akad ma egy horogkereszt tetoválásos jóember a parlament elé, karlendítéssel tisztelegve.

Aszongya nem akar szolga lenni.
@GeoCracker: a sajat hivatkozasaiddal erosited meg a butasagod? Ugyan mar! Szerintem iszonyatosan sulyos identitasvalsagban szenvedsz (marmint, ha te irod a bloggot) ami egyuttjar rengeteg feszultseggel es az abbol taplalkozo gyuloleteddel... szerintem te orvosi eset vagy sok mas berbloggerrel egyetemben. Mindenki szamara egyertelmu, hogy minimalis diplomacia keszseggel ezen a eroltetett es megrendezett perpatvaron a Jobbik fog csak megerosodni... ha nektek ez kell... legyen... en szoltam!
@Fabius:
Ne'már! :))
Pedig a kis sárgában az ilyenre, benyugtatózva, a slozit kéne rábízni. Bár az értelmi képességeit az is meghaladná...
@nál: Szóval ha a fidesz azt mondja, hogy "aki magyar, velünk tart!", és én nem tartok velük, akkor nem vagyok magyar?

Hát persze. Miért mit hittél? Mikor nem így volt?
@Fabius:
Amúgy rég szolga az már, a legalja féreg.
Elmebeteg szerencsétlen, gondolom a Loppert Dániel féle karriert irigyelte meg és valamelyik miniszteri posztra tör egy esetleges jobbik kormányban! :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A fenébe. Ebből van már biztosan gyűjteményük. Vajon a kisdobos-május-1.-i zászlókat is örzk?
@Fabius: Hagy mondogassák az eszdéeszt meg a liberáltozást.

A szabadság, az luxus.
Minél gazdagabb valaki, annál nagyobb a szabadság.
Szegényeknek kábé azt jelenti a szabadság, hogy szabad a híd alatt megfagyni.

Kivertkutya helyzet.
Ez itt a szabadság.
Szerencse kell a túléléséhez.
@Fabius:

Csak provokálj, belinkelem a Bartus-összest! :D
"a Fidesz mostani politikájának alapelemei nagyrészt közösek a klasszikus nácizmussal, úgymint:

antiliberalizmus, annak sugallása, hogy a liberalizmus nemzetellenes dolog,


a képviseleti elv semmibe vétele, pótlása a nép (fideszül a magyar emberek) és a karizmatikus vezető közötti titokzatos kapcsolattal,

a kormány azonosítása a nemzettel („volt a tavalyi év végén Magyarországgal szemben egy olyan támadás, amelytől bizonyos erők azt remélhették…, hogy politikai változást kényszerít ki Magyarországon, beleértve ennek személyi konzekvenciáit is”),

a hatalmi elit belső viszonyainak láthatatlansága,

a paranoiás idegenellenesség, az ország elleni külföldi összeesküvés feltételezése, a nyugati demokráciáktól való felszabadítás mitológiája,

Dolchstoß-elmélet, a belső árulók és a külső ellenségek összejátszásának feltételezése és sulykolása,

népi kollektivizmus, etnikai esszencializmus (amiből az következik, hogy vannak igazi és nem igazi magyarok), történelmi és földmisztika,

az ösztönös tudás, a népi egyszerűség dicsérete a „városi”, „dekadens” civilizációval és tanulható tudással szemben,

a politikának ellenségek harcaként való felfogása, erőkultusz, agresszivitás és megbélyegzés mint a politikai nyelv alaphangja,

az érdekek közötti kompromisszumok megvetése,

a gazdaságban a népesség kettéosztása olyanokra, akik méltóak az állam kegyeire, és akik nem (de attól még kötelező dolgozniuk),

a kormányzattal való szoros együttműködés mint a magántőke sikerességének feltétele,

a “spekuláns” tőke és a hitelezők feltüntetése minden gazdasági baj okozójaként, a munka állami kultusza hivatásos politikusok részéről

- és persze a parlament végső leértékelése, a szabad és tisztességes választások lehetetlenné tétele.

Hozzá kell tenni, hogy mindezek az elvek többnyire nem a német nácizmus hatására jelentek meg a magyar politikai hagyományban. És hogy eredőjük akkor is az A típusú, alapjáratban nem véres, csak rendkívül kártékony antiszemitizmus, ha az őket hirdető politikus hetenként avat újabb holokauszt-emlékművet. De nem ez a legnagyobb baj velük, ez csak elkerülhetetlen kísérőjelenség.

Oszt ezek ellen mikor tüntetünk?"

kapitalizmus.hvg.hu/2012/12/01/javaslat-tuntetesre/
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Loppert a kis Századvég Politikai Főiskolás? :-))

Egy alom az mind - Mráz, Gé pont Fodor meg a Loppert- a gondosan szelektált fanatizálható kádersrácok halmaza.

Szerintem ilyennye' a Jobbiknak nincs.
@MetroGoldwinMayer:
Áh, szóval te is trollkodsz, megnyugodtam.
Komolyan, az elmúlt napokban már mindenki olyan szintû szarkazmussal fogalmaz, hogy nehéz kiigazodni. Nagyon hihetôen alakítod a fidesz-hívôt, bár olyan jó troll azért nem tudsz lenni, mint mondjuk Steffi volt - bár ô már-már túl átlátszóan csinálta.
Nem sok meló ennyi hülyeséget kitalálni?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

IP-re nem tiltott Bartus? Mondtam én, hogy egy béna fasz :-D :-D :-D
@VinnieJones: Vagyok
Amúgy, az lehet, hogy a Jobbik "keresni" fog ezen. Ez a veszélye is megvan. Azonban annak is meg van a maga varázsa, ha kiderülnek a világos határvonalak.
A többihez: Orbánon kívül tudom, hogy nincs más tökéletes. Kerényi is megmondta :-)
A bérbloggerezés, miközben nem igaz, értelemszerűen nem érv, hanem indulat. Ha tehát elfojtott komplexusookat keresel, akkor kezd egy tükörrel.
De ahhoz nem kell nagy művészet, hogy belássa valaki:
1. Az antiszemitizmus emberellenes, és mint ilyen antikrisztikus;
2. Orbán sorban hoz/hozat olyan intézkedéseke, amik hátrányosan érintik a belföldieket (levélregisztráció pl.) illetve a lakosság mintegy kétharmadát kitevő szegényebbeket;
3. Orbán olyan kormánytagokat tart, akiknek tevékenysége recessziót okozott.
4. Orbán szinte minden felelősséget az alatvalóira hárít, és korábban sem igen vállalt ilyet (paranoid skzifrénia?)

Ha egy blogon nehézséget okoz elolvasnod, akkor ennek alapján is nekiülhetsz tételesen cáfolni.

Vagy? Nincs vagy. Elvégre fecseghetsz amennyit akarsz tőlem
@kormányzó: Az, hogy Rogán mit nyal, nem érdekel. önmagában a Fidesz sem. Amennyi ebből érdekel, hogy beszántását eltekintve a Fidesz itt marad. S akkor baromira nem mindegy, ki vezeti.
@londonterminals:

annak sugallása, hogy a liberalizmus nemzetellenes dolog

- mert az.

képviseleti elv semmibe vétele

- azok részéről akik azóta sem bírtak belenyugodni hihetetlen buktájukba, és még számolgatják hány % a 2/3,

Meg a többi bullshit.
@londonterminals: A mandiner trollcsapatához képest az itteniek tényleg sehol nincsenek :)
@nál: Nagyon hihetôen alakítod a fidesz-hívôt

Lehet mert az lennék? Hívő? A fidesz a legkisebb rossz legalább 2018ig. Ha addig nem lesz világvége.
@MetroGoldwinMayer:
"annak sugallása, hogy a liberalizmus nemzetellenes dolog
- mert az."

Azért, ha már a regisztráció kapcsán oly előszeretettel hivatkoznak az USA-ra néhányan, akkor azért szertném látni, hogy mondjuk George Washington mennyiben volt nemzetellenes
@Fabius: Szintén nem tudok hozzászólni Bartus-nál. (eddig eccer sem sikerült) Túlélem :-)
A szocik azt mondták, hogy a fideszesek fogalmazzanak egyértelműen...

Orbán ?

"- Mi magyarok megvédjük zsidó honfitársainkat . -"

Ezt meg mi ?

Ez nem egyértelmű.

Orbán Viktor ... és még ki a -" mi magyarok " - ?

Az biztos, hogy nem a zsidó honfitársak, mert azokat védi meg ...

És kitől védi meg a haverjaival, akiket magyaroknak nevez ?

A pirézektől ?

Mert ha a Jobbikosoktól, akkor azok nem " mi magyarok " ?

Hanem mik ?

És hogy védi meg ?
Mint a manyup pénztárakat ? Kizsebeli őket ?

Nagyon talányos mondat ez Viktor...
A honi liberálisok téves megitéléséhez egy folyamatot érdemes visszaidézni.
Az MSZP és az SZDSZ koaliciójának regnálása alatt Magyarországon létre jött egy reform kényszer, mely elkerülhetetlennek bizonyult.
A reformok két területre irányultak főként, az egészségügyre és az oktatásra.
Hiba volt a kormány retorikájából kihagyni egy, az emberekhez szóló szózatot, melyben elmondták volna, hogy a gazdaság magánosítása után az egyén magánosítása is kényszerűségből sorra kerül, melynek neve az öngondoskodás lesz.
A társdalom ehhez nem szokott hozzá, az állam gondoskodó szerepében állt előtte, ez a fogalom ellenszenvet váltott ki.
Az MSZP az említett két fontos reform megvalósitóit az SZDSZ tagjaiból verbuválta, miközben ő megmaradt a szociálisan érzékeny párt szerepében.
Az egészségügyi reform fő képviselője Molnár Lajos, az oktatásért Magyar Bálint volt felelős.
Közben egyébként is folyamatos kritika érte az SZDSZ-t, mint a szociálisan érzéketlen egyedek gyüjtőhelyét, mely stigma végig kisérte ezt a pártot, és hatalmas népszerütlenséget szenvedett el.
Leegyszerűsítve, a reformok bevezetésekor a liberálisok vitték el a balhét.
Sajnos ez a kép megmaradt, holott megitélésük realitásához nem árt visszatekinteni, és az itélkezés okait reálisan kéne szemlélni.
@EXO: "2002-ben még kiesett a MIÉP"
Mert akkoriban jött létre sok PÖCS, köztük a Fideszen belül a MIÉP pótlására kitalált PÖCS: a Gyarapodó Magyarországért Alapítvány, mely PÖCS később a Jobbik Magyarország Mozgalommá nőtte ki magát.

És ne engem szidj: PÖCS - Polgári Öntevékeny Csoport; ezt anno Viktor találta ki, az egész baloldal hahotázott is rajta. :D
@a szív fészkei:

Nem ezt írtam:)) Vona, mint ember egy genny,de ezen most lépjünk túl. Pártelnökként értettem, hogy nehéz dolga van/lesz. Ha a szívére hallgat, akkor a kemény mag. Ha az eszére, akkor megpróbál konszolidáltabb lenni.Azt gondolom, sokáig a dolog nem egyensúlyozható.Eljön a pillanat, amikor választania kell. És onnantól szalámizódik a jobbik.
Sok titok nem maradt, hogy mit gondolhat magában, hisz már minden hagymázát elővezette. Én pedig ezen lázálmok következményeit is láttam, olvastam, el tudom képzelni. Nemigen van új a nap alatt. ( Talán a Higgs bozon, és hogy a barbárok mégse voltak barbárok)
Szóval sehogyse komilfó .
@GeoCracker:

Nocsak, te is vulgáris voltál, mint egér? :-))
@GeoCracker: 1. az antiszemtizmus valaszreakcio a tarsadalom reszerol a zsido foleg gazdasagi bunozokkel szemben (aztan ott a zsido media, zsido film es egyeb muveszetek) ez valos veszely a tarsadalomra, hisz a zsido gazdasagi vezetok az allampolgarok penzet ugy kotyavetyelik el, hogy onekik mindig jusson busas haszon, a a zsido mediaban zsidok nagyon jol elelnek a millios fizetesukbol csak azert mert hungarofobok, a magyar film nem letezik de sulyos tiz milliardok tunnek el mikozben parszaz latogatottsagu filmeket produkalnak, ue a tobbi muveszet ezek a szaz ezer milliardok mindd mindd a magyar adofizetok kiszipolyozasa altal kerulnek megfinanszirozasra... ha a zsido egyhazi vezetok ki akarnak huzni az antiszemitimus meregfogat, akkor ezektol a megelheti bunozoktol elhatarolodnanak. De ez sosem tortent meg igy megertheto, hogy vannak a tarsadalomban olyanok akik tomegevel egy kalap ala veszik a zsido bunozoket a tobbivel... ez zsido felelossege nem a tobbsegi tarsadalome!!!
2. a regisztracio lenyege, hogy uveggyongyert, hazug es hamis igeretert, szaloncukorert a valasztas napjan ne lehessen buszokat inditani cigany, nyugdijas es proli szavazokkal telve... ezert van szukseg a regisztraciora, bar nem vagyok fideszes ez mindenki altal fontos es elfogadott dontes, hisz evvel csak erosodik a demokracia!
3. A recesszesszio egy nemzetkozi folyamat, es te is arrol papolsz, hogy mennyire nem vagyunk jok a nemzetkozi karmestereknek, megint egy ongol!
4. Egy miniszternek/vezetonek ez a dolga amiota a vilag, vilag!

tudod... azert szeretek indexes fooldalon levo blogokat olvasgatni, mert a kommentekben kiderul, hogy hulye emberek jarnak ide okoskodni es okos emberek hulyeskedni... ez alapjan nezz tukorbe es talald ki, te melyik vagy... bocs
@Dr. simonmondja.:

"Orbán ?
"- Mi magyarok megvédjük zsidó honfitársainkat . -"
Ezt meg mi ?"

Piktorék amikor elkezdenek valamit megvédeni, akkor el lehet kezdeni aggódni!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A rokonságban ugyan nem mindenki szőke magas kékszemű, de az átlag IQ 140 fölötti: egyik unokatestvér országos szintű sakkozó, másik ilyen szinten matekversenyekre jár, faterom országos matek versenyt nyert,nagyfaterom az egyik finomítót irányította, öcsém és én mérnökhallgatók vagyunk.
Nem azért szavazunk a Jobbikra, mert Hitler árja eszméi tetszenek, hanem mert mindenki más szétbarmolta az országot és tagadja a problémákat is.
@Fabius: Nem szoktam, és nem is ideiglenesen nem tudok. Valamiért egyáltalán nem enged hozzászólni a nepszava.com Mondjuk 2-3 alkalommal próbáltam, de aztán hagytam a csudába. Nem rejtvényfejtettem :-)
@VinnieJones: " (aztan ott a zsido media, zsido film es egyeb muveszetek) "

Főleg azok védekeznek egyébként hevesen a "dekadens zsidó kultúra" ellen, akik utolsó találkozása a művészetekkel valamelyik általános iskolás kötelező olvasmány volt.
@VinnieJones:

A Királyi Tévében már odáig mentek a zsidó kultúra elleni védekezésben, hogy a híradóban keverték a Műcsarnokot, meg a Nemzeti Galériát. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a te frusztralt fejedben igy van... a valosagban meg nincs igy... az Uj Szinhazas bohockodas is arrol szol, hogy eves szinten kb 3-400 millios allami tamogatas nelkul nem tudtak egyrol a kettore jutni ami nem sok csak par milliard forintnyi kar az adofizetok penzebol a "sikeres" volt igazgatonak hala... jah, hogy utanna felfele bukott es mar eves szinten milliardok felett uralkodott baranyaban az is is kimaradt sok helyen... meglehetosen sokba kerul a altalad "dekadens zsidó kultúra"-nak nevezett betegseg a magyar tarsadalomnak!!!...
@GeoCracker:
Most komolyan!
Számít valamit,hogy ki a stróman?
Az számít,mit akar simlicska-nyerges,meg a keresztapus.
A stróman személye nem oszt,nem szoroz.
Ezt az agyalágyult seggfejet elküldik üdülni Grazba,vagy a retkes faszba - tökmindegy, a lóvé már megvan - aztán kilöknek a porondra egy másik felhúzható majmot, és azt fogják a hívek imádni tovább.Legfeljebb puch et-nek nagyobb koncot kell adni,nagy cucc!
(mondjuk,arra azért kíváncsi lennék,hogy a nagyszerű tek-bajnokot ki irányítja?Mert ez,még fontos lehet a játszmában.)
@EXO:
Értem, protest szavazó voltál.
Mit tett azóta érted, az országért, a nemzetért a jobbik?
Beváltotta az ígéreteit?
A papírhuszárok és a Novák féle dobolós kispöcsök aztán tényleg tök hitelesek! :)
Én 152-156 közti IQ-val nem szavaztam a jobbikra, sem a cocikra, sem a fideszre.
Párt alapon, szemellenzősen végképp nem szavazok. Csak mert még nem volt hatalmon...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hol talalhatom a Kiralyi Teve honlapjat, adasait es mas informaciot a Kiralyi Teverol?
@Fabius:
Egér egy ÁLLAT! Max. egy kis sajttal szelídíthető... :D
@VinnieJones:

Mondjuk, megtanulhatnád az anyanyelvedet, amúgy.
@VinnieJones:
1. A tényekkel persze továbbra is adós vagy. De tényleg? Simlicska is zsidó? S ő ezt tudja? Egyébként az az antiszemitizmus, amiről ma beszélnek egy vulgarizált formája a korábbi, a katolikus egyház által meghirdetett hivatalos "programnak". Amit írsz, abból is látszik, hogy legerősebb mozgatórugója az irigység.
Különben a zsidók gazdasági téren elért szeerepének is a katolikus egyház történelmi oka. Csak ugye ebbe belegondolni már meghaladja az okoskodásodat (oszd be magad, nyugodtan a hülyék közé :-) )

2. A regisztráció egy formáját hoztam fel. Érdekes módon ez nem tünt fel. Szajkózod Kósa bugyutaságait gondolkodás nélkül.

3. A recesszió kétségtelenül egy nemzetközi válsághullám része. Azér érdekes módon ezzel is úgy vagyunk, hogy verjük az európai átlagot. Tehát pannóniában még a válság is unortodox :-)

4. Szerintem egy miniszterelnöknek nem dolga nem-tárgyalni az IMF-el, nem dolga nem-elhatárolódni a neonáciktól, nem dolga nem-elhatárolódni a diktatúrától, stb. De szíved joga olyan bolondban hinni, amilyenben akarsz.

A zárszóban igazad van. Mivel amit írsz nem lehet komolyan venni, Te másokat szórakoztatni jársz ide okoskodva :-)
@kormányzó: "mondjuk,arra azért kíváncsi lennék,hogy a nagyszerű tek-bajnokot ki irányítja?Mert ez,még fontos lehet a játszmában."

No igen....
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

"És ne engem szidj: PÖCS - Polgári Öntevékeny Csoport; ezt anno Viktor találta ki, az egész baloldal hahotázott is rajta. :D"

OV véletlenül sem volt ilyen szellemes, ez városi legenda. A Polgári Öntevékeny Csoportot (PÖCS) sokkal régebben, a 90-es évek elején találta ki valaki. Be is jegyezték pártként is. :D

www.valasztas.hu/ujweb/inf/partok.htm

Amikor 2002-ben Orbán útjára indította a polgári köröket, volt egy kis kavar, akkor keletkezhetett ez a legenda, és lehet, hogy később is lenyúlták mások ezt a nevet, de ez az eredeti.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jol megy... eleg vilagosan es erthetoen hasznalom, kulonben nem izzadnal a geped elott miattam...:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A NAT-ba pedig Nyirő mellé közvetlenül Uz B. kerül.
@londonterminals: Mea culpa; kreativitást feltételeztem a Kedves Vezetőnek. Nem fordul többé elő! ;)
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
Csak adalékként:
"Az egyetemi tanulmányai alatt részt vett az ELTE Hallgatói Önkormányzat elnökségének munkájában, elnöke volt a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége egyetemi alapszervezetének, 2002 után pedig Orbán Viktor meghívására tagja lett a Szövetség a Nemzetért Polgári Körnek, amelyből 2003-ban saját elhatározásából kilépett. Közéleti tevékenysége legmeghatározóbb pillanata az volt, amikor részt vett a Jobboldali Ifjúsági Közösség 1999-es megalapításában. 2001-ben tagja lett a Fidesznek.[2] Az ifjúsági szervezetből párttá alakult Jobbik alakuló kongresszusán, 2003 őszén a párt egyik alelnökévé, a 2006. novemberi tisztújításon pedig elnökké választották. 2007 nyarán alapító tagja és első elnöke lett a Magyar Gárda Egyesület nevű, a Jobbikhoz köthető szervezetnek."
hu.wikipedia.org/wiki/Vona_G%C3%A1bor
@GeoCracker: akkor most veled elkezdek hulyeskedni, tudod amit itt az okosok csinalnak es kinevetem minden mas olvasoval az okoskodasod amit itt ugye a hulyek csinalnak...:D:D:D Koszi a humoros perceket... folytasd es evvel is erositsd az antiszemitizmust es tamaszd ala amiket itt eddig irtam...:):):)
@GeoCracker: akkor most veled elkezdek hulyeskedni, tudod amit itt az okosok csinalnak es kinevetem minden mas olvasoval az okoskodasod amit itt ugye a hulyek csinalnak...:D:D:D Koszi a humoros perceket... folytasd es evvel is erositsd az antiszemitizmust es tamaszd ala amiket itt eddig irtam...:):):)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Mivel nem volt kormányon, eddig nem sokat tehetett. Akkor mutathatja meg valaki hogy mire képes, ha kormányra kerül, főleg ha egyedül kerülhet kormányra nem csak egy-két minisztériumot kap egy koalícióban.
@VinnieJones:

És Fekete Györgyék mennyit is kaptak? Mennyit Kerényi a kifestőkönyvre? Mennyit kapott Markó, miközben a függetleneknek még azt sem fizették ki, amit pályázaton már elnyertek? Kibaszott focira mennyi megy el?

Ne hazudozzál, meg tereljél itt, ide írástudó emberek járnak.

Ja, az hogy Simicska milliárdokat kaszál, gondolom szerinted rendben van. Mert arról órák óta kussolsz.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Amúgy tényleg felfoghatatlan, hogy egy ilyen unalmas, puffogó faszkalapon mit eszik bárki is. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem farasztalak, de farasztod magad epp eleget...
@VinnieJones:

Arc van ám jókora, bár az ismeretanyag lenne ekkora.

1: Ezek a begyakorolt panelek közel 100 évesek, írójuk egy akkor még reményteljes fiatalember, bizonyos Adolf Hitler. Gyakorlatilag betűre lenyomod ugyanazt amit ő hangoztatott. Keresgéld ki a beszédrészeket és csodálkozz.
www.youtube.com/watch?v=bqZMmApSjEg&feature=g-hist

2: A "mindenki által elfogadott" regisztráció társadalmi elutasítottsága 80%, amit még a Fidesz Nézőpontja sem tudott 70%-nál kevesebbnek mérni. Annak csak az egybites idióták tapsolnak, mikor az édesdrága politikus nem magát korlátozza - a leghülyébbek kedvéért: nem osztogat a cigánynyugdíjasoknak semmit - hanem neked ad az alapjogod gyakorlásához külön feladatot. Tudod, amit még a büdöskommunista pufajkás horngyula sem csinált.

3: a recesszió nem nemzetközi folyamat, a szó amit kerestél a "világválság" kisbarátom. Amit aztán van akik növekedve kezelnek, mint a lettek, és vannak akik fejjel a recesszióba állva minden mutatóban csökkenéssel, mint mi magyarok a matolcsyzmusban.

Jó reggelt a valóságban.
@VinnieJones:

Érteni épp értem, bár nem rajtad múlt...
Amúgy nagyon valószínű hogy a Balczónak így magasabb végzettsége van, mint bárki másnak, aki a parlamentben ül..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: lehet, hogy furcsan hangzik, de vannak emberek akik nem csak mszp(es klikkje) es fidesz(es klikkje) latjak a vilagot... en specc ugy gondolom, hogy a narancs csak egy arnyalata a vorosnek... na bumm! Kezdesz egyre vehemesebbe vallni, eszed te rendesen a pirulaidat?
@EXO:
Aha... Én meg a kirájffy vagyok, aki tüzet adott a sárkánynak! :))
Azért szép dolog a hit - meg egy másik a realitás.
Pláne egy épkézláb program nélkül, abból is ami van, annak az egyik alapja, hogy lépjünk ki az EU-ból... Ihajj... Okos! :))
Komolyan, hová jársz te??
@VinnieJones: Na most olvasd el az írásod. Szerintem így helytállóbb:

"1. az antiszemtizmus valaszreakcio a tarsadalom reszerol a FIDESZ foleg gazdasagi bunozokkel szemben (aztan ott a FIDESZ media, FIDESZ film es egyeb muveszetek) ez valos veszely a tarsadalomra, hisz a FIDESZES gazdasagi vezetok az allampolgarok penzet ugy kotyavetyelik el, hogy onekik mindig jusson busas haszon, a a FIDESZ mediaban a FIDESZESEK nagyon jol elelnek a millios fizetesukbol csak azert mert hungarofobok, a magyar film nem letezik de sulyos tiz milliardok tunnek el mikozben parszaz latogatottsagu filmeket produkalnak, ue a tobbi muveszet ezek a szaz ezer milliardok mindd mindd a magyar adofizetok kiszipolyozasa altal kerulnek megfinanszirozasra... ha a FIDESZES egyhazi vezetok ki akarnak huzni az antiszemitimus meregfogat, akkor ezektol a megelheti bunozoktol elhatarolodnanak. De ez sosem tortent meg igy megertheto, hogy vannak a tarsadalomban olyanok akik tomegevel egy kalap ala veszik a FIDESZES bunozoket a tobbivel... ez a FIDESZ felelossege nem a tobbsegi tarsadalome!!!
2. a regisztracio lenyege, hogy uveggyongyert, hazug es hamis igeretert, szaloncukorert a valasztas napjan ne lehessen buszokat inditani cigany, nyugdijas es proli szavazokkal telve... ezert van szukseg a regisztraciora, bar nem vagyok fideszes ez mindenki altal fontos es elfogadott dontes, hisz evvel csak erosodik a demokracia!"
@VinnieJones:
Szétröhögtem az agyad.
Nem volt nagy meló, sokáig nem hahotáztam, a méret szabta gátak… ugyebár.
@VinnieJones:

Mindig ez van, ha leállok hülyékkel vitatkozni... azt hiszem be is teszek valami nyugtató zenét.
@GeoCracker: George Washington utálta a demokráciát és a gutaütés kerülgette az általános választójog hallatán. Nagyon helyesen.
@VinnieJones: Tehát a duplán elküldött hlyeséged az érvek halmaza :-) Vicces gyerek vagy valóban :-)
@EXO:
Nem biztos. Semjénnek 2 db doktorija van!
@Fabius: Nemrég írta barátnőm: "Most nézem a hiradót és Orbán azt mondta, hogy mi magyarok, megvédjük a zsidókat! Miért? Ők nem magyarok???? Megáll az ész!!!"

Ennyi a FideSS kiállása. Ja ez a csaj nem zsidó.
@VinnieJones:

Ja, és hány milliárdért levelezett a Kedves Beteg a hozzád hasonló agyhalottakkal? :D
@Fabius: @Fabius: 1. hat igen az a franya tortenelem mar csak olyan, hogy ismetlo onmagat...talan ha azsido vallasi vezetok elhatarolodtak volna a zsido bunozoktol nem lett volna holokauszt... akkor sem , ma sem tortenik ilyen... akkor varjuk az ismetlest! Ti foztetek, egyetek is meg!
2.szerintem es mindenki mas szerint, valos veszely a valasztas napjan utaztatott buta emberek szavaztatasa... bocs
3. kisbaratom szerencses voltam annyira, hogy utaztam 2.5 evet a vilagban... es jartam rengeteg olyan orszagban, ahol a vilagvalsagrol csak ugy beszelnek, mint a nyugati kulturkor valsagarol ua oket sem gazdasagilag sem maskepp nem erinti... panama cityben jarva 164 felhokarcolot epitetettek eppen 2008ban, Malagaban haromszor hosszab metrot harmad annyibol es harmad annyi ido alatt, mint a 4est otthon, ja es ott a segedmuki keresett 75 eurot naponta... baratom, ha mar az eleted a gep elott toltod akkor tessek batrabban beleguglizni, arrol, hogy egyszer fel is allj a haromhavonta rendszeres tuntik kivetelevel ne is foglalkozzunk...
@MetroGoldwinMayer:
De tudott váltani. Ellentétben a decibelmagyarkodókkal.

George Washington ideálja nem a demokratikus államfő volt, hanem az angol királyok, amikor fényes négyesfogatban hajttatott a Fehérházba és csak amikor az északi demokratikus erők jutottak hatalomra, lett olyan elnöke az Úniónak, aki tüntetőleg maga hajtott egyfogatú kis kocsiján a Fehérházba és személyesen kötötte lovát egy oszlophoz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Volt képe a parasztjának ma kijelenteni, hogy ők csak az ötödét költötték le, mint a cocik "tanácsadókra"...
HITELES EMBEREK! NAGYON! :))
@hadri: elobb irtam, hogy a narancs csak egy arnyalata a vorosnek... kihegyezni csak a fideszre vagy csak az mszpre butasag... bar itt korbenezve ez eleg sulyos problema feletek...
Na az n+5. jobbik fikázó írás.:))
Olvastátok?

"Millió lehetőség a manipulálásra
A regisztrációs rendszernek pontosan ez a rákfenéje: a gyakorlat. Egyáltalán nem biztos ugyanis, hogy mindenki és mindenütt, aki szavazni szeretne, olyan könnyen és gyorsan tudja majd magát regisztrálni, és hogy végül fel is kerül a névjegyzékbe. Elég például, ha valahol csak munkanapokon és munkaidőben lehet majd regisztrálni, neadjisten csak néhány munkaórában, és már biztosak lehetünk abban, hogy ezrekkel kevesebb regisztrált lesz, mint amennyien valóban szavazni szeretnének."
velemenyvezer.blog.hu/2012/12/03/regisztracio_most_kell_megmutatni_a_veszelyeket
@VinnieJones: 2. Tekintettel arra, hogy ezzel a Fidesz élt leginkább 2010-ben, ők csak tudják :-) Fura módon az aznapregisztrálók a XI. kerületben jórészt ezekből kerültek ki.

De még ez sem válasz arra, hogy a levél-szavazásból miért is kell kizárni a Magyarországon lakó magyar álampolgárokat?
Az egész regisztráció egy baromság, de most csak ezt hoztam fel. Ha világos választ adnál csak erre. Olyat ami nem hivatkozik internetre (külföldön is van), ügyfélkapura (szintén oda kell menni), stb. Tehát mi zárja ki jobban a Magyar Postát, mint mondjuk a pozsonyit?
Ugyen ne is gondoljunk arra, hogy Fidesz-fanok fognak árnyékcímeken megjelenni mondjuk Párkányban, és kétszer szavazni? Egyszer itt, normál regisztrációval és egszer odát levélben.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: en nem kaptam egyetlen egy levelet sem senkitol akit Kedves Betegnek hivnak.. gondolom te kaptal 1. mert ugye rajta volt, hogy Kedves Betegtol 2. az is benne volt "Agyhalotnak" sajnalom, de meg nagyon hosszu ut all elotted (es sok szep konyv elolvasasa)mig az arnyekomba erhetsz...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ilyennel is leállsz, te mazochista vagy,már látom. Charlizekának vennie kell egy ustort, hogy felnőhessen a feladathoz vagy viszel neki olyan magyarosch-legényesen pattintósat... ;-DDD
@a szív fészkei: Nem. Ott gyakorlom a gyógypedagógiához szükséges türelmet. (tényleg van egy ifjúságvédelmi papírkám :-) )
@GeoCracker: igy van, ne is gondoljunk arra!
@a szív fészkei:

Orbán egy barom, meg Rogán is egy barom, ezen eddig sem vitáztunk.

Én azt mondtam szerintem kellett egy arc, aki a kormánytól is kiáll és mond valamit. Nem a tartalomért, az elhatárolódás tényéért. Nekik ilyen arcaik vannak. Rogán vagy bárki más, tökmindegy.

Orbán megszólalását Mesterházy és ma a szoci frakció provokálta ki, az a tök meg véletlenül sem tud megszólalni normálisan.
@VinnieJones:

A Spanyolországi Malaga-ról beszélsz? Amit nem érintett a válság? :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ne zenet, tablettat es pirulat!!!...:D
@VinnieJones: "Ha világos választ adnál csak erre. Olyat ami nem hivatkozik internetre (külföldön is van), ügyfélkapura (szintén oda kell menni), stb. Tehát mi zárja ki jobban a Magyar Postát, mint mondjuk a pozsonyit?"
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Csak avval is erzekeltettem, hogy valsag es valsag kozott mekkora a kulonbseg...
@VinnieJones: mi szerinted a liberalizmus?

@Fabius: és szerinted mi a liberalizmus

Én olvastam Croce-t mag hasonlókat, de nem tudnám megmondani, hogy mi ma a liberalizmus, azért kérdezem
@VinnieJones:

Upsz, itt kibukott belőled a gimnazista... na mindegy, majd egy másik nick-kel. :D
@Fabius: Orbán végrehajthatott volna ma egy retorikai bravurt. De ez a vonat is elment mellette. Tényleg egy barom.
@GeoCracker: Kérdezd már meg ezt az agyelvontat is, ha hamis volt a választói névjegyzék és ezt kellene megszüntetni, akkor mikor adják vissza az ez alapján nyert mandátumaikat? Hamisságon alapuló választást nyerni csalás.

Ergo ők - mert a mostani választói névjegyzéket épp nem ismerik el hitelesnek - csalással vannak itt hatalmon két és fél éve, ami világbotrány!! Minden tettük illegitim.
@VinnieJones:

Öcsém, Spanyolország évek óta az államcsőd szélén, a fiatalok között 50% a munkanélküliség (többek közt pont azért, mert nem igazán tudták magukévá tenni a hanyatló Nyugat értékeit), te tényleg velük példálózol? :DDD
@VinnieJones: Rendben. Tudomásul vettem, hogy nincs érved arra, hogy miért kell kirekeszteni amagyarokat a levél-beli regisztrációból.
Ennyi volt. Fáradj a következő ablakhoz :-)
@Fabius:
És most ezzel az utolsó mondatoddal jól megsértetted a nemes cucurbita pepo nemzetségét. A tök nem érdemel ilyen, számára megalázó összehasonlítást, hisz az egy kultúrnövény!!!! Orvbűnben hol látsz kultúrt? Még Halloween-maszknak sem menne el.
@a szív fészkei: Az Alaptörvényes időhurok miatt is illegitimek :-)
Ha ugyanis a '49-es alkotmány alapján álló '89-est sem fogadják el, akkor nyilván az ebbe bekerült választási törvények sem részei a hazai jognak. Akkor pedig az ennek alapján nyert minden hatalom illegitim. Vissza kéne menni 47-be mondjuk, vagy korábbra. A trillpengő korszaka annyira jó volt biztos :-)
@GeoCracker: Ott megkapja végre a szedáló szurit?

Felette mehetett volna el hathuszas.
@GeoCracker: Ezt mondom, vagy vigyük végig, vagy pofa kussba`! Koronázza őt a grazi ideg- és elmeprof lobotómiás kütyüvel.
@a szív fészkei:

Természetesen állok a szigorú büntetés elé. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Biztos vitte ki a mamája a darálóba, Lloret de Marba, a tengerpartra és lecsúszhatott a csúszdán háromszor. Azóta szereti a spanyolokat, akiket én is amúgy. Bár még szakadhatnak is.
@a szív fészkei: Gyógyszerrel is menne :-) Uton van már a remegő nyelvgyöke, és szája alapján :-)
Na fabius nem ér rá vinniejones meg nem rendelkezik válasszal
@Fabius:

Na, az LMP belemászott az alkotmányos Fekete György képébe.

Ezt most hirtelen nagyon tudom szeretni.

Ezekkel a náci kultúrharcosokkal nem kéne együttélni egy napig sem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Készülj, a pasit majd elkülditek addig, amíg fenyítve leszel, kifliért és lónyálért a sarki tecsóba. www.nlcafe.hu/szexesmas/20120719/charlize-theron-domina-szett/
@GeoCracker: Oda igyekszünk. Az MNB tesz róla.
@VinnieJones:

Milyen alapon vindikálod magadnak a jogot a mindenkimás nevében nyilatkozásra? Ez ilyen hitlerlista én vagyok a nemzet eszmény, amit a zsidózással együtt magadba szívtál?

Igazi világfi vagy, de a recessziót nem tudod megkülönböztetni a világválságtól, te, szerencsétlen ostoba náci. Ahogy arról sincs fogalmad mekkora öngól a hitelből - leghülyébbeknek: az államdósság terhére - megvalósult malagai metróépítés, ami jelentős részt vállalt Spanyolország gazdasági csődjéből.

Neked tényleg és őszintén ennyi fogalmad van a világról :-D :-D
Ok. Bárki definiálná a liberalizmust. Az ok, hogy a bevezetésével micsoda hibák voltak, meg hogy rondaköcsög liberálisok, de emlékeim szerint Kossuth nagy tömegeket tudott megmozgatni annakidején, és ő asszem akkoriban annak számított, meg mintha az eredeti liberalista elveket mára közös európai normának tekintenénk, szóval mi a halál az a liberalizmus, ami ennyire megoszt minket, hogy az egyik banda zsigerből zsidóz meg tolvajoz szinonímaként, a másik meg azt magyarázza, hogy mi nem liberalizmus?
Ok. Kezdjük a bevezetővel: A liberalizmus, más néven szabadelvűség, gondolatok széles spektrumán alapuló eszmerendszer, amelyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt. Gyökerei a XVII.-XVIII. századra, a felvilágosodásba nyúlnak vissza. Olyan korábbi alapvető elveket tagadott meg, mint az uralkodók isteni felhatalmazása, az öröklött kiváltságok, államvallás és protekcionizmus.
Az először Adam Smith által megfogalmazott gazdasági liberalizmus támogatja a szabadpiacot és a szabadkereskedelmet, klasszikusai hittek abban, hogy egy láthatatlan kéz spontán rendet alkot az eredendően széttartó egyéni szándékok és tettek szövevényéből, s a sok egyéni érdek végeredményben a közjó növekedéséhez vezet, feltéve, hogy a minimális információ és igazságszolgáltatás rendelkezésre áll mindenki számára, azaz senki sem lophat, vagy alkalmazhat kényszert másokkal szemben. A gazdasági liberalizmus a magántulajdonon és az egyének által kötött szerződéseken alapul.
A kulturális liberalizmus az egyéni jogokra koncentrál, a lelkiismeret és az életmód szabadságára, köztük olyanokra mint a szexuális szabadság, vallásszabadság, megismerés szabadsága, vagy azon alapelv, miszerint az állam ne hatoljon az egyén magánéletébe.
A liberalizmus különböző formái nagyon különböző politikai megoldásokat kínálhatnak, de néhány dologban általában egyetértenek, mint például a gondolkodás és szólás kiterjedt szabadságában, a jogállamban, a gondolatok szabad áramlásában, a magántulajdonban, a szabadpiacban, a kormányzat átláthatóságában, és - más ideológiákkal együtt - a szabad választásokban."

Jobbikosok, ezzel mi a baj?
Mondjuk 14 évesen én is ilyen lelkesen nyomtam a sódert, persze full meggyőződve a saját tévedhetetlenségemről, tök mindegy, miről volt szó, sportkocsiktól a modern festészetig... :D
Ostoba vérmagyaroknak:

"A Krónika erdélyi magyar napilap hétfői vezércikkében arról ír, hogy Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő a magyar állampolgárságot szerzett határon túli magyarokat is megsértette, amikor zsidók, majd az izraeli-magyar kettős állampolgárok listázását szorgalmazta.

Rostás Szabolcs, a Krónika vezető szerkesztője szerint "a zsidók szörnyű időket idéző listázásának nyílt kezdeményezése, nemzetbiztonsági kockázatként történő beállítása végérvényesen bebizonyította, hogy a Jobbik már régen beleszédült a szélsőjobb térfeléről a fasizmus szakadékába".

A cikkíró úgy vélte, Gyöngyösi Márton nem csökkentette kijelentése súlyosságát azzal, hogy korrigálta magát, és közölte: az izraeli-magyar kettős állampolgárokat tekinti nemzetbiztonsági kockázatnak.

"Az eddig úton-útfélen a nemzetféltő, a külhoni magyarok istápolója szerepében tetszelgő Jobbik gyakorlatilag a frissen honosult határon túliakat is megbízhatatlanként tüntette fel, azt sugallva, hogy egy román-magyar kettős állampolgár elsősorban Bukaresthez lojális. Jó lesz beleverni ebbe a jobbikosok orrát, amikor legközelebb ismét Erdélybe látogatnak" - fogalmazott a cikkíró."

hvg.hu/vilag/20121203_gyongyosi_hataron_tuli_magyarok#utm_source=hvg_daily&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2012_12_03&type-id=HvgDaily&user-id=6A9BB4BF&utm_content=normal
@miva?: a liberalizmus az ami magyarorszagon nem letezik ergo felesleges is ertelmezni, mert mindenkinek mas es mast jelent azok szubjektiv ertekeik alapjan
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: akkor téged nem szivattak akkoriban megoldhatatlam, ám egyszerűen megfogalmazható matematikai problémákkal? :D

Csak velem tolt ki ilyen rútul az élet?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: root gyerek! naluk a csod azt jelenti, hogy kenytelenek Zarat vasarolni a megszokott markak helyett... Otthon a Zara meglehetosen top marka... de amig nem kelsz fel a gep mellol ezeket a sorokat a budos eletben nem fogod megerteni... latom sem a zene sem a pirulak nem segitettek lenyugodni...:D
@VinnieJones: ez nem válasz. Mi az UFO? Az UFO az, ami a kocsmában nincs is, ugyhogy haggyámá!

de gyűlölni tudod őket, mi?
Annyian beégtek már ma. Ha nem látogatott volna meg Tüdő Gyula, istenbizony nem olvasnám ezt már végig :D
@Fabius: Jol van latom ez a blog egyben gyujtotere is azoknak a luzeroknak akik meg online is a leminositett kategoriaban vannak... talan pont ezert minimalisan okoskodok itt es maximalisan hulyeskedem veletek! A spaonyol valsag fogalmarol es ertelmezeserol pont elobb irtam egy gondolat inditot...bocs, esetetekben google inditot...:) szopogassatok el a gumicukokrat es amuljatok, hogy ti melyen kicsinyek is vagytok meg ahhoz is, hogy egy reszet megertsetek... sajnalom, na jo nem sajnalom...:D
@miva?:

Számomra a liberalizmus az egyén szabadságán alapuló eszmerendszer. Ebbe beleértendő a vélemény, vallás és szexuális szabadság mindaddig, amíg az az adott társadalom számára nem káros, és amíg ez más embereket jogaik szabad gyakorlásában nem korlátoz.

Ez azonban nem jelet szabadosságot szabadság helyett, és nem jelenti a kötelesség és felelősségvállalás alóli kibúvást a szabadságjogok állandó hivatkozásával.
@Fabius:

Görögország meg még Olimpiát is rendezett, de még tengeralattjárókat is vett, azérérzed a mediterrán fílinget.
@miva?: en nem gyulolok senkit...ez a ti reszortotok... majd ne is csodalkozzatok, ha rakban fogtok kimulni. Persze a Dunaba loves jobb befektetes lehetne de maradjunk inkabba raknal!...:D
@miva?:
- uralkodók isteni felhatalmazása, az öröklött kiváltságok, államvallás és protekcionizmus tagadása
- szabadpiac és a szabadkereskedelem
- senki sem alkalmazhat kényszert másokkal szemben.
- lelkiismeret és az életmód szabadsága, köztük a szexuális szabadság, vallásszabadság, megismerés szabadsága,

Ez mind baj, de főleg a gondolatok szabad áramlása.
@VinnieJones:

Vedd már magad észre, mert ez már nekem kellemetlen.
@VinnieJones: A korábbi kérdésre megkaptad már a pártválaszt? Tudod, diszkriminatív levélszavazásról? Hol is írtad le a diszkrimináció melletti érveket? Ja, hogy nincsenek?

BTW, ha szerinted itt luzerek vannak, és Te itt vagy, akkor
1. luzer vagy
2. pártpénzből okoskdol itten :-)
@GeoCracker: nekem van ervem...neked nincsen szurkeallomanyod azt ertelmezni... szia!
@VinnieJones:

Holnap iskola, kész a kakaó, menj aludni. Szerintem jobban jársz.
@GeoCracker: en csak hulyeskedek okoskodokkal...tudod azok a hulyegyerekkel akik okoskodnak csak...:) nagyon elmentel az eredeti tematol.
@VinnieJones: "nem gyulolok senkit...ez a ti reszortotok."
A minap egy kollegádnak a kereszténygyűlölet kapcsán már javasoltam, hogy maradjon a konkrétumoknál.
Tehát, ha például a hozzászólásaimból konkrét, és nem szövegkörnyezetből kiszakított példát hoznál....
@Fabius: Na ebben melyik párt nem hisz? Mármint nyilvános frázispuffogtatás közben melyik párt nem liberalista?
Meggyozodesem, hogy a Jobbiknak nincs oka semmitol sem rettegni, hisz ebbol az eroltetett bohockodasbol ok mar kozeptavon is rengeteg bizonytalant allitanak maguk melle a csalodott fideszes szavazokrol nem is beszelve... tanulja szepen meg amit letrehoztatok: Kenyszer Jobbik Szavazo! ehhez gratulalok gyokerek nektek!
@VinnieJones: Az eredeti, ahonnan indult, az avolt, hogy Orbán diszkriminatív a határon belüliekkel. Attól ez nem ment el. Tehát érveid nincsenek. OK. Értettük. Még mennyit kell itt okoskodnod a napidíjért.
Nem szeretném, ha nem dolgoznál meg azért a 47 ezredért.
@GeoCracker: akkor elismernem, hogy nem vagy orvosi eset...:D ugye azt te sem gondolod komolyan...:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

...és még tizennyóc havi béret is kaptak kézmosási pótlékkal együtt. Náluk a válság annyi, hogy az import Lánchíd brandy helyett megelégszenek a Metaxával.
@VinnieJones:

Meg időnként kénytelenek sátrat verni a házukat árverező bankok halljában.

Az egymást érő sztrájkok és tüntetések is azért vannak, mert csak Zara-ra fussa (Várjál, Mester kiguglizom, mi az a zara, életemben nem hallottam még ezt a szót...)

Szóval most már tényleg higgadj le egy kicsit.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mar regota kellemetlen neked, gondolom ezt a valos kornyezeteben is szamon kerik rajtad...:D
@miva?:

Nem az a kérdés melyik nem hisz benne a szájával, hanem az, melyik hajlandó tényleg eszerint cselekedni is.

Mert úgy már nagyon más a képlet.
@VinnieJones: Kevés vagy te ahhoz hogy Egér barátomat felhúzd:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az is hülye aki bedől a jobbiknak:)
@saravad: Dehogy baj. Ezek közül max a szexuális szabadság a baj, de annakidején ezt máshogy is értették asszem. Szerintem itt valami olyan vita folyik, mintha a müonról kellene szimpátia vagy antipátia alapján beszélgetni pattanásos gimnazistákkal meg kocsmatöltelék nagypapákkal. De fabius válasza azért érdekes, mert ő úgy liberalista, hogy gondol valamit a fogalom mai jelentéséről. Valamilyen értelemben ugye a neokonzervatív - neoliberalista vonal mentén a jobikosok is szimpatizálnak a liberalizmussal, vagy croce-i értelemben - eresszük össze az elveket, és amelyik győz azt fogadjuk el - meg a saját kereteik közt éppen a liberalizmust kérik számon rajtunk.
OFF

Lelkecsketek, titkos bugyraban ugye megfogalmazodott az a alomkep, amikor egy Vinnie Jones Fan Clubot hoztok letre!?

ON
@VinnieJones: Még szerencse hogy olyan jóóóó ember vagy. Azt hallottad cukorka hogy érdemtelen átok visszaszáll? Vajon viktor még fogja fizetni a kemódat?:O
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: egerke elobb elnyavogta mar magat, hogy se a zene sem a pirulak nem segitenek ma mar rajta...:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: lányos dolog, de én 14 évesen se voltam ilyen seggfej?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez nem atok, ezek a franya tenyek. Tudod a gyulolkodok nagy resze rakban doglik meg... na bumm... beszartal?
@VinnieJones: nagyon kevés vagy te. hol vagy egy stefi emelkedettségéhez képest?
nem is a stefihez merten alitottam fel a mercet, hanem, hanem, hanem pl hozzad kepest...:D igy mar nem is olyan sci fi szeru...:D
@VinnieJones: de meg vagy elégedve a tágas térrel ott a koponyádban! Nem nyomaszt a zsúfoltság, mi? :D Te még azon kívül semmit nem mondtál, hogy csak viccből tévedsz, meg írsz butaságokat. Bizonyíts komám! Van itt olyan jobbik szimpatizáns, akinek nem teljesen üres a feje. Néha egész nehéz rajta fogást találni ha elfogadod az érvrendszere alapjait. Ettől te fényévekre vagy. Te egy szerencsétlen buta kölök vagy a szemünkben. Persze pofátlan is, meg ilyenek, de mire hajléktalan leszel, addigra a pofátlanság elmúlik. Csak egy szegény ostoba ember maradsz.
@VinnieJones: Miért kellene, ha nem gyűlölködöm?! Te vagy a jobbikos, nem én.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: akkor skera hozza es nyomjatok egy kiados seggrepacsit...hatha az segit...
@miva?:
Szerintem az általam felsoroltak a jobbosoknak, illetve a tényleg széljobbosoknak mind-mind elfogadhatatlan.
Ott a szt. korona tan, a spirituális izék - bár sokan nem valami vallásosak, a kritikátlan tekintélyelvűség tisztelete, az ellenséges csoportok (ők mondják meg ki a medve) eltüntetése, a bezárkózás és még sorolhatnám.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: KENYSZER(!!!) Jobbikossa tettetek! Nem is vagyok evvel egyedul... majd amikor rakban fetrengsz ugye visszagondolsz majd ezekre a percekre!?...;)
@VinnieJones:
Stefi posztjára pályázol? Hiába, élettér nem marad üresen.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De Egér drágám, a mi egyharmados fiatal munkanélküliséggel hol vagyunk az 50%-tól?! Mi a 2/3-ra hajtunk, az a titkos hívószó.:)
Tudom hogy nem illik témát javasolni, de most mégis megteszem. Íme megvalósult minden diktátor álma, a kézi vezérlésű alkotmány: Az az életszerű, amit ÉN gondolok, mondá Viktor. És amit ÉN gondolok, az lészen az alakotmányba írva.

www.origo.hu/itthon/20121203-nemzeti-konzultaciot-inditana-orban-viktor-a-hajlektalansagrol.html

"A sötét nagyúr szava törvény."
@a szív fészkei:
Hahó!

A sok nyavalygó, Párizs után sóhajtozó értelmiséginek:-)

Sansz Elizélt.

Lazuljattok:-)
i1.trekearth.com/photos/111158/_dsc2975.jpg
Bazmeg, ma kellett rájönnöm, hogy csóró vagyok: nekem még Zara-ra se fussa...

Az egyetlen viszonylag nem túl gáz cuccom egy Doppler esernyő, de azt meg találtam. :(
@VinnieJones: Lófaszt kényszer. Senki se kényszerít téged, csak te önmagadat. Ha felfedezed magadban, hogy nem kell magadat kényszerítened semmire amit nem akarsz.
Upsz, már megint liberálisként gondolkodom, számomra a fentiek természetesek. Az akarat szabadsága.
@miva?: ugye nem fogsz meglepodni ha egyszer behiv a doki es azt mondja: "Haspok!" ??? "Agymeduza!" ??? "nem is! - csak Rak!" :D
@VinnieJones:

Csajoknak rákot kívánni? Hát te elég gáz vagy, öcsém...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egy igazi férfi nem hord Zarát. Mert van ízlése.;)
@shinichi: Jaj ne már. Ne sértegessük Lord Voldemortot, hogy ezt a ripacsot sötét nagyurazzuk. Neki max a fejében van sötétség. De úrnak nem úr.
Amúgy hogysmint?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: kenyszer, 1 mert szeretnek elni szavazati jogommal 2. nincs mas alternativa se egen se foldon...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Nálam minden, amit linkelsz "forbidden 403" ez mitől van? :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mit vársz attól, akinek zagyva gyula képe lóg az ágya felett. Légy elnéző.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem kivanom, csak elmagyarazom, hogy minden akciot reakcio kovet...ergo 1 lepesben gyulolkodtok 2 lepesben rakot kaptok... ti foztetek egyetek is meg...
@shinichi:
Mire odaér a levél, a válaszolók már a saját lehetséges jövőjük szempontjából is mérlegelik a kérdést.

Amúgy jó, hogy a magzatot alaptörvény védi, az állampolgárságot elvenni nem lehet, de aki már megszületett, nagykorú lett, az magántulajdon és jövedelem híján illegálisan tartózkodik az országban. Tisztára mint Senki Alfonz (a bolygón).
@VinnieJones: Ez nem igaz, ott a fidesz, kdnp, 4k, lmp, mszp, dk, jobbik. A munkáspártról és az miépről már nem is beszéltünk.
Alternatíva mindig van. De neked a jobbik kell.
@VinnieJones: Most sírva fakadsz, ha azt mondom, hogy minden leletem negatív?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nabazz :-(

Akarsz kariajinak egy Burberry sálat? Az amúgy is divat, és a többiekkel szívesen összedobunk rá :-)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ezek a szervezetek hiteltelensegukkel nem jelenthetnek alternativat a jelenlegi tarsadalmi renddel es azok haszonelvezoikkel szemben. Sajnalom!
@saravad: Imádom az optimizmusodat, csak ne lennél annyira realista...:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: egyszer homoru...masszor domboru... nehogy egyszer az eletedben a rakteszt legyen az egyetlen egy pozitiv...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Valóban az voltam.:D
@Fabius: Simán. Sőt, koncertet is szervezünk érte.:D
@VinnieJones: Pedig alternatívák, minusz nácik. Persze ha a náci rész a lényeg...
@Fabius:

Ha már így rákérdeztél, inkább egy Etalon high-end rendszert szeretnék, hogy kulturált körülmények közt tudjak kikapcsolódni... :DDD
@VinnieJones: Veled ellentétben legalább tudom, hogy nem vagyok gyűlölködő, mert nem vagyok rákos. Te elmondhatod ugyanezt?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ragaszkodom a burberry sálhoz. Az most nagyon hazzaffyyasch.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ragaszkodom a burberry sálhoz. Az most nagyon hazzaffyyasch.:D EU-s zászló égetéséhez nem lehet semmi stílusosabb és odaillőbb. Ezt még Carrie is megmondja.:D
Szerintem ez matyizik közben. Halál komoly.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ha a nacik az alternativak a jelenleg fennallo renddel szemben ami mukodokepesse teszik az orszagot akkor legyenek a nacik, ha pink kiskacsaknak hivjak oket akkor legyenek a pink kiskacsak! Bekeidoben eleg szepen teljesitettek a nacik, mi is a baj veluk akkor?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: szerintem gyololkodo vagy es nagy az eselyed hogy rakot kapsz... engem a szivem fog elvinni, ha ez megnyugtat
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

A Dunán eldördülnek a Neuróra cirkogejzír ágyúi.

És az arcunkra tekert börbörri sállal megrohamozzuk a Téli Palotát! :DDD
@VinnieJones:
Semmi baj a nácikokkal, amíg otthon a 4 fal között csinálják.
A teljesítményüket részletezhetnéd, mert hiányosak az ismereteim.
Megjegyzem: a béke leve nem a nácik közege hosszútávon, de majd Te jól megcáfolsz, ugye?

(nem félek a ráktól, mire abba a stádiumba kerülök, számíthatok az aktív eutanáziára)
@VinnieJones: "Nyugaton a világválságról úgy beszélnek, mint a nyugati kultúrkor válságáról." Ezt az abszurditást honnan szedted? Van Neked fogalmad, hogy mi a válság? Most tömören összefoglalom:
A bővített újratermelés során sérülnek a társadalmi termék zavartalan relizálásához szükséges arányok, az aránytalanságok halmozódnak és a felhalmozódott aránytalanságok előbb-utóbb válsághoz vezetnek.
A hozzászólásaid színvonalából itélve látszik, hogy gőzöd nincs arról, amiről beszélsz. Gondolom, hogy az itteni magyarázatból sem igen tudod, mi a társadalmi termék, vagy a bővített újratermelés fogalma.
Így legalább elszórakozol azzal éjfélig, hogy felfogd, amiről szó van, bár nem sok reményt lehet ehhez fűzni.
Jelzem, külföldi útjaid monstre beruházásait Te a gazdasági fejlődés szimbólumának fogod fel. Itt jegyzem meg, hogy nálunk sem épült annyi sztráda, szökőkút, luxus szálló, általában improduktív beruházás, mint a beköszönő válság során.
Summázva: gyatra érvrendszered miatt Te itt kevés vagy!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Akkor rárontunk az imf irodaházára a deákon?!:D:D
@VinnieJones: Ha nem tudod a választ, akkor nem vagy se magyar se ember.
Eddig azt hittem, hogy egy csupasz csiga szellemi színvonalán állsz. De ha ilyeneket írsz, akkor nagyot esel a szememben.
@VinnieJones: Nem, nem. Te magad írtad, csak a gyűlölködők kapnak rákot. A gondolkodók nem. Figyelj jobban oda, miket irogálsz.
@saravad: ha az ismereteid hianyosak, mint ahogy elismered, akkor javaslom, hogy nezz utanna magadtol, fedezd fel es csodalkozz ra a vilagra, hogy mi minden tortenthet egy felaprozott, haboruban vesztes orszagban egy oriasi vilagvalsag utan rovid honapok/evek alatt... es akkor jottek az erre irigyek aminek kovetkezmenye volta a , a? a? vajon mi?...
@Mariann19: koszonom, hogy a soraim kozott felfedezted az erdemi mondanivalot, kulonben nem nekem irtal volna valami nagyon nagyon okosat... koszonom. De ha mar kiveregettuk egymas vallat skera guglizni azokat amiket mondtam... koszi!
@saravad: Gondolod, hogy ezek ennyire?

Tényleg baj nekik az általános választójog? De hát rendpártiak, így a társadalmi szerződéssel nem lehet bajuk! Egyébként valószínűleg ezt egy szavazójuk sem gondolja végig. Egyszerűen forr bennük a düh, és azt valaki irányítja, azért meg hálásak, oszt ennyi. Máskülönben csak lenne itt egy kettő vitaképes egyed. Ja. Csak szegény fabius nézhet itt, mikor libsiznek a végülis libsi honatyák a fideszben vagy a kdnp-ben.

Én nemtom milyen vagyok, de konzervatívnak tartom magam azért, mert szerintem követhetetlenül gyorsan változik mára mindenféle környezetünk, és szerintem nagyon fontos lenne emiatt egy csomó állandóság mindenki életébe. Egyébként sem ismerjük az olyan sokváltozós folyamatok dinamikáját, amik egy társadalom egyensúlyi helyzet körüli apró kitérítését írnák le, akkor meg minek baszogassuk nagyon a dolgot? Kell sok apró közösség, hogy mindenkinek lehessen hús-vér ismerőse is, vagy ahol a gyerek hazafelé menet megírhatja a háziját, és az öreg néni csinál neki addig pudingot. Kell egy hegynyi pénz az oktatásba, hogy a következő generáció ne legyen olyan hülye mint mi, és kicsit szerencsésebben adhasson irányt a jövőnek. Kell egy csomó dolog, ami meg nem változik, és amit ugyanúgy csinálhatok, mint a nagyapám. Aki ezt politikailag megoldja az most milyen lenne?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: bekeidorol beszeltem... khm khm ugye nem halyog ami elvakitja a szemecskedet vagy csak szimpla gyulolet!?
@VinnieJones:
Az én ismereteim szerint az a gazdasági csoda inkább egy lufi volt.
Az irigyek, a ki-kik ellen törvényeket hoztak.
A háború úgy lett, hogy a nácikat visszatámadták.
@VinnieJones: Békeidők?! A hosszúkések éjszakája, az euthanázia az elmegyógyintézetekben, kristályéjszaka?! Így ex has. És még én lennék gyűlölködő?! Te egy elmebeteg vagy öcsém.
@VinnieJones: mivel foglalkozol, amikor nem nagyarcú tinédzserként osztod az észt? Gondolom 25 - 40 közti - sztem 20-35 közti inkább, de a trollstatisztikák mást mutatnak - férfi vagy alkalmazotti vagy max középvezetői szinten egy városban, és nincsenek igazi barátaid. De mi a foglalkozásod?
Mna tessék, ez a nyikhaj elüldözte a pasikat.:s
Egér! Boli!
@miva?:
1. Igen, az általános választójog is zavarja őket, kivéve, ha ők esnek ki belőle.
2. Egyensúly kell, szerinted is? :))
Kár, hogy még sose volt. Minden feltétel adott egy nemes értelemben vett civilizáció létrehozásához, kivéve a közakarat...
3. Amúgy egyetértek.
index.hu/gazdasag/2012/12/03/ket_evvel_onmaguk_elott_jarnak_a_nemetek/
A magyar gazdasági csoda a tranzakciós adó, a német ortodox gazdasági tény a nullszaldós költségvetés.
Németben akarok élni!!!!!!!!!:D
@saravad: nem egyensúly kell, hanem nulladik lépésben egy természeti nép évezredes életvitelét kellene tudni modellezni valahogy, és nem 50 éve lejárt szavatosságú gazdasági modellekkel kellene próbálkozgatni világszerte. És még ők a szerencsések, mert a mieink meg még a ráolvasásos módszernél tartanak. Ha az értékmérő - nagyon leegyszerűsítem, rettenetesen, de tudok róla - a pénz, akkor tényleg a senki által semmire nem becsült politikusaink mondják meg, hogy mennyire értékes egy tanár, és mennyire egy szoláriumtulaj?
@saravad: hat igen... mindig "a gyoztesek irjak a tortenelmet!" ugyesen bemagoltad, gratulalok!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hat igen... mindig "a gyoztesek irjak a tortenelmet!" ugyesen bemagoltad, gratulalok!
@miva?: hideg, hideg, hideg! HIDEG! ugorj neki megegyszer a fentiek figyelembevetelevel!...:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hát Tüdő az elveszett cirkálóból vagy honnan
@VinnieJones: Aki vitatja ezeket a tényeket, annak nem a rák a legnagyobb gondja. Bár aki vitatja, az nem is tudja mi a legnagyobb gondja. Tudatlanság áldás...
@VinnieJones: Tudod, a magadfajtákkal nem szoktam eszmét cserélni, csak olvasgattam itt a hozzászólásokat csendben, közben a nagyképű dilettantizmusod ragadtatott arra, hogy reagáljak arra sok marhaságra, amit itt összehordtál.
Zavarod az értelmes véleménycserék folyamát.
@VinnieJones: :D

De nem érdekel igazán. Baj?
@miva?: Ah, Rejtő.:D Lebecsültelek.:D
Rég jártál errefelé, merre bújkáltál? Vagy csak én vagyok ritkán?!:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hat igen... mindig "a gyoztesek irjak a tortenelmet!" ugyesen bemagoltad, gratulalok!
@Mariann19: Azért van itt. Más fegyver nem maradt.
@miva?: Remelem ez esetben begre igazat mondasz... nem!...:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem volt ragályom, és nem értem rá. Most meg mivel is tölthetném a lábadozás idejét :D

De asszonyka hintalovat akar rendelni, úgyhogy elköszönök. Kellemes éjszakát!
@VinnieJones: Na utolsó, én begre minden esetben igazat mondok, mondd akkor, hogy beg!
@Mariann19: "Zavarod az értelmes véleménycserék folyamát." Koszonom Istenem, hogy nincsenek problemaim a drogokkal!!!
@miva?: na bumm, ahhoz kepest, hogy sulyos 8.7-es foldrenges volt csak egy betunyit utottem el... nem is rossz...:D
@miva?: asszonyka az eterbe is belekialltja titkos gondolatait: "Vinnieeeee! Vinnnieeeee! VINNNNNIIIEEEE!"...:D
ékezeted nincs, külhonból írsz, nem folytatom, csak begre
@miva?:
Régebben radikális környezetvédő, ökorajongó voltam. Most is, csak nem radikális. A természeti népekről azt gondoljuk, hogy boldogok, egészségesek, teljesen kiegyensúlyozottak, de ez urbánus legenda. A kultúrantropológia azért árnyaltabb képet mutat. Igenis vallom, hogy egyensúly kell. A természetközeli élet és a technológia egyensúlya, többek között.
A felelős politikusokat, vagy legalábbis a nagyjából tisztességeseket bizony nekünk kell kitermelni magunk közül, akár az ételünket meg az értelmiségünket.
A gazdasági modellekről Mariann többet tud, én csak bölcsész vagyok, de működőképtelen gazdasági modell valószínűleg nincs, csak rosszul működő, meg fenntarthatatlan.

Valahogy azt is meg kellene érteni, hogy a civilizáció drága. Már ha a pénzt mint eszközt vesszük. Mostanában éppen leépül az oktatás és az egészségügy, valamint a szolidaritás és a tisztelet. A tudás ciki, a fröccsöntött nagymogyoróság meg menő. A gazdasághoz értő embert felelős pozícióban meg nem látni, de lehet, csak én nem látom és általánosítok a kultúra, jogalkotás anomáliái alapján.
@VinnieJones:

Nem tudom, hogy valodi, vagy "csak" mu naci vagy. Hogy komolyan gondolod, vagy csak trollkodsz itteni tevekenysegeddel. Nem erdekel.

De szivesen megneznem, amint "nevado" kedvenceddel egy sotet sikatorban kitargyaljatok ezt a temat:

www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2064392/Vinnie-Jones-How-I-sorted-Carlos-Tevez.html

"I was fighting racism 20 years ago, said the former Wimbledon midfielder"

"My room partner was John Fashanu. We'd go to grounds and they'd throw bananas on the pitch. I used to throw them back."
@VinnieJones: otthon is így hívnak? csekélyértelmű :D
@miva?: pontosabban Izraelbol irok...
@VinnieJones:
Nem érvelsz! Én nem fogok hunhírt meg kurucot guglizni. Néha megpróbáltam, de fáj. Sírhatnékom van a sötétségtől. Úgyhogy igazán játszhatnád a néptanítót.
@saravad: nem gazdasági modell kell, hanem matematikai. de tisztességes. én rajongó vagyok, meg megszállott is, de a szuper emelkedett gazdasági modellek negyed annyira összetettek, mint a hidrogénatomot leíró modell. ez nekem minimum gyanús, na nem jön az a beg, úgyhogy tényleg megyek. Jó éjt!
@simple observer 1.0: KENYSZER naci vagyok...de ezt mar feljebb kitargyaltuk masokkal...
@VinnieJones: Ezzel csak a kurucon izgatsz fel valakit.
Itt van aki dál-amerikából ír. Azt nem tudod überelni, ezzel ő a befutó.
@saravad: en sem olvasom azokat az altalad felsorolt oldalakat plusz a forumjaikrol is kivagyok tiltva... hanyszor mondjam meg, hogy KENYSZER Jobbikos vagyok csak
@VinnieJones:
Egyébként azt, hogy a történelmet a győztesek hamisítják, nekem leginkább a középkori történetírás mutatta meg. (a mai magyar se semmi) Még jó, hogy vannak interdiszciplináris kutatások.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Del-Amerika egy csodalatos hely meg csodalatosabb emberekkel. Aki hazankbol odateved es van annyira beteg, hogy meg onnan is ezt a fertot olvassa ahelyett, hogy minden egyes percel amit ott tolt toltodne annak komoly baja van... gondolom nem is valami nagyagyu gondolatformalorol beszelunk amikor ot emlited...
@miva?: Nem. Normális esetben a pénz tulajdonosa (vevő) mondja mi mennyire értékes. A legrosszabbul azok a tanárok keresnek, akiknek a fizetését egy politikus határozza meg. A legjobban pedig azok a tanárok, akiknél sorban állnak a leendő hallgatóik.
Csak szét kell nézni, mi lett a hatósági áras társadalmakkal, és mi lett a piaci önszabályozósokkal.
A természeti népek ezeréves életviteléből meg - fejben - modellezd már légyszi a gyermekhalandóságot például.
@saravad: mint az altalad betanult 8. torikonyv meg az index...aham...cool
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Egy darabig szórakoztató volt, de már csak magát ismétli.
@miva?: szia csekelyertelmu! orulok, hogy vegre bemutatkoztal, gondolom igy hivnak hisz igy irtad ala... koszi a kellemes perceket
@miva?:
Jókat dumcsizhatnánk, de első a hintaló!
(nekem világító földgömb)
@saravad: Jol van, ugyi vagy! egyeb es kulonbb siker ert mara?! vagy ez volt az alfa es az omega?
Amugy ki van Del-Amerikabol? Komolyan kivancsi vagyok ra!
@VinnieJones:
Siker?? Liberális csökevény...
Azért jó lenne, ha más is maradna...
@saravad: kezdesz beallni!? vagy mi van veled? kezded elveszteni a fonalat...
@VinnieJones: "Köszönöm Istenem, hogy nincsenek problémáim a drogokkal."
Nem kell ahhoz drog, hogy valaki korlátolt legyen, elég ahhoz megszületni.
@saravad: Még vagyok. Nem soká, mert holnap korán kelek, de még vagyok.:D
@VinnieJones: Aranybogár, ne kívánd magadnak. Már sírnál anyukád ölében, ha itt lenne.
@VinnieJones:
Nem emléxem a 8-as törikönyvre amúgy. Vörös hadsereg volt benne, meg ilyenek.
@VinnieJones: Kapaszkodj meg, a legtöbb so called kényszer neonáci szintén külföldről kommentel.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Most mit csináljunk vele, ha hülye, hát hülye. Csak attól uncsi, hogy ti nem vagytok itt.:D
@VinnieJones:
Hiába, a középkor a gyengém. Talán mert már közel vagyok hozzá?
Vagy ha ott égnék vs. rákban fetrengve. Jut eszembe, a mariskát legalizálhatnák gyógyászati célra, nem?
@Mariann19: Orulok, hogy nalad meg mukodik az onkritika!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: aham...tehat megfutamodott a gyava szajkaratezo fotelforradalmar!?... ah ah ah ah kit keressek a szemelyeben legkozelebb?
@miva?: Annyira mulatságos és gyerekes ez a Vinnie, ezt a helyet találta magának arra, hogy
világutazóként mutassa be magát.
Biztosan van előtte egy atlasz, abból regéli el az álmait. Reméljük, nemsokára indul az utolsó vicinális, és nem zavar tovább.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: tudod vannak orszagok a vilagban ahol a demokracia nem elmeleti, hanem gyakorlati sikon mukodik...
@VinnieJones: Vinnie! Már fáradsz, látszik Rajtad, sok ez Neked egyszerre.
@VinnieJones: Nem volt itt ma este, ha megnyugtat. Nem árulom el, mert neki nem lesz mulatsága ha tudod. Ha visszajösz és szerencséd van, akkor találkozhatsz vele. De vigyázz mit kívánsz, mert tényleg sírva fogsz futni anyukádhoz. Ki tudja, lehet hogy este felnéz. Hátha egy ilyen pompás hülyét mint te nem szalaszt el.
@saravad: te egy baszatlan hulye picsa vagy? mariska azon sem segit inkabb egy meretes vibrator igazi ferfirol nem is teszek emlitest... ezert minek legalizalni? rettegjen csak a csurhe a rendorbacsiktol!!!...:D
@VinnieJones: Nekem mondod?! Nekem aki egy olyan országban élek idehaza ahol se elméleti se gyakorlati síkon nem működik semmi?!
@VinnieJones: Te elég taigetosz-pozitív eset vagy. Keress egy magas dombot és próbálj repülni. Hidd el menni fog! :) ...és még rákos sem leszel. ??? Na gyerünk, rajta! Mit veszíthetsz? Semmit.
@VinnieJones:
Abban a törzskommentelők egyet fognak érteni, hogy az hely nem Magyarország. A Jobbik viszont deklaráltan nem demokrata, csak addig bohóckodik a népképviselettel, parlamenttel, míg muszáj.
@VinnieJones: A rendőrbácsiknak is van farka, ha nem tudnád. Csak okos nő nem áll össze rendőrrel. Akkor már inkább a fű. Az olyan liberális.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ha olyan hulyek kozott, mint te o lehet kulonleges, akkor szeritnem ha ma fel is jon, csondbe fog tovabb vanszorogni...;)
@saravad: Muszáj lesz neki, mert ennél közelebb a hatalomhoz mint most, nem fog kerülni. Remélem betáraznak burberry sálakból. Hosszú idő lesz az, míg arab testvéreik megdobják őket annyival, hogy fussa rá.:D
@VinnieJones:
Guglizzámá valamit erről. Nyugi, ha a sok gyűlölettől megrákosodok, vagy SM vagy egyéb kínom lesz, nem bizti, hogy a kemikáliákat választom.
A szexuális életem kiegyensúlyozott = én is.
@Mariann19: nyugi kicsim! mindjart veled is foglalkozok... addig is cserelj elemet a vibridben!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szerintem se kívánja a zuhanást a "36"-ról. Bár lehet, hogy már tud repülni.
@VinnieJones: Ugyan miért tenné?! Azt hiszed, hogy különleges vagy? Csak egy vagy az egyestés neonácik közül, akik megfordultak itt.
Elmúlsz mint a pattanásaid kedvesem. Mert hogy megmaradj ahhoz stílus kellene, ész és értelem. De te ennek mind híján vagy. Kevés vagy, mint jobbikosban az értelem.
@hadri: Úgy nem tud, ahogy 36-tól lehet zúgni lefelé. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem náci ez. Vagyis Ő.
Gyakorol. A XXI. század az írásbeliség és a kommunikáció korábban sosem ismert lehetőségeit és ennél fogva a variációk végtelenségét hozta el.
Örüjjé má:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: azert mert szar vagy es szarbol miota lehet varat epiteni!? na latod... ez a baj az orszaggal... TI!!!!
@VinnieJones: Te impotens vagy? Kicsi a farkad? Nagyítóval se találod? A lányok csak pici cukinak becézik? Már ha látják?
Nagyon rá vagy fixálódva a farkakra és vibrátorokra. Vagy meleg vagy? Nem szégyen az. Ez már nem egészséges. Keress egy jobbikos kislányt és fektesd le. Talán néhány pornós csökkenti a szexuális fusztráltságodat. Tudod talán van elég tapasztalatuk, hogy egy ilyen kis pöccsel is boldoguljanak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: atya gatya! ilyen szar fu van otthon?!...:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: azt még azért kivárnám, hogy megérkezzen. egy lassú kivégzést végig néznék.
brühühühühü
@saravad: Örülök én. Addig se idős embereket rabol ki. Hát lehet ennek nem örülni? Hogy csak egy virtuális fiatalkorú bűnelkövető.:D
@VinnieJones: Ez a stílus itt nem dívik, földhözragadt senki vagy. Ne válaszolj, mert rangon aluli vagy nekem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: kicsim, ezen en mar reg tulleptunk, par slukkal korabban... lassunak tunsz... well...az is vagy!... :D
@VinnieJones: A fű, köszöni elsőrendű. Veled ellentétben mi liberálisok megismerjük a tuti cuccot és meg is tudjuk fizetni.
@hadri: Lassú és számunkra roppant élvezetes lenne.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: It's nice, de gyöngyöt dobsz a disznónak?!
@VinnieJones: Mert más fűvet szívunk. Az én elmém élesedik tőle, neked meg nincs ami élesedjen.
@Mariann19: ohhh... ez a felsobbrenduseg es egy felsobbrangu fajhoz tartozas tudtam, hogy elobb utobb kibukik itt...:) miert nem lepodok meg, masok sem! hogy ez a ti oldalatokon tortent...:D tul goi vagyok neked! mi?...:D buta naci vagy! en meg KENYSZER naci... na ez a kulonbseg kozott kisbogaram...pfff...:D
Mna, örömmel elszórakoznék még napi kreténünkkel, de ez az élvezet holnapra marad. Ha a nagy klasszikus beesik, azért majd meséljétek el.
@Fabius: köszönöm a saját pofozózsákot. Honnan szerezted? Ilyen hülyénk rég volt már itt.:D
@Mariann19:

Köszönöm a liberalista eszme-dolgok magyarországi félreértelmezésére adott válaszod - magam is ugyanezt gondolom. Utaltam sz szdsz-re, csak nem volt időm megfogalmazni, kibontani gondolataimat.

Beteg ez az ország, ha népe alapvetésekkel nincs tisztában - és persze nincs.

@VinnieJones:
"Bekeidoben eleg szepen teljesitettek a nacik, mi is a baj veluk akkor?"

Hogy mi a baj velük?

Erre van egy tippem:
a nem békeidőkbeli teljesítményük, amire egyébként békeidőben készültek fel. Tutti jól. Túl jól.
Másrészt: ha nem tudnád: harc van, de minimum forradalom.

Nácikkal kollaborálni: vérciki.

Láttam, hogy mások már reagáltak csacskaságaidra (bocsánat ezért a kifejezésért, de valójában igen-igen cizellált voltam, még így is), de nem bírtam ki, hogy ne világítsak rá arra a tényre, miszerint a nácikokkal előhozakodni irtó nyűgös.
Saját érdekedben mondom, mássz le erről a fáról, mert később marhára szégyellni fogod, hogy hová kapaszkodtál fel: ne feledd, a blogtér minden karakteredet rögzíti és menti server memóriáiba, nem fogod tudni letagadni, hogy ki voltál.

Szóval, a szélsőséges eszmékkel csak óvatosan...

Bocs, hogy belevakkantottam, mentségemre szóljon, hogy ez egy nyílt blog és csupa jószándék vezérelt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Szia!

Szívet nem láttad mostanában?
Egyébként: who the fuck is this "vinnidzsonsz"?

Ritkán járok erre. Meló van. És még örülhetek, hogy van.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nektek küldtem. Meg sem fordult a fejemben, hogy az a majom meghallgatja. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: az a gond, hogy olyan bena vagy, hogy meg egyszer sem szivtal be rendesen... tudod a jo fuvezesnek az a titka, hogy tobbfele fuvet sziv az ember es es tobbfele fu tobbfele hatasaval tartaj kordaban a felszabadult elmejet... tudod, ha beszelgetni, nevetni, sirni, etc etc akar...azt o valasztja... nem hiszem, hogy te voltal ilyen szinten valaha is... most kb a szelesebb retegek fele ugy lehetne ertelmezni a butasagod mintha az alkesz aki tablettas bort iszik evek ota papolna a borkulturarol... elobb irtam mar, hogy szarbol (TI) nem lehet varat epiteni de meg fuzeni sem...:D
@n.i.era: Tegnap láttam itt utoljára, napközben én sem voltam. De elég késő van ahhoz, hogy felbukkanjon.:D
@De hol van Columbo felesége?: KENYSZER helyzetben vagyok mert az olyan "buta nacik", mint te (is) erre az utra kenyszeritettetek! Ugye ezt mindenki megerti, most es a jovoben is...:) a gyuloleteteknek vagyok az aldozata...bruhuhuhu
@VinnieJones: Lebuktunk. Te azzal, hogy vér libsi vagy mert füvezel, én meg azzal, hogy liberálisként nem füveztem még sosem. Ez lehet a magyarázata a kettőnk közötti óriási értelmi különbségnek. Te már elfüvezted azt a minimális értelmet amivel megvert az Isten.
Legyen ez a végszó.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem fogja. Rákattint, majd mint ördög a szenteltvíztől elmenekül.:D
Jaj, lehet hogy rosszkor szólok: az NBH-ban dolgozom...
@VinnieJones:

Ritka egy díszpinty vagy. Mondd, te a fröccsöt is vizezed?

Ha hozzád hasonlóakkal (képesség, stílus, tudás) szeretnél társalogni, akkor rossz helyen jársz - ez a hely túl magas neked. Sok jóra ne számíts.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: :D ha onmagadat nem tudod felvallani, akkor ugye senkitol nem varod el, hogy az eterben vagy a valosagban is tisztelettel legyen egy olyan hulladekkal szemben mint te es az eszmeiseged!?... pihend ki magad, de elotte tusi, hisz a vegen mar vert izzadtal...:)
Egyebkent a blog bemutatasa ami arrol beszel, hogy a politikai arvaknak van itt a helye nagyon tetszik... sajnos keves olyan kommentelo van aki ezt az egyebkent egyszerusegevel is nagyszeru gondolatot ertelmezni tudna...
@VinnieJones:
Szerencse, hogy felbukkantál itt. Képzeld, évek óta járnak ide a TI (MI, ha szerényen csatlakozhatok)és e percig a bor- és egyéb kultúra valamint a tudatmódosítók szaxerű alkalmazása, nem beszélve a gazdaságpolitikai és történelmi összefüggésekről: mind-mind fehér folt volt setét agyunk tükörsima felszínén.
Küldetésed van Néked. Ne feledd, sok a tennivaló, máshol is várnak!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Na mi a stájsz van embörök?
Új kretínót lőttetek?

www.youtube.com/watch?v=SL4HdaZXuOw

Milyen néven is futott ez nálunk???
Ja, igen, Vinnie az 1ügyü... :))

Most akkor a buzulás után a neonáci kisköcsögösködés lett a divat radikális, enyhén hejjessírássi hibákkal küszködő ecceri népnemzeti balfaszéknál?
Tudtam én, hogy nem valók nekem a divathullámok, se burberry sál, se buzulás, se péniszpótló zsidózás.
Bakker, hülye konzervatív libsi maradok már csak, szimplán az a punciimádó és nácikat megvető fajta...
Ez van, vessetek a vérmókusok elé! :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nanemáá? Ez nem lehet a mi "vinnidzsonszunk"!
Ha mégis, akkor írok neki valami szívhez szólót.
He?
@VinnieJones: Megkérdeznélek szívesen mit értesz azon hogy önmagamat nem vállalom fel. De nem érted mit írkálsz itt össze-vissza.
Jobbikosként nem tudod mit jelent az hogy önmagad, és bármit felvállalni, sem az eszmeiséget. Ami egyébként eszme. Nekem eszmém van, ezt helyesen így mondják. De foglalkozz vele, én hülyén is szeretlek. Na jó, ez nem igaz, de a hülyeséged cuki.
@n.i.era:
Tudod mit? Megérdemled, hogy a TIÉD legyen, büntiből, amiért ilyen ritkán látogatsz felénk.
Stefike (Bercike, illetve a kis stábja) is hanyagol mostanság bennünket.... Gyanús vagy! :))
@VinnieJones:
Elveted a sulykot. Olyan emberekkel vagy tiszteletlen... mindegy, tiszteletlen vagy.

Sulyok: meszotar.hu/keres-sulyok
meg 4 (negy) kommentet szeretnek latni ami velem foglalkozik, mert akkor meg lesz a szaz. Ez azert fontos, mert 100 alatt 10 dollart kapok afelett 15-ot izreali barataimtol...koszi, hogy tamogattatok a mexikoi kiruccanasomat! 4 ora elvezetert 3 hetes dozsolos nem is rossz... es ti mivel foglalkoztok kiskocsogok?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Istenem, elhamarkodottan tahótlanítottam? ennyire szórakoztató? Öregszem, látszik, nem szórakoztat a vérgázuk már.
@a szív fészkei: Na szép, te is akkor jössz?! Most már bedurculok és megyek tényleg aludni.:D
@saravad: mea culpa, maxima mea culpa
@saravad: mea culpa, maxima mea culpa
@a szív fészkei: Nem, nem elhamarkodottan tetted. Küldhetnél napi frissített listát kit kell eltüntetni.:D Ebben tévedhetetlen vagy.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Régen láttam már ekkora nagyseggű büdös gyökér vasutast. :D
@Mariann19: Ez nagyon nagy!! :-)) Ezeknek már ez is kihívás, látod.
@VinnieJones:
Egér ugye az NBH-nál nyomja, de megteheti mer' bivalyerős.
Én jelenleg egy kiterjedt liberális alvósejt-hálózatot szervezek, természetesen az szdsz megbízásából, mert 2/3-ot akarnak szerezni. A többieket nem tudom, de biztos nem dolgoznak ők se.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Most miért?
Itt izgatjátok az 1ügyüt és még nekem teszel szemrehányást? :(
Most komolyan királylány!
Itt polírozzátok a szerencsétlen egoját, miközben kiesik a mosogatásból a mekiben?
Jajj, kegyetlenek vagytok! Lehet, hogy gyűjteni kéne neki, új HU billentyűre, vagy egy informatikai tanfolyamra, hogy be tudja kapcsolni a magyar billentyűzetet...
Csak benéztem, erre azt látom, kreténkét simogattok... Perverz vagy! :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Hogy örül a hülyegyerek, hogy a főnökei elküldik Mexikóba! Megmondjuk neki, hogy...
Na, én meg hova lettem?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Más volt a gépemnél, mindenki elkacsmarintja. Én addig Jamie Olivert néztem ahogy marha-sertés kolbászt süt, előtte meg egyik kedvencemet a Sharkot, James Wooddal - sajna a felnél kezdtem, de onnan szép győzni. Szeretem a fanyar, okos szellemes pasikat, az ilyen Vinnie - nagymogyoró kis farokkal, amerikai nickkel, szép kombó - azért nem köt le.

:-DD ez az agyatlanság zavar jobbikosnál, zavar hitesnél, nem az én műfajom a felhúzható birka.
@saravad:
Eltaláltad! Honnan tudod, hogy csak romkocsmákban merengek? :))
(Bakker, valaki javasoljon egyet már, mert kb. 20 éve egy kocsmát sem láttam, nemhogy romkocsmát...)
@VinnieJones:

Hű, ez komoly, még tetézed is. Folytasd csak, a többiek jól szórakoznak...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Jegykezelő manager! :)
Ne légy alpári... baszod alássan, kérlek szépen!
@saravad:

Beszippantott a Null Sík, haver. Van még nálad áram?
@simple observer 1.0:
the essence of his words are:

'You can't have the black or Asian lads just trying to stick up for themselves. It's got to be taken a step further, which me and Wisey did 20 years ago in sticking up for Fash, saying, "You stay out of it, we'll deal with these idiots".'

brühühühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Minnyá megnézem a csekket a többi között. Ja! nem azt a Csekket.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez a Vinnie menni Mexikóba? Keresni a mexikóma békát? :-DDD

Ciudad Juarezba küldik remélem, mert ott eléggé nagy sansza lesz a szép hullává válásának.

De hogy ne szomorkodjék ilyen eshetőség fennforgása miatt, van remény: www.nyest.hu/hirek/hullak-a-jakuzziban :-DDD Beáztatják, újra dalol...

Mehetne az egész FideSS-dzsibbik banda oda, ha már az élesszemű örményt hiába várom epedve.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Én ezzel nem dicsekednék, baszki. :D

Felétek nem tudom mi a helyzet kocsmaügyben, sajnos, mint már említettem, vallásom tiltja, hogy elhagyjam a Várost. :D
@a szív fészkei: én is csak itt emelgetem a szemöldökömet, olyan, mint egy izgi színdarab, a dialógusoknak csak a felét olvasom :-)

Azt képzelem vinniről, amit csak akarok :-). Alkotói szabadság, szabadon szárnyal a képzeletem :-)
@a szív fészkei: Szia Szív! De jó, hogy itt vagy!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Liszt: h-moll sonata Clifford Curzon

brühühühühü

romkocsmában
@a szív fészkei:

hogy ti hová fajúltok

brühühühühü

honnan söpörtétek a trollokat?

a lószarszag terjeng
@épészmérnök:

Alkotói szabadság a szabados alkotók mérge! Hova gondolsz?
@rodeo36: a lószar az hasznos, nem is túl büdös. Itten csatornaömlés volt egész nap, benéztem párszor, de hamar meguntam a tahótlanítást. Több tucatnyi rágcsáló próbálkozott.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ja, imádom a pasit a hányaveti bisszig penge modorával. De most is lekéstem a feléről. Ezentúl résen leszek, ez a manusz nagy színész, kár kihagyni.
@rodeo36: Csak 1 troll van, ő is betanulós.
@rodeo36: Én takarítottam, a többi szórakoztatja ez a bohócocska.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Romkocsma egy szál sem, mindenféle éttermek, PUB, meg ilyen állatságok vannak.
Leginkább melózni járok arra, vagy ha valamilyen megbeszélés van.
Nemrég egy 140 szobás hotelben melóztam, beállt a hálózatuk egy áramlökettől, mehettem újraindítani mindent. Lószart sem ért a szünetmentes táp! :(
@rodeo36:
Termett, oszt lepottyant, mint a szar...
Én is csak a végére estem be! :)
@a szív fészkei:
www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2064392/Vinnie-Jones-How-I-sorted-Carlos-Tevez.html

erről a vinnijones-ról beszélsz vagy arról a trollról amelyik itt szarozik?

brühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Romkocsma csak ott van, ahol le kéne dózerolni az ingatlancápáknak a város régi arcát visszafogott haszonszerzésből - itt Pesten, mondjuk a gettót - és akkor direkte lepusztulni és összerogyadozni hagyják a szép házakat. Oda meg általában azért csak bemegy a vendéglátás iylenformán és akkor nix bontás. Csikicsuki.
Ezek a kicsinyek a jelek szerint nagyon a szívükre vették, hogy meg lettek dádázva.
@rodeo36: Biztos, de nem vagyunk egymásnak bemutatva, se az eredetivel, se ezzel a hülyemásolatával.
@a szív fészkei:
Nem, nem... Az a szőke bombázó bige, a Sharkból! Na, neki hagynám magam! :))
Jeri Ryan
(Született Münchenben, szóval még Stefi... izé, Bercink finnyás ízlésének is megfelelhet, lehet, hogy árja, de hogy mocsok jó a a bige, az biztos! microfilums.files.wordpress.com/2011/02/jeriryan.jpg Még a Star Trek Voyager-ben futott, hihetetlen... adottságokkal!:))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Engem is elrabol,mint a manyupot? Rá fog fázni, előre szólok. Előre sajnálom szegénykét.
Nem is értem mit problémáztok trollokon:
Országgyűlés, vita az élettársakról:
Rubovszky György:
"Ismereteim szerint 132 bejegyzett élettársi kapcsolat van Magyarországon. ha ezt kiszámolom, ez nincs 250 ember"
"Ha megszűnik az az élettárs…" - Salamon László a halálról...
@saravad:
És a legjobb!!
"Azokat a házastársakat sértjük meg, akikkel azonos jogokat adnának az élettársi kapcsolatban élőknek, akik nem vállalják a kötelezettséget."

A kötelezettséget is ti adnátok, okosok! Épp törvényt írtok, vagy mi!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ja, ő játssza a főnöknőt a Hidegsebész sorozatban. www.port.hu/pls/pe/person.person?i_pers_id=135893

Egér fegyelmeztetné magát Charlize-kával, te meg látom, még boncoltatnád is ezzel a teutonnal.
100!!! Koszonom minden gyokernek akik segitettek elerni, hogy par ora vicceskedest kovetoen 1500 dollarral legyek gazdagabb... vagyis egy 3 hetes mexikoi kiruccanassal... Koszi kiskocsogok, hogy a gyulolkodesetek altal egy remek elmennyel ajandekoztatok meg!!! Nektek meg maradjon a szokasos, tudjatok: 1 google.com 2. beirjatok: Mexico 3. (most nagyon geci leszek) es megnyomjatok a Images menupontot... jah es mar csak par nap a megvalosithato almotokig; pentekig...:D:D:D Igazan elmeny volt szarokkal a szart feltorolni... tenyleg csak baratilag mondom, ne a politikusaitokkal foglalkozzatok, hanem onmagatokkal, mert szarbol(belolletek) nem lehet varat epiteni es ott fenn ezt tudjak...koszi megegyszer es most mehet teljes hangeron: "Shalom Israel!"
@saravad: Vazze, engem nem sértenének meg, a kurvannyukat! Engem egyedül Semjén Zsolt sért meg a létével! (meg a többi)
@a szív fészkei:
Az, az a fene nagy... szívem! :)

Az esti műszakos trolloknak is lejárt a munkaideje?
Napközben meg én nem érek rá, csak ezeket a faszfejeket fizetik a költségvetésből...
@VinnieJones:

Köszönjük, Emese. Most már húzz a faszba, mert a felnőttek komoly dolgokról szeretnének beszélgetni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Rám is felfigyelhetne már az Amerikai Népszava, azt kicsit dotálhatná, hogy éjjel-nappal parasztozom Viki Csimpánzt.
@VinnieJones:
... majd visszavonultál kis bolhás vackodba és előkészültél a holnapi nagytakarításra a mekiben?

Szép is az, amikor a hülyeség szorgalommal párosul - igaz eléggé kontraproduktív, de a hozzád hasonló fröcskölődő és átkozódó ecceriek elfeledik, hogy az átkaik és rossz kívánságaik visszahullanak rájuk.
Ennek tudatában kívánok neked is békés és további szép estét, erőben és egészségben!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :-))) Zara tömegcikk, nehogy azok uszályába kerülj! Kapsz még zászlócskát is hozzá. ;-DDD
@VinnieJones:
Kis tapír. Van aki maga is megkeresi egy nyaralás árát.
Mindettől függetlenül, ma Magyarországon nincs szükség azokra akik viccből antiszemiták. Idiótákból sem szorulunk importra, sőt a belső keresletet bőven meghaladja a termelés.
Mutathatnád az intelligens humor csíráját, mondjuk a tengerpartról. Ha Anyuék még nem festették le a retro-fotoposztert.
@a szív fészkei:

Semjén Zsolt a bizonyíték rá, hogy nincs Isten. :D
@VinnieJones:
Jut eszembe, nyertél a koleszban 1 kocka akciós sört?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem akart senki lekenyerezni?
Semmi keresztyéni szeretet?
Csak kretének vallanak neked...?

Akkor légy TE is a KDNP tagja!
"Több fényt!"

Nem röhög, de ez a jelmondatuk! :))
Most képzelt el, ha nem ez lenne és csak úgy szimplán... világítanának mint a nigger elvtársak hátsófele...
@saravad:

Nyert egy raklap Steffit. :D

Azt még én is csak akkor iszom meg, ha előtte már valami mástól berúgtam.
Jó éjt, köszönöm a tapsot, óvatosan parkoljatok ki az űrhajókkal, legközelebb három galaktikus hét múlva a Proxima Centaury Orbital-on találkozunk!

(függöny)
@miva?: Az orvbűni hülyeség neked nem állandó és megbízható?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Na, jók legyetek, a trollokat megbecsülni, kevés van manapság...
pssszt, kiskocsogok! csak hallkan megjegyzem minden egyes hozzamszolas +15 dolcsi vagyis egy nagyon fasza uveg Tequila... koszi megegyszer! ;)
@VinnieJones: Most jöttem rá, hogy imádlak! Te még nálam is többet iszol!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: kudjek kepeslapot? szeretned!? hmmm? ugye, hogy szeretnel egy kepeslapot! te is beszartal attol, hogy tudatositottalak avval a tennyel, ha gyulolsz akkor rakban fogsz szenvedve megdogleni! :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Úgy nézem Tomanovics Gergőnek mostanában nem jut a kormánybödönből, hogy ismét gifelésre adja a fejét.

Gyorsan kitelt a mandátum Navra mellett. De legalább egy millácskát hozott.
@VinnieJones:
Szegénykém... Ingyen senki nem áll szóba veled?
@n.i.era: Jol van! Nem kell tovabb konyorognod, te is kapsz egy kepeslapot! :D
@saravad: neked ezert mennyit fizettek? en leirtam az aram... es neked mennyi?
@De hol van Columbo felesége?: Biztos voltam benne, hogy azonosan értékeljük és szemléljük az ideológiákat is. Számomra is öröm. Üdv.
@VinnieJones:
" minden egyes hozzamszolas +15 dolcsi vagyis egy nagyon fasza uveg Tequila... "

Én önzetlen voltam, de ha már a jó így elnyeri jutalmát, utalhatsz...
@VinnieJones:
Óóóó... kis roki csávó...
Szánalmas egy kis nulla vagy, nálad több klasszissal jobb trollocskák is mentek már el innen gyomorideggel! :))
Rád is ez vár, a többiben ne reménykedj, a gyűlölködést és fröcsögést meghagyjuk neked, a következményeivel együtt!
Béke és szeretet járja át napjaid! :))
(A következő prosztataszűrésre el akarsz jönni te is, vagy a Kék Osztriga Bárban ejteted meg a haverjaiddal?)
@a szív fészkei: Hol voltál ilyen sokáig? Várunk, és Te sehol, mikor az ég zeng. Addig is főként Csekkel küzdöttünk, bár Ő hosszasabban. Jó volt, lehetett vidulni a kis butuska kutyuskán.
@saravad:
Pénzért vállal sok mindent a kis 1ügyü.
A kérdés, hogy gumival, vagy gumi nélkül?
Mert felszopónak is gyenge...
@VinnieJones:
hová küldendő...sárga csekken jó lesz? Western Union?

és hol szerzed be a Tequilá-t?

brühühühü

egyáltalán tudod hogyan fogyasztják?
@VinnieJones: Arra gondolsz, amit majd előre megírok?
Na, ápolgassátok a kis pénzes ribcsit tovább, azért sokat ne adjatok neki, mert még azt hiszi, tud valamit! :)
Jó rosszak legyetek!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

szerződtetettek fluffer-t is? a tegnapi babazsúr nem volt elég?

brühühühü

maradok a francia vörösboroknál
@rodeo36:
Szerintem ez az ecceri surmó trisóval... :)
@GeoCracker:
Ez nem neki való. Logikus :)
@Mariann19: Írtam: bambultam a tévét, fél 9-től kb 11-12-ig átadom a gépet, nem akarok teljesen ideragadni.

De ezt a Vinylfiút már délben tahótanítottam, alacsony lett a singerküszöböm, vagy mi... megfeküdték az utóbbi napok a gyomromat.

Hős egri lányok, asszonyok, hódolatom a küzdésért!!
Miközben ment az édelgés a (számomra) láthatatlan édibébivel, közben Tonyó összenyilatkozta magát:

"Arra a kérdésre, hogy egyetért-e a Jobbik betiltásával, Rogán a következő választ adta: “A Jobbik a szocialisták kormányzása idején alakult, és a szocialisták kormányzása idején jutott be a parlamentbe. A törvényhozói és a végrehajtói hatalom teljes birtokában figyelték az MSZP és SZDSZ képviselői, hogy hogyan válik a Jobbik egyre radikálisabb és egyre erősebb politikai párttá. Lehet, hogy akkor kellett volna tenni valamit, hogy mindezt megelőzzék."

Hiába, vér nem válik vízzé. Nem lenne fideszes, ha nem sunyiskodna. Rohadék.

nol.hu/belfold/ki_van_a_listan__kezdodik_a_politikai_het
@rodeo36: szerződtettetek a másikban ugyanennyi "t" van csak nem a helyes sorrendben

brühühühü
@a szív fészkei: "Hős egri lányok, asszonyok, hódolatom a küzdésért!!"
Úgy általában meg aztán pláne :-)
@épészmérnök:

persze senki sem merte ráborítani az asztalt mondván neki, hogy akkor nekik tökéletesen megfelel a dzsobbik ahogy a szocik megcsinálták és felnevelték mert a fülkések is szocik meg libcsik és egyébként is egyetértenek a szocikkal mindenben kizárólag a húsosfazekat ülték körbe semmi más nem történt?

brühühühühü

vagy valami hasonló cini kussssssssss
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

ez most "OFF" ??? vagy nem??? szerintem a Vatican és a monoteisztikus egyházak valamint a Big Bang-esek valamiről nem beszélnek

www.thunderbolts.info/wp/2012/11/26/does-science-admit-when-its-wrong/

olvasgasd ne csak ezt hanem az ott lévő anyagot

brühühühü
@a szív fészkei: Gyanítom, a szociális rendszer forradalmi átalakításának gátja az élettársi kapcsolat azonos jogállása. A szociális támogatások lenyúlásának ideológiai alapja a "tartson el mindenkit a családja" gondolatmenet lenne, ez a polgárok szabad összeállása és jogosulttá válása mellett nem megy. Ezzel a TB egyik lába megfogva, lehet Svájcba hazavinni.
A következő lépés az egészségügyi ellátás családon belüli kötelezővé tétele lesz, akkor a másik láb is indulhat Svájcba.

Ha a jövőt pontosan látni akarjuk, olvassuk Nagy Kunhalomját, vagy Illyés Magyarokját.
Kollégák, segítene valaki? Hol olvashatok az LMP "vasárnapügyi" tevékenységéről? A Lehet Más az Antiszemitizmus elméleti alapvetése igazán érdekelne.
Az emberek nyugalomra és békés életre vágynak. Ehhez már csak az összeférhetetlen zsidókat és cigányokat, valamint ezek kiszolgálóit kellene valahogy kipaterolni az életterünkből.

A hangsúly az összeférhetetlen szón van!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem is olyan rég találkoztam egy olyan korombelivel, aki védte a kdnp.-t. De nem ám, csak úgy light üzemben..deogy. teljes erővel..
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Szerintem a hozzád hasonló faszkalapokat kell kipaterolni, amit én most meg is teszek. Ne írj vissza, tahótlanítottalak.
@negondolkozz!majdénmegmondom!: A zsidó a legrasszistább, önmagát szegregáló, idegengyűlölő népség. Sátán választott népe.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Fölajánlom a Burberry sálamat. Én már nem merem hordani, félek összekevernek valami KDNP-sel vagy jobbikossal és leköpdösnek az utcán.
De Te a nagy büdös városodban talán jobban tudod álcázni magad.

Csak vigyázz rá kérlek, kurva drága - 10 € - volt!
@Habakuk999:

Köszönöm, de ez nekem is állandó parám,hogy KDNP-snek néznek... olyan irritáló, szemüveges fejem van. :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tán az én hibám, hogy nem voltál?! Ha nincs a herceg, addig majomtácoltatással mulat a királylány:)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Én most találtam az első írásra
"Az egyik szervező kérdésünkre elmondta: a demonstráció bejelentése után az Együtt 2014 jelezte elsőként csatlakozási és felszólalási szándékát, az LMP pedig már csak akkor szólt hasonló szándékáról, amikor a program kész és végleges volt."
Népszabadság, Szabó Tímea-cikkben.
Ebből az szaglik ki, hogy Schiffer nem akárkivel antiszemita.
@negondolkozz!majdénmegmondom!:

Nagy az isten állatkertje, kezdtem volna.
De a többiek már tájékoztattak a rólad és fajtársaidról alkotott véleményemről.
Hírek a világsajtóból:

Budapesten antifasiszta tüntetést tartott a világ legrasszistább, legszegregáltabb, minden más népet leigázó és megvető náci csürhéje.
@sortelen: Jól meg kell válogatni ezt. Pláne, ha nem is válogat a végén.:D
@Tűzfal: Mizu kis megyénkben? Még mindig ott, vagy már megszöktél?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Nekem nem is szólt? Nekem is van vodkám, és youtube-on van komolyzene is. Milyen dolog ez már, minket ebből kihagyni!
süti beállítások módosítása