Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.12.02. 05:52 Fabius

Keresztények pénzével javítanák a költségvetést?

Címkék: kdnp keresztényüldözés rétvári bence

Világszerte üldözik a keresztényeket - mondja Rétvári Bence, mire Víz Péter a Nemzetközi Krisztusi Szolidaritás - az ezmiazt majd magyarázza el valaki kommentben, mert az én ateista képzeletemben ők, tudjátok, világszerte megfeszítve szolidárisak, hogy átérezzék az Úrjézus szenvedését, szóval jobb, ha ezt tisztázzuk - magyarországi irodájának vezetője azzal tromfol, hogy a mérték, na az meghaladja még a diocletianusi időket is. Lehet ebben valami, mert nemrég itthon is kergették a szakdolgozat fundamentalisták a főkeresztényt, ő meg szaporán hányta magára a keresztet, szentelt vízen és fokhagymán élt hetekig, hogy elűzze a Gonoszt. 

semjén-keresztényüldözés.gif

Ám gond egy szál se, mert Rétvári Bence kitalálta a tutit: ő személyesen venné az ölébe a világ összes üldözött keresztényét, az ország meg befogadná őket. Mert az mégse legyen, hogy a keresztényüldözéshez elég egy jelentős részben idézeteket tartalmazó szakdolgozat, mikor az őskeresztények egyik kedvenc elfoglaltsága volt a kódexmásolás. Úgyhogy világ üldözött keresztényei egyesüljetek, ha lehet itt nálunk, mert nagyon várunk és úgy megmentenénk titeket. 

Minden számító szándék nélkül. Tényleg. Felebaráti szeretetből. Mert nekünk az fontosabb ám mindennél.

A Rogán Tonyó törvényjavaslattal meg ne törődjetek. Higgyetek az Úrban és bennünk, istenuccse nem búcsúcédulát akarunk rátok sózni 250 ezer euróért (70 millió) per kopf, csak minálunk ilyen államilag korrumpált bonyolult az ügyintézés, az egyszerűbb soronkívüliség meg drága, és egy üldözött kereszténynek nincs ideje holmi piszmogással tölteni a drága idejét. Továbbá ne adjatok arra a pletykára sem, hogy a nagy büdös leganyagiasabb frakciója a Kereszténydemokrata Pénzpárté, helyette nézzétek a dolog jó oldalát: egy termékbemutatóval egybekötött túró rudi vásárt akár a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal folyosójára is le tudnak szervezni. 

"Ne aggódjatok életetek miatt, hogy mit esztek vagy mit isztok, sem testetek miatt, hogy mibe öltöztök! " - mondá az Úr, és igazsága vagyon. Ti, kedves ide menekülő keresztény testvéreink inkább azért aggódjatok, hogy a letelepedésetek meggyorsítására megajánlott 70 milliós elvárás kitartson a papírok aláírásáig, mert nálunk a keresztény konzervatív kormányígéret szavatossága Kusza Szem apostol ámokfutásának köszönhetően elég hamar lejár. De, ha mégis megoldjátok, hogy a fohász és államkötvény vásárlás csökkenti kicsit az államadósságot, akkor a mi Urunk boldog lesz, megnyitja előttetek a Velencei tavat Sukorónál, és bevezet titeket a kolbászkerítéses felcsúti kánaánba. 

 

 

723 komment · 8 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr284942376

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szégyellem magam, bocsánatot kérek 2012.12.02. 19:14:33

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Engedjék meg, hogy beszédemet egy bocsánatkéréssel kezdjem. Hatalmas erkölcsi és politikai hibát követtem el, amikor 2006-ban választási megegyezést írtam alá Vona Gábor pártjával és együttműködtem a Jobbikkal a hatalom megs...

Trackback: Ne köpd ki a fajtádat! 2012.12.02. 12:30:52

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen rendeztek a napokban konferenciát, amely a világban tapasztalható keresztyénüldözéseket próbálta körüljárni. Az persze, hogy a politika nagy számban képviseltette és beszéltette magát, kicsit gyanússá teszi az esemén...

Trackback: Ne köpd ki a fajtádat! 2012.12.02. 12:30:51

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen rendeztek a napokban konferenciát, amely a világban tapasztalható keresztyénüldözéseket próbálta körüljárni. Az persze, hogy a politika nagy számban képviseltette és beszéltette magát, kicsit gyanússá teszi az esemén...

Trackback: Orbán megint utcára vinné a randalírozó fideszes kemény magot 2012.12.02. 11:43:41

Remegnek az idegtől, ő meg a Habony, hogy a végsőkig hergeljék, és törni-zúzni vigyék a fanatizált híveket. Csak hát milyen lenne egy saját maguk szervezte kormánypárti tüntetés, amin a Kedves Vezető egészségére Molotov-koktéllal koccintanak? Abszurd l...

Trackback: Novák Előd, kamu-e vagy? 2012.12.02. 11:40:59

Nováknak nincs szakmája. Egy sima érettségivel veszi hülyére a választókat, terrorizálja a képviselőket, hivatkozik a nem létező jogaira és a képviselők ugyancsak nem létező kötelességeire. Novák Előd a Jobbik alelnöke minden parlamenti képviselőnek kü...

Trackback: Erkölcstelen kereszténység 2012.12.02. 10:44:06

A judeo-kereszténység erkölcsi elítélésének alapjai: 1. Amennyiben a bibliai judeo-keresztény Isten, azaz  JHVH - Jáhve (JHVH = Jáhve = Jehovah = Jehova = Adonáj = Elochim = Eloah = Elohim = Necach Izrael ... ) meghalt Jézusként, akkor vé...

Trackback: Semlyén takarodj! 2012.12.02. 10:42:21

ErkölcsTan és etikaoktatás Semlyén Zsolt részre: A plágium lopás és csalás. Takarodj a közéletből!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@a szív fészkei:

"Hitgyüli elég nagy hatalom, azért nem kéne lazán ezt lesöpörni."

A hitgyüli lófasz és esti fény a maga 3700 tagjával (az 1% felajánlók is 18 ezren vannak) nem hatalom. Németh igazi seggreforgó, mindig talált magának megfelelő politikus segget amihez közel tudott férkőzni. Szadi-MDF-Fidesz, mikor ki volt a legkifizetődőbb.

Bartus meg vagy rajong, vagy gyűlöl. Ha gyűlöl akkor így: mindenkit egy kalap alá véve Németh Sándorral.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Megtudhatnám, hogy mi ez az elfoglaltság? Körbe is írhatod, rejtjelezve.
de lassan reaktíválnak, mehetek gátat építeni narisárga gummicsizsmába:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

" Ez azért lehet, mert a Notre Dame Isten háza, a Vatikán az egyházé...:D"

Húúú, ez nagyon jó mondat!
@GeoCracker:

"Ennek a Hegedűsnek máshol kellett volna zenélnie"

Ez egy ostoba, populista picsa (bocs) lett. Ennyire nem volt hülye 20 éve.
megmég: a jelenlegi kurzus által halálra itélt-utált közteher:-)
@a szív fészkei:
Na, most lett tele.
Lányom itt ült a gép előtt, és listázta időpontok szerint, hogy mely hozzászólásokat kell átolvasnom szerinte. Gonosz csaj, tudja mitől dolgozik visszafelé nálam a perisztaltika. Miután hazaértem, megnéztem. Tán jobban tettem volna, ha a napi penzumaim közül kihagyom a blog olvasását, csak ma.

Firtatva vagyon ezen a felületen, hogy akkormostan Rogán mit mondott, mé mondta, meg egyáltalán mit keresett ott? Leszögezem (máj vélemény), amit mondott, avval semmi gond nincs. Ha már őt jelölték ki a kormány álláspontját tolmácsoló izének, nem is mondhatott mást. Kutya kötelességének is lehetne nevezni a felszólalását, riszpekt részemről. Küldjön bárki a picsába, de nevezhetjük nemzeti minimumnak is. A probléma nem evvel van, hanem a személyével, meg az őt delegáló szarházi pártjával. Ez az egész egy kibaszott színjáték (megítélésem szerint), mert végső soron Anti halmazállapotában az marad, aki volt a jó atyja farkában. Biztosan nem szavazta meg demokrácia harcos létére a választási eljárási törvényt, és nyilván opponálni fogja azt az egyéni képviselői indítványt is, amelyik a választás napja előtti tizedik napon módosítja majd a kotmányt, a fidesz szája íze szerint. Bocs, de ennyire azért nem vagyok hülye.
Rogán egy tetű, akár mit is röfögött ma. Bajnainak lájk, a kis úttörő felmosta a Kossuth-teret evvel a szarházival.

Jöhetnek a seggfej trollok, és Gábriel is is kiverte a biztosítékot a keresztény izémizével. Kurvára de nem értem, hogy a francba vallhat keresztény erkölcsöket egy jobbikos? Hogyan lehet összeegyeztetni a zsidógyűlöletet, az ige hirdetésével?
Mondtam már itt párszor, hogy a hit mindenkinek a legbensőbb magánügye, ezt tiszteletben tartom most is. De attól okádok, amit bizonyos egyházak művelnek, mint felkent és egyetlen képviselői a hitéletnek.

Ez tényleg brühühühühü
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: melyik fele? erre a közteher dologra csak annyit, hogy nyugodtan torokra vehetik :)
@londonterminals: Ugyanez a véleményem a Rogán jelenlétéről, mint a Tied. Itt ma vesztesként kellett elvonulnom ilyen állásponttal.
@Knósszosz: A nevem menti betügyüjteményben mind a keresztényes konferenciával, mind rogántonival kapcs megemlékeztem. Már ne merem idemásolni, mert szerintem már igy is a határokat feszegettem ma :-)
Rogán nem is volt különben akkora f... ma. Sőt. Tulajdonképpen egész politikus volt. A saját nevében mindent elítélt, és nem ígért semmit. A vezérét meg otthagyta a pofonfa alatt.
Az, hogy jobbikos hogy lehet keresztény azt nem értem. De a KDNP-sek esetében sem értem....
@Secnir:

Egyetértek, nagyon jó volt Bajnai. Sok tanulsága lehet a mai napnak:)
meg a kékkaporszakállúét is:-) amúgy vándorossan:-)
@a szív fészkei: "Mariannt is csak úgy Rád állítottam." Mi ez az összesküvés?
"A Milla üdvözli a soha nem látott mértékű összefogást a nácizmus ellen.

Különösen fontosnak tartjuk, hogy immár a Fidesz is szükségét érzi, hogy frakcióvezetői szinten demonstrálja, hogy van, ami már neki is sok."

nemtetszikarendszer.blog.hu/2012/12/02/antifasiszta_tuntetes_a_milla_allaspontja?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_12_02&utm_campaign=index
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: A reaktíválás elkerülése nem oldható meg egy kis kitérő útvonalon?A naricsizmát nem fogod bírni, akkor mi lesz?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Úgy kell lepkehálóval összefogdosnom az infókat, de összejött nagyjából. Ki kéne találni valami sifre-t, olyan jó titkosat. Milyen jókat lehetne kuncogni a rejtélyeken.
Zálogházas Pataky Atesz uzsoracivilizációról beszél, meg arról, hogy a zállamadósságot nem kell visszafizetni. Mert a dolgok történnek, azért, és a föld belül üreges.

Ezt lelken döfte egy fertőzött szívcsakra.
@GeoCracker:
Jobbikos-keresztény dologban az én tapasztalásom: nekem van „szebb jövőt” haverom, aki elmondása szerint forgattya szorgalmasan a bübloszt, de kihúzná egy zsidó belét a száján keresztül.

A körösztyén erkölcsökbe belefér a Zyclon-B?
Ezek a tetvek áhítattal verik magukat a szent-szar körmeneten, másnap meg lámpavasra applikálnák Radnótit?
Vona azt mondta ma: koalíció alakult a jobbik megsemmisítésére.
Remélem, igaza lesz!
Erre a csürhére végképp nincs szükség, van elég bajunk nélkülük is.
@Fabius:

Abban messzemenően egyetértek, hogy Bartus őrült. El sem szoktam olvasni, amit ír, mert nem érdekel. Mégis úgy látom, igaza van itt, hiába süvölt ebben is az eszelős hang.

Bajnai beszéde sokkal jobb olvasmány, jó, sőt, kitűnő - jövőképnek, víziónak arról, aminek lennie kellene ebben az országban. Mégis hiányzik belőle valami: a jelen igazsága, az, ami miatt itt tartunk.

atv.hu/cikk/20121202_ime_bajnai_beszede

"De ma nem az egymásra mutogatás ideje van. Ma a gyűlölet elleni összefogás ideje van. Ha a normális politizálás új korszakát akarjuk Magyarországon, akkor annak éppen ez az első számú erkölcsi parancsa."

Igaz - lenne, ha nem arról a Fideszről és Rogánról lenne szó, amelyik rég nem tekinthető demokratikus politikai szereplőnek és amelyik kimutathatóan a fő felelőse a gyűlölet elburjánzásának. Valóban nem kellene rá mutogatni, ha bármilyen jele lenne annak, hogy ez megváltozik. De nincs. Márpedig, ha ez így marad, csak szépségtapasz és hamis felmentés lesz az, hogy itt beszélt Rogán.

Összefogás - de kivel?

"Emlékeztetünk rá:

– Rogán Antal pártjának szavazataival az Országgyűlés olyan Alaptörvényt fogadott el, amely az 1944 márciusa és 1990 májusa közötti időszakot tekinti a magyar jogállamiság megszakadásának. Eszerint a zsidótörvényeket a független magyar jogállam hozta meg, a párizsi békeszerződést viszont, amely a magyar államot a fajüldöző mozgalmak elleni fellépésre kötelezi, nem jogállam kötötte meg, annak becikkelyezése nem legitim.

– Rogán Antal pártjának vezető politikusai évek óta a huszadik századi magyar antiszemitizmus vezető személyiségeinek kultuszát ápolják. Balog Zoltán és Lezsák Sándor szobrot emelt Prohászka Ottokárnak, Kósa Lajos Wass Albertnek, Kövér László intézkedett Nyírő József „újratemetéséről”. A Fidesz-kormány nemzeti alaptantervbe iktatja az antiszemita írók munkásságát.

– A Rogán Antal által vezetett képviselőcsoport tagjai az Országgyűlés alkotmányügyi bizottságában elutasították a Demokratikus Koalíció javaslatát a gyülekezési törvény olyan módosítására, amely megtiltaná az egyenruhában, alakzatban történő, embercsoportokat megfélemlítő felvonulásokat.

Rogán Antal vagy szembefordul mindezzel, vagy tüntetési fellépése annak a hamis beszédnek lesz a része, amellyel a Fidesz és az Orbán-kormány üres nyilatkozatokban elhatárolódik az újnyilas mozgalomtól, valójában azonban megtűri, és szellemi táplálékot nyújt neki."

És ehhez hozzávehetjük még Bayer Zsoltot, az Echo TV-t, a MN és a MH zsidózásait és hazudozásait, a bankárkormányozást, az idegenszívűzést stb. stb.
@Fabius:
Pff...
Sose fog ez a tetű felnőni Lukácshoz.
Ha megfizeti a finn bútor lobby, akár a Kakkijárvi klozettkefét is reklámozni fogja, mer az olyan formatervezett izé.
Min csodálkozol??
@Mariann19:

Vesztesnek ne érezd magad. A véleményed a tiéd, ha kisebbségben maradsz vele, az nem vereség. :)
Mi van?Gábriel ki van tiltva?Csak én maradtam?:))
@londonterminals:

Nyertesek és vesztesek

Szándékosan félreérteni egy nyelvbotlást – hazugság. Feltűzni a sárga csillagot – az áldozatok emlékének meggyalázása.
Indokolatlan félelmet kelteni – hideg cinizmus. Antifasiszta tüntetést szervezni – átlátszó propaganda. Rasszista veszélyről óbégatni – beismerése annak, hogy a valódi problémákra nincs válasz.

A rettegésben élők óriásnak érzékelik az aprócska rémalakot, ha ezernyi reflektor fénye növeli nagyra árnyékát. Nehéz megérteniük, hogy a fényszórókat cinikus kezek állították egy jelentéktelen törpe mögé.

boldogokasajtkeszitok.blog.hu/2012/12/02/rettegjetek_772
@Knósszosz: Egyébként a rendezők nem álltak a helyzet magaslatán. Szerintem is kevesen voltak, és felkészületlenek. De a neten már kering egy felvétel amiből az látszik, hogy "gátolták a sajtó munkáját". Látszik különben, hogy vszínűleg provokálták is a rendezőket, de egy profi ezt ki tudja védeni.
@londonterminals:
Akkor ++ több, itten az én környezetemben.
Mér gondolják, hogy mindenki hüle...?
@Fabius:

"a Fidesz is szükségét érzi"

Így igaz - a kérdés csak az, hogy miért. Valamiért úgy sejtem, nem a civilizált, demokratikus politikai erők csoportjába való megtérés őszinte vágya vezérli őket bensejükből. :D
@GeoCracker:
Egy finom sörrel zárd a hétvégét, ne politizélj mán!-:D
Pilsner Urquell, az megteszi...
@londonterminals: Erőt adtál a további küzdelmekre, visszanyerem az önbizalmamat.
@GeoCracker:
Vona hámlokán van egy piros pötty.
ezért aztán...
brühühühühü
@Knósszosz: A sert nem annyira kedvelem. Viszont egy sulitárstól nagyon finom szölőpálinkát kaptam. Kicsit mazsolás aroma :-)
@Knósszosz: De nem egy fa testápolótól. Ez sokat levon az értékéből :-)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Vagyok de már megyek is. Jó éjt és szép álmokat mindenkinek. :)

youtu.be/Y1AmTylHYyM
@londonterminals:

Ezt én is így gondolom. De.

Ha választani kell, hogy megteszi és abban van valami kormányszintű minimális pozitívum, vagy nem teszi, és az bizony csak negatívum, akkor részemről tegye meg.

Aztán mindenki gondoljon a szerepvállalásról amit akar, de a szerep legyen betöltve.
@Knósszosz:

"Aki nem vak látja mi a lényeg
Ide nyaralni járnak az idegen lények
Az égben az ISTEN a földön az ÖRDÖG az úr
És mind a kettő beszél magyarul"

Csodálkozni? Én nem csodálkozom semmin. Patakyt túl rég ismerem ahhoz személyesen.
@Mariann19: Hülyéskedek befolyást hazudva, hiszen én is kampányoltam, hogy a vérmókus jóarc és bocsáss meg neki, emlékszel?

Na hát. Annyira el vagyok keseredve, hogy próbálok valami vicceset találni, de nagyon nem megy. Marha szar előéreztem van.
@gazoló: Istenem, istenem. Borzalmas, baszd meg, köpni szeretnék.
@Mariann19: Csatlakozom. Kiba szar, hogy ez van. Remélem Pintérnél holnap már 3 millióan voltak a náciellenes tüntin, hisz Rogán glóriájának szidolozása mi mást kívánna? Ha ő szól, a szent Tonyó, akkor áradnak hozzá a náciellenesek nemde és azonnal kushadnak a jobbikos acsargók, auschwitzozók, orrtörők, akik annyira nem zavartak senkit jó egy hónapja... És akik eddig mindig megjelenhettek ellenzéki dzsemborin. Most először nem, valamiért csak lefújták. Jaj de érdekes egybeesés..

Millát is innen csókoltatom.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Életem, ha én tudnám, nem halok meg hülyén. Holnap hazajön a kis agyhalottunk - remélem legalábbis - talán el tudja értőn mondani a férjem, mi volt a baja,már ha ő felfogja. Kösz az aggódást, teli a mindenem ezzel is. Most döntöttem el, hogy megszabadulunk tőle, ahogy csak lehet.

Persze, ehhez kell egy minősített elmeroggyant, aki meg is veszi.
@orica: De most ő a zászló a szegénység, romagondok, zsidózás, minden gonosz elleni harc élén. Havi egy milláért, ódiban. Ez iszonyú, és ha nem elég nekem Ungváry, még ez is pofázik nagyhangon erről az egészről, akkor kitérek és leszek inkább vegytiszta piréz.
Több ezren tüntettek a kirekesztés, a származási alapú listázás, és az ezt törvényszerűen követő deportálás ordas gondolata ellen a Kossuth téren! A Fidesz, az MSZP és az Együtt 2012 világossá tette együtt ítélte el VARJÚ LÁSZLÓ DK-S KÉPVISELŐ felszólalását, amelyben KOLLEKTÍV BŰNÖSNEK nevezte a felvidéki a magyarságot, és érthetőnek tartotta 1946-os LISTÁZÁSUKAT MAJD KITELEPÍTÉSÜKET.

Ja, nem...

youtu.be/GQo2Au7YHCY
@londonterminals: Hagyd, két malomban őrölünk. Patakyn lehet röhögni,mennyire hülye, hogy a zálogos pofájával fúj uzsorarizsát - tudjuk, kiknek a kódja - de Rogánt ünneplejük, aki délután 3-tól fél négyig demorkataként tündöklött kilépve a frakkervezetői aljas szerepéből magánemberként. Mennyivel röhejesebb Attesz a zacisként uzsora ellen nyavogó szájával, mint ez a hüllőfejű az antit elítélő 20 percig elítélő szájával, amivel holnapután majd megvédi egy IMF=zsidóbankározó, uszító plakát, sajtó- és egyéb kampányt esetleg? Amivel megadta az engedélyt a 44-es Kossuth térhez?

Pataky ssegghülye és helyezkedik a pénzért meg ez ma a trendi. Rogán nem az, lopott eleget már, aká CSipakjával is,most úgyis Andy a nagy haver, ő is tejel - szóval nagyban játszik, ezért sokkal veszélyesebb Atteszunknál. Azt sem hiszem el, amit Rogán kérdez, sajnálom.

Én tudom, hogy ment anyám a budakeszi téglagyárba, a transzportjuk gyűjtőhelyére. A saját nagyszülei küldték el oda - noha bújtatták volna szőke kislány lévén magyar kollégái valahol Pesterzsébeten hamis papírokkal - mondván, ugyan már, mi baja lehet, csak kicsit elviszik dolgozni, hisz a zsidótanács meg úgy általában az ismerők nekik azt mondták. A szent bizalom ugyebár a hatalomban, ja.

Hát dolgozni tényleg dolgozott, az zicher.
elolvastam a Bajnai beszédet -teljesen középutas vagy úttalan- ha Levédiában ma 2012 végén erről kell beszélni és mindennek van is oka az azt jelenti, a magyar társadalom tolat 1989-óta gyorsúlva és a sűllyedéstől nincs is nagyon messze

a beszéd ténye egy gyalázat csak azért mert el kellett és el lehetett mondani (azaz volt oka amiért és nem mert megengedték)

a regnáló hatalom számára ez pellengér, a 32 hónap abszolút teljhatalom után ki kell állítani a frakcióvezetőt -magánember brühühühühü- hogy mindazt amit csinálnak és még tegnap is tettek valószjnű holnap is folytatják egy kicsit beleillessze abba a képbe, hogy nem viselünk állandó belháborút és aki csinálja annak nincs helye az országban vagy rács mögött

brühühühühü

ez most azután, hogy emléxem majdnem lekéstem a repülőmet egy koncert miatt ami a Notre Dame-ban volt barokk óratóriumok...délelőtt és persze utána kiültem a sarokra egy 2 literes sörre...még jó, hogy a hotelben -az Opera mellett- már minden össze volt pakolva

szóval brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

tudod-e, hogy nálam egyszer s mindenkorra megbuktál? csak azért nem tahótlanítlak, mert látni akarom mire mongyák a többiek amit mondanak

45 éves vagy egy 3 és fél éves korúvá fejlett aggyal és ezzel ha nem tucc valamit azt megkérdezed és nem kezdesz a kockák szögleteiről beszélni amikor a körte görbületeiről beszélünk

brühühühühü
@a szív fészkei:

Ungváry Tamás kritikusról meg mindenhez jobban értek-ről van szó? még él?

"érdekes" színfolt volt és ha ő akkor maradt?

brühühühühü
@rodeo36:
javítanom kell magamat, délelőtt 1100 kor léptem ki a hotelból, faltam valamit, majd elközlekedtem a Notre Dame-hoz a többi igaz mert ugye esti gépem volt tengeren túlra egy Citroen a nagy papucs volt a taxi és lebegve száguldott amit én nem éreztem csak mikor láttam a sebmérőt 160 km/óra fölött állandóan idő pénz

brühühühü
@rodeo36: Az az Ungváry. A mindenhez értő, jól mondod. A hideg kiver tőle. Színfolt, hát már akinek. Elcserélném az unokatestvérére, inkább az élne még.

Ja,azt hittem,most vagy itt Párizsban. Igen a Citroen egy nagy kényelmes papucs, suhan, ha olyanja van,észre se veszed... Remélem,a miénknek is lesz holnaptól, rohadjon meg!

Én pl. a Sacre Coeurbe be sem mentem,annyira taszít, olyan parvenű egy Notre Dame-hoz. És mekkora antiszemita hiszti volt, hogy az elzászi zsidó Eiffel az akkoriak szerint a hófehér Szent szűzies Szívjüket egy mocskos fallikus vasból készült szimbólummal gyalázta meg!!! Abból az őrjöngésből - és hogy a hadsereget zsidótlanítsák, ha lehet, - kavarodott ki a Dreyfuss-ügy is.

Aztán már mióta abból a vasszörnyből élnek!
@rodeo36: Ezt nem értem, mit jelent:"és ha ő akkor maradt?"
Na bassza meg,ezt visszavonják Rogánék?? Ez ellen volt tiltakozás???nol.hu/velemeny/20121201-keszul_a_jegyzek Mert ez sem kevésbé veszélytelen, sőt, mint a Gyöngyösi marhasága.

[..]"Egészen pontosan: a tanulók szülei azok, akik besorolhatóvá válnak ezen az alapon, hiszen a következő évi beiratkozáskor nekik kell választ adniuk arra a kérdésre, hogy gyermekük az állami általános iskolában az erkölcstanórán vagy az egyház által szervezett hit- és erkölcstanórán vegyen-e részt. Választani kell! Ezek az órák ugyanis a kötelező tanórai foglalkozások részeként kerülnek megszervezésre.

Ezért ahhoz, hogy az adott iskolai évfolyamot a tanuló teljesítse, közérthetőbben, ne bukjon meg, legalább elégséges (2) osztályzatot kell szereznie ebből a tantárgyból is. Természetesen, ha a gyermek hiányzik ezekről az órákról, a szülő éppúgy elveszíti az iskoláztatási támogatáshoz való jogát, mint ha másik „hagyományos” óráról maradt volna távol. Megindulhat a szülővel szemben a szabálysértési eljárás is gyermeke igazolatlan iskolai mulasztása miatt.

Annak, hogy ezek a foglalkozások beépülnek a tanrendbe, a másik következménye az, hogy az iskolai dokumentumokban (napló, törzslap) fel kell tüntetni a tanórák idejét, a résztvevők nevét, a tanulói teljesítményt. A tanuló részére kiállított bizonyítvány pedig kitörölhetetlenül tartalmazni fogja azt az adatot, amelyhez egyébként még az oktrojált alaptörvény szerint sincs senkinek semmi köze. Bár a szülő jogosult megválasztani, hogy gyermekének milyen legyen a vallása, az esetek túlnyomó többségében ez a szülői döntés meghatározó egy egész életre."
@a szív fészkei:

fordítom: megmaradt annak akinek megismertem csípi a szememet

brühühühü
@a szív fészkei:

megoldás: senkit sem keresztelnek vagy tesznek be akármilyen vallásba amíg fel nem nő azaz felnőtté válik és eldönti, következésképpen nem is kötelezik semmiféle oktatás című hülyítésre az fakultatív...vagy semmi

és nem is adnak róla semmilyen bizonyítványt

brühühühühü
@a szív fészkei:

de remélem a Place de Tertre-t meglátogattad ott a Sacre Coeur mellett

brühühühü
@rodeo36: Persze, giccselde, de van hangulata, bár majd kifagyott seggünk. Viszont gyönyörű éles nap volt, jól lehetett lelátni.És van ott egy apró kis templom, oda bementünk, az nagyon hangulatos volt.

Ja, a te szemedet is csípi, akkor jó. Mindig a szar marad itt.
@a szív fészkei:

a téren nem az "alkotásokat" néztem, hanem a környéket és a város képét a dombról meg jó kis evöldék is vannak arra

brühühühü
@rodeo36: Igen, de hát én valamelyest értek a rajzokhoz, érdekelt, mibul élnek ezek meg. Nem is volt még nagyüzem, akkor mi lehet?

A kilátás csodaszép, meg a Lapin Agile környéke is aranyos.
@a szív fészkei: ezért én már márciusban pampogtam. Még csak a tervezet szintjén. De nem lett nézettségi csúcs belőle.

"Az azonban szinte biztos, hogy reguláris tantárggyá avatni akár a hittant, akár az erkölcstant hibás gondolat. Még akkor is, ha nem egymás alternatívájaként szerepelnek. Az utóbbi megoldás ráadásul óhatatlanul megbélyegez. Mert biztosan hitetlen, ad abszurdum rossz ember-e, aki az erkölcstant és nem a hittant választja. Sőt, nem is ő, hanem szülei. S erkölcsi ismereteiben vajon sérült lesz-e az a gyermek, akinek szülei a hittant részesítik előnyben. Miközben persze ez a hittan tanítás nem valami elvont valami, hanem nagyon is konkrét vallási irányzat hittana. Így végső soron még abban az értelemben is megbélyegző lehet, hogy az erkölcstant választók családja felett ott fog villogni a jelzőfény, miszerint családja nem a katolicizmus Jahve -jében hisz. Mert bár Isten megnevezhetetlen, azért korunk Magyarországában a hit gyakorlatilag az ebben a vallási környezetben uralkodó istenképben való hitet jelenti."
endresy.blogspot.hu/2012/03/hiterkolcs.html
Azóta voltam oktatási konferencián, de mntha ott se halottam volna nagy visszhangot. A tanárképzésben meg hihetetlen szélsőségesen nyomják az erkölcs és etika szakos kieg.képzésen a szöveget a tanaraknak. A filozofia kétharmadát kihagyva és etikából csak a keresztényi etikát nyomva.
@Habakuk999:

valamit elfelejtettem: a Máté Passiót Klemperer-rel, a Verdi Requiem-et Carlo Maria Giulini-val, Lohengrin-t Erich Leinsdorf-fal

nem érdekes milyen mintákat linkeltem a Máté Passio még lehetséges Mengelberg-gel is az egy élő felvétel sok minden kivágva belőle de amit azok...

szóval előadótól függ és keresd meg

brühühühü
@Habakuk999:

megjegyzés (Abbado sem akármi van egy video felvétele annyit kell róla tudnod, hogy a próbákon szinte semmit sem csinál csak ismerkedik az előadókkal és kipróbálja hogyan reaqgálnak arra amit mutogat nekik de amikor előadás van akkor megtáltosodik és az előadók is) a Giulini felvételei közűl nekem a Schwarzkopf, Ludwig, Gedda, Gjaurov van meg mai napig ájúltan szoktam hallgatni...onnan tudhatni hogy az élet örök és a halál csak kis része és az élet devianciája de hatalmas gondolat és a Hostias-t ha elő tudják adni ahogy Verdi kigondolta akkor valami ott történik amit nem lehet megismételni Supernovák és galaxisok jönneki mennek de...
brühühühühü
@Habakuk999:

most hallgatom Giulini: Quid sum miser és utána "attacca subito" Verdi bejegyzése...a sopran felsikolt kegyelemért és akkor a tömeg (az emberiség) térdre hull: Rex Tremeandae ...rettenetes fejedelem... ha tudsz bocsáss meg...és utána Recordare: ez a halála a fidesznek minden fel van jegyezve a Nagy könyvben és onnan most rádolvassák és nincs duma

...sok mindenről szó van de a Hostias az abszolút csönd amikor ott állsz a nyitott sír előtt a koporsó benne a szeretteddel és mindjárt kong és dübörög a rög rajta nincs visszaút (olyan mint mikor a repülőgép felszáll onnan nincs visszaút) és hiányzik...minő űr maradt utána és a csönd az abszolút csönd megszólal benned és könyörögni kezdesz...hátha de nem megy és akkor csöndben áldást kérsz arra aki itthagyott...
sokkal bonyolúltabb de ez van

brühühühü
@a szív fészkei:
azok nem is olyan rossz művészek csak van vásárló és azt kell kielégíteni...portrék meg macskák brühühühühü Touluse Lotreque mond ugye valamit

lefestik a akerek seggedet és pénzt kérnek érte ez üzlet nem Leonardo és Nem mickeangelo

de emlék a seggedről ami töttyedet lesz majd valamikor de akkor még
szóval fizecc érte ha van miből ha nem akkor marad a pizza Párisban ugye az meg...

szóval szeretlek nagyon de pragmatiznus női módon az ilyen

brühühühü
@Habakuk999:
elküldeném a share-t privátban de nem találom

brühöühühü
@GeoCracker:

rossz a kérdésfeltevés nem kell választani a kurva annyukat mindenki csináléjon a lelkével -ha van neki- azt amit akar de feleljen és érte

és ne kelljen vizsgázni belőle egy barom előtt akit sem nem tisztelek sem nem fogadok el bírámnak

brühühühühühü
@a szív fészkei:

Igazi listázás vallás szerint.

Aki a képviselőlistázást szörnyű nácibeszédnek tartja,

és tüntet,

az a gyerekek listázását támogatja a NER-ben.

Hallgatásával mind.

Na, én se ma fogom megérteni ezeket a görényeket.
@rodeo36: Ennél rosszabb a helyzet.

A gyerek kap 10 év agymosást egy mániástól.

Vagy egy paptól, vagy...
Egyenest a szekta fészkéből, a pázmány-fidesznyik-képzőből jött képzett agymosótól.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
akartam Knosszosz nak is meg habakuk99 -nek is

www.youtube.com/watch?v=YzqKGwWajw0

habakuknak ez az amit kérdeztél ez ami az én hitvallásom

brühühühüh
@rodeo36:

én hallottam és láttam Budapesten ehhez hasonló csak egy Melis György

brühühühühü

hallani kell hogy tudd
@a szív fészkei:
+1
Rogán egy képmutató, álnok, hazug baziliszkusz.
Csakis viktátor utasítására fejezte ki magánvéleményét.
Hogy hivatkozni lehessen rá a világ előtt: íme, a harcos antifasiszta fityesz.
És igaza van Bartusnak, legitimálták ebben a hazug tetszelgésben.
@aritus:
Sztereotípia. Most kivételesen nagyon jól beszélt Mesterházy is. Pont azt mondta, amit mondania kellett.
Nem értek egyet a fanyalgókkal.
Bajnaiéknak pedig nem fog sikerülni az MSZP és a DK nélkül, akár tetszik, akár nem.
@rodeo36: Nekem már az említett tanárképzéssel is van ilyen problémám. Lehet ugyanis fejleszteni vitakulturát, de senki nézeteit nem ildomos leosztályozni. A tanárét sem.
@Dr. simonmondja.:
"Egyenest a szekta fészkéből, a pázmány-fidesznyik-képzőből jött képzett agymosótól. "
Ennél kicsit bonyolultabb a helyzet. S talán rosszabb is.
@rodeo36: Én gonosz, én?! Ilyet mondani rólam! Nu págágyí! Jössz te még az én mézeskalács házikómba!
Amúgy pedig:
"Csak az lehet eretnek,
Kit a papok veretnek."
;-)
@Dr. simonmondja.: elqró hejett...
most a minden gyereket s*gbeqró egyház uralma van...
@AKIsTUDATLAN: Kösz, veled együtt vagyunk itt tán négyenöten e véleményen, a többiek ünnepelnek. Azt kívánom, védje meg ekkép, ilyen őszintén Rogán és a FideSS őket abban, ami nekik fontos ennyire, mint mondjuk nekem ez a tegnapi lett volna, ha nem PR-ra cseszik el. És ami mindenkinek fontos: az önbecsülése, a gyermekei sorsa, a javai, a vagyona és egyebe érdekében álljon ki ilyen csillagszeműen Rogán. Aztán menjenek számon kérni rajta.

@Dr. simonmondja.:Egy ilyen mocskos aljas, borzalmas, pont a védtelen gyermekeken át megosztó és tönkretevő törvény kiagyalója és átverője sajnálkozzon álszenten érte, ja. Egy zombihadsereg segítségével, mert a tegnapi tömeg, ami egyre nagyobbra dagad már a hírekben, ez volt javarészt, akár hisztis fasz Bartus, akár nem, ebben igaza van. Dermesztőek a képek, ahányat nézek, annyitól vagyok rosszul.

És mikor mennek ez ellen a listázós törvény ellen, a horroros tanterv ellen, az egész feudális teokratikus nyomulás ellen? Majd pont a Hit megy ez ellen, naná, nekik ez még tetszik is, csak az a bajuk, hogy nem kapnak elég iskolát agyat mosni kiskorban. Undor.
@rodeo36: Persze, a Vörösmarty téren se kutyaütők rajzolnak, hanem főiskolát végzettek, tudom. Csak lemennek néha kutyába kiszolgálni a közízlést.

Én szerettem faszénnel portrékat rajzolni, de nem lennék sikeres - játszottam a gondolattal külföldön kiülni és csinálni - , mert nem tudom cukormázzal leönteni, hogy tessen is a megrendelőnek.Az meg nem a valóságért akar fizetni ugye,megértem, hanem égi másáért.
@Penivaldes: Ha szabályos arcod van,akkor nehéz.

Karikatúra ugye túlzás,tehát a hibára fókuszálás mondjuk egy Cyranoról nem nagy kihívás csinálni.
@a szív fészkei: A tegnapi tüntetés mély érzelmi vihart kavart bennem, csodálatos volt és felemelő annak az 50 ezer embernek az összetartozása és egysége, könnyeket csalt a szemembe az egész megmozdulás.
A szememet azonban nem homályosította el a valóság, és az általam vélt igazságot egy-két válaszomban közre is adtam. A véleményem a szónokok belülről jövő őszinteségét firtatta. Továbbra is fenntartottam azt a véleményemet, hogy a Fidesz képviseletét Janus arcúnak tartom, hiszen sem korábban, sem a parlamentben nem határolódott el azoktól a Jobbikos megnyilvánulásoktól, melyet kormányzó pártként csipőből meg kellett volna tennie. Nem kerültem nyerő pozicióba a véleményemmel, /Londonterminalson kívül/. Valószínű, hogy az érzelmi túlfűtöttség átmenetileg olyan álláspontokat generált, mely képes volt elfedni a racionalitást.
@a szív fészkei: Milyen jellegű az előérzeted? El vagy keseredve, sejtésem van az okáról, és nem tudok segíteni.
Ez egy őrület, amikor itteni barátaink soraiból is felsejlenek a drámai helyzetek, olykor konkrétan megfogalmazva is.
Beleestem magam is a Crédóba, segítenem kéne, de a jövedelemszerzési lehetőségek egyre szűkebbek pluszban, nem tudom, mi lesz.
@Mariann19: Én nem tartottam meghatónak az egységet, ez szerintem nem az volt, hanem katonai vasfegyelem by Hitgyüli. Igazi tüntin pont ez nincs, hanem egész más hangulat, az aura, minden. De ezt annyit ragoztam, szerintem mocskos átbaszás az egész, úgy, ahogy van.

Egyenzászlócskák tegnap minden kurva kézben, ma meg a megtaposott zászlócskák miatti cirkusz... Nekem ez is büdös, kétarcú az egész, istenem, nem lehetünk ennyire hülyék,hogy beszopjuk! Pedig, de... :-((

Na ez az elkeseredettségem oka, a cassandrai előérzet, ami mindig eddig még bejött. És ami miatt mindig hülyének is néztek.

Drámai helyzet, hogy nem lesz elég komoly a karácsonyunk. DE hát ez van; hálisten nincs kicsi unokám - pont emiatt,mert nincs miből felnevelni - akinek nemet kéne mondani. Felnőtt megérti.
@rodeo36: Ez más dimenzió, mint hadakozni a trollokkal.

Köszönöm Rodeo!
süti beállítások módosítása