Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.27. 05:22 Fabius

Orbán gyáván megszökött

Címkék: fidesz regisztráció választási törvény

Fénylő Csillagunk tegnap télakot vett az országból. Kedves népe hiába várta, hogy a név szerinti szavazáson magát kihúzva, termetének mélységét magasságnak láttatva megszólaljon azon a kiművelt egérhangján: igen! Büszkén, férfiasan, ahogy csak egy téeszelnök képes a Hóvirág presszó előtti brigádünnepségen, mikor a középnehéz tárcsából eszkábált TSZ grillt készre kendácsoltnak minősítve átadja. De semmi. És senki. Mert a nagy büdösben székelő közjogi méltóságaink mind egy szálig elpárologtak valahová. Se Orbán, se Kövér, de még csak az egyik alméltóság Navra se volt jelen, mikor nettó kibaszásból és fideszérdekből hátrányosan megkülönböztetett választópolgárok lettünk mi határon belüliek, és kérni kell azt, ami még a pufajkás horngyula alatt is kérés nélkül járt. Csak az egy szem Semjén Pótviktor árválkodott a szavazórobotok között, ő meg nem érte föl ésszel miért párologtak el mind a többiek. Végül is őt ezért tartják, hogy legyen valaki akkor is a házban, mikor az Ottsevótunk Tekintetes Népbíróság szakkör kirándulni van. 

Viktor jó messzire szökött, kijátszotta az alibi szomszéd kártyát. Szlovéniába menni egy egész napra halaszthatatlan volt, mikor három sorsdöntő kérdésben kellett megegyezni:

1: - Gyá, nálatok is vannak utak? 

- Vannak.

- Nálunk is, bibi, és arra gondoltam ne kössük össze őket?

- Már össze vannak az M70 autópályával. Azon jöttél idáig. 

- Télleg? Ez már itt ti vagytok? Én meg aszittem a fülkeforradalom óta a tengerig megint mi vagyunk. Na mindegy. 

2: - Akarod, hogy legyen nekünk szlovén - magyar tudományos nagyszótárunk? 

- Minek? 

- Mit tudom én, most csináltattam fallikus emlékművet aminek pina az alja, annyi értelme ennek is lenne. 

3: - Figyu, én elmesélem neked amit az sms-ről megtanultam, te meg aláírod nekem, hogy innovációban szándékod van együttműködni. Na, mit szólsz?

- ........

Itthon meg a bólogatók rendje tartotta a frontot, és magyarázta lelkesen: a regisztrációtól nem kell félnetek, jó lesz, igaz, hogy el kell mennetek regisztrálni de mi ezt arányosabb rendszernek hívjuk. Mert ahogy a képlet mondja a népszerűtlenségünk úgy aránylik a támogatásvesztéshez, mint kurvaanyázva kígyózó sor az jegyző idegrendszeréhez. Aggodalomra semmi ok, mindenkit minden regisztrációs nehézségen átsegítünk.

gulyás-gergely-regisztráció.gif

Csodás kis választási és eljárási törvények lettek ezek. Az eszementségnek mérőszáma lehet, hogy mire keresztül verték és kellően arcukra szabták, addigra úgy megutáltatták magukat, hogy a szinte lehetetlen is megtörtént: a Gyurcsányisták elkezdtek időköziket nyerni. Fletóék első győzelmeire Orbán ezzel a gyáva, szavazzátok meg nélkülem, ne az én arcomhoz kössék megfutamodással válaszolt, ami nem férfias és különösen nem forradalmáros. De ahogy nézem lassan eljön a színvallás ideje, lassacskán minden a valahogy túlélésről szól, és annak van alárendelve. Ez pedig a matolcsyzmusban végletekig kiszipolyozott kedveslakosságnak már most sem tetszik, és hol vagyunk még attól, hogy mint kifestőt úgy színezzék tovább és tovább a választási törvényeket az örökkévalóságnak írt alaptörvényükkel együtt, a pánik hangulatnak és Orbán félelmeinek megfelelően. 

947 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr994927578

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Milyen Viki? Aki az országot tönkreteszi! 2012.11.27. 16:13:34

A Népszava címlapon vágott vissza a békemenetes óriásplakátok és buszmatricák miatt. Nem volt nagy kihívás, hiszen a közpénzekkel tömött kormányzati kommunikációs stáb által feladott labda nem szállt túl magasra. Az első képen a Népszava november 26-i ...

Trackback: Orbán miért is nem szavazott 2012.11.27. 13:51:09

Orbán Viktor nem volt jelen a Parlamentben, amikor a képviselőház a választási regisztrációról szavazott, vagyis arról, hogy minden szavazóképes állampolgárnak mostantól kérnie kell, hogy felvegyék a választói névjegyzékbe. Ha valaki nem szerepel ebben...

Trackback: Hány lista egy élet? 2012.11.27. 12:54:15

A listák korszakát éljük - kormányunk mindent elkövet, hogy polgárait különféle szempontok alapján nyilvántartásba vegye. Ott van ugyebár a nemzeti konzultáció adatbázisa - ők azok, akik látszólag (írásbelileg dokumentálva) egyetértenek a kormány és O...

Trackback: Az antiszemita hadművelet 2012.11.27. 10:43:22

Tegnap két dolog történt a Parlamentben: Elfogadták a választási eljárásról szóló törvényt.  Gyöngyösi Márton zsidózott egy nagyot, amire  a kormány udvariasan reagált. Ebből jó nagy botrány lett.  Vajon miért éppen ezen a napon j...

Trackback: Tilos az Á Bréking: a demokratikus kampányolást csak részben tiltják be! 2012.11.27. 10:39:52

Jó hírünk van, ismét lehet piros cipőt viselni, nem csak feketét a páros napokon! Miért, eddig nem lehetett? Lehetett, de a kormány betiltotta, most pedig ismét engedélyezte, hogy örüljenek a zemberek, a zabadságnak. A valóságban persze az Országgyűl...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.27. 10:39:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jönnek a fidesztrollok, és úgyis megmagyarázzák majd...
Azért a hülye fideszes képviselőknek nem esik le, hogy most húzták be őket a csőbe. A főnökök elhagyták a süllyedő hajót, gyorsan partra szálltak a legkisebb szivárgásra.
Ha később baj lesz ebből, akkor ők segitségért mentek.
Ez viszont keves lesz majd a kerdes alapjaul "ezert ot ev, tekintetes birosag?!"... Wehe :>
@Megdobbent:
-...ezért öt év, tekintetes bíró úr?
-MONDOM KÖTÉL!

(aki nem ismerné)
Félelmetes hogy ezek a fidesz birkák mindent, de mindent megsszavaznak ,szégyenérzet, lelkiismeret- furdalás nélkül nyomják az igeneket. Senki nincs akinek lenne mersze nemet mondani.
Egy beszari banda , a pénzért mindent,ahogy Hofi mondaná "már akkor senkik voltak amikor valakik voltak "Az "ottsevótunk "senkikkel az élen.
"Orbán ezzel a gyáva, szavazzátok meg nélkülem, ne az én arcomhoz kössék megfutamodással válaszolt, ami nem férfias"
Orbán, és a férfiasság... Ez mindig két külön dolog volt. Komolyan nem értem, ezen a kappanhangú csúszómászón mit esznek az emberek. Még beszédekben sem jó. Csak befűz néha olyan szavakat, amik a hülyéknek kellenek ('89-ben kommunizmus, '98-ban őőőő pógár, 2010-ben NEMZETI, mert ez a trend, de hogy mit jelent, azt a f****m se tudja). Nem vágom, miért divat azt mondani, hogy Orbán tehetséges, mert k**vára nem az, és nem volt az soha sem.
Kíváncsian várom a menetrend szerinti módosításokat,amikkel még "demokratikusabbá" alakítják a szarukat.Mesze még '14,látunk majd érdekes újításokat.
Ez a patkány, fasiszta gnóm, megint vitte az irháját,és a szomszédnak dicsekedett.Dögöljön meg orbán hektor!
@Secnir:
Nagyon kőszívűek vagytok, kora reggel!
Javaslom inkább,a hajógerinc alatti áthúzást!
Ez rövidebb, és kevesebb kínnal jár.
A célnak a Titanic,pont megfelelne.
szóval viktorunk elment, amikor mekkívánta a haza.
youtu.be/tAmQ8ujsLjs
erre nincs más mit mondani: lámpavas és mondtam: kötél....

hogy a büdös véreres redves picsába lehetséges, hogy 265 vagy kb annyi seggfej az egész országot spárgán rángassa és senki sem mert eddig pofáncsapni egyiket sem ott ahol éppen találja?

ismétlem a torontói közútálatnak örvendő jobboldali polgármestert tegnap este 5 óra tájban a bíró kibaszta a foteljéből...választás meg egyéb ketyere nélkűl...3150 canadai dollár jogtalan használata és arrogancia meg érdekütközés a vád és már el is van ítélve....azaz nem mehet be dolgozni...a városnak nincs polgármestere és ezt egy egyszerű állampolgári lawsuit alapján 2 hét alatt -egy jogállamban- le is bonyolították...pedig az említett összeget nem saját zsebre vette fel adakozásból hanem a focicsapatának

nem ismerős a játék

arrafelé Levédiában mijalófaszt tesztek? ezeket még nem lehetett egyenként kibaszni mint macskát szarni...? mást sem tudnak mint a gombot nyomni ez munka és annak eredménye is és ezért összesen a magyar adófizetők lejattoltak nekik több mint 3 milliárd forintot csak jövedelem és juttatás cjmén munkavégzés kizárólag gombnyomás és elfutás az újságírók elől

brühühühühü

gondolom megérdemlitek?
Fabius kösz: a Bencus nagyon jó lett csak egy szépfiút kellett volna oda beszorítanod még ha ducit is...mert a bencus csak a fiúkat kedveli mint az I(IKSZ)X minden korifeusa...azért olyan kenetteljesek mert rajtuk maradt a KY hogy könnyebben csússzon

brühühühühü
@rodeo36:
Meg hát!
Mifelénk, a bírót basszák ki a fotelből!
a csuti meg a csürhéje, gyönyörűek ezek bazdmeg
szavazóik köpni egyet 'oszt aláállni..
Fabius nem gondolod, hogy ez meghaladja képességeit, az összest? ídézlek (bár röhögök) de ezt nem képes olyan lenne mint a coca átadáson ahol a sörtéket kereste a cocán...

ime:
"termetének mélységét magasságnak láttatva megszólaljon azon a kiművelt egérhangján: igen! Büszkén, férfiasan, ahogy csak egy téeszelnök képes a Hóvirág presszó előtti brigádünnepségen, mikor a középnehéz tárcsából eszkábált TSZ grillt készre kendácsoltnak minősítve átadja"

ja egérhang, kappanhang de semmiképpen nem férfi...és ezzel hülyíti (nem plagizálok secnir) csak ismétlem a népet 25 éve?

megérdemli a nép amely ilyet akar annak kell ilyet adni ha mást nem gipszből vagy lógatva kiszárítva lámpavason hadd szellőzzön akkor bereked és akkor basszusa lesz hogy...ná meg

brühühühühü
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

bocs plagizáltam a kappanhangot

igaz én is használtam már olyan jellemző

brühühühühü
"Csapataink harcban állnak" mondja ez a nagy formátumu? , ennyi jött ki belőle, ezt is lopta . Biztos a fidesz birkákra gondolt , akik nagy harcot vívtak magukkal, nehogy véletlenül a NEM gombot nyomjanak mert akkor tele a gyatya.A nagy hazafiak.Szemét rohadt banda.
Es meg nincs vege: Hatmilliárddal jönne létre a webbank

Hatmilliárd forinttal jönne létre a webbank, a tőke felét az állam, felét a civilek adnák - írja a Magyar Nemzet. A lap keddi száma szerint a szinte kizárólag a világhálón működő pénzintézet akár már jövő nyár előtt felállhat.

hvg.hu/gazdasag/20121127_Hatmilliard_toke_webbank
@Fabius:

Jó poszt már megint! Csak egy kérdésem lenne hozzád és a többiekhez:

volt BÁRKINEK, akármekkora kétsége afelől, hogy a droidok BÁRMILYEN, az országra káros törvényt megszavaznak?! Ha igen, sürgősen nézesse meg orvossal magát!

2006 tavasza óta, amikor Mikola doktor elvesztette a Fidesz számára a választásokat, tudjuk (nem pontos az idézet):

"Ha nyerni tudnánk és a határon túliaknak szavazati jogot tudnánk adni, 20-25 évre minden el lenne döntve ebben az országban!"

EZT tervezték már akkor is. Azt hiszem, tényleg nem nagyon van választás, aki tud, menjen ebből az országból. Komolyan. Mondjuk így is fejhiányos lesz, mert leginkább az ész menekül innen...

Milyen már, hogy a kibickülföldiek megmondhatják, hogy ÉN kinek a szarát egyem itt?! Ugye tudjuk, kifelé húz a zömük. Ugye, tudjuk, kik mennek el inkább szavazni.

Visszatérve a parlamenti szavazáshoz és ahhoz, hogy mindenre, ami káros igent nyomtak és nyomnak: ne tessen elfelejteni, hogy anno is megszavaztak minden olyan szoci törvényt, ami összességében rontott a gazdasági mutatókon. Nem szabad erről (sem) elfeledkezni.

Mégis, hogy fog tudni az ellenzék eljutni az emberekhez?! Hogy fognak regisztrálni?! Az a nyugdíjas, aki nem tud elmenni személyesen?! Ja, nyugger, ne szavazzon! De a kibickülföldi igen! Eszem-faszom megáll...!

Mindenesetre én tuti fogok regisztrálni és tuti a legerősebb ellenzéki erőre húzok. Megteszem, amit lehet...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A lap [...] szerint [...] akár már jövő nyár előtt felállhat."

majd mutatok valamit a Kedves Vezérnek, meg a lapnak, ami bármikor felállhat, nemcsak jövő nyáron...
@Secnir:
egy banknak mi az, hogy lesz 22 millió euro tőkéje...mire elég az? másrészt eddig még minden ilyen és hasonló esetben ellopták a pénzt amit a lakosság adott és utána ment a kussolás mint Devecseren most van nekik pinaalapúfaszuk buszmegálló helyett és mai napig senki sem merte megkérdezni miért voltak ott a bulldózerek a gátszakadás előtt és miért vágott a hasadék és nem törött?

brühühühühü

nagy szükség volt nagyhírtelen valamire ami eltereli a figyelmet a lopásokról...balneológiáról
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Csatlakozom hozzád. és ezek után az sem fog érdekelni ha a patás Gyurcsányra kell szavaznom, vagy a Bajnaira. Az én szavazatomat a legerősebb bal oldali ellenzéki tömörülés fogja megkapni. Természetes dolog, hogy fogok regisztrálni is. És ha ehhez a Mount Everestet kell megmásznom, akkor megmászom. De ezeknek a mocskoknak takarodniuk kell a zsidózó haverjaikkal együtt. index.hu/belfold/2012/11/26/jobbik_listat_a_zsidokrol/ Mert én ezekből sem kérek. Hiába akar Gábrielünk meggyőzni arról, mekkora fasza gyerekek is ők.
@rodeo36: hiteleket vesz fel a bank, kiszor nemi eu penzt es utana bedontik, oszt csa
" szégyen reá lecsendesült
szabadságát nem tartotta meg"
szabad magyarázatban!!!
Igen ez Magyarország!!! Néhány ostoba FIDESZ képviselő miatt nem tudjuk megtartani a szabadságunkat. Elvesztettük!!! Ők eladták a szabadságunkat egy tál lencséért!!! Szégyen, szégyen és megint szégyen!!!!
Ennyi:
Demján cége 20-30 százalékon szabadulna meg kötelezettségeitől

Hétfőn 20 alvállalkozó tiltakozott félpályás útlezárással, amiért az Arcadom nem hajlandó kifizetni nekik 300 millió forintot. Demján Sándor cége 20-30 százalékon akarja felvásárolni vagy követeléskezelő cégekkel felvásároltatni a vele szemben fennálló követeléseket.

hvg.hu/kkv/20121127_Demjan_cege_2030_szazalekon_szabadulna_me
@Kőmíves Kelemen: A mezei képviselők, meg majd ugyanzt mondják, amit a náci vezetők hangoztattak Nürnbergben. Csak parancsot teljesítettek. Igaz, hogy ez a védekezés már Nürnbergben sem jött be. De hátha...
A Választás kimeríti a "külföldi beavatkozást!" Csak most magyar szavazatok lesznek a hatalomba tartó tankok! Láss, láss, ne csak nézz!
@rodeo36: A Bonsai Duce egyelőre elintézte a sérthetetlenségét. De már most is tudja, hogy bő egy éve van hátra a pünkösdi királyságából ezért húzta el a belét az országból. De 204-ben ez már kevés lesz. Ha rajtam múlna, Hágában kellene bíróság elé állnia emberiség ellenes bűncselekményekért. Amiket elkövettek a szegények, a hátrányos helyzetűek, a rokkantak ellen... A listát a végtelenségig lehetne folytatni.
Unom, hogy folyton ugyanazt kell leírnom, a kormány előkészít egy fehérorosz értelemben vett ordas VÁLASZTÁSI CSALÁST (Igen, Fabius, az azt jelent: TÖK MINDEGY, KIRE SZAVAZOL, MEG ÖSSZEFOG-E AZ E14 ÉS AZ LMP):
"A DK alelnöke szerint a választási csalások előkészületeinek gyanúját veti fel, hogy a kormány most legfeljebb másfél milliárd forintért akarja megvásárolni az IdomSoft Zrt.-t, és a Magyar Közlönyben november elején megjelent határozatban erre december 10-ei határidőt szabott.
a kormányhatározatban a nemzeti fejlesztési miniszter arra kapott felhatalmazást, hogy átvilágítsa a céget, felmérje a vagyonát, és ez alapján döntsön, hogy élni kíván-e a határozat adta lehetőséggel, vagy pedig eláll a tranzakciótól. Jelenleg a pénzügyi, műszaki, jogi alkalmasság vizsgálata zajlik, amelyet követően dönt a tárca arról, hogy meg kívánja-e vásárolni a céget - mondta az államtitkár."
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&ved=0CE4QFjAF&url=http%3A%2F%2Fwww.arcatlan.com%2Fpost%2Fnfm-tevesek-a-dk-idomsofttal-kapcsolatos-allitasai-34259.html&ei=HWe0UK_qIs3KtAae0oDABg&usg=AFQjCNH01Axwbaq9HAdaZt8SC5blXRVGug&cad=rja

és akkor bazmeg, most tényleg az a lényeg, hogy ez a beszari csimpánz hol verte épp a faszát a Parlament helyett???
ÉBRESZTŐ, BAZMEG!!!
Úgy emlékszem a manyup einstand megszavazása napján sem tudtak megjeleni a parlamentben a ner vezetői......
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Bölcselkedni, okoskodni, észt osztani, a munka fontosságáról hablatyolni, meg persze állami pénzén hízni azt szeret a mi Sándorunk, csak fizetni nem szeret.

A prima primisszimások helyében most basznám vissza a plecsnit (nem fogja egyik sem, fiatalok, kell a pénz).

Legalja mocskos magyar hálótrikós, vietnámi papucsos, fehér cérnazoknis, fuxos, gagyirolexes, Bunyós Pityura bográcsozó adócsaló kisvállalkozó.

De sok ilyet ismerek, a kurva életbe...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Korkedvezményes nyugdíjas bányászok "munkaerőpiacra terelése" az milyen volt, mi? :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kicsit szétvágta már az agyad viktorka és csipet csapata.Nem vagy több azzal ha másokat dehonesztálsz,tudtad?Ha nincs értelme adót fizetni és megteszi valaki,az nem csaló hanem okos,hazaszerető magyar.
- Szavazókörök átbuherálása
- Regisztráció
- Fideszista Választási Bizottság
- Határon túliak levélben, csak a fidesz által ellenőrizve szavazhatnak
- Bármilyen külföldi megfigyelő indoklás nélküli elutasítása
- Aki nem tud két szavazatszámláló bizottsági tagot delegálni, nem delegálhat egyet sem
- Szavazatszámláló rendszert működtető cég államosítása

MILYEN VÁLASZTÁSOK???
By the way, ehhez mit szól az unortodoxia bajnoka? A csúf IMF hitellel növekednek a lettek. És már az IMF kéri a lett kormányt a megszorítások enyhítésére. Ehhez tegyen hozzá valamit a két bohócunk. Mi van így is lehet? Hol van ilyenkor BloggerGéza, Vidéki és a többiek? Magyarázatot követelek. index.hu/gazdasag/2012/11/26/csodat_tett_az_imf-hitellel_lettorszag/
@laci0011:

Ne haragudj Lacikám, de ezt magyarázd annak a vállalkozónak, akinek épp most megy tönkre a cége, a családja megélhetése az Arcadom miatt.

A többit is fenntartom, A8, meg minden nyáron 3 hét Korfun, az alkalmazottnak meg: "Tibikém, most a felét tudom odaadni..." na menj a francba.

Ha nem tudod, miről beszélsz, inkább hallgassál.
Orbán orvosi eset. endresy.blogspot.hu/2012/09/kortunet-vizsgalat.html
Eddig soha nem vállalt személyes hátránnyal , konfrontációval járó felelősséget.
Egy királynak endresy.blogspot.hu/2012/09/kortunet-vizsgalat.html nem köll
Nagycsalád vagyunk,felnőtt gyerekekkel...Addig nem nyugszom még nagypapától kezdve a legkisebbig nem regisztrálnak be, a birkák ellen... ha felcsútig kell is elmenni érte...de addig lehet,hogy majd baltával fogják a legtöbben regisztrálni magukat... MOCSKOS TÁRSASÁG...
@laci0011: ha. Van értelme, sokan önként is. A kiváló oktatás,szocilis háló vagy mi indokolja? Volt egy István akinek ma Akadémiát köszönhetünl. Ma ki adja éves birtokjövedelmét? Mert Simon főkulturcsicska nem endresy.blogspot.hu/2012/11/maflasok-kulturanak.html
ez a szavazás botrányba fog fulladni most szólok...

a lusta buta magyarok nem regisztrálnak,
csak a fides birkákat viszik el fekete ódival regisztrálni...

alig várom ez vízválasztó lesz:)
Nincs már választójogunk se.

Még jó, hogy nem háborodtak fel a spontán felháborodók és nem égnek a középületek.
Csak úgy egyszerűen, fülkésen lett ez az ország Orbán Viktor kapcája - oszt jónapot.
Vitya a bátor elfutott
Bátran elszalad, el ő
A vész láttán ahogy tudott,
Farkát behúz va elfutott
El messzire, s ina szakadt,
Midőn nyúlként bátran szalad,
De előre csak lassan jutott,
Mert közben gyakran elcsúszott

A bátrak bátra, HŐŐŐS Vezetőnk!

Nyúlként futott a hegyen is túl
A porba hasalt és talpat is nyalt
Hány embert megfúrt, hány seggbe bebújt
Leszúrta ő ki éppen arra járt.

via:
www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=tAmQ8ujsLjs#t=143s
@rodeo36: Kedves Rodeo! Ez lesz majd az igazán brühühü. :)

Mi lesz a dollárral? - Véget érhet a háború óta tartó korszak

Gazdaságpolitikai okok miatt a japán jen nemzetközi fizetési szerepe limitált, ezért a szigetország hatalmas dollárkitettségét leginkább a kínai jüannal lesz képes ellensúlyozni. A kínai fizetőeszköz globális szerepe ugyanis rendkívül megnőtt az utóbbi években, és előrejelzések szerint pár év, és a világ leglikvidebb és legbiztonságosabb eszközévé válhat, kiszorítva a dollárt a háború utáni hegemón helyzetéből.

www.napi.hu/tozsdek-piacok/mi_lesz_a_dollarral_veget_erhet_a_haboru_ota_tarto_korszak.538023.html
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Valamit nem értesz csak kérdezz.Persze ha 1 megkérdőjelezhetetlen vagyol...
@GeoCracker: Érdekes hogy minnél több az adó annál nagyobb a hiány.Ideje lett volna már visszafordulni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Megmondta Lukasenka: a magyaroknak elegük lett a demokráciából.
Beszélgessetek, lefetyeljetek, de milyen érzés egy korcs kapcájának lenni ?

- Alattvalók, szevasztok !
@Kőmíves Kelemen:

"Azért a hülye fideszes képviselőknek nem esik le, hogy most húzták be őket a csőbe. A főnökök elhagyták a süllyedő hajót, gyorsan partra szálltak a legkisebb szivárgásra.
Ha később baj lesz ebből, akkor ők segitségért mentek."

Egyébként igen, pont erről van szó.
Nincs többé választójogotok !

Nincs többé választójogotok.

Nincs választójogotok

Nincs.

Alázatosan könyöröghettek érte uratoknál - a korcsnál.

Nullák vagytok, bekaphattyátok, oszt jónapot.
@kormányzó:
"Nagyon kőszívűek vagytok, kora reggel!
Javaslom inkább,a hajógerinc alatti áthúzást!
Ez rövidebb, és kevesebb kínnal jár.
A célnak a Titanic,pont megfelelne."

hosszában gondoltad?
@én már a fény gyermeke vagyok: De te legalább már megvilágosodtál. :) Honnan írogatsz egyébként, csak nem a Syriusról?? :)
Ez egy értelmetlen cikk. Kiemeli az ügy leglényegtelenebb részletét, de a lényegi tartalmi elemével nem foglalkozik.
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: nem értelmetlen. Orbán azzal őrzi saját csalhatatlanságának önképét,h.menekül a felelősség elől. Nem közjogilag. Személyesen. A paranoid skizofrén reflexe.
Orbán gyáván megszökött, ez most valami meglepetés vagy mi? A felcsúti parasztgyerek egész életében ezt tette :/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha ezt meglépik, akkor nálunk is olyan tüntetések lesznek, mint Ukrajnában voltak. Csak nálunk nem narancsos forradalomnak fogják nevezni, és az EU is bele fog szólni a történésekbe.
@Penivaldes: Átolvastam az új választási törvényt. Közben nem látom az utcán a tömegeket. Sajnos ez Lukasenkát igazolja.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Dehogy lesznek tüntetések! Törvénybe iktatták a választási csalást, mégsem látom a tömegeket az utcán. A következő választás le van játszva! Aki mást mond, az vagy hazudik, vagy nem tudja, mit beszél!
Na, kedves Fabius Evangelista, ha a leírt összefügg és fennáll (t.i. tényleg azért nem szavazott, hogy a neve ne legyen rajta) akkor nagyot javult a helyzet.
Kimutatta, hogy számol a felelősségre vonással, reálisan bekövetkezhetőnek tartja.
Töltse szívüket (Szívünket) öröm és remény. Lesz Magyar Megújulás!
Márha ...
az egyetemisták meg az értelmiség is csak nyúl,hogy még nincs az utcán,de ami,késik nem múlik...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én azért egyelőre inkább dollárból spejzolok be a nehezebb napokra. Tudod a dollárt már párszor temették de valahogy a svájci frank mellett még mindig az az első számú menekülő pénz és nem a jüan.
De te spejzolj inkább jüant. A Jobbikosok is szeretik az unortodox megoldásokat?
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Bizonyára fáznak az emberek. Meg közömbösek..és érthetően azok.
@Penivaldes: Érthető, hogy elegük lett a demokráciából, valóban!
@GeoCracker:

Menekül? Dehát ő a kormány és a kormánypárt vezetője. Van bárki is, aki elhiszi, hogy nem az ő jóváhagyásával lett a törvény végleges szövege?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Valahol azt olvastam, hogy az USA állampapírjainak 35%-a kínai kézben van. Ha ez igaz, akkor a kínai "kommunisták" akkor veszik át a hatalmat,amikor akarják.
Csak úgy mondom.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Én inkább aranyban kérném a fizum ha lehet - mint az egyik montanai képviselő - , bár Rodeo már ezt is hülyeségnek tartotta, amikor elküldtem neki.:)

idokjelei.hu/2012/11/egy-montanai-kepviselo-aranyban-keri-a-fizeteset/
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Nem arról van szó. Inkább arról, hogy fásultak, és minden mindegy alapon élnek.
@sortelen: Nekem nincs annyi bajom a kínaikkal csak ne rohangálna annyi csótány a büféikben. :(
@Penivaldes: Ne haragudj, de ez a definíciója annak, hogy elegük van a demokráciából! Ha nem lenne elegük belőle, fontosnak éreznék, hogy kiálljanak a jogaikért!
@Penivaldes: Minden mindegy ennek az országnak, csak Orbán arca legyen az ország arca. Félázsiai seggkurkászok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"a kormány előkészít egy fehérorosz értelemben vett ordas VÁLASZTÁSI CSALÁST"

Igen. És nem üvölt senki. Csak az Indexen és a HVG-n szól erről a vezető cikk, de ott sem a súlyának megfelelő üvöltő regiszterben, hanem csak napi aktualitásként. A Népszaván, a Nolon és az ATV-n mindent elnyom Gyöngyösi - ez bejött. A Narancson is róla van szó csak. A klubrádión Gulyás Gergely magyarázza, hogy a regisztráció miatt nem csökken majd a szavazók száma. Az Origón a fasorban sincs a választási törvény (főszerkesztő: Gazda Albert, akinek indexes munkássága heveny és önismétlő gyurcsányozásban merült ki ).

Amúgy az Együtt14-nek sokkal radikálisabb hangot kellene használnia ez ügyben: követelni a választójog csorbítatlan helyreállítását és elküldeni a vérbe a maffiát.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: A magyarok nem akarnak demokráciát, csak minden adott egyén kb. szabadon akar dumálni bármit, de őt nem lehet semmivel sem illetni (az igazsággal pláne nem!) és minisztertanácsosi pozíciót akar magas fizetéssel, korai nyugdíjjal, ingyen utazással.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
Nekem úgy tűnik, hogy sokkal inkább az elmúlt 22 év demokráciájának "gyümölcseiből" van elegük, amit nem is csodálok. :(
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Csak maguknak akarják azt az ingyen utazást..és sajnos sokszor azok is, akik arról kiáltoznak, hogy swzüntessék meg ezeknek a kedvezméyét, meg azoknak..amikor meg mondod nekik, hogy oké, na de a te kedvezményeddel mi is van?..akkor felháborodva néznek, hogy az szent tehén..
úgyhogy pokol tornáca ez.
@Penivaldes: Hát ezt írtam, neki kell a magas pozíció, a magas fizu, az ingyen utazás, a kiscseléd aki nacsasszonynak titulálja őt vagy kedves feleségét, az ott parkolok ahol én akarok, de a többi természetesen büdös ingyenélő paraszt, tolvaj, csaló és rossz helyen parkoló kötélre megérett köcsög. Ez a demokráciánk, nekem mindent lehet és nekem minden jár, a közösség azt kérdezze mit tehet értem, nehogy már én tegyek valamiért is valamit...
@londonterminals: Szolganépnek nincs hazája.

Az lesz a legegyszerűbb választás, hogy Kubatov, a törvényesen gyűjtött adatait egy gombnyomással feltolja a fideszes választási bizottságba, és ott elfogadják az eredményt.

Ennyi.

-Szervusz nép ! - Szervusz király !
@csizsikpizsik - pique takarodj!: azt a kifejezést nem ismerjük, hogy kötelesség..pedig anélkül kuka az egész
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mondjuk azon nem csodálkozom, hogy te nem látod, hogy ez volt a terv egész végig.
orbán úgy jár majd mint kunbéla.
@Penivaldes:

Ezt olvastad?
Ha nem, akkor érdemes, és akkor megérted te is, mire megy ki a "játék".

"Chomsky tízparancsolata

Lássuk tehát, hogyan próbálja a hatalom maga alá gyűrni (az egyénen keresztül) a társadalmat. Az alábbiak nem szó szerinti idézetek, hanem Chomsky egy-egy tételének kicsit zanzásított verziói.

1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz.

2.) A nép úgy kell tekintsen politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.

3.) A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a „fehér” propagandát (vagyis nyíltan a kormány irányítása alatt álló médiumokat), a „szürkét” (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a „feketét” (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a hatalom szolgálatában állnak). Ezek karöltve azon kell munkálkodjanak, hogy egy olyan kormány képét vetítsék a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegek legalább egy részét elhessentsék a nemzet feje felől. A kemény, megszorító intézkedéseket fokozatosan kell bevezetni, mert így az emberek hozzászoknak a rosszhoz, sőt: örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be.

4.) A nemzetet meg kell győzni, hogy minden rossz, ami aktuálisan történik, az kizárólag azért van, hogy a szebb jövőt biztosítsuk számára. Vagy ha nem a számára, akkor a gyermekei számára. Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek, akik ezt az érvet („majd a következő generációknak sokkal jobb lesz, nekünk ezért kell áldozatokat hoznunk”) évszázadokon keresztül hajlandó benyelni és elfogadni.

5.) Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. Ennek érdekében a politikai vezetők egyszerűen kell megfogalmazzák az üzeneteiket, már-már infantilis módon, minimális szókinccsel, rövid mondatokban. A hallgatóság ily módon megszokja a felületességet, naív lesz és hajlamos az információs beetetések elfogadására.

6.) Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt.

7.) Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.

8.) A népet el kell zárni az objektív, korrekt és teljes tájékozódás/tájékoztatás minden forrásától. Ennek érdekében pénzügyileg támogatni kell azokat a médiumokat, amelyek butítják és félretájékoztatják az embereket, s gazdaságilag el kell lehetetleníteni azokat, amelyek ennek ellenkezőjét próbálják elérni.

9.) A nyájszellem erősítése prioritás! Az egyénben fel kell ébreszteni a szégyen- és tehetetlenség-érzetet, s választható (pontosabban választandó!) alternatívaként ezzel szembe kell állítani az igazodási, csatlakozási kényszert. Az egyéniségeket nélkülöző nyájat mindig könnyebb irányítani, ellenőrizni és befolyásolni.

10.) Mindent meg kell tenni az egyének megismerése érdekében. Ezt elérendő belső (és titkos) nyilvántartásokat kell felfektetni az egyén különféle (ízlésbeli, politikai, ideológiai, viselkedési) preferenciáiról, opcióiról, egyszóval teljes pszichológiájáról. Törekedni kell arra, hogy jobban megismerjük az egyént, mint ahogy ő ismeri önmagát. Fel kell használni a társadalomtudományok (szociológia, lélektan, csoportképzés pszichológiája, stb.) legújabb vívmányait céljaink elérése érdekében, de ezeket a lépéseket a legnagyobb titokban kell tartani. Megfoghatatlan, érzelmi töltetű, nagy és közös célokat kell kitűzni, amelyek alkalmasak arra, hogy lelkesítsék a tömegeket. Ha nyilvánosságra kerülnek, ezeket a törekvéseinket határozottan (ha kell: erőszakosan) tagadni és cáfolni kell."

konteo.blogrepublik.eu/2012/11/06/a-chomsky-tizparancsolat/
@fvipera: Ő is repkedni fog a Krisztina felett, és sunyi vigyorral nézi az alatta lévőket? vagy belőle is szobor lesz?
@Penivaldes: Milyen kötelesség ?
Állampolgárságot osztanak azoknak, akik az országot még képeslapról se látták.
Annyi a kötelesség ezzel, hogy elfogadják a pénzünket.
Nekem meg adóznom kell egy törpe diktátor napi szeszélyei szerint minden szusszanásomért.
Milyen kötelességet akarsz még rám sózni ?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Elérték a célukat. Itt már csak egy maradt a művészet, amit önmagadnak alkotsz. A többi rohadt el.
@fvipera: Kitömtük és múzeumban mutogatjuk gyerekeink elrettentésére hogy így járnak a gazemberek? Mert ha nem nem leszek elégedett...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na mi azért fizetünk ám..nem ingyen lakunk ott. :))
Egyébként múltkor egyik kezemből a másikba pakoltam egy égő gyufát.
@én már a fény gyermeke vagyok: Nem akarok én rád semmit sem rásózni. És örülök annak, hogy te tisztában vagy azzal, hogy a demokrácia az nem csak jogok hanem kötelességek is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Igen viszont ez nem pártfüggő. Vagy gondolod, hogy Bajnai haverék nem követnék ugyanezt a 10 pontot??? Ennyire azért nem vagy naiv szerintem. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: És te vagy oly naív, hogy elhiszed, hogy nem farkas az összes? még az is mely bárányként él?..
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: na nem egészen, csak két kezem van, és több mindent kellett volna fognom egyszerre.
:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Érdekes...
Mindig azt hallom, hogy a tetteik alapján ítéljünk.
Te meg feltételezésekkel és konteókkal jössz.

Csak én nem értelek?

Ezzel is úgy vagyok, hogy azt hiszem amit hallok és látok.
Bajnai és a hülye Gyöngyösi láttán, szövegeik hallatán.
Tudod, az a parlamenti paraszt tegnap.
Az eddigiek alapján Bajnai még oké, a jobbikos kretén meg egy csúszómászó giliszta csak.
@Penivaldes:
Ne folytasd, most majd a kis perverz játékaitokkal jönnél, amit Egérrel folytattok!
NEM, nem akarom hallani!!! :))
@Penivaldes: Igazat adok, bár a farkas kiszűrése elég nehéz feladat.:(
Kínzó kérdés, hol vannak az ünneplő fidesz-fanok? Este addig pezsgőztek amíg nem tudnak korán kelni, vagy a Bajnai óriásplakátok elvittek mindent és kevesebb az "önkéntes" a gép előtt?
milyen uccára menés? tünti, meg ilyenek? itt is be van szarva mindenki! annyira fosik mindenki, hogy még attól is paráznak, hogy egy demonstráción megismerjék egymást, akivel egyébként nap-nap után eszmét cserélnek arctalanul! Pl.: 10.23! az emberek többsége beszari és ezzel jól vissza is él a rezsim
@Penivaldes: erre a verzióra gondolok, mert nem kívánom a vérfürdőt. meneküljön csak repülőgépen
@fvipera: és vigye magával a lenyúlt ékszereket..mint Édes Anna első soraibvan.?
@Penivaldes: Milyen demokrácia ? Erről a fidesz-trágyadombról beszélsz ?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én jövök a konteókkal??? Nem te linkeltél az előbb 10 pontra valót??? :)

Gyöngyösivel kapcsolatban tegnap már leírtam a véleményemet. Egyébként ma befutott a bocsánatkérése is.

"Tegnap a parlamentben, a Gázában folytatott izraeli vérfürdő kapcsán elhangzott, külügyminiszternek címzett kérdésemben félreérthetően fogalmaztam akkor, amikor a kormány egyoldalú Izrael-pártiságát számon kérve a magyar kormányban és országgyűlésben potenciálisan jelen levő izraeli-magyar kettős állampolgárok által előidézett nemzetbiztonsági kockázatra hívtam fel a figyelmet.

A Jobbik a nemzetbiztonsági kockázat felmérését - ahogy azt Vona Gábor múlt heti tüntetésünkön is kijelentette - kizárólag a kettős állampolgárok esetén tartja fontosnak. A félreérthető kijelentésemért zsidó honfitársainktól elnézést kérek.

A Jobbik, ahogy azt már számtalanszor elmondta, nem a származást nézi, hanem a tetteket. Izrael pedig Simon Peresz kijelentése, a nemzetközi normák megszegése miatt nemzetközi kockázatot jelent. Nagyon sajnáljuk, hogy miközben erről senki nem beszél a Jobbikon kívül, addig a félreérthető kijelentéseken most is megindult a szokásos hivatásos rettegés."

jobbik.hu/rovatok/frakci%C3%B3/gy%C3%B6ngy%C3%B6si_m%C3%A1rton_nyilatkozata
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
Felénk most plakátolták ki a "civilek" gyűlölködését...
Remek, van itt pénz...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Már megválaszoltam neked ezt, de akkor legyen, újra... :))

"...természetesen ismerem én is, hogy hány, öö, magyar honfitársunk él,ööö, hány magyar származású ember él Izraelben, hány izraeli, zsidó ööö,ööö, él Magyarországon, én úgy gondolom, hogy pont itt lenne az ideje, egy ilyen konfliktus kapcsán annak, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban (itt kezdi el Balczó házelnök ütögetni a csengőt, hogy lejárt a válaszadási idő) öööö, hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarországnak (itt Balczó már szóval is jelzi, hogy fejezze be), úgy gondolom, hogy adósai egy ilyen felmérésnek Magyarország."

Melyik részét értette mindenki félre?
Nebass. ki velem, kettőnk közül az egyikünk akkor tényleg értetlen, nem tud magyarul, vagy ... kamuzik!

Megy a szövegértés? Auf Ungarisch?
"öööö, hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarországnak"

Most képzeld el, ha azt mondta volna, hogy "zsidó származású"!
Hisz ma már nem a származás számít... állítólag... pláne ha ilyen kretén, magát magyar származásúnak valló, balfasz, országgyűlési képviselő droidot hallok... hisz a hülye származásúak amúgy is eléggé felülprezentáltak a magyar országgyűlésben!

Ja, tényleg azt mondta...

Baszki, egyre kínosabbak és egyre hülyébbek vagytok.

Ha gondolod, leírom, csak neked, szótagolva, hátha úgy megy majd...
Idézzem még egyszer, vagy inkább a magyarázatot higgyük el, ne azt amit mondott?

A jobbik által eltett iráni és orosz olajzsé nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot?
Azért mit adott a "nemzeti radikális" párt cserébe?
Semmit?
Hihető! Komolyan! Óbazzzz...
Én meg a királyffy vagyok, aki tüzet adott a sárkánynak!
@Penivaldes: igen. de csak amennyit elbír. nagy csalódás lesz az számára.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nekem mások az általad idézett "csúszómászó giliszták", de inkább ne menjünk bele a taglalásába. :)

Egyébként ha már Peni a juh hasonlatot említette, Bajnai sokkal inkább néz ki annak mint bárki más.

Kilométerekről látszik, hogy nagyon hinni akarsz benne, pedig marhára nem méltó rá, főleg a te részedről.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Miért van olyan aki méltó? Vona? meg a társai, a mosolygós árpádsávos matricások? ...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szerintem a megoldás az, hogy ne legyen botrány,
hogy minden kettősállampolgártól vonjuk meg a magyar állampolgárságát.
Szép tiszta ügy...hehehe.
A kormányból is mehetne haza kecskepásztornak a szőröstalpú román.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Velük kapcsolatban egyenlőre csak rettegni és feltételezni tudsz, viszont az elmúlt 22 év bagázsa (including bajnai) bizonyítottan alkalmatlan és több esetben a minősített hazaárulást valósították meg, kéz a kézben a többi garnitúrával. (including fityesz)
@londonterminals: Ha a kormány tényleg államosítja az Idomsoftot, akkor az egyetlen vállalható lépés az ellenzék részéről a bojkott, és a nemzetközi botrány.

Ez a cég csinálja egyébként a választási számítógépes adatfeldolgozástól kezdve az ügyfélkapun keresztül a lakcímnyilvántartóig MINDENT. És most képzeld el, állami felügyelet alatt, élén valami lászlónéval.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Azért azt, hogy ki a "méltó" az én, vagy egyáltalán bármelyikünk bizalmára, szerintem minden felnőtt, nagykorú el tudja dönteni.

Bár a jobbikos és narancsos, kolomp után menetelő birkák láttán ebben mindig elbizonytalanodom! :))

Szép dolog a hit, de abba bele lehet dögleni és éhen lehet halni általa.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Fogadunk bármiben hogy megcsinálják és két blogbejegyzésen kívül semmi nem fog történni?
@Penivaldes: A román állampolgárok nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek az állampárt soraiban.
@Penivaldes:

Jó reggelt! Már a legrosszabbtól tartottam. :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Rettegni?
Én nem. Rettegjen az, aki az én hazafiságomat és hovatartozásomat, más, magyar honfitársam hazafiságát és magyarságát megkérdőjelezi, továbbá ebből él meg ma Magyarországon!
Mert ebből él meg, nem másból, pár "idolod"!
Megéri rettegniük, a zsidóktól... :D
@Penivaldes: Nyilván köztük is vannak olyanok akik nem makulátlanok, de ha mondjuk a mostani parlamenti szerveződéseket nézzük, ők és az elempé a legkevésbé sáros a gengszterváltás bűneiben.

Egyébként Habakukknak múltkor igaza volt, amikor sok szempontból a Weimari köztársaság helyzetével hasonlította össze a mai állapotokat.

Akkortájt a német viszonyokra az alábbiak voltak a jellemzők: megtiport nemzettudat, porig alázott nemzeti közösség, morális züllés, a deviancia tobzódása, kezelhetetlen, 40%-os munkanélküliség, visszafizethetetlen államadósság, banki uzsorástőke, kamatrabszolgaság, kulturális csődtömeg és még sorolhatnánk tovább. S még abban is hasonlóság mutatkozik a két korszak és a két ország történelmi múltja között, hogy Weimar liberális közgazdászai is papagáj módjára ismételgették kortársaiknak, bizony nincs más út, mint a jóvátétel fizetése, a piac mindenhatóságát preferáló - már akkor látványosan történelmi csődöt mondott - gazdaságpolitika erőltetése, a globalitás vastörvényeihez történő alkalmazkodás és a banki uzsora lerovása, s a külső hatalmi elvárások lakáj módra való kiszolgálása.

Istenem, mennyire ismerős, végtelenül unalmas és ostoba szöveg, az embernek önkéntelenül déja vu érzése támad.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Gondolom majd oda ültetnek valami hozzá nem értőt..kicsit sokszor van olyannal mostanában dolga az embernek, hogy a hölgy vagy az úr lila köd fejileg.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Egyre jobban látszik, hogy orbitális csalás lesz ez!
Európa közepén, egy unortodox matekkal kiszámolt választás...
@csizsikpizsik - pique takarodj!:

Abból is az egyik egy G-pont bejegyzés lesz, hogy ez miért kurva fasza.
A másik meg azzal fog foglalkozni, hogy milyen hülye feje van az Idomsoft vezérig. elvt.nő Lászlónénak.
De lesz még egy törökgáborposzt is, hogyaszondja: "hát, ezt nem is gondoltam volna!"
@én már a fény gyermeke vagyok: Igeeen..meg én azt hiszem, hogy a japán állampolgárok is
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De miért tartottál a legrosszabbtól? Nem értem. Én csak fasírtot ettem,
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Igeeeeeen..ztán jött Adolf a Hitler és megoldotta a helyzetet....
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem, Török emelesz Gábor azt fogja írni, hogy nincs abban a helyzetben mint semlegesnél is semlegesebb külső megfigyelő hogy megítélje ezt a tettet aminek ugye sokkal több értelmezése is lehet mint az elsőre gondoljuk, de ugye semlegesek legyünk és inkább ne gondoljunk semmit.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Sajnos úgy tűnik igazad van. Az elmúlt nyolc évben a Fidesz hiszterizálta az emberek erre fogékony hányadát. Akik erre már akkor sem voltak vevők, azok mára belefásultak az egészbe. A Bonsai Duce és követői nagyon ügyesen kikalkulálták, mi az a pont, ameddig el kell menniük, hogy a normális életet élni szerető embereknek ne legyen kedvük az utcára menni.
Most is tesztelik az embereket. Tegnap az a fasszopó görény Jobbikos szemétláda visszament a Horthyféle zsidótörvényekig, és a kormányoldalról, csak ma érkezett elhatárolódás. Tegnap azonnal ki kellett volna kapcsolni a mikrofonját.
Nem tudom ki volt a levezető elnök tegnap a parlamentben, de ha a Köteles Laca, akkor most menjen haza és szekszuálja szájba az édes anyját, és többet ne kerüljön a parlament környékére sem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De most miért csodálkoztok? Már többször linkeltem a videót, amin Viktor már 2010-ben a második forduló után megmondta ezzel kapcsolatban a frankót. :)

www.youtube.com/watch?v=TFAtsXDfvgk&feature=player_detailpage#t=445s

"és nem fogjuk hagyni, hogy még egyszer visszatérjenek"

Több kérdés???
A blogmotor mondjon le. Rohadt Fidesz bérenc. Hol a kommentem?
@Penivaldes:
A japánoknak is vannak területi vitáik Magyarországgal ? Mert Romániának vannak.
Mégis szavazhatnak és miniszterkedhetnek itt román állampolgárok. Érdekes.
@Penivaldes:
Azután jött az amerikai hadsereg, Németország szarrá bombázása, meg az orosz invázió.
De Dolfi bácsikájuk remek egy ember volt. Megcsinálta...
Majdnem a kőkorszakig bombázták vissza őket.

Viszont egy ilyen TETŰ politikusi garnitúrával, mint a miénk, Németország soha nem épült volna fel, soha nem lett volna azzá Európában, amivé lett, soha nem lett volna német egyesítés, gazdasági világhatalom...

Bennünket Piktor és csürhéje bombáz vissza, ájtatos és képmutató keresztyén rabszolgaságig.
Illetve szeretne csak...
@Penivaldes: Azért most látom bajuszkával fel-le autózni Gabit akinek sorfalat állnak a pocakos mellényesek, húzza a talpalávalót közben Vitéz Mága és gyártjuk a tankokat hogy induljon a blicckríg az EU ellen...
@Penivaldes: Hát ja. Van amit mondjuk megoldott, csak milyen áron?

Na de majd Bajnaiék. Lesz itt olyan gyurcsányferkósan nyugatos demokrácia, hogy csak úgy zörög. :)
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Lófaszt lesz itt blicckríg. Egyenlőre örüljünk annak, hogy lyuk van a seggünkön. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az se érdekel, nekem megfelel az is, ha a coci párt soha a tetves életben nem kerül a hatalom közelébe!
Az sem érdekel, ha hottentotta lesz a miniszterelnök és radikális népnemzeti a kormány.
Csak tetteket lássunk és eredményeket.
A többi kamu és duma, szarlapátolás.
Leszarom a politikai identitását és világnézetét mindaddig, amíg egy MINDENKI számára élhető országot akar valaki építeni és nem akar belőle mondvacsinált indokokkal bárkit kizárni.
Mert ha egyszer elkezdheti, akkor a további sikertelenségéhez majd keres a parasztja újabb ellenséget, aki miatt nem sikerült... Pedig Ő aztán... De a piréz kisebbség megfúrta, elárulta...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: van már digitalizáló kézi készülékünk, drága kómám? he? a mondókád jó volt, de azt azért lássuk tisztán, hogy németország a két vesztes háború közt nem volt lenyomva, az emberek nem egymás fülébe suttogva mertek véleményt mondani a napi történésekről, mint itthon a 60-70-es években. amikor a manyupos dobásuk elcsattant, már az utcán lett volna a helye az józan kisebbségnek!
@Penivaldes: Nem minden mindegy alapon élünk, hanem egyik hónapról a másikra. Sajnos ez a helyzet. A patás Gyurcsány alatt megengedhettük magunknak, hogy havonta-két havonta egyszer-egyszer elmenjünk valahova ebédelni, ma már nincs ilyen. A nem megszorítás kormánya gondoskodott erről.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Csak tetteket lássunk és eredményeket.
"A többi kamu és duma, szarlapátolás.
Leszarom a politikai identitását és világnézetét mindaddig, amíg egy MINDENKI számára élhető országot akar valaki építeni és nem akar belőle mondvacsinált indokokkal bárkit kizárni."

Na látod ezzel én is egyetértek. Jó lenne már valóban egy olyan társulat, aki meg tudja ezt valósítani.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Az utcán volt, sorban álltunk a nyilatkozattételre - az utcán. 100 ezer ember, ennyien voltunk, egy 10 milliós országban ez édeskevés.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Ez hatalmas tragédia..bár én étteremben ritkán eszem..feszélywez.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: igen, ott voltunk, kb 1% figyelemre méltó teljesítmény! tényleg szégyenletes!
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Ez jóóóó. Van már egy kitömött a Kremlben és ráadásul kiváló bevételi forrás évtizedek óta!
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Biztos vagyok benne, hogy ez egy futószalag.
Ezt a folyamatot ugyanúgy vitték volna tovább mások, ha épp nem fityeszék jönnek. Ezt lenne jó végre valahára megérteni és keresni a használható megoldásokat, amelyben felrúghatjuk végre az eddig nekünk kijelölt játékteret.
@glaci ph 5.5 álompolgár: az is. tudjátok én kézzel eszem, belenyúlok a nagytálba aztán megeszem.
:))
egyébként az étlap, meg, hogy megkérdezik mit szeretnék enni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Még szerencse, hogy jött Hitler, és kirántotta az ország szekerét a kátyúból, majd szabadságharcot hirdetett, kiterjesztette a demokráciát, biztosította a szabad sajtót, valamint az állampolgári jogokat. Sajnos aztán a zsidók kiprovokálták a II Világháborút. Az ember nem lehet elég óvatos.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
:)))
Ilyenek ezek!
Erre itt ez a Piktor gyerek, aki csak a javunkat, akarom mondani a javainkat akarja.
És nem hisztek neki!
Tulajdonképp rohadékok vagyunk...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Balczó volt a levezető, szerinted miért nem kapcsolta ki? :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tragédiájukra nem volt egy Marcijuk aki az összeírásukat kezdeményezte volna a parlamentben biztos azért...
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: nem véletlenül írtam: "Nem közjogilag. Személyesen."
Közjogilag semmi sem menti. Személyesen, a maga bezárt személyiségében viszont mentséget találhat ezáltal.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Pedig akkor már rég feltalálták a papírt és toll is volt. Na de aki nem tesz mikor kell az magára vessen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Majd az LMP.
Éppen most harcolja ki magának, hogy olyan megkerülhetetlen erő legyen, amellyel kétharmadot lehet majd elérni.
Álmodik a nyomor és mire felébred, bilibe ér a keze.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Ennyien fognak elmenni szavazni 2014-ben.
Még jó, hogy a polgári körök többen vannak.
200 ezer regisztrálttal és rányomott 200 ezer románnal - meg is lesz a választás.
és figyeljétek meg eljön még az az idő (lehet 10 év múlva, de eljön), mikor büszkén fogja hirdetni, hogy ő bizony ezt nem szavazta meg!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Végül is ők meg a németek hosszútávon jól jártak.:))
@én már a fény gyermeke vagyok: Ó a polgári körök..:)))) csak kár, hogy már nem polgáriak. pedig jó ötlet volt.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Mivel nem ABC sorrenben lesz,te majd előkelő helyen szerepelsz majd azon a listán.:))
@kifordított nagyanyó:

A kurva életbe, mindig tudtam, hogy bunda! :)

Baszki, azért ez a Gyöngyösi gyerek űbergáz volt tegnap...
Egyébként mi ezen a meglepő.
Viktor mindig is gyáva volt.
Most ha kiállna gyurcsánnyal vitázni,azt csak úgy merné ha közöttük van a kövér,szijjártó,meg a lézerjani.
Egyébként már írtam,hogy vikiről a Gladiátor című film jut eszembe.
Ahogy kérdezi a császár:
-Szerinted félek?
Mire Maximus:
Mindig is féltél.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ezt tényleg nem kellett volna.
@Penivaldes: Miicsodaa,mi írjuk!:))
Fabius: Te agyilag vagy hátrányos helyzetű, de nagyon...

ennyi marhaságot összeírni, azért nem semmi...
@kifordított nagyanyó: Na, még egy jó pontod lett, Gladiátorból idézel! Ha a 300ból is megteszed megvan a kisötös, zsebnáczi :))))
@Penivaldes:
Azok sosem voltak polgáriak. A fidesz rezsim hadügyminisztere szervezte be a fizetett bomlasztókat és besúgókat az Orbán parancsára.
Viszont sokan vannak és - egyszerre mozdulnak, ha Orbán szól, hogy mozdulni kell - ez a jelszavuk.
Mert mindig jóljön egy tömeg. Mind a pártállam katonái a hadügyminiszterrel az élen.
@Secnir: Ugyan, gyerekek, abba túl hamar belehalnak. Nem lehetne az indiánmódszer? Szarvasbőrkötél vizesen a nyak köré, napra kitesz, ahogy szárad, úgy folyt.

Esetleg egy kis vasszűz? Abban napokig még él a delikvens, mert létfontosságú szervet nem sebesít meg. Aztán ha még itatod is, akkor éhhalálig benne marad.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Nekem a Gladiátorban a császár volt a kedvenc szereplőm:)
@én már a fény gyermeke vagyok: Na nem egészen..nekem nincs velük bajom, na de én gonosz fideszes vagyok.
@kifordított nagyanyó: ja igen, tényleg. és akire jut az öt, azt fogjuk felírni...
@csizsikpizsik - pique takarodj!: "This is spaaaar..!"
ÖÖö ja nem:"THIS IS SPARTAAA!"
Olvasom a felháborodott (esetleg, megháborodott) hozzászólásokat... Csak őrizzük meg a pánikot!! Nyugalomra semmi ok!!
Szóval az elmúlt 22 év arról szólt, hogy ki milyen mértékben és mennyi ideig képes átbaxni a szavazóit... A T. magyarválasztópolgár - eleve mókés a választás szó, ilyen "felhozatal mellett - pedig lelkesen várja a következő lehetőséget, hogy arcul köpjék... Sajnálatos módon a teljes(!) politikai "elit" lejáratta magát, újak pedig nem nagyon vakaródznak a láthatáron túl sem. Olyanok, akik valóban hajlandóak a demokrácia játékszabályait betartva, igazi "népképviseletesdit" jáccani. Szóval, kedves Hölgyeim, Uraim: az utolsó oltsa le a lámpát!!
@Penivaldes: Senkinek sincs velük baja. Ez egy ilyen ország, hogy szereti a hadügyminiszter mozgatható tömeg-szervezeteit.
A demokrataság anyagilag megalapozott érdek. (Hagyjuk békén La Fontaine-t a kutyájával és a farkasával.) Ez az ország kábé kettő évtizede van olyan viszonyok között, melyek kedvező körülmények között 100-150 év alatt eljuthat azon anyagi körülmények közé, amelyek mellett a szavazótöbbség nagyobbik fele demokrácia-érdekelt lesz. Az ehhez szükséges források összegyűjtésének klasszikus módszerei előtt 1945-ben lezárult az út, (tekintsétek át a mai demokráciák forrásgyűjtésének történetét, nagyjából 1492-től az utolsó nagy német kísérlet kezdetéig, 1939-ig) mára döntő eszköz a cégjog maradt a magántulajdon szentségének elektronizált globalizációjával.
Mi, mai magyarok alsósok a demokrácia- tantárgyban, és mindenki doktorit követel tőle. Milyen alapon?
A doktrinér entellektüelek itthon és a nagyvilágban csalánt szedetnének, előszeretettel.
Először halevéssel meg kell győzni az embert a halevés hasznáról, aztán lehet csak megkezdeni a "hal vagy háló" vitát.
Magyarul: ne a demokráciát nyomassa itt mindenki ezerrel. Nyomassa a földet, meg a munkaviszonyt. Előbb legyen spájz a lakásban, majd könyvtárszoba.
"Külföldi tőke menekül", "kiszáradtak a bankok", meg egyéb intellektuális igazságok. Azt a kb. 600 000 szavazót ba@tatják állandóan akik már tudják miről szól a nóta. Ideje lenne arról beszélni ami azokat érdekli, aki "közönyösek".
Nem ezért nem fognak szavazni, mert nincs "kire". Hanem azért nem, mert nincs "mire".
Demokráciaelméletre nem fog hömpölyögni a feliratkozó-folyam.
Kellene valami formáció, aki a munkára képesek
akaratát fejezi ki. Ami ne a demokrácia, hanem a _munka_.

Sapienti sat.
@Penivaldes: Senkinek sincs velük baja. Ez egy ilyen ország, hogy szereti a hadügyminiszter mozgatható tömeg-szervezeteit.
nem tudom, ezen ki csodálkozott. Minden necces szavazástól távol maradt az elmúlt két évben emlékeim szerint. Gondolom, hogy ne lehessen az orra alá dörgölni alkalomadtán
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Csak a Gladiátorban volt viktorhoz hasonlító (nem te hanem a másik) gyáva ember.
@kifordított nagyanyó: Kisötös, beírhatod (ugye felétek most éppen úgyis az írogató hajlam dúl)
@sortelen: Elég nekik a közmunka a saját ruhájukban az erdőben.

Látod, hogy boldogok. Semmi zsivaly.
Orbán Torgyán Bubutól tanulta ezt a kis trükköt. Ő sem írt alá soha semmit. Meg is lett az eredménye, Szabadi Béla ült helyette éveket.
Aljas, simlis, szarházi, választási törvény a fidesz képére írva.

Tegyél meg mindent ellene.

A jellemtelen, sunyi, törpe nem mert név szerint szavazni, érzi, hogy elkaszálják!

Készülj a kormány és a valódi rendszerváltásra!

Látszik, hogy ég a pofátok jobboskák a Nemzeti Színház igazgató választásával is. Jellemtelen nemzeti szarok!

Fidesz- szocik takarodó!
@Brendel Mátyás:

Van valami érdemi hozzáfűznivalód is, vagy csak ez az ótvar fröcsögés?
@Penivaldes: Phoenix miatt meg is értem, bitang jó színész a gyerek :)
Aljas, simlis, szarházi, választási törvény a fidesz képére írva.

Tegyél meg mindent ellene.

A jellemtelen, sunyi, törpe nem mert név szerint szavazni, érzi, hogy elkaszálják!

Készülj a kormány és a valódi rendszerváltásra!

Látszik, hogy ég a pofátok jobboskák a Nemzeti Színház igazgató választásával is. Jellemtelen nemzeti szarok!

Fidesz- szocik takarodó!
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Nyugi te haver vagy,téged majd a pincében rejtegetünk.
Csak esetleg nem szólunk,hogy vége a háborúnak.:))
gyöngyösi kapcsán érdekességek:
- a kormány 'csak' egy apró nyilatkozatot adott ki az Iroda útján. semmi gyrosz-ász vagy selmeczi
- molnár csaba a dk-tól hozta a szélsős formáját a jobbik betiltatásával
- délre a kdnp is elfogadhatatlannak tartja már
- az együtt2014 hamarabb reagált mint a szocik vagy az lmp (az lmp még nem is reagált, várom a performanszukat a plenáris ülésen)
- gyöngyösi szerint ez a mondat félreérthető volt: "a világbékét elsősorban Izrael fenyegeti, [...] pont itt lenne az ideje egy ilyen konfliktus kapcsán annak, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar Országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára", ő arra gondolt, hogy "A Jobbik a nemzetbiztonsági kockázat felmérését [...] kizárólag a kettős állampolgárok esetén tartja fontosnak [...] Magyarországnak nem a Jobbiktól, hanem a cionista Izraeltől, valamint az azt itthonról is kiszolgálóktól kell félnie"

hát őszintén, én gyöngyösi esetében nem értettem félre a mondatait.
azt hiszem, itt az ideje, hogy szegedi csanád induljon valami VIII. kerületi hitközség színeiben, mint képviselő.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: nem csak miatta. én szeretem a filmekben a negatív karaktereket. közelebb állnak hozzám, mint a jók, és a tiszták.
Remélem, hogy gyomor s végbéltükrözésen volt EGYSZERRE !!!
ez annyira érdektelen h még a padödö sem vonul fel.
@kifordított nagyanyó: aztán majd robbantgat....))
egyébként legnagyobb medöbbenést akkor éreztem, mikor egyszer olvastam egy szibériai emberről, aki megkérdezte a hetvenes években a riportweltől, hogy most ki a cár..és az öreg sosem hallott a második világháborúról, Hitlerről és Sztálinról..
és ez..félelmetes.
@kifordított nagyanyó: Szuper, de ugye kábeltv van? Nem szívesen maradnék le a meccsekről...
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Látod ezt kisköcsög:@Penivaldes: ?
És még én vagyok a náczi....!
@873ujr3rk: hiányzik a padödő?
menj el a koncertre, vagy letöltöd a számokat. De minket hagyj ezzel. Nekünk más a zenei ízlésünk.
:)
@Penivaldes: Hát azon a környéken ez előfordult.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Majd lesz.De nem sok meccset fogsz látni,mert csak azokat nézheted ahol kikap a barca.
Ja de sokat fogsz látni,mert a győztes Mu és Real meccseket is megnézheted.
Habár az utóbbi.....áh!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nagyon jól összefoglaltad. Magam is úgy tartom, ha engem utálnak annak csak és kizárólag mások lehetnek az okai. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Sosem érttem minek kell gyülölködni. Én ha úgy érzem, hogy most aztán...akkor elmegyek sétálni, vagy olvasok egyet. az utálkozás értelmetlen.
Erről a választási törvényről úgy megy itt a polémia, mintha bármiben is befolyásolná majd a jövőt és az életünket!
Mintha 2014-ben lennének választások!

2014-BEN ESÉLYES, HOGY NEM LESZNEK VÁLASZTÁSOK!

Szinte hallom magyarázatot: "Az ország jelenlegi gazdasági helyzete nem teszi lehetővé, hogy választásokra ennyi sok pénzt költsünk. A közvéleménykutatások nagyfokú kormánytámogatást mutatnak, így ezen legitimáció alapján a jelen Kormány addig ÜGYVEZETŐ KORMÁNYKÉNT irányítja az országot, amíg az ország helyzete nem javul!"

A BIRKAMENET pedig összeránt 100ezer fanatikus hívőt és menetelnek egyet...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ja és mindjárt befut szív is, hogy olvassuk már Eco-t.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Miért talán orvbán vagy huzavona méltó arra hogy felnézzen rá bárki is ?
Robin a bátor elszaladt
Bátran elfutott el ő!
A vész láttán ahogy tudott
Farkát behúzva elfutott...
Úgy messzire s ina szakadt, midőn nyúlként bátran szaladt.
Előre ő csak lassan jutott, mert közben többször elcsúszott.
A bátrak-bátra hős Sir Robin!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hidd el nekem drágaságom, hogy néha neked sem ártana, ha mást olvasnál a propagandafüzeten kívűl:)))
Szeretnem, ha a fiam olyan orszagban elhetne, ahol nem cigany, vagy zsido a szomszedja, hanem egy masik ember.
Ahol egy asztaltarsasagnal nem lesz sikk adocsalonak lenni.
Ahol a jog es kotelesseg kez a kezben jar.
Olyan orszagot szeretnek neki, melyben mindenki elfer: kereszteny, szittya, fradista, es sorolhatnam...es soha senki nem azert bantana, aki vagy ami, hanem a tetteit itelne meg es a cselekedeteit.
Szeretnem, ha nem masok mondanak meg neki, hogy mit tehet meg a sajat hazajaban, a sajat hazajaert.
Ha buszke ferfi lenne, magyar, europai, es leginkabb: ember.

“Legnagyobb cél pedig itt-e földi létben, Ember lenni mindég, minden körülményben.”
Arany János
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ez most komoly, hogy az Idomsoft lesz a függetlenség mintaképe?

atlatszo.hu/2012/11/23/kerdojelek-az-idomsoft-allamositasa-korul/

2010-ben is ment már ugyanez a műsor.
@Penivaldes:

Csak kicsit betorzult az 1200 komment vs 5 komment jelenségtől. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Ha a kormány tényleg államosítja az Idomsoftot, akkor az egyetlen vállalható lépés az ellenzék részéről a bojkott, és a nemzetközi botrány."

Csináltak rá törvényt, és arról pofáznak, hogy az államosítással azt vennék csak vissza, ami az államot megilleti - tehát megcsinálják.

nol.hu/belfold/_remhirterjeszto_a_dk_

És itt van ez is:

atlatszo.hu/2012/11/23/kerdojelek-az-idomsoft-allamositasa-korul/

Bojkottügyben hol ez, hol az a szempont látszik meggyőzőbbnek. Most az, amit mondasz - mert elképzelhető, hogy sikerülne kellő mértékű botrányt kavarni, és mert minden ok meglenne erre, elfogadni pedig nincs miért ezt a törvényt. De könnyen lehet, hogy az első nagy hullám után ez is kifulladna.

Másfelől ott van az az érv, ami szintén meggyőző, hogy az utcára menni is csak akkor fognak - talán - tömegek, ha nem süllyednek apátiába, hanem bíznak abban, hogy el lehet zavarni ezt a bandát. Kifulladó bojkottal ennek az ellenkezőjét lehet csak elérni, a növekvő várakozás pedig olyan folyamatokat is elindíthat és úgy alakíthatja át az egész helyzetet, hogy csalástól és betonozástól függetlenül meg lehessen találni a módját az elzavarásuknak.

"Az Orbán-rezsim léte azon alapul, hogy erejét nagyobbnak mutatja a valóságosnál, és elhiteti a társadalom és gazdaság szereplőivel, hogy hatalma örökre szól. Ezért hatalma addig és nem tovább marad fenn, amíg a kritikus helyzetben lévő szereplők úgy gondolják, hogy a Fidesz leválthatatlan."

magyarnarancs.hu/publicisztika/bojkottal-a-kormanyvaltasert-82534

"Az Európai Együttműködési és Biztonsági Szervezet Koszovói Missziója (EBESZ) úgy döntött, hogy „szemtanúskodni” (witnessing) fog a „megfigyelés” helyett. A választási megfigyelés ugyanis aktív tevékenység, amelyhez szükséges a politikai egyezség a megfigyelttel. Mivel ez a Milosevics kormányzattal nem volt lehetséges, ezért a szemtanúskodás mint politikai formula helyettesítette. Nem mehettünk be a választóhelyiségbe, hivatalosan nem kérhettünk adatokat a választási bizottságtól. Ültünk a választóhelyiség előtt, és számoltuk a megjelent választópolgárokat. Ebédidőben történt, amikor a helyi választási bizottság elnöke, a gorazsdevaci SPS, Milosevics pártjának elnöke, egyedül maradt. Természetesen ő volt a helyi választási bizottság elnöke. Be nem léphettem, de amikor elsétáltam az egyébként vegyeskereskedésként funkcionáló épület ajtaja előtt, az elnök éppen egy köteg szavazócédulát próbált beletuszkolni az urnába, ami nehezen ment, mert az összehajtott szavazólapok túlságosan vastagok voltak, így kellett egy toll, amivel végül sikerült ezt a problémát is megoldania. A szavazócédulák az urnába kerültek, az elnök rám nézett, elmosolyodott, és megvonta a vállát, „bocs de ez van” kifejezéssel az arcán. Ám akkor már ez sem segített. Milosevicsen nem segítettek sem az ellopott szavazatok, sem a közérzetjavító intézkedések. Ez a választás már akkor eldőlt, amikor szeptember 24-én kinyitottak a szavazóhelyiségek. Senki nem hitte volna el neki, hogy nyert."

www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=175332:gotov-je-a-szerb-analogia&catid=9:vendegek&Itemid=66
@Penivaldes: A gyülölködés az csak és kizárólag a hülye széljobber nácik velejárója, amint tudjuk. :) Más csoportokat ez meg sem érintett a glória pedig fényeskedik rendesen a kobakok és kipák felett.

Jó sétát, főleg, hogy szépen süt a napocska is.
@Penivaldes: Hááát gyanús vagy.:))
Én nem is tudom találkoztam e már olyan gonosz karakterrel aki bejött nekem.
@tomwar: Szóval rendes fehér emberek legyenek a szomszédok?:))
De nem rossz gondolatok amúgy.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kicsit sokat vársz egy szerencsétlen trolltól.
A megkeseredettség és gyűlölködés mintapéldánya a szerencsétlen.
Kutya lehuggyozta, a nője nem áll vele szóba, a melóhelyen összesúgnak a háta mögött, a blogokon kiröhögik... Kis szánalmas életének kifejezésként valahol sikoltoznia kell. Élvezkedjen, egyszerűen kinyomod a Tahótlanítóval, azután forogjon a saját szarába a szerencsétlen.
Sziasztok!

Egyre csak gyűrűzik a tegnapi zsidózás... nincs itt semmi változás...

Viktorék találták ki, nagy füstje van, lángja semmi, csakhogy tegnap ment át a választójogi törvény... és erre ma az mszp-sek még asszisztálnak is ehhez és sárga csillagot vettek fel a parlamentben.

Ez szánalom egy kottából játszik itt mindenki jó rég óta. Ja kövér nem vezette ki, a kormány nem határolódott el.... tegnap még...

A szokásos... és orbánról újra csak ennyi:

www.youtube.com/watch?v=QN-jSHVIrjU
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tudod kedvesem, vannak olyanok, akik mások mint mi..(őket nem éri a fény)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Pedig ahogy belenéztem nem rossz a blogja.
Lehet így futtatja.:))
@Penivaldes:
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Sajnos gyűlölködés mindenhol van származá vallás és szín miatt.
Mindenhol.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Aranyos Gábriel barátom, én egy szóval nem mondám azt, hogy a gyülölködés csak a széljobberek tulajdona. ez közös tulajdon.
@kifordított nagyanyó:
Stefike mintájára promózza...
A színvonala sokat esett pedig. :))
@kifordított nagyanyó: Könnyebben tudok azonosulni ambivalens karakterekkel..jobban megmutatják a sötét oldalam...
Még egyszer összefoglalva a hivatalos álláspont. Csak, hogy ne megint másoktól keljen megtudnotok mit szándékoztak mondani a témával kapcsolatban.:)

barikad.hu/jobbik_a_magyar_orszaggyulesben_ne_uljenek_izraeliek-20121127
@Fabius:

Ezzel mit akarsz mondani? Hogy a fityisz nem a választások elcsalására fogja a befolyását a cégben használni? Ehhh

Nyilván érdekes kérdés a cég ELŐZŐ tulajdonosi háttere, de ez hogy jön IDE???
@kifordított nagyanyó:

Jól jártak? Mondd ezt annak, akinek a családja vagy ő maga jól járt. Csak aztán nehogy a pofádban találd a balegyenesét.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

nincs. az oldal címében a "Var" elhagyható. mit kell ehhez még hozzáfűzni?!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szándékoztak?
Én mást hallottam, ha akarod átküldöm megint leírva... :)
"Csak az egy szem Semjén Pótviktor árválkodott a szavazórobotok között, ő meg nem érte föl ésszel miért párologtak el mind a többiek. Végül is őt ezért tartják, hogy legyen valaki akkor is a házban, mikor az Ottsevótunk Tekintetes Népbíróság szakkör kirándulni van."

Ha már a tömjénzsóti előkerült, most akkor kinek is az érdeke kicsinálni?

A shitpalit egyértelműen az orbánnak volt érdeke, még ha rá is kenték az ellenzékre. Addig jó volt amíg az orbán ostoba törvényeinek tömkelegét elfogadva megágyazott a hatalma megszilárdításának. Aztán amikor ez megvolt akkor az egyik haverre le lehetett cserélni.
Mit ne mondjak sikerült kiválasztani a legmegfelelőbb ember akinek volt is valami a múltjában ha esetleg nem akarna magától takarodni szép szóval.

A tömjénnek ugye kellett a pozíció a választási "együttműködésért" cserébe. Most, hogy elkezdődött a 2. félidő lehet a tömjént is cserélni? Láttuk már az orbánt ahogy a torgyánnal is kiqrt, de azt sem sajnáltuk.
Mindenesetre érdekes ez a másodszori plágiumgyanú. A nagy kérdés melyik haver lesz a tömjénzsóti utóda? De majd kiderül. csak nem a lajcsi gyerök, höhö?

Mondjuk a HVG c sak azt teszi amit tennie kell, bár ez az utólag derültkielégtelen dolgozatbóldoktori már kezd egy kicsit gyanús lenni. A lényeg, ez a tömjénzsóti sem fogja magát egyszerűen leváltani, na...
Tuti hogy +1 szavazat az E2014-nek.
Remélem számítani fog a szavazatom.
Mi itten a meglepetés? Ezek a szar emberek a saját szar törvényükre is szarnak. Pont a mi fejünkre ne szarnának?
Közben pedig senkit sem hagynak az út szélén.:(

youtu.be/L7onQlQTCSs
ha ideges vagy akkor már megérte a regisztrációs törvény :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @kifordított nagyanyó:

Nem rossz a Piroslapok, de ezt az ámokfutását itt nem tudom máshogy magyarázni. Ótvarozni meg anyját ótvarozza le, érted.
Nem volt jelen többek között Botka László, Szekeres Imre, Veres János, Schiffer András, mint ahogy például Gyurcsány Ferenc sem.

Gondolom, ők is gyávamód megszöktek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: én meg mást olvasok, tudod ami a hivatalos álláspont egy félreérthető fogalmazás után. :)

Szóval a bocsánatkérés meg volt, a lényeg pedig szintén nyilvánosságra hozva.
Tegnap este aszongya az ügyeletes mikrofonköcsög, hogy nem érti a felháborodást, amikor csak egy ötperces procedúra az egész regisztráció. Na ja, kedves baromarc, csakhogy az ötperceshez ugyebár el köll caplatni a hivatalba, ahol ugyebár jó eséllyel sorba is kell állni. És mivel én olyan jó szándékú keresztyén vagyok, mint ti semjénestől, azt kívánom, hogy csak addig legyen a valagadban egy vörösen izzó acélrúd, amíg ez a procedúra összességében tartani fog.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ledarthpenikézted a csajomat, bazmeg???

Az ügyvédem hamarosan felkeres. Onnan ismered majd meg, hogy nem vet árnyékot.
Na, vége a fejtágítónak és az ebédszünetnek, megjöttek a magyarázógézák. Senki logikus kérdésekkel el ne ijessze, össze ne zavarja őket ha egy mód van rá...
@Disintegrator Rising:

Nem a suliban kéne lenned, faszkalap? :)
@Disintegrator Rising:

Úgy nézek ki mint aki ideges? Remekül szórakozom a bokáját lefosó gyáva főnöködön :-)))

17 hónappal a választások előtt ember befosva nem volt még ennyire a rendszerváltás óta. Eddig nem sikerült beírnia magát a történelemkönyvekbe, de most menni fog :-)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egyébként meg, nem kéne ezt a szegény aranyos, kedves Bolit bántani. Ő így fejezi ki hódolatát.
@Penivaldes:

De hisz épp most fenyegettem meg a rosszfiúkat! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez jó.Xd
@londonterminals: Hű micsoda tolerancia.
Nézd meg hol tartanak a németek.
A zsidók meg kaptak rengeteg kárpótlást és lehet állandóan hivatkozni a holokausztra.
Megalapíthatták izraelt.+mindig kiállnak mellettük.
Így hosszútávon ez baráti.
@Bakter: Az 5 perces procedúra, az a Kubatov-lista aktiválása az Orbán listáján.

Mindig félreértitek ezeket, mert nem beszéltek beásul.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És arra nem gondolsz, hogy ma csak öt órája volt?
@kifordított nagyanyó:

Hasonló szép sikereket kívánok, néked és családodnak!
Kétségem nincsen afelől, hogy a 2014-es választásokig, mindenben akadályozni és hátráltatni fogják a választópolgárokat. Folyamatos akadályoztatásokkal és az emberek nyakába varrt teljesen felesleges
"még ez is kell hozzá, ja meg az is, óó igen, amonnan már megvan a szükséges aláírása?" köröket kell majd futnia azoknak, akik választásra akarják leadni a szavazatukat. Illetve kétségeim nincsenek afelől sem, hogy mindezek tetejébe a választások előtt pont annyival fognak változtatni a szabályokon, hogy ahhoz még véletlenül se tudjon igazodni a nagy többség.
Erről szól ez az egész, semmi másról. Ennyire egyszerű.
@Disintegrator Rising:
Aki itt ideges, az orbánc vicckor és sleppje. Meg sok-sok hétköznapi átlagember. És ha azok elkezdenek idegesen mozgolódni, akkor a hozzád hasonló bértalpnyalók is roppant idegesek lesznek. Hiszen a gazdasági fellendülésnek köszönhetően a folyamatosan emelkedő húsárak mellé felzárkózik a tej, és a luxus cikknek számító krumpli ára is. Többek között. Karácsony környékén detonálva.
@Penivaldes:
Rajtad ismerje ki magát az ember... :)

@Fabius:

Mondtam már, hogy utálom, ha címlapos? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Lézerkard ecsém, ne ügyvédezz!
A páncélkesztyűt meg belevágom abba a nagy arczodba! :))
Egyébként mit szóltok ahhoz hogy bolvliland viccparlamentjében anyabaszó mocskos szarházi náci patkányok ülnek ?
@Le veau d'or: Miért,te nem áldoznád fel magad azért,hogy az unokáid jól járjanak?
@kifordított nagyanyó: Jól van emberek jól van..
Én nem lennék ma éjjel a helyetekben, mikor majd felkeresnek titeket a szolgáim.
Én megmondtam amit megmondtam.
@Penivaldes:

Abból is három testnevelés.

@Bakter:

Majd ha a szüleit kibasszák a melóhelyről, azt nem lesz, aki töltse a telefonját, nem lesz ekkora arca.
@Fabius: Az egész sajtó remekül szórakozik.

Hitler mikor elunta, összekapta az egész nagyonhumoros sajtót a gyüjtőtáborokba.
várjatok előbb kiröhögöm magam a poszt első fele miatt..:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hát tudod én úgy vagyok berendezve, hogy fent van a fejem és lent a talpam..nehéz rajtam eltévedni:)
@kifordított nagyanyó:

Sötét egy idióta vagy. Pedig lennének tolerálható vonásaid is.
@Fabius: menni max 2018ban fog. 2014ben nyer a fidesz. fogadhatunk is akár valamiben.
@Penivaldes: Hofi utan szabadon: Kis orszag vagyunk, csak egye csocselekre futja.
@Disintegrator Rising: Majd a viktorod lesz ideges ha forró lesz a talpa alatt a talaj.
Ja nem,az ő talpa alatt a szél fog fütyülni.....
@Penivaldes: Igenis Sötét nagyúr!:))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Azt hiszem, ti elintézitek egymás közt a piszkos munkát.))
(Boli, ha te nyersz, akkor kellemes meglepetésben lesz részed...)
@londonterminals: Sajnos nem vagyok annyira sötét,mert akkor sokkal boldogabb lennék.
Csak már tele a tököm és néha elborul az agyam.
@kifordított nagyanyó:
Ez csak egy gute Freunde wünschen volt, nem disputa generáló üzenet.
Hű, mennem kell (ugye sajnáljátok?) a részemre címzett kurvaanyázásokat este nyolc után... :D
@én már a fény gyermeke vagyok: Pedig már elmúltam 18. Vagy van még valami spéci dolog hogy szavazzhassak? Mert tudtommal nincs más. (rosszindulat nélkül írtam)
@kifordított nagyanyó: Most már hiába mentegetőzöl..
Egér! Tudod mit kell tenned!
"a szinte lehetetlen is megtörtént: a Gyurcsányisták elkezdtek időköziket nyerni."

Itt a magyaräzat.Pontosan ezert kell a regiszträcio, mert most mär nem a "lehetetlen" törtent meg (az nem is törtenhetne meg), hanem a "jozan esszel lehetetlen". Ehhez kepest a 2002-ben oriäsi szociälis demagogiäval, 2006-ban a jonep meghülyitesevel nyert välasztäs majdhogynem elfogadhato, de legaläbbis megmagyaräzhato.
@Disintegrator Rising: Akkor ennek az országnak vége.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Pofád lapos kisköcsög!:))
(még hogy én primitív....a faszt!)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na látom a DK-sok bementek sárga csillaggal. Le vagyok nyűgözve.

LMP-nek szava sincs ehhez.

Ti meg lelkesen eszméztek Gábriellel, picit próbáltjátok szonatisztaaságra szoktatni, de olyan buksisimító módon, nehogy megbátnódjék a drágám...

Mi a faszkarikát vártok ? Szépen győzköditek, pedig látható, hogy nem lehet meggyőzni, ez az alapvetés, a pártja alapvetése: a zsidó, cigány rossz. Passz.

Majd megint irogat nekem valami marhaságot valami szaros oldalról idézve. Azért ez, ami itt megy most az oldalon mutatja, hogy mi van az országban.
Felháborodásocska, oké, mert európai ember azért mégsem zsidózik ennyire nyíltan oszt jónapot, lehet azért továbbra is idemérgeznie neki a sok baromságot összeesküvésről, világuralomról, palesztinok kiirtásáról, ezek szerint csak én tahótlanítottam, mindenki számára mégiscsak partner.

Ja mert szokott két bozalom eregetése közben mosolyogni. Hát ha nektek ennyi elég...

Végtelenül szomorú ez,mert sikerült neki, amit a Jobbik által is célul tűzött ki Orvbűn: tökéletesen elfogadhatóvá tenni ezt az ocsmányságot. Oksa, van néha egy kis hajcihő a keményebb marhaságiakból, aztán holnapra ez is normális folyás lesz, mindig emelik a dózist. Elfogadott lesz lassan, hogy tényleg, a zsidót ki kéne szorítani a parlamentből is. Veszéyles a beste állatja.

De ti beszélgessetek vele, hisz mindenkit mg kell hallgatni. Lehet mindig persze azonnal kunbélázni - már unom beírni, azért Kun Bla a gonosz vérmezei repkedésén túl valamit legalább tett a hazája mentéséért. Na és mondjuk Kosztolányi minden nagyszerűsége ellenére eléggé átlendült a kezdeti tanácsköztársasági szimpátiájából vad jobboldalivá:[..]" Mint sok írástudó és művész, Kosztolányi az első napokban még támogatta a Tanácsköztársaságot, de a proletárdiktatúra megviselte, és nem értett egyet a bolsevizmussal. A Tanácsköztársaság bukása után 1919-21 között az Új Nemzedék című szélsőjobboldali lapnál helyezkedett el; létrehozója, egyik szerkesztője és szerzője volt a lap Pardon rovatának,f [8] melynek cikkei vitriolos hangon szóltak a Tanácsköztársaságról és annak vezetőiről, illetve gyakran antiszemita megnyilvánulásokkal fűszerezve reagáltak a napi jelenségekre. A lap Horthy Miklós egyik befolyásos emberének, Bangha Béla páternek az érdekszférájába tartozott, s ő tartotta fontosnak egy olyan írói nagyság foglalkoztatását, mint Kosztolányi", ergo azért az ő leírása nem biztos, hogy történészi hűségű, inkább a krisztinavárosi úrinép mentalitását tükrözi. De aki ma annyira kunbélázik, az legalább ne legen már olyan sunyi, mint Orvbűn, aki ellóg a nagy szarsága elől: Magyarországon Kun Béla=mocskos zsidó.

Tehát fújcsúnya Gyöngyösi, de kunbélázni jó,még ilyenkor is. Folytassátok.

Ja Peni mindjárt kiigazít a maga nagy bölcsességével, de kösz, most megyek le abba a bűnös rohadt, Kun Béla és a többi mocskos zsidó által kifosztott városba, ami milyen jó, Orvbűn lévén mégis a rendes polgári jobboldalé lett 10-ben.

Ja érzelmileg kicsit ki vagyok, oké.
Bocs Boli, ez nem személy szerint neked szól, csak kijött, mert ez konzekvens tendencia, vak, aki nem látja. A regi ellen meg lesz holnap DK tüntetés fél ötkor a Várban Áder genyagéza palotája előtt. De persze úgyis aláírja, hányan voltunk itt, akik a megválasztásakor ezt megmondtuk: minden szarságban vastagon benne lesz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ne'BA!!! Annyian állnak sorba ugyan ezért? :))
Hölgyek, Urak húzzatok el regisztrálni, mög szavazni a legjobb belátásotok szerint. Oszt ha a fityisz láthatóan csal, vagy nem csal, de veszít és ismét az utcára küldi ordas idióta egybites "népét" akkor lehet választani a végre álljunk ki mi is opciót, mert demorácija ide-vagy oda a legkisebb, de legpofátlanabb eb viszi már megint a szukát el egy körre.
@londonterminals: + még valószínűleg nyitottabb és toleránsabb vagyok,mint némelyik demokrata.
@Le veau d'or: OK
@Penivaldes: Ne már!:))
@Disintegrator Rising:
Ha olyan kurva jól csinál mindent a fidesz és nyernek 2014-ben, majd utána is olyan remekül csinálnak mindent, akkor miért vesztenének 2018-ban?
Nem értem én ezt...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Na jó, téged soron kívűl veszünk fel a listára.
majd kapsz egy sorszámot.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Szóval takony a csávó? Nem lepődöm meg. Egy csomó ilyen simára borotvált fidelitasos kancsó ült át az iskolapadból azonnal egy jól fűtött székbe, ahová csak nb1-s pereputty kell, szakértelem nem. Azt majd megfizetik pluszban valami havernek, aki ért is valamihez. Például ahhoz, hogy a piaci ár többszöröséért adja a szaktudását, ha már az ő pereputtya csak nb2-s.
Nono, nem megfutamodás volt ez, hanem rugalmas elszakadás!
@kifordított nagyanyó: Le sem írtam hogy primitív! A real drukkert meg nem tagadhatod, bármilyen gáz is :)))
(nem is szoktam, mert utálom a hosszú í-rövid i szavakat, mert soha nem tudom hová melyiket kell rakni)
@a szív fészkei: Ha majd Izrael állam fajgyűlölő színtiszta apartheid politikája miatt is rettegni fogsz, akkor elkezdem hitelesnek venni a félelmeid. Addig viszont betudom a szokásos műrettegésnek.
@kifordított nagyanyó: Eleg lenne nekem, ha kedves, segitokesz, joravalo emberek.
Olyanok, amilyennek a fiamat nevelem.
No akkor most lehet indulni gyorsba Brüsszel felé a kedves ellenzéknek!

Van 17 hónapjuk hogy (ha mással nem) az EU-val bebuktassák ezt az egész förmedvényt!

Ilyen még a modern magyar demokrácia (?) történtében nem volt, 2 év alatt sikerült egy kormánynak oda eljutnia, hogy a teljes state capture mellett választási csalást KELL az alkotmányba és a törvénybe foglalni, hogy legyen sanszuk nyerni!

Minden egyes nyilatkozatukkal és tettükkel csak rosszabbá teszik a helyzetüket, ez valami szürreálhorrorpornó!

Egy dolog biztos, ha elcsalják a választást úgy ahogy próbálják itt pokoli árat kell fizetniük majd érte! Lőporos hordó mellett gyufázni baszott veszélyes!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Hát azért, mert 2018-ban már nem akarnak nyerni. Addigra ők már rendbe teszik az országot, üstökös pályára állítják a gazdaságot, az életszínvonalat felviszik móntblank csúcsára, és több szeretet meg vidámság lesz az emberek lelkébe, mint egy dizni rajzfilmben. Ez 2018-ra megtörténik, ők pedig bevonulnak a felcsúti nemzeti panteonba, ahol az idők végezetéig - de legalábbis a Nap felrobbanásáig - kígyózhatnak a sorok nagyságuk előtt.
Érted, wazze?
@Fabius: rendben, gondolkodom. van valami ötleted esetleg?
Holnap viszem a szüleimet ügyfélkapun regisztrálni.

A felcsúti bugris bekaphatja, mert innentől 2 fix ellenszavazója biztosan van, akik talán el sem mentek volna szavazni, annyira tele volt a púpjuk a szocikkal, mint a fidesszel most.
@Penivaldes: Te medve,kihúznál arról a halállistáról?:))
@csizsikpizsik - pique takarodj!: A primitívet a hangnememre értettem.
Amúgy meg semmi gond az a kis dysleksia nálad még belefér.Mondjuk lehet rosszul írtam.
@Penivaldes: Te medve,kihúznál arról a halállistáról?:))
@csizsikpizsik - pique takarodj!: A primitívet a hangnememre értettem.
Amúgy meg semmi gond az a kis dysleksia nálad még belefér.Mondjuk lehet rosszul írtam.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mielőtt megjegyeznéd, valóban merev elhatározásom volt, hogy nem veszlek tudomásul a csapatoddal együtt.
Most mégis.

A jó kurva anyátokat.

Elnézést. A "jó" erős volt.
@Brendel Mátyás: Mi van Matyika? Csak ennyire futotta köcsög?
@kifordított nagyanyó: Ez csak sima nem tanultam meg kategória - és van ha van hejesirás-elenörzö a gépen nagy gond nem lehet :))))
@Disintegrator Rising: Ha viktor nyer leszopod, ha nem nyernek ő szop le téged.
@dr Kangörény: Bazz!Tíz éve én is ugyanígy voltam.Le se szartam a politikát de tele lett a tököm viktorral,és mentem ellenük szavazni.
@kifordított nagyanyó: nem rezsótól akartam tanácsot kérni, ezért nem fordultam hozzád :D
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Ez az itthoni gép nekem mindent aláhúz,hogy a fene egye meg.
Tanulni én sem tanultam meg,egyszerűen tudom.Mint az ly-t meg a j-t.
Hálistennek ezzel a résszel nem nagyon volt gondom.
@a szív fészkei: @Le veau d'or:

Istenverte, rohadt, cinikus taplók.

"A kormány "egyenközleményben" reagál az antiszemitizmusra

A kormány közleménye 2012. november 27-én, a jobbikos Gyöngyösi Márton kijelentését követően:

"A Kormány a legszigorúbban fellép minden szélsőséges, rasszista, antiszemita megnyilvánulás ellen és mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyűlölködő és az európai normákkal összeegyeztethetetlen hangokat visszaszorítsa. A kormány egyúttal világossá teszi, hogy az ország valamennyi polgárát megvédi az ilyen inzultusoktól."

A kormány 2012 június 6-i közleménye azt követően, hogy az utcán inzultálták Schweitzer József főrabbit:

"A kormány a legszigorúbban fellép minden szélsőséges, rasszista, antiszemita megnyilvánulás ellen és mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyűlölködő és az európai normákkal összeegyeztethetetlen hangokat visszaszorítsa. A kormány egyúttal világossá teszi, hogy az ország valamennyi polgárát megvédi az ilyen támadásoktól"

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=603016
@maybach: Köszi. Hasonló szépeket nektek is. :)
@Disintegrator Rising: Ha már annyira beléjük vagy bolondulva....
BE VAN SZARVA A NEMZETI BÜDÖS BUNKÓ GONOSZ TÖRPE. El lesz kapva és nem elszámoltatva lesz, hanem LE is lesz SZÁMOLVA VELE.
Be is van szarva NEMZETI SUTTYÓ ÉS FIDESZES BANDÁJA. Idáig röhelyesen GYURCSÁNYOZTAK..most BAJNAIZNAK,...látcik, hogy kitől szartak be....
A Kócósfogú kiflizabáló ronda fidesz banya is meg- meg szólal....na majd mikor egy lóhoz lesz kötve és az Andrássy úton lesz huzatva...hehehehhe
@Penivaldes:Néha nálam is kihagy az agy.
Pl. ilyedtet írtam aztán nézem miért húzta alá a gép.Ja ijedt az.
@maybach: Azért ez is erős volt.Talán nem mindenkinek.
@kifordított nagyanyó: Állítólag érzi az ember hogy hová mi kell, szerintem érzi a szart...Ja és akkor mostantól akkor rezsó vagy maradnál náczi? :DDDD
@Brendel Mátyás:
Látod, milyen jó a liberalizmus, ezen a blogon megtűrik az ótvar embereket is.
@Aerion: Ugyanazon okból nem voltak jelen. Nem akarták ehhez az arcukat adni.
@kifordított nagyanyó:
Csak aki egyetért.
Az, hogy mi az erős, talán azoknak kellene elmagyarázni akiket iparszerűen aláztak meg, fosztottak ki, öltek meg.
@kublerek: "Néhány ostoba FIDESZ képviselő miatt nem tudjuk megtartani a szabadságunkat."

Ha én otthon lennék, mivel ráérek (állítólag), mindennap ott ülnék egy táblával a választókörzetem képviselőjének az irodája előtt. És vinnék magammal még egy embert.

Nyomás alatt kellene tartani őket, egyenként. A szemükbe nézni, és nyugodtan megmondani nekik, hogy mit gondolunk. Fenyegetőzés nélkül. Törvényhelyeket citálva. A személyességnek nagy ereje van. A tekintetnek. Süssék le a szemüket naponta háromszor szégyenükben a nézésünktől. Éljenek stresszben. Ébredjenek éjszaka sikítva. Legyen akkora kognitív disszonanciájuk, hogy szétdurranjanak az idegtől. Izzadjon a tenyerük, és jöjjön rájuk szavazáskor a hasmenés. A feleségük mondja nekik, hogy ebből elegem van, Józsi, hagyd az egészet a fenébe.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Én például érzem.
Inkább náczi maradnék.....de a kedvedért édes....
@maybach: Szerintem is fölösleges volt ez a tegnapi dolog egyébként.
Orbán mindigis egy szar alak volt, miért kell meglepődni rajta, hogy most is lelécelt. Biztosan várta a pszichiátere.
@londonterminals:

Never mind.

"Tragédiának nézed? Nézd legott komédiának, s mulattatni fog." Figyeld, ahogyan az ócska mutáció fényesre csiszolta az agy barázdáit, s rájössz hasztalan érvelni, meggyőzni, s tán időfecsérlés tényeket felsorakoztatni. Hagyni kell, hagy folyjon a habokat verő áradat...a pöcegödörbe.
@kifordított nagyanyó:

Nem felesleges volt, hanem freudi elszólás, a bocsánatkéssel együtt.
Egyébként nem értem mi a gond. Én is elnézést kértem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"- Szavazókörök átbuherálása
- Regisztráció
- Fideszista Választási Bizottság
- Határon túliak levélben, csak a fidesz által ellenőrizve szavazhatnak
- Bármilyen külföldi megfigyelő indoklás nélküli elutasítása
- Aki nem tud két szavazatszámláló bizottsági tagot delegálni, nem delegálhat egyet sem
- Szavazatszámláló rendszert működtető cég államosítása

MILYEN VÁLASZTÁSOK???"

Elcsaltak. Igazad van.
@Secnir: Nagyon helyes. Itt az ideje, hogy megmutassák magukat, kik is valójában - mintha nem tudnánk.
Így legalább elválik a szar a májtól és elérhetik akár az 1 %-ot is. Remélem, annyi meglesz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: olyanok, mint a gengszterváltás előtt. Kötelező volt szavazni, de csak egy jelöltre lehetett. :D
Méghogy nincs diktatúra... döglene meg az összes fidesznyik, lehetőleg éhezve, valami hosszan tartó betegségben!
@Aerion: Gondolom, az általad említettek is mind a törvény (értelmi) szerzői voltak. Másképp nem emlegetnéd őket, hiszen a törvényeket a szerzői kell, hoyg megszavazzák.

@épészmérnök: igen, az USA-ban ez pontosan így működik, és működik. Mikor jön el annak az ideje nálunk, hogy ha valaki ezt megcsinálja (LMP kiül a Parlament elé, Gyurcsány éhségsztrájkol, éhségment feljön Borsodból stb.), akkor ennek pozitív visszhangja lesz, és nem kiröhögés, meg sajnálás, meg leszólás?
Gyöngyösi zsidózása ügyes manipuláció egyébként, a választási törvényről tereli el a figyelmet és a tiltakozási potenciált.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Harapnál is a dologra,mi?Csak óvatosan és ne fogazzál!:))
@maybach: Úgy értem rájuk szavaztam de erre semmi szükség nem volt szerintem.
AMÁRAAA....REGISZTRÁCIJÓT ÁTVETTÜK A NYUGATTÓL, VEGYÜK MÁÁÁ ÁÁÁT A CSÓRÓKNAK, A 10-20 SZOROS NYUGATI MUNKABÉREKET IS !!!!!

...jahhh...mámegent elfeledtem eza varánusssz ! :O))))
Egyébként viktor nem először lépett le,nem először mutatta meg milyen gyáva is valójában.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hoppá, ez tényleg a hosszú bájtok éjszakájának méltó párja lesz, ha meglesz. és még ezt is meg merik csinálni. erről bezzeg senki nem fog posztot írni, és megint inkább a DK-st basztatják.
öö csak ennyit, hogy szépítsem a képet:

12:47 Fanyalogva vették a magyar állampapírt

12:33 Lesújtó előrejlezés érkezett a magyar gazdaságról
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezeket úgy hívják, unortodox siker, komolyan, a Holdon élsz? Tündérmese, zárkózz fel szépen...
meg ez:

Nemcsak Orbán mert beszólni az IMF-nek Európában

Az illető Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök, aki felszólította a Nemzetközi Valutaalapot: végre fizesse ki országának a stabilizációs kölcsönt.

hvg.hu/vilag/20121127_Nemcsak_Orban_mert_beszolni_az_IMFnek_Eur
Na további jó szórakozást,viszlát mindenkinek.
@avani:
Tévedsz!
Nem mindent szavaznak meg, csak azt, amiről úgy gondolják, hogy érdekükben áll megszavazni.

Lesz itt pofára esés!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hja, így már könnyű Lukasenkának kurvabátornak lenni, ha egy mindenre elszánt vadmalac kitapossa előtte az utat.
Remélem ideg orvosnál s urológusnál volt az a félkegyelmű ....., hogy élne még 50 évig 3-4 rákkal megtűzdelve !!!
@a szív fészkei: Használható gondolatok nem csak Szívnek. :)

Gondolkodtam, hogy reagáljak-e Gyöngyösi Márton felvetésére. Nem szeretnék a hőbörgő, lincshangulatot keltők táborába beállni. Megpróbálom tényszerűen kifejteni a véleményemet.

A kérdés azon fordul meg, hogy a demoliberális álláspontot, „dogmát”, miszerint egy állam nem állíthat fel származásbeli, meggyőződésbeli kvótákat állampolgárság elnyeréséhez, elfogadjuk-e vagy sem, avagy a természettörvény és a tételes isteni törvény fényénél megvizsgálva igaznak bizonyul-e objektíve, avagy sem.

Elképzelhető olyan állam, amely világnézeti alapvetésének a demoliberális tézist fogadja el, miszerint államának polgára az lehet, aki:

1.) az adott államban születik;
2.) és/vagy az adott állam polgárának/polgárainak gyermekeként születik;
3.) és/ vagy állampolgári esküt tesz;
4.) és/vagy az adott államban lakik, van állandó bejelentett lakcíme;
5.) és/vagy az adott állam számára fizet adót.

Ebben az öt pontban foglalható össze a demoliberális álláspont, és mindegyik állam ezek egy vagy több pontját, azok variációit szabja feltételül.

Gyöngyösi Márton véleményem szerint érveléstechnikai hibát vétett, úgy kellett volna érvelnie, hogy ne tudják önmaguk cáfolata nélkül megtámadni.

Először is a természetjog alapján egy szuverén állam megszabhatja, hogy kit fogad el állampolgárának. Ebbe származási kötelmeket is állíthat.

Ugyanez vonatkozik a népiségi kvótára is. Amit – mégha kiskapukon keresztül is – MAGA IZRAEL ÁLLAM IS GYAKOROL - Szerintem teljesen jogosan.

A híres/hírhedt nürnbergi törvényeket például a cionisták üdvözölték, s az emancipációt csődnek tekintették egészében (egyes esetektől eltekintve). A jog, azonban nem a belsőről, hanem a külsőről ítél, és a jognak az általánost kell figyelembe venni, „ahogy lenni szokott” (ut in pluribus), avagy a „kivétel erősíti a szabályt”. Az Egyház csupán azt kifogásolta, hogy házassági tilalmat állított fel a német állam. Ha két ember szereti egymást, megakadályozhatjuk? Nem.

Ráadásul a tételes isteni jog is megerősíti a természettörvény bennfoglalt álláspontját. Mózes és Ezdrás törvényei világosan szólnak minderről. Akinek az anyja zsidónak minősül, annak a gyermeke minősül automatikusan zsidónak. Akinek a törvény szerinti apja az, azt is rituálisan fel kell venni a zsidó közösségbe.

Ahhoz, hogy valaki zsidó legyen nem-zsidóként, komoly próbát kell kiállnia az orthodox felfogás szerint. Háromszor elküldi a rabbi a jelentkezőt. Komoly felkészítés és rítus tartozik hozzá, míg végül a körülmetéléssel, a rituális fürdővel és a kakas-áldozattal valakit befogadnak, aki származásilag nem-zsidó. Emlékezzünk Ruth könyvére! Milyen próbát kellett kiállnia és bizonyítania, hogy saját népe ellenében (ez fontos!) is a zsidósággal tart Ruth. Ezt példának emelni antiszemitizmus?

Izrael Állam máshogy kezeli ezt. Akinek bármelyik nagyszülője zsidó, az kérheti az izraeli állampolgárságot. Hogy kinek a nagyszülője zsidó? Ezt kérem a „csúnya” genealógia és a vallási hatóságok döntik el.

Hasonlóval az NSZK-nál találkozhattunk az 1990-es évekig. Élhetett bárki bárhol a világon, akár Tanganyikában, s csak egyik nagyszülője német, németül egy szót sem tud, igényelhette a német állampolgárságot.

Izrael Állam hűen követi ebben a hitleri rendszert. Alijázol? Rendben! Akkor sorkatonai szolgálat és/vagy közmunka azonnal. Mit mondott Hitler az 1934-es pártnapon az újonnan alakult Birodalmi Munkaszolgálat (Reichsarbeitsdienst) sorai előtt, amit már írt a Mein Kampfban is? „Eljön az az idő, amikor senki sem lehet német állampolgár anélkül, hogy a ti soraitokban ne szolgált volna!” Azaz teljes jogú német állampolgár, ha németvérűnek is minősült csak az lehetett, aki egy év munkaszolgálatot és (férfiként) két év katonaságot letöltött.

Ahogy a viccben van: Kohn Alijázik, és beosztják egy kibucba dolgozni. Azonban narancsszüretkor csak lébecol, és eszi a narancsot a fa alatt. Odajön hozzá a szüretvető és ráförmed. „Mit csinálsz itt Kohn? Nem hallottad a Mikrában, hogy aki nem dolgozik, ne is egyék, és azt, hogy ne lopj?” Erre megszólal Kohn: „Mily szép vagy Izrael! Az ember csak ül a fa alatt, eszi a narancsot, és közben bibliai idézeteket hallgat!”

Ráadásul azért, mert valaki zsidó származású, és szimpatizál Izraellel, vagy részrehajló, számonkérést nem lehet irányába tenni, ettől nem valami ördögtől megszállott gonosz ember. Mert mi érvényesül? A szent ágostoni vonzalom rendje (ordo dilectionis). Az értékek azonos rendjében a hozzánk közelebb állót preferáljuk. Ahogy a viccben van. A jom kippur-i háború során az anticionista-antiiperialista szolidaritás jegyében az üzemek párttagjai kivonulnak tüntetni. Kohn nem megy. Az üzemi párttitkár odamegy Kohnhoz és megkérdezi, miért nem jön, hisz ő kiváló pártmunkás, meggyőződéses kommunista és 20 éve párttag. Azt válaszolja Kohn: „Titkár elvtárs! Az igaz, hogy húsz éve vagyok párttag, de negyven éve vagyok zsidó.”

Pár példa. Igen megrázó dolog a hazai és kelet-középeurópai németség kollektív kitelepítése 1945 után. Azonban az tény, hogy a németség nagy része nem volt lojális a saját államához. A németekkel tárgyaló magyar tábornokoknak, főtiszteknek is azt mondták, hogy ezt mint német parancsoljuk meg maguknak. Igen, a háború utáni antinémet propaganda fölfújta az „áruló német tábornagyok” ügyét, de tény, hogy akinek a „Gute nacht, mein klein Friczi!”-t suttogta fülébe édesanyja, nagy valószínűséggel nem fog németre lőni, vagy erre parancsot adni. Igen, voltak, akik meggyőződésből megtették (például Maléter Pál, aki erdélyi német volt és antifasiszta), de nézzük meg az arányokat!

Így érthető csehszlovák részről is, hogy 50 kg csomaggal kivágták édesapámat 2 évesen szüleivel, holott ekkor még magyarul is alig tudott. Nagyanyám szlovák volt, de mivel a férje magyar volt, azt mondta, hogy ő magyar. Csehszlovák nemzetbiztonsági szempontból kockázat, ráadásul nagyapám bakter volt, határállomáson. Másik példa. Egy német katona, aki erdélyi szász volt, és dezertált, nagyapámat kereste meg, adjon neki civil ruhát, mivel erdélyi volt. A bevonuló oroszok ételt csak nagyanyámtól fogadtak el, mert kommunizmus ide vagy oda, nem ez vezette őket, hanem tudták „holló a hollónak, szláv szlávnak szemét ki nem vájja”.

Akik meg hápognak Gyöngyösi Márton kijelentén, azok ezen gondolkodjanak el. Egy volt egyetemista társammal esett meg, körülbelül hét éve. Ismert egyetemi szinten magas szintű JOBBIK-os tagokat, volt velük egyszer kétszer közös házibuliban. Anyai részről zsidó származású, nagyszüleit mint szociáldemokratákat 1944. március 19-e után letartóztatták, és azonnal Dachauba és Mauthausenbe internálták. Izraelben élnek rokonai. Nem volt meggyőződéses zsidó kötődése, de gondolta, megnézi az országot. A repülőtéren, a magyar repülőtéren mi történt? Előmászott a repülőgépre való felmenetel előtti ellenőrzési ponton egy tökéletes magyarsággal beszélő izraeli ágens, és kirángatta megszégyenítve a sorból. Nagyszülei értetlenkedtek, és minősíthetetlen jelzők kíséretében, magyar felségterületen annyit mondott nagyszüleinek csak, hogy „fasisztaveszély van”. Képzeljük el a nagyszüleit... Az izraeli rokonokat is felhívatták, hogy biztos oda megy-e, hány napra stb. Ez nem a tel-avivi repülőtéren történt, hanem Ferihegyen! A hipokratáknak a magyar szuverenitás ilyen megsértése mit sem számít.

Szóval nem lehet elvitatni, hogy egy állam – ahogy teszi Izrael Állam – származásbeli korlátokat állít föl állampolgárság tekintetében. Én ezen nem háborgok. Azt sem vitatom – amint megint tökéletesen helyesen csinál a maga szempontjából a zsidóság – hogy egy nem-magyar magyarrá válhat. Azonban ez nem alapfokú makogást jelent („add ide, a didit”), a honosítók megkenését a kínai triádok által, hanem komoly vizsgát, és bizonyítást, hogy az illető vérével, verejtékével, fizikai és szellemi munkájával eggyé akar válni a magyarsággal.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Eddig nem követték, ez után miért tennék?

Bajnai még csak fél mondatot sem idézett a Mein Kampfból, Viktor abból írja a szövegeit.

A pufajkás Horn, és az MSZP kétharmad birtokában hozott egy 4%5-ös önkorlátozó döntést az alkotmány-módosításra, amit Viktoréknak első dolguk volt kivenni az alkotmányból még szinte a kormány beiktatása előtt.

Bajnaiéknál soha fel sem merült, hogy elrabolják a jövőmet, Viktor a saját hazugságainak fenntartása érdekében rekvirálta a nyugdíjamat.

És végül: Gyurcsány abba bukott bele, hogy kiderült: szeretné megváltoztatni az MSZP-t, és letéríteni az állandó hazudozásról, Viktor még egyetlen egyszer nem tudott őszinte lenni - zárt körben sem.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Abban azért megállapodhatunk, hogy az érzésvilágod meglehetősen szubjektív terület ugye?? :)
"

Címlap
Belföld
Külföld
Gazdaság
Adó és költségvetés|
Állás|
Bank és biztosítás|
ChartGéza|
Energia|
Kkv|
Igaz ami igaz
Tech
Tudomány
Kult
Sport
Vélemény
Videó

RSS
24 óra |
Gazdaság
Orbán business schoolt alapítana

Index,
MTI

2012. november 27., kedd 13:51 |
Címkék
orbán-viktor, hankook, business school

Állami és magántőke bevonásával egy budapesti angol nyelvű üzleti felsőoktatási intézmény, egy business school megalapítására tett vállalást Orbán Viktor miniszterelnök a gumiabroncsokat gyártó Hankook Tire Kft.-vel kötött stratégiai partnerségi megállapodás keddi aláírási ünnepségén.
A nyugati egyetemekkel is versenyképes lenne

A kormányfő szerint egy ilyen oktatási intézmény létrehozása közvetlenül hozzájárulhat Magyarország tőkevonzó képességéhez. Erről győzte meg őt a Hankook Tire Kft. ügyvezető igazgatójával az egyezmény parlamenti aláírása előtt folytatott tárgyalás is, ahol arról faggatta Lee Sang Ilt, hogy a termeléssel összefüggő kérdéseken túl mi kellene ahhoz, hogy még vonzóbb legyen Magyarország a külföldi befektetőknek."

...IGEN...IGEN...EZ NAGYON FONTOS LENNE ENNEK AZ ORSZÁGNAK...., FŐLEG, HOGY MÁR 6 MILLIÓAN ÉLNEK A LÉTMINIMUM ALATT, NEM TUDJÁK KIFIZETNI A REZSIJÜKET, GYÓGYSZEREIKET, ÉHEZNEK, MEGFAGYNAK A LAKÁSUKBAN MERT NINCS PÉNZÜK TÜZELŐRE..., 2 MILLIÓAN MUNKANÉLKÜLIEK....DE ORBÁN GONDOL LEGALÁBB A HAVERJAIRA EZZEL AZ ÜZLETI OSKOLÁVAL....

télleg van valami difi ennek az agyával.......
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az érzésvilágom lehet, de én most tényekről beszélek.
óóó jeee:

Betiltották a Facebookot Tádzsikisztánban

A tádzsik facebookozók csúnyákat írtak az elnökről és az ország vezetőiről.

hvg.hu/vilag/20121127_Betiltottak_a_Facebookot_Tadzsikisztanban
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Viktor még egyetlen egyszer nem tudott őszinte lenni - zárt körben sem.

Honnan tudod? Csak közben tüzes fogóval fogja a tökeiket - a család is bevonva - és dugja a zsebeket tele zsetonnal.
Így már nem is olyan nehéz egyetérteni mindenben, ugye?
Azért előbb utóbb, lesz egy rés, ahol a zártkörű őszintesége kiszivárog. Addig lesz dagadt focista, mert a piranják csontig rágják. Remélem..
@Spániel: Kizárt, hogy annyi ember közül ne szivárgott volna ki akárcsak véletlenül is valami. Akik az ő köreiben vannak, feltétlenül hisznek benne. Nem a tények miatt, hanem vallásosan. Viktor, Isten, egyház, család. Ez az ő értékrendjük. Nincs szükség rá, hogy bárkivel is őszinte legyen!
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
lehet, éppen a most tökönszorongatottak dobják fel, ha már büdös nekik, mint gyurcsit a szocik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Remélem már tárgyalunk velük hogy mintaország és keressük a kapcsolódási pontokat, illetve átnézzük a börtönöket van-e valamilyen tádzsik gyilkosunk, betörőnk akit kiadhatunk
Aszem Molnár Csaba megnyilatkozásai egyre jobban tetszenek, illetve sokszor mondja azt amit gondolok a problémákról. Nem vagyok DK-s, de a gondolatiságuk aszem közelít a saját demokráciáról alkotott képemhez.
...bocs az OFF ért! :)
fabius ..fabius
űgylátszik neked agyadra ment a bajnaik féle puccs tervezgetése
mond halvány fingod sincs a protokollról? --
ha egyáltalán ismered ezt a szót!
faszkalap
@félázsiai nemecsek ernő áruló: figyuzzál csak, ha majd megy az ökölharc a posztokért, és ugye hát aki kimarad, annak lesz néhány betonbiztos infója.
úgy látom van fejlődés a moderálásban.. pár éve egy választás alkalmával tizedannyi káromkodással, mint ami itt egy átlagos hozzászólásban van egy életre letiltottak arról a bezonyos Index fórumról. igaz, lehet, hogy nem jó irányba küldtem azt a kevés káromkodást, vagy a moderátor épp nem örült a választási eredményeknek, már úgy objektív módon.
no, hát még van mit tanulnom haladó gondolkodásból, szelektív felejtésből meg a többiből.
@szist: ejnye-bejnye, az utolsó szó, a faszkalap, ez az unokáim kedvenc szava. Csak nem akarsz arra a nívóra süllyedni, mint egy ötéves?
Valami értelmes vitaindító esetleg?
@Spániel: Tuti hogy nem. Gondolod hogy bárki aki a buliban benne van bármilyen szinten is az bűntelen lehet? A legutolsó kis falusi fideszcsicska "független" polgármester is zsebben, nyakig sárosan, ha csak köhint a kutyája is bíróságon végzi az ilyen-olyan ügyletek miatt.
@Tóth Ágas: ...és akkó most mi van?
Ezt most nyelvészeti, politikai, pedagógiai, vagy erkölcsi szempontok alapján értelmezzem?
@csizsikpizsik - pique takarodj!: hahaha, nem is névvel-címmel-telefonszámmal gondoltam ám. Befújja a szél az ablakon, vagy postaládába dobják. Ki van ez már tanálva.
Magyarország (ex-Magyar Köztársaság) Európa szégyene.
Egy ország ami bünözők kezére jutott, akik azt saját tulajdonuknak tekintik a benne élőkkel együtt.
@a szív fészkei:

pardon, grácija szegény fejemnek, de én már akkor negligáltam aszt a fostalicskát, amikor kegyed még évődött vele. nekem rénnyeim vannak, nem pediglen erénnyeim.
@Tóth Ágas: ha tucc jókat káromkodni a kórusunkban, akko ittahejed.
@szist: Szegény kis faszkalap,mi a bánatod?
nem is értm, mit nyafogtok

A Pozsgai-féle Hazaffias NERNépfront 99.9 %-os választási eredményt ér el. Ebből is látszik, hogy a Felcsút Géniusza vezette Nemzeti Sziciliális NER a magyarok részéről teljes támogatást élvez.

Az igennel szavazók, soron kívüli utalványt kapnak - népjóléti intézkedésként - negyed kiló Hitlerszalonnára, a nemmel szavazókat szerettel várja L.Simon a banánültetvényein ideológiai továbbképzéssel egybekötött egészségmegörző fittneszüdülésre.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A fickó meg is dicsérte viktorunkat, hogy lassan olyan lesz, mint ő.
Különben is, ha beüt a gebac, már megvan a kellő mentesítési szöveg: Narancsra tettem:-)
Mai fotó rovatunk:

i1.trekearth.com/photos/111158/dsc03067.arw.jpg

Védőfelszerelés Matolcsinak, ha a nagy egyensúlyjavítási nyomorkéző gondolkodásában (sic!) túlmelegedne az agya.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gyöngyös antiszemita. Horthy (önbevallás alapján) antiszemita volt. A kormány pénzbírsággal kívánja megoldani az ilyen megnyilatkozásokat. Horthy számláját nemzedékek fizették meg.
Rossz napok járnak Csányira...

Az OTP sem úszta meg a leminősítést
MTI|2012. 11. 27., 14:11|
Címkék:leminősítés, Standard and Poors, OTP Bank

www.origo.hu/gazdasag/20121127-leminositette-az-otpt-a-standard-poors.html

és ráadásuk döglenek a disznók...
Kósa meg nem szavazta meg saját módosítását a parlamentben.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3391_kosa_nem_szavazta_meg
A polgármesteri összeférhetetlenségről meg fizetésről.
???
@a szív fészkei: Már ujra tahótlanítottam én is. :-) Holnap este a Sándor Palotánál lehet, hogy látjuk egymást. Megkaptam én is a személyre szólo meghívót. :-)
Orbán Albániába megy
2012. november 27., kedd, 14:47 • Utolsó frissítés: 2 perce
Szerző: MTI

hvg.hu/itthon/20121127_Orban_Albaniaba_megy

Szegény Szkander Bég. Már előre összecsomagolt.
"Az albertirsai férfi a szekrénysor mögé bújt, miközben anyja baltával és hipóval védekezett a TEK ellen."

Így kell csinálni a saját bejáratú elnyomószervezettel szemben. Hipót a bestiáknak.
@ariel12: Atyavilág még ez is. :)))

Az osztrákok támogatni fogják a palesztin ENSZ törekvéseket

barikad.hu/az_osztrakok_tamogatni_fogjak_a_palesztin_ensz_torekveseket-20121127

Javaslom hogy a sárga csillagos flashmobosok vonuljanak majd át a csúnyanáci osztrák követség elé is.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Lehet, hogy bunkert akar venni, több tízezer van arrafelé.
"Állami és magántőke bevonásával egy budapesti angol nyelvű üzleti felsőoktatási intézmény, egy business school megalapítására tett vállalást Orbán Viktor miniszterelnök a gumiabroncsokat gyártó Hankook Tire Kft.-vel kötött stratégiai partnerségi megállapodás keddi aláírási ünnepségén."

Biztos sok növendék lesz, ha azt fogják tanítani, hogy a negatív növekedés is növekedés.
@Fabius: Uriember biztosra nem fogad. Legfeljebb kihirdetik a rendkívüli állapotot, de maradnak.
@Bakter:

ha a vakószínűség számításom nem csal akkor a mai tendenciáik alapján már 2013 közepe táján Europa legrosszabb gazdasága lesz Levédia és csak a TEK lesz képes kormányon tartani a csútibalfaszt

a többi a te kártyád

cinkelt?

brühühühühü
@rodeo36: véTEK lenne őket munka nélkül hagyni:-) Ha már megvan az a sok villanó- és füstgránát, símaszk és Q7-es:-)
@Tóth Ágas:

Mi köze a blogomnak bármilyen index fórumhoz? Semmi.

A szólásszabadság pfújrossz. Tilcsukbe. Éljenezzünk mint a tadzsikok. Elvégre félázsiaiak vagyunk, vagymi.
@Fabius: "Mi köze a blogomnak bármilyen index fórumhoz"
Időnkint idézve van ottan :-)
@Disintegrator Rising:

Én hajlandó vagyok ezen a blogon nyilvánosan, külön posztban elismerni, hogy neked volt igazad.

Te mit dobsz cserébe?
@glaci ph 5.5 álompolgár: "németország a két vesztes háború közt nem volt lenyomva, az emberek nem egymás fülébe suttogva mertek véleményt mondani a napi történésekről, mint itthon a 60-70-es években. "

Miről beszélsz, ember??? Meg vagy te húzatva?
@GeoCracker:

Úriember felveszi a kesztyűt :-)

Megjegyzem ebben az országban az sem feltétlenül biztos, ami már elmúlt. Hála a visszaható hatályú törvényalkotásnak.
@glaci ph 5.5 álompolgár:

figyelmedbe ajánlom:
hu.wikipedia.org/wiki/Ernst_R%C3%B6hm

ezenkívül:
Chaplin: A diktátor
@GeoCracker:

Ennyi erővel a faszbúkhoz, twitterhez és az összes hazai párthoz is közöm van, a Fidesz egykori blogajánlóját is ideértve :-D
@ariel12: Lehet,igyekszem elmenni minden körülmények között, ahogy Makács és Schneider úr voltak a operában a Hyppolit a lakáj című filmben. :-)
A férjem is remélem, ráér, bár megint kunigundázik - ahol persze se Böjte-életmű,se budai hegyek üvegszobor nincs és nem is lesz, csak a drágán tartott 30 fős bunkóbagázs fűtött kontérenerekben napi 3-400/fő árért. Fizessük, telik az adókból! Legalább tudni,mire megy...
Munkahelyteremtésre,ja.

Majd ugyanaz a két-háromezer nyugger, aki mindig minden ilyenre elmegy, ott lesz. A többi meg sipákol, jááj, de birka a magyar, mindent meg lehet vele tenni!

Párizsban ennél sokkal kevesebbért a diákok majdnem megbuktatták a szakszervetekkel együtt azt a De Gaulle-t, aki kicsit nagyobbszabású államférfiú volt,mint ez a nekünk két éve kétharmadra beszavazott csótányság.

De hol vannak a fiatalok, most mikor szarnak fejükre? Bokros, Magyar, Hiller ellen kimentek,naná: FideSS-pénzért volt lelkesedés, míg most békésen bólogatnak a tanarakkal, szüleikkel együtt, hogy tényleg de jó, hülyére és tudatlanra de legalább erkölcsösre leszünk nevelve, de fincsi!! Hol vannak a szakszervezetek? Sétálnak Attesszal békaügetésben Eu ellen.

Nem baj, kell ez a keserű pohár úgy látszik: remélem,azért világosabb pillanatában az ország borotválkozótükrei megtelnek csulával.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

hvg.hu/gazdasag/20121127_Remalomma_valhat_orban_focialma

önkori fizet és ki van baszva a saját pályájáról 15 évre de 2 hónap után már szétesik a ketyere

brühühühühü

legfontosabb a foci igaz, sohasem térűl meg 15 éven belül nem lesz még remény sem a javulásra nincs utánpótlas ami van kiszerződik oda ahol van foci

brühühühühü
@Fabius: Azt hisem ismered:
Holnaptól minden másképp volt....
jav: 3-4 ezer forint a térdtörők fejenkénti ára
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Lelki szemei előtt megjelenik Albánia azon tájéka, ahol egy magas hegy digitálisan dokkol bele a tengerbe. Remélem arra fog futni, és egy lépéssel tovább megy, mint hegy kiterjedése.
@Bakter: "Biztos sok növendék lesz, ha azt fogják tanítani, hogy a negatív növekedés is növekedés. "

Azt is tanítják majd, hogy "merjünk hülyék lenni"

és lesz majd simicskázóknak külön gyorstalpalló, ahol elsajátítják a "mindenkinek joga van hülyének lenni" kifejezést, ami vélhetően filozófiából lesz egy olyan vita lezáró, mint az ultiban a Fedák Sári, ami mindent üt.
@rodeo36: Szegény Orbán Gazsi. ( Ha jól emlékszem így híják). Akkor fog csak rendes füvön csetleni-botlani, ha idegenben jáccik:-)
@a szív fészkei:
azért ma magyar megérdemli...lásd Egyiptom már megint a téren vannak és ég a ház mert nem teccik nekiki amit kaptak hetekkel a "nagyváltozás" után brühühühühü

bürge egy nép a magyar
@Fabius: A magyar Parlamentben lassan az a régi internetes mém az igaz, amit a honlapátírásokra emlegettek: "holnaptól minden másként volt"
S még csak nem is internetről indult szerintem :-)
@GeoCracker: Horthy a kormány idolja. Kiteljesítették,amit a csodás Antall elkezdett,mint annyira követnivaló konzervatív.

Örülhet,hisz ugye a halálos ágyán Orvbűnt tette meg örökösének.Na, a mű forog, az alkotó - sajna még nem - pihen?
@rodeo36:
Én a Domestosra voksolok. Nyugati gyártmány, biztosabb az utánpótlása. Ez képes arra, hogy államosítsa a hipógyárat, oszt akkor milyen fegyverünk maradna.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

ja a Gázsi gyerkőc se focizni nem tud se semmi mást sem de akadémikus lesz alcsúton a Főakadémián amit már alcsúton sem jegyeznek hatalmas jövő a trónörökösnek

brühühühühü műfű meg szárított lófasz

közben Kairó ég pedig csak 2 hete volt a nagyváltás
@Fabius: "Úriember felveszi a kesztyűt :-) "

Most elképzeltelek mint Arthur királyt a Fekete Lovag ellen a klasszikus Monty Python. jelenetben :-D

Ne reménykedj, ez nem adja fel, ugyanazt fogja mondani.
@a szív fészkei:

csááá a Neked és Mariannak kiutalt mai penzum:

i1.trekearth.com/photos/111158/_dsc3437.jpg

Más: azt hiszem valamit elírtál: az a napi 3-400 forint mintha kicsit keves lenne....
@a szív fészkei: Félrebeszélt. Halálos ágyon előfordul az ilyen....
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Bizony, ő lesz, és seggpötty nélkül esélye sem lesz senkinek bekerülnie. Tízezer békemenetes aláírása is szükséges a felvételihez.
@Bakter:
digitális hegy Albániában? és nukleáris teve, fekete lyukak az uccákon?

hát van hová fejlődnie alcsútnak

brühühühühü
@a szív fészkei: Szivi, te lásd be, iszonyúan elfogult vagy az LMP-vel szemben. Azt írod, az LMP-nek szava sincs a tegnapihoz. Itt van, drágám:

"Az LMP mélységesen elítéli Gyöngyösi Márton tegnapi, parlamentben tett kijelentéseit, amelyek szerint meg kellene nézni nemzetbiztonsági megfontolásokból, hogy hány zsidó ül a kormányban és a parlamentben. A Jobbik külpolitikai tagozatának vezetője ezt az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatban vetette fel.

A Lehet Más a Politika szerint ennek a kijelentésnek következményei kell, hogy legyenek. A Jobbik soraiból ugyanis nem először hallani a plenáris ülésen szélsőséges, rasszista és fasiszta beszédeket, kérdéseket. Schiffer András az LMP frakcióvezetője ügyrendi hozzászólásban akarta felhívni a házvezetés figyelmét az újabb rasszista beszédre, de nem kapott szót. Az LMP számára elfogadhatatlan, hogy bárkit származása, etnikai vagy vallási hovatartozása miatt megbélyegezzenek. Ez egy demokratikus jogállamban nem megengedett.

A Lehet Más a Politika a Házbizottság mai ülésén az országgyűlési törvény módosítását javasolta. Az LMP szerint a házelnök és a levezetőelnök feladatkörei pontosítani kell és egyértelművé tenni, hogy mit tehet egy ilyen felszólalás esetén.

Budapest, 2012. november 27.

LMP Frakció"
@rodeo36: És én baszd meg mit csináljak??? Megyek két éve folyamatosan és fizetem a menésemet, nem uzsicsomaggal lekenyerezett barom vagyok, aki sokért hülyejelszós táblákat lóbál.

A férjem távollétét is elviselem második hete, ennyit tudok neki segíteni. De van ott ötgyermekes anya meg óvónő,akik egy ott töltött fagyos éjjel után reggel hétre onnan mennek melózni. Van kb. 24 ember, aki megpróbál kitartani, ami egyre nehezebb. De előbb-utóbb fel kell adniuk,mert nem lehet már bírni, a legtöbb dolgozik is, családjuk is van, és az úttesten mégsem élhetnek évekig. Érdekel ez valakit? Nem. Ha verés van ott,akkor két napig van egy kis morgolódás... e jön az újabb mocsokságcunami és mindent elmos, ami tegnap hír.

És akkor triumfálhat a gecibanda, hogy na ugye...

Ne nekem írogasd, hogy nem teszünk semmit, hát megérdemeljük. Én nem tudok többet kitalálni.
@GeoCracker:
faszt, süket volt a jegyző

magyar szokás

brühühühü
@rodeo36: nagyobb baj ez annál tudod.
Ha kivonulnánk bilit borítani az is baj lenne, ha nem az is.

Akinek a bankban még van kis megtakarítása, vagy pénzecskéje, vagy nyudíja, az egy ilyen egyiptomi tünti után jól megnézhetné magát, mit vehet belőle meg hol.

Volt már itt hiper-infláció.

József Attila írta: ..s a háború csak véres hányás.

magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/jozsefa/vegul.htm

Kínoz, kínoz még egy darabig, de el kell jönnie.
@épészmérnök: Ne hari, nem érdekelnek, vállalom iszonyú elfogult vagyok velük szemben.
@rodeo36: ezek szerint mégiscsak van valami a cejzel féle genetikában, tehetségtelen embernek ritkán szokott tehetséges leszármatottja lenni, inkább a korcsosulás. de mi lesz akkor a dinasztiával?
@a szív fészkei: pusztába kiáltott szó??????

brühühühü

szegénykém te szenvecc ez meg az albánokat hülyíti mert nem mer otthon maradni?
@GeoCracker: Az egész kormányzása félrebeszélés volt szerintem és időutazás. Borzalmas időkbe.
@rodeo36:
Az rendben van, hogy focipályán kívül ebben az országban más nem épül a regnálásuk alatt, de hogy még a műfűből is kilopják a cementet...
Egyébként meg semmi gond. Ha már kerényi is kaphatott szabad művészetet, ahol kiélheti magát, akkor vicckor vére, a fia miért ne kaphatna egy teljes foci akadémiát fullextrásan lasztizni?
@rodeo36: A szkipetárok is leköphetnék már, ha annyira büszke saslelkű nép.
@Bakter: Mtócsnyi a lektor, Viktor a piktor, alajos mega mentor, tömjén zsófi meg a rektor. a cég neve pedig VIKTOR! VIKTOR! Asszem tolongani fognak Tongából, Kváziföldről, az Aleut szigetekről...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: hacsak a lányok nem és nem lesznek lesbikusak akkor a gázsi még lehet gay olyan vegyes a család

brühühühühü

meg ballábasch és töketlen
spaniel ..
neked is hosszú a füled?
na mindegy - vtaindítóra fáj a fogad... akkor csak neked: - ne vitatkozz idiótákkal,mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal -

elég ennyi nagypapus?
@laci0011:
neked is szólt az előző írásom
"Hende Csaba szerint az egyenruha és a bajtársiasság miatt a magyar honvédségben nincs diszkrimináció."

Lebukott a kancsó, ez is csak filmen látott katonaságot.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

a legjobb lenne Tuvalu az már majdnem a tenger szintje alatt van...legalábbis tocsog

brühühühühü
@Bakter:

ja, a délceg magyar pocakosch

és hős de cincér

brühühühühü
@a szív fészkei: Azért annyira nem gáz a helyzet. Oli Rém is megnyilvánult máma.

Jóó nem Oli Rém, hanem Nelli Kosz, de akkor is:-)

www.origo.hu/itthon/20121127-neelie-kroos-ebalelnok-a-magyar-mediaszabalyozasrol.html
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Gyanús! Ezért ment ez Albániába is. Odateszi Muszur elé a jelentkezési lapot: itt írd alá (az x is jó), és fizetsz három kecskét. Még pár ilyen kalandtúra, és kecskeoligarcha lesz a család.
@aranyhorcsog: A rendes neve Crvena Lhota. Gyönyörű.
(Nem dicsekvés: a kép saját termés)
@szist: Ha minden igaz, @Spániel: nyanyus !:)
De ha így szólitod meg, akkor nem biztos, hogy meglátja !erről, ennyit ősfattermutter !
@a szív fészkei: A 20-as évek zsellérnosztalgikus gentri-világába

@rodeo36: lehet :-)
@Bakter: Én azért a hejében tájékozódtam vóna, hogy a Rambó nincs e ottan ippeg. Ja, hogy az Afganisztán? basszus, fődrejszből mindég gyenge voltam:-)
Megvan matócsi utóda, a legfőbb kritériumnak (ne zavarja a teljes sötétség) megfelel:
"A Vida-tó 2800 éve fagyott felszíne alatt élő baktériumokat találtak az Antarktisz keleti részén. A teljes izolációban élő baktériumokat nem zavarta a mínusz 13 Celsius-fok és a teljes sötétség, alkalmazkodtak a körülményekhez."
Azért kicsit humoros, hogy elküldenek 300 embert a picsába a gylaji hústól, emmeg ottan jár pávatáncot, ahol 25 munkahely terem. Menne már egyzer el a 300 kirúgott elé gyulai kóbászt enni.
@Bakter: nem jóóó... a bakterium egy szimpqtikus dolog, igaz abba is beledöglesz, de ezek vírusok...
Már a Tibi csoki sem miénk...
@Bakter: Gyanús! Ezért ment ez Albániába is. Odateszi Muszur elé a jelentkezési lapot: itt írd alá (az x is jó), és fizetsz három kecskét. Még pár ilyen kalandtúra, és kecskeoligarcha lesz a család."

Amilyen furfangos ez a csávó, a kecskékkel írassa alá a papert, oszt három Muszurt kapunk ajándékba, mingyár külhoni magyar állampógársággal:-)
@Tóth Ágas: "úgy látom van fejlődés a moderálásban.. pár éve egy választás alkalmával tizedannyi káromkodással, mint ami itt egy átlagos hozzászólásban van egy életre letiltottak arról a bezonyos Index fórumról. i"

Öcsi, az Index fórum balról a harmadik ajtó, te most a Varanus blogon vagy. Na csá.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Azért nem megy oda, mert akkor nem ő töltené kolbászt, hanem őt töltenék abba. Megkóstolnám, tényleg olyan íze van-e, mint a csirkének.:)
@Bakter:
Ebben igaza lehet. Az általam ismert katonák kivétel nélkül rasszisták, (fél)nácik, szociáldarwinisták. Igaz, csak párat ismerek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Csak a Gyöngyösi? Ez az egy ilyen megnyalvánulásuk volt eddig? Ugyan már.

Mondom én,akinek az anyja olyan kurvajól járt, abból hazsidőzsizünk mi ihajcsuhajfahaj. Tömegverekedés volt 44-ben - abban csodás időben, ami mingyá visszaköszön vagyonokért a Kossuth téren,mint legdicsőbb kőkorszakunk - a budakeszi téglagyári szalmán, ki szállhat fel elsőként a marhavagonba víz , illemhely, kaja nélküli luxusútra egybezsúfoldóva, mert tudták előre, hogy majd egyszer kibaszott jól jön ez nekik ez öreg korukra!!

A zsidrák már csak ilyen számító, előre sejtette pl. anyám 19 évesen, - sőt világösszeesküdözése folytán pontosan tudta - , hogy havi - kapaszkodjék meg minden érző náci! - 30 ezer forintnyi összeget utalnak neki,amíg él. Valóban ezért érdemes volt Dr.Mengelét háziorvosnak fogadnia és élvezni az auschwitzi friss üde ájert meg azt az arbeitet,ami annyira szabaddá tette. Nagyszüleim meg odafentről köszönik szépen azt a humánus elgázosítást, by Schmidt Marcsika: örültek, hogy kb. annyira becsülték őket empatikusan,mint a kiirtandó svábbogarakat.

Gábriel remélem,már kopizza is befelé, hogy az a cyklon b nem is olyan volt, fincsi volt, mámor, és nem is úgy volt és el sem égtek. Na a kedves nagyanyó is elérte, hogy kicsit kinyomom, ma valahogy nem vagyok humoromnál ebben a jóljártak szövegben elveszve.

Csak persze mint mindig, az a szegény ártatlan nyilas horthyMagyarország szívott, naiv kis cucikamucika, mikor két nagyhatalmat is hadüzenettel megtámadott, plusz bevonulgatott ide-oda az ottaniak nagy boldogságára.
Igazságtalanság a köbön,na.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: És itt ki nem szarik Nellie-re? Rabigába hajtana, tudhassuk,megmondta Bayer Zsótti is, mint Orvbűn barnapiros segglyuka,amelyik szelel.
@a szív fészkei:
Off: kicsi vígasz

Dél-Csehország legnagyobb katolikus cseheit rendre dinasztikus alapon így hívták:
Rosenberg, Schwartzenberg, Eggenberd... ami ma ott látványosság, az nagyjából mind nekik köszönhető. Az a néhány kolostor és apátság is, ami egész jól elvegetál kb 4-500 éve. És a 4-5000 halastó is, mert int jó keresztény tudták: a hal tápláló és kevés munka van vélük:-)
on.
@hacsaturján: Nézd, te bölcs vagy én meg nem annyira és még mindig azt hiszem, hogy lehet azért beszélni,nem csak a zsigeri elutasítás marad,hátha van lélek is a böjtecsabás - akit úgy megszivattak a pénzért Orvbűnék, mint ide Lacháza amúgy - bazsalygás mögött...
De be kell látnom,igazad van, egy határt tényleg nem érdemes átlépni.
@vénszivar: mindenesetre köszönöm, hogy nem valami ordenárét írtál rólam. szist talán először van itt,mégis ilyen karakteres a véleménye. Nem baj. Benézett, elhányta magát, van ilyen.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
jav:
Schwarzenberg, Eggenberg.
kieg: a hal nem gyesznyó, az Eggenberg Cesky Krumlowban (lánykori nevén Krulau) ma is működő sörgyár és nem is akármilyen. :-)
@a szív fészkei: "nem érdekelnek" akkor ne használd őket bűnbaknak.
Ne haragudjatok, de nem értelek benneteket:((

Vannak szerintem olyan témák, amikkel ízléstelen viccelődni. A zsidózás az.
Főleg azért, mert tudjuk, hogy vannak még olyanok, aki emlékeznek személyes vagy családtagjuk révén az átélt borzalmakra. És aki ismeri a történelmet, az tudja, hogy anno hogyan is kezdődött az egész, mennyire vették az elején komolyan. Ennek tudatában ma elpoénkodni az egészet... nem értem.

Nekem van egy fogyatékos gyerekem, plusz humorom is. Mégis azt mondom, hogy ha velem valaki face to face poénkodni kezdene Taigetosszal, úgy vágnám két kézzel pofán, hogy utána csak én tudnék jóízűen nevetni a humoros megoldásomon.
@saravad:
Nem csak erre gondoltam. Egy szervet, aminek működése arra épül, hogy a több csillagos sárba hasaltassa a kevesebb csillagost, aki ezért még csak nem is dumálhat, hogy a picsbe lehet nem diszkrimitatív.
@a szív fészkei: Akkor Neked kellene tudnod családi mementóból hogy gazdasági válságnál kell bűnbak.
A zsidók azonnal gyereket ettek mindenhol ahol a király baszott visszafizetni a lejárt váltókat ugye.
Marie Antionette kurva volt, nem a férje tökhülye hogy 2 zseni pénzügyminisztert kirúgott, a harmadiknak meg aki azt mondta üres kasszánál kell költeni itta minden szavát meg sutyiban amerikai felkelőket pénzelt akik utána nagyívben szartak a franciák fejére.
Nem szól ez másról mint ötlettelen vagdalkozásról, könnyebb zsidózni/buzizni/niggerezni/sárgázni/arabozni egy jóízűt mint szembenézni a kudarccal és nekiállni dolgozni, rendet tenni és cselekedni.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Én nem vagyok szomorú, csak néha elborulok: mert ezzel a mocsok hozzáállással nem én vesztek,hanem az egész ország.

A cseheknél, amikor öt éve nácik őrjöngtek volna a zsidótemetőnél Prágában, kivonult a ellentüntetőkhöz a katolikus egyház feje, a bíboros érsek is. index.hu/kulfold/praha6771/

Ennyi a difink máig hozzájuk képest. Nem kevés.
Ertsey Katalin, az LMP országgyűlési képviselője kedden felfüggesztette párttagságát - értesült az MTI. A képviselő a párt tagságának levélben jelezte szándékát.
Az MTI értesülései szerint a képviselő a levélben úgy fogalmaz, hogy a hétfői frakcióelnökségi szavazás miatt jutott erre az elhatározásra. Magyarázatként azt írja, hogy a választás "az ocsmány politikai alkuk és kontraszelekció diadala volt".
hvg.hu/itthon/20121127_Ocsmany_alkuk_miatt_felfuggeszti_LMPtagsa
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Tudom, erről szól az egész, nem hiába idézgetem Ecot,aki egy egész könyvet szentelt ennek. Csak mivel már volt ilyenre példa, tudjuk konkrétan,ez hová is vezet - talán fel kéne ismerni a jeleket és ellenállni: ahogy a fenti cseh példa mutatja, ez nem reménytelen.
Lemondott az LMP pártalapítványának társelnöki posztjáról a neves közgazdász Róna Péter és – mint azt érdeklődésemre közölte – hátat fordít Magyarországnak is, mert nem érti, hogy mi történik a Kárpát-medencében. Az oxfordi tanár nemrég az LMP kongresszusán még a párt különutas politikája mellett mondott kortesbeszédet, most mégis vette a kalapját.
eztigyhogy.nolblog.hu/archives/2012/11/27/Rna_Pter_lemondott_s_htat_fordt_Magyarorszgnak/
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
jaahhh, akkor ne is báncsuk a zorbánt, a matócsnyit, a habonyárpit, a simlicskát... ezek csak bűnbakok, mint ahogyan ők is megmonták. EMÚÚÚTNYÓSÉV, MEG VILÁGVÁSSÁG:-)

BOCS VICCÖÖTEM.
@épészmérnök: Nekik tegnap ki kellett volna azonnal vonulniuk az ülésteremből és azonnal sajtájat összehívniuk erről.
hogy mik vannak...

Már az informatikusok is elhagyják az országot

Az ad-hoc kormányzati döntési folyamatok is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az egyébként is jelentős szakemberhiánnyal küzdő szakma egy része elhagyja az országot − mondta az IVSZ elnöke a Napi Gazdaságnak.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Igen igen. Már korábban is írtam, hogyha engem utálnak arról csak és kizárólag mások tehetnel. Szerintem tök evidens. ;)
siker siker hátán:

Hónapról hónapra újabb rekord dől meg, már ami a költségvetési szervek tartozást illeti. Októberben újabb 4,8 milliárddal nőtt az állomány, így az már közelíti a hetven milliárd forintot. A legnagyobb adósok azok a kormányhivatalok, amelyek számos esetben azokat a cégeket büntetik, amelyeknek a hivatal milliókkal tartozik.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/sulyos_hazai_adat_jott_megdolt_a_negativ_rekord.538100.html
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: @épészmérnök: Hú de egyenes faszi! Most hol 100-as a Zewám? Kicsit megbuherálja az egészet, majd nem érti,mi van itt, aztán megy a kis tőkéjéből nyugisabb vizekre. Basszus, beszarok!

Kiváló miniszterelnöki erények. Remélem a sajtgyára hasznát azért átutalják havonta neki.
@a szív fészkei:

"jav: 3-4 ezer forint a térdtörők fejenkénti ára"

Ezek szerint a holgynek el is tort a terde?

En csak a mentorol hallottam, amit aztan igyekezett az MTVA elbagatellizalni...
@a szív fészkei:
figyuzz, az új taktika

mno.hu/gazdasag/simorek-negyedszer-is-kisebbsegben-maradtak-1120577

a cím "megbukottsimorésbandája" a cikk: a magyar gazdaság haldoklik és semmilyen központi banki intézkedés sem tud rajta változtatni de azért csőkkentenék a kamatokat...

amno-t senki sem olvassa csak a címszavakat ...vagymijez?

brühühühühü
@simple observer 1.0: Igen, merevítő kötésben biceg, ami színésznőként nem a legelőnyösebb számára. De fellépett, csak át kellett írnia a szerepét, mert abban spec kötélmászás is benne van eredetileg...
MTVA szerint persze, hogy semmi nem történt. De ami igaz, az: még a fotókiállítás se. ;-DDD
@a szív fészkei: ne bántsd. Megpróbálta, eléggé reflektorfénybe tette magát. Aztán rájött, amire sokan mások. Fusson, ki merre lát. Nem mindenki mártíralkat. Van aki még hisz a józan észben. Egy darabig.... ámokfutók ellen a józan és nem használ. Csűnya dolog a futás, de időnként hasznos. Csak akinek gúzsba van kötve a lába? Mi a bánatós pélót (id. Fabius) csináljon?
@a szív fészkei:

lömpöpö papagájkommandó gittegylet

brühühühühü
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: EGy filmszerepért. Létezik az az összeg. De a Mammut oldalfalán kétszeres életnagyságban reklámozza szőkén,szépen a Dior kölnit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Dehogyis, van egy csomó fideszivadék informatikus mindenhol. Igaz, hogy egy vingyóz telepítés gondot okoz soknál, de legalább ügyesen unistalják fizetésüket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mijafasz?

brühühühü

papagájkommandó, gittegylet
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Jajj istenem, asszem túlléptem az aszociációs korlátaimat...
Inkább nem magyarázom, hosszú lenne.
Egy mondatban: ezek is mártíromságot fognak játszani, ha végre sikerül őket elzavarni a redváva. Ők mindent megtettek, ők a körülmények áldozatai... és a havaji úszómeden szélén 40 bánatos huri fogja őket pálmalegyezővel lengetni...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: EGy filmszerepért. Létezik az az összeg. De a Mammut oldalfalán kétszeres életnagyságban reklámozza szőkén,szépen a Dior kölnit.

Mi próbált meg Róna most? Megkavarni a dolgokat, uszítva SZORDÍNOBAN kicsit Bajnai ellen? Kösz. Na erre mondják,ha hallgattál volna,bölcs maradtál volna. Oszt most húz el,miután felrobbant az LMP. Gerinces dolog.
Az eddigi általános választójog is csak akkor vonatkozott rám,ha vettem a fáradságot és elballagtam a fülkéig. Ha kényelemből otthon maradtam,megfosztottak ezek/azok a rohadékok demokratikus alapjogomtól ! Most megint szabadon dönthetek,hogy akarok -e választani a szerény kínálatból,vagy azt mondom,hogy sorsunkat úgy is a pénzügyi világhatalom irányítja,és maradok a fenekemen.
Ilyen egyszerű! A pártoknak persze ráfizetés,hisz most kétszer kell lefizetni a "szabad" választópolgárokat.
@a szív fészkei: ... meg a DK-nak, meg a szociknak is!
@a szív fészkei:

azon sem csodálkoznék, ha másmilyen visszautasíthatatlan jánlatot kapott volna. Mondjuk: 7.62-ig telán húzzál em, mert késő lesz.
@a szív fészkei: "uszítva SZORDÍNOBAN kicsit Bajnai ellen?"

Elolvastad, amit a devizahitelezésről írt a levélben? Kíváncsi volnék Rodeo véleményére erről. Evvel kapcsolatban, bocsi, de nem vagy kompetens.
"Vezető külföldi honlapok is beszámolnak Gyöngyösi Márton hétfői zsidózásáról."

A negatív reklám is növekedés, vagy izé, nem?
@dögölj meg: ó tényleg, erről van szó, de hülyék vagyunk, hogy itt sírunk a semmin...egyszerű a világ, ha egyszerűek szemlélik

hvg.hu/gazdasag/20121127_OECD_Sulyosabb_a_helyzet_Magyarorszagon_m
orbán és a többi nyugdíjtolvaj : a qrva anyátokat.
Csóri románok megérik, hogy leköpdösik őket már csak a rendszámuk miatt is.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
"volt BÁRKINEK, akármekkora kétsége afelől, hogy a droidok BÁRMILYEN, az országra káros törvényt megszavaznak?! Ha igen, sürgősen nézesse meg orvossal magát!"

Hát igen, nem véletlenül lettek a képviselőjelöltek anno egyenként, személyesen, a Vezér által levizsgáztatva és jóváhagyva Felcsúton, ha még emlékeztek... Jól megválogatott csapat, nyilván azok kellettek, akik a saját halálos ítéletüket is mosolyogva megszavazzák, ha úgy kell, sőt, felháborodva védik, ha valakinek nem tetszik.

Ángyán volt a hibaszázalék, ő ügyesen rejtegethette a job interview-n a gerincét.

bio
Háát ahogy elnézem, az LMP rendíthetetlen tagsága úgy dönt, hogy egyenként hívja ki Orbánt vitézi párbajra. Már csak egy a kérdés. Ki fog a kardélre hányni.
@Bakter: :D ez jó, uninstall fizú
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: persze hogy spin, egyszer jobb, egyszer bal, de főleg körbe körbe, mint a kutya a farkával :D
hisz a aszimmetrikus-szimmetrikus-fekete-fehér térben leledzem, aminek csakraközpontja a turul segge, fősámánja vezérló, aki ló, de nem fehér, anyja álmodott és nem Emese, és a Tejúton nem Csaba jön éppen szemben...
@bioLarzen:
Állítólag - ezt azoktól hallottam, akik az 51-s körzetet kutatják - a felcsúti stadion egyik tizenhatosa alatt titkos bunkerrendszer van. A szóban forgó képviselők agyát ideiglenesen ott tárolják. Az agyuk helyén most egy mikroprocesszoros ujjvezérlő van telepítve, amit minden szavazás előtt feltöltenek wifin keresztül az aktuális gomb megnyomására. Amikor lejár a mandátumuk, akkor visszakapják az agyukat, de ez a korábbi teljesítményüktől függ. Ángyán renegát, vagy meghekkelte az Anonymus.
-no komment-

Sárga csekk: továbbhárítja a Posta a tranzakciós illetéket
A 2 ezrelékes illeték nagy része beépül a díjba.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/sarga_csekk_tovabbharitja_a_posta_a_tranzakcios_illeteket.176295.html
@Bakter:
Butaság!Akkora helyre csak elméleti dolgok férnek, még az atomiaknak is szűk a hely.
Tolvaj orbán , tolvaj fidesz.
@épészmérnök: Igen,nekik is. De az erkölcs annyira fénylő őreinek ebben is előttük kellett volna járniuk.

Erre gondolsz?www.origo.hu/gazdasag/hirek/20111206-interju-rona-peter-kozgazdasszal-az-imftargyalasokrol-gazdasagpolitikarol-bankrendszerrol.html Viszont, ugye Bajnaival az a baja az LMP-nek, hgoy eemúttnyócéve, de akkor Rónával miért nincs ez a baja?[..]"Ön 2008-ban részt vett a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) folytatott tárgyalásokon. A kormány most újra az IMF segítségét kéri, hogy zajlanak ezek a tárgyalások?

Nem voltam tagja a delegációnak, csak külső tanácsadóként kérték ki a véleményemet néhány kérdésben."

De ez hogy jön most ahhoz, hogy megkérdem nem elítélendő-e valamelyest, hogy Bajnai ellen kicsi oltogatott mentalisdeficit.blog.hu/2012/10/23/rona_peter_vagy_bajnai_ez_itt_a_kerdes, majd, mivel ennek erózió lett a párton bévül ez eredménye, fogja a Savile Road-i kalpagját és elhúz oda vissza sértetten?
Alaposan szetbombaztak az LMP-t egy het alatt.

Nem semmi!

En mar korabban is emlegettem Ertsey tavozasat, bar en az osszefogas okozatakent sejtettem (amit, szamomra ugy tunt, hogy nagyon nem akart).

Rona meg hat szanalom. Sok gondom nem volt vele. Nem is emlekszem, hogy barmikor itt negativ kontextusban emlegettem volna. De ez, hogy meg egyhete vezerszonokkent osztja az eszt, majd most:

"De azon kívül, hogy azt mondom, tartsatok össze, mert rajtatok kívül nemigen van valami, nem akarok a dolgaitokba beleszólni, mert, mint írtam, nem bízom saját hatékonyságomban."

Pedig Olganal meg szimpi is volt, ahogy visszautasitotta a minielnoki kombinalast.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez eléggé spin-gyola megfogalmazásnak tűnik, de azt hiszem levettem a lényeget. Az én kurva anyámat:-)) vagy valami ilyesmi:-)
ÍRJON MÁ IDE VALAKI HÁROM DOLGOT? HOGY MIT LOPTAK EL A SZOCIK AZ EEEEEEEEMÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚT NYÓC ÉVBEN.
ÉS másik hármat, amit orbányikék loptak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Vannak ilyen mucskuskomminusta csicsergések madárkörökben, hogy a választások után egyes hivatalokban kirúgták a szakembereket, osztán beültették helyükre a frissen végzett Pöcsit, Józsi tótumfaktum vagy a fehérló filyát. Aztán amikor összedől a renccer, akkor híllyák a külsős szakit, akik legalább a reset gombot megtalálja. És ha szerencséje van, még ki is fizetik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a posta áthárítja?
geci külföldi multibazmeg.
@házelnök:
Nem, nem. Talán naív vagyok, de őszintén hiszem, hogy a fideszesek között is van sok okos ember, de van az pénz, amiért ezt letagadják. Ángyán már coming out-olt.
@a szív fészkei:

"Igen, merevítő kötésben biceg"

Jobbulast neki. Bar a hasonlo porc, vagy csont dolgok el tudnak tartani egy ideig...

Viszont ismerosoknel tapasztaltam, hogy viszonylag gyakran gyogyulas utan jobb, mint korabban. Ha mar mas pozitivuma nincs az ugynek...
@Bakter: Tartok tőle, hogy itten már a dúlás után, az "agomot nekik" jobb esetben neutront jelent megoldást. Túúúdod az élőerőt kímélni kell:-)
@házelnök: a fizetésem, a nyugdíjam, a jövőm.
"A kölcsöntörlesztésre is kell majd fizetni a tranzakciós adót, hiába nem számít külön tranzakciónak."

Innen már csak egy lépés az én vesszőparipám, az ÁFA-kezelésiköltség.
@Secnir: dehogy hárítja, ez NER érdek.
Különben miből írná jóvá a NER körlevelek ki nem fizetett számláját?
Orbán gyáván megszökött.
Gerinctelen féregtől mit lehetett várni?
A leendő bíróságon így nem lesz bizonyíték.
Három dolgot várok el az LMP-től.

1. Segítse Orbán leváltását.
2. Képviselje az ökopolitikát.
3. Ne legyen korrupt.

A többi nem érdekel.
A Turulvérben Pettyezett Valaggal születettek miniszterelnöke eltünedezik.
Akkor is kámforrá vált, amikor a dr.Paul Schmitt elvtársat kinevezte képeslapon.
@Bakter: a köszférában van rokony a zitében, ő mondá, hogy lassan csak olyannal van kapcsolata aki nem olvas, nem ír, és nem ért, setétebb mint egy bölcsis, nem maradt értelem, különösen a köszbeszerzéseknél, pedig korábban sem volt fényes, na de most meg...
@a szív fészkei: Szia Szív, Ez azért karakán dolog volt az Újhelyi részéről. Bár nem neki kellett volna ezt meglépnie, hanem pl. az őskommunista Kövér Lacának, de neki is biztosan sürgősen el kellett utaznia átadni valamilyen játszóteret.www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QVqECAodVfs Most láttam a Facebookon. Az Egyenlítő TV osztotta meg.
Remélem a kormánypárti képviselők most röstellik a pofájukat a KDNP-vel az élen.
Érdemes lenne megnézni, hogy Orbán és Matolcsy melyik fontos törvény szavazásánál nem volt ott. Én úgy emlékszem, hogy Matolcsy még valamelyik nagyobb csomagja vagy a költségvetés szavazásán sem vett részt, Orbán pedig rendszerint kerüli a kényes ügyek szavazásait, mióta sokan felhozzák, hogy ő is megszavazta a MANYUP rendszert vagy Medgyessy 100 napos pénzosztogató programját...
@Bakter: Ebben nemigen tudok Veled egyetérteni. A jelenlegi kurzus nagyrészt a tehetségtelen, közepesen intelligens, semmiere se jutott, mindekimáshibás csak én nem, de nagy egóval rendelkező, normális munkát soha nem végzett, de élni jól akaró rétegből kerül ki. Emiatt is van az, hogy felmérték, hogy egyszeri megismételhetetlen lehetőség ez a 4 év, és magasan szarnak a következményekre. Ami utánuk itt marad, az nagyjából a romeltakarítás és a háború utáni ujjáépítés. Csak nemigen lesz, aki ezt megtegye, mert az értelmesebbje már elhúzott, vagy húzni készül. És utána néma csend.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: aAzt tudod, hogy Gyula határában épül Csányi vágóhídja? Nem nagyon értem még, hogy mi ebben a csavar.Normális esetben a gyártásszervezés úgy megy, hogy a nyers termelés közelébe telepítik a továbbfeldolgozás létesítményeit.
Van ötleted?
"Középkeresztet kapott a portugál Szentlélek Bank alelnöke. Épp együttműködni készülnek az OTP-vel."
A kecskék után jöhetett a papbankár. Nagyívű filyú pocak.
@Secnir:
Bocs,dolgom volt!
Akár keresztben is!
(négyezer méter mélyen,mindegy az irány.)
@dögölj meg: én annak örülnék, ha Vezényló is megvilágosodna, mondjuk egy gamma kitöréssel szembe nézve, és mindennemű atomi kapcsolata, valamint fehérje láncai különutasan folytatnák az útjukat a messzi végtelenbe.
@épészmérnök:

ki írt és mit?

brühühü

ide nekem a link bármilyen link is lett légyen
A komenteket végigolvasva azt látom, hogy 99%-a nem a poszttal foglalkozik, hanem káromkodik, meg hülyeségeket ír - csípőből.

Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy a szociktól meg a szadesektől nagyobb tahókat még nem hordott magyar föld a hátán.

Egyébként egy-két fideszes csinovnyikkal én is elbeszélgetnék úgy, hogy is mondjam szépen... úgy tabuk nélkül! :)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Nem az első vonalra gondoltam, hanem a másod és harmad vonalasokra. A fidesz "krém" harácsoló, hazug söpredék, ebben nincs vita.
@én már a fény gyermeke vagyok: akkor kezdjük talán 2006-al, amikor ráeresztette a jónépet a keménymagra. Felcsapott orrl beült a páncélozott BMW-be, oszt a hívek, majd jól kiverekedik a gesztenyét. Másnap pedig lehetett ultimátumot intézni az akkori kormányzat. Aljas, gerinctelen, szarházi mocsokláda. És ezek a finomabb jelzők. A többiért már tahótlanítva lennék.
@Mariann19:
Egy működő cég drágább, mint egy felszámolt - gondolom. Nem a Gyulai lenne az első, amit kicsinálnak, vagy hagynak megdögleni, hogy a haver óccsón hozzájusson. A MAL következik?
@Mariann19: Hogyne lenne. Eredetvédelem aranyom. Gyuláról gyulai kolbászt. Az alapanyag importot megoldjuk kínából és Vietnamból. Tudod, a csüngőhasú. esetleg marokkóból tevehús képében. Aztán eredményes eszporttárgyalásokat folytathatunk az összes iszlám országgal. Tudod, az a nagy kunszt, amikor eladjuk a sivatagba a homokot:-)

Mondanám, mai is katál fotót. Ott esetleg hercigkirálykisasszonykodhatnál. Keresd meg:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Én a 101.% vagyok, és mindig a poszttal foglalkozom. Ezt olyan őszintén mondom, amilyen őszintén csak a MiniszterElnökünk Úr képes.
No csá...
@Bakter: Bazdmeg... mostmár tudom, mit jelent a lélekkufár...
@Vahakomb: félkegyelmű. a poszt első 300 hozzászólása a témával foglalkozott. Ez meg itten már az agylob utáni laza leeresztés:-)
hmmmm:

Kimentek a bankok, itt maradt a Hankook

„A Hankook támogatást kap, a hazai kisvállalkozó adóemelést”, „érzéketlen milliárdosok kormánya”, „megkérdőjelezhető technológia és termékcsalád.” Látványosan kiakadt a Fidesz a kormányra a gumiabroncs-gyárral kötött megállapodás miatt.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121127_orban_hankook
@házelnök: Nürnbergben is hiába hivatkoztak arra, hogy csak parancsot teljesítettek, mégis elítélték az összes nácit. Orbán csak egy módon úszhatja meg. Ha úgy csinál mint szellemi elődje (Hitler). Különben neki is el kell majd számolnia mindennel a bíróság előtt. És ez most nem olyan, hogy nincs hulla, nincs bűncselekmény. Az Internet mindent megőriz az utókornak.
@bioLarzen: és csendben tűrik, hogy orbán szar embert csináljon belőlük.
bocsi a lényeg lemaradt :D

Ha valakit ezek után kétségek gyötörnének, akkor eláruljuk: a fenti nyilatkozatok 2005, 2007 és 2009-ből valók. Igaz, az akkor kifogásoltakban csupán annyi változás állt be, hogy történt egy kormányváltás. Orbán Viktor viszont változatlanul képes arra, hogy egyetlen mozdulatával megalázza összes hívét, és hiteltelenítse az általuk korábban elmondottakat.

Érdekel valakit?
@simple observer 1.0:

megjegyzésed tévedés, én vagyok az ellenpélda: sohasem múlik el a fájdalom csak mérséklődik és az idő múlásával bekeményedik még tornáztatás ellenére is

a lömpöpö egy papagájkommandó és gittegylet

brühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "üdv a 99%-ban "

Na, ba...d meg, tényleg elfelejtettem hozzászólni! :)))

Szóval, én nem tartom olyan katasztrofálisnak ezt a regisztrációt!

Mert aki akar szavazni, akarja a voksát tudatosan odaadni valakinek, az biztosan regisztrálni fog. Állítólag az USA-ban is így van, mégsem szidja őket naponta a drága Bolgár úr.
@Vahakomb: Az USA-ban nem verik szét előtte a jól működő névjegyzéket, mivel ott az nincs.
No meg Orbán ugyan ott hirdette meg a levelezőtagozatos hazafiság programját, endresy.blogspot.hu/2012/05/hazafisag-levelezo-tagozaton.html de ezzel nagyjából véget is ér a hasonlóság
@Vahakomb: Aham. Ez már csak így szok lenni. A királyi rádió majd naponta tízszer megszaggatja az adását, a falupicsája hírharsona napszám zengi majd a regisztráció idejét, a villany nélküli Mariskanéninek levelet hoz a postás Viktrobátyámtól, a mátészalkai cigányokat vidám vasárnapi vadászat keretében maga Tömjén Zsóti fogja elhíni regisztrálni. Csupa móka és kacagás. Azt hiszem érik a tahógómb.
@Vahakomb: Az USÁ-ban a választás napján is lehet regisztrálni, valamilyen arcképes igazolvánnyal, és az utolsó havi közműszámlával.
@Vahakomb:
Ez a módszerük. A lassútűzön békafőzés. Hámé, nem nagy ügy! Ennyi belefér!

Ez megy évek óta.

USA más. Nagyon.
@a szív fészkei: Tanulságos a videó! Nem is értem, hogy a fiélm készítői kitől kapták az ötletet vagy drága kedves vezetőnk lopta a filmből.
www.youtube.com/watch?v=9Dz-8yIXMeE
@Vahakomb: házelnök feltette a kérdést, hogy sorolj fel három dolgot, amit a szoci-SzDSz kormányok elloptak és utána sorolj fel három olyan dolgot, amit a Bonsai Duce és hordája ellopott. Az elsőn még gondolkodnom kell a kérdés második felének megválaszolása már egyszerűbb. MANYUP pénzek, Uniós pénzek (Közgép Zrt és Smicska rémlik?), és most a teljes demokrácia elrablása. Kérdezlek téged, miért is volt tahó az MSZP-SZDSZ?
@szist:

"mond halvány fingod sincs a protokollról? --"

Mondd, halvány fingod sincs arról, hogy ezt két d-vel írják?
Ennyit a protokollról.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Kimentek a bankok, itt maradt a Hankook"

Megy a nagy melldongetes kozben mikre emlekszik az ember:

www.dunaujvaros.com/hirek/2005/11/fidesz_multik_helyett_a_vallalkozasokat

"A multik támogatása helyett a kis- és középvállalkozásokat kellene támogatnia az önkormányzatnak a Fidesz szerint"

"Bár az állami támogatás mértékéről még nincs hivatalos információ .... Ennyi pénzből sokkal több munkahelyet lehetne teremteni a kis- és középvállalkozói szférában, meg lehetne menteni a ruhagyárat dr. Dorkota Lajos véleménye szerint. "

Es vegul a vicc csattanoja:

"A város északi határába települő gumigyárról is szó esett: a Fidesz nem a beruházás ellen van, szögezte le dr. Dorkota Lajos"

Jaja, hogyisne persze...
@Bakter: "Nem a Gyulai lenne az első, amit kicsinálnak, vagy hagynak megdögleni, hogy a haver óccsón hozzájusson."

Ez a régi módszer tökéletesítése. Anno (amikor Martonyi privatizációs kormánybiztos volt) így tűntek el a hajógyárak, több évre szóló megrendeléssel a portfóliójukban. Meg a magyar tengerhajózás.
@házelnök:

"ÉS másik hármat, amit orbányikék loptak."

... Orbanek NEM loptak! Ez utabbi, nagyon ugy tunik, joval/sokkal egyszerubb mutatvany lenne.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A 300 forintos híveit megalázni ?
Ezek ilyen taknyok voltak mindig.
@épészmérnök: mondanám, most jönnek a távközlési szolgáltatók és az energia szektor....

ne a profánpróféta beszéljen belőlem. A terep mindenesetre készen vagyon. Csak le kell szakajtani a virágot.
@Vahakomb: Akkor ennek nézzél utána. Az Egyesült Államokban igaz, hogy regisztrálni kell, DE és itt jön a DE nincs központi lakcím nyilvántartás, és a szavazás napján is lehet regisztrálni. Nincs ez a hülye határidőhöz kötés, és semmi hasonló baromság.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Repülőn ült a kis ártatlan viktor, amikor a Wittner anyóka ácsolt emelvényről lázította a spontánokat és küldte gyujtogatni a tévészékházra.
Tünedezett a kormányalakításkor is 2010-ben.
Lehet az is, hogy viktor csak egy zenegép, ami akkor nyivákol, amikor dobálják bele a pénzt.
Na így néz ki egy vérfideszes: Van egy régi jó ismerősöm aki már vagy 40 éve vezet egy kocsmát étteremmel. Ma beszéltem a barátjával aki elmondta, hogy az ismerős akinek a kocsmáját gyakorlatilag a nyerőgépek tartották el miután megszüntették a gépeit még mindíg istenití őket. Helyesli a nyerőgépek betiltását is. Na ez az igazi Fideszes barom! :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"kecskére káposztát:"

Ez mar csak az arculat vedese. A cikk is irja, hogy egyszer mar ott hagyta az egeszet. Akkor is az volt a lenyeg, hogy milyen jol kommunikalhato, hogy a ceg nem tonkre megy, hanem a kormany dolgozik a megmentesen. Aztan amikor bedol, lesz belole egy hir, hogy csoportos elbocsatas, oszt jonapot.
De mivel most megint "nagyon" felkaptak a temat, hat egy par hetig megint "megmenti" az uzemet a kormanyzat. Mikozben nyilvan nem tesznek semmit se...
@Vahakomb:
Csakhogy itt előzetesen kell, ami figyelembe véve a magyar lakosság mobilitását, anyagi helyzetét /kennyére sincs, de majd butazik ajegyzőhoz 1500-ért, aha/sok ember számára teszi lehetetlenné. Aztán: megbocsáss, de a lakónyilvántartó know-how-t most akarja eladni Országrontó Peti a vietnámiaknak. Akkor mostan két eset lehetséges: vagy át akarja bacni a baráti üzletfeleket, vagy télleg jó a nyilvántartás. Ha ez utóbbi, akkor mi facért kell egy új drága, időigényes szarakodás? Ha nem tudod a megfejtést, mondom.:))
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Sajnos nem lesznek tüntetések, és az EU sem fog beleszólni.
Nálunk a parlamentben minden további nélkül követelheti egy jobbikos fasz(gyöngyösi), a zsidók listázását. Senki nem vonult ki, senki sem kérte ki, senki sem akarta ezt a fasisztát AZONNAL kilökni a parlamentből, a házelnök hallgatott, a miniszterelnök hallgatott, a sajtó hallgat.
Akkor?
Egy ilyen mocskos , minősíthetetlen , aljas gazemberség, mint a regisztráció, nem veri ki a biztosítékot. Ertsey úrhölgynek is csak annyi jutott abba a minimálisan kicsike kis eszecskéjébe, hogy a ripacs megint ripacskodni mert. Egyik jobbra fanyalgott, másik balra fanyalgott, hogy nem eszik olyan forrón a kását, meg hogy fityeszke majd jól beleesik a saját csapdájába, oszt'jónapot.
Nem kell összefogni, legyen mindenki bűnös, aki 20 év alatt már a politikához ért, csak a szüzek...
Közben ez az utolsó mocsok, briganti fityesz pedig azt csinál, amit csak akar. Nincs akadály, és nem is lesz.
@rodeo36:

"megjegyzésed tévedés, én vagyok az ellenpélda: sohasem múlik el a fájdalom csak mérséklődik és az idő múlásával bekeményedik még tornáztatás ellenére is"

Nem azt mondtam, hogy MINDENKINEL, hanem azt, hogy van ra pelda, hogy...
Amugy ez is inkabb a fiatalabbakra igaz, amikor meg a csont osszeforrasa gyorsabban, es "pontosabban" tortenik.

Az anyamat egy orult motoros csapta el majd' 30 eve, es azota allandoan erzi a frontokat a lababan. De lehet, hogy csak az egyik fajtat, most hirtelen nem vagyok biztos.
Ugyhogy neki nem igen kell meteorologiai allomas, vagy idojaras elorejelzes... ;)
@AKIsTUDATLAN: És mi fáj a Róna Péternek ?
Azt mondja, elmegy az országból.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Az eredetvédelem égisze alatt Te az iszlám behozatalt preferálod, ez rendben is van, mimásért nyitunk kelt felé? Azonban a gyártási vertikumban csak elakadtál, mert csak az alapanyag megteremtésénél tartunk. Csak fel kéne dolgoznunk is a tarját, csülköt, miegymást. Ja, megvan! Azt meg kiadjuk bérmunkába, mondjuk Tadzsikisztánba. Olyan lesz, mint a timföld hajdanán. KIszállítva az oroszoknak hosszú, tömött vagonokba, majd jön vissza az aluminium.Az legalább barter volt.
Előre köszi a fotót, kb. időben mikor küldted, lázasan fogom kutatni, ki nem hagynám!
@Bakter: "Egy működő cég drágább, mint egy felszámolt."
Jól gondolod, mert ha jól hallottam, jelenleg a Gyulai Húskombinát könyv szerinti értéke 2.1 milliárd, és már jelezték, hogy a felszámolás után párszáz millióért esetleg értékesíteni lehet.
Mit gondolsz, ki lesz a boldog új tulajdonos? Én már sejtem.
@házelnök:

A Fidesz ellopott mindent, tehát a szocik semmit!
A Fidesz nem adta vissza a 13. havi nyugdíjat, de a 14.-et sem vezette be!

Én lemondok a 13. haviról, mert elvették, de a 14. havi legyen már meg!
@Bakter:

"Gyanús! Ezért ment ez Albániába is. Odateszi Muszur elé a jelentkezési lapot: itt írd alá (az x is jó), és fizetsz három kecskét. Még pár ilyen kalandtúra, és kecskeoligarcha lesz a család."

Eszméletlenül formában vagy. Már hetek óta röhögök a kommentjeiden:)))
@Mariann19:

i1.trekearth.com/photos/111158/_dsc3437.jpg

i1.trekearth.com/photos/111158/dsc03067.arw.jpg

Védőfelszerelés Matolcsinak, ha a nagy egyensúlyjavítási nyomorkéző gondolkodásában (sic!) túlmelegedne az agya.
@épészmérnök:

"Az USÁ-ban a választás napján is lehet regisztrálni, valamilyen arcképes igazolvánnyal, és az utolsó havi közműszámlával. "

Volt is panik belole, hogy mostantol, a valasztonak kell kitoltenie a regisztracios ivet. Es a nagy feszultseg miatt esetleg mi van, ha valaki hibat vet valami adat megadasakor.. ;D
@AKIsTUDATLAN: Na már te is rettegsz??? :)

A rettegés csillagos foka

Kimondtatott. Igen, hiba volt. Rendes körülmények között csak rossz, kétértelmű fogalmazás. De egy politikus fogalmazzon határozottan, félreérthetetlenül. A politikus nem ember. Kiváltképpen akkor nem, ha nemzeti radikális.

De megtörtént. Gyöngyösi Márton óvatlanul fogalmazott. Így is meg úgy is lehetett érteni. Ezt tudomásul is vette. Bocsánatot kért a sértett honfitársaktól. Sajtótájékoztatón, közleményben egyaránt. Ritka eset, de előfordul ilyen is a magyar politikában.

Ám aki mást akart hallani, az meghallotta. Mit számít, mit beszél egy jobbikos politikus? Végre megtörtént, mondta, hát mindenki hallotta. Elhatárolódás-játék, örök verseny, ki teszi markánsabban, határozottabban. Az összes létező zsidó szervezet felhördült. Az összes politikai párt elhatárolódott. Tiltakoznak vallási vezetők, DK-s nyugdíjasok , még egy gyereket is előkerítettek, aki sárga csillagokat adhat át Kövér László házelnöknek. Politikusok ültek a parlamentben sárga csillaggal a mellükön. Deutsch Tamás egyszerűen fogalmazott egy Facebook-bejegyzésben: „Itt vagyok gyöngyösi, írj fel”. Csak így, nemecsekernősen. Más publicista az irodalom útján próbálta megmozgatni az érzelmi szálakat, melyek amúgy is állandó mozgásban vannak. Hitler-szagot éreznek. Halált, akasztást, Dunába lövést, koncentrációs tábort, a patás ördögöt magát.

A közszolgálatinak bélyegzett média is harcba lendült. Ne vegyük most sorra a kedves olvasókat csuklásra kényszerítő címeket, tálalásokat. Ez a dolguk – mondhatnánk.

Mit számít, hogy a Gyöngyösi Márton által felvetett javaslat nem ütközik semmiféle jogszabályba? Mit számít, hogy maga Jóri András adatvédelmi biztos is aggályosnak tartja, hogy nem minősül közérdekből nyilvános adatnak a közszolgálati tisztviselők állampolgársága? Nem szalonképes, és kész. Hát idáig fajult a dolog.

Vagy mit számít a 2003 októberében az Eurobarometer felmérése, amely kimutatta, hogy az uniós polgárok 59 százaléka szerint a világbékét elsősorban Izrael fenyegeti. Akkor senki sem nácizott az EU-ra.

Itt már csak egy kérdés van. Ki is hirdeti a gyűlöletet? Ki tükrözi a frusztrációt? Mert ha a mostani elhatárolódóknak, rettegőknek, háborgóknak igazuk van, és Gyöngyösi Márton kiadta a hitleri jelszót, akkor hogy van az, hogy sárga csillagokkal tüntetgetnek néhányan?

Akkor miért nem az a sokezer náci ment utcára, akiket állandóan odaálmodnak? Hogyhogy nem a gyűlölködőknek kikiáltottak rohantak lelkesen?

És miért van az, hogy aki mást akart hallani, most lelkesen bólogat: na ugye? Mi megmondtuk. Dánielpéterek, dajcstomik, DK-s társulatok, nevüket hősiesen, tét nélkül vállalók, itt az idő. Ma hősiesen felvállalni, holnap hősiesen rettegni. És holnapután? Ha nem lesz rossz fogalmazás? És azután? Ha nem futja a számlákra? Ha beköszöntenek a valós problémák? Akkor mi lesz? Sárga csekkeket tűznek majd a sárga csillagok helyére? Kétlem.
Vissza a választásokhoz:
Egy megoldást látok: Teljes bojkott, ezzel egy időben külön, az ellenzéki pártok által megszervezett választás lebonyolítása. Az állami csalásra magán csalás. Regisztráció nuku, az aktivisták ha kell házhoz mennek stb.
Lesz itt akkora botrány, hogy párját ritkítja. "Oszt jó napot"
@igényes: Van 13. havi, csak folyó hóban fizetik! ;)
@Bakter: Haha, amúgy erre a mátrix/Neo/Ángyán vonalra egész jó kis cuccot lehetne felfeszíteni :)

bio
vicces poszt
eszembe juttatta a Gyalog-galopp azon jelenetét, amikor a levágott kezű, és lábú sötét (ellenzék) lovag ordibál, hogy "Nézzétek hogy fut a gyáva!!" ellenfél (fidesz)

www.youtube.com/watch?v=JN5mQ7WQzN0
@házelnök: PÉNZT, LÓVÉT, MANIT, STEXET, KEST !!!

PÉNZT, LÓVÉT, MANIT, STEXET, KEST !!!

VÁLASZTHATSZ, HOGY MELYIK , MELYIKET (SORT) LOPTA EL !
Így igaz most is ezen az alig pár embert érintő szavazáson (regisztráció) a fityeszes vezérkar halaszthatatlan dolga miatt nem volt ott,csak az igen gombot nyomogató droidoknak volt kötelező pénzbüntetés terhe mellett részt vennie.
@Ergosum: Milyen kár, hogy minden oldalon vannak olyanok akik viccelődnek mások legszebb értékeivel vagy érzéseivel. Aztán ők vannak felháborodva ha nem röhögnek eléggé rajta :(

Ezek a képek Szegeden készültek a Reök-palotában. Karácsony közeledtével, az adventi időszak alatt, a Kontrasztok vonzásában elnevezésű kiállítás keretei között. A fentebb látható "alkotás" pedig Györffy László nevéhez fűződik, amelynek a következő címet adta: Nem érzek hálát, amiért részt vehetek a teremtésben.

Az üzenet egyértelmű. Az "alkotásnak" mélyen keresztényellenes és vallásgyalázó jellege van, hiszen az utolsó vacsorából, a 12 apostolból, és Jézus Krisztusból űz gúnyt a maga primitív és emberalatti módján. Hogy meglepődünk-e ezen? Aligha. De azt is el kell mondani, hogy ez az eset tökéletesen illeszkedik ahhoz a folyamathoz, amit az elmúlt 22 évben tapasztalhatunk.

szegedma.hu/hir/szeged/2012/11/a-plebania-a-hivek-alairasaval-tiltakozik-a-fekalias-mu-ellen.html

youtu.be/BUo48EKK0Y8
@bioLarzen:
Kedves bio!

Ja-ja, meg lettek rendesen szűrve.

-wilson
Azért Ángyán Józsefbe nem vetném minden bizodalmomat.

-wilson
@Vahakomb: Az USA-ban a szavazás előtt közvetlenül is lehet regisztrálni, nem hetekkel korábban. Náluk történelmi oka van a regisztrációnak, mivel indokolttá akkor vált, amikor a szinesbőrűek szavazati jogot kaptak.
Náluk, ha egyszer már regisztráltak, többé már nem kell megtenniük.
Egyébként semmivel nem magyarázható, hogy külföldi példákra kell hivatkozni abban az esetben, ha az érdekek úgy kívánják, ráadásul olyan államokkal történik a példálózás, mely a saját vélt igazságot támasztja alá.
Minden országnak megvannak a sajátosságai, az intézkedéseket a belső körülményekhez kéne racionálisan igazítani.
@a szív fészkei: Róna búcsúüzenete. Azt hiszem sokkal inkább ezen kéne rágódnia a ballibeknek és nem azon, hogy robbant -e az elempé vagy sem. :)

Róna Péter a devizahitelezésről 2012. november 27-én:

"A magyar gazdaság és társadalom vergődésének okairól sokat lehetne írni és mondani - írtam és mondtam is – de van egy, amelyik nézetem szerint az összes többit maga mögé utasítja, ez pedig a devizahitelezés. Életek százezrei mentek helyrehozhatatlanul tönkre, a fizetőképes kereslet nagyon hosszú időre megroppant, maga a bankrendszer működésképtelenné vált, kis- és középvállalatok tízezrei dőltek be, munkahelyek százezrei szűntek meg, és a Magyar Nemzeti Bank elvesztette a monetáris folyamatokra gyakorolható hatását egy hazug, csalárd „termék” bevezetése miatt. Mert a devizahitel egyáltalán nem hitel, hanem egy olyan befektetés a „hitelfelvevő” részéről, aminek az a lényege, hogy az összes, kivétel nélkül az összes profit a banké, az összes kockázat pedig a hitelfelvevőé. Nem hitel azért az egyszerű okért, mert a hitel egy fix összegben felvett kölcsön, amit azonos fix összegben kell visszafizetni, a szerződésben kijelölt és annak alapján mindkét fél számára kiszámítható kamattal együtt. De a devizaadós nem tudhatja, hogy mennyit kell visszafizetni, mert a törlesztés egy olyan ténytől, az árfolyam mozgástól függ, amihez semmi köze, hiszen ő forintot kapott és forintban fizet."

eztigyhogy.nolblog.hu/archives/2012/11/27/Rna_Pter_lemondott_s_htat_fordt_Magyarorszgnak/
@Mariann19:

Ehun a megfejtés. Már egy rendes ukrán maffiózóban sem bízhat meg a magyar:-)

Eltűnt a ködben a sokmilliárdos húsnagykereskedő

hvg.hu/kkv/20121126_Eltunt_a_kodben_a_sokmilliardos_husnagyke

elhúzott a disznaja:-)
@Mariann19:

Nos... mára az utolsó. Csak memutatnám, milyen szar helyen tengette napjait Soros könyöradományából MEllnökünk oxfordi számüzetése idején.

Ez lenne a Pembroke College:
Ismét egy orbánfóbiás nyomorék...

Orbán Viktornak más dolga volt, ennyi. Nem otthon szunyókált.
@Gatinho: Hehhe otthon az alteregója lapátolta be magába a zasszony által összelapátolt káposztás cvekerlit. Közben ő valahol délen világot váltott meg. Legalábbis megoldotta a világbékét. Amilyen szép ember, még el is hiszem neki. Szlovén-magyar tudományos szótár... halaszthatatkan:-)

különs tekintettel a mániás depresszió címszóra.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem rettegek, hanem undorodok. És dühös vagyok. Nekem hiába is dumálsz, erre nincs mentség!
Tragikus, hogy ezzel a náci barommal(és mögötte helyeslő náci pártjával) kell foglalkozunk, és nem a regisztráció elleni elemi felháborodás ordít.
Számomra felesleges minden térítési kísérleted. Én láttam vonádat szónokolni: egy tipikus hitler. Hiába mosakodtok, mindig kivirít igazi lényetek: hogy ocsmány fasiszták vagytok.
de szeretném már újratemetni ezt a XV.-XXI. század legnagyobb magyar politikusát...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Nem tök mindegy ott volt vagy nem? Megszavazták, így is úgy is az ő nevén fut minden amit csinálnak. Ebből felesleges ekkora balhét keríteni.

Amúgy ha már annyira fontos, akkor ElQuró miért nem szavazott? Neki milyen halaszthatatlan teendője volt? Élőláncra futotta neki?
@AKIsTUDATLAN:

Milyen elemi felháborodás? Regisztrálok, aztán megyek szavazni. Természetesen nem a tolvaj, nemzetvesztő, újratöltött (E2014) maszopos bandára.
@AKIsTUDATLAN: Még jó, hogy ti szoktatok fidesz birkákról írogatni, akiket semmivel sem lehet meggyőzni. :)

Egyébként fogadjunk, hogy előbb fogják a jobbikosokat vagonba vagy lágerbe pakolni, mint bárki mást idehaza.
@AKIsTUDATLAN: "Számomra felesleges minden térítési kísérleted. Én láttam vonádat szónokolni: egy tipikus hitler."

Most én is kezdjem leírni, hogy a ti szónokaitok tipikusan milyenek?? :)
@simple observer 1.0:

Nem tudom mi történt Rónával. Vitathatatlanul nagy koponya. Én még filozófiáról és közgazdaságról így beszélni nem hallottam senkit.Azt nem tudom megítélni, hogy ez a jelenlegi állapotokra is érvényesen működik-e, de hiba volt beszállnia a napi politikába.
A 168 órás interjú mindenesetre egyértelműen jelezte, hogy helyes a megállapítása az ítélőképességét illetően.
Ez valóban megfutamodásnak látszik, de arcvesztés nélkül nincs más út. Sajnálom.
@én már a fény gyermeke vagyok:
Azt nem tudom, csak sejtem, hogy a lömpöpős fejlemények miatt az ő miniszterelnöki ábrándjai(voltak?)már rég kútbaestek.
Vagynem.
Az ilyen próféták nem vezetik a népet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez így egyszerűen nem igaz. Szakmai értelemben nem így van. Tudom hogy sokan ezt szeretnék hallani. Annak a monológnak az utolsó mondata az igaz. A többi nem.
@Vahakomb:

Az USA-ban nincs így…

Az USA-ban is nyilvántartják a szavazókat. A potenciális szavazók 88-90 százalékáról pontos információkkal (név és lakcím) rendelkezik a választási bizottság. Regisztráció két fontos ok miatt van:

1. Fel kell venni az új szavazókat a választási listákra. Új szavazók a nagykorúvá vált, szavazási kort elérő állampolgárok, továbbá a bevándorlók. Esetükben a regisztrációra a vezetői jogosítvány megszerzésekor, vagy annak megújításakor kerül sor. A bevándorlók az állampolgári eskü alkalmával regisztrálhatnak első alkalommal.

2. Az USA-ban nagyon jelentős a területi mobilitás. A potenciális szavazók 10-12 százaléka költözik új címre két választási periódus között. Mivel az USA-ban nincs lakcím bejelentés és nyilvántartás, ezért ezektől igyekeznek megtudni az új címüket.

A regisztráció önkéntes és rém egyszerű. Különféle nyilvános helyek – szupermarketek, nagy áruházak, középületek bejárata, stb. - előtt felállított asztaloknál, önkéntesek segítségével egyetlen perc alatt lehet regisztrálni. Ehhez semmiféle igazolás nem szükséges. A cél: aki elköltözött, az adja meg az új címét. Ettől a pillanattól fogva a választási bizottság levélben kommunikál a választóval. Tisztázza a személyes adatokat, nagyon részletesen tájékoztatja a választót a jogairól és minden tudnivalóról. Ennyi.

Az amerikai demokrácia és választási rendszer lényeges eleme, hogy a választásokon minél több, arra jogosult állampolgár jelenjen meg. A regisztráció tehát elsősorban ezt célozza meg. Szemben Orbán regisztrációjával, ami egyszerűen igyekszik kizárni az állampolgárokat a választásból. Ég és föld a különbség – csak a szó azonos.

Mindezt Kaliforniából, mondhatni első kézből írom.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Az Agria Meat KFT-nek igen ügyes számviteli apparűtua van. Első évben 2.4 milliárd árveételnél 9 millió nyereség, 17.5 milliárdnál 56 milliós nyereség képződött. Az adóhivatalnak ilyen számok láttán azonnal ki kellett volna szállnia, mert ilyen nincs./Szakmai szemmel mondván/Ennyire átlátszóan kicentizni nem szoktunk vállalkozói eredményt, ez pofátlanság.
Látható, hogy a pozitív eredményt akarták produkálni, mert a különféle mutatókhoz ez üzleti érdek, de ennyire...
Jól el is tűntek, nem adóztak, a milliárdos tartozást meg leírjuk, mert ugyebár a vállalkozási forma KFT, gondolom, nem sok vagyont hagytak a vállalkozásban.Botrányos!
@shinichi: Szerintem ebbe ne nagyon menjünk bele, mert nemsokára el kell mennem. :)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Képzeld, nem tudom a fotókat behozni. Mi lehet az oka?
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Igazad van.

KDNP az nálam egy szakszó a genyaságra. Fokmérője ennek, ahogy Pálffy borainál a maligán.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerintem se. Mondtam már korábban. Egy feljelentést kéne írnia valamelyik jobbikos képviselőnek. Zsidók listázása helyett például.
@épészmérnök: Nekem kettő kérdésem van ehhez: Hogyan? Ezt teszik most?
@Gatinho:
Szíved joga, hogy kire szavazol. De az már nem becsületes(nagyon finom vagyok!), hogy a választási törvény, a regisztráció, az ezután kiötlött mocsokságok csakis és kizárólag a fityesz hatalmat öntik betonba, másoknak, akár az általad említett szervezetnek esélye sincs. Illetve olyan, szinte lehetetlen bűvészmutatványt kellene produkálnia, ami kiüthetné szerelmedéket.
Bárcsak sikerülne!
Én a magam részéről szintén megteszem, amit tehetek, csak én nem lehetek benne biztos, hogy eredményesen.
Ezért NEM DEMOKRATIKUS.
@shinichi: Csinálják azt a civil ügyvédek is nyugi. :)
@Bakter: JA a szentlélek-bankos az nem tudjukki, azt ezért rögtön ki is kell tüntetni. (de csak Gyöngyösit basztatjuk. Pedig azért ez is elég finom utalás)

Az nem sápot szed, az szétosztogat, azért tart Portugália, ott ahol, nem?? Akkor Csányi is kezdhetne szétszórni a szélben. Megyek elkapni pár rongyos milláját.
@rodeo36: www.origo.hu/gazdasag/hirek/20111206-interju-rona-peter-kozgazdasszal-az-imftargyalasokrol-gazdasagpolitikarol-bankrendszerrol.html Ebben ír ez Róna a devizahitelezés rákfenéjéről. Na und, minden vette, ette, ha tehette - kivéve engem és őt. Most már ezen lehet kurvajól pörögni, hogy volt, mint volt, az egész ország beszopta. Önkori és Mari néni.

Arról Róna cicfiú nem beszél, hogy Járai miért tette anno a forinthitelezést - az ország saját!!! pénzében való - eladósodást annyira drágává. Pedig talán egy szakinak ott kéne kezdeni az ekézést.
Letiltották a Facebookot Tádzsikisztánban
A hivatalos indoklás szerint a tádzsik nép fel volt háborodva, mert sokan az elnököt szidták az oldalon.

index.hu/tech/2012/11/27/letiltottak_a_facebookot_tadzsikisztanban/

Előttünk a jövönk.
@a szív fészkei:

Ma nagyon felpörögtél. Igazad van sok mindenben, de a vérnyomásodra azért ügyelj!
Ha vigasztal, én egymagam többre vagyok képes épészmérnök kívánalmainál, le akarom váltani, képviselem az ökot, nem vagyok korrupt, és! szebb vagyok, mint Schiffer. Akit egyébként utálok, mint a szart. Olgánál öt mondatig bírtam, így mosolyoghat a kígyó az egérre. Éhen fog halni,mire rájön, hogy az nem egér, hanem buborék:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mindjárt hullanak könyveim. A nácikon kívül mostanában nem csináltak ilyesmiket mások. Sajátmagatokat fogjátok "bevagonírozni, és lágerbe pakolni"? Vagy így akartok leszámolni a Csanci-félékkel?
@Vahakomb: Ezt vésesd aranyba, lécci! Akkora igazság,tényleg - hogy még mindig bírsz szadeszozni viszont kicsit a demenciádat mutatja. Héhó, rád esett a naptár, és nem tudtad azóta hajtogatni a lapokat 2012 novemberéig? Remélem kiszeltündés van neked - akkor meg is értem - annak a szépsége nyűgözött le, hogy így megragadtal 2010 április előttjénél.
@Ergosum: "aki ismeri a történelmet, az tudja, hogy anno hogyan is kezdődött az egész"
Bizony. Az egész úgy kezdődött, hogy az ilyen Gyöngyösi-féle csótányok zsidók összeírásáról kezdtek beszélni, aztán amikor valaki szóvátette, bérrettegőkről kezdtek terelni.
@orica: Én már meg is szavaztalak!!! A vérnyomásom amúgy is alacsony. ;-DDD
@orica: Ja és a hasonlatot kösz! Én nem néztem , azért tényleg vigyáznom kellene magamra.

De elég szépen repednek minden varrás mentén.
@ariel12: Na ez tényleg az. Ha belesz@rik is a szájába a focista akkor is örül neki.
Egyébként fityiszes ismerőseim mind ilyenek. Igaz hogy szarabbul élnek de éljen a párt. Csak ne túl sokáig teszem hozzá.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Köszi! Most már jó!
A csudapalota? Mégis otthagyta fél év után, biztosan nehezen viselte a névtelenséget, nem az ő műfaja. A hazai dombon mégis ő az Úr.
Betű szerint ugyanazzal a közleménnyel határolódott ela kormány a gyöngyösi-listázástól, mint június hatodikán a rabbi támadástól.
Praktikus és hatékony:
"Ugorj Józsi, lökd ki nekik a zsidókommünikét..."- Az orbánkorszak összes szellemi teljesítménye a tárgykörben 40 évre.
Nekem ugyanakkora botrány, mint a gyöngyösilistázás.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Reméljük a tádzsikok a VPN-t és a proxykat is betiltották különben szopás van ;)
@sortelen: Kb. ennyire is érdekli őket. Pláne, hogy minden tettükkel - tanterv, utcanévátírás, térátalakítás, hamuhakni, sstb. - ráutaló magatartanak arra, hogy Gyöngyösi és bandája ezt mondhassa és tehesse nyugiban gond nélkül. Ezzel is rákacsintva az édes szavazótáborukra, amelyiknek ez az orgazmus egyetlen fajtája.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

háborúra, erőszakra, nyomorra és halálra
De ettől Gyöngyösi még náci marad...
@sortelen: Na jó csak, hogy ne mindig a kormány álláspontját olvassátok. :) Itt egy másik official. :)

Néhány gondolat a sárga csillagot viselőknek

"Múlt héten a Jobbik tüntetésén - amelyet a gázai vérontás miatt szerveztünk az izraeli nagykövetség elé, és amelyben egyetlen egy párt sem támogatott bennünket - kijelentettem, hogy az Országgyűlésben és a kormányban lévő izraeli állampolgárok nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, és mivel ez közérdekű információ, hozzuk nyilvánosságra, kik érintettek. Igen. Nemzetbiztonsági kockázat. Hogy miért? Egyrészt mert ennek az országnak az államfője 5 évvel ezelőtt Magyarország megszállásáról beszélt, másrészt mert Izrael semmibe veszi a nemzetközi normákat. Ezt azóta senki sem merte vitatni, inkább lapultak.

Tegnap Gyöngyösi Márton képviselőtársam egy azonnali kérdést intézett a külügyi tárcához ugyanebben a témában. Az egész felszólalás az izraeli külpolitikáról szólt, annak elítéléséről. Az egyik mondatában azonban félreérthető volt, mert "zsidó származású" politikusokról beszélt. Na, azóta kiborult a bili. Hiába kért elnézést Marci a tévedéséért, hiába volt teljesen egyértelmű a szövegkörnyezetből, hogy izraeli állampolgárokra gondol és nem zsidó származású magyar állampolgárokra, nem számított. Akik eddig lapultak, most előbújtak, és azóta csak mondják, mondják, mondják.

Bajnai Gordon közös elhatárolódást vár, Gyurcsány Ferenc és a DK betiltaná a Jobbikot, a zsidó szervezetek bíróságért kiáltanak, Kövér László a házszabályt készül szigorítani, a Fidesz pénzbírsággal fenyegetőzik, az MSZP képviselői sárga csillagot öltöttek, amihez fideszesek is csatlakoztak, az Európa Tanács főtitkára saját elmondása szerint "sokkot" kapott, Dániel Péter és társai tüntetést szerveztek a Parlament bejáratához, Ilan Mor, a zsidó állam nagykövete szerint a két nép szövetsége széttéphetetlen, a BBC már egyenesen azt hazudja, hogy minden zsidót listázni akar a Jobbik, egyes hírek szerint a keresztény egyházak vezetői pedig összeültek, hogy közös nyilatkozatban tiltakozzanak. Folytassam még?

Értik, ugye? Mindez egy félreérthető mondatért, amit a képviselő pontosított, és amely után elnézést kért. Ahelyett, hogy örülnének, hogy megtörtént a bocsánatkérés, és nincs szó semmiféle faji üldözésről, inkább ők keltik és gerjesztik a hisztériát. Most persze sokan arra számítanak, hogy fülünket, farkunkat behúzva lapulni fogunk és várjuk, hogy elüljön a vihar. Hogy most majd lehet szapulni a Jobbikot. Hogy indulhat megint a megélhetési antiszemitázás. A Jobbik pedig szégyenkezve bujdokol...

De nem. Akik erre számítanak, azok nagyon-nagyon benézték a szituációt és nagyon félreismernek bennünket. Nácizhat itt az egész világ, kórusban mondhatják fel Izraelnek a leckét, nem nekünk van szégyenkezni valónk. Nem mi vásároljuk fel mások országát, nem mi tettük tönkre Magyarországot, nem mi nyomorítjuk meg az embereket. És, kedves antifasiszták, tudják mit? Köszönjük szépen a lehetőséget, amelyet átlátszó és beteges hisztériakeltésükkel a számunkra teremtenek. Mert amíg önök gusztustalan módon felhasználják saját nagyszüleik halálát arra, hogy habozhasson egy kicsit a szájuk, addig mi kihasználva az önök butasága által generált figyelmet, védeni fogjuk leendő unokáink jövőjét. Nagyon szépen köszönjük. És igen: továbbra is követeljük, hogy hozzák nyilvánosságra, kik izraeli állampolgárok a jelenlegi és az elmúlt 20 év kormányaiban és országgyűlési képviselői közül. Talán ez fáj olyan nagyon? Ezért ez az izzadtságszagú igyekezet? A lényegi kérdés elől akarnak elfutni? Nem fogjuk hagyni."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Egy aprócska pontosítás: nem izraeliek, hanem izraeliták. Így gondolták ők.
@tucano: Hát persze. Vagy mondjuk sokkal inkább azok maradnak nácik, akik attól rettegnek, amit épp ők is művelnek másokkal.:(
@AKIsTUDATLAN: Jaja. Tudom, hogy te is belelátsz mindenki fejébe. :)
@Gatinho: Mentél vele? Miért nem maradtatok, ahol voltatok mostanig?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nezd Gabriel! En elegge kerullek, mert mig Stefin jot kacagtam, es hozza csak a trollkodasat elismero szavaim voltak, TE SAJNOS remenytelen vagy.

De minthogy erintve vagyok:

"Azt hiszem sokkal inkább ezen kéne rágódnia a ballibeknek és nem azon, hogy robbant -e az elempé vagy sem."

ami ugye ram utal, megis irok neked a felvetesedre.

Nem tudhatom, hogy Rona hogyan ertette, amit nyilatkozott. DE! Ha az altalad itt nagy boszen beidezett szoveget ertelmezned is, akkor rajonnel, hogy bizony ez egy haloszaggato nagy ongol volt toled!

Nem akarom atmasolni az egeszet, csak a lenyeg:

"... ez pedig a devizahitelezés. Életek százezrei mentek helyrehozhatatlanul tönkre, a fizetőképes kereslet nagyon hosszú időre megroppant, maga a bankrendszer működésképtelenné vált, kis- és középvállalatok tízezrei dőltek be, munkahelyek százezrei szűntek meg, és a Magyar Nemzeti Bank elvesztette a monetáris folyamatokra gyakorolható hatását egy hazug, csalárd „termék” bevezetése miatt."

Ezt mar kismillioszor lejatszottak veled emberek. En nem, mert nem farasztottam magam ilyenekkel. Most is hozhatnek grafikonokat, hogy bizonyitsam az osszefuggest egyik orszagronto kedvencetek Jarai-ugynok kamatpolitikaja, es a deviza-hitelezes kozott. Nem teszem, mert neked az sem hasznalna, mint korabban egyetlen alkalom sem tette.

Valo igaz, hogy szoci kormany teremtette meg a lehetoseget. DE! Annak egyik kivaltoja eppen az orszagnak tobb 1000 milliardos kart okozo Jarai MNB-elnoki munkaja volt.

Masreszt a familiabol tudom, hogy akik nem kenyszerbol vett fel hitelt, azok eppen Viktorek "Van itt penz, csak a kormany ellopja!" lozungja miatt vertek magukat tartozasba, es lizingeltek kocsit, vettek nem feltetlenul szukseges termeket.
Mikozben a szocialista kormanyok tukeppen mar 2003-tol kisebb-nagyobb "pofonokkal" terelnek az embereket a megtakaritasok, illetve a megfontolt vasarlasok fele!

Vegul pedig a deviza-hitelesek alol eppen az Orban-kormany huzta ki a szonyeget. Nem mondom, hogy GYurcsany vagy Bajnai alatt dozsi volt, de Gyurcsany olyan vilagvalsagot kapott (amibe aztan bele is bukott), amitol Viktor ugy osszeszarta volna magat, hogy honapokig nem vakarjak ki a szagbol (a garantalt csod mellett persze). Nem egy olyan himi-humi "valsag" volt, mint a mostani!

www.tradingeconomics.com/germany/gdp-growth

www.tradingeconomics.com/hungary/gdp-growth

Talan latod a korrelaciot 2009-ben es a divergalo tendenciat 2012-ben...

A Ronatol idezett szoveg szinte minden tagmondataert a Fidesz a felelos. Nem ohajtom mindet egyenkent elemezni (sot egyiket se, mert nem ersz TE annyit), mert biztos lesznek, akiket elegge felboszitesz ahhoz, hogy megtegyek. Bar persze az is kerdes, hanyan nem tahotlanitottak meg teged, akarcsak en...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kár eddig viszonylag normális voltál ,de előtört az igazi én a szarházi, mocskos anyabaszó náci rohadék.
Ezentúl így foglak hívni.
Jók a képek nem semmi mit tud a photoshop, amúgy észrevetted te utolsó náci gané az első képen hogy behugyozott gyereket cipelő katona a saját kezét fogja ? ;)
A többi is elég hulladék, amúgy nem is tudtam hogy a harmincas években zsidók németeket szállító buszokat robbantgattak.
Amúgy húzz a gecibe te rakás szar.
@simple observer 1.0: Ha nemmel szavazott volna, annak lett volna hírértéke. Soha semmivel nem ment szembe, a földről is nagy hallgatás van részéről most. Egyezkednek a főnökkel. Aham.
@Vahakomb: DE hülye vagy te szegénykém. De ezért tartanak. Amerika nem fújcsúnya utálatosság? Most egyszeriben példakép lett?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Akkor te türelmes ember vagy. Én mán rácsaptam,mint Mező Misi a másikra a Voice-ban. Csak nem kapok annyit érte, mint ő.
Egész nap Angyallal szórakoztatok?
Akkor át se futom.

Most hallottam, hogy az adományokat is államkötvényben kell tartani.

Ez igaz?
Ráteszik a mocskos mancsukat az adományokra is?
@Brendel Mátyás:
Üdvözöllek Kedves Brendel Mátyás!
Azt gondolom teljesen félre sikerült értened, a Neked címzett tegnap esti hozzászólásomat.
Én vagyok a hibás, ugyanis ebben a szaros NER rendszerben kénytelen vagyok orrvérzésig dolgozni, ezért aztán ebből kifolyólag mire sikerül a napi penzumaimat letudva gép elé kerülnöm, már fáradt vagyok általában. Emiatt fordulhat elő, hogy sokszor félreérthetően fogalmazok, ezúton is bocsi érte.

Távol áll tőlem, hogy Fidesz szimpatizánsnak nézzelek, nem állítottam semmi ilyet, pusztán egy megfigyelés eredményét közöltem Veled, amit (belátom) tévesen tettem. Remélem nincs harag, én a konstruktív vitakultúra híve vagyok, ha szabad ilyen fennkölt módon fogalmaznom. Azt sejtem, hogy Neked is megvannak a magad napi problémái, akárcsak nekem. Elég megküzdeni avval a hatalmas mennyiségű szarral, amivel szembesülünk mindannyian. Sárgacsekk adó, folyamatosan emelkedő élelmiszer árak, barom főnökök vegzálása, hadd ne soroljam. Nyilván ezért válaszoltál csak ma reggel, a másik poszthoz írva a hozzászólásodat. Tök mindegy, köszi így is!
Én szerettem volna reflektálni már tegnap este a kommentedre, (ha írtál volna), de bealudtam attól a fáradtságtól, ami miatt nyilván Te is reggelre halasztottad a választ. Szar ez az egész, úgy ahogy van! Párom munkanélküli, a lányom suliba jár (nem kevésbe kerül-de ezt gondolom tudod Te is), egyedül én keresek, csak sajnos keveset találok.

Na, mindegy… nem akarlak fárasztani. Nyilván meg van a magad keresztje is, ahogyan mindannyiunknak. Szóval bocsi, hogy Fideszesnek néztelek, kissé túl értékeltelek.

Ja: a Te kurva anyádat!
Azt...
@a szív fészkei:
Fentebbire válaszolva:
Az rohadjon meg, aki tagadja a holokausztot.
Gyöngyösi egy mosladék tetű.
Viktor meg egy gyáva féreg, a büdös életben nem mert fésztufész kiállni egyetlen ellenfelével sem szemben. Amikor Gyurcsánynak engedett, ott is lágolt mint a rejsz-tág.
brühühühü
@Habakuk999: Árvák vacsorája ízes falat, nem hallottad? DE ORVBŰNNÉ SAJÁT KEZEIVEL SÜT MÉZESKALÁCSSZÍVEKET A SZEGÉNYEKNEK.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Tudhatnátok, hogy amikor szorítják a falkát, vicsorogni kezd.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ha sért, hogy lenáciznak, akkor határolódj el, s ne próbáld kimagyarázni.
Egyszerű ez.
Még csak 70 év telt el.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Azt hiszem pont leszarom mit csinálsz náci moslék az okádék fajtád átlépte a Rubicont.
Viszont új információ számomra hogy a harmincas években a zsidók német kávéházakat és szórakozóhelyeket robbantottak fel.
DE tényleg húzz már faszba.....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Köszi, kedves vagy... :)
Játszanak a tűzzel. Aztán mindig csodálkoznak, ha működik a memória.
@a szív fészkei: de most komolyan..
lehet ovasni valahol a segélyszervezetek "államosításairól"???
@Knósszosz: Gólt. :-DD Na azt remélem visz be neki majd a Zélet csőstül.

Most a Kunigundában az őrök kezdenek felőrlődni a nagy semmivédésben, és az egyik már nem bírván azt, hogy fotózzák csodás - és nem olcsó - tevékenységüket, a letolt gatyájú seggét mutogatta: ezt fotózzátok!-felkiáltással. Mondjuk az az intelligensebb része. :-DDD
@simple observer 1.0:
Én nem tartom hősnek Ángyánt. Úgy vagyok ezzel:
a, aki a fityeszre szavazott, az hüle - ezt sokan már belátták.
b, aki máig kitart mellette, és tapsol a tetteiknek, azt megvetem.
c, aki pedig beállt a sorukba, felvette a mezüket, és továbbhordja ezek után, azt leköpésre sem méltatom.
Ángyán annyiból lóg ki a sorból, hogy ő legalább megpaskolta szart, hogy fröccsenjen.
@orica:

Szerintem besokallt, hogy az altala szeplotelennek hitt partban is mik tortennek.
Mert nyilvan a tarsadalomban is csalodott, ez a bucsuuzenetebol kihallatszik, de attol meg ha latta volna ertelmet az LMP-korul tenni-venni, meg siman maradhatott volna.
Az orszag szellemi es moralis allapotaval kapcsolatban aligha most lepodott meg, erte az sokkent..
@simple observer 1.0:

Nincs mit hozzátenni:))) Le a kalappal, nem lettem volna képes rá.
@simple observer 1.0:

Én is így gondolom. (Róna) mert összecsúsznak a válaszaim:)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Ezt most beírtam a gugliba, hát semmi ilyesmit nem adott ki. Még kidolgozás alatt áll a barikádján és a kurucán.

Még kedvenc Dr. Drábikján se találtam ilyet. Amit - Hitlerről ír - harmadiknak adott ki a gugli és van humoruk, mert milyen reklám megy mellette? Kapd el a csótányt és nyerje egy MacBookot! :-DD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Próbáld használni az agyad náci korcs:

"Yunis Al-Astal (Hamasz képviselő és pap): “Hamarosan, Allah akaratával Rómát -Konstantinápolyhoz hasonlóan – meg fogjuk hódítani. Ma Róma, a keresztesek vagy katolikusok fővárosa kinyilvánította az iszlám iránti ellenségességét, hogy megakadályozza az iszlám újraébredését. Tehát eme főváros az iszlám hódítások hídfőjeként fog szolgálni, ami egész Európára ki fog terjedni, majd utána az amerikai kontinensre, sőt még Kelet-Európára is.” (Al-Aqsa TV, 2008. 4. 13.)"
@orica:
Az a baj, hogy nekünk egyelőre más nem jut, csak a röhögés. Kínunkban. Már párszor hallottam, hogy bármennyire genetikailag pesszimista nép a magyar, mindenből, még a legtragikusabb dologból is képes viccet kreálni. Egy röhögésre várok igazán: 2014 választási estéje, amikor a kamerák mutatják az Első Polgár szétcsúszott arcát, és a slepp szemében a riadalmat. Már volt példa ilyenre, de ez mérföldkő és lehengerlő lenne. Máris hitelezek hozzá egy "ámen"-t a papbankártól. Szerintem sokan segítenének visszafizetni ezt a tartozásom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Igerem egy ideig az utolso hozzaDszolasom!

Nem ertem?! Akkor megsem vagy buszke a hoz nacikra, hogy aztan zsidokkal osszemontazsolt kepeken mutogatod, es "szegyenited" meg oket ...

Amugy meg vegyel vissza:

"A Szaúd-Arábia által alapított Al-Arabíja pedig a szíriai és az izraeli hadsereg között vont párhuzamot: „a szíriaiak számára fájdalmas meglepetés volt, amikor Izrael és a Hamasz tűzszünetet kötött. Az izraeli hadsereg kíméletesebb palesztin ellenségeivel szemben, mint Asszad serege a saját állampolgáraival” – írta az arab lap. Az Al-Arabíja hozzátette: míg az izraeli hadművelet során 160 palesztin (többségük fegyveres, terrorszervezetek tagja – a szerk.) vesztette életét, addig a szíriai hadsereg ugyanezen idő alatt 817 szíriaival végzett."

atv.hu/cikk/20121122_izrael_hamasz

Es nem is emlitettuk a tobbi testveri arab/iszlam orszagot...
@orica: Orica, aki értelmes és szerinted nagy koponya, az nem bírja felmérni, miben szólalhat meg és miben nem? Hol van ebben a nagyság?

Kurvakeményen beleavatkozott igen kényes folyamatokba itt és most a legmocskosabb helyzetben - és mivel nem úgy van,ahogy elképzelte, veszi a kalapját és elhúz? Roncsokat hagyva maga után? Es ez az ember okos? Nem tudom, biztos én vagyok a hüyle, de nekem ez a szó mást takar. Vagy oké. legyen okos, de bölcstől nagyon távol esik...
@Knósszosz: Mi volt ez a Brendel ügy?
@Gatinho:
Mondja egy Bajnai és Gyurcsány fóbiás.
@Knósszosz:

Mondd, milyen az amikor nem vagy fáradt? Így pusztító vagy:))
Na basszus: hvg.hu/itthon/20121127_varga_imf_megallapodas#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_11_27

Ez a fasz így megy i tárgyalni:"A Nemzetközi Valutaalappal és az Európai Unióval folytatott tárgyalásokon nemcsak az lehet eredmény, ha meg tudunk állapodni - mondta kedden Varga Mihály hiteltárgyalásokért felelős miniszter egy budapesti konferencián. A tárgyalódelegáció vezetője szerint az is épp elég garancia a befektetőknek, hogy a magyar állam több mint ezer éve működik."

Verecke-also non coronat.
A csutignóm jószokása szerint csupán a menekülés-elsunnyogás technikáját gyakorolta, hogy a 2014 választások után flottul menjen a dolog.
@a szív fészkei: azt hiszem, Varga is meggárgyult... mondhatnám síkhülye. Mariann szétröhögné magát, ha olvasná ezt a hatalmas közgazdász érvet.
angyalunk megint elszállt agyilag azt látom, csak ennyit tennék hozzá:
fidesz+jobbik=nacionalista diktatúra
Duplán adóztatják a hitelezést
A kölcsöntörlesztésre is kell majd fizetni a tranzakciós adót, hiába nem külön tranzakció

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2012%2F11%2F27%2Fduplan_adoztatjak_a_hitelezest%2F

---------

és majd 1-2 év múlva...

Magyarország a 12. helyen áll a legjobb oktatási rendszerrel rendelkező fejlett országok listáján, amelyet a Pearson nevű globális oktatásra specializálódott cég tett közzé. A dobogón Finnország, Dél-Korea és Hongkong áll.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/itt_a_bizonyitvany_a_magyar_oktatasi_rendszerrol.538166.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Először: Vona Gábor azon polgári körökből érkezett, melyeket Orbán Viktor mozgósítási szervezetként hozott létre. Vona Gábornak eminens érdemei vannak azon Magyar Gárda gründolásában, melyet egyértelműen a gyakorlati mozgósítás háttereként hoztak létre. Így azt állítani, hogy a kormányzatnak semmi köze a Jobbik szélsőséges, diszkriminatív és idegenellenes politikájához, csacsakaság.

S most Gyöngyösihez:
A Jobbik nyiltan zsidózott, és képviselői ezt megtették korábban a parlamentben is (ld. vérvádazás).
Gyöngyösi személy szerint pártolta az azeri orgyilkos kiadatását, melyet Orbán készített elő személyesen. (kis újabb kapocs a Jobbik-Fidesz hídban).
Gyöngyösi teljesen nyilvánvalóan egy nap késedelemmel reagált (kért kurtán-furcsán elnézést). Ha valaki a médianyomás hatására kér elnézést egy szerinte félreértésért, akkor nem értette senki félre, és pont azt akarta mondani.
Ha a kormány egy nap késedelemmel reagál, akkor első körön nem akaródzott még a pénzbírság (mily naiv csacskaság) szintjén sem reagálni.
Gyöngyösi utólagos bocsikája hiteltelen, mert még ott helyben közölhette volna, hogy félreérthetően fogalmazott.
Igen, a véleményem az, hogy a Jobbik egy ultranacionalista, fasisztoid képződmény, és egyértelműen a Fidesz félkatonai pártsegédlete.
A véleményem fenntartom, hogy az ilyen szervezeteket pont ott kellene kezelni, mint a többi embertelen, diktatórikus szervezetet. Oldalfüggetlenül. Ha valaki munkásőrséget szervezne, éppen úgy elítélném, mint Vonát a gárdásjával.
Az, hogy Obán és Pintér engedte az országot ide jutni, az a hazaárulással határos.
Orbán ténykedése sok szempontból szintén.
De a gárdáé is.
@a szív fészkei:
A Kunigundából az jön le nekem, hogy a három hurkás tarkójú agyhalottak (bizottsági őrök), megvédenek engem a nem kívánt tájékozottság mételyétől. Távol tartanak tőle, nehogy bedőljek a hülye tényeknek.
Édes Anya, mondd meg nekem, miért ilyen seggfejek vannak minden hasonló pozícióban, ahol őrzenivédeni kell?
Az állás interjún kritérium a kopasz fej, meg a -80-as ikkú?
Esetleg előnyöd van, ha a fradi béközépből jöttél, mint náci gyökér?

Most magamba szállok, és várom a kommenteket, amelyek alapján magamat kell elásnom.
Rodeót már nem is idézem…
A zyklon-B konzervet magam nyitom ki..-:)
@orica:
Swárcenegger, tán?
Illik válaszolni, ha mán meg van a zember szólítva.
Ezt a tetűt a szívemen viselem, Boli és még mások is kedvelik.
Én is-:D
@a szív fészkei:

Próbáld egy kicsit objektíven szemlélni. Hazajön sok évtized után, egy nemzetközi karrierrel és megbecsüléssel.
Itt találkozik egy olyan szemlélettel és gyakorlattal - közel 70 évesen - amit föl se tud fogni. Magyarul, a józan észnek ellentmond.
Ezzel, 70 évesen nem lehet felvenni a harcot, mert csak belebukni lehet.
Az, hogy beszopta (bocs, méltatlan hozzá ez a kifejezés) az LMP-t, én a korral járó naivitásnak tudom be. Ezt gyakorlatilag az elegáns elköszönésben be is ismerte.
Nekem a levele arról szól, bocsánat, nem voltam bölcs. És ez igaz.
Én szeretem. Nem akármilyen életpályája volt.
Az előzőhöz (endresy.blogspot.hu/2012/03/hazaszeretet-fekete-arnyekai.html )
"A haza érdekét ugyanis aligha az elkülönült szekértáborok szolgálják, de a szekértáborok szétbontása esetleg olyan gondolatokra vezethet, hogy a vezénylő táborvezérekre sincs szükség. Az ellenségképzés, a haza-, és az emberi szeretet fekete árnyainak hízlalása helyett pedig neki kellene állni együttműködni, és az előítéletek helyett a racionalitások mezején sátrat verni. Az pedig szintén sokkal fárasztóbb, mint régmúlt őseink vicsorgó agyarát kimutatva a mell döngetése a horda főterén."
@Knósszosz: a katona nem kérdez, nem gondolkodik, hanem üt ver, és ha mondják akkor gondolkodás nélkül ől
@Habakuk999: Adományok?! Az állampapír kevesebbet fog érni mint a budipapír?! Vagy a cafeteriaban is kedvezményes adókulccsal lehet majd államkötvényt venni?:O
@a szív fészkei: No igen, a görögök meg több mint ezer éve, mégis mire vitték?!
@Knósszosz: Tény, hogy a biztonsági őrök közé az enyhén értelmi fogyatékosakat simán felveszik. Ott a reflexek, és a gyors reagálóképesség a lényeg, nem a helyzetértékelés. Be is halnak abban a pillanatban, ha önálló döntésre, helyzetfelismerésre kényszerülnek. Próbáld ki. Egyszerűen egy biztonsági őrt kérdezz meg bárhol (akár bankban is), egy olyan kérdéssel, amire nincs konzervvűlasz. Tízből nyolc bambán néz és inkább elhajt, mintsem kognitiv problémát csinálna magának valed.
@Knósszosz:
Mivanmivanmivan???
He???
Kit kedvelek én? Mármint Charlize Th. kívül?
A B.M. nevű vadbarmot?
Te viccelsz! Vagy sokat ittál haver!
Szerencsétlen pojáca el van szállva magától! Mert fikázza a narancsbolsikat, attól még egy faszkalap a csóka, IQ gyenge vadbarom.
Basszus, közben látom, Fabius kibas.ta a majmot?
Olyan kis gec. tudsz lenni azért.
Illetve nem is kicsit. Fabiussal együtt.
Ugye, SStefike is kritizálni merte azután, hogyan végezte, szegény Berci... :))
Azóta még mélyebbre nyomja a nyelvét... Piktorba!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A görögök ma is a közoktatási alapelvek mintáját adják. Hoffmann nem foglalkozik olyan apróságokkal, mint a pornó vagy a pederasztia. Hogy csak két nagy görög ifjuságvédelmi vivmányt említsek.
@Knósszosz:

Én ma reggel olvastam a tegnap esti kommenteket. Mátyás sorozatban lökte az öngyilkosok utolsó segélysikolyát. Nem is értettem, nem is ismerem, azt meg végképp, hogy miért itt?
Hova küldöd, akit nem kedvelsz?
Félek tőled:))
@Mariann19:
Tegnap válaszoltam egy kommentjére.
Aztán ma reggel méltatta a kedves édesanyámat, kifejtve a feslett múltját, mint egyetlen racionális érvet felhozandó a kérdésemre. Ezért bátorkodtam volt utalni,az Ő anyukája kurva múltjára én is.
Egyszerű ez, nehezen viselem az ilyet.
Én nem az anyukája múltjával operálva írtam neki, Ő viszont avval vágott vissza.
Rohadt tetű.
@simple observer 1.0: "Valo igaz, hogy szoci kormany teremtette meg a lehetoseget."

Nem, ez nem igaz. Az első Orbán kormány vezette be a devizahitelezés lehetőségét, 2001 júniusában mindenféle korlátozást eltöröltek a devizaliberalizáció keretében. 2001 augusztusában már arról cikkeztek a lapok, hogy egyes bankoknál devizában vesznek fel lakáshitelt az emberek, és hogy ez micsoda óriási kockázatokkal jár. Lásd cegvezetes.hu/2001/08/devizaliberalizacio/
@a szív fészkei:
Csókolom!
Azt hiszem Gábrist elkezdem azzal a bizonyos Tahótlanítok gombbal én is kinyomni, mert fárasztó az állandó idézetesdije és fekete propagandája.
Viszont ügyesen adja le a kész konzerv dumákat, az előre elkészített idézet sablonokat és magyarázkodásokat.
Azonban mocskosul unom a szar nácimosdatást.
Kurva szemérmes gyerek lett, a náci szart fényezi és magyarázza, hogy ne a szemünknek és ne a fülünknek higgyünk!
A múltkor is így kezdődött...
@Knósszosz: Úgy látom, a hatása alatt vagy, nem is zavarlak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezek katonák?
Ne csináld mán!!
Megnézném én ezet a Kunigunda utcai agyhalottakat, milyen elit egységet alkotnának Afganisztánban.
Oyat mint az alcsúti kondás, aki elhúz a konfliktusok elől, pedig a kalasnyikov sem ugat. Még...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Milyen hatalmas közgazdász érvelés volt Varga részéről? Szétröhögni akarok!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Neked kedves testvérem valaminek a hiánya ártott meg, vagy esetleg a túladagolása?-:)))
Hallgass Semjén felszólalásokat, majd megtudod mi az igazi kín!
Én... ahh, nem is magyarázom, csak csinálod a hüljét-:D:D
@orica:
Tőlem?
Galambabb vagyok Rejtő hősénél!
Hogy bántanálak?
Én mindenkit szeretek itt, kivéve akit utálok, ezt vésd be, jó?
Majd még én alszok rosszul, francba...
@Knósszosz: Semjén maga a kereszténység. Pálffy is megmonda. Írásai maguk az evangéliumok. (ezt én írtam :-) endresy.blogspot.hu/2012/11/ki-uldoz-keresztenyeket-hazankban.html )
Szóval ne játszd a kdnp antikrisztusát. Az árgyélusát :-)
@Knósszosz: Csak megjegyzem, hogy Galamb híres volt a pofonjairól :-)
@Knósszosz:
Kis rohadék vagyol, hogy ilyent kívánsz nekem...
Há'bántottalak én téged?
Simogassa a te homlokod a Tömjénes Zsótti!
@Mariann19:
A hatás az megvan, de nem súlyos azért, túl élem.
Te sosem zavarsz, legfeljebb magyarázkodnom kell Bolinál.
Majd figyeld csak....-:))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ráadásul elfelejtette, hogy te engem is nagyon kedvelsz. Ma nagyon be van állva a kolléga.:D
@GeoCracker:
Én gyönge vagyok, de a szívlapát lehet alternatíva, ha pótolni akarja az ember a fizikai hiányosságait.
Nem?
@GeoCracker: Hát igen, mégsem bíznak benne a befektetők. Pedig mennyi mindent fel meg kitaláltak:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Kit ássak el a kedvedért??? :))
Még a "nagyméretű blogírót" is lemérem, ha akarod...
Különben is, vízszintesen csak hosszú!
@orica: Könyörgöm ne ajnározzátok már Rónát. Egy ostoba komcsi. Ez a fajta gondolkodásmód vezetett minket ide. Nem sajnálom hogy elkotródik. Mehet Thürmerhez, oda való.
@orica: Könyörgöm ne ajnározzátok már Rónát. Egy ostoba komcsi. Ez a fajta gondolkodásmód vezetett minket ide. Nem sajnálom hogy elkotródik. Mehet Thürmerhez, oda való.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Itt Kalászon választás lesz, náciék úgy nyomulnak, hogy ihaj. Barikád, meg álközéleti lap. Olyan nagy ívben vágtuk ki.:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ez a megjegyzés vért kíván!
Nevezd meg a seggedet!!
Azon sem csodálkoznék, ha D'Artanyal töltötol huszár lenne az, mostanában nagyon lehúzod a véleményeimet elenzékieschen. Hát harcollyunk! Aki több helljesírási hibát vét egy mondaton belüll, az vesztet.
El fokadod?
Aki el bukta az fásly mulatót halgat 48 órán kerezstül, jó? Túl brutális?
Akkor művelőggy, ne utolag siránkozá!

-:D:D
@a szív fészkei:

"a földről is nagy hallgatás van részéről most."

Azert arra meg kivancsi vagyok, hogy szivugye temaban vegulis mi kerekedik ki az egeszbol. Mert nagyon ketlem, hogy o uj partot alapitana.

Bar ha az ellenzek elkezd a videken is szavazokat szerezni, akkor meg az is megerheti Viktoreknak, ha grundolnak egy kvazi-ellenzeki partot, amelyik a parasztsag szavazatait "lelegeli", de az Orbanvaltasba nem segit be. Igy legalabb a 2/3-ot elkerulhetik. Elore szolok, ha megcsinaljak copyright miatt beperelem a Fideszt! ;)

Az Ipsos mert a multkor nemi MSZP-s ternyerest videken, de nemelyek szerint nem hitelesek a mereseik, pedig a Median es a Szazadveg atlagat hozzak az utobbi 1-2 honapban...
@Knósszosz:
Illyen allantass vérbajt nem vállallok!
Genya vagyol, ma már Egér nagyképernyőjjébe vágtam pánczélkesztyűmet, most te kövvettkezzel!
Fakard ki kard!
Szíjjelcincállak wazze!
@shinichi:

Nem szoktam ilyen tömör lenne, de te, nagyon hülye vagy.
@shinichi:
"Könyörgöm ne ajnározzátok már Rónát. Egy ostoba komcsi."

Csakhogy a szakmai elismertsége világszerte akkora súllyal esik a latba, hogy a véggeredmény számodra elég tragikus: a te gondolkozásmódod tette tönkre magyarországot.

Te valszeg egy fides pártkatona vagy, ígen, értem miért gyűlölsz egy nemzetközi szaktekintélyt: mert kimondta az igazságot, hogy orbánék egy dilettáns károkozó banda.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ők is a meg nem értett ősök hagyatékát szívják meg nem értettként, mint a filozofusremekünk szerint a kárpátiaiak
www.eltevedtidoszamitas.hu/pics/folytonos.pdf

Olvasásához a biztonsági öveket kéretik bekapcsolni.
Nemmellesleg Darai tanárbá oktatja azokat a tanarakat akik majd az erkölcs és etika táryat fogják tanítani. S ez nem vicc.
@a szív fészkei:

" De Róna írt Járairól? "

Amennyire tudom nem. De a szoveg alapjan a szocikat sem teszi egyertelmuen felelosse a helyzetert. Ahogy ertem, o inkabb a jelensegrol ir, hog a deviza-hitelezesnek milyen kovetkezmenyei vannak szerinte. Amit aztan Gabriel igyekezett azonnal az elozo kormanyokra tolni.

Legalabbis igy ertettem a sztorit.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Várom még a sok kretén vérjobbikos családfakutatásának eredményét! :))
Ajánlom Pétert (www.bardossy.hu), szerintem tud segíteni a Kohn nagymamát megtalálni nekik az őseik közt! :)
@orica: Az. De melyik része miatt?
@Bakter:

"Ángyán annyiból lóg ki a sorból, hogy ő legalább megpaskolta szart, hogy fröccsenjen."

Igen. Ha jol emlekszem korabban egyszer talan eppen szivvel probaltuk megfejteni(?), megtippelni miert is sokallt be abban a temaban. En akkor is szakmai hiusagot felteteleztem, ami mellett kitartok, mert mas kerdesben szinte semmiben nem megy szembe a kormanyzattal. Azt pedig "lazadasa" kezdeten par cikkben is lenyilatkozta, hogy mennyire faj neki, hogy szakmai programjat lesoportek az asztalrol.
@shinichi:

Olvass utána mielőtt véleményt írsz.
@GeoCracker: Andrew szépen levezette a folyamatot. Ez a bocsánatkérési attitűd engem mindíg zavart, mert hatásvadász és formális az effajta megnyilvánulás. Ugyanezt tette Merkel is, és ugyanez történik ezesetben is. Egy nép legsúlyosabb történelmi és emberi drámáját egy ilyen gesztus nem enyhítheti és nem oldja meg. Az évek során folyamatosan tapasztaljuk a zsidóságot ért - finoman szólva - diszkriminációk sorát világszerte.Ennek végleges megszüntetésére várnák a politikusoktól egységes fellépést.Az, hogy ez mi legyen, találják ki!
Amíg nincs ilyen, számítani lehet hasonló kinyilatkozásokra, melyeknek most vagyunk a tanui.
@kerek négyszög: Nem nagyon olvasgattad a hozzászólásaimat ha pártkatonának gondolsz.
Róna nézetei illenek a TGM Thürmer Szili Vona világlátásba. Van elég bankellenes nyugatellenes politikai erő, lehet válogatni.
@orica:

"Én is így gondolom. (Róna) mert összecsúsznak a válaszaim:) "

En is igy vagyok. Ahogy probalom idoben kovetni, a HSZ-eket, es meg en magam is tetyek-vetyek-motyogatok...

Szoval altalaban en is levagyok maradva...
@a szív fészkei: "Ez a fasz így megy i tárgyalni:"A Nemzetközi Valutaalappal és az Európai Unióval folytatott tárgyalásokon nemcsak az lehet eredmény, ha meg tudunk állapodni - "

Ezt a "néha az eredménytelenség az eredmény" dumát elteszem. Kicsit átírom, jól fog ez még jönni... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há... : Te vagy a legaranyosabb, de a nagy blogíró most tényleg retteg, mert moziba hívtam.:D Azóta elhalkult.:D
Amúgy mi úgyis zsidók vagyunk és liberálisok és kommunisták és maga az ördög a gabriel féléknek. Fogadd el.:D
@GeoCracker: biztos el akarom olvasni, és tudok aludni utána? Mennyit vesztek az iq-mból ha elolvasom? Ragályos az a hülyeség, gondolni kell a környezetemre is.:D
@Knósszosz: Látom, kezdesz felolvadni, már kezdtem aggódni a lelkivilágodért. A vitát, amelyet BM-el folytattál, holnap elolvasom, addig nem lehet véleményem, de melléd állok.
Bár fordítva Te ezt nem tetted meg, majdnem magányosan küzdöttem, a vége happy lett, szereztem egy igaz barátot. Kicsit vérgőzös párharc volt, több napos, és Te sehol sem voltál.
@a szív fészkei:

"A tárgyalódelegáció vezetője szerint az is épp elég garancia a befektetőknek, hogy a magyar állam több mint ezer éve működik."

Akkor meg mit gatyazunk itt az IMF-fel. Nem kell itt szarakodni! Tunder Gyurit el kell kuldeni valamelyik nagy tv-csatornahoz nyilatkozni, hogy abcug IMF, 1000 eves allamisagunknak nagyobb garancia nem is kell...

Ezek mind betegek..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én el fogom sütni mikor értékelik a teljesítményemet.:D Baromi ütős duma, lehet hogy nagy ívben vágnak ki, és nem kapok bónuszt.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Harcojunk waze!!!-:D

Baszki, matyi válaszolt két matyizás közbe:
1) hozzád se szóltam
2) mi közöm van a magánéleti problémáidhoz?!

kurva anyád

Ilyen ikúval blogot basztatni...
Én megértem, ha valakinek nehéz gyermekkora volt, és azért minősíti az édesszüléjét ribancnak, mert a sajátja szopással kerete a "betevőjét" - brühühühü, de ez a tettű olyan frusztrált, hogy a családi kötelékeit is kiteríti itt nekünk.
Sajnálja őt a mama, aki valószínűleg olcsó maca vót!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Olvass bele, és gondolj arra, hogy a nálatanulók tanítják a gyermekeket etikára, erkölcsre.....
@Mariann19: Az a kirívó ebben, hogy II. János Pál megtette azt a gesztust 12 éve, amit évszázadokkal korábban meg kellett volna tennie az egyházfők sorának. A magyar díszkeresztények azonban le se sz...ják.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Magyarország a 12. helyen áll a legjobb oktatási rendszerrel rendelkező fejlett országok listáján, amelyet a Pearson nevű globális oktatásra specializálódott cég tett közzé. A dobogón Finnország, Dél-Korea és Hongkong áll."

Vard ki, amig az okos jobberek nem olvassak vegig a hirt es maris bejelentkeznek a "diadal" dicsosegeert!

Mert bar nem nagyon, de azert egy kicsit elrejtettek a "megoldokulcsot" a cikkben:

"A rangsort 3-4 éven át tartó kutatás előzte meg,"
@Knósszosz:
Most filmet nézünk a lánnyal, utána...
@Mariann19: Drágám, én azt nem láttam.
Utalásokból tájékozódtam, de mivel nem voltam tanúja a csatának, így nem tudok hozzászólni. Azért nem haragszol, remélem?
El ne tűnj, hiányoznál! Whatsoever sincs, pedig őt is kedvelem.
@simple observer 1.0: Tartok tőle, hogy hozományként ez kevés lesz.:D De majd megtanítja őket a piac.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Így év vége fele lehet, hogy tényleg el kéne sütni. A cégnél kihajítanának azt hiszem...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Én döglök.
Az új Spohie Marceau filmet szeretném látni, de még nincs Warezon, se sehol.
Mindegy, kivárom...
@padlas:

"Nem, ez nem igaz."

Koszi. Erre nem emlekeztem ilyen pontosan, es ugy tunik, hogy en is "felultem" a Fidesz sulykolta kampanynak, es valahogy mar a szocikra "emlekeztem".
@GeoCracker: Nem szülök. Kizárt. Ha mégis, ha a gyerek iskoláskorú lesz, akkor biztos nem itt fog tanulni. Hajmeresztő, elborzasztó, a silent hill semmi ehhez képest.:S
@GeoCracker: Én pont most leszek túl a próbaidőn, hr-es vagyok, és épp most kell a célfeladataimat kijelölni... Biztos lenne sikerem ezzel a dumával:D
@Mariann19:
"Bár fordítva Te ezt nem tetted meg, majdnem magányosan küzdöttem, a vége happy lett, szereztem egy igaz barátot. Kicsit vérgőzös párharc volt, több napos, és Te sehol sem voltál. "

Baszki, ezt meg lehetne zenésíteni! :DDD

Fehér sziklák, ti láttátok Őt! :D
@simple observer 1.0: Én már ezerszer belinkeltem, hogy a devizahitelezést feltaláló faszi már mikor Róna előtt kiakadt azon, hogy a speciálisan egy bizonyos helyzetre és helyre - Ausztria Svájchoz közeli tartományából oda átjáró osztrák, jópénzű, svájci frankba fizetést kapó dolgozóknak - kitalált lehetőséget elkezdték az osztrák bankok így szétteríteni egy ilyen csóri, Svájchoz köze nincs országra. Őt, az OTP még jenben is nyújtott hitelt, mert Japánhoz is kurva sok pöttyönpötty közünk van. (és eddig egyedül az OTP-t marasztalta el jogerős bírósági ítélet a szaros gyakorlatáért eddig. Erről beszélt Róna? Mert ha nem, akkor vakított.)

Szóval nem találta fel Róna melegvizet, de Járai szrepét ecsetelhette volna.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"De majd megtanítja őket a piac.:D "

Ilyenkor szar a helyzet. Mert az ember szeretne, ha valoban moresre tanitana mar valaki oket, de az ilyenek kiserletek viszont mindig az atlagemberen csattanak....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezt mindig leírod és nem lehet elégszer leírni. Ellenzék a Jobbik? Ha lenne kedvem,röhögnék.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nrkrm is olyanok jutnak néha eszembe, mint a tween peaks. Vagy az 5. elem, vagy ilyesmi.

Nálunk évi bonuszkiirások vannak. Szóval az évi rendes értékelésen lennék vele népszerű :-)
@Knósszosz: Hát szerencsétlenek, ez a melójuk. Némelyik már kezdene haverkodni, tüzet kérni a tüntetőktől, szerintem látják már, hogy mire megy a játék: nem a Böjte Csaba-életművet mutató fotótárlat felállítására és megvédésére.

Szar lehet így pénz keresni.Erre megy az adód többek között, csak tudd... Számolj: 30xóránként 3-4000 majd egy hónapja meg a konténerek, azok áramellátása, rendőrség készenléte, stb.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Úgy értsem, nem mond igazat, hamis az alibi?
Látott-hallott?
@shinichi: Én nem tudom, hogy komcsi-e vagy se, de egy gyáros ne ugatérozzon már a tőkéről meg ilyesmiről annyira elítélőleg, ha annak a kurva hasznából is él meg. Nem tudom komolyan venni, na.
Ilyen egy sunyi, szarházi fideszes, példamutató!
@simple observer 1.0: Ezt mi már akkor pedzegettük páran,nem-ángyánisták, amikor kikérte ERKÖLCSI ALAPOKON!! (ez az ember, ki minden alapvető demokrácialebontó geciséget szó nélkül megszavazott!!) a Bajnaival való bármilyen párbeszédet.

Ez csali és igen, csupán pszeudó-ellenzék a vidék bajnaitlanítására.
@orica: Na de attól oly nagyon okos szerinted, most csinált valami okosat? Hazajött és bele a lecsóba? Nem kellett volna tájékozódnia előbb?

És kicsit visszább venni?
@kerek négyszög: És azt is kimondta, hogy nem kell összefogni ellenük azzal, aki esetleg le tudná váltani nagy nehézségek árán.
@shinichi: @orica:

A levélben kőkeményen, személyeskedve és tudtommal alaptalanul ekézi pl. Bajnaiékat is.

"Mint szintén tudod, 2006-tól kezdve kétségbeesetten írtam és nyilatkoztam a devizahitelezés leállításáért, amiért meg is kaptam a „kókler” minősítést a devizahitelezés megalkotóitól. Kik voltak ők? Hát Járai Zsigmond, Király Júlia, Simor András, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Oszkó Péter és Felcsúti Péter. Ki dolgozta ki azt a banki magatartási kódexet, ami végtelen cinizmussal nem, hogy nem vetett véget, hanem egyenesen szentesítette a „terméket”? Hát Oszkó Péter és Felcsúti Péter. Az, hogy ez a disznóság és az abból fakadó tragédiák megtörténhettek szeretett hazámban számomra egy feldolgozhatatlan személyes kudarc volt, hiszen pont az én szakmámról volt szó. És az, hogy azok, akik személyesen felelősek mindezért, akik több mint egy millió embert fosztottak meg mindenüktől képesek most magukat a jogállamiság nagy védőivé alakítani, képesek a talpig becsületes LMP-t az ún. balliberális értelmiség nagy többségének aktív részvételével a megsemmisülés szélére sodorni egyszerűen elképesztő, érthetetlen a számomra."

Erre Oszkó reagált is:

hu-hu.facebook.com/permalink.php?story_fbid=133848990100909&id=119922941369390

Szerintem sokat elmond róla az a két vita is, amit 2009-ben és 2011-ben Várhegyi Évával folytatott.

www.es.hu/rona_peter;a_lonak_hata_is_van;2009-08-18.html

magyarnarancs.hu/olvasoi_levelek/olvasoi_levelek-76948

"Válasz Róna Péternek

Róna Péternek abban igaza van, hogy az elmúlt években számos írásban és interjúban foglalkozott a devizahitelezés problémáival, és ebben valóban élen járt, ám ez nem cáfolja azt a felvetésemet, hogy 2006-ban még ő sem kiáltott megálljt, s a válság kirobbanásáig őt sem annyira a hiteladósok (akkoriban még nem manifesztálódott) problémája, mint inkább a jegybanki kamatpolitika izgatta.

Abban viszont téved, hogy 2009-es ÉS-cikkemben azért vádoltam pálfordulással, mert kritizálta a devizahitelezés gyakorlatát; erről egy szót sem ejtettem akkor és ott. Azt róttam Róna szemére, hogy úgy vált gyakorló bankárból piac- és bankellenes antikapitalistává, továbbá a magyar vállalatokat felvásárló, 78 millió dollárnyi külföldi tőkét kezelő Első Magyar Alap menedzseréből a külföldi tőkét kárhoztató, a nemzeti (sőt: nemzetállami!) tulajdonért aggódó véleményformálóvá, hogy egyetlen szóval sem jelezte: bocs, tévedtem.

Várhegyi Éva"
@Knósszosz: Nem tűnök el, nem tudok nélkületek élni. Ki az a Whatsoever?
Kimaradtál a showból, Egérnek volt egy olyan telitalálata egy zenével, hogy a jókedvtől nem kaptam levegőt. Szív rátett egy aláfestést harangjátékkal, a kettőt együtt már nem lehetett kibírni.
Alkalomadtán részletes beszámolót kaphatsz igényed esetén.
@a szív fészkei:

"Én már ezerszer belinkeltem, hogy..."

A sztorira emlekszem, valoszinuleg neked hala.

Amugy most reszletesen vegigolvastam a cikket, es nem csak a bemasolt szoveget, es itt mar nevesit:

" Mint szintén tudod, 2006-tól kezdve kétségbeesetten írtam és nyilatkoztam a devizahitelezés leállításáért, amiért meg is kaptam a „kókler” minősítést a devizahitelezés megalkotóitól. Kik voltak ők? Hát Járai Zsigmond, Király Júlia, Simor András, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Oszkó Péter és Felcsúti Péter. Ki dolgozta ki azt a banki magatartási kódexet, ami végtelen cinizmussal nem, hogy nem vetett véget, hanem egyenesen szentesítette a „terméket”? Hát Oszkó Péter és Felcsúti Péter."

Ugy nez ki, korabban 1-2 dolgot beneztem, amit a levelben ki is fejt valamelyest. Erdemes 2 perc alatt vegig lehet futni rajta, ha meg nem tetted.

eztigyhogy.nolblog.hu/archives/2012/11/27/Rna_Pter_lemondott_s_htat_fordt_Magyarorszgnak/
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: DE nekem drága. :-D Mindegy, én már tudom, nekem merre a hány óra, nagy meglepi nem lesz, hacsak nem az, hogy a római pápa zabigyermekének leszármazottja vagyok... Róma, nyami lenne.
@a szív fészkei:

Ide illik egy részlet Várhegyi Éva válaszából 2009-ből.

"Róna Péter rosszul látja, ha úgy véli, Soros Györggyel szemben kritikusabb vagyok, mint vele. De nem azért, mert évekig tiszteletdíjat „zsebeltem be" Sorostól CEU-beli fb-tagságomért (sose gondoltam, hogy egy felelősséggel járó tisztség honorálásáért hálásnak kellene lennem), hanem azért, mert, mint írtam, őt minden tekintetben nagyobb kaliberűnek tartom. Egy dologban viszont maradéktalanul egyetértek Rónával: én sem gondolom (és ezt cikkemben illusztrálom is), hogy csak a jobboldalról fújnának rossz szelek."
@a szív fészkei:

Ne legyél ilyen elvakult. Már leírtam, hogy félreértetted a tőke szerepéről neki tulajdonított mondatot,
A sajtüzem még cca. 10 év, mire megtérül, addig munkahely, és minta másoknak.
"Ez akkó vót, mikó a választás kérdésit rendeszték le, s az öszves fifikosság oda rúgott ki, a magyar igazságra, hogy a következő X ezer évbe mindég I. Fülkefor és a Hazaffyas Népfront tisztőtt jelöltje nyerje a megmérettetést. Hejszen mecsoda kászomkóc ember, aki nem lukasenkérozza le előre, mán a saját okos gyülekezetibe az illen kérdésöket, ha módgya van rea? Márpenig a magyar kerálnak, a Kárpátok nagyübü sportpuskájának vót arra módgya, egyre jobb. "
www.es.hu/_partinagy_;magyar_mesek;2012-11-21.html
@londonterminals: @a szív fészkei:

Nem, nem ez illik ide, hanem a Narancs-beli válaszának a második fele, amit már idéztem. Sorry. :D
@Mariann19:

Én szigorúan csak a stílusról... nem ismerem a körülményeket! :D
@londonterminals: Kösz, te mindig jókor jössz! Bocs mindenkitől, ez az ember így egy röhej.

És bármilyen életműve volt, sikerült szétrúgnia. [..]"És az, hogy azok, akik személyesen felelősek mindezért, akik több mint egy millió embert fosztottak meg mindenüktől képesek most magukat a jogállamiság nagy védőivé alakítani, képesek a talpig becsületes LMP-t az ún. balliberális értelmiség nagy többségének aktív részvételével a megsemmisülés szélére sodorni egyszerűen elképesztő, érthetetlen a számomra." - ez meg undorító, ahogy van.
@londonterminals: A férjem ismeri személyesen a nőt. Ő értelmes, normális, tisztességes, jó szakembernek tartja.

Ennyi. Minden "balliberálisba" belerúg búcsúzóul? Szép bye-bye.
@Mariann19: Ő egy aranyos csaj, most nem tudom, miért maradt el. Te ne is tűnj el!!!
@padlas: Kösz, te is mindig jókor jössz emlékezetnek! :-))) Muszáj szólni,mert hazudnak éjjel, hazudnak nappal.
@a szív fészkei:

"A férjem ismeri személyesen a nőt. Ő értelmes, normális, tisztességes, jó szakembernek tartja."

Én is. :) És nagyon jókat ír pl. a Narancsba. Meg az ÉS-be.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A körülmény az, amelyre küldted Mendelsshon-t, és Knósszosz ezalatt máshol egerészett, vagy csak csendesen figyelt. Ki tudja?
@Mariann19: Ha akarod, tervezek olyan menyasszonyi ruhát, hogy a másikat a fal adja. És természetesen a legsnájdigabb szerb fúvósok sorfala közt - feltartott aranytrombitájuk csillanó alagútja dicsfényt von a fejed köré - libegsz be a nápolyi katedrálisba, naná!
@londonterminals: Biztos, én hülyebőcsész létemre, azért annyira nem értek ehhez. De a szenyasághoz van orrom.
@a szív fészkei:

"Ez csali és igen, csupán pszeudó-ellenzék a vidék bajnaitlanítására."

Nem hiszem, hogy ezt a barbatrukkot megprobaljak (bar lehet, hogy tevedek), mert ehhez szerintem mar keso.

Angyannak mar joideje, es nehany temaban el kellett volna tavolodnia Viktortol, es a Fidesztol, hogy valamennyire is hitelesen adhassa majd az "ellenzeki" szerepet. Mert igy nem telne nagy erofeszitesbe az ellenzek reszerol, hogy ramutassanak az embereknek, hogy bar a fold-ugyekben veri az asztalt, de magaval a Fidesz rendszerevel, annak alapelveivel semmi baja. A foldpalyazatok koruli "furcsasagok" pedig eppen a rendszernek maganak a kovetkezmenyei. Vagyis nem lehet az egyik ellen agalni, mikozben mindenben egyetertek a tobbikerdesben...
@a szív fészkei: "TE ne is tűnj el!"
Ragyogok!
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Kedves Fingocska! Nekem sem volt veled semmi bajom, sőt sokszor jókat röhögtem a kommentjeiden.:) Szerintem jobban járunk ha most is ezt teszem és nem veszem fel az alpári stílusod. :)

Említetted a robbantásokat. Nos az inkább bő egy évtizeddel később volt, amikor a cion haverok, az angolokra merő hálából rárobbantották a King David hotelt.

Photoshopról meg nem tudom minek regélsz, amikor semmi montázs nincs a képekben csupán annyi, hogy teljesen különálló fotók egyszerűen csak egymás mellé vannak, rakva.

Így szépen illusztrálható, hogy az ellen megy most is a sárgacsillagos rettegés, amit a cion haverok Izraelben ugyanúgy elkövetnek mint a nácik anno az őseikkel.

Ha nekem nem hiszel akkor nézd meg mondjuk ezeket a zsidó emberek által elmondott véleményeket.

youtu.be/Ozmc9CkFhbM
youtu.be/-IVKoUcclYo
@a szív fészkei: De gyönyörű lesz!
Karcsú szerb fúvósok között megyek, mit megyek, vonulok a boldogság felé frakkos V-vel. Minden együtt lesz. Bár V vonakodni látszik, mert úgy festette le a küllemét - paramétereket is közölve - mintha egy gonosz erdei koboldra hajazna.
@a szív fészkei:

"Olvastam róla pár Nők Lapjával ezelőtt."

Nem semmi egy idoszamitas! ;...DDD
@Mariann19:

Knósszosz nem tud csendesen figyelni! :D
@orica: Orica te is elfogult vagy vele, csak más oldalról. Amit leírt az nem igaz és nem úgy igaz. Személyeskedve nekiment embereknek, akik lehet, hogy le tudnák Orvbűnt váltani. Most ezt meghekkelte, erre nem szólsz, csak a kiválóságát ecseteled. Az a múlt, ez meg a jelen, ami nem dicső.

Nagyon megható, hogy csupán munkahelyteremtés okán van üzeme, nem is akar hasznot belőle, csak jókodni, de akkor is: ne játssza a TGM-i szocialistát, mert neki nem áll jól. És amennyire én szerinted félremagyarázom az ő tőkefelfogását, annyira - és ő aszakember, tehát direkte rosszindulatból teszi - félremagyarázza Róna is Bajnai felfogását és jön a multiseggnyalással meg egyébbel, hogy a kedvenc orvbűni toposzt bevesse ellene, mint megfelelő harci jelszót... nol.hu/lap/forum/20121020-ossze-visszafogas

[..]"Semmi jele, hogy a külföldi tőkétől való függőséget meghaladva, kilátás lenne Bajnai elképzelésében egy életképes honi iparra, mezőgazdaságra és szolgáltatásra, és általában az értéket teremtő szellemi munkára. De még így is lehet, hogy a szervezőknek igazuk van, ha a cél nem az egyaránt csődöt mondott fideszes, illetve MSZP-s gazdasági paradigma, hanem mindössze Orbán Viktor leváltása. Ha az MSZP, ahogy azt vezetői állítják, megkerülhetetlen erő, ami azonban egyedül nem kormányképes, a megoldás egy másik megkerülhetetlen erő létrehozatala, hogy aztán a két megkerülhetetlen erő frigyre lépjen, és erőterébe vonja a többi, immár könnyen megkerülhető erőt.

Az első hozománya a választási győzelemhez nélkülözhetetlen gépezet, a másodiké a nemzetközi és hazai tőke lelkes támogatása, beruházásaik újraindulásának ígérete. Mélyreható kritika helyett elég a régi modell kisuvickolása. Nem szabad bedőlni honfitársaink kiábrándultságának; nem igaz, hogy igényt tartanának egy új, tisztakezű politikai erő megszületésére. Bármennyire is boldogtalanok, a még itt maradtak nem a megújulásra, hanem a nyomorúságos biztonságra vágynak. Ha a tisztesség és a szorgalom, vagy a tartalom iránti igény bármiféle jutalmat érdemelne hazánkban, az LMP már rég egy legalább 15 százalékos párt lenne.

De nem a becsület, hanem az egyre csökkenő nemzeti vagyon feletti marakodás a magyar politika tétje."

Lebutítottam magamhoz a dumáját, de mintha erről rizsázott volna. És mondja már meg, honnan legyen itt virágzó magyar ipar, vállalkozás, ha nem kell tőke, ami külföldről jön? Itt van annyi, amennyi kéne? Hát ha igen, azt is kiviszi Demján Romániába, Kínába. Ha meg itthon építkezik, akkor nem fizet a jó magyar alvállalkozóinak és íz gy képződött hasznát lazán elpókerolja. Ha Csányi új húsüzemet akar, bedöntik a meglévő régit. Ez ellen szólt Róna?

Ja csak Bajnai akar gyarmatosítani, értem.
@londonterminals:

Jó, hogy összegyűjtötted. Árnyal. Kösz.
Megöregedett, és nekem nagy csalódás, hogy ennyit lát(ott) Schifferben.
@simple observer 1.0: Két vagy három héttel ezelőttiben interjúvolták meg képpel, na.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Dugulj már el, te monomániás elmeroggyant. Vizsgáltassátok meg, hátha az erdélyi, szlovák és szerbiai kettős állampolgárok jelentenek nemzetbiztonsági veszélyt. Például a választásokon.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Még nem ismerem eléggé, nemrégen figyeltem fel rá az írásai kapcsán, mert a humora sajátos, és elragadó.
@simple observer 1.0: Bajnai a 23-i megszólalásában nagy respekttel beszélt róla. Ezt kérte ki rögtön Ángyán magának.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Na, hun van azza másik párbajszájhős is???
Gyertek wazze, hoztam az ásómat! Vaskesztűm orczátokba!
Görög szájhős merre? :))
@Mariann19: Csak azt akarja, hogy önmagáért szeresd!! Tudod, a milliárdjait majd utána fedi fel...
@a szív fészkei:

Jaja. Szeretem, mint egy szenilis nagypapát, mert tudom milyen volt:))
Nem véletlen, hogy elmegy.
@a szív fészkei: Abban a témában, amiről beszéltünk, egy csendes helyen kereslek, több információ kell a véleményezéshez.
"Rossz kedvünk telén." Egyre fagyosabbnak néz ki.
@londonterminals: Na de te legalább kezded érteni a lényeget. :) Egyébként meg most értem gép közelbe így csak most tudok válaszolni a nekem címzettekre.
@a szív fészkei: Hűha! Vannak neki? Ez érdekel!
@Mariann19: Nem tudom, de reményhal. :-DDD Viszont szereti Itáliát.
@a szív fészkei:
Most még röhögtök ezen, de sírni is fogtok... :(
@a szív fészkei: "Nem tudom, de reményhal."
Így karácsony előtt egyre igéretesebb a pálya.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Vaan keeppád így meg szoóllitani?
Neked Kimi smafu?
Esztmajd beszéljed meg Keresztanyával.
Te, nemmondom ki!
-:D:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "De sírni is fogtok." Ez nekem is szól? Ha igen, miért e sötét jövőkép?
@orica: Oké. Elmenni, az a legegyszerűbb. De azért amíg a devizahitelezéssel jól jártak az emberek, addig nem zokogott a kicsi szíve hazája állapottyán? Mert volt olyan időszak is. És ez a szart mind két ember nyakába varrja, ja meg Felcsútiéba, mintha más bankárok nem is léteztek volna. Újra mondom: tudtommal a jogerős bírósági ítélet nem a Raiffeinsent, hanem az OTP-t meszelte el. Csányiról beszélt ennyire dehonesztálóan? Nekem ez nem szenilitásnak tűnik. Szelektivitásnak inkább.
@Knósszosz:
Dikkmán, veggyééé visszá té! Kisodróóóócc!

@Mariann19:
Tudod, ma még röhögünk az elképesztő ostobaságaikon, holnapra kiderül, hogy a legpofátlanabb agyrémük is egyszeribe valósággá válik, csak mert a Csúti Bohócnak elgurult a gyógyszere.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Sírva vigadunk. Egyszer, két éve lesz januárban, a sajtószabis Anker közi bulin Závada Pál zenekara - van neki és kurva jó hangja is - előadta Parti Nagy ilyen írásait magyarnótásítva. Sírtunk komolyan, annyira jó volt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Kidőlt.

@a szív fészkei:

Ma láttam róla egy jobb képet, semmi baja a pofikájának. :D
@Mariann19: Kariaji, hááát érdekes lesz. Hogy mibul.
@a szív fészkei:

"Két vagy három héttel ezelőttiben interjúvolták meg képpel, na. "

Ertem en.

Es mindezeket feljegyezte vala a kronikas az Ur 1356. Nok Lapja hetenek 3. napjan... ;DD

Megyek, mert a hetvegerol maradt kis restanciam amit szeretnek megnezni. Egy kis ingyen reklam hatha valakit esetleg erdekel:

www.rugbydump.com/2012/11/2892/wales-vs-new-zealand-november-2012-full-match

Mindenkinek jo ejt!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mármint ChT-ről írsz, nem az Ángyánról, ugye? :-DDDDDD

Menj a Mammut II-höz - Széna tér - ott bazi nagy képen hirdeti a bejáratnál a J`adore Diort kölnit. Csupa szőke-aranyragyogás, nagyon szép.
@a szív fészkei:
Zarándokutunk során megkoszorúzzuk és térden állva imát is mondunk előtte, ott a Mammut II bejáratánál... :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ne legyél kishitű, hátha szilveszterig kihúzzuk. Akkor nekifutásból - örömünkben - dupla Rittberger versenyt rendezünk. Jössz majd?
A regisztráció pont azon kevés FIDESZ döntés közé tartozik ami elfogadható. Persze érthető Bajnai gyermekei mért sírnak, nekik minden szar amit nem ők csinálnak.

Az viszont érdekes, hogy miért lépet meg Viktorka.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Minima, ezt el is várná, eléggé istenős, tényleg. Nekem mondjuk a Dior nagyon drága - utoljára a papám vet nekem harminc éve még a dolláros boltban - , én CK-ban, Bvlgariban, Bossban utazok, azt ki tudom fizetni. De te vegyél ilyet valamelyik hölgynek, ezzel csörögne a kassza ChT-nak, nem?
@a szív fészkei: Mibúl? Nem érdekes!Veszünk egy véka kukoricadarát, 1/2 literből mindenkinek meglesz szentestén a vacsi, ötszörösére duzzad.
És kész!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem szeretsz korizni? Medgyessy ingyen koripályája a parlament előtt klassz volt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Kuporodtam, jó?
De hét végén hol vagy kedves testvérem?
A teplonyban gyakorlod az áhítatot, hogy nem vagy errefelé?
Ravasz-ravasz, de mosmá a Lajtán sincs az a jó idő... ugye?
Bár irigyellek érte, kapitális lehet arrafelé eveznibaz+!
Szép az a környék, de most nem folytatom.
Már megeszi lassan a fene, köll pár hónapot várni rá.
Gyön a tél, ugye...
Nagy vagy Boli, kösz!
@a szív fészkei:
Azért csak mértékkel, nincsenek ilyen igények a familiában!
@Mariann19: Egyszer kipróbálnám a puliszkát, tényleg. :-DD Az a helyzet, hogy ötletem se nincs semmire. A pénz az egy dolog, de hülyeséget nem akarok, akkor mit?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nem kell korizni, a vállalati szilveszteren az ebédlőben volt a verseny, gyakorlatom van. Leverlek, vagy gyakoroljál addig, azért inkább Te győzzél.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Te spórolsz ezen?? Omlok össze, fiam. Majd azért megszaglászom a Dögleszben, illik-e a Karcsicsajhoz az illata. Néha a drága kölniknek kimondottan szörnyű szaguk van, egy Chanel öttel kikergethetnek a világból is. Nem csoda, hogy szegény Marilyn meghalt korán, mindig abban feküdt le.
@a szív fészkei:

Ehem, hát ezt már láttam párszor... mindegy, azért megnéztem, csak nem az eredeti zenéjével, hanem a Bach 1042-vel mert nálam épp az megy a youtube-on. Mondjuk így még ütősebb volt. :D
@Knósszosz:
Most a többi hobbinak és a munkámnak élek.
2 gyönyörű ilyent szereztem (anno 1944, fiberglas tok), most azokat rakom rendbe. Az egyik kissé viseltes... a másik viszont majdnem origi.
www.youtube.com/watch?v=kdUZcFju2tA
Mindenkinek lehetnek agybajai!!!
Mellette teliholdat fotóztam ma is.
@a szív fészkei: Nekem sincs gőzöm, az ajándékkártyákat már megvettem, lehet csak az lesz.
khmm khmmm, szegíny asszon nem tudja mit beszél... és főleg mi vár rá:-)

i1.trekearth.com/photos/111158/dsc03780.jpg
@a szív fészkei:
Céline Dion az asszonyka kedvenc parfümje. Most van elég más gondunk, úgyhogy ez a legkevesebb.
@a szív fészkei:
Nem szeretek korizni???
Nem tudok korizni!! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Stefi napján, holnap lesz igazi telihold. Majd meghallod a vonyítását.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát drágám, én csak segíteni akartam. ;-DD Én mindig mása izgulok, csodálom, aki ki tud tartani egy márka és illat mellett.
@londonterminals:

ha jól értem, akkor narancsbolsik állami támogatást adtak lakásvásárlásra ugyanakkor megengedték azaz létrehozták a devízahitelezést is ami halmazati államkincstári veszteségeket hoz létre olyan méretekben amit sohasem lehet kiegyenlíteni mert görög előre a mindenkori költségvetés terheként? mindez 2001-től?

ezzel párhuzamosan leépítették a termelő kapacitásokat, így a bevételi oldalt gyengítik folyamatosan akár hatalmon akár ellenzékben?

ezeken felől meg nagytételben lopnak?

brühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Megtanulsz, nagy ügy. Uram is negyven körül tanult meg, olyan, mint egy fiókpingvin, de totyog azért esés nélkül.
@rodeo36: Nagyon drága volt forintban hitelt felvenni. A saját fizetőeszközünkben. ez azért szintén unortodox, nem? Amiben a fizudat kapod. Mert a svájci frankhitel eredetileg azoknak a sógoroknak szólt Voralbergből, aki naponta Svájcba mentek dógozni és svájci frankban kapták a fizujukat. És valamait értettek a hitelezéshez, nem nyaralásra vették fel.
@a szív fészkei: és azér ne felejtsd, ha jól emlékszem, a 15-20%-os forintkamatokat sem.
@rodeo36: Te mindig ragozod a pénzügyeket, mert értesz hozzá: de ha valaki kárhoztatja a devizahitelezési gyakorlatot, nem a kiváltó okot nézi meg és annak a felelősét? Rosszul látom?

Senki nem látta előre a válságot. Nem hitte, hogy a betonbiztos svájci frank is elkezd játszani - illetve lefelé mehetett volna persze.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Ez a nyári vityillód? Lehet benne rollerezni. És az ablakból fejest ugrani. Irigylem Mariannt.
@a szív fészkei:
Majd ezüsttel vadászunk...
Felköszöntöd Bercikét, izé SStefikét holnap? :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ez normális.
Ahogy nekem a repülés. Bár én nem tudok a szobámban egy Dassault Rafaele vasat kiállítani, de azért érteni véllek bazmeg!-:))
Bár a könyvek azért olyan hobbi, amit nagyjából sikerült besuszterolni a falak közé. Elvehetnek bármit, de akkor döglök meg, ha a könyveimet viszik.
Rövid ismeretségünk okán lejött, hogy Neked is meghatározó élmény volt kölyökkorod óta, a könyvek szeretete.
Na, jó éjt!
Ma már ne áss, bazmeg!!
@a szív fészkei: ez életem első olyan kastélya/erődje, amelyiknek az ágyúi a városra, és nem a tengerre vannak irányozva:-) Igaz valahogy meg kell védeni az embernek magát a násznéptől:-)
Amúgy Nápoly, Castell d'Ovo. Valamelik magyar kerál innét származott el.
@Knósszosz:
A repülést is imádtam, imádom, csak nem zsúroztam veletek róla... Anno olvass utána, mi volt a '80-as években a Meteor rendszer, RF, távirányítós. :)
FB: fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/556180_10151467572395116_616241335_n.jpg

"Osszátok meg, hogy más is lássa: így hazudnak maguknak támogatókat Orbán álciviljei!
"Sem az Orvosi Kamara, sem a Református vagy az Evangélikus Egyház, sem további, a szervezet honlapján felsorolt társadalmi szervezetek nem csatlakoztak a Békemenetet és a Bajnait ekéző plakátkampányt jegyző Civil Összefogás Fórumhoz, derítette ki az atlatszo.hu. A CÖF-tagszervezetek között fantomcivilek is feltűnnek, és a Kárpát-medencei magyarság legitim képviselőjeként pózoló, harcosan kormánypárti Civil Összefogás Fórum jogi státusza is tisztázatlan."

atlatszo.hu/2012/11/27/bekemenet-utan-kisertetjaras-fantomszervezetek-kampanyolnak-bajnai-ellen/ "
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Ha arra gondolsz, hogy Károly Róbert Nápolyban született Caroberto néven, akkor...
@a szív fészkei: A fiamnak kicseréltük a kocsiján az autógumikat, kicsit előbb jött a Jézuska.Jövő héten elindulok, csak látok valamit.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én nem mentem a lapjára, azért ott nem tartunk.

@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Most nézem: III. Károly, meg Mátyás apósa is nápolyi király volt.

Hát Mariannt azért nem adnám valami csóringerhez ugye. Szóval, jó, hogy van mit a tejbe aprítanod. Láttam, pár napja volt ott pizzaflashmob is. :-)))
FB: "Ismeretlen szerző műve.

"Miután a magyarok végeztek az utolsó tolvaj cigánnyal, visszazsuppoltak minden élősködő, vérszívó izraelitát, kitoloncolták az összes ferdeszemű, hamis mosolyú csinkit, tudatlan, bozótugró négert, szőröstalpú románt és gyűjtögető svábot, felszámolták a hazug kommunistákat, elhallgattatták az emberi lelket mételyező liberálisokat, elkülönítették és karanténba zárták a leszbikusokat, a buzikat, az elmebetegeket és az AIDS-eseket, kitiltották a hitetleneket, a szektásokat és a hontalanokat, bezárták a könyvtárakat és a másként gondolkodókat, elzavarták a tudósokat és a művészeket, vállalataikkal együtt messze űzték az idegeneket és a kereskedőket, mind a huszonöten terített asztalhoz ültek, aranyló borral teli kupával mámorosan koccintottak, és még a második fogás előtt úgy összevesztek azon, hogy
melyikük tette a közös ügyért a legtöbbet, hogy soha többé nem beszéltek egymással."
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

valami ilyesmi, utána tudnék kotorni, de álmos vagyok és csak egy napom volt felkészülni a városból...
@a szív fészkei:
Ez a szégyen még, hogy ilyen szarháziak lehetnek bebetonozott állami állásban, horror fizetésekért, szaros kis talpnyalóként, a NER dicsőségére.
Kecske... birka lesz ez csak. :)
@Mariann19: Praktikus Jézuska. Nálunk mondjuk, adhatna agyat a kocsinknak végre, már nem is remélem, hogy idén meglesz az a kurva roncs.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Azért az öreg Maff & Fia nevét ne nagyon emlegesd arra... :))
@a szív fészkei: Knosszosz palotáját mégsem dobhatom be, mert, egyrészt lakott helyet nem rekvirálunk, másrészt nem autentikus, Evans kissé elszabta... ( igaz, így is lehetett volna)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Semmi gond, simán lehet erről beszélgetni. Már valahol említettem pár napja, így nem ismétlem, de a fiúk nagy része jó útra tért. Valahogy úgy, mint nálunk DonP., vagyis politikus lett. A városban pedig béke-nyugalom:-)
@épészmérnök: tudnál több írásjelet használni???? egyébként, kedves kérdésedre válaszom , határozott igen!!!(néha, határozottan úgy érzem :) )
@a szív fészkei: Ma este néztem egy kerekasztal beszélgetést, és Fekete György lesz a vezér?
Ezen kívül elhangzott, hogy eddig 1.5 milliárd volt a MMA éves költségvetése, ezentúl ennek többszöröse.Ennek az lesz a célja, hogy a kormányhű művészeket helyzetbe hozzák, ezáltal elérhető az a cél, hogy a művészvilág is kétfelé szakad. Már ezen a területen is az uralás a cél.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a gond csak annyi, hogy ott 50% igazolt át erre a pályára, a többi kereskedik, itt az arány sokkal rosszabb.
@a szív fészkei: az a rohadék nem mentális problémától esett kómába :(
@Mariann19: Azé nem szíp dolog, hogy megsenem nézed a se-kéjes lakot:-)
@Mariann19: @for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Csak Feketézel furton-fúrt:-)

lesz még itten aranykalászt lengető búzaszemű-orbán falragasz dögivel:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Egyetértünk, Magyarország államformája "kreténmaffiaság".
Álomcsődöre egy másodosztályú focista.
Gazdasági minisztere egy balfasz.
.
.
.
.
A lista túl hosszú lenne...
Nézzük meg inkább megfilmesítve:
www.youtube.com/watch?v=hif7Jkf3Yeo
Kezd nagyon nem vicces lenni...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Titokban gyönyörködtem benne, mert nem címezted nekem, ennek ellenére csodáltam aprólékosan, még a habokat is értékeltem külön, melyek körbevették a kastélyt. A Tied?
@Mariann19:

Idegen tollakkal ékeskedik, vigyázz vele! :))

@a szív fészkei:

Ezt ismeritek?
Gábrisnak majd linkeljétek, én kinyomtam...

Monty Python - Mr. Hilter
www.youtube.com/watch?v=I4DZ3ZopUYM&feature=fvwrel
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Elgondolkodtató, hogy az élet minden szegmense bekerül valamilyen módon az állami irányítás bűvkörébe.
A művészvilág nem olyan régen politikailag semleges terepnek számított, ma már ezt a világot is átszövi az ármány.
@Mariann19: sose montam,hogy enyimék (max a copiright), amikor először elkezdtem ezeket betűzögetni, említettem, hogy itten semmi keresnivalójuk, mondhatni blogrombolás, de aztán meggyőztem magam, hogy ennyi ocsmányság mellett kell néha egy kis esztétika, vízuális kulturhistoria, és napsütés.

Nem mellesleg egy kis biztatás, hogy nem minden szar és gusztustalan, amit az ember eddig elkövetett.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Á, ez már csak játék, olyan pajkos évődés. Azért rendes Tőled ez a féltő aggály, vigyázol Rám, nehogy valami ármány rosszat tegyen Nekem.
@Mariann19: Az egy dolog, hogy kormányhű. De milyen művészek? szarok, kérlek alássan, lásd tákolmánymázolmányok.
Ez a Kefete úgy néz ki,mint Savonarola. Oké, a nagy művésznő, Sunyovszky Szilvia hitvese, na mondjuk az ó tehetsége előtt se fogom ki a lovakat a kocsiból. Merev és lelketlen nekem.

Hát makoveczi nívó terjeng majd. De aki ezektől átvesz díjat, az olyan is.
@Mariann19: sakúgy, mint a gazdaságban, a művészetben is a tehetségtelenek, féltehetségek kapaszkodnak az állami csecsbe. De akkor már nem művészek, hanem jobb-rosszabb mesteremberek. Az igaz tehetség nem fekszik le, vagy csak baromi drágán. És akkor minőséget ad. Erre viszint a jelenlegi megbízók részéről hozzáértés és műveltég hiányában nincs igény. Elég, ha megnézed a 2002-ig, az országot teleszart Szent István szobrokat, vagy a Kerényi-féle festménypályázatot. Ezek nem Gyula pápák, nem Borghesek, nem mecénások, hanem öntömjénező, avitt ideológiákat újrahasznosító senkik.
@Mariann19: Ez lesz a fészketek. Ilyen szemérmes szömörce ez a jóember, nem dicsekszik direktbe`...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
"Csak Feketézel furton-furt.."
A feketézés eredetileg a háború után kialakult egyszerű árúcsere, mint a kapitalizmus hajnalán volt. Namármost itt is hadiállapot van kialakulóban, ezért kezdem gyakorolni még így békeidőben, hogy majdan könnyedén tudjam karácsonykor elcserélni falun a porcelánomat füstölt csülökért, meg ilyesmi ...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Pontosan,. Azért a búcsúcédulák mégis mire szolgáltak? Máig hatalmas művészetet finanszírozni.

Itt meg? _Nem is alázom az olasz reneszánsz nagyjait a párhuzam lehetőségével. Ja Pityuinvázió volt akooriban, most meg már kopasznyakú keselyűk fognak alacsonyan reppenni megszoborva. Vizuálisan is teliszarják az országot.
Ma a cívis városban volt dolgom, s míg tárgyalópartneremre vártam, a kedves recepciós hölgytől kaptam némi olvasnivalót: Blikket és Hajdú-Bihari Naplót.

A Blikket hamar kivégeztem, nem vagyok vevő cikkei tartalmára; de a Naplóval elkezdtem bíbelődni: ahogy gyerekkoromban szoktam a Somogyi Néplappal, hátulról kezdve olvastam, s kicsit szörfölve a cikkek között eljutottam a második oldalig, ahol a Jegyzet rovatban Kovács Zsolt tollából az alábbiakat tudtam meg.

Szó szerint idézem:

****

Jegyzet
Kovács Zsolt

Köszönet, hála

Na, de most tényleg komolyan - azért csak jó, hogy a Fidesz és pártszövetségese hosszas munkával megalkotta az új választási törvényt! Eddigi ténykedésük méltó megkoronázása ez a mű. Mert nagyon sokan vártuk már, hogy hajítsuk sutba az ósdi, szocikat és libsiket is hatalomba juttatott választási rendszert.

Gondoljunk csak bele, amellett, hogy majd' megfeleződik a parlamenti létszám, a kétharmados pártszövetség az új, ideológiailag fejletté tett lakosság igényei szerint módosította a választási körzethatárokat. És persze szeretett vezetőink nem feledkeztek meg arról sem, hogy kevesebb időt töltsünk a választással. Kapásból eltörötlték a második fordulót, nem kell ajánlószelvényeket adni. Csupán egyetlen percet igénylő regisztrációt tették kötelezővé. Még, hogy antidemokratikus a regisztráció? Á, demokratikusabb a korábbi rendszernél, ugyanis jogunk van választani, hoyg hogy nem regisztrálunk, és hagyjuk veszni a választójogunkat, vagy regisztrálunk és mehetüönk voksolni.

Természetesen tudjuk kire! Hiszen, aki annyi jót tett érettünk, aki mellett magtapasztalhatjuk a valódi demokráciát,akinél ideológiai fejlődésen mehetünk keresztül, természetesen csak arra, akinek mindezt köszönhetjük.

zsolt.kovacs@inform.hu

****

Őszintén írom, először nem tudtam eldönteni, hogy iróniával, avagy "komolyan vett" jegyzettel van dolgom - de aztán persze egy millisecundum alatt eszembe jutott, hogy Debrecenben vagyok, és itt biza, az irónai ilyen értelmezési tartománya kissé elképzelhetetlen - különben Kovács úrnak és a Hajdú Bihari Napló főszerkesztőjének vélhetően már nem lenne állása.

Miközben kis hazánkban értelmes, jó képességú (estleg: jó tollú) és nem szevilis emberek zöme munka után koslat.

Örkény ha élne, tobzódna a témában.
Na végre, egy jó férfipopó! Ezért a lengyelekig kell lemenni???? A sírig???
@Mariann19: Nagyjábul pont ez járt kis buksiokos fejemben, amikor lefeketéztelek:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Informatikus létedre tudhatnád, azzal hogy te kinyomsz, attól én még látom a te kommentjeidet.

A linkelt videót ismerem és szeretem, jókat röhögtem rajta most is. Igyekszem tanulni a liberálisokról, akik szintén ugyanígy röhögnek Montyék zsidó paródiáin.:)

youtu.be/VWqVr3BuJ5w
@De hol van Columbo felesége?: Szerintem ez bátor és irónikus, csak tudja, hogy ezek ezt nem értik.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Még lehet Tied egy ilyen kastély, a választásokra jelölteted magad, megválasztunk, és dől a lé. Kampányolunk Neked, Rád szavazunk, nyersz, de ezért percentet kell hogy fizess, természetben.
Toscanában veszel egy palotát, felújítod, mikor kész, megyünk nyaralni két hónapra. Díjmentesen.OK?
@Mariann19: Nme jó. Nekem tengernyi part kell és meleg és tszkán zöld és magány és embertomeg és nyugalom és zaklatottság (persze nem ilyen, hanem izgalmas zaklatottság várva a jobb dolgokat) Toszkána, csak időlegesen jó nekem.
@Mariann19: Én meg a Sandy hurrikánról néztem filmet, még az is jobb, mint a Kefete. TEsz-Vesz város faházai se perc alatt dőltek össze, mentek a felismerhetetlenségig tönkre, dőltek romba, 50 milliárd a káruk. Ki fizeti ezt meg? De azt mondták, hogy noha kikerülhetetlen volt ez a legnagyobb eddigi vihar a keleti parton, a nagyon pontos modellezésüknek hála, viszonylag kevés volt az áldozat.

Orvbűn meg itt szedi a magáét.
na elmentem elásni magamat szebb napokra. jócak all.
@a szív fészkei: Savonarola legalább jó szónok volt. Fekete viszont rejtélyesen mosolyog egyfolytában, mintha most engedték volna átmeneti szabira a Vigyorgóból.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Lesz itt is, ott is, ne nyafizz! De mint főharangozótoknak és összeboronálótoknak, a kulcsokat lécci tedd azért a lábtörlők alá, ui. mennék néha. Na jó, olyankor takkerolok is kicsit. :-)))Mondjuk a tengerpartos jobban izgatna. Majd beosztjuk, mikor épp nem ott dürrögtök, akkor.
Nem akarok nyerni, nem akarom, hogy megcsapjon a hatalom és a korrupció, a gerinctelenség szele. Ezt a kis időt így is kibírom.
@Mariann19: :-DDDDDDDDDDD Sajna, mindenkit kiengedtek. De randa vége lett Savonarolának.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: hehhe álltam ott, ahol lángolt az eszelős lánglelkű:-) Igaz a füstszagot már nem lehet érezni:-)
@a szív fészkei: Most néztél közben filmet? Közben szimultán sakkoztál is? Nem csodálkozom, jó fej vagy!
Megyek aludni. Jó éjszakát.
@a szív fészkei:

Ha ez mégis irónia, egyfajta rendszerkritika akar lenni, akkor zseniális, csak kontraproduktív: még azok sem értik, akik ellen szól és ugyancsak azoknak ad támaszt, akikkel nem ért egyet.

Kár úgy harcolni, szemben állni a hatalommal, ha annak semmi haszna nincs (sőt).

/mintha egyszer már lett volna egy ilyesmi téma, ami végén válaszul hasonlót írtam neked...érdekes/
@De hol van Columbo felesége?: volt már olyan, hogy megdicsértem a főnök közreműködését, persze, inkább csak a háta mögött, a részletekre nem figyelő kollégák megnyugtatása érdekében. Nem gyakran történt ilyesmi, és akkor sem vittem túlzásba.
De ha ekkorát be kéne nyalnom bárkinek, mint amekkorát ez a kovácszsolt (nem ragaszkodom nagybetűhöz vagy tagoláshoz, nem érdemli meg), szóval ha ekkorát kellene, abban a szempillantásban felmondanék. Nem utána: helyette.
Ja, hogy én valahogy meg tudnék élni seggbe fúródás nélkül is, ő meg nem? Na, az szar ügy.
@De hol van Columbo felesége?: @a szív fészkei:

Szürreáliában a seggnyalás és az irónia ma már bőven átfedésben vannak egymással.
Emlékezhettek, hányan vélték SStefit is eleinte ironizáló hangvételűnek.

Rákosi pajtás elégedetten mosolyog és elismerően bólogat...
@De hol van Columbo felesége?:

A gonosz értelmezése ennek a direkt kétfenekűség: bármelyik verziót el lehet (majd) adni.

Jóindulatúbban pedig jogos önvédelemnek lehet hívni.
@Mariann19: Nem sztereóban nyomom az ittenivel, el szoktam fél kilenctől menni agymosásra sorit nézni, pl. szeretem a Két pasi meg a kicsit.
Akkor a fiam ül a géphez, tehát a tévén kell boldogulnom, így láttam a Sandyt, mert normális film elég kevés van.

De néha azért belefutok. Aztán jöttem megint ide.

Szép álmokat!

@De hol van Columbo felesége?: Szerintem, újra elolvastam, pedig az, dulva ilónia, hogy Fikusz Kukiszt idézzem a Blájen életéből. ;-DDD [..]"Szeretett vezetőink[..] Természetesen tudjuk kire! Hiszen, aki annyi jót tett érettünk, aki mellett megtapasztalhatjuk a valódi demokráciát,akinél ideológiai fejlődésen mehetünk keresztül, természetesen csak arra, akinek mindezt köszönhetjük." ez nagyon ironikus, sőt metsző.

Nem biztos, hogy nem értik, ott ahol kell. :-)))
@De hol van Columbo felesége?: Nézd, én éltem annak az éles korszakában, amikor ment így, mert csak így mehetett a kritika. A benyalás non plusz ultrává fokozásával, hogy az átforduljon önmagam paródiájába. Én ezt érzem.

Szerintem egy sima Kósa-benyalat nem így fogalmazódna.
@a szív fészkei:

A szeretett vezetőink és az ideológiai fejlődés kifejezések tényleg megalapozott gyanúra adnak okot. :o)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: sztem inkább ti rettegtek, mert egyébként a sajnálkozáson és a segélycsomagküldésen kívül mi a fene közünk van ahhoz, ami egy másik földrészen történik? Ha összeveszünk Kínával, akkor a parlamentben fenyíteni fogják a buddhistákat?
ja, bocsánat ez megtörtént, pedig akkor barátkoztunk.
@a szív fészkei:

Pedig, hidd el, nem.

Ha irónia:
akiknek kellene, hogy értésk, akiknek fel kellene, hogy nyissa szemüket, azoknak ez így (mármint a jegyzteben leírtak "hőstettek") szerintem nem jön át.

Ők azok ugyanis, akiknek elege van a kettős beszédből, az allegórikus képekből, a szimbólunopkból, akioknek a krumplileves legyen krumplileves, ha tetszik.

Nekik a nettó zsidózást nettó zsidózásnak kell hívni, számukra a választási törvényt szájbarágva kell értelmezni/előadni, különben séróból dőlnek be a fidesz/kdnp mantra féligazságainak, csúsztatásainak.

Ha Kovács Zsolt újságíró úr célja az volt, hogy a sorok közt beszéljen, és persze csak az értse, akikre szükség van ahhoz, hogy a fidesz ne nyerjen 2014-ben (magyarul regisztrációra buzdítson), akkor tökéletsen félreértette a feladatot.

Vagy egyszerűen csak rossz helyen dolgozik ehhez.
Esetleg kínjában túlél és direkt ír így.

Tudod, a régi trükk:

a királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindnyájan beleegyeztek én nem ellenzem.

@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...:

"Emlékezhettek, hányan vélték SStefit is eleinte ironizáló hangvételűnek."

Én eleinte teljesen komolyan vettem STeffit.

Azétn persze lejött, hogy ő nam az,akinek adja magát. Aztán ezzel az is lejött, hogy amit ír, az direkt túlzó (mégha az alapgondolat közös is).

Boli lebuktatta Stefit (vagy úgy tudja, hogy lebuktatta).

Ez itt azonban más: egy megyei napilap Jgeyzet rovata, ahol persze megfér az irónia - de akkor az legyen egyértelmű, hogy irónia, szerintem.

Ez viszont nem tűnik annak, vagy ha igen (elfogadom, lehet az), mint írtam is fent, ersően kontraproduktív.
Az viszont, hogy mennyi betűt cserélek fel, továbbra is botrányos. Eccerűen nem tudok rendesen gyorsgépelni 6-10 ujjal...Bocs.
@De hol van Columbo felesége?: Gondolom kedves Zsolti az osdi libsik alatt a Liberalis Internacionale 1992-200 kozotti egykori alelnoket is ertette...
"
"Elöljáróban hadd jegyezzem meg, hogy a liberális szó helyett inkább a szabadelvűt használom, hiszen vidéken semmit nem értenek abból, ha azt mondom, liberális. A mérsékeltség hangsúlyozása nagyon fontos, mivel a Fidesz korábban valóban radikális párt volt."
Orbán Viktor
(Kritika, 1994. március)

A szelkakas ehhez a fickohoz kepest a Szfinx.
@a szív fészkei: Azért kíváncsi vagyok hányan leszünk szerdán.
Áder meg egy alkalmatlan politikus, ha kihagyja ezt az egyedi (világhírű!) esélyt.
(Ki fogja hagyni...)
@De hol van Columbo felesége?:

Lásd a videóban:

youtu.be/oJEmpbaPj5k

- Ide nem szabad felállni.
- De szedjen le, nem tudok innen leszállni.
- Jöjjön, segítek.
- Most fényképezd, ahogy a rendőrök éppen leszednek!!!"

Négy mondatban az elmúlt húsz év kis magyar zsidókérdése... :)
@sörtelen: Igen, lehet tippelni, bár őszintén a parlamentnél hétfőnegészen meglepődtem, mennyien lettünk. Áder, na róla inkább semmit... Hisz a választási törvényt is ő ötlötte ki a csodás határátfirkálásokkal.
@sörtelen: Persze azon a szerdán, amit vasárnap tartunk... :)
süti beállítások módosítása