Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.25. 06:15 Fabius

Támadnak a Matolcsy kalózok!

Címkék: gazdaság s&p leminősítés

Népem!

Szevasztok! Figyeljetek rám egy kicsit, mert gyorsan kell mondanom valamit. Nincs most idő a lapokban meghirdetni, meg amúgy is az összes szabad helyen ez a gyurcsánybajnai izénk, akarom mondani ennek a CsizmásDiának a civil vetítményei vannak. Na, figyuka, figyumá' lécci, mert tényleg gyorsan muszáj tudatosítani bennetek, hogy az nem úgy van. Nem. Nem nem. NEM! Értitek?

Ne hagyjátok magatokat befolyásolni semmitől, mert támadnak a kalózok! Mit milyen kalózok, marhák,  nem olvastok ti elég Matolcsyt a Heti Nyálasban ha még ennyit se tudtok. Ráadásul most van a kalózok a köbön, mert már az internetes kalózok is támadnak, és egymás után ássák elő a fidesz-hu-ról amiket a gyurcsánybajnai leminősítésekről mondtunk. Készülnek a mémek, pedig asse tudom mik azok! A Kubatov tíz éve magyarázza az sms-t de még azt se értem teljesen, de mostan meg a habonyárpi mondta, hogy az nem jó, ha ezeken a mémeken vagy mi a lótúrón röhög a világ. 

orbán hitelminősítő_1.jpg

Úgyhogy ne röhögjetek! Kérlek. Szépen. 

Mert az igaz, hogy mostan minket is leminősített az S&P, a bóvli pultból bedobtak a pult alá, mert szerintük kockázatosak vagyunk, mint egy mosogató szélére állított kínai kenyérpirító, de ez a leminősítés nem AZ a minősítés amit a gyurcsánybajnai kapott. Elhiteltelenedtek ezek teljesen azóta, tudjátok? Mert 2008-2009-ben a válságban ezek minősítették a bankokat meg a gyurcsánybajnait, és ezzel hiteltelenné minősítették a hitelminősítésüket, vagy mi a kókad paripapénisz van ide írva. Ha esetleg nem lenne semmi értelme annak amit mondok - mert a habonyárpi olyan olvashatatlanul ír - akkor csak arra figyeljetek amit teszek! Én meg most rámutatok a kinyújtott mutatóujjammal, hogy ni!- a kokakólát lessétek ne azt amit a kalózok hadoválnak! 

Itt is van, nicsak, odassatok! Voltam átadni meg ilyenek, a nyálgyűjtő doboz is megvan amiből az áldomást megittam, mert Bertike gyűjt mindent ami nyálas és alaméneum, aszongya ebből lesz neki hőkollektor otthon, ha sokáig ilyen sikeresek leszünk. Melyik vihorászik ott hátul?! Volt röhögni?! 40 milliárdos beruházásból egy nyamvadt gyártósor lett a miénk, a többit elbasztuk és a sógorék termékadómentes övezetében lett Römerquelle üzem bővítés, az aszeptikus töltősort a romániai üzem kapta helyettünk, és a szerbiai gyártást is a horvátoknak passzolták és nem nekünk, de azokat legalább jól megszívattuk a Mollal. Meg különben is! Ha nem vettétek volna észre egy ideje úgy működünk akár a turul teszkó, és a legkisebb is számít! Úgyhogy ne röhögjetek, alig többen voltunk kormánysleppel az gépsor átadáson ünnepelni, mint ahány munkahelyet (25) ezzel a Coca Cola teremtett.

 Gyalázatos félázsiai népem, ha ez nem bizonyíték a haladásra akkor semmi nem az! Hiteltelen vádak ezek hiteltelen hitelminősítő kalózkalandoroktól! Sajnálatos véletlen, hogy egyrészt ettől függetlenül a befektetők csak nekik hisznek többnyire, másrészt meg izé, szóval az van, hogy ritkán állnak meg ezek egynél. Legutóbb is csak addig dumáltak ezek a kalózok egymásnak a bűzös skorbutos pofájukkal, amíg mind a háromnál bóvliba nem estünk. Úgyhogy ha mindjárt jön a másik kettő, akkor ti nekik se higgyetek, ne foglalkozzatok a kormánypártom honlapjáról kikukázott idézetekkel, szemeteket vessétek a kokakólára és ne gondoljatok a jövővel! 

 

Ennyi a lényeg! 

 

Csókpuszi, Viktor

 

ui: Hétfőn bejelentem, hogy az államkötvényhozam kifejezést töröljük a magyar szótárból, de nem kell megijedni, ennek nincs jelentősége. 

 

 

616 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr904924030

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az ólmunkás mozgalom 2012.11.25. 17:04:12

Az előző alkalommal ugyan elregéltem, hogyan tettük a földdel egyenlővé az ólak maradványait, de azóta kiderült, hogy életem párja, mint egy haditudósító, testi és lelki épségét nem kímélve, alaposan dokumentálta tevékenységünket. Íme, hát a hiteles tö...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@GeoCracker: Tausz Katalinnak heroikának kéne lennie, ha felvállalná, ami egyébként tőle elvárható lenne. Van biztos egzisztencia is a világon. Erre tippelek.
@rodeo36: A trollirtó a 14.01.38 h-kor írt kommentem alapján lépett működésbe, és irtott.
@Mariann19:
Én már nem akarom a keresztény „erkölcsiséget” hirdetni, törődik a franc vele. Baszkodjon vele a Pálffypista, ha van ideje két berúgás között ilyesmire.
Én nem méltatlankodom, meg higgadt is vagyok. A keresztényhipokriták menjenek Zsóttival együtt a pöcegödörbe!
Ómen..

Hónap?
@Knósszosz: a lyányomra eccő rágyütt a kéváncsiság a kólikás dógok iránt. Béiratkozott hát hittanra. A Zatya egy focista vót, arrú vót híres. A lyány beteg vót egy ízbe, és nem készütt valami kutya se tuggya mibúl. Hát, a Zatya lyól megneveete: csinyátatott véle, meg hát ha úgyis benne vót, a többi gyerökkee és lyánnyal is száz fekvőtámasztot.

Nohát addig tartott az ájtat. Azótátú kiköpne, ha papot lát, csak a jónevettség tartya vissza.
@simple observer 1.0: mikozben Afrikaban, ahol albinokat olnek

Miket nem mondasz?? :(

Dél Afrika a szétesés útján - Adalékok az afrikai fehér populáció kiirtásának történetéhez

nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=0&AID=0&Direkt=104736&offsetlo=0

Kill the whites:

youtu.be/RY1qmtbiBcI
@GeoCracker: "Futólag megátkozott"

Ez olyan, mint amikor Félix a bubópestises pap burkájában, vagy micsodájában leérkezik a Grand Hotel bárjába, és - amikor rájön, hol van - elkezd random átkokat szórni a bűnös világra :-)))
@GeoCracker:
Nincs ma már igazi humorista.
Hofi etalon, Bandó is versenyképes volt, de ma kin röhögsz?
Ezek a sztendápposok a fasorban sincsenek.
Van egy-két jó duma, de nincs az a konstans minőség, amit Géza produkált, estéről-estére.

Atyám-uram, mit tudna ma előadni???
@Mariann19: Alighnem ez lehet az ok. Persze. De egy dékán olykor megpróbálhatna....

@épészmérnök: A könyv és a szerző rendben van :-) A részlet nem. Amikor Borkmann helyett megkapja a füzetet, akkor él a futólagos átok. Félix utólagos beszomlójában :-)

@Knósszosz: Vagy csak megvénültünk? :-) Különben néhány standupos egész jó. De sajnos sokszor tányleg csak a pillanat poénjai győznek. A humor a hírekben van .-)
@GeoCracker: Lám, már a memóriám sem a régi :-((((
@épészmérnök:
Pff...
A témába való megszólalásom alaptyán már lángolnék, ha 200 évvel ezelőtt írtam volna azt, amit. De ma van, viszont ez nem nem biztos, hogy megúszom. Legalább is, az IP-m okán való ellehetetlenítésem azért bele játszik.
Ez nem utópia, itt nem.
Jó éjt (feléd még nem), itt viszont készülni kell a holnapi rögvalóságra.
Nincs valami meló felétek??
Tetszik a spanyol nyelv, kurva jól éreztem magam Barcelonában...
@Knósszosz: Ma este moralizáltál eleget, igyál rá egy Radebergert, a szemedből mindjárt kisüt a napocska.
Hónap.
@Mariann19:
Szóval akkor mennyek...
Rendben!
Ha Boli nyaligátoroz, akkor is: puszi!
Én mondtam, hogy...:))
@GeoCracker: "De egy dékán azért megpróbálhatná."
Az attól függ, milyen egyéb kitörési pontjai vannak. Nem sok hasonló állás van, plusz a kezek mindenhová elérnek.
@Knósszosz: Menj a pihenőbe, aludj jól.
Nem felejtek el semmit, megbízható vagyok.
@épészmérnök: Megkerestem az igazit :-)
"a bennszülött bizonyára azt az üzenetet közvetítette, hogy valaki majd bekopog a füzetért. Közben ő kopogott. A leány kiadta a füzetet, és futtában megátkozta. "
www.kundk.hu/konyv/RJ/vesztegz.htm
@GeoCracker: na ez igen! Fenn van a MEK-en?
@Mariann19: Az utóbbi próbálva. Így lettem anno rezisztencianemesítőből négyszakmás nem-kutató :-( Ma már egykori főnököm is halott (www.euroastra.hu/node/40033 ), és nekem is elment már az a hajó.
@GeoCracker: Áááá! Megnéztem a site-ot, ahol megtaláltad, és fenn van a Galaxis útikalauz! Remek! Jöhet a Törülköző Nap, állok elébe!
@GeoCracker: Euro Astra... sírva fakadok...
@épészmérnök: Csak a fütyülést kell érteni :-) Hogy mikor kell a törülköző :-)
(Tudom, hogy a towell day nem az :-) )
@GeoCracker: húúúú, most nagyon-nagyon csúnyát mondtam!!! Ezek gyalázatos Gólemek!!!
@épészmérnök: Miért? A portál nagyon régóta fut. Kezdetben a Blue ribbon alatt volt. Még ismertem abból a korból. Meg az alapító szerkesztőt is.
@Knósszosz: Kivel?? Pap rokonom biztos nincs.Pláne katkó pap!
@épészmérnök:
Akkor az almás, ekkora mosógépet nem láttam még!!-:D
Azért kösz...
@Marcellusca:

A 168 órában is van vele egy interjú erről.
@épészmérnök: Utána néztem. látod. Van magyarul is róla, tehát valahol talán kapni is itthon.
@a szív fészkei:
Jajj Anya!
Úgy csinyálsz, mint ha nem értenéd.
Nemánemá!!
Puszi, jó éjt Neked!
(Boli majd lenyaligátoroz, szoktacsinálni, ha privátibbnak adom elő magam, mint ahogy köllene...)
Majd le fogom evezni vele, nehogy azt higgye mán, hogy Ő a Mosoni-Duna királya!
Nem-nem!

Jó iccakát Mami!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Itt valamit beneztel, mert en valoban az ALBINOkra gondoltam, es nem az ALBIONiakra.

De hogy a te linkeidhez is szoljak:

Azert azon ne dobbenjunk mar le, hogy mikozben az afrikai orszagok egy jo reszet a fegyverkereskedelem celpontjakent kezeli szamos orszag (NEM, ez nem zsido specifikus kerdes), es sajat "ELIT"juk is javareszt csak az orszagok kirablasaban erdekelt, a lakossag javaresze tudatlan.
Masreszt a kontinensre erkezo FEHER ember mar a gorog-romai idok ota tobb mint 2000 even at vitte el gyermekeiket, testvereiket RABSZOLGANAK.

Igy, bar nagyon elitelem, de valahol az okokat meg tudom erteni, hogy az elso adando alkalommal, amikor lehetoseguk van ra, bosszut allnak. Barbar dolog, de Europaban is rengeteg hasonloan gondolkodo barbar van.

Amikor pedig az utolso fehert is kiirtottak/eluldoztek, akkor fognak rajonni, hogy mit is adott nekik a gyarmatosito feher ember.

De valahogy mokas, hogy eppen te aggodsz a feher emberert (White Power befigyel?), mikozben kedvencetek Vona Gabor

www.dzsihadfigyelo.com/2011/05/22/seres-laszlo-vona-szerint-a-kultura-utolso-vedobastyaja-az-iszlam-hogy-is-van-ez/

azert az iszlamert lelkendezik, amelyik minden apro - szerintuk - sertes utan dzsihadot hirdet, es egy pillanatig nem habozna, hogy a feher embert, es a te vallasodat is letakritsa a Fold szinerol.

www.omdurman.org/europe_cancer.jpg
@GeoCracker: Szegény Pósvári Sanyi. Abban az időben ismerkedtünk meg, amikor én is webzine-t gründoltam. Annyira lelkes ember volt, és nagyon értett az akkori web-hez, az ősidőkben. Nagyon megdöbbentett a halála. Tudtam, hogy Johannes továbbviszi a lapot, de aztán már nem kísértem figyelemmel, azt hittem, rég megszűnt. Johannes-szel mi lett, nem tudod?
@a szív fészkei: Amit kevesen tudnak róla, hogy a fehér libatop rokona :-) Chenopodium quinoa -nak hívják, és amikor diplomadolgozatomat írtam, már növényvirológiai tesztnövényként használtuk (1984-ben védtem). Anno az Élet és Tudományban írtam róla egy kis ismertetőt. Vmikor a '80-as években. Nagyon régi kultúrgaz. Csak ugyanugy kiszorult, mint a pohánka, vagy akár az árpagyöngy.
@Marcellusca: ja ja

ezt mondom én is... az alkotmány 2§ alapján KÖTELES mindenki fellépni a diktatúra törekvések ellen

"a kizárólagos hatalombirtoklást az Alaptörvény is tiltja, ezért ha az Alkotmánybíróság nem is állapítja meg addig az alkotmányellenességet, a következő Országgyűlés minden olyan törvényt megsemmisíthet, amely az államcsínyt szolgálta"

más
amugy a képen az ARANY volt... és sz@rrá vált...
azért aranyszínű sz@r
@Marcellusca: többszörösen osztottam a FB-n, látom, már mások is elkezdték osztani. Fontos cikk!
@rodeo36: Én nem tudom, látod, itt se voltam mostanig, a fiam ült ide, de nem a blogra. Megnéztem helyette a Maffia lánya című opuszt vagy húsz évvel ezelőttről. www.port.hu/a_maffia_lanya_vendetta:_secrets_of_a_mafia_bride/pls/fi/films.film_page?i_film_id=68309 Hát nagyon emlékeztet valamire ezt a szerveződés, csak kevesebb az ad hoc dolog az olaszoknál, viszont pontosabb a könyvelés. Persze, nem tudom, Simicskánál konkrétan milyen..
@Knósszosz: Szép álmokat, múltkor megkaptad a Jakabos-adagodat? :-DD
@GeoCracker: Rejtő... na ezt majd elolvasom reggel...

a hitvány politikusok tán egy laza nagy ember az üdítő lesz
@GeoCracker: Komolyan mondom, megrendítettél és mit is mondhatnék.Annyira együttérzek Veled!
Mindez az emberi tisztesség miatt volt, gondolom.
@épészmérnök: Kicsi a világ :-)
A régi lap abban a formában megszünt, mivel elvitte a cica a rendszert. A doménnevek körül is volt valami gubanc. Johannes aztán valahogy konszolidálta. Személyesen ezer éve nem találkoztunk. De él, mert olykor levelezünk.

Istenem, de rég volt:
forum.index.hu/EditArticle/ReplayEditArticle?a=27125853&t=9005597
@Marcellusca: Kemény és nem Sólyom mondta ki, az LMP-üdvöskéje, hanem más. De valaki kimondta.

Szóval államcsínyben élünk, Áder ezt fogja alákörmölni kéjesen.
@GeoCracker: sokan gyászolták. Én még abból az időből ismertem, amikor Magyarországon még nem volt üzleti alapú internetszolgáltatás, és Sanyi csodabogárnak tűnt sokak szemében. (Meg én is.) Bajtársak voltunk, hogy úgy mondjam.
@a szív fészkei:
Igen, efharíszto!
Zsuzsit kedvelem. No de ezt tudod.
Tized annyit érnének a hülyére ajnározott focistáink... tán ez a balfasz is számítana valamit Európában.
Szardarab.
@Mariann19: Nyilván nem vagyok jobb az átlagnál. Talán csak nem mindig hajlik a derekam, és nem tsiztelek senkit alanyi jogon. Ahogy annak idején a blogon megemlékeztem róla, nem ismerem el az elvárásra mért presztizst (endresy.blogspot.hu/2011/10/tiz-deka-presztizs-elvarasra.html )
Így nem tudtam elég intenzíven és meggyőzően meghunyászkodni egy olyan pályán, ami alapvetően az önállóságról szól. Elvégre feldezni csak az újat árdemes, és csak az a növényfajta új, ami nem olyan, mint a többi.
Ma is azt vallom, hogy a legkörnyezetkimélőbb növényvédőszer az, amit nem kell kiszórni a környezetbe (rezisztens fajták okán). Különösen dísznövényeknél és közparkokban. Amikor jönni kezdtek az eredmények, akkor kiálltam a konferenciákra, és ez nem tetszett a "szakma nagy öregjének". A doktorim védését követő második héten már fel akartak mondani. 2-3 hónappal később meg is tették. Az anyagok részben elvesztek, részben a fene tudja mi lettvele. A közparkokban meg ma is kiviszi a rozsda az egynyári teltvirágú mályvákat (holott nagyon szépek különben). De ez itt nagyon személyes és nagyon off.
@épészmérnök: Sokban a kora elé furakodott. Itt még együtt ugattunk a távmunkáról: www.alaplap.hu/tart2000.html azóta a világ elment az ország mellett ezügyben (is).
@a szív fészkei: Szív, mellélőttél.

Vörös Imre egy áprilisi Bolgár György-féle interjúban azt mondja, hogy annak ellenére, hogy Sólyom és Kilényi a jogállam haláláról beszéltek, de ő akkor még ezt túlzásnak tartotta:

"Vörös Imre: - Köszönöm a megállapítását szerkesztő úr, talán engedje meg, hogy egy nagyon rövid egyperces bevezetővel kezdjem, tényleg szinte Örkény tollára kívánkozik, de nincs poénja. Hogy ennek a keresztapja tulajdonképpen szerkesztő úr, ennek az írásnak ugyanis 2010. őszén a visszaható hatályú jogalkalmazást megsemmisítő alkotmánybírósági határozat volt a kiindulópontja. Talán emlékszik rá, a végkielégítésekre kiszabott kilencvennyolc százalékos különadó megsemmisítése után, amikor megkurtították az Alkotmánybíróság hatáskörét, akkor is beszélgettünk, és Ön nekem szegezte a kérdést, hogy mit gondolok erről a helyzetről, hiszen ugye Sólyom László, Kilényi Géza a jogállam haláláról beszél. Én akkor magamba sok mindent gondoltam, annyit mondtam el, hogy a visszaható hatályú jogalkotás bizonyosan ellentétes a demokratikus jogállamisággal, tehát ebben az értelemben nem hiszem, hogy sértetlen maradt volna, a válaszom azonban, ha teljes lett volna, akkor az lett volna, hogy én valami államcsínykísérletet érzek. De miután egyetlenegy mozaikkockáról volt szó, nem merészeltem ennek a gyanúmnak hangot adni."
www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=131471&catid=69&Itemid=106&limitstart=2

Nem vagy egy icipicit elfogult és szubjektív?
@rodeo36: Amúgy, mivel írta, nekem, hogy én már csak tudom, mi megy a Vatikánban, üzenem, hogy jaa, ettől hangos Róma.

Ja és külön neki szeretettel, Rejtő haláláról:[..]"Vagy tán az lett volna a baj, hogy Rejtő… hm, nem egészen nyilas családból származott? És véletlenül úgy halt meg, hogy néhány emberi formájából kivetkezett keretlegény több napra felkergette Ukrajnában egy fára, ahol éhen pusztult?" (gépnarancs linkből) Ezeket szokta ezerrel mentegetni, a nyilasokat, akiknek annyi jót köszönhetnek a zsidók.
@GeoCracker: a világban már elterjedt a távmunka, csak Magyarországon nem. Magyarországon lassan már a munka sincs elterjedve :-(((

Jól emlékszem, hogy ő gründolta az első teleházat?
@épészmérnök: legalább is nagyon pártolta :-) De az alapoknál ott volt. Elvégre akkor még a net világa nem volt olyan, mint most. Amikor a Cisco-s fiu kifejtette, hogy a net közmű lesz és a fellből fog folyni, akkor sokan mosolyogtak. Amikor egy 56K-s modem tulaja itt net-krözusvolt....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha ezen Rétvári Bence, mint államtitkár vesz részt (márpedig oda van írva), az önmagában a jogállam haláltusáját mutatja.
már tudjuk, hogy az élő anyag egyik formája a másikat fogyasztja el azért mert létéhez erre az anyagra van szüksége...ez egészen az emberig érvényes, az ember annyival "nemesebb" hogy nem csak létszükségletbűl fogyaszt hanem kéjből és perverz örömokozásból amit más szóval politikának, vallásnak és főleg hitnek nevezünk

a következtetés folytatását rádhagyom

brühühühühü

néha undorodom és akkor egy kutyára van szükségem, hogy m3egsimogassam valamint hogy kedvesen harapdálja a kezemet és ráfeküdjön a lábamra élvezve annak "illatát"

nincs is az embernél ...szóval igaz ez?
@simple observer 1.0: Kis falvak emberei általában nem a pártszimpátia, hanem saját személyes hitelességük alapján győznek. Olyan emberekről van szó, akik elfogadták a DK támogatását (ami nem tudom igazából, hogy mit jelent), ámde valószínűleg nem emiatt nyertek. Mindenesetre tény, hogy a DK-támogatás nem riasztotta vissza a választókat :-)
@épészmérnök: Elismerem, nem tudom megemészteni Sólyom megválasztását, sose tagadtam. Az előrevetítette ezt a mai helyzetet, ráadásul megint Áderral, akiben itt páran bíztak, hogy na majd ő elnökként hú de fog őrködni, hisz lám, visszadobott ezt-azt, nem ír alá mindent, mint Slicc... Lófütty, mama!
Ha kellett nekik és szükségük volt rá, hogy nekik megfelelően válasszanak elnököt, akkor átléptek mindenen. Most még nagyobb volumenben de ugyanez megy.
@GeoCracker: Mi volt ez? Nem látom, mit ír, Csak ha nekem címzi,akkor küldi a blog.hu. Ahol 1 Rétvári államtitkár lehet, no az is a jogállam halála valahol.
@GeoCracker: Ahogyan leírod a történteket, az egy jelenség, és kiirthatatlan. Néhámy empíria erről:
Ember, aki érti és szereti a munkáját, sok fontos, és személyes érdeket is alárendel ennek.Szakmai elimertsége irritálja a feljebbvalót, mi több, az irígység is előtör benne.Ellenszenvét tetézi az, hogy azembert a munkahelyi közösség a szakmai elismertségen túl emberi mivoltában magasra értékeli.Külső körökben, képviseleti szituációkban ugyanez történik, a főnök egyre nehezebben tűri háttérbe szorulását. Miután nincs önismerete, gondolataiban csak odáig jut, hogy ezt a helyzetet megszüntesse. Ennek több módszere létezik. Erőszakos háttérbe szorítás a hatalom birtokában, végleges szabadulás a konkurrens munkatárstól, olyan főnöki attitűdök alkalmazása, hogy a munkatárs saját maga válassza a távozást.
Nem nehéz ezeket a tüneteket észrevenni az embernek a környezetében akár saját magával, akár mással történnek meg a fentiek.
Ennek a gyakorlatnak egy dolog vethetne véget, ha a vezetők kiválasztása a szempontoknál az irányítói készséget helyezné elsőnek a rangsorba.
@a szív fészkei: Szív, nem mindig akaródzik neked elfogadnod, ha cáfolnak. Kifarolsz, és másról kezdesz beszélni, és ismét olyasmiket állítasz, amiket nem tudsz bizonyítani. Unom, hogy nekem kell utánakaparni az interneten a cáfolatnak. Jobb lenne, ha te bizonyítanád, amit mondasz. De azért nincs harag.
@Knósszosz: Bandó? Bocs, de ebben nem értünk egyet. Nekem borzasztóan nyögvenyelős volt. Nem tudtam röhögni igazán semmijén. Hofin sírva ma is, de rajta fénykorában se.

Bődöcs viszont nekem tetszik, Hadházi is - és mielőtt Fábry felfedezte magában a vonalkódos konzervet, bizony ő is nagyon jó volt, húsz éve libsiként. Akkoriban jártunk decembertájt az általa vezetett MUOSZ-ban tartott árverésekre a Szalmaszál Alapítványnak (hajléktalansegítő) gyűjtendő. Abszolút fejből és zsieről nyomta az elé kerülő szirszarokról, amire lehetett árverni - bepisált mindenki, két órán át folyamatosan nyomta. De az Orvbűnimádat megöli a humort, láthatttyuk-halhasssukk.
@a szív fészkei: Fábrinak a dizájn-rovata a Hócipőben, na az korszakalkotó volt :-)
@épészmérnök: Azt mondod, hogy Sólyom beszélt a jogállam haláláról. Én ezt nem cáfoltam, csak annyit mondok, hogy most már nekem bármiről beszél, az a körülmény számomra az ő szavait hiteltelenné teszi számomra némileg.

Erről beszélt Majtényi is januárban. Államcsínyként aposztrofálni a történéseket, ezt most olvastam. És szerintem ez tény. Orvbűn , amióta hatalmon van - az előző négy évében is - ezen dolgozott. Ellenzékben pláne, és akkor Sólyom nem nagyon fogta vissza. Pedig puccskísérlettel - 2006 - megtámadni és megdönteni akarni a regnáló hatalmat, az is a jogállam halálának a kezdete.
@épészmérnök: Igen, emlékszel arra, amikor a Kutrucz Katalin MDF-nagyasszony csipke stólájáról írt? Fájón felvetődik a kérdés, ha a politikusasszonyra nézek, hogy na de mi van akkor otthon a zongorán????? (ennél jobb volt, de kb.)
@Mariann19: Nem áltatom magam, hogy egyedi jelenség vagyok. Csak nekem teljes halmazt jelentet. Viszont néhány pályatárstól eltérően nem az alkoholt hanem a szakmaváltást választottam. (az egyik évfolyamtársam, akit még az egyetemen kaszáltak derékba, felakasztotta magát. Sikerrel :-( )
@a szív fészkei: "Óvodákban is erre hajlanak."
Akkor a munkaviszony a félelem bére, ha jól értem. Mint az egykori filmcím.

Jóéjszakát Nektek, holnap folytatjuk?
@GeoCracker: Hát én nem tudom más értelmiségi szakmákban mi megy - ill. most leírod - , de anyám régészként olyan világot mutatott meg - dolgoztam is múzeumokban - ahol a gyűlöletfokot maligánban lehetett mérni. Ott is kaszálták egymást, mint a ripityom a legmocskosabb eszközökkel.

Pedig kívülről ugye a legszentebb és éteribb tudomány temploma egy múzeum, nemdebár?
@Mariann19: Szép álmokat!

Kirúgták a bajszos öreget a BKV-ikonok közül!!! Botrány:vimeo.com/54222692
@épészmérnök:

Nyilvan en is igy ertettem. Hiszen mind a DK-s urge, mind Viktor embere, "Méri Attila (aki a megyei közgyűlés fideszes képviselője)"

mandiner.hu/cikk/20121125_szeptemerben_lemondott_ma_ujra_gyozott_a_dk_s_fuggetlen_vamosszabadiban

fuggetlenkent indult.

Azert az ad nemi pikanteriat a dolognak, hogy egy nyugat-magyarorszagi (kozvetlenul Gyor mellett) viszonylag kis telepulesen (1600 fo) - ahol mindenki tud mindent a masikrol - eppen a patas emberet utasitjak el kevesbbe, mint a Kedves Vezetoet...

Persze lehetne, azt mondani, hogy a DK jo jelolteket tamogatott. De hogy ket telepulesen is? ;)
@a szív fészkei: Étteremben mikor láttál utoljára? Üzemi étkezdében? Te mikor csináltál utoljára? Őszint eleszek, én ezer éve ettem utoljára. Tyeraszpolban.

A mutatás meg azt hiszem általános jelenség.
@GeoCracker: Pár éve csináltam sóletet, a férjem hozott valahonnan gerslit hozzá. Boltból. :-)
@a szív fészkei: Szép estét egy autentikus recept :D

"Sólet tojással

Hozzávalók (6 személyre):
40 dkg tarka (fürj) szárazbab, 1/2 kg zsíros marhahús és 1 nagy libacomb, 25 dkg füstölt libahús, 3 púpozott kanál liszt, 20 dkg gersli, 6 tojás, 2 nagy vöröshagyma, 1 nagy kanál libazsír.

A babot fõzés elõtt 24 órával beáztatjuk. A vöröshagymát levelekre bontjuk, és lassú tûzön a zsíron lábasban üvegesre pároljuk. Ha véletlenül egy-egy hagymalevél megbarnul, ki kell dobni, mert különben az egész sólet odaéghet. Meghintjük egy kanál liszttel, majd belehelyezzük a húst és a füstölt húst, és ismét egy kanál lisztet szórunk rá. 1-2 percnyi párolás után a megszûrt babot tesszük a lábasba, majd meghintjük a harmadik kanál liszttel. Rövid ideig pároljuk: keverni nem szabad, csak a lábast rázhatjuk meg. Ezután belehelyezzük a gerslit, majd az egészet felengedjük vízzel, míg teljesen ellepi. Végül héjával együtt beleültetjük a jól megmosott nyers tojásokat. Vigyázzunk: a tojások héja ne legyen repedt! Kevés sót tehetünk bele, de óvatosan, mert a füstölt hús is sós. Tehetünk bele töltött libanyakat vagy kuglit is (lásd lejjebb). Fedõ alatt 3 órán át, lassú tûzön fõzzük, majd 5 órán át, sütõben kis lángon folytatjuk. Ha idõnk engedi, elég, ha 12 órán át a sütõben készítjük, természetesen kis lángon. (Ez a hagyományosabb változat.) A lábasban tálaljuk, a fedõt ott emeljük le, a vendégek szeme láttára."
Gyerekek, akkor most mégy egyszer, mert fontos.

A bankszövetséggel létrejött megállapodást ugyebár matolcsy megszegte, ez tény. Veled elvileg lenne egy hallgatólagos, sehova le nem írt, senki által el nem ismert megállapodása. Nevezetesen az, hogy nem fogja ellopni a bankszámládon lévő pénzed. Volt egy törvény által szavatolt egyezség is, hogy a magán nyugdíjpénztári számládon gyűlő pénz a tied. Akkor most kb. érted, hogy mi lehet a probléma, remélem. Senki, ismétlem, senki nem fog tudni érted tenni semmit, ha végül majd a kétségbeesés utolsó pillanataiban matolcsy mégis inkább úgy dönt, hogy neked arra a pénzre nincsen égető szükséged, neki viszont annál inkább. Szóltam. Szólok, ameddig bírok, mert ennyivel tartozom egy elbaszott közélet által megnyomorított, a törvényességet és a jogbiztonságot immáron hírből sem ismerő közösségnek. Óvatosnak lenni nem bűn, sokkal inkább erény.
@s: Most arra megy ki a játék hogy valahogy kihúzzák, 2013.03.30-ig, akkor Simort el lehet küldeni a halál faszára.
Utána a pirospöttyös seggű kancsal faszfej, a zuhanó meteorit sebességével kezdi elbaszni a € tartalékot (kb 10.000M HUF), amikor nekilát a forint olyan gyorsan fogja elérni az 1€=500HUF árfolyamot hogy még arra sem lesz időnk az alsónemű cserélése után beérjünk az első bankba, mert addigra már 1€=1000HUF lesz.

Fura érzés lesz akkor egy orvosnak, egyetemi oktatónak, bank tisztviselőnek azzal szembesülnie hogy a havi nettója még a 300€-t se éri el ....
@s: Az EU-t egyetlen dolog tarja vissza attól hogy ne szopassák taknyosra a félázsiai idiótát.
Szükségük van a piacunkra, és 4 nagy német cégnek is jelentős érdekeltségei vannak itt.
Ha mondjuk a T-Systems úgy dönt hogy nem kíván ebben a rothadó narancs szagú pöcegödörben tovább szopni, akkor 2 óra alatt kivégzik az országot.
Akkor annyi fog történni hogy jön egy hívás Berlinből a baltás szarnak hogy aszongya:
- Szasz pocakos töki, ENNYI VOLT a kártérítési pereket elindítottuk, elhúzhattok kuruckodni a sztyeppére te fasz. Nos ekkor le lehet húzni a rolót valóban.
@GeoCracker: Új szükségrendelet adandó ki! "A kormány tagjai, és intézkedései nem nevetségesek!" Bálint György 1933! írta!
Matolcsynak ismeretlen!
Berzeviztcynek iskolái vannak, De mit is mondott? A politikailag függőségben lévő nemzetek erőteljes kivitele nem fejlett gazdaságukból, hanem kizsákmányolásukból fakad. Roppant tömege megy a pénznek keresztül Magyarországon, de nem marad itt, hanem az osztrák tartományok felé folyik el, és különösen Bécsben halmozódik fel… Ennél fogva kettős baj sújtja Magyarországot: a látszólagos gazdagság tünete, s a kimerült szegénység nyomasztja, mivel az ország elveszti pénzeit és a hevesebb keringésű átmeneti forgalom hatása azt még jobban szegényítvén, a politikai halál válsága felé siet. Amennyire gazdagítják a nemzeteket az ipar és kereskedelem, úgy viszont az ipar és a kereskedelem sem virágozhat ott, ahol a nép a legalsóbb és legnagyobb részét, a nemzet alapját a nyomor sanyargatja. Ennek a legnépesebb osztálynak fogyasztása által ingereltetik a belföldi termékek előállítása. Ez ad életet a belföldi iparnak és forgalomnak, ami azután a külkereskedelem bővebb folyásában is érvényesül. Ahol a szűkös állapotok által lenyomva úgyszólván nem létezik a gazdaság, ott a fogyasztás és a forgalom alapjának ingadozása folytán az arra fektetett ipar, kereskedelem és a közjólét is csak tengődik
@Fabius: Az már inkább a futballhuliganizmus kategória.Döntsék el egymás közt mennyire sértődnek meg.
@Habakuk999: Angyal sem vészes.Egy jobbik szavazót nem úgy kell elképzelni,hogy reggelente cigány vért iszik.
@a szív fészkei: Ez így oké,köszönöm.
@a szív fészkei: Van abban igazság amit mondasz de ez nagy részben a futballhuliganizmushoz tartozik.
Azt én sem értem,hogy általában miért kell agyonverni egy másik klub drukkerét.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Gondoltam ha látlak,egyből mondom,hogy kussolsz!:))

Folytatnám a sort: Dallas....
@csizsikpizsik - pique takarodj!: És baszd meg,a munkatárs megint megmondta,hogy ki fog kapni a real.
És hol lesz ez a betis a barca ellen,bénáznak,szerencsétlenkednek majd.
@kifordított nagyanyó: Én sima Real győzelmet vártam, de nagyon szenvedtek, 0 ötlet, -1 akarat.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Azért stílusosan ott halt meg.
De én a csapatra gondolok,hogy kikaptak egy szaros Redskinstől.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Ne nyalizz!:))
Egyszerűen fáradtak,lassúak voltak + semmi nm jött össze.
A végét már nem is néztem,hátha ez szerencsét hoz nekik,de nem.
@épészmérnök: @a szív fészkei:

"Sólyom László ritkán szólal meg aktuálpolitikai kérdésekben, de olyankor mindig akad, aki megállapítja, hogy „Sólyom László ritkán szólal meg aktuálpolitikai kérdésekben, de olyankor a szavának súlya van”. Azután nem történik semmi, de mire ez bebizonyosodik, már senki sem emlékszik rá, hogy a szavának súlya kellett volna hogy legyen" - írta Széky János. :)

www.parameter.sk/rovat/paravelemeny/2012/08/11/professzionalis-tudni-nem-akaras

Szerintem a jogállam halála nem ugyanaz, mint az államcsíny - az egyikhez puszta jogfarigcsálással is el lehet jutni, a másik egyben a hatalmi pozíciók megszállása is egyetlen politikai erő részéről -, ráadásul Sólyom tudtommal nem is beszélt a "jogállam haláláról", ahogy Vörös alkotmánybíró mondja.

Amikor Kilényi és Sólyom megszólaltak az AB jogkörének szűkítése miatt - amiről a Vörös által említett korábbi interjúban szó van -, Sólyom akkor sem fogalmazott így, csak "figyelmeztette Schmittet, hogy a Fidesz által tervezett korlátozások a "jogállamiság szempontjából aggályosak" (illetve azt mondta, így megszűnik az AB). Kilényi volt az, aki egyértelműen és keményen fogalmazott.

nol.hu/belfold/a_magyarok_tobbsege_eszre_sem_vesz__hogy_atvertek

www.origo.hu/itthon/20101029-alkotmanymodositas-solyom-laszlo-tanacsokkal-latogatott-schmitt-pal-hivatalaba.html
nol.hu/belfold/solyom_az_ab-botranyrol__ezen_a_lejton_nehez_megallni

87.229.77.134/index.php?option=com_content&view=article&id=38636%3Abolgar-gyoergy-interjui-a-galamusban-2010-november-16&catid=69%3Abolgar-gyoergy-megbeszeljuek&Itemid=106&limitstart=1

"Sólyom Lászlónak az volt a figyelmeztetése, hogy ha elkezdik így lebontani az alkotmánybíróságot, akkor ez végül is a testület megszűnéséhez fog vezetni. Egy korábbi kollégája, Kilényi Géza pedig (…) azt mondta, hogy a jogállamiság arcul köpése történik például a visszamenőleges jogalkotással, és hogy a jogállamnak már vége. Mi van akkor, ha nagyon tekintélyes jogászprofesszorok így fogalmaznak, mit jelent ez?

Vörös Imre: Akkor az van, amit ők mondanak, és ezzel én messzemenően egyet tudok csak érteni. Itt valóban arról van szó, hogy például a visszamenőleges hatály tilalma nélkül egyszerűen nem létezik alkotmányos jogállam. Tehát ezt el lehet felejteni. Nemrég mondtam a Krónikában, hogy visszamegyünk Kazahsztánba vagy a ’89 előtti Magyarországba."

Vörös cikke amúgy nagyon jó volt, államcsínynek viszont tudtommal TGM nevezte először azt, amit a Fidesz művel.

"A mai magyarországi jobboldal figyelmen kívül hagyja azt a félelmetes tényt, hogy minden politikai rendszerben fönnáll valaminő hallgatólagos társadalmi szerződés. Ha az állam élén álló végrehajtó hatalom a maga imponáló törvényhozási többségével maga szeg törvényt és alkotmányt, majd szeszélyeihez szabja a polgári, büntető- és közjogot, akkor nem várhatja el a demokratikus érzületű és észjárású honpolgároktól, hogy megadják neki a többé-kevésbé szabad választásokon elnyert fölhatalmazást megillető tiszteletet és lojalitást (amely elvben független a politikai rokonszenvtől, és a népakarat elismerésén nyugszik).
Amikor az állami külsőségekbe burkolózó végrehajtó hatalom valójában nem az államot képviseli már – hiszen a tetszőleges és hisztérikus önkény az „állam” fogalmának az egyenes ellenkezője –, akkor a polgári engedetlenség és az állandó tiltakozás minden jó hazafi természetes kötelessége."

nol.hu/megmondok/tamas_gaspar_miklos/20101028-az_allamcsiny
@londonterminals: Kösz, mindig kapok a pofámra, ha Sólymot ekézem, márpedig őróla más nem jut eszembe. Csak a hihetetlenül falbontóan kellemetlen hangja, a mindig sértett durcimurci feje és azok a megosztó megmozdulásai, amik nekem kicsit sem szimpik. Sajnos, semmi tiszteletreméltót nem látok benne. Kilényi viszont már máskor is mutatkozott emlékeim szerint tökösnek.

De mivel Sólymot a Védegylet és Schiffer ötlete nyomán a FideSS emelte államfőnek - már ragoztam, mily nemes módon érte ezt el és ez nem zavarta Sólymot cseppet sem - hát nem lehet róla kimondani, hogy majdnem meztelen...

Pszeudó demokrácia van, vagy ahogy Bruck fogalmazott: ma még lehet szabadon csevegni egy cukiban (hangsúly a még-en), de a szabadságunk, na az eléggé a Holdban van.
"a hihetetlenül falbontóan kellemetlen hangja, a mindig sértett durcimurci feje és azok a megosztó megmozdulásai, amik nekem kicsit sem szimpik. Sajnos, semmi tiszteletreméltót nem látok benne."

:D

Ami azért van, mert neked a feneked is intelligens, mint tudjuk. :)))

Amúgy egyetértek, kifejezetten kártékony volt szerintem a ténykedése - igen, a megválasztásának a botránya és az ebből fakadó hiteltelensége, az állandó kollaborálása a Fidesszel, a vaksága, ami fordítva láttatta vele a jogállamra leső veszélyeket, a kezet nem fogása és a döntő pillanatokban előadott rettenetes szövegei vagy éppen a meg nem szólalásai. Nem elég szuverénnek lenni, okosnak is kellene látszani. :) Ami még relatíve kevésbé negatív figurává teszi, az pont a lúzersége, amivel kiesett a pixisből - habár ahogy az utolsó időben végigasszisztálta a Fidesz dúlását, miközben a köztársasági elnököket újabb juttatásokkal kenyerezték le, ezt is árnyalja némileg.
@londonterminals: Erre emlékszel? :-DD Hát nem Weöres mondta a hátsómra, csak egy noname - de külsőre tisztára Marx - srác 35 éve. Azóta nem is láttam az illetőt, de nevezett alkatrészemmel nincs gondom, szerintem ahhoz képest nem rossz.

És innen bravúrosan átkötve Sólyom bizony, hogy nem összehozott, hanem távolított. Engem tőle biztosan. Szuverénnek is eléggé egy oldal számára volt szuverén.
A másiknak csak szuvenír a polcon, néha jóságosan leporolták, hogy jobban mutasson a stelázsijukon...
Állami bankot indítana Matolcsy a civilekkel

Index/MTI
2012. november 26., hétfő 16:44

Beszarás! Adaközzanak a civilek. Mint a CÖF. Az a lóvé is odamenne, mint a kolontári nagy összefogásé.
@a szív fészkei:
Nagy Bandót a „Kocka utcás” korszakából kedvelem, azt a korszakát, amit leírt az Úton-útfélen czímű könyvében. A mostani munkássága viszont, olyan törött üvegcseréppel seggvakarós. A mesekönyvei… nem tudom, nem olvastam, nem is igen van rá késztetésem, hogy belelapozzak. Éppen ma evett a fene, az Alexandrában csorgattam a nyálamat. Megint van valami új könyve, ami a teniszről szól éppen. Nem érdekel, az meg főként nem, hogy sikerült elmennie a vallás irányába. Tudod mi a véleményem a témáról…
Nem Bandó miatt mentem át a Pennybe vattáért, hanem más egyéb könyvek miatt evett a fene.
Fábryt én is kedveltem anno, de amióta narancsköcsög lett, nekem radioaktív. Aztán meg
a mai humoristák között nem tudok olyat, aki megköthetné Géza cipőfűzőjét. Olyan már nem lesz soha mint akkor, hogy reggel hétkor hideg élelem csomaggal beálltunk a Madách Kamara pénztárához kígyózó sorba, amikor éppen az aktuális jegyelővétel volt az élelem bére előadásra. Én egyik alkalommal (négyszer láttam), fél kettőkor kerültem sorra. Úgy nyár derekán volt ha jól emlékszem, de csak októberre kaptam már zsugát.
Bödőcsék amúgy szórakoztatóak valóban, csak valami hiányzik belőlük.
Főként Hofi után, nekem.
Ezt nem köll magyaráznom szerintem.
A gazdasagi analfabetizmus magasfoka amit ezek csinalnak..

"Ha a kormány nem hajlandó az irányon változtatni, akkor a kormányon kell változtatni."

changepolitics.blog.com/2012/11/26/a-bb-orszag-avagy-unortodox-tundermese-magyar-modra/
süti beállítások módosítása