Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.19. 04:33 Fabius

Bevetésen a Járassuk Le Bajnait Akciócsoport

Címkék: fidesz bajnai gordon csizmadia lászló közpénzcivil civilnea

Felgyorsult világunkban pörögnek az események. Nem, sajnos nem a jólét vagy a gazdasági fellendülés közeleg rohamléptekkel, hanem kormányunk mutatja be vizuálisan, kitől van rettenetesen betojva éppen. Az IMF reklámkampány után ilyen hagyományféle lesz ez, Viktor mindig bemutatja ki hozza rá a frászt a kormányára. Nemzeti sajátosság lesz ez is, mint a piros seggpötty, aminek hiányát szerintem mára azok is pótolták a koalában akiknek tetoválószalonba kellet érte menni. Jelkép lesz ez is: trendi lányok derekán ribancrendszám, fideszes potentátok kőművesdekoltázsában hülyegyuri pötty. Cuki lesz figyelni ahogy egymás faránál tolakodnak, aszongya semmi buziskodás, csak ellenőrizlek. 

Nemzeti Közpénzcivilünk, Csizmadia László vajon magára rakatta már a Nemzeti Összetartozás jelét? Vagy nem volt ideje, mert éppen el volt foglalva a rekord gyorsasággal valahogy összetarhált "adományok" hasonló sebességgel elköltésével? Neki sikerült, ami szerintem élő embernek  rajta kívül nem: összekapirgálta a reklámpénzt adományokból - muhahaha - megrendelte a reklámhelyet, elkészíttette a cuccot és felragasztatva közszemlére is tette. Mindezt egyetlen hét alatt. Micsoda erőnlét és kitartás - no meg virágzó kapcsolatok a nerrel - volt szükséges ehhez? Nem volt hiábavaló az a sok menetelés, emberünk fitt és fürge tagja kiválasztottaknak. 

csizmadia-lászló-bajnai-kam.gif

Megvan annak a maga bája, mikor a félelemtől vezérelt kapkodásban hibát hibára halmoznak, és nem a lóláb lóg ki, hanem az egész dögöt hagyják büdösödni a napon. Mint az Ángyánt lejárató seggreforgó blog esetében, most sem tudták kivárni a az időt az átlátszóság elkerülésére. Kizárt, hogy adományokat gyűjtve ez ennyi idő alatt összejöjjön, a megvalósítás sebességét elnézve az idővonalba még egy kunyeráló telefon Lajosnak sem fért bele. A közpénzen vett lejáratás ócska félelemszaga ráadásul nevetőporként ingerel vihogásra a seggpöttyösökön kívül mindenki mást. 

De van ennek a dolognak egy másik aspektusa, amit figyelmen kívül hagytunk eddig. Csizmadia álcivilségével egy kalap alá vettem én is mindenkit a CET-CÖF-Nemzeti Együttműködési Alap környékén a legutóbbi posztban. Ami könnyen lehet, hogy hiba volt, mert a civilNEA blogon megjelent Seggszáj című írás szerint:

Nem mellesleg egész blogoszféra a Csizmás Kandúrtól hangos (pl.:http://varanus.blog.hu/2012/11/09/jarassuk_le_bajnait_1_milliardert). Nem lenne baj ez, ha csak egyes békamenetes nyügöncöket találna meg magának, de nyilván megtalálja a NEA rendszerét is. Márpedig kívülálló számára nem látható a különbség, így nem is nehéz egyenlőségjelet tenni egyes civil sipkában bohóckodó pártkatonák és pár tízezer normális, dolgozni akaró civil között. Hogy lehet majd megmagyarázni, hogy a szektorra rákényszerített elnök nem egyenlő magával a szektorral?

Kedves civilNEA tagok! Először is általánosítani valóban nem szép, elnézést érte! Azonban van itt ez a dolog megint, amit Csizmás Kandúr ezúttal is rátok, a civil szférára hivatkozva csinál. Nem esnék az általánosítás hibájába ismét, ezért előbb kérdezek: Szerintetek rendben van ez így? Mert minden valószínűség szerint a köz pénzét költi erre a marhaságra. A kívülálló számára tényleg nem nehéz egyenlőség jelet tenni Csizmadia és a NEA közé, ha csönd van. Itt van a pillanat, amikor az álláspontotokat ki lehet(ne) fejteni arról, a "bohócsipkás pártkatona" és közétek civilek közé miért nem járja az az egyenlőség jel. 

Minket egyéb civileket és választókat nagyon is érdekelne. 

945 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr94913918

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A lufi kipukkadt – de Bajnai még mindig le akarja fedni az LMP-t 2012.11.20. 14:12:46

Bár a pezsgők már be voltak hűtve, végül másfajta pukkanás hallatszott Bajnai és a MILLA E14-es csoportja felől, lufipukkanás. De mielőtt tovább mennénk, szeretnénk együttérzésünket kifejezni minden LMP-s felé, akiknek az elképzelése, akarata nem valós...

Trackback: Kert születik, I. felvonás vége 2012.11.19. 12:29:13

Nem vesztünk el, csak egy kicsit leragadtunk a kertben. Megfogadtam, teljesítettem: a kert megásva, hogy szerénytelenkedjem egy kicsit, "Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen." . 2012. november 18. 13 óra 58 perc. Tapaszt...

Trackback: Nézegess elvakult vásárhelyi fideszes hívőket! 2012.11.19. 11:48:23

A nőknek Matolcsyra nedvesedett a bugyija, a hímneműek a miniszter szavaiból merítettek férfierőt. A miniszter úr kijelentéseinél csak a lakossági fórum közönségének odaadása volt elképesztőbb. Fanatizált arcok Hódmezővásárhelyen 2012 novemberében 10+1...

Trackback: Bajnai és Gyurcsány nem is csókolóznak! 2012.11.19. 11:46:56

Így a Békemenetet marionett bábként mozgató Fidesz igyekezete is vicces, hogy a Bajnait mocskoló buszmatricájuk a Fidesz 1990-es, csókolózós kampányplakátjára emlékeztesse híveiket. Egyébként is, ki emlékszik már az egykor Fiatal Demokraták Szövetségén...

Trackback: Szerelmed, Fehéroroszország 2012.11.19. 10:10:12

Ha a FIDESZ-KDNP eddigi tevékenységét bárki bírálni merte idáig, soha nem önvizsgálat következett a kormány részéről, hanem a kritikák asztalról történő lesöprése, ami jól megmutatta, hogy a kormányzatnak még véletlenül sem fordul meg a fejében, hogy l...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ilyen plakátok vannak a buszok hátulján? b+, ezt elmegyek megnézni. :) vajon meddig lesznek ott?
@Pantagruel: sokáig, hisz az ájemef is nézegette, amíg ki nem fakult a napon, tetszett is neki, eredményes is volt, értelmes is, olyan igazi vezénylòs Ma tócsnisan Ne-rres
Szánalmas ez az elkúrmány és az összes talpnyalói is.
Fabius minek a költői kérdés, hisz csak hangemberek, látszat civil nem olyanok vagyunk.
@Fabius:

Köszi, ez megint jó volt! :)

... Miért jut erről a plakátról a MediaSaturn az eszembe? Az is az volt, hogy egyazon tulajdonosi kör két üzlete folytatott egymás elleni kampányt pár éve. :)))

Engem az döbbent meg, hogy Viktor mennyire be van még mindig (és állandóan) szarva Feritől, mindenképpen röhejes, de tényleg!
Lusta banda, mindig csak alusznak.:)
Undorító ez a csizmadia-féle civilnek hazudott bagázs.
Csak nekem van olyan érzésem, hogy az ellenzék is aluszik? Anno, ilyen esetekben már a csapból is folyt a mantra, hogyasszongya...közpénzen kampányol a maszop...ésatöbbi.
Mostanság pedig csak az ellenzéki blogszféra, és kifújt. Mondjuk ez is valami, de ecceriek tömege nem ezeket bújja, ezért néhány száz-ezer emberhez eljut, a többi meg benyeli a csizmadia-féle tökegyszerű plakátokat.
"Bajnai Gyurcsánnyal mosolyog. Persze, hogy az utóbbi kreálmánya előbbi."
Tessék már felemelni a "csontos v. hájas hátsójukat, és szisztematikus aprómunka minden szegletben!!!
ezek -natuggyukkik- még nem tuggyák...de a beszarás igaz naptya eljövend...

és ez:
"Az IMF reklámkampány után ilyen hagyományféle lesz ez, Viktor mindig bemutatja ki hozza rá a frászt a kormányára. Nemzeti sajátosság lesz ez is, mint a piros seggpötty, aminek hiányát szerintem mára azok is pótolták a koalában akiknek tetoválószalonba kellet érte menni. Jelkép lesz ez is: trendi lányok derekán ribancrendszám, fideszes potentátok kőművesdekoltázsában hülyegyuri pötty. Cuki lesz figyelni ahogy egymás faránál tolakodnak, aszongya semmi buziskodás, csak ellenőrizlek."

bepisil....temtemtem

mint a kóborkutya ezek is felismerik egymást a "foltról" lila vagy barna esetleg narancsos

nem fognak nyerni...mert eljő a Március és annak a Zídusa és akkor MNB a matolcsynéférje bevonúl de erről azután akkorát kell majd hallgatni hogy az égzengésch is csendes fing lesz hozzá képest

brühühühühü
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

a vezényló beteg!!! nem tu'ttad?

és minő naccerű lesz mikor megszólal, íme:

Pomádé áriája, Kísértetkórus

POMÁDÉ
Túl puha a paplan! Túl puha a párna.
Egész éjjel nem hágy nyugton: Jaj, mi is vár rám ma!

KÓRUS
Oá! Oá!

POMÁDÉ
Nem ízlik a kávé!

KÓRUS
Nem ízlik a kávé?

POMÁDÉ
Nem ízlik a csokoládé!

KÓRUS
Nem ízlik a csokoládé?

POMÁDÉ
Kísértetek riogatnak. Jaj neked, Pomádé!

KÓRUS
Jaj! Ah!

POMÁDÉ
Névnapomnak éjjelén szörnyû álmot láttam én!

KÓRUS
Hú! Hú!

POMÁDÉ
Szívem még most is dobog,
Ha rá visszagondolok!

KÓRUS
Hú! Hú!

POMÁDÉ
Tucat lidérc itt oson!
Rádobom a papucsom!

KÓRUS
Hi-hi!

POMÁDÉ
Megfognám, de nem tudom,
Mert csak árnyék a falon.
Egy kísértet, rém alak.
Így szól hozzám, hallga csak!

KÓRUS
Hú! Hú!

POMÁDÉ
Te sem látsz majd csodaköntöst,
Nem való vagy trónra,
Tejes-mézes birodalmad
Elcsípi a csóka!
Hess! Te csipi csóka!

KÓRUS
Kááár!

POMÁDÉ
Már elég a gondból.
Sötétben még a király is...
Jaj! Sötétet gondol.
De hiszen már virrad, hess! ti gonosz árnyak!
Ha még egyszer ijesztgettek, a dutyiba zárlak!
Nekem jár a finom falat,
Csodából is dupla adag
Kijár nekem minden, minden kijár;
Azért vagyok király!

Recitativo

Hívjátok Nyársatnyelt Tóbiás kancellárt.
Több szem többet lát,
Elõreküldöm a kancellárt,
Õ nézze meg elõször a csodakelmét.

NYÁRSATNYELT
Megbocsásson Felség, fázom ideki!
Az ágyból, az ágyból most ugrottam ki!
Mi történt?

POMÁDÉ
Halld parancsomat!
Indulj szolgám, Nyársatnyelt Tóbiás!
Lásd a kelmét elõbb, mint bárki más!
Hozz hírt róla, s jutalmad óriás!
Hát indulj szolgám, Nyársatnyelt Tóbiás!

NYÁRSATNYELT
Igenis, Felség!
(félre)
Uram, segíts! Uram, segíts!

brühühühühü

és kürtök rivallnak harsonák ordítanak megszőtték...és fel is vette

és nincs rajta "a folt"

nemner
Hiába no, van az a pénz, amiért ha kell fényesre nyalják a kormány seggét. Igaz igy lehet megspórolni WC papir árát.
Csak az a baj, hogy helyette ezeknek a zembereknek gerincoszlop tartó gyógyászati segédeszközt kell beszerezni, ez pedig drágább, mint a WC papir.
@rodeo36:

:)))))
Annyira durva:
- létrehozzák a saját fizetett "ellenzéküket" (LMP) és
- megfizetnek egy "civilt"
hogy azt a látszatot keltsék: itt kéhhremm, demokrácia van!

Fabius, ezt olvastad? Jó szövege van:

pezsma.blog.hu/2012/11/18/lehetett_volna_mas_147?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_19&utm_campaign=index
orulunkvincent.blog.hu/2012/11/18/bajnai_gordon_kontra_rona_peter

a sok elmélet a zelméletekről ...gyakorlat és eredmény, méghozzá ott ahol kell: A GAZDASÁGBAN ÉS ANNAK MINDEN CSATOLT RÉSZÉBEN kivéve??? hát felszámolni az összes narancsos tv-t és kotmányt elégetve azokat és tabula raza...

brühühühühü

ebben pedig Bajnai menőbb mint a kisüzemi Róna...a NABI-t lehet hogy leimádkozta de alapítáasához semmi köze csak átvette az már létezett 89 előtt és jól működött...csak hogy tuggyátok
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): DE korán kukorékoltok! Én le sem feküdtem jóformán, a francba! De ezt találtam: atv.hu/cikk/20121118_az_lmp_s_kepviselono_szerint_amokfutas_amit_partja_muvel?source=hirkereso
[..]"Kaltenbach Jenő, a párt fővárosi frakcióvezetője is megírta álláspontját a Facebookon. „Végtelenül sajnálom, ami történt és értetlenül állok előtte. Azért volt érdemes csatlakozni ehhez a közösséghez, mert olyanok reprezentálták, mint a Gergő, a Scheiring Gabi, a Jávor Bence és még sokan mások. Sajnos, mint úgy tűnik, Magyarországon minden közösségnek van egy árnyoldala is, akiknek sokkal fontosabbak a személyes rögeszmék mint holmi haza, még akkor is ha persze ők is mindent a haza és a nép bold(ítás)ulásáért tesznek. Attól tartok, hogy evvel az LMP megindult a fideszesedés felé. A mentalitás jelen van, bárcsak tévednék. A pozitív forgatókönyv az, hogy az LMP sem kerülheti el a fiatal pártok szükségképpen bekövetkező tisztulási folyamatát, mire önmagára talál” – fogalmaz a politikus.

„Kérdés ezek után lesz-e erre ideje” – zárul Kaltenbach Jenő beírása."

Nem mi mondtuk... Ez közpénzcivilhülye meg egyenesen várlázító na. Jöjjenek ma a nevükben vele meggyalázott civilek ellene is lánclánceszterláncolni 5-re.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

számomra a schiffer egy dilis aki nem képes kompromissumokra még akkor sem ha az létkérdés méghozzá az ő létének kérédése

brühühühühü
@AKIsTUDATLAN: Hallgass klub rádiót! Fél óránként van hírműsor, és mindegyikre jut egy-egy mszp-dk-lmp közlemény legalább. Az ellenzék nem alszik, csak nincs média-megjelenési felülete!

Apropó: a hétvégén a klubon olyat tapasztaltam, amit 2 és fél éve nem: reklám blokkot!!! :)
Szerintem Bajnaiéknak - Center for American Progress pénzből - vissza kéne vágni és hasonló plakátokkal kellene kampányolni a tömegközlekedési járműveken. :)

fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/533541_559614617387973_351783019_n.jpg
@a szív fészkei:

a mi Mariskanénis jósdai képességünk

brühühühühü

csináld amit mondtam...séta és gondolatok a patak parton semmi más

brühühühühü

és meglesz!!!
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Nem akarlak nagyon elkeseríteni de ha valamelyik ellenzéki pártnak nincs klasszikus média felülete akkor az a jobbik. :)
@rodeo36: De azért az milyen már, hogy egy tejüzem tulaj - boldogok a sajtkészítők! - elkezd hőzöngeni a tőke ellen? Hát felosztotta a gyárát meg a birtokát a szegények közt? Ingyér méri a sajtját, azt a díjnyertest? Akkora fizut ad a melósainak, amekkora magának is elférne a zsebében?

Álmában két macska, aki kergeti egymást? Ébren is?
@rodeo36: Életem, nincs a közelemben patakpart!!!! Itt virrasztok, de patakpart sehl! Sétálj te, neked van óceán meg minden, te be vagy avatva, neked könnyebb! Nekem csak mindenben pechszériám van, már komolyan kezdem unni!
ez a buszos-CÖF-ös hír volt tegnap a mandin, és kérdeztem valamit az megjelent 'úri' közönségtől, érdemi válasz nélkül. Ez a következő:
Gyurcsányra és Bajnaira utalva a CÖF tett egy kijelentést: Együtt tették tönkre az országot.

Megérne ez Bajnai és/vagy gyurcsány részéről egy pert? helyreigazítást ugyanazon a felületen? megnyernék? a CÖF tudná bizonyítani állítása helyességét?
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

ez a lényeg ott amit idéztél:

"Ez az eset tehát leginkább némi presztízsveszteséggel jár az E14 számára. Az Együtt akkor teszi legokosabban, ha enyhe szomorúsággal és józan higgadtsággal fogadja a döntést, és csendben lelép az LMP-szavazóival. Nyugodtan tehetik, valóban nem rajtuk múlt, hogy az ökopárt nem akart hangsúlyos szerepet vállalni a formálódó együttműködésben."

harakiri

brühühühühü

nem kár a schifferért a többi talál magának dolgot
@a szív fészkei:

részemről meg van téve....jól zümzümzüm

brühühühühü
@a szív fészkei:

na akkor mégsincs minden veszve...magyarok meg a hümör

brühühühü

ezeket megüti a guta

hátha még valaki le is gyártatja és felraktya a buszra a buzikat
Még mindig FB: fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/602661_462877813754399_1219467229_n.jpg Szöveg a médiahazugság magyar változatához:""Megmutatjuk a híreket" - szól a "köz"szolgálati Híradó.hu szlogenje.
Több, mint négy óra alatt nem sikerült kitenniük Semjén plágium-gyanújának hírét. Pedig a HVG már lehozta a miniszterelnökség "cáfolatát" is. (FRISSÍTÉS: 7 órával később, 2.00-kor sincs még hír).
www.hirado.hu/Kereses.aspx?k=Semj%C3%A9n "

Böröcz elvtárs jó elvtárs.
Rossz hírem van. Ez a nagyon vérszegény és szegény civil szféra semmit nem fog tenni.
Arra szinte minden civil szervezet kényesen ügyel, hogy nem politizál(hat), hiszen ettől civil. Ezt szerintem kurvára félreértik, és elég átlátszóan is csinálják, de ez magánvélemény. (A félreértés alapvető oka, hogy civil szervezetnek nem lehet politikai párttal kapcsolata, és a szervezetek más érdekérvényesítési formát el se tudnak képzelni ).

A nagy szervezetek vezetői meg is mondják, nekik a mindenkori kormánnyal kell együttműködni, tehát magánvéleményük érdektelen. Ez helyes, csak ritkán következetes.
Természetesen az azért pontosan látható, hogy egy-egy tiltakozás bizonyos kormányrendeletek esetén mikor erőteljes, és mikor keresztényi türelmű.

A tömeget kitevő kis szervezetek zöme nyugdíjas vagy lokálpatrióta vagy kisebbségi vagy kulturális vagy ezeknek valamiféle talányos egyvelege.
Amikor beindult a rendszer, hogy pályázni lehet - a NEA ,lánykori nevén Civil Alapprogramhoz - aki korán ébredt, sokat markolt. Ehhez nem kellett más, mint egy szemfüles ember, aki egy kisváros összes pályázatát megírta.

Mariannak múltkor írtam, hogy egyszer - tizenévvel ezelőtt - átmolyoltam a nyerteseket. Nem hittem a szememnek, hogy egy határ menti kisvárosnak mennyi civil szervezte van. A lélekszámot meghaladó volt a tagság:))
És persze voltak olyan megyék, ahol nem is nagyon ismerték a törvény-adta lehetőséget. Pedig nem kis pénz volt akkor se.

A poszthoz.
Az amit ezek most csinálnak, hányadék. Én nem tudom, hogy el lehet-e számoltatni és milyen módon ezt a bohócot, de biztos, hogy hihetetlen mértékben árt.
Nem, nem Bajnainak, mert kontraproduktív amit csinálnak , hanem a civil mozgalomnak.
Már látom, ahogy a KÉSZ - adományból - felcímkézi a buszokat, avassuk szentté Hoffmann Rózát és Rétvári Bencét.
Ha egy szellem kiszabadul.....Ezt a sötétséget.
@a szív fészkei:
kű'ttem levelet

brühühühühü
@orica: A negro világítana a szájukban, ha nyelvük nem Orvbűnben kajtatna állandóan. De így a negronak nincs helye. Brühühühü, de maguk alatt vágják erősen.
@a szív fészkei:

és nem csíkos hanem foltos mint a leo pár duci szopós köcsög

brühühühühü
10-20 évig jó volt a lejáratókampány.
Csontig beszopták a népek.
Most mi a baj vele ?

Miért, mit gondoltatok, hogy a rosszabbul élünk plakátkampányt milyen pénzből finanszírozták ?

Vagy a 300 forintos népszavazás országos mozgósítását ?

Vagy a kétmilliós fidesztüntetéseket ?

Vagy a saját tévéket ?

Talán a dolgos fideszesek napszámba mentek, hogy legyen rá pénz ?

Az a "zseniális" fideszkommunikáció mind központolvajlás volt.

Sajátjukat nem adnák rá, csak a másét.

Ezeknek három sofőrös állami kocsi áll az udvarukban,

és mégis igénylik a benzinpénzt, mintha költenének benzinre ...!

Ezek soha egy fillér pénzt nem költenek a sajátjukból.

Csak a köz pénzén élősködnek már 22 éve és még szaporák is, mint a csótányok.
"S bár látszólag még sok idő van a választásokig, a már megindult lejárató-kampány hosszú és mocskos harcot vetít előre. Olyat, ami nem a nevető harmadiknak kedvez. "
endresy.blogspot.hu/2012/11/az-lmp-szalami.html

Egyébként azt hiszem a Fideszben tényleg külön szakcsoport foglalkozik ilyesmivel. ld. a kicsit visszanyaló szakdoliügyet is. Aminek a végén kiderült, hogy orbán dolgozata is igencsak kérdéses lehet. endresy.blogspot.hu/2012/05/konyvtari-osszeeskuves.html
@Dr. simonmondja.: fontos emberek:

Matolcsy különcködik: csak neki nem kell a kocsijába a kék fény

Matolcsy György nemzetgazdasági miniszteren kívül minden tárcavezető élt azzal a lehetőséggel, hogy megkülönböztető jelzésként kék lámpát szereltessen autójába - számolt be a Blikk.

szerző hvg.hu idő 07:04 - Itthon
hmmm

Magyar kézbe kerülhet a Bricostore

2012. november 19., hétfő, 05:52
Szerző: MTI/Napi Gazdaság

A Felcsuti Zsolt többségi tulajdonában lévő MPF Holding Zrt. veheti át a Bricostore magyarországi érdekeltségeit - írja a Napi Gazdaság.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Dr. simonmondja.: drmatolcsi ráér... a kánaán felé megy... 2020-2030-ig csak odaér... nem kell sietnie...

a fides mafia túszul ejtett egy országot...
a halál bünti ezért kevés lesz...
a többszöröst kell bevezetni rögtön...
a felnégyelést+busz hátuljára lógatást...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hejes! majd a magyar tőkés, nemzeti tőkés felfutattya... és felvirágoztattya... megmutattaya a rohat karvajtőkéseknek hogy hol lakik a mogyorók istene !
csak nyelem a sok pakidzset, ami lassan mindenki torkán meg fog akadni:

Újabb adóváltozások a láthatáron - a pornócsatornák is képbe kerültek
Zárószavazás előtti módosító javaslatokat nyújtott be vasárnap a kormány az Egyes adótörvények és azzal összefüggő egyéb törvények módosításáról szóló törvényjavaslathoz. Egyebek mellett 31 százalékos adó terhelné az energiaellátókat, a tervezetthez képest változna az energiaitalok adója, és adókötelessé válna a pornográf műsorok közvetítése.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ujabb_rekordot_dontott_meg_matolcsy.537216.html
ne má... ha nincs pekidzs... akkkor ez mi is? ja a nagymultik megsarcolása... lényeg hogy ne a zemberek fizessék meg !

index.hu/gazdasag/2012/11/19/a_nyakunkba_zudul_az_orban-csomag_is/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és mit érdemes a jövőnk infóról, jahh, hogy nyilas-náci, oké ezt már tudtam, ugorhatunk
A Magyar Tudományos Akadémiának pedig doktor(?) Semjén Zsolt és tsai (vannak még rengetegen az országban) által elkövetett doktorik miatt kéne olyan hirdetéseket feladnia, hogy "Ők tették semmivé a tudományt! Nem felejtünk+
drmatolcsinak a nempekidzsei miatt drasztikusan nő az álamot "kihagyók" száma... a pirospöttyösseggű 1/2csuti 1/2ázsiaiak nem szeretnek 27% áfát sizetni meg egyéb ellopni való közgépterhet...

fekete ország... ju nó, nempekidzs...nempekidzs...

index.hu/gazdasag/2012/11/19/magyarorszag_nagyhatalom_a_feketezesben/
Ezért kellett a seggpöttyözés, na meg a busz segges lejáratás, ennek a kormánynak a fixa ideálja a segg, és minden jelzős kapcsolata. Seggfej a csúcson, seggnyalókkal körül véve.

Fontosabb részletek
•Harmadik, összesen 90 milliárd forintos egyenlegjavító csomagról döntött a kormány
•Az energiaszolgálgatók adóterhelése a jelenleg tervezett 30%-ról 50%-ra emelkedik, vagyis a 19%-os társasági adókulcs mellett a Robin Hood-adó kulcsa 31%-ra növekszik.
•A közmûadó központi adónem lesz jövõre, ami plusz 30 milliárd forintot hoz.
•10 milliárd forinttal nõ a Szerencsejáték osztalékelvonása.
•10 milliárd forinttal többet akar beszedni a kormány az on-line szerencsejáték megadóztatásából.
•A bankadót végeleges adónemként rögzíti a 2013-as mértéken.
•A bankadó fenntartása tartósíthatja az egyre károsabb hitelleépítést.
•Tovább csökkenhet a beruházási aktivitás, ami rombolhatja a potenciális növekedést.
•Fontos gazdasági szereplőkkel semmisült meg a bizalmi viszony kialakításának lehetősége, ami a többi ágazat üzleti környezetbe vetett bizalmát is rombolja - további növekedési áldozatokat jelentve.

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/itt_vannak_a_legujabb_megszoritasok_ez_fajni_fog.175830.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Akkor kvittek is vagyunk. Kb. az Athenáról is annyit érdemes tudni, ugorhatunk is. :)
Híííínnnyeeeee!
Ippeg most mondják a teve2-ben a semmilyenzsótis palis-ügyet. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tudod, hogy muszáj 3% alatt tartani a hiányt ha beledöglünk is. :)
@Marcellusca: "mondják a teve2-ben a semmilyenzsótis palis-ügyet"

huha... ebből bajuk lesz ! rájuk imátkozik a szentember !
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szórják-szórják a rágalmaikat,

mi meg boldogan fizetjük a cehhet a médiakampányokért,

hogy millen ügyes politikusok.

Aztahogy legyőzték a többi pártot, akiknek mind bűnöző vezetői vannak.

A sok plakáton is ott volt, meg az ojság is megírta,
hogy talicskázzák a közpénzt.

Az meg, hogy a fideszes önkormányzatoknál 620 milliárd forint hiány van,

hát azt kérem a fideszesek eltapsolták.

Zsenik voltak,
köllött a pénz svájci bankszámlára

meg kormánybuktatásra.

...sebaj, majd kivetnek adót, hogy megfizesse az a magyar nép,
akiket ez a tetves seggű tolvajbanda elbájolt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jaja, bagoly mondja verébnek, a tapasztalatom más mond, de relativizálhatod nyugodtan, a két hírcsatorna perszekekre van egymástól, aki akarja látja, aki akarja az nem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: B@szki, ezek sosenem alszanak? :(
Télleg mögérdemelik aztat a sok pízet, amit felvesznek. :D
@Dr. simonmondja.: "tetves seggű tolvajbanda "

kicsit el vagy szállva...
nem tolvajbanda, hanem MAFIA... álamiszintű BŰNSZERVEZET...
nem tetves, hanem pirospöttyösseggű... !

a többivel egyetértek...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Persze csak a szokásos "nagyondemokratikus" tempó.:)
Amit ők mondanak bárkiről az szinte szentírás. Akit pedig megszólítanak és netán válaszol rá vagy kifejti a véleményét az csakis párszekre lévő fújjcsúnya, akinek semmiképp sem lehet véleménye.:)
Kétszer rendeztek népszavazást - kampánnyal,

kétszer buktattak kormányt

az elmultnyolcévben.

És most először kérdi tőlük valaki, hogy -

- Mibül ? -

Édesdrága fekapajtás, mibül kampányolol olyan szorgalmatos módon, hogy még a kutyaólakra is jut belüle,

és még a csapból is Szijjártó meg Giro-Szász folyik ?
@Dr. simonmondja.:

...még megkérdhetnék...

- Tán csak nem a fideszes városok cehhére ?

- Arra a 620 milliárd hiányra épült a fideszes médiabirodalom és fülkeforradalmi kétharmad ?

- Ugyen nem ?
- Mond hogy nem.
@Dr. simonmondja.: ott van a posztban a válasz... mibűl...
ad1) a fid eszesek összeszorgalmasdolgozták...
ad2) civilek összedobták...
ad3) ingyé adták a támogatók a szolgáltatást...

a fides nem bűnöz... a fides maga a BŰN...
a nemzet seggén a pirospötty ! a túró és a csoki melet...
ki kell vágni a pirospöttyöket a nemzet seggéről...
@Dr. simonmondja.: nem... vagyis nemcsak...

hisz ebben nincs benne a tejjes számla...
pl a megyei önkormányzatok töbszáz csiliárdgya...
meg a közgép is szorgalmas gyűjtögető...

nem is értem miért ijjen nagyok az adók itt 1/2ázsiában...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

még az hátravan, hogy 100% adó és az adót is megadóztatják

utána lehúzni a függönyt és a sötétben harakiri

brühühühühü
@dr. Balta$ár:

Egy biztos,
hogy az eredmények a szocik részéről autópályák, utak, hidak, elkerülők, csatornázás, metro, lakások, házak, beruházások,

a fidesz részéről pedig a világraszóló fülkeforradalmi kétharmados győzelem.

..és minden hitelből. Ez is.

Kérdés, hogy mi érte meg jobban ?
@Dr. simonmondja.: a fides... a fides érte meg legjobban...

nagyon nagy tanulság a népnek... csak a saját kárukon tanulnak...

fides = rombolás... mindent szétb@sztak ami a kezük ügyébe akadt
Amíg gyakorlati ellenőrzés nélkül van a közpénz és állami szintre van emelve a korrupció,addíg csak ezek a tolvajlások fognak menni.Az ilyen önmagukba és a közpénzekbe szerelmes emberek gátlástalanul fognak költekezni!
@rodeo36:

A vadiúj 50 %-os energia-adó.

Az már tuti.

... 50% adóval büntetni a rezsit.

Kettőt fizet, egyet kap.
kettospont.blog.hu/2012/11/19/gyurcsany_es_bajnai_bkv-n_utaznak

Szerintem ezt elqrták Fritzék, nem kicsit...
(Ajánlom magamat)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

..90 milliárdos egyenlegjavító csomag ?

azt pont a minisztériumok tapsolták el luxusra.

www.stop.hu/belfold/orbanek-sporolnak-ez-eddig-90-milliardunkba-kerult/1082068/

Szóval fizessük ki nekik a dolcse vítát.
Az a kép a valóság ahol mindhárman rajta vannak mivel egy alomból való az összes az mszmp-ből!
Sajnos nagyon sokáig még a nyakunkon fog élősködni ez a söpredék az mszmp neveltjei a zsidó vezetéssel együtt! Mindegyik csak báb és addig maradhat csak a székében amíg a gazdáik kedve úgy tartja
Azért ezekkel a lejárató reklámokkal kapcsolatban pár apróság:
- közpénzből megy vagy valakinek ekkora vagyona van, hogy erre is fussa?
- tegnap valakivel vitatkozni akartam a rágalmazás fogalmáról, így utánanéztem: ha ezek a plakátok felkerülnek/-tek a buszokra, akkor Bajnai és Gyurcsány is perelheti a hirdetőket rágalmazásért, hitelrontásért és ha pártatlan a bíróság, akkor nyernek is. (lásd még pappcsák elvti! :D )
- fideszék nagyon foshatnak Bajnaitól, ha már ilyesmire is képesek, majd' két évvel a borítékolhatóan elcsalt (itt csalás alatt a választási törvényekkel, választókörzetekkel stb. kapcsolatos machinációikra gondolok) választások előtt.
Emlékeztek a Fidesz választási plakátjára anno? Tessék választani: Honecker és Kádár csókja vs. fiatal pár csókja.
Saját fegyverrel vissza:
Most lehetne pápa kezét csókoló hívő vs. Gitta néni Orbán kezét.
Lehetne Békement Orbán mellett vs. Kim Dzsong Il "békemenet"
@SzénAtom: Ja. Mekkora lol az IMF szabadságharchoz meg a pöttyös seggű keleti szélhez képest.
Egyszerűen szánalmas...de tényleg...meg az összes f@sz, aki még csahol ennek a kormánynak.

"A Bourbonok semmit nem tanultak és semmit nem felejtettek" (Talleyrand)

Akár a FIDESZ...
Miért is lenne lejáratás, hogy közlik azokat a tényeket, amiket bármikor alá lehet támasztani számszerű adatokkal?

Gondolom a csúnya szemét index is részt vesz ebben a "lejáratásban" azzal, hogynem törli a régebbi cikkeit:

index.hu/gazdasag/magyar/2009/10/26/nem_usszuk_meg_az_ujabb_kiigazitast/
tudod, gyíkocska, az igazság néha fájdalmas tud lenni.
Vagy akár ez is: index.hu/belfold/2009/09/16/tobbmilliardos_elvonas_a_korhazaktol/

Ezek mind-mind utólag kreált, visszadátumozott lejárató cikkek ám... Minden bizonnyal :S
De legalább koncesszióba adjuk a piát is lásd.dohányboltok :-)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
"Annyira durva:
- létrehozzák a saját fizetett "ellenzéküket" (LMP) és"

Hehehe!

Eddig az LMP volt a sztár és a ballib sajtó kedvence, de most, hogy nem akarnak az MSZP-Bajnaihoz dörgölőzni, most már kitaszítottak lettek.

EZ annyira szánalmas!
@Dr. simonmondja.:
"A vadiúj 50 %-os energia-adó."

Rohadtul nem vadiúj, csak a mértéke.

Az energiaadót (Robin Hood adó) még Gyurcsány és Bajnai vezette be 2008-ban.

Rövid a memória vagy csak fáj az igazság?
@Dr. simonmondja.: Szerintem a völgyhíddal meg az M6 alagutakkal ne kampányolj! Ja, és a metró sem sikersztori a Gyurcsány/Balnai oldalon! Ennyi a lol. Az IMF harcnak szerintem nem látszik a vége, de azt hiszem sokba lesz az is nekünk. Neked is, nekem is. Mint a mostanában taroló - és emiatt joggal támadott Közgép - már a Margit-hidat is vitte...(csúszott ott is minden: időben, zsebbe...) Itt a rendszerek- és a fejünk felett átívelő maffia szorgoskodik.
1.5 évvel a választások előtt már így be vannak szarva a várható végeredménytől?
Ráadásul ahelyett, hogy inkább a normális és felelősségteljes kormányzásra koncentrálnának, megint bejön a képbe a magyar virtus, a mondvacsinált ellenségképek vizionálására és a másikra való mutogatás a saját hibáik beismerése helyett? Ráadásul az a fidesz zrt. csináltat ilyen plakátokat, akik már egyszer elismerték bajnai hozzáértését a kormányzással kapcsolatban?

Nos, ebből is látszik, hogy nagyon ízlik nekik a zsíros bödön tartalma és mivel az égegyadta világon kívül semmihez nem értenek a lopáson és a hazudozáson kívül, ezért most minden követ megmozgatnak, hogy a hatalomban tudjanak maradni. Érzik már ők is, hogyha egyszer kikerülnek onnan, akkor soha többet ebben az életben nem fognak oda visszakerülni.
Ami persze nem lenne baj, sőt az egyik lehető legpozitívabb opció lenne az ország sorsára és jövőjére nézve, ha az mszp-t követve a fidesz zrt. is végre minipárttá zsugorodva örökre eltűnne a süllyesztőben.
olvasgatom itt a kommenteket és közben azon szomorkodom, hogy bennetek akkora a gyűlölet a jelenlegi kormánnyal szemben, hogy amikor igazat írnak egy plakátra (ugye ti is itt éltetek 2002 és 2010 között?), azzal sem értetek egyet. és anno még varánuszka írta, hogy ő mennyire objektív és bizony balra is kritizál ha kell.
ahogy hofi mondta: a meztelen csiga hozzátok képest egy gerincoszlop...
"Bevetésen a Járassuk Le Bajnait Akciócsoport"

Ez egy egyszemélyes akciócsoport, melynek vezetője bajnai gordon.
még valami: most, hogy az lmp nem állt össze veletek (ezzel nagyot nőttek a szememben), máris a fidesz fizetett ellenzéke lett. eddig szóba se került ilyesmi, most meg megy a "ha nem velünk vagy, akkor ellenünk" duma.
Na, ahogy a kommenteket olvasom látom hogy a civilek felvettek pár korán kelő aktivistát, nem kell már kettőig várni hogy befejeződjön a fejtágítás a pártközpontban...
Mögéjük megnézném az arculat, ha igazi civilek autóin megjelennének tökös ellen plakátok, vicces feliratok :-)
Nos, ez a reklám nem rossz egyáltalán!

Látja a még munkába járó, a munkát kereső gyalogos, a még munkába igyekvő, állást kereső autós, aki éppen tartalékait éli fel.

Felteszi a kérdést önmagának! Így van ez?

Pont Bajnait erősíti a reklám!
@Sütemény1975: kettospont.blog.hu/2012/11/19/gyurcsany_es_bajnai_bkv-n_utaznak
Szerintem a plakáton igazat írtak, de mitől civil, és hogy lesz ebből összefogás egy ilyen negatív kampánnyal?
@VT Man:

Jahogy azér köll a rezsit duplán kifizetnem,
mer...

Ez egy Gyurcsány-Bajnai adó csak Orbán szedi be.

Nadehát így már szivesebben kicsengetem, mér nem ezzel kezdted...?
Mellesleg a fidesz zrt. megint ott tart, hogy "meragyurcsány" meg "emútnyócév".
Gratulálok, ennyi eszük van, ennyit tudnak.
Ez a lejárató kampány meg annyira fontos volt, hogy közpénzből ment, ahelyett hogy értelmes dolgokra költenék a pénzünket. Persze egy ilyen országban ahol annyi pénz van, hogy térdig gázolunk benne, nyugodtan lehet szórni a pénzünket kifelé az ablakon nem igaz?
Nem hőbörögni kell, hanem felkötni a tolvajokat.
Itt még 200 év múlva is kommunista-munkásőr uralom lesz, mert gyávák vagytok, mástól várjátok a tetteket.
Megérdemlitek a vezéreiteket! :)
Hát fijjuk..

Nem voltam soha szoci fan, inkább fideszes szimpa voltam.. Nélam kb ott szakadt el a cérna, amikor Palibát megtették közt elnöknek.. De már az első pár megmyilvánulásuk a korm. váltás után kaparászta az ingerküszömöbet.. Magyarul bazi gyorsan kiábrándultam belőlük... Sosem szerettem GyF-et, sőt kimondottan utáltam.. Bajnait is csak egy Mszp-s seggnyalónak tartottam.. Erre, ezek a fijjúk olyat alakítanak, hogy majdnem csak visszasírom Gyf/Veres kombót.. :D

Ezek után rájöttem, hogy az a gond a magyar politikával, hogy a teljestményt sosem lehet díjazni.. Mert az éppen aktuális ellenzéknek igazából semmi más dolga nincs, mint ölbetett kézzel várakozni! Bajnainak sem kell túl sokat tenni.. Helyében én nem is nagyon erölködnék.. még az sem gond, ha a fidesz addig alakítja a VT, hogy 2014-ben újra nyernek.. Onnan majd még nagyobbat lehet bukni, azaz pl elképzelhetően meglesz idővel Bajnaiéknak is a 2/3.. Onnan kezdve pedig elő lehet kapni a "radírt"... Minek sietne Bajnai? Habár ahogy elnézem, van még 1,5 év, és a FIDESZ amilyen "tehetséges", képes ennyi idő alatt összehozni a 2/3-ot saját maga ellen!
Egyébként a "civilektől" kérdezem és ezek oly' nagy rajongóitól.
Nem lett volna egyszerűbb és hatásosabb kiplakátolni az EREDMÉNYEKET fiúk? Úgy értem mindazt amit a második Orbán-kormány elért, azokat amikre igazán büszkék lehettek, amik fellendítették Magyarországot, amiben leköröztük külföldet? Azzal lehetne igazán a Milla meg Bajnai alá vágni, hogy nesze nektek, kézzel fogható eredmények!
Vagy kínos lett volna kiplakátolni hogy 27%-os áfakulcs, rekord infláció, rekord munkanélküliség, rekord negatív növekedés (mert ugye a csökkenés az növekedés), rekord bedőlő cégek és Lukasenka üdvözlőkártyája hogy gratulál a leépülő demokráciához...
@SzénAtom: De legalább épültek autópályák. 8 év alatt 800 kilométer. Összesen 6 év fidesz kormányra mennyi új autópálya is jutott? 7 km. Meg egy felújított M7, amin 4 éven át támaszkodtak a lapátra, aztán az utolsó hónapokban pánik-hangulatban fejezték be 4 műszakban... hogy aztán a repedező burkolat miatt ismét le kelljen zárni 2002 nyarán. Ez a lol.

A völgyhíd, meg az alagutak két apró fejezet, ezreléke a rekvirált nyugdíj-vagyonnak, és nem ez volt az Orbán-kúrmány egyetlen szarházi cselekedete. A 4-es metro meg nagy összpolitikai játék, amiből minde a fideszesek, mind a szocik, és szadeszesek kivették a részüket.
mi bajotok ezzel a plakáttal? teljesen jó szerintem. akinek baja van vele az szerintem komcsi.
Magyarul azt akartam irni, hogy eddig a magyar politikai életben nem a teljesítménye alapján vélasztottak meg/ujraválasztottak egy erőt, hanem éppen ellenkezőleg, a dilettantizmus miatt..
@SzénAtom: A négyesmetró nekem szívügyem.

A délbudai és környéki százezreket köti be a városi forgalomba autók, légszennyezés és dugók nélkül.

Hogy erre is volt egy ellenkampány fideszéknél, azt a legnagyobb bűnüknek tartom.

Hogy a vidékiek mire költötték az eus fejlesztési pénzeiket, az ők tudják.

Díszköveztek vagy vétózták az útépítést a földjeiken át.

Ha erre mentek a milliárdjaik, akkor biztos megérte.
@SzénAtom: merő véletlen, hogy a metró építésének is a fidesz tett keresztbe, ahol csak lehetett.
Ahogy az is (ugye milyen rövid a kis memóriátok, kommancskám?) anno a fidesz is támogatta volna, csak más nyomvonalat akartak - ha jól emlékszem, a Gellért tér környékén akarták volna másfelé vinni, de ebben nem vagyok biztos.

Bajnai alatt egyébként nem emlékszem, hogy bármiféle adót bevezettek volna, mivel elég rövid ideig volt kormányon és akkor is csak amolyan ügyvezetőként. Viszont nem rabolták ki az embereket, nem fosztották meg a munkavállalókat a jogaiktól stb. stb. stb.
De persze akkor "rosszabbul éltünk, mint négy éve", bezzeg most!
Most minden nap el lehet mondani, hogy rosszabbul élünk, mint négy napja! Hála ennek a mocskos gengszterbandának, amit fidesznek hívnak.
sok vérmesszájú pesti komcsinak milyen szar lehet ezt a plakátot bámulni :D tényleg remek ötlet volt.
@Disintegrator Rising: jó, de te egy szarosszájú náci vagy, tőled nem várunk mást. :D
@Disintegrator Rising: hát igen... egészségügyre, oktatásra nincs pénz, erre mehetnek a milliók!
Egyetlen pozitívuma lehetne, hogy ebből a BKV profitálhatna, de...
@A fidesz a betegek kiirtására készül:
pedig ha nem kúrták volna el, akkor nem lett volna kétharmad sem és akkor most nem kéne önmagatokból kifordulva belterjes zsidóblogokon szart fröcsögnötök egymásra
@Disintegrator Rising:

Miért lenne szar ?
Fehéremberek legalább, nem feketeseggű félázsiai népség, mint a kormány.
@A fidesz a betegek kiirtására készül: Én tartózkodom az egymás minősítgetésétől és a minősítőktől egyaránt.
@A fidesz a betegek kiirtására készül:
"Ahogy az is (ugye milyen rövid a kis memóriátok, kommancskám?) anno a fidesz is támogatta volna, csak más nyomvonalat akartak - ha jól emlékszem, a Gellért tér környékén akarták volna másfelé vinni, de ebben nem vagyok biztos."

Momentán az volt a probléma, hogy ennyi pénzből sokkal-de sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből, mint egy szimpla metró (lásd még.: M4+, Aligut, stb stb)
@Disintegrator Rising:

"mi bajotok ezzel a plakáttal..."

Semmi. Még csak most van minden a legnagyobb rendben...! Ezzel megerősödött bennem az, hogy mindenben (mindennel) támogassam a Haza és Haladást. Köszönöm neked Fidesz maffia, hogy felnyitottad a szememet :D :D :D
nahhh, a "civil" pénzből a kuminista osztagok is kaptak, látva az régi és új nickes megmondókat, megy ám a harc köményen, rég nem látott hévvel, pont mint a dicső tanítóéknál amikor már a fejük felett harcoltak és a "nemes" vezetők közelebbi kapcsolatra készültek a lúgérrel.
@A fidesz a betegek kiirtására készül:
"Viszont nem rabolták ki az embereket, nem fosztották meg a munkavállalókat a jogaiktól stb. stb. stb."
Nem, ők nem olyanok voltak. Ők csak elvettek egyhavi fizut/nyugdíjat, megnyirbálták a cafeteria-rendszert, vasútvonalakat zártak be, kivontak egy nagyadag pénzt az egészségügyből...
Nem kell neki semmit mondani,van elég seggnyalója.
@Schindler Pistája: nácika! Ennek mi köze a témához, azon túl, hogy a takonygerincedből csak ennyire fussa? :D
azt nézem hogy eddig egy csomó kommentelőről azt gondoltam hogy ellenzéki, de azért nem rajong az mszp-ért, de kezdek rájönni, hogy ti 99%ban a maszop seggnyalói vagytok.
Megvan a megoldás! Megszűnik a pénz és alternatív energiákat eszünk ezek után, hogy erre miért éppen egy eccerű, szerény és anyagi ügyekben mindig talpig becsületes zenésznek kellett rájönnie, azt még nem értem:

www.penzcentrum.hu/ongondoskodas/a_legendas_magyar_enekes_vallomasa_mar_csak_nehany_nap_van_hatra.1034585.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=penzcentrum_linkek&utm_campaign=hiraggregator
Na az ilyen Schindler-ocsmányságok nem hiányoznak szerintem a hozzászólások közül. Persze bloggazda szíve joga, mit dönt. De ez tényleg undorító és hazug, Stefánia ezzel szemben a kifigurázása valaminek, ami ostoba és/vagy undorító.
@SzénAtom: ????
Te írtad korábban, hogy rövid az emberek memóriája? Mert ha nem, akkor ezt ne nekem írd! :D

(gyk: a zárójeles rész azoknak szólt, akik folyton a rövid emlékezetre hivatkoznak, de már arra sem emlékeznek, amit a fidesz az elmúlt egy évben rombolt)
@Önnek megyünk: bocs, de akármekkora gazemberség is volt amit írsz, még mindig kisebb, mint a visszamenőleges hatályú törvényhozás (lásd pofátlan végkielégítések esete, amivel pl. ex-tanároktól vették el egy-két évi megélhetésüket, majd amint fideszesek lettek érintettek, el is törölték), vagy a kirabolt manyup pénztárak, ahonnan végeredményben magántulajdont raboltak el.
Hogy megjelentek a narancstrollok.

Nekik nem kell válaszolni, ne etessük a trollt: VT Man, Disintegrator Rising, Schindler Pistája, Önnek megyünk. Egyelőre talán ennyi jelent meg, van még másiuk öt. Összesen ennyi, csak többnek tűnnek, mert mindenbe belemantrácnak. Tetvek ezek, nem többek. Ész nélküliek, akik nem gondolkoznak, hanem minden jó nekik, amit a kormányoldal csinál és minden rossz, amit bárki más. Időpazarlás nekik válaszolni, ha nem kapnak választ takarodnak.
Akkor újra ha már címlap és ennyien itt vagytok skacok, hátha csak azért nem méltatott válaszra senki mert átsiklott felette mindenki:

Egyébként a "civilektől" kérdezem és ezek oly' nagy rajongóitól:
Nem lett volna egyszerűbb és hatásosabb kiplakátolni az EREDMÉNYEKET fiúk? Úgy értem mindazt amit a második Orbán-kormány elért, azokat amikre igazán büszkék lehettek, amik fellendítették Magyarországot, amiben leköröztük külföldet? Azzal lehetne igazán a Milla meg Bajnai alá vágni, hogy nesze nektek, kézzel fogható eredmények!
Vagy kínos lett volna kiplakátolni hogy 27%-os áfakulcs, rekord infláció, rekord munkanélküliség, rekord negatív növekedés (mert ugye a csökkenés az növekedés), rekord bedőlő cégek és Lukasenka üdvözlőkártyája hogy gratulál a leépülő demokráciához...
@ormány triktor ("pocakos focista, az a halálom"): nemtagadom :) szeretek trollkodni, basztatni a komcsikat :) ezér vagyok itt. szórakoztató. ráadásul még fidesz szavazó is vagyok mindhalálig, hehe :D
@Sütemény1975: Kérdezhetek valamit? Te az LMP-re szavaztál 2010-ben? Illetve, gondolkozol rajta komolyan, hogy rájuk fogsz szavazni 2014-ben?
Tényleg érdekelne.
Nem árulok zsákbamacskát, én 2010-ben rájuk szavaztam, igaz csak a második fordulóban.
Varanus Úr tévedésben teccik lenni. A kommenter potentátok már ez első percben megmondták, hogy semmi félelme sincs a kormányerőnek Bajnai bajlibai úrtól. Sőt nem is foglalkoznak vele, mert jelentéktelen személyiség, és nem veszélyes. Tehát minden más csak optikai csalódás. A Híradóban hd-ben leadott Bajnai "életrajz" csakúgy, mint eme nemes plakát-kampány. A parlamenti bajnaizás pedig egyenesen egy 3D-s CGI a Lucasfilmtől, a háttérben látható 3CPO és R2D2, valamint ET (bár ez utóbbi erősen hasonlít szíjrágó úrra). Szóval, félsz az nincs.
@Sütemény1975: Mivel nem a saját szavazóit képviseli, ez elég nyilvánvaló!
@Disintegrator Rising: nem lep meg. Buta vagy, a fidesz meg egyre inkább náciba fordul.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: "De legalább épültek autópályák. 8 év alatt 800 kilométer." Ez rossz vicc:)
@A fidesz a betegek kiirtására készül: minden vágyam az volt hogy orbán egy brutális fidesz-diktatúrát építsen ki. szóval engem ez nem zavarna, sőt, örülnék neki.
@Spániel:

Basszus, akkor az Arénában Pataki Attila ingyenes koncertet ad ?
@Disintegrator Rising: tudod mi a gáz? Hogy belőled ki is nézem... Akár komolyan írod a fasságaidat, akár csak provokálni jársz ide.
@SzénAtom: Miért, te is Pataki Attila nyomában jársz ?

A szeretet országútján mesztéláb ?
@A fidesz a betegek kiirtására készül: komolyan mondom. a diktatúrában hiszek, nem a demokráciában. sajnos orbán túl demokratikus, de mivel nincs nála jobb, így maradok hű fidesz szavazó.
@Disintegrator Rising:
"mi bajotok ezzel a plakáttal? teljesen jó szerintem. akinek baja van vele az szerintem komcsi."
Szerintem is teljesen jó. Sőt, várom a további megmeglepiket ezektől a rendkívül kreatív és ötletes zseniktől. Mert őszintén bízom abban, hogy olyan sikeres lesz a kampányuk, mint az MDF-é volt Horn ellen.
@Disintegrator Rising:
Az én diktatúrámban gyorsan elveszne a hited, az hótziher.
@Dr. simonmondja.: "Hogy a vidékiek mire költötték az eus fejlesztési pénzeiket, az ők tudják."

Ez a legjobb. Ráadásul sok helyen felújították a köztereket főutcákat de természetesen csesztek kicserélni alatta a közműveket. Ott rohad alatta 50-60 éve és a vadi új burkolatokat lehet bontani pár éven belül mikor csőtörések, gázszivárgások és egyéb prőblémák lesznek. Természetesen akkor majd jönnek megint a 'piacon' legolcsóbb cégek akik becsületesen meg lesznek versenyeztetve és semmi haver és korrupció sem lesz benne mint soha sem volt azelőtt.

Érdemes elolvasni 1-2 könyvet egyébként Tersánszky JJ.-től. A '30-as évek Magyarországáról, Horty rendszer ami a mostaniaknak és Jobbiknak a példaképe. Az összes építkezés maffia alapon ment és velejéig korrupt volt pont mint most, semmi sem változott azóta sem. Ahol Tersánszky lakást kapott ott az építésvezető öngyilkos lett mert a korrupt politikai maffia öngyilkosságba hajszolta, szerintem most sem vagyunk messze ettől és lassan Bulgária is példát mutathat majd nekünk, és éppen valami Fehéroroszország felé rendszer felé sodródunk. Szerencse hogy EU önként 'gyarmatosított', különben már rég diktatúra lenne itt.

P.s.:Meg lett változtatva budapesti Tersánszky utca mivel komcsi írónak titulálta a mostani rezsim, ne zavarjon senkit hogy Rákosi el akarta tetetni láb alól és üldözték a komcsik alatt...
@A fidesz a betegek kiirtására készül:
"bocs, de akármekkora gazemberség is volt amit írsz, még mindig kisebb, mint a visszamenőleges hatályú törvényhozás"
Ebben nem lennék olyan biztos, de ezt nyilván mindenki szubjektíven ítéli meg. Akinek Bajnai alatt esett az életszínvonala az elvett 13. havitól, az így látja, a tanárok meg úgy.

De akkor felteszem a kérést, hogy azért mert az egyik most ilyeneket csinál, azért miért kellene visszahozni a másik, a te szavaiddal élve "kisebb gazemberségeket" elkövető valakit?

Arról nem is beszélve, hogy az őt ért összes kritikára csak annyival képes reagálni, hogy de az Orbán az meg ígymegúgy. Az országnak jó vezetőre van szüksége, nem olyanra, aki annyit tud, hogy bebizonyítja, hogy Orbán se jobb.
@orient:
Nálunk (bár az nem uniós pénz volt, ha minden igaz) a következő történt. Faszán újraaszfaltoztak pár nagyobb forgalmú utcát. Tényleg jól megcsinálták. Aztán egy év múlva az egyiknél eszükbe jutott, hogy eső esetén azon hömpölyög lefelé a víz a domboldalból. (Mert mi olyan sivatagos területen lakunk, ahol igen ritka a csapadék, ezért nem számoltak vele.) Nosza, fölbaszták az utca közepét, a kivitelező cég meg reklámozta magát a helyi újságban, milyen precíz. Természetesen azonnal kikapták a főnyomócső egy darabját. Fejvakarás: kerüljük meg a csövet. Az optikai kábel volt soron. A víz meg továbbra is az úton folyik, mert a lefolyó rácsokat gyorsan eltömíti a hordalék.
@Önnek megyünk:

Te miről ismered föl a jó vezetőt az ország élére ?
@csizsikpizsik - pique takarodj!:

"Nem lett volna egyszerűbb és hatásosabb kiplakátolni az EREDMÉNYEKET fiúk?"

Az olyan sok, hogy egy csuklós-buszra sem férne rá:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Á, Pekidzs Kuszaszem Gyurkának nem kell kék villogó - elég, ha a piros pöttyös pávián-seggét neki nyomja a szélvédőnek - és rémülten tér ki mindenki az útjából! :xD
@orica:
A kombino elég hosszú, a folytatásokban talán ráférne a tündérmese.
@Bakter: persze, hisz komcsi vagy. komcsik nemtudnak csak ratyidiktatúrát építeni.
@Önnek megyünk: Én nem csíptem sosem ezt a bajnait, de a 13. nyugdíj elvétele a legnagyobb döntés volt az elmúlt 10 évben. (ahogy a 13. havi nyugdíj behozatala és 50% közszféra béremelés a legrosszabb)
Nem utálom én a nyugdíjasokat, felőlem kaphatnának 16. havi nyugdíjat is ha AZ ORSZÁG KITERMELNÉ valamiből. De mivel nem egy gazdag olajország vagyunk hanem egy kis középeurópai ország ezért ekkora luxust nem engedhetünk meg magunknak. Sőt 700-800 ezer közalkalmazott is túlzás, és a 65 év felettiek ingyen utazása is, miközben BKV/MÁV páros a csőd szélén van minden évben és az államadósságban jelentős szerepe van. Valami minimálisat illene fizetni az utazásért. De tudjuk ezek mind szent tehenek és sohasem nyúl hozzájuk senki. Majd tavasszal mikor a matolcsy MNB elnök lesz és hozzáfér a devizatartalékhoz, akkor lesz itt nagy nyugdíjemelés megint választás előtt ahogy szokták..
Jön a pornóadó-pekidzs is. Ha az embernek már elment a kedve a sok szopatástól, azért is fizethet, ha más szopását nézi.
Ti azt írtok, amit akartok, ők meg azt választanak meg, akit akarnak:
Fideszes jelölt nyert Szamosszegen.

www.szon.hu/polgarmestert-valasztottak-szamosszegen/2126748
@Disintegrator Rising:
A gulágon is osztották ezt a nézetet?
@orica: Meg lehetett volna próbálni amondó vagyok. Egyik buszon 10 eredmény, másik buszon 10 eredmény, harmadik buszon 10 eredmény és így tovább. Ha a BKV buszpark nem elég ott a villamos és HÉV-park, a libegő, a fogaskerekű, a BKV-hajók...
És harmadszor, szánjon meg már valami igazhitű és világosítsa fel a libsibolsi homályomat:

Egyébként a "civilektől" kérdezem és ezek oly' nagy rajongóitól:
Nem lett volna egyszerűbb és hatásosabb kiplakátolni az EREDMÉNYEKET fiúk? Úgy értem mindazt amit a második Orbán-kormány elért, azokat amikre igazán büszkék lehettek, amik fellendítették Magyarországot, amiben leköröztük külföldet? Azzal lehetne igazán a Milla meg Bajnai alá vágni, hogy nesze nektek, kézzel fogható eredmények!
Vagy kínos lett volna kiplakátolni hogy 27%-os áfakulcs, rekord infláció, rekord munkanélküliség, rekord negatív növekedés (mert ugye a csökkenés az növekedés), rekord bedőlő cégek és Lukasenka üdvözlőkártyája hogy gratulál a leépülő demokráciához...
@orient: Nem csak a 13. nyugdíjat vette el, hanem a 13. fizetést is. Azaz azoktól az emberektől is, akik effektíve dolgoztak (a nagydíjas is dolgozott egykor, ezt nem kellene elfelejteni).

"ha AZ ORSZÁG KITERMELNÉ"
Akkor talán azon kellene munkálkodni, hogy kitermelje. És nem vonogatni a vállat, hogy hát most se termelte ki, értsétek meg, hogy tovább kell csökkenteni az életszínvonalat.

Ha meg nincs megoldás arra, hogy kitermelje, akkor bizony az egész gazdasági rendszer működését kellene átvizsgálni, mert ez azt jelentené, hogy a sokat (és joggal) kritizált szocializmusnál is rosszabbul teljesít, ha csak folyamatosan csökkenő életszínvonal mellet működőképes.
@Tűzfal:
És milyen szép, mintaszerű kétharmados győzelem.
@csizsikpizsik - pique takarodj!:

"Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!"
@csizsikpizsik - pique takarodj!:

Még az a jó, hogy csak az értetlen pestieknek kell a fejtágítás,
mert vidéken és a kárpátok ormain mindenki tudja, hova húzza az ixet.
@Tzio: Hát tudod én ideológiailag nem vagyok elég képzett...
Szerintem az egészet Bajnai fizette. Ennyire nem lehet hülye a cöfös bagázs, minden civil(izált) hányingert kap az ilyen szar, humortalan ellen-kampánytól.
@Önnek megyünk: Effektíve dolgoztak??? Jó vicc. Az állami szférában dologzók (közalkalmazottak) kb. 40%-ra nincs szükség (más fejlett országokkal összehasonlítva kb. ennyivel több a közalkalmazott nálunk mint más versenyképes gazdaságokban), és még 13. havi fizetést is??? Majd ha annyian dolgoznak ott amennyien szükséges akkor kapjanak 13. havit és jutalmakat ha jól dolgoznak, de amíg a jelentős részük töredékét dolgozza a versenyszférának addig ne az én adómból kapjanak 13. havi elismerést. Én dolgozom hogy ki legyen termelve, nagyon sok adót fizetek be és egész életemben becsületesen adóztam, sosem dolgoztam minimálbéren, meg félig bejelentve...etc. Nem rajtam múlik. A nyugdíjas kapjon nyugdíjat a ledolgozott évei után, de ők sem emberfeletti lények akik ingyen utazhatnak olyan állami társaságoknál akik csődben vannak és több száz milliárdos állami pénzre szorulnak minden évben. Én édesanyám is nyugdíjas és ha valamiben hiányt szenved akkor majd kisegítem mert ez lenne a normális élet rendje hogy a fiatal segítse az idős szüleit nem pedig fordítva, hogy a legtöbbször a gyereket nevelők rezsijét az idős szülők fizetik ki a nyugdíjukból különben az életerős fiatal családnak számlára sem lenne pénze, ez a gond itt.
@Dr. simonmondja.: Csak a pontosság kedvéért, nem pesti, budai értetlen :)
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
Csak pár eredmény címszavakban a mai hírekből:
"Jövőre még bonyolultabb és költségesebb lesz az adóadminisztráció"
"Az erősödő forint csökkentette kicsit a mutatót, de az állam nettó tartozása egy év alatt 6%-kal nőtt."
"Korábban egyszer sem fordult elő, hogy az adott évi költségvetést kilencszer módosítsák, vagyis lényegében minden olyan hónapra jut egy módosítás, amikor ülésezik a parlament."
Járassuk le?:D
Azért mert a böszme -libaszakértő fotója mellé odatették a feliratot:
"Együtt tették tönkre az országot".

HÁT NEM????????
Másolom a libaszakértő hivatalos életrajzát:

Bajnai Gordon
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A Magyar Köztársaság nemzeti fejlesztési és gazdasági minisztere
Hivatali idő
2008. május 15. – 2009. április 16.
Előd Szabó Pál (gazdasági és közlekedési miniszterként)
Utód Hónig Péter (a miniszter hatáskörét gyakorló közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszterként), illetve Varga István
A Magyar Köztársaság önkormányzati és területfejlesztési minisztere
Hivatali idő
2007. július 1. – 2008. május 14.
Előd Lamperth Mónika
Utód Gyenesei István (önkormányzati miniszterként)
Született Szeged
1968. március 5. (44 éves)
Párt pártonkívüli
Foglalkozás közgazdász, politikus

Bajnai György Gordon (Szeged, 1968. március 5. –) magyar üzletember, politikus. 2007 és 2008 között önkormányzati és területfejlesztési, majd 2009-ig nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter a második Gyurcsány-kormányban. Gyurcsány Ferenc lemondása után 2009. április 16. és 2010. május 29. között a Magyar Köztársaság miniszterelnöke.

És ha már nosztalgiázásnál tartunk, nézzünk egy ballib orgánumot, hogyan tálalta anno a remek libaszakértői gazdasági teljesítményt:

Meglepően jó lett a magyar GDP-adat
[origo]|2010. 02. 12., 9:13

Meglepően jó lett a GDP-adat, bár a rendszerváltás óta így is a legnagyobb visszaesést produkálta a magyar gazdaság 2009-ben. A várt 6,7 százalék helyett 6,3 százalék lett az esés.
-------

Hiába no, ez volt a libaszakértő "eredménye", 9,5 milliárd euró IMF hitel felvétele és eltapsolása után...:D

És lássuk,még milyen választói nosztalgiára alapozná a libaszakértő(vezette ballib nagyszövetség) a választási esélyeit...:D
Mit is csinált konkrétan(nem elméletben) az MSZP-s miniszterelnöki casting győztese, a böszme gazdasági minisztere, immár miniszterelnökként?

Elsősorban ezt, idézzük fel a csomagját:
www.fn.hir24.hu/itthon/2009/04/02/brutalis_bajnai_csomag/

Másodsorban pedig felvett ténylegesen 13 milliárd euró IMF hitelt, amiből a lelépéséig nyomtalanul elköltött 9,5 milliárdot("nagyvonalúan" meghagyva 3,5 milliárdot)...és gondosan a következő kormányra és ciklusára hagyva a visszafizetést.

Teljesen világos, hogy ezt az aranykorszakot a választók csakis visszakívánhatják..:D
@csizsikpizsik - pique takarodj!:

Idézetek a Tanú című filmből.
Mai napig aktuális, ugyanúgy mint a V for Vendetta, vagy a Hofi összes. :)
@VT Man:
Az energiaadót 2003 - ban vezették be és meghatározott mértéke van az ott említésre került energiahordozókra és fajtákra ...
Most konkrétan csak a szén jut eszembe, ahol tonnánként 2370 Ft az energiaadó és az néhány éve vezették be. De a gáz és a villamosenergia a bevezetés óta adóval terhelt, igaz a lakossági fogyasztó felé történő értékesítés adómentes ...
híínnye, az egész kuminkülönítmény a vártán, van az a pénz, és van az a civil :D
@MACISAJT: Macisajt, látom, te szakértő vagy a pénzügyekben.

Szerintem akkor ne kommentelj, hanem a Varga Mihálynak segíts, aki kicsit ostoba a feladathoz.

Neki volt a dolga, hogy a csontvázakat kiborítsa a szekrényekből.

Fogd azt a nyomtalanul elköltött 9,5 milliárd eurós csontvázat,

és vezesd rá ezt a tanoncot, hogy lássa már meg.
@Dr. simonmondja.:
"Te miről ismered föl a jó vezetőt az ország élére ? "
a nevéről. nem orbán viktornak hívják.
:D
a szende szüzek, barmok, ők genyózhatnak, de őket nem genyózhatják, idióták ezek is, igazi fityeszesek:

CÖF: Hagyják abba a békemenet támadását
Folytatják a Bajnai- és Gyurcsány-kormányok negatív döntéseit hangsúlyozó kampányukat

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F11%2F19%2Fcof_hagyjanak_fel_a_bekemenet_tamadasaval%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Behívták még a tartalékosokat is, annyira nem félnek Bajnaitól. Olyannyira nem félnek tőle, hogyha egy blogban megjelenik a neve, azonnal megjelenik az összes libázó, és hoz magával még egy libázót.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: agymosott elmebetegek csürhéje. Kb. így tudom definiálni Cöfcöf malacékat. :D
NOOOOORMÁLIS???
"Egyetlen tűzoltóautó védi egész Csepelt, és egy darab jut a Belvárosra is. Ha két tűz üt ki vagy elromlik egy kocsi, messziről kell hívni, de a Katasztrófavédelem szerint ez egyáltalán nem baj."
Az ilyeneknek nem is kívánhat mást egy épeszű ember, mint saját háztűznézést.
@Tzio: Faterom állítólag '90esen évek legelején azt fejtegette hogy az ő fia (én) már nem fogja érteni Hofit vagy a Tanút. 30 vagyok és értem, sőt, idézem és ahogy folytatjuk ha hazakeveredek valaha is az én unokám is érteni fogja sajna :/
@Önnek megyünk: 1.) A nyugdíjakat meg KELL nyirbálni. Az nem állapot, hogy az átlag nyugdíj magasabb, mint amennyit egy tanár keres.

2.) A fizetések csökkentése? Embereket rúgnak ki, hogy aztán közmunkában vegyék vissza a minimálbér kicsit több, mint feléért.
Hiába no, a böszme-libaszakértő tengely agyonvert ballibái naponta álmodoznak a "negyedik köztársaságról":D

Amelyben bizonyára másnaptól nem kéne visszafizetni az IMF hitelt amit "ezek" felvettek és nagy részben nyomtalanul eltapsoltak...
nem kéne az egész ország nyakába szakadt miskulanciát kicserélni, a szakadt 40 éves metrókocsiktól kezdve a kettéeső BKV buszokig...
lenne 4-es metró Hegyeshalomig, ingyen BKV, 18.havi nyugdíj, adómentes minimálbér, 850 ezer rokkant(nyugdíjjal), korkedvezmények 40 éveseknek, a gáz-és villany no meg a benzin ára csökkenne ( a nulla felé)...vagyis Hawai..:D
És még a nap is másképp sütne..:D

Lenne újra "közszolgálati" tévé, Pártkeltéstől, friderikuszostól
(" a jobboldalnak ha tévé kell, hát vegyen magának" mondta a D209- jelzem , a jobboldal megfogadta a tanácsot, vett magának. Ideje lenne hogy a ballib is megfogadja a sajátját, mégiscsak snassz egy
vallási szektával társbérletben, egy vidám vasárnap("Feltámadt! Csacsacsa), egy kálmáolga, egy fásiádám, egy bulgáravarmészáros:D), lenne mozi("sorstalanság"!!!), színház, kultúra á lá hillerpifta, ócsított autópályák és gazdaság á lá kóka&libaszakértő...

HÁT KELL VALAKINEK ENNÉL TÖBB?:D
Ez a két kormány, a narancs és vörös váltogatja majd egymást egészen addig, mígnem eljön a fekete. Az pedig hamarosan, pár évtized múlva eljön. A szaporodási és kivándorlási mutatók alapján.

Gyáva népnek nincs hazája.
Remelem Lukasenka ur a szokasos diplomaciai
csatornakon eljutatta a NO1 parttagkonyvet
Orban ur reszere.
Olyan szépen elpolemizálnak itt a két (Orbán, Bajnai ) az ország igazi többségének soha nem kellő politikusokon. A hülye törvény miatt ha ország több mint fele nem megy el szavazni akkor is törvényes lesz a hatalom. Inkább keresni kellene olyan embereket akik legitimek is lehetnének.
@MACISAJT: "lenne 4-es metró Hegyeshalomig, ingyen BKV, 18.havi nyugdíj, adómentes minimálbér, 850 ezer rokkant(nyugdíjjal), korkedvezmények 40 éveseknek, a gáz-és villany no meg a benzin ára csökkenne ( a nulla felé)...vagyis Hawai..:D
És még a nap is másképp sütne..:D"

Nagyon jó ha ezek nem lennének valóban de a Fidesz sem tesz semmit ez ellen. Rokkant nyugdíj felülvizsgálatát ígérték és sehol sem tart a dolog. Ugyan úgy megmaradtak a 'rokkantak' akik a Józsi háziorvostól kaptak papírt mennyire betegek. Én egy tucat ilyet ismerek akik sokkal egészségesebbek mint én és le vannak százalékolva természetesen mondjuk magas vérnyomással...röhej.
@MACISAJT: ennyire nagy a baj?
Azért nem gondoltam, hogy egy ilyen
lejáratódott embertől, mint Bajnai,
ennyire fosnak. Úristen, mi lesz még itt...
@MACISAJT: fut a MACISAJT script :-)

"Másodsorban pedig felvett ténylegesen 13 milliárd euró IMF hitelt, amiből a lelépéséig nyomtalanul elköltött 9,5 milliárdot("nagyvonalúan" meghagyva 3,5 milliárdot)"

hogyan alakult az elmúlt években a központi költségvetés adóssága az ÁKK adatai alapján: 2008 elején 15600 milliárd forint volt az adósságok értéke, és 16 milliárd euró, azaz kb. 4000 milliárd forint a devizatartalék értéke, ez 2010 nyarára, a kormányváltás idejére 20500 milliárd forintra és 35 milliárd euróra (közel 10 000 milliárd forint) változott. Ma pedig mindkét érték hasonló nagyságú. Jól látható. hogy valójában nem nőtt az adósság állami szinten (ha az MNB-t is beszámítjuk). Valójában annyi történt, hogy ami IMF-hitelt felvettünk, az azóta is ott ül az MNB-ben tartalékként. Nem tűnt el. A valódi adósságszintünk nem nőtt.
2012. november 19., hétfő 10:25 (NAPI)
Szigorít a NAV, nehezebb lesz a cégek élete 2013-ban
A magyarországi vállalkozások adóadminisztrációs terhe többszöröse az EU-átlagnak. Bár az egyszerűsítés hosszú évek óta napirenden van, a jövő évre vonatkozó, várhatóan ma elfogadásra kerülő adótörvénnyel nem hogy javulna a helyzet, az új adózási módok, adónemek egyre bonyolultabb eljárásokat, többletfeladatokat követelnek meg a vállalkozásoktól. A BDO Magyarország alábbi összegzése a jövő évi változásokhoz kapcsolódó főbb pótlólagos adminisztrációs feladatokat mutatja be.
"A 2013-as, várhatóan ma elfogadandó adócsomag kevés adminisztrációs egyszerűsítést tartalmaz majd, ugyanakkor az új adózási módokkal új adónemeket, ezekkel együtt további előírásokat vezetnek be, így összességében a bürokratikus terhek régóta várt csökkentésétől talán minden eddiginél távolabb kerültünk" - állítja Hajnal Péter, a BDO Magyarország könyvelési, bérszámfejtési és outsourcing üzletágának partnere. Az új adminisztrációs kötelezettségek már meglévő és új adónemeket egyaránt érintenek.

www.napi.hu/ado/szigorit_a_nav_nehezebb_lesz_a_cegek_elete_2013-ban.537248.html
Hát végigolvastam a posztot, bár ne tettem volna.
Először azt mondtam: Hűha!
Aztán azt: No csak!
Aztán meg: Jaj!
Aztán meg megint: Hűha!
Aztán arra gondoltam milyen jó, hogy manapság az ilyen 'írómányokért' már nem kell fákat kivágni...
@szempontpuska: üdv itt is :D
hála az égnek nem csak idióták jönnek ;)
@shinichi: eszem ágában sincs rájuk szavazni. az összes rossz közül, a számomra legkevésbé rosszra, a Fideszre fogok szavazni megint. Félreértés ne essék, az elmúlt két év elég nagy csődhalmaz volt, de nincs alternatíva és nézz hülyének nyugodtan, de úgy gondolom, hogyha kapnak még 4 évet, talán lesz belőle valami.
aztán ha tévedtem, akkor így jártam. megyünk külföldre ;)
Annak is meg van a bája, mikor egy bérrettegő blog ír a rettegésről :))
Tegnap az LMP kapta meg a magáét "demokratáéktól", mert nem áll be az egy a zászló egy a táborba!
nap, mint nap bizonyítja varánusz és társ blogjai és a ballib média, hogy semmiben nem jobbak a fidesznél!! Aki nincs velük, az ellenük van, az a haza ellensége, és gyártják az ellenségképeket rendesen! Mint, ha fideszt látnám:)) szar ügy, hogy ennyi a választék itthon!!
A hirdetések kizárólag Simicska Lajos cégén keresztül történnek.
@Sütemény1975: Ez világos beszéd. Csak mert nagy hirtelen olyan harciasan a védelmedbe vetted őket. Ha már külföld, szabad kérdezni hova? Kína, Azerbajdzsán? Merem remélni nem az átkos, rothadó nyugatra. :)
@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!: Bezzeg a felazsiai szarmazas viktor szajabol...az semmi...ha megismetli ugyanezt Bajnai, akkor okadas. Bravo.
Most kaptam egy infót. 2010 tavaszán azért kellett a fidesz képvislőjelöltjeinek alcsútra menni, orbán kíváncsi volt valamire. Mivel köztudott, hogy orbánnak 13 centis a pöcse, ezért minden jelöltnek meg kellett mutatni, hogy az övé mekkora. Akinek nagyobb volt az nem lehetett jelölt. Ebből következik, hogy a ma a parlamentben ülő fideszesek max 12 centis pöccsel rendelkeznek. Gondolom az itt kommentelő droidok is hasonló mérettel rendelkeznek.
@Bakter:

Ez a MH odabasz. Nem akarja valaki a viktor-bérenceknek elvágni a...?

Már éppen ideje lenne... ;|
tessék mondani, ez most a tudományos akadémia kihelyezett tagozata? merhogy annyi itt a röpülő, hogy kimondottan hülyének érzem, ó ádám magam.
Az tetszik a legjobban mikor Fabius ír a gyűlölködésről.
Ezekben az írásokban fröcsög legjobban kétségtelen.
A kuruc színvonalát üti rendszeresen jelzős szerkezetit tekintve, és mellé az animált gifek...
Beszarás jó.

Csak így tovább. Tégy A gyűlölködés ellen.. :DDDDDD
@MACISAJT: :Másodsorban pedig felvett ténylegesen 13 milliárd euró IMF hitelt, amiből a lelépéséig nyomtalanul elköltött 9,5 milliárdot("nagyvonalúan" meghagyva 3,5 milliárdot)...és gondosan a következő kormányra és ciklusára hagyva a visszafizetést."

Hm. A viktorek altal kibocsajtott magas kamatozasu allamkotvenyek, melyek joval a ciklusukon tul jarnak le, az ugyanilyen attolasa a dologbnak, ugye? Vagy az esetleges IMF megallapodas szinten?
Azert ellenorizd le, ki es mikor hivta le az IMF hitelt, es mire koltotte.

Talan akkor nem irsz le ekkor...hmmm...tevedeseket. Es finom voltam...
@Hertelendi:

nem. merő szolidaritásbul kifojólag, ők maguk kisebbek tizenkét centinél. most arra gyúrnak, hogy a fejükről lejárjon a bőr.
Nekem az jutott az eszembe, hogy ezek hivatalosan a békéért menetelnek nem? Erre az ellenzék rendre kisebb létszámú (a hazudozások ellenére is ez tény) tüntetést szervez.

De a béke jó? Képzeljétek el, ha Bajnai, a Milla, illetve a Milla tagjai kizárólag magánemberként békemenetelnének. :) Hogy lefagyna a mosoly a "független civilek" arcáról? Nem is lenne béke menet, mert rossz idő lenne? :)

Én eljátszottam a gondolattal és több eshetőséget is el tudtam képzelni, melyben a közös valami perverz, groteszk, ironikus humor volt. :) Bajnai és Pataky egymás mellett... wow :)
@Disintegrator Rising: Nem barátocskám te nem troll vagy, a szó amit keresel az a bérposztoló.

Egy trollnak szüksége van minimális inteligenciára hogy legalább tudja mivel kell hergelnie a tömeget.

Te szimplán csak bérbeadtad a nemlétezö véleményedet, annak aki hajlandó érte fizetni.

Szinte látom ahogy Viktor szervezi neked és a többi hasonló haverodnak a buszt amivel elvisznek a Parlament alagsorában lévö számítógépszobába ahol egy fekete símaszkér és egy sonkás szendvicsért Ctrl C + Ctrl V-bel illesztgeted be a számodra elöre megírt kommenteket. :)
@Disintegrator Rising: Időpontot egyeztettél már?
@hacsaturján: Ezzel azt akarod mondani, hogy ők is pöcsök?
@Cyric25:

igenám, de ez alkalommal csak a buszok oldalán lesz helyük. akinek mázlija van, kap egy technokol rapidot, akinek meg nincs mázlija, azt odakenik.
@Spániel: Szegény Atisnak milyen szar lesz az ébredés dec 22-én...
Igazából nem tudom, hogy sajnáljam, vagy kiröhögjem, zavarban vagyok, ha csak ránézek.
@Hertelendi:

csak utánzatok. nincsen is szökőkút a fejükön.
@Cyric25:
"Ctrl C + Ctrl V-bel"
Ilyen bonyolult billentyűkombinációkat nem lehet rábízni akárkire. Kaphatók olyan billentyűzetek, ahol ezt a kombinációt egy gombbal oldják meg. 100 ezer darabot rendelt belőlük a MEH
Azért az továbbra is érdekelne, hogy pappcsák elvtárs vajh' mit szól a CÖF akciójához! Már csak a sajátkezűleg eszközölt feljelentéseire való tekintettel... :DDD
@dr. Balta$ár: 40% smittelés az nem gáz. Ezek szerint 60% eredeti.
@aranyhorcsog: Jaj, remélem fekete gumit vitt valamelyik.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Csak így tovább. Tégy A gyűlölködés ellen.. :DDDDDD "

És ezt pont te mondod faszkalap???
Az egyik legmocskosabb patkány vagy!
@Stabilo: Fákat kivágni csak Simicska óriásplakátjaihoz kell. De az jó cél, tehát megéri. :)
@Penivaldes: Csókolom Penivaldes Néni:)
@Sütemény1975: Ez nagyon derék.

Viktorunk is megmondta, ... ha valami nem megy, próbálni kell ugyanúgy, csak erősebben.
@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!:
Ez egy nemkampány egy nemszámottevő nemellenféllel szemben, akiktől nemfélnek.
Mi lesz itt, ha egy olyan jelölt bukkan fel az ellenoldalon, akiktől bevallottan tartani fognak?
@Di622: Zseniális, ahogy Lukasenkaról beszél, és belinkeli a fideszes cselekményeket. :D
Ez az Orbán és Bandája mindíg talál magának valakit akitől BESZARIK ÉS GYORSAN GUMIBUGYIT CSERÉL.:DDDDD
Tudják, hogy ha most veszítenek, nemcsak elszámolás lesz, hanem LESZÁMOLÁS IS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A NEMZETI KIS SZARCSIMBÓK MÁR MOST KEZELTETHETI MAGÁT, mert EDDIG GYURCSÁNYTÓL RETTEGETT, most MEG KÉNYTELEN BAJNAITÓL---(hogy kúrhat ez otthon?):DDD( és még hány embertől kell rettegnie, mert valaki seggbe is lőheti)
@shinichi:
Persze, hogy jó cél. A haveri erdőkből való fáknak.
"Meghalok az igazságért" - így vonulnak fás rendben a szalagfűrész elé.
Válasz ez a 2006-2010 közötti "fidesznácira" ilyen a politika.
@csizsikpizsik - pique takarodj!:

"Nem lett volna egyszerűbb és hatásosabb kiplakátolni az EREDMÉNYEKET fiúk"

Megtették.
@felcsutisuttyo:

Dehát ez egy bevált módszer ez az ellenkampány.

Ha egyszer erre lehet kapni kétharmadot, akkor miért csináljanak mást ?
@Anti Anyag: Látom gyülekeznek a dögevők...hamarosan jóllakhattok a fidesszel, elsősorban orbánnal...
Látom őrségváltás volt Fidesz-fan fronton, akkor újra hátha csak nem találtátok meg libsibolsi esengésemet, nagyon várom ám a válaszokat, előre is nagyon-nagyon köszönöm:

Egyébként a "civilektől" kérdezem és ezek oly' nagy rajongóitól:
Nem lett volna egyszerűbb és hatásosabb kiplakátolni az EREDMÉNYEKET fiúk? Úgy értem mindazt amit a második Orbán-kormány elért, azokat amikre igazán büszkék lehettek, amik fellendítették Magyarországot, amiben leköröztük külföldet? Azzal lehetne igazán a Milla meg Bajnai alá vágni, hogy nesze nektek, kézzel fogható eredmények!
Vagy kínos lett volna kiplakátolni hogy 27%-os áfakulcs, rekord infláció, rekord munkanélküliség, rekord negatív növekedés (mert ugye a csökkenés az növekedés), rekord bedőlő cégek és Lukasenka üdvözlőkártyája hogy gratulál a leépülő demokráciához...
@Önnek megyünk:
"Az országnak jó vezetőre van szüksége, nem olyanra, aki annyit tud, hogy bebizonyítja, hogy Orbán se jobb."

Az a gond mindössze, hogy csak kormányzással derül ki, hogy a megválasztott mennyire jó "kormányzó". Addig minden csak feltételezés. Orbán is azt mondta, nála van a bölcsek köve. Valószínűleg Matolcsyra gondolt. De hát, tévedni emberi dolog.:)
@Sütemény1975: "gondolom, hogyha kapnak még 4 évet, talán lesz belőle valami."

Ja, a 2014-es Fehérorosz állapotokat 2018-ra fekete Afrika szintjére viszik le. Végülis a fekália is "valami".
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Ezekért Bajnai a hibás. Miatta küldöt Lakasesnko szeretetüdvözletet.
A pöcegödör alján még mindig van hely!
A Magyar Hírlap nevű szenny legújabb "tényfeltáró" írása.
Ba+, hogy ekkora arcbőrvastagság legyen!
No, meg ennyire gerictelen csúszómászó "újságíró" is...

"Egy darabka sajtótörténet: 2012. november 19-én Magyarországon győzött a tényfeltáró újságírás. Pedig amióta sajtó létezik, vesztésre álltak. Mármint a tényfeltárók. De létezik akkora dobás, amitől még ezekből a BKV-ellenőrökkel vetekedő népszerűségű, cigiszagú, gyanakvó alakokból is király lesz. Nem is véletlen, hogy hétfőn a Magyar Hírlap nyomtatott és online verziójában ugyanaz volt a vezető anyag: a Bajnai Gordon miniszterelnök "igen goromba", 1200 milliárdos megszorító csomagját ismertető tényfeltáró cikk.
A szerző, Kiss "Woodward-Bernstein" Gergely összhangba tudta hozni a modern élet megkövetelte sebességet a régi vágású nyomozómunkával, és gyakorlatilag a maga meztelenségében mutatja meg nekünk hazánk regnáló miniszterelnökét, amint a lakosság zsebében turkál. Jó érzésű olvasó a címlapra pillantva nem mondhat mást, mint egy jó nagy kurvaanyádot erre a szemét libás kommunistára. Nem lepődnék meg, ha a friss megszorító csomag hírére a végsőkig kivéreztetett lakosság éhségtüntetésekkel reagálna! Ha még van autójuk, parkolják át biztonságos helyre és tárazzanak be konzervekből!"

kepviselofunky.blog.hu/2012/11/19/mar_megint_megszorit_a_rohadek_bajnai?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_11_19&utm_campaign=index
Mondjuk én az állami, önkormányzati cégeknek törvényben, de minimum etikai kódexben tiltanám, hogy politikai reklámok számára adjanak felületet (kampányidőszakon kívül mindenképpen, de talán akkor is).
Belegondolok, mi lenne, ha be lenne szarva a narancsbolsi csürhe netán Bajnaitól?
:))
Fidesznyik szarrágó droidok!
Magyarázzátok csak, de a 20-as, fikusznyi IQ-tokkal ez több mint kínos, hisz ez már qnagy égés - nektek... :DD
@Penivaldes: Jó-jó, de még mindig az eredményeket várom.
Adott egy focipálya, az aranycsapat álldogál és ordítva gyalázkodik az ellenfélre, az eredményjelzőt pedig nem látom...Mondja már meg valaki hogyan is állunk és miért jó ha nem az aranycsapat sziporkázását látjuk hanem a vörösre dagadt fejeket ahogy üvöltöznek milyen szar is a másik...
(csak azért írtam így hogy Török MLSZ és semleges Gábor is értse)
"Itt van a pillanat, amikor az álláspontotokat ki lehet(ne) fejteni"

ha nem lennének beszarva, és nem félnének attól, hogy az a kevés sem jut nekik, ha szívóznak.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
Ezek a lúzer szocik!?
Nem elég, hogy amikor kormányoztak, már akkor is fityeszke ragadta magához a közvélemény irányítását, de még be se spájzoltak a rosszidőkre. Mégis sikeresen rájuk égették a legkorruptabb állandó jelzőt.
Ezeknek télleg nagyon meg kell újulni, mert labdába sem rúgnak fineszesség, gazemberség terén. Ők még táskahordozók sem lehetnének a fideszes tolvajoknál.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szóval jönnek a spontán felháborodók a Bajnai csomag ellen

és fölgyújtják megint az autókat ?

Vagy majd csak hétvégén ?
@csizsikpizsik - pique takarodj!: luka odabaszott rendesen. remélem nekilát a hőbörgésnek, ha lefordítják neki g.-szász szavait. pedig ő csak féltő szeretettel próbált közeledni a testvéri országhoz.
A Hírlap oldalán lejjebb: :))

"„Nem rossz” a költségvetés pozíciója"

www.magyarhirlap.hu/gazdasag/nem-rossz-a-koltsegvetes-pozicioja
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azért most nem lennék a helyükben Boli! Most nem! Képzelem hogy remegnek, ahogyan meglátták hogy...
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Én ezt sajnos nem tudom. De bizonyára ez egy új módszer. olyan vérmegyarosch, tűzes mint a csikós.
@Dr. simonmondja.:
Olvass bele, egyszerűen hihetetlen, hogy ezek "újságírók"... :)) Narancsbolsi gyorstalpalón végzett szimpla pártjanicsárok?

Azt írja:

"Az áfa felső kulcsát 25 százalékra emelték"

Szörnyű!!! Unortodoxiában 27% per pillanat. Az mégis csak csökkenés a 25 %-hoz képest! :D
@nyünyüge: Hát most pont a magáncégeknek tilos csak kampányolni.

A kereskedelmi médiának van megtiltva.

Az államiak két évig is kampányolhatnak és pénz nem számít.

Milyen szerencse, hogy a kereskedelmi média olyan katonás.

- Igenis, nemzetvezető pajtás !
@Disintegrator Rising: Hát, akkor többszörösen is szégyelned kéne a pofádat, nem reklámozni.
@Penivaldes:
Elemi felháborodás lesz!
Tüntetni fognak ellene!
SOSE VOLT OLYAN JÓ, MINT MOST, NEKÜNK, ITTEN,...

A mostani nem megszorítások, 750+90 milliárd (a legutolsó verziók csak), vagy a füstté vált 3000 milliárd manyup zsé ebből a cikkből kimaradt, az majd a holnapi folytatásban lesz - gondolom én... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Á ők nem félnek Bajnaitól...rettegnek!
Másról se ugatnak, mint Bajnai "bűneiről"
Közben meg semjén plagizál...arról bezzeg kuss van! Annyit mondtak, "az ügyet lezártnak tekintik"
Ugyanazt, amit smittpalinál...aztán szegénynek mégis mennie kellett...
Mi lesz veled semjén, ha menned kell? Milyen munkát tudsz elvégezni, elvállalni? Segítsünk?
@Önnek megyünk:

A világválság mélypontjának adataival betakarni cukiság ezt. De gondolom sikerül megmagyarázni, hogy a növekedési pályára állt országot aztán hogy sikerült megint visszakézből a tripla bóvliba és recesszióba vágni:

4.bp.blogspot.com/-wZVMHNQ3Fdk/UKofmKEe99I/AAAAAAAAIhk/ClTPPfxfToY/s640/gdp.jpg

Szóval, hogy is?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Az a 27 % Áfa, az az Orbán nagyarányú adócsökkentése.

Az emelés is csökkentés, csak negatív.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A Magyar Hírlap cikkére reagálva:

Egyszerűen csak provokálják a tisztes adófizetőt. Mindenáron vért akarnak látni.
@Hertelendi:
Felénk láttam ilyen árokkaparó közmunkásokat, egy olyan mellényt kerítenek a Zsóttinak is ha kell, oszt a képességeinek megfelelő munkát már meg is oldottuk... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Neked nem jó???? Azt mondod, hogy neked nem jó? Hogy képzeled ezt amikor minden nagyon tökélets minden nagyon szép, még a Semjén szalonkái is.
(Én teljesen levagyok maradva. Utóbbi időben az emberi testtel foglalkoztam a középkorban)
@MACISAJT: No, ez a köcsög is megérkezett. Remek.
@Hertelendi: Menni kell neki? Szegénykém. (sírás rívás hallatszik)
Én kinevezném nemzeti madarásznak. Etetné az ország vagyis a nemzet madarait.
@tomwar: ("Azert ellenorizd le, ki es mikor hivta le az IMF hitelt, es mire koltotte.")

A simor-braunrobcsi forrás ellen még neked sem lehet kifogásod:D

Már elköltöttük az EU-IMF hitel javát
MTI
2010. szeptember 7., kedd 17:21
A magyar államnak jelenleg 3,5 milliárd euró összegű devizabetétje van a Magyar Nemzeti Banknál, és nagyjából ennyit használhat fel a következő években lejáró devizaadósság törlesztésére - közölte az MTI kérdésére az MNB sajtóosztálya.

Tévhit tehát, hogy azt a közel 13 milliárd eurós összeget, amelyet a kormány az IMF-EU hitelszerződés révén eddig már felvett, azt a jövőben adósságtörlesztésre lehet fordítani.

A kormány a felvett hitel nagy részét az MNB-nél forintra váltotta, és a válság idején - amikor a piacon a szükséges finanszírozásnál kevesebb állampapírt tudott kibocsátani - elköltötte. Azaz ebből finanszírozta a folyó költségvetési hiányt és a lejáró adósságot - közölte a jegybank sajtóosztálya.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha az adósságtörlesztés miatt a jelzett 3,5 milliárd eurónál nagyobb összegre van szüksége az államnak, akkor az Állami Adósságkezelő Központnak (ÁKK) forintban államkötvényt kell kibocsátania, és aztán ezt a forintforrást az állam az MNB-nél devizára váltja, amelynek nyomán az MNB devizatartalékai csökkennek."
-------

"A kormány a felvett hitel nagy részét az MNB-nél forintra váltotta, és a válság idején - amikor a piacon a szükséges finanszírozásnál kevesebb állampapírt tudott kibocsátani - elköltötte."

Ja, hát így könnyű....
Ilyen feltételekkel én is elvállalom a miniszterelnökséget..

Felveszek 13 milliárdot, egy év alatt eltaposolok nyomtalanul 9,5 milliárdot, nagylelküen "meghagyok", 3,5 milliárdot utódomnak(no meg a teljes visszafizetés terhét), bevezetk néhány népnyúzó intézkedést á lá IMF...
majd lelépek és visszatérek LÚDMILLÁ-san..:D

Mi ebben a nagy kunszt?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Semjénnek van mellénye..éppen ez a bajom vele, hogy nagy mellénye van.
@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!:
Nézd, szerintem meg van egy réteg, aki ezt zabálja is.
Gondolod, hogy elhozták a kormány megszorításait is így?
Ott költségvetési kiigazításként kommunikálták.
Az ecceri narancsbirka meg be is szopja, majd azért január körül rácsodálkozik, amikor a közmű számláit és elszámolóit kapja, hogy miért fizet +40-50.000 még.
Persze addigra ki lesz kommunikálva, hogy a Bajnai miatt.

Amúgy észrevettétek, hogy ecceri narancs droidok leszálltak a "Gyurcsányahibás" dumáról és már vastagon csak a "Bajnai miatt van minden gond" című szar folyik a szájukból? :))
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Á dehogy. Csak gyűlölködni tudnak. Láttál te már valaha pozitív eredményeket bemutató kampányt a narancsoktól. Rosszabbul élünk, mint 4 éve, röff, nem felejtünk, nem negedünk az imf-nek röff....
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Sejhaj zsótit majd megkeresi az egyik tudományos tévécsatorna, és felkéri a "Piszkos munkák" új évadának főszerepére. Elvégre most sem végez tisztábbat...
@Hertelendi: Lenne ötletem. Mondjuk valami állatkerti gondnok munka? Elég sok állatot megölt már világszerte, persze csak szigorúan keresztény szellemiségben.
@Hertelendi:
Hertelendi 2012.11.05 09:57:39
Különben is már tudható, hogy te ki is vagy valójában...címmel, névvel, telefonszámmal."

Azóta is várom a hívásodat, hertelendi..:D
@Bakter:
Zsóttival?, Akkor a címét már tudom:
"Amikor a szar húzza le a vécét."
Semmilyen félsz sem sincsen:
"A Fidesz vezérszónoka, Rogán Antal újra Bajnai Gordont választotta témájául, így nem szakad meg a nagy sorozat, a volt miniszterelnök visszatérése óta folyamatosan témája a Fidesznek."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Csizmadia elvtársnak rossz hír, hogy amit csinál azt törvény tiltja ma Magyarországon. Szopó kisfiam, hogy a Nertanács nem gondoskodott időben a jogi környezetről és mehetsz a fingófára elszámolni.

Mert következmények nélküli ország tényleg ne legyünk.

Látom itt vonyít a teljes KIM kuminista különítmény. De minek a kánon gyerekek? Ordítsátok egyszerre: nem vagyunk beszarva! Nem gond megoldani, ott ültök egymás mellett, megbeszélhetitek.
@ormány triktor ("pocakos focista, az a halálom"):
Az ötlet jó. Javaslom a nílusi krokodil territóriumát. Ahová egy rinocérosz kergette, miután megszabadult az oroszlán szájából. Egy vérbeli vadászt csak ilyen hősies tettekkel tudok elképzelni.
"A parlament ismét átírja az alaptörvényt."
Még jó, hogy ilyen sokat dolgoztak rajta, és ilyen kiforrott lett a végére...
@MACISAJT: "Azóta is várom a hívásodat, hertelendi..:D"
Ki a f@szt érdekelsz? Különben is már hulla vagy, csak még nem tudsz róla!
@Secnir: Ugyan ne légy kishitű, hát persze hogy van lejjebb. Meg is fogják mutatni...
@idelle:

Igazad lehet, de ha blogposztban nyilvános dünnyögésre futja akkor futhatná éppen közleményre is.

A vélekedés már kint van, a seggberúgás ezért is kijár/hat.
@Penivaldes:
Inkább etesse a tenyerével... Kezdetben... Aztán a másikkal...
@Bakter: Na ez így nem lesz jó. Ezt azért gondoljuk át, mert így a végén elfogyna a helyettes úr, és akkor szegény krokidil..
@Sütemény1975: TE Hofit ne vedd a szádra, ha kérhetem. A szaros vezénylőd vitte a sírba.
Mazsolák dr. Bencze Izabella, a CÖF egyik kurátorának életrajzából:

2001-2002 a DUNAFERR Rt. FB elnök,
2000-2002 az Állami Autópályakezelő Rt. FB tag,
2007. februártól szeminárium vezetése a Corvinus Egyetemen állami vagyonkezelés témában,
2007. október 1-től a Magyar Rádió Közalapítvány Ellenőrző Testületének az elnöke.
2010. június elsejétől MÁV Ingatlankezelő Kft FB elnök

Igen nagyon civil ő.
@Bakter:

Asszem a Bajnai súlyos megszorítása ellen

a spontán molotovkoktél-dobálás a legkevesebb, ami jön.

A 16 fideszes közgazdász aláírhatna egy petíciót,
mer az olyan hazafias.

Aztán kéne még egy népszavazás a Bajnai megszorításai ellen.

- Havi kétszer jobban ixel ,
- és mindjárt könnyen viccel -

Végül a világ magyarjai ünnepélyes keretek között, Debrecenben égethetnének el egy baloldalas kiszebábut.
Ez volt már??? :)

Tízezer milliárd: hozzányúl-e a kormány az MNB tartalékához?

Kormánypárti körökből származó hírek szerint a jobboldalon sokan gondolják úgy, hogy márciusban nem 15-e lesz a nagy ünnep, hanem 3-a – ekkor jár le ugyanis Simor András jegybankelnök mandátuma. Utódjaként felmerült Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter neve is, aki köztudomásúlag kedveli az unortodox megoldásokat. Ilyen lehet a Magyar Nemzeti Bank 35-36 milliárd eurós - mintegy tízezer milliárd forintnyi - devizatartaléka egy részének felhasználása az adósságtörlesztésre, vagy akár a gazdaság beindítására. Az atv.hu három közgazdász véleményét kérte ki a téma kapcsán.

atv.hu/belfold/20121118_mnb
@Secnir:
Bakker, mindig azt mondjuk, hogy nincs lejjebb, de ezek az igen "tehetséges" kretének bebizonyítják, hogy tudnak még lejjebb süllyedni és igen is van élet a mélységi bányászbéka segge alatt is!
@csizsikpizsik - pique takarodj!: + 1 Pont ez jutott eszembe, hogy a reggeli kávét se ihatták meg nyugiban, máris kezdeni kellett a köpködészetet. Sztahanovista a Kumin-brigád.
@Secnir:

A két év alatt összehozott dupla Bokrossal összemérve akkora saller lesz ez a kampányban, hogy 50 forognak tőle egy irányba. És hol van még a végösszeg...
@a szív fészkei: Van megoldás. cső bevezet, kávéföző ráerősít, és folyamatos utánpótlás.
@a szív fészkei:
Kuminista Brigádék?

Méltóvá váltak a Mária-Terézia Nagyvalagrend Piros Pöttyös fokozatára! :)

Nyelvvel lehet átvenni...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :-) Ezt ilyen szépen én nem is tudtam volna! @Penivaldes: Hacsak úgy nem. Abba ne hagyják!!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Állítólag Mária Terézia is csak akkor lett nagyon termékeny anya, amikor valaki felhomályosította uracskáját, hogy ha van neki nyelve - Üvegtigris: baracklekváros palacsinta esete ;-DD - akkor azt is bátran használja a fenséges baldachin alatt asszonykáját előkapva.

Na ilyen termékennyé tesz a nyelvtehetség manapság is, jól látod. Pöttyössé nyal.
@a szív fészkei: szerencsére mi erre is figyelünk, hogy folyamatrosan ndves legyen a szájpadlásuk.
Na, akkor foglaljuk össze mit tanultunk ma:

Reggel 10 előtt feldobtam a labdát, EREDMÉNY és MAGYARÁZAT hiányom van, bármely Fidesz szimpatizáns szájbarágósan, magasröptűen vagy útszéli stílusban fordulhat felém, érveljen.
Ötször feldobtam ugyanezt, senki sem vette a fáradtságot egyetlen sorra sem. Ellenben volt zsidózás, palesztinsiratás, libásozás, komcsizás meg buzizás szabadon kombináltan és igen lelkesen, abszolút értelmetlenül.
Biztos bennem van a hiba...
@a szív fészkei: Lotharingiai Ferenc. Volt neki sok sok barátnője. Csalta azéert a királyi asszonykát.
@Önnek megyünk: a FiddeSSed mit zár be, ha nem sulikat, vasútvonalakt? vastagbor.blog.hu/2012/03/12/fideszes_vasutkihereles_jo Ja polgári vasútbezárás jó, kommancsos nem. Eccerű kis faék vagy te drágám.
Kommentelők,nem veszik észre,hogy az Önök által használt szövegek is jelentősen befolyásolják,hogy országunk ott tart ahol tart.Teljesen mindegy,hogy a gyülölködő irás jobbról,balról vagy a liberális oldalról jön.Lényeg szörnyű állapotok uralkodnak az országban,gazdaságilag és társadalmilag is,véleményem szerint.A cikkhez ezért nincs értelme hozzászolni.
minek ezt a gyökér Bajnait lejáratni, lejáratta már magát épp eléggé...
"Bevetésen a Járassuk Le Bajnait"

Felesleges lejáratni. Aki változást akar, az nem szavaz egy régi garnitúrára.
@apanna: Akkor szavazzunk ezekre? A mostani csürhére? Te is betojtál?
@MACISAJT: Ember, leírtad a lényeget, és látványosan nem érted. A hitel a MÁR KORÁBBAN LÉTEZŐ ÉS LEJÁRÓ hitelek megújításához kellett, mert akkor egyáltalán nem, vagycsak elfogadhatatlan kamatszinten lett volna piaci hitel. Akkoriban Németország is csinált pár sikertelen kötvényaukciót, ők sem kaptak hitelt a piacról.
Ez nem "eladósítás" volt, hanem a meglévő adósság megújítása.
A beidézett szövegben le van írva feketén-fehéren, de nem is vagy képes megérteni.
@apanna: Ez könnyen megoldható, szavazz a Fideszre. ööö. .. izé.
Hajrá Fidesz!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:("Kormánypárti körökből származó hírek szerint a jobboldalon sokan gondolják úgy, hogy márciusban nem 15-e lesz a nagy ünnep, hanem 3-a – ekkor jár le ugyanis Simor András jegybankelnök mandátuma")

Biony,biony...
A gyurcsanyista trió,( simor-karvalits-királyjúlia) távozása valóban felér majd az ország számára egy Sztálingrád felszabadításával...

És ideje hogy a Magyar Nemzeti Bank valóban az legyen mint ami a nevében is, mert "ezek" alatt se magyar, se nemzeti de még csak bank sem volt...
"Mert minden valószínűség szerint a köz pénzét költi erre a marhaságra."

Na ez itten a lényeg. Ha valóban így van akkor "valaki" még e miatt börtönbe fog kerülni sikkasztás miatt. Qrvára nem érdekel egyik lelki nyomoronc se, de ha az óvodás kis játékaikat az én általam is(!) nem kevés munkával összeadott közpénzből teszik akkor meg KELL bűnhődniük érte!
@csilisav: Ezért aztán te sem szóltál hozzá, igaz? öööö... izé..
@Spániel: REmélem, neki a zacijában beveszik a jómunkás becsüsök a kagylókat, csigahéjakat és egyéb értékes dolgokat, ő maga is azzal fizet majd a parizerért és a páleszért, amitől seggrészegen tántorog koncerteken a színpadon.

Ma megint nagytakarítok itt a blogon, ennyi tahó, amennyi rohan a Bajnai névre! Olyan ez mint a légypapír, komolyan.
@MACISAJT: "A gyurcsanyista trió,( simor-karvalits-királyjúlia) távozása valóban felér majd az ország számára egy Sztálingrád felszabadításával...

És ideje hogy a Magyar Nemzeti Bank valóban az legyen mint ami a nevében is, mert "ezek" alatt se magyar, se nemzeti de még csak bank sem volt..."

Ezzel egyet tudok érteni. A kérdés már csak az, hogy a következő jegybankelnök mennyire fog majd a nemzet érdekében dolgozni. Ha annyira mint a fidesz (nemzeti máz, sok szájkaratéval) akkor továbbra sem számíthatunk semmi jóra. :(
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Már nem, úgy látszik az orbánék ezt is megveszik. Persze közpénzből, miből másból?
@csilisav: Hát, lehet, hogy nincs értelme hozzászólni, de legalább nem kerül az adófizetőknek semmibe.

Az állapotokról meg a választónak az a véleménye, hogy jók...

...Szamosszegen most kapott kétharmadot a regnáló kormány.
@MACISAJT: Bajnait emlitetted, gondolom akkor megtekintetted a lehivasok idejet is, pl. az AKK altal kiadott, a "Magyar Kormany finanszirozasi mozgastere 2010-ben" a honlapjukon talalhato prezentacio 13. diajan lathato adatokat:
akk.hu/object.1539cb5e-5542-4155-8ed7-c166f018cfe1.ivy

Bajnai 2009.04.19-2010.05.29.-ig volt hivatalban.

Valamint a 2009-es koltsegvetes elfogadasarol szolo torveny: index.hu/gazdasag/magyar/2010/09/14/zarszamadas/

A linkek alatt a torveny szovege.

Mennyivel is csokkent a folyo fizetesi merleg hianya?

Tudod, ossze kell mosni Bajnait meg Fletot....de azert a szamok mast mutatnak.
@londonterminals: FideSS-védelem zsidózás nélkül mit sem ér. Én rég kipucoltam innen, Fabius tolernaciciája nagyobbra nőtt. Most valahogy az enyém meg összement e témában.

Igen, Stefi toronymagas színvonal ezekhez, pláne, hogy heccelve görbetükröz.
@brekkk: ("minek ezt a gyökér Bajnait lejáratni, lejáratta már magát épp eléggé...")

Egyrészt, nem "járatja" le őt senki, amit róla mondanak, hogy a böszmével közösen kúrta szét az országot, az tény, lásd hivatalos életrajzát.

Másrészt viszont, azért alábecsülni sem kell a károkozó hülyéket.
Ott volt a D209, a KGB réme, aki ugyebár 1988-ban még a bős-nagymarosi erőmű gyorsításáról írta alá a csehszlovákokkal a szerződést(és emiatt vesztettük el Hágában később a pert).
Ilyen hülyére épeszű ember nem szavaz- gondolhatja bárki.
És mégis voltak olyanok akik beszopták a "komcsik megjavultak" c. ronwerberizmust.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Fik, es milyen egy NEMZETI bank, ha megkerdezhetem?
Varánusz, te miért gondolod, hogy csak nektek szabad lejáratócsoportot működtetnetek (hvg)? Az a "demokrácia" szerves része? Nevetségessé teszed az egész baloldalt :(
@a szív fészkei: ez a stílus dobta az örök szemétdombra az SzDSz-t.
@orient: Igazad van, Tersánszky mindkét rezsim ellen harcolt. Ez tényleg rohadt zavaró lehet ezeknek, a mindkét rezsim legjobb tanítványainak.
@shinichi: Tehát nincs más, csak a bajnai féle formáció, vagy a fidesz?
Tényleg, mit akartok?
@Tűzfal: Ja, jön a tél, melyik falu, város akar esztergomosat játszani? De oké, ha szeretetből, akkor élvezzék ki fenékig! Biztos megsegítik őket is kis adóelengedéssel.
@Penivaldes:
A kroki sokáig bírja az éhezést, sokkal tovább, mint ahogy én biztosítanám neki az utánpótlást.
@Marcangoló Korelnök: Hu, a varanus bekebelezte a HVG-t?

Megbocsass, de kit koteleztek tobb helyreigazitasra: a magyar nemzetet, vagy a hvg-t?

Az igazsag - barmennyire faj egyeseknek - nem lejaratas. Pali bacsi doktoralt mar? Mert anelkul...hmmm...
@MACISAJT: Majd kuszaszem rendet tesz igaz? Komolyan nem félsz te ettől (sem)?
@a szív fészkei:
A FIDESZ KORMÁNYT NEM ZÁRT BE VASUTAT. CSAK VONAT NEM JÁR RAJTA. EZ NEM UGYANAZ, MINT A NÉPELNYOMÓ, NÉPELLEHETETLENÍTŐ SZOCIALISTA SÍNTELENÍTÉS!!!!!!
ÉRCSVE VAGYOK!!!!!!!!!
@aranyhorcsog: :-DDDDDDDDD Nagyon jó: egy szerelem három éjszakája...
@Hertelendi: ": Akkor szavazzunk ezekre? A mostani csürhére? Te is betojtál?
"

2014 ig még meglátom mi bontakozik ki a mostani helyzetből.
Majd elmegyek a szavazófülkébe és leadom a voksom.
de, hogy egy előző garnitúrát visszaszavazzak, olyan szöveggel, hogy" ezek szarabbak, mint azok voltak" nem fogok.
Azért sem szavazok Bajnaira, mert "rezsimet" akarnak váltani.
Én nem akarok egy másik rezsim polgára lenni.
Azért sem szavazok senkire, hogy majd a másik megkapja a 2/3 ot.

Ha a fidesz nem változtat, akkor kénytelenek leszünk radikálisabb pártra szavazni a jobboldalon. A lengyeleknek bejött. nekünk is sikerülhet.
@tomwar: "de kit koteleztek tobb helyreigazitasra: a magyar nemzetet, vagy a hvg-t?" - elsírnám magam, ha kiderülne, hogy azt hiszed, ennek köze van a kérdésemhez.
Az imént Rogán Antal a parlamentben napirend előtt a "Múlt nem lehet alternatíva mottóval" érvelt az E2014 ellen. A múltidézés közben "akkor volt ám igazi megszorítás" témában ha tízszer nem mondta ki, hogy "amikor éppen Bajnai Gordon volt a miniszterelnök", akkor egyszer sem.
Kezd a dolog viccessé válni.
@Bakter: A szemét fidesz miatt késnek a vonatok minden reggel vagy 20 percet.......
@Bakter: LYÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ. JA WOHL!!!!!!!!
@tomwar: "Az igazsag - barmennyire faj egyeseknek - nem lejaratas" - aha. És ha Bajnairól vagy Gyurcsányról derül ki az igazság? Ja, az lejáratás...
@shinichi: szavazz arra akire akarsz, de soha ne szavazz olyanra akire kötelező......
@nyünyüge: eltanulták a Népszava és a hvg módszereit. Fáj?
@apanna: Hogy mi is jött be a lengyeleknek?
vagyis a jobbikra. inkább ne. azok bohócok a cirkuszban.
@apanna: A választási rendszer területi túlsúlya és a győztes túlkompenzálása miatt kb. igen ez a helyzet.
Jelenleg úgy fest, hogy lesz egy E14 - MSZP + aki még akar jönni blokk, és vele szemben a Fidesz + Jobbik blokk Ez van. A győztes mindent visz típusú rendszert csináltak a választásból.

Amit akarunk, az demokrácia és européer kapitalizmus. Szólásszabadságot, a választás, a vállalakozás és a vallás szabadságát, a magántulajdon tiszteletét akarjuk. Vagy marad ez amit most látsz.
@nyünyüge: Egyre jobb a műsoruk és még egy hónap se telt el 23-a óta. Már most ellődözik a patronjaikat? Szegény Habonyt sokszor kell búbon csókdosnia szép múzsájának, a részeg kocsishangú Zsókicának.
@MACISAJT:
"Ilyen hülyére épeszű ember nem szavaz- gondolhatja bárki."
A hozzád hasonló épeszű emberek valóban nem szavaznak ilyen hülyére (Medgyessy). Ők Matolcsyra szavaznak.
@Fabius: A válasz nagyon egyszerű. Meg kellene nézni a Fideszes elvtársak bankszámláit. No, nem csak itthon, hanem Svájcban is. Az anyag ugyanis nem vész el, csak átalakul, ugyebár ezt már régen tudjuk.
@nyünyüge: Bajnai mit tett? nem sokat.. de annyit igen, hogy az MSZP-SZDSZ nem lett a miniszterelnöke, és végrehajtotta a megszorításokat, hezitálás nélkül. egyeztettek róla? volt esetleg népszavazás, hogy akarod e elvenni, a szocpolt, vagy a 13 havi nyugdíjat? kérted, hogy a közalklamazottaknak fagyasszák be a bérét? A családi pótléknak is?

Rogán meg elmehet a francba, mert ő volt az aki nagypofával szidta a centrumot, és azt ígérte olcsóbb lesz a parkolás.
Hazudott......
OFF:
az előbb érdeklődött valaki arról, tudjuk-é mi folyik Gázában? neki küldeném: index.hu/napirajz/2012/11/19/urad_van-e/
ON
@apanna: 2010-ben kire szavaztál? Mert az ország 52%-a egy előző rezsimet szavazott vissza, kétharmados hatalommal. Az embereknek ez kell, sajnos.
@orient: "Meg lett változtatva budapesti Tersánszky utca mivel komcsi írónak titulálta a mostani rezsim" - ne hazudj, nem azért.

Rákosi eltette láb alól Rajkot, mégsincs Rajk László utca, mégpedig teljes joggal.
@tomwar:
nekem jobban tetszik a 14. oldalon lévő grafikon. amikor azt röfögi a parlamentban a zorbán-tócsy kettős, hogy nekünk ugyan nem kő az imf pénze, denemaztán! akkor a kis fejüket beleverném az asztalba, és megkérdezném, hogy kisköcsögök, hólapéééz?
@apanna: Rogán hazudott? Na ezt nem mondhatod komolyan! Pont ő?
@Marcangoló Korelnök:
Mondhatnám fáj, mert hiszen ők a "jobbak", nem?
Nagyobb morális tartással, erkölcsi érzékkel megáldva dolgoznak a nemzet javán.

(De szerencsére nem fáj, mert én eddig sem gondoltam őket különbnek. Sőt.)
@Marcangoló Korelnök: Te baszki mikor láttál korábban ilyen lejárató kampányt? Mert én nem emlékszem, hogy buszokon vagy bárhol hirdetve lett volna, hogy Orbán így vagy úgy… és akkor a magyar hírlap címoldaláról most ne is beszéljünk.
@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára:
Külföldre menekített pénzek és bankszámlák ...

Érdekes felvetés attól, aki egy Bajnai nevű embernek szurkol, aki cégek csődcsászára (Hajdú-Bét), és az offshore nem hivatalos lovagja.

Más.. Az együttműködés kapcsán:
hvg.hu/itthon/20121118_Schiffer_az_LMP_csak_a_sarkara_allt_a_don
Róna Péter, az LMP pártalapítványának, az Ökopolisznak a társelnöke azt mondta, egy olyan felszólítást kaptak az Együtt 2014 választói mozgalomtól, hogy vagy csatlakoznak, vagy mennek a süllyesztőbe.
@nyünyüge: ne kígyózzunk át oda, hogy te kit minek tartasz. Hogy is van az, hogy Schmittet leleplezni aranyos demokráciféltés, Bajnait leleplezni pedig náci suttyóság?
@Marcangoló Korelnök: Nem, a HVG módszere az, hogy hazug csalókat leplez le bizonyítékok bemutatásával.
Rogánék módszere meg az, hogy a hazug hülyeségeiket addig ismételgetik, amíg egy bizonyos intelligenciaszint bevésődik. You know, imprinting.
@blah: a diplomahamisítók köztársasági királya, Gyurcsány lihegését hallottad, amikor a vele együtt rezgő Kálmán Olgának Schmittet gyalázta?
@kerekes pereces: Az ország 8 millió szavazóképes polgárából 2,7 millió szavazott a FideSSre és csatolt részeire. ez durva túlzással se a lakosság 52 %-a.
@shinichi: a lelplezés per definitionem bűnös üzelmek feltárása. Nem úgy van az, hogy a ti leleplezősditek náci stílusú üldözés, a mienk hasznos demokráciagyarapítás.
@MACISAJT: te melyik vagy? a navracsics?
@Penivaldes: Neked is! Remélem látsz valami kellemest, mert én nem.
@tomwar: Jaj te... Anyagot gyűjt. Szuahéliből tudod milyen kurvanehéz az?
@a szív fészkei: az SzDSz-nek köszönhető ez az elbaltázottan aránytalan választási rendszer. Annyi tény, hogy a Fidesz megalázó, megsemmisítő vereséget mért ránk 2010-ben. Adja ég, hogy ez ne ismétlődjék 2014-ben, de nagyon afelé haladunk. Sőt! Rohanunk.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Amennyiben rám gondolsz, én teljesen másnak drukkolok. Egyetlen dolog vezérelt az írásomban, mégpedig az, hogy nagyon útálom a hazudozó Fideszeseket. Rosszabbak, mint a szocik, mivel ők az igazi MSZMP utódok a mai időkben.
Amennyiben elolvasod a mellékelt link anyagát, akkor megtudod, hogy én kiben hiszek:
www.kibulizottorszag.net/tartalom.html
@Marcangoló Korelnök: és buszokon hirdették? Aztán Obersovszky most is fog interjút készíteni Bajnaival a köztévében? Mesélj milyen a párhuzamos univerzumban!
@nyünyüge:
"Múlt nem lehet alternatíva "

Akkor semmi horthyzmus, refeudalizáció, múltba révedő alaptörvény? Nem lesz közmunka nem XXI. századi módszerekkel? Állami közmű- és infoszolgáltatások?
Sok lenne ennyi jó hír egy napra.
@fvipera: :-DDDD Sok benne tényleg a lényegi brummogás.
@blah: nem a buszokon hirdették, hanem a világsajtóban üvöltötték. Jobb?
@Marcangoló Korelnök: Nem - az igazsag szamomra egyfele.
@Marcangoló Korelnök: aha szóval kretén vagy. Nincs több kérdésem.
@Marcangoló Korelnök: A KERDESED:
Varánusz, te miért gondolod, hogy csak nektek szabad lejáratócsoportot működtetnetek (hvg)? Az a "demokrácia" szerves része? Nevetségessé teszed az egész baloldalt :(

Ertelmezed a kedvemert? Tudod, a romkomcsak liberalbolsevista nepe mar csak ilyen butuska...
@apanna: a lengyeleknek mindig volt annyi eszük (még a radikálisabbaknak is), hogy nem akartak diktatúrát (mert elég volt nekik a kommunizmus) márpedig a Jobbik nyíltan demokrácia ellenes és teljhatalomban hisz (mint a Viktor csak Ő nem mondja ki, Jobbik legalább őszinte). Ezenkívül a radikális lengyelek sosem rúgták össze a port az EU-val és külföldi befektetőkkel akik tuéajdnoképpen a munkát adja nekik is és nem titulálták őket rohadt gyarmatosítóknak meg extraprofitot termelő rohadt multiknak. Szintén nem zsidóellenesek.

Volt annyi eszük szintén, hogy rájöttek attól mert egy cég extra profitot termel, és ki is viszi egy részét (ez a kapitalizmus és piacgazdaság működése) attól még mivel sokaknak munkát ad, beruház és befektet az országban amivel húzza a GDP-t és termelékenységet, és adót is fizet, ha kap kedvezményeket akkor is fizet, akkor abból haszna származik az embereknek is és országnak is. CBA sem neked adja a profitját hidd el, sem a Trigránit elárulom, tehát az ország szempontjából teljesen mindegy hogy egy német vagy egy magyar termeli a profitot amíg munkát ad az embereknek és az országnak haszna van belőle. Akkor számítana csak ha Széchenyi típusú gazdagjaink lennének akik a profitjuk nagy részét odaadnák az országnak és embereknek beruházások formájában, de erről ne álmodj mert a magyar GAZDAG ugyanúgy kiviszi a profitját egy off-shore bankszámlára és ugyanúgy a saját Ferrari-jára költi mint a német tehát a mi szempontunkból semmi különbség. Mellesleg a multik többszörös adót fizetnek mint a magyar tulajdonú vállalkozások akik mindenhol kibújnak az adófizetés alól. A multi legalább SZJA-t és embereket rendesen befizeti.

Szimpatikus a Jobbik őszintesége, de sajnos tönkre tennék az országot azzal hogy még a maradék munkahelyeket is elüldöznék innen, pont ahogy a Fidesz teszi csak még radikálisabban.

Ennyit a lenygel nemzeti radikálisokról, nekik legalább van eszük is a nemzeti érdekek védelmére hivatkozva nem verik tönkre az országot.

Kis adalék a magyar GDP-ről:
GDP by sector agriculture: 3.3%; industry: 30.8%; services: 65.9% (2010 est.)

Ennyit ér a mezőgazdaságra épített gazdaság. Ha megduplázod a termelést(termelékenységet) ahogy a jobbik gondolja az majd fellendíti a gazdaságot, ami szinte lehetetlen akkor nő pár tized százalékkal a GDP. A görög , olasz , spanyol mind mezőgazdasági ország ahol el vannak adósodva, a gazdag északi országokban meg kb. 0% a mezőgazdaság. Erre nem lehet építeni márpedig a szolgáltatószektor és ipar hozza a nagy részét a gazdaságnak és pont ezeket szopatja a fidesz és pont ezt tenné a jobbik is (ezek majdnem mind külföldi tulajdonú vállalatok, értsd: gyarmatosítók, extra profitot termelő gazemberek a jobbik szemében), de sajnos jelenleg nagyjából ők tartják el az országot és adják a munkahelyeket. KKV-k munkaadó képessége népmese, fontos, de ők is a nagyvállalatokra és nagyvállalatok által termelt gazdaságra épülnek. Nem tudsz olyan gazdaságot mondani a világban ahol csak a kis és középvállalatok jó életet és hatékony gazdaságot tudnának működtetni jóléttel nagyvállalatok és multik nélkül. Tehát lehet ellenük háborúzni meg az extra profitjukat bírálni, de tulajdonképpen örülni kéne neki. Amíg egy multinak extraprofitja van addig több embert fog alkalmazni, többet fog fejleszteni és beruházni, ez a kapitalizmus, ha más utat választasz csak nagy szavakra és eszmékre hivatkozva működő program nélkül akkor kb. évi 5-10% gazdasági visszaesés lesz itt, államcsőd és igazi éhínség és nyomor. Olyan Észak-Korea, fehérorosz típusú 'gazdaság'...köszönöm azért ennél több program kéne...
@Marcangoló Korelnök: olvass egy kis Tersánszky-t ajánlom. Minden volt csak nem kommunista...
@orient: sosem állítottam, hogy az volt. Az viszont alávaló hazugság, hogy azért vették el az utcanevét, mert ráfogták, hogy kommunista.
@Marcangoló Korelnök:
ne hülyéskedj már - Bajnai megszorításai nyilvánosok voltak annak idején is, még csak nem is becézte őket "átalakításnak", "átszervezésnek". Megmondta nyilvánosan, hogy megszorítás lesz és fájni fog.

Úgyhogy semmi új információ nincs a mostani ellenkampányban.

Hogy mi a valós helyzet Schmitt diplomájával, az új információ volt a hvg-től.
Egyébiránt nagy szívességet tett a hvg ezzel a botránnyal a kormánynak, így egy botrányos személyi döntés (Schmitt megválasztása) korrigálható volt.
@tomwar: ha elárulod, mit jelent az, hogy egy kérdést értelmezni. Szerintem semmit, ez a szóösszetétel belvárosi vinnyogás.
@tomwar: remélem, ennek egykor majd látható tanújeleit is adod.
@Marcangoló Korelnök: fidesznyik rohadék, mi a televert kurva anyádért gondolja a fajtád hogy a gazdáddal együtt nem lesztek elkapva ?????
A helyetekben KUSSBAN lennék!!!!

"A másik tanács azoknak szól, akik maradnak az állampártnál. Lehet még egy picikét itt genyóskodni, de nem sokat. Innentől minden aljasság a bűnlajstromot gazdagítja, és a számonkérés annál hevesebb lesz, minél unfairebb a játszma. Akció és reakció. Package, you know. Nem okos dolog a vég kezdetén regisztrálni az elsőként megfingatandó bűnözők listájára."
@blah: eddig se volt, mukikám, csak fröcsögtél.
Tudja valaki, hogy a pártközpontban mennyi a félelem bére a hivatásos nemfélőknek? Megfelelő összeg esetén mennék bérfélőnek, aki valójában nem fél Bajnaitól.
@Marcangoló Korelnök: Akkor miért? Ha elmondod akkor elhiszem, komolyan!
hogy is volt a ford fairlane kalandjaiban???
"kell a penz drogra???csinalj egy fesztivalt,mondjuk rock a drog ellen es maris megvagy..."

nem gyulik a lajk bajnai elvtars es tarsai mellett???
kiderult,hogy a milla alig parezer,az osszes bohoc nincs 3%on sem???
kezdjunk el hisztizni,hogy itt "ellenkamany folyik,vad lejaratas..."
nevetseges...
lehet egyszerubb lenne tudomasul venni,hogy a loteri kutya sem,ertelmes emberek sem kivancsiak a leg++(ujabb,demokratabb,progresszivebb,satobbi...)gittegyletre,mert lejaratta mar reg onmagat,mert hazug,mert tolvaj...
ennyi...

persze,akkor a ballibaknak es berkommenteloknek nem lenne min horogni...
igy marad a sajat generalasu gumicsont...
:)
ez van...
jo etvagyat hozza...
@nyünyüge: "Úgyhogy semmi új információ nincs a mostani ellenkampányban" - mondd, te hányszáz olyan leleplezést olvastál, hogy háháhááá, mit mondott Orbán 1992-ben? Pedig az is nyilvános volt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Anyád picsája!
Felejtsd már el a náci hittérítésed!
Mi a faszt nem érdekel, hogy a kurdokat a törököktől kezdve mindenki írtja! Az nem gond? Az nem gond, hogy a szerelmeid sűrün lakott városokra lőnek ki rakétákat? Nem zavar, hogy a rakétakilövőket a szerelmeid iskolák kórházak udvarán helyezik el, hogy a válaszcsapás minél több civilt (?) öljön meg, hogy ilyen képekkel hányjátok tele a világot? Esetleg emlékeztetnélek, hogy ilyen képeket többször használtatok a fajtársaitokkal együtt fel, míg le nem buktatok.Dögölj meg te is a fajtársaiddal együtt! A fajtársaid alatt az ilyen baromarcú kétlábon járó humanoidhoz hasonló buzeráns állatokat értem! Ne válaszolj mert most még finom voltam hozzád.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): végre egy igazi köztársasági hang! Kösz! Nehogy valaki kimoderálja!!!
@kovaszos ubulka: a formállogika alapján akkor a buszokon található reklámokat bajnaiék finanszírozták. ugye?
Sajnálatos, akár csak az IMF "reklám", bár ami még rosszabb, hogy igazuk is van.
@Marcangoló Korelnök: Kerdesre kerdessel felelni sem epp zsenialis, de legyen: mit vinnyogsz itt lejarato-csoportokrol a hvg.hu-n??? Mi koze ennek a Fabiusnak vagy a baloldalnak?

Nem ertelek.
@Marcangoló Korelnök: persze a párhuzamos univerzumodba nem jutott el. Tökéletes mintapéldánya vagy a megmaradt fideszes kreténeknek.
@orient: mi??? Anélkül szövegeltél, hogy utána sem néztél?
@Bakter: Szerintem csak családtagoknak fizetnek.
Innen a szinvonal is.

Abból is gondolom, hogy még régebben Tölgyes kapacitált, hogy ne legyek patkó, aki miatt a ló elveszik, aki miatt a csata elveszik, aki miatt az ország elveszik...

... de pénzről egy szót se szólt.
@blah: ugye gyurcsányista vagy? Egy világ dőlne össze bennem, ha nem.
hmmm, kumminista váltás volt? hja így megy ez :D
@Marcangoló Korelnök: hopp, már dőlhet is. Annyira kedvelem gyurcsányt mint te. Na remélem akkor most már felfogod, hogy az a világ nem létezett csak kitaláltad.
@Marcangoló Korelnök: Őszintén szólva egy könyvtári fórumon hallottam. Valójában nem találtam róla igazi forrást elismerem, pedig kerestem...
@Dr. simonmondja.:
Van az pénz, amiért lennék ilyen családtag. Totális álszerénység nélkül azt is állíthatom, hogy a színvonalat látva pár nap alatt bérnemfélő főosztályvezető is lehetnék ott. Két évem lenne, hogy jól megszedjem magam, aztán ikszelnék egyet ahhoz, akitől korábban hivatalból bérnemféltem.
@orient: Hagyd! Kár belé, szerinte a szadesz egyesegyedül találta ki anno a választási matekot. Ja ő volt maga az ellenzéki kerekasztal lovagja. FideSS, Madöf ott se volt,csak a pogit szervírozták meg a böfis vizet hozzá. Anyám,borogass! #:-(((
"Fico talált egy teli pénztárcát. A szlovák kormányfő reggeli futása közben vette észre a bukszát a töltésen."

Pocak, ideje elkezdeni kocogni, hátha nem köll az imf...
@Bakter: Osztályvezetők nyomják, lásd: hvg.hu/itthon/20111021_boszormenyi_robinmasters_mandiner Mintha orica írta volna, hogy tudja, ki a Macisajt nevű brumihős.
@kovaszos ubulka: Megvettük,mi ballibbant hibbantak a soha nem, soha nem és nem megvehető hős békemenetelő CÖF-öt? De jó, ma nem is tudtam, hogy ilyen jó nagybevásárlást csináltam!

A békemenetüket is mi fizettük, már kezdek összezavarodni, segíts ki lécci!
@a szív fészkei: igen, visszaolvastam reggel, hát mit ne mondjak, inkább semmit...
Rétvári Bence: " a kereszténység elleni támadás a Semjén Zsolttal szemben megfogalmazott plágiumvád. "

ja.

a simicska elleni vád pedig magyarellenes.

a felcsúti akadémia finanszírozásának számonkérése pedig magyar gyerek ellenes.

letöltendő lesz ebből, meglátjátok
@fvipera: Kereszténység MIÉRT NEM KÉRI MÁR KI MAGÁNAK EZT A BLASZFÉMIÁT???? Undor, Semjéntöketlen az új Jézus? Ez nem istenkáromlás nettóban?
@tomwar: jaj tom olyan érthetetlen vagy! A hvg a tölünk beszedett adóforintokból nyomja a mocskos lejátszó kampányait szegény fideszes mókusok ellen...pont úgy ahogyan azt a cöf -aminek semmi köze a fityiszhez, mintaz köztudott :-) - teszi közpénzből.
@fvipera:
Orbán pocakjának firtatása pedig emberiség elleni bűntett?
Tényleg megértünk arra, hogy megcélozzon bennünket egy gammakitörés.
@a szív fészkei: a markó iván elleni támadás pedig egyenesen Isten elleni támadás.
@fvipera: Rétvári...aha, aki a faszbúkos hozzászólásokat mutogatta a kérdésre hogy miért nem lehet a jutyúbon kommentelni a Háváj-dicséj-tibicsoki műalkotásukat (minden itthon tart vagy micsoda)
@Marcangoló Korelnök: Bizony rühes fidesznyik kutya a fajtáddal szemben ez a Köztársaság hangja. A finomabbik fajtából ráadásul. A helyedben csendben megpróbálnék felszívódni.

Mert tudod te szarházi féreg van egy pont amikor már nincs visszaút, unokabátyám kénytelen volt először azt mondani a gyerekének hogy várjon karácsonyig az új cipővel, MERT NINCS RÁ PÉNZE!!!
Ez az ember 2010-ben a fajtádra szavazott, ma azt mondta a csúti gennygombócot legszívesebben felkötné a kancsal félhülye belére.
A harag növekszik és amilyen pofátlan gecik vagyok nincs már messze a "kitörési pont"

"A belorusz elnök gyakorlatilag ki van tiltva az Európai Unióból, a tányérnyalóival együtt. De ha nagy nehezen összespórol kétszázötvenezer eurót, akkor vehet magának magyar állampolgárságot. Kérdés persze, hogy egy efféle rendszerben keres-e eleget a cár; mint ahogy mi is joggal aggódunk azon, van-e elég pénze Orbán Viktornak és a kedves vejének. Azt mindenesetre tudjuk, hogy a fehérorosz nép nem él valami jól, nem utolsósorban ezért kell gumibotokkal visszatartani a lázadástól.

Természetesen nem igaz, hogy Magyarország ugyanilyen suttyó ázsiai diktatúra lenne. De Lukasenka elnök szerint szépen fejlődünk.

Hát, ez elég kínos, piszkosfredi vallomás. De Giró-Szász Andrásnak van egy megfejtése: Lukasenka viccelt. És ez lehetett az a poén, amitől a belorusz elnök valóban elmosolyodott, talán el is röhögte magát. Hogy ő viccelt! Hát ez óriási! 1994 óta egyetlenegyszer sem viccelt, a legkevésbé vicces figura az egész kontinensen, és akkor a magyarok hóttkomolyan előállnak ezzel. Elégedetten csettint, bólogat: mondom én, hogy jó úton jártok, fiúk. Csak pofátlanul, szarni mindenkire! Lesz elég birka, aki megeszi; a többit meg le kell nyomni.

Lukasenka üdvözlőkártyája mindenkinek szól. Ő maga úgy fogalmazott: a magyaroknak lett elegük a demokráciából, a magyarok biztosan megértik Belaruszt, és szeretnének egy olyan téeszelnökforma cáratyuskát, mint amilyen ő. Az történt, hogy a környék legrosszabb arcú bűnözője megveregette a vállunkat, és harsányan közölte, hogy jó úton járunk. Nem vagyunk egyedül, valóban, viszont elég rossz társaságba keveredtünk. Kívülről eszerint úgy néz ki, hogy nekünk ez való.

Le kéne mosni a gyalázatot."
@fvipera: Letöltendő??? Ha nagy szerencséjük van talán, lámpavas lesz abból figyeld csak meg.
@ariel12: Aztaaaaa. A világ legemberségesebb nemzetének demokratája ilyeneket írogat, hogy "dögöljek meg a fajtársaimmal együtt???
Látom azért nem nagyon sikerül elásni magadban az echte apartheid fajgyűlöletet, amit az államocskád képvisel amióta csak megalakultatok.

De sebaj. Legalább lehet látni ki miből táplálkozik, hiszen a szív bőségéből szól a száj ugyebár. Amúgy meg picit szelektív az emlékezeted. Akkor most egy picit frissítsünk rajta:

Izrael, mely önmagát egy zsidó államnak aposztrofálja, 1981-ben megtámadta Irakot, lebombázta Osirik-i erőművét, azt állítva, hogy az egy titkos fegyvergyár volt. 2003-ban, az ország lerohanása után, a romokon végzett vizsgálatok kimutatták, hogy Izrael hazudott. 1982-ben, Izrael megtámadta Libanont. Ez elvezetett a Sabra-i és a Shatilla-i mészárlásokhoz. 2003 februárban, Izrael több alkalommal betöréseket hajtott végre Gázába és Nablusba.
2007 szeptemberben Izrael bombázta Szíriát, megint azt hangoztatva, hogy nem megengedett fegyverlaboratóriumot bombáztak szét. Megint nem volt bizonyíték az izraeli állítás alátámasztására. 2006-ban, Izrael megtámadta Libanont, megölt 1200 embert, többségében civileket és több ENSZ megfigyelőt, és emellett teleszórta a vidéket aknákkal. 2008 februárban, Izrael megint rajtaütött Gázán, megölve több, mint 1000 embert. A HAMAS beleegyezett egy tűzszünetbe, és be is tartotta azt, mikor Izrael megint támadott, megölt 6 HAMAS tagot, és beindította az Öntött Ólom hadműveletet. 1300 gázai, főleg civil lett meggyilkolva. A nemzetközi törvények megsértése között volt a fehér foszfor gyújtóbombák civilek és nem-katonai célpontok elleni használata. Az ENSZ indított ugyan vizsgálatot, de Izrael visszautasította az együttműködést. 2010 májusban, Izrael megtámadott egy Gázába élelmiszert és orvosi felszerelést szállító nemzetközi hajórajt, nemzetközi vizeken. 9 embert embert meggyilkoltak, köztük egy amerikait, New York-ból.

Ugyanennyi idő alatt, az Egyesült Államok, ami hivatalosan egy szekuláris állam, megtámadta El Salvadort (1980), Libiát (1981), Sinai-félszigetet (1982), Libanont (1982-1983), Egyiptomot (1983), Grenadát (1983), Hondurast (1983), Csádot (1983), Perzsa Öblöt (1984), Libiát (1986), Boliviát (1986), Iránt (1987), Perzsa Öblöt (1987), Kuvaitot (1987), Iránt (1987), Hondurast (1988), Panamát (1988), Libiát (1989), Panamát (1989), Kolumbiát, Boliviát, és Perut (1989), Fülöp-szigeteket (1989), Panamát (1989-1990), Libériát (1990), Szaud Arábiát (1990), Irakot (1991), Zairt (1991), Sierra Leonét (1992), Bosznia-Hercegovinát (1993-máig), Macedóniát (1993), Haitit (1994), Macedóniát (1994), Boszniát (1995), Libériát (1996), Közép-afrikai Köztársaságot (1996), Albániát (1997), Kongó/Gabont (1997), Sierra Leónét (1997), Kambodzsát (1997), Irakot (1998), Ginea/Bissau-t (1998), Kenyát/ Tanzániát (1998-1999), Afganisztánt/Szudánt (1998), Libériát (1998), Kelet Timort (1999), Szerbiát (1999), Sierra Leónét (2000), Jement (2000), Kelet-Timort (2000), Afganisztánt (2001-máig), Jement (2002), Fülöp-szigeteket (2002), Elefántcsontpartot, (2002), Irakot (2003-máig), Grúziát/Dzsibutit (2003), Haitit (2004), Grúziát/Dzsibutit/Kenyát/Etiópiát/Jement/Eritreát (Terrorellenes Háború 2004), Pakisztáni drón támadások (2004-máig), Szomáliát (2007), Dél-Oszetiát/Grúziát (2008), Szíriát (2008), Jement (2öö9), Haitit (2010), stb.

Ja és mi a fasznak írsz nekem, ha a végére meg odaírod, hogy ne is válaszoljak. Ez szintén amolyan ciondemokratikus tempó??:)
@fvipera:
A világ keresztényei majd békemenetelnek érte.
Eurázsiai Unió.

Ketten a lányok közül a szibériai Pokol Táborban vannak.

www.youtube.com/watch?v=utX6aZgIVNs&feature=share
@a szív fészkei: aszondja' reggel Para a rádióban, hogy,szegény "kódex másolót" :-) nem (csak) a ctrl C miatt kellene bazgerálni.... vannak súlyosabb jellembeli hiányosságai is, az általa vitt politikai megoldásokról nem is beszélve.
@Bakter: Minden kocka ilyen békés állásról álmodik.
Semmi stressz, csak a klaviatúra kopogása, aztán fizetésnapokon a hatszámjegyű...
@Marcangoló Korelnök:
@apanna:
@MACISAJT:
Csak nézek, bármi mozgás történik a rohattmocskos ballib oldalon, itt hirtelen megszaporodnak a nemzeti érzelmű honfitársak aggódó megnyilatkozásai és őszinte, jobbító szándékkal igyekeznek jobb belátásra bírni bennünket..Szépen mondtam?
Na, akkor most húzzatok el a telefosott szaros gatyátokban, mert kurva nagy időpocsékolás ez az agymosás, amit ránk akartok tukmálni mindenáron.Továbbá a vérnyomásotoknak sem tesz jót, ahogy látom eldurvulni a hsz-okat.
Egyre szemetebb és aljasabb módon avatkoztok mindennapjainkba, vezéretek a gittegyletét még mindig fiatal demokratának meri nevezni. Hahaha.
Húst éve tudjuk tudjuk, hogy a pocakos focista személyes és haveri érdekből az ország szétverésére is hajlandó. Ti meg ezt zabáljátok, mint tyúk a taknyot. Van egy jó hírem: most már pöttyös seggeket is nyalhattok.

Mégiscsak jó választás volt ez a Bajnai gyerek, ha ennyi bértrollnok kapott utasítást a lejáratására.
VICCES, AHOGY A KÉT OSTOBA SZURKOLÓTÁBOR SZIDJA EGYMÁST. FRADI-ÚJPEST,MI?!
AZ MLSZ MEG RÖHÖG RAJTATOK...

:)))
@batka manó: Csak bizonytalan vagyok:-)) csapba sz@rni vagy sz@rba csapni?
A libást nem kell lejáratni, mert megtörtént már rég.
Elég rá emlékezni, emlékeztetni.
Ezt pedig jól teszik, akik teszik.
Köszönet érte!
nahh, akóóó tahótlanítsunk, elfáradtam mára
@tomwar: azt nézném meg amikor ReFeS helyre tesz egy ilyen alakot verbálisan... :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Eközben Iránban... "Őrizetbe vettek egy bloggert, megölték a börtönben, majd az elnök Indonéziába utazik a Világcsúcs a Demokráciáért [World Summit for Democracy] találkozóra, ahol a nyugati demokráciákat kritizálja." via Global Voices Magyarul
@blah:

Sőt, Schmitt dokumentumokkal alátámasztott leleplezése sokkal aljasabb, mint Bajnai tényektől és konkrétumoktól mentes mocskolása a pártsajtóban, illetve közpénzből fizetett "civil" hirdetésekben. Ne mondd, hogy nem tanultál meg még fideszmagyarul. A 'tolvaj filozófusok' _leleplezése_ sem rémlik? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Miert kellett Szaddamnak plutiomtermelo reaktor? Orvosi izotophoz? Ugyan mar...felesleges volt a helyszinen kutakodni, franciak epitettek - csak el kellett kerni a terveket.

A torteneted elejerol valamiert kimaradtak az arab-izraeli haboruk...

Hany orszagot deklaralt Izrael megsemmisitendonek?

Nem vedelmezni akarom a Zsido Allamot, de azon a kornyeken epp elegge saros mindenki. A csoro palesztinokat meg mindenki megszivatja...mint a kurdokat.
@tomwar: Izraelnek meg van atomfegyver. Mikor kezdjük el bombázni az iskoláikat?
Az Együtt 2014 Választói Mozgalom sajtóközleménye

szolidaritas.org/kozlemenyek__felhivasok/az_egyutt_2014_valasztoi_mozgalom_sajtokozlemenye/

"...minden ellenzéki erő előtt két út áll: vagy a változás mellett teszi le a voksát és ezért együttműködésre törekszik, vagy egyéb szempontokat hangsúlyoz, és ezáltal végül az Orbán-rezsim túléléséhez asszisztál."
@batka manó: Kizarolag verbalisan. Nem tud irni!:-))
@épészmérnök: Orbánnak voltak anno hasonló megnyilvánulásai.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez csusztatás..

Pl.:"1982-ben, Izrael megtámadta Libanont. Ez elvezetett a Sabra-i és a Shatilla-i mészárlásokhoz."

Izrael bevonult Libanonba az izraeli kormány kérésére (akkori szövetségese). A mészárlást szintén a Phalangist vezette Elie Hobeika keresztény alakulat által (izraeli hadsereg csak végignézte, ez is bűn tegyük hozzá...).

Ezen kívül a a zsidók elfelejtettek kivonulni később Libanonból, ez már inkább a bűnük. 2006-os konfliktus valóban szemétség volt pár elrabolt katona miatt az egész országot végigbombázni.
@orient:
Elveszel a részletekbe...
Az olyanokba, amit meg sem akarnak hallani! :))

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ebbe bezzeg a jobbik a seggét a földhöz verdesve fog belépni, ha rajta múlik?
Azok a szép régi idők, amikor az elvtársakkal együtt, vállt-váll vetve a KGST nevezetű agyrémet ápolgattuk...
Megható lesz...
Tényleg...
sírok...
a röhögéstől...

"az új gazdasági entitásnak nem szabad megállnia a volt szovjet köztársaságok határainál, hanem be kell vonnia olyan, "az orosz gazdasági érdekekkel lojális államokat", mint Magyarország, Finnország, Bulgária, Csehország, Vietnam, Kuba és Venezuela. Borisz Grizlov parlamenti elnök úgy számol, hogy az új gazdasági közösség 250 milliós piacot teremthet, amelynek az orosz lenne a közvetítő nyelve, és szuverén államok szövetségeként működne."

Piktor & Vona faék már bejelentkezett, vagy még csak a Fehérorosz vonal megy? :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @orient:

Meg el is írtam :)

Javítás: Izrael bevonult Libanonba az LIBANONI kormány kérésére (akkori szövetségese). Bashir Gemayel elnök kérésére. (Őt később sajnos megölték)
@negondolkozz!majdénmegmondom!: szerinted ki az MLSZ? Csak nem a fideszre gondolsz, mert az most éppen pelenkát cserél.
@épészmérnök: "vagy a változás mellett teszi le a voksát és ezért együttműködésre törekszik, vagy egyéb szempontokat hangsúlyoz, és ezáltal végül az Orbán-rezsim túléléséhez asszisztál."
@kovaszos ubulka: Várj, ezt nem értem én se. Akkor ki fizeti a reklámot Bajnai ellen?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a fszé nem lehet bevallani, hogy nekünk keleti típusú diktatúra kell, csak ez a szarkenés és hülyítés megint. Az isten verje meg, hogy ide sodorta az őseimet a történelem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"31%-os adó terhelné az energiaellátókat. Most légy erős Cirbi! 50% fogja őket terhelni, ha beruháznak, akkor vonhatnak le 19%-ot. Beuháznának, de még a szinttartásra sem futja.Már hallani a légvezetékek adójáról is, a pornót is adóztatni fogják.
Elő kell vennem egy terméklistát, és abból böngészni, hogy melyik terméken nincs, vagy nem módosult az adó. Találtam: hajfesték, brillantin, pomádé,ez a termékcsoport kimaradt. Ne szóljunk Matolcsynak!
@épészmérnök: Orbánnak voltak anno hasonló megnyilvánulásai.
ehh, minek tárgyalni velük, kár a borsóért, meg a falért is:
/hosszú már a sor, bankok, rendvédelmisek, eü, nyugdíj, szerencsejáték, dohány stb.../

Energiaital: Ismét átvert a kormány egy ágazatot

Tovább szigorodnak a népegészségügyi termékadó (neta) energiaitalokra vonatkozó szabályai. A múlt hét végén azzal álltak fel a tárgyalóasztaltól a szektor képviselői, hogy a kormány komolyan fontolóra veszi az adóracionalizálási javaslatukat. Tévedtek.

hvg.hu/gazdasag/20121119_Hiba_mentek_le_kutyaba_az_energiaitalosok
@batka manó: A kódexmásolók pl. Ráskay Lea hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%A1skay_Lea - művelt kifinomult tiszteletreméltó szakemberek voltak a papság szolgálatában. Ez véglények véglénye olyan kárt okoz a kereszténységnek és a katolicizmusnak, hogy azt évtizedek múltán sem bírják majd felmérni. Az ország káráról most nagyvonalúan nem beszélek, az napi téma.

Zárják össze Semjént Rétvárival egy scriptoriumba örök életükre. Az elég bünti lenne mindkettőnek!
@Ianas: Mi!!! Nem tudtam, de ez az élesszemű felvilágosított. Majd az élőláncon el is mondom a többi hülyének.
@Mariann19:
Van néhány nagyon civil társaság, fideszes honanyák jegyzik, mint Nők a Nemzetért, Keresztény Anyák a Családért, Nemzeti Nők ... stb. nekik kellene szólni. A hajfesték, és általában az arc kendőzése, a cicoma a paráznaság melegágya. Szülés helyett a hiúság fertőjében kéjelegni vagy mi.
@tomwar: Iránnak miért kell atom? Nincs mivel fűtenie a gáz- és olajmezőkkel a segge alatt? Na beindult a jobbikmantra is, én meg megyek le a Parlamenthez.
@saravad: Inkább a sátán éltetése és Isten megtagadása.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Azért kispofám, mert ha Piktor ezzel most előjönne, akkor a nagy "deutáljuk a mocsokkomcsikat" c. duma mellett is felkötnék még sokan!
Viszont ha szarrá alázza az országot, kisemmmizi a népet, elkergeti-ellehetetleníti-eltávozásra kényszeríti a dolgosabbját, akkor az itt maradó réteg vagy befogja a pofáját és lenyeli a békát, vagy megtanulja, hogy mint működik ez keleten, ahová "tartozunk"...

Tényleg körül kell nézni külföldön akinek versenyképes a szakmája! :)
A minisztériumi droidok meg csak csodálkozzanak, hogy csökken a bevétel, a nép meg majd éhséglázadozik.

Mert amikor a gyerekeik éhezni fognak az ecceri szavazóknak is, akkor azért "kurva narancsbolsi annyja" lesz mindegyiknek!
@Mariann19: olvastam, láttam, és a Kárpátok Géniuszát vizionáltam már pénteken is. Nagyon nem vagyok messze a valóságtól úgy érzem. Főleg lásd a fenti tárgyalásos megszopatós linket.
@74. Vladys: Sok mindenkinek voltak hasonló megnyilvánulásai. Sőt, továbbmegyek: én is nagyon hasonlítok Orbánra, hiszen a fejemen kétoldalt fülek vannak, és középen van az orrom.
@Spániel: Életem, imádlak! ideje volt odacsapni! :-DDD Macisajt, a hivatalnokok gyöngye, remélem hatkor vagy már ötkor??? leteszi a lantját.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Akkor csak a szokásos történt, evégre konzekvens nép a narancsbolsi tajtparaszt!

Amit mond, annak az ellenkezője igaz!
Stabilan.
@a szív fészkei: Mesélj az Élőláncról. Most írja a barátnőm, hogy vidéki társai is mennek, nála megálltak egy pillanatra.
@épészmérnök: Sok türelmet! Nagyon értékesnek ítélték, ha mostantól mindennap itt hinti az igéit.
@épészmérnök: Most megyek le, ötkor lesz. Ha ketten leszünk az urammal, akkor is.
@a szív fészkei:
Már véget ért a munkaideje, majd megy haza és onnan onanizál tovább, az I. Piktor kép alól! :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Jómagam nem fogyasztok Eitalt, de úgy tudom néhány magyar cég egész jól betört a nemzetközi piacra. Na, őket ki kell nyírni, a fújmulti cocacola meg virágozzék (felőlem szintén).
Ez nemzeti érdek így? Hiába nyomja az egyik matyómintás dobozban...
@épészmérnök: "Sok mindenkinek voltak hasonló megnyilvánulásai."

Persze, elég sok komcsi ül a FIDESZ-ben és az MSZP-ben. Ezért nincs semmi különbség a kettő között.

"hiszen a fejemen kétoldalt fülek vannak, és középen van az orrom."

Ebből kiindulva te vagy Isten.
@74. Vladys: "Ebből kiindulva te vagy Isten."

Nem is én, hanem te :-)
@a szív fészkei: Azt ugye tudják a dékások is, hogy a törvèny végszavazása nem ma lesz, mert elhalasztották?? ;)
@74. Vladys:
Ezen most nem vitatkozom Vlad, mert isten megtagadásával én a Sátánt is megtagadom.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: jahh, tudom én, de sokan nem, pont ezééé, figyelj és kuksizz te is, mert:

Tudja, Pelikán elvtárs, egyszer majd kérni fogunk magától valamit.
Én csak azt mondom, Pelikán elvtárs, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik.
Csapásokat adunk és csapásokat kapunk.
Az élet nem habostorta, Pelikán.
Ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség.
Mutasson nekem egyetlen embert ebben a tetves országban, akire ha kell, 5 perc alatt nem bizonyítom rá, hogy bűnös! Magára is, magamra is, mindenkire!
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló.
A jegyszedőnek az anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt. Bevallotta.
Spongya rá! Ne mondjon semmit. Mi úgyis tudunk mindent. (...) Ezt a zakót például 1938-ban varrták. Angol szövet, 85%-os gyapjú. (...) A válla egy kicsit túl van tömve, de a reverje jó.
A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg! De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak.
Nincs homok??!! Akkor csinálunk, elvtársam! Nekem homok legyen a föld alól is! Efelől nem nyitok vitát elvtársam, várom a sódert meg a kavicsot!
A torkánál ragadta meg a kérdést Pelikán elvtárs... Angol Park? Hogy az angol imperialista világbirodalom röhögjön a markába?? Egy frászt!! Vidámpark! Ez kell a dolgozóknak!
Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!
Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!
Minden lehetséges.
Menet közben kell az önbizalmat megszerezni!
Nehéz... nagyon nehéz!
@saravad: Istent is nagybötűvel tagadom, természetesen és elnézést.
Kórházigazgatói poszttal fizeti ki a Fidesz a soproni elnökét!
Molnár Ágnes még azoknak az alapvető feltételeknek sem felel meg, amiket a pályázati kiírás tartalmaz. A kiírás három kritériumot adott meg a pályázatban, de Molnár Ágnesnek sem az előírt vezetői tapasztalata, sem a szintén előírt menedzseri végzettsége nincsen meg a kórház vezetéséhez.
Van viszont Fideszes regionális pártigazgatói és Fidesz elnöki koordinátori tapasztalata, - írják közleményükben, amik azonban inkább kizárják, mintsem erősítik a kórházigazgatói posztot. Dr. Molnár Ágnes egyszer már megbukott, mint fejlesztésekért felelős államtitkár, szégyen, hogy most egy kórházigazgatói poszttal fizeti ki a Fidesz és több, mint veszélyes, hogy ez egy olyan hatalmas és nagy múltú intézmény vezetését jelenti, mint a Soproni Erzsébet Oktató Kórház - véleményezi a kinevezést az MSZP.

A pécsi fidesz 24 milliót fizet egy köztéri szoborét, a szennybékemenetet szervező Becsik apjának, hálából.
Na ezért is kell elzavarni ezeket!
@a szív fészkei: annak ellenére, hogy mostanában az unokáktól nagyon sok lényegretörő kifejezés röpködött körülöttem, még nem züllöttem el teljesen és megpróbálok nagggyon finom lenni.
/csak neked: ülök a háromévessel a szobában, szülei kimentek a garázsba a görkorijáért, 5 perc múlva aszongya a gyerek: mikor hozzák már ezek a baronok/!/ azt a korcsolyát?/
@a szív fészkei: Mondjik ha izraelnek lehet atomja - gondolom szintén fűtési problémál miatt - akkor bármely más állnak is lehet. Jut eszembe a haverok az atomsorompót miért nem írták alá mind a mai napig??
Elhiszem, hogy ilyenkor már nem olyan jó focimeccsen ugatni a holdat - hideg is van, unalmas is - de mondjátok már meg nagytiszteletű főokos talpnyaló senkiházi urak, miért itt rontjátok a képzeletbeli levegőt?

Miért nem mentek saját játszótérre?

Undorító beleolvasgatni abba a sok ocsmány, az emberi fajt megszégyenítő megnyilvánulásotokra, amikben röhögve bizonygatjátok, milyen gyáva, koncra váró rabszolga népség is vagytok.

Benneteket olvasva szinte szégyellem, hogy magyarnak születtem.

Egyetlen kérdés a mélyen nem tisztelt jobboldali érzelműnek nevezett trollokhoz:

mi kivágtuk Fletóstul, MSZP-től a kormányozni nem tudókat.

Ti mit csináltok a maffiátokkal?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A Ganxta Paradiso szövege egy dráma. Ez az opusz egy segélykiáltás, majdnem bőgtem.
@74. Vladys: Dimonaban nincsenek iskolak.
Osirak-1-be sem volt egy se.
A kezdeti idokben meg szaddam se iskolakba telepitette a fegyverzetet - kesobb ez persze a vereseg lehetosegenek elorehaladasaval valtozott.
Egy kis vicc a libasoknak, zsidozoknak, arab baratainknak szeretettel:

Az arab gyerek kérdezi az apját:

- Apu, mi az a lúdtalp?
- Nem tudom kisfiam, kérdezd meg a libától!
- Ali bá, mi az a lúdtalp?
@saravad: Aki Istent megtagadja az a Sátánt imádó.

@épészmérnök: Jó, elfogadom.
@Mariann19: bocsi, de ennél jobbat nem találtam, és mindig kiver a víz ha hallom. Benne van a reménytelenség, a tudásvágy és az elnyomás...
Esetleg még: A Fal.
@tomwar: Jó igazad van, teljesen jogos a palesztinok elgettósítás. Jobb is ha az 5 éves terroristák rács mögött vannak, így is alig tudják őket likvidálni.
@saravad: Szóljunk a nőegyleteknek, hogy tiltsák be a női szépészeti termékeket, vagy keményen adóztassák meg, hogy a magyar honleányok ne legyenek szépek? És a versenyképesség az semmi?Az igénytelen külső veszélyezteti a házasság intézményének szentségét, mert a fiúk másfelé fognak nézni.
Á, inkább elmegyek karrier közgazdásznak, ott jól fizetnek, a kelendőség garantált.
@Habakuk999:
"Egyetlen kérdés a mélyen nem tisztelt jobboldali érzelműnek nevezett trollokhoz"

Szólítsd őket név szerint, mert így nem fogják megérteni.
Most komolyan!
Miről szól a cím és a trackbackek közti rész?
Bokros konzlib pártot szervez.

"http://index.hu/belfold/2012/11/19/bokros_mar_szervezi_uj_konzervativ_partjat/"
@74. Vladys:
Ah, legyen, egye fene. A Bibliában úgyis Isten volt a tömeggyilkos, azokat meg nem csípem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A Kárpátok Géniuszát vizionáltam már pénteken is."
Ilyen lidérces látomásaid vannak?
@74. Vladys: VALAHA LEIRTAM ILYET!?!? Ne viccelj mar!
Meg az allatkertet is ruhellem, nemhogy a gettokat....se zsido, se masmilyen gettot sem szeretnek latni a Foldon.

A problema a Kozel-Keleten egy kisse osszetettebb annal, mint amit most megvitatunk...
hmmm

Idő előtti az MNB-elnöki tisztség kérdésének felvetése
A kormány nem cáfolja Matolcsy MNB-elnökségét.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_kormany_nem_cafolja_matolcsy_mnb-elnokseget.537276.html
@saravad: Akkor gondolom most Izraelt is elítéled, csak vigyázz nehogy náci legyél. :)
@74. Vladys: azt mondd meg nekem, hogy vajon miért kezdenek palesztin részről támadásba minden esetben, amikor közel van bármilyen megállapodás? Csak nem azért, mert vannak olyan palesztin vezetők, akiknek érdekében áll a zavaros helyzet? Á, nem, azt el sem merem gondolni, hogy esetleg saját... na, nem... zs...zseb... na, csak kimondom: saját zsebre dolgoznának?
@Mariann19: már '89-óta, amikor beszélni látom Vezénylót,
Csaucseszkú pácse csaucseszku sipoku, vagy mi, ami elmémbe égett még ifjonti koromban...
@74. Vladys:
Igen. Őszintén szólva balféknek tartom az ottani népeket, mert az a föld nem tűnik tejjel-mézzel folyó Kánaánnak, de ha egymáshoz másképp állnának hozzá - igen, Izrael állam is - akkor még élhető is lenne.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kurva közel állsz hozzá, hogy tahósítsalak, ezt eddig csak a Kán érte el nálam.

Pedig azt hiszem, én vagyok a legelfogadóbb veled, nekem hiányoztál, amikor kivágott Fabius.

Angyal, Izraelben és Gázában emberek halnak meg, gyerekek milliói élnek nyomorban illetve állandó készenlétben.

Egy ilyen szörnyű válságot arra használni, hogy a keresztényi szeretet nevében reklámozd a saját embertelen ideológiádat, több, mint tahóság.
Ez egészen egyszerűen bűn.

Angyal ez háború.
Háborúban mindkét oldal egyformán bűnös és áldozat.

Ezt ne felejtsd el akkor sem, ha esetleg itt ebben az országban sikerül kirobbantani - baltazár megrendelésére- egy kis perpatvart.
ennyi, van még kérdés?

A Fidesz egyetért a békemenetesek bajnais kampányával

Egyetért a Fidesz azzal a civil kezdeményezéssel, hogy minél több ember figyelmét felhívják, mivel járna a "Gyurcsány-Bajnai-duó" visszatérése - közölte Selmeczi Gabriella, a kormánypárt szóvivője az MTI-vel.

hvg.hu/itthon/20121119_A_Fidesz_egyetert_a_bekemenetesek_bajnais
@épészmérnök: Nem is tudom melyik fél likvidált egy vezetőt választás előtt. Ja tényleg a gyerek terrorista palesztinok.

@saravad: Hogy te mekkora náci vagy. :)
@Spániel: A fidesz az egyik csapat, kiskutyám. Az MLSZ a főnök, aki a csapatokat (nem is annyira) a háttérből irányítja.

Ma, vajon ki lehet? Hova járnak utasításért a vezérdroidok?
@épészmérnök:
Dehogynem...
Ezek szépen saját zsebre elintézik, hogy lerohanja az országukat Izrael és Amerika vállvetve, hogy elszedjék, felosszák, piacra dobják az állam olajmezőit, bábkormányt ültessenek oda, és hogy megöljék a civileket minden Izraeli választás elött.

Ezt akarják, mint ahogy Izrael minden szomszédja sírva könyörgött ezért, amíg meg nem lépték ezeket mindenhol.
"A Fidesz által végzett elszámoltatás a baloldali politikai elittel történő leszámolást, illetve értelmiségi hátországuk megfélemlítését célozta. Az elszámoltatás azért politikai indíttatású, mert az kizárólag a baloldali politikai elitet, illetve azt kiszolgáló szakmai vezetők, vezető értelmiségiek ellen irányult. Az elszámoltatás többségében véleményformáló személyek (pl. filozófusok) meghurcolására, durvább esetben büntetőjogi felelősségre vonására kerül sor. A jobboldali párt ezt az állam teljes apparátusának segítségével végzi. "

viszkisdoboz.blog.hu/2012/11/19/89_rendszerhiba
@épészmérnök: Úgy érted, hogy Palesztinában is működnek a szegedi csanádok? Az bizony meglehet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Egyetértenek a kampánnyal, amelyet ők rendeltek és fizetnek közpénzből? Lepődjünk meg egyszerre, 1-2-... :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ilyen antiszemita kérdéseket ne tegyél már itt fel légyszives.

Meg mered kérdezni miért nem engedi be Izrael az ENSZ atomellenőröket az országba ?
Antiszemita-e vagy ?

Meg mered kérdezni hogy miért nem engedik be az újságírókat és segélyszállítmányokat Gázába, a szokásos választások elötti civilirtáskor ?
Náci-e vagy ?
Éljen a párt, csal a fityesz:

Citigroup: újabb megszorítások jöhetnek a Matolcsy-csomag miatt

A kormány múlt pénteken bejelentett 90 milliárdos csomagja rontja a növekedési kilátásokat, és a következő években újabb kiigazításokra lesz szükség - idézi a Citigroup elemzőinek véleményét a Világgazdaság.
@milyen szép a Vértes, ó: :O :O :O
hogy mik vannak, esti műszak is megjött a kuminbrigádból :D
@Marcangoló Korelnök: Ja HVG is tények nélkül teszi puszta kamu benyögésekkel?
Pelikán: Azért van egy kis rossz érzésem. Miért kell ekkora felhajtást csinálni? Mégiscsak becsaptuk az embereket.
Virág elvtárs: Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek. Az imperialistákat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni! Kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs! És lett magyar narancs. Mi nem ígérgetünk a levegőbe, Pelikán.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez a Bajnait lejárató kampány arról szól, hogy a kormánynak nincsenek érvei és eszközei a saját erényeinek a bemutatására.
Marad az ellenfél folyamatos aláaknázása, amely a saját fennmaradásuknak a záloga, szerintük.
Izléstelen harcmodor, különösen annak fényében, hogy a baloldali elkötelezettek adóforintjait is erre a célra használják fel a kampány finanszírozására. Ergo, fizetünk saját magunk ellen.
@milyen szép a Vértes, ó:
Egy szokásos, (a kuruc infot is megszégyenítő) jelzős szerkezetekkel ellátott, animált giffel spékelt Fábius féle gyűlölködő poszt ami spec épp a gyűlölködésről szól.

Kicsit offoltam én is, boccs érte.
De mindjárt bekapcsolódom értelmes bájcsevejetekbe, és.... Kezdem:
- Mocskos geci Orbán és Fidesz diktatúra mindenit a világnak. Ugye haver ?
- Ja..
- És Geci Gyurcsány is..
- Ne légy Fidesz droid.. csak Orbán geci, mer csak.
@Bakter: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kínszenvedés volt átfutni is rajtuk, nem még megszólítani őket.

Ilyenkor mindig elgondolkodom azon, semmi értelme az egésznek.

Bacsó isten tudja hány éve filmre tudta vinni az emberi hülyeséget, miért kell ettől több?

Weimar. Weimar. Weimar.

Ott is csak a szűk kisebbség ugatott, de egyre hangosabban.

Azt hiszem, itt az ideje ellent mondani, nem maradhatunk némák, mert mi is cinkosok leszünk.
@a szív fészkei: Ne bántsd Macisajtot, ő tartott a keresztvíz alá, mikor megkaptam a Hófehérke szépséges nevemet...
Viktorkáék nagyon be vannak szarva! Most Bajnai ellen kell harcolni, az IMF-t sikerült egy kis időre legyőzniük, igaz az arra irányuló Média kampány több tíz, vagy száz millióba kerülhetett az adófizető zembereknek! Csak egy a bökkenő! Bajnait már nem lehet megállítani semmilyen lejárató kampánnyal, tömhetnek millárdokat - az dófizetők pénzének elsikkasztásával - a CÖF-be!
@Habakuk999:
Én már párszor megmondtam: erre a bagázsra és a seggükben lihegő pulikutyákra vagy humorban gondolok, vagy kaliberben. Lehet, hogy egyesek a második opciót választják majd a tündérmese során. Ne adj isten! Vagy igen?
A parlamenti események, a plakátkampány és a témába vágó blogokra özönlő kommenterek rekordszáma bizonyítja: hát pedig de, nagyon fosnak Bajnai színre lépésétől. Ez engem megnyugtat, és reménnyel tölt el.
@Bakter: Azt látnám már, hogy végre Feri, Viktor meg Gordonka összefognak, mert megjelenik végre egy olyan politikai erő ami ellen csak együtt tudnak hatásosan károgni. Na az lenne az igazi Együtt 2014.
na akkor lássuk drsemjény sótit ...

plagizált... áhh dehogy... azokat a nyelveket ő tudta... isten látta hogy 1990-ben kommenyizmus van, szomorra és gommorra és ezért bábeli nyelveket szabadított semjénre... ő évekig beszélte a sok nyelvet... aztán isten megbocsátot és elvette ujra babilont...

semjén nem is lophatna... his a keresztyén 10parcsiban benne van: ne lopj... így értelmezhetetlen... azaz ebből következőleg dr tömjénsóti nem is lophatott...
@Bakter: Ne gyalázd a pulikat légy szíves!

A puli intelligens, okos, önérzete van, ha igazságtalanul bántod, akkor megsértődik, és félrevonul.
Ugyanakkor végtelenül hűséges. És szeret, nem gyűlöl.

Nagyon muris volt elnézegetni, ahogyan nyugodtan érdeklődve figyelte, hogy mezei cickány falatozik a tányérjából, lógott le a farka a tányér oldalán.:))

Ez a sok nem is tudom kicsoda példát vehetne a legtöbb puliról, az enyémről mindenképpen.

Igen, csodálkozom, miért ez a nagy sietség, hiszen messze még a választás, csak elpazarolják a puskaporukat.

Ez azt mutatja, sokkal nagyobb a baj, mint amit mi magunk látunk.
Bár, látjuk, nem győzöm eleget hangsúlyozni Fico pesti beszélgetéseit.

Ettől világosabban nehéz kinyilvánítani, hogy a nemzetközi politika leírta Baltazárt.
BREAKING: Azt hallottátok már, hogy visszahívják az iPhone 5-öket, mert szoftverhiba miatt SMS-ben szavaznak Zámbó Krisztiánra?? :))
Emberek, nem gondoltam, hogy hétfőn megvan már a hét "Legbüdösebb parasztja"!

"A kis- és középvállalkozások nagyon sötéten látják a jövőt egy felmérés szerint, mondja az MSZP-s Tóth Csaba, aki arra kíváncsi, mivel tudja őket felvidítani a kormány. Cséfalvay Zoltán államtitkár szerint annyira nem is rossz itt a helyzet, mint Európában, és majd a kedvezményes adók még javítják a helyzetet."

Nem, tényleg, tök jó nekünk, bezzeg a szerencsétlen németek megint megszívták...

"Gyaníthatóan Matolcsy György lenne a legboldogabb ember, ha válaszolni tudna az MSZP-s Józsa István kérdéseire, aki arra szeretne választ kapni, mit akar csinálni a kormány, hogy növekedés legyen, ne kelljen több megszorítást csinálni. Matolcsy rá is bízta a választ Cséfalvay Zoltán államtitkárra, aki mesterien kerüli a választ: arra hivatkozik, hogy a szocialistáknak semmi joguk nincs ilyesmit kérdezni, ráadásul nincs is programjuk nekik sem."

Ne'ba aranyapám, hol élünk, (most átmegyek D.Tomporkába) kijafaszom az a Cséfalvay kretén, hogy ilyent meg ugatni???
"a szocialistáknak semmi joguk nincs ilyesmit kérdezni"

Ez a válasz?

Ennyire telik ettől a cinikus és pofátlan csürhétől?

A hét "Legbüdösebb parasztja" kitüntető címet megnyerte! :D
@Habakuk999: biztosan leírták anno Kinyírtszem elvtársat is. De valahogy nem abba halt bele.
Mikor tetszenek tudomásul venni, hogy a külföld véleménye önigazolásra jó lehet, de lépni, változtatni, bármit is kierőszakolni nekünk kell?
@Légifarkas: "Weimar. Weimar. Weimar.

Ott is csak a szűk kisebbség ugatott, de egyre hangosabban.

Azt hiszem, itt az ideje ellent mondani, nem maradhatunk némák, mert mi is cinkosok leszünk."

Magamat másolom, tíz-húsz perce írhattam. Nálam nyitott kaput döngetsz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Uncsi vagy Ste... akarom mondani Gábris! :))
Ráadásul 1 hete is már régi volt...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Energiaital: Ismét átvert a kormány egy ágazatot

Tovább szigorodnak a népegészségügyi termékadó (neta) energiaitalokra vonatkozó szabályai. A múlt hét végén azzal álltak fel a tárgyalóasztaltól a szektor képviselői, hogy a kormány komolyan fontolóra veszi az adóracionalizálási javaslatukat. "

az energiaitalgyártók között van ugye az a coca-cola is, ahol múltkor viktorunk az orrán át szívta fel a szénsavat? ahol könnyezve mondta, hogy mindent a globálmultiért?
aham.
@Habakuk999:
Pulid van??? Imádom őket! :))
Isteni egyéniségek!
2 ismerősnél futottam össze velük, de mindegyik az első alkalommal majd letépte a gatyát rólam elsőre, 5 perc múlva haverok voltunk, 10 perc múlva az orrukkal bökdöstek, hogy "gyerünk, még simizni".
A következő alkalommal meg amikor megszagoltak, akkor nem tudtam levakarni magamról őket...
Ismerősök azt mondták, kevés embert tolerálnak ennyire.
Az öreg Szász Endrének is volt egy pulija, annak egy kiállítást és kapcsolatot köszönhetek én, mert az öreg kutyáját 2 órán keresztül nem lehetett levakarni rólam amokor nála voltam, majd az öreg később azt mondta, hogy nála a kutya dönt, mert ő már annyiszor tévedett, de a pulija nem! :DD
@Habakuk999: történelemtudásom meglehetősen homályos, a pleisztocéntól máig tartó időszakot inkább fehér foltként tudnám benne jellemezni, ez a Weimar-i téma sem rémlik túlzottan, de majd utánaolvasok egyszer. Majd, ha az lesz a legnagyobb bajom, hogy nem tudom, mi volt az.
Most a legnagyobb bajom azonban teljesen más, kapukat döngetni ugyanakkor egyre kevesebb kedvem van, mert állandóan fejbebasznak, pedig nem kibaszásból döngetnék...
@Secnir:
NEMZETI Coca-Colát igyon a parasztja, az nem olyan Nemzetietlen Szart!
Essetudni... Komolyan... Mennyit tanítsalak?? :))
@Légifarkas: Az első nagy háború végétől Hitler hatalomra jutásáig tartó német állam.

Kísérteties a hasonlóság a mai Magyarországgal politikai berendezkedésben.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Angyal mára kihúztad a gyufát nálam!

De a linked jó.

Látványosan nő a nácik támogatottsága.

A Jobbik még nem dicsekedhet ilyen csodás eredményekkel.
@Habakuk999: Jajj ne már. Most mivel húztam ki??:)
Igazából a közpénz civilek simán megengedhetik maguknak az ámokfutást, a Semjén dolgozat-ügy, illetve az LMP hétvégi önmagárarontása után agyonterhelt a közélet

"Az igazán szép ebben, hogy Csizmadia László a független, Békemenetes Civil Összefogás Fórum elnöke, egyben a Nemzeti Együttműködés Alap elnöke is, mely az ilyen szervezeteknek szánt állami pénz szétosztását felügyeli. Így végül is az állami pénzt a haza üdvéért fizetheti be a Simicska érdekeltségű buszreklám bérléséért. Micsoda szerencse.

Ez a mai magyar állam korruptságát, erkölcsi züllöttségét és „profi politikai kommunikációnak” csúfolt olcsó, demagóg vásári mutatványait egy gombócba sűrítő performansza legalább valahol szórakoztató. Már, ha szeretjük a groteszk fekete humort. Végül is a seggstigmák után az ember úgy is hasonlóm színvonalú kezdést várt a kormánypártoktól. Azonban az LMP kongresszusának szombati döntése – amivel elsőként startolt rá ellenzéki erő 2014-re –, mellyel a gyakorlati ellenzéki együttműködésnek intett be, az sajnos csak kiábrándító. A szép szavak és bátor elhatározás mögött. Ugyanis:

A, egy halom önellentmondás húzódik;

B, figyelmen kívül hagyják azt a tudományágat, mely már a seggfoltok gazdasági gurujának, Matolcsynak is fejtörést okozott, ez pedig a matematika."

Szóval ráérnek a srácok
szabotazs.blog.hu/2012/11/19/_nem_lehet_mas
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Akkor rossz ember nem lehetsz.
Engem is szeretnek az állatok.:)

Mint egy jófej csibész gyerek. Teljesen olyan.

Nincs megengedve neki, hogy kilépjen a kapun, amikor kimentem és nyitva hagytam mondjuk fűnyírás céljából, először szépen illedelmes állt a vonalon, ami szabad neki, aztán először 10 cm, reakció híján 1 m, feszegeti a határait mint egy gyerek.:)))

Tudja, mikor rosszalkodik, akkor elsündörög a kert végébe.:)

És roppant kíváncsi, mit kap a macska enni.:)
Járt már meg csirkeszárnnyal, mert ment megnézni a macska kosztját, addig a macska meg megkaparintotta az övét.:)))

Hűvösebb időszakban rajta alszik a macska.:)))
Nagyon jól tudtak kinézni.
@épészmérnök:
amúgy követted a viszkisdobozos pert? én végigolvastam anno, és most is követem. hát szívatják rendesen, de kitart.
@Habakuk999:
Ká'nagy játékosok...
Én olyant láttam utcán (ültem a kocsiban és telefonáltam, majd a végén belenyerítettem a telefonba), hogy komplett hülyegyerek osztály cukkolta szegény pulit a kerítésnél... majd kb. 20 méter után elfogyott a kerítés, ki volt bontva...
Azt a visítást! :))
A kutya viszont nem ment ki a kerítés vonalán kívülre, ott pörgött!
A kölykök meg rohantak.... :DD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Mikor még kisebbek voltak a gyerekeim, rendesen terelgette őket.:)))

Épp csak nincs olyan szókincse, mint nekünk.
Mert sokszor beszél.:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Cséfalvay a parlamentben a számára feltett kérdésekre nem szokott reagálni, helyette történelem órát tart, és a szoci kormányok múltjáról mesél. Nyilván itt is ez történt. Mit is mondhatna a kisvállalkozók kilátásairól, ha kilátások nincsenek. Mint a kígyó, siklik ki minden kérdés elől hónapszám, vagy támad.
Felháborító az a cinizmus, ahogyan a nekik nem tetsző kérdéseket kezelik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Én is egy kutyában jobban bíznék manapság!
A narancsbolsevikokról nem is beszélve... :))
@Mariann19:

Tök demokratikus!
Tök hiteles!
Tök korrekt!
Tök jó!

Tök FASZKALAP A CSÓKA!

Nekem ő hét "Legbüdösebb parasztja"!
Evégre jogállamban élünk...
@Mariann19:

Amúgy a szégyen AZ, hogy EGY politikus nincs abban a tetű parlamentben, aki beszólna neki, hogy ha nem tud, vagy nem akar a kérdésre válaszolni, akkor minek böfög???

Nem érti a kérdést?

Nem tid válaszolni?

Akkor, ha ilyen csökkent értelmű az elvtárs, minek van ott????? :(
@Habakuk999: A fiamnak is pulija van, két napja volt nálunk vendégségbe, Szofinak hívják. A férjem volt ma is nála látogatóba, de rossz volt, mert kilógott az utcára egy nagy kutyához. Dorgálást kapott, most - ahogy hallom - nagyon bűnbánó.
Tavasszal kap egy társat, hogy ne egyedül rohangáljon. A komondor barátja elpusztult, most magányos, és ezt nem hagyhatjuk.
A puli a világ legokosabb kutyája, tényleg.
@Mariann19: Akkor lógatja a fejét és rá se mer nézni a férjedre.:)))
Tündér Lala kutyák.
Nagyon lehet őket szeretni.
@Habakuk999: Egyébként sok mindenben egyetértek veled s valóban a weimari korszak állapotaival nem mellesleg kísérteties hasonlóságot mutatnak a mai magyarországiak, sőt, ezen túl, az európaiak is.

Akkortájt a német viszonyokra az alábbiak voltak a jellemzők: megtiport nemzettudat, porig alázott nemzeti közösség, morális züllés, a deviancia tobzódása, kezelhetetlen, 40%-os munkanélküliség, visszafizethetetlen államadósság, banki uzsorástőke, kamatrabszolgaság, kulturális csődtömeg és még sorolhatnánk tovább. S még abban is hasonlóság mutatkozik a két korszak és a két ország történelmi múltja között, hogy Weimar liberális közgazdászai is papagáj módjára ismételgették kortársaiknak, bizony nincs más út, mint a jóvátétel fizetése, a piac mindenhatóságát preferáló - már akkor látványosan történelmi csődöt mondott - gazdaságpolitika erőltetése, a globalitás vastörvényeihez történő alkalmazkodás és a banki uzsora lerovása, s a külső hatalmi elvárások lakáj módra való kiszolgálása.

Istenem, mennyire ismerős, végtelenül unalmas és ostoba szöveg, az embernek önkéntelenül déja vu érzése támad.

Ezek után pedig - SZIGORÚAN ELÍTÉLVE A NEGATÍVUMOKAT - mi következett?

Németország az 1933. évi rendszerváltoztatással bebizonyította, hogy igenis létezik, nagyon is létezik más út, ami persze az addig márkamilliárdokban pöffeszkedő "mértékadó" közgazdászoknak, politikusoknak, uzsorás bankároknak, a nemzetközi köröknek, röviden, a külföldi "befektetőknek" nagyon, de nagyon nem tetszik, a németek 99%-ának ellenben azonmód elnyerte szimpátiáját és lelkes támogatását.

Választási ígéreteit valóra váltva, egy magyarországi választási ciklusunknak megfelelő idő, azaz négy év alatt, 1937-re Németországból jóléti államot teremtett. (Az 1936. évi berlini olimpián a nyugati delegációk elámultak attól a gazdasági csodától, amit a Führer birodalmában láttak). Gyakorlatilag megszüntette a munkanélküliséget, kiiktatta a német gazdaságból a banki uzsoratőkét, leállította a jóvátételként eufemizált, a nemzetközi bankárvilág által menedzselt rablás pénzügyi előírásainak teljesítését, hatalmas közmunkaprogram vette kezdetét, beindította turbó üzemmódban a német gazdaság motorjait, visszaadta nemzetének tartását és önbecsülését (ami nem mellesleg nélkülözhetetlen egy nép alkotó energiáinak és kreativitásának mozgósításához, ez is kellett a német gazdasági csodához.
@Mariann19: "Felháborító az a cinizmus, ahogyan a nekik nem tetsző kérdéseket kezelik"

Tudod, mi a felháborító még? Az, hogy az ellenzék ma sem csap az asztalra egy akkorát, amitől az kettészakadna, ma sem ordítanak bele a hazug pofájukba. Én értem, hogy a Parlament méltósága, és hasonló maszlagok, de legyen már elég abból, hogy mindenki a hülyék után megy.
Én le is köpném, mikor így nyegléskedik valamelyik. Leköpném, és a képébe vágnék egy halom papírt: "Nesze, bazmeg, ezt ígértétek, ezt ígérted, mi a picsát műveltek??"
Kár, hogy képviselőnek lenni annyi, mint bármi áron megvédeni a saját véleményünket. Oldalfüggetlenül mondva.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mármint a Berlini Olimpia patyomkinfalvaira és képmutatására gondolsz?
Ami akkortájt is vicc témája volt? :)
Akkor tényleg nem ismered a korszakot és eléggé tájékozatlan vagy! :))
Tanulni kéne még, mert rossz forrásokat olvasol...
Valahogy kimaradtak neked óriási égések és szemfényvesztések.
Te ilyenkor melyik bolygón vagy???
Tényleg nem értelek...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nagy szerencséd, hogy nem a középkorban élünk.
Az olyan renegátokat, mint aki Te is vagy ezzel a muszlim barátságoddal, előszeretettel fejezték le vagy égették meg a keresztényi szeretet és megbocsátás nevében.
Kérdezz rá Szív barátnédra, ő biztosan mesél neked a Mikaelből érdekes történeteket.

Angyal ez egy muszlim keresztény-zsidó vallás és kultúrháború.

Akkor most mi vagy: renegát vagy mégis a zsidókkal értesz egyet?
@Légifarkas: Lehet azért, mert ellenkező esetben ők is eképpen védekeznének... és ez a legszomorúbb. És tudod miért? Mert gyakorlatilag már mindenki megszegte az ígéretét és útközben már többször eladta becsületét.

Így megy ez nálunk évszázadok óta. Egyetlen ember más most a nagy házban. Orbán Viktor, aki úgy érvel saját korábbi tetteinek mostani visszaköszönésén, hogy el is hiszi (vagy csak hiteti...nem tudom), hogy ő ilyet soha nem tenne (értelem szerűen nem is tett). És mélyen elítéli azt...
@Habakuk999:
Nem is értik, szerintem valami mesevilágba ágyazva éltetik arab pénzváltó tezsvíreiket.
Szerintem tényleg annyira hülyék és naivak, mint ahogy kinéznek!
@Habakuk999: Ezt most nem értem. Nem a weimari hasonlóságról beszélgettünk?? Hogy jön most ide Szíria meg a muszlimok???
Hehe, ilyen amikor a fagyi visszanyal terelésileg ;)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ahogy te én is pontosan tudom, hogy ott sem volt kolbászból a kerítés, de a nyilvánvaló tényeket sem kellene elhallgatni, csupán polkorrektségből vagy azért mert súlyos hibákat is vétettek.

Szerintem ez ugyanolyan hiba lenne. Szerinted?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Angyal basszus, a Te véleményed írd már, ne idézgess.

Árnyaltabb volt az a nagy csoda, munkanélküliség valóban nem volt, de ez egy mesterségesen felpörgetett hadigazdaság eredménye volt, ami békében is katasztrófát eredményezett volna, hiszen nem volt fenntartható békés növekedéssel.
Természetesen a háborúval ugyanígy katasztrófához vezetett.

Egy normális eredménye volt, mégpedig az, hogy a második háborút követően a győztesek rájöttek, hogy nem szabad magukra hagyni a vesztest, s jött Marshall.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Vazze. Sok dologban igazat adok Habakukknak erre az sem tetszik neked. Hogy lehet így megfelelni neked?? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mármint arra gondolsz, hogy a német hadiipar és a felduzzasztott hadsereg felszívta a "munkaerőt"?

Ahogy elhallgattatták a "másként gondolkodókat"?

Akkor nektek Piktor lesz tényleg a Megváltó! :))

Amúgy saját gondolataid, érveid és szavaid is vannak, vagy csak idézeteid?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
NEKEM?

Ne"ba, hogy nekem meg akarsz felelni!

Akar a rosseb megfelelni akármelyikőtöknek is, nekem saját véleményem van, amit ha kell, bárkivel szemben felvállalok, ráadásul a saját érveimmel és világnézetemmel meg tudom védeni!

Akinek meg nem tetszik, azt sajnálom!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mit nem értesz?

Van egy muszlim keresztény-zsidó, ha úgy jobban teszik egy kelet-nyugat háború.

Te mint hívő keresztény, ha átállsz a muszlimokhoz, akkor megtagadod hitedet, így renegát vagy.
Ehhez nincs köze Weimarhoz, témát váltottam, írtam neked, nem arra vagyok kíváncsi, milyen gyorsan másolgatsz, hanem a véleményedre.

A szavazási eredményeket ugyanakkor lobogtatni kellene az összes nagybüdösben szórakozó szeme előtt, lássák, mivel is szórakoznak.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Magam is azt gondolom, hogy miért nem lehet a kérdést feltevőnek előrebocsájtani - a parlamenti válaszadói tapasztalatok birtokában - hogy a kérdésre kérünk kimerítő választ kapni, mert arra nem szoktunk, az ellenfél elemzésére most nincs idő és passz.
@Habakuk999: Neked elmerem mondani, hogy az elpusztult kutyáinknak /3/ és egy cicának a fiam kertjében sírkövet állítottunk külön-külön. Lehet ezen sokaknak elnézően mosolyogni, de akinek van, vagy volt kedves állata, az megérti, mert az az érzelmi kapcsolat sajátos, és semmihez sem hasonlítható.
@Mariann19: Nekünk virágok vannak a dombjaikon.
Szép helyük van.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Angyal! Angyal! Hol vagy?

Most már válaszolj légy szíves!!! Mi is a helyzet a vallásháborúkkal?

Most bánod, hogy nem tahósítottalak, ugye? :)))
@Habakuk999:
Te nagyon-nagyon genya tudsz lenni... :o)
@Légifarkas: Amikor a parlamentet nézem, ugyanilyen indulatokkal viseltetek a kormány megnyilvánulásaival szemben, és csodálkozom az ellenzéken. Pedig tudniuk kéne, hogy a parlamenti közvetítés az egyik eszköz az állampolgárok orientálására. A Fidesz ezt az eszközt remekül kihasználja az ellenzék lejáratására, az ellenzék pedig ezt képtelen revanssal lehetetlenné tenni. Mai parlamenti példa. A napirend előtti felszólalások utolsó szereplője Rogán Antal volt, aki egy jól kidolgozott dramaturgia alapján végig Bajnai múltbéli "vétkeit" sorolta fel. A szándék nem kétséges. Bajnai jelenti most a veszélyt, tehát nem a szokásos "az elmúltnyolcévGyurcsány/ volt a fő csapás, hanem a 2014 Összefogás fő képviselője, Bajnai.Annyira átlátszó a szcenárió, és az állampolgárok egy része ezt a trükköt beveszi.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Én?
Jóindulatúan érdeklődöm csupán.:)

Amúgy komolyan érdekel, hogyan tudja Angyal összeegyeztetni a hívőségét az ideológiájával.
Egy éve próbálom megfejteni, de kemény dió, nem hagyja.:)
@Habakuk999:
Talán csak nem akar kitárulkozni... ;)
@Habakuk999: Ez a keresztény-zsidó dolog némi magyarázatra szorul, de most van egy kis családi teendőm is. Picit később jó lesz? :)

Előljáróban maradjunk annyiban, hogy én inkább maradnék keresztény semmint zsidó vagy muszlim. :) Jövök még.
@Mariann19: Bajnait elfelejtették "tahótlanítani" és most elementáris erővel vágta őket pofán. Pedig szinte állandóan ott lógott a levegőben a visszatérése.
Ezt megszívták, bruhahaha.
hehe, halasztott válasz, miért is nem csodálkozom :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem érek rá egész este itt szobrozni. Mennék már én is haza.

De ne beszélj félre légy szíves: ez ugyanúgy keresztes háború, mint Béláéké, csak ezt tórával folytatják értetek.

Ha jól értem a híreket, akkor nem muszlim zsidó szövetség küzd a Szentföldért a keresztények ellen, hanem a zsidók a keresztényekért is.
Ő még él, pedig eléggé leamortizálta magát, pedig jobb sorsra lett volna érdemes, én példának állítanám a zelempé elé, különösen hallgatva a rádióban megfogalmazott véleményét:

"A középerő bölcsessége" - Szili Katalin az LMP bátorságát méltatja

A Szociális Unió elnöke lelkes hangú közleményben méltatta, hogy az LMP vasárnapi szavazásán eldöntötte: nem vesz részt Bajnai Gorgon Együtt 2014 mozgalmában.

hvg.hu/itthon/20121119_A_kozepero_bolcsessege__Szili_Katalin_az_
izéé, márt mint Karácsony véleménye alapján
@Spániel: Azért az sem mellékes, hogy Bajnainak tekintélye van az eu-ban a válságkezelés okán, az USA-ban Hillary Clintonnal az élen is támogatják a törekvéseit, persze nem olyan negatív értelemben, ahogy ez nálunk lejön.
A Bajnai elleni fellépésnél ezért számolni lehet a nemzetközi elitélő magatartással is.
Mariann19:"A napirend előtti felszólalások utolsó szereplője Rogán Antal volt, aki egy jól kidolgozott dramaturgia alapján végig Bajnai múltbéli "vétkeit" sorolta fel. A szándék nem kétséges. Bajnai jelenti most a veszélyt, tehát nem a szokásos "az elmúltnyolcévGyurcsány/ volt a fő csapás, hanem a 2014 Összefogás fő képviselője, Bajnai.Annyira átlátszó a szcenárió, és az állampolgárok egy része ezt a trükköt beveszi."

Így van, a zemberek egy része - a fülkeforradalmárok java része - beveszi ezt a trükköt! Amúgy tök mindegy mit csinálnak, az sem érdekes, hogy most Bajna ellen folytatnak majd harcot, neki végük, Bajnaira nagyon sokan fognak szavazni 2014-ben!
viktorka akkor majd ismét elmondhatja - mint 2002.-ben- hogy "sokan voltunk, de nem elegen!" :d
hmmm @Mariann19:

Megjött az IMF válasza Matolcsy 3.0-ra
A magyar kormány több gazdasági intézkedése nem fenntartható.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/mehjott_az_imf_valasza_matolcsy_30-ra.537323.html
@Habakuk999:

azért te nagy bajban lehecc nyelvtanulás ügyben? Puli Őnagysága már régen érti amit mondasz neki te meg "süket" vagy arra amit ő mond neked...fel kéne már nőnöd a Puli szintjére akkor nem lennél lemaradva megértésileg

én egy mozdulatból vagy egy vakkantásból tu'ttam mindíg amit Rocky akart...jókat hancúroztunk és amikor összevesztünk akkor órákig nem állt velem szóba de leste a percet amikor végre leűltem és ráfeküdhetett a lábamra...és ott "hortyogott" békésen...fél vakkantásokból is megértettük egymást...mert Rocky az nem volt ember ő volt a kutyu....beeeeeeee

brühühühühü
@Mariann19: Hát éppen ez a baj vele! Tekintélye van a mérvadó országokban, eu-ban, usá-ban. Ami a pocakosnak nincs.
@Mariann19: semmi gond azzal, hogy szapulják Bajnait a fideszesek. Képzeld el, milyen gyorsan tennék semmivé a támogatottságát - ha dicsérnék...

Csatlakozom @leonito77: véleményéhez, azt hiszem. Az MSZP semmi olyasmit nem mer megtenni a Fidesz ellenében, amit nem szeretne tőlük visszakapni, márpedig van elég vaj a fülük mögött, volna ok a revansra. A Jobbik nem ellenzék, az LMP többnyire a "Do it yourself: ön-tökönszúrás" bekezdést böngészi, függetlenék meg hol hűsölni, hol melegedni járnak be, évszaktól függően. Egy nagy lagymatag szar az egész, annak ellenére, hogy minden egyes nap számon lehetne kérni valami disznóságot.
@Habakuk999: Nem vetted észre, hogy a legájtatoskodóbb szentfazekak a leggyűlölködőbbek is egyben?!
@Habakuk999: Na jó még egy rövid idézet mondjuk Bangha Bélától (SJ).

„A zsidó vallást minden keresztény, eo ipso hogy keresztény, természetesen tévedésnek tartja: tárgyilag indokolatlan szembehelyezkedésnek Krisztussal s a keresztény kultúrával."

Kezded érteni a lényeget vagy tovább fejtegessem?? :)
@antiforradalmár: "Viktorka akkor elmondhatja, hogy sokan voltunk, nem elegen."
Próféta szóljon belőled!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ti magatoktól vagytok ilyen debilek, vagy tanuljátok?! Indokolatlan szembehelyezkedés?! Anyám, nem csodálom, hogy besült az agyad, ha ilyen kreténségeket olvasol.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :)
@rodeo36: így igaz. Azt a kutyát akire szeretettel figyelnek, soha nem kell bántani, kiabálni vele, elég egy kézmozdulat, egy szemkontaktus, ennyiből mindent megért. És ami a legjobb az egészben, mindent el is mond úgy, hogy megértem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

ez az üdvözlés Mr Puli esteén nem egy ügy de képzeld el ugyanezt egy felnőtt hím német juhász esetén...nekifutásból...és ráadásúl nem is ismertük egymást előtte....csak vágtatott és nekifutásból -lehet hogy le akart vadászni?- de amikor már landolt akkor felismerte hogy nem ellenség hanem ....é s akkor a gazdijának teljes megrökönyödésére körbenyalta a fejemet és átölelt állva.....szóval....atóól kezdve mikor meghallotta, hogy érkezem akkor csapot papot és az enyém volt

és ott is az volt a válasz, hogy a King dönt, mi hiszünk neki

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tudod mit Gábris?
Most szépen mész te is a Tahótlanítok rész alá...
Mert vagy tök hülye vagy, vagy tényleg ennyire az alja!
A hulladék!
"Kezded érteni a lényeget vagy tovább fejtegessem?"
Ezek után, minek?
Elég egyértelmű, hogy milyen szenny az, ahová tartozol.
A kislányod sajnálom csak! :(

kitartas.mozgalom.org/hirek/elodeink-bangha-bela
"Elődeink - Bangha Béla

2012. 10. 17. szerda. - 20:14
Folytatjuk sorozatunk, melyben olyan embereket mutatunk be, akik ugyan a hungarista ideológia kialakulása előtt éltek, de szellemi elődeinknek tekinthetőek. A fajvédelem úttörői voltak, fáklyavivői a keresztény szellem és erkölcs védelmének. Ezen emberek a XIX. és XX. század „fölébredt" magyarjai, közvetlen előfutárai a hungarizmusnak és elősegítői annak, hogy befogadó táptalaja lehessen a Kárpát-Duna nagyhaza ezen eszmének. A száraz életrajzi adatok hemzsegését elkerülendően, saját idézeteiken keresztül mutatjuk be őket."
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ne félts csekk. Tudom hogy igazán boldog csak a ballib ideológia tehet, de én még tévelygek egy picit, majd később kérem tőled a megvilágosodást és a boldog élet receptjét. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ivascsenko az ad hoc intézkedéseket kifogásolja.Ezen nincs mit csodálkozni. Lehet-e egy olyan költségvetést komolyan venni, amely egy korábbi, már betervezett tényezőt a következőből kihagy? A második költségvetésben szerepelt az úniós támogatások 15%-os társfinanszírozásának 5%-ra való csökkentése, melyből 90 milliárd körüli megtakarítás származott volna. Ezekből a jelekből vonka le az IMF, hogy mely tényezők vehetők komolynak, melyek nem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Cimlapra is kerult a LIFE magazinban...kesobb meg egy godorbe a kancellaria kertjeben, 200L benzinnel egyutt...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egyébként meg a műrettegésed közepette nagyon elképzelhető, hogy híres elődöd is ismerhette őt személyesen. :)
atv.hu/cikk/20121119_imf_tobb_matolcsy_intezkedes_nem_fenntarthato_jellegu?source=hirkereso

Most már tényleg nem értem az imf-et. Matolcsi igazat mondott: betömtük a zeu által kifogásolt lyukakat. Minden felmerülő lyuk be van már tömve.Hát ezeknek már semmi sem elég?
@tomwar: Ilyesmi még megeshet a mostani címlapfiúkkal is nem?? :)
@Spániel: "Tekintélye van a mérvadó országokban."
Nem elhanyagolható körülmény, hogy egyre nehezebb a nemzetközi közvélemény hatásait semlegesíteni itthon, vagy figyelmen kívül hagyni.
@rodeo36:
Én az após farkaskutyáját nyomta le egyszer nagyon csúnyán, addig szorítva a lábaim közt a nyakánál, amíg el nem ernyedt és meg nem adta magát.
Előtte még szórakozott velem, onnantól értett a nézésemből! :))
Ha mentem oda, akkor lefeküdt, csóválás és várta, mikor hívom oda.
Elég volt egy szemvillanás és ment a helyére. Nem értették, nekem miért fogad szót... :)
Viszont nagyokat dögönyöztem is, kergettem, mentünk póráz nélkül, csak egyszer szóltam neki és nem mert elfutni tőlem, amikor elkapta a kezem, simán átharaphatta volna de még csak a foga sem karcolta meg a kezem.
A pulinak meg egész más az egyénisége, tényleg az a kis csibész...
@Mariann19:
A hozzászólásod lényegi mondanivalójával egyetértek, pusztán csak egy apró észrevételt tennék.

A kormánynak valóban nincsenek érvei a saját erényeinek bemutatására, ugyanis ahhoz teljesülnie kellene, egy olyan tényszámokban megmutatkozó, valódi gazdasági sikereket büszkén a választók elé táró összegzésnek, amit Felix Baumgartner sztratoszférába emelkedő kapszuláján hirdethetnének, nem pedig a kínai Shaanxi-tartomány legmélyebb művelésű kőszénbányája frontfejtési szintjére száguldó kasának oldalán. Az alapvető problémája ebben rejlik Don Vittorio klánjának, nem pedig az eszközök hiányában. Az eszközt megtalálták egyrészt finanszírozási oldalon ( a gondolat szabadsága szárnyaljon itten kinek-kinek szája íze szerint ), másrészt a hordozófelület tekintetében is sikerült rálelni a BKV autóbuszaira, kitűnő megoldásnak látszanak. Főként a legszebb férfikorba lépett Ikárosz 280-as sorozat darabjait lenne érdemes fókuszba helyezni a lejárató kombájn apropóján, mert annak akár haszna is lehetne, mivel azokat még legalább egy évig összetartaná a matrica, amin kurvára utálják Bajnait. Ez csak egy kósza ötlet 1 Ft-ért (az összeget felajánlom jótékony célra, az Inoperrábilis Fideszes Agyi Anomáliák Hospice Alapítványának javára.)
Félre a tréfát, beindult minden idők legmocskosabb kampánya. Igaz, messze még húsvét, de a tojást megtalálta a Fidesz, amire finggal már fel is festette az első népi-nemzeti motívumot, a civil öklendezés pöttyös seggű páviánnya. Csizmadia keményre főzte, a senatoraszony meg megmagyarázta, neki tetszett. Ezentúl (az elkövetkezendő másfél évben), ennél csak mocskosabb, aljasabb, megnyilvánulásaik lesznek.
Ez csak a szarhegy csúcsa, az igazi fekáliahalmaz kilencven százaléka még a csepeli szennyvíztisztító vízszintje alatt van.

Na, ennek a saját mocskának remélhetőleg nekiütközik a szintén szarból gyúrt NER katamarán, oszt együtt majd: buggy-bugggy-buggy, mi meg közben a parton szuflákit grillezünk, serezgetünk, és énekeljük, hogy -ez a sarc volt a végső, takaroggyatok hát– vagy valami ilyesmi.
Azannya, mi lesz még itten??
@Spániel:
Ez az Ivascsenko jó nő???
Mert akkor értem! :D
@Légifarkas: Az ellenzék vezérpártja az MSZP lenne, de félő, hogy a kardinális kérdések megoldásánál hamarosan fontosabb lesz egy új helyzet, mely Mesterházy és Botka László rivalizásáról fog szólni. A törésvonal halványan már érezhető, még nem sok szó esik erről a médiában, de erőt fog elvonni az MSZP-ből, az biztos.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Alig varom!
Kerdes, melyik cimlapokra gondoltal?
@Spániel:

Bakker, nekem speciel az esetem. :)

kdnp.hu/rovat/irina-ivascsenko

Bármiről meg tudna győzni! Négyszemközt... ;))
@Spániel: Minden kyukat? Biztos? Ivascsenko DP?
@Mariann19: nehezebb, nehezebb, de a jelek szerint nagyot sz.nak rá, oszt jónapot.
Neagyisten, de tényleg, egyetlen porcikám sem kívánja, de ha - le se merem írni- ezek maradnak még négy évig, hova züllünk még tovább, milyen melldöngetések között kell az ámokfutó rémtetteit elviselnünk, mi lesz az új hivatkozási alap, miután már most sincs sok veszteni valónk? Miből adunk még lejjebb? És hova?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"1. A vallás arra való, hogy komoly értelmet adjon az életnek. Mi is lenne az élet vallás, Isten, lélek, örökkévalóság nélkül? Esetleges, érthetetlen és céltalan véletlenek, megmagyarázhatatlan és megfejthetetlen talányok szövedéke. Egyesekre, kevesekre nézve élvezetes körséta, de a legtöbb emberre nézve terhes, fáradalmas és gyötrelmes hányattatás itt a földön, 10 évig, 40 vagy 60 évig, esetleg 80 vagy 90 évig. Lázas és esztelen törtetés valami el nem érhető ködkép; a boldogság felé s utána csalódott és kétségbeesett leroskadás a sírba. Egy őrült hajsza, amely szükségképen és végképen a semmiségbe hull, a pusztulásba és halálba torkollik. Csak a vallás ad az emberi létnek fönséges értelmet, elfogadható magyarázatot, gyönyörű célt, tartalmat és nagyszerű rendeltetést."

ha mán' állandóan idézgetsz...emberünk már az első mondatnál bukta a dolgot. Inkább tartozom a kevesek közé - "kevesekre nézve élvezetes körséta" - minthogy a vallás adjon komoly értelmet az életemnek :)
@rodeo36: Amikor elhoztam a mamájától - akkora volt, mint egy kisebb gombolyag, pár napra leköltöztem hozzá a földre aludni.
Értjük mi egymást.
Csak sokszor látom rajta, többet is mondana, mit amit tud.
Ilyenkor tudom elképzelni a reinkarnációt.
Bakker!

Elmegy a Google is a halál retkes .....!

Beírom, hogy Irina Ivascsenko, erre ezt hozza ki: (gyengébb idegzetű olvasóink NE nyissák meg ezt a linket!!!!)

t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR5-lPWbBl6fXaiyDxqskozYhgVZLjZ1ek_hn09YmWy1DLwfDBoDQ
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
tőlem fejtegetheted, de engem jobban érdekel a válasz a kérdésemre.

Ha a muszlimokkal vagytok szövetségben, akkor renegátok vagytok. Azaz megtagadjátok a hiteteket. Megéri pár b-közepes fickóért?

Vagyis Allah, haza???? család.
@Habakuk999: Ne már. Miért lennék én szövetségben a muszlimokkal??
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: megmongyam mér? mer megtanujja a szokásaidat... aki álandóan a fürer és a pirospöttyösseggű propagandaminiszterét nézegeti a neten... az így jár... a guglid is rákapattad...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Elmondom ezerszer, hogy ember vagy, gondolkodj önállóan. Mi olyan rémisztő ezen a jobbosoknak?
@Habakuk999:

mondtam már, hogy tanulj....ő mongya te nem érted...nyelvtaulás kedves barátom nyelvtanulás és türelem...hogy fogsz te majd a Syrius-ra utazva beszélgetni a Habbanszületettekkel? ejnye bejnye

brühühühühü

communikáció= érintés, szagok, pillantás, beszéd, zene (hallottad-e énekű'nyi Őnaccságát?), mozgások, ez mind "nyelv"

nem csak nyelvében él a nemzet
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: van, akinek biztosan jó nő, de azért a dögös és gyönyörű Ch.T.tól kilométerekre van.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Engem meg inkább Natalie Portman avathatna be a héber nyelv rejtelmeibe. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szerinted? :(
Ezektől a beteg ecceriektől?
Ez a magyar valóság!
A csürhe élvezi.
@Knósszosz: Ezért a hozzászólásodért érdemes volt élnem. Itt vigyorgok az íróasztalom előtt, mint egy idióta, és magamban vidámkodom, hála Neked. Hogyan tudsz így összehozni egy elemzést? Valami díjat alapítunk Neked, és évenként jelölünk, és csak Téged.
"Azannya, mi lesz még itten?" Ezen már én is gondolkoztam, hogy ez még csak az előjáték, hol van még a finálé? Készüljünk fel a legvadabb végkifejletre, vagy lesz egy időközi esemény is?
@Habakuk999:

a Stratrek-ben mongya valaki a robotra, hogy 4500 nyelvet ért és beszél

a Föld nevű bolygón kb 500 különféle beszélt nyelv van hát még a nem beszélt csak kommunikáltak?

brühühühühü
@batka manó: Tudod szerintem igazad van. Az ilyen manipuláció az ember eredendő gyengeségére, az irigységre épít. Ezért azon kevesek, kiknek jó, nem példák, (és nézzükmegnekikmiértjó) hanem az elutasítandó gonosz... a szocializmus nyugat utálata is erre épül szerintem, nincsen semmi különbség.

Titkon minden ember "arra" vágyik, de azonnal feljelenti a szomszédját, ha diszidál... (vagy egyéb)

És a paradicsom... aki megveti a földi javak elfogadóját (és tisztelet a kivételnek) az azzal ringatja magát álomba, hogy majd neki a paradicsomban lesz jó míg a másik a pokolra jut. Ez felvonultatja az emberi rossz tulajdonságok komoly tárházát... van itt káröröm, rosszindulat, irigység... és a sodor mentén nem nehéz ideológiát találni saját (nem szép) tetteinkre, gondolatainkra cselekedeteinkre.

Szerintem a szélsőségek között például nem kell átjárást keresni, mert tökéletesen egyenlőek... például szélső bal, szélső jobb... semmi különbség... valójában

Mert nemrég megtanultuk, hogy van jó megszorítás és van rossz megszorítás...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: És még valaki szegény légifarkast ekézte, hogy nem akar ilyenekkel élni egy határon belül...:S
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ha a személyes szeretet szemével nézem a világot nem is lehetnék önállóbb. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Mi a különbség a kertben szobrot avató kommunista Gubcsi Lajos és az ugyanezt játszó kakakónyilasok közt?

Úgy van, semmi.
@tomwar: Fúűűűj, rosszak vagytok. Nem kuszaszem tömi be Ivascsenkó lyukát, ennyire félreérthető voltam? Ez nem az a nő, aki egy ilyen jellemtelen senkinek hagyná...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kezdem érteni a lényeget.
Közötök istenhez kevesebb, mint nekem, a nem hívőnek.
Közötök hazához sokkal kevesebb, mint nekem, a liberálisnak.
Közötök családhoz sokkal kevesebb, mint nekem a jobbos kizsákmányolónak.

Befejeztem Angyal, nem látom értelmét rég meghalt emberek szövegeivel vitatkozni.
@Knósszosz:
Ezt józanon, vagy tinta után hoztad össze???
Nem mintha az érdemből bármit is levonna...
:DD
@Habakuk999: Sajnos egyre inkább nem érted a lényeget, de ez csak az én hibám.
@Knósszosz:

kedves barátom, Mariann-nal egyetértve csodálatosan összefoglaltad...van egy tétel a réges régi Parkinson törvények között hogyaszongya: aki nálam hülyébb (rosszabb, impotensebb vagyamitakarsz) annál én okosabb (szebb, faszább vagyahogyakarod) vagyok

namármost

eztetet rájuk lehet borítani és ugyanazzal a módszerrel -mint már volt is eredménye a simicska vezérló ugyanazon ahol fleto/libás- és kitenni nem törődve azzal mit tesznek ellene és legyen mindenkinek ötlete

ja és be kell indítani a civil engedetlenségi kampányt, mától -legalább a lakosság egy része- nem enegdünk semmiféle dilijüknek basszák meg egymást és éljenek amiből tudnak

adót pedig nem fizetünk cum trucc lesz ami lesz

brühühühühü

ez is demokrácia csak a másik oldalról a mienk
@Fabius:
Semmi!
Egy csürhe, egy seggnyalonc takonygerincű kretén bagázs!
A NER dicsőségére!
Állítólag ezeket Piktor és Pintér elvtárs 2 pofon után hazazavarták...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

mondom inkább tartozom a kevesek közé, mint kövessek egy olyan elmeroggyanást - vallás - ami kitermelte a keresztre feszítést, máglya halált, inkvizíciót, hit nevében térítést(amerika és a benszülött lakosság körüli huncutságok) és a többi nyájas kedves dolgot...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: főleg, ha tyúkhúsról van szó, igaz.
Hja régi szép idők, amikor még én is megalkudhattam. Persze én kakasban utaztam.
@batka manó:
Az indiánokat is azok a mocsok amerikaik irtották ki.
A keresztény egyháznak semmi köze nem volt hozzá, ahogy a dél-amerikai indiánok tömeges kiirtásához sem.
Csak a mocsok imperialista amik voltak... Azokat a tényeket, amik ÉPP akkor, ott, nem illeszkednek be a kis világképükbe, nem akarják meghallani.
@Spániel: "miből adunk még lejjebb?És hová?"
Költői a kérdésed. Még a legjobbindulatú reménykedés sem biztató, mert tételezzük fel, hogy a jelenlegi kormány keleti nyitása sikerekre jogosítana fel, annak hozadéka években mérhető. Addig mi lesz?
Nem szólva az európai viszonyokról, melyek az elemzők szerint tartogatnak kedvezőtlen gazdasági hatásokat.
A kérdések állandósulnak sajnos.
Megtámadták az éhségsztrájkolókat a B-portánál, kérik, hogy menjetek segíteni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Én már nem látom! :O
Milyen szavakat használt?

Erkölcs?
Hit?
Becsület?
Tisztesség?
Egyenesség?
.
.
.
.
.
.
.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
utcán gyalogolva a rossz kerítésen kirohanó házőrző akart megtámadni de hátulról (ez volt az egyetlen eset életemben) és amikor szembeálltam vele nyugodtan, mivel engem nem turbóz fel a bolond kutya (adrenalin szint amit megszagol messziről) és ránéztem....nyüszítve ment vissza a berkeibe

én oda szoktam nekik adni a kezemet hogy a fogai közé vehesse egyúttal meg is szagolja és amikor megfogja sohasem maradt nyoma sem

tudod nekem -mint Tűzkutya- sohasem volt problémám ilyen téren a zember az más "asssziszi" és rosszabbúl viselkedik mint a veszett kutya...sok ilyenem volt egyesek évek múltán mondták, hogy nem kellett volna és ezt útálom a legjobban

brühühühühü
@Knósszosz: hogy mi? ne tudjuk meg, kár hogy meg fogjuk, te meg bebuttyantál, de jól áll :D

esmét siker:

Financial Times: ne számítsunk magyar felminősítésre

Az újabb magyar kiigazítások bejelentésénél már csak az volt meglepőbb, hogy a befektetőket még bármennyire is érdekelték az új tervek - írta a Matolcsy György által múlt pénteken közzétett harmadik megszorító csomag fogadtatásáról a Financial Times (FT) szerkesztőségi blogja

hvg.hu/gazdasag/20121119_Financial_Times_ne_szamitsunk_magyar_felm
Ezt olvastátok??? :))

"Közben a keleti nyitás stratégiája váratlan fordulatot vett, az Európa utolsó diktatúrájaként elkönyvelt Fehéroroszország elnöke bizonyos jelekből most arra következtet, hogy mi magyarok is szívesen szakítanánk a demokráciával:

"Magyarország szocialista ország volt. Jó barátok voltunk régebben. Nagyon közeli volt a kapcsolatunk. Végül elegük lett a demokráciából és a piacgazdaságból és kijózanodtak" - mondta Alekszandr Lukasenka fehérorosz elnök. A fehérorosz hírügynökség tudósítása szerint az új magyar és francia nagykövetek kinevezésekor beszélt erről. - Lukasenka: Magyarországnak elege lett a demokráciából - Index
Persze az új nagykövetnek illik odavetni néhány elismerő mondatot, de ha Európa utolsó diktátora gratulál a hazánkban zajló folyamatokhoz, az minimum szarul hangzik. Azért szeretném tudni miből gondolja Lukasenko, hogy a magyarok már temetik a demokráciát.

Valószínűleg nem a Századvég Alapítvány felméréséből tájékozódott, mert az megállapította, hogy Magyarországon nincs érzékelhető diktatúraveszély:

A Századvég 2012. november elején készített közvélemény-kutatásának tanúsága szerint a megkérdezettek döntő többsége nem érzékel Magyarországon diktatúraveszélyt. A kérdés megítélése szorosan összefügg a pártszimpátiával, az LMP és a Demokratikus Koalíció szavazói tudnak leginkább azonosulni az ország fasizálódásával kapcsolatos állításokkal. - Századvég Alapítvány
A nyugalmam most már csak az tudná megzavarni ha kiderülne, hogy az Alapítvány közvéleménybúvárai a rendszer haszonélvezői közé tartoznak."

sorkoz.blog.hu/2012/11/18/baratunk_a_diktator?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_19&utm_campaign=index
@rodeo36: ez tök jó meglátás Rodeo.

lesz fogak csikorgatása és pekidzsek alapítása az I negyedéves statisztikákat látva.
@Mariann19:
-:)
Annyira tele van… hogy megpróbálom nem szárazon közelíteni ezt a szart, ami van.
Ha sikerül mosolyt csalni, az öröm.
De a valóság ennél sokkal szarabb.

Jól kerestem, bejártam Európa általam kedvelt részeit, szerényen de dőzsöltem, erre mibe futok bele? Kínlódok a megélhetésért, a párom másfél éve nem talál munkát, a lányom suliba jár (sokért), de nem látja mi a francból kezdhetné el az életét, ha végez.
Nem sírok, mert vannak utcán létező (vegetáló) emberek is, akiknek a kis vagyonkájuk elfér egy vacak Penny-s bevásárlószatyorban, és valóban éheznek. Hozzájuk képest én krőzus vagyok, mert vannak szüleim, akik ha szarban vagyok kisegítenek. De bassza meg: 89-ben ennél azért többet gondoltunk!

Én nem foglalkoztam politikával, nagy ívben szartam rá. Megvolt a megélhetésem, igaz kurva sok melóval, de megvolt. A rendszerváltás óta regnált mindegyik formáció csak elvett ebből. De a legtöbbet, ez a mostani keresztény hipokrita, tetű csürhe. Na, ezért mentem el a Milla rendezvényére 23-án, hogy egyel többnek lásson a kurva kamera. Meg a gyerekemért, a szüleimért, magamért.

Mi lesz itten? Nem tudom, de azért, hogy az ne legyen ami van, azért megteszem a tőlem telhetőt.
Kurvaéletbe…
"Az MTVA biztonsági őrei erőszakkal próbálják eltávolítani a tüntetőket a mostani helyszínről is, néhányan a földön fekszenek, Nagy Navarro Balázs pedig arra kéri a helyszínen tartózkodó rendőröket, hogy védjék meg őket, de a rendőrök tanácstalanok, nem csinálnak semmi."

www.millamedia.hu/2012/11/19/kunigunda-utca-megtamadtak-a-tuntetoket/

Ha én most Pesten lehetnék, odamennék. Ráncigáljanak engem, a sajtó meg fényképezze ősz fejemet az aszfalton.
@épészmérnök: A keleti nyitással kapcsolatban ajánlom figyelmedbe a 168 óra nov. 8-i számában megjelent Kinai szereposztó kongresszus c. cikkét, kikkel is akarunk mi üzletelni. Egyébként sok a hasonló történet, országnevek nélkül alig felismerhető a különbség tendenciákban.
Az arabokról pedig csak rosszat vagy semmit.
@Knósszosz: "De bassza meg: 89-ben ennél azért többet gondoltunk!"

Egyetértek de ugye azt tudod, hogy a mai kurzusnak nem sok köze van az igazi kereszténységhez?? :(
@épészmérnök:

Ez a büdös besúgó kommunista patkány Böröcz csak nem nyugszik addig, amíg a fejére nem lép valaki. Az önbíráskodás nem vezet sehová, de lassan lenne kedvem tényleg felrúgni ezt a taknyot.
broooáfff

Kiállítást nyit az MTVA a demonstrálók sátrainál

2012. november 19., hétfő, 20:30
Szerző: MTI

Címkék: tüntetés; kiállítás; közmédia; MTVA; Nagy Navarro Balázs;

kinyomtatomKinyomtatom • ElküldömElküldöm
Twitter

Böjte Csaba ferences szerzetes 20 éves munkássága előtt tisztelgő kültéri fotókiállítás nyílik a Kunigunda útján, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) budapesti székháza előtt. Az MTVA közterület-használati engedély birtokában a kiállítást azon az utcaszakaszon nyitotta meg, ahol korábban a Televíziósok és Filmkészítők Független Szakszervezete (TFSZ) tüntetői állítottak sátrakat.

hvg.hu/itthon/20121119_Kiallitast_nyit_az_MTVA_a_demonstralok_sa
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: annyi mint amennyit legtöbbször te is láttatsz, és ne a tükröt szidd, ha nem tetszik a kép rólad
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Te, én vagyok a blogalkoholpista, vagy mi van? Ja, szeretem a sört, de akkor ezek alaptyán Te is egy mocsok vagy!-:)))
@Spániel: "Az arabokról pedig csak rosszat vagy semmit. "
Egészen közeli rokonom, ki tíz évig élt egy arab országban, hóttra ugyanezt mondja.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Na, ebbe is belenyúltál, Angyal!

Böjte Csabáról nem volt rossz véleményem eddig, de ha nem tiltakozik a Böröcz féle kiállítás miatt, akkor bizony róla is megváltozik a véleményem.
@Fabius:

Böröcz elvtárs régi komcsispicli kapcsolatai úgy látszik még élnek - egyenesen a Fidesz központba bekábelezve.
Mitől változtak volna meg a vonalvégződések?
@Fabius: A legrosszabb ebben a patkánybandában, hogy nem elég, hogy kizsigerelnek, de még meg is aláznak. Szadisták. Élvezik a rosszat.
Ez a legnagyobb hibájuk, ebbe fognak belebukni. Mert a megalázást hosszan tűrőnek is van érzékeny pontja, amibe ha beletrafálnak, akkor elönti a vér az agyát, és rúg. Nem tudom, milyen sokan vannak, akik még tűrnek, és meddig lesz ez így, de nem a végtelenségig, az biztos.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Erre a bájos párhuzamra sokat tudnék mondani, de megkérdezném szívem szerint angyalkánkat, hogy a minta papja hogy hagyhatja, hogy a róla készített kiállítást elnyomásra használjanak?
De aztán rájöttem, hogy ez egy ferences szerzetes, neki max az fájna, hogy miért ott kint, ahol senki se látja.
@Habakuk999:

Böröcz spicli elvtárs majd lejáratja Böjtét is!
A NER érdekében semmi nem drága!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

a kiállítást meg kell látogatni és lesátorozni benne mert annyira teccik és kihívni a nemzetközi sajtót is hogy milyen szép kiállítás mi pedig gyönyörködünk benne ha szabadtéri akkor sátrazunk hozzá ha már felállították és nem megyünk sehová mert mi meg látogatók vagyunk azt meg nem kifogásolhattyák

brühühühühühü
@rodeo36: jó ötlet ;)
kár hogy szekrényajtók özönlik el a látogatókat
@épészmérnök:

Én speciel tűrök, mondják is néha (aki nem ismer), hogy birka vagyok...
Amikor elborulok, akkor simán felrúgok bármit és bárkit, akkor borítok és elballagok.
@Mariann19: a neked szánt választ épészmérnöknek küldtem véletlenül. Keleti nyitással kapcsolatban ajánlom a cikket elolvasni. Nagyon tanulságos.
@épészmérnök: Erre az esetre kell a tek, a parlamenti zsoldosok, pintér.
Egyszerűen pofátlan ez a kampány.
Akármilyen pénzből az lenne.
viktor hogy be van szarva.
Vastagbőrön nagyon csúnya szavakat írtam erre.
Bár csak a kormányzásra fordítanának ennyi pénzt és energiát ezek a tetvek.
@rodeo36:
Annyira igazad van, hogy a haverjaimmal pont erről beszéltünk.
Basszák meg a NAV-ot, ha senki egy sesterciust nem fizet be a központi emésztőgödörbe, akkor mi lesz? Egymástól lopnak??
BKV-MÁV-MALÉV (ja az már nem-azt is ellopták)VOLÁN etc... mind leállna, szjá helyett lófasz a seggükbe, meddig húznák?
Ja, hogy én nem ezen a bolygón élek...
De, csak sajna nem azon a felén, ahol érdemes is
brühühühü
@Habakuk999:
Természetesen nem arra a szimpatikus állatra gondoltam, amelyiknek négy lába, bozontos farka meg elölről jófej feje van. Az a pulikutya, amelyikre én céloztam, egy átmeneti rendszertani kifejezés a biológiában arra a Magyarországon felfedezett lényre, ami hosszúkás, sötétbarna, végtag nélküli, és egyes politikusok végbelében él, onnan böffenget kifelé értelmezhetetlen dolgokat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Habakuk999: Naivak vagytok. Szerintetek nem tudja, hogy hol lesz róla kiállítás?!
@Fabius: Pattanj autóba és hajrá. Zuglótól nincs olyan messze Óbuda. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: tudom hogy tudta, ezért is vetettem fel, mert így még adhatna a látszatra, vagy viríthatja a dugdosott ördögbibliát :D
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Te, rosszéletű, vöröspecér!
Már xx éve nem vetítettem mozigéppel! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Hát próbálkozok, szo-szóó. Még majd belevágsz a Dunába, ha feléd járok eccő'-:D:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szerintem nem tudja.

Nem véletlen, hogy pont őt mutogatja Böröcz.

Mindenki más tetű.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nyilas testvérem, miről is beszélsz te??? :)
A TEK lecsap rád, nálunk max. a tápegységek robbannak!
ennyi:

Érettségi előtt: külföld, mindenek felett

Dávidnak mindenki azt mondta, menjen külföldre, ráadásul zavarja az itthoni politikai-társadalmi helyzet. Cz. Réka el akarja hagyni Budapestet, B. Réka pedig munkájához igazítja a továbbtanulást. Érettségizők, 2. rész.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F11%2F19%2Ferettsegi_elott_2.%2F
@Mariann19:
Amikor én ezt a Cséfalvay nevezetű tagot meglátom, a 156746 számú italboltból kitántorgó, árokban landoló segédmunkást is Einsteinek gondolom hozzá képest. És a látványa okozta érzetet sohasem cáfolja meg a mondanivalójával, sőt.
www.delmagyar.hu/mako_hirek/magyar_narancsot_talaltak_az_ellenorok_makon/2307610/?utm_source=hirkereso&utm_medium=feed&utm_campaign=hirkereso

Tudtam, hogy létezik. Amióta kiderült, hogy Jézus is magyar volt, a narancs már nem is okozott akkora meglepetést.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Meg fogjuk tudni(szívni főleg), Cirbi, ez maga a borzalom!
Ha azt hiszed, egy év múltán is úgy kvaterkázunk itt mint most, tévedsz!
Kurvára fogsz anyázni, jobban mint azt gondolnád.
Kösz a megszólítást-:))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Szerintem ezek már semennyi energiát ne fordítsanak a kormányzásra, hanem menjenek el pl focizni qrva messzire. Hiszem, hogy a GDP meghálálná.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Minap egy társasággal találkoztam, akik nagyon vehemensen szidták a bankár világot, mely ugye "nyakunkra hozta ezt a nagy gazdasági krízist"!! Megkérdezték, hogy én mit is szólok ehhez a kérdéshez. Egy darabig hümmögtem, de aztán időt kértem és megígértem, hogy majd hozzá szólok ehhez a kérdéshez egy kis elmélkedés után.

Kezembe vettem a szentírást és arra próbáltam ráfigyelni, hogy a mi Urunk Jézus Krisztus mit tanít a pénzzel, a bankvilággal kapcsolatosan.

Néhány szentírási rész ötlött különösebben is a szemembe:

Jézus a talentumát elásó embernek azt mondja, hogy: "Te gonosz és lusta szolga! Ha tudtad, hogy aratok ott is ahová nem vetettem, és szüretelek onnan is ahová nem ültettem, ezüstjeimet a pénzváltóknak kellett volna adnod, hogy ha megjövök, kamatostul kapjam vissza! Vegyétek csak el tőle a talentumot és adjátok oda annak, akinek tíz talentuma van! Mert akinek van, annak még adnak, hogy bővelkedjék; és akinek nincs, attól még azt is elveszik, amije van! Ezt a hasznavehetetlen szolgát pedig vessétek ki a külső sötétségre! Ott sírás lesz és fogcsikorgatás!" Mt 25.

Ezek szerint a Mesternek nincs baja a bankárokkal, sem magával a pénzzel, sem az anyagi világgal. Végül is Isten teremtette az anyagi világot, még az aranyat is mely bolygónkon is megtalálható, bár tudjuk ugyancsak Jézus Krisztustól, hogy: ,,Bizony, nagyon nehéz az Isten országába jutni azoknak, akik a vagyonban bíznak! Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bemenni Isten országába." Mk 10,17-30

Jézus nem haragszik a pénzzel foglalkozó emberekre, még azokat sem kerüli akik csalnak. Betegnek kell az orvos! Csodálatos a Zakeusos történet: "Ezután Jerikóba ért (Jézus) és áthaladt rajta. Élt ott egy Zakeus nevű gazdag ember, aki fővámszedő volt. Szerette volna látni, hogy ki az a Jézus, de kis termetű lévén, nem láthatta a sokaságtól. Ezért előre futott és felmászott egy vadfügefára, hogy lássa őt, mert arra kellett elmennie. Amikor Jézus odaért, felnézett, és így szólt hozzá: "Zakeus, szállj le hamar, mert ma a te házadban kell megszállnom." Ekkor sietve leszállt, és örömmel befogadta. Akik ezt látták, mindnyájan zúgolódtak, és így szóltak: "Bűnös embernél szállt meg." Zakeus pedig előállt, és ezt mondta az Úrnak: "Uram, íme, vagyonom felét a szegényeknek adom, és ha valakitől valamit kizsaroltam, a négyszeresét adom vissza neki." Lk.19.1-8

Többször is elolvastam az egész részt, de Jézus nem kéri sehol ettől az embertől, hogy változtassa meg a munkahelyét, hagyjon fel a mesterségével.. Egyszerűen csak annyit mond Jézus a megtért vámosnak: "Boldogság költözött ma ebbe a házba!"

Jézus maga is elfogadta a pénzt, sőt az apostolok missziós csapatának még pénztárosa is volt: "Mivel Júdás kezelte a pénzt, némelyek azt gondolták, hogy Jézus megbízta: "Vedd meg, amire az ünnepen szükségünk lesz." Vagy, hogy adjon valamit a szegényeknek." Jn 13.

Krisztus nem azt akarja, hogy pusztítsuk el a bankárokat a bankjaikkal együtt, hanem azt szeretné, hogy ők is - akárcsak mindenki más - , az anyagi világot bátran használják, de ne legyenek annak rabjai. Isten nem azt akarja, hogy valakik ellen háborúzzunk, hanem csak azt, hogy a szeretet, a jóság útján járva szabadon kövessük Őt. A pénz az csak eszköz, és ezt is akárcsak bármilyen más eszközt, lehet jóra is használni, de általa lehet hatalmas bukásba is sodródni.
Szent Ferenc szellemében én azt tartom, hogy a pénz az ördög ganaja és éppen ezért ha adnak nekem belőle arra is használom amire való: Szépen elterítem a "földön", igen elterítem hogy egy egy gyermek, vagy életet szolgáló intézmény jobban fejlődjön, haladjon, bontakozzon ki. Úgy gondolom, hogy akkor van baj ha elkezdjük gyűjtögetni, halmozni, és az általa képviselt hatalommal megpróbálunk visszaélni. Ha valaki a sílécen száguldva nagyot esik és összetöri magát, nem a sízéssel van baj, hanem azzal az emberrel aki tudás, tapasztalat, óvatosság nélkül egy olyan sípályára merészkedett, hol magában és másokban kárt tett. Fontosnak látom ezeket a gondolatokat megosztani, hogy ne nyissunk a gyűlöletnek, a haragnak egy új frontot, és hogy egyes bankárok nyilvánvaló bűne miatt ne ítéljük el a pénzvilág minden szereplőjét.

Kisebb testvéri szeretettel,
Csaba"
És nem testvérivel, de szeretettel: Habakuk
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
De csak nyáron, mikor meleg a wasser, nem bírom a fjordok nőmérsékletit, bár Charlize szőke, viszont Dél-Afrikába meleg vagyon!!
@Fabius:
Ha sokan lépnek rá, az nem önbíráskodás, hanem népítélet, nem?
www.magnificat.ro/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=7506:gondolatok-a-penzrl-es-a-bankarokrol&catid=59:csaba-testvlevelei&Itemid=246

Ez a linkje.
Bocs a többiektől, csak meg akarom mutatni Angyalnak, hogy a keresztényiségtől milyen messze is vannak az ő copyjai.

A bankárokról Böjte Csaba írt ma magas Déva vára alatt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Csak terjedt a sztori ,hogy anno egy hanyag gépész miatt terjedtek el a modernebb gépek....:))
@Habakuk999: Nem szép dolog így kibabrálni szegénnyel. :D Totál K.O.
@Knósszosz:
Qrva válogatós valaki!
Ez nem kívánságműsor!
:))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Kamugép!
Vörösimádó!
Izé...
Kis rohadék vagyol... :)
@Habakuk999:
Ez szinte már övön aluli volt!
De tetszett!!!!!!!!!!!!!!!! :DD
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
A francba!
Ettől féltem... :(
Nyomul a konkurencia...
Miért nem tudsz válogatósabb lenni?
Genya!
@Habakuk999: Na látod, hogy tudsz találni értékes dolgokat?? Én teljesen egyetértek a leírtakkal.
@Habakuk999: Persze azért Böjte Csaba sem ellensége saját magának és a mindenki által elismert és megbecsült tevékenységének.
Sajnos, országot kell járnia - múlt héten éppen Harkányban volt egy felemelő műsorral, zenével, szónoklattal és persze könyve eladásával kell pénzt szereznie.
Valószinűleg bankok is szponzorálják árvaházát, van olyan bölcs, hogy nem okádja őket telibe.
Mindazért amit eddig tett, összes elismerésem az övé és megérdemel minden támogatást.
"Navra kolléga beszámolója szerint néhány ellenzéki politikus érkezett a Kunigunda utcába, Szanyi Tibor például rendkívül szimpatikusan és tökösen viselkedik leordítja a biztonsági emberek fejét, de Varjú László is ott van mellette.
A tüntetőknek sikerült visszamenniük a sátorhoz, ahonnan eddig kirekesztették őket, de most valószínűleg eltakarják őket a konténerekkel és a kordonokkal, hogy se kilátni, se belátni ne lehessen."

www.millamedia.hu/2012/11/19/kunigunda-utca-megtamadtak-a-tuntetoket/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A szellemisége miatt nem hiszem, hogy tud a Böröcz féle akcióról.

Patkányság. Böjte Csaba megérdemli, hogy kiállításon emlékezzenek meg munkásságáról.

Nem érdemli meg, hogy földön fekvő emberekkel sározzák be a nevét.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
annyi szekrényajtó a világon nincs

tudod: egy 1 köbméteres gödröt egy kubikos 12 óra alatt ás ki
1000 kubikos hány óra alatt?

semennyi mert nem férnek hozzá

szekrényajtók hát legyen abból is lehet sátrat csinálni

brühühühü
@Spániel:
Mint keresztény papnak, mekkora esélye lenne Gábris pénzváltó tezsvíreinél? :(
Tilosak az önkényuralmi rendszerekhez köthető cég- és utcanevek

Nem szerepelhet cég, civil szervezet, sajtótermék elnevezésében, közintézmény vagy közterület sem viselheti majd olyan személy nevét, aki a 20. századi önkényuralmi politikai rendszerek megalapozásában, kiépítésében vagy fenntartásában vezető szerepet töltött be.

szerző MTI idő 21:10 - Itthon

Döntöttek: egyszerűsödik a kisajátítási eljárás

A kisajátítási eljárás gyorsabbá, egyszerűbbé ás olcsóbbá tételét várja a kormány a kisajátításról szóló törvény hétfőn elfogadott módosításától. A változtatásokat 221 igen, 29 nem szavazattal és 29 tartózkodással fogadta el az Országgyűlés.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ha teljesen egyetértenél Angyal, akkor indulnál a Kunigunda utcába, hogy ne mocskolják be Böjte nevét.
Te Csillaghegyen laksz, nem?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem hiszek az önbíráskodásban. Böröcz fejét látva viszont nem biztos, hogy meg bírnám állni.

Mindenkinek jobb, ha nem megyek...
@Fabius: Szerintem is. Annyit nem ér egy komcsi kaméleon, hogy összepiszkítsd vele magad.:)
@Fabius:

Te egy spiclinek nem hiszel?

Szörnyű is ez!

Végy példát a Jobbikról és a Fideszről, akik ezt a SZART feltették a polcra, oszt az meg azóta is lekvárnak hiszi magát.
@Spániel: Vannak olyan írásai, amivel vitatkozom erősen.
Ami egyáltalán nem baj.

Ettől függetlenül az embert és munkásságát nagyra becsülöm.
@Habakuk999:
hvg.hu/itthon/20121119_Megszavaztak_tilosak_az_onkenyuralmi_rend#rss

erre van idejük és a pénz amit érte kapnak?

ha én egyszer bejegyeztem egy bármilyen nevet és az védelmet is élvez mert márkajel akkor senki sem kötelezhet annak megváltoztatására vagy kártérítést kérek annyit, hogy meggárgyúlnak tőle

nincs ezeknek dolguk amiért bejárnak a parlamenti homokozóba?

és az MTA majd alakít egy bizottságot amely eztetetetet vizsgálja a rákkutatás helyett?

brühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Lyo, majd átgondolom még egyszer, de megint másállapotban vagyok a Kunigunda dologtól.
Mondd, hová tud még süllyedni ez a tetű hatalom? Azt már tuggyuk, hogy Szalonnamariska egy kannibál, mert ő a kétszer darált Bolgárbifszteket szereti sok fűszerrel, tojással, ketschuppal, mustárral, hagymával, pirítóson.
De ez meg mi a lófasz megint?
@Knósszosz: elég gyorsan valóra válik a felvetésed a lesznek még dolgokról
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ha van isten amiben Gábriel úgy hisz, akkor egyszer belesodorja ezt a besúgó patkányt egy olyan szituációba velem szemben, amiben "jogos védelmi helyzetbe" kerülök :-))

22 évvel a rendszerváltás után egy kibaszott komcsi ügynök önkényeskedhet bazmeg. Nem hiszem el ezt az országot.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: szerintem nem is papként kér támogatást, hanem az árvaház fenntartójaként. Nagyonis gyakorlatias és céltudatos a fellépése. Ezért tudott fennmaradni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem gondoltam pont ma ilyenre.
Lenyúlom Gyurcsók telefonszámát, oszt kérhetsz elemzést jó pízér!-:))
@Knósszosz: Ahogyan látom, korábbi, verőfényesebb életedben inkább az erős középosztály életét élted. Társadalompolitikusok állítják, hogy a középosztály viseli el a legnehezebben a romló életviszonyokat, mert kontrasztosabb az életszínvonal a skála alsó és felső pontját tekintve.Történelmileg is igazolt, hogy ez a réteg az ellenállások fő képviselője.
Amennyiben szét nézel a környezetedben, valószínű Te is azt láthatod, hogy a túlélés miatt a családokon belül a generációk támogatják egymást attól függően, hogy ki a rászorult. Egyelőre csökkenő igények mellett így lehet fennmaradni.Ez a helyzet emészti azt, aki ad, hiszen a szerettét félti, és emészti azt, aki kap, mert kiszolgáltatott a státusza, nem szólva a kínzó felelősségről, melyet a családja iránt érez. Az anyagi gond, a jövőtől való félelem mindíg jelen van, nem szólva a legkínzóbbról, a gyerekek jövőjének kétséges kilátásairól.
Ez tör fel belőled is, tudom, hogy nem vigasz, de ennek a rétegnek nagy többsége ebben él.
A félelem a legmegalázóbb érzés, amit el tudok képzelni, de én is félek.
Nem szoktam ilyet írni, de most csatlakozom Hozzád: Akurvaéletbe
@Habakuk999: én nem mérgezem magam a számomra idegen ideológiák olvasásával, a vallás soha nem tudott megérinteni, pedig jártam hittanórákra, de a rk. egyház számára reménytelennek bizonyultam. Semmi bajom azzal, aki hisz istenben, amíg neki sincs velem, aki nem hiszek.
BRÉKING! MOST RIASZTOTTÁK A FÉRJEM, EL IS ROHANT, MERT A KUNIGUNDÁBAN KÖRBEVETTÉK A HELYÜKET LAKÓKONTÉNEREKKEL AZ ŐRÖK, SE KI, SE BE. Amikor csak egy ember volt ott, mert a többiek kint voltak élőláncolni. A kurvabüdösannyukat!!!

De nem fér ez a band a brében! Szabályos engedélyük van, és másodszor vegzálják és szotítják ki őket ebben a hónapban.

Amúgy többszörösen elegen voltunk az élőláncon - a Gyurcsány jattját nem vártuk meg, ment mindenkivel végigjárva dumálni, azt mondták a szervezők - még a kurva kiirtott Kossuth teret is megkerültük, meg a rakparton is álltunk egy órát. Az elsuhanó kocsikban ültek a zombik, csak egy vadiúj Jaguárból integettek ki. Sok nyugdíjas volt, de legalább ezeket nem tudja Orvbűn jövőre jutifalival lekenyerezni. Fiatalok szervezték, azok is voltak.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Na ne viccösködjünk Boli, ha ez most megtörténhet, mire számítasz 14 tavaszán?
Közénk lövet a mi megmentőnk?
Most kellene egy acélbetétes bakanccsal (lehet Martens-fizetem), belerúgni a Dunába. A Gellért hegyről.
Aljas, tetű, befosott parazita.
@rodeo36: ehhez értenek. Kell, hogy játszanak valamivel, a fontos dolgokat úgyis megmondja neki baltazár.

Marad a névváltozás, azzal lehet csak fontoskodni igazán.
@Bakter: Cséfalvy lefele cinikusan nagyképű, felfelé meg tudod, az ilyenfélék mit tesznek...
@a szív fészkei: Gyurcsány közelében? tömjént vittél-e magaddal? legalább bevártad volna a jattot, hogy megnézd, tényleg van-e patája nekije.
@Spániel: :-) Most én sem vagyok a komilfóm topján. A káromkodáskatedrálisom dőljön ezekre a nyűves férgekre!
@Spániel: Mécsesek és gyertyák voltak, de mi elfelejtettünk vinni. Nézd, odament mindenkinek megköszönni,hogy ott volt, ez szerintem normális. De átfáztam és nem miatta mentem el, hát nem vártam, a de a többség igen... De van respektje, ahogy elnéztem. sok fiatal tett-vett szervezőként lazán ferizve.
@Mariann19:
Mondd csak, mondd nyugodtan!
Ma evvel kezdődik egy virágének az óvoda kiscsoportosainak.
Az igazi alpári szitok ma nem az anyázás, vagy a kurvázás.
Nekem az lenne a lelkem mélyét markoló borzalmas érzés, ha valaki azt mondaná: Te fideszes.
Ezt baromi nehezen tudnám feldolgozni.
Bocs Mariann, két órát aludtam az iccaka, de volna még valami.
Mehet egy privi holnap?
(kanoknak kuss! nem udvarlásibul!-nahát...)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Kíváncsi vagyok kikkel áll össze Bokros.

De ennél érdekesebb milyen kívánatos fétis lett a "kiábrándult fideszes szavazó" egyszerre. Az LMP új célja is őket begyűjteni, és most Bokros is benyújtaná az igényt.

Gondolom az tökvéletlen, hogy a bizonytalanokat már nem szólongatná senki az E14-en kívül.
@Fabius: Fasza kis "gengszterváltást" rittyentettek nekünk. :( Most mondjam, hogy véletlen melyik párt volt amelyik a legharsányabban ellenezte az elszámoltatást 90 után?? :( (fidesz)
@Fabius: Hát akit el tudtak érni, az rohant most így az esti otthoni tök nyugiból.
Az uram lehet, hogy ott is alszik, nem tudom, mi lesz - szerintem még binyózik, mert a kocsink agyhalott egy hónapja és innen kiba messze van a szaros utca. Ellökdösik a konténereket vagy mi, hogy legyen helyük, s zóval kiszorísdi megy láthatóan - teli van a hely 10-12 kigyúrt állattal éjjel-nappal , miközben egy darab szobor, annyi nem készül ott.
@a szív fészkei: Tőlünk nincs messze a helyszín. :)
@a szív fészkei: általában ott vagyok a nagyobb megmozdulásain. Én nem szoptam be regnálása idején sem a befeketítő mocskolódásokat. Balfaszkodott, az igaz, de a maszop fűrészelte alatta a fát keményen. Ezt már unom leírni, de örülök, hogy visszatér és szerez magának népszerűséget.
@épészmérnök: Rohadt gecik. Nagy NAvarro meg a többiek

40-50 biztonsági őr 3/4 8-kor letámadott egy csajt, mentőben ápolják -kis vékony színésznő - a férjem most hívott, de megszakadt a vonal. Körberácsozták auz egés tévét.
Testi erőszak van, rendőr karban tett kézzel áll, semmit nem védi őket, aki tud, menjen oda, vagy adja legalább tovább, ezt kérik onnan!

NAgy NAvarro kint volt a parlamentnél, csak egy vékony kis nő volt ügyeletben, azt is lerohanták.
most meg azt nem értem besúgóék, miért ilyen balfaszok,hogy öntögetik az olajat a tűzre...békésen eltüntetgetnek Nagy Navarroék a tv székház előtt egy éve, a kutya nem emlékszik rá, hogy szegények léteznek erre csak mert ki ha én nem elkezdik őket baszogatni. Tökéletesen idióták...Azt gondolom, hogy az ellenzéknek látszó tárgynak + együtt című kompániának ideje volna egy támogató brigádgyűlit szerveznie a kies óbudára
"(update7) Az egyik földön fekvő tüntetőhöz időközben kiérkeztek a mentők, mivel a dulakodás során térdsérülés szenvedett el. Nem hajlandó kórházba menni, mert attól fél, hogy akkor nem engedik vissza, ezért a helyszínen kéri ellátását. Sérüléséről nem tudni, hogy milyen súlyos, illetve, hogy pontosan ki okozta.
(update6) Zoltan Lovas jelenti facebook oldalán: Friss a Kunigundáról: rengetegen vannak a helyszínen, nagyrészt biztonsági őrök, civil ruhás rendőrök, valamint a sztrájkolók. Már 3 ogy képviselő is ott van, 2 MSZP-s, és egy DK-s. Az újabb támadás oka és célja nem kiismerhető, a helyzet zűrzavaros. A kiérkezett rendőrök a sztrájkolókat igazoltatják, a gyülekezési jogukat megsértő MTVA-s közegeket viszont nem. Egy nagy konténert raktak le az új sztárjktábor elé, most azt mobil kerítéssel kerítik be. A helyszínen van a sztrájk két vezetője, Nagy Navarro Balázs és Szávuly Aranka is. (Navra László látta, hogy a biztonsági őröket is igazoltatták)"
Na csodás erkölcsi fároszok, hát lehet gyenge nőket védeni a fizikai erőszakkal visszaélés ellen, mert a amgyar rendőrség nem teszi. Egy kisgyerekes anya mentőben van ezek miatt az állatok miatt épp... Ezeknek a mocskoknak falazott tegnap Schiffer a nem-mel. Rohadt életbe, de várjátok csak a mennyből az angyalt és idézgessétek Böjte Csabát. Bocs, de hánynom kell!
@Fabius: Ezen nem is gondolkodtam,hogy kivel állhat össze.
Kiábrándult fideszes szavazóból meg van bőven és lesz is még.
Például a volt kollégám.
Azelőtt viki volt az Isten,most meg rohadjon meg!:))
@Fabius: Szávuly most jött vissza Afganisztánból. Erre, a csodás böröczi harcra. Aki tévés ezek után ide bemegy és ezeknek egy mukkot is dolgozik tetves kollaboráns.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Viktornak is megvolt a maga oka, és ugye a sok kádergyerekből lett kisztitkár se volt oda ezért soha.

Baszki a szocikról mind tudjuk milyenek, de röhej, hogy az "utódpárt" helyett a komcsik és besúgók gyűjtőpártja a fidesz.
@batka manó: Vannak ott politikusok, mert nem mindenki Orvbűn-bérenc. De majd hazamennek, és a negyven hatalmas és durva őr ott marad éjjelre is. Nem vagyok töknyugodt a férjem felől.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

"Ezen nem is gondolkodtam,hogy kivel állhat össze."

Hááát, pedig relaváns kérdés, mert bevallom töprengek rajta egy ideje de nincs ötletem. Bokros maga oké, de egy ember nem = egy párt. Szóval mit tudom én, és éppen ezért lesz érdekes.
@a szív fészkei:

hát ezt mondjuk megértem...hogy szakadt volna az anyjukba a fejük. Ekkora gyökérséget, azt lesik, hogy mikor gyengébb a sztrájk és akkor mint a sakálok lecsapnak, persze ahhoz már nincs merszük, hogy nappal játszák a faszagyereket. erre már nincs is mit mondani...
@a szív fészkei:

Nana. Az indulat oké, de a tévések is emberek, családdal, felelősséggel stb. Munkahely meg annyira nem terem nekik se, a már kirúgottakat sem tudta felszívni a médiapiac.

Én úgy fogalmaznék, nyomorultnak kell ahhoz lenni, hogy minime egy köszönéssel, biccentéssel ne jelezzen valamit.
@Fabius: Hmmm. Röhögni fogsz de pont a múltkor emlegetted viccesen az Attila Király népfőiskolát. A témával kapcsolatban egy egész jó történészi előadás volt nem is olyan régen. :)

youtu.be/USO4xRFSzdo
@Fabius: Ne hari, de te tényleg most ezzel vitázol? Hogy ki kommunista meg ilyesmi, mikor nőket vernek túlerőben? Megáll az eszem, na. Grat Gábriel, kurvajól terelsz. ŰUndorom már ettől, hgoy idejön pár hülye ilyen és simán tematizálják a blogot zsidók, kommunisták, rtalalala. CSak a lényegről - hogy most már fizikai erőszakkal is él Orvbűn, ne legyen szó.

A szájbabaszott kurva istenit Gábrieleteknek, óbudai, ha annyira ellenzéki, ahogy hazudja, miért nem rohan kisgyerekes anyát védeni??? Böjte Csaba, baszod, fennakadt szemmel mantrázva... Ennyit a kereszténységükről. De beszélgessetek csak vele meg a másikkal, a Vladys-szal, kell nekik a melegedő, ahol mehet a mocsok propagandájuk.

Halál ki vagyok borulva, ja. Ezt lehet ma ebben az országban és városban megtenni.
(update10) Lovas Zoltán facebook: Fizikailag is inzultálták az MTVA biztonsági emberei a sztrájkolókat, Gilicze Márta sztrájkoló lábán vérző sérülés keletkezett. A helyszínen tartózkodó rendőrök nem avatkoztak közbe. Folyamatos a dulakodás. Az utca le van zárva. Kb 40-50 biztonsági terrorizálja a jelenlévőket. A rendőrség felszólításra sem intézkedett – adott Nagy Navarro Balázs, a sztrájk egyik vezetője egy perce telefonon minderről tájékoztatást. A helyszínen járt ellenzéki parlamenti képviselők felszólítására sem szűnt meg a folyamatos jogsértés.
@Fabius: Nahát.Én a rendes jobbikos egyet kell értsek veled a(z ex?)LMP-sel.:))
Igazad van.
Hol talál még hiteles embert és ki lehet az?
Ez tényleg nehezebb kérdés,mint gondoltam.
Mondjuk ha ő megbízik valakiben,akkor az esetleg jó pont lehet,még ha nem is kedvelem most az illetőt vagy még nem is ismerem.
@Fabius: Nem jeleznek. Félnek, aki jelzett, azt nem engedik újra be. Kepes, Baló, Szabó Győző meg tetű, mert nekik már nem kéne félni, oszt mégse. De az erőszak sem zavarja őket ezek szerint. Ez egy ilyen ország.

Tudod, Jakupcsek, az a hülye médiagenya Csiszár Jenő meg a többi kiemelt sztár nincs rászorulva erre a mocskos melóra, ha volna gerincük és mind felállnának egyszerre, lenne csodálkozás azért.

Na mindegy, és itt megy a rizsa erkölcsről már hetek óta fotelból kinyilatkoztatva, hogy a szent magyar választónak senki nem elég habtiszta. Na most nézhetitek élő egyenesben, kinek milyen erkölcse van...
@a szív fészkei:

A büdöskommunista vereti azt a nőt, és csinálja a balhét megint. Ja, ezen vitázom és éppen ezért.

És én kezdtem kommunistázni nem Gábriel.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Mert egy nyomorult kis hírharsona szentelt vízzel leöntve. De ha annyira ellenzéki és kiborítja Orvbűn, akkor kapjon kaszára-kapára, óbudaiként menjen Orvbűn ellen. Nem mindig a kormányellenesekre kellene húzódnia a Jobbiknak.
Spec az élőláncon egy rántotthusis kis nyüzöge feketebakancsost is láttam.
@Fabius: Hát akkor sokszor írd le, hogy mit tesz ez a tetves ügynök patkány. DE mondom: Gábriel odamegy és tesz ez ellen a kommunista ellen. Nem nagy kihívás, adok neki gugli mapot, hol van: www.cylex-tudakozo.hu/terkep/budapest/kunigunda+%C3%BAtja.html Bécsi út és Szentendrei út között.
@Fabius: a bizonytalan egy különleges létforma, nem fekszik neki egyik ideológia sem, nem szimpatizál, nem bízik meg, végül talán nem is szavaz, vagy ha mégis, abban sincs köszönet (pénzfeldobástól családi, haveri minta vak követésén át az érvénytelenig bárhogy leszavaz, csak essen már túl rajta). Látványos sikerre törő politikusoknak túlságosan macerás ügy, Obamának - mivel muszáj volt - egymilliárd dollárba került a hódításuk (megvételük?), és alig jött össze.
Ha az E14-nek ők kellenek, nehéz dolguk lesz: osztogatást nem akarnak, fosztogatókból elég volt, alkut meg nehezen kötnek. Ha nem így volna, már találtak volna maguknak pártot.
@Fabius: Gilicze Márti egy negyvenöt kilós fiatal nő, tényleg le kell karatélyozni: vigszinhaz.hu/tarsulat/247+gilicze+m%C3%A1rta/
@a szív fészkei: Nyugodj le. Attól hogy káromkodsz semmivel sem javul a helyzetünk, függetlenül attól, hogy kinek mi a világnézete vagy a meggyőződése.
@a szív fészkei: Bocs de ezt a rántotthusis szöveget nem kéne erőltetni.
Tudom köcsög vagyok,de azért mégis....
De persze amit azok a gyökerek csinálnak messzemenőleg elítélendő.
@Légifarkas: Bizonytalanjaidat ez a mocskos és véres erőszak se izgatja? Mikor semmit nem csináltak a tévé előtt sztrájkolók és szabályos engedéllyel teszik.

Bizonytalanok: gyávák. Öreg mamák álltak a regi ellen a Parlamentnél. Alig álltak a lábukon, de ott voltak egy órát.
@a szív fészkei: Mit szeretnél? Menjek ki és dumcsizzak az uraddal vagy rohamozzam meg a biztonsági őröket?
@a szív fészkei:

nagyok vagytok, teljes szívemmel és eszemmel mellettetek...tudod-e, hogy mindez egy nagyobb "dolog" része?

figyelj nagyon, a "világ esze" kavar...kurvasok mentális dolog lesz a tömjén csak egy...és gyorsúlnak is...

ha időben tudtok impulzust adni szinte semmi erővel hegyeket tudtok mozgatni...lényeg: HIDEG FEJ ÉS FORRÓ SZíV...koncentráljatok a mentális egyensúlyuk kibillentésére apró lépésekkel kezdve

brühühühühü

most mondta nekem a tudodki
"Nagy Navarro lapunknak telefonon ezt követően is azt mondta, igenis történt erőszak, többször is dulakodás volt a rendőrök szeme láttára, az őrök lökdösték az embereket, volt, aki a földre került, egy demonstráló térde megsérült, vérzett. "
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Ezt nemén találtam, ki, itt dobták be,. Oké kérlek: Nagy-Magyarországgal villogó bomberban volt. Így oksa? Ami mondjuk a párizsi békeszerződés szerint azért nem annyira komilfó szerintem, hisz azt veszi semmibe...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ha elég higgadt tudsz maradni kimehetnél csak úgy. Tudod, szolidaritásból. Gyülekezési jog, sajtószabadság, független retusmentes közmédia nektek is fontosak.
@Fabius: Most még igen.:))
Bocs nem tudtam kihagyni.
@rodeo36: Törültem, amit írtam, nem szalonképes... Osun anyám, hát mikor fog sütni a nap, hogy mehessek a szigetre???? Csináld helyettem, kérlek, itt köd van és sötét. Minden értelemben.
@Fabius: Na jó megpróbálok kimenni, csak maradjon elég benzin az autóba, hogy haza is érjek. Próbálok majd írni a telómról.
@a szív fészkei:

Ehhh...írtam feljebb, ha van isten mi történik a jóvoltából egyszer ezzel a Böröcz patkánnyal.
@Mariann19:

néhány dolgon kívűl minden másnak van határa (az atomnak nincs és semmilyen gömbnek sincs....többek között)

én egy békés happygolucky kutyu vagyok eggyel nem számolnak, hogy tűzkutyu...az meg olyan okos és olyan gonosz hogy senki sem menekűl....a sárkány menekűl előle mert mindíg a kutyu győz pedig a sárkány a víz alatt és a levegőben is tud...

szóval a lényeg...meddig engedjük meg azt, hogy alázzanak, és elvegyék létünket? semeddig harcra fel kard ki kard és valakinek el kell hullani

azt ugye tudod, hogy amennyiben "ezek" magukra lennének utalva megdöglenének 2 pillanat alatt?

brühühühühü
@Knósszosz: Naná, hogy mehet a privi holnap!
@a szív fészkei: Szia! Hiányoltalak a ... triplán!
@Fabius: Védjen meg törékeny gyerekes nőket a brutalitástól. Mert az a csaj egy aranyos, kedves, csinos törékeny kis nő, nem hiszem, hogy a telefonfülek őröknek ártott volna. Van más időseb asszony is ott, azt is rángatták,a hogy Halottak Napján is többen...
Programnak ennyi elég egy kereszténynek, nem?
@Fabius: Szép lenne a röpte a tetőről, ahol most skubizhatja sunyiban a dolgokat. De Böröcz csak egy végrehajtó. Az éca nem tőle van. Pont ma, az élőlánc napján - ami sikeres volt -kellett ezt csinálni.
@a szív fészkei: Drága Szív! Most kapjuk az izelítőt, hogy mire kell számolni egy esetleges piktor bukta esetén. Megeszem a nemlétező kalapomat ha lesz itt balhé nélküli kormányváltás. Szorítok a férjedért így ismeretlenül is és csodállak titeket.
@a szív fészkei:

én megtettem látod is apránként épűl a borzalom (tengerparton egy kilökött vizihulla kiürítve mert a rákok már jóllaktak belőle, szemüregei üresen bámúlnak és az akit annyit alázott megtalálja és ...miután meglátta továbbsétál...vigyázz mikor nagy kuka vagy szemétlerakó mellett mész kerűld el...nem lesz temetés...)

brühühühühü

reggel megyek a folyóhoz
@Légifarkas:

"Látványos sikerre törő politikusoknak túlságosan macerás ügy"

Izé. Bajnainak egy hét alatt sikerült egy tüntetésen elmondott beszéddel és néhány vállalható céllal, gondolattal az - arányaiban - ami Obamának 1 milliárd dollárból.

Nem olyan ördöngösség megszólítani a bizonytalanokat sem. Csak lázálomnál több kell hozzá. Valami olyan amit elhisz, attól akinek elhiszi. És megmozdul.
@a szív fészkei:

Higgadj le kicsit. Látod, hogy elég. Megkértem és kimegy szolidaritásból tömegnek.
@a szív fészkei:
Igen Drágám, ezt ma meg lehet tenni.
Értem a kiakadásod, bár ennél nőiesebb szoktál lenni, de van egy határ.
Mariannal volt egy két szavas váltásunk erről, ez csak az eleje...
Nyugi Anya, tartalékolj!
Lesz még itt annyi gané, amire nem is gondolsz/gondolunk.

Kurva anyját a szaroscsizmájú disznópásztornak, ezt is az ő hatalom elvesztése iránti rettegésének köszönhetjük, kétség sem férhet hozzá.
Ha nem váltjuk le, ezt a beteg agyú patkányt, akkor eljön az az idő, amikor Nagy-Navarrót tömlöcbe vetik.
Ez a mai csak petting, fel kell ébredni, kurvaéletbe..
@Spániel: Rohadt büdös tetves hazug disznók. Le van zárva a Kunigunda, öt-hat rendőrautó van, semmit nem tesznek az erőszak ellen, csak állnak karba tett kézzel. Most megint karanténba rakják a tábort palánkkal,épp az előbb hallottam a kalaplást. Gilicze lábát merevítőbe kellett rakni a mentőben, sántikálva tud járni.

Még egyelőre sokan vannak,Nagy Navarro nyilatkozik, sajna nemzetközi sajtó nincs ott. Hogyx a hírekben mi jön le, kétséges.
A rendőrséghez fordultak a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda úti gyártóbázisa előtt demonstrálók, mert állításuk szerint erőszakosan léptek fel ellenük a biztonsági emberek.

Ezt Nagy Navarro Balázs, a Televíziósok és Filmkészítők Független Szakszervezetének alelnöke közölte az MTI-vel, azt követően, hogy az MTVA közleményben tudatta: kültéri fotókiállítást rendez be az épület B portájánál, ott, ahová másfél hete költöztek át a demonstrálók.

Nagy Navarro Balázs azt mondta: a békés demonstrálók ellen több tucat biztonsági őr lépett fel.

A szakszervezeti vezetőt elmondása szerint "fizikai erőszakkal akadályozták meg", hogy a demonstráció helyszínére lépjen, egyik aktivistájukat pedig szerinte a szabad mozgásában is akadályozzák.

Nagy Navarro Balázs elmondta, hogy az akcióban résztvevő biztonsági őrök közül többen eltakarták az arcukat, míg egy másik kamerával rögzíti az eseményeket. Szerinte mindez jogszabályellenes.

Az MTVA szerint semmiféle fizikai erőszak nem történt a hétfő esti területrendezés során >>>
@Knósszosz: Azért erről megy majd kis info Merkel Angélának, aki ismeri őket. Orvbűnt is, meg Navarróékat is.

Túl jól sikerált ez a láncosdi úgy látszik, ezek tényleg szűkölve félnek. Ennyi a jó hír.
@a szív fészkei: de, engem most például kurvára izgat, továbbá kurvára idegesít az a gondolat, hogy tehetetlen vagyok a többi pár millió nélkül.
@a szív fészkei: A hírekben nem jön le semmi. Most néztem hírtv-t, atv-t, sehol semmi. Megértem, hogy zaklatott vagy.
@ariel12: Engem aztán ne codálj, it tkáromkodok csak, mint a hétszentség, finoman, nőiesen, ahogy szoktam. ;-DD A férjem sincs most veszélyben, ahogy mondta az elébb, mert most sokan vannak még ott. És képzeld, addig hisztiztem, míg Gábriel is kimegy szolidarítani Fabius ösztökélésére. Na??? Le a kalappal, ha tényleg megteszi. :-)))

De éjjel nem tudom, mi lesz, ha kevesen maradnak - mindig két-három ember alszik ott lakókocsiban, sátorban - úgy elrekesztik őket, hogy a tűzoltókat akarják kihívni, mert tűzrendészetileg már kehés a dolog a beszorítottságukkal.
@Fabius: Na ideértem de most eléggé csend van.
@a szív fészkei: Nanáhogy ma, az élőlánc alatt. Azért, hogy eltereljék róla a figyelmet. Hát ez kurvára nem sikerült, az élőlánc sikeres volt neked és a zuradnak is köszönhetően..
(update13) A helyszínen egyre több a rendőr, de továbbra sem avatkoznak be, mint kiderült a dulakodás után elszállított tüntetőnek eltört a lába, és a tüntetők kérnek mindenkit, hogy akinek módjában áll, menjen ki, és álljon melléjük.
@Spániel: Nem is volt erőszak: Márti térden fejelte saját magát direkte aljasságiból. Tudod, ezek ilyenek. De tényleg fazszok, épp mert annyira a világ végén van, senki már nem tudott róluk. Erre nekik mennek és csinálják a médiahabverést, mert fognak holnap írni erről azért. Ha nem is a kormányerők.

Tudod, egyetemi társam volt Aczél Anna. Hogy annak milyen, bemondani rezzenéstelen arccal az ótvar hazugságokat, amikor kint verik a kollégáit? És tudja és láthatja. Megéri az a pénz, ennyi idősen így, ezeknél befejezni egy pályát? Mehetne nyugdíjba, 59 éves, 18 éves korától bemondó ott.

Nem tudnának úgy megfizetni, hogy ezt csináljam.
@rodeo36: Azt figyelem, hogy az eu-s államokban milyen robbanásig feszült a hangulat, tüntetés tüntetés hátán, pedig egyik-másikban a dobbantójuk jóval magasabban van, mint a miénk.
Az egyik ellenzéki politikus ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy a hallgatás oka az, hogy félnek az emberek. Érted? Egy demokratikus országban félniük kell az állampolgároknak a hatalomtól.
Hiába vannak szakszervezetek, pártok, önkormányzatok, az igazi érdekérvényesítésnek nincsenek szervezetei, sem olyan képviselői, amelyek és akik felemelnék a hangjukat, pedig az lenne a dolguk.
Figyeltem az olasz megmozdulásokat, szakszervezetek, nyugdíjasok, egyetemisták egyszerre voltak az utcán. Ezt valahogy csak összeegyeztették a szervezők.
A legnagyobb bajt mégis abban látom, hogy ez az eszeveszett harc, ami a pártok között zajlik, a hatalomért van, és ezt a hatalmat nem a népfelség szolgálatába állítják, hanem cinikusan, hangzatos duma közepette saját, kisszerű, piti fennmaradásuk érdekében vívják.
Mi pedig tényleg már lassan a vegetációs létünk fennmaradásáért félünk Rodeó.
Az eredeti kérdésedre sajnos nem létezik érdemi válasz.
Elég kevesen. Kb. 30-40 ember. A többi rendőr ès biztonsági őr.
@Spániel: Meg rengeteg más embernek, komolyan. Ott volt a választási bizottság hajdani elnöke is, az a fekete szakállas faszi.
@Mariann19: Csak ne felejtsd el, az olaszok miért mennek: Monti ellen, a normalizálás ellen, vissza akarják kapni a habzsidőzsit, ami majdnem megroppantotta az országot a csődig. röhögve fogják visszahozni Berlusconit, aki ígér nekik üveggyöngyöt toronyórával...
Jó a poszt.

Vajon mennyiért tenné ki a BKV, vagy a BKK a 4/6-os villamosokra, plusz a 7/173-as buszikra, miszerint a kormány hazudik?

Kijönne 200 misiből mno.hu-stól, Hetek-estől és Gáncshíd Rádióstól?

Meddig kellene ehhez tarhálni, vagy papa-mama paradiddles szólókat nyomatnom a Blaha aluljáróban?

Csak teoretikusan kérdezem Hagyó/Vitézy úr, de ha olvas, nyugodtam megírhatja.

Előre szólok: Nokijás/Ájfónos/Hátécés dobozt nem vállalok.
@a szív fészkei: Hát ez az!
Viszont amilyen viszonyok nálunk vannak,itt már régen akasztani kellett volna.
Elképesztő,hogy mit elviselünk és hogy milyen birkák vagyunk.
@Fabius: ÉS ez egy sikeres egy órás DK-rendezvény utáni válaszuk. Hol van még Bajnai? Ez abszurd, mi lesz még. Gábriel tényleg ott van? Grat neki!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Látod, hogy épp vannak nem birkák. Azokat készülnek ledózerolni. Ennyire befosni választások előtt majd két évvel???
@a szív fészkei:

Minden tiszteletem a resztvevoknek - szandekosan nem akarok neveket irni, mert csak nehany kozismert(?), a tobbiek (mint a ferjed is) meg nem erdemlik meg, ogy kihagyjak oket - es az olyan segitoknek, mint akar a ferjed, vagy epp a politikusok. Jol lathato, hogy Szanyi es Varju a partjaik temafelelosei az ehsegsztrajkkal kapcsolatban.

Mint olvasom labtores is tortent, feltetelezem Martarol van szo.

Olvastam, hogy a Himnuszt is elenekeltek. Lelekben veluk vagyok, a vilag (szerintem) legszebb nemzeti dalaval.

www.youtube.com/watch?v=DQy4xnKgt28&feature=related

Mar csak 1.5 evet kell kibirni! Es mas vilag kezdodik...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Sikerült végül arrébb tenniük a tüntetőket?
@Fabius: Írtd a családosaka tévések, pénz, állásféltés, stb. A képen jobb alsó sarokban ott ül Kembe Sorel. Azonnal megy, ha helyzet van. Nem tíz fillért kockáztat, a Dunából már ki is rúgták. vannak ilyenek is. Jakupcsek, Jenőci,D. Tóth meg a többi sztárolt nulla bekaphatttya. Hiteles emberek a szememben már többet nem lesznek.
@Spániel: Szép nő és szép a hangja. (nem voltunk jóban, nem ismerem,csak hogy odajárt) De egy emberben van méltóság is, nem? Korpás ezeknek mindenük. Maguk a korpa. Közéjük keveredtünk, esznek.
@a szív fészkei:

Gábriel tényleg kint van.

Nem biztos, hogy a DK rendezvénnyel összefügg. Lehet csak annyiban most voltak kevesen a Kunigundában a tüntetés miatt.

Bár a világon semmi nem elképzelhetetlen :-/
@simple observer 1.0: Látod, csak az apró esélyre is ennyire beszarik Orvbűn, hogy drasztikusan betámad. Nőket, bárkit, csak a hatalma ne rezdüljön meg.
@Fabius: Egy nő maradt ott, mindenki élőláncolni akart. Gábrielnek gratula, tényleg, kösz!
@a szív fészkei:
Össze-vissza szarják magukat, ezért a balhé.
Rohadt egyszerű lenne egy kormánynak idegeskedés nélkül, karba tett kézzel várni a választásokat. Mindösszesen annyit kellene előtte csinálniuk, hogy azt tegyék, amire a választóik felhatalmazták őket. Képviselni az érdekeiket, dolgozni értük. Ilyen demagóg dumával mehetek akár a Hold sötét oldalára is, politikusként biztosan nem élnék meg. Annyi lenne a hatalmon maradásuk záloga, hogy azt mondja a polgár: igen, megkaptam tőlük, amit ígértek/amire vágytam. Nem kellene Csizmadiacivilelvtárs szánalmas erőlködése (az ember bele fordul ki egy ilyen tetűtől), hogy szart izzadjon a magyarázhatatlan mocsok magyarázásnak tárgyában. Ez a gané miből él? Cicciolinát még annyi idősen is megkergetnék sokan, amennyi. De ezt a kőszáli poloskát maximum a sintér, bár még kutyára se hajaz, egy ebnek van vele született intelligenciája.
Jó éjt Anya, ne bosszankodj!
Tartalékolj energiát, lesz ez ennél ocsmányabb sajna.
@Fabius: Teli volt a Parlamnet még, láttuk a csomó nemkispályás kocsiot. Tehát láthatták ötkör - sokan négytől kint álltak már - hogy vannak népek a ház körül, mondom rátartással, hisz a szarossá tett teret is kerülni kellett,meg a rakpart is el volt foglalva általunk. Hát kiadták Böröcznek az ukázt. régi katonájuk, félszavakból értik egymást.

Mondom, SZOBOR EGY CENTI EL NEM KÉSZÜLT OTT MAJDNEM HÁROM HETE MÁR.
@Fabius: Hát ahogy érdeklődtem mèg nem. Lassan mennem kène mert fél 6-kor kelek. :(
@a szív fészkei:

Kembe Sorel tökös gyerek.

Nem akarok én mentegetni senkit, kár, hogy Sorelt a Dunától elküldték, de neki ott van a TV2 sorozatban a megélhetési forrás. Okos fiú, nem egy lábon áll, ezért van olyan helyzetben hogy megteheti ezt az egzisztenciája enni-vagy nem szintjéig kockáztatásával. Ugyanezt nem lehet elvárni senkitől akinek nincs ilyen.
@Fabius: anélkül, hogy kétségbe vonnám, amit írsz, az ilyesmire szoktam én azt mondani, hogy létezik az újdonság varázsa. Az emberek ki vannak éhezve valami normálisra, naná, hogy amint eléjük szórnak belőle, ráharapnak; aztán elkezdik rágcsálni, nyammogni, idejük ugye van rá bőven, és bizony eközben sok minden kiderülhet.
Obamának most azért ment ilyen nehezen, mert nála ez a varázs már elmúlt, négy évvel ezelőtt.

Sokadszor mondom el: nagyjából semmi bajom Bajnaival, csinálja. Bajom azzal van, amiből, vagyis hát inkább akikből, főzhet: nem egy kormányon lévő, seggét féltő MSZP-vel készül összebútorozni, vagyis én nem látom azt a kényszerítő erőt, ami '09-ben kussoltatni bírta a funkcionáriusokat; kissé ráz a hideg a gondolattól, hogy felkapaszkodnak a hátán, aztán esetleg kicsinálják, és minden megy tovább a régiben. Minden szakértelem hiánya ellenére a szocialisták ehhez nagyon értenek, és én kinézem ezt belőlük, ha megsértődnek érte tízezren, akkor is kimondom, mert Bajnai nem politikus, nem egy vén, ravasz róka, ugyanakkor meg tudna élni máshogy is, tehát nem is feltétlenül motivált.
Ne döngessétek még a melleteket azzal a 14 vagy mittudoménmennyi százalékkal, fogadjátok alázattal az eredményt, tudva azt, hogy ennél többhöz kurva kemény munka kell majd, sokszorosan több, mint pl. a Fidesznek. Meglátjuk, hogyan lesz képes oroszlánt idomítani a macska.
@Fabius: Azt mondták a TV2-sök, hogy ha sokáig csinálja, kirúgják onnan is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Oké, köszi a szolidaritást és a helyzetjelentést!

Jó pihit!
@Fabius: Figyelj, én nem a kicsik ellen habzok. De nehogy már egy méddiagenyát by Jenci, súlyos milliókkal fizetett és bukott műsorokat produkálót féltsek!!! Akinek már van mit nagyon is a tejbe aprítani. Aczél meg mehetne nyugdíjba, korhatárt elérte. Nincs kicsinye, akiért szűkölve ezt kéne csinálnia.
@Fabius: Aranka és Nagy Navarro hitelekkel és családosan megtette. nem mondom, hgoy mindeki hajtson végre harakirit a családi büdzsén, de egy Kepes odamenne - ahogy nem tette,mint írtam - egy Bodrogi odamenne - nem tett, ahogy írtam - stb. az olyanoknak is felhívná a figyelmét,akik nem rezdülnek no name-ekre.

A celebfaktort ki lehetne jóra használni. És nem teszik. Bodrogit tudnák megfélemlíteni, mint Nemzet Színészét ekkora névvel-múlttal? Na ne hogy már! Nem akarom annak a nagy színésznőnk kiírni a nevét, ne érje retorzió, aki bátran kamerák előtt odament hozzájuk, holott nincs úgy hájpolva és dédelgetve, mint Bodrogi.

Fabius ez emberség kérdése ilyen státuszban már.
@a szív fészkei:
Csak vázoltam a bűzös jövőt.
Mint ha nem tudnád...
@Fabius: Hmmm köszi. Egy picit beszélgettem a lánnyal aki megsèrült. Nagyon kedves volt. A vègèn megköszönte a szolidaritást és kezet is fogott velem. Jól esett nagyon. ;) Szerintem álmában sem gondolta, hogy jobbikos vagyok. ;) Csináltam nèhány képet is, később majd megpróbálom feltenni valahovà vagy elküldöm mailben. ;)
Szégyen, de szinte sehol sem írnak semmit, tv-ben sem . Ezt találtam a stopon:
www.stop.hu/belfold/ujabb-urugyet-talaltak-a-sztrajktabor-kizsuppolasara/1100564/
@Knósszosz: Rndőrségünk tettre kész: [..]" A kiérkezett rendőrök a sztrájkolókat igazoltatják, a gyülekezési jogukat megsértő MTVA-s közegeket viszont nem."
@Spániel: Persze, hogy nem. Ezért kell a FB meg ez. Kérte az uram, hogy írjak, ha tudok. Kint van Csillag Ádám dokumentumfilmes - akinek nincs melója, pénze, de csinálja rendre a videóit, a láncon is ott volt - ő veszi az egészet. Meg a népek is fotóznak, naná.
@a szív fészkei:
Nekem mar egy ideje nem kerdeses a bukasuk, csupan annak merteke.

Es annyira nem tudjak elvarialni a valasztasi trukkoket, hogy le ne valtsuk oket. Ha kell, akkor EBESZ-estul, mindenestul, de csunya vilag jon rajuk.
@rodeo36: Kösz szépen, a te szavad hatékonyabb, te mester vagy.
@a szív fészkei: Most írtam az egyik kommentemben, hogy a most tüntető országokban az emberek sokkal magasabb életszínvonalon élnek, és elégedetlenek. Szívem, nagyon együttérzek Veled a férjedért való aggodalom miatt, és teljes dühhel osztozom a székház előtt történtekben.
Nem mondom, hogy nyugodj meg, ebben a helyzetben nem tud az ember lehiggadni, megértem.
ezt meg a hvg-n, de gyakorlatilag ugyanazt írja, csak bővebben. Csakhogy felébredtek az újságírók.
hvg.hu/itthon/20121119_Kiallitast_nyit_az_MTVA_a_demonstralok_sa
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: biztos, hogy még mindig ugyanazzal a lélekkel vagy jobbikos?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Bocs Gab, ebbe nem mennék bele, mert ez a vonal kimaradt az életemből.
Ezért aztán a tudatlanságom okán nem akarlak megsérteni, amúgy is jól elvagyunk a hobbinkkal, privátban is dumcsiztunk már.
A hit az olyan valami számomra, ami mindenkinek a saját legbelső meggyőződése alapján gyakorolt, privát érzelmi szférájának kiteljesedése. Evvel semmi gondom sincs, tiszteletben tartom. A bajom az egyházakkal van, akik a lélek vámszedőiként rontják a levegőt. Nem általánosítok, nem minden lelkész-pap, (mittudomén)becstelen. Ezt állítani pont akkora baromság, mint ha azt mondom, minden zsidó mocsok, pénzéhes gané. Köztük is vannak mocskok, ahogyan a keresztények között, a cigányok között, az afro-latinok között, ne soroljuk. Szóval ebbe ne menjünk most bele, mert 48 órán át beszélhetnénk róla, felhozva pro és kontra érveket.
Repüljünk, az a biztos és...
Jó éjt!
@Spániel: Most telefonáltam meg a férjemnek: nem tudták, hogy a kultúrért ontottak vért. De így már más persze, boldogok, naná, fotókiállítás, az fasza dolog. Miről, kérdezte, de arról nem írnak. Nem mentek önként a tüntetők, vonszolták őket.
@Mariann19: Most beszéltünk, ott marad éjjelre, aztán meglátjuk, mi lesz. De ezt a pofátlan hazudozást, amit ez a Böröcz-banda művel az esztétikus tévbejáratért! Ilyen nincs. Remélem Lukasenko&Orvbűn-portrék lesznek láthatóak a fotóparavánokon, amiket most ácsolnak lelkesen. Kösz az együttérzést! :-)))
@a szív fészkei: fordított helyzetben az egész hírtv stáb ott tülekedne már az eksön előtt egy órával és sulykolná, hogy gyurcsányahibás.
@Mariann19: ne feledkezz meg arról sem, hogy több esetben is olyasmiért tüntetnek a nyugati világban, ami ép ésszel nézve teljesen irreális, fenntarthatatlan, hosszú távon fedezhetetlen. Aztán emlékezz, miért ment itthon az utolsó kraftosabb tüntetés: a korkedvezményes nyugdíjakért. Amit, ha nem is pont úgy végrehajtva, de abban a formájában én is megszüntettem volna.
Az egzisztenciális félelem valós, ráadásul kétféle. Állami alkalmazottak esetében egyértelmű, a hatalom ellen ugatni annyi, mint a kenyéradó ellen ugatni, azt ritkán díjazza bárki is. Versenyszférában ugyanakkor műszak van, darabszám van, és a kapitalista kenyéradó többnyire leszarja az állam vagy a nép problémáit, azaz tüntetni csak pihenőidőben lehet, már akinek jut olyanból elég; van azonban a cégek vezetése és az adott önkormányzatok között sok kapcsolat, így előfordulhat olyasmi is, hogy a cégtől tüntetésre siető melósok miatt az önkormányzat (mert mondjuk kicsinyes, és bosszúálló) a cégen veri el a port, hátrányba hozza pályázatoknál, késleltet fejlesztési engedélyeket, stb. A kapitalista gazdának mindez bevételkiesést jelent, a végső felelős meg a melós lesz, a gazda szemében ő indította a lavinát. Amíg a gazdasági résztvevők - legalább a türelmükkel, csöndes beleegyezésükkel - nem segítik a civilek mocorgását, addig a munkahely megléte iránti félelem fog igazgatni.
A rossz hír az, hogy mai világunkban a profit az isten, minden mással már csak akkor fognak törődni a cégvezetők, ha a profitnak vége.

Amit a hatalomról írtál, sajnos, nagyon is ül. Ennek fényében, kérdem én sokadszorra (nem tőled): jogos-e az az elvárás, hogy akinek bizalmat szavazunk, az méltó legyen erre? Jogos-e az a gondolat, miszerint elegünk van a kisebbik rosszból? Szabad-e azt mondani, hogy az embereket becsapták a demokrácia lényegét illetően? Nem, ne romboljuk le, de máshogy kell csinálni, teljesen máshogy, sok-sok garanciával, egyes dolgokkal sosem megalkuvón - soha többé nem lenne szabad úgy csinálnunk, úgy felhatalmaznunk bárkit, hogy az után megyünk, amit ő akar, ahelyett, hogy mi megegyeznénk, mit akarunk, majd ezt kivernénk azokból, akik irányításra vállalkoznak. Néhány generáció után a politikusok is hozzászoknának, hogy aranykoruknak vége.
@a szív fészkei:
Aztán az akció lefújása után igazoltatnak egy nagy rakás autóst, és akik nem képesek ellankadásjelző derékszöget produkálni önnön maguk izom erejéből, azokat vasra verve beviszik a Készenléti Rendőrség laktanyájába, oszt a rögvest ítélő bíróság kiszabja a két hét áristomot, meg a negyvenezer büntetéstet rájuk.
Aztán a fiúk életük kockáztatásával lemmennek az ebédlőbe, és megflammózzák a félig megszáradt uzsi csomagjaikat, fürcsi, tévémaczi és csicsika.
Mi meg fizetjük.
Függöny...
@a szív fészkei: A Lukasenko-Orbán duó képeket buszokra is javaslom felragasztani. Igaza lenne GiroSznak, vicces lenne .
Jó éjt NER-társak!
@a szív fészkei: megvan a külföldi tudósítók telefonjegyzéke? Hívtátok őket?
@rodeo36: gombostűk és viaszbábok - szerinted hasznos?
@Knósszosz: De mi ott voltunk a februári rendvédelmi tüntetésen is. akkor nem bánták a civil bámészkodókat ugyebár...
@a szív fészkei: Kepesben nagyot csalódtam.

Bár a Rózsa gyerek hájpolása intő jel lehetett volna. Az erősen alatta volt az etikai minimumnak.
@épészmérnök: Nem volt kint a nemzetközi sajtó, én itthon vagyok, csal telefonon tudok dolgokat. De úgy tudom, nem hívták oda vagy nem értékel, majd holnap kikérdem, már nem zavarom, talán alszanak, ha tudnak... De gondolom, a németekhez megy holnap egy kis anyag. Csillag Ádám mindent dokumentál mindig.

Mit csinált a Kepes? Tapsizott a Hoffmannak? Erről lemaradtam.
@a szív fészkei: hoffmann éppen tömjént dicsőíti és én csak nézek ki a fejemből, hogy egy ilyen hablatyra is lehet doktorit szerezni:

egyenlito.blog.hu/2012/11/19/semjen_az_ordog_ott_van_a_rolling_stones-ban
@a szív fészkei: Tanulság: mindenki, aki sztrájkol, felvonul, vagy demonstrál, legyen nála a külföldi tudósítók névjegyzéke, de minimum a BBC és valamelyik német.

Kepest megkérte Rózsa, aki kommunista zsidó apa náci gyermeke volt, és nemzetközi kalandor, hogy hadd mondja el kamera előtt a mondókáját. Kepes ezt megtette, és megígérte Rózsának, hogy nem hozza nyilvánosságra.

Mármost ilyet egy újságíró nem tehet. Alapszabály, hogy ha nem lehet leközölni a mondanivalóját, akkor inkább hallgasson az illető. Ez nem olyan volt, hogy menet közben odasúgja a baráti újságírónak, hogy figyeld, kérdezd meg X-et valamiről. Rózsa nem informátor volt, hanem nemzetközi kalandor, aki nagyon kemény dolgot készült elkövetni.

Ebben a dologban Kepes teljesen amatőr módon viselkedett, ami nem csoda, hiszen kulturális riporter a szentem.
@Légifarkas: A tüntetések általában tekintettel vannak a munkaidőre és ezért vannak is rajta elegen. Indok mindig van arra, miért ne tegyen valaki valamit. És mirét mástól várja el. akik most veretik magukat a tévénél - amiről eléggé hallgatsz itt teoretikus fejtegetéseid közepette, mikor ár elértük, hogy Gábriel is kiment szolidarítani - szóval azok az emebrek megunták a hivatal azaz a tévé, Orvbűn és Böröcz mocskos packázásait és mertek lépni az egzisztenciájukat félredobva. Családosak, hitellel, stb. - nem multimilliárdosok unják magukat és adrenalint emelnek című műsor megy. Aki őket segíti, mind kisember, nagyon kicsi: 1 hajléktalan, aki az idejét adja, Laci bácsi, a környékbeli lakos öregúr, aki egészségügyi sétáját összeköti a napi forró tea odavivésével - szóval picik, nagyon picik, de tesznek valamit.
Önkormányzati faszi, aki nem tűri az umbldát, színésznő, akinek térdét baszták szét, férjem, van fizikus is köztük, stb. Szakmabeli a legkevesebb.

Fennkölt rizsaszórás helyett mentek és mutatták, hgoy ez nem aza apolitika, ami ínyükre lenne. Sokezren álltak ma munka után, fájós lábbal, derékkal a regisztráció ellen. jöttek oda vidékről is. Nem uzsicsomag és napidíj kedvéért, hanem a saját költségükön, az utolsó fillérjükön... Nekik van joguk igényeket támasztani. Mert odateszik magukat, ha kell. Ha csak egy tetves kis órát is adnak az ügyért, pl. a regimocsokság ellen.
És egyre többen leszünk, akiknek nem csak a fortélyos félelem igazgatja az életét, mert látjuk, sokan vagyunk ott, a kisemberek.Látod, mennyire félnek már most. Lehet erre legyinteni. De minden változás kis lépésekkel kezdődik. amit valakik megtesznek. Obama áll és esküdhet, mert Rosa Parks valaha le mert ülni. Ez négy éve mém lett: Rosa Parks az a diáklány volt, aki a fehéreknek fenntartott buszülésen ott maradt, amikor ki akarták onnan taszigálni a szegregáció idején Délen.

És figyelni kell ránk.
@épészmérnök:
Te a Floresről vagy mi a neve, beszélsz?
@Légifarkas: Ez mind kurvára jól hangzik. Mégis, mért van az, hogy más országokban az emberek sztrájkolnak, és tüntetnek? Magyarországon meg alig?
@épészmérnök: BBC.Na most úrinő leszek.

De nem én vagyok a szervező, biztos megoldják, hogy tudjanak majd róluk. Én írtam olaszok oldalára a FB-on. Németek meg kitüntették őket egy hónapja Lipcsében Sajtószabadság díjjal, hát azért lesz ejnyebejnye Orvbűn elé.
@Spániel: Na elnézést, mivel a Stone egyik alapköve a hitéletemnek, most a következőt kell mondanom: Azt a telibekapott kurvakerekperecannyát ennek a fennakadt szemű tetves kereszténygyalázóan sunyi féregnek!!!!

Két Rollingon lehettem ott: amit ott az a Sátánisten ;-DDD adott, azt Semjén soha semmilyen körülmények között nem éli át és nem érti meg. Így - fognak az átkaim - csak a savanyú Rétvári Bence maradjon neki kéjnek meg az, amivel egyidős és szottyadt. Ámen, úgy legyen! Dixi a kurvaannyát neki.
@a szív fészkei: Ez pazar volt, Szív!!! :-DDDD

Egyetértek, szívemből káromkodtál!!! :-)))
@épészmérnök: Ja az Eudardo... Hú de antipatikus volt az a figura. És nem értetem az egészet bizisten, de sötét volt, az tuti. Szóval azt mondod, meg kellett volna előznie azzal, hogy elmondja illetékeseknek vagy hogy?
@épészmérnök: Ma nagyon felcsesztek. Ez a nyilvánosságbarát változat. ;-DDDD

Sátánista a Rolling, anyám! Több humánum van a Jagger pipiske lépteiben, mint _Semjén egész eddig életében, beleértve az óvodai ünnepségeket is.
@a szív fészkei: Nem. Azt kellett volna mondania Eduardonak, hogy fiam, ha olyant akarsz elmondani, ami nem hozható nyilvánosságra, azt inkább suttogd otthon a vécébe. Én újságíró vagyok, nem gyóntató pap, a nyilvánosságot szolgálom.
@a szív fészkei: "beleértve az óvodai ünnepségeket is." Szerintem csecsszopóként is beleharapott az anyai kebelbe :-)
@Légifarkas: Válaszod első részében arról írsz, hogy a tömegek együttes fellépését mi akadályozza nálunk. Itt a "nálunk" kifejezésen van a hangsúly. Az okok, amelyeket felsoroltál, mind "ülnek", végülis egyeznek az okfejtésemmel, félnek, vagy a saját egzisztenciájuk miatt, vagy a hatalom retorziójától. Ergo, nálunk az együttes fellépésre nincs reális lehetőség, a tárgyalásos egyeztetések végeredménye negatív előjelű lenne.
"Jogos-e az elvárás, hogy akinek bizalmat szavazunk, méltó legyen erre?"
A "méltó" jelzőt felcserélném az "alkalmas" jelzőre.A mi politikusaink színrelépése önjelölés és nem kiválasztás útján történik.Egy részük elhiszi magáról, hogy jó cél érdekében fog munkálkodni az emberekért, ilyen nemes gondolatokkal indul a politikusi pályára, ez a hit azonban kevés, ehhez a munkához képesség kell, és kevés embernek van annyi önismerete, hogy felülbírálja reálisan önmagát. Ehhez a karrierépítéshez azért vonzó anyagi javak is társulnak, mely szintén megadja a kezdő lökést a színrelépéshez.
A politikai-társadalmi rendszer jó működését az ezt működtető személyek minősége határozza meg. Hiába az ideológiák nemes eszméje, ha a végrehajtó hatalom torzót hoz ki ebből, mert nem tudja uralmát kezelni, alkalmatlan.Lásd:személyi kultusz, tekintélyelvű uralom,.
Hiába gondolod azt, hogy nem szabad rosszul választanunk, hogy magunkat kell felelőssé tenni a tévedésünkért, nincs prevenció, mert zsákbamacskát kell vennünk.Néhány generációnak kell megélni a vezetők pozitív átalakulását.Mi viszont most élünk!
Kérdőjeles az egész kérdés, egy megoldás lehet azonban. Az, hogy egy politikus elégtelen működése miatt ugyanolyan következményeket viseljen, mint más állampolgár. Legyen a munkaviszonya megszüntethető, vagy legyen visszahívható. Kell, hogy legyen olyan tényező, ami rákényszeríti arra, amit felvállalt.Elég előnyös munka a politikusoké, hiszen nagy döntéseket hoznak, de a kollektív döntés égisze alatt őket soha nem terheli következményekkel járó személyi felelősség.
@épészmérnök: Egyre kevésbé értem ezt az egészet, őszintén. ez olyan, hogy órákig elmagyarázni,mit miért nem tesz meg valaki, miközben annyi idő alatt meg is tehetné.

Náci volt a Rózsa? Milyen szempontból vagy hogy? Irritált a lénye meg a délszláv háborúban sem értettem tisztán a szerepét, de hogy volt náci?
@épészmérnök: Te ilyenkor áldom az urat - ha van - hogy az én gyerekeim milyenek! Hát egy ilyennek is van anyja, az mit érezhet!
@a szív fészkei: tudtommal nem érte meg Eduardo halálát.
@épészmérnök: Szerintem, talán valami izgalomfaktort látott benne, vagy mi, amivel a hírversenyben tarolhat... Mondom, gerince leadva a ruhatárban, mint uram láthatta.

Képzeld el, ha ez a tévés ciribuli máshol van: tán a legnagyobb médiasztárok - akiket nem tudnak befenyíteni, mert ők a média valóban - is odamennek, szolidarítani. Itt meg? De Gábriel elment este,képzeld el!
@a szív fészkei: "A tüntetések általában tekintettel vannak a munkaidőre"
Elhiszem. Főnökünk annál kevésbé van tekintettel olyasmire, hogy nekünk műszak végén (vagy ahelyett) még 150 km-t utaznunk kellene hozzátok. Tudom, csak a kifogást keresem.

"akik most veretik magukat a tévénél - amiről eléggé hallgatsz itt teoretikus fejtegetéseid közepette"
Tessék: @Légifarkas: , 22:40-kor írtam. Mit írhatnék még? Kiáltsak rendőrért? Ők is hiába tették. Megyek, megszaggatom arcomat, hajamat.

"mikor ár elértük, hogy Gábriel is kiment szolidarítani"
Fabius érte el. Kiment, mintha a fogát húzták volna, de igaz, kiment, becsületére legyen mondva. Szükségben jó a jobbikos is, ugye? Mit szólnál szövetséghez? Én nem vagyok jobbikos, csak azért kérdezem, mert tudom a válaszodat... és kíváncsi vagyok, mikor jön majd ezzel a hamis angyal. És jogosan fog rákérdezni, te meg újra fel fogod húzni magad, és ismét nem lehet majd szót érteni veled.

"Szakmabeli a legkevesebb"
Ez a szégyen, basszák meg. Eddig se néztem tévét, de most már eladom, vagy odaadom valaki csórónak, ne fogja a port.

"Lehet erre legyinteni."
Volt idő, amikor még legyintettem, mostanra nem, de még nem tudom, hogyan tovább. Mindenesetre, ti is figyelhetnétek ránk, a fővároson messze túlra is, errefelé máshogy nehéz, máshogy néz ki minden. Én megígérem, hogy figyelek rátok, és amint lehet, meg amikor kell is, ott leszek.
@a szív fészkei: "Náci volt a Rózsa? Milyen szempontból vagy hogy? Irritált a lénye meg a délszláv háborúban sem értettem tisztán a szerepét, de hogy volt náci?"

Furán. Előbb buzgón ki-hatágúcsillagozott, aztán átállt muzulmánnak. Közben pedig, mint obsitos katona, szervezte a magyar és erdélyi szélső-szélsőjobboldal erdélyi kiképző táborait. Ezekben a körökben istenkirályként tekintenek rá, noha sejthető volt, hogy meleg.

Mint sztori, fenomenális. A való életben, sajnálom a családját.
@épészmérnök: Ja, én a Semjén anyukára gondolok szívem minden részvétével. De az Eudardoé se lehetett kellemes helyzetben sokszor, ha tényleg nácult a fia.
@épészmérnök: Meleg is volt? Te ezt nem csinálja meg valaki filmen? Óriási zsidó széljobbozik melegként. Veri Csancit hírértékben. Zsidóverésre is zsidó kell, hogy tanítson, ;-DDD , gázgéza.

Valami feleséget is mutogatott a filmjében. Persze az terem falból bárkinek.
@Légifarkas: A médiatörvény 2010. decemberi megszavazása volt az ellenállás születésének pillanata.
Már elfelejtődött, mert levették a videót a youtube-ról, de a legeslegelső demonstrációt, még Karácsony előtt, Gyulán rendezték. Úgy ötven ember állta körül a Petőfi szobrot, Petőfit szavaltak, és valaki szónokolt.
Ők voltak az elsők!
@épészmérnök: ezt is többször mondtam már: van a kiállásnak, a tüntetésnek is kultúrája. Tanulni kell, hozzászokni, érteni a "nyelvén", és nem félni az alkalmazásától, hogy jókor, jóért, jó helyen tegyék. Magyarországon nincs ilyen kultúra, nincs hagyománya a kiállásnak, inkább azt is visszahúzták, aki elkezdte volna (vagy lefizették, megvették). Azt hiszem, a szocializmus öröksége ez is, de nem tudom biztosra, akkoriban én még csak süteményeket tudtam (el)tüntetni.
@a szív fészkei: Már megcsinálta valami Ibolya, nem láttam a filmet, csak sejtem, hogy amolyan csegevarás romantikázós cucc lett belőle.
@a szív fészkei: a "feleség" egy önfeláldozó aktivista volt. Küllemét tekintve lerobbant alkesz.
@épészmérnök:

nem és sohasem arról van szó...ha tudod mi nada de burla ha meg nem akkor ez nem az a hely ahol...

brühühühühü
@Légifarkas: Bazd meg, ne keress állandóan kifogásokat.

Olvasd el József Attila Tömeg című versét, azután folytathatjuk a magyar tüntetések történetét.

A rendszerváltás előtt is volt három döbbenetes nagy és felemelő tüntetés. 87-ben a második Duna-tüntetés a Parlament előtt, 88-ban a hatalmas és méltóságteljes Erdély-tüntetés, majd a Nagy Imre-temetés.
@rodeo36: Rodeo, történetesen tudom, mi történt. Nem megyek bele részletekbe. Eduardo egy juevón volt.
Che Guevara meg bebaszott a szépen fejlődő bolíviai szövetkezeti mozgalomnak.

Tudtad, hogy két latin-amerikai kommunista párt is elítélte a bolíviai tevékenységét? Mit gondolsz, melyik?

Hát a bolíviai, meg a chilei.
@Mariann19:
uccsó előtti bekezdésed a lényeg...érdekes módon saját emlék és minta arra hogy van a tömegnek ereje

1968 után nem sokkal a pontos évre nem emléxem, küldöttgyűlés és a nihil...ugyanúgy mint manapság Levédiában, de én nem vagyok az aki hallgat, felálltam (kb 15000 embert képviseltem) és elmondtam -mint mindíg fejből sohasem papírból- röviden, tömören...hivatkoztam arra és az a lényeg, hogy bizonyos nem vagyok egyedűl ebben de...utána megindúlt a lavina és megoldották az országos hatalmak jelenlevő képviselői ott és direktben...amit lehetett megkaptuk, tényleg

de kellett valaki mint manapság a "libás" hogy kinyissa a száját és elmongya van mit tenni és az a következő: ....és meg tuggya tenni mert arra meg már van bizonyíték

brühühühühü

szóval nem kell félni nincs miért ott is ment a rettegés és az érdektelenség addig amíg
@Légifarkas: Emellett baromi érdekes ám, hogy a "tüntetési kultúráról" értekezel Szív jelenlétében, aki éppen most jött meg egy tüntetésről, és a férje ott van a másikon.

Kioktatod őket a jó meleg, biztonságos otthonodból, baszod.
@épészmérnök:
bocs én nem Eduardo-ról beszéltem....tényleg egy juevón volt és a volton van a hangsúly kalandornak kalandban a helye zsoldos megkapta a pénzét abban az is benne volt hogy elpusztíttyák

bye

brühühühühü
@Légifarkas: Ja bocs, nem a tüntire értettem a szavaidat, elnézést!

Gábrielt én mint keresztény embert küldtem volna oda, aki Böjte testvér gondolatait tettekre válthatta ott a gyengéket gyámolítva. Ha jobbikosként ős is megérti, hogy a köztájékoztatás hitelessége minden ember joga, akkor helye van ott, nemcsak létszámilag kell. Mondom, ma láttam a láncnál egy eléggé beöltözött kisklambót, a kutya sem vegzálta. Ellenben, a férjeméket igen a pénteki Horthy-ellenes megmozduláson páran.

Amíg az "én" tüntetésemen nem zsidóznak, sőt ezért orrot se törnek, lábba se rúgnak, meg sem vernek senki nluk gengébbet, hanem azért vannak ott, amiért a többiek,tüntetni a kormány örültségei ellen, addig velük semmi bajom.
Amíg viszont csak zsidóznak, cigányoznak, buziznak erőszakkal és kárt okozva, sbt. addig nem fogok szövetséget kötni velük. Addig se, amíg a programjuk a ki az Eu-ból, vissza sokszáz évvel Hátasztánba, semmi nem kell a boldogsághoz, csak a fajtiszta vereckei belépőkártya. Hagymázra nem kötök szövetséget. Eddig főleg ez jött le tőlük és a FideSS-barátság.

Nem te vagy Interlock? Pont azt nyomod és úgy, mint ő. Igazad van sok mindenben, nekünk Pesten könnyű kimenni bárhová. De eleinte még a Millával egyidőben volt Pécsett, Debrecenben máshol is elég komoly megmozdulás. Mindenkit úgybefenyítenek ott, hogy most nincs?

DE 23-ra vagy 15-ére - ünnepnap - ismerek olyant, aki vidékről saját költségén feljön rendszeresen: asztalos, nem milliomos pedig. Talán egy kocsiban is lehet egyszer ezt megejteni többeknek. 23-ára szerveztek borsodi bányászok, mások közös Pestre buszozást, olvastam a Milla oldalán a toborzót, be is adtam. Szóval vannak azért lehetőségek.

De jó, persze, hogy nem tud jönni egy csomó ember, megértem. Akkor elmondani innen olvasva, hogy ez van/volt és erről van szó, érted is szól a harang komám!
@épészmérnök:

nézd -te tudod is- még Fidelnek sem kellett...olyan hülye volt

infantilis mint a zagyva agyag gyula

brühühühhü
@épészmérnök: Igen, tudom, ki azt hiszem láttam,de tényleg nagyon betyárromantikás lett.
@épészmérnök: Én egy olyan tüntetésen nem voltam, - Charta-séták százezren - ami botrányba fulladt volna. Van itt kultúrája, kivéve, ha szét akarják baszatni, lásd jégbüfések fiúkák meg a operaházi beékelődöttek... Ma is mindenki mosolygott a másikra, rendőrökkel udvariasan közlekedtünk. Nem értem, miről beszél most LF, pláne hogy sose nem is volt ilyenen.

Kunigundában egy nő volt ügyeletben - a többiek a Parlamentnél- , őt kezdték a negyven kigyúrt állatok vegzálni. Aztán a többit is, látszik az Index képeken. Tán Gilicze a negyvenöt kilójával viselkedett szépen???
jav: viselkedett nem szépen, hogy lábát törték? Kinek kell itt kulturálódni???
@Légifarkas: Én a kilencvenes években is jártam, méltságteljesen sétáltunk virággal a kezünkben, azt osztogattuk. Mit kéne még tanulnunk? Nem volt balhé. A Millán se soha, pedig összegyűlt ott is pár ember.
@Légifarkas:

Van olyan, hogy újdonság varázsa csak nem ebben az esetben. Bajnai nem új arc, az összes libázós, csontvázjelentéses, hiánygenerálós karaktergyilkosságon túl van még miniszterelnöksége idejéből. Ezeket a csatákat bíróságon is megnyerte, Budai Gyulának is bocsánatot kellett tőle kérnie nyilvánosan.

Patetikus faszságnak hangzik de ha belegondolsz kicsit a zemberek fejébe akkor tudod mit hozott ő? A reményt. Mi realisták akik egy gazdasági technokratát várunk rendbe tenni gazdaságot, ezt azt, nem a messiást látjuk benne, hanem az iparost aki erre képes.

De a "zemberek" akik nem turkálnak a közélet szarában minden nap ahogy mi, törvényszöveget nyálazva, költségvetést átszámolva, az alternatívát látják. Azt a valódit ami se Schifferben se Mesterházyban nincs meg.

Orbán Viktor legyőzésének reális lehetőségét.

Az a 14% ennek köszönhető és nem az újdonság varázsának. A Bajnai imázsnak meg szerves része a szocik pórázon tartása, ha ezt elveszti arcot veszít. Ezért tartja távol Gyurcsányt és Kunczét, ezért nem a baloldal legnagyobb pártjával, az MSZP-vel kezdett tárgyalni elsősorban. Ha az LMP nem ilyen vak és süket, a szocik lépés és változáskényszere generálta volna és elkerülhetetlenné tette volna a személyi változásokat. Most az a kérdés, az E14 képes lesz-e az LMP nélkül de az átvándorló szavazókkal annyira megerősödni, hogy ez a helyzet fennálljon. A repedés máris látszik a szocikon, az új generáció Botka összecsapása a következő hónapokban kódolva van a Mesterházy - Puch tengellyel. Az eredmény kérdéses, hisz a tábor a reformista Gyurcsányt sem támogatta a maga pártszavazós ügyeiben, így lett a szakadás. De valamit most is tenniük kell, nem lesz mese.
@épészmérnök: adná az ég, hogy 50 ember, meg egy Petőfi-szobor állna legalább egy óráig azon a Gyulán, aki a főnököm... :-)

Van egy belső (céges) weblapom, gondoltam, egy aloldalon megosztom velük a blogokon olvasható infókat, besegítek a nép (elhanyagolhatóan kis részének) felrázásába. Meghívásos alapon ment, egyrészt a hülyék, másrészt a besúgók ellen, mindkettőből akad.
4 hónapig futott, 32 tagja volt, minden nap benyomtam pár linket, szöveget, jobb kommenteket (linkkel). Minden tagot én hívtam be, senki nem javasolt; soha senki nem kommentelt, holott az adatbiztonságról magam gondoskodtam, azért kezeskedtem. Meguntam, bezártam, megírtam nekik, nulla reakció. FB tagságomat fél év után töröltem, ugyanezért, igaz, ott legalább akadt egy LMP-s illető, aki néha írt valamit, rajta kívül még egy kolléga röhögött azon, hogy jön értem a fekete autó, és annyi. Mintha itt nem is élne senki. Őszintén szólva, már unom ezt a végtelen nagy kussolást.
Van 9 rendes kolléga, velük reggelente megvitatunk ezt-azt, de azzal vége is a történetnek, rengeteg a meló (én most is ott vagyok, reggeltől). Anno volt a cégnél Schmitt, mondom, álljunk már neki háttal, valaki elkotyogta, erre be sem jött az üzemünkbe, a német nem akar itt balhét.

"Már elfelejtődött"
El. Legutoljára pl. a tanárok esetében éreztem, hogy nagyon elfelejtődött itt minden.
@épészmérnök: Volt itt a Szabadság téren decemberben a törvény kijötte előtt tünti szintén, egyetemisták csinálták, performansszal. Kétezren voltunk, a fekete lízing kutyánk, a Bodza örömében szétrohangálta a fehér havas teret, a férjem meg lobogott a póráz végén. Az nem volt méltóságteljes, a többi kutyás megvetve nézett, mert az övéik póráz nélkül voltak nyugiban. ;-DDD
Mégegyszer mondom, Légifarkasnak:

az Orbán-kormánnyal szembeni ellenállás legelső akciója vidéken volt, Gyulán. 2010. karácsonya előtt.

Gyula tudtommal vidéken van.
@a szív fészkei: igen, tudom. A gyulai demonstráció egy-két nappal az előtt volt.
@Fabius: így legyen igazad, ahogy írtad.
@rodeo36: De szép fiú volt, minden korombeli csajnak volt guevarás plakátja, ahogy néz ki a sapija alól. Nekem nem, soha nem voltam a tömeg uszályában ugye.
@Légifarkas: oké, zsoké. Nem basztatlak máma már többet :-)))
@Fabius: igen, ez nagyon érdekes, hogy Bajnai megjelenése kikényszeríti a változást a teljes politikai rendszerben. A feszítési pontot találta el, és minden megmozdult.
@épészmérnök:
@a szív fészkei:
Nem úgy értettem a kultúrát, hogy nem rugdosunk kukát, nem gyújtogatunk autót, tudjátok ezt ti jól. Arra gondoltam, hogy meg kell tanulni kimenni. Szív-ék már megtanultak régen, de itt mi, egyszerű trógerek, egyáltalán nem. Gyulán sem hiszem, hogy a húskombinát hentesei szavaltak, szónokoltak, vagy hogy egyáltalán ott tiporták egymást a szobor körül... Nem tanult, intelligens értelmiségiből áll az ország, helló. Naponta tízszer olvasok olyat a blogokon, hogy "jaj, másfél évig ezt kell még tűrnünk", mindig mondanám, hogy dehogyis, csak induljunk már el mindannyian egyszerre, de nem mondom, mert tudom, irreális kívánság.

Épészmérnök: mint említettem, melóban vagyok, épp csak tervező melóval, gépnél, ezért tudok írni, és egyáltalán nem kioktatásnak szántam. És tudod, mit? Baszod ám te, az óceán túloldaláról. Veled befejeztem.
@épészmérnök:

Nem volt egy olyan ember sem Orbánnal szemben, akiről elhitték, hogy

1: tényleg képes lehet eredményesen szembeszállni Viktorral,
2: és a győzelem után képes rendbe tenni amit rendbe kell.

Bajnai tényleg katalizátor lehet, nem véletlenül félnek tőle ennyire. Ő lett a viszonyítási pont, ha így akarta, ha nem. Róla szól minden, Fidesz ellenkampánytól LMP önmeghatározásig. Ez nyilván csak azt jelenti minden hülyeséggel együtt, hogy hozzá idomulnak ezek itt mind. A szocik is kénytelenek lesznek előbb utóbb.
@Mariann19: Gyakorlatilag nem tudok hozzátenni, egy apró megjegyzésem volna. Azt írod:
"Hiába gondolod azt, hogy [...] magunkat kell felelőssé tenni a tévedésünkért"
Csak annyi jutott eszembe ezzel kapcsolatban, hogy ha közvetlen felelősség nem is értelmezhető, rossz döntéseinkért legkésőbb a felnőtt gyerekeink előtt felelni fogunk, akkor, amikor rákérdeznek, hogy "apa, mégis mi a tökömet csináltatok ide nekünk, mi?".
A visszahívhatóság érdekes kérdés, hatását a hangyabolyba történő vizeléshez tudnám hasonlítani. Én támogatom, aztán majd' csak megtanulnánk helyesen élni vele...
@Légifarkas: Fgiyelj, nem meghívóval és meratett papíron sorolt menükártyával van a tüntetés. mindenki van ott. Melós, és filozófus, franc tudja, én kik között álltam,amíg kaptam levegőt. A kukaborogatás megszervezett akció volt, napi 3000 forintért.

Ma se néztük, kik és hogyan ott voltak,álltunk egymás mellett és nem a botrányért, hanem az igazságunkért. És ahhoz nem kellenek balhék. Volt fújolás, ja, de ennyi. Egy hentes bőven tud úgy viselkedni,mint egy mérnök vagy balerina ilyenkor.

Abszolút soha nem volt ott atrocitás, mindig is mondták a szónokok, hogy viselkedjünk és vége a műsornak menjünk haza méltósággal és Kiürült a tér és kész. Voltak vidékiek sokszor, semmi gond soha se velük, se mással. Csak a felbérelt csőcselékkel. de arra számítani lehet, mert azért küldik oda őket.
@Fabius: Nem látom az emberem. :-D Valahol csak lappang, mert haza nem jött.
@Fabius: Azt nem hittem volna, hogy ennyire hamar és ennyire nagyon betojnak tőle. Ezek stratégák??, Cöcöcö... Ha én lettem volna Hablatybhabony, agyonhallgatom és leszarom, mintha nem is lenne. De ekkora hájpot csinálni neki rögtön, hát megköszönheti. Gábor Zsazsa a fasorban se nincs ehhez képest, pedig mit leisztolt érte egész életében! Jó éjt, csak sikerül ma elaludnom, remélem, ott kint is nyugi van.
@Légifarkas: "Veled befejeztem."

Ne sértődj meg. Van mit tanulni tőlem, és megtettem én is a magamét már, többet, mint sokan.
@a szív fészkei: "Gábrielt én mint keresztény embert küldtem volna oda, aki Böjte testvér gondolatait tettekre válthatta ott a gyengéket gyámolítva."

Hát volt bennem egy ilyen indíték is. Különösen, hogy tegnap még az ő emléknapja is volt.:)

youtu.be/QYpqlrzEbQM
@a szív fészkei: Böjtét én idézgettem, ne bántsd ezért Angyalt.

Néha érdemes elgondolkodni azon, van-e értelme a különböző gondolkodású emberek közötti beszélgetésnek.
Miért látom én a közgéptv előtti tüntetés kommentjeit a civilszervzetes poszt alatt?
@Kuviklacz:

Én minden kommentet a helyén látok.
Idegen test - a magyar civil szféra, az igazi, teljes egészében elutasítja a CÖF-öt, és annak tevékenységét, ahogy a NEA korrupt rendszerét is. Csizmadia egy álcivil, egy kormány által a civilekre oktrojált (miután a civilek nem választották meg, a kormány kinevezte) élősködő a civilek között, semmilyen legitimitással nem bír, a civilek rühellik, egész kormányával együtt és gyalázatosnak tartják mindazt, amit ezek a civil szó tőkéjét felhasználva művelnek.
süti beállítások módosítása