Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.19. 04:33 Fabius

Bevetésen a Járassuk Le Bajnait Akciócsoport

Címkék: fidesz bajnai gordon csizmadia lászló közpénzcivil civilnea

Felgyorsult világunkban pörögnek az események. Nem, sajnos nem a jólét vagy a gazdasági fellendülés közeleg rohamléptekkel, hanem kormányunk mutatja be vizuálisan, kitől van rettenetesen betojva éppen. Az IMF reklámkampány után ilyen hagyományféle lesz ez, Viktor mindig bemutatja ki hozza rá a frászt a kormányára. Nemzeti sajátosság lesz ez is, mint a piros seggpötty, aminek hiányát szerintem mára azok is pótolták a koalában akiknek tetoválószalonba kellet érte menni. Jelkép lesz ez is: trendi lányok derekán ribancrendszám, fideszes potentátok kőművesdekoltázsában hülyegyuri pötty. Cuki lesz figyelni ahogy egymás faránál tolakodnak, aszongya semmi buziskodás, csak ellenőrizlek. 

Nemzeti Közpénzcivilünk, Csizmadia László vajon magára rakatta már a Nemzeti Összetartozás jelét? Vagy nem volt ideje, mert éppen el volt foglalva a rekord gyorsasággal valahogy összetarhált "adományok" hasonló sebességgel elköltésével? Neki sikerült, ami szerintem élő embernek  rajta kívül nem: összekapirgálta a reklámpénzt adományokból - muhahaha - megrendelte a reklámhelyet, elkészíttette a cuccot és felragasztatva közszemlére is tette. Mindezt egyetlen hét alatt. Micsoda erőnlét és kitartás - no meg virágzó kapcsolatok a nerrel - volt szükséges ehhez? Nem volt hiábavaló az a sok menetelés, emberünk fitt és fürge tagja kiválasztottaknak. 

csizmadia-lászló-bajnai-kam.gif

Megvan annak a maga bája, mikor a félelemtől vezérelt kapkodásban hibát hibára halmoznak, és nem a lóláb lóg ki, hanem az egész dögöt hagyják büdösödni a napon. Mint az Ángyánt lejárató seggreforgó blog esetében, most sem tudták kivárni a az időt az átlátszóság elkerülésére. Kizárt, hogy adományokat gyűjtve ez ennyi idő alatt összejöjjön, a megvalósítás sebességét elnézve az idővonalba még egy kunyeráló telefon Lajosnak sem fért bele. A közpénzen vett lejáratás ócska félelemszaga ráadásul nevetőporként ingerel vihogásra a seggpöttyösökön kívül mindenki mást. 

De van ennek a dolognak egy másik aspektusa, amit figyelmen kívül hagytunk eddig. Csizmadia álcivilségével egy kalap alá vettem én is mindenkit a CET-CÖF-Nemzeti Együttműködési Alap környékén a legutóbbi posztban. Ami könnyen lehet, hogy hiba volt, mert a civilNEA blogon megjelent Seggszáj című írás szerint:

Nem mellesleg egész blogoszféra a Csizmás Kandúrtól hangos (pl.:http://varanus.blog.hu/2012/11/09/jarassuk_le_bajnait_1_milliardert). Nem lenne baj ez, ha csak egyes békamenetes nyügöncöket találna meg magának, de nyilván megtalálja a NEA rendszerét is. Márpedig kívülálló számára nem látható a különbség, így nem is nehéz egyenlőségjelet tenni egyes civil sipkában bohóckodó pártkatonák és pár tízezer normális, dolgozni akaró civil között. Hogy lehet majd megmagyarázni, hogy a szektorra rákényszerített elnök nem egyenlő magával a szektorral?

Kedves civilNEA tagok! Először is általánosítani valóban nem szép, elnézést érte! Azonban van itt ez a dolog megint, amit Csizmás Kandúr ezúttal is rátok, a civil szférára hivatkozva csinál. Nem esnék az általánosítás hibájába ismét, ezért előbb kérdezek: Szerintetek rendben van ez így? Mert minden valószínűség szerint a köz pénzét költi erre a marhaságra. A kívülálló számára tényleg nem nehéz egyenlőség jelet tenni Csizmadia és a NEA közé, ha csönd van. Itt van a pillanat, amikor az álláspontotokat ki lehet(ne) fejteni arról, a "bohócsipkás pártkatona" és közétek civilek közé miért nem járja az az egyenlőség jel. 

Minket egyéb civileket és választókat nagyon is érdekelne. 

945 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr964913918

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A lufi kipukkadt – de Bajnai még mindig le akarja fedni az LMP-t 2012.11.20. 14:12:46

Bár a pezsgők már be voltak hűtve, végül másfajta pukkanás hallatszott Bajnai és a MILLA E14-es csoportja felől, lufipukkanás. De mielőtt tovább mennénk, szeretnénk együttérzésünket kifejezni minden LMP-s felé, akiknek az elképzelése, akarata nem valós...

Trackback: Kert születik, I. felvonás vége 2012.11.19. 12:29:13

Nem vesztünk el, csak egy kicsit leragadtunk a kertben. Megfogadtam, teljesítettem: a kert megásva, hogy szerénytelenkedjem egy kicsit, "Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen." . 2012. november 18. 13 óra 58 perc. Tapaszt...

Trackback: Nézegess elvakult vásárhelyi fideszes hívőket! 2012.11.19. 11:48:23

A nőknek Matolcsyra nedvesedett a bugyija, a hímneműek a miniszter szavaiból merítettek férfierőt. A miniszter úr kijelentéseinél csak a lakossági fórum közönségének odaadása volt elképesztőbb. Fanatizált arcok Hódmezővásárhelyen 2012 novemberében 10+1...

Trackback: Bajnai és Gyurcsány nem is csókolóznak! 2012.11.19. 11:46:56

Így a Békemenetet marionett bábként mozgató Fidesz igyekezete is vicces, hogy a Bajnait mocskoló buszmatricájuk a Fidesz 1990-es, csókolózós kampányplakátjára emlékeztesse híveiket. Egyébként is, ki emlékszik már az egykor Fiatal Demokraták Szövetségén...

Trackback: Szerelmed, Fehéroroszország 2012.11.19. 10:10:12

Ha a FIDESZ-KDNP eddigi tevékenységét bárki bírálni merte idáig, soha nem önvizsgálat következett a kormány részéről, hanem a kritikák asztalról történő lesöprése, ami jól megmutatta, hogy a kormányzatnak még véletlenül sem fordul meg a fejében, hogy l...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fabius: Teli volt a Parlamnet még, láttuk a csomó nemkispályás kocsiot. Tehát láthatták ötkör - sokan négytől kint álltak már - hogy vannak népek a ház körül, mondom rátartással, hisz a szarossá tett teret is kerülni kellett,meg a rakpart is el volt foglalva általunk. Hát kiadták Böröcznek az ukázt. régi katonájuk, félszavakból értik egymást.

Mondom, SZOBOR EGY CENTI EL NEM KÉSZÜLT OTT MAJDNEM HÁROM HETE MÁR.
@Fabius: Hát ahogy érdeklődtem mèg nem. Lassan mennem kène mert fél 6-kor kelek. :(
@a szív fészkei:

Kembe Sorel tökös gyerek.

Nem akarok én mentegetni senkit, kár, hogy Sorelt a Dunától elküldték, de neki ott van a TV2 sorozatban a megélhetési forrás. Okos fiú, nem egy lábon áll, ezért van olyan helyzetben hogy megteheti ezt az egzisztenciája enni-vagy nem szintjéig kockáztatásával. Ugyanezt nem lehet elvárni senkitől akinek nincs ilyen.
@Fabius: anélkül, hogy kétségbe vonnám, amit írsz, az ilyesmire szoktam én azt mondani, hogy létezik az újdonság varázsa. Az emberek ki vannak éhezve valami normálisra, naná, hogy amint eléjük szórnak belőle, ráharapnak; aztán elkezdik rágcsálni, nyammogni, idejük ugye van rá bőven, és bizony eközben sok minden kiderülhet.
Obamának most azért ment ilyen nehezen, mert nála ez a varázs már elmúlt, négy évvel ezelőtt.

Sokadszor mondom el: nagyjából semmi bajom Bajnaival, csinálja. Bajom azzal van, amiből, vagyis hát inkább akikből, főzhet: nem egy kormányon lévő, seggét féltő MSZP-vel készül összebútorozni, vagyis én nem látom azt a kényszerítő erőt, ami '09-ben kussoltatni bírta a funkcionáriusokat; kissé ráz a hideg a gondolattól, hogy felkapaszkodnak a hátán, aztán esetleg kicsinálják, és minden megy tovább a régiben. Minden szakértelem hiánya ellenére a szocialisták ehhez nagyon értenek, és én kinézem ezt belőlük, ha megsértődnek érte tízezren, akkor is kimondom, mert Bajnai nem politikus, nem egy vén, ravasz róka, ugyanakkor meg tudna élni máshogy is, tehát nem is feltétlenül motivált.
Ne döngessétek még a melleteket azzal a 14 vagy mittudoménmennyi százalékkal, fogadjátok alázattal az eredményt, tudva azt, hogy ennél többhöz kurva kemény munka kell majd, sokszorosan több, mint pl. a Fidesznek. Meglátjuk, hogyan lesz képes oroszlánt idomítani a macska.
@Fabius: Azt mondták a TV2-sök, hogy ha sokáig csinálja, kirúgják onnan is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Oké, köszi a szolidaritást és a helyzetjelentést!

Jó pihit!
@Fabius: Figyelj, én nem a kicsik ellen habzok. De nehogy már egy méddiagenyát by Jenci, súlyos milliókkal fizetett és bukott műsorokat produkálót féltsek!!! Akinek már van mit nagyon is a tejbe aprítani. Aczél meg mehetne nyugdíjba, korhatárt elérte. Nincs kicsinye, akiért szűkölve ezt kéne csinálnia.
@Fabius: Aranka és Nagy Navarro hitelekkel és családosan megtette. nem mondom, hgoy mindeki hajtson végre harakirit a családi büdzsén, de egy Kepes odamenne - ahogy nem tette,mint írtam - egy Bodrogi odamenne - nem tett, ahogy írtam - stb. az olyanoknak is felhívná a figyelmét,akik nem rezdülnek no name-ekre.

A celebfaktort ki lehetne jóra használni. És nem teszik. Bodrogit tudnák megfélemlíteni, mint Nemzet Színészét ekkora névvel-múlttal? Na ne hogy már! Nem akarom annak a nagy színésznőnk kiírni a nevét, ne érje retorzió, aki bátran kamerák előtt odament hozzájuk, holott nincs úgy hájpolva és dédelgetve, mint Bodrogi.

Fabius ez emberség kérdése ilyen státuszban már.
@a szív fészkei:
Csak vázoltam a bűzös jövőt.
Mint ha nem tudnád...
@Fabius: Hmmm köszi. Egy picit beszélgettem a lánnyal aki megsèrült. Nagyon kedves volt. A vègèn megköszönte a szolidaritást és kezet is fogott velem. Jól esett nagyon. ;) Szerintem álmában sem gondolta, hogy jobbikos vagyok. ;) Csináltam nèhány képet is, később majd megpróbálom feltenni valahovà vagy elküldöm mailben. ;)
Szégyen, de szinte sehol sem írnak semmit, tv-ben sem . Ezt találtam a stopon:
www.stop.hu/belfold/ujabb-urugyet-talaltak-a-sztrajktabor-kizsuppolasara/1100564/
@Knósszosz: Rndőrségünk tettre kész: [..]" A kiérkezett rendőrök a sztrájkolókat igazoltatják, a gyülekezési jogukat megsértő MTVA-s közegeket viszont nem."
@Spániel: Persze, hogy nem. Ezért kell a FB meg ez. Kérte az uram, hogy írjak, ha tudok. Kint van Csillag Ádám dokumentumfilmes - akinek nincs melója, pénze, de csinálja rendre a videóit, a láncon is ott volt - ő veszi az egészet. Meg a népek is fotóznak, naná.
@a szív fészkei:
Nekem mar egy ideje nem kerdeses a bukasuk, csupan annak merteke.

Es annyira nem tudjak elvarialni a valasztasi trukkoket, hogy le ne valtsuk oket. Ha kell, akkor EBESZ-estul, mindenestul, de csunya vilag jon rajuk.
@rodeo36: Kösz szépen, a te szavad hatékonyabb, te mester vagy.
@a szív fészkei: Most írtam az egyik kommentemben, hogy a most tüntető országokban az emberek sokkal magasabb életszínvonalon élnek, és elégedetlenek. Szívem, nagyon együttérzek Veled a férjedért való aggodalom miatt, és teljes dühhel osztozom a székház előtt történtekben.
Nem mondom, hogy nyugodj meg, ebben a helyzetben nem tud az ember lehiggadni, megértem.
ezt meg a hvg-n, de gyakorlatilag ugyanazt írja, csak bővebben. Csakhogy felébredtek az újságírók.
hvg.hu/itthon/20121119_Kiallitast_nyit_az_MTVA_a_demonstralok_sa
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: biztos, hogy még mindig ugyanazzal a lélekkel vagy jobbikos?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Bocs Gab, ebbe nem mennék bele, mert ez a vonal kimaradt az életemből.
Ezért aztán a tudatlanságom okán nem akarlak megsérteni, amúgy is jól elvagyunk a hobbinkkal, privátban is dumcsiztunk már.
A hit az olyan valami számomra, ami mindenkinek a saját legbelső meggyőződése alapján gyakorolt, privát érzelmi szférájának kiteljesedése. Evvel semmi gondom sincs, tiszteletben tartom. A bajom az egyházakkal van, akik a lélek vámszedőiként rontják a levegőt. Nem általánosítok, nem minden lelkész-pap, (mittudomén)becstelen. Ezt állítani pont akkora baromság, mint ha azt mondom, minden zsidó mocsok, pénzéhes gané. Köztük is vannak mocskok, ahogyan a keresztények között, a cigányok között, az afro-latinok között, ne soroljuk. Szóval ebbe ne menjünk most bele, mert 48 órán át beszélhetnénk róla, felhozva pro és kontra érveket.
Repüljünk, az a biztos és...
Jó éjt!
@Spániel: Most telefonáltam meg a férjemnek: nem tudták, hogy a kultúrért ontottak vért. De így már más persze, boldogok, naná, fotókiállítás, az fasza dolog. Miről, kérdezte, de arról nem írnak. Nem mentek önként a tüntetők, vonszolták őket.
@Mariann19: Most beszéltünk, ott marad éjjelre, aztán meglátjuk, mi lesz. De ezt a pofátlan hazudozást, amit ez a Böröcz-banda művel az esztétikus tévbejáratért! Ilyen nincs. Remélem Lukasenko&Orvbűn-portrék lesznek láthatóak a fotóparavánokon, amiket most ácsolnak lelkesen. Kösz az együttérzést! :-)))
@a szív fészkei: fordított helyzetben az egész hírtv stáb ott tülekedne már az eksön előtt egy órával és sulykolná, hogy gyurcsányahibás.
@Mariann19: ne feledkezz meg arról sem, hogy több esetben is olyasmiért tüntetnek a nyugati világban, ami ép ésszel nézve teljesen irreális, fenntarthatatlan, hosszú távon fedezhetetlen. Aztán emlékezz, miért ment itthon az utolsó kraftosabb tüntetés: a korkedvezményes nyugdíjakért. Amit, ha nem is pont úgy végrehajtva, de abban a formájában én is megszüntettem volna.
Az egzisztenciális félelem valós, ráadásul kétféle. Állami alkalmazottak esetében egyértelmű, a hatalom ellen ugatni annyi, mint a kenyéradó ellen ugatni, azt ritkán díjazza bárki is. Versenyszférában ugyanakkor műszak van, darabszám van, és a kapitalista kenyéradó többnyire leszarja az állam vagy a nép problémáit, azaz tüntetni csak pihenőidőben lehet, már akinek jut olyanból elég; van azonban a cégek vezetése és az adott önkormányzatok között sok kapcsolat, így előfordulhat olyasmi is, hogy a cégtől tüntetésre siető melósok miatt az önkormányzat (mert mondjuk kicsinyes, és bosszúálló) a cégen veri el a port, hátrányba hozza pályázatoknál, késleltet fejlesztési engedélyeket, stb. A kapitalista gazdának mindez bevételkiesést jelent, a végső felelős meg a melós lesz, a gazda szemében ő indította a lavinát. Amíg a gazdasági résztvevők - legalább a türelmükkel, csöndes beleegyezésükkel - nem segítik a civilek mocorgását, addig a munkahely megléte iránti félelem fog igazgatni.
A rossz hír az, hogy mai világunkban a profit az isten, minden mással már csak akkor fognak törődni a cégvezetők, ha a profitnak vége.

Amit a hatalomról írtál, sajnos, nagyon is ül. Ennek fényében, kérdem én sokadszorra (nem tőled): jogos-e az az elvárás, hogy akinek bizalmat szavazunk, az méltó legyen erre? Jogos-e az a gondolat, miszerint elegünk van a kisebbik rosszból? Szabad-e azt mondani, hogy az embereket becsapták a demokrácia lényegét illetően? Nem, ne romboljuk le, de máshogy kell csinálni, teljesen máshogy, sok-sok garanciával, egyes dolgokkal sosem megalkuvón - soha többé nem lenne szabad úgy csinálnunk, úgy felhatalmaznunk bárkit, hogy az után megyünk, amit ő akar, ahelyett, hogy mi megegyeznénk, mit akarunk, majd ezt kivernénk azokból, akik irányításra vállalkoznak. Néhány generáció után a politikusok is hozzászoknának, hogy aranykoruknak vége.
@a szív fészkei:
Aztán az akció lefújása után igazoltatnak egy nagy rakás autóst, és akik nem képesek ellankadásjelző derékszöget produkálni önnön maguk izom erejéből, azokat vasra verve beviszik a Készenléti Rendőrség laktanyájába, oszt a rögvest ítélő bíróság kiszabja a két hét áristomot, meg a negyvenezer büntetéstet rájuk.
Aztán a fiúk életük kockáztatásával lemmennek az ebédlőbe, és megflammózzák a félig megszáradt uzsi csomagjaikat, fürcsi, tévémaczi és csicsika.
Mi meg fizetjük.
Függöny...
@a szív fészkei: A Lukasenko-Orbán duó képeket buszokra is javaslom felragasztani. Igaza lenne GiroSznak, vicces lenne .
Jó éjt NER-társak!
@a szív fészkei: megvan a külföldi tudósítók telefonjegyzéke? Hívtátok őket?
@rodeo36: gombostűk és viaszbábok - szerinted hasznos?
@Knósszosz: De mi ott voltunk a februári rendvédelmi tüntetésen is. akkor nem bánták a civil bámészkodókat ugyebár...
@a szív fészkei: Kepesben nagyot csalódtam.

Bár a Rózsa gyerek hájpolása intő jel lehetett volna. Az erősen alatta volt az etikai minimumnak.
@épészmérnök: Nem volt kint a nemzetközi sajtó, én itthon vagyok, csal telefonon tudok dolgokat. De úgy tudom, nem hívták oda vagy nem értékel, majd holnap kikérdem, már nem zavarom, talán alszanak, ha tudnak... De gondolom, a németekhez megy holnap egy kis anyag. Csillag Ádám mindent dokumentál mindig.

Mit csinált a Kepes? Tapsizott a Hoffmannak? Erről lemaradtam.
@a szív fészkei: hoffmann éppen tömjént dicsőíti és én csak nézek ki a fejemből, hogy egy ilyen hablatyra is lehet doktorit szerezni:

egyenlito.blog.hu/2012/11/19/semjen_az_ordog_ott_van_a_rolling_stones-ban
@a szív fészkei: Tanulság: mindenki, aki sztrájkol, felvonul, vagy demonstrál, legyen nála a külföldi tudósítók névjegyzéke, de minimum a BBC és valamelyik német.

Kepest megkérte Rózsa, aki kommunista zsidó apa náci gyermeke volt, és nemzetközi kalandor, hogy hadd mondja el kamera előtt a mondókáját. Kepes ezt megtette, és megígérte Rózsának, hogy nem hozza nyilvánosságra.

Mármost ilyet egy újságíró nem tehet. Alapszabály, hogy ha nem lehet leközölni a mondanivalóját, akkor inkább hallgasson az illető. Ez nem olyan volt, hogy menet közben odasúgja a baráti újságírónak, hogy figyeld, kérdezd meg X-et valamiről. Rózsa nem informátor volt, hanem nemzetközi kalandor, aki nagyon kemény dolgot készült elkövetni.

Ebben a dologban Kepes teljesen amatőr módon viselkedett, ami nem csoda, hiszen kulturális riporter a szentem.
@Légifarkas: A tüntetések általában tekintettel vannak a munkaidőre és ezért vannak is rajta elegen. Indok mindig van arra, miért ne tegyen valaki valamit. És mirét mástól várja el. akik most veretik magukat a tévénél - amiről eléggé hallgatsz itt teoretikus fejtegetéseid közepette, mikor ár elértük, hogy Gábriel is kiment szolidarítani - szóval azok az emebrek megunták a hivatal azaz a tévé, Orvbűn és Böröcz mocskos packázásait és mertek lépni az egzisztenciájukat félredobva. Családosak, hitellel, stb. - nem multimilliárdosok unják magukat és adrenalint emelnek című műsor megy. Aki őket segíti, mind kisember, nagyon kicsi: 1 hajléktalan, aki az idejét adja, Laci bácsi, a környékbeli lakos öregúr, aki egészségügyi sétáját összeköti a napi forró tea odavivésével - szóval picik, nagyon picik, de tesznek valamit.
Önkormányzati faszi, aki nem tűri az umbldát, színésznő, akinek térdét baszták szét, férjem, van fizikus is köztük, stb. Szakmabeli a legkevesebb.

Fennkölt rizsaszórás helyett mentek és mutatták, hgoy ez nem aza apolitika, ami ínyükre lenne. Sokezren álltak ma munka után, fájós lábbal, derékkal a regisztráció ellen. jöttek oda vidékről is. Nem uzsicsomag és napidíj kedvéért, hanem a saját költségükön, az utolsó fillérjükön... Nekik van joguk igényeket támasztani. Mert odateszik magukat, ha kell. Ha csak egy tetves kis órát is adnak az ügyért, pl. a regimocsokság ellen.
És egyre többen leszünk, akiknek nem csak a fortélyos félelem igazgatja az életét, mert látjuk, sokan vagyunk ott, a kisemberek.Látod, mennyire félnek már most. Lehet erre legyinteni. De minden változás kis lépésekkel kezdődik. amit valakik megtesznek. Obama áll és esküdhet, mert Rosa Parks valaha le mert ülni. Ez négy éve mém lett: Rosa Parks az a diáklány volt, aki a fehéreknek fenntartott buszülésen ott maradt, amikor ki akarták onnan taszigálni a szegregáció idején Délen.

És figyelni kell ránk.
@épészmérnök:
Te a Floresről vagy mi a neve, beszélsz?
@Légifarkas: Ez mind kurvára jól hangzik. Mégis, mért van az, hogy más országokban az emberek sztrájkolnak, és tüntetnek? Magyarországon meg alig?
@épészmérnök: BBC.Na most úrinő leszek.

De nem én vagyok a szervező, biztos megoldják, hogy tudjanak majd róluk. Én írtam olaszok oldalára a FB-on. Németek meg kitüntették őket egy hónapja Lipcsében Sajtószabadság díjjal, hát azért lesz ejnyebejnye Orvbűn elé.
@Spániel: Na elnézést, mivel a Stone egyik alapköve a hitéletemnek, most a következőt kell mondanom: Azt a telibekapott kurvakerekperecannyát ennek a fennakadt szemű tetves kereszténygyalázóan sunyi féregnek!!!!

Két Rollingon lehettem ott: amit ott az a Sátánisten ;-DDD adott, azt Semjén soha semmilyen körülmények között nem éli át és nem érti meg. Így - fognak az átkaim - csak a savanyú Rétvári Bence maradjon neki kéjnek meg az, amivel egyidős és szottyadt. Ámen, úgy legyen! Dixi a kurvaannyát neki.
@a szív fészkei: Ez pazar volt, Szív!!! :-DDDD

Egyetértek, szívemből káromkodtál!!! :-)))
@épészmérnök: Ja az Eudardo... Hú de antipatikus volt az a figura. És nem értetem az egészet bizisten, de sötét volt, az tuti. Szóval azt mondod, meg kellett volna előznie azzal, hogy elmondja illetékeseknek vagy hogy?
@épészmérnök: Ma nagyon felcsesztek. Ez a nyilvánosságbarát változat. ;-DDDD

Sátánista a Rolling, anyám! Több humánum van a Jagger pipiske lépteiben, mint _Semjén egész eddig életében, beleértve az óvodai ünnepségeket is.
@a szív fészkei: Nem. Azt kellett volna mondania Eduardonak, hogy fiam, ha olyant akarsz elmondani, ami nem hozható nyilvánosságra, azt inkább suttogd otthon a vécébe. Én újságíró vagyok, nem gyóntató pap, a nyilvánosságot szolgálom.
@a szív fészkei: "beleértve az óvodai ünnepségeket is." Szerintem csecsszopóként is beleharapott az anyai kebelbe :-)
@Légifarkas: Válaszod első részében arról írsz, hogy a tömegek együttes fellépését mi akadályozza nálunk. Itt a "nálunk" kifejezésen van a hangsúly. Az okok, amelyeket felsoroltál, mind "ülnek", végülis egyeznek az okfejtésemmel, félnek, vagy a saját egzisztenciájuk miatt, vagy a hatalom retorziójától. Ergo, nálunk az együttes fellépésre nincs reális lehetőség, a tárgyalásos egyeztetések végeredménye negatív előjelű lenne.
"Jogos-e az elvárás, hogy akinek bizalmat szavazunk, méltó legyen erre?"
A "méltó" jelzőt felcserélném az "alkalmas" jelzőre.A mi politikusaink színrelépése önjelölés és nem kiválasztás útján történik.Egy részük elhiszi magáról, hogy jó cél érdekében fog munkálkodni az emberekért, ilyen nemes gondolatokkal indul a politikusi pályára, ez a hit azonban kevés, ehhez a munkához képesség kell, és kevés embernek van annyi önismerete, hogy felülbírálja reálisan önmagát. Ehhez a karrierépítéshez azért vonzó anyagi javak is társulnak, mely szintén megadja a kezdő lökést a színrelépéshez.
A politikai-társadalmi rendszer jó működését az ezt működtető személyek minősége határozza meg. Hiába az ideológiák nemes eszméje, ha a végrehajtó hatalom torzót hoz ki ebből, mert nem tudja uralmát kezelni, alkalmatlan.Lásd:személyi kultusz, tekintélyelvű uralom,.
Hiába gondolod azt, hogy nem szabad rosszul választanunk, hogy magunkat kell felelőssé tenni a tévedésünkért, nincs prevenció, mert zsákbamacskát kell vennünk.Néhány generációnak kell megélni a vezetők pozitív átalakulását.Mi viszont most élünk!
Kérdőjeles az egész kérdés, egy megoldás lehet azonban. Az, hogy egy politikus elégtelen működése miatt ugyanolyan következményeket viseljen, mint más állampolgár. Legyen a munkaviszonya megszüntethető, vagy legyen visszahívható. Kell, hogy legyen olyan tényező, ami rákényszeríti arra, amit felvállalt.Elég előnyös munka a politikusoké, hiszen nagy döntéseket hoznak, de a kollektív döntés égisze alatt őket soha nem terheli következményekkel járó személyi felelősség.
@épészmérnök: Egyre kevésbé értem ezt az egészet, őszintén. ez olyan, hogy órákig elmagyarázni,mit miért nem tesz meg valaki, miközben annyi idő alatt meg is tehetné.

Náci volt a Rózsa? Milyen szempontból vagy hogy? Irritált a lénye meg a délszláv háborúban sem értettem tisztán a szerepét, de hogy volt náci?
@épészmérnök: Te ilyenkor áldom az urat - ha van - hogy az én gyerekeim milyenek! Hát egy ilyennek is van anyja, az mit érezhet!
@a szív fészkei: tudtommal nem érte meg Eduardo halálát.
@épészmérnök: Szerintem, talán valami izgalomfaktort látott benne, vagy mi, amivel a hírversenyben tarolhat... Mondom, gerince leadva a ruhatárban, mint uram láthatta.

Képzeld el, ha ez a tévés ciribuli máshol van: tán a legnagyobb médiasztárok - akiket nem tudnak befenyíteni, mert ők a média valóban - is odamennek, szolidarítani. Itt meg? De Gábriel elment este,képzeld el!
@a szív fészkei: "A tüntetések általában tekintettel vannak a munkaidőre"
Elhiszem. Főnökünk annál kevésbé van tekintettel olyasmire, hogy nekünk műszak végén (vagy ahelyett) még 150 km-t utaznunk kellene hozzátok. Tudom, csak a kifogást keresem.

"akik most veretik magukat a tévénél - amiről eléggé hallgatsz itt teoretikus fejtegetéseid közepette"
Tessék: @Légifarkas: , 22:40-kor írtam. Mit írhatnék még? Kiáltsak rendőrért? Ők is hiába tették. Megyek, megszaggatom arcomat, hajamat.

"mikor ár elértük, hogy Gábriel is kiment szolidarítani"
Fabius érte el. Kiment, mintha a fogát húzták volna, de igaz, kiment, becsületére legyen mondva. Szükségben jó a jobbikos is, ugye? Mit szólnál szövetséghez? Én nem vagyok jobbikos, csak azért kérdezem, mert tudom a válaszodat... és kíváncsi vagyok, mikor jön majd ezzel a hamis angyal. És jogosan fog rákérdezni, te meg újra fel fogod húzni magad, és ismét nem lehet majd szót érteni veled.

"Szakmabeli a legkevesebb"
Ez a szégyen, basszák meg. Eddig se néztem tévét, de most már eladom, vagy odaadom valaki csórónak, ne fogja a port.

"Lehet erre legyinteni."
Volt idő, amikor még legyintettem, mostanra nem, de még nem tudom, hogyan tovább. Mindenesetre, ti is figyelhetnétek ránk, a fővároson messze túlra is, errefelé máshogy nehéz, máshogy néz ki minden. Én megígérem, hogy figyelek rátok, és amint lehet, meg amikor kell is, ott leszek.
@a szív fészkei: "Náci volt a Rózsa? Milyen szempontból vagy hogy? Irritált a lénye meg a délszláv háborúban sem értettem tisztán a szerepét, de hogy volt náci?"

Furán. Előbb buzgón ki-hatágúcsillagozott, aztán átállt muzulmánnak. Közben pedig, mint obsitos katona, szervezte a magyar és erdélyi szélső-szélsőjobboldal erdélyi kiképző táborait. Ezekben a körökben istenkirályként tekintenek rá, noha sejthető volt, hogy meleg.

Mint sztori, fenomenális. A való életben, sajnálom a családját.
@épészmérnök: Ja, én a Semjén anyukára gondolok szívem minden részvétével. De az Eudardoé se lehetett kellemes helyzetben sokszor, ha tényleg nácult a fia.
@épészmérnök: Meleg is volt? Te ezt nem csinálja meg valaki filmen? Óriási zsidó széljobbozik melegként. Veri Csancit hírértékben. Zsidóverésre is zsidó kell, hogy tanítson, ;-DDD , gázgéza.

Valami feleséget is mutogatott a filmjében. Persze az terem falból bárkinek.
@Légifarkas: A médiatörvény 2010. decemberi megszavazása volt az ellenállás születésének pillanata.
Már elfelejtődött, mert levették a videót a youtube-ról, de a legeslegelső demonstrációt, még Karácsony előtt, Gyulán rendezték. Úgy ötven ember állta körül a Petőfi szobrot, Petőfit szavaltak, és valaki szónokolt.
Ők voltak az elsők!
@épészmérnök: ezt is többször mondtam már: van a kiállásnak, a tüntetésnek is kultúrája. Tanulni kell, hozzászokni, érteni a "nyelvén", és nem félni az alkalmazásától, hogy jókor, jóért, jó helyen tegyék. Magyarországon nincs ilyen kultúra, nincs hagyománya a kiállásnak, inkább azt is visszahúzták, aki elkezdte volna (vagy lefizették, megvették). Azt hiszem, a szocializmus öröksége ez is, de nem tudom biztosra, akkoriban én még csak süteményeket tudtam (el)tüntetni.
@a szív fészkei: Már megcsinálta valami Ibolya, nem láttam a filmet, csak sejtem, hogy amolyan csegevarás romantikázós cucc lett belőle.
@a szív fészkei: a "feleség" egy önfeláldozó aktivista volt. Küllemét tekintve lerobbant alkesz.
@épészmérnök:

nem és sohasem arról van szó...ha tudod mi nada de burla ha meg nem akkor ez nem az a hely ahol...

brühühühühü
@Légifarkas: Bazd meg, ne keress állandóan kifogásokat.

Olvasd el József Attila Tömeg című versét, azután folytathatjuk a magyar tüntetések történetét.

A rendszerváltás előtt is volt három döbbenetes nagy és felemelő tüntetés. 87-ben a második Duna-tüntetés a Parlament előtt, 88-ban a hatalmas és méltóságteljes Erdély-tüntetés, majd a Nagy Imre-temetés.
@rodeo36: Rodeo, történetesen tudom, mi történt. Nem megyek bele részletekbe. Eduardo egy juevón volt.
Che Guevara meg bebaszott a szépen fejlődő bolíviai szövetkezeti mozgalomnak.

Tudtad, hogy két latin-amerikai kommunista párt is elítélte a bolíviai tevékenységét? Mit gondolsz, melyik?

Hát a bolíviai, meg a chilei.
@Mariann19:
uccsó előtti bekezdésed a lényeg...érdekes módon saját emlék és minta arra hogy van a tömegnek ereje

1968 után nem sokkal a pontos évre nem emléxem, küldöttgyűlés és a nihil...ugyanúgy mint manapság Levédiában, de én nem vagyok az aki hallgat, felálltam (kb 15000 embert képviseltem) és elmondtam -mint mindíg fejből sohasem papírból- röviden, tömören...hivatkoztam arra és az a lényeg, hogy bizonyos nem vagyok egyedűl ebben de...utána megindúlt a lavina és megoldották az országos hatalmak jelenlevő képviselői ott és direktben...amit lehetett megkaptuk, tényleg

de kellett valaki mint manapság a "libás" hogy kinyissa a száját és elmongya van mit tenni és az a következő: ....és meg tuggya tenni mert arra meg már van bizonyíték

brühühühühü

szóval nem kell félni nincs miért ott is ment a rettegés és az érdektelenség addig amíg
@Légifarkas: Emellett baromi érdekes ám, hogy a "tüntetési kultúráról" értekezel Szív jelenlétében, aki éppen most jött meg egy tüntetésről, és a férje ott van a másikon.

Kioktatod őket a jó meleg, biztonságos otthonodból, baszod.
@épészmérnök:
bocs én nem Eduardo-ról beszéltem....tényleg egy juevón volt és a volton van a hangsúly kalandornak kalandban a helye zsoldos megkapta a pénzét abban az is benne volt hogy elpusztíttyák

bye

brühühühühü
@Légifarkas: Ja bocs, nem a tüntire értettem a szavaidat, elnézést!

Gábrielt én mint keresztény embert küldtem volna oda, aki Böjte testvér gondolatait tettekre válthatta ott a gyengéket gyámolítva. Ha jobbikosként ős is megérti, hogy a köztájékoztatás hitelessége minden ember joga, akkor helye van ott, nemcsak létszámilag kell. Mondom, ma láttam a láncnál egy eléggé beöltözött kisklambót, a kutya sem vegzálta. Ellenben, a férjeméket igen a pénteki Horthy-ellenes megmozduláson páran.

Amíg az "én" tüntetésemen nem zsidóznak, sőt ezért orrot se törnek, lábba se rúgnak, meg sem vernek senki nluk gengébbet, hanem azért vannak ott, amiért a többiek,tüntetni a kormány örültségei ellen, addig velük semmi bajom.
Amíg viszont csak zsidóznak, cigányoznak, buziznak erőszakkal és kárt okozva, sbt. addig nem fogok szövetséget kötni velük. Addig se, amíg a programjuk a ki az Eu-ból, vissza sokszáz évvel Hátasztánba, semmi nem kell a boldogsághoz, csak a fajtiszta vereckei belépőkártya. Hagymázra nem kötök szövetséget. Eddig főleg ez jött le tőlük és a FideSS-barátság.

Nem te vagy Interlock? Pont azt nyomod és úgy, mint ő. Igazad van sok mindenben, nekünk Pesten könnyű kimenni bárhová. De eleinte még a Millával egyidőben volt Pécsett, Debrecenben máshol is elég komoly megmozdulás. Mindenkit úgybefenyítenek ott, hogy most nincs?

DE 23-ra vagy 15-ére - ünnepnap - ismerek olyant, aki vidékről saját költségén feljön rendszeresen: asztalos, nem milliomos pedig. Talán egy kocsiban is lehet egyszer ezt megejteni többeknek. 23-ára szerveztek borsodi bányászok, mások közös Pestre buszozást, olvastam a Milla oldalán a toborzót, be is adtam. Szóval vannak azért lehetőségek.

De jó, persze, hogy nem tud jönni egy csomó ember, megértem. Akkor elmondani innen olvasva, hogy ez van/volt és erről van szó, érted is szól a harang komám!
@épészmérnök:

nézd -te tudod is- még Fidelnek sem kellett...olyan hülye volt

infantilis mint a zagyva agyag gyula

brühühühhü
@épészmérnök: Igen, tudom, ki azt hiszem láttam,de tényleg nagyon betyárromantikás lett.
@épészmérnök: Én egy olyan tüntetésen nem voltam, - Charta-séták százezren - ami botrányba fulladt volna. Van itt kultúrája, kivéve, ha szét akarják baszatni, lásd jégbüfések fiúkák meg a operaházi beékelődöttek... Ma is mindenki mosolygott a másikra, rendőrökkel udvariasan közlekedtünk. Nem értem, miről beszél most LF, pláne hogy sose nem is volt ilyenen.

Kunigundában egy nő volt ügyeletben - a többiek a Parlamentnél- , őt kezdték a negyven kigyúrt állatok vegzálni. Aztán a többit is, látszik az Index képeken. Tán Gilicze a negyvenöt kilójával viselkedett szépen???
jav: viselkedett nem szépen, hogy lábát törték? Kinek kell itt kulturálódni???
@Légifarkas: Én a kilencvenes években is jártam, méltságteljesen sétáltunk virággal a kezünkben, azt osztogattuk. Mit kéne még tanulnunk? Nem volt balhé. A Millán se soha, pedig összegyűlt ott is pár ember.
@Légifarkas:

Van olyan, hogy újdonság varázsa csak nem ebben az esetben. Bajnai nem új arc, az összes libázós, csontvázjelentéses, hiánygenerálós karaktergyilkosságon túl van még miniszterelnöksége idejéből. Ezeket a csatákat bíróságon is megnyerte, Budai Gyulának is bocsánatot kellett tőle kérnie nyilvánosan.

Patetikus faszságnak hangzik de ha belegondolsz kicsit a zemberek fejébe akkor tudod mit hozott ő? A reményt. Mi realisták akik egy gazdasági technokratát várunk rendbe tenni gazdaságot, ezt azt, nem a messiást látjuk benne, hanem az iparost aki erre képes.

De a "zemberek" akik nem turkálnak a közélet szarában minden nap ahogy mi, törvényszöveget nyálazva, költségvetést átszámolva, az alternatívát látják. Azt a valódit ami se Schifferben se Mesterházyban nincs meg.

Orbán Viktor legyőzésének reális lehetőségét.

Az a 14% ennek köszönhető és nem az újdonság varázsának. A Bajnai imázsnak meg szerves része a szocik pórázon tartása, ha ezt elveszti arcot veszít. Ezért tartja távol Gyurcsányt és Kunczét, ezért nem a baloldal legnagyobb pártjával, az MSZP-vel kezdett tárgyalni elsősorban. Ha az LMP nem ilyen vak és süket, a szocik lépés és változáskényszere generálta volna és elkerülhetetlenné tette volna a személyi változásokat. Most az a kérdés, az E14 képes lesz-e az LMP nélkül de az átvándorló szavazókkal annyira megerősödni, hogy ez a helyzet fennálljon. A repedés máris látszik a szocikon, az új generáció Botka összecsapása a következő hónapokban kódolva van a Mesterházy - Puch tengellyel. Az eredmény kérdéses, hisz a tábor a reformista Gyurcsányt sem támogatta a maga pártszavazós ügyeiben, így lett a szakadás. De valamit most is tenniük kell, nem lesz mese.
@épészmérnök: adná az ég, hogy 50 ember, meg egy Petőfi-szobor állna legalább egy óráig azon a Gyulán, aki a főnököm... :-)

Van egy belső (céges) weblapom, gondoltam, egy aloldalon megosztom velük a blogokon olvasható infókat, besegítek a nép (elhanyagolhatóan kis részének) felrázásába. Meghívásos alapon ment, egyrészt a hülyék, másrészt a besúgók ellen, mindkettőből akad.
4 hónapig futott, 32 tagja volt, minden nap benyomtam pár linket, szöveget, jobb kommenteket (linkkel). Minden tagot én hívtam be, senki nem javasolt; soha senki nem kommentelt, holott az adatbiztonságról magam gondoskodtam, azért kezeskedtem. Meguntam, bezártam, megírtam nekik, nulla reakció. FB tagságomat fél év után töröltem, ugyanezért, igaz, ott legalább akadt egy LMP-s illető, aki néha írt valamit, rajta kívül még egy kolléga röhögött azon, hogy jön értem a fekete autó, és annyi. Mintha itt nem is élne senki. Őszintén szólva, már unom ezt a végtelen nagy kussolást.
Van 9 rendes kolléga, velük reggelente megvitatunk ezt-azt, de azzal vége is a történetnek, rengeteg a meló (én most is ott vagyok, reggeltől). Anno volt a cégnél Schmitt, mondom, álljunk már neki háttal, valaki elkotyogta, erre be sem jött az üzemünkbe, a német nem akar itt balhét.

"Már elfelejtődött"
El. Legutoljára pl. a tanárok esetében éreztem, hogy nagyon elfelejtődött itt minden.
@épészmérnök: Volt itt a Szabadság téren decemberben a törvény kijötte előtt tünti szintén, egyetemisták csinálták, performansszal. Kétezren voltunk, a fekete lízing kutyánk, a Bodza örömében szétrohangálta a fehér havas teret, a férjem meg lobogott a póráz végén. Az nem volt méltóságteljes, a többi kutyás megvetve nézett, mert az övéik póráz nélkül voltak nyugiban. ;-DDD
Mégegyszer mondom, Légifarkasnak:

az Orbán-kormánnyal szembeni ellenállás legelső akciója vidéken volt, Gyulán. 2010. karácsonya előtt.

Gyula tudtommal vidéken van.
@a szív fészkei: igen, tudom. A gyulai demonstráció egy-két nappal az előtt volt.
@Fabius: így legyen igazad, ahogy írtad.
@rodeo36: De szép fiú volt, minden korombeli csajnak volt guevarás plakátja, ahogy néz ki a sapija alól. Nekem nem, soha nem voltam a tömeg uszályában ugye.
@Légifarkas: oké, zsoké. Nem basztatlak máma már többet :-)))
@Fabius: igen, ez nagyon érdekes, hogy Bajnai megjelenése kikényszeríti a változást a teljes politikai rendszerben. A feszítési pontot találta el, és minden megmozdult.
@épészmérnök:
@a szív fészkei:
Nem úgy értettem a kultúrát, hogy nem rugdosunk kukát, nem gyújtogatunk autót, tudjátok ezt ti jól. Arra gondoltam, hogy meg kell tanulni kimenni. Szív-ék már megtanultak régen, de itt mi, egyszerű trógerek, egyáltalán nem. Gyulán sem hiszem, hogy a húskombinát hentesei szavaltak, szónokoltak, vagy hogy egyáltalán ott tiporták egymást a szobor körül... Nem tanult, intelligens értelmiségiből áll az ország, helló. Naponta tízszer olvasok olyat a blogokon, hogy "jaj, másfél évig ezt kell még tűrnünk", mindig mondanám, hogy dehogyis, csak induljunk már el mindannyian egyszerre, de nem mondom, mert tudom, irreális kívánság.

Épészmérnök: mint említettem, melóban vagyok, épp csak tervező melóval, gépnél, ezért tudok írni, és egyáltalán nem kioktatásnak szántam. És tudod, mit? Baszod ám te, az óceán túloldaláról. Veled befejeztem.
@épészmérnök:

Nem volt egy olyan ember sem Orbánnal szemben, akiről elhitték, hogy

1: tényleg képes lehet eredményesen szembeszállni Viktorral,
2: és a győzelem után képes rendbe tenni amit rendbe kell.

Bajnai tényleg katalizátor lehet, nem véletlenül félnek tőle ennyire. Ő lett a viszonyítási pont, ha így akarta, ha nem. Róla szól minden, Fidesz ellenkampánytól LMP önmeghatározásig. Ez nyilván csak azt jelenti minden hülyeséggel együtt, hogy hozzá idomulnak ezek itt mind. A szocik is kénytelenek lesznek előbb utóbb.
@Mariann19: Gyakorlatilag nem tudok hozzátenni, egy apró megjegyzésem volna. Azt írod:
"Hiába gondolod azt, hogy [...] magunkat kell felelőssé tenni a tévedésünkért"
Csak annyi jutott eszembe ezzel kapcsolatban, hogy ha közvetlen felelősség nem is értelmezhető, rossz döntéseinkért legkésőbb a felnőtt gyerekeink előtt felelni fogunk, akkor, amikor rákérdeznek, hogy "apa, mégis mi a tökömet csináltatok ide nekünk, mi?".
A visszahívhatóság érdekes kérdés, hatását a hangyabolyba történő vizeléshez tudnám hasonlítani. Én támogatom, aztán majd' csak megtanulnánk helyesen élni vele...
@Légifarkas: Fgiyelj, nem meghívóval és meratett papíron sorolt menükártyával van a tüntetés. mindenki van ott. Melós, és filozófus, franc tudja, én kik között álltam,amíg kaptam levegőt. A kukaborogatás megszervezett akció volt, napi 3000 forintért.

Ma se néztük, kik és hogyan ott voltak,álltunk egymás mellett és nem a botrányért, hanem az igazságunkért. És ahhoz nem kellenek balhék. Volt fújolás, ja, de ennyi. Egy hentes bőven tud úgy viselkedni,mint egy mérnök vagy balerina ilyenkor.

Abszolút soha nem volt ott atrocitás, mindig is mondták a szónokok, hogy viselkedjünk és vége a műsornak menjünk haza méltósággal és Kiürült a tér és kész. Voltak vidékiek sokszor, semmi gond soha se velük, se mással. Csak a felbérelt csőcselékkel. de arra számítani lehet, mert azért küldik oda őket.
@Fabius: Nem látom az emberem. :-D Valahol csak lappang, mert haza nem jött.
@Fabius: Azt nem hittem volna, hogy ennyire hamar és ennyire nagyon betojnak tőle. Ezek stratégák??, Cöcöcö... Ha én lettem volna Hablatybhabony, agyonhallgatom és leszarom, mintha nem is lenne. De ekkora hájpot csinálni neki rögtön, hát megköszönheti. Gábor Zsazsa a fasorban se nincs ehhez képest, pedig mit leisztolt érte egész életében! Jó éjt, csak sikerül ma elaludnom, remélem, ott kint is nyugi van.
@Légifarkas: "Veled befejeztem."

Ne sértődj meg. Van mit tanulni tőlem, és megtettem én is a magamét már, többet, mint sokan.
@a szív fészkei: "Gábrielt én mint keresztény embert küldtem volna oda, aki Böjte testvér gondolatait tettekre válthatta ott a gyengéket gyámolítva."

Hát volt bennem egy ilyen indíték is. Különösen, hogy tegnap még az ő emléknapja is volt.:)

youtu.be/QYpqlrzEbQM
@a szív fészkei: Böjtét én idézgettem, ne bántsd ezért Angyalt.

Néha érdemes elgondolkodni azon, van-e értelme a különböző gondolkodású emberek közötti beszélgetésnek.
Miért látom én a közgéptv előtti tüntetés kommentjeit a civilszervzetes poszt alatt?
@Kuviklacz:

Én minden kommentet a helyén látok.
Idegen test - a magyar civil szféra, az igazi, teljes egészében elutasítja a CÖF-öt, és annak tevékenységét, ahogy a NEA korrupt rendszerét is. Csizmadia egy álcivil, egy kormány által a civilekre oktrojált (miután a civilek nem választották meg, a kormány kinevezte) élősködő a civilek között, semmilyen legitimitással nem bír, a civilek rühellik, egész kormányával együtt és gyalázatosnak tartják mindazt, amit ezek a civil szó tőkéjét felhasználva művelnek.
süti beállítások módosítása