Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.09. 05:06 Fabius

Járassuk le Bajnait 1 milliárdért?

Átható csatornaszagot és halk ima hangját hordja a szél a Lendvay utca felől. Mintha egy elfekvő osztályon az ágytálcsere szabotálásával sztrájkolnának a nővérek, nyitott ablakokkal enyhítve a mindent átható szagot,  és a fekvőbetegek imádkoznának a túlélésért. Pedig csak annyi történt, a Medián megmérte, hogy az E14 fogadtatása milyen egy hét után, és az eredményt látva fideszbetegség lett a pánikroham. ÉdesJézus most segíjjél, Bajnai egy hét alatt lenyomta Orbán a népszerűségi versenyben, és akkora a támogatottsága, hogy az ellenzék vezető erejévé vált, ha így akarta, ha nem. 

Mráz Ágostonék is kongatták a vészharangot, lett is nagy kapkodás, lex Bajnai írás közben akkora önherénrúgás Papcsákkal, hogy a kormánypártiak könnycsatornán keresztül sírták ki magukból a koronaékszer szilánkokat. Most meg összefognak ezek a Bajnaiék, lehet csatlakozni hozzájuk meg minden, és ne kapjon ettől agyérgörcsöt a tisztes, egyorbánhitben gyaloglástól vízhólyagos talpú, birkamenet üzemmódból kiesni képtelen közpénzcivil? Mert, hogy ez a mese amit el kéne hinni: Csizmadia László közpénzcivil nem tűrheti, hogy Vezérét tikkelni lássa, ezért felvilágosító kiadvánnyal házhoz jönnek elmagyarázni amit egyéb érv híján hányásig ismételgettek már: elmúttnyócév

Azt mégse mondhatják, hogy a Nemzeti Osztogatás 100 Napos Fedezet Nélküli Megyó programját úgy szavaztuk meg, mint a kisangyal, amire aztán rálicitáltuk a 14. havi nyugdíjat is csuklás nélkül. Nem mondhatják, hogy ugyan volt korrupció a szocik alatt vastagon, meg elkúrás is gazdagon, de a hitelből finanszírozott 13. havi nyugdíjat és közszféra bért a kamattámogatott lakáshitelesek után fizetett lóvéval - ami együtt a növekvő államadósság javát adta - bizony meg teccettek enni, fel teccettek élni. Helyette mondják két és fél éve, hogy elmúttnyócév. 

Mindezt adományból, tudod kedves választó, mert a nemzeti konzultáció cirka egymilliárdból kijött Viktoréknak, és biztos lesznek olyan kedves rendes oligarchák a nerben, akik szó nélkül összetolnak ennyit. 

csizmadia-lászló-bajnaimene.gif

Lóvé ugyanis a Nemzeti Együttműködési Alapanál már nincs, a kiosztott 3,6 milliárdnak már szevasz, - sokba fájhatnak ezek a gyalogos kirándulások - cserébe balhé viszont akad. Nagy Ádám tanácstag nekiszaladt az osztogató Csizmadiának, hogyaszongya "a hatalom holdudvarához közeli szervezeteknek akar kedvezni" és "túllépi a hatáskörét". Mik vannak, mi, mikor a Civil Jóisten - a hivatásos felcsúti után az első - tényleg Istennek képzeli magát a közvagyonból. Neked pedig el kéne hinned ezek után nyájas olvasó, hogy istenuccse nem Orbán - vagy a Lajos - nyúlt bele a közösbe, és nem a te pénzedből akarják ekkora költségek mellett közölni veled: elmúttnyócév, mert nem hallottad még eleget, és az államadósságot vizsgáló parlamenti bizottság se hajtogatta eredmények helyett ugyanezt. 

Iszonyú vicces, hogy mennyire összecsináltátok magatokat. Nem tudom feltűnt-e, de a rettegéssel szerepet is cseréltetek az elégedetlenekkel. Eddig ti hajtogattátok - valahol joggal - pökhendi módon nekik, hogy mi van, mi? Oszt'kire fogtok szavazni, he? A bugyuta Mesterházyra meg a Szanyitibre? Az ördögbotosokra vagy a nácikokra, mi? Tán' magára Gyurcsányördögre, muhahaha? Most viszont az előadott produkció, a lex Bajnai erőlködés és a közkutatás után azonnal rászánt összeg nagyságát látva ők kérdezhetik kajánul vigyorogva.

Na, mi van, mi? Féknyomot farolt a fecske alsóba a terepes Ifa? 

1055 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr204898236

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Váltsátok le orbánviktort, aztán írjatok ki új választást! 2012.11.09. 13:33:48

Sokszor, sokan leírják, és igazuk van: az Együtt 2014-nek piszok nehéz dolga van, mert már tagjai is vállaltan homlokegyenest ellenkező módon látják a világot. Ami összeköti őket: a tapasztalat, hogy a dolgaink ma Magyarországon pocsékul mennek, és az ...

Trackback: Elkúrtad Te is Viktor! 2012.11.09. 11:23:03

Orbán Viktor másodszor kapott hatalmas bizalmat és lehetőséget a magyar választóktól. Másodszor is visszaélt ezen lehetőséggel és csak a hatalom érdekli és nem a választók érdekei. Erkölcstelen, jellemtelen ember. Gyurcsány Ferenc...

Trackback: Szemetek Mocskok ez ám a választás 2012.11.09. 11:21:43

Alapítani kell egy mozgalmat, egyesületet, pártot. A neve: Egyikre Sem. Jelvénye a teljes fehérség. A fő célja, hogy egy ilyen szavazat is érvényes legyen és számítson. Szerintem, a szavazólapon elég sokan beikszelnék. képforrás

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.09. 10:48:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fabius, azért megvan a napi 4 óra alvás?
Ami a posztot illeti: Bárcsak úgy lenne, ahogy te látod.
Szerintem viszont Fidesz + Jobbik > többiek.
És miért ne állhatna össze ez a két EU "szkeptikus" párt?
@biohouse: nem kérdés, hogy össze állnak, hisz fidesz=jobbik, példa erre számos. Ideológiai erőszak rohamosztaga vezénylónak a széljobb
Itt a kormány 764 milliárdos megszorítása
A kormány helyett egy jobbikos vezette bizottsággal nyújtatták be a Matolcsy-csomagot.

m.index.hu/gazdasag/2012/11/08/elkeszult_a_matolcsy-csomag_de_nem_matolcsye/
Ha nem politikabuzi blogger kap elmúltnyolcéves fejtágítót, a - civil összefogástól -,
akkor simán azt gondolja, hogy ezek az ellenzék. Behány tőlük ott helyben.
Ki fogja a civilek összefogását megkülönböztetni a civil összefogástól ?
Ez a kampány nem is Bajnait járatja le közpénzen, hanem az összes " civilt ".
És az " összefogást " is.
És a lehetőséget a " civil összefogásra ".
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: meg mazli, hogy a jobbik ellenzekibb az ellenzeknel. Mi lenne h nem lenne?!
@biohouse: a kettő együtt jár, mint vona mekis menujeben a cola és a sultkrumpli.
@én már a fény gyermeke vagyok: egyet kell értenem. De miért pont ezt ne rantanak le a sárba?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Orbán Viktor örökös diktátor milliárdos közpénzből civilkedik.
Pont mint az elmúltnyolcévben tette.
Meg az elmúlt 22 évben.
Viktorunk a rendszerváltó, a fiatal, a demokrata, a jobboldal, a polgár, meg a haza, a nemzet, a magyar, a változás, a forradalom, meg a szabadságharc, a szuverenitás, a harc meg a béke.
És most már Viktor a civil meg az összefogás is.
Nem lehet más ellenzék csak a Pusztulj Viktor Párt.
A többi szót már összerondította.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: nem mondunk fúj csúnyát a széljobbra, me jön angyal és megvèd mindent ;)
bajnay ugyanojjan bűnöző mint a többi g*ci politikus...

a fides mafia az a bűnszervezetek cúcsa... világszintű...

apropó címlapos halálhír
nem volt ma reggel? a dakota ló nem gebett +?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Védje őket meg a Gabika. De ne a szárnyas, hanem a kifli tolvaj! :D
Én csak azt nem értem, mire az ijedtség? Csizmadia elvtárs, mint hivatásos civil miért van beszarva?
Hát a Békemeneten nem voltak sokkal de sokkal többen, mint a tarisznyás romkocsmás és ballibák tüntetésén?
Mondjuk én azért a helyükben feljelenteném a BM-t, hát hogy a fenébe hozták ki, hogy csak 400 ezren voltak legutóbb a Kossuth téren azok, akik szeretik Viktort, és tudják, hogy mindenért Gyurcsány és az elmúlt 8 év tehet, mikor Rákay Filip már évekkel ezelőtt megmondta a tuti számot, 2 millió!
Áll a kétharmad, mint a cövek! Csizmadia elvtárs nyugi.
Baj, hogy nincs ok összeszarásra. Juhász Péter majd önkezével amortizál le mindent. Tegnap ilyent szólt Kálmán O,-nak és egyúttal a hallgatóknak: /azzal kapcsolatban, mit is mondott a Milláról Gyurcsány/: Lehet, hogy nem azt mondta, de az volt az értelme. Mennyiben más ez mint Viktátor mindenféle önigazoló dumája? Szét fogja kúrni az összefogást, meglátjátok... Vitya meg röhöghet. Mert nemcsak a célt köllene látni feleim, az eszközt és az együttműködőket is ösmerni kellene...az meg úgy tűnik nem megy.:(((
Melyik mondta, hogy csóringerek vagyunk és nincs pénz ebben az országban semmire?
Melyik mondta, hogy a gazdasági helyzet nehéz és takarékoskodni kell?
Melyik mondta, hogy nem szabad pazarolni az adófizetők pénzét?

Na... azért! Ez mind nem igaz, hisz látszik, hogy milyen gazdag ország vagyunk, a civilek részére is milliárdokat tud biztosítani bármire a kormányzat!

Tehát zsé van!

Kuss, jólét van!

Örül, tapsol, lelkesedik!

Éljen a Párt!

Csak a FIDESZ!
@félázsiai nemecsek ernő áruló: A tegnapi Bajnai idézetet nem olvastad??? :)

"Társadalmunk egyik legnagyobb problémája, hogy a pártpolitika az élet minden területére benyomult: vállalkozásokba, baráti körökbe, családokba. Az emberek kommunistának és fasisztának bélyegzik egymást."

Bajnai Gordon - A magyar társadalom megosztottságáról
2009. május 26.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Látod, teljesen meghatódom ilyenkor...
...mármint amikor keresztény szentek helyett Bajnait idézel! :))
Nyalsz Fabiusnak? :D
Még a végén a Biblia helyett a Haza és Haladás kiadványai lesznek esténként nálatok otthon felolvasva!
Mondjuk nem lesz bajod tőle...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Látod mennyivel fejlődőképesebb vagyok mint mondjuk félázsiai nemecsek?? :))
Gábriel, drága!

Bajnai a Jobbikot nem tartja demokratikus, és legitim erőnek a neonáci nézeteik miatt. Megtévesztett emberek gyülekezetének tartja, a pártot pedig mélyen elitéli. Ezt a nyilatkozatot miért nem idézed be?

Marad a tahótlanítás, sajnálom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nevezzük nevén a dolgokat, aminek vas kerekei vannak, sárga, és sinen megy, a biztosan nem repülő.
Ha igaztalanul neveznek valakit bármelyik szélnek, az ellen a legtöbbünk felemeli a szavát, ha meg részben, vagy egészben igazolja a tett, és a beszéd az egyént, akkor ne kennyük a szart, mert mi is mocskosak leszünk tőle.
Én spec leszarom, ha valakinek nem tetszik a véleményem, de ha meg tud győzni, akkor ám legyen, cáfoljon meg, és ne játsza a szende sértődött szüzet.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
Pfujjj!
Nácizni?
Milyen alapon?
Csak mert nem szeretik a zsidókat?
Az meg amúgy rágalom, hisz az alelnöke is az zsidó volt, sőt az pénzelte a kiadványaikat, megjelenésüket tehát uszított...
Most mér kell ezt???? Látod, Gábris lelkét is mélyen érintette ez... Szörnyű is ez a kettős mérce!
Most pedig a kiegyensúlyozottság jegyében mocskos komcsizzunk egy kicsit!
Éljen a Párt!
Csak a Fidesz!
csakhogy meglegyen a napi off (bár igazából sajnos nem az.)

Október elején feltörte valaki a Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft. számítógépes rendszerét. Leemelte onnan a dolgozók havi fizetését, és a 12 millió forintot átutalta egy másik banki számlára, írja a Blikk.

Október 8-án a pénzt kivette egy férfi, és még aznap Budapesten a Révay utcában a Trezory cégnél Orbán Viktor nevére bérelt egy széfet. A széfbe berakott néhány csomagot, és távozott.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Bajnai haverotok arra próbált rávilágítani - úgy tűnik teljesen sikertelenül - hogy a kölcsönös megbélyegzés nem vezet sehová. Egyébként meg a nácizás kb. ugyanannyira szánalmas, mint mondjuk a zsidózás vagy cigányozás.:) Persze nektek felvilágosult demokratáknak a kettős mérce sosem okozott problémát. Ettől még nyugodtan hihetitek magatokat übermenschnek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én Bajnai szavait másként értelmeztem.
Nekem azt mondta azzal a gondolatsorral, hogy baromság az alapján lekomcsizni, lefasisztázni valakit, hogy a baloldalt vagy a jobboldalt preferálja.
A mondatából nem következik az, hogy ha valaki náci eszméket vall, azt ne nevezzük nevén.
"a kormánypártiak könnycsatornán keresztül sírták ki magukból a koronaékszer szilánkokat."

He-he. Úgy legyen. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Viszont sztem sem lenne szabad a "cigánykérdést" a szőnyeg alá söpörni, hiszen egy létező probléma.
Csak előbb definiálni kellene magát a cigánykérdést. Azzal a mentalitással, élethelyzettel van-e gondunk, amire a köznyelv a cigány szót használja vagy magával a származással?
Mert a kettő nem teljesen u.az, az első egy lényegesen nagyobb halmaz. És ha a halmazból csak a bűnözésre fókuszál valaki, ahelyett, hogy az élethelyzetet értelmezné, arra keresne megoldást, addig számomra csak fajelméletről van szó, nem problémamegoldásról.
@ Fabius

Optimista vagy.
Szerinted a bizonytalanok miért lettek bizonytalanok?
Miért ábrándultak ki a szocikból és büntették őket a fideszre adott voksukkal 2010-ben?

Egy ilyen anyag majd jól emlékezteti őket ezen okokra, ha esetleg elfelejtették volna.

A fidesznek továbbra is -és egyre inkább- az a szándéka, hogy épp ezt a hatalmas réteget tartsa távol a szavazástól.
@Ergosum: így van...

bajnai maszop lopást épkézláb ember nem akarhat vissza...
nem lesz többet "kisebbik rosz"
maraggyon az drorbán fides mafia...

még ha az EU ban utolsók is leszünk/vagyunk
a világon elsők leszünk:)
Bajnait szerintem nem Orbán köryezete fogja hitelteleníteni. Éppen azért, mert minél többet rugdossák, annál jobban lóghat ki a lóláb. Az viszont sokat árthat, ha az lmp beszáll a köpködőkórusba endresy.blogspot.hu/2012/11/lmp-versus-egyutt-2014.html
S az, ha nem sikerül a jobboldalról megszlítani embereket, szervezteket. endresy.blogspot.hu/2012/10/bajnai-nagykoalicioja.html
Lehet hogy a "civil" fiúk így akarják Bajnait 2/3 hoz juttatni.

Emlékezzünk csak 1994 -re.
Mindenkinek tele volt a hócipője az MDF-el.
Ekkor az MSZP olyan 18% -on állt.
Erre beijedtek az MDF -nél és csúcsra járatták a szarágyút. Volt ott minden ami csak a kezük ügyébe akadt. Az áldozatos munkájuknak hála az MSZP több mint 50% -ot kapott.
@Ergosum:

A bizonytalanok a fideszre voksolva büntetnek maszoplopást ?

Azok nem bizonytalanok, hanem gránitszilárdságú fidesznyik fülkeharcosok.

Mert ha nem fidesznyikek volnának, akkor a fideszes lopásokat büntetnék manapság.
@Ergosum: Ez sokkal inkább arról szól, hogy mind a két oldalon van jókora túlzás, amikor a bélyegeket aggatjuk egymásra.
@Ergosum: Egyébként meg szerintem a társadalmat baloldalra és jobboldalra tagoló politikai felosztás elavult. Az embereket ugyanazok a problémák sújtják, a napi megélhetési gondoktól, eladósodástól, a kilakoltatás veszélyétől a cigánykérdésig.
El fog jönni az az idő, amikor akár az életben maradásért kell majd harcolni - akkor pedig valami keveset fog számítani, kinek milyen arckép lóg a falán. Az ideológiák kora lejárt, legalábbis ami a tömegeket illeti.

A történelmi vitákat is ideje lesz lezárni, tekintve a jelen problémáit, és a jövő kihívásait. Ezekben nem fog sokat segíteni, hogy ki mit gondol az István-Koppány kérdésről, hogy értékeli a '48-as szabadságharcot, vagy miként vélekedik a kádári szocializmusról, vagy a holokausztról.

Egyetlen megítélési alap létezik, mégpedig az erkölcsi értékrend!
A fidesz gépezet figyelmébe is. :)

Reményik Sándor
Szól a censor...

Szól a censor: Vetó; megtiltom ezt.
E hasáb üres marad és fehér! -
S az üres lapon gyúlnak lángbetűk,
Betűk: mint a tűz, betűk: mint a vér.

Szól a censor: Vetó; hatalmam nagy;
A semmiségbe vetlek vissza én! -
S a fehér lapról láthatlan sorokban
Feltámad az elítélt költemény.

Szól a censor: Álom, megfojtalak,
Hogy lásd a napfényt: én megtiltom Néked.
S szól az Ige: én öröktől vagyok
S nem érintnek halálok, születések!

Szól a censor: Ez férfi munka volt,
Ma nem olvasta senki e lapot! -
S szól a fehér lap: tévedsz, jó uram.
Látatlanul mindenki olvasott!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én is hülyeségnek tartom ezt a fajta tagolást, már csak azért is, mert egyik oldal sem azt képviseli, amit ténylegesen az oldaliságuk takar.

"Egyetlen megítélési alap létezik, mégpedig az erkölcsi értékrend!"

Ez így szép és jó, de csak elmélet sajnos, mert a gyakorlat nem ezt mutatja. ld. amiről pl. a poszt is szól.
Vagy akár azt is, amiről most éppen beszélgetünk. Milyen erkölcsi rend az, ahol származás alapján stigmáznak és nem cselekedet alapján?
Milyen erkölcsi rend az, ahol az emúttnyócévre való hivatkozás az emúttkétév bűneit nem tekinti bűnnek?
@szőlőbányász:

Ne aggódj és ne legyél ennyire türelmetlen.:)) A napokban már felmerült ez, és akkor sem értettem. Juhász egyesegyedül magát járathatja le.Ebben mondjuk máris jó úton jár. Mi van mögötte? Ha jól körülnéz előbb-utóbb észre kell vennie hol a helye, mi a szerepe. Ha nem, ő természetesen belebukik, de hát a politika nemcsak művészet, hanem kegyetlen műfaj is.
Kónya is - pedig tanulmányai alapján legalább elméletileg sok mindennel tisztában van - belefutott néhány öngólba és pofonba. Láthatólag sok tanulságot levont, de azért van még mit.
Nyugi, nyugi.

Éntőlem bolyonghat itt naponta százezer fideszfan az utcán, olvashatja a bibliának szánt főcivil-M(r)áz-prospektust, pont az ellenkezőjét fogják elérni.

Már nem emlékszem kitől hallottam az elmúlt hetekben, hogy itt az elmúlt 22 évben minden kormány, mindent megtett azért, hogy Mo-on ne lehessen erős, szervezett, érdekérvényesítő civil társadalom. Ez így igaz.
Nincs.
Tehát nem kell félreérteni. Nem erős civil szervezetek összefogásáról van szó. A békamenet jól hangzó fedőneve volt ez.

Ha valaki belenéz egy jól működő helyi lokálpatrióta civil szerveződésbe, és ezek ma a legerősebbek,akkor láthatja,kizárólag egy érdek mentén tudnak azonosulni. Ennyi a dolguk, nem több. A napi politikát be sem engedik, mert azonnal szétesnek.

Hogy országos példát is mondjak, az egyik nagy szerveződés vezetője azt mondta, leszarom ki van kormányon, nekem a mindenkori kormány a partnerem az egyeztetésben. Lényegtelen, hogy nekem mi a véleményem. Hogy belül egymást ölték a vezetők ideológiai alapon - legalább elfoglalják magukat, mondta.
Szegény ember vízzel főz. Ilyenek a civil szervezeteink. Nem érték, hanem érdek alapúak.

Vár ránk 200 év, hogy beérjük az angolokat:)
@Ergosum: "Milyen erkölcsi rend az, ahol származás alapján stigmáznak és nem cselekedet alapján? Milyen erkölcsi rend az, ahol az emúttnyócévre való hivatkozás az emúttkétév bűneit nem tekinti bűnnek?"

Én sosem ítélek a származás miatt, hanem kizárólag a tettek érdekelnek, amikor kritizálok bárkit is. Szóval senkit sem gyűlölök a származása miatt, de senkinek a bűneit nem hallgatom el a származása miatt.

Utolsó mondatoddal szintén egyetértek, de gondolom te is azzal, hogy az elmúltkétév bűnei szintén nem írják felül az elmúltnyócévét.
Ha jól látom közben elkészült a tervezett "civil" kiadvány E2014-re vonatkozó új logója is. :)

4.bp.blogspot.com/-e1qgja1uxr0/UJw-PsTwcSI/AAAAAAAAETI/i_IfBE7iDsM/s1600/egy%C3%BCtt+2014+20121109-800.jpg
Hiánypótló kiadványnak érzem Csizmadia László kiadványát, remegve várom, a családi könyvespolc méltó helyére kerül, a Márai első kiadások mellé amiket úgy őrzök mint a szemem fényét.
Milyen jó lesz elolvasni hogy milyen cudar világ volt ezelőtt, nem próbált senki kizárni a szavazósdiból, nem próbálta senki elvenni a nyugdíjamat, nem államosították az iskolákat, már november elején voltak fogalmaid a jövő éviadótörvényekről, Budapest volt jelölve az FB-n mint tartózkodási hely nálad, családnál, barátoknál, anyanyelveden bankoltál, anyanyelveden adóztál és vállalkoztál, nem volt netcenzúra és Rákosi időket idéző közmédia, Horty időket idéző kegyelmesuram testőrség, Móricz regényből előlépett mutyizós földbiznisz...Milyen kibaszott szegények, elmaradottak, bús, bocskorosok voltunk...
OFF

Valaki törzs - bocs, hogy nem emlékszem - aggódott a kéttannyelvű gimi miatt. Itt egy kis segítség a tájékozódáshoz.

hvg.hu/itthon/20121109_kettannyelvu_iskolak
A Véleményvezér már nekiállt fikázni a Bajnait és az egyesületét. velemenyvezer.blog.hu/2012/11/09/bajnai_peldatlan_kezdese_es_gyors_ongolja

@csizsikpizsik - pique takarodj!: +1, nagyon igazad van. Most már elárulhatnák, hogy hol lehet előjegyeztetni ezeket az örökbecsű kiadványokat, mert nem szeretném ha már az előtt elfogynának, hogy én szerezhessek egyet. :)
@aritus: "Áll a kétharmad, mint a cövek! "

Smittelgetünk gfg-től?
Maj' jól be leszel kopirájtolva, hogy attól kódúúsz.
A blogmotor szarjon sünt.
A Véleményvezér már elkezdte fikázni Bajnait és egyesületét. velemenyvezer.blog.hu/2012/11/09/bajnai_peldatlan_kezdese_es_gyors_ongolja

@csizsikpizsik - pique takarodj!: Remélem hamarosan elárulják, hol lehet előjegyeztetni ezt a hiánypótló művet, mert nem szeretném, ha az örökre agymosott Fideszesek még az előtt elkapkodnák, hogy én is beszerezhettem volna egy példányt.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Pedig pld. ebben tök igaza van. :)

"Az ellenben hatalmas öngól, hogy az első száz, szimbolikusnak szánt aláíró között számos olyan figura található, akiknek a neve elválaszthatatlan az MSZP-SZDSZ koalíciótól és annak teljesen hiteltelenné vált hátországától. A neveket nem is szükséges kiemelni, a rendszeres újságolvasó azonnal be tudja azonosítani azt a legalább tucatnyi embert erről a listáról, akiknek a neve hallatán azonnal kinyílik a bicska minden volt jobboldali szavazó zsebében."

Szóval ismét nem lesz olyan fincsi az a libamáj, akármibe csomagolják is a jövőben. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Most pedig a kiegyensúlyozottság jegyében mocskos komcsizzunk egy kicsit!
Éljen a Párt!
Csak a Fidesz!"

Jut eszembe. Remélem ezt az alapművet láttad már te is.

youtu.be/QJQtES56cqA
tele ment a pelus a fideszben, hogy előretolták azt a négy (birka) békemenetes idiótát
Fabius!

Kihagytad a legszebb momentumot. Tegnap reggel 7-kor jelent meg gépont gábor oldalán a felejtős posztja amiben ezt írja:

"Arról viszont mintha megfeledkeznének, hogy mindig lesznek olyanok, nevezzük őket ellenérdekelt szereplőknek, akik meg emlékeztetni fogják az embereket, s mint az események mutatják az emberek már tüntetnek is, már a hátsó ajtón kell bejutni egy lakossági fórumra, s még igazából el sem kezdődött az emlékeztetők munkája."

Erre pár órával később jött a "civil" emlékeztető kezdeményezés.

Á, tuti nem beszéltek össze! Biztos véletlen...;)
Ezt meg Rodeonak is küldöm. Tuti élvezni fogja ő is. :)

youtu.be/Cr0GY1xE3H8
A Véleményvezér ráadásul belinkelt egy Mandiner blogposztot is ahol fel van sorolva egy csomó aláíró, akik a Véleményvezér szerint alkalmasak arra, hogy a csalódott jobboldali szavazók zsebében kinyissák a bicskát. Érdemes elolvasni a Véleményvezér által belinkelt blogposztot és elolvasni az aláírók listáját. Szerintem a Fideszben csalódott jobboldali szavazók nem is hallottak ezekről az emberekről, mert az általuk olvasott sajtótermékek és folyóiratok nem is említik őket. Sajnos ezek az emberek csak szeretnének olyan ismertek lenni, hogy a jobboldali sajtótermékek foglalkozzanak velük.
Tényleg ha olyanok lesznek Bajnaiék fórumai, mint pld. a Komlói, - ahol fél órában öt előre kijelölt ember kérdezhetett, - remélem felemeled majd a szavad te is. :)

index.hu/belfold/2012/11/01/bajnai_kicselezte_a_jobbikos_tuntetoket/
@biohouse:
"Szerintem viszont Fidesz + Jobbik > többiek."

Ez sem matematikailag, sem érzelmileg nem jön ki . A Fidesz két és fél éve nyalja a Jobbik seggét , de együtt is csak kb. 32 - 35 % - ot tudnak . Ez meg kevés , mint lószarban a C vitamin...
( Figyeljétek , egy ideje hogy kapkodja a fejét Zoknipóc a beszédei közben...közben fanyarul vigyorog ...)

Nopex (törölt) 2012.11.09. 09:54:02

Ha Bajnai és csapata lesz a kihívó 2014-ben, megtámogatva ilyen Varánuszos bloggerekkel, úgy mi, konzervatívok, nyugodtan hátradőlhetünk és élvezhetjük az előadást.
A magyarok ismét bizonyították hogy idióták! Orbánt is megválasztották, most gyakorlatilag a Gyurcsány rendszer restaurációja következik. Hát ria, ria retrográdia! Fusson akinek kedves az élete!
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Régebben nagy véleményvezér-rajongó voltam, de valami történt vele.Az írások egyre részrehajlóbbak, a maitól is sugárban tudnék hányni!
Szokás szerint olvasgatom a kommenteket is, de úgy veszem észre, senkiben fel se merül az a kérdés, hogy ez a CÖF nefű gittegylet ugyan honnan szerzi be "az ország valamennyi háztartásának" címlistáját - név, cím -, ahová az elmúttnyócév történései elemzésének saját változatát el kívánja küldeni?
Ilyenkor nem kellene valamit az adatvédelmi ombudsmannak lépnie? Szerintem már a szándék ellen is minimum fel kellene lépni jogilag, nyilván van erre valamiféle lehetőség, persze azt is vizsgálva, valójában ki pénzeli ezt a lejárató kampányt!
Nyilván tudjuk, hogy ki, de már lezajlott több birkamenet, buszoztatás külföldről stb., nem igaz, hogy nem lehet a nyomára jutni ezeknek a pénzeknek...
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): A Véleményvezér egy Orbán Viktor felé állított non-stop imazsámolyként funkcionált és védte a védhetetlent amíg lehetett, várta a csodát aztán ropp, másfél éve olyan kiábrándultak hogy namég, próbálnak nagyon konzik lenni, de aztán az ilyeneknél kibújik a szög a zsákból: szar, szar, de inkább ez a nagyon szar mint bármi más ami kevésbé szar, Orbán Viktor az Orbán Viktor és amíg a szeplőtlen Jézus Krisztus nem jelenik meg a Magyar Konzervatív és Tiszta Tekintetű Jobboldal Árja Párt miniszterelnök jelöltjeként addig Orbán Viktor maradjon bármi áron.
@Nopex:
... csak hanyatt ne essetek! Volt már rá példa 2002-ben! :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Jut eszembe. Remélem ezt az alapművet láttad már te is."

Látod , ezért kell óvatosan bánni nem csak a "nácizással" ,...hanem a "komcsizással" is !
@dr kíváncsivagyok: Ki fog az jönni, hidd el!Nem hiába a radikálisoknak politizál a fidesz, és nem foglakozik az elveszített "light" konzervatívokkal.Ezzel a politikával, ha minden kötél szakad (és szakadni fog), akkor a jobbikkal simán összebútoroz.Ja, hogy csak 32% van, az nem gond, a választási törvény még nem lesz kőbe vésve a választások előtt két héttel sem.Lehet, hogy Bajnai két év alatt sem lesz képes bejegyeztetni a pártját, lehet itt még Mszp betiltás, vagy vissza a kétfordulós rendszerhez.Figyeld csak a Pocakos napról-napra egyre zavarodottabb tekintetét,ami eddig volt, az csak a kezdet!
@empatikus pszichopata: Felmerült, de tuti van egy törvénymódosítás mai dátummal, szerdától visszamenőleg hogy az emútnyócévező civil szervezetek bármilyen listát megkaphatnak, ha igényük van rá akkor a prosztata felülvizsgálaton átesett 55-63 év közötti József nevű egyénekről is ugye...
Azért nem olyan hülye gyerek ez a Jávor:

"Arra a kérdésre, hogy ki lehet az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, Jávor Benedek úgy felelt: korai erről beszélni, de szerinte több olyan személy is elképzelhető, aki jobban tudná mozgósítani a választókat, mint Mesterházy Attila vagy Bajnai Gordon."

Nem tisztem tanácsokat adni az E2014-nek de az igazi nagy húzás az lehetne, ha nem Bajnai lenne a Min. Elnök jelölt. Az már más kérdés, hogy egy esetleges kormány váltás után a háttérben lévő hiénák gyorsan azt tennék amit annó Megyóval szadeszék meg fletóka.
@empatikus pszichopata: Felmerül az, csak az ingerküszöbünk már eltolódott kissé, és már szót sem érdemel "holmi" adatvédelmi probléma,sajnos!
@Nopex: Ma reggel érdekes riportot láthattunk Bokrossal. Véleménye szerint '89-ben nem történt rendszerváltás, nagyjából minden párt a kádári beidegződések szerint működik mind a mai napig, ami a fidesz-kormányzásban járatódott csúcsra; vagyis az állam társadalomra kiterjesztett szerepe, 'gondoskodása' minden egyes polgárára és életének minden egyes szegmensére kiterjedően, mind a gazdaságban, mind a politikában, és mint láthatjuk, manapság sokkal markánsabban az oktatásban, kultúrában stb., mint a Kádár-rendszerben.
Tehát ha te elégedetten hátradőlsz, akkor nem "konzervatív" vagy, hanem a kádári rendszer továbbfejlesztett, kibővített ideológiájának lelkes híve.
@aritus: "Én csak azt nem értem, mire az ijedtség? Csizmadia elvtárs, mint hivatásos civil miért van beszarva?"

Ezért.
www.szazadveg.hu/kutatas/aktualis/a-valasztok-15-szazaleka-tamogatja-bajnai-gordont-442.html

Ez bizony összecseng a Mediános kutaatással.

Ugyanis a Századvég kutatása szerint:
"A kutatás a pártszimpátia mellett az esetleges miniszterelnök-jelöltek személypreferenciáját is vizsgálta. A választók 26 százaléka Orbán Viktort, 15 százaléka Bajnai Gordont, 5 százaléka Mesterházy Attilát, 3 százaléka pedig Gyurcsány Ferencet látná szívesen Magyarország kormányfőjeként. A megkérdezettek 23 százaléka valaki mást képzelne el a miniszterelnöki pozícióban, a személypreferenciájukban bizonytalanok aránya 20 százalék."

Na most, ami a pártpreferenciát illeti, a Századvég arra nem kérdezett rá, hogy mi lenne, ha Bajnai nevével jelzett bármilyen társaság indulna a választásokon.

A Medián pedig rákérdezett. és bizony ez a párpreferenciákon is meglátszik, ráadásul közel azonos módon.
Az E2014 nulláról indulva egyetlen hónap alatt 14%-os támogatottságot szerzett az összes választó körében.
@empatikus pszichopata:
.. és azt is hiszi, hogy a következő ötéves tervben egy nagy ugrással lehagyjuk a szakadék szélén álló Nyugatot! :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem egy lehetetlen öelet, csak félek, hogy Jávor Benedek az Jávor Benedekre gondolt:)
Bajnait lejáratásához nem elég egy milliárd. Szerintem sokkal többet rakott ő már zsebbe azért, hogy lejáratható legyen bárki számára. :)
Gyurcsány is vajon hány milliárdot rakott zsebre, hogy vállalja a lejáratott szerepet? Orbán is bezsebelt már pár milliárdocskát, most már ő is büszkén viseli ha lejáratják.

Ilyenek a mi kis milliárdos politikusaink.
Fidesz egy gyűjtőpárt.
Ha a Jobbik összeáll a Fidesszel, akkor ki is nyírta magát.
Néhány év alatt felőrlik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Azért én csak azon csodálkoztam, hogy ma reggel Bokros is félig meddig bejelentette, hogy indul a következő választáson. Na, vajon kivel?
És egyelőre tárgyal, egyeztet.
Erre Jávor bejelenti, hogy rengeteg alkalmasabb jelölt is van, mint a jelenlegi jelentkezők.
Akik egyébként nem jelentkeztek még be.

Kezd elegem lenni az LMP-ből.
úgy várom már a 2014-es fidesz győzelem utáni blogbejegyzésedet fábiusz :)
@CSENDES: Ki hiszi el a 14%-os támogatottságot? Hol mérték? A milla tüntetésen? :) Úgy látszik már az sem számít, hogy mekkorát hazudnak.

Nincs Választás 2014!
@Neolibsi: Ekkora önbizalma lenne a mezitlábas plakátfiúnak?? :)
@Neolibsi: Igen, de az azért ne úgy van, hogy valóban "bármit" megtehetnek. Nagyon remélem, hogy akár a választási regisztráció úgy, ahogy van, eljut Strassbourgig, és előbb-utóbb kimondatik európai szinten, hogy a 2014-es választás illegitim.
Én egyébként éppen ezért pártolnám Gyurcsánynak azt a gondolatát, hogy bár oké, regisztráljon mindenki, de az igazi fegyvertény az lenne, ha a választásoktól az egész ellenzék és az összes ellenzéki szavazó távolmaradna.
@c: Szerintem nem fog összeállni. Egyébként te azokat a pártokat, szerveződéseket stb. akik bekapcsolódnak majd az E2014-be azt összeállásnak nevezed?
@Arbet: Kérdezt meg a Századvéget, hogy hol mérte a Bajnai Gordon miniszterelnöki preferenciát 15%-on.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nincs róla rossz véleményem, de amikor őt választották meg Schiffer helyett, le kellett ülnöm egy pillanatra, hogy feldolgozzam!
@empatikus pszichopata: demokratikus ellenzékre gondolok, természetesen, hiszen a többféle közvéleménykutatásból alig valamennyi eltéréssel tudható lesz, az ország hány százaléka fidesz-jobbik szavazó...
Nem kell lejáratni, csak a tényeket olvasni. Azok nagyon makacs dolgok:
Bajnai jól tud bánni az uniós forrásokkal. Maga mondja: „a feladatom az, hogy ezt a pénztömeget világos célkitűzések mentén, az egész nemzet javára költsük el, minél hatékonyabban, átlátható módon” (Heti Válasz, 2006. június 8.), ennek köszönhetően a fejlesztési terv fő nyertesei majd a kis-középvállalkozások lesznek (Világgazdaság, 2006. augusztus 28.). A valóságban Bajnai, akinek a kedvéért tulajdonképpen Gyurcsány létrehozta a fejlesztési kormánybiztosi tisztséget, sokkal szigorúbb pályázati feltételeket határozott meg a vállalkozások, az önkormányzatok és a civil szervezetek számára, például felemelte az önrészt, a vállakozóknál növekedési rátát írt elő, amelynek hatására alig jutottak forráshoz a vállalkozások: egy 2009. márciusi felmérés szerint például a mikrohitelekből (58, 6 milliárd forint) 4,9 milliárdot kaptak kézhez a vállakozók, az ÚJ Magyarország kis- és középvállalkozói hitelből (50 milliárd) 129 millió került kihelyezésre, a forgóeszközhitelből (140 milliárd) pedig 108 millió (HVG, 2009. április 2.). Másfelől az ígéreteit sem tudta betartani. 2006-ban azt ígérte, hogy „minden magyar állampolgárra 800 ezer forint fejlesztési pénz jut majd.” (MTI, 2006. július. 6.). Ugyanakkor két év alatt a 2013-ig lehívható uniós támogatások alig 1 százaléka érkezett Magyarországra (Magyar Nemzet, 2008. december 12.) Az Állami Számvevőszék vizsgálata szerint 2007 és 2010 között minden ötödik uniós fejlesztést sikerült időben lezárni, és csak minden hatodik beruházás szolgálta közvetlenül a foglalkoztatottság bővítését, ami a terv eredeti célja volt. Minden harmadik beruházásnál súlyos szabálytalanságok merültek fel. Tizenkettőből mindössze egyetlen fejlesztési tervnél érvényesült a jó gyakorlat, vagyis a tervezett idő- és pénzkeret betartása (Magyar Nemzet, 2012. május 29.)
Átláthatóbbá teszi a pénzügyeket, felszámolja a korrupciót. Maga mondja, hogy „az irányítási és végrehajtási rendszer transzparens működése lesz a garancia arra, hogy az egyéni részérdekek ne kerülhessenek a közcélok elé” (Napi Gazdaság, 2006. július 28.). A valóságban azonban a Bajnai nevéhez köthető új fejlesztéspolitikai intézményrendszer kudarcával párhuzamosan (a rendszer kudarcát maga is beismerte: Magyar Nemzet, 2008. november 18.) a Gyurcsány-Bajnai holdudvar meg gyarapodott. Miközben tehát a kormány a fejlesztéspolitika új irányba állításáról beszélt, addig a Gyurcsány-Bajnai birodalom izmosodott tovább. A Wallis Kerepesi úti Autó Kft. állami támogatásban részesült dolgozói átképzésére (Magyar Nemzet, 2008. március). A MOTIM, Gyurcsány Ferenc volt cége is kiemelt támogatásban részesült (origo.hu, 2007. október 11.). A kormány saját hatáskörben döntött közel ezermilliárd forintról, amelyből jutott Kapolyi Lászlónak, a Szili Katalinhoz köthető cégeknek, szervezeteknek (Heti Válasz, 2007. július 7.). Vagy más irányban: a Bajnai-kormány vezette be a banki etikai kódexet, ám éveken keresztül mégsem tett semmit a bankok devizahitelezési gyakorlata ellen, sőt, amit a bankok elvesztettek a kódex miatt, azt beépítették a hitelintézeti törvénybe (Magyar Hírlap, 2010. január 7.).
Képes megfelelően kezelni az (állam)adósságot. Maga mondja: „Alapvető szerkezeti változtatásokra van szükség. Mindenki tudja, mit kell tenni, de eddig a politika visszariadt tőle.” (Népszabadság, 2008. november 24.). A valóságban persze olyan szerkezeti változtatásokban volt érdekelt, ami nem az államnak, hanem neki hajtott hasznot. Bajnai üzleti karrierjét a Creditum Pénzügyi Tanácsadó Kft-nél kezdte (1993-tól Eurocorp Pénzügyi Rt.), mindkét cégnél együtt dolgozott Gyurcsány Ferenccel. A cég alapítója Bajnai édesapja, akinek kilenc cégéből egyébként nyolc felszámolás vagy végelszámolás alá került. A Creditum fontos szerepet töltött be a kényes privatizációs ügyletekben (pl. a Péterfy Sándor Utcai Kórház rendelőintézet-privatizációja), és a párt- és szakszervezeti vagyon lebontásában (Heti Válasz, 2011. május 29.). Továbbá ez a tanácsadó cég 1995 és 2000 között szinte minden nagy privatizációs ügyletben részt vett (index.hu, 2009. március 30.), mint ahogy kulcsszerep jutott a privatizáció kiszélesítésében a CA-IB Értékpapír Rt.-nek is (ügyvezető igazgató, mejd vezérigazgató-helyettes). Másfelől, míg Bajnai magáról azt állítja, hogy képes kezelni az államadósságot, addig a valóságban a saját vállalkozásait sem képes működtetni. Ebből szempontból érdemes végigkövetni a 2001-ben megszűnt International Food Rt. (igazgatótanács tagja), az 1999-ben végelszámolásra kerülő Pekár ’96 Malomipari Kft, a 2004-ben összeomló, a Wallis érdekeltségébe tartozó Hajbú-Bét, vagy a Graboplast útját.
Szakértő, aki képes úrrá lenni a válságon. Maga mondja a válságkezelés képességének biztos tudatában, hogy „a változással saját működési kultúráját teheti hatékonyabbá az ország, ezt azonban ma még csak kevesen merik felvállalni.” (Világgazdaság, 2007. július 30.). A valóságban azonban 2008 októberében, a válság kitörésének idején még arra sem volt képes, hogy észrevegye a válság tényét. A parlamentben október 6-án arról beszélt, hogy „Magyarország ma stabil, és biztonsággal tekinthet a nehezebb gazdasági viszonyok elé. Magyarországon csökken az infláció, és az idei évben már ismét gyorsuló növekedésre számíthatunk. Magyarország bankrendszere stabil.” S még október végén is arról beszél, hogy „Magyarország finanszírozásához kétség sem férhet...indokolatlan hisztéria és rémhírtejesztés vesz körül bennünket a pénzügyi válság miatt.” (hvg.hu, 2008. október 22.). Hogy lenne képes kezelni a válságot az az ember, aki még tényét sem képes felismerni?

A Bajnai köré felépített szakértői mítosz erejét maguk a szilárd tények kezdik ki. Bármely újságolvasó beláthatja, hogy nem igaz, hogy Bajnai jól bánik az uniós forrásokkal, nem igaz, hogy képes átláthatóbbá tenni a finanszírozási rendszereket, nem igaz, hogy ő a garancia arra, hogy megfelelő módon kezeljük az adósságot, vagyis nem igaz, hogy ő lenne „a” válságkezelő.

5. Jó okunk van feltételezni, hogy ma is egy újabb csúsztatással állunk szemben. A feltételezés arról szól, hogy Bajnai képes hídverőként, azaz egyesítő figuraként fellépni. Maga mondja, hogy „…újjá kell alkotnunk, meg kell erősítenünk a politikai közepet! Új politikai közép kell, amely elég erős ahhoz, hogy kiszorítsa életünkből az olyan hatalmat, amely a nemzet megosztására épül” (október 23-i beszéd). Ez indítja arra, hogy szándékai ellenére, mint egy ösztönös megváltó visszatérjen a politikai életbe: „politizálnia kell annak is, aki csak egyszerű polgár, ’civil’ akar lenni.” Ez a messiás-tudat készteti arra, hogy ő vállalkozzon a korszak- és rezsimváltást hite szerint elvégző közép egyesítésére. A valóságban azonban a Bajnai magát többször is (Mozgó Világ, 2008, november 13., index.hu, 2008. november 4.) a harctéri sebesültek végtagjait amputáló felcserhez hasonlította, aki nem fél többet vágni a kelleténél: „Válsághelyzetben úgy kell dolgozni, mint a harctéri sebész, aki szemben a plasztikai sebésszel nem milliméterre pontosan vág, hanem tíz centiméterrel is többet metél, hogy biztosan túlélje a beteg a sérülést.”
@empatikus pszichopata: "de az igazi fegyvertény az lenne, ha a választásoktól az egész ellenzék és az összes ellenzéki szavazó távolmaradna."

A fidesznek biztos bejönne egy ilyen fegyvertény. :)
@empatikus pszichopata: Úgy szeretném, ha neked lenne igazad,de szerinted egy olyan embernek a strassbourgi-i ítélet mit számítana,aki az európai bíróság döntését úgy reagálta le: fejbe verték a döglött kutyát?
@Arbet: "Szerintem sokkal többet rakott ő már zsebbe azért, hogy lejáratható legyen bárki számára."

Ezt igazolni is kék ahhoz, hogy lejáratható legyen bárki számára, különben a fagyi visszanyal. A blöff már nem jön be!
@orica:

OFF

Engem érdekelt.
Bár ebből konkrétumot nem tudok kiolvasni, mert hol középiskoláról, hol általánosról beszél. Illetve az sem derül ki, hogy ha egy iskola nem felel meg a pontatlan kritériumoknak, akkor kimenő rendszerben vagy azonnali hatállyal veszti el a jogosítványát. Ahogyan az sem derül ki a cikkből, hogy elkészült-e már a kéttannyelvű sulik kerettanterve végre.

De azért köszi.
Csak az az icuripicuri bökkenőcske, hogy ugye a hetedik kerületben "mértek" pesten. Csak az a baj, hogy a matekkal sehogysem jön ki. Van egy razzsiztafazsizta erő, aki a nagy budipesti pöcegödrön kívül sokszorosan felülreprezentált (a zamerikaiak nagy bánatára az öreg ejurópában a nagyvárosok megzakkant ideggyenge lakósságán kívül senki sem kíváncsi a libbantakra) a való világban. Nyolcmillió meg mintha kicsit több lenne, mint kettő, máha számháborúzunk. Nembaj, rántsátok csak vissza agyhalott vörösfasiszták ezt a bajnaigyereket álmaitokban.
Az, hogy az ellenzék csupán egy Bajnait képes kiállítani a 2014-re, az az ország szégyene is egyben. Nincsen más, egyben hiteles, hozzáértő, elvtársi kötődésekkel nem szennyezett szakember itt, aki alternatívát jelenthet?

Egyébként érdekes lenne itt elmélázni a média szerepéről is! Kik akarják vajon, hogy a fenti kérdésre "NINCS" legyen a válasz ...?

Érdekes például, hogy egy pár napos hír mennyire elsüllyedt a hazai médiában, címlapon sincs, blog sincs a témából:

"Akár az is elképzelhető, hogy főpolgármester helyett a kerületi polgármesterek tanácsa irányítaná a fővárost."

Az Index becsületére legyen mondva, legalább sokadikként lehozta a hírt egy rövid időre tegnap:

index.hu/belfold/2012/11/08/eltoljak_a_polgarmesteri_osszeferhetetlenseget/

Vivát Fővárosi Tanács! Bielek tanácselnök elvtárs vajon kijelölte az utódját, mielőtt 3 éve felvette utolsó luxusnyugdíját a Rózsadombon és Lenin elvtársához költözött?!
@félázsiai 2llkedő: Ez nem blöff. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy Bajnai milliárdos-e. Aztán nézd meg milyen cégeknél dolgozott. Mind egytől egyik állami pénzekből eltartott cég volt. Állami vagyont kezeltek és loptak. Nem kell ezt bizonyítani, mert ez tény.

Szerinted miből lett milliárdos? Tisztességes munkával a versenyszférában? :D
94-ben a kampánycsend estéjén ment a királyi tv-ben a műsor, ahol egy ember azt mesélte, hogy neki horn gyula személyesen rúgta ki a fogait.

másnap horn egyedül többséget szerzett. minél inkább megy a propaganda, annál kevésbé fogják elhinni a választók.
@apanna: Látszik, hogy ezt éppen most írtad, hirtelen felindulásból!

Nem éppen az előkészített szöveg a lejáratásra, csak éppen véletlenül ugyanazokat a paneleket használod, mint mint a CÖF szóvivője, vezetője.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem hinném, hogy a fidesznek jól jönne egy 100%-os - mínusz jobbik - győzelem. Gondold tovább, mint eredményezne mindez, és mennyire tenne legitimmé egy ilyen kormányt!
@Neolibsi: Nekem mondjuk Karácsony sokkal szimpibb.
@Neolibsi: Na, ja.
Volt már ilyen strasbourgi, hoztak egy parlamenti határozatot, hogy őket nem érdekli.
Lásd vörös csillag ügy.
@Arbet: "Állami vagyont kezeltek és loptak. Nem kell ezt bizonyítani"
Persze bizonyítani semmit nem kell. A bizonyítás a buziknak való! :D
A balliberális hisztériapropagandának évtizedekre visszamenő hagyománya van.
Ezek a gazemberek mindmáig a Jászi Oszkár,
Kun Béla és
Károlyi Mihály által kifejlesztett és meghonosított
"minél rosszabb az országnak, annál jobb nekünk" elv alapján működnek, és
készek akár a saját országuk ellen is totális háborút viselni csak azért, hogy mindenáron visszatérhessenek a hatalomba.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te megnézted a Mandinerről belinkelt posztot? Mert én igen. És ha ott te találsz 10-12 olyan nevet akikétől az ecceri jobboldali Fidesz szavazó zsebében kinyílik a bicska, akkor nekem sajnos megvan a véleményem az ecceri jobboldali Fidesz szavazókról. A listán orvosok, színészek, történészek, filozófusok, stb vannak.
Ne haragudj Gábriel, akkor a jobboldali Fidesz szavazók gondolkodása egyszerűbb, mint a faék. Pl. ott van a Reviczky Gábor színész. Köztudottan jobb oldali beállítottságú, de ettől függetlenül én nagyon szeretem, noha én erősen balliberális vagyok. De amikor látom valahol, nem arra gondolok, hogy fúj ez egy Fideszes, hanem élvezem a színészi játékát.
De ha egy jobboldali szavazónak az számít elsősorban, hogy milyen a politikai beállítottsága valakinek, akkor nincs miről tárgyalnom vele.
@Pepibubó:

Ez egy ilyen ország, látod.

Az ellenzék jelenleg csak Bajnait tudja felmutatni.

Orbán nélkül pedig nincs fidesz.

Ez van.
@Arbet: Papcsák a minap úgy nyilatkozott: szükség van egy "új patrícius rend" kialakítására. Ezek után turkál bárki is közületek bárki zsebében? A zsebekben turkálást talán nem ott kellene kezdeni, hogy a versenyszférában akárhonyan is milliárdossá - ha ugyan milliárdossá - lett akárki hogyan szerezte a milliárdjait, mert akkor mindjárt utánabámulhatnánk Demjánnak, Nyergesnek, Simicskának és a többinek, hanem inkább ott, vajon hogyan váltak milliárdossá olyan emberek, mint Orbán, Lázár, Rogán és társai, akik soha a büdös életben semmi mást nem csináltak, mint politizáltak. Hogyan lett Orbánnak húsz év alatt berendezetlen két szobás lakásából 300 négyzetméteres luxuslakása, a gépkocsivezető párttitkár papányak bányái, Lévai Anikónak földjei stb. és még sorolhatnánk itt mindannyian hosszan.
Az azért fura, hogy a szocialista maffiában, ugyan azoknak az arcoknak, akik gyurcsányi-bajnai mellett-mögött álltak egykoron, most megint kész ország jobbító terveik vannak.
Ha ilyen komoly szürkeállománnyal áldotta meg a sors őket, nyolc évig miért nem használták?
És ez is csak a sokadik ócska kommunista demagóg duma, amit lenyom a bajnai úrrrr, meg nem is használható semmire.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
Egyszerű logikai bizonyítás:

Bajnai nem milliárdos -> Elmegy állami pénzeket kezelő vállalathoz dolgozni -> Bajnai milliárdos.

Megfelel eme egyszerű de nemes bizonyítás?

Persze Bajnai neve helyébe tetszőlegesen illeszthető Orbán, Gyurcsány, Kóka, Simicska.. stb.. nagyon hosszú a sor.

Szerinted ez nem elég bizonyíték?

Bizonyítsd be, hogy Orbán hazug és tolvaj. Nem ítélte el egyik bíróság sem, mégis állami pénzből lett milliárdos. Ez nekem elég.
@Arbet:

Milyen igazad van, nosza, javasold a fideszben, hogy teljes vagyonosodási vizsgálatot követelsz az ÖSSZES politikai szereplőre vonatkozóan. Lehetőleg egy külföldi, független szervezet lebonyolításával.

Biztosan díjaznák az ötletedet:))
Újra átfestésben a komcsik!
89'-ben a farkast festették rókává, most a libatolvaj rókát festik liba-szakértővé!
nem kell azt a pénzt kifizetni, csak elolvasni a támogató listát:

MSZP, SZDSZ mindörökké:
Babarczy Eszter (eszmetörténész), Baglyas Erika (képzőművész), Bán Zsófia (író), Bárdos Péter (ügyvéd), Bársony Ágnes (szerkesztő), Bíró András (jogvédő), Bodó Balázs (médiakutató), Bognár Éva (szerkesztő), Bojár Gábor (vállalkozó), Born Ádám (rendező), Bródy János (költő, zenész), Csabai Gábor (újságíró, szerkesztő), Csanádi Judit (díszlettervező), Csák Ferenc (művészettörténész), Csákányi Eszter (színművész), Csáki Judit (kritikus), Csákó Mihály (egyetemi docens), Darvasi László (író), Dés László (zenész), Eörsi Anna (művészettörténész), Eörsi László (történész), Falus András (immunológus, egyetemi tanár), Fekete Ernő (színművész), Ferge Zsuzsa (akadémikus), Fischer Ádám (karmester), Fliegauf Benedek (filmrendező), Fullajtár Andrea (színművész), Gács Anna (kritikus, egyetemi oktató), Gerlóczy Ferenc (újságíró), Gottlieb Erzsébet (gyermekszemész), Gulyás József (kutató), Gyekiczky András (történész), György Péter (esztéta), Hajós András (zenész, előadóművész), Halmai Gábor (alkotmányjogász), Hegedűs István (szociológus), Heller Ágnes (filozófus), Heller Mária (szociológus), Hernádi Judit (színművész), Horgas Péter (díszlettervező), Huszár Tibor (akadémikus), Joka-Daróczi János (újságíró), Dr. Jován László (ügyvéd), Kálmán László (nyelvész), Kálmán C. György (irodalomtörténész), Kárpáti Miklós (újságíró), Kazimir Annamária (szerkesztő-riporter), Kende János (filmoperatőr), Kocsis András (könyvkiadó), Kovács Éva (szociológus), Kőszeg Ferenc (jogvédő), Krémer Balázs (szociológus), Kulka János (színművész), Lang Györgyi (előadóművész), Láng Zsuzsa (újságíró), Lángh Júlia (író), Ludassy Mária (filozófiatörténész), Majtényi László (alkotmányjogász), Máté András (filozófus), Mattyasovszky-Zsolnay Bence (színházigazgató), Mélykuti Ilona (újságíró), Mundruczó Kornél (filmrendező), Nóvé Béla (történész), Parti Nagy Lajos (író, műfordító), Perecz László (filozófiatörténész), Pikó András (újságíró), Poszler György (esztéta), Radnóti Sándor (esztéta), Radnóti Zsuzsa (dramaturg), Rádai Eszter (újságíró), Ragályi Elemér (operatőr, rendező), Rajk László (építész), Rajk Judit (énekművész), Rangos Katalin (újságíró), Rényi Ágnes (szociológus), Rényi András (művészettörténész), Révész Tamás (fotóművész), Schilling Árpád (rendező, Krétakör), Dr. Schweitzer József (nyugalmazott főrabbi), Sipos Pál (televíziós szerkesztő ), Straub Elek (üzletember), Szabó György (kulturális menedzser), Szabó Simon (filmrendező), Szelényi Zsuzsanna (nemzetközi fejlesztési szakember), Széky János (médiakritikus), Szüts Miklós (festőművész), Tarr Béla (filmrendező), Tillmann József A. (filozófus), Tóth Krisztina (költő, író), Török Ferenc (filmrendező), Trombitás Tamás (képzőművész), Vargha János (biológus, a Duna Kör alapítója), Vágvölgyi B. András (újságíró, filmrendező), Vajdai Vilmos (színész, társulatvezető), Vámos Tibor (tudós), Váradi András (biokémikus), Váradi Júlia (újságíró), Vásárhelyi Mária (szociológus), Vincze Mátyás (újságíró), Vojnich Erzsébet (festőművész), Wessely Anna (szociológus), Závada Pál (író), Závada Péter (költő, zenész)
@Ergosum: Nem fog neki sikerülni !!!
@Arbet: Milyen állami pénzből??? Bizonyíték?
újra előnyomakodnak a 2002 és 2010 közötti időszak magyarellenes kormányzati politikusai, „a múlt erői”, akik már többször tönkretették és évtizedeken át rabolták az országot.
az első száz, szimbolikusnak szánt aláíró között számos olyan figura található, akiknek a neve elválaszthatatlan az MSZP-SZDSZ koalíciótól és annak teljesen hiteltelenné vált hátországától. A neveket nem is szükséges kiemelni,
a rendszeres újságolvasó azonnal be tudja azonosítani azt a
legalább tucatnyi embert erről a listáról, akiknek a neve hallatán azonnal kinyílik a bicska
minden normális magyar ember zsebében.
És...
A Richard Field valamiféle küldetést teljesít????
Talán nem is kell ragozni, hogy
milyen üzenete van annak, ha
„küldött emberek” tolják a kihívó szekerét!!
újra
Magyarország,
a magyarság ellen..
@Kókadt-szegfű: Elmész te a picsába a fityisz oldalakra böfögni ! Mocskos droid.
@Arbet: Persze, hogy milliárdos. És akkor mi van? Ő legalább a munka világából (állami, vagy nem állami, lényegtelen) cégek igazgatása útján gazdagodott meg. Orbán meg azért, mert miniszterelnök lett. (Konkrétan 1998 márciusában Orbánnak egy öltönye, és két farmerje volt)

Ha nem érzed a különbséget, akkor nagyon tudlak sajnálni!
@kirsten: könygázt, vagy akasztófát szánsz, mint tucatnyi más embernek???
@Arbet: Csak ezt az egyet kellett volna elovasnod a Wikipedián, és akkor nem írsz hülyeségeket:

Miután megszerezte diplomáját, a Creditum Pénzügyi Tanácsadó Kft. munkatársa lett. 1993-ban szakmai gyakorlaton vett részt a londoni Európai Újjáépítési és Fejlesztési Banknál (EBRD). Később az Eurocorp Nemzetközi Pénzügyi Rt.-nél dolgozott 1994-ig. A Creditumnál és az Eurocorpnál is együtt dolgozott Gyurcsány Ferenccel.

1995 és 2000 között a CA IB Értékpapír Rt. ügyvezető igazgatója, majd vezérigazgató-helyettese volt, ugyanabban az időszakban, amikor a cég vezetője Simor András későbbi jegybankelnök volt. Bajnai több jelentős cég (OTP, Richter, MOL, MATÁV) tőzsdei bevezetésében közreműködött. Ebben az időszakban dolgozott együtt többek között Lantos Csabával, illetve Küllői Péterrel is.

1998 és 1999 között a Danubius Rádió igazgatósági tagja volt. 1999-ben az Equinox Private Equity Fund beruházási bizottságának tagja is volt.

2000 és 2005 decembere között a Wallis Rt. vezérigazgatójaként dolgozott. Feladata a befektető cég átszervezése, hatékonyabbá tétele és a befektetések kezelése volt. A csoporthoz tartozott egyebek közt a Graboplast Rt., a Rába Rt., az Elender Rt., az Index.hu, a Wallis Ingatlan, a Wallis Autó Holding, a Danubius Rádió, a Café Reklám csoport is.

A Wallis még 1998–99-ben, Bajnai Gordon vezérigazgatósága előtt lett a Hajdú-Bét Rt. többségi tulajdonosa. A cég a víziszárnyaspiac összeomlása miatt 2003-ban – a megmentésére tett többszöri tulajdonosi próbálkozás ellenére – 5,5 milliárd forint adósságot hátrahagyva csődbe ment. Beszállítóinak jelentős része nagy veszteségeket szenvedett (egyikük emiatt öngyilkos lett[3]). Maga a Wallis csoport 10 milliárd forint veszteséggel szállt ki a befektetésből.

A média több hullámban foglalkozott az üggyel, amelynek során számos valótlan állítás látott napvilágot Bajnai és a Hajdú-Bét kapcsán. Későbbi bírói ítéletek több médiumot helyreigazításra köteleztek. Hamisnak bizonyult például az a feltételezés, hogy a céget nem fejlesztették és csak a pénzt vették ki belőle.[4][5] További helyreigazítások: FN FN II. MNO Hir TV

2001 és 2005 között tagja volt a győri Graboplast Zrt., 2003 és 2005 között a szintén győri Rába igazgatóságának is.

2005 végétől, annak privatizációját követően a Budapest Airport Zrt. elnöke, illetve a Zwack Unicum Nyrt. (2003) felügyelő bizottsági tagja lett és bekerült a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdasági Tanácsába is. Igazgatósági, illetve felügyelőbizottsági tagságairól kormányzati szerepvállalásával egy időben lemondott.

Szóval ne csak a levegőbe pufogtass hülyeségeket, hanem nézz is utána a baromságaidnak. Tudod, Gugli a barátunk.
@Kókadt-szegfű:

... valamint a narancs feketére változóban van, feleúton, perpill rohadtpenész szürkén! :-)
@Ergosum: Olyan 100%-os egyetértésben szavazná ezt meg az összes párt, hogy nem lenne senki számára, hogy mi is az igazi Összefogás ma az országban. :D
Matolcsy meg Orbán lejáratásához nem kell sok pénz. Csinálják maguknak ingyen is....
@preddy: Halkan megjegyzem.... ideje lenne, a "Lúd-milla-t" és társait arra rákényszeríteni, hogy elégtételt adjak azoknak a kibelezett vidéki embereknek, akik belerokkantak a
senkiházi bAJNAi-kontár ügyeskedéseibe, a
LIBÁS-bajnai meg azóta is éli világát, sőt mint tapasztaljuk,
külföldi segédlettel, újra szervezkedik a magyar nép ellen!
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Én ebben teljesen hasonló vagyok veled. Nálam egy művésznél sosem az érdekelt, hogy milyen pártállású, hanem hogy megragadott -e a művészete vagy sem.
A bal és jobboldal, azért alakult ki régen, mert a társadalmi rétegek között ellentét volt. Jobboldal: nemesek, nagytőkések. Baloldal: parasztság, munkásosztály. De nálunk és sok más helyen már nem létezik ilyen társadalmi megosztottság, mindenki egyenlő. Ezt köszönhetjük a Nagy Októberi Szocialista Forradalomnak. Persze ellentétek vannak, de ez nem születési előjogból adódik, hanem a tanultságból. Ma bárkiből lehet miniszterelnök, pár száz éve csak nemesek vehettek részt az ország irányításában.
Itt mindenki ugyanazt akarja, több pénzt, nagyobb fogyasztást. A fidesz is ugyanolyan baloldali eszmékkel politizál, mint az mszp, csak ő leönti nemzetieskedéssel, magyarkodással (NER, Nemzeti Eszközkezelő, Nemzeti Erőforrások Minisztériuma stb.). Viszont így együtt már nemzetiszocializmusnak hívják.
Szent ég, hogy ez milyen ócska gyűlölködés...

Ha valaki buzizik, azt lenácizzátok. Buzizni csak nektek szabad.
Éjt nappallá téve rettegtek a nácizmustól, de kedvenc szófordulatotok, hogy az ősellenség be is rottyint a rettegéstől.
A gyermekded gyűlölködésnél kevésbé lenne ocsmány a profi gyűlölködés.
a legfontosabb kérdés, hogy a "civileknek" honnan lesz pénzük erre a "tájékoztatásra"?
@apanna: "A Bajnai köré felépített szakértői mítosz erejét maguk a szilárd tények kezdik ki."

Na, azért lenne itt még egy-két név az aktuális kormányban, ami tetszőlegesen behelyettesíthető a fenti mondatba... ;-)
Így épül tovább szépen csendben a halál civilizációja. :(

Betiltatnák az EU-val a hagyományos családmodellt ábrázoló könyveket

magyarkurir.hu/hirek/betiltatnak-az-eu-val-hagyomanyos-csaladmodellt-abrazolo-konyveket
@roli101: a magyar nép szinte teljes vagyonát, gyárait, üzemeit, bányáit, külföldieknek átjátszó szocialisták, évtizedeinek a NAGY a JÓLÉT, a DÜBÖRGŐ PANNON-PUMA örökségében LUBICKOLUNK... bérmunkás lett a magyar nép a saját hazájában...
.... ezért újra kell szervezni az egész országot!
… Hosszú, hosszú, évekig fizethetjük --> a hazánkat szinte teljesen kiárusító szocialista "szakértőket" hatalomban tartó szavazók is
... a nemzetünk legnagyobb ellenségének a
szocialista maffiózók kádár-németh-horn-medgyesi-gyurcsányi-bajnai-simor és az
őket hatalomban tartó SLEPP okozta, óriási nyomort és szegénységet!
Újabb "szereplő" a választási versenyben:

"– A készülő földtörvényt – mint mondta – politikai, leginkább választáspolitikai célok hívták életre. Nagyon is eladható szlogenek. „A magyar föld maradjon magyar kézben.” De kíméletlen vagyonátrendezési, újraosztási tendenciák is meghúzódnak mögötte.

– A törvényt elsősorban a választási kampányhoz kalibrálták, eleve így is készült, erre időzítették, életbe lépését a kormány nem véletlenül tette 2014. május 1-re. A pillanat a döntő: zárásként még ígérek valami jókorát, nyereséget, vagyonosodási lehetőséget annak a földéhes gazdakörnek, parasztságnak (nevezzük bárhogy), amely a remények szerint rám szavaz majd, mert úgy hiszi, esélye lehet arra, hogy nyomott áron megszerezze a „nagygazdák” és gazdasági társaságok kényszerből eladatott földjét."

www.168ora.hu/itthon/foldtorveny-angyan-jozsef-rasko-gyorgy-fidesz-valasztas-foldkiado-bizittsag-105480.html
@doggfather:

Az is fontos kérdés, hogy a civileknek honnan lesz címlistájuk?
@roli101: Egyébként
Kit nevezel Te baloldalinak???
aki eladja a nemzete alól, a dolgozó munkásosztálya alól
az országot
megélhetési hitelekbe kergeti
a családok százezreit
... ez történt Magyarországon.
Vagy szerinted miért került külföldi tulajdonba az ország, a magyar nép szinte minden vagyona???
@Penivaldes:

Attól félek, ez még nem a háború, hanem csak egy laza kis petting:((
bajnai is bűnöző... orbánc 1 betegség...

minden politikus bűnöző...

minden politikus dögöjjön meg !
E14?

Ez valami egészségre káros mesterséges aroma, vagy színezőanyag?
@roli101: Hogy mi mi mindent köszönhetünk a a NOSZF.-nak abba inkább ne menjünk bele..
@ormány triktor ("pocakos focista, az a halálom"): Én szívesen szavaznék egy valóban jobboldali, urambocsá libertánus pártra:D Mondjuk akkor a nyugger és romulán terrornak vége lenne mint a botnak:D
. Mi is az a baloldal,
mert a Magyarországon a magyarságot lerabló kommunistákat és a jogutód szocialistákat nem igen nevezhetjük baloldalnak..
Ők a ruszki tankokkal, fegyverekkel nyomultak a magyar nép nyakára…
A legjobban a munkásosztályukat szopatták, akik megdöglöttek Tengizben, Orenburgban, vagy ki lettek baszva a munkásszállásról, a gengszter trükkjeitekkel, legvégül meg eladtátok alóluk a munkahelyeiket.
Ti „baloldal” minden hájjal megkent trükkös élősködő emberellenesek, csak ne hivatkozzatok a becsületes dolgozó munkásokra
@apanna:
"Vagy más irányban: a Bajnai-kormány vezette be a banki etikai kódexet, ám éveken keresztül mégsem tett semmit a bankok devizahitelezési gyakorlata ellen,"

A Bajnai kormánynak nem voltak évei.
@Marcangoló Korelnök: És te most azokat gyűlölöd, akik gyűlölködnek? :)
@Penivaldes: The shroud of Zorban has fallen. Begun the Clone War, has. :|

Bocs! :D
Mindig a magyar népet kirabló-oldal BALSORSOT OKOZÓ akarja megmondani, hogy ki a
rendes jobboldali, és hogy milyennek kéne lennie a jobboldalnak!
Vajon ezeknek a másokon elélősködésre berendezkedett kommunista=mszmp=mszp-s "hiteles" szakértőknek,
miért mindig a külföldi tankok, a külföldi bankok, a külföldi multik, a külföldön Magyarország ellen trenírozot, milliárdokat elcsaló tolvajok
vagy a masírozó magamutogatók jelentenék a megoldást, a demokratikus választói döntése helyett??!!
@Ergosum: Nagyon helyes.:) Ő például nekem teljes mértékben támogatható személy. Szívesen venném ha akár egy jobboldali ernyőszervezetet is létrehozna. Be is állnék alá szerintem. :)
@Penivaldes: túlzol. Bajnai sosem fog harcolászni. Jobb is, mert nem átütő személyiség, nincs kisugárzása. John Major-szerű muki, nem tudja magáról ledörzsölni a Gyurcsány-matricát.
Viszont nem hülye. Látszik, hogy ingadozik a régi ballib módszerek és a korszerűbb, le nem járt eszközök közt. Ez nem az értékrendje ingadozása, egyszerűen még nem tudta felbecsülni a meghódítandó célközönségen belül a vének (=fröcsögő ballibek) és a jóval nyitottabb, tárgyilagosabb, egyben kulturáltabb fiatalok (Milla) arányát.
@Penivaldes:

Az első gondolatom az volt, hogy megyek, nekem erre nincs szükségem. Megvárom, míg jön Fabius és rendet tesz.

És akkor ím, jött a megvilágosodás:))

Pont az van az országban, ami ezen a blogon.
Beszélgetnek, vitáznak, érvelnek, néha veszekednek itt emberek, majd jön egy sáskahad a központból és lerohanja az itteni társaságot. Demagóg baromságokkal. Nem érdeklik őket érvek, vélemények, csak mondják a saját hülyeségeiket. Az embernek elmegy a kedve a kommenteléstől is. De hát nem éppen ez a céljuk?
Mi pedig várjuk valaki (Fabius - EU) helyettünk rendet tegyenk, hogy visszaálljon a szép kis világunk.

Úgyhogy egy francokat, maradok, pedig mennem kellene főzni. De első a haza:)
@Marcangoló Korelnök: nem is Bajnaira érttetm, hanem a Fideszre. Ők harcolni fognak mint a kutyák.
Bajnai meg tényleg nem hülye, és látja, hogy hol van a szakadék.
@Kókadt-szegfű:

Ugyanazt mantrázod mint a mAgyar nEmzet korábban, csak azt már helyesbítésre kényszerítették!
Erős a gyanú, hogy te nem kókadt szegfű vagy hanem valami más, bár kókadtnak azért kókadt! :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Jaj, nem a pasasra értettem az újabb szereplőt, hanem a "csalitörvényre", ahogyan ő nevezi.
Azért élünk rosszul, hogy vérrel-verejtékkel visszafizessük azt a pénzt, amelyet a medgyessy–gyurcsány–bajnai-féle nómenklatúra alávaló módon eldorbézolt.
Megengedhetjük-e, hogy ezek a szemforgató „válságmenedzserek” másfél év múlva visszatérjenek, és újra eltapsolják a családi ezüstöt??!!
Mert ha nem, akkor ébredjenek fel a rezsimváltók szirénénekétől máris megszédült honfitársaink!
@Ergosum: Mástól nem érdemes várni a kacsasültet, nekünk kell kikölteni a kacsatojást, amiből kacsa lesz!
@Ergosum: "De első a haza"

Haza mész főzni?
@Kókadt-szegfű: A Hajdu-Bet uzleti megoldasa, mely szerint adtak a novendek allatokat es a takarmanyt, es garantaltak a felvasarlast, nos, vajon milyen kockazatokat hodozott az egyszeri libatenyesztonek? Es mit kockaztatott a Hajdu-Bet?
@Penivaldes:

Bizony-bizony.
Üljünk is rá:)

Az a röhej, hogy idejönnek provokálni, oszt ha ki lesznek rakva, akkor sápítoznak, hogy cenzúra, meg véleményszabadság.
@Kókadt-szegfű: "s újra eltapsolják a családi ezüstöt"

Amit Piktorék ellopnak asztat mán nem lehet eltapsolni.
@Penivaldes: csakhogy látni a szakadékot nem ugyanaz, mint átugrani, vagy tervbe venni a többlépéses átugrást. Máris, a re-entrée alkalmával, kivillant a "fonák", vagyis hogy Bajnai beszédje tele volt tömve töltelék közhelyekkel. Nagyon nehéz egyidejűleg tiszta és elvhű Orbán-ellenességet és rendkívül óvatos "létező baloldali" szimpátiát képviselni. Mert Orbán olyan nagyon sok lényeges elemet nem hozott be az "elmúlt nyolc évhez" képest, leszámítva a kábító retorikát.
"Iszonyú vicces, hogy mennyire összecsináltátok magatokat."

*

Szó sincs összecsinálásról.

A trükk a következő:

1. Teleszórják a postaládákat hazugságokkal, féligazságokkal és durva csúsztatásokkal.

2. Abban bíznak, hogy Bajnaiék - ostoba módon - ugrani fognak rá és teljes gőzzel nekilátnak cáfolni a manipulatív hazugságokat.

3. Fideszék tudják, hogy aki magyarázkodni kényszerül, az eleve vert helyzetből indul.

4. Amíg Bajnaiék a cáfolatokkal lesznek elfoglalva, addig se lesz idejük, emberük, kedvük az érdemi munkához.

5. Bajnaiék lesznek annyira ostobák, hogy úgy reagáljanak a rágalmakra, ahogy azt a Fidesz valószínűsíti: pánikkal, arroganciával (Juhász P. eddigi teljesítménye erre a garancia) és túl-intellektualizált, nyakatekert, az átlag választó számára érthetetlen cáfolatokkal.

6. A kampány indulása után tehát Bajnaiék ugrani fognak a kiszórt anyag tartalmára, vert helyzetből indulnak azzal, hogy magyarázkodnak ("nem zörög a haraszt"), nem lesz idejük az aktív, érdemi munkára, ha a Fidesznek szerencséje van, jól bele is bonyolódnak a magyarázkodásba (szerintem a ddilettáns stábjuk és a profi válságkommunikáció köszönő viszonyban sincs egymással), és a kampány végül komolyan megtépázza a hitelességüket.
@félázsiai 2llkedő:
Az előző nyolc év vesztesei nehezen viselik, hogy elvesztették hatalmukat.
Mondhatjuk azt is, éhesek az urak!
Pavlovi reflexeik működnek, és e gátlástalan gazemberek még arra is képesek voltak, hogy az 1956-os népfelkelés emlékünnepét kampánycélra használják.
A jelölt, a bajnai Gordon a gazdaságban és a politikában egyaránt bukott ember. Aki soha
Nem tudja lesöpörni magáról a kisemberek tragédiáiban örökre ráégett libatollakat.
Hiába próbálja bajnai sanda mondatokkal elterelni a figyelmet arról, hogy a minisztersége és miniszterelnöksége alatt felvett hitelekkel - amit pártbarátaival együtt szórt el - 2009-re
végképp a víz alá nyomta saját országát, amely már addig is az mszmp=mszp miatt, fuldoklott az adósságban.
@Kókadt-szegfű: nem akarom bomlott elmédet még jobban terhelni, de az "ország eladása" és a legnagyobb disznóságok az antall kormány nevéhez fűződnek...
@Schindler Pistája: "Utolsó remény a húsosfazékhoz."

Mán csak fazék van. A húst Piktorék ellopták. De a fazékban legalább lehet kumprit főzni.
@Kókadt-szegfű:
Te, figyú! Nem rokonod neked a Puncimenti Nemiművek néven szenvelgő szőke hölgyemény?
Az szokott ilyeneket írkálni...
@Ergosum: a baj az, hogy egyesek felhatalmazva érzik magukat definiálni, ki a troll, ki a provokátor, ki a zsidó. (Célszerűen az ellenvéleményen levők.)
@tomwar: A tovbábbi „dicsősséges évek” a bajnai aszisztálásával, szakértelmével...

Magyarország számokban - 2002-2010 vastagbor.blog.hu/2010/03/10/magyarorszag_szamokban_2002_2011?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshare
@preddy: ergosum, ezt a büfit nem hívnád provokációnak? Csak kíváncsiságból kérdem.
@Ergosum: a tojásra, ami a testmelegünktől kacsává lesz.
igen, akkor majd sírnak és zokognak, hogy ők...:))
@Kókadt-szegfű: "Az előző nyolc év vesztesei nehezen viselik, hogy elvesztették hatalmukat."

Emléxel még 2002-re? Akkor valaki mondott ollat, hogy alakítsatok polgári köröket, hogy ha kell, akkor együtt mozdulhassunk. No az volt igazán az, hogy akik elvesztették a hatalmukat, nehezen viselték.
@Nopex: Konzervatív ember 2014-ben nem szavaz a Fideszre. (Már 2002 után is csak fanyalogva tette.) Aki szerint létezik konzervatív (fülke)forradalmár, az kezeltesse magát vagy szavazzon továbbra is a neki tetsző baloldali pártra.
@félázsiai 2llkedő:
akkor ébredjenek fel a rezsimváltók szirénénekétől máris megszédült honfitársaink!
A legutóbbi, 8 éves kommunista=szocialista-liberális program, Magyarországnak 2002-2010!
Az ország tervszerű eladósításának dinamikája:
"Magyarország államadóssága
2002-ben53% körül volt, a
kormányváltásra,
2010-re 82,5%-ra növelték a külföldiek ügynökei, a szocialista-liberálisok, a medgyessy-gyurcsányi-bajnai trükkös csaló gazemberek.
Ember, érti? 27%, 27%!
8 év alatt 27%-kal növekedett az államadósság...
Adósság növelésen kívül semmi!!!
@Marcangoló Korelnök: Várjunk türelemmel..hátha képes megoldani. Bár nehéz lesz az tagadhatatlan. nem lehet sokáig két helyre is udvarolni.
@félázsiai 2llkedő: Ritkán szoktak igaz dolgok születni hazugságokra alapozva.
Amit a kommunizmus igézetében élő neo-liberális internacionalizmus máig
húzódó szomorú és tragikus történelme bizonyít.
@Marcangoló Korelnök:

Szerintem is csak ez lehet, bár vannak kétségeim! Túl sok ápoltat engedtek ki a világba az OPNI bezárásával... :-)
Bajnait nem kell lejáratni.

Lejáratta már magát mikor Gyurcsány cégeinek vezetőjeként ellopta a mezőgazdasági lóvét, több öngyilkossággal megspékelve áldásos tevékenységét,

Aztán mikor az EU-s pénzeket rabolta szana-széjjel szintén Gyurcsánnyal karöltve az MSZP-SZDSZ koala hűbéreseit zabáltatva.

Legutóbb pedig akkor, mikor Gyurcsány 2006-os bűnei alól személyesen felmentette, ahogy az ország lerablása, eladósítása alól is.
@félázsiai 2llkedő: Soaha nem lehet elfelelteni, Neked sem...
"Magyarország államadóssága
2002-ben 53% körül volt, a
kormányváltásra,
2010-re 82,5%-ra növelték a külföldiek ügynökei, a szocialista -liberálisok.
Ember, érti? 27%, 27%!
8 év alatt 27%-kal
növekedett az államadósság...
Adósság növelésen kívül semmi!!!
@Penivaldes: így van, pontosan. Tovább kell látnunk az orrunk hegyénél, szép dolog Matolcsyt gülüszemű áyáynak ábrázolni, de Orbán-döntő programnak kevés.
Nagy probléma továbbá a baloldaliság strukturális, elvi identitásválsága, az, hogy a szociáldemokráciát nagytőkések képviselik, és itt nem a személyek, hanem a kapitalista világnézetük a fontosabb.
Ja, beszartak hogy az ellenzék vezető ereje átlépte a parlamenti küszöböt.

Kacc.
Épeszű magyar ember ballibsikre nem szavaz, ehhez valóban felesleges kiadványokat gyártani.
@Kókadt-szegfű:
Hát igen..

Az MSZP gyakorlatilag 1980 óta diktatúrát óbégat, álretteg mikor éppen nincs hatalmon.

Az alibi rettegésük civil aláírói legutóbb épp az Együtt-2004 Bajnai-GYurcsány-Kuncze koalát biztosították támogatásukról.
@Kókadt-szegfű: Bajnai hányszor bukott, mint politikus? Mikor? Orbán Viktor hány választást bukott el eddig?
Irtózatosan sz@r érzése és kínszenvedés lehet arról, olvasni, az itteni néhány fő, hozzád hasonló
a magyarokat zsigerből gyűlölő, a magyarok ellen,
Magyarország ellen, őrjöngő, hazugság-gyárosnak,
NEMZETIDEGEN
bérencnek…!!!
hogy a CIVILEK ÖSSZEFOGNAK MAGYARORSZÁGÉRT, hazánkért!!
Mint e fórumon is olvashatjuk ez óriási bánatot okozhat nektek!!!!!
@Nopex: Ha a Fideszre mint konzervatív alakulatra gondolsz, akkor el vagy tévedve. Az államosítás, a központosítás, a verseny negligálása, az alapjogok korlátozása, a vállalkozások leszarása, sarcolása nem konzervatív értékrendre, hanem bolsevik, kommunista értékrendre utal. Mit is mondott Viktor? Ne azt nézd mit mondok, hanem hogy mit teszek. Na ez alapján olyanná vált, mint akik ellen eredetileg harcolt.
@BenFranklin: nemhinném, hogy normális ember komolyan gondolhatta, 2014-től egyáltalán nem lesz ellenzéke Orbánnak.
Persze, szimbolikusan, nem lenne éppen célszerűtlen, hogy Bajnai kijelentse: "nem volt igaza Gyurcsánynak akkor, amikor kigúnyolta a közvéleménykutatást".
@Kókadt-szegfű: érzésem szerint lehetne jobban is érvelni... Mert így felesleges.
@Marcangoló Korelnök:

Biztosan igazad van, én kérek elnézést.
pl. a kókadt nickű írása nyilvánvalóan a jobboldali érvrendszer indulatosabb leképzése csupán, s most itt szeretne rávilágítani arra, hogy világos, tömör és tárgyszerű érvei hatására kire is kell szavaznunk.
@Nopex: ezt ugye úgy érted, hogy a konzervatívok nyugodtan tehetik a sorsukat a konzervatív Bajnai kezébe, nyert ügyük van. egy konzervatív ugye sosem támogatná a komcsi FIDESZt?

@Kókadt-szegfű: elrontottad a neveket: Orbán-Medgyessy-Gyurcsány 2001-2006 a helyes. ebben pedig nincs Bajnai. a családi ezüstöt (a 13 évig kuporgatott nyugdíjpénzt) Orbán tapsolta el. szerintem sem engedhetjük meg, és felébredhetne már a Békamenetelők megszédült serege, aki ezt hagyta.
@ormány triktor ("pocakos focista, az a halálom"):
bajnai-gordon a liba-ügyekben is, igen, igen
elhíresült, szakértő , 2007. július 1-jén került be, a gyurcsányi vezette kormányba, amikor a magyar gazdaság éppen 3,8 százalékról
lassult le 1,5 százalékra, majd az év végére sikeres ténykedésének köszönhetően
óriási recesszióba süllyedt!
Bajnai, a nemzeti fejlesztési miniszteri posztját 2008. május 15-én foglalta el.
A világgazdasági válság előtt még apró növekedést könyvelhetett el a magyar gazdaság, majd
2009-ben, amikor pedig a miniszterelnöki posztot átvette
bukott elődjétől,
„sikerült” gyorsan
8 százalékos mínuszt is produkálnia, miközben a térségben pl. Lengyelországban, Szlovákiában ugyan ezen idő alatt növekedés volt!!
@Marcangoló Korelnök:

Amennyiben provokációnak minősül, ha valakit pl. anyáznak, az pedig jól odavág egyet, akkor igen.
@Penivaldes:

Csak azt nem tudom, hogy mi lesz akkor, ha lelkesen ücsörgünk a tojáson, s a végén kikel belőle egy turul fióka.
@Ergosum: kizártnak tartom. Csak vegyük el szemünk elől a papundeklicsövet, hogy észrevegyük: ez itt és másutt mindkét "oldal" stíluselemei között ott van.
@imperial:
Akkor remélem nem Orbánékra szavaztál és fogsz szavazni, mert rá illik az egykori libsi és a mostani bal...

Erről jut eszembe egy tegnapi beírás az egyik blogba, mely megédesítette napomat és még ma is felröhögök ha eszembe jut:
"Embernek kicsi, f@sznak nagy!" Sajnos elfelejtettem ki a szerző, de így, utólag is gratula, ilyen tömör és találó jellemzést régen hallottam... :-)
MAGYAROK!! Soha ne feledjétek el mit csináltak, nagy szüleinkkel, szüleinkkel, testvéreinkkel ezek
a kommunisták és a jogutód szocialisták!!!

Bajnai „ŐSZITESÉGÉT”, „HITELESSÉGÉT” sok, sokk, minden más mellett beárnyékolja az is, hogy 2009 és 2010 között kormányfőként minden lehetősége meglett volna arra, hogy eljárásokat KEZDEMÉNYEZZEN a felelősök ellen...
@Marcangoló Korelnök: szép ez mind igen szép, csakhogy én most azt mondom, hogy itt nem csak a kormányváltás az ami kell, hanem a baloldalon szükség van valami újra..és ez nehezen fog menni ha az lesz ami remélem nem lesz.
@Kókadt-szegfű: "Soaha nem lehet elfelelteni, Neked sem..."

Kifelejtetted, hogy a világválságért Gyurcsány és az emúttnyócév a hibás.
@Kókadt-szegfű: Ok, látom magadat meggyőzted, engem nem, mert ez bullshit.

Arra nem válaszoltál, hogy Orbán Viktor hányszor bukott? És nem csűrve csavarva számokkal, hanem demokratikusan, választást. Segyítsek? Szerintem az a röhej, hogy a fidesz az elbaltázott 2002-es választások után 2006-ban is vele indult. Ebből is látszik, hogy miféle töketlen párt ez.
@Ergosum: az is mindkét oldal "Marat"-jainak dédelgetett stíluseleme, hogy deklarálják, ki kezdte.
Mint köztudott...a
Bajnai, a nemzeti fejlesztési miniszteri posztját 2008. május 15-én foglalta el.
A világgazdasági válság előtt még apró növekedést könyvelhetett el a magyar gazdaság, majd
2009-ben, amikor pedig a miniszterelnöki posztot átvette
bukott elődjétől,
„sikerült” gyorsan
8 százalékos mínuszt is produkálnia, miközben a térségben pl. Lengyelországban, Szlovákiában ugyan ezen idő alatt növekedés volt!!
@Kókadt-szegfű: Ja és a kommunisták jogutódja sokkal inkább a fidesz, mint az mszp. EMBEREK! :-) Vicces csávó vagy te.
@félázsiai 2llkedő: nyilvánvalóan nem Gyurcsány volt érte a hibás, mint ahogy nem Matolcsy a hibás a cseh gazdaság elképesztő mélyrepüléséért.
És azt is
Hiába próbálja bajnai és mosdatói
sanda mondatokkal elterelni a figyelmet arról, hogy a minisztersége és miniszterelnöksége alatt felvett hitelekkel - amit pártbarátaival együtt szórt el - végképp a víz alá nyomta saját országát, amely már addig is az mszmp=mszp miatt, fuldoklott az adósságban.
@Ergosum: az nem lehet, mert mi kacsatojáson, vagy sárkánytojáson ülünk.
de ha mégis kikelne egy kisturul, azt odaadjuk a másik oldalnak, és így kötünk velük békét.,
@Saga:

Nem harcolt ő a rendszer, csak a pozíciókat előlük elfoglalók ellen!
Remélem méltó helyét is elfoglalhatja hamarosan...
http://mno.hu/gazdasag/valsag-"Gyurcsány és Bajnai elherdálták a pénzt"
„Amikor lehetett volna azért tenni, hogy a magyar gazdaság ne rossz állapotban nézzen szembe a válsággal, a fent nevezett két úr valóban tehetett volna valamit, de
nem tett semmit ez ellen, hanem
elherdálta a pénzt.
Most pedig nemcsak a spekuláció miatt kell a magyaroknak fizetni, hanem azokat az adósságokat is törleszteni kell, amelyeket
e két miniszterelnök regnálása alatt
gyűjtött be az ország”
mno.hu/belfold/gyurcsany-es-bajnai-elherdaltak-a-penzt-1113906elotti-szintek-felett-a-foglalkoztatas-1114474
@Penivaldes: így van, ismét teljesen egyetértek. Csakhogy ott a Milla, fiatal, új gyerekekkel, hitelesek, kulturáltak, normálisak, és már lassan a földből is kilátszanak, hiába nyomja el őket a két "oldal" ebben (is) összejátszó mutyimédiája.
@Penivaldes:

Neveljük fel inkább mi:))
@ormány triktor ("pocakos focista, az a halálom"):
dezső, dezső... rázd meg a feled... nem lötyög benne valami??!!
A Richard Field valamiféle küldetést teljesít????
Talán nem is kell ragozni, hogy
milyen üzenete van annak, ha
„küldött emberek” tolják a kihívó szekerét!!
újra
Magyarország,
a magyarság ellen..
@Marcangoló Korelnök: én velük vagyok.
egyébként ha mindkét oldal médiája nyomja őket, akkor miért is várják, hogy összefogás meg egyebek?..költői kérdés
@apanna: Ennyit szvsz Simicska az "elmúlt 2.5 évben" egyedül összelapátolt a haverok nélkül ...
@Kókadt-szegfű: csűnya dolgok történtek, igen - á propos, rád hogy hatott, hogy az Orbán-clique leállított minden múltfeltárást és vizsgálatot?
Pont ennyit ért el Bajnai 58-tól pont fél perc az egész

www.youtube.com/watch?v=sQphMVahu0Y
@Marcangoló Korelnök:

A "múltat eltörölni" már a negyvenes évek végén se vált be, ezért vették át a bűnbánó nyilasokat is az álkomunista rendszerbe. Most sem lehet mindenkit kizárni, mindenkit bevenni.
Egy párt választási győzelmét financiálisan az segíti, hogy hányan tülekednek mögötte a húsos fazékhoz,sikerét viszont az határozza meg, hogy hányat tud távol tartani a hatalomtól, azaz a húsos fazéktól a győzelem után.
@Schindler Pistája: "A libsi majmok hogy sztárolják a libást. Utolsó remény a húsosfazékhoz."

A liberrált gyűlöletkisebbség köreiben hisztérikus megkönnyebbülési hullám söpört végig. Bajnai mellett a másik lehetőség ugyanis Dopeman lett volna, így nem csoda, hogy örömkönnyekben törtek ki a Medián mérését látva :)
Gyármekejim, nem tudok dönteni! Bajnai úr imádja a Kispált, el is ment személyesen elbúcsúzni hozzájuk a Csepel szigetre, valamint szereti a Quimbyt, és derekasan ki is tüntette őket beatzene-kategóriában, és még mondta is, hogy a a koncepciós díj még mindig jobb, mint egy koncepciós per, mert ilyen finom, orwelli humora van őneki, Orbán úr pedig Akosht énekel vezetés közben, szóval Akosh meg is érdemelte a Széchenyi-díjat, ha már egy ilyen fontos ember dúdolja tőle, hogy "Voltam már férfi, szerettem párat", és Orbán úr fejből idéz Cseh Tamást és Hobót is(és igenis, A hetedik szövegét a Kaláka és a Sebő Együttes ellopta Hobótól), szóval nem tudom, hogy kire szavazzak, mert nem csak mindkettőjüknek a zenei ízlése és műveltsége respektálható mélyen, hanem elbűvöl Bajnai úr nagyfiús szerénysége, megvilágosodott gondolkodásmódja, talán suta, ám megejtő megjelenése, Hugh Grant-i sármja, Orbán úrban viszont ott a rusztikus őserő, a pálinka, a pörkölt, az ökörhugy és Koncz Gábor, és olyan szépen beszélnek mindketten többes szám első személyben, hogy szerelmes vagyok.
(Számlaszámom: 11748076-20024602)
Emlékeztető, a munkásosztály gyermekeinek...
2009-re már
... több millióan MUNKANÉLKÜL... "élvezik" a gyurcsányi-bAJNAI féle TRÜKKÖS szakértők, a kommunista=mszmp=mszp "hiteles" szakértőinek ember, és család ellenes eredményeit!!!!
mar egymassal sem egyeztettettek elvtarsak???
itt olvasom a balliba hurrapropagandat,a masik baller blogon a sirast,hogy libajnai mennyire lejartatta magat pillanatok alatt a megelhetesi rettego/berceleb alairokkal...
most akkor mi van???

tobb figyelmet elvtarsak,tobb figyelmet...
@Kókadt-szegfű: MNO linkkel akarsz meggyőzni valakit bármiről, mikor újabban két naponta buknak be valami ordas hazugsággal?
@Penivaldes: hát... mert összefogás nélkül minden marad a maiban. De ha a Milla perifériára szorul, akkor úgyszintén. Öreg arcokkal nem lehet fülke-ellenforradalmat csinálni.
@Kókadt-szegfű: Hihetetlen ez az idétlen, valóság ismeretlen öklendezés...Soha nem lesz ez az ország nyugalomban. Tele van nagy nagy turulos magyarral, aki nem tud elindulni a Renaultjával, de nem megy be az Auchan-ba aksiért, mert "...ennél a szar multi franciánál nem veszek semmit!..." Kun Béla kell a nyakatokba? Itt van, ha nem vennéd észre..
@Marcangoló Korelnök: ne mazsatolj, ne kend a sz@rt... ez csak a Te agyszüleményed.

kommunista=mszmp=mszp-s program, a magyar népnek, tegnap keletről tankok, egy büdös,
szovjet tankban bujkáló bunkó -kádár- helytartó 56 évvel ezelőtt.
és 2003 nyugatról bankok,
2012 egy amerikaiak által pénzelt és kiképzett milliárdos helytartó
LIBÁS- bajnai próbálkozik,
@preddy: na, gondolom, Bajnai is éppen efféléken töpreng.
@durcás: "Lúd milla" és társai, tartoznak azoknak az embereknek, akiket kétségbeesésbe, öngyilkosságba hajszoltak!
Amíg ezeket a családokat libás-bajnai nem KÁRPÓTOLJA -nem csak anyagilag- addig EZEKNEK nincs miről beszélniük!!!!!!!!
Nekem az a véleményem hogy Bajnainak és elvbarátainak nincs helye a közéletben.
@Kókadt-szegfű: A csaladi ezustot? Hol van az mar...
Most epp a birtokot tapsoljuk el., hidd el, 2014-re nem marad eltapsolnivalo.
@durcás: Nem értem, hogy miért nem tahótlanítjátok ezt a kókadt izét. Én tahótlanítottam, közben meg bocsánat, de kifejezetten felidegesít, hogy minden kommentben ennek az elmehátrányosnak válaszolgattok. Sokkal energiakímélőbb a Fabius írására reagálni, mint szervilis orbánistákkal leállni vitázni. Úgyse értik, nem is ezért irkálnak, hanem mert pártutasítás.
Világos, hogy mi történt... amiért
2010-ben aztán, az éhező milliók, a megélhetési hitelek felvételére kényszerült tömegek, a nemzetidegen szocialistákat, a
bajnai féléket kidobták az ablakon, a trükkös hazug emberellenes eszméjükkel együtt!!
"Magyarország államadóssága
2002-ben 52% körül volt, a
kormányváltásra
2010-re 82,5%-ra növelték a külföldiek ügynökei, a szocialista-liberálisok
@Penivaldes: kétféle összefogás van. Egymás karjaiba dőlő egyesülés vs. közös cél elérésére kötött szövetség. Az utóbbit kellene hangsúlyozni. Hogy Gordon, Peti és az LMP együttműködik, mert nincs más záloga a túlélésüknek. Feri szerepét viszont redukálnám.
@Marcangoló Korelnök: igen így van. viszont ki kell védeni az egymásba dölést valami útpn.
@empatikus pszichopata: "pártutasítás" - ez is elég silány már. Nem kellene lejáratni magunkat öreguras vérlibbant stílussal.
@Kókadt-szegfű: A kicsi buksid tetején nyisd már ki azta gőzcsapot, mert még szétrobban a fejed.
@Kókadt-szegfű:
Na figyi nertárs, azt már a 326 darab kommentedből vágjuk hogy milyen szar volt minden és Bajnai mekkora hulladék. Köszönjük, csillagos ötös, csüccs.
Most akkor kezdjél neki a tündérmese eredményeinek felsorolásához, mert a lőtéri kutyát sem érdekli mi VOLT. Mert ugye elmúlt.
Gyere azzal mi VAN és ha tényleg jobb nem kell tovább erőlködnöd, simán meggyőztél engem meg az itt tobzódó többi liberálbolsit...
@Penivaldes: talán az őszinteség, ld. Péter. Hogy a választó előtt ne mímeljük az együttműködés okát és jellegét.
@Kókadt-szegfű: Ha ismernéd az ügyet, nem mondanál ennyi hülyeséget...De ne add fel! "Ha napsugárba nézel és elveszted a látást, a szemed hibáztasd, ne a sugárzást!" mondta egy kinai komcsi ezer évvel ezelött..:))
@csizsikpizsik - pique takarodj!: és ott fognak birkamenetelni? Szép mutatvány lesz...
@Kókadt-szegfű: meg az autopalya-kilometerek...

Ertem en a felhaborodasod, de azert az messze nem igazsag.

Nem, nem kell felteni a szocikat - loptak serenyen, ahogy a mai narancskomcsik is, csak utobbiak hatekonyebba, es jobb sajtoval teszik.
Bajnai lejáratására nem kell sokat költeni, már elég az őt támogatók névsora is ahhoz, hogy elkezdjenek menekülni az MSZP-ben és Fidesz-ben csalódott tömegek...

Úgy látszik, nem fog sokáig tartani, hogy az Együtt 2014 a második legnépszerűbb párt és Bajnai lett Áder után a 2. legnépszerűbb politikus (persze az emberek felének sem szimpatikus, de ez bőven jó, amikor 15-20% szereti a miniszterek, államtitkárok egy részét és Gyurcsányt).
@Marcangoló Korelnök: Szarkazmusmérőt bekapcsolni elfelejtetted...Mert ugye Te sem gondolod komolyan hogy buszra felszállva a derék békemenetelők leperkálják a lengyel kirándulás árát...
@Marcangoló Korelnök:
Németh Miklós azért távozott a politikából, mert neki ez nem sikerült és ez nem felelt meg a gusztusának...
@Marcangoló Korelnök: Két dolgot tennék ehhez hozzá. Az itt kommentelő, libásozó, ballibsiző emberekben lesz bármiféle kritika,fenntartás 2014 tavaszán, amikor megfontoltan kéne dönteni az ország sorsáról? Megvan bennük az a vitakultúra, és saját oldallal szembeni kritika amit rajtunk számonkérsz lépten-nyomon?

A szociáldemokrácia végre pusztuljon már ki a magyar politikából. Éppen a kapitalista világlátás az új csoport legfőbb erénye. Nézz már szét az országban. Az antikapitalista gondolkodásmód és retorika vezetett ide.
@apanna: Csupa hiteles elfogult jobboldali sajtótermékből idézel: Heti Válasz (nem ebben szoktak rendszeresen megjelenni Kusza Szem feritél könyvbemutatói?) Magyar Nemzet, Magyar Hírlap. Az utóbbi két "sajtóorgánum" nem azt akikkel szemben Gyurcsány és Bajnai egyhangú rendszerességgel szokták megnyerni a jó hírnév megsértésével kapcsolatos pereket, és kötelezik őket rendszeresen helyreigazításra.
Ezek mind nagyon megbízható elfogulatlan hírforrások.
@Kókadt-szegfű: az én agyszüleményem, hogy sunyi, bicskanyitogató indokokkal leállították a múltfeltárást?
@shinichi: nincs meg bennük és nincs meg bennünk. Ebből alakul ki ez a metánlángban derengő mocsaras blogvilág a maga szagával.

Ne mi döntsük már el, szükség van-e baloldalra, hanem a választó.
@Kókadt-szegfű: Kizárt dolognak tartom, hogy nem értesültél arról, hogy Bajnai az összes pert megnyerte azok ellen akik hozzád hasonlóan rosszindulatúan rágalmazták. Így az erre vonatkozó állításaid sem egyebek, mint hitvány hazugságok. Mért van szükséged saját magad lejáratására? Ennyire fontosnak tartod a gyáva diktátor hatalomban tartását?
@Marcangoló Korelnök: pedig én Gyurcsány urat is nagyon kedvelem, mert olyan szépen sírt, amikor elütötte a vonat, (persze Bajnai úr szívmelengetőbb volt, amikor látszott, hogy a könnyeivel küszködik a Márszejez alatt a párizsi Komintern-gyűlésen), és habár Gyurcsány úr az afrikai éhező kisgyereket is megtalálta a háza közelében, meg hazazavarta a galeriket az Avasról Diősgyőr, két ilyen lehengerlő személyiség mellett, mint a hiperérzékeny, buddhaisztikus Bajnai úr és a tökös, héraklészi Orbán úr tüntetőbe se rúghat, mert hát ők vannak: a csöndes lángész és az emberarcú bika, jajj, szerelemes vagyok.
(Számlaszámom: 10023002-00299671-00000000)
Nem értem mi a bajotok gordonkával, amikor még énekelni is meg akart tanulni. :)

www.youtube.com/watch?v=Qf9MMU-cq_I&feature=player_detailpage#t=162s
@preddy: megpróbált visszajönni. Csak nem sikerült neki. Sokan lefényképezték a mályvaszínű arcát, amint a pártházból kilépett a II. János Pál pápa térre.
@tomwar: "Nem, nem kell felteni a szocikat - loptak serenyen, ahogy a mai narancskomcsik is, csak utobbiak hatekonyebba, es jobb sajtoval teszik."

A fidesz mindent jobban csinál!
Feri elqrta, Orbán jól elqrja.
@Sánta Kántor: erre erősíts még, van ilyen stílus, csak jobb ennél.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Megtettem ezt az elempével, és megteszem velük is. De kétséged ne legyen, megteszem az agresszív kismalac Cuki bácsikkal is :-))

Bár engem valamiért nem szokás fésztufész leugatni.
@Marcangoló Korelnök: Nos igen, sajna ez is társadalmunk egyfajta leképezése. Görbe tükör, magunknak.

A baloldaliságot nem betiltani kéne, hanem arra vágyom, hogy az emberek lássák be mennyire tarthatatlan az egész nézetrendszer.
A választók szíve joga mit választanak. 2010-ben antikapitalista, ál-nemzeti bolsikat sikerült megválasztani. Remélem lassan felnövünk. Mert még egy baloldali/szociálisan érzékeny/szolidáris kormányzati ciklust nem biztos hogy kibír az ország.
@Kókadt-szegfű: Most komolyan! Gratu! Kurva jól nyomod! Másfél-két percenként ilyen demagóg hülyeségeket kitalálni...
Vagy Ctrl-C Ctrl-V? Megírták előre a pártközpontban?

Egyébként kilóra fizetnek?
@Marcangoló Korelnök: az Úr jámbor szolgálja mindent megtesz, hogy másokban is bimbózzon a a benne virágzó múlhatatlan gyengédség, de az örlődő szerelem satuja elvakít, az egyoldalú orbánozózók és bajnaizózók párbaja pedig homályosítják az elmét, mint a miseborba kevert arcszesz.
@shinichi: persze ebben igazad van. Vannak történelmi periódusok, amelyekben egy-egy nép kifut a tartalékaiból, és akkor nincs hely a hagyományos baloldaliság számára. Csakhogy ebből a jobboldal csinál hasznot magának. Nagyon nehéz ügy ez.
@Marcangoló Korelnök:
Perszee, miután közölték vele támogatásuk személyi vonzatait...
Én el is hánytam volna magam a helyében! :-(
@Disintegrator Rising:

Iszonyú röhejes lesz nézni ahogy a testreszabott választási rendszeretekkel elszenvedett vereség után egy büdös szót sem szólhattok semmilyen alapon :-))
@shinichi: Ez az ország igazság szerint semmit sem bír ki. de most ez a legkevesebb.
Annyira nem félnek, hogy csapatostul jelennek meg különböző fórumokon mindenféle vádakkal illetve Bajnait, ezzel bizonyítva, hogy nem félnek tőle.
Annyira nem félnek, hogy már selcici gabikát is hadrendbe állították, akiről közismert, hogy igazi fővédő csapáselhárító csodafegyver.
@Fabius:
Dehogynem szólnak majd: "Csalááááás törtééééént!!!"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
De legalább megpróbált megtanulni énekelni. Pocak meg úgy énekelt, hogy meg sem próbálta megtanulni. azért ez nem mindegy.
@Kókadt-szegfű:Bámulatosan szelektív amnéziában szenvedsz:
Az az "elmúlt nyócév az I. orbánkormány kamatmentes lakáshitel akciójával indult (tudod az a 30 millió/fős, amit mindenre, csak nem lakásra vettek fel a fideszhez közel állók) Annak a kamatátvállalása rögtön 900milliárd/év összeggel terhelte meg a Medggyesi kormány, majd a gyurcsány kormány büdzséjét. Megjegyzem most két éve az Orbán kormány is fizeti a cehhet, így ez az elmúlt 10 és félévben már közel 10.000 milliárd, ami az Orbán-Matolcsi tandem ténykedésének eredménye. Minden nem hamisított statisztikából pontosan látszik, hogy az adóságspirál innen indult és főleg ebből táplálkozik.
A másik védhetetlen tény, hogy az Orbán klientúra már asz elmúlt 2,5 évben többet térített el a holdudvara javára (magyarul ellopott) a közpénzekből, mint az azt megelőző összes kormány az elmúlt 20 évben.
Számháború helyett azonban nyugtasson meg az az egyszerű tény, hogy Magyarországon ma 9millió ember rosszabbul él mint 2009-ben és egyre rosszabbul, minnél tovább húzza a gazdád, annál nagyobb esélye lesz arra, hogy kiegyenesített kaszával fogják kikergetni ebből az országból még akkor is, ha a teljes nemzeti jövedelmet a magánhadseregére költi.
Sem a baloldaliság, sem a jobboldaliság nem eredendő bűn vagy erény! Csak az, amit a zászlójuk alá felsorakozók csinálnak belőle...
Feritélünk sikersorozata továbbra is láthatatlan! Pedig ott lesz az... :((

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ujabb_kijozanito_adat_jott_a_magyar_gazdasagbol_folytatas_sem_lesz_jobb.536388.html

Amúgy az olyan figurák, mint pl. Csizmadia László, egy majdani kormányváltás után a közpénzekkel történő elszámolás jegyében, a hátralévő életét vagy a sitten, vagy a bíróságokra járva, gyomorgörccsel fogja eltölteni...
Mert azért ennyi bizonyítékot kevesen hagynak maguk után, mint ez a szerencsétlen seggnyalonc.
Ez nem zavarja az érzékeny lelkű narancsbolsevik hívőket?
Ez a pénz nem hiányzik a Simicska média felületeken kívül máshonnan?
Illetve ennyit a(z ilyen) hülyéknek megéri?
Márpedig remek, kreatív óriásplakátok lesznek a simlicska féle felületeken.
Uraim, MR1-es Such György kinek az embere a Parlament igazgatói székében? Ő már a nemzetellenes, libás Bajnaié?
@Penivaldes:
Hadrendbe állt, mondom:
"Nem tudom, milyen lesz Magyarországon a politikai közélet, ha több mint másfél évvel a választások előtt a baloldal, a szocialisták, a Gyurcsány-Bajnai-féle szövetség megkezdi lejárató, mocskolódó kampányát" - fogalmazott.
Fabius!
Nem irigyellek. Ma úgy néz ki, hogy az összes trollt rád szabadították. :-)
@Bakter: El vagy tévedve. Szerintem nem Bajnaitól félnek, hanem attól, hogy megint csapatostul lesznek Birkák, akik elhiszik, hogy akik a hátán vissza akarnak mászni a hatalomba, azok bármilyen számottevő jót tudnának tenni ezért a hazáért.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Birka mindenhol van. réten, bval és jobboldalon.
minden pártnak van birkája.
"A szlovák statisztikai hivatal pénteken ismertetett adatai szerint éves összevetésben 13 százalékkal nőtt az ipari termelés szeptemberben az augusztusi 17 százalékos bővülés után. Tavaly szeptemberben az ipari termelés növekedése 7,1 százalék volt az egy évvel korábbi azonos hónaphoz viszonyítva."

"Az Orbán-kormány hivatalba lépése óta nem volt ekkora, majdnem 4%-os éves szintű ipari visszaesés."

De nekünk papírunk van róla, hogy minden fasza.
@Fabius: de meg mennyire hogy hangosan fognak visitani. Lesz itt csalás, lesz itt cnn-usa-eu osszeeskuvos kiabálás. Lesz 8 milliós gyuli, foglalnak mindent. Hát meg mindig nem tudod, mennyire nem tudnak emelt fővel veszíteni. Meg egyáltalán.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Holott ezeknek a birkáknak kutya kötelességük lenne inkább azt elhinni, hogy pocak sokat tesz a hazáért.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mondjuk, amíg Baja Ferike, Németh Lackó, Lendvay anyátok ott sertepertél pl. Puch elvtárssal (+ van mág pár nagyon hiteles acz ott), addig eléggé komoly elszántság kell, hogy higgyen valaki ezeknek a cociknak.
Egyébként tudtad, hogy Lendvay anyó nem cenzor volt, illetve az MSZMP KB Társadalompolitikai intézetében munkatársa volt Kövér Lackónak... akkor pedig Lackó koma is valami hasonló posztba kapaszkodhatott ott, mint frissen végzett.
A bejegyzés ütős. Egyetértek veled, s a jobber-sereg idehányásai mindennek az igazságát támasztják alá. Gratulálok!
Na mivanmivan, ebéd a pártközpontban hogy semmi kormánypropaganda percek óta?
@Kókadt-szegfű: Légyszi pattanj át a Kapuvári, Gyulai HÚskombinátra, jelenleg ott reszketnek jópáran a pénzükért. Hogy a fene enne meg, ott ahol vagy!
@Bakter: Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egyikről társulatról sem hiszek el ilyesmit. :)
@MolnarErik:
A figurát elnézve azt valami ló tehette ennek a közvetlen nőnemű felmenőjével!
Gondolom már ő is befizetett Bajnai pénzügyi alapjába és most ezért sértődött meg.

Valaki tudja, hogy hány milliónál jár az un. "kiegyensúlyozott jobboldali sajtóorgánumok" befizetése a Bajnai rágalmazások miatt??? :DD
A helyreigazító cikkek és bocsánatkérések számát nem is akarom tudni! :))
@Kókadt-szegfű:
Az mno-ra hivatkozni kissé fals, nem gondolod.

MIért nem azt az interjú-cikket linkeled ide, amelyikben Orbán Viktor méltatta Bajna ténykedését, miszerint világbajnok volt Gordon ténykedése (Franfurter Allgmeine Zeitung). Keress rá, ha kíváncsi vagy.

Neked is szól: fidesz+mszp=mszmp.

A fidesz tele van volt keményvoanalas munkáspárti funkcikkal. Ezt tartsd mindig szem előtt, mikor szavazol.
@Mária:

Ez a trükk nem trükk.

1: Semmi olyat nem tudnak mondani, amit ne mondtak volna el egymilliószor.

2: A hasonló kampányok eddig kivétel nélkül nyilvános bocsánatkéréssel végződtek, Magyar Nemzettől Budai Gyuláig. Legfeljebb Csizmadia is betérdel ebbe a sorba. Végül is Ivascsenkó előtt térdepléssel szerzett már elég gyakorlatot ehhez.

Azon kívül a kiadványt egy perc alatt ízekre szedi a blogszféra puszta öncélú szórakozásból csak azért, hogy egy ekkora szervilis kretént, mint Csizmadia jól megszopasson.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ahogy elnézem a 2002-2010 közötti "vívmányokat", nem csak hidat kellett volna foglalni. Ti viszont még adósok vagytok egy igazi balos forradalommal. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Én mindegyik társulatról mindent el tudok hinni és annak az ellenkezőjét is! :)
@Fabius:
Ráadásul kéjes örömmel fogja szopatni a blogvilág... :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ne tessék a Csizmadia urat bántani, őbenne is csak bugyorogtak, bugyorogtak a féltő, gyengéd érzelmek Orbán úr, a leheli bátorságnak, a bibói hazaszeretetnek és a Teréz anyai kereszténységnek eme zavarbaejtően hetyke csomolungmája iránt, s most átszakadtak a fortyogó szerelem hőfokának ingatag gátjai, ahogy bennem is, bár én szintén epedve izzok a Bajnai úr mélyén búvó fiatal Mickey Rourke-ért, szóval mindkettejüket akarom! Bár hármasban lehetnék velük egyetlen másodpercre! Vagy bárcsak elutazhatnánk közösen néhány napra valahová! Akár a Vatikánba vagy a Seychelle-szigetekre!
(Számlaszámom: 11748076-20024602)
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
Taktikai értekezlet. Mivel rájöttek, hogy megint előbb cselekedtek, mint gondolkodtak volna. Tömegestől idesereglettek az uruk-hai-jok, hatalmas hsz-cunamival bizonygatva, hogy ők valójában egyáltalán nem félnek Bajnaitól, sőt nem is érdekli őket. Azóta valamelyik értelmesebb portás már felszólt a Stratégiai Központba, hogy ezzel a rohammal pont az ellenkezőjét érték el. Ezért most úgy tesznek, mintha nem tennének semmit, mert nem félnek.
(Sajnos egyszerűbben nem tudtam levezetni, mert ezek nem egyszerűek, én meg nem vagyok elmegyógyász.)
@Kacsura:
Azért ott, a húsgyár kapujában az elkeseredett emberekkel megpróbálná a figura ezt a dumát lenyomni, hamar a húskampón találná magát! :)
Legalább is úgy megpakolnák, hogy csak pislogna, mint ha a szatyorban...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Dehogy lesz, nem lesz itt semmi. A könnyeknek pergését is hallani fogod akkora csend lesz.

Minden kártyát kijátszanak most, semmijük nem marad a választások utánra.
a maszopos bajnai valójában senkit nem érdekelne...

az 1csilliárdos kampány az NEM LEJÁRATÓ,
hanem ellenkező valós céllal fojik...
Bajnairól szó sem esne ha a 6alom nem ezt akarná...
Lenyomta Orbánt???Hihihihihahahahahahhaahhihhi.Ez kurva jó poén.Sőt szinte már meg is buktatta ez a jelentéktelen beszélni nem tudó gyilkos.Bajnai pfffff.
akit drorbánc el kezd szidni...
na annak lesz hirtelen jó eséje
választást nyerni és sok szavazót megfogni...
@Sánta Kántor:
Baszki... itt ma mindenki magának gyűjt???
Semmi önzetlenség??? :D
@De hol van Columbo felesége?:
Hivatkozzon csak az mno-ra - de tegye mellé azt a hivatkozást is, amiben bírósági ítélet kötelezi az mn-t a helyreigazításra, mert valótlant állított. Van egy pár.
@Fabius: Dehogy nem!Ezek az utolsó pillanatig fognak hadakozni,hangoskodni.
Ezért szavaztam akkoriban ellenük a maszopra.
Ezt nem bírtam ezekben a hülyékben.
Ha akkor kussban maradnak maradt volna viktor a miniszterelnök.
@Kókadt-szegfű:
"bajnai-gordon... 2009-ben, amikor pedig a miniszterelnöki posztot átvette bukott elődjétől, „sikerült” gyorsan 8 százalékos mínuszt is produkálnia, miközben a térségben pl. Lengyelországban, Szlovákiában ugyan ezen idő alatt növekedés volt!! "

Az a 8 % minusz, 6,7 % volt, a szlovákoknál 1 %, Németországba 4,3 % negatív növekedés, -hogy a közkeletű kifejezést használjuk -, volt ugyanekkor.
2012-ben viszont Németországban 1% a növekedés, Magyarországon várhatóan 1,5% a minusz. Tényleg csak ezt az irányt kell tartani és kinőjjük az adósságot. Mint az egyszeri ács mondja, már 2x vágtam le a gerendából, és még mindig rövid.
Egyébként, 2002-ben az előző évi 4,8%-os növekedésről sikerült az orbán-matolcsy tandemnek a növekedést 2,7%-ra "feltornászni". Most is azt az utat követik. Kissé kétségesnek látszik a siker nemdebár ?
A poszt megint jó lett amúgy.
ki hazudik? csak nem a kormány megint???

HAZUG fides mafiakormányzás ... bűnözők ezek !

index.hu/belfold/2012/11/09/ki_hazudik_drogugyben/
@kifordított nagyanyó:
Bakker! Te a cocikra?
Ne'ba! Te nemzetrontó!
Zsidó is vagyol? :DDD
@shinichi: "Remélem lassan felnövünk." Ha van a naivitási verseny, akkor bátran nevezhetsz.
Amikor hazafelé menve láttam a hatalmas tömeget a Kádár temetésről szétszéledni, akkor azt gondoltam, hogy egy évtizeden belül ezek egy része kihal, teljesen elhülyül vagy rájön, hogy mi a demokrácia és hogy érdemes abban élni. Most több kádárista van, mint a 80-as években.
Felnőni? Úgy gondolod, hogy értékek alapján szavazni? Ha valaki nem tartja a szavát, akkor arra többé nem szavazni? Politikusként becsületesnek lenni sőt annak is látszani? De hát ez Magyarország! Nem, nem, soha!
@xaverta:
Ne légy hülye! Összekevered szegényt az előjelekkel!
Nagyobb az a szám, az az 1,5%, mint az 1%! Neki ennyi elég!
Jössz te meg itt - és + jelekkel... Komolyan, magadnál vagy??? :))
-no komment-

Az Orbán-kormány első olvasatban 15-20 százalékos kedvezményt is rákényszerítene a bankokra az önkormányzati hitelállomány egy részének átvételekor. A bankok bármilyen diszkontot is csak kivételes, egyedi esetekben tartana indokoltnak. Az átvétel lebonyolítása még számos technikai kérdést felvet, a megoldás korántsem pofonegyszerű.

hvg.hu/gazdasag/20121109_Az_allam_adossagot_vesz_at_Ahogy_azt_Mori

-----------

2014. január 1-jétől a pénzügyi tranzakciós illeték hatálya kiterjed az értékpapírügyletekre, ide értve az értékpapírra vonatkozó derivatív ügyleteket is. A sarc bevezetésével Magyarország az Európai Bizottság által javasolt "összeurópai kezdeményezéshez" csatlakozna, az illetékből származó bevételek nem a magyar költségvetést gazdagítják. A nemzetközi példák alapján a hazai tőzsdére negatívan hatna az illeték bevezetése, a forgalom - akár jelentős - visszaesését eredményezheti.

www.portfolio.hu/vallalatok/ujabb_csapas_a_magyar_tozsdere_jon_a_tranzakcios_illetek.175438.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
Na én itt hagylak titeket, mert mennem kell harcolni.:)
@Fabius:
Dehogynem, már edzenek 2014-re.
A facebook-on olvasott "Igen Obama győzött, de Romney nem vesztett, mert az csak a szavakon való lovaglás" örökbecsű (állítólag az ATV reggeli műsorában nyomta el egy fidesz-gyalog) azt mutatja hogy lesz itt minden ha véletlen nem győznek, teadélutánná kuporodik ahhoz képest a 2002-es földhöz verem a seggem performansz...
@xaverta: Azt azért ne feledd, hogy az adócsökkentés kormány az áfát végre 27%-ra csökkentette, mert az előtte lévő túl magas terhet rótt a lakosságra.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az semmi, de nyáron a rakétás tanszék előtt, a teniszpályán napoztunk, az uszodánál! Akkor már inkább azért! :)
@Kókadt-szegfű:

Hú de unalmas. Azt fogd fel, hogy a most regnáló kommunista tetvek (FIDESZ) eddig számszerűleg ötezer milliárdot loptak el úgy, hogy nemhogy egy autópálya vagy 13. nyudíj nincs belőle, hanem még egy csatornalefolyót se tudnak felmutatni. Plusz emelett az emberek nagy réstének kevesebb a pénze, vazze.

De csak fújjad a hülye propagandádat, senki se kíváncsi már a FIDESZES hazugságokra, csak a birkaagyú seggnyalók. Nekik meg bármit mondasz, úgyis mindenről ugyanaz jut az eszükbe (mint Mórickának az iskolában, csak más:)
@Bakter: Ha meg mégsem, azért természetesen az elmúlt 8év + Bajnai a hibás.
@xaverta:
Korábban idéztem két hírt:
Szlovákiában 13%-kal nőtt az ipar, nálunk 4%-kal visszaesett éves összevetésben.
Ezt valahogy nem reklámozzák, sem itt, sem a droidvezérlő sajtóban.
@igazi hős: A remény hal meg utoljára. Ha vetünk egy pillantás a HVG felmérésre, akkor talán nem reménytelen ügy. A mostani négy év is a tanulás része.
@P.Freddy:
RÁGALOM!
Olyan fasza, nyolcad osztályú minőséggel kivitelezett térkövezéseket tudnak felmutatni, hogy csak na! Az neked semmi???
Hol élsz te? Térkövezés nélkül pláne!!!
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
Vagy ha már végképp nem jut eszükbe semmi, majd azt mondják, hogy ők nem is akartak nyerni, csak úgy kuberteni elvek alapján indultak a választáson.
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
Tényleg el kell ásni apránként, ráadásul másik nevén állandóan ott nyomul a vöröscsajos oldalon is a kis rohadék! :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért ez rémhírterjesztés, az már más kérdés, h így van.
@Bakter: Na, de majd a mindenkihez eljuttatott könyvben benne lesz, hadd lássa mindenki, h micsoda rohadék ez a Bajnai.
@Bakter:
Nagyon helyes a Szlovákokkal való összevetés.
Ez serkenti a globális látásmódot, relaítv összevetést.

Szóval nézzük a tényeket:
2002-ben a csatlakozó országok élmezőnyébe tartoztunk. Jóval a szlovákok elött voltunk.
2010-re utolsó utániak lettünk a görögökkel holtversenyben.
A románok után bőven gazdasági mutatók tekintetében.

Csak ezt az MSZP droidok kedvenc sajtótermékei elfeljtették, és elfelejtik megemlteni.
@MolnarErik:
Vigyázni kell a csókával, mert idézget állandóan, azután egyszer csak lehurrog, hogy ő már azt IS idézte... :) Dumagép!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ilyen ez na, még vörös csajok is...mocskoskomcsi...tisztességes jobber csak a turulra néz, pfhej...:DDD
@csizsikpizsik - pique takarodj!: "esz itt minden ha véletlen nem győznek, teadélutánná kuporodik ahhoz képest a 2002-es földhöz verem a seggem performansz..."

Azt hittem arra csak én emlékszem mi volt akkor. :D
@kifordított nagyanyó: Dallas...Azt anyám nézi, állítólag nagyon jó az új és Jockey még mindig genyaláda :)
@csizsikpizsik - pique takarodj!: jogi csűrés csavarás, főpróba x /hogy kerüljük ki a nekünk nem tetsző bírósági itéleteket/

A Médiatanács blogjának bejegyzése értelmében a médiatanács a Fővárosi Ítélőtábla legutolsó döntése nyomán kialakult helyzetet nem tudja orvosolni, ezért azzal fordul az ügyészséghez: mérlegelése szerint hivatalból indítson vizsgálatot és terjesszen elő ügyészi felhívást az ítélőtábla döntése következtében kialakult jogszabálysértő állapot megszüntetése érdekében.

hvg.hu/itthon/20121109_Klubradio_ugyeszseg
@P.Freddy:
Nem igaz, hogy semmit nem tudnak felmutatni. A nemzeti nagytőkések (NEMoligarchák) a többszörösen árazott állami megrendelésekből, uniós pénzzel kitömve, elég tőkét kovácsoltak, hogy a példátlanul sikeres magyar külpolitika hathatós segítségével beruházhassanak más országokban, gyarapítva vagyonukat és munkát adva a szövetségeseknek.
Ez semmi??
@Fabius: nem, nem. Egy masik túró rudit tennék arra, hogy hetekig fog hallatszani a visitasuk. Tudod ki lesz kussban? Viktor lesz, mint aki osszecsinalta magát.
@MolnarErik: akkor nem rémhír, ha igaz.
@kifordított nagyanyó:
PLÁNE DURVA!!! :))

@csizsikpizsik - pique takarodj!:
Ja, turulus és nyakig beöltözött keleti csajokat szabadna csak nézegetnie!
A többit hagyja nekem, a megrögzött, rohadék libsinek! :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már össze vannak - össze is voltak - , ami most megy, az a parasztvakítás.
@shinichi: "A mostani négy év is a tanulás része." Hát igen, csak magas a tanulópénz. (Pedig a főnök teljesen tandíjellenes. Ezért szépen leépítik a felsőoktatást.) Ráadásul a "diákok" egyre nagyobb rész megy át egy másik osztályba, ahol ortodox a tananyag, bár angolul/németül tanítják.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
GENYA! Egy ideje már szivatom az oldalán, de ez őt nem zavarja. Akkor meg mit kérdezősködsz??? KÖZÖD??????????????????????? :)
@én már a fény gyermeke vagyok:Viktor nemsoká Hős Anya is lesz. Lekörözve Lónya Brezsnyevet.
@igazi hős:
A baj az, hogy az a másik osztály másik országban is van... :(
@komplikato: Áááááá...régi "szép" emlékek, amikor a két forduló között olvastad a villamoson a Magyar Narancsot Para-Kovácson röhögve és odaült veled szembe egy 50es néni és belekacsintgatott az arcodba hogy így a helyes fiatalember, Viktor a mi országunk egyetlen vezetője, Te pedig inkább leszálltál minthogy elmond neki, a másik oldalt véleményét olvastad éppen; amikor a HÖK összehívta a komplett évfolyamot és síri hangon ordítottak az alulában hogy KELL a Fideszre szavazni, merkülönbe...; amikor a tanárod vicceskedve megjegyezte akik balról jöttek be a terembe egy jeggyel rosszabbat kapnak...imádtam, na...
@a szív fészkei:
Én posztumusz mindent megadnék érte, neki, bele... :)
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Kifestőköynvet csinál belőle Kerényi? Remélem, patás Gyurcsány tüzet okád skótkockás kisszoknyában, copffal, mint Sáti a South Parkban, amikor Briteny Spearsnek öltözött a szülinapi buliján... Fáintos volt.
@Neolibsi: Létezhet az az összeg, amitől zu zammen korpásodnak, sőt lesznek a disznók előtt a korpa maga...
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
És ti hova fejlesztitek a diiiiiiktatúúúúúraaaaa bérretegéseteket, ha veszíteni fogtok ?
Röhejesek vagytok, miközben demokráciáért aggódtok, az utóbbi 50 év egyetlen szemkilövetőjével szorosan kézenfogva.
kedves Genyóka Boli, ez mán volt, most hogy átvetted a már voltasos szerepem? :D

Orbánék megajándékoznak minden kismamát

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának köszönhetően ezentúl minden kismama ajándékot kap szülés után, egy magzatot és egy szívet ábrázoló ajtódíszt, amelyen az "Isten hozott" felirat szerepel - mondta Soltész Miklós szociális és családügyi államtitkár az MR-1 Kossuth Rádió műsorában.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
2012-t írunk. Állítólag most minden fasza, amiről "papírunk is van".
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Beszarok, hogy a delikvens az ügyészséghez fordul egy jogerős ítélet "jogsértő volta" ügyében.

Polgári Perrendtartás 229. §
Ítélt dolog nem számít
Keresettel érvényesített jog tárgyában hozott ítélet kizárja, hogy az ismételten vitatásra kerüljön.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mi van??? Simicska beszállt az ajándéktárgy businessba is?
Megvédik a kismamákat! Kötelező lesz kitenni is? Ellenőrzik is majd?
Ezek betegek, tényleg! Olyan megható... :((
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Te ,anyukád nem neked ,hanem RÁd mondta,hogy gennyláda!:))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mondom jöhet mindenféle.:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a klubárdiós hírhez annyit tudok hozzátenni: a médiatanácsnak már nem elég, hogy tátott szájjal szaladgál a faszerdőben, már házhoz rendeli.
nagyon nem esett még le nekik, hogy ezt bukták, ebből jól már nem jöhetnek ki. mondjuk az is szomorú, hogy tényleg fűhöz-fához szaladgálnak; a bíróságok többször elzavarták őket, most az ügyészség jön (nem tudom, ők mit tudnak kezdeni egy bírósági határozattal, azon kívül, hogy hümmögnek hozzá; és utána? semmilyen zsolt és a keresztény egyház átkozza ki őket, vagy mi?
velemenyvezer.blog.hu/2012/11/09/bajnai_peldatlan_kezdese_es_gyors_ongolja?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_11_09&utm_campaign=index

"Az ellenben hatalmas öngól, hogy az első száz, szimbolikusnak szánt aláíró között számos olyan figura található, akiknek a neve elválaszthatatlan az MSZP-SZDSZ koalíciótól és annak teljesen hiteltelenné vált hátországától."

ennyi...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Allah vagy Jehova vagy Buddha hozott jelvény nem lesz? Már az isten is államosítva lesz?
@kritikusolvaso: Ugyan, sorold már fel. hogy mind az első száz aláíróval személy szerint mi a bajod.
Az alulinformált kókadt kollégának üzenem: "Szlovákia ipari termelése 13 százalékkal nőtt szeptemberben"

A minden győzelmet győzelemre halmozó Orbán kormány eredménye ugyanebben az időszakban -4%...
@kritikusolvaso:
Ez nem jelent többet mint hogy megindult a helyezkedés...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ó, benne a girls, na majd otthon :/
(kb. felső mordori nyelven is le van tiltva központilag a lányok/nők/szex szavakat tartalmazó lapok, bejegyzések)
Én csak annyit mondanék, hogy ha az amerikai választók 60%-ának lehetett az a véleménye négy év után, hogy a nagyon rossz azdasági helyzetért az előző kormányzat a felelős, akkor nem ésszerűtlen nálunk két év Fidesz után elmúlt nyolc évezni.

Ettől még lehet sok mindenben elmarasztalni a Fideszt, de legyünk tisztességesek. Ezt ők valóban örökölték.
@7papsajt: pajtás...ha csak ilyen baromságokat tudsz írogatni, jobb ha semmit sem írsz....
csak az autópálya építésekből többet loptak a szoclibsik, mint az eddigi, és a még ezután jövő min 10 kormány összesen...
ne röhögtesd már magad....
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Mivel sose vagy otthon,persze hogy szeret.Ilyen a jó gyerek.:))
Na most mennem kell.
Viszlát.
@peti6: A Fidesz még az autópálya építést is ellopta, nem csak a pénzt!
Na, akkor most ki a jobb?
@kritikusolvaso:

Nem, nem ennyi. Az elmúlt 22 évben mindenki kapcsolatba került a létező pártok valamelyikével, csak a többségünk névtelen senkiként. Sokaknak van elege a folyamatos sárdobálásból. Az eccerűek eljutottak már odáig, hogy megdumálják: nagyapám nyilas volt, nagybátyám meg komcsi, ez van. Csak a megmondók finnyáskodnak, ők is csak az érdekeik mentén.
Az mszp-szdsz lejáratódott holdudvara? Hogy áll most pl. a kulturális hátország? Kerényi, Pataki mega természetes orbánizmus. Gazdasági holdudvar?
A fidesz lejáratta az összes elenfelét, de legalább ilyen kitartó munkával saját magát is.
mIm /ha valaki nem értené, középső új :D/

ennyi jut eszembe erről is:

Cséfalvay: az álláspontok bemutatásánál <<<<< tartanak az IMF-tárgyalások

A Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Bizottsággal folytatott egyeztetéseken egyelőre sem az IMF/EU-hitel összegéről, sem formájáról nem született megállapodás, jelenleg az álláspontok rögzítése történik - mondta Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára pénteken...

hvg.hu/gazdasag/20121109_Csefalvay_az_allaspontok_bemutatasanal_ta
@ByA:
Sajnos fogyóban az örökség, fogy a pénz...
@ByA:
Egyéb terheltségeikkel együtt.
@kritikusolvaso:

Mennyi? Neked is az fáj ami Véleményvezér Panyi Szabolcsak? Te is azt hitted tényező vagy de nem kérte a kutya se, hogy aláírjál bármit? :-))))

Te amúgy tudod kicsodák ezek az emberek vagy fogalmad sincs ahogy az látszik?
@saravad:
Valóban, itt senkinek nem lenne oka és joga a sárdobálásra!
Önbátorításnak pedig ez édeskevés...
nem is tudom, hová posztoljam ki: ide, subbára vagy a szanalmas.hu -ra...
mandiner.hu/cikk/20121109_fidesz_panikban_lehet_a_baloldal_ha_mar_most_kampanyol
@preddy:

Tévedtem, nem szégyellem bevallani!
A hangos bégetés tényleg növeli a csorda öntudatát...
@Secnir: Gabika megvédi a Fideszt? Ez az álmoskönyv szerint csupa jót és nagy sikert jelent :DDDDDDDDDDDDDD
@Secnir:

Köszönjük! Megnyugodtunk, ezek szerint meg lesz védve a Fidesz hatalma, csakúgy mint a nyugdíjunk...
@Secnir: csak egy kérés, akkor a 2 milliárd békamenetre és lejáratóKAMPÁNYra, az mi is? jahh, kampány, bocsi, nincs több kérdésem :D
Stefi! Stefi!! Steefii!!!!!

Steeeeeffyyy!!!!!!!

Stefi?

Steffy???????????
@preddy: -4, -4. Mit lovagolsz ezen? Unortodox gazdasági siker.
@kritikusolvaso: Hát igen..

Megint felsorakozott mindenki azok közül, akik egy büdös szó nem sok annyi kritikát se fogalmaztak meg soha az MSZP kormány idején.

Hülye MSZP droid mind a 100 és ezt nevezik összefogsának.. Röhej.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: A röhejes majd az lesz,ha ez a társaság a Pocakosékat a 2/3 ellenére röhejes módon megveri 2014-ben.Na, akkor majd röhöghetsz, ígérem veled együtt röhögök, hogy milyen egy alkalmatlan fasz van most az ország élén!
@biohouse: "És miért ne állhatna össze ez a két EU "szkeptikus" párt?"

Szia,
a fidesz úgy EU-szkeptikus, ahogy én, negyvenes férfiként szépségkirálynő. Az más kérdés, hogy ha úgy gondolják, hogy az áll érdekükben, ezt kommunikálják.

Politikusok...

bio
@Neolibsi:
Hát ha mégegyszer visszahozzuk az MSZP-t azt már nem éli túl az ország.
8 év alatt sikerült a szlovákok elötti pozicióból Euórpa utolsójává tenni a szociknak az országot.
Megduplázták az államadósságot, és a munkanélküliségi rátát eközben.

Szóval ha lesz még 4 év szoci kormány, akkor már tényleg csak a Jobbik programnak lesz realitása, ugyanis akkor már esélyünk se lesz visszavizetni azt az adóssághalmaz amit a szocik termelnek feszt.
@ByA: egy részét biztos,de legalább sikerült az improduktív növelés...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Senki nem vitatta, hogy az Orbán kormány sikeresebb mint a Gyurcsányék! Két év alatt érték el azt, amit a Gyurcsányék nyolc év alatt qrtak el...
@bioLarzen:
Igazad lehet. A fidesz nem szkeptikus, hanem cinikus.
@Neolibsi: Hát a dió, héjban! :-)
@Neolibsi: "Az államadósság a Jobbik szerint fenntarthatatlan. Vona több nyugati elemzőintézet kutatását és előrejelzését is felhozta példaként. "

Amit a Görögök csináltak. Bejelenteni a Csődöt és alkudozni a túlélésért.

Igazából ez nem Jobbik program, hanem MSZP-s cél, ahogy a GDP arányos hiány grafikont nézegetnem az elmúlt években.
@saravad: A kisnyilas lett komcsi, majd vissza. Csak vezér legyen, aki imádhat.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Szoktad nézni a politikusok népszerűségi listáját? Bajnai a 2., urbi et orbán a 9. Nem tudod miért?
Vajon miért gyűlöli az egész ország ezt a kis unszimpatikus barnabőrű fiút????
@preddy: Dolgoztak is eddig serényen:2,5 év alatt több mint ötezer milliárd forint felhasználásával kemény munkával összehoztak -1,5% GDP csökkenést, amiről persze tudjuk egy ideje, hogy a negatív gazdasági növekedés is növekedés.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Tedd fel a koronát a szózatodra: mondd, hogy az elmúlt két és fél év összes gazdasági baklövését a szoci árnyékkormánynak köszönhetjük, ami orbánnal bábozik.
Ha a 9-et mindenki utálja akkor mit szóljanak a 10. helytől lefele az MSZP-s LMP-s, DK-s, ... képviselők ? :DDD

A másik jelződről csak annyit hogy pont annyira jellemző a libsi fajtádra a cigányozás, ahogy a Jobbikosokra a zsidózás.
@kritikusolvaso:

www.peticiok.com/signatures/egyutt2014/

10108 aláírás eddig, ezek tuti mind rossz arcú kommancsok... ;)

az első száz is csupa vállalhatatlan tróger, semmit nem tettek az asztalra az elmúlt 20-30évben, bezzeg a túloldal az döfi... :)
@csizsikpizsik - pique takarodj!:

A többszöri és gondos gerrymandering, a médiakampány korlátozása, a választási rendszer gyökeres átalakítása után mód csak a kussolásra van.

Ha ezt nem sikerül felfogni akkor soha ilyen könnyű nem lesz csuklóztatni őket, mint most.
azt hiszem a komcsikat (bajnai) jobban utááálom mint
a zorbános fides mafia bűnszervezetet... hmmm vagy nem?

nem is tudom...
@Bakter:
Áhh .. Ilyet soha nem mondanék.

Legfeljebb azt mondhatom amit minden grafikon mutat.
Nevezetesen hogy a MSZP-től jobban soha senki nem kúrta el Európa szerte a gazdaságot.
Ezt bizonyítja hogy a Szlovákok elötti pozicióból utolsóak lettünk 2010-re, és hogy megduplázták a GDP arányos államadósságot, ahogy a munkanélküliségi rátát is.

A Fidesz béna ugyan, de ezen grafikonokban is lassú javulás mutatkozik, ami lássuk be sokkal jobb mint a 2002-2010-ig tartó rohamos romlás,
@Hertelendi:
Mer a szíenen, meg a libsi világösszeesküvés mételyezte nyugati suttogópropaganda aztat sugallja, hogy utálni kell a dakotaló és a félázsiai turul forradalmian unortodox gyermekét, azaz a Nagy Harcost.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Arra kell sugárhányni? Aztán a magzatdíszes ajtón kifordulva a munkába menet fel is készülhet a megdisőült kismama a remek törvények adta lehetőséggel elkvöetett kirúgására. Bölcsire még pikáns gondolat korában kell a kölyöknek jelentkeznie, majd ha tanulósorba lép, akkor meg szakócás agyműtét vár rá a Gnädige Hazudik, mint a Wasserfall jóvoltából.

Egy új sport lesz kialakulóban, ill,. Keleten ez a fajta már régóta megy - igaz , ott nemkismamák művelik, hanem mindenki - a bétellevél rágástól vörös nyálat kell minél távolabb köpni szép díszes bödikbe. Erre egész iparág épül, köpőcsészéket gyártani... Egész nap elvannak ezzel. Na most lesz ajtódíszre magyar hányás.
@Bakter: miért kevered a hármat? Buddha mióta Isten? :-)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

" az adóssághalmaz amit a szocik termelnek feszt. "

A Templeton államkötvényeinek KAMATÁN 120 milliárdot buktunk csak a harmadik negyedévben. Te ezt minek nevezed adóssághalmaz termelésen kívül?
@Bakter:
Gyurcsány sokkal népszerűbb volt annak idején, mint most Bajnai.
Aztán elkezdett kormányozni.. :DDD

Isten óvjon minket a libástól, libatartók megnyomorítójától !
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Meghallgattam Vona beszédét.A számok stimmelnek, csak a körülményeket nem látja tisztán, illetve látja csak azt nem mondja:Igaza volt a fenntarthatósággal kapcsolatban (gdp-növekedés,hiánycél,kamatszint,stb és ezek összefüggései),de azt illúzió várni, hogy egy 80%-os államdóssággal rendelkező országnak engednek, amikor ez átlagosnak tekinthető az EU-van.Egy olyan országban,ahol szidják az EU-t, a multikat,a külföldi tőkét, ahol a kormány töketlenkedése miatt van recesszió, na így ne várjál méltányosságot.
@Fabius: Nézz már meg légyszi egy GDP arányos grafikont, mielött véded Gyurcsányékat.

Meredeken emelkedik 2002-2010 között, hiány magasan 3% fölött.
2010 után emiatt EU-s eljárás, azóta hiány 3% alatt, GDP arányos hiány stagnál kicsit csökken.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Grafikonok, aha. Hol, melyikek?
A pozicionálást már ma is olvashattuk tőled legalább háromszor? Jöhet valami nóvum.
Béna? A tökönlőtt karvalyhattyú, az béna. A fityesz cinikusan balfasz, nagyképűen ostoba, arrogánsan tehetségtelen és nagyvonalúan néz hülyének mindenkit, aztán csodálkozik, hogy a birodalom meg az irodalom visszavág.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ja, és még a legfontosabbról nem is beszéltem:Van nálunk egy hangyafasznyi demokrácideficit, bár nem tudom, hogy ez Jobbikéknál számit-e?
@Neolibsi: Értem..
Tehát el kell adósítani az országot , be kell nyalni csontig mindenkinek bankoknak, IMF-nek, EU-nak, országot eladni.

Én ismerem a Bajani féle összefogás programját, csak az a fura, hogy te ezt így fel is vállalod.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

A munkanélküli rátához kizárólag a szociknak volt köze, világválság meg nem volt. Ezért az egész kontinens munkanélküliségi rátájáért a szocik felelősek.

http://www.google.hu/publicdata/explore?ds=z8o7pt6rd5uqa6_&met_y=unemployment_rate&idim=country:hu&fdim_y=seasonality:sa&dl=hu&hl=hu&q=munkan%C3%A9lk%C3%BClis%C3%A9gi+r%C3%A1ta#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=unemployment_rate&fdim_y=seasonality:sa&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:hu&idim=country_group:eu&ifdim=country_group&hl=hu&dl=hu&ind=false
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Ha az épp Emesét tossza, akkor is? "Emese, aki a turulmadártól esett teherbe, Ögyek (Ügek) vezér felesége, Álmos vezér anyja." (wiki) Eléggé hajaz a Léda-Zeusz nászra ugyebár. Globálpistás szaga van.
@Neolibsi: Ezt a demokráciadeficit izét betéve ismerem.
1990 óta bérrettegnek a Vásárhelyi féle (Bajnai civil aláírói) MSZP-SZDSZ droidok, mikoris épp nem kiskedvenckéik kormányoznak.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Ne tereljél, nem vagy te kondás.

Válaszolj a kérdésre: csak a Templeton kamatán negyedévente 120 milliárdot bukni az micsoda?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Orbán is baromi népszerű volt... Bajnai meg csak három hete tűnt fel a színen, oszt máris rávert egy 16-snyit.
Az előzőhöz meg csak annyit. Volt itt lent 4-5 óra tájékán egy géniusz, aki visszafizette állama összes adósságát. Szerető népe hálás is volt érte. Szóval ne csak az államadósság körül forogjon minden, mint a búgócsiga.
@Bakter: Ezzel állsz le, te türelem szobra? Hát már a nickje is röhej: ha Gyurcsány közirathamisító, adócsaló - why not? - , miért hagyja ez a róla mindent tudó jóember őt szabadon rohangálni ilyen forrcsis,bugyulás időkben? Miért nincs ezért Gyurcsány már régóta Kufsteinben talpig vasban, kenyéren&vizen?

Ez a nick Gyurcsány-pártoló, sőt bűnpártoló!!!!
@GeoCracker:

Igen. Engem az aggaszt az egészben, hogy még meg sem alakult a Fidesz kormány és ugyanaz a falka, amelyik most üvölt ellene – lassanként nem minden indokoltság nélkül –, azonnal üvöltött. Képtelen vádaskodásokat fogalmaztak meg, már előre. Ebben az összefüggésben nem tetszik, amikor gúnyolódnak az elmúlt nyolc évezésen, úgy tólva át a dolgat a valóságból a gyűlölet mezejére, mintha az elmúlt nyolc év emlegetése csakis nevtslges és roszhiszemű lehetne,m mintha kkor tuéajdonkéépn minden reben lett volna, csak Orbánék vádaskodnak alaptalanul ellene. Ez nem megy. Olvasom ezt a blogot, mert jó Fabius humora, vannak időnként jó meglátásai is, amivel nem lehet nem egyetérteni, de összességében nem tartom túl hitelesnek a világos elkötelezettségével. Többet ér a szememben pl., a Vastagbőr kritikája, mert ők soha nem tűntek pártosnak a jelenlegi rendszer másik fele irányában (értsd: Gyurcsány/Bajnai).
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Nem érted a lényeget, pedig Fabius folyamatosan írja neked:MOST ADÓSÍTJÁK EL AZ ORSZÁGOT, és felejtsd már el az emmútnyócévet, az sem volt semmi adósság szempontjábó, de a mostanihoz képest ha így haladnak, bolhafing.
@Fabius: Remek grafikon. Épp erről beszélek.
Gyakorlatilag 2002-2010-ig szinte minden évben az EU-ban nálunk nőtt legnyagobb mértékben mind a munkanélküliség, mind a GDP arányos hiány.

2002-2006-ig szinte csak nálunk nőtt a munkanélküliség, és utána is rekorderek voltunk.
Mondjuk dolgozni kellett ezért, hogy a szlovákok elötti pozicióból a görögök szintjére kerüljünk az utolsó helyre.

Sikerült.
@Fabius:

szerintem ez a felhomályosítás' a "falra hányt borsó" tipikus esete. tökéletesen értelmetlen észérveket sorolni, mert nála a hit ereje és (vélt) igazsága, csak abból fog érteni - talán - ha konkrétan matolcsy gyurka fogja kivenni az utcsó húszasát a zsebéből...bár kinézem belőle azt is, hogy majd azt is gyurcsányra fogja "szemét gyurcsány volt matolcsy maszkkal a fején" :)
@Fabius: befektetés a jövőbe:

Európai kaput keresnek a mexikói kartellek
A legveszélyesebb drogbandák megvetették
a lábukat Dél-Európában és a Nyugat-Balkánon.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2012%2F11%2F09%2Fsinaloa%2F

--------------

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_ukazba_adta_ket_honap_alatt_atalakul_a_kozoktatas.536415.html
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ember te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak egyszerűen fidesz képviselő. Mer ha fidesz képviselő vagy, akkor még érthető, hogy pénzért vagy hülye, de ha nem, akkor nagyon nagy gáz van veled.
Be tanultad a papagáj kommandó szövegét, és csak ennyit tudsz.
Sajnállak buta ember.
@a szív fészkei:
No, az ilyenek miatt szükséges a humán tudományok és művelőik mielőbbi leépítése. Az összehasonlító vallás-, mitológia- és egyéb történetekkel foglalkozzon inkább Usztics, interdiszciplináris megközelítéssel, ő közérthetően fel fogja tárni felsőbbrendűségünk gyökereit.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mivel fenntartom, h.az lmp-nek nem okvetlen érdeme a csatlakozás ( endresy.blogspot.hu/2012/11/lmp-versus-egyutt-2014.html ), Benedek bejelentését a csatlakozáskor hiszem el.
@ByA: Tán talált a költségvetési bizottság eemúttnyócév alatti elnöke, bizo yos FideSS-beli Varga Mihály bármilyen csontvázat, a Bajnai bespájzolt pénzén túl, amit el is vertek? Akkor mi a bajuk, miről nem tudtak, mint helyzetről?
Trolljaink lelkes munkáját elnézve, óhatatlanul Máté 5:3-12 jut az eszembe:

"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa..."

Ott a magyarázat is:
"A mennyeknek országa a lelki
szegényeké, akik önmagukban
semmit nem találnak, amire
hagyatkozhatnának.
Teljesen világos előttük,
hogy ők Jézus
nélkül semmik, és semmijük
nincs. "

Csak eltévedtek szegények, mert Jézus helyett Viktort találták meg...
@shinichi: "A választók szíve joga mit választanak. 2010-ben antikapitalista, ál-nemzeti bolsikat sikerült megválasztani. Remélem lassan felnövünk. Mert még egy baloldali/szociálisan érzékeny/szolidáris kormányzati ciklust nem biztos hogy kibír az ország."

Szerinted az Orbán-kormány baloldali, szociálisan érzékeny, és szolidáris?

Lehet, hogy ezt mondják. De nem ezt csinálják, hanem az ellenkezőjét.

Bolsevik hadova, kő konzervatív tevékenység.

Még egyetlen társadalomnak sem ártott meg a szolidaritás. Sőt! A bizalom bármilyen társadalom és GAZDASÁG alapja. Ezt a bizalmat kellene helyreállítani ahhoz, hogy Magyarország normálisan működhessen. Ez sokéves program.

Ami a szociális programokat illeti, hosszú távon sokkal többe kerül azokat a problémákat kezelni, amelyeket a végleg leszakadt társadalmi rétegek generálnak, mint értelmes megoldásokat találni. Például a képzett munkaerő hiányát, amelynek a másik oldala a tömeges munkanélküliség. A generációkon átöröklődő munkanélküliség legjobban szemet szúró következménye a bűnözés növekedése. Az oktatás fejlesztése egyszerre gazdasági, rendészeti, és szociális szükséglet.
@Fabius: Jól értem hogy te az államkötvények piaci drágulását (pozició javulás, olcsóbb hitelkamat) rovod fel ?
@saravad: Megyek leköpni magam, jó, hogy szólsz. ;-) Turult összevetni hattyúval?! Anyám, borogass, gonosz tetű vagyok.
@bolondok közt viktor a király:
A kettő nem zárja ki egymást!
Sőt... :-)
@épészmérnök: + 1, ha nincs szolidarítás - és ezt a világ leggazdagabbjai ismerték fel, Gates, Buffet - akkor baszhatjuk a lovat. Legyen világos követelményrendszer, legyen konzekvens büntetőtörvénykönyv - de akkor ne csak a Gazsi tyúk- és uborkatolvaj, hanem a Kulcsár féle-millárdtolvaj ellen is lépjenek, ne így, mint most - lgyen munkalehtőség és előtte kőkeményen felzárkóztató iskolarendszer, legyen szociális bérlakáshálózat - akkor majd nem kell segélyezni orrba-szájba.
@Neolibsi:
Az államadósság mérését tekintve, már megbocsáss, de hitelesebb forrásnak tartom az Eurostat adatait, a google data explorerét teszem azt, mint a te vagy Fábius haugságait.

És ezen grafikonok szerint az MSZP a legszarabb volt szinte minden gazdasági mutató tekintetáben az egész EU-ban 2002-2009-ig stabilan.

A Fidesz pedig középmezőnybe tartozik.
@a szív fészkei: Ne sértegesd már a Kárpátok keselyűjét:D
@bolondok közt viktor a király: Megértelek hogy nem ehez szoktál.
Tudom a fizetett MSZP droidokkal való stabil kommunikáció elhitette veled, Gyurcsány seggének a nyalása az egyetlen opció, és aki mást tesz az Fideszes.
@ByA: Edy FideSS-kormányt már kiélveztünk, lehetett tudni, hogy ami jön újra, az annak a köbe lesz.
Megtértem, ORBÁN VIKTOR ÚRNAK feltétlen igaza van. Meg feltétlenül is. Fiaink hazatérnek:
"A mulatóstól a dinnyeárusításon át a felszolgálóskodásig mindennel próbálkozó VV Fecó hamar megunta Londont: mindössze két és fél hét után úgy döntött, hazajön Magyarországra."
@Neolibsi: Megyek magamra köpködni, na, most rágózok, hogy legyen elég nyálam. Sajna, nekem nincs fenséges segg a láthatáron, hogy mindig edzésben legyek bőven nyelvet csapkodni benne.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Cimbora a fidesz kettő és fél év alatt jutott oda. Mi lenne ha véletlen /isten ne adja / ők 8 évig tudnának uralkodni. Az 50-es listán a 90-ik helyen állnánk.
@ariel12: Nem hiszem.
Gyurcsány csak 40ezer fölötti tömeget veret rommá azonosíthatatlan karhatalmistákkal.
Svájcban 22 embert lőttek dokumentáltan és beazonosíthatóan, és nem fejre.
@Bakter: Képzeld, London mennyire hamar megunta őt, csak nem értette szegény, mikor mondta neki.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"2002-2006-ig szinte csak nálunk nőtt a munkanélküliség, és utána is rekorderek voltunk."

Legalább annyi eszed lehetne, hogy a táblázatkezelőben beikszeled Szlovákiát is összehasonlítási alapnak, mert akkor nem szopatod meg magad :-D

Mert speciel a bezzegszlovákok 97-óta rekorderebbek nálunk :-))

http://www.google.hu/publicdata/explore?ds=z8o7pt6rd5uqa6_&met_y=unemployment_rate&idim=country:hu&fdim_y=seasonality:sa&dl=hu&hl=hu&q=munkan%C3%A9lk%C3%BClis%C3%A9gi+r%C3%A1ta#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=unemployment_rate&fdim_y=seasonality:sa&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country_group:eu&idim=country:hu:sk&ifdim=country_group&hl=hu&dl=hu&ind=false
@ariel12:
Ez tökéletesen bizonyítja a nyugati összefogást a szentturul magyar kurucsággal szemben.
Szemkikövetős mocsok svájciak, fújjj!! Hágát a háborús bűnösöknek, Vidi szurkolókat irtottak!!!!!!!!! www.samsungsport.hu/kulfoldi-labdarugas/20121109/gumilovedeket-is-hasznaltak-a-videoton-drukkerei-ellen/
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Az államkötvény kibocsájtás tudod mit jelent:
HITELT! csak nem egyszerre veszik fel az IMF-től
3-4%-on, hanem fokozatosan 6-7%-ért, hogy az ilyen ostobák mint te ne vegyék észre, hogy hitelből finanszírozzák az országot.
És még örülsz is neki, hogy milyen sikeres a kibocsájtás, igaz?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ne magadból indulj ki. Ne rám mond azt amit te teszel. Nézz fel a viktorka seggéből, és világosság fényeskedik feletted.
@ariel12: Megelőztél, én is most búsongok: Vidi-szurkolókat rendszabályozni??? Mit képzelnek a sajtszagúak? Hol élnek baszod Baselban ezek? Nem tecc nekik a magyar sírvavigadás? Őrület, ezeket is megvettük, mi zsidók, nem emlékszel???
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Éppen az Eurostat adataiból dolgozó gugli grafikonnal szopatod magad. Nem tudom feltűnt-e?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Húú vazzeg, te is békés kő dobáló voltál és fejbe találtak egy gumi lövedékkel. Már értem a problémádat.
@Fabius: Valami van a linkjeiddel, nem kattinthatóak - legalábbis nekem.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Most melyik adaton vitatkozunk?Az MSZP adósságból csinált növekedést ez tény.A FIDESZ időarányosan nagyobb adósságból csinált eddig recessziót, ez is tény,ha a Jobbik adósságról akarna a hitelezőivel tárgyalni, bár nem tény, de az rövid idő alatt valószínűleg fizetésképtelenség.
@a szív fészkei:

Jó, tudom. (Ez nem jóváhagyás, hanem belátása annak, hogy nincs miért beszélnünk ezekről.)
na ne röhögtess mááááá !!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Fabius: Te Fábius vazze..

Ott a kurva grafikon. találsz 1 évet amikor a szlovákok jobban romlottak, mint mi. 2008-2009, és erre vered a nyálad.
Az összes évben szarabbak voltunk tőlük is, mint midenkitől általában.

Az összeredményt tekintve pl szlovákokkal való összevetésben:

Slovákia: 2002 (18,8%) - 2010 (14,5%) azaz javult náluk a helyzet.

Magyaro: 2002 (5,6%) - 2010 (11,3%) azaz megduplázták a munkanélküliségi rátát, kedvenc MSZP-SZDSZ koalád.
@épészmérnök: "Bolsevik hadova, kő konzervatív tevékenység." Az első valóban igaz Orbánra, de a második? Viktor, mint konzervatív, ez még Hírcsárdában is szar vicc lenne. Szerény-szegény keveréke Kádárnak és Putyinnak. Egyikük sem a konzervativizmus mintaképe.
@Fabius: "a kiadványt egy perc alatt ízekre szedi a blogszféra puszta öncélú szórakozásból csak azért, hogy egy ekkora szervilis kretént, mint Csizmadia jól megszopasson."

Sajnos, a választók többsége nem olvassa a blogszférát.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ezt úgy érted, hogy dokumentáltan és beazonosítva hasbalőtték a hős vidi szurkolókat? Pl.: előszőr elkérték az útlevelét oszt majd amikor látták, hogy ez egy kuruczlegény akkor lelőtték őket? :-)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

A negyedév alatt 6,2% realizált hozamot rovom fel. Számold ügyesen éves szinten mennyi is ez.
@Gyuri bá:
Minden hitelt beszámítanak a GDP arányos hiány mérésébe te szerencsétlen.
Az IMF által adottat ugyanúgy mint a piacról felvettet.

Ezen GDP arányos hiány alakulásba legszarabb az MSZP-SZDSZ (csakúgy mint a munkanélküliségi ráta alakulásában), és középmezőnyben van a Fidesz.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"A Fidesz pedig középmezőnybe tartozik."

Összegszerűen nyilván, hiszen egyelőre még kevesebb idejük volt a lopásra, de a tempójuk (vagyis a lopófüggvény meredeksége) jóval nagyobb.

Az pedig, hogy a most ellopott ezermilliárdokat félőrültek hobbijaira, bolsevik szimbolikákra, seggfej haverok zsebtömésére, civileknek hazudott birkák meneteltetésére, valamint gyomorforgató, emberhülyítő kommunista hazugságokra és hamisításokra szórják szét, az mindennél felháborítóbb.

Ennél még Orbán bronzba öntött lovasszobra is jobb lenne.

Ez most a FIDESZ, Orbán, 2012: hajrá birkaország, hajra birkák!
@ariel12: Ja, mert egyébként ékes swissdeutschul kámorkodva tántorogtak és üvöltöztek biztos. Mindegyik felsőfokú németből, még Rózsi előttről.
@Fabius: A munkanélküliségi rátás hazugságaid miatt mikor jön a Mea Culpa te kis Gyurcsány - Kóka adat fényező ?
@a szív fészkei: Hogyne emlékeznék mikor szegény Rothschild bácsikám adta a pénzt rá. Neked is? ._)
@épészmérnök: "Szerinted az Orbán-kormány baloldali, szociálisan érzékeny, és szolidáris?"

Igen. Gyalázatos és megengedhetetlen módon családtámogatásra, rezsibefagyasztásra, rettenetes hatékonyságú ál-szociális szavazatszerzésre költik a gazdaságból kisarcolt vagyonokat.
Elveszik a pénzt azoktól akik megtermelik, és azoknak adják számolatlanul akik annyi gyereket csináltak a nulla egzisztenciába amennyit nem bírnak eltartani.
Aki önfenntartó, legyen az egyén, család, vállalat, azt büntetik, aki tartósan és bizonyíthatóan termeli a veszteséget, azt jutalmazzák. Igen az Orbán-rezsim túlságosan baloldali, túlságosan szociális.
@ByA: Oké. Álmodj tovább királylány/fiú, én fel nem ébresztlek.
@Gyuri bá: Ő a Templeton. Megtanult magyarul, hogy köszönetet mondjon.
@ariel12: Á, én kishal vagyok,velem nem áll szóba egy Rotschild. Sajna, mert volna helye a pénzének, vazze!!! Pl. kinéztem a Vaterán egy dögös cipőt...
@Fabius: kedves Fabius. Ugye felfogtad, hogy éppen azért drágult ennek a hitelnek az értéke, mert sokat JAVULT a gazdaság, és olcsóbban jutunk hitelhez.
Magyarul a korábban megvett kötvények ára (mind az 3-4) felértékelődött.
De a jövőben megvett kötvények kamatáért jóval kevesebbet kell fizetnünk majd. Az összesre.

Persze az is megoldás hogy mint az MSZP folyamatosan emeljük a kamatot, a hiány folyamatos növelésével.
Csak sehova nem vezet a csődön kívül.
@peti6: No ja; a fideszközeli Vegyépszer mögött még a szoci kormányzás alatt is hordták ki Simicskáék kamionnal a lóvét, olyannyira, hogy brókerbotrány kapcsán a Betonútnál elbukott 100 milliárdjukat se keresték, vagyis az "aprópénz" volt. Folytatható a sor a szocik idején regnáló fideszes polgármesterek által eltapsolt milliárdokkal /pl. Esztergom/.
Egyik kutya a másik eb 70- 30 %-ban osztoztak a szocik és a fidesz, csak a 2006-os választáson bukott ez a nagy egyetértés. Azóta Gyurcsány a közellenség, csak persze azt nem mondhatja a fidesz a plebsznek, hogy nem az öszödi beszéd miatt, hanem azért mert felrúgta a váltó-garázdálkodást.
@épészmérnök:

A választók többsége többet olvas blogszférát, mint néz közhíradót. Ráadásul az itt talált tartalmat relevánsabbnak fogadja el a gondosan válogatott és retusált híreknél.
@saravad: Ja, olajbogyók! - ez volt a szövege az Angyalbőrben című csodás népeposzban a tívíben.

És a Magor boltjai hol vannak?
@P.Freddy: Te csak tapsikolj a már jólismert MSZP-SZDSZ-es (100 db Bajnais) álcivileknek hülye MSZP droid.
Hozzátok csak vissza Gyurcsányt, fejezze be életművét és döntse csődbe az országot.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ezt már sokszor leírtad, valami újabbat is elővehetnél: pl: a köztévé évi 70 mrd elköltése
után most éppen 50 mrd hitelt vesz fel, vagy pl.
a Bencsikék milyen adományokból finanszírozzák az újabb akciót stb.stb
@Fabius: Ez valószínűleg tényleg így van.
Minnél többet olvasnak pl téged, annál többet fizet neked Bajnai és az MSZP meg Gyurcsány.
@a szív fészkei: Na te kis burzsuj! Dőzsölünk? Mi most készülünk a Szép kártyán lévő kemény ez évi 21 ezer Ft-t élelmiszerre becserélni a fránya madaras teszkóban. Tudod nálunk már ilyenkor hó vége van. :-(
@Hertelendi: Bántod a turánit??? Mindjárt jön vijjogva a blogketrec királynéja és helyretesz fajilag.

Lehetne Pocakhuszárunk felőlem sötétkék is, csak ennél kicsit normálisabb!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ha már ilyen messze nézel vissza, akkor csak kicsit kell tovább: a szlovákoknál akkor ugrott meg a munkanélküliség (és picinykét zuhant az életszínvonal), amikor megcsinálták azokat a reformokat, amiket mi mindig elszabotáltunk. Hol töketlenségből (Hornék), hol ostobaságból (Orbán), hol erőtlenségből (Gyurcsány).
@Fabius: hagyd, osztották a Kardon is, esélytelen a csóka :D
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ja+ még valami. Az önkormányzatok hitelének egy részét a bankokkal lenyeletik, és ha nem tudnád ez részleges államcsőd lesz. Ennek is örüljél!!
@ariel12: Nálam drága, állandóan hó vége még az elején is. Mondom, csak szemezek a cipővel. Az ingyér van. Zsidó nagybácsi a fasorban se.

Ötezer éve nem voltam semmilyen tecsóban sem. Piacozunk, egyeurósboltosozunk, turkálunk. De jókat!! Ja és néha vaterázunk. De eladni nem bírok ott semmit. Úgyhogy kirakom, amit megunok anyámékhoz, legyen másnak öröme ingyen. Egy darab tetves zsidó nyerészkedő génem nincs. Tiszta zsákutca vagyok.
@a szív fészkei:
Nézzük a szakértőket:
www.mfor.hu/cikkek/Jo_uzlet_Magyarorszag_megmentese_a_Templetonnak.html

Ahogy arra később rámutatunk, ez csak látszólagos növekedés, jórészt a magyar kötvények piaci értéke emelkedett, nem új állampapírok adták az emelkedést.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Visszahozzuk Gyurcsányt, hogy befejezhesse életművét, amivel csődbe dönti Orbánt. Most jó?
@Gyuri bá: Biztos örül, hisz őt megfizetik jól - látod, mi a munkája.
példa a zseniális választási faszakodásra:

Halottakat is megválasztottak Amerikában
2012. november 09., péntek, 14:55
Szerző: MTI

--------------------------------------------------------------------------------

Címkék: USA; Egyesült Államok; amerikai elnökválasztás 2012;

Kinyomtatom • Elküldöm
Két halott is győzni tudott az amerikai választásokon, méghozzá meggyőző fölénnyel, annak ellenére, hogy már hetekkel korábban elhunytak.

A "holtversenyek" mindegyike helyhatósági tisztségért folyt. Az egyik halott, a 96 éves Earl Wood Floridában diadalmaskodott annak ellenére, hogy évek óta a szemére vetették: be sem jár a hivatalba, csak felveszi zsíros fizetését. Woodnak még így is sikerült megszereznie a szavazatok 56 százalékát. Élő ellenfelei feltehetően nagyon csóválták a fejüket azon, hogy holtan sem tudták legyőzni az aggastyán léhűtőt. A küzdelem Orange megye önkormányzati adóbeszedői posztjáért folyt. Wood végelgyengülésben hunyt el október 15-én.

A másik halott Alabama államban diadalmaskodott. Ő három nappal korábban, október 12-én halt meg, 77 éves volt. Ő is meggyőző fölénnyel nyert - adta hírül a brit Metro újság.
@Gyuri bá: DE lesz 48 millióért gyönyörű szobra a köztévének a távfűtőcsövekre rálátással. Fel fogja dobni azt a csodás környéket nagyon.
:-DD FB: "Ezért a festésért eddig háromszor állítottak meg a rendőrök, hogy ki van a csomagtartóban és szálljon ki azonnal. " fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/21276_294684723983098_109284577_n.jpg
haverok, buli hanta:

Matolcsy kezében a Brokernet és a CIG Pannónia sorsa

Papcsák után a költségvetési bizottság is a javukra döntött. Ádáz vita zajlik a biztosítási szektorban.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/matolcsy_kezeben_a_brokernet_es_a_cig_pannonia_sorsa.175458.html
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Kedves Faszorrú Majom. 97 óta folyamatosan alacsonyabb a munkanélküliségi rátánk a Szlovákoknál. Kivétel nélkül, minden évben.

Vagyis jó alaposan beszopattad magad ezzel a rekordozással és bezzegszlovákozással.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
És ebben mi a jó, hogy a régi olcsóbb értéke is emelkedett? Ez olyan. mint a negatív is pozitív.
kis adalék, na nem a trollnak, neki ez úgy is magas:

Giró-Szász az önkormányzati ügyről: tartózkodjunk a találgatásoktól!
Több mint 100 milliárd forintos terhet róna a bankokra az állam az önkormányzati adósság-átvállalásnál.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/giro-szasz_az_onkormanyzati_ugyrol_tartozkodjunk_a_talalgatasoktol.175432.html

----------

Magyar államcsőd lehetőségére figyelmeztetett az egyik hitelminősítő
Az önkormányzati adósság ügye vezethet idáig.

www.portfolio.hu/gazdasag/magyar_allamcsod_lehetosegere_figyelmeztetett_az_egyik_hitelminosito.175462.html
@Fabius: Ideges lettél hülye gyerek?
Barátkozz a számokkal te degenerált Gyurcsanyista:

Slovákia: 2002 (18,8%) - 2010 (14,5%) azaz javult náluk a helyzet.

Magyaro: 2002 (5,6%) - 2010 (11,3%) azaz megduplázták a munkanélküliségi rátát,

Értde már ? Szlovákok 4,3%-kal javították a munkanélküliségi rátát, miközben kedvenc Gyurcsányodék megduplázták.

A számok nem hazudnak, veled ellentétben.
@batka manó: Én is aláírtam, mint őskommancs. Őrsvezető voltam a Mackó őrs élén, nagyon szép és drága őrsi naplónk volt,én vezettem és rajzoltam bele. Kerényi a poros lábam nyomába sem érhet az ő bőrbe kötött Tákolmányával.
@Gyuri bá: Az állam nem fizet többet te majom.
Csak a piaci értéke növekedett meg a régebbi kötvényeknek, éppenhogy mert javultak a gazdasági körülmények.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

de ki a kurvanyja akarja visszahozni gyurcsányt te nagyon egyszerű? Az itt írogatok többsége biztosan nem. Mi három dolgot akarunk:

1.menjen orbán és brigádja a picsába
2.ne a jobbik jöjjön helyette
3.a legfontosabb:
helyre lehessen állítani a demokráciát (oktatás, egyházak, választási törvények, alkotmány és a többi)
esélye ne legyen egy újabb kib.szott diktatúrának, még horty módra se...

ui: azt sem bánnánk bónuszként, ha a gazdaság végre feléledne, prosperálna és működnének a dolgok magyarországon.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Olyan cuki mikor a magadfajta közpénzen hizlalt felszopólányai a nernek végső érvként kizárólag ilyen baromságokkal tudnak előjönni :-D :-D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "urópai kaput keresnek a mexikói kartellek
A legveszélyesebb drogbandák megvetették
a lábukat Dél-Európában és a Nyugat-Balkánon."

Mennyiért is adják a magyar állampolgárságot?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért ha jól körülnézel a FideSS padsorokban ott csupa zombi élőhalottat választottak be. Azok sem sokkal aktívabbak az amerikai elhunytaknál. A következő parlamentbe vezényló már csak automata gombnyomkodó gépeket fog beválasztatni mert azokat még fizetni sem kell.
@Kókadt-szegfű: TE mindjárt kapsz egy gumivaránuszt - mit nekem, Fabiusét ajánlgatni ugyebár ;-DD - , ha mázlid van és ezrediknek libajnaiztál!
@ariel12: Tóta W aranybecsűje: bableveses kurvák a nyomógomboknál.
@a szív fészkei:

na akkor te is kommancs' vagy, egyébként üdv a klubban.. :)
@épészmérnök: Hugyér-szarért. Pláne, ha Pintér bizniszelhet velük.
@batka manó:
Én értem.. Nektek meggyőző az alibi rettegés amit az MSZP nyomat kivétel nélkül minden alkalommal, minden ciklusban, mikor épp nincs kormányon. (Diktatúra faszság, aggódás a demokráciáért a fő-szemkilővetővel karoltve, bájosan)

Nekem viszont nem mellesleg hanem elsősorban a gazdasági szempontok a legfontosabbak.

És ebből a szempontból nincs az MSZP-től szarabb.
@Gyuri bá: NA végre, megtanultad a NER-nyelvet. Épp ideje volt.
@Fabius: Én értem az érveidet, de ezek józan, gondolkodó ember érvei. A Fidesz sosem fogta fel mikor kell kussolni vagy kivárni, vagy lapítani, ment előre bután, ostobán, lihegve a hatalomért. Az erőből értenek, az erőben hisznek, egyszerű tolvaj parasztgyerekek. Most sem várok mást ha 2014 bejön és kukában landolnak Közgépestől, Kerényi vándorfestményesttől...
@Gyuri bá:
Épp arról beszélek hogy nem volt semmiféle leminősítés.
Gazdasági erősödés volt, aminek okán felértékelődött a piaci értéke a korábban megvett kötvényeknek.
@batka manó: Ennek a hülyének még nem jutott el a tudatáig, hogy mi tényleg leszarjuk a gyurcsányt. Ő fröcsögve akar itt győzködni, hogy a másik seggfej /orvbán/ milyen tökéletes.
Ez egy barom kár rá az időnket pocsékolni.
oops, nagyok vagyunk és dőni fog a pííííz:

Kumin: Európában is tuti lehet a magyar válságkezelő recept

Magyarország az általa meghonosított gazdasági hozzáállást általánosságban is az európai válságból kivezető megoldás receptjeként tudja ajánlani másoknak – ezt mondta londoni előadásában Kumin Ferenc.

hvg.hu/vilag/20121109_kumin_europa_magyar_valsagkezeles
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ő az a VV Feri, aki aztán rohant is Londonból haza? ;-DDDDDDD
@épészmérnök: ezzzéé linkeltem, hisz tudjuk a pénznek nincs szaga....
@Nopex: Az Istenek alkonyára fizettél be? Akkor fogod élvezni.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Erősödött a gazdaság. Melyik?????
Szerintem anyád szégyen érzete, hogy egy ilyen majmot hozott a világra.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez a gazdasági hozzáállás nyugatra nem exportálható szerintem, mert az ottani pógárok meglincselnék a T. vezetőiket.
@Fabius: "A választók többsége többet olvas blogszférát, mint néz közhíradót."

Ezt honnan tudod? Adatok? Kutatások?

És még ha így volna is, az interneten is vannak jobboldali médiumok és blogok. Aki orbánista azért jár a netre, vagy olvas újságot, mert a saját nézeteit szeretné megerősítve látni, az nem olvas Varanust.
Hát ez teljesen kész! :-DDDDD

A Fidesz szerint nagy lehet a pánik a baloldal, "a Gyurcsány-Bajnai-féle szövetség" háza táján, ha már most, másfél évvel a parlamenti választás előtt lejárató kampányba kezdenek, mondta Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő a Societas egyik kiadványáról.

"Nem tudom, milyen lesz Magyarországon a politikai közélet, ha több mint másfél évvel a választások előtt a baloldal, a szocialisták, a Gyurcsány-Bajnai-féle szövetség megkezdi lejárató, mocskolódó kampányát" - fogalmazott.
Narancstrolloknak szeretettel:

Az átlagbér környékén több mint tízezret veszíthetünk évente az átszabott tranzakciós adó miatt. Az állam ugyanis minden pénzmozgásunknál ott lesz, és mindig lecsíp a pénzünkből egy kisebb összeget. A csütörtökön benyújtott módosító javaslatok nagy meglepetése, hogy a kormány a kölcsöntörlesztésre is kiveti az új adót. Ezzel azokat a hiteleseket is terheli, akiket a másik oldalon meg kell mentenie.

hvg.hu/gazdasag/20121109_Ezreket_vesztunk_az_atszabott_tranzakcios
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Ideges? Egy felszopólány hülyeségein? :-D

Dehogy, élvezem ahogy szenesre szopatod saját magad, és kétségbeesetten próbálod bizonygatni mennyire hülye vagy. A munkanélküliségi rátával felsültél, a recesszióba forduló gazdaságról meg nagybetűkkel kijelented, hogy sokat JAVULT. Mi lenne, ha még jobban javulna? Államcsőd?
@ariel12:

"nálunk ilyenkor már hó vége van..."

ezt megmagyarázhatnák az ilyen agyonművelt

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: félék, hogy ha a fityisz akkora über mega király és ilyen pengék a helyzet kezelésében akkor hogy a francban van, hogy tisztes családok ebben a helyzetben vannak, a hónap első hetében...mi ketten keresünk (papíron nem is szarul) két gyerekkel, azt' mindenféle frankhitel nélkül is ebben a cipőben járunk, csak nálunk a második héten van hó vége, hogy kapná be matolcsynak meg a másik féleszűnek egy harapós ló - ja és nincs habzsidőzsi meg pazarlás, csak közüzemi számlák, ingatlan adó(ami nincs is magyarországon)!!!, némi kaja, meg egy kis üzemanyag. valahogy a legsötétebb bajnai korszakban is jobban szaladt a szekér, igaz azóta egy forint fizetésemelést nem kaptunk, adóemelés az meg csak sikeredett valahogyan...
@Arbet:

Olvasni tudsz kiscsákó? A havi sokmillával támogatott orvbűni Nézőpontban mérték ezt. Attól szarnak ennyire.

Orvbűn emberi hazudnának?? Mit nem mondasz.
@épészmérnök:

Volt valami felmérés róla, ott olvastam.
@a szív fészkei: én mókus őrsben nyomtam az ipart, míg ki nem b.sztak a nagy pofám miatt...aztán felsőbb hatalmak - diri - közbenjárására kénytelenek voltak vissza venni, mert kilógtam a cuclista szellemből... :)
@batka manó: LE mertem volna fogadni, hogy Mókus volt! ;-)))
@batka manó: na ez itt a baj, különcök vagyunk akkori és mostani ner ellenesek, nekem is vannak ilyetén élményeim :D
@Fabius: nem kell ördögöt festeni, íme:

Nem a diszkontár, hanem a módszer a lényeg

A hitelminősítők szempontjából nem a diszkontár a lényeges, hanem az, hogy azt a kormány tárgyalásos úton, vagy kikényszerítve éri-e el. Az Origo információi szerint a Nemzetgazdasági Minisztériumban (NGM) is tisztában vannak ennek kockázatával, ezért olyan megoldáson dolgoznak, mely nem minősül csődeseménynek. Ha a kabinet nem akarja teljesen, akár egy évtizedre is összezúzni a magyar gazdaságot, a forint árfolyamát elszállni hagyni, a magyar embereket szegénységbe taszítani, akkor nincs más választás, mint egyezkedni a bankokkal, és nem erőből dönteni. Az ugyanakkor már most látszik, hogy ez egy időigényes folyamat lenne.

A pénzintézetek ugyanakkor csak egy viszonylag szerényebb kedvezményben lehetnek érdekeltek, cserébe azért, hogy egy jobb adóssal, vagyis az állammal álljanak majd ezentúl kapcsolatban, és ne az önkormányzatokkal. A kérdés nyilván a polgármestereknek a legsürgetőbb, akik mihamarabb szeretnének megszabadulni hiteleiktől, ám Orbán harcias kijelentéseiben nem szabott határidőt a kérdés rendezésére.
@Arbet: Bajnait se, sőt Bugyulátok járhat bocsikát kérnie tőle szakmányban. Nekem ez elég.
@a szív fészkei: "Hugyér-szarért. Pláne, ha Pintér bizniszelhet velük."

Mini összeesküvés-elmélet. Jönnek a mexikói drogbárók Dél-Európába. X összegért magyar-EU állampolgárság vásárolható. Az éves droghelyzetjelentést keményen cenzúrázta az illetékes magyar minisztérium.
Mi következhet ebből?

index.hu/belfold/2012/11/09/ki_hazudik_drogugyben/
@batka manó: Ingatlanadó nálunk sincs, csak húsz éve, és elég keményen nyomják.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: nem eloszor talalkozunk, nem eloszor mutatok ra arra, hogy eleg celzatosan valogatod ossze a kis mutatoidat. Ket tenyezot nezel, az allamadossagot es a munkanelkuliseget. Mindket tenyezorol pontosan tudjuk, hogy a Fidesz kormany intezkedesei miatt az adatok nem megbizhatoak: a manyupok allamositasaval az eddigi explicit allamadossag implicitte valt, mint ahoyg a kozmunkaprogram is torzitja a munkanelkuliseg mutatoit.

Te tendenciozusan ket olyan mutatora mutogatsz folyamatosan, melyek nem az elsodleges meroszamai egy orszag teljesitmenyenek. A jelen allapot elsodleges meroszama a gazdasagi novekedes, illetve meg lehet meg nezni a versenykepesseg mutatoszamait vagy a beruhazasi ratat, mert ezek segitik az elorejelzest a jovore nezve. Te ezeket valahogy mindig elfelejted, es ket olyan meroszamot hivatkozol helyettuk, melyekrol tudjuk, hogy torzitottak. Vajon miert?
@tarackos: "s mint az események mutatják az emberek már tüntetnek is, már a hátsó ajtón kell bejutni egy lakossági fórumra," írja a cövekfelelős.
Kezdődik, amit 2006-ban is csinált a fidesz, hogy a piszkos munkát a jobbikkal végeztetik el.
Hirtelen az emberek hangja lett az a 10 jobbikos agyament, élén Cuki bácsi kolompjával. Már nem két pofon jár nekik, amivel Orbán hazazavarja őket, hanem ők lettek Orbán leghűbb katonái, akik kimondják Bajnairól az igazságot.
kis infó megent:

Csúfos szeptembere volt az iparnak

Az Orbán-kormány hivatalba lépése óta nem volt ekkora, majdnem 4%-os éves szintű visszaesés

index.hu/gazdasag/2012/11/09/csufos_szeptembere_volt_az_iparnak/
@Sánta Kántor: Mi a problémád a Marseillaise-zel, ami egy ország himnusza? Bár a miénk lenne fele ennyire lelkesítő.
@Sztrapacska: "Hát ez teljesen kész! :-DDDDD"

A projekció gyakori a fideszes kommunikációban.

"A pszichológiai szakirodalomban a védekezési mechanizmusok vagy elhárító mechanizmusok tudattalan lelki működések. Funkciójuk megakadályozni, az olyan „én”-t személyesen érintő mozzanatok felismerését, amelyek fenyegetik az önértékelést vagy szorongáshoz, stresszhez vezethetnek. A pszichológia pszichoanalitikus irányzatának képviselői vizsgálták meg, megfigyeléseik alapján írták le, nevezték el azokat."

"Projekció
Az egyén saját el, vagy fel nem ismert érzéseit másoknak tulajdonítja, illetve azokat másokban véli meglátni."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Majd Kósa Lajos kijelenti, hogy ez talált pénz és kuss. Mikor érdekelte őket, hogy hazavágják a gazdaságot vagy nullára redukálják a hitelezést végleg?

Viktor megmondta a legutóbbi bankadópiszkakor: lófaszt, ár úgyis elkönyveltek hazug szarházinak, innentől mindegy.
@a szív fészkei: emlékszik a fene az őrs nevére, nekem valami Rákóczi dereng, de arra konkrétan emlékszem, hogy tényleg kibasztak belőle, mert egy májusi ünnepélyen nem voltam hajlandó fehér kesztyűt húzni a dög melegben...mondjuk ez már a sokadik beszólásom volt utáltam roppant mód majd annyira mint most a temlomosokat :)
Egy biztos, hogy be vannak szarva. Szerintem csinálják csak nyugodtan a dolgot, ebből óriási öngól lesz. Bőven marad idő a csúsztatásokkal, hazugságokkal való szembesítésre. Ha az ellenzék ennek megtalálja a módját nyert ügyük van. Ugye írásban nehéz lesz a fidesz faszságára válaszolni mert ahhoz minimum katalógus kellene, be se férne a postaládába ha le akarnák írni, hogy mi mindent adott el sikerként ez a balfasz kormány... Azt hiszem már az is beszédes, hogy egy lejárató kampányban látják a megoldást és nem a saját nemlétező eredményeiket lobogtatva próbálnak meg versenybe szállni.
@Bakter: Ja, Pintér is elcsalta 2002-ben a cuciknak a választást.
@batka manó: Fehér kesztyűűűűűűűűűű? Miért, diplomát osztottak?
@aritus: Végre kiderül, amit itt páran mióta makogunk. Na, mégsem mi vagyunk konteos hülyék ugye?
@orica: Imádom, az optimizmusodat. Ámde Juhász ennél sokkal veszélyesebb, mert nemcsak magát járatja le, hanem az összefogást. 2014 nevében nyilatkozik, felkent vezetőnek tekinti magát. /Figyeld a testtartást, azt ahogy magához ragadja a mikrofont./ Ha a fidesz harcot indít ellene, nem sokáig fogja állni a sarat, össze fog roppanni. Ha nem indulnak atakkok ellene, akkor mi vonhatjuk le a következtetést: ki is ő. Bármi történik árt.:(((
@a szív fészkei: Szerintem a magyar himnusz az egyik legszebb a világon.
Elég börtöntetkóra hajazó: static.borsonline.hu/image/article/main/.550x1100/66063.jpg?lavid=145145 Megőrült ez a nő, a szép testét teljesen ilyen szarokkal kivarratni? Legalább valami mívesebb lenne rajta, ha már ez a mániája.
@P.Freddy: Ennél még Orbán bronzba öntött lovasszobra is jobb lenne.

Úgy kell érteni, hogy OV ül egy lovon (isten nyugosztalja, szegény párát), s majd az egészet leöntik bronzzal????
(s majd "zsigáék" pedig beviszik a méhbe?)
@a szív fészkei: mi voltunk a díszszázad vagy mi franc...és qrva lelkes volt az úttörő fönők, csapatvezető vagy mi az ártány :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Nektek meggyőző az alibi rettegés..."

Nem kell senkinek meggyőznie senkit, amikor

- sötétkék óriáshazugságokkal fossák tele az országot közpénzből ellopva,

- pepitakockás retussal kibarmolják a hírekből a nekik nem tetsző részeket,

- betiltják Kodályt mert sérti valamelyik FIDESZBAROM önérzetét,

- pofádba hazudják hogy két reálbércsökkenés az valójában reálbéremelkedés,

- Kizárják a legalapvetőbb demokratikus jogból a választók millióit,

...csak így hirtelen néhány ezreléknyi a FIDESZ által képviselt hazugság, pofátlanság, ocsmányság, gőg, geciség tenrgerből.

"Nekem viszont nem mellesleg hanem elsősorban a gazdasági szempontok a legfontosabbak."

Hát akkor valamit nagyon rosszul tudsz, ha most szerinted jók a gazdasági szempontok... vagy te is beszoptad, hogy a gazdasági potenciálunk most olyan, mint jéghegy, sokkal nagyobb mint amilyennek látszik? :)
"Bajnai egy hét alatt lenyomta Orbán a népszerűségi versenyben"

Kik között...? :)
Én nem látom ezt a nagy "tömeget". Hol vannak?
Pártkongresszus Kínában: Fotógaléria www.borsonline.hu/ Mentek tanulmányútra innen a kisnagybarátok?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

szép a himnuszunk,szép csak az embergyereke tökön szúrná magát legszívesebben amikor hallgatja...olyan istenverte bánatos egy nóta.

ui: mondjuk eszembe nem jutna változtatni rajta, ha már ezt "dobta a gép" ragaszkodom hozzá :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Egyet árulj el nekem te agyhalott patkány! Mi a búbánatos faszért jársz te ide és a többi patkány? Csak azt ne mond, hogy szeretsz velünk beszélgetni. Végignéztem az egész oldalt és kivétel nélkül mindenki hülyézett téged. Ezt te nem szórakozásból csinálod, hanem ez a pártmegbizatásod. Ez a legocsmányabb dolog, amit el tudok képzelni. Arról most ne is beszéljünk, hogy össze-vissza hazudozol. Úgyhogy azt javaslom, menj a jó édes anyádba szart kavarni te csótány!
Bajnai a Gurcsány-kormány minisztere volt, és még csak bocsánatot sem kért ezért.
Így nyilvánvaló, hogy Bajnai=Gyurcsány, amit egyébként ő nem is tagag.
Mit akar itt ez a ember? Tönkretették az országot úgy, hogy abból 20 éveb belül nem lehet semmi.
A ludMILLA, drogMILLA, a commandante"tgm"guevaraMILLA kell itt valaki épeszű embernek? Kapjatok már észbe emberek, mielőtt aztán arra ébredünk, hogy megint a SZADESZMP kerül hatalomra. Azok, akik Gyurcsánnyal, meg Bajnaival az élen tönkretették az országot.
@batka manó: Ja kiemelet helyen vogéckedtél! Ahan, Gábrielnek üzenem -látom a privimben, hogy megvédi velem szemben védi a himnuszunkat - hogy nagyon szép, csak arra, amire kéne, hogy lelkesítsen, feldobjon, arra alkalmatlan.
@Hertelendi: nem csak itt, minden más blogon, de nézd csak meg jött a váltása :D
@Hohó60:
Az ország még most sincs tönkretéve, bár a mostani irány jó, ha ez a cél.
Nem az ellenzéki nagygyűlések süketeléseit kellene nyomni, jelenleg ugyanis a fidesz kormányoz. Arról kellene meggyőzni a többséget, hogy ez miért jó. Na, ez nem megy. Meg a kormányzás.
@Hohó60: NA friss hús jött tényleg. Szöveg a régi, de mire is lennének képesek másra?
@Hohó60: "Mit akar itt ez a ember?"
Én elárulom neked mit akar! Ugyanazt, amit az egész ország! Elzavarni a halál faszára ezt a kis taknyot, akit orbánviktornak hívnak és vele együtt az egész tolvaj bandát. Ezt akarja Bajnai az egész országgal egyetemben. Ti meg csak duzzogjatok és nyaljátok tovább a kis cigány seggét
olvasom juhasz nyilatkozatait es meggyozidesem, hogy amig o eloterbenvan, ebbol az egyutt 2014-bol nem lesz semmi. bajnai meg idejeben szakit vele, ha van esze... kulonben az egesz dolog a toporgas szovetsege lesz...szandekos lehet juhasz viselkedese. nem meglepo, hiszen fideszes. lmp-s priiritasokkal pedig - amikre juhasz vagyik, lasd fidesz sajat ellenzeke ugye -, elolvad a hirtelen jott nepszerusege eme "osszefogasnak"...bajnai ott fogja hagyni. olyan osszefogas nem osszefogas amiben juhasz is lmp is azt hajtogatja h kikkel nem. mikkzben a masik oldal nem igy viselkedik. ez ugynagyon egyoldalu. juhasz pedig sehol se lenne, ha nem bajnaival "fog ossze". sutkerezhet bajnai dicsosegeben es kozben belulrol dolgozhat azon, h ebbol az egeszbol ne legyen semmi se. mar epp nullara redukalodott volna a milla es juhasz nepszerusege bajnaiszinrelepesevel, mikoris juhasz sajat bevallasa szerint nagy nehezen belement az egyuttmukodesbe, cserebe azert, hogy a feledes homalyaba merestol megmenekulve meg bele is lathasson a fidesz ellen szervezok strategiajaba. nem rossz uzlet juhasznak. de rossz uzlet volt bajnainak. nyerni cs partokkal lehet. bajnai ezt tudja. esterint kell cselekednie akkor is ha o indul majd, de akkor is, ha cs segiteni akar egy effele formaciot elindulni!
Bréking nyúz: cspataink harcban állnak, a svájci terrostita rendőrök /gumilövedékkel/ lövik őket. Sűrgősen előkeríteni a hős Muffolinit, rohanjon védelmükre! Vigye magával az észt /am. Balsai Pityú/ is. Majd ők megoldják a helyzetet, ha már Európa legősibb demokráciája nem érti a mi hős fiainkat.
@Hohó60: Miért félsz a Baajnaitól cimbora?
Üldözési mániátok van már, pedig még hol van a választások ideje.
Nyugodt lehetsz, Orvbántól még a Gyurcsány is jobb lenne, azok is loptak, de azok kis miskák voltak ezekhez a tetűrágókhoz képest. Abba is nyugodtak lehettek, hogy Gyurcsány nem valószínű, hogy meg fogja kockáztatni azt, hogy a személye miatt 2014-be ne lehessen ezeket leváltani. Hülyének látszik, lehet, hogy úgy is néz ki, de szerintem bölcsebben fog dönteni.
@a szív fészkei: stimm, na de @batka manó: is jól mondja, amit mond, és ezerszer inkább ez a himnusz, mint a székely műförmedvény
@szőlőbányász: a milla szerintem juhásszal esélytelen, juhász nélkül viszont nulla. Okt 23 is részben juhász bénázásáról szólt
Az volt már, hogy mindannyian spirituális kapcsolatban állunk Orbán Viktorral?
@saravad: na ja, a vudu babám a megmondhatója, jut eszembe, kifogytam a tűvekekből, ideje beszereznem az ellátmányomat
Azt még értem, hogy valaki úgy gondolja, hogy Orbán Viktor menjen, de azt már nem tudom felfogni, hogy miért jó az, ha Bajnai jön.
Mit tett lenne Bajnai az asztalra, amitől ő más lenne mint bárki az elmúlt 20 évben.
Emberek? Miért jó ennyire hülyének lenni? Árulja már el valaki
A keserűség és a csalódottság írta,íratta ezt a posztot.
Nem látható Orbin és csapatán a pánik,nincs itt telefosott gatya.Bár még korai ezt kimondani,de borítékolható a Fidesz 2014-es győzelme.
Hogy miért?
Pont azért,amiért ez a poszt született.
Ugyanis azok,akiknek össze kellene fogniuk,inkább egymásnak üzengetnek,hogy majd kivel akarok és kivel nem "együtt 2014-ben".
Posztok tucatjai szólnak olyan politikusokról,pártról,szervezetekről akik nem hajlandók el- és befogadni a rendszert,be- és felsorakozni Gordon mögött.Marjátok egymást.Szinte már az az ember érzése,hogy a tutinak hitt győzelem utáni osztogatás és fosztogatás kezdődött el már most.
És még nem is beszéltünk a poraikból feltámadt veterán,az elmúlthúszévben levitézlett liberális és szocialista politikusokra,akik esélyt és koncot látva "bejelentkeztek".

Ha csak Gordon lenne,akkor azt mondanám,hogy komoly esélye van.De így,hogy magával kell húznia ezt a szerencsétlen balliberális csődtömeget,azt mondom hogy esélytelen.

És ezt látja a poszt írója is.Tehetetlen düh és némi frusztráció vezette tollát.
bajnaitól orbán ment meg, orbántól bajnai

a minőség forradalmának évtizedét éljük
Az "elmúttnyócév" sajnos teljesen jogos.
@Stabilo: nem cseszett szét mindent, ha csak ennyi már megérte, de azért ha nagyon keresgélnék, azért találnék néhány jó húzást, ugyan ezt megtenni, kisebb eséllyel Vittátorrrra
@Stabilo:

1. nem akar beleszólni az emberek magánéletébe
2. gyors stratégiával hamar rendbe tudja tenni a gazdaságot
3. bizalomtőkével rendelkezik
4. személye garancia a külföldnek, hogy öthetik hozzánk a lóvét
5. nekünk pedig lóvé kell, bizalom és a magánélet tisztelete
minőségi műszakcsere, és dőlnek a kumministák
@profilo:

"Ha csak Gordon lenne,akkor azt mondanám,hogy komoly esélye van.De így,hogy magával kell húznia ezt a szerencsétlen balliberális csődtömeget,azt mondom hogy esélytelen."

ebből nem következik, hogy a fidesz győzelme borítékolható. különben a jobbosok nem bajnairól beszélnének még a parlamentben is! miközben. ő ott sincs.
@batka manó:

"valahogy a legsötétebb bajnai korszakban is jobban szaladt a szekér, igaz azóta egy forint fizetésemelést nem kaptunk, adóemelés az meg csak sikeredett valahogyan... "

Az az idősazak, meg az előtte lévő úgy 4 év valóban az ország legsötétebb időszaka volt. Akkor kezdődött meg hazánk olyan katasztrofális mértékű hanyatlása, aminek ma és még vagy 10 évig isszuk a levét.
Ez volt az az időszak, amikor a világgazdaság még száguldott, különösen a V4 másik három tagja, és közben Magyarország meg zuhant lefelé.
És a Gyurcsány kormány gazdasági miniszterét úgy hívták, hogy Bajnai.

Amikor egyesek Bajnai elévülhetetlen felelősségének relativizálásával próbálkoznak, az Mission Impossible IV.
Van erre egy hasonlatom. Ha levernek egy pohár vizet az asztalról, az mondjuk 2 század másodperc múlva a földön lesz szilánkokban.
De ha elég gyors vagy, vagy soropzatképet tudsz készíteni, lehet olyan felvételt csinálni, amikor a pohár még csak 10 centit zuhant, még nincs a földön.
No, ilyenek ezek a Bajnai-mentegetők is. Magyarország Gyurcsány-Bajnai alatt már le lett lökve az asztalról, és propagálnak egy olyan pillanatképet, amikor még nem tört darabokra.

Nem szabad hinni azoknak, akik ezt teszik.
Az biztos, hogy a mostani kormány sok hülyeséget csainált. Voltak a törmelékben nagyobb darabok, amiket talán jobban össze lehetett volna ragasztani. De az értelmetlen, hogy azok akarnak itt megint diktálni, akiknek tehetségtelensége, hozzá nem értése, korrupciója, lopásai idáig juttaták az országot.
Igen, ki kell mondani: nevetséges, hogy a kommunisták szakembernek hazudják magukat, miközben ilyen katasztrófát hoztak az otrszágra. És Bajnai ott volt a legelső sorban.
ehh, elakad a szavam:

Orbán összehozta a magyar gazdasági modellt a némettel

Orbán Viktor szerint az új magyar gazdasági modell szinte hibátlanul kapcsolódik a némethez. A miniszterelnök erről a kormány és a Daimler AG közötti stratégiai partnerségi megállapodás pénteki aláírási ünnepségén beszélt az Országházban.

hvg.hu/itthon/20121109_magyar_gazdasagi_modell_orban
@kamill77:

Hát biztassátok csak magatokat.
A remény hal meg utoljára...
@profilo: Ez így van. Gyakorlatilag nincs ellenzék. Míg a Fidesz a mai napig egységes, addig a baloldal képtelen egy valamirevaló tömeget egyszerre, egy időben összeszedni. És, hogy miért? Mert leszarja ezeket az átlag baloldali, mert kire szavazzon?
Bajnaira? Most komolyan? Hát végre nem rendszerváltást szeretnénk? Mert ha nem, akkor minek itt erőlködni, oly mindegy hogy ki milyen színben ül fent, TE biztosan szívni fogsz.
Gyurcsányra? Viccnek is rossz.
MSZP-re (Mesterházy)? És, ki ő? Mit képvisel? Nem emlékszem semmire róla, ami maradandó lett volna...
LMP-re? Talán még ők állnak a legközelebb hozzám az ellenzék közül, de politikailag annyira naivak és "gyerekek", hogy esélytelenek lennének valódi kormányzásra.
Jobbik? Dettó.
A mostani ellenzék és Fidesz harc már azelőtt eldőlne, hogy valójában megkezdődne.
Bajnai amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan fog menni egy igazi Orbán-Bajnai vita után... (és teljesen mindegy, hogy valójában melyik akar jót az országnak...)
@Hohó60:
"Az biztos, hogy a mostani kormány sok hülyeséget csainált." Biztos. Felsorolnál néhány sikert is? Konkrétumokat.
@profilo:

az teljesen nyilvánvaló, hogy orbán 2014-ben bukni fog. mert az egész országba elemi a felháborodás vele szemben.

hogy hogyan fog bukni, ki kerül a helyére, az persze még eldöntetlen kérdés... alternatívákban nem nagyon bővelkedik a baloldal, de még a jobbközép sem. aki van vagy lesz, amögé fog fölsorakozni mindenki, adott pillanatban. és itt most elsősorban a választókról beszélek.
@kamill77:

"2. gyors stratégiával hamar rendbe tudja tenni a gazdaságot"

Ezt a gazdaságot (aminek tönkretételében gazdasági miniszterként éppen Bajnainak is óriási felelőssége van) senki a világon nem tudja gyorsan rendbe hozni. Éppen úgy hazudnak neked a kommunisták, mint ahogy mindig is tették.
Ha ezért akarsz a drogMillára szavazni, akkor inkább maradj Dopeman-nél, ő is sok hülyeséget beszél, de nem okozott annyi kárt.
Sűrgős segítséget várunk Hoffman Zsófi nénitől: vezettesse be a svájci nyelv oktatását, mert nem tudja csürhe /óhbocsánata a szabadságharcosok/ hogyan ordibálják, hogy Gyurcsány takaroggy!
@kamill77:

Ne áltasd magad.
Ha akkora lenne a felháborodás,akkor már rég elzavarták volna.
Az pedig elcseszett egy alternatíva,hogy azért kell valaki mögé felsorakozni,mert ő a kisebbik rossz.
Nem is szólva arról,hogy olyanokkal kellene együtt sorakoznom,akiktől sikítófrászt kap a zember.
@Hohó60:
juhász féle drogmillás együtt 2014-re sosem szavaznék...

azt viszont értékeltem anno, hogy bajnai fordulatot tudott rövid időn belül végrehajtani, aminek révén az ország a külföldi tőke számára vonzóbbá vált. szerintem ennek az országnak ez a tényező rendkívül fontos. ha csak egy újabb szakértői kormány erejéig alakul egy bajnai-kormány 2.0, már azért megérte...
@Hohó60:
A gazdaságot tényleg nem lehet gyorsan rendbe tenni, mert a bizalom nehezen áll helyre. Most nincs, semmilyen szinten.
@Hohó60:

1. az úttörő ezerszer értelmesebb mint viktor vagy a vona gabi
2. van a háta mögött pár ember aki kicsit jobb viszonyban van a számokkal mint a hagymázas matolcsy
3. qrvaisten, hogy nem akar beleugatni az életembe,qrvaisten, hogy miatta nem kell a gyerekemnek hittanra járnia vagy erkölcstant tanulnia és az is qrvaisten, hogy nem akar hortynak szobrot állítani
stb.

ha a fejetek tetején pörögtök akkor is ezerszer normálisabb mint a mini duce lesz bármikor is...ami meg a poen az egészben, hogy nem akar mindenáron - ellentétben a vezérrel - főnök lenni.

ui: csipem ahogy oszkó nyenyergeti a herflit :)
@Stabilo: "MSZP-re (Mesterházy)? És, ki ő? Mit képvisel? Nem emlékszem semmire róla, ami maradandó lett volna..."
Most döntsük már, mégis mi lenne jó? Ha Bajnai, akkor az a baj, hogy van múltja, ha Mesterházy, akkor meg az, hogy nincs. Mondjatok már valakit, akinek a munkája valamennyire is megfelel? Van ilyen?
@szőlőbányász:

tényleg, akkor most megy a vididrukkerek köreiben a gyurcsányozás? hiszen valószínűsíthetően "2006"-hoz hasonló élményekben részesültek. döbbenetes lehet rájönni, hogy a huliganizmusra a világ minden táján gumilövedékekkel válaszolnak...
@saravad: Jaj de kekec vagy, hát épültek itten alcsút környékén stadionok, földet kaptak műkörmösök. Örüjjé vazze, hogy a vezír nem búvárkodik, mert a Balaton helyén már ott lenne a Nagy Korallzátony.
@kamill77: Áh nem csak asszociálok.:))/És úgy érzem, mintha hájjal kenegetnének./
@kamill77:
Nem is mindenhol. jelenlegi stratégiai partnereik nem riadnak vissza az éleslőszertől sem.
@profilo:

"Az pedig elcseszett egy alternatíva,hogy azért kell valaki mögé felsorakozni,mert ő a kisebbik rossz."

dehát orbánnál működött! hát azért igen, nem a sikítófrászt kapóknak születik most alternatíva. a sikítók nyugodtan szavazhatnak arra, akire szeretnének. ez a most készülő formáció azoknak szól, akiknek elegük van a széthúzásból... attól még, hogy bizonyos pártok és pártszimpatizánsok fintorognak, a többség még éppen attól többség, mert unja a fintorgást. és a fintorgók épp azért maradnak alul... ne feledjük a bizonytalanok arányát, és ne feledjük a biztos pártválasztók közti "nincs pártja" magas százalékot elért kategóriát sem!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ja persze. De én úgy tudom, Erkel verbunkosban írta meg vagy azzal a formával szívesen élt.. Aztán miért lett ilyen nyúlós?

Mert felsorolja a Kölcsey-vers a magyarság vérzivataros évszázadait - és hol van még a XX. század? - de épp a jobbat, vidámabbat óhajtja és kéri, tehát egy kicsit lelkesítőbb ritmus elfért volna bőven.
@Hohó60: Patkányka hát megjöttél hazudozni? Leváltottad a másik patkányt? Vagy csak nevet cseréltél? Hahó öcsi?
@szőlőbányász: Már csámcsizunk rajta egy ideje ;-DDD, - Svájcot is bevette Gyurcsány fekete serege, nincs mese. Morvai szentsújtásosbocskayanyánk, remélem,már feljelentett őket mindenhol a világban.
Nattyon faca...
Megint harc - a józan ész ellen.

"Harcias beszédben jelentette be Orbán Viktor, hogy az állam átvállalja az önkormányzatok adósságát. A miniszterelnök már akkor jelezte, hogy a bankok számíthatnak rá, hogy nem kapják vissza a teljes tartozást. Most mégis beszorul a kormány, az [origo] információ szerint ugyanis az egyik nagy hitelminősítő jelezte: ha önkényesen lépnek, azt államcsődnek tekintik majd.

Ha erőből, önhatalmúlag kényszerítené rá a bankokat a kormány, hogy az önkormányzatoktól átvett adósságcsomagon valamekkora veszteséget szenvedjenek el, az jogilag csődeseménynek minősülne, azaz részleges államcsőd állna be - az [origo] több forrásból származó, hivatalosan nem megerősített információja szerint ezt üzente az egyik nagy nemzetközi hitelminősítő a kormánynak. Az indok egyszerű: az állam egyoldalúan bejelenti, hogy hitelei egy részét nem fizeti vissza. (A kormányszóvivőségen csak kitérő választ adtak arra a kérdésünkre, hogy kaptak-e ilyen figyelmeztetést.)"
www.origo.hu/gazdasag/20121109-allamcsodnek-minosulhet-ha-a-kormany-egyoldaluan-lep-az-onkormanyzati-hitelek.html
@Neolibsi: Nekik van. A múlttagadó szélkakas, aki csörög-zörög, most épp a keleti széltől búgatva.
@batka manó:

"...ami meg a poen az egészben, hogy nem akar mindenáron - ellentétben a vezérrel - főnök lenni."

Ne akarjon valaki "vonakodva,mentegetőzve,kényszeredetten" messiás lenni.
Akarja vagy sem?
Ne legyen egy esetleges bukta után mutogatás,hogy ő és ő mondta.Ezek és ezek miatt vállaltam el.Én nem is igazán akartam,csak hát segíteni szerettem volna.
Akarja!Legyen férfi,államférfi...
Különben elég a tutyimutyi Mesterházy is.
A mindenki lekommunistázásából, az össznépi karaktergyilkolászásból nem elég még? Mindenki, akinek kicsi köze is van a diplomáciához, közigazgatáshoz stb. valamelyik kormány idején valahol volt már. Ki lehet rúgni őket, a tapasztalataikkal együtt, és jöhetnek új arcok. Mint az LMP nagyrészt. Ők sokat dolgoznak, képzettek és politikailag kb. szüzek valamint elhatárolódnak azoktól, akiknek tapasztalatuk és kapcsolati tőkéjük van a politika nevű mocsok szakmában. Ők meg azért nem kormányképesek.

Mi a fenét akarunk??
@saravad: igen, igen, nagyszerűen, páratlan retorikával ragadtad meg önnönmagamban dúló érzelmeimet a héraklészi, sőt, leonidászi Orbán úrral kapcsolatban! Jámbor lényemben ily mélyen meggyökeredzedett spiritualitásnexust csupán megdicsőült Prohászka Ottokár úr szellemével szoktam érezni, amikor a pajkos Mandinert olvasgatom. Bajnai úrral, eme bájos, ellenállhatatlanul hajösszekócolásra ösztönző, egyszerű civillel is nexualizálódtam spirituálisan, bár ezt a kapcsolatot inkább a Paul Newmannel fenntartott lelki egységemhez hasonlítanám, amelyet akkor érzek át igazán amikor a Debreceni úton megveszem a friss Manager Magazint.
@kamill77: DE ez is Gyurcsány miatt van: angolt taníttatott direkte az eemúttnyócévben, nem németet, mint Gnädige Rosalie fog, tehát a jó vidisták nem érthették a rendőrség felszólításait.
@kamill77:

"...ez a most készülő formáció azoknak szól, akiknek elegük van a széthúzásból..."

Már megint csak áltatod magad.
Ez a formáció azoknak szól akiknek elegük van Orbiból.És ha "Együtt" nyernek akkor indul csak el az igazi széthúzás.
Hogy kinek az érdeme...Ki mennyi részt vállalt és most mennyit kap,kaphat...Kinek mennyi jár.
Ismered:...Közös lónak...
@saravad:

Ha Neked nem tűnik fel, hogy mi van Görögországban, akkor tájékozódj. A spanyoloknál 25% a munkanélküliség, de a fiatalok között 40%. A portugálok várhatóan csődbe fognak menni. A nálunk sokkal jobb helyzetben lévő cseheknél az idén a miénknél nagyobb lesz a gazdaság visszaesése.
Ezek sikerek.
Tehát megcsinálta a kormány, hogy a Gyurcsány-Bajnai által ráhagyott katasztrófa közepette nem ment csődbe az ország, és fizeti az azok által felvett óriási összegű rövidtávú IMF hitelt. Mert azt ugye, úgy vette fel Gyurcsány, és használta fel részben Bajnai, hogy a visszafizetést extrém rövid határidővel vállaták, mivel tudták, hogy ők meg fognak bukni. Meg is buktak csúfosan, és most fizethetjük vissza a hitelt egy gazdasági és pénzügyi válság körülményei között.
Annak ellenére sem vitte az országot csődbe a kormány, hogy ellenséges környezeteben kellett működnie, miközben a SZADESZMP kormányt ajnározták az EU és az IMF részéről.
Gyurcsányéknak 10% hiány mellett is volt hitel. Nekik 3% alatt sincs. Az EU, az IMF rosszindulatú packázásával, ellenpropagandájával kell együtt élniük. Emlékszel, amikor annak idején az Almunia nevű kommunista EU biztos közreműködött Gyurcsányék hamisításaiban, és azok elhallgatásában? Képzed el, mi lenne, ha ezt a mai kormány csinálná?
És arra emlékszel, hogy a 2006-os választások előtt pár nappal Veres János brigadéros nem engedte a romló gazdasági adatokat nyilvánosságra hozni? Azt mondta, hogy nem lenne jó, ha ezek befolyásolnák a választásokat. És az EU asszisztált ehhez, a Vörös Segély működött akkor is. Végig kussoltak Gyurcsány-Bajnai alatt, majd amint a jobboldal került hatalomra, elkezdték rajta számon kérni annak a hibáit, bűneit.

Alaphelyzet az, hogy nem jöhet vissza a SZADESZMP. És Bajnaival visszajönne.
@Sánta Kántor: TE atyaég! Túlteszel Rodeon, bár őt érteni szoktam.
@saravad: Nekünk a spirituális vezető viszonylagos közelében van eladó lakásunk: aki ebben a megváltó lélekfürdőben akar dagonyázni, vegye már meg!!!
@Stabilo: Leszel te a jelölt? Mit tettél le, hogy rád szavazhassak? Győzz, meg beállok mögéd!
@profilo: Hallottad a beszédét? Válaszolt ott ezekre. Ha neked nem tetszik, ne szavazz rá, ne vedd figyelembe, de most mit károgsz? Leszel jelölt? Mit tettél le? Győzz meg, mögéd állok! Unom ezt a fanyalgást a semmire.
@Sánta Kántor:
Nem az én érdemem, hogy is érnék én fel ahhoz! A Kárpát-medencére kiterjedő spirituális közösség felkent papja, Kerényi nyilatkoztatta ki, végtelen bölcsességében. ( a spirituális centrum hatósugara gondolom megegyezik a szt. Koronáéval)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem tudom mikor csapunk forradalmat. Tudod a baloldalnak nem a túró rudi automata a hívószava. Talán ha tesznek ki vodka automatát, akkor talán elgondolkodunk.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
Amikor beáll egy ilyen államcsőd, akkor akik a plebsből állampapírt vettek, azt mire használhatják majd fel? Vécépapír helyett nem lesz kemény?
@épészmérnök: Volt ez a cirkusz a Felszállott a pávával, nem hallottad? index.hu/belfold/2011/08/25/pava_zsolt/ Páva Zsolt péxcsi polgimester miatt nem engedték elszavalni vagy énekelni ezt valami dzsemborin. Azért ezt már ő is kikérte magának...
@saravad:

lmpről írod:
"politikailag kb. szüzek"

KB! AZAZ ROHADTUL NEM AZOK.

"...valamint elhatárolódnak azoktól, akiknek tapasztalatuk és kapcsolati tőkéjük van a politika nevű mocsok szakmában"

az a baj, hogy nem a folyamatos együtt-nem-működési mocskos stílustól határolódnak el, hanem az emberektől, akikkel együtt kellene működni! tehát ugyanazt a politikai mocskot folytatják!

a politikai mocskot az jelenti, mikor nem képesek politikai tényezők egy közös országért együttműködni! nem így van ez amerikában. a republikánusok máris hajlandóságot mutatnak több fontos ügyben való megegyezésre. hiszen egy országhoz tartoznak. ugyanígy, ha valamely oldal győz, amögé fura mód az ország valamennyi állampolgára fel szokott sorakozni.

miért van az, hogy itthon az együtt nem működés politikai mocska számít sikknek...

mert a pártok itthon nem az országgal, hanem saját karrierjükkel vannak elfoglalva.

amelyik párt tagja nem akarja befejezni a mocskos széthúzást, MAGYARORSZÁG FEJE FÖLÖTT A MOCSKOS VESZEKEDÉST, EGYÜTT-NEM-MŰKÖDÉST, annak a platformnak a tagja se nem államférfi, se nem államnő! csak kisstílű dilettáns.
@kamill77: ez jó. Ez kifinomultabb, mint a többi trollnóta.

Gyengéden, egyetértve fúrjuk az együttműködést, igaz? Ezt beszopják, igaz?

Ügyes vagy.
@a szív fészkei: Ismered? Cseng a telefon az Országházban- Kovács István vagyok, igaz, hogy meghalt a kedves vezető? - Igaz, hangzik a válasz. Tíz perccel később: - Kovács István vagyok, igaz, hogy meghalt a kedves vezető? - Igaz, mondja megint az előbbi hang. Tíz perc múlva újabb telefon: - Kovács István vagyok, igaz, hogy meghalt a kedves vezető? - Igaz, mondja ingerülten az előbbi hang. De miért telefonál már többedszer???? - Mert olyan jó hallani.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De, mint Madonna seggének a Hotel Kempinskyé. Állandóan felemlegeti.
@Hohó60: "Gyurcsányéknak 10% hiány mellett is volt hitel. Nekik 3% alatt sincs. Az EU, az IMF rosszindulatú packázásával, ellenpropagandájával kell együtt élniük."

Hát ez valami csodaszép volt! Ez sem hazugság igaz? Akkor nem az van, hogy a kis cigány nem akarja a hitelt? És ki is csinálja az ellenpropagandát? Nem a cigány? Az IMF nyomatta maga ellen a kék plakátokat? Tényleg patkány vagy!
@Hertelendi:

" Patkányka hát megjöttél hazudozni? Leváltottad a másik patkányt? Vagy csak nevet cseréltél? Hahó öcsi? "

Hogy beszélsz itt Te mosdatlan szájú!
Nem szégyelled magad?
@profilo: nem egy dologról beszélünk, orbán mindenáron mindenkit leszarva csak és kizárólag saját egója miatt akar főnök lenni

bajnai meg első sorban összefogást akar teremteni, hogy viktort el lehessen zavarni a francba és helyre lehessen kalapálni amit a mai kormány szétbarmolt. Nyilván van benne vezetői ambíció is, tudja mit akar, de nem hiszem, hogy a "mindenáron" típus lenne...
@Hohó60:
" IMF hitelt. Mert azt ugye, úgy vette fel Gyurcsány, és használta fel részben Bajnai, hogy a visszafizetést extrém rövid határidővel vállaták"
Részben Bajnai, részben Orbán. Ahelyett, hogy nem használta volna fel, az extrém rövid határidő miatt.
Hülye Bajnai.
Amerikában a Columbia egyetemen tanít.
Bezzeg Deutsch Tomi Brüsszelben twitterez, obszcén szavakkal sérteget neves politikusokat, híres értelmiségieket.
Na ez a trendi.
@GeoCracker: "a milla szerintem juhásszal esélytelen, juhász nélkül viszont nulla. Okt 23 is részben juhász bénázásáról szólt"

Abból kell főzni, ami van.

Teccettél volna 2010 december 23-án te regelni az Egymillióan a Sajtószabadságért Facebook oldalt, akkor most te lehetnél Juhász.
@Lukapop Simon:
Ja kérem, élni tudni kell!
Nem véletlenül Isten, Haza, Család a jelmondatuk... :D
A poszt címe: Járassuk le Bajnait.

Ezzel szemben Juhász lejáratása van napirenden. Érdekes.
@a szív fészkei:

Nem a fanyalgást unod,hisz gond nélkül vállalsz közösséget "Együtt" olyanokkal,akikkel amúgy soha.A szent közös cél vezérel titeket.És most talán megtaláltátok hozzá a messiásotokat.
Csak fel kell még futtatni őt.
és ez nem megy könnyen,mert a "Együtt"esnek vannak nehezen vállalható tagjai.
Ez zavar téged...és az ,hogy igazam van.
Sajnos nem tudok a problémádon,a problémátokon segíteni.
@Sztrapacska:

A válasz Selmeczinek szól!

Pont olyan lesz gabika, mint ennen maga: tudja, olyan ostoba, kicsit csúnyácska, lassan öregecskedő, mérhtetlenül pökhendi, önálló gondolatra képtelen, de ezzel együtt mindenre képes, erőszakos és a legmélyebben hazug. Na gabika, hát olyen lesz, amilyenre formálták, mert maguk ezt akarták, mert maguk csak ehhez értenek. Még el nem feljetem, ezek a minősítések a maguk kampányára vonatkozik, de nehogy félrenyeljen.
@profilo:

jaj, hát remélem időben kiszóródnak az együttműködni képtelen pártok és szervezetek az "együtt 2014"-ből, hiszen már nevében is foglaltatik, hogy ez az együttműködni akarók, és az együttműködésre vágyó szavazók formációja.

éppen erről beszélek. egyoldalú együttműködés nem együttműködés.

igen, azoknak szól a formáció, akiknek elegük van orbánból. azon belül is azoknak, akik nem a mocskos széthúzó politikai hagyomány hívei, hanem az együttműködésé... kiszóródik egy év alatt, aminek ki kell szóródni, s benn marad az, amire magyarország több, mint fele szavazni szeretne... aztán majd jöhetnek az alkudozások az együtt-mozgalmon kívül politizáló, és még be is jutó pártok és a mozgalom parlamenti formációja között. ebben speciel az lmp nem lesz benne szerintem, ha így halad.
@Sánta Kántor: nem Stefi újabb reinkarnációja vagy te véletlenül?
@kamill77:
Nem ezt írtam kb. én is?
@Lukapop Simon: :-DD De milyen aranyköpeteket twitterez DR. Dájcs??? Mém lesz mindegyikből.
@Hertelendi:

"Akkor nem az van, hogy a kis cigány nem akarja a hitelt? És ki is csinálja az ellenpropagandát? Nem a cigány? "

Bár az előbb megfogadtam magamban, hogy nem reagálok többé Rád, de ez olyan szép itt. Nem szeretném, ha ez a gyöngyszem csak úgy elszállna az éterben.
És annyira jellemző.
Nem véletlenül állapították meg korábban felmérések, hogy a legtöbb antiszemita és cigánygyűlölő rasszista az MSZP szavazói között van.
@batka manó:

Pedig egyről beszélünk.
Egy vezető akarjon vezető lenni.És céljait megvalósítani minden áron.
Különben csak az jön ki belőle,hogy egy csődbe ment vállalat vezetőjeként azt kell mondania az elkeseredett embereknek,hogy: "sorry,de nem értettünk hozzá.De higgyétek el,hogy tényleg nagyon igyekeztünk.
@profilo: JA neked igazad van, persze. Én miattam ne fájjon az igazmondó juhász fejed, ha pofára esem, elviselem. Orvbűn ellen össze kell fogni, ha ez neked nem esik le, sorry: a ma született ártatlan csecsszopók - Meloccónak majd másik komilfó szót írjunk ehelyett a pornós helyett! - pelusban trottyozva még kevéssé hatékonyak erre. A

Aki meg felnőtt, annak múltja van, kivéve téged, aki magad lehetsz a fénylő tökély a merengve a lótuszleveleken. Gratulálok, enyém a megtiszteltetés, hogy láthatlak itt megvalósulásodban!
@épészmérnök:

létezik olyan világ, ahol az együttműködést szó szerint szokták érteni...

emellett persze előfordulhat, hogy egy párt (pl az mszp) fölényes hasznot húz saját együttműködési hajlandóságából. az nem volna baj, ha úgy húzna hasznot, hogy azután valóban kénytelen is volna együttműködni. az, hogy emberek, pártok, szervezetek egy országért abbahagyják a mocskos oda-visszaszövegelést, amivel eddig a fejünk fölött teniszeztek, mindenki előnyére válhat. eddig még ki nem próbált módszer a boldogulásra. talán európai... talán sikerre viszi ezt a kis országot.
@kamill77:

Kap is a pofájára az LMP rendesen...amúgy demokratikusan,mert aki nincs velünk "Együtt",az automatikusan ellenünk van.
Nesze neked tolerancia...,nesze neked demokrácia...,nesze neked széthúzás.
@Hohó60: gyökérke és a kérdésre a válasz????
ja az nem megy...értem
Mit is válaszolhatnál te szerencsétlen....
@profilo: Bajnai egyébként pusztán azzal, hogy előjött 23-án, eléggé felfutott,lásd erről a posztot.
@profilo:

majd ha schifferék hajlandóak leülni egy asztalhoz gyurcsánnyal, akkor nevezhetjük az lmp-t ország érdekében együttműködésre hajlandó formációnak. addig nem. jó lenne, ha végre az emberek hajlandóak lennének megbeszélni egymással a dolgokat. mind a szavazók egymás között, mind pedig VALAMENNYI tényezőként funkcionáló, vagy annak készülő platform.
@a szív fészkei: Tévedés. A himnuszunk egy gyönyörű imádság, ami egyben lelkesítő is.
Vagy nem ismered a régi mondást??

"Aki Isten elé térdel, bárki ellen képes felállni".
@a szív fészkei:

"...Orvbűn ellen össze kell fogni, ha ez neked nem esik le, sorry..."

Bárkivel?Akárkivel?Mindenkivel?
Mondom én.A szent cél...
Ismerős ez valahonnan.Egyszer valaki azt mondta,hogy a Kisgazdákkal soha!Akkor inkább megyünk az ellenzéki padsorba.
De ekkor jött a szent cél.
Ti is pont ugyanígy jártok el.És ti is megtaláljátok majd az a magyarázatot,amely megnyugtatja majd lelkiismereteteket és még a zemberek is beszopják.
Az utólagos magyarázatok hazánkban külön tudományágat képviselnek.
kinn voltam a millán, hogy megnézzem magamnak bajnait. juhász folyamatos utálkozásától rosszul vagyok. úgy láttam, mások is. sőt. az egész tömeg nagy része folyamatosan halkan vagy hangosabban végigdumálta az összes beszédet, ráadásul a jelenlévők nagy arányban fordultak teljesen háttal a színpadnak. aztán számomra is meglepő módon lélegzetvisszafojtva fordult az egész tömeg egyként a színpad felé, amikor bajnai lépett a színpadra. paradox módon épp bajnai-akit messiásként fogadtak - jelezte, hogy ne várjon senki a messiásra. senki semmit e vár, csak hogy húzzák ki a szarból ezt az országot, a magánéletünkbe beleszólás nélkül. máshol ezutóbbi feltételnek könnyedén eleget tesznek. itthon orbán erre képtelen. mi több, talán bajnaitól ép azért fogják elfogadni azt, amit gyurcsánytól annakidején nem, s amit orbántól sem akarnának elfogadni most, mert bajnai cserébe nem piszkálja majd a magánéletünket. ez is egy érdekes előnye bajnainak. miközben abszolút szkepticizmussal fogadom, pártot keresve ezt az egész alakulatot, azt gondolom, vannak olyan hozadékai is egy ilyen együttműködésnek, amikért nagyon is megéri... az emberek nem orbántól akarnak megszabadulni, hanem a despotizmustól!
@a szív fészkei:

Nocsak?
Már ilyen hamar elfelejtettük azokat a posztokat,újságcikkeket,melyek némi hiányérzetről,ki nem mondott szavakról,konkrétabb célok megfogalmazásáról szóltak?
Kéri László mondta: az ellenzéki oldalon akkora a baj,hogy az emberek már annak is örültek volna,ha Gordon csak kiáll és mosolyog.
Ez van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nekem a római módi tetszik. Nem térdeplünk, még az isteneink előtt sem.
@a szív fészkei: Minek? Gyurcsány a főördög, elég az, csakhát svájciul kellene, hogy helyiek is értsék.:)
@saravad:

A MOL részvények vásárlására gondolsz? Mert tudom, hogy ez az egyik kedvenc vesszőparipa, és természetesen általában abban a nevetségesen butuska megközelítésben, hogy mennyi a pillanatnyi tőzsdei ár.
Remélem Rád nem ez jellemző, mert amiket írsz, azok általában felvethető kérdések, bár meglátásom szerint nem jó válaszokat találsz rájuk.
@Hohó60: Téged szégyellünk, node kis ország kis /ugyanaz/ a csőcselék, oszt jónapot!
@kamill77:

Valahogy nem tudom megvetni azt aki nem hajlandó egy Orbánnal,vagy egy Gyurcsánnyal egy asztalhoz ülni.Nem biztos,hogy baj az,ha valaki nem akar feladni az elveiből.
Az más kérdés,hogy ez politikailag kifizetődő-e?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Bárki ELLEN?
A szeretet és megbocsájtás jegyében, oh, a vakhit erőt ad.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "előző esti előadásában hangsúlyozta, hogy a magyar kormány saját erejéből talpra tudta állítani a költségvetést, megszűnt az adósságráta növekedése, és most már évről évre stabil költségvetést lehet összeállítani."

Erre a pofátlan hazugságra már tényleg eláll a szavam. Most hoztak egy tv-t, hogy a költségvetés főszámai ezentúl üresen hagyandók, hogy bármikor bármit beírhassanak, és ez a hazug képes azt mondani, hogy stabil költségvetést csinál a fidesz kormány?!
"Tíz évre titkosítaná a Szerencsejáték Zrt. azt, hogy miért kapott a Fradi 250 millió forint közpénzt támogatásként. A teljes szponzorációs és támogatási keretük mintegy egyötöde elment már az FTC-re, ha akarnának se tudnának ilyen nagyságrendben több csapatnak legálisan pénzt juttatni."
index.hu/gazdasag/2012/11/09/titokban_kapott_negyedmilliardot_a_fradi/

Értem én...
Miért nem nevezzük nevén?
Szimpla Védelmi Pénz.
De szemérmesek egyesek! :))
@Hohó60:
Egy dolog a MOL vásárlás, más téma.
Nekem nem tetszik, hogy elköltik a lóvét, majd - nem diplomatikusan és nem úriemberekhez méltó stílusban - kipaterolják a hárombetűst. Az eladósítást pedig egy az egyben a többiekre hárítják. Sok bajom van a kormánnyal, az egyik az, hogy fikarcnyi elegancia sincs bennük, sem gátlás. Mondja ezt cselédek és parasztok ivadéka, remélem nem Bayer vagy.
@kamill77: mi több, talán bajnaitól ép azért fogják elfogadni azt, amit gyurcsánytól annakidején nem, s amit orbántól sem akarnának elfogadni most, mert bajnai cserébe nem piszkálja majd a magánéletünket.

Vagy talán nem. Ha valami csoda folytán az ellenzék nyerni tudna a Jobbik nélkül egy többséget és valami csoda folytán megegyeznének Bajnaiban akkor is 4 évig lenne béna kacsa és borulékony kormánykoalíció. Persze elméletben mert nyerni így nem lehet.
Bajnai azt azért észrevehetné, hogy az SZDSZ-maradványokkal nem volna szabad közösködnie. Ezzel sokkal több szavazatot fog veszíteni, mint amennyit a 98 %-os társadalmi elutasítottsággal rendelkező libsik révén nyerne majd.
@Fabius

Sosemhazudok Viktor a Feritél következő fejezetét írja.

"Már „van papírunk is arról, hogy a magyar gazdaság jó úton jár” – fogalmazott Orbán Viktor, hangsúlyozva, hogy Magyarország az Európai Unió sikeres országai közé tartozik pénzügyi szempontból.

"Államcsőddel fenyegeti Orbánékat az egyik hitelminősítő...Ha erőből, önhatalmúlag kényszerítené rá a bankokat a kormány, hogy az önkormányzatoktól átvett adósságcsomagon valamekkora veszteséget szenvedjenek el, az jogilag csődeseménynek minősülne, azaz részleges államcsőd állna be - írja az [origo] több forrásból származó, hivatalosan meg nem erősített információkra hivatkozva."

www.hir24.hu/gazdasag/2012/11/09/allamcsoddel-fenyegeti-orbanekat-az-egyik-hitelminosito/
Ezzel a vízióval, miszerint bárki megijedt Bajnaitól, egyszerűen nem tudok mit kezdeni.
Már ha ragaszkodom a racionalitáshoz.
@profilo:

inkább az lehet a háttérben, hogy politikailag kifizetődőbb nem leülni valakivel. miközben szerintem orbánnal is le kellene ülni beszélni. hacsak nem épp ő a gátja annak, hogy valódi konzultáció folyjon egy-egy ügyben. gondolok itt az OÉT szétverésére, hatástanulmányok el nem készítésére, szakmai szervezetekkel történő konzultációk teljes hiányára... én úgy gondolom, mindnekivel le kell ülni, aki formálhatja ezt az országot, mert ez az ország nem az enyém vagy a tiéd vagy a másé. ez közös! aki ilyen időkben, mint a mai, politikai előnyeivel van elfoglalva, az számomra visszatetsző. annak nem hiszem el, hogy értünk létezik. annak azt hiszem el, amit mond a mikrofonba, hogy tudniillik mit pártnak, nem áll érdekében ez vagy az a dolog. sose azt hallom, hogy az országnak érdeke-e, hanem hogy a pártnak nem érdeke. most komolyan! hol nem xarom én le egy párt érdekét... istenem. hát hiszen nem ez a lényeg! hanem hogy működjön ez az ország, békében. aki nem kezét nyújtva, hanem azt visszarántva politizál, az nem tudja, hogy most nem a pártkarrierek építésének van itt az ideje, hanem a mi kis országunk józan és nyugodtabb vizekre terelése, erről a háborgó, viszályokkal teli tengerről.
@Hohó60: Ja persze! Hiszen az érdektelen hogy akkor 120 százalékon vettük, most meg sokkal kevesebbet ér, mert eltűnt a nyeresége, osztalékot nem fog fizetni. A lényeg hogy támogassa felcsúti focit.
@BenFranklin:

akkor is együttműködésre kell, hogy kényszerítsék a választók ezeket az önző platformokat, és ezek a platformok saját életbenmaradásuk érdekében fognak végső soron kezet nyújtani egymás és a választópolgárok felé. ha már karrierépítésre nem marad lehetőségük. az életösztön a pártokban is működik. amely formációk létezni szeretnének a jövőben is, azok bizony el fognak tekinteni a párt karrierjének építésétől. amelyek nem, azok kiesnek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Tegnap Kálmán Olgánál járt Dévény Anna, akinek az alapítványa komoly veszélybe került. 22 millió forintos tartozásuk van.

Utána hallottam a hírekben a 250 milliós foci"adományt". Azt hittem, felrúgom a tévét.

"A Dévény-módszerrel kiemelkedő eredmények érhetők el a szülési oxigénhiányos agykárosodásban szenvedő csecsemőknél, valamint a mozgássérülések valamennyi területén."
www.deveny.hu/
@Pussy Riot: magyarázd el, hogy az egymilliárd forint mitől tűnik ebben az olvasatodban akkor burkoltan bagatellnek.
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
Jajj, behalok! Olyan ösmerős:
"...ezzel is tisztelegni akarnak a megbonthatatlan magyar–lengyel testvériség előtt."
Ki emlékszik még, mi volt "megbonthatatlan" az átkosban?
@a szív fészkei: a Márszejez a bolsevikok indulója, nem himnusz, ó, bárcsak mártaná tengernyi hamis Napóleon-konyakba őket az Úr, kivéve Yves Montand urat, mert ő emlékeztet az áldott Bajnai úr rejtetten fésületlen, latinos énjére.
Milyen rodeo? Utoljára 1919-ben lovagoltam, de egy kiugrott román apáca sajnos meglépett a hűtlen csődörrel.
Amúgy szép dolog az önbizalom, de ha túl sok van belőle az lehet előbb-utóbb megárt...
@épészmérnök:
"@Sánta Kántor: nem Stefi újabb reinkarnációja vagy te véletlenül?"
Szerintem komoly tévedésben vagy!
SStefi egy szerep, egy átlátszó kretén, nyálas és fellengzős... formában, mert az nem stílus.
Sánta Kántor viszont jó!!! :DD
@kamill77: Vagy fordítva. Az Fkgp, Szdsz, Mdf, Kdnp nem törődött a pártkarrierrel és most nincs.

A politikában a fúrás, helyosztás természetes dolog 25 év fölött nem tudom hogy lehet erre rácsodálkozni.

Amúgy meg aki a politikától várja élete jobbra fordulását sikeres ember nem lehet.
@profilo: Nyugodj meg. A választásokig ki fog forrni az igazi összetartás. Tudniillik itt az embereknek már nincs mit veszíteniük csak a fityisz talpnyalóknak. Örülj ha nem forradalom lesz a vége, mert az senkinek sem volna jó. De nagyon érik a helyzet, csak esetleg te még elég magasan vagy ahhoz hogy tudj róla.
@Ergosum: Tehát a saját honlapján a saját módszeréről azt állítja hogy kiemelkedően sikeres.....meg kéne lepődni?

Lol.
@BenFranklin:

engem nem érdekel, hogy mint párt, mely formáció létezik, melyik nem. engem az jobban érdekel, hogy akad-e még olyan világ, egy olyan dimenzió, amiben komoly tényezők képesek egymással megvitatni dolgokat. képesek-e párbeszédre...
@Hohó60:
Szép, tényleg, megható...

"Tavaly májusban a magyar állam 1,88 milliárd euróért vette meg a Szurgutnyeftyegaz 22 179 548 darab Mol-részvényét, ami részvényenként 84,76 eurós, az akkori 265 forintos eurókurzuson mintegy 22 400 forintos árfolyamnak felelt meg. A jelenlegi 18 400 forintos árfolyam azt jelenti, hogy a részvénycsomagot közel 20 százalékos veszteséggel lehetne csak értékesíteni. Egy ekkora részesedés eladása ráadásul komoly nehézségekbe ütközne, hiszen egy ilyen méretes csomagra nem könnyű vevőt találni, különösen a jelenlegi globális és magyar piaci helyzetben."

Feritél, mondom feritél!
Azonban most kell venni, mert ÓCCSÓ! Igaz barátom, Sim... valaki! :)

Gyönyörű és okos üzlet volt... Jobb helyeken ezért életfogytot adnak, szándékos károkozás címszó alatt, de legalábbis elássák azt a kretént, aki ezt kiötlötte és megtette!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Már megbocsáss, de a gazdasági kérdésekben való megnyilvánulásaid alapján gőzöd nincs az egyes fogalmak tartalmáról.Ráadásul összefüggéseket állítasz olyan területeken, amelyek nem összehasonlíthatóak. Kevered a hitelt a költségvetési hiánnyal, a GDP-hez összevont számok /egy helyett/ alkalmazásával mértéket számolsz hányados helyett./Matek/
Elveket lehet hangoztatni, demokrácia van, de olyan kérdésekben nem szabad másokat kioktatni, melyekhez nem értesz.
Bajnai semmiképp sem esélytelen, tök mindegy hogy kit húz, vagy hoz magával, az a lényeg, hogy a pénzügyminiszteri székben Oszkó ott legyen! Ha maradhattak volna már rég nem itt tartanánk! Nemhiába van már most 14%-os támogatottsága, és új pártjával meg is fogja nyerni a következő választásokat. Akkor ez a szemét banda is csomagolhat!
Számolja meg valaki már a trollokat, mert 723 hozzászóló nemegészen24 óra alatt azt jelenti számomra, hogy nagy a felhozatal.
@BenFranklin:

Te szerencsétlen, azért tettem be azt az idézetet, hogy ha valaki nem tudja ki Dévény Anna, az képben legyen.

De qrvára vágtad a lényeget abból, amit írtam.

Ehh...:((((
Már a 2010-es emeszpé bukta előtt meggyőződésem volt, hogy a következő négy év az elmúttnyócévezéssel fog telni, mert ennyi az "észérv" a csuti sc-ben.
Ahelyett, hogy a jó kormányzással biztosítanák be a hatalmukat - szokás szerint - az ellenfél fikázásával akarják elérni. De a csuti gumicsizmás nem tanult 2002-ből, úgyhogy bizony ugyanúgy fog koppanni, mint akkor. Mert így jár, aki a pöcegödörben lefelé tempózik.
@CSENDES:

És ha ezt a számot még beszorzod a többi bloggal, amit szintén elleptek, már lassan meg is van Orbán nyájának 5 százaléka.
@Ergosum: Akkor áruld már el ki az a Dévény Anna és mi a módszere és ki állítja róla hogy kiemelkedően sikeres és az pontosan mit is jelent?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Hát Tompika szeret kis kakukkfiókákat gyártani az asszonyka tudta nélkül.
Egy igazi amorózó! Elég buzis, elég kretén, elég hülye is ahhoz, hogy száműzzék Brüsszelbe.
Kiegészíti a langyi tagozatot Szájer elvtárssal.
ROSSZ VAGY!! :)
@saravad: mint mindannyian tudjuk, a Korona spirituális sugara csak akkor hatásos, ha eme nemes fejék abroncsa szorít. Remélem, a visszautasíthatalanul markáns Orbán úr vagy a gyengéd lázadó Bajnai úr tényleg felpróbálta, és tényleg működésbe lépett.
Ha igen, akkor Szörényi úr dobogókői picinyke házán, Akosh deszakralizálhatatlan gitár- és szintetizátorhúrjain, valamint Lovasi úr kristálytiszta szemüvegén és Kiss úr kristálytiszta vénáin át rezegteti medencénk végeláthatatlan sprituális csodáját.
Kerényi úr pedig sokat tett az antik görög kultúra újraértelmezéséért még a huszadik század elején, innen az ő végtelen bölcsessége.
@kamill77: Van olyan helyzet amikor kell a párbeszéd, de azér ilyen kormánytöbbséggel kivel kéne párbeszélni? Milyen alapon?

Nyugaton sem párbeszél senki csak ha szüksége van a másikra.
@profilo: Hogy keményen csúsztatsz Kérit iderángatva, az nyilvánvaló. Gordon mielőtt kiállt és félórát mosolygott ott 23-án, dolgozott egy kicsit a HH-ban, ha Kérinek és neked nem is szólt külön erről merített papíron értesítve róla. Azóta is tesz-vesz.

Több konkétumot és megvalósíthatóbb dolgot írt már le, mint Orvbűn egész életében.

És látod, az a félórás mosolygás is ilyen eredményes: ez zavar titeket, de nagyon. Na károgj még, ha ez kielégít, ki vagyok én, hogy elrontsam az örömöd?
@BenFranklin:

Például én azt állítom róla, mert az egyik gyerekem is érintett volt. Úgyhogy vegyél vissza nyugodtan.

Arról beszélj, hogy mennyire tartod klassz dolognak, hogy sérült gyerekekkel foglalkozó alapítvány becsődöl 22 millió forint miatt, kontra fradi 250 milliós közpénzes támogatás.

Vagy amit előtte linkeltem, hogy államcsőddel fenyegették meg az országot.
@szőlőbányász: DE azok meg mit tudják, ki az a kiejthetetlen nevű? Látod a svéd-magyaron azok a vikingek is összekeverték a szent Orvbűnnel.
@CSENDES:
Már szerintem véget ért a munkaidejük! :))
@Ergosum: Arról beszélj, hogy mennyire tartod klassz dolognak, hogy sérült gyerekekkel foglalkozó alapítvány becsődöl 22 millió forint miatt, kontra fradi 250 milliós közpénzes támogatás.

- Ezt innen nem tudom eldönteni. Fradi mindenesetre egy van sérült gyerekekkel foglalkozó alapítvány meg kismillió.
@kamill77: Teljesen egyetértek ebben a kérdésben. Az ellenzéki oldalon nem fintorogni, elhatárolódni kell hanem félretenni a kicsinyes politikai ambíciókat minden résztvevőnek és az ország ezáltal az emberek érdekeit szem előtt tartva találni megoldást az egyre nehezebbé váló gondokra. Azt hiszem a fityisz fanokon kívül mindnyájan egy élhetőbb, biztonságosabb és talán igazságosabb országban szeretnénk nyugodtan dolgozni és élni.
@kirsten:

Dehogy lesz itt forradalom.A Kádár-rendszer megtanította ezt a nemzetet,hogy hogyan legyen megalkuvó,beletörődő.A 2006-os tüntetőket is egyből lecsőcselékezték,mert felzavarták a híg fost.Most sem lenne ez másképp.

Ez pedig külön tetszett:
"...az embereknek már nincs mit veszíteniük csak a fityisz talpnyalóknak."
És tessék mondani,ha valami isteni csoda folytán mégis lenne valami forradalmacska,akkor a "fityisz talpnyalókat" akasztani fogják?Lesz lincselés is?
És mindezt a demokrácia,az egyenlőség és a tolerancia zászlója alatt?
@Sánta Kántor:
Én élvezem és jókat röhögök a beszólásaidon! :))
@Sánta Kántor: Na kezdesz tetszeni, ennyi zagyvát rég olvastam. :-DD Az a román apáca sokra nem ment a csődörrel, mert az ugye herélt ló.
"Azt mégse mondhatják, hogy a Nemzeti Osztogatás 100 Napos Fedezet Nélküli Megyó programját úgy szavaztuk meg, mint a kisangyal"

vs.

Azért volt az elmúlt 8 év szar, mert a fidesz mindent megakadályozott. Volt olyan genyó, hogy nem szavazta meg, milyen dolog már ez. Há' miért nem szavazza meg!? Hogy jön ez ahhoz...

Könyörgöm, döntsük már el, hogy akkor most mi van....

Egyébként nem tudom, hogy miért kellene a kormánynak összecsinálnia magát. Azért, mert az ellenzék talált egy olyan figurát, aki kevésbé van lejáratódva, mint a többi? Ez ilyen vajúdtak a hegyek, és végül egeret szültek effekt.
@a szív fészkei:

Látod ebben igazad van.Te tényleg nem tudod elrontani az örömöm.

:)
@BenFranklin:
ilyen kormánytöbbséggel kivel kéne párbeszélni? Milyen alapon?

Igen, ez a fidess hitvallás.
Ej, ej, nem tanul, nem felejt.
@Ergosum:
Tudod, a fontossági sorrend!
Szégyen és gyalázat, ahogy falábú, nyolcadrendű focistákra basszák el az ország pénzét, mert a Kedves Betegnek ez a hobbija! :(
@profilo: Életem, de miért akarnám? Örülj, élvezz, rövid az élet: carpe diem!
@a szív fészkei:
látod, mikor van miért akkor küldök a fizetett és a hívő trollokat nem tudják mit de írják, mert megaszon'ták nekik

ezeknél rosszabb üresfejű bólogató gipszkutya nincs tudod amit annak idején a Trabant hátsó ablakába tettek a műanyag "csipkefüggöny" elé

brühühühühü

giccs van bőven
@a szív fészkei:
Bocs, de nem a paripa a herélt ló? :))
@BenFranklin:

"- Ezt innen nem tudom eldönteni. Fradi mindenesetre egy van sérült gyerekekkel foglalkozó alapítvány meg kismillió."

Te egy barom vagy. Csak sajnos van belőled több is, nem úgy, mint a fradiból.
Amiből ugyan egy van, de létszámát tekintve kevesebb mégis, mint a kismillió alapítványhoz járó sérült gyerekek.
@épészmérnök: álmomban állítólag belgául beszélek, és érthetetlenül sokszor gondolok a csélcsap Habsburg Rudolf koronaherceg úrra. Lónyay Elemér gróf úrra viszont valamiért mindig meleg szívvel emlékezem, mintha benne egyesült volna Orbán úr paraszti ősereje és Bajnai úr urbánus, visszafogott vagánysága. Szoktam is mondani a sírásóknak, hogy szerintem én vagyok az, Belgiumi Stefánia Klotild Lujza Hermina Mária Sarolta, ők pedig bólogatnak, de tudom, hogy csak az orgona alá rejtett sütőrumomra fáj az a világias foguk.
@BenFranklin: Ha te ennyire faszkalap vagy drága - pláne ennyire öntudatosan az - , akkor veled sajnos nem foglalkoztakidejében,és ennek nyomát viseled fájón látatva szellemi hiányosságaidat.

Ergo a Fradit megérdemled, egy centivel se emelkedj a fölé a szint fölé. Hátha megint befut megrendelés tűzgyújtásra a városban valahonnan a Lendvayból...

Neked ugyan kár és mindegy is, de hátha mást érdekel, ki az a Dévény Anna: www.deveny.hu/
@Sánta Kántor: Szoktál kizökkenni a XIX. századból kicsit?
@profilo: 2006-ban futball huligánok orvbán segítségével minden cél nélkül csak balhét és rendbontást akartak. orvbán úgy gondolta hogy a zavarosban meg tudja szerezni a hatalmat. Láttad te azt a TV ostromot, hallottad az ott lopkodó alakokat nyilatkozni értelmes célokról ? Ha igen akkor szerencsés vagy mert én egy épkézláb mondatot sem hallottam tőlük. Hacsak az nem hihető /nevetséges/ hogy a feltört büféből elvett enni innivalót kifizették, az ellopott számítógépekről és berendezésekről nem is beszélek, mert azt biztos csak bérbe vették. Hát ekkora balfékeket ! Ezt mégsem kellett volna szóba hozniuk. Szánalmasak voltak már akkor is. No meg azok a szerencsétlen hajléktalanok akiket egy üveg borért a minisztériumok elé ültettek.
@kirsten: " Azt hiszem a fityisz fanokon kívül mindnyájan egy élhetőbb, biztonságosabb és talán igazságosabb országban szeretnénk nyugodtan dolgozni és élni. "
Ez annak ellenére kijelenthető, hogy nyilván nem kérdeztél meg mindenkit. De én is biztos vagyok ebben.

De ugye abból nem lesz sértődés, ha nem is a bukott balliberális politikusokban és utódpártokban látunk fantáziát? Ha a fidesz nem teljesít megfelelően, akkor borítékolható, hogy le lesz váltva. De a mostani baloldalnak ehhez vajmi kevés köze lesz. Legfejlebb annyi, hogy nézi. Jó messziről..

Az meg a másik, hogy a balliberáltak előszeretettel nyilatkoznak úgy, hogy már csak pár ember...
1: még mindig a fidesz a legerősebb párt, ha most lennének a választások, még mindig simán nyerné a fidesz.

2: a tömegmozgósításban is a kormány a legsikeresebb. A milla fénykorában jó, ha összehozott 30 ezer embert. Ezt a fidesz gyakorlatilag bármelyik nagygyűlése übereli. Ha a legfrisebb adatokat nézzük, akkor mégjobban szétnyílik az olló a fidesz javára. (20e vs. 400e)
@Ergosum: Ezek mind sérültek, látod, csak anyukájuk nem foglalkozott a rehabjukkal és ilyen szörny felnőttek lettek.

Viszont pumpálhatják bele a pénzt - elvéve a gyerekektől - focizni se megy nekik, azért lődözgették a törőzúzó szurkolókat szembe a svájci gyurcsányok tegnap.
@Sánta Kántor: Hogyhogy lemaradt a számlaszámod??? :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Figyelmesen elolvastam az önkormányzatok adósságátvállalása ügyében elképzelt kormányzati szándékot, mely az adósság terheinek egy részét a bankokra testálná.A bankok egy bizonyos mértékig lehet, hogy megengedőek lesznek a befolyó hitelek miatt. Szó esett egy esetleges kamatcsökkentési megoldásról is.
Arról viszont nem hallottam, hogy a 612 milliárd hitel visszafizetésének mi lesz a forrása. Ez lenne a kérdés.
Ugyanis ha piaci forrást kell bevonni, az itteni bankok kamatmérséklési engedékenysége biztosan nem kompenzálná a piaci kamatokat.
Egyelőre nem teljes a kép.
@Önnek megyünk: 400 ezer unortodox pintérmódra. Beszarás, ha ez vigasztal! :-DDDD
@Önnek megyünk:

nem, nem kell beszarnia a kormánynak....

de egy nap alatt 11322 aláírás sikeredett, és az összes csatornán fikázzák bajnait, a millát, az összefogást a kormány és az ö hű trolljaik

www.peticiok.com/signatures/egyutt2014/

amíg ezt a hozzászólást megszögeltem meg hozzájött 30... :) ennyi ember már minimum elküldené viktort a halál f.szára, nekem azért szarul esne ha tízezer ember utálna mint a kutyaszart. :)
@Ergosum: Amiből ugyan egy van, de létszámát tekintve kevesebb mégis, mint a kismillió alapítványhoz járó sérült gyerekek.

- örülök hogy ehhez is értesz. Nyilván a kismillió alapítványból azt kéne támogatni amelyik eladósodott, mer mondjuk lopja a pénzt.
@kirsten:

Értelmes célokról?Előtte igen!
Például azt,hogy:Gyurcsány takarodj!
Ez elég értelmes,sőt hasznos!
Lehetne most például:Orbán takarodj!
Ez értelmes és hasznos.
De utána talán megint csak egy TV ostrom jönne.Lehet,hogy most is kifizetnék a kifosztott büfé készletét.
Látod lehetsz még te is futballhuligán.Minden csak nézőpont kérdése...és hogy hol állok.
@a szív fészkei: Nem érdekel hogy mit mond magáról, mint az IQ 10 felettieket általában, az érdekel mit mondanak róla mások.
@kirsten: Ezt hívjuk a túrórudolfok hősiesss forrcsijának. DE csakis a pöttyös igazmagyar túrórudolfokénak, mert mára beférkőztek közénk a kockás túrórudik is, azok pedig csak a nemzettestén élősködő izék.

Na kb. ennyi értelme volt a 06-os dolgoknak az anarchia és puccs kirobbantásán túl és plusz bónusz Demszky szivatásán túl: fizesse ki az alkalmankénti 200 millás károkat valahonnan. Véletlenül se a túrórudolfoktól megítélve.

Most svájci gyurcsányok szemlövették a zigazmagyarokat. Ilyen nehéz a forrcsisok sorsa.
@Hohó60: mielőtt még Viktor szentté avatásáért reklamálnál a szentszéknél, el kéne gondolkozni azon az apróságon, hogy Orbán 2 és féléves kormányfői tevékenysége folyamatos hazudozásból és a hatalma bebetonozásán történő fáradozásában merül ki.
Szalonképtelenné tette a világban a magyar nevet, elszegényítette az országot. Folyamatosan az előző kormányra mutogat és annyi gerinc sincs benne, hogy akárcsak egyetlen nyilvánvaló tévedését is elismerje és bocsánatot kérjen érte a magyar emberektől.
Amit a jobboldal szabadságharcnak próbál beállítani az nem egyéb, mint egy Napóleon szindrómás elmebeteg országlása.

Orbán minden egyes szónoklatát elmondhatta volna Rákosi, Sztójai vagy akár Hitler és Sztálin is.
Mindegyik a nép megmentőjének szerepében próbált tetszelegni, aztán mindegyikről kiderült, hogy csak a saját hatalmi vágyait élte ki, a népét meg tönkretette. Közös vonásuk az említett uraknak Orbánnal együtt, hogy mindig azzal támadják ellenfeleiket, amit éppen Ők követnek el (vö. Selmeci Gabika panaszai baloldal támadásáról). Nem kell nagy történelmi tudással rendelkezni ahhoz, hogy ez a hasonlóság világos legyen, csakhát akkor és most is vannak "hívők", akik érdekből, vagy elvakultságból lettek azzá.
atv.hu/kulfold/20121109_700_ezres_tuntetes_argentinaban
"Argentinok százezrei özönlötték el a dél-amerikai ország nagyvárosainak utcáit csütörtökön, hogy tiltakozzanak Cristina Fernández de Kirchner elnök állami beavatkozást erősítő politikája és harcos stílusa ellen."

Gabriel kedvencét, akit azért szokott itt megidézni, mint példaképet, mert jól beszólt az imf-nek, úgy látszik hazájában nem kedvelik.
@batka manó: Gondolom most mindennek elmondanál, ha idekopiznám azokat a ballib kommentenekt, akik elmondják, hogy az ilyen aláírás milyen hülység már, mert nem reprezentál semmit. Pedig az milliós nagyságrendű volt.
@aritus: "A magas bűnözés, az évi 25 százalékos infláció, valamint a kormánnyal szövetséges erőknek az a törekvése, hogy módosítsák az alkotmányt és a választási törvényeket, lehetővé téve Cristina Fernández de Kirchner harmadszori újraválasztását is, egyaránt táplálja az elégedetlenséget, különösen a középosztálybeli argentinok között."

Kire emlékeztet ez a nő vajh?
@BenFranklin:

A fradit kell támogatni. Mer'ott nincs lopás, nincs pazarlás. Üvegzseb van.
Gyanúsak ezek a zalapítványok, hogy 80+évre titkosítgatnak, aztán meg adósságot csinálnak. Pfuj!
@BenFranklin: Dévény Annáról? Mit mondanak mások? Fogalmad sincs?

Na jó, pörögj magad körül.
@a szív fészkei:

Hülye ócska kis provokátor, olyan, mint a korridoron és az indexen Anonymus nicknevú fapina volt.
Tahótlanítottam, nincs nekem gyógypedagógusi végzettségem, oszt az a célja, hogy a hülyeségeivel felhúzzon, utána meg előadja, hogy őt bántják.
@saravad: Ez feketeöves hülye, hagyd. Már kiiktattam.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: örvend szívem, a derű túlértékelhetetlenül fontos lételem, sugárzik is Orbán és Bajnai úrról szintén, egyikről az oszterosan betyáros, másikról a travoltásan nyugodt, ohh, jin és jan, jing és jang, Koka és Pepszi, mustár és majonéz...
@a szív fészkei: sántuljak meg, ha az a csődör herélt volt.
@aritus: Jó lelkialkatú munkatársai vannak a navinak.
@kamill77:

Ne csináljatok már Juhászból ekkora ügyet. Amibe beleláthat, az mind fent van a HH honlapján. Nem biztos, hogy érti.
Akinek mindig fontos hangsúlyozni, hogy egyenrangú Bajnaival, az kevés sikerrel győzködi önmagát.
Látszik, hogy nehezen birkózik a szereppel. Majd belejön. Vagy nem. Nem holnapi probléma.
@Sánta Kántor: JA bocs: csődör= nemzésképtelen ló, herélt a paripa. Az apácádnak volt igaza, ha nem akart kentaurt szülni.
@Ergosum:
Ez a faszkalap nagyon csúnyán bele van szorulva a Piktori seggbe! Agyhalottként persze ez élvezi is, de azért kur.a égő lehet ennyire hülye pöcsnek lenni! :(
@orica:

Jó lenne lassan egy jobboldali húzónevet is felvonultatni Bajnaiéknak.

Jó, tudom, türelmetlen vagyok.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Most gondolj bele, valahogy rávett annyi nőt,hogy gyereket csinálhasson neki. Ezért igazán jár egy zsíros brüsszeli meló!
@saravad: @a szív fészkei:

Tehát van egy első ligás focicsapat, amit mindenki ismer, és kap 250 misit. Jó abban amit csinál mert első ligás.

Van pártízezer alapítvány, amiről soha senki nem hallott(de van internetes weblapja az 20 ezer forint) , de legalább ki kéne fizetni helyette a 22 millás tartozását.

Hát a rák egye ki a belem, ha értem.
@orica: :-) Fogást keresnek, hogy a huhogásuk beváljék. Bajnait nem könnyű támadni, most Juhászt egyelik. Puffogjon el a puskaporuk, elég hamar kimerítik a tárházat.
@aritus: Hát nem mindenkinek lehetnek olyan példaképeik, akik "ha beledöglünk is fizetjük a tartozást" elvét vallják. Bár már nem sokáig kell várni, hiszen ha jön az úttörő, lesz itt olyan kolbászbólakerítés, hogy csak na. :)
@a szív fészkei: Kétszer is megnéztem és halálra röhögtem magam. :-)
@a szív fészkei: Széchenyi-díjas dalnok, aki elszabadított medencénkben egy feltartózthatatlan feldolgozás-áradatot, ohh, ha megszámolnánk a sok remek átiratot, az Úr is elfáradna, ahogy nézné.
@aritus: Nem is tudom milyen büntetés lenne "elég" az ilyen állatoknak??? :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Tavaly májusban a magyar állam 1,88 milliárd euróért vette meg a Szurgutnyeftyegaz 22 179 548 darab Mol-részvényét, ami részvényenként 84,76 eurós, az akkori 265 forintos eurókurzuson mintegy 22 400 forintos árfolyamnak felelt meg. A jelenlegi 18 400 forintos árfolyam azt jelenti, hogy a részvénycsomagot közel 20 százalékos veszteséggel lehetne csak értékesíteni. Egy ekkora részesedés eladása ráadásul komoly nehézségekbe ütközne, hiszen egy ilyen méretes csomagra nem könnyű vevőt találni, különösen a jelenlegi globális és magyar piaci helyzetben."

Hát ezt mondom. Aki ezt írta, arra a jövőben ne halgass. Ez nyilvánvaló ferdítés, tehát az illető nem védekezhet csak azzal, hogy buta.
@Ergosum: Ez büszkén írta, hogy azért ez a nickje, mert az eredetije híresen antiszemita volt. Na ezek után leállni vele tényleg kár. Most ő volt soron a bérkommentben. Színvonalas csapat, mint látható.
@Sánta Kántor: TE jószagú, ki lehet? Széchenyi díjat tudományosra adnak, nem? Jól megkavarsz, annyi szent.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tényleges életfogytiglan, orosz körülmények között.
@BenFranklin: ezzel csak azt árultad el magadról, hogy fingod nincs mi a Dévény Anna módszere, és mennyire hatékony.
Önmagában ez nem lenne baj, mert nem kell mindenkinek mindent ismernie, de akkor ha valamiről nem tudsz semmit, kussolj.
@Önnek megyünk: Azért eléggé befostatok ettől az egértől!
@a szív fészkei:

Kuminék hol hirdetik ezeket az állásokat?
Vagy lehet, hogy a szektaszellem alapján ezt önként, társadalmi munkában teszik?
@aritus: Jááááj, de nehéz kérdés. Pedig mennyire Argentinával szoktak példálózni IMF elleni uszuláskor.
@Ergosum: Nem tudom, szerintem kemény szelekció megy. Észt mutatsz, emberséget: ki vagy rúgva! Te nem lennél jó sajna...
@aritus: Már megkértem szakavatott kollégáidat, hogy meséljék el, mert soha nem hallottam róla.

Te is mesélhetsz/linkelhetsz, csak ne az alapítvány weblapját ok, az nem érdekel.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tegnap meséltél erről. Érdekes részletek arról, hogy nem hagyják a rákenést.

"Csütörtökön délután fordult a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára a költségvetési bizottsághoz, hogy módosító indítványként nyújtsa be a parlament elé az államháztartási egyenleget javító, a nemzetgazdasági miniszter által korábban bejelentett megszorító intézkedéseket. Ezt a mintegy húsz módosító javaslatot a korábban a parlamentben tárgyalt úgymond salátatörvényhez csapják hozzá – mondta a barikad.hu-nak Nyikos László, a bizottság jobbikos elnöke.

Így nyomják le az emberek torkán a megszorításokat

A nemzeti radikális párt ennek hallatán szünetet rendelt el, és elmondta, hogy az eljárást teljes mértékben kezelhetetlennek és elítélendőnek tartja. A javaslatokat ilyen rövid idő alatt ugyanis nem lehet „megemészteni”, illetve felelősen dönteni róla. Hozzátette: a bizottsági ülésen mindössze két jobbikos képviselő (jómaga és Rozgonyi Ernyő) illetve hét kormánypárti képviselő vett részt. A Jobbik politikusai közölték, hogy ők ezen a szavazáson nem vesznek részt és elhagyták a termet. A határozatképességhez 14 szavazat kell, azonban mivel egy korábbi javaslat szerint két kézzel is lehet szavazni, így elegendően voltak a fideszesek. Nyikos hangsúlyozta: bár ezt a szavazási módszert még a szocialisták találták ki, a mostani kormány azt átvette, hogy ily módon is megerősítse hatalmát."

barikad.hu/sunyi_gyava_kormany_a_jobbikosokra_kenik_a_megszoritasokat-20121109
@profilo: Dehogy lesz itt forradalom.A Kádár-rendszer megtanította ezt a nemzetet,hogy hogyan legyen megalkuvó,beletörődő.A 2006-os tüntetőket is egyből lecsőcselékezték,mert felzavarták a híg fost.Most sem lenne ez másképp.

Bocsika! a 2006-os tüntetők lefizetett bérbalhézók voltak, merthogy a TV ostroma se az Orbán beszéd alatt kezdődött.A szemkilövés (amilyen az adjonisten...) előtt is már többtucatnyi sérült rendőrt vitt el a mentő, akik nem békés zászlólengetéstől, hanem utcai harcosok támadásaitól sérültek meg.
Te viszont látszik, hogy még nem tudod, az milyen, amikor a végsőkig elkeseredett emberek a szuronyoknak is nekimennek. Én láttam 56-ban, és a megelőző hangulat akkor is olyan volt mint most.
Ne feszítsétek hát a húrt, amig még megtehetitek!
@BenFranklin:
Vicces egy gyerek lehetsz te...

A magyar bajnokság éves statisztikája:
Összes néző 264 970
Átlag nézőszám 2548

Baszki, tényleg! A helyi bazdelőre meccsére, a harmadosztályban is kijárnak ennyien...

Ti tényleg ennyire ecceriek vagytok és a 10-20-as IQ-tokat a bírósági tárgyaláson mint mentességi alapot kívánjátok felhasználni?

Tényleg, a hülyének is megéri támogatni ezt a fostalicska szintű tavaly a másodosztályból visszakerült Fradit???
Szóval tényleg olyan hülyék vagytok, mint ahogy kinéztek!
GRATULÁLOK!
Ti tényleg remek emberek vagytok!
@Önnek megyünk:

mindennek elmondanálak, de nem azért mert ide kopiznál bármit is...az inkább zavar/nem értem, hogy mi a bánatos lófaszt lehet szeretni / elfogadni azon az elmeroggyantságon amit a viktor és hű csapata a fidesz művel kormányzás címén. Számomra ez éppen annyira érthetetlen, mint amikor valaki drogozik vagy elissza az eszét...és mielőtt csípőből visszaszólnál, hogy "bezzeg a komcsik", nem az sem tetszett jobban mint ez a mostani ámokfutás.

ui: legesleginkább azt nem értem, hogyan sikerült a viktornak 263 ilyen szervilis ökröt találnia akik bármilyen baromságra képesek igen gombot nyomni ahelyett, hogy elzavarnák a fütyit a francba legalább akkor amikor nyilvánvalóan faszság amit akar...
@7papsajt: Kár belé, ez van kiadva, ezt mantrázza. Most fogalmazzák Svájcot elítélő nyilatkozatukat a tegnapi szemkilövetések miatt.

Valahogy a Millán sose nincs rendőrnek menés, szemkilövetés, jééé. Franc se érti.
@a szív fészkei:

Akkor már egy sértett, eltanácsolt troll teleköpte volna ezzel a netet, ha szelektálnának.:)

Pedig milyen jól fel lehetne lendíteni a Gyesen lévő anyukák otthoni munkahely teremtési programját.

Jelentkeztem volna napi 4 órában bértrollnak. Mondjuk 8-12-ig 4-5 fórumon "melőzok", majd ebéd után 1-től már írhatom a saját véleményem:)
@Hohó60:
Igazad van! Aki hisz a számoknak az hülye!!!
Higgyen a Pártnak és a hozzád hasonló ecceri lelkeknek!
IGAZAD VAN ELVTÁRS!
IQ teszted volt?
Hál'Isten negatív, mi?
@BenFranklin:
Most épp 250 misit, de mindegy is. Nem fogod ezt érteni sose.
Jó egészséget kívánok Neked és hosszú életet, mindenképp itthon, ám ha a rák mégis megtámadna, úgy a magyar eü-t egészen új szemszögből ismerhetnéd meg, kivéve VIP.
MOL részvény:

Idő: 17:08:23
Utolsó: 18700 Ft
Változás: +100 (0.54%)
Nyitó: 18495 Ft
Napi minimum: 18450 Ft
Napi maximum: 18720 Ft
@BenFranklin: ha nem tudsz róla semmit, akkor nézz utána. Dévény Anna módszerét alkalmazó alapítvány nem egy a sérült gyerekekkel foglalkozó sok alapítvány közül, hanem egy olyan speciális fejlesztő módszer, amivel teljesen rendbe lehet hozni, nyom nélkül, az oxigén hiányos csecsemőket.
Korai fejlesztés, ha mond ez neked valamit.
És ez nemcsak annak a gyereknek, nemcsak annak a családnak segít, hanem TÁRSADALMI HASZNA is van, mert egészséges gyerekek lesznek, ahelyett, hogy egész életükban betegek lennének, segítségre szorulva.
Na most azt mond meg, hogy mi a fasz társadalmi haszna van a fradinak? Hogy monden meccs előtt és után a b-közép szétveri a metrókocsikat? Amellett foci csapat van egy rakat az országban, mi a különleges a fradiban?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kukát gyújtani, autót grillezni tudnak, követ fejteni parkból és dobálódzni is - ismerd el! Ahogy Orvbűn is elismeri a 10 milliárdos stadionocskával. Amit leamortizálnak első nap székszaggatással a helyi erők majd.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Negatív diszkrimináció a végtaghiányos képviselőkkel szemben. Remélem mennek Strasburgba!
@saravad: Szóval, jegyzik valahol a nőt a saját honlapját leszámítva?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kicsit lassan esik ez le nektek...
Komolyan rendeben minden?
Már aggódok értetek! :)
@aritus: Nem, nem nézek utána.

Amire hivatkozol azt támaszd alá te, ha már beleszóltál. Mert én nem szóltam hozzád, de akikhez igen, azok is annyit tudnak hogy dévény.hu. Lefosom a bokám vazze, maguk szerint kiváló a módszerük, annyira, hogy közpénz nélkül nem élnek meg!
@ariel12: Szimpi. Ő megteheti, ahogy állnak. Mattolcsyn meg röhögnek. Ez is difi.
@BenFranklin:
Igen, ez az első liga...
És te ezt nem érted...
Sok lesz az a 10-20-as IQ neked is! :)
@a szív fészkei:
az a húszezer bedrogozott lézengő...
(köztük Te meg én)
@CSENDES: Ezekkel a trollokkal találkozhatsz a stop.hu-tól kezdve majd mindegyik blogon. Még a nevüket sem igazán változtatják. Szegényeket most erőltetett munkára kényszerítik. :)
@aritus:

Hagyd a fenébe, nem érdeklik az érvek, hiszen nem a vitatkozás, érvelés a feladata, hanem a provokálás, és hogy belőled kihozza a rosszabbik éned.

Pontosan érti, hogy nem is konkrétan a Dévény Alapítvány jelenti a kiakadást (bár speciel belőle tényleg csak EGY van, módszerei nemzetközi szinten is elismertek), hanem az hogy egy szaros focicsapatra rengeteg pénz jut a közösből, míg egy gyerekek egészségével foglalkozó alapítvány küszködik. A 250 milla és a 22 milla egymásutánisága volt a botrányos.
Hehe, Gyurcsány már külföldön se hagyja békén szegény vidi szurkolókat! Ott is ki kell lőni a szemüket! :D :P
sportgeza.hu/futball/2012/11/09/gumilovedekkel_lottek_a_vidi-szurkolokat/#
@aritus: Majd kisuhog a drga és a jobbikos gárdistákkal megvédik.
@saravad: Ja, hát a végén már tényleg lézengtem, mert elfogyott a levegőm és kifárasztott a sok hülye szónok. Úgyhogy mentem a fűre heverni. Agyatlanul fetrengeni...
@Hohó60:
Segítek, na lásd baszod, kivel van dolgod...

ir.mol.hu/sites/default/files/imagecache/BigChart/79_y2_l.hu.png?t=1352483461

Ha ezek után is nehézséget okoz az információ feldolgozása, akkor fordulj orvosodhoz, vagy gyógyszerészedhez!
@Ergosum: :-DD Lehet, hogy nyomikák tényleg így élnek.
@Sánta Kántor: Kösz, :-DD Remélem, ezt lejátsszák a teheneknek is, ők a a felelősek leginkább a metántermelésért és az üvegházhatásért.
@Ergosum: az a 250 milla valójában 5 milliárd + 250 milla, mert 5 milliárdért vásárolta meg az állam Kubatovtól a fradit, tegnap linkeltem, most nem keresem meg.
@saravad: Ezek FideSSestül maga a rák. Felzabálja az országot.
@BenFranklin:
Ízelítőnek:

Díjak:
2003: Batthyány-Strattmann László-díj
2010: Prima Primissima díj
2012: Miniszteri Dicséret - Emberi Erőforrások Minisztérium
hu.wikipedia.org/wiki/D%C3%A9v%C3%A9ny_Anna
www.168ora.hu/dolcevita/deveny-anna-gyogypedagogus-mozgasterapia-gyogytornasz-hungarikum-prima-primissima-70259.html
@Ergosum: Azon az oldalon meg gyávák. Látod, Ángyán is rohant másnap elítélni erkölcsileg Bajnait! Mi van a nagy földtörvénykezéssel?
@BenFranklin: "Tehát a saját honlapján a saját módszeréről azt állítja hogy kiemelkedően sikeres.....meg kéne lepődni?"

A magyar fociról meg senki nem állítja, hogy sikeres, mégis közpénzmilliárdokat ölnek bele. Az oktatásból és az egészségügyből vonják ki a pénzt, de a csököttagyú barmok szórakoztatására építik a tízmillárdos stadionokat.
Tudom, a migyurink mondta, hogy feritél. Hát akkor a vasorrú banya játszon ezekkel a kreténekkel papásmamást.
@saravad: De, mellé néztem. A román apácának már megadtam a kóvedet. ;-DDD
@BenFranklin: Itt van, tanulj tinó, hátha ökör lesz belőled www.koraszulott.com/fejlesztesi-modszerek/97-deveny-specialis-manualis-technika-gimnasztika-modszer.html
"E levédett módszert ma már egyre több orvos és az egészségügyi szakma is elismeri és igényli. Oktatása az Orvostovábbképző Egyetemen posztgraduális szakképzés formájában történik gyógytornászok részére."
@BenFranklin: "Egyedülállóan eredményes a szülési agykárosodás (cerebralparesis=
CP) gyógyításában. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Dévény Speciális manuális technikával a központi idegrendszeri károsodást szenvedett koraszülöttek és újszülöttek 75-80 %-a gyógyítható (normál mozgás és életvitel), illetve állapotuk jelentős mértékben javítható! E gyermekek gyógyításában a korai kezelés a döntő: a csökkent izomtónusú (hypoton) csecsemőknél legkésőbb 12, a fokozott izomtónusú (spasztikus) csecsemőknél legkésőbb 5 hónapos korig kell megkezdeni a kezelést az agy tartalékállományának beindítása miatt.
A módszer egyéb neurológiai elváltozásoknál, a baleseti utókezelésben, orthopédiai kórképeknél, reumatológiai betegségeknél is a megszokott kezelési időtartamnál lényegesen gyorsabban jobb minőségű mozgást eredményez. "
www.koraszulott.com/fejlesztesi-modszerek/97-deveny-specialis-manualis-technika-gimnasztika-modszer.html
@rodeo36: Azért ez a színvonaluk már beismerő vallomás.
@a szív fészkei:

Reggel linkeltem róla Angyalnak.
Az MDF-kormány volt földművelési államtitkára nyilatkozott a témában. Érdekes.

"– A készülő földtörvényt – mint mondta – politikai, leginkább választáspolitikai célok hívták életre. Nagyon is eladható szlogenek. „A magyar föld maradjon magyar kézben.” De kíméletlen vagyonátrendezési, újraosztási tendenciák is meghúzódnak mögötte.

– A törvényt elsősorban a választási kampányhoz kalibrálták, eleve így is készült, erre időzítették, életbe lépését a kormány nem véletlenül tette 2014. május 1-re. A pillanat a döntő: zárásként még ígérek valami jókorát, nyereséget, vagyonosodási lehetőséget annak a földéhes gazdakörnek, parasztságnak (nevezzük bárhogy), amely a remények szerint rám szavaz majd, mert úgy hiszi, esélye lehet arra, hogy nyomott áron megszerezze a „nagygazdák” és gazdasági társaságok kényszerből eladatott földjét."
@aritus:

Olvastam, és még valami újabb 10 milliárdra is emlékszem, amiből bővíteni akarják, vagy mi a szösz.
@a szív fészkei: Ettől az állandó SS kiírástól szerintem a volt tagok sírva röhögnek a sírjaikban.:)
@a szív fészkei: Páva valóban besokallt, de gondoljunk bele, hogy Orbánék pont az ilyen velejéig ostoba, rosszindulatú, szűkagyú, békamenet-perspektívájú faszkalapokat termelték ki és szabadították rá a közigazgatásra és mindenhová, ahol a politikai megbízhatóság fontosabb mint a szakértelem. Ezeket hergelik, trenírozzák és tartják állandó harckészültségben, mossák az agyukat, ezek azok akik azt is elhiszik, hogy oszkó vízér ment és ez isten ellen való vétek:)

Orbánék bűne ebben is óriási.
@Ergosum: Én meg most is megírom rá, hogy az ő pártját nyugodt szívvel támogatnám.
@aritus: Mondjuk én nem hozzá, hanem a svábhegyi gyermekneurológiára, Dr. Katona Ferenchez hordtam a gyerekem 3 hónapos korától egy évesig tornáztattuk az ukáza szerint és bevált nagyon...
@P.Freddy: Igazad van, ezek a hős katonái, a szakócával agyműtöttek... Most is látszik, az ideküldöttjeiből.
Rohadékok vagyunk tul.képp... :D
Szegény, éhenkórász trollokat így lerohanni. Ne tessék elfelejteni a 2 bites feldolgozási mechanizmusok különösen lassúak!
Ha pártseggdugasz az illető, akkor pláne!
Ahogy a saját kis kocsmamiliőjükben hasítanak az oké, de itt, ez nekik a Pofonok Völgye!
@aritus: Nem, ő is le van védve, mint FideSS-hívő prototípusa. Ha tanul, még elromlik ez a leglényege!!!!
@a szív fészkei: Ez van a földtörvénnyel:
www.168ora.hu/itthon/foldtorveny-angyan-jozsef-rasko-gyorgy-fidesz-valasztas-foldkiado-bizittsag-105480.html

" ez valójában csalitörvény, annak készült. Durván alájátszik az erősödő Nyugat-ellenes érzületnek. A politikai haszon kettős: a Jobbiktól le lehet csípni szavazórétegeket, egyúttal ki lehet tolni azokkal a mezőgazdasági vállalkozókkal, befektetőkkel, akiket a miniszterelnök úr láthatóan nem nagyon szeret. Érdekes módon az ipari nagyvállalkozókat – a Csányi-Demján-Simicska-Széles Gábor-kört – igencsak kedveli. Őket még mezőgazdasági vállalkozóként is el tudja viselni. A Csányi-féle háromezer fős szupertehenészet avató ünnepségén kiemelte: ez a magyar mezőgazdaság felemelkedésének útja. Persze csak annak, akinek engedélye van rá."

"A fejlesztést 3000 hektárra tervezték?

– Igen, és ha a gazdaság nagysága váratlanul 1200 hektárra csökken, öt perc alatt pocsékba megy az egész rendszer."

"Magyarországon 2014 után csak 1200 hektáros gazdaság üzemeltethető. És most mindenki vár a sorára és a sorsára. Az üzenet világos: kedves mezőgazdasági befektető, a tulajdonodat fejlesztetted. Tévedtél. A vagyont megfelezzük. Menj a fenébe."
@aritus:

Nem Kevin McCabe volt a tulaj?

Vagy most akkor mi van?

Csak nehogy a fradi legyen Orbán Sukorója.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mármint hogy például elutasította az indítvány aláírását a jobbikos elnök

A képviselő elmondta: formai okok szerint neki kellett volna aláírni az erről szóló dokumentumot, de ezt nem tette meg. Helyette Seszták Oszkár, a költségvetési bizottság KDNP-s alelnöke adta a nevét a módosító indítványhoz.

Elképesztő, hogy miközben a kormány azt a látszatot próbálja kelteni, a bizottságoknak milyen fontos a szerepük a törvényalkotási folyamatban, azok teljesen kiszolgáltatott helyzetben vannak, és a kormányzat mechanikus kiszolgálói. Így nem lehet törvényeket alkotni – adott hangott felháborodásának Nyikos.

A parlamenti demokrácia megcsúfolása

A történteket a parlamenti demokrácia teljes kicsúfolásának nevezte a nemzeti radikális politikus, mint ahogy azt is, hogy hétfőn az Országgyűlésben olyan indítványként terjesztik ezt elő, aminek kapcsán még 5-5 percben sem mondhatják el véleményüket a frakciók. Vagyis semmiféle hozzászólás nem megengedett a 764 milliárd forintos megszorító csomag kapcsán, amely a költségvetés teljes átírásáról szól.
@aritus: Aha,ő az: elég régóta harcol ezek ellen. Ángyánnak akkor mi is a szerepe ebben?
@Ergosum: HA nem zsidó, lehet kelta is a tulaj. DE igazmagyar attól. Csak Várszegi volt szörnyű.
@BenFranklin:
Először is, azt le kell szögeznem, hogy te egy bolygórendszereken üstökösként átszáguldó, intergalaktikus tetű vagy!
Azt értem én, hogy a magad fajta, tükörtojásban manifesztálódott turulkezdeménynek nehéz élete lehet. Orbán segge melegétől kikelhettél volna, de sajnos a sors úgy rendelkezett, hogy büdös záptojásként kisütöttek. Innen lehet a zavar… Fél köbcentiméternyi aggyal még el lehet dönteni, hogy kimenj-e reggel a klozetra szarni ha rád jön az inger, viszont arra már kevés, hogy felfogd a baromságaid súlyát, amit beröfögsz ide.
Lehetnél te akár balliberális is, akkor is egy mocsok vagy, ha kölykök nyomorán élcelődsz. Mert azt tetted, amikor a főnököd hobbiját milliárdokkal támogató agymenést állítottad párhuzamba, egy valóban közhasznú tevékenységgel. (Jó, nem alcsút hanem fradi de mindegy) Akinek agya van érti... kezdj olvasni!
Valóban ez a te értékrended?
Mindent felhasznál a fajtád, csakhogy rúghasson egy jól esőt az ellenfelébe? Akár gyerekek nyomorúságát is kifigurázva, a szent mocskos fradival szemben?
Kara Kán volt ekkora szemétláda, de ahogy elnézem nincs egyedül, hacsak nem te vagy ő?

Illene egy bocsikérő bejegyzés tőled azon szülők felé, akiket evvel megsértettél. Azok felé, akik fizetik az adót, meg az újabbnál-újabb sarcokat, és mellette nevelik a sérült kiskölykeiket. Tedd meg, nem fog fájni és még embernek is néznének sokan.
De addig csak egy rohadt tetű maradsz.

Üdv: Knósszosz
@a szív fészkei: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én minden olyan embert hajlandó vagyok támogatni, aki tényleg az ország érdekét nézi a mezőgazdaság vonatkozásában. Nem elméleti, hanem gyakorlati tapasztalata is van, mondjuk legalább annyit tud, hogy az eső akkor is eshet, ha a Nemzeti Meteorológiai Hivatal elrendeli az általános napsütést.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Még a végén kiderül, hogy valamennyi vér is szorult a pucátokba... Amúgy országos visszhangot nem látom, hogy kerítettetek volna neki.
Csak az én hallásom szelektív? Vagy most valamiért nem megy a riadólánc?
@a szív fészkei:

A Katona-módszer, ismerem.
Azt is tanítják.
@Knósszosz:
Szerintem túlbecsülöd, de TE tudod... :))
Mit iszunk ma???
Förtelmes a blogok, hozzászólások világa, többnyire a beteges gyűlölködők uralják, tartozzanak bármelyik szélsőséghez.

Kihozta a Medián? Akkor azt nagyon komolyan kell venni:)

Tudom még mindig sokan hisznek a közvéleménykutatások valódiságában, de ennyire ne legyünk naívak. Hogy Bajnai a legnépszerűbb politikus a köztársasági elnök után?
A közvéleményformálás hatalom és ezzel rendesen vissza is élnek.

Ugyanúgy rühellem a Jobbikot mint Bajnait, de ha visszemlékszünk a Jobbik első nagy sikerére, amikor 2009-ben az EU parl. választáson 15%-t ért el, a választást közvetlen megelőzően odáig mentek el a közvéleményformálók (bocsánat kutatók) hogy talán átlépheti az érvényességi küszöböt. Korábban meg azt állították, hogy be sem fog jutni. Ehhez képest alig maradt le a szociktól. Ez csak egy példa, amikor a lóláb nagyon látványosan kilógott.
Mi ez ha nem manipuláció?

Ha meg mégsem (amit azért elég nehéz elhinni), akkor az ilyen trágya munkára mi szükség van?

A rejtőzködő szavazókról szóló kéthülyés mesét ismerem, azt hiszem a legtöbbünk munkájában jól jönne egy ilyen adu ász, amivel a pocsék munkát ilyen könnyen be lehetne nyalatni a főnökökkel/megrendelőkkel stb.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na ez az,ezt rühellem mindenhol.
A híradásokban mindenhol minden hír kapcsán úgy tüntetik fel hogy a csúnya gonosz jobbikosok/gárdistások.
Mindkét oldal.
Na ez az uncsi.
Ezt nem értik az itteni náczizók.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Régebben azért kicsit jobb színvonalat produkáltak, nem?

Hiába, a gazdasági válság őket is elérte, a közmunkaprogram vesztesei:)

Kis pénz - nagy troll, nagy pénz - kis troll, hogy focis hasonlatnál maradjak.
A gyilkos libatolvajt nem kell járatni, lejáratta az már saját magát! Ennél jobban nem lehet már lejáratni!
@saravad: @aritus:

Köszi a linkeket.

Tehát meggyógyított már 80 gyereket 30 év alatt/wiki/. Feltéve hogy soha semmi közpénzt nem kapott, csak most akar 22 misit, az gyógyult gyerekenként 275.000 ft. Egy gyógytornásznak, közpénzből.

Ez a szám akkor mond igazán vmit ha tudom hogy más állami intézmény vagy alapítvány nem dolgozik 10x ilyen hatékonyan.

De a fradival összevetni vicc.
@Ergosum: lehet, az átlátszón ez van:
"A Ferencvárosi Torna Club elnöke Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, az FTC Üllői úti ingatlana pedig nemrégiben ismét állami tulajdonba került: a magyar állam 5 milliárd forintot fizetett érte, és most azt tervezik, hogy új stadiont építenek közel 10 milliárd forintért."

Hát nehezen tudom elképzelni, hogy ebből az 5 milliárdból a torna club elnökének ne csurrant-cseppent volna valami.

2011-ben 100 milliót kapott a fradi a szerencsejátéktól.
atlatszo.blog.hu/2012/11/08/a_szerencsejatek_250_millio_forintot_adomanyozott_a_fradinak
@Ergosum: Én neki köszönhetem, hgogy csodás - ma már felnőtt - gyerekem van. Ahol szültem korababaként, ott legyógyózták volna növényi szintre a merev izomzata miatt és kész.

Sikítva rohantam vele fel a Svábhegyre (mert tudtam, hogy mit jelent a kötött izomzat és mit a rá adott gyogyó), időn belül voltunk hálisten - 3 hónapos volt épp - és voilá! Elkezdték azonnal a tornát, én csináltam vele otthon napi hatszor egy évig.
@aritus: "Tíz évre titkosítaná a Szerencsejáték Zrt. azt, hogy miért kapott a Fradi 250 millió forint közpénzt támogatásként. A teljes szponzorációs és támogatási keretük mintegy egyötöde elment már az FTC-re, ha akarnának, se tudnának ilyen nagyságrendben több csapatnak legálisan pénzt juttatni."
index.hu/gazdasag/2012/11/09/titokban_kapott_negyedmilliardot_a_fradi/

És akkor a sötétagyú kommentelő szerint a Dévény Anna Alapítvány lopja el a pénzt.
@röhögő:

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ha most akarnád megvenni a MOL részvények 25%-át, akkor azonnal felmenne az ára 20-30-50%-kal magasabbra a mai záróárnál.
Próbáld megérteni: a tőzsde ilyen, amit vesznek, az drágul.
Ha tőzsdén próbálna valaki 25%-ot rövid idő alatt megvenni, akkor egyrészt nem biztos, hogy ez sikerülne, mert az emelkedő árfolyam miatt a befektetők úgy éreznék, hogy van ebben még tartalék, és nem adnák el a részvényeiket. Másrészt meg, amint írtam, drasztikusan magasabb áron lehetne csak megvenni.
Szóval, butaságot beszéltetek.
És semmilyen veszteség sincs, ugyanis nem került eladásra.
Szóval, ebben is butaságot beszéltetek.
És a MOL az idén már fizetet 10 milliárd osztalékot az államnak. Szóval, ebben is butaságot beszéltetek.
@csavari: TE magadat se tudnád jobban. gratulálok! Lehet, hogy mégis tiéd lesz a jajkák szemű gumivaránusz??? El kéne kezdnei számolni titeket.
@aritus: Jaj ne húzd már ezen fel magad, most jönnek elő a kis csatornapatkányok érvek nélkül pestist terjeszteni.

Fradika jelenlgei állása: fifatop12.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1101333 Izmosan a nyócadik, szeretik a nyócast, tudod.
@a szív fészkei:

Kezet foghatunk, csak mi Dévényhez kerültünk, plusz úsztunk, plusz ég tudja még mit kipróbáltunk.

Engem is úgy engedtek el a gyerekkel, hogy Anyuka, készüljön fel a gyereke egy nyálcsorgatós, tolókocsis gyerek lesz élete végéig. Ma a koránál két fejjel nagyobb, 145-ös IQ-ja van és remekül sportol. Ő a fiam. A középső gyerkőcön nem tudtak segíteni, ott orvosi műhiba történt:(
@BenFranklin: egy féreg vagy, ezennel tahótlanítottalak.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A tetű fejlett életforma?
Amúgy sert kedves kolléga-:))
@aritus:
Ne húzd fel magad, helyetted is sikerült nekem.
Lájk, meg +1!
@aritus:

Kár, hogy nincs olyan funkció itt, hogy féregtelenítés. Ha bizonyos számú (régi) hozzászóló féregteleníti, automatikusan repül, nem kell hozzá a Bloggazda.
@BenFranklin:
Te tényleg olyan tetű egy paraszt vagy, mint amilyennek eddig tűntél.
Hihetetlen egy kisugárzása van a NER-nek!
A hozzád hasonló tetvek elszaporodtak, állami szinten szívják a vérünket.
Pedig mi tisztálkodunk, de sok a hozzád hasonló parazita.
Viszont a jövődet tudod... :))
@csavari:
Csavaris észjárás ez, mondom!
Leütés/forint, mennyi?
brühühühühü
@aritus: "ezzel csak azt árultad el magadról, hogy fingod nincs mi a Dévény Anna módszere, és mennyire hatékony"

Ki bántja a Dévény Annát??? Hadd kaparom ki mindjárt a szemét!!! Neki köszönheti a lányom, hogy járni és futni képes!
@épészmérnök:

Milyen kicsi a világ.
Egy fórumon 3 érintett ember is, nocsak, nocsak.

De inkább ne olvass vissza, a saját nyugalmad érdekében:(
@BenFranklin: Na elmész te a picsába, idióta! Száradjon le a kezed-lábad!
@Hohó60:
HA ennyire a számokkal szeretsz dolgozni, akkor gondold át ezt is:

"Az állam 24,61 százalékos tulajdonos a Molban a Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett adatok szerint, ebből 2,6 százalék közvetetten, a nyugdíjalapokon keresztül. Az államnak 25 717 981 darab Mol-részvénye van, így 11,83 milliárd forint osztalékot kap.

Legutóbb a Mol a 2007. évi eredmény után fizetett osztalékot, amelynek összege 85 milliárd forint volt, részvényenként 780 forint. A Mol-csoport 2007-ben 217 milliárd forint adózott eredményt könyvelt el.

A Mol 152,1 milliárd forint nettó eredményt ér el 2011-ben, szemben az egy évvel korábbi 104 milliárd forinttal, a társaság nettó bevétele egy év alatt 24 százalékkal, 5341 milliárd forintra emelkedett."

www.origo.hu/gazdasag/20120426-indulnak-a-milliardok-a-moltol-az-allamhoz.html

Megmagyarázzam, vagy átlátod magadtól is?

+ 300 forintos üzemanyagárnál hisztike volt Szájtátó pajtikától.
Most minden okés... Értelek... Komolyan csinálod?
Mondd, hogy csak jobbító szándék volt!
@a szív fészkei:
Az bacna még be, a kis langyi tündérke... :))
@BenFranklin:
Én? Te hülye is vagy! :))
Röhögni és szánakozni rajtad teljesen megfelelsz, hisz ennyire ecceri lelket ritkán találunk...
@BenFranklin: "maguk szerint kiváló a módszerük, annyira, hogy közpénz nélkül nem élnek meg!"

Te kibaszott hülye, azoknak a családoknak, amelyekben sérült gyerek van, NINCS PÉNZE, hogy eltartsák a terapeutáikat! A sérült gyerek háromszor annyiba kerül, mint az egészséges, és az egyik szülő rendszerint nem tud dolgozni, mert lefoglalja a gyerek! Az államnak olcsóbb, ha a terápiát fizeti, mintha a sérültet egész életében segélyeznie kellene. Bonyolult?

Kívánom, hogy éld át! Sötét seggfej.
@Knósszosz:
Ez valami zűrtetű! :)
Ennyire gerinctelen, szar alakot ritkán lehet látni! Ez a NER tipikus polgára... Broááááf...
Igyunk inkább! :D
@épészmérnök:

A költségek negyedét fizeti az OEP.
Ami megjegyzem akár állami feladat is lehetne teljesen, hiszen ahogy más is írta, ezek a gyerekek meggyógyulnak, vagy állapotuk annyira javul, hogy a későbbiekben NEM KELL az államnak "eltartania" őket.

"A kiemelkedően magas gyógyulási eredmények alapján az OEP a kezelések negyedét ugyan támogatja, de ez az összeg nem növekedett és a fennmaradó részt az Alapítványnak kell előteremtenie. Évről évre egyre több sérült gyermeket kezelünk, csak az idén 400 új kezelésre szoruló gyereket vettünk fel. Ez azt jelenti, hogy 15 százalékkal nőtt a kezelési óraszám, tehát ennyivel többet dolgozunk, miközben a humán költségek és a rezsi 30 százalékkal emelkedett. Miután egyre emelkedik a rászoruló családok száma, idén 100 gyermek szülei nem tudtak hozzájárulást fizetni. Mindezek következtében 25 millió forint a hiányunk - mondta Dévény Anna."

Itt a cikk egyébként, az ATV-ben is hasonlókat mondott.
www.stop.hu/belfold/szegeny-csaladba-szuletett-veszelyben-az-ingyenes-gyogyitas/1097627/
@Ergosum: Nem, ezt azért nem mondták, de hogy csak nyolcévesen hozza be a többit, azt igen. Ebben nem volt igazuk!! :-))
@Ylim:

"Hát akkor a vasorrú banya játszon ezekkel a kreténekkel papásmamást."

:))))))))))))))))
@épészmérnök: Ez a már hármunk által tahótlanított Ben Franklin nevű véglény.
@épészmérnök:

1. sérült gyereket ebben az országban nem csak DA kezel. És a 80 db. eddigi kigyógyult gyerekével túl sokat nem csinált.

2. szoc. tám. rendszere nem magánalapítványokon keresztül müködik.

3. azért a szocializmusnak vége van, sajnálom ha valakinek sérült gyereke van de ne az én pénzemből akarja fenntartani, ha lehet.
@épészmérnök: Ne olvasd el a baromját, mert infarktust kapsz az embertelen és mocsok szövegétől. Olyan, mint a gazdái.

@orica: DE a vasorrát is vesse be!
@épészmérnök: Figyelj, a zannya átéli nap, mint nap, hisz szellemileg ennek nincs kiút.
@a szív fészkei: Az egész életem ráment, hogy a lányomból ember legyen, még így sem tudja magát teljesen eltartani. De nem hagyom az államra az eltartását. A kurva életbe... micsoda szörnyetegek vannak. Tahótlanítottam... nagyon, nagyon kiakasztott.
@Ergosum:
Így jár Kumin elvtárs, ha ilyen balfasz és szerencsétlen közmunkásokkal tölti fel a Kuminista Ifjúkretén Szopószövetségét! :D
@épészmérnök:

Minket is Szívvel, ezért mondtuk, hogy ne is olvasd el.
@a szív fészkei:
Kéznél volt a pipetta? Bár annál a nőnél még az is durva lehetett!

@BenFranklin:
Bezzeg az én pénzemből tartsanak fenn hozzád hasonló tetű politikusokat és két ballábas focistákat!
Értelek...
Azért ne csodálkozz, ha ennél kevesebbért társaságban szájonkapnak! :)
Egyre inkább lesz erre igény, úgyhogy egyre halkabban böfögjed.
@épészmérnök: Ezért írtam, hogy hagyd ezt a lápvirágot a mocsarában pöfögni. Nem érdemel figyelmet, csak konstatálását annak, hogy ezeknek ilyen hívei vannak.Pont. Aki csak olvasga itt, most elmerenghet ezen.

Majd megveri még annál is jobban az ő istenük, amilyen kretén most.

Tudom, milyen ez a harc. Nekem őrült mázlim volt, hogy tudtam, hová kell a kicsivel azonnal rohanni; ha nem tudom és hagyom a gyogyót bele tukmálni évekig, bele se akarok gondolni, mi van. Ill. láttam a volt barátnőm lányán...

Pl. Mexikóban Katonának építettek külön kórházi komplexumot.
@a szív fészkei:
Amúgy bántottalak én téged, hogy ilyenek linkelsz nekem??? Kezdek megharagudni...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Drágám, egy homokos nagy duzzogva és fogcsikorítva, de tud egy gyereknyit lenni egy nővel. Majd a Svarcira gondol közben.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem, de tanulságos, hogy államcsöcsön már elkezdenek az utódok is hízni... Dinasztia, ahoj!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Erről a szemétdombról (franklin), Ripley jut eszembe, ha má zűr:
"Az emberi értelem ennyire visszafejlődött, amíg aludtam?"
Ben bizonyított, igen!
@a szív fészkei:

Nekünk még a kórházzal is meg kellett küzdenünk, mert mindenkit sarlatánnak tartottak, a gyereket pedig reménytelen esetnek. Tévedtek.
De ismerek olyat, akikkel együtt voltunk a PIC-en, hallgattak az orvosokra, a gyerekük ma egy kis virág. Tolókocsi, nyálcsorgatás:(
És ránk haragszik, mert nekünk sikerült.
Húha, ez kemény!! atv.hu/cikk/20121109_origo_peren_kivul_egyezne_meg_a_semmelweis_egyetem_schmittel?source=hirkereso

[..]"Az intézmény jogászai a lap szerint ezzel akarják elkerülni, hogy bíróság mondjon ítéletet a bukott államfő kisdoktori címének elvételéről, mert úgy látják, hogy egy bírósági perben az intézmény mindenképp alulmaradna." Virág elvtárs, ez már ítélet!-szitu van?
@Knósszosz:

Ripley idejében sem volt tanácsos közelről belenézni az Alien tojásba, most helyette turul-tojásba bambulnak, oszt látod az eredményt.
@a szív fészkei:

Linkeld az egyetem hivatalos közleményét is, miszerint ők nem nyilatkoztak ilyet.
Bajnai hülyesége miatt("nem értettünk hozzá") nyolc ember akasztotta föl magát...
@Ergosum:
atv.hu/cikk/20121109_schmitt_ugy_az_egyetem_szerint_nem_ajanlottak_peren_kivuli_egyezseget

Schmitt-ügy: az egyetem nem ajánlott peren kívüli egyezséget
Korábbi médiaértesülésekkel ellentétben nem ajánlott a Semmelweis Egyetem peren kívüli egyezséget Schmitt Pálnak, aki szerint szabálytalanul kezdeményezték doktori címének visszavonását, ezért megtámadta az egyetemi döntést.
@Ergosum: Engem az orvosnő, amikor másodszor is vittem felülvizsgálatra a Schöpf-Méreibe - ott szültem - a kicsit és mondtam, hogy hová járunk, nemes egyszerűséggel kirúgott. Hogyha oda, akkor ide ne jöjjek többet. Nyasgem.

Nem sírtam utánuk. Amikor beestünk délután teljesen kiborulva a kötött izomzathírtől a Svábhegyre, ők nem szaroztak a hová tartozik, hol lakik,stb. baromságokkal, azonnal befektették és elkezdték a felmérését. Három napig ott is kellett hagynunk.
@ottomoll: szánalom vagy. Tűnés a csába.
@BenFranklin: itt te vagy a sérült,oxigénhiányos.járj úgy,mint a csíkos nadrágom
@Ergosum: Én is rengeteg embert láttam a Svábhegyen, jöttek az ország minden részéből a reménytelen gyerekekkel, de sajna sokan elkésve: amit tudtak Katonáék, megtették értük is, de úgy, mint a miénket nem lehetett már felhozni őket. Meg is mondták, le is írták sokszor, ebben van egy időhatár sajna.

Sok tragédiát láttunk.
@ottomoll: Ami nettó hazugság.Na menj a többi haverod után.
@Ergosum:
Rogánra is rátapadt egy parazita.
Figyelek ám-:)))
@a szív fészkei:

Akkor neked is ismerős a szitu:(

Minket a Svábhegyről küldtek Dévényhez, mondván a gyereknek az hatásosabb lesz.

Csak iszonyat drága volt, kölcsönöket kellett felvennünk. Mondjuk mi több helyre is vittük, annyira betojtunk. Azt mondtam, hogy a legutolsó afrikai kis faluba is elmegyek, ha ott lakik egy sámán, aki esetleg tud segíteni. Szerencsére csak a Moszkva-térig kellett.
@Ergosum: JA elmaradtam, mint Ben Franklinnál a rehab, bocs.
@ottomoll:
Erre gondolom tényszerű bizonyítékaid is vannak a narancsbolsevik párt szava helyett!
Te is fizettél már Bajnai alapjába, a hazugságért?
Mert a "mértékadó jobboldali sajtó" már többször is...
Olyan szépek is a "tudom, mert a fodrászom anyukájának a barátnőjének az anyósa mesélte" c. mesék.
HITELES EMBEREK VAGYTOK, DE TÉNYLEG!
Piktor miatt hány családban volt a kilátástalanság miatt öngyilkosság eddig?
Én 800-at hallottam!
@ottomoll:
Kimaradtál... brühühühühü
@a szív fészkei: basszus, én is a Schöpf-Méreiben szültem, le se szartak szülés közben, a gyerekorvosok meg mind csípőficamosok voltak.
Három hónapos elmúlt a kicsi, mire észrevették, hogy baj van - hipotóniás volt. Akkor már nem fogadták Katonánál. Egy körzeti gyerekorvos mutatta meg a gyakorlatokat, csináltam is vele. De az áttörést Dévény Anna hozta meg. Tavaly ilyenkor, amikor otthon voltam, meglátogattam Annát, elbőgtem magam a nyakába borulva. Hetven éves elmúlt, és még mindig ugyanúgy dolgozik, nem is értem, hogy bírja. Egy angyal. Megismert, és úgy örült, amikor elmeséltem neki, hogy a huszonévvel ezelőtti tanítványa mennyire jól van.
@Knósszosz:

Arra gondolsz, aki veréssel fenyegette a Varga ügy kapcsán?:)
A végén kezdem sajnálni ezt a szerncsétlen Bent.

Gyanútlanul belekötött három anyába is, hát semmi életösztöne nincs már, azt is kioltották benne:
A Medián felmérésről meg csak annyit, hogy a honlapjukra azért nem merték kirakni..
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Gondolom nem láttad az erről készült dokumentumfilmet. Bár szerinted az is nyilvánvaló hazugság, mert a Pesty csinálta.
@épészmérnök: Ha nincsenek érvek, marad a minősítgetés..
@épészmérnök: Hát ezért mondom, hogy mákom volt - mert nem velem beszéltek,hanem a nővér és az orvosnő egymással sutyorgtak a kötöttségről. Csak két barátnőm kölyke révén, tudtam, hogy ez mekkora gáz és hol a megoldás. Aznap loholtunk is vele fel a hegyre.

Különben én is nézek, mint Rozi a moziban, az old motoros gyerekorvosnőnk sem ismerte fel a jeleket, ahogy én sem... Igen,Katona a három hónaphoz ragaszkodott neurológiai okokból, ahogy elmagyarázta. És mi belül voltunk, istennek hála és nem is került külön pénzbe: ez egy kórházi kezelés volt, ami akkoriban - harminc éve - járt ugye.

Aztán úszás, vízipóló,meg minden, persze. De az asztma miatt.
@Ergosum:
Nem kifejezetten.
Én egy olyan parazitára gondoltam, aki a pártján belül mindenki arczára rátapad. Ő adja nekik a zoxigént, különben megdöglenének. Ha a gazda kinyúvad, mi lesz a hódudvarral?
Jancsó megrendezhetné, amint karikás ostorral a Cserhalmi kergetné a meztelen selmecigabirellát a budapesti fehér ház körül, oszt tapsolna nekije a lázár ütemet ütve, a lobogó bihari lomposával miközben űddözi.
Oszkár, az tuti.
@BenFranklin:
Ahogy a rohadt stadionjaikat a falábú focistáikkal, a szemforgató csuhásokat, az agyhalott tanácsadókat NE az én pénzemből tartsák.
Ne válaszolj, nem fogom látni.
@ottomoll:
Én, ellentétben Pestyvel nem lennék megvehető...
Bár még akad pár különbség köztünk, de engem megnyugtat, hogy porcos állapotú csontozat fut végig a hátamon és egyenesen is tudom magam tartani.
Igaz annyi pénzem nem lesz, de legalább becsületes emberként és nem hiteltelen szarként kell majd elszámolnom a túlvilágon a lelkemmel! :))
@Knósszosz:

Azt hittem a nejére gondolsz:)

Én megfejtettem egyébként Rogán törvényírási trükkjét, átlátok rajta:)
Olyan, mint az írók, ahol rájuk jön az ihlet (nem az!), tollat ragadva leírják, szalvétára, bevásárló listára, mindenre. Rogán is ilyen lehet, a lakás különböző pontjain sajtcetlik, rajtuk törvényi gondolatfoszlányok, ami majd jó lesz egyszer valahova. Kedves neje - megelégelve a sok fecnit - szépen dossziéba rendezte a remekeket.
Oszt ebből lesz a baj. H Tóni egy kicsit kábábban ébred, rossz doksit kap fel, a frakciófegyelem pedig furcsálva, de megszavazza. Csoda, hogy még egyik törvényben sem szerepel a 3§-ban, hogy 3 db zsömle, de világos!
@Ergosum:
Cilivel bajban lesz Tonyó.
Az a csaj nagyobb karrierista, mint Antika. Nekem ez jött le a hölgyike megnyilvánulásaiból, bár nem vagyok egy elemző piszológus, meg próféta sem. Cilikének nem az ahhm-ehhhm-áhhmm retorikai zseni lesz az uccsó szekszujális élménye.
Szegény Tonyó…
@Knósszosz:
AZ is egy ambíció! :D
Legalább rendesen meg lesz pakolva a kicsike!
Meg reggel nem egy olyan kretén fejjel kell szembe néznie, mint a tonyóé.
Huszárvágásnak hívják... :))

"Egy nap alatt huszonhatszoros túljelentkezés volt egy iskoláknak kiírt EU-s pályázaton, amitől lefagyott a rendszer, és félő volt, hogy beragad 15 milliárd forint. A kormány huszárvágással oldotta meg a jogi patthelyzetet: sorsolni fognak a pályázók között.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy szeptemberi EU-s pályázaton beragadt 16,6 milliárd forint iskoláknak szánt pénz. Az történt, hogy eddig soha nem látott nagy összegekre lehetett úgy pályázni az NFÜ-nél (Nemzeti Fejlesztési Ügynökség), hogy aki érvényes pályázatot adott le, az elvben automatikusan nyert is. Beérkezési sorrendben mindenki nyert volna, ameddig csak a keret tart. A TÁMOP 3.1.4-12/1-2 kódszámú kiírás kifejezetten iskoláknak szólt, és sok célra lehetett felhasználni, tanárok továbbképzésétől iskolai rendezvényekig, szakköröktől nyelvoktatásig sok minden belefért."

index.hu/belfold/2012/11/09/sorsolassal_kapnak_az_iskolak_penzt/
@csavari: "A gyilkos libatolvajt nem kell járatni, lejáratta az már saját magát! Ennél jobban nem lehet már lejáratni!"

Tök mindegy mit írsz le róla, akkor is Bajnai és pártja fogja megnyerni a választásokat!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Van az a péééz.
Persze meddig?
Ha 14-ben veszítenek, nem fog fölállani. Oszt akkor mi lesz?
Tóüni csak pislogni fog, mint Baló György a Kiszeltünde szemöldökére.
Vidám másfél év vár ránk!
@Knósszosz:
Bakker, elfogyott a söröm! EZ IS MIATTAD VAN! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szalaggyá ki egy berzin kútra, ott általában van életmentő doboz, ha nincs a környéken közért.
Ismerem az érzést...-:)))
@Knósszosz:
Nem vagyok én olyan!
Van malátapárlat... :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Egs!!!
Reggel majd olvasok, most meg döglök.
Nem aluttam az iccaka, talán matolcsy rondított bele az éjszakámba?
Jó éjt, Ja masz! (egészségedre!)
@Ergosum: HA nem anyákba köt bele - és mint kiderült, véletlenül épp érintettekbe - akkor is elküldeném és szerintem mások is a halál retkesére, mert oda való. Vagy ott se látnák szívesen.

Nem baj, csaptunk reklámot Dévénynek legalább.
@a szív fészkei: Ne aggódj, majd jön Muffolini, és mindenről felvilágosítja őket. Majd elmondja, hogy jogos elkeseredésükben /"elmútnyócév"/ , meg turulbanszületés okán, de ha ez nem elég jön Balsai. Ettől úgy meg lesznek rémülve a svájciak, hogy azonnal kiadják Simlicskát, Kusza Samért cserében. Vagy valami hasonló, sz'al happy gang lesz.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Amúgy országos visszhangot nem látom, hogy kerítettetek volna neki."

Köszi. Országos visszhang? Ilyesmi csak a botrányok kapcsán szokott lenni. Tudod Lenhardtot pld. a királyi tévébe sosem hívták még meg, egészen a tegnapi napig.:)

Bár szólok majd Kálmán Olginak, hogy hívja meg Nyikost elmesélni a mai bizottsági ülés részleteit. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Olgácska drága egy tünemény és egyik barátunk szerint teljesen korrekt és normális csaj!
Sokáig a szobatársa volt a kollégiumban, úgyhogy tudja, mit beszél! :)
@saravad: Há, az szerintem is sokkal jobban illik rájuk.

bio
@BenFranklin:

Ezt az "én pénzem" dumát mindig úgy tolod, mintha nem a szüleid tartanának el. :D
@Ergosum:

Távolról sem tanácsos belenézni az Alien-tojásba. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Szarrágó kis narancsköcsög, állami csecsen lógó bérkumminista tetű a figura.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azért megnézném amikor a Zazrivetz makogna Olga mikrofonja előtt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Bakker, elfogyott a söröm! EZ IS MIATTAD VAN! :)

Ugorgy át, meghívlak!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ez megvan?
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&cad=rja&ved=0CEkQFjAH&url=http%3A%2F%2Fmno.hu%2Fbelfold%2Fbajnaiban-reinkarnalodhat-gyurcsany-1116065&ei=a3OdUI6hKc7otQaAu4GwAg&usg=AFQjCNGtdTBw6ZSVbuSFfQXJTTy74LPRxA

"Hasonló imázs

Meglepő hasonlóságra bukkant Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc kapcsán az MNO. Ha megnézzük a 168 óra eheti címlapját, amelyen Bajnai szerepel és Debreczeni József Gyurcsányról szóló Új miniszterelnök című könyvének borítóját kísértetiesen hasonló képet látunk. Az egyik legfontosabb egyezés, hogy mindketten ugyanúgy tartják a kezüket és arckifejezésük is teljesen hasonló."

Maaaaaaaaargit!!! Nooooooooooooooormális???

:DDD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szóval:

25 millió részvényt nem lehet megvenni a napi piaci áron. Ha jól értem, elismerted.
Az állam kapott osztalékot a MOL-ból. Ha jól értem, elismerted.
Gazdasági és pénzügyi válság van, ami negatívan hat a vállalati profitok nagy részére. Ha jól értem, nem ismered el.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ezek? SOHA!!!

"Fricz Tamás politológus, a CÖF másik szóvivője Bajnai Gordont a „múlt emberének” nevezte"

Fricz... a másik HITELES EMBER! NAYGON!!! :D
Éppen csak a kisujja lóg ki Piktor seggéből, annyira besimult a NER-be.
@Hohó60:
Szövegértési nehézségekkel küzdesz - elismerted!
Értelmezési nehézségekkel küzdesz - elismerted!
Matt hülye vagy, ez eddig is lejött...
Szelektív értelmezési képességekkel rendelkezel, vagy tényleg ennyire ecceri lélek vagy?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

GENYAC! :O) ???

Igen?
Na, ha nem a jóindulatot nézed, akkor megtekintettem a szerény kínálatot.
Tudod, ami nyárról maradt!
Lehet, kifinomult ízlésednek nem lenne megfelelő, de talán tudnék szomjadon segíteni.
De ha nem, akkor nem!

Dréher, félbarna Arany Ászok, Soproni Démon, valami búzasör, és néhány üveg egyszerű "sör".

Ha nem jössz, rám szárad!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Éppen csak a kisujja lóg ki Piktor seggéből, annyira besimult a NER-be."

Kikérem magunknak! Nem ér genyózni a spirituális kapcsolatommal!
@BenFranklin:

Vége van a szocializmusnak? Ne bassz. Pozsgay most írt nektek új alkotmányt, Viktor pedig Rákosit megszégyenítve államosít.

De megmondom én mire ne költsenek az én pénzemből: rád bazmeg.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ekkora a kétségbeesés :-D :-D

Pluszbónusz az 5-0-ra elvesztett meccs után az mno-nál ez a legkeményebb, amit Bajnairól le mernek írni :-))))
@Tűzfal:
Ne udvarolj, a csajokat szeretem. Cukrosbácsi.... :D
@ottomoll:

Az gondolom véletlenül kerülte el a figyelmed, hogy Pesty elbukta a rágalmazási pert első fokon.
@Fabius:
A magyar népmese sorozat részeként szokta nézni. Mi a probléma? Mérd az ecceriségükhöz. A kocsmában egymást gyôzködhetik.
@Ergosum:

Nem,nem. Nem gyanútlanul, az empátia teljes hiányával.
@Fabius:

Ha Svájcból nézném, beszarnék a röhögéstől, ahogy a Vezér infantilizmusa lassan hatalmába keríti az összes csatolt részt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ezekre a mûbrokikra gondolsz? Mondom én, túlértékelitek ôket. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Az infantilizmus innen nézve is kibaszott röhejes.

Az összes többin is elég kiakadni, mert van min.
@épészmérnök:
"Abból kell főzni, ami van.

Teccettél volna 2010 december 23-án te regelni az Egymillióan a Sajtószabadságért Facebook oldalt, akkor most te lehetnél Juhász. "

A szmájli lemaradt a végéről annak, amit írtál.
Ha komolyan gondoltad, akkor az a baj vele, hogy
1. Attól, hogy Juhász Péter regisztrál egy oldalt, még nem következik semmi. Az a legkevésbé, hogy előregondolkodás nélkül vegyen részt a politikában;
2. Valóban abból kell főzni ami van. Feltéve, hogy elfogadjuk axiómának azt, hogy "kell főzni", és azt, hogy "abból kell".
3. Ha én regisztrálok egy ilyen oldalt, abból sem következne semmi;
4. Az Egymillióan, nincsenek egy millióan. A sajtószabadság helyett sok más egyébbel (is) foglalkoznak. A név tehát megtévesztő :-)
5. Attól, hogy cinikusan hozzámvágsz valamit, abból sem következik semmi. Ha ilyen ambicióim lettek volna, megteszem. Nincsenek. Ám ettől még meg tudom állapíani, hogy záp-e egy tojás;
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Náluk a magyar népmese motívum kimerül abban, hogy a tablettás bortól kalocsai mintát hánynak a szent anyafődre.
@Fabius:
Az a szint lehet, Piktor arcképével súlyosbítva a palackon.
@Fabius:

Különben azt mondják, a kutya egy idő után olyan lesz mint a gazdája. :D

"Há neszavazzá a bajnaira, há úgy tartja a kezét, mint a gyurcsányi!!!
BOSZORKÁNY!!!"
A következő békemeneten elégetnek egy gyurcsánybajnai szalmabábút.
@GeoCracker:

Érdekes mennyire ekézitek Juhászt.

Mellesleg egy tojásról csak akkor mondod meg záp-e, ha feltöröd. Kívülről nézegetve az nemigen látszik.

Mikor a Milla tüntetés előtt azt mondtam, hogy létszámmajréban vannak az ellenzéki pártok és azért a hiszti, akkor azt nyomtátok nem releváns, a százezer nem számbavehető tagság és szavazat, stb.

Erre azért egy hét alatt rácáfolva elég csattanós választ adtak a Medián kutatással. Azóta meg még nagyobb ellenség főleg Juhász, mert továbbra sem rajong a szocik+Gyurcsány kettősért.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Akik ezt kajálják azok egyébként is az egyistenviktorban hisznek, lényegtelen mennyire babonásak is mellé :-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A következő békemenetre kéne valami látványelem ezen kívül is. Cukik voltak a fidesznyuggerek ahogy felhúzták magukat a HaHa molinón :-)))
@Fabius: Szerintem mehetne elöl Ufó Atti mellet cuki bácsi... mekkora performansz lenne :)

és persze kolompolna a nyájnak :)
@Fabius: Ha emlékszel arra, amiket írtam, nagyjából ugyanazt állítom a kezdetektől. Mivel többször leírtam, hogy akkor sem voltam egyik pártnak sem a tagja,amikor az előnytjelenthetett volna talán, alapvetően nem érdekel, hogy Juhász pártként rajong-e a DK-ért vagy bármelyik másikért. Ezt a közlésemet a párttagságról nyilván nem vagy kötlees elhinni, de ez a Te hited adott esetben :-)
Juhász Péter magánemberként azt szeret, akit akar. Otthon a fürdőszobába az asszonynak azt szid, akit jólesik. Amikor kiáll egy politikai mzgalom één, és nyilatkozik vagy cselekszik, akkor is. Csak a következmények, és a vélemények nem azonosak. Ez nem ekézés kérdése, hanem ez van.

"akkor azt nyomtátok nem releváns, a százezer nem számbavehető tagság és szavazat, stb."
Ilyet nyomtam volna? Nem emlékszem. Mikor? Milyen szövegösszefüggésben nyomtam ilyet? Tényleg nem emlékszem. Emlékeim szerint csak azt nyomtam, hogy szerintem szarul volt szervezve a Milla összejövetele. Ezt a véleményemet fenntartom.

"Erre azért egy hét alatt rácáfolva elég csattanós választ adtak a Medián kutatással. "
Ez csusztatás. Nem a Milla, hanem az E2014. Rohadtul nem mindegy. Bajnai valóban hozta a várakozásokat. Részben ezt a témát érintve okt 12-én "nyomtam": "jelenleg nem igazán lehet tudni, hogy Bajnai Gordon mit fog mondani az említett rendezvényen. De tőle nem ismerünk olyan mondást, hogy ne is figyeljünk a mondataira, és csak a kezeit figyeljük. Ahogy a nyilvánvaló pávatáncoktól is megkímélte eddig az ország közösségét. Profi, és az amatőr evezősök közé, után nagyon nem ártana egy profi hajós. " Igaz, Juhászt akkor sem tartottam számomra szimpatikusan játszó politikai figurának.
Nem tudtam, hogy az, ha érveket merek felhozni amellett, hogy szerintem mit baxot el, akkor ekézem :-)
A tojást illetően átvilágítani is elég. Nme kell feltörni :-) Nem kell belépnem a Millába, és fényesre takarítanom Juhász ülepét. Rgyszerűen megnézem, meghallgatom a nyilatkozatait, megnézni a Milla rendezvényeit, elmenni párra, és ennek alapján véleményt mondok. A sajátomat. Amíg még lehet :-)
@ariel12: Szerintem inkább Olgica makogna. :)
Hol itt a probléma?? :)

Kerényi: mindannyian spirituális kapcsolatban vagyunk Orbán Viktorral

www.hir24.hu/belfold/2012/11/09/kerenyi-mindannyian-spiritualis-kapcsolatban-vagyunk-orban-viktorral/
@GeoCracker: "attól, hogy Juhász Péter regisztrál egy oldalt, még nem következik semmi."

Dehogynem. Következett is. A Milla oldalán kezdődtek az ellenzéki szervezkedések. A Milla hozta össze a legnagyobb létszámú tüntetéseket.

Elkövettek hibákat? El. Tökéletesek? Nem.

Természetesen lehet bírálni Juhászt, és a csoportját. Azonban elvitatni a Milla jelentőségét nem lehet.
@GeoCracker:

"ennek alapján véleményt mondok. A sajátomat. Amíg még lehet :-) "

Szentszűzanya, korlátoztalak? Vagy kérdeztem illetve állítottam bármit a pártpreferenciádról? Mindössze Juhászról vitatkoztam volna egy kicsit, de ha ez a véleményszabadság korlátozásának képét vetíti bárhová akkor hagyjuk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Emberek,ez a cöfvéglényzombi nem az ügynök Böröcz??? Tökolyan az a randa, anyaszomorító feje, a hörcsögpofazacsija(bocs, hörcsögök, vészhelyzet!), a mentalitása, a szemüvege!
@leonito77:

Ati koncert Cukker bátyónak jutalomból vonulás közben?

www.youtube.com/watch?v=qTULtN8dgGo&feature=related

:-D
@Fabius: Mondom, akarnak Bajnait támogatni, csak nem a Viktor érzékeny lelkét megsértve. ez így franciásan finom és úri mód.
@Fabius: Nem bírom nézni lefekvés előtt, de nem egy budival kezdődik a műremek? Fülkeforrcsi, ja.
@orica: + 1 Emberekbe, gyerekek sorsáért aggódókba kötött bele.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mit jössz a szemkilövetős Svájccal? Szemkilövetős Gyurcsány tegnap annektálta, az Új-Lipótváros alkerülete lett. Semmiről nem tudsz? Istenem, mit csinálsz te a net előtt?
NA itt van az egypetéjű ikre a cöfinek: fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/532125_299429286839872_683081808_n.jpg

FB:"Number 1. a szégyenfalon Böröcz, aki nemcsak elnézte a jogtiprásokat,de a jelek szerint személyesen utasításokat is adott a törvénysértésekre!"
@a szív fészkei:

A Böröcz fejű zombi a Fricz Tamás, de a manifeszt elmélet szerint könnyen lehet éppen Böröcz is, mert két keze meg két füle van, és a nyelve is pont Orbán seggéig ér mindkettőnek :-))
@Fabius: A Te állításod az volt, hogy ekézem Juhászt. Holott pusztán elmondtam, hogy szerintem ökörség volt egyesületté alakulni (legalább is Bajnai nyilatkozata előtt), a véleményem az, hogy Juhász alapvetően az egyesületi vezetés nimbuszát, és nem a politikai következményeit nézte. Hogy a saját szimpátiáit kivetítette a Millára, és ostobaság, és diszkriminatív volt a párt-cenzus ötlete.
Amugy valóban nem állítottál semmit a pártpreferenciámról, de ha pusztán a véleméynnyilvánítás miatt szerinted ekézem a nagy embert, mert nem szereti a szocikat vagy Gyurcsányt, azért implicite mégis ott lapul az az kis állításocska :-)
Egyébként megvitathatjuk, hogy miért Juhász a tuti, de elég nehezen érzem magam meggyőzhetőnek erről :-) Nem hitbéli okokból, hanem emberiekből. Legutóbb hallgattam Olgánál, hogy milyen hülyeségekkel próbált kimászni az önmaga ásat csávából. Nem tett jó benyomást. Tudod, engem még arra szocializáltak, hogy ha bajom van valakivel és leheteőségem van rövidre zárni, akkor megteszem. Ha Juhász szerint Gyurcsánynak amerikában kellene élnie, és Gyurcsány szerint a Milla egy balfékezde, akkor mégis jobb lenne egy nyilvános vita, mint az egymás mögötti mutogatás. Juhász az utóbbit választotta. Persze, nem tudom, hogy Gyurcsány mit mondott volna. De Juhász ott volt és megijedt.
@Fabius: Ja, és ha félreérthető voltam, akkor bocs. Nem rád céloztam a szabad vélemény korlátozásával.
FB: "Ma reggel hat órakor egy különleges repülőgép szállt fel Magyarországon. Fedélzetén a kislányommal, elsőszülött gyermekemmel, elrepítette innen az életem egy részét. A jobbik részét.

Mit mondhat egy apa most, amikor tudja, hogy a gyermeke legelső értelmes emberi szava az anyanyelvén, ezen a csodálatos magyar nye
lven az volt: „apa"!? Sőt, nem ám így, egyszerűen, hanem egyenesen így: APA!

Büszkén, újdonsült tudománya, az emberi beszéd, a magyar nyelv használatának képessége felett érzett jogos büszkeséggel, és némi, a közös gének által diktált csibészséggel, mindezekhez ráadásul ragyogó szemekkel.

Mit is mondhatok tehát most, amikor ott szállsz éppen Európa felett; szépen, huszonkét évesen, okosan, és tudom, hogy félsz? Félsz az ismeretlentől, az egyedülléttől, a rád váró kihívásoktól.

Sok mindent mondhatok, és most bele is teszem a kicsi, takaros tarisznyádba az én útravalómat, az egyedülit, amit adhattam neked; hamuban sült pogácsákat.

Íme hát:

Ne félj semmitől, mindig megtalálod majd a helyes utat! Fel vagy vértezve mindennel, amire Angliában, vagy a világ bármely normális, emberi értékekkel bíró országában szükséged lehet ahhoz, hogy boldog és sikeres, tisztességes emberként élhess.

Magyarországon, a szülőhazádban mindez kevés lett volna; sőt, éppen csak arra elég, hogy örökösen megalázott, számkivetett nyomorultként, a saját, amúgy a te kegyelmedből is hatalmukat gyakorló honfitársaid packázásának kitéve stresszben, meg-nem-értésben tengesd napjaid életed végéig.

De ott szeretni fognak. Szeretni fognak, mert ott tudnak szeretni, és szeretni fognak, mert te megérdemled, hogy szeressenek. Mi több: becsülni fognak, mert ott becsülete van mindazoknak a dolgoknak, amikkel te bírsz: a szorgalomnak, az egyenességnek, a kreativitásnak, és a tisztességnek!

Látod, ugye kislányom, hogy nincs mitől tartanod?!

Azt kívánom neked, hogy soha ne gyere haza! Ne gyere haza, vagyis inkább soha eszedbe se jusson, hogy valaha is még itt akarj élni, ebben az elátkozott, végromlásra ítélt, ma élő és 22 év óta folyamatos bizonyítási lehetőséget kapott „nagyjaink" által tönkretett, kifosztott és örök időkre szóló reménytelenségbe taszított szülőhazában!

Szeresd, ápold, és soha ne felejtsd el az anyanyelvedet! Azt a nyelvet, amely az egész világon a legszebben, legárnyaltabban tud mesélni, közölni, álmodni; azt a nyelvet, amely hűen közvetíti mindazokat a kivételes képességeket, amelyeket minden megszületett magyar ember magában hordoz, és amellyel mindegyikük felhatalmazást nyer arra, hogy kivételes legyen!

Sajnos valamely gonosz varázslatnak köszönhetően ez itt, Magyarországon nem lehetséges. De bárhol másutt igen, hidd el nekem!

Legyél hát mindig büszke arra, hogy magyar vagy, és elsősorban arra, hogy ember vagy, méghozzá nem is akármilyen: nagyszerű! Maradj is meg mindig ilyennek! Végül is ehhez nem kell, hogy hazája legyen az embernek.

Tőlünk, akik itt születtünk és itt élünk, fennkölt vezetőink mindörökre elvették azt az érzést, az egyszerit, a megismételhetetlent, a mindig mindenki számára csak egyetlen helyen át- és megélhetőt, amit úgy hívnak, hazaszeretet.

De te ne feledd a lényeget: a haza benned van, te vagy a haza, bárhová is mész, és mindazok, akik veled közös nyelvet beszélnek.

Tudom, sok-sok emberrel fogsz közös nyelvet beszélni életed most kezdődő, hosszú és boldog időszakában. Köszönöm ezt neked, és büszke vagyok rád! Egy kicsit én is elmentem most veled, örökre. Sajnos még dolgom van itt, de találkozunk, tudom!

Szeretlek: apa"

forrás: hataratkelo.blog.hu "
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Emmé vót tennap :-)

De ismétlés a tudás annya:

galamus.hu/images/stories/2012/11/zwz7p-121107-s1.jpg

Kép címe: éppen spirituális kapcsolatot létesítek Kerényi Imrével.
@épészmérnök: Nem, abban az értelemben, amit azzal a cinikus kiszólással hozzám végtál semmi nem következik belőle.
@Fabius: DE aki a posztodon fut, az is a Fricz Tamás?

De ez már a cöfi, a viccek vicce szöveggel: polgarportal.hu/rolunkszol/cof/789-csizmadia-laszlo-a-civil-vilag-nem-elado Benne a képe, szemcsivel tiszta Böröcz lenne ő is. Ez a pofatrend ma polgáréknál - ahol ég a világ és eszik már a rántott békát zimme-zumm, zimme-zumm, recefice, bumbumbummmm...
@Fabius: Basszus ilyet még Roan Atkinson (ha jól írtam) sem tud... pálesz forever

Ha nem nevetnék, akkor sírnék dudjukmiért...

Fabius... ide Hofi nagyon kéne ma
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/546976_286940531423861_230395217_n.png

Cöfik nem eladók! Hála a jó istennek, innen nézve azt hittem!! De ha mondják, hogy nem...
@a szív fészkei:

Ha mind elmegyünk, vagy elengedjük a gyerekeinket hatalmas és fennkölt szavakkal, akkor az utolsó majd leoltja a villanyt?
@Fabius: Svédek is kurvajó képeket csinálnak róla, mint a franciák. Elkaptyák azt a bazi spiritualitását házi páleszba ágyazva.
@Fabius: Nem tudom... DE valami oka van, hogy mennek, csak mennek. Rózsi most dolgozik a többi elhajtásán is.

Már csak ezért is meg kéne őket buktatni. Nem a kölyköket...
@a szív fészkei:

Aki a gifben fut az Csizmadia.

Egyébként a 3,6 milliárdért civil Csizmadia és a "civil társadalom" emlegetése top bullshit :-D
@leonito77:

Géza szegény jobb, hogy nem érte meg a kommunizmus újraéledését.
@Fabius: Ig?? Benne van, csak a fényképen kicsit pihennek. Ahogy múltkor írta ide valaki, ez wilsonozásnak neveződik orális műszakban. www.urbandictionary.com/define.php?term=Wilsoning

Hát Böröcz-klónok nem elől hanem hátul dolgoznak az ügyfélen... De pihi nekik is jár néha.
@GeoCracker: "megvitathatjuk, hogy miért Juhász a tuti, de elég nehezen érzem magam meggyőzhetőnek erről :-) "

Mit értesz az alatt, hogy Juhász a tuti?
@a szív fészkei:

Azt értem miért mennek. De nem értek vele egyet.

Sokkal inkább vélem úgy, ahogy az úttörőfejű: olyan országot kell gründolni magunknak ahonnan nem akar elmenni senki. Ha mind így gondolkodnánk ahogy a jóember, csak a puszta maradna az ország helyén.

Úgyhogy én maradok. Költözzön Orbán, ha nem tetszik valami.
@Fabius: Tudta HG jól, hogy ezekkel tuti visszajön a rosszabb verzió.

Amúgy itt van a cöfi hitvallás:[..]"A civil társadalmat nem lehet megvenni sem pénzzel, sem ígéretekkel, sem demagógiával - zárja írását Csizmadia László. Bővebben a szombati Magyar Hírlapban."
@Fabius: Én is ezt mondom. Előbb voltam itt. :-DDD
"KERTÉSZ IMRE, NOBEL-DÍJAS MAGYAR ÍRÓ MA 83 ÉVES. EGY IDÉZET TŐLE: "A reménytelen helyzeteknek megvan az az előnyük, hogy zavartalanul kiaknázhatod a bennük rejlő korlátlan szabadságot." ISTEN ÉLTESSE KERTÉSZ IMRÉT." a FB-on is meg úgy általában.
@a szív fészkei: A nagyobbik fiam a magyarral 3 uniós nyelvet beszél és alapszintű vizsgája van kínaiból. Itthon nem kapott állást. Tavaly öt hónapos ösztöndíjjal volt kint Pekingben (ott szerzett nyelvvizsgát). Idén tíz hónapra ment, gyakorlatilag az egyetem hívta vissza. Már el volt intézve minden az ösztöndíjjal amikor a hazai egyetem hihetetlenül zsenerőz ajánlattal azt mondta, hogy lehet, hogy tudnának adni egy fél státuszt, ha marad. Szerinted? Ment.
A legutóbbi levelezésünk arról szólt, hogy milyen papírokat hol és kitől kell beszerezni ahhoz, hogy kint megnősülhessen.
Szerinted a turórudi eszméjéért fog hazajönni? Vagy, ha el is jön Kínából, akkor itt maradni? Azon kívül, hogy büszke lehetek, mert megtanítottam tanulni, és reményeim szerint embernek maradni, aki nem néz le senkit csak azért, mert nem a turul hozta, mi a fenét tehetnék?
Majd, ahogy Fabius mondta, leoltom utolsóként a villanyt, ha a kisebbiket sem kell majd támogatni.
@Fabius: nem kell nagyon elszomorodni. Spanyolországból is elmentek, Olaszországból is elmentek, mindenhonnan elmentek, aztán meg visszamentek. Az anyaországok jól jártak, a kinnmaradók jól jártak, és a visszatérők is jól jártak. Küldték előbb haza a zsét, aztán pedig hazavitték, magukkal együtt, és befektették.
Csak ezt a maffiát kell eltakarítani, és mindjárt vidámabb lesz ez a gyüszmékelés.
@épészmérnök: Szövegösszefüggésében Fabius emlegette, hogy vitázni gondolt Juhászról :-)
@GeoCracker: Az enyém még itthon van, igaz a szakmája nem kompatibilis úgy, mint az orvosoké, mérnököké. Meg ideköti minden, de a nyelv neki se lesz akadály, tud három nagy európait.

A fiadnak mi a véleménye Kínáról? Mert az azért nem nyugat ugye. Semmilyen szempontból.
@épészmérnök: Aki innen elmegy, nem küld zsét, hanem ott akar abból megélni. Nem vendégmunkásnak, örökre akarnak maradni. Ahogy értem. Ez meg azért annyira nem jó.

Ez nem a céhlegények vándorlása-mese.
@épészmérnök: Ha egy családalapító fiatal megy ki, márpedig jelenleg ők mennek, akkor husz évig ott is marad. Pusztán azért, mert az emberi és családi egzisztenciális szálak fogják odakötni.

"Már csak azért sem, mert amelyik, még nemző-, illetve szülőképes korban leledző fiatal úgy dönt, hogy elhagyja az országot, az megszületendő gyermekei számára sem feltétlenül itt talál majd helyet. Így azok az oktatáspolitikai intézkedések, amelyek borítékolhatóan az elvándorlási hajlamot növelik, közvetve hozzájárulnak az unokák nemzedékének eltűnéséhez is az országból. " (endresy.blogspot.hu/2012/05/abortusztablettatol-szoboravatasig.html )
Vazze: eduline.hu/kozoktatas/2012/11/9/Megvan_kik_vezetik_a_tankeruleteket__pentek_6N43R7#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_11_9

[..]"Gloviczki Zoltán közoktatásért felelős helyettes államtitkár kiemelte: a tankerületi igazgatók a következő két hónapban a frissen megalkotott jogszabályok és egy jelenleg is az Országgyűlés által tárgyalt törvényjavaslat mentén átalakítják a köznevelési rendszert a január 1-jétől bekövetkező állami feladatellátásra, utána pedig ezt irányítják majd.

Elmondása szerint a magyar köznevelés rendszere jelenleg is működik, de jól látszik, hogy "egy olyan ruhadarabnak tekinthető, amelyet gyakorlatilag foltok és öltések tartanak össze, (...) ezt a ruhadarabot kellene újraszabni, hogy ugyanúgy lehessen felvenni", mint korábban.

Marekné Pintér Aranka, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ megbízott elnöke beszámolt arról, hogy pénteken tartották első szakmai értekezletüket, amelyen a 198 tankerületi igazgató letette esküjét, ezzel "kézzelfoghatóvá vált" intézményük működése."

Na ezt kapd ki, Krapky! ahogy a West Side Storyban éneklik.
Gondoljatok a valcolásra. Régen a mesterlegényeknek néhány évig vándorolniuk kellett, más városok, más országok mestereinél dolgozniuk, és csak aztán kapták meg a saját céhükben a mesterlevelet. Ez volt a technológiai transzfer módja. (Meg, persze, a genetikai változatosság biztosítása :-)).

Jó ez, már előbb kellett volna, csak az apropó, amelyik miatt beindult, nem jó. Dehát minden csoda három napig tart, a fidesz sem nő az égig.
@a szív fészkei: akiket én ismertem Angliában, mind küldtek haza pénzt. Nekik az néhány sör ára volt, odahaza meg egy második nyugdíj a mamának.
@a szív fészkei: Jelenleg élhetőnek gondolja. Igaz, nem beszámítható teljesen (érzelmi okokból) :-) Persze nyilván baromira nem mindegy, hogy valaki farmer egy északi tartományban, vagy európai tanár a legnagyobb pekingi egyetemen adott esetben.
@épészmérnök:

Apám 86-tól a világ innen egyik legtávolabbi pontján él. A sógornőm 20 éve a taljánoknál, a baráti köröm egy részével tele az amcsik keleti partja.

Egy a közös bennük: nem akarnak hazajönni.
@épészmérnök: Hát nem tudom. Én ismerős rokonlánynál úgy tudom, hogy épp megél, pedig nem csapos, hanem sokkal-sokkal feljebb van a ranglétrán a szakmában egy nagy szállodában. De kinyögni a lakást, rezsit, a közlekedést, néha haza- és máshová utazást lazulásként épp elég - nem küld haza semmit. Igaz, a szülei nincsenek rászorulva.
Nem kell beszarni ettől a költözködés-dologtól. Chiléből, amelynek 73-ban kilenc millió lakosa volt, összesen majdnem egymillióan mentek, vagy menekültek el a puccs után.
Amikor normalizálódott a helyzet, visszatért a demokrácia, rengetegen visszaköltöztek. Akik nem, azok meg tartják a kapcsolatot az óhazával.
Itt nyaranként az egyetemeken olyan szemináriumok vannak, hogy Magyarországon megnyalnánk a tíz ujjunkat. Jönnek előadásokat tartani, közös kutatásokat szervezni a Sorbonne professzorai, angol, amerikai egyetemi professzorok, és mindenféle szaktekintélyek, akik annak idején egy szál gatyában menekültek innen. A menekülteknek is köszönhetően az ország beágyazódott a nemzetközi szellemi életbe.
Mi meg mit tehetnénk? A magyar kultúrát népszerűsítjük. Jövőre nyit a Kodály Intézet Valparaísoban...
@a szív fészkei:

Érezhető változás ebből 2013 szeptember elsejével lesz. Onnantól meg annyi a kérdés, ha tavasszal megbuknak milyen gyorsan lehet kukázni az egész szarhalmot Raúzsival együtt.
atv.hu/cikk/20121108_arcatlan_nevetseges_nekimentek_orbanek_ejszakai_modositoinak?source=hirkereso

Jogvégzett Papcsika:[..]"A fideszes Papcsák Ferenc [..]szerint azért adtak be tucatnyi módosítót, mert „joguk van hozzá” és úgy vélte, az ellenzék is megtehette volna ugyanezt."
@épészmérnök: Csak azért ez egy kis ország és az agy volt eddig, ami életben tartotta.

Nem egy örömteli dolog ez, mert nem a valcolásról szól a dolog. Lehet úgy felfogni, csak nem az. Ti dolgoztok ott a renoménken, grat és jó munkát, de akkor is szar egy helyzet ez.
@GeoCracker:

"Ilyet nyomtam volna? Nem emlékszem. Mikor? Milyen szövegösszefüggésben nyomtam ilyet? Tényleg nem emlékszem."

Nem tudom, milyen velemennyel voltal Juhaszrol, de lehet, hogy most miattam, es par egyeb emberke miatt kaptal a fejedre.

En ugyanis valoban nem voltam tulzott elragadtatva tole, ez meg ma is igy van. De megertettem, hogy akar alkatilag, akar feladatba kapva ilyen szoci- es Gyurcsany-falo kiegyeztem vele. O a kozepre, esetleg jobbra nyitas embere, olyanoknak, akik valoban ruhellik, vagy "csak" bizalmatlanok a ket emlitett formacioval szemben.

Szamomra fontosabb, hogy ott van az ellenpontja is, Konya, aki meg azert lathatoan a balra nyitas embere. Bajnai pedig mar sokszor lenyilatkozta a szocik kihagyhatatlansagat.

Vagyis levannak osztva a szerepek, jol-rosszul hozzak is a szereplok. Azota sem szerettem meg Juhaszt, de elfogadom amit mond, vagy elengedem a fulem mellett.
kard.blog.hu/2012/11/09/igy_csinal_a_fidesz_szemetet_a_forintbol Csodás, bár 350-es forintnál én bizonyos fokig jól leszek, lévén euróban, amim még van.
Hun van Rodeo? www.borsonline.hu/cikk.php?id=66118 ?im bukik a kedvence, a CIA főnöke? Ja, a Renault-mánián, mint DSK.
A törvényes házasság és a szép három gyereke se nagyon nem tartotta vissza Rómeót a kurvázástól és a gyilkoságtól. Tanmese Rétvári Bencusnak. www.borsonline.hu/20121109_haromgyerekes_csaladapa_olte_meg_a_terhes_timeat_
Ja mehet a Gárda Városföldre: terhes anyát végzett ki a fehér, jó állásban lévő gyilkos.
@Fabius: Úgy bizony.

"A nénik is inkább csak sírnak
Nincsen sem család, sem gyerek
-Idegen országba mentek
Hogy jöttmentként élhessenek

Refr.:

S bár ugyanaz ismétlődik
Száz meg száz éve régen
Mi ébresztő kiáltás helyett
Suttogunk csak a szélben
Megmondom én, hogyan lehet
Hogy magyarként éljük a jövőt:
Ameddig azok döntik
Mi ültetjük addig a fenyőt

A bajban sem ismerjük egymást
Nem nyújtunk segítő kezet
De ha nem hiszi magyar a magyart
Az út már a pokolba vezet"

youtu.be/nkaJNDZMdh8
@a szív fészkei: nem kell drámázni. Nem Magyarország az egyetlen, amelyiknek időnként extra-hülye politikusai vannak. Majd eltűnnek. Orbán egyre gyakrabban dekompenzálódik, egyszer csak majd nem fog magához térni. Orbán nélkül már nem működik úgy a rendszere. Megjegyzem, vele együtt sem.
Az angol történelem rövid időn belül legnagyobb immigrációját a lengyelek okozták, egy éven belül (!) úgy négyszázezren áramlottak be Angliába, aztán még félmillióan. Úgy nézett ki, hogy már el sem mennek. Volt olyan falu Középföldén, amely teljesen ellengyelesedett öt év alatt.
A villám-ikreket kábé ugyanúgy utálták, mint mi Orbánt. Aztán mi történt? Repülőgép-szerencsétlenség. A politika megváltozott, a gazdaság magához tért, és a lengyelek szép csendesen visszaszivárognak szép hazájukba, és viszik magukkal a megtakarításaikat. Persze, nem mindenki. És? Az sem baj.
@a szív fészkei: Ezt nagyon rosszallom, miveleddig az egyetlen mindkettőnknek elérhető levelezőrendszer az volt :-(
@a szív fészkei: @GeoCracker: Azért nem eszik olyan forrón a kását. :)

"Idén nyáron Eric Schmidt, a Google vezérigazgatója azt jósolta, hogy a kínai internetes cenzúragépezet alapja, a nagy tűzfal csődöt fog mondani. Schmidt úgy látja, hogy az általános, teljes cenzúra nem működhet, még akkor sem, ha Kína az egyetlen nemzet a világon, amely aktívan alkalmazza."

index.hu/tech/2012/11/08/igy_kerulheti_meg_a_netcenzurat/
@épészmérnök: A Kaczinsky repülőgépének roncsain robbanószermaradványokat találtak... Valahol ezt írták.

Én azt hallottam kint élőktől, hogy a bennszülötteknek teli volt a tökük az angolt szarul beszélő lengyelekkel, románokkal, magyarokkal.

Franc se tudja - azért a te felfogásodnál jobban megrázza ez az exodus az embereket. Bajnai is ezt mondta, amit Fabius idézett: olyan ország kell, ahonnan nem akarnak elmenni a legjobbak. Más kiugrani ideo-oda tanulni, fejlődni, erre van az Erasmus ugye - de most nem ez a szitu van.
OFF de ez szerintem marha jó. :)

Tolvajkergetők

youtu.be/ojg0fEYniNA

ON
@a szív fészkei: értem én. Mégis, azt mondom: Magyarország nem különleges, a magyarok nem különlegesek. Mások tapasztalatait ők is felhasználhatják, bár őszintén szólva, nem jellemző. Meg is látszik egyébként, sajnos.
Más kárán tanul az okos ember. Nem kellene minden helyzetnek úgy nekifutni, mintha soha, sehol nem fordult volna még elő. Erről szól egyébként a civilizáció: nem kell minden nemzedéknek ismét feltalálnia a meleg vizet.
Panaszkodtok, és megértem, tavaly belebetegedtem abba az egy hónapba, amit otthon töltöttem. Azonban volt ennél rosszabb is, amikor Chilében volt drámai a gazdasági helyzet, az okairól ne most nyissunk vitát, az elnöki palotát a légierő bombázta, és még aznap emberek ezreit vitték be szuronyos katonák börtönökbe és stadionokba. A halottakat, és élőket is, helikopterből dobálták az óceánba. Ma is tízezer felett van az eltűntek száma. Ha az én férjem nem olyan mázlista, hogy éppen Magyarországon ösztöndíjas, őt is kinyírták volna, mint a barátját, aki karmester volt. Számotokra elképzelhetetlen dolgok történtek. Mégis, elmúlt, és a diktátor a világ szemében megszégyenülve halt meg. Az ország pedig él, és fejlődik. A halottakat nem felejtették el, de a jövővel foglalkoznak.
@épészmérnök: Nézd, mi van itt? orulunkvincent.blog.hu/2012/11/09/vidnyanszky_447 A rohadt büdös lábszagú dögök kiknek, miknek adnak pénzt gond nélkül? Cöfinek, Századvégnek, cövekállításra, bármire. Ezeket meg elkaszálják.

Dráma van.
Idehallgass, egy színház, amely állami támogatást kap, az eleve nem független.
Láttam néhány előadást Pesten, egyik gyengébb volt mint a másik. A magyar színház... hmmm... szóval... izé. Magyarországon világhírű.

Az pedig szerintem abszurd, hogy kismillió helyen játszanak közepesen vagy gyengébben, állami pénzből.

Egy szűk, belterjes, középszerű szakma. Közönséggel, amely függetlenül az előadás minőségétől, mindig vastapssal fejezi be az előadást.
@épészmérnök: "Magyarország nem különleges, a magyarok nem különlegesek."

A mi problémáinkat megkülönbözteti másokétól, hogy a mieink.
@Hertelendi:Tegyük hozzá, jóPÉNZÉRT munkálkodik ez a barom, és minden blogon ott van.
Egy ocsmány megálhetési fityeszféreg.
@szőlőbányász:

Juhászról: "Szét fogja kúrni az összefogást, meglátjátok... Vitya meg röhöghet."

ENNYI!
süti beállítások módosítása