Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/gazdasag/2024/04/24/opusz-kozgyules-osztalek-meszaros-lorinc-reszveny-befektetes-befektet... (2024.04.24. 15:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.06. 04:26 Fabius

Orbán: sosem voltam forradalmár!

Címkék: fidesz orbán viktor diktatúra

A Bullshit Rajongók Ünnepét (BRÜ) rendezték tegnap a nagy büdösben. Szószátyár metafóra gyártó kisiparosaink igazán kitettek magukért, szavunk nem lehet. Tagadhatatlanul belefordultunk a kampányba, egymás után kapkodhattuk fejünket Vona Gábor "cigány testvéreim" és Soltész emberi erőforrás államtitkár „ne úgy hazudjon, hogy közben nem mond igazat” - kiszólásain. Kedves Vezetőnk sem akart kimaradni a bullshit özönből, éppen csak vitte a hév szegény fejét, és kámingáut lett a beszólásból:

 

„A nyolcvanas években én nem a diktatúra ellen harcoltam, hanem azok ellen, akik csinálták a diktatúrát."

 

No, ideje volt színt vallani az eddig kételkedőknek. 

 

orbán-kádár.gif

 

 

Gondolom lesznek néhányan a fidesz nyugdíjasok és talán a frakció antikommunista szárnyából is - tudod, ők azon kevesek (24 fő) akik üvöltöztek és szembe mentek veled az ügynöklista elmismásolásáért, L. Simonnal az élen - akik most megkérdezik: hogy teccel ezt gondolni édes Viktor, he? Szóval a rendszer az kafa volt, csak a személyekkel volt probléma? Egészen pontosan kikkel? Kádárral igen, de Stumpf Pisti apósával, a máig kiemelt nyugdíjat kapó belügyminiszter Horváth Istvánnal már nem? Aczél György elvtárssal, aki 1980-ban a Országos Közművelődési Tanács elnöke volt igen, de Pozsgay Imrével, aki ugyanakkor éppen kulturális, majd 1982-ig művelődési miniszter volt már nem? A Papp Lacinak profi karrier engedélyező Marosán Györggyel igen, a 84'-es olimpiai részvételről szavazásról gyáva trógerként meglógó Schmitt Pállal nem? 

 

 Ugye akad baj akkor is, ha a Legkedvesebb Bullshited, a "ne arra figyeljetek amit mondok, hanem arra amit teszek" alapján szemlélik/szemléljük ezt a dolgot.

 - Pozsgay Imre, a kommunista szamárlétra mindenese alkotmány írt neked/veled.

- Schmitt Pál miniszterhelyettesből álamfőt csináltál.

- Böröcz István besúgót kinevezted az MTVA élére.

- Boros Imre besúgó miniszter volt az első kormányodban. 

- Gubcsi Lajos MSZMP KB osztályvezető- helyettes szinte családi céget csinálhatott a Zrínyi Médiából.

 Pluszbónusz az asszony, aki egyszerre volt párttag és iskolaigazgató a Jóisten és a párttitkár kegyelméből föltette a koronát erre a kámingáutra mikor nem lacafacázva kijelentette: „az állam mi vagyunk”. Az abszolutizmus testre szabott jelmondatával tényleg kifejezhető amik ti valójában vagytok. A legszomorúbb, hogy komolyan is gondolta. Vagy esetleg szándékos és durva szabotázs történt, mert akit Bajnai Rózsa néven anyakönyveztek attól bármi kitelik

 Kőszeg Feri bácsi - aki veled ellentétben a diktatúra ellen és kommunista iratok nyilvánosságáért is harcolt - mondta Kádár visszaléptetéskor:

 "Ugyanazok, akik résztvettek eltávolításában, szerepet játszottak politikájában is."

 Egy ideig azt hittük a 88-89-es Orbán Viktor egyetértene ezzel, de Pozsgay, Szűrös és a többi koszlott mindenféle ügynök foglalkoztatásával és védelmével megcáfoltad ezt a hitünket. De eddig csak néztük, hogy mekkorát változtál 22-25 év alatt. Tegnap viszont magad mondtad: sosem voltál az, akinek eddig hittünk. 

900 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr284892974

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kaposvári gyermekgyilkosság: Célkeresztben a hajléktalanok? 2012.11.06. 14:47:48

Vajon miért fontos minden híradásban kiemelni a kaposvári gyermekgyilkosság kapcsán, hogy annak elkövetői között hajléktalanok is vannak? Egy magyar polgár feltette a kérdést – válasz egyelőre nincs. Előre kitervelt, brutális gyilkosság áldozata lett ...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.06. 13:36:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Elkúrtad Te is Viktor! 2012.11.06. 13:22:29

Orbán Viktor másodszor kapott hatalmas bizalmat és lehetőséget a magyar választóktól. Másodszor is visszaélt ezen lehetőséggel és csak a hatalom érdekli és nem a választók érdekei. Erkölcstelen, jellemtelen ember. Gyurcsány Ferenc...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@a szív fészkei: "Na legalább Téged annak néz, nemcsak háztartási gépkezelőnek és főzőasszonynak."
És ha együtt élnénk?
@Mariann19: Hát izé, akkor izé ööö hát akkor lehet, hogy összetévesztene a botmixerrel.
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Szerintem tévedsz, ez nem Pozsgayval kapcsolatban hangzott el. Itt le is van írva a története.

www.nol.hu/lap/hetvege/20110507-agyagba_dongoles
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Ezt szeretem Benned, mindíg megbízhatóan hozod a formád.
@Penivaldes:

"Dinivel csak úgy tud beszélni, ha ő is fejjel lefelé van.aztán a ház is fejjel lefelé lesz"

Köszönöm hiánypótló felhomályosításodat, máris jelentősen csökkent a kulturális lyukaim száma. :o)
@glaci ph 5.5 álompolgár:
@Penivaldes:
Hogy mi az, amitől rosszul érzem magam, azt a holnapi események után vitassuk meg, jó?
November 7 szelleme kísérteni fog, poszt formájában. (is)
Azt gondolom, hogy a "toleráns ájemeff" duma után, a szemétláda Európai bizottcság retorika megen zsákutca lesz.
Igaz, én nem vagyok politikus, tehát beszélhetek hülyeségeket.
Holnap este, vagy csütörtök reggel azonban megnézném, mekkora seggberúgást kapott a zanorthodox gazdaságpolitika.

Várakozással teli órák vannak előttünk...
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: És még nem is beszéltünk egyéb remekekről..hiába látszik, hogy mennyire vének vagytok...)
@Knósszosz: ahogy mondod...bár én ebből keveset fogok érzékelni a dobozok miatt.
@Mariann19:

"Ezt szeretem Benned, mindíg megbízhatóan hozod a formád."

Köszönöm.

Kedvességeddel mindig napvilágra csalogatod bennem az egyébként alaposan elrejtett úriembert. :o)
@Penivaldes:
Tiramisut nem tudsz???
Anyával együtt szeressük. (szerintem)
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Van olyan szürkekő, amit ha hozzávágsz egy sziklához, fényes szilánkokká esik szét..téged is sziklához kell vágni.:)
@Knósszosz: de tudok, én mindent tudok. de nem ingyen ám!
@batka manó: Ezt mondtam, a vállalkozói lét meg volt csírájában, egy-egy butikos,lángossütő, balatoni hekkes kőgazdag volt. A vidékiek háztájival is arattak.
@King of Shadows: Titonál olyan jólét volt és majdnem nyugati lehetőségek - gyak. világútlevél, jövésmenés bárhová - , hogy eszük ágában sem volt eléfeküdni tiltakozásból. Kérdezd a most magyarságpapírért síró vajdaságiakat, vajh cseréltek-e akkor velünk? Megmondom, szarba se néztek.
Zebedeus jön a szolgájával és azt fogják majd rebesgetni, hogy eltűntek a dolgok. És hatalmas zűrzavar lesz, hogy hol vannak valójában a dolgok, és senki nem fogja tudni, hová lettek azok a kis bigyók, meg az a fura kis izé… raf… raffiakötő állvány, amihez hozzá voltak erősítve, és akkor majd a barát elveszíti a barátja kalapácsát és a fiatal nem fogja tudni, hogy hol vannak… már azok a dolgok, amiket apáik birtokoltak, mert apáik csak előző este rakták oda este nyolc körül.

Hát itt tartunk........ (Brian)
@Penivaldes:

"hiába látszik, hogy mennyire vének vagytok...)"

Hát, bezony-bezony.

Éveim száma gyarapszik,
érveim száma csökken, (mert egyre kevesebb dologról állítom bizton, hogy CSAK úgy igaz, egykori térítő-korszakomnak végleg leáldozott...),
sérveim száma még zéró (de kituggya, mit hoz a jövő),
és
révbe is fogok valamikor érkezni.

Melankóla...

(Khm, azért a nem mű-, hanem valódi remekek iránti rajongásom szemernyit sem csitult) :o)
@King of Shadows: Ja bocs a jugó lakosságra értettem a fentit. Tito láncos kutyából valami elbitangolni hagyott izé lett az oroszok szemében, nem tudom, miért hagytak ott ilyen színvonalú életet de hogy az volt ott, az tuti. Majd beledöglöttem, az irigységbe 72-ben azt látva.

Csau elég jó kapcsolatokat ápolt a franciákkal és tudod nem tudták megzsrolni üzemanyaggal, mert volt neki. Nekünk mink volt??? Szabolcsi almán és VOR - Vörös Október Ruhagyár. Ha nem adnak energiahordozókat, jégkorszak. Lehet azért hatni az emberekre, tudod... Máshol sokkal vadabb komenista keményvonal ment, kérdezd a lengyelekt, cseheket, szlovákokat - azok akkor egybesülve még - , nödökásokat. Bulgária: Tódor Zsivkov - na még engem is majdnem hazaküldtek miatta 71-ben a minimben... :-DDD Hogy ezt Zsivkov elvtárs az országban nem engedi.

Albánia meg, hát az most is csóri, a keményvonal azért ott teljesült.
@Penivaldes:

"fényes szilánkokká esik szét..téged is sziklához kell vágni.:)"

Héhahó, Te egy skizofrén, talmi-csillámos atyókát akarsz belőlem csinááááá'ni?! :o)

Nem, NEM kő' szikla!

Inkább maradok Rolling Stones. :o)
@Penivaldes:
Tudtam!
Materialista vagy.
Egér ha erre rádöbben...
Csomagolj!!
@Penivaldes:

"Vagyis szereted Kosztolányit és Garfieldot, meg a Nils Holgersont?:)"

Majdnem ugyanerre gondoltam én is. :o)

De mára befejezem a nyilvános sztriptízt, lapozzunk. :o)
@Knósszosz: Tiramisut? Nagyon. A lányomék világverők benne.
Varánuszt idézve írta ezt a FB-on: "Klára Ungár
én tegnapig azt hittem, hogy Orbán 88-90 között tényleg a diktatúra lebontásán dolgozott. azt eddig is tudtam, hogy óvatos ember volt, sosem tartottam bátornak. de ez a mondat..."
RAuzsinkról:[..]"Hanem persönlich azért, mert fűti a Rachgier, vissza akar vágni. Ugyanis aki 1972-ben Der Művelődési Minisztérium Nemzeti Kapcsolatok Főosztályán und az Egyetemi Főosztályon lehetett előadó, majd főelőadó, az akkora grandios Kommunist volt, mint ide Nürnberg. Akit eztán még be is ejtőernyőztek ohne bármiféle releváns pedagógia tapasztalat ein budapesti gimnázium élére, az tényleg groß, barátja volt Grósz Károlynak is." A fentebb már idézett HVG-ből hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121106_liebe_frau_rozsa
" Adott esetben gyorsan pénzzé tenné a kormány a tavaly megvett Mol-pakettet – derül ki a nemzetgazdasági miniszter, Matolcsy György írásbeli válaszából, amit egy képviselői kérdésre adott tegnap. A tárcavezető szerint e papírok segítségével relatíve olcsón lehetne forrást bevonni, amennyiben például a külső környezet romlása finanszírozási nehézséget okozna.

A kormány 2011. július 7-én vásárolt darabonként 85 eurós (akkori középárfolyamon 22 500 forintos) áron Mol-részvényeket."
Nos akkor ki tözsdézi el a lözpénzt? :-)
Kedvencek egy rakáson:

"Bár Budai Gyula volt elszámoltatási kormánybiztos szerint sok korrupciós ügyet göngyölítettek fel sikeresen, a Transparency International szerint a politikai és üzleti elit csoportjainak összefonódásából adódó korrupciós kockázatok továbbra is magasak Magyarországon.
...
Papcsák Ferenc volt elszámoltatási kormánybiztos, Zugló fideszes polgármestere kiemelte: nem mindegy, hogy milyen érdekcsoportok határozzák meg a társadalmi, gazdasági életet. Az egyik legnagyobb problémának azt nevezte, hogy a szocialista kormányzás nyolc éve alatt "az állam a spekulatív tőke foglyává vált". Példaként hozta fel erre, hogy a magyar társadalmat eladósították a svájci frank alapú hitelek folyósításával, s ezzel bizonyos tőkés csoportok érdekeit szolgálták.
...
Alexa Noémi, a Transparency International magyarországi ügyvezető igazgatója közölte: kutatásaik szerint a politikai és üzleti elit csoportjainak összefonódásából adódó korrupciós kockázatok továbbra is magasak Magyarországon. Úgy fogalmazott: a fékek és egyensúlyok rendszere jelentősen gyengült az ellenzék jelenlegi számaránya és az antikorrupciós intézmények hiánya, valamint a független intézmények politikai befolyásolása miatt.

Azt mondta, arra a következtetésre jutottak, hogy "a jogalkotás kiszámíthatatlan és átláthatatlan módon zajlik", mert az utóbbi négy évben nőtt az egyéni képviselői indítványok száma, ami a társadalmi egyeztetést szorítja vissza. Hozzátette: emiatt "Magyarországon az állam egyes érdekcsoportok foglyává vált", ezért olyan átfogó korrupcióellenes politikára van szükség, amely elsősorban a politikai elit működésének átláthatóságát célozza."

hvg.hu/itthon/20121106_budai_gyula_korrupcio
Ez ütős:[..]"Nem állt még eléggé bosszút a gyerekeken, az angol nyelven, a liberális szabadságon, a történelmi tényeken, a gyerekszerető tanárokon, az iskoláját szerető közösségeken? Tényleg müssen kivárni, hogy egyenköpenybe öltöztetett Jugendek német vezényszóra lépdelnek – hogy csak így abrupt összefoglaljam a pädagogisch programját?

Mondjon le. Hagyja abba. Ne csinálja tovább. Auf Wiedersehen!"
@Penivaldes:

"atyóka vagy te nélkülem is."

Majd kapsz tőlem atyóhímzést. :o)
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: És tényleg ott virult a Rauzsi a komenyista minisztérium várbörtönében, kenyéren és vízen,lábvasban, elnyomva egészen a főelődóságig. Képzelheted mennyire szenvedett.
@Penivaldes:

"neked a tűbefűzés is gondod okoz atyóka:)"

Ej, lyányom, lyányom, tyókolom a katyókádat, Te katyérkocc velem...

Emléxem, megboldogult ifjonti koromban, mikor még dinoszauruszok is repkedtek az égen, akkortájt mívelték ezt vélem a neandervölgyi libidókás lyányok, és akkor még nem volt nekem sem a libi ilyen kóka - hajh, be régen is vala az!

De ebből má' nem lészen mátyóka, marad a pityóka... :o)
@Ergosum:
Például?
Akkor itt a legtriviálisabb:
(3) Nem lehet országos népszavazást tartani

a) az Alaptörvény módosítására irányuló kérdésről;

Viszont nem módosításról, hanem preambulumtól postcoitumig _TOTÁLIS ELTÖRLÉSRŐL_ ezexerint lehet.
@a szív fészkei:

"Képzelheted mennyire szenvedett."

Centire pontosan egy masszív pszichopata empátiájának megfelelő együttérzést sikerült kicsiholnod belőlem evvel a költői képpel. :o)
@glaci ph 5.5 álompolgár: Azt a dolgosat. Visszazavartak a konyhába, hát kellett csinálnom valami hasznosat izibe.
@Penivaldes: Jó éjt, belefér, hogy puszi?
Akkor az.
Aludj jól!
@a szív fészkei: "Nem állt még eléggé bosszút a gyerekeke, az angol nyelven?"
Az emberi viszonyokban a legfontosabb tényező a kommunikáció, melynek elkerülhetetlen forrása a nyelv, nyelvismeret. A nyelvnek ezt a funkcióját folyamatosan bővíteni kell a világon a megismerés és az emberi kapcsolatok jegyében. Ezt a célt szolgálja a nyelvismeret homogenizálása, mely a világ trendje szerint az angol nyelv minél szélesebb körben való alkalmazása lenne. Ezzel megy szemben az angol nyelv háttérbe szorítása, melynek célja a gyerekek uniformizálása, egyben a porosz nevelési rendszer adaptálása Magyarországon.
Láthatóan a szakma és a közvélemény is elutasítja ezt a kormányzati szándékot, és érthetetlen, hogy honnan van egy pár embernek bátorsága ahhoz, hogy nemcsak saját állampolgáraival, hanem a világ e téren való törekvéseivel is szemben menjen.
@kzoltana: Amikor a szájában kotorászik - szegény Hofi Géza jut eszembe: nyulunk nincs is...:D
@Mariann19: Ezek teljesen őrültek egy képzelt világban. Csak sajna mások isszák meg a levét az agyrémeiknek.
@bulista: Jaj, Olga néni! Lenyelek egy fűnyírót...
@Mariann19: Most bezzeg amerikai választási partyznak valahol... Gondolom, ott nem németül nyomatják.
@a szív fészkei: Mi akkor, mint alapító tagok - félszavakból is megértjük egymást...:D

youtu.be/e5NPBEduc5Q
@a szív fészkei: Jaj bocs, most látom, hogy megelőztél! :)
@bulista: :-))) És énekeljük el a himnuszt, ha már két alapító tag kéri!! De a fűnyírós poént elszúrtam, ahogy most végigröhögtem, látom...
@bulista: Kétszer se baj. Terjesztjük a kultúrát.
Ezt télleg elqurtad te is fiam Vektor. Végre színt vallottál. Eddig is lehetett tudni hogy eszed nem sok van, de most be is bizonyítottad. A sok idióta aki eddig nem tudta ki vagy, talán most kinyílik a csipája, és '14 elküld az anyádba.
Ajjjaj.Most akkor Orbán Viktor bolsi vagy sem?

Kara Kán, wmiki, Lencsés Pista, Anti Anyag, KG2000, hol vagytok???
Most miért nem zúdul ránk kommentjeitek garmada? /Minek egyébként bőven sok a harmada.../

Zavart érzek az Erőben.
@De hol van Columbo felesége?:
A droidok elvesztették a jelet, most tanácstalanul köröznek, mert nekik nem ezt mondta a Kumminista Párt!
Majd regenerálódnak és gyorsan kipréselnek egy szépen artikulált "emúttnyóccévet" magukból.
A pontos fogalmazásnak előnyei vannak:
youtu.be/n_t_TUoiFAQ
@King of Shadows: Most az van, hogy a befizetések után a munkavállalótól is, a munkaadótól is vonnak - csak még nem biztos, hogy kapsz utána valamit /hála Vityának/. Tehát ez a bejelntett bér alapján megy. Az önkéntesbe annyit fizetsz,amennyit akarsz, de a kötelező magánpénzt lenyúlása után csökkent a bizalom, mindenki fél, hogy ha a helyzet úgy hozza, Viktátor bármilyen magánvagyon lenyúl.:((
@alterego56: Már sokan elküldték oda, de valahogy nem leli az utat.:((
@a szív fészkei: Igen, és náluk sokkal erősebb is a Tito-nosztalgia, mint nálatok a Kádár (Olvasod, Peni? :)). Persze ott rátett erre az egészre a Háború is... Kivéve a szélsőjobb körében, akik viszont gyűlölik.

Egy szatellitállammal szemben az az elsődleges elvárás, hogy a külpolitikában engedelmeskedjen, a belpolitika nagyjából lényegtelen. Feltéve, hogy az utóbbi nem veszélyezteti az állam (vagy az egész térség) stabilitását. Csehszlovákiában is csak akkor léptek oda, amikor veszélybe került az egypártrendszer (a dominóelv miatt), nálunk meg akkor, amikor ki akartunk lépni a Varsói Szerződésből.

Ceau'-nál is az volt érdekes, hogy a külpolitikában engedték mozogni, mert - ahogy korábban is írtam - a belpolitikába csak végső esetben dumáltak bele, szóval az utóbbi nagyrészt attól függött, hogy az ottani vezetés mit akar.
@a szív fészkei: Helyileg igen, egyébként nem. Tudod, multiple vagyok (rendesen meg is lepődtél rajta, amikor észrevetted :D), tehát csak jogilag tartozom a többségi társadalmatokhoz (a törvényeit például maradéktalanul betartom). :( Ezért is kerülöm a többségieket, amennyire csak lehet, például nem megyek ki a lakásból, ha nincs rá nagyon komoly okom. Bocsánat, csak most kicsit leengedtem a gátakat, de majd mindjárt "visszazárom őket"... :(

@Penivaldes: Az jó(?). :)
@King of Shadows: nekem jó, na de másoknak jó e az kérdéses..külonben is kik azok a mások? ők nem is léteznek, itt csak én vagyok.:)
@Penivaldes: Erről kérdezd meg az LMP-t (Leszedált Majmok Pártja), mert állítólag ők a mások... :D
@King of Shadows: Mások is, és én támogatom is a másságukat.
@Penivaldes: Mármint mele...? :D

Komolyra fordítva. Én is, csak úgy nem lehet, ahogy ők csinálják. :)
@King of Shadows: nem te nem ezt mondtad..ezt akartad, de végül nem ez lett.:)
@Penivaldes: Elnök Asszony! Azt a nagyon buta, és igaztalan kampányt, hogy én nem azt mondtam, legyen szíves abbafejezni! Ez hazugság, és ön nem akarhat igaztalan módon nyerniiii. :D
@King of Shadows: Pártelnök Úr! A választók jobban hisznek annak amit én kínálok nekik, mint Önnek! Ideje lelépni a színpadról, és átadni a helyet tehetségesebbeknek:DDD
@Penivaldes: Maga mit is kínál nekik? Tervgazdaságot, és diktatúrát? Maga kommunistább, mint Lenin volt, ez innen látszik. Magának még a haja is vörös, nem is értem miért... Ha jelenleg nem az, akkor átfestette. A kommunisták mindig is nagyon ügyesek voltak, ha kétszínűségről volt szó. :D
@King of Shadows: :))) Hölgyeim és Uraim, hallják ez itt velem szemben beszél kétszínűségról. Ez, akinek a pártja összefeküdt az állitólagos ellenséggel. :DDD
@Penivaldes: Azt, hogy ki kivel fekszik össze, a maga helyében inkább nem feszegetném. Maga volt az, aki hajlandó lett volna koalícióra lépni bárkivel, akivel együtt tudnának működni, maga az, aki közös vállalást akart tenni más pártokkal arról, hogy a kampányban kerülni fogják a durva személyeskedést, és a becsületsértést, és - természetesen - maga volt az - ki más lett volna - aki ezt elsőnek megszegte.

Arról már nem is beszélve, hogy - egyes vélemények szerint - az ön pártjában a férfiak könnyebben tudnak előrejutni, ha bizonyos ... szolgáltatásokat nyújtanak önnek. Amit nem is csodálok, ha azt tartom szem előtt, hogy magával csak úgy senki sem tudna ... "kezdeni valamit". Valamiért nem sokáig tudnak ... keményen állva maradni önnel szemben. :D
@King of Shadows: Oké, végülis agyban szabadabb vagy, mint én.
@a szív fészkei: Igen, csak ... Te el tudnád azt képzelni, hogy hónapokig nem beszélnél senkivel? Itt ugye olvaslak (az technikai értelemben nem beszéd), és nagyrészt csak politikai témákról. Azt is, hogy hónapokig egyetlen jó szót sem kapsz senkitől?

Velem (Sithissel) ellentétben Kingnek vannak érzelmei, és simán bírja. :) Ebből már lehet következtetni arra is, hogy mentálisan mennyire terhelhető. És, hogy milyen "kiképzés" kellett ahhoz... :)
@King of Shadows: Nem, tudom, nekem kell az IRL szóváltás, kedvesség is. Mondjuk itt tipródik a családom, van benne részem, elég olaszosban nyomjuk most.

DE én úgy vettem észre, itt téged kedvelnek, - én is, ha megengeded egy Zsába királynőjétől (by férjem);-DDD - politikán túl is. Mert azért szoktunk attól elhajolni is, amit sokan utálnak itt, de én szeretek. Baloldali elhajló volnék, tudod. :-))
jav: sok a vessző, tehát: Nem tudom, milyen lehet neked.
@a szív fészkei: Igen, nálad ez más. :)

Érdekes, nekem mindenhol azt mondták, hogy úgy vették észre, kedvelnek. Azt már nem tudom, hogy ez miért lehet, mert nem tudatosan váltom ki azt a reakciót... :)

Am mi az a zsába? :O
@King of Shadows: Idegzsába ;-)) mert szoktam borulni elfele. Ja ő meg provokálni, hogy boruljak, jó játék, nem uncsi a házasságunk...

Szerintem tudatosan nem lehet kiváltani "megkedvelem"-reakciót. Vagy jön vagy nem.
@a szív fészkei: Némelyik nő nagyon aranyos, amikor mérges. :)

Értem. :) Ja, és köszönöm! :olel
Nem tudtam, hogy ez egy homoszexuális oldal.
@Peripetia:

Telibe találtad, ez bizony egy ilyen oldal!

Itt permanensen leszbikus nők szexelnek szégyentelenül homoszexuális férfiakkal nyilvánosan, mer' mi biza ilyen perverzek vagyunk, no!

Hát mennyivel jobb és főleg megszokottabb lenne itt IS kizárólag olyasmiket olvasni, hogyaszongya: "Te paraszt libsikomcsi!" vagy "Bunkó szemét jobber tetű!", nem?

Mert akkor a blog felülete arról szólna, amiről "kellene", ugye?

Vagy mégsem?
süti beállítások módosítása