Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.03. 05:17 Fabius

Egy besúgó elfoglalta a tévészékházat

Címkék: fidesz sajtószabadság tiszta kezek mtva

Édesjézus most segíts! Visszajöttek a kommunisták! Egy III/III-as besúgó vezeti őket és elkordonozták magukat a tévészékházban! Hol vagy hősünk, hol vagy ilyenkor mikor a szólít a haza, mert halaszthatatlan harcolni valód lenne a mocskoskomcsik ellen? Végre nem csak a száddal, hanem erős kezeddel és kordont bontó villáskulcsoddal is csilloghatnál, mint a haza megmentője.

De ilyenkor bezzeg nem vagy sehol.
Végül is miért lennél? Az ügynököt ti neveztétek ki, a ti nótátokat fújja, neked tesz szívességet mikor riportere eltéved a városban, és nem veszi észre a többtízezres tömeget az Operánál. Sebaj, ügynök elvtárs jóféle, ha a következő rezsim is kellően meg tudja fizetni érte, ugyanilyen skrupulusok nélkül fog a te fejedre is éppen úgy "zsákot húzatni", mint a Lomniciéra tette. Nem lepődsz majd meg, ugye? Gondolom olvastad a hatos kartonját (ha nem, ide kattogtassál) amin rajta van feketén fehéren: őt nem az ideológia iránti hűség hajtotta III/III-as korában sem, hanem a pénz szeretete. Ettől függetlenül a nép, az istenadta csak elvárta volna, hogy ha már kifejezetten a helyszínre hívják akkor egy antikommunista forradalmár előbb utóbb feltűnik a színen. Ők ismét tévedtek legalább akkorát, mint mikor az ügynöklista nyilvánosságot várták. 

böröcz---orbán---mtva.gif
Te meg saller, koki és miegyéb helyett adtál az embernek 77,4 milliárdot, hogy nesze tesó játsszál, csinálj belőle néhány akkora bukást, mint a Marslakók voltak. De aztán ne szerepeljek sehol felvéve, hogy az Operából oldalajtón menekülve a Multivanban leszakítom a majomfogó hálót, és a zihálástól keletkező belső vákuum alul kiszívja a színt a műbőrülésből. Ha meg Nagy Navarró Balázs és Szávuly Aranka véletlenül Szabad Sajtó Díjat kap valahol - nem itthon, még csak az kéne - akkor lökdössed elfele a bejárattól messzebb valahová, mert még megfertőzik a tisztességes fotosoppereket. 
Jut eszembe te fotelkuruc, Horváth Pista kapja még a kiemelt komcsi nyugdíjat? Hogyhogy melyik Horváth Pista? A Stumpf Pityu apósa, tudod, az egykori belügyminiszter, aki akkorát bukott végül a Dunagate-tel, hogy utórengéseit máig mérni tudja a szeizmológiai intézet. Tudod, aki az 1989 október 23-án megszületett új alkotmány ellenére is titkosszolgálati eszközökkel megfigyeltette az ellenzéket, és aki ennek a székházkordonozónak a jelentéseit olvasta. Mert, hogy piszmogtatok valamit ezekkel a nyugdíjakkal is, de aztán tényleg elvenni valahogy csak nem sikerült.
Nem is értjük vajon miért. 
Kérdezném a fideszes képviselőket, egykori és jelenlegi tagokat: Titeket hogy érint, hogy a megfigyeléseteket elrendelő Horváth kiemelt nyugdíját nem piszkálja végül senki, a jelentés írónak meg így felvitte az Úristen a dolgát, hogy már székházat kordonoz magának? Jó érzés ilyenkor fideszesnek lenni? Nem kerülget hányinger ha arra gondoltok, hogy huszonharmadikán Pozsgay elvtársnak azért csak eszébe jutott a tépett szájú, hasított körmű sok kis senkizés amit a Petőfi népében leírt? Ti meg ugye egy a zászló, egy az akol, egy a szarszag szarszag alatt közös ültök ezekkel az emberekkel? 
Drága Viktorunk! 2014 után úgyis kurvára rá fogsz érni, időd mint a tenger, esetleg írhatnál egy könyvet, hogy sikerült lenyomni a torkukon mindezt. Mert ha semmi másra már belőletek, erre azért kíváncsi lenne még a közvélemény. Ezt a módszertant szerintem tanítanák a politikusok és egyéb autokraták esti iskolájában, és ha már a történelemkönyvekbe nem sikerült, legalább egy tankönyv lapjaira bevonulhatnál nyomot hagyva magad után. 

506 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr834886409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Riszpekt a Tiszta Kezeknek!

Böröczki meg szarjin farfekvéses tarajos sült. Hogy napozik a tetőn ez a patkány, hogy gyönyörködik a látványban.

Oligarchák, kummunisták, besúgó szarháziak kormánya! Pfej!
Ma sem hagyja bekezdésekre tagolni, bocs.
valahogy ki kellene emelni és aláhúzni, meg cursive betűkkel szedni, hogy a kedves beteg azaz a zalcsúti szarházi is ugyanonnan került elő, beépített ügynök őfennenseggsége is első vonalból, az akkori ellenzék belső rohasztására építették be a koleszban és tartották rövid pórázon addig, amíg el nem jött az idő arra, hogy saját lábán immáron a másik seggfej palástja árnyékában (Antall elvtárs jóelvtársúr) kinője magát...így lesz lócitromból marhaszar

és ti meg szagoljátok...egészségetekre

brühühühühhühü
azt megnézném amikor valami csoda folytán az összes pártállami besúgó, ügynök, tartótiszt, párttitkár és egyéb ilyen gerinces állatfajta homlokán egy villogó stigma jelenne meg, hogy messziről lássa az egyszerű mekkora nagy emberek intézik az ő sorsát...vajon miért nem sikerül már 22 éve megelleni az ügynök törvényt, nem is bírom érteni.
"Ezt a módszertant szerintem tanítanák a politikusok és egyéb autokraták esti iskolájában..."

Ja, hasznos volna; habár ezt már többen megírták: pl. hírhedt didaktikus, szájbarágós módon Hitler a Harcomban; szarkasztikus humorral, mégis döbbenetesen valósághűen a brit karikatúra ábrázolta: a méltán híres és népszerű Igenis, Miniszter/elnök úr c. tévésorozatok (BBC); személyes kedvencem az ezeknél valamivel döcögősebb Feljegyzések a polgárháborúról - természetesen a legyőzhetetlen Caesar
ja viktorkának meg kéne küldenünk pár villáskulcsot, mert az övé - amivel a t.háznál oly lelkesen bontotta a kordont - úgy veszem észre elkallódót...jó nagy marhák úgy egyébként, mert a publikum márt teljesen megfeledkezett a tüntetőkről - maximális tisztelet nekik innen is - de ezzel e költöztetéssel megint csak sikerült pár cikket, kattintást generálniuk.
lmp-nek (és a többi ellenzéki pártnak) tisztelettel felajánlok pár villáskulcsot, szükség esetén akár flexet is egy performanszhoz... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

" „Mondottam ember: Küzdj, és bízva bízzál!” "
azért ez nagy szégyen, hogy senki sem mer odamenni és szétbarmolni a kordonokat meg falakat...csak nem az zavarja őket, hogy az egész egy magánterület és azt háborgatják a sztrájkolók és a bontók is? ugyanis ha az én tulajdonom és nem közterület???? akkor azt építek rá amit akarok és a nem kívánatos látogatókat is kituszkolom...de ez valami köztulajdon? nemdebár? és oda bárki bármikor bemehet?

brühühühühühü
@rodeo36: hát ez még a komcsi mentalitás: köztulajdon, közös? akkor az enyém is! akkor birtokba veszem, hordom haza stb.
@Fabius: off és tán okafogyott. A blogspotnál az használ, h.wordben irok, és copy paste teszem be. Dupla soremelésrkkel a word ben
@batka manó: Akkor a jenlegi kormánypártok "politikusai" úgy néznének ki, mint egy diszkó fényei. Nem akarom folyton idézgetni azt a listát, amit már többen összeállítottak, de ha a Fidesz és a KDNP tagjai konzekvensek akarnának maradni "antikommunista" gyökereikhez, akkor szinte senki nem maradna a kormányban és a parlamenti frakciójukban. Mert az egy vicc, hogy ők bárkire hajlandók rásütni a kommunista jelzőt, de azzal kényelmesen együtt tudnak élni, hogy náluk egy egész gyűjtemény komcsi múltú "ember" ül.
@rodeo36: múltkor írta szív, pontosabban: a szememre vetette, hogy elefántcsonttoronyban nem érint semmi; egy ilyen kordon valóban kevésbé, hacsak nem tekintem közügynek, azonban sok más - pl. a regisztráció - mellett párhuzamosan a meteorológiai szolgálat államosításának is nekirugaszkodtak, amire már a magamfajta hobbitok is berágnak; úgyhogy ha kijövök az erdőből, lesz nálam kulcs, egy zacskó pipafű dohány, és odapottyantom az Egy Gyűrűt, ahová való. amíg Viktor megírja memoárjait, ismerkedem Machiavellivel, újra megnézem az amúgy is emlékezetes Keresztapát és olvasgatom a Buda halálát. meg A Gyűrű Urát :)
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

ezt én is tudom, de látványnak elég vicces lenne, azzal lehetne fokozni, hogy amikor egy ilyen bogár elkezdene komcsizni megszólalna egy röhögőgép' vagy egy sziréna...azt nem tudom, hogy a sok vakhitűnek felnyitná-e a szemét, de én jól szórakoznék rajta. A független - és bátor - tévék/újságok helyében az ismertebb figurák felszólalásai/fényképei mellé bevágnék a régi világból képeket, kisvideokat amikor pl. az mszmp kb gyülésén szónokol vadul az ürge, vagy ép a sokadik kitüntetését veszi át a cuclista haza megmentéséért.
@batka manó:
Mondjuk,azokat a villáskulcsokat,használhatnák a zújságíró szakma képviselői is.Mondjuk.
@kormányzó:

ez is igaz, de hát szegények csak tollforgatáshoz értenek, nem műszaki emberkék...de ha jól szétnézel egyik tyúkszem ügyben érdekelt - lásd például tegnapi poszt, éjszakai hozzászólásait: pedagógusok - szakma se képes összezárni.
@Fabius:

Tisztelt Fabius!

Hogy legyen bekezdés, megpróbálhatnál a ívánt sor végén (a space nyomvatartásával sor végéig) egy ALT+255 beütésével.
Az is Space, de más, és így sort léptetni.

Tisztelettel:
anonymand
@kormányzó:
Kollegialitás?
Te viccelsz... :(
Ebben az országban nincs olyan!

Külön szégyen ebben az országban, hogy magát "állítólag harcos komcsiellenesnek mondó" kormányunk van - melyben soha nem látott mennyiségű komcsi párttag, párttitkár, besúgó és munkásőr elvtárs talált menedékre.

Akkor miért is teszünk szemrehányást, hogy a magukfajtáját bújtatják és védik? Oszt még a kollegialitást hiányolom...

Hisz Horváth elvtárs védőszárnyai nélkül anno a kollégiumban, mennyi esélye lett volna a felcsúti gyereknek, még párthátszéllel is?
Tehát biztos helye van Horváth és Stumpf elvtársaknak is, ahogy biztos helye van a Piktorról szóló anyagoknak is - addig...
@batka manó:
Amikor kormányülés van folyamatosan mehetne az a röhögés... Matolcsy és Piktor röfögésénél azért sírhat is.
@batka manó: Hol élsz te? Az egyetlen Pártunktól többé-kevésbé független TV létezik az ATV. Az összes többire így vagy úgy, de rátette a mocskos mancsát a Fidesz. Ők ennél kevesebbet sem mernek megengedni maguknak. Az ötlet jó lenne, de sajnos kivitelezhetetlen.
Azért ebben van valami elrettentő. A Fidesz, mint vallás, aminek a vezényló a prófétája. azamerikaifiu.blog.hu/2012/11/02/vajon_hol_a_hatar
Bakker... "Báncsák a magyarokat"

"Az Európai Uniónak kevesebb mint két hete van, hogy megakadályozza Magyarországon "a demokrácia újabb rombolását" - írta a l'Unitá az És Magyarország még az EU tagországa? című cikkében. A napilap az EU beavatkozását sürgette a választási regisztráció bevezetésének megakadályozása érdekében, hangoztatva, hogy az intézkedést - "legalábbis Magyarországon kívül - próbálkozásnak tartják a választók befolyásolására és az esetleges ellenzékieknek az urnáktól való távoltartására".
Ha a törvény hatályba lép, "Magyarország lesz az első állam Európában, amelynek választási rendszere mélyen megsérti a demokratikus szabadság elveit" - állt a cikkben."

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ujabb_sulyos_kulfoldi_kritika_magyarorszaggal_szemben.535724.html
@batka manó: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ennek a lófaszt érdemlő népnek az utolsó esélye,az un.taxis-blokád volt.De azt is elqrta!
@kormányzó: vagy amikor a csövesek elbarikádozták magukat a Déliben.
@kormányzó:
No, de kérem! :))
Lófax jut csak manapság, kevés a ló!
Tényleg birka a nép, tényleg sok a szervilis népművészeti agyagedény, de mint sok más, ez is tökéletesen megfelel nekik.
Pláne a megfizetett bolsevik kommentelőknek, minisztériumi láblógató eccerieknek.
@tucano:
Egy jó, lemil blogbéli bejegyzést megérne! :))
Pofám leszakad... Jutaléknak hívják! A pártkassza is elbírja???
Mr. 20%-tól ez pláne jól hangzik.

hvg.hu/gazdasag/20121103_Jutalekot_remel_a_bankoktol_a_kormany_az_
Engem az a 77 mrd háborít fel,de nagyon. Az MTV nézhetetlen. kapcsolgatás közben vagy ősrégi filmeket látok ami már senkit sem érdekel,/archívumban van nem kerül pénzbe/, vagy reggeli ájtatosságot ami nem hiszem hogy köztévébe való.Közben pedig gyermeteg szolgáltató műsorokat idétlen műsorvezetők bugyuta kérdéseivel. Mire megy a napi 210 millió
ft? Ki ellenőrzi?
@Gyuri bá: Ki ellenőrzi, ki ellenőrzi? Hát a jó vezényló és zrt-jének tagjai. Ha esetleg az átlag polgár valami nézhető műsort vagy esetleg politikai vitát lát, akkor esetleg felnyílna a szeme. Így ezzel a szeméttel sötétségben lehet tartani.
@Gyuri bá:
Ne aggódj, lesz ez még durvább.
2013 őszétől olyan Piktorimádós műsorok és ellenzéket lejárató hírek lesznek, hogy győzöd kapkodni a fejed majd!
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Persze ezt mind értem én, dehát olyan is van, hogy közérdekű adatok, közérdekű infók, átlátható gazdálkodás, átlátszo.hu,- közpénzről van szó és nem is kevésről! Ha az ÁSZ-ra várunk abba beleőszülünk.
@Gyuri bá:
Ezeket akkor fogod megtudni, ha ezek a figurák mentek a levesbe. Addig soha.
A Párt összezár, védik a spicliket, jól jönnek azok még...
@Gyuri bá:

Svájci bankszámlákra megy. Ziher, ami ziher.

A görögöknél kétezer politikusból álló listát közöltek, akik svájcban tartják a lopott pénzüket.

A listát közlő újságíró azért úszta meg börtön nélkül, mert az összegeket nem írta mellé ... ha jól értem...

nol.hu/kulfold/hajtovadaszat_a_kormanykritikus_ujsagirokra
@Gyuri bá: Átlátható gazdálkodás, közérdekű adatok és infók. Ebbe még az átlászó.hu-nak is beletörik a bicskája. Az hogy nem is kevés közpénzről van szó az nem érdekes, majd titkosítják 80+ évre 'oszt jó napot.
Ezeket egy pillanatig nem érdekli, hogy milyen be és elszámolási kötelezettségük van. Nem emlékszel? Még a vezényló első uralkodása alatt, amikor valamilyen meggondolatlan újságíró elkezdett faggatózni egy tűzijáték költségeivel kapcsolatban, a vezényló személyesen vágta a képébe, hogy a nagymamát sem szokás megkérdezni a karácsonyi bejgli áráról.
Kedveseim!
Szégyen, vagy érdem az, hogy nem nézem a közszolgálatinak becézett csatornákat?
Azonban az egyik műsor címe minden tekintetben remek: "Magyarország, szeretlek!"
@rodeo36: 18 kigyúrt állat álldigált ott velük szemben. Menj nekik te. Most már ott van férjem, de páran szoktak csak ott ügyelni, nincs hatalmas csapat állandóan. Most veresse szarrá magát?

Ott állnak a vitézek most is vagy tizen a rácsok mögött őrzik a semmit, de azt nagyon. A tüntetők vannak négyen -most nemzaklatják őket. Az ATV-n kívül minden tévéhíradóban ment a hazugság a 48 millás - 48 inkubátor! - szobor védelméről, hogy csakis amiatt kellett hajnal fél ötkör kiverni őket álmukból erőszakkal... Amúgy én voltam ott többször is, semmi kárt nem tettek a tünetetők a környezetben, nettség volt, saját maguk béreltek mobilvécét,mindig tisztaság volt.
Vincenték egyik kedvenc sorozata. Áthallásoktól sem mentes... :D

"Kuba diktátora és a maffia egymásra talált. Ömlött a pénz a rendszerbe, az állam és az alvilág szövetsége virágzó üzletet szült. Batista előzékenységének köszönhetően 1946-ban a családok vezetői nagy összejövetelt rendeztek Havannában, olyat amire az 1932-es chicagói gyűlés óta nem volt példa. A részvevők névsora lenyűgöző volt.

Joe Adonis Alberto Anastasia, Frank Costello, Joe Bonanno, Vito Genovese, Moe Dalitz, Thomas Luchese, Santo Trafficante, Carlos Marcello, Stefano Magaddino, Anthony Accardo és Fischetti fivérek, Trigger-Happy Charlie, Dalitz, Phil Kastel és természetesen Meyer Lansky. Számos névvel közülük, még találkozni fogunk a sorozatban. Ez volt az alvilág krémje. Itt történt meg, hogy a capo di tutti capi pozícióra törő Genovesét Luciano személyes, négyszemközti ütlegelésen beszélte le szándékáról. (A helyzet nem volt veszélytelen Luciano két hű szövetségese, Lansky és Frank Costello számára sem. Genovese évekkel később el akarja tenni őket láb alól, Costellóra rá is lőnek, de megússza).

Ahogy közeledtek az 1953-as választások és Batista szénája rosszul állt, Meyer Lansky felajánlott az elnöknek 250.000 $-t cserébe azért, hogy az Batista javára visszalépjen. Az üzlet nem köttetett meg, így Kubában katonai puccs tört ki és a régi jóbarát elfoglalta helyét a hatalomban.

A törvényhozás aztán igyekezett meghálálni a segítséget. Batista ismét módosította a szerencsejáték törvényt úgy alakítva a szabályozást, hogy az személyre szóló lexekkel hozta monopolhelyzetbe a maffiózókat.

Játékengedélyt csak az kaphatott, aki Kubában már befektetett legalább egymillió dollárt a hotel üzletágba, vagy 200.000-et mulatókba. Akik ezt teljesítették 10 éves adókedvezményt, valamint meghatározott termékekre vámmentességet kaptak az államtól.

A korrupció és a kenőpénzek osztogatása átszőtte az államapparátust. A vámmentesen behozott áruk a hivatalnokok és katonák raktáraiban kötöttek ki, akik aztán újabb szívességekkel honorálták a donok gesztusait.

Batista elnök sógora "melléküzemágként" jogot kapott az ország parkolóóráinak üzemeltetésére (a parkolóórák szétverése emlékezetes jelenet a Keresztapa című filmben), miközben Lansky szemet vetett a legelegánsabb havannai hotelre, az El Nacionalra. 1955-ben megnyitott az új szórakozóhely és szálloda. Azonnali pénzügyi siker lett.

Hamarosan az elnök felesége is 10%-os részesedést kapott az üzletben.A félkarú rablók pedig 1 millió dollárral hizlalták a Batista család számláját."

orulunkvincent.blog.hu/2012/11/02/gengszterkronikak_ix#more4873081
@DR. INKVIZITOR:
Mit elégedetlenkedsz??
SStefinél ez "Piktor szeretlek" néven fut! :))
@kormányzó: Igazad van, a legnagyobb szégyen, hogy a szakma szarik rájuk. Rettegnek, IMF-ellenes hirdetéseket jelentetnek meg és annyi.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: oda jártam mellé iskolába, végignéztem az egészet, az utolsó alkalom volt, amikor a rongyosoknak eszébe jutott kiállni magukért
FB-ról:Wblog: (forrás: Gabor Kuncze)
Bajnai-Milla-LMP-ügyi szaglászás, akit érint.

www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=fd5d447f-d10d-4207-9b90-b6a2c783b31b
@a szív fészkei: olyan már nincs, hogy szakma. Van volt kolleganőm, aki most több diplomával, több nyelv ismerete mellett véres széklábak mellől tudósít. Nincs szakma, kutyák vannak, akik ráadásul gombokért güriznek, nem is értem, hogy mit féltenek?
Mindenkinek soxeretettel jóreggelt, Penikének külön!
@Pantagruel: Amúgy a tévészékházat bérlik államköltségen a Wallistól - ami ugye libatenyésztőket űzött a halálba a FideSS-mantra szerint. Mert Bajnai a Wallisnál volt alkalmazásban, ha már... A Wallisnak semmi kifogása nem volt a tüntetés ellen.
@tucano: Én ismerek jónevű operatőrt, szarik odamenni egyszer kezet rázni velük. De megy a sirám a FB-on, jáááj, hová a köztévé színvonala, bezzeg a régi szép időkben, blablabla. Matúz Józsefné alatt, khmmm...
@Бабаяга: De megmagyarázták, hogy kell és kész. Olyan kis tüchtigen kényesek a környezetükre, na.
@tucano: Csak tudod a sztárolt médiagenyák bejárnak oda rezzenéstelenül a sokmillás fizujukért nézhetetlen műsorokat csinálni ilyen körülmények között naponta. És nem ég le a vastag bőr a pofájukról.
@a szív fészkei:

ni má' itten van a stigma...meghallgatott a fohászom??? a végén még hívő leszek. :)
@a szív fészkei: igen, de közben négyzetesen csökkennek az alternatív tartalmak előállításának költségei és eszköz/befektetés igényei. Szép lassan középiskolai osztályok is ugyanolyan műsorfolyamot tudnak generálni, mint azok a k.vák. Egy-egy jobb magyar facebook oldalt vagy blogot többen néznek mint a teljes közszolgálatot, a csatolt szarokkal (hír, echo, stb) együtt. És ez ellen nem lehet harcolni, mert nincs az a reklámmennyiség vagy elköltött adóforint, melynek segítségével vissza lehetne állítani olyan helyzeteket, amelyeken túllépett az idő.
A poszthoz:

Kordonbontás helyett Gordonbontáson ügyködik a Kedves vezető.
Szerény sikerrel.

A Mordor-feeling viszont egyre erősebb, ezért ingyen és bérmentve felajánlom ama ötletemet a vendéglátóipari helyeknek, hogy torkos csütörtök helyett orkos csütörtököt hirdessenek inkább.
Alany akadna bőven.
@tucano: "És ez ellen nem lehet harcolni, mert nincs az a reklámmennyiség vagy elköltött adóforint, melynek segítségével vissza lehetne állítani olyan helyzeteket, amelyeken túllépett az idő. "

Ó, már hogyne lehetne, színescsőrű elvtársam! Szerinted vajon miért akarják a végletekig lepusztítani a közoktatást???

Baszhatod a blogodat, már ma (2012-ben!!!) a zemberek közel fele digitális analfabéta, de egyébként is kábé 60-75%-a meg funkcionális.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: van egy másik Magyarország külföldön, sok-sok magyarral:) Sehol egy igazi hülye, értelmes honfitársak, művelt és hatékony szakemberek. Egy közös ponttal: ahogy magyar szót hallanak, csöndben maradnak és elfordulnak.
@tucano: előbb hallgatódzol, megnézed magadnak és utána fordulsz el.
@a szív fészkei: Mi bajod a rendes igaz magyarok szervezetével?:))
Amúgy miért mennének oda?
@tucano: Mondjuk én is lehet elfordulnék.De leginkább azért,mert nem akarnám azt hallani,hogy:Nincs egy 500-asod hóvégéig?
@glaci ph 5.5 álompolgár: pontosan, bár amilyen lelkes hülye vagyok, mindig köszönök, így ők fordulnak el rögtön:)
@tucano: Orvbűn mindig ebbe veszik el: az első regnálásakor is maga alá hajtogatta a teljes közmédiát, oszt mégis, mégis.. Annyira hülye, hogy nem jön rá erre. Azt gondolja, még mindig a falu póznájára felszerelt megafonból harsoghat a néprádió őt dicsőítő szólamokat, oszt jónapot informáltság.

Pláne ilyen iszonyú kétes és aljas alakokkal kitömött néprádió-tévé a számára megfelelő, szánalmas.
Azért én tényleg nem tudtam erről a tüntetésről.
Dehát mit érdekel bennünket a balliberáltak vernyákolása?:))))
viktorék meg egyre hülyébbek.
Túloznék ha azt mondanám,hogy hetente rúgják az öngólokat,mert már naponta.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Mert irtóznak a bűntől, a gyiloktól tudtommal és minden erejükkel küzdenek a bűnözés ellen. Az ellen meg meneteléssel lehet, ahogy láttuk Pécsett, Devecseren, Gyöngyöspatán. Hát akkor irány Győr, sőt kereshetik is a faszit, aki hősiesen bújkál egy 24 éves lány agyonverése után.

Ja,és azért is menjenek a jó levegőn, mert elvirágzott már a parlagfű, aminek irtására annyira de annyira szerveződtek. És amiből egy szálat ki nem húztak eddig.
@a szív fészkei: A Gárda csak odamegy ahol tud politikai híveket szerezni.
Fogják ezek még szidni a csúnya internetet.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De ha Rózsi nem akarja a netet oktatni,akkor majd maguktól dafke megtanulják, ez volt anno is. Ami kötelező, az meghal, amit elnyomnak az szárba szökken.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Ez jó!!! :-DDDDDDD Orkos csütörtök volt már, hogy olvasom: elég soknan visszaélnek ezzel a kedvezményes dologggal: manipulálva az árakat leginkább papíron.
@a szív fészkei: Ahol Brazíliában laktunk, ott csak egy, azaz 1 db. magyar él rajtunk kívül, de régi barátom, úgyhogy neki köszöntem:)
@Penivaldes: Nem vagyok operettnaiva, tudom. ;-DD Csak érdeklődök csipkefinoman mégis.

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Na, hajrá! kiskölyök is eltűnt Kaposvárott, szép az idő, lehet hasznosulni!
@tucano: Mikor jöttök át? Itt Európában többel találkozhatnál. ;-DD
@a szív fészkei:

Erről a képről Várnai Zseni sorai jutnak az eszembe. Kezd nagyon aktuális lenni már megint?:((

"Most még csak háborog az óceán,
S a kevély hajót már tépi, dobálja,
Mi lesz, ha ős medréből kitör,
Ha úrrá lesz a tenger akarása,
Mi lesz, ha minden katonafiú
Szülőanyjától kap egy levelet,
Mely lázít, gyújt, vérbe borít:
Ne lőj fiam, mert én is ott leszek!"
@Penivaldes: :-) Provokálok.Ahogy szoktam.@Ergosum: Ez nekem is sokszor eszembe jut. Egy 50 kg-os nőt rángattak ki a lakókocsiból nem tudom hányan tegnap hajnalban. Kurvanagy bátorsággal, mit ne mondjak.
@tucano: csúnyán be tucc vásárolni, ha nem vagy körültekintő:) dover-calais hajón szóbaelegyedtem egy pacákkal, akiről 5 perc után derült ki, hogy egy igazi barom fideszess és nem tudtam lerázni. ott tartottam belököm a vízbe és csá
" Titeket hogy érint, hogy a megfigyeléseteket elrendelő Horváth kiemelt nyugdíját nem piszkálja végül senki, a jelentés írónak meg így felvitte az Úristen a dolgát, hogy már székházat kordonoz magának? Jó érzés ilyenkor fideszesnek lenni? Nem kerülget hányinger ha arra gondoltok, hogy huszonharmadikán Pozsgay elvtársnak azért csak eszébe jutott a tépett szájú, hasított körmű sok kis senkizés amit a Petőfi népében leírt? Ti meg ugye egy a zászló, egy az akol, egy a szarszag szarszag alatt közös ültök ezekkel az emberekkel? "

Kedves Fabius, hogy Te minden szarságon fenn vagy akadva, az a felháborító! vedd tudomásul, hogy a stumpf putyu apósának jár az a rohattt kiemelt nyugdíj, a más komcsijának meg nem jár! Olyan nehéz ezt főfogni?! Tessék beiratkozni továbbképzésre a Századvéghez! Ott majd kiokosítanak a miheztartás végett. Ez a Pozsgay is mit ártott neked?! Komolyan?!
Te is mindig csak más komcsijában keresed a szálkát, a sajátoggyaiban meg a gerendát se látod.
Mondjuk bár ott tartanánk már, hogy valamelyik fél komcsijaiban benne lenne legalább egy gerenda. Akkor a többibe, csak lehetne annyi szálkát tenni, hogy elég legyen az üdvösséghez, na.
Egyébként meg van egy aranyszabály:A mi kommunistánk jó kommunista!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Remélem forintot,mert akkor nagyon kiakadnék ha nem.:))
Engem itthon lehúztam már egy páran,azért nem szeretném ha esetleg kimennék dolgozni és ott is megtalálna egy két ilyen jómadár.
@glaci ph 5.5 álompolgár:

"...ott tartottam belököm a vízbe és ..."

Ez a ti/Te bajotok: (!)
'A száj mozog a kéz pihen, a magyar inkább kofa, mint hős leszen' [vagy valahogy így...)
Sose bírtam amikor a mozdulatokkal a nem megfelelő pillanatokban és helyen takarékoskodnak...:-)
@a szív fészkei:

Kedves Szívem, maga itt linkel és lázít!?
Csak nem egy nagy fekete autóra vágyik?!
@jaegtoer: figyu, azért decemberben nem igazán alkalmas a csatorna hőmérséklete a gondtalan pancsolásra:) nem akartam megölni, holott nagyon felpöckölte az agyam
@a szív fészkei: undokvagy, undokvagy :)) nem kirándulni vótam
Tudom, hogy nem szorosan a tárgyhoz tartozik, de nekem most esett le az önkormányzati adósságátvállalással kapcsolatban egy érdekesség.

1956 önkormányzatot ment meg a kormány (ha jól tudom kb. 3174 önkori van).

Vajon véletlen, hogy épp 1956-ot?
egyenlito.blog.hu/2012/11/03/a_tuszul_ejtett_budi

Ja ez a klotyó lesz a harcuk szimbóluma. Sikerült elbarikádozni és őrizni benn a szart. Fülcsiforrcsi - ami ráadásul nem is ő fülkéjük.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Tudom.

De édes vezetőink törik össze magukat, hogy neked még ennél is klafább legyen és te meg kimászkálsz a Kánaánjukból. Az a mélyfideSSes meg pláne mit keresett a hullafoltos nyugati partokon????
@a szív fészkei: nem az övéké, de azért ott a helyük benne. toj story?
@jaegtoer: DE, mivel életemben csak egyszer ültem Audiban, az is halványdrapp és kicsi volt.
@jaegtoer: @glaci ph 5.5 álompolgár: Ja, betoj story.

Még, még, még... www.mediapiac.com/media/televizio/Eltavolittatta-az-ellene-demonstralokat-az-MTVA/8660/

[..]"A közmédia tájékoztatása szerint az építési munkálatok november 2-án kezdődnek, és előreláthatólag két hónapig tartanak. Az MTVA azt is állítja, hogy az építéshez szükséges engedélyeket beszerezte. Reményei szerint "a nemrégiben nemzetközi díjjal elismert épület a műalkotással kiegészülve még kellemesebb és esztétikusabb környezetet biztosít majd a látogatók fogadásához".

A közlemény szerint "a Szőke–Polyák alkotó páros a sík kialakításánál arra ügyelt, hogy az üveganyag lehetőséget biztosítson a határfelület feloldására a beláthatóság megtartásával. Az üveg, az épületen több helyen is kiemelt szerepet kap, ezt az elvet összegzi a művészi alkotásban megjelenő, alkalmazott forma. Az üvegfelület mintegy KÉP egyben lett megkomponálva. A téma nem elbeszélő, nem narratív, és az épület stílusához igazodik, a sík geometria a kortárs stílus motívumait bővíti. A mű témája, maga a hegyvonulat, az elhelyezés párhuzamos, a kontúrok tervezetten illeszkedőek. Az Óbudaiak tudják, hogy a tájékozódásukat a Hármashatár-hegy alapvetően biztosítja, a hegy képe kontúrja, színe megmutatják a napszakokat, a légkör változását, ezt a jelenséget képezi le az üveg. A belső medencében az önálló szobor síkszerűségével a fényesebb telítettebb mintákkal, mintegy felerősíti a tükröződést és így a jelek közötti kapcsolatot, hogy egyik mű a másikban is szerepet kap".

A demonstrációt illetően az MTVA azt közölte, hogy "szerinte a szoborállítással a jelenleg ott tartózkodók jogai nem sérülnek,"

Na ilyen szépségekért megérte biszgerálni őket. Milllióan fognak benne gyönyörködni - a világ vége előtti sarkon van ez a Kunigunda utca, tényleg kell elé egy ilyen szobor, mint a falat kenyér.
Na megyek anyázni előtte még kis kedvcsináló, de jó is Heyhólandben: www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/itt_a_friss_lista_magyarorszag_visszacsuszott.535747.html

Remélem, bérletem lesz a fekete autókra már. ;-DD
@glaci ph 5.5 álompolgár: jáj, viszont Angliában más az önvédelemre és zaklatásra vonatkozó törvény, szerintem simán leüthetted volna.
@glaci ph 5.5 álompolgár:

mi vagy Te? meterológus megméred a viz hőmérsékletét, és ha eléri a 28 és fél fokot akkor belököd, ha nem, akkor még takarót is hozol neki? Ennyire nem kell kímélni bennünket nyámnyila fideszeseket! Akkor hogy bírjuk töretlen lendülettel a fülkeforradalomtól a szabadságharc szivárványhídján át a Moháccsal, Muhival kombinált Nagymajtényi távlatig?
@a szív fészkei: "Idén az első három helyet Norvégia, Dánia és Svédország foglalja el, őket követi Ausztrália, Új-Zéland, Kanada, Hollandia, Svájc és Írország. A szenzáció az, hogy a lista készítése óta most először kiszorult a vezető tízből a 12. helyre az Egyesült Államok. A részindexeket illetően a gazdasági növekedésben az első három helyezett Svájc, Norvégia és Szingapúr, a legkedvezőbb a gazdasági környezet Dániában, Svédországban, Finnországban és Norvégiában."

Nem hanyatlik elég gyorsan a Nyugat. :D Ortodox k*cs*g*k.
@batka manó:
"azt megnézném amikor valami csoda folytán az összes pártállami besúgó, ügynök, tartótiszt, párttitkár és egyéb ilyen gerinces állatfajta homlokán egy villogó stigma jelenne meg"

hm... iglourious basterds..?
brad pitt rulez!
@nandras01:

elvarázsolt egy film, csipáztam... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Óccson adod magad... :))

Hülye kekec vagy amúgy!
Nyugatozol itten kérlek szépen... miközben minden csak nézőpont kérdése.
Ha elindulunk keletre, simán arra belefutunk Ausztráliába, Új-Zélandba, Kanadába, Hollandiába, Svájcba, Írországba, Norvégiába, Dániába, Svédországba...
Szóval hülyeségeket beszélsz nyugattal, a Vezényló is megaszondta, keleti szél!
Szóval vegyé'vissza! :)
@anonymand: @GeoCracker:

Kösz a segítő szándékot, de ennek ilyenkor semmi nem használ. Ha elment valamit valahogy, akkor az se számít neki, ha átszerkesztem és új posztba illesztem. :-/
@nandras01:
Hogy állsz SStefikével? Látom bejön... :DD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Ha az állam adósként belép a rendszerbe, az nagy biztonságot jelent a bankoknak"

Ez baszki az Év Bullshitje ami nagy szó, mert már november van :-D
Azért ez is szép. Már majdnem olyan, mint a tálibok. Mert ezt a keresztény vallással már nehéz magyarázni. Bajnai Gordon felkötheti a felkötendőket, ha a fanatikus fideszeseket is meg akarja nyerni: nol.hu/lap/forum/20121025-a_fidesz_mint_vallas

Mert ebben azért van valami félelmetes.
@Fabius:
Azért idéztem be... De látom csak neked esett le!!! :DD
Ráadásul Mr.20% mondta!
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Ja... Ez most esett le csak egyeseknek? Hisz régen ezt mondjuk, ezeknek ez HIT, nem józan ész.
Parasztvakítás, sci elemekkel tarkítva.
Fideszes komcsi jó komcsi, lám Orbán elvtárs is milyen jól el van besúgó léttére egyházfőként, szekta bálványként :o)))
@Fabius: Ja, mert eddig nem mertek kilépni az utcára sötétedés után, nehogy leüssék és kirabolják őket. De most, hogy az állam belép a rendszerbe most nyugodtam mászkálhatnak sötétedés után is. LOL. Van még valaki, aki hisz nekik? Bár az előző bejegyzésem alapján a hívők még a kútba is ugranának, ha a Viktor azt mondaná.
Ajánlom olvasásra:)
Valószínűleg az írója nem Magyarországon él. :-)
nivo.blog.hu/2012/11/02/a_kozteve_ejjel-nappal_hazudik
@Ergosum:

Nem véletlen, Orbán elvtárs, mint köztudott 1956 hőse, sőt, a forradalom kirobbantója.

Az csak a gaz kommunisták aknamuinkája és rémhíre, hogy 1964ben született.
Hőn szeretett Orbán elvtársunk, Népünk Bölcs és Igazságos Vezére örökké él, örökké élt, örökké élni fog.
@Putyilov gyári melós:
Piktorról tudjuk, hogy...
... mélyen vallásos - "Csuhások! Térdre, imához!" + ezért vannak a gyerekek különböző hitre keresztelve.

... mélyen elítéli Trianont - " Itt van mindjárt az 1990. június 4-i Fidesz-kivonulás, a trianoni békediktátum 70. évfordulóján. Ez a ,,szecesszió” a Fiatal Demokraták egyet nem értésének kifejezésére szolgált. Az ifjú titánok ugyanis nem kívántak részt venni a többi képviselő egyperces néma felállással történő megemlékezésben. Felmerül a kérdés, hogy a mai ,,modern Mária országában” következmények nélkül maradna-e egy ilyesfajta, tekintély- és hagyományellenes megnyilvánulás?"
gepnarancs.hu/2012/03/a-konzervativizmus-alarca/

... mélyen hisz a piacgazdaságban - muhahaha... :))
"Édesjézus most segíts! Visszajöttek a kommunisták!"

Miért, elmentek? :D
@Putyilov gyári melós: "Népünk Bölcs és Igazságos Vezére"

És Magas!!! (Copyright: Észak-Koreai Televízió Magyar Adása)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nem nem, másnak is, és ezt nem először mondta az a zseniális ember, az közgazdasági zseni
És ezek a büdös, aljas komcsik még a tükörbe mernek nézni. De bezzeg Fischer Iván a hazaáruló zsidó geci (Mandiner kommentelők szíves közlése).

Néha tényleg úgy érzem, hogy ez az ország a világ pöcegödre.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nemrég láttad, hogy turulmadárka a mandiról hogy felröffent Vincentnél, amikor megemlítettem, hogy divat lett a Mandineren is törölgetni?
Kikérte magának és példát követelt.
Te voltál a példa, amire elkussolt és nem volt visszaduma már... :)) Nem is értem...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Én még csak hagyján, na de Topót??? WTF???
Amúgy kíváncsi lennék, mennyivel esett azóta vissza az olvasottság. Alig hinném, hogy a zemberek többsége a Várúr-féle agyhalottak vonalas baromságaira kíváncsiak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mivel széles a paletta, és határtalan kincsek vannak az országban, kell az ellen pont, és több szar ellensúlyoz csak ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Azért akad ott olyan dögivel!
Egy része gondolom ott is fizetett minisztériumi alkalmazott, ha már a mandi meg fizetett narancsos felület.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Itt és most? Akkor fordítsd le a nevet magyarra, vedd a német verziót és... ha tudod, hogy kit hívnak úgy, akkor... :))
@a szív fészkei:
Sajnos a kis srácot nem kell
tovább keresni. Megtalálták a holttestét :(
Pont passzol ide:
"Ehhez képest mit kapok tőled? Mondjuk legújabban a választási regisztrációnál? Ugyanazt, amit a médiatörvénynél. A pártkatonák független intézményekbe való kinevezésnél. A hajnalban, másfél órával végszavazás előtt betolt százoldalas egyéni képviselői indítványoknál. Az Alkotmánynál. A Klubrádiónál. A baltás gyilkosnál. A pávatáncnál. A Közgépnél. A filozófusügynél. Nem szép, de ettől nem lesz vége a demokráciának. Nem jó, de ettől még fennmarad a jogállam. Nem fair, de az Uniónak sincs igaza. Nem szép, de. Nem jó, de. Nem fair, de.

De. De. De.

A cikkeid egyre keményebbek, keserűbbek, kiábrándultabbak. Gyakorlatilag nincs olyan döntés az utóbbi két évben, amellyel fenntartás, fintorgás, fanyalgás nélkül egyet tudnál érteni. Ami tetszene neked. Amit ne tartanál rossznak.

Hát, akkor mi ez a „de”?"

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121102_kormanyparti_megmondok_gerinc#rss
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Megvan. Ziegel. Most biztos beégek, de ismernem kéne? Bocs, ha lassú a felfogásom... :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tudom, hogy irreális amit szeretnék, de olyan jó lenne, ha ezek a vezényló hívők egy nap keserű szájízzel rádöbbennének, hogy rendesen át lettek baszva, és a vezényló nem több egy egyszerű kóklernél.
Na akkor szeretném látni, amikor a békamenetelő tömeg elsétál a Cinege utcához, és újrajátsszák a több mint 2000 éves előadást, és a vezénylovat nyilvánosan megfeszítik.
Mert hogy ez lesz a vége az biztos.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
És ez???
A vicc tovább folytatódik! :)

"Árulónak, politikusbűnözőnek, befolyással üzérkedőnek és politikai halottnak is nevezte egy közleményen belül a Jobbik a volt párttagját, Szegedi Csanádot, akitől az európai parlamenti mandátumát is visszakövetelik."

www.origo.hu/itthon/20121102-feljelentette-a-jobbik-szegedi-csanadot.html
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Nem fognak! A HIT, a vallássá tett pártpolitika erről szól, ez a célja.
A legelvakultabbak soha, még ha holnap Piktor a szájukba szarik, a házukat felégeti, a családjukat megbecsteleníti, azok akkor sem fognak ellen fordulni. Hisznek, hinni akarnak, kifogásokat és konteókat gyártanak, hisz az nem lehet, hogy...
Ehhez azért kell egy komoly mentális leépülés és szolgalelkűség - de az benne van a néplélekben, arra alapozták az egészet, sci rendszerben felépítve.
Hubbard hívei kismiskák hozzájuk képest!
@ariel12:

Most tényleg azon csodálkozunk, hogy egy fidesz szimpatizánsnak tetszik a közhíradó? :-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Kíváncsi leszek mire jutnak ezzel a Csanád gyerekkel :-))

Egy percig nem sajnálom, pont azt kapja a pártjától amit megérdemel. De azért az csak furcsa, hogy a feljelentés meg a sajtótájékoztató addig nem volt aktuális, amíg ez a fasz nem kezdett más hangnemben beszélni Izraelről, mint eddig:

index.hu/belfold/2012/10/26/szegedi_csanad_izraelrol_csak_a_tisztelet_hangjan_szabad_szolni/

:-D
@Fabius:

Az év poénja ez a Csanád gyerek... :DDD

Kerényi Imre folytatása más eszközökkel.
@a szív fészkei: na majd a graffitisek jól belakják egy icaka az íves üvegfelületet :-)
@Fabius:
Nem, dehogy... Te most arra célzol, hogy... Ááááá, csaknem... :))

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Csanci megvilágosult! Mit nem lehet ezen megérteni!? :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :-)

Persze hogy nem mentek el. Azonban aki "lekommunistázza" őket, valójában mentegeti őket. Ugyanis nem kommunisták voltak az eftársak, hanem bolsevisták. Idegen, katonai megszálló hatalom kiszolgálói, bolsevista köztörvényes gazdáiktól átvett mentalitással.

Amit manapság látunk, az ez a bolsevista (köztörvényes) mentalitás. Egy példa. Mi van a kolontári áldozatoknak gyűjtött adományokkal?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

ugyi a szélrauzsa bármelyik irányában el lehet jutni bárhová, lévén a Föld egy gömböc amelynek felülete végesen is végtelen...képzeld eztet még a kuszaszem sem tuggya...így tarthatod a végtelent a tenyereden egy kugligolyó képében...

azért éb belelöktem volna a fideszesset a lamancsába hadd egyenek a polipok finom friss levédiai szart és a rákoknak is maradt volna valami

szóval brühühühühühü
"Nem kerülget hányinger ha arra gondoltok, hogy huszonharmadikán Pozsgay elvtársnak azért csak eszébe jutott a tépett szájú, hasított körmű sok kis senkizés amit a Petőfi népében leírt?"

Ha igazán nagyot akarsz hányni, akkor olvasd el Pozsgay elvtárs október 23.-a kapcsán a Helyi Thémának adott internyauját, amelyben Pozsgay elvtárs azt állítja, hogy ő 1990ben Antallnál követelte az 56os és a 90 előtti bűnösök megbüntetését, elszámoltatását, csak Antall gyáva volt ehhez.

Gyomor kell hozzá, olyan szemforgatóan okádék szöveg a pártállam egyik irányítójától.

Pár év, és Pozsgay elvtárs lesz 56 hőse.
A DEBILEKNEK! :o))))
@rdos:
Nemrég volt, hogy máig nem számoltak el vele, a duma, hogy "elköltötték kármentesítésre..." - elszámolás nincs, higgyék el...
Faca! Tipikus bolsi tempó!
@rdos:

ugyan? vettek belőle rágót a gyereknek...minden narancsos képviselő

egyébként is látható a fal sarkán a bulldózer kanalának a nyoma amint kitaszajtotta...ne legyen má' olyan feszűlt kioldotta...kellett a botrány addig is sem dumáltak arról hogy még mindíg semmit sem csinált a győztes

csupa gumicsont...kik is laktak ott és arrafelé?

ja? na elemezd

brühühühühühü
@Fabius:

Nesze:
" A Jobbik feljelentette Szegedi Csanádot

Befolyással üzérkedés és hivatali visszaélés gyanúja miatt feljelentést tett két jobbikos országgyűlési képviselő Szegedi Csanád, a pártból korábban kizárt politikus ellen."

Fél éve majdnem megválasztották Jobbik elnöknek, ezrek ordították rekedtre magukat a 2 bites szónoklatain, zászlóégetésén.
No meg vették fel az elsikkasztott EU lóvét.
@rodeo36:
Különben is, mint azt a Hörr TV adásából megtudhattuk, NATO bombázás volt az igaz ok! :)))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
a világ tele van sci-vel, kényelmes, nézd az áldozatokat a zusáska északkeleti partya mentén mindenki dolga a mentés kivéve a baromállattyának aki a zatlanti óceán partjára rakta a vittyillóját ami papírmassé és ducktape meg sok szög és 3. osztályú fenyő 2x4 betakarva papírtapétával...a fing is elfújja hátmég Sandy be is vitte egészben a tengerbe 800 méterre a parttól ahol összetákolták és ragyogóan tudnak elégedetlenkedni

mit csinálnának ha a zusáska megszórná őket 500 kg-os bombákkal 3 héten át éjt napallá téve mint tette európában a IIVH alatt és az összes többi országban amit lebombázott mert bemenni csak akkor mernek a hősök ha már meg van puhítva

a FEMA meg a többi gittegylet akkor bújt elő amikor már a Sandy ármyéka sem láccott most be vannak szarva mert most jön a tél is és utófing vihar hóeséssel

még egy sátrat sem láttam meg kfőzdét ahová mehetne a nyomorúlt és a macskát sem ették még meg

brühühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :-)

Ha már közszolgálati szinten megy a konteó gyártás. Ezt a hírt? ismeritek?

pirospirula.blogspot.hu/2012/11/szo-pankracio-szunetben-hurrikannal.html

"Néhány napja a történelem legnagyobb pere indult meg a legnagyobb bankok ellen. Mondhatni a bankok ellen, úgy általában...
Sikkasztás, pénzmosás, csalás, a tőzsde manipulálása, szinte minden illegális tevékenység szerepel a vádiratban, amivel a Soprano filmekben valaha is találkoztál. A kár érték 43 ezer milliárd dollár!! Értsd: Forintban az összeg végén körülbelül húsz darab nulla lenne! Na, ennyit bűnöztek össze ezek a bankok... állítólag! - bizonyítva persze még nincsen a dolog, most kezdődne az eljárás, de a feljelentés közel kilencszáz oldalas, és részletesen leírja hogyan és milyen illegális tevékenységek történtek.

Itt gyakorlatilag a történelem eddigi legnagyobb peréről van szó. Na most, tippelj, mit gondolsz, hányan tudósítottak róla? Hányan írták meg ezt, vagy hozták le a híradóban mint hírt?
Nos, nem, nem nulla. Egyetlen egy híradós vette a bátorságot, és leközölte a hírt, ez a CNBC egyik főszerkesztője volt. Ő lehozta a sztorit a weboldalukon.
Másnap ennek a híradósnak a két gyermekét vérbe fagyva szedték össze a rendőrök a lakásból."
Bár igazándiból ezt @rodeo36: -tól kellene kérdeznem.
@Fabius: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:

csak így kerülhette el az ajtóban Szent Pétert, meg az elszámolást a bűnökkel.
@rdos: ööööö, még a legvadabb konteoknál is szokás azért vmi forrást feltüntetni. Ez a linkelt írás egyébk. ezen kívül is igen sok sebből vérzik....
@Putyilov gyári melós:

Pozsgay elvtárs pofázhat amit akar. Ahhoz elég dokumentum őrzi a ténykedésének nyomát, hogy egy ócska kommunista szánalmas mosakodását láthassuk ebben.

Vitézy úr helyet és teret ad ennek? Akolban marad.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Egyszer írta valaki már nemtom hol, hogy ez a Csanád nem tud fél gőzzel csinálni semmit :-D
@Fabius:
Műtét is megvolt, vagy a rabbi blankolófogóval intézte el?? :|
@tucano: Igen, magam is úgy fogalmaztam, hír?

Ámbár nem titok, neten hamar megtaláltam a pert, igaz tényleg nem címlapos hír.

www.marketwatch.com/story/major-banks-governmental-officials-and-their-comrade-capitalists-targets-of-spire-law-group-llps-racketeering-and-money-laundering-lawsuit-seeking-return-of-43-trillion-to-the-united-states-treasury-2012-10-25

Meredek, bár egyre szürreálisabb világunkban lassan semmin sem lepődöm meg.
Ez az aljadalom orbán nevű, benne lesz a történelemkönyvekben, de nem a fényes oldalakon.
Egy sorban lesz Hitlerrel, Sztálinnal orbán.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nézd, valami szenvedést fel kell mutatnia... Ha már anyagit nem...
@rdos: tényleg nagyon érdekes!
@lecsó kolbász: Most olvasom, RIP neki, valószínűleg a nevelőanyja tehet erről. Gárda,lehet menni osmány gyerekgyilkosság kitervelői, elkövetői ellen Kaposvárra!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Finnországot viszont halszaguk miatt meg köll tagadni, nem nyelvrokonok mától, leszarjuk az eredményeit iparban, oktatásban, mindenben, nekünk a Hátasztánok kellenek!!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Boli! Figyelted a "Jutalékot a kormánynak a bankoktól" írás utolsó mondatát?
A kormány már nemcsak az önkormányzatok beruházási hiteleit vállalja át, hanem a stabilitási program keretében az évközi finanszírozási hiteleket is.Ezek rendszerint rövid lejáratúak, miért és kikét kell átvenni?
@ariel12:Akár igaz is lehet(ne), amit ebben a cikkben olvashatunk, ha a köztévét csak úgy felületesen néznénk, de éppen ez benne az "érdekes", hogy úgy befolyásol, hogy nehéz észrevenni.Ha gazdasági kérdésről van szó, jobboldali közgazdász nyilatkozik, ha nemzetközi jogról, akkor jobboldali jogász.Ennek egy "kifinomultabb" változata, amikor két jobboldali szakembert hívnak meg "vitázni" és a vitából kiderül a végén, hogy tulajdonképpen mindent jól csinálunk.A politikusi interjúk pedig csak egy kicsit elfogultak, éppen csak annyira, hogy ne okozzon elviselhetetlen fizikai fájdalmat a képernyőn keresztül.A kormánypártnak alákérdeznek az előre begyakorolt szöveghez, az ellenzék politikusi nyilatkozatokra a műsorvezető grimaszol, pofákat vág, gúnyos megjegyzéseket tesz.BRAVÓ!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: JA, jól látják: folyton nyugaton koncertezik - ha már itthon Tarlós Putyi kirúgta a lizséből - ottan árulja dekára a hazát: kérdezget/kántálja is zsidógeci módjára: ki kér kis magyar hazát? Óccsón adom, friss meleg! Körösztény szűzlényvér is kapható fakonban!! Literes, félliteres kiszerelés!! Angebot!!!! Vegye-vigye. A karmestersége csak álca, biztos forrásból tudom.
@rdos:

nem verik nagydobra...kurva kínos

mikor a világ vért izzadt 2008 és előtte akkor az AIG úgy kapott csilliárdos állami segítséget, hogy nem adott el egy morzsányit sem a 475 billiós ingatlan vagyonából azaz csak pénzt veszített és azt is visszakapta a valós értékekhez nem nyúlt és a többiek ugyanúgy egyedűl a Lehmann-t hagyták...majd megijedtek önmaguktól...a nagyrésézét egyébként a külföldi (jórészt európai) leánybankjaiktól konfiskálták el pedig azok jól gazdálkodtak de a többségi tulajdonos baszik és a többi meg szenved

ez a pénzvilág valósága

brühühühühühü
szűzlányvér - de lehet, hogy megcsapolták a szűzlény Rétvári Bencust is -amilyenek mi vagyunk, nem csodálnám.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Várúr főiskolai tanár, több tiszteltet!!! Na, azért. :-DDDDDDDDDD Képzelheted.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ki ez, akiről írta? Nem merülök el a jobbos sajtóban, ahhoz színvonal is kéne.
@Mariann19: hódolatom Hófehérke, ugye az a kérdés nem volt kérdés ott fentebb ;)
@a szív fészkei:
Persze... :)) Ha az is lenne a kreténje, ki nem sza.ná le a parasztját? Egy sült paraszt, büdösbunkó a figura, a legszarabb fajtából!
Ilyent meg sem ismernék.
Volt egy matektanárom még amikor programozást tanultam anno. Matekból zseni volt az ember, de amikor letett a krétát, onnantól emberileg egy nulla. Pitiáner, szarrágó, rosszindulatú faszkalap. Kevés olyan tapló embert ismertem valaha is...
@tucano: Mint az agyonvert gyerekek. Rotschild név nem volt a felbújtók közt? Akkor el sem olvasom. Zsidózni csak pontosan, szépen,ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.

CSanciba ekkora sport belerúgni? Akkor talán tényleg a zsidósága miatt dobták ki és nem egyéb miatt. A pénz, amit összeszedett, azért addig jó volt kuruclesire. Jaj de nemes és szép párt ez! Orvbűn büszke lehet a seggével melengetett tojásából kikelt kélgyóra!
@Fabius: Azt igen. Jelenti. Vezérünk már kijelentette, hogy nem fogja a teljes adósságot kifizetni.
Na ki fogja ez megfizetni? Naaaa ki?
Esetleg a bankokkal egyeztettek már? Mer' az nem úgy van ám, hogy én csak úgy átvállalom Eke Feri adósságát de közben kijelentem, hogy egy nagy faszt fogok majd nektek kifizetni..
Halálom a pocakos tábornok...
Attól tartok nem csak az én halálom........
Emberek, majd nem átsiklottam ezen, pedig nagy hiba lett volna, még ha a forrás eléggé kétséges.

Bajnai-Botka egyezkedésről tud a Magyar Nemzet

Az MSZP-ben állítólag feszültséget okozott, hogy a választmányi elnök a volt kormányfővel tárgyalt, a hírek szerint egy Mesterházy Attila után korszakról is.

hvg.hu/itthon/20121103_BajnaiBotka_egyezkedesrol_tud_a_Magyar_Ne
@a szív fészkei:
Az a kélgyó átcsusszant, most is onnan lóg ki... :)
@Neolibsi: Fikusz pálmaház, szép lesz előtte az üvegszobor! Bólogatnak, bólogatnak, langy narancs szellő lengedez. De ha nem adják vissza toi-toit, akkor a küszöbön gyűlni fog a szar.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A rövidlejáratú hitelek átvállalásánál? Igen, kérdőjel volt, mert még nincs benne a hírekben a kedvezményezett névsor. Pl: Bp V.ker, Debrecen, Hódmezővásárhely, Kaposvár, és ahogyan illik, tovább...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Most kit is kerestek? Vakondozni Áder vakondozott Sólyom megválasztáskor.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A Stumpf Andrásra mondták, hogy még viszonylag normális. Akinek kirakta a Sliccet ekéző cikkét az a marok hurutos nyál Borókai a HV-ből. Ez a Stumpf az Orvbűn haver fia, vagy kije?
@rodeo36: Köszi az infót.

Azt nem értem csak, hogy a mai világban minden (bankszámla)pénzmozgásnak nyoma van. Akkor miért mernek egyesek mégis csalni pl. a Wall streeten, vagy akár a Csepeli iskolában?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Sőt még a MH is milyen dezinformálást fog végrehajtani!
Olyan jól informáltak, mintha még működne az UD Zrt... :))
Na, találgassunk a véletlenekről! :))

"Vágó Gábor szombati, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, „úgy tűnik, hogy megint mindent a fideszes haverok visznek”, ugyanis a Jeremie II. kockázati tőkealapok kiosztásánál „a Fidesz házibankárja, Töröcskei István lett a főnyertes”. Hangsúlyozta, hogy a harminc beadott pályázatból a döntéshozók tízet találtak támogatásra érdemesnek, de ezek között volt mind a négy, amelyet Töröcskei István nyújtott be.

A politikus megjegyezte, hogy a döntésért felelős grémiumból a „Fidesz szándékoltan kifelejtette” a szakmai szervezeteket és azt csak az NFÜ embereivel töltötte fel."

hvg.hu/gazdasag/20121103_A_Fidesz_hazibankarja_elonyhoz_juttatasat
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Na, pont te beszélsz, aki elsőnek kommentelt be az alsóneműs csajos oldalra!!! Elmészámte...! :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Szerinted Csanád Kerényi Imre folytatása más eszközökkel.
Nem-
Kerényi csak egy szorgalmas haszonszerző, mégis bárki által (gusztus kérdése) kibérelhető tárgy.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Ja, lemaradtam, pedig finom husikák! :)) DÖG!

A feljelentést nem érted?
Oké, akarod, hogy kifejtsem, vagy elég ha annyit írok, hogy BUSINESS? :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

kiről dumcsiztok, lécci

brühühühühü

magyarázz mint kisdednek
Most épp SStefi cicával cicázok, gerillamarketingezi az új szörmedvényét és hát épp gecizek vele...

nivo.blog.hu/2012/11/02/a_kozteve_ejjel-nappal_hazudik#comment-form
@rodeo36: Én is elvesztettem a fonalat, de nekik lehet itt elkanyarodni szanaszét. Brühühühü
Ha én írok barilekvárról, - amit mindenki ismer azért ;-DD - rögtön öten iderohannak a poszt intakságáért hisztizve...
@a szív fészkei:

hát ez volt a paraszt reggeli mindjárt a szopós kor után

falusi kenyér pácolatlan, füstöletlen sózott szalonnával ez már a nyomorszint volt...és a bürke rajta lehet, hogy meg sem borotválták rendesen a gyurit

brühühühühü
@Dr. jenőke (jenőke):

Elsősorban az agyament stréberkedésre céloztam...

@a szív fészkei: Hát, a Stumpf nem egy túl gyakori név. :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: jahh ott tülekednek az egyszeriek, és ezért nincs itt egy sem a főcím ellenére :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ez most akkor narancstalanított perverz sex öregedő úriembereknek csizmában és baltával? már úccse áll föl legalább a szaga legyen dehát nem mindenki finn halász

brühühühühü

a NET-en még nem lehet a szagot átkű'denyi...minő kőkorszak
@rodeo36: ehhh, ez most fájt, alapkiképzőben pont ilyen maradt csak, mert utolsók voltunk a kajánál, annyira besokalltam tőle, pedig a sörték méret alapján súroló keféknek is elmentek...
@a szív fészkei:
kanyarogjunk te meg én hadd szédűljenek a zurak két nyers cht között

brühühühühühü
Azért szeretem ezt az országot, mert nincs benne sok gyűlölet-gyűlölködés - ahogy ez ebből a posztból is látszik... ;o)
@rodeo36: lazítanak a fiúk, nincs itt baj, harcokban megfáradt testnek, kell egy kis pihentető szemmozgatás és nyálcsorgatás, hisz van az a kecske, meg az a só ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ez volt a gyuri bosszúja nyersen kibaszott szar volt még a ző'dhagyma szárával is hát még ané'kű'

meg a szakács és a konyhafőnök segédtisztecske aki tirpák egy volt és csizmában mosott lábat

brühühühühü

ja, és le akarta húzni a sörösüveget az angolwc-n amit ott és akkor látott életében először, de a szamarat tegezte mert rokonok voltak
@rodeo36: ehh, van ami nem változik, pedig saccolva van vagy 10 év a tapasztalatunk között :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

csak ki ne marja a zasó a szájája csücskit vagy elharaptya a nye'vit

brühühühühühü

öregedő úriemberek akiknek a zemlékeik is akkor jönnek meg amikor nem képesek emléket dugni
néé mán, pedig haverok, meg minden :D

Tarlós István ismét fideszesekkel küzd

A főpolgármester semmilyen felelősséget nem vállal a BKV jövő évi működési biztonságáért, ha újabb busztendert írnak ki a társaság finanszírozásról szóló kormánydöntés előtt.

hvg.hu/itthon/20121103_Tarlos_Istvan_ismet_fideszesekkel_kuzd
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a zilyen szervek és szervezetek sohasem változnak mint Dr. Dr. Dr. Rejtő Eugén azt megöregbítette

a szerencsétlen le akarta tuszkolni a sörösüveget de mikor nem ment akkor valami izével őssze is törte de akkor sem ment...szóval született zseni és ez már csak felejteni fog...

brühühühühühü
@rodeo36: palizálok, a helyről ahol Boli is küzd a StefiMémmel :D

Facehugger 2012.11.03. 16:43:35
@taga20:
Rájöttem a tuttira. Az ilyen véglényeket, mint ez a vaskeresztes műfaszka (pardon) nevezte ojjektumnak a szolgálatvezető őrmester a boldogult MN6119-ben. Ez a lényképződmény is egy ojjektum, és ez mindent megmagyaráz.
@Ergosum: "1956 önkormányzatot ment meg a kormány"

ezen a blogon volt poszt is.... mult szombaton ez a szám félóránként ment a rádióban MTI forrásból...

Fabius nak sem tűnt fel a posztban nem írta még...
én kommenteltem hozzá

az 56 meggyalázása... ezek az ügynök senkik... ezt is ellopják
@rdos:
Nem rajongok a bankszektorért, de...
Franciaország királya, IV. (Szép) Fülöp neheztelt a templomosokra, mivel a rend kezében hatalmas vagyon halmozódott fel, míg neki, a királynak, a kincstára szinte üresen kongott. Ám más oka is volt haragjának: Fülöp korábban felvételt kért a rendbe, szeretett volna a rend nagymestere lenni, ám a templomosok nagymestere nem engedélyezte Fülöp király felvételét, a rend regulájára hivatkozva.
A templomosok feloszlatásának ügyében szinte korlátlan hatalommal ruházta fel pecsétőrét, Wilhelm de Nogaret–t. Nogaret, akit személyes bosszúvágy is fűtött a templomosok ellen, olyan emberek vallomásait gyűjtötte, akiket a rend valamilyen módon megrövidített, kizárt, vagy csak egyszerűen nem vett fel soraiba. Ezen kívül Nogaret kémeket csempészett a rend köreibe, akiknek minden furcsaságot jelenteniük kellett.
A vége:
„Tartóztassátok le a birodalmaitokban tartózkodó templomosokat, akiknek az eretneksége már rég ismert előttünk. A nagymester a nyilvánosság és a magas egyházi méltóságok előtt beismerte romlottságukat, erkölcstelenségüket és istentagadásukat."

Source: hu.shvoong.com/humanities/history/1626972-templomos-lovagrend-t%C3%B6rt%C3%A9nete-%C3%A9s-hanyatl%C3%A1s/#ixzz2BAv09GU8
bolsikból konzivá vedlett jóemberek marakodnak bolsiból szoclibbé vedlett jóemberekkel

tele az ország jóemberekkel

ezért olyan jó hely :)
@poszt

ezek a dógok nem újdonságok...

a fides a legelső párt, ami HITVÁNY emberekből égig érő TÖKÉLETES piramist tudott felépíteni...

és ebből összerakta az első álami mafia szervezetet...

első ország a világon ahol KÖZTÖRVÉNYES KORMÁNY van...
ahol a KÖZTÖRVÉNYES főbűnözők nem böriben, hanem a parlamentben és egyéb hivatalok élén tudnak tündökölni...

ennek az országnak HARANGOZTAK !

szánalom ! 56 és Petőfi meggyalázója, mindenki aki sunyi lusta mód tűri, sőtebb aki pedig még segíti is !
@a szív fészkei: Ahogy mondád. Halat esznek és nem mangalicát, ők nekünk ezentúl nem barátunk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na na a szonszédunkat is úgy hívták, aztán a fa megölte:(
Orbán nem nézhet ki hülyén a médiában, pedig a valóságban igen.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3204_miniszterelnok_mozgasban
VIDEÓ
" Egy III/III-as besúgó "" Gondolom olvastad a hatos kartonját "

Értem....
Csak halkan szólok, eddig a bíróság következetesen nem fogadta el az állambiztonsági nyilvántartás hitelességét,
mert a 60/1994 alkotmánybírósági Határozat kimondta hogy nem tekinti bizonyító erejűnek a nyilvántartás elemeit.
Vagyis önmagában egy 6-os karton nudli bizonyíték, ahogyan az a bíróságon már számtalan ballib lejáratási kísérletből kiderült.
Ha nincsenek mellékelt jelentések, amelyekből svarcaufvájsz valóban kiderülne hogy az illető bárkikről jelentett...akkor bukta.
Még akkor is a egy blogszerző terjeszti.

Azon meg már meg sem akadok, hogy fújj bides kommunista az a Pozsgai, aki a rendszerváltás után anélkül vonult vissza a civil életbe hogy egyetlen állami vagyontárgy nem tapadt a kezéhez...
ellenben az apró-klános böszme, meg annak gazdasági minisztere, meg az MSZMP hivatalos jogutódja(vagyonátmentéssel) ma a "demokrácijja", meg nagy navarro balázs..(és bolgár györgy, meg aczél endre,meg avar jános&co.):D
És sorakozik még kunczemaci egykori belügyminiszter, aki szerint az ÁVÓ-ban pető kárpitos, bauer körömszalonos pusztán lelki támaszt nyújtott...
Mindezeket pedig a sajtószabadság jegyében a Népszabadságban(is) olvashatjuk, lendvai "paul" mellett...

Ilyen ez a világ, egy vicc jut eszembe.
Cigányt ítélet után beszállítják az 50-es évek elején a börtönbe.Társai kérdik, há'mit csináltál? Szálasi hatalomrajutásakor a Várban húztam a nyilasok örömére a talpalávalót. És? Miért nem tagadtad le?
Nem lehetett. A bírónak is húztam...
@MACISAJT: Öcsém te most egy ügynököt mosdatsz?
@MACISAJT:
Ez mind szép.
Csak annyit kérdezek: hamisít-e rendszeresen a pénzemből nekem fenntartott közmédia?
Igen? Nem?
@rdos:
Jaj, tudom ám, hogy nélkülem is találsz 3 millió találatot a témára, csak azért linkeltem mert a plagizálás jobb körökben nem szokás :)
@Penivaldes: Rokonok!! Barát, az megint más. De nem is rokonunk többet, megmondta a Szőts.
@saravad: ("Csak annyit kérdezek: hamisít-e rendszeresen a pénzemből nekem fenntartott közmédia?
Igen? Nem? "

Most konkrétan melyik közmédiára gondolsz?
A Pártkeltés, friderikuszos, baló györgyös &co. közmédiára, ahol évekig debreczeni józsef volt az egyetlen "jobboldali" műsor?:)
@kzoltana:

számomra ez megoldott egy rejtélyt...ilyen üres és csakis az általa kívánt dolgokat favorizáló agyament duplafenekű őrült a magyar miniszterelnök...a zárófeliratok zseniálisak, valamint a hozzászólások közűl azok amelyek azt mondják nem ér ilyeneket csinálni vele de bárki mással? hát az igen

szerencsétlen levédia

brühühühühü
@taga20: (" Öcsém te most egy ügynököt mosdatsz?")

Szerencséd hogy öcsédnek szólítottál, így kapsz egy csontot:

a mosdatást meggondolom, AZUTÁN hogy elöbb tényekkel, bizonyítékokkal(ez alatt értsd: jelentéseket) bebizonyosodik valakiről hogy valóban besúgó volt.(bár engem inkább azok sorsa érdekelne hogy KIKNEK súgott be, kik vették igénybe a szolgálataikat, vagyis a rendszer üzemeltetői..)

De addig...
csak szólok, hogy a kurucinfó amerikai szerveren van,"ismeretlen" (na jó, nem bizonyítható) szerkesztőkkel így aztán ők ügynöközhetnek kedvére bárkit és bármivel...
Ez itt viszont az Index hivatalos címlapja....és kétlem hogy arra tudnának érdemben hivatkozni hogy "de a kurucinfót vettük át":)
mi lenne, ha egyszerűen felszántanánk és behintenénk sóval az MTVA helyét...
@MACISAJT:
Arra, ami jelenleg, ma van és sokba kerül.
Most.

Vagy azt akarod mondani, hogy nem baj, hogy a legalja, mert most nemzetileg a legalja?
@MACISAJT:
Most ez komoly?
Kicsit a blogcenzúra jutott eszembe...

Az Index címlapon megjelenhet-e az a nem bizonyítható állítás, hogy az IMF el akarja venni a nyugdíjakat?
@rodeo36: "csak nem az zavarja őket, hogy az egész egy magánterület és azt háborgatják a sztrájkolók és a bontók is?"

Ez nagyon jól hangzik. Szóval nem is az a lényeg, hogy igazuk van-e vagy sem, hanem hogy magánterület... Azt a magánterületet egyébként KÖZpénzből "magánolják", vagy ha úgy jobban tetszik, az adófizetők pénzéből. De ebbe az irányba nem is mennék el, mert tökre lényegtelen, és ugyanaz a helyzet, mint amiért a szocikkal sem boldogulnak a Fideszes vizsgálók: "Jogosnak jogos, de valójában meg tudjuk, hogy loptak." Szerinted a BKV-s végkielégítős nő nem jogosan járt el? Volt szabályos szerződés, majd szépen saját magának átutalta az összeget. Teljesen rendben volt. Jogilag. Gyakorlatilag meg nem. Ez az ügy sem arról szól, hogy jogos vagy jogtalan. Gáz, maga az egész helyzet. Ettől még jogos...
@fchris82:

Nem volt rendben jogilag, mert nem volt a medvedisznó-nőnek utalási joga.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem, azt is besózzuk borsozzuk, és hirtelen lángon megsütjük és sütőtökkel tálaljuk:)
@MACISAJT:

"Ha nincsenek mellékelt jelentések, amelyekből svarcaufvájsz valóban kiderülne hogy az illető bárkikről jelentett...akkor bukta.
Még akkor is a egy blogszerző terjeszti."

Akkor az index nagy bajban van gondolom, mert ha a címlapon olyan cikk jelenik meg valakiről, hogy ügynök volt, de az mégsem az, akkor gyanítom a gatyája is el lesz perelve itt mindenkinek.....
@Penivaldes:

dr Szalainé dr Szilágyi Sz. Eleonóra (dr)
Közlöm mindenkivel, hogy átállok! Átállok a kormányoldalra és soha többet nem cigányozok, nem fogom mondani, hogy rablóbanda, én fogok az elsősorban menetelni akármilyen meneteken. Utálni fogom az IMF-et és az EU-t. Tudjátok meg, hogy simicska igenis rendes ember, és a regisztráció is kell.
Nicsak, mégis idetévedt a főcímreegy megvédø ember
@Hertelendi:

Beszoptad, Simicskát kisbetűvel írtad. :D

Véged van gecó!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: miiiiii? kis betűvel írta SIMICSKA nevét?? A szemtelenje! Az ilyenek miatt sózzák el a levest barátaim!
:D
@kzoltana:
Na elmész Te a…!-:D:D
Ez az izé magával vitt a nándorfehérvári irodájábúl egy komplett rühatka tenjészetet? Az avasi cigányok nem vakaródznak ennyit, tán nincsen má píz szappanyra a parlamentbe, (se)??
Az lehet, hogy az előző kalbászok ízeit nem takarította le a pálinka a torkárul, azért kaparja piszkosul, oszt nyúkál oda, mer má az sincs? Elfogyott tán mint a manyup lóvé, vagy csak nem tudja koordinálni a végtagjait, mer nem volt meg a reggeli andu?
Aztakurvaaa….
Teljesen jogos a poszt, de azért mielőtt páran örömködnének, a tiltakozó Lendvai legalább ekkora gáz. A besúgó ugyanis neki (is) jelenthetett.
@Anti Anyag: "A besúgó ugyanis neki (is) jelenthetett."

Mámint Lendvai néninek?
@Hertelendi:

A neved ettől a naptól fogva...

Darth Hertelendi!
@Anti Anyag:
Pozsgay elvtárs is olvasgatta. :))
Bár én úgy olvastam, hogy Lendvai nénétek nem cenzor volt, Kövér elvtárssal dolgozott együtt az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetében.
Ha olvashatta, akkor Kövér elvtárs is olvashatta...

Ez a kis lista is aranyos... :)) A MÚLT!

1. Orbán Viktor ,Miniszterelnök 1990 előtt a KISZ titkár.

2. Stumpf István Kancellária miniszter 1990 előtt MSZMP tag a Hazafias Népfront alelnöke.

3. Pintér Sándor ,Belügyminiszter 1990 előtt MSZMP titkár.

4. Martonyi János ,Külügyminiszter 1990 előtt a III/2-es ügynök és az MSZMP tagja.

5. Járai Zsigmond ,Pénzügyminiszter 1990 előtt az MSZMP tagja és a III/2 ügynök.

6. Varga Mihály járait követte a Pénzügyminiszteri székben 1990 előtt KISZ titkár.

7. Chikán Attila Gazdasági miniszter 1990 előtt az MSZMP tagja.

8. Matolcsy György Chikán utódja a gazdasági tárcánál 1990 előtt MSZMP tag és a III/2 ügynöke.

9. Torgyán József Földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter 1990 előtt a III/III ügynöke.

10. Boros Imre Torgyán utódja 1990 előtt az MSZMP-titkára III/2 ügynök D-8 = 1990. március 31-ei hatállyal a szolgálat nyugállományba helyezte.

11. Vonza András Boros Imre utódja 1990 előtt az MSZMP tagja.

12. Dávid Ibolya Igazságügyi miniszter egyetlen adat sincs 1990 előttről.

13. Mikola István Egészségügyi miniszter 1990 előtt a Hazafias Népfront tagja.

14. Hámori József Nemzeti Kulturális Örökség minisztere 1990 előtt MSZMP tag.

15. Rockenbauer Zoltán Hámori utódja 1990 előtt : Nincs adat

16. Pokorni Zoltán Oktatási miniszter 1990 előtt : MSZMP tag.

17. Pálinkás József Pokorni utódja 1990 előtt: Nincs adat.

18. Harrach Péter Szociális és családügyi miniszter 1990 előtt MSZMP tag

19. Pepó Pál Környezetvédelmi miniszter 1990 előtt :Nincs adat.

20. Ligetvári Ferenc Pepó elődje 1990 előtt MSZMP tag.

21. Turi-Kovács Béla Ligetvári utódja 1990 előtt MSZMP tag.

22. Katona Kálmán Közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszter 1990 előtt MSZMP tag.

23. Nógrádi László Katona utódja 1990 előtt MSZMP tag és III/3-as ügynök

24. Fónagy János Nógrádi utódja 1990 előtt MSZMP tag.

25. Deutsch Tamás Ifjúsági és sportminiszter 1990 előtt KISZ titkár.

26. Kövér László Titkosszolgálatokért felelős tn. miniszter 1990 előtt KISZ-titkár, MSZMP KB Társadalompolitikai intézet munkatársa.

27. Demeter Ervin Kövért követte a tárca élén 1990 előtt MSZMP tag.

Megyó is lemarad erről... :))
A poszthoz egy apró kiegészítésként:
Kérlek tisztelettel, a ma reggeli kávém is pocsékba ment.
Felütöttem a Port pont hu oldalát, tájékozódván az F-1 időmérő edzés közvetítési időpontyárúl.
Ugye, a császári kanálison mennek az idei futamok, ezért aztán az ő műsorrendjüket voltam kénytelen böngészni. Az eredmény több mint lesújtó, íme az M1 holnap délelőtti műsora:

09:05 Katólukas krónika
09:50 Kérdések a bibliában
10:05 Ortodox örömhír
10.30 Baptista magazin
10:55 Református ifjúsági műsor
11:30 Útmutató - hitünk közös gyökerei

Természetesen legelébb is az a kérdés fogalmazódik meg, hogy ugyan miért merül ki a közszolgálatiság fogalma abban, hogy ömlik a képernyőről a klerikális szarfolyam? Nézhető műsornak a szikráját nem találtam és ez csak a holnapi program. Ilyen kondíciók mellett, ki az a mazochista, aki ezt az adót nézi? Van tematikus akármi ebben, ott a Pax. Akinek az az irányultsága, hát nézze! De a közszolgálatiként tálalt HD bibliából én nem kérek! Ennek az… ennek, maximum akkor van nézettsége, ha Forma-1 futam van. Talán ezért is kellett nekik a közvetítési jog, mert összességében javít valamelyest a nézettségi mutatóikon.
De nincs vége, még ezt is lehet fokozni. Szintén holnap az M2-n, 12:01-től, ugyanezek(!!!) a műsorok mennek ismétlésben. Ha nem hiszed, nézd meg:
port.hu/pls/w/tv.channel?i_ch=2&i_date=2012-11-03&i_where=1

Ha már ennyire szívügye a kormányzatnak a "keresztény erkölcsiség"(?), akkor hogyan lehet ellopni és hazahordani az ország (majdnem) teljes vagyonát?
@Knósszosz: Tudtommal a közszolgálati már 2010 előtt is minden vasárnap vallási műsorokat adott. egyébként ezek nézhetők..vagyis nekem személy szerint dettó olyanok mint bármi más. lehet közben kevergetni mártást.
@saravad: aztán a nagymester a máglyán azt mondta szépphiliphnek,hogy még idén karácsony előtt követsz éngem. és úgy is lett.
@Penivaldes:
No meg nézni sem kötelező! Még... :))

Annyi jó kis ismeretterjesztő csatorna van. History Channel, ahol pl. az őrült diktátorok életútjait mutatják be. :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"ahol pl. az őrült diktátorok életútjait mutatják be. :D "

Mé? Van olyan is?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: igen, meg tudsz nézni teniszt, meg xfaktojt, meg ölt9zteős műsort, meg házas műsort, meg olyat amiben repkednek.
ja és nézheted a kínai tévét is:)
@Penivaldes:
Igen, de a mérték Peni!
Hol van egy Fabula, egy Cimbora, meg a kölyköknek való matiné műsorok, a szar helyett? Ki az a Poldi bácsi, ki az az Ács Feri, Becky Thatcher esetleg... tudni fogja a felnövekvő generáció abból a szemét műsorpolitikából, amit ezek a görények löknek eléjük? Nem fogják. Ez az egész ájtatos, kulturális Toi-toi moslék nem ér egy rakás szart sem, legfeljebb ez is része a raúzsika agymenésének, hogy annál jobb, minél hülyébbek a gyerekek.
Századszor mondom: nem a hittel van bajom, de ezt tudod.
@Knósszosz: ahójcsek, ebbøl is látszik, kinek mi a fontos, můsortechnikailag :)
Vittátor szektának, szekta műsorok, sci az sci, függetlenül a felségjelzéstől, kereszt, csillag, félhold, egyre megy, és nyeremény jegyre megy. A vezetők nyereményére.
@Knósszosz: a gyerek az ne tévézzen vasárnap délelőtt hanem segítsen az anyjának főzni, vagy ilyen. na jó egyszer a Kacsameséket azért megnézném, vagy a mókusos mesét. vagy Garfield.
az általad felsorolt nevek nekem nem mondanak semmit.
@fchris82:

amit szerettem volna mondani, hogy bárki előkap szerszámokat és szétszedi az egész kócerájt ugyanúgy ahogy a duplafenekű őrűlt magyar miniszterelnök tette a parlament előtt anno...és el is hordani a darabjait

egyébként szivem beírta hogy magántulajdon a Wallis tulajdona és állam bérli tehát...

ki honnan vette lopta vagy sinkófálta mellékes le kell bontani és annyian odamenni, hogy a kigyúrtak beszarjanak

brühühühühühü
@Hertelendi:
GYerünk, nem eldumálni, ha már egér kolléga átkeresztelt, akkor átírni, de gyorsan! :-)
@Penivaldes: Abbahagyom, de mond meg mit?:)
@Penivaldes:
Olyant nem szoktam, max. meztelen csajosat még... ;)
Ez a gyerekgyilkosság...döbbenetes! Állítólag a nevelőanyja szervezte...:(((

Halálbüntatés????
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: meztelen csajos..az ember az öltözzék fel, és ne mutogassa magát. vagy azt akarod hogy én vagy akár Stefi mutogassa magát? na látod, hogy nem, úgyhogy inkább hanyagold ezeket, merz lesz majd egy éjszaka amikor felkeresnek a békétlenmeneten részvevő nők és kigombolkoznak neked:)
@Hertelendi: "Halálbüntatés???? "
Az büntetés?
@Hertelendi: a NatGeo. is folyamatosan nomja hitler történetét,-és rohadt ismerős a dolog.-
de a mi kis pitiáner stricink Caligulától is lopikálhatott.
@Hertelendi:
Simán! Kötél az ilyeneknek, pedoknak is...
@Penivaldes: ritka egy csomós mártás sikeredne - meg lenne benne még "sárgarépa főzelék" népiesebb nevén hányás is - ha ezt kellene háttér hallgatni főzés közben... :)

ország népe minima fele részben - de inkább több, szerintem valami 10-12% lehet a valóban hívő ember - vallástalan, így enyhén szólva is POFÁTLANSÁG, hogy egy ilyen gyalázatos műsorrendet tudnak csak összerakni a köz (és az én) pénzéből.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hát ezek mindenhova odapofátlankodnak. Már csak ilyenek a narncsbolsik.
@Penivaldes:
Már mama???
Ki volt az? Mikor? Egér tudja??? :))
nyilvánvaló ,hogy orbán a régi hálózatra és a kompromittálható talpnyaloncaira építi kormányát,hálózatát.
-egyrész,mint Putyin a sajátját,másrészt,mint egy tipiqs keresztapa. csak ő akkor is egy szerencsétlen kerszt-kistörpekakas marad,ha épp lövetne is. emberileg egy selejt elme.
@MACISAJT: Öcsém ez a szánalmas himi-humit mi a fasznak adtad elő? Kurucinfo amerikaiszerver vagy nem, ők azt írnak amit akarnak vagy nem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Uhh, szegény Eleonóra. De stimmt, viszont a Medvedisznóember a SP-ban segítőkész és jó volt. Al Gore meg hülye farok.
Egyszerűen nem értem a kommenteket. Főleg ezt a brühühűzést.
@Penivaldes:

ne sirass meg, ennyire fiatal nem lehetsz, hogy nem tudod ki volt Poldi bácsi(Égig érő fű), vagy az Ács Feri(Pál utcai fiúk) és Becky Thatcher(Tom Sawyer)...
Na,mentem,-jó társaság voltatok olvasnom így meló után.
-további szép estét mkinek!
@batka manó: Áts Ferit személyesen ismertem,de ő dújvárosi.:)
@batka manó: na jó Ács Ferit ismerem, de a többit már nem. és most sírj.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez elmegy egy kereskedelmi TV-nél, de bazz, Böröczöt Te fizeted.
Politológusok elemzései alapján, itt azért még demokrácia van, mondják ők. Én meg azt mondom, akkor lenne valódi demokrácia, ha egy ilyen faszt seggbe lehetne rúgni.
Evvel szemben mit olvashatsz? Igen, azt.
Amit ma is...
Ha már vallásügyi kérdésekről esett szó (gőzszolgálati TV műsorfolyam kapcsán), akkor maradjunk is ezen a síkon, a megoldás tárgyát említendő:
Ökomenikus kazán.
Ha a távfűtő hálózatba be lesz majd kötve, Böröcz még hasznot is hajt(hat)
@rockseiaXLL:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha levezetném neked, hogy itt ki, kivel, hányszor, miért, miért nem... na szóval rettenet egy mocsok libsi a társaság! :))
A brühühühü licencelhető, nem lesz olcsó, de a rodeo nevű úriemberrel alkudozhatsz, pár láda portóidba fog kerülni!
@a szív fészkei: még ha puliszka lenne akkor azt mondanám, hogy rendben...)
@Penivaldes:
Engedd meg, hogy ezt ne higgyem el.
@Penivaldes: Valamilyen Eleonóra a BKV-tól napifix.postr.hu/szalai-pofas-vegkielegitese - főnök volt ott - , aki 100 milliókat kapott végkielégítésként, aztán nyugdíjasként rögtön újra melózótt, de nem látszott meg rajta és az életvitelén, tehát valóban csak átfolyt rajta.
@Knósszosz: pedig így van. Ács Ferit tudom ki az, de a többi az nekem a fogalmam nincs mi az.
@rockseiaXLL:

ehhez grat!

nemfasza.blog.hu/2012/03/15/szimpatiatuntetes_2

(a brühühü Rodeo aláírása, mondhatnám kézjegye via gyilkos elmék)
@a szív fészkei: bármint az Eleonóra átfolyt a pénztárgépen?
@Penivaldes:

ez így kb nem igaz. volt ájtatos óra, de nem egész délelőtt.

ez pl. 2005 november 26 egy szombati nap

05:35

Hajnali gondolatok

05:40

Agrárhíradó

05:50

NAP-KELTE

Benne: - 5.54: Híradó (6') - 7.00: Híradó (12') Benne: Sport (4'-ism...

09:00

Időutazás: Juhász Árpáddal és Kordos Lászlóval

(3/1. rész)

Százmillió évek. A két szakavatott kísérő segítségével feltárulnak mindennapunk...

09:30

Horace és Tina: Táncpartnerek

Francia gyermekfilmsorozat (2001) (26/22. rész)

A közelgő iskolai bál tartja izgalomban a diákokat...

09:55

Zselé

Élő magazinműsor tizenéveseknek

Zselé - Kend a hajadra!!! Kicsit pimasz, kicsit formabontó, kicsit zenés,...

10:00

Süsüke, a sárkánygyerek: Előcsalják a sárkányokat

Magyar bábfilmsorozat (2001) (13/4. rész)

"Mert a feje már deres, mindent tud a Mindenes!", akinek ez a rendkívüli...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Hogy lehet egy hölggyel ilyen hangot megütni? Tudom már, miért diszlájkol Téged Charlize-ka.
Lebuktál-:))
@Penivaldes:
Ki bírná idegekkel???
Most meséljem el neki, hogy Egér lőtte Pennikét a mandin, aki azóta itt ragadt, bár néha kötözőset játszanak Egérrel mindenki előtt, Knosszosz irigykedik rájuk és ha nincs Egér, akkor hajt rá???
Úgysem hinné el!! :)
Oszt ez mi az egész pettingbulihoz és a ChT Egyházhoz képest???? :DD
@Knósszosz: Csak neked megsúgom, hogy Charlizka múltkor azt nyilatkozta, hogy ez a Boli nem éppen rendes gyerek.:)))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
ChT egyház. levele!!!!!!!!!!!
Én nem szoktam Egérrel:((((( mert Egér nem szeret:((( csak a sajtot:(((((
:))))))))
@Penivaldes:
Kamuzol csibe! Nekem nem ezt súgta a fülembe! :D
@Penivaldes: A Fabula (khmm... nem szálkás izéé), a Cimbora, azok csodás irodalmi műsorok voltak kölyköknek. Juhász Jácint, Káldi Nóra, sajnos már nincsenek köztünk... Próbálkoznak újra éleszteni ezt a vonalat, de sajna heriplottyer világában ez megy a kukába.
És ez brühühühühü
@a szív fészkei:
Áááá, csak egy megtévedt informatikus, aki nem bír az Android billentyűzettel! :))
@Penivaldes:
Hanyagol? Akkor melyik mosógépszerelőtől lettél te MAMA??? :)))
@Hertelendi: És a nevelőmama hagyta tegnap az embereket bőrig áztató esőben órákat keringeni hatalmas területen csatárláncban keresve a srácot, búvárok merültek, stb.
Pedig a nevelőapa már tegnapelőtt elég rejtélyesen beszélt...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem kamuzok. tudod a csajszik egymás közt kiszokták dumálni a pasikat..és hát Charlize nem éppen barátságosan nyilatkozott rólad. azt mondta, hogy még arra sem vagy képes, hogy levidd a szemetet, és inkább Rogán Antalt választja.
@Hertelendi: az nem bünti. 200 év letöltendő, és minden másnao részvétel kórbonctanon. Kötelezőn.
@sutyerák: Ezt az utolsó mondat szép eszperentéül is. Sajna igaz is.
@sutyerák: "de a mi kis pitiáner stricink Caligulától is lopikálhatott."
Nem tudom kire gondolhatsz...:))
@Penivaldes:
Egér letépi tonyóka fejét és feldugja a seggébe akkor! :) Bár nem biztos, mert Cilike addigra péppé veri...
@Knósszosz:
Ezt most vitatom. Én is szeretem HP-t és tetszik a fordítás is. A modern brit gyermekirodalom kitűnő alkotása. Ettől még a gyerekekkel meg lehet ismertetni a magyar klasszikusokat is. Nálunk működik. csak az egyik jobban szereti, ha én olvasok még mindig...
@rockseiaXLL: Ezt Rodeo társunk honosította meg, a mai magyar helyzet teljes reménytelenségét, mondhatni tragikomédiáját érzékeltetni.
@GeoCracker: "és minden másnao részvétel kórbonctanon. Kötelezőn."
Mint mi? Mint boncolandó? Mert akkor egyetértek...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A végén még héberül jelentkezik be, aztán mehet Csanci után a jesivába. (vallásos iskola)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Egérrel lesz egy két szavam ezzel a ChT nevű vénasszonnyal kapcsolatban!:)
és nem fog jól esni:)
@Penivaldes:
Kidumálják? Kinek milyen a nyelvtechnikája? :)
Kis rohadékok vagytok... bár értem, akkor szerencsére miért ajánlott ChT ennek a csajnak...

www.stop.hu/bulvar/szoke-bombazo-kalandja-a-fotellal-kepekkel/413291/
@Penivaldes:
Nagy kár.
Én a nyári szünidőkben ezeket néztem, a grund helyett. Akkor fertőztek meg a könyvek, de nem bánom.
Szemtelenül fiatal lehetsz, azért van ez.
Irigyellek...
@Penivaldes: "mama vagyok.:)"
Akkor ezentúl mondhatom azt, hogy Penivaldes néni?
@saravad:
Nem ócsárolni akartam a művet, pusztán kiragadtam egy címet a mai besztszellerek közül. Amúgy ma hallottam egy hosszas riportot a fordítójával, elgondolkodtam, hogy talán el kellene olvasnom.
Nem csoda, ha Grimm testvérek rendőrségre járkáltak mesesztoriért, mert mindig az aktuális krimik ihlették őket. Ez különösen durva lenne: www.sonline.hu/somogy/kozelet/nincs-az-jel-a-tevekepernyon-ami-ezt-elviselne-469133

A leggonoszabb mostoha.
@Knósszosz:
A francba a válogatós formáddal...
Qrvára el vagy kényeztetve. Pilseni sör és Teacher maláta. Ha nem, hát nem...
@Penivaldes:
Vegyé'vissza! Eláslak ebben a tempóban! :)
@Hertelendi: Ilyenkor tényleg lenne igény rá.
Érdekes módon a kurucinfón is megemlékeznek róla, pedig ez a Polcz Erika nem is cigó.
@Penivaldes: De hát én még olyan kicsi vagyok...
@Knósszosz: A Harry Potter? Én elkezdtem, - még seholse volt ekkora mánia belőle - de meguntam eléggé az elején, ahogy a filmet is. Franc se tudja, nem nekem való, nem is én vagyok a célszemély persze. Ugyanakkor a Micimackó vagy a Négyszögletes kerek erdő bármikor jöhet! :-)

Azért szerintem ebben a világsikerben nagy adag mai PR is volt.
@Hertelendi:
Banyázhatod is, de írd már át a neved! :)
@Hertelendi: és? ez nem érdekel engem. sipirc a kukoricákra!:)
@bgp:
Akkor most megy a Gárda tüntetni megint a .... milyen bűnözés ellen is??
@Knósszosz:
Sok rejtett szellemi sziporka van benne, ezért élvezhető sztem minden korosztálynak.
@a szív fészkei: a négyszögletes kerekerdő azt is van a közelben.
ok kösz
akkor ez olyasmi, mint a wilsoning...
@Penivaldes: picikét hadd maradjak itt...
@Hertelendi: na jó. akkor idehozom a kukoricát, hogy rátudj térdelni..
@bgp: Szerintem ez nem is cigánykérdés...a gyerek az gyerek!!!
nem tudom mit tennék, ha az enyémmel...
Ölnék!
@a szív fészkei:
Én, mint echte Nyilas (na jó, Skorpió beütéssel, mert közel van és érződik) tiltakozok! :)
@rockseiaXLL:
Kérdezz, segítünk! Állat a társaság, viszont a mosógéptől, a buszgyártósorig bármit megszerelünk!
Számítógépben is képben vagyunk páran. :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Igaz, ez íj volt.

@Hertelendi: A nő is ölt, mert nem jött ki a kis srác a saját fiával. Elég radikál megoldás, az élettárs meg hablatyol összevissza. Három évig nem tűnt fel neki semmi balhé a nő fia, meg az örökbefogadott Bencéje közt?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, érdeklődőmeg’há...: És kiköszörültök. De az új nick olyan témát vetett fel, ami téged szokott érdekelni! ;-DD
@Knósszosz:
Továbbra is dögösködsz... Jóvan! MEGJEGYEZTELEK! oo
@Penivaldes: egy kis pálinkát nem lehetne idehozni?:)))
Arra is rá tudok térdelni...:)))
@Penivaldes: Hát zsír az volt benne, jócskán. Nem, rajta folyt át a BKV-pénz valahová.
@a szív fészkei:
Csak engem??? MI??????????????????
Bajonett?
@Hertelendi: Az az ágyas pálinka? ;-D Te tényleg be akarsz vágódni a Nagy Kordon-rontombontomnál!
@a szív fészkei:
@saravad:
Mondom, nem olvastam.
De a fordítójával készült riport alaptyán, elgondolkodtam rajta, hogy megbirkózom vele. Egy irodalomtörténész is megszólalt a mű kapcsán, és azt mondta, hogy ez nem csak kölyköknek való, felnőttek is olvassák.
Nekem fenntartásaim voltak, mert hallottam már hiperszónikus művekről, amit aztán harminc oldal után kivittem a tangóra. (Könyvet nem dobok ki, ez elvi kérdés)
Majd megláttyuk, barátkozom a gondolattal. Ha mégse jön be, akkor megveszem kedvenc ócskapiaci árusomnál (Klárika néni), a Lenin összest. Ott van, de nem fogy.
-:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Te legalább felvállalod. Ez most sértés volt? Nem annak szántam, sőt. Csak jeleztem, szegény újdondászt be tudod fogadni köreidbe, van közös pontotok.
@Knósszosz: Majd írd meg, milyen. Sajna, ha én az elején megunok valamit, akkor annak annyi. Megpróbáltam megnézni legalább valamelyik filmet belőle, de bealudtam azon is. :-DD

Hát istenem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Tán megszomjaztál kedves Nertársam?
Fogd Baltazárra baz+!
@Penivaldes:
A magad nevében csibém!

@Hertelendi:
MI viszont innánk egy jó pálinkát! A bigével ne törődj! :)
@Knósszosz: Most azon vívódok , neki menjek-e ennek a másik tömegőrületnek, a Szürke ötven árnyalatának. Már 3 kötetes, fel nem fogom, mit lehet a témán annyit nyújtani. Van, aki szerint sima szemét, mások szerint laza és élvezetes softpornó. Ami részletet olvastam előle, eléggé mesterkélt izé.

Nem tudom, igaz még van legyűrendő van ötszáz oldalam Rushdie-nál, aki viszont nagyon szépen ír.
@Penivaldes: Na, fontos tudás. Olyan igazi eetársnős még a régi szépből.
@Knósszosz:
Szerintem én bírlak.
Amúgy olvastam Lenint. Rowling jobb.
@Fabius: "Ma sem hagyja bekezdésekre tagolni, bocs."

Shift+Enter sem segít?
@Knósszosz: Ő - OV - a pálinkába igazán nem viccel. Az politikusi működésének csúcsája, mondta a franciáknak.
@a szív fészkei:
Stimm, én is így vagyok evvel. Az elébb mondtam, hogy harminc oldal után leteszem azt, amitől úgy érzem, hogy törött üvegcseréppel kapargatják a valagamat.
Lehet, a Potter is erre a sorsra jut, de mivel nem ismerem, nem tudok véleményt mondani róla. Annak idején istenítették Berkesit, hát belevágtam. Nem tetszett. Aztán fikázták Szilvásit, attól meg behaltam. Ma is imádom és újra olvasom a könyveit, pedig lenne bőven más újat is. Ez van, ízlések és orbán pofonok.
@a szív fészkei: Az lehet, de az ott lent nem is sörhas ám, hanem a mája ...
@komplikato:
SStefiboci és a többi agyhalott jól érezte magát??? :)
@saravad:
Hát az, hogy a bolsevik irodalom nem annyira olvasmányos és fordulatos...
Nekem a Sztalin összesből vagy 1 kötetem. :O
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jaj te....

NA helyzetjelentés frissiben: majmok a rács mögött - úgy állnak a deszkakerítés őrei a Kunigundában most is - hogy témánál maradjak. Nem tudni, honnan jöttek, nincs jelzésük, nem válaszolnak kérdésre... De pár egyenruhán láttak valamiféle logót a tüntetők, utánanéztek a neten és egy rég betiltott biztonsági cégre bukkantak. Na,ezek adnak most a tévének őrséget ugye...

A tévések közül sokan köszönnek jövet-menet - szóval ezzel Böröcz megint csak bakot lőtt, lehet, hogy belülről erjednek. Eddig 1-2 %-uk köszönt csak, most minden második bólint.

Hétfőn lehet, hogy jól lebasszák őket és megint morcizni kezdenek, mint mostanig. De maguktól még egyelőre emberségesek a maguk keretén belül. Legalább.
@a szív fészkei:
Dzsémszről hallottam, de nem tudom...
Aszongyák, hogy rendben van. Nem tudom.
Azért, mert valaki jól anyázik, káromkodik, uram bocsá' nem rönó jelvénynek nevezi a pinát hanem annak ami, attól még nem biztos, hogy jó író. Ez olyan, mint a heriplottyer. Akkor lehet véleményezni, ha olvasta az embör.
Van most egy könyv, amire rá vagyok gerjedve. Nem tudom a czímát csak azt, hogy Uliczkaja írta.
Van sejtésed?
Termékeny a csaj, ezért nem tudom melyik művéről írják a kritikoszok, hogy kurvajó.
Szóval?
@saravad:
Ájmtúú-:))
De lenint olvasni...
pfffff
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nekem is, a padláson. Sztálin: A leninizmus kérdései. Azt nem olvastam. Talán itt az ideje?
@dr. Balta$ár:

"első ország a világon ahol KÖZTÖRVÉNYES KORMÁNY van...
ahol a KÖZTÖRVÉNYES főbűnözők nem böriben, hanem a parlamentben és egyéb hivatalok élén tudnak tündökölni..."

Úgy tudom, hogy a minősített, jogi úton rendezett bűnesetek tekintetében is ti szocik meg libek vezettek.
Úgyhogy nem kéne ezt annyira nyomni
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Te kezdted, akkor zokogj!!
Ja, akkor sírnál igazán, ha a Szalon sört megkóstolnád.
Az bűncselekmény az ember ízlésvilága ellen.
-:(((
@saravad:
Manapság? Viccelsz?
Meg még a kis bajszos festő könyve is játszik mostanság... Piktor polcán is ott lehet.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Csak szomjas, kedves kolléga...
Sosem bántanék meg egy komló fetisisztát-:)
@a szív fészkei: Ennyi pici rózsaszín meg kék drazséval fog, hidd el. A kérdés az, elég gyorsan vagy sem.
@no successful: azt kérdezed hol vannak a komcsik ???? erről szól a pószter!

elég ha azt mondom hogy a bűnöző maszop-bajnai-mafia az a mostanihoz képest mini stráns volt?
@Knósszosz:
Már rég volt, de sztem muszáj hiteles forrásból tájékozódni. Ezért beleolvastam vmelyik Lenin műbe, Trockijba és egy Lvova nevű szovjet szerző kisregényét is elolvastam: Sarjadó erdő (kolhoz, szabotőrök, párt, katarzis).
Ugyanebben az időben Orwellt, Asimovot, Huxleyt korábban, szóval ezek alapján alkottam véleményt. Nem lettem kommunista és nem voltam a békemeneten.
@Knósszosz: Sokat írt, a legutolsó nagyregénye a sztálini évekről szól, nagyon hátborzongató. Mert visszaidézi a fiatalságomat meg lassan a a mai napokat is. Imago a címe: olvasoterem.com/index.php/2011/08/ulickaja-imago-reszlet/

Szeretem, de ha az ember elolvassa több művét, azért rájön, hogy szinte ugyanazokkal a szereplőkkel variál, kicsit változtatva a figurán. A másik nagy könyve - ahoj abortuszelítélők - a Kukockij esetei.
@komplikato: Nekem nem elég gyors sajna. Az országnak se.
@Knósszosz: OFF:
A "Nappali őrdés" c. ruszki fantasy könyvben van egy rész, ahol a fő gonosz és a fő jófiú jobbkezei leülnek együtt sörözni Prágában és megbeszélik, hogy a világon nincs olyan rossz sör, mint Magyarországon, felvetve, hogy legrosszabb savanykás bulgár sör is jobb.
Én mint sört nem ivó még nem tudtam eldönteni, hogy ez csak egy kiagyalt fantazmagória, orosz ármány nemzetünk ellen vagy tény? :D /OFF
Szerintetek jó ez a dagonya? Szerintem ez megy itt pár órája.
@no successful: No tényleg??? DE ez semmi összefüggés nincs azzal a ténnyel, hogy Polt be van betonozva főügyésznek, ugye? Mostanában mi is történt? Bugyula folyton bocsikát kér törvényes ítélet nyomán, már kiszárad a rózsabimbó ajaka neki ebben.
@komplikato: "Nappali őrség", kéne már egy kávé.
@a szív fészkei: Azok után amit volt pofája nyilatkozni a Dinnye Kartel ügyben akkor és legutóbb? Azért nem tud elégszer bocsánatot kérni.
@MACISAJT: Ezt is véded bazdmeg? Az elképzelhetetlen, hogy ha már valami teljességgel védhetetlen, akkor kussban maradsz? Hogy a jó istenbe lehet valaki ennyire takonygarincű szolgalalkű figura?
@saravad:
Az tetszik, hogy Huxley itt népszerű. Asimov is megér egy-két-kilenc misét, és ha valaki olvasott is tőlük, az biztossan nem azonosul a komenyista eszmékkel. A kövér disznó, meg a dajcs ezeket nem lapozta, úgy vélem...
@Knósszosz:
ez egy kicsit "én" lesz: ugye tudva, hogy tananyagként is meg őszinte érdeklődés kapcsán kurva sokat olvastam (2.75 dioptriámba került) és mindehhez egy csomó szakmai tudást is magamra kellett öntenem, hogy ne peregjen le mert az ember él is valamiből és amellett a hobby ami nagyobb mennyiség, mint az összes többi...szóval arra kellett rájönnöm, hogy egyre több újra az íróasztalomra kerülő mű visszaköszön...más szavakkal, stb de egyre inkább és sajnálatomra sekélyesebben, egyre sekélyesebben

azóta csakis partiturákat, tudományos folyóiratokat olvasok és ez igaz a zenére is, ha egy mű valamit ki akar fejezni és sikerűl neki akkor már a pszeudókat nem kívánom mert a régiekről jól tudom -mint régi kedves vagy szerelem- hol kell tapintani hogy azt érezze és azt érezzem...

szóval ez van

sajnos? nem tudom nincs hiányérzetem és ez is furcsa

brühühühühühü
@a szív fészkei:
Na, több véleményt hallottam Ljúúd milláról már, de kezd valóban érdekelni. Mit ajánlasz, mivel kezdjem?
@Knósszosz:
vannak emberszabásúak akik semmit sem olvasnak soha

minél butább annál jobb és

hisz

néha talán azt is, hogy benn van pedig áh, dehogy

brühühühühühü
@Knósszosz: Nem tudom. Pl. minden elsőéves bizonyos szakokon tanulja Weber hatalom-legitimációs elméletét. Van aki levonja belőle a következtetéseit, míg Orbánék megpróbálják megvalósítani az összeset, biztos ami ziher alapon.
@rodeo36:
Ez bazmeg nem sajnos, irigyellek, hogy azt csinálod ami neked teccik.
Értem a szarkasztikus humorodat ami mára védjeggyé vált (brühühühühü), nem mellesleg megtöltve olyan tartalommal, amitől reggelenként jól indul a napom. De mondd, van levéd író akit kedvelsz?
Nem piszkálásiból, tényleg érdekel.
Kortárs alcsútbasznádi nem játszik.
Szóval?
@Knósszosz: "és ha valaki olvasott is tőlük, az biztossan nem azonosul a komenyista eszmékkel."

Meh. Bajnait majdnem szenté avatták a bizonyos Asimov idézet miatt, amit meg Aszimov egy bizonyos görögtől idézett. :D
"Az tetszik, hogy Huxley itt népszerű."
Melyik Huxley?
@saravad:
Ezt én sem tudom, tekintettel arra, hogy ilyeneket nem oktattak nekem.
A piédzsdíről lemaradtam, szóval fel köll kötni az ismeretségeimet, ha érvényesülni akarok. Sokat tudnak rólam...
@komplikato:
Passz, ki volt az a görög?
@komplikato: Azok után, hogy mindenkit bíróág elé citál.
@Knósszosz: Én nem tudok tudományosan, olvasni, valahogy rám találnak a könyvek. Nem is sorrendben, ahogy esik, úgy puffan. Én Ulickajától először ezt a Kukockij eseteit olvastam, ami jó hosszú, mert nem egy tömör asszon. ;-D de nagyon szép történelmi ívet ad, rettentő okos és tájékozott, mert biológus volt anno. Tehát aprólékos millió adatot is belevont a sztoriba.

Bármelyikbe belecsapsz, mondom igurák, helyeztek visszaköszönnek, de kicsit megváltoztatva és megcsavarintva szóval érdekesen - és gyakorlatilag Szovjetunió történelmét is beveszed az olvasottakkal együtt tokkal-vonóval. De nem egy összecsapós könyv, rá kell időt szánni.
@Knósszosz: Ez olyan, mint a hangok: x számú hangjegy van, kevés melódia van,a mit még nem raktak össze belőle... Y számú emberi sztori lehet - a görögök sokezer éve minden jó poént lelőttek: anya fiával, mostohaanya nevelt fiával, gyerek megöli a papáját, király feleségét elcsábítják és háborúznak érte, mindenki mindenkivel szexel, háborúzik - ezek után tökújat megírni azóta?? Akkor jött Shakespeare, az is letarolt a témák közül szinte mindent: szerelmeseket annyira tiltják egymástól, hogy inkább meghalnak egymásért, királyfit zavarja hogy a papáját elteszi láb alól a testvére, hogy dughassa anyuját, Öreg király csalódik a lányaiban és a többi és a többi. Persze, hogy visszaköszönnek motívumok, az lenne csoda, ha nem.
@Knósszosz:
Nekem is föl kell kötni valamit, remélem nem magamat. Múltkor hárman is egyszerre voltunk állásinterjún diplomások: részmunkaidős pékségben. nem baj, szeretek dolgozni, tudok is. Az ár-érték viszonyok azonban arra késztetnek, hogy máshol próbálkozzak.
@Knósszosz: Szerintem a méreg poharas Szókratész életrajzi filmben hallottam azt a bizony "gyengék végső menedéke az erőszak" témát.
@a szív fészkei:
Az idő nem gond, én minden olvasmánynak úgy állok neki, hogy: na ezt emészteni köll.
Tele van a tököm a vallással, de Rapcsányi Athosz-át is legyűrtem. Pont ilyen meggondolásból nekiindulva. Nem bántam meg, kurva jó és tanulni lehet belőle. Írt egy hasonló terjedelmű művet Izraelről is, az sajna nincs meg. (még) Jeruzsálem a címe. Azt is szeretném a magaménak tunni, nem csak az olvasás élménye mijatt, hanem mert teljesen hülye gyűjtő is vagyok.
A tegnapi szerzeményem egy Juhász Árpád könyv, hát becsokizok rajta. Most olvasom...
Az Inkák története a téma.
Na mindegy, kell egy kis lazulás is.
Keresek pár vidiót a ljutubbon, hiányzik kozsó.
Szorulásom van, ő segít majd rajta.
@a szív fészkei: Na, halottak napja tiszteletére? országblamázs?
@a szív fészkei:
Mit is várunk? Tiszteletet, bizalmat?
Oszt' mire föl? Csakugyan van elég régi kultúránk. Tényleg európaiak vagyunk. Nincs mentségünk.
@a szív fészkei:
Prttyyy...
Epidauroszban láttam a Lüszisztratét, kurva jó díszlettel, görög nyelven. Akkor annyit tudtam kimondani, hogy: parakálo.
Lécci (egy-két sert).
De olyan volt az előadás, hogy fordítás nélkül is majdnem érthette az embör.
Jó, olvastam, de akkor is.
Ma Athénben vannak kurva jó és korhű előadások, A Heródes Atticus odeonjában.
Nem szeretnék eltávozni addig, míg egy olyat nem látok.
Jó éjt Anya, lefejelem a klavit már. Hajnal kettő óta fenn vagyok.
@saravad:
Feri-tél...
Jó éjt Neked, a magam fajta melósnak holnap is munkanap.
@Knósszosz: Pihenj jól, éjjel fél kettőhöz ahhoz képest, jól nyomtad mostanig. :-)) Vasárnap is melózol???
@Knósszosz:
He-he. Te olyan melós vagy akinek van munkája :)
@Knósszosz:

van sok...Inkákról inkább Passuth akit Mexico egyetemei kötelező tantárggyá tettek: Esőisten siratja Mexico-t, de nálam Örkény, és Déry Tibor...de olvasni az Aranyember

tudnod kell, hogy Jules Verne-n nőttem fel már amikor tudtam olvasni azt mind...többször is, és Robinson Cruseau legelső amit ronggyá olvastam

Kaffka, Thomas Mann, Beauvoir, Sartre, Camus de hadd ne mondjam mindet

és a görögök ugye az Oidipais (Oedipus)alapmű filozófiai alaptétel és lélekgyógyaszati is (orvosilag) és a többi

marad Shakespeare akit ugye oda vissza és a sonetteket ne feledd de próbálj eredetiben is, bár a magyar műfordítók zsenik...

brühühühühühü

és persze a zeneirodalom
@Knósszosz:

még valamit a múzeumokat sohase hagyd ki amit meg lehet szoborni azt nem lehet megzenésíteni és amit le lehet festeni azt arról nem lehet verset stb a művészeteket átjárhatatlan fal választja el csak a befogadó ember tudja önmagában (inherens) lerombolni és integrálni de az olyan mint 200 nyelven beszélni egyszerre

próbáld meg nagyon izgi

brühühühühü
@Knósszosz:

van egy titkom...(csak egy?) Gróf Monte Christo és a többi Dumas....de a gróf egyedi és hatalmas...zseniális krimi és mai napig egyetlen film sem tudta visszaadni azt ami le van írva és a magyar fordítás majdnem jobb mint az eredeti de legalábbis authentikus

brühühühühühü
@Knósszosz:

G.B. Shaw, Dickens, és a többiek...a britek pragmatikusak és tudják, hogy szükség van arra, hogy az ember jól kiröhögje önmagát aki ezt nem tudja...az sekélyes marad és sohasem ismeri meg önmagát

brühühühühühü
@rodeo36:
Nem csoda, hogy besírsz attól ami itt megy "magas" szinten.
www.youtube.com/watch?v=gLQrbo_i2Zw&feature=related

Inkákról inkább nem. Van elég (d)inka. :-(

Kedvencem, Forest Gump, meglehet dinka. De, emberből van. Tudom, ez csak egy film. Akkor is látom az emberi mércét.

Forest Gump-ot.

A 80-as iq-jával. Több ember van benne, mint ....
ez nagyon gyenge volt
@rdos:
a szempontod szerint jogos, de amit én sejtek ez semmi több semmi kevesebb, mint egy PC film a sokféle megkülönböztetés ellen, emlékezz a Tom Cruise és visszamaradott zseni bátyjáról szóló filmre az is semmi más és még sok van ilyen...didaktikus és sok romantika benne attól amerikai és a vödröket kiosztották előtte hogy a könnyeket lehessen...

brühühühühühü

az angolok ebben is jobbak emlékezz a Legyek Urára
@rodeo36: Hú azért Dustin Hoffmann esőemberként....

Na ez volt a Kunigundában: fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/579001_297249023724565_490382427_n.jpg

"A sor a lipcsei petíció aláírására várakozik. Köszönjük mindazoknak, akik meghallották a segélykiáltásunkat, gondoltak ránk, eljöttek, kiálltak mellettünk és velünk! Az este folyamán volt, aki forró kávét hozott nekünk, volt aki gázpalackot, volt aki kályhát, volt akiktől meleg vacsorát kaptunk. Voltak olyanok is, akik messzebbről jöttek és éjszaka értek ki, de mindenképpen szerették volna megszorítani a kezünket. KÖSZÖNJÜK !!!!!!!"
Még:"Délutáni helyzetkép az MTVA székház elől, friss --ha gondolod oszd meg kérlek, köszi ---

A sztrájktábort újra felverték, csak ezúttal nem a hermetikusan elzárt A, hanem a dolgozói bejáratként működő B porta elé. Áll a sátor, és jelenleg 10 fős a sztrájkőrség, a brit Guardian tudósítója is ott van. A délelőtti szerencsétlenkedő rendőrcsapat helyére egy másik, korrekt és szakszerű eljárást folytató csapat érkezett.
Sikerült pontosan tisztázni hogy mi történt hajnalban: 5:00-kor a sztrájksátorban éjszakázó fiatalembert hat kidobóember megragadta és szó szerint elhurcolták, miközben ő fennhangon tiltakozott ez ellen, az úttest túloldalán a sárba dobták le. Ezután a sztrájktábort verték szét, és a romokat is odaszórták mellé. Eközben a sztrájktáborhoz tartozó lakókocsik egyikében alvó és felriadó idősebb hölgyet nem engedték onnan kiszállni, majd miután kiengedték őt is a fenti módon dobták le az út túloldalán. Idő közben a helyszínre érkezett az egyik sztrájkőr, Gilicze Márta, akit szintén megragadtak, kezét kicsavarták.- Ő minderről hangfelvételt készített. Az ügy egész helyszíne gazdagon bekamerázott. A térfigyelő kamerák az MTVA tulajdonában állnak...

Az ily módon megszerzett területtel az MTVA egy 48,m2 millió forintba kerülő Budai hegyek című installációjának felépítésre van állítólag szükség. Az MTVA PR-ügyeit nemrégen annak a Várhelyi Attilának a cége kapta meg sok millió forintért, aki korábban a Fidesz magas rangú funkcionáriusa volt, s akit évekkel ezelőtt jogerősen elítéltek bűncselekményért. Az MTVA vezetője, nyilvánvalóan egyszemélyi felelős, az a Böröcz, aki korábban III/III-es ügynökként szolgált" (Lovas Zoltán beszámolója)
Ja, hogy a szobor ára honnan van: [..]"A közlemény szerint a műalkotás felállításának költségét pedig az MTVA Sales House teremtette elő, így közpénzt nem igényelt. Ez az érvelés azonban hibás, hiszen az MTVA közel 60 milliárd forintnyi közpénzből gazdálkodik évente, a reklámbevételek a költségvetés elenyésző részét képezik csak, arról nem is beszélve, hogy csak azért tudnak reklámokat értékesíteni, mert közpénzen készülő műsorokat készítenek."(Index)

Aranyos érvelés nem? Közpénzből megy a műsorozás, odacsatornáznak be reklámokat, és akkor azt a hirtelen éhgyomorra megcsinálandó szoborra költik ripsz-ropsz. Mert másra manapság nem is kell a közpénz. Főleg oda, ahol a madár se jár bár - most lesz érdeklődés és nemzetközi sajtó, Hála Böröcznek.
Milyen kár,hogy abból a közel 80 milliárdból a kézilabda BL magyar vonatkozású meccseire már nem futotta a keretből.......
Ez jó: www.blikk.hu/blikk_sport/gedeon-kiszurkolta-a-diadalt-2117711 Anyit libásozzák őket a különösen empatikus nácik, hogy akkor már miért ne legyen az a kabalaállatuk? Pláne Gedeon néven. (na kinek a kedvence a Gőgös Gúnár Gedeon?) :-DDD
Amikor nem kordont bont, vagy építtet -mikor mihez van kedve, családot pátyolgat BKK szinten. Hisz van és lesz ott pénz csattogós lepketologató unokaöcsijének kiszórni, mert csak ennyire visszafogottak lesznek a jegyárak: nol.hu/lap/allaspont/20121103-egyik_legszabalyosabb

A legdrágábbak a világban. borsonline.hu/20121102_negyed_orat_dolgozunk_az_emelt_bkvjegyert

Kurvannyukat, azt. Kövér pedig milliókért tankol.
@rodeo36: a FG-ban az a poén, h minden téren sikeres: milliárdos, megszerzi a nőt, megtalálja az igaz szerelmet, az igaz barátságot, megbékít embereket a sorsukkal, valamennyi elnökkel kezet fog; próféta és mester, ötletgazda, és mindezt úgy, hogy sosem lázad, ő a jó fiú, aki szófogadó és becsületes módon teljesíti a kötelességét - ikonikus figura.
@a szív fészkei:

Mostanában elsikkad nem egy dolog, hanem igen sok.

Itt van Lázár János esete, és a médiumok esete!

Egy újságíró sem képes megkérdezni ki a biztosítója a jogtalanul gépjárművet használó Lázár által PÁV-1-es soför vezette gépjárműnek?

Ki rendezi a gyakorlott vezető, asszony halálát okozta kárt. Totál káros Ford Fiesta és az asszony, ami nem mérhető pénzben. Melyik biztosító fizet a családnak, melyik a kormánynak?

Kik a biztosítók, miért ez a nagy csend?
@FIDES AGITÁTOR: Jó lenne, ha a kormánypártnak nem tennél fel ilyen kellemetlen kérdéseket. Jó hogy nem orbánviktorminiszterelnökúrnak tetted fel a kérdéseket.
Ez a szerencséd!
Előre közölve, hogy kedvtelve olvasom ezt a blogot és engem is elkeserít ami jelenleg Magyaroroszágon történik , de azt nézem, hogy ezt a több mint 400 kommentet olyan 20 ember hozta össze, abból is talán öten - nevezzük törzskommentelőknek - jegyzik legalább a felét.
Természetesen a többi blogon is így megy, nem a varánusz sajátossága ez.
Azon gondolkodom, hogy nem mi vagyunk-e kevesen , akik így látjuk a történéseket ill. nem azok vannak-e sokan, akik nem látják hogy mi folyik hazánkban ?

Mindenkinek további szép napot kívánok!
@Hertelendi: Normál állampolgárok esetében a két biztosító elvitatkozna, megkapják a számunkra "Szigorúan titkos" rendőri jelentést.

Most itt Lázár esetében nincs vita!

Na, de valaki csak fizeti a kárt, vagy nem? Az áldozat férje mélyen hallgat, vajon miért? Lázár nem győzködi a semmit sem érő embereket, vajon miért?

Kérdések és kérdések.
A poster ritka mocsok, mert a forrását nem meri megnevezni:
kuruc.info/r/2/73941/

Ez legalább olyan vérciki, mint a fülkeforradalmi kormány besúgói és kommunistái.
De egyik nélkül nem lenne másik, mert a kettős mérce tündöklésének ez a szemléletmód a feltétele.
Ez pedig jelen vagyon a politika minden szarbűzös bugyrában.
PC hagyomány.
@Éhes_ló: kuruc.info/r/2/103528/

A poster ritka mocsok, mert a kép forrását nem meri megnevezni...
@rodeo36: " a vödröket kiosztották előtte hogy a könnyeket lehessen..." :-).

Találó az álomgyárra.

Off
Tegnapi kulcsszavas keresésben a gúgli 2-3000 találatot adott, ma reggel már 12000-et.

Kulcsszó: "12-cv-04269-JBW-RML"

a 43 000 milliárd $-os bankárok elleni per iktatási? száma.
On
@FIDES AGITÁTOR: Jó kérdés, volt egyszer egy cikk, hogy nem is kell rájuk kötelező, vagy ilyesmi. Fogalmam sincs, hogy kompenzálják ezt a balesetet, amit olyan járművel követett el Lázár sofőrje, amit nem is használhattak volna. Kuss van erről is, mint minden ügyükről. Gondolom 500 évre titkosították.
@a szív fészkei:
Biztosan sokan vannak, akik csak olvassák a blogokat, sokáig én is csak azt tettem, nem kommenteltem, de meglepő volt végignézve a kommenteket ezzel szembesülni.
@vackor1: Ha azt nézzük, hogy én rendszeresen olvasom a Morgásjogát, a Poldit, a Kardot, a Mentálisdeficitet, a Kikellennekjönnit, a Pézsmát, a Michaelknightot ... de nem szoktam kommentelni őket, akkor biztosan így van. :)
@vackor1: de látják mi folyik, csak hogy szerintem az általános hogy egy blogon van egy törzs ami kommentel, meg vannak néha látogatók. Ebből nem kell levonni semmit.:)
@vackor1: Én is olvasóból lettem itt bloganyó, ahogy hívnak. Talán sok minden összeköt párunkat Orvbűn utálatán túl és jólesik itt kidumálni, marháskodni magunkat.

Nekem legalábbis, a többieket nem tudom... Ha olvasol itt sokszor, látod, hogy aztán elmegy a dolog főzésbe, ugratásba, zenéről, könyvről vitatkozásba, mindenbe. Olyan nagy baj ez? :-))
@Penivaldes: Már akit. :) Szerintem ahányszor csak meglátja ♥-et, mindig benyomja magának a "LIBBEEEER!!!" című dalt. :D
@Penivaldes: Aha, csak... :)

"A miniszterelnök úúúrnak ... SAJNOS NEM ÉRTEM SZAVÁT!
Mert miiinden egyes mondata ... JÓ NAGY BAROMSÁG!" XD
@Penivaldes: TEsz érte, hogy nőjön az antifanjai száma. De persze Stefi erős vár, sőt rés neki!
@Penivaldes: Shadow aktív, és most nincs kedvem visszarugdosni oda, ahova a fajtája való. :S és persze :)

@a szív fészkei: A szövegét is ismered? :O és :D
@King of Shadows: Nem. Műveltségem erősen foghíjas, mint a magyar lakosság. DE mentségemre legyen mondva utána néztem, semmit nem találtam. Bár van sejtésem, miről szólhat, ha róla jut eszébe. :-DDD

NA ez kis finomság a családbarátságukról: egyenlito.blog.hu/2012/11/04/sikkasztott_az_mvm-vezer_baji_csaba_ujabb_fotok
@a szív fészkei: Nem is fogod megtalálni, mert abban a formában nem létezik. :D Csak kicsit ... "átírattam" egy zeneszámot, hogy megfeleljen a célnak. :)

Ez az MVM csinálta volna az állami mobilt is, ha nem gáncsolják el? :O
@King of Shadows: :-D

Itt azt írják, indult érte. Nem figyeltem, hogy mi lett a vége. De az MVM már drága jó Kocsis elvtárs idején is nagy pénzszivattyú volt meg mindenét úgy használt a főnökség, mint a sajátját. www.origo.hu/itthon/20120810-vadat-emelt-a-fovarosi-fougyeszseg-az-mvmugyben.html
@Dr. jenőke (jenőke): Szerintem tévecc.
Kerényi hiszi a baromságait, akkor is, ha homlokegyenest az ellenkezője, mint pár tíz évvel azelőtt. De az aktuálisat hiszi.

Csanikáról nem vagyok meggyőződve...
süti beállítások módosítása