Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hazon-kivul/2024/04/29/ivancsai-akkumulatorgyar-dolgozok-koreai-kultura-problemak-biztonsag... (2024.04.29. 06:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.24. 04:11 Fabius

Fideszes mosógépszerelő vs Horn Gyula hasonmás

Címkék: mszp fidesz szanyi tibor választás 2014

Kezd egyre érdekesebbé válni a kétpólusú politikai paletta. Narancs sarokban a Nemzet Autodidakta Háztartási Kisgépszerelője, piros sarokban a horngyulát leklónozni kívánó, ellenzékinek lenni szekszi , lájkolj babám, csak Tomcat át ne basszon megint Szanyi Tibor, a szocik egyszemélyes stratégiai fegyvere. Mulattató cicaharc lenne, ha hosszútávon nem a bőrünkre menne a játék.

A narancs gym edzésmódszert váltott, épeszűre fogalmazott, kivitelezhető gazdasági törvények helyett Murphy törvényével gyúrnak, miszerint ami elromolhat, az el is romlik. Úgyhogy csak ki kell várni amíg kapitulálnak a háztartási eszközök, és megoldódik a gazdaság recesszióból kilábalása magától. Ezzel a költségvetést kidobták, és a gazdaságpolitika megrekedt egy lejárt szavatosságú gálvölgyisó reklám szintjén, ahol a nemzet Lőkös Lajosa becsenget és azt mondja: Calgon nélkül mossá'má baszod, mert sose lesz vízköves az a rohadt fűtőszál! 

varga-mihály-mosógép.gif

Ezzel szemben a piros gymben horngyula leklónozásán megy a spekula, ami végül is érthető: csak kéne valaki, aki lebontja a köztük és a választók/közvélemény között lévő vasfüggönyt. Azt nem tette hozzá Szanyi, hogy a wannabe miniszterelnök jelölt horngyula hasonmásra is megvan az elképzelése, pedig a csúcspont az lett volna.

szanyi tibor.jpg

Szemmel láthatóan a frász kitöri a gondolattól is, hogy Bajnai miniszterelnök jelölt legyen, mikor ő maga már az összefogás stratégiáját is kidolgozta a blogján:

1: "Mind a 106 körzetben az MSZP állítson közösként támogatott jelöltet."

2: "Program vonatkozásában az MSZP ajánlatát tekintsük irányadónak, habár a szövetségbe társult szervezetek fenntarthatják külön véleményüket, legfőképp a következő ciklus javára."

 Egyszerű és nagyszerű, nem? Különösen, ha a nyilvánosságra került választási stratégia fényében nézegetjük. Ennyi erővel kérhetné, hogy legyünk MSZP tagok, mert az pont fasza lenne. Nekik. Azt gondolom továbbra sem sikerült felérni ésszel, hogy a választások óta - a statisztikai hibaszázalékot figyelembe véve - a népszerűségük és elfogadottságuk stagnál, megragadt azon a tízenpár százalékon, és az orbáni elkúrás ide, a jogállami normák letojása oda, csak nem akar az egekbe szökni, az amnéziára alapozott amnesztia elmaradni látszik Ha két év alatt nem sikerült tudatosítani magatokban, hogy a változatlanság mellett érdemi megújulás nélkül ez nem fog menni, akkor csináljatok bátran Szanyi Tiborból wannabe horngyulát. A töretlenül támogató tízenpár százaléknak meg fog felelni, de ekkora szavazóbázissal kormányváltásról álmodozni is felesleges. 

Röhejes látvány kormányunk és leváltására magát önjelölt alkalmasnak tartó ellenzéke egymás mellett, mégis a nevetségességétől szomorú ez az egész. Kedvünket tovább rontja, hogy a politikai paletta többi szereplőjében sem teng túl a kormányváltó potenciál. Nyakunkon a regisztráció, soha nem látott magasságban a bizonytalanok, mindenkiből elegük van szavazók tábora, és komolyan nem igyekszik megszólítani őket senki. Se a jelenlegi szereplők, se azok, akik most körmölnek szorgalmasan, hogy legalább a sorvezető meglegyen ehhez. Húzzatok bele gyerekek, mert ettől nagyobb szarban csak akkor leszünk, ha tényleg Nemzeti Murphy Kisgépszerelő és a Horngyula Hasonmásverseny győztese között kell regisztrálva eldöntenünk a cicaharcot 2014-ben.

Mi le akarjuk cserélni Orbán Viktort. De legyen alternatíva akire érdemes. 

619 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr944798708

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Butaság, erkölcstelenség, cinizmus 2012.09.24. 19:42:22

Ha három szóban kellene összefoglalni, hogy 2010-ben miért büntették a választópolgárok példátlan mértékben az MSZP-t és az SZDSZ-t akkor ez a három szó lenne az. És pontosan ugyanez lesz a Fidesz veszte is. 2002 és 2010 között évről évre fokozódóan t...

Trackback: Sírvaröhögős törvényjavaslat-paródiát nyújtott be az előzetes regisztrációhoz Szanyi Tibor 2012.09.24. 16:36:44

“E törvény erejénél fogva feliratkozottnak minősülnek azok, akik a korábbi kormányzati konzultációk során visszaküldött válaszaikban hiánytalanul eltalálták a Kormány előzetes szándékát, illetve minden kétséget kizáróan egyetértettek a Kormány el...

Trackback: Kádár frizsider-szocializmusától Varga Miska frizsider-kapitalizmusáig 2012.09.24. 16:26:07

A frizsider-szocializmus kifejezés a gulyáskommunizmus szinonimája volt. Arra utaltak vele, hogy a keleti blokk legvidámabb barakkjában nem utolsósorban éppen azért volt az élet csupa móka és kacagás, mert nem csak annak jutott rétes estére, aki egysze...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Te sose alszol? Látom tegnap rasszista voltál, ma fideszes leszel meglátod.

Elolvastam Szanyi ötletelését a blogján, bár ő az MSZP nevében nyilatkozik, vagyis ez hivatalos álláspont. Mindegy.

Lényeg, hogy az olajfának szevasz, így senki a világon hozzájuk szólni nem fog. Kíváncsi vagyok mikor esik le nekik, hogy a társadalom nem hirdetett amnesztiát, és a majd kevesebbet lopunk Orbánéknál keveseknek elégséges indok a bocsánatra. A választók 84%-a még mindig nem akarja őket egyedül hatalmon látni, mint lehetőség is kizárólag olajfában merültek fel. Az az elmélet meg ilyen feltételekkel részemről dobós.
Basszus, én se alszok. De Szanyitól még kevésbé. Miért nem kukázták már ki??? Ezek ennyire hülyék, hogy a legellenszenvesebbet dobják be... Minél inkább kapálódzik a változásra váró köz , annál inkább tuszakolják le a torkunkon.

Horn Gyula már nem tud semmiről. Én meg már nem szeretnék Szanyiról meg a többiről tudni, ha lehet. Vegyék már észre magukat! Szerintem a FideSS fizeti őket, nem lehet ez másként. Ennyire öngyi módon nem kampányolhat a lejárt szavatosságú pofáival ellenzéki párt.
magyar politikai tudomány amikor a legképesebb?

a haldokló megmentésére gyógyszer vagy műtét helyett új szájrúzst alkalmaznak

brühühühühühü
A szocik stratégiája tehát eddig két pontban foglalható össze:

1. Parasztvakítás, mert a zemberek nem igénylik a valóságot és a bonyolult összefüggéseket;
2. Az összefogás az, hogy az MSZP-s jelölt alá mindenki besorol;

Aha... Na ezen a ponton jelezném, hogy ettől a kettőtől pont nem vált számomra választható alternatívává az MSZP, úgyhogy ha esetleg a párt az én szavazatomra is igényt tartana, akkor eddig rossz úton jár.
Idióta bagázs, ha nem kapják össze magukat a demokratikus oldalon, akkor az összes vadbarom szembesülni fog 14-ben, azzal a ténnyel, hogy olyan mértékű elvándorlás lesz az ország, mint még soha. Egyre több embertőt hallom, hogy addig adott magának és ennek az országnak esélyt.
Most ez komoly?
Szanyi? Ne'má! Értem én, hogy a cocik el akarják veszíteni, no meg sírni sem fogok értük, de ezek az emberek, ennyire tényleg mindenféle politikai érzék nélkül legyenek? Mert ha arra alapoznak, hogy majd a zemberek úgyis mást szeretnének a narancsbolsik helyette, az kevés. Ezzel az erővel indíthatnák Smukkolós Andorkát, a kis buci fejével, még az is esélyesebb lenne.
Ezek is tényleg olyan hülyék, mint amilyennek kinéznek!
Fabius... a tegnapiak után mit kapsz majd ma Csekktől! :DD
Ha egyáltalán legalább szeretne az MSZP tizenakárhány százalékot, akkor a szanyikat jegelni kell, sőt kiakolbólítani.
Hogy fogják így legyőzni a fityeszt?!(by Mesterházy)
Ezek soha nem fognak észheztérni. A zemberek egyszerűen tájékozatlanságból a megszokás rabjai: ha nem fityesz, akkor MSZP.
De ki tudhatja azt, mit fognak még viktátorék elővarázsolni a cilinderből a választásokig?
Kevés lesz ez, kedves MSZP, a masztodonokkal nem fog menni.
Jelen pillanatban egyetlen szerencsétek csakis az, hogy a többiek legalább ennyire bénák, csak más tekintetben.
Lehet, hogy fenékig ki kell ürítenünk a méregpoharat, és a teljes összeomlás fogja/ha fogja észheztéríteni a magyarokat?!
Ja, és azzal nem fog menni, hogy ülünk a parlamentben és onnan szórjuk a sziporkákat.
Alul meg nincs semmi, csak a jeges űr.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az olyan elvándorlás, mint még soha már megtörtént. Nemrég fejtette ki valaki, hogy '56-ban kb. 180.000 ember hagyta el az országot. Most Piktorék ügyeskedése miatt kb. 200.000 potenciális munkavállaló. Tehát... :(
Nem a láblógatók, nem a filozófusok(pedig aztán próbálták rájuk kenni a nem kenhetőt is) és nem a politikusbűnöző lépett le.
a zembereket nem érdekli a valóság, kibaszott unalmas és percre benne vannak de nem jó...bármi okból....legfőképpen azért, mert nem akarnak tenni ellene vagy érte semmit várják a mannát hogy és akkor jönnek a kóklerek az összes politikus az mindentől függetelnűl és mint a magukat tudósoknak hazudó idióták (zsebtolvajok) a 2012 december 21-i világvégéről csináltak egy 2 órás filmet az összes lehetséges kóklerség benne van...a mayák abbahagyták a naptárírást mert el kellett az írnoknak menni szarni és nem ment vissza vagy elfogyott a cerka meg egyébként is több mint 500 év az olyan messze volt...minek izélni vele

erre ugye lehet sok pénzt keresni biztosabb mint a lottó

aki kiteszi -a még működő- hűtőgépére a törpe képét és imádata tárgyává teszi az buta és csodaváró

hagyni kell őket őnekik ez jó

brühühühühühühü

kuruzslók pedig mindíg lesznek mert mindíg lesz egy beteg aki gyógyíthatatlan
mar varom mikor jelennek meg a fidesznek a valasztasi oriasplakatjai:

Simicska/Nyerges tele szajjal vigyorog, hogy
"jobban élek, mint 4 éve", vagy
"sokkal gazdagabb vagyok, mint 4 éve"
nem kell izgulni... csak párt nélküli FÜGGETLENRE szavazok...

igen lesz 200 független a parlamentben... Kati nénik, Pista bácsik...
majd ott megeygeznek a hogyan továbbról ...
az első félév úgyis 100%os egyetértéssel fog menni...
hiszen a fides mafia pénzharácsoló jogrencerét kell felszámolni és új demokráciát kitalálni...
Padig már vargamisi megmondta, hogy az IMF(elkerülés) már a frigoban van
endresy.blogspot.hu/2012/09/imf-hutoszekreny.html

Szanyit különben szerintem nem fogják a vezetés közelébe engedni. Inkább Szekerest, de már ő iss megperzselődött. Az MSZP-ben nincs valós mássodik vonal. Szerintem.
A szocik ennyit tudnak jelenleg. Viszont a fideszkomcsikat csak összefogással lehet leverni. Egyedül senki sem tudja lenyomni öket, mert ezek a zelmúlt 10 évben csak és kizárólag erre készültek. Mármint arra, hogy bebetonozhassák magukat a "hatalomba". A többi nekik nem számít. Azt viszont nem értem, hogy miért lenne az baj, hogy az MSZP "csak" 15-16%-on áll. Még ez is sok. Inkább legyen 5-6db 10-15%-os párt, mint 1-2 nagy. Akkor kénytelenek lesznek egymással "vitázni", megegyezni. Minél több párt van, annál kevesebb az esélye a mutyinak, mert a konc már annyira kicsi, hogy kettönek sem elég.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: az a 200k, én úgy tudom, összesen a 20 év alatti elvàndorlás, ami gyorsult az utolsó 2 évben, na erre telepedik majd rá 14-ben egy újabb hullám, persze ezek is munkaképes dolgozni termelni akaró emberek.
A "dicső pártjaink meg nem mondanak erre semmit, pedig akik ezeket a véleményeket kifejtik, nem idióta zombik, sőt...
Lehet tényleg a Mohács a cél, de most is csak a röghöz kötött zsellérek maradnak, tudomány és polgárság nélküli, XXI. Századi országként, meg a magyar nemes, aki nyalni tud, de semmi mást.
Mondjuk én bárkire lecserélném õket, aki nem dél-koreai szerkezetû és hatékonyságú gazdaság- és oktatáspolitikát akar, és erre darwinista szoc politikát - miközben a libertariánus elvek ellen és egymás ellen uszít, butít - és aki nem 4 naponta változtat adótörvényt és aki érdekeltekkel és szakértõkkel konzultál. De az ellenzék többi cspoprtjának ugyanezen elvek okán kellen egy való demokratikus elkötelezettségû, változásra valóban hajlandó partner...
Ja és a komunisták ellen is uszít, miközben ugyanúgy centralizál, és a nagytõke és pénzértékteremtõ ágazat ellen, miközben õ akar ezekké válni.. mindezt minimális szakaszerûség nélkül... És minden elen, ami nem õk, perc-emberkék. Szanyi: a populáris nagypofájúságára szükség lehet, a választói kultúrából adódóan. De ennél nem nagyobb koponya és formátum õ, amire pedig égetõ szükség lenne.
Mennyiben gazdasági növekedés az, hogyha elromlott mosógépem helyett veszek egy másikat ?
Amit eddig vettem azon a pénzen, azt most nem veszem, hanem helyette mosógépet fogok fizetni.

Vagy úgy értsem, hogy eddig a megtakarításba mentek a pénzeim, de most felveszek a számlámról, vagy kiveszem a vánkos alól ?

Aki nem vásárol, csak akkor, amikor kilyukad, elszakad, lerohad, összetörik, beázik,....
az szerintük dugdossa a pénzét valahol.

Arra számolnak, hogy a fösvények dugipénzét sikerül előcsalni,

ha dráguló kajával és rezsivel fogyókúrára fogják őket ?

Akkor mostmár nem az adócsökkentés a gazdaság motorja, meg a sokgyerekes rózsadombi "középosztály",
hanem

a kispénzen is spóroló szegény család, akinek lassan lerohad a háztartása.

És mit mondhatnak a statisztikák ?

Az elmúltnyolcévben mennyit takarítottak meg a kispénzűek a nehéz időkre ?

Azok, akiknek már 8-10 éves a mosógépük...
Jav.: szakszerûség, ellen
Nem tudom, hogy miért fáj az nektek, hogy a zemberek kormánya gondolt pl. a mosógépszerelökre is. Megvédik öket is, hisz erre esküdtek fel.
@Dr. simonmondja.: És aki eddig sem vett még antibiotikumot sem a gyereknek, mert nem volt mibõl, az nem vesz semmit továbbra sem. Az is ésszerûbb lenne, ha az éh- és fagyhalált halt nyugdíjasokon és szegények megspórolt szoc kiadással számolnának. Taigetosz...
@Jaffar: Megkédezzük este @Knósszoszt, aki mosógépszerelõ is...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ezaz. A munkavállalók mentek el.

Meg elment a tőke is.

Kettőt ütött egycsapásra az állampárti harci Viktor.
Mesterházy nyilatkozza: a választók el fognak menni és le fogják váltani ov-t. Bazzz, akkor minden oké, nem??? Nem inkább regire kéne ösztönözni?? Így még megnyugszom, és el se megyek...Tán az is mindegy, milyen arányban váltunk???
@whatsoever:
Azzal az elejétől számolnak.
A fidesznyikek főcsapásiránya a szociális kiadások.
Legalábbis a kerékkötő nyugdíjasokról és a segélyesekről tudnak a leghosszabban értekezni.
Már sok évvel ezelőtt is azon ábrándoztak, hogya valahogy kihalnának, az milyen jó lenne...
Hát most minden hatalmuk megvan a kipusztításukra.
@GeoCracker: Szekeressel ugyanott vannak mint Szanyival.
@whatsoever: Jameg a rosszhelyre született gyerekek...

Ez a másik főcsapásiránya a Fidesznek.

Hogy a rosszhelyre született gyerekek kipusztuljanak,
a fidesznyik szaporulat meg svájci bankszámlán gyűjtse a hozományát.
@Dr. simonmondja.: nyugi... varga egy po:cs...

ad1) én a nyugger fides hordáknak nem termelek GDP-t (csak moderáto)

ad2) a hűtőm is kibír még 10évet és az audim is...

ad3) minden megtakarításom megy határmenti osztrák bankba...

ad4) ha mégis tönkremenne a hűtőm akkor van még 3...

a qva fides mafia meg a nyugger 1/2ázsiai hordájával együtt gewbeggyen meg
@Dr. simonmondja.: "kispénzen is spóroló szegény család, akinek lassan lerohad a háztartása"

ezek minek vegyenek új hűtőt???? amikor a régi is üres volt...
nem rossz az a hűtő, CSAK KI VAN KAPCSOLVA...
Masztodonokkal valóban nem lehet nyerni. Mesterházi egyetlen felmutatható eredménye, hogy őket valóban háttérbe szorította, tehát 14-től nem játszanak. Attól most tekintsünk el, hogy szakmailag néhány embernek poros nyomába se érhet, ámde rajtuk szocializálódott, tehát ugyanolyan, csak kevesebb.

Szanyi nehéz kérdés. Ugye az egyéni nyertesek 50%-át - azaz Szanyit - nem lehet kinyomni. Arról nem beszélve, hogy a maga hebrencs stílusa ellenére ma a legokosabb, legtájékozottabb faszi az MSZP-ben.

A hülye ötleteitől ( háromból egy pedig ilyen) eltekintve, aki egy Szanyival való vitából győztesen akar kikerülni, na az nem ott ül az MSZP-ben.

Az ilyen embert csak utálni lehet:))
Szanyit kordában tartani a nála okosabb embereknek sem egyszerű. Mindig előbb beszél, mint gondolkodik, öntörvényű. Persze egy erős pártban ez csak kisszines lenne.

Na de hol van az MSZP ettől?
Úgy látom, nem lehet/érdemes számolni a jelenlegi kapacitással.Csak hátráltat, gúzsba köt.
Át kell lépni rajtuk.

Egyetértek Békesivel, aki azt mondja: "Politikai értelemben balról a mai gazdasági gondjainkat megoldani nem lehet, csak középről.Tartalmilag pedig nivelláló populizmus helyett csak modernizációs természetű hatékonyságnöveléssel, reformokkal, strukturális átalakításokkal. A klasszikus, újraelosztás-elvű baloldali gazdaságpolitika ugyanis pont ellentétes azzal, amit ma csinálni kell."
Szóval Békesi szerint vagy jön egy új politikai erő, vagy csőd (Argentína).

Nem tudom milyen módon lenne kivitelezhető Heller gondolata egy átmeneti, konszolidációs kormányról, de nekem tetszik. Nyilván sok okos ember alázatos együttműködése kellene. Ja igen, és hogy ki az okos, az némi konszenzust igényel. Az elmúlt 22 év okosait ismerjük. Könnyűnek találtattak.
@Dr. simonmondja.: sose feled a TRIPLAbóvlit...

gyakorlatilag a 10% os kamat az ÁLAMCSŐDÖT jelent...

kellene egy másik kormány... a bizalom miatt rögtön indulna a gazdaság...
de mivel a fides nem lesz önként ellenzékben ezért javaslom az új erőknek eccerűen ircsák ki őket...
@Dr. simonmondja.:
Igen.

Noha Orbán szemrebbenés nélkül volt képes megrökönyödni, amikor valaki jelezte, hogy az SZJA-változások egyik elsődleges indoka, a fogyasztásbővülés nem következett be ("Miért, kellett volna?!"), Fidesz-körökben mégiscsak arra megy az apella, hogy majd eljön az a pillanat, amikor az emberek már nem tudják tovább halogatni, késleltetni a fogyasztásukat (ld. előbb-utóbb elromlik a mosógép, és akkor venni KELL(?)), meg hogy majd a nagy jövedelembővülés után(?) olyan sokat takarítottak meg(?), hogy már bátrabban fognak vásárolni.
@a szív fészkei: Miért a fidesz? Mi fizetjük azt az 50 körüli majmot a parlamentben, és a pártszervezeteket a költségvetésből.
Döbbenten hallgattam a szegedi polgármestert az ATV-ben. Már az is akkor arc lett, a dölyf és a gőg folyt ki belőle...
Pont mint 2009-ben. Ott is szartak az országra, csak a lista hosszát méregették és a pozíciót a listahelyekre. Képtelenek felfogni, hogy _ezt_ nem hajlandó megbocsátani a választásra jogosultak nagy része. Azt az undorító kupeckedést.
Ezek nem politikusok. A történelmi turzás ócska kecskekörmei. Láncra fűzve viseli őket orbán a nyakában.
Változatlan véleményem: a 2014-es választásnak még nem az orbánrendszert kell felszámolnia. Az aktuális feladat az MSZP kipaterolása lesz. Jóval 10 % alá kell esnie, hogy a párttagság leváltsa őket. Ára lesz, persze, qrva nagy nemszavazás + Jobbik, de ezt a szart le kell vakarnunk magunkról. Ebből a szempontból Szanyi kifejezetten hasznos.
@whatsoever:
Knosszosz jár jól megint? Kapcsolatok mi? :-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jah!! Kollaboráns... sötétben bújkáló tzatziki-imádó...
@whatsoever: Ezt nem lehet tudni.

Ha a választók tényleg begorombulnak, akkor tökmindegy nekik, hogy megújult-e az emeszpé, vagy ki van az élén.

1994-ben és 2010-ben begorombultak és megnyomták a ceruzát.

Pedig se Horn Gyula, se Orbán Viktor nem volt új.
Inkább régi és megszokott vén hülyék voltak.

Persze, nem hinném, hogy most földindulás lenne.
Mennyi arra az esély, hogy kétszer egymásután lesz földindulás ?
Egyszer orbánért, egyszer meg orbán ellen ...
Nulla ?
haraxom is Fabius ra...

szerintem a simaarcú drvargamisi hűtő elromlik > fogyasztás növekedés > gazdasági növekedés > európa kirájai leszünk gazdaság politikát kellett volna tárgyalnia...

nem sokkal biztatóbb mint drmatelcsi...
@sörtelen: És egyetértek. 2014.-ben még nem lehet kilőni a Fideszt a bársonyszékekből, viszont az mszp.-t ellehet küldeni oda ahová való.
@Dr. simonmondja.: Nem csak a romák halnak.. és nem mindenki fordul fel.. van, aki csak alultáplált és alulképzett, agresszívvé szocializált és qrv* drágán integrálható lesz. Tehát csak 2-3 éves távon "nyereség" a szoc darwinizmus. Jellemzõ amúgy, h csak megszorításban gondolkodnak, értékhozzáadó, önfenntartó önindukáló értékteremtésben nem... hosszabb távon nem érné meg beengedni a munkahelyteremtõ tõkét? Az is spórolna szoc kiadást.. egyéb, pl infrastrukrúra v k+f hozadékai mellett...
@Penivaldes: Merjetek nagyot álmodni.

Rózsa Mihályt is lemondatnád, és végre felvirradna a kikelet.
@Dr. simonmondja.: Nem lehet tudni, épp ezért nem biztos, h felelõs azt kommunikálni sztem, hogy úgyis minden frankón megoldódik.
@whatsoever: Ahogy mondod. Amikor nem figyel, akkor fogjuk megfidelni:)
Majdnem megfulladtam reggelizés közben, a klubrádión aszonta Mesterházi: eddig minden hazug kormányt elzavartak a választók és ez így lesz most is. Szóval az előző hazug kormány nem is ők voltak, hanem személyesen Megyó és Gyurcsi, maga a párt egy makulátlan grállovag, ma is.
Most, hogy megszabadultak a "rossz szellemeiktől", már minden felejtős? Ahhoz egy nagyker szidolja is kevés.Ezek tényleg primitív, szenilis birkának néznek bennünket.
@Dr. simonmondja.: könyörgöm árulja már el valaki, mit nyüzsög most Rózsa Misi? Utoljára húsz éve hallottam róla.
@Rufus78: Amikor 2008-ban munkanélküli lettem, kiszámoltam, hogy 18 fokra tudom fűteni azon a télen a házat, ha nem akarok kölcsönkérni fűtésre, és nem akartam, mert nem láttam, miből adom meg. Tehát nem vettem tüzelőt sem abból a pénzből, ami nem volt. A szembeszomszéd kiscsaj volt, akinek nem vettek antibiotukumot, mert nem telt rá. (Alkalmi munkás roma család, normális banda volt.) Csak eszembe jutott....
("Mondd, mit érlel annak a sorsa, akinek nem jut kapanyél.." )
@Penivaldes: De várj cak.. ha ő egy konschpiratőőőr, akkor ő is nadon fidel ám... Óvatosznak kell lennünk!
@whatsoever: Ne izgulj, én már beférkőztem a bizalmába.
@whatsoever: Az nem fog hűtőt venni.

Ez a fidesznyik elképzelés a gazdaságról asszem megáll ott, hogy

vannak ők, a Család, akik földbirtokokat gyüjtögetnek meg hozományokat...

És vannak a fölösleges emberek.

...

Ezektől a fölösleges emberektől ki kell piszkálni a forintokat,
hogy legyen mit svájci bankszámlára utalni...

...ez a gazdaság.

A gazdaság csökken, de semmi pánik, mert éheztetéssel elő fogják kaparni a garasokat és megint lesz elég a svájci hozományra.

Én biztos vagyok benne, hogy ennél többet nem gondolnak a gazdaságról.

Ezek csak kolbásztöltő tahófalvi söpredék.

Nincs semmi más az ősemberhomlokuk mögött.
@Penivaldes: baj van, ha nem lehet kilőni a fityeszt 14-ben, akkor ámokolnak még 4 vagy x évig, szerinted kibírja ezt ez az ország???

Szerintem nem, és amiket hallok emberektől, szerintük sem, és a tervezhetetlenség, kilátástalanság sokakat lépésre késztet, és tényleg csak a selejt marad itt, meg a here politikusok...

Egyedül nem megy, és aki ezt nem fogja fel, az korlátolt idióta, a legjobb pedig meg még az lenne, ha a fityesben nyomokban megmaradó értelmesek is felismernék ezt, és elkezdenének tenni a vadbarmok ellen. Tudom idealista vagyok, de minden csak rosszabb lehet, ha nem indul el valami az épeszüekkel karöltve...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Pedig nagyobb az esélye, hogy 2014.-ben nem lesz fidesz kilővés.
@Penivaldes:
Akkor pedig sokan megyünk világgá! Lehet, hogy én csak 70 kmel odébb, de odébb.
Te kis kínai figyelôkukac...
Számomra eddig semmilyen propagandája nem volt, hogy újabb éhségmenet ér a Kossuth térre több helyről, 3 órára kérnek minden szimpit, hogy mennyen ki. Én elmondtam.
@Dr. simonmondja.: Egyetértek... Bár abszolút megdöbbent, hogy mért nem éri meg nekik valamivel lassabban rommá gazdagodni, azon az áron, hogy inkább nyertes-nyertes játszmát játszanak.. Mondjuk bevonnának néhány szakértőt, amivel fenntarthatóbb lenne a gazdaság, és így szívesebben választaná őket újra a "nép"...

A dilettantizmus és a gerinctelenség ilyen ördögi egyvelegét elképzelni sem tudtam korábban...

És igen, ha az ellenzéki politizálás nem tud abban a mértékben összefogáspárti és nem-önérdek-vezérelt lenni, amilyen mértékben a fidesz aljas, akkor nem lesz váltás, vagy olyan aránnyal lesz, ami csak a fidesz-obstrukciónak nyit újra tért...

És ezt szerintem se bírja ki már az ország..
:((((((((((((((((((((((((((
@Penivaldes: Megciklandozzuk majd betesszük egy moszógépbe, nagyon titkoszan? Ész cak néha viszünk neki hideg élelmet a hűtőbe, amíg el nem romlik?
Iszonyú dilemma, ha nem lesz igazi alternatíva a választáson. Újabb négyév ezekkel? A hideg ráz ...

Ezt olvastátok-e már:
velemenyvezer.blog.hu/2012/09/24/hoffmann_rozsa_harca_az_idegen_nyelvu_oktatas_ellen
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
ja:)) múltkor is anyámmal autóztunk. mondta mamám, hogy ha most itt továbbmennénk akkor kiérnénk Ausztriába:)))
@whatsoever: így ahogy mondod, berakjuk a moszógépbe, és kimossuk! :)
@Spániel: Döbbenet, amit a közmédiából meg lehet tudni - lóf***t .... Pl. Korózs Lajos egy komplett kalkulációt publikál, hányan mennyit vesztenek a nyugdíjátalakítások kapcsán - Kossuth hír: Korózs L. kritizálja, h nem átjárható a nemtommelyik 2 dokumentációs rendszer, pont.

Nézem a netet, SEMMI az éhségmenetről... én lehet, h hüje vagyok, vagy nem volt időm keresgélni, de a regi elleni tüntit se láttam sehol, fb-n se...
@whatsoever:
Ha szerényen lakva, sok tanulási és anyagi befektetéssel és munkával-nyüzsgéssel télen-nyáron képzelnénk a jövőt, akkor városi módra - fejlődés lenne.

Ha lassan gazdagodnának, vetnének és aratnának, télen pedig megennék, akkor parasztok módjára éldegélnénk egy erős nulla fejlődési potenciállal.

De ezek nem befektetnek, nem vetnek semmit,

...csak aratnak.

Vadászó-gyüjtögető életmód.
@whatsoever: reggel kb. félnyolckor volt egy riport a Klubrádióban Tóth Imrével - vagy hogy hívják - aki elmondta, hogy Pécsről is indult egy menet és hogy végig az úton mennyire elkeseredettek és félnek az emberek az ÉHENHALÁSTÓL ÉS A MEGFAGYÁSTÓL. Remélem, jól hallottam,hogy ma lesz.
Ha jól tévedek, Kórozs volt, aki éppen beleártotta magát a közmunkás szakszervezetbe egy kis népszerűség hajhászásért, neeeem?
Fabius! Indíts új pártot!
És gondold el, mit mondasz,
1. A feleségemnek,aki utálja Orbánt, de szerinte Bajnai meglopta a libásokat, és egy "csomóan" öngyilkosok lettek.
2. A kőműves szomszédomnak, akinek nincs elég munkája, és hajszál híján elárverezték a házát.
3. Nekem, aki zöldség és gyümölcstermesztő vagyok (kisgazda), és akinek rendszeresen védenie kell a gazdaságát a tolvajok ellen.
4. Anyámnak, aki nyugdíjas

De nehogy azt mond, hogy "fenntartható fejlődés", mert sírok.
@félázsiai nagymagyar:

Rajta volt a feketelistán ez a tanár.

Azt írják a kommentbe, hogy a családja révén.

Kubikolni még mehet, de ne jelentse be magát, mert egy hét és jönnek érte bárhol.
Kimásolom betűkkel is:

Aki változtatni akar, az legyen ma ott a Kossuth téren - Tóth Imre - 10:28
[Hallgassa meg] Hallgassa meg
Az ország két pontjáról elindultak a Méltóság Menetei. Miskolcról Tóth Imre, a februári "éhségmenet" ötletgazdája és fő szervezője egyedül vágott a távnak, Pécsről Madár István másodmagával tart Budapest felé. Tóth Imre a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában elmondta, a 3-as út mentén indult és beszélgetett útközben a környéken élőkkel. Tapasztalata szerint az emberek elkeseredettek, félnek. Félnek a jövőtől, de leginkább a közeledő téltől tartanak. Szerinte sok ember fog éhen halni és megfagyni a saját lakásában ezen a télen.
Mint mondta, Borsod és Heves megyében folyamatosan szűnnek meg a munkahelyek, három hónapnyi álláskeresési járadékkal éhhalálra vannak ítélve, miközben nincsenek munkahelyek. Emlékeztetett, hogy amit a hatalom milliárdokat fordított "levelezgetésre", ahelyett, hogy a létbizonytalanságban élőkön segítettek volna.

Tóth Imre azt kéri, hogy aki félti az életét, a létbiztonságát, lakhatását és változtatni akar, az legyen ott ma 15 órakor a Kossuth téren.
(Klubrádió)
@biohouse: Dehát nektek van pártotok.

Ott a spekulánsok ellen harcoló Orbán az otthonok és a nyugdíjasok megmentője, aki két hét alatt rendet rak.

És fejlődés helyett ott a konyhakert.

Mi a bajotok az Orbánnal ?
@Spániel: Igen, a Klubban én is hallottam, csak ez nagyon réteg-publicitás... Fácsén, népszavában, stb mért nincs...
@whatsoever: mert esetleg olyan mond ez a fószer, amit nem szeretnének hallani. Legyenek csak maguk között, nyolcan-tízen.
áhhhh.......

Orbán a "Jóisten" segítségével csökkentené az államadósságot

"Ha a Jóisten megengedi, hogy még egy-két évig dolgozzunk Magyarországon, akkor mi is csatlakozni fogunk az alacsony adóssággal rendelkező közép-európaiak családjához" - mondta Orbán Viktor kormányfő Vilniusban tartott előadásában.

hvg.hu/vilag/20120924_Orban_a_Joisten_segitsegevel_csokkentene_
áhhhh, sokadik....

Felpörög a kormány a Twitteren is
Joób Sándor
2012. szeptember 24., hétfő 08:49
|
Tumblr Email
A kormány, a minisztériumok és a háttérintézmények is hangsúlyosabban jelennek meg a jövőben az interneten, és átláthatóbbá teszik a kormányzati portált is, mondta az Indexnek Mányai Zoltán, akit szeptember elsején neveztek ki a Miniszterelnökség internetes kormányzati kommunikációért felelős helyettes államtitkárának. A tervek szerint felpörgetik a kormány Twitter-oldalát, képeket terjesztenek a Facebookon és kis riportfilmekben mutatják be a háttérintézményeket, de nem Mányai Zoltán feladata a kormányfő vagy éppen Deutsch Tamás netes bejegyzéseinek nyomonkövetése.

index.hu/belfold/2012/09/24/internetes_kormanyzati_kommunikacio/#
és a végjáték elkezdődött:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nem_eleg_a_nyugdijpenz_veszelyben_az_mnb-tartalek.531978.html

----------------

Hatékonyabbá tennék a kisajátításokat

Általános vitára alkalmasnak találta a kisajátításról szóló 2007-es törvény módosításáról szóló javaslatot hétfői budapesti ülésén az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottsága. A képviselők a törvényjavaslatot egyhangúlag bocsátották általános vitára, amely várhatóan a jövő héten lesz.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/hatekonyabba_tennek_a_kisajatitasokat.532025.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen, én elolvasnám. mindig is érdekelt a híres személyek magánlevelezése.
bacca meg, fontos hírek, fontos események, eszem faszom megáll......

Deutsch fiát kiállították az NB II.-ben

sportgeza.hu/futball/2012/09/24/deutsch_fiat_kiallitottak_az_nb_ii.-ben/
@Penivaldes: őőőő bocsi, de ezt most javítanám: hírhedtre, engedelmeddel :D
@dr. Balta$ár: Mondta egyik rokonunk, hogy ismerőse - nem gyengén gazdag - itt semmit a nevén nem tart, nem tárol, mindene kint van, bérel egy lakást, oszt kész. Szóval aki tudna, az nem itt fogyaszt, aki nem tud, annak meg mindegy.
@sörtelen: Én azt hiszem beledöglenék újabb FideSS+Jobik négy évbe. És nincs hová mennem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azok is igen a hírhedt emberek magánlevelezése is érdekel, meg a híresekké is.:D
@whatsoever: Ne bánccsátok!!!!! :-))) Sírva szerelne egy Vargának, az biztos.
@Spániel: + 1 Bár én reggelimet nem rongálom politikusnak látszó szarokkal.
@biohouse:

Ha új pártot csinálnék azt egész másképp tenném.

1: Elétek tennék egy józan gazdaságpolitikára épülő társadalmi programot, mert elkölteni csak azt lehet amit megkeresünk.

2: Közérthető módon elmagyaráznám miért lenne jó ez nektek és az országnak, miért áll érdeketekben megszavazni. Fontosabb lenne ez, mint azt meghatározni milliméter pontosan, hogy hová pozicionálom magam a gyurcsányorbánhoz képest.
@Spániel: Szerelmi deráma zajlott itt, nem láttad? Valami téglagyár nevű nick üvöltözött miatta, utána, stb. Életre galvanizálta. ;-DDD
@whatsoever: Bajszán nem billeg a morzsa... www.youtube.com/watch?v=ZcelcxsKbJY

Mága hisztisen kikérte magának a vádakat, miszerint ő tudja, mi volt Horthy idején: Et voilá! www.youtube.com/watch?v=ZcelcxsKbJY
Ja bocs a kettőzésért! De szép és lelket megütő, hogy mennyie korrelál a mai helyzettel.
@Penivaldes: Knósszoszt nem hagyom gyanúsítgatni!! Virtuális dedem, nekem pedig hülye gyerekem nem lehet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Jep, szóval Orbán szerint a Jóisten segítsége kell, hogy kihúzzák a ciklus végéig.

Legalább őszinte :-D
A fogyasztási felmérések egymást érik...

index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/24/mibol_lesz_itt_fogyasztas/

index.hu/gazdasag/2012/09/23/a_magyar_csaladok_felenek_nincs_kocsija

Az egyik szerint a bolti forgalom csökkent, de a csomagküldő netes cégek forgalma 30%-al nőtt.

A másik szerint a városiak és a diplomások autót már nem vesznek,
de a faluban élő 30-as képzetlenebbek vesznek.

Most ha a kettőt összevetem, akkor az jön ki,

hogy a falusi 30-as nemdiplomás népeknek van csak pénze,
mert kocsit is ők vesznek, meg netről hozatják a kaját is, hogy ne járjanak bótba se.

A kérdés, hogy ezek már a fallal körülvett hacienákon élő fidesznyik nagygazdák a sokgyerkes feleségeikkel,

vagy még nem azok ?
@Spániel: Igen, mondta a férjem, hogy lesz. De minket akkorra vár az ügyvéd. Legfeljebb odanézek és megyek tovább. Örökké ez a hülye három óra, a legrosszabb időponty!!
@a szív fészkei: Persze csak amig nem figyelsz, addig...na tudjátok mire gondolok.
@Fabius: Főleg a másodikkal értek egyet. igen a gyurcsányorbán körül forog a Föld..
@Fabius: akkor nekik is szólni kéne, vagy talán megbeszélték az istenükkel, és melyikkel, a fő focistával, vagy a felhő szélén üldögélővel:

0,9 százalékos GDP-növekedést vár jövőre a Századvég Gazdaságkutató
A fogyasztás stagnálása, a beruházások jelentős visszaesése és a célszinthez közeli költségvetési pálya együttesen a GDP csökkenését eredményezi az idei évben. Várakozásaink szerint jövőre ismét bővülhet a gazdaság, az infláció viszont érdemben meghaladja a három százalékot.

hvg.hu/gazdasag/20120924_09_szazalekos_GDPnovekedest_var_jovore_a_

-------------

ez is érdekes, akkor beigérte a nép, hogy vásárolni fog, aha, oszt mibűűű, ha a munkahelye meg döglődik...

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fmagyar%2F2012%2F09%2F24%2Fes_megis_bejon_varga_hutos_joslata%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Én is szégyenlős vagyok, de lassan én is kezdek radikalizálódni...

@Penivaldes:

Te kis Mata Hari... :D
@biohouse:
"1. A feleségemnek,aki utálja Orbánt, de szerinte Bajnai meglopta a libásokat, és egy "csomóan" öngyilkosok lettek.
2. A kőműves szomszédomnak, akinek nincs elég munkája, és hajszál híján elárverezték a házát.
3. Nekem, aki zöldség és gyümölcstermesztő vagyok (kisgazda), és akinek rendszeresen védenie kell a gazdaságát a tolvajok ellen.
4. Anyámnak, aki nyugdíjas

De nehogy azt mond, hogy "fenntartható fejlődés", mert sírok."

De hát nektek van pártotok. 4 évente felváltva meg kell választani a Fideszt, aztán MSZP-t. Nézd most is milyen szép programot raktak össze Mesterházyék.

Bajnai libás, Gyurcsány hazug, DK hiteltelen, SZDSZ mocskoszsidótolvaj. H&H nem választható, Mellár nem üti át az ingerküszöböt.
Ezt érdemli a magyar választó. Van Szanyi team, meg van Lázár team. Lehet választani. Négy évente felváltva jól megbüntetni őket. Mert szörnyű bűn az övék: kiszolgálják a magyar választópolgárt. Ami maguknak a választópolgároknak a szemében is halálos bűn. Ennyire tudathasadásos népnek ilyen politika jár. Mert ha nem tetszik a képünk, inkább bekúrjuk a tükröt egy féltéglával, mintsem belássuk, dagadtak vagyunk, és aztán lenyomjunk 10 fekvőtámaszt. Mert az fáj.
Íme a tökéletes német szerelmespár! Bastian Schweinsteiger és kedvese, Sarah Brandner. A fotó Münchenben készült, a háttérben a monumentális Bavaria-szobor és Ruhmeshalle látható.

i.imgur.com/donA6.jpg

Gyönyörűek! Mindennap imádkozom értük, hogy legyenek boldogok. Főleg Bastiannak kívánok erőt és egészséget, hogy képes legyen sok-sok gyermeket nemzeni, szépeket, szőkéket és okosakat, mert erre van most szükség, ez kell minél előbb, hogy benépesíthessük velük ezt a hitvány, elkorcsosult világot.
@Penivaldes: kedves Tekinkova, üdvözlünk körünkben, reméljük a dossziét ami rólunk készül, azért véleményezhetjük, ugyi ez lenni minimum? :D
Íme a tökéletes német szerelmespár! Bastian Schweinsteiger és kedvese, Sarah Brandner. A fotó Münchenben készült, a háttérben a monumentális Bavaria-szobor és Ruhmeshalle látható.

i.imgur.com/donA6.jpg

Gyönyörűek! Mindennap imádkozom értük, hogy legyenek boldogok. Főleg Bastiannak kívánok erőt és egészséget, hogy képes legyen sok-sok gyermeket nemzeni, szépeket, szőkéket és okosakat, mert erre van most szükség, ez kell minél előbb, hogy benépesíthessük velük ezt a hitvány, elkorcsosult világot.
@shinichi: Szerintem a Bajnai a legjobb, főleg ha hozza a HésH-s csapatát. Nekem van egy olyan érzésem, h Bajnai lesz a szolidaritás és a milla mszp nélküli arca, és választásokig párttá fog alakulni. És nyerni is fog, mert az alulról építkezés illúziója megmarad, és a "népnek" nem kellenek a régi arcok. Pláne a gondolataik!
ehhhhhhhhh:

716 milliós tenderen nyert egyedüli indulóként a Bell and Partners

A Bell and Partners Kft. fogja végezni az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (OHÜ) kommunikációs feladatait - olvasható a K-Monitor blogon. A korábban számos állami tenderen sikerrel szereplő cég egyedüli!!!! indulóként nyerte el a nettó 716 100 000 forintos munkát!!!!!!!

hvg.hu/kkv/20120924_716_millios_tenderen_nyert_egyeduli_indul
@a szív fészkei: Igen, ezt.. bammeg lassan már csak az udmurtok meg a cseremiszek maradnak, akiknek az ösvényén szeretnénk haladni, ha adnak dellát...

Eztet meg nem mongyák be, érdekesz, mé' nem? :
atlatszo.hu/2012/09/24/a-nemzeti-egyuttmukodes-rendszere-kik-ejtettek-foglyul-a-magyar-allamot/

Plö mondhatnák, hogy litván ösvényen, mer ott nem ólálkodik az eu, hogy átvilágíccsa a beszerzéseket.
@biohouse: Feleségednek olvasmányul: nol.hu/belfold/eliteltek_pesty_laszlot_bajnai_ragalmazasaert

A lopások megfékezésért forduljatok Pintérhez, figyelmeztetve, hogy sokszor két hét telt el rendcsinálás nélkül. Tehát hazudott, de még eszét is verte a rendőrséget valamiért...
Ha még jobban elszegényíti Orvbűn az országot, még többet fognak tőled éhesek lopni. És tán nemcsak romák, mert hallom, hogy - pl. Zalában - színmagyar falvakban is kezdenek éhezni a népek, és az önkormányzat elnéz a falopások stb. felett, mert megfagyna a populáció enélkül. Ott, ahol roma mutatóban se nincs és dolgozik is még a falu nagyja. De éhbérért távolban, ha akad munka és mivel hitel van a házakon, kikötve sokaknál a gáz, a villany levágva, a víz szűkítve. Ismerősünk gyertyalángon főz kávét. Fehér, mint a hó és lassan elfogy a nem evésben, pedig bejár dolgozni a falujából messze.

De tényleg, maradjon Orvbűn bis hundert zwanzig, közben fincsi lesz libásozni egy jóízűt. Mert más liba nem kerül majd hozzátok az asztalra. Építkezni mibul építkeznének? Kőműves szomszédod kérdezze meg a Nagy Vezért. Aki eddig sorházakból gazdagodott, már rég kiment építeni Németországba, Ausztriába.
Meg kéne nézni, miatta hányan lesznek öngyik és éh- vagy fagyhalottak.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Én is kedvelem a német válogatottat, mindig imádkozok, hogy Schweinsteiger jól megértse magát a szintén ősgermán Özillel, Boatenggel és Podolsky-val. :D
@a szív fészkei: Baszkili, az eu, a rabtartó, akitől jön a lé nyuszi rokonainak, barátainak és üzletfeleinek... és az eu a Rossz.. Időről időre azért fordulok le a közéletről, mert úgy érzem, ekkora mértékű undor, amit érzek, már egészségkárosodást okoz..
@Myrath: ha nagyon kötni akarnám az ebet, akkor azt mondom, hogy Bajnai is régi arc.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: JA és imádkozz te megszállott azért is, hogy ezt a szép baltaképű teutont le tudja kedvenc nem teutonod igazolni a szaros Vidijébe, akkor lesz csak jó világ!
@whatsoever: Ja Litvánia EU, bocs... zsigerből kommentelek néha, tökfej vok :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:Ha a Századvég 0,9-et vár, akkor az hétköznapi nyelven jó esetben stagnálást jelent.Az inflációt hűen önmagához "jó" lőtte be.Mert ez a gyakorlatban azt fogja jelenteni, hogy nemhogy az 3 körül nem lesz, hanem a jegybank körüli változásoknak köszönhetően(agresszív kamatcsökkentés a forintadósság elinflálásáért)jó ha megáll 8-9% körül.A devizaadósoknak reszeltek,béke poraikra.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: \o/ török teuton, most mit kekeckedsz, hisz most ők is kedves testvéreink, tehát csak összemosták jó agitprop szerint ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Kussolj, vagy a lábadnál fogva felakasztalak egy cseresznyefára, keresek egy botot vagy más munkaeszközt (kondásbalta, gereblye, kaszanyél fokos, juhászkampó, vasvilla) és puhára verlek, mint a rostélyost.
A francba... Kicsit elszaladt velem a ló...

Fabius! Nagyon kérlek, ne tilts ki!
@Penivaldes:

"És egyetértek. 2014.-ben még nem lehet kilőni a Fideszt a bársonyszékekből, viszont az mszp.-t ellehet küldeni oda ahová való."

Szerintem egyszerre kell mindkettőt kilökni a gyorsnaszádból.:)
@Fabius:

A francba... Kicsit elszaladt velem a ló...

Fabius! Nagyon kérlek, ne tilts ki!
@xaverta: Az lenne az ideális. de az nagyon kemény munka lesz:)
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Elnézést kérsz Cirbolyától vagy repülsz.

Te döntesz.
@Penivaldes: Egyszer, még a régi házunkban, a fürdőben voltam, midőn a mosógép mellől kirohant egy pici egér... Csak néztem, mert én addig nem tudtam, hogy az egerek igaziból úgy spuriznak, mint a Tom & Jerryben, mármint hogy a levegőben, és nem látni a lábukat... Olyan édes volt, és félt persze, az istenadta... Nagyon megsajnáltam.. Aztán beszaladt a hálóba, ahol a földön volt az ágymatracunk.. na akkor alábbhagyott az empátiám, és kiüldöztem...

Cak azért mesélem, hogy belásd: Egér is fidel ám és Knósszosszal gyorsan bisztosz kiszedik Bolit a moszógépből..

Na jó.. megyek dolgomra, örültem, minden jót..
:)
@a szív fészkei: ügyvéd? az most nekem is jól jönne.
@Fabius: Technokrata párt lehetne a neve.
Szerintem azé veszítenél, mert az embereknek fingja sincs alapvető fogalmakról, mint pl. GDP, tőzsde, állampapír hozama, CDS felár, költségvetési hiány,...stb. Sokszor hallják ezeket a fogalmakat, de nem tudják mit jelentenek.
@a szív fészkei: egy hülye téglagyárt láttam néha hatalmas betűkkel rózsamisi ellen felzúdulni, de nemtom a miértjét. Majd meséjjjj!
@whatsoever: én eddig élő egeret csak a Tom & Jerryben láttam.
@a szív fészkei: én se szándékosan repültem rá erre a politikusnak látszó tárgyra. Csak úgy beleszólt a reggelimbe.
@Penivaldes: Nem média, hanem nethekk. Valami ált. orvbűni provokáció és náci spammelés ötvözete a Stefi, nem?
@Spániel: Mi is csak arra tippelünk, hogy a visszautasított szerelmes bornyú bőg ki belőle. ;-DDDD
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Tünci münci, minősítetted magad, mondjam, vagy mutassam? Azért ismét hoztad a formád, nekem te semmit nem jelentesz, tehát nem veszem fel a stílusod, de kiváncsivá teszel, hogy csak a hatalomnak hódolsz be, vagy egy egyszerű szűrke embernek is. Vigyázz mit válaszolsz, mert a sorsod múlik ezen a válaszon ;)

@Fabius:
Köszönöm Fabius, belavírozta magát a saját csapdájába, vagy összeomlik ez a karaktere, vagy semmivé válik a valós énje...
@Myrath: El lehetne egyszer a büdös életben értelmesen magyarázni. Szerintem Orvbűnnek se nincs fogalma se ezekről.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Deutsch Bence apukáját kiállítanák végleg, na az lenne hír nekem!
@Penivaldes:

Oszt' az is rajzolt volt! :DDD

@Myrath:

Ezek a fogalmak semmit sem számítanak, csak a SZABADSÁG! :D
@Penivaldes:

Merjünk nagyot álmodni!:)
@Neolibsi: De mehetnek sátorozni a gettójuk hűlt helyére Ócsára. Télen egészséges túlélőtábor lesz.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Hőőőő... aranyám, el vagyol te egy hangyafasznyit tévedve.
Ideje lenne, hogy orcádat visszavedd, mert nagyon el vagy szállva magadtól. Nincs mire pedig... Ha ilyen gyökérnek kéne lennem, mint te vagy, inkább a konnektorba hugyoznék.
Viszont innentől elérted, hogy le se .zarlak, folyamatosan mész te a tahóketrecbe, el sem olvaslak, hogy pofán vágjalak, arra sem vagy érdemes.

KEDVES KOLLÉGÁK!
A STEFI NEVŰ SZOPÓSBOCI MÁTÓL KEZDVE NÁLAM A TAHÓKETREC ÁLLANDÓ LAKÓJA LETT.

KURVAUNALMAS A KRETÉNJE!

HÁNYAN CSATLAKOZNAK A "TAHÓTLANÍTSUK STEFIBOCIT" KLUBHOZ? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha a szabadság nem más mint "képesség az értelemmel összhangban lévő cselekvésre" akkor szabadok is lehetünk akár! ;)
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: nem vitted túlzásba, igaz megtetted, de csak a félelem miatt, messze nem voltál őszinte, de sebaj. Elfogadom a bocsánat kérésed, de ne hidd, hogy nagyon megváltozott erről a karakteredről a véleményem.

Látszik, hogy két külön jellem vagy, és talán képes a fejlődésre.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezt a parasztot ezennel folyamatos ignorálásba tettem.
Azért ha valaki összefut vele, bass.on már le egyet az én nevemben is neki!
Illetve dehogy, ütni nem szabad, csak rugdosni!
Amúgy folyamatosan megy tahóketrecbe, el sem fogom a baromarcúnak a förmedvényeit olvasni.
Na jó, nekem ennyi elég volt mára belőletek, megyek dolgozni, hiszen parasztnak folyton dolgoznia kell, hogy megélhessen. Sőt továbbmegyek: bármilyen gazdag az ember, dolgoznia kell. Ha nincs munka, nincs élet.

A munka nemesít. De ezt én nektek, urbánus bölcsészeknek úgyis hiába magyarázom...
Na jó, nekem ennyi elég volt mára belőletek, megyek dolgozni, hiszen parasztnak folyton dolgoznia kell, hogy megélhessen. Sőt továbbmegyek: bármilyen gazdag az ember, dolgoznia kell. Ha nincs munka, nincs élet.

A munka nemesít. De ezt én nektek, urbánus bölcsészeknek úgyis hiába magyarázom...
@Penivaldes:
Ülni, vagy aludni szoktál rajta?? Csak úgy ártatlanul kérdem én... :))
@Spániel:
Na jó, akkor az enyém a 0-ás lesz.
Bakker! Ki az 5-ös számú tagkönyv tulajdonosa? Nem azért, csak a Bayer nevével véletlenül összemossuk és besértődik... Lehet, hogy azt kihagyjuk. Biztos, ami biztos alapon! :)
Basszus, este, ha hazaérek melóból, küldök nektek mail-ben tagságit is, a
"TAHÓTLANÍTSUK STEFIBOCIT"
KLUB
hivatalos igazolásaként.
:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: igeeeen. olyan jó lesz nekünk. hányan is vagyunk? egyre többen leszünk. :))
@Penivaldes:
Ha sokan lennénk, akkor felvételi elbeszélgetést tartok - meg tagsági díjat is szedni fogok! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jó ötlet. Akik ezután lépnek tőlük szedjünk pénzt:) a felvételi elbeszélgetést én akarom csinálni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: közben összeszégyelltem magam, mert az 1. számú téged illet, mint ötletgazdát.
Tagsági díííííj? belépési nyilatkozat meg önéletrajz nem kéne?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @Penivaldes: megint a mocskos anyagiak, ki cseszett le tegnap?? Na fátylat reá, lassan testvérszövetséget köthetünk Fabius nemlétező pártjával, neki van gazdasági programja, nekünk lesz ideológiai, és hitéleti. S a haza fényre derül :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen főleg miattam. mert hozzám nem mérhető senki. csak kevesen érinthetik meg a bokámat is.))
hűűű, haaaa:

"Hegynek felfele kell tolni a Trabantot"

Nincs túl sok ok optimizmusra a magyar gazdaságban - összegezhető a volt pénzügyminiszterek és jegybankelnökök véleménye, amelyet Járai Zsigmond, Békesi László és Bod Péter Ákos fejtett ki az alkuszkonferencián.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/szakertok_a_magyar_gazdasagrol_hegynek_felfele_kell_tolni_a_trabantot.532026.html

-----------------------------------

Századvég: 350 milliárdos megszorítás kell
A 2013-ra vállalt hiánycél megvalósításához mintegy 350 milliárd forintos további megtakarításra van szükség a Századvég Gazdaságkutató Zrt. legfrissebb prognózisa szerint.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/szazadveg_350_milliardos_megszoritas_kell_meg_matolcsy_tervehez.532032.html
nem én írtam, de írhattam volna:

Attila99, 2012. szeptember 24., hétfő 13:01
Csak ne ugráljon itt a Századvég, mi az hogy megszorítás. Itt olyan nincs, ezt határozottan kijelenthetem, itt csak tündérmese van. Pont.
Moderációt kérek Válasz erre

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja:
www.napi.hu/info/adatvedelem.html
ubisanyi, 2012. szeptember 24., hétfő 12:42
Ha már a Századvég is lyukat lát,akkor baj van. Ha ők 350-et látnak,akkor van az 500 is. Még szerencse,hogy egy nagy gazdasági fellendülés küszöbén állunk,mert egyébként rossz kedvű lennék.
@Penivaldes: több hülye ötletet nem adok, mert megvalósítjátok.
Elnezest de mostan hulyesegeket fogok beszelni.
Adnek en nektek partot..., minden magyar allampolgar kapasbol miniszterelnok lenne, elso lepeskent megszuntetnem a keszpenzt holnaptol csak elektronikus banki bizonylattal meg bankkartyaval lehet fizetni, egy az ember egy a szamla. Mindenki szavazhat barmirol a kepviseloknek utilapu a parlamentet eladjuk valami gazdag azerinek vagy ormenynek az arat meg elmulatjuk.
:-))
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: "Kussolj, vagy a lábadnál fogva felakasztalak egy cseresznyefára, keresek egy botot vagy más munkaeszközt (kondásbalta, gereblye, kaszanyél fokos, juhászkampó, vasvilla) és puhára verlek, mint a rostélyost."

Kiestél a szerepedből, ez nem jó.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :-DD Csak terjed, mint az ebola és fertőz a fajvírusával. Ezt tényleg fizeti a Kumin órabérben, ha ennyire itt akar maradni. Muszáj neki, ha kibasszák, leveszik a pénzét.
@épészmérnök: Miért nem lehet ennyire frusztráltan arrogáns parasztlány a végekről? Mondjuk élőben nem sok ilyet ismerek, az igaz.
Stefipárt: www.millamedia.hu/2012/09/24/akasszatok-fol-a-ciganyokat-balavany/

Kérdeztem tegnap is, mikor megy a Gárda tiltakozva masírozni a lányát két lövéssel szétloccsantó habfehérhez: www.blikk.hu/blikk_aktualis/soha-nem-fogja-fel-hogy-megolte-lanyat-2110641, az elfogott gödöllői machetés, viperás rendőrhöz, és a többi fajmagyar mészároshoz? Őket is lógatnák?? Egy-kettőre rá is férne tulképp.
@whatsoever: A litvánokat nem kell az eu-nak átvilágítania a beszerzések piacán, vigyáznak ők magukra. 5.9% a gazdasági növekedésük!!!!!
Fabius csak óvatosan, nézd csak a keleti szél, Mariska nehogy étvegye:

Bloggereket zárnak börtönbe hosszú évekre Vietnámban

Államellenes propaganda terjesztése címén 4-től 12 évig terjedő börtönbüntetéseket szabtak ki Vietnámban hétfőn három bloggerre, akik internetes feljegyzéseikben a kormányt bírálták, jogsértésekről, korrupcióról és a hatalom külpolitikai baklövéseiről írtak.

hvg.hu/Tudomany/20120924_Bloggereket_zarnak_bortonbe_hosszu_evekre
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
"Íme a tökéletes német szerelmespár! Bastian Schweinsteiger és kedvese, Sarah Brandner. [...] Gyönyörűek! Mindennap imádkozom értük, hogy legyenek boldogok. Főleg Bastiannak kívánok erőt és egészséget, hogy képes legyen sok-sok gyermeket nemzeni, szépeket, szőkéket és okosakat,"

méretes lukra futottál barátom. a nászukból ugyanis nem lesz sok szép okos gyerek. oka:
Sarah kismellű gebe: sportsillustrated.cnn.com/vault/swimsuit/specialfeatured/2010/body_painting/index.htm
nem okos. viszont szőke és szép.
a disznópászotr viszont erős. de nem szép. és nem okos.
www.piacesprofit.hu/gazdasag/bajban-a-boltok-fogynak-a-vasarlok/?hk=1

A nagyon marhák!!!! Mukodj, fogyassz!! Uri Gellert ide!!

@Mariann19: Most jók a halszagú nyelvrokonok???
szanyi kapitány spiccesen megbotlott és kitört a nyaka?

:-D

az alkoholistáknak mindig furcsán felfújódik a feje
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Orbán Viktor és a kormány azt hangoztatja itten véleményszabadság van.

Amíg azt írom le amit gondolok, és úgy ahogy gondolom szerintem is az van.

Az mondjuk előny, hogy nem vagyok közszolga, nem pályázok közbeszerzésen, és nem csüngök az állami csecsen semmilyen formában.
Na bazz, a link mindig elmarad tőlem.: www.blikk.hu/blikk_aktualis/iskolas-lanyokat-eroszakolt-a-libiai-diktator-2110703 De diktátorok az országot is erőszakolgatják előszeretettel, ebben nem tévedtünk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Á, nálunk ilyen nem lesz, Kádár, akarom mondani Orbán elvtárs nem olyan. Választások is lesznek, csak kissé megbuherálva.

Na, napi Bartus:
nepszava.com/2012/09/velemeny/bartus-laszlo-silabusz-kezdoknek.html
"A jobbikosok arról vitatkoznak, hogy buzis dolog-e az új dallas-t nézni."

Vágó Gábor Degecen született :-D :-D :-D

falramentaparlament.tumblr.com/post/32194662033/meanwhile-in-the-parlaiment
@Secnir: Elég girnyó és ráadásul még mutogatja is szűzi??? teutonságát??? Na ennyit a fajerkölcsökről, vazze!

Ahogy G.B:Show mondta egy neki felajánlkozó hölgynek, aki a saját szépségét és az író okosságát látta már leendő gyermekükben, akit ki akart volna sajtolni a pasiból: Az lesz a kínos, ha a maga eszét és az én szépségemet örökli majd. Inkább nem. Nos a disznónevűnél még kátrányosabb a szitu, ha őt vesszük a lábától felfelé...
@Fabius: "Amíg azt írom le amit gondolok, és úgy ahogy gondolom szerintem is az van.

Az mondjuk előny, hogy nem vagyok közszolga, nem pályázok közbeszerzésen, és nem csüngök az állami csecsen semmilyen formában. "

Mármost a formállogika alapján ebből a két mondatból vagy az egyik igaz, vagy a másik.

Kivéve, ha úgy értetted, szólásszabadság akkor van, ha TE elmondhatod a véleményed, de ha mondjuk a haverom a minisztériumban már nem, az még belefér.
@a szív fészkei: szégyelheti magát, hogy mutogatja magát.
egyébként helyes csajszinak néz ki.
@Fabius: A régi anno néztem, valahol izgi volt látni egy szeletet onnan az Óperencián túlról, bár a dramaturgia már akkor kiba uncsi volt. De ennyi hokis válltömést- hordtam is naná akkoriban ;-DD-hol lehetettmég látni???

De ez az új, valóban nagyon szar. Larry Hagman, nem beszélve szegény Bobbyról iszonyú roncsbderby, Samantha - aki amúgy Sue Ellen - mindig a szája biggyegtetésével alkotott jellemet, és az olyan is volt - az a szép hajdani szülfeles kertészfiú a kis kidolgozott testyíivel meg nagyon fel van öltözve. Akkor meg már nem annyira fáintos őt nézni egész este.

És ez a gonoszkodás olyan kiszámítható! Humor meg fasorban sincs. Mikor kezdik az Férjem védelmébent????
LOL! Fabius átmegy mandiner-trollba, és a Varánusz blogon kifejti, hogy szólásszabaccság van, mert ő verheti a nyálát (még) egy blogon!
:DDD

Bocs, de ez kurva magas volt.
@a szív fészkei: Én belenéztem. Az a baj vele, hogy a két roncs öreg viszi a hátán az egészet. mert az új arcok annyira arctalanok. a kertészgyerek is.
"Fabius ne tilts kiiiiiiiiiiiii." Vérzik a szívem, hogy annyit vitéz teuton hős korcs leszármazottja, így kuncsorog egy félázsiainál..Piha...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem így értettem.

Arra céloztam nem vagyok munkán-pénzen keresztül befolyásolható, és elismertem egyben a közszolgák kiszolgáltatottságát.

Az tény, két év alatt két képet kifogásoltak, ráadásul ugyanabban a posztban, írott szöveget még soha.
@a szív fészkei: "Miért nem lehet ennyire frusztráltan arrogáns parasztlány a végekről? "

Egy frusztrált, arrogáns parasztlány simán elküld a p---ba, nem fantáziál bonyolult kínzásokról. És főleg nem tud fennkölten és jól informáltan cseverészni a legkülönbözőbb témákról. A stílusa egyébként tényleg németesen nehézkes.

Egyetértek veled, munkaköri kötelessége itt baszni a rezet. Valamiért érdekes ez a társaság Kuminéknak.
@Penivaldes: Mutogassa, ha a pasiját nem zavarja. De hogy annyira kurva szép lenne? Akkor már inkább az a Balotelli exe: www.ronaldo7.net/girlfriends/raffaella/raffaella.html Aki nem teuton és gondolom, nem szlovák, mint a névrokona.

A kölykük Balotellivel biztos szép kis cappuccino lesz.
@épészmérnök: Na miért? Vagyunk valakik??? Kezdek büszke lenni, hallod! :-DDDD

Puszi nekik, jó munkát fiatalok a netőrségen!!!!
@a szív fészkei: Kérdeztem tegnap is, mikor megy a Gárda tiltakozva masírozni a lányát két lövéssel szétloccsantó habfehérhez

Az ilyeneket automatikusan felveszik a pártba.
@Fabius:

Mondjuk, ezt erősítik meg a felmérések is: RÉSZLEGES sajtó és szólásszabadság van, az olyan valami lehet, mint amikor valaki félig terhes.

@a szív fészkei:

Van Netőrség? Mit nem hallok...
@Penivaldes: Nem mi vagyunk a célszemélyek. Mindenesetre Balotelliék már szaporodnak a vágyott szőke gyerekdömpinggel szemben. Stefi eshet kétségbe!

Addig is mi meg itthon mehetünk a vágóhídra hvg.hu/gazdasag/20120924_Ongyilkos_lepestol_feltik_Orbanekat#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_9_24

Ja virtuális egyfiam is biztos megerősít, de nem kéne mosóport szuszakolni gépbe, aztán az nem menne tönkre olyan hamar, ahogy Varga szeretné. Ecettel öblíteni rendszeresen és néha vele forrón átmosni meg pláne időt állóvá teszi a vasat. Az enyém tavaly halt meg 16 dolgos év után.
@Neolibsi: Azért ökörségeket neolibsiknek sem illene írni......
A devizahiteleseket pedig ki is vitte a vízre neolibsikém????
És most ti aggódtok értük????
Több, mint röhej.......
Hát Frady Endrét már senki sem akarja megválasztani?! Pedig mi lehetnék én itt a Has Párt élén?! :)))

Ez a rendszer tündérálom,
Tenmagamat regisztrálom.
Végül bátorodom is tán
S indulok a Has Párt listán.
Aki szeret, engem jelöl,
S én leszek a célban elöl.
Győzök s beszélyt villantok én:
"Népem, érezd magad okén!"
Benn leszek a tévében és
Has Párt vonul: lesz Has Menés!

ILLUSZTRÁLVA:
fradyendre.blogspot.hu/2012/09/valasztoi-regisztracio.html
:)
Még/már programom is van!!! ;-)

KIRÁLY PROGRAM

Megébredek kakasszóra,
S látom, még csak négy az óra,
Szörnyen indul ez a hetem!
Kakast még ma lelövetem!

Hatkor felbömböl egy szamár,
Le kell fejeztetnem, ha már
Ily zajosan nyughatatlan.
Hú de jó e meleg paplan!

Tízkor felkelt szörnyű szolga,
Mért nincs ennek máshol dolga?!
Kávéját míg népem issza,
Hanyatlok az ágyra vissza.

Merénylő jő, majdnem lelő,
Ámde testőr ugrik elő,
Bumm a fejbe, át az agyon,
Velős lett a párnám nagyon!

Itt az idő, vár a munka!
Bő reggeli, szaftos tunk a
Kenyérbéllel s rá egy whisky,
Jöhet világítás, díszki- !

Testőreim, akik delik,
Koronámat rám emelik,
S máris itt az ebédidő,
Aki satnya, hamar kidő’,

Ám én jól bírom a tempót,
Gyomrom is ép, fogam sem pót,
S mint hívő az ostyát misén,
Úgy eszem a vasat is én!

Őzgerinc és homár hegyek
Után rögvest ágyba megyek.
Déliek csinálják ezt a
Dolgot jól: egy kis szieszta.

Uzsonnára fölébredek
S filmet nézek: Bruce-ok, Brad-ek,
Arnold-ok és Sylvester-ek…
Hasuk kocka, izmuk kerek.

No, irány a konditerem,
Az edzőm is hopp!, ott terem,
S lüktet, mint a gitárhúrok,
Én meg nézem: szemre gyúrok.

Nem csoda, ha megéhezem,
S libacombért nyúl a kezem,
Szelíden reng bájos tokám,
Böjtre soha sincsen ok, ám!

Lefekvéshez üres gyomor?!
Szegény ember ettől komor.
Fogadjátok meg kis dalom:
Zabálj, boldog birodalom!

ILLUSZTRÁLVA:
fradyendre.blogspot.com/2010/03/kiraly-program.html
:)
@Frady Endre: vegyen nagyobb inget a kampányarc, és az majd nem fog szétrobbani a hasitól.)))
@Fabius: Kifogásoltak, nem mondod, azért az jelent valamit...Kifogásolás megfogalmazása is érdekes lehet, tudom nem fogod bemásolni, de azért a hangulatára utalhatnál ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Stefi eléggé fel van fegyverezve, nem???
Kuminbrigád, no pasaran.
@Penivaldes: Én az öblítőbe teszem az ecetet. Mosni meg a nem itt gyártott gélekkel szoktunk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: félig terhes. tehát már félig kijött belőle a gyerek?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már szőnyegbombáznak, látom. ;-)) Mostanáig ebédeltek a picikék?
@a szív fészkei: igen eddig kapták a mannát, és most jönnek, és ide helyezik terméküket.
Magyarok!

Nagyon fontos dologban kérem a segítségeteket!
Az országra minden eddiginél nagyobb veszély leselkedik!
A MUNKANÉLKÜLI SZABADSZÁJÚ LIBERÁLIS BLOGGER RÓZSA MIHÁLY ISMÉT MEGPRÓBÁLJA MEGSZEREZNI A HATALMAT MAGYARORSZÁGON!!!
Az ellenség arca:
erlauer3.nolblog.hu/files/rmisi.jpg
Gondolom az szdsz 2002-2010 között tartó rémuralmára még mindenki emlékszik!!!
RÓZSA MIHÁLY MOST EZT PRÓBÁLJA MEG ÚJRA VISSZAHOZNI!!!

Tavasszal egy szdsz zászlóval jelent meg!!!!!!
Hogyhogy még mindig nem vetette ki az ország és a nép immunrendszere ezt a mocskot magából?!?!?!???

AMIÉRT PEDIG ÚGY DÖNTÖTTEM, HOGY EZT MEG KELL ÍRNOM A GYURCSÁNY FÉLE ÉHSÉGSZTRÁJK ALATT TÖRTÉNT!!!!!!!!

RÓZSA MIHÁLY A MUNKANÉLKÜLI SZABADSZÁJÚ LIBERÁLIS BLOGGER MEGJELENT A KOSSUTH TÉREN!!!!
kuruc.info/galeriaN/hir/ehesdk02.JPG
Nyilvánvaló, hogy itt akarja ÚJRA megalapítani a királyságát, és minden magyart elpusztítani!!!!!!!!!

Kicsit interneten utánaolvasva kiderül, hogy rózsa mihály a munkanélküli szabadszájú liberális blogger teljesen aktív és a hatalomba készül!!!!!

A leendő kabinet névsora is nyilvános már!
Demszky, retkes, magyar, kóka, fodor, ungár, horváth, mécs, tarján, kuncze!
Remélem ismerősen csengenek ezek a nevek!!

Ezért hívom most fel minden magyar figyelmét arra, hogy állítsatok meg rózsa mihályt a munkanélküli szabadszájú liberális bloggert!!!!!

Sokan kérditek, hogy hogyan?
Pusztítsátok a liberalizmust a mindennapjaitokban! Ne hagyjátok, hogy az emberek elfelejtsék rózsa mihály a munkanélküli szabadszájú liberális blogger 2002 és 2010 közötti ámokfutását!!!

Minden magyar fel a barikádokra, harcoljunk a liberálisok ellen!!!!!!!!!!!!!
Rózsa mihály a legveszélyesebb ember a Földön!

EMBEREK ÉBRESZTŐ!!!!!!!!
@teglagyar4: Hiányoztál, reménytelen szerelemesek eleje! Nincs pénzed Simicska-plakátot vásárolni egy forgalmas útvonalo, így kell világgá kiáltani érzelmeid?? Vettük, lenyugodhatsz. Ha Rózsa Mihály átveszi a hatalmat, Orvbűnénél az sem lehet rosszabb.
@teglagyar4: Kérlek ezután ne itt vallj szerelmet Rózsa Misinek. Hanem keresd fel, és majd a kezelőorvosod is.
@a szív fészkei: Ki az a Rózsa Misi? Mert én csak a Rózsa Sándort ismerem a könyvekből.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A féltégla már idevágódott a szakócás lobotómiája után.
@Penivaldes: a jelenleg ismert legveszedelmesebb ember!!!
@a szív fészkei: remélem csak jövőre veszel újat, hogy fellendítsd a gazdaságot!
@a szív fészkei: Sok mindenre rámutatnak a cikkben szereplő, a fogyasztást csökkenő mutatók. Miután a lakosság a jövedelmének szinte teljes egészét - mondhatnám, vegetációs jelleggel - fogyasztásra fordítja, a számok a reáljövedelmek csökkenését jelzik.Látható, hogy a bútor jellegű kiadások 8.1%-os csökkenése, egyéb tartós cikkek beszerzése is csökken, a reál jövedelmek csökkenése a 2.4%-nál is nagyobb mértékű.
A balti államokra utaltál. A minap láttam a három állam gazdasági növekedési mutatóit, azt hittem beesek az asztal alá, mind a háromnál a gazdasági növekedés rátája 5% felett van pozitive.
Akkora a fejem, mint egy felfújt lufi, szombaton lesz bulink a kollégákkal egy kis élő zenével. Kiderült, hogy szerzői jogdíjat kell fizetnünk ezért. Hívtam a magas hivatalt, nincs-e valamilyen méltányossági passzus, de nem tudnak eltekinteni a fizetéstől.
Most már jobb, hogy kifújtam magam Neked, bocs, hogy lefárasztottalak.
@teglagyar4: Érdekes, mert én nem látom az FBI körözési listáján. pedig ott vannak veszélyes emberek.
@poszt: majd ha a 2008-as hülyenépszavazást meg a 2010-es FIDESZre szavazást nem a nyuszira akarják fogni itt milliónyian (mindenért a patás-Gyurcsány a hibás, oda kellett tennem az ikszet!), akkor fog az látszani, hogy itt érdemes az emberek fejével is foglalkozni, mert lötyög benne egy kis ész. addig marad a has meg a pénztárca, és az azoknak szóló demagógia.
Én Rózsa Mihályra szavazok!

Fogalmam sincs, ki a csávó, de biztos jófej, ha így utálják az jobberzombik, hogy stílusban maradjak.

:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én sem tudom ki az, de állitólag nagyon veszélyes ember..D
Remélem mostantól csak a fideSS rajongóinak romlik el a hűtőgépe hogy támogassák már egy kicsit ők is az országot! Ha az MSZP így folytatja eljátssza minden esélyét arra hogy megbuktassa segitségünkel a kormányt! Szanyinak nagy az arca ideje lenne visszavennie mert több kárt csinál mint hasznot!
@teglagyar4: Ennyi? Gondolom megcalt, és ezt nem tudod neki megbocsájtani...
rózsa mihály az melyik buzi?

a rendőrakadémiában nem látni?

..háát, akkor őt nem is jegyzik sehol .. csak egy látens álbuzi
@Mariann19: Dehogy fárasztottál, jó bulájt! Minden dal után jogdíjat kell fizetni?
@teglagyar4: Akadj le a caps lockról! Komolyabban vennénk,bár ez a rózsamisis mániád már felemésztette a lobotómiából megmaradt morzsáidat is.
"Mi le akarjuk cserélni Orbán Viktort. De legyen alternatíva akire érdemes. "

A láthatáron sincs senki, semmilyen erő, amelyik képes (érdemes) lenne erre. A jelenlegi parlamenti ellenzéki pártok közül egyik sem ilyen, de ha ilyen is lenne, nem mennénk vele messzire.

Ilyen arcokkal, mint Szanyi?
Ehhh, hogy is képzelheti ő ezt komolyan?

Ahhh, sehogy.
Nem is képzelheti komolyan, csak a túlélésre játszik - tudja ő azt jól, hogy igazából irtó magas neki a léc.
Ha viszont tényleg komolyan így képzeli, akkor azt hiszem, sokkal nagyobb a baj...

De ne legyen senkinek fikarcnyi kétsége se:

ez nem egy egyensúlyi helyzet, nem egy nyugalmi állapotban lévő Gömböc. Nagyon is instabil, s mint ilyen, nem is marad sokáig így.
@a szív fészkei: és úgy látszik Rózsa Misi nem viszonozza..hiába van egy ősi mondás. Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel...:DDD
tégla tégla, te is csak egy eleme vagy a falnak, de jól áll neked, nem kell sok ész hozzá, reméljük már megkötött a habarcs, némi cementel vegyítve. Kár lenne, ha kiesnél abból a zseniális közegből ;)

Még egy kérdés, ha ennyire leakadsz attól az embertől, ugyan mesélj hogy lehet ilyenné válni, szeretnék ilyen vértolulást okozni az olyanoknál mint te :D
@teglagyar4:

Te figyu, engem is ki szokott olykor engedni a prof.
Viszont, ha nem vigyázol, téged legközelebb nem fog...
@Penivaldes: Beszarás, milyen szellemi állapotban vannak. Kicsit vigasztaló valahol.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Órási, ez túlszárnyalja Zűrhajóst.
pedig azt hittem,ő az etalon a limbóléc alattiságra. De nem, Kumin bácsi előhúzta a téglanyuszkót a kalapból. Kösz, röhögök egy ideje.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ekkora bazi reklámot embernek rég csaptak itt. Tom Cruise-nak szólni kéne, hogy vegye fel téglát habverőnek.

Na Stefit elüldöztük a tehén fara mellé, oszt kit kaptunk cserébe??? Ez képekeket se küld. Pedig bizisten megnézném Rózsa Misit.
Majd az lesz, hogy sokan nem regisztralnak, meg nem mennek el szavazni, aztan koszonhetoen az uj valasztasi rendszernek, kb osszesen 10000 szavazat lesz leadva. Ennek java resze fideszbirka szavazat lesz, a fidesz kormany marad aztan majd ujabb 4 evig lehet hallgatni hogy a tobbseg megszavazta oket, tehat mindenkinek kuss.
Persze erdekes lesz majd latni ahogy az ujabb 4 evre mar nem gondoltak elore es az osszes szar amit holapattal dobtak fel a levegobe az elso ciklus alatt majd jol visszaesik a sajat nyakukba :)
@teglagyar4:
Menj hozzá feleségül, így testközelből figyelheted a Misit...:)
@Fabius: Stefika kikket kérném tégla etársra, ekkora fénylő szellemi magasságokkal, nem tudok mit kezdeni, gyávaságból inkább a mátrix purgatóriumába küldeném
@peti6:

Sok tényező van jelen a devizahitelesek helyzetében.

Véleményem szerint a magas forint-alapkamat.
Véleményem szerint nem a megfelelő PSZÁF működés.
Véleményem szerint a huszonéve elhibázott állami (bér)lakáspolitika.
Véleményem szerint a huszonéve elhibázott pénzügyi ismeretek-képzés.
Véleményem szerint a sok, magát túlvállaló adós.

Ezt a fondüt nemcsak a "libsibolsik" melegítették oly forróra. Sőt.
@Parafrázis: mekkora szenvedélyek szabadulnak akkor ki...))
oops:

Így jött össze az éves hiány 97 százaléka

Hat éve nem volt ekkora lyuk augusztusban, az államháztartás hiánya 122 milliárd forint volt

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fmagyar%2F2012%2F09%2F24%2Figy_jott_ossze_az_eves_hiany_97_szazaleka%2F
@Penivaldes:
Hú bakker, hát még ha szaporodnak is..:))
@teglagyar4:
Hát akkor a Misi micsoda?
@teglagyar4: Te komolyan gondolod, hogy itt, ebben az érett, szellemi közegben tudsz valakit is politikailag orientálni?
Túl értékeled magad!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Rózsa Misi a rendszerváltás környékén sertepertélt aktívan, azóta snitt.
@teglagyar4: Fogalmam sincs ki az a Rózsa Mihály, de egyre szimpatikusabb.
Az ilyenek mint te, mindig megerősítenek abban, hogy helyes úton járok. Az ostobák fröcsögő gyűlöleténél nincs jobban eső visszaigazolás.
@teglagyar4: Gondolom az óvódában elcsente a gyurmakészleted, és innek indult az egész...
@teglagyar4:

Persze hogy nem vagy.
És a bazdmeg nem ér, lécci ne használd, erre háklis vagyok.
@peti6: Ki mondta, hogy aggódom értük?Nekem is volt devizahitelem, ki is köhögtem, ahogy kell.Ha felvette ne mástól várja a megváltást.Egyébként ha úgy írtad, hogy "ti"-gondolom itt a liberálisokra gondolsz-akkor én is.Ha TI nem vagytok ilyen impotensek a gazdaságpolitikához,akkor minden devizahiteles még mindig talpon lenne.Az, hogy ökörség az, amit írtam azt nem én találtam ki:"Apátok" mondja,amióta hatalmon van.Minek hallgatod, ha nem érted?GYÖKÉR!!!!!
Kilöktétek Stefit?

S reinkarnálódott Téglagyárban, alias Rúzsa akárki néven?

Ügyes.

Kurva nagy lehet a baj, ha már csupán ilyen módon remélitek szétzúzni a szabad blogokat.
@teglagyar4: Elsőként azt ajánlom, hogy most menj el a Keletibe.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Nem egészen értem ezt az árja pózt, miközben jól láthatóan transznemű vagy.

Többszörös identitászavar?

Se magyar nem vagy, se német. Se nőnek nem tűnsz, se férfinak. Se értelmes nem vagy, se túlságosan hülye, mert tudod kezelni a billentyűzetet.

Mondd már, mi vagy? Fajtiszta, ám hormonzavaros troll?
@teglagyar4: Nyugodj meg! Semmi gond. Szépen feküdj vissza az ágyadba, mindjárt kapsz nyugtatót.
@Zébácsi:
trcsátok meg a nyomorbánt baszdmeg még 50 évre és csókolgassátok

brühühühühühü
@Penivaldes:

Viccelsz? Az egy életre szóló trauma, a színes gyurma, vagy a 24(!) színű filctollkészlet elvesztése...

(Huszonnégy szín... KÉTFÉLE LILÁVAL!!!... Istenem... hüpp...)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Te is átélted ezt a traumát? Akarsz róla beszélni?
@teglagyar4: :D:D:D:D:D:D:D:D

Kész. Te hülyébb vagy, mint ez az ősárja Stefánia-vagdalt :D

Misi visszautasította őszinte szerelmedet?
@teglagyar4: Na szerinted? Az eszed, hátha megjön a következő gyorssal.
@rodeo36:

Hja, kérem, mondani könnyű!

Esetleg lenne valami épkézláb ötleted, hogy mégis ki váltja le Viktort???

Nálam tanultabb emberek is csak vakargatják a fejüket, hogy izé..most akkor ezt így, hogy?...akik meg elvileg helyzetben vannak ehhez, töketlenek és nem képesek apró dolgokban sem egy platformra kerülni.

Nos???
@teglagyar4:
Rám ne számíts,jókat szoktam dumcsizni a Misivel a 168.órában...Csípem, mert szabadszájú, mert liberális. azt nem tudtam ugyan, hogy munkanélküli is...:))Az se zavar,hogy vissza akarja hozni az SZDSZ-t..Ha megnyerte, had vigye..:)
@teglagyar4:
Rám ne számíts heroikus küzdelmedben, én csípem a Misit..Mert liberális, mert szabadszájú...:)
Azt hittem az első nem ment át, azért írtam a másodikat bocs...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szimpla kérés volt hangulat nélkül. Fenyegetőzés - jogi, jó hírnév - két komment miatt volt, közszereplő tette de magánszemélyként.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Létezik a tudatlanság.
A tudatlanság meghatározza a mentális formákat.
A mentális formák meghatározzák a tudatot.
A tudat meghatározza az elmét és a testet.
Az elme és a test meghatározzák az érzékeket.
Az érzékek meghatározza a kapcsolatokat.
A kapcsolatok meghatározzák az érzeteket.

Buddha
no komment

A választók örülnek a regisztrációnak

Legalábbis a fideszes képviselők szerint, akiket arról faggattunk, mitől lesz egyszerűbb 2014-től a regisztrációhoz kötött választás.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fvideo%2F2012%2F09%2F24%2Felozetes_regisztracio%2F
Nem tudggya valaki Varga "Ice, Ice Baby" bankszámlaszámát, amire a sokészrezsijét utalják nekije? Mivel én egy hazaszerető, tudatosvásárló honpolgár ivadék vagyok, szeretnék lendíteni hazánk gazdaságának holtpontja jutott ingáján. Tehát cserélném a házimozimat, hűtő-fűtő-sütő és mosó-mosogatógépemet, a bútorokat, és ha már azokat mozgatjuk, akkor a burkolatokat is minden helyiségben. Csak hát ehhez kellene az bizonyos szám...
Ami meg a felvetett témát illeti: a parlamenti frakciókat teljes terjedelemben bezárnám a plenáris térbe, melléjük rendelném a teljes kormányt államtitkári szintig, oszt idéznék a klasszikusból: csak egy maradhat. Azt kiengedném követ törni...
@teglagyar4:
nagyon veszélyes? tud vírust írni unixra? hardwares firewallon be tud törni? lockolt uefi bootos win7-et meg tud törni? sima mac-addressel szűrt wifis routert kikerül? nem?
akkor nem érdekel minket, mert mégsem veszélyes, csak te parázol tőle...
@teglagyar4:
Manócska, csak csínján, boszorkány vagyok..:!!
@teglagyar5: de ez szörnyű? és magányos harcos, vagy többen vannak?
@Dr. simonmondja.: Négy olyan emberről írtam, akik rühellik Orbánt és a Maszopot.
Nincsen pártjuk, és úgy tűnik nem is lesz egy darabig.
De azért regisztrálni fogunk.
@Fabius: Valami ilyesmivel ágál Bokros is, de le se szarják őt az emberek.
Szerintem nekünk meg kell járnunk a poklot, majd a purgatóriumot, és utána, esetleg győz a józan ész.
Szóval Belaruszban 18 éve tart a rencer. Örüljünk, ha nem pipáljuk le őket.
@Penivaldes: ne jajjagass bazd meg, mert hamar megtalál a rézfaszú bagoly

:-)
@teglagyar5:

Na húzzál a picsába rózsamisivel meg a mindennapos offolásoddal együtt.
@teglagyar5:
Két epeömlés között ezt nézegesd...Megnyugtat hidd el...
img12.dreamies.de/img/142/b/vwlba07k099.gif
@Penivaldes: ez tényleg beteg szegény. Az a szerencse, hogy nem ő a miniszterelnök, bár, ki tudja...
@teglagyar4: Figyelj, próbálok a logikádra apellálni: Ha Rózsa Misi ekkora ász, ahog sikítozod itt üvöltve és az ördög maga, aki mindent elér, és elemésztheti a jó antilibsiket, mint te, hogy lehet, miszerint a szadesz vele ment a kukába már jó két éve!? Hogy annyit nem bírt elérni ördödig praktikáival, hogy legalább becsusszanjon a parlamentbe, kiszorítva kicsit a Jobbikat, ami ellen valahogy nem hisztizel semmit?

Mennyi hatalma lehet RM-nek és a többinek, ha ez sem sikerült nekik?? Akkor milyen árnyak ellen őrjöngsz te itt?
@Habakuk999: Ugye, reményt keltő, ahogy írtam. Irgalmasként próbálok fényt csiholni a zagyában, kíváncsi vagyok, van-e miben?
@a szív fészkei: Szív, ez szegény egyértelműen beteg, elsivárosodott, monomániás. Nincs más, mint valahányszor újabb sorszámmal regel, ismét tahótlanítani.
Szörnyű szenvedés ám az elmebaj.
@Fabius: 100 nickem all harcra keszen, hogy a blog.hu osszes blogjat felemesszem, es csak rozsa mihalyrol a munkanelkuli szabadszaju liberalis bloggerrol szoljon minden!!!!!!!

@a szív fészkei: meg bujkal. De nemsokara kitor es minden felemeszt!!!!!!!!!!!!!!!
@Ianas: A Stefánia-fasírt finom!! Egyik nagy ászom a konyhában.
Kasszandrák és társai:

A Heti Válasz már tudja a 2014-es végeredményt?

Michnai Attila valamit tud: határozottan állítja, hogy a választásokat korlátozó intézkedés valójában éppen hogy kiterjeszti a választói jogokat.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120924_heti_valasz_regisztracio
@teglagyar6: dee bazd meg..

hát a kutya nem kíváncsi rád

lehet akármennyi nikked
@Mariann19: Jó a litvánoknak - egyszer tán mi is észhez térünk.. De úgy értettem, ha az eu ad pénzt nekünk, ő átvilágítaná, milyen beszerzési eljárásban költjük azt el - ezért nem onnan akarunk..
@teglagyar6:

Rendben faszkalap. Innentől egyszer sem lesztek itt naponta, se te, se a rózsamisi fóbiád.
@teglagyar6: nemtom ki az a rozsamisi, de egyre jobban megkedvelteted velem
lehet hogy rózsa sándor ükunokája
a savanyú jóska a keresztapja, az első autóját meg patkóbanditól grundolta, szigorúan óravisszatekerten, kupplung csere előtt
@teglagyar4: Baba, az átok bumeráng, ha olyanra szórod, aki nem ártott neked.
@épészmérnök:

Egyszer igen. De javasoltam forduljon a komment elkövetőjéhez bizalommal, vagy cáfolja mert ahhoz szívesen adom a lehetőséget.

És ennyi.
olvasni való, gondolkodóknak:

Első ránézésre minden rendben a magyar gazdaságban. A forint 2012 eddig eltelt időszakában szűkebb régiónk legjobban teljesítő devizája, az állampapírokat veszik, mint a cukrot, csődkockázati felárunk pedig olyan alacsonyan áll, amelyre egy éve nem volt példa. Ez azonban csak a látszat. A magyar gazdaságban mélyen gyökerező strukturális problémák vannak, amelyeket gazdaságpolitikai fordulat nélkül nagyon nehéz kezelni.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nincs_megallas_magyarorszag_menthetetlenul_csuszik_le_a_lejton.532087.html
@a szív fészkei: Azt hittem, Stefi. Nem vagyok képben az összes sajtómunkatársról.:(

Bár azt sem tudom, ki az a Rózsa.
@épészmérnök: De ezt így elénk tárni, azért nem semmi. Én komolyan szánom, viccen túl. Azért, ha belenézel a galériájukba, hihetetlen figurák teszek hitet amellett, hogy a jobber lét öl, butít és nyomorba tán nem dönt Kumin miatt, de erodál, mint a fene.
Szolgálati közlemény:

Innentől azokat a kommenteket is törlöm amik reagálnak ennek a fasznak a hülyeségeire.

Semmi személyes, de csak így kopik le innen.
@Habakuk999: Bekopiztam, egy eszdészes alapító, aki nem volt nag ynév ehols e volt hatalmi tényező de aki hitt és hisz bennük. Fentebb van a levele, amiben leírja a történetét Petristül, Ottiliástul, Krassóstul.
@biohouse: Azt hiszem igazat kellene mondani mind a négyeteknek.

Először is egy reális képet a ma Magyarországáról.
Hol tartunk most.

Fontos szerintem annak tisztázása is, hogyan jutottunk ide.

Három: mik a lehetőségek, illetve hová vezet a fidess és a haverjaik útja.

Négy: komplex társadalmi-gazdasági program korrekt, betartható igéretekkel.
@a szív fészkei: Persze mert Thürmer egy olyan párt képviselője amely nem a demokráciát tekinti alapnak.
@Parafrázis: Küggyed vissza rá és a megbízójára! Lenne már kis égi csihipuhi ezeknek! Boszi vagy?? Azt szeresssük!!!
@Penivaldes: CSak a családi vállalkozását. Amiben Thürmer tényleg Thürmer-pártvezér, mert mindenkije ott nyüzsizik benne szórva az ő baromságait.

Imádja ez szerintem titokban Orvbűnt is a maga autokráciájával.
@a szív fészkei: Családi vállalkozásban jó pártot alapítani..
@Habakuk999: Bocs, egy kőműves nem tudja, mitől nem építenek a népek házakat? Miért nincs pénz???

Bajnait még libásozhatják valaki előtt, aki utálja Orvbűnt tehát nem elfogult vele pozitíve? Akkor elég reménytelen a dolog.
@Penivaldes: Ja feleség, szerető kéz a kézben együtt menetel benne. Ez nem is párt, ez kommuna.
@a szív fészkei: Nekem Bajnai is szagos, és őszintén megmondva ne csináljunk úgy, mintha Gordon most jött volna a Holdról. Nem, ő is oda tartozik..
@a szív fészkei:
ugye tudod, hogy nem az autokrácia a hibás hanem az aki bevezette és ráadásúl még ahhoz is seggfej, amit a tanárral kapcsolatban olvastam az olyan szar, hogy azt csak 1953 előtt lehetett a Rákosi pajtással elképzelni, utána már vele sem...az ilyen kicsinyes vérbosszút meg írtani kellene

most zsé megint rotyog miattam pedig komolyan bassza meg nem a helyettesítőt hanem a helyettesítő programot -mint fábius- összeállítani és ahhoz kiválogatni valakiket...sajna a választónak most nem választania kell hanem előválogatnia...mikor a képviselőket ixelitek

kiix beix bereg és nem berág

brühühühühühüh
@Penivaldes:

ha még nem tudnád válopgatós pinába a kutya faszát sem

brühühühühühühü

vagy most akartok összebaszni jövő pártokat? ahhoz kell 35 év addig még a törpike is eláll bár egyre bideschebb...de a nyomorbánt nektek éjjel nappal meg az ágyban is
"Esetleg Budai Gyula megszervezi a "Magyar konyhába magyar fridzsidert!" mozgalmat, hozzá az állam stratégiai ágazatként visszaveszi a Lehel hűtőgépgyárat vagy alapít - netán Simicskáékkal alapíttat - egy újat, Budai Gyula pedig meggyőzi teszkóékat, hogy a külföldi importhűtőt mennyivel drágábban lesznek szívesek árusítani, mint a nemzeti fridzsidereket. Orbán Viktor pedig állami hűtőhitelkamat-támogatási program indítását jelenti be a harcias és a Hanyatló Nyugat számára oly fenyegető hangzású Lehel Vezér Program néven... És mindezzel párhuzamosan, a tévékészülékek cseréjének ösztönzésére a kormány az európai uniós források átcsoportosításával elindítja a Kudlik Júlia Tervet..."

:-D :-D

michaelknight.blog.hu/2012/09/24/lehel_vezer_nemzeti_hutoprogram?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_09_24&utm_campaign=index
@a szív fészkei:
Ad 1: Honnan tudná, amikor folyamatosan azt sulykolták a fejébe, hogy a bankok ellopták a pénzt.

Ad 2: van egy réteg, akik munkájuk révén kapcsolatban voltak libásokkal.

Ezek bizony libásozni is fognak.

Többek között én magam is, rólam amúgy azt hiszem, elhiszed, hogy csak a Bajnaiban tudok gondolkodni.

A Hajdú-Bét története csúnya. Azt is tudom, bíróságon nyert Bajnai a libázókkal szemben.
Akkor is él a pletyka.

Nem tudom eldönteni, melyik a jobb stratégia, kiállni és szépen elhatárolódni vagy bocsánatot kérni illetve hagyni mindent szépen csendesen feledésbe merülni.
Nem is az én dolgom.
@rodeo36: De azért Szanyi már ne legyen a vágyott farok!!! VeGye észre az MSZP, hogy másodlagos frissességű - by Bulgakov - arcokkal nem indulhat megújulásra!

Szanyi alkesz, mint Horn volt és még mi? Nagy pofájú frech figura, okos vagy se mindegy: végtelenül fárasztóan azt reklámozza, amiért az MSZP bukott és ennyire behozta Orvbűnt a hatalomba. Ez az ő bűnük is, mert valóban végtelenül romlottak voltak, amilyennek nem kellett volna lenniük... Ennyit levonhatnának, ha szadesz megtette már.
@a szív fészkei:
Görcsöt küldtem a Caps Lock gombot nyomó ujjára...:))
@Fabius: nagygyon gáz ami a gyárban van ...

mérnökök 110e nettó fizuval (...)

meghatározhatatlan számú lyuk kft-k jöttek létre a helyiségben

..pont mint csepelen
@a szív fészkei:
ezt nevezem fejlődésnek (mivel jó beruházó is, lévén svájci már 500 millión felül van a vagyona és ha repűl akkor csak a pilótáját kell értesítenie a saját légitársaságánál, ugye azt sem a fityisz menedzseli?)

Szombaton volt 15 éve, hogy Roger Federer, a svájciak teniszező klasszisa felkerült a férfiversenyeket szervező ATP világranglistájára.

A 31 éves világelső Facebook-oldalán egy bejegyzésben emlékezett meg arról, hogy 1997. szeptember 22-én 12 pontjával a rangsor 803. helyén kezdett.

Federer profi karrierje során 1062 mérkőzésen lépett pályára, és 868-szor győzött; 76 tornán lett első, köztük 17 Grand Slamen, ami abszolút rekord.

A bázeli születésű szupersztár pályafutása során 73 691 177 millió dollárt teniszezett össze.

brühühühühühü a zsébácsinak is
@Habakuk999: Én valójában egyikükben sem tudok gondolkodni. de az mszp. fideszben a legkevsébé.
@a szív fészkei: "Ez nem is párt, ez kommuna."
A ma már emlegetett Hírös Drámaíró is családilag működtette a pártját.
@Habakuk999: Libásozzanak. És hány ember lesz öngyi - most szervezik a neten - akiket ez a gazdaságpolitika visz a halálba! Kezdjük reklámozni Mattolcsy áldozatait? Láttam Milla tüntinken molinót névvel, képpel.

Olvasd el a július 6-i ÉS-t, ahol egy egész oldalon leírják egy szorgalmas és lelkiismeretes köztisztviselő kálváriáját, aki 36 millió forintot - közpénzt!! - nem engedett kifizetni, mert közel sem volt szabályszerű valamelyik vidéki FideSS-városban. Kicsinálták. Rajnai Attila - ő írta a Ne mi nyerjük a legtöbbet-tokaji riportot, amiért pereltek Orvbűnék anno - cikke.

A hölgy neve Csorba Antalné, kecskeméti negyven éve kiemelkedően jól dolgozó. És kész, elkaszálták. Ja, ő nem lett még öngyi, nem lehet bürhühüzni rajta látványosan. Csak ki tudja, megél-e és hogy.
@Penivaldes: Nem vagyok arról meggyőződve, hogy fehér ruhás szüzekre van szükség a parlamentben.

A kérdés, hogy most mit képviselnek.

Én akár Orbán Viktort is támogatnám, ha véletlenül fejbe verné valaki egy bunkósbottal és megvilágosodna.
@épészmérnök: Igen, ez a családbarátság de kurva nagy divat diktátorfajzatok között!
Rohad a cucc a frigóban, a patkányok már menekülnek a süllyedő hajóról, Viktor megtébolyult, 2014-ben csont nélkül veszít a Fidesz.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2997_a_fidesz_elveszitette_a_2014_es_valasztasokat
@rodeo36: Angyalbogaram, a tenisz olyan sport - nem játszom, nem is értem - ahol x vonalbíró figyel minden ütést, labdapattanást árgus szemmel + millió tévénéző, helyszínen szurkoló! Amit csinál a teniszező, full plénum előtt teszi, ellenőrizve és szabályok szerint büntetve, ha áthág valamit. Ezt hasonlítod a politikával itthon???????????? _Jól vagy???
@Fabius:
téged komolyabb tréfamesternek ismerlek, mint ez a gyengus vitz...ez a nyomorbán erre is alkalmatlan és a gittegyletében egyetlen egy gyagyás sincs aki tudná mit kellene csinálni -persze ha lenne akarat de az sincs csak lopjunk szépen és horgyukhaza- nehogy valaki aszongya hogy a vargamisi érti a közgázt? csak a gázt sem mert még abban is gáz...élte során egyetlen akcijója? ami hasznot hozott a népnek nem nekijje? na olyan sincs

brühühühühü

nem váletlen hogy röhögök rajtuk a mercicica és a többi kapcsán annak idején mikor én szerződtem akkor voltak reális és hasznos szerződéseink és a megvalósításnál

ha megnézed -ha még elérhető- csak a MOGÜRT bevételi listáját 1970-1988 között akkor meg fogsz lepődni és ha át is számítód a hivatalos szorzókkal akkor kiderűl hogy a mai rencer rontott a múlt a gyalázatán és az amit itt mondok az rencerfüggetlen (széleselvtárs a NAVI-t még az átkosban alapították...őkelméje csak elsinkófálta)

brühühühühühühü
@Habakuk999: fehérruhás szüzekre a mosókonyhán van szükség. Én nem támogatnám, még úgy sem ha megvilágosodna. mert már párszor megvilágosodott. és lett liberálisból keresztes lovag.
@a szív fészkei: Szív!

Attól, hogy most éhségmenetelnek, még az akasztott ember nem támad fel.

Attól függetlenül igazad van, csak ez a libásokat nem vigasztalja.

Azt hiszem, jelenleg Bajnai az egyetlen, aki kiszámítja az összes lépését.

Ha elsunnyogja a bocsánatkérést, nagy valószínűséggel kevesebb kárt okoz neki.

Itt az én gondolatom - az lenne a tisztességes, ha bocsánatot kérne - mellékes.
@a szív fészkei:

és az ezerszemű cézár = a nép??? az hun van?

gondolj bele

persze nem dumcsiztál gladiátorokkal sem

brühühühühühü
Miért kellene Orbánt leváltani? Van jobb? Nemár Bajnaival jöjjön valaki. Az is csak ugynolyan szélhámos, mint a többi.Söt.
@rodeo36: Bármelyik teniszsztárt bekopizhatod. És a Beckhamet, a kosaras legendákat, az úszózseniket, a korisokat, még a hülye farokorientált Tiger Woodsot is - hogy jön ez ide???

Hisz nagy kedvenced DSK - hová tűnt? - is belebukhatott a suskusokba és nemcsak a fekete takkermama megdugványozásába. Már előtte is rezgett a léce, pénzügyérként is. ( képletesen és ... ;-D)
Sarkozyt is akarják basztatni. Politikus hol játszik áttekinthető játékot? Igenis miniszter úr! Megvan? www.yesminister.hu/index.cgi?r=&v=&l=&mf=&p=film Hány száz éves demokráciában játszódik?????
"...Mi le akarjuk cserélni Orbán Viktort. De legyen alternatíva akire érdemes. ...".
Jelen helyzetben a jobbik kivételével minden alternativa érdemes.Ugyanis most már az országunk gazdasági,társadalmi léte a tét és nem az, hogy ha igy meg úgy akkor ez meg az lesz.Képletesen, most már a hajó elsülyedésének megakadályozása a tét és nem az, hogy az egyik kapitány balra a másik meg jobbra kerülné a zátonyt.
@G Hardy: Orbánt azért nem egyszerű alulról túlszárnyalni.
@rodeo36:

A MOGÜRT nekem egyet jelent a Salgó rallyval. De ez mindegy :-))

A lényeg, hogy nem lehet összehasonlítani az akkori teljesítményt relevánsan semmivel. Ma nincs az a konkurencia nélküli "védetett piac" amit a KGST jelentett.
@kzoltana:

a kis táblácskákat meg a parlamenti homokozóból kell kihordani és fellógatni, nehogy tévedés legyen

brühühühühühü

kötélre nincs szükség csak kampóra, mint a hentesnél a hosszúkarajhoz

disznó = disznó
@Habakuk999: Nagyon embert nem támaszt fel semmi, sajnos. De a Magyar Nemzetet és Pesty Lászlót csak elmarasztalták a 9 vagy tíz ember haláláért csupán Bajnait felelőssé tevő szavaikért. www.origo.hu/itthon/20111109-elsofokon-bunosnek-talaltak-a-bajnai-gordont-ragalmazo-ujsagirot.html Akkor a bíróság meg volt véve? Ezt csak a MN plankolta fel.

Akkor, aki magára robbantotta Óbudán a házat a devizahitele nem fizetése okán, attól meg kérjen Járai, mert kurvára megemelte a forintkamatot, meg Csányi és a többi, akik ezt a devizázást kihasználták és tukmálták?

Hány ember bukik bele az életébe, a vállalkozásaiba? Szomorú, sajnálom őket, de nem tudom, mennyire csakis az ő egyszemélyes felelőssége ez.
@Fabius: JA, nagyon torz , ha mindig összevetjük az akkori boldog időket. Mesterséges körülmények voltak azok, de nagyon.
@Fabius:

akkor te is fiatalka vagy, csak a vadnyugat:

Iraq, Egyiptom, Venezuela (1976!!!) Siria, Angola, Cuba, USA (+NAVI), Canada, Lybia, csak ezek évente (akkori árfolyamon amikor a vámhivatal 170-nel számolta a DM-et) 500 millió dollár vagy annak megfelelő British pound Sterling, Svájci Frank bevételt generált...a British Leyland, Volvo, Scania csak hogy a nagyobbakat hozzam voltak partnerek (szivemnek van mogürtös ismerőse ő már tátotta a száját)

szóval brühühühühühühü

ugye hallottál Nyers Rezsőről... és még egy pár szürke eminenciásról

a Rába és az Ikarus akkori vezetői valóban nyugati stilusú menedzserek voltak a piac igénye volt a I.-II járműprogram és nem fordítva és akkor a barom állat orbán a szovjetekkel kapcsolatban akik arannyal fizettek volna a már megtervezett és berendezendő magyar autóbusz gyárért ami a lekötendő 12000-en felűl termelt volna valutát a magyaroknak 1984-től futó program

brühühühühühü
@a szív fészkei: :)
Velem ne veszekedj, ne is győzködj!

írtam, hogy megnyerte a pert.

Attól még a libásozók libásozni fognak, lévén az egyetlen fogás rajta.

Illetve van még, a Fleto féle miniszterség.
Orbán Simicska és Nyerges strómanja, ez már világos. Már nem sokáig húzza, gyakoribbak és súlyosabbak a visszaesések, ez látszik a gyógyszer mellékhatás miatt kialakult extrapiramidális tünetekből (akaratlan nyelvöltögetés). Egy darabig még lehet előtérbe tolni, mint anno Brezsnyevet, de nem sokáig. Ha Simicskáéknak van esze, akkor elkezdik építgetni az utódot. Vajon kit néznek ki maguknak? Olyan pszichopata bája, vonzereje egyik ismert fideszes vezetőnek sincs, mint Orbánnak. Ez a Fidesz egyik erőssége.
Az valószínű, hogy a rendszerüket nem fogják hagyni szétesni, és Orbán karizmáját pótolandó erősödhet az erőszakos, nyíltan elnyomó jelleg.
@rodeo36: Na lehetne Orvbűn meg Antall lépései miatt is öngyizni, hisz mekkora és sokrétű piacot dobtak ki az ablakon a Továris konyeccal! Egymásba fonódó dolgok ezek.
@Habakuk999:
Igen,megmondta, hogy ez karaktergyilkossági kísérlet. Nem veszekszem, csak fura, hogy két jobber hőzöng, akiket mindig leolt a magyar bíróság és akkor mégis ez van szent tekercsként elfogadva.

Orvbűn nekem meg Hofi gyilkosa.
@Fabius: Salgó rally... micsoda gyönyörű táj az! Jártam arra néhányszor, öreg Ladán...
@Fabius:

Angola-t a Saviem, Renault, Fiat, és Portugal Spanyol autobuszgyártók elől nyertük meg, ami 250x33000 USD/évx5 év tiszta bevétel volt mig az angolai állam megtakarított

250x70000x5 USD-t pustán ezzel és azzal, hogy berendeztünk nekik egy gyárat ami a mai napig -immáron kinai beruházásként- műxik

brühühühühühühü

és ez csak egy
@épészmérnök: Na sokan mondjuk ezt. Nem tudom, ki lenne vonzerő a nyers férfiasságával, hisz minden potenciális ellenfelet kiiktatott rég a nyelvöltögető.
OFF

47 ezer forintból is lehet:

Atlatszo.hu: négy Fidesz-közeli érdekcsoport foglalta el a magyar államot

hvg.hu/itthon/20120924_Atlatszohu_negy_Fideszkozeli_erdekcsoport
@a szív fészkei:

akik nézik, meg hallgattyák nem jönnek rá, hogy egy beteg agyament dilinyóst néznek?

brühühühühühü

vagy a dilnyósnak dilinyós a közönsége is?
@a szív fészkei: Most min vitatkozunk?
Olvasd el, amit belinkeltél, plusz az alatta lévőt is.

Kétes volt a szerepe.
Le kell tudni kezelni.

ettől függetlenül jelenleg rá szavaznék.
De ne tagadjunk pusztán szimpátiából igazságokat.
@a szív fészkei: "Nem tudom, ki lenne vonzerő a nyers férfiasságával, hisz minden potenciális ellenfelet kiiktatott rég a nyelvöltögető. "

Az orbáni vonzerőt erőszakossággal fogják pótolni, de ez ellenállást fog szülni. A rajongók meg majd úgy oldják fel a kognitív disszonanciát, hogy az utódra fogják kenni Orbán minden bűnét, őt meg majd szentként emlegetik. Ő lesz a "jó király, rossz tanácsadókkal". Ismerős, nem?
A "kommunikációnak" nevezett agymosást teljesen át kell majd fazonírozni. De adok én itt nekik ingyen tanácsokat? :-(
@rodeo36:

76'-ban 4 éves voltam, és az egyetlen innováció amiről tudomásom volt az az apám által átalakított pedálos Moszkvicsban testesült meg: pedálok kiszerelve, helyükön mikrokapcsoló ami a motor akksi tápról vezérelte a meghajtást biztosító Robur villanymotort.
@Fabius:

sohase feledd a dátumokat:

1975 Iraq kezdetei, 1977 Madagascar siker, 1979 Angola siker, 1973 Cuba (Guanajay) siker, 1976 USA/Canada siker (kezdete) soroljam?

ezek itt ma mennyi hasznot hoztak 23 év alatt a régi lebontásával és az új de sokkal kevesebb magyar érték betermelésével dolgozó újak révén?

ez a bruhahahahaha

és a brühühühühühü

tipikus esettye...sitty sutty
@Fabius: Akkor te lehettél az utca sztárja.:)

Mit nem adtam volna egy olyan pedálos autóért.
@Fabius:

akkor értem de azért te nekem értékesebb vagy mint valaki aki a gazdaságtörténelmet nem ismeri?

brühühühühühü

jó kis moszkovicska lehetett fagyasztott heringet nem kellett hozzá kis vodkával? az volt a moszkvai stilus télen
Jó estétt!!

Vargamisit az istennek se érti az ember.
Ő egy értelmesnek látszó tárgy volt Németh-Kész Mónika r. őrnagy, meg Beluzsárné Belicza Andrea r. főhadnagy hivatalos megfogalmazása szerint...
Miért kellett neki egy szurony fölé guggolni, aztán kirúgni a saját lábát maga alól? Az öntökön szúrás a perverzitása, vagy pusztán arról van szó, hogy a soknál jobb a több?
A korosztályomba tartozó műkedvelők talán emlékeznek még Bim-Bam Terike örökbecsűjére, hogyaszongya:
„Mindenkinek van egy ára
Az enyémet, megfizették”
Ez lehet tán az ok, Hofi szerint pénzért: „szopok-nyalok-gombot varrok”
Misi beszállt a kasba, elhagyta a napszintet és nagy sebességgel süllyed arra a szellemi frontfejtés nívójára, ahol Kusza Szem a bányakapitány. Azt nem érti az ember, hogy-hogy nem dőlt még össze az NGM sújtólégrobbanás következményeként, mikor a szigorúan szakmai szempontok alapján hozott döntések melléktermékeként felszabaduló metán, már olyan robbanóelegyet képez a levegővel, hogy villanyt gyújtani is kockázatos az épületben. Persze nem ezen praktikus okból van ott sötét, Gyuri a főnök, azért. Jó volt Árpád szösszenete a témában, kedvelem is Tóta W írásait, de ez esetben téved. A tapasztalat egész mást mutat, no meg a tények is:
www.figyelo.hu/cikk_print.php?cid=375435_tudatos_geprombolas
Ez tökéletesen megfelel a valóságnak, az elektronyos bajuszkefétől a poratka analizáló porszívón át, az android fridzsiderig. Tele vannak pakolva ezek a cuccok „nélkülözhetetlen” funkciókkal. Például van olyan frigó ami hűteni ugyan nem hűt, viszont ha éjszaka kereket cserél az ember a leállósávban, nem kell nemzeti láthatósági kacagányt magára öltenie, elég a két napja bele rakott párizsit a hátára ragasztania, UV-zöld az is. Viszont cserébe élvezheti rajta HD minőségben a Fásy mulatót, ha hazaér. Minél több opció, annál több meghibásodási lehetőség. Az is nagyon tetszett, amikor olvastam egy LCD kijelzős vellanyberetva lehetséges piacra dobásáról. Hát, kettő az egyben-:)) Csapodár pasiknak csak jól jön reggel az üzenet a tükör előtt félkómásan: „Alarm-Alarm! Idegen szőrzet az ajaksörték között!!” A gyártók minden praktikát bevetnek, csakhogy kelendő legyen a portékájuk. Az sem enyhít a szomorú valóságon, hogy iparművészeti remekművek is egyben, három év múlva ennek ellenére is mehetnek a nagy riszájlkling körforgásba. Sejtem én Misi mire alapozza a tanulmánya megvalósíthatóságát. Valószínűleg kiguglizta a Figyelő cikkét a ravasz rókája. Felcsillant a szeme, és innen már csak egy lépés a vízkő adó, párhuzamosan felemelve a Calgon forgalmi adójával, aztán fél év türelmes várakozás és beindul háztartási gép boom. Ha sikeres lesz, akkor jövő nyáron jöhet a meghívásos népi-nemzeti Simlicska tender, mosógépet még úgyse gyártott és nyilván a hűtő sem fog fejtörést okozni egy ilyen polihisztornak.
Aztán mindehhez Mesterházy villamosa csenget picit, a kaller Jávor Benedek lerúgja a szerelvényről a bliccelő Bajnait, aztán a remízben bennük hortyog a sötétség.

Mi meg szopunk tovább… alternatíva?
@rodeo36: Széles vágta szét, nem?
Verte a mellét büszkén, majd az orosz haverjaival megoldja, mert vodkaivás közben beszéltek buszokról is.

Akkoriban mi is adtunk el néhányat.
@rodeo36: "a dilnyósnak dilinyós a közönsége is?"

Thomas Mann: Mario és a varázsló
@Habakuk999: Nem vitatkozom, csak állítom, hogy nincs hibátlan politikus; BG elismerte, hogy követett el hibákat de a patás ördögöt a MN és Pesty festette - ki tudja milyen megrendelésre - belőle. Amit ő nem hagyott szó nélkül és a bíróság neki adott igazat. Ezek tények.

Hogy a magyar asajtó történetében a legtöbbször helyreigazított MN hozta le a nagy leleplezést és dehonesztálást, az azért engem annyira nem nyugtat meg a dolog 100%-os igazságtartalma felől.

Amit még említettem, hogy más politikusok is vittek halálba embereket közvetve az intézkedéseik okán és nem hallom Járaitól a bocs, elszúrtam kicsit-mantrát.

Lehet, hogy BG a HajdúBét emberi tragédiáit úgy élte meg, hogy most minden erejével egy nagyobb tragédiát szeretne tehetségéből telhetően kikerültetni az országgal.
@épészmérnök: Ne tedd!!

@Habakuk999: A hely kell neki, kiadja raktárnak

@Knósszosz:Bántani akartak dél körül Peniék, de megvédtelek, mint egy harci kotlós!! :-DD
@épészmérnök: Hol van Mario, hol van a kisgömböc kiskondása?????
@a szív fészkei: Az utolsó mondatodban bízzunk.:)

Vittek, már a mostani kurtafarkúak is, hisz volt már rokkant öngyilkosság, volt egy nagy csomó...

Nekem a legrosszabb élményem az volt, amikor a sétálóutcán bankból kijőve egy kifejezetten tisztes öreg bácsi pironkodott oda hozzám, tudnék-e adni neki egy kis pénzt, a feleségének kell orvosságra.

Tudod, olyan tanár vagy mérnök féle bácsi, szemében a mélységes szégyenkezéssel.

Tudod, ha ott lett volna valamelyik nacsalnyik, tek legénynek kellett volna a talpán, hogy ne rúgjam orrba a védendőjét.
@Habakuk999:

nézd a szovjet export 1972-1984 között átlagban 10000/év volt annak jó része csuklós ami 160% busztest!!!

1984 után ők is -magyar mintára- beindítottak egy járműprogramot és meg akarták venni a Mátyásföld, Fészkesfehérvár teljes felszerelését USD KP-ért és közös beruházásban USD bázison újjáépíteni mind a két leszereltet ott ahol voltak plusz az áttelepítettek mellé egy évi 12000-es kapacitást 3 műszakra amit mi 2-re javasoltunk mert karbantartásra is szükség van...és a tárgyalások folytak 1987-ben már megvósításról ment a szó de akkor már voltak ezek a narancsos kurvák meg az antal, előggyei akik pofáztak és lelassúltak a dolgok pedig a világ legnagyobb Joint Venture-je készűlt amire odafigyeltek a nagyok már kétségbe voltak esve mi lesz velük ha "ezek" megvalósúlnak

akkori nemzetközi autóbusz ár készen gyárkapuban 68000-120000 USD között mozgott csak hogy tuggyál számolni is CIF +12% tengerentúlra

és jött antall meg a váltás (mintha kívűlről tolták volna hogy gyorsúljon) és az egész

hát most itt tartotok a kedves vezetővel

brühühühühühühühü
@Habakuk999: Nem szeretem a Cseh Tamást - ez van - de ez a száma mégis a többi FideSS-párti dalnok fölé mögé emeli: www.youtube.com/watch?v=eIkVqxCg0-Q
@rodeo36: a magyar hajógyártás leépítése is egy szép történet.
@a szív fészkei: Fidess...bocs Szív de ez annyire kicsinyes..zenészek vannak.
@Penivaldes: Hát ki van már kelve, ahogy elgondolom, szép fejlett 42 éves gyermeknek. ;-DD Még mosógéept is tud szerelni!
@a szív fészkei:
csupán a fotók alapján az én véleményem az, hogy bulldózer volt a bűnös a gátszakadás előtt 24 órával mert eseményre, gumicsontra volt nagy szükség és nem volt más kéznél meg az államosítás első erőszakos lépése is megvalósúlt és még oka is lett nekijjje

brühühühühühühü

a többi rablómese
@Penivaldes: Kicsinyes? Nekem arra hajaznak, te is bocsáss meg. Pártrohamosztag és kész.
@Knósszosz:

Kurva jó cikk, hozzá kell tennem, a különféle számítástechnikai cikkeket, mikor ezek pár év alatt amúgy is reménytelenül elavulnak, még direkt lerontani extra geciség... kibaszni azzal a pár nyomorulttal, aki nem tudja lecserélni...

Mondjuk ezek közül még mindig a PC-k a legjobbak, ha jó minőségű cuccból rakod össze, és vigyázol rá, azért az még akár tíz évesen is elfutkorászgat (lassan).
@Fabius:

szép fényezés a Honda kitalálta jól...el tudom a Moszkvicsot képzelni ilyenben és elektronyos autóként

gratula
@Penivaldes: Aki művészként ezek szekerét tolja, az sajna Mágaként eladta magát és valahol a tisztességét. Olyannak, aki kinyír művészeket - nézd meg a József Attila Színházzal, szoborral mi történt (fog történni)Ú Színházzal mit tettek , a tömegtájékoztatást szolgáló köztévével mi történt, a magyar filmgyártással mi történt, stb.stb. - mert buta és káros parvenűségében csak a talmit hájpolja.

Egy igazi művész, aki valaha nemzedékek idolja volt, ezt nem engedhetné meg semennyiért magának. le kéne köpnie magát, ha a régi arcára gondol, amivel Kádár ellen fordult.
Nem, az Újszínház nem náci. De akkor micsodás? Itt egy kritika Pozsgay darabjáról.

"Nem hiszem, hogy a bemutatott ábrázolás a véletlen műve, különösen akkor, amikor Budapest – számos gondja-baja mellett – komoly természeti- turisztikai-művészeti értékeket mutat fel. Talán az árnyaltabb ábrázolás jót tett volna a darabnak."

polblog.postr.hu/s
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Lekopi, de nekem megy szépen a Fagor hűtőm már vagy öt éve, az Indesit tűzhelyem 9. éve. Vannak apró hibáik, de működnek, sőt szerintem javíthatóak.
@a szív fészkei:
25000 euro/hó fizetésért csak kurvanyázni tud? hát olyan orbányos

brühühühühühü
@rodeo36: Aham. Mert megérdemli, azért kap ennyit.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tavaly loptak el a fiam kecójából egy 2001-ben vásárolt ASUS laptopot, ami futkorászni már nem bírt, de az Office programok simán működtek rajta. A tolvaj nem tudom, mit kezdhetett vele, a magyar billentyűzetével... képzelem, hogy szentségelt.
@épészmérnök:

és a Ganz Mávag? (gáz és gőzturbina, vasút, kikötői darugyártás, villamosok) és a Vörös Csillag Traktorgyár amely saját fejlesztésében 1962!!!!!!!!!!!!!!-ben a D4K-t megtervezte és gyártotta...soroljam?

brühühühühü

ennek van temetői szaga a kurva annyukat
@a szív fészkei: Én kedvelem, de ezt még nem hallottam... "ütős" volt...
@a szív fészkei:
Olvastam, Te anyatigris-:)))
Ja, 47... ez van.
Lájk!
@épészmérnök:

Az laptopnál elég szép kor... :D mondjuk én itt kifejezetten az asztali, cserélhető részekből összerakott gépre gondoltam.

A PC-guruk gondolom fanatikusabbak, egy menetrendszerűen két év alatt kuka videokártyával nem nagyon lehetne megélni, de ez csak tipp.
Szóval akkor summázva a mai kommenteket, (nem csak itt,szinte mindenhol) a mi kényes ízlésünknek senki nem felel meg. (Ál)kérdésem: Ki fogja leváltani Orrtúró Uit? Mi nem bízunk az "ellenzékben", Ők nem bíznak egymásban, a büszke gyorsnaszádnak csak az árboca látszik ki a szennyes habokból, mi lesz itt?
@épészmérnök: Képzeld azt a tolvajt, aki tőlünk boldog kempingkorszakunkban a kilencvenes évek elején ellopott a nizzai hyper parkolójában álló feltört kocsinkból egy hátizsákot, telitömve az akkor hatodikos fiam magyar matekkönyveivel??? :-DDD (szorgi kisfiam volt, na, ő spec nagyon le volt törve, zokogott a pótolhatatlan iratai miatt.)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ezt én is nagyon remélem, mert mostanában nem lesz érkezésem (anyagi okok miatt), egy újabb vasat összeraknom. A PC esetében ott van a feneség, hogy van ugye a zerősáramú rész (táp), meg van a többi. Ezek külön. A Hiperfos háztartási gépek esetében, egy panelen van az egész cucc. Hol használod a szaros fostalicska elektronyikás mángorlógépet? Ja, a fürdőszobában. Többnyire. Párás helység, két -három év alatt dunszt az elektronikának és annyi.
Izzad a fűtőáramot kapcsoló relé, oszt hazavágja az egész szart. Javíthatóság zéró, talán a Wirlipulli esetében van rá némi esély. Az LG meg a Samsung kiönti valami gyantával az elkészült paneleket, oda nem fér bele a pára. Azoknak más bajuk van.
Csapda ez, baszhatod. A prémium márkák mással operálnak. IT guruk tán tudják, hogyan kell egy kurva algoritmust beletolni a cuccba, hogy 100 indítás után után hibakóddal leálljanak. Ez is valóság, a forrást nem kívánom megnevezni. Jön a kolléga laptoppal és frissíti a szoftvert huszonötezerért. Semmi baja a vasnak, csak...
Vargamisi jó helyen kotorászik, de ennél szarabbat csak egy nemzeti gyártó tudna.
Megcsinyájják majd, aztán dübörögni fog a fogyasztás, pláne ha törvénymódosítás is lesz, osz garancia nem fog vonatkozni semmire. Unortodox, nem?
Akkor meg lehet csinálni.
@Fabius: Én egy piros műanyag faros Ikaruszt kaptam fájdalomdíjul mandulaműtétre.

Csak tologatni lehetett, beleülni nem. Pedig volt vagy negyven centis.:)

Jól nézhet ki ezzel a festéssel.:)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
!!! Hol járt maga kedves Efendi?
Azé eszt nemán, jó?
@Knósszosz: Na akkor korán kezdhettem anyásodni, 59-47=12??? Hát az már mindenhol szép teljesítmény lenne. :-DD
@rodeo36: Ezeket az adatokat nem ismerem, csak arra emlékszem, nem nagyon lehetett boltot csinálni Szélesékkel, mert féltékenyek voltak az orosz piacra, majd ők megoldják, ez volt a jelszó.

Alkatrészeket is bartereztünk, de gusztustalanok voltak.

Be is fuccsolt a piacuk.
@rodeo36: Ja és amit régen kérdeztem? Hol a magyar motor a nagymogyoró Gójok segge alól? a gyártását támogatják???
@Habakuk999: Ahogy én tudom mogürtösöktől, annyira nem akart ő bajmolódni ezzel. Az ingatlan kellett neki.
@a szív fészkei: Én szerettem mindig.

Attól, hogy népnemzeti lett, a Fehér babákat most is fújom.:)

Úgy gondolom én, hogy Cseh Tamás akkor is Cseh Tamás volt, amikor ez nem is volt olyan nagyon jó neki.

Szemben pl a huszáregyenruhában feszítő bajszossal, aki mindig az volt, aminek épp lenni kellett a talpnyaláshoz.
Alternatíva?
Jobbik természetesen!:))
De komolyan:Én nem akarom azt a rendszert ahol a gárdaruha a legnagyobb problémájuk.ebben fidesz-mszp egykutya.
De ha a jobbik egyszer hatalomra jut,vagy bekerülnek egy koalícióba,ne a Szentkorona-tan tanítása legyen nekik az első!
@a szív fészkei:

brühühühü a Pannonia minő nagyszerű volt azt kellett volna továbbvinni és ma lenne versenyképes magyar

dehát a simlicskáék csak fából vaskarikát tu'nnak meg a brühühühühü és a lopás 10x árakon

hát nem kedves hazaffyak?
@Fabius:

"Innentől azokat a kommenteket is törlöm amik reagálnak ennek a fasznak a hülyeségeire. "

:))) Zajlik az élet látom :)

Egyébként nagy vonalakban egyetértek, azzal egészíteném ki a dolgot, hogy a ballib oldalon soha nem is voltak jó politikusok.
A rendszerváltáskor egy dologról szólt a történet, pozíciókat átmenteni, vagy a régiek helyett újakat szerezni, később meg már csak megtartani.
A volt népvagyon mentését most hagyjuk, abban is kitüntette magát az MSZMP bocs MSZP a felső és középkádereivel együtt.
A választói körből kezdenek kikopni a volt munkásőrök, szerviensek, Suzukis piros szekfűs kis lúzerek, akik azért mentek ki a szoci majálisra, hogy kezet foghassanak a Gyula bácsival, vagy kapjanak egy vállon veregetést.
Közben felnőtt egy új nemzedék, akik nem lettek automatikusan balosok, (minő meglepetés), akik már köszönhetően a neten elérhető anyagoknak tudják hogy mit jelent trianon, 56, vagy az elcseszett rendszerváltás. De ez az új nemzedék látta a ballib impotenciáját, nemzetietlen politikáját, és gyatra érdekérvényesítő képességét.
A szocik mélyrepülése nem a Szanyi kapitányról szól, hanem valóban arról, hogy képtelen ez a garnitúra megújulni. Szerintem nekik a rendszerváltásból mindössze annyi esett le, hogy mostantól más a gazdánk. Már nyugati irányba kell bólogatni.
Tudom, tudom. A jobboldalon is vannak régi csinovnyikok, de nagy különbség, hogy az MSZP a régi MSZMP utódpártja, (anno deklaráltan).
Hát megújulás ? Ettől a garnitúrától soha nem fogod látni.
@a szív fészkei: Nem is bajmolódott egy percig sem.
Csak seftelt.
@Fabius:

Klikk:

atlatszo.hu/2012/09/24/a-nemzeti-egyuttmukodes-rendszere-kik-ejtettek-foglyul-a-magyar-allamot/

" Magyarországon a korrupció minőségileg új szintre lépett: megjelent egy, a hazánk fejlettségi szintjén általában már nem jelentkező probléma, az ún. state capture, a foglyul ejtett állam jelensége. Az állam – vagy a kormány – foglyul ejtéséről akkor beszélhetünk, ha egy adott terület működtetéséért felelős szereplők, törvényhozók illetve állami tisztviselők nem a közjó, hanem bizonyos magánérdekek logikája szerint alakítják a kompetenciájukba tartozó terület szabályozását, így az egyébként formálisan szabályos és legális döntések egyértelműen bizonyos üzleti csoportok érdekeit szolgálják."

Magyarországot négy fideszes csoport ejtette foglyul:

1. Nyerges
2. Simicska
3. MFB-BÁV-csoport
4. Betonút-csoport

+ nevek, cégek, számok, milliárdok, amit akartok...
@a szív fészkei:
Nem minden esetben, de azt nem írom le, mert Csekk lerasszistáz-:O
@épészmérnök: Ez a Pozsgai - én két-három mag írta-rendezte filmjét szenvedtem végig - egy akarnok és tehetségtelen nímand, aki mindenható zseninek hiszi magátés van vagy 80!! saját nemzeti derámája. ez azért már önmagában horror.
Frusztrált valaki, kit nem fogadott be a Katona József Színház (ezt felrótta Aschernak, amikor volt tavaly a balhé és Ascher kérdezte, hogy ez most hogy), akit nem fogadott el - pedig főszereplőknek választotta Őze Áron igazgatót és barátnőjét a Zsolnay-filmjéhez - a régi Nemzeti ma Magyar Színház főrendezőnek vagy minek /emiatt kurva nagy kirohanást intézett a díszbemutatón a pasi ellen, aki ott sem volt/.

Tehát a maga szempontjából joggal tényleg gyűlöli a libsi kultúrális pesti életet. És most eljött a várva várt pillanata Dörnerrel és Csurkával, meg az odaszegődött Koncz-cal Gregorral.

Aki jó volt az Újban, sikítva eljött onnan még tavaly, jobber támogatók is. A többi szenved, vagy kirúgásra ítéltetett, lásd Galkó, Derzsi - ők kenyérrabságban vállalták egy ideig ezt a méltatlan felállást,majd balhéval eljöttek.

Mert nincs nagyon színésznek manapság hová mennie, ha nem szappanyos húzónév ugye...

Most egy ilyen lazán lebűnösvárosozó szarral is moshat agyakat a drága, ha már a csurkicai koporsóst Tarlós se akarta. Bármit mutat majd be, színvonal ott nem lesz, mert a gyűlölet, a megosztás alapjáról indulnak, - lásd csodás pályamunka, Hátország névvel kacérkodva - és tehetségtelenek vezetik. Dörner hangja jó a globálmocsok Willis és Murphy magyarítójaként, amúgy kuka ő azért egy jó ideje: mit mível Miép, Jobbik ünnepségeken szavalva? Utána snitt.

Aki akar, járjon oda - Budapest ezt a szeplőt is el fogja viselni. Pozsgaitól azonban emelkedést ne várjon senki.
@a szív fészkei:
ja, azt az ingatlant, amit az akkori: 1978!!! Mercedes Benz Elnökvezérigazgatója személyesen akart végiglátogatni, mert nem értette -ahogy kémei jelentették nekik- hogyan tudtak a magyar mérnökök olyan beruházást csinálni ami által a termelés 5 év alatt 6.8 szorosára növekedett és egyetlen négyzetméter új termelő épületet nem húztak fel...persze kapott egy egy magyaros kávét a frissen átrendezett protokoll teremben amit az utcára nézően csak neki átrendeztek a szakszerveti tárgyalóból, hogy az udvarra se láthasson be és szontyi ment haza nem tudta meg sohasem hogy a MOGÜRT miért tudott azon a piacon ahol ők 120000 DM-ért árúltak 95000-ért eladni haszonnal

brühühühühü

ha ezt a nyomorbán ma tu'nná? hogyan? esetleg a varga vagy a mattolcsynéférje?
Gyönyörű lesz gróf Andrássy Gyula újraöntött lovasszobra! A márványtalapzattal együtt a szobor majdnem tizennégy méter magas lesz!!!

i.imgur.com/i35yG.jpg

Emellett az óriás mellett eltörpül majd József Attila, sőt a Rákóczi-szobor is!

A századfordulón három kimagasló minőségű lovasszobor készült Magyarországon: a Stróbl Alajos-féle Szent István szobor, amely csodával határos módon megúszta az ostromot és a kommunisták rombolását, a Fadrusz János-féle a Mátyás-szobor, amely az országcsonkítás után Kolozsvárral együtt oláh kézre került, és végül a Zala György-féle gigantikus Andrássy-szobor, amit a kommunisták zúztak szét (valószínűleg beolvasztották a Sztálin-szoborba...)

Köszönjük meg Orbán Viktornak, hogy a kormányzás iszonyatos terhe mellett is időt szakít arra, hogy visszaadja a nemzetnek a kommunisták által elpusztított értékes műalkotásokat!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Ez nem hangzik valami jövőbe optipistán néző kebab kedvelő megnyilvánulásként.
Nem faggatlak, ez mégiscsak nyilvánosch felület.
Azé' remélhetőleg kezelhető a dolog!?
@no successful: Aki Trianonból vezet le mindent, hasonlóképpen könyvelendő..szerintem.
@Habakuk999: Őszintén a fideszhez húzása csak egy ok volt, engem soha nem rázott annyira meg a művészete és Bereményié se. Mint Wagnerre, nem volt rezonanciám rá se. Más volt a szívem-fülem csücskiben. Aki hitelesebb volt számomra.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Na elég volt a netelésből hugi! Már köröznek a kocsik a placcon! Hess melózni! Holnap be kell fizetni az internet számlát, meg el kell menni a Tescoba, úgy hogy legalább 3 fuvart kell csinálnod az este.
@King of Shadows: Kabbe!:))Ez most tetszett.:))
De jó lenne ha több eszük lenne.
Inkább a gazdaság helyreállításával kezdjék.
@Knósszosz: Kezelik is, bár kurvára unalmas, de megfogadtam magamnak, hogy Viktorunk bukását még megvárom, bár nehezen kezelhető a dolog ilyetén magyarosággal..ld. mint fent..
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
József Attila mellett egy valami törpülhet el, az a fasz, amelyik képtelen kinőni az árnyékából.
Azt gondolom kérek tagkönyvet Bolitól.
Neked mindig sikerül olyanokat aláznod, akikre fel kellene nézned, ha magyarnak érzed magad.
Szemét kis/nagy tetű vagy, tudod?
A Popocatepetl a sztratopauzán is túl köpne, ha lenne előtte gusztusa magába fogadni.
Ritka egy szar vagy, nem véletlenül vagy hetente többször kibaszva.
@no successful:

Néha kénytelen vagyok szigorú lenni :-)

"Hát megújulás ? Ettől a garnitúrától soha nem fogod látni."

Nem is ettől a garnitúrától várom. A Lendvay-Szekeres-Kiss-Baja-Puch vonal magától nem fogja letenni a lantot soha. De éppen királycsinálást léphetnének a rendszerváltás óta felnőtt fiatalok. Mesterházy lekászálódik szépen Puch Laci bácsi ujjacskáiról, Ujhelyi megtanul gondolkodni és beszélni, Botka meg úgy tesz, mint akinek töke van a lába között.

Bár ami igazán röhej, hogy ezt maga a Fidesz sem támogatja. A mai parlamenti összefoglalóban azon röhögtem, hogy a nagytőkés Szekerest nevezték osztályharcosnak. Ezek meg elhiszik. Szekeres is magáról :-D
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Lesz neki, ne aggódj. Csak az igazán nagy államférfi képesek magukat kitörölhetetlenül bevésni a nemzet emlékezetébe. Orbán Viktor nevét városrészek, parkok, terek, utcák, közintézmények fogják büszkén viselni.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: A Jobbik gazdasági ámokfutása az lenne, amit a Fidesz csinál. Tőlük nyúlták le...

@Knósszosz: "Neked mindig sikerül olyanokat aláznod, akikre fel kellene nézned, ha magyarnak érzed magad."

Stefi germán, szóval egyáltalán nem meglepő, hogy lenézi a magyarokat. :(
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: De mi már holnap szeretnénk neki szobrot! Ja és a pénzt előre kérd, ne malmozzanak meg ismét!
@sárkányfő:

A Mandiner már megy a cikk alatt a "Végre a mieink lopnak!" fröcsögés.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
que hada por aqui...estatuas y la politica estúpida...como siempre: de los huecos tontos salen vientos tontos

jajajajajjajaja
@King of Shadows:

a stefi akkor volt germán amikor te hottentotta

brühühühühühühü
@King of Shadows:
Ő nem germán, hanem egy seggfej.
De jót röhög azokon, akik felhúzzák magukat a hülyeségein, amiket direkt ezért ír. Mutass hozzá hasonló jobbikos balfaszt, aki meg tud szerkeszteni értelmezhetően egy mondatot, ahogyan ő. Nem jobbikos (vagy lehet az is), de nem műveletlen, ez biztos. Azt, hogy mit akar, na arról lehet vitatkozni.
Addig amíg nem nyilatkozik meg önmaga valójában, nekem seggfej.
Aztán majd ...
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

y que fuese si el país mismo será nombrado con los honores necesarios por el nombre del: ORBANLANDIA LA TIERRA DE LOS ESTÚPIDOS Y MARICONES

jajajajajajajaja
hadita querida no fuerzalo no puedes
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ott hova tűntek a hozzászólásaid? :O Látom, hogy válaszoltak neked, de azt már nem, hogy mire... :O

@rodeo36: Ő azt mondja, hogy az... :S
@King of Shadows: Azért ennyire csak nem lennének hülyék.És ha osztályokkal kevesebbet lopnak,már jó.Bár viktorékkal is így voltunk....
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

A Kedves Betegről maximum a szopóálarcboltok sétányát fogják elnevezni a majdan felépülő Michelle Wilde Szexplázában.
Vagy esetleg valami egzotikus mentális problémát. :D
@King of Shadows:

Kibaszott a Mandinerről a sok mocskos narancspatkány! :DDD

Nem is értem, miért? :D

Mindegy, kész megkönnyebbülés, be nem regisztrálok még egyszer. Egy ímélt azért búcsúzóul még tolok nekik.
Új hűtőt venni a roncs régi helyett = amortizáció. Sajnos az amortizációra sem futja jelenleg a beruházásokból, vagy éppen hogy. Amúgy kétlem, hogy ennyire naivak lennének, hiszen gőzerővel megindult a tőkemenekítés az országból a háztartások szintjén is, nagyon jól tisztában vannak vele. Valamit mondani kell, a várakozásokat valahogy életben tartani. Csakhogy a duma már kevés, senki nem hiszi egy szavukat sem. Azért durva, hogy látok egy kormánytagot -vagy magát a miniszterelnököt- beszélni a híradóban, de mindössze annyit jelent, hogy mozog a szája.
@sárkányfő:

Szépen összeszedett cikk, bár az átlátszóról ezt el is várjuk.

Szerencse, hogy oligarchák nincsenek, mi lenne, ha még lennének is. Tényleg az van amit tart a mondás: nem Orbánnak van Simicskája, hanem Simicskának Orbánja.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Az a bukás kibaszott nagy elégtétel lenne, sokunk számára. Nem örvendenénk a káron (az övét szögezze a Kaukázus sziklájához valaki, oszt a szenátorsas csipkeggye), de elmehetne a ferde faszra mihamarabb. Mihamarabb, különben csókpusza Hungária.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
A hugid dicsőséges emlékére:

Mivel jeleztem, hogy megalapítom a "TAHÓTLANÍTSUK STEFIBOCIT" klubbot, itt a link a tagságit letölteni kívánók részére. :D

kepfeltoltes.hu/view/120924/stftagsagi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @Knósszosz: @mamitirtok sír derék (kommensevik):

Nálam megy a kukába a luvnya!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A Duna parti séta után mégcsak síremléke sem lesz.:))
Bár ha akasztjuk akkor el kell kaparni valahová.
@Knósszosz: A viselkedése alapján szereti játszani a Zorbánhoz imádkozó fanatikust. Szerepjáték... :)

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Dehogynem. A Jobbik alapvetően egy idealista banda, ami mindenáron vissza akar térni a XIX. századba. Ismertem néhány alapítóját...

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ott a kommentjeid is automatikusan törlődnek, ha kidobnak? :O
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ne... Ott "nyugodtan" kéne sétálgatni... :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egér a vártán??? Nem mondod? A narancsbolsevik elvtársak nem toleráltak???
Egy linket dobjál már, milyen ámokfutást rendeztél TE ott! :))
@whatsoever: Az eu-s támogatások ellenőrzése jó lenne, ha lehívnánk a megitélt 8.000 milliárdból hátra lévő 5.500 milliárdot, melyre eddig nem került sor a pályázati rendszer elégtelensége miatt.
Hozzá tenném, hogy a lengyelek gazdasági stabilitása abból származik, hogy élen járnak az eu-s pénzek felhasználásának területén.
Viszont kissé zavaró az Eu. föderációs tényezőinek tartalma. Úgy tűnik, hogy nagyon is központi hatalmak erőfölényéből eredően kívánja működtetni az elképzeléseket Németország és Franciaország.
Centralizálni kívánja a költségvetés területét és a pénzügyi szektort, valamint a tagországoknak le kell mondania az önálló adópolitikáról.
Elgondolkodtató az is, hogy az integrációt két körben képzeli el, a belső körben az eurozóna, a külső körben a perifériális országok kapnának helyett. Ez bizonyos alá-fölé rendeltségi viszonyt feltételez. Ez ellentmond a kiinduló egységes Európa téziseinek, tartani lehet attól, hogy az eddig egyetértési jog már nem az eddigi demokratikus jegyeket fogja hordozni magában.
Egyelőre ezek a sajtóban megjelenő előzetes elképzeléseket tartalmazzák, nagy kérdés, hogy a tagországok általi elfogadottság milyen irányt vesz.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: tudsz értelmeset is, vagy inkább tahótlanítsalak?

Ez megint szinvonaltalanra és un_csííìra sikerült.
@Habakuk999:
Kérem... Semmi akadálya.

Tagkönyvek:
0 - Boli
1 - Spániel
2 - Pennike
3 -
4 -
5 - Cirbi csákó

Van még szabad helyünk! :)
@King of Shadows: Nem ezért szavazok rájuk.
Mindenben velük sem értek egyet.
@King of Shadows:
Még szerencse, hogy nincs a bolsiknál cenzúra! Egér mit művelhetett ott ... anyám! :))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Pedig a Jobbik veszélyes, és még jobban lopna, mint a Fidesz, csak máshogy. Már csak a párt struktúrája miatt is...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Négyes tagkönyv jöhet, bár stikában akkor is olvasnám, mert egy élmény ekkora marhát találni!
@Habakuk999:
Hármaska? :)

Tagkönyvek:
0 - Boli
1 - Spániel
2 - Pennike
3 - Habakuk999
4 - Gyere Kurt, nekéresd magad... :D
5 - Cirbi csákó

kepfeltoltes.hu/view/120924/stftagsagi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nincs link, mert töröltek, semmi extra egyébként. Először tényleg csak azokat kezdték kirakni, akik minősíthetetlenül trágárok voltak, zsidóztak, cigányoztak stb, aztán gondolták nem állnak meg félúton, és repült az összes "baloldali elhajló". Topót öt év után kirakni, na az kemény. Gyáva szarok, mint a Heti Válasz.

Ami Stefit illeti, kurva jó a tagsági képe! :D
Bár én jobb szeretem, ha szem előtt vannak.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Erről a tagsági képről eszembe jutott valami...:-D
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Hatoska lett a kedeves beteg... :))

Tagkönyvek:
0 - Boli
1 - Spániel
2 - Pennike
3 - Habakuk999
4 - Gyere Kurt, nekéresd magad... :D
5 - Cirbi csákó
6 - mamitirtok sír derék
7 -
8 -
9 -

Később még tagságit is fogok szedni... :))
@Fabius:

Egyesek számára talán meglepőnek tűnhet, de az Átlátszo.hu-t kezdetben még én is jó ötletnek, hasznos kezdeményezésnek tartottam, de aztán Bodoky Tamás és a beteges Orbán-gyűlöletben szenvedő Mong Attila (akit azóta már az Origó is picsán rúgott) közös erővel csakhamar teljesen eltorzították, és ellenzéki propagandagépezetté silányították. Ez a kép is színtiszta populizmus, egy kis Népszavás beütéssel. Tényleg azt gondolod, hogy minden cég, amelyet konzervatív kötődésű vezetője vagy tulajdonos irányít, automatikus korrupcióval kell megbélyegezni?

Szerinted Magyarországon minden jobboldali kötődésű vállalat szükségszerűen közpénzen élősködő pártkassza-felöltőhely? Mit keres ott egy kereskedelmi csatorna, a HÍR TV emblémája? A HÍR TV egy üzleti vállalkozás, kereskedelmi televízió, amely csak azért működhet, mert nézettsége van, igény van rá, hiszen a kereskedelmi televíziósát a piac szabályozza. A HÍR TV a közvélekedéssel ellentétben nem pártmédium, teljesen független a Fidesztől. A Népszabadság például egy pártlap, hiszen a MSZP pártalapítványa 27,69 százalékos tulajdonrésszel rendelkezik benne. Tehát az Átlátszó csak azért vádol meg korrupcióval egy független kereskedelmi televíziót, mert nem teszik neki a csatorna politikai-ideológiai irányvonala.

Felháborító.
@Fabius:

Egyesek számára talán meglepőnek tűnhet, de az Átlátszo.hu-t kezdetben még én is jó ötletnek, hasznos kezdeményezésnek tartottam, de aztán Bodoky Tamás és a beteges Orbán-gyűlöletben szenvedő Mong Attila (akit azóta már az Origó is picsán rúgott) közös erővel csakhamar teljesen eltorzították, és ellenzéki propagandagépezetté silányították. Ez a kép is színtiszta populizmus, egy kis Népszavás beütéssel. Tényleg azt gondolod, hogy minden cég, amelyet konzervatív kötődésű vezetője vagy tulajdonos irányít, automatikus korrupcióval kell megbélyegezni?

Szerinted Magyarországon minden jobboldali kötődésű vállalat szükségszerűen közpénzen élősködő pártkassza-felöltőhely? Mit keres ott egy kereskedelmi csatorna, a HÍR TV emblémája? A HÍR TV egy üzleti vállalkozás, kereskedelmi televízió, amely csak azért működhet, mert nézettsége van, igény van rá, hiszen a kereskedelmi televíziósát a piac szabályozza. A HÍR TV a közvélekedéssel ellentétben nem pártmédium, teljesen független a Fidesztől. A Népszabadság például egy pártlap, hiszen a MSZP pártalapítványa 27,69 százalékos tulajdonrésszel rendelkezik benne. Tehát az Átlátszó csak azért vádol meg korrupcióval egy független kereskedelmi televíziót, mert nem teszik neki a csatorna politikai-ideológiai irányvonala.

Felháborító.
@Fabius:
Megkapod a 99-es tagságit! :))

Tagkönyvek:
0 - Boli
1 - Spániel
2 - Pennike
3 - Habakuk999
4 - Gyere Kurt, nekéresd magad... :D
5 - Cirbi csákó
6 - mamitirtok sír derék
7 -
8 -
9 -
.
.
.
99 - Herr Fabius
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Az lehet, viszont abban a pártban bármikor, bárkit lapátra tehetnek, ezért gyorsan kell csinálni a dolgokat. Ráadásul van azért bandája annak is, csak kevésbé ismert.
Meg a Jobbik záros határidőn belül háborút okozna. Ha a mostani párt nem is, a "veszettjei" biztosan...

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezért kérdeztem én is, hogy hová tűntek a hozzászólásai. :D
@King of Shadows:
Szólásszabadság vagyon... :)
Egér nagyon állat volt?? :)
@rodeo36: La concha de su madre que la parió.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Amikor odanéztem már ki volt törölve. :S

Én meg lépek kajálni. Jó éjszakát mindenkinek! :)
@Fabius: Orbán egy strawman. Nem lehet elégszer hangsúlyozni.
@King of Shadows:
Én is húztam kajálni, pancsolni és aludni. Hosszú nap volt, nem érek rá egyfolytában gép előtt ülni, mint a baranyai parasztlányok.

Kedves kollégák!
A tagsági letölthető:

kepfeltoltes.hu/view/120924/stftagsagi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@Knósszosz:
Most látom, foglalt.
Akkor a hetest, jó?
@Knósszosz:
Heteske lehetsz már csak... :))

Tagkönyvek:
0 - Boli
1 - Spániel
2 - Pennike
3 - Habakuk999
4 - Gyere Kurt, nekéresd magad... :D
5 - Cirbi csákó
6 - mamitirtok sír derék
7 - Knósszosz
8 -
9 -
.
.
.
99 - Herr Fabius

kepfeltoltes.hu/view/120924/stftagsagi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: "A HÍR TV a közvélekedéssel ellentétben nem pártmédium, teljesen független a Fidesztől."

EPIC
@King of Shadows: Bocsi de a tőlük való rettegést butaságnak tartom.Pedig pár éve nem érdekeltek.De most ennyi elég melózok még egy kicsit.
Ha nem jönnék ma vissza akkor jó éjt mindenkinek!
Az érthetőség kedvéért még egyszer megismétlem:

A HÍR TV egy üzleti vállalkozás, kereskedelmi televízió, amely csak azért működhet, mert komoly nézettsége van, igény van rá, hiszen a kereskedelmi televíziózást a piac szabályozza. A HÍR TV a közvélekedéssel ellentétben nem pártmédium, teljesen független a Fidesztől. A Népszabadság például egy pártlap, hiszen a MSZP pártalapítványa 27,69 százalékos tulajdonrésszel rendelkezik benne.

Tehát:

MSZP = 1956 óta az MSZ(M)P pártlapja
HÍR TV = konzervatív szellemiségű pártfüggetlen hírcsatorna
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ez tényleg annyira hülye akkor, mint amilyennek látszik! :DD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Na, ezért iratkoztam fel Boli listájára.
Nyugodtabb napunk lesz holnap...
@Fabius:

:DD Nahát, még ilyent...
Még én is elhatárolódom... :)

kepfeltoltes.hu/view/120924/stftagsagi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

4.bp.blogspot.com/-4ireyOe6K7E/UGCvl2VIK1I/AAAAAAAAHPs/ut_Nat_tb_0/s1600/stefi-klub.gif

Tagkönyvek:
0 - Boli
1 - Spániel
2 - Pennike
3 - Habakuk999
4 - Gyere Kurt, nekéresd magad... :D
5 - Cirbi csákó
6 - mamitirtok sír derék
7 - Knósszosz
8 -
9 -
.
.
.
99 - Herr Fabius
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Legyél kedves elmagyarázni, hogy akkor egészen pontosan kicsoda is Liszkay Gábor.
@Fabius:

Előbb válaszolj a 20:56:35-kor feltett kérdéseimre. Ne menekülj, ne hidd, hogy kereket oldhatsz az érveim elől.
@Fabius:

Azt a tehenes gifet pedig azonnal távolítsd el, mert Isten látja lelkem én nem állok jót magamért!
@Fabius:
Már nem látom a pávián válaszát, de légy türelmes, amíg kiguglizza.
Ha kíváncsi vagy rá.
@Knósszosz:
Várunk együtt... :)
Pávián... Nem kéne a majmokat is becsmérelned! :D
@Zébácsi: Hát akárki jobb lenne a felcsúti rémnél. Talán a köteleskövért vagy a kijafaszomazadajcstompikát ? Egyik jobb mint a másik. Ja és a simlicska, szargyártó, budai, lúzerjani ? Van itt választék bőven a lámpavasra.
@kirsten:
Meggörbülne ennyi büdös, jóllakott budai paraszt alatt! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Egyébként semmi nem volt: egy szellemileg igénytelen, korlátolt majmot szellemileg igénytelen, korlátolt majomnak neveztem.

De nagyobb baj, hogy ki fog most Sárlizkás képeket linkelni a Mandinerre??? :(((
@Knósszosz:
4.bp.blogspot.com/-4ireyOe6K7E/UGCvl2VIK1I/AAAAAAAAHPs/ut_Nat_tb_0/s1600/stefi-klub.gif

Kolléga!
Maga szerint is eléggé árja és teuton ez a tehénke?
Vagy csak annyira, mint Dolfi bátyó volt? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Baszki! Te még mindig ott szórtad a gyöngyöt a disznók elé?? Áááá...
Majd linkelek nekik képeket én - a Kereszténydemokrata Internacionálé délelőtti, vezetőségi üléséről, Rómában, Piktorral a háttérben. Szerintem azok ott arra izgulnak, attól áll fel nekik!
Marha... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
-:D:D
Ezt láttam az elébb, a főnök linkelte be.
Azé másodszorra is lehet rötyögni rajta, persze csak annak, aki tuggya mirül szól.
Mi tuggyuk
brühühühühü....
@Knósszosz:
Fabius sem pihent! :))
Még ha inna is...
Stefi tehén. Legközelebb valami snájdig Wehrmacht uniformisos tehén képet keresek, stimmelni fog az is!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
-:D
shanemtanálsz, akkor öltöztessed fel a tehenyet a lotyó soppal!
Csudákat tud-:))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ez egy igazán lényegretörő, kendőzetlen stílusú felszólítás. Nem baszakszik izé... bocsika... légy oly kedves orális örömökben részesíteni a kedves szülédet - kérésekkel. Bele a közepibe! Mellesleg erről Szív anyámat is kérdezheted, szerintem.
Nem köntörfalazott az életét megkeserítő, lakásfelújító, anticocciális köcsög aposztrofálása tekintetében Ő sem.
Amúgy: jajaja!!
@no successful: Még az a jó, hogy Orvbűn politikája annyira nemzeti. Lásd a határon túliak megosztása és sikertelenségre ítélése a megosztottság révén, hazánk totális nemzetközi megvetettségének elérése baltás, Eu-s szabiharc, hazudozás árán stb., stb.

Még ez is égeti a faszt: atv.hu/cikk/20120924_zsidozas_a_parlamentben_felhordultek_a_jobbikos_hozzaszolasat_kovetoen?source=hirkereso Az ő kikelt kiscsibéi uszítanak a finnugor nyelvrokonság llen is a végtelen sötétségükben.
@Knósszosz:
Mert ti ... olyan ... kis vulgárisok tudtok lenni!!! ;))
@a szív fészkei:
Oszt lőn setítség! Gábris szerint ez az elitük ott. Képzeld el lejjebb... A sok atomfizikus, meg agysebész amikor összeül! Váááááá.... :D
@Knósszosz: Ne izgasd ezen fel magad. ez a dolga, állampolgári joga hülyének lenni,.Csak ezt gyakorolja. A jus primae noctis-t meg Orvbűne rajta. Kettős bünti.

Imádom őket!! www.millamedia.hu/2012/09/23/a-picsaba-kiszivargott-a-kampanystrategiank/

Orvbűn munkahelyteremtése: fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/391593_10151164154232048_1581232477_n.jpg
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: FB-ról: "Sok igazság van a dologban…
Miközben a falusi orvos egy 75 éves paraszt bácsi sérült kezét varrta össze, gondolta, beszélget egy kicsit az öreggel.
Valahogy Orbán Viktor került szóba.
Az öreg paraszt így szólt: “Tudja doktor úr, a Viktor egy cölöp-teknős.”
Az orvos nem értette a meghatározást, igy megkérdezte az öregembert, hogy mit jelent a “cölöp-teknős”.
“Hát… tudja, amikor az ember egy vidéki földúton haladva meglát egy kerítéshez rögzített cölöpöt, melynek tetején egy teknősbéka egyensúlyoz, az egy cölöp-teknős,” – magyarázta az öreg paraszt.
De mivel látta a doktor arcán, hogy nem érti a dolgot, tovább magyarázott.
“Tudja, doktor úr, a teknős nem került fel oda csak úgy magától, és az egyáltalán nem az ő helye. Valamint fogalma sincs arról, hogy mit csináljon, amíg ott fenn van, mivel sokkal magasabban van, mint amit képességei megengednek. És az ember egyébként is elgondolkozik azon, hogy ki volt az a hülye, aki a teknőst oda feltette.”
Ez volt az eddigi legjobb magyarázat Orbán Viktorra."

CÖLÖPTEKNŐC Csinálj ilyen tagságist is!!!
@kirsten:

Értelek, hidd el, de sajnos nem értettél meg, mint ahogy délutáni válasza alapján rodeo blogtársunk sem.

Akárki jobb lenne?
Súlyos tévedés, mondhatni nem más, mint az igény keltette vágy megtestesülése.

Ebben az állításban van ugyanis egy irtó nagy logikai hiba: lehet, hogy akárki jobb lenne, de akárki nem tudja leváltani Orbánt, csak VALAKI.

Pont ez a lényeg: amíg nincs VALAKI, addig Orbán van. S perpill nincs VALAKI, perpill kvázi senki sincs.

Ez van.
Bizonyosan nem örülsz ennek (hidd el, én sem), de a legjobb, ha szembenézel ezzel.

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

"Ne menekülj, ne hidd, hogy kereket oldhatsz az érveim elől."

Komolyan azt hiszed, hogy jöhetsz ezzel?

Amikor egy sokkalta bagatelebb kérdésben TE csak egy kitérő, semmitmondó - sőt, mondjuk ki: HAZUG - választ bírtál csak kipréselni magadból? Mondjuk, azt is elég nehezen, hiszen nem vallhattad be azt, amit egyébként gondolsz, ezért gondolkodtál kicsit, hogyan bújj ki a kérdés alól, hogyan mássz ki abból a csapdából, amibe önnön szereplésed vitorlájába fújva navigáltalak?

Vicc.
@King of Shadows: Maradjanak is ott végleg!!! CSak akkoriban volt a zsidók emancipációja és Budapest meg a Monarchia általuk is való fellendülése. Szar lesz így Pörzsééknek , bárkitől lenézve a suttyóságuk miatt!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Törökül ülnek remélem össze, nem is ilyen halul vartyognak, mint mi.
@Knósszosz: Nem köntörfalazunk vele, az biztos! Az még hülyébb, mint Stefi, mert ő legalább már kért bocsikát párszor. Ez a tahó állat házi-Orvbűnünk soha, csak a rotációs kapát kaffogtatja a fogai közt.

Tényleg látni, hogy egy hat lakásos közösségben hogy alakul ki a cölöp-teknős kultusz, hátborzongató.
@a szív fészkei:
Nem izgulok mán, csak figyelek.
Meg megyek regelni, ha itt lesz az idő.
Meg okt 23 alkalmábul tüntetni.
Adjon a jó isten médiafigyelő elvtársak! Nem trotillal, csak hangos gigával, törpedöntő szándékkal.
..................................................................................................................................................Anyátokat!

(az űrlap elejét töltsétek ki Ti, én nem. Még majd elvisztek, lófaszt!)
beeee
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Mióta szabsz te nekem feltételeket? Ma már egyszer kegyelmet kaptál. Miből gondolod, hogy van második dobásod?
@a szív fészkei:
Na jó... Lehetsz a nyolcaska. Okés???
Persze csak ha kéred a felvételedet!
Evégre rend és szigor is van a világon! :)

Tagkönyvek:
0 - Boli
1 - Spániel
2 - Pennike
3 - Habakuk999
4 - Gyere Kurt, nekéresd magad... :D
5 - Cirbi csákó
6 - mamitirtok sír derék
7 - Knósszosz
8 - a szív fészkei
9 -
.
.
.
99 - Herr Fabius

Volt kedves Fabius egy kis Stefike képpel is megörvendeztetni bennünket...

4.bp.blogspot.com/-4ireyOe6K7E/UGCvl2VIK1I/AAAAAAAAHPs/ut_Nat_tb_0/s1600/stefi-klub.gif

kepfeltoltes.hu/view/120924/stftagsagi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@Fabius:
Az a lágy szíved... Látod...
Még mindig bízol a hülyékben? :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezt mentem. Nálunk kettő azaz 2 db lakást izélget hasonló empátiával november óta.
@Fabius:

Most mit vétettem én, hogy ennyire büntetsz és kitiltással fenyegetsz? Itt már vitatkozni sem szabad? Kicsit megrészegültél a hatalomtól, drágám....
@a szív fészkei:
Nem tudom.
De az biztosra vehető, hogy szelypítősz szolárijum szökevények nem lessznek a környéken.
Biztonságban leszünk.
Megyek dögleni, jó éjt a kitűnő társaságnak!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: szó se róla, elég nehezen jutottatok el a házibohóctól a stefániavagdaltig... de legalább sikerült, grat :-)
@Knósszosz: Andrássy Gyula, a szép akasztott, ahogy a párizsi hölgyek becézték - mert itthon a szabadságharcos részvétele miatt távollétében ezt szabták ki rá - abszolút haladó, reformpárti modern szemléletű ember volt, aki " Azonnal bekapcsolódott a politikába, Deák Ferenc követőjeként.", nem ilyen naftalinhuszár görcsgéza, mint a majd rá tekintő Orvbűn cölöpteknőc. Aki visszavinné Cro Magnonba a magyarokat vagy fel a fára, ha már őt felrakták a cölöpre billegni..

hu.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A1ssy_Gyula_(politikus,_1823%E2%80%931890)
@Légifarkas:
Cirbi kollégához olyan alpári, baranyai parasztmódra röfögött ez a házi sértés, hogy nem bírtam ki, inkább tagságit adok a Stefiboci kitiltóknak... :)
Kilenceske akarsz- elenni??? :D
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Nincs okos telója, hogy kuncsaftra várván addig is elterjedjen itt? Minden pénzt elszedsz tőle? Szegény, nem csoda, ha ennyire ideges és hisztis.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
küldj egy linket mindeféle baromság jön be ...

lécci
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nem, köszönöm. Olyan maradi vagyok, hogy még abba a szervezetbe sem lépek be, amelyikkel amúgy egyetértek :-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Az SZTK-szemüvegtől eltekintve fasza!

Látjátok, amikor a szigorú József Attila Általános Iskolába jártam, és még élt Kádár elvtárs, nem volt ilyen:
index.hu/x.php?id=inxv&url=http%3A%2F%2Fvelvet.hu%2Fsztori%2F2012%2F09%2F24%2Fket_evet_kapott_a_diakjait_leitato_bedrogozo_megdugo_tanarno%2F

Sajnos.
@a szív fészkei: Lófaszt okostelefont neki! Még ma sem érti miért nem 4 csillagot kell beütni PIN kódnak.
@Fabius:

Tehát nem tudsz épkézláb módon válaszolni az általam feltett kérdésekre.

A veled folytatott eredménytelen és parttalan vitába belefáradva most villanyt oltok, megyek aludni.

A méltóságomat sértő tehenes gifet távolítsd el.

Jó éjszakát!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ahogy te azt téveded. Ismerek olyan korombelit, aki a gimis angoltanárnőjét vette el, miután bőven megismerkedtek... Jó lehet, hogy ott csak pia volt, fűből karika nem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Sőt volt egy nagyon szép francia film Annie Girardot-val erről a diákjával való szerelemről a hetvenes évekből. Most nem találom. Jó, ő tényleg nem a József Attilában tanított.
Markónak is megérte benyalni: index.hu/kultur/2012/09/24/kiakadtak_a_tancosok_markoek_tamogatasan/ Lehet hogy a következő zsidó vitéz ő lesz? Pedig micsoda csoda volt anno! Rossz nézni ezt.
Még nem lőtték le az összes focibírót??? totalsport.hu/hir/kiverte-a-biztositekot-paulo-sousa-nyilatkozata Botrány, pedig a Vidi ellen ítélnek. Remélem,nem sokáig!!
@a szív fészkei: bocsánatot kérek a szőnyegbombázás megszakítása miatt, csak annyit jegyeznék meg, hogy egyrészt ma már szinte minden a pénzről szól (élsport pláne), másrészt izgalmas kihívást jelenthet neki a szülőhazájába visszatérve versenyezni, harmadrészt pedig remélem, nem fogja a szurkolótábora (de senki más sem) szarrá anyázni, ha úgy dönt, megy.
Köszönöm a figyelmet, már itt se vagyok :-)
@Légifarkas: Minden a pénzről szól, ja. Csak akkor nem is kéne himnusszal meg ilyesmivel turbózni, mindenki képviselje magát. Én nem fogom anyázni, csak érdekesek a sasszék a nullák mentén ide-oda.

Ahogy olvastam, a férjét fogják szarrá anyázni az ott régebben élő, jobban teljesítő, szamárlétrát megjáró edzők, mert végülis, hiába nem az eltartott pasit akarja játszani, csakis a nője révén érte ezt el, semmi másért, Natasáért beveszik őt is a csomagba, egymagában szart se érne...

Igen, az is kiderül, hogy a hála se nem politikai se nem más milyen kategória manapság. Lapátoljon össze még több pénzt, engem nem zavar, én biztos nem tudnék, csak ilyen alapon a csóribb ország tehetsége simán mehet a gazdagabbhoz és akkor legalább lesz sportgyarmatosítás is.

Ha már ez a téma: www.samsungsport.hu/magyar-labdarugas/20120925/ujabb-botrany-a-vidi-valogatott-kozeppalyasa-okollel-utott-a-meccs-vegen/ Amihez ez az Orvbűn nyúl szarrá omlik és bűzlő kupac lesz.
@Légifarkas: Amúgy hogy értselek? Én szőnyegbombázok? Mindenki alszik, én fent vagyok felvetek témákat.
@a szív fészkei: Én megértem ha ez a kapcsolat tényleg igaz, és nem csak bulvárkamu. Lehet, hogy Theron besokallt attól, hogy eddig minden kapcsolata tönkrement, pedig mindig vonzó pasijai voltak. (állitólag erre szinte mániásan törekedett) aztán az összes ott hagyta. Meg ott van a kisfiú is. És lehet, hogy ez az Eric megtudja adni neki a biztonságot.
@Penivaldes: LEgyen boldog! Csak érdekes egy kicsit, hogy a világ egyik legszebb nője ide jut, hogy nem talál magához külsőben is méltó párt. Igen, őszintén én - aki seholse vagyok Charlize-hoz - szerettem, ha jó pasijaim vannak látványra is. Mégis kellemesebb az ilyet vizslatni téte á téte. :-DDD És azért egy jóküllemű még lehet igazi jó ember belül.
@a szív fészkei: Lehet, csak szegény Charlizenak eddig nagyon nem jöttek össze a dolgai. A legutóbbi Ryan Reynoldshoz sztorinak is az lett a vége, hogy a csávó lelépett, mert nem akart családot alapítani Charlizezzal. És most meg mi van? Annyi, hogy Reynolds mégiscsak elkezdett családot alapítani csak nem Theronnal, hanem Blake Livelyval, aki 12 évvel fiatalabb Charlizenál. Na most ez elég szar érzés lehet, főleg azután, hogy...
@Penivaldes: Nem voltunk a hálójukban, hogy pontosan mi történt. Az tény, ha egy faszit revolvereznek házasséggal, gyerekcsinálással, lefagy és menekül. Mégh Charlize is a revolvert fogó két dugás közt.

Azt sokan írták róla, monomániásan akart már családot - az ő gyerekkora szar volt, tehát érthető - de ez nem megy. Egy pasinak kell, hogy ő vadásszon, hogy ő akarja mindezt a szerelmétől; lehet, hogy ez a Blake ügyesebben akciózott. És a fiatalság előny ma a világban, te tudhatod, nem? ;-DDD

Blake Lively meg Di Capriot nem tudta betörni - szerintem ezek egymást heccölik, franc se tudja, mennyi PR és mennyi igazi love van a dologban.

De randa pasi is megcsalhat, szóval ha a nőben van valami taszító - nem a külsejében - akkor lehet, hogy ez is lelép mellőle.
@a szív fészkei: hát igen a fiatalság előny, meg a magasan sliccelt szoknya...:)))
@Penivaldes: Használd ki, hamar elmúlik sajna. :-( A fiatalság. Szoknya marad. Ha jó a combod viselheted még sokáig.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Azok is "bérrettegők" voltak, akik a Zorbántól féltek...
És szélsőjobb párt volt már kormányon a slotákoknál, láttuk mi lett belőle. Pedig ott egy pragmatikus párt volt a koalíciós partnerük, ami úgy-ahogy visszafogta őket a túlzásoktól. Meg náluk sokkal rosszabb a helyzet egy szélsőjobb párt számára.

De itt van például az Ataka en.wikipedia.org/wiki/Attack_%28political_party%29 . Ez is egy az egyben Jobbikság...
@Mariann19: Szia Mariann.. Még a Hotn Gyulás mosógépszerelős hozzászólásodra reagálok.. Néha picit megbántódom, mintha "evidenciákból" oktanának ki, pl. Te is.. De ha felülvizsgálom az érzést, inkább arról van szó, hogy 1 postban nyilván nem írtam le minden információt és gondolatot, amim van, - másrészt más is azt írja le, amit fontosnak és relevánsnak tart, néha függetlenül a mások hsz-aitól. Harmadrészt tényleg nem írok olyan tájékozottan és szofisztikáltan, mint néhányan, köztük Te is, mert napi 9-10 órát dolgozom, meg utazom meg háztartás, így csak valamennyit tudok tájékozódni... De ez inkább az én komplexusom azt hiszem, :) , nem a Te hozzáállásod

- bár egyébként elég központi meglátásom, hogy a szétszakítottságra szocializáló évtizedes kommunikáció (manipuláció) napi tünete, hogy keveset kérdezünk, inkább állítunk, és újra meg kéne tanulnunk kérdezni és nem kinyilatkoztatni... a kooperáció és annak a szinergikus hatása miatt. De szerintem ezt a nézetet Te osztod, csak elmondom..

Szóval egyetértek Veled: az EU támogatások lehívása hatékonyabb kellett volna, hogy legyen, még akár azért is, mert Simlicskáék zsebébe is az EU pénze folyik részben.

És az EU financiális politika harmonizálásáról is olvastam, és csak egyet tudok érteni vele a saját szakmai (folyamatszabályozási, minőségirányítási) tapasztalataim alapján.

Hiszen ha nagy a kényszer az output (EU financiális politikai eredményesség) minőségére, akkor elég nyilvánvaló, hogy azt az outputok kontrolljával és harmonizálásával lehet javítani, egyebek közt.

Más szóval, összehangolt financiális- és adópolitika nélkül EU-szintű hatékonyságnövekedést várni kb. olyan, mintha megbeszélnénk, hogy főzünk babgulyást:
én hozok babot, te málnalekvárt, a Józsi brokkolit, a Béla hoz csülköt és kolbászt 2 hét múlva, a répáról meg dumcsizunk.

Politikus nem vagyok, sajnoshálistennek, csak a hatékonysági vetületet látom.. és érzem a bőrömön. Néha azt gondolom, a minket libsinek titulálók buták, hogy nem látják, hogy a Fidesz szoc. pol-nál libertariánusabb szoc. pol. nincs - (fizetsz és nyugdíj és eü és oktatás vagy lesz vagy nem) - és hogy legalább az eutanázia jogát betehetnék az alkotmányba, az emberi méltóság megőrzésének mentsváraként - persze ez abszurd a mai kerszeténység-értelmezéssel... (ez elnagyolt fogalmazás, de biztos érted).

Szóval egyetértek. És megbecsülésem Neked, a felelős és tájékozott és mérsékelt hangú hozzászólásaidért.

Örültem :) Minden jót: w.
@Mariann19: Javítás: ha nagy a kényszer az output (EU financiális politikai eredményesség) minőségére, akkor elég nyilvánvaló, hogy azt az
INPUTOK
kontrolljával és harmonizálásával lehet javítani, egyebek közt.
@whatsoever: Valóban igazad van abban, hogy a napi kommunikációs gyakorlat nem a véleménycserék szintjén folyik, hanem a kérdéseket egyszemélyben eldöntő kinyilatkozás kiséri.Úgy tapasztalom, hogy gazdasági témáknál kultúráltabb az együttműködés, sőt nem egyszer örömmel szemlélem, hogy eltérő pértpreferenciájú emberek milyen békés hangnemben tárgyalják meg akár eltérő véleményeiket is.
Beszéltünk az eu-s pénzek lehívásának hiányáról. Ehhez azt tenném hozzá, hogy a saját erő hozzá rendelése nem lenne kizárt, ha a pénzfelhasználások során prioritásként jelölnék meg az eu-s támogatások saját tőkével való kiegészítését.Megindulhatnának a beruházások, oldódnának a foglalkoztatás gondjai és a GDP növekedése is bejönne.
De szép is lenne!
A föderációs tervek szerint a tagállamok költségvetését és a pénzügyeket is központosított formákban bonyolítanák, nem lenne önálló adópolitika. Úgy látom, Te is azt mondod, hogy egységben nem lehet működni eltérő akaratok mellett. Tényleg, a két tényező kizárja egymást.
Ahogyan utána olvastam, előnye az elképzeléseknek, hogy ott, ahol problematikus a jogbiztonság, a föderációs szervezés ezt is megoldaná.
Nagyobb tér nyilna a vállalkozások számára a határon kívül, az alkotó munka is terjeszkedhetne.
Amit viszont a mi kormányunk nagyon nem szeret, az a nemzeti szuverenitás korlátozása.
Még sokat kéne megtudnunk a föderációs tervekről ahhoz, hogy tisztán ttudjuk értékelni az elképzeléseket.
Végül megköszönöm Neked a megtiszteltetést, hogy reagáltál a kommentemre és a kedves szavaidat, nagyon jól estek.
Nagyon jól felkészült vagy, a jövőben biztosan találkozunk az oldalakon, szívesen beszélném meg az aktualitásokat Veled. Üdvözlettel!
süti beállítások módosítása