Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Ha volna egy kevés remény, a lelketek megmenteném, ti drága-drága szentek, kik ültök otthon tétov... (2024.04.26. 13:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.18. 05:06 Fabius

Kaya Ibrahimot a MÁV élére!

Címkék: fidesz simicska lajos közpénz állami vállalatok

Juhé, megjöttünk! Két év önmegtartóztatás után a Fidesz rehabilitálná az I. Orbán alatt besározódott nemoligarcha, nemmilliárdos-nemadócsalókat. Csodás teljesítmény ez, szerintem emlékművet kéne állítani valami méltó helyen az önmegtartóztatásotoknak. Lehetne mondjuk a Tokaj és Vidéke Takarékszövetkezet központja előtt egy Varga Tamás arcú, áfa visszaigénylőlapot szorongató lovasszobor, vagy esetleg forgassatok róla filmet a jelenkornak: dobjátok a francba a Hactiont, úgyse nézi senki, a Simicska - Varga - Orbán meséből a Teleki Blanka gimnáziumi indítással egy brazil szappanopera hosszúságú akció szappanopera is kijönne. 

Ha ezzel megvagytok jöhet az érdemi munka. Az összes állami nagyvállalat élére tessék szépen összeválogatni a múlt arcaiból a legmegfelelőbbeket. Mivel Lézer Dzsonni a kilencvenes éveket Rapcsák András mögött töltötte székhuzigálással, ajtónyitással gyakorlatilag lakájnak öltözve, és a méretes termettől sose látta a tévét - ha nem így lett volna nem mondja, hogy: "csalárd szándék fel sem merülhet" - én adnék néhány tippet:

1: A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő élén szeretném látni Schlecht Csabát. Engem határozottan megnyugtatna egy olyan ember ott, aki egy mozdulattal tud eladni 13 céget százmilliós köztartozással együtt. Vérzivataros és IMF hiteles, határidős törlesztőrészletes időkben morális gátlásoknak helye nincs! Csabesz ebben nem szenved, ide vele!

2: A MÁV vezérigazgatója lehetne maga a Rejtélyes Ember, Kaya Ibrahim. Ne ingassátok a fejeteket, nála alkalmasabb jelölt nincs a személy és teherszállító állami mamut élére. A csóka olyan sebességgel teleportálja a holmiját, hogy ő maga sem tudja néha követni, hol köt ki az útlevele. Kell ennél több?

3: A Magyar Villamosművek vezetésére Ottlik Lilla Leát javaslom. A hölgy egyszerűen fény az éjszakában. Amit ő nem tud eltüntetni azt nem is érdemes. Varga Tamás exfeleségeként és Hagyó Miklós barátnőjeként a megszerzett rutin nem kicsi, ő maga a női Simicska Lajos. Apró szépséghiba, hogy mindig az aktuális rendszer legrosszabb fiúira bukik, de Istenem, hibátlan mégse lehet valaki. 

Folytatnám még hosszan, csak elbizonytalanodtam egy kicsit. Nem világos, hogy Lézer és a kormány szándéka szerint milyen mélyet lehet meríteni a pöcegödörből? Csak a tetején a hígasát kavargatjuk csuklóig merülve max, vagy nyúlhatunk bele egész vállgödörig, és markolhatunk a sűrűjéből is? Ezt azért fontos lenne tisztázni. Mert én szívem szerint ajánlanám magát Varga Tamást is, de csórit Polt Péter minden igyekezete ellenére csak megmázsálták azért a 2 milliárd 570 millió elcsalt áfáért. Persze a 23 vádlottas ügyet véletlenül sem bűnszervezetben követték el, enyhítő körülmény, ezért mondjátok: van még remény, hogy őt is viszontlátjuk valamelyik állami vállalat élén? Mert az Állami Autópálya Kezelő vezetése rendkívül testhezálló lenne neki. Ingyen lenne a matrica mikor legközelebb inalnia kell. 

Lézer beadványából is láthatjuk, Simicska nem viccel. De lehet át kell értékelni a legendássá vált "gondom lesz rátok" szállóigét. A történteket elnézve lehet nem is a sajtónak szólt ez, hanem az egykori kenyeres cimboráknak. És amit Lajos megmond, az meg van mondva, gyerekek! 

simicska lajos.jpg

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr984784818

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kürtvár ostroma, vizes blokk sokadik rész 2012.09.18. 12:05:54

Nem véletlen a címbeli utalás, bár az eredetitől annyira eltérő módon zajlott, hogy az már szinte ugyanaz. Na, ez szép és feloldhatatlan ellentét lett itt mindjárt az elején. A lényeg, hogy hidrotikus tevékenységeink során kialakuló helyzetek, lassan t...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása