Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/gazdasag/2024/04/24/opusz-kozgyules-osztalek-meszaros-lorinc-reszveny-befektetes-befektet... (2024.04.24. 15:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.13. 04:59 Fabius

Én adtam ki a baltást, oszt?

Címkék: fidesz kumin ferenc baltás gyilkos

Szeretett hálátlan népem, kedves félázsiai csürhe!

A felháborodástól kitágult orrlyukakkal, de a mélységes csalódástól elcsukló hangon szólok most hozzátok. Ti nem gondoljátok, hogy elég már? Nektek nem lehet megfelelni? Nem lehet olyat mondani a baltás gyilkos kiadásának körülményeiről amit hajlandóak lennétek végre elhinni? Én magam is oda-vissza végighazudtam az összes létező variációt, a slepptagok külön külön is, de nektek semmi nem jó? Ha dörzsölt gazfickóknak sejtettük magunkat akkor becsületünket apróra váltó trógerek voltunk, majd mertünk hülyék lenni, áldozati bárányok a szemét Aliyev áldozati oltárán, ahol jóhiszeműségünket baltával becstelenítette meg ez a kaukázusi paraszt, de ez sem volt elég jó!

Elegem van! Ha közmunkások lennétek a szőlőbányáimban akkor ezt mondanám: anyátokpicsáját most már. De mivel nektek kéne valahogy újraválasztani ezért csak azt mondom: ejnye már, kedves népem, kétségeim támadtak, napok óta küzdök a gondolattal, hogy nem érdemeltek meg engem. Bizony. Hálátlanságotok nem ismeri a mértéket! Éjjel úgy hánykolódok alvás helyett ahogy utoljára a Teleki Blanka gimnázium tornatermében rendezett videó diszkós break táncversenyen hánykolódtam. Feritél helyett verítékben fürdök, mert ti minden verzióra csak hajtogatjátok, vadöfakk, vadöfakk?! Ácsi már, pubik! Tudjátok mit? 

Én engedtem szabadon a baltást, oszt? Jó lesz így? Különben is, közötök?

Remélem ez így a legkényesebb ízlésűeknek is megfelel, és nem rongálják tovább a személyzetem mentális állapotát. Nézzétek csak meg szegény Kumin Ferit ezen a videón, amint a Királyi tévémben teljesen szétcsúszva magyarázza a lehetetlent és annak ellenkezőjét is, egyszerre. Fecóka olyan lelkesedéssel mosná a féknyomos szennyest, mint félázsiai arcélemről álmodó teuto-nordikus baranyai sváb parasztlányok a kitérdelt tiroli kertésznadrágot a magyarhertelendi hőforrásnál, de így nem lehet. Ez a Szöllősi Györgyi is csak kérdez, csak kérdez, mintha Krizsó Szilvia és Mészáros Antónia szerelemgyereke lenne. Fel is írom magamnak, hogy el ne felejtsem megkérdezni: nem terveztünk még valami leépítést a közmédiában?

kumin-ferenc.gif

Nem azért csináltam a blogpolitológusból helyettes államtitkárt, hogy elrontsátok. A közvagyont rongáljátok, helló! Ferikém csöppem érzékeny lélek, azt se bírta sokáig ahogy a bloghus közönség egyelte, úgy kellett kimenteni előbb csöndesebb vizekre a hír24 blogfelületére, majd a nyugdíjasnak hitt bizalmi pozícióba. Úgyhogy ideje lenne felhagyni ezekkel az ostoba semmi se jó kifogásokkal. Különben is, már azt vizsgáljuk Kazahsztánnak milyen baltás gyilkosra lenne szüksége, hátha több szerencsénk lesz. Ezért ti, kedves népem foglalkozzatok azzal milyen remekül működik az ország. A TEK habozás nélkül rávetődik minden árnyékra, kicsavarják az engedély nélkül hordott játékpisztolyokat az összes tanuló kezéből, Varga Pista továbbgondolta SkiccPalink egykori örökbecsű kiszólását a lányok teste=biológiai vagyon témában, van most már kólája is külön a nemzetnek, hogy a bőr ragadjon a fogatokra végre tőle.

Uff, basszátok meg! 

....akarom mondani édeskedvesaranyos népem, mi csak értetek, a ti érdeketekben, a boldogulásotokért, a jólétetekért, a nyugalmatokért és minden olyan sablonért amit a kiborult kuminferi nem írt ide a lapra. Szóval értitek. 

 Csókpuszi!

705 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr924773957

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A TEK-en szúrt ország 2012.09.13. 09:24:36

A terrorizmus réme elérte hazánkat. Egyelőre nem tudni, hogy az azeri baltás gyilkos miatt felháborodott örmények, vagy a szíriai felkiszabadító akció kapcsán az Alka Ida valamely sejtje, vagy esetleg az Orbán Viktor megbuktatására készülő MOSZAT ügynö...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyakorlatilag kizártnak tartom, hogy (korrekt) választást tervezzenek, de azért a poszt jó :)
"Fecóka olyan lelkesedéssel mosná a féknyomos szennyest, mint félázsiai arcélemről álmodó teuto-nordikus baranyai sváb parasztlányok a kitérdelt tiroli kertésznadrágot a magyarhertelendi hőforrásnál"

:-D :-D :-D :-D :-D

Mit fogsz te ezért kapni...:-D

De remélem azért a fat girl szépségverseny is beugrott amibe belecsöppentünk ott jópár éve valamelyik Mecsek rallyn :-))))
Jól van, jól van, de most a TEKet nem basztatnám, tették a dolgukat, volt már egyetemi lövöldözés Magyarországon is, you never know.
@Fabius
a TEK-et most kéretik NEM baszogatni. nem szeretem hajdút, úgy általában, de most ártatlan volt a sztoriban.
kaptak egy bejelentést (kettőt), hogy egy fegyveres jedi ül benn a teremben. én is elrendeltem volna a kivonulást.
ami viszont gáz, az két dolog. az egyik, a módszer volt (és ezt Stenonis kolléga írta le ékezethelyesen), ahogyan KELLETT VOLNA:
from mandiner: mandiner.hu/cikk/20120912_nem_indul_eljaras_a_jatekpisztolyos_hallgato_ellen#comment1415792
"Ahogy az akciónak le kellett volna zajlania:
1. Mivel 2 hívást is kapott a rendőrség, ezért mindenképp ki kellett volna vonulniuk.
2. Két civil ruhás kommandós bemegy az előadóba.
3. A gyanús személyt megközelítik.
4. Ránéznek az asztalra kitett fegyvernek látszó tárgyra.
5. A 2 kommandós felismeri, hogy csak játékfegyver.
6. Ezután elülnek a Luke Skywalker mellé és megkérdezik tőle, hogy minden rendben van-e?
7. Jelentik, hogy hamis volt a riasztás.
8. Hazavonul a TEK.
Mivel nem így történt, ezért az operatív parancsnok alkalmatlan a feladatra, ki kell rúgni."

a másik: láttam a TV-ben a kínai fröccsöntött műanyag, kerregős-világítós pisztolyt. olyan szar minőségű volt, hogy lehetett látni, hogy két félből lett összepréselve, és körbe-körbe ott volt az eldolgozatlan műanyag hegesztés. olyan szinten gagyi volt, hogy egy 5 éves gyerek felháborodik, ha az anyja ilyet vesz neki.
namármost az a kettő (! nem egy!!) mellette ülő, aki ezt IGAZI fegyvernek nézte, azt elküldeném valami kisegítőbe. vagy kifizettetném velük a teljes kiszállási költséget.
En azert szeretem a viktort... En azert szeretem a viktort! ... en azert szeretem ezt a viktort?!

Hat nem bazdmeg, huzzon mar ra valaki foldet 6 lab magasan, koszike!
Bárándyék ifjonca megnézte a baltásos iratokat, mindenki ellenezte a kiadást, és ennek ellenére vezényló csillagunk egyedül kiadta, hja igy megy ez
@Secnir: tennap a tv-ben azt nyilatkozta a főtekkünk (aki a renccer váltás előtt a forradalmi rendőrezredben szolgált, aminek feladata az ellenzéki tüntetések szétzavarása volt, azaz régi forradalmár harcostárs, akarom mondani nertárs), hogy beküldtek 2, azaz kettő darab civilruhás tekkest, akik megállapították(!), hogy a pisztoly valódi, ezekután került sor a bravúros akcióra.
Szóval igenis jogos a tek ekézése, ezek még annál is balfaszabbak, mint első ránézésre hinnénk.
Fabius, köszönöm, hogy visszatértél a kora reggel megírt új poszthoz, mán teljesen össze voltam zavarva, hogy mi ez a rendetlenség? Mindenféle napszakban irogatsz, random?!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én a srácot sajnálom, nagyon úgy néz ki, hogy ki fogják rúgni az egyetemről, ahogy a dékán nyilatkozott.
Bennem már az is felmerült, hogy akik kihívták a rendőröket, azok pontosan tudták, hogy játékpisztoly, csak szivatni akarták a srácot. A BME-n ez már évek óta hagyomány, hogy minél nagyobb ökörségeket csináljanak ezeken a napokon. Képtelenebbnél képtelenebb "feladatokat" találnak ki. Tudom, mert a fiam is részt vett benne több éven keresztül. Szóval lehet, akik kihívták a rendőröket, ők ezt találták ki, hadd szóljon minél nagyobbat. Arról meg nem tehetnek, hogy a hős terrorelhárítók nem tudnak élőben megkülönböztetni egy játékpisztolyt a valóditól.
@aritus: És mi lesz itt még, ha beindul a farsangi szezon ?
Heller jövőbe látó volt, mintha Matolcsyról írta volna:
"„[M]ert akiknek Washingtonban barátai vannak, azoknak nem könnyű ám veszteségeket szenvedni. Hónapokig tartó kemény munkát és gondosan előkészített hibás tervezést igényelt. Az ember tévedést tévedésre halmoz, zülleszt, rosszul számít, semmit figyelembe nem vesz, minden rést megnyit, és épp amikor már azt gondolná, hogy kész, megcsinálta, kap a kormánytól egy tavat, egy erdőt vagy egy olajmezőt, ami aztán mindent elront. Ám Cargill ezredesre még ilyen hátrányos helyzetben is lehetett számítani, hogy földig tudja rombolni a legvirágzóbb vállalkozást is.”
index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2012/09/13/ha_hallgatott_volna_bolcs_maradt_volna/
Uff!!!
Enyhe elfogultságot vélek kiérezni Fabius hangjából az "álmodó teuto-nordikus baranyai sváb parasztlányok" iránt.
Beszéljünk róla??? :)
@Dr. simonmondja.: legjobb lesz, ha megszüntetjük a farsangi vigasságot, úgysincs miért vigadni.
Talán a busójárást is meg kéne szüntetni, azok a maszkok is nagyon fenyegetőek. Mindenki szépen, illedelmesen öltözködjön, ne okozzon közbotrányt, ne sértse a közerkölcsöt, és szépen tanuljon az erkölcstan órákon.
@Secnir: Most egyetértek a meglátásaiddal.:)
Na ezt meg kell majd kóstolni nem?? :)

Végre itt a magyar ellenkóla

index.hu/belfold/2012/09/13/vegre_itt_a_magyar_ellenkola/
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Vajon ki ihlette??? Lehet, hogy zuglóban járt Stefike??? :)
@poszt.

Hiba nem történt.... Orbán Viktor döntött.

Ezzel a kérdést lezártuk.

Ha más döntene.

Az lenne a hiba.

Kéretik a Nemzeti Kormányzóról lezizzenni !

Még kér a Nemzet, most adjatok neki!

Vagy nem tudjátok, mily szörnyű a Nemzet,
Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?
Nem hallottátok Dózsa György hirét?
Izzó vastrónon őt elégetétek,
De szellemét a tűz nem égeté meg,
Mert az maga tűz; ugy vigyázzatok:

Ismét pusztíthat e láng rajtatok !
Már-már rejtői magasságok !! Szuperfasza.
A TEK megérdemli, amit kap. Nem azért, mert nem szakszerűen jártak volna el (szerintem itt max. apróbb hiba volt, lényegében jobb félni, mint megijedni és érdemes ilyenkor óvatosnak lenni), hanem mert maga a szervezet keletkezése óta szándékosan céltáblát visel. Ha a hülye is látja, hogy egy havernak csinálnak karhatalmat, odaültették őt nem szakmai okokból, tolják alá a pénzt, fegyvert, paripát, majd pedig a Fidesz szóvivője védi őket a támadásoktól, egyszóval átpolitizálják a szervezetet, akkor nem kell csodálkozni az élcelődésen.

Ha valami névtelen főrendőrt tettek volna meg a vezetőjévé, akkor nyilván nem lenne ennyire kiélezve rá mindenki. A sarokra kiállás - nem meglepődés jut az ember eszébe.
@aritus:
Azért csak elképzeltem, hogy szegény farsangozó kisfiúk kénytelenek lesznek napraforgónak és pöttyös bögrének öltözni,

nehogy kiürítsék az egész iskolát a hóra.
orbán lakhelye körül zárlat van heteken keresztül.Marhára boldogok lehetnek a szomszédok ha arra gondolnak, hogy örmény terroristák várhatóak a közelben.
@aritus: dilettáns felderitők, dilettáns parancsnokok ha az első eset lett volna, akkor egyetértenék @Secnir: kolegával, de igy nem, hitelesség nimbusz, szakszerůség lenullázva. Isten neadja helyzetben ha megremeg a kéz, ha megbicsaklik a döntés?

Más kérdés: mióta csöngetnek a BME-n ?
@házelnök:

Mert az ellenzéki mondás az hiteltelen.

Csak a fideszes a hiteles.

Még ezt sem tudod ? Hát hol élsz Te ?

Hát miért nincs más út, mint - Viktor botkormánya ?

Mert mindenki más ebben az országban hazug és hiteltelen, valamint rátör nemzetére.

Mint a nők is.

Tanuld meg.
"Orbán máshogy készül fel egy tömegrendezvényen mondandó beszédre, mint például egy gyáravatásra, ahol pár tucat vagy pár száz ember hallgatja, de a cél mindenhol ugyanaz: kapcsolatot teremteni, szót érteni az emberekkel, meggyőzőnek lenni. Ha van idő felkészül, ha nincs, akkor séróból beszél"

Akkó nincs ideje.
Tömegrendezvényre már nem jár, pedig lenne tömeg.
A duma meg ellenzékben meggyőző, aki már nyert annak teljesíteni kell.

hvg.hu/itthon/20120913_Orban_Viktor_beszed#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_9_13
ehhh így már minden világos:

Így születnek Orbán beszédei

Megszólalásaira nagy műgonddal készül, a cél a meggyőzés. A humor és a vicc az ő előjoga<!!!!

hirek.msn.mainap.hu/itthon/igy-szuletnek-orban-beszedei-36851
"napok óta küzdök a gondolattal, hogy nem érdemeltek meg engem"
Pedig de! :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Sose felejtem el azt az országértékelőjét,

amiben az országot egy kútbaesett szamárhoz hasonlította, amire lapátolni kell sokáig a földet és akkor majd kimászik.

Mély igazságok vannak ebben a példabeszédben.
@Dr. simonmondja.: Amit énrám lapátolnak, az nem a föld, történetesen.
A földet a dombra hordják.
@saravad:
Valahogy úgy van, hogy az ország a szamár.

A többi országok mondják, hogyha kútba ugrott, akkor földet rá...

Aztán vagy fölvergődik legalább a talajszintre, vagy marad ott a föld alatt.

Ez már a szamár gondja.
A nemzet üditőitala. Legyőzzük a nyugat szennyét.
(behaltam a nevetéstől a cikk olvasása közben)
index.hu/belfold/2012/09/13/vegre_itt_a_magyar_ellenkola/
Ha már az állatos példabeszédeknél tartunk, lett nálunk pár hete egy szépséges lécszobor az egyik kellemes téren. Ki van mellé írva, hogy az Új Valaminemzeti Nagyfőfejlesztési Terv támogatta. Talán a rózsaszálas felújítós kampány része. A szobor egy bazi nagy szürkemarha, a hátán egy puli, annak a hátán meg egy kakas. Először azt hittem a kölkökkel, hogy valami brémai muzsikusok-installáció, aztán rá kellett jöjjek, hogy az ország jelképei. Vajon ki a kakas az egész tetején, ki a puli - és ki a marha, aki a hátán viszi őket?
Ha csak az elmúlt 2 hónap eseményeit nézem: imf tánci-tánci, elbaltázás, szíriai kutyaütők és egyéb TEKéletlenség legalább háromszor, varga-türhő képviselő minősíthetetlen megszólalása és az őt mentegető fidesz-tyúkok - szerintem érdemes lenne tényszerűen leírni és pályázni vele Vajna úrnál sírva-röhögős hálivudi komedi szkrínpléj kategóriában. A kormány és függelékei teljesítményét egyetlen szóval tudnám jellemezni: Facepalm.
Fabius

"szőlőbányáim" - LOL
Lehet, hogy már írtad, de én először láttam/röhögtem.
Megérdemled a már-már rejtői jelzőt:)))
Nem becsülöd te túl Stefit?

@Dr.simonmondja.:

De hiszen farsang van, immár két éve, csak amolyan unortodox!
@Secnir: Szakmailag a TEK-akcióról (ismétlő poszt):
Ha valaki tényleg ott ül egy éles fegyverrel az előadóterem közepén, akkor bármelyik ajtó legkisebb megmoccanására is ki tud nyírni egy sor embert. Őt pedig leszedni csak további civilek kockáztatásával lehet. Akc
iózzon, elég vétkes felelőtlenség, amíg a fegyveres nem agresszív.
Itt szó sem volt erről. Vége lett az előadásnak, kimentek a hallgatók, majd ezután a TEK visszaterelte őket abba a terembe, ahol a feltételezett fegyveres volt (!). (Tallián Miklós)
forrás: Egyenlítő.tv
Ez a Habony régen köcsögözéssel kereste a kenyerét.

Itten is van...

index.hu/belfold/2012/09/13/szabaduszokent_alakithatja_a_magyar_politikat/

Most meg Viktor házibarátjaként tárgyal.

Ez egyre gyanúsabb.
Kedveseim!
Szerintem az is egy alternatíva lehet, hogy a huncut egyetemisták nem a társukat akarták megszívatni, hanem a tréfát egyenesen a TEK-nek szánták.
Sajnálom, hogy kedd este a válogatott focimeccsen szenvedők közül valaki nem riasztotta a TEK-et, hogy "lövések voltak a pályán!"
Még valami. A nemzetközi elismerést kiváltott hazai közérzetjavító intézkedések után semmi sem indokolja a
jó hangulat/vidámság/szórakozás mérséklését.
Különös tekintettel a minisztériumi Boldogságkutató Műhely (nem vicc!) felméréseire és értékeléseire!
Ezt olvastátok?

index.hu/kulfold/2012/09/13/barroso_kimondta_az_f-betus_szot/

Félelmetes. A zsidók mohósága és hatalomvágya nem ismer határokat. Amit Barroso most felvázolt, az nem más, mint nyílt világhatalmi törekvés, a birodalmasítás leplezetlen módszertana. A nemzetek ellen vívott háború ezzel új szakaszba lépett, s minden eddiginél magasabb, veszélyesebb szintre jutott.

Európa népeinek fel kell ismerniük, hogy ugyanazokból a fajtaelemekből állnak össze, csak a különböző elemek arányszáma más mindegyik népben. Testvérek vagyunk, közös ellenségünk a cionista háttérhatalom.

Föl, Európa nemzeti, föl! Közös az ellenségünk, tinektek is az árt, aki minékünk. Az vert vasra titeket, aki minket!

Vesszen a cionista világuralom!
@félázsiai nemecsek ernő áruló: néztem az egyenlítő tv-t de nem találtam semmit a tegnapi tekes akcióról. Hivatkozol Tallián Miklósra is, link?
Ha így volt, akkor még sokkal-sokkal nagyobb faszok, mint gondoltam, sőt kurva veszélyesek.
Ugye eddig csak az derült ki, hogy a fröccsöntött műa. játékpisztolyt a "felderítésre" beküldött tekesek nem tudják megkülönböztetni a valóditól, de az amit írsz, az kurva nagy gáz.
Szóval jó lenne valami link.
Ezt olvastátok?

index.hu/kulfold/2012/09/13/barroso_kimondta_az_f-betus_szot/

Félelmetes. A zsidók mohósága és hatalomvágya nem ismer határokat. Amit Barroso most felvázolt, az nem más, mint nyílt világhatalmi törekvés, a birodalmasítás leplezetlen módszertana. A nemzetek ellen vívott háború ezzel új szakaszba lépett, s minden eddiginél magasabb, veszélyesebb szintre jutott.

Európa népeinek fel kell ismerniük, hogy ugyanazokból a fajtaelemekből állnak össze, csak a különböző elemek arányszáma más mindegyik népben. Testvérek vagyunk, közös ellenségünk a cionista háttérhatalom.

Föl, Európa nemzetei, föl! Közös az ellenségünk, tinektek is az árt, aki minékünk. Az vert vasra titeket, aki minket!

Vesszen a cionista világuralom!
@Penivaldes: Korábban már linkeltem. Azt írják sok gyógynövény van benne. Nem kóstolnád meg??? :)
Most már aztán ez tényleg nagyon csúnyaság!!

Szegény kisbaltásvezért 20 percig vigasztalták az arra érdemesek a holland meccs után, olyan rossz volt neki.

Kedves kommentelők: simogatni kellene, becézgetni, dicsérgetni, akkor újra kisütne a nap az ország, de legalábbis a miniszterelnöki iroda felett.

Csak én érzem úgy, hogy egyre többen foglalkoznak a vezér szellemi frissességével?
A fiszeses vezetők is kezdhetnek gondolkodni, beszámíthatók-e a tetteik, ha egy beszámíthatatlant támogatnak.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ez az egész "válságosdi" is épp ezért lett kitalálva. :) Az, hogy ennek hátterében kik és milyen százalékban állnak az itt biztos ki fogja verni a biztosítékot, de ez megszokott. :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Szerintem ne magyarul írj kiáltványt európa nemzeteinek.

Ha te vagy Balóné Morvai Kriszti, akkor levelezd le velük.
Az a múltkor is hogy bevált.
Ezt azért kérem, hogy tegyük ki a vitrinbe:

"A miniszterelnök mondta ki a döntést az azeri kiadatási ügyben, amelyben – Orbán Viktor szavai szerint – semmi olyan nem történt a magyar kormány döntése után, amellyel előtte ne számoltak volna. A miniszterelnök kedd délután egy más témában tartott sajtótájékoztatón reagált az Origo korábbi értesüléseire. A kormányfő elmondta, Safarov ügyében nem a Fidesz elnöksége döntött, hanem összkormányzati öntés született, és számoltak a várható következményekkel."

Még egyszer:
"...semmi olyan nem történt a magyar kormány döntése után, amellyel előtte ne számoltak volna".

Még egyszer, lassítva:
"...semmi olyan nem történt a magyar kormány döntése után, amellyel előtte ne számoltak volna".

Mert itt a lényeg, nem ott, hogy Orbán végre a híveknek is egyértelművé tette, hogy itt még mindig az ő kezében van a gyeplő... amitől, egyébként ők furcsa mód megnyugodni szoktak, még ilyen esetben is. Igaz, ma már olvastam olyat, aki szerint ez a tette leginkább Jack Nicholsonnak az Egy becsületbeli ügyben előadott produkciójára emlékeztet leinkább.

No comment, meg egyébként is, "osztközöd?!". Lehet, hogy ő döntött, de ez a döntése nem morális csődtömeg, a diplomáciai darázsfészek böszme felrúgása, hanem ahogy a nyitónapon mondta, "morális, erkölcsös és igazságos" döntés volt... és mi más által vált volna azzá, mint hogy ő hozta meg, ugye?!

Martonyi meg ezek szerint nem / most sem kapta meg a "memót", így aztán nem tudhatta, hogy a tegnap előadott, a "kormányzati jóhiszeműségről" szőtt ábrándokat és kifogásokat Orbán Viktor előtte való nap már keresztbehúzta, tussal.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Említetted, hogy Evangélikus vagy. Küldök valamit, ami bár ferences, de szerintem tetszeni fog majd. :)

"Az ismeret felfuvalkodottá tesz, a szeretet pedig épít. Ha valaki úgy véli, hogy valamilyen ismeretre tett szert, még nem ismerte fel, hogyan kell megismernie. De ha valaki szereti Istent, azt már megismerte Isten."

Vallási tudásról van szó, a bálványoknak áldozott, majd áruba bocsátott húsról, amelynek fogyasztása a pogányságból megtért keresztényeknek lelkiismereti problémát okozott, hiszen ők szakítottak a bálványkultusszal.

Vigyáznia kell tehát a tudásban előrehaladt kereszténynek, meg ne botránkoztassa testvérét, aki még nincs ezen a szinten, akit a kinyilatkoztatásból kapott tudás még nem hatott át egészen. Szent Pál állásfoglalása világos: Ha tehát étkezésem a testvérem lelki romlására vezet, inkább sohasem eszem húst.

Micsoda tapintat, micsoda lelki finomság, érzékenység! Vagyis: milyen nagy szeretet!

Az evangéliumban az Úr az ellenség szeretetéről szól. A szeretet iskolája nem ezzel kezdődik, ez az utolsó lecke. Az ellenségszeretetben önmagunkon kell győzedelmeskednünk: azon az ösztönös és jogosnak tűnő, kielégülést kereső hajlamon, hogy visszavágok. Az ehhez vezető első lecke: szeretni testvéremet, szeretni enyéimet, de nem álcázott szeretettel, hanem odáig menve, hogy ha kell, feladom napirendemet, étrendemet, ízlésemet, eltekintek esetleges nagyobb tudásomtól, ha ezzel a lemondással lelki javát szolgálhatom. Általánosabban: örömmel le tudok mondani akár életre szólóan is olyan dolgokról, amelyek számomra nem bűnök, de őket megbotránkoztatná vagy rosszra vezetné. Ha szeretteink szeretetében soha nem kell önmagunkon erőt venni, önmagunk természete ellen cselekedni irántuk való tapintatból, akkor az nem igazi evangéliumi szeretet. Az igazi szeretetben igenis erőszakot kell tennünk néha magunkon, egyébként előbb-utóbb szeretteink ellenére élünk és elviselhetetlenek, botránykő leszünk számukra. Aki tehát itt a földön a szeretetet azonosítja azzal, hogy mindig érezze a szeretet édességét, az kizárólag magát szereti: ez a szeretet tisztátalan, álcázott szeretet, amely nem marad meg örökre, mert ez bűnös önszeretet. Csak az igazi szeretet marad meg mindörökké. Az igazi szeretet pedig meg van jelölve a kereszthordozással.

„Az ember vagy lélekszülő, vagy lélekrontó. Vagy cipeli magát a vállán, mint a keresztet, vagy mások vállára dől, szétdobált lelki végtagokkal, faragatlanul, pimaszul, keményen. Ha két ember leemeli egymást a válláról s keresztjeként hordozza a másikat, kitartóan, életre- halálra, megszületik a lélekben a szeretet.” (Vasadi Péter)

barsitelekmm.blogspot.hu/2012/09/evkozi-23-het-csutortok.html
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Szuper, megkérdem azért, hogy engem is bevesztek a buliba? Vagy én nem mehetek?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Isten mentsen. Nekem elég volt az a gyógynövény ami a köhögés elleni löttyben szokott lenni. :))
azért neketek kibaszott nagy szerencsétek van ezzel a félázsiai néppel, képzeld ha más lenne Cairo és Bengházi amerikai követségek 25 méter magas lángokban állnak és az egész anyahajó flottila meg a guminaszádok már Bengházi felé szágúldanak mert nem értik miért nem kell ezeknek a teljes afrikaiaknak a demokrácia meg velejáró FR osztogatás

ilyen mikor lesz félázsiában

meg a teuton orbány mikor vesz fel gumirozott páncélt hogy ne bassza szét a seggét a páncélozott nyereg

brühühühühühü

van ám ese mény

ilyen pisztoloyokkal megtámaggyák a parlamenti homokozót és máris

szóval tyúxarosch lesz
@Penivaldes:

Milyen buliról beszél, Penike? A cionista terror ellen vívott harc évekig, évtizedekig tart majd, nem hetekig vagy hónapokig, és minden nemzettől hallatlanul sok energiát és áldozatot fog követelni. Én 12 éves süldőlány korom óta készülök erre a történelmi összecsapásra, testemet és lelkemet megedzettem a megpróbáltatásokra, de te nem vagy erre felkészülve, csak a névtelen hősök számát szaporítanád.

Maradj otthon, és szülj erős fiakat e hazának!
@aritus:
na, még egy kicsit OFF a TEK tekknapi akciójáról:
hajdú:
"Hajdu János, a TEK főigazgatója elmondta, százharmincan voltak az említett teremben és a 6-8 perc alatt a helyszínre ért egységek még a “kicsengetés előtt" behatoltak az előadóba és elfogták a férfit."
forrás: velvet.hu/sztori/2012/09/12/bme_skywalker/

szemtanú:
"a diákok már mentek ki a teremből, mikor megjelent néhány civil ruhás nyomozó, akik visszaterelték őket a tanárnő segítségével. A diákokat leültették, majd kiemelték Luke Skywalkert, elvették a pisztolyát, kivezették, átkutatták a holmiját. Néhány közelében ülőnek (akik persze eredetileg teljesen máshol ültek, hiszen a visszaterelt nép az ajtó mellett ült le) elkérték az adatait, hogy tanúskodjon.
[...] A pisztolyról messziről látszott, hogy játékpisztoly"
index.hu/belfold/2012/09/12/ott_voltam_a_teremben/

röviden ennyi. megnevetteTEK? www.origo.hu/itthon/20120912-a-terrorelharitasi-kozpont-legemlekeztesebb-akcioi.html
@Penivaldes:

Milyen buliról beszél, Penike? A cionista terror ellen vívott harc évekig, évtizedekig tart majd, nem hetekig vagy hónapokig, és minden nemzettől hallatlanul sok energiát és áldozatot fog követelni. Én 12 éves süldőlány korom óta készülök erre a történelmi összecsapásra, testemet és lelkemet megedzettem a megpróbáltatásokra, de te nem vagy erre felkészülve, csak a névtelen hősök számát szaporítanád.

Maradj otthon, és szülj erős fiakat e hazának!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Háborúnak nem akarok gyereket adni ennek a világnak. Csak a békének.
Jó, akkor te süldő www.aczelestarsa.hu/torpemalac-malac-dieta.jpg
korod óta készülsz arra, hogyx egyszer levágnak.
Mindenki más, és más.
@Rufus78:

Semmi olyan nem történt amivel nem számoltak ?

Szóval viktorunk direkte célzottan

keresztényölő muzulmánt akart kitüntetni,

nemzeti hősnek tartja az éjjeli darabolós gyilkost,
alvó ember baltával darabolását bocsánatos bűnnek tartja,
illetve követendő hőstettnek,

egyetért azzal, hogy örményt ölni dicsőség,

föl akarta számolni az örményekkel a diplomáciai kapcsolatokat,

háborús eseményeket akart előidézni a térségben,
aktivizálni akarta az örmény terrorcsoportokat,

és erről akart közbeszédet,
...

és erről akart nekünk beszélni, most.

Szóval ez volt a nyárvégi akcióterv.
Akkor jó.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ja. És vele együtt vesszen az örmény világuralom is. Téged viszont sokáig éltessen a rettegés a cionista világuralomtól, amelyik nyilván kivette már a szádból a kenyeret, és lekapcsolta a netedet is, és csak a káprázó szemünk által vélt csalóka látszat az, hogy itt próbálod szétteríteni végtelen ostobaságod termékét.
@aritus:
Láttad az ATV interjút Tarjányi Péterrel? A pisztoly fotóját? Ijesztő. A fürdőköpenynek is volt terror-előzménye. (USA)
Szóval csak óvatosan...

Nektek megnyílik a Kumin-videó?
@rodeo36: Itt nincs vér a pucában ilyesmikre.:) El tudnád képzelni, hogy a ballib ellenzék RPG-vel lövi mondjuk a fidesz székházat?? :)
@Dr. simonmondja.:

Hogy ezekben volt-e akaratlagosság, azt nem hiszem (az ostobaságot és a közöynt előbb tételezem fel a kormányról, mint a gyűlöletet), de a "SEMMI" a kormánypártiak legnagyobb sajnálatára minimum azt jelenti, hogy pontosan tisztában voltak a kockázatokkal, amit az ügy jelent majd, csak éppen leszarták!

Martonyi egyébként valami felelősségről beszélt tegnap. Azt milyen formában kívánják vállalni? Mert egy "bocsika" nem igazán lesz elég...
@Rufus78: Azért figyeld meg, hogy külföldiül az
- én döntöttem...

úgy fog szólni, hogy

- a magyarok szuverén döntése

ezt boritékolom.
@rodeo36: Nem ezt kéne nézni az ellenzékieknek végtelenített lejátszásban??? :)

youtu.be/SF2Njq7fRVg
Az egyetlen baj a föderációval, hogy mi kimaradunk belőle...
@Secnir: szóval akkor maradhatunk abban, hogy egyrészt hozzánemértő balfaszok voltak - játékpisztolyt nem tudtak megkülönböztetni a valóditól - másrészt kurva veszélyesek voltak, mert ha tényleg pisztoly van a gyereknél, akkor ugye a veszélyforrástól el kell vinni a gyerekeket, nem visszaterelni.
Tehát ez az akció is szépen illeszkedik abba a sorba, hogy hogyan legyünk nevetségesek és kurva cikik, ami az eddigi tek-et jellemezte.
De mit is várhatunk Hajdú elvtárstól, aki karrierjét még az áldott szocializmusban, drága Kádár apánk alatt kezdte építgetni.

"...és amikor a Forradalmi Rendőri Ezrednél (FRE) megalakulnak az akcióalosztályok, keresi a lehetőséget, hogyan férhetne be ő is a csapatba”."

"Ami a Forradalmi Rendőr Ezredet illeti, fő funkciója abban az időben, amikor Hajdu János belépett, azaz a nyolcvanas évek második felében a következő volt: „mindennemű ellenzéki tüntetés bomlasztása és megakadályozása közterületen a rendszer biztonsága szempontjából rendőri csapaterővel, kötelékben alkalmazott kényszerítő eszközökkel”. Példák:

„1986. február 8-án A Duna Kör környezetvédelmi sétájának feloszlatása Budapesten.
1986. március 15-én Budapesten a fiatalok alternatív tüntetése Belváros–Lánchíd. A „Lánchídi Csata” tömegoszlatás.
1987. március 15-én megemlékezések feloszlatása Budapesten.
1987. június 16-án Nagy Imre és társai kivégzésének 29. évfordulójára való megemlékezés a
Batthyány-emlékmécsesnél, csoportokra osztott tömegoszlatás.”

Ehhez is kell szakértelem, szó se róla. (Vesszen Biszku!)"
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120912_Error_es_elharitas#rss

És akkor ezeknek van képük komcsizni, meg arról hablatyolni, hogy a baloldal ha tehette, mindig rárontott a nemzetre.
A kurva anyjukat.
@sörtelen: Ez a Tarjáni normális és a videóból is kiderül, hogy ez az akció azért nem olyan volt mint amit most a netes közösség állít róla viccesen. :)

atv.hu/cikk/video-20120912_tarjanyi_peter
@Dr. simonmondja.:
Ez már eddig megvolt, amíg folyamatosan Magyarország kapcsán beszélt a döntésről. Még mindig az ügy egyik legundorítóbb vonásának tartom, ahogy beletörölte a szart a magyar zászlóba ezzel a szöveggel. Az "én döntöttem" már egy fokkal jobb, csak hát aki nem imádkozik Szent Viktorhoz, az ezt eddig is tudta, a többit meg eddig sem érdekelte ennek a döntésnek a súlya, személyi felelőssége. A bejelentés most már súlytalan, megúszta, ennyi. Még a "semmi olyan nem történt"-en lehet lovagolni egy pár napot, de ezek kormányoldalon és a Fidesz szavazók oldalán is süket fülekre találnak majd, mert így kényelmes. Én meg ezt borítékolom.
@Dr. simonmondja.: és ez volt erkölcsös és igazságos és jogos (idézet Orbántól)
@Dr. simonmondja.:
Ja, meg azért ne hagyjuk ki az ellenzék szerepét sem, akik egy ilyen döntés után is béna kacsaként lebegnek a fostengeren.
@empatikus pszichopata: jaj, haggyad már, ne reagálj, troll, és ráadásul már kurva unalmas, és egyáltalán nem vicces.
@hun-bug: Gondolod? Szerintem meg kellünk nekik továbbra is pld. szemétlerakónak, felvevő piacnak, valamint, hogy az itt működő leányaik felnyalhassák az ejús támogatásokat továbbra is.
@sörtelen: láttam, és rögtön az jutott eszembe, hogy ez a Tarjányi is félti a seggét. Állítólag ő utánanézett, hogy mi volt, mielőtt beült volna Kálmán Olgához. Csak éppen azt felejtette elmesélni, amit Secnir linkelt be, hogy a távozó diákokat visszaterelték a terembe, ahol a "veszélyes" pisztolyos ült. Amit a fürdőköpenyről mondott, az is egy nagy maszatolás volt. Ugye azt mondta, hogy a köpeny azért veszélyes, mert ha leveti, akkor nem lehet felismerni már. Csak éppen a fotókon látszik, hogy ez a srác meztelen (legalábbis a felsőteste) volt a köpeny alatt. Persze azok után, hogy a játékpisztolyt nem tudják megkülönböztetni a valóditól, nagy a valószínűsége, hogy a meztelenfelsőtestű diákot nem tudják kiszúrni a felöltözött többi diák közül.
@Rufus78: Most már TUDJUK, hogy Orbán tisztában volt a következményekkel és kockázatokkal (Bárándy megkapta a külügy és a kim anyagát) csak leszarta.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hát pedig olyan volt, olvasd el a fentebbi hozzászólásokat, linkeket.
Visszaterelni a gyerekeket a pisztolyossal egy terembe?
A beosont civilruhás tekesek élőben nem tudnak megkülönböztetni egy műa. fröccsöntött játékpisztolyt a valóditól?!
Amit Tarjányi mondott, abból csak az volt igaz, hogy egy ilyen bejelentésre ki kell menni a rendőrségnek, és ha az a protokoll, akkor a rendőrségnek ki kell hívni a teket. Onnantól kezdve viszont ment a balfaszkodás és a súlyos szakmai hibázás.
" Mi nem tudtuk, hogy ha kiadjuk mi lesz..."
"Pontosan tudtuk mi lesz ha kiadjuk és felkészültünk rá..."
"Mi adtuk ki..."
"Közösen döntöttünk..."
"Csak Én döntöttem..."

És mért nem tudod, ha mi tudjuk, hogy nem tudjuk, de egyébként fel vagyunk rá készülve, te meg mit értetlenkedsz itt...

Oszt Jónapot...
@Rufus78: Szerintem jó ez így.

Minek mást mondani,

minthogy viktor tette, jól tette.

Ezeknek nemzetvezető kell, aki erővel összefogja őket.

meg nemzeti szaporítóanyag,

akit üthetnek esténként, amíg 4-5-ször lebabázik.

Ellenzék nélkül akarnak kormányozni.

Már '98-ban is ezt hirdették.

És erre kapták a felhatalmazást.

Akkor legyen már ez a kormányzás a kormányzó felelőssége.

Ha kérhetném.
@shinichi: Biztos megártott neki U. Eco Prágai temetője. Milyen jó, hogy ez a sok antiszemita jobber nem olvas egy libcsi-komcsit. Pedig abban több van összehordva, mint amiről ezek itt álmodtak is valaha.

Más: Ennek a Ferinek a papája nem volt valami komcsi fejes?
Kicsit tovább lépve ezen az ismét remekül megírt poszton és a témán, ha szabad, offolnék egy kicsit, ha ugyan.
Tudjátok, hogy a Jobbik megkapta az engedélyt, hogy ma 13 órától "tüntessen" Gyurcsány regisztráció elleni éhségsztrájkja ellen - gyönyörű, nem igaz? - a Kossuth téren? És vajon hány rendőr - a TEK milyen létszámban - lesz ott jelen, hogy egy esetleges rendbontást megakadályozzon? Én ma erről személyesen fogok meggyőződni. Ugyan nem kívántam kimenni a Kossuth térre azért, hogy személyesen fejezzem ki az egyetértésemet és felháborodásomat, amiért korlátozni fogják a választójogomat, de ma kimegyek oda, mert bele akarok nézni azoknak az arcába, akik azt helyeslik, hogy orbán iszonyatosan kártékony autoriter rendszere kőbe legyen vésve.
@aritus: Ebből csak az következik, hogy A: nem felelős miniszterelnök, hiszen felelőtlen döntést hozott. B: Felelős, és akkor számon kérhető a döntéséért. Tisztes demokráciában ennek csak egy következménye lehetne, a lapát. De féritélként se a korona jár érte, mivel emlékeim szerint az ilyen hülyék, gonoszok mindig pórul járnak. Ezek szerint ez az ország egy unortodox féritél.
"... napok óta küzdök a gondolattal, hogy nem érdemeltek meg engem."
Itt sírni kezdtem a röhögéstől :)))))
A tegnapról meg ez jutott eszembe:

"Fekete sas, sáros ucca,
Itt lakik a Varga Pista.
Varga Pista farkadina
Mind a kettő ebenguba."

igydolgozunk.blog.hu/2012/09/13/a_rendes_asszonyt_nem_veri_az_ura
@házelnök: És küldjük is el a parlament karácsonyfája alá, címzés:

"Orbán Viktornak, vagy az egész kormánynak, attól függően, hogy jelen állás szerint épp ki adta ki az Azerit..."
Mi történt? Hol vagytok? Kiderült ki adta ki az Azerit, vagy mi van?

Olyan vészterhes ez a csönd...
@empatikus pszichopata: gabriel már boldogan belinkelte tegnap a jobbiknak ezt a "remek" akcióját, és hívott boldog-boldogtalant.
@Бабаяга: mondandódban ott a bibi, hogy tisztes demokráciában ebbe belebukik, aki ilyen döntést hozott. Hol van itt demokrácia? Hol van itt tisztesség?
@lbm-NERtárs -): jó ez a nóta:)), meg a belinkelt írás is.
@lbm-NERtárs -): hát az már rég kiderült, de most már vallomástétel is volt. Orbán megtört a nyomozók keresztkérdései alatt, és büszkén bevallotta, hogy ő volt biza az a furfangos magyar legény, aki így túljárt mindenki eszén.
@aritus: Köszönöm, azt nem olvastam. Ezek szerint tehát lesz szerencsém Gabriel arcába is belenézni, mert ezek szerint nyilván ő is helyesli orbán királyságát. Remek!:)
@aritus: Nem baj, ha balhé lesz tudjuk, hogy gyurcsányahibás... a többi nem számít... a végén az már úgy is elveszik, hogy a feri miért, vagy mi ellen demonstrál...

az egybiteseknek ez úgysem jut el az agyáig...
borsonline.hu/20120913_50_evre_titkositottak_az_aktakat_mas_olt_tanczos_helyett

A baltás is ártatlan.Egy szúnyogot akart lecspani a keze ügyébe eső első dologgal.

Jean!
Ha az úrnőre légy száll, üsse agyon.
Uram, az úrnőt agyonütöttem, de a légy elszállt.
@aritus: de mivel hagyjuk, ezért még ennek többszörösét is megteszi...
@aritus: Ezért írtam, hogy unortodox feritél, amiben élünk. Konkrétan gagyi műmese, amit már gyerekkoromban is utáltam. Egy tisztes mesében a boszorkány végezze a kemencében, a tisztességes, becsületes szegénylegény pedig kapja meg a koronát.
@aritus: gondolom ez a gulyás evés Gyurcsány sátra közelében fog végbe menni...
Hogy milyen rafkók, mi? Szerintem az Óvodában még tök vicces...
@házelnök: a viccet nem ismertem, de tökéletes:))
Imádom az ilyen írás szagértőket, akik tudják a tutit.
Persze, hogy nem a srác ölte meg, ez egy jelenkori Solymosi Eszter volt, a zsidók rituális gyilkosságának áldozata, ezért is titkosították 50 évre a tudjukkik. Kicsit nézz körül a magyar neten és elképesztő irásokat találsz ezzel kapcsolatban.
Na, bocs az offért, de ezt nem bírom el szó nélkül.

A TASZ jelenti, a címlapon, hogy

mi a stratégiája...

"...kizárólag bizonyos területekre korlátozzuk, és azt is mérlegeljük, hogy vajon a sértett személynek, csoportnak milyen a jogérvényesítő képessége – tehát mennyire képes a törvény előtt megvédeni saját magát. A tájékoztatáson, a véleményezésen és a jogsegélyen kívül az egyik fő tevékenységünk a stratégiai pereskedés ..."

Mit csináltunk 2006-ban ?

Védték a forradalmárokat.

Hogy

- Orbán Viktor gyenge érdekérvényesítőt -

is védték, azt valahogy kihagyták.

Szegén alig jutott szóhoz, ezért védték a szólását.

Mert a forradalmárai annyira gyenge érdekérvényesítők,

hogy azóta mindegyik megkapta a kárpótlási millióit,
kormányzati millióit,

a priuszukat törölték,
a bíráikat kirúgták,
a rendőröket kirúgták,

és még a távirányítós bombát elhelyező terroristát is felfüggesztettel hazaküldték.

Egy ilyen rezsim hatalomra vergődését védte a TASZ.

És most jogosan büszke magára.

Hát beszarás.
Itten is van...

ataszjelenti.blog.hu/2012/09/13/ugat_544?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_09_13&utm_campaign=index

És még Gripen ügyben is tudták, kit kell támadni.
Ja, nem az Orbán Viktort, hiszen hová is vezetne ez ...
@lbm-NERtárs -): jaja, pont a gyurcsányi sátor mellett, előtt, alatt. Ez a jobbik ilyen helyre vicces fiúk gyülekezete. És majd megvesznek, hogy bekerüljenek a médiába a performanszaikkal. 2006-2010 között ez nagyon bejött nekik, és ami egyszer működött, miért ne működhetne ismét? Így szeretnék a támogatottságukat növelni.
Ezért vagyok nagyon berágva a veszprémi lmp-re (de most már az országosra is, mert nem reagáltak, korrigáltak), hogy végre volt egy össznépi összefogás Veszprémben, hogy nem kérünk a jobbik, meg a gárda masírozásából, gyűlöletkeltéséből, erre ez a faszfej lmp azt nyilatkozza, hogy mindenkinek joga van gyülekezni, és csúnya dolog ezt megakadályozni. Eszem-faszom megáll.
Senki nem akadályozta őket, hogy masírozzanak, meg szövegeljenek, csak tiltakoztak azok ellen az eszmék és módszerek ellen, amit a jobbik és a gárda képvisel. És történetesen kétszer annyian voltak, mint a jobbikosok.
@Penivaldes: most aztán jól megmutatják... Igazi harcos visszavágás ez Fletónak...
Amúgy pont illik eme szittyamagyar, múltbarévedő társasághoz...
@aritus: A támogatottságot? Akkor már értem, hogy mért van ekkora "intellektuális" tömörülés a jobbik-hívek közt... Zsák a foltját...
@Dr. simonmondja.: a taszt ne baszogasd:)) kurva fontos amit csinálnak. egy jogvédő szervezetnek mindig az állami túlhatalomnak kiszolgáltatott állampolgért kell védenie. 2006-ban voltak rendőri túlkapások. Ez nem jelenti azt, hogy ne lett volna randalírozás, törés-zúzás, és ezzel szemben a rendőrségnek fel kellett lépnie, hiszen többek között ezért tartjuk. De ha törvénytelenségek történtek a rendőrség részéről, azt ki kell deríteni, meg kell büntetni.
A tasz nem tehet arról, hogy a valódi utcai "harcosokat" nem büntették meg, vagy ha megbüntették, a semmisségi törvénnyel felmentették őket. A tasz arról sem tehet, hogy 2006-ról egy hazug narratíva uralja a közvéleményt (békés tüntetök versus szemkilövető rendőrök). Erről a fidesz, a jobbik, és a médiamunkások tehetnek. Meg a közvélemény, amelyik nem a saját szemének és emlékezetének hisz, hanem amit bele súlykolnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem arról van szó, hogy ne lehetne a ballib oldalon is találni valakiket, akik bármilyen eszközzel képesek lennének az általad felvázolt feladatot végre hajtani. Arról van inkább szó, hogy ballib oldal genetikailag képtelen a jobboldal által képviselt és előnyben részesített céltudatos országrombolásra. Emlékezz csak az összeszart Kossuth térre. Azt sem a ballib csinálta hónapokig.
@lbm-NERtárs -): hát ha jó csipőssen csinálják azt a pörköltöt az akkor fegyver is lehet...:))
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Nem akarlak elkeseríteni de a baloldalon is vannak lumpenek rendesen. :(
@aritus:

Írod...

" . A tasz arról sem tehet, hogy 2006-ról egy hazug narratíva uralja a közvéleményt (békés tüntetök versus szemkilövető rendőrök). Erről a fidesz, a jobbik, és a médiamunkások tehetnek. Meg a közvélemény, amelyik nem a saját szemének és emlékezetének hisz, hanem amit bele súlykolnak. "

A TASZ pont erről nagyonis tehet.

A TASZ kirendelt ügyvédje (Schiffer András)

védt meg ezt a narratívát.

Amikor Orbán Viktort perelte a rendőrség, hogy ne híresztelje már hamisan a vádjait,

akkor Schiffer védte Orbánt, hogy híresztelhesse.

És azt is védte, hogy ezt ne kelljen Orbánnak bizonyítani.

Azt védte, hogy Orbánnak joga legyen -hazudni - egy félelmetes szemkilövető rendőrös világot
a média minden lukán át bő nyállal.

Ezt a TASZ követte el.
@aritus: biztosan kurvára rá lehet szorulva az ingyen kajára, hisz nem tüntetni mennek oda, hanem kajaosztás lesz a rászorulóknak
Egyed uralom nem lehet egy DEMOKRATIKUS ORSZÁG-ban! Itt pedig már így van ! Félek, hogy itt már ez van! Nem hiszem,hogy a FIDESZRE-szavazók ezt szeretnék! Az ORSZÁGGYŰLÉS a N É P akaratát képviseli!? N E M !!!!!CSAK a saját zsebűkre gondolnak,a vagyonukat kimentik az országból! ELŐRE LÁTÓAK! CSAK NEM F É L N E K valamitől? Miért? Talán van OKUK rá?!
Olvasói levelek, Cigánybűnözés :: 2012-09-09. 21:47
Brutális gyilkosság történt Hajdúszováton

Tisztelt Szerkesztőség!
Tehetetlen dühtől és haragtól sajnos nem mentesülve ragadtam klaviatúrát, hogy megosszam a Kuruc.info olvasóival, milyen tragédia történt ma éjjel a Debrecen melletti Hajdúszováton.
Ma reggel lett figyelmes a falu arra, hogy az Ady Endre utcában nagy erőkkel helyszínelnek a rend őrei és a nyombiztosítók, miután helyi lakosok értesítették őket, hogy az út melletti beton árokban egy holttest fekszik. Hamar kiderült, hogy egy helyi fiatalember az áldozat, aki minden bizonnyal hazafelé tarthatott.
Az áldozatnak szinte egyetlen ép testrésze sem maradt, a gerince és csigolyái több helyen eltörtek, a szemei kifordultak, minden bizonnyal nem "csak" ököllel, hanem eszközökkel végeztek vele! A helyszínelés megközelítőleg reggel fél 7-től délutánig tartott, a helyszínt folyamatosan biztosították, fokozott rendőri jelenlét van azóta a környéken, az utóbbi órában 5 alkalommal is lehetett látni járőrt araszolni a környéken...
Az elkövetőket elfogták, tudtunkkal két helyi lakosú "svédről" van szó, akik minden bizonnyal belekötöttek a fiatalemberbe, aki soha a légynek sem ártott, csöndes, tisztességes, dolgozó magyar ember volt. Gyászol a család, gyászol a falu minden jóérzésű lakosa, és érezni lehetett egész nap a döbbenetet mindenkin. Az esetről sem megyei, sem más hírportál nem számol be, illetve a rendőrség honlapján sem foglalkoznak az üggyel.
Viszont az emberek félnek, akik eddig naivan azt hitték, itt ilyen tragédia nem történhet, most azok is megdöbbentek... Már nemcsak a terményeinket és javainkat kell féltenünk, hanem a saját és családjaink életét is, pedig Viktorék "két hét alatt rendet tettek"...
A média hallgat, a rendőrség hallgat, és csöndes most a falu is...
Nyugodjon békében!
Egy olvasójuk

Szóljon hozzá! (107 megjegyzés)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
12:00
Olvasóink hozzászólásaiból szemezgetett a Barikád hetilap főszerkesztője
11:40
Elvették egy taxis autóját a részeg cigányok Székelyudvarhelyen - sajnos nem esett bajuk
11:34
Napi raj: Rocco, Vali és Renátó az "Al Világiak"
11:23
Úton a cionista föderáció felé: Barroso meghirdette az Európai Egyesült Államok tervét
11:07
Az Irán elleni támadás kapcsán is kaphat parancsot Hende Amerikában
10:42
"Azt gondolják, bármit megtehetnek" - Naszvadon is lehetetlen együtt élni a cigányokkal
10:37
Gulyást oszt a Jobbik a szegényeknek a (pr-)éhező Gyurcsány mellett
10:14
Őszi kirándulás a feketetói régiségvásárba - Molnár Tamás idegenvezetésével (x)
10:05
Budapest-ellenes politikával vádolja a Fideszt a Jobbik
09:56
Találós kérdés: kiket ábrázol a fénykép? - 106.
09:27
Grafológiai szaktekintély: Nem Tánczos Gábor a gyilkos, megvan az elkövető, de 50 évre titkosították
08:47
Amatőr magyarellenesség a Viasaton
08:31
Kairóban is összecsapásokat eredményezett az iszlámellenes zsidó film
08:25
Sorra nyeri a tendereket a fideszes bűnöző, Várhegyi Attila cége
08:01
Bosszúra készülnek Líbiában a jenkik
07:41
Törvénytelen volt a DNS-mintavétel a cigánygyilkosságok ügyében
07:28
Letölthető Budaházy György legújabb műsora
07:15
Vége az időhúzásnak: nem adja vissza mandátumát Szegedi Csanád
07:06
Felfüggesztették a tablettás magzatgyilkosságot - több száz eset után
06:58
Wildersék elbuktak, nagykoalíció jöhet Hollandiában
22:01
Cigány "vállalkozásokat" pénzelnének Romániában a franciák, csak szabaduljanak tőlük
21:50
Találós kérdés: kit ábrázol a fénykép? - 105.
21:48
Morvai igazságot követelt az ír gázoló ügyében, és megismertetné Barrosót a magyar valósággal
21:27
Nulla forintos választási kampányt szeretne a Jobbik - Dúró Dóra az Echo TV-ben
21:23
A TEK szerint nem vicces, hogy lekapcsolták Luke Skywalkert
20:41
Videó: így állította fel Mónus József a 653 méteres távlövő rekordot Belső-Mongóliában
20:04
Jó hír a TEK-től
19:50
Franciaország: ürülék egy mecset bejáratán
19:30
Erdély ezer év óta Magyarországhoz tartozik! - Lapszemle 1940-ből
18:59
Játékpisztoly, lézerkard és fürdőköpeny - gólyafilm miatt ürítették ki a Műszaki Egyetemet
18:14
Bukaresti egyetem: Ponta plagizált, ám doktori címét csak a tanügyminisztérium vonhatja vissza
18:08
Egyiptom, Irán és Afganisztán is felháborodott a zsidók iszlámellenes filmje miatt
17:37
A szerelem mestersége az ókori Rómában – kettős mérce nélkül
17:32
Jobbik: Hajdu alkalmatlan a feladatára
17:24
Végrehajtási eljárás nagykőrösi fideszesekkel szemben
17:17
Leromboltatnák a Horthy-emlékműveket a zsidók - Martonyi: a kormány küldetése a szélsőjobb elleni harc
16:58
Nem állt le a kapuvári húsgyár, de csökkentette termelését
16:31
Előzetesben a Honvédség egyik főtisztje
16:17
"Horthy tisztességes, becsületes hazafinak tekintette a zsidókat, akik nélkül nem tudta elképzelni az ország gazdasági, kulturális fejlődését"
16:08
Ez a pintéri rend: már ki is engedték a hajdúszováti cigány gyilkosokat
15:49
Korábbi amerikai szenátorjelölt: Mindegy, ki nyeri meg a választást; Obama Bush fekete kiadása
15:10
Jordánia lehet Izrael "második Iránja"
15:00
Pozsony: injekciós tűket szórt heroinista kollégája fejére az egyik tót képviselő
14:49
Gárdák és cigány-magyar együttélés - vita az Echo TV-n Volner János részvételével
14:40
Daflics után a Luke Skywalkert elhurcoló TEK-esekből is internetes mém lett
14:34
Egyik öngólt a másik után rúgja a TEK
14:07
Veszprémi szci-reklám: a kormányhivatal levélben tisztázta magát cikkünk után, a szektások bevették a táblájukat
13:25
"Fiatalok" verekedtek össze Pécsett
13:21
Ingyenes kóstoltatást és ételosztást tart Gyurcsány sátra mellett a Nomádétel
12:57
"Területmegtisztítás": cigány viskókat rombol le Nagybányán a városvezetés
12:49
Líbiában nem tűrik magyar módra a vallásuk zsidók általi gyalázását
12:46
Gyújtóbomba-ügy: felfüggesztettet kapott Tölgyesi Krisztián volt cselgáncsozó
12:18
"A gyökerénél" - Romániában tárgyalnak a franciák országuk cigánymentessé tételéről
További hírek

Ugrás a lap tetejére
Kereső

Ajánló
Autós matricák, kulcstartók, kitűzők és nemzeti zászlók széles választékban kaphatók
Támogassa portálunkat!
@Dr. simonmondja.: én pl nem felejtem el, hogy 2006 őszén mit éreztem a tv székház megtámadásakor, meg utána, amikor majd egy hétig mindennap szétverték a belvárost. Meg okt. 23.-án hajnali 2-3 volt, mire rend lett, a harcoló, barrikádot emelő, mindent szétverő hordákat leszerelték a rendőrök. És számomra az is világos volt, hogy Orbán miért az Astóriához szervezte a nagygyűlését. Be is jött neki, azóta is többek között ebből él, a hős forradalmár a szemkilövető rendőrökkel szemben (helyett páncélozott autóján, testőreivel körülvéve elhúzott).
De voltak törvénytelenségek, amit a rendőrök csináltak, ezt a kormánynak, a belügyminiszternek magának kellett volna kivizsgáltatni, követelni az ügyek kiderítését, nem ez történt, kitüntetések, sunnyogások voltak, aztán amikor már nagyon nagy volt a nyomás, akkor léptek. Ezt (is) elbaszták. Erről sem a tasz tehet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kedves angyal, ha és most a megnézett riport alapján kérdezem, négy (4) Tekes civilben bement az előadóba, és ők nem ismerték fel, hogy az játékpisztoly, akkor mégis ki a hülye? Vagy a TEK emberei tornából felmentett bölcsészek, aki képtelenek megkülönböztetni egy játékpisztolyt a valóditól? Szegény Tarján Péter enyhe félmosollyal a száján próbálta magyarázni, hogy megfelelő volt a TEK akciója. Bár a szíriai "túszmentés" óta szerintem ők egy sóletkonzervet nem tudnak szakszerűen kinyitni.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Don Vittorio nagyon jól elvan nélkülem. érzésünk kölcsönös, szeretném viszonozni! :)
@Dr. simonmondja.: a tasz a szólás és vélemyényszabadságot védte. De a média miért feküdt le egy emberként Orbánnak? Mert ha a média kiegyensúlyozottan tájékoztat, akkor Orbán hazudozhatott volna, nem lett volna ekkora hatása.
@aritus: De.

A TASZ tehet. Meg a többi jogvédő, akik sosem a rendteremtés oldalán álltak,
hanem a molotov-koktélos gyujtogatók oldalán.

És most kurva elégedettek, ugye, hogy az államnak nincs túlhatalma.

2006 óta az állam túlhatalma akkora, hogy már csak hadsereggel lehetne ellene bárkinek föllépni.

De most élvezik a dagonyát, mert ott ülnek a meleg büdösben.
@Dr. simonmondja.: @saravad:

Csak az a gond, hogy a kút megtelik valamivel, ami nem odavaló, a szamár is beledöglik és a meló végén még vizünk sem marad a betemetett kútban.
@aritus: Miért ? Amiért a TASZ is.

Pénzért, hatalomért és dicsőségért.

Mert ennyit tud az elitünk, ez a fostenger.
@Dr. simonmondja.: mi van ebben? összemelegedtek, :D öszt jónapot! :D
@aritus:
Hát, talán azért is feküdt le a hazudozásnak a média, mert Schiffer megnyerte a pert a hazudozás szabadságáért.

Ha egyszer szabad, akkor hajrá.
Fikázni MENŐ,
ahogy az Index szerkesztőség 2010 április 11-ig mondta.
Aztán azóta már NEM MENŐ...
Legalábbis fideszt nem.
Linkelem, ha valaki nem olvasta.
@fletwwod_mac: melegedjünk mi is össze. így kövessük a példát..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Látom nem sikerült megérteni miről is beszélt a Barrózó Józsi teljes egészében. Sokat javíthat a dolgon, ha a fátyolos szemmel elrebegett: föderáció, gecó, föderáció! - helyett sikerül elolvasni és megérteni például a Jobbikban is toposzként használt gondolatokat, mint ez:

"Beszéde egy másik pontján jelezte, ha a tagállamok kormányaira bíznák a szabadkereskedelmi megállapodásokat, akkor az óriásvállalatok simán bedarálnák a helyi politikusokat. Barroso e kormányokra nem túl hízelgő képpel érzékeltette, hogy a multik és az óriásbankok mára erősebbek az európai kormányoknál, de egy erős összeurópai vezetés képes lehet felvenni a kesztyűt."

Hacsak nem akartok a saját mantrátok ellen is tiltakozni. Ami azért elég vicces lesz lássuk be :-)))
Hallottátok? :)
Stefi Izraelbe utazik, a palesztinokkal fog harcolni a zsidók ellen.
"Milyen buliról beszél, Penike? A cionista terror ellen vívott harc évekig, évtizedekig tart majd, nem hetekig vagy hónapokig, és minden nemzettől hallatlanul sok energiát és áldozatot fog követelni. Én 12 éves süldőlány korom óta készülök erre a történelmi összecsapásra, testemet és lelkemet megedzettem a megpróbáltatásokra"
Be'szíp is lesz.
Ungarische Strapakanca & ArabPénzváltó AK-val a kezében, vállt vállnak vetve a cionisták ellen, mondjuk a Gázai-övezetben.
Majd gyűjtünk. A koszorúra... :)
@empatikus pszichopata:
Igazán feltűnhetett volna már neked, hogy a jobbik és szimpatizánsaik mindig az ellenzék ellen tüntetnek. Milla, cocik, tulajdonképp mindegy.
Azt még egy jobbikostól sem hallottuk, hogy a JOBBIK tüntetést szervez a kormány és a fidesz tettei, megszorításai, visszaélései ellen.
Na vajon miért?
Qui prodest?
@Penivaldes:
Annyit nem találnak majd belőle meg, hogy érdemes legyen vele bajlódni...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
akkor majd a fokosát ássuk el szegénynek, és afelé ültetünk virágot.
@aritus: Azért ez a "kétszer annyian voltak mint a jobbikosok" megállapításodhoz érdemes ezt is hozzátenni. :)

"A Jobbik mellett foglalt állást a Veszprém megyeiek többsége a helyi lap világhálós szavazásán

A Veszprém megyei napilap szeptember 10-én megkérdezte olvasóit a Jobbik szeptember 8-án, a Magyar Élet Menete címmel meghirdetett veszprémi vonulásos rendezvényével és az arra válaszul a Világos Magyarországért Mozgalom, az MSZP, a DK, a Hit Gyülekezete és más szélsőséges csoportok által rendezett ellendemonstrációval kapcsolatban. "Mit ér el a Jobbik a Magyar Élet Menetével?" - tette fel a kérdést a Napló.

A szavazók 80%-a szerint a Magyar Élet Menete arra mutat rá, hogy a Jobbik védelmezi a magyar érdekeket. Mindössze 11%-uk szerint vált ki a nemzeti párt ellenállást a demokrácia híveiből, a voksolóknak pedig csupán 9%-a érzi úgy, hogy a vonulók megfélemlítik a lakosságot.
Az egy napig tartó online voksoláson a kiegyensúlyozatlan tájékoztatás ellenére tehát világos véleményt fejeztek ki az emberek, a Jobbik és a magyar érdekképviselet mellett foglaltak állást. Annak ellenére, hogy a napilap hétfői, nyomtatott számában a Jobbik rendezvényéről és az ellendemonstrációról szóló tudósítást úgy vágták össze, hogy az alkalmas volt a Jobbik negatív színben való feltüntetésére."
@aritus: Jól értem, hogyha bárki más osztogat gulyást a rászorulóknak az frankó, de ha a jobbik, akkor azt a levest nem szabd megenni mert nácik lesznek a hajléktalanok is tőle?? :)

Azt hittem te szociálisan azért érzékenyebb vagy?? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ezen a szavazáson az ország bármelyik részéből kattinthattak a jobbikosok,

vagy veszprémi lakcímkártyával lehetett csak résztvenni ?
@Fabius: Aha tehát Barroso aki felveszi a kesztyűt a kenyéradó gazdáival szemben. Viccelsz??? :)
@Dr. simonmondja.: Dehogy is. A helyi lakosok nyilván mind a jobbik ellen voltak az őket támogatók pedig mind bér trollok. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Természetesen feltűnt, csak néven akartam nevezni a dolgot, nehogy a Gábriel a nagy gyurcsányozásban valami másnak nevezze az ő kis "ellentüntetésüket", mint ami valójában.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem emléxel amikor a fidesz székház elé is vonultak és a fidesz ellen is tüntettek nem is olyan rég??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hát én se nézném ki a jobbikosokból, hogy a szavazás hírére az egész kuruc infó odanavigált és kattintott egyet...

Hát vagyok én olyan rosszindulatú ?
@Dr. simonmondja.: jaj már ne egy netes szavazásból vonjon le bárki is következtetést...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a helyi lakosok szeretik a maguk békés, csendes kis városát, és megtűrik a mindenféle őrülstéget. :))
@aritus: Az LMP vezetése már három napja kiadott egy közleményt, itt van, egyébként tegnapelőtt már bekopiztam:

lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/35589/az-lmp-nem-allt-ki-a-jobbik-mellett

"Tévesek azok a hírek, amelyek szerint az LMP Veszprémben kiállt volna a Jobbik “Magyar élet menete” elnevezésű vonulása mellett. Az LMP a leghatározottabban elítél minden félelem- és gyűlöletkeltő megnyilvánulást és demonstrációt, és minden körülmények között kiáll az alapvető emberi jogok, illetve a jogállamiság védelmében. A veszprémi jobbikos felvonulást az LMP olyan provokatív lépésnek tartja, amelynek célja a feszültség keltése. Az ellene szerveződő demonstráció a vélemény kifejezés legitim formája.

Az ország szétszakítottsága, az elfogadhatatlan mértékű társadalmi egyenlőtlenségek, a növekvő szegénység és az ebből adódó konfliktusok gyakran roma – nem roma ellentétként jelennek meg. A foglalkoztatás növelése, a közösségi rendőrség, az oktatás erősítése, az ösztöndíjak és a mentori szolgálat nélkül a Jobbik-jelenség fennmarad, s maradnak a vonulások, ellendemonstrációk. Az LMP azt követeli, hogy a kormány tartsa fenn a rendet, és végre számolja fel a szélsőségesek jelenlétét lehetővé tevő társadalmi válságot.

Budapest, 2012. szeptember 10.

Heltai László

szóvivő

Csiba Katalin

szóvivő"
@házelnök: mijafasz köze van ennek a baltást kiengedő, dicsekvően melldöngető orbánhoz?
Autosmatrica és kulcstartó sem érdekel.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mert nem a rászorulók az érdekesek, ők itt csak eszközök, hanem csak és kizárólag a Gyurcsány az érdekes, az ő basztatása, megalázása.
Ugyanúgy, ahogy a "nemzeti" (jobbik, fidesz) oldal számára a Ht magyarok is eszközök, amit szavazatnövelésre használnak. Egyébként meg le vannak szarva, ahogy a rászorulók is.
Ne akarjál kábítani Gábriel, a jobbik mint szociálisan érzékeny? Pénzbeni segély helyett kártya? Segélyért közmunka? Bazmeg, akkor munkabért adjanak ne segélyt, a cigányok, mint bűnözők, mikor a legszegényebbek között vannak? Csendőrség? Mit gondolsz, a csendőrök kiket baszogattak, vegzáltak? A szegényeket. Hagyjuk egymást lógva.
@Dr. simonmondja.: ja, ez jó cáfolat arra, hogy a helyszínen kétszer annyian voltak a tiltakozók, mint a jobbikosok, pedig asszem a nagyasszonyuk, meg a nagyuruk is ott volt, beszédet tartott.
Internetes szavazás:))), bár lehet, hogy hitelesebb, mint a századvég közvéleménykutatása.
Félelmetes ez a mélység amiben élünk,és már igazán csak a humor segít elviselni nap mint nap.Erre a demokrácia katasztrófára még az unió is csak tátott szájjal néz jószerivel,épeszű ember nem is gondolta volna hogy ezt meg merik és meg lehet csinálni!Lehet például nyilas pártot alapítani és utána ezzel zsarolni az uniót!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kapaszkodj meg, mert egyszerre két döbbenetes dolgot mondok. Megvan? akkor:

1: Barrózó Józsi nem Orbán Viktor, szokta vállalni a felelősséget azért amit mond.

2: Minden tévhittel ellentétben Barrózó Józsi kenyéradói nem a tudjukkik. Hanem te. Meg én, és Hans Régenkurttól Armandó Dőlavége uniós állampolgárig mindenki.

Lehet csak tisztában kéne lenni az Unió szervezeteivel, és a tisztségviselők választásának rendjével. Ártani biztos nem ártana.
@Dr. simonmondja.: egyébként meg itt van a média súlyos felelőssége vagy felelőtlensége, hogy egyáltalán csinál egy ilyen internetes közvéleménykutatást, mintha teljesen rendben volna, normális dolog volna az, amit a jobbik a gárdával karöltve csinál, ezek a gyűlöletmasírozások tök okék.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hamá ennyire érzékeny szociálisan ez a jobbik, mér nem a szegénynegyedekben osztogat vagy a Blahán kaját, mint a többiek?
Undorító és aljas.
@laci0011: A románok is jönnek utánunk, és már nekik is szóltak, hogy nem kéne. Kíváncsi vagyok, arra mit fognak reagálni a fideszesek, mert akkor már nem lehet azt mantrázni, hogy "mindenki minket akar elkapni".
@aritus: Nézd én sem értek egyet a regisztrációval, amely a Fidesz érdekeit, hatalomba való bebetonozását szolgálja - csakúgy mint az eddigi döntések jó része - de Gyurcsány személye és működése hiteltelenné teszi a saját kezdeményezését. A milliárdos Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt tömegek szegényedtek el, megduplázódott az államadósság és a hatalma megtartása érdekében, a hazugságbeszéde után kirobbant tiltakozásokat erőszakkal vérbe fojtotta.

Egy szó mint száz a katasztrofális gazdasági helyzetünkért a jelenleg regnáló hatalom mellett a korrupt, a külföldi hatalmakat szolgalelkűen kiszolgáló, folyamatosan megszorító Gyurcsány-kormány is jelentős mértékben felelős. Ezért a milliárdos bukott kormányfő akcióját arcátlan provokációnak lehet tekinteni, amit ily módon fognak kifejezni.

Szóval nem kell fletó és nem kell viktátor sem.:)
@Dr. simonmondja.: Oké. Téged a tények nem zavarnak. Tudomásul vettük.
@Spániel: mert maguktól ezt nem csinálnák. most jó alkalom van rátelepedni a gyurcsány akciójára.
majd meg lehet nézni, hogy mennyi "rászoruló" lesz ott
mert a történet nem róluk fog szólni
@aritus: A kártyát legalább nem fogadja el a játékgép,például,az sem árt ha közmunkán van ha pénzt kap és mondjuk a telkemről lop el mindent ami nincs betonban.
@keresztanya fabi(en): világos. De ha majd megint /istenneadja/ a csúti nyer, ők lesznek a legnagyobb ellenzéki szájtépők, akik most tunkolnak a jobbikos fazékból.
@Fabius: "Minden tévhittel ellentétben Barrózó Józsi kenyéradói nem a tudjukkik. Hanem te. Meg én, és Hans Régenkurttól Armandó Dőlavége uniós állampolgárig mindenki."

Aham. Azt el tudod mondani, hogy kik engedik meg, hogy az elnöki székbe pont ő üldögélhessen??

youtu.be/BVDso7jXimY

Inglis gondolom nem okoz problémát.
@épészmérnök: az lmp kitörölheti a seggét ezzel az állásfoglalással. Hányan olvassak a lehetmás blogot? Az pedig országos hír volt, hogy mondvacsinált ürüggyel nem vettek részt a jobbik ellenes megmozduláson, amelyik azt képviselte, hogy Veszprém városát hagyják ki a gyűlöletmasírozásukból, a gyűlöletszításából. Nyilván azért maradt távol az lmp demonstratíve, mert a helyi mszp és dk is ott volt. És az egy ilyen helyzetben is fontosabb az lmp-nek, hogy azt illusztrálja, hogy mennyire utálja az mszpt, meg gyurcsányt, mint annak a kifejezése, hogy a jobbik elfogadhatatlan. Gratulálok:((
Én 2010-ben rájuk szavaztam, kicsit jobb híján, de főleg azért, mert az lmp-t láttam az egyedüli pártnak, amelyiknek fontosak az emberi jogok, a társadalmi igazságosság, a szólás és véleményszabadság. Ahogyan Gyöngyöspatához viszonyultak, amit ott akkor tettek le a kalappal előttük. De ez a veszprémi eset nagyon gáz volt, szerintem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gyurcsány 1 idióta,de a fidesz az mindennek a legalja!A tiltakozás nem kirobbant,hanem kirobbantották!Aki ezzel nincs tisztában még most sem....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezen a vérbefojtotta a szabadságharcot, ezen jól mulattam. A többi összeesküvős dumádra tudod, hogy nem vagyok vevő, hanem röhejesnek és szánalmasnak tartom.
Ha a jobbik Gyurcsány ellen akar tiltakozni, akkor ne játsza itt a Teréz anyát, ne takaródzon a rászorulókkal, mert átlátszó és gusztustalan.
Tőlem tiltakozzon Gyurcsány ellen, nem érdekel. Gyurcsány sem érdekel, jobban örülnék, ha pihenni menne.
De az álszentségre és a képmutatásra érzékeny vagyok, a jobbik amellett, hogy a gyűlöletből él, a gyűlölet aljas vámszedői, még álszent és képmutató is. Karácsonykor telebassza a várost keresztekkel, mert annyira kersztény, hogy még a vallást sem ismeri, de legjobb pajtija Irán, meg Azerbajdzsán, meg a palesztinok, akik hű de szeretik a keresztényeket.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Á értem, tehát ezek az ócska, agyonhasznált hazug panelek azok, amelyekkel például a mai dicstelen odavonulásotokat magyarázgatjátok a híveiteknek? Na hát annyian is vagytok, akármiféle jövendő "kormányzópártnak" próbáltok látszani.
@King of Shadows: A fidesz az mindennek a legalja,csak ennyit kell ma itt tisztán látni.Az azeri történetben szépen kiderült fokról fokra,napról napra!Gátlástalan,morálnélküli semmihez nem értő,hazug csürhe!Mi lopunk,mert nekünk szabad,a mottójuk!
@laci0011: persze, mert aki szegény, az ha van pénze, rögtön el játékgépezi. A játékgép bizniszt azt a segélyesek tartották el.
A közmunka pedig a legnagyobb hazugság, ha valaki dolgozik, az munkabért kapjon, nem annak se látszó alamizsnát. Arról nem is beszélve, hogy a szegények ha lenne munka, akkor se dolgoznának, csak ha a törvényszigorával csapsz le rájuk, és kényszeríted őket a közmunkára, csak így foghatók munkára. Mert csak játékgépeznek, meg lopnak. Mára bebizonyosodott, hogy a közmunka csak arra jó, hogy a legelesettebbekkel még jobban visszaéljenek, még kiszolgáltatottabbak legyenek és még jobban meg lehessen őket alázni.
A gdp meg szárnyal a közmunkától.
Sípos Erzsébet a kis Viktort a széltől is óvta
Nem bánta meg?
www.blikk.hu/blikk_aktualis/orbant-elkalapalta-az-apja-2019288
Nincs lelkiismeret furdalásuk a magyarsággal szemben?
@King of Shadows: Ne ezzel vitatkozz, hanem az érveivel. :) Egyébként tévedsz. Szakíts rá időt és nézz utána, hogy pld. az UKIP mit akar. Ők is egy tisztességes és méltányos Európában gondolkodnak, ami nagyon nem most tervezett európai egyesült államok.

youtu.be/OtjTv78j4DE
Az egész egy szánalom és rémálom, de ez a csúcs:
"(Matolcsy) szerint a gazdaságpolitika döntései alapos elemzésre, sok tényre és számra épülnek."
Már úgy érti, hogy az ő gazdaságpolitikája.
index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/13/matolcsy_nem_ertelmetlen_csak_szokatlan/
Erre már nincsenek szavak, max a kurva anyázás. Mint a család védőangyala Varga Istvánra se.
@Fabius: Arról nem is beszélve, hogy az igazi horror a szovjetu... - akarom mondani - európai unióban, hogy ugyanazok a pofák vitték rossz irányba az erőszakos neoliberális "gazdaság és pénzügypolitika" (eladósítás és megszorítás) terjesztésével az egész uniót, akik most ártatlan pofával puffogtatott frázisokkal és buzgómócsingoskodó kapkodással "új irányokat" jelölnek ki, ami megint nem más, mint az erőszakos neoliberális "gazdaság és pénzügypolitika" (eladósítás és megszorítás).

És még annyi joga sincs az uniós polgárnak, hogy választásokon világgá zavarják őket, mert az uniós vezetőket a döglött kutya sem választja, azok teremnek, mint a gomba eső után. Se anyagi, se bűnügyi, se politikai felelősségük nincsen, semmilyen formában nem vonhatók felelősségre. Viszont több százmillió ember sorsáról döntenek. És most még azon ügyködnek, hogy a tagországok minimális önállóságát is eltöröljék, és a Nagy Központ senki által meg nem választott, Isten tudja honnan szalasztott, félkegyelmű vezetői irányíthassanak mindent, a tagországok beleszólása nélkül. Ennél még a szovjet is "demokratikusabb" volt. Ott legalább látszat-választásokat rendeztek.
@aritus: Hülye minden egyetemen van, vastagon.

Az utólag okos, felelőtlen majmok tüsire zselézett vörös hajjal, a mindenkinél mindent jobban tudó trágyák. És a ötven, aki elhitte?
Nincs, mert az ő állításuk nem hírértékű?
Aki látta ezt az egyáltalán nem vízipisztoly kinézetű szart, az csak utólag vihoghat idétlenül a dolgon.

Mindamellett _elvárom_, hogy ez a vicces faszfej fizesse vissza az akció költség-millióit pl. 10 éven belül. Tanuljon meg
tréfálkozni az anyjával a konyhakredenc mellett.
orbán magánhadseregének megítélése más kérdés. Csak nagyon ostoba emberek keverik össze a dolgok lényegét.
@házelnök: azért a cikktől is hányok. Leírja, hogy keményen elkalapálta (azaz kurvára megverte), majd a következő sorbán már atyai pofonná szelidül a verés. Na ezért is külön tényállás kéne a családonbelüli erőszaknak. Hogy ilyet ne írjanak le a tisztelt újságírók. Atyai pofon, az olyan jól hangzik, az olyan rendben van, hát egy eleven, gézengúz fiúcska csak megérdemli azt az atyai pofont, így lesz belőle ember. Csak nem mindegy, hogy milyen.
@aritus: A közmunka nem értékteremtő nagy részt,inkább olyanoknak kell akik munkavégzésre alkalmatlanok,mert mondjuk alkohol függők,őket lehetne visszavezetni a munka világába.A játékgép,és a szerencsejátékok annál népszerűbb minnél nagyobb a szegénység.A szegénység meg NEM rendészeti kérdés!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Melyikkel?

Boldog, hogy ők nem csatlakoztak az eurozónához?

Az Egyesült Királyság (EK) elvan egyedül is, az nem szorul a többi tagállam gazdasági védelmére.

Nem engedték a mediterrán országokat bedőlni?

Miért? Hagyni kellett volna, hogy fetrengjenek a saját szemetükben? Ha polgárháború lesz a vége, akkor kinyiffan pár haszontalan alak, na és?

A "belső országok" nem fogják bármeddig finanszírozni a szerencsétlenkedőket?

Magyarul induljunk el, aztán mindenkit, aki lemarad, azt ott hagyjuk felfordulni. Ez elégé elitista hozzáállás, és ez alapján mi már rég bedőltünk volna...
@sörtelen: ezt te nagyon benézed, ha így látod. Én sokkal inkább hajlok arra, hogy azok, akik szóltak a rendőrségnek, azok is poénból tették. Milyen beszart 50-ről beszélsz? Minden évben a BME-n vannak ezek a napok, amikor mindenféle ökörséget találnak ki a diákok, verseny van a csapatok között, pontozzák őket. Mindenki tudta, hogy ez van, nem ő volt az egyetlen, aki Luke-nak öltözött, volt ott Darth Vader is, stb.
Én inkább nagyon is aggódok a srácért, ki fogják rúgni emiatt őt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az lehet, de ilyen mélyre egyikük sem süllyedt le, hogy most kivonuljanak talpig ballibnek öltözve a parlament elé és ott kempingezzenek. A másik oldal nemzeti bohócnak öltözött, tarsolyos, bőgatyás sámánjai és egyéb elemei ezt simán megtették.
@laci0011: ebben egyetértünk, hogy a szegénység nem rendészeti kérdés. A közmunka most nem az alkoholistáknak van kitalálva, de az se közmunka, hanem munkaterápia, amit terápiás intézetben csinálnak.
A közmunka annak a beismerése, hogy a kormány/ok már húsz éve leszarják a szegényeket, hogy szándék sincs arra, hogy a leszakadt emberekkel, régiókkal akarnak valamit kezdeni. Viszont megbélyegzi és kriminalizálja a szegényembereket, a szegénységet. erre kiválóan alkalmas. Az áldozatot teszi felelőssé. Pont, mint a családonbelüli erőszak esetében. Itt is a kiszolgáltatottakkal szembeni erőfölény visszaéléséről van szó.
@aritus: pontosítok, nem húsz éve, már a kádár korszakban is voltak szegények, nem is kevesen, csak akkor még beszélni is tilos volt róluk. Nem véletlenül volt a SZETA (szegényeket támogató alap), amit az akkori hatalom ráadásul még üldözött is, tehát lényegileg illegálisan működött, eleinte tiltott, majd a 80-as évek másidok felében már tűrt kategóriában.
@King of Shadows: én nem vagyok abban biztos, hogy Anglia olyan jól el van egyedül, de ez legyen az ő bajuk.
@aritus: Szerintem ők jól ellennének az egykori gyarmataikkal (beleértve az Usát is), ha akarnának. Nem véletlen, hogy többé-kevésbé függetlenek maradtak az EU-tól.
@laci0011: a közmunka egy szociócsapda. Inkább mélyiti a bajt, mint segíti. S ujakat generál. Pl. Csicskáztatás állami segítséggel.
@GeoCracker: A közmunka alapból nem jó igazán semmire az kétségtelen,De ha már amúgy is kap valaki segélyt miért ne lehetne behívni közmunkára?Ez volt a polémia eredete.Érdekes módon sokan lemondtak a segélyről.Valószinűleg van munkahelyük!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez nekem csak arról szól, hogy az angolok nem tudnak mit kezdeni az Unióval. Félnek attól, hogy esetleg alárendelődnek neki, akár így, akár úgy. Vagy változtatnának az eddigi távolságtartásukon, és akkor nem maradna akkora mozgásterük, vagy megvárnák, amíg az Unió túlnő rajtuk. Nekik jobb lenne egy szétesett Európa, mert ott a saját erejüket szabadabban alkalmazhatnák más államokkal szemben.

Emellett az sem tetszik nekik, hogy esetleg ők fizethetik mások szerencsétlenkedését. Egyáltalán nem csoda, hogy ezt nyomatja, nekik ez az érdekük...
@King of Shadows: a kulcsszó, hogy egykori gyarmataik. A második vh után, mikor szép lassan összeomlott a gyarmatbirodalo, azért megrogyott Anglia rendesen.
@laci0011: erről van adatod, hogy sokan lemondtak a segélyről? Nagyon sok embertől megvonták, pl ha nem ADNAK neki közmunkát, akkor már nem lesz jogosult. És továbbra is áll az, hogy ha valaki dolgozik, azért bért fizessenek, ne segélyt. A segélyért nem kell dolgozni, ez a lényege. Azért kapja, mert nincs munkája vagy nem képes dolgozni.
@King of Shadows: Ők mindig igyekeztek függetlenek maradni az Atlanti óceán közepén. Sosem a kontinens felé nyújtották a nyakukat.
@aritus: Fekete munka tesztnek sem rossz időnként behívni a segélyest!
@aritus: Persze, mert berendezkedtek a gyarmattartásra, és az átállás nem volt épp zökkenőmentes. De azóta már rendben mennek a dolgaik.

@Penivaldes: Igen, ezért is láttam ki abból a videóból azt, hogy félnek az Uniótól. :)
@aritus: Kirúgni nem kell. A közköltséget viszont ki kel fizetnie. Humorizáljon stukerral otthon.
Az egyetem nem magánterület. Vagy ha az, akkor takarítsák el dolgaik következményeit ők, saját pénzükön. Miért nekem kell a vicc milliós kárát kifizetni?
Mert akkora orbitális marhasággal nem védekezzen senki, hogy kizárt, hogy komoly is lehetett volna!
Talán a pécsi áldozatok anyukáihoz is leutazhatott volna egy interjúért egy újságíró, - ha van még itt ilyen egyáltalán.

Velük vitatkozz a legyilkolt gyerekek sírja mellett édesem, ne velem.
@King of Shadows: Ettől az Uniótól én is félnék a helyükben:)
@Penivaldes: Ha összekapja magát, tényleg lesz félnivalójuk tőle. :)
@King of Shadows: ha összekapja magát, ha..igen akkor lesz. de addig az EU csak egy itt maradt aktakukac..:)
@aritus: "a kulcsszó, hogy egykori gyarmataik. A második vh után, mikor szép lassan összeomlott a gyarmatbirodalo, azért megrogyott Anglia rendesen."

Így van, 100-110 évvel ezelőtt, az I. világháború előtt, Nagy-Britannia egy (talán egyetlen) világhatalom volt, a világ bármely pontján csapásra képes flottával, gyarmati hadsereggel a világ minden fontos pontján. A második világháborúval ez a világbirodalmi státusz gyakorlatilag megszűnt (helyét az USA vette át), de érezhető, hogy a brit elit egy részének a fejében ez a birodalmi státusz nem omlott össze. Mára azonban csak az maradt nekik, hogy az angolszász világ európai képviselőiként, gyakorlatilag az USA meghosszabbított kezeként akadályozzák az EU lehető legtöbb fontos döntését. (Utána lehet keresni, hogy pl. éveken keresztül hogyan akadályozták az amerikai GPS rendszer európai versenytársának, a Galileo-nak az elindulását.)

@King of Shadows:
"Ez nekem csak arról szól, hogy az angolok nem tudnak mit kezdeni az Unióval. Félnek attól, hogy esetleg alárendelődnek neki, akár így, akár úgy. Vagy változtatnának az eddigi távolságtartásukon, és akkor nem maradna akkora mozgásterük, vagy megvárnák, amíg az Unió túlnő rajtuk. Nekik jobb lenne egy szétesett Európa, mert ott a saját erejüket szabadabban alkalmazhatnák más államokkal szemben."

Pontosan. De tetszik nekik vagy sem, lassan el kell dönteniük, hogy a föderatívvá váló Unióval tartanak vagy sem. Amennyire én tudom a gazdaságuk erősen az Unióhoz köti őket, a kultúrájuk meg talán inkább az USÁ-hoz. Egy 30 évvel ezelőtti Európa kellemesebb közeg volt számukra, de a világ nem áll meg.
@Penivaldes: Viszont ha ettől nem kéne tartani, akkor az angolok sem csinálnának belőle ekkora ügyet. :)
www.youtube.com/watch?v=Pk2XETTw5Jw&feature=related

a dicsősséges 2006-os forradalom a büfében...

hányni kell...
@King of Shadows: a britek szerintem bent is vannak, meg kint is vannak...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az azeri iratokat tudtommal nem az általad megnevezett vezérlő csillagunk adta ki, hanem dr. Répássy Róbert.Óriási különbség!
Tegnap politológusok e gesztus kapcsán azt fejtegették, hogy az átadó személye, valamint az átadás ténye már jelez némi ellenállást a Fidesz frakción belül. Különösen annak fényében, hogy Navracsics és Martonyi írásban ellenezték Orbánnak Safarov kiadatását.
@hun-bug: "... Amennyire én tudom a gazdaságuk erősen az Unióhoz köti őket ..."

Nem egészen. :) A volt gyarmataikkal is vannak gazdasági kapcsolataik, egy rövid törés után, és ezek szükségszerűen egyoldalúak is. Nem is lehetnének mások, mert ezek az európán kívüli államok sokkal elmaradottabbak, mint az UK. Nem számítva a US-t és Kanadát, természetesen.

"... a kultúrájuk meg talán inkább az USÁ-hoz. ..."

Többé-kevésbé. Olyan régen szétváltak, hogy a nyelvük is kezd elkülönülni, az akcentus teljesen más, és mindkettő külön népként tekint saját magára. És a köznapi szinten állandóan cseszegetik egymást ezek miatt. :D Ugyanez van Kanadával és Ausztráliával is, csak azok kevésbé távolodtak el tőle. De például Dél-Afrikával és Indiával sincsenek rossz viszonyban, csak meg kellett szokniuk, hogy egyenrangú államoknak tekintsék a két utóbbit.

@Penivaldes: Kénytelenek. :) Nem akarják, hogy az Unió akadályozza a tengerentúli kapcsolataikat (ezért sem szeretnének elköteleződni mellette), ugyanakkor nem is vonulhatnak ki teljesen Európából.
@aritus: "A GDP meg szárnyal a közmunkától."Te tudod azt, hogy mi a GDP, mert ha tudnád, ezt a dőreséget nem írtad volna le.A közmunka mindaddid, amíg új értéket nem állít elő, ennek a munkának nincs mérhető hozzáadott értéke, addig ennek a tevékenységnek az értéke közgazdaságilag nulla. Ne téveszd össze az esztétikai élményt a GDP-vel mindaddig, amíg a közmunka ároktisztításban, virágosításban, gyomtalanításban jelenik meg.
Természetesen a közmunka is teremthet GDP-t, amennyiben termelő tevékenysége vagy értékesíthető szolgáltatása lenne. Csupán abban az esetben már nem közmunka lenne az elnevezése, hanem munkahelynek hívnánk.
@sörtelen: én az egyik túlélő anyukája vagyok és az újságírókkal csak az a bajom ezügyben, hogy sorozatosan átvették egymás baromságait.
" ... Molnár azzal érvelt, hogy az elmúlt néhány évben nemcsak a MOB költségvetése emelkedett 500 millióról 10 milliárdra, hanem több szervezetet is magába olvasztott. "

Szóval a Borkaizás egymagában 10 milliárd.

A TEK-es haverkommandó is 10 milliárd.

A stadionok ennél tuti többe lesznek.

....

Szóval mennyibe kerül nekünk a zakkant nyelves Orbán
nappali foglalkoztatása ?

Virgonc túlságosan.
Nem lenne jobb mégis leszedálni ?
@King of Shadows: így aztán továbbra is félig kilógnak. ahogy szokták. na sebaj, én mindig is kedveltem a Brit Birodalmat:))
Hát ez nagyon jó, a mai délutánomat bearanyozta!Köszi:-)
@sörtelen: Na épp ez az ami elárulja, hogy ki gondol komolyan egy lövöldözést, és ki nem. A pécsi egyetemen a lövöldöző nem tette ki maga mellé a pisztolyt, hanem előkapta, és el kezdett lövöldözni. Ugyanez volt a helyzet az utóbbi időkben történt amerikai lövöldözéseknél is. Most magyarázhat a TEK és Hajdú János amit akar, tudható volt, hogy ez valami tréfa lehetett. Arról nem is beszélve, hogy ha tényleg terrort akartak elhárítani, akkor nem küldik vissza a tanulókat a "terrorista" karmai közé, mint ahogy a TEK tette. A terrorelhárítás első pontja mindenhol, hogy ha mód van a civilek kimentésére, akkor azzal kell kezdeni. A nagy TEK úgy látszik még nem hallott erről,
@aritus: Ezt le is írták, Te ezek keményen gyúrnak a szellemi rokkantsági nyugdíjra!! Géza bát ezért már gyámság alá helyezné a családja.
@Penivaldes: Én is. :) Meg én erősen el is vagyok angolosodva. :)
@aritus: De a fiúból hős lett, mehet bárhová, csak elég elmondani, hogy rám hívták ki a Tekkmekket. És lesz melója, sőt felkarolhatja Brad Pitt is - dolgozott vele - ha megtudja,hogy ilyenre zümiznek a magyar fegyveres hülyegyerekek, úgy mint rá.

Ezek most állandó bizonyítási kényszerben vannak, mint Varga felhorgadt nerpöcstárs, és egyre nagyobb sallerekbe rohannak bele. Higgadhatnának, mert a szíriai eksön is gázgéza és onnantól zuhannak még lejjebb.
@aritus: Első pont a szépet/erkölcsöt tanulásban: baltást pénzért - vagy anélkül - mindenki ellenére kiengedni és hazudozni aztán, mint a veszett Pinocchió, hagyni kollégákat nyakig szarban szívószállal levegőt venni és kiröhögtetni az országot.
Egyik állítás: Ezerbandzsán megígérte, hogy náluk folytatja a büntetést a kiadott
Másik állítás: előre számoltak minden hozadékával a szabadodonengedésnek. Zászlóégetés, vita, politikai hőzöngés stb
Nos ezek eléggé ellentmondanak egymásnak...
"félázsiai arcélemről álmodó teuto-nordikus baranyai sváb parasztlányok"
- Akkor ugye a Stefikével csatározók ennek fényében amnesztiát kapnak, ugye? Bevallottad, Stefi a blog szerves részévé vált. :-))
@Dr. simonmondja.: "Schiffer megnyerte a pert a hazudozás szabadságáért."

Hát ez meg micsoda???
@aritus: Összevethetők vagyunk? Ja,ide a trónt, mert az ükmama erdélyi magyar volt!

De amúgy pici szőlőszemet hasonlítgatunk össze egy dinnyével, nem? Cukros, cukros a lé bennük, oké, és más mi közös? Szerintem Orvbűn is azt hitte az oxfordi krimóban - amíg beengedték - hogy így piázni sört otthon is tudott, szecsko jedno a két hely.
ÖNCSONK
Levágja a balt a
Jobban fogott balta.

további mélylírák:
fradyendre.blogspot.hu/
:)
@aritus: "ez a veszprémi eset nagyon gáz volt, szerintem"
Szerintem is. Számomra azért elkedvetlenítő, mert látszik, hogy mennyire nincs színvonalas emberük vidéken. Dehát melyik pártnak vannak?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Na ezért kapsz a bátyádtól! Különben mennyi egy menet nálad mostanság?
Mi van, ukázba adták Indexék hogy még karácsonyig erről a baltásról kell beszélni? De kiafaszomat érdekel, mondjatok már valami újat
@laci0011: persze, baszogassuk a segélyeseket, az növeli a gdp-t. A segélyből nem lehet megélni. Azok, akik segélyt kapnak, azért kapják, mert nincs munkájuk. Azért nincs munkájuk, mert a)olyan vidékén élnek az országnak, ahol nincs munka, az egyetlen munkáltató az önkormányzat, b) alacsony iskolai végzettségüek/képzetlenek/olyan képzettségük van, amire a munkaerőpiacon nincs kereslet/50 év felettiek. Ha egyáltalán esélyük van munkát kapni, az csak a fekete munka. Tehát természetes, hogy azokat basztassuk, akik más munkához nem jutnak hozzá, csak a be nem jelentett fekete munkához. Természetesen hibáztassuk az áldozatot, megy ez nekünk, ebben van rutinunk, ez a legkönnyebb. Az áldozattól nem kell félni, mert érdekérvényesitő képessége, lehetősége a 0-hoz közelít. Ne azokat baszogassuk, akik olyan törvényeket hoznak, ami miatt virágzik a fekete munka. Ne azokat basztassuk, akik ott ülnek a közpénzes húsos fazék mellett, és a sajátjuknak tekintik. Ne azokat basztassuk, akik olyan döntési pozíciókban vannak, hogy meghatározzák a magyar gazdaság működését. Basztassuk azokat, akik a legalján vannak. Mert van pofájuk feketén dolgozni ÉS a segélyt is felvenni.
mikor cseng már le ez a jelentéktelen ügy
az USA felbojgatta az egész közel keletet, azért nincs ennyi blog...
:)
@épészmérnök: De az emberük valamiért őket választotta. Akkor nem lehet elmondani neki, hogy haverapu, mi nem tapsikolhatunk a Vonamasírnak semmilyen körülmények közt,pláne,ha a városotok épp végre tiltakozna ellene. Mert különben, te nem közénk tartozol.

Hogy ezeket nem penderítették ki, ezzel lehet hogy sokkal minőségibbeket idegenítettek el, mert ott Veszprémben éppen elég sokban kínálták magukat akkor az összefogásra a Jobbik ellen. Ami full-törvényes párt, ja. A Közgép meg törvényes vállalat, azatat se szabd bántani.
@szintetikus: amúgy felbolygatta... XD én béna
@Mariann19: nem hiszem el, hogy tényleg elolvastad amit írtam, és azokután ezt a választ nekem címezted!
@épészmérnök: pedig vidéki városokban is kéne építkezniük, ha szeretnének valamit elérni.
@aritus: Ügyvédi - sztárügyvédi -irodákban is feketén, zsebbe fizetnek sokszor a jelöltnek, sőt hallom, hogy van,ahol nem is fizetnek már.
Szerencsétlen ballibsiknek nem maradt más csak a baltás.

Ki kellene már mennetek megint mind a 300-an tüntetni.
@aritus: Még egyszer átolvastam, a záró mondatod előtti részben gazdasági összefüggést nem említettél, a közmunkát minősítetted. Azonban, ha a teljes kommented atmoszféráját tekintem, a záró mondatodat lehet ironikusnak tekinteni, így aválaszom valóban nem illik a képbe. Igazad van!
@Penivaldes: Aha... :)

@szintetikus: Azt. Nem. Mi. Csináltuk. Szóval? Miért? Legyen? Miatta? Nagy? Felhajtás? Lassan mondtam, hogy a dakoták is megértsék.
@Spániel: szegény Gábriel, majd jön azzal, hogy az internetes szavazás szerint többen voltak a Kossuth téren, mint a gyurcsányék:)))
Az az igazság, hogy jólesik olvasnom, hogy a jobbik sorozatosan beég.
Volt az augusztus 20.-i, ahol szintén nagyon kevesen voltak, aztán Veszprém, most meg ez. Már Gyurcsány sem húzó neve a jobbiknak? :)))
@a szív fészkei: igen? cselédkönyves ügyvédbojtár?
@Mariann19: nem is mondtam, hogy a vezényló adta ki, igaz én azt sem tudtam, hogy ki adta ki, én ezen hír alapján csak azt tudtam, hogy egy képviselő, aki a jogi bizottság tagja kért betekintést a doksikba:

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=146465
@Spániel: Nem tudom, mit írt, de gondolom a felháborodásodból. Mert a tied igazi, az övé PR-akció a Burberry szélárnyékában. Novák Elődnek semmilyen szakmája nincs, a Sas-hegyen vegetáló milliomoscsemete, soha nem tudta, mi a szükség, ínség, csak kihasználja az ebben sínylődőket. Vona se szegényedett bele a pártvezérségbe és képviselőségbe.

Menjenek az anyjukba, mert Gyurcsány - ha erről lenne szó - nem a szegényekért éhezik, hanem figyelemfelhívásból. De ritka IQ-szegény időket élünk,ha ez nem megy át. Külföld legalább érti; mert emlékszik, hogy Gandhi se a többi millió miatt nem kajált, hanem a függetlenségért, amit így óhajtott demonstrálni, ekkora ütős tettel. Hisz Indiában azóta rengeteg csóri nyomorult él és hal az utcán, AZON GANDHI A NEMEVÉSSEL NEM VÁLTOZTATOTT..
@Szarházy: nem a baltásról beszélünk, hanem Orbán Viktorról.
Tudsz róla újat mondani? Halljuk, halljuk!
@aritus: Mesélik halék ... Ismerek olyat,aki eléggé melózik még szakvizsgán innen egy nagyon felkapott helyen, de csak zsebbe fizetik.
@a szív fészkei: általában átugrom, és egy reagálok nem is válaszolok, ha nekem ír kommentet, de most olyan kedvem volt, hogy válaszoltam neki:))
Szegény itt propagálta a jobbikos gulyáslevest, aztán már a japáni turistákkal etették:)))
@Mariann19: :))) akkor szent a béke
@King of Shadows: de nem fogják. Amerikában verik a négereket, akkor meg mit pofáznak az emberi jogokról, na!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tegnap volt a TV-ben, dr. Bárándy Gergely kérte ki a jogi bizottség tagjaként, és dr. Répássy Róbert adta ki.
@aritus: Nagyon korrekt vagy, köszönöm!
csutorás lászló öccsét nem véletlenül nevezte ki Bakuba simicska nagykövetnek 2012 áprilában. lajos eladta safarovot az ezerieknek cash-ért. ha ezt szegény orbán tudná
@aritus: sőt, megérjük, hogy fehérembernek nézik előbb-utóbb...de hova vezetne ez? kézdezné Mabel a csengetettmilordból.
@a szív fészkei: ki nem szarja le? Ne haragudj hány ember, hány család él évek óta egyre lejjebb csúszva? (ferkó és a mostani kretén és jobbkeze okán)
"Mint fogalmazott, nem hamis tanúzás bűncselekményével vádolta meg a volt miniszterelnököket, hanem a tények ismertében annak a véleményének adott hangot, hogy a felperesek hamisan tanúskodtak az ügyészségi vallomásuk során."
nol.hu/belfold/budai_gyula__igenis_hamisan_tanuskodtak_gyurcsanyek
Értitek, nem? Nem azt mondta Budai Gyulus, hogy hamisan tanúskodtak, hanem azt, hogy hamisan tanúskodtak.
Orbán ellene van a tandíjnak, de támogatja hogy a diák 100%-ban fizesse ki a taníttatása költségeit.
A negatív gazdasági növekedés is növekedés. Mert meg kell különböztetni a recessziót, meg a gazdasági visszaesést.
hvg.hu/itthon/20120912_A_negativ_novekedes_is_novekedes__megszol
Érdemes megnézni a videót, a legviccesebb az, amikor a riporter megkérdezi, hogy magyarázza már ezt az állítást el, és erre azt feleli, ennek nincs értelme:)) Véletlenül elszólta magát.
Ezek a fideszesek már csak ilyenek, mondanak valamit, majd ugyanannak az ellenkezőjét, és szerintük ez rendben van, ennek van értelme.
a kuminokat, borókaikat sajnálom, mert őket nem viszik magukkal Argentínába a gazdáik. ha eljön az ideje
@hun-bug: Úgy emlékszem, az Únió stabilitási programját Cameron és a csehek nem kívánták elfogadni. Angliának nyomós oka van, mert a londoni City - mely a bankvilág központja - bonyolítja a világ üzleti ügyleteinek 31%-át, valamint ez a pénzügyi tevékenység jelenti GDP-nek a 10%-át. Az eu centralizálási tervei veszélyeztették pénzügyi szektorának meghatározó szerepét, ezért vonakodik alá rendelnie magát az Úniónak.
Mindezt csupán kiegészítésnek szántam az általad leírtakhoz.
@aritus: de egy DK.-s nénit tőrbe csaltak a gulyásukkal...:))
@a szív fészkei: szerencséjére a fiam elzárkózott mindenféle kérdés elől, sehol sem akart nyilatkozni, újságba, TV-be bekerülni, mégis "szerepelt" párszor.
Sashegy pedig nekem gyerekkorom pici szelete, ott laktunk egy gyönyörű villában -még homokozónk is volt- egy hármas társbérletben. Mienk volt egy szoba meg egy harmad konyha, a fal mellett kellett az asztalunkhoz menni.
Elhiszi ezt ma még valaki?
@keresztanya fabi(en): A történtek ismeretében a rászorulók is tudták, hogy ők csak biodíszletnek kellenének, és alig mentek gulyást enni. Éhezés ide, szegénység oda, önérzetük még van.
@Penivaldes: a japáni turista mellett:)))
@Anti Anyag: Igazad van! Nem csak a baltas van, mint tema! Beszeljunk a tobbirol! A trafiktorvenyrol, a Schmittrol, a manyuprol, a kozgeprol, a csaladon beluli eroszakrol, az IMF-rol, a munkanelkulisegrol, a gazdasagpolitikarol...
@Penivaldes: Ja! Én "sütni" helyett azt olvastam, hogy "ütni." :D

@aritus: Tudom. Meg a zsidók is irtják a palesztinokat... :)
OFF

ez viszont egy jó kezdeményezés szerintem. :)

youtu.be/-c7XTYAWHyo

ON
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és a rendőrség miért is tehetetlen???? Ha ezek a civilek ki tudták találni, hogy lehet a biciklitolvajokat elkapni, ezt a rendőrség miért is nem tudta? Nem vételezhetnek jeladókat, vagy nincs aki felszerelje?
A kezdeményezés tényleg jó.
Orbán Viktor kormányzásának gondjai, fáradalmai és válságai közepette is mindig talál időt arra, hogy legkedvesebb szenvedélyének, a labdarúgásnak hódoljon. Orbán szerda délután még Szombathelyen tartózkodott, de este már jelen volt a Puskás Ferenc Stadion díszpáholyában, ahol a gazdasági élet és a sport világának jeles képviselőinek társaságában megtekintette a Magyarország-Hollandia világbajnoki selejtező mérkőzést.

Ha csupán ennyi történt volna, említést se tennék róla, hiszen Orbán Viktor rendszer látogatója a magyar vonatkozású mérkőzéseknek. Tegnap azonban olyasmi történt, ami teljesen felforgatta a nyugalmamat és örömmel töltötte el a szívemet. A díszpáholyról készült képen tisztán látható, hogy a miniszterelnök úr magával hozta második legidősebb leányát, Sárát. Ráhellel ellentétben, aki néha megszólal a sajtóban, Sára valami természetes ösztön folytán kerüli a nyilvánosságot, mindössze annyit tudunk róla, hogy még szűz, egyházi iskolába jár és erős katolikus hite van.

Gyönyörű, babaarcú leány!

Kép:

i.imgur.com/zNKNJ.jpg
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: ja és teleköpködte apjával együtt szotyihéjjal a lelátót
Orbán Viktor kormányzásának gondjai, fáradalmai és válságai közepette is mindig talál időt arra, hogy legkedvesebb szenvedélyének, a labdarúgásnak hódoljon. Orbán szerda délután még Szombathelyen tartózkodott, de este már jelen volt a Puskás Ferenc Stadion díszpáholyában, ahol a gazdasági élet és a sport világának jeles képviselőinek társaságában megtekintette a Magyarország-Hollandia világbajnoki selejtező mérkőzést.

Ha csupán ennyi történt volna, említést se tennék róla, hiszen Orbán Viktor rendszer látogatója a magyar vonatkozású mérkőzéseknek. Tegnap azonban olyasmi történt, ami teljesen felforgatta a nyugalmamat és örömmel töltötte el a szívemet. A díszpáholyról készült képen tisztán látható, hogy a miniszterelnök úr magával hozta második legidősebb leányát, Sárát. Ráhellel ellentétben, aki néha megszólal a sajtóban, Sára valami természetes ösztön folytán kerüli a nyilvánosságot, mindössze annyit tudunk róla, hogy még szűz, egyházi iskolába jár és erős katolikus hite van.

Gyönyörű, babaarcú leány!

Kép:

i.imgur.com/zNKNJ.jpg
@aritus: 1988. őszén, talán októberben (nem, nem 23-án) volt egy műsor, amiben kimondták, hogy kb. 3 millió ember él a létminimumon és környékén Mo-n. Erről akkor elég sokat volt szó, illetve két évvel később a rendszerváltáskor, aztán a téma nem nagyon került elő. Szóval a80-as évek végén ez már elég közismert dolog volt.

Zoli
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Köszike.
Legalább tudjuk, miért kell a nők verését éjszakánként megtárgyalni a fideszes honatyáknak.

Sok a meccs mostanság.

Az uralkodócsalád és a siserehad be van táblázva.
Ezeknek a posztoknak semmi értelme nincs. Most akkor ez egy karikatúra, szatíra, vagy csak egy beteg elme eszmefuttatása?

Nemhogy információtartalma nincs, de kb az elmúlt 24 óra blogjaiból 10 db CTRL C CTRL V -vel össze lehet ollózni....
Komolyan nem értem ezt a sírást.
Valakinek jó az, hogy ha az Örmények és az Azerik nem békélnek meg olyan hamar, nyilván nem nekünk, mert nekünk aztán teljesen mindegy, hanem valamelyik egyéb nagy "hatalmasnak". Kitalálták ezt a forgatókönyvet, leültek Orbánnal ajánlottak neki valamit érte, ő meg engedett. Ennyi. Azt, hogy ki van mögötte sose tudjuk meg, az oroszok szerint az amerikaiak, szerintük meg az oroszok. Na és? Nem mindegy?
Mi fogunk kapni valamit, amit talán bele lehet tenni abba az amúgy nagyon üres levesestálba...
A világ így működik mindenhol, legyen az demokrácia vagy diktatúra.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Nem Fanninak hívnak téged? Kaminsky Fanninak? :))
Gyanús... Syőke is, idióta is, olyan igazi Jáksóra való.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: a gyereket belekeverni, szóba hozni a szülő vélt, ill. valós cselekedeteinek megítélése kapcsán, enyhén szólva is gusztustalan. Vélhetően helyes, okos,egészséges tini. Az apukája viszont sok magyar gyerektől veszi el a normális élet lehetőségét hosszú évekre előre. Ha lenne gyereked, tudnád. Miért nem a faszbúkon nyalizol vikinek? Miért itt baszod a rezet?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
A kedd esti gyalázatos produkció után - állítólag - húsz percig vigasztalták a Főszurkolót, szerdán újra elment, hátha más lesz a játék és az eredmény?
Ha volt is rá oka, akkor biztosan megvolt az értelme, de titkos megállapodásokat nem szokás kiteregetni. Nyilván volt a dologban valami simli, az bizots vagy csak simán nyalják a hatalmas azeri nép seggét a bánat tudja miért. Hogy odavágja egyet a balnak is a mai napig nem tudni, hogy hirtelen miért kezdte a fecó a déli áramlatot támogatni, csak úgy megvilágosodott? A francokat, de a háttéralku titkos, ergó a népnek dobnak egy gumicsontot, de azt nem mondják el, hogy mi volt. Most is így van.

Ezzel együtt is, nem tartom ezt az ügyet annyira fontosnak bár megértem az örmény nép felháborodását, de gondolom fordított esetben is hasonlóan zajlana a dolog, szóval két nép konfliktusában nem érdemes kiragadni egy eseményt aztán pálcát törni valamelyik oldal felett.

Ha utálja egymást a két nép, akkor tegyék, de ne keverjenek bele másokat, azért mindennek van határa már.
@Secnir: egyetérTEK. Sajnos nem volt idejük finomkodni, mivel pár perc volt kicsengetésig.
Én elhiszem, hogy itt helyesen jártak el.
@aritus: Ja, a sok feketemunkás az éítőiparban. Ha kimész nappal megkeresni egy férfit a ... közül, akkor kiderül, hogy a szegély rokkant elment dolgozni (például ezért van teli az összes út furgonokkal hajnakban)
Mindenki rosszul jár: a képzetlen balfék gyeenge munkát végez, és lassan, az államnak elmaradnak a bevételei, a munkás nem fog kapni egy fikarc nyugdíjat se, közben meg eleszik a tisztességes vállalkozó vagy szakiparos elől a kenyeret. Jól van. :(
@Stabilo: aki jobban szeretne fegyvert eladni valamelyik félnek?
feri nem várta, hogy györgyi ráveri.
@sörtelen: A felmerült költség csak virtuálisan merült fel. Másképpen szólva, ez a költség benne van az orbáni hadsereg költségvetésében, ha kivonulnak, ha nem.
@aritus: Állítólag besegítenek nekik a zsaruk is, főleg a végén, amikor el kell kapni a tolvajokat.
@DR. INKVIZITOR:
Pedig megszokhatta már a pofára esést a tokás baltás....
Kibaszott hazaarulo szdsz miert nem a rozsa mihallyal egyutt megdogleni mar?!?!?!
Kezd kurva unalmas lenni, hogy mindenhonnan ez a baltás folyik.

Kiadtuk jogszerűen, azok meg elengedték. Az örmények meg hülyék. Nem minket kell utálni, hanem azt, aki elengedte...

Le kéne már akadni erről a témáról, sokkal komolyabb hibákat is követ el ez a kormány.
Ha agyonbaszom orbánt egy baltával álmában, szerintetek a navracsics kiad Kanadának? Csak kérdezem. Mert ha nem, akkor valami mást kell kitalálnom.
@King of Shadows: akkor veled nem lehet kikötözőset játszani.
bakker, tegnap mintha mást mondtak volna, tudom, én vagyok a nertelen megint:

IMF: a magyarok még nem kaptak újabb időpontot

Nincs még időpontja a Nemzetközi Valutaalap (IMF), valamint az Európai Unió (EU) és Magyarország közötti hivatalos tárgyalások folytatásának - közölte washingtoni sajtóértekezletén Gerry Rice, az IMF külkapcsolatokért felelős igazgatója.

oops:

A 2008-2009-es magyar válságkezelést dicsérte az IMF

Sikersztorinak nevezték a 2008-2009-es globális pénzügyi válság közép- és kelet-európai kezelési módját a Nemzetközi Valutaalap (IMF) szakértői, akik csütörtökön Londonban mutatták be erről szóló tanulmányukat.
@s: Miért te kanadai állampolgár vagy?? :)
@Penivaldes: Nem, csak kötözködőset. :) De van néhány kikötésem... :D
@DICKtátor: Elfoglalt a szerző. Vinni kell a céget és ott a család is.
Egy ksi filmajánló:
www.youtube.com/watch?v=ntgzoE7rU9A

Azután lehet menni nagyköveteket ölni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Akkor mégsem október. Mikor is hívták be őket? Tavaly november? :S
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "Gyönyörű, babaarcú leány!"

A rosseb. Azt büntetik. Fene akar ilyen ügybe keveredni, mikor annyi más fiatalka is van rajta kívül. Ha érted, hogyan gondolom. :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem. De attól még megtörténhet, nem? Csak az a baj, hogy ott van kertész is. Mindegy. Kanada elég nagy kettőnknek.
@s:
Szerintem Örményországban tedd, ők biztos kiadnak.Annak idején ők is örültek a saját terroristáiknak és hósként ünnepelték üket, biztos megértik majd és kaidnak.
@közlekedési bűnöző: A párizsi örmény robbantóról nem is beszélve, akit aztán kiadtak a hazájának, pedig ott még EU és amcsi áldozatok is voltak.:(
Nagyon hasznosak a bejegyzések.Végre van egy kis csapadék, lehethogy ez még hasznosabb.
olyan fincsi demagognak lenni :)

"A felmutatott tények:

Az erkölcsi kérdésekben oly kényes Kövér László havi fizetése házelnökként 1.507.350.- Ft./hó. Mivel képviselő is, ehhez hozzájön 231.900.- Ft/hó. Ez összesen 1.739.250.- Ft. Most tessék figyelni! Mivel Kövér urat Zala megyei területi listán választották meg, jár neki úgynevezett választókerületi pótlék. Ez 626.130.- Ft havonta. Azért veszi fel, hogy le tudjon menni megyéjébe, ahonnan a parlamentbe küldték őt a bölcs választópolgárok.

Ebből a pénzből - 8 literes fogyasztást alapul véve - havonta 36 alkalommal(!) tehetné meg a 240 kilométeres Budapest-Zalaegerszeg útvonalat - oda-vissza. Persze, ha a saját kocsijával menne, nem az állami autóval.

Továbbá apró probléma az a kínos tény, hogy a házelnöknek két állami kocsi áll a rendelkezésre (állami pénzből finanszírozott benzinnel, biztosítással, súlyadóval, stb), egy a hivatali munkájához, egy pedig magáncélra. Nincs ezzel baj, ami jár, az jár, ha a törvény szerint nem kell benzinszámlával elszámolni, akkor nem kell, jogszerű a dolog. De könyörgöm! Hogy számol el lelkiismeretével a házelnök úr ennek a 626.130.- Ft-nak a felvételekor, minden hónap ötödikén?!

Kövér László házelnöki teendői miatt nem tudott nyilatkozni az RTL Klub híradójának. Megértjük."

szerintem nyugodtan elmehetne a halál faszára...azt a benzinpénzt zsebböl fizetném neki, hogy rohadna meg.

poldi.blog.hu/2012/09/12/kilovesi_engedely_kover_laszlora?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_09_13&utm_campaign=index

ui: fele üzemanyagpénzéből négyen élünk, tudom ennyit érek ha csak ennyit tudtam csak összekaparni, de azt is negérteném, ha valaki akinek a "47" pénzből kell megélnie lelocsolná egy lityi benzinnel és felgyújtaná...
@HomicideWatch: Hát ez az. És mi ilyen társaság vitájában foglaltunk állást. Ez pont olyan, mintha egy kocsmai verekedésben, amelyben lajos és géza véresre verik egymást, te ügyesen megjegyzed, hogy szerinted gézának lehetett inkább igaza. Az öngyilkosság igen szofisztikált és hatékony módja.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Orbánnak gondjai? Fáradalmai?
Neked elgurult a gyógyszered!!! Gyorsan keresd meg, és mosd meg a szád.... Kitől szüz? Honnan tudod? Meg áll az ész, hülye p...a!!
Örömmel tölt el, hogy elvitte a lányát a meccsre? Az én gyerekeim meg itthon zsiros kenyeret ettek és még sok ezer családnál!
Ennél nagyobb örömöd ne legyen soha többé, görény!!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Volna hozzá +j1zésem hugi! De a családtagokat minden politikusnál békén hagyom, mert nem tehetnek róla.
@tede: okfejtésed ott hibádzik, hogy nem az örmények és azeriek kevertek bele minket a konfliktusukba, hanem Orbán egyszemélyes döntése, hogy átadjuk az azeri baltás gyilkost az azerieknek. Ezzel a döntéssel sikeresen, mondhatni egy huszárvágással sikerült Magyarországot belekevernie a miniszterelnöknek. Mint tudjuk, Orbán nagyon szeret sikeres lenni, most büszke lehet magára, igen, sikerült neki.
Addig, amíg az azeri gyilkost, aki itt Magyarországon szabdalta darabokra álmában az áldozatát, és emiatt magyar bíróság itélte életfogytiglani börtönbüntetésre, addig nem voltunk semmibe belekeverve. Most már igen.
Valóban, mindennek van határa, tessék a miniszterelnöknél panaszkodni.
VESSZEN AZ SZDSZ VESSZEN ROZSA MIHALY!!!!!!!!
@Rufus78: "Martonyi egyébként valami felelősségről beszélt tegnap."

Nem feleselésről?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: de a felderítést miért nem a rendőrök csinálják? Igazi visszatartó ereje a bűnelkövetéstől annak van, ha nagy a lebukás veszélye. Ezért nem újabb börtönökre kell elbaszni a pénzt, hanem a bűnfelderítést fejleszteni. És ez nemcsak a biciklitolvajokra igaz, hanem a nagyhalakra is.
@közlekedési bűnöző: jaj, le vagy maradva egy brossúrával. Már nem azt kell mondani, hogy jogszerűen, hanem azt, hogy erkölcsösen, tisztességesen és jogosan járt el a miniszterelnök.
@Spániel: :-D :-D :-D

Annál cikibb a világon nincs, ha már a hajléktalanok közül is csak 10 megy egy ingyen gulyásért... A DK-s néni volt a legjobb, az nagyon tetszett :-)))
Istenem mekkora hülyét csináltak magukból... :-DD Esküszöm ennek a linknek gyógyító ereje van :-))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Miközben a munkásosztály éhezik a világválság közepén, addig az elhízott burzsoák a kapzsi bankárokkal egy páholyban dőzsölnek, kiárulva az országot a multinacionális karvaly banktőkének.
A magyar futball is csak Rákosi főtitkár elvtárs alatt volt utoljára az igazi, amikor 6:3-as csapást mértünk a haldokló kapitalizmus
büszkeségét jelentő angol futballra.
A munkás osztály sosem felejti el az osztályharc ezen jelentős állomását, ahol az ideológiai és erkölcsi győzelem kettősségének örvendezhettünk Pártunk és országunk bölcs vezérének útmutatásának köszönhetően.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a probléma tán abból eredhet, hogy tegnap a magyar fél mondta, hogy az imf aszonta, hogy jönnek ottóberbe. Ma meg az imf mondta, hogy még nincs időpont. talán ők csak jobban tudják, hogy mikor nem jönnek:)))
@Kara kán: Hogy jön ez ide te voluntarizmus bűnében fetrengő reakciós náci?
@lbm-NERtárs -): sőt, még az éhségérzet is elmúlik tőle.
@leonito77: "ha balhé lesz tudjuk, hogy gyurcsányahibás..."

A zemútnyorcórás nemevése merő provokáció volt.
Kedves Fabius!

Valóban végighazudoztál 2 hetet ami qrvára unalmas.

A 31ét követő 7végén még a forint összeomlását, nk-i elszigetelődést vízionáltál a baltás ügy kapcsán. + azt hogy megsértettük a nk-i jogot.

Nos legnagyobb sajnálatodra egyik sem jött be, így marad a fingfürészelés a magadfajtáknak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A 2008-2009-es magyar válságkezelést dicsérte az IMF

Sikersztorinak nevezték a 2008-2009-es globális pénzügyi válság közép- és kelet-európai kezelési módját a Nemzetközi Valutaalap (IMF) szakértői, akik csütörtökön Londonban mutatták be erről szóló tanulmányukat. "
- Siker sztori az aljas nemzetközi tőkének, akik ideiglenes előnyt szereztek dolgozó népünkkel szemben az osztályharcban.
@közlekedési bűnöző: Hát ha azt vesszük, hogy nem egy kis sértődős konfliktusunk származott ebből egy külországgal, akkor nem unalmas. Másrészt a kormány ezzel az összevissza nyilatkozataival az üggyel kapcsolatban, csak azt jelzi, hogy igen kínos ez nekik, és szerintem nagyon hálásak lennének, ha végre jegelnénk a témát... Hát ne jegeljük! Sok sz@rt csináltak, de ez a súlyosabbak közé tartozik, és az első dolog amit nem tudnak valahogy, még akár valamilyen kifacsart módon sem az "elmúttnyócév"-re visszavezetni. Ezért is szeretnék ha ez az ügy elhallgatna...
@lbm-NERtárs -): " A DK-s néni volt a legjobb, az nagyon tetszett :-)))
Istenem mekkora hülyét csináltak magukból... :-DD Esküszöm ennek a linknek gyógyító ereje van :-)) "

Nem rokonod ? De lehetne....
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Ándi bácsi a baltás elengedése előtt nem sokkal regisztrált...állami hivatalnok .
@aritus: " Már nem azt kell mondani, hogy jogszerűen, hanem azt, hogy erkölcsösen, tisztességesen és jogosan járt el a miniszterelnök. "

Mondjon már valaki egyetlen "erkölcsös , tisztességes " tettet Orvbántól az elmúlt 2 és fél év alatt ?!
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Most, hogy mondod: szerintem Rákosi nem is halt meg, hanem csak elbújt. Átalakíttatta magát, felvett egy új nevet (Orbán), aztán visszajött, hogy visszaszerezze azt, ami az övé. Ezért is tűnik el időnként "feltölteni az akkumulátorait". Olyankor "kiigazítják", hogy ne alakuljon vissza az eredeti alakjára. :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"A párizsi örmény robbantóról nem is beszélve, akit aztán kiadtak a hazájának, pedig ott még EU és amcsi áldozatok is voltak.:( 2

Tévedés és csúsztatás ! NEM ADTÁK KI , hanem 17 év után szabadlábra helyezték ! Oda mehetett ahová akart....Ugyanis a Francia jogrendben ez benne volt ! A magyarban nincs ilyen !
@aritus: Látom egybites vagy. Azt hiszed, hogy ha jogszerűnek gondolom ezt az esetet és azt gondolom, hogy az egyedüli hibás ebben az ügyben Azerbajdzsán, akkor csakis Fidesz droid lehetek...
@bgp: "És a kommandósok fogták el a diákot a kezében a játékpisztollyal?

Végül nem. Az előadás végén néhány civil ruhás nyomozó jelent meg, mindenkit visszatereltek a terembe, majd odamentek a Luke Skywalker-ruhás diákhoz, elvették a pisztolyát, kivezették és átkutatták a holmiját. Egyedül itt sántít ez a történet. Ha tényleg komolyan vették volna, hogy igazi fegyver van valakinél, akkor nem biztos, hogy ez a legcélszerűbb beavatkozás. Bár már ott kiderült, hogy félreértés történt, és csak egy kerregő műanyagpisztolyról van szó, a diákot aztán mégis kommandósok vitték ki megbilincselve az épületből."
index.hu/belfold/2012/09/13/tek/
Nem jártak el helyesen. Addig oké a történet, hogy a rendész kihívja a rendőrséget, a protokoll szerint a rendőrség a tek-et. De az a balfaszkodás, amit a tek csinált, az nagyon gáz. Ebből az interjúból kiderül, hogy addigra már a tek is tudta, hogy játékpisztoly, mégis játszották az agyukat, a kőkemény kommandósakciót.
@lbm-NERtárs -):
" éjjeli alvás? :-) "
Nem jó , az nem tudatos...
@aritus: Úgy voltak vele ,hogy félmilláért előadnak egy kis színdarabot...
No comment
index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/13/simor_a_bankrendszer_nem_pofozozsak/
"A hitelezést nem az alacsonyabb kamat pörgetné fel, hanem az, ha a kormány nem a bankrendszer zsebéből akarna minden költségvetési lyukat betömni. Addig viszont egyébként sem lehet növekedést várni, amíg nincs átgondolt gazdaságpolitika és kiszámíthatóság. IMF-megállapodás kell, már az eddigi csúszás vesztesége is háromszázmilliárd forint lehet három év alatt."
@King of Shadows: " Most, hogy mondod: szerintem Rákosi nem is halt meg, hanem csak elbújt. Átalakíttatta magát, felvett egy új nevet (Orbán), aztán visszajött, hogy visszaszerezze azt, ami az övé. Ezért is tűnik el időnként "feltölteni az akkumulátorait". Olyankor "kiigazítják", hogy ne alakuljon vissza az eredeti alakjára. :D "

Lélekvándorlás ? Szerintem az előző életében giliszta lehetett....
@közlekedési bűnöző: mondtam én, hogy minek tartalak? Csak segítettem, nem tesz semmit, nem várok köszönetet.
@aritus: Az iménti hozzászólásodból világosan látszik, hogy mit gondolsz.
@aritus: "nem a rászorulók az érdekesek, ők itt csak eszközök, hanem csak és kizárólag a Gyurcsány az érdekes, az ő basztatása, megalázása."

Ilyenkor kellene egymilliós útiköltséget állni (mint már megesett...) - összeszedni párszáz-párezer csóringer cigányt, oszt egyék ki a jobbikot a vagyonából!
Dübörög a Közpénz zrt, alias Magyarország.
index.hu/belfold/2012/09/13/otodszorre_is_kozgep_nyerte_el_a_milliardos_csongradi_munkat/
"A sikertelen közbeszerzések miatt a korábbi tendereken többször is induló KÉSZ cégcsoport vezetői májusban levélben panaszkodtak több fideszes politikusnál. A cég vezetői azt írták, hogy a korábbi tenderek azért hiúsultak meg, mert az Ati-Vizig szabálytalan eljárásokat írt ki azért, hogy a közbeszerzések végeredménye előre kiszámítható legyen.

A KÉSZ a levélben nem nevezte meg, szerinte kinek kedveztek a kiírással, de az ügy leírásából kiderült, hogy a Közgép Zrt.-ről és Kötiviép B Kft.-ről van szó. A két cég különböző konzorciumok részeként mind a négy meghiúsult közbeszerzésen részt vett, a tender kiírója pedig több esetben csak a két cég közös pályázatát fogadta be."
@King of Shadows: A hajbeültetés akkor jól sikerült. De Rákosi elvtárs nem bratyizna egy mocskos bankárral.
@dr kíváncsivagyok: Tudjuk. Akkor amikor Ben Franklin felhagyott tevékenységével, a reakciós propagandával dolgozó népünk ellen.
@dr. mesterseges szinezek: minek? Ami ma történt, a tökéletes érdektelenség, a legjobb, ami történhetett. Egyébként, ahogy a hajléktalanok is önérzetesek, és egy tál lencséért, párdon gulyásért nem akarnak biodíszletek lenni, a vidéken élő szegény cigányok se. Ne sértegessük őket.
@dr kíváncsivagyok: de már nem az első ilyen előadás, aminek totál bukás a vége.
@King of Shadows: "Emellett az sem tetszik nekik, hogy esetleg ők fizethetik mások szerencsétlenkedését. "

Azért a királynő által felvett földalapú támogatás miatt mégsem akaródzik trónfosztáson gondolkodniuk.
@dr kíváncsivagyok: Akár. Egyesek szerint a baloldal olyan képességeket ad, amiket a nem-baloldaliak ... unnaturálisnak tartanak. :D

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: De, ha fenn kéne tartania a látszatot. Darth Sidious is hajlandó volt elviselni a Jedik közelségét... :D

@Penivaldes: Majd meggondolom, ha kikötök valahol. :D
Csak egy adalék a mai témához:
A hagyszójjon rádió, megbeszélem magammal című műsorában, a mai első riportalany pálffypista volt. Bolgár úr nekiszegezte a kérdést, hogy a KDNP-nek, mint keresztény erkölcsi értékeket valló akárminek, mi a véleménye a baltás ügyről.
Pista leszögezte, hogy a KDNP-nek, mint keresztény erkölcsi értékeket valló akárminek, nincs véleménye a baltás ügyről. Ahogyan a Varga féle, csinálj gyereket aztán emancipálóggyá kérdésről se. Azok a fidesz és a kormány ügyei. Szó szerint:
„ilyen dumákkal nem foglalkozunk”
Azt nem tudtam eldönteni, hogy pusztán csak másnapos volt, vagy megint részeg.
Szóval, egy kormányzati pozícióban pöffeszkedő koalíciós partnernek nincs álláspontja egy olyan súlyú ökörségről, amit Izlandtól a Tűzföldig minden normális állam, minimum megkérdőjelez.
Olvasok tovább.
@dr. mesterseges szinezek: Az teljesen más, mert az belügy. A németek sem hőbörögnek azon, hogy az adójukból a német munkanélküliek ellátást kapnak (legalábbis nem nagyon) . AZ viszont már zavarja őket, hogy a görögöket mentik az ő pénzükből...
@Ándi bácsi: Abból amit írtál,érdekes módon semmi nem jött be,hehe.Csak annyi derült ki hogy buktor hozta a formáját,1 önfejű barom volt,aki veszéllyes nemcsak az országra hanem még a külvilágra is!
@Knósszosz:
A gond ezzel csak az, hogy a véleményeddel (sajnos) egyedül, ill. kisebbségben vagy. Sajnos ma .agyarországon a nagy többség Fideszes/Dzsobbikos ist gelich "jobboldali"(, az én szememben viszont csak egyszerüen TAHÓ) a jelenlegi kurmányt támogatja. Ez van, sajnos. Ahhoz, hogy ez változzon, az kellene, hogy tömegek legyenek az utcán egy-egy balfácán lépés után, amit a kormány tesz. Ezekböl a lépésekböl volt már vagy ide s tova legalább 100-150 a zelmúlt 12 évben, s mégis a "nép" csak Gyurcsány öszödi beszéde után mozdult meg (erös "jobbos"noszogatásra"),no meg a Békamenet miatt, ahol szintén jobboldaliak voltak azok, akik a cehhet fizették.......

Ezek után mit vártok???
Most komolyan egy olyan pleytkára kell hivatkozni, hogy állampapírvásárlásért adták oda mikor azóta ez a teória megbukott és gázbiznisz tűnik valószínűnek? Ezzel az egésszel nevetségessé vállik az egész hőbörgés, a forrásról kiderült, hogy fiktív vagy nem megbízható.

Éppen elég stabil morális alap van amire lehetne építkezni és az alapján jogosan kritizálni.

@megtorolom:
De azt az európai franciák csinálták tehát rendben van, nekik lehet.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): 'Arról nem is beszélve, hogy ha tényleg terrort akartak elhárítani, akkor nem küldik vissza a tanulókat a "terrorista" karmai közé, mint ahogy a TEK tette. '

A rosszhiszemű olvasat szerint akartak végre egy "ő lő, mi lelőjük" helyzetet.
A jóhiszemű szerint csak hülyeségükben közveszélyesek.
@King of Shadows: talán mert ők az intelligencia-fejlettség azon fokán állnak, ahol felmérik, hogy bizony a munkanélküliség velük is megeshet, még ha most van is munkájuk.

Na ez az a pont ami alatt mi egy fényévvel vagyunk...
@közlekedési bűnöző: Mivel orvbán nagyon jól tudta hogy elengedik és ez nagy felháborodást vált ki talán meg kéne köszönnünk egy elmebetegnek ?
Láttam a Kumin-t, most már Daedalon-nal is hánytam.Amin csodálkoztam, az Sz. Györgyi keménykedése volt. Változnak az idők?
Kumin pénzért mindenre képes, igazi amőba, maga se hitte, amit mesélt.
Abzug Orbán!
@aritus: A japán rokon nép, azér - kár, hogy azeri testvéreinkket nem vendégelhetjük meg!
@s: Ha megtennéd, Te is hős lennél sokak szemében:D
@Jaffar: mert ott az erő, ahol a pénz is... Sajnos így van ez. És ha figyelembe vesszük, csak az elmúlt két év alatt lenyúlt összegeket, akkor ez azt jelenti, hogy még sok-sok évre el vannak látva lóvéval...
A közgépes dolgokról például mindig drága bkv-s Eleonóránk jut az eszembe a 100 milliós végkielégítésével. Amikor kiderült, már akkor mondtam, hogy az a pénz nem az ő zsebébe vándorolt, hanem valamelyik pártéba, főképp, hogy egy panelban lakik...
Tényleg, tudja valaki hol az a sok pénz?
@Anti Anyag: "Ki kellene már mennetek megint mind a 300-an tüntetni."

Spárta óta botorság ezzel a számmal jópofizni.
@Anti Anyag: "Ki kellene már mennetek megint mind a 300-an tüntetni."

Hát azt kéne, mert sajnos nekünk nincsenek Audik, meg Mercik a birtokunkban, amivel lezárhatjuk az utakat, a "húú de szarul élünk" sirámmal ajkainkon...
@dr kíváncsivagyok: valahonnan meg kell tudniuk az igazságot
@Knósszosz: Kínos az, amikor a véleményedet nem mondhatod el, de a negáltját sem, mert vagy a nagytesót bőszíted fel, vagy a zembereket.

Keresztényietlen cselekedet ilyen helyzetbe hozni egy alkoholistát.
@dr kíváncsivagyok: Azért beavathatták volna előre a kommunikációs kanyarvételekbe.
Szegény így mindig lemaradásban volt a beírás-iterációival.
@Jaffar:
Szerintem Te túlbecsülöd az agyhalottak számát, bocsi.
Szemezgess a hódmezővásárhelyi „igyá oszt ixelj” fesztivál számadataiból.
Az apátia nem egyenlő, a szervilizmus generálta politikai vaksággal. Abban viszont igazad van, hogy az ilyen Pálffy-féle ginzeng gyökereket úgy kellene seggbe rúgni a Keleti pályaudvar alatt harminc méterrel, hogy kitúrják a négyes metró alagúttyát Újpalotáig.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Uhh, de utálom az ilyen képmutató farizeusokat!
Sztem te magad is röhögtél, mikor ezt idehánytad.
Mért pont MOST, szervezik az ételosztást, mikor azok ott éheznek?
És még ezt a performanszot is LOPTÁTOK, mert olvastam valahol a netes hsz-ek között ezt a "nagyszerű" ötletet, amit ti azonnal felkaroltatok.
Bár, emlékezetem szerint a "szárnyas" eufémizmust én ragasztottam rád, de nem érdemled meg.
Tudnék most sokkal jobban illő jelzőt rád, az olvasó képzeletére bízom a választást.
Nem vagy egy erkölcsbajnok.
Te vagy a jobbik fizetett ügynöke itt.
@Jaffar:
Magyarországon viszont a többségnek elege van az összesből. Sokan ott voltok "noszogatás" nélkül is.
De mivel tudjuk mi lett a vége és ugye az elszámoltatás is elmaradt min csodálkozol?
@dr. mesterseges szinezek:
Ki mondta, hogy keresztény vagyok?
Én a DABtista egyházat pere..perfe... na, érted!
@keresztanya fabi(en):

Természetesen nem, de nincs is rá szükség, ugyanis az Orbán-lányok testi-szellemi ártatlansága általánosan elfogadott tény. Elég csak rájuk nézni, máris kiderül, hogy a szüzesség illatos tömjénjét árasztják magukból. De ennek bizonyításával most nem akarok bővebben foglalkozni, hiszen hozzászólások formájában már több kimerítő tanulmányt közöltem az Orbán-családot átjáró keresztény erkölcsiségről, máriás lelkiségről és Mária-kultuszról.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: És engem mégis védenél utcai közelharcnál? Stefi, Stefi bazi nagy homokszem kerül a gépezetedbe, ha nem kezdesz azonnal felőrölni. A többi beszéld meg az ideggyógyászoddal! Súlyosbodsz, de erősen...
@lbm-NERtárs -): Ja... Kicsit feljebb is volt egy kommentelő, aki elkezdte, hogy a segélyből élők ne dolgozzanak feketén, meg blabla. Pillanatnyilag nem volt kedvem magyarázni neki, hogy ez egyáltalán nem úgy működik, mint ahogy azt Ő elképzeli. :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "több kimerítő tanulmányt közöltem az Orbán-családot átjáró keresztény erkölcsiségről" - amibe belefér egy gyilkos szabadon engedése pénzügyi előnyöket remélve, cserébe :-))
@téglagyár: Nem szeret a Misi? Szar ügy. De férfi vagy, lépj túl rajta!!
@a szív fészkei: @aritus: 160 adag kajával is taccsra futottak,hehehe
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Jah... A Viktátor református. Tehát mit akar a pápista KDNP-től? :P
@Penivaldes:
Mostanába magad alatt vagy, mér??
@King of Shadows: Hagyd, csak addig nagy a pofájuk, amíg ki nem lökik az utcára a kis addig biztosnak hitt állásából. Oszt kicsit megváltozik a leány farfekvése rögtön.
@nick rivers:

Ez egy óriási hazugság. Nem is azt mondom, hogy csúsztatás vagy tévedés, mert tudnod kell, hogy ez nem igaz.

Orbán Viktor azerbajdzsáni kormány írásos diplomáciai biztosítékai alapján, az elítélt személyek kiadatásáról szóló strasbourgi egyezmény keretében döntött Ramil Safarov átadásáról.

Fabius folyamatosan hazudik a baltás-ügyről. Ne higgy neki, édes fiam, ne higgy neki!
Megnéztem Kumin Feri blogját, meg az újat is. Nem volt az akkora véletlen, hogy a hir24 blogjára költözött... Ott ugyanis facebook profillal lehet kommentelni... Kuminék kíváncsi emberek ám... Szerintem mikor a véleményeket olvasgatja, Kubatovot mindig meghívja vendégségbe...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: szívod, mint az ópiumot mi? gondoltam, hogy valami erőset nyomsz
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Hugica! Nem veszi jól ki magát hogy egy bárcás szopós útszéli magasztalja az Orbán lányok Tisztaságát. De tökmindegy, a családtagokat pro és kontra ki kellene hagyni!
Akár pénzért, akár humorból, akár hitből csinálod, vannak erkölcsi minimumok, te ribanc, hogy Orbán családját - és a többi politikusét is - hagyjuk ki!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: arra nem volt biztosíték, hogy másnap nem fog-e kegyelmet kapni
és ezzel OV is tisztában volt.
@keresztanya fabi(en): Én elutaztam direkte a Parlamenthez öt körül a kettessel. Volt egy pár ember esernyővel, de nem annyira hajlékonyak, mint inkább csak úgy bámészkodók, ténfergők. Mi lett volna? Vona gulyáságyút lőtt be?

Van két kis zöld iglusátor, abban alhatnak Gyurcsányék, nagy melegük mától nincs. Pár rendőr is ott őgyelgett.
Aztán inkább benéztem a Zarában, mi a téli trend. ;-DDD És azzal a lendülettel ki is jöttem persze, mindent a szemnek-alapon.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
A szatíráidon jókat röhögök apa!
Vér jobbikos nem fogalmaz úgy, ahogyan te teszed.
Náluk a bitek is harmadolva vannak, szóval...
Amiért erre kószálsz, azt maradéktalanul teljesíted.
Engem szórakoztat, nem tudsz felhúzni.
@a szív fészkei: Azt éppen hagytam, mert az Angel egyik fantazmagóriáját kaptam szét, és egyszerre kétfelé nem tudok gépelni. :D
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Mire nem gondolsz? -:))
Neked mindenről "az" jut eszedbe, mint Bolinak?
@a szív fészkei: én meg turiztam 200-ért egy égszínkék Mark&Spencers felsőt, ami nagyon megy a teuto-nordikus fejemhez
@batka manó: Ehhez tedd hozzá, ki tudja mikor látták arrafelé a zédes választói...

Akadjon a torkukon, minden, amit ebből vesznek. Akkor már nem is kötél ugye...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Fanni, Fanni... elhányom magam ettől a tömjénfüstös szar dumádtól!
Dugasd már meg magad, lenyugszol, hidd el.
Akkor nem más lányok bugyijában fogsz egyfolytában matatni...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Am mondtam már, hogy a jobboldal is olyan képességeket tud biztosítani, amit egyesek ... unnaturálisnak tartanak? Meg a baloldal is. Rákosi elvtárs is azok segítségével maradt életben a mai napig, és vezeti az országot. :P
@Knósszosz: nem !! nálam az evezés nem jáccik :))
@Knósszosz: Hogyne érteném! Ministráns voltam a hatcsöcsűben.
@Knósszosz:
Pssszt...
Kaminsky Fanni. Szőke, nordikus, Jáksó dugja, Orbán Facebook managere. :))
@nick rivers:

Ez is hazugság. Szomorúan látom, hogy Fabius aljas hazugságai tüzes méregként égtek bele az agyadba.

Az igazság az, hogy az azerbajdzsáni igazságügyi minisztérium nemzetközi megállapodásokra hivatkozva biztosítékot vállalt, hogy Ramil Safarov Azerbajdzsánban folytatja büntetését az ítélet bármiféle változtatása, vagy újabb bírósági tárgyalás nélkül.

Orbánék ebben (is) teljesen ártatlanok.
@dr. mesterseges szinezek:
Rokonlelkek vagyunk. Én záróra után a kispesti Lépcsős háta megett, rendre "gyóntam" is! -:))
Azóta várom a föloldozást, de nem gyün.
@nick rivers:

Ez is hazugság. Szomorúan látom, hogy Fabius aljas hazugságai tüzes méregként égtek bele az agyadba.

Az igazság az, hogy az azerbajdzsáni igazságügyi minisztérium nemzetközi megállapodásokra hivatkozva biztosítékot vállalt, hogy Ramil Safarov Azerbajdzsánban folytatja büntetését az ítélet bármiféle változtatása, vagy újabb bírósági tárgyalás nélkül.

Orbánék ebben (is) teljesen ártatlanok.
@keresztanya fabi(en): Szép lehetsz benne, csak így tovább! Kékek nagyon bejönnek idén,. Nekem lehet, hogy nem áll jól a pünkt nagyon nem glaciális hanem sőt színeimhez, de imádom minden árnyalatát. Ja és a bilikék buszok tök jók! Kényelmesek, gyün a kondi vagy a fűtés, ahogy akarom, lehet szabályozni.

Most fogadalmam van - én nem a szüzességit tartom be ugyi, hol vagyok egy Orvbűn-lány tömjénszagától????? - hogy szeptemberben nem veszek semmit magamnak. Ez hatékony dolog, mert babonás vagyok, félnék megszegni (kérek is érte fentről valami jót, naná egy zsidó kivel nem alkuszik???), ergo tényleg nem veszek semmit, ami büdzsének nagyon jót tesz. CSókpusza a fogyasztás fellendülésének, de nincs mibül.

Javasolnám Mattolcsynak is: kérné a Mindenek Urát a Kotkotmányból, hogy ne verje már meg jóistenként azért, amit itt előre megfontoltan folytatólagosan rabolva elkövetett és cserébe nem költ egy hónapig faszságokra. Pl. Kövérre...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Szép! És? Amúgy? Egyébként?
Tényleg szép család és szimpatikus gyerekek (valószínűsíthetően: nagyon jól nevelt gyermekek).
És?
Mondd már meg, kérlek, ez hogyan jön most ide?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Miután a felcsúti stoplis-gumicsimmás a saját lepcses szájával tett vallomást, miszerint ő maga tudta mi történik Safarovval a kiadása után, ezért most két választásod van:

1: viharos gyorsasággal elnézést kérsz,
2: kibaszlak, mint a taknyot.
@Kara kán:
Én már azon sem csodálkoznék, ha ez egy megrendezett jelenet lenne. Túl hirtelen jött.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Tehát Orbánék pont úgy hülyék alanyi jogon mint te, akit rendszeresen megmalmoznak a kuncsaftok, mert nem kéred előre a pénzt.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: nem volt semmilyen vállalás arra vonatkozóan, hogy 30 évig vagy 30 percig lesz elítélt.
30 percig lett.
Mindenki tudta, hogy ennyi ideig lesz.
OV bevállalta.
Mo meg szívta.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: viccősz gyermek? hát a nordikustól messze van, mint Jeruzsálem.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Hazudsz paraszt, mint mindig!
A kapanyél kilóg, a lólábbal együtt a mocskos szádból.
Nem szégyelled magad? Igaz, így vagy NER kompatibilis! :)
@Fabius: Ne bántsd a hugit! Mások hazudoznak megállás nélkül és nem bántod őket. Miért pont a társadalom perifériájára szorult páriát kell bántani?
@a szív fészkei: kb. soha? nálunk az egyik választáskor Wanted' volt az országgyülési képviselő kiplakátólva mert a kutya sem látta négy évig... :)

ez a benzinpénzecske csepp a tengerben, de jól mintázza az erkölcsi magaslatokat - béka segge alatt, úgy az uránbánya szintjén - ahol jeles képviselőink sinylödnek a mindennapi megélhetésért. Ha ezt a felét nézem akkor a két egyforintos ürge...hmmm :)
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: " akit rendszeresen megmalmoznak a kuncsaftok, mert nem kéred előre a pénzt"
- ez tematikusan nagyon odatesz :-)))
- pont így történt..., bár ki tudja.., lehet azért valami becsurrant egy ciprusi offshore számlára...?
;-)
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Neked és a többi klónnak mondtam valamit pár napja. Ha nem sikerült választani megteszem helyetted is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há.mingyó iszom valamit
@Fabius: Ez most nem világos. A posztodban Stefire utalsz és csodálkozol hogy vérszemet kap. Nem gondolod hogy igazságtalan vagy?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
" Természetesen nem, de nincs is rá szükség, ugyanis az Orbán-lányok testi-szellemi ártatlansága általánosan elfogadott tény. Elég csak rájuk nézni, máris kiderül, hogy a szüzesség illatos tömjénjét árasztják magukból."
Ja persze. Talán a legényke akinek a familiáját most stafirungozták ki földekkel az esküvő előtt tudna mesélni róla :)
Persze lehet, hogy esküvő előtt baltáséknál csak orálisan szabad. :)
@Fabius: Mellesleg én kinek a klónja vagyok? :-))
Mármint most. :-))
@Fabius:

Hadd tegyek fel egy kérdést. Mit ér a bocsánatkérés, ha a bocsánatkérő nem érez bűntudatot?

A hatalmi pozícióból kikényszerített bocsánatkérés csak a bocsánatkérő szorongatott helyzetből történő gyors menekülését szolgálja.

Hát legyen... Meghajlok az akaratod és a hatalmad előtt.

BOCSÁNAT!
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Mér'? Ebben az országban Stefike az egyetlen szőke - kék szemű?
@a szív fészkei: most mentegetőzni fogok, 10e a bébinek az orvos+6e benzin
beleszerettem és csóró gyerekem kifizette
"kitérdelt tiroli kertésznadrág" - Kedves Fabius, a legtöbb tiroli nadrág ("Leda'hoasa", melynek számtalan változata létezik) véget ér térd felett, vagy legfeljebb a térdnél, így azt kitérdelni sem lehet!

Ráadásul a hosszabb, térdnél megkötős változat, az ún Kniebundhose ("Kneebuandhoasa") eredetileg ünneplő ruhadarab volt, így nemigen volt kitérdesedést előidéző exrta terhelésnek kitéve.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Szia Stef!
Az azerbajdzsáni iü-minisztérium részéről nem törént garancia-vállalás arra nézve, hogy a Magyarországon, a Magyar Köztársaság (akkor még az volt) nevében, a bíróság által kiszabott büntetés végrehajtása folyamatos lesz.

Egyéb iránt - kérdezlek Téged - megérdemelte-e, hogy ez év szeptember 3-tól kezdődően szabadon éljen?

JaHH!
Milyen idő van felétek? Baranyai vagyok én is, nálunk, itt Székelyszabarban esik. Nem nagyon. Olyan áztató eső, ami már csak arra jó, hogy nehezen törjük a tengerit (kukorica). Amúgy meg olyan minden, mint a sivatag. Fele annyi fenyer lett, mint tavaly.. Na, nem is mondom tovább!
@lbm-NERtárs -): láttad már? barna, púpos, enyhén kopaszodik és húzza a bal lábát
@Fabius:
Ez nem ér!
Sokkal őszintébb, olyan igazi, esdeklőset várnánk el! :D
embörök, mondja már meg nekem valaki, mióta van csöngetés a BME-n, mert le vagyok ragadva néhány taktussal :D
@piefke:

Nem vagyok különösebben sváb ruha és tiroli nadrág szakértő, de innen ahol én ülök ez a tiroli nadrág határozottan kitérdelhető:

www.svabruha.hu/termeklista/product/show/cid-157/name-tiroli-nadrag/category_pathway-32
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "Hát legyen... Meghajlok az akaratod és a hatalmad előtt."

Hehe.., erről a nagy manyup rablás jut eszembe! :-))
videotar.mtv.hu/Videok/2012/09/11/23/A_miniszterelnoke_volt_a_vegso_szo_az_azeri.aspx

Györgyi még a királyi tv-nél van, vagy közben leépítések voltak??? kumin, na itt megest nincs mit mondani, megszolgálja a pénzét, minden dillema nélkül csinál hülyét magából...

az a döbbenet, vitya simán talál ilyen alakokat, egy se kerül aki rendesen képen csulázná, hogy bazzeg fönök ekkora barmot nem csinálok magamból még a te kedvedért se
@Fabius: a karaktercsere kieszközölése miatt, én a 2.-ra szavaznék ;)
@glaci ph 5.5 álompolgár: És ki vannak húzva elől a metszőfogai, mert nem kellenek a melóhoz.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Mindet soroljam fel, az összes regméllel az eredeti itt ismert identitásoddal, a nickhálóddal együtt, vagy szorítkozzak a kúrt dinasztiára?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szerintem Hajdu az előadás végére gondolt. Mondott volna kevesebbet, akkor nem tudnánk... :D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

"Mit ér a bocsánatkérés, ha a bocsánatkérő nem érez bűntudatot?"

Úgy is van, semmit ér. Ezért nekifutsz újra, vagy mész isten hírével?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mióta hajdú arra járt és álmában csöngetett picit...

mer'

"A villamos is aluszik, - s mig szendereg a robogás - álmában csönget egy picit - aludj el szépen, kis Balázs" :)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

12 különböző nicken vágtam ki innen eddig. A karaktercserén ez nem segít :-D
@nick rivers:
Annyit agyaltam azon, hogy elmenjek-e sorba állni vagy ne.
Nem mertem.
Nem voltam elég bátor ahhoz, hogy megtartsam a megtakarításomat.
Ahhoz vagyok csak elég bátor, hogy itt néha szóljak ... hozzá.
Nem tartottam meg a manyup megtakarításomat.
Gyáva vagyok.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Hát azt nem. :-)) Viki páholyába olyan nagyurak járnak mint a Csányi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

biztos szép emlékei vannak a rendészeti szakközépből...bár a töri tudása alapján még ez is elég merész feltételezésnek tünik :)
@Fabius: hát, hiszek és remélek, hisz ezt mondják a legnagyobbak is :D
kérdeznék egy durván offot! az atv-t ki finanszírozza? fidesz-hitgyüli-legellenzékibb egyenes beszéd?
@Laciii: ez a gizike és a gőzeke esete. Franciaországban a francia bíróság helyezte feltételes szabadlábra, és ezután a francia bírósági itélet után távozott Örményországba. A mi esetünkben pedig még mindig érvényes a magyar bíróság ítélete, az életfogytiglan, nem szüketett új ítélet se itthon, se Azerbajdzsánban. de azért csak nyugodtan hivatkozz erre, legalább világosan látszik, hogy össze-vissza beszélsz.
@n.i.era:
Fel a fejjel, lesz még lehetőséged bizonyítani.
Kuszaszem fiókjában vannak még "jó ötletek".
:-)
@Fabius:

nem tom' engem úgy tanított a jóapám, hogyha valaki az agyadra megy mert akkora balfasz és/vagy fapina két eset van :

1., le se szarod majd lekopik
2., ha az egyes pont nem jön be akkor istentelenül bofán baszod, azt a végén még haverok is lehettek eme könnyed testedzés után... :)))
nem leszünk gyarmat, nem adjuk magunk, és ugye a köszgépnek sem lesz semmi köze az új szárnyaláshoz, hisz a kinyilatkozónak sem semmi köze a simlicskáékhoz:

Új Malévet hozna létre a kormány?

Új tárgyalások kezdeményezésére is nyitottak vagyunk egy budapesti székhelyű új nemzeti légitársaság létrehozására - közölte Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter.

"Szándékunkban áll szakmai egyeztetéseket folytatni a Hainan Airlines-szal annak érdekében, hogy olyan rendszert alakítsunk ki, amelyben hosszú távon biztosított a Peking-Budapest járat zemeltetése - megmaradva természetesen az Európai Unió vonatkozó ogszabályi keretei között -, és új tárgyalások kezdeményezésére is nyitottak vagyunk egy budapesti székhelyű új nemzeti légitársaság létrehozására" - áll az írásos válaszban.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/uj_malevet_hozna_letre_a_kormany.531141.html
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: kapni hámozottat is, de az együttköpködés csodálatos, összekacsintós érzése elmarad :)
na csak el qrtam :)

bofán=pofán
@DICKtátor: Friss, hiteles információért keresheted a legendásan jó hírű MTI-t.
@glaci ph 5.5 álompolgár: De akkor a köpködés közben érezné a leheletét és kiürülne a díszpáholy.
@aritus:
index.hu/kulfold/2012/09/13/elmarasztalta_azerbajdzsant_az_europai_parlament/

Igen, a franciák simán elengedték. Náluk az volt, hogy x év után elengedhető ha úgy tartja kedvük, nálunk az volt, hogy kiadható ha úgy tartja kedvünk, még garanciát is kaptunk mellé.

Szóval egyik esetben se volt kötelező elengedni.
@Fabius: nagyon kiváncsivá teszel:)) Mondjuk engem már kurvára untat, és idegesít stefi és társai, tehát én nem bánnám, ha kibasznád őket örökre. De tudom, ez nagyon csúnya gondolat részemről:))
@King of Shadows: hááááát, igaz ismerünk többdiplomás idiótákat is, de a stílusa sokat mondó, remélem a szaktudása azért jobb, mint az előadó és beszéd készsége, valamint a lexikális tudása :D
@nick rivers:
Naperszeja! Majd a mi Nagy Mellénézőnk fogja megoldani!
Azért köszönet a biztatásért.
De, amúgy ... téllleg.
Tud valaki valamit az egyéni nyugdíj számlákról, amit még annak idején a nyugdíj-védelmi biztos államtitkár asszony ígért meg nekünk? Kedves NER-társak!
@Fabius:

Úgy érzem most magam, mint a kínpadra kötözött Winston Smith, akit O'Brien kegyetlen testi-lelki kínzásokkal próbál rávenni arra, hogy "diadalt arasson önmaga fölött" és őszintén szeresse Nagy Testvért.

Fabius, drágám! A bűnbánat olyan, mint a szeretet: nem lehet kikényszeríteni.

Azért a biztonság kedvéért leírom: bocsánat...
Ezek a fidesznyik tolvajok minden pénzt megérnek!

"Most már szinte biztos, hogy az Audi logisztikai központja azon a területen épül majd meg, amelyhez a földtörvény kijátszásával jutott hozzá egy offshore-hátterű cég a fideszes vezetésű győri önkormányzat ügyvédjének segítségével. Lehetséges helyszín volt még a Győr-Gönyű kikötő is, ami jelenlegi állapotában egy „döglött ló”: ha az állam nem éleszti fel, súlyos milliárdokat fizethetünk vissza Brüsszelnek."
"Az ingatlan, ahol a csarnok épül majd, korábban magánszemélyek tulajdonában álló szántóföldekből állt. Ezeket a földeket vásárolta fel Rákosfalvy Zoltán, az önkormányzat ügyvédje. Az addigi szántót ezután összevonva átminősítettét, hogy ipari-kereskedelmi célra is hasznosítani lehessen a területet, ahol – egy földút miatt – közben kis hányadban az önkormányzat is tulajdonostárs lett. Ahogy az átminősítés megtörtént, Rákosfalvy tulajdonrésze átszállt az SR Invest Logistic Kft.-re, melynek ügyvezetője az önkormányzat ügyvédjének élettársa, tulajdonosa pedig a luxemburgi SR Group SA. Rákosfalvy mindezt azzal magyarázta, hogy a földeket az SR Group SA megbízásából vásárolta meg (azaz nem magának, hanem a cégnek), de azt nem tette hozzá, hogy cég nem vehetett volna földeket, ezért is kellett az ő közreműködése. A SR Group SA anonimitása mögé bújt vállalkozó(k) viszont jól járt(ak). Úgy tudjuk ugyanis, hogy a négyzetméterenként 3-5 euróért megszerzett földeket majd 25-35 euróért passzolhatják tovább, így akár közel egymilliárd forintot is szakíthatnak a telekügyleten."

hvg.hu/itthon/20120913_Jol_jartak_a_luxemburgiak_a_Fideszkozeli_
Sokkal jobban élnek, mint 4 éve!
@aritus: A tahótlanítok gombot nem tudod használni?
@Laciii: ha a két eset között te nem látod a különbséget, az a te bajod. Nincs gyógypedagógiai végzettségem se, hogy a hiányosságaidat szelíd türelemmel megpróbáljam korrigálni.
@n.i.era: annyit lehet tudni, hogy nem lesz. De hogy hogyan nem lesz, na az rejtély, északfok, titok, idegenség:)))
Kedves Gumicsontrágó MASZOP-SZADESZ-LMP-DL-Mila gyurcsányimádó törpe kisebbség!

Az Európai Parlament elítélte Azerbajdzsánt, ugyanakkor a magyar kormányt elítélő módosító indítványokat leszavazta:
index.hu/kulfold/2012/09/13/elmarasztalta_azerbajdzsant_az_europai_parlament/

TOVÁBBI JÓ GUMICSONTRÁGÁST!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: de a magyar földet nem aggyuk, az a magyaroké, mindörökké ámen! Kivéve a gyevi bírót, meg a fidesz rokonait és üzletfeleit.
@KG2000: Jé! Most amikor nem ítéli el Magyarországot, számít a véleménye, amikor a média törvényért balhéznak, akkor ugye gittegylet?
Érdekesen változik a dolgok súlya nálad.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: de tudom, de ha miindig van valaki, és sajnos mindig vannak többen is, akik stefinek válaszolgatnak, akkor így is, úgy is széttördeli a társalgást.
Te néha kiesel a szerepedből, és normálisan a témához szólsz (vagy direkt, mindegy).
De ezt az egészet én már tényleg nem látom viccesnek, ti nem vagytok már magatoknak uncsik Stefivel? El kéne már engedni ezt a trollkodást.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: A médiatörvény ügyében is elbuktatok, komcsik.
@KG2000: hurrá, akkor győzött Orbán, és meg se történt ez a mocskos ügy.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

A Lencséssel lebuktál te magad, én dobok koncnak egy Wegamot nehogy elhiggye bárki, hogy nem teszem meg. A többit egyelőre nem bántom, mert alapvetően bírlak.

Viszont határozottan jelzem, a parasztcsalád regényt unom. Ugorgyunk.
@aritus: Én szeretem szívatni a trollokat, Stefivel az élen és még sok mást is, Fabius csak tudja. :-))
@Fabius: Nocsak, nocsak, az MSZP-SZDSZ-LMP-DK-Milás fabius blogos CENZÚRÁZással fenyeget. Hát ilyenek vagytok ti, kommunisták, képmutató hazug, terrorista alakok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minden egyes megnyilvánulásotok meggyőz arról, hogy ezerszer inkább a Fidesz, mint ti, MSZP-SZDSZ-LMP-DK-Milások. Nem beszélve a bárnyún pislogó libatolvajról.
4@aritus: Hadddd off-oljak:
az idézetről jutott a fejembe:
egy kollégista társam mesélte, hogy szóbeli felvételi előtt az egyik tanszékvezető kiírta az ajtajára: "Se rokona, se boldog őse, se barátja, se ismerőse... Nem vagyok senkinek."
@KG2000: Az EP már csak olyan, hogy eltart pár napig, amíg feldolgoz egy kétmondatos, viktoros kihaneménes vallomást.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Rendben, nem kényszerítelek. Beérem ha leírod, Orbán hazudott.

Utolsó esély. Vagy-vagy. Válassz.
@aritus: Ez van, elvtársak! Ha pl. az erdélyi magyarok mellett is ilyen hangerővel és bloghadsereggel állnátok ki, akkor nem lenne NULLA a hitelességetek!!!!!!!!!
@KG2000: azért ezzel a komcsi jelzővel én a helyedben vigyáznék. A tek főnöke, korábban Orbán személyi testőre karrierjét a 80-as években kezdte a Forradalmi Rendőr Ezredben kezdte karrierjét, aminek feladata a következő volt:
"„mindennemű ellenzéki tüntetés bomlasztása és megakadályozása közterületen a rendszer biztonsága szempontjából rendőri csapaterővel, kötelékben alkalmazott kényszerítő eszközökkel”. Példák:

„1986. február 8-án A Duna Kör környezetvédelmi sétájának feloszlatása Budapesten.
1986. március 15-én Budapesten a fiatalok alternatív tüntetése Belváros–Lánchíd. A „Lánchídi Csata” tömegoszlatás.
1987. március 15-én megemlékezések feloszlatása Budapesten.
1987. június 16-án Nagy Imre és társai kivégzésének 29. évfordulójára való megemlékezés a
Batthyány-emlékmécsesnél, csoportokra osztott tömegoszlatás.”
Hogy csak egy nem is akármilyen komcsit mutassak neked Orbán bizalmasai közül.
@n.i.era:
Off:
Szia!
Pár héttel ezelőtt kérdezted, hogy itt vagyok-e?
Másnap olvastam a kérdésed, akkor este kiléptem.
Azóta nem láttalak errefelé, szóval a kérdésem: Rockenbauer Pál munkásságáról akartál kérdezni? Úgy tűnt.
Ha igen, róla csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Imádtam a sorozatát. Az „indulj egy úton” ma is csöng a fülemben.
Szóval nem tudom, de nekem olyan magasságokat ostromolt az amit csinált, amihez foghatót a témában, nem sokan képesek prezentálni.
Bayer depláne…
@aritus:

Te marha, nekem nincsenek kamunickjeim, és nem fűz semmiféle kapcsolat ezekhez a görényekhez. Én örülnék a legjobban, ha Fabius végre kicsapná őket a fenébe.
@Fabius: Hehehe.. azért vívódtál, kemény legyél és szemét, vagy puha és korrekt. :-)) Jó középút volt. Na jó, ezt értékelem és mert *etem a blogod, Stefi kúrtogatását itt hanyagolom. :-))
Na meg nincs kedvem bújócskázni veled. A Lencsés familia az marad6? Fontos, mert tényem van és nem vagyok anonim! :-))
@KG2000: elvtárs itt csak te vagy, és még seggfej is, aki még egy blog moderációja és a cenzúra között se tud különbséget tenni. na ez volt az utolsó, hogy rád pazaroltam egy leütést is, túl hülye és szánalmas vagy.
@n.i.era: ez nagyon jó:))), karakán tanszékvezető lehet, ilyenekből kellene még sok.
@KG2000:

Van bármi közöd hozzá hogy nevelem a trolljaimat?

No, akkor pofa súlyba faszorrú. Azzal foglalkozz ami rád tartozik.
@aritus: És kit érdekel ez? Ha Orbán megbocsátott neki - hiszen Orbánt is üldözték 1987 és 199ö között, akkor kicsit képmutató dolog nektek, komcsiknak pattogni. Isteneteiknek, Gyurcsénynak, Bajnainak, az MSZP vezérkarának ti sem vetitek fel, hogy a kései pártállam védőhálójában lubickolva "belülről reformálták" a KISZt meg a PÁRTot. Belülről, ha-ha-ha (nem mellesleg többször annyi pénzért, mint akkoriban egy fiatal TISZTESSÉGES munkáért kapott). Jónapot!
@Fabius:
"Van bármi közöd hozzá hogy nevelem a trolljaimat?"
- Ezen beszartam. :-))
Hát nagy az isten állatkertje:
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120913_endresik_fegyver_csanad#rss
"Ami azonban érdekes, hogy az egyetlen játék pisztolyra ugró TEK még nem vonult ki nagy erőkkel ellenőrizni, de legalább a gyámhivatal."
Nézzétek meg a képeket, kisgyerekek parádéznak fegyverrel a kezükben:(((
@Fabius: Köszönöm az egész család nevében! :-))
@aritus: Nem bírjátok a más véleményt, ez a ti bajotok, komcsik, vagyis cenzúráztok, cenzúráztok, cenzúráztok. Na most már megyek, további jó gumicsontrágást, kívánom, hogy 2050-ben is gumibaltával játszadozzatok ellenzékben a Kossuth téren!
@KG2000: "Ha pl. az erdélyi magyarok mellett is ilyen hangerővel és bloghadsereggel állnátok ki,"

Mármint úgy, mint Viktor és Kövér?
Akkor ui. a legmagasabb szintű magyar szervezeti egység az óvodai napos volna.
@KG2000: Úgy tűnik te sem bírod mások véleményét.
@Knósszosz
Szia Knósszosz! DEJÓ, hogy emlékszel! Egyetértek Veled.
Nincs ezen mit ragozni.
".........én is egy másikon,
Hol egymást találjuk,
Egymásnak se szóljunk."
@KG2000: "Ha Orbán megbocsátott neki"

Szervilis féreg, minden plebsek legplebsebbike, te...
@Lеncsés István: Kell egy olyan sütőipari sportizé a blog.hun.
@KG2000: és akkor mi van? Attól a sz@r még bűzlik ám!...

Én sem verlek el, jó? csak mondjuk beajánllak egy ellenségednek. Senki nem fog elítélni, de azért majd tudjuk, hogy ki tehet a dologról...

Hát ennyi történt Viktor Azeri ügyében, "oszt jónapot!"
@Lеncsés István:
A "faszorrú" vagy a "mennyé innen el" volt a vélemény?

Azeri államkötvény-vásárlás elmaradt és most már az EU is elismerte, hogy úgy volt hogy hűvösön marad.
Szegények kifogytak az érvekből és már csak ez maradt nekik. Pedig lehetne még érvelni is, de nem adok tippeket.
@keresztanya fabi(en): Neked semmiért nem kel mentegetőzni! Én már a hülyeségig csinálom néha depi ellen, szakad ki a szekrényből, szóval a józan ész is ezt diktálná. És tényleg úgy húzok el a bolt előtt, mint a vadliba.

De ömlik ránk a kurvasok és nagy kiadás, tényleg fogni kell minden fillért. És akkor Kövér és egyéb elvtársak semmivel sem megszolgált pénze a másik oldalon. Stefi kedvenc Feminája megírta, hogy mire mentek el pénzek a bazi nagy kétéves öntakarékosság jegyében. Be is linkeltem tegnap. Milliárdok! www.femina.hu/hirhatter/miniszteriumok_koltsegek Új bútorocska, autócska, ez-az. Jár nekik.

A rokiknak meg szék sincs a Thököly úti felülvizsgálati helyen.

Hányok, de fognak az átkaim is.
@KG2000: "terrorista alakok..." Hát ez mekkora duma már, pont tőled! :-)))

Na mondjad még, szórakoztatsz :-)
@laci0011: A késett válaszért bocs. A közmunka nem jó. Nem szajkózni akarom, de teljesen megismételni sem a blogot. Szóval. A közmunkáért kapott pénz gyakorlatilag azonnali felélésre kerül. Ezzel tehát sem a közüzemi, sem a magántartozások törlesztése nincs megoldva. a csapda tehát nem csökken, hanem mélyül annak aki belekerül. Ez a dolog gazdasági oldala. Ja, és közben ezek az emeberek a legkisebb fogyasztás mentén rendezkednek be. Tehát a belső piacot sem élénkitik, hanem pangítják (sic!) inkább.
Aztán ott van az emberi oldala. Sokan nem jelentkeztek? Lehet. Viszont ha magamat nézem, akkor ambivalensek az érzéseim. Nem is olyan régen végiggondoltam, hogy mi lenne, ha.... S rájöttem arra, hogy ha négy szakmával és egy szatyorra való papírral a fél évszázados korom miatt erre ítélnének, lehet, hogy én sem mennék. Nem azrt mert félek a munkától, hanem azért mert megalázónak érezném. ahogy az is. Nem a munka, hanem a helyzet. Tehát alighanem elmennék akár árufeltöltőnek, laboránsnak, vagy akárminek. De nem itthon!!! Nem abban az országban, ahol több diplomával eldobnak, mint egy használt tampont.
With scrupulous veracity. As always.

Orbán igazat mondott. Hiába is akarjátok elhitetni a néppel, hogy ő is csak olyan mint ti, vagy a Feri. Nem. Ti liberális majmok vagytok hazugok! Csak. Yourselves alone!

De ha hazudna is néha Orbán, az csak azért lenne (de nincs) mert a liberók belekényszerítik!

Bassza meg! Ti liberálisok (pl. a Jazzy rádió millásai) úgy megútáltatjátok magatokat, hogy ha büdöset érzek szarás után, rögtön ti juttok az eszembe!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A jó édes anyjukat!
Elbaszták a lehetőséget a MALÉV széjjel baszásával. (is)
Tudod Te mikor fog slotot kapni egy új légitársaság a JFK-n? A Malévnak megvolt, de azt még a csőd előtt elbaszták.
Nem én vagyok ebben okos, nem-nem!
A barátom grándhendligesként szolgálta ki a MALÉV madarait, tőle tudom.
Nem köllött a 767-es vas által teljesített Bangkok, ami tele volt. Ráadásul a végén a 300-as döggel, aminek a vezérsíkjára is lehetett volna jegyet eladni. Majd 300 utas, gondolkozz! Evvel szemben, a kisinyovi rendkívül fontos desztináció meg,30 utassal rendben üzemelt 737 NG-vel, ami 160 utast röptethetett volna.
Levéd gazdaságosság…
A MALÉV már évek óta szarban volt, ez vitathatatlan. Túlélte a teszkós kurvát, Gyurcsányt, Bajnait, egyet nem sikerült: Don Vittoriót.
Azt első kézből tudom, hogy a repülős társadalomra nem számíthat ez a mocsok parazita, akit orbánnak hívnak. Az Aeroplexes repüléstudósok nem kedvelik.
Miért, nem értem...
@n.i.era: Szia! Ne állj le vele, ez belebuzult az egész családba.

Ha sokáig itt tömjénezi őket, eléri, hogy legalább annyira megutáltatja az Orvbűn familyt, mint a kedves papát.
@veracity: tehát akkor igaz az, hogy "pontosan tudtuk mi fog történni... felkészültünk rá" Mivel a tv-ben ott láttam Őt magát, és a szájából ezek a szavak jöttek ki.

Jól van na! Elhisszük!
@a szív fészkei: Tegnap hallottam fél füllel a rádióban, hogy az egykulcsosnak meg a Matelcsi egyéb ármánykodásainak köszönhetően, mennyi rengeteg millárd maradt a családoknál, cégeknél.
Kár, hogy nem részletezték ki, ebből mennyi maradt a kormánytagok és a T.képvelők zsebében. Az lett volna érdekes
@veracity: "Orbán Viktor kedden újságíróknak azt mondta: az azeri baltás gyilkos kiadatásáról kormányzati szinten határoztak. Minden érintett tárca elmondta a véleményét, majd megszületett a döntés, amelyet "természetesen - mint mindig - a miniszterelnök mond ki", most is így történt - részletezte.

Közölte azt is, a Külügyminisztérium pontosan jelezte előre, hogy milyen típusú következményei lesznek egyik vagy másik döntésnek. "Semmi nem történt a döntésünk után, amivel ne számoltunk volna előtte" - mondta a kormányfő."

Na pont ezt mondta nyilvánosan a tv-ben. Elhisszük!
@keresztanya fabi(en): csak valahogy errefelé nem érkezett meg... Biztosan eltévedt...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De aki a Jáksóra fanyalodik... na tudod.@keresztanya fabi(en): Te nem abból hawaii-oztál a turiban??? Hálátlan egy perszóna vagy, tudod-e? Mattolcsy meg szegénység az elmaradott Bécsig kénytelen elvergődni Peek&Cloppenburgba menni.
Jó éjt! Sajna nem megy tovább az ülés :-(

De holnap is van nap :-)
@lbm-NERtárs -): erre mondják, minden "szent"nek maga felé hajlik a keze
@GeoCracker: Megalázásnak is találták ki. Valaki írta, hogy Debrecenben direkte ilyen láthatósági mellényben pedagógusokat vezényeltek ki valami halasztást nem tűrő tércsinosításra. És voltak, akik felismerték a hajdani tanáraikat.
@a szív fészkei: Szia Szív!
De jó, hogy itt vagy.
@Knósszosz: neve nemzeti, de ténylegesen kinai, persze ha kellene nekik, szerintem ezt is beszopják, mint a baltást. A többi néma csend, és a simlicska klán ismét vigyorogva simogatja a zsebeit.
@a szív fészkei: nekem se jutott belőle semmi. gyerekeméknek évi 80e, ebből vettek fát a cserépkályhába
ennyi
@veracity: "Semmi nem történt a döntésünk után, amivel ne számoltunk volna előtte" - mondta a kormányfő."

Hát mit ne mondjak, baromira büszke lehetsz rá... Ha ez igaz, akkor ezzel ismerte be, hogy számítottak a szabadon engedésre, és az ez utáni külkapcsolati konfliktusra is...

Örülj vazze! :-(
Tökön is bökhetitek magatokat, a nép, az istenadta, akkor is Orbán mellett marad!

Mert a baltás esetében is neki van igaza. Az örmények ingyen lakással díjaztak egy tömeggyilkost korábban, akkor most mi az apjuk büdös faszára apellálnak?

Értelmes emberek vannak Orbán körül, persze, hogy gondoltak arra is, hogy elnöki kegyelmet kaphat a baltás. Meg arra is, hogy mégse!

Fogjátok meg egymás kezét az örményeitekkel és csókoljatok be a reptére gyilkos terroristáknak! Utána gurgulázzátok buján bugyborogva!
@lbm-NERtárs -): és vajh miért is érte meg ezen az áron, és főleg kinek, csak megint nem a simlicska bújik meg a félárnyékban?
@s: Baszd agyon navracsicsot is.Szíjgyártót úgysem tudod agyonbaszni,mert annak még agya sincs.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Jól csinálod. Nekem tetszik.

Stefi meg az Orvbűn-fan szerepében domborít és abban jó. Ezek még nála is hülyébbek igaziból, jó ehhez hozzászokni. Én ezért dumálok vele, mert eléggé hozza az ottani avétos naftalinszagú ökörséget. Paródia.
Veraváros, na jah, azeriek nem teroristák és nem gyilkosok, ha már a kollektivizálásnál tartunk, és ha már feledjük az áldozatot
@Fabius: NA, neked pedig Stefi munkát is ajánlott tegnapelőtt vagy mikor. Ebben az ínséges világban ez nagy szó! Még talpat is maszírolhatsz neki, sőt kötelességed lenne a baranyai falusi meló mellett, után.

Megmenekülnél a közmunka szégyenétől. Őt se vágd ki! ;-DDD
@Ándi bácsi: mióta hivatkozik egy fideszdroid, bármilyen eu-szerv hivatalos közlendőjére??
@aritus: NA tudod, te meg erre pazaroódsz! :-DD Ez még a STefi-famíliánál is hülyébben egyértelmű ügynököcske-kerekecske-gombocska. Szop-nyal Orvbűnnek és gombot is varrna bármilyére.
@a szív fészkei: tudom, hamar abba is hagytam. Csak amikor a főkomcsik komcsiznak, attól néha elborul az agyam és nem bírok magammal, és az ujjaim már a billentyűzeten:))
@Ándi bácsi:

A néppárti nagykutya megvédte leghülyébb kölykét. Te csóválod rá a farkad.

*ásít*
@aritus: Üreges Veréb!! Anyám, ilyet magamtól ki nem találok, de már értem a homofóbiájukat. South Park idevágó ürege indavideo.hu/video/South_Park_-_A_tolerancia_halaltabora_avagy_mit_csinal_egy_eger_a_seggben
@lbm-NERtárs -): Sőt akár a megnövekedett terrorkockázatra is.... :-(
@Fabius: Néppárt már annyit szív emiatt, hogy ihaj. De kifelé mutatják a család egységét - elvégre a szaros-véres kezét a keményített damasztba törlő Vikikét - miután már mindenkire ráfogta a dolgot de így is lebukott - mégsem tehetik ki a küszöbre. Az ő kutyájuk elfajzott kölyke, ja.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Te alapvetően félreértettél valamit azzal brilliánsnak reklámozott logikáddal.

Ki beszélt itt ajánlatról?

Ugye, hogy senki. Két dobás, két mellébeszéd, szevasz.
Kedves NER-társak, NER-társnők, Barátaim!
Tisztelettel köszöntöm Mindannyiukat abból az alkalomból, hogy kereken 448 nap telt el az imperialista támadás kivédése óta.
Örömmel és büszkeséggel tölt el mindaz, amit kormányzásunk e rövid ideje folyamán elérünk.
Örömön és büszkeségen túl meghatottság tölt el arra nézve, hogy magyar emberek tíz- és tízezrei kaptak (köz)munkát.
Amit ígértünk - Barátaim - azt maradéktalanul voltunk képesek teljesíteni. Az elmúlt évek (8) különös kegyetlen hagyatéka nehezedik ránk.
Mi mindezen felülemelkedve, minden - az Őszödi Böszme által okozott mérhetetlen kárt annulálva fogjuk megvalósítani a Nemzeti Együttműködés Rendszerét.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Ennyit és se többet, sem pedig kevesebbet nem kívánok hozzáfűzni Amil Safarov (vagy kijafaszom) kiadásához. (Elvégre ott is van nemzeti öntudat vagy mi a kutya fasza???)
@Ándi bácsi: Ez mennyiben is menti rbánt? Semennyire. Ettől pont annyira nyúlt át a szakigazgatás feje felett, pont annyira egyszemélyi döntést hozott, és pont annyira negatív a külpolitikai következménye. Orbán nem azon ég,mint a rongy, hogy az azeriek szeretik, vagy nem a baltás orvgyilkost. Orbán attól füstölt ki, hogy kiadta.
@a szív fészkei:

" A Magyar Néppárti Képviselőcsoport állásfoglalása szerint a baloldali módosító indítványok leszavazásával kiegyensúlyozott határozat született"

De legalább ilyenkor bírnának kussolni, és ne lennének ennyire gyerekesen röhejesek :-D :-D
@n.i.era: Amíg a TEK hagyja nagy jóságában, mert közénk is lövethetne, nem? Teli a konyhám fakanállal, az halálos fegyver. "Adjatok egy kanalat, főbe lövöm magamat!" www.youtube.com/watch?v=k6QixZUdL6c A Haza frissen kitüntett Lovagjától: www.youtube.com/watch?v=k6QixZUdL6c 1.02-től lehet élvezni
Na bocs egyszer is sok. Bár, lehet, hogy a TEK előszörre nem is érti.
VESSZEN AZ SZDSZ!!!!
VESSZEN ROZSA MIHALY!!!!
A LIBERALZMUS IRMAGJAT IS KI KELL IRTANI, ES A VILAG UJRA SZEP LESZ!!!!!!!!!
@a szív fészkei: S ehhez jön a matolcsicskázás lehetősége, amiről írtam pár napja. Amikor vkit kibaxnak az állásából, és közmunkásként kényszerítik a bére töredékéért akár ugyanarra az önkormányzati melóra. Meg az összes többi munkamaradvány elvégzésére.
@GeoCracker:

Átnyúlt a szakigazgatás feje felett? Jogellenes? Alkellenes? Nem.

Külpol következménye negatív? Az EU most állt ki mellette, az USA korábban. Az örmények szerint negatív, a mérleg meg pozitív.

A magyar baloldal szerint ég? Kiafasztérdekel?
@téglagyár: ORBÁN IS LIBERÁLISKÉNT INDULT.
csak azért írtam nagybetűbvel, hátha Te is megérted. Mert különben köztudott a hatalmi szélkakasod pályaíve
@dr. mesterseges szinezek: Bloghadsereg Kövérnek? Neki hamvedre van!! Azzal lehet jót játszódni a homokozóban!
@GeoCracker: Téglagyárat dobta Rózsa Misi. Kisebb gondja is nagyobb annál, hogy Orvbűn minek indult.

Itt egy érzelmi dráma folyik, te meg jössz politikával!! :-DDDDDDD
@Knósszosz:

"„ilyen dumákkal nem foglalkozunk”
Azt nem tudtam eldönteni, hogy pusztán csak másnapos volt, vagy megint részeg."

Áááá, félreismered. Ami látszik rajta, az két ima közötti áhítat állapota.

A koalíció meg úgy működik, hogy a Fidesz kormányoz, a KDNP meg imádkozik. Politikusi gúnyájukból kibújva teljesen normális emberek. Az egyik vedel, a másik védett madarak haláláról álmodik, amit lehetőleg saját kezűleg okozna.
@GeoCracker: Óh, én mire kényszeríteném Matolcsyt!!! Nyakában szorobánnal kéne naponta minden általános isi másodikosait felkeresni, hogy alázzák porig összeadásban.
@Ándi bácsi: Jogellenesnek jogellenes,mivel a felelősség megosztás, és a hatalmi megosztás miatt az igazságügy a felelős. De olyan jogrendszerben, ahol nincs alkotmány, nyilvánvalóan alkotmányellenesség sincs. S olyan jogrendszerben, ahol lehetséges visszamenőlegesen hatályos jogszabályt alkotni a jogszerűség is plasztikus.
Amellett érzek némi különbséget aközött, hogy valaki azt mondja: "Nem értek egyet Bakuval" és aközött, hogy "Orbán a lehető legjobban tette a kiadatást".
Bakut senki sem fogja megdícsérni, amiért szabadon elngedte ezt a baltavirtuózt. De ez nem az Orbán meletti kiállás. De elhiszem, hogy a tényrezisztencia egyik tünete, hogy nem látod a különbséget.
Ám ettől a különbség még létezik. Az, meg hogy a jobboldal nem érti? Kiafasztérdekel?
Amikor az IMF tárgyalást halaszt? Tényleg? Kit is?
@a szív fészkei: Szerintem már az ovis is megalázná, aki fel tudja mérni, hogy fél vödör homokból nem lesz egész vödörnyi kuglóf.
@orica: Az nem lehetne, hogy kicsit keveredik a mátrixukban a sok boldog civil álmuk, pláne delírium kredencben, és Pálffy a májcirózis okozta vég előtt öt perccel védett madárnak nézi Semjént és akként bánik vele?
@GeoCracker: Ja tényleg. De talán a másodikosok már kicsit gonoszabbak, nem???
@GeoCracker: Keresd fel orvosod gyógyszerészed....:)
@GeoCracker: Na pünkt feletted megint elbődült szegény kikosarazott Téglagyár.
Ez a huncut Rózsa Misi mivel lopta be magát ennyire a szívébe, hogy szadeszostul ennyi év után se bírta elfeledni???? :-DDDDDD
@a szív fészkei:
Isteni a Pataki, öröm nézni a Hazaffy-t.
That is life.
Not so?
(A hazafffy, aki a jég hátán is megél.)
@GeoCracker: Ándi bácsi próbál izmosodni az itt izmozásal. Biztosítja megélhetését öreg napjaira. Kuminklón piciben. "Volt egyszer egy iciri-piciri ökröcske..."
@n.i.era: Főleg a zálogházaiból... Ami, mint tudjuk mindegyik jótékonysági intézmény, nem is, mint a fújcsúnya zsidrák bankok, maik egy ilyen ufótépte igaz magyar sanyargatnak.
Bevételi források: fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/546050_342391705853540_975755023_n.jpg

FB-ról:"
A jelenleg hatályos jogszabályok szerint az alábbi bírságokra lehet számítani sebességtúllépés esetén, kicsit durvák az összegek.
Osszátok meg hogy mindenki tudjon róla."
@a szív fészkei: Mert nem tanulják meg tsiztelnki a minisztejbácsit 8)
@Ándi bácsi: Mármint az írásoddal egy szakpszichiátert? Minek. Így is látom, hogy a krumpli és a répa közt akarsz megfelelést találni. Abban enm fogunk vitázni, hogy mindkettő a talajban fejleszti az ehető részeit. De ettől még baromira nem ugyanaz.
Tóta nagyon jó: hvg.hu/w/20120913_Nem_tudta_ezt_Mohamed

[..]"A diplomácia és az értelmiség elítélheti az egyes vallások sértegetését, elejét venni azonban nem tudja. Megsértődni ugyanis bármin lehet, igazi fanatikus legjobban például a történelmi tényektől meg a tudományos felfedezésektől tud bepöccenni. Viszont ahol ezeket is betiltják, az a kultúra idővel lemarad, meggyengül, és végül legyőzik az okosabbak, akiknek messzebb hord a rakétájuk meg a valutájuk. A szentségek jól jöhetnek az egyes embernek, de egy ország vagy egy kultúra fejlődését gúzsba kötik, ha a tiszteletük kötelező.

Ez a konfliktus óhatatlanul, ismétlődően bekövetkezik továbbra is. Megoldani az evolúció fogja, de nem feltétlenül háborúval. Azok az országok, amelyek ilyen dührohamot mutatnak be a millió hangú szabad világ egy-egy szólama miatt, azok kockázatos befektetésnek minősülnek. Az bóvliország. Onnan idővel elhúznak a kereskedelmi képviseletek, a próféta kedvéért felperzselt nagykövetségek helyén satnya konzulátusok maradnak, aztán eltűnnek azok is, a bennszülött tudósokkal és gondolkodókkal együtt. Végül a nép egyedül marad az istenével, egy darabig örül a színelátásának, majd éhes lesz.

És amikor az utolsó dollárt is elégette, rájön, hogy az istent nem lehet megenni.

Mi ezen túl vagyunk. Ezért van, hogy a világ legboldogabb gerezdjén szabadon gúnyolódhatunk Mohameden, Jézuson, Mózesen és L. Ron Hubbardon, és tanításaikat tetszés szerint elfogadjuk vagy harsányan kinevetjük. Ettől érezzük egyre jobban magunkat. Ennek köszönhetjük a fogamzásgátlást, a bőséges élelmet és moziműsort, a pszichológiát és az űrutazást - mindent, ami finom. Nem adhatjuk fel a szabadságunkat azért, mert attól mérgesek lesznek a barbárok."

Kikkel is barteroltunk ??(ill. mit kapott a véreskezűért, akinek a szomszédságával a böriben ki más, mint Stohl Buci haknizik a legújabb szöszibaba szerzőtárssal???)
@a szív fészkei: van erre már egy kalkulátor is
(most várja kisfiam a csekket)
azé' a liberalizmustól okádó IQ harcosokat hamar rávezetném miért is olyan mérhetetlenül szar' a liberalizmus valójában - kezdetnek kapnának két hónap gulágot, vagy egy kis fincsi kényszermunkát egy uránbányában, ha ezt valahogy sikeresen túlélnék üsse kavics mehetnének tanulmányi útra hollandokhoz, dánokhoz vagy egyéb ilyen elmaradott skandináv országokba...ha ezután is a liberalizmust szidnák mint elvet és nem az abból csúfot űző politikusokat akkor nem maradna más hátra mint egy kedves nyugodt kellöen zárt intézet. :)
@a szív fészkei: lofaszt dobott! Az a szemet azert szurja a szememet, mert az a mocskos allat kepes volt kimenni tuntetesre egy szdsz zaszloval!!!!!!!!!! EGY SZDSZ ZASZLOVAL!!! ERTITEK???? Mindezt 2012ben! Hat megis mi folyik itt? Annyi kart okoztak mar az orszagnak, miert hagyjuk ezt? Miert nem lognak ezek meg a lampavason??????
pezsma.blog.hu/2012/09/03/breaking_orban_megszolalt

[..]"Orbán nem fejezi ki megdöbbenését, tiltakozást az azeri lépéssel szemben, még a sörpocakját sem ráncolja össze morcosan. Amúgy Ferenc Józsefesen reagál: „Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel nagyon meg vagyok elégedve.” És úgy különösebben nincs is jelentősége az egésznek (és mire a falevelek lehullanak, itt lesz a zsozsó. Vagy nem).

Orbán ezzel még azt a nyápic kis picsogást és cincogó tiltakozást is érvényteleníti, amit a magyar külügy valahogy kiizadt magából, és valószínűleg szorulni fog a fideszes Kupper András is, a Magyar-Örmény Baráti Tagozat elnöke, aki szerint az azeriek „átvertek minket”.

Nincs ügy, mert Orbán azt mondja (ahogy például a Schmitt ügy sem volt ügy), márpedig az állam ő vagyunk, szóval: pofa súlyba és mindenki húzzon vissza közmunkára!

A gond csak az, hogy rajta kívül mindenki más érzékeli, hogy éppen most csorog le a csula az arcunkon, amit az azeri cimbivel közösen köptek rá, és jó lenne letörölni a gyalázatot. Hadd ne kelljen úgy tennünk, hogy az arconköpés egy „szimpla mindennapos aktus”. Bár Orbán valószínűleg arra számít, hogy hiszen engedelmes alattvalóként szemlesütve tűrtük eddig is a több tucatnyi megalázást, miért lenne ez kivétel? Ez a turha azonban most nagyon mélyről jött.

A teljes képhez érdemes szó szerint megvizsgálni Orbán reakcióját:

„Magyarország eddig is nemzetközi jogi eljárástrendet követte az azeri kiadatási ügyben, ezután is ezt teszi.”

Magyarországnak lehetősége és nem kötelessége volt a kiadás. Mégpedig a területelvűség miatt: Safarov a bűncselekményt itt követte el, a büntetését is jogszerűen töltötte Magyarországon. Semmilyen jogi vagy más kényszer nem hatott a kiadatás mellett. Az, hogy Magyarország élt azzal a lehetőséggel, hogy kiadja Safarovot, mégpedig annak nyilvánvaló tudatában, hogy a hazájában nemzeti hősként ünnepelt gyilkos várhatóan nem tölti ki büntetését, egyértelművé teszi, hogy valamilyen érdeknek kellett közrejátszania azért, hogy ez a „gesztus” létrejöjjön.

„és nem tulajdonít különösebb jelentőséget az ennek nyomán kialakult vitának”

Az elbagatelizálás a létező legrégebbi és legszánalmasabb trükk. A magyar diplomácia egy forró háborús gócpontba nyúlt bele. Az örményekkel fenntartott addigi baráti, jó viszonyt felváltotta a legsúlyosabb diplomácia lépés, a kapcsolatok teljes megszakítása. Itt nem vitáról van szó, hanem minimum súlyos szószegésről, rosszabb esetben egy mocskos üzletről. A nemzetközi sajtó címlapon hozta az esetet, és mindent lehet mondani, de azt nem, hogy a magyar közvélemény „nem tulajdonít különösebb jelentőséget” az esetnek. Éppen, hogy tulajdonít, és ritka kivételként szinte teljesen egyöntetűen és határozottan elítéli a kormány lépését. Nehéz ma olyan véleménnyel találkozni, amely védhetőnek vagy jelentéktelennek tartaná ezt az erkölcsi és politikai szempontból egyaránt arcpirítióan cinikus húzást."

Persze vannak itt is, akiknek sikerül ez. Stefi-szint, nagy dicsőség.
@Ándi bácsi: ." Az EP az állásfoglalásban tudomásul veszi Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozatát, miszerint Magyarország a nemzetközi kötelezettségeivel összhangban járt el."

Erre gondolsz? Ezt seni sem vitatta. Az EP kijelentette? Magyarország nem sértett jogot.
Kicsit más volt a kritika tárgya. de olyan szinten nem veszed tudomásul a tényeket, hogy kár beléd az IQ.
@téglagyár: Hűtőfürdőt javaslok, amíg holnap reggel irgalmas rokonaid elvisznek a területileg illetékes elmeosztályra. Na, hogy az OPNI-t bezáratta a szadesz, most látszik, mekkora balfékség volt. Azt ígérték, az ottani betegek ellátását megoldják egytől egyig. Te mégis kimaradtál Orvbűnnek együtt?? Ezért nem szeretem én se már a Szadeszt, valóban.
@GeoCracker: Csak 1 percem van a hozzád hasonló faszkarikákra.

'Jogellenesnek jogellenes,mivel a felelősség megosztás, és a hatalmi megosztás miatt az igazságügy a felelős. De olyan jogrendszerben, ahol nincs alkotmány, nyilvánvalóan alkotmányellenesség sincs.'

Első 2 mondatod.

- hatalom megosztás nincs a kormányban, sajnálom hogy tőlem hallod először, olvasd el talán az alaptv-t(vagy a régi alkotmányt), a ME egyszemélyben felelős a kormány munkájáért.

- 'De olyan jogrendszerben, ahol nincs alkotmány' - Erre mondom másodszor hogy szaladj az orvoshoz.
@Könnyen elkaptuk, uram!: Nemzetközi kötelezettség egy orvgyilkos megszállott rasszistát kiadni, akinek utcái, terei vannak hazájában, tehát eleve ezért a tettéért hősként ünneplik és évek óta készülnek a kiszabadítására és felmentésére?

Ándi bácsinak az. Felvették a TEK-hez? Rászolgált.
@batka manó: Megelőztél. De én a gulágot emberiességből kihagynám, csak rontana amúgy is igen bizarr szellemi állapotukon.

De mehetnek nagy barátunkhoz, az azeri Alijevhez, aki két perc alatt leromboltathatott házakat, mert az Euróvíziós Dalfesztiválfosnak útjában voltak. Aki tiltakozott, azóta börtönben kap fullextrás ellátást. Téglagyár imádná.
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=583960#null

[..]"Nagyra becsülöm Orbán Viktort azért, mert az azeri ügyben magára vállalta a teljes felelősséget. Emberemlékezet óta először férfiasan viselkedett. Nem kente rá az igazságügyek-, sem a külügyek minisztériumára, hanem megmondta, hogy minden figyelmeztetés és rosszallás dacára megtette, elengedte azt a gyilkost.
Persze, hogy még bátrabb lett volna, ha ezek után benyújtja lemondását, de első lépésként ez is nagyon szép és felemelő volt."
@a szív fészkei: ne becsuld ala a gyuloletemet! Az mindenhez erot ad!!! Az szdsz pedig a leggyuloltebb entitas az egesz vilagon! Minden rossz okozoja! Ezert meg nekunk ezert rettento bosszut kell alnunk!

VESSZEN AZ SZDSZ, VESSZEN ROZSA MIHALY!!!
Einstand Molnárnál: fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/545998_355533001199115_1476851973_n.jpg

Einstand Mattolcsynál: tenytar.blog.hu/2012/03/20/manyup_most_mar_biztos_hogy_hulyere_vett_orszag_vagyunk

Ebből is látszik, hogy a zsidók a kevésbé kártékonyak. ;-DDD Vigéckedek persze könnyen ezzel, mivel Stefi a kitiltás keserű kenyerét eszi és nem tud bikacsök éles érveivel térdre kényszeríteni.
@téglagyár:" A LIBERALZMUS IRMAGJAT IS KI KELL IRTANI, ES A VILAG UJRA SZEP LESZ!!!!!!!!! "

Hülyegyerek, ha a liberalizmust kiirtod, akkor ezt sem írhatod majd le. Jobbágy. Az vagy.
@téglagyár: bazmeg. viktor legalább 22 százalékkal több kárt tud okozni, egy időegység alatt az szdsznél, de lehet hogy van az 50 százalék is. vagy 51.
@téglagyár: A szerelmet és a gyűlöletet csak egy nagyon vékony határ választja el.

A bosszú már elért téged eléggé látványosan, amortizált is rendesen. De üvöltözz még,Fabius úgy látszik már durmol, hogy hagy itt tombolázni. Na én is unlak, csá.
@téglagyár: De mi köze az SZDSZ-nek a liberalizmushoz? Nem volna kedved kicsit olvasgatni, mielőtt égeted magad?
@Ándi bácsi: Csak modorológiailag megjegyzem, nem balfaszoztalak le. De ami késik, nem múlik :-)) Szakigazgatási hatalommegosztás van a kormányon belül. Ezért kellett Navracsicsra ráparancsolni, hogy írja alá a kiadatást. Például. Sajnálom, hogy tőlem hallod először, de a "ME egyszemélyben felelős a kormány munkájáért" mondat nem ekvivalens azzal, hogy:
ME egyszemélyben dönt a kormány hatáskörében előforduló minden kérdésről.

Mint korábban ez esetben is egy szép nagy szövegértelmezési csúsztatásban vagy.

S Alkotmány tényleg nincs, csak az az alatörvény, ami jogfolytonosna a '49-es alkotmányból vezeti le magát, ha jól emlékszem.
Kumin barátod mit mondott arról, hogy amennyiben a '49-esből vezeti le magát, akkor mi van azzal a kétharmaddal, ami egy ezek szerint el nem ismert Alkotmány alapján kapta meg a hatalmat?
@téglagyár: A gyűlölet forrása gyakran az elutasított szerelem. Akarsz róla beszélni? Keresd fel Ándi-bát.
@aritus: Jó cikk és már mind a két szereplőjét kibaszták a pártból. :)
@GeoCracker: Te mi most ketten kezeljük???;-DDD Risztelünk az óradíjon? Pár évig hallgattam az ELTE-n pszichológiát egy olyan részeg tanerőtől, hogy képtelen volt a saját szakmáját is kimondani. Cihológiáig futotta, aztán fel is adta a próbálkozásokat.

Szóval én alkalmas lennék. ;-))

Na ez mennyiben vicc? atv.hu/cikk/20120913_mesterhazy_bajnai_vagy_akar_rona?source=hirkereso
@GeoCracker: 'ME egyszemélyben dönt a kormány hatáskörében előforduló minden kérdésről.'

-Nem dönt csak döntHET. Mint a cégednél a főnök.

Mondták már hogy ha alapdolgokat sem tudsz, akkor ne használj olyan szavakat, hogy hatalommegosztás és szakigazgatás?

Mert ettől csak nevetségesebb leszel.
@Könnyen elkaptuk, uram!: mi koze az szdsznek a liberalizmushoz? Hogy mi koze? Hat bazdmeg, az szdsz az maga a liberalizmus! Gyakorlatilag az egyetlen part aki 100%ban liberalisnak vallja magat!!

VESSZEN AZ SZDSZ!!!
VESSZEN ROZSA MIHALY!!!
@GeoCracker: a gyulolet forrasa az szdsz, a rozsa mihaly, es a liberalizmus!!!

VESSZEN AZ SZDSZ!!!
VESSZEN ROZSA MIHALY!!!
A Nagyformátumú Politikus !
Ott is röptetnek: www.profession.hu/cikk/20120913/ezer-embert-kuld-el-az-opel/1420

De megmondta Orvbűn, hogy szarban vannak a németek. Na ugye.
GYULOLJETEK AZ SZDSZT TI IS!!!!! GONDOLJATOK MINDEN ROSSZRA AZ ELETETKBEN!!!! MINDENRE!!!! MINDENROL OK TEHETNEK, MINDENERT OK A FELELOSEK!!!!!!!!!! JFDKSGJISVUCXNVMXCLVJNKDSSDFJPEIOPFMDHGJFNCVXM,BNIFJDSGKLSVMCX.,YUFGHFJKDVPOASDGFAJDSKFHDJVNKSADJHDGG4-0TIAG-FJAJ9GFAJHGFDNARNGI4UOJFNGAKLGJF;AGJFADOBVJCXLVJHAOGHJASDOFGHFAG8FJH0[JWPOWPFJKOSDFDS[G[LS[';D'S\FSDKF0DS085KFL;ASDDS*)%jfksjfa9ASFASJFKAS$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@téglagyár:

Kedves Tomcat, az SZDSZ két éve elveszett. Cserébe a rózsamisi fóbia gyógyítható. Állítólag.
@Ándi bácsi: Mondták már nekd, hogy ha alapvető szövegértési problémáid vannak, akkor ne próbálkozz meg szövegértelmezéssel? Mert úgy jársz, mint az egyszeri a jereváni rádióval. Te Bakunak értenéd az tuti.
@a szív fészkei: Alkalmassági ügyben népnevelés helyett marajunk a kávézásnál :-)) Vagy a vodkánál. Az is rombolja az idegeket, de jobban esik olykor :-))

Rona már közölte, hogy köszöni ö nem kéri.
gepnarancs.hu/2012/09/rona-peter-nem-tud-arrol-hogy-felmerult-a-neve-miniszterelnok-jeloltkent/
@Ándi bácsi: Egyébként gy.k. (pl. csak neked) megismétlem. Ezt írtam:
"ME egyszemélyben felelős a kormány munkájáért" mondat nem ekvivalens azzal, hogy:
ME egyszemélyben dönt a kormány hatáskörében előforduló minden kérdésről.

Ebből a saját idézeted azonossághiánya nem esett le azzal, amit aztán kiemeltél. Különben jó fej vagy biztos. Jó kemény :-))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Azonos stílus, egy toll. Szórakoztató is lehetnél ennyi ésszel, ha a lelked rendben lenne. De nem vagy.
@Fabius: :-) Pedig kezdtük már itt hand in hand kezelni. :-DDD Ennyi frusztrált őrült!
@GeoCracker: Felelőssége hol van??? Mutatott erre egyszer is példát? Hogy felel tényleg az embereiért. Ezt mondta Andrassew fentebb: ő szemelgette Alcsúton egyenként a Fidesz képviselőket is. És akkor Van egy Dr. Varga ugye. Azért lemondhatna, pl.
@Fabius: nektek is erezni kell a gyuloletet! Gondoljatok csak minden rosszra ami tortent! Biztos, hogy volt koze az szdszhez! Az osszes problemahoz, szemelyes tragediahoz koze van ezeknek a szemetladaknak! Mindenhol ott voltak!

Gondoljatok csak ezekre a nevekre: Kuncze, Peto, Mengelica, Retkes, Koka!!!! Engedjetek, hogy az ereitekben szetaradjon a gyulolet!!!!

VESSZEN AZ SZDSZ!!!
VESSZEN ROZSA MIHALY!!!
Azért ez durva. www.blikk.hu/blikk_aktualis/eltiltottak-a-cukormerot-elnezo-orvost-2108863

Egy vércukormérő készüléken megjelenik a HI felirat és egy rezidens orvos, nem érti, hogy az mit jelent? És szarik rá? Anyám fűtőtestjén is van HI ,M, L jelzés és felfogom.
@szilvesztermacska: Kicsi baba, ápolóid mind szabadnaposak? Kemény a helyzet az egészségügyben.
Hazafiságnak töltet: hungarianbeauty.com/wp-content/uploads/2011/08/Budapest-The-Prettiest-Girls-in-Eastern-Europe.pdf

Már mikor ezt tartották rólunk! 1967-ben publikálták ezt a cikket. Fénykoromkezdetén ;-)))))

A NYT-ban jelent meg és nő írta...
@a szív fészkei: Orbán? Sosem. Minden olyan helyzettől pánikol, amiben követlen felelőssége lenne.
És még valami elgondolkoztató:

"fikanick 2012.09.13. 17:15:22
@tarackos: Nem arrol van szo, hogy gyulolnem oket, arrol van szo, hogy olyan karos amit csinalnak, mint meg senki es semmi az utobbi 20 evben es ebbe beleertem Antallt es a kampanyat, amivel a szellemi elit ellen hangolta a hatorszagat es meghirdette a sajtohaborut, leven nem birta elviselni, hogy egy szabad sajto kritizalta ot.

Azota is ezt szenvedjuk, de nala meg legalabb voltak fekek. Mostanra, az Orban-fele narrativa teljesen elfogadhatova tette a belso korokben azt a nezetet, hogy nekik joguk van lecserelni a teljes nagypolgarsagot a partbol szarmazo emberekre, ezzel ratelepitve a partot a gazdasagi eletre es attetelesen fuggove teve a kozeposztalyt es a proletariatust is toluk.

Ez egyfajta modja a parancsuralmista, putyinista korporatizmusnak. Aki ezzel beket kot, az olyan, mint aki Leninnel keres alkut.

A mi (demokratak) szerencseje, hogy ez a rend magaban hordozza a sajat bukasat, leven nem hatekony rendszer, nincs benne ugyanis megujulasi kenyszer. A pechunk (pechetek, en nem itt keresem a jovedelmem), hogy ez a vergodes eltarthat meg 10-20 evig.

En ezzel nem fogok beket kotni, leven nem ulok fel a relativizalasuknak, ugyanis szerintem a gerinc bizonyos ponton tul nem osszevetes kerdese.

Ezen a ponton a Fidesz mar rettento sokszor athaladt.

Lelkuk rajta, ok meg meg fogjak elni, amikor ugy fognak rajuk tekinteni, mint ahogy a milosevicsi Szerbia vagy a mecsiari Szlovakia akkoriban fontos embereire tekintenek most arra.ˇ"

Szerintem a lényeget megfogta tökéletesen. És legyen is ez a sorsuk, amit vizionál nekik.

Amúgy nem olvastam ezeket az újtörököket, nem érdekel a vitájuk; egyáltalán, aki ma még Orvbűn szekerét tolja, az már valami olyan morális és szellemi deficittel és kihívással kell, hogy küzdjön, amit én fel sem fogok, hogy kibírható. Tehát nem érdekelnek, mert kártékonyak, és ezeken kumini "magaslatokon" szédülök az undortól. Őt is egyszer bírtam elolvasni az Indexen,soha többé, annyir akilógott a lólába.

De az a komment stimmt. Innen: fenteslent.blog.hu/2012/09/13/a_jobboldali_lenin_esete_a_mandinerrel
@Ándi bácsi: Nem a balodal tombol,hanem kövér elvtárs,hehe.Rögtön be is rágott rá a vezír,oszt kiderült hogy benzinpénzt is kap,a kurvaanyját!Szánalmas elvtelen suttyók vagytok akiket csak így lehet összeterelni,ha pofáztok ugrik az élethosszig tartó mézesbödön!
A mai kor véleményformálói jól dolgoztak. A legtöbbünknek fogalma sincs a valódi tényekről, de vélemény, megalapozatlan állítások oldaszámra elhangzanak fröcsögéssel, orbánozással, liberálbolsizással.
Nem kommentálom a történteket, de néhány kérdésem lenne.
1.) NATO nyelvtanfolyamon vettek részt az áldozat és gyilkos is. Vajon nem működött az előzetes kontroll?
2.) Vélhetően az akkor megismert hallgatók később is kapcsolatban álltak volna e szövetségi rendszerrel? Ennyire jól választottak? Ebben mi volt a magyarok és a szövetségesek szerepe?
3,) Ilyen esetben szokás-e ős ellenség népek fiait egy szobába / szomszéd helységekben elszállásolni?
4.) Egy - a NATO-hoz tartozó - katonai főiskolán oktatott növendék elsétál a TESCO-ba, baltát és fenőkövet vesz, majd símán beviszi a főiskolára?
5.) Mennyire életszerű történet az, hogy alszik két? férfi - örmény és magyar - egy szobában. Jő az azeri. Villanyt gyújt, megnézi, na ez az örmény, akkor sup, baltázzuk meg? E közben a magyar ébredezik. Nem próbálta lebeszélni, stb...
S ha igazságosak kívánunk lenni, vajon ezért is a mai kormányzat felel?
Kemény szavak, de most már fel valánk világositva, örök hála mester ;)
Csak jönne már az örmény terrorista és megszabadítana bennünket a Nemzeti Suttyó Gonosz törpétől.!!!!!!!!!!!!!!Nagyon várjuk!
A Nemzeti Gonosz Törpe temetésén Boldog hurrát üvöltenek majd az emberek!!!!! Magyarország fellélegzik, Europa tapsol!
@pharmacyli: "S ha igazságosak kívánunk lenni, vajon ezért is a mai kormányzat felel?"

Ez egy másik történet. Senki nem tette ezért felelőssé a mai kórmányt.

De ha már így elemezgeted a dolgokat, akkor hasonlóképp elemezhetnéd a 2006-os eseményeket is. Ott viszont a történet azonos volt.
@pharmacyli: Ki mondta hogy ezért a kormány felel ? Azért felel , mert elengedték . Fáj az igaz anonim ? Nekem tényem van ! Tanulj meg írni , addig nem reagálok !
@orica: Mi van a tollammal? A hugit meg ne basztasd, mert leszopatlak vele és életed végéig penicillin kurvára... izé... kurára fox lyárni! Na! Azé! Éljen a Párt, éljen a munkásosztály, éljen a világbéke!
Vesszenek a bankárok, a karvajtöke, globalizmus, stb.
@Ándi bácsi: Látom nem értetted meg amit írt. Nálad értelmesebb embereket is felbérelhetnének. Vagy ezt a szar melót már csak az olyan söpredék vállalja fel mint te?
Vagy a nagy eredeti tőkefelhalmozásban sajnálják rátok a pénzt?
@téglagyár: "Gyakorlatilag az egyetlen part aki 100%ban liberalisnak vallja magat!!" - Őőőő.. én emléxem még1re még 1990-1994 táján. melyik is?
@Ándi bácsi: " Az EU most állt ki mellette" - Jé! Milyen kettős mércétek van! Amíg a média törvényt basztatt az EU addig nem számított nketek a véleménye! Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy ilyen sokat fizetnek? A Ben Franklin nickeden normálisabb voltál. Mi változott? Drágább a gyógyszered? Nem fussa a keretből?
index.hu/kulfold/2012/09/13/elmarasztalta_azerbajdzsant_az_europai_parlament

Azerbajdzsánt elmarasztaló állásfoglalást fogadott el csütörtökön Strasbourgban az Európai Parlament (EP), miután a képviselők plenáris vitát folytattak a Magyarország által Azerbajdzsánnak átadott Ramil Safarov Azerbajdzsánban történt szabadon engedéséről.
...
Az Európai Parlament honlapján található dokumentáció tanúsága szerint Herczog Edit magyar és Véronique de Keyser belga szocialista EP-képviselő módosító indítványait ... leszavazták..

Magyarul az EP-ben tisztában vannak vele, hogy e nemzetközi jognak megfelelően járt el magyarország, és a baloldal önnön orzságának besározása ebben az esetben nem járt sikerrel.

Legalábbis Európában.
Itthon a ballib bloggerek mindent megtesznek, és megtettek az ügy érdekében.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Kettős mércét éppen ti alkalmaztok.

Az EP-ben elfogadott Magyarország elleni határozatok javarészét saját kezüleg jegyzik magyar képviselők.

De jelenleg még ez sem segített rajtatok. Most leszavazták őket.
@n.i.era: Az Európa Parlamentben úgy látták hogy történt garancia vállalás Azerbajdzsáni részről, melyet megszegtek.

Most erős a dilemám, hogy neked higgyek vajh, vagy az EP-nek.

Ennek az oka az, hogy úgy tinik, a hazai ballib bloggerek diplomácia kérdések megvitatásában tájékozottabbbak, az összes EP delegálttól Angliától, Németeken keresztül, a Görögökig cuzammen.

Legalábbis arc nagyságból, megkérdőjelezhetetlenségből kiindulva.
@Trompf: "Magyarul az EP-ben tisztában vannak vele, hogy e nemzetközi jognak megfelelően járt el magyarország, "

Ezt senki nem vitatta.

Ami jogszerű, az nem biztos, hogy erkölcsös is.
@félázsiai 2llkedő:
Hagy ne keressek vissza légyszi, hogy hány százan vitatták ezt.

Diplomácia kérdésből erkölcsi kérdést csinálni, szerintem értelmetlen.

Magyarul vagy kijelentjük diplomáciailag, hogy nem hiszünk nektek, és ezzel meglehetősen nagy leépítést indukálunk a célország tekintetében diplomáciai szempontból, vagy nem, és elhisszük amit diplomatáik állítanak.
@Trompf: "Hagy ne keressek vissza légyszi, hogy hány százan vitatták ezt."

Abból a hányszázból nyalván könnyen találsz egyet. Plíz!

"Diplomácia kérdésből erkölcsi kérdést csinálni, szerintem értelmetlen."

Erkölcs az erkölcs. Hazugság az hazugság. Kicsit nem lehet senkit se megölni.
@félázsiai 2llkedő:
@n.i.era: Itt ez pl..

De mivel követem a témát a kezdetektől, így a dokumentum (Azerbajdzsáni garanciavállalás) megjelenésétől kezdve tudom, hogy több százan magyarázták, hogy az nem is garancia.
Kb mind a 30 ballib blogban, ami mind címlapos volt.
@Trompf: Ennek mondjuk semmi köze ahhoz, hogy jogilag rendben volt-e a dolog. De rá se ránts!
@félázsiai 2llkedő: úgy sem akarja érteni, kár a borsóért, meg a falért is ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Érti ő, csak valahogyan a vesztésre allást legalább döntetlenre ki akarja hozni.
@Ándi bácsi: "Az EU most állt ki mellette"

Muhaha! Na mi van, idáig nem érdekelt benneteket az EU véleménye, most meg hirtelen érdekel?
Amúgy lófaszt állt ki mellette! Azt mondták, hogy a magyarok jóhiszeműen jártak el. Ami megint csak azt mutatja, hogy az "EU" lófaszt se tud az orbánotokról. Már régen kiderült, hogy jóhiszeműségről szó sem volt. Ezt az orbánotok mondta a saját kis szájával.

Mellesleg most ahogy látszik Magyarország semmit nem nyert a kiadatással (sőt!), mégis ki nyert vele? Csak nem az orbán vagyonkája gyarapodott? Na ezt cáfoljátok meg kisfácán, mert ez most a nagy kérdés!
Félve kérdem, mert Vincent már kitiltott ugyanezért, de ez a poszt meg mi a búbánatos rettenet?
Ennél sokkal de sokkal többre vagytok képesek.
@Trompf: "Azerbajdzsáni garanciavállalás"

Semmilyen azerbajdzsáni garanciavállalaás nem volt B+, ne vetíts!
A viktorkád a saját szájával mondta, hogy nagyon jól tudta ki fogják engedni. CSAK ABBAN BÍZOTT, hogy pár hónapig ez nem fog megtörténni. UTÓLAG jutott eszükbe, hogy talán erre kellett volna garanciát kérniük, B+!
Aki ebben nem talál semmi erkölcsi kivetnivalót, hát, én csak azt mondom az ilyen ne kerüljön soha a kormány közelébe se. Sajnos az orbán már ott van, és ha ebben nem voltak neki erkölcsi aggályai akkor hótziher, hogy másban sincsenek. Pl. a közpénzek lenyúlása tekintetében...
Fabius blogján, meg a többi Index-linkelt liberális blogon összesen párszáz fanatikus és pártpénzelt hozzászóló hergeli egymást Orbánék ellen. Ilyen erővel egymás farkát is kiverhetnétek, attól még a táborotok nem szaporodna fel. Meddők vagytok, basszátok meg!

A kutyát sem érdekli már a baltás, mindenki csak örül, hogy el lett takarítva innen, nem mi etetjük. Ha meg ezért majd egyszer még hálás is lesz az azeri diktátor, az csak hab a tortán. Egy normális magyar nem köpköd ezért Orbánékra.

Ti se tegyétek, mert a sok erőlködéstől már nem láttok ki a fejetekből a sok összekeveredett takony és nyál keverékétől!
@Kivlov: Hát ez az! Lenyúljuk a nyugdíjatokat? Lenyúljuk a befizetett adótokat? Kiengedjük a baltásgyilkost? Akkor meg mi van? Közötök? Oszt' jó nagyot!
@veracity: "Csak semmi buzulás!"
Muhaha!

"veracity 0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2010.07.12. óta tag."
This country is going straight to hell...
Oszt kész.
És még ezek a kis buzik (fidesz, kdnp és jobbik) akarnak súlyosabb ítéleteket, mikor teljesen rendben lévőnek találják, hogy az előre kitervelten, aljas szándékból elkövetett emberölésért magyar bíróság által elítélt baltás gyilkos büntetését orbán 9 évre csökkentse.
Az okok megértését segíti, ha megismeri a világ, mire képesek az örmények is:
sportgeza.hu/futball/hirek/2012/09/14/bocsanatot_kert_a_labdaszedot_megrugo_ormeny/
az index is kihúzhatná már a fejét a fidesz seggéből, naponta jelennek meg propagandacikkek.
676 ,pardon 677 komment! Na és mire jutottatok? Jól megmondtátok egymásnak, a világ meg megy tovább a maga "út ján", hogy klasszikusokat idézzek.Egyébként Miért kellene a mi adóforintjainkat költeni erre a figurára? De mint már valaki feltette ide a Franciák által kiadott 8 ember haláláért felelős Örményt, na az se börtönben folytatta. És még lehetne folytatni hány ilyen történet van a világban, és nem csináltak ekkora műbalhét miatta. De nekünk mindegy mi csak balhézni lehessen. Olyanok vagyunk mint a fradisták, csak nem kövekkel hanem billentyűvel. Na mindegy. Hamarosan biztos lesz valami új gumicsont, úgyhogy lazítsatok, ez már leszaladt.Itt a hétvége, tessék valami, jó programról gondoskodni a "zasszonynak":) Én megyek az unokáimért! És le van sz...a a politika!
@megtorolom: Teljesen felesleges volt akkor ideírnod. Meglettünk volna nélküled.
@veracity: Már megint ez a farok téma. Segg, farok, buzi, stb. Mindig ezek körül forognak a "gondolataid". Mi a baj? Nem szoptatott anyád kiskorodban, vagy molesztáltak?
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Te szegény! Egyedül kell képviselned a családot?
@megtorolom: Műbalhé? 9 óra, megkezdődött a műszak a fideszpropaganda osztályon?
Bírom amikor a hülyék ahelyett, hogy vállalnák a tettük következményeit, még mélyebbre ássák magukat a fekáliába.
Az meg kimondottan élvezetes amikor még nem is értik miért...

"megtorolom 0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2012.08.26. óta tag."
@belekotty:
"Meglettünk volna nélküled"? Bakke egész éjszaka nem írtál egy sort sem, aludtál és most ijedtél fel? Dolgozni meg ki a túró fog ,ha már ilyenkor itt vered a bránert? Leírtam a véleményem. Tilos? Ja te vagy itt a főrendező? A kis "te" szándékos, mielőtt valaki nehezményezné. Még valami. Az EP-n ugye a baloldal el szerette volna érni, hogy elmarasztalás szülessen. Mutass még egy országot akinek a képviselői a hazájuk ellen lobbiznak?
@belekotty: Mert erre koncentrálsz, bocikám! Figyelj másra is, fontos dolgokra.
@Táskás Tóni: Várjál már! Mindenkit nem baszhatok agyon, mert akkor ki fog kiadni. Előre kell ám gondolkozni, nem úgy, mint ezek.
@megtorolom: "Az EP-n ugye a baloldal el szerette volna érni, hogy elmarasztalás szülessen. Mutass még egy országot akinek a képviselői a hazájuk ellen lobbiznak?"

A teljes baloldali EP-frakciót az MSZP delegálta? Nem mondom, van néhány pártkatonájuk ...
@Trompf:" Diplomácia kérdésből erkölcsi kérdést csinálni, szerintem értelmetlen."

Ja. Szerintem is. Például Meggyesi, Gyurcsány és a többi lejáratása. Miközben a Fidesz soraiban ha valaki kommunista múlttal rendelkezik, az rendben van. Az se baj, ha III/II-es volt. Ez ám az erkölcs!
@Trompf:" Magyarul vagy kijelentjük diplomáciailag, hogy nem hiszünk nektek, és ezzel meglehetősen nagy leépítést indukálunk a célország tekintetében diplomáciai szempontból, vagy nem, és elhisszük amit diplomatáik állítanak. "

Vagy nem elégszünk meg egy faxxal, hanem hivatalos iratot kérünk, esetleg átadjuk az ügyet az EU Biztonsági Bizottságának.

Az ugye megvan, hogy az iszlám szerint nem hívőt becsapni nem bűn?
Az ugye megvan, hogy Orbán egyszemélyben döntött, senkire sem hallgatva? Hogy a külügy, a belügy nem javasolta ezt?
@Trompf: Ne legyen dilemmád! Segítek: gondold azt, amit elfogadhatónak tartasz.
Én úgy tudom, hogy az Európa Parlament nem foglalkozott az üggyel, az Európai Parlament viszont igen. (Két különféle intézmény.)
De, úgy tudom, hogy mi nem hiszünk semmiféle hanyatló, pusztulatos nyugati népeknek, hiszen keleti szelek fújnak. Nemde???
Egyébként pedig ha fel is tesszük, hogy volt garancia-vállalás, akkor remek barátaink vannak, csak kicsit hazudósak. Vagy nem?
@veracity: farok, basszátok meg, takony, nyál..
milyen értelmes gondolatvilágod van.
Anyucid elhanyagolta a szocializációd? Kibaszott az uccára a csattogós lepkével, meg cumival a szádban asztán nőjjé fel? :-))
@Spániel: Részvétem, Téged elért amitől én a legjobban félek egész életemben. Nagyon sajnállak.
Nehéz kérdeznem, de ha úgy érzed van erőd, próbálj segíteni, mert én egyedül Téged tartalak kompetensnek:

Hogy kell állást foglalni az egyetemista tette ügyében?

Szituácó-függetlenül a legélesebb tiltás minden gyilkosság-gyanura, vagy a laikus környezetre kell bízni a reakciót, annak mértékét, a közösségi fellépést (rendőri akciót) pedig ennek alárendelten kell indítani, illetve megítélni?

Persze megértem, ha nem fogsz állást foglalni.
@dr Kangörény: Nagyon nem érek egyet ezzel a felfogással. A közpénzhez való felelőtlen hozzáállás melegágyának tartom.
A közpénzből fenntartott erőszak apparátusok fenntartási/működési költségeit nem lehet Csáky-szalmájaként kezelni. Ha társadalmilag jóváhagyott okból történik a felhasználása - nincs mit tenni, tűrni kell. De hogy egy magát jópofinak tartó faszfej (mert miért volt álruhában (fürdőköpenyben!) és tette ki a SW fegyverre egyáltalán nem, 12 lövetű Sztrecskinre annál inkább hasonlító fegyverimitációt a "tréfa" _előtt_?) baromsága miatt az egyáltalán nem 'virtuális' közpénzt költeni (benzin, apparátusi papír- és nem papíralapú adminisztráció, máshonnan elvont rendfenntartó kapacitás _stb._, miért kellene semminek tekinteni: ezt kellene megmagyaráznod.
Egy ország Rendőrségét nem a barmok viccei miatt ugráltatjuk. A telefonos bombafenyegetés a dolgozat elkerülése érdekében miért büntethető (persze a szülő, az esetek többségében) ez a kretén meg nem? Miért mert _egyetemista_? Ez mióta önálló minőség?
@téglagyár: Bazdmeg, ha már tegeződünk, az, hogy minek vallja magát az szdsz , az egy dolog.
A fidesz meg fiatal, demokrata és szövetség. A kdnp meg keresztény. te meg téglagyár vagy.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Ugyan már, nem vagy te kényes a szavakra!

Kúrt úrfi vagy. Mondod te. Csak az ékezetekkel állsz hadilábon:)

Érteni véllek, rá se ránts!
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
"Anyucid elhanyagolta a szocializációd? Kibaszott az uccára a csattogós lepkével, meg cumival a szádban asztán nőjjé fel? :-))"
Ez nagyon-nagyon-nagyon... :DD
Miért nem csodálkozom? A jelenlegi pol.elit meg a vörös párttagkönyvvel és annak a védernyője alatt nőtt fel.
Hugi jól van?
a fides mafia az erkolcsi válságra felkteszi a két pontot...

fojamatosan:
-vörösiszap adományok szétlopása...
-drlézerdzsonni az anynités minndeki amit összeharácsolt
-drsnittpálesz...
-drbaltás orvbűn a leendő AXE kormányfő
-drvarga fides vezérszónok, asszonyt megqrni és kidobni... kétlábonjáró inkubátorok...
....
...

és még nincs vége... ez csak a vég kezdete..
süti beállítások módosítása