Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=acpuElRbj7c (2024.05.10. 11:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Pink Floyd Live in New York 1988 www.youtube.com/watch?v=13m5-0EOwIM (2024.05.08. 10:34) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.11. 14:57 Fabius

Orbán a kétirányba nyalás bajnoka

Fénylő Csillagunkra rájár a rúd. Pedig ő csak egy szerény multitalentum, aki egyszerre olvas ki IMF levélből armageddont, és dönt egymaga mindenki ellenében a baltás azeri kiadásáról. Utóbbi ugyanis szerinte morális és erkölcsös eljárás, mert egy rasszista gyilkos mégse elítélt legyen, hanem hazájában előléptetett ünnepelt hős.

A fentiek tükrében kapott csulafürdő teljesen megérdemelt, a bukásra álló Kedves Vezetőnek nem nagyon maradt más választása, mint potenciális szövetségeseket keresni 2014-re. Ennek kivitelezése is olyan multitalentum Orbános: egyszerre kell nyalni az ördögbotosoknak és a radikálisoknak is. A megoldás egybites egyszerűségű: vegyük elő a potenciálisok egy-egy fő toposzát, és kezdjünk beszélni róla lehetőleg jó hangosan.

A regisztrációs törvény előre láthatóan sallerörvénybe kerül majd, finomítsuk az egészet azzal, hogy az LMP választási törvény koncepciójának megfelelően megszüntetjük a jelöltállításhoz szükséges cetligyűjtést. Sőt, ragadjunk ki még egy momentumot az irományból, és lengessük a jelölt-kaució megfontolásának lehetőségét is.

Aztán, mikor Jávor a maga ördögbotját forgatva arról beszél, hogy a Nemzeti Kisgömböc politikai és morális beszámíthatósága minimum véleményes, akkor szedjük elő a Jobbik kedvenc elméletét, miszerint: külföldahibás. Nem csak a gazdaságért, az eurózóna válságáért, a bankokért és az általános minden másért, hanem külön az LMP létezéséért is.

Ez a két irányba nyelvpörgetés érdekes vállalkozásnak ígérkezik, mikor ez egyik fartájék a beszámíthatatlanságról beszél, a másik meg azzal viccelődik, hogy annyira szarul élünk, hogy már Gyurcsány is sátorban lakik. Innen szép nyerni, Viktor.

940 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr994770127

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: BREAKING! Martonyi lemondott - Itt az új Külügyminiszter! 2012.09.12. 09:40:50

Tovább gyűrűzik a Safarov-botrány! Megvan a baltás gyilkosság első vezéráldozata! A Vincentblog kormányközeli forrásokból szerzett értesülései szerint a kora reggeli órákban Martonyi János benyújtotta lemondását a miniszterelnöknek. Távozása nyilván...

Trackback: Mélyvízi intermezzo, azaz Vigyázat, mély víz! 1,5. rész 2012.09.12. 08:06:43

Az előzőekben megírt földmunkás értekezlethez azért tartozik még néhány gondolat. Ugyebár ott hagytam abba, hogy a setét kígyóutánzat elnyerte végső nyughelyét, úgyis fogalmazhatnék, alászállt a mélységek bugyraiba, hogy majdan onnan, bugyogva ontsa él...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tényleg megkérdezném azért egyszer a csútit, hogy ezeket honnan veszi. Mi ez a labancpárt baromság?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Most a szocik helyett az LMP lesz a gyűlölt külföld - és főleg az IMF - itteni helytartója. Legalábbis gondolom...
házasodj Austria >>> Divide et impera

és folytatja 23 éve néhány kanyarral

brühühühühühü
@King of Shadows: Kell az ellenségkép a szabadságharcukhoz
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Az LMP Karácsony parlamenti oligarcházós beszéde óta labancpárt. Az oligarchakormány rosszul tolerálja mikor Simicskát piszkálják.

Érdekes, hogy a labanc (tényleg, anyacég osztrák) Swietelsky büszke konzorciumtársa a Közgép, és itthon többszöröséért újítanak fel vasutat, mint bárhol máshol.
@keresztanya fabi(en): Hát ... peeersze. *evil* . Ezt magyaráztam már az előző postban is. :)
és lesz magyar jövő, ígyen épűl:

de az a saját véleménye...véletlenűl sem kapta ajándékba a misén

brühühühühühühü

mind önállóak, mind önjárók 40-en 60 felé húznak...olyan mint a 7 lovas hintó nem megy sehová mert a hintó minden oldalán van egy-két lúúúúúúúúúúúúúú és a kocsis meg csak pattogtat és ordítozik, hogy pedig mán önálló a lúúúúúúú meg vigyorg

brühühühühühü
Muszáj neki valamit virítani,különben simicska ejti...
Dehát nincs baja az idegenekkel a Baltásnak.

Már le se csukja a befektetőket.

Ez haladás, lássuk be.

Legalábbis Blumot futni hagyta.

Ma még.
@keresztanya fabi(en):

Én komolyan remélem lesz egy Eke Máté kormányváltás után aki ezt az egészet szépen kiszántja. Ezért nem is olyan nagy baj ez a vagyonbaszás törvény amivel most erőlködik Pintér. Ha megszavazzák akkorát fog rajtuk csattanni, hogy harácsoló tanyagazda adja a másikat.
@keresztanya fabi(en): jön bizony és elűzi a labancokat...így képzeli
Bocsánat off leszek, de lesz ma spontán tüntetés a Kossuth téren
www.facebook.com/events/382978235108311/
A fideszes Varga kijelentése miatt szerveznek tüntetést a Kossuth térre
hvg.hu/itthon/20120911_A_fideszes_Varga_kijelentese_miatt_szerve
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120911_hej_vargane
Ez ami történt a parlamentben, annyira felháborító, erre már szavaim sincsenek.
on
@Penivaldes: én meg fordítva gondolom, mert most épp nem nem a labancokat és egyéb külföldi befektetőket kellene elűzni
@keresztanya fabi(en): nézd én valahol labancpárti vagyok. nem vagyok híve a kuruc legendáknak.
Szegény Fabius, most már csak ilyen felületes, gyenge, összecsapott írásokat tud kipréselni magából (amelyeket mentegetőzésképpen "villámposztoknak" nevez), és már ahhoz is lusta, hogy egy korrekt módon kivitelezett gifet produkáljon hozzá. Egységben szemlélve a blog minőségbeli romlását és Fabius rejtélyes eltűnéseit feltehető, hogy Fabiust elbocsátották a kőbányai kínai büféből, ahol eddig mosogatófiúként kereste kenyerét. Most alkalmi munkákból, kölcsönökből és az otthonról kunyerált pénzből tartja el magát, és ebből adódóan képtelen arra, hogy rendezett, szilárd életvitelt alakítson ki.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: De szerencsére te a kapáddal megadod neki a boldog élet lehetőségét. Ne terjesszünk téged fel ezért a heroikus küzdelmedért valami érdemrendre? Vagy szerényen visszautasítanád, hisz egy vérbeli baranyai parasztlány nem fogad el semmi plecsnit.
De ha már ennyire szíveden viseled sorsát, nem lenne e jobb ha a saját kezedben vennéd Fabius életének terelgetését...?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: és te hol bújkáltál eddig?
csak nem az apukádnak segítettél kazlazni??
@aritus:

Mátrai Márta ott lesz? Anno az öregecskedő feleségeken nagyon felháborodott.
@aritus: Erre tényleg nincsen szó. Az asszonynak a konyhában a helye, és miközben főzi a bablevest, egyik lábával, rugdossa a bölcsőt, miközben 8 gyerek kapaszkodik a kötényébe. így képzelte gondolom a képviselőúr. aztán hazajön a férj, aki elé oda kell rakni a tányért, mert az az asszony dolga..
@keresztanya fabi(en): Szerintem eddig próbálta összekapni magát a múltkori verés után...

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És Selmeczi? Őt még Varga is csak sírva verné meg. :D
@Penivaldes: de egyébként is, hogy kerül a képbe, hogy nem szülnek elég gyereket a magyar nők ( a képviselő szerint), egy olyan vitában, ahol a téma a családonbelüli erőszak, azaz, legyen-e külön tényállás a BTK-ban.
@aritus:

Egyáltalán megszülték ezek a fideszes nők azt az 5 gyereket,

vagy csak itt - önmegvalósítanak - férfi-engedély nélkül ?

A szülési igazolások fölmutatását azért előírnám

mielőtt beleszólnak a férfiak politikájába...

Mert nehogymá elszemtelenedjenek.
@aritus: Úgy, hogy szerinte ha több gyerek lenne, jobban megbecsülnék egymást a családtagok, és ezért nem verekednének. Szerinte... :S Tudom! Ez insane troll logic.
Miféle társadalom az, ahol a nemek szerepét alá- és fölé rendeltségi viszonyokba helyezi. A Varga Úr által elmondottak direktívákat hordoznak a női társadalom számára, mellyel azt demonstrálja, hogy a politika determinálni szándékozza a női akaratot.
A politikai szándék e téren sem lep meg.Egyik megjelenítési szándéka a dohos, régmúlt idők restaurációjának, melyet most a női társadalomra is kivetíteni szándékozik.
Nem fog sikerülni, ugyanis ez már olyan mélységes privát szféra, hogy ide már nem lehet behatolni.
@Penivaldes:

Hozzánk jöhet napszámba kapálni, tengerit (városi patkányok kedvéért: kukoricát) törni,
juhot nyírni (a juhnyíró ollót mi biztosítjuk), továbbá a feladatkörébe tatozna még a jószágok etetése-itatása-nevelése (borjú, malac, ruca, liba, pulyka, juh, kecske, ló) gyümölcsfametszés, a túlérett, lehullott gyümölcsök összeszedése, gereblyézés, udvarseprés, és ha úgy kívánom, márpedig sokszor úgy fogom kívánni, finom láb- és talpmasszázst kell végrehajtania rajtam.

Naponta háromszor kapna meleg ételt, és melegvizes tisztálkodási lehetőséget biztosítanánk számára.
@aritus:

Hát ezt elég világosan kifejtették...

magyarinfo.blog.hu/2012/09/10/a_fideszes_kepviselok_szerint_ha_a_nok_emancipalodnak_akkor_elfogy_a_magyar

Ha a nők egy rossz iskolarendszerből kifolyólag
azt gondolnák, hogy felsőbbrendűek,

akkor jól pofán kell vágni őket,

ami nem fordulhat elő olyan nővel,

akit még azelőtt teherbebasztak 3-4-5 ször,

mielőtt kinyílt volna a csipája...

.........

Hát ennyi lenne...
@Mariann19:

"Miféle társadalom az, ahol a nemek szerepét alá- és fölé rendeltségi viszonyokba helyezi. "

Nagyon szigorúan teccik kategorizálni már a kérdéssel is.
Igenis vannak helyzetek, amikor a szerepek alá- és fölé rendelése nem hogy káros, hanem egyenesen kívánatos, sőt kapcsolat építő-mélyítő megoldás.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

"és ha úgy kívánom, márpedig sokszor úgy fogom kívánni, finom láb- és talpmasszázst kell végrehajtania rajtam."

ez egyenesen mesés. de! görbén is az.
Mármint végrehajtani vmely cselekvést kegyeden. kívánásra.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Igazán kedves vagy, bár úgy vélem, hogy te lábad masszírozása kimeríti a kínzás fogalmát.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: @Penivaldes:

mi tagadás a Kisasszony hamar lecsapta a labdát. nem tudom, mit szól erre Fabius?
@jaegtoer: Sajnos, nem vagyunk egy platformon ebben a kérdésben. Ugyanis nálam az alárendeltség poziciója sérti az emberi méltóságot.
Esetleg nem az egyenlőtlenségre gondoltál, ami egyébként létezik, pl: van szellemi fölény, mely helyzetben az egyik fél biztos, hogy alárendelt.
Tehát nem helyzetekre állapítottam ezt meg, hanem az emberek egymás közti vizonyára. Így jó?
@Mariann19:

alantas szellememmel arra vetemedtem enyhe képzavarral a buksi fejemben, hogy vannak helyzetek amikor akár előnyös is lehet az alá rendeltség.

De ha ilyen véresenkomolyan teccik venni a felvetett problémát, biztosíthatom arról, hogy nincs véleménykülönbség közöttünk a viszonyok tekintetében.

Mégis megkockáztatom: szeretem alávetni magam a párom akaratának, mivelhogy fontos számomra, hogy minden kívánsága teljesüljön.
@Penivaldes: képviselő úr a drága, elképzeléséhez hozzátehette volna azt is, hogy a férfiak keressenek annyit, hogy asszonyt és gyerekeket el tudják tarnai, mondjuk OVI szinten
és akkor biztosan lennének olyanok, akik nem akarnának emancipálódni
@Dr. simonmondja.: én már találkoztam olyan nővel, aki ugyanabban az évben december 08.-án és 20.-án is szült
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: a sutyiban nálatok dolgozó romániai vendégmunkások is ezt kapják?
@keresztanya fabi(en): ó erre nem gondolnak a drágák, hogy aki nőként dolgozik az nem törtető karriermaca hanem azért teszi, hogy fizetni tudja a család a számlákat, mert a férj fizetése kevés erre.
@Fabius

"Innen szép nyerni, Viktor."

Ne add a Vezér alá a lovat. Igy se bírunk vele. Ha még te is biztatod, hova jutunk?

méghogy bajnok! lassan önmaga paródiája lesz.
@aritus:

Pedig faék egyszerű dr. Varga agya. Amíg gyereket csinál a teremtés koronája, addig nem veri az asszonyt. Slussz.
@Fabius

Nem lehetne ezt a brühühü-s (Rodeo36) majmot végleg tahótlanítani?
@orica: van ennek a fószernek felesége? mert ha nincs, akkor ráuszítom a kolléganőmet. ő tudja, mi a családon belüli erőszak, mikor laposra veri a dezodoros flakont a férje fején
@keresztanya fabi(en):
Idegborzoló.
A szegény férj, amikor ennyi zűr után kétszólamban ordító kölkök között alunna.
A családi erőszak melegágya...
@keresztanya fabi(en): nem tudnak semmit.
én is szívesen lennék Charlotte a Szex és New Yorkból, de nem biztos, hogy erre lehetőségem lesz.
@Jaffar:

Nem támogatnám. az ugyan vitán felüli, hogy sajátos stílusban fejti ki véleményét, de nem kötelező olvasnod. Más alkalmakkor meg olyan fontos és jó dolgokat ír, amit, vagy amiket mástól nem lehet olvasni. Viseld el. Én is elvisellek téged.
(most komolyan meghatódtam saját magamtól, ennyire nem lehetek demokrata)
Amúgy mi zavarja 1360 hozzászólásod után az érzékeny lelkületedet?
@Dr. simonmondja.: az igénybevett tb szolgáltatások között találta meg az első gyereket, csak a másodikat szülte ténylegesen

hogy az én munkában eltöltött éveimet miért nem duplázták meg
@jaegtoer:

Inkább Orbánt kéne Tahótlanítani. Vagy ráuszítani a Radírpókot.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: a talpmasszázst nagyon szeretnéd ugye??
legalább éreznél valami melegséget úgy deréktól lefelé, amikor az öledbe okádná a meleg ételt
@jaegtoer: Vegyem úgy, hogy a semleges emberi viszonyokban egyetértünk az egymásmelletiség pozicióiban? OK!
Azzal viszont én értek egyet, hogy aláveted magad a párod akaratának nemes erényeidet megcsillantva, de ne feledd, ez nem alárendeltséget fejez ki, hanem a saját akaratod érvényesülését. Ez már egy másik figura.

Bocs:egymásmelletiség = egymásmellettiség
@keresztanya fabi(en):

Ahogy néztem/elemeztem a pasas fejét, elképzeltem anyuját (biztos van). Gyanítom neki nincsenek emancipációs problémái. Áll apu háta mögött, amíg eszik,és ugrik, ha kell valami.
Érdeklődési köre egy kérdésben szummázható: elégedett vagy drágám?
@keresztanya fabi(en): No, én meg valami zűrös ikerszülést képzeltem el.
De végülis most szerencsés azzal a két lepapirozott szülésével. Vargáék biztos beszámítják a letöltendőba az önmegvalósítás előtt.
@keresztanya fabi(en): "képviselő úr a drága, elképzeléséhez hozzátehette volna azt is, hogy a férfiak keressenek annyit, hogy asszonyt és gyerekeket el tudják tartani ..."

És ki tudják fizetni az ellátásukat is, arra az esetre, ha megvernék őket. :)
@orica: ez az ami nem tudna kijönni a számon
@Jaffar:

Nyugi. Sokkal konszolidáltabb, mint évekkel ezelőtt:)) Valóban sajátos a stílusa, de meg lehet tanulni az olvasás módját. Ha csutival kezd, ugrás. Zene, kaja, világjárás, nemzetközi lapszemle,némi közgazdaságtan nagyon élvezhető.
@King of Shadows: azért ez inkább fordítva jellemző és sajnos nagyon sok olyan nő van, aki meg sem mer ilyenkor nyikkanni, csak tűr a szerencsétlen
Orbán a szavahihetetlenség bajnoka. endresy.blogspot.hu/2012/09/shortolt-szavahihetoseg.html?m=1
Lassan Orbánban lehet majd a semmibecsapongást mérni
A sirnivaló, h.a Nat szerint az erkölcs kötelező tananyag :-(
@Mariann19:

Kedves Mariann!

Látom nagyon mellre szívtad, talán a tudatalatti miatt lett mellet a mellett.

Én viccelni próbáltam.

De komolyra fordítva a szót.
Az a véleményem, hogy degenerált hülye lehet csak az, aki intézményesíteni akarja az alárendeltséget férfi-nő viszonyában.

A seggfej (Varga úr) feltehetően arra gondolt, hogy az emacipáció egy olyan népesedési problémát vetett fel, amely a társadalom építésben zavarokat okoz. Csakhogy erre nem az emancipáció leszűkített problémakörében kell keresni a megoldást, hanem valamennyi társadalmi (gazdasági-politikai) ellentmondás feloldásával. Ez éppen az összetettségétől olyan súlyos válság, hogy a magyar társadalomnál fejlettebb országokban is csak gyenge részmegoldások születnek.
Mindazonáltal megemlíteném, hogy Kínában, amikor drasztikus születésszabályozást vezettek be, és be is tartatták a születésszám csökkentése érdekében, nem emlékszem, hogy világméretű tiltakozási hullám söpört volna végig a Föld nevű bolygón. Pedig a kínai nőket is megilleti az a jog, hogy annyi babát szüljenek, amennyit szeretnének, ellentétben a megengedett 1-gyel szemben.

Sokkal összetetteb ez a probléma, hogy néhány hsz keretében ezt tisztázni lehetne.

De varga úr rosszat szólt és azt is rosszul. ez nem vita tárgya.
Nem hittem a szememnek, amikor az ajánlócédula megszüntetését meglebegtették. Arról egyébként fogalmam sem volt, pedig gyakran olvasom az "ördögbotosok" (tényleg, Fabius, miért ördögbotosok) közleményeit, hogy van az LMP-nek egy ilyen javaslata.

Ha megszüntetnék, azért tennék, mert annyira biztosak önmagukban.
Ez már volt?

Az LMP bocsikája.

lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/35589/az-lmp-nem-allt-ki-a-jobbik-mellett/

Tévesek azok a hírek, amelyek szerint az LMP Veszprémben kiállt volna a Jobbik “Magyar élet menete” elnevezésű vonulása mellett. Az LMP a leghatározottabban elítél minden félelem- és gyűlöletkeltő megnyilvánulást és demonstrációt, és minden körülmények között kiáll az alapvető emberi jogok, illetve a jogállamiság védelmében. A veszprémi jobbikos felvonulást az LMP olyan provokatív lépésnek tartja, amelynek célja a feszültség keltése. Az ellene szerveződő demonstráció a vélemény kifejezés legitim formája.
@keresztanya fabi(en): Pontatlanul fogalmaztam: ki tudja fizetni a nő és a gyerekek ellátását is, ha esetleg megverné őket. :)
@épészmérnök: Szerintem inkább azért, mert így simán indíthatnak pár "független" jelöltet is a sajátjuk mellett.
Nos... Igen...
"A miniszterelnök teljes hétfői mondandóját elemezve arra jutottunk, mondott igazat is."
Mik vannak... Orbán Piktor? Igazat? Véletlen lehetett! :))

index.hu/belfold/igazamiigaz/2012/09/11/orban_helyett_beszeljenek_a_tenyek/

Amúgy ha valaki nem hallotta volna a játékgép business fixálódott.
Dögöljön meg Stefike lova, ha kitalálnátok, hogy ki a főkolompos benne, kié a licence!
Persze, hogy S-el kezdődik és imicskával folytatódik... :)
De ez csak véletlen lehet, valami névrokon lesz az!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
mikor lesz parlamenti gombnyomás verseny arról hogy a fidesz képviselői, főleg a fiúnak öltözöttek, milyen pozíciókat tesznek kötelezővé a nemi életben, a felszopást is beleértve.

megtiltyák e a condom használatot halálbüntetés terhe mellett ha már a bibliában ez is le van izélve...kat lik luk mek mek beeeeeeeeeee

brühühühühühü

levédia beltenyésztés és ellések száma 14 vagy 13?
@épészmérnök:

A választási-jogvesztő elő-elő-előregisztráció elleni kampányolást
szerencsétlen bohóc sátrának nevezi Ertsei K.

Fabiusnak igaza van.

Ezek lepacsiztak a fidesszel erről az elcsalt választásról.

Csak azt nem tudom, hogy ez a családierőszak balhét most megkapták előre,
mint cserealapot,
vagy épp bohócot csináltak belőlük is a bohócügyiek.
Nagyon durva ez a szöveg, de jelenleg figyelemelterelés, mivel eddig is tudtuk, hogy a fidesz macsiszta bunkók gyülekezete. Koncentrálni kellene, mindennap elmondani, hogy orbánmongyonle. Csak ezt, és semmi mást. Nagyon sokszor, és mindenütt.
A marketingesek szerint kilencszer kell valamire felhívni a figyelmet, hogy egyáltalán észrevegyék, és még sokszor, hogy azonosuljanak vele.
Ez egy egyszerű szabály, csak alkalmazni kell.
Ismétlem: orbánmongyonle.

OR - BÁN - MONGYONLE
OR - BÁN - MONGYONLE
OR - BÁN - MONGYONLE

és így tovább. Fejétől bűzlik a hal. Ha Orbán kiesik, vele esik ki úgy félmillió szerelmes hívő, akit más nem érdekel. Mint a dalban:

www.youtube.com/watch?v=1_2vyo-C7PI
@épészmérnök:

Volt egy "tömegrendezvénye" az LMP- nek ahol tömeg helyett csak a látványosságnak rendelt ördögbotosok voltak jelen. Azóta rajtuk ragadt.
@rodeo36:
"Mennyi a terv elvtárs? 14?
Akkor annyit fog fialni, felajánlásbul..."
Az lemaradt, hogy - ezt megmonták a vargadisznónak is?
Megmondaná, ha élne szegény.
@Fabius:
Mint Stefike rajtad...
Állásajánlata nem érdekel? :)
Váááááá.... brühühühühühüh
@King of Shadows: ezt viszont közmunkában dolgoztatnám le vele, addig se legyen kedve verekedni
@Dr. simonmondja.: Te újságíró volnál? Két kattintás, és kiderül, hogy nem igaz, amit állítasz. Gáz!

lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/35058/felazsiai-orszagnak-eloregisztracio/

"Karácsony Gergely arra is felhívta a figyelmet, hogy a miniszterelnök pénteken megerősítette: az országgyűlési választásokon be akarják vezetni az előzetes választási feliratkozást. Az LMP-s politikus, ezt előzetes regisztrációnak nevezve, azt mondta, hogy annak bevezetése elfogadhatatlan a demokraták számára.

A frakcióvezető-helyettes úgy fogalmazott, hogy a tervezett rendszer hazugságokon nyugszik. Hazugságnak nevezte, hogy a határon túli magyarok választójogának érdekében van szükség az előzetes regisztrációra. Kijelentette, hogy miközben számos országban úgy működik a rendszer, hogy a határon túl élőknek regisztrálniuk kell, addig a határon belül élőknek erre nincs szükségük.

Azt is kijelentette, hogy nincsenek olyan nemzetközi példák, amelyek alátámasztanák a választási feliratkozást. Hangsúlyozta, hogy előzetes regisztráció csak azokban az országokban működik, ahol nem naprakész a népesség-nyilvántartás, Magyarországnak viszont ilyen problémája nincs. Külön kiemelte, hogy ahol alkalmazzák az előzetes regisztrációt, ott a választók ezt akár a választás napján is megtehetik.

Karácsony Gergely hozzátette: fel szeretné hívni Orbán Viktor és Kósa Lajos figyelmét arra, hogy az alaptörvény szerint minden állampolgár egyenlő, ezért mindenkinek a szavazata egyforma súllyal esik latba, demokráciában nem lehet különbséget tenni a választópolgárok között.

Végül azt mondta, meglátásuk szerint az előzetes regisztráció nem az első és valószínűleg nem is az utolsó lépés afelé, hogy az “ázsiai despota politikáját követő Orbán Viktor valahogy mégiscsak hatalomban tudjon maradni a választópolgárok akarata ellenére”.
@Fabius: vagy inkább rájukragasztottad :-)
@keresztanya fabi(en): A közmunkában is lehet verekedni. Ott még szakszerszámot is adnak hozzá.
@rodeo36:

Ezek a jobbágyok azt is bevállalnák...
@jaegtoer: Már az első válaszodnál láttam, hogy ez egy jó hangulatú véleménycsere lesz. Dehogyis szívtam mellre valamit is, nem volt miért.Amit aa demográfiáról és az emancipációról írtál, /jelzem igen jól stilizáltan / nem szeretnék hozzá tenni, mert az összefüggéseket fogalmaztad meg.
Két dolgot azért megemlítenék. Az egyik, hogy egy ilyen kormányzati felvetés hogyan lehet annyira primitív, hogy a korszerű társadalmak jogi gyakorlatának fittyet hány. Arra gondolok, hogy a nő joga a gyermekvállalás kérdésében két irányba dönteni, erre épülaz egész fiskális elv ebben a kérdésben. Joga van szülni és nem szülni, röviden. Ez a jog szabad akaratot képvisel, és egy kormánynak sem szabad ezt a szabadságot korlátozni semmilyen szempont alapján.
A másik kérdés a női nem aláminősítése, ha megfigyeled a tegnapi retorikát, a nők szellemi élete vagy karrierépítési lehetősége fel sem merült. Az én olvasatomban ez olyan minősítés, mely a nőket csupán tradicionális szerepbe képzeli. Beszélt ott 4-5 gyerek utáni munkavállalásról /?/, de arról nem, hogy a nők magasabb szintű feladatokra is predesztináltak.
Nem kérünk a hűbéri restaurációból sem ebben a kérdésben, sem az ország átalakításában.
@épészmérnök:

Nem, én nem írom, hanem olvasom az újságot.

Az Index címlapról jövök.

Ott olvastam...

ertseykatalin.blog.hu/2012/09/11/meg_mindig_van_lejjebb_258?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_09_11&utm_campaign=index

Szóval mit hazudtam ?

Szerintem Ertsei Kát többen olvassák, mint az elempé kommünikéjét,

mert címlapon van.

Úgyhogy ez a szerencsétlen bohóckodás a véleményük az elő-előregi elleni kiállásról.

És csak elmennek mellette.

Bezony.
@keresztanya fabi(en): Annak igen, de szerintem az erőszakos alakokat jobb a megfelelő helyen tartani, és nem a közmunkában, ahol mondjuk csákányt kapnak a kezükbe. :)
@épészmérnök:

Valahogy csak rájuk ragadt :-):-)
@Dr. simonmondja.: Kedves Simon, ha nem tévedek, tegnap Fabius lényegében ugyanezt írta Gyurcsány éhségsztrájkjáról.
Ha Fabius mondja, akkor fasza. Ha egy LMP-s mondja, akkor lepacsizás Orbánnal?
Sziasztok!

Varga majd beül a megüresedett varrónői székbe? És a főnöke esetleg megcsöcsörészi?
Na ennek se a lába fáj! :D

Ja, ide kapcsolódik, h hétvégén jött Don Vittorio levele az új munkahelyekről!
Személyesen nekem írt, bi-bi-bí! Azóta azzal alszom :DDD

Az egyik balkeze elküld, a másik balkeze meg munkát ad?

Aztán mire szüljenek a nők? Ha nem volt munkája (mert ott semmi keresnivalója a fidesznyik logika szerint), mi alapján lesz biztosítása a gyes után? Szép perspektíva minden fiatal nőnek!

Ha mondjuk az uniós átlag szintjén járna a férj fizetése + munkaerőhiánnyal sújtott ország lennénk, akkor talán meggondolandó lenne néhány nő számára. Így sértő és megalázó!

Olvasom az indexen, hogy a fideszes macák is egyetértenek vele.

index.hu/belfold/2012/09/11/kiallnak_a_fideszes_nok_a_noi_karriert_biralo_varga_mellett/#

Akkor nekik is lehet kussolni a fakanál mellé? vagy dr.Bubó helyesírásával, nekik fakan áll?

csak a vita hevében fogalmazott keményebben.
csak a vita hevében véletlenül hadat üzenünk egy másik országnak? megtámadtuk és meghalt párezer ember? ááá, bocs, csak idegesek voltunk, de már megyünk is haza... félreértés az egész.

-- tök jó, előbb 3-4 gyerek és aztán karrier.
lehetőleg fiatalon, aztán ha a gyerekek mellett még bír, akkor mehet továbbtanulni, karriert építeni. tipikus roma karriert...

ez a pasi életében nem élt eredményes házaséletet, de nem is kár érte.
Hát ez a TV2 nem kispályás.

Suttogva lehelték a mikrofonba, hogy Mesterházi szerint Orbán döntött a baltás gyilkosról.
Aztán Mesterházi aszt motyogta - lemondásra szólítanánk fel...

Aztán beadták Orbánt, aki beledörögte a mikrofonba, hogy a kormány döntött mindent mérlegelve,
majd Selmeci véleménye volt a döntő, hogy minden rendben ment a nemzetközi rend szerint.

És ekkor - tadáám - Hagyó bilincsben vezetgetése ordítva az ügyészi feltételezéssel, és milliárdokkal megsózva, paprikázva.
@Mariann19: ne haragudj mariann19, hogy belekontárkodom épületetes vitádba herr jaegtoerrel, de az ifiúr - a régi viccet parafrazeálva - konkrétan a baszásra gondolt.

és mielőtt engem is betámadsz: a női egyenjogúság amúgy alap. még akkor is így van, hogy a fogyó és öregedő nyugati társadalmak a kitolódott gyerekvállalási időpontnak köszönhetik minden gondjukat. erre ugyanis nem a nőnek a tűzhely mellett a helye kezdetű szlogen felemlegetése a megoldás.

még egyszer bocs, hogy beleugattam a vitátokba, de oly' bájosan értetlen kékharisnya voltál, hogy csak na:))
@épészmérnök: Nem fasza. Tegnap Fabius nem dobott posztot, és mire felébredt, én már messze jártam.

De Fabiustól amúgy sem vártam mást.

Viszont az LMP lebohócozza - méghozzá Szily cikkét ajánlva - az elő-előregisztráció elleni egyetlen kiállást.

Úgyhogy ennyi a politikájuk.

Szerencsétlen bohócozás - házivéleménnyel.

Nulla kiállás.

Vagy láttad őket címlapon, hiradóban, Kossuth téren ?

Nos ?
@fletwwod_mac: az otthomradás, a munkába állás és a gyerek.
idézet egy demográfiai cikkből
"Dániában például, ahol a nők foglalkoztatási
rátája az uniós országok közül a legmagasabb és ahol a termékenység is viszonylag magas, a gyermekeket első életévük során rendszerint a fizetett szabadságon lévő szülők nevelik. Az egyévesnél idősebb gyermekek 83%-a azonban már napközben intézményes nevelésben részesül, ez a legmagasabb arány
az unióban (OCDE 2001). Dánia ellenpólusa Olaszország, ahol csupán a nők
46,6%-ának van munkája, és a 3 éven aluli gyermekek 6%-a jár bölcsődébe, a
többire az édesanyja vigyáz (uo.). Mindemellett 1,35-ös termékenységi arányszámmal Olaszország Európa egyik olyan országa, ahol a legkevesebb gyermek
születik (VID – IIASA – PRB 2008)."
@Penivaldes: én egy éves gyereket nem adnék bölcsibe, az biztos
ha van rá lehetőség, használják ki az anyukák a 3 éves együttlétet
@Penivaldes:

Pedig ott nem is történt gyurcsány. :D
@aritus:

Mi MÁST lehetne ezektől várni, mondjátok????
Hát nem belerúgnak MINDEN elesettbe?

No meg aszondják, Anikó asszonyt is véresre verte már néhányszor Don Vittorio drága...
@rodeo36: na meg, hogy mikor szabad... Mert fényes nappal vajon illő e? :-))))
@keresztanya fabi(en): ha van rá lehetőség. de ha nincs akkor nem lehet. meg a gyerek szerintem a dacckorszakában idegesítő. akkor szenvedjen vele más. én csak a képzeletben lévő erőszak híve vagyok:DDD
egyébként Belgiumban pár hónapos kisbabákat adnak bölcsibe. ott van a hütőben a lefejt anyatej, azzal cumiztatják a gyereket. na az tényleg túlzás.
@keresztanya fabi(en): ha fussa rá... Minimálbéres gyed-esek igen szegények, a szegények...
@Penivaldes: szeretném, ha olyan bülcsődei és óvodai elhelyezési lehetőségek lennének, mint Dániában.

A munkahelyekről és a bérekről nem is beszélve. aprod.hu oldalon lehet találni tipikusan nőknek való állást. rákattintva statisztikát is, h mennyien nézték meg.
@kej: "... a fogyó és öregedő nyugati társadalmak a kitolódott gyerekvállalási időpontnak köszönhetik minden gondjukat. ..."

Ez egy elterjedt látszatprobléma. A fiatalok munkanélkülisége mindenhol sokkal magasabb, mint az öregebbeké (a spanyoloknál már át is lépte az ötven százalékot), és ha erre ráuszítanak még egymillió gyereket, akkor annyival több munkanélküli lesz.
@lbm: nappaaaaaal? még mit nem!
összesen 4x = 4 gyerek és elég legyen! :DDDD
még jól is esne a végén, nahát :D
@fletwwod_mac: tipikus nőknek való állás?
na igen, talán ott kéne változás és nem hülye szöveg a parlamentben...
@Mariann19: 4-5 gyerek mellett munkát vállalni? Hol van az a csodamunkahely? Már egy kisgyerekkel is diszkriminálnak, nem 5-el... Sőt kutatásaim alapján, már bizonyos korosztályú nőket is diszkriminálnak, ha nincs akkor még gyerekük, mivel, bizonyára akkor hamarosan családot akar majd alapítani. Ez nem kamu, ez való igaz!
@fletwwod_mac: a nemi élet arra kell, hogy teleszüljük hazánkat gyermekekkel. bár azt hiszem jobban járunk ha én ezt nem teszem meg:)))
@Penivaldes: Most, hogy ezt leírtad, a Fidesz be fogja indítani a Népességnövelő Akciótervet is, aminek keretében így fogják "tömeg nevelni" a gyerekeket.
Honnan lesz ehhez nyersanyag?
Tömeggyártásból, természetesen! Létrehozzák az ehhez szükséges állami vállalatokat, és ott, közmunkában indulhat majd a gyártás. :D
@lbm: tudom, lányomék is ez a szitu
még szerencse, hogy tudjuk őket istápolni
@King of Shadows: jó ötlet. minden 20 és 35 év közötti nőre szükség van! gyártsuk a gyerekeket.
gomb megnyom, kar felhúz, és indul..
:D
@Dr. simonmondja.: "az LMP lebohócozza - méghozzá Szily cikkét ajánlva - az elő-előregisztráció elleni egyetlen kiállást."

Gyurcsányt bohócozta le.

Az álláspontjukat a választási rendszerrel kapcsolatban feljebb beidéztem.

Akárhogyan magyarázkodsz, a vádaskodásod alaptalan, és ezt te is jól tudod.
@fletwwod_mac: akkor már csak a hol? kérdést kell korlátozni. :-)))) Aztán már beírjuk a naptárba, hogy mikor és hol , rájátszás pedig kizárt, mert akkor az éves beosztást felborítjuk...

Tulajdonképpen, ahogy erről megy a csevej, és úgy belegondoltam milyen lenne, hát nem is kívánok én börtönt ezeknek a fidesznyikeknek, mindössze ilyen nemi életet... :-)))) nagyobb büntetés már minek? :-)
@fletwwod_mac: "szeretném, ha olyan bülcsődei és óvodai elhelyezési lehetőségek lennének, mint Dániában."

Szeretném, ha olyan bölcsődei és óvodai elhelyezési lehetőségek lennének, mint korábban Magyarországon.
@lbm:
nálunk a cégnél, ha vki elmegy egy hétre a gyerekkel tp.-re, nem kap cafeteriát arra a hónapra
@Penivaldes: és a dadusnak mondja először, hogy ANYA????
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nem tudom miről van szó. Utóbbi napokban se rendes posztokra se komment olvasásra nem volt idő.
@Penivaldes: És mindenki kap érte 47.500 Ft-ot. Azt még eldöntik, hogy kecskével, vagy kecske nélkül.
@lbm: gondoltuk volna, hogy ilyen fertőző a matelcsi bébibúúúmja?
@épészmérnök:

Pontosan. Ahogy mondod.

Gyurcsányt bohócozta le.

Az egyetlen kiállást.

Vagy láttál valami más megmozulást az elő-előregisztrációval szemben ?

Volt ott valaki másnak kiállása a Kossuth téren ?

Ertsei említésre se méltatta a témát, ahogy elment mellette és szerencsétlen bohócnak nevezte.

És az LMP-nek ez az álláspontja van a címlapon.

Úgyhogy vagy lemossák a címlapról Ertseit, vagy ez marad az álláspontjuk.
@épészmérnök:

"Addig nem hiszem el, amíg hivatalosan meg nem cáfolják." (Igenis, Miniszter úr!)

:D:D:D:D:D:D

A fent nevezett sorozat kötelező irodalom (a testvérével, az Igenis, Miniszterelnök úr!-ral együtt), hogy mindenki láthassa: már harminc x évvel ezelőtt, a világ jobbik felén se voltak jobbak a politikusok, mint itt, Magyarországon. (Jó, a mostani garnitúra VALÓBAN megagáz.)
@Penivaldes: nekem nincs bajom az " asszony nevelje a gyerekeket" felfogással,hisz ma már ez nem akkora bezártság mint régen. Van net, nem tart egy napig a mosás, és egyéb könnyebbségek is szabadidőt generálnak egy otthon lévő anyukának. Lehet például könyvet írni, vagy bármely olyan tevékenységet folytatni amitől nem butul el egy asszonka ( már ha van rá affinitása) Ezzel ma már csak egy baj van, hogy a férjek fizetése nem olyan egy átlag családban amely ezt lehetővé tenné. Én komolyan itthon maradnék, ha azt mondanák a fizetésem hozzácsapják a férjeméhez. Főképp, hogy egy gyerekkel nehéz megoldani sok mindent. Mint például tegnap, amikor közölte az iskola, hogy ne vigyük már az ügyeletre a gyereket, mert két-három gyerekért ez nekik nem is olyan jó... Közöltem, hogy márpedig fél hétnél későbbre nem tudjuk hordani, mivel én negyed hatkor már úton vagyok a melóba, a férjem meg már így is elintézte hogy egy órával később járhasson dolgozni. Erre az volt, hogy de akkor is a szülőnek kell megoldani. Tehát én megtehetek mindent, ahhoz, hogy közelítsenek egymáshoz az igények, de az sem elég...
Azt mondta a tanárnő, hogy neki negyed órával előbb kell indulnia emiatt. És én kinek mondjam meg, hogy baromira nincs kedvem négykor kelni, és több mint 3 és fél órát utazgatni naponta a betevőmért?...
@King of Shadows: automatikus. reggel beinditják a szalagot, este kikapcsolják. gyors és hatékony, bár én inkább a hagyományos módszert választanám miután erőt gyüjtöttem az egészhez.
:)
@lbm: legtöbben otthon maradnánk, de nem lehet.
az meg nem jó ha a gyerek lábalatt van.
@Penivaldes: Az nem jó, mert az XXI. századi módszer! :) Megmondták, hogy itt nem azokat fogjuk használni. :)
@keresztanya fabi(en): pedig az nem igazán kóser, ugyanis tudtommal 10 nap után nem jár...

Én vagyok a net munkaerő-piaci macája :-))))))

Persze attól még tévedhetek... :-) Új a munkatörvénykönyve, és még nem égett belém... :-)
@King of Shadows: tudtommal évezeredek óta ugyanúgy kell csinálni...:))
@keresztanya fabi(en): azt én imádtam :-)) Hát nem ari?:...:-))))
@Penivaldes: na most nyiltan: itt még a sexről van szó? :-)) Vagy mi van? :-))
@Penivaldes: Az meg ortodox. :) Majd licenceljük a klónozást a Kínaiaktól (vagy beküldjük a TEK-et, hogy lopja el a terveket). Akkor gyárthatunk pár száz L'Tolcsy-t, akik talán már össze tudnak hozni egy normális költségvetést is. :D
@lbm: sex??? az meg miiii?
nem ismerem én ezt:D
@lbm: nálunk ez 2 éve volt, hogy 5 nap után nem adható
egy évben 5 nap
tehát ha valaki többször volt évente táppénzen, akkor abban a hónapban nem kapott
@Penivaldes: imádtam a " A gyermekvállalás nemzetgazdasági érdek, minden gyerekkel leendő adófizető születik..."

Totál begerjedtem...
@King of Shadows: azonos képességekkel? rossz 5let.
w.youtube.com/watch?v=y6GYNLqsdaY&feature=watch_response
@King of Shadows: nehogy már f.szokat klónozzatok, nincs belőlük elég?
@Penivaldes: örömszerző tevékenység :)
felhomályosítsalak :D
@lbm: hehe, de aki ezután születik, az már NEM NEKIK adózik
@lbm: én is. hová is tettem a frissen mosott ballonkabátomat? :DDD

Komolyra fordítva a szót. AA bérekkel kapcsolatban asszem én is írtam korábban, h nem a munkával van gond, hanem a bérezéssel. 100k bruttóval kellene legalább 3-5 felnőtt kereső a családba.

Oksa, h több feleség, na de több anyós is? :DDD
nAa jó éjt. szaporodjatok helyettem is.
@fletwwod_mac: ne akarj.) hidd el jobban jársz ha velem nem számolsz.
OFF és bocsánatot kérek, ha már téma volt, de Fabius, nem írnál posztot arról, hogy mi történt a családon belüli erőszakról szóló éjszakai törvényvitában?
És hogy miylen nyilatkozatok bírták elhagyni a kormánypárti képviselők száját?
ON
@Penivaldes: így jött ki :-))

igydolgozunk.blog.hu/2012/05/12/kozelet_kormany_gyerek

Azért az én gyerekem, ha nem is lesz megfelelően magyar érzelmű, én inkább mégis a jövő zálogának nevelem, nem pedig a jövő adófizető automatájának...
@csutkababa:
Látom, kommentekben előkerült...
@fletwwod_mac:
A levéd valóság:
-Mi az elképzelése?
-A csapatmunka híve vagyok, szeretnék olyan értékek létrehozásában tevékenyen részt venni,
amelyek hatékonyan hozzájárulnak a cég sikereihez.
-:)) Végzettsége?
-Közgazdaságtanból PhD, Számítástechnikából summa cum laude.
-:)) Nyelvtudás?
-Angol, Német, Olasz, Spanyol, Lovári
-:)) Hhmm… gyermekek?
-Egy.
-:(Kora?
- Nyolc
-:(((( Öööö, majd értesítjük…
Varga mi a lófaszról beszélt? Ez a pink öltönybe bújtatott demens pojáca annyira van tisztában a magyar valósággal, mint Ilham Aliyev a plurális demokrácia fogalmával. Egy gyerek is kiváltja a „fújabelemjönki” reakciót a munkáltatókból, nemhogy kettő, ne adj isten három, vagy négy.
A párom egy éve keres munkát, a „gyerek” húsz éves, és mindenhonnan kirúgják a zasszonyt, mert 41, és az érettségiével, meg a jogi asszisztensi képzettségével nem éri el azt a szintet, hogy takarítónő legyen a faszomtuggya milyen centerplázarohadásban. Ha még két kiskorúnk is lenne, akkor?
Ez a fideszes parazita nem tudja mit beszél, persze az ő szellemi színvonala pont arra elég, hogy a neki szegezett kérdést elintézze az: „emútnyócév” mantrával.
UV-züld zakót is lehet kapni?

(ja: kurvanyját!)
@King of Shadows: a fejükkel max foci, a belső lehet, hogy piacképes
@King of Shadows: de akkor alkalmassági vizsgálatot és gyakorlati tesztet kell előtte csinálni, hogy egyáltalán megfelelnek-e donornak
@Knósszosz: Figyu! Én még a tescoba sem kellettem pedig nyolc munkakörre jelentkeztem és abból egy sem volt közép vagy felső vezetői pozíció...

Na ezért vagyok én egy könyv : LBM, mert ebből lett elegem... Ha nem könyv lennék, hanem önmagam a könyvel, hát munkám még nehezebben lenne. Egy ismerősöm azt mondta: "nem alkalmaználak, mert nem akarnék a második részben szerepelni... " :-)))

De valóban nem onnan közelítik meg a kérdést ahonnan a hiba indul. Bár a munkahelyvédelmi programjuk nem annyira rossz, ha valóban van rá keret...
@lbm: Egyetértek!Ekkora baromságot csak egy gyengeelméjű tud mondani.
Hozzá teszem, hogy tételezzük fel, vissza menne dolgozni. Ki veszi fel?A vállalkozót is meg lehet érteni, mert a táppénzek első részeinek terheit a vállalkozónak kell viselnie. Inkább alkalmaz fiatalt, de ott is óvatos.Egy példa: a közeli kisbolt tulajdonosához a gyes letelte után visszament dolgozni egy hölgy, aki a neki törvényadta jogai szerint jár a közel 3 év után járó szabi. A költség ennek a boltnak közel 500.000.- Ft kiadást jelentett.
Amennyiben az állam vállalná aterheket, szerintem nem lenne ilyen merev az elzárkózás a munkaadók részéről.
@glaci ph 5.5 álompolgár: @keresztanya fabi(en): Elég vastag bőre van, szóval a bőrpótlás megoldható belőle. A gyomra is rendben kell, hogy legyen, tehát ha menni fog a gyomortranszplant, az is jó lesz. A szíve is sokat kell, hogy bírjon, mert még nem adta fel a küzdelmet, annak ellenére sem, hogy kábé havonta bedől a költségvetése. Lélegezni is rendesen tud... :)

Én meg azt hiszem lépek enni, aztán aludni. Jó é8! :)
@csutkababa: "És hogy miylen nyilatkozatok bírták elhagyni a kormánypárti képviselők száját?"

Kis mohó! Mindent egy nap mi?

Bár igazad van: újabb nap, újabb botrány.
@kej: Még nem ismersz, én végtelenül udvarias és higgadt csaj vagyok, ez azonban nem egyenlő a boci szemű naiv nővel.Nincs semmi baj, ha erre jársz többször, majd meglátod.
Az elöregedő társadalomnak valóban egyik rákfenéje az időben kitolódott gyermekvállalás.Ennek gazdasági, neveltetési és kényelmi okai vannak. A szingli jelenség az egyik jelképe az imént felsoroltaknak. Sajnos e tárgyban kevés figyelem fordítódik a fiatalok gondolkodásmódjára, mely a felelősségérzet és a kötelességtudás terén nem fejlődött ki, és ez a nevelés hiánya. Emiatt nem hajlandók vállalkozni semmi olyan féle feladatra, amely erőfeszítést és felelősséget igényel, vagy lemondást a szülők által biztosított kényelmes életről.
Végezetül maradjunk annyiban, hogy az alá-fölé rendeltségi viszony taglalásánál gondoltam, hogy ez egy adott aktus szimbolikája, de csak nem kérdezhetek rá, hogy náluk e hogyan is van ez?Mivel nem tudtam tutira, hogy egy dologra fókuszálunk-e.
@Mariann19: volt egy "riport" alanyom aki terhes lett, és valóban veszélyeztetett terhes. Szépen becsülettel közölte a munkáltatójával. A munkáltató már aznap délután behívta, és visszadátumozva elbocsájtotta, közös megegyezéssel... (még ehhez is volt pofája...). Na most a kismama nem írta alá, erre közölte a főnök, hogy már pedig ő nem fog egy fillért sem fizetni azért mert ő terhes, meg gyeden-gyesen lesz, és fegyelmivel bocsájtotta el. Na akkor beszéltünk mi. Elment végül egy ingyenes munkaüggyel foglalkozó jogászhoz, per lett, de végül megegyeztek peren kívül, mivel a már megszült mami nem ért rá pereskedni tovább. Nem szeretném leírni azt a mocsokul szemét alacsony összeget amit így kapott, és még állása sem volt...
Ja és nem akarok anti-magyar lenni, de ez magyar vállalkozó volt, nem multi...

Na erre szüljünk gyereket... :-((
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Lac, a lányom barátja 22, Törökszentmiklósi srác. Ceglédre is ment volna melózni, (vállalva a napi utazást), ami napi három órával toldja meg a munkaidőt, úgy rúgták picsán, hogy a Hungarocontrol radarja nem fogta Sopron felett. Miről beszélünk?
@lbm: nálunk olyan gyes-ről visszatérő kismamát nem vettek vissza, akinek 3 kicsije van, szakmailag is veri magasan az utódjait. vele is ilyen közös megegyezéses cirkusz volt, annyit hallottunk csak, hogy "én ezt nem írom alá", a többi az titok maradt
@Knósszosz: ilyen állásokat hirdetnek manapság:

www.legjob.hu/allas/?pr=jp&hid=113838056&WT.mc_n=legjob_s_o

Az alapbér 560Ft/óra, 168 órával számolva nem éri el a minimálbér szintjét. S ami poén, ide is *csak* fejvadász cégen keresztül. ez kész. ettől lejjebb már hová?

Szóval sem gondolnám, hogy feleséged a hibás.
@glaci ph 5.5 álompolgár: nagy szerencsével, hiányszakmával is komoly kitartást igényel.

Arról nem is beszélve, hogy rendkívül erősen rombolja az ember személyiségét. Nem mindenki éli meg úgy, h letojom, majd vki eltart... sőt!

50 felett igazán kemény a pálya. S ha valami betegséged is van a munkanélküliség mellé, akkor gyakorlatilag halálraítélt kategória.
Segélyből TB+gyógyszer+élet = reménytelen.
@Knósszosz: már lehet, hogy meséltem, de ápoló vagyok. Lebetegedtem mozgásszervileg. A papírjaim, végzettségeim ágy mellé szólnak,ezeket a feladatokat nem tudom így már ellátni. Munkanélküli lettem, elmentem beregisztráltam, és nem a segélyt akartam, hanem, hogy képezzenek át, hisz orrba-szájba arról ugatnak, hogy segítik a munkaerő-piacon való megmaradást, visszatérést. Kiröhögtek, elhajtottak, és kinyomták a szememet a háromhavi segélyükkel. Az ügyintéző pedig közölte, hogy ő nem ér rá erre...
És mit mondanak? Hogy élősködő szemét aki otthon ül... Találtam már munkát, de ez genyó dolog volt akkor is, és mutatja azt, hogy mennyire látszatintézkedések vannak itt: azaz kampány az megy, hogy mi mindent megtesznek, de egyébként hazugság az egész...
@lbm:
Drágám, megvédtek itt már sok mindent.
A nyugdíjakat például (3500 milliárd ment a levesbe), miről beszélsz?
Te hiszel abban, hogy a munkahelyedért kiáll viktor?
Van a közeledben pszichiátriai intézmény amely ellát? Ha van, sürgősen keresd fel, talán tudnak segíteni, még!
Komolyan kedvellek, ezért szeretném, ha felébrednél. Nem piszkálásból mondom!
A grillezett ribanc egyfolytában nyomja a mantrát, hogy:
„tutifasza minden, csak a cocik ugye”
Remélem azt fogja lenyelni, amire gondolok.
Sok undorító van az világon, de kevés undorítóbb nála.
@Knósszosz: @lbm:

figyu, egy rokonság 4család, 9 főből áll. Ebből
6 főnek nincs állása, a 6-ból 4 diplomás és nem büfé-szakos. Van olyan, aki orvoshoz jár, depressziós.
@fletwwod_mac: csak ezzel az a baj, hogy 5 millió dolgozót szeretne a kormány, ám azon felül, hogy ehhez sem ad semmi segítséget, még munka sincs ennyi embernek...

Mostanában akarok írni egy posztot, mert absurdisztán közepe, hogy persze olyan "fejlett" ország vagyunk ám, hogy ihaj-csuhaj, aztán nyilvánosan akarok tanácsot kérni...
Egy anyuka, akinek valóban nem magas a végzettsége, segítséget kért. Takarítónőként képzeli el magát, ahogy eddig is az volt.
Na most egy a problémám: motivációs levelet kérnek! Hát dögöljek meg, de akkor sem tudom, hogy mégis mi motiválót írjak egy takarítói álláshoz? Szeretem a tisztaságot, vagy mi a tököm? Fényképes önéletrajz kell. Hát 35 000-et keresett az előző munkahelyén is, mégis miből lenne neki scanner-e vagy digitális fényképezőgépe?

Hol a pi...-ába élünk komolyan?
@fletwwod_mac: és őszintén, csoda ha elmennek az emberek ebből a sártanyából?...
@Knósszosz:

Ilham Alijev nagyon is tisztában van a plurális demokrácica fogalmával, kerüli is, mint a pestist.

Egy plurális demokráciában ugyanis az Alijevek néhány száz évet szoktak kapni.
@lbm: az már teljes foglalkoztatottság határa lenne. ez szvsz még é-koreában sem sikerült.
úgy gondolják, hogy majd sok-sok kétkezi munkás lesz ennyi, mint a 20-as években. meg gátat fognak építeni. nem vok vízügyi szakember, de azt én is tudom, hogy a traktor jobban összetömöríti a földet, mint a kuli.

más. mondjuk, hogy lenne 5mil fő részére munka. ha csak minimálbér, az mennyi is havonta? ki fizetné és miből?
amellett nincs szükség ennyi dolgozó emberre. pl. nézz meg egy 60-as években készült lámpás rádiót és egy mai hifi-tornyot. ott még a fa kávát is kézi gőzöléssel, lakkozással állították elő. műszakonként mondjuk 100 rádió már komoly teljesítmény vt. ma a ház műanyagból 30mp alatt kész. belsejét automata köti össze. monnyuk annyit is ér... és mindenütt ez van.

átlag 14 nap alatt előállítjuk azt, mint 1900-ban egy egész év alatt. tehát lehetne engedni bőven, de mi visszafelé megyünk a boldog ferencz-józsefi békeidőkbe.

motivációs levél a takanyónak? nem piskóta!
@fletwwod_mac: és egyébként még közmunkát sem kaphatok, ha esetleg mondjuk most elveszteném ezt a melót... :-))) Komolyan egy vicc. de ha rokkantnak mennék, akkor élősködő lennék, de egyébként is lehet hogy csak azt a 28 000 ft-ot kapnám meg, mint rehab járadék, ami mellett viszont ha nem akarnék éhen halni, és bevállalnék valami kis munkát, akkor még azt a 28 ezret is elvennék...

Szomorú, mert sötéten látom a jövőmet, ugyanis beteg vagyok, és ez nem múló baj, max rosszabb lesz. Mit csinálok akkor? Hogy fogunk akkor megélni? Istenem nevethetnékem van ( persze ez csak a tehetetlenségé...) mert még csak finnyás sem vagyok és elmennék takarítani is, de még egy mosogatást itthon is csak több részletben tudok elvégezni...

Áhh, inkább maradjunk a jelenben, az még valahogy elmegy :-)
blogmotor lenyúlta a hozzászólásomat,... :-( kapja be!
@keresztanya fabi(en): @lbm: még kapcsolattal sem megy mindig.
Nálunk elengedtek kb. 100 forgácsoló szakembert meg 10 spec. képzett programozni tudó mérnököt. az egész BAZ-megye nem tudott ennyi embert felvenni.
Kénytelen voltam elköltözni a leendő munka reményében, mert én is elmúltam 22.
@fletwwod_mac:
Ez ma a hungarolatrina, én sem tudok elhelyezkedni.
Mondok egy példát:
Van egy kurvadenagy márka a háztartási gépekben, olasz. (fos)
Hívtak szerelőnek oda. Tuti meló, folyamatos, jó lóvé, hállelúja...
A valóság:
Napi nyolc cím (Albertirsától Gödöllőig), pofa lapos, csináld. Saját autóval, havi 250. Abból csengessed a benzint is.
Bejelentés? Hol élsz te fasz? Ez ma, egy világmárka képviselete levédiában. Közben meg folyamatosan basztattyuk magunkat, hogy tudjuk mi fán terem az újabbnál újabb elektronikák hülyeségei, de ezt leszarja mindenki. Ez magunktól, szakmai érdeklősként. Köll haladni, ha ugatni akarsz valamit az új szarokhoz.
Ott hagytam. Nem kívánok naponta anyázást hallgatni az ügyféltől, hogy mi a lófaszért 9700 csak a kiszállás. Én munkalapra dolgoztam, ennyi oszt jónapot. Nem én vettem le a szerencsétlent, a cég volt tetű.
Na jó, hagyjuk. Sokan, sokfélét tudnának mesélni.
Jó éjt, holnap itt.
@lbm: ohh már megjött :-))) akkor még se kapja be :-))
döbbenet, hogy megdöbbentek, nem tudnak azonosulni, de marad minden a döntés szerint
hvg.hu/itthon/20120911_Babakocsisok_tiltakoztak_a_fideszes_Varga
@Knósszosz: Ja, az egész szarból mardt 130.
Ez nagy pénz?
@fletwwod_mac: :-((( És akkor képzeld el azokat akik az Ormánságban, meg hasonló településeken élnek... Nem hogy munkára, még tanulásra sincs esélyük. Ha Pécsen bezárnának egy gyárat, még az a falunkénti 12-14 dolgozó, ( egy egy településnek kábé ennyi aktív munkaereje tud elhelyezkedni egy egy pécsi gyárban... )is éhen maradna, bár hozzáteszem sok pénzt így sem keresnek, és agyonhajtják őket, mint a lovat, mivel más munkahely hiányában ezt megtehetik...
@fletwwod_mac: nekem szerencsére még működött a kapcsolat
de látom, hogy mérlegképes könyvelőivel, töritanár végzettséggel bevállalják a segédmunkát, betanított munkát
és az alacsonyabb végzettségűek egyszerűen elmarják őket, mert féltik a helyüket
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nohát, ezt jól interpretáltad. Az iróniától most: brühühühühühü
Igazad vagyon...
@Knósszosz: és amikor ilyenekről írok, akkor azt mondja a kommentember, hogy én vagyok hatásvadász... :-(
Mintha mások, máshol élnének...
@keresztanya fabi(en): nem látok babakocsit. sőt a többség inkább nagymama korú. semmilyen varázsvesszővel nem lehetne kismamákká varázsolni őket.

Nem bántásból írtam, csak bosszankodom!
Sokadszor fordul elő, hogy a cím ígér vmit, a tartalom vagy az illustráció viszont köszönő viszonyban sincs a címmel!
@keresztanya fabi(en): A közmunka is a kedvenc témám, így bizony sajna gépészmérnök közmunkásról is hallottam már... Ez egy ilyen baró ország... :-(
@fletwwod_mac: jó a meglátásod, nekem is feltűnt. de nézd a másik oldalát, lehet, hogy a nagyikat is verik
én a szövegre koncentráltam
@lbm: kommenteltem az ormánsági blogodat. Nézd meg Büdöskútpuszta vasúti megállójának a képét.
még bolt sincs a településen. ja egyébként festői környezetben fekszik. csak az a 30 család abból nem tud megélni.
@lbm:
Neked is jójéjt, a blogodon tanákozunk.
Van valami, amihö szeretnék hozzáugatni, ha nem baly.
Szia!
@fletwwod_mac: egy sem roma, csak a történelem így alakult körülöttük.
@lbm: ha kedvenc témád, akkor kérdésem van. Tegnap téma volt, hogy valójában mennyi közmunkás van ma Mo-on. Van róla infód?
@keresztanya fabi(en): nőt megverni?
életemben egyszer fenyegettem meg - szavakkal- nőt, de az embernek volt aljas, nem azért mert nő.
helyesbítek, 6 évesen elsősként, szerelemből :D
@fletwwod_mac: vannak még úriemberek

engem sem vertek még meg
@keresztanya fabi(en): gyerekkoromban kaptam néhányszor, de az jogos volt
@keresztanya fabi(en): gyerekkoromban a szomszéd településről lejártunk puskás, géppisztolyos őröket nézni. az olaj eltűnt a tartályokból, ők és családjaik maradtak. oda már nem megy senki. se orvos, se mentő, se bolt, se kocsma, se posta, semmi. vonat 2-3 óránként.
@fletwwod_mac: de maradnak, mert másutt sincs számukra jövő. Jól gondolom?
@fletwwod_mac: de maradnak, mert számukra másutt sincs jövő. Jól gondolom?
@keresztanya fabi(en): hetedik hóban amikor ebben a témában tobzódtam kb 200 000 közmunkás volt. Azóta nem néztem utána, de megteszem. :-)
@lbm: mert a nagyjaink azt mondták, hogy csak 80e, a foglalkoztatottságról volt szó, kár, hogy nem voltál itt
@keresztanya fabi(en): most is úgy néz ki hogy annyi a becslés, azaz 200 000-nél valamivel több, de most akarja duzzasztani Viktorunk ezt a számot 95 000-el... Jön a szép új világ...

De lehet hogy ez nekem jó, mert mi van ha a bejutást a közmunkaprogramba megkönnyíti őfelsége és akkor még én is lehetek közmunkás. Azta de jó lesz... :-))
@lbm: én úgy olvastam a nyilatkozatát, hogy kb 400 ezrem lesznek jövőre a terv szerint

remélem, nem vasutat akarsz építeni?
@épészmérnök: Láttam a három erről nyilatkozót. Nem ezt mondták.
@keresztanya fabi(en): 80 000 :-)) Ez kábé olyan mint a 700 000 rokkant ami csak 340 000 volt már akkor is amikor elkezdték őket felülvizsgálni.

(mer' az is a kedvenc témám... :-))) )

Tudod hogy van ez egy kormányzati kommunikációban: ha lefelé kell kerekíteni, akkor lefelé, ha felfelé akkor felfelé...

Bár a tököm se tudja honnan vették a 80 000 közmunkást mert még megközelítőleg sem találok sehol ilyen infót...
@keresztanya fabi(en): igen, jól gondolod.
ilyen helyen azért is reménytelen a földművelés, mert nem tudod pénzzé tenni. a szomszéd is vagy hasonló cipőben jár (eladna), vagy nem tud fizetni. mindenki úgy él, ahogy tud.

amikor tavaly itt jártam, csak akkor értettem meg az 1200-as évekig húzódó pogány világot (hitetlenkedve olvastam, hallgattam róla).
a központ minden szempontból olyan irdatlan messze van, hogy szinte semmi kapcsolat, összefüggés közöttük.
@lbm: Mivel az új munkahelyek számáról volt szó, és ennek a közmunkások általi megdobásáról, evidens, hogy lefelé kerekítettek,
ezek szerint erősen
@keresztanya fabi(en): nézd! oknyomozóilag tök jó lenne közmunkásnak lenni, meg az esélyeim ugye nem túl rózsásak, ha esetleg munka nélkül maradok. Na mostanra persze az oknyomozást kihagynám, mert azóta beszéltem személyesen közmunkásokkal, le is írtam és az emberek nekem estek mint kos a ködmönnek... Hát ha nekem estek, ha nem, én beszéltem személyesen ezekkel, és nem vágyom nagyon a közmunkára, csak ha nincs más lehetőségem...
@lbm: Te nem tudod elképzelni,a lányom egy dada-álláshoz mit össze nem castingolt egy évig. Száznál több levelet küldött el, stb. Ahol behívták, ott az volt a baj, hogy nincs sokéves gyakorlata - magyarul fiatal, még szülhet, de ezt így ugye nem lehet kimondani.

Máshol kerekperec megmondták, hogy oké, van pályázat, lám, fogadták, de úgyis meg van már a tuti jelölt.
@lbm: asszem nem nagyon érdemes ezt oknyomozni, mert kiderülnének a szemétségek (jó néhányról én is tudok biztos forrásból)
de ha kipakol az ember, akkor a szerencsétleneknek ez a lehetőség is elveszik.

Jó éjt, húzok aludni
@Knósszosz: Lehet, de csak ha makkoscipőhöz ilyen frottírzoknit húz!
@a szív fészkei: a többi kb.80 levélre meg nem is válaszoltak ugye?
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Azért nem izgatja őket ez az egész. Varga csak egy böfögés a szent gyomorból.

@keresztanya fabi(en): Gondolom, automata delete volt, vagy mi. Meg kell hirdetni, de mindre van már jelölt. És közben képezik az újabb adag ilyen végzettségűt ezerrel.

Most van melója, cserébe négykor kel.
@keresztanya fabi(en): Na végre valaki aki felfogja ezt. Amikor megírtam, az egyik posztban, hogy mik mennek, jött a troll, hogy de én mért nem írom meg a település nevét, meg a polgármester nevét aki szerint " itt majd megtanultok dolgozni..."

A rendszer a szar, mert a kiskirályai szabad kezet kaptak. Ezen kell változtatni, nem pedig egy-két közmunkást bajba hozva lebuktatni adott települést. Mit érünk avval? Nem is volt soha ez a célom.
Köszönöm, hogy vannak még értelmes emberek :-))
@a szív fészkei: Anya, nem vagy toleráns.
A fiad másként gondolja, mert a hülye az hülye, de nemár!!
Muter csak egy van, az meg...
Ja-ja!!!
@Dr. simonmondja.: Ez a nő azért nem tiszta százas. A nyugdíjasokról is volt egy elég agyament szösszenete múltkor.

Varga persze egy bélhang Orvbűnből, ez kétségtelen, de azért az előregi kérdését is kezelhetnék és nem lekezelhetnék bohócozással!
@Knósszosz: Csak kérdezted,van-e Uv-zöld öltönye. Legyen , de forttírral, bundesliga frizúrral. Legyen összhang bameg! A parlamenti jóízlés létkérdés.

Amilyenek kívül, olyanok belül: szarok.
@a szív fészkei:nagyon sok a diszkrimináció, az adócsalás, a bicskanyitogató körülmény. Rusnya történetek vannak, és néha érzem is, hogy szélmalom harc ez semmi más...

És tényleg az a szomorú, hogy ha nem vesznek fel nem kötelesek közölni mért nem. Az is szomorú, hogy az emberek még azokkal a kevéske jogaikkal sincsenek tisztában amijük van, vagy szemet hunynak mert kell az a rohadt meló, és önérzetből nem lehet megélni. Például ilyet, hogy van-e gyereked alapból meg sem kérdezhetne egy munkaadó. De ha megkérdi válaszolsz, mert mit tehetsz? Ha nem válaszolsz, az nem fog tetszeni a munkaadónak, és máris kiestél a lehetőségből. Ha válaszolsz és van gyerek akkor meg sok helyen ezért utasítanak el. És hova fordulhatsz? Bíróságra? be sem tudod bizonyítani, hogy azért nem vett fel, mert neked van három kiskorúd...
Sz@r az egész...
@lbm: amiről írtál, annál vannak sokkal durvább dolgok is, de inkább hagyjuk
Jó éjt, ari vagy.
Ezek a rühes barmok, hívjanak be rumániából pár 100ezer cigót........no, akkor lesz itt puja, hogy dögölnének meg ! a focijukkal együtt!
@lbm: Én a narancsot is el bírom képzelni. Az félreérthetetlen szín :-P, colour blocking - vad színek együtt - jegyében megy a jajzöldhöz.
@keresztanya fabi(en): biztos vagyok benne, hisz szerintem nagyon sok minden nem lát napvilágot, de a munkáját mindenki félti, még a közmunkás is...

Jó éjt..
@a szív fészkei: Szív-em,az ember maga a szthülosz!
Nem?
@jaegtoer: Te vagy a példa a nőkkel való bánásmódra! Kötelezővé kéne a metódusodat tenni!!!!! :-)))
@lbm: Az általam közölt példát azért említettem, mert abból látható volt, hogy milyen élethelyzetek és ellentétek alakulnak a munkaadók és munkavállalók között objeltív okok miatt. A kismamának az ellátása miért a munkaadó feladata, hiszen össztársadalmi érdekről van szó, tehát ez állami feladat lenne?
A munkaadó munkabért teljesítményért kell, hogy fizessen.
Nekem a kormány Janus arcú magatartása nem elfogadható. Nem nézheti felülről a két fél ellentétes érdekeit, miközben feltételeket és elvárásokat szab meg.
Az átkosban a kismamák ellátását teljes egészében az állam a saját feladatkörébe utalta, a társadalom jóváhagyó magatartásával segítette ezeket a folyamatokat.
@a szív fészkei: Anyacica, imádlak!!
A te hülye fiad...
@keresztanya fabi(en): Aranyos vagy, kösz! Ennek az embernek - nem írom többet ezt HP nevet egészben - az a legnagyobb baja az életben, HOGY ABBA A TESTBE ÉS ABBA A LÉLEKBE=ZOMÁNCÁRUGYGYÁR ÁLTAL KÉSZÍTETT PERSELYBE ZÁRVA kell tengődnie. Ezt a dühét - én is undorodnék magamtól - éli ki mások alázásába, de azoknak mégis jobb, mert HP műsora után hazamennek, lemosakodnak, tisztába öltöznek és ők maguk lehetnek.

Ez meg még mindig marad HP, SK férje. Nincs az életben ennél nagyobb bünti, hidd el!!!
@csutkababa: Itt pörgünk rajta. Vargát meg lehet írni annál jobban, mint amit böfögött rózsaszínben? Önmagát minősíti meg a Fideszt. A Mátrai Márták pártját. Az kurva empatikus nőkét. Akik ennyire szolidáris nők, ha a pofatarts van érvényben.

Na ezért kell értelmes emberekért és nem női kvótáért kampányolni. Mert ezek csak a személyi számukban nők, agyilag zombik.
@lbm: Akkor lesz megfelelően magyar érzelmű, ha hány ezektől, mint a kedves mama. :-DDD Ha egyetért velük, akkor nettó honáruló. A váltópénzük a Tesco-balta.
@Knósszosz: Ez fiam a minimum. :-))) Szigorú de igazságtalan lévén, elvárom a minimális egész évi személyi kultuszt. Valahogy, összeszorított foggal, de kibírom.
Kedveseim!
Végre elérkezett az a kegyelmi állapot, hogy lubickolhatunk a jobbnál jobb hírekben!
A Kedves Vezető morális baltázása és az EU - szeretett hazánk kiemelkedő gazdasági teljesítménye révén történő - megvédése világra szóló siker.
A Cukipofa Gyuri megörvendeztette a nagyérdeműt azzal, hogy 2020-ig 1, sőt 1,5 millió új munkahelyet létesítenek, azaz biztosítják a teljes foglalkoztatottságot. Mindezt olyan szabályozók alkalmazásával érik el, amelyek olyan erősek, hogy átütik a vasbetont.
Este a TV közvetítésben megtekintettem a H-NL meccset - amelyet a Kedves Vezető megtisztelt a jelenlétével - és megtudtam, hogy a válogatott jó úton halad, a csapat építése befejezéshez közeledik, esélyünk van a VB kijutásra s úgy kaptunk ki (4:1-re), mintha nyertünk volna.
Ezekért érdemes itt és most élni!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Rohan már szerintem. Visszautasíthatatlan ajánlatot tettél.

Olvastad te a Závada Páltól - elvetemült liberális de szép hangja van - a Jadwiga párnáját?Abban Jadwiga anyósa is érdekes szolgálatokra kötelezte a kicsi agyroggyant béreslegényét. :-DDDDD
@DR. INKVIZITOR: 4:1. A számok fazonja nagyon hasonlít: szögletes, meg miegymás, szóval már majdnem ugyanaz egy kis hülye vonal híján, ergo döntetlen.
@a szív fészkei:
Látom, még mindig az a flamingóruhás fideszdíszfasz a téma. Az ilyen kretént otthon anyus feldíszített sodrófával várja, vagy tapsolnak is még neki? A parlamenti narancsos díszribancok megtették, úgyhogy a helyükön maradhatnak, majd csak a nagyszünetben kell a képviselôkartársat orális örömökben részesíteni?
Egyre pofátlanabb ez a fidesz csôcselék. A vicc, hogy a hívôk ezeknek a szintjét sem érik el ezek szerint. Na azok bégethetnek még szépen... :)
Orvosi felülvizsgáló, váróterem. Ketten vagyunk, egy 55 éves vasúti váltókezelő, meg én.Meséli a koma - aki elöttem van - hogy a gericműtéte elött (amit jól elszúrtak) 60 kg-os váltókat emelgetett fagyban-kánikulában, hogy a vonatok jó irányba menjenek. A műtét után már csak 10 kg-ot emelhet. Szólítják. Bemegy.1/2 óra után hatalmas üvöltözés: a jó ku..a anyátokat! Mocskos bagázs! viharzik ki a felülvizsgálatról és bevágja az ajtót. -Munkára alkalmasnak találtak, mondja kérdés nélkül.
- Ha nem bírom a sulyt képeztessem magam, át forgalmistának!
Nehezen bírom a megaláztatásokat, ezért nem kockáztattam a csípőmbe, térdembe és gerincembe ültetett vasakkal az előzetes letartóztatást. Csendben felálltam és elhagytam a várót mielött szólítottak volna.
@DR. INKVIZITOR:
Lesz munkahely. A felcsúti stadion melletti piramis építésénél, a kôfaragóknál és a szállítómunkásoknál.
@Mariann19: teljesen egyetértünk. Bár az viszont nem szép dolog, hogy azért mert sz@r a rendszer a munkavállaló nyakába tesszük a negatívumait, aki esetleg egyébként hosszú évek óta hasznot hoz a munkáltatójának... Cserébe simán elküldik ha már nem "hasznos", akár már sms-ben is...

Az új munkatörvénykönyv pont ezért mocsok. Mivel az állam sehogy sem akarja ezt magára vállalni, a munkaadók meg panaszkodnak ( és értem én, hogy jogosan), a kormány ezért mit tesz, kvázi engedményt a munkaadónak, és még szarabb helyzetbe hozza a munkavállalót. PL: ki lehet rúgni a kismamát,és most már vissza sem kell dátumozni a felmondást...

vagy: amikor az új munkatörvénykönyv tervezete nyilvánosságra került: a javaslatban nem szerepelt, hogy a felmondás előtt lehetőséget kell adni a munkavállalónak, hogy védekezzen a vele szemben felhozott kifogásokra. Ez azt hiszem a rendkívüli felmondásról szólt. És mi volt az indoklás? "ez felesleges, mivel eddig sem jártak el így a foglalkoztatók. "

Azaz, ha már törvénytelenül úgy sem tartották be, akkor inkább eltörölték...

Mért mindent ami rossz azt a munkavállalóval "fizettetnek" meg?
Sok az adó? Dolgozz feketén, vagy minimálbéren bejelentve! Nem akarok költeni még több alkalmazottra? Dolgozz egyedül, szabiról ne álmodj, beteg és terhes ne legyél!
És mi van... A nyugdíjba csak a bejelentett összeg számít, a táppénzbe szintén, ha munkanélküli segélyre szorulsz abba is csak az számít... GYED-be ugyanúgy. Tehát ki szívja meg? A dolgozó...
Az állam pedig nem tesz érdemi lépéseket.
@a szív fészkei: ezt valahogy kibírom.
brühühühühühü
Te vagy az, akit...
Nem nyalok, csak szeretlek, oszt jónapot.
Gyááá heee...
@Mariann19: ehh!Hány éves vagy te? Dugtál/dugtak e már?
@jaegtoer: Talán megérti.
@villamos alóli kacaj:
Látod... javítottad a NER statisztikáját. Büszkék is rá a narancsbolsik. Nem folytatnám felénk lévô kisebbségi példákkal, mert rohadék rásszista leszek akkor...
@jaegtoer: ''...mert fontos számomra, hogy minden kívánsága teljesüljön''

nagyon helyes! :)

kérdés, ez nem túl elvont-e annak, akinek írtad?
@villamos alóli kacaj: És ha ez még nem lett volna elég megaláztatás, még rúgtak egyet jó gyomorba, mikor közölték, hogy akik nem mentek el a felülvizsgálatra azok a csalók, mert azért nem is mentek el... :-((

Mocsok egy banda :-(
@keresztanya fabi(en): Ő meg a vendégmunkást. Vagy tüzesszemű rácok dolgoznak a talpán??? Férfiháreme van?????????????? Vazze, kurva New Lipy de le van maradva ebben!! Rohanok Baranyába. Bár ember nem ért még a talpamhoz magamon kívül, csiklandós vagyok, hason - vagy máson - rúgnám szegényt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
nana. ki a kisebbség? mert olyan falut is tudok :)
ha megírnám a falvak neveit, a jobberek hogy belecsimpaszkodnának :D
Attól tartok viktorék valami olyan megoldást keresnek amit erőből lehet megcsinálni.
Akinek van esze nem szövetkezik velük.
@lbm: miért, kinőtt közben a lába, vagy mit gondoltak?
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Figyi, ő egy úrinő jóértelemben, ne piszkáld. És érthető, most nekem, az elég mocskosszájú-fantáziájúnak is, hogy most épp nem annyira piacképes vicceskedés az "alávetettségről" .

Mert ez akkora szemét mocskos aljas pofon a nőknek - Fidesz-szokásosan válasz gyanánt lekezelően hülyén - , hogy tán fel sem fogod. (bár vernek pasit is, így azt se védik meg eztán)

Ja van fincsi alávetettség, tudja itt mindenki - remélem, ezt Varga soha meg nem tapasztalja, csak a ceruzahegyező-szerű reszelést.
@Jaffar: nem kéne. ha a brühühüket átugrod,
többnyire elgondolkodtatókat ír, néha elvontan.
ő nem azt írja, hogy szar, fos, kaki, fekália és egyéb altesti végtermék, hanem szimpla brühühü. úgyhogy még ennek is megvan a helye.
@fletwwod_mac:
Stefike akkor látott kapát, amikor az kinőtt az orcájából... :)
Arra a bizonyos dolgos, naphosszat a szép, új térkövezett, szökőkutas városrészben (bizony, felénk is 750 millióért térkövezett S&..Co., olyan minőségben, hogy építész ismerős azt mondta, ha még 750milliót adtak volna neki, akkor sem vette volna át a minősége alapján) szotyit köpködő rokkantnyugdíjas, 30 éves rétinégerekre gondoltam. Azokat valamiért nem érintik ezek a gondok. A segélyke, nyugdíjacsak meg csak megy... Nekik jut. Ja, "Rokonok".
@fletwwod_mac: hát erről is mesélhetnék... :-(

munkaeropiac.blogspot.hu/2012/05/rokkant-helyzet-2.html

Csak már nem untatom itt a közönséget :-))
@Knósszosz: :-DD mindjárt görög sorstragédiát adunk itt elő. Ott keverték a posztokat erősen - papa, mama, gyerekek, csupaszív, szeretet. Miből idéztem?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Van valami térkőgyáruk vagy ilyesmi. Itt is folyton dúlnak. Amit letérköveznek estére, felgyün hajnalra.
@a szív fészkei:
Irigy vagy, valld be, nem kell a púder! Fabius nem is tudja, mit ajánlott neki a baranyai kapanyéltulajdonos. Már rákérdeztem nála, de vagy lusta disznó, vagy nem is akarja érteni. Nem olvasta vissza Stefit, én meg nem mertem neki ideidézni, pedig lehet, hogy érdekli az ajánlat? Aszondod??? :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egyre nyíltabb az udvarlása. De ez a sok meló+ lábmunka - belefér napi nyolc órába?
@a szív fészkei:
Jópénzért gyün az fel! :D
Én elraknám őket a térkő alá és megénekelném...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Stefi lássuk be emberséges munkaadó, olyan igazi teuto-nordikus... (tudja fene mit jelent...)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: neem, én olyan faluról meséltem, ahol a lakosság túlnyomó többsége nem ezen a nyáron barnult. sok városban van olyan is, amiről írsz.

most megy a térkő-biznisz. buszmegállót még csak egy helyen láttam betonozva (vasbeton), hogy minden éven legyen munka az útjavítóknak... mintha amúgy nem lenne.
@a szív fészkei:
A kedvéért túlórázik! Gyanús is Fabius.
Szerintem itt valami romantikus szál lesz még... :DD
Ahogy a kis huncut baranyai menyecske írta, egy szál ... dirndliben, fokosára támaszkodva:
"Hozzánk jöhet napszámba kapálni, tengerit (városi patkányok kedvéért: kukoricát) törni,
juhot nyírni (a juhnyíró ollót mi biztosítjuk), továbbá a feladatkörébe tatozna még a jószágok etetése-itatása-nevelése (borjú, malac, ruca, liba, pulyka, juh, kecske, ló) gyümölcsfametszés, a túlérett, lehullott gyümölcsök összeszedése, gereblyézés, udvarseprés, és ha úgy kívánom, márpedig sokszor úgy fogom kívánni, finom láb- és talpmasszázst kell végrehajtania rajtam.
Naponta háromszor kapna meleg ételt, és melegvizes tisztálkodási lehetőséget biztosítanánk számára."
@Fabius: Láttad? :)) És érdekel??? :D Na...
@lbm:
A "korlátolt kretén" szinonimája errefelé. :)
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/ujabb-hatszaz-embert-kuld-el-a-flextronics-81616 állandóan kirúgnak, aztán ha jön meló, három hónapra felvesznek, majd megint kirúgnak, van, aki már kétszer is bekerült,majd ki.
@lbm: Északi náci. Szőke-kék. A mániája.
@lbm:
Lehet, hogy neki kéne a baranyai strapakanca hátát is csutakolni, vizes szalmával, majd egy kis csalánnal megcsapkodni. Húúú, na, abbahagytam, mert magam is megrettenek a képtől!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A masszázst a tisztálkodás közbe, vagy után hajtja majd végre a közös feredőben? Van valami romantikus bánáti bazsarózsás bukéja (alliteráltam, jólesett) :-DD

Keringett körülötted is, elhajtottad. Lám, miről maradtál le!
@lbm: Nem szoktam reklámozni magam, de most megosztom Veled a közmunkával kapcsolatos gondolataimat, még év elején bukott ki belőlem.

instantviz.blogger.hu/2012/02/18/a-negyvenhetezerrol-es-az-alattomos-paradigma-valtasrol#c1833
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én is erre... Na ki fognak innen csapni mindekettőnket, meglátod.

Fabius ilyenkor érti a stefis humort, de nem szereti.
@a szív fészkei:
Nagy része az emberkereskedelem új formáján, a "munkaerő kölcsönzésen" alapul. Buszokkal hozzák felénk is a népeket, a szakmunkásokat az ország másik feléből, mert az itteniek, mind a határ túloldalán nyomják már az ipart, csak hétvégén próbálnak NER kompatibilisek lenni.
@a szív fészkei: Csak az illető aki poénkodott nem rakott szmájlit és lehet a másik ezért nem értette.
Azért szép hogy azt írod talán fel se fogom mekkora pofon ez egy nőnek.
Sokat kinézel belőlem így látatlanba.:))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: eszt rendesen elpuskáztad. pedig többen is drukkoltunk ám nektek. sose unatkoznátok, nem lenne az a tunya csend :DDD
@fletwwod_mac:
Tudom, hogy csak az irigység és a maró gúny árad cinikus soraidból... :((
Lökött vagy , valld magad svábnak és lecsap rád. Huga is van, lehet, hogy mehet hármasban is! ;D
@a szív fészkei: na de képzeld el, hogy ebből milyen frankó statisztikát lehet csinálni a " mennyien tudtak idén elhelyezkedni" rubrikába. A kormány csinál egy nettó adatot,csak az idén elhelyezkedettekből ( kirúgottakat nem számolják...). Háromhavonta 600 ember, mellé a közmunka, meg akik valóban elhelyezkedtek és még meg is maradt a munkájuk. Hidd el, hamarosan meg lesz az az öt millió ember... papíron... Aztán majd hallgathatjuk a szájtépést, mit tegnap a 80 000 közmunkást...
@lbm:
Miért? A foglalkoztatási statisztikát hány trükkel is lőtték fel?
Alig ordas hazugság, az országból elmenekült munkaerőről pedig nagy a csend... :(
@a szív fészkei:
Azt mondod kitilt? Visszajövök, más IP-ről. Nem bonyi.
@saravad: a szívemből szóltál!

Nézd a hasonlóságot :

igydolgozunk.blog.hu/2012/06/11/kozmunka_program_meg_amit_akartok

Honnan ismerhetjük mi egymást ? :-))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Nekem is megvannak a Matchbox-aim... :))
Nem kéne, még valami barom lezúzná valami szakadt Suzukival. :(
@saravad: egyébként szerintem ez nem reklám. (mégis mit reklámozunk?...). Ez csak az egyszerűbb és kevésbé másokat terhelő formája a véleményeknek. A linkre aki kíváncsi rákattint, akit untat az nem.

:-)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Az életkorom: 114 mint a japánoknál.
Második kérdés: Olyan sátoros éjszakát rendeznék Veled, hogy kiugranál a gatyádból!
Igy már jó, te dinnye?
@a szív fészkei: Szív, te annyira elfogult vagy, hogy az már fáj!

Hosszan idéztem Jávor múlt heti nyilatkozatát a választási rendszer módosításával kapcsolatban, amelyben erősen, nagyon erősen fogalmazza meg az LMP álláspontját.

Erre Simon meg te ezt totál figyelmen kívül hagyjátok, és egy olyan blogbejegyzésből, amelynek a témája egészen más, és csak egy mellékmondatban említődik meg a vélemény Gyurcsányról (nem az előregisztrációról), rögtön egészen messzemenő következtetéseket fogalmaztok meg. Na ez nagyon gáz, barátném. Ez egy picurkát, egy hangyányival sem korrektebb, mint az "ellenoldali" kommentelők szövegelése. Tegnapelőtt kedvelt bloggazdánk ugyanilyeneket írt Gyurcsányról, és azt heves bólogatással fogadtátok. Hogy van ez???
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a "ki az esélyes a választásokon" is ugyanilyen módon alakuló statisztika. Ha kell kihagynak, ha kell hozzácsapnak... Kinek kinek ízlése szerint...
@a szív fészkei: "Ez a nő azért nem tiszta százas."

Ő az egyetlen az egész magyar parlamentben, aki a családon belüli erőszak témájával komolyan foglalkozik. Ő taposta ki, hogy egyáltalán tárgysorba vegyék a témát.

Persze, nem tiszta százas, hiszen elempés, és a zöldek, mint tudjuk, furcsák.

Mennyire elegem van nekem az előítéletességetekből, anyám...
@Mariann19:
Tyűűűűűűű... Azannnyyya! Hová kerültem???
De tüzes valaki. Én is jöhetek??? :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: miért pont svábnak?
Erre mit szólsz?

blog.hu/user/731811

Szent Joachim!
még a húgával is összeboronálnál? kérdés, mit szól a húga? Stefike a tiéd.
Jó éjt NER-társak! A NER legyen veletek! NER-jetek szépeket álmodni, és békés eszmecseréiteket NERondítsa semmi és senki a NERetlenségével... :-)))

Üdv.
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120911_hej_vargane

@Mariann19: Ez szegény nem olvasta a szerb fúvosokra vonatkozó tudományos alapvetésed... :-))))
Elnézve azt, hogyan osztja meg az ellenzéki felfogású kommentelőket az ellenzék hol egyik, hol másik pártja, vagy azt kéne mondanom, hogy itt kellene abbahagyni az egész ellenzékeskedést - vagy azt, hogy nagyon jó úton járunk, véget érhet a "haverom vagy, egyetértek" fedőnevű, igencsak ártalmas korszak.
Szerintem én most a másodikat mondom. Alakul az öntudatos választói közönség, helyes.
@épészmérnök: Nem, azért nemt artom jónak, ahogyan ír és ahogyan egyeseket lenéz és lekezel. Tudtommal azért előtte is foglalkoztak már ezzel a témával -pl. Morvai még normális korában nagyon aktívasn és jól - , LMP előtt is voltak akciók a városban, aláírásgyűjtések e tárgyban, szóval az egyetlen fénysugár e mélysötétben. Ha ezt most ő brusztolta ki egyedül, grat neki - én is aláírtam - , de ha a nem érti, hogy Gyurcsány meg a bohócparlament bohócmódszereivel vág vissza, akkor meg sajnálom. azért, amiért ő lesajnálja csak és nem szolidarít.

Egy politikus lehetne annyira rugalmas, hogy ezt belátja és nem rúg bele egy olyan mondattal, amit leírt róla - de őneki meg Gyurcsány a nünükéje... Amikor őket szadomazózták a közgépes láncolással, az nekik se esett jól, most ő ugyanezt a lekezelést elkövette Gyurcsánnyal, aki olyanért lép fel - bohóc vagy nem bohócsipkában, mindegy - de felhíva a figyelmet a reg-regszarságra, ami az LMP szemét is kéne, hogy bánccsa, nem csak az orrát tisztícccsa.

Amellett, amit a nyugdíjasokról írt a Békemenet kapcsán a blogjában, az akkora marhaság volt, hogy a fal adta a másikat. Tehát nem teljesen töély a hölgy, bocs, szabad még kritizálni képviselőket, nem?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Bolikám! Te ne jöhetnél? Csak még kidolgozom a részleteket!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De nekem kéne!Sajnos csak 1/24 ben van meg.:((
Láttam már köcsög BMW-st ilyenre rádudálni.
Én a helyében letoltam volna az útról a BMW-st.
Mondjuk múltkor egy normális BMW-snek szóltam le a BMW seket.:))
@Mariann19: Így megkívántál látatlanba?:P
Köszönöm ez jólesik.:))
@a szív fészkei: Ezt a kommentelést el kéne olvasni dr. Varga Istvánnak tájékozódásul, hogy a magyar nők mi mindenben profik, milyen színesek, eszesek, sokoldalúak.
Rögtön visszavonná a "nő, mint szülőgép" vizióját.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Csupán frappáns választ kaptál a vagánykodásodért, de nincs harag! Most már mehetsz játszani a villanyvasutaddal lo percig, aztán alvás!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De nekem kéne!Sajnos csak 1/24 ben van meg.:((
Láttam már köcsög BMW-st ilyenre rádudálni.
Én a helyében letoltam volna az útról a BMW-st.
Mondjuk múltkor egy normális BMW-snek szóltam le a BMW seket.:))
@Mariann19: Így megkívántál látatlanba?:P
Köszönöm ez jólesik.:))
@épészmérnök: Én Fabiust nem fogadtam hevese bólogatással. Azt írtam, hogy GYurcsány egy hétig ott iszik multivitaminos vizet, teát - ha Ralph Laurenban, akkor abban - és ezzel a világmédia címlapjára kerül kicsit, vele együtt a téma is. Jávor meg nem kerül a világmédia címlapjára sajna, tehát így az ő akciója nem annyira eredményes. Szerintem elsősorban a haladó világ figyelmét kell erre a genyaságra minél előbb felhívni, hogy végreelhiggyék itt kel a szemük előtt a magyar Lukasenko-klón. Ezért hát jöjjenek és vizslassák végig a voksolást. Erre Gyurcsány személye jó, Jávoré nem.

Tetszik, nem, ez a tény. Mivel hat éve a Kossuth tér emblematikus homokozó lett, érdekes helyzet, hogy Gyurcsány ellen is hisztiztek ott, most ő tiltakozik - igaz ő szabályosan, engedélyekkel. Ezt a lépését Fabius kiröhögi, én nem annyira, mert hatásos lesz és az most fontosabb mindenféle,három ember ismerte állásfoglalásnál..

Amiért pipa vagyok Gyurcsányra, hogy a minősíthetetlenül tetű HP vasárnap esti tv2-ős műsorában - nem láttam, de hiszek a HVG-nek, lásd fenti linket keresztanyától - egy magától értetődő emberiességi lehetőséget nem használt ki, miközben ment oda lelkesen ingyenreklámért az akciójához. Pedig megtehette volna és jót tett volna vele magának, az ügyének.

De azért kezeli a médiát, beszélnek róla: röhögik vagy félik, de foglalkoznak vele. Gáborzsazsai megoldás, pénz híján nekik jó.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Ebben a szituban, hangsúlyozom. De sajna, tényleg nem ismerlek, megsérteni nem akartalak.
@Mariann19:
Pont az ún. emancipált nőktől újul ki a komplexusuk az ilyen vargaistvánoknak. (+tettestársaik)
Mikor a nő nincs függő helyzetben és nem muszáj mindent elviselnie. Tanult, tanul, dolgozik, talpon marad gyerekkel is, úh. társat keres és kihagyja az életéből a vargákat.
A törvénynek nem az önálló, talpraesett nőket kellene védeni, hanem a gyengéket (nő, gyerek, férfi). LBM egyik linkjében szó volt pl. egy hölgyről, aki a verés közvetett mellékhatásaként rokkant lett, munkát nem kap, de ellátást se.
A képviselők védik a család intézményét, a tagok élete árán is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jó,csak ha én ott vagyok akkor rád már nincs szükség....:))
@Mariann19: Inkább megyek hozzád.
De akkor nem lesz alvás.:))
@a szív fészkei: Nálunk volt részeges "apa".
Asszonynak meg volt vadbarom férje.
@Légifarkas: :-)@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez a nem a néniknél olyan fontos. :-DD Varga úr is ennek a kárvallottja, azt hiszem.

Töltőtollkupak, 3 perc, ha ehhez a "teljesítményhez" legalább virgonc ondói vannak, abból lehet gyerek. Asszonyt meg érje orgazmus szülés közben. (állítólag van, aki érez akkor ilyet.)Sokszor vajúdik, jó átlaga lesz ebben.

Na ennyire édibédi a Varga vezérszónok úr. Vargánéről lásd HVG-t.
Na jóéjt gyerekek!
Lassan haza kell mennem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: kényes Stefi&ő témára. Pedig itt már tényleg konkretizálta a baranyai virágszál a dolgot. By the way ennyi leisztungért mennyit fizetnek valóban a parasztgazdák egy rászorulónak?

Jelzem a talpmasszázs az nem vicc, a talpon vannak a test minden szervének a maszírpontjai, valaki Stefinek esik jómunkás kézzel, lehet abból sírás-rívás, tb-re szorulás!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Na ez már komplett társkereső sőt találó lett. :-DDD Közben meg szól Boban Markovics mindegyik fúvósa. Mariann nagy fanja a szerb zenének.

Tudtok élni!!!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Mondjuk, a védelem talán ott kezdődhetne - hálisten nálam csak mások borzalmai csapódnak le olvasmányélményként, de úgyis szörnyű - hogy tanítják iskolában baromhülye szemfennakadásos erkölcsi lózung helyett a 11 lépést. Hogy vannak jelei annak, konkrétan megfigyelhető lépésekben, hogy a kedves társ - azért többször férfi - totál el akarja a nőt szigetelni, mindenkitől elmarni, teljesen kisajátítani, először szóban, majd fizikailag bántalmazni és ha peche van a szegény áldozatnak,nem tud menekülni, akkor a 11. lépés a halál.

Ami minden héten ma Magyarországon bekövetkezik. És nem is annyira jellegzetesen csak a Gábriel-kedvence romáknál.

De a házi páleszfőzés mindenképp nagyon nagy előrelépés a még több alkeszt a hazának mozgalom számára.
Nem olvastam át az összes kommentet, ez volt már?
index.hu/belfold/2012/09/11/a_fidesz_elhatarolodik_varga_istvantol/
Gabriella néni bepöccenhetett, biztos le van maradva a gyerekszámmal.

Eszembe jutott, hogy van egy (jó hosszú), ősrégen a neten talált tanmesém a mai emancipációs témához, íme, és bocs :-)

Az ifjú Arthur királyt egyszer csapdába ejtette és bebörtönözte az egyik szomszédos királyság uralkodója. Az uralkodó megölhette volna őt, de Arthur ifjúi életöröme olyan megindítóan hatott rá, hogy egy feltételt szabott: visszaadja Arthur szabadságát, amennyiben meg tud válaszolni egy roppant nehéz kérdést. Arthurnak egy év áll rendelkezésére a helyes válasz megtalálására, ha akkor sincs meg a válasz, akkor megölik őt.
A kérdés: "Mi az, amit a nők legjobban akarnak az életben?"
Egy ilyen kérdés meg a legnagyobb tudású emberen is kifogna, és az ifjú Arthurnak úgy tűnt, hogy erre lehetetlen választ találni. De mivel a halálnál ez mégiscsak jobb volt, Arthur elfogadta az uralkodó feltételét, hogy egy esztendőn belül megadja a választ.
Visszatért a királyságába és elkezdte kikérdezni az embereket: a hercegnőket, az utcalányokat, a papokat, a bölcseket, de meg az udvari bolondot is. Végeredményben mindenkivel beszélt a dologról, de senki sem tudott kielégítő válasszal szolgálni.
A legtöbb ember azt mondta Neki, hogy beszélnie kéne az Öreg Boszorkánnyal, mert csakis ő ismerheti a választ. Viszont az ár nagyon magas lesz, mert a Banya ismert volt a hallatlanul magasra szabott árairól, amit a tanácsai fejében kért.
Elérkezett az év utolsó napja és Arthurnak nem maradt más választása, mint hogy a Banyához forduljon segítségért. A Banya megígérte, hogy megválaszolja a kérdést, azzal a feltétellel, ha Artur először elfogadja az árat: az Öreg Boszi Gawain, a Kerekasztal legkiválóbb lovagjának, Arthur legközelebbi barátjának akart a felesége lenni!
Ifjú Arthur elszörnyedt a kérés hallatán. A Banya púpos volt és szörnyű rémisztő, csak egy foga volt, úgy bűzlött, mint a pöcegödör és gyakran adott ki magából megbotránkoztató zajokat....szóval még életében nem találkozott ilyen visszataszító lénnyel.
Eltökélte, hogy nem kényszeríti a barátját, hogy feleségül vegye a Banyát és ekkora terhet vállaljon fel őérette.
Gawain, amint értesült a dologról, így szólt Arthurhoz: semmi sem túl nagy áldozat Arthur életének és a Kerekasztal megőrzésének érdekében!
Így hát az esküvőt bejelentették és a Banya megválaszolta Arthur kérdését:
- Amit a Nő igazán akar az az, hogy a saját életének ura lehessen.
Amint elhangzott a válasz, mindenki rögtön tudta, hogy a Banya hatalmas igazságot ejtett ki a száján, és hogy Arthur megmenekült a haláltól. És így is lett. A szomszédos uralkodó meghagyta Arthur életét, és szabadon engedte őt.
De micsoda lakodalma volt szegény Gawain-nek!
Arthur megkönnyebbülés és gyötrődés között őrlődött. Gawain olyan tökéletes volt, mint mindig, gyengéd és előzékeny. A Boszorkány a lehető legrosszabb modorát vette elő: a kezével evett, büfögött, eregetett, és mindenki nagyon kényelmetlenül erezte magát miatta.
És jött a nászéjszaka!
Gawain megacélozta lelkét a szörnyű éjszakára és belépett a hálószobába. De micsoda látvány várta ott! A leggyönyörűbb nő feküdt előtte, akit életében valaha is látott. Gawain megkövülten állt és úgy kérdezte, hogy mi történt? A szépség azt válaszolta, hogy mivel Gawain olyan kedves volt hozzá (amíg ő a Boszi volt), a továbbiakban az idő felében a maga szörnyű, torz felét, a másik felében pedig a gyönyörű leány felét fogja viselni. Kérdi újdonsült férjét, melyik felét szeretné nappal és melyiket éjjel?
Micsoda kegyetlen kérdés!
Gawain gondolkodóba esett és mérlegelte a lehetséges következményeket: mi a jobb? Napközben egy gyönyörű Nő, akivel feszíthetne a barátai előtt, de aztán éjszaka, otthona magányában egy ijesztő boszorkány? Vagy inkább nappal egy ronda Banya és éjjel a gyönyörű Nő, akivel számtalan intim órát tölthetne együtt?
Nemes Gawain azt válaszolta, hogy Nőjére bízza a döntést. Ezt meghallván Nője bejelentette, hogy eztán mindig gyönyörű Nő lesz, mert Gawain tiszteli őt és hagyta, hogy a saját életének ura lehessen.
@Légifarkas: :-DD Ezt lopom engedelmeddel!

Na most ez azért Vargának nagy falat, hogy a Zűrhajóst idézzem, olyan magas, mint bodobácsnak a függönykarnis. Varga a saját életének sem az ura. Még Orvbűn sem.
@Knósszosz:

Régóta mondom, ez az ország rohad. Rohanva rohad, ráadásul.

Amit írtál az egyrészt végtelenül felháborító, és módfelett elképesztő.
Csak egy kérdésem lenne: vajon így megy ez Itáliában is?

Bocsánat, ha modoros voltam.
@Légifarkas:

Tyű! Ez szép volt!

Ezek a fickók (Arthur és Gawain) megérdemlik, hogy kissé megkésve és dacolva a téridővel, meghívjam őket egy sörre (illetve kettőre, persze).
@lbm:

"Hol a pi...-ába élünk komolyan? "

Súlyos, és a helyzetet tekintve teljesen adekvát kérdés.

Egyszer valaki azt mondta, hogy a magyar fociban mindig van "lejjebb".
Igaza volt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

a törpe nem hisztérika mikor tuggya, hogy AZERBAJDZSÁN Lisszabonban világkupa selejtezőt játszik mialatt a magyarok kergeteik rongylabdát meg a kecskét alcsútbasznádon

brühühühühühü
@Légifarkas:

Komplikált agyu vagy!Nem fáj?
@Zébácsi: Geszti pedig megénekelte, hogy "lesz még rosszabb".
Ennek a Rohadék Szardarab Orbánnak annyi van a rovásán, hogy elszámoltatáskor örülhet ha élve marad....
Orbán is gyilkos...adjuk ki az örményeknek!
nyugszik a beteg, szépen csendben aluszik, nem révül, me sokkolva lészen:

Matolcsyt megint elragadta az optimizmusa

Matolcsy György azzal számol, hogy a 300 milliárdba kerülő munkahelyvédelmi akciótervet a pénzintézetekre kivetett tranzakciós illetékből és a csökkenő állami kamatkiadásokból fedezni lehet. Ám a kamatkiadások aligha csökkennek a szükséges mértékben, a kormány megint túl optimista.

hvg.hu/gazdasag/20120911_Nem_stimmelnek_Matolcsy_szamai
basszák meg, itthon semmit, a zimperialistáknak meg mindent, hogy szkadna rájuk az ég:

Varga: októberben folytatódhatnak az IMF-tárgyalások

Októberben folytatódhatnak Magyarország hiteltárgyalásai a Nemzetközi Valutaalappal és az Európai Unióval - írta Varga Mihály tárca nélküli minisztert idézve a Bloomberg hírügynökség.

hvg.hu/gazdasag/20120912_Varga_oktoberben_folytatodhatnak_az_IMFta
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Minek aprózza el a Matolcsi ?

Menjen be a TEK-legényekkel és foglalja le a bankok pénzét.

Szórjon pénzt a népe közé szakajtóból.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Egy éve megy már, hogy majd folytatódnak, majd máskor...majd egyszer.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Matolcsy hol új munkahelyekről, hol munkahelyvédelmi megoldás eredményéről beszél. Alkalmazkodott a főnökéhez. Az se tudja mit fecseg.
nol.hu/belfold/20120912-jelolteket_vasarolna_a_fidesz_

Száz ajánló aláírása elég lenne a 2 millió forintos jelölttámogatáshoz.

Ebből mi lesz ?
@Légifarkas: De a történet végén sok helyen ezt találtam. :)

"Mi a történet tanulsága? Mindegy, hogy Asszonyod szép-e avagy randa, okos vagy buta.
A felszín alatt mindegyik egy Boszorkány."

:)
A részeges Pálffy tegnapi képviselői felszólalásában hangzott el az mszp, LMP irányában: "maguk a nemzetközi piacot védik, mi meg a magyart" /IMF kapcsán)

Emberek!!!!!! Hát micsoda egy dilettáns és populista baromság ez????

GDP = fogyasztás + beruházás + export – import

VAGYIS:

magyar piac= belső fogyasztás+(NEMZETKÖZI)beruházás+(NEMZETKÖZI)export-(NEMZETKÖZI)import

Áhhh...Magyarország teljesen önálló...Sőt! Még a hazai helyzet is a az EU sara. Szemét nemzetközi környezet...

Pálffy! Mi is az a nemzetközi piac vs. magyar piac?

Talán két stampedli között megírt borkönyv mellett a felszólalásai témájába is bepillanthatna, és akkor nem mondana ilyen ordító baromságot...(ja, hogy a tárgynál maradjak: csakhogy a jobbiknak benyaljon)
@DICKtátor:

nem az a baj, hogy egy idióta részeges állat belebüfög a parlamenti homokozó kisvödrébe, hanem az, hogy tényleg ilyen állat és tanulatlan szakmai analfabétákkal van kibélelve a gumiszoba és a kedves beteg sem különb, ezt ezek komolyan gondolják (személyes hír régi barátaim nem beszélnek velem mert ugyanígy látják mint ez a részegbácsi és nem hajlandók semmit sem még csak meghallgatni sem)

és minden állatságot amit egyik napról a másikra tálalnak mint szaros palancsitát, rohadt banánt és saját magukat

brühühühühühü
Ott a bibi, hogy Viktor nem áll bukásra. Még mindig nem. Ezért kell most ráhúzniuk a bérbloggereknek is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
most mi a faszt dumálsz? azt mondtam mindegyik és nem csak a pálfy...le vannak szarva mind dugd meg a pálfydat a tibit meg hagyd hadd igyon valami erőset az összetartja és tartósíttya ugyanúgy mint a többieket a pénz

brühühühühühü
@a szív fészkei: Nem vagyok DK rajongó, de azt el kell ismerni, hogy ahhoz képest,-hogy hányan vannak a DK-ban- ők a legaktívabbak és ők érik el a legnagyobb nyilvánosságot. A többiek hozzájuk képest elég töketlennek tűnek.
rosssz hírem van: a dolgok jelen állása szerint nyerni fog 2014-ben. egész egyszerűen azért, mert értelmes alternatívából még mindig erősen deficitesek vagyunk, ill. sajna, olyan X nem létezik a papíron, hogy "Egyik sem"!:((
@Subika: Na végre valaki rámutat erre is! Teljesen igaz: nincs alternatíva!!! A mi demokráciánk legnagyobb problémája ez. Az alternatíva nem kikényszeríthető. A kevésbé szarra, meg a legszarabb ellen lehet szavazni, de mi az értelme? A megoldás az lenne, hogy a pártalapítás feltételeit kéne egyszerűbbé tenni, hogy ne csak a legnagyobb tőkének (Pl.: Gyurcsány) legyen lehetősége a politikát alakítani. De persze ezt Orbán is felismerte, ezért is akarja a pártok támogatását csökkenteni....
@Subika:
Amúgy tartok tőle, hogy az "Egyik sem" akkor sem nyerne, ha létező választási lehetőség lenne. Az 'egyik sem'et nem lehet elvakultan bálványozni, éljenezni, seggét nyalni és az általa megnevezett ellenséget tiszta szívből gyűlölni. :(
@DICKtátor: Nem értem miért kell ezzel a KDNP-nek csúfolt alakulattal, vagy bármelyik tagjával bármennyit is foglalkozni?Ez egy beteg társaság elavult, torz nézetekkel.Nézzük végig a tagjait, azok felszólalásait, mintha egy múlt század eleji filmből léptek volna elő.Őket SEMMIBE kell venni, mert egy kimutathatatlan támogatottsággal rendelkező csoportosulásról van szó, ami a társadalom egy szélsőséges vadhajtása.(magyar amisok.)Mondjuk az felháborító, hogy a FIDESZ ilyennek adta át egy mindenkori társadalom legfontosabb területét az oktatást, ezért lehet, hogy kell beszélni róluk.
@Neolibsi: Szerintem élesen el kell választani a megélhetési műkeresztény politikusokat és az általuk álcaként felvett keresztény szociális eszmét, amelyben sok nagyon értékes elgondolás található.
@épészmérnök: "ajánlócédula megszüntetését meglebegtették"

egyszerűen nem hiszem el hogy ennyire naív emberek mint Fabius is léteznek...
a lóf@szt szüntetik meg...
-csak a fidesnek mint bentlévőpártnak...
-aki kintről jön az UYGANAZT gyűjtögeti csak nem cetliken hanem A4-es papírokon ("ajánlás"), mert ez így már KUBATOV KOMPATIBILIS lesz...
@Dr. simonmondja.: "a családierőszak balhét most megkapták előre"

a francot... TÉNYLEG ENYNIRE DEBILEK... spontán jön nekik...
mint a vezérnek is... rögtönözni mint a fociban is...
@épészmérnök: nyugi drorvbűn még fog cifrább dolgokat is tenni...

a TEJHATALOMBA mégcsak most melexik bele...

lehet lesz lövetés is... a kupoláról a sátrasokat?

de azért az álamcsődöt mindenképp megcsinájja...
nem végez 1/2munkát
@Dr. simonmondja.: "Az Index címlapról jövök."

itt a többség indexcímlap szökevény...

de Te azért klub törzstag vagy nem? ...
@Dr. simonmondja.: "De Fabiustól amúgy sem vártam mást."

hm... ne báncsd... NAÍV nagyon... meg elempé pozitív...

de amugy egy becsületes eszes jó fej...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Először is mondj egy olyan értéket,amit a KDNP képvisel, mások nem. Egy másik dolog, amit szóba hoztál amire reagálnom kell:Keresztény értékek.Bár megvagyok keresztelve, de nem vagyok vallásos.Ezért nagyon zavar, hogy az emberi pozitív értékeket a kereszténység kisajátítja magának.Ezek nem keresztény értékek.Ha valaki szar ember az nem azért szar mert nem keresztény, hanem azért mert szar.És ez a bajom a KDNP-vel is:Nem mondják ki mert azt nem merik, hogy ő szerintük aki nem keresztény, az csak valami silány alak lehet.Az hogy mennyi a megélhetési politikus közöttük azt nem tudom, biztos nagyon sokan, ezért is semmi keresnivalójuk a parlamentben.
@dr. Balta$ár: Fabiustól nem lehet azt várni, hogyha megnyomják a gyurcsánygombot, más jönne ki belőle, mint a takaroggy.
Csodák nincsenek.
@épészmérnök: "Gyurcsányt bohócozta le."

igen, mert fleto egy BOHÓC egy szerencsétlen POJÁCA...

nála csak a 1/2csuti 1/2ázsiai tud túltenni...
mivel most kornmányon is van, azt még gyűlölni is lehet szívből...
TÖK ÉLETLEN

Tönkre téve fekszik már nyak,
S gyülekeznek baljós árnyak:
Bősz hóhéré és a bárdé.
Vajon ez egy welszi bárd-é?
Ugyan, hogy lenne már welszi?
Kína minden ipart elszí’!
Ő gyárt bárdot, no meg tönköt,
S bármely üzletnek, mit ön köt
Haszonélvezője Peking.
Burgernél is Kingebb e King!
Kínai bárd tök életlen,
Így megmarad egy élet lenn
A tönk szélén. Talpra magyar!
Megúsztad! Szép a lét, ha gyar-
-mati is, bár nem vegytisztán.
Így szeretünk, Abszurdisztán!

ILLUSZTRÁLVA:
fradyendre.blogspot.hu/2012/09/tok-eletlen.html
:)
@Dr. simonmondja.: eygetértek vele... fletó takaroggy!

de a 1/2csuti csodcsatár is... a baltás dakota !

hagyd őket hagy kínlóggyanak...
nekem ne mond hogy a demokrácia a választási tv nyel szűnne meg...
elvesztetük már korábban... tök felesleges rinyálni...
meg kell várni amikor a 1/2ázsiai baltás 1/2ázsiai népe
ráébred hogy nincs mit enni... és egy hazug vezére van...

na majd akkor... ha meg éhen döglenek csendben...
azt akkor meg is érdemlik...
drsimicska meg az ellopott pénzen hízhat...
pl most itt döglenek éhen...

nem volt épp választás Kapuváron... mijjen pech...
ezzel szemben Pápán mijjen nagy előny volt hogy volt időközi...
sajnos 4évnél gyakrabbab kell megmenteni a maygar cégeket

index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/12/leallt_a_kapuvari_husgyar/
1/2csuti csodacsatárt lehet megkérdezni...
hogyan lehet ojjan szépen érvényesülni...

cinege utca 5.
@dr. Balta$ár: Dehát nem tudsz ezzel meglepni.
Ez a gyurcsánytakaroggy annyira jó, hogy ezzel elleszünk a következő 100 évben.
Ez lesz, meg a Harc.
Jovolna ha az europaban dolgozo magyar munkavallalokban tudatosulna mirolszol szamukra a 2014 ev, akarjanak szavazni mert jelentos erot kepviselne, es jusson eszukbe
miert kellet elhagyniuk a hazajukat!
@King of Shadows: Aha, persze. Tegnap este nálunk a lépcsőházban két lakással odébb egy ötgyerekes családanya és az élettársa (?) koppra beb*szva, ajtócsapkodva-ordítozva "pihente ki a nap fáradalmait". Hogy a lakásban az ordibáláson kívül pofonok csattantak-e, azt nem tudom, de erős a gyanúm, hogy igen, ahogy kinéztek ezek. Szegény gyerekeik... Hát ennyire gátolja meg az erőszakot a sok szülés. Ja, és ezek nem is romák...
gyakorlatilag a választás téttye a következő

fides = pártok = feudalizmus...

aki mást akar az kezgyen el rajta dolgozni...
ezektől a politikusoktól akik BŰNÖZŐK, ez nem elvárható...
@fletwwod_mac: hát én egyszer 9 évesen lekevertem egyet egy nőnek:))
de azóta nem. nem vagyok híve az erőszaknak. :)
@dr. vuvuzelafan: az csak előjáték... aztán megnézik a barátokköztöt és utána csinálnak 6dikat 7diket... mert a gyerekek ezt élvezik, ha zajlik az élet...
itt a másik -600

rohat büdös fides feudalizmus... tönkrevágja az országot...

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20120911-600-embert-kuld-el-zalabol-a-flextronics.html
@dr. Balta$ár: még csak kedd van és a második nagy leállás.
duma az van 1000-rel.

ez mondjuk eddig sem volt kérdéses:
index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/12/nem_tudni_mibol_vedik_meg_a_munkahelyeket

ők szóltak: 1millió munkahely! ennyi marad.
@fletwwod_mac: így van... stim minden... nem melléduma

1 millió munkahely

+ megadóztattyák a nyugdíjakat

= 5 millió adózó...

(megjegyzem 10 millió van... csak matelcsi nem tuggya hogy MINDENKI fizet áfát és még egy rakás adót... a fides kétlábonjáró méheinek gyümölcsei is... az újszülöttek is, mert a pelenkában nemcsak sz@r van... áfa is van benne...)
@Dr. simonmondja.: mi lenne? Közpénzeknek lenyúlása. Ki és hogyan fog elszámolni válaszása költségeivel? ugyammá... majd megszorongatják azt, aki ellenzéki révén bejutott - mondván, h csalt/sikkasztott a választási pénzekkel/pénzekből. ennyi meg egy tibicsoki. :((
@fletwwod_mac: kénytelen voltam megtenni, mert már nagyon idegesített!.)))
@dr. Balta$ár: nyugdíjat megadóztatja? na az szép húzás lenne. épp illogikus volta miatt tudom elképzelni realitását. számomra

a magyar adórendszer = intézményesített útonállás.

Ha lenne értelme, akkor talán ok. de így a csatornába öntjük a pénzt.
@fletwwod_mac: nem én mondtam az 5 millió adózót... hanem drmatolcsi... és ő unortodox...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez volt az amikor leszedette az összes kirakott plakátot amin az volt, hogy: Solti György Pesten és azt mondta, hogy Solti györgyöt akarnak akkor hívják meg, de Ő Sir nGeorg Solti még Budapesten is meg bárhol a világon, ha koncertet akarnak akkor plakátolják ki hogy ki fog vezényelni

kurva nagy égés volt...már akkor kezdték a levédiai hangokat meg a székelyhimnuszt és egyebeket a Marton Éva meg nem volt hajlandó szóba állni velük amíg össze nem hozták a Turandot-ot José Carreras-sal

ez egy magyar betegség olyan gyagya, hogy nevetséges...a Rősler, Báthy, Székely Basilides a nagy Verdi quartett a IIVH előtt Bécsben, és a többiek Salzburg-ban vitték a nevüket...Svéd Sándor-t meg nem nagyon érdekelte az egész bárhol stárgázsiért hívták de a Rákosi otthon tartotta majd első alkalommal elment végleg amíg vissz nem tért egy Amonasro erejéig Szegeden a Margaret Tynes-szal akiből Magyarországon istennőt csináltak (nem volt pénz egy Leontyne Price -ra, és a Tebaldi lemondta a többi szóba sem állt velük bár sok nagy megjelent anno)

szóval a magyarok hülyesége híres

brühühühühühühü
Gyerekek, közel a vég.
Azért a lóvét tegyétek biztonságba, mert a matolcsy is össze-vissza beszél. Nagy bazdmeg készül itt rövidesen. Rendőrökkel van tele az utca, azt azért észrevetted? Vagy nem figyeled az ilyesmit? Állítólag a mi biztonságérzetünk javítása érdekében. Bár ameddig nem akarták javítani a biztonságérzetemet, az azért elég jó volt. Na, csá. Vigyázzatok mindenre.
@s:
a bortonlakoknak szerinted jo a biztonsag erzete?
BRÉKING NYÚÚÚZ...

fides habzsi dőzsi... méghogy nincs demokrácia...
itt akár puli kutyák is indulhatnak...

"az állam minden jelöltnek két-hárommillió forintos hozzájárulást adna"

fides aranyeső... van itt pénz sz@rásig... IMF? MNB? manyup?

www.origo.hu/itthon/20120911-kinek-kedvez-az-ajanloszelvenyek-eltorlese.html
na végre a TEK nek is van méltó feladata... igaz kamu pisztoj... de ez is valami... és csak kiskölök... kisország kisbűnözés...

hvg.hu/itthon.bunugy/20120912_muegyetem_fegyveres_diak
@fletwwod_mac: @Penivaldes: az IMF Lagardgyát meg hazaküldtük gyereket pottyantani... kicsit túl korai karrierbe kezdett... buta nőnek otthon a heje...
@dr. Balta$ár: igen és emiatt már nem szeptember, hanem október. nyilván a Gábriel-teszt eredményét várják. Pocisan jöhet.

Nem túl fiatalka ehhez a lelkem? :))
@fletwwod_mac: hát határeset a fiatalság szempontjából
@dr. Balta$ár: csak azért firtatom a néni életkorát (meglehetősen illetlenül), nehogy megrontás vádjával illessenek vkit.
@fletwwod_mac: nem illetlenség életkort tudakolni szerintem.
@fletwwod_mac: matelcsival kéne átütni.. na az lenne a hír
"a ma 459 ezer regisztrált munkanélküli közül a következő 2-5 évben mindenki számára vagy üzleti, piaci munkahelyet ajánlanak a vállalkozók, vagy az állam ajánl közmunkaprogramokat, de "mindenkinek munkát ajánl, segély és tétlenség helyett".
vagy, vagy, vagy
a matekkal már megint baj van 2012+2= 1014 vagy 2012+5=1017

2020 az 3 évvel odébb van
mandiner.blog.hu/2012/09/12/a_fidesz_az_allam_es_a_csaladon_beluli_eroszak?
ilyeneket ír:

''...Kopp Mária kutatásaiból pedig tudjuk, hogy nem a gyermekvállalási tervekkel és kedvvel van baj, hanem a megvalósítással. A szándék megvan, csak nem tudjuk/nem sikerül valóra váltani...''

hmm, ebből vonja le mindenki a megfelelő következtetéseket!
a) talán az állóképességgel lenne probléma?
b) vagy a gazdasági környezet olyan?

eléggé impotens fogalmazás.
@fletwwod_mac: nekem egyértelmű. a gazdasági környezettel van a baj, ahogy mindenki jól tudja.
@dr. vuvuzelafan: Mondjuk a családon belüli erőszakhoz gyakran társul alkoholfüggőség is. Ezért is volt hülyeség a szabad pálinkafőzés.
És azt sem értem, miért a dohányosokat kell állandóan cseszegetni állami szinten. :S
@keresztanya fabi(en): igazad van. ilyeneken már ki sem akadok. helyből nem nézem a számait.

szerintem a gond a közmunkások seregével van, amit még duzzasztani is szeretnének, mert úgy szépül a statisztika. az, hogy nem termelnek, számukra valahogy mellékes, pedig a termelő munkának kellene a fő célnak lennie. amihez persze eszköz lehet a közmunka.

más kérdés, ha a lakosság jelentős része lenne közmunkában foglalkoztatott valamiféle ellátásért.
@King of Shadows: én sem az alkeszeket sem a dohányosokat nem kedvelem. menjenek ki az erkélyre!!!!!!:DDDDD
@Penivaldes: nekem is az, csak furcsa ezt így olvasni ilyen langyos fogalmazásban.
@Penivaldes: helyes. főként nálam, mert nincs is erkély. :D
@dr. Balta$ár:

"bohóc diktátor bohóc csapata +link)"

Hagyd a sztereotípiákat. Ennek egy célja volt. A megfélemlítés.
@jaegtoer: laktanya is 56-tól van a Budafoki úton az egyetem melett
@fletwwod_mac: itt sincs. nekem az nagyobb probléma ha valaki doháyzik, mint az, hogy nem ért velem egyet semmiben. mert azzal még megküzdök, de a cigizéssel már nehezebben. csinálja titokban, de elég nehezen tolerálom. :DDD
@Penivaldes:

"....menjenek ki az erkélyre!!!!!!:DDDDD "

...és ugorjanak?!:DD
@dr. Balta$ár:

Jesszusom! ezek meg innen mentek a Zách uccából!
@Penivaldes: Nekem a dohányosokkal semmi bajom. lehet, hogy azért, mert én is az vagyok? :D
@jaegtoer: nem is értem minek egyetem...

mostmár a katonaság-rendőrség fontosabb...
az egyetemeket el lehet felejteni... nem lesz ijjen hőzöngés...
@jaegtoer: a zács utcai lagtanyát továbbra is Mansfeld Péternek hívják? az ÁVÓ (most TEK) odaköltözése után is? vagy hogy is van ez?
@King of Shadows: nekem sem, csak nehezen bírom ha valaki dohányzik. füstös, és rossz szagú.
@rodeo36:

Szia Rodeo!

Látom, azaz olvasom, hogy nem lankadsz. Hálás lehetsz a fidesznek, hogy újra meg újra rendszeresen feltöltenek megújuló energiával.

Mi van a blogoddal?
Üdv. Boldog születésnapot! :-)
Mikor jársz errefele?

J.
@jaegtoer: hmm. elég sokáig jártam a bme tantermeiben. még ha egy egész terem teli lenne fegyveresekkel, akkor is villámgyorsan elfoghatóak.

egy teljes épület ilyen okból való kiürítése teljesen indokolatlan. 2 emelettel feljebb - az épület másik szárnyában - még egy lövést sem hallana meg senki. azt meg ugye nem szeretnék bemesélni, hogy fogalmuk sem volt, melyik épület melyik tantermében van a bejelentett fegyver? és ugye alaprajzot sem kértek?

majd bejelentik, hogy találtak 1 stukkert és előállítottak vkit. aztán elül a dolog.
@keresztanya fabi(en): Nem kazlazni segített, hanem a kazalban apuka toszogatta.
@Penivaldes:

dehogynem. csak csináljátok. úgy hajnali 2-3 között a legjobb. mindenki alszik. Egy-egy pohár bor, mécses, mindenki alszik és csend van meg a csillagok.
@fletwwod_mac: van ahol termelnek, hidd el
tegnap este kiveséztük
:))))))))))) lefoglalta a TEK a lézerkardokat...

kuruc.info/r/2/101184/
@dr. Balta$ár:

fogalmam nincs hogy nevezik most. csak mindig hallom, ha akcióznak azaz kivonulnak, hogy legyen jogcím a benzin költség elszámolására, volt hogy 27 autóval randalíroztak. megszámoltam.
@jaegtoer: na ez az amit nem szabad elrontani azzal, hogy rágyújt valaki. mert azt kitesszük az erkélyre:)
@King of Shadows: és sajnos az emberek nem férnek be a mosógépbe:)
@fletwwod_mac:

"_hogy találtak 1 stukkert és előállítottak vkit. aztán elül a dolog_"

megtalálták a másnapos kollégájukat, aki mekkfigyelőként látta el soros teendőit...:)
@Penivaldes: Akkor Te itt rosszul lennél. Vágni lehet a füstöt. :D
@fletwwod_mac: :))))) ez már jogilag LEZÁRT ÜGY... lézerkardok:)

a zh íráskor ha a tanár panaszkodik, hogy a diákok puskáznak, akkor is

kivonul a TEK ????? :))))

bohócország bohóc1/2csuti 1/2eszű tekje... bohócok ! debilek !

@jaegtoer: a multkor a körúton villamoson ültem... jöttek a telepjárók feketemaszkosokkal:))) (hogy ne lássuk az arcát annak aki LÉZERKARDOT és PUSKÁZÓ diáktól PUSKÁT vesz el...)
szóval elhuztak a sineken pár másodpercmulva visszafelé is...
megfordultak:))) elb@szták... az utirányt... sietnek mindkét irányba...
@Penivaldes:

édes Istenem!

De nagyon ki akarsz tenni valakiket az erkélyre, amikor azt próbálom magyarázni, hogy amikor senki nincs kint büfögni és fingani és dohányozni, akkor kell éjjeli hajnalban kimenni a Kedvessel az erélyre és a csillagok és egy mécs fényénél egy akkorát *ni
hogy fönt a csillagok beleremegjenek.
qva joooo :))))) FÜRDŐKÖPPENY+lézerkard+játékpisztoj...

gójafilm:))))

jo film lett letTEK rajta igazi símaszkos kommandósok is:))))
@jaegtoer: jó:)) nem rossz ötlet, bár kissé zajos...
@Penivaldes: Huhh. :( Vannak olyan helyek, ahova meg én nem megyek szívesen. :)
@dr. Balta$ár: akkor mit csinálnának, ha erre járnának? szerintem lefosnák a bokájukat.

ui. paintball nevű sporthoz AK47 gépkarabély és SZVD puska és egyéb fegyver klónokkal teljes hadi felszerelésbe öltözött csapat közlekedett.
Felszálltak a buszra és senki sem pánikolt.
@jaegtoer: vagy legalábbis ott érezzétek magatokat! :)
csobogó patak partján csillagos nyári éjszaka sem rossz.
@fletwwod_mac: azért a műegyetem az más....

érzékenyebb kicsit. nemrég 56-ban is szétlőtték a srácok az orosz birodalmat...

ma még csak FÜDKŐPENY ÉS LÉZERKARD:.. de holnap tankok és hatsereg...
@King of Shadows: de még mennyire:))
nem vagyok jó társalgó.
@Penivaldes: pedig bizonyos szempontból jobb, mint az erkély. pl. a szomszéd sem méltatlankodik a hangok miatt, ha kicsit jobban sikerül a dolog. szomszéd aludjon, ne hallgatózzon! :D

legjobb egy ottalvós, sátoros buli, tanyától 10km-re, a semmi közepén. elhiheted.
@fletwwod_mac:

ja, ja. a csobogó patak partja az egy másik, de szintén kiváló opció, csak az logisztikailag nagyobb ráforddítást és ráfordulást igényel.

De azt hiszem súlyosan elkanyarodtam a poszt témájától. Ennek az lehet az oka, hogy a Fénylő Csillagunk állandóan elkalandozásra motivál,mert az én Csillagom egészen más természetű, mint a szóbanforgó. De ha egy kicsit elvonatkoztatok és mindig kell egy kis képzettársítás, hát már meg is van a baj!

De úgy kell Fabiusnak. Hol a Vezéren van elakadva, hol ezen, hol azon, de a lényegesebb dolgokon mindig átsiklik. persze az is lehet, hogy amíg itt kopácsolunk, addig ő csinálja. (hogy meg legyen a keretes szerkezet, ha már a csinálásból kanyarodott az ív a míves erkélytől a csillagok alatti csobogó patakpartig.)
@fletwwod_mac: buli...a hideg kiráz tőle.
nem illik be az életembe. sátorozás az oké, de én a csendet szeretem a természetben. :D
@King of Shadows: én társaságban rágcsálni kezdek valamit:)
@Penivaldes:

a természet nem csendes. az élet hangjai nagyon is jelen vannak. még éjszaka is.
@dr. Balta$ár: Olvastam. :D Ide is be van trackbackelve, a post alá. :)
@Penivaldes: Én meg rágyújtok. Nem a társaságra!!! :D

Am a buliktól nekem is herótom van. :)
@jaegtoer: igen, de azt ne zavarjuk meg bulival. bulizni benrt kell a nagyvárosban.
@dr. Balta$ár:
a fijúg keresték a darkfater vilanyoskargyát de csak 1 vizi pesztolt tanátak
tektektektek kotkodács minden napra egy (el) baszás...
muhahahaha
@Penivaldes: "nem illik be az életembe. sátorozás az oké, de én a csendet szeretem a természetben. :D"

www.rosssea.info/pix/big/Dry_Valley.jpg

Látogassa meg az Antarktiszt, és hozza el a barátait is! :D
@Knósszosz: Szerintem meg van Fabius új posztjának a témája. :)
@Knósszosz: a TEK es hajdú nagyon frusztrált lehet...

gondolom régóta szeretne bekerülni egy egyetemre...
de ha jól viselkedik drsnittpálesz majd intéz neki doktorit is
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
TEKintettel az elmúlt három nap eseményeire, van az egy tucat is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szerintem is:))))

sok benne a poszt GYÚ anyag... teli van viccel...

a Budafoki úti laktanya sztorija is... kézenfekvő...

meg a hajdú sikeres BEL és KÜL földi bevetései... (szír)

lassan nem tudni mejik hüjébb hajdú vagy a 1/2csuti csodacsatár...

élsedik a verseny... egyelőre fej fej mellet...
na jo baltahosszal vezet a vezér...
én azt mondom az egész ország nemsokára TEK kel ütött lesz...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nagy szerencséje a pilótának, ha volt a hajón tiszta alsógatya..
@Knósszosz: azé ment a MŰegyetemre... de meggondolta inkább megy egy IGAZI ra...

a tesi egyetemen ott intézi mégis...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hát ez nem ma kezdte. Attól behánytam, hogy a monitoron néztem.
@lbm: Véleménycserénkben két nézet van jelen. Az egyik szerint az, hogy az államé legyen-e a kisgyermek nevelése során felmerülő - a foglalkoztatottsággal együttjáró - anyagi teher, vagy a munkáltatóé. Gondolok itt a gyermekek betegségére fizetett táppénzre, melyet a munkaadó vállal, vagy a 2-3 év Gyes után fizetendő szabadság megváltásra, mely 3 év szabadságának teljes összegét jelenti.
Teljesen megáll az a véleményed, hogy a szülés előtti időszakban a munkavállaló hölgya teljesítményével hozott annyi új értéket a munkaadónak, hogy elvárhat ennek fejében egy viszont szolgáltatást. Különösen ha azt nézzük, hogy a hozzáadott értékből a munkavállaló bérként csupán annak töredékében részesül.
Ezzel szemben állítom azt, hogy a kismamák ujbóli foglalkoztatottságának védelmében az államnak a fent leírt munkaadói terheket át kell vállalnia.Ugyanis az állam köteles állami szolgáltatásokra, hiszen adókat és TB járulékokat szed be. Meg kell figyelni, hogy milyen kígyó módjára vonul ki e tekintetben a kötelességeiből, hiszen ha bármilyen hatósági vagy állami szolgáltatást veszel igénybe, saját zsebből kell fizetned. Mivégre akkor a beszedett adók és járulékok.
Látos, mi itt tipródunk elméleti vitákban, miközben az állam játsza a jóságos és gondoskodó atyuska szerepét, ezalatt az összes terhet a két résztvevő nyakába zúdítja, hadd veszekedjenek ők. Nem fogunk, mert nem hagyjuk elterelni a figyelmet az álságos magatartásuk felismerése által.Ennek a játéknak a hitelességét már eljátszották.

A másik kérdéscsoport amit felvetettél a munkavállalói jogok drámai megnyirbálása, mely az utóbbi hónapok alatt zajlott. Figyelmes szemlélődőnek nem volt nehéz felismerni a jogalkotásban résztvevők érdekérvényesítési erejének nagymértékű különbözőségét. Amennyiben megfigyelted, a szakszervezetek olyan lagymatag ellenállást reprezentáltak, hogy olyan érzésem volt, hogy ehhez a magatartáshoz meg lettek "dolgozva".
Azt figyeltem továbbá, hogy a munkavállalói oldal nagyon ügyesen, és láthatóan közgazdasági és jogi szereplőket jelölt ki saját képviseletében, melyek taroltak a gyengécske szakszervezeti tárgyalókkal szemben. Az egész egy Dantei színjáték volt, melynek eredménye a munkavállalók alattvalói leminősítése lett.
Nézzük meg a munkavállalók érdekképviseletét az Ipari és Kereskedelmi Kamara szereplésének tükrében.E szervezet elnöke kritika nélkül elfogadja a vállalkozók adók általi sanyargatását, megnyilvánulásaiban nem a munkaadók, vállalkozók érdekeit védi, hanem kormányzati hatalom képviseletében tetszeleg.Eközben még mérgezett nyilait nyilvánosan a munkanélküliekre is izléstelenül lövöldözi, mikor kijelenti, hogy "Menjenek gombát szedni!"
Befejezem, mert felturbózom magam. Egy megállapítást azért teszek.Mindaddig, amíg az érdekvédelmi szervezetek tevékenysége torz és a O-val egyenlő, fel kell ismernünk, hogy nem az egymással szembeni felállás fogja ezt a helyzetet megváltoztatni.
@Penivaldes: 2 személyes ;) és nem zenés buli teee... :D
a természetben mindig vannak apró neszek, hangok. még éjjel is.
@dr. Balta$ár: nem komoly. akkora kacsa, hog nagykátáig gágog
@King of Shadows: miért ez jön le mindenkinek erre a szóra? :D
eredetileg pásztorórát szerettem volna írni.
@King of Shadows: "Mondjuk a családon belüli erőszakhoz gyakran társul alkoholfüggőség is. Ezért is volt hülyeség a szabad pálinkafőzés."

Orvos urak, meg ügyvéd urak viszkit isznak, mielőtt bújukat-bánatukat kitombolgyák életük párján.
@Link Elek: Azt mondjuk le is szarom.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :DDD

Penike minden vágya lehet.

nekem ilyen sátram van

www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=NmVaGj1-HIE

elsőre nem volt könnyű összecsukni :DDD
@fletwwod_mac: Nem tudom, én csak arra reagáltam, hogy Peni sem szeret bulizni. :)

@épészmérnök: Ennek ellenére azt is lehet venni akármelyik közértben. Cigit viszont már nem sokáig...
Az origo le is csapott a témára, szerintem rövid fennállása óta elég ciki ez a "néhány" melléfogás TEK-étől..
www.origo.hu/itthon/20120912-a-terrorelharitasi-kozpont-legemlekeztesebb-akcioi.html
@Neolibsi: Kocogok anyámhoz, hát látom a körúti újságosnál a szellemesnél is szellemesebb HteiVálasz címlapját. Hisztériáról írkálnak egész alakos Gyurcsány Ralph Lauren-inges - oda is írták, hogy 18 ezresben éhezik - fotóval alátámasztva.Na most annyira fasznak nem kéne lenni, hogy azt gondolja a HV, az éhezés=szegénység szinonima itt. Gandhi sem azért tette. Figyelemfelhívás, egy volt miniszterelnöktől ez hálás médiatéma bárhol.

Meglépte, miért ne, lemegy egy kis úszógumi, jobban feszül majd rá a Ralphie Ezüstróka terméke.

Minél jobban basztatják érte,gúnyolják, stb. - annák inkább hozza a számítását. ha le sem szarnák,akkor ölnék meg. De ehhez hülyék.

É majd én is figyelem, hgoy Orvbűnék mikben kódorognak. Vona Burberryjét is én szúrtam itt ki, hát rajta leszek a témán. Rogán Cecil fél-uszkve egymillás szaros, LV, Gucci és egyéb férjverő táskáit is jelzem majd mindig, mint együttérzési indexet a szegény senyvedő néppel.

Amúgy Varga nőgyűlölő hajjkendbarom rózsaszínjét nem hiszem bármelyik ismert cég merné jegyezni.
l
@leonito77: Most látom, hogy közben Te is megtaláltad azt a cikket. :)
@Mariann19: Itt valami feudális visszarendeződési kísérlet zajlik. Egy-egy nagybirtokon legyen meló pár zsellérnek, akine meg nem jut, éhbérért menjen Audihoz - az a jobb eset - vagy magyar az esetek nagyrészében halál genya vállalkozóhoz totál kizsigerre. Vagy a Flextronichoz,amelyik három havonta felvesz új melósokat, és néha még a régebben kirúgott is labdához ér ebben a pörgésben. Aztán repül persze, erre bazírozni nem lehet.

Blackburryket szerelnek össze,hát jót tudni, mindegyik teloban ennyi szarság van... Fillérekért - 72 ezer - dolgoztatják őket három műszakban, volt olyan,hogy a vidéki faszit nem várta meg a melósbusz - nagyon nem is akarnak üzemeltetni ilyet -jusson haza éjjel kettő fele a hetedhatárban lévő falujába Zalaegerszegről, ahogy tud.

De vidéken milyen meló van? A férfinek több szakmája is van, de állás ehhez nimolé, hitelt meg fizetni kell,már így is sok mindent kikapcsoltak nála. Szakszervezetek???? Holdban.
@fletwwod_mac: 2 személyes, és alvásra lehet haszbálni.
vannak persze, vízesés, tehenek, hollandok..ismerem ezt.
@fletwwod_mac: miért szerinted én inkább szállodába mennék?
@épészmérnök: Orvos urak, ügyvéd urak kaphatnak finom házipáleszt hálás betegektől, ügyfelektől.

Apámhoz is mindent hoztak a vele elégedett emberek. De ő absztinens volt, szűz maradt minden piás és cigis doboz. A disznóságok - hurka kolbász - már nem. ;-DD

Mindenféle korú, és tanultságú ember csépel,ha olyan a habitusa. Csak a doktorokról nehezebben hiszik el és az asszonyai könnyebben jutnak bazi nagy félpofát takaró dizájner napszemcsikhez... Nevet nem mondok.
@Penivaldes: Hollandoknál honnan és hová esik a víz??? :-)))
@a szív fészkei:

"-Professzor úr, igaz, hogy ön veri a feleségét?
-Nem igaz! Nem vagyok professzor, csak docens!"
@a szív fészkei: nem hollandoknál, hanem osztrákoknál. Alpesi kemping, ami tele volt hollanddal. és minden nappal egyre többen lettek. meg volt pár öreg nordikus is. de a hollandok vitték a pálmát. volt ott öreg holland, fiatal holland, fehér holland, csokibarna holland.
ja és a víz az a hegyről zúdult alá.
@King of Shadows:
Szegényeknek bizonyítási kényszerük van. Az ilyen blamákkal teljesen tönkre vágják a saját hírnevüket!
@Penivaldes: Alpokban szokkkja a vz azstat csinyáni,ja. Majdnem nordikussan. Mi Velence felé álltunk mindig meg sátorozni - kinek volt pénze szállodára - az olasz Alpokban, már megvolt a "bérelt" kis helyünk vadasan...

Amikor meg Rómában kiraboltak és jönnünk kellett a követségi kegyelemkenyéren haza - persze megálltunk Siénában megnézni a Pali főpróbát, hát nem magyar vágtaszínvonalú - Ravennát is látni akartuk.És valami városszéli paradicsomföld kellős közepén találtunk éjjel sátorhelyet. (a paradicsákra reggel csodálkoztunk rá, éjjel örültünk, hogy levertük a sátrat.)

De voltunk ötcsillagos francia meg olasz kempingekben is,jópofa volt,a kölykeim élvezték. A világ legcsendesebb szomszédai a dánok, a csehek és az olaszok közelségétől a jó isten mentsen! :-DD Ja meg jugó nudizósban is jó volt nagyon.
A magyar kempingek szerintem drágák ahhoz a szarhoz, amit adnak. (oké, mostanában nem voltam.)
@a szív fészkei: "Itt valami feudális visszarendeződés folyik."
Feudális visszarendeződés, a Horthy korszak restaurációja mellett.
Kezdődött és folytatódik az intézményi rendszer ennek megfelelő átalakításával, a veretes megnevezésekkel, a jogrendszer dohos szagú átállításával. A tegnapi dr. Varga Istvánnak a női szerepek átértékeléséről szóló elvárások is ebbe a képbe illenek, mint részegysége az ország "megújulásának."
Az mellékes, hogy az állampolgárok minden porcikája tiltakozik a régmúlt, elavult rendszerek gyakorlatától, eldönti pár ember, hogy mi legyen.
Ebben a helyzetben számomra az alárendeltség viziója sejlik fel, valamint az alattvalói érzet drasztikus elfogadtatása. Egy olyan országban, melyben a korábbi ideológia szerint az egyenlőség tudata rögzült egy-két még élő generációban, ezt az új módit nem lesz képes elfogadni soha.
Ez megy például a nagybirtokrendszer erőszakos kialakításánál is most, a földbérletek folyamatában. Már a gazdasági retorikában meg is jelenik ennek a rendszernek a burkolt szándéka. Ugyanis azt figyelem, hogy a gazdasági növekedés alapvető elemének tartja ujabban a kormány a mezőgazdaságot, elfordulva az ipartól és az ipari szolgáltatásoktól. Az összefüggés világosan látható. Megteremtődnek a nagybirtokrendszerek néhány ember számára, majd következnek az állami támogatások, dotációk mértéktelen ömlesztése ebbe a profilba. Így válnak a mezőgazdaságba áramlók zselléreké, alattvalókká, béresekké, mezőgazdasági bérmunkásokká.

Előző blogodat olvasva, a Gyurcsány éhségsztrájkjáról vegyes érzületet táplálok. Azért vegyes, mert nem látom az eredményesség kilátásait ennek kapcsán. Ez a kormány ilyen demonstrációt elnéző vigyorral aposztrofál, tehát nem lesz megvalósított cél.
Ami pozitív hozadék lehet, az a külföldi média által feltárt hazai helyzet, mely megint nem hoz dicsőséget az országnak, viszont plasztikusan demonstrálja a 2/3 "demokratikus" voltát.
@King of Shadows: b. blogmotor!

Nahh, szóval a maradék hír is teli van hazugságokkal!

Idézett cikk képén olyan fegyver (SZVD-63 Dragunov) látható, ami még nem létezett a II.vh.-ban. Dragunov 1958-ban mutatta be és cca. 1963-ig tartott a hadrendbe állítása.
Forrás pl itt:

hu.wikipedia.org/wiki/SZVD

vagy itt (nézzétek meg a képet):

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8b/SVD_Dragunov.jpg

aztán a cikk képe:
static3.origos.hu/i/1110/20111011lefoglalt4.jpg

A Dragunov puskát minden civil felismeri a jellegzetes kialakítású ,,lyukas'' válltámaszáról, ha egyszer látta.

Az is a céget ,,minősíti'', hogy nem hadihelyzetben a puskák miért vannak betárazva? Fegyver kezelés első órája, minimum.
ez bővebb lista a zseniális is hiteles TEKnőcikről, és most nem az egyszerű maszkosokra gondoltam, hanem a csúcsszuper vezetőikre, mert ekkora balfasz vezetőknek születni kell, mint amilyen zseniális minielnöknek és köszgazdásznak is születtek egyesek:

hvg.hu/itthon/20120831_A_TEK_legsikeresebb_akcioi__civil_szemmel
@fletwwod_mac: középen ugyanezen fegyverek
(SZVD-63-asok) deszantos (gyk.: pl ejtőernyős) változatai láthatóak, hangtompítóval és rövidebb csővel.

Ennyi ,,világháborús'' fegyverért 3 hét múlva elengedték. Erre barátságosan csak nnyit mondunk: nyetenye!
@Penivaldes: lehet aludni. utána.
szállodába? az sem rossz. :)))
@fletwwod_mac: igen vacsi, egy kis nézegetés után lehet aludni.
@Mariann19: Most épp olaszok hörögnek Vargán,olyanokat írva, hogy lehetett volna Varga anyuka is annyira emancipált, hogy Pistikét karrierre cserélni. Jobb hely lenne a világ.
Nem tudok vitatkozni velük.
Nem tud ez a szerencsétlen őstulok visszamenni 10 millió emberrel a múltba. Erőszakkal se.

Már a falusi mámik is téeszcsében,boltban, gyárban melóztak, megszoktak önállóságot,bármekkorát is, de volt - a mi nyaralóbeli szembeszomszéd nénink volt a falu postása pl. És még ma, 84 évesen is motorral rohangászik, mint a veszett fene, tök önállóan éli az életét özvegyként jó pár éve.
Hát akkor a lánya, unokája majd beáll stefis cselédnek meztéláb szántóföld mellett rongyokban szoptatni? (ilyen álidilleket küldözgetett múltkor vágyképeként)
@Penivaldes: Írtam, a világ legaszexuálisabb helye. ott gondolsz utoljára a Jaegtoer éjjeli programjára, hidd el!

De megtanulod elfogadni a tested gond nélkül.
@a szív fészkei: nem vagyok híve a sok meztelen ember egy helyen programnak.
@Penivaldes: Jó, semmi nem erőszak. ha nem, nem. Szerintem klassz, természetes érzés.
@a szív fészkei: ja mert látom, hogy a másiknak kétszer akkora a vádlija, meg a feje, és a füle is lapát.
@fletwwod_mac: annyira megszerkeztett és művi, mint a dicső II.vh-s filmhiradók amikor a vörösök már kopogtak az ajtón, de a csapataink győzelmet, győzelemre halmozva darálták le az ellent ;)
@Penivaldes: Mindent látsz: gyönyörűszépeket és vénségesen véneket, kripliket és jótestűeket, bármit.

Amilyen az ember a maga valójában. Közhely, de ütős tanulság. Én,ahányszor voltam, senki nem vizslatott ott másokat, minden nyugis volt, mosolygós, kiegyensúlyozott. Pucéron fürdeni a tengerben meg valami elmondhatatlanul isteni!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ezen a linken
itt ugyanazok az SZVD-63-as puskák még világháborús fegyerekként szerepelnek:

www.origo.hu/itthon/20120912-a-terrorelharitasi-kozpont-legemlekeztesebb-akcioi.html

Ja, hogy Dragunov csak 58-ban fejlesztette ki?
NA EZ a bolsevista trükk!

Idézett cikk képén olyan fegyver (SZVD-63 Dragunov) látható, ami még nem létezett a II.vh.-ban. Dragunov 1958-ban mutatta be és cca. 1963-ig tartott a hadrendbe állítása.
Forrás pl itt:

hu.wikipedia.org/wiki/SZVD

vagy itt (nézzétek meg a képet):

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8b/SVD_Dragunov.jpg

aztán a cikk képe:
static3.origos.hu/i/1110/20111011lefoglalt4.jpg

A Dragunov puskát minden civil felismeri a jellegzetes kialakítású ,,lyukas'' válltámaszáról, ha egyszer látta.

Az is a céget ,,minősíti'', hogy nem hadihelyzetben a puskák miért vannak betárazva? Fegyver kezelés első órája, minimum.

ja és ezért 3 hét múlva ,,elengedték az isaszegi fegyvergyűjtőt''.

Vagyis összegezve: megint egy kamu mesével mentették a mundért. Ez nem szokatlan, ha elcsesznek vmit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na igen.
Elcseszhették BP filmes fegyvereinek lefoglalását, hát kreáltak hozzá egy isaszegi fegyvercsempészt. akit aztán elengedtek.
@Mariann19: " Feudális visszarendeződés, a Horthy korszak restaurációja mellett. "

Szerintem ez az egész arra vezethető vissza, hogy az itteni jobboldalnak a "csend, rend, fegyelem" elv a mániája. Úgy akarják vezetni az országot, hogy ők parancsolnak, az alárendeltjeik meg gondolkodás nélkül engedelmeskednek. Ebbe illik az is, hogy a bölcsészek (meg mindenki, aki nem "termelő" tevékenységet folytat) teljes mértékben haszontalan.

Mondjuk így is lehet egy országot irányítani, csak azt nem demokráciának hívják...
@Penivaldes: Sokat veszít a világ, de te tudod. ;-DDD Én már holnap!!
@fletwwod_mac: úgy hívjuk. vacsi után kell csinálni, kimenni a csillagos ég, alá. fej hátradönt, kissé elferdül oldalirányba, és nézed az eget. és boldog vagy.
@King of Shadows: Hát valóban sok mindenki fölösleges nekik. Fegyelem, rend - amikor a fő vezérürüjük egy totál szétesett nyomi? Vicc.

Jöhetne már hozzájuk egy Főnéni! Megtörülni a taknyos orrukat, tisztába tenni őket és hazazavarni a bölcsiből.
@a szív fészkei: te már holnap vagy?.))
a világ inkább nyer azzal, hogy nem kell engem ruha nélkül látnia:))
@fletwwod_mac: tudom, ezek küzül 1-2 volt a kezembe, lőni nem lőhettünk, de akkor is, a dragu egyenesen a kedvence volt a legtöbbünknek meg a magyar "másolat" a gepárd /igaz ezt a másolást nagyon visszautasították már akkor is :D/

hu.wikipedia.org/wiki/Gep%C3%A1rd-fegyvercsal%C3%A1d
@Penivaldes: Velünk szemben van a Göncöl ilyenkor nyaranta, ha kiülünk a teraszra.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Garázdaság miatt eljárás?? Nem szabad gólyabálazni? A TEK nem garázda? Folyton.
@King of Shadows: nem demokrácia, de nem is működik, elég sok helyen bebizonyosodott a világban...rizsföldes értelmiségi, munka és átnevelő táborok stb-stb
@Le_Penseur: Vagy egyszerűen csak Hajdú egy dilettáns alak? :)

@fletwwod_mac: Ennyire értesz a fegyverekhez? Az jó. :)

Ha be vannak tárazva, el sem engedhették volna a fószert, nem? Jól tudom, hogy fegyvert csak töltetlenül szállíthatsz és tarthatsz magadnál?

Am hova lett a kommented többi része? :)
@Penivaldes: Sajna én csak gondolatban riogatom a népeket a pőreségemmel, sehová nem utazok szerintem már.
@a szív fészkei: én sem szoktam riogatni másokat pőreségemmel.
höhöhöhö, és még gyerek az idő :D

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/09/12/mar_a_magyar_memgyar_is_a_tek-en_rohog/#gallery_3319076|3319134
@a szív fészkei: Mondtam már, hogy többé-kevésbé minden párt a saját viszonyaira szeretné alakítani az országot, amit kormányoz? :)

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez a társadalomtól függ. Ha az nem megfelelő hozzá, akkor pont a demokrácia nem fog működni. :)
@a szív fészkei: Ebbe a múltba való visszarendeződésnek kérdésében az egyik dologban vitatkoznék Veled.Abban, hogy ez a kormány nem tud 10 millió emberrel erőszakkal sem visszatérni az elavult rendszerbe. Már nem ott vagyunk? Törvények, a legmagasabb szintű jogszabályok köteleznek minket e rendszer gyakorlására, még jogorvoslatra sincs lehetőség.Ott, ahol az alaptörvény is erre a szándékra épül, ott nincs kitörési lehetőség. Nagyon jól szervezett szándék valósult meg, az állampolgárok törvény általi gúzsbakötése által.
A másik dolog, ami számomra lelki sérülést jelent, az az, hogy kénytelen vagyok az utódomat ebben a szerepben látni, holott a teljes nevelési filozófiám nála az autonóm, önérzetes emberi egyed kialakítására törekedett, mely sikeresnek tűnik. Mindez azonban hiábavalónak tűnik, ha az elkövetkező időkben ezek a tulajdonságok a fenti objektív okok miatt nem érvényesülhetnek.
Ja, és magamat is sajnálom, de én még túlélem valami cinikus álarcba bújva, mert ezt másként nem lehet.
@Penivaldes: Épp ezt mondom,ott nem riogat senki senkit, mindenki elfogadja magát és a másikat. előbb hülyéskedtem ezt használva magamra.

Amúgy én elfogadom a testem,ez van és kész. Mit izgassam magam?

Na akkor Gyurcsány azért ment ki,amit mondtam. médiahekk, minél jobban froclizzák, annál jobb neki.
Az LMP is elgondolkodhatna fikázás helyett a médiahírekbe jutáson. Ez nem a show ellopása lenne,ha vernének ők is mellé sátrat, hanem más.
@a szív fészkei: Gyurcsány bohóckodni ment ki, msára nem jó.
@King of Shadows: 15:52:21-nél olvashatod első méltatlankodásomat az ügyben.

Szerintem nem engeghették volna el, ha igaz.

Tár ki, zár hátrahúz (ugyanis a csőben még lehet egy töltény attól, hogy a tárat kivetted).
Hátrahúzáskor a kivető által kidobott töltényt többihez, cső föld felé tart és ravasz elhúz (csatt, hogy ne terheld az elsütőrugót és hogy biztosan nincs töltve.).

Reklám, vagy fotó kedvéért lehet, de akkor is üres a tár.
@King of Shadows: "A bölcsészek és aki nem termelő tevékenységet folytat, mind haszontalan."Tudod ez kiknek az ideológiája?
Hadd idézzek egy Latinovits mondást:"Egyes embereket irritál mások szellemi fölénye."
Ezt a mondást bontsd le a két - a mondásban vélt- szereplőre. Ki képviseli a szellemi fölényt? Kit, vagy kiket zavarhat a gondolkodó ember, és akit zavar, miért fölénynek érzi a tudást?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nagyon ki van tökkintve!
normál lőszerrel(!) alig rosszabbak az eredményei, mint a spec mesterlövész puskáknak, speciális lőszerrel!

itt egy kis filmecske róla:

www.youtube.com/watch?v=jT7GLzyIrgM&feature=relmfu
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=582500

Saját kiegészítés:
Egyesek szerint Orbán Viktort mártsuk folyékony héliumba, mások szerint kenjük be mézzel, és állítsuk bele egy hangyabolyba. Ön mit gondol?

a. Héliumba!
b. Hangyabolyba!
c. Lőjük ki tankelhárítóval jól...
d. Fidesz sajtóosztály!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A cikk szerint Hajdu azt mondta, hogy még a "kicsengetés előtt" értek oda. Egyetemen nincs is semmilyen csengetés. :D
@King of Shadows: Folytatom, korábban nyomtam ki, bocs!
Te úgy látod, hogy a termelő tevékenységet folytatók nagy megbecsülést élveznek?Tényleg ezt látod? "Csend, rend, fegyelem." elv nem tévesztendő össze egy politikai alakulatnak - a történelemből is ismert - rendpárti ideológiájával., ugyanis az lehet haladó, és a társadalom által elfogadott elv. Diktatúrákban általában nincs jelen ez a kissé konzervatív felfogás.
@Mariann19: megjegyzésem. Itt senki polgár nem élvez valódi megbecsültséget.
@AKIsTUDATLAN: Kösz, elolvastam Gyurcsány nyilatkozatát, előző kommentemben, melyre reagáltál, kissé szkeptikus véleményt írtam. Te mit gondolsz erről?
@fletwwod_mac: Köszönöm az információt. :) Akkor jól gondoltam, hogy ott valami nem stimmel. :)

@Mariann19: Persze. :) Ahogy kicsit feljebb is írtam: bizonyos társadalmakban nem működik a demokrácia, és minél műveletlenebb a népesség, ez annál inkább igaz. Az olyan országokban egy diktatúra sokkal többet érhet el, mint bármilyen demokrácia. Már csak azért is, mert akkor lehetséges a hosszú távú, stratégiai léptékű tervezés.
@fletwwod_mac:

normál, acélmagvas, 7,62-es skulóval 500-ról leszedtem a gyíkhúsos dobozt a "hosszú puskával". másnak is sikerült. mindig röhögök a "spéci" dolgokon.
@Penivaldes: "Itt senki polgár nem élvez valódi megbecsülést."
Ugyanezt gondolom magam is.
@Mariann19: viszont sikeresen utálja a másikat, aki nem termel, fizikai munkás, tud olvasni, tud kalapálni.
Fabius még dolgozni van???
nagyon kéne az új poszt sok a téma...
1) TEK 20 millárd évente orbáncsicska játékpisztojos debiljei...
(lézerkard, fürdőköpeny)
2) martoni szerint nem orbán döntött, hanem a kormány...
orbán szerint ő maga felel ezért...
3) és akkor ott van varga fides hitvány csicska fides "vezér"szónok...
akitől elhatárolódik a fides... önmagától is...
@hacsaturján: hja, és old satterhand is ott volt? :D

amúgy a legtöbb jó lövész, jól tud lőni egy PA pittojjal is, pedig sokak mondták, könnyebb vele fejbe dobni a másikat ;)
@Mariann19: Nem, csak ők még belecsúsznak a "megtűrt" kategóriába, vagyis a kormány elviseli őket, legfeljebb befogja az orrát.

Ha az igazi konzervativizmust nézem, akkor igen, de olyan Magyarországon nem volt. Az itteni "konzi" pártok hajlamosak átcsúszni a szélsőjobbra, mostanában még sokkal inkább, mint eddig.

Az sem mindegy, hogy mit tekintünk diktatúrának. Például az egypártrendszer nem feltétlenül az, ha egyébként demokratikusan működik.
@King of Shadows: Bocs de ha egypártendszer van az amár nem demokrácia. vagy a párt müködjön demokratikusan?
@Penivaldes: Szerintem ez nagyon egyszerű rosszindulat. A bohóc amúgy komoly szakma, mindig a legnagyobb gebaszokra hívja fel a figyelmet csak röhejbe csomizva. Hogy hülyék vagyunk, átvernek, vigyázat! Ne rajtad, hanem veled nevessenek! És ő szerintem ezt vállalja azzal, hogy tudja, kinek mi a véleménye róla.

Na akkor Mellár meg így vélekedik: www.vg.hu/velemeny/publicisztika/mellar-igy-ujra-lehet-tuntetest-szervezni-a-kulfoldi-karvalytoke-ellen-385758
@Penivaldes: A végrehajtó hatalom kormányoz, amit a törvényhozó hatalom le is válthat. Ez nálunk is lehetséges, csak a Fidesz nem él vele (az MSZP megtette, többször is). Tehát egy párt esetén is lehet kormányt váltani, ugyanúgy mint a plurális demokráciákban.

Vagy lehet közvetlenül kormányra szavazni is. :)
@King of Shadows: Kb. fél éve egy külföldi lapban az jelent meg a magyarság jellemzőjeként, hogy a magyar állampolgárok szellemileg leépültek, különös tekintettel a politikai tudatot illetően. Rohadt rosszul esett már a nemzeti öntudatom okán is, de tovább gondolva, volt benne igazság.
Vajon nem ennek a leépültségnek a folyománya az a politikai közöny, amelyet látunk?Ennek a távoltartású magatartásnak viszont az a következménye, hogy a sorsirányító képesség hiánya hosszú távon határozza meg egy társadalom fejlődését.
Mindezt mondandód alátámasztására jegyeztem meg.
@King of Shadows: " Például az egypártrendszer nem feltétlenül az, ha egyébként demokratikusan működik."

WTF?

Az egypártrendszer már eleve ellentétes a szabad gyülekezés jogával.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ha ott lett vóna, bisztos, hogy lecserélte vóna a henry karabélyát. :))) ami meg a pa-63-ast illeti, az igaz. vót egy ojjan kiváló lövész, aki az egy négyzetméteres tábla szélit is súrolta 25-ről.
@a szív fészkei: a bohóc az komoly szakma, de amit GYF csinál magának önreklámként az inkább szóra sem érdemes.
@King of Shadows: lehetni lehet, csak szeintem párton belül sosem lehet úgy kormányt váltani, mint többpárt rendszerben.
@Penivaldes:

nem először teccel tévedni.
@Penivaldes: A saját arcát adja - akár bohócként - ahhoz, hogy valamire felfigyeljenek. Szerintem ez inkább elismerésreméltó.

És a világ őt ismeri, ráfigyel, fejre lehet ettől állni, ez van. Ha felismeri és kihasználja ezt jó célért, akkor ügyes.
@hacsaturján: @a szív fészkei: bezony, lehet nem szeretni, de amíg nem tudják utánozni, addig ki kéne használni a hírverést nekik is, ez a minimum, ha akarnának jutni valamire a vezényló és zrt-je ellen...
azért eza luke skájvókeres téma ez mindent ver...

az mszp nyilatkozat elég szellemes...
kiírnak közbeszerzést a közgépnek a halálcsillagra...
@Mariann19: Igen. Szerintem a Kádár-rendszer itt elég nagy károkat okozott. Ott meg lehetett szokni, hogy "ha békén hagyod a politikát, a politika is békén fog hagyni téged", és azt is, hogy az életszínvonal elég magas lehet egy diktatúrában is. Erre szabadították rá a demokráciát, és az vezetett el idáig. Ezért van az, hogy a legegyszerűbb kiszólásokkal is választást lehet nyerni, és az is, hogy sok mindenkit csak a gazdasági teljesítmény érdekel.
@Penivaldes: Az emberek egymás iránti megbecsülése szakmai szempontok alapján nálunk már-már elfogadhatatlan irányokat mutat.Nem becsüljük egymás munkáját, azt hisszük, hogy csak az a valami, amit mi teszünk. Ez torz vélemény azért létezik, mert nem ismerjük a tevékenységek mibenlétét. Nem tudom másképp érzékeltetni, mint példával, ha megengeded. A szakmámban kétévente olyan kéthónapos adóreviziók folytak, ahol a revizorokkal való együttműködésben mindíg engem jelöltek ki. Az egyik évben a szakmámban jól ismert, legfélelmetesebb, egyben a legnagyobb tudású revizorral kerültem össze. Amikor kissé oldottabb lett a kapcsolatunk,megkérdeztem, hogy amennyiben nem a revizori foglalkozást választotta volna, mihez lett volna kedve. A válasz: Ács!? Fennakadt a szemem, és megmagyarázta.
Azokban a napokban újította fel a házát tetőcserével, és nézte az ács munkáját, a ki aterepen állította össze a tetőszerkezetet. Ezután az egészet egyben ráemelte a falakra, és ott minden cm-re stimmelt. A revizort annyira lenyűgözte és csodálatra késztette ennek a szakmának a csodája, hogy akár a jelenlegi foglalkozását is felváltotta volna erre.
Ő ezentúl biztosan tisztelettel fog viseltetni foglalkozások tekintetében embertársai iránt.Ez a tapasztalás bennem is nyomot hagyott, és azóta is figyelek magam köré.
Viszont nehéz a szellemi munka hasznosságát a termelő, fizikai szférában dolgozókkal elismertetni, mivel számukra nehezen átadható a mibenléte a sajátos ismeretek miatt.
Igy hát mi a teendő?
@épészmérnök:
Ebben is tetten érhető, a társadalmi osztályok közötti feloldhatatlan feszültség. Azért az nagyon nem mindegy, hogy a zasszony napszemüvege mögött Chivas Regal gőzős PhD naplemente tündököl, vagy csak snassz, pálinkabűzös kazánkovács monokli.
@a szív fészkei: Persze, hogy őt ismeri. de ettől én még nem fogom isteníteni őt sem.
és amit csinál azzal csak önmagának okoz hírverést, ami jó neki, hisz a pártja talán ettől nagyobb figyelmet kap, de egyébként másra nem jó.
Fabius!
mégis a legnagyobb szám...
3) mindenkorlát nélküli választás, sőt 2-3 milliót minden indulónak...
a 10 millió képviselőJELÖLT országa leszünk...
és még mongya valaki hogy nem TOTÁLIS DEMOKRÁCIA
@Mariann19: Na igen legtöbben csak azt látják hasznosnak, aminek azon nyomban ott látják az eredményét. a többi megfoghatatlan.
@hacsaturján: emberi dolog.
nincs bajom vele, csak én nem hiszek a sikerességében. abban, hogy értelme van.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Attól függ mit tekintünk demokratikusnak. Lehet működő többpártrendszer egy diktatúrában is. :)

@Penivaldes: Amennyire én tudom egypártrendszerű demokrácia még sehol sem volt. :) De például évente, vagy kétévente választott képviselőkkel, pártfegyelem nélkül szerintem működhetne is. :)
@King of Shadows: A konzervativizmusnak nálunk nincs történelmi hagyománya. Ami nálunk annak néz ki, az inkább a korábbi rendszerek elemeinek a mai korba való adaptálása, de ez nem az.
Abban van igazad, hogy egy igazán demokratikus egypárt rendszer nem biztos, hogy egyenlő a diktatúrával. Azonban a nemzetközi tapasztalatok és a hazai visszatekintés is azt mutatja, hogy szinte szükségszerűen kialakul a végrehajtás során olyan magatartás, mely a diktatúra kialakulásához vezet.A többpárt rendszernek az a lényege szerintem, hogy több embercsoport eltérő érdekeit képes felszínre hozni és érvényesíteni. Számomra ez egy logikusabb és demokratikusabb rendszer képét mutatja.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: honnan lesz erre pénz?

8,1 millió INDULÓ LESZ PONT !!!! és mindenki fog regisztrálni:)

az x 3 milla = 24,3 000 000 000 000

vagyis 24,3 billió, azaz 24,3 ezer milliárd

ez egyéves GDP vagy 2 éves tejjes kölcségvetés !!!
@King of Shadows: "Sok mindenkit csak a gazdasági teljesítmény érdekel."
Ez azért van, mert a mindennapi élet feltétele az anyagi lét kérdése, és folytonosan jelen van, állandóan érzékelhető az előnye és a hiánya is.
A másik kérdés a politikában és az emberek egymás közötti viszonyának mibenlétében rejlik. Hogyan éljük meg a szabadság igényét, a jogegyenlőséget, a demokrácia érvényesülését, ezt a politika hogyan garantálja a számunkra.
Miután ez utóbbiak hiánya, vagy elégtelen volta csak akkor ébreszt fel erre irányuló igényeket, ha közvetlenül érintő kázusok jelentkeznek az emberek életében. Miután ezek ritkák, nem jellemzőek, a társadalom nem igazi aktivitást mutat ezek megteremtésére, horribile dictu, kierőszakolására. Ennek folyománya többek között ez a politikával szembeni közöny is.
@dr. Balta$ár: Volt már ilyen.

Azzal szórakoztak például a fideszék, hogy a kisgazdapártot klónozták.
A végén annyi volt, hogy senki nem tudott eligazodni rajta.
Szerintem most is rámennek erre a taktikára.
A fidesszel szemben is lehetne piros pöttyben beírt Fibesz pártot indítani, és lehetőleg Varga Istvánt, meg hasonlókat.

Ez jó vicc. Tuti, hogy erre játszanak ők is.
@Penivaldes: A szellemi munkának nem mindíg jellemzője a tárgyi megjelenés, sőt inkább nem, mint igen. Erre gondoltál?
@Mariann19:
Tisztelni és megbecsülni a másik szakértelmét.
Engem nem értelmiségi pályára sodort az élet, de letérdelek Trencsényi-Waldapfel, vagy Czeizel tudása-munkássága előtt. Ennek valahogyan oda-vissza kellene működnie, de két egyforma ember nincs, ezért aztán kár is beszélni róla. Van egy festő (szoba) barátom, aki hobbitörténészként olyan tudás birtokában van, amelyet megirigyelhetnének olyanok is, akik oktatják azt. Ugyanakkor olyan ügyfelem is van, aki két diplomával akkora bunkó, hogy a gatyájából kilógó fasszal nyit ajtót, mikor becsöngetek hozzá.
Ez van, az intelligencia szerintem vele született képessége az embernek.
Vagy van, vagy nincs.
@Dr. simonmondja.: most beszél egy értelmes betelefonáló a klubrádióban arról, hogy a

demokráciák (polgárosult) stb gondolkodás mód (win-win, együttműködés) stb az magasabb szint... nem tud kommunikálni a feudális primitívebb társadalmi szinttel...

teszem hozzá MEGSEMMISÍTENI LEHET CSAK... ezt kell megértenünk nekünk polgárosult modern emberekkel...
@Knósszosz: lehet tanulni is, azzal, hogy nem akarsz a saját kis szakmádon kívűl mást nem látni.
@dr. Balta$ár: Nekem elég lenne egy magas kerítés is.
Budapest lehetne egy állam,
a többi meg egy másik állam.
Átjöhetnének a kétharmadföldiek, de aztán éjszakára menjenek haza aszonyt verni.
@Penivaldes: Dehogy nincs. Egy normális párt csak bizonyos, átfogó kereteket ad a politizáláshoz, de attól még önálló maradhatsz annak tagjaként is. :)

@Mariann19: Igen. Ez történik akkor, ha nem természetes fejlődés eredményeként jön létre valami, hanem hirtelen beimportálják. :)

Igen, de mit tekintünk többpártrendszernek? Az USA-ban kétpártrendszer van, Nagy-Britanniában is (hirtelen ez a kettő ugrik be), és ott más pártok nem is nagyon tudnak labdába rúgni. Ettől még egyik sem diktatúra. A szerbeknél, szlovéneknél, szlovákoknál viszont tényleges többpártrendszer működik. Úgy tudom Dániában is. :)
@King of Shadows: Igen, de már maga a pártkeret is ad egyfajta pártfegyelmet.
Igen, Nagy Britannia kétpárt rendszerű évszázadok óta. Bár az inkább valahol 3 párt rendszer, vagyis 2,5 fél párt.
USA meg más. Azt sosem szabad egy európai berendezéshez hasonlítani. Főleg, hogy tudtommal nem is létezik olyan pártfelfogás mint errefelé.
@Mariann19: Ezért is írtam "gazdasági teljesítményt" és nem "életszínvonalat", mert az utóbbiba beletartozik a politikai és vallásszabadság is. :) Tehát akkor is lehet alacsony egy társadalom életszínvonala, ha anyagilag jól él.

Nálunk a módszerváltás előtt az anyagi jólét megvolt, a szellemi meg annyira-amennyire. Utána ez megfordult, most meg egyre kevésbé van meg akár ez, akár az. Épp ez az, amin Vekkerék elcsúsztak...
@Penivaldes: Tényleg három, de a harmadik sokkal gyengébb, mint a másik kettő, szóval - ahogy Te is mondtad - 2,5 pártrendszer. :) Persze, ez az ottani választási rendszernek is köszönhető.

Na, erről beszéltem. :) Ott azért elég keményen szembemehetsz a saját pártod irányvonalával, amíg nem kódorogsz el nagyon messzire. :)
@Knósszosz: "Tisztelni és megbecsülni mások szakértelmét." Példát említettél, én is azt zeszem.Régebben egy zsüriben vettem részt, értelmiségi volt főként a résztvevők foglalkozása, egy villanyszerelő a demokratizmus jegyében kerültoda. A fiamnak az iskolában olyan matematikai feladata volt, melyben nem tudtam segíteni, és az ottani mérnököt és energetikust kértem meg erre.A villanyszerelő srác tudta kapásból megoldani, mi meg csak elismerni tudtuk őt.
Nagyot fordult a világ. Már nem a pillanatnyi foglalkozás vagy a tüntető jómód fejezi ki az értelmet. Meg merem kockáztatni, hogy nagyon sokszor a parvenű kulturálatlan, a lenézett státuszú ember meghökkentően értelmes.
@Knósszosz: "Ez van, az intelligencia szerintem vele született képessége az embernek."

Szerintem meg nem, pont, hogy fejleszthető. Mind a normál(IQ), mind az érzelmi intelligencia(EQ) is. :) Csak nem mindegy, hogy "alapból" honnan indul a "mutató".
@King of Shadows: igen az a rendszer nem alkalmas többpárt rendszerre. ez van jórégóta csak az változott, hogy a klasszikus tory whig összecsapás helyére ma már a konzetvatív munkáspárti küzdelemmé vált. ez a 20. század elejére tehető, és kezdetben a monarchia nehezen is viselte hogy Munkáspárti a miniszterelnök. Igaz ez V. György merev felfogásának is köszönhető valahol.:)
@Mariann19:
Nono... Mondasz ilyeneket és Stefke tehén még elbízza magát!
Amúgy igazad van. Az megvan, hogy 2001-ben a MensaHungariaIQ felajánlott a teljes parlamentnek egy ingyenes tesztet, de ki tudja miért elutasították??? :O)
Kiderült volna, hogy a szomszéd malaca 3szor értelmesebb, mint az egész parlament együttvéve??
@Penivaldes: Igen. Ha jól emlékszem ott is lényegében csak névváltoztatás történt. Jó, tudom, a Tory és a Whig "feloszlott", de a két "utódpárt" nagyjából át is vette tőlük a stafétát, csak nem volt tényleges folytonosság köztük. :)
@King of Shadows: A két vagy ennél több párt is többpártrendszert jelent.Angliában a Toryk és aMunkáspárt, az USA-ban a Republikánus és a Demokrata párt van tartósan jelen. Mindkét államban ezek a meghatározó pártok egyfajta ideológia mentén politizálnak, mely ideológia egyben kifejezi azt is, hogy mely társadalmi csoportot képvisel.Szerintem ilyen alapon nem nehéz dönteni, hogy mely párt támogatása tetszőleges.
Nálunk a rendszerváltáskor indult pártok képviseltek egzakt elveket, melyek az idők folyamán el-, vagy összemosódtak. Emiatt a pártválasztás ebből a szempontból nem egyértelmű. Ezen kívül a pártok elveiből adódó társadalmi rétegek preferálását kifejező magatartás sem útmutató, mert a gazdasági körülmények és a válság kényszerpályái miatt nem tartható a pártok szándéka.
A változó körülmények okozzák részben a látható közönyt, mert a kiválasztás egzakt tényezői nem felismerhetőek.
@Penivaldes:
A jó pap is… tudod.
A blogszféra is alkalmas bizonyos szempontból, az ismeretek bővítésére.
Sok olyan, bizonyos témában jártas emberkétől lehet ismereteket szerezni olyasmiről, amit esetleg érintőlegesen sem ismersz.
Én ezért olvasom végig napi penzumként a kommenteket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Bocs, de baszom ezt a szeretni-témát!! Kit kell szeretni? Anyádat, apádat, családod egyéb tagjait, gyerekedet, szerelmedet, barátaidat, a szakmádat, a hobbidat, a természetet, a hazádat (de nem így, ahogy ezek), stb. de politikust!!!??????? Sze-he-re-het-niiii??? Elég!
@Mariann19:
A tüntető jómód, számomra az ég-világon semmit nem fejez ki. Szellemi-erkölcsi értelemben.
Az persze más kérdés, ha a gazdagság mögött olyan szellemi tevékenység húzódik meg, amire méltán büszke lehet a milkós. Agyon piszkálták-piszkálják Bill Gates-t, a szaros „winfosa” miatt, mert ugye egy ilyen szarral dollármilliárdosnak lenni… pfúj! Azt elfelejtik hozzá tenni, hogy egy szellemi versengés alkalmából „bezárták” sokadmagával egy szállodába, ahol azt kapták a résztvevők feladatként, hogy álmodják már meg, miként lehet adatokat ide-oda kimenteni, aztán azokat onnan vissza is tőtteni. Bilink meg két nap alatt kitalálta a FAT nevű izét. Nem fikázni köll, hanem utána csinálni. Nem sajnálom tőle azt az anyagi egzisztenciát, amit evvel elért. Szemben a lókupec kedvenc ballábasai által élt csili-vili életet. A tegnapi meccs utáni zéró teljesítménytől még most is lángolnak, de ennek ellenére nem átallotta valamelyik segg közülük azt mondani, hogy ennyivel azért nem voltak jobbak a Hollandok. 4:1 – miről beszél? Na, érzed a kontrasztot?
@Mariann19: ó, én hányszor alélok a cipészünk előtt? Az egy zseni! fillérekért mindent megcsinál. Bármi lehet csodásan elvégzett, nagy tudást mutató és gány meló(lásd Orvbűn-banda). Pl. a Délinél múltkor gratuláltam, a vécésnéninek, mert ragyogott minden és látszott, hogy jó szívvel,lelkesen csinálja. Ehhez Kis Manyi: www.youtube.com/watch?v=MW74xBtaabo
@King of Shadows: Értem, Te a gazdasági teljesítménybe beleérted az állampolgári jogok és kötelezettségek elemeit is. Én ezt mereven elválasztottam a válaszomban. Én úgy értem, hogy a gazdasági teljesítmény és a társadalompolitika két külön fogalom, ezért fogalmaztam elkülönítve ezek érvényesülését.
@Knósszosz: Az orrcsont nem egyformán törik? A kék ütlegfolt nem egyformán sárgul be? Egy high kvalitásos topmenedzser szarrá vert nejének szerintem rosszabb lenni. Mert neki nem hiszik el. A Marisnak elhiszik, mert ez trend a faluban, ismerik a Józsija boxstílusát három feles után és ha tudják segítik a többi asszonyok, menekülhet hozzájuk, mert közös sorsban tán kialakul a szolidaritás.

Egy dr.dr. ötmillás havi fizuval és Volvó bőrüléssel turbózott faszkalap neje kihez rohanjon??? Régi barátnői, - akik csóribbak - talán kis elégtételt éreznek, hogy neki se kerek a perec, a hasonló társadalmi státuszú hölgyeket meg lehet, hogy szintén pofozzák néha, de nem szabad annak kitudódni. És egy ilyen nagyhatalmú állat azért rendőrt, bírót is könnyebben vesz meg, nem beszélve a gyámügyről, ha gyerek is szív a dologban és válnának.
@Penivaldes: Már van, mert beszélnek róla. A Helyi Téma is rettentő gusztustalanul egyeli. Akit pedig elkezdenek ennyire bántani, az átfordul hatásban.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Stefike kapcsán a bacchanáliára gondolsz?
A tegnap esti hangulati robbantásban nem veheti fel a versenyt, szerintem mindnyájan nagyon jót röhögtünk. Azért dobtam be az egyébként rám nem jellemző stílust, mert a srác úgy állitotta be , mintha az értelmi képességeim egy tányér tejbegríz látványával lennének egyenlőek.De jó volt, nem bántam meg!
Az értelmi képességeinket majd a választások előtt lehet, hogy bemérik, mert a látszat csal. Én megtartom a vizsgák saját magamra szabott gyakorlatát, puskával indulok a tesztre.
@Knósszosz: Anyai áldásom! :-) Szórul szóra így van. Faszlengetőnek meg mondd meg, hogy anyukád azt üzeni, feltalálták a zippzárt!!! Sajna nem magyari ember, de ez persze véletlen. Japánban hidat is készítettek belőle, láttam a tívíben. Szóval jóember is bele tudja gyömizni azt, amivel egyidős...
@King of Shadows: Igen, a mai Konzervatív Párt az 1834.-ben alakult meg a Tory Pártból. és 1912 óta szerepel a mai nevén. Konzervatív és Unionista Párt. Viszont valahol whig ősőkre is visszavezethető. ifjabb William Pittnek köszönhetően.
A Liberális Demokraták szintén nem tisztán csak a whigekre vezethetők vissza. bennük ott van a szociáldemokrata párt is. Ők azok a bizonyos félpárt.
A baloldal ugyanis a Labour határozza meg:))
@dr. Balta$ár: Orvbűn nem engedi a win-wint, mert az neki vereség, ha más is jól jár, aki nem ő és bandája. Ő a totális lerohanás náciságában hisz, mindent vinni.
@Dr. simonmondja.: Akkor lécci Tarlóst rakd ki a kerítésen túl.
@a szív fészkei: Sajnos átfordul, de ezt gondolom, hogy a kormánymédiának jól jön az, hogy Gyurcsány éhezésével foglalkozik a köznép. Valahol jó ez nekik, mert lényegesebb dolgok eltudnak sikkadni a végtelenben. Magyarán ezzel fentartják a jelenlegi állapotokat.
@Penivaldes: Nem sikkad el, ha beszél arról is. Most, hogy a sajátjainak miket hazudik, mindegy: zöld az ég, kék a fű, tőle felzabálják.
A közömbös/bizonytalan honi és a külföldi irányadó a lényeg. Azok nem hisznek a baltás biznicelőben.
@Mariann19: A parvenű épp azt jelenti, nem? Hogy játssza a semmit, mert muszáj a státuszából adódóan, de ... Most ezek vannak hatalmon, Uborkafa országban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ennyire nem lehet senki hülye, mint ők. Azt hiszem nekik új vicc kategória jut: a rendőr után a tek-es viccek:D
@Knósszosz: Érzem a kontrasztot! Nagyformátumú, gazdag emberek általi vagyon birtoklását ki bírálja?
Nem is itt van az ellenérzés, hanem a teljesítmény és a jövedelmek arányainak reális mértékének alakulásában, vagy a vagyonhoz való jutás mikéntjében.
Azon pedig kár is meditálnunk, hogy a nagy formátumú emberekekn kívül mennyire ismerhető el a felső rétegnek a vagyonhoz való jogosultsága. Nem hallottam a tegnapi holland meccs utáni önfennmentő hülyeséget. Nálunk a rossz is brilliáns lehet.
@a szív fészkei: benne én sem hiszek, de ugyanúgy nem hiszek a második messiásban, aka Gyurcsány Ferencben. és nem azért, mert Orbán azt mondta, hanem azért, mert ő ugyanúgy eljátszotta magát előttem, mint most OV. És ebből a szempontból szinte lényegtelen, hogy a sajtó ezt, hogy reagálja le. a kérdés az állampolgárok reakciója.
@a szív fészkei: Ezeknek van valamijük Brad Pitt ellen, vagy mi? :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na drága a Mensán én szerintem mínuszt érnék el. Van egy pont, ahonnan se kép, se hang, elegem is lesz. Logikából is buktatni akartak - vagy buktattak is? Franc se emlékszik. Szerintem nekem van, csak nem görögös... ;-DDD

Valaki írta róla, hogy girbegurba. Ezt tetszik, franc akar elvágólagos lenni.

De tudom, te vered Sharon Stone-t is, neki állítólag 150-es. Mégis a lába széttárogatásával lett valaki, és nem látom az életéből, hogy olyan kurvaokosan csinálná. (mondjuk jó kis argentin friss ropi kakashusikat fogyaszt nagyban, ahogy látom a bulvárban, az nem lehet rossz ;-DD, de azért gondolom, ezek a huszonéves lieblingjei nem csak a lelkéért, hanem a Master Cardjáért is szeretik.)
@King of Shadows: Csurka beojtotta őket. :-DDD

Mondjuk a Pittyegő kicsi ismertebb, gazdagabb, jobban körül rajongott, mint az azeriak kis matyópapucsbojtja.

Na Bradet azért olyan brigantys stílusban ráengedném erre a TEK-mekkmestert futtatóra.
@a szív fészkei: hé hahó, most hol vagyon a fejembe belelátás, én spec. a helyzet szeretetère gondoltam ;)
Ezen szerencsétlen politikmarhák szeretete elég távol valék tőlem is, tőled is, meg sokaktól itt még :-D
@a szív fészkei: Igen, tele vagyunk parvenűkkel, pontosan definiáltad.Ebben a fajtában az értelem nem belépő, mint jobb helyeken, mégis az uralkodó csoport az emberek között.Különösen ott érzi jól magát ez a "populáció", ahol nincs erkölcsi korlátja az uralkodásuknak. Pénzzel minden elérhető!
@a szív fészkei: Sharon Stone a nem megöreedni képes nő példája. szgény nő, sajnálom kissé.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jaj bocs, nem is téged süvöltlek le, de annyiszor nyígnak itt is a karizmás, szerethető politikuson, aki kéne! Kinek?? Nekem nem. Szeresse őket a King Kong tevőlegesen!
@Mariann19: Akkor rosszul fogalmaztam, mert én is külön kezelem őket. :)

Mondjuk az is nehéz kérdés, hogy jó-e az, ha egy párt mereven ragaszkodik a saját ideológiájához. Vannak olyan helyzetek, amikor az adott ideológia csak rontani tud, és ha egy párt "csakazértis" alapon erőlteti azt, csak bajt fog okozni.
Viszont az "az az ideológiánk, hogy nincs ideológiánk" felfogás sem feltétlenül jó, mert akkor meg bármikor fordulhatnak 180 fokban, akár kormányon is. És felelős választó nem szeret olyan pártra szavazni, ami bármikor "meggondolhatja magát".
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

-Elnézést, ön TEK-es?
-Ja, nem, csak elbambultam...
@a szív fészkei:
-:D:D
Igaz, csak próbáltam nem macesz száraz oldalról közelíteni. Azt meghagynám vonáéknak, meg azoknak, akiknek nincs hjumorérzékük-:))
@a szív fészkei: Politikusokat nem kell szeretni sosem. Szeretni önmagunkat kell, meg azokat akiket melléd sodort a sors. a többiekkel szemben türelmes és békésnek kell lenni...nár ha sikerül.
@Penivaldes: Igen, és ott '10 óta konzi-libsi koalíció kormányoz. :)

@a szív fészkei: Szerintem csak nem vett állampapírt, az a baj. :D
@Penivaldes: Ja, ahogy Humphrey Bogart és Ingrid Bergman között se volt kirobbanó érzelem a forgatás szüneteiben. Csak a kis sámli, amire a Bogie-t ráállították, hogy elérje a szép nordikus száját.

Vagy igaz, vagy nem. De a vásznon működött a kémia.
@King of Shadows: Tök igaz! A marha nem látta a nagyságot a TEK-től!! ;-DDDDD
@Penivaldes: Békés? ezekkel? Az már önfeladás és öngyi.
@Penivaldes: Hát nem sok szerep terem neki, mert nem egy Meryl Streep-tehetségű.
@a szív fészkei: Az igazi médiahekk az lenne, ha valaki berakna a sátrába mondjuk egy vízpisztolyt de egy könnygáz gránát is cuki lehetne. :)
@a szív fészkei: ahogy a 9 és 1/2 hét nél is Kim Basinger meg Mickey Rourke között is.
na igen Bergman a maga 176 centijével fejjel volt magasabb a partnereknél, akik így kénytelenek voltak ráállni a sámlira hogy elérjék...
@King of Shadows:
Nem értek egyet.
Idézlek:
Csak nem mindegy, hogy "alapból" honnan indul a "mutató".
Na, ez az. Dajcstomi IQ-EQ-ját, milyen módszerrel tudnád egy svábbogár szintjére felhozni ( a német tudás kevés), hogy ne szarjon oda arra az asztalra, ahonnan etették a szerencsétlen páráját?
Thomas Melia azóta is sűrűn csuklik, mióta a csiripjét közzé tette tomika. Az nem zavarta az instant diplomás latrot, hogy a druszája segítette az akkori fideszt, ebben-abban.
Simán elküldte a picsába, hálábúúl.
Na, ezt fejlesszed…
@a szív fészkei: ha az lenne akkor is megszenvedne az öregedéssel. Streep egy érdekesen szép nő volt mindig is. Stone viszont klasszikus szépségű, és őket jobban fenyegeti a kiöregedés veszélye.
@Mariann19:
Én azonosulni tudok az egyik éhségsztrájkoló, Niedermüller Péter véleményével. Tegnap már linkelte valaki.
De érdemes elolvasni, és a mai jegyzete is nagyon jó.
galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=161056%3Aehsegsztrajk-kossuth-ter-hetf&catid=83%3Aacssniedermullerpeter&Itemid=121
„A kormány azokat akarja kizárni, akik nem használják az internetet, akiknek nehézséget okoz egy hivatalos levelet írni, akik nem szívesen lépnek kapcsolatban a hatóságokkal, mert minden ilyen esetben kiszolgáltatottnak érzik magukat. A kormány a szegényeket, a társadalom perifériájára szorultakat, a hajléktalanokat, a rokkantakat, az időseket, a nyugdíjasokat, az elszegényedésük okán reményvesztetteket, a csalódottakat, kiábrándultakat akarja kizárni. Azokat, akiknek már durván megnyirbálta a szociális segélyeit, a rokkantsági járandóságaikat, akiket közmunkába kényszerített, s heti 5-7000 forinttal fizet ki, akiktől megvonta az oktatási integrációs programokat, akiknek elvette a jövőjét, akiket végérvényesen magára hagyott. A reményüket vesztett városiakat, kisvárosiakat, falusiakat, a cigányokat – még egyszer mondom, mindazokat, akikre a nemzeti együttműködés rendszere nem tart igényt. A Fidesz-kormány nem akarja, hogy azok, akik a „fülkeforradalom” vesztesei lettek, szóhoz jussanak, beleszólhassanak az ország jövőjének alakulásában, gyakorolhassák választójogukat. A Fidesz-kormány olyan demokráciát akar, amelyben mindazok, akik nehéz körülmények között élnek, kiszorulnak, illetve kiszoríthatók lesznek a demokratikus jogok gyakorlásából.”

Majd ír arról is, miért tartja helyesnek a tiltakozás ezen módját.
Engem felháborít Ertsey Katalin LMP-s képviselőnő, aki simán lebohócozza Gyurcsányt, ahelyett, hogy ők is melléültek volna. Ha a szocik is, akkor pedig méginkább.
Na, de Gyurcsány?!?!?!?
(Akkor inkább viktor!!!-gondolják.)
@a szív fészkei: Pedig saját magunkkal szemben nem engedhetjük, meg, hogy izgatpttal legyünk.
@a szív fészkei: Tényleg! Gondoltál már arra, hogy egyszer előfordulhat, hogy egy kétméteres TEK-kommandós az arcodba tolja a fegyverét? :) Ez ... félreérthető lett, azt hiszem. :D

@Knósszosz: Most már nagyon nehéz lenne. De az ilyesminek már gyerekkorban ki kéne derülnie, és akkor még lehet rajta igazítani legalább elfogadható szintre. :)
Illetve most is lehetne, ha normális környezetben élne...
@dr. Balta$ár: De vajon a határon túliaknak is kell regisztrálni? Mert azért például ez kimondottan érdekelne.
@AKIsTUDATLAN:
Most látom, hogy ez a Niedermüller keveri a -ba,-be határozóragot a -ban,-ben-nel, de attól még igaza van.
A szocis mondatot meg én nem fejeztem be, ti. hogy nagyobb hatása lett volna a nemzetközi médiában.
"Orbán a kétirányba" helyett már másodjára olvasom, hogy "Orbánt kátrányba!"
@Dr. simonmondja.: Pedig elég lenne, ha csak a parlament lenne egy elkülönült országocska. Kerítéssel körülvennénk, és aztán ott azt csinálnak amit akarnak egymással...
@lbm: hu b+... tényleg... itt még lehet 5/3 is...

én egy barácságos ember vagyok... majd később eldöntöm

mit dobájjak...

balta vagy sár...
@lbm: épp a minap jutott eszembe hogy pont arról a pulpitusról habogott Rákosi pajtás is, ahonnan mostanság dr. 1/2csuti 1/2ázsiai csoda csatárunk...
@lbm: Túl értékes ingatlanra zárnád őket be.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :D Ez tetszik, nyúlom is.
Fabius új poszt sok téma... ujra és kiegészítem....

1) TEK 20 millárd évente orbáncsicska játékpisztojos debiljei...
(lézerkard, fürdőköpeny)
2) martoni szerint nem orbán döntött, hanem a kormány...
orbán szerint ő maga felel ezért...
3) és akkor ott van varga fides hitvány csicska fides "vezér"szónok...
akitől elhatárolódik a fides... önmagától is...
3) mindenkorlát nélküli választás, sőt 2-3 milliót minden indulónak...
a 10 millió képviselőJELÖLT országa leszünk...
és még mongya valaki hogy nem TOTÁLIS DEMOKRÁCIA
4) a TABAC tv. elfogadva... álami monopólium a dohány...
van egy könyv... mi a cmíe? arról szól hogy az alattvalók a diktatúra minden lépését tűrték a végtelenségig, minden jogkorlátozást... aztán az utolsó csepp a CIGI elvétele volt...

ámen !
@lbm: Állítólag kell, de AZT, hogy akarják megoldani például Ukrajnában... :S

@Penivaldes: Ugye? :)
rohat drmatolcsi... elszámozta a pontyaimat ! a TEK véggye meg!
@King of Shadows: ukrajnában regisztrálni???

de azerben??? ráírják 1baltára a nevüket és "bedobják" a kövecségre
@King of Shadows: mit ugye..aki ebbe bármit belát az valóban megromlott tejtermék...)
@dr. Balta$ár: Ukrajnában rád zavarják a rendőröket ha felveszed a magyar állampolgárságot.

És a Kínaiak? Mire mindenki feliratkozik, mi már halottak leszünk. :D
@Penivaldes: Klasszikusan szép nő - lásd Ingrid Bergman, Sophia Loren - ha nagy tehetség, akkor szépen öregedő szerepeket is kap.

Ha csak gyönyörű, hibátlan és ezt eljátssza valamilyent testhez álló szerepben - lábtárogatózás (örülne Skicc neki), maffiózó barinője, tudomisén - akkor ebből ilyen idősen kihullik, mert jönnek a hamvasabb és ezért hitelesebb szépek erre.

Stone-nak nincs humora, karakteres arca, szóval anyósnak, ilyesminek, ami a korára stimmelne nem jó. Na mindegy, gyűjteni nem fogok még neki.
@Penivaldes: Megromlott tejtermék? :O

Vagy segítséget kérünk Plagi bától, aki lemásolja az ottani népességnyilvántartást. :D
@a szív fészkei: bocs de mind Bergman, mind Loren egy karakteres arc volt. a klasszikus szépség az Grace Kelly volt, de ő időben lelépett hercegnőnek.
legtöbben fiatalon szépek, vannak akik idősen. nagymamám is az utóbbiak közé tartozott.
@King of Shadows: az, megromlott tejtermék. nem olyan jó erkölcsű mint ÉN:)
majd beskiccelni nekünk..
@AKIsTUDATLAN: Na engem is felháb orít ez a luvnya, meg is kaptam a magamét ezért épészmérnöktől: Hogy megint csak direkte báncccsuk a zelempét! Pedig tan`tó néni kérem, ő kezdte!!!!

Igen, a nyomorultak nevében is szólni kell, és ha 18 ezres - Helyi Téma ugrál ezen - Ralph Laurenban teszi, akkor abban. Bill Gates a nem tudom hány milliárd dollárján ülve is szól néha ezekért. (de túrhatta is Fletó, mert pl. én nekem is van anno 900-ért uriban vett vadiúj Ralph Lauren gatyám. Nagy ügy.)

Aki teheti, szóljon! Mert a fagyott lábú Béla bá fog szólni az aluljáróból.
@dr. Balta$ár: most mért is haragszol rám? Vagy csak félreértettem?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És? Echte hagyományőrzés. Jó, nem 1944-ből, hanem kicsit előbbről.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hát te! Ennyit megérne a nyugalom, hidd el :-))
@Penivaldes: Felháborodok, tehát vagyok. - mondta volt ennél tényleg szarabb, de ezeknek példakép időkben Bálint György.
@dr. Balta$ár: olyan szép ez nem?... :-)))) Tiszta retró :-)))))
@King of Shadows:
Prüsszel az nem hat rá, mint nooormális környezet?
Mondanám, hogy hívjuk vissza.
De van itt elég szar, nem kell szaporítani.
@a szív fészkei: én a sok alvásban látom bájaim megőrzésének kulcsát. és ebbe nem fér bele az izgalom.
@King of Shadows: na de hát ez most sokkal egyszerűbb választási mechanizmus, aszonta' a Döbrögi. Hát nem értitek ti azt, hogy eddig bonyolult volt most meg nem... Semmi nem jó itten az embereknek... :-)))
@Knósszosz: Fogalmazzunk úgy, hogy közvetlen hatása nincs rá nézve annak, amit csinál. :)
Átlagos környezetben már senki sem állna szóba vele. :)
@King of Shadows: ne aház! :)
kétségbe vonod az erkölcseminet? nagy hiba. amióta ugyanis a kdnp lebeg az ágyak felett erkölcsös lettem. nem is nézem meg azóta magamnak az idegen férfiakat...csak titokban, amikor nem látják.
:)
@a szív fészkei: én azt szeretem megenni is, meg kezemre kenni is. finom nagyon.
@Penivaldes: tegnap is hasonló volt a téma. Miről maradtam le?! Mondjátok már ! Én meg itt lehet, hogy a fertőben élek dögös férjemmel, mert nem tudom hogy milyen az igaz magyar erkölcsösség... Szóval miről van itt szó? Én lemaradtam:-(
@Penivaldes: Én soha nem voltam túl jó alvó - ill. pl a buszon alig bírom nyitva tartani a szemem - de annyira nem rossz ettől még a a helyzetem. Nem vagyok ráncosabb a korosztályomnál, sőt.

Mikor lézengtünk a Pozsonyi Pikniken, néztem a celebmacákok velem egyívású kiadásait. Aj, de jót tett a lelkemnek a látványuk! Abból a valagsok pénzből, amijük velem ellentétben van, semmi nem látszik rajtuk kezelésben....

Szegény Fajkasházy Mimi meg a gyufafejével vááááááááá, hogy néz ki.

Aludj a szép álmokért - azokra meg nem emlékszem. Velem kitol az ágy. :-(
@lbm: Kérdezd Semjén Zsóttit. Tudhasssa-láthasssa két kis védett madár belezése közben.
@a szív fészkei: én sem vagyok ráncosabb a korosztályomnál. sőt.:)
á én szinte bármely testhelyzetben elalszom..
@Penivaldes: Grace Kelly nekem egy jégkirálynő és snitt. Uncsi az a nagy szabályosság. Hercignőnek elment szódával, nem is volt bódog. Majd elolvasom az idevágót a Nők Lapjábul. Nem tudom, azokkal is mi van, de már két hete nem hájpolják a közmédia kurváit.

Már rég Fábryból kéne kilógniuk. Homok a gépezetben?
@a szív fészkei: most mér vagytok ilyenek... Legalább egy linket dobjatok. Olyan rossz napom van ma, birkózunk én meg a fájdalmaim, és nincs nagy sikerélményem... :-( Légyszi légyszi légyszi... :-)
@a szív fészkei:

Bocs, a Casino-ban pl kurva nagyot játszott Stone, de éppenséggel az Elemi ösztönben is.
@a szív fészkei: túl szabályos volt, jégbe zárt vulkán állitólag.
miért eddig hájpolták?
@a szív fészkei: na igen, én legalább szabálytalan fogsorral bírok!! így küzdök a szabályosság ellen, meg a fintorgásommal.
@lbm: "mert nem tudom hogy milyen az igaz magyar erkölcsösség"

Csak gyereknemzési céllal, misszionárius pózban, a Bariközt szünetében.
@King of Shadows: Na bátorság kell engem a 63 kg-mal és szemüvegemmel - de azt aztán kamatostul megfizeti, mert drága!! - lekaratélyozni!

A félelmet keltő kispiroskakosara-szerű hátizsákommal, amiben viszem anyámnak a kaját. Gyűjjék a Tekkmekk, meglátjuk mire megyünk ketten... ;-DDD Idegharcban én nyerek, mesélhetne az összes uram.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Bariközt szünete...gondolkodom mi az..
az első kettőt sejtem mi.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :-)) Akkor erkölcstelen kitaszított maradok! Öreg vagyok én már ekkora változásokhoz... :-DDDD
@rodeo36:
Most mér’ vagy ilyen?
A keresztényalkoholista Pálffy, hasznos és nélkülözhetetlen a NER rendszerében.
Fontos dolga van neki, ő a főkóstáló. A tapasztalatai alapján felkérte a lókupec, hogy méltassa a pincészete által kevert alcsútbasznádi baltás cuvée minőségit. Most jár a hordó alján.
-Ez finom főnök… hkkk
-Bővebben pistám!
-Kurva jó, feketeszedret érzek, meg rohadt narancsot… hkkk
-Na, és még?
-Meg gyönyörű savakat is… hkkk
-Ez akkor rendben van, palackozhattyuk?
-Igen! De van pálinka is?… hkkk, azt is bevizsgálnám.
István a kiráj...
@a szív fészkei: Én is nagyon ijesztő vagyok ám, csak úgy közlöm.)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miért néz bariköztöt - szoktam - ilyen rothadó nyugati médiamocskot egy erényes házaspár??? Duna tévé, M1, M2, DTK-Fábry-show, ilyesmi szünetében kell beledöngölni asszonyba a jövő reménységét.
@Penivaldes: Penike a negatív reklám is reklám. :-DD Eltanultad Gyurcsánytól????? Te kis hamis, még a végén éhezel is érte.
@Penivaldes: Idegen férfiakat? :O És a homo sapiens férfiakat? :D

@a szív fészkei: Nem tudom, nem értek a mezőgazdasághoz. :)

@lbm: Ja, az adórendszer is sokkal egyszerűbb lett. Söralátét, wazze! Sör - a - lá - tét! :D
@a szív fészkei: meg a parlamenti szünetben...miután elmondták a számaikat..
@a szív fészkei: mennyire feldobja a libidót ez a magyar erkölcsösség, nem?... :-)))
@a szív fészkei: én nem vagyok képes éhezni mióta megszülettem. egy csirkecombért feladom az elveinm.)))
tudom, hogy az. reklám.
@lbm: Madárbelezős linket akarsz????

De ha már erkölcs, nem bírom megállni, kapok a fejemre: a cím a kétfelé nyalásról beugrasztotta a kedvenc bulvárhíremet a két vaginás asszonyról. www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120210-a-termeszet-furcsa-jateka-ime-a-no-aki-dupla-vaginaval.html (nem is csúnya) Na ezt végre Orvbűn boldoggá tehetné egyszerre. Beírná valami elemntáris jócselekedettel a nevét a töri- vagy az orvosi könyvekbe.
@Penivaldes: Bontott csirkét, bontott csirkét!! www.youtube.com/watch?v=c6DZktvqlIE Ki emlékszik erre? imádom Sajdikot!
@lbm: Na ha Semjénére gondolok, annyira nem. De ha arra, hogy mennyivel jobb nekem, akkor naná! Savanyajóskák naftalinban - kb. ez jut róluk eszembe. Mondjuk Mátrai művésznőt ki merné megközelíteni gyalogosan??? Nem is az örömért vannak, az is igaz.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Szia ! Bemutatom neked üdvözlésem. és ennyi.
ja igen, humoros eset mint oly sokszor a tek történetében..
@a szív fészkei: Pedig sokkal békésebb megoldás lenne ha vennél államkötvényt. Akkor nem tudnak beléd kötni... :D

Am kos vagy? :O

@Penivaldes: Sokban hasonlítunk. :)
@a szív fészkei: fejre bizalomgerjesztő a néni, viszont egyébként nem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :))))

error elhárítás... főleg lezli nílzen:)

"Egy nagy különbség van: úgy rémlik, Hajdu Jánoshoz képest, aki Orbán Viktor civil főtestőréből lett az új ütőerő feje, az FBI és a Delta Force is alulképzett és tapasztalatlan. Tonhauser László kiváló embere többrendbeli kiképzésen vett részt, „kétszer Izraelben, Ausztriában, Németországban, legalább tíz alkalommal az Egyesült Államokban, és még sok helyütt, mindent tud a szakmáról, hatszáz éles akció részese, kétezer bűnözőt fogott el a társaival”. Hogy titkosszolgálatilag mit tud, az természetesen titok, de az itt belinkelt riportban azt írják róla, hogy: „leghőbb vágya a Rendőrtiszti Főiskola elvégzése és a gyilkosok üldözése. Ehhez képest az első három évben a BM speciális területén jeleskedik, aztán már a gyilkosok hajkurászása sem olyan fontos, és amikor a Forradalmi Rendőri Ezrednél (FRE) megalakulnak az akcióalosztályok, keresi a lehetőséget, hogyan férhetne be ő is a csapatba”."

:))))
Mém, Mém, Mém...

index.hu/tech/2012/09/12/luke-ra_futott_a_tek/

www.bmeme.hu/

A válogatott világbajnok egység! :)) Ez csak talpas, nem hajdú...
Érdekes: www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ujabb_pofon_a_munkavallaloknak_fontos_rendelet_bukott_el.530973.html

Európai Néppárt fúrta meg:[..]"Miről szólt a Monti-II?

A Monti-II alapvetően a szakszervezeti igényeket elégítette volna ki, amelyre a Bizottság szerint azért volt szükség, mert igény mutatkozott arra, hogy az EU tisztázza a kapcsolatot a letelepedés szabadsága, a szolgáltatások határokon átnyúló nyújtásának szabadsága, valamint a szociális jogok között. Emellett azt is egyértelművé tette volna, hogy a gazdasági szabadságjogok nem élveznek előnyöket a sztrájkjoggal szemben. A tervezet feladata lett volna továbbá, hogy elsődleges jogszabályt alkosson a már említett bírósági ítéletekből, amelyek részben a szakszervezetek demonstrációjának jogi határait határozták meg.

A tervezetben olyan szakszervezeti igények is megfogalmazódtak, amelyek biztosították volna az "egyenlő munkáért egyenlő bért elvet", a kollektív bérmegállapodások rendszerének tiszteletben tartását, egyenlő szociális jogokat biztosított volna az európai uniós munkavállalóknak, és megfelelő eszközöket alkotott volna a szociális jogok betartásának ellenőrzésére.

Korábbi tudósítások szerint leginkább az Európai Néppárt felől érkeztek olyan kritikák, amelyek a jelenlegi válságra hivatkozva azzal érvelt, hogy a munkaerőpiacokat inkább rugalmasabbá kell tenni, illetve elő kell segíteni az egységes piac kiépítését, amelyet a szakszervezetek ilyen fokú erősítése csak hátráltatna."
@King of Shadows: de legjobban arra az arcra ami a tükörből néz ránk:)
Van, aki szerint tényleg nagyon elgyapálták őket tegnap: www.smartsport.hu/magyar-labdarugas/20120912/a-vereseg-belefer-de-nem-egy-ilyen/

Pedig a Főnök is kint szotyizott.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: rákerestem Fabiusz erre vonatkozó posztjára, megnéztem a belinkelt videót is.

A KDNP az vajh' melyik században él? És bár vessetek eg, a legnagyobb duma az LMP részéről volt " a KDNP húzzon ki a hálószobámból". :-DDD

Hát ennél frappánsabban mi sem mondhattuk volna meg a tutit :-)))

Na ma is okosabb lettem...
@a szív fészkei: lehet, hogy az volt baj hogy ott volt, és negatívan sugárzott..
@Penivaldes: Én bizonyos értelemben arra sem. :)

A csillagjegyére gondoltam. :)
Mire is megy el a pénzecskénk? www.femina.hu/hirhatter/miniszteriumok_koltsegek

[..]" Orbán Viktor miniszterelnök 2010-ben, a 29 pontos gazdasági akciótervben hirdette meg a takarékos kormányzás programját és rendelt el beszerzési stopot a minisztériumokban.

Az MSZP-s országgyűlési képviselő elmondása szerint azóta minden félévben kérdéssel fordult a minisztériumokhoz ezzel kapcsolatban, a két év alatt megkapott adatokat összesítve pedig kiderült, hogy a beszerzési tilalom ellenére nyolc minisztérium és annak intézményei "sumákban" mintegy 70 milliárd forintot költöttek gépkocsikra, bútorokra, mobiltelefonokra és informatikai eszközökre, 4,2 milliárdot fordítottak tanácsadói-ügyvédi szerződésekre, valamint közel 20 milliárd forintot elutaztak.

A politikus az azeri katonatiszt kiadatására utalva megjegyezte: a 20 milliárdos utazási költség meg is látszik a külkapcsolatainkon."
@King of Shadows: Úgy látom, hogy a nálunk működő pártokkal nem az a gond, hogy mindenáron erőltetik az ideológiájukat, hanem az, hogy tevékenységükkel szembe fordulnak az elveikkel. A baloldali pártok, akik évtizedeken át tagadták a kapitalista gazdaságot, átváltottak, és különösen a tulajdonviszonyok átrendezésében a magán- és egyéni tulajdon érvényesülését preferálják a kollektív tulajdonlás helyett. lásd:privatizáció, külföldi tőke bevonás, állami tulajdon magán kézbe adása stb.
A jobboldal, mint a baloldal ellentéte napjainkban különösen, államosít, a privát tulajdont és külföldi befektetőket igyekszik a gazdaságból kizárni.
Ezeket a jelenséget nemcsak nálunk lehet fellelni,nemzetközileg is fellelhető.Az, hogy ezek a változások fékezik-e, vagy gátolják a társadalmak és a gazdaság fejlődését, nem egyértelmű. Mindent az dönt el, hogy az adott politikai hatalom az objektív körülményeket reálisan méri-e fel, és ehhez jó döntéseket képes-e hozni.
Am VV ÉnLázárLászlót felvették már a TEK-be? :D
@a szív fészkei:
Sajdik intézmény, maradjunk ennyiben.
Basszus: [..]"A KIM válaszából kiderül az is, hogy a kormány 2011 tavaszán bízott meg egy londoni székhelyű, nemzetközi stratégiai kommunikációval foglalkozó céget Magyarország gazdasági és politikai pozicionálása, befektetői vonzerejének növelése érdekében, majd idén úgy határozott, a Project Associates tanácsadó céggel kötött megállapodáshoz hasonlóan további szakmai partnerekkel is szerződik, így a londoni ügynökségen túl a párizsi székhelyű CF Conseil Franciaországban, a berlini székhelyű Dimap Communications Németországban és Ausztriában, a bostoni székhelyű Rasky Baerlein Strategic Communications pedig az Egyesült Államokban segíti Magyarország érdekeinek érvényesítését."
Az azeri baltást ezek hogy tálalták????
@King of Shadows: ja arra, és miért lenne kos? mire alapozod eme feltevésed? és én akkor mi lennéák szerinted? na? most válaszolj ha tudsz!
:))
@Penivaldes: Szerintem szűz. :)

@a szív fészkei: Értem, köszi! :) Mondjuk az is eléggé ... érzelmes jegy. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :D

hvg.hu/itthon/20120912_Hivatalos_Jatekfegyvert_foglalt_le_a_TEK

------------

A TEK szerint ez nem vicces

Közleményben utasította vissza a Terrorelhárítási Központ (TEK), hogy a sajtó szenzációhajhász módon tálalta azt a mai esetet, amely során egy bejelentés alapján egy jelmezbe öltözött, játékpisztolyos egyetemista elfogására szálltak ki a Műegyetemhez.

hvg.hu/itthon/20120912_tek_kozlemeny
@King of Shadows: az bizony érzelmes villamosjegy. egyzser is volt egy vonaljegyem ami annyira érzelmes volt, hogy rózsát vett nekem...:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szerintem sem vicces...

évi 20 csilliárd? vagy menyni közpénzt tapsol al ÁVÓ ra a fides feudalizmus?
""Ha a TEK riasztást kap, hogy egy diák furcsa öltözékben, fegyvernek látszó eszközzel megy be egy tanterembe, azt a lehető legkomolyabban veszi és minden olyan eshetőségre felkészülve vonul ki a helyszínre, amelyre a műveleti egységek kiképzést kaptak" - írja a TEK, hozzátéve, hogy nincs lehetőségük és idejük mérlegelni olyan esetekben, amikor emberéletek lehetnek veszélyben. A Terrorelhárítási Központ azt is hozzáteszi, hogy emellett természetesnek tekinti a sajtó kiemelt figyelmét, és kiállja a nyilvánosság kontrollját."

Anno, a diáknapok alatt, nálunk ott állhattak volna 24 órában... Az a sok játékstukker, műanyag kard... Dúúúúrva! :)
ennyi:

Egyetlen dokumentum sem javasolta Safarov átadását

Bárándy Gergely (MSZP) szerint az azeri baltás gyilkos kiadatásával kapcsolatos dokumentumok azt bizonyítják, hogy a döntést a miniszterelnök egy személyben hozta meg, hiszen egyetlen irat sem javasolta Ramil Safarov átadását Azerbajdzsánnak.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=146465
@Mariann19: Szerintem ez is egy olyan dolog, hogy nem feltétlenül rossz egyik sem, ha ésszel csinálják. Például vannak olyan dolgok, amiket nem szerencsés (teljesen)privatizálni, ahogy más dolgok meg az állami irányítás alatt nincsenek jó kézben.
A bajok ott kezdődnek, ha ebből is pártpolitikai szembenállás lesz, és kitolódik a szélsőségek felé. Az egyik oldal mindent privatizálni akar, amit csak lehet, a másik meg a legszívesebben rátenyerelne még a sarki kis közértekre is. Az meg egyenesen katasztrófa ha ugyanezt felváltva csinálják.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ennek az egésznek az az apropója, hogy hisztizik a ribanc viktor, mer fosik.
A TEK meg bukik a vizipisztojjokra, ha sikeresek akarnak lenni, a következő szezonban épüjjenek be a Balaton környéki strandokra.
Lesz mit lefoglalniuk, a nyolc éves terrorista Pistike meg, tapogathattya a tégláját a börtönbe.
Hol élünk???
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez jo....

Dr. "Kumin Ferenc politológus, az Orbán-kormány nemzetközi kuminikációjáért felelős helyettes államtitkára"
@dr. Balta$ár: szerintem sem, főleg egy magán elit hadseregre, a sok közül az egyikre....
Amikor a hülye még jobban elhülyül... :)

vimeo.com/49295846

A negatív növekedés is növekedés - megszólalt a fideszes képviselő.
"Közgazdaságilag ez a korrekt megnevezés!"
Aztak......rva!!!
Ez szabadon jár-kel! Egyedül hazatalálhat? :D
@Penivaldes: Az ... jó. :) Gondoltál már arra, hogy kevesebbet kéne mérlegelni a dolgokat? :P
@lbm: lesz akkor munkája a TEKnek..az a sok katicabogár, meg királylány...:DDDD
@King of Shadows: nem, mert én így vagyok jó ahogy vagyok! bizony:))
@Knósszosz: hagygátok a TEK et...

ez tek tak-tik a volt... a célt elérték: BEJUTOTTAK AZ egyetemre... igaz egyelőre csak a MŰegyetemre...

mellesleg a rendőrség is monta ők nem mérlegelnek... ha komoj (géppel írt névtelen) feljelentést kapnak akkor ki kell vonulniuk az ufó támadás elhárítására is... persze ijenkor hívják a szellemirtókat is...

apropó miért nincsen az országnak "Szellemelhárító Egysége" ???? az is qva jo film volt...
@AKIsTUDATLAN: Gyurcsány Ferenc éhségsztrájkjával kapcsolatban ugyanaz a véleményem, mint a politikai életbe való visszatéréséről. Gy.F-nek - mindegy, hogy valóban, vagy igaztalanul vádolva - látnia kell, hogy az állampolgárok egyelőre nem látják szívesen a politikai palettán. Ennek egyik oka, hogy a magyar nép jellemzően romló helyzete miatt bűnbakot keres, őt jelenleg Gy.F. testesíti meg. A másik ok, hogy a Fidesz folyamatos retorikája szerint Gy.F. minden bajok okozója, mely stigma rögzült a lakosságban.Ebből az következik, hogy fellépését nem fogja nagy egyetértés kisérni. Ezek tények.
A kommentedben szereplő számtalan indok a szavazási rendszer ellen szól, amely szintén tényeken nyugszik.
Gy.F. célját jogosnak kell minősíteni, hiszen az új szavazási rendszer elfogadottsága a felmérések szerint siralmas. Azonban a cél elérése Gy.F. fellépése által esetleg figyelemfelkeltő, de a regisztrációs szándék eltörlését, egyáltalán a választási rendszer változtatását nem fogja elérni.
Erre a célra kéne népszavazást kiírni, bár nem tudom, hogy ebben a tárgyban nincs-e valamilyen jogi akadály.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: És azt ismered-e :

"Nem önmagában arról van szó, hogy olyan lépéseket tett a kormány, amelyek népszerűtlenek, hanem azok is, amelyek esetleg népszerűek, egyre inkább morzsolják a Fidesz szavazóbázisát."

(Kósa Lajos 2012.)

Hát így megy ez... :-)))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: biztos sietett haza megverni az asszonyt !!! sok dolga van még otthon... ijjen baromságok hogy világgazdaság meg növekedés... ehh erről más jut eszébe...
@Penivaldes:
Méhecskék is lesznek, fullánkkal! Meg Dart Vader... Durva! Az "IGAZI" magyar, birodalmi rohamosztagosokkal mi lesz??? Le is lövik őket? :((
@Penivaldes: "Vagyok, aki voltam! Leszek, aki vagyok!"? :)

Na, lépek enni, aztán aludni. :) Jó éjt mindenkinek! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Majd beöltözök Azeri-baltásnak. Úgy leszek a legnagyobb biztonságban...
@lbm:
Azon a marhán sem lepődök már meg, de mindig vannak tartalékok a frakcióban!
Kreténből nem fogynak ki.
A Jobbik Ifjúsági Tagozata 120 adag gulyást oszt ki rászorulók részére holnap – 2012. szeptember 13-án – 14:30 órától a Kossuth téren. A karitatív eseménnyel egyben az ugyanitt „éhségsztrájkoló” Gyurcsány Ferenc álságos és képmutató akciója ellen is tiltakozunk - olvasható a párt ifjúsági tagozata által kiadott közleményben.

barikad.hu/gulyast_oszt_a_jobbik_a_raszoruloknak-20120912

:)
@lbm:
Kiadnak wazze! :)
Mehetsz azerba, nemzeti nősnek!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az nemisúgyvót!
A Zéta Ridiküli felül gyütt egy űrhajó, oszt a Dunyha Pláza fölött billegett nyilvánvaló szándékkal, hogy a NAV által bónusszal illetett Cseng kínai büfét elpusztítsák.
Lekéstek, mert az a kosztól magát amortizálta le.
Dolgoztam kínai büfében, tényleg nem vicces.
Függöny…
@King of Shadows: Menjünk együtt aludni egyszerre?
Valaki akar velem aludni?
senki..ha meggondoltátok magatok gyertek!
:DDD
szép éjszakát...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

És ez megvan: ( heti válaszban olvastam...)

"Néhány napja felhívott egy lelkész kollégám, aki azt mondta, rossz a tárca neve, inkább mennyei erőforrások minisztériumának kellene hívni..."

( Balog Zoltán Nemzeti Erőforrás Miniszter 2012.)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nyóckert a cocik helyében kiszállítanám oda, szépen sorba...
@King of Shadows: Tudod mi a katasztrófa? Az, ha a választott gazdasági vagy politikai döntéseik mozgató rugója nem az ország érdekét szolgálja, hanem párt- és egyéni előnyök biztosítását. Ennek vagyunk tanui nemcsak napjainkban, hanem a korábbi években is.
@lbm: mennyei erőforrás..
én nem tudtam, hogy a minisztériumban kerubok is dolgoznak....))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

És még:

" Akármi is van leírva egy bárhonnan származó konzultációs munkaanyagban, az emberek döntése az irányadó..."
( Szíjjártó Péter 2011. az új munkatörvénykönyv-tervezet a kormány.hu oldalán megjelent verzióját minősítette így...)

Ez nem vicc...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Megzavarnád, hogy szegény rászoruló hajléktalanok zavartalanul fogyaszthassák el az ingyen gulyás levesüket??? :)
@Penivaldes: ha már a politikájuk jó mélyen van, legalább az egójuk legyen toppon... :-)))
No! Kicsit félrenézek, oszt kitör a nőuralom?
@lbm: @Penivaldes: :))))

"... beöltözök Azeri-baltásnak. Úgy leszek a legnagyobb biztonságban..."

vagy simaszkosnak tek felirattal...

de farsangra csak kapnak külön pál milliárdot...

játékpisztojhoz játékpénzt...
Hiába, ezzel jár a szerencsétlen címválasztás :P
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Az a videó EPIC. "Van a recesszió, meg van a gazdasági visszaesés..." a marha állat. :D
@miva?: így van ez :-) Valahogy nem vagyunk szófogadó asszonkák, pedig ugye vezírünk már megmondta hol a helyünk... Renitenskedünk itten...
@lbm: "ha már a politikájuk jó mélyen van, legalább az egójuk legyen toppon"

legalább az ágaskoggyon... áll mint a cövek...

apropó a fides képviselők asszonverése mögött nem 2/3-nak a merevedési zavara van?

ha lankad a 2/3 akkor majd a fides frakció szed potemixet...
@miva?:
Beképzelt és pökhendi bigék? Ja... :D
Stefi pedig még nem is volt!
@lbm: így van. kötök is mindjárt egy ágymelegitőt azurammnak.
.DDDDDD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: lényeg hogy a tanácsadó számlákat kituggya állítani... meg az asszonyt megverni... a többi már csak kapitalista ármány...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
miiiiii??? most nagyon mérgesen nézek! Stefit hozzám mered mérni???hozzánk??
rossz vagy! kizárunk ezért ma éjszakára az ajtó elé!
:)
@Penivaldes: csak nem elvesztetted a szüzességed nagy hirtelen?
@lbm: A szinglihorda meg nem akarja az ötösikreket egyszerre megszülni, mi? Most jól sarokba szorultatok, nem mondom.

Tudja a tek, hogy a tanreaktorban ilyesféle vidám srácok gyakorlatoznak? Szerintem el kellene kobozni az egyetemi vegyszereket is, ha már elkezdték. Meg lefoglalni az összes pesti pincében felgyülemlett radont is, és végre biztonságban érezhetnénk magunkat
@a szív fészkei:
Szuperjó komment, az LMP-ről jól lerántja a vizes lepedőt tegnapelőtt:
Mondjuk Fábius is benne van:O)))
shinichi 2012.09.10. 22:59:51
Részlet: "Ha a Jobbikfelvonulást szívügyeként támogató sötétzöldpárt képviselője, aki jellemző elfoglaltságként az én adómból havi kétmillióért otthonkát horgol a parlamentben, az odaláncolja magát a parkolóba, akkor a gyönyörtől saját testnedveinkben fetrengve kell világgá kürtölni, hogy milyen tökös akció! Micsoda hatékony figyelemfelkeltés a demokrácia védelmében!
Na de a Gyurcsány ne éhségsztrájkoljon, főleg ne Armani ingben, mert ez mégiscsak akkora genyaság, hogy inkább a Lázárt a titkosszolgálatok élére! Mert az még mindig demokratikusabb és kevésbé húsba vágó fejlemény, mint a Gyurcsány krokodilbőr cipője ugyebár."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: tanáltam új tárgyat a rajongásnak, ezt látnod kell! jobb a pacek, mint thc-nél :))
ww.youtube.com/watch?v=3nk1MdWTeao
@Penivaldes: És pont most nincs itt Stefi... Pedig milyen elégedett lehetne, ha ezt olvasná... :-)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Na látom hiába ugrálok itt nked.
el is megyek mosakodni.
:(((
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Rétvári nyökögése se volt semmi a kálmánolgában.
@miva?: azért én ennyire nem vagyok ám renitens! van hites uram. Csak az egy szem gyerekemnél többet nem tudok bevállalni, mer' olyan isteni ebben az országban a helyzet, mind anyagi, mind munkaerő-piaci, mind pedig gazdasági szempontból...

Nam baj! Lehet hogy ha még párszor elolvasom a baby-boom-ot megjön az eszem... :-)))
@Penivaldes:

Még csak most olvasom vissza a kommenteket! Nyuszika! ♥
Ezt láttátok már??? :)

Orbán és Martonyi között ellentét feszül

youtu.be/izqBLoHrTfg
@Penivaldes: na és majd az új alkalmazottja, aki koszt-kvártély-ért masszírozgatja... :-))
@lbm: csicskáztatás esete forog fent ebben az esetben..
:))))) tek tak tik a

"Hajdú nagyúr !"

"Luke én vagyok az apád!"

"Budapest University of TEKnology" :)))))))))

velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/09/12/mar_a_magyar_memgyar_is_a_tek-en_rohog/
Ez viszont nagyon jó. :)

Jó hír a TEK-től

kuruc.info/r/22/101210/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: már megyek is, csak még elszőrom pár ruhám a földön, és búcsút intve távozom:)))
@dr. Balta$ár:
Ezt majd kérdezzed meg Orbánmentesítőtől.
A fing adóban otthon van,
Mellesleg igazat szól.
@Penivaldes:
Találkozunk a horvát tengerparton?
Mondjuk az isztriai Vrsar-ban? Ott megy a nudi, de én sem vetkőzök. Csak a pőre vörös márna hoz izgalomba, faszénen sütve, citrommal és szarrá grillezett padlizsánból készült salátával, joghurttal, rengeteg fokhagymával...
Aztán jöhet rá egy rozé-féle Chianti, de sok.
Foglaljak egy Wizz járatra, vagy aludjak? -:))
Alszom inkább...
Nulla forintos választási kampányt szeretne a Jobbik - Dúró Dóra az Echo TV-ben

Nulla forintos választási médiakampányra tesz javaslatot a Jobbik - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Dúró Dóra, az ellenzéki párt szóvivője.
Az ellenzéki párt elképzelései szerint a jövőben csak a közszolgálati médiában hirdethetnének a jelölő szervezetek, emellett pedig az állam vásárolna bizonyos számú óriásplakát-helyet az egész országban, és ezeket a helyeket, illetve a média-megjelenések időpontját sorsolással osztanák fel egyenlő arányban a választásokon induló pártok között.
A Jobbik szerint így valóban egyenlő esélyük lenne a jelölő szervezeteknek, csökkenhetne a korrupció, illetve nem az döntené el a választásokat, hogy mely pártnak van a legtöbb pénze, hanem ehelyett az érdemi politikai mondanivalóra koncentrálhatnának.
Dúró Dóra hangsúlyozta azt is, hogy pártja nem támogatja sem az előzetes regisztráció intézményét, sem az ajánlószelvények gyűjtését. Ezek helyett az ellenzéki párt választókerületenként 200 támogató aláíráshoz kötné egy-egy párt indulását az adott kerületben. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy az aláírásokat nem a pártok gyűjtenék, hanem a területileg illetékes jegyzőnél adhatnák azt le a választópolgárok. Ezzel a Jobbik szerint a pártok nem juthatnának hozzá a szavazók személyes adataihoz és a lakhelyükön sem zaklatnák az embereket az aktivisták.
A Jobbik a javaslatairól a jövő héten levélben tájékoztatja a többi parlamenti párt frakcióját.

youtu.be/YLIvMNLoo8w
"nem követett el bűncselekményt, őt tanúként hallgatták ki, majd hazaengedték. Bényi Mónika, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a rendőrségi akciónak jelentős anyagi vonzata volt, amelyet egyelőre a rendőrség és a Terrorelhárítási Központ visel"

vagyis ezt a BOHÓCkodást... hajdú lezli nilzen ügynök szórakozását...
MI FIZETTYÜK !!!! adózók

hajdú Johnny Hunglish... a magyar dzsémszbond...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez a jobbik? Né' mmá'. Állam némileg leesett.

Hát na jó, vigyék át ezt a valóságba, (bár az utolsó pont nem annyira jó, mert külön utakat nem fognak tenni az emberek a jegyzőhöz...), aztán pedig jöhet a megköszi, de szavazni rájuk... na azt azért nem... Bocsi Angel, de a többi amit képviselnek az még mindig nem elfogadható.
Ha el vagytok keseredve az ország helyzete miatt hallgassátok meg ezt.

youtu.be/_enbaxU9FbA

Nekem sokszor erőt adott annak idején.:)
@lbm: Holnap találkozzunk a Kossuth téren és az ingyen gulyás közben folytassuk a beszélgetést ok?? :)

barikad.hu/gulyast_oszt_a_jobbik_a_raszoruloknak-20120912
Luke-ra futott a TEK :))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: :-))) Csak úgy talizzunk? Semmi kérdés, hogy ki a felmenőm, milyen a származásom? Laza vagy te Angel! :-))
@dr. Balta$ár: tudod mi ebben a legszebb, ha isten neadja, de valamikor tényleg igazi dolog lesz, eme dicső tekerge vezetők vajh akkor is ilyen töketlen barmok lesznek. Mert ezen bakik után a szakszerűsé és hitelességen lett/lesz némi baltaéles csorba.

Èljen a kontraszelekció, éljen a párt, csal a fidesz. Bolond lyukból bolond szél fúj.
@lbm: Minden ember értékes nem??
@Knósszosz:
Az összehasonlításban teljesen egyetértünk, de engedj meg néhány kiegészítést (A meccsek után mindig magyarázkodnak az ügyeletes szépfiúk.).

Azért GatyásVili történetedben érzek némi kanyart. A fájlrendszer és a könyvtárstruktúra eredendően Unix-koppintás, tehát Viliék nem nulláról indultak. Ez nem csökkent az átírt megoldás számos érdeméből.

Nagyszerűsége ott van, hogy az átlagemberek számára lehozta a számítástechnikát az elefáncsonttornyából, ráadásul elérhető áron.
Ráadásul épp akkor, amikor senki de senki nem tudott hasonló teljesítményűt letenni az asztalra. Az IBM-nek volt ugyan, de kevesebb tudással nagyobb gépet igényelt. Ezt egy zseniális marketinggel meglovagolva mesés világot épített fel.

Átlagos irodai célra kiváló (én titkárnői rendszernek hívom), ám valós idejű operációs rendszernek (pl. többtengelyes szerszámgép tengelyeinek egyidejű mozgásvezérlésére) nem alkalmas. Annak ellenére sem, hogy többfeladatú, többszálú op. rendszernek hívják.

Ennek ellenére számos szerszámgépgyártó ezzel hozza ki gépeit. NO erre a célra sajna már gagyi, mint ahogy Suzukival sem praktikus szántani.

Őszintén megmondom, nagyon nem elegáns, ha egy win-vezérlős megmunkálógép az anyagban leáll. Főként nem 40-100k/kg árú spec ötvözetekben, mert a darabot és a szerszámot is el lehet dobni sajna. Akkor inkább a DOS-kategóriát sem(!) elérő fapadopulosz vezérlők! Primitív, de amit kell, azt mindig tudja.

Más: Néhány olyan amatőr program is megjelent, ami jobban és többet tud, mint a win programjai, pl. Paint rajzoló helyett Paint.Net, vagy az Office helyett az OpenOffice.

Meccs = reccs, mert több mint 20 éve egyetlen focimeccset nem néztem.
@Knósszosz: ,,...A tüntető jómód, számomra az ég-világon semmit nem fejez ki. Szellemi-erkölcsi értelemben...''

számomra sem. Számomra annak van értéke, ha
a)valaki tud, és ennek rendszeres tanújelét adja (magyarán nem rejtegeti a tudását, hanem használja és nem zavarja, hogy jajmileszhamásismegtudja),
b) tudását nem mások ellen használja fel,
c) a megszerzett javakkal nem tüntet mások előtt,
d) nagyságában is ember tud maradni.

Nincs is sok barátom, ez igaz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez így van! Nem kell megbántódni! Tudod, hogy bár nem egy a nézetünk bizonyos dolgokban, de azért mi elég jól kijövünk itt egymással.

Tartsuk meg ezt, OK? :-)

Egyébként nem szeretném megenni a gulyást, mivel valóban vannak rászorulók, és amit megennék az pont egyel több embernek ad meleg ételt a gyomrába. De köszönöm a meghívást, nagyon kedvesnek és igazi gesztusnak élem meg.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Huuu olyankor tényleg elég depis lehetsz. :)
@a szív fészkei: a példabeli Volvós feleségét nem menteném annyira, még ha a hölgyek meg is támadnak emiatt!

Ha egyszer az pénztárcához ment feleségül, nem élete párját kereste. Vagy annyira liba volt, hogy nem vette észre, vagy nem is törődött vele, hogy milyen családba ment férjhez.
@Penivaldes: már ha sikerül. tudod, sokszor itt van a lényeg, hogy nem sikerül. mert eleve belekényszerítenek egy játszmába, ahonnan nincs kiút. csak vesztes lehetsz.

nagyon sok olyan társas szituáció adódik, ami eleve versengésre van kitalálva. ha nem akarok versenyezni, akkor vagy gyenge vagyok, vagy kidob a közösség. óriási energiák mennek így veszendőbe.
@dr. Balta$ár: Ez jó: ó, hogy a TEK védjen meg! :DDD

Lopiright balról :)))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Hú de betámadnám azzal a parlamentet... :D

Na még ezt: ezt nézze, ha még ma fel akarja kötni magát:
www.youtube.com/watch?v=BBENalLEnSE

:D
@Penivaldes: inkább nem írom le, mit olvastam ki ebből, mert elpirulok :)))
@Penivaldes: detto. és a nap bármely órájában képes vagyok rá, meg enni is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Előtte mi volt?
www.youtube.com/watch?v=DZiJQL9OLqI

Utána mi volt még? Ill. ki?
www.youtube.com/watch?v=xp20I5dgrRs

Egy éve vettem meg az Ultravox full albumot + bonus hozzá ez a felvétel DVD-n... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

örömmel látom, hogy a sok TEKETLENSÉG mellett még van humorotok, és minő ragyogó...

azért szerettem volna ottlenni a BME-n ami9kor letartóztatták a fürdőköpenyes csúzlis fiút a TEKETLENEK teljes harci szerelésben és a közönség röhögése mellett

az a picsa sem akárki aki a gólyanapon beszarik egy kis pisztolytól? nagyobbhoz van szokva vagy még sohasem látott meztelen hím gólyát

brühühühühühü
@rodeo36: Ezt már láttad??? Hajdú TEK elrohan a sajtótájékoztatóról, amikor elkezdik firtatni, hogy mennyibe került az "okos" akciójuk az adófizetőknek. :)))

index.hu/video/2012/09/12/bme_tek/
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez se rossz, de ha már helikopterek akkor Rodeo biztos ezt hallgatja depire. :)

youtu.be/Gz3Cc7wlfkI
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Bakker, Springsteenre sem bírtam eljutni... :((
www.youtube.com/watch?v=TsjjE8jXDts

Pedig nekem akkor is a BOSS a csúcs! (rodeo le sem köpne ezek után...)
Amúgy tőle meg megvan a Springsteen összes, a Lost masters rekords-al együtt.

A berlini koncert... :((
www.youtube.com/watch?v=Rcx0JrPpJew&feature=relmfu

Az Ultravox DVD-n komplett koncert van, legfeljebb megnézem azt megint.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez sem lehetett semmi. Pedig hozzád még közelebb van Bécs. Tényleg csak kiruccannál a szomszédba nem??? :)
@saravad: "A Varga féléknek az emancipált nőktől újul ki a komplexusuk."
Igen, a tradicionális kötelességtudat felemlegetésével tudják az effélék fenntartani saját kisszerűségük ellenére vélt erényeiket.Azt hiszik, hogy a nők asszonyi állattá sorvasztása által ők kiemelkednek a habokból, győztesként integetnek a naszádról. Tudod, melyik tipusú emberre jellemző ez? Aki kisebbségi komplexusban szenved tudat alatt, és így kompenzál.dr. Varga István ebben az elnyomó szerepben nemigen különbözik az asszonyt verő férfiaktól, csak ő retorikában üt.
Bocs a kései válaszért!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az, csak... Amikor rákészülök ilyenekre, akkor tutti egy héttel előtte ki kéne kapcsolnom a telefont és teljes magányba vonulnom, hogy le tudjak lépni! :)
@Mariann19:
Jobb ha nem késel legközelebb... :)
Milyen nő vagy, ha csak ennyire lehet benned bízni??? :))))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Csakis felkészülten jelenhetek meg ilyen fontos akción. Még nincs készen a műveleti tervem.Melyek legyenek a helyszínek, az egyes fázisok időtartama és száma. Az akció elején vagy végén legyenek a nyújtott akkordok. Jó, hogy a casting adott, de milyen legyen a jelmez?
A felkészülési idő után jelentkezem, és nem kések!
Lehet, hogy van benne valami??? :)

"A demokrácia annak művészete, hogy a cirkuszt a majomketrecből irányítsuk. "

Henry Louis Mencken
hircsarda.blog.hu/2012/09/12/a_kulfoldiek_miatt_vesztett_a_valogatott?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_09_12&utm_campaign=index

Bakker, HÍRCSÁRDA for President! :))

"A magyar-holland mérkőzést megtekintő Orbán Viktor a meccs után kijelentette, hogy ez a vereség is a külföldiek miatt van, és nem kérünk többet a FIFA diktátumaiból."
@Mariann19:
Még szép! Milyen NER hozzáállás ez? 5 gyerek megvan már??? :)
Jó rosszak legyetek...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jó éjt neked is. Ezt még elküldöm. Szerintem tetszeni fog a szövege is.

youtu.be/YrwxTdGilxI
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Baromi rosszak leszünk, és meg lesz az 5 gyerek. Benne leszünk a TV-ben,mint hős honfi és honleány...
Szép álmokat mindenkinek :)

youtu.be/TPUcnlN_Clo

Ahogy a kiskanál dermed a kávéscsészében,
Amit kint felejtesz az asztalon,
Úgy ragadtam én az egyedül létbe
Mindenre süketen s félvakon.

Cinizmussal a félelem ellen,
Ez a jó módszer higgy nekem!
Süllyedhetek, csak látnom ne kelljen,
Mi az oka, hogy nem vagy velem?

refr.:
Húsz éven át csak körbe és körbe
Mindent elrontva álmodok.
Egy olyan életről, mely nincs összetörve
Többé nem visszafelé számolok.
@fletwwod_mac: Nézd, olyan is van, hogy szegénységből sok melóval vergődnek ki a Volvóig, csak akkor a frusztrációkat, amiket a pasi a meló és egyéb harc során szerez, a nején veri le.

Mondom, 11 lépés van a halálra ütlegelésig. Vannak jelek, csak az emberek - főleg eleinte a szerelmes nők - vakok akarnak lenni. És a legtöbb bántalmazó - sok ilyent megélt asszony írja - kurvajól mimikrizik. Ha Volvóban, ha Trabantban.
@Mariann19: Te nagyon jól feloldódtál itt, nagyon tetszik!! :-))))
@Mariann19: Ó, már mikor írtam a Varga valószínűleg töltőtollkupaknyi harci eszközéről
; az ilyennel felszerelt lesz ennyire bölény szóban. Vegyenek neki nagy brummogós motort, lépjen a Gójokhoz, oszt lenyugszik.
@Neolibsi: Téged nagyon bírlak, jókat írsz. Tedd ezt a szenteltvízben kipállott bandát kicsit helyre: keresztény értékeiket innen-onnan lopkodták, na jó selmeczisen megvédték. Hát köszike tényleg érte. Eredményét látjuk. Szívjuk. Dögöljük.
Szülj ma többet, mint tegnap!

- Te jó ég, asszonyom, mit csinál itt?
- Nem vagyok asszony. Lány vagyok.
- Jó, most nem ez a lényeg. Mit művel?
- Nem látja? Szülök.
- Itt? Az utcán?
- Igen. Lánynak szülni dicsőség, asszonynak szülni kötelesség.
- De miért a földön?
- Nekem ez a szülőföldem.
- Nem tudott volna várni? Bemenni egy kórházba, mint a többi rendes magyar nő?
- Nem volt erre idő. Meghallgattam Varga István képviselőt, a Fidesz vezérszónokát, és úgy éreztem, azonnal cselekednem kell.
- Ő mondta magának, hogy szüljön az utcán?
- Azt mondta, hogy az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább négy-öt gyereket, és akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnék egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak.
- Tényleg, most látom csak, hogy van egy nagy monokli a szeme alatt. Meg a karja is be van gipszelve.
- Igen, lefejeltem a férjem kezét. Szerencsére a gipsz nem gátol a takarításban, a főzésben. Mosásnál még hasogat egy kicsit.
- Azért ez furcsa. A másik kezében, amelyik nincs gipszben, egy könyvet tart. Maga könyvvel a kezében szül?
- Igen. Varga képviselő úr, aki nem csak nekem, de minden magyar nőnek a példaképe, azt is mondta, hogy a magyar termékenység a legalacsonyobb, a nők az emancipáció közben elfelejtenek gyereket szülni”.
- De miért kell a könyv?
- Kézikönyv. Valamikor tudtam szülni, de mára elfelejtettem. Volt idő, amikor álmomból felverve is ment a szülés, mint a karikacsapás, de manapság hiába töröm a fejem, nem jövök rá, hogyan kell. Próbáltam többször is, de nem ment. Ezért szereztem be ezt a hasznos kis kézikönyvet. Hogyan szüljünk gyorsan és sokat? Írta dr. Varga István, a Fidesz vezérszónoka. Ebben a könyvben minden benne van.
- Hölgyem, a munkahelyén mit szólnak ehhez? Tudják, egyáltalán, hogy Ön terhes?
- Nem vagyok terhes. Soha nem is voltam.
- Már bocsánat, hogy az intimszférájába hatolok, de ha Ön nem terhes, akkor hogyan tud szülni?
- Unortodox módon. Ki mondta, hogy nekünk, magyaroknak ugyanazt az utat kell választanunk, amin mások is járnak?
- És van már elképzelése arról, hogy miből fogja felnevelni a gyereket? Etetni, ruházni, iskoláztatni?
- Ott még nem tartok a könyvben. Megnéztem a tartalomjegyzéket, ez a rész a vége felé van valahol.
- És szabad kérdeznem, hogy hívják majd a gyereket?
- Melyik gyereket?
- Hát, amelyik épp most van születőben.
- Nem egy gyerekről van szó.
- Hölgyem, Ön egyszerre több gyereket szül? Itt az utcán, könyvvel a kezében?
- Igen. Varga képviselő úr, aki nekünk, magyar nőknek mostantól a példaképünk, úgy fogalmazott, hogy szüljünk két-három vagy inkább négy-öt gyereket. Szerintem igaza van, butaság lenne elaprózni.
- De hát ez kész őrület!
- Én ehhez nem értek. Én csak egy átlagos magyar nő vagyok. Szülök rendületlenül, a nagy gondolatok megfogalmazása a férfiak dolga.

Föld S. Péter
Na drágáim, Orvbűn beszédeibe a pazar humort maga Orvbűn írja bele. Azért olyan kurvaszellemes. De leszokott a dakotázásról, brühühühü. www.blikk.hu/blikk_aktualis/orban-szakitott-a-dakota-mondasokkal-2108691
@a szív fészkei: lehet, hogy ilyen is akad, én arra gondoltam amikor a Volvó már vőlegény korban is van.

Lehet, hogy azért nem verem a nőket, mert nincs autóm? :)
Sajnos nincsenek még a környezetemben sem ilyen rokonok, ismerősök. Egy volt, ő már rég kiitta magát ebből a világból.
Max. átvert pasikról, megcsalt feleségekről tudnék mesélni, de azok sem hordanak kígyót békát egymásra. én pl. 30 perc alatt elváltam.

Nem mondom, hogy vita nélkül élek, mert az nem lenne igaz. Még hangos szó is előfordult néha, de ez minden.
@a szív fészkei: Köszönöm, te is és te még ráadásul elképesztően aktív vagy."Hála" ennek a gyalázatos társaságnak nem mindig nehéz "jót" írni Mindig szolgáltatnak muníciót arra, hogy itt néhányan klaviatúrát ragadjunk és rávilágítsunk milyen erkölcsi magasságokban vannak.
@a szív fészkei: +A feloldódásról annyit, hogy kicsit féltem, hogy megtépkedem a saját renomémat, de ha Téged nem tántorított el tőlem, engem más dolog nem érdekel.
Varga töltőtoll szimbolikád nagyon jó, az öreg a valóságot próbálta kompenzálni a harci zajával.
@Mariann19: Én szeretem az igazi és őszinte embereket. Ha benne vagy az itteni marháskodásban,az még szimpibbé tesz. A renoméd meg a hozzászólásaiddal csak nő.
@Mariann19: ha nem vagy olyan karót nyelt vérkomoly, akkor az jó.
@a szív fészkei: Örülök, hogy tetszik ez az arcom is. Meg kéne mutatni Dr. Varga István agg képviselőnknek, hogy a magyar nők milyen sokszínűek, Hátha még ide tévelyedne ezekre az oldalakra ... Lehet, hogy még iskolába is beiratna minket.
@Mariann19: Az... :( És ezzel vissza is jutottunk oda, amikor azt mondtam, hogy a demokrácia nem működik bárhol, és bármikor. Ha csak négy éves ciklusokban gondolkodnak a kormányok, ez lesz az eredmény. Ha meg hosszabb távra terveznek, azt is meg akarják oldani, hogy hosszabb távra maradhassanak.
@Penivaldes: Teljesen magamba zuhantam. Vérkomoly, karót nyelt benyomást keltettem.Ez csak az ellenség megtévesztésére lenne jó, de itt nincs ellenség, Téged is kedvellek.
Általában fülig ér a szám, kedvenc humorom az önírónia. Ugyanis annyi marhaságot követek el, hogy magányos perceimben ezeket vizionálom, és csöndesen röhögcsélek magamon.
Tegnap előtt kibontakoztam, ha érdekel, derűs perceknek nézel elébe ha elolvasod párbeszédünket egy-két fiúval.
@Penivaldes:dr.Varga nem téved ide azt hiszem..."
Magas neki ez a léc, na és ehhez a megmacskásodott lábai....
@Mariann19: lehet, hogy egyébként egy laza ember, aki színes zoknikat húz a fülére..
@King of Shadows: Ez a kormány aztán igazán nem négyéves cikluson át kíván csak fennmaradni.Azért szorgalmazza a 4-5 gyermekes reprodukciót, hogy hosszú távra bebiztosítsa az adózó állampolgárok létszámát.Azon gondolkodom, hogy egy ilyen szaporodási rátával nem leszünk túl sokan? Jön az élelmiszerválság, vízhiány, mifene?
@Mariann19: akkor majd elhull pár ember, na és? ha sokan vagyunk, akkor nyugodtan hullhatunk, mert ott az utánpótlás.
@Mariann19: Az nem, viszont azok az "adózó állampolgárok" munkanélküliek lesznek. Így is sok a munkanélküli, és ha erre rá akarnak uszítani még egymilliót, az csak ront a helyzeten.
@Mariann19: Attól nem kell tartani, hogy idejön. Fideszes Képviselők Kézikönyve, hármas pont: "SOSE menj olyan helyre, ahol érdemi vitába keveredhetsz." :D
@Penivaldes: "színes zoknikat húz a fejére "... és bojtos háló sipkát.

"Akkor majd elhull pár ember, na és?"
Most is sokszor érzem ezt a "pusztuljon a férgese" tempót, ha az egészségügyre gondolok.
@Mariann19: aki nem bírja az elhull a szabadságharcban..
@King of Shadows: Már többször elmélkedtünk ezeken az oldalakon kommentelő társaimmal, hogy a rohamosan fejlődő technika milyen hatással van a foglalkoztatásra.
Egyik gyáregységünk 600 főt foglalkoztatott, egy nagy rekonstrukció után jelenleg a foglalkoztatottak száma 50 fő, termelési értéke az eredeti négyszeresére nőtt.
Amennyiben ez a tendencia folytatódna, nemhogy plusz munkaerőre lesz szükség, ellenkezőleg.
Az előző érában a foglalkoztatottság kiterjesztése miatt csökkentették a törvényes munkaidőt azért, hogy minél többen jussanak munkához.
Ezt mindössze csak úgy feldobtam, mert keresem az összefüggéseket a jövőt illetően.
@Mariann19: Igen, ezért mondom én, hogy nagyon rossz szemlélet az, hogy növelni kell a népességet. - Pedig ebben a pártok kivételesen egyet tudnak érteni. - Ha erőltetik a népesség növelését kénytelenek lesznek erőszakkal visszafordítani a technológiai fejlődést (ez gyakorlatilag géprombolás, mint annak idején Angliában), és azzal sem érnének el semmi jót. Az elavult módszerekkel gyártott termékek fokozatosan elveszítenék a versenyképességüket, és visszajutnánk oda, ahonnan elindultunk, csak akkor már még több munkanélkülivel.
@King of Shadows: A műszaki, technikai fejlődést nem lehet visszaszorítani. Egyrészt, mert a fejlődés léte az emberiség életében törvényszerűség, másrészt a profitéhség mindent felülír.A profit termelés érdekében a fogyasztás serkentése folyamatosan nő, mely az egyre bővülő termelést generálja. A termelés tömegszerűsége pedig feltételezi azt a technikai fejlődést, mely egyre nagyobb termelékenységi mutatókat eredményez.
A kérdés az, hogy ebből az egyre fejlettebb hozadékból mekkora hányad kerül a széles körű társadalom fenntartására, és milyen mértékű a profitot birtoklók mohósága.
@Mariann19: Lehet azt, csak megfelelő módszereket kell alkalmazni, és fel kell készülni azok következményeire is. :) Észak-Korea például megcsinálta, Fehéroroszország is hajlik abba az irányba, csak az utóbbi nem jut el odáig, mert nem zárkózik be teljesen. De attól még náluk is érzékelhető a lemaradás.
@King of Shadows: Észak-Koreát és Fehéroroszországot meg sem szabad említeni ebben a tárgyban.
Láttam egy dokumentum filmet anno Észak-Koreáról, melyben többek között a hazai támogatásokról is szó esett. A rizsföldek műveléséhez juttatunk villanymotorokat, melyek szép sorban a földeken rozsdásodtak.A szemléletük és beidegződéseik kultúrkörben meg sem említődnek.
Mire gondolsz, mire kell megfelelő módszerekkel felkészülni?
@Mariann19: Mármint a 18:46:39-es hozzászólásomban? :) Arra, hogy lehet állami eszközökkel, "felülről" fékezni a technológiai innovációt, csak akkor az ország fokozatosan el fog szigetelődni. Mert meg lehet ezt oldani "finoman" is, mondjuk nem kell olyan munkaerőt képezni, ami kezelni is tudja az új gépeket, csak akkor egy idő után senki sem fogja idehozni a vállalkozását.
@King of Shadows: Kissé pátoszosnak hangzik, de a haladást mindenáron követni kell.A technikai és szellemi fejlődés egymással kölcsönhatásban léteznek.Tévedés azt hinni, hogy elég törekedni munkahelyek létesítésében, miközben az oktatást leépítjük, vagy háttérbe szorítjuk. Képzett munkaerővel lehet csak a jövőben versenyképesnek lenni, valamint a világgazdaságban jelen lenni. Igazad van abban, hogy mi a befektetőkre várunk, márpedig ha nincs képzett munkaerő, a befektetők elfordulnak tőlünk.
Ezt alátámassza a kezdeti befektetői kör, amely hazánkat választotta helyszínül a rendszerváltás után közvetlenül, mert akkortájt a magyar munkaerő képzettebb volt a környékbeli országokhoz viszonyítva.
@Mariann19: "Tévedés azt hinni, hogy elég törekedni munkahelyek létesítésében, miközben az oktatást leépítjük, vagy háttérbe szorítjuk."

Márpedig a jelenlegi kormány éppen azt csinálja. Ezért is jutott eszembe Fehéroroszország, mert gazdaságilag az is azon az úton van, amin mi is elindultunk '10-ben, csak az már régebb óta halad abba az irányba. Az eredmény meg már most borítékolható.
@King of Shadows: Ezt az álláspontot erősíti dr. Róna Péter véleménye is.
A 300 milliárdos munkahelyvédelmi akció véleményzésénél kérdeztek rá, hogy helyesli-e és hatékonynak tartja-e ezt a programot.
Álláspontja szerint az oktatással, szakképzéssel lehet csak a jövőben az országoknak fennmaradni, mivel a gazdaságok olyan irányba fejlődnek, melyek nem igényelnek szakképzetlen munkaerőt.
Amennyiben kissé tanulmányozzuk Dél-Koreát, Japánt, Finnországot, ezek az államok az oktatásra koncentrálták az anyagi erőforrásaikat. Emlékezetem szerint Dél-Korea 200%-os hitel rátát is felvállalt ennek érdekében, és nézd meg, hogy hol tartanak.
@Mariann19: Igen, de náluk ez a társadalmat is megváltoztatta, és ez utóbbitól fél a jelenlegi kormány. Ezért állítja meg, vagy akár nyomja is vissza ezt a folyamatot mesterséges eszközökkel. Vagyis érvényesül az "Inkább legyek gettókirály Kairó külvárosában, mint egy jól megfizetett angol alkalmazott!" elv. Mert az előbbinek hatalma van a saját környezete fölött, még akkor is, ha csak egy szakadt analfabéta, míg az utóbbinak nincs. Akkor sem, ha az utóbbi sokkal jobban élhet.
@King of Shadows: Sajnos, a hatalom kizárólagos birtoklása nem jár együtt a társadalmi és gazdasági érdekek demokratikus gyakorlásával. Sommásan lehet ezt csak kifejezni.
@Mariann19: Igen. És ennek a kormánynak az előbbi nagyságrendekkel fontosabb, mint az utóbbi. :(
süti beállítások módosítása