Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/16/belgium-orban-natcon-betiltas-miniszterelnok/ magyarnemzet.hu/kulfold/20... (2024.04.16. 20:51) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.10. 14:36 Fabius

Éhezz, Feri! - villámposzt

Feri éhezik. Értünk. Ő nem Orbánt kívánja meggyőzni hanem minket felrázni. Mert apátia van és és és Orbán fatorlaszt keveri a latorfasszal, és és és erre legjobb megoldás, ha Feri kiül a sátorba nyilvánosan sanyarogni. Elementáris erővel. De lehet az a hatás amit kivált, franc se tudja Gréczy jelzőcsapongásait zokogva röhögés mellett pontosan követni. 

De a lényeg nem ez. A koncepció nem rossz: Magyarország ex miniszterelnöke sztrájkolni kénytelen a szabad választásokért. Faszául beleillik ez a nyugaton Orbán demokráciájáról alkotott képbe, illeszkedik a centralizált demokrácia és a magunkra szabott alaptörvény ikonokhoz. Lesz visszhang meg minden, csinnadratta és csimbum cirkusz amit Viktor az utolsó szóig kiérdemelt. 

Meg lesz itthon egy pojáca akin lehet egy hétig röhögni. Mert ez lesz apukám. Kajafesztivál, szurkolás, hogy addig koplaljatok amíg Viktor a kedvetekért bármiről lemond. Lesz éhező milliárdosozás, Aprópiroskázás meg kurva Kossuttérezés. 

Tudod mi nem lesz, aranyapa? Kedv a sorbanálláshoz ha tényleg bevezetik. Önmagában is húzós Orbán hülyesége, de így, hogy te lettél a küzdelem arca sikerült megtalálni az egyetlen módot amivel ezen rontani lehet. Nem volt senki az ellenzékben akit kevésbé utálnak, mint téged?  

638 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr504766115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

kedves latinamerikai barátom -aki perfect magyar- legelső népi mondásként ezt tanúlta meg:

M'ÉRT PONT ÉN és kuncogva röhögve mesélte mindenfelé...ez nem teljesen általános ez LEVÉDIAI CSEMEGE

nem gondolod? mert én igen

brühühühühühü
@Spániel:
de az a saját véleménye...véletlenűl sem kapta ajándékba a misén

brühühühühühühü

mind önállóak, mind önjárók 40-en 60 felé húznak...olyan mint a 7 lovas hintó nem megy sehová mert a hintó minden oldalán van egy-két lúúúúúúúúúúúúúú és a kocsis meg csak pattogtat és ordítozik, hogy pedig mán önálló a lúúúúúúú meg vigyorg

brühühühühühü
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: viktort szídtam, aludtam és te azt mondod, hogy eközben még a GDP-t is termeltem ? Hát mennyire jó már az ele:-)))
@rodeo36:

Én önállóan majd olyat támogatok akinek lesz koherens programja és elhiszem, hogy végre is hajtja. Az, hogy ez egy párt lesz, vagy valamilyen szövetség az mindegy. De enélkül csak a szavazókör felé bandukolva döntöm el kire adom a voksom hogy azt Orbán ellen vigye.
@Spániel:

Először szarjon aranytojást. Ha megvan szólj, és megnézzük beleverem-e.

De amíg nincs aranytojás ne találgass mit kezdenénk vele.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

oszt amikor belepottyantottad -mind a 9.5 millió társaddal együtt- akkor tenmagad mit fogsz csinyányi?

önállósítod magad?

brühühühühü

csak akkor lehet a tortát felszeletelni ha van torta

és manapság elvitte közgép a tortát, a kést, a tálcát, az asztalt és a konyhát is

te mit teszel ilyen ixeléses esetben?
@rodeo36:

Nem, baszod, misén biztosan nem kaptam, mert sose voltam misén. Cserébe én itthon viselem a döntésem és önállóságom következményeit, és nem a világ másik feléről osztom a brünnyögést tét és következmény terhe nélkül.
@vitéz Thapóccay néma bárány: dehát most van ez a csodapártod a fideszke az tojja a zaranytojást de legalábbis aranyozott...csinálj belőle rántottát?

brühühühühühü

szóval szerinted a pártok meg a civil csoportosulások felállnak szép sorban vigyázzban és várnak rád, hogy adjál nekijjek ixeket vagy nem

nem úgy műxik ez, hogy te is valamelyikben benne vagy és együtt toljátok a talicskát?

vagy tévedek és te teljesen önálló vagy?

ez is mbrühühühühühü
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: theoretice még van valami nyoma a látszatnak.

2 év múlva:
Beszéltem olyan emberrel, aki hallott róla.
@rodeo36: van még cca fél év, hogy ezt felfogják.
@rodeo36: " ... szóval szerinted a pártok meg a civil csoportosulások felállnak szép sorban vigyázzban és várnak rád, hogy adjál nekijjek ixeket vagy nem ... "

Nem, a pártok koherens, értékelhető programot írnak, amire lehet szavazni. A PROGRAMRA, és nem a PÁRTRA. Az nem felel meg ennek az alapvető kritériumnak, hogy "Vekker egy idióta", mert azt már az előbbi alak is tudta (csak ott a szocik voltak az idióták).
@rodeo36:

Te tolod a talicskát ezzel: "csodapártod a fideszke" kedves jóanyádba elfele.

Igen, a demokrácia úgy működik, hogy a pártok és egyéb szervezetek szépen felállnak elénk sorba, és megpróbálnak az ikszem leadására megkérni. Nekem ehhez nem kell belépni egyikbe sem.

Vagy nálatok ez a zusába másképp van?
@vitéz Thapóccay néma bárány:
pedig teljesen az a láccattya...olyan önálló vagy hogy a csiriz sem fog rajtad?

brühühühühühü

tudod én az aktívak csoportjába tartozom akik néha kisátoroznak majd bekopogtatnak meg dolgoznak és alkotnak és viszik a maguk részét és nem állnak az út szélén várva a karavánt
@Spániel:

...és amikor rájöttök, hogy a változatlan állapotok mellett ez hiú ábránd, az mikor lesz?
@rodeo36:

Tényleg? Obamának vagy Romneynak sátorozol ilyen aktívan? Odakint is éhségsztrájk van?

Én itthon tolom aktívan a GDP-t, és ez pont elég ok arra, hogy megvárjam azok jelentkezését a képviseletemre akik ezt nem teszik.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ++1
és 6 elemi szintjén még el is magyarázzák, h ki a hülye.

www.technet.hu/data/cikk/39/13/90/cikk_391390/2.jpg

(Nem az alacsonyabb iskolai végzettséggel van bajom, mert diplomás bunkó is akad ugyanúgy, mint kevésbé iskolázott, de intelligens ember.)
@vitéz Thapóccay néma bárány:

"Amíg Gyurcsány és a DK programjának minden pontja (szörprájz, olvastam) kimerül abban, hogy Orbánszar válcsukle,"

Akkor nem ugyanazt olvastuk.

Részlet (csak a Költségvetés, adópolitika fejezet egy része, ezen kivül még van néhány pont)

"a vállalkozások terheit kell összességében csökkenteni, a háztartások közül a magas jövedelműeket terhelő adókat pedig növelni. A centralizáció arányát a jelenlegi 40 százalékos szinten tartva, az újraelosztás arányát (az államháztartási kiadásoknak a bruttó hazai termékhez viszonyított arányát) a mai 50 százalékról 40-43 százalékra kell fokozatosan mérsékelni, hogy csökkenhessen az államháztartás hiánya, és így a gazdasági növekedés újraindulása mellett mérséklődhessen az eladósodás.

Az államadósság csökkentésében továbbra is támaszkodni kell állami vagyon értékesítésére, vagyis a privatizáció folytatására.

A jövőben is az állami költségvetés feladata marad, és ezért továbbra is adóbevételekből finanszírozandó a rendvédelem, a honvédelem, az igazságszolgáltatás, a közoktatás, a közegészségügy, a tudományos alapkutatás, a központi közigazgatás működésének és a szociális ellátásoknak a finanszírozása. Az egészségügyi ellátást és a nyugellátást a társadalombiztosítás és államilag szabályozott magánbiztosítók útján kell finanszírozni. Az egészségügyben, a felsőoktatásban és a legfontosabb kulturális intézmények működtetésében fenn kell tartani a vegyes finanszírozást az igénybevevők általi részfinanszírozással, megszüntetve a jelenlegi rendkívüli különbségeket az igénybevevők saját hozzájárulásában. Az egészségügyben elkerülhetetlen a vizitdíj és a kórházi napidíj ismételt bevezetése. A felsőoktatásban a jelenlegi rendszer helyett, amikor a diákok egy kisebb része semmit sem fizet, a nagyobb része pedig kifizeti a képzés teljes, sokszázezer forintos, olykor milliós költségét, a nagy többség számára megfizethető egységes tandíjat kell alkalmazni, miközben a szociálisan rászorulókat mentesítik a tandíj fizetése alól, a kiváló teljesítményt nyújtó hallgatók pedig a tandíjat meghaladó ösztöndíjat kaphatnak.

Az adórendszert egyszerűsíteni és egységesíteni kell, hogy szűkíthető legyen az adóelkerülés, ugyanakkor a közteherviselés méltányossága érdekében növelni kell a legmagasabb jövedelmek és a jelentős ingatlanvagyonok adóterhelését. A személyi jövedelemadó általános kulcsa ne térjen el a vállalkozások társasági adójának egységes kulcsától, e kulcsot 16 és 20 százalék között indokolt megállapítani. Az évi 6–10 millió forint fölött keresőkre vonatkozzék magasabb, kétszeres személyi jövedelemadó-kulcs. A személyi jövedelemadóból adott kedvezményeket meg kell szüntetni. A gyermekvállalást ismét inflációkövető családi pótlékkal és nem adókedvezménnyel indokolt támogatni. Az 50 millió forintnál értékesebb ingatlanokra vagyonadót kell kivetni, amely az önkormányzatok bevétele. Az örökösönként 20 millió forintot meghaladó hagyatékra vissza kell állítani az örökösödési illetéket. "

Röviden, csak a gazdaságból:

további privatizáció
többkulcsos adóvizitdíj
tandíj
ingatlanadó
örökösödési adó
családi adókedvezmény helyett családi pótlék
magánbiztosítók

(Gyakorlatilag a II. Gyurcsány kormány összes intézkedése)

Hát, mutass már egy másik pártot, akinek ettől konkrétabb megnyilatkozása van 2014 utánról. Szerinted populista népszerűséghajhászok, mi?
@lbm: a külhoniakkal én sem értek 1et.
56-ban disszdált ausztráliai gyereke ne akarja megmondani, hogyan éljek. Én sem mondom neki, mit tegyen a kenguruval a bozótosban :D
Szóval a csanalat ne az én szerszámommal...

Szavazhasson/választhasson a 18 év feletti testi és szellemi képességek birtokában lévő magyarországon bejelentett olyan magyar állampolgár, aki nincs eltiltva a közügyek gyakorlásától és az adott időpontban az országban is tartózkodik. pont.

Aki ebben _bármi miatt_ akadályoztatva van, az nem. Sajnálom a magatehetetlen embereket, a rokkantakat, a szellemi fogyatékosokat, a külföldön élőket, külügyi képviselőket és családtagjaikat is, stb., de ez épp nem az ő meccsük.
@vitéz Thapóccay néma bárány: félreértesz. Nem vagyok Gyurcsány táskahordója, én egy kompromisszumkész összefogásért szurkolok, ahol minden erő kinthagyja az egóját az előszobában és végre csinál egy élhető országot.
Csak böki a csőrömet, hogy valakit csak azért nem veszünk be a buliba, mert előtte évekig összekentük szarral. Ennyi faszakodást bárkinek elnéztünk, kivéve a fletót, mert ugye a szaga miatt nem megy. Jobban elnézzük az lmpnek a dörgölődzést a jobboldalhoz, minthogy a DK levegőt vehessen..
@DarthVader:

"Gyakorlatilag a II. Gyurcsány kormány összes intézkedése"

Bizony. Mennyit is valósítottak meg belőle? Ezek után mennyi fenntartással kell ezt kezelni?
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Don Vittorio semmit sem szeretne jobban, mint beinteni a kommunista karvalytőkének és ,,bebizonyítani'' a szabadságharc sikerét. Azon a napon orgazmusa lesz Don Vittorionak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez ciki. Amikor hivatalosan is bejelentik, hogy nem áll fel nekik. :DDD
Én továbbra sem hiszek abban, hogy Gyurcsány lenne a magyar ellenzék megváltója. Az akart lenni, de nem ment neki sohasem igazán. Féltehetség sajnos.
@Spániel:

A kompromisszumokra épülő összefogásnak alapfeltétele a kompromisszum. Ami nem úgy néz ki ahogy az Szanyi blogján olvasható, hanem teljesülnek azok az igények is, amit a többiek támasztanak. Egy ilyen összefogásban Gyurcsány szerepe nem az ARC, hanem a háttér. Legfeljebb.

A választást eldönteni a bizonytalanok fogják. Hiába fognak össze akár a pártok, ha nem szavaz rájuk senki. Minket kell megszólítani, de ez Gyurcsány arcával, és a lehülyézésünkkel annyira nem fog menni. Erre kéne rájönni végre. (nem neked, azoknak akik ezt izomból tolják)
@vitéz Thapóccay néma bárány: ha Gyurcsányon múlik, mindent. Egy része már megvolt (magánnyugdíj) másik részét a pártja herélte ki (ingatlanadó, magánbiztosítók) a maradékot meg a népszavazók.

De valahogy elsikkadt a lényeg: állitásod szerint a program csak a "Zorbánválcsukle".
Ne tereld másra a szót :)
@vitéz Thapóccay néma bárány: Szanyikapitány adja még lejjebb is. Ez most a Nagy Melldöngetés ideje, most mindenki az alfahím pozíciót próbálja elfoglalni az erdőben. Aztán a surranópályán bekúszik egy 4K vagy milla, vagy Szoli, és kiderül, mszpnknek kisebb konc is elég lesz, éppúgy beállhat a sorba chitáért, mint más.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Bocs, ha beleszólok, de szerintem GYF személye csak egy átmeneti lépés volt afelé, ahol most vagyunk.

Utólag visszagondolva - bármennyire is erőltetem a memóriámat -, mindig az jön ki, hogy kellett egy jóindulatú, ám gyakorlatlan (az egyszerűség kedvéért nevezzük így: báb), aki majd törvényszerűen elbukja a rábízott feladatot.

Bukása után pedig éppen a bukását meglovagolva itt vagyunk a jelenlegi szituban. És a jelenlegitől még csak egyre rosszabb lesz az elkövetkező 20-30 évben, hacsak kakukk nem lesz közben a gazdaság.

Doon Vittorio meg minden területen eljátssza, hogy meddig mehet el. Miután letesztelte, siet is meglépni. Pl. történt valami az IMF-listával amikor kiderült? IMF részéről még csak nem is tiltakoztak miatta.
(Mindig ő az osztály réme, s ha kicsapnák se tanulna belőle.)
@fletwwod_mac: "Utólag visszagondolva - bármennyire is erőltetem a memóriámat -, mindig az jön ki, hogy kellett egy jóindulatú, ám gyakorlatlan (az egyszerűség kedvéért nevezzük így: báb), aki majd törvényszerűen elbukja a rábízott feladatot. "

igen, aztan a bab eletre kelt es megprobalta felrugni az mszp-fidesz szarosbodont, aminek kovetkezteben az mszp es a fidesz kozosen lekaraktergyilkolta.

a kerdesem az, hogy miert kell ebben ilyen aktivan resztvenni?
@GeoCracker: a szomorú az egészben számomra az, hogy a szokásos zsigeri gyurcsányekézésen kívül szó sem esett magáról a tiltakozás tárgyáról. Itt a hszekben is az volt a fő kifogás, hogy látványosan csak a földbe döngölt patás állt ki a reg. ellen.
@Spániel: Megérdemli a sorsát az idióta!
Varga majd beül a megüresedett varrónői székbe?

Nem elég iskolát végezni, választott tisztségviselőnek lenni, néha gondolkodnia sem ártana.

Ja, ide kapcsolódik, h hétvégén jött Don Vittorio levele az új munkahelyekről!

Az egyik balkeze elküld, a másik balkeze meg munkát ad?

Aztán mire szüljenek a nők? Ha nem volt munkája, mi alapján lesz biztosítása a gyes után? Szép perspektíva minden fiatal nőnek.
Ha mondjuk az uniós átlag szintjén járna a férj fizetése + munkaerőhiánnyal sújtott ország lennénk, akkor talán meggondolandó lenne.
@vitéz Thapóccay néma bárány: "Kibaszott aljas vágy egy tisztességes kormányváltó erő felállítása. "

de te nem kormanyvalto erot allitasz fel, hanem gyurcsanyozol.

erted mi a kulonbseg a ketto kozott?
nem azt mondod, hogy x legyen ez a figura, y az a figura.

a "fujjgyurcsanyfujjgyurcsanyfujjgyurcsanyfujjgyurcsanyfujjgyurcsany" semmifele vagyat nem mutat - azaz mutat, de ezen szakembernek kellene analizalgatni... - , csak rosszindulatot. destruktiv. ertem en, hogy jo lenne ezt barmifele pozitiv cselekedetnek beallitani, de kurvara destruktiv.

es amig ezt nem fogjatok fel addig akaratlanul orbant szolgaljatok es orbant erdemeltek. nem is ertem, hogy nem veszitek eszre, hogy ezen kapaszkodott fel orban. nem gyurcsany tehet orban teljhatalmarol. a gyurcsanyozok tehetnek rola...
@vitéz Thapóccay néma bárány: én is egy bizonytalan választó vagyok pillanatnyilag és csak erősen remélem, lesz majd kire-mire szavaznom.
@Spániel: "a szomorú az egészben számomra az, hogy a szokásos zsigeri gyurcsányekézésen kívül szó sem esett magáról a tiltakozás tárgyáról. "

errol beszelunk amikor azt mondjuk, hogy be kellene fejezni a fidesz szekerenek tologatas..

legalabb azok, akik ellenzekinek hiszik magukat, legalabb azoknak olegyen mar annyi kurva agyuk, hogy felfogjak, hogy a gyurcsanyozzassal OK MAGUK BASSZAK SZET AZ EGESZET

ok maguk terelik el a faszsagukkal a figyelmet. mert bazd meg annyi egyikben sincs, hogy oda se bagozik. satorozik? satorozzon bakker. tuntet? tuntessen bakker. ehezik? ehezzen, bakker.

de mi a faszert kell a kuministakkal egy kovet fujni egy pillanatig is? miert kell megtenni nekik azt a kibaszott szivesseget, hogy eppen ok maguk hiteltelenitik el az egeszet?
@Spániel: en teljesen kivagyok emiatt, megmondom frankon...

nincs kire szavazni. es nem latok senkit, akire erdemes lenne. az ellenzeknek pedig az egyetlen fo csapasiranya a maguk alatt fafureszeles es az egymas basztatasa. kivetel nelkul.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: linkre linkkel válaszolok, aztán szólok:

www.legjob.hu/allas/?pr=jp&hid=113838056&WT.mc_n=legjob_s_o

560Ft óránként. 168 órával mennyi is az? És mennyi a minimálbér? És ide is csak fejvadász cégen keresztül lehet bejutni. Lehetne mondani, hogy van műszakpótlék is. Hát hogy a viharba ne!

''...nincs lehetetlen, csak tehetetlen...'' (Don Vittorio).

szvsz. rodeo36 azt mondaná erre, h brühühühü

bizony, így van ez. brühühühü^3
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Az én véleményem az, hogy ha hagynák GYF-et kivakaródni a rádobált szarból /magyarul kissé kevésbé basztatni/, akkor jobboldalon felzúgnának ellene, ezáltal baloldalon népszerűbb lenne.
Na ezt nem akarja itt senki. Hova vezetne ez, ha újra népszerű lehetne?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: mert aki igazán fél, az a félelemtől rojtosra ordítja a száját.

Látják, hogy más - ergo veszélyes rájuk, az egész eddigi világképükre nézve. tehát vesszen a *fenyegető rém*. addig így is marad, amíg totálisan meg nem semmisítik (mármint politikailag, bár néhányan nem lennének ennyire finomak). ,,a népnek is jó a cirkusz'', mert addig sem a politikai, gazdasági eseményekkel foglalkozik.

don vittoriohoz képest hiába úriember, hiába vannak közvetlenebb tapasztalatai. mégis elutasítják, mert a csorda megy a vezérmarha után.

politikailag vált súlytalanná, ami csak akkor változna, ha olyan emberek állnának mögé, akit a tömeg egy része hallgatólagosan, pártállástól függetlenül elismer. az össznépi társadalmi bizalmatlansági játékban nem sok ilyen személy akad. hosszú távon ez lesz a fidesz baja is, hogy elvész a bizalom.

így sajna szélmalomharc.
@fletwwod_mac: azért én megnézném a lábát, úgy bokától lefelé, csak lehet benne valami....
@Penivaldes:
Nem vagy te túl szerény Penike?
Ki az egész tehetség? Halljuk!
@fletwwod_mac: "így sajna szélmalomharc. "

igy van.

nem is kuzdok tovabb, van nekem sokkal elvezetesebb dolgom, mint onsorsronto faszfejeknek magyarazni, hogy mikent kurjak szet a maguk es kornyezetuk eletet...

megyek is haza, beuzemelem az uj fanatec kormanyomat, meg a trackirt es mindenki elmehet a picsaba...
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Bocs, hogy belevauzok,de Barika ez nem elegáncs.
Azt írtad, hogy a DK egyetlen programpontja az orbántváltsukle.
Amikor beidézik a programot, akkor meg ezt bírod kisajtolni magadból?!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Ne húzd fel magad. Az is igaz, hogy nem ő az, aki mögé felsorakozna az ellenzék. Renikének ebben igaza van. Hiába okosabb, ha a marketing (ormányzati kommunikáció) csapnivalóan gyenge.
Ezért mondtam, hogy csak akkor nyerné vissza súlyát, ha... csak épp az ált. széthúzás miatt nem fog mögé senki állni.

Egy jó csapattal lehetne jó és jobban járnánk -- hosszú távon. Az új csapatnak azonban meg kell küzdenie a bebetonozott fidesznyikekkel is. Micsoda felzúdulás és jogtalanság kiáltozása lenne ha *csak* a jogi területről kimozgatnák őket. brüsszelig mennének diktatúra miatt panaszkodni.
@fletwwod_mac: Penike, átkereszteltelek Renikére! :)))
1000 bocs & 1 anyamedve! :)
@fletwwod_mac: nekem nem az a bajom, hogy nem sorakoznak fel moge.

azt nem fogjak fel, hogy amig a gyulolet iranyitja oket addig orban marad.
fleto nem azert lesz az osszefogas szimboluma, mert mogotte fognak felsorakozni. hanem azert, mert akkor erdemelnek meg osszefogast es kormanyvaltast, ha rehabilitalni tudjak fletot...
akkor vetkoztek le azokat az aljassagokat, amik jelenleg az osszefogast es orban levaltasat megakadalyozza. gyurcsany a fidesz politizalasi stilusanak klasszikus allatorvosi lova. o az, akin mindent kiprobaltak es nem tudott belehalni, muszaj-herkuleskent kuzd.

azt kellene felfogni, hogy gyursany szemelyetol fuggetlenul az ilyen viselkedesert orban jar. szigoritva.
@AKIsTUDATLAN:

Az alapgondolat amin a Gyurcsány program alapszik:

"Orbánnak mennie kell!
Mennie kell, mert szembefordult a
magyar nemzeti progresszió sok
évszázados törekvésével, a magyar
nemzet történelmi érdekével, azzal,
hogy hazánk kompját végre Nyugathoz
kössük.
Mennie kell, mert feldúlta az
alkotmányos rendet, a jogállamot, a
demokráciát, mert kormányzása sérti a
szabadság, az emberi méltóság
szentségét.
Mennie kell, mert – esküjét sértve –
nem egész nemzetét, hanem annak egy
kisebb részét, a saját világlátását osztó
jómódúakat, a keresztény-konzervatív
középosztályt kívánja szolgálni, és
hátat fordít a küzdelmes életet élő, a
több esélyt igénylő sokaságnak.
Mennie kell, mert szétzilálta a
gazdaságot, az oktatást, a szociális
ellátást, a kormányzást, mert befolyása
alá vonta az igazságszolgáltatást, mert
felszámolta a művészet, a kultúra
szabadságát, az állam világnézeti
semlegességét.
Mennie kell, mert hazugan hirdetett
forradalma elbukott.
A demokratikus ellenzéknek fel kell
készülnie az Orbán utáni helyzetre.
Mert Orbán elküldése csak az első
lépés. A cél a közjót szolgáló jó
kormányzás feltételeinek megteremtése,
majd pedig a jó kormányzás."

Ebből van levezetve minden. De legyél olyan elegáns és idézd ide nekünk a programpontok címeit. Lássuk hány foglalkozik címével és tartalmában Orbánnal.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

lényegében egyről beszélünk.
most úgy néz ki, hogy kb. 20 év szigorított orbánt kap az egész ország.

nekem mind1 ki lenne, lehet gyf, fabius, de akár don vittorio is marad6na, ha holnaptól bizisten minden normálisan müxik, vagy legalább elkezdik a helyes lépéseket ebbe az irányba. de nem ez történik. másrészt a fél ciklus már eltelt. eddig csak maltert meg betont kevertek, a fal meg omladozik.
@fletwwod_mac: Önnek is.
GyF meg mint mondtam féltehetség, félig megfőtt kukorica.
@Penivaldes: ejha! ez az ,,önnek is'' eléggé messze van a rózsaszín kezeslábastól! :)))
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Kedves édesanyád szolgálja Orbánt Sipikém.

Aki nem képes elfogadni, hogy önálló vélemény is van a világon, és az érvelése kimerül a bérencezésben, szolgázásban és agymosottazásban, azt mától habozás nélkül leanyázom.

Amúgy szánalmasan röhejes mikor olyan beszél gyűlöletről aki a szoci-gyurcsány kritikusokra csak acsarkodni képes.
@fletwwod_mac: nem tudtam, hogy rózsaszín kezeslábara vágysz.. hiába léteznek perverz vágyak...)))
@Penivaldes: gyf tehetségét fájlalom, de utólag nincs módom megítélni.

Helyében 1 harcosabb személyiség valószínűleg mást eredményezett volna. Számtalan csetlés-botlása volt, ami finoman szólva sem vált előnyére. Az ellenzék pedig minden otthagyott lyukra ügyesen lépett. Mint az egyszeri anyós, aki azt keresi: - Miért lehetne még megsértődni a vőre?

Mondom ezt anélkül, hogy védeném bármelyik oldalt is.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Nem. Menjen Orbán. De a vele szemben önmeghatározás magában nem vezet sehova.

Feljebb leírtam, nekem kiherens program kell és olyan személy akiről elhiszem annak megvalósítását.

Gyurcsányról nem hiszem. Kényszer szülte koalícióban pláne nem. Láttuk már mi van olyankor.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: igazad van és ahogy közeleg az IDŐ, úgy fognak erre rájönni egyre többen.
Nem igaz, hogy ő az akadálya az összefogásnak, ez csak kifogás.
@fletwwod_mac: mert az ellenzék feladata, hogy minden lyukat kihasználjon.
@fletwwod_mac: ez tipikusan a rossz döntések sorozatába beillő döntés. nem tudott mire vágysz, mennyire nemisromle mertaz rontaná az imidzsem..:)
@vitéz Thapóccay néma bárány: minek ugatsz bele abba amit fel sem fogsz, kutyakolyok? helyedre, mert orrba baszlak egy ujsaggal.... ertem en, hogy a te szakmadban az osszetett mondatok ertelmezese luxus, de akkor mi az anyadert ugatsz bele ha meg sem erted?
Azért ha bármelyik blogra benézek, az egyből látszik, hogy mit okozott az L'Qró csak azzal, hogy megjelent. :( EZÉRT kellett volna nyugton maradnia... :(
@fletwwod_mac: hagynálak bizony. kemény időkre fel kell készülni.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Bátor gyerek vagy Sipike. Lehet anyáddal szemben ez a stílus menő, de én nem mulasztok el érte a szádba lépni ha legközelebb Pesten lesz dolgom. Nem fenyegetlek kiskoma. Veheted ígéretnek.
@Penivaldes: megteheti és joga is van hozzá. problémám abban van, hogy nálunk ezeknek a lyukaknak/magas labdáknak kihasználása marakodássá, majd országon beküli revansizmussá fordult (amikor mindenáron elégtételt akartak/akarnak venni az előző rezsimeken). marakodás közben nem maradt időnk arra, amire pl. a környező országoknak volt.

nem feltétlen a gyengeség jele, ha nem akarom mindenáron kinyírni az ellenfelet. mert ő nem az ellenségem. mo-n eléggé keveredik a kettő.
@Penivaldes: élveznéd a meztelen test látványát?
nahát! :D meg vagyok döbbenődve!
@Penivaldes: ne ís írd le, majd füledbe suttogom egy holdas éjszakán! :)))
@vitéz Thapóccay néma bárány: 23 programpont van (az alpontokkal együtt. )

Ebből kb 3-4 van amelyik csak az Orbán-kormány kritikája. A többiben pedig -természetesen Orbánt megemlitve - az szerepel, mit tennének másként. De az, hogy szerepel benne "az Orbán-kormánnyal ellentétben" még nem jelenti azt, hogy nincs benne más is.

Természetesen vannak benne olyan részek, amelyek el vannak nagyolva. Vannak benne olyan részek, amivel nem értek egyet. De mindenesetre egyetlen a pártok megnyilatkozásai közül, amelyben konkrét elképzelések vannak.
@fletwwod_mac: itt nem gyengeségről, hanem tehetségtelenségről van szó. nem ugyanaz.
Szanyi törvényjavaslata is egész jó:

"(1) E törvény erejénél fogva feliratkozottnak min ősülnek azok, akik a korábbi kormányzati konzultációk során visszaküldött válaszaikban hiánytalanul eltalálták a Kormány előzetes szándékát, illetve minden kétséget kizáróan egyetértettek a Kormány el őzetes és/vagy
majdani döntésével .
(2) E törvény alapján — annak ellenére, hogy őket is hivatalból felvették a személyiadat- és lakcímnyilvántartásba feliratkozottnak min ősülnek a magyarországi lakóhellyel nem
rendelkező , az Orbán-kormány álságos kegyéből magyar állampolgárságot szerzett
személyek is, akik úgy vélik, hogy szavazatukkal meghatározó befolyást kívánnak gyakorolni a honi belpolitikára .
(3) A feliratkozottnak minősülők körét a Kormány állapítja meg ."

www.parlament.hu/irom39/08323/08323.pdf
@DarthVader:

"3-4 van amelyik csak az Orbán-
kormány kritikája. A többiben pedig -
természetesen Orbánt megemlitve - az
szerepel, mit tennének másként. "

Akkor ugye csak úgy van ahogy mondtam. Jó pont, hogy van, mert pl a szociknak nincs. Rossz pont, hogy szerintem a mit tennénk Orbánnal szemben a koherencia rovására ment. Füllentés vagy tájékozatlanság, hogy senki másnak nincs hasonló, mert a 4K-nak és LMP-nek is van. Olyan amilyen, de van.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
"A turáni átok (míg az ország Rómát követi, magyar-magyar közt nem lesz egyetértés)"
Tudod, épp a napokban töprengtem azon, mekkora szerepe lehetett a brit világbirodalom kialakulásában, a brit ipari forradalomban, a brit tudomány alapvetővé válásában annak, hogy VIII. Henrik kirúgta Rómát és brit kereszténységet alapított? Valójában ez lett a "splendid isolation" lényege. Nem egyszerűen Európától - hanem annak vallási hatalmi szervezetétől.

Miért zárkózhatott fel Németország a reformációja révén? Miért lépett egyszerre a hintó lépcsőjére Napóleon a pápával?
Akiknek ez nem jött össze azok most hol vannak az európai listán? A Kelet- és Nyugatrómai Birodalmak csatlósállamai?
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Hja, kérem, a programok általában helyzetelemzéssel kezdődnek. Szíveskedj megírni, melyik pont nem igaz.

Mindjárt ideidézem azt a programot, ill. a linket.
Amúgy a DK-nak tényleg nem sok esélye van a parlamentbe jutásra. A választási hajrában pedig parti lövegekkel fogják sorozni. A jobbik, az lmp, az MSZP is, meg a fityesz és s@ggevége.
Na, arra nagyon kíváncsi leszek a fideszvezérelt titkosszolgálatok mit spájzolnak majd, miket fognak kiborítani mindenkire, aki veszélyes lehet rájuk.
Győzni KELL nekik, mert sok pénz forog kockán, meg a sok disznóság is kiderülhet.
+ ott a pénz, az állam fogja pénzelni a jelölteket. Képzelem, kiket mennyire.
Itt tisztességes választás nem lesz.
Akármilyen csodálatos programot fel lehet mutatni, de a puding próbája az evés.
Addig nem lehet viktátorékat eltakarítani, míg a mélyen tisztelt Kedves Nép számára el nem érkezik a kézzelfogható megvilágosodás/nyomor.
Ellenzéki összefogás pedig kizárt. Mi, magyarok, ilyenek vagyunk, tényleg félázsiaiak, vagy tán egészen azok. Elég történelmünkbe visszanézegetni.

Izé..., nekem úgy tűnik, mind te, mind Sipi túlhevültetek.
Ki itt a főellenség?
@Penivaldes:
Má'mé'? Lopósak voltak az öregék? Vagy felcsútiak? Esetleg baltával intézték a földvitát?
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Akkor ideidézem:

www.demokratikuskoalicio.hu/
Program alapvetés
Ezt te is láttad, és mindössze két pont címében van Orbán.
Persze, még nem szántam rá magam az elolvasására.
Csak az nem tetszett a Darth Vadernek adott válaszodban, hogy amikor a kért programból idézett, akkor te elléptél, hogy de a Gyurcsány, annak hinni nem lehet, akármilyen program, nem valósította meg. Kész.
Kösz. Nem kell szeretni Gyurcsányt, nem kell rá szavazni.
@fletwwod_mac:
Nahát, honnan olyan ösmerős nekem ez az enyelgés?
Megszűnt a lepedőpetting chatszoba?
@AKIsTUDATLAN: követjük kúrmányunk célkitűz
éseit! :DDD mindent a több gyerekért! úgyhogy nem irigykedni, tessék reggelre egy bébit legyártani, de legalább 2x nekifogni! :D

ja, a textilesben is müxik :)
@Spániel: Nekem is ez a bajom. Viszont nekik legyenmondva, Selmeczi Gabika is ebbe a körbe tartozik. Némi altestit sejtető faviccen kívül neki sem telt érdemi hozzászólásra.
@AKIsTUDATLAN:

Nem olvastad el és kioktatsz belőle? Mi ez a trolltempó? Legalabb annyi eszed lehetne hogy azt elolvasd ami Vaderral beszéltünk róla utána. Olvtárs szerint is csak az van amit mondtam. Igaz, ő olvasta.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
A hideg kiráz a pártprogramoktól.Rövid életem értékes perceit csak végszükség esetén pazarolom ilyesmikre. ezt az élvezetet rádhagyom.
Ami a válaszomat illeti: pont elég volt a cím, meg ami a kommentekben szerepelt.
Az egészen biztos, hogy az lmp-re soha nem fogok szavazni!
Boldog ábrándozást neked!
Én is sértegettelek? az nem állt szándékomban.
@vitéz Thapóccay néma bárány: lehet a fatornyos kisfaludban megszoktad, hogy te mered a szeszt, te vagy a keresztapa, nagyvarosban viszont lesz meg mit tanulnod...

ha veszed a faradtsagot es megkersel, magadra vess. elore szolok az erdekedben, nem javaslom, hogy megporobald, mert sulyosan meg fogsz serulni.
@aritus:

Igazad van, de csodálkozni é felháborodni két különböző dolog.

Én ezen a témán (Varga képviselő úr(?) szavai)igazán fel sem háborodtam, mert mivel tudom - kevés kivételtől eltekintve -, hogy milyen a fidesz hozzáállása a nők témaköréhez, alapvetően bennem van a méreg.

Ezért írtam, hogy "ne csodálkozz!".

Szomorú ez végtelenül...
@AKIsTUDATLAN:

Felőlem arra szavazol akire neked tetszik. Semmi bajom azzal ha valaki szoci vagy DK szimpatizáns.

Egészen addig a pillanatig amíg nem képzeli magát az egyetlen és megfellebbezhetetlen igazság képviselőjének, és orbánbérencezéssel meg agymosottazással próbál verbálpörölyként lebunkózni mindenkit aki nem ért vele egyet.

Ergo: se veled se a sötét nagyúrral sincs semmi bajom.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Szerintem érdeklődj kicsit mielőtt végleg hülyét csinálsz magadból, én meg aprófát belőled.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Nem gondolnám, hogy a narancs agymosása kellett ahhoz, hogy elforduljak a szoclibesektől, mivel kifejezetten rühelltem a narancsot világéletemben.

Ugyanakkor ha olyan hangulatom van elkeseredek, ha másmilyen hangulatom, akkor pedig jót somolygok a Gyurcsány hívőkön.

Ugyanis a Viktor imádók okfejtésére lehet rácsodálkozni a vitákban. Ugyanolyan elvakultan, érveket sutba dobva véditek őt, mint a narancsosok a vezérüket.:)))

Engem ez nem zavar

Kevésbé utálom Gyurcsányt, mint a Viktort, ha utálom azt azért teszem, mert ha nem olyan vadbarom, akkor most a másik fajankónak nincs 2/3-a.

Amúgy politikai pályafutása egy erőtlen, ám annál lelkesebb álmodozó botladozása.

Lehet, hogy jót akart, lehet, hogy ő a legjobb demokrata, lehet ő tőlem a legnagyszerűbb magyar is, azt sem vitatom.

Csak áldásos tevékenysége eredményeképpen itt ülünk a nerben. Ennyi.

Más.
Nem érdemeljük meg ezt a posványt. Nem érdemli meg a magyar nép egyetlen tagja sem azt, ami itt van.
Nem hülye a nép. Attól, hogy nem ismerte fel kedvencetek nagyszerűségét, még nem hülye.

Egyszer és mindenkorra tessék tudomásul venni:
a szoci szdsz koalíció csúfosan megbukott, többek között azért is, mert nem tudták legyőzni az ellenzéki Orbán politikáját.

Ahelyett, hogy hülyéztek és birkanépről fecsegtek, tegyetek arról, hogy a birka nép felébredjen, ha ennyire türelmetlenek vagytok.

Nekem amúgy meggyőződésem, hogy fel fog ébredni.

Lehet, a választásokat Orbán megnyeri. Lehet, bebetonozza a rendszerét.
Csak akkor sokkal érdekesebb lesz a hatalom átadása.Caucescu is azt hitte.

Orbán nem Kádár. Neki nem lesz nyugodalmas öregkora.
@Knósszosz: Én nem tartom jó államférfinak Gyurcsányt. Csak nem szeretem a képmutatást. Pusztán azért köpködni valakit, aki a maga módján felhívja a figyelmet egy olyan dologra, amit itt is kiveséztünk, és mert nem szeretjük hülyeség. Ha kicsinyes ellenérzéseinken nem látunk túl, akkor miért várnánk egy második messiást? Amikor kis piszlicsáré marhaságot óriásira felnagyítva el lehet legyinteni?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

" Ha kicsinyes
ellenérzéseinken nem látunk túl, akkor miért
várnánk egy második messiást?"

Ez egy olyan gyönyörű tétel mondat, hogy elteszem emlékbe. De jó is lesz elővenni mikor úrrá lesz rajtad az LMP fóbia időről időre. :-)
@vitéz Thapóccay néma bárány: nincs mirol erdeklodnom.

nekem eleg tudni en kivagyok, te meg le vagy szarva kb. anyazol, beugatsz, mert nem erted amit irok, meghaladja a kepessegeidet? aztan megakarsz keresni? keress meg, faszorru majom es zsirretegge tapolsak az aszfalton, paraszt.

nem egy ilyan falubikaja kocsmarost neveltem mar meg, mert azt hitte, o lesz a kiraly.

kibasszottul unom mar a nagykepu paraszt stilusodsat, mikozben egy kurva osszetett mondatot nem fog fel a sikagyad. talalgatsz bazd meg a szavak jelenteserol, bekapcsolnak a piroslampak abban a hulye agyadban es beszart fejhhangon sikoltozni kezdesz. baszodj meg, te bunko. ha megkeresel, rabaszol, ezt megigertem. majd meglatod, nem csak mondatokbol tudok olyan osszetetteket ami meghaladja a suttyo kepessegeidet.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Ez a "tapolsak" valami sajátos fővárosi tevékenység kisfiam? Vagy csak beremegett a kezed? Reszkető kézzel fenyegetőzést pötyögni nem lehet könnyű, megértelek.

Ideje megtanulnod, hogy a lenéző és mindenkit lekezelő faszságodnak bizony következménye van. Irl is legalább ekkora pofád legyen.
Részlet a Magyar Narancs legfrissebb számából:

"Mindezen demokratikus alapjogainkat ma Magyarországon egyedül Gyurcsány Ferenc sátra kéri számon a Parlament előtt. Aki arra jár, és belerúg, a saját szabadságába rúg bele, illetve az édesanyjáéba meg a gyerekéébe. Ezen pedig szemernyit sem változtat az, hogy Gyurcsány Ferenc éppenséggel milyen miniszterelnök volt, és mit tartunk egyéb dolgairól. És az is nagyon téved, aki azt hiszi, hogy az ilyen – oh, majd elfelejtettük, vérciki – dolgok nyomtalanul múlnak el. Orbán Viktor ugyan nem lesz tőle egy szikrányival sem jobb demokrata, de mégis valaki – egy szerencsétlen sátor előtt – ország-világ előtt a szemére veti alávalóságát. Emlékeztet mindőnket, hogy nincs ez rendben így. Emlékezteti azokat is, akiknek hamarosan erősebb eszközeik lesznek egy sátornál arra, hogy elküldjék Orbánt."
Pár megjegyzés:

1./ A DK sátoron kívül más sátor nincs a Kossuth téren. Hozzáteendő, hogy ha a jóval kevésbé közutált (Őszödön még véletlenül se beszédet mondó) Jávor Benedek sátorozik ottan, akkor erről a Bayerische Rundfunk, a ZDF, a Liberation, a BBC, az ORF, a cseh Pravo, a New York Times, a Die Welt, a Neue Zürcher Zeitung, a Washington Post, a CBS News, a Global Times Peking, a Turkish Weekly, a Boston.com, az AFP, az AP, a Reuters, a Kleine Zeitung, a Die Presse nagy valószínűséggel nem ad hírt.

2./ Nyilván a Parlamentben is lehet beszélni, de azért a Frizbit többen nézik, mint a parlamenti közvetítéseket. Éspedig azok, akik a politikailag passzív tömeg nagy részét alkotják. És lehet, hogy ha regisztrálni is kell, akkor tuti nem fognak szavazni.

3./ Gyurcsány megítélése nem a tettein, hanem kizárólag az őszödi beszéden alapul. Ugyanis semmi mást nem tudnak róla. És senki nem is akar mást tudni. "Bevallotta." Elég az.
süti beállítások módosítása