Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.atv.hu/belfold/20240501/novak-elod-mi-hazank-naci-karlendites-majalis Ennek a katonaságotimád... (2024.05.02. 13:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.28. 04:24 Fabius

Foglaljuk újra a Kárpát-medencét!

Címkék: gazdaság fidesz matolcsy wekerle terv

Felértünk a csúcsra. Nem röhög, tényleg. Most már biztos. Kitűzhetjük a zászlót a Feritél csúcsra, lerogyhatunk mellé kicsit megpihenni, mert ha lemászunk újra foglaljuk a Kárpát-medencét. Hogyhogyhogy? Kimegyünk Vereckénél és majd visszajövünk, úgy. Menet közben megújítjuk az összes szemléletünket és megalapítjuk a Kárpát-medencei Félázsiai Köztársaságot. Ha addig sérvet nem kapunk. A röhögéstől, mert Kusza Szem legújabb Tündérmese Terve mindössze 25 oldal, attól nem fogunk.

Sej, lesznek ám itt nagy változások. Másodjára nem bizniszelünk fehér lóval kulacs vizet, lapátka földet és maroknyi füvet, frászt, haverkodni fogunk. Megmagyarázzuk mindenkinek, hogy a Félázsiai Köztársaság jó, értem? - mert félúton lenni és sehová sem tartani maga a mennyország. Képzeljük el, hogy a rajtunk kívül még itt lévő régiós országok ránéznek erre:

...és azt hallják, hogy innentől majd a tütübe öltözött puttó fogja irányítani a gazdasági életüket a terveivel, amit Orbán Viktor fog megvédeni az Európai Bizottság előtt. Azt az ember ki szokta bírni röhögés nélkül, ha a rémálmai megvalósulásával riogatják, úgyhogy a Grandiózus Tervet vivőket aligha várja majd éljenző tömeg, fanfárok és sziromhullás. Arról nem beszélve, hogy Wekerle Terv van, költségvetés meg nincs. Illetve olyan nincs, amin ne tátongana akkor lyuk, mint a kifordítható kolduskabáton, és az egyharmada nem fantáziára és üres optimizmusra épül. Úgyhogy bajos lesz a határ megközelítése is, mert a Háromfejű Őrzők már üzentek: kisebb arc, jobb munka, mert a pótlás olyan jól sikerült, hogy nyilvánosságra hozni magunktól nem merjük.

matolcsy-wekerle.gif

Meg aztán itt van ez a "közösen megélt történelmi tapasztalatok" hivatkozás is, ami azért csak eszükbe juttatja a szlovákoknak, milyen velünk Bős-Nagymarost építeni, és ugye a románoknak sem Hamuhordó Bajusz László és Azzal is Szavaztok, Ha Nem Szavaztok a Basescu Népszavazáson Viktor a legnépszerűbb külföldi politikus. Idén már a Visegrádi Négyek is feltartott középső ujjukkal jelezték: Tökimöki aranyos vagy, hogy gondolkodnál helyettünk is, de megoldjuk egyedül, köszi. Ezek ismeretében bármiféle medencén belüli közös gazdasági álom alapfeltételei:

1: Nem Tündér Gyuri álmodja,

2: Orbán magán kezdi az arc és tüdőkapacitás kisebbítő beavatkozásokat, és Kövér áll mögötte szorosan a sorban. 

A két teljesített pont nélkül belefogni sem érdemes. Ugyanis a Félázsiai Köztársaságon kívül sehol máshol nem helyettesítik a gazdaságpolitikát tündérmesével.

712 komment · 10 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr734736487

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy újabb piramisjáték omlott össze 2012.08.29. 00:17:42

Az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) bezárta a Zeekrewards néven működő piramisjátékot, amibe Magyarországról is sok befektető beszállt, írta a Forbes online gazdasági portál.  Az oka az volt a SEC közbelépésének, hogy a piramis játék elven működő rendsz...

Trackback: Tűdő viktorosan 2012.08.28. 16:16:29

Magyarország bírja tüdővel Olga kipihenten érkezett vissza a nyaralásból, jól festett az ATV képernyőjén, felszabadultan ízlelgette újra a hazai politikai élet őrült főztjeit, különösen a tüdős étel gasztronómiai csodája, a viktoros recept szerint kés...

Trackback: Matolcsy György életrajza 2012.08.28. 15:49:50

Unortodox gazdaságpolitikusunk soha nem dolgozott a versenyszférában, ám rengeteget igazgatott, elnökölt, kurátorkodott. Hogyan irányíthatja egy ország gazdaságát az, akinek egyetlen nap munkatapasztalata sincs a versenyszférában? Céget nem vezetett, p...

Trackback: Hová bújik Orbán Viktor a magyarok elől október 23-án? 2012.08.28. 15:48:10

Orbán retteg. Nem jelenik meg az állami ünnepségeken, nem mond beszédeket nyilvános helyen, nem konzultál, hanem értesít, és kordonnal vetette körbe a miniszterelnöki villát. Retteg attól, hogy megint kifütyülik, hogy megint lebuzizzák, retteg, hogy me...

Trackback: Cövekország tüdeje 2012.08.28. 15:21:15

Má montam én drága nertársak többször is, hogy az emberi hülyeség elért mosmá a világ végéig, oszt lelóg ottan, mint valami elcseszett cafrangos rétestészta. Példának okáért itt van nekünk mingyá a köpcösvezér elmúlt napokbeli verbális ámoknyüzsgése.Ho...

Trackback: Cövekország tüdeje 2012.08.28. 15:21:08

Má montam én drága nertársak többször is, hogy az emberi hülyeség elért mosmá a világ végéig, oszt lelóg ottan, mint valami elcseszett cafrangos rétestészta. Példának okáért itt van nekünk mingyá a köpcösvezér elmúlt napokbeli verbális ámoknyüzsgése.Ho...

Trackback: Unorthodoxia-kiterjesztés Wekerle-módra 2012.08.28. 15:09:13

Mi jut eszünkbe Wekerléről? Egykori politikus? Szecessziós lakótelep Kispesten, világhírű unikum? Most már tervünk is van ilyen.  "A Wekerle Terv a magyar kormány Kárpát-medencei térséget érintő stratégiai szintű gazdaságfejlesztési dokumentuma,...

Trackback: Degeneráltak a budapesti ügyvédi kamara vezetésében 2012.08.28. 15:04:04

Degenerált  hókuszpóknészerű ügyvédek Negatív hősnőnk küllemre és természetre is szép párja lehetne a jámbor törpök fő ellenségének.  Ugyan is elképesztő mennyiségű ügyefogyott próbálkozás, szerencsétlenkedés, jajveszékelés  jellemzi, akár csak Szia...

Trackback: Degeneráltak a budapesti ügyvédi kamara vezetésében 2012.08.28. 15:02:25

Degenerált  hókuszpóknészerű ügyvédek Negatív hősnőnk küllemre és természetre is szép párja lehetne a jámbor törpök fő ellenségének.  Ugyan is elképesztő mennyiségű ügyefogyott próbálkozás, szerencsétlenkedés, jajveszékelés  jellemzi, akár csak Szia...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.28. 12:09:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Ugyanis a Félázsiai Köztársaságon kívül sehol máshol nem helyettesítik a gazdaságpolitikát tündérmesével."

Kérem szépen tisztelettel, itten nincs semmiféle tündérmese. Itten Nagy Indiánkönyv van:

""""A Wekerle Terv célkitűzései szerves részét képezik mind a Magyar Növekedési Tervnek, mind pedig a fenntartható fejlődéshez vezető növekedés és foglalkoztatás magyar útját kijelölő Nagy Reformkönyvnek."""""

""""A Wekerle Terv nyomán végrehajtott intézkedések által 2020-ra egy olyan Kárpát-medencei gazdasági teret képzelünk el, amelyben a térség országai a nyugat-európai országok gazdasági integrációjának szintjét elérik"""""

No! Mán nem körözzük le a hanyatló nyugatot, csak utolérjük. De nem lehetne valami közelebbi céldátumot kijelölni? Mondjuk 2100?
tündérgyulu vagy tündérlala mega tökimöki...szóval ha 1/3-da hiányzik azaz luk tátong a helyén az 12500 milliárd huf húdefasza...jajj úgy élvezem én a strandot...é sakkor egy ebihal helyett kiduggya fejit majd törzsit és a farkáját is egy kékbálna amint vidáman pacskol 2 méterre a gumicsolnakunktól...szóval assem akármi de tündérlalcsodái...

tuggyátok mit? nézzétek nélkülem én szédülős vagyok...

ez mint a Kharybdis

brühühühühühü
ha ezt kibírjátok röhögés nélkűl:
"A most közzétett anyag szerint "a Wekerle Terv a magyar kormány Kárpát-medencei térséget érintő stratégiai szintű gazdaságfejlesztési dokumentuma, amelynek célja a magyar gazdaság makroregionális léptékű célkitűzéseinek meghatározása és az e célok elérését szolgáló partnerségi, intézményi és finanszírozási keretfeltételek kijelölése"."

aki érti segítene?

""A térség történelmi esélyt kaphat arra, hogy egyszerre legyen a munkaalapon dinamikusan fejlődő ázsiai térség és az innováció-vezérelt észak-nyugat-európai fejlődési térség találkozási pontja" - állapítja meg a Wekerle Terv."
sez a csúcs mint talál kapont...ki talál ta pont

brühühühühühü

1.5 millió munkahely 2 év alatt mondta vala Kedves Beteg, és íme, a ző jobbik keze eztet irgya:
""Wekerle Terv nyomán végrehajtott intézkedések által 2020-ra egy olyan Kárpát-medencei gazdasági teret képzelünk el, amelyben a térség országai a nyugat-európai országok gazdasági integrációjának szintjét elérik, és amelyben a KKV-k a Kárpát-medencei léptékű erőforrás- és piaci tervezésen keresztül hatékonyan hozzájárulnak a munkahelyteremtéshez és az exportteljesítmény fokozásához" - vázolja fel a víziót a Nemzetgazdasági Minisztérium anyaga."

2020-tól? azaz a matematika wekerlei tündérlala változata szerint 2012+ 1.5= 2020+++ ez milyen számrencerben igaz?

brühühühühü

segítsééééééééééééééggg!!!
@rodeo36:
Kéhlek alássan,a NER Birodalom Sámán-képzőjének metamatika szakán végzettek szerint,az eredmény korrekt,mi több,tudományosan megalapozott.

Az ember - pláne ha megélt néhány évtizedet ebben a qrva országban - azt gondolná,nagy meglepetések már nem érhetik.És mégis!
@Fabius: nagyon nem kell mit hozzá tennem, csak ennyit: "zászlót a Fetitél csúcsra," gondolom ez Feritél akart lenni. :-)
@rodeo36:
akkó most segíts te, mondj egy országot ahol, ázsiai munka termelés és innovatív fejlesztés egy időben és egy helyen, és egyszerre van.
@kormányzó:
Olyan izék vagytok... Fel sem tûnik senkinek, hogy itt már nem is Feritél, hanem a egész Kárpát-medencét kívánják "megmenteni"?
Mondjuk pl. a 12%-os ipari termelésnövekedést és 3,2% gdp növekedést produkáló szlovákokat nem lessz egyszerû meggyôzni, hogy hagyják a francba az ortodox gazdaságot és nyergeljenek át a TündérGyurci & DonVitó nevével fémjelzett kalandortechnikára.
Hülye az egész világ, ha nem értenek Piktorék tetteibôl. Hisz valami olyant röfögött ez a szerencsétlen, hogy azt nézzék, amit tesz, nam amit mond. Mi lenne, ha még hazudna is?
@rodeo36: "1.5 millió munkahely 2 év alatt mondta vala Kedves Beteg,"

Ezt a Wekerle terv alapján az egész térségre értette.
@rodeo36: Röhögés nélkül? Akkor ezt nézd meg bakker. Viktorra már a kutyák is rámásznak. :)

www.facebook.com/photo.php?fbid=10151182926556093&set=a.10151182925811093.502414.298090296092&type=1&theater

brühühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: az elején munka alapú termelés-innováció tudás technológia ellopás-oktatás kutatás fejlesztés-innovatí fejlődés, és ekkorra az egyszerű kézimunkáztatás túl nagy luxus, lásd most kínát. Hisz már ők is a kézi rabszolga munkát kűfődezik, pedig embőr még csak lenne nékijük.

Eme gyöngyszemet meg kihagyni vétek :-)
varanus.blog.hu/2012/08/27/elszolasbol_kormanyprogram_lett_a_masfel_millio_munkahely/fullcommentlist/1#c17643188
@Cirbolya_sentinel:
Nem mondod? Újabb kutatóintézetet alapítanak?
Igazából érthetô, hisz jó kis pártkáderkeltetô lesz az, evégre ezek a zsenik is ilyen intézetekben, steril kutató helyeken nevelôdtek ki, messze a gazdaság és a piac törvényszerûségeitôl. Piacról sokáig max.az ecserirôl hallottak, a gazdaság meg a rokonyok vidéki házát jelentette nekik.
Kellenek az ilyen jól megfizetett "Intézetek"... Bár nekik jobban kéne olyan, ahol megerôsített felügyelet alatt tartják az ilyen elmeháborodottakat, mint ezek...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A látványkaszás? :))
Mondták neki: "Hé Piktor, itt a kap, itt a kasza, az ott meg az apád ....!" :))

Szííííp kosszú neve lett valakinek!
Ki droidozott le? :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem is értem, vajh miért... Ezek milyen dögök tudnak lenni! :DDD
Ezentúl nyugodtan szólíthatod őket keresztszüleidnek!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a rohadt imprista pista oligarcha multi kurva annyukat meg a kötsög miniszterelnököt amint becsókol nekijjek

brühühühühühü

a másik képen a kutyu lehúgyozza?
Fabius, Fabius. Ha kicsit követnéd a divatot, akkor tudhatnád, hogy jövő nyáron a lyukacsos holmi lesz a divat. Hát már az is baj, ha a kormány divatol?! A jövőévi költségvetés lehet, hogy nem felel meg a logika és az ország követelményeinek, de divatosan lyukacsos lesz.:)
Ki tudja, lehet hogy a divatot is ők diktálják?:O
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
attú még marad @háziszásrnyas az tollas is meg repűlni sem tud szóval pontos hamisítvány

brühühühühü
R2D2
@Cirbolya_sentinel: Ezek csak erre képesek, egyik oldalról a rip van vinklei álmok az egy-másfél év alatt megvalósuló 1-1,5 millió munkahelyről, a másik oldalról pedig gyorsban még azt a kevés munkahelyet is megölik, amelyik még véletlenül létezik ebben a honban. És akkor majd Feritél Gyuri bemutathatja az újabb feritél tervét, Don Vittorió pedig írhat gyönyörű levelet a munkahelyek megvédéséről a svéd és német buszgyártóknak.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én sem értem, főleg, hogy én ártatlan tiszta vagyok mint a hó. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
közben Izsák elment és basztattya a kapitalista pista tengermelléki iszaposokat meg a konvencióóóóóóóóttt

brühühühühü
@rodeo36: meri ezek után valaki azt mondani, hogy viktort a kutya se szereti??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
engem másképpen szeretnek a kutyák és még sohasem húgyozott le egyik sem

brühühühühühü

balettáncos ebem még nem volt, ez az Operából szökött a léccámleépítés okán?
"munkaalapon dinamikusan fejlődő ázsiai térség"

ehhez nem ragaszkodnék... inkább csak szerényen... évente 1% fejlődés bőven elég... de az 600 éven át... mint Svájcban...

hát 2020 utánra tervez drmatolcsi ? hm... nem tudom... szerintem ne vegyen tartóstejet se...
vagy mit szóltok kedves 2 706 292 barátaim?

egyébként ha tehetetlenek/reménytelenek akkor szokott jönni a "kanyar után 2050ben már itt lesz a kányaán"
visszajött a bumeráng 89,5 music fm... ehéten ;)
"Ugyanis a Félázsiai Köztársaságon kívül sehol máshol nem helyettesítik a gazdaságpolitikát tündérmesével."

Ó, dehogynem!
Jelen: Venezuela, Észak-Korea, Zimbabwe...
A múltban: a testvéri Szovjetunió, Románia például...
nemtom, de zavar láccik a nemzeti erőtérbe. az imént nésztem a kirájiba a fityisz közeli közgazdával készült interjút, aki a nekiszegezett "kényelmetlen" kérdésre rezignáltan csak aszt bírta válaszolni, hogy "ha a miniszterelnök úr eszt monta, akkor az bizonyára úgy is van".
nekem úgy teccik egyébként, hogy a dicső vezető föltöltés hejett leszívásban részesült, vagy nem is tudom. ijjesmi.
@rodeo36:

Gyuri bácsit annyira zavarják a számok, hogy a Wekerle-tervben még az oldalakat sem úgy jelölték, hogy: 1,2,3... hanem: a, b, c,...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hol vagyunk mi venezuelától? A mi testvérünk azerbajdzsán. Az ugyis közelebb van a sámán-táltos izékhez.
@rodeo36: Aki érti, segítene.

Szóval..
"...makroregionális léptékű célkitűzéseinek meghatározása és az e célok elérését szolgáló partnerségi, intézményi és finanszírozási keretfeltételek kijelölése"."

Kitűzték a célt, hogy

Cél : Nagymagyarország-mennyország.

Tudod
- Magyarország mint a tüdő a fazékból, hopp kidagadt -
csak lemaradtál róla, mer komenista vagyol.

Aztán ha már van cél, akkor kijelölik a partnereket.

Partnerek : velünk határos országok.

Intézményi feltétel : birodalom köll ide

Finanszírozás : ?

Ezt a részt nem olvastam, de volt egy érdekes benne, hogy
a magyar vállalkozások a környező országokkal azért üzleteljenek, mert arrafele mindenhol akad egy magyar, aki érti a szavukat.

Matolcsi nélkül nemtom mire mennénk...
Annak fényében, amit a Fidesz közöl (endresy.blogspot.hu/2012/08/hetvege-feketeben.html ), miszerint Selmeczi elhatárolta a Fideszt Köszegitől, aki nem mondott ezért le, majd Orbán Kőszegen a magyarság kibuggyanásáról fecsegett, talán a Vezérnek is el kellene dönteni pár dolgot. Pl. visszamenni az akkutöltphöz.
Ha duplázás lesz, bocs. de mintha nem ment volna át.
endresy.blogspot.hu/2012/08/hetvege-feketeben.html

Szóval, Selmeczi ki kéri magának Kőszegit, majd Orbán szerint kibuggyanunk Pannóniából. Akkor végül is mivan? Orbán menjen vissza töltődni
Tulajdonképpen van még egy ország a világon, ahol a költségvetést, illetve a gazdasági terveket versek, festmények és szimfonikus költemények helyettesítik?

Komolyan mondom, ez az egész olyan szinten kezd emlékeztetni Karinthy "A rossz tanuló felel" című írására, hogy az vérfagyasztó...
@dr. Bubó: gyorsan el is hangoltam onnan. :)
off/
off de csak egy kicsit, mert van ahol még a vörös csillag sem tabu:
endresy.blogspot.hu/2012/08/a-voros-csillag-es-az-egyutteles.html
de most megnéztem, működnek.
/off
@dr. Bubó:
"munkaalapon dinamikusan fejlődő ázsiai térség"

Orbánéknak ezt a keményre gurigázott gombócát azért már tényleg nem kéne így egyazegybe lenyelni rágás nélkül...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Olyan ország sincs, amelyik politikája egy kabaré. Oktatáspolikától a gazdaságpolitikáig.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
azért lett csak 25 oldal és nem annyi mint az Andersen Összes...mert nem bírta volna betűvel?

brühühühühü
@GeoCracker:

Kidagadt az ország, mint a tüdő a fazékból, hopp...

Nem is Tündérország vagyunk már Tüdőország.

És ezt a sok csodát mind viktorunk termi, szórja szakajtójából a nép elé.

Nem is halszaporítás ez, hanem tudőszaporítás.
@GeoCracker:
mexokják...akkor is csillagokat fognak látni ha becsukják a szemüket a jelenlegi wekerlekereke kerek ez a zsömle nem fér a zsebembe....kétfelé kő' vágni asztán megpróbálni és mjire elérkezünk a mondóka végére addigra megvalósúl a Nagy Terv a Wekerle Kereke ahol már csak a zsemle mútya láthzató jelene nem leszen

brühühühühühü

ugye a pofátok nagy és nem a zsömle kicsi mondá: matolcsynéférjeegyetértésbena Kedves Beteggel
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te balyod...

Nagy Lacival a látványsportág barca sztárjával beszélgetnek ép...
@Dr. simonmondja.: ezt mondom én is...

2 706 292 félázsiai nertársam !
most hogy már számotokra is világos lehet, hogy drorvbán sz@rik a pofátokba és a kamunikációval próbájja hejettesíteni a gazdaságot...
kéne már egy jo kis békamenet a közgép jogiosztájához (parlament)
meg kéne már vonni ezt a szentkétharmados felhatalmazást...
meddig bírjátok? mert a fidesznyikek a Ti károtokra gyarapodnak...
kevéssé polgárosult feleim... illetve okos papok !
rajtatok az ország szeme... jöjjön a békamenet !
Nagyon elszomorodtam, hogy a sok begyepesedett aggyal rendelkező földön két lábbal álló ember nem fogja fel Emigyurink zsenialitásának áldásos következményeit.

Pedig vannak, egy példával szemléltetném:

Rohamosan terjednek az e-könyvek. A legtöbb könyv megjelenik már elektronikus formában, van már e-könyvtár is.

Magyarországon is vannak kezdeményezések, amit Emigyurink szakértő stábja a legnagyobb mértékben támogat a következőképpen:

papíralapú könyv áfa kulcsa 5%
E könyv áfa kulcsa ( luxuscikk kategória ) 27%

Vagyis a kisebb kts-k ellenére az e könyv nem olcsóbb, esetenként drágább a simánál.

És itt jön a zsenialitás, ugyanis mit csinálnak emiatt pl a gyerekeim?

Fölmennek az Amazon honlapjára, és megvásárolják ott az aktuális olvasnivalót, legfeljebb nem magyarul, hanem angolul olvasnak.

( a torrent most másodlagos )

Éljél Gyuri!

Kitágítottad a világunkat!
Segíted az angol nyelvtanulást!

Az a kis affér, hogy egy egész világon sikersztorinak indult ágazatot kiiktatsz az országunkból, hangyapiszoknyi kellemetlenség, ne aggódj miatta.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Én is frizbiztem a kutyámmal.
Ne tudd meg, milyen hangot ad repülés közben! :DD
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Annyit módisítanék, az előző bejegyzésemen, hogy Don Vittorió fő elmeháborodottnak szüksége van köszönőlevelekre amiket majd lobogtathat a megmentett munkahelyekről. Hogy ezek német, svéd és hasonló országokból jönnek, az nem érdekes. Majd csak a megmentett munkahelyeket kommunikálják. A magyar melós legfeljebb elmegy Svédországba vagy Németországba dolgozni.
Ezt úgy hívják, hogy unortodox munkahely védelem.
@Dr. simonmondja.: Nu, itten van az eb elhantolva. Hogy az a tüdő mán nem csak a mellkast feszegeti, de mán a koponyát is kitölti, nagyarcot csinálva.
Na, kéremszívesen, ezekbűl köll visszavenni! De izibe! :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Támogatható is.

Bár én másfél perc alatt tudok neked kalkulálni olyan beszerzési árat, hogy arról kódulsz!

Szerintem a haverok is.
ez az elektronikus bilincs elgondolkodtató...
24 h órában otthon dögölhetek? pl teszem azt megölnék egy fődakotát akkor otthon kell lennem éveket? eddigg az életmódom nem változna...

a rezsit fizeti és a kaját horgya az álam nekem?
hm... ez elég nagy változás lenne...
@rodeo36:
Csak úgy árad belőletek a rosszindulat. Mert fogalmatok nincs, milyen egyszerű lesz a megoldás az ország bajaira. Hiány a költségvetésben? Ugyan már. Nem azért miniszterelnök a miniszterelnök, hogy ne tudná a megoldást. Csak jöjjön el az a 2013 márciusa. Mindjárt lesz pénz dögivel az MNB devizatartalékából. A következményekkel meg úgysem számol, mert minek? Akkor sem számolt, mikor végig rodeózta ellenzékben a fideszes polgármestereket, hogy vegyék fel a sok hitelt. Eszébe sem jutott, hogyha megválasztják, akkor neki kell fizetni. Hát most sem gondolja végig, hogy milyen következményei lesznek, ha beletúr az alapba. Elhomályosítja látását a sok pénz. Pénz, pénz. Röhögcsikéltek azon is, hogy a szja-t csökkenteni akarja. De az infláció emelkedésével meg nő az ÁFA bevétel. Hogy az egyik kompenzálja-e a másikat, az már nem érdekes.
Én csak aztat nem értem, hogy a múltkori "vegyünkvisszaazarcunkból" ukáz után hogy jön megen ez a "merjünknagyotálmodni" össz Kárpát-medencei gmk.?
így szaporodnak a munkahejek... bár nyilván nem itthon lesz 1,5 milió új, hanem a középeurópai kárpáti régióban... összefogva a szomszéd barátainkkal...

www.portfolio.hu/gazdasag/kkv/oriasi_elbocsatas_800_dolgozot_meneszt_a_dunaferr.171953.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Habakuk999: Hát igen. Mondjuk ezek sem rossz ötletek.

"a családellátó szolgálat az alapvető élelmiszerek, a gyermekneveléshez szükséges alapvető cikkek és taneszközök terén lenne képes adott esetben állami felügyelet mellett beszerzési vagy nyomott áron elérhetővé tenni minden olyan család számára, aki tisztességesen iskolába járatja gyermekét és olyan normákat követ, amely alkalmassá teszi arra, hogy utódai a többségi társadalom építő elemeivé váljanak.

A politikus hangsúlyozta: a családsegítő szolgálat az alapvető élelmiszerek tekintetében is megkönnyítené a gyermekesek életét, úgy, hogy az adott településen elérhető módon biztosíthatná az egészséges magyar élelmiszereket. Ez pedig folyamatos megrendelést jelentene a magyar gazdáknak."
Azt hiszem, lassan hátra lehet dőlni, mert beigazolódni látszik egy régi mondás: az a probléma, amelyik nem oldódik meg önmagától, nem is méltó arra, hogy foglalkozzanak vele.
Erre a félázsiai ámokfutásra Magyarország nem volt felkészülve, nem tudta felvenni vele a ritmust, nem tud kitérni előle. Na, a kedves szomszédok nem fogják szó nélkül hagyni, hogy határaikon átszivárogjon a sok láthatatlan siker; lesz itten néppárti ellenlobbi, meg nem néppárti ellenlobbi, aminek mi kurvára nem fogunk ugyan örülni, de legalább ez a kretén társaság sem.
Ha valaki egyszer feldugja Matolcsy seggébe a Matolcsy-összeset, hagyja kinn a papírkupac egyik sarkát, mert meggyújtanám...
index.hu/gazdasag/magyar/2012/08/28/hatalmas_elbocsatas_a_dunaferrnel/ Gondolom ez is a munkahelyvédelem, és a következő egy-másfél évre ígért munkahelybővítés jegyében történik. Most már valaki elmondhatná nekik, hogy miről is szól a gazdaság.
Vagy a tót, lett, litván - ne adj Isten...akarom mondani:efftársak - román GDP-vel akarja betapasztgatni a gyurci által, saját naszádunkon ejtett léket?
Tündérmese, látomás, vízió és győzelmi jelentés az már van! Persze szépen elnevezve valamelyik múltbéli hősről. Megalapozott költségvetés, fejlődés, gazdasági növekedés sehol. Majd 10, 20, 50, 100 vagy ezer év múlva persze simán túlszárnyaljuk a halódó nyugatot!

Mikor lesz ennek már vége? Vagy 100 éve csak ez megy. Nulla teljesítmény, csak a szöveg, hogy most még kicsit rossz, de majd pár év múlva sokkal jobb lesz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Emlékezz vissza a dinnye árára!

A narancsos felvásárlónak, aki átcimkéztette a montenegrói dinnyét nem is volt olyan rossz intézkedés.

Angyal, az összes ilyen akcióra rámennek a hiénák, és kétszer olyan drága lesz, mint intézkedés nélkül.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ennek az ötletnek a neve - jegyrendszer.

Minden becsődölt komcsi államban alkalmazták.

Amikor a rendszer miatt az emberek már kezdtek éhendögleni, akkor kaptak kenyérjegyet, húsjegyet,
sorbanálltak,
és kiporciózták nekik hetente dekára az életbenmaradáshoz.
@Dr. simonmondja.: Nekem meg úgy tűnik, hogy inkább egy családellátó és azokat segítő megoldásról lenne szó.
egyébként nem értem a kicsinyességeteket...

álgyátok azistent hogy drorbán hobbija nem az űrkutatás...
a közgép szívesen létrehozná ürkutatási szakágát...
és drselgeci is szívesen nyomatná a siker propagandát...
a TEKes drhajdú még fotókat is tuna hozni bizonyítéknak...
drmatolcsi csinálna a kölcségvetésben 1 rubrikát (feketejukat)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: száj mond dal értek 1et

virágzó robogó gazdasági gyorsnaszád mindenki dolgozik és egy rakás pénzt keres... na akkor nincs szükség könyör adományokra...

miért nincs így? azér mer buta komcsi náci feudális félázsiaiak ülnek a kasszán... a felcsúti csodacsatár a 2 706 292 nyugger kirája...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ha az országot nem csődbe vezették volna,
akkor a családokat nem kéne ellátni.

Tudod, a család a társadalom oszlopa...vagy talpköve...

Nem a politikának kell eltartani a családot,

hanem a családokon élősködik a politika.

Szóval húzzanak a vérbe, ha már csak annyi ötletük van, hogy az embereknek porciózzák a kenyeret meg a vizet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "beszerzési vagy nyomott áron elérhetővé tenni"
1) Kommunizmust akarunk: az állam ad, nem kérdezzük miből, csak örülünk.
2) Nem akarunk kommunizmust: feltehető a kérdés: ki fizeti mindezt? Természetesen ezt is én, gyermektelen félázsiai, akinek ezért nem is lesz gyereke, nem gyarapítja eme genetikusan alattvaló nemzetet, hisz már így is megfullad a kurva magas adók miatt.

VAGY:

Egy nemzetvesztő gyurcsányista ötlet:
Az iskolai könyvtár annyit kap egyszeri alkalommal, amennyi diák egy évfolyamon előfordulhat, és kölcsönbe megkapják a könyveket az év végéig, amit vissza kell aztán szolgáltatni. Kifizetni csak akkor kell, ha a büdös kölök szarvat, és Lennon-szemüveget rajzolt Rákóczinak.

Szerintem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Most erre mit mondjak? Gimi, elsô osztály, Gyôrben, 32e a tankönyv, + 20e nyelvkönyvek, + 25e táska, isk.szerek, +bérletek, meg amirôl még jobb ha nem tudok. :(
@dr. Bubó: "virágzó robogó gazdasági gyorsnaszád mindenki dolgozik és egy rakás pénzt keres"

Miket nem mondasz? Nem úgy rémlik itt mindenkinek, hogy ezt kellett volna az utóbbi 20-22 évben elvégezni a politikus "uraknak", (elsősorban MASZOP és FIDESZ) segítő nyugattal és ejúval a jobbjukon?? Eddig mijalófaszért nem tették??? :(
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
"Az iskolai könyvtár annyit kap egyszeri alkalommal, amennyi diák egy évfolyamon előfordulhat, és kölcsönbe megkapják a könyveket az év végéig, amit vissza kell aztán szolgáltatni. Kifizetni csak akkor kell, ha a büdös kölök szarvat, és Lennon-szemüveget rajzolt Rákóczinak."

Az a gond, hogy próbálsz logikusan, racionálisan gondolkodni....

A tankönyv üzlet hatalmas biznisz. Az írók, a nyomdák, a terjesztők érdeke az, hogy minél több fogyjon belőle minden évben. Egyes kiadók megvesznek kilóra iskolákat, tanárokat, akik aztán megvetetnek a szülőkkel egy halom könyvet és munkafüzetet. Köztük olyat is, amit egyetlen alkalommal sem nyitnak ki a tanév során.

Minden évben megkapom a listát, hogy milyen cikkszámú könyvet kell megrendelnem a gyerekeimnek. Minden évben minden tantárgyból új cikkszámú könyvet kell megvennem még akkor is, ha az előző évi és a mostani könyvben csak annyi a különbség, hogy beillesztettek valahova egy illusztrációt!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ti is voltatok ormányon... csak akkor még lánykori neveteken... a nevetek mi ép p?

de s azdesz lemp mdf vonulatot se haggyuk ki...
@Le_Penseur: jah, és a nyomdák nagy része fideszközeli, és akkor szolidan fogalmaztam :-)
@Le_Penseur: Igen, ezért is buktatták meg ezt a nemzetvesztő gyurcsányista gondolatot, ahelyett, hogy tovább vitték volna. Oka abban keresendő, hogy az állami vezetők is benne vannak ebben a bizniszben. Ezt civilizált országokban hútlen-kezelésnek, csalásnak, és egyéb finomságoknak nevezik.

Közben nyugaton egyes szülők amiatt hisztiznek, hogy kötelező a tablet, mert az iskola így spórol a tankönyvek, és a papír árán.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: nem lehet kontrollálni a kölcsönzős módszert. Nálunk anno szakközépben ment, és mindig a következő évfolyam fedezte föl, hogy itt is egy kitépett lap, meg ott is egy jókora pina.
Ha a tantervet nem írnák át állandóan, bizniszelhetnének egymással a családok, sőt, én az összes tankönyvemet (mert máig megvannak) ingyen is odaadnám másoknak, de hát ismétlés a tudás anyja, emiatt a tantervírást is folyton ismétlik.
Ha egyszer elzavarják ezeket a picsába, akkora átírás lesz, hogy még az abc se marad meg...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ne is mond, alsó 3.-os a kölök, és majdnem az az összeg, a franc essen belééééé.....csak a könyvek 17k huf...
@Légifarkas:
Reméljük nem rovásírásos lesz... Azoktól meg az telik ki. :)
@dr. Bubó: mikor volt a jobbik kormányon??? :)
@Légifarkas: Nézőpont kérdése. Rendesen megszámozott és nyilvántartott könyvekkel, excel-táblát kezdő-szinten kezelni képes könyvtáros nénivel, és utólagos kiszámlázással rá lehet szoktatni a gyereket, hogy tisztelje a redvás könyvet. Fősulin simán megcsinálják, hogy nem adják ki a bizonyítványt, ha tartozásod van az intézmény felé.
Ejh, nem értitek ti a Nagy Megvilágosodást:

Olyan ez mint az ált. isk. bizonyítvány, a matek 1-est a történelem 1-est összeadjuk a testnevelés 3-al és a szorgalom 3-al és átlagolva már mingyá' 2-es!

Ha itthon -1.3 a gdp és monoton csökkenő, de hozzácsapjuk a Kárpát-Medencét, hát mingyá' fairy tale lesz belőle.

Ezt úgy is lehet csinálni, hogy ha a putriban nincs villany mert nem fizettük a számlát, akkor majd azt mondjuk, ez egy bérház, és majd a szomszédok kifizetik helyettünk is.

Ez itt a lényeg.
Ez az otthonról hozott kultúra, amit a csúti maradóna hozzáad a nemzetgazdasághoz.

Csúti putri legyen az egész ország, az egész Kárpát-Medence.
@Légifarkas: erről is kuss van, pedig nem csak a zelempé kiabált, de hamvában holt ez is, mint minden, mert a fityeszék ledaráltak mindenkit, aki ellent mert mondani
/most ezt találtam meg, de máshol is olvastam erről, itt a tartalmi kérdéseket feszegetik, de a gazdasági, anyagi oldala sem volt jobb/

lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/34858/elfogadhatatlan-a-tankonyvpiac-kozpontositasa/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: 1990 és 1992 között, amikor még MDF-nek hívták, és Csurka onnan kiabálta a hülyeségeit.
van még kérdés?

Orbán: sokan már "a hideg vizet is fújva isszák"

Jövőre 95 ezerrel emeli a közmunkások számát a kormány - mondta a kormányfő a Vas Népének. Orbán Viktor az interjúban arról is beszélt, hogy a legfontosabb ügynek a Munkahelyvédelmi Akcióterv végrehajtását tekinti, bár a költségek előteremtéséről nagy a vita az IMF-fel is

hvg.hu/itthon/20120828_Orban_sokan_mar_a_hideg_vizet_is_fujva_is

---------

A nyugdíjkérdés a demokrácia alapja lehet

A Véleményvezér keddi cikkében Orbán Viktor a külképviseleti vezetők előtt tartott beszéde alapján kirajzolódó politikai stratégiájáról ír. Orbán megerősítette a szerző régóta hangoztatott véleményét, miszerint „a nyugdíjasok a magyar politika szent tehenei.”
az előzőkhöz:

A fiatal férfiak helyzete romlott a legjobban
Valamivel több foglalkoztatott, ugyanannyi munkanélküli – de közte több férfi és kevesebb nő -, egyre rosszabb helyzetben a fiatal munkavállalók.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_fiatal_ferfiak_helyzete_romlott_a_legjobban.529353.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ahogy vesszük. Az MDF '90-es kampánya egy az egyben a jobbikos panelek korai csírája volt - ezt még anno Viktor is elismerte egy korai liberálisként előadott beszédében, tehát ugyanaz az archetípus kormányzott, ami most akar a Jobbik személyében.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
jééééééééééé a Rákosi jegyrencere
félcédula kenyérért, tejért, cukorért, sóért, lisztért és soroljam

csak nem?????? máris enyhe 2 évecske után máris

hujjjjjbejóóóóóóó

brühühühühühü
@pumukli 12:
az lesz a pillanat amikor megvalósúl az asztrofizikai abszurdum abszurdisztánban lesz egy fekete luk belőle, amint kihorgya a tartalékot a MNB-búúúúúúúl

akkor fekete lobogókat a zászlórudakra és a nemzeti temetést 9000000 halottal beindítani persze koporsóra sem lesz píííííííííízzz

brühühühühühü

éljenek azok akik megválasztották kenyéren és sósvizen
Kidagadt tüdő??
Tüdőtágulás (emphysema pulmonum)...és nem kell hozzá sem fazék, sem hoppá.

A tüdő diffúz, krónikus, progresszív folyamata, melynek során a tüdőhólyagocskák fala átszakad, az alveolusok kitágulnak, ezáltal a légzőfelület csökken, a tágult tüdő rugalmatlanná válik.
A légutak beszűkülnek, az eredmény légzési nehézség lesz, különösen kilégzéskor.
@rodeo36: én ebben egy deka jegyet nem láttam de mindegy. :) Arról már érdemesebb lenne beszélgetni, mit műveltek gengszterváltó "kormányaink" az elmúlt 20-22 évben.:(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
jegyrencer Rákosi után szabadon

brühühühühühü
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Ne keverjük a szezont a fazonnal. A tetteik alapján kell őket is megítélni (MDF) és nem a pirosfehérzöld máz vagy a retorika alapján. Ezen az alapon a fidesz is nemzeti, miközben mind a ketten tudjuk, hogy marhára nem az. :)
@rodeo36: akkor ez hasonló nálad mint a mai média? Egy fél szó jegyrenccer nincs benne, de ha mi azt mondjuk akkor csakazértis. :)
@Dr. simonmondja.: s mindenkinek extra tüdőcsúcsa leend:-) wáü:-)
@rodeo36: Nyertél lefáradtamm. Támm tam dobok hangja reng a fejben, mely mondja: nyek. Nyektek meg nyektetés. Mint munkának kovász és pékbe is áll a frász:-) :-) :-) ám a nagy pék Marosán a túlvilágon büszkén áll a vártán:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te nemcsak süket hanem vak is vagy...

nem ismered a jegyrencert

brühühühühühü

te kis ditúártú
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ugyanazt, ugyanúgy mondják, mint az MDF, és nincs okom feltételezni, hogy nem ugyanazt cselekednék. Retorikája alapján a jobbik meg erősen szélsőbalos párt csak át van kötve pirosfehérzöld szalaggal, de ha megfigyeled, az angol szélsőbalos punkok ugyanazt a szöveget nyomják, miközben betörik a starbucks ablakát, mint a zsidózó gárdista a hősök terén.
@rodeo36: nem, ezt tényleg nem lehet röhögés nélkül bírni:)
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
:) Hofink ki sem fogyott a témából! Kaczagány, Horthy újratemetés... Manapság is egy-két szép temetésre lenne igény.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem buszjegyről van szó, világos?
az energia és élelmiszer árak kifacsarása, azaz a kinai bérkhez agyusztálása az jegyrencer kedves háziszárnyas, olyan amit te annyiszor szidalmaztál a cubai rencerben pedig nekik az maradt a túlélésre az egyetlen megoldás

mint anno Moszkvában bementem a bármilyen címen nevezett üzletbe és nem volt benne semmi csak az eladó

a GUM-ban meg minden nap mást lehetett kapni az év minden napján: január 5-dikén példáúl usánkát aki akkor nemk vette meg az már abban az évben nem kapott azután volt kanálnap is akkor meg csak leveseskanalat osztottak 1 kopekért
ezt csinálták a britek is 1 évig a IIVH után mert nekik is csak a döglött loval meg a döglött macskák maradtak de el kezdtek dolgozni Magyarországon 3 évig ment az újjáépítés meg a romeltakarítás kalákában aki nem ment csinálni az nem kapott a döglött ló levesből és a frissen főtt cipőtalp pörköltből sem

és ez igaz mert anyám mesélte és nagyanyám

brühühühühühü

na itt tart a Kedves Beteg és gittegylete 67 évvel a IIVH vége után
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
a kaczagány az nem az amit akkor csinálunk amikor felolvassák a wekerlekereke című matolcsyösszest andersen után szabadon csipkerózsika nélkűl mert már azt is elhordta a közgép

brühühühühühühü
@félázsiai nemecsek ernő áruló: a tankonyvkiadas kover szilard - azaz koteleslaca occsenek - biznisze.

orulj, ha nem visz el a tek ezekert a mondatokert:-)
@félázsiai nemecsek ernő áruló: jártál te szakközépbe, vagy szakmunkásba? Esetleg egy elmaradottabb megyében? Nem ok nélkül írtam azt, amit. Kitört ablakot sem lehet kiszámlázni a szülőkre, egyszerűen nem fizetik be, javíttatni viszont muszáj, végrehajtás ilyen tételekért nincs, inkasszózáshoz jog nincs, stb. Ez bukott téma, a mai magyar közoktatási, illetve közmorális viszonyok mellett.
Ha a Kedves Beteg szerint nem azt kell nézni, amit beszél, hanem azt, amit csinál, viszont semmi mást nem csinál, csak beszél, akkor most tulajdonképpen mit kell nézni?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mond kedves jérce, a jobbiknak mlyen ellenjavallata van erre az egységes őskommunizmusra?

vagy inkább lajbi? esetleg mell ény a kény?

hogyan is van ez? megveszi a te pénzedből az EON összes vállalkozását és a te pénzedből szubvencionálja a szolgáltaások árát ami neked 1200 milliárdba kerűl első évben majd a kamatok is rájönnek amit Templeton Elvtársnak kell fizetned

meddig bírod?

a jobbik hogyan viszonyúl az ország és a te kloákád ilyetén kiárúsításához?

valami öt letttt?

brühühühühühühü
@rodeo36:
hiányzik egy "d" a mondd-ból brühühühühü

szóval előre a jegyrencerbe bele neki telibe és te meg fizeted a saját szubvencionálásodat abból amit elsarcolnak tőled a tekék meg a gittegylet a közgép jogi osztályán lásd magyar parlamenti homokozó

brühühühühühü
@rodeo36: "na itt tart a Kedves Beteg és gittegylete 67 évvel a IIVH vége után"

igen és ez úgy zajlott, hogy a kánaán az állandóan fokozódott, de amikor jöttek a jobboldalinak látszó kormányok, akkor állandóan világvége lett. :)
Hivatalosan is menthetetlennek nyilvánítom ezt az országot, egyszerűen MEGAGÁZ.

Kétharmadot adtak a kisnáci-bonsai duce-mini sztálin-mini hitlernek, aki tönkreteszi az országot. Gratulálok minden lúzernek, aki ezekre szavazott vagy nem szavazott egyáltalán.

Elmehettek mindahányan a sunyiba. Köszi, köszi, hogy tönkretettétek az országomat. Hat százalékkal húznak el tőlünk a szlovákok meg a lengyelek évente. És még mindig beszopják az emberek, hogy feritél.

Innen jobb, ha elmegy az ember, ebből már nem lesz európéer ország, erre most jöttem rá.

:(((((((((((((((

Bárcsak még mindig az MSZP vezetné az országot, bárcsak. Bazira nem itt tartanánk!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Az elhúzó környezô országok gazdaságát, a mélységi bányászbéka segge alól...
Vagy a felcsúti stadion magányából.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): az eleje ok... de a komcsi komcsik sem jobbak mint a náci komcsik...

1012 év feudalizmus + fides = álamcsőd + belháború
@rodeo36: pld. nemzeti önrendelkezés visszaszerzése, ferritéles meg kinyalomaseggét a sajátkifosztóimnak hülyék elhajtása, önellátó ország + normális új szövetségek kialakítása.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mint má' kérdeztem jércike, jobbikos megoldások erre most azonnal lajbiban vagy mell ény ben tudod a mell ény az közvetlenűl akarattya mell ett van

brühühühühü

és a gárda nem akar ásni kiskertemben retket?
@Légifarkas: Amikor én kicsi voltam, ha egyest vittem haza anyám lebaszott a lábamról, és egy hétig szinte a szobámból sem jöhettem ki, tanultam, és kikérdeztek, hogy kijavíthassam.

Ma ha egy gyerek egyest kap, a szülők berombolnak a tanárhoz, hogy hogy a faszba képzelte ezt, hogy a retardált gyereküknek ilyen jegyeket ad?

Nem minden a törvény, és ezért kurvára nem a szadesz felelős, hogy így alakult. Volt osztálytalálkozónk nem rég, és beszélgettem a volt osztályfőnökömmel. Ő a lelkiismeretes fajta, és egy rossz gyerekkel leült, hogy hátha rájön, mi a gond (nem lecseszni, csak érdeklődni) és eljutottak oda, hogy a gyereket a szülei le se szarják, világrapottyantották, aztán csinálj, amit akarsz. Hétvégén látja őket reggel, mielőtt mennek a teszkóba vásárolni.

Talán ezért.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a nemzeti önrendelkezés az mennyit hoz a konyhára HUF-ban vagy fakauriban? esetleg swussfrankban?

feritél mennyi kilója és ki veszi, mert én nem?

önellátó ország na ilyen nincs a Tejútrencerben mutass egyet? lécci

normális új szöveccségek kiialakítása a gárdával előretolva mint magyar nagykövet a Tejútrencerbe? lajbiban vagy mell ény ben?

és mennyi haszon ez nekem fakauriban?

ma a mai árfolyamon ha azonnal kezditek...szavazatok?

brühühühühühü

nagy tervek ez nem Andersen ez Homéros a Vak Dalnok Ili Ász (tökász makkász pirosász és vöröscsillag) Odüsszeia Augi Ász istállójának takarítása kalákában mikor alacsony a Duna vízállása
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
No de kismalac! Utópistáskodsz? :D
Hagyó úrék, Puch úrék sokat, tettek, szinte elévülhetetlen érdemeket szereztek a narancsbolsik hatalomrajutásában.
Nem nagyon kéne a coci elvtársiasság, sokba kerül az is.
Beton, meg a Duna legmélyebb része jut eszembe róluk is... :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: höhö, önrendelkezés a háttérben kína, irán, belső ázsia, oroszország, jó vicc :D
onálló ország már nincs és nem is lesz, még kína sem önálló, az ő szövetségöket meg kihagynám, akkor inkább a nyugat, hűen I. Istvánhoz ;)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

tudod ez mind azér' van mert a balneológiát nem vették komolyan és a bálnák elúsztak a Sajón árnak felfelé

brühühühühühü
@Cirbolya_sentinel: "höhö, önrendelkezés a háttérben kína, irán, belső ázsia, oroszország, jó vicc :D"

azert egy ilyen szintu hazaarulas/kiarusitas igen konnyen a fijjugg eletebe kerulhet, meg akkor is, ha en alapvetoen erosen a jogallami modszerek partjan vagyok...
@rodeo36: bakker, beelőztél, igaz én nem voltam ennyire plasztikusz ;)
@félázsiai nemecsek ernő áruló: ez az egyik ok

a masik meg az, hgoy az amugy sem eros tanari szakma kurvara felhigult. az utobbi harminc evben az lett tanar ebben az orsazagban, aki semmi masra nem volt jo. tiszstelet a kivetelnek, persze, mert vannak lelkiismeretes tanarok, de a tobbseg azert ment tanarnak, mert mashova nem kellett de diplomat akart...

mindig visszakanyarodunk ahhoz az axiomahoz, hogy az van amit megerdemlunk a viselkedesunk kovetkezmenyekent:-D

karma is a bitch...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: la vagyol maradva, ez nem a jövő, ez már a jelen kedves Sipi....Avagy példákat kérnél???
ok. Németek kibaszarintva T/E.On/Bankok, nyalva Huwai/Orosz Állami Bank/Orosz Állami Gazprom stb-stb.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Venezuelából zenepedagógiát importálnánk, mert Kodály már olyan avittas, nem gazdasági példát.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: biztosan ezért. De mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni?
Mellesleg, én nem is emlegettem az SZDSZ-t, a mentegetésüket nem értem.
Igazából már semmit se értek :-(
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

A Feri Télt, lecseréltük a Feritélre. Tudunk mi, ha akarunk.

Egy régi poén jut eszembe: Ha enyém lenne Magyarország, és a Pokol, Magyarországot kiadnám, és inkább a Pokolban laknék. (Angolul sokkal ütősebben hangzik, csak nem merem beírni, mert ha elbaszom, kiröhögtök :D)
@Légifarkas: Felülről semmit. De ha egy idióta szülőt látsz, adhatnál neki egy pofont. Csak hogy tudja, hol a helye! :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

dugd föl magadnak mind a kettőt kötegelve

mijafaszvanbennük? csak nem A MEGOLDÁS?

brühühühühü

ha igen akkor ne olvasd hanem valósicsd meg egyébként durva papírra van nyomtatva

egyéb ötlet...a Szabó Ervin-ben több könyv van olvasgass ott
@Légifarkas: A szadi meg csak kikívánkozott, mert minden hullámhosszon az szokott menni, hogy Magyar Bálint a felelős azért, hogy így történt, ami speciel így ebben a formában kurvára nem igaz, de mindegy is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: de, inkább mint a kelethez, de ezt csak én idióta nemzetellenes, idegenszívű vallom, de leszarom, lehet a sváb gének teszik :-P
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: egyébként is a pokol a legjobb hely a világon, tele van haverokkal... :-)
@rodeo36: Ha igazán röhögni akarsz kukkantsd meg ezt. A lakberendezős képek igazán tetszeni fognak majd. :)

Spanyolországba ment kábelt lopni - koporsóban tért haza

Florea Radu 29 éves volt, és rézkábellopással foglalkozott Spanyolországban. Aztán egyszer balul sült el az akció, ennek következtében a dolgos roma hazatért szülőföldjére, Romániába. Fajtársai épp a gyászmisére viszik.

Képek az éhező cigányokról: így élnek a lopásból és koldulásból a szegínromák, avagy az erdélyi cigó paloták belülről

kuruc.info/r/6/97402/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem! Dehogy! Nem vagyunk mi olyanok! :D
Feritélben? Bolond vagy Te!
@Fabius:
tudtommal Gustavo Dudamel Kodály módszerrel tanúlt -igaz én a német rencert tanúltam nekem egyszerűbb volt az- és ma Los Angeles-i Philharmonia Főzeneigazgatója pedig a Simón Bolivar Orchestra Igazgatója is és Chavez az undok személyes patronáltya brühühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
hágd meg a Radu-t...is

brühühühühü

válaszod mint láccik nincs semmire csak a maszlag a zagitpropból

nyersen
@Cirbolya_sentinel: a sváb génjeid nekem is bejönnek. Főleg akkor ha mondjuk az Adenauerék által megálmodott ejúról lenne most is szó. Akkor még egyet is érthetnénk. :)
@Cirbolya_sentinel:
Sváb? Te kis hamis... Stefike tudja? ;D
Rádmászik...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

csak a fejit, hogy meg ne sántuljon!
@rodeo36: Figy. Neked nem érdemes komoly válaszokat adni, ahogy a mellékelt ábra mutatja. :) Rajtad van egy torz szemüveg, amely elég gyakran megakadályozza a normális párbeszédet bizonyos témákban.

Ettől függetlenül értékelem a humorod és egyéb képességeidet is. :)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): "vagy nem szavazott egyáltalán"

ez utobbit nyilván tévedésből írtad ide...

a nemszavazó az egy fejlettebb álapotos félázsiai, szinte polgár... azok tuggyák hogy felesleges... hiszen minden párt egy mafia tagja...

remélem nem akarsz jönni a bulsittel hogy de kisebbik rossz... :)

én akkor sem szavazok bűnözőkre ha 5 forinttal kevesebbet akarnak lopni... mint a másik bűnszervezet... lexarom... ezek nüanszok... kötél kötél... nincs különbség...
@félázsiai nemecsek ernő áruló: én adhatok két pofont is a szülőnek, sőt, seggbe rugdosnék egynémely tanárokat is, de le van ez egyeztetve rendőrrel, ügyésszel? Nincs? Nekem meg jelvényem nincs.
Rokonod ez a Magyar Bálint? Vagy te magad volnál az? Neked köszönhette a sok hülye, hogy nem buktathatták meg alsóban, akármilyen ostoba volt? Köszönik. Tök faszául elhitték a szüleik is, hogy á, semmi baj azzal a gyerekkel, szóban értékelve kicsiokosaranyos. Mostanra meg már késő.
Na, mindegy, akár te voltál, akár nem, elbaszott egy figura ez a Bálint gyerek is.
Ezt meg pld. Habakukknak is szeretettel. :(

A lauderes Vitézy adja meg a kegyelemdöfést a magyar buszgyártásnak, több száz vállalkozást lehetetlenítve el Szakmai vélemények szerint a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt. autóbusz-beszerzésre vonatkozó, folyamatban lévő pályázata egy újabb szög lehet a magyarországi autóbuszgyártás koporsójába, ráadásul közvetve több száz vállalkozás léte kerülhet veszélybe - írja a keddi Napi Gazdaság.

A gazdasági napilap cikke szerint a ma már csonka magyar autóbuszipar kapacitásai még mindig évi több mint ezer jármű előállítását tennék lehetővé, ehhez képest a cégek évente kevesebb mint százötven autóbuszt tudnak eladni az országban.

Vincze-Pap Sándor, a Magyar Buszgyártók Szövetségének elnöke a lapnak elmondta, hogy a BKK jelenleg futó pályázatát, amelynek keretében 150 új autóbusz üzemeltetésére várnak ajánlatot, úgy írták ki, hogy eleve kizárták a magyar gyártású járműveket.

A szövetség cégei a kiírásban szereplő paramétereknek nem tudtak induláskor pontosan megfelelni. Így például kiestek a Kravtex Citadell buszai, ahogy a motorral kapcsolatos elvárások miatt a Magyar Autóbuszgyártó Kft. Ikarusai is (mindkét busztípust évekig tesztelte korábban a BKV).

Az elnök szerint a befutónak tartott Mercedes buszok a teljes élettartamot tekintve háromszor annyiba kerülnek majd, mintha hazai járműveket venne a BKK - olvasható a Napi Gazdaságban.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
something like these:

"All new states are invested, more or less, by a class of noisy, second-rate men who are always in favor of rash and extreme measures, but Texas was absolutely overrun by such men.
Sam Houston, first President of Texas. (Sam Houston Memorial Museum)

If I owned Texas and Hell, I would rent Texas and live in Hell.
U.S. General Philip Henry Sheridan (1866)

Texas has four seasons: Drought, Flood, Blizzard and Twister"

most fordítsd a többieknek

brühühühühühü
@hacsaturján: :))) szánalmas ez a fődakota...

nem lesz ennek jó vége 2 706 292 foglya fellógatni a nyuggerek kiráját...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
már csak azt várom, hogy megmutasd melyik a komoly válaszod?

brühühühühü

csak nem képzeled, hogy valaha egy egyszerű egysoros kérdésre el fogok olvasni egy kétkötetes bullshit-et?
ami két A4-es oldalon nem mondható el értelmesen azt én nem olvasom ...bye

brühühühühühü
@rodeo36: Nem értem hol itt a probléma? JFK is kedvelte Texast Dallast meg főleg nem?? ;)
@rodeo36:

Ez az! :D
Nem emlékeztem, ki sütötte el először, de már filmekben is hallottam vagy 10-szer.
@rodeo36: OK küldök majd két A4-est ok?? :)
@rodeo36:
-:D:D:D
Jösszegy klavival belepöktema kv-t
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: amíg fajtársazol addig az említett vezető szinte kizárhatóan kerülne veled egy platformra, lehet a gének miatt is, de a náci és az összes diktatúrátol hányok és rosszul vagyok, lehet az nyugati avagy keleti, megint a kedves mosoly mögött felsejlik az ordas eszme, megint elsodort a gyűlölet, figyelj jobban a szeretetre :-)
Szerintem önmagában a Wekerle-tervben vázolt alapvetések helyesek. Már többször is leírtam több blogban is, hogy gazdasági oldalról kell megközelíteni ezt az egész nemzeti újraegyesítési kérdést. A környező országok zömében szabadon lehet vállalkozni, céget alapítani, kereskedni, stb-stb, és egy rakás magyar él ott. Ki kell menni, céget alapítani (nem kell nagy cég, elég a kis vagy középvállalatok), és a helyi magyarokat foglalkoztatni. Ha van munka, megélhetés, akkor megmarad, sőt talán erősödik is a közösség. Ezt kell támogatni. Határ meg amúgy sincs Schengen óta. Mindez az általános gazdasági helyzetre is jó hatással lenne, az anyaországban is, és a környező országokban is. Csak az a fontos, hogy mindezt nem nacionalista mázzal leöntve kell kínálni a szomszéd országoknak, hanem simán a gazdasági ésszerűséget hangoztatva. És persze nem csak beszélni kell erről, hanem csinálni is.
@Knósszosz: ste meg egy okos teloval, a tegnap esti összefoglalóért, reggel olvasva, majdnem fürdött a sloziban :-)
@productmanager: "azdasági oldalról kell megközelíteni ezt az egész nemzeti újraegyesítési kérdést"

igazad van, csak most a drmatolcsi feritélhez egy elég baljós gazdasági valóság tartozik... nézd csak a számokat fentebb...

ez az újraeygesítés az megint 2/3ország vesztés lesz...
akkor most ugy láccik közeledik a harmadik trianon... volt monolon dualon most jön az igazi trianon...

három a magyar igazság (és élet párja a győzzön a jobbik)

TRIanon, vagy 3 a magyar igasság...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nem félek, majd te megvédesz, vagy Fabius, jobbak vagytok nálam nála, veletek még szóba is áll ;-)
@productmanager: és közben mi esetleg hol a búbánatos francban dolgozzunk? Egész véletlenül nem Magyarországon kellene először rendbe tenni a vállalkozó kedvet erősítő környezetet?
@rodeo36: "ami két A4-es oldalon nem mondható el értelmesen azt én nem olvasom ...bye"

"- Miről szól a Háború és béke?
- Az ororszokról."
(W. Allen)
:D
@Cirbolya_sentinel:
Lószart kispofám! :) Hátradôlök és röhögök.
@productmanager: Nem egészen értelek, magyar állami pénzből támogassunk erdélyi, meg szlovák cégeket, mikor csak az elmúltkétévben Magyarországon 40 ezer cég ment csődbe, és a KKV fizetésképtelensége jelenleg rekordokat döntöget???
@productmanager:

Ha csak az állami, meg önkormányzati szektor tartozását kiegyenlítenék, meg megpróbálnák megoldani a körbetartozások egyre durvább ügyét, már előbbre lennénk.
A Négyszemű Majom ehelyett nagyot álmodik...
Totál bemémesedett a tiranai kecskepásztor-jelmezes maffinka: www.femina.hu/hirhatter/kepes_cikkek/orban_viktor_mem

Lehetne mellé fotoboltolni a kedves határmenti szomszédokat is valami ilyesmi szöveggel: Vikibojt, a teanyád a kerekperc, jó drákosan, tirpákosan szólva!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Orbáncék & Közgép ezek szerint külföldön terjeszkedne már. Értem...
@rodeo36: Makroregionális aztat jelenti újundokul, hogy baszd meg, Trianon nimolé, mindent vissza nyóc év múlva??? Mert annak nagymogyis autómatricával oda lovagolva örülni fognak környüskörül nagyon.
@Cirbolya_sentinel:
-:)
Csak ne dobáld, mer a pénzemet elkártyázták Kuszáék..
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kínát bevenni, mondtam, hogy gyarmatunk volt. Mibe lenne megint elkacsmarintani????
@productmanager:

Ezzel két alapvető probléma van:

1: ha kimegyek Szlovákiába vállalkozni, akkor a hazai GDP tovább romlik.

2: mi a szomszéd országoknak - gazdasági értelemben - nem tudunk kínálni semmit. Se nemzeti mázzal, se nélküle.
@Cirbolya_sentinel: nincs itt semmi gáz. Ennyi még belefér. :)
Mélyen tisztelt Fabius! Kedves Faszfejek!

Szeretnék érdeklődni, hogy miért nem készítettek ilyen nagyon csinos kis statisztikákat akkor, amikor Gyurcsányék kemény 1 százalékos gazdasági növekedést voltak képesek produkálni kedvező világgazdasági környezetben ("világgazdaság pénzbősége"), miközben a szlovákok 9,4, a litvánok 11,6 százalékkal bővültek, az uniós átlag pedig 3 százalék felett volt.

Matolcsy eredményei ezekhez képest tényleg tündérmesébe illők.

Biztos vagyok benne, kedves barátaim, hogy megnyugtató magyarázattal tudtok szolgálni.

A segítséget előre is köszönöm.
@Knósszosz: Megelőztelek fiam. Időseket előre engedjük, érteeem??? ;-)))
Az igazi szürke eminenciások viktor körül.

Akik Orbán féltett titkait is ismerik

hvg.hu/itthon/20120828_Fideszes_hatteremberek_akik_Orban_feltett
@Cirbolya_sentinel:

Hehe, azért egy nem leszek sünike! ima nem fog ártani... :-D
@Fabius: Ez a jóember úgy hülye ahogy van. Persze azon nem gondolkodik el, hogy a nemzetegyesítő bayer minek jött vissza szlovákiából cégestől-autóstól? Meg minek találnak ki büntit, úgyis megszívatlak ha szlovák autót veszel intézkedésekkel, ha csak a feritél előtt járt mindenki?!
A második felvetésedet kiegészíteném, hogy nem is kiváncsiak a feritél tanácsokra. Hogy finoman fogalmazzunk.
@Légifarkas: Meg lehetne teremteni az export lehetőségét. Mondjuk csinálsz egy termelővállalatot kint, és innen megy a beszállítás.

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: lásd feljebb, exportpiacot lehetne így teremteni. Persze előbb itthon kell rendet tenni, de ez nem fog menni úgy, hogy csak befelé nézünk.
@Cirbolya_sentinel: Egyébként meg ez is egy igaz feritél. :)

"A magyar állam 2009-ig összesen 12,6 millió dollárt átutalt a Mazsöknek (Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány), kétharmadát a Claims Conference kapta meg, hogy azt ossza szét a külföldön élő "magyar származású túlélők" közt, de ezzel az összeggel a szervezet a mai napig nem számolt el szabályosan, annak ellenére, hogy 2010 májusa óta a KIM és a Mazsök többször kérte a beszámolót, sőt további elszámolások is hiányoznak. Lesz nácizás, rasszistázás, antiszemitázás? Úgy véljük, ez nem is kérdés."
@a szív fészkei:
Nagymogyis matrincás ótóval ne nagyon parkoljon a környezô országokba, mert karcos talál lenni...
paraszban ott sincs hiány!
@Knósszosz: Nem kell aggódnod, bírom még magam. ;-)))) Mindjárt megyek főzni is, hadd kapjon frászt ettől minden precíz témaháklis. ;.-DDD
@Fabius:
1. ha kimész vállalkozni, és a beszállítód itt marad, akkor azért annyira nem rossz a helyzet, mert exportálsz.
2. ez sajnos igaz, ezért aztán az általam leírt gondolat nem is fog megvalósulni, amíg ilyen idióták vezetik az országot, mint most :-)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
hé paraszt! A 2007 körüli gazd.pénzügyi világválságot hívják unortodoxul "kedvezô gazd környezetnek"?
Mert akkor igen... Ecceri fapina vagy! :)
@Marcellusca:
"Én is frizbiztem a kutyámmal.
Ne tudd meg, milyen hangot ad repülés közben!"

bazmeg, ezt most mié' kellett?!
a családot alig bírtam visszatartani, hogy nehogy kihívják a mentőket. azt hitték infarktust kaptam, mert a röhögéstől már csak hörögni tudtam és két kézzel kapkodtam levegő után.
ne tedd ezt még egyszer velem!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

A rossz hír az, hogy Gyurcsány országlása és Veres Jankó balfaszsága idején is pont ugyanilyen statisztikák készültek, és őket szántotta a közvélemény eke:

index.hu/gazdasag/magyar/litv080507/

Annak a vége az lett, hogy el lettek zavarva a picsába. Tippeld meg ennek a vége mi lesz. Ha nem megy majd segítek.
@productmanager:
1. Kimész vállalkozni, addig idehaza - annyi munkavállaló akit kint foglalkoztatsz- -Járulékbevétel, szja bevétel, társaságiadó bevétel. Soroljam? A másik ország gdp-je bővül, a miénk azzal csökken...
2. Senki sem vevő a ti ötleteidre, mert szemlátomást anélkül jobban boldogulnak.
@a szív fészkei: -:)) Lassan én is el, a betevőért...
@Légifarkas: De valami távvezérelt szerkentyűvel, remélem!!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ha jól dekódolom, nagy ívben szarnak ránk?
Vagymi..
@Le_Penseur: Szegény régieknek ez a végső karaktergyilkosság. Lassan lehetne úgy átkozódni: nevezzen el rólad matolcsy kormányprogramot.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ha ilyen közgáz genie vagy, valami hihetô magyarázat a szlovák ipari bôvülés 12-16%ára? Persze a magyar - 1,2% csökkenés mellett....
Várunk seggarcú az unortodox magyarázatodra!
@Knósszosz: nem hinnem, hogy szarnak rank...
inkabb ovakodnak tolunk, mint a veszett kutyatol...

elobb-utobb sinter fogja elvinni orbanekat:-D
@Habakuk999: Ausztriából 30-ért hoztak, mézédeset. Most az almát és a krumpli védik majd meg? Hozhatnának chilei echte zöldet, azt nagyon szeretem, és az elég drága chileiként. Magyarként lejjebb vihetné Bugyulkánk.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Egy magára valamit adó sintér hozzájuk sem nyúlna. Van szakmai önérzet is a világon...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Pöcsfej, bemásolom neked még egyszer, mert szemmel láthatóan a mondandóm lényege valahogy elcsavargott rozsdás agytekervényeid sötét labirintusaiban.

"Szeretnék érdeklődni, hogy miért nem készítettek ilyen nagyon csinos kis statisztikákat akkor, amikor Gyurcsányék kemény 1 százalékos gazdasági növekedést voltak képesek produkálni kedvező világgazdasági környezetben ("világgazdaság pénzbősége"), miközben a szlovákok 9,4, a litvánok 11,6 százalékkal bővültek, az uniós átlag pedig 3 százalék felett volt."

Néz meg a számokat, pöcsfej. Szó sincs még válságról. Csak nálunk volt válság, köszönhetően Gyurcsány és Bajnai elkúrásainak.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: te, ezert mennyit fizetnek?

tobbet fizet, mint amikor meg az erdo mellett alltal egy felliteres "furdoszobaval?:-)
@Le_Penseur: Ez így van. Most hallom egy kis másodikosnak 20-be fáj a tanévkezdés. Mikor kint voltunk 2000-ben Splitben - ami soha nem volt egy lecuppant szar hely, hanem sőőőőőőőőőőőt - a nagyon is trendin öltözött szülők, kölykeik a főtéren bizniszeltek egymással vadul iskolakezdés előtt két perccel egész délután, este. A használt tankönyveiket cserélték vagy adták el, de ebben részt vett mindenki, aki csak élt és mozgott a környéken. Pedig ott mindig nagyon jól éltek, simán meg is vehetnék a minden évben új kettősponttal gazdagított választékot! Csak talán kevesebb ilyenben utazó haveri kör van.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Ez a jóember úgy hülye ahogy van."

Nem feltétlenül. Két hasonló GDP növekedéssel rendelkező ország esetén nem lenne ez hülyeség.

De ekkora különbség mellett ez csak a külkereskedelmi mérleget javítaná, a belföldi fogyasztásnövekedést nem generálná.
@productmanager: a mi cégünk már nem igazán mer magyar beszállítóval dolgoztatni, egy-két tiszteletreméltó kivételtől eltekintve annyi fogalmuk van a minőségről, hogy a kenyér azt őrzi meg két napig. Eszemben sincs ilyen gyatra háttérrel külföldi piacon szétszopatni a vállalkozásomat (ha lenne).
Amúgy sem világos, mi nincs nekik ott, amit én gyárthatnék: ha csak a legközelebb lévő Szlovákiát nézem, reklámújságokat és egyéb nyomdai termékeket, autót, téglát, cserepet, hőszigetelő anyagot ők hordanak ide, ahogy lassan bankot és biztosítást, meg mittudoménmégmit. Ehhez képest innen oda legfeljebb a fing megy, bár hegyet mászni az se szeret.
Esélytelen, gazdaságtalan. Itt kéne termelnünk helyben, hazai melóssal valami olyat (sok valami olyat), amire vevő a világ többi része, de nem, mert a két lábon járó optikai csalás megint megtalálta valami lejárt szavatosságú államember nevét a kibaszott történelemkönyvében, és ez is annyira tetszett neki, hogy rittyentett köré valami kibaszott tervet.
Neked mondtam, Gyuri, neked, igen, hogy a hátad lenne már elöl.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Seggarcú! Ki állította, hogy azok nem kúrták el? Furcsán emlékszel arra, amikor Viktorodék sokkal nagyobb állami pénzszórásr ösztökélték azokat a hülye cocikat.
Amúgy olvasgass valami olyant is, amibôl rájössz, mi az a gazd.válság, mikor volt...
Fapuni, te tényleg szopni jársz ide?
Van itt ez a Cirbi gyerek, elôbb kékedett a sváb génjeivel... most nem azért, csak célozgatok... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De arról nagyon. Veszed már Ecot? Mer` az meg miről szól? A zsidókról. :-DDD Na, akkor el is kezdtem...

Amúgy minek ez az örökös tervnévadogatás a molyirtóból kirázva? Az ilyen annyira jól cseng majd a szomszédoknál???
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ó kedves kisasszony! Magácska szerelmes Gyurcsány Ferencbe???
Ma, most Orbán sokak szerint böszme Viktor aki hatalmon van! A gazdasági növekedés a 2010-re igért 7% hol is van??? S hol egyáltalán a növekedés???
Erről pár szót kedves szerelmetes parasztlány ha írna a tudatlan pór népnek!
@vantaan: Megkérdi a tehenét. Majd jön. Kiélezett fokosch-sal.
@vantaan:
Szelektív emlékezete van a parasztjának...
@a szív fészkei:
Még ha 50 fokoschal jönne... pálinkábul...
Off, de ugyi megélhetési élet- és vagyonelleni bűnözés nemcsak romák között van, pedig ezért avatódik a szent gárdatest egyre nagyobbá: borsonline.hu/20120828_kinok_kozt_halt_meg_anna__megbunhodtek_a_gyilkosok Nem jött a Gárda beöltözve a bíróságra éljenezni az ítéletet, ahol a két hófehérkét elítélték! Himnuszt énekelve, hisztizve ahogy szokta cselekedni amúgy. Miért?? Nem a bűnt üldözik ezerrel? Mert a parlagfüvet kurvára nem. Azt miért nem kaszáltatják már, az is meló lenne!

Én meg fizethetem a Zilolát.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: heles, mán Fabius is elhajtott, így magamra maradtam, de ha jól sáfárkodsz az erőddel, így vagy úgy, de megmenekülök, csak jól kell időzítenem ;)
@a szív fészkei:

ma bármivel. mazochista napom van. ide nekem a stefit is!
Kihagyhatatlan Fabius mosolyalbumából!! www.piacesprofit.hu/gazdasag/a_falusi_gyerek_csokkentene_a_szemelyi_jovedelemadot.html

[..]""Én falusi gyerek vagyok, és ott ahhoz voltunk szokva, hogy mi tartjuk el a kutyát" - mondta, majd megjegyezte, ezért "teljesen váratlan fordulatként" érte, hogy a kutyák etetése ad megélhetést családok százainak. Kiemelte ezután, hogy a nagy nemzetközi cégeknél nehéz lenne keresztényibb történetet kitalálni, mit a Nestlé alapítása, hiszen a gyár létrehozója a korábban lehetetlent legyőzve bebizonyította, hogy tápszerekkel is életben lehet tartani az anyatej nélkül maradt csecsemőket.

A kormányfő beszédében két csoportra osztotta a multinacionális vállalatokat: vannak spekulatív céllal érkező, de vannak hosszú távú együttműködésre, új munkahelyek létrehozására törekvő cégek is. Hangsúlyozta, a kormány az utóbbiakat, ahogy a Nestlét is szívesen látja az országban. Orbán Viktor beszéde végén sok sikert és magas profitot kívánt a vállalatnak azért, hogy azt visszaforgatva még több beruházást, munkahelyet hozhasson létre Magyarországon."

Melyik a spekulatív célú gonosz fújcsúnya multi???

Keresztényibb, baszd meg, mindent le kell hánynia valami mázzal??!! A tápszergyártás - lehet, hogy eredetileg jónak indult - de most meg abszolút a szoptatás ellen van már és szorítja ki az anyatejes táplálást. Főleg, ha a kórházakban a kellően szponzorált szakszemélyzet is azt hájpolja.
@vantaan:
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
@Fabius:

Mi történt? Az történt, hogy történetének legnagyobb válságát éli az EU. Ezt nem csak állítom, hanem Barroso elvtárs is. És hogy ez a soha nem látott krízis milyen hatást gyakorolt Magyarországra? Orbán Viktor ezt államférfihoz méltó frappáns tömörséggel így fogalmazta meg: "Azt hittük, napsütés lesz, de viharkabát kell."

Néhány nappal Orbán Viktor eskütétele és a nemzeti kormány megalakulása után Görögország gazdasága összeroppant az adósságteher alatt, és ezzel a drámai nyitánnyal kezdetét vette a pénzügyi és adósságválság, amely kényszerpályára állította az Orbán-kormányt.

Csak Orbán Viktor lelki erejének és szellemi kvalitásainak köszönhetjük, hogy nem jutottunk a görögök sorsára.
@hacsaturján: Itt volt az előbb, szidta az eemúttnyócat. Ez valami orgazmusfokozó varázsszer náluk. Vigyázz, nagyon tud ugrani helyből messzire, el is érhet téged is! :-)) Rénjeidre is ügyelj.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hűűbazzzeg, te mecsméker, a nem jóját, azt a fűzfán teringettét, menten elönti az agyam a híg fos, csak mondj még ilyeneket, de nem is baj. Még így is, fényévekre leszek színvonalban stefikétű :P
@Cirbolya_sentinel:
Itt van a ribanca... cuppog is,rendesen... Felajánlottalak, mint sváb génekkel rendelkezô egyént Stefinek...
De nincs harag!? :D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Hát biztos nem Arisztotelészt magyarázzák majd egymásnak peripatetikus börtönséta közben.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: hűbbasszameg, uncsi vagy baromira, kicsit más a stílus, de még mindig kevés, tessen váltani, mert én speciel qrvára unom ezt a rengeteg baromszágot öntő karaktered
@hacsaturján: gyere tesó, Fabius-Boli kettős, úgy is rámtóta azt a szerencsétlent, és ha már felajánlkoztál :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Valaki beírta tegnap Adytól, mit tartott Széllről. Annak alapján érthető Viktor vonzalma.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
legjobb esetben is csak szánni tudlak ezzel a beszûkült tudatállapottal. Ahogy öregszel, ez egye szarabb lesz már csak!
Több szex, kevesebb keksz és a haza fényre derül.
(Viktor kép alatt dugni nem ér, még elbaszod a kölköt)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Jobban jársz, ha te nem állítasz semmit. Az Unió és a világgazdaság válságának mélypontja 2009 tavaszán volt. Ez tisztán látszik bármilyen grafikonról, tudod arról, amin Gyurcsány Feri meg Veres Jani elkúrása is látszik:

m.cdn.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/bkv/matolcsy%20t%C3%BCnd%C3%A9rmese.jpg

Ugyanebből derül ki az is, hogy Bajnaiék húzták ki az országot a szarból, Édesdrágaszerelmed és félbolondja meg löki bele vissza. Ezt sajnos csak észbeli képességek hiányával lehet indokolni, teuton arcéllel és turáni vonásokkal nem.
Hát én nem a vitatottat használnám, na de abba a németbe több diplomácia szorult, mint a zegész qurmányunkba azé az eredeti cikket is megnézném.

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: kokkmán meg :D

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_a_vitatott_kormanyfo_es_az_autogyarak.529382.html
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Kihagyhatatlan: fenteslent.blog.hu/2012/08/28/porzse_szerint_szegedi_csanad_elarulta_a_harcostarsait

[..]"„Van a magyar lélekben egyfajta megmagyarázhatatlan, és az én eszközeimmel leírhatatlan valami, amit jómagam a gárdisták arcán láttam pár évvel ezelőtt. Ez az a valami, amitől a magyar lesz a világ egyik legjobb katonája vagy például sportolója. És csak reménykedem benne, hogy ez a valami nem tűnik el ebben a korcs világban, nem zabálja föl az úgynevezett tolerancia, amely mint tudjuk, az újkori időkben nem a mi népünk találmánya. (Most már csak arra jó, hogy az immunrendszerünket megroppantsa.)”

És ez lesz, "ez a leírhatatlan valami" majd a kis igazi - és nem pszeudo, mint a semjénbanda - koalájuk. Mert ki más? Ilyenekkel mennek remélem piacot hódítani Erdélybe, Felvidékre, meg a többi helyre. TUTI SIKER.
@Fabius: Mattolcsynak teuton a zarcéle? Mert a másik a turáni hősleg téglalap alakú orrú, ahogy múltkor leírta Stefi.

Nincs a mai németeknek elég bajuk, még Mattolcsyt is a nyakukba varrod?
@Fabius: Ezért hülyeség. Mert kivinné a lényegi gazdasági tevékenységet, itt tartaná a beszállítói tevékenységet, és csodálkozna hogy ott nő a gazdaság, nálunk meg csökken. Az országhatár átlépése nem kormányzati döntés a gazdaságban, hanem a cég döntése. A magyar vállalkozások 99%-a messze nem kész arra hogy átlépje a határt, a zömük még a megyehatáron se tudna átlépni.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: ksh.hu. Kaphatsz adatot éves, és negyedéves bontásban. Böngészheted a gdp-t, ipari termelést, befektetési hányadot, a munkanélküliséget, szaporaságot. Ha meg nosztalgiázni szeretnél vannak stat adatok még az elsővilágháború előttről is.
Szóval nézegesd, okosodj.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "Csak Orbán Viktor lelki erejének és szellemi kvalitásainak köszönhetjük, hogy nem jutottunk a görögök sorsára."

Érdekes, azt hittem, az adófizető állampolgároknak köszönhetjük, akik az egészet fizetik. Kurva jó lenne, ha akkor ugatnál, ha majd te is dolgozol valamit a bérkommentelésen kívül.
@a szív fészkei: Bárhogy is, ezt azért nem érdemli. Eddig legalább csak páran tudták, hogy milyen volt, ha szóba került akkor meg elképzeltük, hogy tudott valamit. Most meg egy matolcsy összes elmebeteg ötletének névadója. Hát mi ez ha nem karaktergyilkosság?!
"Orbán szellemi frissessége", hülye picsa.
@Fabius: "Annak a vége az lett, hogy el lettek zavarva a picsába. Tippeld meg ennek a vége mi lesz. Ha nem megy majd segítek."

Nem elhanyagolható különbség a két szitu között, hogy a mocskoskommunistáknak speciel meg sem fordult a fejükben, hogy szervezett módon elcsalják a választást, miután felszámolták a jogállamot.
@a szív fészkei: Megnyugtatásképpen a gazdasági problémáink közepette. :)

"Mindaz, ami igazán értékes az életünkben, ami az embert emberré teszi, azt a gazdasági válság, a pénzügyi összeomlás, mely országainkat érinti, nem tudja elvenni tőlünk. (Böjte Csaba)"
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szerintem ezt pont a komcsiktól tanulták el viktorék. :)
POLITIKUSOK IMÁDKOZNAK

- Uram, rengeteg pénz hiányzik az ország kasszájából. Mit tegyünk?
- Tegyétek vissza!
@Fabius:

Cicabogár, neked nem velem van vitád, hanem Barroso elvtárssal, ugyanis ő nevezte a mostani krízist a legnagyobb válságnak.

Abban egyetértünk, hogy világgazdaság válság csúcspontja 2009-ben volt. Az akkori világválság pusztító hullámai az egész földgolyóra kiterjedtek, a mostani válság viszont kizárólag az öreg kontinensre koncentrálódik, Észak-Amerikában és Délkelet-Ázsiában legfeljebb csak azért aggódnak, hogy az elhúzódó európai válság ne húzza őket is vissza.

A két válságtípus között egy másik, lényeges különbség abban áll, hogy most Írország, Portugália, Spanyolország, Olaszország bedőlése nagyon is reális lehetőség. Ez elképzelhetetlen volt 2009-ben.

Merkel néni már háborúról beszél, drágám.

Nagyon komoly a helyzet, és a Hon jelenlegi stabil állapota egyedül Orbánnak köszönhető
@a szív fészkei: "Van a magyar lélekben egyfajta megmagyarázhatatlan, és az én eszközeimmel leírhatatlan valami, amit jómagam a gárdisták arcán láttam pár évvel ezelőtt"

na leirom az en eszkozeimmel akkor

primitivseg, irigyseg, rosszindulat.

ez latszik porzse es a gardistak ar.. ize.. pofajan, ahol egy tisztesseges ember az arcat hordja. de ok ugye nem emberek, mert lejjebb soroltak magukat. egyfajta onkentes untermensch az ilyen:-)
@Fabius:

Cicabogár, neked nem velem van vitád, hanem Barroso elvtárssal, ugyanis ő nevezte a mostani krízist a legnagyobb válságnak.

Abban egyetértünk, hogy világgazdaság válság csúcspontja 2009-ben volt. Az akkori világválság pusztító hullámai az egész földgolyóra kiterjedtek, a mostani válság viszont kizárólag az öreg kontinensre koncentrálódik, Észak-Amerikában és Délkelet-Ázsiában legfeljebb csak azért aggódnak, hogy az elhúzódó európai válság ne húzza őket is vissza.

A két válságtípus között egy másik, lényeges különbség abban áll, hogy most Írország, Portugália, Spanyolország, Olaszország bedőlése nagyon is reális lehetőség. Ez elképzelhetetlen volt 2009-ben.

Merkel néni már háborúról beszél, drágám.

Nagyon komoly a helyzet, és a Hon jelenlegi stabil állapota egyedül Orbánnak köszönhető
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "Nagyon komoly a helyzet, és a Hon jelenlegi stabil állapota egyedül Orbánnak köszönhető "

na akkor ez egy halott orszag:-DDDDDDDDD

nem baj

majd megvesznek a zsidok benneteket kilora. en meg majd felhajtom nekik a bizniszt jo penzert;-))))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Két egyforma növekedésű ország esetén nem így lenne. Legalábbis amennyiben a termelés itthon marad és csak az értékesítés zajlik kint. Ebben az esetben a külkereskedelmi mérleget lehetne pluszosra kihozni a multiplikátor hatással szemben.

Csak jelenleg nem engedhetjük meg magunknak ezt a luxust.
@a szív fészkei: ""Az irány felülvizsgálata szükségtelen, sokkal inkább a kitartás mellett vagyok" - mondta Orbán Viktor, aki közölte: kitart a mellett a gazdaságfilozófia mellett, hogy az szja-t, a társasági nyereségadót ameddig csak lehet, csökkenteni kell, továbbá a munkahelyvédelmi akciótervet és a közmunkatervet végig kell vinni."

Nem bátor ez. Vak.

Vagy hülye.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mit tanultak az MSZP-től? Ők találták volna ki, hogy szüntessük meg az általános és titkos választójogot?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Viktornak megfordult. A mocskoskommunistákban akarat nem volt erre, Viktornak meg módja nincs rá. Trükközni tud, teljesen elcsalni nem.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Stabil? Szerinted a Hon állapota jelenleg STABIL? Mi a faszom stabil itt szerinted? Áll mint a cövek mi?
Tényleg ez az ostoba tanyasi paraszt kell nektek. Segghülye mindenhez, egy retardált majom, de tény, érti a nyelveteket.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"Nagyon komoly a helyzet, és a Hon jelenlegi stabil állapota egyedül Orbánnak köszönhető"
Úgy látom tényleg csak humorizálsz!
Vagy a másik verzió, hogy szimpla elmebeteg vagy, komoly nárcisztikus, paranoid tünetekkel, mint Vezényló elvtársad...
Olvass utána a tüneteknek, Vezéredre stimmel, már csak az a kérdés, mennyire érzed magadra is jellemzőnek.
Stefike, mi így szeretünk, soha nem szeretnénk megtudni valós énedet!!! :))
@Fabius: Tudom, hogy unalmas vagyok, de úgy vagyok vele, ha egy demokratának, mint nekem, a fegyveres ellenállás megszervezéséhez "sem elegendő bátorsága, sem megfelelő temperamentuma" nincs, hogy Csehovval szóljak, akkor legalább, ha diktatúrát látok, rámutatok az ujjammal. :D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ja igen! Németeknél, akkora, de akkora a válság, hogy nem győznek termelni és felfuttatni a termelést. Az autóipar pl. soha nem látott eladásokat produkál. (Egyszer majd le kell esnie...)
De ilyen apróságok, tények, számok ne zavarjanak, te azt hidd el, amit a Vezérürüd mond!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Barroso bácsi félti a seggét, Merkel néni meg kurvára unja a német adófizetőkkel együtt, hogy mindenkinek az összes hülyeségét ők finanszírozzák.

Az egyetlen amit a hon köszönhet Viktorodnak, az a düledező költségvetés, amire a tieitek az azt mondták, egy rakás fos. Mert akkora lyuk van rajta, amin beférsz a kombájnnal, és tolatás nélkül meg tudsz fordulni.
Kedveseim!
Már megint leakadtatok hétköznapi csip-csup dolgokon!
Inkább az új színházi évadra készülnétek fel tiszta lélekkel és emelkedett hangulattal!
A Nagy Őszi Nép-nemzeti Fesztivál jelentősebb műsorszámai:
- nemzeti inflációs vágta (Rendező: M.Gy.)
- NER képzőművészeti alkotások országjárása (Rendező: K.I.)
- többségi néptánccsokor
Kárpát medencei buggyanós
Nyugati kacsintós
Pávatánc
(Rendező és szólótánc: O.V.)
A programok látogatása - szeretett Vezetőnknek és Kormányunknak köszönhetően - ingyenes, csak előzetes regisztrációhoz kötött.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: én a kettő kombinációjára tippelnék, hülye még a humorizáláshoz is, az elme meg gyárilag beteg benne :D
@Fabius:
Nagyon gyanúsak vagytok! Cicabogaraz tégedet a rüfke?
Ne.... Féltékenyek leszünk!! :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Fel kell mutatnunk az ujjunkat!
A középsőt, a narancsbolsi csürhének is!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ezt minden további nélkül megteheted :-D

De érdemes észrevenni, hogy olyantól megy a félelem, ami Putyinnak se jött össze. Ő úgy kapta az ENSZ megfigyelőket a nyakába, hogy nem volt kiszolgáltatva az Unió és a Valutaalap jóindulatának, és nem kötötték azok a szerződések, amik minket kötnek.

Nem, ezek nem mondjuk fel, nem lépünk ki, mert egy héten belül éhen halunk. Röhögnék, szmájli meg minden, de ez nem vicces.
@Fabius: Igen, de ez az elmebajnok csak a beszállítást hagyná itt, a többit kivinné. Így nem értékesítene, hanem termelne.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Engem utánoz. Én szoktam cukorborsózni és cukorfalatozni, drágámozni. Ez palizál engem.
Végül is az utánzás a hízelgés legkifinomultabb formája.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Megható, hogy így tisztelsz, de légy egy kicsit önállóbb személyiség.
Válasszuk szét az euro válságát, amely gazdasági természetű, és az unió válságát, amely inkább politikai természetű. A kettőt ne keverjük, mert nem lehet.
@Cirbolya_sentinel:
Sváb teuton vérrokonodra ilyent mondani?? Baszki... Ez már szinte fajgyalázás! :))
@Fabius: A vakondozós elnökválasztás volt a főpróba.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Álljon meg a menet. Akkor most tisztázzuk, hogy a "mocskoskommunisták" nálad kiket jelentenek és mondjuk melyik évtizedben?? :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Felesleges, ez csak a tekintély és annak tisztelete, amint az a megszólításból is rögtön látszik:

"Mélyen tisztelt Fabius! Kedves Faszfejek!"

Hehe :-))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Azt mondod, hogy tulajdonképp nyal a kicsike?
És legalább ... khmmm... szóval ügyes??? :D
Ha nagyon intimpistáskodok, akkor mond meg nyugodtan!!!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: A stabilan nagyon szar, sereghajtó állapota? Egyetértünk ebben, neki. Csakis.
@Fabius:
Hízeleg, de akkor sem mutatom meg neki azt, aminek a hiányában szenved! :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ezért mondtam neki azt, hogy hülyeség, neked meg azt, nem minden esetbe lenne az. És mondtam rá egy példát.

De végül is ez éppen mindegy, mert amíg így vagyunk, ahogy, addig minden fillérre itthon van szükség, és felesleges mi lenne, ha-t játszani.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Neki lehet! Na! :DDD
Annyi ésszel, logikával és gazdasági affinitással örülj, hogy írni tud ez a szerencsétlen!
(Valami elbaszarintott állami alkalmazott lehet, íróasztal melletti, papírhuszár, nem falusi embör...)
@Fabius: "De érdemes észrevenni, hogy olyantól megy a félelem, ami Putyinnak se jött össze."

Azért más hasznos újítások azért összejöttek. :)

"A külföldről pénzelt szervezeteknek minden felületen fel kell tüntetnie, hogy KÜLFÖLDI ÜGYNÖK SZERVEZET! Internetes oldalakon, levélborítékon, szórólapon. Ellenkező esetben fél évre betilthatják a működését. Ezeknek a szervezeteknek minden rubelről és dollárról maradéktalanul el kell számolni, éppúgy minden átutalásról és bevételről. Semmilyen pénzt nem fogadhatnak külföldről támogatásként.

Hasonlóan szigorú törvényt fogadtak el az alaptalan gyanúsítgatás és vádaskodás ellen.
A Nyugat persze vonyít. Hogyne vonyítana, mikor a beépülés, a belső bomlasztás, az Ötödik Hadoszlop fő fegyvereit szerelik le sorra az új törvények. A mindenféle jöttment alapítványok, jogvédők most kapaszkodhatnak. Pénz nincs, ha pedig feketén juttatnak nekik, számíthatnak az orosz stílusú eljárásokra."
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Hadd ábrándítsalak ki jelentőséged hamis illúziójából. Kevés kivételtől eltekintve nem szoktam olvasni a hozzászólásaidat, következésképpen plagizálni sem tudlak.

A cicabogarazás otthonról jön, édesanyám szokott így hívni, amikor nagyon mérges miattam, de egyúttal szeretné érzékeltetni, hogy nem ellenem haragszik, hanem értem.

Én szeretnék irányt mutatni Fabiusnak, amelyet követve eljuthat az igazsághoz.
Most a kommenteket nem volt alkalmam elolvasni.

Azt nem értem, beleolvasva kurmányunk újabb "nagyszerű" tervébe, hogy ha egyszer a többpárti eftársak másolják a keleti sikeres másolókat, akkor miért NEM másolják őket?

Mindegyik kis tigris a reáliák oktatására fordítottak sokszorozásával kezdte. Ehhez képest gyugyu kreatív úságírást forszíroz. Az egy infotech. szektoron túl amit kiemelten kezelni szándékoznak, szerintem az a múlt.

Egyébként ezekkel a kreatív művészi dolgokkal a hopi indiánok is remek keresetkiegészítésre tesznek szert a rezervátumaikban. Egy csörgős bikaszarv ördögűzőért, színes toll díszekkel, akár 5 dolcsit is elkérnek, igaz előtte egy napig szöszmötölnek egy darabbal.
@a szív fészkei:

Ja, de nem kell(ene) felülni kétszer ugyanannak. Éppen így nem kéne felülni a zsebkendős szavazásnak és a darabontkormánynak sem. Ha már Wekerle.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Akkor majd a jobbiknak is el kell számolni az orosz és iráni pénzekkel, ajándékokkal, utazásokkal, mítingekkel?
Akkor jó, megnyugodtam! :O
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Most nálam a zelmúltnyolcévet. Fletóra, Bajnaira, uram bocsá Kiss Péterre (az ki?) sok mindent lehet mondani, de hogy azért azt nem, hogy fel akarták volna számolni a szabad választásokat.
Azt az MSZMP tette meg, most pedig a Fidesz, és Rákosi pajtás legjobb magyar tanítványa, a Csúti Pávián.

@Fabius: Putyinnak hogyne jött volna össze? Felszámolták az ellenzéket? Felszámolták. Felszámolták a szólásszabadságot? Felszámolták. Csalnak a választásokon? Mint az állat. Ja, hogy az emberek kezet mosnak, miután lejattoltak vele? Pont leszarja.
Abban igazad van, hogy Orbán nem Putyin: butább is, gyávább is, meg ugye olaja sem nagyon van.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Hazudik, mindenki hazudik!" - Dr. House :D
(No, persze a fényességes tekintetű, árja fajú Viktora az nem!)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Akkor így ok. Én azt hittem az eredeti komcsikra gondoltál és nem csak az ilyen-olyan utódaikra. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ha valóban lettek volna vagy lennének ruszki meg iráni pénzek, akkor most nem itt tartanának nyugi. :)
@rdos:
Mi a kínai "népi kohók" módszert próbáljuk újra ki! Nem gond, hogy akkor, ott sem jött be, idejük van, agyatlan hívő dögivel, demagógia és szelektív emlékezet meg ajánlott!
Éljen a Párt! Csak a Fidesz!!!
Csak Viktor miatt élünk ilyen jól!
A Vezér ad nekünk minden földi jót!
Viktor a király! - a bolondokházában...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tökjó lenne egy ilyen itthon. Én legalábbis szívesen elnézegetném, hogy oldja ezt meg Kovács Bélátok Vaszilij Padvojszkijjal.

Asszem nem csak a nyugat vonyítana, a Villányi úti székházból is kihallatszana a diszkrét pityergés :-D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Jutna valami menőbb sálra is??? :))
Gábris, kit nem vettek meg még itt?
Spec.engem, de az más téma... :) Nem vagyok eladó, nem úgy mint a politikuscsürhe!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hát a burberry holmi nem olcsó. Ha arra veri el vona a pénzeket, akkor még itt sem fognak tartani. Halleluja!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: No persze kedves, pont neked, mikor a káromkodás előbb bukik ki a szádon, mint bármi más.
Nem kell szégyelned, választhattál volna rosszabbul is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Biztos úgy gondolja, ha utánoz, akkor meglesz Fabius előtt az a reputációja, mint nekem.:D
Ő úgy hazudik mint viktor. :D Mint a vízfolyás.:D
@Fabius: Dehogynem lehet. Wekerle-terv a mese címe.:)
@Fabius: Én támogatom az ötleted. Képzeld milyen hangok jönnének ki a Jókai vagy a Hegedűs Gyula utcából a Lendvayról már nem is beszélve. :))
@rdos: Miért, miért? Mert eddig nem tudták igaz forrásból a titkot. Csak tettek vettek, és mit ad isten, még működött is. Az pedig nem járja, hogy mindenhol megy a szekér a szomszédnál, csak nálunk nem. Hát húzzuk le őket a mi szintünkre.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De hát a szaktudásod te is minden nap árúba bocsájtod nem??? :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

685 külföldi, több tízezer orosz megfigyelő, 5200 hazai és 800 külföldi újságíró, minden szavazóhelyiségbe telepített, és interneten megfigyelhető, élő webkamara mellett nyugodtan kijelenthető:

AZ a választás az oroszokon múlt. Ők meg így döntöttek.

index.hu/kulfold/2012/03/04/webkamerak_elott_zajlik_az_orosz_valasztas/

A választások előtt itthon is lesz trükközés és nyomásgyakorlás is. De a szavazófülkében egyedül leszel, és a döntést te hozod. Rajtad múlik mennyire ülsz fel bárminek, és mennyire hagyod befolyásolni magad.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Amilyen elragadóan buta vagy, fel sem merül benned, hogy az intézkedés célja a civilszervezetek tönkretétele és üldözése lenne. Azaz minden külső, civil kontroll ellehetetlenítése, zaklatása, üldözése.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Na éppen ezért nem lesz nálunk ilyen. Csak ne tegyünk úgy, mintha ti nem lennétek pont ugyanúgy részei ennek, mint az összes többi. :-))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Hogyne vonyítana, mikor a beépülés, a belső bomlasztás, az Ötödik Hadoszlop fő fegyvereit szerelik le sorra az új törvények"

Már bocsánat de a rogyinában, Oroszország anyácskában a beépült bomlasztók a mai napig 6. lenin és az ő elvtelen eftársai, meg azok gondosan kontraszelektált utódai.

A keleti blokk "szabad választásairól" mindent elárul a jelölés módja. Nálunk pl. ilyen értelemben soha nem voltak szabad választások. Mára, a fityiszes eftársaknak köszönhetően eljutottunk oda, hogy gyakorlatilag csak párt, vagy hűséges (gondosan kontraszelektált) pártkatona indulhat.

Mondjuk én pont őket nem engedném soha az életbe közpénz közelébe.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: engem sem vettek meg.:D Nem is lesz nekünk burberry sálunk, ha magunknak nem veszünk.:D (Bár én egy Hermés sállal is beérném...)
@Fabius: Hogy a mi kis pufók robotunkat beelőzem, le fogja írni, hogy nem a jobbik lopott és zabrált eu-s pénzeket, hanem csak egy zsidó, akit nem azért rúgtak ki mert zsidó, hanem mert lebukott hogy kenegetett. Így a jobbik szentebb lélek az apostoloknál.:)
@Fabius: Egyébként ha már gazdaságról is dumcsizunk te mely Volneri mondatokkal értesz esetleg egyet? :))

...arra szólítja fel a kormányt, hogy cserélje le a gazdagokat kedvezményező egykulcsos adórendszert és a szociálisan érzéketlen gazdaságpolitikát a termelést támogató adórendszerre. A nemzeti radikális párt szerint a kutatásfejlesztésre, iparra, mezőgazdaságra, turizmusra kell koncentrálni a gazdasági erőforrásokat és az adókedvezményeket. „Ezek az ágazatok azok, amelyek többletjövedelmet képesek Magyarországra vonzani akár külföldről is, ezek azok az ágazatok, melyek a magyar gazdaság versenyképességét tartósan javítani, és ezek azok az ágazatok, amelyek a magyar életszínvonal jelentős, fenntartható mértékű növelését biztosítani tudják” - emelte ki Volner.

Ameddig a kormány ezt nem képes belátni és csak a saját, nyertes választói csoportjainak létrehozására koncentrál, addig a magyar gazdaságpolitika is csapdahelyzetben fog vergődni."

jobbik.hu/rovatok/orsz%C3%A1gos_h%C3%ADrek/csapdahelyzetben_a_gazdas%C3%A1g
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A tudásom igen, de sem a lelkem, sem a testem nem eladó! :)
Nézd volt már olyan munka, amiért nekem is fizettek olyan pénzt, amit álmodni sem mertem... :))
De olyan munka is, amit nem vállaltam el, akármennyit is adtak volna, mert nem fér össze a tisztességgel...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azért ugye te sem vagy annyira elragadóan buta, hogy nem tudnád észre venni azt, hogy a "külső" ilyen-olyan szervezetek mögött, milyen hatalmak és érdekcsoportok állnak. :D:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Népi kohó? Hát? A réz- és bronzkorban még elment. Ma már nem kéne. Hacsak nem a skanzenben vagy kísérleti régészetben.

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Csak tettek vettek, és mit ad isten, még működött is." :-).

Újabban leginkább (el)vesznek, amit meg tesznek, az szó szerint az ügyek, az ügymenet bonyolítása.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez így helyes, főleg akinél nemes felmenők is akadnak ugyebár. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Valami jó öreg sálam van, kb. Vörös Október Ruhagyár... Nem bolyhozik, nem szakad. Nem is egy vagyon volt. Most akkor nem vagyok divatos?
Ne'ba! Most kell megtudnom... :))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nem szentek, sose voltak. Választások előtti pénzügyi beszámolójuk vagy nem is volt, vagy muhaha szint. Közpénzt nem loptak, ez tény, kár vitatni, viszont a pártkassza töltés módján se régen se most nem voltak szégyellősek és válogatósak ők sem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Akad pár... :) Ha most elmondanám Stefkének, hogy anyai ágon német őseim is voltak, mélyen vallásos, katolikus nagyapám német származásával zsidókat, magyar katonaszökevényeket mentett a háború alatt, mint rendőr, beszarna a gyönyörtől a hülye parasztja! :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A lényeget tekintve most egyetértek Volnerrel.

Megjegyzem ezekkel a valamire mutató és valamerre vezető témákkal inkább kéne foglalkozni, mint a zsidócigányozással.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem fogod elhinni de szerintem én is úgy tettem volna, mint a nagyapád. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tudom, nem nekem írtad, de muszáj reagálnom. Jobbklikknek részigaza van csak. Kutatásfejlesztés rendben. Többi is. A gond, ami hiányzik.

Oktatni, tanítani, nevelni. Mi az igazi üzlet ha nem az, hogy egy éppenhogy szobatiszta kisemberből 20 év múlva becsületes, szorgos, okos túdós, tanár, orvos, esztergályos, ... munkavállaló, vagy vállalkozó lesz?

Ennél én nagyobb üzletet elképzelni sem tudok. Sokára jön be? Bizony, sokára. Dehát ha kuszaszem már generációkon átívelő elnagyolt látomásokkal hergel minket, akkor mindenképpen szólni kell AZ üzletről!

tani-tani
@rdos: Nem mi, hanem, a környező országok.:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Se a lányod, se a nejed nem égette el, dugta el, adta oda a kutyának játszani?:O
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Csupa gonosz, anarchiára hajtó, akik úgy akarnak ártani a szegény oroszoknak, hogy nyomonkövetik és harcolnak az emberi jogok megsértése ellen, a demokrácia csorbítása ellen. Mert gonosz érdekcsoportok abban élik ki magukat hogy harcolnak a putyin-félék ellene, és a demokráciáért.
Amúgy a jobbik kicsit jobban figyelhetne. Hiszen van turizmus támogatás (milliárdokat költünk rá, pl. fogászturizmusra...), a mezőgazdaságra, védik a védhetetlent is, imádják az ipart (coca, nestle, merci, audi), és szívükön viselik a kutatást is (szegedi lézerközpont). Jó lenne, ha jobban megtanulnák a leckét, ezzel még egy ovist se vernének át (téged sikerül, de ebbe ne menjünk bele).
@Fabius: Ó ugyan már, hiszen foglalkoznak ezekkel, nagyon is. Azért vannak nagy szarban. De a jobbik közhelyek puffogtatásán kívül is mondhatna konkrétumot. Mert közhelyeket én is tudok puffogtatni, de attól nem leszek hiteles és okos. A többi ellenzéki legalább próbál alternatívát nyújtani, mégha időnként röhögőgörcsöt produkálunk rájuk.
@Fabius:

Semminek nem ülök fel. Sem a gyrosok meg fricztamások propagandájának, sem azon demokraták ellenpropagandájának, miszerint "demokrácia van, a Viktor meg nem olyan". :D Rajtam biztos nem fog múlni a Pávián Bukása. Sajnos a szó másik értelmében sem fog rajtam múlni semmi.

(OFF:
Ennek a halnak adminisztrációs hiba folytán a kihalásra felszólító értesítője 70 millió évvel ezelőtt elkallódott a postán:
hvg.hu/vilag/20120828_Ilyen_kepek_meg_nem_keszultek_a_dinokat_i)
@Fabius: Biztos vagy benne, hogy nem loptak? Ha olyan könnyedén dobálóznak eu-s pénzzel (ami a jobboldal retorikája szerint amúgy is a mi adónk), akkor ez a kifejezés elkapkodottnak tűnik. Max még nem tudunk róla.
Jaj már alig várom a választásokat. Ha a fidesz nem javul, sok bili fog kiborulni itten. Fidesztől DK-ig repked majd a végtermék.:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Egyébként ha ekézed a szadeszt... Tudok olyan tisztességes embert ott (a fránya kivételek, amik...), akinek hatalma lett volna olyan formában befolyásolni és dönteni bizonyos ügyben, ami szó szerint milliárdossá tette volna több generációra őket. Viszont tisztességes ember volt és az ország érdekében döntött. Ezért támadták is rendesen, megpróbálták megvesztegetni, megfenyegetni, ellehetetleníteni, raportra rendelték,...
Ja igen, még egy kis apróság. Akik eszeveszettül támadták ezért, próbálták megvenni akkor, egyértelműen amerikai érdekeknek, manapság épp kormányoznak, itt, ebben az országban és véresen magyarkodnak, meg valami "nemzeti érdekekről" hadoválnak. Hiteles emberek ezek a narancsbolsik!
Hisz ha ismered a Gripen bulit, az is így zajlott, meg az is, amit én ismerek, korábbról. Igaz, abban a cocik is vastagon lobbiztak a fityisz fiúkkal...
Ha érdekel egy on-line stratégia játék,ahol a jó társaság mellett izgalmas csaták is várnak,gyere,és próbáld ki!:) www_erepublik_com/en/referrer/jim-bo
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: József Attilát idézel??? Nem áll ez a mélykeresztény világ már soká!!!
@Fabius:
Viszont a törzsközönség csak arra indul be, ami gyűlölködő és fröcskölődő. Így hogyan lehet más témát felvállalni ott?
Nem kifizetődő, nem népszerű... Marad a buzicigányzsidózás...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: 20 év, akárhonnan nézzük, nem múlik el semmin nyomtalanul.:P
Én, természetesen kivétel vagyok:D
@Fabius: Figy. Teljesen egyetértek. De most komolyan menjünk bele egy gondolatkísérletbe. Tételezzük fel, hogy holnaptól minden zsidócigányozást letiltana az országos elnökség és csak az ilyen szakmainak mondható nyilatkozatok és állásfoglalások mehetnének ki. Szerinted hány százalékuk menne át a honi médián??? :))
@a szív fészkei:
Van aki csak az ostorcsattogásból ért! :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Tegyük fel...
Szerinted hány százalékon lenne a párt?
Hol lennének a hívei?
Mit skandálnának nekik?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Szerintem nagyon is kifizetődő lenne a normálisabb arcot, sokkal jobban felmutatni.
@Fabius: Jó műsorok mennek jobbszélen: a TEK-es nyilas rég halottal levelez, a gárdás főhüle orosz sosemvolttal [..]"Másfelől abban, hogy a Jobbikot vendégül látó Vaszilij Padvojszkij, illetve az ő „European Academics of Consolidation of National Traditions” nevű intézete egész egyszerűen vélhetően nem létezik. " köt szövetséget. innen: konzervatorium.blog.hu/2009/11/23/egy_uj_nagy_turani_szovetseg_formalodik_a_jobbik_kulpolitikai_elkepzeleseirol_i

Mi van még repertoáron?
@Le_Penseur: Tényleg jó volt. Köszi a linket. Kedvcsinálónak idézek is:

"Hihető fogalmak ezek egy olyan csapattól, amelyik éppen minden erővel az újat teremteni képes felsőoktatás beszűkítésén fáradozik, a szakképzést pedig ha tehetné, kiadná gebinbe a Boschnak meg az Audinak,..."
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: És élvez el. Ez a szadomazo. Stefi ezek szerint nem dominaalkat, bár a fokoschától lehetne az is, hanem szenvedni szeret.
OFF
@a szív fészkei: "A tápszergyártás - lehet, hogy eredetileg jónak indult - de most meg abszolút a szoptatás ellen van már és szorítja ki az anyatejes táplálást"

A jószívű keresztény fehérek az ő nagy buzgalmukban tejport vittek az afrikai éhező anyáknak, etetnék tápszerrel kisdedeiket. Következmény, dizentériajárvány. Mert tiszta vizet nem adtak a tápszer mellé.

ON
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Muszáj a reklámot verni! Már csak erre zoomol a nép, családi bódottá uncsi. Szinetár-Bereczki is még halálabbra keresi magát, hogy szétmentként dúdolásznak szerelmes prüntyiket. Tódul a nép, hogy na,most egymásra néznek skálázás közben, na meddig fogják egymás kezét, na ki kivel megy haza?

Kádáriban volt válás lakásért - nem lehetett több egy családnak, hát szétmentek papíron a népek, + egyedülálló szülőt sok minden illette meg - most meg van a sokat hozó PR-ért.
@rdos: Tökéletesen igazad van. Ezért lenne nagyon fontos az oktatás de úgy általában a fiatalok támogatása és itthon tartása. :)

Jövővédelmi program az elvándorlás ellen

www.jobbik.hu/rovatok/orsz%C3%A1gos_h%C3%ADrek/z_k%C3%A1rp%C3%A1t_d%C3%A1niel_jobbikos_j%C3%B6v%C5%91v%C3%A9delmi_program_az_elv%C3%A1ndorl%C3%A1s_ellen
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Közpénzt biztosan nem loptak, nem fértek hozzá. A brüsszeli pénz "igazságos" elosztása meg legyen elgondolkodtató példa mindenkinek, mennyire akarja őket közpénz közelébe engedni.
Azért kiváncsi lennék erre a GDP-re, ha még mindig MSZP-SZDSZ lenne. Pontosabban biztosan nem lennék rá kíváncsi.

Egy GDP adat hosszabbtávú folyamat eredménye még akkor is, ha hirtelen jó sok olajat talál az ember.

Azért lehetne baszogatni Orbánékat, hogy gazdaságélénkítés, (pld. adócsökkentés) helyett a közmunkát támogatják, de nyilván mérlegelték, hogy inkább kevesebb GDP, viszont jobban integrálódik (és nem bűnözik) egy csomó cigány, így legalább ha ő gallyat szed, vagy árkokat ás, a gyereke talán már eljut az autógyárba. Ami egyébként alapvetően baloldali filozófia lenne.
@épészmérnök: Létezik az az összeg... Még itthon engem is 30 éve úgy lebasztak az orvosok, hogy meghallották, a korababámat éjjeli is szoptatom. Mi az, hogy nem tápszerezem???? Azt kell, punktum.(Tejcsárda voltam, adakoztam is sok tejet másoknak, a gyerek imádott szopni. De nem szabad ennyit, ártok vele. Oké, egyszer keltem fel ilyen pempőt összedobni éjjel félkómában: a gyerek nem ette, nekem meg elment csomó időm ezzel a drága, kevés alvásomból. Soha többet!)
@Fabius: Te férfi kézisbe ojtott Görög Ibolya illemtanerő vagy. Szerintem, ha meglát, pukkedlizni is fog előtted Stefi.

Most innentől mehetnél is a Nádorfehérvári terembe ténykedni e téren. Van ott restanci.
@Anti Anyag: JA persze, abból fényesen megél, nem is kényszerül hozzálopni az életéhez.
@Fabius: De férnének azért! Drága a Burberry, egye ki a fene a máját!! :-DD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ennek a törzsközönségnek is "el lehetne adni" a hívószavas témáikat emberi nyelven is. Már, ha tényleg a megoldás és nem a politikai előnyszerzés lenne a cél.
Keleti szél részeg HP-ket is fújdogál ide-oda: www.blikk.hu/blikk_aktualis/elutott-autosok-mellett-pozolt-a-reszeg-no-video-2104491

Valami teljes amoralitás kezd elterjedni az utakon. Nőktől pláne hátborzongató ez!
@Fabius: Még az meglehet, hogy a turáni szépség a fülkében épp a forrcsifőnök ellen szavaz. Mondom,múltkor kurvára vacillált...
Ja, ha valaki Paprika Csárda Hegyeshalom felé jár, ki ne hagyja. 2 napja ott melózok PC ügyileg, isteni a kajájuk, a gépeik is mennek... :)
@Fabius: :))))))

naív vagy nagyon... a jelölés a lényeges...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Te egy milyen takarékos nőszemélyzet vagy! usa.hermes.com/woman.html?combination=2 Hol vannak árak?? Egy Burberry sál ára Bécsben két éve 96 ezer forintnak felelt meg.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Az oktatásban 100 százalékos állami kamattámogatást adnának a diákok számára,..." Kamattámogatás? Csak nem tandíjra?

Hát tudod? Miattam csinálhatjuk azt is, hogy minden (köz)szolgáltatásért, amit állambácsitól, önkormányzatnénitől, vagy a mintegy 50-100 fajta showhivataltól veszek meg, fizetek. Még abba is belemegyek, hogy piaci árat.

Viszont ebben az esetben szíveskedjenek adót nem beszedni tőlem! Ugyanis én, meg minden magyar állampolgár meglehetősen sokat fizetek, adót és adó módjára behajtható ... bárhogy is nevezem adót. Áfát, szjat, tb-t, nyugdíjat kétfelé, munkavállalói, gépjármű, iparűzési, ingatlanadó, luxusadót ....
@Fabius: Az meg téged érdekelne, nem a pörzsés köménymagot. Neked meg nem lehet eladni gárdaegyenruhát Made in Taiwan vagy China, tehát nem vagy rentábilis.
@Fabius: Mármint úgy gondolod, hogy ha finoman zsidózunk és cigányozunk, akkor az már mindjárt más lenne?
Van polgármesterük, van képviselője, önkori képviselője. Ennyi elég ahhoz hogy az ember hozzájusson egy-két nokiás doboznyi közpénzhez, nem igaz?
Hiszen az eu-s pénzek lenyúlására kész folyamatuk volt, tudták hogy játszhatják át az embereiknek.
@a szív fészkei: Szinetár és bereczki elhanyagolható, nem hiszem, hogy max 30 emberen kívül érdekelne bárkit is, hogy együtt vagy külön. Ráadásul ők nem az amerikai piacon ügyködnek, és nem egy több milliós szuperprodukcó sarokkövei. Ráadásul egy mellékufircba nem megy gallyra a karrierjük. Szegény kis kristennek ott van, hogy lőttek a karrierjének.:D
@a szív fészkei:
@Fabius:

Nem nevelt meg, és továbbra sem tisztelem.

Büszke, betörhetetlen és megzabolázhatatlan vagyok, egy szabadon vágtázó paripa, aki már hosszú ideje járta a tikkadt szellemi pusztaságot, mígnem egyszer csak kíváncsiságtól hajtva betévedt Fabius birtokára. Fabius azonnal megpróbált felnyergelni, meg kegyetlenül meg is sarkantyúzott, de hamar szembesülni kellett a ténnyel, hogy mennél jobban sarkantyúzott engem, annál kevésbé engedelmeskedtem.
@Dr. simonmondja.:
"Cél : Nagymagyarország-mennyország."

- eredmény : Magyarország - menj ország!
@Anti Anyag:
"Azért kiváncsi lennék erre a GDP-re, ha még mindig MSZP-SZDSZ lenne. Pontosabban biztosan nem lennék rá kíváncsi."

Én arra lennék kíváncsi, hogy ha nem tündérmesékben, látomásokban, víziókban és ötletelésben merülne ki a jelenlegi kormány gazdaságpolitikája, akkor hol tarthatnánk!

"Azért lehetne baszogatni Orbánékat, hogy gazdaságélénkítés, (pld. adócsökkentés) helyett a közmunkát támogatják, de nyilván mérlegelték, hogy inkább kevesebb GDP, viszont jobban integrálódik (és nem bűnözik) egy csomó cigány, így legalább ha ő gallyat szed, vagy árkokat ás, a gyereke talán már eljut az autógyárba."

A közmunka kizárólag statisztika sminkelő pótcselekvés. Gazdaságilag többe kerül, mint a segély. Embereket aláz és a legkiszolgáltatottabbakon rúg még egyet. A népszerű gondolat, miszerint a cigány dolgozzon csak meg a segélyért nem állja meg a helyét. Már csak azért sem, mert nem csak cigányok sétálnak sárga mellényben céltalanul mindenfelé. A közmunkaprogram alkalmatlan arra, hogy az embereket visszavezesse a munka világába. Vagy te hallottál már olyanról, hogy az árokpucoló közmunkásban meglátta egy vállalkozó a lehetőséget és munkát ajánlott neki egy kertépítő cégnél?
@a szív fészkei: Nem takarékos, csak a hermés jobban bejön és legendásabbak a selyem sáljaik.:D
@a szív fészkei:

Nem nevelt meg, és továbbra sem tisztelem.

Büszke, betörhetetlen és megzabolázhatatlan vagyok, egy szabadon vágtázó paripa, aki már hosszú ideje járta a tikkadt szellemi pusztaságot, mígnem egyszer csak kíváncsiságtól hajtva betévedt Fabius birtokára. Fabius azonnal megpróbált felnyergelni, meg kegyetlenül meg is sarkantyúzott, de hamar szembesülni kellett a ténnyel, hogy mennél jobban sarkantyúzott engem, annál kevésbé engedelmeskedtem.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: És a dakota közmondásnak engedelmeskedve, leszállt a döglött lóról.
Gárdista csillagocskák, kéretik újabb masírka! www.borsonline.hu/20120828_satanistanak_hiszik_az_angyalarcu_nagymamagyilkost Nagymamákat nyírkálnak a fehér unokák! Ezt meg lehet engedni??? Isten, haza, család!!

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ezek itthon asztárok, félmillásért dödögnek a színpadon. Mióta válnak még inkább.

Kristen Stewart túléli, ahogy túlélte Ingrid Bergman is. Meg Sophia Loren és a többi, és a többi. Szerintem a filmjeit stenkerolják így.
@Le_Penseur: Színigaz. Egyik ismerősöm most éppen egy ilyen közmunkásbrigádban "dolgozik", gyakorlatilag heverésznek egész nap. Ebben a szárazságban fű sem nő, nincs mit kaszálni, de ettől függetlenül kimennek terepre minden reggel. A munkafelügyelők meg úgy tesznek, mintha nem látnák az aktív semmittevést.
Statisztikai szépségtapasz az egész.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Öszvér drágám, aki lószerszámba akar bújni, hogy paripa lehessen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hogy tud a jobbik egy amőba értelmi szintjén létezni? És mi van az amőba alatt, ahová azokat soroljuk akik ezt beveszik? Időnként elgondolkodom ezen.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Uhh, ezt leütöm:" egy szabadon vágtázó paripa, "
No most tudomásom szerint itt New Lipyben ez a herélés következménye - mi persze csak papírból tudjuk:
Ló esetében csődör – paripa, herélt; szarvasmarhánál bika – tinó, ökörtinó, ökör; juhnál kos – ürü, ürütoklyó; sertésnél kan – ártány; baromfinál kakas – kappan.(netről) Te vidéki jány létedre ezt nem tudod???

Vannak neked kis szexuális fantáziáid, nem mondom:[..]"Fabius azonnal megpróbált felnyergelni, meg kegyetlenül meg is sarkantyúzott, " Nem sikerült, ja. De nem látom, hogy bánkódna emiatt. Miért kóboroltál tikkadtan? Van barrikád.hu, kuruc.hu és millió ilyen lápvirágtermő oldal. Ott felfrissülhettél volna.
@_zulu_: Vagy kiküldik őket, mint a XII.-ben vad fagyokban gallyat vágni a Pilisbe. Nyolc órát. Mikor gallyazni nem akkor kell és embertelen az egész, ahogy van.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "az amugy sem eros tanari szakma kurvara felhigult"

A hajdan létező társadalmi mobilitás-kutatások a hetvenes-nyolcvanas években kimutatták, hogy a pedagógus pályák a társadalmi felemelkedés első lépcsőfokai. A munkás és parasztszármazású hallgatók aránya az óvónőképzőkben volt a legmagasabb, aztán a tanárképző főiskolákon, aztán a tudományegyetemeken. A legalacsonyabb arány az orvoskarokon, és a jogi karokon volt.
(Feltételezem, hogy most sincs ez másképp.)

A tanterv mellett létezik egy rejtett tanterv, a kulturális kódok, értékrendszerek, amelyeket a család közvetít. A Varánusz közönsége tehát olyasmit várna el a pedagógus társadalomtól, amit annak többsége nem tart értéknek: autonómiát, kreativitást, és hasonlókat.
@a szív fészkei: Nem ugyanaz. Az egyik rendes színésznő volt, és hozta a számokat. A másik pedig az alkonyat sorozaton kívül nem tud hozni számokat és félrekamatyolt.
Az amerikaiak borzalmasan álszentek ám. Nem szeretik, ha a sztárok ugyanazt csinálják amit ők.
@épészmérnök: Ez mutatja miért terjed pont a tanárok között a pestishez hasonlóan a jobbik. Kisebbrendűségi érzés, irigység.:)
Amúgy a tanári szakokra könnyű bejutni, sokkal könnyebb mint máshová. Fősikolára pláne.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

"Nem nevelt meg, és továbbra sem tisztelem."

Ehhez képest leszoktál a kezdeti véresszájúskodásról, megtanultad használni a kérlek és légyszíves szavakat. Ráadásul ma már a Mélyen tisztelt Fabius! Kedves Faszfejek! megszólítással külön is válogattad őt tőlünk egyéb faszfejektől.

Hiába magyarázkodsz.

Emberfélét lehetett faragni a baranyai teuton parasztból.
@a szív fészkei:

A paripát természetesen nem szó szerint kell érteni.

Nem csalódtam benned, öreglány. Fölöslegesen kötekedő válaszodban a tudálékos szárazság egyesül a beteges szexuális fantáziádnak azzal a nyers, sokszor az útszéliségig ízléstelen boncolgatásával, amit csak nagyon nehezen tudok elpirulás nélkül végigolvasni.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Azért ez nem semmi teljesítmény Fabiustól, ismerjük el. Lehet, hogy civilben igazából állatszelidítő?:D
Bla bla bla bla bla

A lényeget írd le, hogy lényeges lehess. Azt, amit én írtam, és nem győzik lekaparni a netről. Vedd fel a lábszárvédőmet, a mellvértemet, és a sisakomat. A fekete tollasat, hátha attól azt hiszik majd, hogy te én vagyok. Vedd fel a kardomat, ha elbírod egyáltalán.

CSAK IGAZAT SZÓLJ!
@Anti Anyag:

"Egy GDP adat hosszabbtávú folyamat eredménye"

Bizonyám, olyan hosszú folyamaté, hogy két negyedév mínuszos eredménye kell a recesszió teljesüléséhez. Ezen éppen most vagyunk túl.

A szocik GDp-jére én sem lennék kíváncsi. De a Bajnaiéra igen, mert ha nem piszkálják a fakezűek most növekedő pályán lennénk, mint a régió többsége. Elkúrták ezek is, mint Gyurcsányék. Nincs ezen mit szépíteni.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Pedig te írogálsz sarkantyúzásról. Méghogy szív lenne tele szexuális utalásokkal.
Nem kell tagadnod, bolondulsz a mi Fabiusunkért.
Fabius, lópikulát látsz te, nem a lényeget. Akik értik, hogy ez tömény baromság, azok úgyse a Fideszre szavaznak, nekik lehet akármekkora marhaságot lobogtatni az orruk előtt, akik meg nem, azok előtt lehet villogni, hogy mi olyan jólétet hoznánk a tág környékre amilyet Nagy Lajos óta nem látott a föld, de a sok földhözragadt környékbeli miatt nem lehet, emiatt gyűrűzik be ide azoktól a rossz. Ennek már meg is van a kommunikációs terve Habony Árpinál. Erre megy ki a Wekerle terv.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Félek tőle, mert hatalmában áll kitiltani. Én tisztelem a hatalmat, ha nemességgel és önmegtartóztatással párosul. A hatalom, mely nemességgel párosul, nem félelmet, hanem tiszteletet kelt az egészséges emberi lélekben. Orbán Viktor hatalomgyakorlása is tiszteletre méltó. Fabius viszont kegyetlen önkényúrként uralkodik a Varánuszon.

Tisztában vagyok az erőviszonyokkal, és elfogadom a szabályait.
@Fabius: "Venezuelából zenepedagógiát importálnánk, mert Kodály már olyan avittas, nem gazdasági példát. "

Fabius, az úri osztály már lerombolta a Kodály-szisztémát.
Ugyanis Kodály nagysága nem csak a módszerekben rejlik, nem ő találta fel a melegvizet. A nagysága a víziójában rejlik. A hivatásmondata az volt: "Legyen a zene mindenkié!"
Okos ember volt, emellett diplomás magyartanár, értett a pedagógiához, és mivel éveket töltött országjárással, ismerte a társadalmat is. Abszolút átgondolt, és nagyvonalú volt a projektje, lépésről lépésre építette fel, nem egyedül, mindig voltak társai.
Léteznek zenepedagógiai módszerek, Dalcroze, Orff, Suzuki, és vannak újabbak is. De azok mind csak a zenetanítás egy-egy vonatkozásával foglalkoznak. És egyik sem gondolkozik rendszerben. Kodály nagysága a módszeresen, átgondoltan felépített rendszerében van. Olyan ez a rendszer, mint egy szép és jó épület: lehet hozzátoldani, emeletet ráépíteni, átfesteni, közfalakat arrébbrakni, de maga az épület mégis áll, és azonos önmagával.
Az óvodától a tanárképzésig, minden szintre ki van dolgozva az, hogy akkor éppen mit lehet, mit szükséges megtanítani, és hozzá van millió segédanyag. Egy magyar iskolai énektanár, vagy osztálytanító elmegy a könyvesboltba, megveszi a megfelelő évfolyam tankönyvét és a tanári kézikönyvet, és kész!
Emberek, ez egy óriási luxus, ami csak Magyarországon létezik (még). Mindenütt másutt a végzett ének-zenetanár maga kell, hogy kidolgozza, összelopkodja innen-onnan a módszereit, és a segédanyagait. Ha igényes. Ha nem, akkor zenét hallgattat a gyerekekkel, vagy beszélget a zeneszerzők életéről.

Na ezt a rendszert rombolják le folyamatosan a rendszerváltás óta. A közoktatásban úgy lecsökkentették az énekórák számát, hogy akkora óraszámban készséget elsajátíttatni nem lehetséges. De mivel a döntéshozók maguk tisztában vannak azzal, hogy a zenetanulás mennyire üdvös az ember számára, ezért megduplázták a (majdnem, de csak majdnem) ingyenes zeneiskolák tanulói létszámát. A saját gyerekeik tehát csaknem ingyen tanulnak hangszert is, (kölcsön hangszeren, amiért nem kell fizetniük), a plebs gyereke meg maradjon Lagzi Lajcsival. Nehogy kifinomultabb legyen, és esetleg be tudjon illeszkedni egy magasabb társadalmi osztályba.
A népek már elkezdték az együttműködést a fordítókorongon. Viszik a bankbetétet és a céget Szlovákiába.

Neked semmi se jó Fabius?!
tanulságos cikk:

Miért kell a magyar államnak az E.On?
JM
2012. augusztus 28., kedd 15:02

A hétvégén a kormányfő arról beszélt, hogy hamarosan az államé lesz az E.On. Sem a cég, sem a kormány nem kommentálta, hogy mire gondolhatott a miniszterelnök, de a törekvés nem előzmény nélküli: a gázüzletág átvételéről már Bajnai Gordonék is egyeztettek a német tulajdonossal. A lépés kis mértékben, de növelhetné a magyar alkuerőt, komoly kérdés azonban, hogy honnan kerít a kormány több százmilliárdot a vételre – ráadásul lehet, hogy ez ablakon kidobott pénz lesz.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/08/28/eon/?rnd=5956
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Kapsz mindjárt az elempésektől, Bajnaizol itt.:D
@Melee:

Ezt a szöveget a fideszdroidoknak lehet eladni max. Viszont Viktornak ők már a győzelemhez kevesen vannak, ezért a Wekerle nem is nekik szól, hanem a bizonytalanoknak. De azok meg nem hülyék, és nem véletlenül bizonytalanok.
@Légifarkas: "Neked köszönhette a sok hülye, hogy nem buktathatták meg alsóban, akármilyen ostoba volt? Köszönik. Tök faszául elhitték a szüleik is, hogy á, semmi baj azzal a gyerekkel, szóban értékelve kicsiokosaranyos. Mostanra meg már késő."

Édes bogaram, tudsz te arról, hogy gyermekkorban egy év korkülönbség mekkora fejlettségbeli eltéréseket takar? Az osztályban a fiatalabb gyerekeknél még akár a finommozgásokat vezérlő idegek myelinhüvelye ki sincs teljesen fejlődve, a gyereket meg basztatják, hogy nem ír szépen. Hát nem tud! De ha hagynák a saját tempójában fejlődni, akkor három hónappal később simán tudná.

Azért, mert valaki tud gyereket csinálni, attól még nem ért a pedagógiához.
@Husz_János_Puszita:

Majd, ha mutatnak jobbat beszélhetnek. Addig ül, számol, gondolkodik és nem pofázik :-D
@Cirbolya_sentinel:

A gáz üzletág veszteséges, Eon nem bánja ha megszabadul tőle. Haszon csak politikai, megvédik a gázárakat a zembereknek. Vértes mondta tegnap.
A blogban szereplő Wekerle tervvel skrupulusaim vannak.A kárpátmedencei léptékű növekedési stratégia érdekében Ausztria és Ukrajna kivételével a környező országok résztvételével készült tervről van szó. Miután nem ismert ezen országok konkrét résztvételi szándéka, arról sem esik szó, hogy melyek ezek az országot, ez az ú.n. terv inkább indítványként fogható fel.Pozitív fogadtatásra nemigen lehet számítani, hiszen a számba jöhető államokkal korántsem beszélhetünk olyan jószomszédi viszonyról, mely reményt kelthetne egy ilyen nagyarányú és hosszútávú gazdasági integrációra.Ki vagy kik nevezték ki Magyarországot ennek a stratégiának a levezénylésére? Milyen források állnak rendelkezésre a célok megvalósításához?Melyik ország mely profil fejlesztésében érdekelt, mi lesz e profilok leosztása? Számtalan kérdés merül fel, mely aligha foglalható össze még fő szempontok rögzítése mentén sem 25 oldalban, melyben Matolcsy megálmodta és megfogalmazta.
Miután e hosszú távú stratégia 2020-ig el kívánja érni a nyugati gazdaság színvonalát, melyet lokális formában tervez a Kárpát-medencében, ez a tény gazdasági konkurrenciát jelent a nyugat számára. Emiatt sem pénz, sem támogatás nem várható el a nyugati országoktól.
A 2020-ra tervezett nyugati színvonalú gazdaság megteremtése többszörös erőfeszítést igényel,a lemaradást O-ra hozni, és ebből a dobbantóból elkezdeni fejlődni. Nonszensz!
Európában egy ilyen gazdaági elkülönülés gazdasági és politikai kirekesztést is létrehozna. Ezzel tisztában kell, hogy legyenek az ebbe a stratégiába betervezett környező országok is, nem valószínű, hogy hajlandók lesznek egy ilyen kockázatos, nagyívű vállalkozásba bele menni.
Kérdés, hogy egyáltalán van ennek a tervnek némi realitása, vagy csupán a kormányzat reményt keltő retorikájáról van szó.
@productmanager: "Már többször is leírtam több blogban is, hogy gazdasági oldalról kell megközelíteni ezt az egész nemzeti újraegyesítési kérdést. "

Ez volt az EÖKIK koncepciója is, csak az a fránya koalició...
www.eokik.hu/
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Ha elfogadod a szabályait akkor megnevelt kiscsillag. Ugyanis nem kötelező ide járni.

Egyébként borzalmas önmegtartóztatás lehet nem leírni kinek vernéd szét a fejét fokossal, és használni a kérlek és légyszíves szavakat amikor akarsz tőle valamit. Ez egy diktátor rohadék. Pfúj.
@Mariann19:

"Miután nem ismert ezen országok konkrét résztvételi szándéka,"

Őket ez mióta zavarja? A bankcsomagot is úgy akarták eladni, hogy azt a V4 akarja közösen, azok meg nem győztek tiltakozni.
@Mariann19:

Nekem nem skrupulusaim, hanem kiütéseim vannak már a Matolcsy terveitől. Tök felesleges őket értelmezni vagy cáfolni szerintem. Az álmodozások kora lejárt. Csak azt tudnám, honnan a bánatból veszik a nagy önbizalmat, őket követi majd mindenki. Elárulhatnák a titkot, jól jönne nekem is néha.
@Husz_János_Puszita: igen és még ez a megvédés is kétséges, mert túl könnyen drágulhat amit csökkenteni akarnak, és a vételi összeget is jobb lenne más értelmes dologra költeni.
@Husz_János_Puszita: Lefordítva fogunk akkorát bukni rajta mint a mol-on?
@vitéz Thapóccay néma bárány: Csak nem akarod a góré csaját lenyúlni?:D
TiK TaK TeK, über ciki ismért :D

Mondjál kevesebbet,
akkor nem tudnak belekötni

Súgta oda Hajdú János, a TEK vezetője a Szíriában kiszabadított magyar túsznak a sajtótájékoztatón.

index.hu/belfold/2012/08/28/mondjal_kevesebbet_akkor_nem_tudnak_belekotni/
@a szív fészkei: "Hozhatnának chilei echte zöldet"

Ne, kérlek szépen! Tizenötezer kilométer utaztatás tudod, mekkora környezeti ártalommal jár? Bődületes!
És igazából nincs is szükséged rá, a magyar fajták sokkal finomabbak.
@Cirbolya_sentinel:

A nagy állami mamutvállalatokat pont a hatékony működésről lehet megismerni nálunk.:D Ezután nem az Eon, hanem az adófizetők állják majd a veszteséget, plusz bónuszként. Bravo.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nagyobbat bukunk rajta, mint a MOL-on. A MOL nyereséges. Akkora pénznyelőket raktak be a költségvetésbe ( állami kamattámogatások, másfélszer nagyobb közigazgatás, stb ), két-három év és államcsőd. Fogadunk?
Ez hagyján.

Az igazi teljesítmény az hogy a ballereknek így sincs esélyük választást nyerni...
:O na lehet tippelni, melyik fideszest fogják kirúgni a pártból:

A fideszes képviselők elhatárolódtak a hevesi Fidesz-elnöktől
A hevesi önkormányzat fideszes képviselői elhatárolódnak a városi Fidesz-elnök azon állításától, amelyben közpénzek felelőtlen kezelésével és az iskolások ebédpénzének eltüntetésével vádolta a város független polgármesterét – derül ki abból a közleményből, amelyet három fideszes képviselő írt alá.

hvg.hu/itthon/20120828_ebedpenz_heves_fidesz_elhatarolodas
@a szív fészkei: van itt ez a fenti idióta akinek teccik a wekerlekereke...a kinti magyarok meg leszarják a Kedves Beteget (vagy cerkóf?) és a szemeit amint szétállnak

brühühöühühüh
@Husz_János_Puszita: növekszik a sor: BKK, MÁV, BKV /kezdeti kilövés, haverosodás/, Malév /jah az már kilőve :)/ MVM, Posta, Születő Nemzeti Mo-bill, közszolgáltatások stb stb. Egyenes út a dicső csaucsau korszakba, és a hiánygazdálkodásba, jegyrendszerbe, az az államcsőd jó esetben is 1-1,5 év csak szerintem...
nem olvastam végig, de a végkövetkeztetésen besírtam. grat.

Egyébként bárminemű Kárpát- medencei- gazdasági- társadalmi- integrációt fokozó intézkedéssel egyet lehetne érteni, de Orbán hiteltelen a környező országok kormányai szemében. Nincs felé bizalom. Megvallom én is kétszeresen bizalmatlan vagyok az olyanokkal szemben, akik mást tesznek, mint amit mondanak. ennyi.

Mást kell az élre állítani.
@rodeo36: légyszi kalkulálj egy szkennáriót E.On bevásárlásra, és annak anyagi-gazdasági-politikai következményeire. Úgy távolból hátha kicsit másképpen látszik :D
@Husz_János_Puszita: két-három év és államcsőd. Fogadunk?

---Ige minden jel ezt mutatja...:DDD

Te hülye vagy Apa.
@Cirbolya_sentinel:
Ez a 3 exrendőr biztosan csak sétálgatott céltalanul Szíriában. Fagyiztak, sétálgattak a tengerparton, aztán egyszer csak elrabolták őket, majd hirtelen hazahozta őket a TEK. Mindannyiunknak jobb lenne, ha inkább nem is tudnánk semmit az egészről. A sajtótájékoztató pedig aranyos a cipőjük orrát bámuló exzsrukkal, meg a barett sapkás kéményseprő bácsival! :D
@Husz_János_Puszita: Aha. Másfél év. Részemről.:)
@Cirbolya_sentinel: Ronda kérdés, de a tek egyenruháját az irakiaktól és a libanoniaktól nyúlták? Mármint a két diktátor emberei. Ha csak a csókát látom, hát simán besorolnám valami közel - keleti diktátor mitugrászának.
@vitéz Thapóccay néma bárány: :D A pasik furán működnek, látod, még Boli is itt kacérkodik vele.:D
@épészmérnök: Ez az édesbogarazás valami belső kényszer egyeseknél, érdekes... Ha netán azért mondtad, mert a bogár is egy állat, akkor jelzem, én meg gondoltam valamire.

Képzeld el, általánosban összesen öt bukott osztálytársam volt, közülük kettőt rögtön elsőben elvarrtak. És kurvára nem azért, mert nem tudtak szépen írni; azért, mert egyáltalán nem tudtak. Számolni sem. Leszarom a myelinhüvelyes ökörségedet, áltudományos faszság helyett elárulhatnád, mit lehet kezdeni másodikban, a szorzótáblához érve egy olyan gyerekkel, aki az ujjain tud összesen tízig elszámolni (csak egyesével, és csak odafelé), és totál képtelen leírni azt, ahol éppen tart. Fogadni mernék, hogy most jön a gondos nevelés és a többi blabla, baszhattuk ezt anno, és baszhatják ma is azokban az iskolákban, ahová egyre több ilyen gyerek jár.
A kurva nagy liberalizmus emellé még elhitette a szülőkkel, hogy semmi baj, behozza a kölyök - aha, lószart hozza be. Nálunk az évismétlőkkel úgy foglalkozott ugyanaz a tanár, hogy még ének helyett is írt-olvasott vele, mostanra ez lehetetlen, a tanterv olyan, mint egy kisebbfajta kiképzés, nincs lazsálás, nincs várakozás: aki nem tartja a lépést, reménytelenül leszakad a többiektől. Na, az lesz a full kudarc, nem az, hogy kap a gyerek egy kis levegőt, és egy évvel később, ügyesebben, okosabban nekifut ugyanannak a feladatnak.

Én nem mondtam, hogy értek a pedagógiához, de ahogy elnézem, te is csak írni tudsz.
@Habakuk999: Kedves Habakuk!

Így is súlyos, de van tovább is (régebben érdekelt a téma):

Elektronikus könyvek kiadása, megjelentetése esetén is kötelespéldány *beszolgáltatási kötelezettség* áll fenn az Országos Széchenyi Könyvtár részére.

A köldöknézők (jógik) ebbe is tettek egy svédcsavart: 6, azaz hat példányban kell az e-könyvet beszolgáltatni, ugyanúgy, mint a hagyományos könyvet.

Tehát ha írsz egy e-könyvet, akkor a törvény szerint az e-könyvfájlt hatszor(!) köteles megküldeni ingyen(!) az OSZK-nak (noha mindegyik fájl ugyanazt tartalmazza), függetlenül attól, hogy könyved free (ingyenes), vagy fizetős.

See also:
www.nyest.hu/hirek/kit-es-mire-kotelez-a-kotelespeldany

- Szóval maga analfabéta?
- Igen.
- Adja be írásban, négy példányban!

''...minden natyon szep, mindennel megfatyok elegedve...''
tényleg a szocik eladtak mindent ami mozdítható volt. még a Szerencsejáték zrt.-t is el akarták de meghiúsult pedig az tisztán csak hasznot hoz.
@vitéz Thapóccay néma bárány: "A bankcsomagot is úgy akarták eladni a V4-nek, hogy azok nem győztek tiltakozni.." Nagyon finoman próbáltam fogalmazni a környező országok résztvételi hozzáállásáról, de azt a kormánynak már észre kéne venni, hogy nem comme il faut magatartásuk kal eltávolítják nemcsak a környező országokat, hanem destabilizálják hosszú távon külpolitikai viszonyainkat.Ilyen fellépés mellett ábránd marad a kárpátmedencei stratégia.
Egyelőre Eu. tagország vagyunk, ez a terv hogyan fér bele az elkötelezettségünkbe? Megint szereztünk egy rossz pontot. Mit gondolsz, a Déli Áramlat gázvezeték miért Horvátországon keresztül fog futni, holott kezdetben arról volt szó, hogy rajtunk megy át?
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): No, ha belekezd a svéd vagy norvég munkahelyek megmentésébe is, akkó lehúz6ják skandiék is a rolót!
@Husz_János_Puszita: "Csak azt tudnám, honnan veszik a nagy önbizalmat..."
Nem vagy egyedül ebben a talányos kérdésben. Különösen, ha a gazdaságimutató számokat elemzed folyamatában.Ez már nem önbizalom kérdése, már önámításnak sem nevezném. Sokkal rosszabb...
@Mariann19: "Egyelőre Eu. tagország vagyunk"
Pont ezen töröm a fejem egy ideje: vajon egy év múlva is elmondhatjuk még ugyanezt? És kettő? Mintha Orbán alig várná, hogy végre gazdaságilag-politikailag összeszakadjon az EU, és akkor "látjátok, feleim, szartseérez" felkiáltással kipattinthatja belőle az országot, és még tiltakozni sem fognak túl sokan, hiszen szinte romok alól menekülnénk.
Idegesít, hogy egyfolytában húzza az időt...
@fletwwod_mac: Most ez egy perverz vicc, igaz?
Egy elektronikus file-t elküldeni 6 példányban?! Ez még az elgázolt nagylábnál is viccesebb.:D
@Légifarkas: Te aztán kis zseni lehetsz, ha már 6 évesen levetted, hogy azok a gyerekek nem tudnak semmit. Ha pedig nem tudtak semmit, akkor meg kellene nézni, hogy mennyire kompetens a tanár. Ez pedig felveti azt a borzalmasan liberális kérdést, hogy nem lehet, hogy a tanárral komoly gond van, ha az osztályában buktatni kell?
A legtöbb tanár annyira szarik a munkájára, hogy szerintem arra se képesek, hogy valódi, személyreszabott értékelést adjanak a kicsikről. Nézd meg az elsősök értékelését. Na az aztán hemzseg a közhelyektől, meg az olyan fordulatoktól hogy életkorának megfelelően teljesít...
Amúgy én cukorborsózni és cukorfalatozni szoktam, drágázni is.
@Jari Litmanen:

Tényleg! Hogy is hívták a privatizációs kormánybiztost? Martonyi János?

És a privatizációs kutatóintézetek igazgatóját? Matolcsy György?

Micsoda véletlenek vannak, mi?
@Légifarkas: "Én nem mondtam, hogy értek a pedagógiához"

Akkor pedig miért nyilatkozol ekkora nagy mellénnyel? Azért, mert iskolába jártál?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Megbocsáss, de mi a csöcsnek?
Egy egyszerű ARM-alapú táblagép kb. 30eFt körül kap6ó. Könnyű, tehát az elsős gyerek táskája nem 12 kiló. Mellesleg hamar megtanulja a gép kezelését is, nem kell OKJ-s Word tanfolyamra járnia iskola után :))

Legyen a tananyag letölthető csekély térítésért
(pl. 1-2 Eur/(fél)év/tantárgy) erre a gépre.
Ennyiért nem éri meg torrentezni se a tananyagot.
A gép pedig sokáig használ6ó.
Abszurdnak találod?
Hehe... kukk ide:

kepfeltoltes.hu/view/120828/er_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@fletwwod_mac: "hat példányban kell az e-könyvet beszolgáltatni, ugyanúgy, mint a hagyományos könyvet."

Ezt nem mondod komolyan!!!
@Mariann19:

A környező országoknak nincs "részvételi hozzáállása". Egyébként meg lehetne ezt csinálni úgy, hogy az Uniónak se lenne vele baja, hiszen a V4-el sincs. De Orbánhoz és a szokásos sületlenségeihez csatlakozni öngyilkosság a hozzánk hasonló megítéléssel nem küszködőknek.
@Légifarkas: Amíg jön a zsé, addig maradunk. Pénz beszél... Emiatt nem aggódom különösebben. Ráadásul még ha a körmére is vernek időnként, jobb egy eu-s ország miniszterelnöke lenni, mint egy eu-ból kibukfencezett, nulla súlyú ország miniszterelnöke. Ezt pedig viktor hiúságát mélyen sértené, hiszen ő rém fontos és jelentékeny.
@épészmérnök: Akinek nyergébe Fabius pattant és jól megsarkantyúzta.:D:D
@Ben Franklin:

Az igazi teljesítmény az, hogy ekkora aggyal képes voltál beregelni. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: " Ezt pedig viktor hiúságát mélyen sértené, hiszen ő rém fontos és jelentékeny."

ÉS MAGAS! :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Simán, de minek legyen ő magas, hiszen napoleon magassága is unortodox volt.
Tegnapi vitához: legalább napoleon beújított egy josephine-t aki szépséges volt (állítólag):D
@Légifarkas: Szólok előre: rovásírással fog megjelenni és jobbról balra kell majd olvasni!
@Mariann19:

A közös történelmi múlt tetszik még benne nagyon. Trianon előtt úgy bántunk a határainkon belül élő nemzetiségekkel, mint a kutyával. Most meg revízióról álmodik a marhája.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: minek feszegetitek állandóan a pofonosládát?
Nem voltam, nem vagyok zseni; egyrészt láttam, ki mivel kínlódik, össze tudtam hasonlítani azzal, hogy nekem mivel nem kellett kínlódnom. Másrészt emlékszem, tehát visszamenőleg is lehet értékelni.
A tanárkérdéssel nem tudok mit kezdeni; 19-en voltunk az osztályban elsőben, abból egy volt évismétlő, év végén két másik maradt megint elsős. Úgy vagyok vele, hogy tanárnak, diáknak és szülőnek egyaránt kötelessége mindent megtenni a sikeres évzárás érdekében, de ha egyszerűen nem megy, akkor nem kell a kegyes hazugság. Felnőttkorban sem fog hazudni senki, aki jót akar az illetőnek.
Mindegyik bukott, még a cigányok is, elvégezték végül a sulit, nem mondom, hogy karriert futottak be, de tisztességes melósok lettek, szakmunkásképzőt bukás nélkül abszolválva, mert addigra belátták ők is, hogy ha teljesítik legalább az elvárt minimumot, abból lesz a legkevesebb baj.
És ez egyáltalán nem a finommotoros mozgásról szól, azt beszéljétek meg Sipivel.

Tudom, milyen szófordulatokat szoktál használni, de speciel nem tőled kifogásoltam.
@Husz_János_Puszita: Neki csak a terület kell és az ott élő magyarok. A többiek pedig pakolhatnak, vagy beolvadnak.
@Fabius:

Kedves Fabius!

Azon kellene elgondolkodni, hogy kik legyenek ezek helyett. Javasolnám, hogy ebbe az irányba is gondolkodjunk.

Ne legyen se Jobbik, se Fidesz, se Mszp, se Dk!

Találjunk egy szakértői kormányt közösen, majd biztosan akad a semelyik pártot nem választók között szponzor tömegével. Gondolom a pártoktól is bőven átszavaznak egy nem korrupt kormányra. Hazugságvizsgálaton, IQ teszten és eü teszten vállalnák a megmérettetést. A 4 millió bizonytalan, ha átlagosan 500 forinttal támogatná a készen ajánlott kormányt, az már elagendő lenne a kampányra is, melynek eredményeképpen a fidesztől és a többi párttól undorodókat is meg lehetne nyerni.

Orbán Viktor

Semjén Zsolt
Navracsics Tibor
Pintér Sándor
Martonyi János
Matolcsy György
Réthelyi Miklós
Balog Zoltán
Németh Lászlóné
Fazekas Sándor
Hende Csaba
Varga Mihály

Orbán Viktor helyett - Róna Pétert, mert nem korrupt és szellemileg ép!

Semjén Zsolt - senkit, mert egy báb!
Navracsics Tibor
Pintér Sándor - ?
Martonyi János -
Matolcsy György - Mellár, Békesi, Kupa ?
Réthelyi Miklós
Balog Zoltán
Németh Lászlóné
Fazekas Sándor
Hende Csaba
Varga Mihály
@épészmérnök: Mint rendszeres publikálót 1 időben komolyan érdekelt a téma... nincs kivétel!
keress rá erre a kulcsszóra --> kötelespéldány

esetleg az elektronikus könyv szavakkal kiegészítve

és majd látod, hogy valaki ez halálos komolyan kitökkintette.
Ki lehetett ez a reciprok zseni?

ezt is gondolom:
Ma Mo-on e-önyvet tisztességesen kiadni reménytelen.
@épészmérnök: nem. Azért, mert határozott véleményem van, mely az iskolában, illetve az életben tapasztalt képekből állt össze. Tiltja valami, hogy véleményem legyen arról, ami nem kifejezetten a szakmám?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Perverz, csak nem vicc. Valóság!
Lásd 16:49:28-i hsz-em és az előzőleg belinkelt anyag.
@Légifarkas: Ajaj, visszamenőleg úgy gondolod?! Ajaj, összehasonlítottad,már akkor?! Elemezted? Tárgyilagosan? Következtetéseket vontál le? És mi nyitogatjuk a pofonos ládát? Drágám, a tanárok a legritkább esetben vannak a hivatásuk magaslatán. Arra blazírozni, hogy egy tanár döntését szakmai és nem szubjektív élmények befolyásolják, az gyermekien naiv elképzelés. Amiből az ember max 16 évesen kigyógyul. Hacsak nem tanár, tanító, és érzi a szakmai hiányosságait, így védi magát.
Engem nem a finommotoros mozgás izgat, azt a tanítókat se izgatja, ahogy az sem, hogy jól tartod -e a ceruzát, helyes testtartással blablabla. Ők azt szeretik, ha nem zavar be semmi az órába, és mindenki szépen ütemnek megfelelően halad. Ha meg nem, akkor sem veszik a fáradtságot, hogy foglalkozzanak vele, a problémás gyerek nyűg és teher, plusz munka. Amit senki se fizet meg neki.
Kivételek mindig vannak. Kivételek.
@Légifarkas: Az eu-ból való kilépés szándéka gyakran felsejlik az orbáni belföldi retorikából, bár az Eu-ban és a külföldnek szánt mondanivalója cáfolja ezt.
Ez a kárpátmdencei terv egyébként egyes céljait illetően kissé a volt KGST-re hajaz.Pl:közös jármű és gépipar profil/ a világ jelentős járműgyártói uralják a világpiacokat mellesleg/, ipari és infokommunikáció / hol lehetünk versenyképesek?/ egészségipar stb. Mintha az egész stratégiai terv egy belső elosztást feltételezne termelésben és a piacot illetően is. Mindez pedig úgy nem megy, hogy közben Eu. tagország is legyünk.
Nem tudni, hogy a tervben szereplő egységes munkaerőpiac milyen tartalommal bír.Egy esetleges Eu-ból való kilépés a külföldi munkavállalás lehetőségét kizárná, ezt jelentené az egységes munkaerő piac?
Csak gondolkodom.
@fletwwod_mac: akkor a gyereknek már nem leszek képes segíteni, mert hogy én aztán rovásírásos ökörséggel nem idegesítem magamat, az biztos :-)
@rodeo36: Amikor a fizud mellé (boldog ember)
étkezési/Erzsébet, stb. utalványt kapsz, az bizony a jegyrendszer továbbélése (korlátozott formáában). Bármennyire szépen reklámozzák...
@fletwwod_mac: Egyrészt igényel egy egyösszegű, nagyobb beruházást egy e-könyv olvasóba. És még nem tudhatod, hogy melyik lesz a jó választás. Azután ott van, hogy az áruk kb ott van, mint a nyomtatotté. Ráadásul a nyomtatott könyvvel ellentétben meg kell tanulni kezelni. Letölteni a könyvet, stb. Igazából amíg nem próbálod ki, nem tudod mennyire hasznosak tudnak lenni. Nekem a tesóm vett ekönyvolvasót, azóta gyakorlatilag elbirtokoltam, és előbb adnám oda a mobilt, mint a kindle-imet.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Bakker! nem olvastalak még és beírtam neki ugyanezt.

Akkor most 1 húron pendülünk? :)))
@vitéz Thapóccay néma bárány: Nem hiném, hogy az Eu szívesen venne egy ilyen lokális elkülönülést, hiszen ez nem fér össze az európai integráció elveivel. A V4-et hagyja a langyos vízben evickélni, nemigen zavarja a V4 az Eu-t, nem sok minden történik ott ahhoz, hogy számottevő figyelmet érdemeljen.
Na jó, megkérdezem.
Nektek is a youtube kezdő oldalánál jobbikos szemetet hoz fel?
@Mariann19:

A Kárpát-medence országai az Unió gazdaságának 3%-át adják ki. Nem tényező, ha ők/mi helyben összefogunk kicsi úgy, hogy közben az olyan uniós alapjogokat, mint az áru és munkaerő szabad áramlása nem sértjük. A Wekerle nem ezért szar és kivitelezhetetlen.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ja. Legfölül Volner, alatta valami 99 forintos cd ajánló, alatta Vona videó.
@Husz_János_Puszita: Trianonról akkor lehet reálisabb képet alkotni, ha elővesszük és áttanulmányozzuk a nemzetiségek összetételét %-os arányban. Erről ennyit!
A revizió kérdésénél szintén a számok beszélnek. Ha létrejönne egy határrevízió, a lakosság nemzetiségi összetétele szerint 20%-os a magyar arány. Mit tennénk a többit kitévő román és egyéb nemzetiségű lakosság lelkivilágával?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: voltak ilyen tanáraim, akik a zavartalanságért jártak be. Őket utáltuk, de a tananyagot valahogy csak megemésztettük, hol a tanártól önállóan, hol szülővel otthon. Akik buktak, azok szó szerint beleszartak, olyan is volt, aki egy évig úgy volt elsős, hogy nem is látta senki, másodszorra aztán sokat javított a hozzáállásán.
Ettől függetlenül volt tanáraim felének csak hálás lehetek, mert még ha basztattak is, előbbre léptem a segítségükkel. A mai tanárok között sem biztos, hogy általánosítani kellene.
És hiába gúnyolódsz, drága hölgyi nőszemély, ötéves korom előtt már tudtam írni, így némileg ráértem alsó elején, másokat csendben figyelni meg valahogy mindig is szokásom volt.
@Mariann19: Orbán alighanem nagyon örülne, ha az EU nem kötné a kezét.
Néha úgy érzem, hogy a döglődő nyugat a legerősebb kívánsága, a kétsebességes EU-t úgy várja, mint a Messiást. Nem kétséges, hogy mi kevésbé fontos perifériaállam lennénk, csak azt nem tudom még, mivel zsarolhatná finoman mondjuk Németországot a további pénzek érdekében.
Sőt, talán azt is elhiszi, hogy meglennénk mi azon pénzek nélkül is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

_Nem_ e-könyv olvasóra(!!!) gondolok (Kindle és hasonlók), hanem olcsó ARM-procis (Androidos) táblagépre (tabletre): utóbbiak tudják a főbb e-könyv típusokat olvasni ha kell, de használhatók gépként is ha arra kell (mint 1 laptop billentyű nélkül). --> butított változatuk az ,,okostelefon'', hordoz6ó DVD-lejátszó.
Wi-fi mindegyiken tableten van, letöltés pl. iskolában is megold6ó, de akár a rendszer szoftverek frissítése is.
(A Kindle amúgy szuper, de az ára is és mégiscsak olvasó).
E-tankönyvről írtam, h 1-2Eur/tárgy/félév teljesen reális (lenne) ekkora piac mellett.

És ne egy évre számolj. 4-8 év alatt összességében olcsóbb lenne és a gyerkőcöt sem kell nagy tatyóval elengedni. Némelyik elsős olyan, mint 1 hobbit-deszantos. :))
@vitéz Thapóccay néma bárány: A Kárpát-medence 3%-os gazdasági részaránya /kösz az infot/ valóban nem jelentős, mégis félő, hogy ha direktben nem is, de az elfordulás ténye miatt hátrányt jelenthetne pl: úniós támogatások odaitélésénél, szankcionálási kérdésekben morcosabban járnának el.
Hozzá tenném, hogy a gazdasági részarány nem mindíg mérvadó. Miért ragaszkodik Merkel asszony és anno Sárközy a reménytelen Görögország megmentéséhez? Többek között azért, mert a görögök fegyverimportját e két központi állam biztosítja. Pedig nem hinném, hogy nagy volumenű piacot jelent a gazdaságaikban.
@Légifarkas: Én is, anyukám szemceruzájával pingáltam ki a fürdő falát.
De sajna egy 6 éves gyerek jár-e iskolába vagy sem, az zömmel a szülőn múlik, és számtalan oka lehet. Úgy beszélni, mintha egy iskolakerülő tini lenne középsuliban, hát az felettébb érdekes. Még akkor is, ha azt hiszed, hogy hat évesen már felnőtt következtetéseket vontál le.
@Légifarkas: "minek feszegetitek állandóan a pofonosládát?"

A cicabogár nálad rögtön pofozkodási kényszert vált ki?

A cicabogarat ünnepélyesen visszavonom (bár szerintem korodat tekintve unokám lehetnél, nem szántam sértőnek), amennyiben mellőzöd a pofozkodással való fenyegetőzést.
@Légifarkas: "Mivel zsarolhatná Németországot további pénzek érdekében?"
Nem kell további pénzekre áhítozni, hiszen ott van a 2013. december 31-ig lehívható 5.500 milliárd támogatás az eredeti 8.000 milliárdból, melyből eddig csak a difit hívtuk le. Az ok elemzők szerint a nem megfelelő pályázati rendszer kialakitásának hiánya.
@fletwwod_mac: Hát, mit mondjak a tabletről, hogy ne legyen sértő? Az biztos sok mindenre jó, de olvasási élményt nem nyújt, sőt rövid idő alatt már inkább kínzás, még egy apple gépen is (pedig hűűűűűű de hájpolják ezt a funkcióját is).
Gyerekekre visszatérve, én inkább a gyerekre bíznám, melyik jön be neki. De elsőre mindenképp a nyomtatottat. Azt nyugodtabban lehet nyúzni, firkálni, tönkretenni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Értem a jószándékot, vagyis jóhiszeműen feltételezem, de ez valami komcsi megoldás.
Mi lenne, ha a tisztes jóravaló családok túlzott állami kontroll nélkül normális országban, normális jövedelmi viszonyok között megvennék maguknak az alapvető élelmiszert a szintén tisztes gazdáktól (is)?
Segíteni azoknak kell, akik rászorulnak, a többiek számára vagy megalázó (nekem) vagy demoralizáló, megszokja az ügyeskedést, ahogy látom. A polgári büszkeség része kellene legyen, hogy kihúzom magam, mert nem kapok segélyt, támogatást és csak akkor kérek, ha muszáj.
@Légifarkas: "Tiltja valami, hogy véleményem legyen arról, ami nem kifejezetten a szakmám?"

Természetesen érdeklődve hallgatjuk a véleményedet, amennyiben nem úgy adod elő, mint tudományosan bizonyított tényt.
Ja, és ha a tudományt nem intézed el azzal, hogy a te élményeid hitelesebbek.
@épészmérnök: Miért vonod vissza?! Ha ez bevett szokásod, barátkozzon meg vele, nem igaz? Engem nem zavar, ha valaki kikéri a cukorborsót. Amúgy is rászolgál, ha már odáig jutunk, hogy becézzük, nem igaz?
@Mariann19: Ennek több köze van az euróhoz, mintsem a fegyverekhez. A görög drachma-euró átváltási arány fegyvervásárlásnál jobban jönne nekik.
@fletwwod_mac: A szülő (vagy akár sok más emberke) az egyszeri kiadástól rettennének inkább vissza. Borzasztóan kevesen foglalkoznak a megtérülés kérdésével, pláne évek távlatában.
@Mariann19: "Nem tudni, hogy a tervben szereplő egységes munkaerőpiac milyen tartalommal bír.Egy esetleges Eu-ból való kilépés a külföldi munkavállalás lehetőségét kizárná, ezt jelentené az egységes munkaerő piac? "

Valahol olvastam, sajnos, nem tudom már, hol, hogy ezt a fajta tömörülést Orbánék a kétsebességes Európára szánják válaszul.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Megbocsáss, nem vagy kissé elfogult a személyeket illetően?

Légy szíves, avass be abba a titokba, hogy ha az 1-1.5 milló munkaerőt 1 év alatt sikerül munkába állítani, akkor miből lesz pénz csak a bérükre? Ki fizeti őket, munkáltatójukat és miből?

Gondolom neked a korrekt válasz nem is jelent majd problémát, hiszen jól informált vagy.

Velem együtt -- errefelé többen -- nem is járatnánk ilyesmin agyunk excentrikus kerekét, hanem hordárt hívnánk pincébe szakadt állunk visszafuvarozására.

Türelmetlenül várom válaszodat!

Kiválló tisztelettel

1 vén tengeri medve.
@Mariann19: "Nem hiném, hogy az Eu szívesen venne egy ilyen lokális elkülönülést, hiszen ez nem fér össze az európai integráció elveivel. "

Ez igaz, ugyanakkor vannak időszakos és állandó koaliciók, országcsoportosulások, amelyek együtt lépnek fel bizonyos ügyekben.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Egy év alatt több a könyv, mint a gép. Vki itt írta, h 32k az elsős gimisnek a tananyag.

Egyébként igazad van. Szerintem az emberek többsége inkább a pillanatnyi előnyöket szereti.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ez mekkora skandallum.:) Már neked is egyből két jobbikos videó jelenik meg ha megnyitod tyubot?? :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Miért vonod vissza?" Nekem nem fontos, viszont szeretem a békességet, és inkább olyasmin húzom fel magam, ami lényeges :-)

Csak a pofonládát vonja vissza előbb.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: kérdés, mennyire lehet megfogni ezt a szülői felelősséget.
Volt egy lógós kölyök köztünk, egy nap suli, kettő-három szünet. Szülői értekezletre nem járt be tőle senki (ezt valóban leszarták), azonban szeptembertől januárra (!) derült ki, hogy a gyerek állandóan hazudott otthon, szorgalmasan kitöltötte az ellenőrzőjét is, így a szülő szentül meg volt győződve arról, hogy semmi baj. Ez elég nagyot szólt anno a faluban, többen elkezdtek kevésbé bízni a gyerekeikben, egy ideig nagyon erős hazai kontroll volt, aztán mindenki visszaállt a régi szisztémára. És az, hogy értékeltem, talán annak volt köszönhető, hogy anyám lelkiismeretesen elmagyarázta, mi történt, miért volt az rossz, kerülendő. Őt, szerencsére, érdekelte, mire jutok ("csak amit megtanulsz, fiam, azt nem veheti el tőled senki", mondogatta mindig).
Nagy zsivány tud lenni egy hatéves is, hát még ha mondjuk nem is szülők, hanem nagyszülők nevelik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez tényleg felháborító, mert mi a francnak hoz fel neonáci videokat?! Vagy a neonácik a youtube-on verik ki? Speciel nekem zavaró, hogy a kezdőoldalon valamely szélsőséges ratyi videoi vannak. Miért nem lehet valami normális? Mint az angol verzió? Pláne, ha azt választottam?! Na, ezért nem lesz androidom, többek között.
@fletwwod_mac: Gimis az más. Már egy felsős is tud vigyázni rá. Csak amíg kicsi a gyerek, legyen meg az esélye, hogy nyúzza a tankönyvet.
Minél kevesebbe kerüljön, de 6 csillagos minőségű, és minden extrát tudjon.
@Légifarkas: "szorgalmasan kitöltötte az ellenőrzőjét is" - elsőben, első félévben, úgy, hogy három napból kettőt ellógott?

Csalafinta dolog az emlékezet...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
OFF
mit mondjak a mai okostelókról, h ne legyen sértő?
Amivel _mellesleg egyelőre még_ akár telefonálni is lehet?
10-ből 9 ember mégis a drágábbat veszi akár a csemetéjének is - státusszimbólum, mint hajdanán a logarléc, aztán a zenélós karóra, stb. Azért semmi sem drága.
@Mariann19:

Görögország más tészta. Ők euró övezeti tagok, és az övezet többi tagja nem engedhet meg magának egy tervezetlen csődöt. Ráadásul sárosak is feléjük mert az EB és EKB sem vette észre, hogy a kormányuk a GS segítségével hamisítja a költségvetésüket.

De nálunk ezek egyike sincs. A medence összefogás nem az Unióval szembe helyezkedést jelentene, hanem pár ország hatékonyabb együttműködését. Ami gazdasági súlyuknál fogva jelentéktelen, ám az Unió számára pozitív is lehetne: ha egymáson segítenek akkor kevesebb gondja marad Brüsszelnek.
@épészmérnök: oké, visszavontam, bocsánatot is kérek érte, egyébként sem gondoltam komolyan, csak amolyan szavam járása (és hát fel tudom kapni a vizet). Egyébként a nagyszülő, azt hiszem, túlzás lenne, de szülő, az igen. Nem is jönne rosszul egy szülő a Nagy Víz túloldalán :-)
Ja, nem a cicabogár vagy mi, hanem az, hogy ha nincs teljes egyetértés, jön a lekezelő gúny. Ezért harapok.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azért azt megnézném, hogy hány, nagyszünetre időzített tömegverekedést bírnának ki ezek a táblák... :-)
@Mariann19: annak a pénznek reszeltek... van pályázatíró ismerős (állami hivatalban), totális stop van, semmi előkészület, semmi érdemi munka, pedig ehhez idő kellene. Ott fog ragadni, le is mondhatunk róla.
:-(
@Légifarkas: "a lekezelő gúny" Értettem. Elnézésedet kérem.
@Mariann19:
Regionális gázelosztóvá akarnak válni, talán arra épít, hogy a rajtunk keresztül érkező gázért cserébe a szomszédok megveszik az almát, rábát stb.
(+CBA, OTP, MOL terjeszkedik)
@épészmérnök: én is a véleményedre lettem volna kíváncsi: "mit lehet kezdeni másodikban, a szorzótáblához érve egy olyan gyerekkel, aki az ujjain tud összesen tízig elszámolni (csak egyesével, és csak odafelé), és totál képtelen leírni azt, ahol éppen tart" - a helyzetet szó szerint így kell elképzelni, évente ismétlődő állapot egy-két gyerekkel, sokszor kicserélődött tantestület mellett.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Az átváltási arány is igaz lehet,én ezt az értékelést hallottam.
@épészmérnök: harmadikban. Elsőben évet ismételt.
@fletwwod_mac:

"mit mondjak a mai okostelókról, h ne legyen
sértő?"

Ajaj, szerintem semmit, különben hallgathatjuk az iszonyú kütyübuzi blogaput reggelig a nekem a telefon munkaeszköz és nem és szimbólum, a zsebben hordott titkárnő és a mindent tudás egyeteme egyben :-D:-D
@Mariann19:

A revízió utópia, az viszont nem, hogy mi jut eszébe a románoknak vagy a szlovákoknak a közös történelmi múltról. Aligha törik kezüket-lábukat, összefogjanak velünk. Pláne egy soviniszta kormánnyal a nyakunkban.

A közös munkaerőpiac értelmezhetetlen. Az már van: Európai Úniónak hívják. A határon túli magyar nyelvű képzés arra enged következtetni, ők dolgoznának nálunk és nem fordítva. Vicces.
@épészmérnök: Lehetnek nemes ügyekért időszakos csoportosulások, melyek nem zavarják az eredeti együttműködési feltételeket és kötelességeket.Azonban úgy tűnik, hogy miután Orbán Viktor nem az Eu. kedveltje, nem fogadják szimpátiával a kezdeményezést, és ez nem jelent előnyt nekünk.
Ezt támassza alá az az információd, amit olvastál, hogy ez a stratégiai terv Orbán válasza a két sebességes Európának. Nyilván ezt az Eu. is a helyén értékeli.
@épészmérnök: Nem sok.:)Nekünk vicces lenne, a szülőnek gutaütés meghallgatni, hogy tört el.:)))
@fletwwod_mac: A gyerek irányítja a fogyasztói szokásokat.:) Ő dönt mit vesznek meg, közvetetten.:)
@Légifarkas: Ugye nem arra a gyerekre gondolsz, aki 6 éves, lóg, és kitölti az ellenőrzőt? Az meg akkor minek járjon, ha ki tudja tölteni?
(Amúgy erre írtam, a szülő felelőssége, egészen 18 éves koráig a gyereknek. A gyerek pillanatnyi vélt érdeke és a valós érdeke nagyon gyakran különbözik).
@Légifarkas: Például elküldeni nevelési tanácsadóba, ahol megvizsgálják, hogy mi az oka a számolási képtelenségnek. Ép-e az idegrendszere? A koránál éretlenebb, de ép? Esetleg poszttraumatikus stressz-szindromája van egy brutális apa miatt?

Ha az idegrendszere sérült, és részképesség-kiesése van, az általad hozott példában lehet diszkalkulia, akkor fel lehet menteni matekból, mert soha nem fog helyrejönni ez a képessége, miközben a többi ép, sőt.
Lehet fejlesztő pedagógushoz küldeni, aki tudja, hogyan foglalkozzon vele, és felhozza a többiek szintjére.
@vitéz Thapóccay néma bárány: A kollega ennyire durvány nyomja?:D
@Légifarkas: Megnézni, mitől maradt le a gyerek. Dyslexiás, dysgrafiás, discalculiás? Ha igen, azt kezelni kell, és annak megfelelően tanítani. Ha nem, akkor megkérdezni a tanárt, hogy a picsába lehet, hogy 20 hónap alatt nem tudta megtanítani írni -olvasni-számolni a gyereket. Megnézni, hogy a családban mi a helyzet.
De buktatni? Az borzasztóan rossz ötlet. A gyerekre tenni a tanár és a szülő kudarcát. Ennél nagyobb rombolást semmi se vinne végbe a gyerek lelkében.
@épészmérnök: Mennyire egyre jár az agyunk. Talán te is gyakran vagy liberálisnak bélyegezve?:D
fidesz = mszp

Egyik kutya, másik eb!

Ti csak szavazzatok!
@vitéz Thapóccay néma bárány: Kezdesz meggyőzni! Különösen azzal az érvvel, hogy a perifériás országok össze kapaszkodása kevesebb gondot jelent az Eu-nak. Ebben csupán a terv korántsem elhanyagolható nagysága lehet kérdéses, hiszen nagyívű, hosszú távú elkülönülő stratégiáról van szó.
@Légifarkas: Az 5.500 milliárd igénybe vételének lehetősége miatt most gőzerővel folyik egy - az Eu által is - elfogadható rendszer kidolgozása. Ennek a támogatásnak az időben való lehívása jelentené a beruházások beindítását, melyek többek között a legégetőbb kérdés, a foglalkoztatottság gondjait nagyrészt megoldanák. Én azért szurkolok ezért!
@saravad:

"Regionális gázelosztóvá akarnak válni, talán arra épít, hogy a rajtunk keresztül érkező gázért cserébe a szomszédok megveszik az almát, rábát stb.
(+CBA, OTP, MOL terjeszkedik) "

Simán kikerülnek Horvátországon keresztül. Nem játsszák el újra, amit az ukránok műveltek velük. Gazprom lekapcs. Aztán nézegethetünk fűtés nélkül a tél kellős közepén.
@épészmérnök:
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nevelési tanácsadó, fejlesztő pedagógus stb.: az ország egyes részein gyakorlatilag hiánycikk, sőt, ami a rosszabb, szinte ördögként tekintenek ilyenekre egyes szülők. Azokkal a szülőkkel már nem sok mindent lehet kezdeni, még a verésük se segítene, mert "visszaadnák" a gyereknek. Értem, hogy rossz megoldás a buktatás, de ahol sem segítség nincs, sem az azt elfogadó szándék, ott talán az az egyetlen lehetőség, hogy a gyerek kap még egy esélyt (időt), a többieket, akikkel lehet haladni, ugyanakkor nem fogja vissza azzal, hogy elrabolja a tanár idejét.
Örülök annak, hogy nem vagyok tanár, mert ilyen döntéseket nem szeretnék meghozni - másoknak, tanároknak azonban valamit muszáj.
@Mariann19: hát(tal sosem kezdünk mondatot), szurkolni én is szurkolok.
De ha ez az a terv, amit személyesen Orbán, Matolcsy, Lázár és még akárki készít elő, akkor viszonylag kevés illúzióm van, elnézve egyéb irányú szakértelmüket.
- gépház, a blogmotor már nagyon gyertyacserés -
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szerintem ez nem Android függő. Valószínű, hogy érzékeli, hogy honnan vagy és ezeket nézték most meg a legtöbben MO-n. :) Amúgy meg nem vagyunk nácik tudod. :)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): de gondolom ez a kép inkább a fekete sereg vezetőjének kompromittáló. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gugli-gugli. Az adatvédelem nem az erősségük. Neeem, csak egy paraszthajszál választ el titeket tőle. Ami pl gárdaavatón már nem is látszik.
@Légifarkas: Gábrielt kellütni, ő az önkéntes blogrobot.:D
Az olyan családban ahol a szülő az oka a gyerek rossz teljesítményével, ott azt éred el, hogy amint feketén tudja dolgoztatni valahol a gyereket kiveszi és dolgoztatja. A bukás nem megoldás, mert attól, hogy buktatsz az évismétlés még annyira se fogja meghatni.
@saravad: Sajnos nem rajtunk keresztül fut majd a gázvezeték, hanem Horvátországon át. Ez bevétel kiesést is jelent, hiszen ha mi lennénk a kiválasztottak, ez a pénz nekünk járna.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ezt csak úgy csendben, és nem kéne érte bogarazni, borsózni, meg hasonlók (bár, ha kiérdemlem, ugye, akkor milyen jólesik mondani :-) ): a liberalizmus lenne a világ egyik legjobb találmánya, nekem alapvetően tetszik, ám egy dolgot hiányosnak érzek benne: a valós, sokszor ridegen valós világgal való összeköttetéseit. Ha sikerülne megtalálni (és elfogadni) az egyensúlyt a simogató kéz, valamint a nevelő célzatú szigorúság között, ha el tudná fogadni a kivételek (szabályt jellemzően nem erősítő) létezését, szerintem nagyon sok problémát sokkal gyorsabban meg lehetne oldani, és egyszer éretté válhatna a társadalom az önszabályzott szabadságra is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Hajaj, még ettől is durvábban :-D

Ő a telefonja nélkül túlélő üzemmódra képes csak, ezért a telefonjai állandó hard üzemben vannak. Az egyetlen általam ismert élő ember aki a telója valóban minden funkcióját kihasználja :-D:-D
Wekerle terv..én naívan azt hittem lesz benne valami új. de rájöttem, hogy ugyanaz ami Széchenyiben volt, csak rövidebb.
@Mariann19:

Elkülönülésről szó nincs. Semmi a világon nem tiltja, hogy mi pl a szlovákokkal többet bizniszeljünk mint a portugálokkal pl. Nincs kötelező kvóta, hogy az ilyen üzleteket szét kell lökni testvériesen elosztva a tagországok közt. Lényeg az uniós tagországon van nem a régión.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Talán te is gyakran vagy liberálisnak bélyegezve?:D "

Rosszabb. Agyament zöldnek :-))))
@Husz_János_Puszita: A revizió -igazad van - utópia. Ezzel nem is foglalkozunk a továbbiakban.
A közös munkaerő piac benne van s célkitűzések felsorolásában a terv szempontjai között.Ez a baj, hogy nincs elég információ, hogy milyen körülmények között történik mindez. Persze, ha az Eu-ban maradunk, a szabad munkaerő vándorlás előtt nyitott út marad.A kárpátmedencei összefogásban úgy tudom elképzelni, hogy a közös beruházások együttműködése során lesz kölcsönös a munkaerő csere és vándorlás, a KKV-k /mint kiemelt szereplők/ közös gazdasági munkájuk során a munkavállalók országtól függetlenül állnak egy-egy projekt megvalósításánál munkába.Több variáció lehetséges.
@Légifarkas: ez egy alapvető, és minden témában előkerülő dilemma.
Tartsuk meg a régit, mert legalább működik, és nem kell hozzá plusz erőforrás, vagy kezdjünk valami (számunkra) újat, aminek a kimenetele bizonytalan, és az indítása rengeteg erőforrást emészt fel?

Az első felfogásban is van ráció. Hiszen ha egy rendszert a feszítési pontján birizgálunk, akkor lehet, hogy nem szándékunk szerint változik, hanem fogja magát, és összeomlik.

Orbán is erőteljesen birizgálja a rendszert, és lehet, hogy a kimenetelt egy lepkeszárny libbenése fogja el-, vagy rádönteni...
@Légifarkas: A liberalizmusnak sok köze van a valósághoz, csak nálunk gyakran az emberek azok akik tudatlanságuk, beszűkültségük, és előítéleteik miatt nem képesek az önkéntes önszabályozásra, helyette egy túl erős, túlterjeszkedő szigorú, büntető, elvonó államnak.
Nálunk a kicsinyesség és az irigység a nemzeti jelző mostanság.
@Légifarkas: Bizony-bizony, "hát"-tal nem kezdünk mondatot, igazad van. A magyar tanárnőm ha olvasná, nagyon szomorú lenne. Ez hiba volt, nagy hiba!
A terv készítőjének Matolcsyt jelölték meg a híradások, ha szkeptikus vagy, ő az alany!
@vitéz Thapóccay néma bárány: Az elkülönülést azért fogalmaztam meg ebben az esetben, mert az akció nem egyedi, hanem csoportos a kárpátmedencei tervet illetően. Az természetes, hogy az Eu. országainak a világ minden tájékára kiterjedően vannak export-import ügyletei, de ez a csoportosulás más tartalmat hordoz magában.
Ott lehet vélni aggályokat az Eu. részéről, hogy nem simán gazdasági együttműködő szervezetnek fogja fel, hanem egy konkurrenciaként megjelenő ellenérdekelt csoport megjelenéseként.
micsiga sebességű, infó áramlás, ez itten kérem Magyarország:

Breaking: rendőrök jelentek meg a TF-en

Délután kettőkor rendőrök jelent meg a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán, ahol Lasztovicza Jenő fideszes politikus gyermekének diplomabotránya ügyében kora este még tartott Hamar Pál oktatási dékánhelyettes és Hrabacsik Mihályt, a tanulmányi osztály vezetője meghallgatása.

hvg.hu/itthon/20120828_Papirokat_keresnek_a_redorok_a_TFre
@Mariann19:

Nekem ezzel csak az a bajom, ne már az állam mondja meg, mit, mikor, hol csináljon a vállalkozó. Hagyják már végre békén a gazdaságot, ne akarják kézzel vezérelni. A szereplők sokkal jobban tudják, mi kell nekik, mibe rakják a pénzüket, hol vállaljanak kockázatot. Ne állami beruházásokban gondolkodjanak. A gazdaságot nem az állam csinálja, hagyják azokra, akik értenek hozzá.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Jó, de az államot azért nem veheted ki az egészből. Az erőszak monopólium övé. rend nélkül meg nincs fejlődés.
Hé, faszfejek!

Simor a legrosszabb jegybankelnök!

index.hu/gazdasag/magyar/2012/08/28/simor_a_legrosszabb_jegybankelnokok_kozt/

Bogár Lászlót a Nemzeti Bank élére! Nemzeti kamatpolitikát, hazafias árfolyamot!
@Husz_János_Puszita: jaja, lesznek itt még meglepetések. Ám sajna én úgy látom, hogy ilyenek szerepelnek a nagyívű, stratégiai vízióikban.
Matolcsy a saját holnapi nyilatkozatát sem tudja megjósolni, mégis azt hiszi, hiszik, hogy zseniálisan felismeri a globális tendenciákat.

Kissé megerőszakolták az ökopolitikát, és mindenáron keresztezni akarják a hungarizmussal de csak ilyen torzszülött lesz, mint a wekwrlw, szk2, darányi stb.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: arkangyal nagyon nem a kedvencem, de erről mindketten tehetünk. Én azzal, hogy hiába tesz vigyort mindenfelé, hamisnak érzem és álszentnek - ő meg azzal, hogy jóllehet többen elmondták már neki mindezt, mégis csinálja. Üssétek ti.

Nevelőintézetes osztály- és iskolatársaim is voltak, félárvák, árvák, kipakolt gyerekek, negyedikig jártunk együtt, utána talán Pestre kerültek, azt már nem tudom. Egyre nagyon emlékszem, orosz-matek bukovári volt neki, pont negyedikben, amikor kezdtük az oroszt. Végigbőgte a nyarat, a kéthetes intézeti üdültetésre se akart menni, aztán ősszel egy apró kis magyartanárnő önszorgalomból kezelésbe vette: rendszeresen nézte a jegyeit, leszidta, dicsérte, mikor hogy érezte jónak. 3-3 lett a következő év eredménye, önerőből, akarattal - azt mondta, a magyartanárnak tanul, meg akarja neki mutatni. A tanárnő nagyon büszke volt rá.
Azt, hogy utána mi lett vele, nem tudom, de akkor elhitte magának, hogy tud, képes teljesíteni (remélem, ez a kitartása onnantól töretlen volt), és szerencsére volt ott egy személy, aki a szülőtől jövő (azaz nem jövő) biztatást helyettesíteni tudta. Ha nem bukik meg, erre nem kerül sor, ez szinte biztos, mert az intézeti nevelők inkább csak konyhásnak voltak jók.
Döntetlent ajánlanék: nem jó, ha csak buktatás van, de az sem jó, ha teljesen tilos. Ha viszont ezt elfogadjuk, akkor azt mondjuk ki, hogy nem nagyon lehet törvényileg szabályozni az oktatás ezen kérdését (sem...).
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Szevasz rühes orbán faszán nevelkedett korcs !
A volt munkásőr apád megint beléd ürített?

Komolyan gondolkodj el azon te utolsó senkiházi gané, hogy amikor a felcsúti rohadék bukik, a fajtád családostól lesz kiirtva !

A MOCSKOS FATTYAID BELÉRE LESZEL FELAKASZTVA !
@Mariann19: "Ott lehet vélni aggályokat az Eu. részéről, hogy nem simán gazdasági együttműködő szervezetnek fogja fel, hanem egy konkurrenciaként megjelenő ellenérdekelt csoport megjelenéseként. "
Minek a konkurenciájaként?
@Mariann19: írtam előbb Huszitának is, nem az én álmaim ezek. Az E-ON gáztározóira fáj a foguk, többek közt.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Az utolsó mondatod árulkodik. Üdítően ironikus (bár hátborzongatóan lehetséges).
Aztaaaa ettől beszartam. Rasszista lett a Negro cukorka is. :)))

50 Cent felháborodott a Negro cukorkán

starity.hu/magazin/31077-50-cent-felhaborodott-a-negro-cukorkan/
@épészmérnök: ez eléggé leninfiús lett megint. Szegény orbánmentesítőnek valami nagyon nyomhatja a lelkét.:)
@épészmérnök: Miután több ország együttműködéséről van szó, jelentőségük nem elhanyagolható, az Eu. által uralt piacok esélyeinek romlását látná veszélyesnek az Eu. Erre a konkurrenciára gondoltam.
@Husz_János_Puszita: Pedig nekem nagyon arra hajaz, h ez a tervük. Sőt a Wekerléből nem kevés KGST-nosztalgiát is kiéreztem.

Azt még nem sikerült felfognia Kuszaszemnek a kiesett küllőjű kerekével, hogy a többi leendő ,,tagálom'' mit szól ehhez. Volt erre példa nemrég - pénzügyek kapcsán -, s úgy emléxem, a környező országok emírjei pusztán udvariasságból nem fogadták el a grandiózus unorthodox 5leteket. :))) Vagy csak nem is voltak rászorulva?

Don Vittore a sereghajtók között szeretne első lenni - ha már Merkel & Co. cége nem engedi be a szalonba.
Véleményem szerint a vezető szerep sikerülni is fog, elsők leszünk! A sor végéről mindenképp.
Bakker, már 1 albán kecskepásztor is csak elnéző mosollyal legyint, ha az itteni dolgokról hall... bezzegország.

Más: Stefikének feladtam egy találós kérdést, de még nem válaszolt rá. Tudja vki, merre lehet? Megöl a kíváncsiság.
@fletwwod_mac: ott van fenn, becézget minket bőszen, magas iq és eq-val :D
@épészmérnök: Annak az humanoid formájú szarnak akinek írtam ez a megfelelő stílus.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: vagy Bugár Lászlót, nemde?

Stefike milyen finom és nőies mostanában...
Sokan kívánnak maguk mellé1 ilyen finom modorú, jó pedigrével rendelkező hölgyet. Irtó kár, hogy a szívem másé. :D
@Cirbolya_sentinel: Nagyon kedves lény.
és mennyire imád minket..ajjajajaj:))
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Gyere nyugodtan, szeretettel várlak a Mecsek lábánál fekvő, festői szépségű sváb falucskámban. Én minden erőmet összeszedem, és fejbe váglak a rendkívül gazdagon díszített fokosommal, amit még a nagypapámtól kaptam a 18. születésnapomra. Épp csak annyira hasítom ketté a koponyádat, hogy a frontális impressziós koponyatöréstől még tudatodnál maradj. Aztán hátraviszlek a hízókhoz, fellógatlak a rozsdás húskampóra és... a többit a fantáziádra bízom.
@Cirbolya_sentinel: Megtaláltam, ám lehet, hogy a múltkori svájci teuto-nordikus versikém miatt nem vagyok az esete :D
@fletwwod_mac: A szív megosztható. A Sacra Corona filmzenéjében is ezt éneklik!:))
@épészmérnök: régóta működő, tömegeket érintő dolgokat talán nem radikálisan kellene átalakítani, hanem kis lépésekben, forrásokat és változtatásokat is időben elosztva. Persze, megfelelően hosszútávú terv birtokában, nem csak úgy ad-hoc módon durrbele.
Orbánra sosem fog itt dőlni semmi - majd ránk, és az utánunk jövőkre. És ugye minél magasabb építmény dől el, annál többen maradnak alatta...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Gyere nyugodtan, szeretettel várlak a Mecsek lábánál fekvő, festői szépségű sváb falucskámban. Én minden erőmet összeszedem, és fejbe váglak a rendkívül gazdagon díszített fokosommal, amit még a nagypapámtól kaptam a 18. születésnapomra. Épp csak annyira hasítom ketté a koponyádat, hogy a frontális impressziós koponyatöréstől még tudatodnál maradj. Aztán hátraviszlek a hízókhoz, fellógatlak a rozsdás húskampóra és... a többit a fantáziádra bízom.
és túl sokat beszél...vajon miért beszél ennyit?
@Penivaldes: Szia Penike! :)
Nem lehet hogy csak nehéz napok miatt ilyen? volt 1 kolléganőm, akinek ha ,,megjött a kedve'' azokon a napokon eléggé morcos volt.

Esetleg sváb fiú-elvonási tünetek? :))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ennek olyan kibaszós "illata" van. Mi lesz az új nikked bolha?
@Penivaldes: @fletwwod_mac: kicsit összezuhant a kútúra a zagyában, micsoda szakszavakat tud, pedig neki már régen nincs frontális lebenye azt tuti :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ahogy látom, erős, szigorú államot is csak addig akar mindenki, amíg őt magát nem érinti valami korlátozás.
Minderre az utolsó mondatod a tökéletes magyarázat - kérdés, mit kezdjünk ezzel, egyáltalán kezdeni kell-e vele valamit, vagy várjuk meg, míg mindenkinek mindenhol fáj, hátha az józanít?
Fabius, kérlek ne tilts ki! Ő kezdte!

Nem tűröm, hogy a családom testi épségét fenyegessék!
@Penivaldes: Számoljunk együtt vissza. Lehet mire 10-hez érünk Fabius ki is nyekkenti. Nem kedveli a fokosokat.
@fletwwod_mac: Nézd néha amikor olvasom megkérdőjelezem, hogy egyáltalán van e neki olyanja. De biztos, hogy nem Vingolf lakója.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @Knósszosz: @fletwwod_mac: @Penivaldes: jól látom, hogy könyörög, eszem megáll, most meglepődtem cseppet, de ettől még uncsi a pitsa nagyon :D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: És te folytattad...
és nem először fenyegetsz másokat kibelezéssel.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Ez a stílus sértő mindenki számára, aki olvassa.

Rólad pedig nagyon rosszakat üzen.
@Penivaldes: Restellem, de nem vagyok sváb származású.
A szemem ugyan kék, de erősen mongoloid vágású, nem tudom úgy kinyitni mint mondjuk egy olasz donna. Termetileg is nagyközepes magasságú lennék.
Szerinted van esélyem? :D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Először komolyan azt gondoltam elmagyarázom neked ez mit is jelent:

" "A"-tól "F" kategóriáig rangsorolja az intézményvezetőket aszerint, hogy mennyire voltak sikeresek az infláció kordában tartásában, a gazdasági növekedés elősegítésében, a saját fizetőeszköz stabilitásának megőrzésében, illetve a kamatlábak "menedzselésében"."

... mert ahol a kenyértől a művéres gumipináig mindent fogyasztási adóemeléssel sújtanak, ott szalad ám az infláció a jegybankelnöktől függetlenül, de....

Megláttam a bogárlászlót és a nemzeti árfolyamot és most először szívből felröhögtem rajtad :-D :-D

Ha eddig volt valakiben kétség, hogy troll vagy, már nincs.
@fletwwod_mac: Nekem meg szürkéskékes, és kitudom nyitni. na és?
olasz donna szeme meleg izzó barna, rád néz, és elolvadsz.
Stefinél vagy nálam?:)))
@Fabius!

Sorsom további alakulását a te bölcsességedre és becsületedre bízom. Én úgy érzem, hogy ártatlan vagyok. Most lelépek, hogy könnyebben hozhass igazságos ítéletet.
@Fabius: Én bevallom, hogy múltkor nem tudtam aludni a bogárlászló miatt:))) egész éjszaka ezen gondolkodtam, hogy a bogárlászló, és mediterrán vidékn kezdődött több ezer éve...
kellett nekem echo tévét nézni!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Szerintem ilyenkor vegyél egy mély levegőt, számolj el 30-ig és utána kezdj el gépelni.
@Légifarkas: Ezen csak a gazdasági fellendülés segíthet. Ha nem a segélyért és a 47 ezerért fognak foggal-körömmel harcolni az emberek, akkor lesznek nyitottabbak a másik nyomorúságára.
A buktatással az a baj, hogy gyakran az általgtól eltérő gyerekeket szívesen lepasszolja a tanár, csak foglalkozni ne kelljen vele. :D Az olyan tanár aki segíteni is akar és tesz, az borzalmasan ritka.
@Penivaldes: Stefikénél, hogy válaszra méltat-e?
Nálad még reménykedtem, h maradt. :)))
@Penivaldes:
Donna! Ugyan már! Inkább a csillogó, fátyolfelhős, lágyan ringató szürkéskék Adriában szeretnék lubickolni. ;)

@--)---
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Most éppen kitérdeled az alsógatyát.
Foszlik a retorikai szövet, mint az élsportolónál:
„Nem érdekel hányan kúrják az asszonyt, elvégre benn vagyok a legjobb tizenhatban”
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Most Stefi kapott egy szabadkártyát, mert orbánmentesítőt nem akarom figyelmeztetés nélkül kivágni.

De a belezést nem hozzuk újra divatba, úgyhogy utoljára néztem el ilyet.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: akkor az agyvelejét akartad disznók elé vetni. mindegyik ronda dolog. máskor előbb gondold át mit írsz, mert rossz kép alakul ki rólad.
@Fabius: Azt hiszem orbánmentesítőnek ma nem volt jó napja.:D Kissé nagyon kiborult.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: A helyedben nem firtatnám, elfogadnám.
@fletwwod_mac: sorban állnak a közmunkáért...ja mert nincs más.
@Penivaldes: Azért orbánmentesítő beles-akasztós dumája is durva volt. Akkor ők most szado-mazo kapcsolatban vannak egymással?:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: egyformán durva.
Én egyikőjüknek sem engedném meg hogy a Kanapéra üljön:DDD
ez már kissé a japán pornóra emlékeztett, amit ezek ketten műveltek. Mert abba van ilyen durvaság, sőt ott ez az alap.
@Penivaldes: Akkor lehet, hogy ők csak ungabungáztak, nem pedig belezésről mesélgettek?:D:O
@Penivaldes: köszi a lubickolást. :) Szívesen fejest ugranék az ismeretlen mélységeibe.

Közmunkáért. Szomorú. Ismerősöm mesélte, hogy egy vidéki pénztárosi állásra több mint 350-en jelentkeztek. Nem hittem el, de erősködött.

Amiért belinkeltem, ez:
,,...Orbán Viktor a lapnak adott interjújában felidézte, hogy <<azt a célt hirdettük meg, hogy tíz év alatt 1 millió munkahelyet hozunk létre>>...""

- Hogy is hívják, azt, aki mindig eldugja a gyógyszereket? Al...Alzheimer, az!
@fletwwod_mac:
"az eredmények ellenére a piaci alapon elérhető munkalehetőségek száma országos szinten a kelleténél lassabban bővül."

No, hát mondhatjuk így is...
A GDP is lassabban növekszik.
Az infláció is várakozáson alul mérséklődik...

Mindig utáltam a harcot.
@Penivaldes:
Szóltál?
Ezt vegyük át még egyszer, mert a kitűnő társaság kommentjeinek olvasgatása közben főzök is.
Peni, drága… a rossz kép csak most van alakulóban róla?
A Balaton vízszintjének csökkenése ilyen hatással van Rád? -:)))
@Penivaldes: A homorú hamuráj és a gésa?
Hmm... Stefike, mint japán gésa. Érdekes, bár kissé perverz gondolat :))
@fletwwod_mac: mindent elvállalnak sokan csakhogy élni tudjanak.
a napi termést végig olvasni, nem piskóta, pedig asszondják' gyorsan olvasok... :)

stefi már megfejthetné már valami ügyes informatikus, komolyan kezd érdekelni mint "jelenség", olyan x-akta tipusú.

eltolcsy meg egy hülye fasz, a nagyobbik baj az az, hogy a fönöke mégnagyobb gebasz...a féltő gonddal kialakitott jószomszédi iszony után elöjönni ekkora nem is tudom mivel, mert tervnek, koncepciónak nevezni, hát...legalábbis (rossz)vicces

nem tom' mi az öreg isten ébresztené fel végre a magyarokat, talán ha egy ágyút sütnének el az arcukba az segítene ezen a spéci álomkoron???
@fletwwod_mac: ehhez ismerni kell a japán testi kultúrát. hogy a japán ipar (nem a kütyük, hanem az tudjátok..) az ott kezdődik ahol az európai abbahagyja, tehát ott a szadizmus az az alap, és utána minden. na ezért írtam, hogy..
Basszus!Ezek megint elkezdtek "dolgozni"!
Ki a faszomról neveznek el még tervet?
Ne csináljanak semmit!
Menjenek vissza a gumiszobába!
Orbánmentesítőnek van igaza: Stefikével ez a stílus teljesen oké, mondhatni tökéletesen adekvát, hiszen ő nordikus parasztlány, és az északi sagák sem szólnak másról, mint hogy "parasztok gyilkolóznak", és csupán heccből beleznek, amire a szüleik természetesen igen büszkék. Egy igen szép vers szól például arról, hogy a sagahős arcba hányja áldozatát, mellesleg kinyomja a szemét. (Az egyik kedvenc költeményem.) Stefikével pont így kell beszélni, nem tom, mint vagytok úgy oda. Nekem tetszett.
@Knósszosz: Keves Knószi! Én mindig adok esélyt mindenkinek, hogy bizonyítsa ember:))
@saravad: Igaz.
Volt egy marketinges vicc is a marketingesek és a karbantartók focijáról, ahol a marketinges csapat kegyetlenül kikapott.
Aztán másnap a faliújságon:

Szerencsétlen karbantartók, csak az utolsó előtti helyet tudták maguknak kiharcolni, míg a marketingesek csapata az előkelő második helyen végzett.

Valahogy ilyenformán...
@Penivaldes: inkább kihagynám. Jobban szeretem a zavarba jövő, piruló pofikát :)))
@Pantagruel: vágd ki akkor a monitorból, és keretezd be.
Azt nem tudom, hogy ha lemegy az ember arra a szintre (sőt, alá), amit végletekig utál a másikban, akkor mi kettejük között a különbség? Az, hogy ki kezdte? Vagy az, hogy mikor ki?
orulunkvincent.blog.hu/2012/08/28/a_szar_ellentete
@Pantagruel: Na igen az északi mitológia szerint egy óriás agyvelejéből lettek a felhők, húsából a termőföld. ha így nézzük Stefit, akkor megérthető...
@Penivaldes:

japán kultúrában, vannak azé' kifinomultabb részletek is, jegyzem meg halkan...

a fiamnak edzésen pl. elég keményen oda kell tennie magát pl. becsületből, tisztességből és az ellenfél végtelen tiszteletéből. ;)
@fletwwod_mac: jaj akkor engem. mert én mindig zavarba tudok jönni, és elpirulok:))
@Penivaldes: Ez csak természetes! :)))
Nem mertem személyeskedni, mert aggódtam, hátha tudsz karatézni is :D
@Pantagruel: Jaja, de ha Stefikét a fokos miatt kivágjuk, akkor a másikat is ki kell, aki a másikat a rokonai belére kötné fel. Máskülönben mi különbség lenne közte és köztünk?
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Ott dolgozták ki. Most kimenőt kaptak és rögtön publikálták.
@Penivaldes: Amennyit tudunk róluk, lehet hogy ölnek-halnak érte:D
@Légifarkas: mi az, hogy "szintre"? ez kultúra kérdése. Értékeljük a gesztust!Pl. amikor idejön egy rocksztár, igyekszik jól-rosszul betanulni, hogy "Jó estét, Budapest!", ugyanígy Orbánmentesítő felvette a nordikus stílust. :) Ez egy gesztus stefike felé:

Vendégszeretetet
viszonzott, hogy hánytam,
jócskán részeg voltam,
járni tudtam mégis.
Köszönet kijárna
kitűnő húsokért,
míg hálám a sörért
most Ármód szakállán.
@batka manó: tagadhatatlan. a szexuális kultúrájuk viszont olyan amit írtam. japánban ha a férfi üzleti útra indul a kedves feleség csomagolja be az óvszert. a férfitól alapból nincs elvárva hűség. ebben ott van az is, hogy Japánban a testi szerelemnek valóban csak testi kiélés. és úgy gondolják, hogy ha kell akkor kell. kevésbé ütköznek meg ezeken a dolgokon.
a nőktől a házasságban elvárják a hűséget, de előtte kitombolhatja magát. mindig is hisz náluk a szüzesség sosem bírt oly értékkel, mint európában. ennek számos írásos nyoma van (védekezési módok)
a harcművészet más, igen. de ez..:)
@fletwwod_mac: azt nem tudok. ezt a japán dolgot egy könyvben olvastam:)) (miket olvasok, ugye?)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: De nincs más logikus magyarázat.:D
Hacsak a kinder tojás varázsgombáját le nem nyúlta:D
@Penivaldes: kis kíváncsi! :)))
Kollégák bent néha mutattak japán videókat.
Nem hiszem el, h épeszű embernek ez a gyönyör.
Meg a nézegetés sem. Csinálni kell, nem nézni.

Japán haiku versnaptárt olvastad?
@Pantagruel: maszatolsz.
Idézek:

"Komolyan gondolkodj el azon te utolsó senkiházi gané, hogy amikor a felcsúti rohadék bukik, a fajtád családostól lesz kiirtva !
A MOCSKOS FATTYAID BELÉRE LESZEL FELAKASZTVA ! "

Idézet vége, fölösleges sortörés eltávolítva.

Mégis, szerinted ez milyen kultúra? Családot kiirtással fenyegetni, mert van köztük egy hülye? Egyáltalán, legyilkolásával fenyegetni bárkit is? Mitől indokoltabb ezeket így kimondani, mint a másiknak kimondani? Esetleg megtenni is indokoltabb, hiszen ha mondani, fenyegetni igen, akkor tenni miért ne? Ez a kultúra, halomba ölni mindenkit, aki nem tetszik? Ma a véleményéért meg a linkelt képeiért, holnap már azért is, ha másfelé néz? Ez a köpedék neked kultúra? Ragadj össze Bubó doktorral, imádni fogjátok egymást.
Csalódtam benned. Korábban több véleményed is nagyon korrekten ott volt, de mintha rosszfelé változnál. Gesztus...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Ez a közmunka izé, finoman szólva sem százas találmány.
Persze akik megálmodták, azok sem nevezhetőek annak.
Tegyük fel, a helyi önkormányzatnál odafigyelnek a Füstbe Ment Terv 2.0 béta verziójában megjelent inteciókra, és azokat alkalmazván, elkezdik a közmunkásokat felvenni. Bruttyó kétszázért dolgozó közalkalmazottat el lehet küldeni legelni, mert a megmaradt keretből kettő közmunkásra is telik. Tekintve a nekik megállapított bérkeretet. Státusz: Irodai kisegítő, Lewinski (új brand) térdvédő tesztelő manager, mindegy. Ha ezt tovább osztjuk, fél státusz göngyölítve megmarad, aztán lehet statisztikával aládúcolni a kuszai feritélt, hogyasztán felállt a melóserő piac a laminált parketta szintjéről, istendebizony.
Oszt onnan, hogy tovább?
@fletwwod_mac: nem, én nordikus legendákat szokok néha.))
Bocsánatot kérek mindenkitől akit sértett vagy megbántott hogy úgy beszéltem az orbanistával amit meg is ért.
Nincs több toleranciám az ilyen lényekkel szemben.

UI:
Lementem a "Vidám Rizsőr" becsületpusztítóba meginni pár sört, volt ott két fazon nagyban okították a népet hogy miért kell a felcsúti csicskájára szavazni a helyi időközi választásokon. Olyan 3-4 perc után a pultos csaj finoman szólt neki, hogy távozzanak lehetőleg gyorsan, mert nem szeretne mentőt hívni, és a vért sem szereti feltörölni.
Nekem az volt a fura hogy nem vették észre a közönség egyre növekvő gyűlöletét.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ha elovastad volna, a fideszcsicska index csak az olyan agyhalottak kedvéért címezte így a cikket, mint te és nertársaid. Az eredeti cikk ténylegesen azt a helyzetet értékeli, hogy a jegybankelnök mennyiben képes befolyásolni az adott ország gazdaságát, nos Mária sokat szenvedett országában a cövekül álló kétharmad nem enged egyetlen józan ötletet sem érvényesülni.
oops

Nomura: a kormány emberei megpuccsolták Simorékat

Nem repesnek az örömtől elemzők a monetáris tanács meglepetésszerű kamatcsökkentése után. A vágást a monetáris tanács kormány által delegált külső tagjainak tulajdonítják, akik egyes vélekedések szerint politikai elvárásnak felelnek meg.

hvg.hu/gazdasag/20120828_Nomura_a_kormany_emberei_megpuccsoltak_Si
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): De ha lemész a szintjére, akkor mi különbség köztetek?
Örülök, hogy volt esze a pultoslánynak. Elég baj ha az ember összeütközésbe kerül a törvénnyel, de a fidesz miatt pláne vétek lenne. Nem érnek annyit.
@Légifarkas: Lehet hogy neked is feltűnt hogy kikkel beszélek ilyen stílusban. Azokkal aki csak ezt értik. Akikkel értelmesen felesleges beszélni, mert még akkor is hazudnak ha köszönnek, akik pökhendin le és hülyének néznek, és mellette még el is várják hogy tiszteld őket.
Normális emberekkel normálisan beszélek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hiába írta tegnap valaki, hogy Stefike csak eltereli a témát. Mindig be tud húzni vkit a csőbe.

+1
@Penivaldes: én elég sokfélét. Az élet egy nagy cukrászda és nem lehet leragadni a zserbó mellett, pedig imádom. Sört is, de nem zserbóval.
@Husz_János_Puszita: "Ne az állam mondja meg, hogy a vállalkozó mit csináljon..."
A vállalkozásoknál korlátozódnak a lehetőségek és a körülmények. Beszűkültek a hitelezési lehetőségek, a hanyatló gazdaság és a fogyasztás csökkenése miatt nincs piac, az elviselhetetlen adók, ujabb és újabb rájuk lőcsölt terhek miatt a saját létfenntartásuk veszélybe kerül, különösen a KKV-k esetében Minden kiadó és eladó, felszámolás, végelszámolás hegyek tornyosulnak.
Az állami beruházások nem ártanának, oda be lehetne dolgozni, de nincsenek. Ez a helyzet egy folyamatosan lefelé fúródó spirál.
A kiút egy gyökeresen megváltoztatott gazdaságpolitika lenne, ahol a kormány ésszerű prioritásokat határozna meg, megállapodna az IMF-el, hogy az árfolyamváltozás és a piaci finanszírozás ne vinne százmilliárdokat ki a költségvetésből.
Egyelőre nem látok új útkeresést, inkább elégedettséget és önámítást.
@Légifarkas: aha. :) nyugalom, Bubó stílusát én sem csípem, ahogy általában a véresszájú hörgés ellenszenves. csak froclizlak titeket ezzel, hogy Stefi minap a mitikus őskecske emlőiig vezette vissza a családfáját, akkor ez a stílus bejöhet neki, mert hát ez biza a viking kultúra (ha hiszed, ha nem; másodjára mondom), viszont hálátlan dolog magyarázni a viccet
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): ember... ki nem szarja le, hogy ki vár el tiszteletet? Az csak adható.
Beszélj vele pökhendin. Sértegesd az önérzetét, játssz a szavakkal, és alázd porig, furakodj be a gondolataiba, forgasd ki minden szavát, élvezd, ahogy ő gyűlöl meg téged (kérdezd Bolit, milyen az), élvezd, hogy ő nem tud az indulatain úrrá lenni, és akkor majd ő hibázik, nem pedig te.
Ne légy céltábla, ha nem muszáj - és ne fordítsd magad ellen azokat, akik vállvetve melletted állnának.
Hagyd őt hibázni.
@Légifarkas: "élvezd, hogy ő nem tud az indulatain úrrá lenni, és akkor majd ő hibázik, nem pedig te."

Ez jó módszer. Mint ebben a klasszikus filmben Jessep ezredes szerepében Jack Nicholson. :)

youtu.be/UPo3mjQF4hs
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): HMM.....DE KI IS A NORMÁLIS EMBER ?!
Aki tudja, hisz látja, hogy Orbán Viktor Európa legsikeresebb PÁVATÁNCOSA !
Két év alatt a TÖKÉLYREH VITTE PÁVATÁNCTUDÁSÁT: 1 LÉPÉS ELŐRE, 5 LÉPÉS HÁTRA, KÖZBEN 1-2-ŐT RISZÁLNI !
AZÓTA EURÓPA TÖBB VEZETŐJE IS MÁSOLTA ŐT, MINDEGYIK SIKERESEN GYAKOROLJA A PÁVATÁNCOT !
(...úgy kell elutasítani, mintha közeledni akarnánk...:)
Ebben az új európai táncrendben, nagyon ki lehet ám fáradni ! Értjük ?!

több megértést emberek, A MEGMARADÁS A TÉT !
... az hozza a léééét......
@Pantagruel: gondolom, tudod, hogy okos ember bele sem kezd olyan viccbe, amit esetleg magyaráznia kell.
És hadd ne kelljen már letűnt korok kultúráját ma alapként elfogadni bármihez, ami a mai kultúra keretei közé nem fér be. Az, hogy a naccsasszony ezt teszi, az ő dolga - tanuljunk már meg különbek lenni, ha egyszer azt hisszük, azok vagyunk, vagy azt szeretnénk, hogy azok legyünk.
Már, ha, legalábbis.
@Cirbolya_sentinel: @fletwwod_mac: Azért élek a gyanúval, hogy nem stefike jegybankos megjegyzése borította ki a kollégát.:) Ez finom és nőies volt stefkéhez, még a napi terméshez képest is.:D Indulatátvitel, inkább.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nekem etszett a jegybankos megjegyzése.
@kvadrillio:
"A műveletlenség és a butaság szériatartozék a Fideszben, de éppen Navracsics az, aki ebből a szempontból kilógott a sorból, úgyhogy érdekelne, hogyan számol el esténként önmagával, lelkiismeretével és miket mond neki a belső hang, amikor szembesül valamelyik ordas hazugságával vagy igénytelen és primitív propagandahazugságával (nem érdekel, csak úgy mondtam)."
@saravad: Stefikének? :O
Az lehet, csak akkor is fura volt orbánmentesítő kirohanása, mert nem ilyen.:)
@fletwwod_mac:
A sorrend:
Mangalica szűz, erdei gombával, tésztába csomagolva Wellington módra Kertészlány zőccségekkel tálalva, Gere féle Főnix cuvée öblítéssel. Aztán kirántott káráj (ápolva az etnikai beütéseket a magyar konyha szintjén), sok sör, némi Calvados jéggel, és jöhet a zserbó. (imádom)
Fásy menjen a picsába, állandóan a mangalicával fáraszt. Hamegveszimegeszem.
Segg...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Szerintem nem néz szembe vele. Vagy azért mert útközben kidobta, mert akadályozta, vagy teljesen rendben van azzal ami történik.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Igen.
Engem mindig sért amikor mások nem tisztelik egymást. Valahogy elszomorít a mocskolódás.
Egyetértek Légifarkassal.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): á, ő túlságosan elméleti ember, képes levezetni, megindokolni önmagának azt is, hogy mindez így van jól...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Nu, Paraszt Párizsban is nyílik az embörök csipája? :)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez jobban tetszett, a blöff már annyira nem.:D
De az Egy becsületbeli ügy jobb, szerintem.
@épészmérnök:

sohasem felejtve a zene (muzsika, ahogy Kodály és Bárdos nevezte) matematika és fizika is 3 az 1-ben

nekem a quint kör és a diatónia adta a teljes megvilágosodást valamint Phytagors...ezután már el tudtam magyarázni a Kodály skálatanának alapjait -a zongora mellett- annak aki nem értette, hiányos információk miatt...oktatási hiányosság

brühühühühühü

a Kodály rendszer az csodálatos mert éééértékes alkotó embert nevel
Ne, ne, ne!!!! :DDD
Igen, a Hajdú tényleg ennyire hülye!!!!

"http://index.hu/belfold/2012/08/28/mondjal_kevesebbet_akkor_nem_tudnak_belekotni/"

"A vezető terrorelhárító viszont nem számolt azzal, hogy a sajtótájékoztató közepén szavait mikrofonok rögzítik, így jól hallható, hogy azt mondja, "mondjál kevesebbet, akkor nem tudnak beléd kötni"."
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Igen az nekem is nagyon tetszett. Valóban jó film.
@rodeo36: Szia Rodeo! Ugye nem baj ha én ezt is szeretem??? :)

youtu.be/CAmydVsNMqM

Szerintem gyönyörű.
IGEN! Ez így van...

index.hu/belfold/2012/08/28/a_kozgepre_tamadt_az_anonymus/

"Kedden este negyed hét körül elérhetetlenné vált a Közgép honlapja. Az Anonymous nemzetközi hackercsoport magyar tagozata a Facebookon ugyanekkor bejelentette, hogy az OpOligarcha kódnevű akciójuk sikeres volt, lelőtték a cég oldalát.

Az Anonymous ugyanakkor egy hosszabb közleményt is közzétett indoklásként, amiben egyebek között azt állítják: "Az orwelli rémálom megvalósult. Elképesztő hatalom összpontosul rendkívül kevés romlott lelkületű ember kezében. .... Véget kell vetnünk a hatalommal való visszaélésnek, a kapzsi pszichopaták (bankárok, politikusok, üzletemberek) átláthatatlan összefonódásainak. ....". Az Anonymous szerint "Magyarország az Új Világrend kiépítésének élharcosa lett. Nálunk a Nemzeti Oligarchia Rendszere épült ki."
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szia pasi! Téged is egy iraki-libiai katonára emlékeztet az egyenrucija?! Andy Vajna tervezte a ruhákat? A nílus gyöngye c. film alapján?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hát igen, és még Demi Moore is nézett ki valahogy.
@Cirbolya_sentinel: hitvány büdös rohat komcsi náci senkiházi banda... elkeserítő a hozzánemértés és a gerinctelenség...

dögöjjenek meg kívánom nekik őszinte szívvel !
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Kommandósat játszik a figura... Csak nem veszi észre az erőltetettséget.
A hülyeségéve és ecceriségével amúgy is felülír mindent. A nemrég írt levele és most ez a beszólása - ez az ember vagy tök hülye, vagy mérhetetlenül kevély és beképzelt! Ennyi! :))
@Cirbolya_sentinel:
Mi a helyzet kolléga??? :))
Stefke már nem érdekel? A svéb-teuton vér pedig...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ez az ember tök hülye ÉS mérhetetlenül kevély és beképzelt!
@dr. Bubó: csakazértis, mi?

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120828_orban_foto

A cikk nem sorolt fel mindent.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kommandós? Inkább a Sziki szökevény szabadságharcosaira hajaz a film végéről.:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nagyon.:D Hihetetlenül jó színész Nicholson. Bár nekem mindig az Easwicki boszorkányok jutnak eszembe róla.:D
drorvbán a fides mafia egyik körösztapja a cigánykodás császára...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

kiskorában zöldsapkás szeretett volna lenni, nem is az eszéért tartják... :)
@Légifarkas: aki cigánykodik az cigány...

ma a fődakota a cigánykodásban a császár... ő maga is monta...
Egy kicsit feldobom az estét:)

Arthur) -Oké. Na jól van fiúk gyerünk.
(Tim a varázsló)-Állj!
-Miért?
-Itt a szörny!
-Mi?! A nyúlon túl?
-Neeem, a nyúl az.
-... Vén hülye buzeráns!!! Így hiába izgattál fel.
- De ez nem közönséges nyúl! Akkorát tud harapni... és.... nézd a lábát mekkora!
-Aha. na persze. No menj fiam, vágd le a fejét!
()-Igenis uram, egy nyúlpörkölt rendel.
-Nézd!
-A szakramentumát.
-Megint beszartam....
-Valami ötlet?
-Talán ijesszük meg azzal, hogy még messzebre futunk.
-Te hallgass és válts gatyát!
-Jó...
-Fegyverünk van?
-Nincs.
-Viszont az Antióchiai Ortodox Kézigránát nálunk van.
-Igaz. Ménár atya az őrzője eme nemes ereklyének! Ménár atya, hozzátok az Antióchiai
Szent Kézigránátot!
---Ie Jesu domine, dona reis requiem---
-S a magasba emelé Szent Attila a kézigránátot és mondá: -Óh Uram, add áldásodat a te kézigránátodra, mellyel ellenségeimet miszlikké téphetem, nagy kegyelmedben. És ők lakmározának málét és lajhárt, sós ringlit babbal, zsenge gyökereket és gyönge szekereket és...
- Csak a lényegre testvérem!
- ...három legyen, amíg elszámolsz, s amíg elszámolsz, az háromig legyen, négyig ne számolj hát ezért, hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig, az ötöst szádra ne vedd. Midőn a hármashoz érsz, mely ebben a sorrenben a harmadik leszend, eldobandod te az Antiochiai Szent Kézigránátot a te ellened felé, ki, miért nem kedves nekem, megdöglend... Ámen.
-Egy-kettő-öt!
-Három, uram!
-Ja három...
@batka manó: Pedig Jacknek nem volt egyenrucija, mégis tarolt.D:
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szerintem is fantasztikus színész. Mondjuk amcsi filmben nekem a legnagyobb kedvencem a Forrest Gump, háborús filmben pedig a Szakasz.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem fognak tekelni a fiúk, levadásszák őket!
Majd, ha lesz idejük. Előbb meg kell oldaniuk az iráni piszlicsáré izét. Ez úgy két hét alatt meg lesz, aztán jöhet a jutalom feladat...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hűű, én komoly bajban lennék, ha kedvencet kellene választani. A Forrest Gump nagyon ott van. Nincs kedvenc háborús filmem, azt tudom, hogy melyiket nem szeretem, a pearl harbort:D
@Knósszosz: Az is valami? Bár aggódom a felkelőkért...:S Biztosra veheted, hogy nem velük konsprilált a 3 zsaru. Csak nem továbbképzés volt?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Neked is jó pihenést. Ezen meg még mindig ki vagyok akadva.:(

Elképesztő, ilyen a világon nincs még egy. Fordított "piacvédelem": a hazai gyártóktól védjük a külföldieket, közpénzből. Van-e ennél abszurdabb beszerzési politika?

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) legújabb, autóbusz beszerzésére vonatkozó pályázatát úgy írták ki, hogy az eleve kizárja a magyar gyártású járműveket, mondta Vincze-Pap Sándor, a Magyar Buszgyártók Szövetségének (MBSZ) elnöke a Napi Gazdaságnak. A szebb napokat is látott hazai buszgyártók egyre nehezebb helyzetbe kerülnek, hiszen egyelőre a Volán társaságoktól sem kapnak megrendeléseket.

www.portfolio.hu/vallalatok/kizarjak_a_magyar_buszokat_a_hazai_beszerzesekbol.171955.html
Fabius! Nem itt kéne egyszer csinálni egy Varánusz kommentelő találkozót??? :)

index.hu/video/2012/08/28/apu_is_orul_hogy_itt_dolgozom/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Van egy olyan ejtésem...
Ha szunya, hát legyen!!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ezzel mit akarsz mondani nekem?

gregorián, barátok énekelnek a politonizmus első megjelenései Europában valamint a pentatón skála után végre elterjed a diatónia

mi a mondandód számomra?

brühühühühü
@rodeo36: Tulajdonképpen csak érdekelt, hogy tetszik a Gregorian?? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szeles gabi phingott?
Van érdekeltsége a m-ercinél?
Vagy mi?
a fides mafia tanácsokat ad a szír kormánynak hogyan kell elnyomni és (le)kezelni egy félázsiai származék csürhét... tehát első lépcső volt: TEK civilekbe lövési és diktátor kimentési tanácsai...

a fides mafia az akció további lépcsőiben:

második: demokrácia tanácsokat fog adni drkubatov
harmadik: nyugdíjrencer megvédési tanácsok drselgeci
negyedik: gazdaság azonnali gyors fellendítése drmatolcsi
ötödik: a közbiztonság megszilárdítása "kéthétalatt" program... drpintér
stb
@rodeo36:
Nem értem én ezt, rokker voltam, vagyok)
De van phülem:
www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=tJQIxubqbyY
Elképesztő!!
Az angyalok hárfáznak, a Mester géniusza felülmúlhatatlan, még kibaszott sok évig!
Ez komolyan brühühühühühü
Az 1. Vitéz félázsai Csuti megmondta,hogy Matolcsyné urának van egy-pár tervbe a fiókba(csak nem Berzsenyi babérjaira tőr Matolcsyné férje?)és ebben kivételesen nem hazudott.
@Knósszosz: Imádom, van miért rajongani-élni.
@Knósszosz:

erre mondtuk kedves barátommal, hogy ha még nem láttad és hallottad a Viktória Vízesést akkor itt megtapasztalhatod

nem akarlak eltéríteni másik linkkel
ebből -mi csak az angyalnak hívtuk- mindent tudhacc, keress 1970 körüli felvételeit élőben
@Knósszosz:
az egyik bejegyzés. és legyen béke vele bárhol is tartózkodik

Berlioz, Requiem Sanctus

www.youtube.com/watch?v=pe7zfxZR_-Y
@Knósszosz:
talán egyszer...van remény...felismered, hogy mikor ütik a pléhdobokat mint a bolond és a cintányérokat ugyanúgy...hát szóval az nem fejez ki sok mindent hacsak azt nem amit akkor érzek amikor a Kedves Beteg vartyog valami új szófosást

www.youtube.com/watch?v=qMJWjgKpsFs

ez az a zene amit, ha egyszer el kellene hagynom a Tejútat, akkor magammal vinném, ez a csend, az abszolút csend megzenésítve...mikor a sopran elzokogja: hogy ezer köszönet az áldozatért akkor utána már nincs mit mondani megáll a Föld és a csillagok leborúlnak és egy másodperc múlva az örök fény lesz de az a következő zárórász körtánc részegen az örömtől, mert mi élünk

BACH NEM íRTA BELE A FELTÁMADÁST!!! EZ MÁS ÜNNEP

www.youtube.com/watch?v=LkozvfsFAKw&feature=relmfu
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A bkk-ról a körmány adatbázisösszekapcsolós elmebeteg ötlete jut eszembe.:(
Tovább tágul a lyuk a költségvetésen??? :)

Hogyan is képzeli el 2013-at Matolcsy?

index.hu/gazdasag/magyar/2012/08/29/hogyan_is_kepzeli_el_2013-at_matolcsy/

A tanács információkat és hatástanulmányokat kért a tárcától, miután megállapította, a költségvetési törvényjavaslat benyújtása óta az Országgyűlés számos, a költségvetés bevételi és kiadási oldalát, valamint az adórendszert több esetben jelentős mértékben módosító javaslatot fogadott el

A júniusban beadott tervezetet módosító javaslatok sora írta keresztül-kasul, a különféle politikai, ágazati, minisztériumi lobbik érezhetően működésbe léptek: a tervezethez 316 módosító indítvány érkezett, majd azt az utolsó pillanatban a nemzetgazdasági tárca is jócskán átszabta azt. Ráadásul kaptunk egy nagyjából 300 milliárd forintos költségvetési lazítást eredményező programot a gazdaságélénkítés érdekében. Mindezek a változtatások pesszimistább becslések szerint akár 400-500 milliárdos lyukat is üthettek a 2013-as költségvetésen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
csereberélhetünk a közel 1100 műből
sokaknak ez a magasiskola...
www.youtube.com/watch?v=pyUNNA5QK6w

de valaki azt mondta, azt hiszem Karl Richter, hogy a protestáns Bach építette a legnagyobb katedrálist, a h-moll misét

www.youtube.com/watch?v=qtdfek1VMvg

és ez is a teljes mű
a rohat életbe! nincs új poszt?

pedig idekészítettem a ávét ide hejezkedtem az elsősorba !
a rohat életbe hát mit csinált Fabius hanali 3 és 5 között?
amikor más rendes emberek posztokat írnak ő lopta a napot?
spam filter e-mail ellen, telefonon letiltani a hívót azaz blokkolni, a többi meg software kérdése és türelem de lehet mentesíteni annyira, hogy oda sem érnek...ha te magad nem akkor érdemes valamit fizetni és beprogramozni a kütyüket...a címed árucikk átlagban 15 USD címenként és vevőnként...a többit tudod
-no komment-

Régi fideszes káder a közlekedési hatóság élén

Ma mutatják be a Nemzeti Közlekedési Hatóság új elnökét, aki egy régi fideszes káder lesz - tudta meg a hvg.hu. Győri Gyula korábban a Fidesz-KDNP debreceni önkormányzati képviselője volt, és az ottani repülőtér fejlesztéséért és müködtetéséért felelős tanácsnoki posztot is betöltötte.

hvg.hu/gazdasag/20120829_Regi_fideszes_kader_a_kozlekedesi_hatosag
@fletwwod_mac: @Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Pedig már néhány klasszikusnál behozza az árát.

Hetven évnél régebben élt írók esetén jogdíj nincs, aki szereti az új könyv illatát, az megveszi boltban papíralapon úgyis.

Elfogult vagyok az e-könyvvel, amióta Kindlim van, bárhova megyek, ott van a zsebemben a fél könyvespolcom.
Régen volt ettől jobb beruházásom.

A példa, hozzátéve a file hatszoros elküldésének blődségét, csak azt mutatja be, hogy egy nem megfelelően átgondolt intézkedés adott esetben egész ágazatok munkáját tönkreteheti.

Visszautalnék egy korábbi beszélgetésre, ahol előjött az a probléma, hogy a vezír egy másodpercig sem dolgozott a politikai életen kívül.
Nem tudja, hogyan működnek a gazdasági folyamatok.

Ami még rosszabb, nem tudhatja azt sem, hogyan gondolkodnak a gazdasági döntéshozók, illetve ami még nagyobb baj, azt hiszi, akkora hatalom van a kezében, ami elég arra, hogy megmondja nekik, mit is gondoljanak.

Na, ez azért működhet a talpnyalóknál egy darabig, de egy falusi pék már nagy ívben legyint rá, mert neki meg kell venni az alapanyagot, és el kell tudni a falu szegényeinek és gazdagainak.

És ami a legeslegnagyobb baj:

Magyarországon megszűnt a magántulajdon szentsége.
Ráadásul teljes vertikumban.

Eltűnt a egyszerű élet, a privát falusi kertek szentsége, hiszen bárki bármit elvihet különösebb gond és felelősségre vonás nélkül.

Eltűnt a gazdálkodók, cégek vállalkozók magántulajdonának védelme, mert tollvonással pillanatok alatt akár visszamenőleges hatállyal is azt vesznek el, ami éppen megtetszett nekik.

És nem utolsósorban eltűnt a közösségi befizetéseink, adóink, tb, betegségbiztosításunk védelme is, szemérmetlenül tapsolják el.

Lehet itt még terveket készíteni, fel lehet ütni valamelyik lexikont, lehet találni még névadókat bőven.

De amíg nem érzi azt egy Magyarországon élő, dolgozó, befektető természetes vagy jogi személy, hogy a vagyona biztonságban van ebben az országban, mert az ország törvényei és szervei ezt biztosítják és biztosíttatják, addig lehet szép álmokat kergetni, csak eredményt teljesen fölösleges várni.

Visszatérve a Kindlihez:

A gazdaságoz alkalmazkodni lehet, irányítani nem. Hülye intézkedéseket lehet hozni tömegével, ezt a gazdaság jót röhögve a barmokon lereagálja és büntet.

A narancsos gazdasági vezetőinktől százszor hozzáértőbbeknek sem sikerült még soha.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Fölösleges kiakadnod.

Idén átadtak egy Merci beruházást, ami nélkül talán a legvadabb narancshívőnek is feltűnne, hogy homokszem akadt a gépezetbe.

Illő, hogy Merci buszok szaladgáljanak, ha már hungarikumok lettek, nem gondolod?

Azt hiszed, hogy országunkat vezető államférfiainknak kerül egy fél álmatlan éjszakába is odadobni egy jó mondatért a hazai buszgyártást?

Naiv ne legyél!
@Penivaldes: :D reggel van látom, csak helyeselni tudtam a tömör véleményeden, rövid, lényegre törő, és sajnos igaz
@dr. Bubó:

Szokásától eltérően: aludt, Bubókám. De van új poszt, lehet szakérteni.
@Fabius: köszi nézem is:))) de csak vicceltem nyilván tudod;)
oops, van itt pénz, ha a központosítás és a felügyelet a cél:

20 milliárdért adja el leánycégét
a Magyar Telekom

Az állam veszi meg. Nem tudni, miből.

index.hu/x.php?id=inxpfb&url=http%3A%2F%2Fwww.portfolio.hu%2Fvallalatok%2F20_milliardert_adja_el_leanyceget_a_magyar_telekom.171995.html
@Fabius: csak nem, te is szoktál ilyet??? az eszem megáll :D
@épészmérnök: Nem találom azt, ami nekem az almáról írtál, ezért válaszolok ide. Mindent tudok, belátok, de ha egyszer az a harszöld, marha kemény alma ízlik Cihléből, akkor az ízlik. A hazai fajtákat leginkább nagyon nem szeretem - pár nyári, hamar eltűnő kivéltelével - , sajnálom. Ja és a marokkói sárga krumplival is sokkal jobbak a tapasztaltaim, mint a legtöbb itthon termesztett fajtával. Igen,. tudom, hogy meg nem engedett kemikáliákat használnak, de itthon se vagyok tuti mindenben.

Oké, hogy fogyasszunk helyben nőttet - leginkább azt szoktam - de ha meggátoljuk a kereskedelmet, akkor baszhatjuk az itteni kivitelét is. Valaha a borsot is aranyárban hurcilászták rohadt messziről, aztán ma mi van? A speditőr, külker cégeknél is dolgoznak emberek, azoknak is élni kell valamiből. A kávé se itt terem, oszt rajtam kívül mindenki két pofára vedeli. Csokit dettó.
süti beállítások módosítása