Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.27. 05:23 Fabius

Elszólásból kormányprogram lett a másfél millió munkahely

Címkék: gazdaság fidesz munkahelyvédelmi akcióterv

Ami egy orbáni kiszólásnak indult pénteken, abból mára hivatalos kormányprogram lett. A másfél millió munkahely egy-két év alatt létrehozásáról szóló mesét még betudhattuk volna Kisgömböc nagyot mondásának egy gyáravatón, de mivel Selmeciki Gabriella Fidesz szócipelő is ezzel riposztozott a szocik vasárnapi menetrendjének megfelelően megjelenő közleményére, kénytelenek vagyunk ezt innentől hivatalos programnak tekinteni. 

Amíg Don Vító és a Kuzinok audienciát tartottak szombaton Kőszegen, addig ez a nyelvbotlás beépült a hivatalos kommunikációba. 

orbán capone.jpg

Végül is olyat még nem láttunk, hogy Orbán egyszer az életben azt mondja, megszaladt a fantáziám, bocsesz, jó lenne, de hát sajnos ez a valóságizé, szóval no, tudjátok. Ehelyett előre menekül, és a parlamenti szoláriumszökevénnyel kimondatja újra. Ennyi erővel mondhatta volna azt is, Don Vító kétharmada áll, mint a cövek, éppen csak a lankadt egyharmad van közvetlenül az alhasnál, és büszke obeliszk helyett ezért hajaz a cucc Magyarország recesszióba kókadt GDP növekedés mutatójára.

A tíz év alatt egymillióval se tartanak időarányosan sehol, érdekes lesz megnézni honnan futnak neki ennek az "egykétév" alatt másfél milliónak. Viktor ennyi erővel a kőszegi banzájon a homlokára tetováltathatott volna egy üssetek! feliratot, mert az eredeti kampányszöveg szerint csak négyszázezer munkahelyet lehetett volna számon kérni rajta a választások előtt, most másfél milliót lehet. Így kell ezt, ügyesek vagytok, az ellenzék nincs a helyzet magaslatán, de gondoskodtok róla magatok, hogy legyen muníció a pofonos ládában.

Kösszépen.

600 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr634734191

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az ólak szűkös melegében, avagy a reccsenő pala soha nem rajzol őszinte mosolyt az arcodra! 2012.08.27. 11:56:48

Van valami perverz öröm abban, ha szétrombolhat az ember építményeket! Emlékszem gyerekkorunkban is sokszor azért építettünk egy-egy homokvárat órákon keresztül, hogy aztán néhány perc ostrom után a földdel tegyük egyenlővé. Gondolom, hány csuklásunkat...

Trackback: Ezért nem fogok soha rátok szavazni! 2012.08.27. 11:40:21

Szavazhatnék 2014-ben rátok, mert 5 millió társammal együtt nincs beidegződött vezérem, akire vakon ikszelnék, nekem mindegy ki vezeti az országot, mert én csak jólétet akarok meg nyugalmat. De sosem fogok, mert titeket nem lehet komolyan venn...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.27. 10:33:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012 decemberére eljutunk oda, hogy a tízmilliós országban 15 millió munkahely lesz.
csak jól elbújnak, és nem találjuk őket. persze ez is a gyurcsány hibája. meg elmúltnyolcév.
@Fabius ba'mmeg e'mánsok...

Ennyi erővel mondhatta volna azt is, Don Vító kétharmada áll, mint a cövek, éppen csak a lankadt egyharmad van közvetlenül az alhasnál, és büszke obeliszk helyett ezért hajaz a cucc Magyarország recesszióba kókadt GDP növekedés mutatójára.

szóval a Il Berlusconi stílusban a "limpdickoldboy" némi faszpumpával felfú'ható, de hol itt hol ott xa vér ellóg máshová mert ott is kő' így azután gyühe tav icc:

drágám (kérdezi a lovag behelyezéskor) benn van má'? Nem, a zord válasz a zará tól!!! érdekes csodálkozik a nap hőse, KINN SINCS

brühühühühühü

szóval meglehet, egyetértve önmagammal, is:

nem lehet német árakkal és kínai fizetésekkel valamint svájci (tánsvéd?) adókkal csakis recessziót elérni...hátha még a Kedves Beteg és az ápolói el is lopják sarcba az összes adókat

mai napig a több mint 2 év alatt (ezen felűl a zörökség is) 26000 milliárd HUF-ot raboltak el...ugyanaz idő alatt a korábbi hitelekből fennmaradt mentőövet sem iparosításra vagy hozzáadottérték növelésre fordították, hanem befestették a zalcsútbasznádi eget ző'dre és kez'tek kényszermunkát adni a magán tulajdonú farmokon az állami raboknak

brühühühühü

ez a fityisz gazdaságfejlesztési izéjének egy része a többi...azt érzitek amikor megmozdúl bennetek

a zil lusztráció megint ragyogó
Alapvetően az ellenzék csak jól jöhet ki belőle, ha nem nyer 2014-ben. Most képzeljük el azt a május elején beinduló teljes letámadást Szíjjártóstúl, Rogánostúl, hogy elkúrtátok (2 hét!!! alatt - simán megeshet)

Nem, nem! Vityának sajnos csődbe kell vinnie ezt az országot, a hívei másképp nem szakadnak le róla. Lehet, akkor sem. És akkor is Gyurcsány lesz a hibás.

Egyébként döbbenetes dolog első sorból nézni ezeket. Amikor általános iskolában meséltek nekem a Rákosi rezsimről, a Duna megfordításának projektjéről, az alföldi rizs-termesztésről, mindig azon gondolkoztam, egy ilyen nyilvánvaló futóbolondot miért nem kerget el az ország népe a faszba? Hát most már tudom...
No akkor most a népnek van hülye vezére vagy a hülye vezérnek van népe? ... vagy nem is kicsit hanem nagyon?
Ha már lopsz,lopj nagyot!
@rodeo36: "a Kedves Beteg és az ápolói el is lopják sarcba az összes adókat"

Orbánland még nem készült el.
Volt egyszer egy futballszerető ember, valami Stadlernak hítták. Ő felépített egy stadiont, és működtetett egy első osztályú focicsapatot. Igaz, adócsalásból. Nem-e lehetne-e, hogy esetleg helyet cseréljenek Viktorral? Mert a Stadleré legalább működött, Viktoré meg az istennek se akar működni. Persze ágaskodó cövekkel mit vár az ember?
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

már csődben van!!! csak ügyesen takargattyák...ami ezután jön az már vissza a kőkorszakba

brühühühühühü

jobb ha nyer a narancsos bukta
@vantaan: A hülye népnek van vezére. Szerintem.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Kérlek, ne terjeszd ezt a baromságot, mert ragadós!

Nekem és gyermekeimnek nincs még 4-8-12 évünk arra, hogy kísérleti nyulakként türelmesen kivárjuk, mit barmolnak még el. (majd lesz még jobb. aha)
@félázsiai nemecsek ernő áruló: ...és az milyen megoldás hogy aszongya a hülye népnek van hülye vezére? Mert ez is lehet ám a megoldás! ...így utólag belegondolva.
@rodeo36: a fentieket így már neked is küldöm.
@Tűzfal: Már el van barmolva minden. Egy felelős kormány felelős ellenzékkel 2014-től nagyjából 10 év alatt prosperáló nyugatias államot tudna varázsolni ebből az országból. Érzékeled, hogy hol van a bibi?

Felelős kormány.
Felelős ellenzék.
Nagyjából 10 év alatt.

Jelenleg Magyarországon egyikre sincs kilátás sajnos. Ezért van az, hogy Viktor unortodoxiájának nyilvánvalóvá kell tennie a totális csődöt, különben ez a húzd meg, ereszd meg tovább folytatódik. :(
@vantaan:
precíz mint egy IWC

brühühühühü
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Csődbe-csődbe...

Én a Rákosi rezsimet értettem, mert géppisztollyal a tarkójában senki se akarna vitatkozni az izlésről.

Én a Hitler éltetését nem értettem, mert hülye és gonosz célokat tűzött ki egy láthatóan meggárgyult kis nyomorult senki, és mindezt egy szorgalmas és szigorúan precíz néppel etette meg...

De már látom, hogy csinálhatta.

Minél hülyébb a cél, annál hülyébbek a követők.
És minél hülyébbek a követők, annál veszélyesebbek a többiekre.
És minél közveszélyesebbek, annál kevésbé fog velük vitatkozni valaki.

Ez egy elszabadult bolondokháza - történet.

Nem a csőd tenne rá pontot, mert a bolondok morzsán és vizen is bolondok maradnak.
Tán még jobban be is csavarodnak, ha legelniük kell végül.

Az lenne egyedül a vége, ha a bolondok szépen fölkoncolnák egymást.

Egyéb esetben így maradunk, ahogy vagyunk.

A világ elkerül minket, mint egy lepratelepet.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Szép napot.
Az alábbi mondatodat egy dátum átírásával is le lehetne esetleg írni.:)

"Egy felelős kormány felelős ellenzékkel 1990-től nagyjából 10 év alatt prosperáló nyugatias államot tudna varázsolni ebből az országból."
Kéhlek alásan, a kétharmad áll mint a cövek, még jó pár évig. Annyira bebetonozták az elvtársakat 6-9 évre, hogy ez a kétharmad akkor is állni fog, amikor már viktor azerbajdzsánban fog menedékjogot élvezni.
"Don Víto leült, a Consiglierik tanácstalanul néztek össze. Eddig nem szabadott ennyire nyíltan megjelenni és a Don sem tetszelgett a plebs előtt Capo di tutti Capi-ként.
Eddig csak maguk közt emlegettek a "Családot". Kicsit talán meg is riadtak, hogy mostanában, amikor a Don ennyire nyíltan megmutatja a maffia mibenlétét, a nép talán nem kér belőlük.
Viszont igaza lett megint a népnek fel sem tűnik, hogy a 26. bőrt húzzák le róla, hülyének nézik és egy kis maszatolással simán elvitethetik a balhét mással.
Különben is, folyamatosan harcot kell mutatni, hihetetlen számokkal, nevekkel kell dobálózni és a nép elájul ettől. Biztosan a Vezér tud valamit, ha ennyire mondja. Tiszta hitleri csodafegyver hangulatba tudja kergetni a felajzott híveket, akik szemrebbenés nélkül hisznek el a Donnak mindent. Ezért ő a Don.
Rájöttek, nélküle kisfiúk lennének a homokozóban. Hisz hol van bennük ennyi gátlástalanság, kevélység, kivagyiság és aljasság, mint a féltve félt Donban?
Pedig aztán ők is megtették a magukét, elásták a maguk elásni valóját, megzsarolták az anyjukat is, de a Don... Na, az valami!"

Nos, a népnek viszont ez kell! Én nem értem azokat, akik nem értik.
Ennek a népnek az kell, hogy átba..zák, lehúzzák, hülyének nézzék, palira vegyék, kiforgassák mindenéből, zsarolják, kényszerítsék, tereljék őket mint a birkákat és ezek után a felelősséget természetesen másra hárítsák.
Különben nem is lenne rendben a lelke.
Hisz nem gondolhatjátok, hogy mindezek ellenkezőjével jól érezné magát!
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

a szerinted szükséges totális csődhöz nem hiányzik ismételten odadobni az emlegetett 4-8-12 évet!

Nincs az az ok, amiért kormányon KELL tartani őket. (megismétlem: én csak azt kérem tőletek, hogy a túlzottan ragadós elméletet, miszerint vigyék csak el a balhét 2014.ben is ne terjesszük!)
2 706 292 félázsiai barom akik akár debilekre is ikszelnek
a fides mafia "húzó nevei": drsnitt drmatolcsi drkósa drpintér drmatolcsi drlázár drszíjgyártó drselgeci...

mijjen ország ez ahol egy mafia ragadt a kasszára...
és a mini sztár álnok meg egy dakota lehet...
a leghitványabb valaha volt ormánya van a zországnak...
@félázsiai 2llkedő: A kétharmad cövekje nem áll, mert már öreg a főfickós, és nem jut hozzá viagrához (imf hitel), hogy fickós maradjon. Így marad a szájtépés, hogy még fel tudja állítani a kétharmadot.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Így marad a szájtépés, hogy még fel tudja állítani a kétharmadot. "

Unortodox módon fejen áll?
@félázsiai nemecsek ernő áruló: orvbány ellenzékben veszéjesebb sokkal... kormányon csak lop... és alkalmatlan döntéseket hoz... de ellenzékben rombol és pusztít...

huh ijjen hitvány aljas rohat feudál náci komcsi kormányt...
opni-ba véle, mert ennélkül csak opni fogunk mind
@dr. Bubó:
A "komcsit",KIKKÉREM magamnak!
Hitvány,Aljas,Rohadt,Feudál Náci az rendben,de hogy komcsi??
Ez,rám nézve sértő!
@félázsiai 2llkedő:
"Unortodox módon fejen áll?" Igen! ...és??? Miért a fejen állás az már nem is állás???
Talán nem bírják a mai fiatalok a fejen állást? Ezért kell bevezetni a napi testnevelést!!! ....ha valaki "élvezni" akar igenis álljon fejre!!!!
Hát mán nehogy má ... pont mi magyarok ne má hát má! No! Hajráááá magyarok! ...csak Viktor a király a ..... a fejenállásban!
index.hu/gazdasag/magyar/2011/01/20/egymilliomunkahely-szamlalo/

-105067 fő az előző ígéret "időarányosa". Mit terveznek a fiúk?

Kényszermunkahelyet?
@rdos: Mint a cocializmusban, teljes foglalkoztatottság.:D
@félázsiai 2llkedő: Hát, másképp ebből már nem lesz cövekül álló kétharmad.:D
@félázsiai 2llkedő:
gyerekek, tuggyuk aztat mink a zágybúl a kamaszkorunk hajnalán...dörzsölésre felállt...mily büszkék valánk miatta és amikor már lőtt is...sokáig asszittük hogy ez az amire ez vagyon...ma má' tuggyuk, húgy a merevség az gyüvi magáta de a zeredmény pisi esetleg kaki ha nagyon szoríjjuk...de aztat nem lehet má' szeretnyi

szóval magyarázhattya a Kedves Beteg, hogy néha áll és néha gyün is belűlle valami de aztat má mi...szóval az a bilibe való

kis groteszk...

szóval meg kellene nyitni OPNI-t ha scientoló ha nem scientoló...ha kell majd mi9 tójjuk tövg bele neki telibe csak ki ne gyűjjék má utána

brühühühühühü
@Tűzfal: Vagy elviszi Orbán a balhét 2014-ben, és ha eleget lopott, a fizetésképtelenné válás előestéjén olyan országba távozik a kolis haverokkal, amivel nincs kiadatási egyezményünk, vagy 2018-ban visszajön, és még az unokáid is ebben a trágyában fognak megdögleni. Sajnos ez van. Én az emigrálást javaslom, mert nyilvánvalónak tűnik a polgárháború. A komcsik ajándéka: nincs olyan, hogy békés rendszerváltás sajnos. :S
azok a régi szép idők, amikor antennás rendőrótók járták a zországot, és renitens rádiókra, vagy renitens rádiózókra vadásztak, a tányéros tévé meddig nem lesz tíltott? m.index.hu/tech/2012/08/26/a_wifi_zavarja_az_idojaras-elorejelzest/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Hát, másképp ebből már nem lesz cövekül álló kétharmad."

Csak nehogy agyvérzést kapjanak az erőltetett fejenállástól.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
nyugi, szépen meg fog valósúlni:

2014-ben fityesz többséggel de nem 2/3-dal...és taps...de addigra már elméletben nem de a gyakorlatban Levédia kívűl lesz a JÚNIÓN senki sem fog vele szóba állni és már eladni való kötvénye sem lesz...mert 30 évre előre már eladott mindent amit ki lehet lapátolni ebből a trágyadombból

és akkor lesz valami?

nem éhenhalnak sokan és esetleg lesz ingyen krumplileves -emléxel akrumplilevesre?- és kőkorszak meg rengeteg ideológia és duma habbal

brühühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne a népet hibáztasd a vezetőiért,1 olyan országban ahol az adód 1%-án kívül másról nem dönthetsz!Ha nem vagy döntési helyzetben,max az öklödet rázhatod,mint régen szólt a vicc az albán légvédelemről.A népakarat gondosan el lett zárva a döntésektől,ezzel az idióta választási rendszerrel,parlamenti küszöbbel,parlament által választott elnökkel.Gyakorlatilag csak a kormánynak van pénze a tömegkommunikációra és még sorolhatnám.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: "Én az emigrálást javaslom, mert nyilvánvalónak tűnik a polgárháború"

Azért azt el kellene kerülni. 2014? 2018? A kérdés is rossz. Van békés megoldás:

www.kibulizottorszag.net/

Az eftársak az átkosban (miért? most miben élünk) 1986-ban bevezették a kettős jelölést. Addig csak 1, azaz egy darab jelöltre lehetett szavazni. Ugyanis az eftársak pontosan tudták, a szavazásban a lényeg a jelöltállítás!

Most mi van? Kopogtatócédula limit megduplázva. Szavazhatsz fityiszre, jobbklikkre, maszopra, dékára, lehetettvolnamásra, ...
Mindkét nemnél régi recept, hogy ha nem akarjuk hogy lógjon, álljunk fejre.

Next move: a NER keretén belül a többiek, akik nézik, szintén álljanak fejre. (Unortodox) Így ugyan a házak fognak fejen állni, de erre is van megoldás: át kell vontatni az országot Ausztráliába.

Kár, hogy ezt Örkény már nem érhette meg.
Bazmeg, és most látom, hogy a maffiózóviktor a keresztet leszámítva nem fotóbolt, tényleg így öltözött be! :DDD
@rodeo36: Átestél a ló hasa alatt,nem gondolod?Vagy nem hiszel az országban,és a normális emberekben?A fidesz nem először fog buktázni,és nagyot,most legalább láthatóvá vált,mennyire gátlástalan ,morálnélküli semmihez nem értő,aljanépség,azok számára is akiknek voltak eddig illúziói velük kapcsolatban.Gyakorlatilag minden rájuk igaz abból amit az ellenfeleikről állítanak.
@laci0011: Eljő majd a Walesi bárdok ideje!
Az a satyi... az a pink ing... a kamu napszemcsi... hát ritka érzéke van a Kedves Betegnek belehajolni a parasztlengőbe...

:D
„Egy ilyen helyzetben munkahelyvédelmi akciótervet létrehozni nem lehetőség, hanem kötelesség” – mondta Selmeczi.

Selemcikiről nekem mindig az a kép ugrik be, mikor parlagfüvet tépett ki a kamera nyilvánossága előtt. Riporter kérdi; képviselőasszony drága! Amit kitépni tetszett, az lapulevél. Nem baj?

Selmeciki magabiztosan; Nem baj, mert amit csinálok, az szimboleum. Vagy valami hasonlóval vágta ki magát.

Ciki.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és ott van a focista testalkat... a szálkás izmos teste... nagyon vonzó (ember)...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :DDD Nekem a kereszt se esett le elsőre. Legalább harmadszorra kellett ránéznem, mire rájöttem, hogy "Jaaaaaaa!!!!" :D
@rdos: Olvastam a kibulizott országot, és olvastam Csernók Attila két könyvét is (A komáromi pontonhíd, és A valóság erejével). Én pesszimista vagyok.
@dr. Bubó: Orvbán most kormányon elég muníciót szolgáltatott,hogy ellenzékben súlytalan legyen.Mindennepra jut 1 gyöngyszem az ígéreteiből,vagy nettó hazugságaiból,vagy az opni-ba való álmaiból...
@laci0011: "Orvbán most kormányon elég muníciót szolgáltatott,hogy ellenzékben súlytalan legyen."

A hívőknek nem elég.
@laci0011:
mai napig vannak akik nem állnak velem szóba ha erről beszélek

a többit interpoláld

brühühühühühü
@félázsiai 2llkedő: Még abban is reménykedhetünk,lesz 1 breivikünk aki mondjuk nem a Lupa szigeten ,hanem a parlamentben teszi oda magát...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A sapi meg a napszemcsi...

Csatáry náci bácsi és táborparancsnok fíling.

Viktor a népéhez szok öltözni, és most a náci divatot majmolja, hogy ott legyen népszerű, ahol Csatáry náci bácsi.

itten is van az öltözet ...

www.parameter.sk/sites/default/files/photos/promoted/image1_11.jpg
@laci0011: Ha lenne normális újságírás Magyarországon, Orbán másodjára sem lehetett volna miniszterelnök, szóval ne hidd. Minden országos megjelenésű sajtótermék az ő kegyeltje egytől egyig. A Klub még küzd, de beszántják a helyét pedig behintik sóval. Azok a muníciók, amiről beszélsz elvileg kormányzati szerepben még súlyosabbak kellene, hogy legyenek!

@Dr. simonmondja.: Géppisztoly a tarkón, vagy az állás elvesztésének réme (Szeretem a munkám, ezért nem kritizálom a kormányt). Szerintem nincs különbség.
ez a cövekállásos dolog engemet jobbára a fagyott kutya lábára emlékesztet, nálunk itten, a kies svalbárdon legalább is, úgyis mint az örök jég hazájába, ez a mondás járja. itten a negyven, az minusz és a napszúrás még miniszterelnöki szinten is súrolja a lehetetlenség szintyét. ezér is vagyunk boldogok és kiegyensúlyozottak míg világ a világ.
@félázsiai 2llkedő: A hívők ,gyorsan fogynak,nem vagyunk olajország,nincs miből finanszírozni őket,főleg ilyen pofátlanul nagyigényű,haveri kör mellett,hehe.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

minálunk mán elsőre se sikerült vóna nekije, igaz itten nem is vótak futó bolond kisgazdák, itten a futás nemzeti sport. a jeges medvék elül. azokat ölég nehéz rábeszélni mindenféle marhaságra.
@laci0011: Késő kivágni a gócot.

Ezzel a fülkeforradalommal meghódítottak minden vezető pozíciót...

Már minden vakondtúráson ül egy hisztérikus nemzetvédő vitamin csapat.

Ez a burjánzás már régen áttétes.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Gyurcsány volt a fő gond,nem az ujságírók.Ha legalább 1 főmuftit,mondjuk simicskát bevarrt volna,mindjárt kisebb lett volna az arcuk,de a pofázáson,kommunikáláson kívül az sem ért semmihez és még impotens is!
@hacsaturján: "itten a futás nemzeti sport."

Világelső a TEK. Hogy miért nem neveztek be az olimpiára?
@Dr. simonmondja.: Majd a közgép épít nekik börtönt,mindet el lehet ítélni hűtlen kezelésért,sikkasztásért,hivatali visszaélésért,csak nem kell még egyszer olyan impotensnek lenni mint korábban!
@hacsaturján: Hát nem irigylem azért a jegesmacikat sem. Épp tegnap volt egy dokfilm, amiben mutatták, hogy órákon át várakozik a lékeknél, hátha feljön egy fóka levegőt venni. Igazi szerencsejáték a 8-10 nyílásból eltalálnia az igazit. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Gusztustalan, mi? Egy ízlésficamos magyar celeb is jobban öltözött nála.
@Dr. simonmondja.:
nem gondoljátok, hogy igaz az a mondás, hogy: MINDEN NÉP MEGÉRDEMLI A VEZETŐIT

brühühühühühü
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Szerintem van különbség.
Kábé annyi, mint a hadifogoly és a szolgáló között.
Szolga népnek nincs hazája...ez csak úgy eszembe jutott...
@laci0011: Egy börtönkaland csak mártírrá tenné a nemzetvezető szobatársakat.
Hitler is aztán lett igazán felkapott, hogy megjárta a börtönt.
Asszem a többi diktátor is.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Ha pesszimista vagy, az eftársak elérték a céljukat. Egyetlen dolgot tehetsz. Terjeszd Bereznay András írását, gondolatait.

A fogadókészség a társadalomban megvan. Tartósan 50% feletti a nem tudja, nem megy el, nem válaszol. Ha ez az 50%+ elmegy lendületes, minden képviselőjelöltet áthúzó voksolásra, azt magyarázza ki a torokgaborelemez!
@Dr. simonmondja.: Ahogy elnézem fletóka nem lesz igazán felkapott.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: "Vagy elviszi Orbán a balhét 2014-ben, és ha eleget lopott, a fizetésképtelenné válás előestéjén olyan országba távozik a kolis haverokkal, amivel nincs kiadatási egyezményünk, vagy 2018-ban visszajön, és még az unokáid is ebben a trágyában fognak megdögleni."

Sajnos ezzel teljesen egyetértek. 2014-ben szépen újra kell választani (hagy élvezze ki mindenki teljes egészében, aki 2010-ben rájuk szavazott), és meg kell válrni, hogy a nép elkergesse. 2014 után nem lesz már négy éve...
@rdos: Magam részéről elmegyek fasszal szavazni, ezen ne múljon! Ismeretségi körömben viszont hiába próbáltam ennek a jelentőségét megmagyarázni, azt mondták, az ugyanaz, mintha nem mennének el. Mondtam, hogy nem, de hajthatatlanok voltak. Szóval igen, az efftársak elérték a céljukat sajnos! :(
@rodeo36: "MINDEN NÉP MEGÉRDEMLI A VEZETŐIT"

Szerintem Mátyás király óta (rákosi) minden vezetőnk báb. Bizonyítani véleményem nem tudom, viszont ha feltevésem igaz, minden abszurd történésünk értelmet nyer.

Kemény állítás, de a helyzet is az.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Kár, hogy a zoknit, cipőt nem látjuk...

@Dr. simonmondja.:

Ha viszont tényleg azért öltözött így, amit mondasz, akkor ez a cinizmus és aljasság súlycsoportoktól független abszolút rekordja.
@laci0011: Ugyan! Ha börtönbe akarnák küldeni Fletót, már megtették volna. De tudják, hogy akkor "valakinek" megeredne a nyelve "valakik" susmusairól, amit együtt csináltak. (Ugye Szíjártó papa is valami Zuschlag üzlettársa volt, csak Polt Péter kihúzta a nyakig érő szarból - így születnek az elkötelezettek, Pepének csak ez után lódult meg igazán a szekér) Fletót basztatták egy kicsit, hogy meglegyen a cirkusz a saját agyhalottaiknak, és valami nímand elviszi a balhét. Szépen, csendben, a sajtótól távol, de ha kérdezik, lehet mondani, hogy volt felelősségre vonás.
Sajna nem vicc a 1,5 millió munkahely. Nem az újakra vonatkozik, összesen lesz ennyi.
Amúgy - ha megengedsz egy csöppnyi kritikát - ez az a fotó, amit nem kellett volna átalakítani. Szerintem eredeti formájában is zseniális - mindenki arra gondol, hogy vajon kinek akarnak lófejet tenni az ágyába.
@Gábriel angyal: Ezt tutira mered mondani a köv. 2 évre? Amilyen gyorsan lesz tele a bakkancsa mindenkinek orbánnal, és ahogy látjuk az emberek gyorsan felejtenek és bocsátanak meg, még kinézhet neki bármi.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Üdvözöllek a klubban :-). Ne add fel. Hátha "hajthatók" lesznek. Fülkébe hajthatók :-).

Nem mellékesen addig akár alakulhat is valami valóban polgári értékek mentén szerveződő hiteles erő, bár az eftársak nagyon értenek a romboláshoz.
döglődik a blogmoci, csókoltatom a szerveket ;)
Jó ég, hogy öltözött ez fel?!
Elsőre fel sem ismertem a M. e urat, azt hittem, hogy ez valami délolasz film forgatás..

Egyre joban elszállnak. eddig 10 év alatt 1 millió, most már 2 év alatt 1, 5 millió...
félek ez még nőni is fog, és 3 hónap alatt 2 millió is lesz..
@Penivaldes: hogy hogy hogy? igaz valójában, a belsője sugárzódott ki, őszintén, igazan :D
A legszebb az lesz, amikor gabika kijelenti, hogy aki ezen röhög, az nem akar 1,5 millió új munkahelyet és a magyar emberek ellensége.
He dik a kipen meg a Csikoro van a! He hát mán hogy kikuppálódott a gernye! Há mán pocakja van neki he! Hát jól megya sora No és a zarany se esik ám le a. A sunyáknak meg a nápszeműveg mint ha Ő lenne Dzsonzon-bronzon meg a Perudzsi. ... Ó hogy a puliszka fújja föl a hasát neki he ....... mert ami nincs lebetonozva meg nem éget az nincs bisztonságba tüle!!!
@Cirbolya_sentinel: hogy hogy? Hát tényleg nem ismertem fel, na! Elromlott a mérőműszerem:)
@Cirbolya_sentinel: meg nekem is meg kell olajoznom magam, mivel tudod én igazából egy kitalált robot vagyok csupán. :)
Az utóbbi időben egyre inkább úgy érzem magam, mintha az egész ország egy bolondokháza lenne és csak győzzem szemmel követni, a hülyeségben egymásra licitáló elmebetegeket.
index.hu/gazdasag/magyar/2012/08/27/tobb_szaz_embert_rug_ki_az_autoipari_ceg/

ez csak egy mai hír, de mindennaposak már az ilyen hírek.

rosszabbul élünk, mint 2 éve. 2 év múlva még rosszabbul fogunk.

Fidesz-kormányzás = Magyarország zuhanórepülésben
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Igazad van 100%-ban; de mi magyarok már csak ilyen kemény szittya-fasza nép vagyunk: na nehogy már mások legyenek okosak, majd mi (I.ovi)tudjuk, hogy mi a frankó, különösen, ha ilyen táltos-varázsló vallási vezetőink vannak, akik persze soha nem hazudnak és soha nem tévednek.
Egyébként a kőszegi beszélgetős képe is félig magyarázatot ad a helyzetre: megereszkedett, elhízott, a jóléttől csöpögő és a valóságtól láthatóan elrugaszkodott 85 kg-os élő tokaszalonna ücsörgött ott mint a Tükörtojás Asztaltársaság tiszteletbeli elnöke (olyan kövér már, hogy csak tükörből látja a saját tojásait ..) ; mit vártok még ???
@Gábriel angyal: máskor tessék jobban kivasalni az inget, vagy nem játszani annyit a kutyával!:)
@Penivaldes: csak már kérné számon tőlük végre ezt a sok eszement baromságot ez a szerencsétlen 9 millió magyar !!!
@collateral collector: Ez aljas komcsi rágalom. Simicska nagyon is jól él! :D
@Gábriel angyal: robot az nem vagy, de azért van amiben mesésen álnak tűnsz :D
@Penivaldes: Ha jól látom a sötét lila csíkos ing már jobb állapotban van. :)
@nedudki74:
Többször említették már, hogy vannak ellendrukkerek, illetve ellenforradalmárok, akik a NER nagyszerűségét és a fényes terveket ott gáncsolják, ahol tudják!

"Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője szerint ahhoz, hogy ne maradjon sérülékeny Magyarország gazdasága, a jelenlegi 4 millió helyett 5-5,5 millió magyar munkavállalóra és adófizetőre van szükség a következő egy-két évben."

Egy szóval sem mondták, hogy új munkahelyekről van szó! Ha a nyugdíjakat, a gyest, a rokkantsági és özvegyi ellátásokat megadóztatják, akkor simán meglesz az 5,5 millió adófizető!
Régen láttam, de nekem dereng a Keresztapából egy jelenet, amikor valami hasonló sapkában mászkálnak a tengerparton.
Valaki emlékszik még rá vagy csak képzelődöm?
@georgie58: na nem 9 millióval számolunk, hisz abba OV is benne van, meg a társai! Magukat meg nem kérik számon..
@collateral collector: hát, zuhanjon. Ha ennek a balfasz népnek az kell az ébredéshez, hogy korgó gyomra legyen a csörgőóra, akkor zuhanjon, basszameg.
Egy film az autokrácia kialakulásáról:

www.youtube.com/watch?v=7paU_iqlVgY&feature=share

Megtörtént esetet mutat be, eléggé döbbenetes.
„Egy brosúrával lemaradtak a szocik. Ők a mostani államhatárok közé szorított Magyarországon vannak még mindig. Magyarország megnőtt, mint tüdő a fazékból, hopp, kidagadt” – mondta a miniszterelnök. :))

atv.hu/cikk/20120826_tudo_a_fazekban
Szerintem mar ok se tudjak,mikor,kinek mire mondtak egymilliot. Ez most vagy a sok palinka,vagy a sok nyugtato hatasa lehet. Penteken kaptam meg a levelet,abban csupan 1millio munkahely megtartasarol van igeret,ami eleg sotet jovot fest,hisz jelenleg mintegy 3.8 millioan dolgozunk. Most mi az egymillio? Ennyien maradnak,vagy ennyi uj lesz vagy inkabb ennyi fog megszunni??
A valóságizé eddig se zavarta őket a beszédben, miért zavarná mostantól??
Pont te sírbakolsz Varangyusz azon, hogy Orbán kitart a következetlenségei mellett? Miközben neked már páran elmagyrázták néhány napja, hogy Orbán eredetileg azt mondta, hogy jövőre MÁSFÉLMILLIÓ MUNKAVÁLLALÓ KELLEN ÉS AKKOR ELMÚLNA A KÖLTSÉGVETÉSI VÁLSÁG. Erre te itt pedálozol tovább ma is a dislexiás deficiteddel.

Nehéz ezt nektek lúzersorsra teremtett ellenzékiként megérteni, hogy itt konjunktiv esetről van szó nem pedig állítás történt.
Inkább azon poénkodhatatok, hogy ehhez még két osztályt se kell végezni, hogy valaki felfedezzen egy ekkora matematikai összefügést mint Orbán. De ti történelmileg mindig hülyék voltatok normális ellenzéknek lenni. Ezért vagytok most is a pálya mellé vágva.
heeee???

"A magyarság nem létezhet elszigetelten" Orbán helyettese szerint
Navracsics Tibor szerint a nemzeti elsorvadás első lépése az, ha elveszítjük a kapcsolatunkat a külvilággal.<<<<<???!!! akkor csípd meg a havert ott melletted, tudod a vezénylót !

hvg.hu/itthon/20120827_A_magyarsag_nem_letezhet_elszigetelten_Or
@Le_Penseur: "Többször említették már, hogy vannak ellendrukkerek, illetve ellenforradalmárok, akik a NER nagyszerűségét és a fényes terveket ott gáncsolják, ahol tudják!"

"Aki mi bennünk nem bízik, az önmagában nem bízik! Aki mi bennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi fényes boldog jövőnkben nem bízik, az áruló!"
(Virág Árpád elvtárs)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotartuditu: tetszik a nicked :D

amíg magán tud röhögni a zember, addig nincs nagy baj ;)
@high up!: De ha most jelenleg durván 3-4 millió munkavállaló van, akkor ezek szerint Orbán ki akar rúgatni még minimum másfélmillió embert egy éven belül? És ez neked tetszik? Te beteg vagy!
@Penivaldes: Saddam Hussein is azt hitte ...:-)
@félázsiai nemecsek ernő áruló: A francba ... akkor én is áruló vagyok ?!
@kadarnepe:
Szerintem meg nem kell várni 2014-ig.
Ha jövőre Orbán beszabadul a MNB tatalékalapjába, a külföldi befektetők piacra dobják a magyar állampapírokat, mivel bizonytalanná válik a fedezet. Az infláció megugrik már az ősszel. Hiába fogják esetleg csökkenteni a szja-t, jó lesz, ha az inflációból kapott többlet ÁFA csak félig hozza be a kieső szja-t. A kereslet még jobban csökkenni fog. De hát itt van kéznél a "szükségállapot", amit akkor rendel el, amikor akar.Kéznél van a "Gárda", mert azért a rendőrségre nem biztos, hogy számíthat. Na meg Brazíliát is szemrevételezték már Hoffmanék, mint menekülési útvonalat.
@Penivaldes: nana, várjuk csak ki a végét (illetve NE VÁRJUK KI) ! Sztálin se' kezdte közvetlen népirtással, Hitler is először csak "sör-puccsolgatott" .... aztán mendegéltek tovább mert az áldott nép tapsolgatott nekik. Az eredmény pedig ismert.
@Cirbolya_sentinel:

"opni-ba véle, mert ennélkül csak opni fogunk mind "

Velős és zseniális megfogalmazás.

Én megelégednék annyival, ha a fideszt 2014-ben leváltja a nép és az önkormányzati választásokon is veszít.

@Le_Penseur:
"Egy szóval sem mondták, hogy új munkahelyekről van szó! Ha a nyugdíjakat, a gyest, a rokkantsági és özvegyi ellátásokat megadóztatják, akkor simán meglesz az 5,5 millió adófizető! "

Ez a folyamat már elkezdődött (lásd: rokkantak felülvizsgálata). A nyugdíjak megadóztatása nagy gombóc, azt 2014 utánra hagyják, ha nyernek. Ha most csinálnák meg, akkor tuti, hogy bukják a választásokat.

De utána? Simán, efelől kétsége ne legyen senkinek.

OFF:

Van valakinek valami elképzelése arról, hogy Budapesten miért hozták egy hónappal előre a kötelező fűtési szezon kezdetét? (10.15-ről 09.15-re).
Gondolom, az április 15-i záródátum nem csúszik vissza március 15-re (erről nem szól a fáma), azaz a fűtéssel telt időszak hossza nem változik.

Csak azért kérdezem, mert láthatóan emelkedik az évi átlagos hőmérséklet, ergo ez nem indokolt, s így egyetlen okot tudok csak látni e mögött: a szolgáltató így növeli árbevételét.
@vantaan: "No akkor most a népnek van hülye vezére vagy a hülye vezérnek van népe? ... vagy nem is kicsit hanem nagyon?"
- A hülye nép választott magának ilyen vezért.
@félázsiai 2llkedő: Drága, az ágaskodó cövek a szájából kilógó kapanyél. Az még kemény, minden más lottyadt szar, amit ilyen baromságokkal kompenzál így - idézzük a klasszikussá érő Vincentet:[..]"Orbán úgy nézett ki és úgy is beszélt, mint egy maffiózóvá avanzsált kecskepásztor Tirana-felsőn"
@georgie58: Sztálin egy igen tehetséges szörnyeteg volt...aki minden tisztességes embert eltett, majd eltette láb alól azokat is akik vakon hitték az eszmét. igaz értük nem volt kár. Mert én nem tudok sajnálattal tekinteni Tuhacesvkijre aki mérges gázt vetett be a parasztok ellen,vagy azokat a népbiztosokat, akik miközben a nép éhezett, orgiákat rendeztek.
De nekem a legdurvább eset Kalinyinhez kötödik, aki a halálos ágyán még egyszer jól bermártotta a 8 éve halott Buharint.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotartuditu: „Nem tudom, hogy a fazéknak, vagy a tüdőnek mi köze az előzetes regisztrációhoz. Lehet, hogy szabadságra mentek a Habony-művekben, és azért mond ilyen furcsaságokat a miniszterelnök” – mondta Schiffer az ATV-nek.
@Zébácsi: A nyuggerek fázósak. Nekem panaszkodott egy multkor a lift előtt, hogy a 30 fokos lakásban szíjjel fagy, és mérnemfűtenekmár a parasztok?? Én csak néztem kérdőjel fejjel.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem voltál tegnap, akkor küldtem. FB-on verseny van, ki milyen cicomával turbózza fel a drágát! fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/217982_424792990890817_1107525775_n.jpg

És minden mással. A Milla oldalán.
Most őszintén. Nem mindegy mit mond a Kedves Vezér? A hívei mindennek tapsolnak. Nekik ő az isten és kész.
A két legnagyobb kereskedelmi televízióban már nincs is szinte szó az aktuális magyarországi politikáról. Van akárcsak száz ember aki tüntet ezek ellen az esztelen gazdasági és politikai döntések ellen? Van még valahol érdekképviselet? Fel nem szalámizott szakszervezet? Ugyan már, ez a hajó elment. Birkák, hülyék, megalkuvók és töketlenek országa lettünk. Pár ezer emberke még követi az eseményeket itt a blog világban, de utána csak a sűrű köd.
Szóval ideje lenne továbblépni és elfogadni: ahol minden harmadik szavazópolgár beszopta ezt a demagógia áradatot, ahol még az elmúlt két év egyértelmű kudarca után sem pislákol fény a fejekben, ott nem lesz változás.
Sajnos Hofi örök beszólása továbbra is a magyar valóság lenyomata:
Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma: kettő.
@rdos: Őt mikor tépik már ki gyökerestül?? Az lenne az igazi gugyeráki szimbóleum kérem szépen!! Az egész nő, sőt az egész Orvbánság gugyeRákos!!

Csecsemőknek Gugyerákról: www.youtube.com/watch?v=xBOfTc8eAxE
@a szív fészkei: miért nem csalánt tépett ki szimbolikusan???!! ááááááá
Viktor nem másfélmillió új munkahelyről, hanem másfélmillió új munkavállalóról beszélt.

Ez pedig megfelelő munkarenddel megvalósítható.
Elég hozzá egy olyan törvény, hogy egy nap senki sem dolgozhat többet 4 óránál, így máris megduplázódik a munkavállalók száma, közben egyetlen munkahelyet sem kell teremteni.

Viktor sohasem hazudik, mert bármit mond, ahhoz a NER kétharmada hozzáigazítja a valóságot. 1984
@hacsaturján: Stefi is megmondta, a nordok a legjobbak! Lehetne esélyed nála, most úgyis facér! :-DDD
"de gondoskodtok róla magatok, hogy legyen muníció a pofonos ládában."

Jó lenne ha az öltetesládában is akadna valami hébe-hóba az ellenzéknél. Pofonosláda-politizáslástól semmi nem megy előre.

A másfél millió munkahely sajnos illúzió. Pláne pár év alatt.

A magam részéről örülnék ha a recesszió megállna.
Bazz!Máshol már írtam.
Jók leszünk mi ezeknek?
Mert ugye selmeci nagysasszony azt mondta rólunk,hogy elkényelmesedtünk,ellustultunk.
@a szív fészkei: Meg a csillanó tekintetű svábmagyar legények..
Te mint félázsiai maradék úgyis helyből hülye vagy minden szakmai gyanús kérdéshez. Egy dologra vagy nagyon jó, amiért áld is téged a Fidesz minden nap: aki téged meg a többi OPNI-eset elvtársadat itt olvassa, annak tök mindegy mennyre utálja Orbánt, 2014-ben menekülni fog vissza hozzá, hogy védje meg őt tőletek.
@high up!:

Egy ideje gyakrabban látom hozzászólásaidat és úgy tűnik, nem kevés impulzussal áldott meg a Jóisten, mikor azt gondolod, mennyire igazad van.

"De ti történelmileg mindig hülyék voltatok normális ellenzéknek lenni. Ezért vagytok most is a pálya mellé vágva. "

Csak pár kérdés:

Ki az a ti?
Hiszen Fabiushoz szólsz, aki egy fő.

Mit jelent az, hogy történelmileg hülyék?
Ezt majd az utókor dönti el, szerintem, történelmi távlatból nézve.

Pálya mellé vágva?
A fidesz 8 évig volt ellenzékben, ergo 4-szer annyi ideig volt outsider, mint a most ellenzéki mszp.
Van egy olyan gyanúm, hogy Habonyárpi zrt nem kapott annyit amennyit kért és most direkt kibasznak ezzel a mi derekas-talpas csúti kikupált parasztgyerekünkkel.

Mással nem lehet magyarázni a Kim-Glasses villantást.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Lehet kérni, hogy fűtsenek be szezonon kívül, erre van mód. Illetve arra is van szabály, hogy mikor kell fűteni kérés nélkül (bizonyos ideig az átlaghőmérséklet nem ér el egy minimumot).

De egy hónappal előrehozni az üzemszerűen folyamatos fűtést elég érdekes. Hiszen így teljes fűtési szolgáltatást számolhat fel, nemcsak készenléti díjat. Ez szerintem burkoltan azt jelenti, hogy többe fg kerülni a fűtés.

Ez pedig pont a fázós "nyuggereknek" fáj.

Indokolt pont az lenne, hogy az átlaghőmérséklet emelkedése miatt inkább rövidítsék a kötelező szezont és csak kérésre fűtsenek adott tömböket.
az irány jó, száguldás a pokolba, a hülyék a legjobban megvezethetők, már a középkorban is megaszonták:

Nem hallgathatnak „férfi” tárgyakat nők egyes iráni egyetemeken

Meglepetést, majd felháborodást váltott ki Iránban a tudományos minisztérium döntése, amely szerint 36 egyetem összesen 77 tárgyát nem hallgathatják ezentúl nők. A tiltást azzal indokolták, hogy olyan előadásokról van szó, amelyek ellentétesek a női természettel.

hvg.hu/karrier.oktatas/20120827_iran_egyetem_tantarygak_nok_kitiltas
[..]"Orbán az energiavállalatok államosításával mindenekelőtt a befektetőknek Magyarország iránti bizalmát gyengíti tovább. A hitelminősítő ügynökségeknél a politikai helyzet miatt Magyarország a bóvli kategóriába tartozik. A deficit és a munkanélküliségi ráta csökkentése érdekében a magyar kormánynak inkább azt biztosítania kellene a befektetőket, hogy a befektetéseik biztonságban vannak és támaszkodhatnak a jogállamra. Egyetlen befektető sem tartja ugyanis vonzónak, ha az állam megtiltja neki, hogy nyereséges legyen és csak veszteségeket helyez számára kilátásba.
És valószínűleg a magyaroknak sem fog ez tartósan tetszeni. A magyar kormányt a legközelebbi választáson azon fogják lemérni, az ország helyzete javult-e. Ám úgy tűnik, nem ez Orbán célja - összegez az FTD vezércikke.

Szerző: FTD - Világgazdaság Onine"
@Zébácsi: propaganda!
Akkor lesz a te-ből ti.

Meg kulák, meg zsidó meg cigó, meg extraprofit, meg bal-jobbódali ami éppen kell.

A csúti kisgömböc hamarosan megreped (már elme-életi szinten) de ezekkel a hitvány férgekkel sokáig fog tartani leszámolni.
@Cirbolya_sentinel: Gábriel már tapsol ütemesen, hisz elvbarátai szerint ez a legjobb hely a földön,nem? Még a magyar-izraeli meccsen is iráni zászlókat lengetettek!
@Viktor Miniszterelnök Asszony: A képen épp kölcsönadta a szemcsit Kim: barátok egymás közt, tudod ;-))), mindent megosztanak...
Kiengedték Martonyit a molyzsákból kicsit szellőzni??? www.napi.hu/magyar_gazdasag/martonyi_kemeny_imf-targyalasok_jonnek_az_azeri_kotveny_nem_alternativa.529247.html

[..]"Kijelentette ugyanakkor azt is, hogy ha szükséges, a nagyköveteknek a harcokat is meg kell vívniuk, ám úgy véli, csak a második jó megoldás az, ha a bírálatokra a külképviselet-vezető személyesen válaszol. Az első jó megoldás, ha ezt egy helyben elfogadott, ismert értelmiségi teszi meg, ezért a nagyköveteknek a fogadó országukban ki kell alakítaniuk egy olyan szellemi kört, amely a Magyarországot érő támadásokkal szemben sikeresen fel tud lépni az adott állam közvéleménye előtt - magyarázta Martonyi János." M/Agyarországot egy ember támadja: Orvbán Viktor. Valaki lépjen már föl ellene!!! Ki kell alakítani egy olyan szellemi kört, ahol sikeresen lehet ellene fellépni - tök igaz.
Minden jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának. Azt hiszem, igaza lesz matolcsynak, ők a jövő gazdasági tankönyveinek anyagát készítik most. A bevezető után mindjárt ő fog következni, a "Bármit, csak ezt ne!!!!!" című fejezetben. Ott fogják taglalni a nyilvánvalót, a bimbózó értelmű közgazdászoknak, hogy egyszer volt, hol nem volt, volt ez az unorthodox pasas, na ez aztán szanaszét baszott mindent, amihez csak hozzányúlt. De ténylegesen, gyerekek, úgy képzeljétek el, ahogy mondom, nem volt EGYETLEN olyan dolog sem, amihez sikerrel nyúlt volna. Ennek a faszinak szúnyogtenyésztőnek kellene lenni, mert akkor vegyszer nélkül számolhatnánk fel a vérszívó rovarok garázdálkodását.

Viccet félretéve. Van itten nekünk ez a munkahelyvédelmi faszom tudja micsodánk. Ez csinál a költségvetésen egy kb. 600 milliárd HUF nagyságú fedezetlen részt. Szerintetek, de úgy mégis, honnan a retkes picsából fogják ezt a lóvét előrántani. Most akkor mondd nekem, hogy nem a bankbetétek befagyasztásából. Dehogyisnem. Honnan máshonnan.

Figyelj ide, nem mondom el ennél részletesebben. VEDD KI A PÉNZED A BANKBÓL, MERT ITT KURVA NAGY BAZDMEG LESZ RÖVIDESEN. NEM VICC, EZ MOST NEM AZ.

orbán egy mocskos, hazug, cigány lótolvaj, a fajtája egyik legrosszabbja. Rohadék, hazudós rabló, nem érti a magántulajdon fogalmát, mert a cigányok ilyenek. Elveszi azt, amire épp szüksége van. Az MNB pénzét már nem fogja tudni lenyúlni, mert magára eresztette az IMF-t, de a miénket még igen. Ellopta a manyup pénzt is, el fogja venni a bankszámlán lévőt is, mert most már nem is tehetne mást. Nincs honnan elvenni. Szerintetek mégis mi a faszt jelent az, hogy a pénzintézetek 50%-a legyen magyar? Megmondom, kiseprik innen a külföldi bankokat és létrehoznak magyar szövetkezeteket. Ami állami tulajdon lesz, tehát ha oda beteszed a lóvét, akkor azt már nem látod viszont. Szerintetek mégis mi a faszt jelent az, hogy a magyar lakosság fogja finanszírozni a hazai vállkozásokat (mert küföldi tőke és hitel itt ugyebár nem nagyon lesz). Megmondom, a te megtakarításaidból fog ez menni, ha akarod, ha nem. Gondokozz el ezen, ameddig még lehet, és menekítsd meg a pénzed, ha van még egyáltalán.

A 2013-as költségvetésen egy kibaszott nagy - alsó hangon 600 milliárd HUF - luk tátong. A manyup pénz védhetelen volt, most is az. Akik ezt belátták, azok visszaléptek az államiba, ha nem is nagy örömmel. Bármikor lehet olyan intézkedést hozni, hogy a maradék is hagyja a picsába azt a pénzt. A bankban lévő pénzed nem ilyen. Elviheted. Nem olyan, mint a manyup pénz, hogy nem férhetsz hozzá. Vidd el. Az a biztos ami nálad van. NE ADJ A HAZUG CIGÁNYNAK LEHETŐSÉGET A RABLÁSRA. MENTSED, AMI MÉG MENTHETŐ. EL FOGJÁK LOPNI AZ ÖSSZES PÉNZT, MERT NINCS MÁR MÁS LEHETŐSÉGÜK. NEM LESZ IMF MEGÁLLAPODÁS. NE LEGYÉL HÜLYE!!!!!
@nedudki74:

"Régen láttam, de nekem dereng a Keresztapából egy jelenet, amikor valami hasonló sapkában mászkálnak a tengerparton.
Valaki emlékszik még rá vagy csak képzelődöm?
"

Azt hiszem, jól emlékszkel.

Don Michael Corleone egy hűvös felhős napon az öccsével (Fredo) sétál a parton, annak árulása után. Az öccs később egy csónakban fejlövést kap. Don Michael Corleone (Al Pacino) dolgozószobálya ablakából, egy pohár cherryvel kezében figyeli, miként dől a vízbe áruló bátyja. /asszem Keresztapa II./

Később e gyilkosságot (sok egyéb más "lelki teherrel" együtt Corleone meggyónja Luciani bíborosnak, a (későbbi I. János Pál pápának, aki sajnos elég hamar elhuny, ez a filmben is látszik - állítólag megölették).

Ezzel le is van zárva az ügy - gondolja ő.
De a sors nem kegyelmez, a harmadik rész végén imádott lányát egy operaelődaásról kijövet lelövik, a lépcsőn Mary-t találja el a Donnak szánt golyó.
Corleone üvöltésében minden fájdalma benne van, megérti, hogy micsoda egy szörnyeteg, ki lánya halálát okozta.

Michael Corleone öreg, megtört aggastyánként, immár kalapban a fején hal meg szicíliai háza kertjében karoszszékében ülve.

Mindhárom rész remekmű.

Sic transit gloria mundi.
Na, akkor a szabinak álcázott reboot nem jött össze, újra kellene telepíteni ezt a vackot, mert egyre rosszabb hibaüzenetek dob ki a napi működés során Viktorunk...
index.hu/gazdasag/vilag/2012/08/27/angrist_interju/

[..]"Ha a jövedelmi különbségeket csökkenteni akarjuk, akkor növelni kell a felsőoktatásban résztvevők számát, mondta a CEU-n tartott előadássorozata kapcsán az Indexnek adott interjúban Joshua Angrist amerikai-izraeli közgazdász. A Nobel-díj várományosaként emlegetett kutató szkeptikus, ami az elitiskolák hatékonyságát illeti, aggasztónak tartja, hogy a középiskolákban főleg a kisebbségek továbbtanulási esélyei romlanak, és kutatásai eredményei szerint a tanköteles korhatár csökkentése káros. Ezek egyébként amerikai tapasztalatai."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotartuditu:
A fotogalériát elnézve, szegény Anikó asszonyra is ráférne egy nagygenerálozás.
Vajon mi hagyhatott rajta ilyen maradandó nyomokat? A gyerekek, a férj, az állás, a vagyonszerzés?
Kedves Beteg hasi hízása sem valami jó jel, de legalább a bogyókat mintha jobban adagolnák.
Kibírna még 6 évet mostantól?!
Bromarcúak ebben is unortodoxok: [..]"Obama elnök például az idei évértékelő beszédében a tankötelezettség korhatárának emelése mellett foglalt állást, a mi eredményeinkre is hivatkozva. Mi azt hoztuk ki egyébként, hogy ha megemeljük ezt a korhatárt, akkor egyértelműen többet fognak keresni azok, akik egyébként otthagynák az iskolát.

Mi pont az ellenkezőjét csináltuk, levittük a tanköteles kor felső határát 18-ról 16 évre, hogy spóroljunk.

Ez is jó kutatási lehetőség, de mint szakpolitikai intézkedés, azt hiszem, ez egyszerűen elég rossz ötlet. Társadalmi szempontból biztosan nagyságrendekkel több veszteséget hoz, mint amennyit spórolni lehet vele. A kárvallottak jellemzően nem a leggazdagabbak lesznek, viszont ezáltal biztosan kevésbé lesznek értékesek a munkaerőpiacon, kevesebbet fognak keresni, ami az egész társadalomnak ráfizetés."
@s:

Értem én, hogy nem tetszik a rendszer, de szerintem kisé túlpörgeted magad.

Ami a manyup-pénzt illeti, az valóban nyúlás volt, lehetett volna elegánsabban is kérni/majd megkapni.
A probléma nem azzal volt, hogy kellett a zsé, hanem azzal, ahogyan elvették, illetve a zsé felhasználása még annyiban gond, hogy más intézkedések miatt ennek hatása nem volt érezhető (most egy kicsit igen, a jobb Ft/EUR árfolyam miatt - de ez illékony állapot).

Ez az ország csóró, mmiközben zsákszámra önti ki a pénzt olyan dolgokra, amikre nem kellene.

Nem lenne itt semmi baj, ha az irányítás értő agyak és szívek kezében lenne, simán fel tudnánk zárkózni Európához.

Ami pedig Viktort illeti, nem csinál mást, csak megpróbálja kiépíteni az általa vélt felső- és felső-középosztályt, hogy szakíthasson végre a komcsi múlttal.

Kár, hogy ez az igyekezet erősen kontraproduktív.
@AKIsTUDATLAN: Ugye, milyen romos a szent asszony? Tisztára száradt, fonnyadt, mint Hegedás művésznő. Úgy látszik, ez Orvbán zsánere.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: és a szűrnyű tudod mi? Hogy a sok agytlan ezt el is fogja hinni! mint ahhogy eddíg is elhitte.
Amíg a Vitkor sameszai ott lesznek ahhol most vannak, ebben az országban rend nem lesz. Nem érdekük.
Nézd meg mit műveltek Esztergomban. Na erre lehet készűlni az egész országban... :(
@a szív fészkei: "Az egész nő, sőt az egész Orvbánság gugyeRákos!!" :-)

Igen. Azok a szerteágazó, mélyen pártállami beágyazottságú gyökerek nehezítik selmeciki és eftársai nagyon is időszerű "kinyűvését" a közéletből.
@Zébácsi: Fúúú, újra is nézem a héten! :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotartuditu: Ki degradált le téged blogrobottá? A te hibád, ha a motor lenyeli a kommentemet?:D
@AKIsTUDATLAN: Szimpla korral járó hájasodás. De tényleg kiváncsi lennék, hogy mi gyűrte össze a kedves nejét. Elég romosnak néz ki.
@s: "Honnan máshonnan."
MNB devizatartalék. Nagyjából a munkahelyvédelmi lófasz indításával egy időben jár le Simor mandátuma.
Kedves Fabius! Szerintem így lesz...nem 1,5 millió munkahely...sokkal több!!!hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6zvesz%C3%A9lyes_munkaker%C3%BCl%C3%A9s Csak ezt kell újra bevezetni....amúgy is visszafelé tartunk. Pont ezt hagynák ki?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Az a nagy családi bódottá, amitől Stefi folyton ájulatba kergeti magát.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
:-)
Lehet, hogy Fredo öccs és nincs Michael kezében cherry (pardon: sherry), valamint a dolgozószobálya természetesen pontos j".
A többi talán stimmel.
@Cirbolya_sentinel: "amíg magán tud röhögni a zember, addig nincs nagy baj ;)"

Egyetértünk, meg ugye ez még pénzbe sem kerül.:D:D
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Áááá nem csak elárulja min forog az agyad. :)
@AKIsTUDATLAN: Egyébként ezt a hízást nem vágom viktorunknál. Tavaly nyáron pont arról voltak cikkek hogy TEK-esek segítettek neki fogyni néhány Kettlebell edzéssel. :)

www.borsonline.hu/cikk.php?id=45858
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotartuditu: biztos abbahagyta az edzést, és most könnyebben ráfutnak a kilók.
@Zébácsi: orbán egy vágyvezérelt, komplex gondolkodásra képtelen pöcs. Ez önmagában még nem volna végzetes, de azzá válik avval, hogy ugyanilyen majmokkal veszi magát körül. Aztán belátja, hogy a valóság más, mint amit álmodott, csak éppen ez túl sokba kerül nekünk. A pénzetek pedig nincsen biztonságban. Aki eddig nem vette volna észre, az már régen el van költve. Ha elveszik, akkor is csak X lesz. Menekítsétek, amit még lehet.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A tegnapi post végén meg tudod nézni. Igazából Habakukk jutott arra a megállapításra, hogy én valójában egy "robot" vagyok Rodeo pedig arra, hogy csak kitalál személy lehetek. Ezek után úgy éreztem nevet kell változtatnom. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

5 gyereket nevel és egy erős habitusú miniszterelnök felesége.
Magyarországon.

Na, jó, újra nekifutok.

Anikó asszony a képeken lelkileg, szellemileg tűnik fáradtnak.

Nyilván(?) Anikó olvas újságot, netet, blogokat és talán látja, nem minden olyan szép, mint amilyennek az esti babgulyás kanalazgatása közben férje szájából hangzik. Művelt nő, s bizonyára van benne némi szintetizációs készség, hogy összerakja magában, mi is folyik itt (esetleg már nagyobb gyerekei ilyen irányú kérdései gondolkodtatják el).
@a szív fészkei:

én aszt értem, hogy ő oda van a facér, csakhogy én a calonnát kedvelem. hagymával.
@s:

Nem védeni szeretném Viktort, de bárki is lenne most a ME, az ország eladósodottságának "hála" itt mindenki pénze másé.
No persze, akinek a Kajmán-szigeteken bejegyzett cége számláján, vagy külföldön nyitott bankszámlán csücsül, annak van némi eldugott tartaléka.

A baj az, hogy Orbán politikája nem mutat semmi bíztatót, a régióban való lemaradásunk tényszerű és fájdalmas, hiszen valamikor elsők voltunk.

Nem az olimpiai aranyak száma számít, és nem Szent István ünnepe. Hanem a jövő. Ami perpill elég borús, valóban.
@Zébácsi: "Művelt nő, s bizonyára van benne némi szintetizációs készség, hogy összerakja magában, mi is folyik itt (esetleg már nagyobb gyerekei ilyen irányú kérdései gondolkodtatják el). "

de nem mer szolni, mert emlekszik meg a 2002es veresre, ami utan korhazban klellett osszerakni amikor viktor bukott:-)
@high up!:

én például odavagyok a történelmi matematikáér, abbul ugyanis könnyen ki lehet követkesztetni, hogy kedves hájáp, maga egy ugyancsak nagy marhának teccik lenni.
@hacsaturján: :-DDDD Neked, a tutkó nordikusnak ezt is elnézné.
@high up!:
"De ti történelmileg mindig hülyék voltatok normális ellenzéknek lenni."

Na de az is hülye, nem kicsit, nagyon, aki ezt a kormányt védi.
Persze, ha sikerült a Közgép korrupcióba beépülnöd, nem csodálkozom semmin.
@a szív fészkei: Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a hájfejé lesz a lap.:)
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Az MNB pénzéhez nem nyúlhat. Ezt jobban tudja nálad. Azt is jobban tudja nálad, hogy a tiédhez viszont igen. Elég keveset tudsz, még a felcsuti ramszesz is jobban képben van, mint te.

Ha esetleg az MNB pénzéhez próbálna nyúlni - ami egyébként fizikálisan nincs is Magyarországon, csak kb. kicsit több, mint 6 milliárd euro - akkor elszabadulna az EUR/HUF árfolyam, ami beláthatatlan következményekkel járna, a beavatkozás legkisebb esélye nélkül. Ha viszont a lakossági betéteket kummatja le az öreg harcos, akkor senkinek nem rezdül meg még a szempillája sem, hiszen a 2/3 erre is felhatalmazást ad, legalábbis ezt lehet mondani bárkinek. Szerinted ma hajnalban mi a faszért gyakorlatoztak a TEK emberei a 2-es metró megállójában. Volna ötletem. Te kibaszott naív lehetsz. Sétáljál be bazdmeg a számlavezető bankodba, és vigyél ki minden kibaszott pénzt, ha fél év múlva is akarsz még joghurtot venni a családodnak.
@a szív fészkei:

Stefike nem bírt tegnap válaszolni.
Kényelmetlen lehet számára, hogy (e blogokon elkövetett megnyilvánulásai után) nem tud igazán jó választ adni.

Illetve tudna, csak fel kellene vállalnia. Fel kellene vállalnia azt, hogy hazudik saját magának.
Ciki.
@s: A pénzem nagy része külföldön van, meg kp-ban valutában.
@Zébácsi: Te tényleg meseország lakója vagy, ahogy Szécsi Pál énekelte egy régi számában Gedeon bácsiról, a hölgyfodrászról. Bocs.

Kérlek, vagy annyira értelmes és józan, hogy ezt a honnye de jó asszony, ám nem látja az ura hibáit, nem is akar tudni róla-mantrát ne nyomogasd! Vagy igen, de tudd, hogy ez egy marhaság.

Ez a nő végignézte-élte, ahogy a férje egy kis ugribugris hakapeszi tökimakiból kurvaranda stiklik nyomán - lásd kis fészkük megszerzése, amiben Anikó asszonynak is nagyon tevékeny szerepe volt - dúsgazdag hájpacni országos Don lett. Nem fordult soha szembe vele a legundibb tokajhegyaljai bizniszelése közben sem, hanem évezte az így szerzett milliárdokat. Jaj, nehogy már áldozat legyen belőle!

MINDENKI OLYAN POFÁT KAP, AMILYET MEGÉRDEMEL!!!
@Zébácsi: Az elmúlt 8 évből 2 már orbáné. Ráadásul ez az arány egyre csak romlik.
@xaverta: JA, ja, jót szólsz. Csámcsog a hadizsákmányon - amit tán épp ezért a szövegelésért kap - , neki jutott a fülcsiforrcsiból, hát mondja, mondja végtelenítetten. A többiek már itt sincsenek, egyedül áll a vártán. Nehéz kenyér.
@a szív fészkei:

Gedeon, a Nők bálványa? Én? Tudtam, tudtam, miért csak most szólsz?

De félre a viccel.

Nem védem én Anikót, miért tenném - csak keresem a megfelelő magyarázatot, miért tűnik oly strapásnak a képeken.

Más ügy a saját szerzés (igen, a közös vagyon gyarapítása vélhetően nem mehetett nélküle) és más egy ország kvázi romba döntése.
Van az a korpamennyiség, amit már nem ezsnek meg a disznók.

Szerintem Anikó besokallt, ez a fülkeforradalom már neki is sok.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Ha olyan bankban van, aminek van itteni leánybankja, akkor baszhatod, mert vissza tudják hozatni. Vissza is fogják, nekem megmondták a bankban a vonatkozó szabályokat. Olyanba tedd, aminek nincs itt, Magyarországon érdekeltsége, vagy vegyél aranyat. Egyébként jó.
@high up!: elmondom neked, csicsoka, hogy a csuti vajdanak nem az a dolga, hogy kivbansaglistakat allitson ossze. az a mi dolgunk. az ti - kozpenzbol kitartottak - dolgotok a mi kivasnsaglistankat teljesiteni.

szoval uzenemm a fonokodnek, hogy ne abrandozzon, hanem melozzon, kulonben csunyan mnegverodik es oruljon, ha eljut a grazi szanatoriumig, mert sopronkohida kozelebb van es utba esik...

na nyomas, feladatot kaptal. teljesiteni!
@Penivaldes: Ja. A kéményseprő is ezt mondogatja. A koromhoz képest jól nézek ki.
Sziasztok, szép napot mindenkinek!

,,...Edvárd király, angol király a mázsálóra lép:
- Hadd látom - ugymond -, mennyit mutat e büszke gép!''
(Heltai után szabadon)

@poszt: Rossz érzésem van az események további menetével kapcsolatban. Kitalálnak még ehhez ideológiát!

@Cirbolya_sentinel: A fijjug is _naggyon_ ott vannak a szeren akkor... :)
A Wi-Fi modulok teljesítménye jellemzően 1Watt körül van (kb. jobb zseblámpa fényereje), a radaré pedig 1000W felett indul(kb. villamos hegesztőgép). Pestiesen ez olyan, mintha zseblámpával rongálnánk a hegesztés minőségét... no komment. Ráadásul nem is egyezik a frekvencia:
hu.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi

Szal ilyen szintű zavartatás esetén a hiba inkább a vevőkészülékben van, azt kellene vizsgálni. Esetleg ott a gond, hogy nem lehet központilag kiiktatni?
(Levettem én a hegesztőszemüveget? :DDDD)

Tiszteljük felebarátaink agyabaját!
@s:

DE azért 4 a 8-ból-nál több ne legyen, ha kérhetem.
Igaz?
@Zébácsi: nem hazugsag. de nekem teljesen mind1, te mit hiszel:-)

orban veri a feleseget ha nem kussol es pitizik. meg ha csalodik, akkor is orban eseteben a csaladon beluli eroszak a paraszti mindennapokm resze, neki a no megvedese a sajat ferjetol valamifele liberalis erthetetlen sallang. neki a no verve jo.
nem ember. csak no, az uradalom resze.

akar hiszed, akar nem, akar lehazugozol, akar nem, de ha lehazugozol, akkor bizony elmesz te az edesbus faszomba, de sebesen:-)
Nem sokára 1 év alatt 2 millió, majd később 6 hónap alatt 4 millió, kisvártatva 3 hónap alatt 8 millió új munkahelyről fog szóllani a Bölcs Vezér! Ahogy közeledik a választás, úgy nő az igéretcunami árja. ;)

Előre a lenini úton!
@Penivaldes: Milyen korához képest??? Nincs ötven, basszus! Tegnap volt a Varánuszon egy link róla, ahogy fonnyadzik az ura mellett,ma nem találom; de ha neked egy majd ötvenéves nő - aki kibaszott jó körülmények közt él - így kell, hogy kinézzen, akkor Penikém, te nagyon lebecsülöd a nőket!
@s: :DDDDD
Jó, de Anikó asszony tényleg jól néz ki a korához képest.
@félázsiai 2llkedő: Fél szem Viagra és nem gurul le álmában az ágyról :DDD
@a szív fészkei: nem becsülöm le, csak sajnos azt kell mondanom, hogy Madame Orban még így kissé megkopottan is jobban néz ki, mint az átlag 50 éves magyar nő...
@Zébácsi: Életem, a saját szerzés is az ország kárára történt - www.hocipo.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=133 - és ez azótasem változott, csak a tétet emelték. Fülcsiforrcsi-túladagolása van? Akkor vegye rá az urát elvonóra, gyogyókúrára, stb. Egy jó asszony ezt megteszi, mivel látható, hogy megy a uracskája a levesbe fizikailag, agyilag.
@Zébácsi: Rajtam nem fog múlni.
@fletwwod_mac: a Vigra szedés az elősegíti az ágyaon maradást?
@Penivaldes: Hát akkor szerencsés vagyok, mert én ennél csak vasaltabbakat látok a köreimben - és nem botoxtól. Pedig nem annyi felett deponálunk, mint ez a szentség.
@high up!: Kérdésre kérdéssel? Elég dedós dolog. Nem baj, már megválaszolta helyetted más.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Negatív visszacsatolás. Kissé rosszul alhattál az iccaka, kedves Sipi.

Próbáld meg kicsit átértelmezni kérdésemet. Adj neki egy kicsit több geometriát, vonatkoztass el az euklediszi táridőtől!
@a szív fészkei: ráncok? hehe az nekem is van:)) a homlokomon 3 halvány csík.))
@Zébácsi: igazad van, tenyleg rosszul aludtam.

ha felreertettelek es amiatt rosszul reagaltam es megbantottalak, akkor szorrika:-)
@Penivaldes: Ja. Az öreg orbán is ezt mondja a fiatalabbnak.
- Szerencséd, fiam, hogy szép lyányt vettél feleségül.
- Osztán miért, idesapám?
- Hát . . . mert ha csúny vóna, most baszhatnád egyedül.

(Elnézést kérünk Anikó asszony, ezt nem lehetett kihagyni.)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: nem, sajnos a nagy magyar átlagban jól néz ki. mert miután, én 35 éves nőt elnéztrem 55 évesnek, és ilyen sokszor van, na azután OV né még egész türhető.
@Penivaldes: Jó, mert élőlény vagy,nem Madame Tussauds-figura.
@nedudki74: neeeeee... most írtam az 1 órával előtti komment4re, h lesz hozzá ideológia is.

Lottón lenne ilyen malacom :((
@a szív fészkei: túl sokat vágom az arcokat, fintorgok. azt hiszem ennek egyszer meglesz a nyoma..
@TrueY: Igen, egész Európának, aztán Amerikának, Kínának ő teremt melóhelyet! Milliárdos nagyságrendben, a millió elírás.

Kínának már most erősen, hisz a gárdamasírka egyenruhaigénye és zászlóerdeje - ami mögötte ott is van hatványozott mértékben - lendíti fel a kínai textilipart. Szóval egy rossz szóval se illessétek!!
@fletwwod_mac: saokat kell próbálkozni, és összejön a malac!
@collateral collector: Elrugaszkodás éve!
így jártunk: hátizsákot adtak ejtőernyő helyett.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Asszony verve jó. Csak azt tudnám, mi a faszért nem ment tovább a következő szentenciára.
viktorka, pénz számolva jó. Ezt nem tanította meg neked senki a gémes kút mellett álldogálva. Hülyegyerek.
@Penivaldes: Nálam is megvan a csodálkozó és rosszalló ráncoknak. Zagschon, ez van. Meg a nevetőknek is. :-DDD Legalább látszik, hogy éltem, gesztikuláltam.

De olyan Romy(Schneider) nem vagyok, mint ez a né. Pedig napoztam világ életemben elég sokat - még most is - nincs drága kezelésekre és krémekre már rég pénzem, kozmetikusnál meg soha nem is jártam. (az csak még jobban széttöri a bőrt a gyurmázásával)

Orvbánnénak kurvajól, már-már Monica Belluccinak kéne kinéznie az anyagi lehetőségei alapján.
@Penivaldes: Penike...
nem nez ki jol. otvar szarul nez ki. minden atlag szerint. egy megtort, halalat varo not latunk, aki letudta az eletet es nincs tovabb sem szerepe, sem ertelme a tovabbiakban. egy diszlet, aki tudja magarol, hogy mar haszontalan.

minimum 10 evvel nez ki oregebbnek, mint amennyi valojaban. ertem en, hogy szerinted ez normalis, de nem.
@a szív fészkei:

Tudom.
De annyi, amennyi saját szerzére ment, még bele is férne (SP-vel se a szerzett zsé volt a baj, hanem a csörömpölés, amit a porcelánboltban csinált).

De a fülkefelbátorodás? Az már sok. Az már túl van a zeniten. Gondolj arra, ő anya. Mi marad gyerekeinek szellemi örökségül?

Talán pont az a baj, hogy Anikó fékezné ezt a parittyát, de látja tehetetlen, miküzben tudja, hogy a kő hol áll meg.

Ha én lennék Anikó, bármekkora vagyont is kapartam össze, nekem pont a gyerekeim miatt lenne már elegem abból, amit NER-nek hívnak. Én ez ellen lázadnék (s ezzel belátnám azt is, hogy eddigi szerzéseim is sötét kútba löktek - mint Don Corleone felismerése a Keresztapa harmadik része végén).
Erre céloztam. Az aspektusom más.

Anikó egyébként téynyeg nem néz ki jól, az 5 gyerek ellenére se - tesség csak végignézni, hogy festettek 60 felett mondjuk az amcsi försztlédik, vagy mondjuk Sárközy felesége Carla Bruni - aki csak 5 évvel fiatalabb.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Hát épp ezért aggódok! Hogy ő számolja. A matolcsy meg segít neki. Ebből olyan túl sok jó nem nagyon néz ki.
Kedves Fabius! A főszereplő rózsaszíninges ÚR nyakában vizualizálható fém kegytárgy vajon milyen nehéz lehet? Elvégzi a dolgát, ha az ÚR alá hirtelen mély víz kerül?
@Zébácsi: na Carla Bruni azért keményen botoxolja magát, amitől kicsit megrútult...de egyébként csinos volt.
@a szív fészkei: @Zébácsi:

Lévai Anikó egy gyönyörű magyar asszony.

Ha jól tudom, az antropológusok egy hosszú, kimerítő és meddő vita után végre teljes egyetértésre jutottak abban, hogy a mai magyar faj nyolc fajelem mixtúrája, amelyek közül a legjelentősebb a tiszta turáni (turanid) és turános jellegű turanoid. Lévai Anikó rasszjegyei (kivéve a közepesen hosszú és finom alakú orrát) alapján a turanid típus legnagyobb alcsoportjához, a nagy-magyar-alföldi változathoz tartozik.

Egyébként az antropológusok azt is megállapították, hogy a magyar fajon belül a a legkevesebb – a sváb betelepülések ellenére– a germán, teuto-nordikus jelleg, ilyen minden száz magyar között csak négy van.

Én tehát egy nagyon ritka kincs vagyok. Büszke is vagyok magamra!
Lévai Anikó egy gyönyörű magyar asszony.

Ha jól tudom, az antropológusok egy hosszú, kimerítő és meddő vita után végre teljes egyetértésre jutottak abban, hogy a mai magyar faj nyolc fajelem mixtúrája, amelyek közül a legjelentősebb a tiszta turáni (turanid) és turános jellegű turanoid. Lévai Anikó rasszjegyei (kivéve a közepesen hosszú és finom alakú orrát) alapján a turanid típus legnagyobb alcsoportjához, a nagy-magyar-alföldi változathoz tartozik.

Egyébként az antropológusok azt is megállapították, hogy a magyar fajon belül a a legkevesebb – a sváb betelepülések ellenére– a germán, teuto-nordikus jelleg, ilyen minden száz magyar között csak négy van.

Én tehát egy nagyon ritka kincs vagyok. Büszke is vagyok magamra!
@Zébácsi: Na Carla Bruni szarrá van műtve már és az volt a dolga világéletében, hogy szép legyen.

De egy Helen Mirren, egy Meryl Streep - négy gyerek és világhír - egy Sophie Marcaeu www.femina.hu/vilagsztar/hazibuli_sztarjai_most (de még az anyját játszó nő is) természtesebb és mutatósabb. És Orvbánnénak lassan nem lesz kevesebb pénze magára, mint ezeknek.

Ez a gyerekszülészet! Igen, tőle vannak öten, de azért már nem ő hajtotta magát körülöttük agyon! Teli van bébiszittyóval.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: légy is büszke, hogy teuto germán nordikus vagy. Gondolom külön kiemeltek!
@Penivaldes: Olivaolaj! Amióta azzal kenem magam - két éve - gyönyörű árnyalatot ad a nap - amúgy kreol vagyok, nem is teuton-nord ugye. Soha nem éget le, pedig gyúrom az ipart. :-DD
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"Lévai Anikó egy gyönyörű magyar asszony."

De engedelmeddel, amíg a 2/3 másként nem határoz, én ezt a gyönyörűséges turanid sellőt olyan bottal sem piszkálnám, aminek a végére acélbetétes kontont húztak.
@Penivaldes: Menjen hacsaturján jegesmacijaihoz, fognak neki örülni.
@s: mondom, a sajatjat jol szamolja,hidd el..

nem hulyek ezek. koztorvenyes bunozok. matolcsy sem egy idiota, csak eljatsza. hidd el, nagyon sokat keresnek ok azzal, hogy szantszandekkal karokat okoznak:-)
@Bakter: Áááááááááááááá, kösz. Turanid sellő a homokból, nagy vagy!!!
@a szív fészkei:
"Csámcsog a hadizsákmányon - amit tán épp ezért a szövegelésért kap - ,.. A többiek már itt sincsenek, egyedül áll a vártán. Nehéz kenyér."

Valószínűleg úgy gondolja, még mindig könnyebb, mint a kőfejtők élete. Nem véletlenül tulajdonos Orbán kőbányákban, aki rosszul szól, annak bérelt helye van ott.:)
@laci0011: Az a baj, hogy még mindig szinte vallásos áhítattal tekintenek a vezénylóra, és eszükbe sem jut a lépéseit megkérdőjelezni sem.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: mi a számlaszámod és a pin-kódod? Mert errefelé már
Sam-Sem napok járnak (nincs 1 vasam sem.)
@Penivaldes: Szia! - Koromhoz képest jól nézek ki! - szólt a kéményseprő. :)))
@fletwwod_mac: I see what you did there! :D
Egyénként tudok olyan analfabétáról, aki simán megadná! :))))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Mondd te teuto nordikus parasztlány, te egyedül vagy ilyen hülye vagy valaki segít neked?
@a szív fészkei: jó kreolként könnyű. olivaolajat a hajra is lejet kenni. Monica Bellucci is azt csinálja, hogy heti egyszer mos hajat viszont minden este olivaolajjal bekeni, majd becsavarja egy kendőbe, és úgy alszik. attól van olyan fényes haja.

na de világos börű vagyok.)
@fletwwod_mac: kéményseprő...múltkor kormos volt nagyon..
@Penivaldes: fogalmam sincs, kellene 1 önkéntes tesztelő is. Vállalnám a kockázatot! :)
@fletwwod_mac: laboratóriumi körülmények között vizsgálnának. elzárt szoba, ahol be kell venned egy felet, majd elalszol. és akkor vizsgálnák, hogy nyugodt körülmények között, fűnyiró mellett mennyire maradsz az ágyon:)))
@a szív fészkei: en inkabb ugy mondanam, hogy ellopjak, amit nem lopnak el azt meg tonkreteszik, hogy a kozgeppel es a tobbi, koztorvenyes buncselekmenyek elfedesere letrehozott ceggel "kijavittassak".
@a szív fészkei: Hát, ne ettől a lengyel kompániától, és ne is attól a magyartól, aki épp most van csődeljárás alatt. Van svájci és osztrák jegybank termékét forgalmazó cég itt minálunk, szerintem onnan kellene vennie. Az arany egyébként egyre népszerűbb,

gurulohordo.blog.hu/2012/08/27/vissza_az_aranypenzrendszerhez?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_08_27&utm_campaign=index

a jegybankok aranyvásárlásai az árfolyamot felfelé mozdítják valószínűen, de legalább értékmegőrzésnek jó (ha nem is kaszálsz rajta nagyot). A tőkéd kb. 15%-a legyen arany szerintem. A többit tarthatod devizában, az kamatozik is valamennyit, de tudnod kell, hogy az "csak" papír.
@a szív fészkei: Hát, ne ettől a lengyel kompániától, és ne is attól a magyartól, aki épp most van csődeljárás alatt. Van svájci és osztrák jegybank termékét forgalmazó cég itt minálunk, szerintem onnan kellene vennie. Az arany egyébként egyre népszerűbb,

gurulohordo.blog.hu/2012/08/27/vissza_az_aranypenzrendszerhez?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_08_27&utm_campaign=index

a jegybankok aranyvásárlásai az árfolyamot felfelé mozdítják valószínűen, de legalább értékmegőrzésnek jó (ha nem is kaszálsz rajta nagyot). A tőkéd kb. 15%-a legyen arany szerintem. A többit tarthatod devizában, az kamatozik is valamennyit, de tudnod kell, hogy az "csak" papír.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Dehogy bántottál meg, ugyan.

@a szív fészkei:
Te sem értetted meg...egyáltalán nem tudom konkrétan, hogy igaz-e.

"Te is ezzel a hazugsággal jössz? "
- írtam Sipinek. Ő szó szerint vette ezt. Nem értette az iróniát.

Tegnap írtam Stefikének, miszerint egy őslakostól tudom, hogy Viktor apja cigány származású. (ezt tényleg így történt pár hete Kajászón).

Engem Viktor származása nem érdekel, felőlem a burkus királyfi is lehet, csak kormányozna jól.
Szóval, odadobtam ezt csalinak Stefinek. Rá is harapott, még fotót is linkelt, szorgalmasan. :-)))

Ezután kérdeztem meg tőle azt, hogy milyen reakciót váltana ki belőle, ha kiderülne, Viktor mégsem teljesen magyar - sőt, félig cigány származású.
Hogy elfogadóbb-e a vezérrel szemben ő, a rajongó, mint én, a nem-rajongó?

Írtam az imént, nincs válasz még most se.
Az pedig közismert dolog, egyúttal tudományosan igazolt tény, hogy öregedés rasszonként különböző módon és eltérő életszakaszban érinti a nőket. A zsidó lányok például már prepubertás korban úgy néznek ki, mint valami rettenetesen csúnya boszorkány a Grimm-testvérek történeteiben.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Akkor viszont kötélre velük, de hamar. Hazaárulásér HALÁL. Nem viccelek, így gondolom.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: A cigánylányok is kurva gyorsan öregszenek, nem tudom tudtad -e? Remélem nem vagy érintve. Kár lenne.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: és mi van azokkal akik kevertek. tehát pl germán-zsidó keverék arcú! na azok?

Van akit egyáltalán nem érint. Néhányan konzerválják magukat 15 éves arccal.
@Penivaldes: @a szív fészkei:

Carla rossz példa volt, belátom.

De azért szívesen összejönnék vele még egyszer...
@Zébácsi: Stefike és a többi neonáci felfogása arról ki cigány és ki nem erősen szubjektív és politikus. Stefkének lehetne fekete is viktor, neki akkor is tökéletesen fehér lenne.
@Penivaldes: a lányom is szőke, tudod, nodrikus a kóbor STefik megtévesztésére csináltam ilyenre. És ő is szép lett az olajtól, nem égett le. Hajamra, akkor csurogni fog a zsírtól!

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Drágám, álmodik a nyomorod by Rosenberg fajelmélet... Aki randa az úgy néz ki, aki nem, az nem - minden fajtából. A német drabál tehenek meg amúgy néznek ki, ha csúfra sikeráltak... De pláne a keletnémet felhozatal, váááááá.
@a szív fészkei:

az én macijaimnak kegyed csak ne szervezzen pogromot!
@Penivaldes: oksa, de a fűnyírót kikapcsolom, mert zajban nem tudok elaludni és a füstjétől köhögök:)

1ébként is csak akkor vállalom, ha az asszisztens lányka állandó megfigyelés alatt tart és rendszeres időközökben keménységmérést végez, különben a vizsgálat nem hiteles! :)))
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Előtte beváltom. Akármelyik bank elfogadja a napi aktuális árfolyamon. Meg is kérdezik, hogy milyen devizában kéred pénzt. Ez csak elsőre tűnik furcsának, de ezek az érmék illetve lapkák elfogadott fizetőeszközök (a bankban, nem a pékségben).
@a szív fészkei:
Ja, és mg valami:

Ők csak színésznők és nem politkusfeleségek. Nincs meg az extra-rizikófaktor, mert ez még a művészvilágnál is keményebb pálya.

Szóval Helen Mirren és Sophie Marceau nem ér.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: minden 100-ból csak négy? Azt tudtad, hogy 100 emberből 5 borderline személyiségzavarban szenved és ebből az 5-ből négy nő?

Ez is egy ilyen fontos számadat, ha már ennyire offolgatunk.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Hát a rasszisták szeretnének olyan szépen öregedni, mint egy vasorrú bába. Aggódhatsz, szerintem szerezz egy plasztikai sebészt, mielőtt még 25 évesen halálra rémiszted a maradék gyerekkorú lakosságot.
@a szív fészkei: igen a megtévesztés miatt:))
á, annyira nem vágyok barnaságra. úgy vagyok vele, hogy az igazán csak a sötét hajúaknak áll jól.
pedig állitólag széppé teszi a hajat.
@s: nincs halalbuntetes.

es ha europai, jogallamban hivo es jogkoveto allampolgarokkent akarunk viselkedni, nem lehet felkotni oket.

de bezarni igen:-)
vagyont elkobozni igen..
a szemuk elott felszamolni es rombadonteni a birodalmukat azt lehet:-)

eldozerolni a felcsuti stadionkoncentratumot lehet.

ex lexnek nyilvanitani az elmult eveket es ezzel a fidesz kormanyon elkovetett tetteit buncselekmenynek nyilvanitani lehet.

egy csomo jogallami modszer letezik.
csak hasznalni kel(ene) oket.
@leonito77: Szerintem fordítsd le neki, mert így nem mond semmit.:D
Ne feledd, ő csak egy buta rasszista picsa, erős viktor-imádat beütéssel.
@fletwwod_mac: nem a te fűnyiród menne.
asszisztens lányka...DDDDDDDDDDDDDDD
el vagy te tévedve.
@s: "Előtte beváltom. Akármelyik bank elfogadja a napi aktuális árfolyamon"

mire valtod, be, apa?:-)))

masik aranypenzre?:-)

ha az arannyal kereskedes tortenik, akkor nincs mire bevaltani. legfeljebb felvaltani ezeust aprora:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Köszönöm, mindez bizonyos általánosan, de engem Stefike egyedi aspektusa érdekelne a témában.

Tegnapi kommentváltásunk - az ő erős , masszívan megalapozott kijelentései után, amikkel én úriemberként nem is vívtam, hagytam az asszót - ez számára obligát.
@leonito77: Marylin Monroe, az a drága. József Attila, az a törött szívű.

Szeretem őket. Ne bántsátok szegényeket.
www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/igy_jozanodott_ki_a_kormany

Ahogy olvasom, némi kovászos uborka, szódabikarbóna és egyéb macskajaj elleni szerek még nem ártanának.
@Penivaldes:

Én ugyen nem, ő erősködött, hogy milyen jó is lenne, meg ilyenek...

:-)))
@s: Ó én csak a számokat közöltem... nem úgy, mint a kisasszony. Látom megint sikerült a provokáció és hamar elkezdődött a zsidózás is.
@fletwwod_mac: mit vársz dilettáns jogászoktól és bölcsészektől, a normálisak már árkon bokron túl vannak, hát még a műszaki értelmiség...
@a szív fészkei:

Elismerem, vannak üde kivételek. Például a zsidó Natalie Portman, aki még női szemmel nézve is michelangelói mélységű szépségnek számít, különös tekintettel a keskenymetszésű és tökéletesen szabályos arcára.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ?????

Nem értelek. Nem csak aranypénz van. Van az arany, és vannak más (aranyhoz kötött, illetve nem kötött) pénzrendszerek. Ne rugaszkodjunk el a realitásoktól, he szabadna kérnem.
@leonito77: Nem vagyok a híve. Minden látszat ellenére racionális ember vagyok.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Legyen! Ez lenne az unorthodoxia betetőzése. Aki szelet vet, vihart arat.
@Penivaldes: Milyen labor ez kérem? Szado-mazo? :DDDD

Nem is vagyok Don Vittorio klánjában és ilyen sorsot szánsz nekem? brühühühűűűű :DDD
Megmondalak!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Anikó asszonynak vannak jó adottságai, de a képeken kifejezetten nyúzott (rasszoktól függetlenül).

S ha már a rasszoknál tartunk (illetve én nem, mert számomra ez sokadlagos szempont egy ember megítélésénél:

Kegyed hol tart kérdésem megválaszolásában? Sikerült valami vállalható (és hihető, mármint önmagának) álláspontot kialakítania?

Mit gondolna, ha kiderülne, Viktor félig cigány származású? Hogyan deriválná le magában e hírt?
Rajongóként mennyivel elfogadóbb Viktorral, mint én, ki nem vagyok feltétlen híve?

Köszönettel várom megtisztelő sorait!
@Zébácsi: Ez minden neonácira, rasszistára igaz, nemcsak rá. A sajátos értelmezésük, szimpátiájuk, a csoport útmutatásai alapján kategorizálnak.
@s: az van most, amit szeretnel...:-)

van az arany illetve ahhoz kotott es nem kotott penzrendszerek:-)
@Penivaldes:

A fajkeveredés teljesen természetellenes és éppen annyira nincs a természet kedvére, mint a betegségek.

Egy szép keveréket ismerek. Scarlett Johanssont. Ő a figyelmetlen embereket, amilyen én is voltam régebben, képes megtéveszteni. Én is csak véletlenül találtam rá a származását feltáró dokumentumokra.
@hacsaturján:

""A magyar nép olyan történelmi gyökerekkel rendelkező közösség, amelynek tagjai azonos módon viszonyulnak teremtő, mindenható Istenükhöz."

Ez elég érdekes lesz: személyesen összesen három jobboldali érzelmű ismerősöm van, ezek közül az egyik (erdélyi magyar!) ateista, a másik kettő erősen Krisna-szimpatizáns, a lány épp szanszkritul tanul, jövő nyáron megy Indiába.
Mi lesz itt, ha ezt megtudják... :D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Tudom. Csak mondom, hogy tartsatok valamennyi aranyat. Ennyi. Ha minden összedől, az még mindig ott van.
@Cirbolya_sentinel: ehhez elég lenne a józan paraszti ész, mint eleink mondták volt.
Úgy látom a paraszt meglenne, józan is, csak esze nincs...

Földművesektől elnézést, NEM rájuk gondoltam!

Különben igazad van. Csak az a szánalmas, hogy ez is fő hír lett. Gyerekkoromban azért volt rossz idő, mert a műhold megkavarta a levegőt(!)... a hülyeség örök.
@Zébácsi:

Tehát válaszom a kérdésre: a kérdés értelmetlen.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

A sors iróniája, hogy a törzskönyved ellenére a bokájáig nem érsz fel a korcs Scarlett Johanssonnak... :D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Butuska kisasszony. Csak szólok, hogy a korcs kutyák a leginkább életképesek, szemben a fajtisztákkal. A természet a keveredés pártján áll. Hézagos ismeretekkel itt ne tessék nyomulni, kérem szépen. A biológia fontos tárgy lett volna, de kegyednek, úgy tűnik ahhoz sem volt elég türelme. Remélem legalább keveredni tetszett helyette a fiú WC-ben. Ühüm.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
"eldozerolni a felcsuti stadionkoncentratumot lehet."
Ne, má, hé!!! Azt az egy dolgot is megsemmisítenéd, amit ebben a ciklusban sikerült megépíteniük? Nem! Meghagyni, és kinevezni Gyurcsány Ferencet szövetségi kapitánynak, akinek ott lenne a székhelye. A magyarfocinak úgyis mindegy, de az ő pofájuk megnézném a rácson túl, amikor ezt megtudják.
@fletwwod_mac: nem a keménységet vizsgálják, hanem, hogy ágyon tudsz e maradni!
@Zébácsi: viktor félig cigány? Az lehetetlen, kérem tisztelettel, merthogy egészen az.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :-DDD Scarlett - tegnap láttam kicsit felpocolva - milyen alomból származik? Valami nordikus van benne, a neve alapján legalábbis.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Á, fel kell adnunk. Én is a magam keverék vérével is teljesen korcs vagyok..:))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Én csak azt nem értem, ha ez igaz, akkor a keverék, korcs, (vagy nevezzed bárminek) kutyuskák miért élnek sokkal tovább, mint fajtiszta társai és miért van az, hogy egy agyontenyésztett kutyafaj végül rengeteg veleszületett betegségre hajlamos és igen korán elpusztulnak?

Nem vagyok biológus, de mintha azt hallottam volna (lehet, hogy tévedek), hogy a sok génből a keveredések után hosszú távon fejlődés áll be, mert a pozitív változások fennmaradnak, a negatívok meg maguktól kihalnak.

Azt hiszem a logika is ezt diktálja...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Pont az az egészséges és az "okozza" a legszebb egyedeket. Izraelben, Brazíliában van erre elég példa, majd Rodeo mesél. De Magyarország is jó példa erre.
@leonito77: amíg gépeltem már is megírta...
@a szív fészkei: Igen az apja dán, Dániában is született. anyja meg lengyel származású.
@leonito77: Aki náci, az náci, magyarázhat neki. Elteleportálták szegény hetven évvel.
@s: Ő soha nem keveredik. Házasság után pap áldotta nyoszolyán egy echte DNS-sel aláttámasztott svábbal. Talán.
@Bakter: Ne tessen előre röhögni, a végén kiderülne, hogy van hozzá érzéke:D Akkor pláne röhögnénk.:D
@a szív fészkei: nagyon megvizsgálják a vőlegény származását..
@s:

Nem állítottam azt, hogy félcigány, sem azt, hogy teljesen az. Számomra ez nem kérdés, mert nem rasszok alapján döntom el, hogy melyik ember milyen.

Ez a kérdés Stefike számára kérdés. De mint válaszából kitűnik, számára értelmetlen kérdés.

Gyaloglapopp: "Fut a gyáva, fut a gyáva."
@a szív fészkei: Szerintem nem és úgy gondolom nem egy buta valaki... elég olvasott is, de ugye az ember nem lehet otthon minden témában, így ez néha kibukik, amúgy meg elég sikeres provokátor, mint látszik én is lépre mentem...

már rég nem a posztról beszélünk és ő még sikeresebben elterelte a témát. Szerintem úgy teo-nordikus, vagy mifene, ahogyan én pingvin vagyok...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Semmi.
Nézd meg a klipet! Összhangban van a dal címe, a zászlók és a befejező -Köszönöm! utáni felharsanó publikum.

www.youtube.com/watch?v=RSZolNyBSrA

Kormorán: Om mani padme hum
@s: Mi lenne, ha nem cigányoznánk, és legalább nem bántanánk őket azzal, hogy azt a mocskot is rájuk verjük?! Van elég bajuk, minek még orbánt is rájukhazudni?!
@Penivaldes: Nagyon helytelenül.
Ha van kibe kapaszkodni, Viagra sem kell :)))
@Zébácsi: Drágám, nincs igazad! A színésznő - nem voltam soha, csak iskola ünnepályeken szavaltam ;-DD - azért a saját arcával felel minden egyes mondatáért, v astag szar sminkekben gyűrődik, stresszel a sikere miatt, hogy kap-e új szerepet, stb.

A politikusfeleség elfogadja a férje státuszát, boldogan virít benne, sőt - a rosszabbja - és azt mondják Anikócska benne van a top tenben - hajtja is a balga farkot előre, magasabbra gazdagabbra! Akkor meg nem ér sajnálni, mert mondhatta volna a takonyra vágás után, hogy édesem, megvan mindenünk, maradj ki ebből a homokozóból, nekem többet érsz egészségesen! Csinálsz egy kurvamenő ügyvédi irodát, szarrá keresed magad - a nevedet adod, nem az eszed - és megélünk a kis eddig lopottunkból. De nem.
Akkor fonnyadjon! Amúgy Gyurcsány is kapott eleget a pofájára, kap is - de Dobrev ennyire nem ramaty. napiaszonline.hu/kepek/no_14041_a.jpg

Te már voltál egyszer Carla Brunival? Eric Clapton után és Jagger előtt?? ;-DD Aztaaa, komám, grat. :-DDD Na, hog yörülj, bnár már eléggé szarul néz ki ahhoz képest: hvg.hu/panorama/20080801_bruni
@leonito77: Mert még nem eldöntött tény, hogy teljesen hülye-e orbán, vagy csak egy közönséges kretén, vagy egy dühöngő őrült.
Addig ezt a másfélmilkát nehéz komolyan venni, és a nevetés már rég elhalt az ajkunkon. Annál is inkább, mert ha így nekidurálta magát, akkor imádkozzunk, hogy az orbáni udvar és a kiszolgáló személyzet van másfél milka. MErt rajtuk kívül senkinek nem lesz munkája.
@a szív fészkei:

Nem vagyok náci. Ezt a lehető leghatározottabban visszautasítom. Azt viszont elismerem, hogy abban a beteges, liberális, transznacionalista szemléletű világban, ahol az etnikai büszkeséggel rendelkező embereket kitartóan és kegyetlenül üldözik, fáklyaként világít az én egészséges és jól fejlett etnocentrikus világszemléletem.
@a szív fészkei: Hát, szegény orbánnén látszik, hogy gyűrte az élet. De hogy mi gyűrte, az jó kérdés, mert korán belecsöppentek a tutiba. Nem kellett a napi betevőért, vagy márkás arckrémért spórolniuk.
Nem egy boldog, házasságában jól meglevő ember arca az ővé.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: egész pontosan mire is vagy bűszke? Ugyan mi az, amire annyira nagyra vagy? Talán jobb vagy bármiben? Nem, rasszista vagy, antiszemita, buta és korlátolt. Ezen se a habfehér bőr se kék szem sem pedig a szőke haj nem segít. Amiket manapság már bárki elérhet egy kis orvosi segítséggel.
Inkább okosodtál volna, egy nő legnagyobb kincse a tudása, nem a bőrszíne. Azt az idő nem veszi el.
@fletwwod_mac: az ágy lábát azt foghatod max.
vagy olyat aki álmában képes lelökni az ágyról.
pokoli kacaj hagyja el szám
:DDDD
@a szív fészkei: " Igen, egész Európának, aztán Amerikának, Kínának ő teremt melóhelyet! Milliárdos nagyságrendben, a millió elírás."

Szemét rasszista vagy! A szegény Marslakóknak is! ;)))

"Kínának már most erősen, hisz a gárdamasírka egyenruhaigénye és zászlóerdeje - ami mögötte ott is van hatványozott mértékben - lendíti fel a kínai textilipart. Szóval egy rossz szóval se illessétek!!"

Ja, így már értem az 1 milla új munkahelyet is! Kínában teremti! ;)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Mi világítasz meg? A Rosenberg bibliádat a nachtkasztlidon? Szegény, te: olyanra verni a nyálad, amiért semmit nem tettél, mert ezt dobta a génlottód, hát végtelenül szánalmas. Ezt most épp a németjeid hirdetik a legjobban, látványosan megtagadva és undorodva ettől a nézettől.

Ha féllábú lennél és lefutnád ennek ellenére a marathont, ha félkezű lennél és győznél úszásban a paralimpián, ha mélysötét romagettóból jönnél és mégis kapnál egy fizika Nobel-díjat, na igen: arra kurva büszke lehetnél, alélnánk tőled!

De hogy anyád kipottyantott egy szőke kékszeműt, aki te vagy (ha vagy egyáltalán)?? Na und??? Én kétszer is megcsináltam ilyen bravúrstiklit. Más meg még többször.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

" Tehát válaszom a kérdésre: a kérdés értelmetlen. "

Értem, tehát nem tudsz releváns és vállalható válasszal szolgálni.

Ugye nem kell magyaráznom, miszerint kérdésem értelmetlenné nyilvánítása nem az én szegénységi bizonyítványom. S ennek már örökre nyoma marad a szervereken, kibúvó válaszod bináris kódjai ugyanis végleg beégtek a blogszféra memóriájába.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ebből látszik, hogy igazam van: a márkás, méregdrága lószarok lószart is érnek.
@Zébácsi: Úhha, de szépen megaszontad! Bináris kódok bennégtek - még alliterál is. Ezt a szót értem, a többi elhiszem neked beccsszóra. ;-DDD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Azt hiszem, nem tévedek nagyot, ha azt mondom: Fleto jobb szövetségi kapitány lenne, mint Orbán m.elnök.
Nem értitek, ezt egymillió új munkahelyet. Pedig 1. osztályos logikai feladvány:
Orbán > kőbánya > új munkahelyek.
@a szív fészkei: Csatoljuk vissza!

Egy kínai ügyfél mondta, hogy cégük a nagyobb városokban van jelen. Kérdeztem, hogy mi a "nagyobb város" definíciója náluk. A válasz: 10 millió felett. Öhöm...
Visszakanyarodva a poszt témájára, sztem azt azért - helyesen - észrevették, hogy legalább ennyi foglalkoztatott _kellene_, hogy ne üljünk nyakig a bizonyosban.
Csakhogy:

1. Nem szól Don Vittorio arról, hogy megvalósulás esetén miből tervezik finanszírozni a bért.
1millió ember minimálbéren számolva is komoly léket vág a süllyedő gyorsnaszádon.

2. Nem szól arról sem, hogy hol, milyen fizetőképes cégek veszik fel ezt az irdatlan tömeget. A lényeg a fizetőképességen van. Olyan céget sokat tudunk, hogy meló van, péz nyista.

3. Igazán tragikus, hogy politikailag már most megvannak a vevői erre az új - nem is kissé morbid - szlogenjére. Szvsz ez pedig nagy baj, és nem kéne csa egy lemondó legyintéssel elintézni: ,,...nahh, itt 1 újabb őrültség...'' Amikor majd komolyabban elkezdődik az egymásra mutogatás (mondván miattad/miattatok vagyunk ilyen helyzetben).
A fanatizált tömeg elfelejti a dolog kivitelezhetelen abszurditását, Don pedig mossa kezeit: mi akartuk, de hát a kommunista karvalytőke megakadályozott benne, stb.

Mondókám lényege, hogy nagy baj az agybaj, de a mögé álló fanatizált tömeg méginkább.
Erre volt már példa többször is.
@Bakter: "Azt az egy dolgot is megsemmisítenéd, amit ebben a ciklusban sikerült megépíteniük? "

mi a rezveretes orbanpocsnek kell bivalybasznad alson, a vilag seggelukaban eldugva egy ilyen komplexum, aminek az eves fenntartasa is milliardokba kerul...?
@a szív fészkei:

Nős ember vagyok, így tudom, hogy sokszor nincs igazam... :-))).

Viszont egy színésznő (jó esetben) teljes életet él (ez egy politikusfeleségnek ritkán adatik meg, inkább háttérember, mintsem szakmai karriert befutó anya és felelég), és jól tud élni a siker adta lehetőségekkel is (ellenpélda: Melanie Griffith és a régi kedvenc, Nicole Kidman).
Mire a sok pénz, ha 50 körül mégis szétesik, önmaga árnyéka az ember???

Dehogyis, nem voltam vele, de kiscsikó koromban egyszer már szívesen lettem volna...
Szóval Clapton és Jagger? Bocsánat, hogy ezt írom, de úgy tűnik, Bruni kisasszony nem tartotta valami sokra magát...bezzeg ha annak idején mellém feküdt volna a monte-carlói strandon...
De most már, ha kapálózna se kellene, csinosabb hölgy ragyogja be mindennapjaimat.
@fletwwod_mac: Már Tibet is a részünk, hogy így imádkoznak nyilaskedvencék???? hu.wikipedia.org/wiki/Om_mani_padme_hum Akkor meg mit haverkodunk Kínával????
Én szóltam, hogy komolyan kell venni, amit mond. Nem összevissza beszél, neki víziója van. Minden agymenését megpróbálja valóra váltani.

Minden intézkedés mögött ott az ő küldetése. Szó sincs ötletelésről, csak meg kell látni a sajátos logikát. A Széll 2.0-ban ott áll feketén-fehéren, MINDEN társadalmi csoportnál jelentős reálbér csökkentéssel számolnak 5-10 éven belül. Olcsó kétkezi munka, ha kell állami foglakoztatással, kényszerrel.

Nem működik a valóságban, de attól még rajtunk fogja kipróbálni az elképzeléseit. Ne becsüljétek le Orbán Viktort.
@Zébácsi: Meg aki híres ember nem futott gyorsabban nála, bocs... Ordas nagy érdekkurva volt.
@Zébácsi:

Meddig akarsz még ezen rugózni?

Tegnap kétségbevonhatatlan tárgyi bizonyítékokkal (Orbán édesapjáról és apai nagyapjáról készült fotó) megcáfoltam az Orbán cigány származásáról szóló legendát, amelyet saját bevallásod szerint egy megbízhatónak ítélt barátodtól hallottál. Mindebből az az ésszerű következtetés vonható le, hogy a barátod hazudott neked (vagy te hazudtál a barátodról).
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
jó lenne az valamire, csak olyan emberre kell bízni, aki ért is valamihez.
@Zébácsi: Na, grat a nejednek, hogy ilyen lovagias férjet nevelt! :-)))
bejindultak a fijúk:

Orbán visszatérése a gulyásszocializmushoz

A Financial Times Deutschland (FTD) című német üzleti lap hétfőn címoldalán számolt be Orbán Viktor miniszterelnöknek az E.ON német energetikai társaság magyarországi leányvállalatának megvásárlására vonatkozó kijelentéséről.

hvg.hu/gazdasag/20120827_Orban_visszaterese_a_gulyasszocializmusho

--------------

Hogy nem szakad rájuk az ég, mennyi érintett is volt anno, joszipka és társai pl.

Már ötven próbapert indított a NAV annak érdekében, hogy azoktól a cégvezetőktől is behajtsa az adótartozást, akik már megszüntették a vállalkozásukat. Egy pert már megnyertek, ahol olyan személynek a bűnösségét is kimondták, akinek papíron semmilyen köze nem volt a vállalkozáshoz.

www.napi.hu/ado/bekemenyit_a_nav_vihetik_a_lakast_az_autot.529144.html
@Penivaldes: Nana, minden erődnek megvannak a gyenge pontjai :)))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: uncsi vagy, baromira, cserélj karaktert, ez már elkopott és tompa, nyomokban sem tartalmazza a kezdeti pengeéles logikát és a fénylő értelmet.
@Bakter: semmire.

az a baj, hogy orban hagymazas orult de az anyja egy fatornyos kisfaluba tolta ki.

felcsutnak pont annyira hasnzos a komplexum, mintha nemzetkozi repulotere, vagy rendezopalyaudvara lenne. raadasul oda nem megy senki aki ott van meg eljonni akarna inkabb...

meszaros meg a kurvai es azok kolykei nem adnak ki 10 focicsapatot, hogy legalabb a stadion felen mehessen napi egy meccs...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Most rugózzunk azon, hogy két őszhajú emberről ugyan mi is látszódna???? Fekete-fehér képeken.

Pl.Rasikádon nagyon is kijönnek a rasszjegyek, ha már ugribugri van a külsőn meg a fiatal nők kinézetén.
@Cirbolya_sentinel: Bebebeee, a német cikket én előbb adtam beeee... De megint takkra egyre jár. Csak a Stefi kezdeti pengeélességét vitatom.
@a szív fészkei:

Hogy ez a Sarkozy hol hordja az eszét?
/Tudom a választ./
:-(.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Te csupa negatív hullám vagy. Az egy álomszép komplexum.
De minden jó lesz, mert jön a Wekerle Terv.
@Zébácsi: Tetszett Monte-Carlo? Offoljunk róla, unom Orvbánt, ott meg nyema adózásból hogy megélnek!!!! Azok is megtámadhatnának és annektáljanak!!!! De csatolódjunk rögtön a Riviérához!

Ugye, hogy a Kaszinó olyan, mint a kicsinyített Keleti (már amikor az ki van pistikálva)??
@a szív fészkei: Félázsia... nem látod át Don Grandiozo nagyszerűségét :)))
Először Tibet, aztán Kína == az már fél ázsia. Nnnaaa?

Najugye.
@Bakter: Kurvaannyát annak,aki itt ad Unilevert szarabb minőségben ugyanolyan árért!!
@a szív fészkei: kezdeti?
a szálka ügy után kissé árnyaltabban fogalmaznék...
@a szív fészkei: hmm...?
szarabb minosegben?

itt a csomagolasi mennyisegrol votl szo, ha jol ertem a cikket..:-)
@a szív fészkei: :D gyorsabb voltál, na meg az említett szavakat, csak az ő szókészletéből idéztem, mert mostanra nagyon megkopott a szókincse, lassan köszönő viszonyban sincs az akkori önmagával ;)
@Zébácsi: Meg a magasított talpú cipőjében. ;-))) Hogy felérje asszonykát.

Állítólag Claptont ez a Clara nagyon kicsinálta. Akkor volt a bnője, amikor a Clapton-gyerkőc lazán kilépett a sokadik emeleti nyitva hagyott ablakon a semmibe... :-((( Ebbe a viszonyba menekült a gitáros.

De Jagger nagyobb-hírresebb falatnak - khmmm - számított és simán lelépett vele, amikor annak a nője meg épp szült. Meglógtak Thaiföldre. Clapton hiába könyörögött Jaggernek, hogy ne csapja le a kezéről. De hát ez kettőn múlik, a csaj mászott rá, amikor Clapton bemutatta őket egymásnak és Mick is a híresen csíkos gatyájában viseli az agya helyét.

Aztán ezek után összeállt a csaj egy híres francia filozófussal, de annak a fiával hoztak össze gyereket.

Szóval örülj, hogy nem henteredett melléd Monte Carlóban. Ahhoz nemcsak a csíkos gatyádnak de a bankszámládnak is duzzadnia kellett volna. :-DDD Ő arra gerjed. Lázári minőség. Bár gazdag gyáros lánya.
"Több kreativitás, kisebb arc - nagyjából ezzel az üzenettel bocsátotta útjukra Magyarország nagyköveteit múlt héten Orbán Viktor miniszterelnök. Az üzenet lényege, hogy a magyar diplomaták nem védekezhetnek állandóan, ehelyett el kell magyarázniuk, hogy milyen gondolatmenet áll egy-egy döntés hátterében. Viszont le kell szállnunk a magas lóról is, Magyarország nincs abban a helyzetben, hogy másokat kioktasson."

Pedig két évig faszán oktattak a magaslóról...
Úgy látszik, tényleg szembejött velük valami bazi nagy dorong, hogy most a porban ülve hümmögnek.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Amit itt mosószert gyártanak, sokkal pocsékabb - általában a keleti régióban terjesztettekről van szó - mint nyugaton ugyanolyan márkanév alatt. De csoki, babapapi, stb. mind ilyen. www.elelmiszer.hu/friss_hirek/cikk/az_eu_kivizsgalja__milyen_aru_kerul_az_uj_tagallamokba

Minden nő ezt mondja, ha módja van kipróbálni - veszel Bécsben egy Arielt, bármit ráadásul olcsóbban és egészen máshogy mos, tovább tart, jobb az állaga, a színe, az illata. Ez nem képzelődés.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Meddig akarok rugózni?

Most már nem rugózok rajta (eddig sem rugóztam), nincs is miért, hiszen válaszoltál. Jól-rosszul, ezt dönste el ki-ki maga.

A netikettben az a szép, hogy mindenkire egyformán vonatkozik. Volt egy tartalmas kommentváltásunk, aminek a végén feltettem egy kérdést. A kérdésre itt a blogtérben illik válaszolni - ezt az imént megkaptam, s egy pendítéssel tudomásul is vettem.
Erre reagáltál legutóbb, s most erre reagálok én (hiszen most te tettél fel kérdést).

Viszont.
Egy szóval sem mondtam, hogy bizonyításod, miszerint Orbán Viktor szép magyar rassz sarja téves lenne, elfogadtam a válaszod, a linkelt képet (csak nézz itt körül, sokan nem így tettek), viszont feltettem egy értelmes és felvilágosult emberek számára teljesen ártalmatlan kérdést.

Egyébként nem baráttól hallottam, hanem egy helyi idegentől. Ha hazudott, akkor hazudott, nem tehetek róla, nem volt nálam pisztoly, se egyéb kényszerítő erő, hogy az igazat, csakis az igazat akarom hallani - mégcsak nem is én hoztam szóba a témát.

Ismétlem: számomra teljesen közömbös, hogy Orbán Viktor milyen származású, én ugyanis nem bőrszín, szemszín és arcél alapján ítélem meg az embereket.
Mindig röhögök, amikor előkerül Orbán állítólagos roma származása.
Én ezt először a 90-es évek elején hallottam lelkes jobboldali (kisgazda /MDF-es) rokonaimtól. Bevallom akkor nekem szimpatikusak voltak a fidesz farmeros-hoszúhajú politikusai, ők azzal próbáltak róluk lebeszélni, hogy "nem is magyarok, Orbán cigány, a Deutsch zsidó". Eltelt pár év, nekem tökéletesen elegem lett Orbánból és csapatából, az említett rokonok meg lelkes, felvonulós Orbán-fanok és magukból kikelve tiltakoznak, ha valaki lecigányozza. Azt hiszem a politikai paletta jobb oldalán kicsit hamar kezdték el elhinteni a pletykát, mielőtt kiderült, hogy a jövendő nagy reménységükről lesz szó. (persze az mszp-tábor sötét része azóta is lelkesen szajkózza)
Amúgy normális emberek számára semmi jelentősége nem lenne annak se, ha éppen igaz lenne.
@fletwwod_mac: De Tibet... Az sokak szerint nem Kína. Egész Ázsia vogymuk mi lassan, ahol isa por chomu vogymuk. Ennyiben teljesítette az Ó-Magyar Mária-siralmat.
@a szív fészkei:

Köszönöm az életrajzi panorámát, mindezek hallatán most tényleg megkönnyebbültem.
Mire is mentem volna...én csak egy egyszerű sosembefutott dobos voltam a gimnáziumi jazz-zenekarban...és utáltam a csíkos holmikat.
:-).
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

A fajkeveredés úgyszólván lehetetlen, vagyis igen ritka. Embereknél az erre tett kísérlet társadalmilag nem elfogadott és a törvény is bünteti.
Mondjuk, ló és szamár, mostanában grizzly és jegesmedve. Akad példa azért.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Miért?
Miért az önálló döntésre és gondolkodásra is képes Artuditu nevét sajátítottad ki?
Aki ráadásul okos, szép és szeretetreméltó?

Mindig tudtam, hogy veszélyes ember vagy, a mostani példa is azt mutatja.:)

Hozzád inkább valami robotfelügyelő robot név illene.:(

Amúgy meg Stefi legalább annyit ki tudott nyögni saját kútfőből, hogy a kérdés értelmetlen.

Te viszont csak bemásoltál ismételten.

Pedig, ha nagy trauma ér - Malév - egészen emberi tudsz lenni.:)
@a szív fészkei: Ne akadékoskodj! :DDD
Náciké Tibet, Don V.-é pedig Kína és kész.
Fordítva szeretnéd?! Azt nem nézné vki jó szemmel. :))
Különben Tibet és Kína nemcsak a vallás miatt, de szemben állnak egymással.

Bocs interlyukra... khm, ínterjúkra kell mennem, majd 7-8 körül leszek.
@Habakuk999: és ezek hogy kapcsolódnak Csintalan esetleges Népszabi vásárlásához??? :)
Egyébként pont azért ártuditu mert én is szeretetre méltó vagyok. :)
OFF

Na ilyen az igazi szerelmi házasság. :))

Ecclestone elvette 46 évvel fiatalabb nőjét

sportgeza.hu/forma1/2012/08/27/ecclestone_elvette_46_evvel_fiatalabb_nojet/

ON
@Zébácsi: Van csíkos, amit én se szívelek pl. zászlóban, de a tengerészcsíkost pl. imádom!!

Most amúgy olvastam, hogy aggódnak többen, marad-e Sarko bukott elnök mellett? Mert ő nem ilyenhez szokott ugye.

Te meg jól jártál szép feleség, aranyos gyerek, semmi ilyen diggerláz...
@fletwwod_mac: Tudod, olyan rodeosan rögtön követeld a vezért, ne lacafacázzon neked HR-es!! Sok sikert!
@fletwwod_mac:
Olyan titkos a terv, hogy a portfolio.hu le is vette a szervereiről! :D
@a szív fészkei: Fehér lovon??? Fenéket! Pej lovon (esetleg csodaszarvas!), hátrafelé nyilazva. Hangsúlyoznám a közös eredetet, de mindenképpen éreztetném a fennsőbbrendű 70000 éves írásos kultúránkat és a 9x csavarodó DNS-ünket! ;)
@fletwwod_mac: nem található.
A kétharmad mint a cövek, a csúcspont meg sehol?
@saravad: :-DDD Úgysem ismeri el soha, hogy az emberiség egyetlen egy darab faj, ami ráadásul Kelet Afrikai ősanyától származik. Bele is halna.
@a szív fészkei:

Kiábrándító leszek: sosem jártam ott, csak filemkből, regényekből és útikönyvekbúől van róla fogalmam. Említése csupán költői túlzás, illetve a szituáció megfelelően kívánatos miliőbe helyezése volt. Mondhatni, egy romantikus elme képtelen ragyogása.

Feleségem járt ott (pár dolgot ő is mesélt, egész franciahont beutazta), őt nem fogta meg a hely.
Szmokingom ban, s miután egy hónapja nyertem egy kisebb pókerversenyt, a kaszinó érdekelne (szigorúan limitált zsetonnal, a lakást azért nem tenném fel két párra).
@nedudki74: Ha orbán nem cigány, akkor én éticsiga vagyok. Leszarom, hogy az apja nem az, leszarom, hogy az anyja nem az, mert ő az. Egy tetves tolvaj cigány, aki ellopja, ami kell neki. Ennyi. Akkor anyu nem figyelt oda, aztán álmában megfarkalta valami dzsipó köcsög, leszarom. Ez az orbán, a dajcstomi fasszopó haverjával csak egy hazug cigány lótolvaj. Kötélre velük.
@Cirbolya_sentinel: 15:01 nél én is elküldtem.
+1
Lesz itt unni jó, meg mindednféle jó.
Ezek őrjööngtek a legjobban a ,,ruszki piac'' miatt, most meg tapsikolnak. Nagy kérdés, hogy Édentől keletre is tapsolnak-e, vagy még nem szóltak nekik.
@nedudki74:
"Amúgy normális emberek számára semmi jelentősége nem lenne annak se, ha éppen igaz lenne. "

Így van, ez a lényeg.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ketten együtt Csintalannal tényleg kiütnétek a biztosítékot.:)

Uramatyám, ez lesz a jövő?

Csintalan mondja a falangista szövegeit, Te pedig alácopyzol?

Húúúúúúúú!

A francba kell nekem ötletelni, a végén megvalósítjátok.:(
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "antropológusok azt is megállapították, hogy a magyar fajon"

Pupi, milyen antropológusokat idézel? Emberfajok nincsenek. Az ember, az egy faj.
@Zébácsi: Igazad van a nejednek, csodaszép a táj, de túlépítették monstrumokkal és nagyon nagyon, dermesztően sznob az egész. De a sziklastrandok ingyenesek, az egyikről letekintve láthatod Vasarelly hazánkfia egy nagyon szép murális munkáját valamelyik udvarban vagy hol.

Mi - gyerekeket kint hagytuk, mert 10 év alatt nem mehettek be - a turistaszekcióba mentünk be rövidgatyában, oda lehet így is. Ott a férjem észrevette, hogy az öreglányok csak dobálják befelé a félkarú rablóba a pénzt - like itthon Orvbánba - de nem várják meg az eredményt. Na, akkor elkezdett szüretelni. Mikor már kicsit csúnyán nézett rá a biztonsági - pedig csak a reszlitől tisztította meg a gépeket - vittük a rengeteg aprót ki a srácoknak. Hatalmas adag fagyiba fojtottuk belőle magunkat. :-)))

De lélegzetelállítóan szép a kilátás az útjain, amin meg a Forma 1 is.
@Zébácsi: Ühüm. De ő tett róla, hogy legyen jelentősége.
@épészmérnök: Mondom, mi a bibliája. Itthagyták, nem vitték a bunkerba Dolfiék.
@Habakuk999: "gondolkodás nélkül gazdái segítségére siet, ha azok bajba kerülnek." Ebben tökre stimmel: segít az gazdáinak az ittlétével. Mi a problémád a nevével?
@Cirbolya_sentinel: Jó de mi van Széll Kálmánnal? Ő már nem játszik?:D
@nedudki74: DEutsch valóban és vállaltan zsidó. Egyszer még a régi Magyar Nemzetben Kristóf Attila csinált is vele riportot, mennyi hátránya volt ebből Tompikának kiskorában a suliban.

Orvbán cigányságáról én egy volt barátnőmtől hallottam, aki semmi esetre sem volt rasszista és nem ilyen felhanggal mondta. Hanem, hogy egy mezőtúri/kövesdi - nem emlékszem már - rokona ott eélt az orvbáni nagypapával, aki arrafelé közkedvelt roma ember volt és aki a leghülyébb onokájának tartotta Viktort.
@a szív fészkei: Artuditu jófej robot. Nem olyan, mint a többi.:(((

És most már, ha Csillagok háborúját nézünk, már mindig Angyal fog eszembe jutni róla.

Mi a francnak magyaráztam tegnap én marha???!!!!
Már valaki biztosan belinkelte, index.hu/gazdasag/magyar/2012/08/27/otszaz_fos_leepites_keleten/ megvédik azt is ami még megvolt. :) Ezek tényleg ilyen balfaszok?
@s: Ja, ja. A genetikai vigor.

Két genetikailag eltérő tulajdonságokkal rendelkező fajtát keresztezve hibrid fajta jön létre, ami túlteljesítheti az egyik, vagy mindkét szülőt is valamelyik tulajdonságában. Ez főleg akkor van így, ha a két fajta földrajzilag, morfológiailag, és fiziológiailag is távol áll egymástól tehát genetikailag nagy mértékben különböznek, eltérnek.
@TrueY: Arra Japánban vevők, nem? (Grespik ilyesmit vartyogott anno.)
@Habakuk999: úgy jártál mint én, egy mikrobi utánzattal itt a digit térben, az a fószer is elég érdekes világképes, és akkor finoman fogalmaztam
@Penivaldes: de, ő volt a szülő anya, belőle nőtt ki ez az új ;)
@a szív fészkei: Tőlem akár cigány is lehet, vagy lehet kirgíz. Rokonunk nagymamája üzbég volt.
@Cirbolya_sentinel: végigjárják az összes századfordulós politikust?:DDD
@Penivaldes: Tökmindegy, ember legyen! Neki ez nem megy. (nem a rokon nagyijáról írom ezt.)
@Cirbolya_sentinel: Mikrobit is nagyon szeretem.:)))

De Angyal jól kiszúrt velem!

Bizony isten, hogy nem Artuditu járt a fejemben, amikor tegnap este lerobotoztam.:)
@Habakuk999: És én mit szóljak? Bitorolja a zsidó Gábriel: a tanító, hírhozó arkangyal nevét. Kedvenc férfineveim egyike. www.youtube.com/watch?v=3mEPE1uQZcg&feature=related Szép a jelelő süket lány.
@Penivaldes: 45-ig még lesz néhány, és meg is volt nekik már néhány, ezért kell nekik állniuk, mint a cövek ;)
@Habakuk999: Na neeeeee. Csintalanhoz igazán semmi közöm. Ha kell bármire átnevezem magam, amit javasolsz. ;) Ötlet?
@Penivaldes: Ja. Nincs család, amelyik megvédené őket???
@a szív fészkei:

Megérdemeljük.:)

Annyit piszkáljuk szegény szeretetreméltó ájtatos, masírozós Gábriel arkangyalt, hogy az ő Istene ezzel büntet bennünket.
@a szív fészkei: szerintem azok nem élnek velünk ebben az országban.
@Penivaldes:
Na ja, csak egy idő után elfogynak, és jön a magyar nyelv védelmében Csubakka-terv, az emberi méltóságot megőrző Darth Vader-terv és a demokrácia értékeit kihangsúlyozó Sauron-terv. Az új alkotmányt pedig Voldemort írja.
@a szív fészkei:
OK én elhiszem, számomra tényleg nincs jelentősége (nem ez a bajom vele).
@Cirbolya_sentinel: Fusson ki merre lát, ez már a vég. A pénzt persze vigyétek magatokkal, mert itt kő kövön nem marad.
@Penivaldes:
Kihagytam az egészségügyet: Mengele-terv.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nincs ötletem.:(

Azt nem mondom, hogy nem piszkálod a fantáziámat, érdekel, hogy a valóságban milyen ember lehetsz, ezzel nem vagy egyedül, sokakra vagyok kíváncsi akkor is, ha nincs listám.

Nekem már Angyal maradsz.
Volt az a figura, aki megbolondul és Tisza Istvánra lövöldözött a parlamentbe. Na arról lehetne még valami tervet elnevezni.
@Zébácsi: pontosítanom kell téged
A Fidesz nem 8 évig volt ellenzékben :)
1990-1994 ellenzék 4 év
1994-1998 ellenzék 4 év
2002-2006 ellenzék 4 év
2006-2010 ellenzék 4 év

ez 16 év ellenzékben eltőltött idő.
@Habakuk999: Érdekes. Én eddig sosem tapasztaltam, hogy "büntetett" volna. Sokkal inkább én szoktam magamat a saját hülyeségeimmel. Na jó néha nektek is jut belőle. ;)
@épészmérnök:
@a szív fészkei:

Hé, idióták! Közös afrikai ősanya? Rasszok közötti egyenlőség? Aha.

Ez a kép többet ér, mint ezer szó:

i.imgur.com/KyKye.jpg
@Habakuk999: Bocs, csak reagálunk. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
@Habakuk999: Meg ugye arról sem tehetek, hogy a szüleim anno Gábornak neveztek el. ;) Amúgy én is szívesen beszélgetnék élőben sokmindenkivel erről a blogról.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Remélem andropológus vagy és hasznát vesszük határtalan andropológiai érdeklődésednek!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Megnézném a szőke cicát, ha születésétől abban a faluban élt volna ugyanolyan körülmények között, mint a párja.

Egy két évszázaddal egy vagy tévedve, Kisasszony vagy fiatalúr!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "Egyébként az antropológusok azt is megállapították, hogy a magyar fajon belül a a legkevesebb – a sváb betelepülések ellenére– a germán, teuto-nordikus jelleg, ilyen minden száz magyar között csak négy van.

Én tehát egy nagyon ritka kincs vagyok. Büszke is vagyok magamra!"

Ettől dobtam két hátast egyszerre! Van, aki az eszére, az elért eredményeire, a családjára, a munkájára, az emberségére büszke, de hogy valaki a külsejére legyen büszke... talán "eszesincsmég" tinik mondanak ilyet, de ez náluk is lejár 1-2 év alatt.
Ha ne adj isten téged érne egy baleset, ami sokakkal megtörtént már, hogy a felismerhetetlenségig eltorzultak, akkor te mire lehetnél büszke? Van még valami, ami nem a külsőddel kapcsolatos?
@Habakuk999:
Szerintem stefániácska van a bal képen. Az a valóság, de olyannak látja magát, mint ami jobb képen szerepel.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Szegénykém, van a Rubconon túl is olvasmányélmény: hu.wikipedia.org/wiki/Mitokondri%C3%A1lis_%C3%89va [..]"Az időben legutolsó olyan nőt, akitől valamennyi ma élő ember kizárólag női ágak mentén (is) származik, Mitokondriális Évának nevezik.
A molekuláris óra technikával végzett összehasonlító vizsgálatok alapján a mitokondriális Éva mintegy 150 000 évvel ezelőtt, valószínűleg Kelet-Afrikában élhetett. E becslések a genetikai különbségek kialakulásának átlagos sebességéből, és a kialakult mutációk térbeli szétterjedésének mintázata alapján becsülhetők."

Hitler pussycatje, Leni Riefenstahl is öregkorára oda tér meg fotózni, nem a phos sörhasakat emelte az égbe a kamerájával az Octoberfesten.. www.leni-riefenstahl.de/eng/photo/afrika/5.html

egy leharcolt fekte nőt és egy agyonfotoboltolt - lehet, hgoy nem is nord - modellámnyt összevetni, baba, unfair!!

Akkor modellre modell: divany.hu/tejbenvajban/2008/07/14/a_vogue_fekete_szama_enyhit_a_divat_rasszizmusan/

Na keregesd a fekete mitokondriumodat, azzal is elleszel egy darabig.
jav: Rubiconon, hogy, modellányt

Fel nem fogom, neked ebben mi a jó Stefi! Felcseszed az agyam, oké, de azon túl?
@a szív fészkei: hagyd. hihetetlen ostobaságokat tud néha mondani.
@Bakter:
Szerintem inkább a felesége lehet.
Stefánia tényleg létezik vagy valaki viccből kitalálta?
@Habakuk999: Jó, akkor én kihez menjek, amikor a drága nyűves magyar szomszédjaim 11. hónapja bőgetik hajnaltól estig a HILTI-t, a flexet, a falbontó kalapácsot???? Ez sem bőrszín, hanem gyerekszoba vs istálló kérdése.

Mindenesetre gondolom, a drága mozgássérült ember, azért Jobbikos elnökként nem csak liliomot szagolgatott otthon, hanem jobbikosként tett vagy mondott pár más dolgot is. Különben nem lenne jobbikos.
@Penivaldes: Kicsit boruljon el a fekete sejtjeinek az tudatától! ;-DDD
stefike annyira egyszerű és kiszámítható, mint a gravitáció vonzotta alma, és pont annyira ütődött is :-)
@nedudki74: Aki kitalálta, az mára már legalább annyira perverz lett,. mint a hősnője.
@fletwwod_mac:

Olvastam. Nem nyugszik a négyszemű elmebeteg.

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Ne dumálj már bele a genetikába, te hülye picsa, ha lófaszt se értesz hozzá...
Gondolom, kinn a tanyán reggeltől estig mitokondriális DNS-eket futtatsz a pajtában.
@Cirbolya_sentinel: "stefike annyira egyszerű és kiszámítható, mint a gravitáció vonzotta alma, és pont annyira ütődött is :-)"

Erről van egy rövid kis sci-fi story, nem emlékszem ki írta:

- Hogyan fedezték fel az antigravitációt?
- Isaac XXII Newton épp egy fa alatt üldögélt, amikor egyszer csak leszakadt az egyik ágról egy alma, és felzuhant a csillagok közé...

:D
@a szív fészkei: pont azt teszed amiért kitalálta magát, és pont annyira egyszeri karakter is ő :-)
@a szív fészkei:
Nem tudom, szerintem kifejezetten mókás (bár hosszú távon nyilván idegesítő). Nem a megszokott módon buta és rasszista, hanem a saját fura módján. (Mondjuk én molnár f árpádon is jókat röhögtem egy időben)
Tényleg annyira valószínűtlen szövegei vannak, hogy komolyan valami viccre gyanakszom.
@a szív fészkei: Rossz hírem van a náciknak: tényleg a négerektől származunk. :D
@a szív fészkei:
A flex és a kalapács ősi magyar népi hangszer, amin mindenki játszik, bár sokan qrva hamisan. A hétvégén nálunk is koncert volt, mint mindig. Az egyik szomszéd szögelési technikáját még hallgatni is horror volt. Tetves bunkó a magyar nép, oszt csókolom.
@Bakter: Így van. Lakhatsz bárhol. De a miénk - szteróban nyomták/ják - két még annál is bunkóbb vagyonos állat. Habfehérek. CSak a lelkük sötét és büdös.

hvg.hu/hvgfriss/2012.34/201234_ismet_recesszioban_a_gazdasag_ongolkiralyok
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Lehet, hgy Stefi ezek után már a kampót keresi az istállóban a kötélhez? Kövér megaszonta.
@a szív fészkei: Igen ez egy szép nő! Olyan akinek megjegyzed az arcát. szegény Theron viszont szerintem ezen a képen néz ki jól. (olyan kiemelkedően szépen)
fogsmoviereviews.files.wordpress.com/2012/06/charlize-theron-hairstyle-5.jpg

azóta hát...romlik, lassan romlik.
@nedudki74: Mi páran úgy határoztuk meg a stílusát, hogy a II. vháborús filmhíradókét hozza teljesen.
@a szív fészkei: Nézd, én el tudom hinni, hogy erőteljesebb cigány család szomszédjaként könnyen válhat jobbikossá az ember.

Amire szeretném fölhívni a figyelmedet, az az, hogy ez az állapot minden politikai erő vezéreinek érdekét szolgálja.

Azt látom, hogy vezírünk nagyképű és ostoba "kiosztunk egy-két sallert oszt jónapot " dumája, ami ugye két éve történt, a helyzet nem javult, hanem jelentősen romlott.

A cigányokat a szociális juttatások megnyirbálásával belekényszerítik államilag bűnöző életforma választásába - igen, akik eddig még esetleg nem voltak, most már azok is azok lesznek - ráadásul olyan hivatalos arrogánsan lebecsmérlő módon, ami a gazdasági okok mellett felpiszkálja az öntudatukat és létrejön egyfajta cigány nacionalizmus is. Természetesen ennek elsőrendű ellenségképe adott, ami óhatatlanul magyar-gyűlöletben fejeződik ki.

Ha esetleg betemetődne az árok a jobb és baloldal között, lesz helyette etnikai árok.

Nehogy stabilizálódjon a belpolitikai helyzet.
@Penivaldes: Romlik? Annyira nem követem nyomon, de hát nála is játszik a sminkes meg a fotoboltos. Az még belőlem is elővarázsolna valamit. :-DD

És ChT is az idő vasfoga között rágódik ugyebár.
@Habakuk999: Igazad van, semmit nem tesznek a helyzet javítására, sőt, játszanak a tűzzel a benzines hordó mellett. Őszintén, még csodálom, hogy nem robbant ki nagyobb vérfürdő.
@Penivaldes: Amikor a tinis, megejtő hamvasság eltűnik és helyet ad másnak, hisz ő se zsenge már - az fordulópont. Itt van a forsza a vonzerejének, hogy tud-e elég érdekességet adni az arcának az őszibarackpofi-korszak múltán is? Ha nem, az gáz.

Eszmézd ezt le Egérrel.
@a szív fészkei: Meggyőződésem, hogy ki fog.

Kampány környékén.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: valami messzi messzi múltból felrémlik nekem is eme mondás, de meg nem mondom, hogy mikor, miben olvastam :D
@a szív fészkei:

Öreglány, tisztázzunk valamit! Én nem a "Mitokondriális Évától" származom, hanem Armeniustól, Gunnar Hámundarsontól, Widukindtól, stb.

Az én őseim nem az "afrikai ősanya" megereszkedett, szatyorszerű csecséből szopták ki a savanyú tejet, hanem az északi germán őshazában glaciális körülmények között kifejlődött nordikus asszonyok feszes melleiből, ősapáim pedig az hősi haláluk után Heiðrún emlőiből nyertek isteni nedűt Valhallában.
@a szív fészkei: Ne kekeckedj! Innen nézve nem nagyon van különbség! ;)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Mi a faxért írsz mindig mindent minimum kétszer?!
Lévai nagysasszony állítólag zsidó. De ez tökmindegy, ráncos és nyűtt. Minden rá van írva az arcára.
Kezeltesd magad rassz mániáddal!
Mikor váltod végre valóra ígéreted: ti. hogy kár vagy belénk?:O)))
@Bakter: Sajnos szereptévesztő politikusaink vannak. Mind azt csinálja amihez nincs tehetsége.
@a szív fészkei: Igen, meg az igényesség az gyakran kiütközik. Ha egy nő ad magára, és van hozzá forrása, az nem néz ki leharcoltan.
@Zébácsi: Hát az élet senkinek sem könnyű. De még mindig ott a válóper, ha már nem veszi be az ember gyomra ha a hercegből egy törpe diktátor lett, akitől már csak hány mindenki.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotartuditu: Miért nem wall-e?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Rossz hír, a te őseid is ungabungáztak a tűz körül és sötét volt a bőrük. Sőt, kapaszkodj meg, te kb 3000 generációval közelebb vagy a nagy őshöz aki lemászott a fáról.
@AKIsTUDATLAN:

Lévai Anikó egy szolnoki, katolikus, archaikus parasztcsaládból származik.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: A kecskét miért kevered ide? Meg Ódint? Meg az összes istent?
A végén még kijön, hogy te egyenes ági leszármazottja vagy a germán isteneknek!
@Penivaldes: Azok nem olyan dévajok, mint a görögök. Egy parasztasszonyig, pláne magyarig nem mennek le. Elvégre egy isten is lehet válogatós.:D
@fletwwod_mac:

2015.-re másfélszer drágább közigazgatás. Fasza.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: na igen a görög istenek mindenkivel összefeküdtek. a rómaiak már komolyabbak voltak.
persze kevés az esélye, hogy Stefi Freya leszármazottja. Bár...várjunk csak:)) Freya aki a szépség skandináv istennője és cicák húzzák a fogatát egy nyakékért (Brisingamen) 4 törpével töltött egyszer egy éjszakát...
.DDDDDDD
@Penivaldes:
Ki kicsoda? Ady: Széllről

Kiválóbb szélhámos milliók sorsát még nem intézte Széll Kálmánnál. Mióta hatalomhoz jutata ennek a szerencsétlen országnak rossz végzete De most, mégiscsak észrevesz bennünket a kegyelmes nagy szélhámos.
Áldjátok ezért Széll Kálmánt,(Nagynevű apósa, azt dalolta, ápol és eltakar) az imádott hon ez idő szerint való boldogítóját, szeretett atyámfiai. Azt hitte eddig a letörött magyar, a koldus proletár, hogy az imádott hon nem okvetetlenül követeli meg tőle az éhenhalást. Ha meg nem is élhetsz, de meghalnod itt kell, kínban nyomorúságban.
A nyomorult százezreknek ma már csak egy joguk van: fölfordulni. Előbb-utóbb ezt is csak e célra kijelölt szemétdombokon lehet megcselekedni! Elfog bennünket a keserűség és a dűh mikor látjuk mennyire nem akarják, és nem tudják megmenteni ezt az országot a teljes elzülléstől, s mint játsszák ki milliókat néhány száz ember kedvéért. Az imádott hon ez idő szerint való boldogítóját, talán nagyon hamar, fölváltja más, de arra nincs remény, hogy az új hatalommal új ország jöjjön Mi históriai nép vagyunk, ebben nagy tradícióink vannak Ezek azt kívánják, hogy az ország néhány úré legyen! Kár, hogy szerencsésebb országokban nem kultiválják a rituális vicceket. Ott okvetlen megszületne „Ápholjon, és thakarjon el tégedet a lovagios és ezeresztendűs Magyarország!
Lényegre rövidítve, 1902
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Sőt! Téged egyenest a Szíriuszról ejtettek ide. Sajnos fejre, de kicsire nem adunk. Mármint arra a kicsire, ami megrázkódott ott belül amikor idejettek. Fejre :-))

Amúgy, ha neked esetleg mitikondriumod sincs, akkor az energiát hogy nyered. Esetleg anaerob módon? Kipróbáltad már?
@Szúrófény: ezért is választotta kormányunk példaképnek.
Orbánnak "kiállni azzal, hogy „bocsánat, tévedtem”, meglehetősen nehéz feladat lenne.

Azt hiszem, balgaság lenne ezt elvárni egy olyan vezetőtől, aki hosszú időn keresztül a csalhatatlanság messianisztikus nimbuszát igyekezett kiépíttetni maga körül."

endresy.blogspot.hu/2012/08/orban-antimeses-pavatanca.html
@Penivaldes: Ó-ó. Ez már sok mindent megmagyaráz. Főleg ha nemcsak testben voltak kicsik.:D
@Penivaldes: Akkor stefike holmi kapzsi, lenge erkölcsű, nem válógatós istennő nyomi leszármazója, ami egy nem túl kifizetődő 4 nyomi emberrel való hancurozás gyümölcse. Hát, nem stefkére fogják hagyni a valhallát.:D
index.hu/gazdasag/magyar/2012/08/27/otszaz_fos_leepites_keleten/
Azért el kell ismerni, hogy a másfélmillás foglalkoztatott felé nagy lépésekkel halad viktor drága.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: :)))
Főleg, hogy a Vallhallába csak férfiak, és csak csatában elesett férfiak mehetnek be. Tudod kell a Ragnörök idejére az utánpótlás.
viszont ha Stefi elég ügyes még lehet valkür, és tölrögetheti az italt a hősöknek...de én ennem nem látom esélyét
:))))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Jó atyádnak semmi oka rácsodálkozni a létedre.
Kétséget kizáróan sikerült neki a nagy mű, az jött ki, amit berakott.
plagi: brühühühühü
@Knósszosz: Na de kedves Knósszosz! Ez igazán...érted. :)))
@Penivaldes: A hősök sk vernék szét a sörös hordókat és egyebeket, mint az alkoholtilalom idején amerikában:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ott csak tejet lehet enni, ami az említett kecskéből (Heidrun) jön naphosszat.)) tudod a kalcium fontos....DDDDDD
@Cirbolya_sentinel: Erre már én is fölfigyeltem.

Az időjárás-jelentéseik is kivétel nélkül ilyenek.

Szép példája a szakmaiatlanságnak és félműveltségnek.

Két hét alatt rájössz, hogy mindegyik cikk lapos és ugyanolyan tucathírről szól, mint a többi.

Kevesebb többet hozna.:)
@a szív fészkei: Gondolom szívnek ez is "csupán" Putyin ellenes akció és semmi esetre sem keresztény gyalázás. Sőt még meg is kell simizni okos buksijukat érte. Ha pedig őket is gulágba vágják, jöhet megint a sírás-rívás. :)

Pussy Riot-ügy. Kereszteket döntöttek ki Oroszországban

kereszteny.mandiner.hu/cikk/20120827_kereszteket_dontottek_ki_oroszorszagban

Arról már nem is beszélve milyen cuki, hogy így "hálálják" meg az ortodox egyháznak, hogy kegyelmet kértek az elítélt tagjaikra.
@Cirbolya_sentinel: a HV az ujságírás legalja.
Emellett hetente min. 1 cikk megjelenik: Ez keresztülhúzhatja Matolcsy terveit; Durvul a helyzet Európában, a kormány bajban lesz stb. stb.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na édes fiacskám, ez már más...
egyébként ez azután történt, hogy ortodoxék kegyelmet kértek. mert ha nem, akkor kissé sántítasz.
@Penivaldes: Úgy néz ki nem nagyon sántitok.

2012. augusztus 27., hétfő 13:42
Több oroszországi ortodox keresztet is elfűrészeltek a hétvégén.

kereszteny.mandiner.hu/cikk/20120827_kereszteket_dontottek_ki_oroszorszagban

2012. augusztus 21., kedd 19:53
Kegyelmet kér az ortodox egyház a Pussy Riotra

index.hu/kulfold/2012/08/21/kegyelmet_ker_az_ortodox_egyhaz_a_pussy_riotra/

Tehát ha jól látom múlt hét kedden az ortodox egyház kegyelmet kér Putyintól a Pussy riotosoknak, erre merő hálából a szabadon lévő követőik - rá pár napra - ezen a hétvégén elvagdossák a kereszteket.

Valóban igazán felvilágosult demokraták ők is. :)
@Penivaldes: Örülök, hogy ismét egyetértünk. :)
„Sikeresnek tarja a csókakői akciót a Fejér-megyei Rendőr Főkapitányság, mert nem történt bűncselekmény”
Nem csak gazdasági sikereink vannak, mindenki láthassa…
Szerencse, hogy legálisan ihatok egy magam főzte felest.
Van ennél lejjebb?
@Knósszosz: Vannak olyan országok, ahol csak titokban ihatsz a saját felesedből. Ezek nagyon elmaradott térségek, amik lefognak maradni a gazdasági szabadságharcban.
@Knósszosz: a durvasággal. tudhatnád, hogy érzékeny vagyok rá!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
hogy te milyen műveletlen vagy? azoknak is afrikai őseik vannak mindenki fekete bőrű ősöktől szármadzik, olyan gorilla jellegű aranyos édi-bédi kis gömböcöktől akik olyan szeretettel ugricsálnak fáról fára és óvják családjukat még a fúvó széltől is

azt imitálja -hallottál a mimézisről?- a fityesz elnöke is csak nem olyan szép és ruganyos

brühühühühühü
@Penivaldes:
Peni... sosem bántanálak meg-:(
@Knósszosz: azért az lehet hogy egy kicsit daliásabb volt, egy darabig?

brühühühühü copyright
@Knósszosz: Én sem
csak azt akarom mondani, hogy ne foglalkozz azzal a nordikussal!
@rodeo36:
ugyan csak gyömöszkölve volt hogy keversz meg egy sangria-t kutyatej szárral?
nemá...
@Penivaldes:
Jóvanna!
Nem foglalkozokvele...
Ma
@Penivaldes: Azért nehezen tagadhatnád le női mivoltodat.:)))
Nem irigylem leendő párodat!:)
@Habakuk999: Nem is akartanm letagadni:))
hát a leendő páromat én sem irigylem:) nehéz sors vár rá:)
@Penivaldes: Akkor nincs baj, ha Te is így gondolod.:)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Felőlem.
Milyen az az archaikus parasztcsalád? Én is parasztcsaládból származom, apám, anyám családja is az volt. Hallottam eleget a Horthy "paradicsomi" korszakról. Eléggé infernális lehetett.
Na, de archaikus? Az milyen?
Illyen?
"...Szép öcsém, be nagy kár, hogy apád paraszt volt,S te is az maradtál."
@Habakuk999: a nehéz sorsát a leendő páromnak?:)) ismerem a kis módszereim:))
@AKIsTUDATLAN: hát gondolom olyan múzeumi, skanzenes. kissé elavult, történelem könyvbe való. vagyis elég sértő.
@Knósszosz: Mondom, és az üres liknak való beszéd az energiafaló. :)
@AKIsTUDATLAN:
A paraszt az nem pejoratív jelző.
Parasztnak lenni tudomány. Tudja honnan jön ki a malac és honnan a disznó.
Hofi is megmondta, na!
Ezért nem paraszt Stefi, pláne nem viktor.
Félsejtű lény létezik? Ha igen, akkor ketten alkotnak egyet.
Az egyesülésük után, a csillóikkal haladnak a demokrácia emésztőgödre felé.
Ha hagyjuk...
@Penivaldes:
Khmm...
Majd megnézem, Egér erre mit válaszol, jó?
Nem Te vagy üres, de lehet ott valami...-:D
@Knósszosz: nem ott üres! jaj nehéz veletek! hanem a fejen üres, és amit mondasz az kimegy.
Egér? arra én if kiváncsi vagyok:)
@Knósszosz: ezek szimbólumok amik megkönnyitik a kommunikaciót.)
@Knósszosz: Bizony.)) így lehet jözel kerülni a másik lelkéhez:)
Off.
A panamafelhők látszanak torlódni Lali Király birodalma kék egén.
A kettes villamos projekt áll, Latinovits-erőd áll, és most egy újabb:
nol.hu/belfold/debreceni_atveres__a_varoshaza_mast_hibaztat
(érdemes az előzmény linkjét is megnyitni).

Haj, pedig a kerál de hatalmas! Most kire hivatkozik?
Nem szervezi még az önkormányzati tüntetést a kormány elvonásai miatt?
Mi lesz itt a stadion rekonstrukcióval? Már ez a rekonstrukció is egy szemenszedett hazugság, mert a régi stadiont totálisan eltüntetik, s annak a helyén építik a 13 milliárdos kacsalábonforgó újat.

Mennyit lehet ott lopni? Az már nem egy Zsuzsivonat lépték.

On.
fszom, de sok fölös pénzük van:

Megvan a pénz az E.ON-vásárlásra

Lehetséges megoldás mutatkozik az E.ON hazai gázüzletágának megvásárlására, amennyiben a kormányzat "ismét" hozzányúl az MNB-nél lévő betétjéhez....

www.portfolio.hu/vallalatok/energia/megvan_a_penz_az_eon-vasarlasra.171926.html
@Cirbolya_sentinel:
Ez viszont tuti lesz!
Egy kW/óra egyenlő lesz, a s/lZ-vel.
Új Si mértékegység születik, a másodpercenkénti lózung.
A számlázás mikéntjén gőzerővel dolgoznak a Lévay utcában.
Ne keseredj el, fizetni fogunk….
@Knósszosz: igaz, azt akartam írni, de valami miatt, elrontottam :S
@Cirbolya_sentinel:
Oda se neki, mi levéd földművesek ércsük-:))
Helló, Népek!

Valaki összefoglalná, mi van az uccsó 500 kommentben? :D
@Marcellusca: egy szóban... ha kérhetem...

(kb ez lehet: "fides mafia" ?)
@poszt: Komolyan mondom, kész röhej. :(
Don Vittorio elfingja magát, szoliszőke gabika mingyá a szájára veszi és védelmezi.
De, hogy egyből kormány kommunikáció és program is legyen egyből, hááááát .... :(((
@Macropus Rufus:

Köszönöm, teljesen igazad van.

Mentségemre szóljon, hogy a felvetett téma miatt tartalmi okokból az Antall és a Horn kormányok alatti ellenzéki éveket nem számoltam. (A fidesz még liberális párt volt, illetve Horn Gyulát Viktor a legutóbb köszöntötte is, így nem lett volna elegéns, ha ezeket az éveket is számolom: tehát csak a két fidesz kormányciklus közötti időszakot vettem figyelmbe. Ekkor a fidesz már jobboldalt van és nem ápol (látszólag, legalábbis) túl jó kapcsolatokat az mszp kormánytagokkal, különösen a GyF nevével fémjelzett időszakban.

A fidesz szemében ők a vörös posztó és véletlenül se Antall, Horn, vagy Bajnai, esetleg Medgyessy. Egyedül Gyurcsány, aki talán az egyetlen igazi riválisa Orbánnak.

Szóval ilyen megfontolások vezettek, mikor reagáltam hihg up! blogtárs igen egyoldalú kirohanására.
@Marcellusca:
Szerintem kezdődik az új ciklus.
Tampon nuku, csak lapulevél.
Én már euforisztikus állapotban vagyok magától a ténytől.
Persze mindent elhallgathatnak, de azért azt nem tagadhatják le, hogy
Matolcsy szabadságának lejártáról értesült a haldokló Európa.

Nyolc csomag százas PZS-t áztattak ronggyá Brüsszelben, mert nem tudták mi hiányzik nekik. De rájöttek, mi is…
Manuális Józsiék eredetileg nem tudták, mikor eszi vissza a fene Kusza Szemetet, de akarták vagy sem, most megtudták!
A hír hallatára Hollande a tenyerébe temette az arcát, a sokktól Merkel meg egyenesen felajánlotta a német GDP tíz százalékát a magyar gazdasági csoda megvalósulásának elősegítésére. Miért is? Mert világossá vált, hogy Gyuri ismét dolgozik.
A mi géniuszunk kipihente magát (közben azért dolgozott is…), melynek következményeként megszületett a mi panoráma tekintetű kotangens suszterünk legújabb tragédiájának augusztus végi ősbemutatója. Az emésztőgödörbe vágott élesztő hatására megkelt fekáliahalmazának puffogva felszínre törő végterméke, a:
Kelet-Európai Növekedéskutató Intézet víziója…
Hát, lesz mit kutatniuk a munkatársaknak, ha valóban létrejön ez az izé. Egy biztos: a gondosan kiválasztott csapatnak nem Clear Water védőitalt kell adniuk, sokkal inkább lesz kívánatos mélybúvár felszerelést beszerezniük, tekintettel a Gyuri által vázolt kutatási területre.
Vertikálisan akarják elemezni a kérdést(…), mondá Ő.
Szóval, Piccard tanulmányainak mélyreható elemzését érdemes lenne kötelezővé tenni a leendő munkatársaik számára mint alapművet, ha nem akarnak felkészületlenül szembesülni a japán vizek környékén található távlatok depresszív hatásaival. Majd még a munkavédelmisek beakasztanak nekik.
Akihito legfeljebb lobbizik egy keveset a nagyhatalmaknál Don Vittorio érdekében, hogy a magyar gyorsnaszád ne csak horizontálisan legyen kékszalagos. Bár erre rábólintottak már értelmes demokráciákban, mindenféle presszió nélkül. Értékelve a teljesítményt.
A magyar sínskanzen közben meg száguld…
Kecskemét-Kiskunfélegyháza között nyolcvannal.
Hajrá Magyarok!

Aludj el szépen, kis Blamázs…
@Knósszosz: stefike múltkor lenyomott egy bukolikus idillnek is röhejes víziót, h szte milyen a paraszti lét, azt olvastad? :) úgy kezdődött, hogy "ötkor keltem", majdnem megkérdeztem, h: miért, elaludtál?
Hol áldozat nincs , nincs szabadság.
Ott van csupán, ahol szavát megértve
Meghalni tudnak, s élni mernek érte.
De nem azért dult érte harc,
Hogy azt csináld amit akarsz
S mindazt, miért más robotolt
Magad javára letarold.
Mert szabadabb szeretnél lenni másnál.
A szabadság nem perzsavásár.
Egy vers-részlet Viktornak a szabadságról:

Nem a te árud. Milliók kincse az
Mint a reménység, napsugár, tavasz,
Mint a virág, mely dús kelyhét kitárva
Ráönti illatát a szomjazó világra.
Hogy abból jótestvéri jusson.
Minden szegénynek ugyanannyi jusson
Míg több jut egynek, másnak kevesebb
Nincs még szabadság, éget még a seb
Amíg te is csak másnál szabadabb vagy
Te sem vagy még szabad, te is csak...
Gyáva rab vagy.
@Marcellusca:

Pont most értem a végére.
Szummázat: nordikus Stefi is feketéktől származik, de tagadja.
Ch Theron is öregszik, de Lévai Anikó jobban.
A meglepően kevés troll változatlanul gyülöli az itt élvezkedőket, IQ-juk tegnap óta nem nőtt.
A maradék 200 véleménye állandó.:)))
Szív ismét felszívta magát Stefin, bár én azt gondolom ő inkább Szepi, és a perverzió különös formájának művelője.
@Marcellusca: nem sok minden. Annak ellenére, hogy Stefi naccsasszonynak összesen három agysejtje van (egy az evéshez, egy a szaráshoz, a harmadik meg M-zárolt), simán lóvá tette a díszes közönséget, és megint csak róla szólt a kommentfolyam, szelleme uralta a virtuális teret. Persze, tudom, nevetni kell meg kifigurázni, blablabla, de én már végképp nem értem, hogy aki ilyen szinten bír szétkúrni egy amúgy működőképes blogot, azt mi a jó büdös francért nem lehet kibaszni innen egy életre.
Értelemszerűen a második mondat csak bennem történt.
@Bakter: nem hinném. Indexelnek jobbra és befordulnak balra. Aztán ha közelebb lennének a hitelhez, mindjárt fordulna a kocka.
@a szív fészkei: köszi, a második kör megvolt.
Csak az a furi, hogy 07.13.án elküldött anyagra tegnapelőtt már reagáltak is.
Különben a csajszi irtó rendes és kedves volt.
Hétfőn még lesz egy meccsünk a témában, aztán mehetek a céget is kukkolni.
Mit akar ez a csaj tőlem? :)))
@saravad: 2/3 keménységgel nem is lesz csúcsrajáratás :)))
@a szív fészkei: Gábrielről nekem a terhességi teszt jutott eszembe.
@Knósszosz:
gondolom ezt csak lengetni lehet ha elég hosszú amit kétlek újfent

brühühühühü
@Knósszosz:

Na, _miattad_ - sem(!) - veszek új okostelefont, az már tutti. Inkább egy muzeális Siemens C35-öt! Nuku net, wap kikötve.

Szerinted hogy néznének rám, amikor fulladozó liluló fejjel, könnyes szemmel még a szőnyeget is igénybe veszem vinnyogva való röhögés okán?
Tömegközlekedési járművön ilyet olvasni életveszélyes. Olvasód elindul Békéscsabára és Hatvanban köt ki egy gondosan párnázott szobában. :)))

Másodszorra újraolvasva is fedeztem fel új csemegéket. Köszönöm!
Minden igaz belőle sajnos.
@Penivaldes: Jó vagy, csak így tovább! Germánban nem vagyok otthon, engem a görögök izgattak mindig mitologice.
@Cirbolya_sentinel: Pont olyan, mint a gazda, amelyik eltartja: bazi nagyotmondás, semmi tartalom teli szarral. Mit csodálkozol? Kutyák is hasonlítani kezdenek a gazdihoz egy idő után.
@orica: Nem is annyira felszívtam, mint nem értem, mi ebben neki a jó, hogy deklaráltan ennyire hülye. De akkor is - tudod, borsószemhercegnőként - dobálom a kurva ződikéket a falra és leírom ötezredszer a Mitokondriális Évát from East Africa neki, hisz arra ő még jobban ugrik, mint én rá. Jobban, mint a mongol tugrik, pedig azt nem is Mattolcsy mozgatja.

Na szóval, itt a helyzet változatlan, marhulunk, ameddig és akikkel tehetjük. De ez Árpádnál is így volt - a végén már elterjedtünk Rodeoval mindenfelé, szanaszét a témától.

Lévai asszonyság nyűttsége pedig erősen korrelál ura őrültségével, tehát ez poszthű megjegyzés volt - azért ez is figyelmeztető jel. :-DD Minden szarkalába közelebb visz a véghez. És nem a miénkhez, remélem!
@Légifarkas: Na, azért pár szép némbert belinkeltünk, a szemednek nem tett jót? :-DDD
@fletwwod_mac: Ki bír neked ellenállni? :-DDD Peni se. Akkor egy szimpla HR-es hogyan?
@a szív fészkei:

Olvaslak benneteket rendszeresen:)))
@a szív fészkei: egyet-kettőt megnéztem, de nagyon nem mélyedtem bele a képekbe... A hús-vér, fogható nőket szeretem, nem az ilyen pixeleseket :-)
@orica: Akkor érzem figyelő rám vetett szemed!! Sajna nem Párizsban. :-((( Szólj is hozzánk!!
@Légifarkas: Azokat gondolom megszerzed magadnak. :-))) Itt minden virtuális.
@a szív fészkei: á, nem vagyok én olyan rablófajzat :-) Inkább vén... na és foglalt. Azt hiszem.
Nincs különösebb bajom ezzel a virtuális világgal, csak néha kezd idegesítő lenni, hogy egyesek milyen mesterfokon terelnek, ti meg adjátok alájuk a lovat (tök fölöslegesen, hiszen meggyőzhetetlenek, ugye, a kristálytiszta logikából fakadó sziklaszilárd elvek, vagy mifaszom). Néha már szinte kedvet érzek a trollkodáshoz, hátha segítenék nektek abban, hogy sikítva követeljétek Fabiustól a nyakazásokat :-)
@Légifarkas: :-) Fabius el tudja dönteni,mikor vág ki valakit és miért, ez az ő homokozója. Stefit viszonylag domesztikálta pár kitiltással, régebben nagyon fékezetlenül habzott a mocsár belőle. Ahhoz képest most "csak" germán istenezik és kecskézik.

Na, de pl. ez jobban felbassza az agyam a Stefi-jelenségnél: www.blikk.hu/blikk_aktualis/670-milliot-kapnak-szabi-alatt-a-honatyak-2104377
@a szív fészkei: tudom, itt vagyok én elég régóta ;-)

És, végül is, a fizetett szabadság az fizetett szabadság... ezek szerint még egy olyan munkahelyen is, ami a tisztelt állomány szerint nem is minősül munkahelynek.
Odaadnám nekik az egész éves illetményüket, csak a Ház közelébe se menjenek, majd megoldanánk mi a dolgot néhány delegálttal, az ő fizetésüknek több értelme volna.
@Knósszosz: áldassék a neved, reggel olvasva könnyesre röhögtem magam, pedig sírni kellene
@a szív fészkei:

Kedves Szívem!

Pedig felesleges bosszankodnod. Uszkve két hónapig nem "alkotnak" azaz addig béke van. Ha alkotnának, a károk száz milliárdokban mérhetők. Ezzel szemben 670 millió igazán játék zseton. Már azt számolgattam éppen, ha 12 hónap szabadságra lehetne küldeni őket akkor az annyi mint...cca 8,4 mrd HUF. De akárhogy is számoltam 12 hónapra is bőven megérné, persze a Kormánnyal (nagy kával, mint viktorral) együtt.
@Cirbolya_sentinel:

Tessen figyelni, az eltulajdonlás első fázisa, hogy a tudattalanra hatva összezavarodnak a ragok úgymint a pénzem, pénzed, pénzünk, pénzük. Légy résen, azaz légy a pénzednél.
@jaegtoer: Ha te írod, oké... Vegyék, vigyék, ahogy Plautus Hetvenkedő katonájában mondja szolga.
süti beállítások módosítása