Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.07.21. 02:50 Fabius

A helyzet komoly, Gyurcsány nem fogoly

Címkék: gyurcsány sukoró lmp schiffer andrás

Orbán Viktor és a mítoszirtók akcióba léptek tegnap, és Polt Péter egy pillanat alatt úgy szétrúgta a megfingatjuk Gyurcsányt mítoszt, mint másodosztályú focista a sukorói homokvárat nekifutásból.  

orbán mítosz.jpg

Sej, tavaly ilyenkor még zengett a harci ének, az uborkaszezon gumicsontja Gyurcsány fingófára szögelésének szándéka volt. A felcsúti félisten malmai dolgoztak, ha lassan is, és tegnapra kiőrölték

„Bár a hivatali visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja Gyurcsány Ferenc vonatkozásában fennállt, ugyanakkor – a nyomozás során foganatosított újabb tanúkihallgatások, és különösen a párhuzamosan folyó polgári per eredményére figyelemmel – nem lehetett egyértelműen bizonyítani a volt miniszterelnök szerepét a cseréről hozott döntésben, mint ahogy az eljárásának a célját sem"

Gondolom a Gyurcsány vérre szomjazók táborában most keserű lehet a szájíz, mintha fonnyasztott mangalicabélben pácolt halepére haraptak volna. Nekik nem ez lett ígérve kéremtisztelettel! Az hagyján, hogy a gazdaság a béka segge alatt, rommá vagyunk adóztatva temérdek új adóval, letérdelünk ennek a mi bankunk IMF-nek, és még a túlmozgásos is megússza? Ráadásul Polt Péterre az univerzális gumimagyarázat - kommunistaliberális a szemét, rajta van Fletó fizetési listáján!!!! - se húzható rá még erőlködéssel sem. Szopóroller ez gyerekek, lássuk be. Bennem valamiért ott motoszkál a gyanú, hogy a nemzetközi bírói trendeket figyelve nem akartatok úgy járni, mint Apple a Samsunggal, mert ettől is kínosabb lett volna a Fidesz honlapján 6 hónapig hirdetni, hogy ez a Feri nem túl innovatív, de éppen ezért amit csinált a Sukoró ügyben az nem lopás. Így meg mit volt mit tenni, ugye. 

polt-gyurcsány.gif

Ez eddig tiszta és világos, az egyetlen amit nem nagyon értek az a témával foglalkozó cikkek és blogposztok alatt elharapózott, dögöljön meg a sifferandrás is egyúttal, lehetőleg mámma' még jelenség. Évek óta azon rugózik itt mindenki, mikor melyik oldalról, hogy miért nem tesz feljelentést soha senki, mikor visszás ügyet lát? Mé' mennek el szó nélkül mellette, hogyhogy nincs itt senki pucájában elég vér ehhez? Aztán mikor egyszer valaki véletlenül megteszi, akkor rohaggyon meg ahol van? Ekkora bűn lenne ebben az országban, ha valaki a hit és az oldalmeggyőződés helyett hatósági vizsgálatot akar egy nagy port felvert, ilyen ellentmondásokkal teli ügyben? Gondolom a kurva anyját az ördögbotosoknak akkor is, mikor Orbánnak nem hiszik egy szavát sem, és följelentést tesznek a földpályázatok miatt, na meg a Malév csődje ügyében is. Egyedül, ugye, mert tolakodás valamiért ezekben az ügyekben sincs a feljelentő pultoknál. Vagy ez csak akkor probléma, ha Ferit merik piszkálni, de Viktor és a NER baszogatása az már fasza? A közpénz nem közpénz, az állami vagyon nem állami vagyon minden kormány idején? Az ellenzéknek meg nem az lenne a dolga, hogy ha olyat lát ami minimum vizsgálatot igényel akkor azt kezdeményezze?

476 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr44669039

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szinte szavanként vághatta össze a Hír TV az iskolaigazgató szavait Gyurcsány plágiumbotrányához 2012.07.21. 10:53:35

A vágásokról árulkodik a fény-árnyék váltakozása, és hogy a vágásoknál a férfi mintha levegő után kapkodna. Az arc ki lett takarva, így nem tűnik fel, hogy nincs folyamatos arcjáték az összevágott mondatfoszlányok alatt. (Videó a poszt végén.) * * Az i...

Trackback: Hullanak, mint a legyek a magyar pártok 2012.07.21. 10:52:45

117 darab pártot fogyasztottunk el az 1990-es országgyűlési választások óta. Közülük csak öt pártnak sikerült a jelöltállítás minden egyes – vagyis összesen hat – országgyűlési választás alkalmával. Kisgazdákat próbált mozgósítani 20 párt, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Az ellenzéknek meg nem az lenne a dolga, hogy ha olyat lát ami minimum vizsgálatot igényel akkor azt kezdeményezze?"

Végül is, de. Az is a dolga lenne. És ha nem jön be a gyanú, fene tudja, akár bocsánatot is lehet kérni, még akkor is, ha továbbra is fenik a fogukat a frissen felmentett illetőre, akárki is az.
A kép nagyon jó, bár szerintem Gyurcsány most annyira nem boldog, a timosenko-i út kilőve, kíváncsi vagyok, mi jön a felszínen maradás érdekében.
Blogmotort kettéfűrészelni...
nem értem mi itt a probléma? A magyar politikusok nem loptak, nem lopnak és nem is fognak soha. Amelyik bemártja a másikat, azt meg jól kiröhögjük: köcsög spicli, azt kész.
Szerintem jól tették az összes feljelentést. Legalább valaki foglalkozik a közpénzekkel, a földbérlettel, Malévvel és Sukoróval is.

Gyurcsánynak meg hasznot hajtottak vele. Polt nem tudott mit kezdeni az ügyével, most ő az ártatlanul vizsgált. De van-e hatásosabb védekezés bármire annál, mint azt mondani: Polt képtelen volt vádat emelni ellene.

Kíváncsi vagyok a többi feljelentés sorsa mi lesz. Azon kívül, hogy már nem csak a szegfűs különítmény, hanem a narancsliga szemében is szarházaik lesznek a zöldek.
schifferke személyes féltékenységből és két zsák kopogtatócetli ellenében elző'dű'tt...lesz ami lesz salto mortale...hát mortale...brühühühühühü

ha kárvallottak: a befektetők az elesett haszonért valamint elbaszott időért nemzetközi bíróságon beakasztanak a magyar államnak azaz a polt petya/vezérló duettnak abból kurva sok kártérítés lehet...a magyar nép is ugyanezt és addig pofozza őket amig forintokat nem fosnak...egyébként miért nem lehet tu'nni, hogy a vezérló miről ömlengett a beruházókkal és miért?

ha a "vád" nem kizárólag politikai lett volna, akkor nem kellett volna visszavonni...vagy...valaki piros terített durchmars-ot tart a kezében kijátszásra készen?

ki magyarázza meg mi volt a vád? az hogy ott volt? az hogy nem lövette le a delegációt? az, hogy kiviszgáltatta az ügyet törvényességi okokból?

magyarázzátok má' meg, mi a vád? és ha jogos miért nem vád?

a blog homályban hagyott

brühühühühühühü
1. Sukorói telekcsere értékaránytalan volt, és jogerősen semmis.
Miért volt értékaránytalan?
2. Az eljárás Tátrayék ellen folytatódik. Ja, és ők ugyanúgy tartották a pofájukat, mint Földesi - Szabó, vagy Kocsis. Ezért nem lehet bizonyíték Gyurcsány ellen. Hülye lett volna írásban utasításokat adni. Ezt Orbán sem teszi meg a saját ügyeiben.
3.Schiffer ismeretlen tettes ellen tett feljelentést , nem Gyurcsány ellen. Schiffer ügyvéd, nem hülye, hogy beleszaladjon egy bizonyíthatatlanság miatti hamis vádba. Tesznek feljelentést ellene hamis vád miatt , vagy sem? Fogadáson van rá, hogy nem.
4. Nézzük csak meg a Hír-tv-s videót Gyurcsány plágium ügyéről! Nézzük csak az arcát, szemét, gesztusait ennek az embernek!
Minden benne van, de büntetőjogilag ezek nem bizonyítékok.
5. Vállalt poligráfos hazugságvizsgálatot Gyurcsány a Sukoró- ügyben? Miért nem?
@tucano:

tévecc: a magyar tolvajok politikusok...20 éve lejárt alighasznált alapfokú jogászdiplomával a zisteni részecskét keresgélik és sok mindent találtak ami a kezükhöz tapadt de nem isteni...ez olyan mint mikor egy zenetanár nem tudja -kapásból- elmagyarázni mi a lényegi különbség a Disz dúr és a melodikus disz moll között, valamint hogyan lehet modulálni cisz mollból C dúrba

brühühühühühühühü

kurvasok szakember mind mást csinál mint amire assziszi, hogy ért hozzá...
@biohouse:

az ismeretlen tettesből, hogyan lett fleto?

a schiffer miért nem tiltakozott, hogy a vádja nem az volt amiért kurficolták a fleto-t?

mi az árkülönbség...ki becsülte...?

brühühühühühü

az OMERTA visszaütött a vezérlóra?

mi volt az indítéka Polt-nak a visszavonásra vagy eljárás megszüntetésre alapok nélkűl?
@biohouse: csaknem a mikado utolsó katonájához van szerencsénk?
ugye, hogy ugye, hát nem eccerűbb lett vóna megmaradni a népnemzeti "monnyon le!" formulánál,( melynek feltalálóját sokáig éltesse a szájhagyomány), milliók ajaka zenghette esztet különösebb jogi felkészülcség nélkül is. még a politika is lehetett vóna másabb, nem ijjen kokakóla mámorban fetrengő, nem tisztakezűek hernyóvonaglása a rögvalón, miszerint nem oda budai! mencségire szógájjon a hejzet komojságának, hogy burundiban közepes lesz a banánhozam, de eszt majd delegált magyar szakértők fogják vizsgálni, hogy ez mostan akkor jó-e burundinak, vagy hogy is van ez az értékvesztési konstrukcijó.
a vád alá hejezettek meggondolom mán fölvették a kapcsolatot a straszburgi bíróság portásaival, merhogy a magyar ügyeket ők kezelik másodállásban.
@rodeo36: én a fabrica de Coca-Cola-n röhögtem egész nap, illetve a fehér köpenyes kóstolgatáson. Ha Kövér Lacát meglovagoltatják Tonga-Tongan egy óriásteknősön, akkor teljes lesz deja vu, mint a Mátrixban, hogy baj van, megakadt a lemez, már megint!
@tucano:

hát a fehér köpeny az jár minden doktornak, ha operál ha nem...de ahogy be lett operálva (fotólopóshop) egy történelmi filmrészletbe, ahol igazi, eredeti Kinizsi sört szlopálnak magyar színészek...hát az sem akármi

egyébként most útáljuk ámerikát vagy szeressük? a "coca mámorban fetrengő kapitalisták" emléxel erre a szlogenra Rákosi pajtás idejéből...akkor ezzel magyarázták, hogy miért nincs...mert a cocacola az kábít és nyomorba taszajt

és most kisrákosialfürtösivezérló benyalt nekik tövig

brühühühühühü
Rodeo, ezúttal eltaláltad szarva közt a tőgyét, drága.
A sukorói ügy ezer sebből vérzik, még ha pont Gyurcsányon nem is találtak fogást.
Kezdjük ott, hogy hirtelen-váratlanul felmentést adtak a szokásos környezetvédelmi hatástanulmány elkészítése alól. Ez egy öngól, ugyanis a zöldek fő kifogása az, hogy az építkezés feldúlt volna egy értékes, nedves élőhelyet, amely a Ramsari Egyezmény hatálya alá esik. Ezek után nem tudják bizonyítani az ellenkezőjét.
@tucano:

errül nekem is "kádár elvtárs utazása a kettes villamoson" c. opusz jutott eszembe. a látogatás az ózdi kohászati üzemekben vályi péter óta kiment a divatból.:)))
@tucano:

a franciák sohasem hazudtolják meg magukat, nézem a Tour de France-ot és az egyik hegyi legelőn egy csodaszép zöld legelőn...ahogy suhannak bringások...hát mire áll meg az NBC stábja lefagytak: három szamár beöltöztetve a Polkadot, sárga és zöld mezekbe ott legelt de valahogy beálltak hárman egymás mellé és mintha a dobogón állnának...a tulajdonos Nobel irodalmit érdemel..a seggfej BBC kommentátor nem vette a lapot a bicajosok meg mentek vagy 60-nal nem lehetett tovább rajta pihentetni a kamerát dehát fergeteges volt

a kövérlacát Tuvalu-ra kellene elvinni...hátha addigra éppen elsüllyed mikor ott sétál nagy gőgösen... talpig bajuszban...ott vannak hatalmas carangeiju-k is hátha megcsípik vagy valami barracuda...

Tonga Tonga arra lenne jó, hogy felújítani velük az együttműködést távlati fejlesztés címén kölcsönös előnyök alapján ők adnak sós vizet mi meg édeset

brühühühühühü
@épészmérnök:

csakhogy a történet nem errűl szól, daduska!
"A kiemelt beruházásokról szóló törvényt a parlament 2006-ban fogadta el teljes MSZP-Fidesz egyetértéssel. A törvény gyorsítósávot enged a nagy beruházásoknak, rövidebb határidőt szab a hatósági engedélyezési eljárásoknak. Az LMP véleménye szerint a rövidebb eljárások és a kiemelt beruházássá nyilvánítók által kifejtett nyomás veszélyeztetik a közérdekek érvényesülését, az eljárás így magában hordozza a politikai korrupció veszélyét. Ha nem lenne ez a törvény, nem lenne többek között Sukoró-botrány sem!"

lmp678.blog.hu/2012/04/10/kiemelt_beruhazasok_kiemelt_korrupcio
Elszomorít, hogy ki-ki a saját prekoncepciói alapján, az ellenérveket meg sem hallgatva, fölényesen ítélkezik.
Kíváncsi vagyok, közületek ki fogja meghallgatni Schiffer parlamenti felszólalását, és tudjátok-e cáfolni az érvelését.
Közben pedig sírtok, hogy nem informálnak benneteket, milyen vacak is ez az ellenzék. Hát tessék! Itt van, tessék meghallgatni a sokat szidott Schiffert a Sukoró-ügyről.
@épészmérnök:

erről nem tudtam...mikor Agárdon -vizsgafelkészülés címén- magamra hagytak a hétvégi házban a kurva sok béka a ház előtti árokban nem hagyott aludni azóta nem szeretem a mocsarat...egyébként bizonyosan kibaszott fontos a nedves mocsaras terület meg kurva szép ahová be sem lehet menni mert védett vagy kituggya és kurva sok hasznot hajt...ez ugyanaz mint a BŐs Nagymarosi viták végűl kibasztak magukkal és a szlovákok élvezik mi meg morogjuk egyébklnt tudtommal semmi rémálom nem jött be amivel fenyegetőztek a zöldek még anno a cuciban...szóval a mocsárba is lehet építkezni lábakon vagy lebegve vagy akárhogy...a Kisbalaton hogy áll? azt már elbaszták? az értékesebb?

a zöldek túl sokat dumálnak és semmi hasznuk...a libamásj ipart is miattuk baszták el meg a libatollat is közben már aranyáron adják a libatollal kitömött ágyneműket azt honnan fosztják?

álságos baromságok ezek is meg a melegedés globálisan és a többi attól marad béka elég ha építenek akármit

én annyit látok ebben, hogy kibaszás és politikai békával vagy mocsárral vagy anélkűl

brühühühühühühü
@épészmérnök: mit mond a drága...az is egy nagy hülye...
@rodeo36: baszd meg, Rodeo, a zöldek hiába beszélnek, az emberiség hülye, és vége is lesz nemsokára.
Az ökológia túl bonyolult ahhoz, hogy mérnökök fölfogják...
@épészmérnök:
a lömpöpövel az a bajom, hogy azon túl hogy keresztbe tettek és sokat dumálnak semmit sem értek el..vagy az érvelésük rossz vagy nincs tömegbázisuk mert elefántcsonttoronyban csücsülnek és kurvára infantilisak

brühühühühü
Én most elmegyek aludni. Ha meghallgattyátok a Siffer-hozzászólást, és tudtok ellenérvet felhozni, akkor szóbaállok veletek. Ha pedig lusták vagytok ehhez, vagy nem akaródzik olyasmit hallgatni, ami nem a saját agyrémeiteket támasztja alá, akkor három napig örök harag. Na csá!
@épészmérnök:

már megbeszéltük, nem? akkor jönnek a békák....képzeld a vezérlót amint békakirályfiként kuruttyol alcsúton vagy a schiffert amint paragrafusokkal dobálózik hattyúnak maszkírozva

a kövérlaca meg sakálnak ordítva és döghúst csócsálva

szóval semmi sem változik...

brühühühühühü
@épészmérnök:
én megvárom amíg te lefordítod a schiffert -csak nekem- mert csikar a hasam és ilyenkor nem bírok schifferni...megteszed? pusszantlak

egyébként brühühühühü
@épészmérnök:

mióta tudom, hogy a meteorológusok a sok képletet (12000 ismeretlenes egyenletrendszert) cetliken ceruzával számolják óránként, mint matematikus rabszolgák -persze kurva pontosak és egyre pontosabbak- azóta az ökológia nevű misztériumot is úgy kezelem mint a szentháromságot...amúgy ha tudod, egy 15 éves hatástanulmány egy gyártervhez az is valami hasonló vagy éppen az, és én meg abban vagyok superprofi...úgyhogy van némi fogalmam arról amikor sok sok sok ismeretlennel kell kalkulálni vagy sok sok változós függvényrendszerrel

brühühühühü
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20120720-kiemelt-beruhazasnak-minositettek-a-debreceni-futballstadiont.html

Hehe.
Nemzetgazdaságilag legfontosabb, hogy 20 ezres stadion legyen Debrecenben.

Itt aztán nincs pénz, ami ne hozná be az árát.

Olyan nemzetgazdasági megtérülés van, hogy ahhoz képest egy sukorói kaszinó - maga a ráfizetés.

Asszem itt nincs mit vizsgálódni.

Nem is jelentette föl a Viktort meg a Kósát senki az égvilágon, hogy esetleg értékarány, vagy lopási szándék lenne.

Olyan assz-passz nemzetgazdasági haszonkulcs, hogy abban még Schiffer se kételkedne soha.
@rodeo36: végre valaki, aki a globális felmelegedést egy bullshittnek tartja. Keblemre! Ez az egyik leghazugabb és ugyanakkor sajnos legeredményesebb hazugság. Ebben kételkedni ma egyenlő azzal, hogy anya/gyerekgyilkos vagy.
Közben emögött nagyon kemény pénzek (tudományos kutatások közpénzből finanszírozása) és az olajlobbi (kicsinálni a szén alapú energiákat) van, és nagyon durván érvényesítik az érdekeiket. Azok a kutatók, akik szembe mernek helyezkedni a globális felmelegedés ideológiájával, azoknak végük, kirúgják az állásukból, többet nem jelentetik meg a tud. szaklapokban az írásukat stb.
Szerintem a zöldek ideje lejárt, fontos volt, hogy lettek, mert sok fontos szempontot hoztak be (környezetvédelem), de az, hogy nem veszik figyelembe azt, hogy a FOLYAMATOS energia ellátásra mekkora szükség van, és emiatt a hülye altarnatív energiákat hájpolják (szél erőművek, amik valójában hihetetlenül károsak, bio energiák, amik az élelmiszer árakat verik fel stb, és egyik sem biztosít folyamatos, biztonságos energiaellátást).
Szóval az, hogy a technikai civilizációt és benne az embert károsnak, magának az ördögnek láttatják, akik a szegény jegesmedvéket bántják, az nagyon gáz, káros, és idejétmúlt. És mindezt egy nagy hazugságra, a globális felmelegedésre alapozva.
A kalóz pártoké a jövő!:)))
@K.Tomoceusz:
"A 20 020 férőhelyes stadion terveinek engedélyeztetési eljárására a nyáron kerül sor, ősszel pedig nyílt közbeszerzési eljárással választják ki a kivitelezőt. Ha a tender eredményes lesz, ősszel a munkálatok is elindulhatnak."

ezt elírták. helyesen:
"A 20 020 férőhelyes stadion terveinek engedélyeztetési eljárását a nyáron befejezték, ősszel pedig nyílt közbeszerzési eljárással választják ki a Közgépet. Ha a tendert nem támadja meg senki, ősszel utalják a pénzt, és két év múlva ősszel a munkálatok is elindulhatnak."
@aritus:
kösz...már nagyon régen tanultuk az egyetemen, hogy a szén tüzelésű erőművek tiszták ha megfelelően tervezik és folymatosan karbantartják és egy gőzerőmű teljesítményét még egyetlen gázturbina vagy olajtüzelésű erőmű sem közelítette meg nagyságrendekkel van lemaradva, egy gőzturbina képes 1000 Megawattra míg a gázturbina 40-60 Megawatt...a vízerőművek még nyerők és nem fejlesztik eléggé, a brazil őserdők bánják a kukoricaalapú alkoholtermelést már feladták mert csak kibaszás volt...a szélerőmű még fejlesztendő de annak is van szerepe de meg kell tervezni...

szóval éljenek a békák a mocsárban ha nekem is adnak helyet...

egyébként ez ugyanaz a baromság mint a Big Bang és a Higgs Bozón(t)...

brühühühühühü
@rodeo36: E
Pár éve New Orleans ugye azért pusztult el, mert nem volt egy erős gát, ami megvédte volna. De azt nagyon kevesen tudják, hogy miért nem építettek oda egy normális gátat. A férjem (aki matematikus, és a fizikát, kémiát is nagyon jól tudja, érti, és emiatt átlátja, miért bullshitt a globális felmelegedés) rátalált a neten egy bírósági perre, ítéletre, az indoklással együtt, amit a new orleansi zöldek indítottak, és sajnos meg is nyertek. A per tárgya az a tervezett gát volt, ami New Orleansot megvédte volna, de átment volna egy mocsáron(!), és veszélyeztette volna (a zöldek szerint) a mocsár élővilágát, a bíróság nekik adott igazat, így az a gát nem épülhetett meg. Na most egy ilyen tervben sok munka és pénz van, mire elkészül, ez mind ment a levesbe. Valamint amit ehelyett építhettek volna, az sokkal drágább lett volna, plussz újból meg kellett volna finanszírozni a tervezést, engedélyeztetést stb. Így nem épült semmi, a mocsári élővilág azóta is köszöni szépen jól van, New Orleans, meg sok benne élő ember elpusztult. De ez oké, mert az ember NEM része a természetnek, hanem ellensége neki, a zöldek szerint.
@K.Tomoceusz: hát nincs mit vozsgálódni, mert itt nem volt értékaránytalan ingatlancsere, szóval minden rendben van a stadion építéssel! Ennyit igazán tudhatnál.
Előre a leni, bocs a ner-i úton!
Én az lmp-re annak ellenére szavaztam, hogy zöldek, és ha nem lesz más 2014-ig, akkor is rájuk szavazok. Mert ők ma az egyetlen párt, akinek fontos a jogállam, a jogegyenlőség.
Gyöngyöspatán is egyedül ők mertek tenni valamit a jobbik ténykedése ellen. És végül is nekik köszönhető, hogy kb két hónap után végül a belügyminisztérium megmozdult, és fellépett az ott garázdálkodó jobbik rohamcsapatok ellen.
A gyöngyöspatai sajnálatos eseményeket vizsgáló bizottság meg is állapítptta, hogy a jobbik mellett az lmp és a TASZ(!) a felelős azért, ami ott történt, mert rosszhírét akarták kelteni édes hazánknak a csúnya külföldön.
@aritus:

csak a gonosz dolgok...ugye azóta volt New Orleans-nál a BP olajömlés ami ugyanebbe a mocsárba ömlött...a mocsár öntisztító -100 év alatt- de a BP csak bazsalyg és a garnélarákhalászok meg életet kellett cseréljenek mert a mocsár élővilágából éltek ma már nem

Kanada Alberta az olajhomok...ugye kurva sok víz kell hozzá a folyókat meg...szóval...ott laknak a hódok Kanada szent állata, és egy pár hatalmas hódvár megakasztotta az olajömlenyt ami így nem pusztította el a városokat de a hódok elpusztultak...azóta szobrot állítottak a hódoknak és még jobban szeretik őket és kitisztították meg betelepítettek családokat

szóval neked van igazad az ember a "gonosz"... végre kellene használni az eszünket és nem profitorientált társadalomban tengődni hanem élvezni a profitot

brühühühühühü

ja és a szén szennyeződése gyorsan lebomló míg az olajé több száz év is lehet
@aritus: Szóval kiemelten beruházni a Nagyerdőbe 20 milliárdot az nem értékaránytalan ?

Vagy hány milliárdot akarnak Kósa erdei árkába temetni ?
@rodeo36:
"... a BŐs Nagymarosi viták végűl kibasztak magukkal és a szlovákok élvezik mi meg morogjuk egyébklnt tudtommal semmi rémálom nem jött be amivel fenyegetőztek a zöldek még anno a cuciban.."
Na erről olvasnék már valami fasza összefoglalót. Az LMP-ét hitelesnek tartanám. Láng professzor szignójával.
@K.Tomoceusz: nem érted. Sukorónál a fő vádpont az volt, hogy történt egy értékaránytalan telekcsere. Ennél a beruházásnál hol a telekcsere? Na látod! Debrecenben minden szép és jó, Debrecenbe kéne menni, pulykakakast kéne venni. Sukoró meg fúj csúnya. Ez neked nem elég alapos magyarázat?! Vigyázz, ha így folytatod, meglátogat a TEK.
@rodeo36: én pont azt állítottam, hogy az ember nem gonosz, és azt nagyon hibás és veszélyes (lásd new orleansi gát) szemléletnek tartom, hogy az embert nem tekintjük a természet részének. Természetesen az ember csinál gonosz és hibás dolgokat, de akkor azt kell kárhoztatni, nem az embert úgy általában.
A technikai civilizáció se rossz, sőt, csak a módja nem mindegy. Itt is kell a kontroll, a fékek, egyensúlyok, mint mindenhol.
@aritus: Fő vádpont is volt ? Most mondták, hogy nem tudott a fidesz vádat emelni.
Jól illeszkedik a sorba...

"Elismerésemet szeretném kifejezni azoknak az embereknek, akik uniós pénzekért jelentkeznek. Én biztos nem tenném, kötélidegek kellenek hozzá - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) csütörtöki rendezvényén."

Mi is lenne, ha még ő is!?? Bőven elég az irányítása...

Kommentek közt:
"A Bőrharisnya J.F.Cooper egyik közkedvelt indiánregénye.
Vekker Viki mindig is szerette a dakotákat, így nem fog megharagudni indiános elnevezéséért.
Bőrpofa, a dakoták főnöke a komancsok (komcsik) ellen vezeti a harcot az uniós pénzek lenyúlásában.
Hajrá dakoták, hajrá Bőrpofa !!!"

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120719_kotel#rss
@K.Tomoceusz: na jó, ha a viccet nem érted, akkor nem érted. Ez már unalmas, és túl van ragozva.
@sörtelen: Erről nem fogsz olvasni, mert a Fidesz is tüntetett Bős-Nagymaros ellen és a Védegylet is.
Úgyhogy a fidesz rezsim és az LMP közös gyökerei ott áznak a vízlépcsőnél.
Vincentet olvastátok tegnap? :DD
Viktor, "A Coca-Cola kölyök", az új Cola reklámarc.
orulunkvincent.blog.hu/2012/07/20/a_coca-cola_kolyok#c17364272
@K.Tomoceusz:
Illés Zozó mocskos mancsa keményen benne van abban, hogy ilyen "sikeresek" lettünk Duna témában. Kb. betonba kéne azt a jóembert önteni és ahol még legalább 2 méter a víz, ott műtárgynak behelyezni.
Azért schifferék ebből ogy képviselőséget kampányoltak össze, azért az nagy különbség. Mert az lmp volt a mezzoszoprán kórus a fidesz tenorja mellett, hogy gyurcsány a hibás, sukorró, börtönbe vele.
Azért ezt látni kell.
Le a kalappal a post előtt. Teljesen egyetértek vele. Itt van ez a két rohadt bagázs, akik tönkrebaszták az országot és még mindíg ők akarják fújni a passzát szelet. Nyugodtan bűnöznek továbbra is azzal a tudattal, hogyha valaki netán vizsgálni meri a mocsokságaikat akkor majd "politikai boszorkányüldözést" kiáltanak.

Ugyanez folyik ismét. Nem kéne már mind a két bagázst végleg elküldeni a jó büdös p...ba???
@aritus:
egyetértünk én csak gúnyolódtam a sok "ződségen"

brühühühühü
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": én pl nem ezért szavaztam rájuk, mert Schiffer feljelentette Gyurcsányt. Sőt, Schiffert kifejezetten nem kedvelem, sőt, zöld se vagyok, és ennek ellenére rájuk szavaztam, amiatt, amit fentebb írtam (jogállam, jogegyenlőség), meg amiatt is, mert nagyon nem szerettem volna, ha a fidesznek 2/3-a lesz, akartam, hogy legyen bent másik párt is, ne csak mszp, jobbik.
Sajnos 2/3 az lett:(((.
Jobber reggeltöt!
"Évek óta azon rugózik itt mindenki, mikor melyik oldalról, hogy miért nem tesz feljelentést soha senki, mikor visszás ügyet lát?2

Egyértelmű: Schiffer összefogott Gyurcsánnyal, hogy bevádolja a semmire, és így mossák magukat! Az LMP Ferkó szekértologatója, nem?
@rodeo36: Őszintén szólva ez a hízelgés már rég érett a számodra - nemcsak abban nem találok hibát, amit írsz, de az is rendkívül szórakoztató, ahogyan. Ezért (is) szeretem ezt a blogot:D
@aritus: Gaia mindent rendbe fog tenni, igaz, az emberiség kipusztul, ha megérett rája, jöhetnek a tücskök-vöcskök megen', a dinók feltámadnak, az amőbák kitörnek az iskolákból, jó reggelt!
index.hu/belfold/2012/07/20/a_valasztok_harmada_menne_el_szavazni/

Ki a tökömet érdekel, mi van most? Nem ez számít, hanem az, amikor a verseny van!
Apropos: Ma is lesz "futam", ki kinek szurkel?
@aritus: Bizony, az ilyeneknek be kell fogni a szájukat! Mit mondank kishazánkról csúnyaságokat!
Asszad tezsvír sem tűrné eztet, miként Putyin drúzsba sem!
Az ügyészésg lépésének gesztusértéke is van tényleg
endresy.blogspot.hu/2012/07/felelossegelszamoltatas.html

A felelősség most forró krumplivá vált a feljelentgetőknél. Ez is valami.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Putyin rendszere ismét feltalálta a huliganizmust, mint államellenes tevékenységet. Vagy a nagy szovjet rendszerváltáskor ezt meghagyták, jól jöhet ez még. És igen, jól jön:((
@rodeo36: "mi az árkülönbség ki becsülte"

index.hu/belfold/2012/06/13/jogerosen_semmis_a_sukoroi_telekcsere/

Háromféleképp lehet ingatlant becsülni: 1. Piaci alapon, 2. Hozam alapon 3. Költség alapon

Van egy parasztházam: 3.5-ért vettem, ráköltöttem további 3-t. Költségalapú becsléssel 6.5 milliót ér.
Piaci alapon: A környező hasonló ingatlanok négyzetmétrára, +/- korrekciós tények. Ez alapján 3 millát ér.
Hozam alapon meg egymilliót, ennyit hozna kb kiadással.
Értékbecsléssel kurva szélsőségeset lehet játszani. A Bíróság meg döntött, oszt jónapot.
Majd, ha piaci alapon egyszer eladják a telket megtudod mennyi volt a különbség.
@aritus: A mogyorók nyálai nem merítették ki az államellenes, a rendszer erőszakos megváltoztatására irányult kísérlet fennforgását, amit Te (meg még páran) írogatunk, lehet, ki fogja váltani a nemzethatalom jogos ellenkezését?!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Igen, ez a mai nap híre. Megvan a 2/3. A 2/3 már látja, hogy a fityiszes eftársak egy tőről fakadnak maszopos eftársakkal. Ezért 2/3 nem tudja, nem megy el, nem válaszol :-(.

@sörtelen: "Na erről olvasnék már valami fasza összefoglalót. Az LMP-ét hitelesnek tartanám. Láng professzor szignójával."

Jól látod, a "lehetett volna más"-ról Bős-Nagymaroshoz viszonyulásuk alapján lehet eldönteni, hogy valódi, polgári, demokratikus elkötelezettségű alulról építkező szervezet-e, avagy őket is az eftársak csinálták-e? Mert ha kiállnak Bős-Nagymaros mellett, akkor elhiszem róluk, amit magukról állítanak.

@aritus: "végre valaki, aki a globális felmelegedést egy bullshittnek tartja" Jelentem, szerintem is átverés. A klíma mindig is változott, ezután is fog változni (megjegyzem a lassú lehűlésnek nagyobb az esélye).

commons.wikimedia.org/wiki/File:Five_Myr_Climate_Change.png

És hogy "On" is legyek, fletó nem fogoly, ha fityiszen múlik, soha sem lesz az. Szerencsére a déká a "fletó foglya".
aki ezeket a dolgokat komajan veszi az hüje...

ad1) nyilvánvaló politikai színjákok... valós szándék nincs... puszta szavazat maximálás... a választók felé ez volt a legjobb megoldás... a dk 1%os párt... ez csökkeni már nem tud...

ad2) a hivatalok hatóságok jogszabájok amugy is totál alkalmatlanok valós "szakmai" munka végézésre nem mintha erre egy hivatalnoknak is lenne ambíciója... ez egy HITVÁNY rencer... zsinóron rángatható bohócokkal...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Csak fél füllel hallottam ,hogy valahol meg kis gumicápákat lehet kölcsönözni :-)
index.hu/belfold/budapest/2012/07/20/hianyzik_a_dugodij_teljes_feltetelrendszere/
"Így nem adó lenne, hanem a környezetbarát közlekedési módokra váltást segítő intézkedés. Már 2009-ben is tudni lehetett, hogy a szükséges beruházások nem fognak megvalósulni 2013-ig, így a 4-es metró sem – tette hozzá."

Hát igen, igen..
@nandras01: Na jobb, ha csendben maradsz.
hvg.hu/itthon/20120720_gyurcsany_sukor_nyomozas_megszuntetes
Tehát az ügy tovább folytatódik, csak Gyurcsány ellen nincs bizonyíték, mert nem valottak rá, ennyi.
Továbbá: Mi az ügy lényege? Privát haszonszerzés, vagy pártfinanszírozás? Szerintem pártfinanszírozás, valszeg tisztán. (A Közgépes bulik valszeg nem tisztán pártfinanszírozási bulik, ott jut jócskán magánzsebekbe is.)
Ha pártfinanszírozási ügy, ki szervezte? Puch vagy Gyurcsány.
Attól, hogy Puch soha semmiért nem lett elítélve, azért tudjuk, hogy nem kevés buli mögött ő állt.
Hittem-e, hogy Gyurcsány valaha elítélik? Soha. Legfeljebb nagyon szeretném.
Hiteles figura lett ezzel a felmentéssel? Abszolut nem.
igen Fabius, az lmp elmehet a kurva anyjaba.

de nem a feljelentes miatt, apa...
ahhoz mindenkinek joga van.

de ha elbukta, akkor legyen gerince. ne fideszeskedjen mar siffer meg a kettosmerce, bassza meg oket egy taliga apromajom.

micsoda szrfaszu dolog mar az, amit schiffer lenyilatkozott tegnap? hat a kettos mercernek az irasa?

kesz.

lmp elmehet az osfideszes kurva anyjaba. ezek a fidesznel is rosszabbak lesznek, ha egyszer csalodnak az ideaikban es megoregednek...

mar most micsoda aljas, karaktergyilkos, mocskos gecik. ha ugy lesz mas a politika, hogy mocskosabb es gerinctelenebb, akkor jo uton haladnak.
egyetlen magyar termék sem lesz... hisz a 100% totál kizárt...

nincs sem cukor-, sem sóbányánk:) sem rizsföldek...

toochee.postr.hu/nincs-tobbe-turo-rudi
@biohouse: el vagyok szomorodva.
mégsem lehetsz te az utolsó harcos, mert annak több esze lenne.
ő legalább akkor letette a fegyvert, amikor a valamikori főnöke személyesen közölte vele, hogy vége a dalnak.
így csak egyszerűen egy végtelenségig stupid* droid vagy.

-igaz, annál szorgalmasabb...
@rodeo36: Egyet súlyosan tévedtem, nem emlékeztem Schiffer feljelentésére.
"A legfőbb ügyészhez címzett feljelentésében a párt arra hivatkozik, hogy a sukorói King’s City-beruházást kiemelt jelentőségűvé nyilvánító jogszabály előkészítése során megszegték a nyilvánosságra és az állampolgárok bevonására vonatkozó törvényi rendelkezéseket"
(hvg.hu/itthon/20091006_lmp_gyurcsany_ferenc)
Tehát az LMP tett feljelentésta "megsze
gték nyilvánosságra és az állampolgárok bevonására vonatkozó törvényi rendelkezéseket"
Az állítás tartalmilag tökéletesen igaz, hogy büntetőjogilag hivatali visszaélés-e, arra most megadta a választ a főügyész. (És így majd őket se lehet felelősségre vonni bizonyos jogszabályok megváltoztatásáért, amelyek úgymond lopáskönnyítőek.)
" 2009. október 6-án az LMP-s Schiffer András tett feljelentést Gyurcsány Ferenc ellen az ügyben, a parlament 2011. szeptember 12-én függesztette fel a volt kormányfő mentelmi jogát, majd 2011. október 3-án gyanúsítottként hallgatták ki a Központi Nyomozó Főügyészségen."
(hvg.hu/itthon/20120720_gyurcsany_sukor_nyomozas_megszuntetes)
Hogy miért tesz Polt úgy, ahogy, azt kérdezd tőle, miért vártak a Gyurcsány ügy elindításával másfél évet, az valószínűsíthető: politikai témát akartak napirenden tartani.
Ezek szerint GyF hiába készült a mártírszerepre, csak szipoghat, hogy akkor Polt legyen szíves bocsizni meg lemondani... Miért kéne azért lemondania a főügyésznek, ami természetes, nevezetesen hogy ha nem áll meg a vád egy gyanúsított ellen, akkor ejtik az ügyet? Ez a dolgok rendje, nem először történik ilyen. Aztán most hol az atomhalálhörgő kórus, hogy az ügyészség a Fidesz megrendelésére dolgozik? Nem hallom...
@aritus: "Azok a kutatók, akik szembe mernek helyezkedni a globális felmelegedés ideológiájával, azoknak végük, kirúgják az állásukból, többet nem jelentetik meg a tud. szaklapokban az írásukat stb."

Nem kell rögtön összeesküvés elmélethez folyamodni. Bőven elég magyarázat:
1. az érdekeltek mindent megtesznek, h a számukra jó bizniszt jelentő elmélet terjedjen
2. a tudomány, és kapuőrzői a tudományos folyóiratoknál gyakran akaratlanul is a haladás kerékkötői

Még jó, h legalább az egyház már kimarad ebből :-)

Szóval, ha van alternatív tudományos elmélet, akkor lehet kételkedni. De nem puszta érzelmi indíttatásból...
atlatszo.hu/2011/07/25/cenzurazott-tudomany-miskolczi-ferenc-elhallgatott-klimaelmelete/

Az MTA végül vizsgálóbizottságot hozott létre az eset vizsgálatára. Az elnökkel készített interjúban az elnök kiállt a kutató mellett, az állításait objektívnek és nehezen cáfolhatónak nevezte. Olyannak, amivel lehet vitatkozni, de elhallgatni nem.
Na Okoskák.
Döntsétek már el végre, hogy Schiffer Ferkó szekerét tolja, vagy Orbán taligáját huzza?
Schiffer nagyon jól tudta, hogy az ismeretlen tettes Gyurcsányban fog testet ölteni, meghurcolják, így Orbánnak tett szívességet.De azt is tudta, mivel már régen téma a Sukoró ügy, hogy nem lehet vád alá helyezni.
Akkor meg Gyurcsánynak tett szívességet, hogy a sajtó vele foglalkozik. Nyilatkozatok tucatjára adva lehetőséget, ami Orbánra nézve eléggé dehonesztáló.
Akkor most Schiffer helyezkedik? Mert, hogy valami van, az biztos.
@nandras01:
Vedd elő a csavarhúzód, tekerd ki az orrlukad mélyén levő csavart, emeld le az arcod (hivatalos nevén frontális panel), egy csipesszel nyúlj be a DK-panel GYF processzor mögé, oda beeshetett valami szösz, azt szedd ki, aztán indítsd magad újra.
Utána próbálj egy állítómondatot szerkeszteni alannyal, állítmánnyal, akkor talán megértem mit is akarsz mondani.
@biohouse: ha nem érted, nem érted.
van ez így...
@pumukli 12: na ez a tipikus butaság... elemezni ki mit csinál a színpadon...

mind a három említett bűnöző, az a komcsik kiválasztottya... neked járják az ügynök táncot... enyni... te meg beszopod mindig... hogy ki kivel van:)))))
Na, úgy látom, címlaposak lettünk..én akkó' mehetek is..nem, nem oda!.-P
a székej havasi méz az nem magyar, sőt 100% román

román a föld az erdő a méhecske és még magyarok is románok...

zavart érzek az erőben...
@aritus: A zöld mozgalmak szükségesek, akkor is, ha dilettánsok és ugyanúgy túlzásokba esnek, mint az ellenzőik.

Én pl emlékszem még sárga és piros színű patakokra - nem is olyan túl régen -, és próbáltam megenni Sajóba véletlenül betévedt halat ( nem sikerült, olyan kátrányízű volt.)

A baromságaikra jó példa az M0-ás északi részének meg nem építésére is. De a fene egye meg, azért van állam, pártok meg egyéb civilszervezetek, hogy kordában lehessen tartani őket.

Ugyanakkor azért kellenek a zöldek, hogy kordában tartsanak mindenkit, aki egy tál lencséért dob minden élőlényt a kukába.

Tudod, azért kíváncsi lennék, egy szibériai vagy kínai bányavidéken tett kirándulás után hogyan nyilatkoznál.:)
Tök fölösleges lett volna Gyurcsányból hőst és mártírt csinálni. Igy sem rúg többet labdába, ne lehessen már rá ellenzéki összefogást építeni.

Okos, okos.
@dr. Bubó: ajaaaj, akkor amit reggel kikakálok az sem magyar :-) (..bár még nem kértem el a kaki útlevelét :-D)

gonosz imperialista felforgató elemek, sajtját, szalámiját, tejét, kenyerét, péksütijét eszem

zsíros deszkások, szevasztok
kemping bringások, szevasztok
@Habakuk999: Attól függ, milyen minőségben tenne ott látogatást, nem?:-P
Állami vezetőként még lehet, teccene is..ha jó a vacsi és készségesek a hostessek..
@rodeo36: Tegnap írtad, hogy minden nép megérdemli a vezetőit.

Ez rendben is van, el lettek hajtva a ballibesek, el lesznek hajtva a narancsosok is.
Lehet, hogy nem 2014-ben, ha szerencséjük van, akkor simán választásokkor, ha nincs szerencséjük el fogja söpörni őket a népharag.

Lassú folyamat ez, csak gondolj arra, hogy az első világháborút követően - amikor új világrend alakult ki - milyen "csodák kerültek napvilágra, Hitler, Sztálin... - .

Ez egy természetes fejlődési folyamat.

Nem gondolom, hogy a nép hülyébb lenne az átlagnál. Kádárizmust követően ennyi tellett.

Hogy a nép mennyire nem hülye, jól mutatja a 2/3 nem szavazó, amiről föntebb beszélgettetek. Mert bohócokra nem szavazunk.
Gyurcsány sokkal többet ér Orbánnak szabadon, mintha börtönben ülne. Így dől belőle a hülyeség és még ilyen gyalázatos kormányzati teljesítmény mellet is GYF az orzság 80%-nak a kedvenc utálatos-képe.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
A vacsi jó, a vodka is, a hosstessek egy kicsit túlságosan is készségesek.
Nehéz levakarni őket magadról.

Amúgy jogos, télen kell kirándulni, akkor mindent jótékonyan betakar a hó és a ködnek nevezhető füst.:)
@rodeo36:

Nálam a sukorói beruházás ELMARADÁSA a bűncselekmény...

Végre lett volna valami élet a körül a pocsolya körül, de hát nekünk nem kell se ez, se a turisták, se az a pár milliárd, így mulat a magyar.
@Zuckerbrot:
gyakorlatilag azt allitod, hogy a birosagi hatarozat fuggetlen a valosagtol, a birosagi itelkezest akormanypart a sajat politikai celjai szerint hasznalja fel. tenyleg ezt allitod?:-)

ugye tudod, hogy ha ezt tettek az ugyanugy buncselekmeny ha kiderul es sittre mennek erte, mintha koncepcios per alapjan artatlanul csuknak le?:-)

tisztaban vagy vele, hogy gyakorlatilag a diktatorikus gengszterallamot legitimalod ezzel a viselkedeseddel es hozzaallasoddal?:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Biztos azért nem akarták a párszáz millás értékkülönbözetet megfizetni Blumék, mert pár milliárdott hozott volna a dolog. Gehe-ehehehe.
@Zuckerbrot: "Tök fölösleges lett volna Gyurcsányból hőst és mártírt csinálni. Igy sem rúg többet labdába, ne lehessen már rá ellenzéki összefogást építeni."

Ha jól értelek, akkor az ügyészségi döntéseket a habonyárpi, írja, aszerint, hogy épp melyik lábbal kelt, vagy mi volt tegnap a személyiségfejlesztő tréningen.

Ez persze lehet, hogy így van, a meglepő, hogy szerinted ez így rendben van, mi több, természetes.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Milyen bíróság? Ez az ügy a bíróság közelébe sem jutott, tesó. A nyomozó hatóság direkt kormányirányítás alatt van, természetesen. Mindenhol.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jobb ez így, megmarad a hetvenes-évek fíling, szúnyogostúl, kempingszékestől..jobb lenne, ha szmók-ing nélkül nem mehetnél egymérföldes közelbe sem?
mostanában ez a tokás-táskásszemű-hájfejű varacskos dsiznó

nyakkendő nélkül "lazán" szaladgál... eléggé kilóg... gondolom a tokáját szorítya biztos úgy néz ki mint egy hordó...
@Zuckerbrot:

Szeretett vezéred is leült tárgyalni a "zsidóval", ha jól emlékszem.

Márpedig jól emlékszem.

Egyébként olvass utána, a Balatonnal is az a baj, hogy leragadtunk a 80-as években.
Aki komolyan elhitte, h Ferkót bevarják, az most álljon fel, adja le a személyiét, nehogy véletlenül is beengedjék a jövőben egy szavazóhelyiségbe!

Kéz kezet mos. Viktorék kosztümös szerepét beszopók, illetve a szegfűpártot vetésforgóban visszaszavazók...na ők az igazi felelősök, nem ez a két sztárszínész!
@Zuckerbrot: igaz, nem birosag. ugyeszseg. slendrian megfogalmazas volt.

"A nyomozó hatóság direkt kormányirányítás alatt van, természetesen."

nem

ez nem termeszetes egyaltalan.

hallottal mar a hatalmi agak szetvalasztasarol, mint a demokracia alapfeltetelerol?

te jelenleg azt allitod, hogy a jelenlegi kormany nem demokratikus es ez a termeszetes. azt allitod, hogy a jelenlegi kormany buncselekmenyek kivizsgalasaba szol bele a politikai celjai szerint.

tenyleg ezt allitod?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ja, sőt én is leülök tárgyalni egy csomó emberrel. A 90%-nak az a folytatása hogy majd felhívom.....:)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Jobb ez így, megmarad a hetvenes-évek fíling, "

Nekem eszem-faszom már attól megáll, ahogy a Pride-ot kezeljük... bazmeg, Andrássy út, világörökség, lehetne rá szervezni egy háromnapos dzsemborit egymillió turistával. De nem, itt mi van: üvöltöző nácik, KDNP, meg rendőrkutyarugdosás.

Kibaszott Balkán.
1. Feljelentgetni akárkit akármiért maximum szükséges rossz, nehogy már hőst csináljunk a feljelentőből ("ez egy komoly géppel írt névtelen feljelentés volt Szabadság elvtárs")
2. Ha már az LMP érvelése Sukoróval kapcsolatban az volt, hogy bár a korrupció nem bizonyított, de a "Qui prodest" elv alapján tuti hogy az asztal alatt pénzt kapott valaki a területért, akkor ugyanezen elv alapján hadd mondjuk ki mi is, hogy a Schifferi feljelentés (és egyébként a mostaniak is) a sima politikai haszonszerzés kategóriájába esnek és pont. Ugyanis bizonyítékot nem is akarnak reprezentálni drága LMP-s barátaink egyik esetben sem.
3. Nem kell megvárnom Schiffer felszólalását, ugyanis élőben láttam a hullamosót magyarázkodni a HírTV-ben Gyurcsány mentelmi jogának felfüggesztésekor. Nem sok valid érv hangzott el aznap este tőle (kb. annyi, hogy Döbrögik takaroggyanak).
4. A zöld problematika mérnöki oldaláról meg annyit, hogy egy skizoid vicc az egész. A zöldek még a saját liebling projektjeiket is képesek megtorpedózni a még nagyobb zöldségek kedvéért. Pl. nem építenek szélkereket, mert "tájidegen", a Bakonyban az volt a nagy érv, hogy "zavarja a teheneket legelészés közben a rotor". Egy pilisi faluban pedig azért nem engedik meg a kilowattos kerekeket, mert "nem illik a környék tájépítészeti koncepciójába". A vízerőmű maga az ördög játszótere, mert kiszárítja az öreg Dunát (igaz a Szlovákok azzal, hogy elterelték a főágat így is éppen ugyanannyira kiszárították az Öreg Dunát). A lakosság félretájékoztatásáért is tehetne már egy feljelntést Schiffer bátyó. Ugyanis másfél MILLIÁRD usadollárt b.sztunk ki az ablakon, amikor lefújtuk Nagyamarost, ez a nagy büdös igazság (csak az arányok kedvéért hat évvel később a fél magyar villamosenergiapiacot EGYMILLIÁRD usadollárért privatizáltuk el). És mindezt miért? Rosszabb nyelvek szerint azért, mert az LMP ősapja Sólyom László köztársasági elnök úr és a társai potom pénzért szereztek telkeket a Dunakanyar közeli ártérben, aztán mindenfajta építési engedély nélkül víkendházakat építettek oda. Ugye ha a duzzasztó megépül, akkor semmiféle kártérítés nem járt volna nekik az elárasztott nyaralók után. Ekkor találta meg magában ez a sok ember a környezetvédőt. Geotermális erőműhöz csak környezetvédelmi és bányavonalon HÉT engedély beszerzése szükséges (megsúgom a rettenetesen hányatott sorsú Franciáknál csak három, Izlandon és Olaszországban pedig egy), ráadásul szintén Sólyom torpedózta meg az üzemvíz visszatáplálási kötelezettséget elhárító módosítást. így a zöld komák öröme aztán teljes lehet, mert a saját megújuló energiatermelő erőműveik árát emelik kapásból a duplájára, cserébe nem lesz egy 5 négyzetkilométeres sós tó valahol az erőmű közelében (még az is lehet, hogy nem is sós, és odajárhatna a nép fürödni). A napenergiát még nem hallottam fúrni viszont ha olvasztott sós rendszerű reflektoros naperőművet építenének (ami napenergiából egyedül képes megawattos nagyságrendben termelni), tuti itt vartyogna mind, mert a hülye madarai belerepülnek a fókuszált fénnyalábba és ott égnek hamuvá mind. (még jó, hogy nincs tengerünk, akkor az árapályerőművek által leszecskázott delfineken zokognának drága zöld kispajtásaink) A biomasszáról már nem is szólva az egyik testvérblogon ott örömködtek a környezetvédők, amikor az etanolos benzin jövedékijét úgy emelték, hogy a normállal van már pariban. Én értem és tisztelem, az ökológiát, nade az amit a hazai zöldek előadnak az már a kreténség Csimborasszója. Nem véletlen, hogy a nem hivatalos mérnöki álláspont az, hogy ha az építkezéseden ókori aranypénz, védett bányászbéka, vagy bánáti bazsarózsa fordulna ki a földből, akkor betont rá de abban a pillanatban, mert hogy ott soha az életben nem épül meg, amit odaterveztél az biztos.
GY. F. ettől még egy köcsög maradt. nem csak az én szememben hanem a társadalom 80 százalékában.
@Zuckerbrot:

Felhívtak a Brókernettől? Az nem tárgyalás... :D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

ez nem termeszetes egyaltalan. - miért nem?

hallottal mar a hatalmi agak szetvalasztasarol, mint a demokracia alapfeltetelerol?

- 1) Nem alapfeltétele, mert léteztek demokráciák e nékül.

- 2) A nyomozó hatóság és a kormány egyaránt a végrehajtó hatalomhoz tartozik, tehát a direkt alá-fölé rendeltség nem sérti a hatalommegosztás elvét.
@rajnaig:

De már dolgoznak a fúziós erőművön. :DDD
@Zuckerbrot: de, alapfeltetele. az, ahol akormanyzo pert politikai nyomasanak engedelmeskedik a nyomozohatosag erosen aggalyos. a nyomozohatosagnak fuggetlennek KELL lennie a mindenkori kormanytol.

az en demorkaciafelfogasom szerint az allam szolga es nem ur. tehat minden eegyes alkalommal amikor eroszakszervezetet hasznal, szigoru ellenorzes kell es egyertelmusiteni, hogy nem az eppen kormanyzo politikai ero erdekei miatt tortenik az eljaras, vagy annak megszuntetese.

unios tagorszag vagyunk, mellesleg es az unioban ez a szetvalasztas feltetel. tehat lehet, hogy szerinted vannak olyan demokraciak ahol ez nem ikotelezo, de itt, europaban, unios tagallamkent kotelezo.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Európában tényleg ez a szokás.

De: Hatalommegosztás elve 3 hatalmi ágat ismer - tvhozó, bírói, végrehajtó. Ezeken belül mindenki úgy szervezi a hatásköröket, ahogy akarja.

És mivel a kormány és az ügyészség végrehajtó, hülyeséget beszélsz.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Azt!
És - nagy valószínűséggel - igaza is van.

Mi az, amit nem tudsz elképtelni erről a kurmányról?
Mert nekem olyan nincs. Bármit! (És még azt is túllicitálták, amit a választások előtt feltételeztem, ami miatt ugattam, hogy véletlenül se legyen meg a 2/3-uk!)

2009-ben, 2010-ben az volt a politikai akarat/szándék, hogy Gyurcsányt kriminalizálják. - Megvolt.
Most viszont az a cél, hogy NE legyn mártír. - Megvolt. Nem kerül bírósági szakba se az "ügye".
@Zuckerbrot: a nagy arc es a literes pofa nem helyettesitik a hianyzo targyi ismereteket:

"A hatalmi ágak szétválasztása a hatalommal való visszaélés intézményesített gátja. Szerepe, hogy az egyes önállóan gyakorolható, azonos szintű, más-más döntéshozói tisztségek körét, jogkörét és felhatalmazását elkülönítse egymástól, és biztosítsa az egymástól független kiválasztásukat és megbízatásukat. Általában egy demokratikus alkotmányos alapelv szabályozza, mely szerint a törvényhozásnak (parlament, helyi önkormányzat), a végrehajtásnak (kormány, helyi kormányzat), illetve az igazságszolgáltatásnak (alkotmánybíróság, a bírói szervek és az ügyészség) hatáskör tekintetében, intézményi és személyi vonatkozásban is el kell válnia egymástól."

hu.wikipedia.org/wiki/Hatalmi_%C3%A1gak_sz%C3%A9tv%C3%A1laszt%C3%A1sa
@rajnaig: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem értitek Ti a csíziót!
Ott lett elszúrva a dolog, hogy nem Felcsút felé lett elterelve a Duna.

Ezt a Velencei-tavi beruházást is erőltetitek, pedig nyilvánvaló, hogy milyen alkalmas helyen fekszik a Videoton hazai meccsei utáni fröccsözéshez.

Az Alföldön minden harmadik nagygazdának van saját halastava, - ez divat mostanában -, most pont szegény vezérünknek ne jusson saját tavacska? Amikor annyit dolgozik értünk?
Amikor pedig bicikliút is épül hozzá?

Több lojalitást Urak!!
@Marcellusca: ezerrt szuntettek meg biznyitek hianyaban es nem buncselekmeny hianyaban az eljarast..

hogy fleto tovabbra is mumus maradhasson. ugye bcs nem tortent, ez mar nyilvanvalo.
Akkor a jogállamért aggódók ugye most mind megnyugodtak...

Ja, és hogy ki ne maradjon: ettől az egésztől még GYF nem lett jobb ember...
@rajnaig:
Nagymaros kapcsán sötétzöld sereg volt az előretolt egység, a hazaáruló, felelőtlen, szakmai szempontokat figyelmen kívül hagyó, akasztani való politikusaink seregében.
Mindegyikében! Ahogy a balfasz, húgyszagú, Duna-elterelést kicsikaró, milliárdokat elbaszó pártitkár elvtársak, úgy az őket követő áldemokratikus elvtársak (MDF, Fidesz) is!
Bazzeg, a Fiatal Demokraták Seregnyi Zöldje, diesel üzemű szivattyúkat rak a Szigetközbe, vizet pumpálni az ágakba...Normáááális??? Ott, akkor látszott már, h se tehetségük, se akaratuk nincs, h változtassanak! Nem baj, 4 éveként megszavazza a sok gyökér őket forgóban.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az-az! Bár én a Balkánt szeretem, tán pont ezért, hogy nem művi, reklámos meg tömeges olykor..lehet, a nyugatiak is ezt a kis hortobágyi-érzésért szeretnek ide járni, hogy a méregdrága éttermek üresek a Várban, rajtuk kívül nincs ember, aki megfizesse?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Naiv-e vagyol-e? Itt, Magyarországon? :D

Most vesézzük ki, hogy nálunk mennyire vált/válnak szét a hatalmi ágak?
Kezdve az Ab-tól a bíróságokon keresztül a legfőbb ügyészig?
A törvényhozó/végrehajtó polgármesterekről vélemény?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Lehet, hogy kellene a sukorói beruházás (a vita nem ezen folyt).
De talán nem bármi áron.
@Marcellusca: Minegyik fidesznyik kihúzta a testrészét a többiekből, amikor saját autóba ült.
Teljesen szét vannak választva a hatalmi ágak.
Akkor nyafogjatok, ha pártszerű fartúrás közben intézkednek.
@agresszív kismalac: Nem-enm. Inkább Gábor Áron..kíváncsi leszek, mikor lép be egy igaz magyar beruházó a képbe esmét csak..bár, ez kb. olyan, mint magyar bankok kérdése. Píz nyema, szándék a lé és a beruházás lenyúlására megvan azért..
A sok mesterkélt szar affektáló dumától olvashatatlanok a kommentek. A rodeo36 és hacsaturján visszamehetnének az óvodába.
Van erre az egészre sokkal kézenfekvőbb magyarázat, történetesen hogy nem is volt itt cél Gyurcsány (meg a többi hasonló "ellenfél" elszámoltatása, csak a látványos cirkusz. Azért kell a látványos cirkusz, mert ha az emberek nem lennének kellően megosztva és egymás ellen hergelve, akkor egyes kiragadott, látványosan pellengérre állított, majd később látványosan vagy szép csendben, de szinte minden esetben felmentett emberek helyett az összefüggések kezdenék érdekelni. Például az, hogy mennyire hiteles az Orbán féle "rendszerváltók"-nak az állítólag róla magáról készült "jelentések" lobogtatása, miközben az aktákat továbbra sem teszik hozzáférhetővé, annyit tudunk, hogy a "provokatív" diplomamunkájáért olyan szinten megbüntette a totalitárius rendszer, hogy mindjárt ki is ruccant a vasfüggöny mögé engedéllyel és ösztöndíjjal liberalizmust tanulni. Hát kb. annyira hiteles, mint Gyurcsány "elveszett" diplomamunkája, vagy a hatalmas gazdasági zseni, a géniusz, Senor Bokros spanyol nyelvtanulásával egyidőben szerzett spanyol doktori disszertációja, amelyről a panamai egyetemen sohasem hallottak.
www.kibulizottorszag.net/
@Húsleves: Nem volt cél a Gyurcsányt levadászni.
Csak szórakozásból csinálják az embervadászatot, mint máskor.
Ilyen a neveltetésük. Bandáznak, lopnak, erőszakoskodnak és ahol nincs mit lopni, ott az asztalra szarnak.
Fideszesek, azért.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: mindkettő?

mind a 4... 4 párt van... egy mafia 4pártban...

@Húsleves: te régen nem egy fideszgyík voltál... nekem ugy rémlik...
@rajnaig: Végre valaki, aki felfogja , mit jelent (ett) Magyarországnak Sólyom tevékenysége.És akkor a politikáról nem is beszéltünk. ( Takács-Zétényi törv.tervezet elkaszálása, stb...)Ő is csak az az őskommancs, mint Viktor, Schiffer, Gyurcsány, Horn, Demszky és valahány név a naptárban.Kicsi az ország, kicsi a választék.Vagyis, az nincs is.
@dr. Bubó:
Sose voltam fideszgyík, és a véleményem sem változott azokról, akik érvek helyett csak fideszgyíkoznak. Akármilyen szar a FIDESZ, ha FIDESZ és MSZP között lehetne csak választani, még mindig inkább az előbbi lenne a preferenciám.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ott megy tévútra a mondandód, hogy nálunk nincs demokrácia.Nem az választ, aki szavaz, hanem aki jelöl.Nem a " nép" jelöl, hanem pártok, akik mögött oligarchák állnak.Indul a választásokon A párt, B párt és C párt.Te négy dolog közül választhatsz.Szavazol A-ra, szavazol B-re, szavazol C-re, vagy nem szavazol senkire sem és helyetted a tömeg ( tömegdemokrácia) megszavazza valamelyiket a háromból.Innentől nem releváns, hogy ki van alárendelve, fölé rendelve, mellérendelve vagy szétválasztva, na meg a fékek meg azok az ellensúlyok.Lényegtelen.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Mer, mit mondott Schiffer?

" Schiffer András kijelentette, hogy a beígért
elszámoltatás nem más, mint “puszta
szemfényvesztés a Fidesz részéről, hogy
időközönként megcsörgethessék a
bilincset a szocialisták feje felett, mivel így
tartják szinten saját fanatikusaik
adrenalin-szintjét”. Hangot adott annak a
véleményének is, hogy a kormányoldalnak
nem érdeke egy valódi elszámoltatás, mert
az azzal fenyegetne, hogy egy
kormányváltás után “a fideszes
oligarchákat is el fogják számoltatni”.
lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/35002/sukoro-ugy-az-emberek-tovabbra-sem-latnak-tisztabban-az-elmult-ciklus-zavaros-ugyeiben/

Karaktergyilkos gecik ezek. Ti meg hisztis picsák vagytok.
@Húsleves:

Várj, most elképzelem amint éppen nem vagy fidesznyik. Hááát, az elmúlt években nyomott propaganda tevékenységed után nem megy.

Muhaha.
@Húsleves: ja ja... ha semmi más választásom nem lenne és kénytelen lennék ikszelni akkor én is...

ők a jó komcsik... de ijen szituácót én nem tudok elképzelni hogy szavazzák a fidesre... elképzelhetetlen...
@vitéz Thapóccay néma bárány: ugye hogy jol emléxem...

dezertőr fid eszes... áruló... hazaáruló...
@épészmérnök: ezért kell bölcsészekre bízni a környezetvédelmet... lol
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Amit te propagandával kavarsz, azt idézd be légyszíves, mert abban a konkrét ügyben nagy valószínűséggel most is ugyanaz az álláspontom.
Csak tudod különbség van hozzád hasonló agymosott zombik között és azok között, akik nem az alapján foglalnak állást konkrét ügyekben, hogy mit mondott a vezérük.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Ami egyébként azért is érdekes, mert amit Schiffertől idéztél az ugyanaz, mint amit én írtam.
@dr. Bubó:
Nem jó komcsik. Amit írtam úgy kell érteni, hogy egy negatív skálán az origóhoz közelebb helyezkednek el. Ha ennyire ismered a műltbeli propagandáimat, akkor ezt is olvashattad már.
@Húsleves: lényeg a lényeg... pozitívnak látod őket és szavaznál rályuk...

vagyis a bűnszervetet támogatod, bűnrészes vagy... bűnsegéd....
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Légy belátással. 4 éven keresztül, ha nem 6 olyan forrón vágytak gyurcsányt bilincsben látni, hogy ezt nem tudják csak úgy elegánssal tudomásul venni.
Ha gyurcsányra max egy zavaros diplomaügyet lehet ráverni, akkor miből nyernek választást 2014-ben?!
@dr. Bubó:
Hát nem éppen a legbölcsebb baglyok közé tartozol Bubókám, én ugyanis a Jobbikra szavaztam, úgyhogy ez nagyon mellément. Persze tudom, hogy ahelyett hogy ezután magadba roskadva mélyen kussolnál, majd arról kezdesz el fröcsögni, hogy milyen az aki a Jobbikra szavazott, ennyire ismerem már a hozzád hasonló megmondóembereket.
@Húsleves: ugyanaz... 4párt = 1 mafia... bűnrészes vagy...
Fabajusz, te már lassan a g(r)eci színvonoltalanságát is alulmúlod! Kúrtcsány szerelmedet nem bosszúállók hada szeretné börtönben látni Sukoróért, szemkilövetésért, tömegveretésért, államcsődbe kormányzásért, hanem minden NORMÁLIS EMBER.
Te láthatóan nem tartozol eme többségi csoportba.

Annyira meg még te se lehetsz olyan hülye, hogy nem érted hogy Tátraiék, Bajnaiék a halom hamis értékelővel meg jogásszal nem önjáróak voltak az ügyben, hanem csak a Böszme vezérük elvárásait teljesítették.
És igen, a szóbeli ráutalás, hogy Blumot előnybe kell hozni, ténylegesen nem bizonyítható. Mert a főnök nem olyan hülye, hogy a korrupciót írásba adja. Hanem azt rendszerint rátolja a beosztottjaira. S ha értenéd az ügyet, akkor tudnád, hogy Tátraiék ellen meg továbbra is fennáll a csalás stb vádja.
@Húsleves:

A peched az, hogy agymosásnak nyoma nincs, és emlékszem mit nyomtál itt és máshol is. De érdekes nézni merre változott a véleményed.
@dr. Bubó:
Fidesz + Jobbik ugyanaz a 4 párt? Bubókám te látod amit írsz?
@dr. Bubó: tudjuk, csináljunk lámpavasas forradalmat, aztán etessük fel a kutyákkal a hullákat.
Valami épkézláb ötleted is van, vagy csak ennyire futja? Baszki, mintha a sakkszövetségnél tiltakoznál amiatt, hogy csak világos és sötét bábuk vannak minden táblán...
@Húsleves: fides + dzsobbik + maszop + lemp...

csak előre bocsátottam...
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Pont ezért írtam, hogy idézz be valamit azokból amiket korábban írtam, hogy lássuk, változott-e a véleményem. Értetted te azt, úgyhogy ne terelj.
@Interlock: "tudjuk, csináljunk lámpavasas forradalmat, aztán etessük fel a kutyákkal a hullákat"

eddig jo a terv... ha megvagytok szójjatok... utána segítek...
@dr. Bubó:
Na, én ezekből csak a Jobbikra szavaztam, de a te logikáddal természetesen igazad van. Mivel a jelenlegi parlamenti összetételt tekintve majdnem mindenki az általad felsorolt pártok egyikére szavazott, így - ismétlem a te logikáddal - én is oka vagyok a maffiauralomnak. Ott a pont. Te kire szavaztál amúgy?
@high up!:

Tőlem vihetik a sittre Gyurcsányt, ha van miért. De valami azt súgja a főnöködnek nem volt érdeke bíróságig vinni, mert ott neki is felelgetni kellett volna a mit egyezkedtetek Blummal négyszemközt kérdésekre. Ezt meg két éve igyekszik nagyon elkerülni.
@aritus: hűha, igen tartalmas és értékes eszmecsere lehetne közöttünk, a különbözőségek és hasonlóságok miatt egyaránt. Nekem legalábbis az lenne :)
@Húsleves: természetesen diktatórikus mafia szervezeteknek aláírásommal nem adok felhatalmazást, tehát nem tudok szavazni menni...

majd ha demokrácia lesz bekapcsolódok...
@Húsleves:

Ha most tényleg elhitted nekiállok keresgélni meg bizonygatni akkor tévedtél. Kiröhögtelek egy kijelentésért ami ha nem tetszik cáfolod, ha nem akkor úgy hagyod. Pont leszarom.
@vitéz Thapóccay néma bárány: "Hangot adott annak a
véleményének is, hogy a kormányoldalnak
nem érdeke egy valódi elszámoltatás,"

lassuk be, erre van miert hisztizni.

en ugyanis ezt ugy ertelmezem, hogy sajnalja, hogy nem talaltak bizonyitekot gyurcsany ellen es ez szerinte azert van, mert akormanyoldalnak nem volt erdeke bizonyitekot talalni.

hogy kellene maskent?
@Fabius:

Főnökömnek? Kissé paranoiás vagy te. Ha nem vetted volna észre a mindennnapi hiperaktiv blog körmöléseid közben, mára már nagyon sokaknál véget ért a "Vagy Sztálin, vagy Hitler" nevezetű zombi gondolkodás.
Persze aki még mindig csak ebben a gondolkodás világban él, az hirdesse nyugodtan. Legalább hamarabb kiszúrják őt a normális emberek.
Belekukkantottam a kommentekbe. Főcím, vagy mi??

Mondom a gyereknek, csak úgy, lehetnénk vegetáriánusok felőlem (szívesen), ha már ő is szereti az állatokat.
Aszongya, oké, ne együnk állatot, de néha egy kis húst azért de.

Ez most off, vagy filozófiai megközelítés?
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ó ugyan már, most úgy csinálunk, mintha nem polt petike lenne a főügyész még 8 évig, ex-fityisz képviselő, orbán kutyuskája, és nem budai rugózott volna ezen 2 évig hogy valami ici-pici-pöttöm vádat tudjanak emelni. Ha ezt nem tudják elfogadni, hogy nincs ilyen, akkor mit vinnyog schiffer?!
@high up!: Nekem erről a szakdolis ügy jut eszembe ott sem akarták olyan nagyon.Mert Orbán dolgozata sem sérthetetlen, és pár kérdés ott is tisztázandó lett volna ( endresy.blogspot.hu/2012/05/konyvtari-osszeeskuves.html )

itt azért Polt inkább meghasonlott, de azt hiszem inkább csak a FIDESZ-monolit repedezik
( endresy.blogspot.hu/2012/07/felelossegelszamoltatas.html )

de majd jön Selmeczi vagy utóda és elmagyarázza Neked is.
@Fabius:

Amúgy meg ha nem tudnád: jogerős bírósági ítélet van arról polgárjogilag, hogy a sukorói telekcsere az államot megkárosította. Emiatt valami hét vádlott megmaradt a rendőrségi ügyben.

Úgyhogy nagyot tévedsz, a Sukorói ügy nem állt le, nincs arról szó, állításoddal ellentétben, hogy nem vinnék tovább. Ellenkezőleg, büntetőjogilag most jön csak a habatortán!
Lehet pofázni a Gyurcsányék ellen, de ha megcsinálják ezt a projektet, akkor a Bonsai Duce beljebb lenne 2500-3000 munkahellyel. De mivel nem ők kapták a pénzt, ezért el kellett kaszálni a beruházást. Az LMP és a hülye Schiffer csak a piszkos munkát végezték (feljelentés ismeretlen tettes ellen).
Ugyanaz a szitu, mint Bős-Nagymaros esetében. A hosszútávú hatásokkal ott sem számolt senki, mert ha esetleg számolt is volna valaki, azt keresztre feszítették volna. Pedig a Bős-Nagymarosi vízlépcsőrendszerhez hasonlót már a harmincas években is terveztek. Ha valamelyik a vízlépcső projektekből elkészült volna, sokkal jobb helyzetben lennénk. A Duna egész évben hajózható lenne, az áramtermelés is mehetne (igaz, hogy akkor a Simicskáék nem nyerhetnének hatalmas pénzeket Paks felújítására...
A hosszútávú hatásokkal senki nem számol.
- Turizmus fellendülése egy tulajdonképpen nagyon belterjes turisztikai régióban. Mert valljuk be, a Velencei tónak nincs olyan vonzereje, mint a Balatonnak.
- A munkanélküliség enyhítése helyi és környékbeli szinten. Mert nem hiszem, hogy a környéken olyan sok munkalehetőség lenne, hogy a kaszinó beruházásra ne lett volna szükség.
De mivel az ötlet nem a vezényló fejéből pattant ki, ezért mélységesen ellene volt, van és lesz. Arról nem is beszélve, hogy a sukorói kaszinóvárosba esetleg alcsúti emberek is mennének dolgozni, és akkor ki művelné meg az ottani földeket.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Nem szarod le hülyegyerek, hanem szemmel láthatólag hergeled magad, hiszen te kezdtél el vádaskodni, és még most is fröcsögsz.
Volt egy állításod, segget csináltál a szádból. Beégtél, ennyi.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": A fidesz egy hányinger. Fletónak már rég börtönben kéne csücsülnie és valóban azért védik meg ettől az ő kúrcsánykájukat, mert kelleni fog még nekik a saját tábor mozgósításához a 2014-es választásokon.
Na, végre megvannak a magyarázatok. Az persze nem volt jó a nagy pofáraesés után, hogy én így szállok le, mert az már mindenkinek a könyökén jön ki. Tehát:

1./ (kiötlő: Magyar Nemzet, Mandiner azonnali átvételével)
Gyurcsányt azért kellett a perből kivonni, mert ez az IMF/EU követelése, különben nem kapunk kölcsönt. Sugallata: bizonyíték van dögivel, le is csukathattuk volna a bestét, dehát micsinyájjunk, ha aziemef, meg a zeu. Azaz a pofáraesés nem is pofáraesés, hanem a zország érdeke. Meg a zembereké. A kérdés: miért akarják ezek a rohadékok agyurcsányt megmenteni?

2./ (kiötlő: néhány kétségbeesett fideszhalleluja, a többiek azonnali belekapaszkodásával). Gyurcsányból igen okosan (mondom: igen okosan - hogy mennyi esze van ennek az Orbánnak!) "nem akarnak mártírt csinálni". Sugallat: lásd mint 1. pontban, azzal a kivétellel, hogy nem a zország érdeke, hanem a FIDESZ-é. Kérdés: nem teszik ismerni Orbán lelkivilágát?

Nekem van egy olyan érzésem, hogy Tünde megkérdezett néhány bírót (oda teszi az ügyet, ahová akarja), de a prezentált bizonyítékok alapján nem vállalta senki. Már csak szakmai hiúságból se.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Nem dicsekedtem, hanem mondtam. Sőt még azt is mondom, hogy a Bubónak címzett fiktív (ha két párt lenne) helyzettel ellentétben a jelenlegiek közül most is a Jobbikra szavaznék.
@Húsleves: büszke lehecc magadra szép náci-komcsi párt zsidó szereplőkkel és pénzzel... de mindijjen... csak ezt nem átb@szott kultúremberek hanem elvakult vadállatoknak hozták létre...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Esetleg vedd észre, hogy a Gyurcsány név el sem hangzott. Helyette azt mondta az elszámoltatás parasztvakítás, pedig keresni éppen lenne mit. Ez pedig nehezen tagadható. Annak legalábbis aki napi szinten olvassa amit Fabius itt felsorolni szokott tanácsadás biznisztől a többi mutyiig. De ők ehelyett Gyurcsányoznak, mert a fidesznyikeknek erre áll fel.
Most komolyan valaki elhitte, hogy Ferikét valóban lecsukják?????
Egyértelmű volt, hogy nem fogják.
Ott volt ugye a Schmitt ügy, ki nyert vele?? A kormány! Lett egy új elnökük, az ellenzék meg elveszített egy hatalmas támadási felületet...
Hülye lenne a kormány Feriből mártírt csinálni, mikor Feri hatásosabb fegyver, mint a legjobb kampány. Feri egymaga szétverte az mszp-t, az elmúlt időben, meg a faszkodásaival, folyamatosan hozzájárult az ellenzék megosztottságához. Olyan szolgálatokat tesz az a marha a fidesznek, amit egy 10 milliárdos kampánnyal nem érnének lesz. Hülyék lennének lecsukni. Amúgy Feri már a szemétkedéseiért rég megkapta a büntijét azzal, hogy politikai értelemben már rég börtönben van, az ő börtöne az a 2% os DK, jól is van ott ő:)
@Húsleves:

Ostoba bohóc, erősen túlértékeled magad. De mivel kiröhögtelek a hisztidet megértem :-D:-D:-D
@vitéz Thapóccay néma bárány: tehat ez nem a gyurcsany-vad ejtese kapcsan hangzott el..?

csak ugy

felebredt es mondott valamit, amivel ekezheti a kormanyt, igaz? semmi koze ahhoz, hogy fel van haborodva, mert nincs bizonyitek fleto ellen..

te tenyleg hulyenek akarsz nezni?:-)

igen. a kontextusbol kiemelve valoban igazad lehet. de ugye az osi fideszes szokas, hogy kontextusbol kiemelve vizsgalunk mondatokat, beszedreszleteket...
@aritus:

+1.
Már régóta sejtem, hogy a történelemben mindig voltak szélsőséges időjárás, SÖTTTTTT: természetes módón is van klímaváltozás...

Ezzel nem azt mondom, hogy nem súlyos probléma a környezetszennyezés.
Jav.: módon van, természetesen! :)
@dr. Bubó:
Mi más is tehetné fel a pontot egy hozzád hasonló szellemi óriás nyöszörgésére mint egy kis zsidózás, ugye?
Na hát pont ebből van elege sok embernek, hogy azok ajvékolnak, akik maguk is rasszisták. Azért szavaztam a Jobbikra, mert - bár felmérések szerint abban a pártban is van kb. annyi rasszista mint a többi pártban - vannak dolgok, amikről őszintébben beszélnek. Például az, hogy Amerikában valakik - zsidók, vagy csak zsidók tragédiájából jól megélő emberek - a MÁV-ot perelik azért hogy az akkor már megszállt országból német utasításra német haláltáborokba vitték az ártatlan zsidókat akiket ott a németek lemészároltak vagy halálra dolgoztattak, nem antiszemitizmus, hanem újbóli igazságtalan pénzbehajtás témaköre.
És még lehetne folytatni a témákat, amelyekben a Jobbiknak adok igazat - annak ellenére, hogy ismétlem: felmérések szerint hasonló százalék rasszista van ott, mint a hú de szalonképes pártokban.
Ezeket a felméréseket támasztja alá például az is, hogy azok a libermájerek nézik könnyes szemmel az "Elfújta a szél"-t, akik annak idején a titkosszolgálat révén nemcsak tudtak a romagyilkosságokról, hanem a sofőrt is ők biztosították hozzá.
@Húsleves: és azt hogy dolgozod fel hogy a dzsobbik vezetősége zsidó? nem gond? 100% magyar vagy te? és hogy zsidó pénzből éltek? ja az ÁVH is zsidó sürgölődés volt zsidó vagyon körül... nagyrészt...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Aha. Szóval fideszes lettem és ezt te döntöd el. Na akkor most mész el a halál faszára!
Nomostan, itt van ez a Schiffer. Aki per pillanat nem végez ugyan zavarórepülést, de azért csak zavarja a tiszta vonalakat itten. Feljelentette a Gyurcsányt. Mikor jelentette fel? 2009. októberében. Gyurcsány már éppen senki és semmi, fél éve minden posztjáról lemondott, Bajnai a miniszterelnök, Mesterházy a pártvezér, azaz politikailag tönkretenni sokkal jobban nem lehet, viszont Gyurcsányt gyakorlatilag egész Magyarország utálja, így az ügynek annyi a haszna, hogy aki Gyurcsány ellenében fogalmazza meg magát, az némi politikai hasznot besöpörhet. A besöprés megtörtént. A helyzet komoly.
@Húsleves: Ez nagyon cuki egy gárda, betyársereg alapító, támogató, antiszemita, cigánybűnőzős pártra azt állítani, hogy nem rasszistább, mint a többi párt. Ez elviszi a pálmát. Már a neonácik szégyellik hogy neonácik?
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Na akkor ismétlés következik:
Szemmel láthatólag hergeled magad, hiszen volt egy állításod, segget csináltál a szádból. Beégtél, ennyi.

Az hogy érv helyett te muhaházol, és elhiszed hogy ettől jaj de igazad lett, az nem rám nézve ciki, hanem szegény édesanyádra.
Az a baj, hogy ez a szintetek, ezért nem vagytok alternatíva még a fidesszel szemben sem.
@high up!:

"mára már nagyon sokaknál véget ért a "Vagy Sztálin, vagy Hitler" nevezetű zombi gondolkodás."

Tényleg töki? Akkor gondolom a Gyurcsány szerelmem csak úgy kiszédült a szádon teljesen véletlenül, mert éppen nem figyeltél.
@dr. Bubó: "ha megvagytok szójjatok... utána segítek..."
Szóval a piszkos munkát végezze más, nehogy bajod származhasson belőle, aztán majd jössz okoskodni? Ez igen, gratulálok, ugyanannyi gerinc van benned, mint azokban, akik a nyakunkon ülnek.
Most már legalább biztosra tudjuk, hogy a lámpavas se megoldás, mert a cseregarnitúra is megérdemelné.
Szégyellhetnéd magad, de minek - veled úgy se leszünk előrébb.
békét mindenkinek, később visszanézek
@Interlock: :)))

értelmiségi vagyok... rendszer építést vállalok... beépített garanciákkal... ingyen és személyes előnyök nélkül...

bár a fizikai megsemmisítése a jelenlegi elitnek szükséges... abban gyakorlati szerepet nem tudok válalni... erkölcsi támogatást tudok adni... de én még egy csirke nyakát sem tudnék elvágni... bár szerintem van ojan tömeghangulat amikor kijönne bárkiből az álat... a gyűlölet gyűlik hozzá midenesetre...
@Húsleves:

Rajtad és a mosdásodon csak röhögni lehet. :-D
Anyádat a léted és elvtelenséged minősíti, nekem nem kell megtennem.
@dr. Bubó:
Remélem Fabius számára is tanulságos látni, hogy milyen nehéz leszerelni a baloldali rasszistákat.

"és azt hogy dolgozod fel hogy a dzsobbik vezetősége zsidó?" nem gond?"
Nem gond. Ha az lenne, akkor rögtön elkezdenék azon vitatkozni, hogy nem tudsz különbséget tenni a Jobbik vezetése és egyes Jobbikos vezetők között, hanem azért mert egyről kiderült, lezsidózod mindet. Csakhogy engem nem érdekel hogy zsidó-e vagy nem, mert nem ezen műlik, hogy ki milyen ember.

" 100% magyar vagy te?"
Honnan tudjam?

" és hogy zsidó pénzből éltek?"
Ezt nem tudom honnan veszed, de egy ilyen rasszistától már nem is igazán csodálkozom semmin.

" ja az ÁVH is zsidó sürgölődés volt zsidó vagyon körül... nagyrészt... "
Az ilyen hangos gondolatokat meg gondolom már a környezeted is inkább valamiféle belső kommunikációnak tekinti és ennek megfelelő tapintattal kezel.
@Húsleves: miért lennék baloldali? mert utálom a fides+dzsobbik+lemp+maszop pártokat?

normális országban én egy

keresztény konzervatív + liberális demokrata pártra szavaznék...

van bennem 5% rasszizmus, de inkább ijen kisarányban nacionalizmusnak hívnám...

van patriotizmus is... vagyis NEMZETI is lennék...
ja és nagyon POLGÁRI...

dehát ezeket a szavakat itthon egy fides nevű mafia (és a többi) járattya le... itthon nincs is már jelentésük...
@irógép:

Azért nagy öröm, ha megtudhatunk Gyurcsányról ezt-azt. Szétverte az MSZP-t meg szemétkedik, meg ilyesmi. Mindig lelkesen olvasom, ha egy bennfentes jelenik meg közöttünk, mert így olyan ügyekre is fény derülhet, amikről nem tudtunk. Nopláne még a bugyuta közhelyeken túl is. Nem tetszene folytatni?
@vitéz Thapóccay néma bárány: ugye mar megint ferditesz, mert nem ezt mondtam.

annyit irtam, hogy amit muvelsz osi fideszes szokas. meg feljebb azt irtam, hogy az lmp elindult azon az uton, amin a fidesz vegigment.

meg nem ertel/ertetek oda. de az eszkozoket mar hasznalod/hasznaljatok.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
"Ez nagyon cuki egy gárda, betyársereg alapító, támogató, antiszemita, cigánybűnőzős pártra azt állítani, hogy nem rasszistább, mint a többi párt. Ez elviszi a pálmát. Már a neonácik szégyellik hogy neonácik? "

Itt van a válasz:
petofiutca.blog.hu/2012/04/10/nagykoalicio_a_rasszizmus_menten
@vakapad:
Hát az mszp választást nyert, aztán hatalmasat bukott, majd szét is szakadt. Az, hogy mennyire megosztott volt az mszp, azt te is tudhatod, ha olvastál újságot. És elolvastad és meghallgattad miket nyilatkoztak maguk az mszp tagok.
Aztán, hogy mennyire osztottam meg az ellenzéket, ahhoz megint nem kell bennfentesnek lenni, megint csak az olvasást ajánlom neked. Hisz, hány olyan eset volt, mikor egy ellenzéki összefogás, pont Feri személye körüli vita miatt hiúsult meg.
Ez nem bennfentesség, csak olvasgattam újságokat, és néztem néha tévét, ennyi:)
@dr. Bubó: egyszerűen hihetetlennek tartom, hogy valaki, aki ráadásul önmaga szerint értelmiségi, ilyen irányba vinné a dolgokat. Egy jó verésnek sokszor én se lennék akadálya, de embereket felkoncolni, egy ország lelkiismeretét ilyesmikkel terhelni, a történelmünk véres lépcsőfokainak mászását megint alulról elkezdeni, ráadásul úgy, hogy igazából egyik kormányunk sem tömeggyilkos, na, ez nekem az emberi üresség magasfokát jelenti.
Ha te ezt rendszerépítésnek hívod, az meg pláne.
Azt hiszem, el vagyok képedve, bár ez keveset mond abból, amit érzek.
@Interlock: semmijjen más megoldás nincs...

addig mérgezik itt a levegőt ezek a komcsi náci hitvány maffiózók...

alkalmatlan gerinctelen hitvány politikus és hivatalnok réteget másképp nem tudod kiktatni...

kell a vér... és nincs is más megoldás... kell a statuálás is...
@Húsleves: Meglehetősen egyetértek. A romagyilkosságok alól is eléggé kilóg kúrcsány és szilvásy orrocskája. :)
@Interlock: a rndszerépítés az után jön, miután mindent letaroltál ami rossz és használhatatlan...

ezt érted?

addig nincs értelmes semmijen "építő" munkának, mert fosóhomokra alapozol...
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Te amúgy ugye LMP-s vagy? Írd me be ide, hadd lássák, akik eddig mást hittek.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

És a korrupcióval megalkudni, az azt művelőket fölmenteni minden alól, az ellenzőit anyázni vég nélkül az milyen szokás ?
@dr. Bubó:
Ok, akkor baloldali visszavonva, a "nem vagyok rasszista csak picit nacianalista" szöveg az előző kommentjeid függvényében kevésbé meggyőző.
@Húsleves: egyébként nem értem miért tekinted rasszizmusnak azt a tényszerű kijelentést hogy a komcsi/ávh és dzsobbik vezetők jelentős része zsidó....

dokumentum filmeket ajánljak a figyelmedbe? azt hittem ez köztudomású...
@Húsleves:

Az LMP szavaztam legutóbb mind a kétszer. Közöd?
@Húsleves: "Na hát pont ebből van elege sok embernek, hogy azok ajvékolnak, akik maguk is rasszisták."

Ezzel kapcsolatban többször linkeltem már ennek a videónak a végét, amely felett rendre átugrottak a rettegő demokraták. :))

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lx_lwWG4XOg#t=279s
@Húsleves: persze ezt a vonatkozást csak miattad álítom reflektor fénybe... én lexarom hogy a zsidók zsidókat irtanak... ez az ő joguk és sajátdolguk... csak a meghasonulásod miatt van jelentőssége... hogyan tudod feldolgozni hogy a barátaid és az ellenségeid is zsidók... hisz te osztod a világod fajok szerint
@vitéz Thapóccay néma bárány: na akkor nyitok egy ujabb frontot...

azok is bűnözők... zsidó tőke (mező ricsi stb)
és a komcsi "kultúrájú" vezető... kitalált párt...

fides 2
@vitéz Thapóccay néma bárány: bizonyitek nelkul vadaskodni osi fideszes szokas, az biztos.

kerits bizonyitekot. aztan majd ujratargyaljuk, oke?

tudod a jogallamisag lenyege az, hogy annak szabalyai ervenyesek velt, vagy valos ellensewgeinkre is. nem az, amit iurtt muvelsz, mert jelenleg az egyetlen kulonbseg kozted es egy egysegsugaru fideszes kozott az ordogbot...

es ajanlomo a partod figyelmebe is ezt az axiomat es kulso megfigyelest.

korrupt gyurcsany? tessek bizonyitani es leultetni. de ez az ugatas kibaszott gusztustalan egy fereg dolog. es nincs kedvem megegyszer vegignezni, ahogy megegy szarfraszu kopkodokbol allo part kino a tragyadombbol, majd a demagogiajaval, az aljassagaval, karaktergyilkossagaival hatalmat szerez.

most kapjatok a kibaszott fejetekhez, mert nagyon rossz uton jartok.
@Húsleves: Ez a véleményük is teljesen vállalható és a tálalása is normális.

youtu.be/jJIR-T04ON8

Szerintem van benne olyan, ami még Fabiusnak is tetszeni fog. :)
@dr. Bubó: Líbia is kurva jól megoldotta. Meg Egyiptom is. Meg a szaudiak is. Azóta sincs semmi gondjuk, naná.
Te, bazmeg, ugyanaz vagy, mint a denveri Joker, csak még nem vagy elég bátor ahhoz, hogy fegyvert vegyél magadnak. Igen, Orbánnál is rosszabb vagy, mert neki elég a hatalom, meg a pénz.
Áruld már el, ha nem hiszel a társadalom lassú fejlődésében, ha nem hiszel abban, hogy - még ha sok szenvedés árán is, de - az emberek rájönnek, merrefelé kellene menni, akkor mi a tetves lószart vársz egy féktelen mészárlástól, meg az emberek ölébe hulló, rommá vert országtól? Meg vagy őrülve.
Szopja csak meg a társadalom azt, ha a többsége hülye, vagy lusta. Járják, járjuk végig a sok évtizedes morális fejlődés minden fokát, akkor is, ha fáj, akkor is, ha folyton elkúrjuk. Kijöhetünk belőle jól, meg el is tűnhetünk Európából örökre, meg fogunk küzdeni mindkét végeredményért, és mindkét esetben meg fogjuk érdemelni azt, amit kapunk; dűlőre juthatunk egy év múlva, de akár ötven év múlva is; hagyd meg mindenkinek a lehetőséget minderre, és ne uszíts.
Vándorolj ki, ha rettegsz a kínlódástól, de ezt a stílust befejezhetnéd, épeszű ember ilyesmit nem nevezhet megoldásnak...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
De miért ne ?
Két éve volt 3 millió köpködő ikszelő okoska.
Mit gondolsz, két év alatt hirtelen hova lettek volna? Állást kaptak a názánál és már nem érnek rá politizálni?
@dr. Bubó:
"egyébként nem értem miért tekinted rasszizmusnak azt a tényszerű kijelentést hogy a komcsi/ávh és dzsobbik vezetők jelentős része zsidó....
dokumentum filmeket ajánljak a figyelmedbe? azt hittem ez köztudomású... "

Jaja, birom az ilyet, amikor egyértelmű választ kaptál, de ott folytatod, mintelőtte. Olvasd csak vissza az éles szemeddel, amellyel sötétben is látsz (szükséged is van rá):
varanus.blog.hu/2012/07/21/a_helyzet_komoly_gyurcsany_nem_fogoly/fullcommentlist/1#c17366962
Azt írtam, hogy az hogy vannak köztük zsidók nem gond.
A gond az, hogy a hozzád hasonlókat, nem zavarja az "érvelésben" hogy már megkapták a választ.
Nem arról van szó aminek te szeretnéd beállítani a dolgot, hogy nem hiszem hogy van köztük zsidók, hanem arról, hogy engem ez nem érdekel, téged meg igen, ami egyértelműen mutatja ki a rasszista.
@Fabius:

Hát, én úgy gondolom, hogy:

1./ Orbánnak leghőbb vágya Gyurcsányt börtönben látni, és egy fikarcnyit sem törődik azzal, hogy mi lett volna a tárgyaláson. A vád azért omlott össze, mert rájöttek, hogy nincs olyan bíró, aki az összekapart "bizonyítékok" alapján elítélné (pedig Tünde biztos beszélt egy párral). Rendkívül csodálkozom, hogy noha a "bizonyítékok" (hehe) ismertek, mégis sokan vannak, akik szerint valamely hátsó szándékú megfontolásból nem engedték Poltnak végigvinni az ügyet.

2./ Hogy Orbán folytatta, és tárgyalt Blummal, azt én rendkívül pozitív dolognak tartom (ezen kívül olyan sok nincs vele kapcsolatban), és egyáltalán nem ítélem el érte. Ugyanakkor ami ebben az ügyben folyt (mindegy, mi történik az ország érdekével, csak nekik ne sikerüljön semmi, mert mi azzal is közelebb vagyunk), azt én hazaárulásnak tartom. És ostobának mindenkit, akik szerint egy több száz milliárdos beruházásnál Gyurcsányék a telken akartak, teszem föl, 10 %-ot nyerészkedni, mikor, ha akarják, már a gyorsított engedélymegadásokért is leakaszthattak volna félmilliárdot.

Az persze fel sem merül, hogy egy jó beruházás lett megcélozva, ami alsó hangon is a többszörösét hozta volna évente(!) az országnak (munkahelyek, adóbevételek, fogyasztás felfutása idehozott pénzzel fizetve), mint amennyit ezzel a feltételezett(!) suskussal veszített volna. Mellékesen Gyurcsány évente kap annyit osztalékból, mint amennyit az osztozkodás utáni Nokiás doboza tartalmaz.

Nem egészen értem a felháborodók erkölcsi piedesztáljának magasságát se. Nem kellene egy kicsit lebontani belőle?
@Interlock: Orbán akkor ebben a fejlődésben egy tünet.
Mi, magyarok, belenéztünk a tükörbe és Viktor vigyorgott benne.
Szívás.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Meghajlok érveid nagysága előtt. A szarfaszú, bíróságra járó Weinek, Gál György, Hagyó és társaik szellemi örököseinek kell mindenhol ekkora pofát nyitni, és a megfellebbezhetetlen igazság birtokosaként tündökölni.

Tudod mi a különbség közted és egy Hagyó árva közt? Semmi.

Én nem javaslom, hogy a kibaszott fejetekhez kapjatok. Belehajolni az állasba mint 2010-ben sokkal egyszerűbb.
@dr. Bubó:
"persze ezt a vonatkozást csak miattad álítom reflektor fénybe... én lexarom hogy a zsidók zsidókat irtanak... ez az ő joguk és sajátdolguk... csak a meghasonulásod miatt van jelentőssége... hogyan tudod feldolgozni hogy a barátaid és az ellenségeid is zsidók... hisz te osztod a világod fajok szerint "

Nem tudom most ebben a pillanatban éppen beszámítható vagy-e, nekem nem teljesen úgy tűnik, de ha éppen van egy világos pillanatod amikor olvasod akkor közlöm, hogy nekem csak egy olyan barátom van akiről tudom hogy zsidó, és azt sem azért tudom mert érdekel, hanem azért mert őt magát sem érdekli, ezért nem csinál titkot belőle. Zsidó ellenségről meg egyáltalán nem tudok.
@Interlock: :) nyugi a polgárosodásnak van lassu formálya is... erre mongya drmatolcsi hogy 2030ra elérjük az eut...

:)

a gyors fejlődés a forradalom... a hangulat érik hozzá...
semijen jogállami (értcsd mafia szabájok szerint) módon nem zavarható el a fides mafia...
@vakapad: Ezt a ferritéles tündérmesét felejtsétek már el, hogy a blumos kaszinóberuházások "felvirágoztatnak" egy adott környéket.
Az ilyen faszságokat hagyjátok már meg kúrcsányéknak. :)
@Gábriel angyal:
Igen, pontosan az ilyen normális hozzáállásra gondoltam én is, mint amit belinkeltél.
@Interlock: nem uszítok... csak elmondom racionálisan hogy semmijen más megoldás nincs... ebből mindenki arra következtet amire akar...

csak anynit teszek hozzá hogy amikor elvégeztétek a piszkos munkát akkor segítek majd ÉPÍTENI...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: mijen jogállam? amit a fides kiépít lejtős pája:)

és a vízalatti harc, amivel a meccs előtt minden riválist KIIRTANAK ?
@K.Tomoceusz: így van. Magánemberként is tesz az ember olyat, ami fáj, amiből tanul - ugyanígy van ezzel a magánemberekből álló társadalom is. Csak a tehetetlenségi nyomaték nagyobb a második esetben, nehezebb irányt váltani.
@vakapad:

1: nagyjából egyetértünk.

2: nem az a probléma, hogy Orbán tárgyalt Blummal, hanem az, nem mondja meg miről. A tisztán látáshoz az egész Sukoró ügy aktanyilvánosságát támogatnám.

Nem hiszem a telekmutyit. De azt gondolom egy ilyen átláthatatlan kiemelt beruházás esetén ahol a mai napig megy a suskus, a vizsgálat érdekében ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni nem tartozik az eredendő bűnök közé.
@irógép:

1./ Én úgy hallottam, hogy az MSZP azóta kovácsolódott egységgé, amióta kiváltak belőle a nem odavaló (nyugatos, inkább polgári, európabarát, kapitalizmushívő) tagok Gyurcsánnyal az élen. Azt az MSZP-t nem kellett szétverni, mert ha Gyurcsány nincs, és nem nyeri meg nekik gyakorlatilag egyedül a 2006-os választásokat, már jóval előbb szétesett volna.

2./ Az ellenzéket nem Gyurcsány osztja meg (ő szeretné összehozni, mert ha nem sikerül, Orbán örökös miniszterelnök - halleluja), hanem az ellenzék tagjai gondolják úgy, hogy ha Gyurcsány ellenében határozzák meg magukat, akkor nagyobb szavazótáboruk lesz. Ez a taktika, mint látható, az utóbbi időben nem működik, hiába tesz meg mindent az LMP is, meg Bajnaiék is, semmi változás nincsen, magyarán nem nő a szavazótábor, és tán akkor se nőne, ha együtt akasztanák fel Gyurcsányt a Népstadionban. Fentiekből következően a Gyurcsány által hozott kb. 300 ezer emberre is szükség van, amit vagy észrevesznek, vagy buknak vele együtt. Persze lehet, hogy elég nekik, ha törpepártként bejutnak a Parlamentbe. Az is valami.
@dr. Bubó: nekem kibaszottul nincs szükségem egy olyan forradalomra, ami után hozzád hasonlóak szeretnének tanácsokat osztogatni. Kibaszottul nem kell a segítséged, látni sem akarom, ahogy hullahegyek fölött a kezeidet dörzsölgetve elégedetten nézed a tájat, és "na, akkor kezdjük" felkiáltással gyilkosok támaszaként funkcionálni kezdesz.
Ugyanígy kibaszottul nem érdekel, ha újra nyer a Fidesz: túléljük. Egyszer majd tán rájövünk, miben nem érdemes hinni, és megoldjuk ésszel; mikor ez végleg lehetetlennek fog látszani, összepakolok, és lelépek innen, akárhová. Más ember vére nem fog a kezemhez tapadni, az biztos, még akkor sem, ha soha többé nem látom ezt az országot.
Aki a féktelen, véres rombolásban hisz, az nem tud építeni; utána azokat is legyilkoltatod, akik nem értenek egyet veled?
Ehh, kár a szóért. Befejeztelek, kibaszottul be.
@Fabius:

Nem tartozik. Csak vigyázni kell az időzítésre, mert egyébként ... 2008. messze jobb lett volna.
@Gábriel angyal:

A kúrcsány kifejezésből tudható, hogy a hozzászólás többi részének mekkora jelentőséget tulajdonítsak.
@dr. Bubó:

Mindig van más megoldás. Demokráciában élni annyit tesz, elfogadod a többségi döntést, és legközelebb is elmész és részvételeddel kifejezed az akaratodat a szavazólapon.

Lámpavason száradó hullák országában én nem akarok élni.
@vakapad: csak annyi komolyságot tulajdoníts neki, mint amennyit ferkó "haverunk" az ország "gyarapítására" szentelt "áldásos" tevékenysége alatt. Pont akkora selejt mint viktor. Szép párt alkotnak. :)
@Fabius: Blumm mit mondott, miről tárgyaltak ?

Kiemelt beruházás akarsz vizsgálni, mikor meg se történt?

Viszont volt sok kiemelt baromság, ami megtörtént és nem ártana, ha ülne miatta minden döntéshozó.
Pl...Bős, Gripenek, Manyup, Mol, OTP, Vegyépszer-Közgép vagy legyen mondjuk bármelyik, akár a debreceni stadionnal bezárólag.

Nem értem, miért a megnemtörténtet kurkásszák.
Talán tényleg nem akarnak semmit találni.
Mindenben benne volt a fidesz.
@vakapad:

Olyan soha az életben nem lesz, hogy egy feljelentést nem kezdenének magyarázni, alkalmas vagy nem alkalmas időpontra hivatkozva kritizálni, oldaltól függetlenül.

Ennek ellenére meg kell tenni minden kétséges esetben. Legyen csak vizsgálat, lehet abból jól is kijönni ahogy az ábra mutatja.
@Gábriel angyal:

Már annyi helyen leírtam, de hát repetitio est mater studiorum:

A világválság előestéjén (2008. augusztus) a várható hiány 3 % körüli, az államadósság 65 % volt, egy CHF 160 HUF-ot ért, volt 13. havi fizetés meg nyugdíj, és messze voltunk a bóvlikategóriától, ahol most vagyunk. Persze még sokkal jobban álltunk volna, ha derék népünk a FIDESZ vezetésével és az AB hathatós közreműködésével nem nyer a „szociális” népszavazáson, mert akkor nem terjed el a piaci szereplők között, hogy a magyarok visszafizetésében nem lehet bízni, mert a kormány minden pozitív kezdeményezését meggátolják.

Gondolom, a leszavazók között voltál te is. Congratulations.
@K.Tomoceusz:

Sukoró esetében éppen azt lenne érdemes megtudni végre, miért nem valósulhatott meg valójában, mi sikkadt el a politikai játszmázás közben. Mert a telken magán nem buktunk, de ha csak a huzavonát és költségeit nézem is világos, elég sokba került ez nekünk.
Ja, és az autópályákról, kollégiumokról, a bedőlt cégek arányáról a maihoz viszonyítva, a beruházási rátáról szintén a maihoz viszonyítva, a cégek optimizmusának mérőszámáról meg az akkor elhatározott Mercedes és Audi beruházásokról még nem is szóltam. Igaz, kaszninóvárosunk nem lett. Annak avatására nem is hívták meg Gyurcsányt. Igaz, hogy a Mercedes avatására se.
@Fabius: Én arra tippelek, hogy a Blumm visszalépett. Vannak ilyen előnyei annak, ha az ember a világ leggazdagabbjai közé tartozik.
Hogy nem kötelező neki Orbánra mosolyogni.
Nem olvasom végig a sirámokat, megjegyzéseket.
Leszarom akár a DK akár az LMP megfelelő funkcionáriusainak hozzászólásait is.
Lényeg. Schiffer ebben az ügyben azért tett feljelentést az LMP nevében, mert úgy érezte, hogy a kormányfő hivatalával visszaélt, s megszegte a nyilvánosságra és az állampolgárok bevonására vonatkozó törvényi rendelkezéseket.
Ezt az eseteleges bűncselekményt a jelenleg regnáló kormány már többszörösen meghaladó módon végrehajtotta. Ez tény.
Gyurcsány Ferencet azonban ebben az ügyben az ügyészség és a nyomozóhatóság nem ezzel gyanúsította meg,hanem azzal, hogy az értékében aránytalan ingatlan-csereügyletet ő rendelte el.Ez nem bizonyosodott be, azaz a bűncselekmény bizonyítottságának hiánya fennáll a vizsgált ügyben. Más kérdés, hogy nem vizsgálták a Schiffer által megtett feljelentésben foglaltakat, tehát, hogy a kormányfő és a kormány által hozott döntés a nyilvánosság teljes kizárásával történt-e vagy sem, hiszen ez messzemenő következményekkel járna a jelenleg regnáló hatalomra is.
A 2009. februárban ismételten kiírt koncessziós pályázatra csak egy pályamű érkezett: a KC Biddingé, amelyet immár az új pénzügyminiszter, Oszkó Péter hirdetett ki győztesnek augusztusban, bő két hónappal az után, hogy Bajnai Gordon kormányfő belső vizsgálatot kezdeményezett a telekcsere-szerződés miatt, és egy hónappal azt követően, hogy menesztették az MNV Zrt. éléről Tátrai Miklóst. Az ellenzék kifogásolta, hogy kaszinóműködtetésre szerezhet jogot a gyanús ingatlanügyletekbe keveredett befektetőcsoport. Oszkó, bár úgy vélte, hogy a telekügylet független a koncessziós pályázattól, úgy nyilatkozott, hogy a győzelem feltételes, szerződést csak akkor köt a KC Biddinggel, ha "a beruházás előkészítésének eddigi lépései kiállják a törvényesség próbáját". A szerződés aláírására 60 nap állt rendelkezésre, valószínűtlennek tűnt, hogy addigra a helyzet tisztázódik. A koncessziós szerződést végül október 9-én aláírták a felek, a KC Bidding 20 évre szerezte meg a jogot, ami pályáztatás nélkül újabb 10 évre meghosszabbítható. A nyertes minden évben 900 milliós kötbért köteles fizetni az államnak.

L. Simon László álláspontja szerint az államnak abban az esetben fel kell mondania a koncessziós szerződést, ha kiderül, hogy a befektető nem jóhiszeműen járt el az üzlet megkötésekor, azaz ha a feltűnő értékaránytalanságért Blumék a felelősek. De hát, mint láttuk (és mint L. Simon is megjegyezte), az ingatlan-értékbecslőt az MNV Zrt. kérte föl. Az ingatlanügy tehát külön kérdés, amiben az a fontos, hogy az adófizetőket ne érje kár, és hogy kiderüljön, ki a felelős. Ám mindez a beruházás jövőjét nem feltétlenül érinti. A munkahelyteremtés a régióban különösen fontos, ezért L. Simon László is fejlesztéspárti. Megítélése szerint a nagyberuházások számára kedvező, de a versenyt nem korlátozó feltételek megteremtése nem mond ellent a kis- és közepes vállalkozások támogatásának, hiszen a közepes vállalkozások lehetnek például a nagyberuházás beszállítói. Természetesen elfogadják a független bíróság majdani ítéletét akkor is, ha csak a különbözet megfizetésére kötelezi Blumot. L. Simon megjegyzi, hogy például a csodálatos dinnyési fertőtől eltérően természetvédelmi szempontból nincs különösebb értéke a sukorói területnek, hiszen mesterségesen hozták létre; az autópálya építésekor, az iszap kikotrásakor töltötték föl. A tiltakozók mellé állt Fa Nándor állítását, miszerint részben nemes fák nőtték be a területet, cáfolja: "Javarészt nyárfák nőnek ott." A Fidesz képviselője szerint igenis szükség lenne a terület fejlesztésére, leginkább a velencei-tavi Vízi Sportiskolához kötődő sportturisztikai beruházást látna szívesen az evezőspálya mentén. Mint jelzi, azért is kívánt az előző évek során távol maradni az ügytől (neve talán kétszer fordul elő az ügy sajtóanyagában), mert ő maga "nem fekete-fehéren látta a dolgokat".

A jobboldali sajtó az ügyben teljes mellszélességgel állt ki a helyi környezetvédők mellett. Blumot, akinek rosszhiszeműsége L. Simon szerint kérdéses, sőt valószínűtlen, Budai Gyula több alkalommal bűnözőnek nevezte, míg Répássy Róbert nemegyszer úgy fogalmazott az ügyről, hogy az előző kormány "államilag támogatja a lopást". A székesfehérvári Cser-Palkovics András képviselő is "nagy lopásról" beszélt.

Hivatalosan egyelőre be kell érnünk azzal a tájékoztatással, amit Schiffer András Orbán Viktornak címzett nyílt levelére adott a miniszterelnöki sajtóstáb. E szerfölött életszerű verzió szerint Orbán Viktor arról kívánta tájékoztatni a befektetőt (nota bene: még a Bajnai-kormány hivatali ideje alatt), hogy "Magyarország újra jogállam, a banánköztársaság korszaka lezárult, a törvényeket mindenkinek, még a legnagyobb befektetőknek is be kell tartaniuk". Rejtély ugyan, hogy miért kellett erről külön informális találkozón tájékoztatni az üzletembert és Patakit, akik ezek szerint csak azért fáradtak el Martonyi János villájába, hogy ezt személyesen Orbántól hallhassák. E szavak mindenesetre egybevágnak L. Simon László azon álláspontjával, hogy a telekügylet rendeződése és a felelősök megtalálása után maga a befektetés szabad utat kaphat. A szombati Népszava információi szerint az áprilisi választások után Lauder levelet is küldött Orbánnak, amiben megbeszélésük értelmében javasolta a tárgyalások folytatását. Üzlettársa, Langhammer a napokban sajtóközleményben tudatta, hogy optimista a kormány támogatását és a beruházás jövőjét illetően.

Karácsony Gergely (LMP) az új fejlemények hatására felmelegítette Cser-Palkovics elfelejtett ötletét, a parlamenti vizsgálóbizottság felállítását, amihez utolsó információink szerint az MSZP és a Jobbik is csatlakozott - együtt pedig már elegen vannak a parlamenti kezdeményezéshez. A versenyeztetés alóli kibújást Blum számára lehetővé tévő vagyontörvénybeli kiskaput amúgy a Fidesz nemhogy becsukta volna, hanem tágabbra nyitotta: a fejlesztés- valamint társadalompolitikai megfontolások mellett "egyéb" esetekre is fenntartotta a lehetőséget.
@CSENDES:

Veled ellentétben úgy gondolom,hogy Polt plusz az ügyészség nem hülye. Ha lett volna alapja arra, hogy a Schiffer által leírt törvénytelenséget rábizonyítsa Gyurcsányra, megtette volna. Fentiek alapján Schiffer vádja nem állt meg.

És azt hiszem, hogy ezzel a szélmalomharcot be is fejezném. Se értelme, se pihentető hatása. Belenyugodtam abba, hogy a tények nem érdekesek, csak az érzelmek. Tiszta Hollywood. De hát ha nekünk ez kell ... (plusz Orbán forever).
@vakapad: És ez után az eset után hány befektető akart nálunk még beruházni valamibe ?

Én olyan országban biztos nem próbálkoznék, ahol a befektetőket bűnözőnek tartja a pártállam.

Asszem ez nem a kínai út.
@Fabius: én se, azonkívül, hogy az türhetetlen, utána mindig sokkal rosszabb, mert jönnek a rendcsinálók.
@aritus: Én nem nagyon értek ehhez, de az, hogy tényleg a világ kerekét mindenáron és erőszakosan meg akarják fordítani és vissza az amishokhoz jelszóval teliszeemtlik a FB-ot - élve a net, az villamosenergia s millió más "kártékonysággal", hogy azt fikázzák nekem önellentmondás és röhej.
Kampámyolnak népek minden kozmetikum, gyógyó, stb. ellen - fújcsúnya multik, blöááá - , miközben a saját szarjaikat nyomatnák, amik szintén energiazabáló gépeken készülnek és repülők szállítják szanaszét.

Nincs a Levegőék miatt körgyűrű és belefullad BP a forgalomba - na jó, tettek az üzemanyagárak ellől, hogy ne legyen már dugesz mert mittomén a z ottani békák meg lennének zavarva. De sajnos van sorrend, noha szeretem és féltem a békákat.

A mocsárba, tengerbe építkezés példája Velence, ami Attila hunjai elől belerohant a vízbe cölöpökre állva és noha vannak problémák persze ott, de azért elvan majd 1500 éve már. A Velencei tavi ökoszisztéma fontos és szép, de azok a baszott nagy spak akkor hogyan épülhettek fel közvetlen a parton, teli dohogva egész nap a csendet? Az nem terheli a környeztet, a hatalmas épületegyüttes, amit nem is tudnak megtölteni soha? És egymás után állnak, ha mész Agárd és Kápolnásnyék között.

Jó majd megcáfol épészmérnök, hisz csak civil vagyok a margón túl, de ezek a bazi szállodák is irgalmatlan embertömegre terveződtek, mert úgy rentábilisak. Nem tudom, a kaszinók mekkora lett volna, de pl. ugye Kordák kastélya is állítólag feltöltött telekre épült, hátha nekik lehetett belenyúlni a természetbe?

Az a kínos szerintem , nem jogászként schifferi feljelentéssel - ami naná, hogy ismeretlen tettes ellen megy, hisz amíg be nem bizonyosodik bírói ítélettel, addig nem lehet nevén nevezni, mert az rágalmazás - hogy ezek szerint mégsem volt megalapozott, hogy senki le nem mossa róla a betartás és személyes bosszú-ízt. Ketten ezt nem hiszik: Fabius és épészmérnök, mi többiek meg érzünk valami ilyesmi kisszerűt. Sajnálom, ez van.

Sok emberrel beszéltem és mind a kurva LMP-re szavaztunk két éve, de mind így vélekedik a jogász, közgizda, stb. Akkor mi mind hülyék volnánk, ja és biztos pártkatonák valakinek a seregéből. De kiéből?

Amúgy Orvbán Martonyi nyaralójában pontosan értesült Laudertől - Estée fia, a volt osztrák nagykövet - mit akarnak ott, hogyan akarják,s tb. Tehát a Fidesz tudott mindenről, csak tán kevesellték a felajánlott zsét belőle? És a Kin`s City-sek is perelnek a projekt bukása miatti veszteségeikért. nol.hu/gazdasag/20110815-king_s_city__ket_per
Azon gondolkozott már valaki, hogy mibe kerül a későbbiekben kisajátítani az autópályának a nyomvonalát? Mennyivel veti vissza későbbiekben az autópályaépítést az, hogy a területet előbb meg kell szerezni?

Ha ezeket beleszámítjuk a telekcsere-ügyletbe, akkor is hatalmas aránytalanságot találunk?

A sukorói telekkel az állam mit tud kezdeni azon kívül, hogy eladja valakinek? Ezek után lesz olyan ember (cég, befektetői csoport), aki nyugodtan megveszi a sukorói telket? Anélkül, hogy rossz emlékei lennének?
kellemes hétvégét a gyülekezetnek
Ja, és tök fölösleges megkérdezni a propagandaminisztériumot, hogy miről tárgyalt Orbán.
Minden esetben a másik felet kéne kérdezni.

Viktorunk is kérte, hogy ne a szavát figyeljük, mert mindig hazudik.
@vakapad: Én pedig veled ellentétben elolvastam a jogszabályt, amire Schiffer hivatkozott.
Csakhogy ez a jogszabály ugyanúgy vonatkozik Orbán Viktorra is.Lássuk csak azt a kormányhatározatot, amelyben OV kormánya elrendeli Ócsa beruházásának a lebonyolítását oly mélységben, hogy még az utak kikövezését is szabályozza (elrendeli). Meg sem kérem ,melyik bányából rendelik hozzá a köveket.
Javaslom olvass utána.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Itt szerintem nem ez volt a lényeg. A sukorói beruházás beleb-szott egy másik elképzelésbe.
Melyikbe? Lépj fel az atlatszo.hu-ra, s nézz utána az OV édesapjának érdekeltségébe került
ingatlanok esetleges hasznosításának, jelesül egy grófi birtok pihenő centrummá történő átalakítási tervének.
Bocs, hadartam az előzőt és sok a hiba benne emiatt.

Ja, férjem azt is mesélte, hogy pont ugyanúgy járt ő Schifferrel, ahogy én a villanyoson Jávorral,nem merte megszólítani.Noha együtt meneteltek valamikor valahová valamiért tán egy éve a zsinagógától jó sok emberrel nagy darab úton, tehát idő lett volna eszmézni bárkivel. Schiffer tökegyedül volt a tömegben. Nem egy gyáva alak a férjem, nincs is hemungja másokat bármikor megszólítani, ha beszélni akar velük, de azt mondta, annyira ki-ha-én-nem formán, mondhatni gőgösen ment a pasi, hogy nem lépett oda hozzá mégsem, pedig témája lett volna.

Van egy metakommunikáció, ami sokkal őszintébb a szavakkal közvetítettnél és ezektől ez jön le. Ugyanígy a népszavazós aláírásgyűjtésükkor a Fény utcában, mert ott is járt. Ő, mármint az uram, nem az a hisztérikus lelkizős picsa, aki én, sok csínbe belement az elveiért, nem kapja fel a vizet a legtöbb dolgon, rohadt higgadt. (naná, hogyan viselne el máskülönben?).

De valami neki se kerek az LMP-ben, pedig Fabius tudja jól a Hermina történetét, de az szerinte is a kivétel.
@CSENDES: Bocs József főhercegi major fedőnév alatt találod. Nincs messze a Velencei tótól.
történhetne már valami, ami legalább első ránézésre tisztességesnek látszik. nem baj, ha nem az csak ezekből a sittes dolgokból elegem vala. a papa bányájában kéne követ töretni a gyerekkel és a baráti körével
@Fabius:

Mi van Fabajusz, felment a pumpa benned? Te tehetsz róla hogy olyan dolgokat állitasz, amelyekről semmit nem tudsz, s aztán bedőlt a hitvilágod rendesen.

Amúgy meg te tényleg ennyire alultájékozott vagy hogy nem ismered a Sukoró ügy unortodox részleteit? A telekár csalásokat, a környzetvédelmi tanulmányok mellőzését, meg így tovább. Nézd meg már akkor legalább Libás meg kúrtcsányi makogásait a különböző meghallgatásokon, hátha a pilács felgyúlik benned.

Mit gondolsz naív kislány, az a féltucat személy államigazgatási személy, akik a Sukorói umbuldát vajazták, mekkora off-shore jatt kilátásért tették ezt? Blum bácsi aztán tudja, hogyan kell a Cayman-islandi számlára hálapénzt utalni, mekkora profit kilátásért, elhiheted.

Amúgy te meg a címzetes ökör kúrtcsány rajongók tényleg azt hiszik, hogy itt beruházásokról, munkahelyteremtésekről szól a buli?
Hány olyan hülye van még, aki képes elhinni, hogy ebben a seggre eladósodott, az egyik legszegényebb európai országok közé lecsúszott Magyaro-ra kaszinó beruházást kell csinálni, mert majd ott ömleni fog a pénz a magyar pénztárcából? Vagy alternative majd Monte Carlóból repülnek be az unatkozó hétvégi milliomosok egy kis parasztiromantika-laszvegaszikaszinó árukapcsolásra?

Ennyi marha a világon összesen nincs, mint Magyaro-on! Kaszinó beruházás a pusztában, egy IMF által megtámogatott országban?! Jaj, mennyi hülye van!
@a szív fészkei:

Felőlem úgy utálod Schiffert meg az elempét ahogy akarod. De azért bocsásson meg a világ, törvénybe ne iktassuk, hogy minden feljelentés előtt legyen véleménykutatás, hogy akkor az időpont a megtételéhez alkalmas-e mindenkinek, nem lesz-e belőle sértődés, és hogy méltányosnak érzi-e akivel szemben történik.

Gondolom a közgépes feljelentések is így szülessenek, mert most a jobberek fogják hajtogatni, hogy Schiffer mit nem moshat le magáról.

Néha tényleg nem értelek benneteket.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: JA, de amikor a vén nácit, Képírót mentették ezzel az indoklással fel, akkor ő lett a liliomos szűz.
@high up!: Nézd a tesókád makogását is, hogy lássál valami fölemelőt is.

www.youtube.com/watch?v=QN-jSHVIrjU
@Fabius: Ha a Közgépet most jelenti fel és Polt alatt - aki lesz itt egy darabig, hisz ugye Kaya Ibrahimék se kerültek valahogy elő alatta - egyetlen egy pontban sem jut el a dolog még vádemelésig sem, akkor az azért picit más farfekvés, mint hogy a minden ízébe Gyurcsányra kihegyezett ügyészségi, bugyulai csattogó fogú mechanizmus most mégsem talált fogást. Pedig mindent bevetettek.

Ti meg azt nem akarjátok elismerni ezek után, hogy esetleg Gyurcsány ebben tényleg nem patásördögszerűen bűnös. Elfogutlság nálatok is fennáll, bocs.
@high up!: Kaszinóberuházás tóparton.

A pusztába stadiont építünk.
@high up!: Nevadában hol van Las Vegas? Tán csak nem a pusztában? Sukoró hol puszta itt magyar vonatkozásban? Seperc alatt le lehet érni Pestről, Balatonról oda, ha valaki lazulné és veszteni akar kis turistáskodás után, közben.
@vakapad:

kúrtcsány által hozott 300 ezer szavazó? Tessék??
Mikor néztél te legutoljára közv. kutatásra? 2007-ben?

Ma már kúrtcsány neve 3-szor 3 millió szavazót visz, ezért határolódik el tőle minden normális ember.

Abban meg tényleg vak vagy, ha nem látod, hogy egy 2%-os kipusztulásra ítélt parazita banda gazdaállatot keres a túlélésre. Érted, 2%-os banda pofázik arról, hogy össze kell fogni és őket bele kell venni.
Vagy kihalnak.
Mindenki legnagyobb örömére.
@K.Tomoceusz: Kösz! A térképpel nem barátkozott meg a Lendvayban még. Még jó, hogy ennek ellenére odatalál a Fidesz-irodába időre, ahogy berendelik.
@dr. Bubó: Hullaszállító vagy, hogyan segítesz? Fertőtleníted a lámpavasat? Nem értlek, megint a vérengzési mantra jön?
@high up!:

Igazad van faszorrú, mindenki hülye csak a te seggedben van propeller. A magyar határ túloldalára senki át nem jár kaszinózni, ilyen nem láttunk még soha.

www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/casino---minerva-369355.html
@a szív fészkei:

Mega-entartainment szórakoztatási projektekre egész Kelet-Európa egy puszta! Ha netalán az lenne a hír, hogy a szlovák kormány tízezres munkahelyü kaszinó beruházást tervez Rimavska Sobotába, akkor nagyon hülyének néznéd a szlovákokat, ugye?
Teljes joggal. Autógyárak nem létesülnek ekkora méretekben, pedig nekik kissé erősebb a vásárlóerő piacuk, mint a közüzemi számláját is fizetni képtelen magyar dzsentri világ.
Na meg 450-es benzin ár mellett fog a dzsentri a pusztába leautózgatni. Jaj, zombikák, zabáljátok Ferkó umbuldáját, ti vagytok úgyis az a 2%-os utolsó reménye.
@a szív fészkei: tegnap láttam egy XM-et, de olyat, hogy bugyit váltottál volna a látványtól
@Interlock: Jó vagy és igazad van. Ilyenkor, amikor tényleg bárki elkezd hőzöngve gyilkolászni bárhol bármiét - nem lehet ilyesmiket leírni. És hol állna meg az irtás? Orvbántól lefelé hanyadiziglen? Őrület, komolyan.
@a szív fészkei:

Idézd ide hol állítottam, hogy Gyurcsány Sukoró ügyben sáros.

Ha sehol, akkor mi az, hogy ti?
@glaci ph 5.5 álompolgár: Mesééjjjj! Offolunk, mindjárt kapok a fejemre. Egyszer Fehérvárott el akartak adni nekünk egy sötétkék, bőrüléses TD, minden csodával felszereltet, de hát az is koros volt már ahhoz, hogy váltsunk. De szép volt nagyon. A miénk metálzöld.
@Fabius: "demokráciában élni "

miért te ott élsz? merről írsz?
@high up!: Azé', te sem vagy 100-as. :)
@Gábriel angyal: Már hirtelen az ő kurcsányuk?!
Ha a nagy fideszes rosszindulatú gépezet se talál fogást rajta, akkor puszipajtások vagy valami összeesküvök 2014-re?!
@Húsleves: Az nem fordult meg a fejedben, hogy maga a társadalom erősen előítéletes a romákkal és a zsidókkal szemben, nem pedig jelenti azt, hogy a jobbik nem egy rasszista és antiszemita párt? Érdekes. Ha a többi párt szavazója rasszista, akkor a jobbik nem neonáci párt, ez cuki logika, mint mikor azt akarják beadni a buta átlagmagyarnak, hogy a fidesz nem egy jobboldali párt, hanem komcsi, mert akkor a jobbik az egyetlen jobboldali párt, ergo nem neonáci, ha nincs más párt a jobboldalon.
Uncsi.
@high up!: Ünnepeljél, nem lesz kaszinó.

Nemzetgazdaságunknak pont egy focistadion lesz a kiemelt beruházása - Debrecen nagyközségben.

Az lesz ám a turisztikai célpont.
Schifferrel az a probléma, hogy csak meglovagolta a Gyurcsány-ellenességet, és teljesen feleslegesen exponálta magát, hiszen tudni lehetett, hogy a Fidesz úgyis rászáll Gyurcsányra, nem kell ahhoz az Andriska feljelentése. Hacsak azért nem, hogy valamelyest megpróbálják palástolni a koncepciós perekre jellemző koreográfiát. Aki pedig akarva-akaratlan egy ilyen eljárásban segédkezik, az maga is sárossá válik. Ráadásul van egy olyan bukéja az egésznek, mintha Schiffernek személyes problémái is lennének Gyurcsánnyal, miközben kedélyesen tereferélget jobbikosokkal a parlamentben.
1. Gyurcsány vezetése alatt az Mszp-ből senki nem lopott, mint tudjuk.
2. A szociknál már csak a fityeszék tisztábbak, szeplőtelenek, mint a templomi leánykórus.
3. Mindebből világosan kiderül, miért nem születnek feljelentések.
3+1. Mikor oldják fel az olajügyek titkosítását?
@dr. Bubó:

Ja, ott élek, bár egyre kevésbé hasonlít rá. De amíg véleményalkotás címén lámpavasazol retorzió nélkül addig te is ott élsz.
@a szív fészkei:
Azt hiszem most elkaptad a szarva között a tőgyét:D
Sajna nekem is ugyan azok az aggályaim Schifferrel mint neked. Én is rájuk szavaztam annak idején mert nem volt más. Talán ha ez a fickó szépen lelécelne akkor lehetne valami jó kis csapatot összeverbuválni. Vannak ott azért jó emberek is.:D
@Fabius: Miért van olyan érzésem, hogy ma nagyon mellre szívtad a kritikákat? :D
@CSENDES: Ezt állami-királyi rezidenciának építi a Győző papa, vagy a kiscsaládnak kell a szaporodáshoz ?
@Fabius:

Jaj te szerencsétlen lázadozó, a mosonmagyaróvári kaszinót akarod a maga 50-100 vendégével összehasonlítani egy tízezres kaszinó városhoz? Akkor már akár Pintyfalvával is kontrázhattál volna, mert a Józsi meg a Sanyi ott is kaszinózik a helyi kocsma gépein. Mondom, téged lassan már greci is beelőz észben.

Ha csak egy picit is értenél egy cég pénzügyeihez, akkor már szólna a vészcsengő benned, hogy ez az egész Sukoró egy umbulda. Egy kaszinó ebben a méretben ott (és egyáltalán mMagyaro-on bárhol) a teljes pénzügyi csőddel egyenlő.

Hogy ne madradjál meg kontárnak, elárulom neked, hogy amikor Michael Jackson apja meghirdette az ő magyar laszvegaszát Bezenyén, már azon röhögtek a környező országok. Ez pedig már tíz éve volt. Bezenyén azóta sincs semmi, pedig kissé előnyösebb volt a földrajzi fekvése és a vásárlóerő nagysága 50 kilométeres körzetben számolva.

De ti csak ordibáljatok tovább az antifasiszta tüntetéseken kúrtcsányék mellett, máshoz láthatóan úgy se értetek.
@Neocortex: Sokak szerint van személyes ellentéte Gyurcsánnyal és nem tegnapról.
@K.Tomoceusz:

Öcsike, kúrtcsány vezéred autópályáin km-enként 1,5-2 milliárd forintot vesztettek az ország. Tít km autopályában kilopott pénzből 2010-re 50 darab debreceni stadion épülhetett volna.
De csak fújjad a zombi indulót tovább:

debreceni stadion,
debreceni stadion,
minek a BL-re debreceni stadion?
mikor ott van a Salgó-elemes lelátó?
az is jó a magyar parasztnak, onnan is meccs a meccs!
@high up!: Mit idegeled ezen ennyire fel magad? Hülyének lennünk a te Simicskád deklarálta állampolgári jogunk!!!

Biztos az osztrákoknál évekig nagykövet, amúgy anyukája nem rosszul menő világhírű kencebizniszét is irányító Ronald Lauder annyira hülye, hogy direkt akarta ezt a pusztai projektet bebukni. Szeret veszteni, becsődőlni, ez jellemző az ami zsidókra nagyon is. Imádja, ha elúszik a sukorói mocsárban a pénze. Írkálj neki is, ne haljon meg hülyén!!!
@high up!: TE meg ordibálsz a balfasz Orvbánod mellett, máshoz sem értesz. Mehetsz nemsoká a stadionjaiba, odavaló ultra vagy, pünkt annyi aggyal. Az persze kurvára ki lesz használva és rentábilissá lesz téve háromszáz ilyen székszaggatótól, mint te.
@a szív fészkei:

Erre mit mondjak? Én arcból arcba is vitatkoztam már mindkettővel, a francba is elküldtem őket mikor nem volt igazuk. Mindezt közönség előtt. És mégis itt vagyok, nem evett meg senki.

A kihez megyek oda szerintem kizárólag emberfüggő. Én bárkihez méricskélés helyett.
@vakapad: Ne hari de mikor essek hasra?? Tudhatod, hogy én tökre beleszarok a fideszbe de azért ecseteld már az államdósság alakulását mondjuk 2002-2008 között. :)
@high up!: Vezér csak egy van, a Viktor.

A Kurcsány meg tett egy szivességet, hogy a sok macera ellenére inkább maradt és felépülhettek az autópályák.

A tyukszaros vezéred 50 darab stadionja helyett.
@a szív fészkei: Oszt', arrúl senem feledkezzünk meg mán azé', hogy az a Lauder-kölök a saját pízét dobálta vo'na bele a Velencei-tóba, míg a debreceni stadionka közízbűl épül(ne)!!!
Télleg, mé' nem a saját pízén építget, fejlesztget a DVSC tulaj???
@high up!:

Ez az! Oktasd ki, ne hagy magad! Csak előbb áruld el te mekkora céget vezetsz ( ő 60 főset kb ) mert a végén igenhülyének fogsz látszani :-D:-D:-D
@Marcellusca: Pedig a BL-ben nyertek egyszer 2 milliárd forintot.
De nem fektették stadionépítésbe.

Kellett nőkre és sajtosszendvicsre ?
@K.Tomoceusz: Jaaaajjj, ugyanmá', mijaza sz@ros 2 milliárd?
Egy normális dísztribünt nem fussa.
Jobb befektetés vo't az a csajoknál!
:D
@Marcellusca:

A kritikát nem. A demagógiát igen. Sírunk minden nap a feljelentések elmaradása miatt, de automatikusan szarszemét aki mégis megteszi. Ezt tartom visszásnak és röhejesnek. Úgy különösen, hogy Orbánék alatt is ők az egyetlenek akik megteszik. A várható szopóroller ellenére.
@Fabius: Nem a megevéstől félünk, főleg nem a férjem, aki egy sportos jókiállású faszi. Nem akkora, mint te, mert csak 180 cm. :-))) Engem sem kell félteni, mivel nekem a pofám nagy a termetem helyett.

Kedvünk nem volt és indíttatásunk, mert valahol nagyképűen taszítóak voltak, na. Oké, nem kell ilyesmi lelkizéssel foglalkozni, csak bele pacekba, de ha az embernek nincs gálája ehhez, akkor baj van. Azt jelenti, hogy semmi de semmi bizalmad bennük.

Nem elküldeni akartuk őket, pláne nem közönség előtt, csak szót váltani. Mindegy, nem ragozom, látom nem érted. Már meséltem Tóth Józsiról, neki volt egy olyan attitüdje, hogy hozzá sans gens lehetett menni. Ez emberi vonás, szerinted nem fontos, szerintünk igen. A kisugárzás, női magazinok kedvenc vesszőparipája. De létező azért.
@Marcellusca: Jaja. Ezek a lauder-kölkök is arról híresek, hogy állandóan fel akarnak minket virágoztatni, csak mi meg a velence taviak nem hagyják. :)

Lelki szemeimmel látom pld, ahogy a derék bodzaszedő sztojkáék a napi becsületes munka után, betérnek dzsidipít nővelni a kaszinóba összeölelkezve a magyar átlagemberek sokaságával :)
@Marcellusca: Ja, az a nagyon hülye dobálta volna ki a mami megkeresett tűpénzét a pusztába. Fújhülye!!!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

A Balcsi parton meg a lakosság fele segélyből él. Cifra nyomorúság.
@high up!: Ide figyelj hájap!, ha már szlovákozol, azt azért leírhattad volna, hogy Rimaszombat, a település szlovák neve helyett. A szlovákok belevágnak egy ilyen beruházásba és bejön nekik, akkor majd pisloghatunk, mint hal a szatyorban, mert azért K-Európa nem bír el két ennyire hasonló beruházást.
De ha nálunk el sem kezdődik egy ilyen, még csak tervezés szintjén sem, akkor mi, mi a fenét csinálunk majd? Szerinted a felcsúti és debreceni szuper stadionok majd felpörgetik a gazdaságot? A 200-as meccsenkénti nézőszámmal? Arra már egész szotyola termesztő ágazatot is fel lehet építeni. Okos vagy.
Arról még nem hallottál, hogy kockázat nélkül nincs üzlet?
Gyerekek, nyugi.
Én azt látom, hogy majdnem mindenki projektál ebben a Sukoró ügyben.
Schiffer nekem se szimpatikus, de nem azért, mert megtette a maga feljelentését olyasmiben, amiről úgy gondolta, hogy törvénytelen. Kiemelt beruházás miatt se szakmai, se civil egyeztetés, se környezetvédelmi hatástanulmány.
Gyurcsány se a szívem csücske, nagyon sokat ártott ő ennek az országnak, főleg amiatt, hogy nem tudta mikor kell a kalapját venni, és elmenni. Öszöd után mindenképpen mennie kellett volna. Mindegy, hogy ki, hogy értelmezi, mi hangzott ott el, bebukott és kész. De azért számomra egyáltalán nem egyértelmű, hogy Sukoró ügyben ő hol, miben sáros, sőt az se egyértelmű, hogy Sukoróval bármi baj lett volna.
Sukorót (is) sajnos a pártpolitika szállta meg, emiatt se lehet tisztán látni.
Valamint szerintem kiemelt beruházásokra szükség van, mert tényleg vannak olyan projektek, amik máshogy nem tudnak működni egy országban. Tehát nem azzal van a baj, ha valami kiemelt projekt, hanem ha ez is jó magyar szokás szerint átláthatatlan, gumi szabályozású, szerintem.
Peace, mert azt látom, hogy ez a kurva Sukoró a mi kis baráti blogunkat is ezer felé szaggatja, barátok lesznek ellenséggé.
@Gábriel angyal: Elég, ha Csányi bácsi betér kicsit pókerezni és máris megdupláztuk a dzsídípít.
Ne vessük el az ilyen becsületes munkában megőszült fideszesek pénzét,
mégha a bodzaszedőkét le is sajnáljuk.
@a szív fészkei: Értem én, csak nem értek vele egyet. Ha úgy érzem közölni vagy beszélgetni valóm van akkor odamegyek és megteszem. Aztán ítélek a szavak és hozzáállás alapján. Nem előre vélt vagy látott arckifejezés alapján. Az nem érdekel a világra hogy néz éppen, az érdekel hozzám hogy áll.

Ezzel most nem piszkállak. Azért hangsúlyozom, hogy többen merjenek odamenni egy politikushoz messziről méregetés helyett.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.):
A szlovákoknak bejött Bős is. Orbán és a környezetvédők sikoltoztak.
A szlovákoknak bejöttek az atomerőművek is. Orbán és a környezetvédők sikoltoztak.
A szlovákoknak be fog jönni a kaszinó is.

Nekünk meg itt marad Orbán és a környezet.
Hát most olvasom, hogy mik vannak itt!
@Husz_János_Puszita: a segélyesek nem a parton élnek. csak ők szedik a védelmi pénzt.
@Fabius: Az is lehet, hogy amit Szív fennhéjázásnak látott, valójában szorongás. Schiffer SZERINTEM (most az én fantáziám következik, figyelem!) egy nagyon gátlásos, szorongó ember. Lehet, hogy írtó hálás lett volna, ha akár Szív, akár a férje megszólítja, és nagyon is barátságos lett volna.
Nekem nagyon személyes a bajom Schiferrel, már nem úgy értem, hogy tudok róla valamit, hanem feltételezek róla valamit, és ez a bajom. Nem azt, hogy a háttérben kivel milyen alkukat kötött, nem ilyen összeesküvös, hanem a személyiségét illetően.
@aritus: Csendben kérdezem, hogy a sukoróiak véleményét kérdezte már valaki az ügyben?:) Leszámítva persze a kilóra megvett polgármestert?? :)

Ja és jól rémlik, hogy 2009-ben Bajnai rendelt el belső vizsgálatot a hűtlen kezelés ügyében? Fasz se érti ezeket az országmentő lauderéket, hogy mindig beleszaladnak valami faszakodásba . :)

Tisztességes és törvényes úton neme lehetne minket megmenteni??? :)
@aritus: De abban 100%-ig biztos vagyok, hogy tisztességes, és a jogállam, a jogegyenlőség a szive csücske, és számomra ez a legfontosabb. Fontosabb, hogy Sólyom híve, akit én nagyon ellentmondásos, és sok szempontból ugyanúgy bűnösnek tartok abban, hogy itt tartunk, ahol tartunk, ugyanúgy, ahogy Orbánt, Gyurcsányt, Vonát is.
Fontosabb, hogy zöld, amivel szemben nekem szintén sok fenntartásom van, mármint a zöld mozgalommal.
Én úgy látom, hogy a mai magyar párt politikai palettán egyedül az lmp képviseli HITELESEN azokat a demokratikus, jogállami, szolidaritási, európai értékeket, amik nekem mindennél fontosabbak.
@Gábriel angyal: Megmentés nélkül nem értelmezhetők neked a dolgok ?

Tudod, hogy megmentő csak egy van, a mi drága Viktorunk.
És már benne is kifulladt a duracell elem.
Kezdhetnél élni nélküle.
@Gábriel angyal: A nagy idegenforgalmi és foglalkoztatási szakértő megszólalt. Szálláshelyek, alkalmazottak, kajarendelés, utazás megvolt?
@Gábriel angyal: Nem igazán vagyok tisztában az ügy részleteivel, tehát nem tudok a kérdésedre válaszolni. Azt se tudom, hogy megkérdezték-e a sukoróikat, és azt se tudom, hogy Bajnai miért rendelt el vizsgálatot. Kérdezni nagyon sok féle módon lehet, látjuk a nemzeti konzultációnál is, hogy fel lehet tenni úgy kérdéseket, hogy csak egyféle válasz lehetséges.
Azt tudom, hogy nagyon nagy hiszti volt Sukoró körül, pártpolitikai hiszti, ez is, akár a HT magyarok állampolgársága egy belpolitikai választási küzdelem túszává vált.
@Penivaldes:

De, a parton is élnek. Nem vicc volt. Nagyon elkelne a környéken pár ezer munkahely, a térkövezett fő terek és a muskátlik mellé.
@Gábriel angyal: Nem hiszem, hogy Lauder "megmenti" akart minket, ő beruházni, és pénzt keresni akart. Én ezt a célt abszolút érvényesnek tartom. Mármint, hogy olyasmibe akarom a pénzemet fektetni, ami megtérül. A kérdés az, hogy ez másnak is, konkrét esetben, Sukorónak, a Velencei tónak, és végső soron Magyarországbak is hasznot hoz-e? Na ez az ami nem derülhetett és azóta sem derülhet ki, a politikai hiszti miatt.
Nem a befektetőket kell basztatni a "kapzsiságuk" miatt, olyan gazdasági törvényeket, szabályzokat kell alkotni és betartatni, amik a befektetők és az ország érdekeit is szolgálják.
@vakapad:

"a Gyurcsány által hozott kb. 300 ezer emberre is szükség van"

A választási matematika nem ilyen egyszerű. Lehet sokkal több szavazót veszít ha összebútorozik a Gyurcsánnyal, bármelyik párt. Az MDF Bokrossal simán hozta az 5%-ot az EU-s választásokon, aztán összeálltak az SZDSZ-szel...
@K.Tomoceusz: Hát be is baszna ha viktor kellene a boldogságomhoz. ;)
@Penivaldes: látod, te is annak az előítéletnek az áldozatja vagy, hogy ma Magyarországon a "cigányok" azok, akik a segélyből élnek. Miközben Ferge Zsuzsáék nem olyan régen hozták nyilvánosságra azt az adatot, hogy kb 4 millióan élnek a létminimum, vagy az alatt.
És annak az előítéletnek, hogy maffiát itt a "cigányok" működtetnek. A többi magyar állampolgár az patyolattiszta.
@Husz_János_Puszita: nekem a Balaton partról ne taníts. van róla képem, éltem parti településen.
az északi parton. ott valahogy nem voltak, bár ez még az évezred elején volt. munka ott sosem volt. nyáron megsüketültél, télen meg mászkáltál a szellem falvakban. de ennek is vége...
@Kuviklacz: Miért nem inkább egy giga maceszgombóc gyárat akartak idehozni? ;)
@aritus: menj el a régi 7.-eshez, nem ülhetsz ki nőként buszmegállóba mert kurvának néznek. Enying meg néz körül kicsit főleg Siófok környékén, hogy milyen aranylánccal szállnak ki a kisebbségiek egyes képviselői a kocsikból. Nagyon komoly cigánymaffia van. sajnos ez nem előítéletesség.
@Husz_János_Puszita: az nagy hiba volt, addigra a szdsz már végképp a múlt volt, Retkes volt a pártelnök (! ki is az?). De szerintem nemcsak ez volt a baj. Addigra az mdf is szétesett teljesen, Dávid Ibolya épp a vádlottak padján ült az UD zrt miatt. Ez is egy vicces történet volt, hogy lesz az áldozatból elkövető. Ezt a fidesz pont a választásokra időzítette.
Én hezitáltam az mdf és az lmp között, de pont a fentiek miatt úgy ítéltem meg, hogy az mdf nem fog bejutni a parlamentbe, és nem akartam, hogy a szavazatom elvesszen. Szerintem nem én voltam az egyetlen, aki emiatt döntött úgy, hogy nem szavaz az mdf-re.
@Penivaldes: nem azt mondtam, hogy nincsenek a cigányok között bűnözők, maffiózók, csak azt mondtam, hogy nemcsak ők élnek segélyből, és nemcsak ők bűnöznek.
De te rögtön rájuk gondoltál Husz János kommentjéből. Csak erre reagáltam.
@aritus:

A szorongásban és gátlásosságban lehet valami. Szerintem közelebb van a valósághoz, mint szív elmélete.
@Penivaldes: A végén kiderül, hogy nagy tó szakértő vagy. ;)
@Gábriel angyal: van közöm ahhoz a vízhez. most is ott voltam egy egyházi táborban Fonyódon:))
@aritus: arra gondolsz amire én? lehet hogy magas a testhőmérséklete?
@Penivaldes: De jó mi meg Keszthelyen a múlt héten. Egyébként, hogy sikerült?? Megérte lemenni? ;)
@Penivaldes:

Most már vannak szép számmal, sajnos.
@Gábriel angyal: hogyne érte volna meg! ott volt a Csík zenekar, meg a Falus András akadémikus, meg a Balavány György.
meg volt sok fiatal mindenféle:)
Keszthely az jó, Diás meg ezek szép hely.
@Husz_János_Puszita: lehet, bár én nagyon nem láttam. de attól még lehet.
@aritus:

Logikusan gondoltad, az én szavazatom el is veszett. Mindig oda szavazok, ahol a Bokros van:D Lehet most majd szakítok a hagyománnyal.
@Penivaldes:

Te látod valakin, ha szembe jön az utcán, hogy miből él?:D
@Husz_János_Puszita: észre lehet venni. bár nem szoktam ilyen szempontból figyelni az embereket. :D
@Penivaldes: egyszer elcsallak a nagymarosi ifjúsági találkozóra. ;) Ezazanapra szoktál menni? ;)
@Husz_János_Puszita: rosszul látja azok mind bodzaszedésből "élnek." ;)
@glaci ph 5.5 álompolgár: arra gondolsz, hogy homokos? Nem, nem arra, azt nem tudom, de ha az lenne se zavarna, nem jellemhiba, ha valaki az. De mindegy is, hogy mire gondolok, mert ez csak az én feltevésem, nem ismerem őt személyesen, csak kombinálok, de ez is nagyon személyes, és nem akarok erről itt beszélni. De mindegy, nem ez a lényeg.
@a szív fészkei:

miért van az, hogy én aki életemben nem láttam élőben a sch-t, csak az alapján amit tényleg tudok róla kurvára antipatikus...nem tudom megmagyarázni és ez meg engem bosszant...mit dumált most utoljára @épész... kitart mellett...most, hogy olvasttam @fabius-t is, hogy nem szagolgatni, odamenni...valószínű igaza van...mégis légüres térben van és vannak és ennek ők maguk az okai -sok minden érdekeset csináltak amire oda kellene figyelni- nincs tömegbázisuk...és ennek ők az okai...mintha valamit nem mondanának ki, vagy valamiről hallgatnának...majd kinyitom a FB-t hátha reagált arra amit múltkor a második emberüknek írtam...

brühühühühü
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Elég sokáig tartott összekínlódnod ezt a folytatást, olyan is lett.
Amit írsz az teljesen hamis logika, úgyhogy nem kell a púder. Azt mondod attól hogy a társadalom előítéletes, a Jobbik még lehet neonáci. Ezzel a te érdekes logikáddal - amit nevezzünk elborult algebrának hamár te cukinak nevezed a másét - azt is lehet állítani, hogy attól hogy a társadalom előítéletes, te is lehetsz fasiszta.

De nem csak ez megfordult a fejemben, hanem az is , hogy nem a társadalom előítéletes a zsidókkal és a romákkal szemben, hanem a hozzád hasonló álszent védőszentjeik hergelik egymásnak a népcsoportokat. Nincs abban ugyanis semmi rendkívüli, hogy az embereknek nem tetszik, hogy meglopják őket, főleg harminc-negyenezer foruntból élő nyugdíjasoknak. Abban sincs semmi rendkívüli, hogy az átlagembernek nem tetszik, hogy a bérből és rettegésből élők az elhibázott integrációjukat, amelynek egyes helyeken elviselhetetlen bűnözés lett a következménye, így takargatják:

index.hu/belfold/2011/03/17/csak_ciganyok_tamadnak_rasszista_okbol/

Az utolsó két bekezdést bemásolom, hogy lásd:

"A Magyar Helsinki Bizottság a közösség tagja elleni erőszak miatt hozott ítéleteket kezdte átnézni egyenként. Hivatalosan ugyanis az elkövetők és az áldozatok etnikai hovatartozásáról sem lehet statisztikát vezetni, az ítéletek vizsgálatából azonban kirajzolódhat egy kép.

Abban a jogvédő szervezetek képviselői egyetértenek, hogy a gyűlöletbűncselekményekkel szembeni törvények a világban jellemzően az olyan csoportok tagjait védik, amelyeket tényleges megkülönböztetés ér. Az pedig, hogy a többségi társadalmat megvédje, általában nem az ilyen jellegű törvények feladata."

Ebből a két bekezdésből egyértelműen kiderül, hogy a rasszizmusról ajvékolók
1. eltitkolják azokat az adatokat, amelyekkel bizonyítható lenne, hogy az "integrációjuk" következménye tömeges bűnözés
2. a törvény előtti egyenlőtlenségért(sic!) küzdenek.

Szerintem teljesen természetes emberi igény a törvény előtti egyenlőség és a biztonságos élethez való jog, úgyhogy nem a társadalomra kell mutogatni, hanem magatokba nézni.

Az volt a baja a seggszájú LMP-snek is, hogy ezt nekik is megírtam jópárszor, ezért nem akarta idézni az állítólagos FIDESZ propagandákat.
@a szív fészkei:

ezt lehet egyszerűbben is mondani: te is szavazó polgár vagy és nem szavazol rájuk, hogy miért az magán ügy...nekik kell választót nyerniük és nem a választónak kell megfejteni a kurvagusztustalan személyes ellentétet vagy útálatot politikává tenni és "közérdekből" (ami végűl hazugság lett) feljelenteni

szóval nekik kell politikussá és nem hisztérikus elefántcsonttoronyban élő kihaénnem alakokká minősűlni el is kű'ttem a Pécs Á -ba a jávort....

brühühühühühü
@K.Tomoceusz:

Jaj te nagyon zombi. Ha tapsolsz annak, hogy kúrtcsányod autópálya km-enként 1,5-2 milliárd forintot lopott ki a zsebedből, akkor nyilván tapsolsz a Közgép sikereinek is.
Fel se bírod fogni, hogy mekkora fából van a fejed.

És fújjad a bánat indulódat:

debreceni stadion
jaj debrecenei stadion
hát ezért mentünk államcsődbe 2008 októberon,
üljön a paraszt tovább a Salgó elemeken
ne kejjen neki debreceni stadion!
nol.hu/lap/allaspont/20120721-iteletnap
Akkor a nol.hu mekkorát nyalt Orbánnak? Lehet, hogy már az is Közgép lap?
@Húsleves: na sikerült teljesen félreértened azt, amiről a cikk szól, pont az ellenkezőjéről szól, mint amit írsz. De a hozzászólásaid alapján ezen nem is csodálkozom.
A rasszisták szokásos mentegetőzését, és önfelmentését büfögöd fel, hogy nem is te vagy rasszista, hanem a jogvédők ajvékolása meg a tapasztalat tehet mindenről. Persze.
Álmodik a nyomor. A te nyomorod.
@high up!:
Építsetek stadionokat, százat, ezeret!
Tervezzetek bele beléptető rendszereket, melyeket megnyernek közbeszerzésileg simicskáitok, twitterenfaszozó tamáskáitok és a haza még nagyobb fényes ganajba merül.
Autópályák kilométereit összevetni meg nem épült stadionok számával, finoman fogalmazva is kimeríti a Fidesz regnálásása jellemző, a permanens tudatzavar alaptörvényben rögzített jogával, hogy csak is ők lehetnek hülyék. A bónusz pontokra amelyeket azoknak osztanak a párt háza táján, akik szervilizmusból summa cum laude minősítéssel rendelkeznek, kétséget kizáróan jogosult vagy a dobogóra. Van rá okod, hogy pezsgőt bonts.
Szeretném jelezni, hogy a magyar „parasztnak” nem a magyar elbaszott foci a szívügye. Itt vagyok példának okáért én, akinek a Videoton labdarúgócsapatától nem áll fel, annál inkább a szűzpecsenye - akár nyers – látványától. A vezéreddel együtt ezt fogjátok garatra venni, mert a többség (mint magyar), szeret zabálni és nem kaptam a vezértől tíz dekát se. Ha nem is lennék bélpoklos, azért csak kell valami energia ahhoz, hogy az ikszet behúzzam NER-re, nem?
Jól haladtok amúgy, a palacsintás király áldásos tevékenysége folytán, egyre kevesebb a töltelék a tésztában.
Ha két év múlva túl jutsz a Gőgös Gúnár Gedeonon, akkor várlak itt, aztán megbeszéljük mitől estetek pofára, jó?
Elvtársi szeretettel:
Én
kúrtcsányról tudjuk, hogy a szemkilövetéshez se volt semmi köze.
Igaz saját bevallása szerint végig telefonkapcsolatban volt az operatív leszámolókkal. Na dehát írasban nem adott semmit, az elhangzottakat meg már rég letörölte. Semmit se lehet rábizonyítani.
Erre hiszi a sok hülye, hogy ártatlan a báránykája.

Így volt ez Sukoró ügyben is. Azzal a különbséggel, hogy még ha lenne bizonyíték, akkor se köpné be őt senki, mert nagy off-shore pénzek járt a lezsírozó brigádnak. Mondjuk az is egy fénypontja az ügynek, amikor az állam a sukorói mezőgazdasági területet ripsz-ropsz építési telekké nyilvánította. Jól tudták, hogy mennyi off-shore jattért kell itt mindent szabály ellenesen csinálni.
Na meg közeledett 2010, a nagy bukás éve, 2009 volt az utolsó év a lopásokra.
@Knósszosz: Üdv Knósszi!
Az olümposziak legyenek veled!
@Knósszosz:

Nagyon nem érted szófosó, pedig egy mondatban leírtam:

kúrtcsány autópálya km-enként 1,5-2 milliárd forintot lopott ki az állakasszából. Tehát 10 km autópálya lopásból már egy debreceni stadiont felépíthetett volna. 2010-ig meg annyit lopott, hogy akár 50 debreceni stadiont is felépíthetett volna a lopott pénzből.

Világos ez neked, vagy Debil Koalíciós vagy?
@Knósszosz: csak úgy csendben megkérdezem, mitől is vagytok ti elvtársak?
menjen a Vidékfejlesztési Minisztérium Budai Gyulával (ő bazsajgott a dinnyékkel) a kurva anyjukba:
index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/21/dinnye/
"így gyakorlatilag a fogyasztóknak kell kötelezően támogatni a dinnyetermelőket. Simonka György, a Magyar Dinnyeszövetség elnöke, egyben dél-békési fideszes országgyűlési képviselő korábban úgy vélte a 99 forintos ár „elfogadható a multiknak és a termelőknek is, így kilónként 40 forintot kaphatnak a gazdák, ami után áfát sem kell fizetniük" . Szerinte így hektáronként 400-600 ezer forintos tiszta profithoz jutnak a termelők."
@high up!: aha ez nagyon jó. tehát stadionban számolunk...
@aritus: ja az kimaradt, hogy lehetne 69/kgért is dinnyét kapni, ha a VM nem "menti" a magyar termelőket.
@aritus:
Figyelj, hülyegyerek:
Ezt írtam én: varanus.blog.hu/2012/07/21/a_helyzet_komoly_gyurcsany_nem_fogoly/fullcommentlist/1#c17368831
Ezt meg te: varanus.blog.hu/2012/07/21/a_helyzet_komoly_gyurcsany_nem_fogoly/fullcommentlist/1#c17368930

Az enyémben részletes indoklás van, pontosan láthatja mindenki. Tényszerűen le van benne írva, hogy
1. az adatok a nyilvánosság számára nem hozzáférhetők, de a jogvédők mazsoláznak belőle, és "tálalják"
2. és az is, hogy a törbény előtt különbséget akarnak tenni emberek között kizárólag az a lapján hogy többségi (azaz magyar) vagy nem

Nagyon meg tudom érteni, hogy a hozzád hasonlóknak nem tetszik amikor egyértelműen leleplezik a bizniszüket, de a fröcsögésen kívül semmi konrétumot nem tartalmazó hozzászólásod alapján bárki láthatja, hogy az csak egy érvelni képtelen, sértődött hülyegyerek hisztije.

De nem is lepődik már meg rajtatok senki.
@high up!: még az a szerencse, hogy most olyan olcsón jutunk úthoz is, meg vasúthoz is. amit ezeken spórolunk, abból lesz foci-és zsebhokipálya
Sírhat ám a még a közüzemi számláit is fizetni képtelen magyar bolsi-libsi dzsentri réteg! Nem épült meg nekik Sukoró, nem tudnak majd hétvégén több 10 ezer játszótársukkal leautózni 500 forintos benzinnel a pusztába, meg megszállni két éjszakára 10 ezer forintért, hogy aztán még elkaszinózzanak még 20 ezret. Sokat mondok, ha 50 ezerbe kerül egy hétvége, de hát az átlagmagyar farzsebben hord magánál ennyit. Még Borsodból is tömegével jön majd az Éhségmenet, hogy felelndítse a Sukorói GDP-t.

A Velencei tavat meg majd feltöltik Balaton nagyságúra, hogy napközben legyen helye napozni a break evenhez szükséges heti 30-50 ezer látogatónak.

Én meg csak röhögök itt, hogy még mindig mennyi marha van, aki kettőig se tud számolni. Az idegbaj viszont ömlik ki a szájából.
@high up!:
Kedden menek felülvizsgálatra.
Azt mondta az orvos (most beszéltem vele), az én pszihés problémáimra a legjobb medicina, ha levegőnek nézlek.
A hivatását tekinteve nagyon jó szakember, de nem értek vele egyet.
A zöldekkel is bizonyos mértékben egy követ fújj(…)ok, ergo: a levegőszennyezés miatt is át kell gondolnom, hogy lesüllyedek-e arra a negatív szellemi piedesztálra, amit vagy szíves képviselni. Szófosóként.
Amúgy nagyon tetszik az a Fábrysanyis szóvicc (muhahaha), hogy „kúrtcsány”-:D
Én nem vagyok egy géniusz ilyesmiben, csak figyelek. Meddig tart egy ilyet kitalálni?
OKJ-s képzés keretében, lehet jelentkezni humorbonbon gyáros képzésre?
Ne hagyj kétségek között, küldd a linket!
@Knósszosz: óó kedves Knósszi, ne reméld, hogy neked ez a humorj menni fog:)))
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Szia!!!
Hát Te merre voltál?
Jobb sorsod elszólított innen? Szerencsés vagy!
Ez a fasz nem elvtársam, csak piszkáltam. Általában elkezdenek anyázni az ilyen negatív IQ-értékeltek, én meg élvezem ahogyan aláznak.
Jól szórakozom rajtuk, őket meg ütögeti a guta.
Nincs jobb elalvás előtt egy marha kínlódásán röhögni, na meg egy egy jó sert inni-:)))
@high up!: Feljelentetted? Kötelességed.
@Knósszosz: azt elhiszed, hogy reggel felkelek és nem tudom milyen országban vagyok?
@Penivaldes:
Penike, nyitott vagyok mindenre.
Tanulni nem szégyen, kérdezni kell.
Egér majdnem elküldött a pp...tegnap. De megdumáltuk, félreértés volt-:)))
@aritus:

narancsszínű számmágia "közösűlve" "gépiesen"

brühühühühü
@Knósszosz: esténként olvaslak titeket (kötelező olvasmány:D )
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Ha átlépsz a már nem létező határon, a szagból csekkolod. Nem gondolod, hogy hülyének nézlek, ugye?
@Penivaldes:
Nagyon gonosz vagy.-:(((
De azért-:)))
Üdv néktek kommenttársak!
Na most kiemelném a következőt: "Az hagyján, hogy a gazdaság a béka segge alatt, rommá vagyunk adóztatva temérdek új adóval, letérdelünk ennek a mi bankunk IMF-nek, és még a túlmozgásos is megússza?"

Ezt így kár volt megfogalmazni, mert így egyben leírva némileg felborzolja a kedélyállapotot. Az villant ugyanis be eme mondattól, hogy rohadjon már meg ez az egész moslék ami itt történik. Mer' miért? Azért, mert tulajdonképpen az volt a sugallat kormányék részéről, hogy vívjuk azt a kurv@ nagy harcot, hogy az IMF pénze ne kelljen, és ezért lett annyi új adó, melynek mennyisége, lassan elnyeli a havi béreket is. Már-már ott tartunk, hogy pusztán az adók befizetéséért dolgozunk, nem a kajáért. Ezek után pedig most meg mégis IMF hitelt veszünk fel? Akkor mi értelme volt, van ennek a sok adónak? Adózunk már a légyfingért is, odaadtuk már a MANYUP pénzeinket is, a magyar államkötvényekkel és azok magas kamataival már előre kiürítettük az amúgy sem létező költségvetésünket, mindezt miért? Hogy ugyanúgy hiteleket vegyünk fel az IMF-től mint tették azt az előző kormányok is...
Hát akkor had ne írjam le azt a káromkodásfolyamatot mely bennem kitörni készül, és érinti a kormány le és felmenő ágainak, minden élő és nem élő rokonait is, visszamenőleg 100 évre, meg már előre is...

Amúgy jó estét :-)) Ti hogy vagytok?
Na most ennyire késő van, vagy valami történés van a tv-ben? Ilyenkor itt még javában megy a témázgatás. Buliba ment mindenki szombat este lévén?
@lbm: vagy minket nem találnak, őket meg elvitte a zsákosbácsi
@Penivaldes: Mondom, félreértés volt.
Azóta ismét beszélőviszonyban vagyunk-:)))
Jó éjt Peni, reggel lészen mingyá, nekem meg hatra köll jelennem valahol. (nem meló) Aztán délelőtt meg semmi. Szóval kaliníhta! Keresztanyát is várom, holnap futam lesz.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Mielőtt ledöglök, hol vagy Te szerencsés??
@glaci ph 5.5 álompolgár: hát amilyen szövegek itt futnak, nem lenne csoda... :-)
@Knósszosz: csatlakoznék a hozzászólásodhoz :-)
@lbm: Várjuk a választ...
De Laci inaktív, tán elszenderült.
Én is megyek, jó éjt Neked!
@Knósszosz: cardiffban vagyok rövidke viziten, hétfőn london, tegnap dunkerque
Akkor én is távozom. Jó éjt :-)
@aritus: Én NEM tartom ellenségnek sem épészmérnököt, sem Fabiust: ők valamiért bíznak Schifferékben, míg én meg a családom nem. Nekem erről pusztám megérzéseim vannak, nem racionális dolgok: amit Rodeo írt, azt érzem, hogy valami nem stimmt körülöttük. És nem jövök rá mi, de de nem kerek a perec - de persze mit tudhatok. A blogjaikon az van, amit meg akarnak mutatni szépet és jót, mint minden politikus - de voltak ugye olyan helyeztek is, amikor drogoskurvázták egymást a kulisszák mögött....

Ezt a véleményemet le lehet söpörni azzal, hogy bőcsészfaszkodás, mert lám, mennyire figyelnek mindenre, performansz, feljelentés, molinó, dolgoznak ők feszt - de ott köröz fölöttük szent idoljuk, Sólyom árnya, aki nekem nagyon nem kóser a megválasztása körülményeivel és egyebe

Az, hogy noha annyi mindenre itt elfolyt közpénzből, annyi fura a szemünk előtt megtörtént, pont Sukoróval nyitottak, az valahol fura. Nem is megfogható váddal, hanem egyenesen Gyurcsányt feljelentve azzal, hogy nem mond el mindent azonnal erről, stb. Bele akartak menni és belementek. És most ezért sem marasztalták el, tehát azért ez a megmozdulás bukta volt, de mindenképp adott egy alaphangot Bugyuláéknak egy hajcihőzéshez. Ami tökre lejáratja az ilyen vizsgálatokat, mert Kellerhez hasonlóan -baráti főügyész és főbíró és kiszelektált bírói, ügyész kar dacára sem találtak semmit. Tehát közember ezentúl a vizsgálódásokban már nem fog hinni. Mert vagy dehonesztáló besározásnak veszi, amivel az elődöt baszgatják - mint most - , vagy a mutyisok összefogását bizonyítandó, ha mégsincs eredmény, lásd Keller-féle bizottság.

Ami Gyurcsány sara, az az övé, mert hol a nyálban van hibátlan politikus, pláne egy ilyen időtlen idők óta csalásra-lopásra-nepotizmusra szocializált helyen - de szerintem épp, hogy nem kellett volna lemondania! Mert miért is: a puccsistának, az önhatalomért reszketőnek önként kellett volna átadnia a hatalmat vagy netán Kiss Péternek???

Na és akkor mi van: annyi se indul be mint vele. Neki kell lemondani, mert kiloptak a bizalmasainak hitt munkatársai tőle egy feltáró beszédet és aljasul felhasználva elárulták?! Nem értem és akkor sem értettem. Hörögte minden jobbos fél éviga Kossuthon hugyálva és azóta is, hogy becsapta a népet. Akkor a becsapott szavazói miért nem verték szét még a fiesznyikek órabéres tömegei előtt kétségbeesésükben a Kossuth teret szeptember vasárnapján?

Én arra jártam, oda nagyonf egyelmezett irányított sorokban érkeztek zászlódíszen a fideszesek este héte.e. Semmi felhábnorodás de kurva nagy fegyelem. Semmi spontán reakció.

Nem a szavazójuk - de a koalájuké - voltam, engem nem csapott be, mert egy percig el nem hittem a "majd velünk eljön a Kánaán"-című áriát semelyiktől se. De azt 92 óta tudtam, hogy ha a Fidesz még egyszer kormányoz majd, na az a muhi pusztaságot eredményezi. Ecce.

Én nem őt tartom tehát bűnösnek
ám azt a tetűt, aki a szemébe nézve simán ellopta és nemcsak kiszivárogtatta, sőt effektív a Fidesz vezérkarnak küldte azonnal a szöveget, már inkább: mert tudván és akarva teljesen felborította az ország békéjét ezzel.

Tudta a kiszivárogtató, hogy mit ad át Orvbánnak és mit enged ki ezzel a palackból. Engem az érdekelne, mindezt mennyiért és kicsoda tette? Szóval a cui prodest.

Azt de nagyon akarja felelősségre vonni senki!
Nagyon divatos és hálás mindenért Gyurcsányt hibáztatni örökkön örökké, de azért neki köszönhetjük Bajnait meg hogy a masztodon maszoposokat legalább egy ideig kordában bírta tartani.
Abban igaza van vakapádnak, hogy soha senki nem segítette ebben se kívülről se pláne pártján belül, csak nyírta, ahogy most is. Mém lett, az elkúrás mémje, holott ami itt most megy, az már ezzel le sem írható, nincs rá fogalom, nincs rá mértékegység... Pedig az a törökvilág azért megtaníthatott minket egy s másra.

Igen, lehet, hogy neki jól jött volna a tyimosenkoi glória, fel is készült rá.
@aritus: Én nem vagyok senkinek a szárazdadusa és azt is tudom - valami pszichológiát megpróbáltak belém verni anno a BTK-n - hogy aki harmonikus egyéniség az pont nagyon közvetlen, önazonos és nyílt. De aki szorong, hemungos, kompenzál, BASSZUS NE MENJEN POLITIKUSNAK!!!! ilyen ből van nekünk a sifonérban - szerinte mGyurcsány is kompenzált ezerrel, unom a lelkibeteg barmokat vezetőnek. Bocs, éljen hasznos szürke eminenciás életet, de ne menjen az előtérbe, ha nem bírja a strapát.

Én megőrültem Sólyom hisztisen felhúzott orrú, örökösen megbántott stílusától is, az egész elnökségére ez nyomta rá a bélyegét és elnökként ezt közvetítette, nem téve jót a hazájának ezzel... Ha nem tud felülemelkedni a saját lelki nyavalyáján - Orvbán most ennek a kvintesszenciája - akkor válaszon más szakmát. Könyörgöm!!!!

Más és off: voltunk amúgy este a Bazilika előtt a Bándy-megemlékezésen - jó pár rendőr volt, két kocsijuk is ott posztolt, míg mi kb. 40-en -esett, elaludtak a mécsesek. Nem volt magyarkodás, csend volt, elég sok fiatal. Romát nem láttam, pedig az egyik meghirdetője az eseménynek az volt. Éjfélig tart ez.
@aritus: Én is konteozok ;-): Estée Laudernek hu.wikipedia.org/wiki/Est%C3%A9e_Lauder - ahogy tudom - agyon fontos volt a magyar származása, nagypapája hívta Esztikének, innen a márkanév. [..]"Estée így emlékezett vissza édesanyjára: „igazi magyar szépség, anyja egy francia katolikus, apja pedig egy magyar zsidó volt”." (wiki)

Tehát nem gondolom, hogy a fia, birodalma örököse, vagyona kezelője kicseszésiből akarta volna tönkrevágni anyja szeretett valahai nagyanyaföldjét.
@aritus: Én Dávid Ibolyára akkor sem szavaztam volna, ha piros hó esik. Azért mert utolsó éveiben konszolidálta magát Ovihoz képest és Bokrossal tunningolt, nem kéne elfelejteni, hogy nem értett a focihoz és az egyéb, Orvbánt igazságügyminiszterként abszolút segítő tevékenységét. Ő is kíméletlenül dózerolta a másként gondolkodókat a pártjában, neki volt hivatalos szent mentora egy Dr. Boross - a magyarkodást az MDF kezdte el anno és ő ennek örökösének tartotta magát - ilyenre szavazzak?? Atyám! Fel sem merült soha.
@Fabius: A legnagyképűbbek a legszorongóbbak, ja. De az ilyen ne menjen emberek közé. Adjon a háttérből jó és hasznos tanácsokat, dolgozzon ki nyerő stratégiát, legyen a párt megkerülhetetlen gyámköve a kulisszák mögött, stb. de ezt ne csinálja, mert belebukik. Csak szólok.
@glaci ph 5.5 álompolgár: ??????????? Titkos féreg foga rág rajta? Vagy mi van?
@aritus: Figyelj, kilépett pártvezérként a nagy nyilvánosság elé. Vállalnia kell ezzel mindent, ami vele jár, hogy találgatnak róla, ezt is, azt is feltételeznek és egyre vadabb dolgokat dob fel a kétely róla. Nem jó a titok körülötte, ő nem Greta Garbo. Aki homokos volt persze, de nem ezért szeressssük... 7ora7.hu/programok/garbo/nezopont?print=1 /én is írtam erről kritikát, nagyon jó darab és előadás, de nem találom, meg hová lenne az inkognitom?? ;-))

Viszont ő nem is politizált.
@a szív fészkei: nevetni fox, németországban már több helyen láttam fotót-plakátot angeláról glóriával feje felett, mint simon templar... szeretik. ezt nálunk melyik mondhatja el magá-ról? (ráadásul, szerintem szarnak is ránk gazdagon)
@a szív fészkei: ezt annyira jól összefoglaltad, hogy csak lesek! Mintha a magam gondolatait írtad volna itt össze. Pontosan azt írtad le, amiket én 2006-2007-ben más politikai fórumon, apránként.
Mert akkoriban bennem is megfogalmazódott, hogy kik azok, akik szétszedték az utcákat a teret, mondván be lettek csapva, miközben eleve sem volt nagy részük MSZP szavazó. Ment a duma, hogy értünk, mindenkiért csinálják a hacacárét, mert állítólag engem becsaptak, pedig én nem éreztem ezt. Majd ha úgy érzem, becsaptak akkor majd én magam megyek kiabálni. Most sem megyek, , mivel engem ez a mostani banda sem csapott be, hiszen sejtettem mi lesz, és nem is szavaztam rájuk, így aztán jogom sincs ordibálni, hogy becsaptak. És valóban! Én is kíváncsi lennék, kik és miért szervezték meg ezt a beszéd-kiszivárogtatást? Mert ez nagyon jól szervezett dolog volt, azzal kezdve, hogy a kiragadott részek már jól felverték a port, mire valóban hozzáférhető volt a teljes változat is. Márpedig azt végighallgatva egy rohadtul felfújt lufinak tűnik az egész. Ráadásképp pedig az szintén a szervezettséget támasztja alá, hogy az öszödi beszéd ekkora sz@rt kavart, és égett a város, miközben most milliószor komolyabb, és durvább dolgok történnek, valóban be lettek csapva FIDESZ szavazók, saját bevallásuk szerint is, és ez nagyfokú cinizmussal van tálalva, a város pedig békés, csak a net világa forr. És ne feledjük, a történésekkel a rendőrséget is lehetetlenné tették, gyengévé, olyanná, amely nem tudja mikor cselekszik jól. Márpedig ez nekem azt sugallja, hogy itt valami sokkal nagyobb dolgot terveztek meg, mindössze nem jött össze teljesen, így nem tudjuk a cél mi volt.
Én inkább ezt vizsgálnám ki.
@a szív fészkei: ez meg micsoda beszéd he? "Titkos féreg foga rág rajta? Vagy mi van? " ezüst metál autó, bordó metál tetővel,picit sötétített üvegekkel, nagy kerekek, sportkipufogó nagyon bitangul nézett ki
@glaci ph 5.5 álompolgár: hát nálunk vannak házi orbán oltárok...:-)
@lbm: Szia, építsél csak nyugodtan káromkodásból katedrális Nagy László módjára! Ne fogd vissza magad, az árt. ;-))
@glaci ph 5.5 álompolgár: ja és azért emlékezz vissza:

„Az ellenzék újra brutális támadást indított Orbán Viktor ellen. Mindenki a saját eszközével harcol. Vegyük fel a harcot! Minél többször mondjuk el az alábbi Ókeresztény Áldó imádságot Orbán Viktorért.”
Az ima így szól: „Az Úr legyen előtted, hogy igaz útra vezessen Téged. Az Úr legyen melletted, hogy karjaiba zárjon és oltalmazzon Téged. A Úr legyen mögötted, hogy megőrizzen Téged a gonosz álnokságtól. Az Úr legyen alattad, hogy felfogjon, ha elesel és kihúzzon Téged a csapdából. Az Úr legyen benned, hogy vigasztaljon Téged, ha szomorúság nehezedik Rád. Az Úr legyen körülötted, hogy megvédjen Téged, ha ellenség ront Rád. Az Úr legyen fölötted, hogy áldás szálljon Rád. Így áldjon meg Téged a jóságos Isten!"
A csepeli honlapon megjelent cikkben Németh Szilárd polgármester arra kéri az olvasókat: „Tegyék lehetővé, hogy minél több honfitársunk megismerhessék (sic!) az áldóimát!”
és ez még mindig megtalálható a neten ( csepel.hu)

Hát nem egy glória, de azért...
@glaci ph 5.5 álompolgár: Ajha. Szép lehetett. Mármint az XM.

Ha lenne pénzem rá, tudnék ötletet a miénket is csicsázni, bár az eredeti skarabeusz színe nagyon tetszik. De pl. ahogy elhoztuk frissen festve - nem a mélygettó Csikágóban, hanem anyámnál a Weset End környékén - valami baromarcú kulccsal végig meghúzta jó mélyen aznap.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Na itt vannak német barátaink most nálunk, megkérdem, hogy ők már szeretik-e az angyalkájukat? Mert tavaly még nagyon rühellték, csak Orvbán léte - a pasi tolmácsolt neki néha kint kormánytárgyalásokon - azt mondatja velük, hogy ennél Angela fényévekkel jobb!
Nálunk, azaz a saját nyári villájukban. Még őket nem érte itt atrocitás, mint a másik német házaspárt.
@a szív fészkei: a mai napig jó az a forma, szépek a vonalai és rettenetesen kényelmes
@lbm: én is szentelek neki reggelente a magam módján:)
@a szív fészkei: itt mindenkit csak az ér semmi más. szerintem egy külföldi nem érti meg , ha elmondod mi folyik itt. azt hiszi ,hogy szinezed, vagy fordítási hibára gondol. beszélgettem egy hollandussal, amikor megmondtam mennyit keresek leiratta velem, mert nem hitte el. náluk a segély több
@glaci ph 5.5 álompolgár: Az. :-))) Heverek benne és tudom, hogy biztonságos is nagyon. Eltalálták, az már igaz.

Mamámnak meg külön megfizethetetlen, hogy fel lehet emelni és így be tud ő is simán szállni, aki alig mozog, pláne nem tud hajtogatódni, mint egy origami. Meg ki is.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Persze. De az született holland volt, nem? A barátunk itt volt kollégám a - akkori!! - Magyar Nemzetnél, és húsz éve é két hónapot itt él a házában, anyanyelve a magyar és dolgozott-vacsizott is ezekkel többször, mint tolmács. Szóval jobban belelát a dolgokba, mint egy átlag kinti. Olvassa a hazai híreket, netet, lapokat. Barátokkal levelezik erről. Sőt sokszor ő küld nekünk dolgokat.

Azt mondja egy ilyen fideszes-ködönpés kormánydelegáció mostanában, ha beiszik a díszvicsorán rögtön cigányozik-zsidózik kivevés nélkül és, ebből csak egy kiút van: ha elmeséli, hogyan hányt előző esti sok piától.

Ehhez Kukorelly, mint LMP-képviselő tapasztalatai is idevágnak: magyarnarancs.hu/belpol/kukorelly-endre-interju-lmp-80993
@a szív fészkei: amikor megvettem, és először kezdtem próbálgatni, meddig kezes, hát meglepett. a vadabb dolgokra is jól reagált. csak a lábikézifékkel nem tudtam megbarátkozni.
@a szív fészkei: eindhovenben ismerkedtünk meg, panaszkodott, hogy a dzsudzsák otthagyta őket, pedig mennyire rajongtak érte. mióta lóryval kéz a kézben járom a világot, sok érdekes emébert ismertem meg és bátran állítom hogy a magyar nem ezt érdemli a szorgalma, tudása alapján
@a szív fészkei:

Azért mert egy adott dologban nem értünk egyet szerintem nem jelenti, hogy ellenségek lennénk. Van véleményed Schifferről, Gyurcsányról, nekem is van, megvitatjuk és annyi.

Az ilyen félreértések elkerülésére mindenkinek mondom, ebben a buliban nekem nem Schiffer személye érdekes, hanem "az ember, aki feljelentést mert tenni közügyben". Az ilyenek mellé mindig oda fogok állni mikor a feljelentés tényéért és nem a politikájáért piszkálják. Tökmindegy hogy hívják, és melyik párt tagja.
@Fabius: Persze, hogy nem vagyunk ellenségek!Én sokat kaptam eddig is a blogodtól, amit köszönök.

Úgy vélem viszont még mindig, hogy ez a közügy azért nála keveredett a magánjellegű nyűgeivel, de hát virágozzék száz virág - te így, én meg amúgy látom. :-)
@Fabius: szabadjon hozzászólnom! mint jogász, pontosan tudatában volt annak, hogy belefingik a nullás lisztbe. olyan ügyekben kéne feljelentéseket tennie, ahol sem bizonyíték,sem bűncselekmény hiányára nem hivatkozhatnak.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Én-ahogy Rodeo felrója nekem, de hát ezt dobta a sorsom - csak turista voltam mindenhol külföldön. De ismerek hosszú ideje kint élőket: ott rekedteket és oda eleve kimenni akarókat. Az is azért két külön műfaj...

Abból, amiket meséltek, azt szűrtem le, hogy egy inspiráló környezet tényleg kihozza a magyarokból a legtehetségesebb énjüket és azt mindenhol nagyon megbecsülik. Itthon meg az ilyen gyakran széllel szembeni harcot követel, hogy kibírd a sok áskálódást.
@a szív fészkei:

Csekk fogalmazta ezt meg jól a héten: Orbán leváltása és a rendcsinálás iránti igény elég közös pont. Egymással ennek részletein vitázunk max :-)
@Fabius: :-) Nincs - még - Központi Bizottság, hogy mindent pontról pontra meghatározzon mindenkinek. Fájó hiány, de dolgoznak rajta szorgosék.
@a szív fészkei: ezen nincs mit felróni, ne úgy vedd. ha valaki 10 évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy manapság az otthonom és a fiam elhagyására leszek áttételesen kényszerítve, nem hittem volna el. lassan 3. éve oltogatom a gazdámat, hogy porolja le a hajókoffert és usgyi. mostanra ad igazat. sehol nincs válság európában, de angliában sincs nyoma. ma dover-dunkerque között annyi volt a turista, hogynem lehetett tőlük megmozdulni. a magyar meg azt számolgatja, melyik sárga marad a jövő hónapra
@glaci ph 5.5 álompolgár:

Szabad hozzászólni. De legyen szabad megjegyezni: szerintem tévedsz. Az is egy olyan időszak volt amikor éppen nem rajongtak a kiemelt ügyek piszkálásáért és az adatkérésekért. Az LMP nem csak Gyurcsányt perelte akkor, hanem az MVM-et is.
bodoky.blog.hu/2011/01/10/lmp_mvm

Tudom, Schiffer meg a személyes bosszú elmélet szépen hangzik, de ha rákeresel abban az időben hány adatkikérési pert indított csak az index magad is látod csak perrel és feljelentéssel ment az ilyen, úgyhogy az elmélet hamis. Gyurcsányék dönthettek volna a nyilvánosság bevonása mellett is, de nem tették. Így döntöttek, így jártak.
Amikor a félénkség, magának valóság kitör: www.borsonline.hu/20120721_james_holmes_6000_toltennyel_keszult_a_denveri_meszarlasra

Motozni fognak a mozikban? Detektoros kapukkal szűrnek? Hogy lesz ezután? Még lassan előkerülnek Dajcs régi kapu is a a raktárakból?
@a szív fészkei:
kösz...hát ennek alapján aljasság, egyébként a polgármester képviseli a helyi lakosokat mint demokratikusan választott vezető (ha nem demokratikusan választották, vagy a polgi nem demokratikus az nem a Fleto problémája...az egész helyi demokratikus izé lebonyolítása is a polgi és szervei dolga ha ebben volt hiba arra vannak az ombudsman meg a panasziroda és gyóntatófülke...) ezért már a vád eleve nem áll meg volt valami egyetértés...lehet, hogy a békákat is meg kellett volna kérdezni meg a siklókat és a csíborokat is...esetleg a nádast?

számomra ez kibaszott nevetséges és a sch szerepe nagyon partikuláris a vádlottal szemben...az objektivitás minimumát is nélkülözi

hozzáteszem a sch szerepe az utólagos őszödi beszéd dilivel kapcsolatosan is -ha jogásznak tartja magát- kibaszott gennyes

és ma az a meggyőződésem, hogy az őszödi beszéd a gengszterváltozás óta az egyetlen nagyszerű, becsületes politikusi akció...és sch-nek egy árva szava sem volt sincs annak helyretételére kis jogászkurvák...

a magyar zemberek meg analfabuták!!! gyalázat

brühühühühühü
@a szív fészkei:

így van, megkezdték...voltak akik hazamentek a bejárattól, és kurva sokan nem repülnek vagy botrányt csinálnak a repülőtereken...ez megint egy ok arra, hogy kibasszanak a néppel és legyen láncon vezetett nép de azt nem olvastad?, hogy:

AZ ÖSSZES FEGYVERT, RUHÁZATOT ÉS MUNICIÓT TÖRVÉNYESEN VÁSÁROLTA ÉS BIRTOKOLTA, ezért még ejnye bejnyét sem fog kapni

egyébként a californiai egyetem rektora azt nyilatkozta, hogy mint idegsebész (neurosurgeon) és ideggyógyász az egyetem legjobbjai között is a legjobb volt SUMMA CUM LAUDE lehetett volna a PhD-je megvédésekor

a lakása be volt aknásítva meg mindenféle csapdákkal a környéket kilakoltatták

speciálisan erre a filmre készűlt hetek óta...ma a világon felfüggesztették a Batman vetítését...de van biztonság ESŐ UTÁN KÖPÖNYEG

az elnökválasztrási izében egy rohadt szó sincs fegyverekről még ezután sem csak misét mondanak

brühühühühühü

a képmutatás csimborasszója
@glaci ph 5.5 álompolgár: Boris Johnson azt mondta, hogy nem akar Kínával versenyezni de a londoni olympia felejthetetlen lesz erre garanciát vállal

mellékesen az aggódóknak, minden létesítménynek van hosszútávú hasznosítási terve...semmi sem ideiglenes, kivéve a mobil egységek a kiszolgáló személyzet részére mert azokat közel kellett telepíten oda, ahol végleges egységeket nem is lehetett volna építeni

érdekes módon északamerikaiba ármaló turizmus rohamosan csökken pontosan a sok basztatás és az extra reptéri adók miatt, nincs alternatíva vagy egy vagyont fizet szarért hugyért vagy máshová utazik és

máshová utazik...az usában egyébként sincs semmi látnivaló Disnyland? Kanada meg olyan nagy, hogy a vonat 12 napig megy Montreálból Vancouverbe és ebből 9 napig csak a búzaföldeket lehet látni meg a tehervonatokat tele marhával...Quebec-re kell 10 nap, New Foundland-ra 6 nap Vancouver és környéke 12 nap Ontario-ra az 1000 szigetre 1 nap Toronto ban az AGO vagy ROM, a tv torony Algonquin Park és az északi tavak 5 nap de mindez összesen nem jön ki 30000 dollárból CRV-vel nem lehet mert ki a fasz vezet a pampákon 10 napig azért hogy a semmit lássa meg a kukoricaföldeket a gabonatáblákkal váltakozva

szóval ez van

brühühühühühü
@a szív fészkei: elolvastam a cikket, meg a kommenteket is, háááááát keresem a szavakat.
@rodeo36: azért a Grand Canyont nagyon megnézném, Chicagoban a Szt. Valentin napi mészárlás helyszínét, New Yorkot (bár Sampa sokkal nagyobb), a Sing-Singet, ott van a bjj szervezetünk központja és még rengeteg csodálatos dolog van ott.
Egyébként, amikor az amik bevezették az ujjlenyomatos beutazást, akkor cserébe a brazilok is bevezették. Szerencsétlenek ott lázongtak a sorban, hogy őket mindenhol elsőre beengedik, mire a Policia Civil csávó ráfogott a fegyverre, hogy minden amerikai a vonal mögé, itt Brazília biztonságáról van szó. Gurultam a röhögéstől (azt egyébként mondanom sem kell, hogy a babás családokat/öregeket előreengedték).
@a szív fészkei:
hogy legyen valami képed: bizonyos hitelkártya társaságok olyan hirdetéseket adnak le, hogy ha az ő kártyájával fizet akkor a repülőre felengedik a kézipoggyászát és beteheti a fejfeletti csomagtartóba (American Express Black, a Platinum már nem menő brühühühühühü)

egyébként nem viheted fel a kölnidet, sem a folyékony gyógyszeredet, még helyi járatokhoz is 2 órával előre ki kell menni és ott basztatnak mint cerkófmajmot a láncon hogy hova lépjél és hogyan meztenláb, aki mozgásképtelen azokkal azután csinálják az arénát és mindezt a nagy nyilvánosság előtt mindenki röhög mindenkin mint valami bevagonírozáskor amikor zemberek vártak az auschwitz-i csatlakozásra...

meghírdetnek egy jegyet Toronto London GBR (van Ontarioban is London ...de oda csak lepkék repűlnek) 350 CDN de amikor fizetsz akkor 950 mert ingyom bingyom is rajta van és akkor már csak vizet sem adnak ingyen és a WC használat is regulálva van, egyet hagynak nyitva hadd álljanak sorban és rugdossák az ajtót van aki bemegy és megfürdik hadd dögöljön meg a többi behugyoznak a Depardieux odahugyozott a mosdó ajtó elé a szőnyegre és egészségi okokból még csak ejnye bejnyét sem mondhattak neki nem kényszeríthetnek senkit arra, hogy behugyozzon...csak személyvonat azaz vicinális közlekedik minden kecskénél megáll Toronto New York 3.5 nap busszal is...szóval ...a világ urai...lőnek

brühühühühühühü
@glaci ph 5.5 álompolgár: ezt alá tudom támasztani: csuklással kevert röhögőgörcsöt kapott az ugyanannál a cégnél külföldon ugyanabban a beosztásban dolgozó kollégám(2007). 8x szorzó volt a havi keresetünk között.
@tucano:
hogy vulgáris legyek: a Grand Canyon egy repedés aminek az alján folydogál a Colorádo folyó...valaki kiszámolta, ha a folyó mosta volna ki akkor a Colorado folyónak több vizet kellett volna mozgatnia 3 milliárd éven át mint az egész Csendes Óceán

a Sing Sing meg chingado vagy sampaiúl fodasse...a chicago Symphony-t meghallgatnám de a éppen akkor amikor arra járok mindig turnétnak a többi ugorjfélrehalőnek,

Boston lehet valami nyugi és szép hely a többi nevetséges közelről én csak undorodtam...rsrsrsrsrsrsrs

a Policia jól csinálta hadd élvezzék a rendjüket
@tucano:
ez már megüti a Tchad-i színvonalat? vagy Ghana vidéken?

nézz utána Benguela vagy Huambo esetleg Malanje kb európai fizukat lehet kiküzdeni de tényleg tudni és dolgozni kell érte

rsrsrsrsrsrsrs

levédiában a szentkorona meg a turulpörkölt és griffmadárfing a menő sukorói nádnyilakkal
nem voltam még soha:(
@rodeo36: kaptam Luandába egy 20ezer dolláros ajánlatot, de kiderült, hogy a közepes iskola 5.000/kölök/hónap és ennyi pénz éhenhalni jó, olyan 100ezertől indul az élet. Annyi pénz meg nincs is, ezt Wagner úr már tisztázta:)))
@Fabius: :))))

nyilván tudod hogy nagyon demagóg vagy...

attól hogy van egy pont amiben emlékeztet egy demokráciára, attól nincs demokrácia...

a demokráciának van pár minimum feltétele amik természetesen nem teljesülnek itthon...

a választás... gondolom nem hiszed hogy a kopogtatózással és a párttörvénnyel ez demokratikus... pl.
a többit nem azért nem írom mert rendben van (pl bíróság függetlensége, válalkozás stb szabadsága)

hanem mert fordítva van... de nyilván enyni eszed van...

ha én mondok egyet ami nem teljesül... akkor NINCS demokrácia...

ha te mondasz egyet ami teljesül (részben) azzal nem bizonyítottad hogy van...
@tucano:
mennyi most a Kawanza? Luanda melyik része? anno 30000 KWZ-ból jól meg lehetett élni de akkor 1 USD=31KWZ a fekete piacon adtak 8000 KWZ-t 1 USD...hogy van ez ma?
@tucano:
ez mai adat:

1.00 USD = 95.1330 AOA
US Dollar ↔ Angolan Kwanza

te havi 100000 azaz egyszázezer Dollárról beszélsz megélhetésre? milyen árak vannak?

nagyon meglep amit írsz
@tucano:
a Miramar-on vagy a Sagrada Familia körüli negyedben ragyogó házakat lehet bérelni vagy megvenni, biztonságosak, tágasak, a Rúa Cabral Moncada de mások ott a közelben...ott voltál? vagy mondták amit írsz? tényleg érdekel
@rodeo36: Figy Rodeo. Nekem a Toronto-New York út busszal, kb. 9-10 óra volt. Ezt a 3.5 napot honnan szedted?? ;)
@a szív fészkei: Ez is hülyeség, hiszen valami hátsó vészkijáraton osont be az ámokfutó gyilkolászni.
@a szív fészkei: Ugye tudod, hogy ez csak vihar a biliben?? ;)
@Gábriel angyal:
a főbejáraton jeggyel ment be, majd a vászon melletti vészkijáraton kiment, kitámasztotta az ajtót, hogy vissza tudjon menni beöltözött/felszerelt a kocsija mellett ami ott a közelben parkolt, visszament már az előadás ment és egy könnygázgázgránátott dobott be majd lődözni kezdett egy 100-as tárból 70 személyt talált el köztük egy 3 hónapos bébit, majd kiosont és már a kocsijában volt amikor a rendőrök körűlfogták akkor lazán megadta magát...a haját vörösre festette mint a Joker...12 halott a többit maradandó sérülésekkel kórházban ápolják

olvasgass

a Union-ról mentél vagy máshonnan...NYNY érintésével Tennessy-be 3,5 nap átszállásokkal nincs közvetlen járat és a buszon magadra vagy hagyva...kurva jó utazás lehetett azokon a 25 éves GM vagy greyhound-okon
@rodeo36: Ez a 3 hónapos bébi fura.
Ki az az állat, aki a dübörgő Betmenre elvisz egy ilyen pici csecsemőt ?
Normálisak ezek ?
Én a szüleit is lecsuknám annak a meglőtt babának.
@K.Tomoceusz:

a közönség nagyrésze Batman szereplő jelmezben volt, úgy hogy a gyilkos nem volt feltűnő SWAT-ban állig felfegyverezve

a gyerekes szülőkkel készítettek interview-t...nézd embereknek nincs mit csinálniuk, a munka kizsigereli őket meg a napi gondok azután nincs a gyereket hová tenni vagy nem tudja megfizetni valami szórakozás kell

ha nem lődöz -unalmában- géppisztollyal akkor hülye Batman filmeket bámúl és nézi, hogy rombolják semmivé a világot az egész Földet meg az Universumot és emberek hullanak mint a legyek és attól izgúl...vagy jópénzért elmegy zsoldosnak és adrenalin készítéshez Afgán lakosokat lődöz a sötét sarkokon meg kábítószert csempész katonai géppel hadd legyen valami izgalom

a dinnyeszedés meg a paprika szedés a tűző napon ivóvíz nélkűl 6 dollárért óránként csak a chikánóknak való inkább rendőrnek megy és veri a négereket vagy akármi oltja a tüzeket mert a házak naponta égnek le papirmasséból vannak meg fenyőfából nem marad semmi utána vagy jönnek a tornádók és elsöprik a várost mert kiírtották az összes erdőt nincs ami megállíccsa

brühühühühühühü
@rodeo36: Na ja de nyilván amikor bement a főbejáraton akkor még nem voltak nála a fegyverek. Esetleg annak lenne így értelme, hogy a továbbiakban szigorúan ellenőrzik a vészkijáratokat is.

Igazából Hamilton (Ontario) New York volt az útvonal de a busz Torontóból jött. A Toronto-Hamilton meg ugye nem olyan nagy táv. Szóval kb. 9 óra volt és igen Greyhound busz volt.:)
De volt egy New York-Washington túrám is ami pont a júli 4-re esett. Nagy felhajtás volt DC-ben az ünnep miatt, de színes és látványos volt az egész, mintha épp a Forrest Gump forgatási napja lett volna. :)

Visszafelé meg egy olyan csajszi ült mellettem, akinek az apja Al Gore mellett melózott a Fehér házban. Csodálkoztam is, hogy a papa miért nem vett neki egy repjegyet New Yorkba a buszozás helyett. :)
@rodeo36: "hogy rombolják semmivé a világot az egész Földet meg az Universumot és emberek hullanak mint a legyek és attól izgúl...vagy jópénzért elmegy zsoldosnak és adrenalin készítéshez Afgán lakosokat lődöz a sötét sarkokon meg kábítószert csempész katonai géppel hadd legyen valami izgalom"

Cuki egy világhatalom nem?? ;)
@rodeo36: Annak azért örülök, hogy mondjuk baseball meccsen még nem kaszaboltak lézerkarddal játékosokat vagy szurkolókat. :)

www.youtube.com/watch?v=bJZ9evWLdlM
@Gábriel angyal:
olvastad amit írtam?

a Go train megy Toronto-ból 6.25-ért Hamiltonba

ja a csajszi bedumálta neked? én meg a Belfegor-ral utaztam és a Ronald Reagen-nel brühühühühü
messziről jött csajszi azt hazudik amit akar, pláne Greyhound-on

te meg élvezted hogyan rothad a kapitalizmus? Windsor-ból Detroit-ba kell autózni az alagúton ...az egy élmény...Holdutazás meg rablópandúr és Doomsday...
@Gábriel angyal:
ami késik nem múlik, filmet már csináltaqk róla

brühühühühühü
@Gábriel angyal:
ezért szeressük, nemdebár?

és ha két géppisztolyt veszel akkor ad discount-ot a sarki boltos a pult alól

brühühühühühü
@rodeo36: azt mondod, hogy biztos csak átvert??? ;) Elég normális csajszi volt, nem kételkedtem benne. Az úton kitárgyaltuk az egész kommunizmust meg 56-ot. Jópofi volt.:)
@rodeo36: Ja és jártál te is a 30.000 sziget Parry Sound-nál??? :)

www.youtube.com/watch?v=Z_2zdYOeHGo
@rodeo36: ebből a szempontból érdekes lenne egy forradalom az USÁ-ban. Fegyver az lenne hozzá elég rendesen. Vagy ilyesmi nem fenyeget, hiszen ők is ilyenek??? :)

www.tomcatpolo.hu/user_show_sticker.php?id=208
@Gábriel angyal:
a denver-i gyilkos is teljesen normális az egyetem legjobb tanulója -nem az évfolyam!!! az egész egyetem- idegsebész és ideggyógyásznak tanúlt...

a csaj meg lehetett akárki pláne ha tudta mi volt 56 és nem te meséltél neki ő meg okosan hallgatta...ő is olyan recsegősen sejppíti a a déltexasit? vagy a zarizonait ropogtattya amit ők maguk sem értenek...

brühühühühühü
@Gábriel angyal: ja Perry Sound...szép de nem jó a sör a hajón..és egyik sziget gyün a másik után...mind egyforma...vagy laknak rajta vagy nem...van akinek van saját szigettye és ott él el se megy csak a pontyok beszélnek hozzá meg a dollárok

brühühühühühü
@rodeo36: Hát megmondom őszintén az amerikai tájszólásban nem vagyok otthon. :) Nem igazán tudtam rájönni, hogy a Maryland-i vagy a Virginiai inglist beszéli. :)
@rodeo36: Egyébként nekem is jobban bejött volna British Columbia vagy Alberta a hatalmas hegyeivel. :)

A saját szigeteket én is láttam. Mondjuk nem lehet olyan rossz ha csendre vágyik az ember. :)
@Gábriel angyal:
amikor meggárgyúl tőle akkor meg már mindegy majd a pontyok dumcsiznak hozzá meg esetleg a hódok

Banff-ba menny legközelebb...ott tucc golfozni is...meg síelni

brühühühühühü
@Gábriel angyal:
Vancouver nem neked való ott sok a gay meg a mások az egész várost azok tervezték meg a kínaiak kurva sok dugó van minden értelemben

brühühühühühü

neked megártana a sok dugó...dugnak mindenkivel
@Húsleves: Hát, nem mindenki ül a gép előtt szombaton tűkön ülve és agyal egy frappáns válaszon. Nekem legalábbis van életem ezen kívül.
A jobbik, kapaszkodj meg, neonáci párt. Ezt nem kell összekínlódni, mert ezt még egy kétéves gyerek is tudja. Persze a kétéves azt is tudja, miért rossz a rasszizmus és antiszemitizmus, ellentétben a jobbik szavazóival.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
A jobbik nem neonáci párt, hanem a hozzátok hasonló bérből és nácizásból élők ellen őszintén beszélő párt.
Mi sem bizonyítja jobban hogy igazuk van, mint hogy most is kimerül az "érv"-ed nácizásban, miközben egy konkrét információt kaptál arról (és nem a barikádtól, hanem az indextől), hogyan működik fű alatt a ti jogvédő bizniszetek.
Ott volt leírva feketén fehéren a nyilvános adatok eltitkolása és a törvény előtti egyenlőtlenség, erre a válasz a hozzád hasonló "toleráns" baromtól ennyi: nácik vagytok.
Hát ezért utál benneteket mindenki mint a szart, mert a legtöbb ember számára már világos, hogy ezek vagytok ti.
Az SZDSZ nem vész el, csak átalakul.
@rodeo36: DE magunk között ki az a baromarcú állat, aki egy három hónapos kicsit elvisz egy ilyen agyamszétfolyik - és sajnos tényleg - filmre??????

Igen, azt írja minden, hogy a fiú okos de nagyon egyedüllévő, bezárkózott, furimadár volt. Ergo, amit mindig mondok: a sok kurva elfojtott hemung - lásd Schifferben is azt látnak sokan - egyszer kitör. És így.

Kosztolányinak van erről egy zseniális - mást nem is tudott - novellája. Valami Átlag János már Jancsika korában szuper anyukák álma-gyerek volt: szófogadó, csendes, jól teljesítő éltanuló, Steinmann a grófnő, hogy idehozzam Kosztolányi barátját, a szintén lélekzsonglőr Karinthyt is. Fiatalembernek is haláludvarias, jómodorú volt,soha egy felemelt hang, káromkodás, semmi. Megnősült, tipptop asszonykájával maguk voltak az idill a köbön. És egyik nap János, ez az ideál, ez a csendes higgadtság és megbízható, mindenhol annyira hájpolt kispolgáriság aranyszobra egy teljesen köznapi dolgon, amit neje kérdezett tőle, úgy bepöccent, hogy ezerfelé szabdalt a nőt.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
"Persze a kétéves azt is tudja, miért rossz a rasszizmus és antiszemitizmus, ellentétben a jobbik szavazóival."
Korán kezditek a gyerekeitek agymosását.

És nem kell a blogokat böngészgetni hogy értesüljek az érvek helyett beírt fröcsögéseitekről, mert a blogok olyan kedvesek, hogy levelet küldenek róla, úgyhogy ez a duma is rossz. De tudod te azt, csak személyeskedésen kívül semmi sincs a tarsolyodban. Úgyhogy kommenteljél szorgalmasan, hadd lássák sokan mit várhatnak tőletek.
Ja, és elnézést minden pszichológustól, pszichiátertől de - mivel elég sok ilyen foglalkozásút megismertem magánemberként - szerintem a pszichológusok a legkevésbé kiegyensúlyozott emberek. De megnyugtatja őket, ha mások bajával - nem kevésért - foglalkoznak, hisz akkor ők vannak a fenti, tanácsadó pózban, mégis többnek érezhetik magukat az előttük valló nyomorultnál. És ez sokat számít, hogy vannak nálam lejjebb...

Ahogy a sorállásnál: kiba peches vagyok, hogy ennyit kell várnom, de ha már mögém is felsorakozik egy csomó ember,akkor kicsit megnyugszom, na , nem én vagyok a leghülyébb, aki itt cseszi az idejét.

Biztos van kivétel, annak tengermély tisztelet, és Ranschburg, Popper öregségére valóban megérett a tanácsadó igazi szerepére, de az én ismerőseim mind kurva bizonytalan, rengeteg problémát magukkal hurcoló és azokkal szembe nem néző nők máig vagy egy olyan pasi - ő egy pszichová lett exbarátnőm apja,börtönpszichológus volt - aki totális jéghideg önzéssel szétcseszte ki tudja hány ember életét a folyamatos nőzésével, válásaival, a fia öngyi is akart lenni miatta: kiugrott a házunk gangjáról. Örök életére nyomorék maradt.

Ezt a pályát nagyon gyakran nem a mások segítsée miatt választja elsősorban valaki - aki amúgy okos, stb. - hanem önnyugatóul, egoemelésül.
Ez a fiús a sok agyával úgy megzakkant, mint a ripityom és nem volt, senkiben nem volt annyi érzés, hogy erre ráfigyeljen. Sem a kurva családjában - jó, külön élt tőlük: de ápolónő anyja volt!! - se a kurva tankörtársaiban, tanáraiban, szomszédaiban egy sem, aki látta volna rajta az üvöltő magányt. Amitől inkább gonosz rajzfilmfigurává válik, mert az a pszeudovilág talán befogadja. És ezt megvalósította bosszúból maga körül.

Őrület valóban. És ha nem kattan be így, hogy öl, lehet, hogy a legfelkapottabb pszichiáter válik belőle és ad tanácsokat egy ilyen sebzett lélekkel. Képzelem, miket...
@a szív fészkei:

Gumiszobába sohasem a nagy életproblémák miatt kerül valaki, hanem egy cipőfűző miatt, ami rosszkor szakad el. Elszakad. A cérna.

Nem tudom, ismered-e az áttétel-viszontáttétel fogalmát. Nagyjából annyit jelent, a pszimókusnak bele kell helyezkednie érzelmileg a páciens világába ahhoz, hogy gyógyítani tudjon. Ember legyen a talpán, aki kiegyensúlyozott marad, arra való elvileg a szupervízió ( a pszichiáter pszichiátere ), ahol megbeszélik az eseteket. Valóban, nem szabadna saját érzelmi sérülések miatt választani ezt a hivatást. A terapeuta sohasem ad tanácsokat. Ő kérdez és támogat.

Széles körű kutatások szerint az utóbbi pár évtizedben világszerte csökkent az érzelmi intelligencia szintje. A jobbereknek sem az IQ-val van problémájuk.
@Husz_János_Puszita: Kb. ismerem, és megértem, ha belerokkannak, kiégnek ebbe. Mert leszívja az életenergiát, megértést, mindent. Akikről én beszéltem, mint ismerőseimről, azokat pszichóvá válásuk előttről, gyerekkortól ismertem, vagy nagyon a kezdeti stádiumukból: én bizony, mind kiba labilis nők. Emberismeretük zéró, de nagyon okosak és tudtak seggelve fogalmakat betanulni. Támogatni, az rohadt nehéz. Kérdezni is.

Az lehet, hogy nem ad konkrét tanácsot a terapeuta - Popper és Ranschburg azért effektíve adtak pénzért médiában is megfogadhatót, meg a többiek is - de úgy kell a beszégletést a hallgatást irányítania, hogy kikerekedjék valami használható. Tehát benne van, kurvára szügyig a másik lelkében, életében.

A csepp a pohárban, cipőfűző szakadása valóban egy kis hülye momentum, de előtt hány nagy követte egymást? Amit nem szabad kimutatni, mert fegyelmezettek vagyunk, a gyengéket megvetjük, eltapossuk, átlépjük. Aztán a fiúk nem sírnak, mindent megoldanak, nem lehetnek piskóták, a nők legyenek full tökélyek mindenben, egyszerre öt szegmensben: anya-, dolgozó-,háziasszony-,kurva-,lelki barátnő-szerepben, stb.stb. És amikor mindenről azt hiszi az illető, hogy tudja, uralja, sőt hogy a legjobban csinálja, akkor elszakad a pertli...
@rodeo36: a tugák mondták, tudod egész Lisszabon kiköltözött már és nagyon felverték az árakat.
@a szív fészkei:

A stresszek nem összeadódnak, hanem összeszorzódnak. A stressznek mindegy, otthoni vagy munkahelyi...marha nagy szemétség a politikától, rájátszani az általános frusztrációra. Vegzálni, büntetni, bűnbakot csinálni...puskaporos hordó tetején gyújtanak rá a barmok.
@tucano:
tudnál privátban küldeni adatokat?
@a szív fészkei:
egyik pillanatról a másikra abbahagyta a tanulmányait!!! és Denver-be ment, annak van valami varázsa ott a hegyen, sok mindenki ilyen megy oda, California után San José ami egy tündéri város...de...

én a társadalom felelősségét húzom alá, ha az emberiség fenn akar maradni, akkor paradigmát kell váltani, helytelen az értékítéletünk, ha van egyáltalán ilyenünk

brühühühühühü
@a szív fészkei:
én az anyagi hátterére lennék kíváncsi, vadonatúj kétajtós sportkocsi, a fegyverek kibaszott drágák és a muníció meg a "jelmezek" és egyedűl bérelt egy lakást egy jól szituált helyen...fegyvert csak kp lehet kapni bár legálisan a sarki vegyesben...

szóvval a városnak meg az államnak és az országnak lesz min elgondolkodni de nem fognak

járulékos veszteség

egyik balfasz üvöltözni kezdett velem, mikor mondtam neki dolgokat, hogy márpedig ez "socialism" megkérdeztem tőle mijafaszbaja van socialism-mal és tuggya e hogy mi az? hát nem tudta de a szó maga hergelte...egyébként a kapitalizmus egyik tipikus, élhetetlen áldozata az ürge de ezt öntötték a fejibe amikor a bilit ürítették

brühühühühühü
@Husz_János_Puszita: Igen,ez látszik, teljsen kicsinálni és vadul üvöltő, egymás gyűlölő és lemészárló masszává gyúrni a népet. Két csoportra bontva, egymást öljék, ne őket.
@Húsleves: "A jobbik nem neonáci párt"

de.
az.
mondjatok mar el, miert vagytok nacik, ha szegyellitek?:-)

az, aki antszemita, rasszista, tokeellenes es nacionalista azt nemzeti szocialistanak, azaz nacinak hivjak. namost a jobbik zsidozik, ciganyozik, allandoan a toke ellen hoborog es az egyetlen velt, vagy valos erteke a magyarsaga, amit masok rovasara akar ervenyesiteni. tehat per definitionem, politologiai besorolasa szerint a jobbik egy neonaci part. politologiai partokat meg politologiailag szoktak betagozni, nem ugy, hogy "nem az, mert ti vagytko azok es a to anyatokat". ertem en, hogy a jobbik alulmnuveolt, kocsmaban szocializalodott sudribunko kozonsegeben ez eleg, de ha kileptek a fenyre, akkor bizony, ugy neztek ki mint a nacik, ugy viselkedtek mint a nacik es meg a szagotok is olyan, mint a naciknak...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
1. valószínűleg elfelejtetted, hogy amikor egy fórumon cigányok által elkövetett bűnözéssel kapcsolatban fejtetted ki az álláspontodat, téged is lenáciztak
2. valószínűleg elfelejtetted, hogy a te kedvenc pártjaid elődje volt csak igazán tőkeellenes
3. valószínűleg nem láttad, hogy én egy kedvenc liberálisaink által hitelesnek tartott fórumot (index.hu) belinkelve érvérveltem, a derék antifasiszták pedig nettó szitkozódáson kívül semmit sem tudtak felmutatni
4. valószínűleg elfelejtetted, hogy amikor még nem volt Jobbik, a Fideszt fasisztáztátok
5 valószínűleg nem láttad ki zsidózott itt, de mivel ez egy írott fórum, visszalapozgathatsz és bepótolhatod

A Jobbikosok alulműveltségéről itt van neked egy link (külön ajánlom a figyelmedbe az MSZP-vel való összehasonlítást):
www.hir24.hu/political-radical/2012/04/25/tevhitek-a-jobbikrol-(3.-resz)-az-iskolazatlansag-feltetelezese/

Az előítéletességről meg itt van egy másik:
boldogokasajtkeszitok.blog.hu/2012/03/19/vitatkozzunk_e_somogyi_zoltannal

És még esetleg azon is elgondolkozhatnál, mielőtt bőszen pennát ragadsz, hogy genetikai alattvalónak, moslékzabálóknak, irígy gyilkosoknak nevezni a magyarokat (vagy bármely nemzetet) az miért nem rasszizmus a ti (kettős) mércétek szerint, és a preferált pártjaid miért nem határolódnak el tőle.
hvg.hu/itthon/20120724_gyurcsany_sukoro_panasz
Remélem ez azt jelenti, hogy Gyurcsány vállalja a hazugságvizsgálatot az ügyben, hogy bizonyítékot mutasson fel ártatlanságának bizonyítása érdekében.
A kérdést (amire igen-nemmel válaszol a vizsgált) így tenném fel: Tudott-e arról, hogy a telekcsere ügyben beosztottjai a jogszabályokat készülnek megkerülni (vagy: jogszabályokat sértettek) ?
süti beállítások módosítása