Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.28. 05:25 Fabius

Fidesz, költségvetés, hazudozás

Címkék: fidesz áremelés költségvetés telefonadó hargitai jános

Napjaink leghaladóbb találmánya a mindenféle parlamenti közvetítés. Ha csak szimplán röhögni akarsz is nézheted, ha az "ómájfaszom, kikre bíztuk ezt az országot" lemez jön be, akkor is valamelyik csatorna előtt a helyed. A tegnapi költségvetési vita is érdekes fordulatot hozott. Mióta Kusza Szem kiadta a jelszót: feritél van, öcsém, feritél, azóta ezek megint hisznek a mesében, mint a gyerekek. Ne kérdezd hány évesek, indulj ki abból, hogy az Úrjézusban is hisznek - szóban, legalábbis - és készpénznek vesznek egy olyan költségvetést, amire még a Legjobb Embereink közül feltöltött Állami Számvevőszék is azt mondja, az adóbevételek egyharmada egyáltalán nem megalapozott. Hanem majd úgy lesz. Valahonnan. 

Úgy tartja a mondás, hogy a hit vak. Nem tudom mi igaz ebből, de, hogy a tündérmesehit látáskárosodást okoz a kormánykoalícióban az ziher, a tegnapi költségvetési vitából kiderült. Hargitai János kereszténydemokrata pénzpárti képviselő erőlködte ki magából a következőket: 

  "látom az adóterhek áthárításának kísérletét (pl. telefonadó), de látom, hogy sikertelenek ezek a próbálkozások."

 Látod, mi? Tudod én mit látok? A saját mobilszolgáltatóm - Vodafone - Általános Szerződési Feltételeinek áthárított adókról szóló, új árlistát tartalmazó mellékletét, cirka 149 oldalon részletezve.  Te ezt nem látod? Ja, várjál, lehet, hogy te Telenoros vagy, akkor itt van amit látnod kellene az áthárított adóból kifolyólag. Ne, ne gyere most azzal, hogy de a T-Mobile ő...mert de, náluk is vannak változások, amikről az összefoglalót itt, a részleteket meg a lehetőleg pontosan kiválasztott mellékletekben találod.

Neked nem fura, kedves Hargitai, hogy mennyire különböző dolgokat látunk mi ketten? Igaz, én kinőttem már a tündérmesehit korból, és a Számvevőszéki és költségvetési bizottság alelnöke sem vagyok egyéb más mellett, de lehet ez mind szükséges ahhoz az éleslátáshoz, amivel egyszerű választópolgárként felismerem az áthárított adókból származó áremelést, ha azt 149 oldalon részletezve elém tolják. Meg azt is, mikor egy ilyen megélhetési bólogató, mint te, megpróbál hülyének nézni. Isteni szerencse, hogy a bizonyítványodat mi  fogjuk kitölteni 2014-ben. Tippeld meg ekkora látáskárosodással mire találunk majd alkalmasnak.

De nem szívesen lennék most Matolcsy sem. Ha a tündérmesehit ilyen rohamos és ekkora mértékű látásromlással jár, az erősen amortizálja a frakció egészségét a hitelességével együtt. Sok ekkora blamázst, mint ez a nyilvános, könnyen és gyorsan cáfolható hazudozás már nem bír el a népszerűségi versenyben a szocik szintjére lecsúszott kormány. Ennek pedig következményei lesznek, és a jobbkéz megtanulja milyen az, mikor a gazdatest sallert oszt a ballal.

orbán-matolcsy-saller.gif

 

766 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr464615926

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hungarikumok pedig nincsenek? 2012.06.29. 10:46:01

A magyar gazdaság felvirágoztatásának lelkes híveiként mozgalmat indítottunk a Hungarikumok becsületének megvédése érdekében, mert nem akartunk felülni a balliberális sajtó újabb hisztériakeltésének, miszerint a Hungarikumok nem is Hungarikumok. Az Elv...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.06.28. 11:30:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a tegnapi parlamenti közvetítésemből szerintem több "csúsztatást" is ki lehetne mazsolázni.
igaz, ne célom a képviselők egyesével történő megcáfolása.
lásd Pálffy: varanus.blog.hu/2012/06/27/fideszesek_menekulnek_a_nepharag_elol/fullcommentlist/1#c17085991 :
"Ilyet senki nem mondott, hogy nem lehet megélni 47000 forintból, ezt sosem állította senki!"
alusztok? vagy éppen sms azaz essemese esel seggre alapon mondjátok fel a szeződéseteket a telefonoséknál csődbe juttatva ezzel nem csak a telefonosékat de a semesesekese disznóügyi kormányzatot is...szóval lesz itt móka kacagás az elvarázsolt kastélyban...kizárólag hívőknek +100% adóval...

brühühühühühühühü

hívjátok doktor mézga gézát és doktor mézga aladárt hívják má' fel a Köbükit...megmondaná má' mi i sez???
egyszer volt, hol nem volt még az üveg hegyen is túl, ott ahol a kúrta farkú vezényló is túr, ott ahol ha beszólsz a képzőművészeri feneséges bálványos "szent" királyi tökfödőnek, felnégyelnek, kerékbe tőrnek, ebben a csodálatos helyének a világnak, élnek még sokan egyszeri agyament droidok, kik mennek a csögős szamarak után birkulni csőstűl, na ide kéne egy okos lány, vagy egy okos szabó legény, aki segítene a szerencsétlen népen, hogy elzavarja a setét királyt és zrt-jét, az óperenciás tengeren is túlra
@Secnir: Tegnap voltak igazi csemegék. Nekem a jobbikos Apáti István beszólásai tetszettek a legjobban, amikor azt mondta, hogy "kuszaszeméknél még a kocsordi gépírónők is jobb munkát végeznek", de a "nem irigylem a kormánypárti képviselőket: a barna színű ürüléket aranyként kell eladniuk" sem volt rossz duma." :))

Videón itt:

youtu.be/LPBIN9f9hos

Remélem ma is folytatod majd a "közvetítést" azoknak akik nem tudják nézni vagy hallgatni. :)
@rodeo36: Mézga Aladár 1 forintért amúgy is megmondja a frankót nem? :) Bár az is igaz, hogy mostanában max. 5 forintért tehetné meg. :)
@Gábriel angyal: a többi ellenzékinek is volt jó beszólása, igaz ettől kuszáék úgy sem hatódtak meg, magyarul nagy ívben szrnak a más véleményekre
@Secnir:
A te közvetítésedet érdemes olvasni. Kuszaszem és társai viszont maradjanak a feritélben...
amikor a rendszerváltás után elképesztő figurák jelentek meg a parlamentben azt mondtuk: nem baj majd a rendszer idővel kiveti magából az oda nem valókat.
Ehelyett a rendszer kivetette az önálló, értelmes lényeket és csak a selejt maradt.
Úgy tűnik országunk alkalmatlan a polgári demokrácia gyakorlására, ezt az egész rendszert át kellene gondolni.
De lehet hogy orbán majd megoldja, úgy tönkrevágja az országot, hogy könyörögni fogunk valamelyik szomszédnak, kebelezzenek már be.
Azért szerintem az mindent elárul, hogy a nagy nemzeti inzultációra már a zemberek sem igen vevők...

kezdem remélni, hogy 2014-ben leáldozik az aranylábúnak...
@Gábriel angyal:
a melegítéssel várj légyszi, mert ma sok melóm lesz, úgy néz ki, még bagózni sem fogok tudni lemenni...
@Secnir: akkor fönt dolgozol :D

Miért nem tudtok hinni egy zseninek? Olyanok vagytok!
Hölgyeim és uraim! Ilyen az, amikor a hülyeség kitartással párosul. Életem nagy részében azt hittem ez csak egy jópofa mondás, de ők értelemmel töltötték meg.
Továbbra is áll amit valamely nap mondottam, tippeljük meg, idén és jövőre miből fognak pár száz millás lyukat bestoppolni a költségvetésben.
Amúgy libsi banda, nem mentek gyorsan és birságoltatjátok meg magatokat?! Milyen undorító dolog arról beszélni, hogy kerüljük ki az adót (nem tudjátok, csak winphone-on szar a viber?), mikor a közgépnek minden fillérünkre szüksége van?!
@leonito77: Ejnye, hát nem kellene annak örülni, hogy megkérdezik a véleményüket?!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Királynőm! Ily perverz macska vagy, hogy winphone hívő lettél??? :( Nokia v. HTC mánia?
Amúgy dógozz! Ne viberezgess! Hívj fel, kipróbáljuk! :O
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Éppen azért reménykedem, mert közöny a válasz rá... szerintem ez sok mindent elárul... vagy én remélem... bele akarom látni a változást... némi felismerést végre....
@Secnir: Valld be, hogy a tegnapi nap után már ideglelésed van, és tuti a zártosztályon kötnél ki, ha a fairy telleket kellene még egy napot hallgatnod:D:D:D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Viszont látod, a királylányt megszédítette! Oszt csodálkozik, hogy nem futnak alatta az alkalmazások... Bezzeg Android! :DD Simán, kristálytisztán.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem lettem hívő, a telcsi amit kipróbálásra kaptam winphone-os és törvényt akarok kerülni.:D
@leonito77: Vagy csak szimplán közöny a közöny. :D Valószínű az embereknek tele a hócipőjük a mindig úgy csinálok, hogy érdekel a véleményed, pedig csak a sajátomat akarom visszahallani. Az emberek többsége azért nem hülye. Ha már ugyis mindent eldöntöttek, akkor minek strapálják magukat?!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Magyarázkodik a cica... :)) Nem kell a púder! Félreléptél, na! :o
@leonito77: óvatosan a reményekkel www.napi.hu/magyar_gazdasag/tarki_nott_a_fidesz_tamogatottsaga.523787.html

na és ez is komoly:

Többen vannak munka nélkül, mint egy éve
Nőtt viszont a foglalkoztatottak száma és az aktívak aránya is.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/tobben_vannak_munka_nelkul_mint_egy_eve.523793.html

------------

Tíz éves csúcs a magyar munkaerő-piacon

2012. március-májusban a foglalkoztatottak létszáma 3 millió 849 ezer fő volt a 15-74 éves korúak körében, 63 ezer fővel több, mint egy évvel korábban....

www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/tiz_eves_csucs_a_magyar_munkaero-piacon.169367.html
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Nem, dehogy, nem érted te a feritélt! Számolni sem tudsz, az CSAK A MATOLCSY!
Különben is, egymillió új munkahely lesz. Simán, mert annyian lelépnek az országból!
Sikerország, sikeremberek, sikeres politikusok. Ne'má, hogy nem!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": off, de még sem, alma, gugli, win, egy kutya, nincs különbég, vagy ha igen, minimális ;)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Szerintem ez még nem számít... a most következő két év viszont nagyon.

Ezt a "csodálatos" költségvetést nem tudom hányszor kell majd kiigazítani, de a pénzt csak a zemberektől vonják majd el megint... nem igen van mozgásterük, nem hagytak maguknak és szerintem az IMF megállapodás sem lesz meg, mert viktor kamuzik és húzza az időt, ahogyan eddig is tette.... majd amikor újra 310-20 lesz egy euró, majd kezdődik a műsor elölről....

Csak ez sokba fog kerülni és nem lesz pénz kampányadakozásra... szerintem
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Szerintem már az jó jel, ha alábbhagy a vakhit... nem tudom, összejönne-e újra a csodás békemente megint.... emlékszel a sokmilliós, de legalább sokszázezres százezer...
@leonito77:
Hidd el, a Közgép bőkezűen fog adakozni és kampányt támogatni!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: hehe, a pohár tipikus esete, ha akarom félig teli, ha akarom félig üres ;)

Medián: tovább csökkent a Fidesz tábora

A kormányoldal júniusra tovább veszített a támogatottságából, miközben a borúlátók aránya újabb "lélektani határt" ért el - derül ki a Medián júniusi felméréséből.

---

Félmillió munkanélküli van Magyarországon
Idén március-májusban a munkanélküliek létszáma 485 ezer volt, ami az egy évvel korábbihoz hasonló, 11,2 százalékos munkanélküliségi rátát eredményezett - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön.

MTI 09:11 - Karrier

KSH: 63 ezerrel többen dolgoznak, mint egy évvel ezelőtt
2012. március-májusban a foglalkoztatottak létszáma 3 millió 849 ezer volt, 63 ezerrel több, mint egy évvel korábban. A férfiak és a nők munkaerő-piaci pozíciója közel azonos mértékben javult - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal csütörtökön.

MTI 09:08 - Karrier
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
A cocik meg dörzsölgetik a tenyerüket a százalékok láttán. Szerencsétlen barmoknak nem esik le, hogy nem ők erősödnek, hanem a másik pusztul. Amúgy ez a nagy semmittevés és élvezkedés a tipikus coci mentalitás.
A sikerért tenni kéne... Ők inkább megvárnák a sült galambot.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "Félmillió munkanélküli van Magyarországon "

emlekeztek meg, amikor a fidesz a 400ezer munkanelkulivel riogatott, ami szerintuk a szocik bune volt...

a szamok szerint nem bun volt az a 400e munkanelkuli, hanem teljesitmeny ehhez kepest:-DD
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azt elhiszem... de én arra gondoltam, hogy milyen lépéseket tud majd megvalósítani, úgymond adakozni a zembereknek, hogy szavazatot vegyen tőlük...megkétszerezi a segélyt? A rokkant nyugdíjat? Miből? Mert nem lesz IMF hitel szerintem. Az maga az ördög (valamennyire lehet tényleg az, de ez egy másik téma)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Szerencsétlen barmoknak nem esik le, hogy nem ők erősödnek, hanem a másik pusztul."

mert ebben az orszagban ez mukodik. ez a mentalitas nyert ketharmadot. mert a fidesz sem erosodot bolhafasznyit sem 98 ota. csak lepusztitott mindenki mast:-)

ez egy ilyen destruktiv nep. erre van igeny. ezt adjak meg a politikusaink:-)
mi iranyitjuk a demokraciat az igenyeinkkel es vagyainkkal. csak most rettenetesen szarul csinaljuk, mert mocskosak az igenyeink es alantasak a vagyaink :-D

a politikusaink pedig kiszolgaljak ezeket:-)
@leonito77:
Csak időszakos (8-9 hónap) garanciát vállalnak, hogy nem nyúlnak a jegybanki tartalékokhoz, ha...
Sejthető a további zuhanás és inflációs tevékenység, árfolyam hatás. Majd jól ráfogják a Gyurcsányra, meg az emúttnyóccévre.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Csakhogy ezzel nem fognak nyerni. Persze, majd nyomathatják a narancsbolsi szöveget, meg a "Rossabbul élünk, mint..." c. maszlagot, de attól még nem lesznek jók a cocik. Szar, szar, szar és fos. Ez a választék...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Csak szeretem a diszkrét dolgokat:D:D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Skype is tökéletes, lenne, ha nem recsegne, meg nem lenne vacak a vonal.:D
@leonito77: A kérdés: széles gabinak megér a kormány még egy békemenetet?:D
Na jó pici OFF. :)

"A helyzet megértéséhez kicsit távolabbról kellene rátekinteni a kérdéskörre. Bár a közbeszédben a devizahitelesek készülő katasztrófájának okaként a svájci frank–forint árfolyam minden előzetes elképzelést felülmúló emelkedése szerepel, van a történetnek egy „ismeretlen főszereplője”, és ez a kamat. A svájci frank kamata mindig alacsony volt, és mára lényegében megszűnt, sőt negatívba váltott. Az így létrejövő hatalmas kamatkülönbség volt tehát valójában a szemünk előtt kibontakozó drámában az a bizonyos puska, amely már a színjáték első jelenetében is ott lógott a falon. És mondjuk ki, hogy kezdetben, 2005-től 2008-ig, a frankhitelt felvevők valóban élvezték a forint és a frank közötti kamatkülönbséget, ráadásul akkoriban az árfolyammozgások is a forintot erősítették, elvileg tehát a frankhitelesek ott akár nyerhettek is volna az ügyön.

De nem nyertek, és ennek oka van! Mégpedig az, hogy a bankok az általuk egyszázalékos kamatra felvett svájci frankot átlagosan hatszázalékos kamatra adták tovább a magyar ügyfélnek. És amikor a forráskamatuk 0,5 százalékra csökkent, a növekvő kockázatra hivatkozva már nyolcszázalékos kamatot követeltek. Mindebből világosan látszik, hogy a „hazánk területén ideiglenesen állomásozó” bankok gyakorlatilag korlátlan pénzügyi diktatúrát gyakoroltak és gyakorolnak az állítólag szuverén Magyar Köztársaság állampolgárai felett. (Illúzió tehát azt hinni, hogy létezik bármiféle békés és alkotmányos megoldás a világ, s benne Európa, valamint Magyarország nehézségeinek megoldására.)

A kamatkülönbözet elképesztő növelését semmilyen indok nem támasztja alá, és a kibontakozó tragédia mélyén ennek a döbbenetes ténynek legalább akkora szerepe van, mint az árfolyam drámai növekedésének. A rohamos gyorsasággal mélyülő globális válság egyik fő oka éppen az, hogy miközben a vezető nyugati országok irányadó kamata a nullához közelít, a bankok a növekvő kockázatokra hivatkozva továbbra is óriási kamatkülönbözetet számítanak fel. És tehetik, mert a kormányok és pénzügyi felügyeleteik nem tudnak, nem mernek s nem akarnak fellépni ezzel a gátlástalan kifosztással szemben. A világot fenyegető veszély ma már tehát nem a bankrabló, hanem a „rabló bank”. A modern pénzrendszerekben azonban a kamat valójában folyamatosan és exponenciálisan növekvő profitot feltételez, hiszen a felvett hitelek csak akkor és csak úgy törleszthetők, ha az adós valami olyan tevékenységbe fektette, amelynek hozadéka tartósan magasabb, mint a fizetendő kamat. Ha ez nem így van, márpedig az esetek döntő többségében ez valójában kizárható, akkor ez azt jelenti, hogy az adósok többsége igazából eleve adósságcsapdában vergődik, amely végtelenített pénzszivattyúvá vált.

Ráadásul növekszik a gyanú, hogy az egész folyamat mögött a bankok grandiózus csalássorozata húzódik meg. Vagyis semmilyen devizaháttér nem volt, a „sima” forinthitelt álcázták devizahitelnek, mert biztosak voltak a svájci frank erősödésében. Spekulatív számításuk bevált, és most ennek minden terhét a hitelfelvevőkre hárítják. A Bankcsapda nevű, a devizahitelesek érdekeit képviselő szervezet most tett ezzel kapcsolatban feljelentést. Ha a feltevésük igaznak bizonyul, a világ és benne Magyarország igen"

ON
@leonito77: ugyan már hogyan mondhatsz ilyet, hiszen mindenki epedve várja a megeggyezést, kapkodnaik is a törvény elfogadással ;)

X MOST ÉRKEZETT
09h Októberre várja az IMF-megállapodást Varga Mihály
Arra számít Varga Mihály tárca nélküli miniszter, hogy Magyarország legkésőbb október végéig aláírhatja a nemzetközi hitelezőkkel a hitelmegállapodást, amelynek értéke közel lesz a piac által várt 15 milliárd euróhoz. A politikus erről a Reuters által csütörtökön közzétett interjúban beszélt

hvg.hu/gazdasag/20120628_varga_mihaly_imf
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Telót dobd már ki... :DD
Nekem ZTE kínai telefonom van, főzött ROM is van hozzá, gyors, korrekt, olcsó. 30.000, kártyafüggetlenül is. Minőségben veri a Samsung sok cuccát, mindent tud, szervizelésre, hálózat diagnosztizálásra is használom sokat. Android.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Vagy azt mondják, hát ti választottátok, most egyétek is meg amit főztetek.:D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez is főzött Romos. De másra még nem lehet lecserélni, mégis milyen lenne?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Nem müxik, ráadásul bele is lustulnak, semmi épkézláb tervezés, ötlet, jövőkép. Akkor?
Ezt meg nem érteni egy politikusnak... :(
@Gábriel angyal: Ez egy hosszú lúzer maszlag arra, hogy hülye vagyok mint a föld, és eladósodtam devizában, amikor azt se tudom mijaza deviza és kurvára nincs kedvem visszafizetni a hitelt, amit nem tudok fizetni a saját balfaszságom miatt.
Uff.
@Gábriel angyal:
off
ez megint nem ennyire egyszerű, igaz ellenség képnek tökéletes és a gyűlölet keltésre, semmi másra, meg a kulcs mondatokra:
/amíg ilyenek vannak benne, számomra értékelhetetlen, és elfogadhatatlan vélemény/

"Illúzió tehát azt hinni, hogy létezik bármiféle békés és alkotmányos megoldás a világ, s benne Európa, valamint Magyarország nehézségeinek megoldására."
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: elég fárasztó lenne összeszedni az ilyen kinyilatkoztatásokat... amíg a forint ilyen, addig úgy is aláaknázza a megállapodást.... ha elromlik, nagyon együttműködő lesz...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tanultak a profiktól. Ugyan minek ötleteljenek, legyen ütőképes és életképes programjuk, mikor a sok hülye választó ugyis megszavazza őket, mert tele lesz a tökük a fidesszel. Minek program? Minek össze-vissza hazudozni kampányidőszakban. Elég csendben maradni, az több szavazatot hoz. A fidesznek sikerült összeszednie kétharmadot így egy kis futball drukker segítséggel.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Azért most meglepődtél? A Jobbiktól féle "ötletünk és tehetségünk nincs, de a nullát nagyon jól tudjuk osztani és a szart kavarni" mentalitásba ez simán illeszkedik!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A lemez ugyanazt a nótát játsza

@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Nem kell most békemenet, a tér csendes, a birkák halkan bégetnek, avagy a bárányok hallgatnak...

@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Gondolom a karácsonyfámon már IMF-es árcédula lesz :)
@leonito77: jaja, eur 290-300-310 as sávok, a működési pontjuk, akkor váltanak szénára, vagy szalmára :D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: eddig mindenki ezzel nyert...

szerinted nem fognak nyerni. szerintem meg de. nem azert, mert megerdemlik, vagy barmit tettek volna erte. hanem mert erre vevok. te nem vagy erre vevo. en sem, bar a szocikat jelentosen kisebb rossznak tartom, mint a fideszt, mert egy zsebes a hatosrol kisebb problema, mint egy szervezett bunozoi csoport.

tobben azt hiszik, hogy azert forszolgatom a koaliciot, mert annelkul a szocik buknak. loszart., a szocik nelkul buknak a tobbiek, de jobban orulnek, ha a szociknak folyamatosan nezne valaki akormere. nem orulnek, ha egyedul lennenek kormanyon. de igy egyedul lesznek. es lesznek, mert nincs mas lehetoseg jelenleg.

nekem nincs olyan part, akire abszolut szivesen fogom leadni a szavazatomat, van egy koncepciom, az alapjan fogok eljarni hacsak nem tortenik valami szamomra is megfelelobb az elkovetkezendo idoben. egyre biztosabb vagyok, hogy orban elete bukasat fogja megelni 2014ben es aggodom amiatt,hogy a szocik egyedul alakitanak majd kormanyt. ami jovbb lesz, mint a jelenlegi, csak folyamatosan ott log a levegoben a veszely, hogy a benzasaik miatt az ilyen szarbol jovo mejmaghar pszichopatak kezebe adja megint a hatalmat a plebs a butsaga es hozza nem ertese folytan.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Irigykedsz mi, hogy csekkcica száma megvan nekem??? :DDD

@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Te sem hiheted komolyan, hogy ezzel nyerhetnek? Pláne ezekkel az emberekkel? Márpedig amíg alapjaiban nem építkeznek át, nem mutatnak jövőképet és arra játszanak, hogy a másik leküzdi magát, majd úgy nyerünk, az azért elég gyenge...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Meg arra, hogy bankok mekkorát raboltak/rabolnak rajtunk.
@Secnir: Ja hát Pálffy..de mit várunk ezektől?
(költői kérdés volt)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Megvárnák persze. Hisz nekik első pislogásra az a jó, a sültgalamb ami berepül a szájukba. Tenni érte? Minek, hisz tesz a kormány! Hosszabb távon persze ez rossz felfogás, de a szociktól valahogy nem várok többet..
@Gábriel angyal: elárulod, honnan vannak az infóid? nem muszáj, ha nem akarod, csak kíváncsi lennék
@Gábriel angyal: Miért rabolnának?! Minden adat, minden fontos elem a megalapozott döntéshez adva volt. Ha valaki meg olyan segghülye, hogy azt hiszi, hogy egy x milliós hitelt egy kereskedelmi bank jószolgálatban, profit nélkül adnak, az meg is érdemli. Már nehogymár egy profitorientált vállalkozásnak egy versenyre és profitra épülő gazdaságban szégyenkeznie kellene, hogy profitra tör. Ahogy azok is, akik óccsón vették fel alacsony kamatra a frankot.
Ha jól látom 2014-ben a "nincs pártja mozgalom" fog nyerni. :)

hvg.hu/hvgfriss/2012.26/201226_kiabrandulas
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Te meg lebecsülöd az emberi ostobaságot ami kishazánkban tenyészik. Te nem szavaznál a nagy semmire, de te 2010-ben sem szavaztál nuku programra. De a választók jelentős része meg igen. Azok, akik beveszik azt, hogy a bankok kirabolják az embereket, hogy diplomások sötét romkocsmákban lopják a napot, hogy az EU egy gonosz gyarmatosító szörnyeteg, aki az imf-fel együtt a szent koronát lopják a parlamentből, és aki elhiszi, hogy az egész világ a víz alá akarja nyomni a fejünket, mert mi magyarok vagyunk és ezért isten kiválasztott népe.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: kozel sem annyi, mint a fidesz lattan.

a sajat kis szubjektiv ertekrendszewrem szerint a szocik egyszeruen kisebb baj, mint a fidesz.
es ha mar valasztanom kell - es kell, mert legutobbi nem valasztasom eredmenye fideszketharmad lett - akkor a kisebbik rosszat fogom valasztani. valasztanam a tokeleteset, hidd el. csak nincs. es sem te, sem Fabius, sem mindenki aki hulyenek nez/lecsesz/lekommunistaz/megragalkmaz anyagi kotodessel nem tudtok jobbat ajanlani az a baj, tudod? engem nem gyoz meg az lmp grinpiszes felkommunizmusa. engem nem gyoz meg a 4k baloldali forradalmisaga. a milla majdnem meggyozot, de ok is fujhatnak egy kilo tollat a segggembe igazabol, mert eljelentektelenedtek szepen lassacskan.

tehat kik maradtak? a szocik es a dk.
tessek jobb alternativat nyujtani. de nekem szavaznom KELL a fidesz ellen. nem tehetem meg meg egy alkalommal, hogy felhuzom az orrom, mint plazacica a disznotoron. sem magam miatt, sem a csaladom miatt, sem az orszagom miatt.

es ennyi.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Végül is a tolvajt sem kéne baszogatni, hogy rabolni akar a mai világban nem??
@Gábriel angyal: A bankellenesség butaság. Nem jótékonysági intézmény az igaz, de hitelezés nélkül áll a világ.
@Gábriel angyal: Majd rájönnek, hogy miért kell elmenni és szavazni, mikor 4 éven keresztül egy megváltóért, egy messiás pártét nyüszögnek.:D
@leonito77: Pozitív megerősítés sohasem árt. Majd mikor elkezdik a következő államadósság-növelő koncertet szervezni, és már nem tudják tovább takargatni a titanic méretű lyukakat a büdzsében. Ők remek utcai előadásokat szerveznek. Csak dugjuk el a rudiautomatákat, nehogy időközben arra a gondolatra jussanak, hogy inkább a kormány ellen demonstrálnának.:D
@Gábriel angyal: jelzésértékű...
bár valahol sokan az emberek közül zsigerből szavaznak..
@Gábriel angyal: Mit is lopott? Pénzt adott a sok lúzernek, hogy legyen lakása. Inkább a bank az áldozat. Kihelyezett több milliárd forintot, és most basznak visszafizetni. Ez nagyon gáz. Te mit szólnál, ha nagy összeget adsz kölcsön, majd fügét mutatnak neked?!Persze neked hiába magyarázom, nem fogod megérteni soha. Az übermagyaroknál nem divat helyt állni a vállalt kötelezettségeinkért, kifizetni az adósságot, vagy felelősséget vállalni bármiért.
De kivánom az ilyen potyázóknak, hogy tapasztalják meg, mikor ami jár nekik szerződés szerint nem kapják vissza, pedig égetően szükségük lenne rá. Máshogy a buta magyar nem tanul. Csak tapasztalás utján.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Szerintem sok hiteles bele sem gondolt a törlesztőrészletbe, amikor "kézhez" kapta a pénzt. Akkor csak az lebegett a szemük előtt.
Aztán rájöttek, hogy törleszteni is kell..
@Penivaldes: en sosem ertettem ezt a "zsigerbol" tenni valamit kifejezest..

tudod mik a zsigereid?:-)
@Penivaldes: na igen
sosem ertettem, hogy miert hiszi valaki, hogy amit nem tud osszesporolni azt megveheti hitelre...?:-)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": igen zsigernek. amikor 20 éve minden választáson az adott embert megválasztják, aki azon kívűl, hogy ül a Parlamentben és néz ki, és szavaz az ég egyadta világon semmit sem tesz a választókért. És sok helyen így van. Dehogy gondolkodnak ezek a választók programon. Megszavazzák akit eddig is, aztán le van tudva.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Te oda is figyelsz amikor olvasol vagy csak a betűket számolod?? :)

Egyébként meg nagyon tévedsz. Véleményem szerint a tisztességes nyereség megilleti a bankokat is, csak itt már rég nem arról van szó. Lásd pld. az egyre több jogerősen is megnyert pert ellenük. De miért is nyernek??

"Az úgynevezett „devizahitelek” mára már bizonyítottan a megtévesztésre, a családok összekuporgatott javainak megszerzésére lettek kitalálva és megalkuvó politikusok által meghozott rendeletekkel alátámasztva. Ez a része világosabb a napnál, de mivel nem érzelmi oldalról vizsgáljuk a dolgokat, így most ettől eltekintünk, úgy ahogy eltekintünk a megtévesztést szolgáló, alacsonyabb devizához köthető kamathirdetésektől is.

A kölcsönfelvevők tisztában voltak azzal, hogy forintban kapják meg a kölcsönösszegeket, még azt is elfogadták, hiszen nem volt választási lehetőségük, hogy devizában tartják nyilván a kölcsön összegét, ezt aláírták. De itt közbelép a T Ö R V É N Y, mert a törvény azért létezik, hogy élhető és jogállamisághoz méltó feltételrendszert teremtsen, megakadályozva a társadalom kiszipolyozását és alkotó munka nélküli élősködést.

A polgári törvényköny 523§ (1.) bekezdése szerint a szerződés alapján, a kölcsönösszeget rendelkezésre kell bocsájtani és azt a szerződés szerint vissza kell fizetni. Tehát tisztelt Országgyűlés, amikor egy kölcsönszerződésben le van az írva, hogy a kölcsön összege: 100.000 CHF, azaz egyszázezer svájci frank, majd a bank leírja azt, hogy a kölcsön folyósításának pénzneme: forint.

Ha ez így van, akkor a Ptk.523§ (1.) figyelmen kívül hagyták abban az esetben, ha a bank nem utalta át a 100.000 CHF-et a hitelfelvevő által is hozzáférhető számlára, majd azt nem váltotta át forintra, mivel forintban kérte a kölcsönt az Adós, hiszen ezen átváltásra még kereskedelmi árrést is alkalmaz, mint elvégzett szolgáltatás után járó jogos üzleti hasznot, holott ezt sem tehetné meg a Hpt. szerint. Ha ez nem történt meg, akkor az érvényben lévő törvények, úgy a Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról, mint a számviteli és a polgári törvényköny, idevonatkozó törvényei is meg lettek kerülve, nem beszélve a bizonylati elv és a bizonylati fegyelem megsértéséről."

További részletek itt:

kaslerarpad.hu/?p=1305#more-1305
@Penivaldes: bizony:-)
a belrendszer, a keringesi- es a legzorendszer. ezeket hivjak egyuttesen zsigernek.

baromira nem ertem, mi koze ennek a buta dontesekhez...:-)

hacsak az nem, hogy valaki az aggya helyet teszemazt a vastagbelet hasznalja donteshozatal elott:-DD
parlamenti közvetítésünk (darabokban) folytatódik:

...molnár csaba fejezte be a hozzászólalását...

2 perc fejér andor fidesz:
elloptuk a manyupot? elmúltnyolcév! különben is törvényben fogadtuk el.

ékes józsef fidesz:
szép volt molnár csaba beszéde. hogyhogy ne az elmúltnyolcévvel foglalkozzunk?
nem tud olyan nemzetközi mutatót mutatni, ami az önök idejében javult volna! hová tetszettek feltornászni az állampolgárok felvett hitelét?
azért kell ktsgvetést csinálni, hogy... [nem derült ki, miért].
2013-ban csak a kamatterhek 1300 mrd forint, és akkor a kamatterhekről még nem is beszéltünk!

2 perc babák mihály fidesz
kimentem az imént, mert neház volt hallgatni molnár csaba felszólalását.
tisztelt hölgyeim és uraim, kedves magyarok. molnár csaba

2 perc nyikos lászló jobbik:
nem áttekinthető az önkormányzati források 400 mrd-jának eredete. hiányoznak a hatástanulmányok az ök-i részről. példa a gjműadó ottmaradó részéről, ami

szintén nem áttekinthető.

2 perc szilágyi péter lmp:
ékes: (önk. 400 mrd) feladatátcsoportosítással takaróznak. nem mi mondjuk, hanem az ÁSZ jelentése. az ÁSZ a 9.6%-át tartja megalapozottnak.

2 perc ékes józsef fidesz:
nyikos és lmp-s képviselőtársam mondott: figyelembe vasszük, hogy az előző időszakhoz képest az ÁSZ megfogalmazza, hogy jobb az arányok, hogy mennyire stabil!

[ezt kb. szó szerint így]
majd a fejezeti részek tárgyalásásánál kell heyre tenni, amit az ÁSZ megfogalmazott.

2 perc ipkovich györgy mszp:
a feladatcsoportosítás nem jelenti a hozzá tartozó források átcsoportosítását is. (érthetően elmondja, amit nyikos meg szilágyi mondott)

2 perc hegedűsné jobbik:
ékes: többedik alkalommal hangzik el, hogy az államigazgatási feladatok 60%-a lett átcsoportosítva, a helyi feladatok megmaradtak. ezért nem tükrözi a 60%-os

átcsoportosítás fedezete.

hiller istván mszp:
(felsőoktatás) milen színvonalú az a törvény, ami már életbe lépett, de még egy perc tapasztaltunk sincs róla, de máris 100 módosítót nyújtott be a fideszes

testület?
ez nem ktsgvetés, ez egy átverés! átvesszük az ingatlanokat, meg a vezetést, de a hozátartozó kiadásokat otthagyják az önkormányzatoknak.
nem jelent nagy stabilitást, hogy 3 év alatt 3 oktatásügyért felelős államtitkár volt. nem baj, ha nem vesizk figyelembe az ellenzék hangját, de figyeljenek

legalább oda a rektori konferenciákra, hogy ott mit mondanak!
kettős kommunikációt folytat a kormány: egyik oldalon azt mondják, hoyg ne vegyenek föl hitelt, másrészt forszírozzák a diákhitelt.

korondi miklós jobbik:
(honvédelmi részhez): takarékosságról beszél, mégi a NATO felé vállalt kiadásokkal van tele. 21.6 mrd forint értékben. ennyire szűkös mértékű ktsgvetés esetén

szabad-e elvonni a pénzt itthonról, miközben ilyen vállalásokat teszünk? ér ennyit a NATO-tagság? a grippen-szerződés a közpénz-herdálás tipikus példája.
miért kap a honvéd-kórház 21mrd-ot? ott ápolják a magyar honvédség törmeges harctéri sérültjeit? legalább 50 mrd ft magyarázatra szorul a ktsgvetésből.

2 perc boldog istván fidesz:
"bocsánat, véletlen volt!"

becsó zsolt fidesz:
nógrád vármegyéről indít. 2 úr volt. trianon. most is kettő van, az egyik a szegénység a másik a munkanélküliség. szocialista vas és ipar fellegvára volt.

privatizáció után letűnt ez a korszak. minden bajuk gyökere a cocialista társadalom haszonélvezői voltak. elmúltnyolcév.
(most látom, egy marék lap van a kezében). ipari parkok jöttek létre az I. O. kormány idején. autópályák nőttek ki a semmiből.
2002 után elmúltnyolcév.leszakadás. nincs beáramló működő tőke. 1997 és 2004 között nógrád megye kiemelt támogatást kapott, de cocik felszámolták. 8 év alatt

tovább öregedett a lakosság is (ezt is ahhoz a részhez mondta, ami a szocik hibája volt). nem érdekünk a kétsebességes európa és a kétsebességes magyarország

sem. [sokat liheg a felszólalás közben. kicsit fogyókúráznia kellene]
elmesél egy viccet. de szar. ennek kapcsán isten mentse meg nógrád megyét a szocik tanácsaitól.

2 perc boldvai lászló mszp:
nógrádiként reagál. tételesen szétszedi becsó állításait két percben. sőt, 2014-ig előre elmondja, mit NEM fognak megcsinálni nógrádban.

2 perc becsó zsolt fidesz:
összehasonlítja nógrád megyét budapesttel. a ráfordításokat. a 2007-est veszi elő (miért pont azt?) boldvai úr szerényebben

2 perc vollner jobbik:
becsó: igaz, hogy a szocik csökkentették, de önök még jobban csökkentették a beruházásokat. megszorítások.

2 perc boldvai lászló mszp:
becsó szerénységre biztatott. tételesen felsorolja az mszp-s fejlesztéseket nógrádra vonatkozóan (1 percnél abbahagyja) és még hosszasan sorolhatnám.
nem handabanda kell, hanem egy fehér lap, és felírni, hogy ki mit tett.
ön a regionális fejlesztési tanács elnöke volt, és bárki utánanézhet, ön egy esetben sem szólalt fel nógrád érdekében

2 perc becsó zsolt fidesz:
tételesen cáfolom (már nógrád, heves és borsod megyéről beszél). cáfolhatnám, ámde...

karácsony gergely lmp:
kultúra. gyönge az érdekérvényesítés. ktsgvetésben alig van róla szó. 1.1 mrd az nagyon karcsú erre a célra. megyei közművelődési rendszer támogatása

bizonytalan. jún 30-ig kellett volna megállapodni a településekkel, de semmi hír róla. [kicsit zavarosan mondja, hoyg melyik részre mennyit költenének, nem is

tudom követni].
érdekes sor, hogy a Magyar Művészeti Akadémia, ami egy civil szervezet volt, és hirtelen benne találtuk az alkotmányban, mennyit kap, indokolatlanul sokat.

2.5 mrd-ot. nyilván senki nem sajnálja tőlük, de eddig az akadémia semmilyen ésszerű gazdálkodási tervet nem hozott nyilvánosságra, hoyg ésszerű lenne.
közmédia támogatása. 68 mrd forint lesz a támogatás. ez a médiatörvény nomratíva alapján történik. sok-e vagy kevés? -1000 ember, az mtv már kereskedelmi tv,

mégis alacsonyabb a nézettség. marslakók? haha. ezt jelentősen csökkenteni kell. pláne úgy hogy ott történnek a normasértések (lomnici, ángyán).
pártfinanszírozás.

2 perc gyimesi endre fidesz:
akárhonnan nézi, minden karácsony által felvetett témában többet kap a kultúra, hol százalékban, hol pénzben fejezi ki. 2012-höz viszonyítva

2 perc szekeres imre mszp:
most jöttem egy bizottsági ülésről: 15 perce a kormány beterjesztett egy módosítót a tranzakciós adóról. tudják-e, hogy a ktsgvetésben lévő 280 mrd adó nem

létezik? mentesíti az államot, cégeket, stb., csak a kisértékű utalások után kell fizetni. fenntartják-e ezek után ezt a javaslatot, amit úgy neveznek, hogy

költségvetés? ezért mondta az mszp, hogy ez egy kamu kötlségvetés.

2 perc iván lászló fidesz:
nem értem, miről beszélt.

szűcs lajos, fidesz:
nehéz hallgatni az acsarkodást, ami az ellenzéki padsorból jön, ezért viccet mesél. ezenkívül semmit, de azt jó hosszan. fogadják el a költségvetést.

10 perc szünet.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Na spórolásból nem lehet előrelépni.))
Én inkább ott látom a gondot a buksikban, hogy olyanra is felvettek hitelt amire nem kellett volna. Arra gondolok, hogy marha nagy házakat vettek hitelből, amit nem kellettt volna. Ugyanis egy kisebb lakás, ház is jó lett volna, kényelmesen elfértek volna benne. De nem, nekik a nagy kellett.
A másik meg, hogy plazmatévére hitelt felvenni...
persze nem hasonlítható a lakáshoz, de a mentalitást jelzi, hogy megveszi a plazmatévét hitelre, közben meg a lakása szétesik.
Spórolni a magyar nem tud, sajnos.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
a sámánok jósoltak zsigerből, azaz kibelezték az áldozati állatot és a zsigerek állapotából megjósolták mi is lesz az adott témában amit valaki a sámántól megkérdezett...innen ered a zsigerből dönteni, azaz mindenféle racionális alap nélkül, valami hülyeség vagy agymenet alapján eldönteni valakinek a saját sorsát
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
ezen még nem gondolkodtam.
egyébként nem gondolkodást jelent nálam. nem is rossz döntést, hanem amit leírtam, hogy 20 éve ugyanazt szavazzák meg a térség meg döglödik.)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
a sámánok jósoltak zsigerből, azaz kibelezték az áldozati állatot és a zsigerek állapotából megjósolták mi is lesz az adott témában amit valaki a sámántól megkérdezett...innen ered a zsigerből dönteni, azaz mindenféle racionális alap nélkül, valami hülyeség vagy agymenet alapján eldönteni valakinek a saját sorsát
Amióta Feriteller Ede benyújtotta a Kőccségvetést, a Baltazár színház meg elfogadta, nagyjából úgy nézek ki, mint az üreginyúl éjszaka az M7-es közepén, amint a félelemtől ledermedve bámul bele a közeledő reflektorokba.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Vagy még nem fogadták el, csak megelőlegeztem??? Már gondolkodni sem bírok.
@rodeo36: igen, ezt jelenti. köszi a magyarázatot.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ime a másik tégla, valamit tudsz te is, hess te naracs droit lézer janika :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ugye nem akartad alázni Baltazárékat?!
Ők fantasztikusan nagyot és tiszteletre méltót alkotnak.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: nézd, mindannyian téglák vagyunk egy nagy épületben. csak nem mindegy milyen téglák:D
@Penivaldes: És egyszerűbb nekik a bankot hibáztatni a helyzetükért, mint beismerni, hogy bakot lőttek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Most miért bántod a Baltazárékat?! Inkább mondd azt az amcsi vagy angol falut ahol mongolidióták élnek, mert egymás közt szaporodtak. Bár azok is iq bajnokok ezekhez képest.
Na gyerekek!
Ha készen állunk, akkor fogjuk bevezetni az eurót"

hvg.hu/itthon/20120628_magyarorszag_eu_unio
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Van különbség? Eddig amit benyújtottak meg is szavaztak. Csak azt nem értem, mi ez a totojázás?! Nem lenne egyszerűbb benyújtani, köv 5 perc bizottsági jóváhagyások, 10 perc a vita, aztán mindenki megnyomja az igen gombot. Most minek sminkelik magukat?!
(Vagy a vicc, tudod a tyúkról meg a kakasról:D)
@Penivaldes: Ha megengedik nekünk, mert nem hiszem, hogy akarnak egy második görög-spanyol-olasz fairytellt.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jaja majd júli közepén fogadják el. ;)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": jó megfogalmazás!
de tényleg így van. Egyébként a magyar gondolkodást legjobban egy hipermarket pénztáránál lehet megfigyelni. nővérem dolgozott egyetemista korában pénztárban, pont amikor már itt volt a válság. a legtöbben nem készpénzzel, nem bankkártyával, hanem hitelkártyával fizettettek. és telepakolták a kocsijukat felesleges dolgokkal. főleg karácsony előtt. az, hogy esetleg nem kéne az meg sem fordult a fejükben. meg az sem, hogy meg van határozva, hogy mennyit lehet 1 nap felhasználni..
@Penivaldes: Én egy sima, csillogó, ízléses tégla vagyok.:D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Elég régi kifejezés a "zsigerből dönteni", még nem hallottad?
És igen, pontosan azt jelenti, hogy gondolkodás helyett ösztönből, hangulatból dönteni.
@Penivaldes: Igen, ez tényleg eléggé tipikus. Utána meg néznek, mint a vett malac, hogy ezt most nekik ilyen kamatra vissza kell fizetni?!
A kormányunk semmit sem kalkulál, kivéve a pénzt, ami a zsebükbe folyik be. Mert azt fillérre pontosan eltalálják.
2 perc vollner jános jobbik:
hátsó szándékkal terjeszti be a jobbik a ktsgvetést. hogy az imf-nek megfeleljenek. még a 2011-es zárszámadás sem készült el!

molnár oszkár független:
ha az eu-imf tárgyalás sikertelen, akkor a kormány mondhatja, hogy mi már benyújtottuk. rogán azt mondta, hogy a frakció kérte akormányt, holott nem így

megy, a kormány mond, a frakció gombokat nyomogat. a kormány arra kényszerítit az ök-kat, hogy tovább sarcolják az ottlakókat => a kormány az önkormányzatokon

keresztül sarcolja az embereket.
a kormány tönkre akarja tenni az egészgégügyet, a kórházi ágyakat elvonják. lásd kazincbarcika. ez a 15. ktsgvetési vitám, de nem látom, hgy a regnáló kormány

foglalkozna azzal a társadalmi réteggel, amelyik sosem dolgozott, sosem fog, és nem is akar, de ingyen akarna enni, ingyen akar utazni, ingyen akar oktatást,

ingyen akar egészségügyet, ingyent akarnak mindent.

2 perc vollner jobbik:
csatlakozik juhász oszkárhoz az építményadóhoz kapcsolódóan. úgy vetették ki az adónemet, hogy egy kiadatlan raktár után ugyanannyit szednek, mint egy

belvárosi ingatlan után. elbontják.
@tüzisárkány:

Már mikor leírtam, tudtam, hiba volt... egyébként nem.

@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Jó van, már képbe kerültem...

Reggel végignéztem Matolcsy beszédét, na azt nem kellett volna.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: igeen..bár een a tégla ügyön még csiszolni kell. meg a belógatós cápa maketten is..
@Penivaldes: Nem lehetek közönséges téglaszínű, matt tégla, akit nem tudsz a többi milliótól megkülönböztetni.:D De annyira átlátszó se vagyok, hogy üvegtégla legyek.:D
Gondolod, hogy kellemesen bizseregnek, míg húzzák az időt?! Perverz állatok.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
kedves Barátom, Én nem szoktam Matolcsy beszédeket nézni. Nincs ilyen káros szokásom.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": szerintem légy lánvörös tégla:)
biztos vagyok benne, hogy bizseregnek amig húzzák az időt!!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ó te kis pacifista-humanista, hát hogy fogsz kizsigerelni néhány agyament szennyet? ;)
/bocsi, nem hagyhattam ki :P/ :D
oops:

Medián: A fideszesek 40%-a elégedetlen<!!!!

A népszerűségi listát Áder János vezeti, őt Mesterházy Attila és Karácsony Gergely követi.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F06%2F28%2Fmedian_a_fideszesek_40_szazaleka_elegedetlen%2F
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Wow. Ó te jó ég. Ez is engem igazol. A fideszes nem mondunk semmit, nem ígérünk semmit, hagyjuk hogy a kormány megfojtsa önmagát tökéletes taktika:D:D:D
@Penivaldes: Lángvörös?Hmmm. Állítólag jól áll nekem a vörös.:D
Csak Egér ugye nem erre indul be?! Szegény párja, ajzószerként Matolcsy beszédeket hallgatni.:D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: en nem zsigerelek, az veres...:-)
izuleteket manipulalok, erzekeny pontokat, idegkozpontokat, letfontossagu szerveket tamadok, erzekszerveket zavarok meg:-)

de nem zsigerelek:-)
index.hu/gazdasag/magyar/2012/06/28/130_millioert_kapott_tanacsokat_malev-megmentesre_a_kormany/

Azt a jó istenit neki. 130 milka?! Mikor 100 milkából meg lehetett volna menteni, ha kifizetik az eu-s büntit?!
hhűűűbazzz, gyakorolhatná a fent említett jóslási technikát valaki, ezen a szerencsétlenen:

Matolcsy György szerint a magyar gazdaságpolitika az elmúlt két évben ötven döntési stratégiát használt fel, és sok jó tanácsot megfogadott. Mint a Heti Válaszban közölt cikkében írja, baráti tanácsokból született döntés a magánnyugdíjrendszer átalakításáról, a bankadóról és a válságadókról is - szemlézi a hetilapot az Origo.hu.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nyugdij-einstand_es_bankado_matolcsy_megmagyarazza_a_dontest.523802.html
@rodeo36:

- Parancsol, kedves Uram?
- Jó reggelt! Igen, egy kilónyi csirkebelet kérnék szépen! Frisset, ha lehetne, olyat, amelyik egy kicsit gőzölög még.
- Ne haragudjon, Uram, de csirkebelet nem árulunk. Van viszont nagyon szép bontott csirkénk, ma reggeli vágás. Nézze milyen szép sárga! Ez tényleg kukoricán hízott. Ezen keresve sem találna szalmonellát.
- Igen, ölég sárgának néz ki, tán nincs is ilyen sárga anilin festék, nekem azonban inkább bél kéne!
- Már megbocsásson az Úr, de mi a bánatos francot kezdene azzal a csirkebéllel?
- Tetszik tudni, augur iskolába járok és ma gyakorlati óra lesz, de az augur tanárnak jelenése lesz az APEH-nél délelőtt és a haruspex tanár fogja helyettesíteni. Annak a marhának meg az interdiszciplinális komplexitáy a mániája. Madárbélből kell jósolni és punktum. Igazándiból sasbél kéne, de állítólag hülye a madarakhoz, az egyik bukott kolléga szerint nyugodtan vihetünk csirkebelet. No, hát ezért!
- Jaj, Uram, ne fárasszon már! Látja ott, balra a harmadik standot? Azt a zöld tetejűt?
- Ahol az a szakállas fószer árul?
- Igen, igen, a jambó sapkában. Menjen csak oda nyugodtan és kérjen augur bizonyítványt. Olyan eredetit kap, hogy ihajj, OKJ-s számmal, stemplivel, miegymás. Ilyenkor, korán még olcsóbb is. Csak annyit mondjon neki, hogy a Laja küldte. Világos?
- Igen, a Laja küldött, értem. Köszönöm a szíves segítségét.
- Nem tesz semmit, kedves Uram! A piacból élünk, nemde?
parlamenti közvetítésünk (darabokban) folytatódik:

pogácsás tibor fidesz:
...
....
.....

2 perc pál tibor mszp:
szűcs meg pogácsást hallgatva nem a tartalmi részt, hanem a stílust figyelve reagálom.
szűcs elnézést kérően beszélt az önkormányzatokat illető részről. ami pogácsás mond, az sok helyen nem fedi az igaszságot.

szűcs lajos fidesz:
elnézést kérni önöknek kell az elmúlt évtizedben elkövetett gondokért! [emelte a lécet az elmúltnyolcévről]

boldvai lászló mszp:
ez a ktsgvetés egy homoklábakon álló kártyavár. lásd ktsgvetési bizottság elfogadta a tranzakciós adó módosítását, ami alapjaiban rázza meg a ktsgvetést. remélem ezt a fajta költségvetést később oktatják elrettentő példaként. [most nekiáll indokolni számokkal, miért rossz a költségvetés]. lásd, GKJ, MNB.

2 perc turi-kovács béla:
valóban szokatlan időben tárgyaljuk. nem érti a heves reakciókat. előnye: a sarokpontok leszögezése alapvető feltétel.

2 perc göndör istván mszp:
turi: azt mondja előny, meg sarokpont. máj2-án mondta a ME, hogy lesz nyáron ktsgvetés. a 2012-es ktsgvetés sarokszámait novemberben fogadtuk el, és az 45 napig élt! akkor ez meddig fog? ennek az irománynak köze nincs a költségvetéshez

rónaszékiné keresztes mónika fidesz:
a társadalmunk legkisebb sejtje a család. a politikai változásokra a család reagál először. [nálunk is így van].
visszatér az I. Orbán Kormány-hoz. [úgy olvas fel, mintha március 15.-én szónokolna]. az önzés megtizedeli a lakosságot, mert meg sem születnek a gyerekekek. ezért irigylésre méltó a siker, hogy a NGM olyan nagyszerű kstsgvetést készít, ami kezeli a jelenlegi helyzetet, és a válság utáni helyzetre is felkészíti a magyar középosztályt. [iszonyúan irritáló ez a felolvasó stílus] matolcsy féle bébibumm jajdejó [általános röhögés a képviselők között]

2 perc zékárpát jobbik:
a jobbik nem hagyja, hogy adóztatott luxuscikk legyen a gyermek.

2 perc staudt gábor jobbik:
...
....
alig 3* annyi pénzt kap a rendőrség, mint a közmédia. TEK: funkciója mi? mert a ktsgvetésben fegyveres elkövetők ellen a TEK fog fellépni. fontossága a jobbik szerint 0. magánhadsereg. burkoltan cigányozik. az egyik oldalon még 2012 szerepel, ez bizonyítja, hogy összedobálták a ktsgvetést.
Off, de nagyon szórakoztató.
Gyilkosan jó!
Gabrielnek ajánlom:

hvg.hu/w/20120628_chajim_csanad#rss
„A normális többség egy közös nevetésélményt, a szélsőjobb szubkultúra viszont segítő kezet kaphat ettől a történettől. Egyszerűbbnek tűnik persze kizárni Szegedi Csanádot, amivel viszont nyíltan a faji politika mellé állna a párt, és azt talán értik, hogy azzal semmi esélyük. De ha nem, akkor fel kell dolgozniuk a friss és intenzív élményt, hogy vannak rendes zsidók is, például ez a Csanád, akinek eleve ilyen szép magyar neve van. Nem egy Zázrivecz Gabriella, hanem egy elhízott, diszkószakállas, őszintén bunkó, kerekfejű magyar parasztgyerek. Illetve hát zsidógyerek, nem mindegy az?”
@Secnir: "sarokpontok leszögezése alapvető feltétel."

Öntsünk tiszta vizet a nyílt kártyákba!
Ezeknek mikor kellett kifizetniük a mobilszámlájukat???? Benzinüket??? Kocsijukat??? Albérletüket???? Utazásukat??? Büféjük leragadt a kádári árcédulkáknál. Nemááááááá.
@AKIsTUDATLAN: Köszi már olvastam de nem akartam idehozni, mert akkor megint lebasznak a blogtársak, hogy megint zsidózok. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
igen, és nem értik, hogy min vihogok hangosan. idejönnek: áá, azt hittük valami érdekes...
@Secnir: Egy szétesett szilvaszínű pofájú és cefreagyú alkeszt idézni is már önmagában kínos,nem? :-DDD

Jaguártörőkém a delírium kredencből, az a szalagkorlát nem végzett jó munkát.
@leonito77: Aranylábúúúúú? Olvasszuk be, abból is lenne zsé.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Pl. Kiterjesztik nagy hirtelen a fizeti parkolóüzónákat csak,mert dafke-alapon valameddig és kész. Az egész kruvaország egy -nagy parkolózóna, a Hortobágy pláne!
parlamenti közvetítésünk folytatódik:

2 perc rónaszékiné keresztes mónika:
zékárpátra reagál. az 5.6%-os növekedést méltatja. a ratkó gyerekekről beszél [de most meg dadog, nem felolvas. rosszab, mint előtte.] a matolcsy gazdaságpolitika bravúrja a jelenlegi gazdaságpolitika, működési hitel nélkül.

2 perc zékárpát jobbik:
hogy jön össze a gazdasági bravúr és a családi pótlék befagyasztása, tesék megmondani? hogyan lehet hivatkozni a ratkó gyerekekre -hogy növelni fogja a születésszámot-, amikor azok most kerültek ki a gyermekvállalási korból?

2 perc vollner jobbik:
borúsan látja a jövőt. tárki szerint a lakosság 19%-a tervez külföldi munkavállalást. ha valóban helyreáll az a létszám, amit a fidesz mond, akkor ki fog itt dolgozni?

2 perc turikovács fidesz:
tévedés, hogy ő nem érzi, hogy a kormány -amihez mi, kisgazdák is tartozunk-... [nem fidesz-kdnp?]

2 perc zékárpát jobbik:
népesedéspolitika 3 pilléren állhatna. oktatás. munkavállalás (a közmunka az nem). lakhatás.

2 perc babák mihály fidesz:
mifelénk békésben aszongyák, annyit költs, amennyi pénzed van. meg a takaró. indítványozom, hogy a gazdaság élénkítéséről vitatkozzunk, mert ha nincs bevétel, nincs miről beszélgetnünk.

2 perc zékárpát jobbik:
a 3. ág hozátartozik a ... [elvesztettem a fonalat. valami otthonteremtés]. ausztria, bérlakás, otthonteremtés. minősített magyar vállalkozóknak.
kiterjesztett szocpol. nem olyan, mint önök, hogy látszólag! és a bankok nem könnyítették meg!

bábiné szottfried gabriella fidesz:
...
....
.....
[ugyanaz a felolvasási stílus, mint a rónaszékiné-é volt. ütni tudnék érte. ált. isk. 3. osztályban tanítják a gyereknek, hogyan nem szabad.]

ebédszünet.
@AKIsTUDATLAN: Már jeleztem a harcos angyikának a szögesdrótban, hogy pártja - a HVG szerint - ebből előnyt próbál kovácsolni: azzal hogy mégse nem annyira cudarok ők! Tiszta Ájrópa, lám hősiesen bújtattak idáig egy echte zsidót is maguk elől.
Tehát Gabcikának most más után kell néznie, mert átértékelődik a jobbikos rizsaszórás. Szegény, pedig stócokban van még a linkelhetnékje, de másra kell fókuszálni a Csanádbaba kékkanyarja miatt. Brühühühühü.
@Secnir: Figyelj, ezek a nők a Fidesz tépőaknái, az idegekre mennek. Mátrai Márta hol van???? Most lövik be a kontyát?
ebédszünet.

kb. ennyi a lényeg, és ezzel nem a tudósítóra gondoltam ;)
Jujj de jó. :)

A Sziget és a Magyar sziget után itt a Demokrácia sziget, ahol Bajnai tovább közeledik Gyurcsányhoz.

index.hu/belfold/2012/06/28/szigetel_a_gyurcsanyista_baloldal_is/
pénzügyisek, véleményt kérek, én is tudnék miket mondani, de inkább nem:

A költségvetési bizottság javaslata szerint a tranzakciós illeték fizetési körébe részben bevonnák a Magyar Nemzeti Bankot is.

hvg.hu/gazdasag/20120628_tranzakcios_illetek_mnb
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Aranybogár, mindig példaképként emlegetem: így kéne nyomulnia a lömpopónak, Tiszta Kezeknek - mondtam is tegnap Navarronak a Kunigundában a 200 napos ünnepünkön - ahogy Gábrielünk teszi.

Márványember, na. Tegnap adtam hozzá linket is, Andzrej Wajda megérdemli, hogy a mai focitahó kultúrsivatagunkban ejtsünk róla szót. Ahol Ókovács az Operaház igazgatója lehet a bicskanyitogató genya stílusával ahol, Kerényi mázoltat és olajba mártatja a szart, ott minden hajdani értéket meg kell becsülni.
@Gábriel angyal: Cukkerság, Márta a neved: ő minden hajlakkgyártó betonbiztos álma! Szerintem egy kisebb ország női populációjának hajlakkmennyiségét elfújdogálja magára havonta. Oszt belül is olyan páncélos a lelkem. Így képzelem a Wermacht-tankosokat, ennyire kérlelhetetlenül.

Ja tegnap mit röhögtem a Halló, hallón! :-DDDD
@Gábriel angyal: Istenem, mindenki szigetelje el magát mindenkitől, na!

Ha osztogatni - és megvesztegetni - sőt szigetelni akarsz engem, ilyet adj a Lindteken túl, jó? burzsuj.blog.hu/2012/06/27/itt_az_elso_magyar_luxussziget

DE ha a görögök angebotoznak egy kisebb valódit, azt is elfogadom, sót. Itt a székek nagyon kényelmetlennek látszanak. Ennyiért ne törje a seggem már ebéd közben ugye...
@Secnir: Népesedéspolitika és három láb - juj erről csak nyomdaképtelen gondolataim támadnak... :-D
Adalékként másolom ide ezt a cikket a fidesz mérhetetlen habzsolásvágyáról.
Az ESMA hosszú évekig annak a sportegyesületnek az egyik főszponzora volt, ahol sokáig dolgoztam.Nagyon sokat köszönhettünk nekik, biztonságosan, pontosan és sokat áldoztak arra a sportéletre, amely máig közismert eu.bajnok és olimpiai sportolókat - vívók, kajakos, asztalitenisz, kosaras, röplabda - adott az országnak, mára teljesen eladósodott és a milliárdos városmajori telek megszerzése miatt hagyják végleg kimúlni.
Jövőre lenne 100 éves, alapítva l913-ban!véleményem szerint megérdemel ennyit a Budapest Sport Egyesület, hogy ezzel is megemlékezzek róla:

hvg.hu/gazdasag/20120627_reklamtablapiac_kotelessegszegesi_eljaras#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_6_27
@a szív fészkei: Hát ott igazából a Waffen SS tankosok voltak az ászok, nem annyira Wermachtosok. :) Pld. Ő:

Michael Wittmann (1914 április12. - 1944 augusztus 8.) a II. világháború egyik legsikeresebb harckocsizó ásza és karizmatikus egyénisége volt. Az általa megsemmisített 138 tank és 132 löveg minden idők legkiválóbb harci teljesítményei közé tartozik. (Egyes források 141 tankot említenek.)

memoir44.hu/cikkek/michael_wittman
@a szív fészkei: Ha ez így megy lehet, hogy a végén még körülmetélkedni is el kell mennem??? ;)
@rodeo36: A sámánok is a természeti jelenségekből indulnak ki, mint a kandomblésok, mit cikized őket? Mindegy a közvetítő anyag.
A római jósok hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%B3mai_vall%C3%A1s is belekből jósoltak, ami nem ÁNTSZ-kompatibilis, de biztos van annyira kóserság-babaság, mint Osun és a többiek jelenését meg- és kifejteni a révült táncokból Brazíliában. Mindegyik olyat kutat, amit a tudomány nem ér még el.

[..]"Béljóslás [szerkesztés]
Lásd még: Haruspex
A béljóslás, latinul haruspicium kevésbé kedvelt volt, mint a madárjóslás. A béljósok, vagyis haruspexek egészen a birodalom hanyatlásáig hivatalos tisztet töltöttek be a római állam vallási szervezetében. Halikarnasszoszi Dionysios szerint Rómában már Romulus idejétől kezdve léteztek béljósok, ám a szerzők zöme a bőséges forrásokra hivatkozva etruszk eredetűnek tartja a béljóslást. A Tarquiniusok uralkodása idejétől a rómaiak fordultak tanácsért a haruspexekhez, akik imerték a disciplina Etrusca-t, az etruszk jóslás tudományát. Az isz. e. IV–III. századtól egyre inkább bevonják őket a várost vagy a magistrátusokat illető csodajelek értelmezésébe, hadjáratok sikerének felmérésébe. A Rómába belolvadó Etruszk birodalom arisztokratái soszor jósként próbálták előjogaikat átmenekíteni. A politikusok mellé szegődő béljósok többnyire egy leendő nagy államférfi támogatásának megszerzésével próbáltak karriert csinálni, míg az állami béljósok a szenátusi politikát támogatták. Az állami és a magánjósok tevékenysége a II. század végére teljesen szétválik, mi több, szembenállásig fajul.
A principátus idején a béljóslás szigorúbb felügyelet alá került: feltehetőleg Augustus szervezte meg a 60 béljós testületét, amelybe immár nemcsak etruszk származású jósok tartoztak. A császárság idején az állami béljósok feladatköre kiszélesedett, a 60 fős testülethez a szenátus fordult, míg a császári haruspexek az uralkodóval álltak közvetlen kapcsolatban. Az I. századtól kezdve az itáliai területeken és a provinciákban is elterjed a disciplina Etrusca, amelynek fő tanait immár latinul teszik közzé. A Severusok idején létrejön a haruspex legionis tisztsége, illetve a császári haruspexek állami díjazást kapnak.
A II. századtól kezdve pedig a régi római vallás tisztségeinek felvételével az idegen vallásokkal szemben a római hagyomány, a mos maiorum védelmezőiként lépnek föl. Diocletianus idején még szerepet játszanak a keresztényüldözés kirobbantásában. A későbbi uralkodók rendeletei folytán, valamint amiatt, hogy az egyre inkább teret hódító keresztény teológia a béljóslást minden egyéb jóslási és mágikus tevékenységgel együtt a démonok hatókörébe sorolja, egyre jobban kiszorulnak Rómából."

@Gábriel angyal: A sorozaton. Azért csinálták ugyanis. A gestapós pasinak az volt a szexi programja a búzaszőke stefikés fejű Gerdával - titkárnőjük - hogy Hitler beszédeit hallgatták felgyorsítva: mintha egy kakadu üvöltözne... jaj, ja, ilyen sekélye a humorom, biza. :-DDD
@Gábriel angyal:
off
ste figyelj, stefiződtél, akkor nem lesz mit levágni, amúgy nem tudom annyira becsülni a gyilkoló gépeket, bármelyik oldalon is voltak
on
Filozofálok itten a ksgvetésről, meg adókról. Arra jutottam - merengve - hogy a tranzakciós adó, ami alól talán a cégek mentesülnek (??), gyakorlatilag megadóztatja az életfunkciókat. Az ÁFA is, de ez most pláne. Alaptörvényes jogaim vannak a fogantatástól, de születés után azonnal adóalany vagyok (kivéve szoptatás, ez megfontolandó). Ha enni akarok, nem megfagyni, ugyanezt az utódaimnak biztosítani, és társadalmi keretek között akkor megsarcolnak. Nem csak a kenyeret adóztatja, hanem azt a puszta tényt, hogy kenyeret vásároltam! Vajon mit mondana az AB, ha hagynák beleszólni?
@Fabius: Na ezt akkor én is gyorsan feldobom a telómra. :)
@Gábriel angyal: A zsidó pasikra nem szoktak panaszkodni a nők. Csak úgy barátilag szólok. :-)) De persze nem azon a Szent Előbőrön múlik a dolog oroszlánrésze; amúgy csillagvirág, a Circumcisio nagy keresztény ünnep:[..]" Január 1. (stilus communis v. Circumcisionis) Ókori eredetű, a Julianus-naptár is január 1.-én kezdődött - pont ezért, a pogány eredet miatt nem kedvelte az Egyház. Inkább a polgári életben használták, az Egyház csupán utólag hódolt be, s tette ünneppé (Circumcisio Domini) január 1-ét. A XIV. századig hivatalos iratokban ritkán használták, s csak a XVI. századtól vált igazán elterjedtté. Magyarországon azonban már a XIII. századi királyi oklevelekben is előfordult." innen: www.palfalva.hu/naptar.htm

Off, de kultúrmisszió. :-DD A sok kurzuskeresztény legalább így tudhasssa-láthassa mi miből lett. Ha már annyira tömni fogják ezzel a kölykek busa, hamuval szórt fejit szeptembertől.
@Fabius: Figy Fab! Ha már ez lesz, akkor minek lesz választás és kit fogsz basztatni a blogodon?? :)

A római után jöhet az Európai Birodalom

index.hu/kulfold/2012/06/28/csutortok_ejjel_villantani_kell/
@Gábriel angyal: Jó, leszarom, de értetted a hasonlatom lényegét. :-) Ja, a francia vendéglős eközben elkötötte a német tankot egy náci segítségével, sőt parancsára,- ez kicsit zavaros volt nekem - és azzal kocsikáztak meg Hitler vonatát lődözgették róla. Persze, mellé ment minden.
@saravad: AB a vizitdíjnál elmondta saját gyászbeszédét.
@Gábriel angyal: Ja ezt ragaszd be Steficsek emlékkönyvébe, ő rajong ezekért.
@Spániel: Ezt tegnap feldobta Tóta és utána én is ide: Simicska amit nem ér el, azt megfojtja, vagy ilyesmi címmel.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:

tukacs istván mszp:
matolcsy közben dolgozik, míg mi beszélgetünk, úgyhogy ez a ktsgvetés, amiről beszélgetünk már nem az a ktsgvetés, mivel épp most módosítja a sarokszámokat, illetve a pénzügyi bizottságon most ver át mindenféle módosítót.
@saravad:
Több probléma is felmerül veled kapcsolatban! Filozofálsz? Merengsz?
Nem vagy NER kompatibilis!

A sárgacsekk adótól 100-200-300-400 milliárdot várnak. (Gyakorlatilag naponta hangzanak el különböző számok.)
A törvényjavaslathoz szintén napi szinten jönnek a módosítók. Sőt szerintem elfogadása után legkésőbb öt nappal módosítani fogják.

Az adó adóztatása nem egyedi jelenség, elég csak a jövedéki adós termékekre gondolni.
@a szív fészkei: Engem inkább ez a rész fogott meg. :)

"Leibstandarte-beli bajtársai számára Michael Wittmann jelentette a csendes, de kimagasló tudású harckocsizót, aki a harcban is nyugodt maradt, és szinte egy hatodik érzékkel jósolta meg ellenfeleinek következő lépését. Ez a tehetség természetesen nem érvényesülhetett volna kiváló legénysége nélkül, akikkel tökéletes összhangban harcoltak. És Wittmann az a harckocsizó ász, akinek neve tökéletesen tiszta maradt a háború mocskában, nem szennyezte be sem katonai- sem civil személyek elleni atrocitás."
@Fabius: MNB-s és állami tranzakciós illetékről esetleg vélemény? de csak ha elszámoltál százig ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na, figyelj, Feriteller jó, de a Baltazár Színházat vwww.baltazarszinhaz.hu/hagyd ki!

Az nagyon is tiszteletreméltó vállalkozás; értem az indulatodat, de őket ne cikizd, kérlek!!
Ezek sima lefizetett felszopók, bár azoknak is komolyabb a funkciójuk.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Te ezt rendszeresen félreérted. Nekem nem azzal van bajom, hogy hajlandó lennél a szocikra szavazni. Helyette azzal van, hogy ezt támasztott elvárások nélkül is megtennéd, és a változás iránti igényed kimerül abban, hogy Orbán menjen a faszba.

Menjen. De vigye magával a szocik közül azokat is, akik miatt végtelenül kínosak és cikik a mai napig. Lásd előző poszt.
@Gábriel angyal: Jó, mondom, ez Stefike asztala/ágya - ne hari,nem gerjedek erre. És biztos lehetne kurkászni amerikai ilyet, orosz ilyet - hiszen biztos voltak ilyenek minden oldalon.

Amit a félrehúzó hasonlatommal kifejezni akartam, az Márta asszonyság "nőiességére" vonatkozott, mert rákérdeztél.
@Fabius: Nem vagyok root szűz, szval az nem számít.:D De kipróbi, imádok mindent ami védi az adataimat.
@Gábriel angyal: Higiéniai és esztétikai szempontból is ajánlott. Minél előbb csinálod, annál kevésbé lesz állítólag fájdalmas.
@Secnir: Azért Turi-Kovács is szögeződhetne valahová: déli sarok, északi sarok, nekem mindegy, csak távol innen!
@a szív fészkei: Nem akartalak ezzel fárasztani viszont a meglátásod jó. Igen minden oldalon voltak ilyenek és pont ez a lényeg.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :-) Ők nem tehetnek a mentális hátrányaikról, amit ilyen művészi tevékenységgel kikalibrálnak, miközben felvállalják magukat esendőségükben is.

Ez a parlamenti horda - de mit beszélek: a horda tiszteltreméltó szerveződés volt! - csürhe inkább, meg tudod jól, minek a mentén teszi a vérhülyét... Simicskai magasságokban hasmánt csúszva át a limbóléc alatt, hogy elérjék Orvbán talpát.
Ez teccet. Főleg az utolsó mondat. :)

"22 év folyamatos hazaárulás és a nemzet minden termelőegységének szétverése után úgy vélik, most hipp-hopp kint lesznek a bajból. Sehol a beígért egymillió új munkahely, inkább 300 000-el kevesebb lett. Nincsenek komoly befektetések a Fidesz lázas földvásárlásain kívül, de szerinte a baj már meg is oldódott. Már kifelé megyünk.

Azt mondjuk nem értjük, milyen hatalmas idiótáknak szánja ezeket a mondatokat Matolcsy, mert ebben már maguk a fideszesek sem hisznek. Még páran kitartanak dacból, mert képtelenek beismerni, hogy rossz lóra fogadtak, de az olvadó szavazótábor világosan mutatja, a kormánynak leáldozott.

Matolcsy meg jobb lenne, ha elkezdene komolyabban dolgozni, mert ezért a teljesítményért 100 évvel ezelőtt letettek az íróasztalra egy pisztolyt egy lőszerrel, és rácsukták az ajtót."
@Gábriel angyal: Nem értette volna, mit jelent. Kért volna agyaggalambokat vagy kilődöz a kakasokra, mint Zámbó Jimmy.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": nem tudom, én már nem tudom mennyinél tartok, de ráfogom, hogy hülye vagyok hozzá ;)

@a szív fészkei: tisztelet köröket akkor fussuk meg, szerintem a megtiszteltetés nekem a nagyobb ;)
@a szív fészkei: ha úgy lődöz ki mint jimi, akkor én nagyon nem berzenkednék :D
@a szív fészkei: Nem érte, hanem azon szegény nőtársamért aki a felesége.:)
parlamenti közvetítésünk folytatódik:

tukacs istván mszp:
matolcsy közben dolgozik, míg mi beszélgetünk, úgyhogy ez a ktsgvetés, amiről beszélgetünk már nem az a ktsgvetés, mivel épp most módosítja a sarokszámokat,

illetve a pénzügyi bizottságon most ver át mindenféle módosítót.

2 perc turi-kovács béla fidesz:
nekünk a fő irányokat kell megjelölnünk, a fő számokat kell megjelölnünk. a változtatás lehetőségének benne kell lennie a ktsgvetésben.

2 perc tukacs istván mszp:
emlékezzünk 2010 tavaszára. önök azt mondják, hogy rossza gazd.i állapotú országot vettek át. jöttek önök, szabad pálinkafőzés, egykulcsos adó stb. ha valóban

rossz állapotú volt az ország, miért fogadtak el olyan ktsgvetést, ami miliárdos lyukat ütött a ktsgvetésben?

balla mihály fidesz:
hogyan látjuk külögyi téren azokat a feladatokat, amiben ez a ktsgvetés irányt mutat nekünk, milyen irányt tűz ki? [szó szerint].
...
....
az állam igyekszik egy takarékos ktsgvetést megalapozni. kiemelt célok: [ez nem derült ki]. amiről pedig a bajnai-kormány elfeledkezett: befizetni a ..

tagdíjat, amit mi befizettünk 2011-ben, és ez is belekerül a ktsgvetésbe [ezt nem nagyon értem].

hegedűs lórántné jobbik:
2011-ben azt ígérték, hogy az önkormányzatokat nem tették rendbe. 2012-ben sem, pedig ígérték. a kormányváltás nem hozott pozitívumot.de majd 2013-ra igen!
kiderült, a ktsgvetésből, hogy mi a csodafegyver. feladatfinanszírozás: 140 különböző normatíva helyett lesz 4 csomag, amiből kaphatnak majd támogatást. de már ez is megbukott, mint kiderült a héten beadott tvjavaslatokból. 117. § c.: kötelező elvárt bevétel településkategóriánként elvárt %-ban. semmit nem tudunk sem a kategóriák nincsenek definiálva stb. most vonják el a települések illetékbevételeit, gjműadót stb. akkor mi lesz az elvárt adórész? a helyi adók, bizony. amikor megkérdeztük a önkorm. ülésen, nem volt válasz. kötelező lesz bevezetni a helyi adókat. ez sarc. ez a csodafegyver, ez a nagy ötlet.
oktatási rendszer fenntartása: a pedagógusok bérét az állam fizeti, de minden mást hogyan fizeti az önk.? követelmény, hogy átlátható legyen a ktsgvetés, de ez ami, itt van, nem az. ezt nemcsak én nem tudom, hanem a kormányzati képviselőők sem (lásd polgármesterek). legyen egy összehasonlító táblázat, ami a tavalyihoz képest megmutatja, mi mennyi volt/lesz.
azért nem kaptuk meg, mert nincs. nem tudják meghatározni a forrást. egy excelt nem tud a NGM felmutatni [keményen nyomja]. benyújtottam egy módosítót, hogy az iskola önk. feladat, legyen benne a ktsgvetésben. ez egy tiszta sor. ez itt teljesen homályos. ezért volt a hoffmann rózsi által ellenjgyzett tanulmány, hoyg 300 iskolát zárnak be.
a 3. csodafegyver a járások. semmit nem találunk benne a ktsgvetésből. semmit, sem illetményt, sem létszámot.
fikázza a ktsgvetést. tömeges elbocsájtások lesznek.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Én is mindig elvétem. Mert hiába számolok, a hülyeségük nem megy ki a fejemből.:D A szociknál legalább el tudtam számolni.:(
@a szív fészkei: bocsi, én csak ma olvastam és megérintett, mert személyesen ismertem Bleier urat.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": A te empátiád toronymagas, jutass belőle Mátrai és Mónika fideszeeetársnőknek is, mert erősen hiányos a készletük.
@Secnir: ez a parl.közv. olvasva sokkal jobb, mint nézni a sok hülye arcot közben. Javaslom, lépj fel vele pl. a Mikroszkópban - vevő lenne rá - mert kurvajó és legalább akkorát lehet fetrengeni rajta, mint Hofin. /remélem, ezen a sok hazugságon nemsokára már mi is csak röhögni fogunk, most még csak kínunkban/
Hess Sicc! : juttass

@Spániel: Minél többször, annál jobb, ismétlés a tudás anyja!! Gondolom, hog yérint, mindent ez a Kis Gömböc banda habzsol fel. De a mese - folk tale -szerint ugye randa vége lesz. www.youtube.com/watch?v=hfgbd_D4Pc4 Ámen, úgy legyen!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Az, sokba is fájt a mitnyanos - zseniális cukroszacsis - cikke az Indexnek. Én is nagyon szeretem.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:

2 perc iván lászló fidesz:
a magyarországi lelki problémák ügye, a felszámolt pszcichiátriáké. opni bezárása brutális volt. műhelyek bezárása is. mo -on a mentálhigiánis ellátások nincsenek megoldva (most panaszkodik egy jót az eü-ről, milyen állapotban van). a másik a geriátria. legyen geriátriai ellátás!

2 perc káli sándor mszp:
hegedű lórántné jól beszélt. a kormánypárti pmesterek is izgulhatnak, mert olyan kicsi pénzt oszt szét a ktsgvetés, hogy nekik sem fog jutni!

gyopáros alpár fidesz:
orbán kiment, csúcstalálkozó, ahol javaslatokat fog tenni az euválságból történő kiútra a többi országnak. [jaj nekik].
az előttünk álló ktsgvetés szilárd alapokra helyezi a sarokszámokat.

a II. O. kormány már tavaly elérte, hogy 3% alatt legyen a ktsgvetési hiány. ezt a létrejövő imf megállapodás tovább javítja.
nekünk sikerült csökkenteni az adósságunkat 2013-ban, ez van az asztalon lévő ktsgvetésben [nem semmi!]!

schiffer andrás lmp:
6 cél figyelembe vételével tudjuk megfogalmazni a javaslatainkat. mennyire kiszámítható, átlátható az állam, mennyire decentralizálható, mennyire szünteti meg az oligarchákat, mennyire koncentrál az igazszágszolgáltatásra, mennyire koncentrál az aktív álampolgárság, helyi közösségek önrendelkezések szabadsága, mennyire szolgálja a közszolgáltatásokhoz történő szabadságát.
TEK: minek 7mrd-ért? konzultációkra 1.6 mrd, 3mrd az urizálásra, kossuth tér 10 mrd, ogy-i őrség 2 mrd, ludovika campus program 2.7 mrd.
a törvényeket nem hetente kellene módosítani, ami kapcsolódik a ktsgvetéshez is. a gazdasági viszonyokat kiszámíthatóvá kellene tenni.
kevesebb központosított bevétel jobb lenne. hatósági információk hálózatát összekapcsolni. ügyészségnél hivatali visszaélések felderítésére kellen némi pénz. ktsgvetési tervezet kilátásba helyezi a párttámogatást. most is fuldoklunk a politikai korrupcióban. azt akarjuk, hoyg az országot az oligarchák irányítsák, vagy a nép? maradjon meg a pártok pénze. látom, babák nem érti [mert babák kiabál] . elmagyarázom neki: pedig 2009-ben volt egy felmérés, hogy a közb. pályázatok esetén 25% folyik el korrupciós okokból. a rendőrök korrupcióját is felhozza. ott 80-90-ezerért járőröznek 12 órában. TEK helyett +5 mrd a rendőrségfejlesztésre (illetményfejlesztésre). közösségi rendőrséget is elvárna. az IM kapjon +4mrd-ot áldozatvédelemre, stb. jogi segítségnyújtásra is kapjanak az emberek pénzt. 2009-ben 7.7 mrd.ot kapott a nemzet civil alap. ez tavaly 3.3 mrd idénre. ez a ktsgvetés csak 3 mrd-ot költ. a nemzet konzult. 1.6 mrd. ne nyomja a fideszes propagandát, hanem adja oda a pénzt a civil szervezeteknek.
a helyi közösségek önrendelkezések dolgában felolvasok egy levelet:...nem tudni semmit abból, hogy mekkora lesz a mozgásterünk nyilván babák tudja [mert megint belekiabál], nem tudja mi lesz az iskolánkkal, nem tudjuk, melyik járáshoz tartozunk, odafent is teljes a sötétség.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:

...schiffer még levelet olvas...
önök olyan politikát támogatnak, amely tömeges iskolabezárásokat készítenek elő. ellenzékben kiálltak a kistelepülések melett, most bezzeg meg nem. vidéken megszűnnek az utolsó álláshelyek is. 2006-7-ben pont ezek ellen tüntettek. legfeljebb trükközek, hogy átadják az egyházaknak, és utána azok zárják be.önök folytatják az előző kormányok faluromboló poiltikáját, miközben kiépül egy centralizált demokrácia.

2 perc babák mihály fidesz:
meg van döbbenve. a ktsgvetési hiányt növeli, ha másképp osztják fel a tortát. meg kell teremteni a forrást, maga riogat.ez nem megszorítás, hanem újraelosztás. gazdaságot kell élénkíteni! ami fontos! gyulán ma beruházást avatnak, gratulálok! elmondja, mire van szükség, adócsökkentésre, új munkahelyekre stb [ki gondolta volna]

elnök: ha gombokat nyomnak, fel tudnak szólalni!

2 perc kővári jános fidesz:
schiffer téved. bebizonyítom. igaz, hogy tavaly többet kapot az civil alap, de most kevesebbet, de bevonják mendenféle alapokba, ami máshol van a ktsgvetésben. egyetértünk, hogy növelni kell az alapokat. nem attól függ az aktív állapolgárság, hoyg mennyi van az alapokban.

2 perc schiffer lmp:
kővári: mindenben egyetértünk. a vita ott van, hogy én felolvastam a 2009-est, amiben 7 mrd VOLT. brutálisan csökkent, miközben egyetértek az elvvel, hogy nem elég a ktsgvetési fedezet.
babáknak: értem én, hogy nem szeretik a megszorítás kifejezést, de így van. nézze meg a szélkálmán 2.0 fedőnevű megszorító csomagot.

2 perc babák mihály fidesz:
nem csodálkozom, hogy nem értett meg. mert nem is tudja. annyit lehet elosztani, amennyit az ország megtermel. elmagyarázza, hoyg az arányok megváltoztatása nem megszorítás. a gazdasággal foglalkozó területekre kerüljön több forrás, akkor lesz jó. ön nem ette még a munkanélküliek kenyerét, nem tudja, milyen ízű [mondja babák, életrajz itt: www.parlament.hu/kepv/eletrajz/hu/b006.pdf ]

2 perc schiffer lmp:
csak azt tudjuk elosztani, amit megtermeltünk? ne riogasson kádár idézetekkel [kiabálás]. felejtsük el az egykulcsot, szakítsunk a gazdagokat, cimborákat segítő törvényekkel, adórendszerrel

elnök: nyugalom, mindenki szóhoz fog jutni.

2 perc horváth zoltán fidesz:
baranyában voltam 5 évig valami elnök (nem értettem). szocik alatt minden télen karácsonykor féltek, hogy mi lesz a ktsgvetéssel. most nem fél.
@a szív fészkei: kisgömböc telitali. Már-már látom az összeölelkezett simlicska-nyerges duót egyemberként szétdurranni és kirepülni belőle a sok szarral együtt az egész bagázst, kis orbánkát, lázárkát, szjjártókát, rogánkát, mészároskát.....
Azért vannak sikerek, kérdés meddig ilyen jóhiszemüek a befektetők, meg az a 7-8% is jól mutat a papirokon

---

Rávetették magukat a magyar államkötvényekre a befektetők

Látványos kereslet mellett zajlottak le a csütörtöki állampapír-aukciók.

www.napi.hu/tozsdek-piacok/ravetettek_magukat_a_magyar_allamkotvenyekre_a_befektetok.523836.html
@Gábriel angyal:

Ti ezt még mindig nem értitek, ugye?

Megrémiszt a "politikai unió" kifejezés, mert nem esik le, hogy a csatlakozás óta ez már adott: a jogszabályainknak harmonizálnia kell az uniós joggal.

Megrémiszt, hogy a mindenkori költségvetésnek brüsszeli jóváhagyás kell: megsúgom, éppen a mi elnökségünk alatt fogadták el Viktor irányítása mellett azt a hatpontos csomagot, amiért Kusza Szem most a költségvetéssel haknizott a tagállamok pénzügyminisztereinek tanácsa - Ecofin - előtt. Mellesleg ezek a gonoszok döntöttek róla, hogy mégsem szopatnak a kohéziós alap befagyasztásával, és a döntésük felgyorsította az IMF tárgyaláshoz jutást.

Magyarul ez a cucc nem jelenti se a szuverenitás feladását, se a gyarmattá válást. Mindössze annyit jelent, hogy a tagállamok költségvetési intézményei fölött lesz egy fék, ami nem engedi a gazdaságot annyira elkúrni, ahogy a görögök tették, vagy hogy népszerűbb és érthetőbb legyen: ahogy Gyurcsányéknak és Kusza Szemnek sikerült.
@Secnir: Iván László úgy odavolt a Fideszért, mint kevesen. Nem jó az öregeknek most Irma néni korában? Pszichés betegek szabadlábon? Ja a Nádorfehérvári teremben.
\o/

Törvénysértő Orbán kérdőíve Majtényiék szerint, lépéseket tettek

Az Eötvös Károly Intézet szerint törvénytelen a kormány újabb nemzeti konzultációja, a törvénysértés miatt a szervezet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordult.

hvg.hu/itthon/20120628_eotvos_intezet_konzultacio
parlamenti közvetítésünk folytatódik:

talabér márta fidesz:
egy bizonyos területettel foglalkoznék, a nyugdíjak témájával [a biztos biztos nincs itt]. büszke, és elmagyarázza tőszavakban, hogyan őrzi meg a reálértékét a nyögdíj.

göndör istván mszp:
fikázza az "iromány"-t. azt mondja, sajnálja szegény talabért, mert csak megírták neki, nem olvasta el. ami átverés, tegnap beszéltek a 3000 rendőrt. ami 10 mrd forint csak az illetmény. 300.000 közfoglalkoztattról beszéltek. szorozzák már be 47 ezerrel, az a 150 millió, ami bent van az nem elég, átverés.
tegnap a tek-et dicsérték. a tek kerete 13.5 mrd a keret, ÁK 16, Tisztiorvosi 13, pedagógusi életpályamodell 8 mrd, KSH-nak 10 mrd forint. azt mondják ez átcsoportosítás, nem megszorítás. ha elveszik a támogatást a gyógyerekről, mondja el a betegek szemében, hoyg az nem megszorítás - neki!
devizahitel: mióta probléma? amióta önök kormányoznak! [bekiabálások]. milyen árfolyam volt akkor, amikor átvették a kormányt?
infláció::nyugdíjak azt mondták megőrzik a reálértéket. [megszakadt az adás]
beruházások::álmokról beszélt babák. ezek csak álmok. a tb-járulékot átkeresztelték, és emelték 200%-al!
a bevételek között valaki meg tudja mutatni az elektronikus útdíjat? honnan lesz kiegyenlítve? a bérkompenzáció nem épül be sehová, nézzék meg a nyugdíjkasszát.
nagy szerencse az országnak, hogy már csak egy ktsgvetést kell benyújtaniuk.
@Fabius: Nem akarja felfogni, mert lehet így a legjobban bevadítani az édes honthyhannásra vett közönségüket: ezzel a kuruclesi baromkodással. Hogy bégünk, oda a szabaccság, hisz begyün Barrosó kínai pejlovon - van olyan? biztos - oszt ferde szemmel néz nagymaosan.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Ezek nem normálisak baszki.

1: Felfogták, hogy a sima tranzakcióadó nem fog annyit a konyhára hozni, mint remélték.

2: Most a szokott módon kapkodva keresik a kipótláshoz a lehetőséget.

3: Az MNB sarcolása tulajdonképpen egyik zsebünkből kimarkolás a másik javára. Taktikai atomfegyver bazmeg. Idióták.
@a szív fészkei: képzeld, stefi a fokosával odabaszna.. törölgethetné a fejét élete szerelme
"Nem panaszkodhat az a gyesen levő kismama sem, aki műkörömépítőként 246 hektárhoz jutott mindenféle gazdálkodási tapasztalat nélkül."

fides mafia

a parasztgazdálkodásba, fölművelésbe minden dolgos kezet bevonnak....

hisz munka lapú társadalom van...
parlamenti közvetítésünk folytatódik:

stágel bence kdnp:
beszél.a fiatalkoról és a jövőjükről.
kb ennyi. néha lapoz.
ő lesz az új harrach 2.
már tíz perce beszél.
@a szív fészkei: miért is értené, mert ha a választási lehetőségeket felvetjük, hogyaszondja:
-orosz, vagy kínai, vagy muzulmán gyarmati lakos akar e lenni, akkor csend, pedig ezen szent koronás tökfödős ország, egyedül lószar sem lehet, lásd I. István és a rohadt nyugatosodása ;)
@Fabius: "3: Az MNB sarcolása tulajdonképpen egyik zsebünkből kimarkolás a másik javára. Taktikai atomfegyver bazmeg. Idióták. "

a jobb szárny megtámaggya a saját balszárnyat...

időleges harci sikereket ezzel is el lehet érni...

csak hosszú távon tűnik harakiri nek...

ez a "harakiri" fedőnevű kölcségvetés...

az országot felelmelő "harakiri" terv, program...
@Fabius: Kicsit szokatlan tőled ez a kincstári optimizmus. :) Az általad leírtaknál sokkal többről van szó és egyértelműen látszik, hogy az alábbi a végcél.

Politikai unió

Végül a legnagyobb falat annak a tervnek a megvitatása, amit Rompuy tanácsi elnök, Barroso bizottsági elnök, Draghi EKB-elnök és Juncker euróövezeti vezető tesznek le a tanács asztalára. Ez szól az EU – illetve az eurózóna - integrációjának erősítéséről.

A terv négy fő elemet tartalmaz. Az első a már említett bankunió. A második a költségvetési integráció, aminek az lehet a vége, hogy Brüsszel hagyja jóvá a tagállamok költségvetését. A harmadik a gazdaságpolitikai integráció, amiben már olyan törvények összehangolásáról van szó, mint a munkajogi szabályok vagy éppen az adózás. És a negyedik pont pedig arról szól, hogy mindehhez megfelelő politikai legitimáció kell. A szöveg még arra is utal, hogy szükség lehet egy összeurópai pénzügyminisztériumra is.
@a szív fészkei:

Szerintem ők ezt tényleg nem értik.

Amiről szó van a gyakorlatban annyit tesz, hogy lesz/lehet olyan EU intézmény, mint amilyen a tagállamonkénti Költségvetési Tanácsnak kéne lennie. Azt ugye láttuk, hogy a tagállam olyan egyszerűen tudja ezt kiherélni, ahogy Viktorék is tették.

Na, ez nem lesz mostantól ilyen egyszerű.

De ettől még a tagállam fogja eldönteni, hogy milyen adókat vet ki, milyen nyugdíjrendszert tart fent, milyen szociális hálót biztosít meg satöbbi. Őket az fogja érdekelni ami most is: fenntartható legyen az egész az engedettnél nem nagyobb mértékű (3%) éves hiány mellett.

Nem olyan bonyolult ez.
@Fabius: Valld be, hogy az boszant, ha versenyt hirdetsz, megint rajtad marad a gumi varánusz:D:D
Gábrielnek kell az ellenségkép. Igaz, hogy ami felé haladunk jobb nekünk, mint rosszabb (pláne a mi katasztrófális politikai ízlésünkkel). De a sok tudatlan, aki azt sem tudja mi az az európai unió issza az ilyen dumát. Úgy tünik vladysunk szabin van, így a parasztvakítás teljes egészében rámarad.
@a szív fészkei: Talán nem minden együttérzést megérdemel szegény?:D:D
@Fabius: magyaran az a problemajuk, hogy a state capture kivitelezese es a szervezett bunozes jelenlete a politikaban meg lesz nehezitve...:-)
parlamenti közvetítésünk folytatódik:

2 perc gondör istván mszp
két számot írjon le stágel: 22500 ez volt amikor átadtuk, 23600 most, amit leírt matolcsy (az államadósság). ez a csökkenés?

2 perc stágel bence:
tisztában vagyunk a szocialista örökséggel. csak lózungokat mondanak. [kibeszéli a két percet]

baráth zsolt jobbik:
miért nem találtuk általános vitára alkalmasnak? korai, nincs alapja, összedobott, nincs még kész az előző zárszámadás, sok az ismeretlen kockázati tényező.

szünet, bagózom. is. meg meló.
@Fabius: 3.-ra:

"Több változásról is szavazott mai ülésén a költségvetési bizottság: egyrészt a piaci átutalások esetében 6000 forintban maximálnák a 0,1 százalékos tranzakciós adót. Ez azt jelent, hogy az átutalások hat millió forint feletti része illetékmentes lenne, ami lényegében a nem pénzügyi vállalatok felé tett gesztus. Eredetileg egy 10 ezer forintos plafonról volt szó a tárgyalások során."

magyarul:

Kedvezzünk a haveri cégeknek, de szopassuk tovább a bankokat, és az állami pénzezési költségeket hogyan tóljuk a bankok nyakába/

Kérdem én, ha ezeket a lehetőségeket beszűkítik a bankoknál, akkor mi is lesz a következő lépésük, meg a kp. forgalom kvázi támogatása menniyre fogja növelni a fekete pénzezést?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ta jóságos Jehova. Képzelem mit mondanál ha nem az indexről linkeltem volna. :))
@Fabius: bakker, ha mi egyszeri emberek ezt kérdezzük, meg az elemzők is, akkor mijafaszomat csinálnak matócsiék??

hvg.hu/gazdasag/20120628_tranzakcios_ado_bevetek

na meg ez:
/készülődés, csupasz seggel a választásokra, az agyam eldobom/

hvg.hu/gazdasag/20120628_matolcsy_rogan_csomag
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ja és nekem nincsenek ellenségeim, így ilyen képeim sem. :)
Vannak azért követendő és jó példák vidéken is.

Példaértékű a magyar önfenntartó falu

www.elelmiszer.hu/gazdasag/cikk/peldaerteku_a_magyar__onfenntarto_falu
@Gábriel angyal:

Tőled meg az szokatlan, hogy ennyire nem akarsz megérteni valamit.

1: Bankunió: ec.europa.eu/news/eu_explained/120626_hu.htm

Egységes szabályozás, és a betétesek európai szintű védelme bankbedőlés ellen. Borzalom, skandallum, ha a becsődölt OTP esetén a betéted nem megy a levesbe, hanem kifizeti a bankunió.

2: Költségvetési integráció: már létezik az elfogadott hatos csomaggal. Az Ecofin hagyja jóvá a költségvetéseket. Most is.

3: Gazdaságpolitikai integráció: létezik. A Munkajognak is EU kompatibilisnek kell lennie jelenleg is, ahogy az adószabályokhoz is igazodni kell, lásd ágazati különadók, pl.

Jusson már el az agyba, hogy olyantól vagytok beszarva, amit mi már régen csinálunk. De pl a görögök nem. Náluk a munkajog is olyan, hogy 18 havi bért kifizetnek egy közalkalmazottnak. Éppen csak éhen megdöglenek mellette. Vagyis ezekben az országokban lesz érezhető következménye ennek, de nálunk gyakorlatilag semmi.
@Gábriel angyal: Csak nem a bankokat rablóztad tolvajoztad ma?
Nem mondanék mást ha a kurucról lövöd sem. Mert a szélsőjobb nem bír élni ellenség kép nélkül. Imádjátok, hogy vélt sérelmek, képzelt ellenségek ellen kell küzdeni.A béke nem a ti asztalotok.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Oké, bevallom, lassan kínos hogy minden képzeletet felül tudnak múlni, és ez a rohadt gumiszagú izé mindig itt marad nálam :-D
@Fabius: Erre ugyis azt mondja Gabe hogy ez a minimum, hiszen a mi zsírunkon gazdagodnak. Lsd lakáshiteles copypaste-et ma reggelről.
Ahhoz képest hogy volt egyszer egy kis véleménykülönbség meg összezörrenés ezzel a Fabiussal,egész jók az írásai.
tanulságos vezénylói mentalitás, nem mondunk igent, se nemet, de a pénz az kell, ez a gerinctelen undorító stílus, amit soha nem tudtam elviselni, és ez nem egyedi eset:

"Februárban kezdtek egyeztetéseket az Erzsébet-utalványok állami forgalmazójával arról, hogy az új, állami cafeteriával az Auchan-hálózat most már 19 üzletében is lehessen fizetni. A szerződéstervezetüket áprilisban elküldték, azóta várnak a Nemzeti Üdülési Szolgálat reakciójára, de annak vezetője, Guller Zoltán „minden bizonnyal nagyon elfoglalt ember” – mondta Dominique Ducoux, a vállalat vezérigazgatója egy csütörtöki sajtótájékoztatón."

index.hu/gazdasag/magyar/2012/06/28/ket_honapja_var_erzsebetre_az_auchan/
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

A kedveslakosság készpénzezni fog, a kkv szektor meg külföldön bankolni. A költségvetésnek meg bedőlni tetszik majd mindjárt februárban adóbevételek hiányában.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Te figyi, imádlak, viszem be a kóterba neked a csipetkés bablevesemet is - kurvajó, nem azért - , de vigyázz a tökfödőzéssel mostantól!!!!!!!!!!!!! Kufstein rabgolyóval kenyéren és vizen jár érte.
"Medián: A fideszesek 40 százaléka elégedetlen"

mi a lóf@szzsal elégedetlenek? azt hitték hogy gyorsabban porba lehet döngölni a zországot?

áhh... sok naív ember volt... 10 000 000 - 2 706 292 = 7 293 708
akik azt hitték hogy tényleg demokrácia van/lesz/lehet...
ők 2010 óta tuggyák, hogy nincs és vége van/lesz... és nem is volt...

itt egyetlen kérdés van... hogy mi a lóf@szt gondol a maradék (kb 800-900 ezer fid eszes) 60% ?
mi a lópikulától és miben nem mennek rosszul a dolgok ???
még mindig van ennyi idióta? a 480 ezer barom is sok egy országnak !!!

szerintem nagyon kevés a 40% !!!!
@Fabius: Ja, ahogy mondod. A világ legkreatívabb népe a magyar - ha pénzfizetés megkerüléséről van szó - és ezt tényleg nem veszik figyelembe???

És a lózungok már Széles bulldogszáját sem tömik be.
@Fabius: "A költségvetésnek meg bedőlni tetszik majd mindjárt februárban adóbevételek hiányában."

igen. de ez már független a fides további ténykedésétől...

2 év alatt szépen bemanőverezték a naszádot egy tornádó közepébe...

ADÓSPIRÁLBA... minél jobban emelegetik anál kisebb lesz a bevétel...
@keresztanya fabi(en): Stefi - a Zigazi - oda soha. Annyira szépnek, matematikailag megalapozottnak, csendőrszuronyban is visszatükröződőnek látja, hogy nem szabja át.
@dr. Bubó: Azt mondták a hölgyről, hogy épp azért lett műkarmos, mert nem volt eddig a szocik miatt fődje, pedig aranykoszorús gazda. (kismamaként lehet még aranyeres is, sajna a terhesség sok mindenre képes - az duplán számít)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "Matolcsy György ezzel kapcsolatban azt mondta, új forrásokat kellett találnunk a csomaghoz. Legalább 100 milliárdot várnak a pénzügyi tranzakciós illetéket kiterjesztéséből, azt ugyanis a Magyar Nemzeti Bank műveleteire is kiterjesztik. A sárgacsekk-adót a költségvetési bizottság alapjaiban már átírta délelőtt. Hasonlóan legalább 100 milliárdot vár a tranzakciós illeték államkincstárra való kiterjesztésből. Rogán szerint ugyanakkor azt feltételül szabták, hogy a nyugdíjkifizetéseket és a gyermekgondozással kapcsolatos kifizetéseket semmilyen formában nem érintheti. A harmadik 100 milliárdot a költségvetési tartalékból veszi kölcsön a kormány - fogalmazott Matolcsy."

Gecibazmeg, ezek elmebetegek... (elhaló sóhaj)
@Secnir: A Harrach rossz tanácsadó, na Stégel gondolom, pláne az lesz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem akarod kölcsönvenni Mattolcsyt és átalakítani kicsit napirend előtt?
@Fabius: "Oké, bevallom, lassan kínos hogy minden képzeletet felül tudnak múlni, "

Alul.

:((((((((
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Azért az mókás, hogy itt mindenki más orrba-szájba szid mindent, de azért csak nekem van vélt vagy valós ellenségképem. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az üvegbéka seggét - láttad már? allatbarat-blog.hu/index.php/2012/06/uvegbeka/ - ami alatt kuporgunk, de amitől Orvbánék szivárványt látnak, felül.
@Gábriel angyal: Akik az egész mindenségről tehetnek. De könnyű lenne, ha megértenénk végre!!! Minden a helyére kerülne.
@a szív fészkei: hehe, próbálsz jobbikolni, elszomorítalak, nagyon nem megy :D
a képzőművészeti tökfödőt meg kinevezhetem másnak is, na meg úgy is fosztott, lásd a képemet,
babgulyás van é? aztatat nagyon szeretem :D
jahh, és tartok tőle, nagyon messze nem leszel/lesztek tőlem ;)
parlamenti közvetítésünk folytatódik:

tóth csaba mszp:
a megváltozott munkaképességűegről beszél jó hosszan.
@a szív fészkei: csak bele ne vakuljon a nagy visszatükroződésbe
@Fabius:
a kedveslakosság is külföldön fog bankolni - legalábbis az a része, amelyik tud internetbankolni, és ki tud "ugrani" nyitni egy bankszámlát.
@a szív fészkei:

Matolcsy, a közgazdászok Eric Moussambani-ja...

Fairy Tail. Ahol ő nevelkedett, a sivatagban nem voltak számok.

"György, az ország adósságszolgálata már akkor csökkenne, a forint pedig már pusztán attól megerősödne, ha téged folyékony nitrogénbe mártanánk. Ismered azt a kifejezést, hogy megőrizve megszüntetni? "(Puzsér Róbert)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Akkor majd átkopogunk a csövön, hogy lencse lesz-e ebédre???? :-DD

Na Szeremley is elbújdokol: [..]"Szeremley a szigorú állat-egészségügyi előírások miatt a marhái nagy részét elvesztheti, mert nincs elég legelője. – Egy marhára egy hektár legelőnek kell jutnia, és most mit csináljak, hogy elvették az állataim életterét? Vágjam le őket? Inkább elhajtom őket az országból, és megyek velük én is, mivel már nem érdemes itt élni – fogadkozott elkeseredetten.

Arra a kérdésünkre, hogy miért tette át alig fél éve a cége székhelyét Kislődre, azt válaszolta, mert így felelt meg a pályázati kiírásnak.

– Kislődön eddig telephelyem volt, de a pályázatnál csak a cég székhelye számít – magyarázta Szeremley Huba.

– Hosszú éveken át gazdálkodtam itt, én tettem újra legelővé az itteni területeket, és most közel ötszáz hektárt vesztettem el a pályázatok miatt. Érdemtelenek kapták a földeket, nem a parasztok – jelentette ki Szeremley, aki kérésünkre sem árulta el, hogy milyen visszaéléseket gyanít. – Maga az újságíró, derítse ki ön és a nyomozó hatóság."
www.blikk.hu/blikk_aktualis/szeremley-is-kapott-az-allami-foldekbol-2093265
parlamenti közvetítésünk folytatódik:

2 perc schiffer andrás lmp:
kiegészítette tóth csabát

2 perc kövári jános fidesz:
egyet tud érteni tóth csabával. [ő egy ilyen egyetértő személy, lásd schifferrel is egyetértett].
schifferrel is egyetért, hogy a támogatás nem minden.

gyimesi endre fidesz:
gigahitelt vett fel a gyurcsány kormány, amit el is költöttek, és csak a kamatai 2600 mrd forint [délelőtt egy másik fideszes még 1300-at mondott. ez is változik menetközben?]
...
....
felolvas számokat a leendő ktsgvetésből. ez a felszólalása.
@Fabius: Bevallom, az én fantáziám is elég szegényes az ővékéhez képest. Bár inkább ponyvát írnának.:D
parlamenti közvetítésünk folytatódik:

gyimesi endre fidesz:
"nem akarom részletezni, de elmondok még néhány számot."
@Secnir: Ha valaki beszáll a benzinbe, nálunk van még 3 hely a kocsiban:D
@Gábriel angyal: Szidni valakit és ellenségnek kezelni az nem ugyanaz. Nem szeretem a nézeteidet, fogom is szapulni eleget, ne aggódj. De ellenségem nem leszel. Hacsak nem csapod le a kezemről a pasimat és veszed el az állásomat egyszerre.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Akkor ezért láttam Simort bemenni az osztrák jegybankba?!:D:D:D
@Gábriel angyal: Különben is mindent leszólni, szidni, ócsárolni régi magyar szokás. Ez mutatja milyen régi magyarok vagyunk, ha elégedettek lennénk mindennel, az mutatná labanc mivoltunkat.
a levezető elnök éppen helyrerak valakit. valamelyik frakcióvezető elnök szünetet kért. az ülésvezető elnök nem rendel el szünetet. nem ügyrendi javaslat, azt mondják. nincs ügyrendi vita.
a levezető elnök értetlen.

tóbiás: azt kéri, hogy függessze fel az ülést, mert odakint olyan dolgok zajlanak, amelyek hatással vannak az ülésre. nem szünetet kért, hanem hogy függessze fel!

a levezető elnök a ház napirendjére hivatkozik. nem akceptálja!

schiffer ügyrendiben kért szót.
schiffer: nyissa meg az ügyrendi vitát. függessze fel a tárgyalást az elnök úr. nem híresztelések zajlanak, hanem matolcsy által elmondott tények.

elnök.: utaltam a szünetre, de nem kérnek szünetet. elfogadott napirend által megyünk. eldöntötte, hogy nincs felfüggesztés. tukacs jön.

tukacs: napirendet tárgyalunk, amit félbeszakítani a ház szabályai szerint módja van félbeszakítani többségi szavazással [kioktatják az elnököt többen is. az elnök hülye]

elnök: nem szakítok félbe semmit. folytatjuk.

2 perc horváth jános bácsi fidesz:
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
mi négyen megyünk, 4 családfő. már megvan a telekocsi. ausztriába megyünk, anya beszél több német nyelvet és nyelvjárást.
2 perc horváth jános bácsi fidesz:
folytassuk a tanácskozást. szerintem. a kormány kormáynozgat a kabinetben, mi meg tanácskozzunk.

2 perc tóbiás józsef mszp:
horváth úr egyetértek önnel. egy a gond, a kormány nyújtotta be, ez a ktsgvetés innentől önök számára is ismeretlen.
@Fabius: A pénzkivéttel ugyis kifizetik, max a kártyalehúzás lesz elkerülhető. Miután évekkel ezelőtt mindenkit addig ütöttek vágtak, hogy a munkabér gyakorlatilag csak utalható, a felvételért is fizetni kell. Nem beszéltünk a lakáshitelekről sem, folyószámla hitelekről amikhez utalás kell, az hogy ráteszed a pénztárban kp befizetéssel nem számít. Tehát a munkáltató a külföldi számláról külföldi számlára utal, amit te valahol külföldön leveszel, mert úgy tuti adómentes.:D Ja és odasasszézol a szolgáltatóhoz és helyben becsengeted.
megy a balhé tovább:

2 perc firtl mátyás fidesz:
azt hiszi, hogy kap egy telefont, és egyből megszakítjuk a vitát? tessék végighallgatni. elfogadott menetrend van. kap egy telefont és úgy cselekszik? [bekiabálás jobbról-balról: az a ti világotok, nem a mienk!]

elnök: burkolt kuss, az ügyrendi vitát lezártam.

lampert mónika mszp:
tóbiás jóindulatú volt. megértem a fideszes képviselők dühét, mert matolcsy és rogán bejelentette, hogy átírták teljesen a költségvetést. és önöket csak az érdekli, hogy mi a napirend? nem is érdekli önöket a napirend? dühösek, hogy nem tudják, miről beszélgetünk?

ipkovich györgy mszp:
hiába vitatkozunk róla, ha megváltoztak az alapszámok!

elnök: ha ügyrendi, akkor megszakítom a felszólamlást

volt egy képviselő, elnök megszakította, mert az, az MTI-re hivatkozott, hogy az hozta le a hírt, amiről nem tudnak a fideszesek.

megkapta a hangot, kéri majda 30 mp-et.
tökéletesen jellemzi ezt a helyzetet, a fidesz által képviselt politikát ez ahelyzet.
@Secnir: a nagy büdösben csak most tudják amit mi már egy ideje, nesztek fityesz képviselők, ennyit számítotok a vezénylónak :D
parlamenti haddelhadd:

2 perc puskás imre fidesz:
a szocik meg akarják találni a sikerélményeiket.

[elnök valakinek: a költségvetésről beszéljünk]

elnök: ha napirendi, akkor szót adok, ha nem, leállítom a hozzászólást. még a TV adásból is 1 óra 10 perc van.
gőgös zoltán mszp:
kiterjesztik a közszférára a tr. adót. matolcsy ma megint megint megkavarta a ktsgvetést, kivett belőle fejezeteket. örüljenek a fideszes képviselők, hogy maguk is, mi is át vagyunk verve.
@Secnir: :D:D Mázlista. Nálunk csak anglománok vannak.
és én nem is vagyok képviselő, pedig át vagyok verve, és nem kicsit
:D
:(
8)
@a szív fészkei: Nem ő lenne az egyetlen szélsőjobbos aki pasizna...:D
@Secnir: Ki is mondta, hogy átírják a számokat?!:D Pár órája.:D
Indítsunk fogadásokat, hányszor fogják az alapszámokat átírni novemberig? Szerintem 10x. Kié a következő licit?
index.hu/gazdasag/magyar/2012/06/28/matolcsy_meglatta_a_csudalatos_jovot/
ez a gond. parlamenti haddelhadd:
elnök: schiffernek átadott az mszp 20 mp.-et

schiffer:
államtitkár úr: a fentiek fényében vonják vissza a ktsgvetési javaslatot

2 perc horváth andrás tibor mszp :
megkérdezem a fidesztől és kdnp-től: amit beadott ma matolcsy és harrach, az pont ellentmond azzal, amit ma reggel önök mondtak a kisvállalkozókkal kapcsolatban. mennyire tudnak ezzel azonosulni?

farkas gergely jobbik:
a fidesz-kdnp saját magát teszi ma itt nevetségessé, hogy olyanon vitázunk, amit ma módosították, külön abszurd, hogy ez a 2012-est is módosítja, amit már egyszer fél éve önök elfogadtak.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": egyszer sem, beírnak egy változót, ami mögött egy véletlenszám generátor van :D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "Akkor ezért láttam Simort bemenni az osztrák jegybankba?!:D:D:D "

AZ DE KEMÉNY LENNE!!! :DDDDD

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
A következő amire várom a szavazásotokat: vajon aláírja-e a végeredményt káder janika?
Első szavazat tőlem igen.
@Fabius: ha abból a sok aszkalap képviselőből, csak egynek is lenne linkje a blogodra, nem lennének ennyire megvezetve, és még milliós aparátus sem kellene nekik :D

beadom kuszának, hátha beveszi a gyomra ;) és lehet te sem jársz majd rosszul, bízom benned, remélem hogy én sem ;)
még mindig farkas gergely jobbik...
...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Bocsi, ezt nem lehet kihagyni:D:D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Túl tudatos tervezés. Ki tudja, lehet hogy iszogattak és baráti tanácsként hangzottak el a számok. Hiszen manyup pénzeket lenyúlni baráti tanácsra lehet...:D:D
az ellenzék helyében én most megszavaztatnám ezt a költségvetést :)
lemondanék minden leendő hozzászólást, és kérnénk a végszavazást. aztán hadd égjenek a fideszes-kdnp-s bólogatójánosok!

még farkas gergely beszél.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Persze, csak legfeljebb visszaküldi, mert nem gömbölyű a kettős pont egyik pöttye.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": gonosz leszek, és nem, mert hivatkozik a mai balesete utáni komociójára, védeni kell az hátsóját, mee ez über ciki ;)
@a szív fészkei:
orbán hülye.
azt hiszi, az imf-nél nem olvasnak lapokat? lagarder kisasszony azt fogja mondani: jó, rendben. felfüggesztjük a tárgyalásokat, legközelebb jövő márciusban jövünk. valószínűleg a legközelebbi választások után.

horváth jános fidesz:
"visszalépek"

2 perc stágel bence kdnp:
beszél a fiatalokról (mert farkas is arról beszélt).
@a szív fészkei: Szerintem akkor is aláírja szempilla rezzenés nélkül, ha a zárószavazás előtt átírják az egészet. MErthogy költségvetés, túl fontos.:D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Szegény fordos. Sajnálom szegényt, elég vacak lehet belemenni bárkibe is, de hogy pont áderbe és a tekes fiúkba...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Azért a tekes fiuknak ki sem kell menniük az utcára, hogy egy vadiúj Q7-st porig zúzzanak. :D
@sanyoka: Nem, de micsoda felháborító dolog már, hogy egy civil zúzza le a vasat, nem ők.:D Ráadásul hirtelen, tuti összepisilték magukat, azt se tudták, hogy oszama vagy obama támadta meg őket.:D
2 perc farkas gergely jobbik:
drogstratégiáról beszélt stágel. reagál rá.
nálam meg az adás szakadozik.
(annyi lejön, hogy farkasnak gondja van a drogstratégia szó kimondásával)

2 perc czomba sándor NGM államtitkár:

2 perc szalai péter fidesz:

2 perc pálffy istván kdnp:
farkas gergelynek: készül a nemzeti stratégia.

balogh józsef fidesz:
mint a Magyarországi Tanyákon Élők Egyesületének Elnöke...
...szomorú a tanyasi emberek miatt. de orbán viktor miniszterelnök úr megígérte, hogy segít.
a programot én dolgoztam ki.
@Gábriel angyal: Szerinted miért nem tesz senki feljelentést ez ügyben? Nem gondolkodtál még el ezen? Mert baromság amit írsz. Elmondtam már, de el fogom mindig. Egyszerűen nem igaz amit gondolsz. Értjük hogy mire gondolsz, és az nem igaz. Lököd itt a primitív propagandát, de nem mész semmire.

Most komolyan, téged nem frusztrál a dolog, hogy senki nem járt utána ennek az ügynek? Nem vagy kíváncsi miért nem érdeke pl. a Jobbiknak, hogy kiderüljön végre egyértelműen hogy is működik a devizahitelezés? Vagy mindenki cionista összeesküvő? Csak skinheadkocsmák hat elemis törzsvendégei között beszédtéma ez, de komolyan nem foglalkozik vele senki. Miért? Tudom, szabadkőműves mindenki rajtad, meg Stefin kívül.
Jelezd Vona haverodnak egy lakossági fórumon, hogy e téren lépni kéne, írjanak egy feljelentést. Ha tényleg érdekelne a valóság, ez tennéd.
ügyrendi kérdés pálffy kdnp:
a kdnp 15 percet átad a fidesznek.

simon gábor mszp:
elemzi a 2013-as ktsgvetés magyrországát.
növekvő gyógyszerárak mellett senki ne akarjon beteg lenni.
a mai bejelentés fényében kérem vonják vissza és ne szavazzák meg a ktsgvetést.

michl józsef kdnp:
a szentírásban benne van [itt jött egy zavaros rész].
@Secnir: "...szomorú a tanyasi emberek miatt. de orbán viktor miniszterelnök úr megígérte, hogy segít.
a programot én dolgoztam ki."

Remélem, Secnir kolléga, hogy maga nem qrta el! :DDD
"A miniszterelnök és a Csillag Születik győztese egy helyről származnak, őket tartják most a helyiek Alcsútdoboz hőseinek. A két híresség ráadásul ugyanabból az iskolapadból indult el a karrier felé"
"Ha hihetünk a szóbeszédnek, nincs kizárva, hogy az énekest hamarosan díszpolgárrá avathatják szülőhelyén. "
stop.hu
Nofene:D
@Secnir: A szent írás a kdnp keresztapája. :)) Mindenre van válasza.:D
@shinichi: Feldobja a témát, a bankok rablók. Várja, hogy valami palimadár egyetértsen vele, majd bedobja milyen ütős kis javaslatai voltak a jobbiknak e téren...
Általában így megy ez.
@sanyoka: Plusz mindkettőnek olyan szép népmesei hobbit fizimiskája van.
horthy restauráció folytatódik:
/elismerve azért hogy tett jó és ésszerű dolgokat is, de szerintem lehetett volna mást is keresni, de üzenetnek ez is érthető/

hvg.hu/karrier/20120628_hoffmann_kozpont_kozoktatas

hu.wikipedia.org/wiki/Klebelsberg_Kuno

Parlamenti bizottsági elnökként támogatta a dualizmuskori tanszabadságot súlyosan sértő, Numerus Clausus törvényt, annak Európában egyedülállóan diszkriminatív szakaszát, mely plenáris módosító indítvány következtében került a törvénybe (a felvehető hallgatók népfaji arányáról) már nem szavazta meg.
szávai istván jobbik:
...
....
összességében elmondható, hogy a ktsgvetés nem jó.
a bethlen alapot szedi darabokra, semmilyen zsoltot és orbánt fikázva - jogosan.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
érted, te, hogy nem én írtam. az ő szavait adtam vissza, teee.
adó saga:

Százmilliárdos öngólt lőtt Matolcsy

A sárgacsekk-adó miatt az MNB veszteséges lesz, amit a 2014-es költségvetésből rendezni kell.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/szazmilliardos_ongolt_lott_maganak_matolcsy.523870.html
most fejezte be. csak a televíziós adásidőn belül járt le, később folytathajta.

bodó imre fidesz:
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Már hogy lenne jó?! Iskola fenntartása, karbantartása, meglévő iskolaszerek szervizelése, stb. Míg az állam csak a béreket és a taneszközöket fizeti csak?! Más farkával veri a csalánt, mert nem kell a tornatermet tatarozni, meg a beázásra odafigyelni. Más farkával verik a csalánt. Szokás szerint.
bodó matekozik az államadóssággal, az mszp 8 év alatt 11 mrd forinttal növelte az államadósságot. most 22000 mrd [valójában 23600, ami tulajdonképp 110.000mrd $] amikor átvették 11000 mrd volt.
nem is nyolc, hanem 6 év alatt szedték össze.
önök a kormányzásuk alatt eladósították az önkormányzatokat. szeged például 2002-re már 30 milliárdos adóssággal rendelkezett! [ez hülye szerintem.]
most tér rá a költségvetésre.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: :D Circulum viciosum. Majdcsak kiagyalják miből tömnek be évente 100 milliárdot, vagy módosítják a jegybanktörvényt. Seperc alatt.
@Secnir: a szentírásban benne van

Neeee! Ez lenne ksgvts vitája?

Papi tized, özvegyek és árvák gyámolítása, olcsó igazságszolgáltatás (kövezés). Ezek meg itt matekoznak, pedig a szentírásban... káromkodás.
Gyerekek, tényleg ez a gazdasági miniszter???
@leonito77:

A nyugdíjakat emelik. A nyugdíjasok simán eldönthetik a választásokat.

Biztos pártválasztó kb. 28% Fidesz, 17% Mszp ha jól emlékszem. Biztosan új baloldali pártra szavazna 39%. Magáért beszél.

A foglakoztattak száma a versenyszférában a Merci gyár ellenére csökkent, van viszont 200 ezer közmunkásunk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Fabius nyert. Ha a legvadabb ötleteket is űberelni tudják a valósággal végül az minden állatság felülmúlása.
@vitéz Thapóccay néma bárány: A mi képzeletünk szegényes az ő gazdag tárházukhoz képest. A mi bajunk az, hogy szabunk magunknak határoknak. Ők meg nem.:D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

"a belrendszer, a keringesi- es a legzorendszer. ezeket hivjak egyuttesen zsigernek."

Biztosan érezted már, hogy a félelemtől összeszorul a gyomrod, vagy hasmenésed lesz egy vizsga előtt, vagy egy örömhírre szaporábban veszed a levegőt. A szimpatikus idegrendszer csinálja. Zsigeri = érzelmi felindulásból.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Akkor óra indul, lessük meg hány nap szükséges Gyurikának a megértéshez: ha magamat adóztatom az nem bevétel akkor se,ha a zsebemre egy bank logó van hímezve :-D :-D

Mit kaszálhatna egy ilyen faszon bármelyik bukméker...
@Secnir:

A Vágó tetszett legjobban: kiszámítható gazdaságpolitikához beszámítható vezetők kellenek.:D
@Husz_János_Puszita: Ásókkal mentjük az országot a karvajytőke karmai közül...
@sanyoka: gondolom ugyanazzal a kisvonattal játszottak....
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": na jah, de az inga leng es minnel jobban kiter, annal nagyobb erovel jon vissza... szoval boven lehet, hogy a mi kepzeletunk lesz hatartalan amikor az o hataraikat szabjuk meg... teszemazt el sem tudnak kepzelni annyi evet olyan keves negyzetmeteren....:-D
@Gábriel angyal: Nem lenne érdekes. Érdekes az lenne ha pink orrszarvú főzne bablevest a nappaliban. na az érdekes lenne.
de ez nem.
@Secnir: Erre jó az Eu: www.hirado.hu/Hirek/2012/06/28/16/Megrendito_nyilatkozatot_tett_az_elgazolt_gyermekek_edesapja.aspx?source=hirkereso

Erre jó Viviane Reding:[..]"A Viviane Redingnek küldött levelében Navracsics Tibor kiemelte: "több mint sajnálatos" és "teljes mértékben összeegyeztethetetlen" az európai elfogatóparancsról szóló 2002-es tanácsi kerethatározat szellemével, hogy bár a szabályozást egy tagállam elfogadta, bűncselekményt okozó állampolgára mégis mentesülhet a büntetőjogi következményektől. A miniszter arra kérte a biztost: vizsgáljon meg minden körülményt az ügyben, és fontoljon meg minden lehetséges eszközt, hogy hatékony lépéseket tehessenek az uniós jog keretei között, és így a jövőben ne fordulhasson elő ilyen eset."

Amúgy ez tényleg egy undorító szarszemét eljárása az íreknek, így védeni a védhetetlent, kimenekíteni egy ilyen tetűt, aki 200-zal elsodorta a két kicsit és még csak bocsikát se susogottt azóta a kurvannyát!
@Penivaldes: hmmm

a volt csajom megkerdezte, megyek-e vele a jovo hetvegi gaypridera felvonulni. ez jobb sztori?:-D
@Penivaldes:
1: Overdose októberben Párizsban versenyezhet
2: Lindsay Lohan átlátszó cuccban mutogatta a bimbóját - Riska fátyolban, vagymi?
3: Jelentéktelen; Hugh Grant múzsája homlokon fosta Kusza Szemet.
Köll még valami?
@a szív fészkei: hmmm most mobilrol vagyok, nem tudok utana nezni, de.emlekeim szerint egy jogi anomaliarol es a magyar hatosagok benazasarol van, szo egyuttesen...
@sanyoka: Zseniális, kösz!!!! Dolgos népünk győzni fog!!!
@Secnir: Útelágazás szó nem volt? Az az igazi facsavar a politikus nyelvén... :-DDDD
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Nem üzemzavar, normális működés. Érzelmi hatásra rögtön beindul a szimpatikus idegrendszer. A legtöbb neurotranszmitter a bélben van pl. Kíváncsi lennék, van-e köze a zsigerből jósláshoz. Könnyen lehet.
@Husz_János_Puszita: fentebb volt egy ilyen megoldas, miszerint arra utal a dolog, hogy a dontest vki nem a tacionalitasokra, hanem ilyen joslatra tamaszkodva hozza
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Igen, hagyták meglépni innen, valami biztosítós főmufti volt. Abban sem vagyok biztos, hogy ez meglépés csak bénázás eredménye volt...
@a szív fészkei: haaat... megfelelo tanulas utan az osztonos reakcio hasznos dolog. a zsigerbol dontes kifejezes nekem nem tunik pozitivnak:-)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Te figyelj, a racionalitás eleve kizárja, hogy jóslatokban higgy, nem? A jóslás már akkor kell, ha kikövethetetlen valami logika útján - szerintem.

Amit tudsz, abban nem kell hinned. Na, de amit nem tudsz, abban...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

"A sárgacsekk-adó miatt az MNB veszteséges lesz, amit a 2014-es költségvetésből rendezni kell."

Ők így készítik a hatástanulmányokat. Tapasztalati úton. Mindenki bemondja, mennyit bukott, aztán kitalálnak egy újabb adót.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Soha ilyen szituban nem voltál? Hogy nem jutott időd agyilag cicózni, elől-hátul megforgatni, mérlegelni, csak durr bele.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A zimbabwei urak a zsenik - persze te is minden körülmények, nanaá - és velük biztos mindjárt nagyon testvéri lesz a viszonyunk.

Türkménbasi sír majd fasorban emiatt, hogy nem ő a kedvenc rokon mától, hanem ezek a fekete géniuszok: a választás érdeklődés és zsé hiányában elmarad, esőnapot majd beiktatunk.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Mindent ki bír számolni ez alapján? Irigyellek. Én fatalista vagyok.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Úgy értettem, miért pont a belsőségekből álltak neki jósolni annak idején, több társadalomban is. Azon kívül, hogy kávézaccuk nem volt.
@a szív fészkei: de voltam. valoszinuleg ennek tudhato be az, hogy tudatosan probalom a racionalitast eroltetni az erzelmi dontessel szemben. ez az erzelmek bizonyos szintu leepulesevel jar, de segit a harmoniaban:-)
@Knósszosz: Egyszer azt adja hírül valaki, hogy Lindsay Lohan nem csinál ilyet: nem baszik be, nem üt el valakit,nem kokózik, nem lengeti a már szottyadt mellét, stb. Az HÍR lenne. Ez csak a napi rutinja.

Ugyanerre az analógiára, az lenne HÍR, hog Orvbán épelméjű, Mattolcsy követi, stb.
@Husz_János_Puszita: mert a halal mindig is magikus volt a termeszeti nepeknel. a zsigerjoslashoz pedig elengedhetetlen az aldozat halala.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Na, szertsz tanulni, tessék: www.boszorkanyszovetseg.hu/oldalak/hirek.php?oldal=tudositas&lap=oktatas

[..]" A zsigerjóslásról tudni kell, hogy a magasabb szintű mágiáknál elengedhetetlen a véráldozat. Ez lehet saját vér (coven társ vére) vagy valamilyen állat vére. A kikötés, hogy az áldozati állatot, a rituálé után torszerűen el kell fogyasztani. Tehát haszonállatot áldoznak és utána megeszik. Az áldozati állat zsigereiből (beléből) lehet jósolni."
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Aha. Ez már jobb sztori.:D Ha gondolod a textilpetting szobában szívesen meghallgatjuk:D
Gondolod, hogy nem pattannak meg mire ezt az érdekes és szórakoztató kisérletet megkezdhetnénk.:D
@a szív fészkei: Ő lett suparman és agybannagy egyben.:D
Monty Python és a Kőccségvetés...

@Penivaldes:

:D Köszi!
@a szív fészkei: nem lehet mindent kiszamolni:-) de tanulni kell belole amikor nem sikerul, h legkozelebb sikerulhessen. en azert mondom azt, h az eletem rajtam mulik. nem cseszodik el. csak el tudom cseszni:-)
@Husz_János_Puszita: Talán....

1. ezeket a szerveket másra úgyse használták.
2. aki jósoltatni akart, az hozta a belezendőt, tehát táplálta a varázslót.

Nekem a Te magyarázatod is tetszik.
@Fabius:
"Akkor óra indul, lessük meg hány nap szükséges Gyurikának a megértéshez: ha magamat adóztatom az nem bevétel akkor se,ha a zsebemre egy bank logó van hímezve :-D :-D

Mit kaszálhatna egy ilyen faszon bármelyik bukméker..."

Azt hiszem nem sikerult a kulcsmondatot meglelned! ;)
Az ugyanis: "Ám ugyanezt a pénzt szinte az utolsó fillérig a költségvetésnek vissza kell fizetnie a jegybanknak 2014-ben."
Vagyis ez egy olyan trukk, mint" A 2013-as költségvetésben valójában összesen 100 milliárd forint tartalék van "Országvédelmi alap" címen" - ezt most teljes mértékben elkölti a kormány. "

Ami definicio szerint tobbe mar nem tartalek, de ez reszletkerdes.

Ezzel a trukkel pedig mar 2014(!!!) terhere terveznek bevetelt a 2013-as koltsegvetesbe.

Amugy azt hiszem ennek a hirnek sok tekintetben lehet jo "olvasata". Csak nehany:

-tovabbra sem hajlandoak tisztesseges, es a legminimalisabb szinten is logikus, akar kiszamithato gazdasagpolitikat folytatni.
-> konnyitik az ellenzek helyzetet...

-a koltsegvetes, mar most lathatoan annyira tarthatatlan (az ASZ velemenyet hadd ne emlitsem), hogy a szamos sebbol verzo tervezet pusztan beveteli oldala miatt, akar mar ev elejen (januar-februar) bukhat az egesz koltsegvetes, akarcsak iden. -> konnyiti az ellenzek dolgat...
zsiday.hu/blog/nem-j%C3%B6n-ki-matek

-a 10 evre titkositott MNB adatok ellenere (sokakban , koztuk bennem is el a gyanu, hogy ez a jovo evtol kezdodoen a Fidesz ugyeit hivatott elfedni, hogy rajarnak majd az MNB deviza tartalekara) talan megse fognak (mert nem hagyjak nekik) idaig vetemedni...

-az ellenzeknek konnyen kommunikalhato municiot adnak, meg ha ez nem is teljesen igaz: a kovetkezo, 2014-ben alakulo kormanyra toljak at a gondokat.
Vagyis az ugyet lehet ugy kommunikalni, hogy mar maga a Fidesz sem hisz 2014-es gyozelmeben...

....
@saravad: Ja, látod, meg kell enni a bél tulajdonosát így is, úgy is. Praktikusak voltak régen, no pazarlás.

A kínai azt tartja a a Tan Tienben dől el minden, az az energiaközpont - az pedig a has környéke. Nekem, bármi történik velem - jó, rossz - mindig ott üt valami, ami figyelmeztet.
@a szív fészkei: És én meg elkönyveltem mint üresfejű szépfiút.
Mit utazik, pörög és pörög.:D
Ezek után nem fogja már eljátszani HG Orvbán Viktort a vezér 50. szülinapjára - remélem! jövőre - leforgatandó megagigafilmben, amit Koltay (bár kiesett a pixisből) rendezhetne Adny Vajna bábáskodása mellett.

Mert azért Franco Nero már öregecskedő lenne egy ilyen daliához... :-DDD
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Na, revideálj, galambom! Rég írtál Brucie gyerekről - azt mondják róla, nem vegyül...
@a szív fészkei: Nekem is. Van, hogy valaki beszél, igyekszem figyelni, de a gyomromban már érzem, hogy valami nem stimmel. Aztán racionálisan is kiderül, hogy hamis, hazudik stb.
FB:"A Vasas SC elnöke nem szart be sem a homofób drukkereitől, se a főpolármedve felbüfizésétől. Hiába írták az ultrák, hogy "Ezt a rendezvényt még Tarlós István főpolgármester sem támogatja", a klubelnök precedensértékű tökösséggel utasította vissza a homofóbiát, meg a hülyeséget en bloc.

Itt a nyilatkozat: www.vasassc.hu/news_more?news_id=3772
És itt az ultrák baromsága: ultrasliberi.hu/?p=14398

A Budapest Pride oldalán olvashattok a Eurogamesről: 2012.budapestpride.hu/1104 "

fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/548085_326545967431733_1207591945_n.jpg
@Penivaldes: ...Olyan mijjen? Ja, beugrott-:)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "Gondolod, hogy nem pattannak meg mire ezt az érdekes és szórakoztató kisérletet megkezdhetnénk.:D"

kik pattannak meg es honnan es miert...?:-)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "jaja, csak Simort kell kibírni ezzel a kis pízzel"

Azt az 1 evet mar guggolva is kibirjak...
@a szív fészkei: Brucie kiesett kicsit a látóteremből. Minden szexi pasit nem tudok követni én sem.:D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Azon való világ szereplőink akiken lemérnénk, hány évet bírnak ki oly kevés négyzetméteren. Vagy nem imádott politikusaink dutyiba dugásáról beszéltél?:D
@Penivaldes: Nedves? Van olyan kutyulis a tekintetében végülis, ja.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Hát Tarlós Putyi határozottan árt a szexepiljének!

Na a DK se normális: atv.hu/cikk/20120628_atvertek_bajnai_gordont?source=hirkereso

Nincs egy profijuk a környéken?
@a szív fészkei: Peni kérdezte, mi fontos történt vala latrinolandban. Hát, ezek bizony fontos dolgok. Az a kutyát sem érdekli, hogy Viktort ha Brüsszelbe eszi a fene, akkor mindig sikeredik neki egy répakockás-zöldborsós okádást produkálnia, az asztal tetejére. Olyan népi-nemzetiest. Nyugodt vagyok, mert mi nem várunk az EU tesze-tosza növekedési pályájának a beindítására, mert akkor b@szhattyuk. Majd mi utat mutatunk Merkeléknek, tanulják meg a mocskok, mi is az az ungarishe wirtschaft, akurvaéletbe!
Rosszat sejtek, viszont szeretek röhögni. A baj az, hogy megint magunkon-miattuk.
@Knósszosz: Overdose még esélyes? Nem fedezőmén lesz?
@a szív fészkei: Raadasul epp a minap jatszottak el ugyanezt az Horthy-konferencia eseteben...

Szoval oda is elkelne 1-2 gondolkodni kepes urge...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szerintem is nagyon jó szöveg, csak megint védenem kell a mackókat, mint Teddy Rooseveltnek...
@Knósszosz: Az viszont érdekes, hogy minden hányásban van répa. Ez tudományos tény. :-DDDDDDDD Na legalább Viktor segít ezt elemezni, mert kikényszeríti.... hasznos jószág, ne mondd, hogy nem. BX-ben a Mannequen Pis se irányítja rá a sugarát.
@a szív fészkei:
Ennek objektív oka van, hogy nem. A szerencsétlen kanca. De van olyan unortodokszxx módszer, amely alapján lehetséges a dolog-:)
@Penivaldes: folyt.
hanem nedves tekintetű. Hugh Grant=Nedvesség
@Knósszosz: Ja, nebich, ahogy egy művelt Gábrielkedvence mondaná....

De akkor én kinek az alapvető alkatrészét rajzolgattam műgonddal az eu-parlamenti választáson a fülke félhomályában????

@Penivaldes: Akkor milyenes?
@Penivaldes: És az rossz? Olyan nem jót érzek ki a szavaidból.
Stadionrohadás: magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/stadler-stadion-akaszto-80711

Ide jut majd Orvbán is, remélem. Könyvtáros lehet még a börtönben, mint Józsi bá?
@a szív fészkei: nem rossz. ez egy jellemző. olyan mint hogy barna, zöldszemű, nagydarab stb.
vagy hogy szexi..csak én nekem ezek semmitmondóak. ezért mondom hogy nedvestekintetű.
@a szív fészkei: Arrafelé nem biztos, hogy kedvelik a pofájukba huggyantó huszárokat:
www.erdely.ma/ujkepek/2010/12/nagy/1273149.jpg
Törpének törpe, harciasnak harcias, na de azért nemán.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Mire jó a börtön. Megszerzi a 8 általánost, szakmát, mehet dolgozni L.Simonhoz - perspektíva.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Hugh Grant nyilvánosan, egy brüsszeli konferecián baszogatja Orvbánt a médialerohanás meg a diktárokodása okán. Te nem emiatt szoktad plusz gazdasági bűncselekmények? (amihez azért Grantnak ott kevesebb lövése van)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "Hugh Grant brit színész egy brüsszeli páneurópai fórumon szólalt fel a magyar demokrácia védelmében. A konferenciát a liberális-demokrata, valamint a két zöld EP-frakció támogatta, illetve megjelent Neelie Kroes európai uniós biztos is - adta hírül a HírTV.

Hugh Grant szerint az EU országai közül Magyarországon a média aszabadságához való alapvető jogot fenyegetik és ez gátja a jó kormányzásnak is.

Mint mondta, a média túl nagy állami ellenőrzése jelenti az igazi veszélyt, erre pedig Magyarországot hozta példának. A színész véleménye szerint a jó az ha a média ellenőrzi az államot." ATV
Pedig HG aztán joggal utálhatná az újságírókat, hiszen ők robbantották ki a szopós kurvával való kis afférját anno. A nő milliomos lett abból az akcióból ki- ill befolyólag ;-)), de Grantnek nagy renoméesés lett az ára, sőt rabosították is az amcsik,mert egy kocsiban történt a nyílt utcán. És rögtön megírta minden lap fotóval,s tb.
@a szív fészkei:
Nem szúrtál el semmit. Travipaci is van má'! Oszt ott fog nyihaházni 14-be, térd-könyök pozícíjóba, betablettásborozva a köröszttyénhippokrita párt színejibe. Azt ralyzoljad meg, ha nem emlészel, akkor keressed meg pálfit a kuglin, de elég az is, ha beírod pöcs. Vik alteregója, ha mán utaltál a nemzet péniszére.
@a szív fészkei: jah.. azt eppen most olvastam.
igen, az:-)

oke, nehez napom volt, jon a kanikula es ma edzeni sem voltam, lehet azert vagyok belassulva.

majd holnap megyek es jobb leszek:-)

olyan ez a sportolas, mint a herka, csak tobbet faj:-D
Nem lesz Prohászka szobor a XIII. kerületben -
Visszavonta kezdeményezését Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Prohászka Ottokár Szobráért Alapítvány, így nem állítanak szobrot Prohászka Ottokárnak a XIII. kerületben - közölte a városrész polgármesterének sajtószóvivője.
Na basszus kulcs akkor hogyan fogunk találkozni Gábriel angyallal a szobor avatásán? :D
@sanyoka: esetleg ha közösen szerveztek egy tüntetést, hogy mégis legyen. meg gyűjtést is.

még nincs veszve ez a nemes ügy.
@Knósszosz:

Hogy lenne már Overdose kanca, B+?
tündérminiszter a vízióit kergeti - Olgánál
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Há' pedig aszongyák a különböző ódalak, én meg nem vizsgáltam közelebbrül.
szolnokinaplo.hu/2008/10/20/kincsem-utan-overdose-lehet-az-uj-magyar-csodalo/
El ne higgyétek már,hogy ezek annyira hülyék, amilyennek látszanak! Ahhoz,hogy a Cég benne tudjon maradni a bizniszben, a kisrészvényeseknek lelkesedését meg kell őrizni.A szerencsétlen fidesz-szavazó csak jobban érzi magát, ha azt hallja-látja a tv-ben, hogy nem hárítanak át, a telefonszámlája csak azért emelkedett, mert emúttnyócév. Kuszaszeméknek muszáj lemenni hülyébe, mert a birka esetleg megérezné a túl nagy szellemi különbséget, aztán elbizonytalanodna.Lényeg,hogy akinek tündérmese kell, az kapja meg. Aztán lehet bizakodni,hogy elég sokan lesznek kábult állapotban 2014-ben is.
@keresztanya fabi(en): van egy olyan Andersen mese is..
vagy az tűzszerzám??
nem emlékszem rá.
:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Rúgja meg a Mikóczzy! Félre vagyok tályékosztatva, bár a képeken nem láttam alatta Kusza Szemet. Akkor pedig..? Vicc, hogy egy lófaszon polemizálunk, amikor majd négyszáz ül a parlamentbe, 300 forintos bétschi szeletet zabálva, aztán Jelcin vodkától gombot nyomva, pószle abjéda. A helyeset, természetesen. Nem vagyok foci függő, de most a Taljánokat megnézem.
@keresztanya fabi(en): igen az volt.
meg a fülemüle, a nagy tengeri kígyó, a régi ház, a hajdina, az öten egy hüvelyben..
és tűzszerzám volt, megnéztem.
@Knósszosz: a lófasz az nem az a hosszú karó volt, amire feltűzték az elítéltet?
@Penivaldes: Andersennek olyan komoly, szomorkás meséi voltak. Nem olyan egyszerű horrorok, mint a Jancsi és Juliska
@keresztanya fabi(en): nem a faliújságra, hanem a hosszú karóra rátűzték, felnyársalták élve még őseink korában.
@keresztanya fabi(en): hát igen Andersen meséi nem véresek, mint a grimm mesék.
@keresztanya fabi(en): nem mindegyik szomorkás.
a Gyerekbeszéd az kampánymese.
@simple observer 1.0:

Megérdemelnének még egy ciklust, pont ezek miatt. 2014.-re rájuk dől végképp az egész. Mi nem érdemeljük meg.
@Penivaldes: azt karóba húzásnak hívták, kicsit durvább volt mint amikor valakinek lófaszt kívánnak a seggébe
@keresztanya fabi(en):
hu.wikipedia.org/wiki/Lofat

". A források lofat néven hivatkoznak rá, török eredetűnek említik, és állítólag innen származik a „lófasz a seggedbe”, azaz húzzanak karóba.."

:)))
@sanyoka: Brühühühü - eléggé ki voltak ott akadva emiatt. Gábriel körbeleng, ne félj, bárhol belefuthatsz! A hívószava megvan...

De ez az Orvbán - Áder az egetlen államelnök a mai meccsen, ki hívta oda?? - tényleg odamegy, ahová senki politikus a bojkott miatt? Ennyire tufa?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na, ugye, hogy jól rajzoltam? Félrevezetnek, direkte!!! Újabb brühühühü - megzavarnak a lóalkatrészek leltározásában...
@Penivaldes: Drága bogaram, azt ugye csiholták meg minden, próbáld meg egy lóét! Uhhh.

Amiét csiholhatják állandóan az Hadik András lovának a töke a Várban. Vizsgakabala volt, ha jól tudom.
@Knósszosz: Na de annak a lófasznak lesz komoly értéke, pláne, ha Párizsban győzni tud - ezeknek meg mi???? Mindenki azért fohászkodik - Overdose-zal ellenbógen - csak ne szaporodjanak tovább!
@a szív fészkei: megnézem, hogy volt...
igen megütögette, és jött a bögreszemű kutya, meg a tányérszemű kutya, meg a..
na ennyit a dánokról.

Hadik lovának töke..nem láttam még.
@keresztanya fabi(en): És olyan szép rajzok voltak a mesekönyvben. Mindig végig bőgtem a meséit, tényleg szomorúak: Kis gyufaáruslány, a Fenyőfa, az ólomkatona, a Rút kiskacsa, a családját a varázslattól csaláninggel megmentő lány, stb.
@keresztanya fabi(en):

Lassan Olgához is mazochizmus kell, a fele műsoridőt végighazudja valami fityiszes dumagép. A többiekre jut fél perc, fejenként.
@Penivaldes: ez a wiki nem túl meggyőző. Sztem a szlenges kifejezés inkább hasonlít arra, amikor azt mondjuk valakinek, hogy b..n meg 6 taliga majom. Vagyis nem kívánjuk a halálát
@Penivaldes: Ott van a Ruszwurm cukinál. Arrafelé volt régen a műegyetemisták kolesza - ahol az Illés is játszott anno: szemben a Hiltonnal áll az épület, ma már nem kolesz - és onnan mentek tököt simizni vizsgák előtt.

"Szobra [szerkesztés] wiki

A Hadik-szobor a budai várnegyedben
Hadik András szobra, amely egyúttal a hármas huszárok emlékműve a budai várnegyedben a Szentháromság utca - Úri utca sarkon található. 1937. április 29-én avatták fel, készítője ifj. Vastagh György.
„Mágikus” erejében sokáig hittek a közeli BME központi kollégiumban lakó fiatalok, de számtalanszor nézik meg a szobrot még ma is a kíváncsiskodók. Sokszor csak a szobor egyetlen pontjára, a ló heréjére koncentrálnak, amelyet a volt kollégisták szidollal fényesítettek - revétlenítik - a diákvirtus jegyében. Történt ez időnként annak ellenére, hogy a szobrot rendőrök felügyelték. Bár a várban lévő kollégium épületét ma már más célra használják, a BME Villanykarának hallgatói mérnökké válásukkor még ápolják a szobornál a hagyományokat.[forrás?]"
@Penivaldes: Azért az a ló ötödik lába se lehet kellemes ánuszba, csak szólok...
@Husz_János_Puszita: én csak Tóbiást és Vágót ( 2x is montizott ) néztem meg, ők jók voltak, meg Olga is velük
@keresztanya fabi(en):

Ők jó fejek tényleg, kár hogy a pártjuk béna.
@Penivaldes: Én csak annyi tudok a dánokról, hogy a kempingben ők voltak a legcsendesebbek. Csehek, olaszok horror!

Nem voltam még arra felfelé. Van sansz, hogy nem is megyek, nem tudják, mit vesztenek.
@a szív fészkei: Dózival semmi provlíma, neki csak egy alkatrésze a péló. Szemben a vezérrel, aki maga egy kapitális fasz. Nahát, mi történt? Bocs, de 2:0 a Taljánok javára?? Ezt ki hitte volna? Mindegy, én mondtam az elébb, hogy nekik szurkolok, de azért ezt nem gondoltam volna.
@a szív fészkei:
Szerintem Káder eddig nem szerette a focit azért volt büntiben Brüsszelben. Most viszont kezdi megszeretni :DDD
@Penivaldes:
Az nemaz volt.
Néha nem volt teljesen hegyes, hogy lassabban és hosszabb kínokat okozzon.
Csapong a fandhaszíám...
Tegnap adtak a brazil tv-ben egy összefoglalót a magyar médiáról, hát nem hízelkedtek túlságosan.
Ma meg arra keltem, hogy egyrészt legalizálták a füvet reggelről, másrészt bűncselekmény lett a rasszizmus és a homofóbia.
Követelem Magyarország Latin-Amerikanizálódását!

És még: Azurrriii!!!
@tucano: kis rohadék libsik vagytok! :)) Bezzeg a Viktor megmutatná nektek!
Tállai ótvarsága:egyenlito.blog.hu/2012/06/28/hamisan_ragalmazta_angyan_szovetsegeset_a_fideszes_allamtitkar_video

Ez az ember tökéletes Fidesz-szimbólum. Fessék narancsra, akkor még riasztóbb lesz.
OFF
nagyon OFF
nem tudja valaki véletlenül, hogy mivel lehetne soundcloudról beépített player zenéjét leszedni? konkrétan kirakták az új apollo 440-et és csak meghallgatni lehet, letölteni nem b+
köszi előre is

ON
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Jobban járnánk, mert ezeknél a balfaszoknál csak jobbak lehetnek! :)
@Secnir: gugli a barátod. Vmi grabber, vagy hasonló kell, videora is van ilyesmi.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Visszasírják a tüzes magyar muffokat... :)
Most új janicsárok garázdálkodnak felénk, zsére mennek...
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Kaplyabe a motor, mer lenyelte. De azigaz, hogy mgcsinálták a zolaszok!
Na, ez valami, mer én tenger sózós (báj Szív) eztet szeretem! Forza Italia!
@Knósszosz: Fennen is van só, de azt most a dájcsok nyalakodhatják, az mán igaz!:-D
Na, jójcak, ma nálam az lesz! (vagy holnap, szemlélet szerint..:-)
@Knósszosz: Na a repcsik után ebben is hasonlítunk. Hajrá Olaszok a döntőben is. :)
Kedves Fabius
Sosem kommentelek, de olykor olvasgatok a blogodon. Talán tudnál segíteni. A Kerepesi úton lakom az Örshöz közel, pár napja szomorúan tapasztaltam, hogy kivágták a fák egy részét az úttal párhuzamosan. Átfésültem a zuglói önkormányzat honlapját de 0 információhoz jutottam. (Nem tudom megszokni, hogy ez a normális menete a dolgoknak.) Ha esetleg hozzad jut valami információ a támában megosztanád velem? (Három éve járok ezek között a fák között, mivel kutyát tartok és éppen ezért a költöztünk ide.)

köszönettel
@iProphex:

Ha megtudok valamit a dologról szólok.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

mit mutogatna a hiktorkácska? nincs neki olyanja?

brühühühühühü

a fóbiáját meg naponta cserélik neki mert egyre büdöschebb...figyelmetek a zusáskára fordíccsátok sok minden mókás történik arrafelé és mintha kicsiben és szarosban de visszaköszönne narancséknál...a kis poshatagok
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Látom a kiegyensúlyozott fiamat, el tudom képzelni. :-)) Az első gólt láttam.
Kardkovács Kolos - ez egy helyettes államtitkári név kérem szépen, hogy maradjunk a káknál...

hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/6/27/Harommillio_naplopo_orszaga_56SI1V#rss Akkor még egy újabb kát illesztek: Kardkovács Kolosnak kurvannyát petőfisen....
ismerősnőm Münchenben nézte nagy sörsátorban és olasz drukker:)
@tucano: Meg nagyon bátor. ;-)

Dejamikor a közmédiában nincs meccs, akkor ilyesmik vagynak sajna. Az olimpia talán elvesz előlük műsoridőt, ám aztán??? Ezek fognak áradni, bár minden eges mondatukkal roncsolják a Fideszt, az biztos.
hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/6/18/Kik_romboljak_a_kozmediat_es_miert_VHEW6E#rss
@a szív fészkei: jobb esetben összesen az említett állami hírcsatornák eljutottak 300.000 emberhez. Ebből 200.000 eleve maga a célcsoport, az agyhalottak baráti köre. Marad százezer, akik véletlenül odakapcsoltak, tekertek, stb. Ők könnyesre röhögték magukat. Ennyit ért a művelet.
@tucano: "Követelem Magyarország Latin-Amerikanizálódását!"

Émmá régótátul mondom eztet.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "a mai napig testvéreiknek tekintenek minket."

Tekintettel arra, hogy a győztesek ősi hajlamoknak engedelmeskedve génjeiket át szokták adni a legyőzötteknek, ez igenis megalapozott állítás.
@tucano: Így legalább volt aki örült a sörsátorban. ;)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
azt hiszed, hogy ezeket az igen fontos lépéseket kihagytam? ezen már rég túl vagyok, csak van valami buzi eljárás, ami miatt az átlag grabberek nem szedik le...
@a szív fészkei:
Olvasd a hozzászólásokat is! Az sem semmi! Azoknak is a kuuuuuurvannyát.
Egyébként köztudott, hogy a FideSS-be alapkövetelmény, hogy kőbunkó, primitív suttyó és érzéketlen, nagyképű legyen a tagjelölt.
@keresztanya fabi(en): de ha igaz, akkor kifejezetten érdekes.
persze a "franc" eredete és jelentése jóval evidensebb.
@a szív fészkei: csehekkel még nem találkoztam. dánokkal, svédekkel, norvégokkal már igen. kedves emberek.
@Penivaldes: Bocs, hogy OFF de ezt a szép idézetet neked szeretném küldeni. :)

Valójában csak a halál nyomhatja rá életünkre, munkásságunkra a hitelesítő pecsétet. De nem akármilyen halál, hanem egyedül az, amelyet szeretetből vállalunk. Egész életünkben arra kellene törekednünk, hogy a halál olyan állapotban érjen bennünket, amikor „Krisztust mindenekfölött, testvéreinket pedig őérte ugyanazon szeretettel’’ szeretjük.

barsitelekmm.blogspot.hu/2012/06/szent-peter-es-szent-pal-apostolok.html
sose 1/2ggyük hogy a FIDES MAFIA legfőbb bűncselekménye az álamosítás (manyup)

az összes többi a hasonló gátlástalan alkalmatlan törtetéseknek már csak eredményei...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: melegem van, ennyit bírok :D

na meg kérdezni, melyikről???

Ma hét és fél óra jut a költségvetésre

Az Országgyűlés mai ülésén jut a végére a jövő évi költségvetés összesen harmincórás időkerettel kiírt általános vitájának. A képviselők a hét utolsó munkanapján hét és fél órában értékelhetik a kormánynak a 2013-as büdzséről szóló javaslatát.

hvg.hu/gazdasag/20120629_koltsegvetesi_vita_pentek
lehet hülye vagyok, de én nem érzem ezt satu féknek, csak egy pici lassításnak, ettől még a szakadék rohan felénk:

www.portfolio.hu/gazdasag/penzugy/tranzakcios_illetek_a_szakadek_elott_tapostunk_bele_a_fekbe.169426.html
Az tetszett amikor Gaudi megkérdezte mijafaszért fizetünk még mindig a briteknek minden évben 14 milliárdot "korrekcióra". :)
@Gábriel angyal: mert viktorkának haverobbak, mint a németek és a franciák, lásd pl. teszko kontra té-osán-kajacsekk stb.
Drágáim Pálffy Jaguártörő Pityu megaszonta Hugh Grtantnek tökösmáskomólésan, bele a pofájába: atv.hu/cikk/20120629_kemenyen_visszaszolt_hugh_grantnek_a_kdnp_s_politikus?source=hirkereso
@Penivaldes: Csehek mostanra nagyon míszek lettek, vagy mi... Bisszig lett Prága -6-ban voltam - , és sajna a nyelv maga is olyan idegesítő, hogy ihaj, pláne, ha hangosan üvöltöznek rajta.
Nekem csak ennyi bajom volt: a fejünk felett hajnal fél hétkor elkezdtek reggelizni a cseh család tagjai, iszonyú kanál-bögrecsörgéssel, nyelvükön hadrikálással, amin gyerekekt neveltek...

A dánok mindent lábujjhegyen csináltak, szordínó. Olaszok is indítottak hajnalban egy vera mammma kiadós ordibálásával, ami nála a szeretet jele volt, de a fél part felriadt rá. ;-DDD
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: gondolom azert, mert az britekben latja az unio szetrobbantasanak es az europai belhaboruk ujra kirobbantasanak eselyet...

anglia nem boldog az unio miatt, igy ugyanis nem az ove a regios vezeto szerep, csak megosztva es imho meg mindig nem hevertek ki a gyarmati rendszerek felbomlasat es ugy tekintenek a fontra, mintha nem a legelbaszottabb valuta lenne a vilagon a tengeri kagylo utan:-)

"FIATALOK ÉS AMERIKAIAK FIGYELMÉBE: Egy shilling = öt penny. Sokat segíta BVH anyagi támogatásának megértéséhez, ha jobban ismerjük a régi Brit pénzügyirendszert:Két farthing = egy félpenny. Két félpenny = egy penny. Három penny = egyhárpennys érme. Két hárpennys = egy hatpennys. Két hatpennys = egy shilling, vagyBob. Két Bob = egy florin. Egy florin és egy hatpennys = fél korona. Négy félkoronás =tíz Bob-bankó, Két tizes Bob-bankó = egy font (vagyis 240 penny). Egy font és egyshilling = egy guinea.A britek sokáig ellenálltak a tizes számrendszer bevezetésének, mert túl bonyolultnak találták."

Neil Gaiman & Terry Prachett:

Elveszett próféciák
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: JA kevesebbet basztatják, hisz nem is fizetik a dajdaját, úgy mint Merkel asszonyság vagy eddig Sarko.

És ugye a britek csak fúrják az Eu-t rendületlenül, lásd Gábriel kedvenc idézetgyűjteménye... De a CBA-val szemben a tecso sem lehet szép és okos...
@a szív fészkei: az egy fasz, és akkor szende szűzlányként fogalmaztam :D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: NA dettó ezt írtam - azt hiszi a csibe: annyi agya van, mint a püspökfalatnak - , hogy valami szövetségest remélne a kuruclesis manővereihez. De hát ezt ott is csak vegyvédelmiben piszkálgatná a Cameron, ha odaengednék a közelébe....

Mondjuk azért nem bánnék fontban milliomos lenni még mindig.
@a szív fészkei: na jah, a bukott focista azt nem fogja fel, hogy ra semmi szukseg ehhez..

hacsak az nem, hogy ra is mutogahtat az a farage nevu diszfasz, hogy az ilyen orban-fele ordenare bunkok miatt nem fog az eu rendesen mukodni:-)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Édes istenem, hogy megint rezonálunk! ;-DDD Szalagkorlát monnyon le, met félmunkát végzett anno, amikor a Jaguárral kiegyensítette PP a kanyart. És még a kocsit kezdte simfölni, hogy megbízhatatlan és szar!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Farage Gábriel szentje, még megbántod az érzékenységét! ;-DDD

De igazad van,Orvbán sajna a legnagyobb érv az Eu ellen: mármint hogy mi lehet, hogy , ha ilyet megtűrnek, elnöki tisztet is kénytelenek rábízni, stb.
@a szív fészkei: biztos be volt akkor is baszva, mint rendesen..

nem lennek a maja annak a borviragos majomnak:-DDD

latod, nincs igazsag..
szegeny kubica hogy racseszet a szalagkorlatra egy becsovezett, meglehetosen biztonsagosra epitett autoban, ez a kurva parazita bezzeg nem tudott kiverezni reszegen a hatarban...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: @a szív fészkei: igen, szerintem is ezért, de nem akartam előkoncepciózni, pedig éppen tegnap beszélgettünk az egyik kolégámmal erről. Ő védte az angolokat, és nem hitte, hogy ennyire robbantani akarnának. Mikor utaltam a néhány óra alatti vélemény váltásra viktorkának az első és második szavazásnál, akkor csöppet elbizonytalanodott ő is :D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Szerintem a Mariska néne, ha ad magára kicsit, nem szolgálja ki a Görbe bögrecsárdájában.

Bár van misebor, a kereszténydemagóg Pálffynak mindegy, mivel rohasztja a nemlétező agyi tekervényeit.
@a szív fészkei: persze..
gabrielnek is az europai egyesules az ellensege. az o ideologiaja szerint a megosztottsag es a nemzetallamok kozotti allando haboruzas a vilag rendje:-)

mert ugye a nemzetallam letenek egyetlen ertelme mas nemzetallamok ellenei askalodas es haborus uszitas:-)
OFF:
és brightcove ellen van valamitek?
ON
hamarosan parl. követítés.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: A Jaguárnál nagyon berágtak rá - azt hiszem promóautó volt, nem is az övé - és kezdte elhordani szarnak, mindennek, holott ő volt a hunyó, naná.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ez megvan náluk, nem? Hende Csaba vezérlete alatt betámadnánk a németeket - az lenne egy poén.
@Secnir:
Én aszpirint szedtem rá, a nejem szerint a fokhagyma is jó! [ :P ]
@a szív fészkei: viccnek is rossz, HCs gondolom az ék alakzat csúcsánál lenne, az összes droid haverjával és a piros fehér zebrákkal :D
Fabius, azért az Államkincstár megadóztatása (WTF???) megérne egy misét... :DDD
@Marcellusca:

Már láttam. Felülemelkedem az ilyesmin.
hát érzésem szerint beszopták vitya igéretét, de ne legyen igazam:

Elégedett az EKB az új jegybanktörvény tervével, de maradtak kérdések
Az Európai Központi Bank (EKB) szerint a Magyar Nemzeti Bankról (MNB) szóló törvényre vonatkozó legutóbbi módosító javaslat rendezi az MNB függetlenségével kapcsolatos legfontosabb aggályokat.

hvg.hu/gazdasag/20120629_ekb_mnb
parlamenti közvetítésünk folytatódik:

...szili katalin fejezte be a hozzászólásást

2 perc puskás tivadar kdnp:
gajda róbert fidesz:
2 perc dúró dóra jobbik:
[úgy néz ki, hogy mindjárt elsírja magát]
gúr nándor mszp:
2 perc pálfy istván kdnp:
2 perc gajda róbert fidesz:
2 perc dúró dóra jobbik:
2 perc lászló tamás fidesz:
[gajda, dúró, lászló a fiatalok oktatásáról beszélgetett. kvázi tények nélkül]
2 perc tasó lászló fidesz:
ady-t idéz: Ma percemberkék dáridója tart, Nagyot végezni mi mégis eljövünk, Nagyot, szépet, emberit, magyart!
[hibásan. kihagyott egy sort.]
pósán lászló fidesz:
2 perc kovács tibor mszp:
2 perc pósán lászló fidesz:
[pósán, kovács az oktatásügyi kiadásokon vitatkoznak. milliárdokkal dobálóznak]
gaudinagy tamás jobbik:
ez a nemzetközi diktátumok költségvetése.
2 perc balla györgy fidesz:
gaudi kérdezte kié ez a költségvetés? megnyugtatom, ez az országé.
2 perc lászló tamás fidesz:
2 perc volner jános jobbik:
nagy csaba fidesz:
dorosz dávid lmp:
[szokásos. nem látják semminek a költségvetési forrását]
elnök: a következő felszóaló kiss péter fidesz.
erre jön hoffmann pál fidesz:
simort idézi 2008-ból. [fikázza az mszp-t]
2 perc tilki attila fidesz:
hová tűnt dorosz dávid? [közben volt egy hoffman pál 15 perc]. nincs joga a határontúliakról beszélni.
kiss péter mszp:
2 perc puskás tivadar kdnp:
[ez időközben berúgott]
2 perc lászló tamás fidesz:
sáringer kenyeres tamás kdnp:
nem tudom, miről beszél kiss péter, angelam erkel és orbán viktor sosem mondta, hogy a bajnai kormány jó volt. elmúltnyócév. "önöknél -hogy

számítástechnikai kifejezéssel éljek- törölték a rommemóriát. semmire sem emlékeznek."
2 perc kiss péter mszp:
ha kívánja, átadom a frakciónak az MTI-től merkel és viktor hivatalos sajtóközleményét - ha nekem nem hisz. CDS felár.
2 perc puskás tivadar kdnp:
[már biztos, hogy ivott. alig bír beszélni. és azt is összefüggésteleneül, de kerek mondatokban. alig bír állni. kísérjék már ki]
2 perc józsa istván mszp:
2 perc sáringer kenyeres tamás kdnp:
meglátjuk, hogy 2010-ben mire fogják értékelni a munkánkat a választásokon [megint indul 2010-ben?]
2 perc balla sándor fidesz:
a felelősséget és az mszp-t ne használják egy mondatban
2 perc józsa istván mszp:
gyönge érv volt, két éve megy lefelé az ország.
Ez az EU online se piskóta. :)

index.hu/kulfold/2012/06/28/aggya_penzt_mer_kell/

A nökedesési paktummal zsaroltak
jún. 29. 11:24

Immár számos helyről megerősítették, amit éjjel erős feltételezésként írtunk: a spanyolok és az olaszok a számukra kedvező áttörést zsarolással érték el.

Azt mondták, hogy addig nem támogatják a növekedési paktumot, amíg nem kapnak valamit bajaik enyhítésére.

A növekedési paktummal (130 milliárd eurós keret az európai gazdaság felpörgetésére) amúgy nem volt bajuk, sőt tartalmát amúgy támogatták. Viszont tudták, hogy a francia elnök és a német kancellár elsősorban belpolitikai okokból akarja a paktumot.
@Secnir: Egy jegyzőkönyvvezető veszett el benned!!! :-DDDDDDDD
Vigyázat! www.profession.hu/cikk/20120629/munkaidon-tul-sem-szidhatjuk-a-fonokot/1089
Se a Szent Koronát. De most jól vagyunk, nem? Hisz a legfontosabbak - mit mondok: minden - meg vanmak oldva.
@a szív fészkei: az új központosított oktatásfelügyelet névadóját olvastad? ennél a hírnél csak egy csöpp módosítást javasolnék
kormányfő-kormányzó

"Az átszervezéssel hatékonyabban érvényesülhetnek a kormányfő döntései"
Új feladatokat kapott a Miniszterelnökséget vezető Lázár János.

index.hu/x.php?id=inxirb&url=http%3A%2F%2Finforadio.hu%2Fhir%2Fbelfold%2Fhir-504851
@a szív fészkei: Ezt majd belinkelem Stefikének:

"A Törzsökösök 1938. november 15-én alakultak meg és időszaki lapként Sárkány címmel folyóiratot is adtak ki. Politikai programjukban numerus clausus helyett „Numerus Hungaricust” követeltek, azaz a zsidó és az árja (értsd: nem „turáni magyar”) elemek párhuzamos korlátozását és a „fajmagyar” népesség pozitív diszkriminációját. A Sárkány visszatérő fordulata volt az „árjakérdés”, amelyet a zsidókérdéssel együtt, „emberségesen és méltányosan” kívántak megoldani. Emellett lapjukban közzétettek zsidó cégeknek szóló felhívásokat, hogy a felszabaduló állásokat ne „beszivárgó svábok és egyéb árják [hanem törzsökösök] foglalják el” és ehhez mindjárt névjegyzékeket is ajánlottak. "
hvg.hu/velemeny/20120629_ungvary_szegedi_jobbik

:DDD

Az ember néha eltűnődik, hol van az emberi faszság határa, bár most matolcsyt elnézve nincs ilyen.
Liberális anyukák sétálnak egymás mellett, tolják a gyerekkocsikat. Az egyik megkérdezi a másiktól:
- Mondd, neked mid van: fiad vagy lányod?
- Majd eldönti ő maga, ha felnő.
Bocsi OFF de érdekes. :(

Széthullás előtt Líbia

szabadriport.wordpress.com/2012/06/29/szethullas-elott-libia/

A pénzvilág fellegvárának a City-nek nem sikerült megszereznie Líbia olaját, a forrongások keltésével még Kadhafi meggyilkolása után sem. Vagyis a fegyverek nem hozták meg számukra ezt az eredményt. így hát ezúttal az ajtó helyett, az ablakon át mennek be.

Nem mintha nem kerestek volna jól az eseményeken – a kettős haszon már akkor is megvolt, hiszen egyfelől kiiktatták Kadhafit, aki azt az arcátlanságot merészelte elkövetni, hogy aranyban kérte az olaj árát, az értéktelen papírok és elektronikus bitek helyett, másfelől sikeresen rátették a kezüket Líbia olajbevételekből gyűjtött aranyára is.

Most azonban mérhetetlen mohóságukban mindent megtesznek, azért, hogy Líbia fekete aranyát – olaját is elrabolják. Ahhoz sem kell jós tehetség, hogy a bevétel nem a líbiaiakat fogja szolgálni. Tehát a fegyveres terror után most a pénzügyi és gazdasági terrorral folytatják.

ON
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: olyan vagy, nem akarok egy platformra kerülni azzal a szerencsétlennel :D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Én ennél összetettebbnek látom a helyzetet. Nem akarnak a nacionalisták egymással igazán háborúzni, csak legfeljebb a szavak szintjén üzengetnek egymásnak, hogy ezzel is hergelhessék a hazai híveiket.
Az ideológia legfőbb célja az, hogy legyen hivatkozási alap ("én a magyar nemzetért és magyar családokért küzdök") arra, hogy a demokratikus jogállamot korlátozzák.
Pl. legyen hivatkozási alap a manyup államosítása, bíróságok megszállására, médiatörvényre, stb.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Vajon az mnb ellen mivel fogják tüzelni a népet? Mert lakosságnak nem hitelez, közvetlenül nincs is köze hozzá.:D Simor lemondott a fizujáról, ez kilőve.Valami oltári baromságot mondani kell a hívőknek.:D
@Gábriel angyal: Barom. Pedig micsoda arany életük volt eddig mi? Bezzeg a földönfutó, koldusszegény Szaúd-Arábia , Kuvait micsoda nyomorban tengődik, sorba vesznek éhen ott az emberek, amióta az átkos nyugatot beengedték korábban virágzó, paradicsomi országaikba.
@shinichi: "Nem akarnak a nacionalisták egymással igazán háborúzni, csak legfeljebb a szavak szintjén üzengetnek egymásnak,"

haaaaat...
ha vegignezek eurpa tortenelmen, akkor mast latok..
igaz, a nemzetallamok csak a 19. szazad ota leteznek, de az egysegsugaru allampolgarnak tokmind1, hogy egy kiralyert kuldik megdogleni egy masik kiraly egysegsugaru polgarai ellen, vagy egy nemzetallamert kuldik megdoghleni egy masik nemzetallam egysegsugaru polgara ellen.

europa tortenelme pedig egymast ero haboruk sorozata egeszen a masodik vilaghaboru vegeig. szerintem nem tudsz 100 bekeevet mondani az elmult 1200bol:-)

osszesitve talan, de egyhuzomban tuti nem:-D
Azért ez is bájos. :)

Kibújt a szög a zsákból

Már az Európai Unióban is „forradalmi szelek” fújnak. Az EU csúcsértekezletén tegnap került a tagországok vezető politikusai elé a gazdasági és pénzügyi unió kiteljesítését szolgáló terv, amiről Herman van Rompuy, az EU elnöke úgy nyilatkozott, hogy „több, mint forradalom”. A német lap szerint Németország nem megy bele abba, hogy a bankunió, valamint az egységes gazdaságpolitika miatt elveszítse mindazt az előnyét, amit eddig élvezett. „ Merkelnek az EU csúcsértekezleten értésére kell adni barátainknak, hogy senki nem jár jól azzal, ha Németország a munkájának a gyümölcsét valamennyi tagországgal liberálisan megosztja. Vagyis, az „igen” Európára egyet jelent a „nemmel” Barroso ötleteire. Kibújt a szög a zsákból, az írás őszinte vallomás arról, hogy az EU eddigi gazdaságpolitikája egyértelműen Németországnak kedvezett.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "beszivárgó svábok és egyéb árják"

legjobb tudomasom szerint az igazi arjak a ciganyok...:-)
@Gábriel angyal:
nem, te elbaszott metelye az emberisegnek. ez azt jelenti, hogy az unioban a nemeteken kivul a hozzad hasonlo ingyenelo szajtati sporedek van tulsulyban es merkel azt uzeniuk, hogy csapjatok ki anyatokat a sarokra rodazni mint regen, ha mar dolgozni nem akartok, de lofasz alatok, nem a nemet gazdasag eredmenyei.
@a szív fészkei:
................veszett meg benne!
Ezért értelmes a parlamenti röffenés csak, mert remek a kommentátora! :))
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Pedig ha tudnád, hogy milyen sokan szeretik a mételyemet. :)
@Gábriel angyal: piát is sokan szeretik, attól még nem hasznos az embernek ;)
Képzel ha még ballibsi is lennék. :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Eddig is uszítottak: a köcsög offsór Simor ül a devizatartalékon, pedig azt hogy el tudná értelmes célokra (lélegeztetőgép, hortiszobor, stadion) költeni a Gyuri! :D
-no komment-

Simor felszólította Kövért, avatkozzon közbe

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke szerint az MNB-t is érintő tranzakciós díjról szóló törvénytervezet legfrissebb módosítása nemcsak a kormány saját maga által hozott törvényét, de az uniós jogot is súlyosan sérti.

hvg.hu/gazdasag/20120629_Simor_levele_Koverhez
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

A velünk élő terrorizmus - kifizették a váltságdíjat az uniós vezetők

Június elején Soros György (orbánmentor) milliárdos ultimátumszerű nyilatkozatokat tett több nemzetközi médiának, miszerint az uniós vezetőknek három hónapja van az euró megmentésére, azt követően a piacok elégedetlenkedni fognak, ami beláthatatlan következményekkel járhat. A pénzügyi terrorista akkor megfogalmazta követeléseit is, miszerint az Európai Unió vezetőinek ki kell alakítaniuk egy egységes bankfelügyeleti rendszert, és egységes uniós betétbiztosítással kell garantálniuk, hogy a Soros család perifériaállamokban befektetett pénzei nem fognak csak úgy nyomtalanul eltűnni.

Soros akkor kezdett el ilyen tartalmú „szakértői nyilatkozatokat” tenni, mikor először felmerült, hogy a görögök esetleg nem fognak fizetni a magánbefektetőknek, így az ő vagyonának egy része is veszélybe került.
Sorosnak vagy az időérzéke rossz, vagy egyre jobban retteg a vagyona elvesztésétől, mert bár a három hónap nem telt még le, nemrég bejelentette, hogy az uniós vezetőknek már csak három napja van a piacok elégedetlenkedéséig.

Ez a nagy sietség feltehetőleg annak tudható be, hogy az uniós vezetők kétnapos csúcsértekezletet tartanak (tartottak). Ennek hatására lett a szakértői vélemény három hónapról három napra módosítva, ami valamilyen véletlen folytán éppen egybeesik az uniós csúcsértekezlet zárásával.

Az EU vezetői megértették, hogy ha a végső bejelentés nem Soros követeléseinek teljesítésével történik, a piacok azonnal elégedetlenkedni fognak - ezért végül megfizették a váltságdíjat a pénzügyi terroristának.

Soros megkapta az egységes betétbiztosítást és a központi bankfelügyeleti rendszert. Lassan épül a játszótér, de épül. Mivel az uniós vezetők rettegnek a piacok elégedetlenkedésétől, Soros pedig elég pénzt tud megmozgatni ahhoz, hogy az már önmagában a piacok elégedetlenkedése, a döntés meghozatala nem volt kérdéses. Ez is ékes bizonyítéka annak, hogy Európában a terrorizmus valós veszélyt jelent – az uniós vezetők pedig a terroristák markában vannak. A helyzet változásért kiált! :)
@Gábriel angyal: "A helyzet változásért kiált! :)"

bizony

itt az ideje megallapodast kotni eszak-koreaval, hogy a hozzad hasonlo majmok szabadon mehessenek az ottani karvalytokementes vilagba.

nem kotelezo itt porogni, kicsifiam. el is mehetsz innen olyan helyre, ahol nem kell versenyezned es aki nalad ugyesebb, okosabb, elelmesebb azt kivegzik. es akkor ott erezheted magad kiralynak.

de itt kis baratom a hozzad hasonlo gyokerektol megvedik a nalad okosabbakat es ugyesebbeket es az eredmenyeiket. es igy van jol. mert van egy mukodo gazdasagi nerendezkedes ami meg a kitarto aknamunkatok es folyamatos szabotazsakcioitok ellenere is mukodokepes. tehat en mindenkepp ezt fogom tamogatni. te meg mint emlitettem, mehetsz koreaba rizst aratni. de kicsifiam, el kell mondjam, ha nem nyalsz a soros-feleknek, akkor nincs internet apafej, nincs szamitogep, nincs szolasszabadsag, nincs sajat tulajdon. van helyette partutasitas, ideologiai oktatas, fegyveres hatarorok, aknazar.

tudod hulyegyerek ezek a modszereket azert alkalmazzak ahozzad hasonlo szaron tengodo budosgyokerek, mert kibaszottul nepszerutlen am a hulyesegetek ott, ahol megtapasztaltak es csak fegyverrel es taposoaknakkal lehet ugy, ahogy visszatartani az embereket attol, hogy ide jojjenek, ahol szerihnted es a tobbi beltenyesztett mutans idota szerint olyan szar..

valahogy akik kaptak mar belole, elobb fognak kibelezni es vitustanc kozben a beleidet magukra tekerni egy oromtuz langjainak fenyenel, minthogy megegyszer 5 percig elvezhessek...
@Gábriel angyal: uncsi az agitpropod, főleg a következő szavak miatt: terrorizmus, és egyéb hangulati fszságok miatt, gyűlölet keltésnek remek, semmi másnak

-jahhh, és a normálisak számára ezek a fszságok vállalhatatlanok, és elfogadhatatlanok
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Mizujs kicsilegó, megint elgurult a gyógyszered és nosztalgiázol az agyalágyult kúrcsány haveroddal??? :) Nemsokára Ő is mehet melegolimpiázni a zárkába. :)
@Gábriel angyal: Nem baj. Akkor is megérte. Pusztán az, hogy a magadfajták értetlen tehetetlenségükben vergődnek, már az megérte. Bármi is lesz a vége.
Remélem, megélem az európai nemzetállamok teljes megszűnését. :)
Örülök hogy szomorú vagy. Szánlak hogy dühös vagy.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Pedig annak idején sorosgyuri igazán tudta kit kell patronálni.(vityka) Azóta milyen tehetséges fiatalember lett belőle, sokatok örömére. :)

és ezek után még Sipike is azt ajánlja, hogy nyaljunk neki.:) Lehet, hogy ő is egy rejtett fityesz troll a blogon?? ;)
@shinichi: "Remélem, megélem az európai nemzetállamok teljes megszűnését. :) "

:-))

pontosan..:-)

egyebkent en maximum 10 evet adok meg ennek az baromsagnak:-)
@shinichi: Egyáltalán nem vagyok dühös és szomorú. Mókás nézni, ahogy vágják maguk alatt a fát. :)
@Fabius: alakul ez a tranzakciós adó, csak némi aknákat vélek felfedezni :D

"Információink szerint a kormány és bankok között létrejöt egyezség tartalmaz olyan elemeket, amelyeket a kormány kezelt a benyújtott módosító javaslatban, de olyanokat is, amelyeket eddig még nem nyújtott be hivatalos formában."

www.portfolio.hu/gazdasag/penzugy/errol_allapodott_meg_a_kormany_a_bankokkal.169449.html
@Gábriel angyal: a jobbklikk mögött nincsenek ilyen pénzek, ühüm, az alma meg felfelé esik, és a föld is lapos

sajnos nem hiszek az egy üdvözítő csapatokban és emberekben, főleg, ha gyűlöletre alapoznak, tehát a jobbklikk bagázs is így amortizálja magát
ebédelni voltam.
parlamenti közvetítésünk folytatódik:
[a stohlandrás kinézetű csávó a levezető elnök]

2 perc nagy gábor tamás fidesz:
tilki attila fidesz:
ez a ktsgvetési tervezet folytonos a korábbi kormányintézkedésekkel. Stendhal-t idéz: bosszant, ha a ló helyett paripát mondanak, mert az képmutatás. ezt

a szocikra mondja => elmúltnyólcév. bajnai volt magyarország görögországa. "az lmp kulcsmondata a "sámán", a romkocsmákban kellő idő telt el, hogy ezt a kifejezést

megtalálják. menjenek el egy vágtázó csodaszarvas koncertre." [szó szerint. szerintem marihuana]. spanyolországhoz hasonítja magyarországot, meg

ciprushoz. a költségvetés a devizamozgásból eredő árfolyam kockázatát is magában tartja, tehát jó a költségvetés. [ez is szó szerint. szerintem inkább

LSD]

2 perc vollner jános:
[nincs bent. nem ő jön]

2 perc gyenes géza jobbik:
az egészségügy miatt aggódik. [olyan az orgánuma, mint vollnernek]

szabó rebeka lmp:
vidékfejlesztési és halászati fejezethez szól hozzá. földügyben tesz ajánlásokat és javaslatokat

botka lászló mszp:
az elmúlt 22 év legszürreálisabb költségvetése ez. megtörtént a települések jogfosztása. utána a vagyonelkobzás. a kormány több pénzt von el, mint hozzá

tartozó feladatot. számokat is mond, mert ő ilyen. még számok. ez a tanácsrendszer visszaállítása.
hirdessék meg, hogy magyarország költségvetése egy söralátét lesz, amin két mondat elfér: az egyik: a kormány minden pénzt adó formájában beszed, a másik: az állam a pénzt arra költi, amire akarja.

2 perc tilki attila fidesz:
ő csak emlékeztet és tájékoztatja botkát: elmúltnyolcév

2 perc gelencsér attila fidesz:
az önkormányzatok legnagyobb problémája, hoyg az önkormányzatoknak 1300 mrd forint adóssága jött össze az elmúlt 10 évben. és a szocik nem adtak pénzt az önkormányzatoknak.

2 perc botka lászló mszp:
gelencsért teszi helyre. ő és kósa például együtt adták be azt a tvmódosítót, hoyg az önk-nál maradjon a gjműadó. most elvették.

2 perc gelencsér attila fidesz:
botka hazudik. mert csak. kis személyeskedés, általános beszéd, konkrétumokat nem mond.

2 perc nagy csaba fidesz:

2 perc tilki attila fidesz:
megköveti botka lászlót. egyetért abban, hogy az önkormányzati tételeket újra kell gondolni.

2 perc gelencsér attila fidesz:
ausztriában ugyanez a struktúra ugyanez a szerkezet (pl. iskolák) jól működnek, és ott nem panaszkodnak.

zékárpát jobbik:

iváncsik imre mszp:
ez nem költségvetés, hanem egy színjáték [ www.youtube.com/watch?v=-9g-MN_zdmA ]
[emellett a honvédség miatt aggódik]
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Meg audi, singapore-i befektetések, svájci bankszámla, maldív szigeteki konferenciák, stb stb.:D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szia Boli!:D
@a szív fészkei: És Gondolatrendőrség mikor lesz? :(
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Ne ba...! :)
Azt sejtem, hogy a "renitensek", NER-ellenesek NET-forgalmát figyelik (igaz, ales. efftárs? :D), de hogy már a gondolatainkat is ...
Igazából majd akkor kezdek aggódni, ha kötelező lesz "teleképet" venni, Nagy Testvér fényképével. :D
parlamenti közvetítésünk folytatódik:

2 perc pósán lászló fidesz:

2 perc puskás tivadar kdnp:
"kicsit furrcsán érrzemm, magam." [másnapos, biztos.] előttem van, az az, ööö... (imbolyogva a levegőbe mutat, előre, mint), az öö... kép! [nem. MOST van berúgva]

2 perc iváncsik imre mszp (elnök: boldog születésnapot, és vigyorog, mint stohlbuci):
aggódik a honvédelemre szánt keret miatt [közben arról beszélget valaki a háttérben, hogy valakit most kellene kivinni, azonnal]

2 perc nagy csaba fidesz:
szemléletvaáltás történt a honvédelem irányzatában

2 perc puskás tivadar kdnp:
[nem őt vitték el, pedig ugyanúgy mutogat, mint a bal felső sarokban a jeltolmács. csak a jeltolmács nem imbolyog]

2 perc gelencsér attila fidesz:
kiderült, hogy volt katona, és HKSZ esetén fél nap kellett.

nyikos lászló jobbik:
elmeséli, hogy volt a költségvetési vita széll kálmán idejében. meg milyen most. matolcsy-széll összehasonlítás, Matolcsy-Széll 0:3
nem tudja, hoyg ez a tv milyen lesz, amikor hétfőre össze kellett hívni a bizottságot, mert módosítják a 2012-es ktsgvetést. matolcsy 2%-os növekedése lufi.

harangozó tamás mszp (elnök: magának tegnap volt a szülinapja, boldog születésnapot):
[szerintem valami gázt vezettek be a parlament szellőzőrácsain keresztül]
@Secnir: ki a lóf@sz követi hogy a bűnözők épp mit lopnmak csalnak hazudnak...

vkinek dolgozni is kell (na persze az nem én leszek..:)
parlamenti közvetítésünk folytatódik:

harangozó tamás mszp:
rendőrség, katasztrófavédelem. a tűzoltóságot beolvasztották. indoka: költshatékonyság. hát igen, nem hatékony, de költséges. egy szervezet gazdálkodhat 30%-al több pénzből, tudják-e melyik? [körbenéz] nem tudják? hát a TEK.
elnök: képviselő úr provokált 1-2-3-4-5 darb kettőperces hozzászólalást.

2 per tilki attila fidesz:
rendőrségről beszélnek önök? 2006-ra gondolok, önök nem hitelesek

2 perc puskás tivadar kdnp:
[ez a csávó kész]

2 perc gelencsér attila fidesz:
2 perc nagy csaba fidesz:
2 perc aradszki andrás kdnp:
2 perc kontur pál fidesz:
2 perc nyikos lászló jobbik:
37 mp. harangozó tamás mszp:
2 perc vollner jános jobbi...[megszakították az adást]
@Secnir: malyd nekem akkor agy hírt, amikor ijeneket monc:

tilki attila fidesz: 25 év
puskás tivadar kdnp: 5 év
gelencsér attila fidesz: 15 év
nagy csaba fidesz: 8 év
aradszki andrás kdnp: 8 év
kontur pál fidesz: 20 év
nyikos lászló jobbik: 6 év
harangozó tamás mszp: 4 év
vollner jános jobbi... 7 év
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Megint a számból vetted ki a szót... mondjuk elég sokunknak ami szívén, az a száján,szóval nem kell nagy varázslat - Hókuszpók a Fairy Tale-ból -, hogy kitalálják mire gondolunk.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Mást se tesznek, amióta kinyitották a lepcses mocskos szájukat. Ez nem lesz probléma,Kumin a fedélzeten!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Olvasom a bulvárszenyában,h ogy nem mindneki örült a Brucie gyerök akcióinak. Egy néni macskája azóta nem jött ki a szekrény alól, hogy a kopi kobak robbantgatott a Madách téren. Na, most ha Gábrielék lázrémálma valóra válna a nemzetállamok egymásra fenekedéséről Eu híján, akkor az a macska végleg odabetonozódna, mert nem csak a Willis kamuharcolna odalent.

Rakd már rendbe ezt a szárnyast, nekem kurva melegem van ehhez! Úgysincs itt egy ideje a másik megszállott monarchista, még kijössz a gyakorlatból... :-))

@Secnir: Tilkiki józanodott a szalagkorlát-gyűrögetése óta? Némáááááááá... Ez valami konzervatív hagyomány ezeknél,ld. Pálffy Cirózis Istvánt.
@Gábriel angyal: Na te megmondója a Jobbiknak, hogy nem bírsz elfáradni!

Kapaszkodj erősen, Sorosod adott ösztöndíjat Csurkapityuleknek is, nemcsak ennek az anyaszomorító Vikibojtnak! Abban az időben nem volt moindez a Viki -sokak szerint azóta átszabott - pofájára tetkózva, tehát ne nyiss akkor szájat.

Vonavigéced, az őzikeszomorító, na ő mit láthatott benne, hogy rohant az "pógári" ökörkörébe és ott héderezett a lábszagában?? Neki miért nem rovod fel a Viktor-örökbarátságot???
MÁV és a korrupció: Zúzottkőből is csak egyféle jó

A MÁV-nál hagyományosan nagyok a korrupciós kockázatok, de a közhiedelemmel ellentétben nemcsak a nagy közbeszerzéseknél, hanem a társasági struktúra minden szintjén, és nagyon sokan érintettek benne. Mintha még ma is a néptulajdont lopnák!!!!!!. A hvg.hu korrupcióellenes sorozata az államvasútról.

hvg.hu/gazdasag/20120629_MAV_korrupcioellenessorozat
@a szív fészkei: Azt hiszem szegény Gabe barátunk belágyult a melegtől, és ez csak rosszabb lesz, ahogy emelkedik a hőmérséklet. :D De megteszem amit tudok. Azt hiszem az eu ellenesség lett az új izrael a témái között.:D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Na, akkor csak mocorog valami erkölcsi morzsa a Burberry-sál alatt. Megnyugodtam.
@a szív fészkei: eltévedtél, az a morzsa nyomokban nem a Bsálasban vagyon ;)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Szaharai hőség gyün, elő a Jobbikosoknak a burnuszt!! fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/523524_401553036546580_206498784_n.jpg Ez meg Soros reinkarnációja. Még ráadásul vörös is.
Mehetne a melegjátékokra a Vasas pályára felháborodni nol.hu/belfold/20120629-_ez_csak_egy_sportrendezveny_ a semmin, amit a hülye faszkalap jobbikosok erkölcsi végromlásnak vizionáltak. Pedig csak emberek sportolnak ott - valagsok rendőr sorfala közt, kis hazánk legnagyobb dicsőségére. De a jobbszéles látensek gyönyörködhetnének pár jó focista popsiban legalább.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": mert NERtelen vagy, és van ott még sok érdekes, de kiemelnék egy részletet:

"A pályavasútnál használt zúzottkőből is sokféle van, de a kő tulajdonságainak a pontos definiálásával mindig sikerül úgy alakítani a beszerzéseket, hogy a földtani- és vasúti pályaviszonyoknak csak egy bizonyos kő feleljen meg. Furcsa persze, ha a zúzottkő mindenütt ugyanazt a célt szolgálja, de régiónként olykor mégis más számít „szabványnak”!!!, és ennek megfelelően győznek a helyben uralkodó szállító cégek!!!
@a szív fészkei: Amit kis libsi agyam nem fog felfogni, na az a homofóbia. Többek között. De az nagyon gáz, hogy sokáig titkolni kellett a védelmük érdekében merre lesz a megnyitó, stb. Ez biztos valami bizarr szexuális játék nekik, erre áll fel, ha másokat, főként ha melegeket vegzálhatnak.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Te se vagy még NER kompatibilis barátném, hát nem is gondolsz a helyi szállító cégekre?!:D
@a szív fészkei: "Kinek köll a lélegeztető gép?"

Remélem, rövidesen a Focistának...
@dr. Bubó: ilyenek már most is vannak. pld. a Rómain Óbudán. :)
a dunaTv-n alkottak.
interneten nézem, sok reklám, meg hírek meg megint reklám meg ajánló után kiírják:
"Hamarosan interneten sugározható műsorunk következik."
na szép.
@Gábriel angyal: Közelebb mint gondolnád, pár nap és lehet az autóban muffint sütni:D
Zöld energia.
De sose gondoltam volna, hogy kiállsz szegény megzsarolt EU mellett. Tényleg gusztustalan így megzsarolni egy fél kontinenst.
Nem értem, ha valami szar,azt miért nem lehet abbahagyni? www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/megbukott-vago-musora-2093409

Én már nagyon régen unom Vágót, mit mondjak. Ennyi pénz van ablakon kidobásrA? DE JÓÓÓ, alá állok kis köténykémben,hátha,hátha...
@Secnir: Remélem azért nem akadt ki a geiger-müller számlálód:D:D
@a szív fészkei: "sportrendezvény"??? Na persze. :)

Csak álca a sport, fajtalankodni jöttek ide a ratyik - rendőri biztosítással

www.origo.hu/itthon/20120628-riport-a-budapesten-megrendezett-tizenkettedik-melegolimpiarol.html

Hasonló tapasztalataik voltak az indexeseknek is:
"Az is nyilvánvaló, hogy bár a(z évente megrendezett) melegolimpia papíron sportrendezvény, szó sincs arról, hogy itt élsportolók vetélkednének egymással. A magyar átlagembernél ugyan sportosabbak, de a Dürer-kertben a napsütésben beszélgető melegek között kevés a valóban atletikus alkatú, sok viszont a 40 fölötti, és akadnak jópáran olyanok is, akik ránézésre legfeljebb valamelyik számítógépes sportjátékban rúghatnak labdába" - írják.
"Jó lesz úszni is, de az esti bulikat várjuk a leginkább" – mondja Andrea, a népes olasz delegáció tagja.
Az indexes riportból továbbá kiderül, a rendőrök "imádják", hogy ezekre a perverz nyomorultakra kell vigyázniuk: "Mindjárt elhányom magam – csípem el az egyik gyakorlóruhás rendőr halk megjegyzését a vigyorgó kollegáknak."
@a szív fészkei: Mit nem mondasz? Lehet hogy Gyurbánék után Vona lesz a következő kiszemeltje sorosgyuriéknak??? Huuuu ti szegények.:)
@a szív fészkei:

Azt nem mondtam, hogy fog is kapni. Csak azt, hogy remélem, majd kell neki.
@Gábriel angyal: Make love not war. Csak annyit mondhatok, érezzék jól magukat és egymást.;)
@Gábriel angyal: Lehet, hogy lát benne fantáziát, nem vagyok a Soros gondolatolvasója. De ugye mit mond a latin? Pecunia non olet. Ezt mondja majd Vonátok is, ha Soros megkínálja.
@Gábriel angyal:

Szar lehet, ha valakinek a világon mindenről vagy a zsidók, vagy a buzik jutnak az eszébe.

Ezt a hírt én pl meg sem nyitottam, annyira hidegen(!) hagy.

:DDD
@Gábriel angyal: És megnézném, hány perverz nyomorult van a rendőrök között ugyebár...Meg a katonáknál, stb., stb. Alapfilm erről a Hair, benne a sorozási jelenet.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne kapjon. Kelleni kellhet ettől még, de az egyéni szoc. problémája legyen.
www.napi.hu/magyar_gazdasag/johet_a_tranzakcios_illetek_a_keszpenzforgalomra.523986.html
tud valaki külföldön -lehetőleg határmentén- magyarul beszélő bankfiókot, ahol lehet netbankolni?
oops, hogy mik vannak :D

Mit csinál Matolcsy egy ekkora lyukkal?

Fiktív bevételekkel teremtené elő az NGM Matolcsy legújabb ötletének az árát. Bajban az MNB.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fmagyar%2F2012%2F06%2F29%2Fkoltsegvetes%2F
@a szív fészkei:

Nem tudom, egy jósdisznó mitől merülne ki jobban, mint mondjuk egy rendőrkutya... :D

Paul egyébként a VB-t megelőző EB-n is jósolt, ahol csak a döntőt rontotta el, tehát két világversenyen összesen tévedett egyszer. :D
@Secnir: A címét én is kérem. De mi lesz így a kávémmal?! Hogy igyam meg, ha felhúz a linked?:D
Azért van az egésznek egy gusztustalan bája, a dögölj meg, lehúzlak úgy is, ha nem rajtad keresztül bankolsz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kivéve, ha egy zsidó meleg pasi után vágyik. Sőt szerelmes belé. Meg tudom érteni, mint nő, sok jóképű zsidó pasi van.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: hogy is volt hogy adócsalókat nem akarunk képezni?! Egyetértek! A minisztérium tele van velük és a miniszter is az!:D
ez tetszik :D
/fogadjunk, hogy lesz szerződés is, hogy el ne menj ;)/

Ingyen járhat nyelviskolába, ha nincs munkája

A Napi Gazdaság Online annak járt utána, hogy jelenleg milyen képzéseket, illetve támogatásokat vehetnek igénybe azok, akik nem tudnak elhelyezkedni a munkaerőpiacon.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ingyen_jarhat_nyelviskolaba_ha_nincs_munkaja.523982.html
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Elvileg Szlovákiában van. "

szerintem ez a téma hamarosan többeknek az érdeklődési körébe fog kerülni...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
de azért vidéki ott is beleböfögött - igaz helyre is tették (vidéki= agricola=agricola6709)
Földpályázatok.
" Szeremley Huba cége, az Első Magyar Borház Kft. Kislődön nyert. 22 hektár legelőt, 69 hektár szántót bérelhet húsz évig. A 28. leggazdagabbnak besorolt magyar mégis vesztesnek érzi magát. A Blikknek viccnek nevezte az egész földpályáztatást. „Olyanok nyertek itt a környéken, akik köszönő viszonyban sincsenek a földdel.” Az ő sikeres pályázata is viszonylagos. Az eddigi 500-600 hektár helyett kapott 91-et, a többit, ahol eddig gazdálkodott, mások nyerték. Van 150 szürke marhája, több száz mangalicája, de a szigorú előírások miatt marhái nagy részét elvesztheti. Egy marhára ugyanis egy hektár legelőnek kell jutnia. Szeremley Huba nem akarja levágni őket, inkább elhajtja őket az országból, és megy velük ő is, „mivel már nem érdemes itt élni”. Azt mondta: csaknem ötszáz hektárt vesztett el úgy, hogy érdemtelenek kapták a földeket, nem a parasztok."

fn.hir24.hu/itthon/2012/06/28/felmillio-magyar-orokre-elmegy/
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: de jó, lehet menni láncfűrészes tanfolyamra is - de rossz, 90e Ft-ból mire tanítják meg? tehát láncfűrészesnek
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
"Fiktív bevételekkel teremtené elő az NGM Matolcsy legújabb ötletének az árát. Bajban az MNB."

szerintem meg az a gazdasági miniszter van bajban, aki fiktív bevételeket mutogat a költségvetésben.
@épészmérnök: de arról nem beszél a kedves ember, hogy mennyi támogatást vett fel évente. Haszonbérleti szerződése volt, ami lejárt. Nem törvényszerű, hogy újból ő nyeri a kiírt pályázatot. Lehet, valakinél sáros volt. De bérelje vissza a jelenlegi nyertestől a földjeit egy kicsit drágábban, mint az államtól, aztán újra felveheti rá a támogatást, legfeljebb az összes rámegy a bérleményre. Na ezután meg megtarthatja a marháit csórókám, ha jó gazda, akkor még profitálhat is belőle.
@keresztanya fabi(en): fuss neki mégegyszer. Szeremley gazdálkodott a legelőkön, és támogatásokat kapott, mint mindenki más. A földeket olyanok kapták, akik életükben nem gazdálkodtak, ő meg le kell vágja a marháit.
Hol itt a racionalitás? Méltányosságról és egyebekről nem is beszélve.

Vagy dögöljön meg a Szeremley tehene is?
@Secnir: Majd szép szabályosan megszavazzák, a nemzet tolla majd büszkén aláfirkantja, hiszen formailag kifogástalan. Majd január első felében elkezdik foltozni csecse kis költségvetésüket.
@épészmérnök: nem futok neki még egyszer. Beleírtam azt , hogy lehet, valakinél sáros volt. Tehát kibasztak vele valamiért. Erről megy már hetek óta a téma, hogy nem hozzák nyilvánosságra a pályázatokat, le vannak titkosítva. Nyert már itt műkörmös is, lehet az övét épp egy szex-shop-os nyerte.
Miért nem mond neveket?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Asszem a múlt héten már írtam erről a témáról. A Pick már 2002-ben is Belgiumból importált a fél sertést, abból formázták a méregdrága serranói sonkát, ment ki fagyasztottan spanyolba. Hát ennyit az egészről. Ha Hungarikumot nézel, hol terem Magyarországon pl. bors, amit jellemzően minden húskészítménybe használnak???
@a szív fészkei:

Jellemző az emberre, hogy a különféle jósoknak, boszorkáknak, halottlátóknak, horoszkópkészítőknek stb stb, valamint híveiknek mennyire nem szegte a kedvét, hogy egy puhatestű komplett majmot csinált belőlük... :DDD
@épészmérnök: Jobbik szavazók?! Hát nem tetszik nekik itten?! Pedig hogy röpködnek itt a zsidós-cigányozós-melegellenes kirohanások!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "A 2010-es kormányváltás után sem sikerült megállítani a sertésállomány csökkenését: 2010-ről 2011-re 130 ezerrel csökkent az állomány, az előrejelzések szerint idén 3 millió alá fog esni. A minisztérium tavaly összeállított egy intézkedési tervet a sertéságazat helyzetének javítására, amely azt célozza, hogy néhány éven belül 6 millióra emelkedjen az országban a sertések száma. A terv az „Egy koca, egy porta” nevet kapta, "

Ostoba, dilettáns faszok...

2012 van bazmeg!!!
@Gábriel angyal:
Khmm…
Engedd meg kedves Angyal, hogy ezúton reflektáljak a tegnapi megszólításodra irányomban.
Való igaz, a repülés szeretetén kívül van még egy olyan összekötő kapocs közöttünk, amelyről eddig nem tudtam. Ez pedig az, hogy mindketten a Taljánoknak szurkoltunk tegnap. Kissé meg is ütköztem a dolgon, mert rólad azt gondoltam, inkább a Németekkel szimpatizálsz. No mindegy, egyszer te is eltévesztheted.
Viszont nem értem, miért kell olyan megjegyzéseket tenned, hogy:
„Csak álca a sport, fajtalankodni jöttek ide a ratyik - rendőri biztosítással”
Ezen kijelentésed már nem funkcionál összekötő kapocsként. Nyilván a népies, és egyben gúnyosan a melegekre utaló mivolta az, ami a leírtak alapján tetszene neked:
„Kan kapocs – (az egymásba akasztható vagy egymásba nyomható kétrészes ruhakapocsnak horgas, kampós, kiálló peckű része).”* Ez olyan erotikus töltetű, és kis fantáziával a melegekre is ráhúzható, nem? Mondjuk ha a birkózást nézem, az lehet necces, de most nem viccölni akarnék. Miért kell velük foglalkozni, ők sem foglalkoznak velünk. Élik az életüket (mondjuk tőlem idegenül), de ezért nem kell baszogatni őket. Szóval szurkoljunk és repüljünk inkább, bár néha erős késztetést érzel, bármilyen téma kapcsán kilyukadni a Bp-Tel Aviv tengely vonala mellett. De én szívesen beszélek a repülésről mindaddig, amíg ki nem derül, hogy az El-Al gépeit messziről is könnyű felismerni, mert egyiknek sincs orrkúpja.
Nahát, szép estét!

*Wikiszótár
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Akkor minden portán legyen egy dagadt nő? Ez felháborító és gusztustalan, és hímsoviniszta, tiszta fidesz.
@keresztanya fabi(en): A bors inkább elnézhető, mint mondjuk a sertéshús, vagy a vecsési savanyúban a szlovák káposzta.:D
@épészmérnök: Mekkora gáz egy 10-es listán, hogy szeremley is inkább külföldön boldogulna?!
@Knósszosz: Na akkor megint egy kis csemege nem csak nekünk. :)

youtu.be/x-ytNE_SUXc
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Egy igazi kapirgáló tanyasi csirke, egy olyan sertés, ami karácsonyra csak 80-90 kg körül lesz, mert táp nélkül hizlalják, sőt nagyon nem is hízik meg, nem állítható szembe a nagyüzemi tenyésztéssel. Ez lehet számomra hungarikum. De egy nagyüzemileg táppal felfújt magyar, dán, német jószág között nem érzek különbséget, úgy ahogy a vecsési módon savanyított magyar vagy szlovák káposzta között.
A mostani cirkusz az emberi fogyasztásra alkalmatlan hús miatt van, melyből nagy valószínűséggel többen-többet fogyasztottak a kispénzű emberek párizsi formájában, mint aki megengedheti magának a téliszalámit.
Sorompó nincs, határokon mintavétel nincs, a célállomáson vizsgálhatják a bejövő élelmiszereket. Ezt nem negatívumként írom, mert a tanyasi nénitől is megveheted a kikericssárga felpucolt csirkét, ami bizony tápot kapott egész életében. Az utolsó 2 hétben kiegészítve sárgarépával vagy éppen sütőtökkel. Olcsóbb, meg egyszerűbb a kurkuma. Nagyüzemben meg tudják, hogy kell forrázni a csirkét, hogy kicsit megsüljön a bőre napozás nélkül.
Szal teljesen mindegy honnan van, ha jó, jó. Ha át akarnak vágni, úgyis megteszik.
Létezik, hogy az Államkincstári tranzakciók megadóztatását úgy kell érteni, hogy azt az Államkincstár majd TELJES EGÉSZÉBEN áthárítja, legyen szó bejövő, vagy kimenő pénzről???
Mert ha igen, akkor Matolcsy megvalósította a kiskorúak megadóztatását (családi pótlék pl)
Nos, ez tényleg unortodox lenne.

(Az Államkincstár főbb feladatai:
www.allamkincstar.gov.hu/# )
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Meglásd rövidesen taní-tani fogják a gazdaságpolitikáját!
Fabius, ha esetleg nem láttad volna még, akkor itt az új klip, friss, ropogós:
www.quart.hu/quart/klipszemle/20120628-tankcsapda-hatalom-nelkuli-rend-videoklip-arpa-attila-rendezeseben.html
Jó lesz az új lemez, úgy vélem.
Egyben egy új korszak kezdete is, bár Cserkót nem fogom elfelejteni.
Sidi jó helyen van a bandában, ezt a Morczy-kertben megtapasztaltam (zorallok voltak a biztonságiak), de marha jó volt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az óvoda, iskola, kórház, múzeum stb. finanszírozásból vonódik le, nem? + csp, stb.
A VV-n olvasom, hogy az MNB-nél a kéthetes betétek (amit szintén adóztatna) 5 éve nem létező kategória.

Vajon az egyházakkal kapcs. tranzakciókat is érinti?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én pont úgy értem, a zállam kőcségét majd kifizeti a bank meg a zemberek közösbe, ma tócsi meg vigyorog és dörzsöli a markát
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Azért érdekes lenne ha Gabriel barátunk beszámolna, milyen pénzekből (Irán) finanszírozzák a márkatársaik tobzódását az országban? Milyen forrásokból lettek volna azok a milliárdok amit még a választások előtt a Bankházi repülőtér megvásárlására akartak fordítani.Kiképzés, marhatenyésztés volt a bevallott céljuk. Akkoriban nagyon emlegették, hogy pénz nem számít! Annyit azért közlök vele, hogy konkrét tudomásom volt az esetről amikor ezek az összegek megemlítésre kerültek.
@sanyoka: na csak várd ki, lesz ne mulass, lézer cébéjá sort és adócsaló tesók pénze is apró egy pártnak, kűfődi della nékű egyik se nincsen sehol :-)
@Secnir: "nem őt vitték el, pedig ugyanúgy mutogat, mint a bal felső sarokban a jeltolmács. csak a jeltolmács nem imbolyog]"

Secnir, imádlak! :-)
@a szív fészkei: Az Ipoly mentén is több helyen át lehet menni, gondolom, van nagyobb bank Ipolyságon is, 70 km a kettesen Bp-től, visszafele meg be lehet menni egy jót kajálni a berkenyei fogadóba.
@Knósszosz: "Hubba pedig a cár atyuska udvari borásza, nem?"

Most már azt hiszik, nincs szükségük a hasznos hülyékre. Ez ugyanaz pepitában, mint amilyen kíméletlenül és alja stílusban beszélt Tokody Ilonával Ómolnár.

Pedig erre nagyon ráb....hat a fidesz, mert ezek az emberek a maguk körein belül véleményvezérek.
"Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Költségvetési Főosztálya elrendelte a lovak megszámlálását a kórházakban – legalábbis erről kaptak levelet a minap a főigazgatók. A vezetői utasítás indoklása szerint a lovas ágazathoz jelenleg is jelentős vagyon tartozik, s e vagyonelemek összeírása nélkül nincs jó gazdálkodás. Ezért arra kérték a címzetteket, hogy mérjék fel a lovas ágazathoz tartozó állami ingatlant, földterületet, ingóságokat, lóállományt. A kórházi vezetők egy hetet kaptak lovaik megszámolására, a tenyészkancák, a mének, a csikók számbavételére, az eredmény jelentésére."
Tényleg megy az egészségügy átalakítás. :DDD
@épészmérnök: én is ezen agyaltam. Van kb. 20 000 párttag. Barátok külhonban:0. Mégis belerúgnak mindenkibe.
Régebben, '10 előtt azt hittem, hogy hatalmon majd rengeteg szíveséget kell visszahálálniuk a nyócév támogatásért. Hát nem. A hála nem politikai kategória - mondá Antall, és tényleg. Úgyhogy itthon is fogynak a barátok.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Van ugye, a családi költségvetés.
Vesz az asszony egy doboz Van Graaf tervezte tampont, ami után nekem megfizet X-százalék tuggyalófasz milyen adót. Namost, én adom neki a rávalót, amiből nekem finanszírozni kell, a smentruációs költségeit. Szóval akkor nekem ebből bevételem származik vala, ha komló hozzájárulás címén visszafizet nekem valamennyit a kocsmában?
Csak azé kérdezem, mer teljesen hülye vagyok a közgazdaság tanaihoz, akár lehetnék miniszter is.
@sanyoka: Na mesélj a titkos riál szállítmányokról Teherán és a Villányi út között. :)
@épészmérnök: A hasznos hülyék nélkül, szarban lesznek. A most "belső ellenzékként" működő elvtársakról is ki fog derülni, hogy egy jó előre megírt színdarab szereplői. Gondolom én barom, de, hogy gondolom? Ángyán rendben, de a többi reformer? Nincsenek illúzióim, de cáfoljon meg, aki jobban képben van.
@Knósszosz:
ha tanácsolhatom? koncentrálj kizárólag arra, miből és hogyan tudnak sarcolni de legfőképpen meddig?

ha otthonos vagy a számok világában, akkor könnyű...és látni fogod amit én itt már milliószór mondtam: mások túlrészletezték de a lényeg az, hogy ez egy érdekes görbével ábrázolható amely már metszette az "X" tengelyt és már a negatív negatív azaz IV. negyedben halad a végtelen felé...

brühühühühühühühühü
@rodeo36: Mint azt mondtam már, nem vagyok otthon a számok világában. Én csak azt tudom, hogy van nekünk itt a legnagyobb közös prosztó, akinek el köll hinni amit mond. Sikeredett szétszakítania a hungarolatrinát két részre, szóval vagy libsi vagyok, vagy nemzeti érzelmű.
Erre nehéz gombot varrni, mer a czérna az ő manufrax, manus fax, szóval ott készül. Az meg nem valami minőségi thermék.
Mosmicsinájjak?
brühühühühühü
@Knósszosz:
ja, má csak egymástul tunnak lopni, meddig?
hát ameddig haggyuk
www.vg.hu/gazdasag/onkormanyzatok/nem-fizet-az-allam-az-e-starnak-378897

Az állam nem fizet. Aztán meg nem lesz bevétel, meg szolgáltatás. Aztán jöhet az állami cég. Azt meg má mi nem fizetjük.
Azért cuki hely az én kerületem is. Látod Fabius simán lepipáljuk a te zuglódat. :))

"A Fidesz ifjúsági tagozata ugyanis közel egy évtizedes kiegyensúlyozott kapcsolatban állt Vizovickivel. A szervezet 2003-tól rendszeresen az ő tulajdonában lévő helyeken tartotta rendezvényeit. A Fidelitas visszajáró vendég volt például a Dokkban, a Hajógyári-szigeten. A szervezet rendezett itt tisztújító kongresszust, Fidesz-Fidelitas megállapodás-aláíró ceremóniát és laza bulikat is."

index.hu/belfold/2012/06/29/eltuntetett_penzekbol_rendori_mellekjovedelem/

és amikről még nem is tudunk semmit. :)
@Knósszosz: Én senem értem ezt az MNB megadóztatását (mongyuk vo't is egy UV-m makro-ökonomiából a fősulin :D).
Merugyi mivel is gazdálkodik, dolgozik az MNB és a Kincstár? Ha jól tévedek: adófrintokkal.
No, majd most jól megadóztatják a beszedett adóforintokat?

Tehát, ha otthon a családi kasszából egy ezrest átteszek egy másik fiókba, akkor mitől lesz több a konyhapénz?
@Marcellusca: tündeporoska agyával gondolkodva mindig a konyhapénzes fiókba tedd azt az ezrest. addig lesz ott, amíg a többi el nem fogyik
@Marcellusca:

Ha túladóztatod az MNB-t, és veszteséges lesz, akkor a jegybanktörvény alapján a hiányt a KÖVETKEZŐ KÖLTSÉGVETÉSI ÉVBEN kell pótolni.
Magyarul: most lenyúlunk x milliárdot az MNB-től, 2014-ig meg még a ló is megszólalhat (vagy jönnek az ufók, a világvége, vagy szarakodjon vele Mesterházy.)

Felelős Országgyűlés Pesten. :(
@Marcellusca: Hát épp ezt kérdezem én is, mer nem értek hozzá. Én csak azt tudom, hogy tennep vettem két jíroszt (mer szeretek zabálni), ma meg egyre telik. Egyszerű arccal ennyi jön le,uma ami ezt tálalja, abból van dögivel. A nagy többség meg ugyanezen elv alapján ítéli meg a szarháziakat, mennyit tudok zabálni és az farhát, vagy töltött dagadó. Egyszerű ez, csak viktorék képtelenek felfogni. De rá fognak baszni, mert lózungokból nem lehet jóllakni. Majd lesz fülkeforradalom, csak nem az ő szájuk íze szerint.
@Knósszosz: látod, látod, olyan vagy mint La Fontaine tücske. Tegnap elhegedülted a hétfői jíroszodat
@Knósszosz: Remélem, az F1-es zsével nem bánsz!!!!
@Gábriel angyal: De jó lenne ha a sok sötét bunkó különbséget tudna tenni a homoszexuális és a pedofil között.
Inkább azt kellene kitenni, hogy vigyázat, az országban sötét bunkó jobbikosok grasszálnak, vigyázzon maga és gyermeke szellemi és testi épségére.
@keresztanya fabi(en): A magyar gazdák mentalitását ismerve a legolcsóbb, és legkárosabb változatot fogják használni. Fura, hogy annak idején mikor még kislányként a nagymamám nevelte csirkét ettem, nem tudtam micsoda mázlista vagyok.:D
@keresztanya fabi(en): Nem, dehogy-:))
De jíroszt nem enné k a latrinoringen, drága. Meg olyan magyarosch is. Tavaly háromezeré?? Virsli ezeröté? Blokkot kettőt is adnak, nehogy ne tudd mán elszámolni. A NAV-nak ott kellene kotorászni, nem a nyugdíjas Józsi bácsit basztatni, aki megsarkallja a cipellődet. (még van ilyen)
Aki elmegy innen, azt megértem. Aki visszajön, azt nem.
@Knósszosz: Akár lehetne az is. De az holtziher, hogy többet tud a földről, mint a szedlák félék, és a műkörmös kislányok. Ezért szégyen ami történik.:D
@keresztanya fabi(en):

Mondjuk 2014-ben is még ők fognak vele szarakodni, mert ha jól olvastam, március 31-ig csengetni kell.
Bár gondolom 2/3-al a jegybanktörvényt is át lehet írni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Bár gondolom 2/3-al a jegybanktörvényt is át lehet írni."

át lehet. de akkor idehaza és külföldön is a faszuknál fogva lógatják föl a kormányt.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Az lehet, de szerelmetes hubámat nem tudom lájkolni, mert meglehetősen magas tannin tartalmú a nyála, azt meg úgy látszik szereti vik ánusza. Nekem nem jön be egyetlen seggnyaló sem, ha professzor is a vetésforgó témában, és csípőből vágja a fidesz cuvée keverési arányát.
Inkább lájk neked, az a biztos!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": és a nagyi csirkéjétől soha nem lettél szalmonellás. meg nem is vizsgálta senki. ha most lekap az állateü. a polcról egy előrecsomagolt baromfihúst és szalmonellát talál benne, 1,5 milla a büntetés. igaz 300e-nél kezdődik, DE. Amúgy baromfit tudomásom szerint sütve, főzve eszünk, gyaxi megölve a bacikat.
És azért köztudott, hogy a baromfit és a szalmonellát elválasztani egymástól nehezebb, mint azt a tündeporos jobbkezet levágni
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szóval, akkor ma már a jövőhónapban esedékes fizumból köllött vo'na tejet-kenyeret vennem?

@keresztanya fabi(en): De attól nem lesz új cipő a gyerök lábán. (Max., ha a polgimester fija rája nem taposik. :D)
@Marcellusca: "Szóval, akkor ma már a jövőhónapban esedékes fizumból köllött vo'na tejet-kenyeret vennem?"

Én évek óta ezt csinálom! :D
Csak én ezt felelőtlenségnek meg trógerizmusnak hívom, nem fairytail-nek.
@Knósszosz: hol van az a Józsi bácsi??? Nálunk az egész városban nincs egy sem. A gyorstalapalóban meg egy egész tábla lemezt használnak azért a pár négyzetcentiért. Néha felmerül a kérdés bennem, hogy 3 sarkalásért már papucsot is adnak.
@Secnir: "át lehet. de akkor idehaza és külföldön is a faszuknál fogva lógatják föl a kormányt."

Pedig látod, hogy folyamatosan próbálkoznak...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": @keresztanya fabi(en):
Óóó, Nagyanyám tanyasi csirkéi ...
Olyan finom tyúk húslevest sem ettem, azóta sem, mióta beköltöztek a tanyáról. :(
A tanya udvarán (na, jó, a környező szántóföldön is) kapirgáló, felnevelődött tyúkból, a kertben megtermett zöldségekkel, sparhelten megfőzve ...
Ja, (abszolute) házi , Nagyanyám keze általi, készítésű tésztával!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Én évek óta ezt csinálom! :D" - Én is. :(
Csak a Zasszony meg ne tuggya! :D
@Marcellusca: Azért ne vigyük túlzásba a nosztalgiát, MERT NYÁLCSORGATÁS LESZ
@keresztanya fabi(en):
Szűkebb pátriámban van Józsi bácsi. No nem a szomszédban, de Pestszenterzsébeten van. Öt perc autóval. Ne suszterkedjünk, inkább nyomassuk a következő futamot, jó? Kimi megint legyen dobogós!
@Knósszosz: No akkor kezdjünk el arra fókuszálni. Remélem Szív addig elintézi az audimat, mert az nagyot lökne a dolgokon
@keresztanya fabi(en):
Burzsuj-e vagy? Audi? Nohát, felülvizsgálom, kivel is beszélgetek-:)))
@Knósszosz: Külügyminiszternökségemnek be van ígérve. De csak A3, mert a méreteimhez az passzol
@Knósszosz: A boráról meg a politikai állásáról nem volt tudomásom. Csak a neve ismerős. De mekkora lobbi van a földért ha ő is csak az ötödét, hatodát kapja amit igényel...
@Marcellusca: Egyik nagynénim, isten áldja meg még mindig falun lakik, már vagy 73 éves, de olyan aranyszínű levest főz a saját nevelésű tyúkból. Tápot sose vesz, kukoricán tartja őket, meg amit lekaszál fű meg ilyesmit.:D Imádom.:D
Szív! Nagyon kéne már a kocsi! a Hungaroringes futamra meg kell, hogy legyen. Ha Knósszosz nem tudja elintézni Kiminek a dobogós helyet, valamivel fel kell löknöm
@keresztanya fabi(en): Hát, ha valaki nem jól kezeli a húst, könnyen kaphat fertőzést. Meg ha nem tudja mikor mit hogyan kell csinálni és pláne tárolni.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ezek a perverz állatok élvezik. Ez a baj. :S
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": régen azt sárga levesnek hívták. sokáig nem tudtam mi az.( a jelentését)
@keresztanya fabi(en):
Akkor rendben, én sem vagyok valami hatalmas dzséniusz. Csak kiderülnek itten dolgok.:)))
@keresztanya fabi(en): Még a legbióbb, nem tápos csirkéből készült levesnek sincs olyan színe, az ízéről nem is beszélve. A múltkor a nővéremnek szülinapjára küldtünk videokat sydneybe. A karácsonyi levest elküldtük, sokat anyázott volna, ha nem egy az anyánk.:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Ne csináld már!
Nem tudtad Huba elkötelezettségét, a fenséges ánusz iránt? Azért te ennél nagyságrendekkel tájékozottabb vagy. Mindegy, nézz utána. De a nyelve hegyes, az biztos és feketeszedret érez, amikor kinyalja a cár seggét. Ez amolyan borász zsargon.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": De gonosz vagy!!
Majd éhen halok, és egy ajutentikus húslevesch... nincs neked szíved!
@Knósszosz: Tényleg nem tudtam. Amit a borászokról tudok az az, hogy valamelyik híres borászt csaláson kaptak. Ennyi.:D De persze nem lep meg amit írsz.
Miért, neki lehet karácsonykor tengerpartról küldözgetni képeket miközben dinnyetálat falatozik?! Majd kijelenti, hogy túl meleg van és unja a dinnyét... Ez is nagy szemétség.:D
@Knósszosz: Ha nem lenne szívem akkor feltenném a videot és belinkelném neked.:D Hidd el, 10000% hogy ott halnál éhen.:P
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Igazad van, de jellemzően és érdekes módon általában nem a hústól vannak a megbetegedések. Nálam szakmai ártalom a bevásárlás. A tárolási hőfokra oda kell figyelni, hogy kibírja a szavidőt. Ezt úgy adják meg, hogy gyártás és lejárat közötti eltarthatóságot megfejelheted 1/3-al, ennyi tartalék van benne. Boltokban nézni kell a hűtők kijelzőjét, sajna sok helyen már ott megszakad a hűtőlánc. Pedig a beszállítókat rohadtul ellenőrzik az átvételnél. Ha nem okés a hőfok, visszabasszák az egész szállítmányt.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Most képzeld el, mikor valaki egész életében eddig táposat evett, aztán megkóstolja az igazit. Sztem azt sem tudja mit eszik. Sütve még elmegy a tápos, jól be szoktam pácolni, levesnek, pörköltnek tanyáról veszem, árulnak gyöngyit is, na az aztán a leves!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Akkor ne!!
& nagyon jó éjt, korán kell szedálnom magam a hülyéktől. Adhío és köszi-:))
@keresztanya fabi(en): Te se csinájjad, jó? Aranyló húsleves... Kaliníhta neked is!
@Knósszosz: Ma már nem főzök, holnap gyümileves, marhaperkelt nokedlivel. Jó éjt.
@keresztanya fabi(en): Nekem a tejtermékkel van bajom. Azt rendszeresen kint felejtem. Kiscsalád folyamatosan pakolássza el a hűtőbe. Télen még nem gáz, de ilyen 30+ fokban nagyon gáz.:D
Én a disznóhúson szoktam érezni legjobban a különbséget.:D Lehet hogy azért, mert a csirkét mindig jó füszeresen, csípősen csinálunk meg. De a sertésnél brutál a különbség. volt, hogy évekig nem volt rokonnál disznóvágás, és utána nem értettem mitől olyan fura az íze, mitől annyival jobb.:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Jaja ezért tartottak a budaörsi Herman Ottó általános iskolában is kihelyezett "kosárlabdameccset".:(
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": A tejtermékeken nem veszed rögtön észre ha romlásnak indul, husinak már van szaga rögtön. Ha nem is büdös, de állott, avasodó, meg a tapintásán, fakóságán is észrevenni, ha kezd vele gond lenni.
A sertés az lottyadt, nagyon vizes. Én abból fasírtot, pácolt tarját, meg csülköt szoktam sütni, szintén jó fűszeresen. Ami még bejön, az a köröm és csülökpörkölt, de azt úgy csinálom, HOGY lehet kapni 190 g-os butánpalackkal kis gázpisztoly szerű melegítőt. Ezzel feketére pörkölöm, utána sikálom, mint a disznóvágásnál. nyam-nyam

Amúgy nálunk 2 hűtőszekrény van, az egyikben 0 fok, a másikba szedjük át mindig amit elfogyasztunk. Általában nem kell kidobni semmit, mert megromlik
@Knósszosz: Úgyúgy! :)
GO, KIMI, GO! :D
@épészmérnök: Ókovács. Ómolnár Story, Best - a házi sajtósuk, de nem alázta még Tokodyt eddig. Talmn odáig nem süllyed.
@Gábriel angyal: Nyári szünetben. Most magadat hülyíted? Nem hittem hogy lehetséges ez, komolyan, mert mást nem tudsz.
Várj, képzelem nyári szünetben nyüzsögnek ott a gyerekek. Tele van kamasz fiúkkal a folyosók, mert annnyira imádják a sulit, hogy a nyári szünetben is bejárnak. Nem strandra, nem a gép előtt neteznek, hanem a NYÁRI SZÜNETBEN ISKOLÁBA JÁRNAK?!
@keresztanya fabi(en): Az rém kellemetlen, ha kint savanyodik meg a tej, mikor reggel a kávédba akarsz önteni belőle.:D Vagy a túró megsavanyodik. A húst mindig mániásan elteszem, a blokk min 2 hétig megvan, ha bármi gond van, akkor vissza tudjam vinni. De a tej 5-ből 3 esetben kint savanyodik meg.:D
@keresztanya fabi(en): Mindig idézem a zseniális cseh könyvet, Páral: A százszázalékos nő-jét. Abban van, hogy vendéglősnél nincs kidobandó, minden romlottból leeht valamit kitalálni. Kell a kémia csodája is hozzá, na ja, de étel csak vendéghasba kerül!;-D
Nekem rohadt érzékeny a gyomrom - férjemen kívül mindenkimnek - mi nem merünk játszani a kajával. Megy a hiszti, hogy miazmá kidobni, de inkább, mint a kiszáradásig...

A mi Fagorunkban van 0 fokos fach, oda pakolom rögtön porcelánba áttéve és már bepácolva a husit legtöbbször. Akkor bírja egy darabig. Piacon viszonylag normálist adnak, azzal még nem volt baj. Kurkuma jó Alzheimer ellen, a csirke se fog semmit elfelejteni legalább.
@Gábriel angyal: Erre vagytok büszkék? Basszus, tudod te, hány bejegyzetten budapesti őslakos homoszexuális élhet a városodban? Csak Óbudán mindenkit leellenőrzöl, hogy biztonságban legyél vagy hogy csinálod? Te beteg vagy tényleg.

Eddig szaftos pedos botrány a jobbikgárdás Levente apuval volt, az bizgerálta a saját lányát évekig rendszeresen. Vona-baráti kör tagjaként.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Ha túladóztatod az MNB-t, és veszteséges lesz, akkor a jegybanktörvény alapján a hiányt a KÖVETKEZŐ KÖLTSÉGVETÉSI ÉVBEN kell pótolni.
Magyarul: most lenyúlunk x milliárdot az MNB-től, 2014-ig meg még a ló is megszólalhat (vagy jönnek az ufók, a világvége, vagy szarakodjon vele Mesterházy.)

Felelős Országgyűlés Pesten. :( "

Pontosan errol van szo!!
Mar megirtam tegnap, hogy errol szol a dolog, am akkor meg naivan viszonylag johiszemu voltam a Fidesszel szemben. A napi esemenyek alapjan viszont egyre inkabb ugy tunik, hogy egy hatalmas Barba-trukk szemtanui vagyunk. Merthogy egyre inkabb ugy tunik, a mai fejlemenyek utan meg meginkabb (200-240 milliard az allamkincstar es az MNB oldalarol, 1-1.5%-a a teljes beveteli oldalnak), hogy 2014 utan maradva ezt az osszeget egy egyszeru tolvonassal csak leirjak. (Ne felejtsuk, akkor mar a takaritoneni is Fideszes lesz a MNB-ben!!!)
Vagyis a klasszikus Matyas kiraly mese alapjan ki is vesznek penzt az MNB tartalekaibol, meg nem is....
Na persze ez majd jovore ilyenkor (feltetelezem, hogy jovore is a kampany ele hozzak nyarra a vitat) a koltsegvetes tervezetebol, illetve (akkori) veglegesnek hitt formajabol kiderul.

Az az otlet, hogy a kethetes beteteket is megadoztatnak (ami mar 5!!! eve nem letezik) mindent elmond a tarsasag kompetenciajarol, hozzaerteserol...
@keresztanya fabi(en): Én csak rajzolom a bankókat hozzá. Nem én vagyok a pénzügyér meg a miniszterelnök.
@Knósszosz: Aranyló húsleves, nem is ehetem már. Pedig tudom csinálni...

Mindegy hőségben jobb a gazpacho.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Hogy bírta ki eddig a nő? Scis, uramatyám, képzelem, mi ment agymosásban egész nap a férjétől!
@a szív fészkei: 6 évet lehúzni egy scientológus faszival óriási teljesítmény, az már tuti. Nagyon durva. Nem csodálom, hogy elválnak.
Gabriel barátunk annyira éleseszű, hogy rögtön átlátta mekkora veszélyt jelent pár meleg pasi egy üres iskolában az odajáró gyerekekre. Ezek saját magukra legveszélyesebbek.
Arra azért kiváncsi lennék, mit szeret Gabe-en a neje, mert nem az eszéért, az ziher.:D
vessünk számot...
rájött hogy a fides egy alkalmatlan gerinctelen HITVÁNY BŰN(mafia)szervezet
2010 ig 10 000 000 - 2 706292 = 7,3 millió ember
2012 ig leolvadt a fides zombirkák száma kb 800-900 ezerre, vagyis még 1,8 millió megvilágosodott
a birkák 40%-a szerint a fides rosszul ormányoz... vagyis
még mind a mai napig van 60%x900 = 540 ezer BAROM, aki azt (el)hiszi hogy a fides a kassza mexerzésén-megtartásán kívül vagyis a BŰNCSELEKMÉNYEKen túl... bármire is képes lenne...

540 ezer barom az nem kevés... ennek a zországnak harangoztak...
Na Kumin megszolgálja a pénzét: [..]"A magyar kormány nevében Kumin Ferenc nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár válaszolt. Szerinte Grant információi hiányosak a témában, ezért mindent elkövetnek, hogy a jövőben részletes információhoz jusson a magyar sajtó működéséről."

comment.blog.hu/2012/06/29/palfy_beszolt_hugh_grantnek

Mecsoda karrier!
Bocsánat kimaradtam a mai hülyeség kampányból, vki felvilágosítana, hogy hány lófaszt találtak végül is a kórházakban, illetve Gábriel összejött-e már a távolsági seggrepacsizás nagyszervű izraeli csúcstartójával, vagy még libabőrözik/kéreti magát egy kicsit, mielőtt pucsítana?
Azt meg végképpen nem értem, hogy minek szivatják a pénzváltókat. Sajnos nem fizetnek a reklámért, de mondjuk felmegy az ember például a TorFX-re és banközi árfolyamon tud pénzt váltani, azaz ha nem cash kell izibe, akkor már megint pápá tranzakciós adó. Cserébe megint bezár egy iparág, illetve az arabok a heroin mellett visszatérnek a valutázáshoz, egyébként is jobb üzletemberek, mint a kormány tagjai. Még süldő koromban megtanultam a pénzpörgetés művészetét tőlük, zseniálisan egyszerű trükk, mert százból százszor át lehet verni mindenkit, aki kisebb és kevésbé izmos, mint a pénzváltó:)
@tucano: Azt a trükköt is tudod, hogy értéktelen papírhuszasokat vagy miket adnak át a hülye külföldinek normális pénz helyett? Vagy az maga pénzpörgetés? 89-ben úgy átvágták ezzel a trükkel az olasz vendégeinket, mint a ripityom, pedig ezerszer elmondtuk nekik, hogy utcán semmit ne váltsanak!
@tucano:
te csak ne izgúlj itten, egy olyan országban, ahol a Pénzügyminiszter helyett működő cerkófmajom az állam pénzügyi tranzakcióira is kivetne adót, ad absurdum a Magyar Nemzeti Bank tranzakcióira is, azokat behajtaná és és amikor szaldót csinál akkor ráfog jönni -na nem a híg fosás meg a búbópestis- hogy -ha a KÖZGÉP NEM KÓTYAVETYÉLTE EL- ez az összeg hiányzik, azaz negatív -kiadás- ként jelenik meg a költség vetésben...elvetettük a költséget de a kurva anyját nem akar gyökeret ereszteni és szárba szökni -mexökött- meg virágba borúlni csak felborúlt...a közmunkára kifizetett -bármennyi- bér is negatív mert nem az államhoz megy az ellenértéke hanem magánvállalkozásokhoz azaz a magánvállalkozások, mint KÖZGÉP, bérkiadásait az államfedezi ...

ha ügyeskedünk kijöhet -számszakilag- hogy az állam többet költ, mint amennyit bevesz bár azt a nagy hatalmas lófaszt amit bekapott már nem lehet felűlmúlni

ehhez még hozzáadódik a te általad részletezett kis kencefice vagy abrakadabra...és máris kész az államcsőd

brühühühühühühühü
@a szív fészkei: Az is kemény:)
A pörgetés az, hogy leszámolók a kezedbe úgy, mondjuk 10 db ezrest, hogy ha kell, akkor kétszer, háromszor is, hogy soha nem jössz rá, hogy csak 7-et kaptál. Persze a hamis pénz, meg a régi is működő trükk, de azt ugye inkább külföldieknek lehet eladni.

@rodeo36: que mim stressa de mais, que aqui em Pernambuco a económia nao vai ter crescimento de 12.5%, só 11.7!!! kkk
outro mundo.
@tucano:

isto é que deves dizer ao macaco quem assume atualmente o cargo de ministro de finanzas na terra dos doidos rsrsrsrsrsrs ou kkkk mas eu peço que a gente doida merece bem tudo o que fizeram para eles mismos o desenvolvimento na terra dos macacos seja negatíva pelos números de 1.25% até 3.58% se a gente não vâ trocar os macacos para burros kkkkkkk não sou envidioso congratulação espero que o gozes bem...as noticias desde la terra dos doidos é uma graça nenhuma outra coisinha
@rodeo36: a legjobb buli, hogy építesz vmit állami (köz-) pénzen, majd eladod, mondván, hogy "az állam a legrosszabb gazda", persze te veszed meg sz-hé, aztán kiveszed belőle a részed, majd mikor kiszipolyoztad, eladod az államnak, azzal, hogy, hiszen ez egy sikeres üzlet, miért ne profitálhatna belőle az állam? aztán, ha felpumpáltad közpénzen, megint eladod magadnak
@Pantagruel:
ez megy 23 éve...pontosan láttad meg...ha lenne működőképes adó és vámrendszer ezt nem lehetne megcsinálni...és még sok minden mást sem
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: hát tehetek én arról, hogy ahol voltunk ott volt belgiumi, holland család, dán öregasszony. svéd, norvég, de cseh nem volt?!:))
süti beállítások módosítása