Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.26. 13:54 Fabius

Romkocsmák helyett talponállót!

A Nemzeti Elhülyülés kormánya tegnap új irányt hirdetett Kedves Vezetőnk kirohanásával: romkocsmában merengő belvárosi értelmiség helyett vissza kell térni a klasszikus talponállók világába. Sör, virsli, vurstli, és ha Jávor Benedek tovább pofázik a nagy büdösben, akkor május elsejei felvonulás is lesz.

Mert a romkocsmai értelmiség közellenség. Ugyanis képes merengeni ahelyett, hogy inna. Elfelejti, hogy a Nagy Magyar Pálinkaforradalomnak mindjárt befellegzik, helyette a merengésben olyan kifejezések jutnak eszébe, mint a kaszárnyakapitalizmus és tudásalapú társadalom, ami Demján Sándor és Schmitt Mária szerint is minimum pfújrossz, mert felborítja az okosok és szorgalmasok kormányzati oligarchák által vágyott egyensúlyát. Úgyhogy le vele, de azonnal! Valaki építsen egy fluxuskondenzátort valamelyik máig pöfögő kétütemű Trabantból, és a társadalom időutazzon vissza abba a korba, ahol a talponállók népe volt az úr:

 

363 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr694612269

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hét tantárgyból bukott Hoffmann Rózsa 2012.06.26. 16:23:55

Elhasalt szegény a vizsgán, amit három hallgatói és oktatói hálózat szervezett neki, hogy megmutassa, mit tud. “Elégtelent adott Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár éves teljesítményére az Oktatói Hálózat, a Hallgatói Hálózat és a Hálózat a Tansz...

Trackback: Orbán a Dunába lövetné az állástalan diplomásokat 2012.06.26. 16:19:10

Jávor Benedek azonnali kérdésére adott pökhendi és arrogáns “romkocsmás-Dunarekesztős” válaszával a miniszterelnök átlépte azt a bizonyos határt. Tudjuk persze, hogy “nem úgy gondolta” ő a Duna elrekesztését az állástalan diplom...

Trackback: A "korrekt, fair rendszer" bukása 2012.06.26. 14:02:59

Az oktatási kormányzat beismerte a hibáját. Na, nem nyilvános fejre hamuszórással, bocsánatkéréssel, "elnézést, nem voltunk elég alaposak, körültekintőek" szöveggel, csak suttyomban, a "korrekt, fair rendszer" felsőoktatási keretszámainak módosításával...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Penivaldes:
Ablak nyitva marad ugye? Valami jelölést tegyél már ki, mert megint mellémegyek! :D
@az utolsó bögreharcos: Ez egy igazán szinvonalas és széleskörű felsorolás, bár hiányoznak belőle a buzik, meg azok, akik angolul is tudnak. Hány boros kólát ittál meg, mielőtt így átgondoltad, felmérted, kategorizáltad?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Nekem is csak ilyenek maradtak meg!

@Penivaldes:
Még előtted az ÉLET drága! Miféle értelmiségi egyetemista vagy Te, hogy romkocsmába sem jártál? Mert felénk, vidéken, ahol a híreket is postagalambok viszik még csak-csak, de... :))
@zsocek:
Bolond vagy te! Karakterre fizetik. Bár manapság már pusztul a fajtája, de pénzért még bármire ráveszik őket. Olyanok, mint a másik ősi foglalkozás űzői...
Pár forintért szopnak, nyalnak, du... :))
Veled kéne kezdeni a diplomásokkal való Dunarekesztést viktor!
@Fabius:
elfelejtetted hozzátenni, most pótlom:

akurvaanyád
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Vannak tapasztalataim ifjú koromból, ezen intézmények működésének mikéntjéről. De ilyen mérvű hülyeség, egyetlen söntéspult mellett sem hangzott el. Legfeljebb annyira szorítkozott a pol-értelmiség mondanivalója, hogy Sanyi bácsi aszonta:
"ez a kádár egy szar, de mégszarabb lessz utánna"
Sanyi bácsi próféta volt. Én meg egy húsz évvel ezelőtti koloniál kocsmabútor, flash memóriával. Emlékszem rá, hogy annak idején, megvesztünk osztákiáért. Rendben, az maga a khánaán volt, nekünk. Ma majdnem szabadok vagyunk, de most nem osztrákia érdekel, hanem az osztrakhíszmosz. Van kiselejtezett cserepem, pár. Kalapács is. Szavazzunk?
@rodeo36:
Szerinted? Sok paraszt hogyan hallhatta volna, amikor a fejük Viki seggében, tökük pedig Viki kezében? :))
@Penivaldes: Le ne szarják az alkotmány asztalát a legyek
@rodeo36: Az szép, hogy Tokodi Ilonát elküldték a picsába? Mer megszólalt a nyilvánvaló kormányzati gané ellen? Mondd, a szevijai borbéj is politika lesz tetűék alatt?
Ehhez te értesz, csak kérdvényezem...
Örkény István
In Memoriam dr. K. H. G.

– Hölderlin ist Ihnen unbekannt? – kérdezte Dr. K. H. G., miközben a lódögnek a gödröt ásta.
– Ki volt az? – kérdezte a német őr.
– Aki a Hyperiont írta – magyarázta Dr. K. H. G. Nagyon szeretett magyarázni. – A német romantika legnagyobb alakja. És például Heine?
– Kik ezek? – kérdezte az őr.
– Költők – mondta Dr. K. H. G. – Schiller nevét sem ismeri?
– De ismerem – mondta a német őr.
– És Rilkét?
– Őt is – mondta a német őr, és paprikavörös lett, és lelőtte Dr. K. H. G.-t.
Olvastátok?

Gyurika számol... bebas.ott rendesen! :((
A Főnök hobbyját támogatni kell! Ne adj Isten, a következő kormányfőnk mondjuk Picasso gyűjtő lesz, akkor megszívtuk, rendesen. Bár... olcsóbb lesz az!

"A társasági adóbevételek mintegy negyedéről is lemond az állam. Rendkívül tanulságos, hogy az így elengedett 91 milliárd forint miből jön össze: a legnagyobb tétel a sportcélú adókedvezmény, amelynek értéke mintegy 25 milliárd forint. Az kormány idéntől tette lehetővé a cégeknek, hogy társasági adó fizetése helyett úgynevezett látvány-csapatsportágakat szponzoráljanak a be nem fizetett adóból. Összesen hat sportág sportegyesületei támogathatóak ily módon, de ezek közül egyértelmű kedvezményezettjei a rendszernek a hazai futballegyesületek."

Melyik majom mondta, hogy nincs itt pénz???
Jó dóga van Fabiusnak mert naponta önti ártunk és ormányunk nagyjai az ökörségeket.
"„A magyarság egy és oszthatatlan mint nemzet, de történelmi okokból kifolyólag, megkockáztatom a mondatot, hogy világnemzet lett, hiszen a világ minden részén élnek magyarok”, tette hozzá Semjén Zsolt.
a magyar nemzet Szent István óta nemcsak kultúrnemzet, hanem közjogi nemzet is, amelyet a közjog „acélabroncsa” akkor is egyben tartott, amikor politikai okokból és a történelem viharaiból következően pusztán a kulturális nemzet szétesett volna. „Ezt fejezi ki egyébként a Szent Koronához való kötődés”
Na b@szd meg ezt jól megaszondta:DD
@sanyoka: felhevült lelkiállapotban kicsúszik ilyesmi az ember száján. na
@sanyoka: és ennek a közjogi nemzetnek a legfőbb közjogi méltóságai suhanc koruk óta osztálytársak.
+ pár statiszta.
@saravad:
Ha Kéri L. ezen tárgyban tett interjúit olvasod, megérted és valahol mélyen, szánalmasnak is látod ezeket a "süttyőket".
@Knósszosz: "Tokodi Ilonát elküldték a picsába? Mer megszólalt a nyilvánvaló kormányzati gané ellen? "

Nem Tokody Ilonát küldték el, hanem az összes magyar operaénekest. Ugyanis Tokody az Operaénekesek Egyesületének a levelét olvasta fel.

Így becsülik a teljesítményt.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Direkt nem hivatkoztam vala görög tavernára, de mondjuk egy bodega, vagy egy risztorante, az élmény! Meg életforma is, nem úgy itt. Beülnek, zabálnak, kvaterkáznak tíztől hajnal háromig. Na, ez mediterrán és arrafelé van az élet. Itt nincs, csak szar. Evezni Krétán is lehet, meg Itáliában is vannak folyók északon, ahol szintén. Szar alak leszek, mert azt mondom: engem semmi nem köt ide. Persze ez nem teljesen igaz, mert a természeti szépségeink csodásak, imádom a Balatont, a Börzsönyt, sorolhatnám. Amiért utálom ezt a pöcegödröt, hát arról beszélünk itt.
@Knósszosz:
hogy tudd, a sevillai borbély Beaumarché(?) kurvára politikus darabja alapján készűlt, ugyanúgy a második rész a Figaró házassága amit Mozart követett el

Tokodi Ilona talpáig nem érnek fel mindösszesen akik ott űdögé'tek és sikoltoztak őróluk szólt a linkem...azaz csak katzenjammer...rohadt undorító alakok

még jó, hogy Bécs közel van és ki lehet ugrani a vonattal és vissza is amit annakidején a Kádárkorban a bécsiek csináltak a pesti Opera előadásaiért...sőt asszem Rákosi alatt is működött az Orient express és a bécsiek imádták a jó előadásokat egy Osváth Jüúlia aki előtt Toscanini térden állva járt Salzburgban mikor a Grófnőt énekelte a Figaróban (többek között) és a Rőzler, meg a Székely, Basilides, Báthy a nagy Verdi quartett amihez a Svéd Sándor alapozott mint egy Mount Everest...és akkor most jön ez a tetű és bandája...Pesten Máhler és a többi nagyok megtisteltetésnek vették a meghívást

szóval megy a magyar gyilkolás
@épészmérnök:
Igen! Ha történetesen Tokodi odaállna Kokó mellé egy kampány videóban, nem basztatnák. De ő nem, van saját véleménye. Ezért fekete seggű. Ez a fidesz kulurha politikája. Aki hosszú nyelvű az a mi kölykünk, akinek meg rövidre sikeredett, az mocsok liberális tetű.
Gondolod, hogy lesz itt változás? Ha lesz akkor mikor?
@Knósszosz: "Gondolod, hogy lesz itt változás? Ha lesz akkor mikor?"

Fogalmam sincs. A rendszernek az összes feszítési pontját bactatják, akármi lehet. Mindenesetre meg lennék lepve, ha 2014 tavaszáig minden ugyanígy menne tovább.
@rodeo36: Nem vagyok olyan műértő mint te, de ami csodás, az csodás:
www.youtube.com/watch?v=9cevHvPKmS8
Szóval az a segg, aki Tokodit fikázza, az menjen a Spitzbergákra, hosszú iccakákat álmodni! Elég finoman fogalmaztam..
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: @miva?: Huuuu ezeket a jobbikos zsidó családfa elemzéseket Boli imádja igazán. :)

"Az számít, hogy ki hogyan viszonyul a magyarság ügyéhez" - anyai ági zsidó származásáról nyilatkozik Szegedi Csanád

kuruc.info/r/6/97961/
@Gábriel angyal: Ez eléggé szembemegy a trollok szóhasználatával szerintem :D
@miva?:
ebből az az izgi, hogy kiderűlt, milyen politikai gennyládák irányítják az országot, a narancsosoktól nincs lejjebb, gimnáziumi és kollégiumi gittegyletek államhatalmi maffiává tudtak válni egy hullarablással és hazugságok tömkelegével, a jobbik meg szarkavarással, a lömpöpö meg fejetlen tömegbázis nélküli zsebcirkáló, a semjén és társai egy bűnbanda katliknak kotkodácsolva magukat a maszop meg hallgat mint a szar a füben és nem képes egységet meg tömeget mozgatni a demokraták meg olyan mint a bolha kutyán csak csíp de állandóan ugrál hogy nehogy valaki -tévedésből- elpurcantsa

brühühühühühühühühühühühü

szép magyar izé és ezeket kurvára megfizeti a magyar miközben éhezik miattuk...megérdemlik egymást
@rodeo36: meg, basszs! Olyan a politikai elitünk, amilyent választunk magunknak
@miva?:
Van Isten! Nekem ilyen, neki olyan... :DDD
Semjén is tiszta... mi is???
@Knósszosz:
és itt:
www.youtube.com/watch?v=7xAnc3Fo_tQ&feature=relmfu

mind a ketten a Ki Mit Tud győztesei voltak....a szociktól brühühühühühühü
a Scala de Milan örömmel látja mind a kettőt...
@épészmérnök:
Szerintem nem lesz változás. Fásult ez a nép, örül, hogy van luk a seggén. No, meg nem akarja kirúgatni magát, egy takarítói állásból. Tragédia-Levédia.
De ha nem baszunk oda, akkor jön a klozet, meg a csatorna. Én benne vagyok, hogy menjünk már az utcára, de még a közvetlen környezetem is csak dörzsöli a seggét a semlegesség aszfaltjához, amit meg tudok érteni. Eljutottunk odáig, hogy: "drága bolgár úr, a nevem le van adva a hölgyeknél" - és nem akar bemutatkozni. Persze Bolgárt hagyjuk, leírtam már a véleményem róla. De azért beszédes a dolog, nem?
Szarban vagyunk, itt már nem segít a légfrissítő, csak a teljes politikai elit cseréje. Na de... kire?
A választ, szerintem te sem tudod. Ha mégis, oszt meg velem, mert én tanácstalan vagyok, ebben a pillanatban.
@Gábriel angyal:
Mi az, hogy! Hisz szép is egy ilyen igaz magyar családfa!
Bár vérciki azoktól, akik ily sűrűn zsidóznak... :))
Igazából megszokhattuk, hogy azok zsidóznak, komcsiznak és magyarkodnak ebben az országban fennhangon, akik valahol ezekben a dolgokban "érintettek", vagy enyhén hiányosak... Nemdebár, Gábriel? :D
@Knósszosz: Halihó. Na akkor lazuljunk egy picit. :)

www.sonicbomb.com/modules.php name=Downloads&d_op=getit&lid=468
@Knósszosz: a politikai elitben is vannak jobb sorsra érdemes fazonok, egészen biztos.
Az LMP válaszút előtt áll, vagy megerősödve túlélik az anarchista ("semmi hatalmat senkinek") gyermekbetegséget, elfelejtik a bázisdemokráciát, és felépítik a vezetőiket, vagy eltűnnek.
Az összes zöld párt végigment ezeken a fejlődési fázisokon egyébként. Volt, amelyik komoly tényező lett (Németország, Ausztria, Svédország, Finnország, Colombia, és sorolhatnám), van, amelyik eltűnt.
Az LMP dolga különösen nehéz, mert nem csak a fidesz és a jobbik utazik rájuk, hanem a maszop is, amelyiknek az a fixa ideája, hogy egyedül akar maradni a piacon, nem hagy maga mellé felnőni másokat. Titkosszolgálati kapcsolatai pedig még biztos, hogy vannak, be tudnak b....ni, mint ahogy leharcolták Schiffert, a teljes szimpatizáns gárdájuk hathatós közreműködésével. Még a nénikéjét, meg a bácsikáját is bedobták.
Rámszállt a zorbán))) Ingyenreklám)))
@rodeo36: Grazie! Ez valami. Nem van széles phülem a komolyhoz, de pl. szeretem Verdit, és az istenek hárfáznak nekem, amikor a Recondita Armonia-t hallgatom Pavarotti előadásában, és b..meg Carrerastól is kiráz a hideg, amikor a Core n' grato-t énekli. Ne bassz le, én szeretem a rockot is, mert azon nőttem fel. De ami érték, az érték. Ezért van olyan olyan is, ami a komoly.
Nem sznobika, csak teccika.
Van még pár, irigyellek, hogy ebben nagyon otthon vagyolbaz...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Dehogy dolgozok. Húzok máris aludni. :)
@Gábriel angyal:
Azért ne izguljatok, Haider is egy buzibárból hazafelé egyenesített ki egy kanyart.:D Viszont így egy picit furcsán fog kijönni amikor szidja a zsidókat. :DD
@Gábriel angyal: Szia Angyal!
Ez meg mi akar lenni? Bocs, értékelem a megkeresést, de ha már küldesz linket, akkor legyen Theron kisasszony, jó?
Ezeket nem szeret-ném.
@Knósszosz: Nem hiszem, hogy lesz változás. A jelenlegi kormány az ilyen bögreharcos típusoknak tetszik. Ellenségképet ad, lehet gyűlölködni, lehet a saját sikertelen, kicsinyes, elb@szott életükért másokat hibáztatni és ami a legfontosabb: nem kell önállóan gondolkodni.
Mivel pedig ők vannak többségben, az eredmény sejthető :(
@Knósszosz: A második javított linket nézd. Repcsis nyugi. :)
@sanyoka:

Hát, ő már nem nagyon fogja szidni a zsidókat, miután meghalt.

Nem tudom, nem lehetne normálisabban, vagy emberségesebben...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kekeckedsz... :)) Hisz láthatod, mik derülnek ki. Nem mintha eddig nem lett volna ez tudott, csak most jött el az idő, hogy terítse "valaki"... Azt hiszik ezek, hogy nincs meg mindegyikről valahol egy papír, valamiről...
@Gábriel angyal:

Tudod, mi a bajom veled?
Kurva jó fej vagy, meg minden,
csak
Egy rakás, szintén tök jó fej, már nem is élne
ha
anno
Ti győztök.
Na tessék. Már csak ez hiányzott szegény Sipinek. :)

Gyurcsány: a Jobbik eltüntetése a stabilitást veszélyeztetné

Gyurcsány Ferenc százhalombattai fórumán kijelentette, ha a Fidesz megpróbálná a Jobbikot "levenni a politikai térképről" az veszélyeztetné Magyarország stabilitását.

youtu.be/IhMrosN3VzE
@Fufo: "A jelenlegi kormány az ilyen bögreharcos típusoknak tetszik. "

A legutóbbi felmérések szerint bögreharcosék már csak a lakosság úgy 12 százalékát alkotják. Orbán népszerűsége a béka feneke alatt van.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egyébként a "Zsidó felmenői miatt
mosakszik a Jobbik alelnöke" c. cikk sajnálatos lényege, hogy emiatt kell mosakodnia, nem pedig eddigi tettei, förmedvényei és "sikeres" politikai pályája miatt! A származása nem érdekel, csak a tette. Az alapján pedig eddig egy elég nulla volt. Most viszont már "valaki" lett...
Akár letelepedést is kérhet Izraelben! :))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Azt hiszik ezek, hogy nincs meg mindegyikről valahol egy papír, valamiről... "

Addig jár a korsó a kútra... azt hitték, hogy mivel nincs számukra érzékelhető ellenállás, ezért olyan messzire mehetnek, amennyire csak akarnak.
De az a 10-szeres árú vasútfelújítás a jelek szerint a fal, aminek nekimentek. Meglátjuk, totálkárosak lesznek-e.
@épészmérnök:
"a politikai elitben is vannak jobb sorsra érdemes fazonok, egészen biztos."
Nem vitatom, sőt, remélem. De nézz csak végig a palettán, hol látsz most ilyet? Én egy marha voltam, mert Ádernek szavaztam némi bizalmat. Kezeljük tényként, hogy eddig nem csinált baromságot. Aztán ott van Varga, ő is valami 'más'-t képvisel, mint amit eddig megszoptunk a fidesztől.
De: nem vagyok teljesen hülye, várok még picit. Nem ítélek már is, majd meglátjuk. Persze az alom ugyanaz, szóval...
A többség azt mondja, hogy szaros lesz a kezem, amikor kihúzom a biliből.
De azért szar egy dolog, ha már semmiben nem reménykedhetsz.
Na, majd jön Rodeó és jól elküld a picsába, mert hogyan gondolom én azt, hogy van a Kárpátija medencébe egyetlen hiteles ember, aki értem-miattam szarozza össze a parlament folyosóit, amiért fizetem. Amúgy meg tök igaza van!
brühühühühü
@épészmérnök:
:) Lesznek itt még cifrább dolgok is.
Ez csak egy apró fidesznyik törlesztés volt a III/x-es fideszes múltak kiteregetéséért... :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha én győztem volna még a kolbász is kerítésből lenne az tuti. :)

Ja és mindenki megkapná a magáét. Szív pld. egy raklap Lindt-et, Peni a örök szerelmet, Sipi egy aranyozott lámpavasat, Vlady egy koronát, Fabius egy post író robotot, Knosszosz egy egész éves repcsi bérletet, Boli meg egy ilyet. :)

index.hu/video/2012/06/23/attraktor_ptsz/
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Érdekes a dinamikája az ilyen öntúlértékelésnek. Annyira mindenek fölött valónak hiszik magukat, hogy megszűnik a valóságérzékelésük. Mindenkit lebecsülnek, azokat is, akiket nem kéne, és kikapcsol a veszélyérzetük.

Hála istennek.
@Fufo: Ha változást akarsz, akkor odamész mondjuk egy ellenzéki megmozdulásra, és azt mondod: az anyátok keservit, elég volt a puhapöcs sztájlból! Szedjétek össze magatokat és álljatok ki értem. Aztán jöhet a fidesz ostorozása, addig semmi. Ha ezeket a tetszhalott seggfejeket nem ébresztjük fel... mehetünk a picsába.
Most én is megyek a picsába, mert hrrrr-hrrrr.
@Gábriel angyal:
igen, ez valóban régi gondja a demokráciának.
nem tudja magát demokratikus eszközökkel megvédeni, a kellőképpen aljas és gátlástalan gazemberek ellen...
Fabius !

megsértődtem...

1) soha ne borícsd fel a posztok felrakási idelyét... ami hajnali 5

2) montam neked hogy sokkal jobb mondása a felcsúti aranylábú csodacsatár ramszesz dakotánnak hogy ÁTTÉR POLITIKAI KORMÁNYZÁSRA, mert a szakmaival már tele van a töke
@Knósszosz: Nem nagyon akarnak ébredezni. Sajnos.
@Gábriel angyal:

Nekilendültél...

Ez nem Trónok harca...

:DDD
@Fufo: Azért kell odabaszni. Az ellenzéknek. A másik oldaltól semmit nem várhatsz, be leszel betonozva. Csak az marad, hogy seggberúgod a tesze-tosza ellenzéket, hogy tegye már azt, ami a dolga. Ha nem...
akkor jön a következő fülkeforradalom, a nyakadba matolcsyval.
Meg a miénkbe.
Kérded ki mögé állj, amikor kurva kuss van és semmiféle nagyszabású megmozdulás sincs?
Hát, ezt kérdezzük millióan. De ha lesz, akkor emeld fel te is és menj, reklamálj, aztán kérj számon.
Más nincs.
Jó éjt, közel a meló.
@épészmérnök:
Nézd, ez egy folyamat eredménye. Te tudod jól, hogy ezért kôkeményen megdolgoztak, megdolgoznak ezek. Viktor személyisége jelenleg a legdurvább állatorvosi lóval vetekszik, tulajdonképp komoly kórtani eset. Bennünket is itt vizslatnak különbözô szervek, akiket ezúton is csókoltatok! :p
A papírok megvannak mindenkirôl. Ha kussol, tovább lophat, ha fecseg, akkor így üzen az öreg Maf, meg a fia. Nincsenek csodák, a történelemben sok hasonló elôfordult, ezek a fiúk is kottából játszanak. Igazából nagy meglepetések csak azokat érhetik, akik még túl fiatalok ahhoz, hogy ennek a csürhének a bolsevik mentalitását felfogják, megértsék, hogy csak a régi pártbeidegzôdések folynak tovább, egy nem coci államformában.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: a bolsevik mentalitás a politika vonatkozásában helytálló. Tartalmilag azonban nem. A bolsevikok nem akartak kapitalizmust, és nem gyűjtöttek nagy vagyonokat. Nem a nyolcvanas évekről beszélek, hanem a huszas-harmincasról.
@Knósszosz: "semmiféle nagyszabású megmozdulás sincs"

mitől lenne? Ki szervezze? Kiket szervezzen?
Te ellenzék vagy? Akkor saját magadat kell seggberúgnod, hogy ne légy olyan teszetosza. Ez a logikus, szerintem.
@Gábriel angyal:

Jééézus fasza!

Mostantól a Jobbik nem fogja azt mondani, hogy Gyurcsány egy állatbarom, aki mindig hülyeséget beszél?

Deszép pillanatok lesznek ezek :-D :-D :-D
@dr. Bubó:

A politikai kormányzós duma lejárt lemez, sokadszor süti el. Mikor először megtette poszt is lett belőle, vagymi.
a marslakok nézeccségi csúcsokat döntöget, pár ezer ember, alig 10..
gyakorlatilag a studioban élőben nézhetnék...
nem kéne a közvetítéssel pénzt pocsékolni....
@Fabius: igeen? akkor lyo... én se vagyok káptalan...

de ez nem teccik: "Jééézus fasza!" kicsit fogd vissza magad

ezt leszámítva nagy csodáálód vagyok:)
@dr. Bubó: "de ez nem teccik: "Jééézus fasza!" kicsit fogd vissza magad"

igen, Fabius az utóbbi időben mintha ingerültebb lenne... a meleg teszi? :-)
@épészmérnök: ez nem ing erülcség, hanem suttyóság...

kultúra kérdése...
eddig nem volt erre utaló jel. sőőt kifejezetten okosnak, logikausnak, normálisnak agya ki magát mindig...
@tucano: Én semmi tételesben nem hiszek, gondolhatod, hogy mennyire kell nekem 650 rigorózus, szerintem ebből nagyon sok elavult hülye parancs! :-DD

A kandomblé azért izgat, mert kislányként olvastam a Flor asszony két férjét meg egyéb Amadokat. ;-))))Nem gyereknek valók, de ott voltak a polcon és miért is ne???
@épészmérnök: Pedig a bögrecsárdákért életét és vérét hullatta a Falábú.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: + 1 Mert akkor hinnék el igazán, hogy kurvajó fejek. Nem zavarna be nekik az erőbe az a sok másik ugyebár.
@Gábriel angyal: Uramisten, még mindig ez van műsoron? Én nagyon örülnék, ha Szegedi Csanádnak semmi de semmi köze nem lenne a zsidósághoz, de ez nem kívánsághangverseny. Bassza meg, köztünk is van mindenféle pelyva. a legdudvábbakat odafújja a szél, ahová valók.

Hányás, komolyan, anyja helyébe megtépném magam, hogy ilyet neveltem.
@épészmérnök: Miklósa Erika, amióta látja és hirdeti a természetes orbánizmust, azóta elismerik. Sajnos, az a szép és tehetséges Solymosi Tamás is aláfeküdt ennek az alja Ókovácsnak /Fidesznek és nem állt fel és hagyta ott a balettigazgatói állását.

Tetűk ott mind, akik hagyták Tokodyt kigúnyolni egy ilyen senkitől.
@sanyoka: Szent István már valagba rugdalhatná ezeket.
@a szív fészkei: 10 pluszpont az Amado-k olvasásáért:D, most megy a Gabriela szoft pornó-western feldolgozása szappanoperának az O Globo-n, legalább gyönyörű képek vannak benne.

Ez a Szegedi sztori meg szerintem annyira, de annyira.... az alja mindennek.
az alkaida (fides mafia) buszt robbantott ?

ej ej... azok a fránya utak és buszok... elmútnyócév...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Figyelj, a gettót Budapesten kiárulják, bontják mult-kor.hu/20110415_aggodnak_a_civilek_a_pesti_zsidonegyed_hazaiert - sajnos keményen benne van a Maszihisz. Durva telekspekula zajlik ahelyett, hogy felújítanák a Kazinczy és egyéb utcák valaha szép, de az hatvan IKV-év alatt teljesen lepusztult házait, pedig Világörökségként védené az UNESCO.

Lakók nincsenek már bennük, mert tényleg romosak és így kezdtek nyílni bennük kocsmák, mert nem zavartak a bent lévők-dumálgatók, játszók, iszók senkit - csocsóasztalok ilyesmik vannak benne, a fiamtól tudom, járkál ilyenekbe. Mára ezeknek lett egy divatos feelingje, mivel nem drágák, van légkörük és amíg ott vannak, nem bonthatják a házakat. Már a módosabb külföldiek is felfedezték, mint unikumot - épp tegnap hallottam.

Ha erre jársz, nézz beléjük! romkocsmak.hu/
@tucano: Igen. De tudható, az öngyűlölő zsidó a legnagyobb zsidrákfaló. Nyomorultja.

Újra el kéne olvasnom Amadot, úgy sodort magával - Benyhe János fordította mindet- mint a hullám, nagyon megragadott, annyi élet forrt benne.
érdekes szegedi csanád is zsidó... nagyszerű... pont mint morvai...

akkor már gondolom vona is...

a tanácsközt, terrorook, ávh ávó is zsidók egymástirtásáról szólt...
Na búcsúzásúl kis oknyomi bulvár: www.blikk.hu/blikk_aktualis/ezutan-is-kaphat-foldet-a-politikus-2093081 Rogán képét a cikkben csak a legerősebb idegzetűek nézzék meg!!

Másik édibédiség: [..]" A parkolóra a KRESZ szabályai nem vonatkoznak – mondta a Blikknek Gálik Viktória, a Köztársasági Őrezred sajtószóvivője. – A kihelyezett táblák biztosítják, hogy rendezett legyen a közlekedés, de az előírások megsértésekor pénzbüntetés nem jár." www.blikk.hu/blikk_aktualis/zoldben-estilosban-parkolnak-ahonatyak-2093085

A jó kedves kerekperec anyukájukat, aki ilyenre formázta őket!
@a szív fészkei: senkinek nem jutott eszébe felgyújtani ezeket az ócskavasakat? nem kell hozzá sok egyet kell meggyújtani a tönni leég magától, mire a tűzoltók kiérnek híre hamva sincs autónak csak roncstelep

brühühühühühühühü
@vitéz Thapóccay néma bárány: Miért cikizitek a zsidókat és a feketéket ezzel a lénnyel?@rodeo36: Életem, ezek a mi autóink, hiszen adóinkból lettek a pohos seggük alá gyűrve.. A sajátunkat égessük?
@vitéz Thapóccay néma bárány: Szöveg hozzá: "Nevezzük át Tarlós Istvánt
Gyorshír:
Előkerült Szegedi Csanád kisiskolás emlékkönyve, amelyből világosan kiderült, hogy a szélsőjobboldali képviselő, élete első 10 évében kínai úttörő volt.
A Jobbik Európai Parlamenti frakciója válságértekezletet tart, és későbbre ígért tájékoztatást."
süti beállítások módosítása