Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.15. 05:26 Fabius

Abcúg Ángyán, le vele!

Címkék: fidesz oligarchák ner közgép földpályázat mészáros kft

Bosszantó egy bugris bunkó,

Abcúg Ángyán, le vele!
Illemkódexről nem hallott,
S nem tud még olvasni se!

A nagy büdös parlamentben
Úrnak képzeli magát,

A nerről baszki azt sem tudja,
Eszik-e vagy megisszák! 

 (via)

 Kedves NERtársaim, szeretett Vezérem, meg te, te, te szakállas gyurcsány tálib, hogy szakadna rád egy tehervagonnyi muskátlimag!

 Ha most egyszerű fogaskerék lehetnék a nerben, azt mondanám: lámpavas. De mert államtitkár vagyok ugyanott, ezért csak azt mondom: szégyen. A frakciónk szégyene ez az ember, aki úgy szántja ki az elmutyizott földpályázatokat a fiók mélyéről, hogy a tisztességben megzsírosodott államtitkároknak megpimpósodik a félkilós csülkös pacal falat a szájában, és az előtte letolt mintegy három kilónyi is vissza kívánkozik. Hát hol élünk mi? És hol él ez a mihaszna pernahajder, ez a frakciógyurcsány, ez az áruló? Mert nem itt, nem köztünk a kereszténydemokrata pénzpárttal, a Nemzeti Nagytőkével szimbiózisban, az ziher! 

 Könyörgöm, akasszuk fel zárjuk már ki végre! Ezen nem fog se a kamublogon elkövetett szájmenés, se a suttogó propaganda, nem erodálja a hitelességét semmi. Éppen ezért nem tűrhetjük szó nélkül, hogy hitelességével tovább csorbítsa a renoménkat, hogy ötleteket adjon, hogy az okoskodása nyomán szárba szökkent elégedetlenség valódi ellenzéket formáljon. Aki ennyire nem tudja magáénak érezni a nert, annak nincs keresnivalója köztünk!  ángyán józsef.jpg

Ha nem teszünk valamit úgy fog elgázolni minket a népharag, mint vágányfelújítás közepébe csöppent ártatlan bárányokat a negyed négyes Intercity. Mi lesz, ha nem csak a felszínt kapargatja majd? Mi lesz, ha nem elégszik meg a földfelszín feletti kalászok tépegetésével, és mélyebbre fúr a nerben? Képzeljétek csak el mennyire könnyen felszínre bukkanhat, hogy mi mindenhol, még a szarlében is ott vagyunk szervezetten? Mit fogunk csinálni, ha például az érdi csatornatársulás honlapján elkezd kattintgatni valaki, és kiböki, hogy kivitelező a Közgép, a munka egy részét meg a Mészáros és Mészáros Kft. végzi? (olvasható méretért katt)

Pedig gondolom Szeretett Viktorunk pont az ilyen példákra gondolt mikor azt mondta, oligarchák nincsenek is, csak Nemzeti Vállalkozók vannak, akik a kis és közepes tőkéjüket éppen nagytőkévé formálják a Haza örömére. Mert mi a nerben így működünk. Adunk egy kis földet - alig 1192 hektárt - Mészáros Lőrincéknek, a káeftét technológiai pályázat útján a fejlődés irányába állítjuk, és csippentünk nekik munkát abból amiből sikerül.(katt)

De azért azt csak jó lenne elkerülni, hogy valami hülye kérdezősködni kezdjen, miért épít Érden szennyvízművet a mezőkövesdi Ezüst Skorpió Kft, és miért épít vízvédművet a borsodi Felsődobsza térségében a felcsúti Mészáros és Mészáros Kft? Hogy magyarázzuk meg mért jó, ha két azonos tevékenységi körrel bíró cég nem otthon - a saját megyéjében, gazdaságosan - hanem attól 200 kilométerre kitelepülve végez munkát, mint szüretelő cserediákok a szocializmus idején? Hiányzik ez nekünk? Nem méltatlan hozzánk ez mentalitás, nem méltatlan bizalmunkra az ember, aki a Nemzeti Összetartozás Lobbiját képes maffiacsaládok és spekuláns nagytőkés oligarchák gyülekezetének beállítani?

 Kérlek titeket drága nertársak, fontoljátok meg végre alaposan a kizárás lehetőségét! Húzzuk már ki végre magunkat, legyünk büszkék arra amit elértünk, és építsük tovább a nert szarlétól a fellegekig! Ti nem akartok végre az epeömlés keserűsége helyett ismét egészséges kovászos uborka utóízt érezni a szátokban, csülkös pacal büfivel rendesen felkísérve? Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

 Csókpuszi, Bandi. 

 

 

428 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr774589522

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Matolcsy ölni tudott volna, amikor Quest a katasztrofális magyar helyzetről kérdezte 2012.06.15. 11:19:10

A lassított felvételen jól látszik, milyen indulatok feszülnek benne, miközben fogalmazza Richard Quest zátonyra futó magyar gazdaságról feltett kérdésére a “tündérmesés” választ. Nem vagyok pszichiáter, de nagyjából így képzelem el annak a...

Trackback: Védelmi pénzt szed az önkormányzatoktól a Heti Válasz? 2012.06.15. 11:17:31

A Heti Válasz egy kisebb összegért – éves szinten néhány millió forintnyi közpénzért – vállalja, hogy cserébe nem ír rosszat a pénz átutalójáról – írja a Magyar Narancs. A “kisebb összeget” a Heti Válasz Pest-Budai Látkép ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Penivaldes:
Hűűűűű, Te ilyen vén vagy??? 1973-ban készült és még Gobbi Hilda is szinkronizált benne... :)))
@Penivaldes:
Ja, bocs...
Még '45-ben, Berlinben? :DD
@Knósszosz:
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...:

Erősnek hiszitek magatokat, ugye? Itt, ezen a liberális gyűlöletfórumon, valóban az a téves benyomás keletkezhetett bennetek, hogy sokan és erősek vagytok. De nagyon tévedtek, ha azt hiszitek, hogy ez az állapot tükrözi az ország népének lelki állapotát, a valódi magyar emberek érzéseit.

Hogy is mondta a német kancellár, Angela Merkel? "Senki ne vegyen biztosra újabb ötven év békét Európában." Merkelnek igaza volt. A liberalizmus rémuralma a végéhez közeledik, a mai világrend elkerülhetetlenül össze fog omlani, és amikor ez megtörténik, a ti fajtátok lesz az első, akiket a bosszúra éhes emberek le fognak vadászni.
@Penivaldes:
Szerintem Stefkét húzod, hogy irigykedhessen RÁD!!!
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):
Én azért a helyedben nem kívánnék háborút hugica. az elég ronda tud lenni, és nem arról szól, hogy a nordikus szépfiúk mászkálnak fel és le. Különben is azt kapod amit te is adsz itt.
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...:
Akár le-:)))
Totál átlátszó, amit művel. A retorikája alptyán nem teljesen hülye, azért kell valami gógyi azokhoz a röfögésekhez, amiket idebasz. De akkor is egy tetű, mert teszi esztet hitből és nem meggyőződésből. Vagy már nem is tudom. Ha ez, ha az, akkor is egy szardarab. De ne szopjuk már be, lehet, hogy totál más a véleménye, csak basztat minket itten. Szerintem egy gyökér, akinek elvették a játékát az oviban, és azóta sem tudja kiheverni a traumát, ezért most itt tologatja a csattogó lepkét.
Nemde?
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):
Mi van nyuszifül, elborultál?
Ha vadászni kell, én benne vagyok. Viszont tudod, ott a VADÁSZnál van a puska, nem az ilyen kisnyúlnál, mint te. Megpróbáljuk? Benne vagyok... Voltál túlélő kiképzésen? Ismered a lőfegyvereket? Tudod az álcázás és a túlélés alapjait? :))
Pedig kéne, mert ott bas.hatod a fokosod, meg a sváb népviseleted. Lehet, hogy már ellustultam, de azért még a levadászásnál te lennél a nyúl! :D
Ostoba vagy... Egy igazi "Szaros kis tetű Stefke".
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...:
hát igen, most már elmondhatom, hogy elöző életemben én ott voltam Berlinben, és együtt ettem Stefi álomférfiaival...))
@rodeo36:
hívő bazmeg, hívő...
rosszabb mint a megvezetett
@Penivaldes:
Alaménom?
Nem sokat adnak érte mé?-hbe
@Knósszosz: olcsón beveszik és beolvasztják, újraöntik egy nemesebb formába, mert nem ütötte meg a mértéket.
@Penivaldes: Ezt a megközelítést átgondolom-:D
Ángyánról valamit, valaki?
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
Hülye vagy? Elveszed az örömét? Amúgy Angela Merkel a CDU/CSU kancellárjelöltje volt.

@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):

"Während der Wende in der DDR im Herbst 1989 zeichnete sich ab, dass sich im Osten Deutschlands neue, demokratische Parteistrukturen herausbilden würden. Die Macht der SED über den Staat bröckelte, am 4. November 1989 fand die Alexanderplatz-Demonstration „gegen Gewalt und für verfassungsmäßige Rechte, Presse-, Meinungs- und Versammlungsfreiheit“ statt. Etwa einen Monat später begann Merkel beim neu gegründeten Demokratischen Aufbruch (DA) zu arbeiten, zunächst im Dezember 1989 unentgeltlich als provisorische Systemadministratorin, ab Februar 1990 dann hauptberuflich als Sachbearbeiterin in der persönlichen Arbeitsumgebung des Vorsitzenden Wolfgang Schnur in der Ost-Berliner Geschäftsstelle. Später folgten der Entwurf von Flugblättern, die Ernennung zur Pressesprecherin durch ihren Entdecker[13] Schnur und die Mitgliedschaft im Vorstand des DA.
Laut Merkels Biograf Gerd Langguth haben sich viele ihrer Freunde und Bekannten aus den 1970er und den 1980er Jahren irritiert darüber geäußert, dass sie letztendlich CDU-Politikerin wurde, da sie eine weltanschauliche Nähe zu den Grünen vermuteten.
Der Demokratische Aufbruch schwankte zunächst noch stark in den politischen Perspektiven und galt eine Zeitlang wie die anderen Vereinigungen der Bürgerbewegung (Neues Forum, Demokratie Jetzt) prinzipiell als links. Bald brach sich aber eine Haltung Bahn, die den Sozialismus grundsätzlich ablehnte. Dies verstärkte sich, als Anfang 1990 konservative westdeutsche Politiker auf die erste demokratische Volkskammerwahl am 18. März 1990 hinarbeiteten und Volker Rühe als Generalsekretär der westdeutschen CDU am 5. Februar 1990 das Wahlbündnis Allianz für Deutschland begründete. Der DA nahm darin als neu gegründete Bürgerbewegung eine Schlüsselstellung ein: Helmut Kohl, der damalige Bundeskanzler und CDU-Vorsitzende, wollte nicht allein auf die Ost-CDU (die als Blockpartei vorbelastet war) oder die der CSU nahestehende Deutsche Soziale Union (DSU) setzen.
Das Ansehen des DA wurde dadurch erheblich geschädigt, dass wenige Tage vor der Wahl Schnurs seine von 1965 bis 1989 andauernde Tätigkeit für das Ministerium für Staatssicherheit (MfS) bekannt wurde. Merkel leitete die Pressekonferenz, auf der der DA-Vorstand seine Betroffenheit über diese Tätigkeit äußerte.
Allianz für Deutschland (1990) [Bearbeiten]
Die erste freie Volkskammerwahl am 18. März 1990 endete für Merkels Demokratischen Aufbruch (DA) mit einem 0,9-Prozent-Desaster. Dank der unerwarteten 41 Prozent für den Bündnispartner Ost-CDU wurde die gemeinsame Allianz für Deutschland jedoch faktischer Wahlsieger. Unter dem CDU-Spitzenkandidaten Lothar de Maizière entstand innerhalb der folgenden Wochen eine Koalition, bestehend aus der Allianz, den Sozialdemokraten und den Liberalen. Am 12. April wählten die Volkskammerabgeordneten dieser Koalitionspartner Lothar de Maizière zum neuen Ministerpräsidenten der DDR. In der Regierung de Maizières erhielt Rainer Eppelmann mit dem Ressort Abrüstung und Verteidigung für den DA ein Ministeramt. Im Einklang mit der Koalitionsarithmetik, die bei der Verteilung weiterer Posten zu beachten war, wurde Merkel in der ersten und gleichzeitig letzten frei gewählten Regierung der DDR stellvertretende Regierungssprecherin.
In den Wochen nach der Volkskammerwahl rückte überraschend schnell die Frage der Deutschen Wiedervereinigung in den politischen Mittelpunkt. Merkel begleitete viele vorbereitende Gespräche, z. B. diejenigen zum Staatsvertrag über die Schaffung einer Währungs-, Wirtschafts- und Sozialunion, der am 18. Mai 1990 in Bonn unterzeichnet wurde. Maßgeblicher Verhandlungsleiter auf Seite der DDR war der parlamentarische Staatssekretär beim Ministerpräsidenten der DDR, Günther Krause, der in den nächsten Monaten ein wichtiger Förderer von Merkel wurde. Am 31. August 1990 wurde schließlich in Bonn von Krause und dem Innenminister der Bundesrepublik, Wolfgang Schäuble, der Einigungsvertrag unterschrieben. Merkel begleitete Delegationen um Lothar de Maizière auf Auslandsreisen und war auch beim Abschluss des Zwei-plus-Vier-Vertrages am 12. September 1990 in Moskau anwesend.
Beitritt zur CDU (1990) [Bearbeiten]

Mit dem letzten Ministerpräsidenten der DDR, Lothar de Maizière im August 1990
Das schlechte Abschneiden des Demokratischen Aufbruchs bei der Volkskammerwahl und die Entwicklung der nächsten Monate nötigten zu einer Anlehnung des DA an die CDU, die von Merkel mitgetragen wurde. Am 4. August 1990 stimmte auf einem Sonderparteitag des DA eine Mehrheit für einen Beitritt zur westdeutschen CDU nach vorhergehender Fusion mit der Ost-CDU. Merkel war eine von drei Delegierten, die der DA zum Vereinigungsparteitag der CDU in Hamburg am 1. und 2. Oktober 1990 schickte. In einer Rede stellte sie sich dort als ehemalige „Pressesprecherin des Demokratischen Aufbruchs“ und als Mitarbeiterin de Maizières vor. Am Vorabend dieses 38. CDU-Bundesparteitages kam es zu einem ersten von Merkel initiierten persönlichen Gespräch mit Kohl.
Nach der Wiedervereinigung am 3. Oktober 1990 erhielt Merkel die Planstelle einer Ministerialrätin (A 16) im Bundespresse- und Informationsamt (BPA). Eine Rückkehr an das Institut, an dem sie zwölf Jahre gearbeitet hatte, wäre nicht opportun gewesen, da im Einigungsvertrag die Abwicklung der Akademie der Wissenschaften festgeschrieben worden war. Merkel bewarb sich mit der gesicherten beruflichen Position im BPA im Rücken um ein Bundestagsmandat. Durch die Vermittlung Günther Krauses, der in Mecklenburg-Vorpommern CDU-Landesvorsitzender war, trat sie im Bundestagswahlkreis Stralsund-Rügen-Grimmen als Direktkandidatin an. Gleichzeitig wurde sie auf Platz 6 der Landesliste als Listenkandidatin abgesichert."

A francba, elfelejtettem, hogy tök hülye vagy ehhez... is... és a némethez is! :)))
@Knósszosz: ezen nincs mit átgondolni. Stefi még az én mértékemet is átlépte, pedig az elég magas.))
@Dr. Lencsés István PhD.: Ezt a fajta hősiességet senkire nem lehet kiterjeszteni.
Ezt valaki vagy érzi belül vagy nem egy adott helyzetben.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
Ez így van! Azért nem volt az anno olyan egyszerű! Németeknél egy nő, pláne volt NDK-s... :))
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: De megnyerte, és azóta a liberálisoké a kancellár poszt. Tehát Setifek furcsa környezetben szidja a libernyákokat. :)
@pumukli 12: Neki az legyen: gyűjtsünk a kilövésére! Anettkával együtt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Arra gondolsz amikor ezt írja saját magukról?? :)

"Lefelé felforgatókká proletárosodunk el"??
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):
Igen tisztelt Kisasszony,

bátorkodom megjegyezni, hogy noha kétségtelenül csillogó intellektusra vall, érvelésébe, legnagyobb sajnálatomra, hiba látszik csúszni.
Kiinduló premisszái:
1. Az igazság még nem derült ki ("ki fog derülni az igazság")
2. Ángyán dr. bűnös ("elnyeri méltó büntetését").

A formális logika jelenlegi állása szerint a két állítás egyidejűleg nem lehet érvényes.

Maradtam tisztelettel.
@a szív fészkei: nem így lesz. mert úgy lesz, hogy Vezetőnk kitárja az ég felé két karját, és beszippant minket a végtelen.
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): Cirkónium, hu.wikipedia.org/wiki/Cirk%C3%B3nium , cccc, valami ütősebb kéne!
Keresd meg a titánszilárdságúakat is. Az olyan szép fém.
@Dr. Lencsés István PhD.: Csak akkor igaz, ha alkalmazzuk az ártatlanság vélelmét.

Azonban ezt magánembernek nem kötelező.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Szabó Rebeka látott már legelőt, sőt, szántóföldet is. Nem tudom, mi alapján kérdőjelezed meg a hozzáértését.

"1996-ban felvették az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kar (ELTE TTK) biológia szakára, ahol evolúcióbiológia, ökológia és szisztematika szakirányú képzésben vett részt. 2001-ben szerzett biológusdiplomát. Ezt követően az ENSZ Mezőgazdasági és Élelmezési Világszervezete megbízásából metaadatbázist épített a közép-kelet-európai megbízottként. 2002 áprilisában az MTA Ökológiai és Botanikai Kutatóintézet (ÖBKI) ökológiai restaurációs kutatócsoportjához került, ahol korábban a szakdolgozati munkáját is végezte. 2002-ben felvették az ELTE TTK Biológia Doktori Iskolájába, ahol 2005-ben szerzett abszolutóriumot. Ebben az időszakban kurzusokat tartott növényrendszertanból. Ezt követően visszatért az ÖBKI-be tudományos segédmunkatársi beosztásban. Itt gyakorlati természetvédelmi kutatásokkal kezdett el foglalkozni. Tagja a Magyar Biológiai Társaságnak és a Nemzetközi Konzervációbiológiai Társaságnak.
Fő kutatási területei a növényökológia, az ökológiai restauráció, a gyakorlati természetvédelmi kérdések, valamint a fenntartható fejlődés.
Foglalkozik a nyílt homoki gyep rontott területeken való restaurációjával, a felhagyott szántók úgynevezett másodlagos szukcessziójával és restaurációs lehetőségeivel, valamint száraz gyepek természetvédelmi szempontú kezelésével. Ezenkívül növényi tulajdonságok adatbázisainak alkalmazását is kutatta. Több mint 15 tudományos közlemény szerzője vagy társszerzője. Munkáit magyar és angol nyelven adja közre."
@Gábriel angyal: "Ezt a fajta hősiességet senkire nem lehet kiterjeszteni.
Ezt valaki vagy érzi belül vagy nem egy adott helyzetben."

Aha, mint a cérnagilisztát. Ahogy csiklandoz ott, belül.
Lassan felvonul az egész periódusos rendszer. Stefike nem tudja ugyan az a hibája mint a Mengyeljev féle táblázatnak.
@Dr. Lencsés István PhD.:
Kedves István!
Fölösleges pazarolnia egyetlen karaktert is, a „mi” Stefinkre. Ezt lássa be (pertu?) lásd be.
Rodeó szerint szardarab, igaza van. Szalonképesebb fogalmazásban azt kell mondanom, hogy genitális élvezetekben részesíti a vezérünket. Mellesleg Horthy szellemisége is belefér a hitvallásába.
Meg Himmleré is.
Kérdvényem: kell ilyen antropológiai anomáliával kommunikálni?
Talán nem kellene erőltetni, de nem bírja megállni az ember, ha felbukkan egy ekkora méretű fasz.
Üdvözli önt, a NER.
Vagy nem…?
@épészmérnök: valamilyen ásvány vagy kőzet csillogó valószínű pirit és egyéb tartalma miatt de lehet, hogy összekeverem mással

mindenesetre nem aranyérc

azaz a stefke nevű faszi álarcban hímringyó
@Penivaldes:
akkor nem is vagyok olyan rossz...
@Knósszosz: "Kérdvényem: kell ilyen antropológiai anomáliával kommunikálni?"

Kedves Knósszosz, ugyan lelkem legmélyén még nem tudtam döntésre jutni kérdését illetően, ám az Ön terminológiája: "antropológiai anomália" mély benyomást gyakorolt rám. Igaza van, nem szükséges, és nem is kellemes ezzel a hölggyel foglalkozni, ezért tanácsára hallgatva, nem is teszem a jövőben. Ha ez mégis megtörténne, szavamon foghat.
@Knósszosz: Egy kis konteo. :)

A valódi hatalom birtokosai -a "sötétben" ülő emberek (sok konteoban benne vannak)-
Elveszítették a bizalmukat Orbánba és Ángyánt akarják használni, miután megbuktatták Viktort.
@keresztanya fabi(en):
Van egy új alfekáliaföldfém, levéd tudósok bukkantak rá. MtY a táblázatban.
Radioaktív és a kutató szlengben Gyurinak hívják.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Ja ez olyasmi mint amikor Hess kirepült az angolokhoz?? :)
@Penivaldes: Mesélj hogy sikerült az üres lapra írogatás?? :)
@Knósszosz:repedésen keresztül sugároz, szarkofág kell neki
@Gábriel angyal: miután betoltam egy hamburgert egész jól:))
@keresztanya fabi(en):
Volt itt már repedés, a sport riportereknél is.
Nem Palik volt, nem emlékszem pontosan, de az megven nekem, hogy azt mondta valamelyik géniusz:
- „a kvalifikáció utolsó percében, Sumakker kiverte Raikönent”
Én vizuális típus vagyok, ezért ezt durvának tartom.
Kommunikációs gyakorlatokat nem tartanak a leendő generációnak?
Havast utálják sokan, de bassza meg, azért nem ártana szét nézni a sulija környékén olyanoknak, akik majd meg akarnak élni a phubblikátsziójuk-ból.
@Knósszosz: Halihó! Szép estét. Ez a videó volt már?? :)

youtu.be/VtMOBrg5-sY
Hát ez itt, mindenki előtt megcsal! :(((
@Knósszosz: na éppen ezért F1 kommentátorokat nem szívesen hallgatom, pont olyan hülyeségeket hordanak össze mint a tündérgyurci
@Penivaldes: Szegény, nagyon lemaradt több brossúrával. Jár erre pszichiáter néha? Orvbán hatása már a köznépe állapotát is veszélyezteti: aki imádja őt, idejut.
Peni, Te vagy az én csillogó Koh-I-Noor-om! Érted-e?
Szív meg az én kedves "öreganyám", ha már ledegradálta önnön magátot!
Imádlak benneteket!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szegény Fabius, csinált dürrögő- meg vicsorgószobát, aztán mégis minden itt zajlik...
@Knósszosz: Na, ez kedves! ;-))) Az speciel népmesei fordulat volt!!! De valóban nem vagyok 22.
@Gábriel angyal:
Bazz... ezé' érdemes élni!!!
Engedje meg a bloggazda, hogy elmondjak valamit:
A 2. kerület napján a Millenárison rendezett zenés nyitóbulin másfél órát vártunk arra, hogy Láng Zsolt polgármesterrel találkozhassunk. Mindössze egy levelet szerettünk volna átadni Neki. Azt a kérésünket, hogy tegyék csendesebbé a Millenáris rendezvényeit, mert nem sok csend jut nekünk ott,a környéken lakóknak.
Láng Zsolt polgármester köszöntötte a nyitóbuli rendezvényének résztvevőit, a nem kerületi lakosokat is. Velünk, a kerületi lakosokkal nem állt szóba. Kb. 30 méterre volt tőlünk, amikor szóltak Neki, hogy rá várunk. Nem jött oda. Küldött egy képviselőt, hogy vegye át a levelünket.
Mi heten, a környék lakóinak képviseletében ott békésen és türelmesen Rá vártunk.
Köszönjük Láng Zsolt polgármesternek a nincsmit.
Nincs mit ünnepelnünk azon,, hogy a kerület lakosai vagyunk.
@a szív fészkei: Ugyan anyám, Te nékem etalon volnál-:))) Jó, nem nyalok, de a hónom alá nyúltál. Van pár kedvencem, de Te vagy a topp... "öreganyám" jaja... -:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jól látom, hogy Penit Knósszosz lecsapja a kezedről?!
@Penivaldes:
Peni, ne kösznönd.
Csak pusztán kedvellek. De azt nagyon.
Azt gondolom, hogy szerepet játszol, ahogyan mindannyiónk. Na, ez sem igaz. Csak adom itt a 'zokosságot.
De szar volt olvasni, mikor magad alatt voltál.
Most megeszem a paprikás csirkédet, éhes volnék. Tudd meg!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
No! Csekk, nem!
Öööö... vagy még is?
Nem-nem!
Csak gyúrok a holnap estére, lesz valami jó az Orczy-parkban. Whatsover is menne, de épp nyaral. Majd beszámolok Neki, milyen volt a Tank. Háá, jó éjt! Mamitirtok kollégával hogy számolsz el, mert nem volt ma? Na?
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: Aztán négy évig megint le leszel szarva, max. más színű bohóctól. :(
@Knósszosz: :-)

@Rézmáli Máli: Látod, mi tavaly simán leszólítottuk Tóth Józsit, a tizenharmadik urát, semmi megbízott meg ilyesmi nem volt védőőrizetként előtte. Álldigált a parkban egyedül kitéve magát emígyen a nép esetleges érdeklődésének...

Meghallgatta a férjemet kedvesen, elbeszélgettek és másnapra orvosolta a panaszunkat. (ez nem zaj- hanem effektív szennyezésről szólt a Jászai Mari téri új szökőkútnál.)

Meséljétek el a sztoritokat a többi kerületi lakosoknak és ne szavazzatok többet erre pojácára. Gondolom , a Millenáris komoly pénztermelő helyük.
Vizoviczki módszerei: www.blikk.hu/blikk_aktualis/megoltek-a-szigeten-gezat-2091479

Főrendőrök és minden fejes haverja volt mostanig. Miért borult a bilije? Hiszen úgy illett ezekhez.
Lehet kezdeni csámcsogni rajta.:(

index.hu/gazdasag/magyar/2012/06/15/ktsv/

Az állam bevételeinél százmilliárddal nagyobb mértékben nőnek a kiadások, az államadósság 1,2 százalékot csökken, derül ki a költségvetési törvény pénteken közzétett tervezetéből. Az állami bevételnövelés azt jelenti, hogy egy átlagmagyarra 46 000 forinttal több elvonás jut. A bankok – illetve banki ügyfelek – és a pénzük több mint egyharmadát, 400 milliárdot elveszítő önkormányzatok szenvedik meg legjobban 2013-at, de a közalkalmazottak illetményalapját és a családi pótlékot is befagyasztották. Az országgyűlést és a minisztériumokat nem érte el a szigor.

www.parlament.hu/irom39/07655/07655.htm
@a szív fészkei:

A mi Láng(lelkű) ifjú polgármesterünk még nem olyan bölcs és egyszerű ember, mint a Ti Tóthotok.
Nem is hiszem, hogy valaha megbölcsül. Csak nem képzeled, hogy elvegyül az ő szeretett és tisztelt választói között. Pláne, hogy meghallgat és orvosol.
Amit most kérni akarunk tőle, már tavaly is kértük, de hiába. Tán ezért bujdokol előlünk.

Tényleg mások okulására írtam több blogba be a Láng úr dicső szereplését.
Nyehehe orulunkvincent.blog.hu/2012/06/15/kumin_ferenc_revbe_ert, a szar odatapadt a többi kupachoz. Öszenforrott, aminek össze kellett.

Ja istenem, de eccerűek ezek!
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):

Entitás = valaminek a létszerűsége, ahol a hangsúly azon van, hogy létezik valami, és nem azon, hogy mi létezik.

Nálad ez abszolút áll. Te létezel, de hangsúly nálad se azon van, hogy troll ellenpólus vagy-e, vagy esetleg ez az idióta baranyai paraszt. De okoskodásod tagadhatatlanul új, röhejes színfoltja ennek a létezésnek. Végül is az idegenszavak szótárának használata nem feltétele a trollképzőnek.
@épészmérnök:

Ezek szerint az ELTE-n nem tanítják, hogy szénát villával hányunk és nem lapáttal. Isteni szerencse, hogy én a csűrbe jártam és nem az ELTE-re, mert apám hátba vert volna azzal a lapáttal amivel a szénához nyúlok :-D

Meg asszem 4 napnál valamivel többet töltöttem tanyán is.
jó estét mindenkinek! beleolvastam a mai tananyagba, érdekes dolog ez a stefi, néha már hiányzik
@Rézmáli Máli: Sajnos ez a hatalmi arrogancia nem lep meg tőlük. Feltételezem, ott is amit, lehet - akár öt bőrt - lehúznak a lakosokról, mint a többi budai fidesznyik kerületekben. Hiszen ott élsz, telik rá(juk)!

Nem mi élünk ott Angyalföld-Újlipótvárosban, hanem anyám.
Na hálisten! "Az állam bevételeinél százmilliárddal nagyobb mértékben nőnek a kiadások, az államadósság 1,2 százalékot csökken, derül ki a költségvetési törvény pénteken közzétett tervezetéből. Az állami bevételnövelés azt jelenti, hogy egy átlagmagyarra 46 000 forinttal több elvonás jut. A bankok – illetve banki ügyfelek – és a pénzük több mint egyharmadát, 400 milliárdot elveszítő önkormányzatok szenvedik meg legjobban 2013-at, de a közalkalmazottak illetményalapját és a családi pótlékot is befagyasztották. Az országgyűlést és a minisztériumokat nem érte el a szigor."
Rettegtem, hogy eléri.
index.hu/gazdasag/magyar/2012/06/15/ktsv/
@a szív fészkei:
emléxel? mennyit magyaráztuk a csajnak ott a W-n, hogy a kumin egy darab kaki...nem hitte...hát akkor is igazunk volt

kár
@a szív fészkei:
az az állam amelynek bevételei vannak és a népnek csak növekvő terhei az megérett a teljes és végleges felszámolásra, a történelemből való kiradírozásra

kár

meg? na mi?

brühühühühühühühü
@épészmérnök: az illető hölgy szerintem egyike azoknak, akiket ki kellene venni az LMP-ből, egy olyan formációba, ami több, hasonló módon máshonnan kiemelt személyből állna össze. Az LMP így, ebben a formában, ahogy most van, komoly visszahúzó erő a tehetségesebb tagjai számára (nagyjából ez a véleményem a többi pártról is).
-no komment-

Bérelt hely a Közgépnek - újabb milliárdos munkákat nyert
Az építőipari cég részvételével megvalósuló munkák értéke eléri a 280 milliárd forintot.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/berelt_hely_a_kozgepnek_ujabb_milliardos_munkakat_nyert.522605.html
süti beállítások módosítása