Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.05.04. 04:56 Fabius

Orbán Borat menni Kazahsztán

Címkék: gazdaság fidesz orbán viktor kazahsztán széll 2.0

Adjonisten, Megváltó, Megváltó!
Jöttünk rokon országból.
A pénzünk is mind elfogyott,
mangalicánk is megrogyott,
hoztunk semmit hat marékkal,
lejárt gyógyszert vasfazékkal.
Én vagyok az Orbi cár,
aki önkéntes király.

(via)

Kedves Vezetőnknek régi jó szokása, hogy télakot vesz az országból mikor ég a ház. Gondolom jobban szereti az élőszó helyett, ha a telefonja Szijjártó Péter hangján jelzi: főnök, főnök, esemese érkezett, elnézést, elnézést, főnök - és így értesül róla, hogy a kormányában átalakulás van. Ilyenkor a habonyárpi csak bepötyögi a választ: oké, kinevezem Balog Zolit, a roma integrációval úgysem ment semmire, ideje, hogy miniszter legyen. Aztán lehet puhítani tovább a húst az ülés alatt a nemzeti légitársaság híján a csehektől bérelt repülőn, Kazahsztán felé menet.

Mégiscsak kényelmesebb ez, mint itthon birkózni a csulafürdővel amit a Széll 2.0 váltott ki az emberekből. Így nem neki kell az arcát adnia a kihátrálós, felpuhítós ötleteléshez, elég kijelenteni szokás szerint: nem is a zembereknek kell megfizetni a tranzakciós adót, bibibí, és huss, máris lehet suhanni a messzi rokonok földje felé egy kis olajpénzt kunyerálni. Szegények meg csak pislognak, mint egyszeri Arany Horda a bácsban talált kun rokonokra, mikor a Magyar Vándor Kurultáj Szakkör letipeg a gépről, és rokoni húrokat kezd pengetni.

Varga Mihály, mint Kusza Szem és a kasszakulcs őrzője máris lenyilatkozza, a kazahok megnégyszerezték a GDP-jüket az elmúlt hét évben, úgyhogy kurva sürgősen kéne a recept, másrészt meg unortodoxia előtt mikor még létezett magyar gazdaság volt olyan év, hogy a magyar-kazah kapcsolatban félmilliárd dollár forgott, most meg az egy kivétel Szuper Leventén kívül nem akarnak tőlünk semmit. Igaz, cserealapnak most is legfeljebb a használaton kívüli mezőgazdászainkat tudjuk felajánlani, mert az uniós támogatás felnyalására játszó otthoni klientúra mellé nem kellenek. Esetleg adunk melléjük egy Ángyánt is, ha építenek egy saját gulágot neki ahol eljátszhat. Két legyet is ütnénk egy csapással: nem kéne seggreforgó blogra pazarolni az egyébként is szűkös kreatív energiát, és az olcsó olaj, na meg a magyar-madjar testvériség iránti elkötelezettségünk bizonyítékaként is szolgálna, ha legjobb emberünket adnánk oda zálogba.

Igazán azt nem értem, kultúrát miért nem ajánlgatunk föl nekik? Az is lehetne simán többcélú: ha rábírjuk őket mondjuk a rockopera importra, akkor Orbán a főszerepek egyikében egyszerre élhetné ki magából a forradalmár és a trubadúr hajlamát, a Richter Gedeon meg gyárthatná szakmányban a fülcseppet, fülgyertyát és a füldugót. 

Kíváncsian várom mi fog kisülni a hakniturnéból. Bár valami azt súgja, ennek a mi Boratunknak nem fognak olyan köszönő levelet írni, mint Sacha Baron Cohennek. Hacsak nincs kéznél egy kamera, és a hős forradalmárunk nem csinál egy filmeposzt, amint V tangába bújva éppen népszerűsíti mondjuk az Arasan fürdőt. Végül is amekkora szarban vagyunk, ne zárjunk ki semmilyen lehetőséget.

 

 

1681 komment · 8 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr834487636

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jó irányba nyit Orbán, mi a következő? "Puliáldozat az IMF hitelért"? 2012.05.06. 16:25:55

 Albínó tevét áldoztak fel öngyilkossági hullám megállítása végett Kazahsztánban.     Az eset Karabulak városában történt, lakosai úgy vélik, hogy gonosz szellem sugallatára követett el öngyilkosságot 14 tizenéves az utó...

Trackback: Orbán Viktor életrajza 2012.05.04. 11:09:16

Egy évnyi szociológus gyakornoki szakmai gyakorlata van, 24 éve megélhetési politikus, aki 1990 óta ki se tette a lábát a Parlamentből, hogy körbenézzen a magyar valóságban. Szónoki képességei rendkívüliek, a politikai marketing és a tömegmanipuláció t...

Trackback: Mennyibe került nekünk eddig a Fidesz szabadságharca? 2012.05.04. 11:06:33

Naponta 700 millió, hetente 5 milliárd, havonta 20 milliárd, éves szinten pedig 250 milliárd adóforintba. Fejenként naponta több, mint 70, hetente 500, havonta 2000, éves szinten 25.000 forintjába kerül minden egyes magyar adófizető polgárnak a Fidesz ...

Trackback: Mennyibe került nekünk eddig a Fidesz szabadságharca? 2012.05.04. 11:06:32

Naponta 700 millió, hetente 5 milliárd, havonta 20 milliárd, éves szinten pedig 250 milliárd adóforintba. Fejenként naponta több, mint 70, hetente 500, havonta 2000, éves szinten 25.000 forintjába kerül minden egyes magyar adófizető polgárnak a Fidesz ...

Trackback: Papot hívott Orbán az országhoz: lelkészéből csinált minisztert 2012.05.04. 11:04:23

  Balog Zoltán betanított esztergályosból lett református lelkész az új nemzeti fejlesztési miniszter, életrajza lentebb olvasható. Hamarosan az első keresztelő is meglesz: a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumot keresztelik át Emberi Erőforrások Min...

Trackback: Orbán szeme előtt a fátyol, avagy jobbak vagyunk, mint Európa 2012.05.04. 10:47:31

 A miniszterelnök szerint Magyarország két évvel ezelőtt nemcsak kormányt, hanem gondolkodásmódot is váltott, és főképp ebből adódnak vitái az Európai Unióval.      "A magyar emberek idejekorán megértették azt, ami...

Trackback: Velünk Európa nem fogja feltörölni a padlót - majd Kazahsztán 2012.05.04. 10:47:19

 Magyarország keleti nyitásának fontosságáról beszélt a magyar kormányfő a Karim Maszimov kazah miniszterelnökkel folytatott plenáris tárgyaláson pénteken Asztanában. A találkozó utáni sajtótájékoztatón Orbán Viktor azt mondta, Kazahsztán az él...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.05.04. 10:00:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@mamitirtok sír derék (kommensevik): mert Peni olyan szelíd, bájos, aranyos, kedves, békés, érzékeny, finomkezű. Egyesek ezt megbecsülik...:D
@keresztanya fabi(en): én sem kacslábon forgó palotában éltem le az életem eddigi részét, mielőtt még megkapom.
@Penivaldes: "az országon beül is lehet mászkálni."
Persze, lehet. Senki nem vonja kétségbe. (Pláne én nem.)
A probléma ott van, hogy az egyéni menekülő utak egy idő után bezárulnak.
A jobboldali liberális azt mondja, fusson, ki merre lát, győzzön a jobbik. A baloldali meg azt: mindenkinek jobb, ha segítünk egymásnak, és közös, mindenkinek megfelelő megoldást keresünk (például az iskolafenntartásra, ebben az esetben). Az a baloldali meg, aki reménytelennek látja a helyzetet, szintén fogja a batyut. De nem költ hozzá ideológiát.
@Penivaldes: Jó munkátok lehet. Az én környezetemben még senki nem kapott házat a munkájáért.
@Penivaldes: Egyszer fent, egyszer lent.. amikor fent vagy, becsüld meg jósorsod, mikor lent, ne átkozd a rosszat!

nami 2.3
@a szív fészkei: "Ma Magyarország még nem teokrácia."
Ámmen :-)
@épészmérnök: én az elsőhöz tartozom, és teljesen függetlenül a témától. fusson ki merre lát. és nem csak átvitten.
@Penivaldes: Ahh... mondd Te földi gyönyöröket megtestesítő égi királynője az buja képzeletnek? Szempillád rebegése reményt sejtetően vibrál-e nékem, vagy csak hamis próféta testesül meg szűzies testedben? De jaj, nem tudok azonosulni eme képtelen feltételezéssel, feledek minden eddig megélt bút-bánatot, ha elhozád nékem a megnyugvást kebleden, a szemed pillantásaként a szívem áhította gyönyört, mely ajkaidból fakad, ha megszólalsz ó hercegnőm, hogy menjek már a picsába??
@Knósszosz: neglizsém összehúzom keblemen, és ártatlanul pirulva tekintek rád. foglalj helyet a rökamén:)
@Knósszosz: Hami a baba! Egérre vágyik, a rágcsáló megtette dolgát, mehet!:-P
@a szív fészkei:
Igen, csak jelen esetben (esetemben), az elérhető lett kötelező. Mondd meg, milyen alapon kérdezheti meg bárki, mi a vallásom? Ha ezeknek a tetveknek azt mondtam volna, hogy; -zsidó, és bazmeg?- tuti nem lenne a suliban a lányom. Ráadásul picit kivételezett a helyzete, mert van felmentése ebből-abból. A vizsgák után ezt megoszton Veled, addig inkább befogom a pofám, mert orvbán tudja... meg a TEK.
@Knósszosz: Felekezetnélküli! Azt vehetik felhívásnak, keringőre, ha akarják!
Dugják fel, ahová gondolom!
@Penivaldes:
Ó jaj... tíz óra elmúlt vala, mit keresnék az rökkamijén, melytől távolodsz már ily kései órán? Holnap előbb hozom az létrát, melyet szíved míves erkélyéhez támasztok. Addig virrasztok a gondolattal, mely 168 órán át is ébren tart, a platói szerelem mámora okán, ma éjszaka a haverom teherautóján alszom.
Puszi, jó fej vagy!
Kár, hogy vén hülye vagyok...
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Én tovább is mennék, de szabad a sajtó, meg a vélemény nyilvánítás ugye?
Azért beszélem meg Veled, ha megvan a vizsgája a kölyöknek. Miért baszogatnak bennünket ezért? Hogy ne legyek közönséges.
Na...
@Knósszosz: Nem volt profi mondatszerkesztés...
De érted.
@Knósszosz: Megbeszélheted itt, de a
gyerek érdekében ajánlom, ott még ne!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Se-se, majd ha megvan a bizi. Magamat nem féltem, csak az ő érdeke a fontos /pill...
@Knósszosz: Az. Szabad. Csak aztán ne csodálkozz!
Nertársak, kérhetek még két Zlaty Bazantot netán, behűtve?
hu.wikipedia.org/wiki/Vojislav_%C5%A0e%C5%A1elj

"Sokat szónokolt, annak ellenére, hogy raccsol. A szerb nyelvben pedig igen jelentős szerepet kap az r hang."
Apám...két napig vagyok offline, és Sarko megy a levesbe, a görögök minnyá dobják az eurót, és Gyurcsányból tudományos munkatárs lesz...

Höjj, gyakrabban kéne szabira menni :-D
@Fabius: Jobb lenne, ha Gyurcsány menne a levesbe, Sarko dobná a jurót és a görögök lennének tudományos munkatársak,:-P
...és bazmeg karakán érdemi vitát folytat. Mi van itt?!

:-D :-D
@Fabius:

Izéééé...tőlem lehetnek a görögök tudományos munkatársak, de ne nálunk, ha mégis akkor legalább ne gazdaságtudományosak legyenek, jó? :-))
@Fabius: Kánunkhoz nincs szerencsém, mióta kiderült, hogy buzi, kerülöm, mint Kata a műfütyit!:-P
@Fabius: Miért, ennél kaotikusabb, vagyis (görög)katolikusabbak lehetnének?
Bocsesz, csak Penike felbosszantott!:-D
@keresztanya fabi(en): Ha jól emlékszem borókapálinka,s nem is olyan rossz, legalább is a Tátrában, jó vacogós időben nem esett rosszul,de akkor nekem erős volt, át is melegített egy kis kupica is.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ezek a szóviccek, amiktől menek hídba lefele...
@Knósszosz: Elnézést, lehet, nem vagy jókedvedben, rájaadásul még szíved bloghölgyét is sínföltem kissé..
@Fabius:
Te csak ne menj szabira, mert elszabadul a pokol. Oszt senki se bassza ki a barmokat. Mondjuk most elég konszolidált volt a közönség, de én már kattantam tegnap egy-két baromra. Türelmes vagy...hahaha
@keresztanya fabi(en): A Becherovka nem az, Jan Bechet kifejlesztés, gyomorkeserű, az Unikum és a Jagar,aki meister között van, nem annyira erős, mint inkább fűszeres..szlovák változata a Demanovka, az is jó, minőség/ár kategóriában. Fabiushoz ilyenekkel ne forduljatok, ha kérhetem..a szláv ékezetek meg nincsenek telepítve a gépemen..prosím!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nohát!! Penimet ne báncsad, mer lesz itten irgum-burgulum! Csak győzzek mia kulapázónni Egérnél. Na, az kemény lészen.
@Knósszosz: De, bántom, ha butaságokat állít, nem családtag, hogy ennyire védenem kelljen!:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): na akkor mégis meg fogom kóstolni.

köszi!!!!!!!!!!!!!
@Fabius: szolíd kávéházi csevely, némi szexuális túlfűtöttséggel.Gábriel és Kán is kitett magáért...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ďakujem Vám veľmi pekne... autenátikásan nem megy, ezt tanátam. De alénjege az bene ven, mint dózsába a vót sztár.
@keresztanya fabi(en): Olcsóbb, mint Junájkum, én inkább ezt fogyasztom, kevésbé kesernyés, inkább édeskés és tényleg fűszeres!
A történet az 1805-ös évben kezdődött, amikor a karlsbadi "Három pacsirtához" címzett fogadóban maga Plettenberg Mietingen gróf, az akkori divatos előkelőségek egyike szállt meg. A gróf magával hozta angol orvosát, Dr. Frobrig urat is.

A vendéglő tulajdonosa Josef Becher volt, aki a fogadó mellett egy kis gyógyszertárat is működtetett. Frobrig úr unalmas óráiban itt talált egy kis felüdülést, ugyanis kiderült, hogy mindkét férfi szenvedélye a gyógyfüvek, az aromaolajok, és az alkohol keverése.

www.becherovka.hu/index.php?pid=2
@keresztanya fabi(en): Hasonló,de fűszeresebb, zamatosabb. Üzletláncokban láttam már a vevőszolg-dohánynál pici féldecisben is, egyszer kóstold meg,de előtte tényleg le kell hűteni.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Azért van az az ortodox görögkeletű kaoticizmus amit a jelenleginél is jobban utálnék :-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nem-e? Macsek. Házi macsek nem? Én csak pár hete vagyok itt, de Ő nyilván régebben. Na, nebáncsadmá, érzékeny a lelke!
@Fabius: Én sem cserélném le a(z itt huni) jelenlegi kaotikus rencert az 1974-es junta ténykedéseire, valóban!:-)
@Knósszosz:

Van mikor az atyai lét előbbre való. De ahogy olvasom te is abban a cipőben (ballagó, érettségi előtt álló csemete) jársz, mint én.
@Fabius: Miért utáln(é)d? Pár szóban csak, ha kifejtenéd..
@anyósnyelv:

Na, majd megnézem mit műveltek.
@Knósszosz: Azért, mert érzékeny, még elimerhetné, hogy más vélemény is létezik az övén kívül, nem?
Néha velem is előfjordul, hogy tévedek..a NÉHA a hangsúlyos azért!:-D
@keresztanya fabi(en): Jó éjt! Időnként nem árt kipróbálni új dolgokat is, hátha megtetszik!:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Én azt még tapasztaltam, hogy tévedtél vona.
Hangsúlyossan...)))
Ja, Peni meg megvédi magát.
Az ő világa még naív, ebből fakadóan lehet idealistának nevezni, majd rájön... de amúgy aranyos, kedvelem.
@Knósszosz:

Leginkább, mert:

1: egy állam sem bír végtelen számú közalkalmazottat eltartani úgy, hogy 12 havi bér helyett 18 havit tol ki nekik.

2: mert egy állam sem bír létezni nulla közeli adófizetési hajlandóságú állampolgárok, és ezt elnéző adóhivatal mellett.

3: mert egy állam sem bírja el, ha az aktív munkavállalói közül minden ötödik nem görög. (vagyis a bevándorlók végzik a meló ötödét, és a fizetésük vonzata nem a görögöknél csapódik le)
@Knósszosz: Pedig szoktam. Az éltem a példa, de igyekszem javulni, bármit állítsanak is barátaim! (ellenségre kösz, nincs se igényem, se szükségem!:-)
Igaz,de olyan rég volt, mikor ittam, valamikor a 70-es évek elején.
Borovicska - borókafenyő likőr

Egy kis házi recept:
Minden karácsonyra készítünk valami finom likőrt, amit kiegészítő ajándékként adunk a Szüleinknek, a Barátoknak és persze egy üvegcsével megtartunk magunknak is.
Készítettünk már narancs, csoki és citrom likőrt is. Az idei választottunk a borovicska volt. Kellemes, kicsit ánizsos íze lett, ami szerencsére mindenkinek nagyon ízlett :-).
Hozzávalók kb. 1 liter likőrhöz: 75 szem borókabogyó, 3,5 dl törkölypálinka vagy grappa, 30 dk kristálycukor, 3,5 dl víz.

Elkészítés: A borókabogyókat mozsárban kicsit összetőrtem és üvegbe szórtam. A törkölyt ráöntöttem, szorosan lezártam és két hétre félreraktam. Közben néha összeráztam. 14 nap után a cukrot a vízzel kevergetve felforraltam, rászűrtem a borókás alkoholt és elkevertem. Kicsit hűlni hagytam, de még melegen üvegekbe töltöttem. Szorosan lezártam és hűvös helyen 1 hónapig érleltem

A Becherovka, meg gyógykeserű... Köszi, úgy haltam volna meg, hogy keverem...
@Fabius: Az írek is kezdik hazazavarni a magyarokat, cseheket, polákokat, ahogy hírlik..
@anyósnyelv: Nagyon nem kell! Borovickától már hánytam epét, Becherovkától még nem, de mindkettőben volt sárgarépa, mint alap-alkotóelem!:-P
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Mert abban a helyzetben nem engedhetik meg maguknak, hogy "mi" dolgozzunk helyettük.
@Fabius: Ott sem kolbászból van már a kerítés, de mintha itthun, a választások előbb lett volna szó valami mézeskalácsházról, nem?
Ez már kipipálva a nagymértékű ,sohasem látott adócsökkentéssel, ugye!:-(
@Fabius:
Na, most értettelek meg.
Te kaoticizmust mondtál, én meg elsiklottam felette. Nos, így már értem. Pusztán azért verdestem itt a turulszárnyaimmal, mert az Áthoszi kolostorokról írt Rapcsányi könyvet olvastam és nem értettem a párhuzamodat. Na, most kitisztult a kép. Nem a görög gazdaságról és nem a vallásról beszéltél/beszéltünk.
Nekem bejön egyébiránt az ortodoxia tana. Leszarják a pápa primátusát, és ez nekem nagyon tetszik. A tolvaj rablóbanda miért élvez kiváltságokat?
Ez messzire visz, meg késő is van. Meg csak piszkállak, mikor Te is "ballagtál", megértem. Jó éjt, és ne szórakozz, holnap legyen poszt! Na mán
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Vannak el/enségeid? Nem próbáltad még leszarni őket?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Rendben, Ezt a görögök úgy szokják mondani, ha bensőséges kapocsilag köszönnek el, hogy; Adío
Na, akkor az!
@Penivaldes: Nem a javaidért irigyellek, csak azért, hogy ez neked ilyen sittyre-suttyra megy. Én pl. itt sem hagyhatnám anyámat. És az az igazság, engem kötnek dolgok, és fájna menni. Akit sehová semmi nem köt nagyon, azt meg nem irigylem.

Mások vagyunk. Sok ember reked útközben, se a régi helyén, se az új helyén nem gyökerezik meg, az se vidám állapot azért.
@keresztanya fabi(en): :-DDD

A volt férjem igazán kurvára befutott kint az Óperencián túl, bárhol vehetne kacsalábat, firegve-forogva. De inkább röpköd hetente jó sokat, mint a saját építésű házát, birtokát elhagyja, és menjen folyton újabb melóhelyekhez közeli kéglikbe az ország másik végébe. Tiszteli, hogy a gyerekei kötődnek a barátokhoz, a jó sulihoz, hogy ott voltak a neje szülei a közelben, szóval ott sem adja fel azonnal mindenki az életét a munkájáért.

Na meg azt a helyet, ahol a melódia főleg zajlik neki, nagyon felületesnek ítéli és nem szeretne ott élni. Van ilyen is.
@Fabius: Nem szorulunk importra, van nálunk elég, inkább őket kéne exportálnunk....
@Fabius: Vissza kellet jönni picit, bocs. Igen, ugyan abban a cipőben járunk, csak a különbség kettőnk között az, hogy én próbálok megfelelni. Te szerintem (leszűrve a habitusodat a blogodról), odabasztál volna. Nem biztos, hogy adott pillanatban a legjobb megoldás, de hasznos lehet.
Na, én óvatos vagyok.
Csak amíg meg lesz az érettségije a lányomnak. Aztán valamit csinálok, az ájtatos segglukak életének megkeserítése érdekében. Itt kezdem, mert tudom, hogy ezt a blogot kibaszott sokan olvassák.
A TEK is szereti, ez nem fikció a részemről.
Na, jó éjt!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nem tudom,de a Borókapálinkában tuti, hogy nincs sárgarépa,s leginkább fenyő íze van, biztos rágcsáltál már tűlevelet, olyan...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Itt már meleg a kemence,s készen áll a sütőlapát - coki nekünk mézeskalács, az már elfogyott...
@Fabius: Te hogy néz ki ez a Rozgonyi???? Ez még az ufóknak se kellett, azért dobták ide?
@anyósnyelv: Minden hányásban van sárgarépa - szerintem ezt akarta költőien kifejezni. :-DDD
@Knósszosz: Puszi a TEk-nek!! Neked szép tengeres álmokat!
@Knósszosz:

Odabasztam. Eredménye lett. Pont.
@a szív fészkei:

Mifelénk úgy tartják Rozgonyi olyan, mint egy lófasz, csak kevésbé szép.

Egyébként ékes példája a plébános úr is annak, hogy a tendenciózus misézés igenis kifizetődik. A tiszapista tér/szobor meg a meghiúsult Trianon emlékmű ellentételezése, és Markó képviselő úr további lojalitásának ára.
@Fabius: Ez a lovakra nézvést igen komoly sértés. :-DD Nem mélyedtem el nagyon az ötödik lábuk szemlélésében, de amilyen szép, arányos állatok, azuk se lehet olyan randa, mint Rozgonyi.
Pláne még így felöltöztetve! Jó jézus a jégen - ez a látvány irtósabb a szemre, mint a sósav!
@a szív fészkei:

Sóóósav...pedig még nem is beszéltél vele :-)) Akkor tudnád csak meg igazán, ahogy Navarró is megtudta a Hermina rendelő előtt azonnal :-D

Komolyan nem tudom néha, hogy szánalmasabb vagy röhejesebb-e az ember időnként.
@a szív fészkei:

Öhhh...na az ilyenből lett elegem. A sportág legjellemzőbb nyilatkozata az alábbi videón Varga Cigány Zolitól (a cigány becenév, használja 20 éve) mikor az akkori kapócszsóka Soós Szilvi háromból háromszor ment neki a szalagkiorlátnak a Mátrai Hegyiversenyen, és órákat csúsztunk miatta, meg az utolsó futam a "rendes" versenyzőknek el is maradt:

www.youtube.com/watch?v=t6rscgtORlc
Mezőgazdaság: www.agromonitor.hu/index.php/foldpiac/66-foldpiac/7353-a-vm-a-foelduegyekrl-qa-kutya-ugat-a-karavan-haladq

Úgy látszik a Zűrhajós lett ott a főember...
Annak a bevett rizsája ez mélyértelműség.
Majdnem írtam egy Gyurcsányos posztot. De szerencsére előbb nekiláttam az rss restanciának, és elolvastam ezt:

kikellennekjonni.blog.hu/2012/05/04/nyilt_level_gyurcsanynak

Asszem nem tudnék ehhez semmit, de semmit hozzátenni.
@Fabius: Hát igen. Persze, ha beletolja a pénzét - neki se ártottak a rokonok a pénzszerzésben, már a második nej rokonai - egy pártba, akkor meg az lesz a baj. Hogy miazmá, hogy pénzeli.
Addig, míg gründol 1 pártot de háttérben marad vagy gründol és előtérbe tolakszik, ez megy, megyeget, mert mehet: magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/elfoglaltak-a-gazdak-foldjet-79929
Gyámügy Fidesz-módra: atv.hu/cikk/20120506_ami_most_jon_ahhoz_nem_szeretnem_hogy_kozom_legyen?source=hirkereso

Aki ért hozzá, elhivatott, csinálná minden nehézség ellenére és sikerei vannak - azt kibasszák, mint a macskát szarni. Roma integráció szerintük... Borzasztó, komolyan.
@Fabius: neked mi dolgod van a Fleto-val?

te is a zemúttnyóccévmega fleto párti lettél vagy most éppen jó belerugni megint

ahelyett, hogy együttműködtetek volna vele 8 éven át és nem fanyalogtatok volna, hogy nem elég kurva és nem elég...akármi

most van már 2 éve egy csőd amiből nincs kiút, semmilyen!!!! te sem tudod!!!!

a többi fürdőskurváksiráma a nagyobb és jobban fizető faszért
Ha már szülni nincs nagyon kedve a népeknek még Mattolcsy kedvéért se, aki meg itt van, elmenne a francba, a diákokat egyenesen elüldözik, de halleluja! hvg.hu/itthon/20120506_honositas_sikertortenet_wetzel#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_5_6

Ezek mind Fidesz-szavazók lesznek?Tanzániából is?
@rodeo36:

Működjön együtt vele az apjafasza. Meg miben működtünk volna? A mismásolásban? A tehetetlenségben? A pártjával szembeni impotenciájában? Az elkúrt válságkezelésben?

Amúgy meg olvasd el ezt, és vonj tanulságot:

napifix.hvg.hu/2012/05/05/schmitt-pal-for-president/

Mert szerintem kurvára igaza van. Nálam egyféle az a mérce.
@a szív fészkei:

A saját pénzeddel azt csinálsz amit akarsz. Ahhoz sincs senkinek semmi köze, hogy hova rakja azt amit az Altusból évente osztalékként kivesz.

Ez magánügye.
@rodeo36: :))))

apropos, jó a zuzmó termés, a rének jól el vannak vele, ölég sok a ráérő időm, úgyhogy lila sapikat kötögetek, meglátásom szerint komoly igény van rá. beszállsz a buliba?
süti beállítások módosítása