Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.04.20. 05:02 Fabius

Ördögbotos lecke jobbikosoknak

Címkék: fidesz jobbik közpénz elszámoltatás markó elemér

MarkóPista mi a fasz van veled mondd csak?
Beteg vagy, vedd észre, remeg a lábad!
Semmi okom nincs rá, hogy pezsgőt bontsak,
Mer' amit látok meg amit hallok az gyalázat!
(via)

Egyszer volt, hol nem volt, a Wass Albert téren túl, de a rovásírás táblán innen, élt egyszer egy ellenzéki képviselő, bizonyos Markó Elemér István. Radikálisnak mondta magát ez a vitéz, utóbbit előnevének is használta bőszen, míg nem egyszer a zuglói választók kegyelméből az önkormányzati testületben találta magát, jobbikosként egyedül. Gondolták azok a szerencsétlenek, hogy ő majd most ellenzék lesz, meg majd odafigyel az önkormányzat széthányt százmillióira. Picit csalódniuk kellett, mert kérdezősködés helyett befészkelte magát Papcsák Ferkó ölébe, és három gesztusért boldogan mosolyogva az ujját szopja csöndben.

Az idillbe némileg belezavart, hogy a zuglóiak egyre hangosabban kérdezgették, mire fel a kivetni szándékozott új kommunális adó, mire fel a tervben volt bölcsődei hozzájárulás, mikor a kerület médiaköltése a 2010-es 45 millióról mára 240 millióra ugrott, 20 millióért vesznek Papcsákék nyaralót csíkban, hogy csak a felszínt karcolgassuk kicsit. Az elégedetlenség összefogást szült, az ellenzéki pártok összefogtak a kerületi civilekkel, és az utcán fejezték ki nemtetszésüket. Jól tippelitek, egy, csak egy párt hiányzott az esztergomihoz hasonló szimbolikus összefogásból, csak egy volt amelyiknek a közpénzzel elszámoltatás, a felelős gazdálkodás emlegetése nem volt fontos: az országszerte elszámoltatással haknizó Jobbik.

Aztán a tüntetés napján mit tesz Isten egy alakra lesz figyelmes a szemlélődő a tömegben.
 


Talán a megszólaló lelkiismerete, talán a kerületben szállongó elégedetlen hangok csalták ki a tömegbe Markó vitézt, mindenesetre mi, akik felismertük elégedetten konstatáltuk: megjött, nekik sem tetszik ez ami itt folyik, a kör bezárult, az összefogás teljes. Aztán, hogy, hogynem a tegnapi testületi ülésen Markó vitéz nyilvánosan elhatárolódott saját bátorságától, és visszaült Papcsák ölébe.

A miértet legfeljebb találgatni lehet. Én arra tippelek, összetalálkozott a helyszínen biztos távolságból a tömegben feltűnő nerellenségekre vadászó alpolgármesterrel, Rozgonyi Zoltánnal. Aki bevett szokása szerint legazemberezhette fennhangon, ahogy azt tegnapelőtt a Hermina úti szakrendelő bezárása elleni demonstráció szervezőjével, Nagy Navarró Balázzsal - zuglói választópolgárral - is megtette. Markó pedig hű vazallus módjára hamut szórt a fejére, és nyilvános oppardon, nemisúgyvót, inkább lennék mégis mag a narancsban stílusú politikai seppukut végzett magán: (olvasható méretért katt) Azt hiszem az első ránézésre is látszik, hogy Markó vitéz SkiccPalihoz járt nyelvtanórára. Lehet könnyebben menne, ha rovásírással vetné papírra az ilyesmit, mert el nem tudná olvasni senki és nem lenne ennyire kínos. Olyan érzése van az embernek, hogy a "nemzeti oldal" direkt pukkaszt minket a kettős mássalhangzók, rövid és hosszú magánhangzók és igekötők szimbolikus, de legalább következetesen rossz használatával. Bár könnyen elképzelhető akár az is, hogy Plagi iránti tiszteletük és szolidaritásuk vezeti a tollukat, és szándékosan gyalázzák a hejje sírást. Legalább hazudjátok, hogy direkt van, lécci.

A tartalmi rész azonban még ennél is izgalmasabb. Markó vitéz ugyanis nem ismeri fel a zuglói választópolgárokat. Szerinte a tüntetésen felszólalók nem ők voltak, hanem civilnek álcázott balliberálisok. A rohadtak. Remélem a tegnapi, Hermina úti szakrendelőért felszólalóknak nem kell igazolniuk, hogy tényleg látássérültek, Markó vitéz esetleg hajlandó lesz nekik elhinni enélkül is. Egyébként is röhejes, ha bármilyen képviselő pártszimpátia alapján igyekszik felcímkézni a neki éppen nem tetszőket, majd négyévente indul kunyerálni, és céduláért meg szavazatért benyalni a meleg szarig. Amikor a moslékosdézsához igyekszik a jóember, akkor válogatás nélkül szép vagy, jó vagy kedves választópolgár.

Markó vitéz ezen kívül kéri az ellenzéki oldaltól, hogy nyugodjon bele a választások eredményébe, legyen ő a példa a belenyugvásba. Ne baszogassák már ezt a derék vezetést, Várnai ne szívassa őket a szerződések kikérésével, mert a hangoskodás kurvára zavaró mutyizás közben. Ezek szerint Markónak továbbra sem világos, hogy a választások eredményét eddig sem kérdőjelezte meg senki. Javasolnám a zuglói vagy fővárosi Jobbiknak, hogy rendeljenek ki vitézünk mellé egy gyámot, - akarom mondani - állandó szinkrontolmácsot, mert szegény összezavarodott ember nem tudja milyen rendezvényen volt, nem csak a választókat nem ismeri föl, de a közpénz elherdálását és az ezért tüntető tömeget sem. Ő belenyugszik abba ami van, oszt' jónapot. Végül is miért ne nyugodna, mikor saját magát a következő mondatban egy kalap alá helyezi a Fidesszel mikor Tétényi Évát fikázza: Esztergomban a gengszterváltás óta mindig a nemzeti oldal győzött, igaz, hogy az ottani jobbikosok egy emberként álltak ki Tétényi mellett a város szétrohasztó Meggyessel szemben, de ezt a hibát többet nem fogják elkövetni. Gondolom ez azt jelenti, hogy Esztergomban is visszatolatnak Meggyes mögé, ahogy azt egy szervilis kistestvérpártnak kell.

Kedves elszámoltatás iránt nem feltétlenül elkötelezett Jobbik! Számotokra nem kibaszott kínos, hogy ez az ördögbotos izgága faszi, ez a Várnai leckéztet titeket ellenzékiségből?  Ha ránéztek a blogjára a jóember most is tele van közpénzt érintő kérdésekkel, ellentétben veletek. Mert ti inkább foglalkoztok valami szellemtudományos akadémiával, példálóztok Moszkvával, miközben a közpénz folyik a csapból kifelé, és szólás helyett belenyugvás kampány van.

Váltópárt? Mulattatsz? Ellenzék? Röhögtetsz? A Fidesz vazallusa, a pénzkeresztények melletti radikáliskeresztény kistestvér. Ennek látszotok.




 

959 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr144462250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egyértelmű, hogy ő lesz a következő zuglói polgármester. pólgál Mester, hogy jobbikosok is értsék.
@tucano:

...és majd megírja a kerületi Táltos Magazin, hogy a nemzeti oldal győzőt, a senki háziak meg kőtözenek el inen, mer' romlótak.
Aztakrva...
Én rengeteget olvasok mindenféle könyvet, és ezáltal (is) rettenetesen tud irritálni a hejje sírás.
Azzal nincs semmi bajom, hogy a kommentelők között akad kevésbé erre odafigyelő, mert nem mindenkinek fontos ez.
De battyameg, egy képviselő ne adjon már ki egy ilyen levelet a kezéből! Ami ráadásul gépelt, tehát semeddig nem tartott volna ráereszteni egy hejje sirás ellenőrzőt, és addig javitani a piros és zöld hullámos aláhúzásokat, amig el ne tűnnek...
A többiről nem is beszélek, mert a Jobbik lassan jobban nyal, mint Lassie.
Aztakurva :-D :-D :-D

A szervilis idiotizmushoz is hozzászólnék, de egyelőre a röhögéstől nem tudok :-D :-D
@Kőmíves Kelemen:

Nem érted! A fehér alapon zöld piros hullámok azt jelentik, ő már annyira nemzeti, hogy automatikusan szín szerint is így jönnek belőle a szavak :-D
a "vitéz" az mit jelent, és hol lehet azt kapni? mire lehet használni? van olyan lehetőség is, mint Tén Súr, Naccs O Sasszony, meg vice házmester, őfőméltó sá ga...szóval a rangkórságot mivel irtyátog? vagy az még csak most van kialakulóban?

nem lehet visszahivatni ezt a kedves embört meg a többit, azaz megvonni a mandátumukat valamilyen módon

van e erre törvényes lehetőség és ha nincs mikor lesz?

a többi nem mosolyalbum hanem pofonfa
Fájdalmasan gyönyörű!

(Sajnos ilyen kaliberű valakik mellett is erősödik az elmaradott vidékeken a támogatottságuk!)
Lehet, a Dr. helyett a vitéz lesz a divat?
(csak a hozzászólók megnevezésére gondoltam)
vitéz... Aha... A VITYÉZZY Gittegylet által adományozott címecske? A főbalféki alfingaméri Markóéké... Értem én! (Azért kúrvára dühös lehet, hogy sehol nincs neki 2 ss és egy y - de a faszi kétség kívül elég kétes egy alak!)

Amúgy a seggnyalás és gerinctelenség gyönyörű példaképét, a jobbik féle ellenzéki lét leírását és elképzelését láthatjuk. No meg ez gondolom a tipikus jobbikos jövőképet, a kőkemény ellenzéki... seggnyalást!

Hát Gábriel, aranyapám, ezt még te is nehezen magyarázod ki! (Jöhetsz azzal, hogy Fabius hamisította! :DD)
A hejjessíírássa... kedvenc Rejtő regényeim Török Szultánja ehhez képest amatőr - a szintje pedig az akadémiai székfoglalóra hajaz! Kapanyél nem lógott ki a jóemberből? Vagy rotációs kapa?
Kurzusokon képzik az ennyire kőkemény kormánypárti (akarom mondani ellenzéki) seggnyalókat? Hajrá!!!
@Tűzfal:
Nos, igen.
Te még nem VITÉZ? NE'BA! :)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

én már rég.

márc. 15-én többször is emlegettek az egyik református templonyban..... Így elmondhatom, hogy munkásságom szószéki szintre emelkedve, lassan nevezhettek vitéznek!
röhögnék, de tudva, hogy ez a narancsos tarsolyos turulos rögvaló, így inkább sírok, látva a többi jobbklikkes faszságokat
... és ezt szerintem egy napig írta.
Általános iskolában egyes alá osztályzattal jutalmaznák ezen VITÉZÜNK írásbeli teljesítményét. (Fabius és a köz szerencséjére nem írásban kell nyilatkoznia ennek a szerencsétlennek állandóan.)
A mai magyar közéletben ilyen szégyenteljes és szervilis bohócok a jobbikos ELLENZÉKI KÉPVISELŐK?
Netán van olyan is, amelyik tisztában van a következő kifejezésekkel:
- kormánypárti szarrágás
- kormánypárti seggnyaló
- kormánypárti lopás (csak a cocikét ismerik?)
- ellenzéki magatartás
- gerinc
- tisztesség
- becsület
- képviselet

Mert nem úgy tűnik!
Gaudi úr korántsem nagyra becsült teljesítménye azért megmutatta az irányt, ahogy Navracsics pajti hátsójában ficánkolt a nyelve, örök darab - Navra üdvözült mosolya ott mindent megmutatott! :)
:))) Halálos az egész. A nagy és bátor ellenzéki radikális nem olyan bátor, mint hitték..
@elmeherceg:
Dehogy is! A takarítónő volt aki elbaszta! Ezzel a hejjessíírásal? Viccelsz? Egy vitéz? :)
@Penivaldes:
Csókolom! Egérke leápolva? Csillog a bundácskája? :)
"Azt hiszem az első ránézésre is látszik, hogy Markó vitéz SkiccPalihoz járt nyelvtanórára. Lehet könnyebben menne, ha rovásírással vetné papírra az ilyesmit, mert el nem tudná olvasni senki és nem lenne ennyire kínos. Olyan érzése van az embernek, hogy a "nemzeti oldal" direkt pukkaszt minket a kettős mássalhangzók, rövid és hosszú magánhangzók és igekötők szimbolikus, de legalább következetesen rossz használatával. Bár könnyen elképzelhető akár az is, hogy Plagi iránti tiszteletük és szolidaritásuk vezeti a tollukat, és szándékosan gyalázzák a hejje sírást. Legalább hazudjátok, hogy direkt van, lécci."

ezt a ner elenes szöveget kérlek vond visza !
a hejesírás az a szövetségünk egyik legnagyob ügye !
természetesen a sport és életfogytig tanullás melet !

ez tarcsa ösze nemzetünket. az életbe maradáshoz kel nagyon !
@Tűzfal: Igazából pont ez jelzi milyen szarul árunk. 30 év alat és vidéken erősödnek. Szerintem pont ez a réteg, aki nem, vagy nagyon nehezen és borzalmasan kevés bérért tud elhelyezkedni. Nekik a békés megoldás kevés, nekik agresszív megoldás kéne (az, hogy a jobbik nem az, más kérdés).
Erre tényleg csak ezt a közhelyet tudom mondani, hogy összenő, ami összetartozik. Markó segghüje képviselő viselkedése csak annak lehet meglepetés, aki elfelejtette/nem tudta, hogy lett a jobbik. A fidesz keltetőjéből nőttek ők nagyra, a 2006-os balhéknál a fidesz főszerepet adott nekik, a fidesz kormányra kerülése óta pedig a szimbólikus (értsd tök lényegtelen, fölösleges, de az életünket megcsesző) ügyekben a jobbik kottájából játszik. A fidesz és jobbik szavazók között a legnagyobb az átjárás (második preferált párt).
Csak a kis szörny egyre inkább önálló akar lenni, ráadásul egyre több vállalhatatlan lépést tesz (na nem a fidesz vagy törzsszavazói számára, hanem a megvetett, lenézett, átverni szándékozott európa számára), tehát most elindult a fidesz részéről egy óvatos jobbik elleni lépés sorozat.
De az összeszokott (2006 óta az önkorikban össze vannak borulva) együttműködés helyi szinten még megy a maga útján.
Ennek bizonyítéka ez az ékes, veretes magyar nyelven íródott förmedvény. Amiből nemcsak az derül ki, hogy Markó műveletlen, büdös bunkó, hanem az is, hogy a jobbik elképzelése a problémák kezelésére a büntetés fokozása, rendészeti kezelése.
Fabius, most komolyan, ez téged meglepett????
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ne használj kérlek idegen szavakat, mert azt a hazaffyak nem értik.:D Használj magyaros szavakat, mint cigány, zsidó, meg elkúrta. Ezt még ők is megértik.:D
Jó írás, de lenne egy kérdésem:
biztos nem ellentüntető volt a lelkem? Mert a jobbiknál bevett dolog, hogy elhatárolódnak, aztán beállnak az ellentüntetőkhöz...:D:D:D:D
@aritus:
Szerintem meglepte, ahogy engem is, hogy 2012-ben egy ilyen büdösbogár egyáltalán közszereplő, képviselő lehet.
Nem mondod, hogy ez mindennapos? Bár felénk is csontig nyal a jobbikos csóka a narancsbolsiknak, de itt nem adja írásba, hogy ennyire hülye!
Pedig milyen büszke volt rá Gábriel a múlt héten, hogy oda mert menni, hogy mégis odament.
Szegénységi bizonyítvány, maga a cselekedet és a formátum is.

ÍME CÉGÜNK REKLÁMJA!!, ugye?
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": én már azt is kétlem, hogy az általad felsoroltakat megértik...
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Túl sokat feltételezel a "Nemzetty Radikállossokról" - hejjessenn írtam? :)
@keresztanya fabi(en):
Gábriel majd kivágja magát valami szép hosszú idézettel, nem kell félteni, ügyes gyerek az! :)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: natyon is hejjessen:)) Csak vigyázz nehoty valami radikális beszervezzen a jobbikba..tudod látyák milyen jó a helyesírásod..
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: majd leírja, hogy a liberalizmus miért szennyes eszme, és, hogy kevesen vagyunk az országban..
Na én is bejelentkezem, sziasztok, jó reggelt!
Fabius - valamiért - nem tudok röhögni rajta, és ez NEM a te hibád, tényleg jó posztot írtál!

Persze a Hejje Síró Jobbik iszonyú poén.

Viszont ez is bizonyíték arra, ami a vesszőparipám: miért lenne az új erő jobb, mint a régi? Miért gondoljuk, hogy EBBEN A HELYZETBEN önkorlátozóak lennének?

Jó, tudjuk, hogy a Jobbik = Fidesz radikálisabb szárnya. Ez még akkor is így van, ha azt hiszik, külön párt:

- a Fidesz kebeléből jönnek (polgári kör volt)
- a Fidesz bérelte föl őket 2006-ban is a károkozásra meg terelte közéjük a békés híveit (az más kérdés, hogy a békés hívek segghülyék és még mindig Gyurcsányt hibáztatják a rendőrök viselkedése miatt).

Szóval mit csodálkoznánk? Tudom, hogy te nem csodálkozol, csak félig mulattat, nagyrészt dühít ez a viselkedés. De hát evvan.

És: éljen a csököttagyú, bunkó, műveletlen, magyarságára oly' büszke, de még a magyar nyelvet is használni képtelen jobboldal!!!!
Azt hiszem, ezt nevezik vihar előtti csendnek. Mindjárt lesz nekünk ne mulass, ha a turulfiókák felébrednek:D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Nem féltem, Neked még nem tűnt fel, hogy kísérteties hasonlóság van a stílusuk között?
@Penivaldes: Áááááá, min. 4-6 éve ezt gyakorolják, ha az elkúrtad nem is, de a többi már megy.:D:D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Tőkéletessen hejjesensírtad elvtársam.:D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Nattgyon is iritykedem!!!!!! Hoty előtted ekkorra karrier áll, lehet, hogy egyszer te leszel a Vona! Mert a Vona még a régi, nemzetietlen helyesírást alkalmazza. Te viszont már ezt az újat, ami hazai, és matyar!
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
No, azírt! :)
Sámán látta már őket? Nem ám, hogy nem volt arra még! Mi lesz így vélük?
Bár régebben erre egyszerűen iskolát ajánlottak. Persze nem vitézit, csak általánost.
@keresztanya fabi(en):
Én tök jól elvagyok vele, pláne amióta kiderült, hogy együtt voltunk katonák, 18 hónapig, ráadásul 1 épületben. Ő a szállító században, én meg az őrszázadban. :O
Ezt ő sem fogja védeni. Nem hülye...
tegnap vityára írtam egy kommentet, hát nem hittem, hogy ennyire betalálok :D

a kiinduló pont az fletó és a vezényló harca az irányításért

"közben, lökdösi egy másik, kinek neve győzelem, vagy halál ;)
pórázon mellette az egyik kezében kis vérkopó vóna, a másikban simaszőrű csivava semmilyen zsóti
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: védeni való nincs is rajta, ebben igazad van, de ideológia az lesz
és nem tűrik a konkurenciát:

Hoffmann odacsap a jogászoknak
2013-tól egyetlen elsőéves sem tanulhatna ingyen az egyetemek jogi karain egy tervezet szerint.

hvg.hu/itthon/20120420_jogi_kepzes_allami_keretszam
A mindenkori trianonra hívatkozó állítólagos jobb(oldal)-i "bunkok"elitye megmutatta orosz-lány-kőrmeit!Eltőlt a szomorúság,hogy hazánk "nagyságáért"szót emelők körrül-belül 99%-a genetikailag csont......!A kipontozott rész cenz-Úra!Boldogok a nemzeti maszlagon szociálizálodott lovagok és lovaginák!
Fabius, visszatérve a tegnapi mancs cikkre, amire azt írtad, hogy az valótlanságot tartalmaz, felületes, mert az iskolaőr a diákokkal szemben nem alkalmazhat arányos mérvű kényszerítést, de sajnos alkalmazhat.:(( Elolvastam a tv tervezetet.
"„(3a) A házirend előírhatja, hogy az 45. § (2) bekezdésben meghatározott tankötelezettség
teljesítéséig a tanköteles tanuló nevelési-oktatási intézményből történő eltávozását – kivéve, ha a
távozásának indokát megfelelően igazolja – az iskolaőr megakadályozhatja."
"(3) Az iskolaőr a (2) bekezdés a)–b) pontjában meghatározott esetben arányos mérvű testi
kényszert alkalmazhat."
Igaz, utána írásban meg kell indokolnia. ha-ha
Szóval az arányos testi kényszer alkalmazását valóban az "illetéktelen" behatolóval szemben írja, de a nebuló iskolából való távozását adott esetben szerinted hogy tudja megakadályozni? Ha már úgyis tv által fel van hatalmazva az arányos testi kényszer alkalmazására, szerinted mi tartja vissza, hogy adott esetben gyerekek ellen alkalmazza?
magyarnarancs.hu/belpol/verhetik-a-gyerekeket-az-iskolaorok-79713
A cikkben a tv tervezet linkje.
Ez most csak azért jutott eszembe, mert a fidesz se tud másban gondolkozni, mint fegyelmezésben, bűntetés szigorításban, jogszűkítésben. És eu ellenességben. Nem leszünk gyarmat.
Tehát megint csak itt a nyugtalanító kérdés, miben is különbözik a jobbik meg a fidesz egymástól?
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: már nem csak a jelent baszták el, a jövőre koncentrálnak erősen, ott is fogy már a szűz terület.
na megyek dolgozni, hogy legyen elég ellopni való a szemeteknek.
vitéz
az bazmeg. szerintem csak egyszerű gecihuszár.
@aritus:minket már gyarmatosítottak, Rohadt Narancs Gyarmat vagyunk
Gondolom a zuglóiak büszkék erre a remek vitézre aki láthatóan mindent megtesz a zuglói zemberek érdekének képviseletében, védelmében.

Amúgy a jobbik is egy szánalmas gyülekezet. Bár a múltkor kijelentették, hogy a fidesz másodjára fogja elsikálni a rendszerváltás ez mégsem akadályozza őket az együttműködésben. Emögött nem lehet más logika mint a konc. A saját zsebéig nemzeti a náci csürhe is.

Az viszont kérdés, a fiatalok miért nem látják ezt? Bár a 30 alattiak az első generáció akik nem voltak katonák, gondolom azért szeretik a hőbörgést mert a legnagyobb tettük eddig egy jó nagy másnapos szarás volt...
Húúú, ez most off lesz, de még az MSZP kormányzás elején, 2006 környékén, amikor szó volt arról, hogy magántőkét vonjanak be az egészségügybe, volt egy vesszőparipám.

Mégpedig, hogy ezt kellene csinálni: az intézmények MŰKÖDTETÉSÉT profitorientált cégeknek kiadni. Mert csak így működne hatékonyan.

Ezt persze megfúrta a Fidesz (mondjuk az SZDSZ is), úgy, ahogy a vasúti vonalbezárásokkor, a kórházi ágyak megszűntetésekor, a vizitdíj és tandíj bevezetésekor nemzethalált és hazaárulót kiáltott.

Hátbazz, most mi van? Pont úgy, ahogy HIVATALOSAN nem hagyunk senkit az út szélén, ahogy a ZEMBEREK kormánya vagyunk, ahogy harcolunk a minket megtámadó tőkések és a hanyatló EU ellen, SUTTYOMBAN mindezt megcsináljuk (mínusz vizitdíj). Mert ha mi csináljuk, az jó.

Az más kérdés, hogy ez kurvára mutyi lesz és véletlenül se tisztességes, de mi az nekünk?!?!

Kiválóan el tudnám képzelni az EÜ-t úgy, hogy van egy alap biztosításom (ami alanyi jogon jár mindenkinek), van az, amit már a minimálbér megfizetésekor kapok (ugye ennek fejében már félnormális ellátás), és a magasabb fizetések több szolgáltatás igénybevételére jogosítanak (külön szoba, menüről étkezés stb.). Pláne, ha ezt úgy kötjük, mint kiegészítő biztosítást.

Meggyőződésem, hogy már a minimálbéres fizuból fizetett alap biztosítással is PARASZOLVENCIA MENTESEN normális ellátásban lehetne részük felújított, korszerű kórházakban. Erre csak egy példát hadd említsek, mégpedig a körzeti orvosunk rendelőjét.

Amikor átvette, az a tipikus szocreál cucc volt a rendelő. Pár év alatt szinte magánrendelői szintre hozta fel, állati durva, nagyon pofásan néz ki. Felújította a várótermet, a rendelőt - és ehhez nekünk nem kellett egy fillért se adnunk pluszban!

Na jó, csak ki akartam durrogni magam, hogy mennyire undorítóak ezek, hogy kb. suttyomban vezetik be, hogy a kisember még véletlenül se járjon jól.

EGY HÁNYADÉK A KORMÁNYUNK. UNDORÍTÓ CSÚSZÓMÁSZÓK HADA.

(Egyébként szerintem, Fabius, ez külön megérne egy posztot. :) )
Visszatértem.

Nagyon sokáig töprengtem, míg végül arra az elhatározásra jutottam, hogy visszajövök. Rövid itt-tartózkodásom alatt ugyanis azt tapasztaltam, hogy sajnos én vagyok ezen a blogon az egyetlen Keresztény Magyar Ember (a továbbiakban: KME), akinek feltartóztathatatlan szellemi fölénye képes meghunyászkodásra kényszeríteni a patkány fajtátokat.

Küldetésemnek tekintem, hogy magyar parasztságban rejlő ősi intelligenciát felhasználva, finom nőiességem és sziklaszilárd érveim segítségével földbe döngöljelek benneteket, különösképpen Fabiust.
Lehet, épp rovancs van Gyöngyöspatán, azért nincsenek még itt hazzaffyak védeni a védhetetlent?
@Secnir: kis "v"- vel kis vitézecskécske
Hm. Nem emlékeztet valamire a "... hol boldogulnak..." valamire? Kiben merülhet fel egyáltalán: miből él az ellenség? Mi következik ebből kérdésből? Milyen eszméken kondicionált elmékben vetődik fel a maga természetességével az ellenség megélhetési forrásának kutatása? És miért?
A romlott elme fekete folyadéka figyelmeztetőbb számomra, mit ennek kreténnek és a Jobbik gyűlölethordozóinak minőségét jelző helyesírása.
@Stöckhardt Stefánia: részlet Erdő bíboros úr beszédéből:
" Mesterünk, a Názáreti Jézus főparancsként tanította azt, ami ott áll már a héber Biblia lapjain is: „Szeresd felebarátodat, mint önmagadat!” Ez pedig minket, keresztényeket minden ember szeretetére kötelez."
@Stöckhardt Stefánia: oszt mivel döngölsz te drága, honnan van a döngölőd, csűrdöngölőd?
@keresztanya fabi(en): így van, majd kapunk egy kilométer hosszú magyarázatot arról, hogy ez az Elemér gyerek, aki egyébként vitéz, a Fidesz beépített embere a szűziesen ártatlan és bátor radikáljobb pártban.
@egyfejű:

Erdő Péter zsidó. Az apja kikeresztelkedett, eredeti családneve Wald.
@Penivaldes: rosszul látod, a magyarázat rövid lesz, na az idézetek lesznek kva hosszúak, akár könyv formájában is kiadhatók
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Hát igen, ez elég aggasztó adat. Egyre reálisabbnak látszik 14-ben egy fidesz-jobbik koalíciós kormány:(( És akkor itt tényleg csak romok maradnak Magyarországból.
A rendszerváltás vesztesei ezek a régiók, és egyetlen kormány se foglalkozott érdemben ezzel. Mindegyik leszarta. A fidesz szociális demagógiájának bedőltek, de most csalódottak, mert a fidesz is leszarja őket, most a jobbik egyszerű, hagymázas igéreteinek dőlnek be.
Ezeknek a régióknak a leszakadása már a Kádár rendszerben elkezdődött, csak akkor tabusítva volt, hogy létezik szegénység.
@Stöckhardt Stefánia: Szevasz Stefi!:)
Nem gondolkodtál sokat, valld be, hogy szeretsz minket, és nem bírod nélkülünk!
Ezt a finom nőies dolgot nem erőltetném a helyedben.. neked jobban állna a "harcos magyar nő" kifejezés..
@keresztanya fabi(en):

De miért nem, ó, miért nem az amerikaiak??? Miért nem száll meg minket valami félnormális ország? Pl. a németek? Vagy az USA?!

:(((((((((((((((((
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): biztos vagy benne, hogy az szdsz fúrta meg? Én úgy emlékszem, hogy az mszp. De mindegy, ez már történelem, az szdsz elsüllyedt, az mszp még látszólag él, mozog, valójában már ő is a kukában.
@Stöckhardt Stefánia: Erdő Péter bíboros, prímás, az esztergom–budapesti főegyházmegye érseke, teológus, egyházjogász, azaz a magyar keresztény egyház (RK) feje. A többit vitasd meg XVI. Benedek pápa úrral.
@aritus: A radikális pártok csak akkor tudnak labdába rúgni, növekedni, ha egy országban, országrészen nagyon rosszul megy. Egyébként esélytelenek lennének.
@egyfejű: a pápa is zsidó. egészen biztos, hogy az.
Pfff... nem működik a tahótlanító, nem tudom Stefikét kibaszni a kommentek közül. Igaz, átugrom a kommentjeit, de Fabius, miért nem tudtad kirúgni egy életre?!?!

Szerintem ne reagáljatok rá, akkor elkúszik innen, mint egy féreg.
@Penivaldes: akkor most már értem, miért volt Hitlerjugend tag. Ott bujtatták. :D
@Stöckhardt Stefánia: echte magyar nicket választottál magadnak. amúgy minden sorodon röhögök, igazándiból látszik, hogy kínosan válogatod össze a mondataidat. Se paraszt, se baranyai, se lány nem vagy. És asszem ellenségünk sem vagy, én így látom. Az ölőszerszámaidról viszont jobb lenne, ha megfeledkeznél.
@egyfejű: Látod, van neked eszed ehhez:) Így volt, elbújtatták.. nem a padláson, hanem ott ahol senki nem keresi.
@Penivaldes:

Tévedsz.

Nem vitatkozni jöttem. A szellemi párbajhoz tudniillik két egyenrangú, párbejképes fél szükséges.

Azért vagyok itt, hogy a tökéletest leginkább megközelítő érvelési technikámmal, páratlan műveltségemmel és választékos stílusommal apró szilánkokra törjem a liberálbolsevik világképeteket.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): elszabtuk, szálljon meg minket a Lindt csokoládé, legalább édes élvezetek között tűrnénk a gyarmatosítást
@Stöckhardt Stefánia: veled ellentétben a patkány egy intelligens állat

majd a döngölés előtt egy pár másodperccel szóljál...és jó lenne ha a parasztok normalitásával nem hasonlítanád magadat mert a trágyában sem vagy mellettük

egyébként mi a bánatos picsának gyüssz ide...nem hiányzol, vagy ez neked társalgás ami a zserbó helyett van ???oda nem engednek be szaros gumicsizmában?
@aritus:

Hát mindkettő. Az SZDSZ-nek megvolt a maga kis elve meg programja, ahhoz bazira ragaszkodott.

... vagy az is lehet, hogy rosszul emléxem és VALÓJÁBAN az SZDSZ-nek volt az EÜ működtetésének magánbiztosítókhoz adása a programjában, amit az MSZP próbált "enyhíteni"? Tényleg nem akarok hazudni, de bárhogy is van, ez eléggé egy szégyenfolt nekik szerintem.

De még nagyobb a Fidesznek, mert ők meg nemzethalált kiáltottak akkor, most meg bevezetik. Pfff...
@Penivaldes: ne fogd vissza magad, szép lesz és tanulságos ez a nap is :D
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): "... az intézmények MŰKÖDTETÉSÉT profitorientált cégeknek kiadni. Mert csak így működne hatékonyan."
Ki az ahülye működtető.aki a kiadásokat állná, de az eszközhasználat (kórház és a berendezések) használatáért befolyó bevételt ("hálapénz")folyamatosan átengedné az orvosoknak?
Mert lássuk tisztán: a reformot nem a pártok buktatják meg Vitéz, hanem a Főorvos Urak!
Bármely párt mögé betérdelnek, ha azt ígéri nekik, hogy "működtetés közfeladat-közpénz, a bevétel magánpénz."
Vajh' miért a rezidensek akarnak elmenni, és az alorvostól fölfelé egy sem? Miért az osztály ágyai feletti rendelkezés joga a legfontosabb a Főorvos Urak számára? Kiknek a becstelen összefonódása a hamarosan életbe lépő luxusellátási rendszer? KÖZKÓRHÁZBAN!
Miért van az, hogy fel sem merül a magánklinika, mint feltétel a luxusellátásra?
Mert megint a zemberek pénzének lenyúlása és a gazdagoknak átadása folyik, mint mindig.
@Stöckhardt Stefánia: és melyik óvodából szöktél? már biztos keresnek és ne csapkodd a billentyűzetet árt neki
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Jártak ők, csak háttal álltak a táblának, mikor tanítottak.:D
@aritus: Hacsak a fidesz nem veszi észre, hogy ostoba szájalásukkal az eu-ról meg hasonlókról szavazókat visz el, nem pedig hoz. Márpedig ha arról van szó, hogy kell-e osztozni a húsosfazékon valakivel vagy sem, hidd el, a fidesz nem fog. Csúnya aprítás lesz itt 2013 végétől, csak úgy potyognak a pántlikás csontvázak kifelé a szekrényből.:D
@Stöckhardt Stefánia: Van benned bátorság egy katolikus főpapot lezsidózni. Csak nem lemaradtál aranybogár viktorod parancsáról, hogy meg kell védeni tőletek a zsidókat?! Hogy akarod hogy homlokon csókoljon a nemzet atyja, ha nem követed?
@egyfejű: Nem, tévedsz, attól lett zsidó, hogy kiállt a zsidók mellett és elítélte a neonácikokat.:D Már a pápa se mossa le róla, ő már biza zsidó, mint te, Fabius, én.:D
@Stöckhardt Stefánia: Nagyon kedves vagy Stefi, te ki akar veled itt vitatkozni bármiről is? Nemhogy politikáról nem akarunk veled, de még arról sem, hogy miként kell paprikás csirkét készíteni.
Hát én igazán nem akarom megsérteni a te lelked, de neked aztán nagyon nincs választékos stílusod...sőt.
@Penivaldes: ez azért túlságos leegyszerűsítés. Ahhoz, hogy megerősödjenek az is kell, hogy bátorítást kapjanak a mainstream politikától, közgondolkozástól. Ha nincs világos, egyértelmű határ, hogy milyen eszmék elfogadhatatlanok, hanem pont az ellenkezője történik, domesztikálódnak az ordas eszmék, akkor is erősödhetnek. És itt évek óta ez megy.
Az a töketlenkedés, összekacsintás a jobbikkal pl, amit Gyöngyöspatán láthattunk a kormány, a belügyminisztérium részéről
is meghozta "eredményét".
És a kormány hivatalos álláspontja most is az, hogy a gyöngyöspatai "sajnálatos eseményekért" a jobbik mellett az lmp-t és a TASZ-t (!) ugyanakkora felelősség terheli, ugyanennek a felelőtenül bűnös politikának a folytatása.
@rodeo36: nem lehet olyan a csímmája, mert még az állati bélsár is viszolyogva elkerülné :D
@sörtelen: megint itt állunk az állam rossz gazda tételnél.
A tény az, hogy egy megfelelően szabályozott környezetben jól, hatékonyan, és olcsóbban lehet működtetni az egészségügyet, amennyiben az érdek megvan rá. A magánszektor nem évről évre a költségvetési pénzekért pitizik, hanem igen a profitért akár, de hatékonyan működteti. Ez mindenképpen megfontolandó, mert a jelenlegi helyzet tarthatatlan.
@Penivaldes:

>Sóóóóóóóóóóóhajt< Bárcsak...
Mert ha a nemzeti szuverenitás a Fideszt jelenti, akiket a degenerált hülye honfitársaim a nyakamra ültettek akaratom ellenére és ismét rá fogják ültetni, ahogy most látom, akkor inkább jöjjön egy okosabb és vegyen át minket.

Mi önálló létre alkalmatlanok vagyunk - ezt lássuk végre be. Nincs elég eszünk ahhoz, hogy egy olyan, intellektuális képességeket feltételező dolgot alkalmazzunk, mint a DEMOKRÁCIA??????? Hát nincs. Velünk MINDENT megtehetnek, ohne tiltakozás, ohne utcára vonulás, ohne Orbán seggberúgás, semmi. Orbán jogosan hiszi, hogy teljhatalma van.

"S a nép, az istenadta nép oly boldog-e rajt, mint akarom s mint a barom, melyet igába hajt?" - Arany után szabadon, bocs, ha nem pontosan idéztem. :)
Gúúúd mórning blogvilág. Huuu ez valóban mókás. Ez volt amire Fabius tegnap azt mondta, hogy szétcsúszok majd a röhögéstől?? ;)

Én meg azt hittem inkább erről fog írni Fabius egy évfordulós megemlékező postot. :))

kitartas.mozgalom.org/aktualis/frohen-geburtstag-mein-fuhrer
@Stöckhardt Stefánia: Igazad van, ezért nem vitázunk veled, mert a patkányokkal sem vitázom, hanem seprűvel kergetem. Annak is megvan a rossz szokása, bármennyiszer kivágom, mindig visszajön...
Milyen szép, hazaffyas, madzsarosch neved van.
@egyfejű: Szióóóó. Mik a hírek vörösfalván? Alakul már a vihar a biliben?? :)

Gyönygyöspata mindig előhúzható a rettegő liberátorok batyujából

Mára már beégett a nemzetközi vérvádasdi, az évezredek óta semmit sem felejtő és tanuló körök úgy túllihegték az egész liberális magyarországi műbalhét, és a Jobbik inkább profitált az ellene folytatott kozmopolita médiakampányból, mint a kirekesztettek padjára került volna. Ha nincs Eszlár-szintű rettegés alapanyag, akkor mit tesznek a toleráns liberátorok? Elő gyorsan a batyuból Gyöngyöspatával, hogy lehessen kifelé mutatni a köröknek és páholyoknak: a magyarországi liberálisok, toleranciabajnokok jogvédők és mások napirenden tartják a kérdést. Teszik ezt azért, mert elhiszik, hogy a ezzel a módszerrel is belekényszeríthető a nyilasfasiszta Jobbik az egyebek mellett a szocion huhogók által kívánatosnak tartott politikai karanténba. A magyarországi és nemzetközi liberálisok lassú halála saját maguknak lesz köszönhető. Mindig elvetik a sulykot, és bebeszélik maguknak, hogy a többség úgy gondolkodik, ahogy ők erőszakosan irányítani akarják. Az ismételt gyöngyöspatás riogatásra már senki sem vevő az erőszakos igehirdetőkön és belterjes körükön kívül, és a liberális erőltetésnek köszönhetően nem ijeszti meg a többséget, ha arról hall: különböző csoportok és magánszemélyek segíteni akarnak a többségi magyarságnak a cigánybűnözés veszélyeztette településeken.

Gyöngyöspata mérföldkő és elrettentő példa a Magyar Köztársaság történetében. Itt fordulhatott ugyanis elő először, hogy egy szélsőjobboldali párt félkatonai szervezetek közreműködésével olyannyira felkorbácsolta az etnikai indulatokat, hogy a közhangulat meglovagolásával meg tudta szerezni a település felett az ellenőrzést. Sikerét a demokrácia helyi és országos intézményeinek passzivitása is elősegítette” – így foglalható össze az az elemzés, amelyet az Ökopolisz Alapítvány megbízásából két társadalomkutató, a beszédes nevű Feischmidt Margit és Szombati Kristóf készített. Azt vizsgálták, milyen okai vannak annak, hogy ezen a településen a cigánykérdés ennyire a középpontba került. A kutatók arra figyelmeztetnek: ha azt akarjuk, hogy a jövőben elkerülhetőek legyenek a gyöngyöspataihoz hasonló krízisek, el kell kezdeni egy minden érintett sérelmeire, igényeire, méltóságára tekintettel lévő párbeszédet - írja a nagy liberális gyöngyöspata-szakértő, Doros Judit a tőle megszokott, elvakult, a témát egyoldalúan megközelítő és unalomig csak ismételni tudó újabb írásában.

Nem érdemes Doros elvakult irományával tovább foglalkozni, mert a jelenség a lényeg. Gyöngyöspatán hatalmas méretűvé vált a cigánybűnözés, erre próbált a Jobbik választ adni úgy, hogy a lakosság többsége helyeselte az általa járt utat. A település népe rendpárti vezetőt választott. Az ok és okozati összefüggéseket mindig a saját szájízük és szaglásuk szerint értelmező és vázoló liberálisok végre Pata kapcsán is megtanulhatnák. Ha nem lett volna elviselhetetlen mértékű a cigányterror, nem üdvözölte volna a többségi lakosság a civil segítőket, és nem azért lett jobbikos a polgármester, mert a többség nyilasfasiszta. Csupán félelem nélkül szeretne, vagyonkáját, javait biztonságban tudva élni, és igényére a Jobbik kínált elfogadható lehetőséget. Minden többi csak mese.
@aritus: De a kezdet az az, hogy gazdasági, szociális problémák vannak, és nemhogy vannak, de még nőnek is. A radikális, szélsőséges pártoknak az a táptalaj, ahonnan kinőhetnek. És ez azon is látszik, hogy hol van az erős támogatottsága. Szabolcs, Hajdú, Borsod. vagyis ahol erős bajok vannak. Ott ahol kevésbé érzékelhetők a problémák ott nem tudnak labdába rúgni.
Most megyek. Dolgom van. Vidéken az emberek dolgoznak, és itt a munka nem azt jelenti, hogy az ember elolvassa az Élet és Irodalom éppen aktuális számát egy Lipótvárosi romkocsmabán. Mi hasznos munkát végzünk a jó Isten dicsőségére.

Este visszajövök.
@Gábriel angyal: retteg a fene, csak utálnék visszalőni. Inkább mélységes undorítiszem van.
@Fabius: még egy utánlövés, csöppet késve, de írnak róla és ez a lényeg :D

összevethetők!!!
A Heti Válaszhoz befolyt önkormányzati közpénzek (ÁFA nélkül)

magyarnarancs.hu/data/cikk/7/97/29/cikk_79729/hetivalasz_szerz.jpg

A Demokratához befolyt önkormányzati közpénzek (ÁFA nélkül)

magyarnarancs.hu/data/cikk/7/97/29/cikk_79729/demokrata_szerz2.jpg

Narancs.hu: több mint 100 millió közpénz a Heti Válasznak és a Demokratának

magyarnarancs.hu/belpol/100-millional-is-tobb-kozpenz-a-heti-valasznak-es-a-demokratanak-79729
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Az igazság az, hogy nekünk magyaroknak nem való a demokrácia. Vezrürü kell a birkanépnek. Azt lehet bégetve követni
@Penivaldes: sajnos, jahh, keleti szél, csak gondolkozni ne kelljen

és megint, és megint és megint, aktualitása nem akar csökkenni:

- Petőfi Sándor -

Szöveggyűjtemény
A MAGYAR NEMES
Őseimnek véres kardja
Fogason függ, rozsda marja,
Rozsda marja, nem ragyog.
Én magyar nemes vagyok!

Munkátlanság csak az élet.
Van életem, mert henyélek.
A paraszté a dolog.
Én magyar nemes vagyok!

Jól készítsd, paraszt, az útat,
Mert hisz a te lovad vontat.
Csak nem járhatok gyalog.
Én magyar nemes vagyok!

Tán a tudománynak éljek?
A tudósok mind szegények.
Nem irok, nem olvasok.
Én magyar nemes vagyok!

Van, igaz, egy tudományom,
Ebben párom ritkán látom:
Enni, inni jól tudok.
Én magyar nemes vagyok!

Milyen jó, hogy nem adózok.
Gazdaságom van, de nem sok,
S van adósságom, de sok.
Én magyar nemes vagyok!

Mit törődöm a hazával?
A hazának száz bajával?
Majd elmulnak a bajok.
Én magyar nemes vagyok!

Ősi joggal, ősi házban
Éltemet ha elpipáztam:
Mennybe visznek angyalok.
Én magyar nemes vagyok!

(Borjád, 1845. szeptember 26–október 7. között.)
@Gábriel angyal: Nem most kell majd megünnepelni, hogy megdöglött? Mikor is patkolt el, hála annak a jó istennek? Mostanság lesz az is, nem igaz? Csak azt nem értem, miért várt olyan sokáig, hogy kinyúvadjon?
Ne náculj Gábriel, inkább ünnepeljük együtt máj. 2-án is, majd máj. 8-án a német megadást! Május másodikán, hogy a rasszista Voldemort megbukott, május 8-án pedig hogy a nácikok megbuktak!
Mennyi ünnepelni valónk van! Ápr. 30-hitler halála, nem is értem, miért nem rendezünk mi minden évben utcabált ennek örömére? Aztán május 2, a kis túlélő győzelme a rasszisták felett, aztán 8-át pedig a valódi nácik feletti győzelmet. Csodálatos lesz az a két hét, nem gondolod Gábriel? Mikor is lógatták fel horty-t meg szálasit? Azt is megünnepelhetnénk, azt sem értem, miért nem örömnapok azok, utcabállal, ünnepséggel.
@egyfejű: Tudod én akkor lennék nyugodtabb, ha Utassy Vilmos esperes Úr, patai plébános a vasárnapi szentbeszédben ítélné el.
Valaki elmesélhetné, miről értekezik és hogyan. A gótpalota nagyon messze hívők többségétől. Templom mindenhol van. Majd ha ő prédikálja ki a Jobbikot, akkor kezdhet oldódni a fenntartásom a papi vezetők őszintesége iránt.
@Stöckhardt Stefánia: Jó munkát neked Stefi.
Mi meg itt a Lipótvárosban ülünk a romkocsmában..
@egyfejű: Hát én még mindig jobban rettegnék az éles lőfegyverrel gyakorlatozó zsidó Krav Magásoktól mint a pincérektől. :)

kuruc.info/r/34/31687/
Mondjátok, hogy ez a felszólalás csak hack! Kérlek, kérlek, mondjátok, hogy hamisítvány, balliberális trükk!

Ha nem az, akkor viszont sürgősen küldjétek el ezt a szerencsétlent, hogy legalább egy rohadt érettségit szedjen már össze, mielőtt "képviselőnek" áll.
@egyfejű: Á, csak a keresztények közzé beszivárgott zsidók mondanak ilyet, hallottad stefkikét:D:D
Csak azt nem értem, hogy miért most? Ha olyan marhára elítélik, miért vártak ezzel 2 évet, minimum, ha nem 4 évet.
Nem szerepelt ebben a tiszaeszlári baromságban egy plébános véletlenül? Csak nem emiatt védik a seggüket?!
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Horthy úr békésen hunyt el 1957-ben Portugáliában.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": horthy jav:

Elhunyt Estoril (Portugália)
1957. február 9. (88 évesen)

nem mintha számítana, de a "dicső" vitézekről csak pontosan és szépen ;)
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Inkább lazuljunk el ok? :) Mondjuk erre:

youtu.be/sSMbOuNBV0s

Nyáron úgyis jönnek koncertezni. Jössz te is esetleg?? Összefuthatunk egy jó dumcsira előtte? :)
@Penivaldes: Francba. Pedig megérdemelte volna. De azért bárhogy nyúvadt ki, a halála mindenképp ünneplésre ad okot, nem igaz? Sírva azért nem fogok fakadni. :D
@Gábriel angyal: Kurucinfo? Akkor ott még evőpálcika sincs, sőt megkockáztatom még zsidó se, csak keresztények, akik izraeli önvédelmi sportot sajátítanak el.
@Gábriel angyal: uncsi már, tegnap volt, tudsz te jobbat is és újabbat is ;)
@sörtelen: egyetértek, reméljük lesz valami ukáz is erre, nem csak közös nyilatkozatok.
Egyébként ennek csak örülhettek. A jobbik is kezd rendesen elzsidósodni. :)

www.jovonk.info/2012/04/19/szegedi-csanad-offenzivaja-beindult-borsodban

Ez pont elősegíti a Jobbik miépesedését vagy ha úgy tetszik szadeszedését is. :)
@aritus: egyébként annak a veszélyessége, zavarossága, hogy mincs egy minimum konszenzus arról ma Magyarországon, hogy mi az elfogadhatatlan eszme, nézet, amit igen is ki kell rekeszteni, ignorálni kell, ékes bizonysága volt tegnap itt a blogon a kialakult polémia a gárdáról.
Az erőszakszervezet működtetése, fenntartása állami, kormányzati feladat, amit törvényekkel, kontrollal, elszámoltahatósággal lehet keretek között tartani.
Egy párt által létrehozott erőszakszervezetnek semmi köze se a szólás és véleménynyílvánítás szabadságához, se a gyülekezési joghoz. Mert egy ilyen szervezet veszélyt jelent az államra, a parlamentáris demokráciára, a normális életre. Ennyi.
Ha ez sem világos, egyéterlmű, akkor miért csodálkozunk azon, hogy a jobbik az egyszerű megoldásaival igéreteivel ennyire népszerű?
@Gábriel angyal: mikor, hol? Igaz kevés dalt ismerek, de miért ne? Ha megyek, persze összefuthatunk. Hol lépnek fel?
De mit szólsz, hogy a kis túlélő saját napot kapott? Látod, Cameron komolyan gondolja az angol értékek védelmét.:D:D
@Gábriel angyal: alakul, de még mindig gyenge, még a végén áttérek én is, ha már a "dicső" jobbklikkes vezérürük is megszédültek :D
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Azért a Horthy halála felett nem fogok örömünnepet ülni. Én afelett ülök örömünnepet, hogy idejében véget ért a II vh, különben erősen lehet, hogy ma nem lennék itt
:DD
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Horthyt nem lógatták fel. :) Erről szerintem neked is tudnod kéne, bár gondolom csak elírtad. :)

Ja és ha már Szálasit előhoztad, hallottál róla, hogy a naplóit Izraelben nemsokára kiadják. :) Abból is ki fog derülni néhány csemege, amikről már Karsai is értekezett korábban. :)

index.hu/kulfold/2012/04/19/szalasi_naplojanak_hianyzo_reszeit_talalhattak_meg/
@Penivaldes: ez sem igaz, pont tegnap olvastam, a polical capital készített egy elemzést arról, hogy a jobbik nem regionális párt. Az, hogy annak próbálják beállítani, csak arra tett szánalmas kisérlet, hogy kisebbítsék a veszélyességét. Most nem keresem elő a linket, asszem a hvg-n olvastam.
@aritus: 1947. évi XVIII. törvény 1. cím 4. cikk:
"Magyarország, amely a Fegyverszüneti Egyezmény értelmében intézkedett magyar területen minden fasiszta jellegű politikai, katonai avagy katonai színezetű szervezetnek, valamint minden olyan szervezetnek feloszlatása iránt, amely az Egyesült Nemzetekkel szemben ellenséges propagandát, ideértve a revizionista propagandát, fejt ki, a jövőben nem engedi meg olyan e fajta szervezeteknek fennállását és működését, amelyeknek célja az, hogy megfossza a népet demokratikus jogaitól."
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Figy Duran Duran ifjúságom nagy kedvence volt. Az arénában lesznek csak elég borsosak a jegyárak. Nincs valami ismerős aki be tudna vinni minket?? :)

www.livenation.hu/event/298895/duran-duran-tickets
@aritus: De az igaz, hogy a problémák szülik a radikalizmust. a szegénység, reménytelenség, válság.
@egyfejű: vezényló gondolatait leírva: "ki nem szarja le, ezeket a szabályokat, nekünk 2/3-unk van, tehát pofát súlyba"
@Stöckhardt Stefánia:
Jó munkát estig is.
A helyesírásodból kiderül, nem elszabadult óvodás vagy.
Munka közben nincs időd olvasni, - de elgondolkodni biztosan lehet.
Talán arra is tudsz választ adni, hogy amikor Viki megsimogatta a buksidat, akkor még " csuhások térdre" volt a jelszava.

Most, hogy a legjobb keresztények egyike, még a tudomány és kozmosz világát is tagadja.

Kérlek írd meg este, Neki megbocsátottad-e már ezt a régi nem keresztényi magaviseletét ?
@egyfejű: jahh, ez meg kimaradt: akkor már nem voltunk függetlenek, tehát amiket akkor aláírtunk, nem ér, úgy hogy bekaphassák a négyzeten ;)
és a csalódottság a fennálló rendszerben.
Figyusztok. Sárkányfűárusék rendszerváltáskor is kiadták a jelszót, hogy amit nem tudsz legyőzni annak állj az élére. Mivel most a csúnya nácizmus lett a trendi el kell foglalni a jobbikot is. :) Állítólag ez zajlik éppen. Emlékeztek, hogy engem is milyen sokszor lezsidóztak már? :)
@Gábriel angyal: " milyen sokszor lezsidóztak már? :)" Ismét a lelkedbe gázolok, de a sok-sok beszélgetésből, gondolatból csak ennyi maradt meg? Ennyit tartasz érdemesnek végiggondolni? Semmi más?

Amúgy lesz még izgalmas koncert idén, PECSA, augusztus 21., TOTO. Én arra gyúrok. :)
@sörtelen:

Nekem azzal az a bajom, és ugye kicsit önző módon látom a dolgokat, hogy ha én mondjuk keresek bruttó 650-et, akkor ugye nem keveset fizetek én se be a TB-be, és akkor még a munkáltatómról nem is beszélek, szerintem (bár nem számoltam ki), ez cca. havi olyan 100 felett van.

És akkor ezért a pénzért én mondjuk, mint jól kereső informatikus (elméleti kérdés, mert jelenleg nem alkalmazottként dolgozom), csak az alapellátásra vagyok jogosult, ugyanarra, mint a segélyes, gyakorlatilag. Holott én sokkal többet fizetek be, és ráadásul ugye ezért én nem keveset tanultam-dolgoztam.

Ja persze fizethetek még EZEN FELÜL egy magánbiztosítónak, de kapják már be, érted. Erre mondtam, hogy valahol el kellene kezdeni a dolgokat, valahol ki kellene nevelni egy paraszolvencia-mentes orvos korosztályt, nagyon jó fizetésekkel. Mert abban rohadtul igazad van, hogy az ortopédsebész, sebész, nőgyógyász szakma naná, hogy ellenzi a tiszta EÜ-t, mert nem tudjuk úgy felemelni a bérüket, hogy kompenzálja azt a sok esetben havi több milliós, ADÓMENTES bevételt.

(Egy ortopédsebész átlagosan 60-70k-t kap egy műtétért PLUSZ a bére. Egy nőgyógyásznál nem kell mondani, mennyi a szülés, és kurvasok esetben magánbetegeket látnak el azon a lóvén, amin, ha én nem fejelem meg parával, akkor én messziről se láthatom!

Saját példa: édesanyámat majdnem megölték a Bajcsy kórházban a béna, hülye, mindenre szaró orvosok. Ő maga mesélte, hogy neki (szívbeteg és súlyos szívműtét után lábadozott) valami 40 éves EKG-val csinálták a vizsgálatot, miközben a főorvosasszony a legmodernebb gépeket a magánbetegeire használja fel. EZT is meg kellene szűntetni, mert bazz, még ha minimálbér után fizetek is, az is legalább 20-30k havonta!!! Csesszék már meg, az egyik magánklinikán évekkel ezelőtt (cca. 15) olyan biztosítást köthettél, hogy havi 9k-ért neked, ha beteg voltál, a segged is kinyalták!!!

Akkor mi a fenéről is beszélünk?)

Bocs mindenkitől, volt EÜ-sként a vesszőparipám a téma és nagyon dühít, nagyon.
@egyfejű: Most komolyan. A viharról a biliben miért gondolkodjak komolyan?? :) Toto se rossz emlék. :) Durant szeretted?? Van egy új klipjük. Gondolom olcsó lehetett leforgatni a régi híres topmodellekkel a londoni Savoy hotelben. :))

youtu.be/sSMbOuNBV0s
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

:)))))))))

Ez óriásit üt, pláne, ha a nemes-t kicseréled a "jobbos"-ra, vagy Fidesz-vezérre. :D
@Penivaldes: Persze van olyan hangulatú is számuk is, de vannak azért pörgősebb nóták is. :)
Ez a vicc :)

Egy férfi vacsorázni viszi újdonsült barátnőjét. A második pohár bor után rátör az őszinteségi roham:
– Drágám, be kell vallanom valamit.
– Mit??!
– Nős vagyok, és két gyerekem van.
– Ejnye, de rám ijesztettél! Már azt hittem, hogy a Porsche nem a tiéd.
@Penivaldes:

ERRŐL beszéltem. :)
Alkalmatlanok vagyunk rá. Mint az oroszok és az argentínok. Hajrá törpe-Putyinba oltott törpe-Chavez!

Hajrá, drága, rájuk voksoló (aktív-passzív egyre megy) honfitársaim!!! Előre a Lenini-Sztálini-Hitleri-Kim Ir Szeni-Mao Ce Tungi úton! Hajrá ettársak!

(Megj.: igen, tudom, hogy Hitler a kakukktojás, de diktatúrát épített, ebből a szempontból tettem a többi díszpinty közé!)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): emlékszel még a pár éve indítani tervezett zöldkitűzős mozgalomra? Gyorsban agyonverték a kezdeményezést mindenféle, mondvacsinált, okokkal a zsebbe jól kereső orvosok.

Eszközök használatáról pár éve készült egy EU felmérés. Kiderült, hogy messze nem vagyunk annyira lemaradva, csak szarul használjuk őket, pl. CT-be csak akkor fekhet a beteg, amikor a főorvos úr ráér, így nem három műszakban mennek a gépek, hanem csak pár órát naponta.
@Gábriel angyal: azt hiszem, itt az ideje nem baratkozni veletek.
az ember a veszett kutyaval sem haverkodik, ha aztan nem akar hetekig oltatni jarni magat...
Egy jó kis idézet a demokráciáról. :))

"A többség sosem képviseli a jogot. Nem, sosem! Ez is csak olyan társadalmi hazugság, amely ellen minden szabad, gondolkodó embernek küzdenie kell. Kik alkotják egy-egy nép többségét? Az okosak vagy tökfilkók? Egyezzünk meg, hogy a tökfilkók többsége világszerte lenyűgöző arányú. De, az ördögbe, csak nem helyes, hogy az ostobák ráncigálják az okosokat?!"
@Stöckhardt Stefánia:
Ahogy Jézus is egy kikeresztelkedett zsidó. Ha már ennyire zsidózol.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Sőt! A keresztéyek csak Jézus elköltözése után álltak össze.. úgyhogy..
@Penivaldes: @Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
Miért lennénk alkalmatlanok?

Húsz év telt el a kádárizmus óta.
A demokrácia nem Forma 1 nagydíj.
A választók mindig gyönyörűségesen kifejtették a véleményüket az adott kormányzó erőről.

Forrong az ország. Nem pont úgy, mint az araboknál, de szerintem az azért nem olyan nagy baj.

Helyi szinten megindult az együttműködés keresése - tegnap linkeltem az olajfás választásról.
Érdekes lesz az eredmény, elég-e csak választási szövetséget kötni, vagy valóban meg kell újulni az ellenzékieknek, ez itt a kérdés.

És meg kell hagyni, én pozitívnak tartom, hogy a választások óta elvesztett fidesz szavazók nem álltak át egyetlen mai ellenzéki párt bázisába se.

Mit is jelent ez: kérem szépen, szavazatomra ácsingózó pártocskák, lehet gondolkodni és dolgozni a szavazatomért.

Mielőtt egyesek ismét kezdenének narancsozni, ez nem a fidesz malmára hajtja a vizet.
Viszont egyszer és mindenkorra el kell végre válni a szarnak a víztől.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Szerintem a csúnya nácik eddig sem igényelték a barátságodat. :) Mi meg ettől függetlenül beszélgetni azért már tudunk.
@Habakuk999: olajfa? ezekkel nem, akik most vannak.
de azok vagyunk, nekünk az kell, hogy felülről megmondják, mit hogyan. alulról nem tudjuk csinálni.
@Gábriel angyal: Angyal, föl van adva a lecke keményen!:)))

Linkelgethetsz egész nap, hogy eltereld a témát.:)))

Tegnap betettem a gyöngyöspatai tanulmányt, kicsit hosszú, de érdemes elolvasni. Nem csupán a Jobbik felelősségét elemzi.
@Penivaldes: Azért lesz érdekes az eredmény.
Mert szerintem is kevés csupán választási szövetséget kötni ezekkel a hiteltelen ellenzékiekkel.

Arra jó lesz a választás, hogy megvilágosodjon a pártfanoknak is, dolgozni kell az eredményekért.
@Habakuk999: Mármint, hogy hülyék minden pártban vannak??? Ezt eddig is tudtuk tanulmány nélkül is nem??? ;)
@Gábriel angyal: Egy demokratikus társadalomnak a kulcsa éppen ezért az egyéni jogok védelme. A törvény előtti egyenlőség, a pártatlan bírói eljáráshoz való jog, sajtószabadság, szólásszabadság, magántulajdon védelme, vállalkozás szabadsága, stb.
Ha ezek megvannak, akkor nagy baj nem lehet, a lényegtelen dolgokban dirigálhatnak a tökfilkók, pl. milyen színű legyen a BKV ellenőrök formaruhája.
A probléma most sem az, hogy a Fidesz tökfilkó (valójában nem az, hanem a tökfilkó szavazóknak akar imponálni), hanem az, hogy elbontják a tökfilkóság elleni védelmi bástyáinkat.
Veled is az probléma, hogy egy igaz, biztos-hogy-nem-tökfilkó vezért vizionálsz a nemzet élére. Nem ismered fel, hogy a liberális demokrácia nevű társadalom az egyetlen, amely kibírná azt is, ha tökfilkók a vezetői, mert oly kicsi a lényeges kérdésekben a beleszólásuk.
Érted a logikát? Nem tévedhetetlen vezért (vezető erőt) kell találni, hanem olyan társadalmat építeni, ami "tökfejbiztos". Az előbbi úgysem fog menni. Most az utóbbit is lebontjuk a nagy erőlködésben.
OFF. Malév ügy. - Ezeket kellett volna inkább időben kibaszni a légitársaságból. :(

Milliókat kerestek a csalók a repjegyekkel

www.blikk.hu/blikk_aktualis/milliokat-kerestek-a-csalok-a-repjegyekkel-2086512

"2001-ben Váradi József vezérigazgatónak ütött szöget a fejébe saját tapasztalata, miszerint az első osztály mindig tele van, mégsem voltak nyereségesek a járatok. Megnézte hát, hogy milyen foglalási osztályokra adták el a jegyeket, majd azokat milyen osztályon repülték le az utasok. Világossá vált: voltak kereskedők, akik el tudták intézni, hogy a legolcsóbb turistaosztályú jegyet megvásárló utast átsorolják az első osztályra, ami azt jelentette, hogy százezer forintért repülhetett New Yorkba a félmillióba kerülő bizniszosztályon. Nagyüzemben ment a machináció, és minden utason százezreket bukott a légitársaság.

Ez magyarázat lehet arra, miért érte meg valakinek mondjuk Izraelből vagy Olaszországból a Malévval Budapesten keresztül az Egyesült Államokba utazni, annak ellenére, hogy volt közvetlen járat is."
@shinichi: Igen köszi. Értem a logikát és tetszetős is amit mondasz. Sajna azonban azt láthatjuk, hogy a libsi "tökfejbiztos" társadalom kiépítése ugyanolyan hazugságnak bizonyult, mint mondjuk most a fidesz nemzeti máza.:(
@Gábriel angyal: de nem fogunk tudni:-)
egyszeruen az az ember, aki az eletemmel, szabadsagommal zsarolva akarja rameroszakolni az ertekrendjet, meg ha mosolyogva teszi is ezt, nem nagyon erdemes arra, hogy masnak nezzem, mint egy pszichopata allatnak.

en inkabb csak figyellek, mint a viperat, hogy mikor, merre fogsz marni es egyaltalan, megis, mi a fasz a celod az itt lebzselessel. mert nem veletlenul vagy itt, ebben biztos vagyok...
@Stöckhardt Stefánia:

Roppant mívesen fogalmaztál. Szinte látom, hogy elegánsan eltartott kisujjal nyomkodtad a billentyűzetet. Megható.
Nagyon szép a kép, melyen bemutatod, ahogyan személyiségednek ritkaszövésű hálóján átszüremlik a paraszti intelligenciád erősen kubista sziluettje. Hiába a nagy igyekezet, a szavak keresése, a szónoki magaslat, az, amit és ahogyan előadsz az mindig broad accent marad.
Azt állítod nő vagy. Személyiségi jegyeid ezt megcáfolják. Két magyarázat lehet ennek az ellentmondásnak a feloldására.
1. Hímnek születtél, ám sikerült metamorfózison átmenned. (Igyekeztem finomkodni, mert majdnem transzvesztitát írtam.)
2. A vasszűz is nő. (Külön köszönet az eszköz kifejlesztéséért a megbocsátást hirdetőknek.)

Fábiusszal akarsz intellektuális síkon szkanderezni? Erős a te hited, de üres nálad a padlás.

Azt mondod liberábolsevik? Helyes. Én abban bízok, hogy a te fajtád örökre mensevik marad.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
Csak pár szót az egészségügyhöz: kemény, zárt világ.
Vírusos fertőzésből a deréktől való teljes lebénulásig jutott a beteg. Ez történt a 40 éves elromlott röntgengép, majd az elkészült CT-felvételt kiértékelő orvos hiánya miatt,- majd a beteget többször oda-vissza nem megfelelő módon szállító mentő miatt.

"Pártatlan" igazságügyi orvosszakértő megállapítása: csak kisebb munkahelyi vétségek sorozata történt.

De ebben nem az anyagi veszteség a tragédia, hanem a beteg szenvedése.
Szavait idézve:" úgy élek, mint egy giliszta "
@Gábriel angyal:
hát, elolvastam. granulálok nekik.
egy érdekességet kiemelnék a szövegből:

"A lemondott megyei elnökség tagja az a Kisgergely András, aki 2006-ban felgyújtotta a tv székház előtt a rendőrségi vízágyút IS (!)."
aláírás
Eperjesi József

ez így formailag megfelel egy kiegészítő feljelentésnek a 2006-os eseményekhez?
Elolvastam a papírlapot. Még bőven vannak benne javítandók, szóval a kép rettenetesebb a láthatónál is ...
Valaki meg tudná mondani, hogy mitől, vagy miért vitéz ez a szerencsétlen ember?
@keresztanya fabi(en): összevissza hazudozik, vagy vetés közben az öszvére után ballagva nem a falu köpködőjére gondol munkaután, hanem a lipótvárosi romkocsmára....hihihi Leke tojni, ha senki nem válaszol, megúnja.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Nagyon túlértékelsz. :) Én mint vipera, aki még egy csigát is kikerültem múltkor egy vidéki országúton?? Mókásan hangzik. Egyébként marhára nem zsarollak semmivel, mivel nem is lehetne. Sőt inkább én rettegek tőled, mivel múltkor már azzal fenyegettél, hogy a beleinken leszünk fellógatva ugyebár. Úgy tűnik én sokkal humanistább vagyok. :)
@Secnir: Ezen már én is elgondolkoztam. Megírod a feljelentést?? ;)
Polgárháború: rendkívüli ülést tart a Nemzetbiztonsági bizottság
Péntek délelőtt fél kilenckor rendkívüli ülést tart az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága a portálunk által kiszivárogtatott gyöngyöspatai hangfelvételekkel kapcsolatban, amelyeken Juhász Oszkár polgármester egy polgárháború kimenetelét gondolta végig többedmagával. A testület várhatóan még a délelőtt folyamán tájékoztat az ülés eredményéről...

atv.hu/belfold/20120419_polgarhaboru_rendkivuli_ulest_tart_a_nemzetbiztonsagi_bizottsag

Ideje lenne komolyabban odafigyelni a jobbikra, hölgyeim és uraim!
@Penivaldes: Pedig nincsenek mások, Penike.
Körmükre kell nézni, nem hagyni a szabad garázdálkodást, nem véletlenül heppje Fabiusnak a pártfinanszírozás.
Nekem pedig a helyi civilszervezetek.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ameddig ez nem jöhet össze, addig próbáld meg magadat. Felfelé egy jó nagyot aztán aláállsz. :)
@Habakuk999: szerintem meg dózerolni kéne bennük. aztán építkezni. akik most vannak azok lefolyóba valók
@empatikus pszichopata: Ez pedig az előzménye:

atv.hu/belfold/20120419_tarjanyi_peter

Itt hallható a hangfelvétel, amit ez a Juhász Oszkár nevű az első linken tagad.
@Gábriel angyal: Nem hinném, hogy akár a helyi palesztinok körében bestseller lenne. Kb olyan izgi lehet, mint az olvadó hó.
@empatikus pszichopata: mááá döntöttek:

A parlament nemzetbiztonsági bizottságának pénteki rendkívüli ülése után kiderült: nyomozás indul, mert bűncselekmények gyanúja merült fel az ATV által csütörtökön nyilvánosságra hozott jobbikos hangfelvétellel kapcsolatban.

hvg.hu/itthon/20120420_hangfelvetel_jobbik
@Gábriel angyal: Árnyaltabban látom.

A kérdés az, melyik pártban van kevesebb hülye?
@empatikus pszichopata: á, ezek a fidesz ölebei, bohócai. Akikkel lehet a Corvinuson parádézni, és politikailag szövetkezni. Méghogy veszélyesek? Kire? Ha nem a fidesznek és nem vállnak feleslegessé, akkor senkire.
@empatikus pszichopata: Nem kell aggódni. Látod, hogy mennyire röhejes a zuglói képviselőjük nem?? Oszi meg a másik fele. Mit kell ezen ennyit rágódni? Ezek nektek csak örömhír lehet. :)

Szóval ha ez a gyűlés a betiltásuk első jele, akkor ok, ha meg egyre több hülye lesz benne nektek az is jó nem?? :)

A maradék - igazán nemzeti arc - meg elkezd pld. áramlani a hungaristák felé. :) Na mondjuk ha ők jönnének az már egy "cseppet" kellemetlenebb lenne a sárkányfűárus csapatnak bár nem abban az értelemben, ahogy általában gondolják róluk a ballibsi oldalon. :)
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "Az ülés zárt volt, utána a bizottsági ülést összehívó MSZP-s Molnár Zsolt azt mondta: államellenes és személyes adatokkal való visszaélés bűncselekményének gyanúja merült fel az üggyel kapcsolatban, így nyomozás indul. Azt mondta, a nyomozóhatóság döntése, hogy ki ellen indul nyomozás, "nem feltétlenül" Juhász Oszkárral szemben."

fogadjunk, hogy az atv lesz ezert meghurcolva:-)
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Kösz, a HVG-ig ma még nem jutottam.

Talán észbe kapnak, az a bírósági ítélet sem akármi, amit Hanti Vilmos ügyében - az antifasiszta jelvény horogkeresztté satírozása a Magyar Fórum nevű nyomtatványban - ügyében hoztak:( Annyiban kapcsolódik Fabius cikkéhez, hogy szinte minden ügyben látszik, hogyan fonódik össze a fideSS a jobbikkal - ideológiailag is.
@anyósnyelv: sajnos már nemcsak az "l" bötűm, a szóköz is döglődik....
@Gábriel angyal: Nem érted, a demokratikus társadalom működtetését sz@r, hazug emberekre bíztuk, de büntettünk, ha későn is. Pont a demokrácia működése tette lehetővé a kivágásukat. Most azonban a büntetni képes demokratikus társadalmat bontják le. Ez azért nagyságrendjében más disznóság.
Ja, és ezek ugyanúgy lopnak, csalnak, mutyiznak, csak tízszer akkora kárt csinálnak közben.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Szerintem meg pont, hogy Best Seller lesz náluk, mivel kiderül belőle, hogy Szálasiék jobban védték a zsidókat mint Sztojayék. Bár ezt múltkor már kitárgyaltuk. :)
@Penivaldes: Mindenkinek megadható az esély.
Csak tegyen valamit az asztalra.

Az nem várható, hogy szűz erők érkeznek a politikai életbe, ha érkeznek, villámgyorsan elkurvulnak, lásd Jobbik.

Shinicki kolléga szépen leírta, nem ismételném.
A Jobbik is csak arra jó, hogy a markát tartsa, meg az embereket hergelje a jobboldal ellen. Olyanok mint a Feri baloldalon.
@Gábriel angyal: Én értelek. Pontosan ez történik - bagatellizálni az egészet. Azt írod, láthatom, milyen "kapanyél" ez a vitééééééz Markó izé is, és a kapanyél nem sül el, ugye? Szerintem meg elsülhet, én a megelőzés híve vagyok.;-)
@Habakuk999: hát akik vannak azok már elvesztegették az esélyüket. többször is.
@vladys73 Nem leszek szimpatikus sokaknak ezzel, de nem hajszoltam a népszerűséget soha. A DK parlamenti küszöbön van, én pedig mindig is nagyon utáltam az MSZP-t, soha nem is szavaztam rájuk. De én leszek az - többek közt -, aki a DK-t át fogja segíteni ezen a parlamenti küszöbön. Hozzáteszem: '94 óta nem szavaztam, ami nem dicsőség, de legalább állampolgári jog.
@Penivaldes: Ott is tartanak, ahol megérdemlik.

Pusztán Orbánnak köszönhetik ezt is, mert ha nem lenne sokakban nagyon erős gyűlölet vele szemben, fütyülnének a jelentéktelen lopósokra.

Tisztelet a kivételnek és az igazán elhivatottaknak.
@empatikus pszichopata: Igen kapni fogod. Az meg, hogy kire szavazol te dolgot. Akit legjobbnak érzel.
@shinichi: Pont ez a bábjáték lényege. Azt hiszed, hogy bármin is változtatsz, de francokat. :) Te még mindig ekkora vívmánynak tartod, hogy ez egyik hülye helyett beszavazhatsz egy még hülyébb formációt?? Lehet el kéne kezdeni felébredni a mesevilágból.

A pártokrácia a liberális demokrácia valósága, mely a társadalmi-gazdasági viszonyok parlamenti pártok általi meghatározását jelenti. Lényeges azonban megjegyezni, hogy a párturalom, illetőleg a pártok uralma nem ezeknek a polgári szellemiségű politikai szerveződéseknek a mélyebb és komplexebb társadalmi-gazdasági folyamatok feletti kontrolláló/koordináló szerepét jelenti, csupán a politikai erőtér feletti dominanciájukat. A pártokrácia gyakorlatilag olyan hatalomgyakorlási módozat, mely a politikai szféra külső meghatározottságait - a politikai elit cselekvési autonómiáját korlátozó, a politikum szféráján kívül működő szereplők valós uralmát - igyekszik palástolni.
@Penivaldes: Nézd, ha nem lenne tőlük sokkal rosszabb fidess, szerinted pl Sipi harcolna értük egy másodpercig is ilyen lelkesen?
Nem hiszem.
@Gábriel angyal: "Pont ez a bábjáték lényege. Azt hiszed, hogy bármin is változtatsz, de francokat. :)"

Pont ezt akarja veled elhitetni a háttérhatalom. :)
Ha ezt hirdeted, és vallód akkor csak azt érted el, hogy legyőztek.
@Habakuk999: Egyformák a Fidesszel. cseber és veder. Bármelyikért is harcolni hülyeség.
@Gábriel angyal: látom magam előtt a mohó vásárlók tömött sorait, amint a könyvesboltok előtt éjszakáznak, hogy egy példányt megszerezhessenek. Biztos vagyok benne, hogy vezetni fogja az amazon előrendelési listáját is. Ki ne akarná elolvasni azt az izgi naplót? Hogy felkeltem, megvertem egy zsidót, megnéztem két internálást, vízbefojtottam három kismacskát, és jól telezabáltam magam, de a rohadt amcsik megzavarták az álmomat, hogy én voltam hitler az ostoba bombázásukkal?
@empatikus pszichopata: Ha elolvasod Fabius itteni postját abból elég pontosan lejön, hogy még arra sem nagyon képesek, hogy elsüljön a kezükben a kapanyél. :)

De ha minden áron rettegősre akarjuk venni a figurát, akkor most én is mondhatnám, hogy tiltsák be mondjuk a Hitgyülit, Németh Sanyát meg basszák börtönbe megelőzés végett, mivel nem is olyan régen a "keresztény holokauszt"-ról értekezett az agyhalott vidámvasárnapos csipetcsapata előtt.

arvamagyar.blogter.hu/484575/lesz_kereszteny_holokauszt__jelentette_ki_nemeth_sandor
Nem hittem volna, hogy diszlexiás orángután is lehet jobbikos! :D
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": "vízbefojtottam három kismacskát,"
Miért fojtogatott volna macskákat? Vagy ez egy olyan anekdota Szálasiról amit nem ismerek?
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Ja értem. Tehát ha eljárok 4 évente szavazgatni ezzel győzöm le igazán a háttérhatalmakat. :) Nyugtass meg, hogy csak viccből, írtad és csupán csak a szmájlit felejtetted el odaírni. :)
@Gábriel angyal: Angyal, ekkora a baj?

Akkor keressünk egy vezérürüt és ugorjunk utána a kútba?
- valahol 42 birka fulladt meg, mert tényleg mentek a vezér után -

A dialektika nem rossz dolog szerintem, egymásnak feszülő vélemények nélkül előre haladni elég nehézkes.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Miért a zsidók nem a kiváló üzleti érzékükről híresek??? :) Ha nekiállnak lefordítani héberre a naplót, akkor csak készülnek vele valamire szvsz. :)
@Gábriel angyal: Nem csak szavazással mondhatsz rájuk nemet. Azonban igen, ha elmentél szavazni azzal is többet tettél ellenük, mint a beletörődéssel amit nyomsz.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": igazi sikerkönyv lesz belőle. Tömegek állnak majd New York utcáin, hogy megszerezzék.
OFF:

Tudja valaki, hogy lehet IE9-en működőképessé tenni a tahótlaniító gombot?

ON
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
"... paraszolvencia-mentes orvos korosztályt, nagyon jó fizetésekkel."

Nem akarlak megbántani, de ez a Főorvos Urak hatalmának legfontosabb mondata. Amíg ez "érv" addig semmi esély a normális betegellátási rendszerre.
Mivel Te EÜ-s voltál, nyilván ismered, de aki nem, és érdekli a világon egyedülálló (!) magyar "egészségfinanszírozási" rendszer, olvassa el
Ádám György: "
Az orvosi hálapénz Magyarországon" című könyvét.
A rohattkommunisták alatt tehát még lehetett konferenciákat tartani és tudományos vitát folytatni a sajtóban erről. Mára mindenkit megvett a leghétköznapibb maffia: a Főorvosok Klánja.
Hogy hol tartunk, arról precíz kórkép:
Élet és Irodalom LIV. évfolyam, 33. szám,
MELLÉKLET -
Kőszeg Ferenc: Betegség, halál - orvosok
LIV. évfolyam 33. szám, 2010. augusztus 19
Az orvosmaffia ma a legellenőrizetlenebb szerveződés Magyarországon. Ha Párt lenne, már rég az utcán lennénk miattuk...
Ha Dante ma írná a Színjátékot, nem kétséges kik égnek a Pokol legmélyén.
A tragédia igazi mélységét mutatja, hogy most az olvasók 99,99 %-a az ő jóságos doktorbácsijára/nénijére (Apukára/Anyukára/Picinyére) gondolva hördül fel elutasítóan!
Adja Isten, ne kerüljenek súlyos betegen a pénzéhes közönyük karmai közé. Mert ki is a legfontosabb barát/ismerős/osztálytárs kapcsolat manapság? Na???
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Nem ez olyan mint a szappan meg a lámpaernyő, csak ő még nem hallott róla, hogy ez a mendemonda is már a múltté. :)
@Penivaldes: Nem egyformák. Ők csak kihasználták a kereteket, és nem foglalkoztak semmivel, a fidess lebontja őket.

Valóban kisebbik rosszak.

Ami nem jelenti azt, hogy ezért támogatni kell őket.
Változzanak, akkor lehet.
ebben vannak mostanában némi kétségeim. :)
"Kontrát Károly belügyi államtitkár, aki szintén tagja a bizottságnak, azt mondta, nem fenyegeti veszély a magyar embereket, kielégítő tájékoztatást kaptak a bizottságtól. Szerinte jobbikos belharcról van szó, amibe az MSZP is beszállt."

ez nagyon durva..
fogadjunk, hogy kimossak oszit:-D
az mszp lesz a hibas, az atv pedig megsertette oszi szemelyes jogait es ezert az atv-t a medihatosag meg fogja buntetni. de lehet, hogy a birosag fogja kotelezni, hogy kiadjak az informatorokat es akkor vagy az informatorok, vagy aki nem adja ki anevuket lesz lesittelve.

egy percig nem szabad elhinni a jobbik ellenzekiseget. ugyes kis szinjatek ez.

pont ezert kell megtagadni a jobbikosokat. egyszeruen semmi mas feladatuk nincs, mint az elenzek bomlasztasa a fidesz megbizasabol. cserebe zsidozhatnak, ciganyozhatnak, torvenyt serthetnek, gardazhatnak, lophatnak ok is, csak kevesebbet es ki lesznek ok is mosva a partfougyesz altal, mi tobb, az altaluk elkovetett buncselekmenyek alkalmat teremtenek ezen buncselekmenyek felfedezoinek kivonasara a forgalombol allamtitoksertesre, szemelyes jogok megsertesere, stb hivatkozva...
@Gábriel angyal: Tőlem aztán betilthatják a hitgyülit, éppen elég ártalmasnak tartom őket (persze mi értelme lenne?). Már nem mintha összehasonlíthatóak lennének egy Parlamentben ülő, ott interpelláló, "véleményformáló", és immár nem is titkoltan náci párttal.
Én egyébként az ATV-t nézem, ha hírműsort akarok látni, de még soha egyetlen hitgyülis műsort nem néztem meg.
@Gábriel angyal: "Te még mindig ekkora vívmánynak tartod, hogy ez egyik hülye helyett beszavazhatsz egy még hülyébb formációt??"

Nem. Azt tartom vívmánynak, hogy négy év múlva, közel azonos feltételekkel elzavarhatom ezt a hülyét is, és berakhatok helyette egy még újabb, még hülyébbet. Hogy a Tv-ben, rádióban, újságban bemondhatja az újságíró, a szakértő, hogy ezek hülyék. Hogy mindegy melyik hülye van éppen bent a nagy házban, nem veszik el a megtakarításaimat. Hogy nem mondják meg melyik egyház papjával kötelező a gyerekem agyát átmosatni hittanóra címén.
Ezeket tartom vívmánynak.

A további szöveg Barikádos színbonalú katymasz. Röviden: Zsidó-Szabadkőműves összeesküvés jujjuj!
Ezen a nagy büdös összeesküvésen mit enyhített az, hogy ellopták a megtakarításomat, korlátozták a jogaimat, kézi vezérlésű lett a bíróság? Tényleg azt gondolod, hogy egy örökre szociális segélyen, családtámogatáson tengődő, angol helyett rovásírást tanuló, vezérek előtti illedelmes térdeplésre nevelt felnövekvő generációval "megerősített" társadalom boldogul ebben a világban? Ha nem a Tecsóba hanem a Cébéájba megyek, akkor jobb lesz?
@Habakuk999: nem kell őket támogatni, nem kell őket fenntartani, pusztuljanak.
@empatikus pszichopata: "éppen elég ártalmasnak tartom őket"

en az osszes egyhazat ilyen mukodesre koteleznem, mint a hitgyuli...

fizessenek a hivek.

semmivel sem karosabbak kulonben mint barmelyik mas vallas. akar szci, akar katolikus, a kifosztasi modszer ugyanaz. a hitgyuli mellett egyetlen erv szol szemben a tobbiekkel: a hivek finanszirozzak.
@empatikus pszichopata: Mi bennük a náci? Mikor hirdették Németország felsőbbrendűségét?
@Penivaldes: És akkor királyunk lesz?

Vagy sámánunk?

Egyenlőre nincs jobb a demokráciánál.
@Habakuk999:
Igen, nincs jobb, de a köztársaság szar.
"És akkor királyunk lesz?"
Reméljük.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: engem az nem érdekel, hogy a fotelfasiszták mit értenek meg mit nem
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Nem, monarchia párti vagyok. A köztársaság egy vicc, amit minél gyorsabban el kell törölni.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Szerintem ez nem beletörődés. Ezzel kapcsolatban egy érdekes vélemény.

"Ki kell ábrádítanunk mindenkit. Nemzet ikszeléssel még sohasem állította meg pusztulását. Verítékkel, hosszú évek kitartó, áldozatos munkájával igen, de a földi paradicsomot még senkik sem érték el azzal, hogy szavazófülkékbe hajtották a birkanépet. Félmegoldásokat keresünk, a rosszabbik helyett jobbikat választunk miközben észre sem vesszük, hogy a hiba nem a Parlamentben van.

A hiba a lelkünkben van, minden egyes magyar ember lelkében. Húsz év alatt helytartóink elhitették velünk, hogy minden jobb lesz, ha négyévente egyszer gondolunk a hazánkra. Hát nem lesz jobb.

Üstökösként felbukkanó megváltókat keresünk magunknak, akik aztán beleránthatnak minket amibe csak akarnak. És hinni fogunk nekik, és nem unjuk meg, hogy folyton csak átvernek bennünket. Jöhet III/II-es ügynök, hétpróbás zsidó, megélhetési népvezér vagy feminista ripacs. Mindenkit lenyelünk, aztán mikor nem látjuk az eredményeket, új Messiást keresünk helyettük.

Az egészben az a legkényelmesebb, hogy eközben nekünk semmit sem kell tennünk. Az éppen aktuális radikális pártra leadott szavazat után hazaballagunk, és ugyanúgy élünk tovább, mint azok, akik ellen elvileg harcolunk.

A nemzet ébredését nem pártok százalékai jelentik. A magyarság akkor kel majd fel évszázados álmából, amikor magáévá teszi mindazt, amit elnyomói elvettek tőle. Akkor leszünk újra nagyok és erősek, ha visszatérünk Istenünkhöz, ha a mindennapokban éljük meg hazafiságunkat és egymásért érzett felelősségünket.

Akkor járunk majd jó úton, mikor a szociális háló nem csak egy politikai program lesz, hanem a társadalom ösztönös szolidaritása minden tagja iránt. Amikor rájövünk, hogy a legjobb befektetést nem külföldi bankok, hanem a körülöttünk lévő gyermekzsivaj nyújtja, amikor újra megtöltjük templomainkat és fejünket Isten felé emeljük, akkor jön majd el a magyar feltámadás.

Ehhez nincs szükség a demokráciának csúfolt bohózatra. Ehhez szemléletváltásra és életünk gyökeres átalakítására van szükségünk. Nehezebb feladat, mint birka módjára válogatni a meglévő rossz megoldások közül, de senki ne higgye azt, hogy Magyarország felvirágoztatása sétagalopp lesz."
@Gábriel angyal: És te nem Messiást keresel? dehogynem, te is, én is, mindannyian Messiást keresünk, amióta a világ világ.
@Penivaldes: "királyunk? inkább ne"
KE semmire sem alkalmas. 4-5 évente megválasztja a nép közvetve vagy közvetlen. Alkalmatlan a feladatára.
gyermekzsivaj meg nem most lesz. minek ide gyerek?
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: a király ugyanúgy, a miniszterelnök számít, és a parlament
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: nem turom a kiralysagot.
senkinek nincs joga folem helyezni magat. ha megteszi, nem all modomban valogatni az eszkzokben, hogy leszedjem onnan.
@Gábriel angyal: Megint a szokásos konteo.
El kell menni, kik kell nyilvánítani a véleményt. Ha szerinted ez felesleges rendben, törődj bele a sorsodba, a te bajod.

"Miért. Még te is lehetnél a királyunk. :) "
Próbáljunk már meg ne a plebszből választani egy jött mentet.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: a KE valasztott kepviselo, a hadsereg foparancsnoka, lecserelheto, torvenyeket ir ala. a nep altal meghatalmazva. a kiraly nem valasztott. nincs meghatalmazasa. semmit sem szabad rabizni. nincs joga semmihez, papucs orran pamutbojt, ha ennel tobbet akar, felakasztjuk.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Szegény angolok, dánok mennyire el vannak nyomva. Nyitottak a határok, soha sem értem miért nem menekülnek el onnan egy igaz szabad köztársaságba, pl hozzánk.

@Penivaldes: A királyt mióta választja a nép 4-5 évente?
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Szerintem nem konteo. Ez a mondat pld. kifejezetten tetszett:

"Amikor rájövünk, hogy a legjobb befektetést nem külföldi bankok, hanem a körülöttünk lévő gyermekzsivaj nyújtja,"
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: nem az a kérdés, hogy választja, persze, hogy nem, de ma már a királynak sincs igazi beleszólása a dolgokba. A parlament számít Angliában is.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "a nep altal meghatalmazva. a kiraly nem valasztott."
Pont ez benne a pozitívum, nem függ a plebsz nyavalygásától, nem kell attól félnie, hogy nem választják újra, és tud valóbban az ország érdekében dönteni. A KE erre alkalmatlan, egy bábu a plebsz kegyeltje, egy teljesen alkalmatlan figura.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Azok alkotmányos monarchiák. Annyi király funkciója, mint a KE-nek egy parlamentáris rendszerben.
Ezen kívűl van még az elnöki rendszer, ahol ő a végrehajtó hatalom. Pl. USA, Franciaország.
E három dolgot kevered.
Népvezérre meg ne várj, mert felkötjük sz első villanypóznára.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: ha dan, vagy britt alattvaloszeretnek lenni, megtehetnem, igaz?

de nem akarok alattvalo lenni. ez nem veletlen. senkinek nincs joga azt kepzelnie, hogy serthetetlen es masok felett all. erzsebet sem szarik illatosabbat, mint barmelyik 85 eves oregasszony.
@Penivaldes: Én a királyt soha sem kormányzás, vagy törvényhozás szempontjából nézem. Azt én sem akarom. Neki ellensúlynak kell lenni, hogy megtudja védeni az országot a plebsz legújabb hóbortjától. Mivel a KE-t is ők választják ezért alkalmatlan.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Ja értem már, miért kérdőjelezed meg azt, hogy a jobbik náci párt. Azt hittem az előbb, hogy a kérdésed költői. Igazad van, egy "királyságban" elférnek a nácik is, végül is, ha a királynak nem tetszik valami, bárkit lenyakazhat:)Mint Angliában meg Dániában.;-)
@Gábriel angyal: Szerintem az. Mocskos külföldiek, elnyomó idegenek, a tönkretevők, vagyis "Ők"

@shinichi: Nem keverem, a 3 valamilyen szinten megegyezik. Sőt az USA elnök meg a KE ugyan az. Csak nálunk parlamentáris a demokrácia ezért kevesebb a hatalma.
"Népvezérre meg ne várj, mert felkötjük sz első villanypóznára. "
Egy olyan nép tagjaként mondod ezt, akik a király elűzése óta folyton a nyakukba ültetik őket. Minimum érdekes a kijelentésed.

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Csak születésétől fogva nem függ a plebsztől, és arra van nevelve, hogy egyszer az országot védje. Ezen kívül elég sokat képes tenni az ország presztízséért. Mondj egy olyan KE-t aki bármelyik országban növelte a magyarok hírnevét. A kutyát nem érdekli, mert csak egy plebsz bábú.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: "Pont ez benne a pozitívum, nem függ a plebsz nyavalygásától"

de bizony, fuggjon a plebsz nyavajgasatol.
ha ugyanis a plebsz rosszul dont, akkor abbol fog tanulni, hogy rossz embert valaszt, mint most is. ennek a nepnek nem votl annyi esze, hogy ovakodjon orbantol. hat most megtanulja.

mert nem a plebsz hulyentartasa, hanem a folyamatos fejlodese a cel. a tanulas utja pedig buktatokon keresztul halad.
@Penivaldes: 1000X több az esélye mint egy SP-féle bohócnak, vagy bármelyik eddigi KE-nak. Károlyi is kurvára megvédte az országot anno.

@empatikus pszichopata: Érdekes USA-ban van halál büntetés UK-ban nincs.

"Igazad van, egy "királyságban" elférnek a nácik is"
Ja szintén érdekes, UK-ban nem tudtak hódítani egyáltalán a nácik, a németeket meg 2 perc alatt leépítették.

"végül is, ha a királynak nem tetszik valami, bárkit lenyakazhat"
Örülnék ha nem kevernéd ide a fasizmust, egyáltalán nem arról beszéltem.
A poszt szuper jó, gratulálok!
Így kellene mindenütt, miért is nincs nekünk egy Fábiusunk?!
A kommenteket még nem olvastam, biztos leírták mások is(így szoktam járni), hogy szégyen ilyen műveletlen, ostoba majmot képviselővé választani. Hogy mennyire jellemtelen is, az már csak hab a tortán.
Nem lehetne, mindenekelőtt egy kis helyesírási, szövegértési, intelligencia tesztnek alávetni ezeket a mindenféle képviselőket, még a jelölés előtt?
Máris előrébb lennénk, mert az ilyeneket kiszórná a gép. Aztán persze lenne még egyéb hibájuk is, de legalább a kisminimum lehetne egy ilyen felmérés.
Kíváncsi lennék a vitéz úr élőszóbeli megnyilvánulására is. Szeretek kacagni.
Jaj, hát már megint nem állt be egy Jobbikos a bukott libsik bégető kórusába?

Bojzasztó elvtársak, tiszta vejmár, hüpp-hüpp...
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Göncz Árpád? De külföldön tisztelték és elismerték szakmai múltjúkért mind a 4-et eddig. Gönczöt is, Sólymot is, Mádl-t is meg Schmittet is. Ez is lenne a lényeg, hogy olyan ember kerüljön oda aki tényleg tiszteletre méltó. Schmitt akkor vált méltatlanná, mikor átment kutyába, és ledegradálta a KE posztot. Elméletileg jó választás lehetett volna, mert nincs politikai súlya, szépen mosolyog és tiszteletre méltó, de emellé kellett volna az önállóság is, az, hogy érezze, a KE független a párttól-viktortól. Na ez nem ment neki, mert nem akarta.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
"ha ugyanis a plebsz rosszul dont, akkor abbol fog tanulni"
www.youtube.com/watch?v=SKm5xQyD2vE

"hogy ovakodjon orbantol. hat most megtanulja."
Annyi esze sem volt, hogy óvakodjon Feritől, el is zavarta, most meg megint jön fel, ennyit erről.

Én sosem akartam elvenni a hatalmat a plebsztől, de kell ellenük egy ellensúly, és erre a királynál nincs alkalmasabb.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Szerinted kit ismernek a világon jobban Göncz papát (persze akiről tudjuk, hogy besúgó volt), vagy a dán királyt?

@Penivaldes: Akkor ott vagyunk mint egy KE-val.
Jól írsz, csak már nem megy a röhögés tiszta szívből. Ezt mondtuk páran - aritus, csekk , atb.- a Jobbikról mindig. Pszeduo-ellenzék,ha erre kapnak parancsot a Főnöktől - kikeltető tyúkapójuktól - amúgy taccsra vágott kis ölebek, amik akkor csahintanak, ha épp kevésbé zsíros csontikát dob a szeszélyes gazdijuk. De ha rájuk néz keményen a váltott színű szemével - van, amikor kék kontaktlencsével szépítenék az alapból nem ilyen csibécskét :-DD - egybül lábhoz kushadnak.

Ahogy tegnap csekkék vitájába beugatva bátorkodtam, ezek arra kellenek, hogy a ma Jurópban szalonképtelen jobbos szarságokat kiböfögjék az éterbe - lásd Szegedi képvizelő úr, Gyöngyöspata Zsandárkja, az Oszi, és egyéb kimívelt emberfőik, Irinyi János nagy tisztelői. Hogy a széljobb se kóricáljon el a nyájtól nagyon, hallhassa, amit úgy szeret, az uszítást.

Aki ezen a Markó vitézen meglepődött, az keresse fel orvosát, gyógyszerészét, pszichiáterét! Baráti tanács ingyen tőlem. Gondolom, Gábriel sebességbe kapcsolt, és már felfedezte az ellenük ármánykodó zuglói zsidók szakkörét is valahol az árnyas parkok mélyén. ahol legalább, mint tegnap olvashattuk, mégis van még közvilág.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
+++! Nagyon szellemesnek tetszik lenni a Vitéz(zy) úrnak.
és a legszebb az egészbe, hogy vannak akik tényleg elhiszik, hogy a jobbik jobbat akar, és nem csak a moslékosdézsa érdekli őket is...
@Gábriel angyal: Szerintem ezzel a kulcsi mészáros anyja most vitatkozna.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Igazából közjogilag nincs különbség. Semmivel sincs több joga mondjuk a holland királynak, mint smittnek volt. Annyi a különbség, hogy a királyt nem választjuk, és csak szűk körben elmozdítható, és nem 5 évre szól.:D Persze pont ez adja a stabilitás érzését leginkább, mert elméletileg pártfüggetlen, nem párt juttatja hivatalba.
Nagyon helyes! Tessék csak osztani a Jobbikosokat is, nehogy nagyon elkényelmesedjenek a langyos állóvízben!
Különben nem lesznek kiütve Vityáék a nyeregből sohasem. Tessenek bátran rávilágítani a visszásságokra, hadd tisztuljon a párt!
@Gábriel angyal: valaki tájékozatlan, s nem látta a saját szemével a tetovált emberi bőrökből készült lámpákat, legalább ne dicsekedjen vele! A plafonig érő tárlókat....
@Penivaldes: Ha szar a király ugyan ott vagyunk mint egy KE-val, ha meg jó akkor fényévekkel előrébb, szerintem ebben semmit sem kell elvetni.
szép, demokratikus klub, jók leszünk mi ott, ennyit tudunk és ennyit is érünk:

A világ túloldaláról vette új adóötletét a kormány
2012. április 20. | 11:00

Argentína, Bolívia, Dominikai Köztársaság, Kolumbia, Mexikó, Peru, Pakisztán és Srí Lanka. E nyolc országhoz csatlakozhat Magyarország, amennyiben a híreknek megfelelően jövőre nálunk is bevezetik a banki tranzakciókat terhelő adót. Mivel a kormány elképzelései még képlékenyek, Európa pedig valójában teljesen más utat jár, a felsorolt országok tapasztalatai még értékes tanulságokkal szolgálhatnak hazánk számára.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/a_vilag_tuloldalarol_vette_uj_adootletet_a_kormany.166096.html
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:

"Azt én sem akarom. Neki ellensúlynak kell lenni, hogy megtudja védeni az országot a plebsz legújabb hóbortjától."

Erre való az alkotmány, az alkotmányosság, a jogállamiság, a fékek és ellensúlyok rendszere, a hatalmi ágak szétválasztása, a sajtószabadság. Röviden a demokrácia.
Szabadnak lenni akarni kell, neked magadtól, folyamatosan.
Nem pedig választani egy vezért, aki megmondja neked, hogy szabad vagy, különben szíjat hasítok a hátadból!
Fabius kedves..

Pont azon a napon kell neked összeborulásról hadoválnod, mikoris Juhász Oszkár a Jobbik főembere Fidesz (Zsidesz) elleni polgárháborúról beszél ?

petofiutca.blog.hu/2012/04/19/nem_juhasz_polgarhaboruzott_de_azt_is_maganbeszelgetesen

:DDDD
főőőcíny, csak szólok, nagy mennyiságben egyszeri narancsdroidok várhatóak :D
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: beszelsz oszze-vissza...

megbuktattak fletot, vagy nem? a parlamenben maradasert kuskzodik, vagy nem? ne hazudozz mar olyan dolgokrol, amik a napnal is vilagosabbak.

de a tanulas empitrikus uton tortenik. es ne okoskodjon egy faszfej azert, mert az o oregapja volt a leggyilkosabb gazember a kornyeken anno, hogy mi a tuti, mert felrugom a valagat hatizsaknak.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Hát, bőszen bólogatok! És olyankor jajde pityergősen keresik a tolerancicust, hívogatják kétségbeesve, cicic, hol vagy, csúnya ballibsik elkergették!! Mikor csak azt üvöltötték nekik oda hívatlanul, hogy mocskos zsidók és a többi aranyos gyerekmondóka!!!
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Miért? Lenne pallosjoga? Szavazz a Jobbikra, ha neked az kell, hogy megmondják merre van az előre, aki meg nem arra megy, azt a dunába lövik.
@anyósnyelv: Ne kezdj vele,kár belé: valahol szegény nagyon romlott és cinikus, csak hogy védhesse a védhetetlent. Ez legjobban őt magát jellemzi, hiába mosolyjelezi agyon magát.
@csárli hárper (már nem dr.): A jobb moslékos érdekli őket. Az lesz a szebb jövőjük záloga.
@a szív fészkei: Ez mindig le tud nyűgözni. Sírnak mint a fürdős kurva, már elnézést a kifejezésért, hogy őket senki se tolerálja. De ők még egymást se képesek tolerálni, de mindenki mástól elvárják a toleranciát, tiszteletet, és a szivárványos zászlót. Ilyenkor neki állnak ríni, hogy mindenki bánccsa őket, pedig olyanok mint a patyolat. Kész kabaré, komolyan. A neonáci, mint korunk meg nem értett, szenvedő áldozata.
@Stöckhardt Stefánia:
Aj, Stefike, egyre cizelláltabb leszel.
Most már a vak is látja, hogy csak egy fikció vagy.O:)))
Varánusz...sikerült teljesen lejáratnod magad,Te kaftános vadmarha!Fogd a zsákot,amivel családod és annak rokonai ideérkeztek kétszáz évvel ezelőtt és tegyél nekem és sokunknak egy szívességet:húzz a jó édes kúrva anyádba!Remélem világos voltam?Na most csak azért írom ezt a kommentet,hogy Te és kibaszott liberális csürhéd tudomásul vegye,hiába bukik a Fidesz,hiába sározzátok a Jobbikot,Ti itt labdába nem rúgtok többet,mert kiutasított Titeket ez a nép,nem véletlenül kaptatok kétharmadot a szátokba.Elhiszem én,hogy nehéz ezt felfogni,sőt...a metélt pöcsű apád is(aki nagyon valószínű az ötvenhatos magyarokat verte)ágál ellene,de sajnos ez már csak így van és van egy rossz hírem is.... Így is marad,kedvesnek egyáltalán nem mondható tetűhintások.Mert miről is szólt ez az egész poszt?!Egy picsányi hírből,sikerült valami egészen elképesztő liberális őrjöngést kreálni!Őrület!Rovásírás meg Wass Albert és ki tudja még mi az,amit elő tud húzni a tarsolyból ez a szerencsétlen flótás!Elmész Te,illetve te a picsába és ha majd sikerült az összes baloldali politikust kiszabadítani a börtönből(mert azért azt minden épeszű ember tudja,hogy ott lenne a helyük),akkor majd beszélhetünk!Ismét hangsúlyozom....elmész Te a kaftános retye-rutya famíliáddal a szent földre,homokot ásni!
nahh, kedves feleim, balszéltől-jobbszélig, tessenek kihasználni az időt az infórmáció cserére, kert a kedves jobbkezi ikonnak, ismét elgurult a gyógyszere, más ultrademokratikus országokban, saját internetet hoznak létre, és földbeszántják aki tányéros tv-t rak a házára, mi meg gazdaságilag nyírjuk ki a tájékozottságot, információhoz jutást, setét középkor rilodid....

hvg.hu/gazdasag/20120420_ado_telefon_internet
@shinichi: Olyan jó, hogy itt a királyt mindenki egy diktátornak tekinti. Ennyi erővel minden parlamenti képviselő egy vezér aki megmondja mit kell tennem.

"Miért? Lenne pallosjoga? Szavazz a "
Igen igen ezt akarom, pontosan ezt mondtam, hogy találtad ki. Érdekes, hogy csak a jobboldal lehet diktatórikus a te értelmezésedben. Ez minimum, felvet egy kevés aggályt.

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ja ja, persze. A csőcselék olyan kurva okos volt mindig is. :)

A Köztársaság szar, minden jogot egy irányba ad, semmi ellensúly nincs a plebsszel szemben, a KE simán kiszolgálja őket, hisz függ a 4 évvel későbbi szavazatuktól. Alkalmatlan és elvetendő az államforma.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Akire te nem mondhatod, hogy neonáci, mert neki hamvas stefikés lelke van a számunkra rezervált rozsdás kapa és torkonbökő közé elhelyezve.
@shinichi: "Erre való ... Röviden a demokrácia. "

Nem szeretnék megrázkódtatást okozni, de a demokrácia arra való, hogy tíz ostoba tudatlan programozott proletár (nem akartam szeméttelepen turkáló cigányt írni, hiszen kb ugyanaz) lenyomja 9 adjunktus szavazatát. A szabadság nevében.
@csárli hárper (már nem dr.):

Szörnyű mi, hogy vannak eltérő gondolkodású emberek. Toleránsan be kellene tiltani minden nem libsit. Végül is a holotörvénnyel már megtettétek az első lépést.
pucukát a hibbantovát hallottuk, szép míves szavakkal, aki a szarva között ragadta meg a tőgyit ;)
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Ja biztos ez a Bruce Willis, jónemzetinagymogyoró Dörner György angol hangja, hozta a Millának az újabb fegyvereket Die Hard álnéven. Megyünk is Krav Magásokhoz lőni tanulni, nem?
@pucuka:

:DDDDD

Jogos amit írsz, de minek idegeskedni. Végül is az SZDSZ nyomdokain halad az itteni buta libsi csürhe, az meg nekünk jó. Ezek sosem tanulnak :)
@a szív fészkei: Hofival élve: dögöljek meg ha kiváltom! :)
@imperial: ez nem eltérő gondolkodás, ez a NEM gondolkodás...
@Stöckhardt Stefánia: Rozsdás kapád márkája? Nehogy valami globálpistás termék legyen a nagymogyorós szégyenedre!! Érveid kristálytiszta alátámasztása a bökő és csendőrszurony hol porosodik? Amúgy azt hittem, te vagy Pucuka. Hányfelé bír osztódni egy egészséges baranyai tenyeres-talpas parasztgörl? :-DDD
azt hiszem a poszt az elevenjébe vágott, a narancs kamorrának és a alig pincsi jobbklikknek is, ez határozottan látszik, a megjelent Hívek mennyiségén, és pallérozott elméjüket bizonyító stílusukon is ;)
@negondolkozz!majdénmegmondom!: A válasz benne van az írásomban amit hivatkoztál. A független bíróságban nem a király sógornéja, hanem jogtudósok kéne hogy üljenek. A független Költségvetési Tanácsban és Nemzeti Bank igazgatóságában (ezért kell függetlennek lennie ba@zdmeg!!) közgazdászok ülnek. Nem dönthet minden kérdésben a műveletlen tömeg.
Ezért volt a demokrácia halálának pillanata az u.n.szociális népszavazás.
@Stöckhardt Stefánia: Túl is szárnyalod a tökéletest. Ne szerénykedj, nem áll jól a nemzeti maslis copfodhoz!
Ez a bunkó vitéz? Szerintem nem is magyar, hisz nem tud magyarul.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: "Szerintem az. Mocskos külföldiek, elnyomó idegenek, a tönkretevők, vagyis "Ők"

Javíts ki de én úgy emlékszem az egész világtörténelem arról szól, hogy a különböző hatalmak állandóan azon fáradoztak, hogyan segítsék a különböző gyengébb országokat és hatalmakat. :) Ennek ellenkezőjét állítani valóban nagy konteo lehet. :)
@imperial:

Baromira felhúzott ez a fasz!:) Egészen elképesztő,hogy az ámokfutásuk után,mikor romokban hever az egész kibaszott ország és most nem feltétlenül a gengszterváltás utáni időkre gondolok,mert voltak itt Károlyiak,Linderek,Rákosik...még van pofájuk egyáltalán megszólalni.Basszus...ha én ilyen tetvedék ember lennék,bebújnék egy kutyaólba és csak vizet kérnék,nem hatalmat.A jó édes kúrva anyját ezeknek....!
@shinichi: + 1 A Tudorokat elnézve azért eg ykirály elég nagy rizikófaktor is lehet. Ki lenne itt alkalmas? Mi anno Tótán egy aranyos kommentelővel Esterházyt kampányoltuk erősen: legyen a Duna jegén megválasztva, csak ő szegényke nem tudott erről. Ui. egyikünk sem ismeri, és hát csak szólni kéne neki, hogy tegye szabaddá magát x nap délutánján, mert koronázzuk! :-DD
@csárli hárper (már nem dr.):

Nehéz lehet nektek, meg nem értett zseniknek.
pucuka, meg a tobbi retardalt nyilasmokus, most be van szarva, mert az oszkaruk megy a sittre, ahol a ketmeteres kanciganyok mar hegyezgetik ra a farkincajuk :)))))
Arany elete lesz oszinak odabenn! :)))))))
@Gábriel angyal: Ez terelés. Itt nem imperializmusról van szó, hanem egy sötétben lévő titkos társaságról aki az egész világot irányítani akarja, és igen ez konteo. Mert állandóan az "Ők"-ről van szó.
Címlapra gyűl az éji vad, te tetted ezt orvbán! Tomboláznak kicsit itt - abban van kis pénz - , úgyis rég zsidózhattak, aztán megnyugszik a sok agybeteg.

Markót a zászlajukra, ennél jobb reklám ennek a bandának nem is kell.
haromajtos konyhaszekreny:
- teso, na mesiidd eee szeepen, hogy voot az a kalapccsa, meg a vetelesse? Mutasd a kutyauristenit, hova kalapaaacsotak a zasszonyok?....
:) :) :)
@pucuka:

A butaságból eredő felsőbbrendűségi tudat és pimasz stílus tipikus ballibsi-zsidó tulajdonság. De hát nézz rá a támogatottságukra és röhögj rajtuk.

Köhög a libsi bolha :)
@a szív fészkei: Azért a királyok idején, valljuk meg, egyszerűbben mentek a dolgok: aki hős volt vagy tudós, hasznos tagja a nemzetnek az címet kapott birtokkal és szépen felemelkedett. A másik fele, amit most hazaáruló liberális értelmiségnek (?) cimkézhetünk, mehetett szépen száműzetésbe vagy vérpadra.
A mónikasó törzsnézőinek meg kuss volt, lehetett kapálni.

Egészségesebb világ volt a mostaninál.
@shinichi: "LOL lassan a sz@rás után után is adót kell fizetni. "

Ha nem vagy olyan hülye, hogy beírod egy nyilvános fórumba, talán megúszhattuk volna... :(((((

:D
@pucuka: te egy aljas tetvedek emberszeruseg vagy, es nem vagy szavahiheto, hacsak nincs a kutyaoladban wifi.
@a szív fészkei: most nem fognak, védenek mindhalálig, mint a nagy eszmerendszerük agyrokkantjai, akik a föld mélyébe bújva hajtották a bamba hivő zombikat a háború és egyéb vágóhidakra
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Nem. Itt azokról a kollaboránsokról van szó akik épp a jelenben működtetik a kifosztás szivattyúit.:(
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "fogadjunk, hogy kimossak oszit:-D"

Pontosan ez jutott az eszembe, amikor elolvastam az index cikket. Nem akar itt egyik parlamenti part sem jot a sajat zseben kivul senkinek. Mindegyik azt remeli/kepzeli, hogy erdeke a minel nagyobb zurzavar, akar belhaboru is, mert akkor jobban "halaszhat". Az egesz rengalo politikai elitet, kivetel nelkul tahotlanitani kellene.
@negondolkozz!majdénmegmondom!:

Mondd barátom, mondanak neked valamit a Felvilágosodás, vagy a Reneszánsz kifejezések?

Egyébként honnan tanultad a történelmet, a Szittyabolt egyik kifestőjéből?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szerintem aki többet szarik, nagyobb terhelést jelent a Földnek. Mindenképpen felvetem Viktornak az ötletet.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ne tégy fel olyan kérdéseket amikre a válasz egyértelmű
@Deathstick: stimm, sajnos ez lesz, mert népnek a cirkusz az már meg van, nekik meg lesz friss kenyér, a kör bezárult, ennyi és a többi néma csend
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ugye milyen jó érzés, hogy elmondhatod szabadon a véleményedet és mihaszna primitív naplopóként még vezért is választhatsz magadnak? Dőlj csak hátra elégedetten, ez a te világod, a valóságsóké és a buzifelvonulásé! :)
@negondolkozz!majdénmegmondom!: jah, mennyivel szebb is lenne ha egy kivetelevel az osszes nobeldijasunk verpadra kulditek :) (leven legeralisok, es zsidok) Az lenne az igazi tudomanyossag! :)

A jobbik a vediki retardaltak partja.
kocsma szinvonal, es B kozep. Csak par lecsuszott ertelmisegit tudott begyujteni, akik regi serelmeik miatt bosszulnanak.
A halado eszmeisegu emberek ruhellik oket.
Es az is marad.
Tudom hogy faj ez nektek, de hat ilyen szar az elet :)
@Gábriel angyal: Valóban, hiszen Karsai történészprofesszor szerint a Sztójay-kormány idején 380 ezer zsidót gyilkoltak vagy gyilkoltattak meg, ellenben a Szálasi-kormány alatt mindössze 50 ezret. Persze az is igaz, hogy Szálasiéknak már sokkal kevesebb potenciális áldozat maradt...
legeralisok = liberalisok :) :) :)
cigivel a kezben szar gepelni :)
@DR. DR. DR. rasztaparaszt: Én olyan vidéki településen élek, ahol a jobbik 5% körül kap. Persze ez egy kivételesen jó hely.
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Mondom, én leszek a király. Te leszel a büdös paraszt.
@Római kömény: Van bármi amivel rendelkezel (neveltetés, külföldi elismertség, nemesi vérvonal)?
Vagy csak egy vagy a plebszből aki túl sokat képzel magáról?
@anyósnyelv: Én is voltam a táborban, ilyen nincs ott. Egyébként meg nézz utána a forrásoknak.

"A szovjet propaganda a háború után elterjesztette azt is, hogy Treblinkában gőzkamrákban pusztították az embereket, sőt hogy egyes helyeken villamosszékeket is használtak. Hazugság az emberfejek zsugorítása, az emberbőrből csinált lámpaernyők legendája, és a szappanfőzés emberi zsírból szintén propagandafogás. Ez utóbbit elismeri Deborah Lipstadt, sőt a Yad Vasem központi igazgatója, Shmuel Krakowski is. Krakowski Egy holocaust-hiedelem megdőlt c. cikkében cáfolja ezt a hazugságot."

vagy

"Megjegyzem különben, hogy a lámpaernyős sztori, amiről most persze hallgatni illik, szintén Buchenwaldhoz kötődik. A 1937 és 1942 között a táborparancsnoki tisztet betöltő Karl Koch felesége, IIse Koch lett volna az a kivételesen aljas és perverz nőszemély, akik a zsidók bőréből készült lámpaernyőben gyönyörködött. /Megjegyzem, a férj, Karl Koch tényleg egy elvetemült gazember volt, aki értéktárgyakat lopott el a foglyoktól, akik közül többeket meg is öletett, ámde bűneiért kivégezték. Kik? A nácik, igen, kedves olvasó, a nácik maguk torolták meg aljas tetteit, ellentétben az abhu gharibi és guantanamói amerikai lágerek parancsnokaival, akiknek hajuk szála sem görbült meg eddig./ Lucius D. Clay tábornok, aki az USA Európában állomásozó fegyveres erőinek főparancsnoka volt 1947 és 49 között, már 1948-ban leszögezte egy a washingtoni védelmi minisztérium vezetőihez írt levelében: "Semmiféle meggyőző bizonyíték nincs arra nézve, hogy Ilse Koch maga válogatta volna ki azokat a foglyokat, akiket a lámpaernyő-készítés céljára kívánt volna felhasználni. Ugyanígy nincs bizonyíték arra sem, hogy bármiféle emberi bőrből készült tárgyat birtokolt volna". De azért az Elie Wieselhaz hasonló alakok évtizedeken át hirdették a lámpaernyős hazugságot. Sőt, ezzel a képtelen váddal álltak elő a nürnbergi per során is! Clay tábornok egy 1976-os nyilatkozatában azt is elmondta: az Ilse Koch szobájában található lámpaernyő valójában kecskebőrből készült."
@Római kömény: videk es videk kozott sok helyutt eg es fold a kulonbseg.
ezek a nyilasbogarak a szarkupacokon tenyesznek.
Ott, ahol tisztasag van, ott nem szaporodik el a nyü.
@Gábriel angyal: Nekem ez konteo, bocsi. Az ellen meg nem tudok és nem is akarok érvelni.
Múltkor már kifejtettem, nem kintről jövő ellenségeink vannak, hanem saját magunk.
van itt pénz kérem, mi itt küzdünk egymással, és addig a kedves vezényló és zrt-je kilopja még a szemünket is:
-----------
Negyvenmillióért elemezteti a kormány a minisztériumok működését

hvg.hu/itthon/20120420_elemzes_kormany_miniszterium

-----------

Egy hétfői, azóta sem cáfolt Népszabadság-értesülés szerint a Közgép egy hivatalos nyilatkozatban elismerte: Simicska Lajos a vállalat tulajdonosa. Mindebből az is következik, hogy Simicska érdekeltségébe tartozik a Közgép-csoport valamennyi cége. Ez csaknem húsz vállalatot jelent, amik 2010-ben 65 milliárdos árbevételt termeltek.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/20/kozbesz/
@imperial:

Annyi eszük nincs ezeknek,mint egy zsák bolhának,akik legalább tudják hova kell hordani a szart.Folyamatosan maguk ellen hangolják az összes embert(nem feltétlenül csak magunkra gondolok),de nem veszik észre,amit Yoda(azt hiszem yoda mondta),hogy minél inkább szorítod össze a tenyered,annál többen csúsznak ki belőle... Nem basszus... Nyomják a hülye szöveget és nem látják,hogy a kutya fasza nem kíváncsi rá,ráadásul már terhes az egész hóbelebanc.Nem...ők nyomják folyamatosan és nincs bennük annyi bölcsesség,mint az egyszerű paraszt emberben,aki jól tudja...ha hülye vagy,ne beszélj sokat.Ezek meg beszélnek és dől a szar a szájukból... Egészen elképesztő!Nyavalyognak,siránkoznak,filmeket készítenek szenvedéseikről(amire már a kutya fasza nem kíváncsi,csak és kizárólag saját maguk)majd csodálkoznak,hogy száz évente megtörténik a borzalom.Háááát...borzalom,hogy ezt kell írnom,de borzalmasan,sőt,mint a hód -aki csak fát gyűjt de körülötte meghal az erdő- kibaszott ostoba lény ez a semita nép!
@Penivaldes: Nincs, nem is lennék király. Én sosem akarnék ellensúly lenni. Ha politika felé mozognék akkor kormányzó meg a törvényhozó dolog érdekelne.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Azért mert paranoiás vagy, még nem biztos hogy nem üldöznek. Naivitás feltételezni hogy nincs egy (vagy több) ŐK akik bizony próbálják irányítani a dolgokat a saját szájuk íze szerint. Ha néhány milliárd dollár lenne a segged alatt, és több eszed mint egy kolibrinek, te is ezt tennéd. Most is ezt próbálod, amikor ide írsz a fórumba - csak mivel a segged kilóg a gatyából, a lehetőségeid itt nagyjából ki is merültek. Ha ennél azért több pénzed van, akkor vehetsz magadnak egy politikust vagy egy pártot, vagy ami még jobb, újságot. Vagy média tulajdonosok barátságát. Esetleg titkait. De ha ügyes vagy, vehetsz civil szervezetet is, lásd négy mancs.
De persze ezek csak a mezei milliomosok lehetőségei. Ennél vannak sokkal-sokkal gazdagabbak is, sokkal-sokkal több lehetőséggel. És ha ezekből pár összejön...
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: bocs, hogy bele vau-vau, a belterjes nemesi vérvonal mire is predesztinál, mert az értelmes-okos-építő gondolkodásra biztosan nem...
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Igen. A saját szervilis mindenkori vezetésünket használják ki folyamatosan.
Látom, hogy a szellem világossága is megérkezett pucuka személyében.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Bár a hozzászólásaimból nem látszik, mert ezeken a fórumokon kénytelen alkalmazkodni a MAGADFAJTÁKHOZ:

- Nekem nem hamis a doktori címem.
- A vérvonalam sok ezer éves, csak lustaságból nem vezetjük. Van olyan kék a vérem, mint a kékvérűeknek.
- A külföldi elismertségem kb. a magyar politikai elit szintjén mozog.

Teljesen alkalmas vagyok királynak. Te pedig cselédnek.
Éljen Római Kömény, Apostoli Szent Királyunk!
@pucuka: "mint a hód -aki csak fát gyűjt de körülötte meghal az erdő- kibaszott ostoba lény ez a semita nép!"

Ennél szebben nemigen lehet megfogalmazni létük lényegét.
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Nem feltétlen belterjes. Amúgy presztízs, neveltetés szempontjából mindenképpen pozitívum.

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Szerinted. Szerintem pozitívum, mely az ország érdeke.

Aki meg királyi családban nő fel, egész életében arra készül, hogy elfoglalja ezt a helyet. Nem egy jött ment munkás aki beesett az ajtón és nyal a népnek 4-5 év hatalomért.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

Vérvádazók figyelmébe: vajon miért viccelődik keresztény gyerekek vérébe mártott pászkával egy izraeli sportoló?

Ido Kozikaro, a tréfamester

Harmadik hete tombol a zsidó és zsidóbérenc sajtó, amiért Baráth Zsolt jobbikos képviselő az Országházban mert megemlékezni Solymosi Eszterre, és, ha kissé óvatosan is, de kimondta, amit 130 évvel ezelőtt mindenki tudott: a zsidók, a magyarok, s a gyilkosokat felsőbb utasításra felmentő bíró is. És hiába történt még számtalan hasonló eset szerte a világon, hiába írtak még zsidó szerzők is fajtájuk rituális gyilkosságairól, a hazugság népe tagad, ahogy teszi több ezer éve, s közben vérvádazik, antiszemitázik és elhatárolódást követel (s ha ez megvan, azt mondja, hogy már nem elég).

Erre milyen kínos dolog történik? Ido Kozikaro, a Hapoel Gilboa-Galil kosárlabdacsapat játékosa így kíván boldog pészahot fajtársainak Facebookon: "Nincs jobb annál, mint keresztény és muszlim gyermekek vérébe áztatott macesszel kezdeni az ünnepet."

www.english.moqawama.org/essaydetails.php?eid=19393&cid=274

Amikor kitört a botrány, azt mondta, viccelt. Hinnünk kell neki, hiszen Simon Peresz is azt mondta a hazánk felvásárlásáról szóló beszédének sajtótémává válása után: ő is csak viccelt - s láthatjuk, hogy semmi alapja a kijelentésének.Azt is hozzátette: csalódott, mert azt hitte, a magyaroknak van humorérzékük.A derék izraeliták elvárják tehát a gojoktól, hogy nevessenek a fenti viccen is.
@Római kömény: Elmondhatnád a milyen a fajtám? + jó lenne ha nem ordibálnál, ezt megtanulhattad volna egyetemen.

"Teljesen alkalmas vagyok királynak. Te pedig cselédnek."
Álmodozzál nyugodtan. A diktatórikus hajlamaid miatt viszont nem javasolnálak. :)
@midnight coder: Hogy te milyen nagy konteo megszállott vagy. :))
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Honnan is "tudjuk", hogy Göncz besúgó volt? Mert az olyan büdös patkányok, mint ez a Markó, vagy Juhász Oszi ezt terjesztik?
Nincs sok időm,úgyhogy gyorsan tessék leadni az eszeveszett rendelést!Nem...nem a magyarokhoz szóltam,a beteg néphez,aki behozta közénk a pszichiátriai betegségeket sokaságát... Van még húsz percetek,azután vonat...
@pucuka: "hogy minél inkább szorítod össze a tenyered,annál többen csúsznak ki belőle"

Azt nem Yoda, hanem Leia hercegnő mondta.
A többi nagyjából stimt. :)
@aritus: Eddig még nem nagyon cáfolta meg senki a "patkány" múltat.
@Gábriel angyal: Te szerencsétlen. Egy izraeli hülyegyerek elsütött egy ostoba viccet a Facebookon. Afféle izomagyú sportoló. Erre te igazolva látod a vérvádat.

SZÁNALMAS.
Miért nem lep meg, hogy egy jobbikostól ennyire tellik?
Tartalom és forma szép egysége.
Nem is kell magyarázni. Önmagáért beszél.
@Gábriel angyal:

Ugye,hogy ugye?:) Nem jól emlékeztem.Arra emlékeztem,hogy nem jól emlékeztem,de arra már nem,hogy ki a pöcsöm mondta,de kibaszott nagy bölcsesség volt,Naaaaaaa....arra emlékeztem!:)
@Gábriel angyal: hogy lubickolsz ha eszmerendszered más tagjai is színre lépnek ;)
Jó zsidó ilyesmivel viccel. :)
Persze, hogy izomagyú ostoba, hiszen kibeszéli a titkokat!
A JOBBIKNAK SEMMI KÖZE A KERESZTYÉNSÉGHEZ, CSAK VISSZAÉLNEK A NEVÉVEL. A KNDP-NEK SE SOK...
@Landauer Szilárd: Ha még egyszer ordibálsz kapsz egy ignorálást.

@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Menjél inkább keress rituális gyilkolós videót, abban jobb vagy.
@Gábriel angyal: Ja, bocs. Akkor így mindjárt rendben is van. Ha nem főzték meg őket, meg lámpaernyő se volt, és még a gyerekek lábszárcsontjából sem csináltak furulyát, akkor minden oké. Most megnyugodtam, már kezdtem azt hinni nem is volt csupa móka és kacagás a lágerekben az élet.
@Gábriel angyal: Én erre csak annyit mondok, hogy aki a 20. században és a 21. században még hiszi, hogy a zsidók gyerekeket meg szűzeket áldoznak, az isten barma. Hogy finom legyek. Persze a szélsőjobb sosem az elmebeli kíválóságáról volt híres, inkább az alacsony iq-ról és ostobaságáról. De mennyire kell hülyének lenni, hogy ezeket ország-világ előtt színjózanon elmondja? Shrek hozzá képest Mensa tag.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Jó, hogy mondod, köszi:

www.youtube.com/watch?v=NBszQFz6buA

Csak a szokásos rituális zsidó mészárlás. Igaz, most nem gyerekeken, "csak" állatokon.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Nekik ajánlom elolvasni a Mózesi törvényeket. A zsidók nem esznek vért, mert az tisztátalan, és a vérevés az olyan, mint ha lelket ennének. vagyis a legnagyobb bűn
@maybach: Az senkiben sem merül fel, hogy azt hitte, azok ott ellentüntetők?! Mindenki csak bánccsa szegényt, mert hülye.:D:D:D:D
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Királynak mi is megtesszük. A windsoroknál sincs 2-3 diplomásnál több.:D:D:D Szóval nem a diploma teszi a királyt.:D
@pucuka: "Nyomják a hülye szöveget és nem látják,hogy a kutya fasza nem kíváncsi rá...

Itt vagy például te hallgatóságnak, valami perverz kéjtől vezérelve. Bár a saját magadra tett fenti megjegyzésed azért a kutyákra nézve elég sértő.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Na jó, akkor nem lehetsz cseléd.

Viszont lehetsz 22 ezer forintból élő segélyezett. Így már jó a királyságom, öcsisajt?

Azt hiszem te a kotonszökevények népes fajtájához tartozol. Kb. történész szak Mucsaröcsögén színközepessel. (De inkább szakmunkásképző erős kettessel.) Sok pattanás, túlsúly, párkapcsolat semmi. Esténként dobozos sör, nemzeti rock és Fasz Albi. A falon valamelyik "szent" királyunk képe (esetleg Szálasi, Hitler), alatta fehér tócsa. Kb. ilyennek képzellek. A cáfolatot fotó nélkül nem hiszem el. :-)))
@shinichi: Bezzeg a fronton! Ott csupa vidám ének szállt, ugye?
Te lágerbe mennél, gyárakba dolgozni, vagy élő céltáblának a frontra?
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Nem is mondtam olyat, hogy kell hozzá diploma. Megint olyat aggatsz a számba amit nem mondtam.
Ejnye gyerekek ne legyetek ilyenek egymással. Senki nem lesz cseléd!
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Ja, mert a keresztények nem esznek húst. Hallottál már rémmeséket a keresztény vágóhídakról?! Kapj észbe cukorbaba, tudd miről beszélsz. Vagy netán buddhista vagy és vega? Akkor megkövetlek.
@Penivaldes: Az ilyesmi nem zavarta a tiszaeszláriakat, és a tiszteletlen képviselőt sem. Amúgy van olyan rossz amit ne hinnének el kapásból a zsidókról?
@Római kömény: ne ess neki, ő még a vitaképes emberek közül van, nem agyrokkant mint ott fennt néhány biodiszlet ;)
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Volt akinek nem volt választása, csak az első gödörig, árokig jutott, volt aki csak a rakpartig.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Nem neked, az a díszpinty írta neked, hogy ő jobb lenne királynak, meg hogy ő diplomás. Erre írtam. Te most szándékosan kötözködsz?!
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": sajnos nincs. a zsidó az kaftános magyarul nem tudó nagyszakálú megnemtudom milyen..
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: tudod, a jogallamban ez ugy mukodik, hogy neked kell bizonyitani, hogy patkany...

ertem mar, miert kell neked kiraly...

ha lesz, igerem, megkapod tolem a fejet.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: dehogyisnem, ez tipikusan kabátlopási ügy, azaz hiába a te kabátodat lopták el, ha az már úgy terjed, hogy egy kabátlopási ügybe keveredtél, akkor az isten se mossa le rólad ezt a vádat.
Nem véletlen, hogy a 9. parancsolat: "Ne tégy felebarátod ellen hamis tanúságot."
Ez az egyik legalattomosabb dolog, amit ember ellen el lehet követni.
Valahogy kiütközik mostanság a zsidó férfiak bátorsága? előszeretettel ütnek, lökdösnek magyar lányokat, gyerekeket. Bátrak és erősek!
:)))
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Nagyanyám is így vágta kb., pedig igazi magyar parasztasszony volt. (Utáltam is. Őt is, meg a csirkepaprikását is.) A szomszéd zsidó viszont vegetáriánus, és pajesza sincs, mert tök kopasz. Azt mondja, hogy ateista, de én megismerem a zsidaját. Múltkor is könyvet olvasott külföldiül. Tesz ilyet jó magyar ember, kérdem alássan? Hiszen rombolja azt a szép magyar tekintetet! Ráadásul ott van Fasz Albi!
Már régi megfigyelésem, hogy azok gyilkolják leginkább szerencsétlen magyar nyelvet, akik a leghangosabban óbégatnak, hogy ők aztán mennyire magyarabbak, mint bárki más. Szánalomhegy.
Az igazi Sipi,már retteg,mert állítólag meg van találva,a többi metéltfaszú kaftános pedig nem tud kihozni sodromból,mert békés és jóravaló ember vagyok én!A rendelésnek vége,a metéltek ismét le lettek osztva(ez nekem perverz örömöt okoz),a többi meg sutba hajított szó!További szép napot kívánok a magyaroknak,a többiek?Háááát...mehettek a ravatalra dugni egyet valamelyik rokonokkal,mert tudom én ám...........,hogy ezért/azért vagytok ennyire hülyék!
@Római kömény: nem, a dolog fordítva működik. Gabriel HISZ a vérvádban, TUDJA, hogy igaz, és ehhez keresi a bizonyítékokat.:))
Itt van mindjárt szegény Solymosi Eszter, meg a körmendi gyilkosság. És tessék, egy izraeli cionista náci most BEVALLOTTA!
Rokonotokkal.... de nem számít,csak magam miatt!
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Nem az a baj vele, hogy szellemi segédmunkás. Ilyen pl. az itt hozzászólók közt is van elég. Hanem, hogy képviselni akar valamit, amit egyébként meg is tesz tudtán kívül.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Tessék, találtam másikat, ezt még nem láttad talán. Ez sem "étkezési" mészárlás:

www.youtube.com/watch?v=YgSAZsQhEls

Na élvezkedjetek fiúkák! Pá ♥♥♥
@Római kömény: LOL!
És te lennél alkalmas királynak? Az erkölcsi fölényed veri a lécet. :D

Nagyon setít vagy, úgy látszik tényleg mosolyra osztogatják a doktorit egy két helyen (persze ha igaz).

Ááá, fogadjunk értelmiséginek tartod magad, azért vagy ennyire felsőbbrendű, mert te "doktor" vagy. Persze érv nincs csak személyeskedés. :)
A vitakultúrádhoz nem igazán érek fel.

Fogadjunk Jobbikos szavazó vagyok, és minden nap a mein kampf-al alszom a hallucinálásodban.
Azonban ki kell ábrándítsalak voltam már zsebnyilas, cionista, bolsi, rózsadombi buzi, narancsimádó és még elég sok minden. Már minden párthoz besoroltak. Persze egyiknek se jött össze. Így nem igazán tudom magamra venni a sértésed, téged meg egy percig is komolyan venni "doktor úr/hölgy".
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Ja bocs, csak eddig vitáinkból ki indulva előítéletes vagyok veled szemben, na megyek kukoricán térdepelni.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: a noi let nem csak abbol all, hogy puncid nott, veszett kurva:-)

a viselkedesed hatarozza meg elsosorban mi vagy. te nem vagy no. te kartevo vagy.
@Római kömény: nagyon rosszul képzeled, vladys nem ilyen. Nem szokványosak az elképzelései, de nem hülye.
Mi a faszért kell rögtön egymást anyázni?
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Én nem írtam, hogy JOBB lennék királynak. Én lennék a JÓ király. Nem a fos diploma miatt, azt csak válaszként írtam.

Az udvartartásomban kizárólag külföldiek lennének: burkusok, merániak és természetesen (ENSZ-ellenőrzés mellett) Svédországban akklimatizálódott pápuák. Legrosszabb pillanataikban is tisztességesebben és szakszerűbben kormányoznának, mint bármelyik mélymagyar, nemzeti kormány.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Jó jó, vicces, hogy egy szegény tisztességes öreg hölgyet mennél lefejezni. A Feri Viktor diktátorok közül meg az egyik ellen csak fórumokon zsörtölődsz a másikat meg éljenzed meg szurkolsz neki. Neked sem a diktatúrával van bajod, hanem csak azzal ahogy tálalják. :)

@aritus: Én ezt halottam eddig, az ellenkezőjét meg nem. Ha tévedek megkövetem, de eddig senki nem mutatott nekem ellen bizonyítékot vagy csak egyetlen cáfolatot/magyarázatot.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Még meg is dugják őket. Csak téged nem, mert ronda vagy.
az agyam eldobom, mi nem tudunk normálisan csinálni semmit, tényleg egy idióta ország ez:

Juhász polgárháborús szavai nemzetbiztonsági kérdéseket vetnek fel, a bizottság rendkívüli ülésének jegyzőkönyvét tizenöt évre titkosították.<!!!!!!!
@Római kömény: Ez nem a vérvádat igazolja, csak azt milyen "vicceskedvűek" a kiválasztottak ugyebár.:(

Egyébként meg ha már Tiszaeszlár. Nem tudom mit kell ezen annyira kiakadni. Ennek felemlegetése nem arról szólt, hogy a jobbik vagy bárki más azt hiszi, hogy akkor minden zsidó gyerekvért iszik éjjelente, hanem arról, hogy volt egy gyilkosság, amiben a gyanú a helyi zsinagógára terelődött. Ennek elkendőzése és az ezzel kapcsolatos nyomásgyakorlás volt a kritika tárgya.

Kb. úgy mint amikor ti fel vagytok háborodva a pedofil papokon és azon, hogyan és miért rejtegeti ezeket a bűnöket az egyház.
Ugyanez történ Tiszaeszlár esetében csak itt véletlenül zsidó "igazságtevő" gépezet indult be.

Tehát ez a felszólalás nem arról szólt, hogy a zsidók mind egy szálig azóta is ezt csinálják, hanem arról hogy erős volt a gyanú, amire beindult az eltusolás gépezete. Erre akarta felhívni szerintem a figyelmet Baráth.
"Fogadjunk Jobbikos szavazó vagyok, és minden nap a mein kampf-al alszom a hallucinálásodban."

Ezen jót röhögtem, "You made my day!" :)

Ez az általános felfogás a libsiknél. Aki nem velük van, az mind otthon tiszteleg német egyenruhában hitler életnagyságú szobra előtt minden reggel és lefekvéskor is! :)
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: figyelj, Vásárhelyi Miklósról is elterjesztették, hogy besúgó volt, miközben a családjával együtt romániában tartották fogva, börtönben ült, és őt figyelték meg, és jelentettek róla. Göncz ugyanez.Az Eszterházi Péterről meg, hogy zsidó. Ja, most olvashattuk az egyik kommentben, hogy Erdő Péter is zsidó. Szóval ebben a társaságban így megy ez. Most milyen cáfolatra vársz?
Mint a magyar és csak a myagyar neten keringő "szolzsenyicin" idézet.
No még találtam egy érdekes cikket, nem jobboldali, HVG-s:

hvg.hu/velemeny/20070215_vervad

Komment nélkül.

Kedves agykárosodott zsidó fiúkáknak pedig: nem válaszolok a mocskolódásotokra, verjétek ki bátran, élvezkedjetek. Inkább pzs-be, mint gyerek legyen belőle! :))
@aritus: Jogos, viszont tényleg szeretnék látni egy cáfolatot érről.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "mondanak neked valamit a Felvilágosodás, vagy a Reneszánsz kifejezések?"

Neked javasolnám:

Magyar nyelv kisiskolásoknak
Nyelvtanoda 2.osztály
2. évfolyam, 2. kiadás (2011. 07. 27.)

Így néz ki:
www.mozaik.info.hu/Homepage/covers/MS-1536.jpg
Hm... aztán hogyan lehet vitézzé válni mostanában?

Tudja valaki? A doktori címet már tudom, azt schmittelni kell, de most ez a vitéz is tetszik.
@Gábriel angyal: ugye te sem mondod komolyan, hogy csak felhívni akarta a figyelmet, azért te ennél értelmesebb vagy, főleg hogy akkor is elég mélyen lefocizták a gyanut, és főleg úgy, hogy most is a főegyházai vezető is megszólalt és árnyalta a jobbklikkes képet
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Dehogy tartom magam értelmiséginek, téged próbállak kifigurázni az ostoba királykultuszoddal egyetemben. Valójában a királyságtól valami magasztos derűt vársz az életedben, de ez egy ostoba vágyálom.
@nemzetikonyves: "Ez az általános felfogás a libsiknél."
Nekem az a problémám, hogy libsi vagyok, csak jobbról ezért mindenhonnan kitagadnak. :(
@Római kömény: Jó jó, te meg védesz egy elve bukásra ítélt rendszert. :) És még király is akarsz lenni.
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:
ehh
megint itt van a félkegyelmű.
az én véleményem nikicicáról ez (nem ma volt, de itt és ma pontosan ráillik):
liveinfo.blog.hu/2012/02/10/bejegyzes_url_cime_967/fullcommentlist/1#c15805389
@Gábriel angyal: Nem terelődött senkire a gyanú. Kényszerrel hamis vallomást préseltek ki egy szegény fiúból, s megvádoltak olyan átutazó zsidókat, akik a kislány eltűnésekor ott sem voltak, és mindenféle eszközökkel bizonyítékokat próbáltak gyártani. Még a kislány holttestét sem találták meg. Semmilyen nyomás nem volt, a törvényszék egyszerűen felmentette a vádlottakat.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Ki a fasz akar király lenni? Ironizáltam - elég trágár módon -, de neked nem tűnt fel.
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: miért bazmeg, a földbérleteket vizsgáló bizottság tagjaival titoktartást irattak alá, és a fasz ellenzéki képviselők aláírták!!!!!! Mert különben nem nézhettek volna bele az iratokba, ahelyett, hogy balhét csináltak volna, és kiharcolták volna a nyilvánosságot!
hvg.hu/itthon/20120419_allami_foldek_titoktartas
hvg.hu/itthon/20120419_zart_ules_foldek
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: nem tudom, csak ezt nem értettem, csöppet szét valék esve, és kiestem a rigmustból :D

vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali · youtu.be/SOjwBmdSiKQ 2012.04.20. 13:15:46 @egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Ott van "és még elég sok minden". Ne csak nézzél lássá' is, te komcsi.
@Secnir: Köszi a linket!!!

Ott is kiválóan olvasható a véleményem, kérdésem a tiéd (másik név? Legelő Őse) felett.
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "és még elég sok minden"
Tehát ott vagy te is csak nem vagy konkrétan nevesítve sem a vádad. Nem volt kiemelkedő. :)
@Gábriel angyal: Gabriel, Gabriel, hogy tud egy zsinagóga gyilkolni?:))) Asszem a kór már súlyosbodott, szegény beteg állapota válságos:))
Azt írtad: "volt egy gyilkosság, amiben a gyanú a helyi zsinagógára terelődött."
@Római kömény: "Ki a fasz akar király lenni?"

a gumicsizmás orbán?
Na megint egy jobbik fikázás.Beindult a gépezet.
@aritus: jahh, tényleg, igaz, már akkor is kiakadtam, de hát ez megy itt ebben a szerencsétlen idióta országban, meg az egymás torkának marcangolása, a dicső politikai elitünk meg dörzsölgeti a markocskáját, és megszavazza magának a minden szépet és jóóóót....
tényleg el akarják zavarja, azokat aki még tudnak mozogni, ebből az országból

mi ez a faszság, telefon és internet adó
@kifordított nagyanyó: Bizony, lesz itt nácizás rendesen. :)
Én már megkaptam pedig anti-jobbikos vagyok, de ha a gépezet egyszer beindul.
"Szerinte a tüntetésen felszólalók nem ők voltak, hanem civilnek álcázott balliberálisok. A rohadtak."

Na, esetleg pont ebben van valami kis igazság.Egy ici-pici.

Azt azért nem értem, hogy a függetlenséggel még véletlenül sem vádolható Varánusz (innen csókoltatom Gyurcsány ef'társat és az SZDSZ vezérkart) miért várja el ezt másoktól.
@nemzetikonyves: Miért?Nem így van?@pucuka: A köcsögséget nyílván szerzett betegségnek tartod,te már csak tudod.Klasszikus sötétség,szittyaműveltség.Állításaidat valami konkrétummal bírnád-e alátámasztani ?Rajta!Írjál valamit,a kultúrkörödnek bizonyára rendkívül elméset!Elemérrel összejártok?
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Jelezted, hogy kimaradta a fotelnácizás. Én meg válaszoltam, hogy benne van csak nincs nevesítve.
@Római kömény: Ezt mondod te én meg más verziókat is ismerek.

"Solymosi Eszter édesanyja kérésére a főszolgabíró megindította a nyomozást, amelynek során Scharf József, a tiszaeszlári zsinagóga szolgájának két fia, az 5 éves Sámuel és a 11 éves Móric bevallották: a kulcslyukon át meglátták, apjuk miként erőszakolta a zsinagógába Solymosi Esztert, akit levetkőztetett és elvágta a nyakát. A sakter először azt mondta, hogy a leány holttestét előbb elrejtette, majd a Tiszába dobta. Ezt a főtárgyaláson visszavonta. Négy hónappal később bár a víz a partra vetett egy női hullát, de az orvosi vizsgálat kiderítette: nem Solymosi Eszteré, hanem egy idősebb nőé volt. A hullacserét két zsidó művelte, amit azonban tagadtak a főtárgyaláson. A per első vizsgálóbíróját halálba kergették, a második vizsgálóbírót, Bary Józsefet, megpróbálták lefizetni zsidó körök, de eredménytelenül. A királyi ügyész a perben zsidó nyomásra öngyilkos lett. A bírósági elnöke pedig megtiltotta Solymosi Eszter édesanyja ügyvédjének, hogy kiejtse száján a „rituális gyilkosság” kifejezést.

Tiszaeszlár egyszerre a világ érdeklődésének középpontjába került 1882-ben. Minden országos heti- és napilap beszámolt a per eseményeiről. A zsidó szervezetek szerecsenmosdatásukkal egyre szélesebb körű ellenszenvet váltottak ki. Rágalmazták a kormányt, az ügyészséget, a bíróságot, hogy őket „rituális gyilkossággal” vádolja. A zsidó világszervezetek láthatatlannak hitt szálai egyszerre láthatóvá váltak: Rotschild Alfonz báró magát a miniszterelnököt, gróf Tisza Kálmánt megfenyegette, hogy ha nem mentik fel a zsidó vádlottakat, nem ad többé pénzt a vasút építésére. A kormány az iszonyú nyomásnak engedve végül is 1883. augusztus 3-án a perben illetékes nyíregyházai törvényszékkel felmenttette a vádlottakat.

A felmentő ítélet népharagot váltott ki országszerte. Utcai tüntetések kígyóztak végig különösen is Nyugat-Dunántúlon, ahol a zsidóellenes zavargásokat a kormány katonai erőkkel verte le. A zsidóknak főleg a per során tanúsított magatartása ugyanakkor sokakat antiszemitává tett, olyanokat, akik korábban még élesen tiltakoztak bármiféle zsidóbírálattól. Családjukat, hivatásukat féltve azonban a nyilvános fellépéstől távol maradtak.

A zsidó politikai és gazdasági körök diadalittasan ünnepelték a rituális gyilkosság lefolyását elbeszélésével eleinte megerősítő, majd zsidó körök nyomására megkérdőjelezni kényszerülő Scharf Móricot és Eötvös Károlyt, az írót, védőbeszédéért, amelyben kijelentette: „Legyenek ezen akták örökre bezárva és soha többé fel nem nyitva.” (Marschalkó Lajos: Tiszaeszlár. A magyar fajvédelem hőskora. Debrecen, 1943. Magyar Nemzeti Könyv- és Lapkiadó Vállalat Rt, 5. old.) Megírta aztán a per megrendelt történetét („A nagy per”): százezer forintot kapott érte. A zsidó szervezetek megkörnyékezték később Krúdy Gyulát is, akit szintén sikerült rávenniük egy szerecsenmosdató regény megírására.

A per hiteles történetét Bary József, a második vizsgálóbíró írta meg: 1933-ban jelent meg először, amit tüstént fel is vásároltak. Érdemes ma is idéznünk tanulságait a perről: „A zsidó érzékenység volt végeredményében az indító oka a zsidóság magatartásának a tiszaeszlári perben, s ez az érzékenység teszi megoldhatatlanná a zsidókérdést is, amely ma éppúgy meg van, mint 1883-ban meg volt, de amelyről beszélni nem szabad, mert aki a zsidókérdés egyszerű létezését állítja, az már középkori gondolkozású, elmaradt gyűlölködőnek számít a zsidóság szemében.” (Bary József: A tiszaeszlári bűnper. Budapest, 1933. Királyi Magyar Egyetemi Nyomda, 608. old.)
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Az összes jobbikos birkákat kefél.

Én meg erre szeretnék cáfolatot látni, egyenként.

Húgyagyú vagy, lejáratod magadat.
@aritus: Te is pontosan tudod, hogy elírás. :) Nyilván nem az épület volt a bíróságon. :)
@dr Kangörény: "Az összes jobbikos birkákat kefél."
Ha jól esik nekik, engem nem zavar. A birkákat sajnálom, de lehet ők is élvezik.

"Én meg erre szeretnék cáfolatot látni, egyenként."
Nem tudlak, nem akarlak, és nem is érdekel. :D

"Húgyagyú vagy, lejáratod magadat."
Miért is? Mert szerintem a köztársaság értelmetlen államforma és monarchia párti vagyok?
@Gábriel angyal: Két náci műből idézel. Szánalmas. Az összes soruk hazugság.

Olvasd el Eötvös Károly vagy Kövér György művét.
Jön! Internet,vezetékes és mobiladó! Azt a leborult négysarkos szivarvégét!!!!!
@anyósnyelv: Éljen Viktor!
Hisz tudjuk őt nem kell lefejezni csak ártatlan néniket.
@Római kömény: Erről volt már itt szó korábban de azóta sem kaptam rá érdemi választ. Mivel te új vagy, remélem neked sikerülni fog. :)

"Ha pedig végül valakinek netán e két példa sem volt eléggé meggyőző, annak figyelmét ismételten felhívjuk az AlterNet általunk a minap ismertetett videofelvételére, amelyből egyértelműen kiderül, hogy amikor 2011. augusztus 18-án Jeruzsálem belvárosában a Ramada Szállóban vezető rabbik tüntettek egy főrabbi által írt könyv kiadása mellett, amelyben az a 'gój'-ok, közülük különösen az ártatlan gyermekek s családok meggyilkolásának jogosságát fejtegette, elmondták, hogy mindegyiküknek akár életük árán is ellen kell állniuk mindazoknak, akik a 'gój'-okra, azaz minden nem közéjük születettre elmondandó húsvéti átokimájukat nem mondják el, így 'nagyon-nagyon különleges körülmények között meg van engedve gyermekek legyilkolása is'.

Erről ugyan további részleteket nem árultak el persze ezúttal sem, mindenesetre iménti nyilatkozatukkal ismét maguk fedték fel a fátylat, miért is nő egyre exponenciálisabban az 'anti'-k száma, hiszen ezzel elismerték, hogy létezhetnek ilyen cselekmények. :(

Forrás:
www.alternet.org/world/148016/?page=entire

youtu.be/7t_LxpCY2G8
Megválasztásra került egy ember Zuglóban polgármesternek, aki soha, egyetlen percet nem lakott a kerületben, ellenben "többször átutazott azon és látta, milyen szép"...
Fabius, mi a túrót vársz tőlük, de télleg??? Hogy majd most egyszercsak jól virágzásnak indulunk??? Max. a dudva a Bosnyák téri egykori sportpályán...
@Gábriel angyal: és ne gyere a pedofil papokkal, és az őket rejtegető egyházzal, mert ezek az esetek KIDERÜLTEK, az ügyészség feljelentést tett, a rendőrség nyomozott, a bíróság meg jogerős itéleteket hozott, hogy bizony ez és ez a pap ilyet és ilyet csinált, és ezt az egyház ilyen és ilyen módon rejtegette, tagadta. Valamint maguk az áldozatok is tettek tanúvallomást. És a katolikus egyház fizeti a kártérítéseket az áldozatoknak, ezzel így utólag elismerve, beismerve, hogy ezeket a bűnöket elkövették a megvádolt papok.
Ellenberger Tiszaeszláron eltünt egy cselédlány, és az anyja megvádolta, a helyi zsidókat, hogy biztos ők ölték meg, azért, hogy a vérét belesüssék a pészachi pászkába.
A vizsgálóbíró, Bary József, aki maga is gyakorló antiszemita volt, az egész vádat erre a rituális gyilkosságra építette, a módszereiről itt nincs hely írni, olvasd el Eötvös Károly és Krúdy Gyula könyveit.
A per folyamán a gyilkosság vádja nem került bizonyításra, a zsidó vádlottakat felmentették.
@Római kömény: Persze persze, egyértelmű. Ha már nincs érv és érdemi válasz, jön a minősítés és a nácizás. Ezen itt már túl agyunk. Találj ki valami mást. :)
Legjobb, hogy ezek a radikálisok... vaze, ebben az országban már semmi sem igazi? Rendes nácikra se telik? :D
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: ok, leesett és nagyot koppant, fáradt vagyok, naaa, bocsi és mejakúlpa :)
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Na ezért büntetésből el kell olvasnod 5X a hitlerbibliát. Ez hátha kineveli belőled a kommerballibbercigányzsidóbuzi deviánsságot.
Érdekes, a hozzászólások utolsó 2/3-a, de lassan 3/4-e az MINDENNEL foglalkozik összeesküvés elmélettől, Krav Magán keresztül Hitler szülinapjáig, meg a demokrácia vs királyság témával, csak azzal nem, még véletlenül SEM, amiről a poszt szól.
Szóval kedves Jobbik szimpatizáns és/vagy választó jó emberek, mire véljük, hogy egy egy "rendpárti" jobbikos (nem először, nem utoljára) megint lefeküdt a velejéig korrupt mutyizós rendszernek? Ráadásul ENNYIRE látványosan.
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: de a legdühösebb ebben a történetben az ellenzéki tagokra vagyok! Hogy a fenébe mehettek ebbe bele? Ha a József Attila gimnázium el tudta érni, hogy az újbudai önkori észhez térjen, akkor ők miért nem? Vagy legalább próbálták volna meg! Lehetett volna ebből egy nagy médiafelhajtást csinálni!
@aritus: Az eltusolásra hoztam ezt a példát. Az akkori bíróság "függetlenségéről" pedig volt szó korábban. :( Nyilván aki esetleg bűnösnek találta volna őket az hülye náci és antiszemita, aki pedig ártatlannak írja le őket az haladó és felvilágosult. Így megy ez több száz éve. :(
@Gábriel angyal: Ettől függetlenül embereket kínoztak, és gyilkoltak halomra, amit épeszű ember számára gyomorforgató.
@komplikato:
Nem jó az időzítésed.
A Jobbikosok egyik meghatározó vezéralakja Juhász Oszkár épp Zsideszezik javában, és Fidesz elleni polgárháborúról beszél.

Szóval nem értem az összeborulást.
@Gábriel angyal: Józsué Sapira egy szélsőséges, rasszista faszfej - ki mondta, hogy nincsenek ilyenek -, Izrael lakosságának szinte egésze utálja őket. Az inkriminált mondatért, ami nem egészen úgy hangzik, és nem igazol semmiféle vérvádat - a terroristák elleni harc vétlen áldozatairól van szó - végül is a rendőrség letartóztatta. Az izraeli kormány persze nem mer velük szemben igazán keményen fellépni, de azért Gázából fegyveres erővel kiköltöztette a sok barmot, s ha túllépnek egy bizonyos határon, fellépnek ellenük. Sapira egyébként nem ismeri el Izraelt, a világi országot és törvényeket bűnösnek és istentelennek tartja. Golyó a fejébe, mint az összes nácinak. Ez a véleményem.
@komplikato: "demokrácia vs királyság témával"
Ezt viszont ne értem. Királyság mióta nem lehet demokratikus?
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: 1x nyomokban meg volt, kaphatnék felmentést? mert a gyomrom olyan kicsinyke mennyiségtől is ki-be fordult...

@aritus: merd dilettáns idióták, vagy /és ez a biztosabb/ a cirkusz /lásd mint az alap poszt/ csak nekünk vetített küzdelem, és a háttérben jól összekacsintanak , és leosztják a beszedett jóságokat okosba egymás között...
@Gábriel angyal: A két náci műben foglaltakat a történeti szakirodalom, elsősorban Kövér György legutóbb megjelent munkája, részletesen cáfolja. Az egész egy koholmány.
@komplikato: Nem kell csodálkozni. A leírás enyhén szólva is erősen libsi és elempé szemüvegen keresztül készült. Másképp szólva Fabius jól tud ráerősíteni az esetleges zuglói jobbikos gyengeségekre. :)
már ezért a nyomtatott szarért megérte ezt elolvasni!
Fülig Jimmy! :D
és mint ahogy kell, a címe is oda van írva: vitéz...
gedves jóbikós lakósok! elöb legyeen ískola, asztán jőhet a gépvizselőség. :D
@sedi:

Na látod,megfogtad a kérdés fagyott,kutya lábát.Mert innen üzenem minden balfasznak,hogy itt nincs és nem is lesz már pártok közötti rangsor.Kétfelé szakadt a társadalom!Nyernek a jobboldaliak,mert eleve halálra vannak ítélve a baloldalon(akik ennyi mocskosságot elkövettek,azoknak "sajnos" szembesülniük kell-mint a szőke picsának a spermával-,hogy elbukták az országot és egyhamar nem kerülnek ki győztesen,de ott van a félelem is a szemükben,mert jól tudják,hogy egy hajszál választja őket el attól a tömegtől,ami hatban(kétezer)kint volt az utcán.Nehéz helyzet ez és ugyanakkor gyönyörű is egyben,mert végre nincs hatalmuk ezeknek az átkozottaknak.Kádár és Sztálin elvtárs visszaköszön,de mennyire meglepő,ha ez a másik oldalon történik(megjegyzem gusztustalan),abban a pillanatban nácik lesznek az illetők!:) Nem röhej?Vagy csak nekem rossz a felfogó képességem?Mindenesetre érdekes...
@Római kömény: Igen meg ezek is nyilván. :)

hvg.hu/velemeny/20070215_vervad

www.alternet.org/world/148016/?page=entire
youtu.be/7t_LxpCY2G8
@*azta*: Ha már kritizálsz legyél már nyelvtanilag helyes.
Nem legyeen hanem légyeen. Ennyit azért megtanulhattál volna.
@Gábriel angyal:
Ez se gyenge.. EZt 257 gyerek legyilkolása után sikerült nyilatkozni:

"Meg tudjuk bocsátani az araboknak, hogy megölik a gyermekeinket. De azt nem tudjuk megbocsátani, hogy arra kényszerítenek bennünket, hogy megöljük az ő gyermekeiket. Béke csak akkor lesz, ha az arabok gyermekeik iránti szeretete erősebb lesz a zsidók iránt érzett gyűlöletüknél."
Golda Meir

trompf.blog.hu/2009/01/09/gyilkos_cinizmus
@ColT: ebben az országban már húgy is szar...
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:
"Ezt viszont ne értem. Királyság mióta nem lehet demokratikus?"

Ebből sosem mosom ki magamat, de NEM én állítottam ilyesmit. Csak sok embertől láttam leírást milyen szar a demokrácia, de bezzeg a királyság ... más kérdés, hogy annyira volt meggyőző leírásuk és elképzelésük, mint a kenyér halálos mivoltát bizonyító írásnak. Én sose vettem rá fáradtságot, hogy rákérdezzek náluk azon királyságokra amik ma demokráciának tekintendőek és még nagy vonalakban sem hasonlítanak arra a katyvaszra amiről ők írnak.
De ez megint OFF. :D

@Gábriel angyal: Értem, hogy így gondolod, de engem nem győztél meg. Egy sor dolog történt az elmúlt fél évben ami azt bizonyítja külön írások és megmagyarázások nélkül, hogy a Jobbik egy látszat megélhetési párt és csontig benyal a jelen hatalomnak, miközben híveinek kommunikálja, hogy áááá dehogy. Azért elég elvakultnak kell lenni hozzá, hogy valaki még megegye.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: csak Kőszeget tudom idézni:
"Kőszeg Ferenc így fogalmazott: "Az egykori úri kaszinókban úgy tartották, párbajképtelen emberrel tilos párbajozni. Márpedig számomra Fábry Sándort a legutóbbi műsorának „úri” cigányozása, kedélyes rasszizmusa teljesen párbajképtelenné tette – folytatta a volt SZDSZ-es képviselő. Kijelentette, Fábry az RTL Klub Tomcatje. Az pedig végképp nem érdekli, hogy kit mivel rágalmaz a magafajtájúak körében. Az ügynöközés azért lehetséges – fűzte hozzá Kőszeg –, mert az állambiztonsági iratok jelentős részéhez ma sem lehet hozzáférni. Az iratokat éppen azok őrzik, akik előállították őket. Az iratnyilvánosság első számú ellenzője belügyminiszterként Boross Péter volt, hozzá csatlakozott később Kövér László, aki az információs önrendelkezési jogot „porhintésnek” nevezte."
Tehát milyen cáfolatot vársz egy rágalomra? Ha nyilvánosságra lehetne hozni az állambiztonsági iratokat, akkor azokból lehetne hitelt érdemlően cáfolni ezt a rágalmat. Addig az van, hogy kinek hiszel inkább. Azoknak, akik jól ismerték Göncz Árpádot, vagy azoknak, akik már nagyon sok emberről terjesztettek mindenféle, nem bizonyítható rágalmat?
Göncz 45-ben kisgazda volt, utána csak segédmunkásként tudott elhelyezkedin, 56 után életfogytra itélték, 63-ban szabadult közkegyelemmel, akkor, amikor sokan, mivel a kádári véres leszámolás 56-62-ig tartott.
A metapédiát tartod hihetőnek? Vagy Fábry Sándort?
@komplikato: Ja ok, csak én köztársaság vs királyság vonalon indítottam a vitát, pár idős néni utálóval, ezért volt számomra ez furcsa.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: \o/ köszönet fenség :D

nálunk ez is ritka:

Bocsánatot kérne a magyaroktól Slota miatt egy szlovák képviselő

A szlovák parlamentben készül bocsánatot kérni a magyaroktól Ján Slotának a kijelentései és a viselkedése miatt Alojz Hlina, az Egyszerű Emberek és Független Személyiségek (OLaNO) mozgalmának egyik parlamenti képviselője.
@Gábriel angyal: hiába teszed idézőjelbe az akkori bíróság függetlenségét, az valóban független magyar bíróság volt. Ez a jobbikos összekacsintás meg szánalmas, amit itt előadsz, hogy kétségbevonod az akkori bírósági döntés jogszerűségét, és a szokásos szélsőjobbos világzsidó összeesküvést vizionálsz.
Egyébként abban a faszságban hiszel, amiben akarsz, csak szánni tudlak, meggyőzni nem is akarlak.
@aritus: Mondjuk ha Göncz papa kiállna és azt mondaná, nem én nem voltam besúgó ne "patkány" volt a fedőnevem.
Nem kell minden rágalmat állandóan megcáfolni, de ez elég súlyos ahhoz, hogy legalább annyit mondjon nem igaz.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:
kösz! most memorizálom!
légyeen
légyeen
légyeen
.
.
.
.
@aritus:
"63-ban szabadult közkegyelemmel"

Nem olyan sokan szabadultak azért közkegyelemmel.

Wittner pl 70-ben nemzetközi nyomásra.

Másrészt a kuruc lehozott annak idején jegyzőkönyveket is Göncz vallomásainak fedlapjáról, mert maguk a vallomások 89-ben rejtélyes módon eltüntek.
@*azta*: Jó lendeben, de még egy ilyen és mein kampfot kell olvasnod. Nem tűljük ezt a lohadt viselkedést!
a végén még kiderül hogy ez a vitézmarkóeistván a zsidók miatt ilyen ostoba...
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:

Igenám csakhogy itt vannak azért ezzel kapcsolatos iratok is.

Bonatkoztassunk el a sittól, és a kommentektől, és szigorúan koncentráljunk a megmaradt aktákra, jegyzetekre:

kuruc.info/r/9/63944/
@Trompf: Különösen ez a rész az érdekes:

Eltűnik a leendő köztársasági elnök 3.1.9. V-150.003/2-c jelű vizsgálati dossziéjának záró lapja (400.old.), a 3.1.9. V-150.003/5 jelű dossziéból csaknem 100 oldal, köztük záró lapok, összefoglaló jelentés, figyelési jelentések, őrizetbe vételi javaslat, térkép, fényképek, fotó kópiák, nyilvántartási határozat, feljegyzések, kérdőjegyek, stb.
@aritus: Azért annyit már te is tudhatnál, hogy nem vagyok jobbik hívő. ;)
@Trompf: Azért kurucék szeretnek hamisítani, de erre azért én is kíváncsi lennék.
tik tek tik tek, ketyeg az óra, igaz a havercsajos főbírónénivel úgy is menne okosba, minek szrozni holmi törvényekkel...

tudom bérrettegek, na de a szerszámokat azért hozza létre mindenki, mert használni is akarja azokat...

--------------------------------------
Orbán titkosrendőrségéről ír a NY Times
Fű alatti törvénymódosításokkal elérték, hogy a TEK ma már bármit megtehet bírói kontroll nélkül.

index.hu/belfold/2012/04/20/orban_szemelyes_titkosrendorsegerol_ir_a_new_york_times/
@Trompf: Olvastam a blogbejegyzésedet. Tudtam, hogy minden jobboldali tudatlan tahó, de talán utánanézhettél volna egy apróságnak.

Azt állítottad, hogy Golda Meir a sajnálatos polgári áldozatokkal járó 2008-2009-es gázai háború után cinikusan mondta, amit mondott.

BASZD MEG, GOLDA MEIR 1978-BAN MEGHALT, ÉS 1969 ÉS 1974 KÖZÖTT VOLT MINISZTERELNÖK!
@Római kömény: "Tudtam, hogy minden jobboldali tudatlan tahó," A a mai napon árad belőled a zintelligencia, ezt amúgy a lenin poszter sugallta?
@Gábriel angyal: Óha, te tiszaeszlárzol,mint a legalja jobbikosok? Grat, csak kibújt a szög a zsákból!
@komplikato: Én meg egy sor olyat tudok, ami azt bitonyítja, hogy ez nem így van. ;)
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Nem, a tapasztalat.

Az előbb egyébként mintha te is felháborodtál volna Golda Meir "2009-es" nyilatkozatának cinizmusán. Golda Meirén, aki 1978-ban meghalt. Gratulálok neked is!
@a szív fészkei: mééé, ez eddig kérdés volt? és a fedáksári, meg még több rokkant agyúval, pörgetik is egymást keményen
@Római kömény: "Nem, a tapasztalat."
Remélem liberálisnak nem tartod magad.

"Az előbb egyébként mintha..."
Hum?
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: kéretik a szerzőt egyenesben megdícsérni. :)
@aritus: Ez egy náci, csak mosolyogva az. Kész. Közben bűbáj béjbit ad elő, így még sunyibb az egész. De egész élete ilyen turhakurkászásban telik, közben meg magára húzza a szentelt vizes dézsát, nehogy ferdén nézzen rá az Úr.

Én is szánom, kevés igazi öröme lehet.Keresztanya egész jól leírta őkelmét. :-D
@csárli hárper (már nem dr.):
Ez is a kurva libsibolsik miatt ilyen balfasz jobbikos! No meg persze a zsidók hamisították a magasaröptû hozzászólását is! :)
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Most az egyszer bocs, összekevertelek Gábriellel.

Most tényleg megkövetlek.

Te csak egy hóbortos legitimista vagy, nem aljas náci.

Én nem vagyok liberális, hanem kommunista.
@Trompf: Olvass már utána. Köztörvényes bűnözőként vot elítélve!!! Kettőt találhatsz, nem bolti lopásért.
@pucuka: amikor az összes balos libcsibolcsi már halott, mert kivégzitek, akkor ki következik? hányan maradtok majd akik már nem akarják meggyilkolászni egymást azért mert valami seggfej megosztotta az országot

jókra és rosszakra

te mindig a jók közé fogod sorolni magad lett légyen bármi is a kriteria ehhez,

rettenetes nagy barom vagy
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: nem tudom, még nem végeztem kutatásokat. Abban sem vagyok biztos, hogy mindenhol kapásból rávágnák a dán király nevét, vagy akár azt, hogy az királyság vagy köztársaság. Persze, ha van felmérés amire alapoznád, hogy a dán király, akárki is legyen ismertebb Göncznél, vagy Smittnél, akkor szívesen látnám.
@aritus: Csakis Fábryt kell hallgatni, aki telisírta a jobbra fordulása után a médiát - én még jól emlékszem a balikos stílusára is, mit össze nem ugrált Demszky ünnepélyein, mint főműsorszám! - hogy jaj de nagyon agyon üldözték a Petőfi szobornál levert - láttam, mi volt ott - diáktüntetés miatt!!

Annyira tönrkevágták, hogy nyugiban járhatott német-valamilyen szakra nappalin az Eötvösre, kimehetett idegenvezetni külföldre és elhelyezkedhetett a filmgyárban. Na most akit akoriban ki akartak csinálni, azt nemhogy nappalira, de sehová se vették fel és így tovább.
Persze Fábry azt röfögi nemkevésért - már a királyin bukovári a méregdrága műsora amúgy - amit az édes Főnöke hallani akar.

Én meg a kortársa vagyok és még nem szeniemilné.
@Trompf: Kurucinfo? mi az a barikád már meg sem írta?! Mi lenne ha nem spamelnétek?
@Trompf: Ha ez is olyan hiteles, mint a Golda Meirről írt posztod...

(A később érkezők kedvéért, a posztíró szerint Golda Meir halála után 30 évvel is tett nyilatkozatot. Ekkora zsidó furfang azért nincs.)
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

danTEKpokla tisztítótűz lesz -

ha bárkinek eszébe jutna nem illendően háborogni.
@a szív fészkei: tegnap este, mert nem tudtam aludni, kapcsolgatásom végén, eljutottam, egy nem csúcs mozihoz, címe: Constantine, a démonvadász
na ott is volt egy gaz cselszövő Gábriel, nem túl dicső szerepben, de a fikciós mese, nagyon pöpecül rímelt a valóra ;)

mint tudjuk, bármilyen hasonlóság, csak a véletlen műve lehet :D
@Római kömény:
:)) jobboldali létére simán lehet az. Én pl. liberális szeretnék lenni olyan jelzôk nélkül, hogy mely oldali. Mert szerintem úgysincs jobb és baloldal, csak tisztességes és tisztességtelen emberek. Ki, milyen sallangot aggat magára, az meg végképp vicces. Élen az enyhén beteg vitézünkkel...
@Római kömény: ilyenek ezek a gonosz zsidók, képesek zombiként is tovább élni:D:D:D
@a szív fészkei: Annyira cuki, amikor időről időre tőled tudhatom meg milyen is vagyok igazán. ;) Tisztán látszik, hogy jobann ismersz már saját magamnál is. ;))
@Gábriel angyal: te dobálod fel a labdákat, akkor ne csodálkozz, ha ő vagy más leüti, nem csak tiszességesnek kell lenni, annak is kell látszani, mint megmondták már sok szép dicső politikusaink ;)
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Kezdhetek megsértődni? ;) Sipi korábban leviperázott, te meg azt állítod gaz cselszövő vagyok. Melyik hídról ugorjak a dunába? ;)
@aritus: Wittnerről is elterjedt elég sok minden, ráadásul egy szintén halálraítélt férfi özvegye utalt ilyenre. Csak Mariska néne a "jó, sőt a jobb" oldalon áll, ő érinthetetlen. Csakis a másik oldal 56-osai - akik az egészet a Petőfi-körben elkezdték amúgy - a mocsok besúgók, naná... Elég eccerű kis agyuk van, nem kell sok cizelláltság bele, a dió bonyibb rajozlatú.

@Gábriel angyal: Nem tőlem. De elég jól látszik valóban a becsípődésed.
@rodeo36: Akkor elkezdenek belső ellenséget keresni. Mindig ezt csinálják a szélsőségek. Elkezdik felfalni egymás, ha van egy kis szerencsénk, előbb egymást falják fel.:D:D
@Római kömény: Dehogynem, mi ilyenek vagyunk! finesz minden mennyiségben, közte meg ártás furtonfurt...

Tudod, valamelyik bérkommmentes délelőtt beírta,hová kéne a tetűhintásoknak elhúznia, míg jól van dolguk - nos inkább hintáztatni a tetűt, mint annak lenni ugyebár. Golda Meir is mindenre képes, arra is, hogy dafke porállagban kicsinálja a becsületes kuruc- és barrikádemlőkön mindent beszopókat.
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Figy vannak olyan labdák szivnek amit tök mindegy hogy dobok fel. Mire leesik neki úgyis csak kibújtaszögazsákböl náci lesz belőle. Mostanában már kezdem dícsèretnek venni. ;)
@Gábriel angyal: egyikről sem, miattam meg főleg ne, nem vagyok én olyan véleményformáló, én csak sentinelkedem itt, és néha bele vau-vau a sodrokba, élvezeten mibenléte a stílusból következtetni az emberekre és az őket mozgató fő elemekre, szeretnék tükör lenni csak, de nem tudom levetkőzni a szubjektivomomat, ezért gyarló és torz az én tükröm is, gyarló ember vagyok, mint itt mindenki :D
@rodeo36: Viccesek ezek a toi-toifülkéből forradalmian ideáramlók. Kár, hogy nem jobb minőségűben csinálta Orvbán azt a kétharmados nagydolgát, mert szivárog állandóan azóta is.
ó mily csönd lett, így, hogy lekopott a blog a főcímről, megint ittmaradt a kömény mag, belterjesen megszokottan, tűrve és formálva, kisebb nagyobb mértékben

/hű de irodalmi lettem, stílcsavar, mára elég, szétzsibbadt a seggem :D/
@Gábriel angyal: ha tiszaeszlározol, amit a te szent örökké előcitált vallásod magyarországi "helytartója", ergp hited főnöke, Dr. Erdő
Péter is kikért magának, akkor az csak egy labda,amire foxiként ugrok játkosiból?

Tudod fokozni, de magadat pirítod, csináld csak.
@a szív fészkei: es ok a kormany ellenzeke..
erted...:-D

ugyan mar....
sima sturmabteilung, semmmi tobb. orban pitbulljai.
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Stefánia úrparasztgörl cáfolhatatlan érvei előtt kellően összeomlottál már? Szegény csak azután mehet a kasszához az összes többivel együtt. És néha nekik is ebédszünet meg ilyesmi jár. Tán ez az a munkakör, ahol védik a dolgozókat, érte hörögnek, nem ellen!
@a szív fészkei: Hát igen...

Ha a naci.info leírja, hogy a zsidók ellopták a napot, azért van napfogyatkozás, az olvasók egy része beszopja. Viszont egészen jellemző, hogy ez a faszfej a blogján nem fog módosítani semmit. Nem írja le, hogy "bocs, benéztem, Meir 1978-ban meghalt, 2009-ben ilyesmit nem mondhatott", hanem idézgetni fogja a saját butaságát évek múlva is.
@Római kömény: Tegnap aritus írta, hogy egy Szolzsenyicin fakeidézet a kommunisták szörnyűségeiről is milyen jól megült az agyakban, miután valaki behazudta a netre. Hát ha csak erre telik, ez is jellemez, nem?
@a szív fészkei: Én szeretem azt a szöveget. Teljesen mindegy ki írta. Amúgy én hoztam fel tegnap. :)
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: De írj már egy nevet, akit te szívesen látnál a trónon itthon. Mert van egy 96 éves bácsik, Árpádtól származtatja magát, hát nem tudom, mennyibe lenne faintos a megválasztása esetén. www.magyarvagyok.com/kultura/hiressegek/hires-magyar-tortenelmi-alakok/3714-Arpad-hazi-Daka-Jozsef-Interju-es-torteneti-leiras-1220-evtol-1944-ig-Magyarorszag-megkoronazott-Kiralya-el.html

Na kampányolj érte!
@Trompf: Álljon eg menet! Göncz állami hivatalonokként Nagy Imre mellől került bebörtönözésre, talán még puskát sem fogott soha a kezében, Wittner pedig fegyveres gyilkos volt, aki gyerekeknek is osztogatott puskákat. Nehogymá egy napon említsd őket!
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Ja de ha mindegy, ki írta,akkor talán ne Szolzsenyicinként idézd. Ez a minimum ugyebár. miért nem mindjárt Biblia-kivonatnak írod le, amit most találtak a Holt-tenger egy barlangjában? Még ütősebb lenne bizonyos körökben beszoppantatni.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Mármint az Otto összes gyereke?

Az MDF-et sem hozta be György - aki rokonszenves, ahogy az apja is az volt - még csak a parlamentbe se.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Orbánról most kering a neten egy irat, ami azt "bizonyítja", hogy besúgó volt. Megkérdezték Varga László történészt, aki asszem a Kenedi bizottságban is benne volt, de amúgy is az állambiztonsági múlt az egyik szakterülete. Azt mondta, hogy ez az irat azt bizonyítja, hogy a mittomén milyen fedőnevű besúgót azzal bízták meg, hogy Orbánról jelentsen. Szóvan nem osztogattak, hanem fosztogattak.
Na most isten látja lelkemet, hogy mennyire utálom Orbánt, és míly jól esett volna, ha kiderül, besúgó volt, de Varga történésznek jobban hiszek, mint a neten keringő hazugságnak. És amint ltod, marha könnyű kreálni valaki ellen egy iyen rágalmat.
@a szív fészkei: Nekem is az a másik kedvencem. Ezek mind hülyék.
CSillabogárka Áder jaj de nyomorgtunk Jánost már elkezdte hegyes-fényesre nyalni a Best.

Indul az Ómolnár bakterháza.
@a szív fészkei: Stefike ohne zsenánt lezsidózta Erdó bíboros urat :D
@a szív fészkei: Stefike ohne zsenánt lezsidózta Erdó bíboros urat :D
@Római kömény: én egyébként Izrael legnagyobb problémájának ezt látom, hogy nem tud dönteni szekurális vagy teokratikus állam legyen, ez nagyon nagy belső feszültséget okoz, és hogyan kezelje, hogyan viszonyuljon a saját szélsőségeihez.
@Trompf: A kurucinfo persze elsőkézbő mindent tud, még az 56-os titkos iratokról is. Higgyél benne.
De: Göncz Árpád Nagy Imre melletti állami hivatalnokként került elitélésre úgy, hogy talán életében puska sem volt e kezében.
Ezzel szemben Wittner Mária fegyveres gyilkos volt, aki gyerekek kezébe is puskát adott és ölésre bíztatta őket. Mégis kiszabadulhatott 12 év után. Talán ő is besúgott, hogy nem végezték ki?
Nehogymá egy napon említsd őket!
@egyfejű: hülye blogmotor, hülye én. Helyesen: Erdő bíboros úr.
@aritus: Te most józanul érvelsz? :-DD Dew sok időd és türelmed van!

Mikor faktum arrafelé, hogy Göncz patkány, Mécs patkány, Vásárhelyi patkány, csak az egy Wittner állta a sarat. Na meg ezen közben Orvbán lelke lebegett felettük ugyebár, miután majdnem kiűzte a zoroszokat testetlen erőként, ahogy szokta volt 1848-ban is.

Belerondítasz Vargákkal,pláne Eörsikkel meg ilyenekkel a szép mitológiájukba, hiszen 56-ot is ők vívták egyesegyedül; Göncz, Mécs és a többi csak direkte belógott a kóterba, hogy őket elárulja. Na ez így volt, slussz. Szolszenyicin mingyá meg fogja írni. Amint kiszabadul Golda Meir ölelő rabigájából.
@aritus: Én tényleg csak annyit szeretnék Göncz papától, hogy nem volt besúgó. Viktor meg egy paraszt leszarom, mik derülnek ki. Az örök életfogytigra már bőven összegyűjtötte a dolgokat.
@egyfejű: Hát ilyen egy tökös, echte sváb baranyai vallásos, szende Orvbán-simizte parasztszüzike.
@egyfejű: Pengeéles érvei előtt Erdő is csak hajlonghat, mint a nádas a szélben.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: még az is lehet, hogy kiállt, kérdés kapott-e média figyelmet. De én abszolút meg tudom érteni, hogy egy ilyen aljas, suttogó propagandára nem reagál. Mert, ha el kezdi bizonygatni, hogy ő nem volt besúgó, akkor még jobban belekeveredik a kabátlpoási ügybe. És azért végtelenül szomorú és megalázó, ha egy ilyen becsületes, az elveiért már egyszer súlyosan meghurcolt ember megint csak megvádolnak, és megint a söpredék.
@Trompf: édesem a kuruc mit nem hozott le, és minek nem az ellenkezőjét? Hadd kacagjak azon, hogy a kuruc, mint hiteles forrás.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Nem kell a bácsika? Keresek itt neked a molyírtóból előbányászva igazi leszármazottat és leszarod? Tudod, ki fog rendet rakni máskor a király sifonérban!? :-D
@aritus: Neki ,az legyen meg a boldogsága. Az nem zavarja meg a fejecskéjét igazsággal, Azt olvas ott, amit olvasni akar.
@Római kömény: de hát ez is hazugság, a zsidók terjesztik, hiszen a kuruc megírta:)))
@aritus: Viszont így ugye nem lehet sajnos igazságot tenni. Látom kedveled, nekem sincs vele komolyabb bajom, de ez akkor is érdekes, és szeretném ha tisztázódna. Vállalta a közéleti szereplést a velejáró kellemetlenségeket is vállalnia kell. Ez ilyen.
@aritus: Megvádolják, mert azt hiszik, akkor ő valóban söpredék embereikről nem kell színt vallani és nem derül ki semmi. Régi dolog ez, nem ezek a IQ=nullásliszt agyúak találták fel.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: csak ezt a kommentet ajánlom figyelmedbe, hogy a kuruc és Trompf kartács infóit hova tedd: @Római kömény:
@aritus:Ezt nem értem, pont abba a hsz-ben van benne a válaszom amire hivatkozol
"Azért kurucék szeretnek hamisítani,"
@a szív fészkei: általában ignorálom őkelmét, most sem neki írom, amit írok, hanem a blog olvasóknak. Hogy ne csak ezt a mérgező, hazug szart olvassák, amit itt is terjeszt.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Álruhás király!!! Összecsókdossák, oszt még jóképű béka is lehet belőle, az meg védett állat, nem? :-DD

Na akkor tényleg vissza kéne menni az albánokhoz - úgyis ők Orvbán legújabb kiskedvencei - hiszen Apponyi Geraldine albán királyné volt. Van leszármazottja és az hátha visszajönne. hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%A9raldine_alb%C3%A1n_kir%C3%A1lyn%C3%A9

Ő ifjabb Leka, az unokája otthon, Tiranában melózik a külügyben. Na albán-magyar testvériség rulez, mindenki örülne! Megoldottam,ha Habsburgék nem vállalnák?
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: jaja, de azért azt is írtad, hogy érdekes, amit trompf kartács írt. Ebből arra következtettem hihetetlen logikával, hogy valamennyi hitelt adsz a különböző eltünt iratoknak, amiknek csak a fedlapja maradt meg:)) és azokból a fedlapokból egyből kristálytisztán kiviláglott Göncz besúgósága.
Csak arra akartam rámutatni, hogy még az se igaz, amit kérdeznek:))
Papcsáknál csak jobb lehet: www.infosavaria.hu/hir_olvas/permalink:gyonyoru-popsi-a-parlamentben-2012-04-20-072900 De költi ő is a pénzt cefetül. Igaz meg is kereste mindenféle celebséggel. Most Cicciolinánk után szabadon politikusnak fekszik.
@Római kömény: na ne bassz:))) ez komoly? oszt miért, az isten szerelmére? Hát nem okozott már mérhetetlen szenvedést, kárt e földön ez az eszme?
@aritus: Tudom hova kell helyezni a kuruczinfot mint hiteles hírforrás. De ezek a lapok akárki akár mit mond érdekesek.
@a szív fészkei: Akkor Esterházy, Báthory(ők még híresek is) stb. Albánokat meghagyom az albánoknak. :)
@anyósnyelv: hagyjuk már ezt, az, hogy 56 után kit milyen ürüggyel, váddal itéltek el, az ne legyen már bizonyíték, bazmeg! Véres diktatúra volt, és koholt vádakkal, vérbíróságon itéltek el, meg halálra embereket. Wittnert én is utálom, egy baromnak tartom, de azért ne az érzelmeik szerint itélkezzünk.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Múltkor együtt utaztam vele a combinon - Esterházyval - , de nem mertem szólni neki,hogy koronázni akarjuk. Pedig még jó hideg is volt... :-D

Első intézkedése lehetne az - nagyon támogatnám - ,hogy a budapesti kürtöskalácsnak pont olyannak kell lennie és annyiért, mint a debreceninek!!!
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: amióta feltalálták a képmanipulálást, azóta csak annak a fényképnek hiszek, amit én hamisítottam. :)

Okmányirodával eljátszottam a dolgot multkoriban, szépen visszavittem nekik egy átdolgozott ideiglenes személyit (azt a nyomtatott és lepecsételt A4-es fajtát). Nem bírták megmondani, melyiket gyártották ők, és melyiket dolgoztam át.
És ott ugye a kezükben volt a két papír, nem jpg az oldalon.
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: azért a HV-nak azt a címlapját, amin Miklósa Erika a természetes orbánizmust élteti, nem múlja felül:)))
@egyfejű: Ha láttál volna már kuruc hamisítást nem lennél benne ilyen biztos. Ebben nagyon bénák a fiúk. Én a jó minőség miatt tartom furcsának.
@egyfejű: Te nem a Négy Tingrincs Pintér-piacon vagy alkalmazásban??? Mert ott nem lennének munkahelyi gondjaid,aranyba foglalnának.
@a szív fészkei: ma nem dolgozom, és ebédet főzök:))) közben van sok üres idő.
@aritus: Nem okozott. Vagy sokkal kevesebbet, mint a kapitalizmus.
@aritus:
Ja, de látod, szerinte én csak őrült kerge foxiként ugrabugrálok az ő ártatlanul dobálgatott pöttyös labdáira... Jó,jó, most épp "tiszaeszlári vérvád"-márka van ráfestve, hát az miért baaaaaaj??? Nem is úgy vóóót? Ilyesmikért lenácizok ártatlan családapákat, jó katolikusokat?

Ja de 1 randa fajta vagyok: ugye, hogy ezt már mikor megmondta?

Bloody Mary egyenesen.
@a szív fészkei: :D Nem, saját baromságaim miatt szoktam ilyenekkel szórakozni.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: passz, nem vagyok Göncz, nem tudok a nevében nyilatkozni, hogy miért nem állt ki, írtam, hogy mi lehet az oka, ha nem tette meg. Magamat ismerve, én biztos nem reagálnék egy kuruc szintű rágalomra, legfeljebb valami olyat, mint az az izraeli sportoló, akit Gabriel linkelt be:)) Ha lúd, legyen kövér. Rágalommal szemben nincsenek érvek, lásd vérvád. Erre szerintem a legadekvátabb reakció az, ha az ember elvicceli, és még rá is licitál.
@aritus: Persze jogos. Nekem viszont ott motoszkál, hogy mi van ha mégis igaz. Ebben az országban én már senkinek nem hiszek, főleg ha politikus. :)
@aritus: Énis azért próbálok vakkantani a dolgaira, de fáradhatatlan, azt el kell ismerni. Mondom,ez valami mély zsigeri becsípődés lehet nála,hogy mindenről mindig ide jut.

Markó önkormányzati hülyegyerek már a fasorban sincs itt a vitában, ilyen jól terel Gábriel. Szegedi úr, józsefvárosi önkormányzati jobbikos képviselő se. www.blikk.hu/blikk_aktualis/uszitott-a-kepviselo-2086501 Oszi se.

Csak Gönczöt lehet és kell vádolni, a feljebb felsoroltak hótiszták úgyis.
@egyfejű: Császár lennél ott. Rossz nézni egy nagy tehetség eltékozlását. :-DD Slicc is aranyba foglalt volna. De a PhD-ját még rád bízhatja...
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: de az előbb hoztam példának Orbánt, hogy az ilyen "lapok", ha laikusok próbálják értelmezni, akkor nagyon könnyen pont az ellenekzőjét tulajdonítják neki, mint amit valójában jelent.
@aritus: keresem, keresem, de ez mar volt vagy 15 eve, aki azt allitotta legeloszor, hogy goncz besugo volt vegul felfuggesztett bortonbuntetest kapott ragalmazasert.

keresem, keresem, de kozben melozom is...
@a szív fészkei: pedig csak az igazságért harcol, amit a gaz világösszeesküvő zsidók már akkor is eltussoltak!
@aritus: Ezt a Miklósa-címlapot azóta sem értem. Ez a nő maga erejéből-tehetségéből világsztár, minek ez a vérlázítóan bornírt bekucorodás a farpofák közé??
A Kossuth-díj ennyit számít cahsben, hogy ilyet kell érte nyújtani-nyalintani? Hát nem keres jól a MET-ben és más ilyen vidéki világvégi kócerájokban?
@Római kömény: hát most ebbe a licitbe nem mennék bele:))
Most vagy nagyon fiatal vagy és naív, vagy már nagyon idős és nosztalgiázol:))
@aritus: Ja még a Zűrhajós - Stefi férfiben de még vadabb kiadásban - adta elő, hogy Eötvös mennyire volt zsidó, tehát bakfitty, mait ő csinált...
@a szív fészkei: nekem ő jutott eszembe, amikor "Éljen Viktor!" kiabálásokkal köszöntötték a miniszterelnök urat Münchenben a kint élő és dolgozó magyarok.

Hogy is mondta Hofi? Valami ilyesmi volt: "Hát nehogy már ők mondják meg onnan kintről, milyen szarul éljünk itthon."
@a szív fészkei: nekem ő jutott eszembe, amikor "Éljen Viktor!" kiabálásokkal köszöntötték a miniszterelnök urat Münchenben a kint élő és dolgozó magyarok.

Hogy is mondta Hofi? Valami ilyesmi volt: "Hát nehogy már ők mondják meg onnan kintről, milyen szarul éljünk itthon."
@Római kömény: Haha. Tömegével másztak is át Nyugat-Berlinből keletre az éhező elnyomottak. Jah, ööö nem.
@a szív fészkei: nekem ő jutott eszembe, amikor "Éljen Viktor!" kiabálásokkal köszöntötték a miniszterelnök urat Münchenben a kint élő és dolgozó magyarok.

Hogy is mondta Hofi? Valami ilyesmi volt: "Hát nehogy már ők mondják meg onnan kintről, milyen szarul éljünk itthon."
@aritus: Most nem tudom mit vársz. Cáfolva nincs ezért nem tudom kijelenteni, hogy hamis a vád.
@aritus: Középkorú és nem nosztalgiázom.
@Római kömény: Haha. Tömegével másztak is át Nyugat-Berlinből keletre az éhező elnyomottak. Jah, ööö nem.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: figyelj, pont ezért is baj, hogy az állambiztonsági múltat nem lehet nyilvánosságra hozni, szabadon kutatni. Bárkiről felreppenhet ilyen hír, közben a Pozsgay meg a Szűrös már a mártírumságukról jajongnak, Boross meg Kövér meg eltusolják az egészet.
És közben az egész állambiztonság, titkosszolgálat átmentette magát, és most is sértetlenek.
Gönczöt pedig az a szélsőjobbos söpredék vádolta, rágalmazta meg, akiknem bökte a csőrét, mert nem kacsintott össze velük, nem úgy, mint az akkor mdf kormány. És az ősbűn itt lett elkövetve, azóta se merték/akarták a magukat jobboldalnak nevezők kimondani azt, hogy ez egy undorító, veszélyes fekély a mai Magyarországon, és nem állunk szóba velük. Azóta is megy a mis-másolás, maszatolás, összekacsintás. stb. stb
@egyfejű: De megmondják. Ott, ahol 30 forint a tojás, kurvajó autókkal hasítanak, ahol szinte azonos árban de nem azonos - hanem sokkal jobb - minőségben vannak a boltok polcain a cuccok, na onnan éltetik a Diktorkát. Máséval a csalánt. Élvezik is.
@a szív fészkei: Ja hogy esetleg az Erdő nyilatkozatra gondolsz?? :)

Ennek üzenete a gondolkodó magyar emberek számára ugyanis az alábbi pontokban foglalható össze:

1. Az erősek és hatalmasok parancsának engedelmeskedni kell, mindenkor és minden áron, még akkor is, ha az utasítás úgy szól, hogy a védtelenekbe és saját népünk tagjaiba kell belerúgni.

2. Az Igazság egyáltalán nem számít.

3. Ha bárki is a hatalmon lévők érdekei szempontjából veszedelmesnek látszó kijelentést tesz, meg kell bélyegezni és el kell átkozni az illetőt, de tilos vizsgálni, hogy mennyi az igazság abban, amit mondott.
A három keresztény felekezet vezetője tehát megtagadta a Hazát, az Igazságot és a Becsületet. Szeretnék emlékeztetni arra, hogy a keresztény egyházak élén álló személyek soraiban igen jelentős volt azoknak a száma, akik kiszolgálták a kommunista rendszert, sőt számosan közülük a diktatúra titkosrendőrségével is együttműködtek. 1990 után pedig a keresztény felekezetek irányítói a legcsekélyebb lelkiismeret-furdalás nélkül álltak hazánk új gyarmatosítóinak a szolgálatába.

Ettől még persze ha mondjuk misézik, ugyanúgy át fog változni a kezében az ostya. :)
@a szív fészkei: most a Markóról mit beszéljünk annyit? Egy műveletlen kőbunkóról, aki mily meglepő, csontig benyal Papcsáknak. Ezen tovább nincs mit csámcsogni.
Néhányan megírtuk, hogy nincs ezen csodálkozni való, hisz jobbikos a szentem, és tudjuk, hogy fidesz jobbik két jó barát, együtt issza borát, vagy hogy:))
@aritus: Most nem tudom mit vársz. Cáfolva nincs ezért nem tudom kijelenteni, hogy hamis a vád.
@aritus: Most nem tudom mit vársz. Cáfolva nincs ezért nem tudom kijelenteni, hogy hamis a vád.
@aritus: Én is támogatnám a teljes nyilvánosságra hozást. Végre lezárhatnánk.
@aritus: Persze, csak ugye , aki élete-vére árán védi ezeket, mondjuk mondhatná azt,hogy úh, azt a hét meg a nyócát, de ciki ez nekünk! De nem, ezt még most sem - zsidózik feszt. Azzal minden el van intézve: érdekes korményprogi, mit mondjak. Hisz Gábriel szerint annyira készek kormányváltásra (kipattanva Zeuszviktor combjából) kész fegyverzetben. Ennyire.
@shinichi: Magyarországon a szocialista rendszer megtízszerezte az ipari termelést, 3,5-szeresére növelte a mezőgazdaságit, hatszorosára a GDP-t. Csak az NSZK-ban nőttek nagyobb mértékben a reálbérek egész Európában. 1978-ig adósságunk sem volt, 1989-ben pedig a mostani adósságállomány hatodával küszködtünk. Sok hiba mellett sok hazugsággal zsongították a nép agyát a rendszer ellenfelei, s valóban, a fogyasztói lét kifinomultabb volt a szocialista Ausztriában (nem elírás), mint a szocialista Magyarországon, de ettől még a rendszer szerintem sikeres volt. Ha a velünk egy szintről induló Törökországhoz hasonlítunk, mindenre büszkék lehetünk, a burzsoázia történelemhamisítása pedig nem érdekel. Az elkövetett hibák okait persze fel kell tárni. Nem bizantikus, nem keleties formában a szocializmus vissza fog szivárogni, de most már nyugatról. Mint eredetileg a marxista szociáldemokrácia egykoron. Persze azért itt még lejátszunk előtte némi posztmodern, komikus nyilasterrort.
@shinichi: Magyarországon a szocialista rendszer megtízszerezte az ipari termelést, 3,5-szeresére növelte a mezőgazdaságit, hatszorosára a GDP-t. Csak az NSZK-ban nőttek nagyobb mértékben a reálbérek egész Európában. 1978-ig adósságunk sem volt, 1989-ben pedig a mostani adósságállomány hatodával küszködtünk. Sok hiba mellett sok hazugsággal zsongították a nép agyát a rendszer ellenfelei, s valóban, a fogyasztói lét kifinomultabb volt a szocialista Ausztriában (nem elírás), mint a szocialista Magyarországon, de ettől még a rendszer szerintem sikeres volt. Ha a velünk egy szintről induló Törökországhoz hasonlítunk, mindenre büszkék lehetünk, a burzsoázia történelemhamisítása pedig nem érdekel. Az elkövetett hibák okait persze fel kell tárni. Nem bizantikus, nem keleties formában a szocializmus vissza fog szivárogni, de most már nyugatról. Mint eredetileg a marxista szociáldemokrácia egykoron. Persze azért itt még lejátszunk előtte némi posztmodern, komikus nyilasterrort.
Na, újra lehet fizetni! Vagy nem kell internetezgetni, telefonálgatni... :)
index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/20/johet_a_telefon-_es_az_internetado/
"Hallgatnak
Sem a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM), sem a magyar távközlési szolgáltatók nem kommentálták az MTI-nek az Origón pénteken megjelent értesülést, miszerint a gazdasági minisztérium azt javasolja a kormánynak, hogy minden vezetékes és mobiltelefonálást, valamint internetforgalmat adóztasson meg.

Az NGM annyit közölt: a tárca „sajtóhíresztelést nem kommentál”. A Magyar Telekom ugyancsak azt közölte, nem kommentálja a sajtóértesülést. Hasonlóan nyilatkozott a Vodafone, a Telenor és az Invitel is."

Ez is a Gyúúúrcsány miatt van! Meg az emúttnyóccév!
Éljen a Párt! Csak a FIDESZ!
Ráadásul csak a balosokkal fizettetnék!
@a szív fészkei: Másrészt Solymosi Eszter eltűnésekor eredendően senki sem emlegetett vérvádat, kizárólag a (bármilyen entitású!) tettesek előkerülése volt a kívánalom.

Meg ugye aki netán 'a zsidó nép bűneit felsorolja, ismerteti, amíg a történetírás szigorú tárgyilagosságának színvonalán marad, nem végez antiszemita munkát: a zsidó nép bűneiről szólottak a próféták is, akiket antiszemitáknak nevezni nem lehet, amint szent célzattal ostorozták népük bűneit', így értelmetlenség 'gyűlöletkeltés'-t emelgetniük, főleg, hogy ettől nem lesznek szalonképesek szemükben, csak híveik irántuk való bizalmát ingathatják meg ezzel.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": A Polanski-féle Vámpírokban van egy jelenet, amikor az erdélyi fogadós is vámpír lesz. Próbálják kereszttel kezelni, de röhögve felül, mondván, höhöhö, ez nem fog rajtam, én zsidó vámpír vagyok, és hamm, bekapja szép szolgálója-szeretője fehér nyakát. Aztán együtt dúlnak tovább, miközben éneklik, hogy "meghalni oly morbiiiid"...
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: nálam is haldoklik, de így legalább elolvastam az Orbán magánhadseregéről szóló cikket, hát félelmetes, lényegileg ávh, azt csinálnak, amit akarnak.
"z első kör 2010 decemberében volt, ekkor a rendőrségi törvény módosításával a TEK jogot kapott tikos megfigyelések és adatgyűjtések folytatására. Titokban behatolhatnak a lakásunkba és kikutathatják azt, lehallgathatják az ingatlant és a telefonokat, hang- és képfelvételt készíthetnek rólunk, kinyithatják a postánkat és behatolhatnak a számítógépünkbe. Erről utólag sem kötelesek tájékoztatni, a megszerzett adatokat pedig bármeddig szabadon kezelhetik. Scheppele kiemeli, hogy a rendőrség Magyarországon ugyenezeket megteheti, de csakis bírói engedéllyel. A TEK-nek viszont nincs szüksége ilyesmire, nekik csak az igazságügyminiszter engedélye kell az adatgyűjtéshez. Mivel a TEK vezetője az igazságügyminiszterrel egy kormányban ülő belügyminiszter, nincs semmiféle független kontroll az Orbán-titkosszolgálat akciói fölött."
"De december 30-a óta akkor is megszerezhetik az adatokat, ha nem folyik semmiféle eljárás és ügyészi bólintás sem kell már. Gyakorlatilag bármilyen adatot megszerezhetnek rólunk, mindenfajta engedély nélkül, ráadásul úgy, hogy az adatszolgáltatásra kényszerített magáncég vagy állami szerv el sem árulhatja nekünk, hogy kiadta a titkainkat."
Ja, és jellemző a magyar állapotokra, sajtószabadságra, hogy ez a New York Times-ban jelent meg:(((
index.hu/belfold/2012/04/20/orban_szemelyes_titkosrendorsegerol_ir_a_new_york_times/
Szóval ez itt a lényeg, nem a senki jobbikos fasz, erről kellene írnia Fabiusnak is!
index.hu/belfold/2012/04/20/orban_szemelyes_titkosrendorsegerol_ir_a_new_york_times/
Ma este támad Anonymous a csúnya a nácikra. :))

kuruc.info/r/6/95088/
még mindig a tek-ről:
"Restaurálták a pártállami helyzetet

A cikk emlékeztet arra, hogy a rendszerváltás után az Alkotmánybíróság a személyi szám megszüntetésekor kimondta, hogy a kommunista diktatúra egyik alapja volt, hogy az állampolgárokról a tudtuk nélkül gyűjthették össze egy helyre a rájuk vonatkozó személyes adataikat. A Fidesz-kormány pontosan ugyanazt a rendszert teremtette újra, amit az Alkotmánybíróság annak idején szétzúzott: létrehoztak egy olyan ügynökséget, ami egy helyre gyűjtheti össze az állampolgárokra vonatkozó összes titkos információt.

A szerző szerint a zavart csak fokozza, hogy a törvény szerint a TEK egyszerre rendőrség és titkosszolgálat. Rendőri szerepében azokkal szemben léphet fel, akik terrorfenyegetést jelentenek, de joga van a közrend megzavarására alkalmas bűncselekmények, illetve veszélyt jelentő személyek ügyében is nyomozni."
@aritus: kezdek kulonben ketelkedni magamban....:-)

lehet, hogy keverem egy masik oreg szdsz-essel..?
@Római kömény: "Én nem vagyok liberális, hanem kommunista."

és melyik águkhoz tartozol? A cionbolsevista vagy a nemzeti-kommunista?? :)

jovonk.info/2010/07/29/kommunistak-vagy-cionbolsevistak
@Gábriel angyal: de emlegetett, ne hazudj Gabriel, ne hazudj!
"Az eredménytelen keresés után elterjedt a szóbeszéd, hogy Esztert megölték a zsidók.[1] Édesanyja, Solymosi Jánosné feljelentést is tett ellenük "
"Már május 20-án, Scharf Móric vallomástétele előtt megjelent a Magyar Állam c. lapban Adamovics József tiszaeszlári plébános levele, amelyben felelevenítette a korábbi vérvádeseteket, és felfestette a Solymosi Esztert rituálisan feláldozó zsidók képét."
Jaj, csak nem egy katolikus plebános?
Most a parlamentben meg egy evangélikus lelkész jött elő a vérváddal.
@Gábriel angyal: Aham: szóval, ha elítéli a szívednek oly kedves hozzállást, akkor elő az ügynökvádat,és te kifilézheted, hogy melyik bíborosnak veted alá magad a bazinagy VALLÁSOSÁGODBAN.

Míg én az tmondom,hogy hömhöm a Benedeketek nácis múltjával, az fújcsúnya, keresztényüldözök. Ha te célozgatsz most - épp csakis ennek az Erdő-nyilatkozatnak apropóján, egyébként soha - a komenyista érintettségre, az az klafa. Hát a te hited se az a kőszikla, amire a Péter nevű bazírozott.

Mazsolázgatsz a nagy katolikusságodban, pedig tudtommal ott kemény ordung van: ha hiszel, akkor nincs mese, el kell fogadnod a pápaq által kinevezett előljáróidat. De leginkább azért vagy te nagy keresztény, mert akkor tuti,hogy nem vagy zsidó.

Na áldás, békesség, merülj el a magad világában, látod, nem vagy ott egyedül, vár Stefike, pucuka és efféle elit társaság.
Szerintem a Jobbik egyszerűen felült a Fidesz-KDNP szekerére, és onnan nem is fog leszállni, míg ők is kapnak egy-egy koncot. A Fidesz-KDNP által eltüntetett pénz nagyságát látva, amennyiben ennek a koncnak csak egy pár tized százalékát megkapják, az bőven kielégíti a Vona és holdudvara igényeit. Ennek fejében csöndben elücsörögnek a nagy házban (nem írom, hogy Parlament, mert nem szentségtelenítem meg magát sz épületet) hevesen bólogatnak a kormány és a vezénypóni minden őrületére, és akkor megkapják a konc rájuk eső részét. Igazán tökös ellenzékiek akkor lesznek talán, ha közeledik 2014 és bukhatják a lét.

Ha igazán tökös ellenzékiek lennének, akkor csak az elmúlt néhány napban az NGM-ből kiszivárgott újabb adók (tranzakciós adó, telefon és internet adó) hallatán meg kellett volna szólalniuk és böfögniük valamit.

Azt nem mondom, hogy írják is le a gondolataikat egy sajtóközlemény formájában, mert Markó XIV. kerületi képviselő írástudását elnézve nagy égés lenne, ha nyilvánosságra kerülne az anyag.
@aritus: Nem emlegettem csak idéztem más véleményt is ugyebár. :)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Menjél inkább élezd a fejszéd kedves idős hölgyek lefejezéséhez, mert nem olyan jó diktátor mint szereted. :)

Jogállamban meg jogon van azt gondolni amit akarok. Ha ez nem tetszik bizonyítsa, hogy rosszul gondolom. Nem akarja? Rendben, nekem meg gyanús lesz.
@Gábriel angyal: A kommunista mozgalom főbb politikai irányzatai: eurokommunista, marxista-leninista (ezen belül: trockista, "sztálinista", hodzsaista, maoista), anarcho-kommunista, tanácskommunista, luxemburgista stb.

Az általad felsorolt irányzatok viszont nem léteznek, csak néhány sötét náci fejében.
@aritus: Ez mindent bevet, valamiért nagyon fontos ma ez számára. Krúdy szegény forog a sírjában.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): :-DD CSodaszép a nicked is! Azta! Látom a - szegény - kutyabőr lobogását!
@aritus: Az a baj, hogy ez már sajnos nem éri el az átlagpolgár ingerküszöbét, sajnos annyira fásult már itt mindenki, hála a Fidesz kormányzásának, hogy ez már senkit nem érdekel.
Bezzeg, ha a patás Gyurcsány csinált volna magának egy ilyen magán titkosszolgálatot, akkor már égett volna a fél város. Most csak a nagy hallgatás megy, és a bárányfelhők.
Meg is érdemli ez a nép, ha 2014-ben újra a Bonsai Duce nyer, és királlyá koronáztatja magát.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): "Ha igazán tökös ellenzékiek lennének, akkor csak az elmúlt néhány napban az NGM-ből kiszivárgott újabb adók (tranzakciós adó, telefon és internet adó) hallatán meg kellett volna szólalniuk és böfögniük valamit."

Megszólaltak ugyebár, pld. napirend előtt is:

youtu.be/vPu7qTuXzXU

Elszabadult buldózer és a fideszes gömböc a Parlamentben

www.vg.hu/kozelet/politika/elszabadult-buldozer-es-a-fideszes-gomboc-a-parlamentben-video-373162

"A mai plenáris ülésen a vita a sárgacsekk-adóval kezdődött. Z. Kárpát Dániel elszabadult buldózerhez hasonlította a kormányt a tranzakciós adó miatt, mert a jobbikos képviselő szerint ezzel az adóval minden nehéz sorsú magyar embert terhelnek majd."

Istenem olyan jó lenne ha legalább egy picit érintenétek a tárgyilagosságot és néha sikerülne levenni a ballibsi szemüveget is amin keresztül szemlélitek a valóvilágot. :)
@Római kömény: Kár, hogy nem vagy nemzeti-komcsi.:( Ezek szerint akkor már csak az általad felsoroltak maradnak.

"eurokommunista, marxista-leninista (ezen belül: trockista, "sztálinista", hodzsaista, maoista), anarcho-kommunista, tanácskommunista, luxemburgista stb."

Szép lista. Szóval akkor melyik is vagy igazán?? :)
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

szerintem jelenlegi jó uraink a legelmaradottabb 6-7 megyét odadobják koncnak a szélsőjobbos nemzettestvéreinknek, ezzel megint nyernek 4 évet, és szépen lassan elévülnek nemes cselekedeteik.
@a szív fészkei: Pedig még kutyabőrünk is van róla, hogy a nagyapám vitézi címet kapott Horthy Miklóstól. Csak a második világháborúban leszarták az oroszok. A családot meg nem érdekli különösebben a vitézi cím. Ma apám az amerikai útja előtt a Visa Waiver programba az állampolgársága kérdésre azt akarta beírni, hogy állampolgársága európai. Minket ez a egész Jobbikos-Fideszes-KDNP-s múltba révedő baromság teljesen hidegen hagy. Mi európaiak akarunk lenni, és Európához szeretnénk tartozni, és nem Ázsia külsőhöz, mint a fent említettek.
@Gábriel angyal: Nem akarok beleszólni a kettőtök társalgásába, de én inkább vallom magam Eurokommunistának, mint Jobbikosnak, vagy nemzetiszocialistának.
@a szív fészkei: Jajj kedves szívem. Erről korábban már beszélgettünk nem emlékszel?? :)

Tudod amikor meséltem, hogy élesen szét kell választani a hitvalló és a politizáló Egyházat.

A hitvalló egyházhoz tartozik az alsó papság illetve a lelkészek jelentős része, akik Isten és embertársaik szolgálatára tették fel az életüket, szerves részei a nemzet közösségének, amelynek egyben élő lelkiismeretét is jelentik. De ide tartozik minden hitét megvalló és azt tevékenyen megélő keresztény is (az Egyház ugyanis nem csak a klérust jelenti).

A politizáló egyházhoz azon egyházi vezetők, magukat nagy hangon keresztényként reklámozó politikai törtetők, illetve híveik sorolhatók, akik szerint az elszakított területeken másodosztályú emberként élő magyar testvéreink nem igénylik az anyanyelvi istentiszteletet, akik úgy vélik, hogy csángók nem léteznek, s akik napjában háromszor kérnek bocsánatot a zsidóktól.

Ők gyakran még magától Krisztustól is elhatárolódnának, ha az éppen regnáló hatalom azt várná tőlük (s e nemes gesztusért még esetleg némi állami támogatást is kilátásba helyezne), nem is beszélve a zsidó hatalom előtti csúszás-mászásról, szinte már kötelező jellegű Holodisneyland-járásról. Mindezt azért, mert ezek az emberek megszűntek a szó legszorosabb értelmében vett papok, lelkipásztorok vagy akár csak keresztények lenni; csupán kicsinyes hivatalnokok, sáfárok, akik osztanak, szoroznak; szívük és lelkük e világhoz tapadt; ama hitben élnek, hogy az Egyházat a pénz tartja fent, amelyet csak és kizárólag az aktuális hatalom kegyeitől remélhetnek (legyen az Habsburg, orosz vagy zsidó)...

Ha még hinnének egy csöppet is Istenben, ha megvolna bennük a katakombák keresztényeinek elszántsága, az egyházi élet felvirágozna, hitük kisugározna az egész nemzetre és a templomok megtelnének valóban hívő emberekkel.

Jól példázza ezt a lakáj lelkiséget Erdő Péter bíboros viselkedése az óbudai Lajos utcában található ortodox zsinagóga 2010. szeptember 10-én történt avatásán, ahol a szerencsétlen Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest minden pedálozása ellenére egyszerűen levegőnek nézték a zsidók (az árulót ugyanis két helyen vetik meg). „Egy katolikus minek megy zsinagógába?" - vetődik fel bennünk a Prohászka által 1896-ban feltett kérdés. Főpásztorunk (akiben ez a kérdés szemlátomást nem vetődött fel), a honvédő Tomori, a hitvalló Mindszenty és megannyi kiváló magyar főpap utóda a bíborosi pileolus (bíbor színű fejfedő) helyett fekete kipában, a nyakában függő feszületet ingzsebébe rejtve jelent meg a ceremónián, ahol egyébként semmi keresnivalója sem volt. A zsinagógában ezek szerint a magyar katolicizmus legfőbb méltósága már nem Krisztus követe? (2Kor 5,20) Azt ugyan megjövendölte a mi urunk, hogy követőit zsinagógákba fogják hurcolni (Lk 12,11) és ott megostorozzák (Mt 13,9), de azt egy árva szóval sem mondta, hogy mi magunk menjünk oda, ráadásul az imént ismertetett módon...
@a szív fészkei: Az a baj, hogy itt Nyitrai 2008-as sajtótájékoztatóját idézik. Amikor a "gonosz" szoci-SZDSZ kormány akarta bevezetni a Zinternet adót, akkor volt pofázás ellene, most nincs. Ugyanaz ez is mint az üzemanyagok jövedéki adója. A gonosz Gyurcsány kormány nem csökkentette, mert ők a népet akarták nyúzni ezzel is, most pedig az a duma, hogy érdemben nem csökkentené az üzemanyagok árát a jövedéki adó csökkentése
Hogy milyen feledékenyek lettek hirtelen a fijjúg.
@Gábriel angyal: Nem nagyon értenéd úgysem, mert buta vagy.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: lehet, hogy Mécs perelt? Mert őt is megvádolták. Meg akkor még nem volt net, ennyire biztos nem, szóval lehet,ha volt is, nincs fent a neten. De mindegy is, nyilvánvaló, hogy hazug rágalom.
@a szív fészkei: Márai is azt írta, hogy Magyarországon a keresztény azt jelenti, nem zsidó. Oszt erre olyan büszkék.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): "Mi európaiak akarunk lenni, és Európához szeretnénk tartozni, és nem Ázsia külsőhöz, mint a fent említettek."

Ez is a szokásos lakájmédiás agymosás eredménye. :) A jobbik is Európában gondolkodik mégpedig a nemzetek Európájában. Viszont az is igaz, hogy az EU marhára nem egyenlő Európa igazi arcával.
@Gábriel angyal: na mi van, már azt is letagadod amit írtál?
Ne hazudj Gabriel, ne hazudj! Ezt írtad:
"Másrészt Solymosi Eszter eltűnésekor eredendően senki sem emlegetett vérvádat, kizárólag a (bármilyen entitású!) tettesek előkerülése volt a kívánalom."
Amit én írtam, az nem vélemény, hanem tények, az események kronológikus felsorolása.
@a szív fészkei: ja, ugye Krúdí is írta, hogy Bary miközben bősz antiszemita volt, reménytelenül szerelmes volt a zsidó kasszírnőkbe:)))
@aritus: Jó kis idézet. Nekem Erdő kapcsán ez a citátum jutott eszembe:

"Nem az a baj, hogy általa eggyel több katolikus lett, hanem hogy nem lett eggyel kevesebb zsidó".

Ezt természetesen a szellemiségre kell érteni mielőtt elkezd valaki felháborodni. :)
@Római kömény: Hát igen, de ha megengeded azért majd csüngök a kommentjeiden, hátha megokosodom általuk is. :)
@a szív fészkei: nem, Tóta se a Tek-ről ír. Erről ma csak a NY Times-ban lehet írni, hogy Orbán visszacsempészte az ávh-t.
@Gábriel angyal: Szerintem ez esetedben már reménytelen.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: nem értem, hogy a kettő hogy függ össze. Vitáztunk, na és? Nem egymás rokonait írtottuk ki, vagy párbajozunk utolsó vérig. Nem igazán értem, miért kellene ennek mást is befolyásolnia.:D
@Tűzfal: Mivel a törvényeket ezekre szabják, minden szép és törvényes. Így nem kell elévülésre várniuk. Akárki jön a jobbikot kivéve, tiszteli annyira a jogrendszert, hogy nem fog visszaható hatállyal törvénykezni.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: nem értem, hogy a kettő hogy függ össze. Vitáztunk, na és? Nem egymás rokonait írtottuk ki, vagy párbajozunk utolsó vérig. Nem igazán értem, miért kellene ennek mást is befolyásolnia.:D
@Tűzfal: Mivel a törvényeket ezekre szabják, minden szép és törvényes. Így nem kell elévülésre várniuk. Akárki jön a jobbikot kivéve, tiszteli annyira a jogrendszert, hogy nem fog visszaható hatállyal törvénykezni.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: No lám, csak nem belőled is egy jóízű káromkodás szakadt ki az új adó tervére?:D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Boli, Boli rossz vagy. Azt még a NER előtti időkben mondta a Nyitrai Zsolt. Azóta győzött a fülkeforradalom. Most már nincs szükség a többirányú tájékozottsággal rendelkező fülkeforradalmárokra, hiszen akkor esetleg kételkedni kezdenek a vezényló tábornok döntéseiben.
Olvassanak MN-t és MH-t, a műveltebbeknek pedig ott van a Heti Válasz. Minek bonyolítani a NER rendszerét?
Korábban elmeháborodottnak tartottam, akik eu kilépésről sutyorogtak:
index.hu/belfold/2012/04/20/a_kormany_ellenallna_egy_strasbourgi_iteletnek/

Ha ezt hozzátesszük az eddigiekhez, akkor azt kell mondanom, hogy vizsgáltassuk őket felül. Az eu ellenes retorika, hogy szándékosan ellenállnak, hogy még az ítéletre is szarnak bele, ez így együtt már rémisztő.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Maradjunk annyiban, hogy bolsevik narancsos népművészeti agyagedényeink, lenge erkölcsű nőnemű rokonait mindenki a környezetemben felemlegette! No meg Viktor össze rokonát és szíve csücskét! :)
@Gábriel angyal: ez be szép mellébeszélés, hogyaszongy: "Nem emlegettem csak idéztem más véleményt is ugyebár. :)"
Elhatárolódtál tőle ott iziben? Nem? Akkor viszont egyetértettél az általad idézet véleménnyel.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Nem véletlen, hogy apám európai állampolgárnak vallja magát. Ő és én is azt szeretnénk, ha Európához közelednénk és nem Ázsia külsőhöz, bármennyire is ezt szeretné a Boli által nagyon helyesen "bolsevik narancsos népművészeti agyagedényeknek" nevezett kormányunk és szavazói.
Bár arra kíváncsi lennék, mit szólnának a narancsos szavazók, ha mindenhová útlevéllel és ne adja isten vízummal kellene utazniuk.
Akkor is ilyen ájult örömmel istenítenék a Bonsai Ducét?
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Ezektől minden kitelik és mindennek az ellenkezője is!
Semmi nem drága, tönkrebasznak mindent csak azért, hogy a szűk környezetüknek kedvezzenek és a hobbijuknak áldozhassanak.
Erre a pénz nem számít, a felcsúti tahó hobbiját pont le fogja fedni ez a röpke 50 milliárd! Null problemo... Néhányan majd éhen döglenek, néhány emberke iskoláztatására és ellátására nem jut, de a VEZÉR hobbija töretlenül mehet.
Értem én - csak valamiért ne csodálkozzunk a "kurva anyja" szerkezeteken.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Kérdezem én, akkor a Heinekent is betiltják nálunk, vagy csak nem viselhetem az üveget a hajtókámon?
@aritus: én ebbe nem megyek bele,de bírósági határozatot olvastam az interneten pár éve, döntsék el mások, hogy igaz-e vagy nem. Én pólyás voltam. Kedves emberek pedig ránk akarták törni a bejárati ajtót,mert épp arra jártak. Felnőtt koromban derült ki mi is volt... Ha bejutnak, mi nem éljük túl. Semmi közük nem volt politikához...
@aritus: megvabn, en neztem be, Mecs Imre volt az aki ragalmazasi pert nyert a vau ellen es bertok kapott is 10 honap letoltendot...

index.hu/belfold/bencsik0121/
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): a narancsdroidok nem akarnak külföldre menni, ők itten szeretnek lenni, mert Mo árvalányhaj szűzmária kalpagján.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Nem fogalmaznál egyértelműbben? Mit fog ebből érteni Stefike, ha visszagyön-:D
index.hu/belfold/2012/04/20/futoverseny-adot_akar_a_fovaros/
egymást licitálják túl, az újabb és újabb adó ötletekkel.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Ezektől minden kitelik és mindennek az ellenkezője is!
Semmi nem drága, tönkrebasznak mindent csak azért, hogy a szűk környezetüknek kedvezzenek és a hobbijuknak áldozhassanak.
Erre a pénz nem számít, a felcsúti tahó hobbiját pont le fogja fedni ez a röpke 50 milliárd! Null problemo... Néhányan majd éhen döglenek, néhány emberke iskoláztatására és ellátására nem jut, de a VEZÉR hobbija töretlenül mehet.
Értem én - csak valamiért ne csodálkozzunk a "kurva anyja" szerkezeteken.
Nálatok is haldoklik a blogmotor? :) Annak is a ku.va anyját!
@Knósszosz: Annak is! :))
@a szív fészkei: én sem értem, lehet, hogy gőze nincs arról mi megy itt: egy fix, ő nem adózik nálunk!
@anyósnyelv: nem érteni kell, hanem érezni a természetes orbánizmust:)))
Tényleg az agybaj minden fideszdroid ismertető jele.
@aritus: Én már nem is merek semmit mondani sehol, mert bárkitől szerezhetnek még ötletet. Inkább nem is írok le semmit, amiből ötletet meríthetnek, pedig nekem is lennének ötleteim.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Szarakodott, most a kispesti pampákon végzi a dolgát. A "kurva anyja" szerkezet, pedig pont rendben van. Bobbi, ilyesmi szempontyábul :kacaly
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: mondom, itt már a kormánypártban sztahanovista verseny megy, ki tud újabb és újabb adókat kitalálni.
@aritus: Mondjuk a futóverseny adó érintene a legkevésbé, mert futni már évek óta nem tudok a betegségemből kifolyólag, de tényleg a jó kurva anyjukat!
@Knósszosz: Hobbi, bocs.
És szaraxik megen, ja.
@Gábriel angyal: Na azért az év végi kalendáriumban már vérvád volt említve. Olvastam a saját szemmeml.
@aritus: Mit fognak még kitalálni..?? Bele sem merek gondolni
@aritus: Fabiusnak ki kellene irni egy kontesztet, hogy ki tud minnel hulyebb adonemeket kitalalni.

a nyertes az, akinek a leghulyebb otlete kusza szemnek is az eszebe jut:-DDD
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): minden mindennel osszefugg...

kevesebb futoverseny -> kevesebb motivacio -> kevesebbb futo -> tobb betegseg -> a te gyogykezelesedre kevesebb jut
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Na van egy kis baj:))) Hogy mi van ha Kusza szem olvassa az öteleteket aztán ihletet kap? ellopja az ötleteket, és nem fizet érte!
:DDD
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: És hamarabb meghalsz, ezért nem kell nyugdíjat fizetni neked az államnak.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: a hüje blog.hu lefagyott elvitte a kommentemet. A lényeg az volt, hogy egy futóverseny megszervezésekor, nézésekor csak úgy összeverődnek, összeszerveződnek az emberek, lesz beszégetés, ellenörizetlenül!, lesz csoportosulás. Ezt a NER nem szereti.
@aritus: majd megint lesz ukaz a rendoroknek, hogy ha haromnal tobb ember beszelget az mar csoportosulas es igazoltatni kell..:-)
na a TEK mán is válaszolt a rémhírterjesztő karvalyszívű NY Timesnak, és jól megnyugtatott. Hiába, ha a NER vigyáz rám, akkor könnyű, nyugodt álmom lesz:
hvg.hu/itthon/20120420_tek_scheppele_valasz
Pláne ezzel a hírrel együtt, tényleg olyan jó, hogy mindent tudni akarnak rólam egyszerű kis álompolgárról:
hvg.hu/itthon/20120420_szemelyes_adatok_fidesz
És milyen meglepő lesz, az újabb nemzeti konzultációnál a válaszadás már 98%-os lesz. Na, hát mit tagadjuk szeretjük mi ezt a NERt. Vik-tor, Vik-tor!
Ezek meg itt panaszkodnak, belerondítanak ebbe a nagy szeretetközösségbe:
hvg.hu/itthon/20120420_mti_panasz_level_nmhh
most elmegyek pihizni, mert kurva lassú a blogmotor, agyfaszt kapok.
@aritus: Vik-tor...
Csak nem a halotira gondósz?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ne reménykedj, nem csak futó adó lesz, hanem úszó adó, labdázó adó, sőt én még a gyerekek babzsákját is megadóztatnám..
@Penivaldes:
Nem olvassa. Elég kreatív magátul is, nem figyel holmi ötletekre. Ha mégis, azt meg Te fizeted meg.
@Penivaldes: boxzsak-ado is lesz?:-)
vagy lesz egyszeruen zsakado es abba passzintjak bele a boxzsakot is, meg a babzsakot is..

meg a nindzsakot...:-D
@Knósszosz: Na ép ez a baj! És ép ezért nem kreatív:)
@Penivaldes: "Egyformák a Fidesszel. cseber és veder. Bármelyikért is harcolni hülyeség."

de mindegyik ELLEN az jó megoldásnak tűnik
fizetni fogtok a kommentelésért (internet) adatforgalmi adót... AFA

az adatforgalmi adó számlára (AFASZ) kell befizetni...

de mit keres ? oszkópéter a vízerben ?

BI... zom-BI-rka
CI... fo-CI-gány
DI...
FI... ho-FI-des ?
GI...
HI...
@Penivaldes: nem mindkettőt írtam, hanem

MINDEN PÁRT ellen !

rohat mafia csaló lopó hazug gané csürhék
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ötletelés másnak is bejött

hvg.hu/gazdasag/20120420_ado_otletek

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
akinek nagyon szarakszik a net, annak googli dns beállítást javaslok: 8.8.8.8
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "akinek nagyon szarakszik a net, annak googli dns beállítást javaslok: 8.8.8.8 "

azért lassult le mert az új adó VISSZAMENŐLEGES lesz...

minden kommentről a párt irodára is kell küldeni másolatot...
@Penivaldes: szerintem egyezzunk ki..
fizetek tobbet a cigiert, a futobolondok meg hagy szaladgaljanak:-)
@Penivaldes:
Arra gondolsz, hogy a vezér helyezi egyenként az ujjait a farkára, hogy megfelelő fedésben legyenek, mikor észak-déli irányban mozgattya a kacsóját? Hajlok rá, hogy igazat aggyak Neked.
Szóval nem keatív, igaz!
cc-zem, ha csak erről van szó, a középkorban máglyán égettek volna meg, mint eretneket, ez MÉG messze van ;)

- de ha még sem, nem fogom megvárni, hogy utolsónak maradjak, és alám gyújthassanak
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Tényleg sok ilyen van?
Kimírszem rendszere eljövék vala, kedves testvéreim.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Na, jó a szimatom! :-)))

Nagyon becsüllek ezért, mert egyszerűen nem értem, belerévedni valami megdermedt régibe kivagyian, miért jó? Attól ki lesz több, hogy fennen lobogtat valamit, amihez nem sok köze van? Legyen mindenki büszke a családjára, ez természetes, ám ettől se több, se kevesebb ő maga nem lesz.

Én nem tudok visszamenni évszázadokat: nincs se időm, se energiám-pénzem messzi levéltárakban - Boli vidékére ill. Debrecenbe vagy még ki tudja hová messzebb kéne mennem ;-) - kutakodni.Remélem, jó emberektől származom, de ha nem, akkor se tudok változtatni a dolgokon.
A nagyszüleimtől távolabb csak egy híres zenészig mehetek vissza a XIX. századba apám ágán, tőle meg Hitler osztálytársáig. De az már nagyon távoli szál; mindenesetre, amit tudtam, elolvastam erről és kész. De sajna semelyik családi tehetséget nem örököltem, ami szívás azért. :-D

Amerikában csináltak egy olyan sorozatot, hogy híres színészeket elvittek végig az őseik nyomvonalán szerte a nagyvilágba, ahol mindenhol a legprofibb kutatók dolgoztak a családfájukon - és mondjuk így kiderült, hogy Brooke Shields őse XII. Lajos francia király volt.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Ja, siettem, nem néztem, csak elcsodálkoztam, hogy mi van??? Megborult valaki?

Ja persze ők nem csinálnak pénzügyi& egyéb szivatást, úgymint megszorítást, adóemelést, járatcsökkentést, iskolabezárást, nyugdíjasok röghöz kötését - egyáltalán nem. Csak valahogy ezek megtörténnek mégis.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Ja, siettem, nem néztem, csak elcsodálkoztam, hogy mi van??? Megborult valaki?

Ja persze ők nem csinálnak pénzügyi& egyéb szivatást, úgymint megszorítást, adóemelést, járatcsökkentést, iskolabezárást, nyugdíjasok röghöz kötését - egyáltalán nem. Csak valahogy ezek megtörténnek mégis.

@aritus: Onnan palizáltam, bocs tőle.
S’ posztilag;
Vitéz(?) úr vajon meddig jutott el az általános iskolai tanulmányainak során? Az írásából ítélve kisdobos még talán volt, de úttörő már biztosan nem. Illetve mégsem, már is ki kell igazítanom saját magamat, mert ez a papcsák nyalonc állatka, iskolába se járt. Maximum komenista szombatokon udvart takarítani, levelet söprögetni, esetleg szemeteskukát tisztára slagozni. De azért meg kell hagyni, ügyes gyerek. Végtagok nélkül, pusztán a csillói segítségével ilyen magasságokig emelkedni, azért komoly teljesítmény. De nekem a szar sem elég büdös, ezért abbéli óhajomat szeretném kifejezni, hogy menjen a picsába, díszmagyarban, fényes csizmában, pengő sarkantyúval, kivont szablyával, díszlépésben! Dolgozz magyar, fizesd az adót, hogy el tudjuk tartani közös erőfeszítéssel ezt a parazitát, meg a többi hozzá hasonló aljadékot!
Ómen!
S’ posztilag;
Vitéz(?) úr vajon meddig jutott el az általános iskolai tanulmányainak során? Az írásából ítélve kisdobos még talán volt, de úttörő már biztosan nem. Illetve mégsem, már is ki kell igazítanom saját magamat, mert ez a papcsák állatka iskolába se járt. Maximum komenista szombatokon udvart takarítani, levelet söprögetni, esetleg szemeteskukát tisztára slagozni. De azért meg kell hagyni, ügyes gyerek. Végtagok nélkül, pusztán a csillói segítségével ilyen magasságokig emelkedni, azért komoly teljesítmény. De nekem a szar sem elég büdös, ezért abbéli óhajomat szeretném kfejezni, hogy menjen a picsába, díszmagyarban, fényes csizmában, pengő sarkantyúval, kivont szablyával, díszlépésben! Dolgozz magyar, fizesd az adót, hogy el tudjuk tartani közös erőfeszítéssel ezt a parazitát, meg a többi hozzá hasonló aljadékot!
Ómen!
@aritus: Persze, de amit leír, hogy az a diktatúra, amikor egy párt leválthatatlan, az azért idepasszol. És ez ellen lépjenek fel már, mert ez fújcsúnyamicsinyász! itt Juróp közepén.

TikiTeki reagált lefizetett NyT cikkünkre (speciel te mennyivel száltál be??? :-DD): www.vg.hu/kozelet/politika/reagalt-a-tek-a-the-new-york-times-cikkere-373595
@Knósszosz: Ezt is leverem alkalomadtán Gyurcsányon! Rohadt bolsevik motor!
@a szív fészkei: csak hogy tudd s érezd:

nol.hu/archivum/orban__jovore_az_elmezonyhoz_akarunk_tartozni

palizálom a legjobb kommentet:

katarakt | 2012. április 20. | 19:11:02
Jager László | 2012. április 20. | 18:43:09

Ja, én is ezt kérdeztem a minap. Minek egy gyorsnaszádra horgony.
Nem vagyok tengerészeti szakember de azt látom, hogy nem horgonyra hanem valamiféle emelőre lenne szükségünk. Amivel kiemelhetnénk magunkat a mocsárból.
De nem báró Münchausen módjára...
Mi jobboldaliak, követeljük a baloldali lapok cenzúrázását.
Mi jobboldaliak, követeljük a baloldali lapok cenzúrázását.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: na amit mindjárt kapni fogsz a magasan képzett egyszeritől, nem fogod zsebre rakni, pallérozott elmélye és stílusa lehengerlő lesz...
@Penivaldes:

Ez a félőrült matolcsy lassan úgy lesz az adókkal (SZÁZ ÁFAKULCSOT! EZERET!) mint Gombóc Artúr a csokoládéval:
www.youtube.com/watch?v=Yw-PPjGPPLg
blogmotor, múúúkogggy, vagy a kedves célszemély nyomjon már egy szerviz, vagy egy szerver restartot :D
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Ja örökké az 504 jön be. Mi van, ránk szállt a TEK? Épp elhárítanak, hogy a magyar ember védve legyen ettől is?

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mit spórolod le Mattolcsytól a kétharmadját? Sót háromharmadnyira őrült, nem csak félig.
blogmotor kampeca, földet rááá, vagy a tekkerek esetleg a névtelenek???
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Ja örökké az 504 jön be. Mi van, ránk szállt a TEK? Épp elhárítanak, hogy a magyar ember védve legyen ettől is? Na, megvan Jaegtoer?

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mit spórolod le Mattolcsytól a kétharmadját? Sót háromharmadnyira őrült, nem csak félig.
@a szív fészkei: csak másokat látok duplázni, triplázni, esetleg vip lettem a blogmotornál? :D
döglődés egyik oka:

Lecsapott a Forma-1-re az Anonymous
2012. április 20., péntek, 20:34 • Utolsó frissítés: 2 perce
Szerző: hvg.hu/MTI

Az Anonymous hackercsoport túlterheléses támadást indított és átmenetileg elérhetetlenné tette a Forma-1 hivatalos honlapját, hogy így támogassa a bahreini futam ellen tüntetőket. A bahreiniek azért vonultak az utcára, mert a kormány aktivisták és ellenzékiek elleni támadásai ellenére mégis megtartják az országban a Forma-1 futamot.
lehet, támad az Anonymus
bugyula büdösít
fasztolcsi vs atv.hu/musoroldal/huzos

nézzétek meg!!!
Pedig az előbb sünözték a blogmocit. A Gateway 504 az a Csillagkapu?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: azaz kapu a sötét oldalra egy messzi messzi galaxisba ;)
/kb koordináta al_fel_csütdöngölő vezénylóland fartájék :D/
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Asse, sztán ráadásul kereszbe húzzák a számításalyimat, mer Debcenybe köll mennem. Silyetni is köll, hogy hónap dél körül vissza érlyek.
Na, ez a szívás.
Az időmérő eddzést meg látni akarnám.
Sumakkerel, meg a kedvenc Rálykönennel.
Meg is nézem, mikó lesz.
Addig hallgatok egy kis zenétet.
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "csak másokat látok duplázni, triplázni, "

Ne igyál már annyit, bazmeg. Apró popó: miért lett mindenki vitézy?
@Gábriel angyal: De és a homofoboknak kell fizetnie. :) Fizetésetek 20%-a. Tetszik?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: kukk a poszt újmagyaros szerző alásrájbingját a kis megnövő képen ;)
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: inkább keresztbe finanszi, szivárvány csapat fizeti a gárdista bulit, gárdacsapat meg a szivárványosok menetét, közös a szar, közös a sarc is :D
Tényleg a fantasy fasiszták rendbe rakták már az oldalukat?
Mikor lesz végre füst adó? Legalább olyan, hogy a bagósok a jövedékin kívül füst adót fizessenek, mert szennyezik a környezetet...is... Vagy... más füst adó, de akkor a gáz árába vele.... de pusztán azért, mert szennyezi a környezetet...
@Gábriel angyal: Néztem, még mindig melegedés van arra felé.

Este van úgyhogy kezdhetünk zenélni. :D
youtu.be/837gs3_728s
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Gyere baszki, ha Sith Nagyúrrá nem is, de vitézzé vitézzé avatlak.
Ezennel vitéz Eggérfalvy Dr. Gy. Dr. Fűegér vala.
Légyszíves a nick nevedet így módosítsd, különben nagyon-nagyon "súlyós hejjessírássí tévellyiségedben" a Halálcsillag AA-27-es blokkjának szennyvízlefolyócsövének a segédmunkása leszel!
Szóval, gyerünk...
jessz, és vannak lelkes hívei a kormánynak, akik üdvözlik az újabb és újabb adókat, valamint gyurcsányahibás, elmúlt8év:))
Körülnéztem más blogokban, és ezt láttam. Még mindig ezzel érvelnek! Ja, és az eu meg az imf miatt van minden. Vagy gyurcsány, vagy eu.
És Orbán így röhög az egészen, és lopja, lopja a pénzünket rendületlenül, hívei vastapsa ütemére.
@aritus: Van ez így: mi onnan datálódik...

@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Szar van a palacsintában, állandóan hülyül ez velünk itt. Ismétlés a tudás anyukája - most belénk verik.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Hogyhogy, az egyházatok népszerűsítése ezentúl el is marad már? A Vytéz Hormonegyházy kitételt megérdemelnétek!

Csekk legalább ápolja a fehértől a csokiig terjedő klubját a legnagyobb elméleti vitái alatt is. Na persze egy nő egyszerre több mindenre bír figyelni, ez nem nagy újság.
@aritus:
Arra a szellemileg korlátolt rétegre gondolsz, akik azt sem veszik észre, ha a szájukba szarik a narancsbolsi csürhe?
Az a zombi csürhe reménytelen, hisz náluk az első a PÁRT! A gyereknek is kevesebb jut majd náluk, de Viktornak meglegyen az a szaros, pár milliárd forintos kis stadion! Ezen nem lehet spórolni, ahogy Simicska elvtárs zsebpénzén sem.
Igazi jó BOLSEVIKOK! CSAK A PÁRT! ÉLJEN A VEZÉNYLÓ TÁBONOK! :)
@a szív fészkei:
Jajj Istenem! :)) De nagyképűnek tetszenek lenni a hölgyemények! A sok melóban hanyagoltam a Hormon Egyházat eléggé, csak ilyenkor jutok gép elé. Nem kell azért gonoszkodni! :(
Emberek! Futóversenyadó a fővárosban. Azt hittem hírcsárdás hír, de nem. A subbán viszont sok új és érdekes adónemről olvastam.
@aritus: A rémhírterjesztőket mi, a mocsadék ballibbantak fizesssük, nem emlékszel??? Nekem pl. ettől már töküres a kis malaczom... Nem is a jó, unortodox isten, az a Mattolcsy veszi el a pénzem, hanem ez a folytonos hazaárulósdi meríti ki mindenemet. Jájjj de nehéz kenyér állandóan résen lenni, hont veszteni és kiárulni az eget,fődet, vizet!

NYT is egyre többet kér egy ilyen kis firkálmányért.
@aritus: Az agymosás mellékhatása, hogy azt hitetsz el velük amit akarsz.
@dávidzoli:
Először én is HCS hírnek gondoltam, de rájöttem ezek a szerencsétlen hülye bolsik megirigyelték a Hírcsárda babérjait és ki akarják szorítani őket a hírpiacról. Legalább Matolcsy ebben jó. Ha már másban nem...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Én csak jeleztem - mert mostantól pártoló tag lehetek Csekk klubjában és ettől annyira megtisztelve érzem magam, hogy kénytelen vagyok hízelegni neki, hátha egyszer ministránslóbálóvá vagy mivé nevez majd ki ;-P - hogy mi a helyzet itt a végeken.
Ahol néha - képzeld el, kaptunk ezért anyósnyelvvel nagy lebaszást is - szoktunk kutyákról!!!, kölnikről, filmekről, pasikról is dumálni, bomlasztóan leszarva a poszt eredeti témáját. (ami akkor épp Áder volt, akinél izgibbet csak az urnámban tudok elképzelni porítva.)
@a szív fészkei: ezt a drága magyar földet, ezt a drága magyar kristálytiszta vizet, ezt akarja mind a karvalyszívű!
@Penivaldes: Homokpogisütési, kis piros vödörhasználati díj? Nagyon sok a szabad vegyérték még, igazad van. És rengetegen lélegeznek csak úgy...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Nem értitek ti a jobboldali adópolitikát.
Rossz balosok vagytok. Az igazsághoz meg kellene világosodni. :)
Boli! Hekker támadást figyeled?? Úgy látom a jobbik.hu már nem jön be.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: sajnos a hírcsárda a mai magyar rögvalósághoz képest csak halovány tud lenni. Matolcsy utánozhatatlan interkontinentális fordítókorong, komoly konkurencia.
@aritus: Meg a 100 évre elegendő földgázt, szenet, és a világ legnagyobb édesvízkészletét.
@aritus: Ilyenek, itt mi mind fel vagyunk már erről homályosítva a tudjukki által. :-DD.

Álcázásibul Eu-s Dun-tisztítási projektet vetnek be a karvalyok. Direkte nem engedik teliszarni, ahogy pedig a régi szép időkben lehetett. Rossz világ jön ránk, Markó Elemér is biztos ettől izgatta fel magát helyesírásilag.
@aritus: Főleg a banánjával. A Selyemúton szakócaélezés közben. Az már halálos kombó.
@a szív fészkei: látom, ezt nem tudod feledni:)) Megróttak a női csacsogásért. Asszem, aki ezt tette, azóta se tette be ide a lábát, elrémült a női napozótól:))
@Gábriel angyal: Ezek a srácok tényleg komolyan veszik a dolgot. Ideje volt nekünk is kiizzadnunk egy ilyen csoportot.

@aritus: Nem csoda ha néha csak idéz. :)
Ha így haladunk hiteles hírforrás lesz.
@a szív fészkei: pláne, ha agysebészetre használjuk a szakócát, simplicity.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: hát inkább már csak kullognak a hírek után, ebből is látszik a fidesz Orbánnal és Matolcsyval az élen a legnagyobb mókamester.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:
Ugye! Rohadék libsibolsik ezek mind! ;)
Azt nem értem, ha balosokat kritizálom, akkor jobbos vagyok, ha a jobbosokat, akkor libsibolsi. A bráner sem igazodik el a sok gyepis közt. Ezek szerint csak a politikai oldalak tudják és tartalmazzák az igazságot, az ott leledző emberek tettei lényegtelenek.
Értem én! :)
@a szív fészkei:
Hát Csekk klubbját én is... pártolom, na! Olyan frenetikus a csaj! A hangját is imádom! :)
A kuruc rendes hisztit levág a Jobbik.hu támadásáért. Már cionisták lettek az anonymousosok. :)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Na, na!! Már a hangja is ismerős? Te aztán nem vesztegeted a drága időd! :-DDD,Bele is léphetsz, látod elég széles a spektruma.

@aritus: Őszinte legyek? Nem. Mert nem értem, mi a gond ezzel? Ennyire rigorózusnak lenni szerintem el szar lehet. A témák meg mindig ki lesznek fejtve - szép jaumagyaroschan mondva - senkit nem ér kár. Egy kis plusz öröm miért olyan zavaró?
@aritus:
Tényleg, TI nem lesztek vitézek?
Na, avatást tartunk, ha akarod! :)
@aritus: Szerintem azt Mattolcsy már felavatta magán. Állítólag vannak a neten letölthető komplett sebészeti programok, a kulcsi családírtó is ez alapján öldökölt. Na, így egy önagyműtét nem nagy cucc, ha van tükör és viszonylag jó megvilágítás és kicsit magára zárhatja a feredő ajtaját....
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Vannak női vitéz, mindjárt jön a frenetikus humor, hisz ők a lovaginák.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
"azt nem értem, ha balosokat kritizálom, akkor jobbos vagyok, ha a jobbosokat, akkor libsibolsi."
Tudtam én, hogy nem vagy te hülye.

Amúgy meg le a gépezettel.
@a szív fészkei:
Nekem bejön a csajszi stílusa és talpraesettsége! Tök jó fej. Lehet cikizni, veszi a lapot és klasszul vissza tud vágni. Nem hagyja magát leugatni, talpraesett és okos is.
Na jó, abba hagyom a fényezését, mert még beleolvas, aztán csörög a telefonom, hogy mit képzelek... :)
vitézek - Slicc örökre velem marad, látom. A heje sírásom meg nem.

Na, azt látom, hgoy nincsenek. :-(( Mi csak a világ sherpái, ill. Lennon után a világ négerei lehetünk.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: mert hűtlen lettél az Egyházadhoz és Istennődhöz. Ez a büntetésed, hogy a droidok baszogatnak:)))
@a szív fészkei: Kezdhetné a lobotómia gyakorlásával, úgy is akkora keresztény.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:
Csak néha annak látszom? Köszi... :(

@a szív fészkei:
Nem én mondtam - azok egyébként a női lovagok. Ezek a vitézinák lennének?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: én nem szeretem ezeket a divatcímeket:)) Nekem elveim vannak!:DDD
@a szív fészkei: ahogy dől befelé a baromság, nem győznénk címzetest,titulust váltani
@aritus:
MEA CULPA! MEA MAXIMA CULPA! Most elmondok 20 ÉnCharlize-omat és tíz MiEgerünket! Büntiből!
A jutalmazás ennél durvább az egyházban, el sem merem mondani, mert perverznek minősítenétek!
Egér átkeresztelkedett már? :)
@a szív fészkei: az biztos, hogy a Matolcsy önlobotómián esett át. És most egy országgal kisérletezik, hogy mire jut egy agynélküli gazdasági miniszter.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:
Szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál! Különben legyurcsányfrakciózlak! :)
Kb.így: www.youtube.com/watch?v=ZgNGTlmIapI
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
AA-27-es lefolyóblokk beutalója elment érte! :)
@aritus: sztem magától lecsúszott az agya
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Amúgy nem erről... Csak képzeld, hogy Penikével "vitézkedsz"! :)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Én lómai vagyok, nem tudom mit képzelsz magadlól te londa zsidó gazembel.

Amúgy tudhatnád, hogy Hitler imádó, nyilas vagyok. Esti mese gyanánt meg mein kampfot olvasok.
@keresztanya fabi(en):
Kicsúszott a szakóca a kezéből... Eddig csak egy töketlen balfasz volt, mostanra már agyhalott is. Viszont nem virít ki a narancsbolsi csapatból így!
látom igy a nagy magányba, éltek megint, gondtalanul szépecskén csendben, még zombi szó sem hallik :-)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: ez a baj, hogy kicsúszott, különben egy test nélküli jobb kéz lehetne
@aritus: DE minek neki saját agy, amikor csak Orvbánt szinkronizálja gazdaságra? Ha lenne neki diónyi, de önjáró, akkor azért sikítva menekülne ettől bizalmas poszttól.

Vitézina, oké. Csak legyen bocskay rajtuk, az fontos. Szegény Sliccné hová hordja majd el a rengeteg szivárvány minden színűjét?
@keresztanya fabi(en): Hová? Ahová állítólag Elvi Prézli vécépapírgurigát dugott esztétikai megfontolásból???? :-DDD
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: én arra is tippelnék, mikorra lesz halálbüntetés és felnégyelés a jobbklikk, és narancs triád veboldalak megbecstelenítése, én hétfőn beterjesztésre tippelek
@keresztanya fabi(en): Cion Bölcsei és egyéb tiszta forrás nélkül maradt a nyáj? Jó jézus a jégen!!!!!!!!!!!!
@keresztanya fabi(en): :DDD mint a fekete lovag a gyalog galoppban?
A barikád a legjobb. :D
"Mi most is ugyanazon az oldalon állunk, akkor is ezért harcoltunk, amikor még sehol sem voltatok, és akkor is harcolni fogunk, amikor már rég csak egy rossz emlék lesztek."
@a szív fészkei: kb., vagy onnan lejjebb és véletlenül széttaposták a nagy igyekezetben
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Holnap összehívnak egy gyors pártegyeztetést, ahol felkészülnek a mocskos cionisták elleni háborúra.
Kicsit elefántkóros egér, van ez így...
jó stét
ez a levélke mindent megmagyaráz.
külalak: igénytelen, slendrián
helyesírás: elégséges (egy kubikusnak)
az aláírás: kiforrott kézírás, magabiztos
véleményem: ez egy igaz butyok
Tényleg nem tudjátok, hogy hol lehet letiltatni a személyes adataim kiadását? Ha a min.elnökség érdeklődne utánuk, hogy egy újabb nemzeti konzultációval lepjen meg, most már névre szólóan, én ebből szeretnék kimaradni.
hvg.hu/itthon/20120420_szemelyes_adatok_fidesz
"A Miniszterelnökség kérésének teljesítését abban az esetben kellene megtagadnia a nyilvántartónak, ha az adatok kiadását az állampolgár letiltotta "
@a szív fészkei: tiszta????, jól csináltad!
@aritus: akár úgy is
mindkettőtöknek:
atv.hu/videotar/20120420_oszko_peter

össze lehet hasonlítani a fasztolcsival
kicsit hosszú, de érdemes megnézni a stílust
Nem hackelik hanem DDOS-ják, így néha elérhetővé válik.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: te ez vmi szoftvereket gyártó, áruló oldal. Ezzel mit kezdjek?
@aritus: "A Miniszterelnökség kérésének teljesítését abban az esetben kellene megtagadnia a nyilvántartónak, ha az adatok kiadását az állampolgár letiltotta - kivéve, ha az adat kiszolgáltatására eseti engedélyt adott -, ha a kérelmező az adat felhasználásának célját, illetve jogalapját nem vagy nem megfelelően igazolta."
Ha igazolják mire kell, akkor nem tilthatod le.
Én így értelmezem
@aritus: kaptam karira egy házi dokudarálót, úgy hogy jöhet a konzultáció :-)
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Csak hosszában, vagy keresztbe is darál? NER kompatibilis? Biztos?
Aloha!

Volt ma valami amiről tudnom kell? Vendettázni való, Stefi hátszíjkészítős, pusztakézzel belezős bármi?
@a szív fészkei:
Ennyire azért nem durva! Ez egy hormonzavaros egér! :)
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: egyszer a férjem kitöltötte és vissza akarta küldeni. Mivel mindig van nálam írószerszám, rögtön leszignáltam. Na azóta én nem is látok ilyet, megy miszlikben a szemétbe, télen a tűzbe
@Fabius:
Ááááá, megjött a gazdi! :) Lehet árulkodni! Ki volt rossz??? :|
Stefike nem nő, őt ne emlegessétek.
@Fabius: Kedves idős hölgyeket akart lefejezni a megvadult horda.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: pöpec ő ner kompatible, én nem :-)

@Fabius: csak a szokásos, főcímnél droid özön, azután csend és kömény mag
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Szólni lehet, ha úgy gondoljátok tudnom kell valamiről. Aztán én eldöntöm igényel-e retorziót :-))
@Fabius: volt új stefike, de belezés nem
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Jaj tényleg, emlékszem, hogy felvágtál vele. :-DD Miket darálgatsz mostanában??

Mi mondjuk eltüzeljük a kandallóban a szemetet a több tonna meccsek közben keletkezett szotyihéjjal együtt, de engem nem szert a NER és Orvbán, mert sose kapok semmit tőlük. :-(((
@Fabius:
Á, nem kell, leverjük a parasztját magunk is! 8-)
@Fabius: Stefi most az érveivel hadakozott, így rozsda eszi a rotációs kapáját a szájában. Mondjuk a nyálban sok, a vasra káros anyag van, nem kéne ott hordania, de baranyai parasztgörlöknél szériatartozék, ha kilóg.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Mivamivamiva??? 8-) Melyik előnyös oldalamról is beszélgetünk? Centiben is méreszkedünk?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:
Schmitt Pál a román államelnökségről is lemondott:
26.media.tumblr.com/tumblr_m1ywporY9r1qzc1tfo1_400.jpg

(forrás:Napi fix)

:DDD
@a szív fészkei: de majd most, ha megsavazzák, és miért ne tennék ezt a tv módosítást, akkor mindenki személyre szólóan kap invitálást a nemzeti konzultációra. Aki meg nem válaszol, azért meg megy a tek. Egy kis elbeszélgetésre. Egy kis hazafias elbeszélgetésre.
@aritus:

Sajnos ezúttal Scheppele asszony nem naprakész, amit ír marhaság. Volt ilyen terv, valóban, NIBEK vagy mi a frász lett volna a neve, viszont megszavazva nem lett. Azokkal a jogokkal amiről a cikkben szó van, ma Magyarországon senki nem rendelkezik. a TEK sem.
@aritus: Hinnye de jó hír! Életemben másodszor fogok Audiban ülni!!! Naaaaagyban. Remélem, szép függönye lesz.
@Gábriel angyal: Ja ja, úgy létom kezdik megerősíteni a rendszert, vagy fogynak a támadók. Egyre gyakrabban elérhető.
@Fabius: Amúgy komolyra fordítva a szót. Pár 1-2 óráig nagyon haldoklott a blogmotor.

@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Az EU polgártárs jelentette ki, hogy minden királyt ellen lázadni kell és megölni. Meg pengeélezésről beszélt, és nem átalkodott bözsinénit is bántani.
@aritus: Csak ne túl korán jöjjenek értem. Akkor kurvára nem vagyok magamnál.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Apránként baszki te is letagadhatod!
Javában ciki Budapest, Hungary, Orban.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Bözsit nem bántjuk, szereti a Waczak Szállót. Márpedig aki aztatat szereti, rossz asszony nem lehwt.
@a szív fészkei: akad dolga, a pusztítás kéjje az kell, utána hamvad atyámék kazánjában :-)
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:

Tudom, útközben rátok akartam nézni, de a bloghu sünetel üzi jött minden alkalommal.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:
Ha az angol királynőt bántja, legfeljebb kiválasztják vele az első éjszaka jogára. Többet nem merészeli senki! :)
Na megtaláltam, hol lehet letiltatni a személyes adataim kiadását:
www.nyilvantarto.hu/hu/adatletiltas
Igaz, a felsorolt "harmadik fél" között (akiknek nem adhatják ki) nincs a nemzeti konzultáció.
csak: közvetlen üzletszerzés (direkt marketing)
piackutatás
tudományos kutatás
közvélemény kutatás céljából.
mondjuk a közvélemény kutatásba beleérthető
@Fabius:
Aranyos süni!
Pedig azt is mondták, hogy annyi a Fabius rajongó, hogy azért omlott be a blog.hu! :))
@Fabius: de amit belinkeltél az dec.20-i cikk, ugye azt írja levették a napirendről a tv tervezetet, de:
"NIBEK ettől még lehet - csak egészen másképpen, "fideszes módra", egyéni módosító indítvánnyal."
És Scheppele azt írja dec.30-án szavazták meg saláta tv-ben. Szóval lehet, mégiscsak ő tudja jól.
@aritus: onnan kimagyarázzák úgyis, ne bizakodj
Hogy tovább izzítsam a parazsat, - ami miatt el lettem küldve ma az anyámba - kedveskedek nektek:

youtu.be/SOjwBmdSiKQ
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
No, azért, mert azt hittem, hogy kedvenc dokinénimmel pimaszkodsz! Szerencséd! :)
Húztam alukálni, jóóóóó rosszak legyetek!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
nem lehetek nélküle rossz, nem tudtad?.-D
jój'cak, hátha Knósszosz pajtás előkerül még..
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): kubatov úr iskolai végzettsége is érdekes, ám rövid olvasmány lenne :)
@aritus:

Biztos lehetsz benne, ha a dec.30-i salátatörvényben lett volna ilyen, akkor ezzel búcsúztattuk volna az óévet.

Scheppele ezúttal csak a NIBEK szóig olvasott, - mert a Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ valóban létezik - de a jogörökkel amiről szó volt nem lett felruházva.

De ha nekem nem hiszel, itt a törvény. Nem sok, 70 oldal:

www.parlament.hu/irom39/05004/05004.pdf
Jó éjt, nehogy szörnyekkel álmodjatok!
@Fabius: A 70 oldalas amit linkeltél az még csak a törvényjavaslat. Az elfogadott törvénymódosítás végül "csak" 22 oldalas lett, amelyben egy árva szó sincs már a NIBEK-ről még jogkörökkel felruházva sem. Ezek alapján Kövér valóban lenyomta Pintért.

www.parlament.hu/irom39/05004/05004-0046.pdf

Ugyanez a Magyar Közlöny 41634. oldaltól itt:

www.magyarkozlony.hu/pdf/11546
@Fabius: akkor itt van ez:
hvg.hu/itthon/20120419_allami_foldek_titoktartas
ez is megér egy misét, és az is, hogy az ellenzéki képviselők aláírták a titoktartást.
Hasznos infó a bérrettegőknek. :)

Az ügyészség nem minősítette bűncselekménynek Baráth Zsolt felszólalását

szentkoronaradio.com/belfold/2012_04_18_az-ugyeszseg-nem-minositette-buncselekmenynek-barath-zsolt-felszolalasat
@Gábriel angyal:

Jogos, így jár aki melózik, biztos az igazában és nem figyel mit linkel :-))

Kösz.

Lényeg, hogy mi tudjuk jól, és Scheppele téved.
@Gábriel angyal: Rettegnék én feszt, ha valaki még lenne olyan barom, hogy fizet is érte!
Most szósz, hogy pízér is lehetne?.-(
@aritus: Ehhez kapcsolódva érdemes tudni, hogy a lakájellenzék ugye ebben az ügyben sem csinál semmit, amolyan szervilisen. :)

barikad.hu/ujabb_zsebszerzodesek_derueltek_ki_foelduegyekben-20120419

Szövevényes céghálót derített fel a Vas megyei földügyekben a Jobbik. A nemzeti párt közölte, nemcsak ügyvédek, jegyzők is érintettek a külföldiek jelzálogjogainak bejegyzésében.

Az országban a Jobbik javaslatára Vas megyében sikerült először a megyei közgyűlésben egy ideiglenes Földvédelmi bizottságot létrehozni. Ennek megalakítását már megelőzte az Őrségben tavaly, a párt földrazziáján különféle lehangoló adatok feltárása, valamint egy korábbi, külföldi gazdához köthető zöldség-gyümölcs termelői botrány.

Bana Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselője a párt szombathelyi sajtótájékoztatóján elmondta, csak az Őrségben több ezer hektár magyar termőföldre jegyeztettek be külföldiek zálogjogot, azaz a hazai földek 2014-ben lejáró védelme esetén rájuk száll a termőföld. A párt politikusa közölte, ezekben az ügyekben az a gyakorlat figyelhető meg, hogy azt egy magyar strómanon vagy cégen keresztül jegyeztetik be az adott földterületre.

„A Kaschaex Alto Kft., Real LFC Kft., Szép föld Kft. mezőgazdasági és szolgáltató társaságok esetében több száz hektár terület esetében találtunk külföldiek nevére bejegyzett jelzálogjogot. Sőt az Őrségi Nemzeti Parkban és Natura 2000 területekre is találtunk bejegyzett jelzálogjogot. A cégek esetében gazdasági és rokoni összefonódásokat is találtunk. Az ügyekben nemcsak ügyvédek, hanem jegyzők is érintettek” – jelentette ki Bana Tibor.

Magyar Zoltán, a Jobbik parlamenti politikusa elmondta, képviselőtársával, Varga Gézával javaslatot nyújtott be, amely lehetetlenné tenné a jelenleg még törvényes keretek között végrehajtható jelzálogjog-bejegyzéseket magyar termőföldekre. A jobbikos javaslatot a kormánypártok is támogatták, így az Országgyűlés minden bizonnyal napirendjére tűzi ennek megtárgyalását.

„A földek alkotmányos védelmét szorgalmazta korábban a Jobbik, ám a kormánypártok ezt nem támogatták. Jelenleg több mint egymillió hektár termőföld van valamilyen formában külföldiek kezében. Emiatt indítottuk tavaly országos földrazziánkat. A munka hatékonnyá tételéért az ország összes megyei közgyűlésében szerettünk volna földvédelmi bizottságokat létrehozni, ám ezt csak négy megyében támogatta a fideszes többség” – közölte Magyar Zoltán.

A politikus hozzátette, a másik problémát a hazai földpályázatok körül kialakult ügyek jelentik. Ahogy Ángyán József, korábbi államtitkár is kijelentette - némelyiküket meg is nevezve - azokat Fidesz-közeli nagyvállalkozóknak ítélik oda, több esetben a hatályos szabályokat sem betartva.

Rába Kálmán, a Vas Megyei Közgyűlés jobbikos tagja közölte, a mostani eredmények agrárpolitikai szempontból hatalmas jelentőségűek. Mint mondta, alternatív munkacsoportokon keresztül tartják a kapcsolatot a gazdákkal, falugazdászokkal. Országosan jelenleg ötvenezer hektárról érkezett bejelentés a Jobbikhoz.

„Célunk, hogy minél több ügyre hívjuk fel a figyelmet. A magyar föld védelme kiemelt jelentőségű nemzetstratégiai szempontból is” – szögezte le Rába Kálmán.
@aritus:

Lesz föld poszt nemsokára, mert a múltkor felbuzeráltatok a hiányosságaimmal, de még infót gyűjtök hozzá.
@Gábriel angyal: és te ennek örülsz. De tudod, hogy minek? Itt nem az volt a kérdés, hogy bűncselekmény-e a parlamentben egy parlamenti képviselőnek előjönni egy avitt, ultragáz vérvádas dumával. Azt se tudtam, hogy az ügyészségnél van az ügy.
Tudod, hogy ez az ócska duma mennyit árt Magyarországnak?
És te ezen mosolyogsz. Szánalmas.hu.
@Fabius: Ez jól hangzik. Ha én írnék föld posztot ezt a videót tuti belinkelném az írásba. :))

youtu.be/-03dhJlmNjQ
@Fabius: az jó lesz, de mondom, engem ebben a legjobban az ellenzék dühít. Hogy belementek, aláírtak. Nem verték ki a balhét, nem csináltak ebből ügyet, nem próbáltak harcolni. A fideszen nem csodálkozom, se ahogy a földeket kiosztották maguknak, se azon, hogy titkosítják a jegyzőkönyveket.
Az ellenzéknek, ha másért nem, a saját politikai hasznuk miatt kellet volna balhézni. De ilyen töketlen faszok, még ehhez is. Hogy lesz ebből kormányváltás?
@aritus: Látod milyen jó hogy itt vagy és okosodsz?? :)
@Gábriel angyal:

Leszarom ki minek minősíti. A Jobbik hivatalos állásfoglalása:

"a Jobbik frakcióelnöksége értékelte a helyzetet és levonta a konzekvenciákat. A párt a jövőben „jobban odafigyel arra, hogy mi hangzik el és mikor hangzik el" – mondta Farkas Gergely."

Tartsd magad ehhez, mert egyszer már szóltam, hogy ezt a faszságot nem akarom itt látni, és nem mondom el többször.
@Gábriel angyal: @aritus:

Föld ügyben mindenki sáros, a volt és a mostani kormányzók is. Lesznek érdekes dolgok, de csak úgy írok meg valamit, ha közzétehető dokumentumokon, linkelhető nyilvános adaton alapszik. Meg lesz ez így is.
@Fabius: amúgy érdekelne, hogy neked mi a véleményed a földvásárlási moratóriumról?
@Fabius: én nagyon nem értek hozzá, de valahogy úgy tünik nekem, hogy a fürdővízzel együtt a babát is kiöntötték.
@Gábriel angyal: És csodálkozzak? Még jó, hogy te viszont örülsz.
@aritus:

Azt támogatom, hogy a földtulajdon lehetőleg hazai kézben maradjon. Az uniós állásfoglalást ismerem, ha valamiért harcolni kéne akkor a mostani szarpaskolás helyett lehetne a korlátozott tulajdonszerzésért. Magyarul lakóingatlant, ipari parkban üzemi felhasználású ingatlant vásárolhasson uniós állampolgár, termőföldet meg ne.

De kötelezővé tenném a művelést, és alapjaiban alakítanám át hozzá a mezőgazdaságot és annak támogatását. Ha rajtam múlna megszűnne a támogatásmutyin alapuló földbiznisz két perc alatt.
@aritus: Megint a fejemből szóltál. Az a röhej, nem is az, nagyon szomorú ennek az országnak a szellemi, erkölcsi állapotára nézvést, hogy ennek tényleg örül, mert mintegy igazolásul látja a szennyes teóriáihoz. Amire én ugrálok foxiként ugye, mert olyan hülye izgága vagyok.
Sose fogja megérteni, hogy ez a legsötétebb középkort idézi, ennek hájpol és gyúrja csak gyúrja a mocskot. Nem engem bánt ezzel, nem a zsidókat - Magyarországot.
Magyarország büdös lábszagú lápvidék a nyugat szemében ezek miatt. Ja de onnan úgyis kivezet a Jobbik és akkor lehet ezerrel ilyesmiket terjeszteni.
@Fabius: :DDD nem akarsz indulni a 2014-es választáson? Én tuti rád szavaznék:)))
@Fabius: Igen, ne a toportyánoknak foglalják le, ha már annyira szent a fődünk! Mert nem adni de szarba hagyni, az egész országot egy bazi nagy gyomos prérivé hagyni veszni, az azért nagyon szegénységi bizi, lásd be!
@Fabius: Egészen összecseng a véleményed a jobbikéval. Kb. mint a progresszív adónál. Bár gondolom, hogy azt mondod, inkább a jobbik hajaz rád. :)
@aritus:

Nem akarok. Én élni akarom ezt az országot, és nem irányítani. :-)

De tanácsot, véleményt adok bárkinek aki kéri.
@a szív fészkei: azért nagyon jó, ahogy Fabius kezeli ezt (most nyalok ezerrel, figyelsz Fabius:DD), mert nem közösíti ki a jobbikot, se Gabrielt, de nagyon világosan és határozottan jelzi, hogy hol a határ, mi elfogadhatatlan, ezzel kényszerítve, hogy a válalhatatlan dolgoktól szabaduljon meg. Tehát párbeszédben marad a jobbikkal. Szerintem ez kurva fontos. Ha kezdetektől ilyen egyértelműen reagált volna a politika, a közbeszéd ezekre a dolgokra, tehát a gondolatot kiközösítve, de nem a személyt, a pártot, akkor a jobbik nem ilyen lenne.
Én ezt nem tudom megcsinálni, mert engem elönt az indulat, és legszívesebben csak anyáznék. Tehát amit itt előadok, az nagyon moderált:))
Tudod, mint a gyereknevelésnél. Nem a gyereket utasítod el, minősíted, hanem csak azt a tettét, amivel nem értesz egyet.
@Fabius: na ez a baj, hogy a normális fazonok nem akarnak politikusok lenni. Csak a kontraszelektált nyomingerek.
@Gábriel angyal:

Hát nem is én a Jobbikra :-))

Mellesleg ha normális dolgot akarnak normális hangnemben akkor nem anyázza őket se senki. Többször leírtam, a választási programjukban leírt nyugdíjrendszer koncepciójuk sem volt rossz, sőt. Az speciel "eredeti" nem hajaz senki véleményére, az enyémre sem.
@aritus: Ez hasznos infó, ami persze fordítva is igaz. :)
@Gábriel angyal: mi a hasznos infó? Hogy moderálom magam:)))
Na jó éjt mindenkinek.
@Fabius: Azok az elképzelések nekem is tetszettek, kiemelten pld. ez az ötlet is.

"A Jobbik régi javaslata a szülői életjáradék bevezetése is. Ennek lényege, hogy a gyermekvállalást és nevelést tegyük nyugdíjszerző tevékenységgé, vagyis a felnőtt és munkába állt gyermekek jövedelemadójuk egy meghatározott százalékát közvetlenül szüleik nyugdíjának kiegészítésére ajánlhassák fel. Ezt a rendszert a Jobbik a tervezhetőség miatt alkotmányban garantálná, vagyis nem csupán a mostani nyugdíjasoknak segítenénk, hanem egyúttal ösztönöznénk a mai párokat is a felelős gyermekvállalásra és nevelésre, mint idős éveik öngondoskodásának legbiztosabb forrására."

www.vonagabor.hu/content/vona-g%C3%A1bor-gondolatai-n%C3%A9pesed%C3%A9spolitikai-vitanapon
@aritus:

Ha nem állunk szóba egymással azzal nem oldunk meg semmit. Itt élünk mindannyian, kell, hogy legyenek közös pontok. Ha csak annyit csináltunk, hogy a közpénzlopást mindannyian elítéljük, akkor máris közösen tipegtünk egy lényegeset a korrupciótól mentes országkép irányába.
@aritus: Jó, ez a te véleményed.

Sajna én nem bírom ártatlan, de a határait pimaszul feszegető gyereknek látni ezt a csak ilyenekkel élő bandát, bocs. Felnőttek, akik valamiért ezt és csakis ezt választották, hogy minden problémát így és csak így akarnak kezelni.

Ha ez uszkve hetven éve nem abban végződött volna, amiben, akkor is undorító lenne, erre jött rá, ez ellen küzdött Eötvös, Krúdy, szóval a jobbjaink, mert hálisten voltak, vannak és remélem lesznek ilyenjeink. Ezek miatt nem szégyellem, hogy magyar volnék.

DE azután ezzel élni, ami akkor volt, már túlmegy a gyerekcsínyen az én szemeben. Ez kőkemény elkötelezettség a részükről, így nem tudom, Fabius miben bízik veled együtt? Hogy ha néha dádát mond, akkor Gábriel felülvizsgál dolgokat? Oké, itt nem engedi majd ki, máshol - millió ilyen fórum van ugyebár - igen és még ő érzi korlátozva magát. A hozzáállása jottányit sem fog változni. A vele egyetértő többieké sem.

Ne tiltsa ki Gábrielt, senkit se, mert még mindig azt vallom, aki ilyen mentalitást hirdet, mint ő meg a Stefi-félék, az legjobban magának árt.
@Gábriel angyal:

Ugyanezt a részt emeltem ki mikor a választási programjukat szemléztem itt.
Na ettől padlót fogtok az tuti. :)

Kövér László ideiglenes köztársasági elnök elismerte, hogy húzódozott az esetleges köztársasági elnöki jelöltségtől. A politikus a HírTV Péntek8 című műsorában erről azt mondta: "hál' Istennek, nem én leszek a köztársasági elnök". Az MSZP-t nem látja szívesen a Parlamentben, és szerinte Áder János beiktatására sem kellene eljönniük.

Arra a kérdésre, hogy felkészült-e a jelölő pártszövetség, hogy megvédje Áder Jánost, úgy válaszolt: "Áder Jánossal szemben is, nem tudom, hogy mi fog előkerülni, hogy valakinek megette a tízóraiját az oviban, vagy családon belüli erőszakot követett el, amikor megverte a húgát, vagy nem tudom, miről lesz szó a következő hónapokban".

Mindenkinek végig kell majd gondolnia, aki hasonló pozícióra pályázik, hogy az egész életét, életpályáját felteszi-e, "csak azért, hogy néhány nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terrorista, az úgy gondolja, hogy rajta keresztül lehet a legtöbbet ártani a politikai ellentábornak" - mondta Kövér László Schmitt Pál ügyére utalva.

mno.hu/pentek8/a-pentek8-vendege-kover-laszlo-1070051

index.hu/belfold/2012/04/21/kover_ne_rontsa_az_mszp_a_beiktatas_unnepet/
@Fabius: A közpénzlopást mindenki elítéli persze, mert ahogy Hofi mondta, korrupció az, amiből engem kihagytak. Azért ne legyünk naivak. Addig ítéli el mindenki nagyon de nagyon, amíg meg nem csapja a lehetősége, hogy esetleg ő is szerezhet.

Írtam múltkor, hogy ez a világ legfejlettebb régi demokráciáiban is akkora csáberő, hogy mindig bebukja valahol valaki.
A lelepleződés sebessége majd az ELKERÜLHETETLEN következmények, azok viselése, a közvélemény ereje, az a nem mindegy. Hogy két, frissen a parlamentbe került párt nem lopott még - vagy nem tudunk még róla - azért engem nem ráz meg annyira, hogy bennük lássam az új Grálokat.

Majd ha normális lesz a pártfinanszírozás és nem lesz természetes Kósa Mr. 20% jelzője, akkor... De eddig ilyen mindig megtört az egybesült akaraton, hogy maradjon a zavaros. Sőt legyen még többjük, egy ilyen kifosztott tarrá vágott országban. A szolidarítás nyomait se látom.

Szóval akarjuk együtt a tiszta helyzeteket - erre jött létre a Tiszta Kezek by Nagy-Navarro - , de a puskaport szárazon kéne tartani.
@Gábriel angyal:

"csak azért, hogy néhány nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terrorista,"

Volt egy kis lelkiismeret furdalásom a holnapi/mai poszt képeit illetően. De már elmúlt. Kösz, Bajusz.
@a szív fészkei:

Frászt ítéli el mindenki, nariéknál most a kuss! - most mi lopunk szöveg megy, relativizálva mindent.

Eszemben sincs megvédeni Gábrielt, védje magát ha úgy érzi, de tény: korrupció ügyben ugyanott áll, ahol mi. Az pedig a posztban mellékelt ábra szerint is fontos, hogy a jobbikosok közt is legyen olyan, aki nem csak pofázza ezt. Mert ha nincs, akkor csak a felesleges Grál hit marad, aminek törvényszerű csalódás a vége.
süti beállítások módosítása