Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.04.11. 05:00 Fabius

Hányszor 47 ezer nem elég?

Címkék: fidesz kdnp törvény rubovszky györgy összeférhetetlenségi képviselők fizetése

Roskadófélben van a ház,
Hámlik le a vakolat,
S a szél egy darab kupolával
Már tudj’ isten hol szalad;
Javítsuk ki, mert maholnap
Pallásról néz be az ég...
Közbevágott Rubovszky úr:
Mi a tököm kéne még??!
(via)

Szépen lassan kereszténydemokratáink is kimutatják foguk fehérjét az Úr segedelmével. De lehet csak húsvét alkalmából újjászülettek ők is, és mindjárt átkeresztelkedtek Kereszténydemokrata Pénzpártra. Nem mondom, voltak előjelek, hisz az ifjúsági válogatottjuk is katkókausztot hallucinált nyomban, ahogy Antikrisztus Ferenc az egyházak pénzügyeit kezdte firtatni, ám akkor még nem vettem a tegnapi cukiság előszelének. De végre eljutottunk addig a pontig, ahol a kényszerházasok összekaptak a törvénygyárban következő szerelemgyereken, és most először nyílt sisakos lázadás lett a dolog vége. A baltával alkotmányfaragást, a brüsszeli normakontrollon elbukó törvények garmadáját, az idióta köznevelési törvényt, a felsőoktatás átalakításának baromságait, a végtelen számú megszorítást és új adókivetést végig asszisztálták némán, de ahogy a saját zsebükön kéne kicsit megszorítani máris ott toporogtak dühödten, mint mézesbödönben turkáló ministránsok a stelázsi előtt.  A Fidesz frakció szerencséje, hogy nem volt éppen kéznél fokhagymafüzér és bazinagy ezüst kereszt, különben ott helyben megpróbálták volna kiűzni a gonoszt a javaslatot beterjesztő képviselőkből és a tekintélyét bevető Morcos Bajuszból.

Ha eddig nem volt világos, most az lett: ezt a közösséget egyetlen érték tartja össze, a pénz. Érdekes valóság ez, de ennél is érdekesebb figyelni, hogy szerintük 16 közmunkás 47 ezer forintnyi bére nem elég egy keresztény(politikus)i értelemben vett létfenntartáshoz. Érdekes az is, hogy mennyivel kevésbé akarnak "profi politikusok", a NER gépezetének nélkülözhetetlen acélcsavarjai, mint mellékállásban téemkázó álláshalmozók lenni. Furcsa, hogy a minket terhelő megszorítások nem érték el az ingerküszöbüket, de az őket és az indokolatlan frakciójukat (és minden más frakciót is) sújtó Borzalmas Megszorítás Csomag - a kiszolgáló személyzet létszámcsökkentése - fölött haladéktalanul ajvékolniuk kell.

 

Rubovszky képviselő és felebarátai másik érvére - "vannak olyan foglalkozások - például mérnök, orvos -, amelyet ha nem gyakorolhat egy parlamenti képviselő, akkor veszélybe kerülhet az egzisztenciája" -kidolgoztam egy egyszerűségében nagyszerű megoldást, amitől mindenki boldog lesz. Íme:

Azt ugyanis a végül Jobbik támogatással elfogadott összeférhetetlenségi törvény sem tiltja, hogy a képviselő szabadidejében a társadalom számára hasznos tevékenységet végezzen. Azt tiltja, hogy ezért pénzt fogadjon el, és a képviselősége rovására menjen. A vázolt modellben jól jár a társadalom, jól jár a rutinját megtartó képviselő, van aki nem mosolyog, aki nem vidám a NER-ben? Jó, mondjuk a Tilki Attila féle, tízenegynéhány állást felhalmozó helyi kiskirályok most bizonyára a padlóra köptek egy hegyeset, a faszombazmegek(!!!) is ott balettoztak a nyelvek hegyén, amíg kiszédülésüket biztos távolból már nem hallhatta senki. Most legalább lesz alkalmuk az ennyi tisztség mellett a nap 24 órájából 25-öt munkával töltő hazaffyaknak a szusszanásra, talán nem lesz szükség alkohollal oldani a stresszt, és nem szennyezik autópályáinkat indokolatlanul alaktalanná vált fémhulladékokkal.

Arra egyébként is kíváncsi leszek, hogy akarják majd kitrükközni a szigort, hol találják meg a mutyizónára nyíló kiskaput. Mert az ziher, hogy a mi Papcsák Ferink sem fog lemondani arról az évi 40 millió mellékesről Orbán két szép szeméért, és Rubovszkynak is a kieső havi 1,2 milliója fáj. Jó hír viszont, hogy jól kereső menő ügyvéd helyett csóringer országgyűlési képviselőnek lenni nem kötelező.




* Tilki és Papcsák urak nem a Pénzpárt, hanem a Fidesz képviselői. Én is tudom, felesleges rá emlékeztetni.


 

708 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr564382212

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A tranzakciós adó előnyei és hátrányai 2012.04.11. 22:32:44

Magyarország a válság miatt már bevezetett egy bankadót, és most a másodikat fontolgatja. (Legalábbis kóstolgatnak minket.) Lássuk mennyiben indokolható és mennyiben csak harácsolás Magyaroszágon a tranzakciós adó és hogy mit tudunk már most is róla. (...

Trackback: Szórakoztató Valláskritika megosztotta 2012.04.11. 16:50:38

ezt a blogbejegyzést. Tehát a közösségi oldal több tízezres havi aktív olvasójához is eljut. Aki többet is tudni akar tudni az olvassa el ezt a rövid összefoglalót, vagy kattintson rá az oldalra: facebook.com/szorakoztato.vallaskritika   &nb...

Trackback: Szalma Botond óriási tévedése 2012.04.11. 07:06:00

A napokban láttam egy videót, melyen Szalma Botond beszél a KDNP-ről. 2012. Március 21-én tartotta konferenciáját Hit és Politika témakörben az Antall József Alapítvány. Ezen a konferencián beszélt Szalma Botond többek közt a pártjáról is. Érdekes előa...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bruhahahaha...elvették a kislapátot, meg a kisvödröt sőt a homokot is...a homokozó meg homok nélkül mi is? jáccótér kiscsoportos óvodásoknak

van egy kérdésem, csak egy...mennyi adót fizettek a az összes jövedelmük után a hon atyjai és anyjai? csak úgy költőijen...

nem hiányzik ez az adófillér a költségvetésből?

365 honleány átlagban 100 millió éves bevétellel -anortodoxikuschan- 37 millárd -felkerekítettem, tuggyátok mi az? annak 16% -a na az mennyi? felfelő kerekítve

6.000.000.000,00 azaz hatmilliárd forint na ez is kiesik hátha még progresszív is lenne akkor csak ez lehetne mongyuk:
30 milliárdocska és akkor migyárt nem kőne izgulni

és ha a többi 22000 milliárdot is visszatennék (ahelyett hogy a ZÁJEMEF-től koldúlnának) akkor mingyárt megoldódna a zország problémája 100 évre előre...

igaz ez ANORTODOXIKUSCH meg nem katlik, meg nem botlik meg nem szóval nem normálisan narancsos csak úgy

MEGOLDÁSCHOSCH BRUHAhahahahaha
mit vártunk egy zrt-től, egy csodás és hiteles, szent vezényló és zrt-jétől
fő szlogenje pedig: aki kiamarad az lemarad :-)
Szánalmas és izzadságszagú bejegyzés.

Egész éjszaka virrasztottam (virrasztásom oka nem tartozik rátok, de arra kérlek benneteket, hogy kíméljetek meg az olcsó és lapos szexuális utalásoktól, poénoktól) most tehát nincs energiám szellemi fölényem borotvaéles csendőrszuronyával móresre tanítani benneteket.

De ígérem, este visszajövök és szétcsapok köztetek!

Gazemberek!
plágium!!!
2012.04.09. 09:39 | Kettes | 558 komment
Címkék: gyurcsány
Az elmúlt héten a kétharmad azzal próbálta enyhíteni ikonikus bábjának ledőlése miatt érzett tűrhetetlen lelki kínjait, hogy rávetette magát Gyurcsány egyetemi szakdolgozatára. A gondolatmenet roppant egyszerű: bármilyen disznóságot is követ el a jobboldal bármelyik prominens politikusa, azt Gyurcsány a múltban már biztosan elkövette egyszer. Schmitt plagizált? Akkor biztos Gyurcsány is. Hiszen a Schmitt-apológia alaptétele, hogy akkoriban mindenki csalt, a csalás nem volt olyan súlyos morális bűn, mint ma. Kivéve természetesen, ha Gyurcsány is csinálta. Mert akkor súlyos morális bűn volt és mondjon le... ööö... a Demokratikus Koalíció nem létező frakciójának vezetéséről, zárja be a blogját és törölje a Facebook-profilját. Vagy egyszerűen takarodjon már a lábain el, hogy egy újszerű politikai követeléssel éljek.

Persze, ahogy az ilyenkor Viccországban lenni szokott, Gyurcsány szakdolgozatát nem találja sem az egyetem, sem ő, az egyetem nem is hajlandó megkeresni, Gyurcsány pedig egy lakossági fórumon állítólag azt mondta, hogy „nem fogja kezét-lábát törni, hogy megtalálja dolgozatainak saját példányait, de a normálisan elvárható, átlagos erőfeszítéseket megteszi a diplomamunkák felkutatása érdekében.”

Csodálatos. A következő hetekben Gyurcsány szakdolgozata lesz a magyar belpolitika kardinális kérdése. Meglesz? Elkeveredett a költözések során? Soha nem is létezett? Tudományos igényű? Lábjegyzetelt? Személyesen ő írta vagy Gréczy Zsolt?

Ki nem szarja le, de tényleg. Orbán szakdolgozatát is leszarom, Schmittét is. A sajátomat is, pedig becsületes, értelmetlen munkával írtam, és soha semmilyen anyagi előnyöm nem származott belőle, leszámítva a vezetői állásokat, amiket anélkül nem tölthettem volna be.

A magyar közélet egy végtelenül újrajátszó videófilm három hónapos ciklusidővel, így könnyen összefoglalható, mi fog történni a következőkben.

Gyurcsány bejelenti, hogy megtalálta a szakdolgozatát, de „kis időbe telik”, amíg beszkennelik. A Jobbik felajánlja ötven aktivistáját a szkenneléshez. Egy hét múlva Gyurcsány bejelenti, hogy beszkennelték, de szeretné átolvasni, mielőtt közreadja. A neten megjelenik egy Gyurcsány-szakdolgozat, heves vitákat kiváltva mind a jobb-, mind a baloldalon. Az Örülünk Vincent?-blog beismeri a hamisítást és elnézést kér az éretlen tréfájáért. Schiffer András közérdekű adatigénylési pert indít Gyurcsány ellen a szakdolgozata kiadása érdekében. Gyurcsány nyilvánosságra hozza a Facebookon a szakdolgozata borítóját, amin a neve alig olvashatóan látszik. Ez újabb kérdéseket vet fel. Fellegi Tamás bejelenti, hogy most már perceken belül megállapodhatunk az IMF-fel, amint az országgyűlés visszatér a nyári szabadságáról. A Pécsi Tudományegyetem visszautasítja Selmeczi Gabriella követelését, hogy állítsanak fel tényfeltáró bizottságot Gyurcsány Ferencnek a szakdolgozata eltűnésével kapcsolatos politikai felelőssége megállapítására. Néhány nappal később lemond az egyetem rektora, miután a Magyar Hírlap megszellőzteti, hogy a keresztfia ismert melegjogi aktivista. Az új rektor ígéretet tesz Réthelyi miniszternek, hogy mielőbb felállítják a tényfeltáró bizottságot.

Facebook-csoport alakul „Ajánljuk fel a szakdolgozatunkat Gyurcsány Ferencnek” címmel, és két hét alatt több mint háromszáz „a gazdasági társaságok működése és a tőzsde” témájú szakdolgozatot küldenek Gyurcsány lakásához, amit Gyurcsány a Marslakók oknyomozó stábjának kamerái előtt utasít vissza, arra hivatkova, hogy nincs több doboza. A Magyar Hírlap szivárogtatni kezdi Gyurcsány szakdolgozatának tartalmát, és szakértőket idéz, akik szerint 1990-ben még nem is volt tőzsde. A Népszava leleplező cikkben tép ízekre a Magyar Hírlap hazug vádjait, miszerint de volt. A Közpénz Zrt. által vezett konzorcium újabb ötvenmilliárdos közbszerzési eljárást nyer meg a versenytársak kizárásával útfelújításra, de ez a hír nem jelenik meg a Közbeszerzési Értesítőben.

Gyurcsány közreadja a szakdolgozatát a Demokratikus Koalíció honlapján azzal a megjegyzéssel, hogy „bár néhol kissé fésületlen, de minden szava vállalható a mai napig”. Az index.hu összefoglalást és részleteket közöl a szakdolgozatból és gúnyos kommentárokkal látja el. „A kor naiv kapitalizmus-felfogását tükröző, sablonos, tankönyvszerű, néhol mulatságos tévedésekkel tarkított, közepes színvonalon megírt munkaként” írják le. A Magyar Nemzet Lámfalussy Sándor jegybankár véleményét kérdezi Gyurcsány szakdolgozatáról, aki már a kérdést sem érti. Hogy milyen nemzet? A mandiner blog kutatásba kezd, hogy kitől lophatta Gyurcsány a törzsanyagot. Hamarosan be is mutatják Gyurcsány egykori csoporttársát, egy többszörös csődbűntettért elítélt pécsi vállalkozót, aki elismeri, hogy ő írta a szakdolgozatot, sőt az első cégeiket közösen fantomizálták az egyetemi éveik alatt. A jobboldali sajtó és a kormány felszólít, követel, elítél, Gyurcsány cáfol/tagad és nem mond le.

Aki a következő három hónapban kenuval, telefon és GPS nélkül tervezi átszelni az Atlanti-óceánt, most már megnyugodhat: semmiről sem fog lemaradni.
@Stefi, a baranyai parasztlány:
beszorúlt a pinaszőröd a bidet vizcsapjának forgyattyúja köré...és ez akadályozott?

vagy szorulásod volt a sok a keménytojás és kenyér zabálás miatt a sonka és a szalonna arra -is- jó, hogy nem lesz szorulásod de ezt mint borotválatlan buta nem tudod...belédszorúlt a szar ----is---
@rodeo36: Na ja. Aki a tengerentúlról tolja annak könnyű mindíg megírni az első kommentet. :)
"a kiszolgáló személyzet létszámcsökkentése - fölött haladéktalanul ajvékolniuk kell."

Fabius! Én pont azt láttam a törvényjavaslatban, hogy több segítője lehet egy képviselőnek. Vagy mire gondoltál pontosan?
Ja és az ajvékolás szót ne használd, mert te is rövid úton le leszel nácizva. :)
Mi lenne az nagy esemény, amint a KDNP képviselői, mint koalíciótársak felemelik a hangjukat. Ugyanolyan rohadt gané pénzéhes bagázs, mint akikről a nevüket kölcsönözték (keresztény, így. Ez így leírva azt jelenti katolikus), ezeknél nagyobb harácsoló, semmilyen mértékű bevétellel nem elégedett gusztustalan, pénzéhes banda nem létezik. A KDNP csak fel akar nőni a névadó párthoz.
Egyszerűen szánalmas, amit művelnek. Ki a bánatos faszomat érdekli, hogy ha már nem képviselők, akkor miből fognak megélni. Az élethosszig tanulás az rájuk nem vonatkozik?
Ahogy elnézem a z üres kormánypárti parlamenti padsorokat egy-egy vitanapon, szerintem lenne idejük tanulni és képezni magukat.
Ehhez csak elszántság kell. Ezt úgyis mindenkitől megköveteli a munkaerő piac. Ők sem különbek másoknál. Ha másoktól megkövetelik az élethosszig szóló tanulást, akkor hajrá, ők is megtehetik ezt, vagy dögöljenek éhen a munkanélküli segélyből.
Nem értem,mi szükség van arra ,hogy Isten teremtményeinek lövetőit ekézzétek?
Ők ugyanolyan szentek,mint bárki más.Legalábbis a kezük halylás irányát illetően.
Igenis jár nekik a több pénz,mert különben mifasszal fejezhetnénk ki a megbecstelenítésünket?
Arról nem is szólva,hogy mégsem mehetnek rongyos,olajos,büdös melósban az USA követségre jelentéseket leadni.
Vicces eme papcsák nevű lény vagyonnyilatkozatának 16. oldala.
Pont, mint egy óvodás, aki egyszerre szorít magához három játékot, hogy másnak ne jusson, de emiatt egyikkel sem tud játszani.
Mi a hímes lópélónak neki két notebook és még egy ipad is egyszerre?
Szumma 840 ezer HUF értékben.
Végre nem a köztársasági elnökről dumcsizunk.
Vajon a fideszben hányan imádkoznak szorgosan, hogy a kdnp kenyérlázadása sikeres legyen? Mert a kiragadott példáidon keresztül is lehet látni, hogy ott is van mit bukni.:D
A másik érdekesség, hogy hagyhatta a fidesz, hogy ez egy nyílt lázadássá váljon, mikor a kdnp olyan sokkal tartozik nekik.:)
@elmeherceg: Egyik kezével az egyik notebookon dolgozik a másikkal a másikat nyomogatja. Az iPadot meg a fényességes tekintetével irányítja, amíg a nagy fényesség ki nem égeti a képernyőt.
Még ezt sem tudtad? Akkor majd vesznek új iPadot képernyő kiégés védelmi funkcióval ellátva. A két notebook pedig a két állásához kell. Egy a parlamenti képviselőséghez, egy a polgármesterséghez. Annyi dokumentuma van, hogy egy notebookra, és néhány DVD-re nem férnek el.
@The Lonewolf: aha, értem. Én meg már azt hittem, azért kell két notebook, mert csak az egyiken billeg az ipad.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Na de kéhlek, hát ilyet nem várhatsz el tőlük! A kdnp nélkül mi elveszett ministránsok lennénk!
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Erre én is kíváncsi lennék, mert pofázni azt tudnak, hogy "szerényen, de biztosan" meg lehet élni 47K-ból. Úgy szeretnék már látni egy a nevében szegénységet, mint erényt hirdető vallás képviselőjét, amint 47K-ból él. Ha neki összejön, akkor ugathat, különben nem.
Optimisták, hosszú távra terveznek, már mint következő ciklus
hvg.hu/gazdasag/20120410_civilek_imf_ivascsenko
Ó bazzmeg, az 5. pontban eljutottak odáig, hogy a világgazdasági válságért Gyurcsány a hibás?!
Pénztőke gyarmatosító törekvései egyik mondatban a másikban meg nyalnak, hogy szeretünk unió?!
Nem is tudják az IMF-nél milyen mázlijuk volt, hogy lemondták az egészet a francba:D
@Penivaldes: Így mi vagyunk azok a ministránsok akiket a pap izélget.:D
@The Lonewolf: Ááááá, ők úgy vannak vele, hogy kérj és megadatik. Biztos úgy gonolták, hogy kértek elég hangosan...
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo...."
teljesen rendben van, hogy Gyurcsi a hibás a válságért. ki más lenne? :DDDD
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": akkor mi is fehér lepedőben lóbálunk magunk előtt valamit...:DDD
@Penivaldes: Felmerül bennem a kérdés, hogy ezek tényleg és komolyan így is gondolják ahogy leírják? Ha igen, orvos látta őket? Mert ön- és közveszélyesek. Csak ők másképp gyilkolnak mint a kulcsi gyilkos...
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": a 6. ponton meg síró vagy röhögő görcsöt kapsz
ha a hazugság fájna, ezért ordítoznak ennyire
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": teljesen komolyan gondolják. Gyurcsány a hibás!
akit én sem szeretek, sőt! de azért ilyet nem állítok róla.
Érdemes átfutni:
www.svedasztal.com/svedmunkapenz/mi-jar-a-sved-kepviselonek-70149.html

„1974-óta (az azt megelőző 20 év alatt átszervezés során 2500-ról három lépcsőben lecsökkentett s kialakított) 290 helyhatóság (kommun) kollektív vezetésű: az a főnök, akinél a kassza kulcsa. Az önkormányzati képviselők zöme díjmentesen vagy csekély tiszteletdíjjal, a szabadidejében végzi munkáját. Hivatásszerűen, fizetésért csak az egyes szakterületekért felelős politikusok dolgoznak.”
…A parlamenti képviselőnek számítania kell arra, hogy pénzügyeit nagyító alatt tartja a gazdasági iroda, a sajtó és a polgárok.

Számot kell adnia minden jövedelméről, legyen az igazgatótanácsi tagság, családi vállalkozás, részvények, ingatlanok, nagyértékű ingóságok, szellemi tevékenység, testületi tagság, és minden más, ami bevétellel jár. Ez a komplett képviselői gazdasági regiszter nyilvános és elérhető bárki számára.(A köznapi polgár anyagi helyzete ugyanígy). Korrupció? Ha előfordul, a fentiek miatt többnyire hamar kiderül, s bukás a vége.”
Nincs ám sunyizás, mint nálunk. A mi képviselőink jövedelmi nyilatkozatai: mese habbal. De még az is felületes és hibás.
Következmény: semmi.
Mennyit keresnek a svéd közemberek?

Ennyit keresett 2010-ben egy...

• kávézói alkalmazott – 18.800
• állatgondozó – 19.000
• taxisofőr – 21.500
• recepciós – 22.200
• segédápoló – 23.500
• óvónő – 23.900
• bolti pénztáros – 24.100
• tanító – 26.000
• szociális ügyintéző – 27.100
• épületács – 27.200
• gimnaziumi tanár – 28.100
• rendőr – 29.100
• kompjutertechnikus – 30.300
• szülésznő – 30.500
• műtőasszisztens – 30.800
• gépésztechnikus – 37.300
• ügyvéd, ügyész – 49.000
• reklám szakember – 53.000
• orvos, pilóta – 55.700
• politikus, főtisztviselő – 61.200
• tőzsdeügynök – 83.900

• a miniszterelnök – 135.000

Svéd korona árfolyam: 34-35 Ft

És szárnyal a svéd gazdaság.
A miénk döglődik.
Engem csak az idegesít, hogy miért kell a mieinket ilyen jól megfizetni? Mi az eredmény?
Hogyan tud egy parlamenti képviselő annyi mindent JÓL megcsinálni?(pl.lázárkósarogán...)
Uhhh.
@Penivaldes: Mondjuk egy Gyurcsány képet és azt kántáljuk, hogy nem ő a hibás?:D
Az ember 6 év után hozzászokik, hogy ha nem nyernek a lovin gyurcsányahibás, ha esik az eső piknikjükön akkor gyurcsányahibás, ha otthagyja őket a szeretőjük akkor elmútnyócév, ha nem shortolnak nagyot, akkor gyurcsányahibás. De az amikor még külföld felé is csinálják, az nem fér a fejembe. Miért kell minket így égetni?!
hvg.hu/itthon/20120409_mti_kommentek

Interesting. A véleményszabadság (hisz januártól már nincs szólásszabadság, csak véleményszabadság...)a NER-ben...
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": azért ne feledkezzünk meg azon barátainkról sem, akik az elöző kormányok alatt Orbán a hibást kiálltottak, akkor is mikor esett az eső.

Meg kell szabadulnunk az átoktól, ezt csak úgy érhetjük el ha megszabadulunk a Gyurcsány képtől..
@Penivaldes: Nem a Gyurcsány képpel van a gond, a gond ezeknek az emberek fejében létezik. Ezen egy eldobott kép nem segít.
www.origo.hu/teve/20120410-igy-nez-ki-az-uj-tevemaci.html

Biztos bennem van a hiba, de frászt kaptam a horror macitól. Ennyi erővel annak a játékos horrornak a babafiguráját is odatehették volna.:D
YESSS!!!
Akiknél nem lépte át az ingerküszöböt a milliók 47-se-ezre, vagy nullája, és a neonácizmus, most ím, keresztényin nyilvánulnak a zevilági javakról. Enmagukat minõsítik.
@elmeherceg:
A személyi jövedelemadó bevallása és a vagyonnyilatkozata elkészítéséhez kell a 2 notebook és az iPad. Hármas könyvelésnél ez a divat. Egyik a NAV-nak szánt dokumentáció,
a másik adminisztráció azért, hogy bele ne gabalyodjon az első hazugságaiba, a harmadik teszi világossá számára mennyit is nyúlhat le valójában büntetlenül.
@Penivaldes: Nincs. Ráadásul olyan sztereotipiákkal van tele, hogy ihaj. A kislány aki kinézetre inkább a húgának tűnik babázik (!), a fiú focizik (!!) és gépezik, majd együtt megnézik a mesét és a fiú maci fogdossa (!!) a lány macit:S Majd lefekvés, fogmosás, vacsi helyett rajzolnak.
Nagyon életszerű és nevelő célzatú, nem igaz?
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": pedig a régiben a fogmosás volt a legjobb:))

hát nem rólunk mintázták.DDD
@Penivaldes: Így egy szép csokorban a gyerek megtudja mi a dolga a fiúknak, és mi a lányoknak. Megtudjuk, hogy az egyedüli helyes felállás a fiú-lány. Végül pedig azt, hogy az esti mese nem arra való, hogy elringassa a kisgyerekeket, hanem hogy utána még ébren legyenek...
Íme kormányunk és pártunk felfogása a gyereknevelésről.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Mi a bajod vele, az arca is olyan szép pirospozsgás. :)
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": én várom, hogy mikor jelenik meg a többi családtag is medvééknél..
@whatsoever: Az evilági javak is sajnos drasztikusan csökkentek a 16%-os szja miatt az egyházi 1% annyitisér
Jól kezdődik "jányka" nem szól hozzá, mert arra nem futjaa néki,de már rángatná elő a "csendőrszuronyát".
Hajjajjajj! Inkább fizessünk többet az imádkozósáska-hadnak, mert még a végén visszamennek kisfiúkat molesztálni, annál azért ez mégis csak jobb, nem?
@AKIsTUDATLAN: "És szárnyal a svéd gazdaság. A miénk döglődik."

pssszt! te hüje vagy ! miket beszélsz! nem vagy magadnál! megy érted a TEK...

a mi gazdaságunk szárnyaló csodanaszád puma szarvas...

a nyugat meg haldoklik!!! rohattt ellenfülkeforradalmár!!!

jaa és náluk erkölcsi vagy mijjen válság is van. mert nem tanálják a gyökereket... pedig a gyökerek mi vagyunk vagy mi... majd mi kivezettyük őket,m ha engedik, ha nem akkor meg az út széllén haggyuk őket...

apropó a fődakota egészsége hogy szolgál?
nem volt ma sem címlapos halálhír?
@Stefi, a baranyai parasztlány:

Szánalmas és izzadságszagú ez a bejegyzésed.

Orbánimádó buksimegsimogatott Stefánia kisasszonytól plagizáltad, ezzel együtt:
Egész éjszaka virrasztottam .
Jó tanítvány vagy.
@Gábriel angyal: Azonkívül, hogy mikor megláttam hátrahőköltem, hogy ez meg mi a franc,meg a 19. századi cuccok erőltetésén kívül igazán semmi:D
@Silverhaar:

Te szánalmas faszfej, én vagy a kisasszony!
@nemecsek ernő áruló: Honnan tudod, hogy most nem csinálják? Pláne most, mikor azt hiszik nekik mindent szabad....
@Penivaldes: Egy fiú és egy lány, mondjuk?:D Vagy még egy plusszban? Komolyan az ember azon se lepődne meg, ha kiszólnának valami magvas propagandista szólammal.
@elmeherceg:
"Mi a hímes lópélónak neki két notebook és még egy ipad is egyszerre?"

felhomályosítalak.
bal kézzel a céges notin gépel, jobb kézzel a priváton, az iPadet pedig -amin az alkotmány is készült-, nos, az pedig érintőképernyős lévén találd ki mivel veri...
@Stefi, a baranyai parasztlány: Csendőrkiképzést tanulsz, te, a tavaszi szellőben hamvasan ingadozó baranyai virágosszál? Vagy miért kell neked éjjente állandóan virrasztani, közben eprsze a haza ütőerőn tartva kirepedezett, sarabolásban munkás kacsódat? (szex veled kapcsolatban csak a csendőrtollat adó kakasnak juthat eszébe halála percében.)

De sajnállak, te vagy a baranyai TEK?
Egy kis "földecske"
Sebestyén Róbert a Heti Válasznak elmondta: az NFA kezelésében lévő 65 ezer hektárnyi termőföldet a korábbi kormányzatok szándékosan nem pályázatok útján adták ki haszonbérletbe, hanem mindenféle versenyeztetés nélkül, mondhatni fű alatt adták bérbe azoknak, akiknek akarták - meghatározott összegért cserébe vagy nemritkán ingyen.

Most az NFA maximum 300 hektárnyi termőföldet hirdethet meg pályázatonként. A pályázók birtokában pedig legfeljebb 1200 hektár lehet összesen. Ebbe minden beleszámít: az is, ami a saját tulajdonunkban van, s az is, amihez más formában, például haszonbérlet útján jutottak hozzá. Ráadásul egy sajátos összeszámítási szabály is érvényben van: a pályázó saját gazdasági érdekeltségében, de az egyenes ági leszármazottjainak az érdekeltségében sem lehet 1200 hektárnál több földterület összesen. Így tehát ha egy család tagjainak tulajdonában 800 hektár termőföld van, akkor a családfő legfeljebb még 400 hektárnyi állami termőföld haszonbérletét szerezheti meg pályázatok útján.

Korábban ezzel épp ellentétes gyakorlat volt érvényben: csak 300 hektár fölött írt ki pályázatokat a régi NFA, amire családi gazdálkodó vagy egyéni mezőgazdasági termelő nem jelentkezhetett. Így ők elestek a lehetőségtől. Sebestyén Róbert elmondta: megvizsgálták azokat az eseteket is, amelyeket Ángyán József, a vidékfejlesztési tárca leköszönt államtitkára a parlament mezőgazdasági albizottságának ülésén hozott fel példa gyanánt a szabályok megkerülésére.

Hogy mit derített ki „a csákvári állami gazdaság egykori vezetőjének", „a felcsúti polgármesternek", valamint „egy Szolnok megyei ügyvéd érdekeltségébe tartozó cég" ügyében a vizsgálat, az kiderül az április 5-én megjelent Heti Válaszból, amely digitalizált formában a Digitalstandon keresztül is elérhető.
http://www.hetiválasz.hu"
@Penivaldes: Na Orvbán mucus elég sokat tett azért, hogy véletlenül se alakulhasson valami értelmes ki azeeeemúútnyócban. Cucilis népszavazósdi and so on. Orvbán be nem járt ugyan a kis, láthatóan alig dotált állását adó munkahelyére, de minden energiájával rombolt.
Mikor is volt az, hogy a rádiók műsorán csak lelkesítő zenék szerepeltek:
A "beszélő", információkat nyújtó rádiók teljes kiszorítása állhat annak hátterében, hogy a Klubrádió után most az Inforádió frekvenciáján is zenei adót akar működtetni a médiahatóság. Erre lehet következtetni a pályázati kiírás tervezetéből, amelyet nemrég hoztak nyilvánosságra. Eszerint az a pályázó nyerheti el a frekvenciát, amelyik a műsoridejének legalább 60 százalékát zenével tölti ki.
/forrást nem ismerem, de majd előkerül/
@whatsoever: Nem tudtad, hogy ilyenek? Pálffy, mint emblematikus figurájuk... Tömjén már annyira abszurd, hogy az egy rossz vicc. Rubovszky meg fejileg is környezetszennyezés.
@anyósnyelv: Belénessy szerkesztette 90-től a Vasárnapi Újságot, ahol Csurka uszított reggel fél héttől miden áldott vasárnap. TE ezek után ettől a lénytől mit vársz??? Na azért van az MTI első helyén, mert ilyen.
"Szeretem József Attilát
FŐHAJTÁS

Április 11-e van, József Attila születésnapja. A Szeretem József Attilát Facebook-közösség zarándoklatra hívja a mai napon a költő szellemiségének és költészetének híveit szobrához, Budapest V. kerületének Kossuth terére. Főhajtásra József Attila emléke előtt és tiltakozásra szobrának eltávolítása ellen. Két versét idézve tisztelgünk költőnk előtt. Születésnapomra és utolsó verseként ismert Íme, hát megleltem hazámat… c. költeményeivel."

József Attila
SZÜLETÉSNAPOMRA

Harminckét éves lettem én -
meglepetés e költemény
csecse
becse:

ajándék, mellyel meglepem
e kávéházi szegleten
magam
magam.

Harminckét évem elszelelt
s még havi kétszáz sose telt.
Az ám,
Hazám!

Lehettem volna oktató,
nem ily töltőtoll koptató
szegény
legény.

De nem lettem, mert Szegeden
eltanácsolt az egyetem
fura
ura.

Intelme gyorsan, nyersen ért
a „Nincsen apám” versemért,
a hont
kivont

szablyával óvta ellenem.
Ideidézi szellemem
hevét
s nevét:

„Ön, amig szóból értek én,
nem lesz tanár e féltekén” -
gagyog
s ragyog.

Ha örül Horger Antal úr,
hogy költőnk nem nyelvtant tanul,
sekély
e kéj -

Én egész népemet fogom
nem középiskolás fokon
taní-
tani!
(1937. április 11.)

József Attila
ÍME, HÁT MEGLELTEM HAZÁMAT…

Ime, hát megleltem hazámat,
a földet, ahol nevemet
hibátlanul irják fölébem,
ha eltemet, ki eltemet.

E föld befogad, mint a persely.
Mert nem kell (mily sajnálatos!)
a háborúból visszamaradt
húszfillléres, a vashatos.

Sem a vasgyűrű, melybe vésve
a szép szó áll, hogy uj világ,
jog, föld. - Törvényünk háborús még
s szebbek az arany karikák.

Egyedül voltam én sokáig.
Majd eljöttek hozzám sokan.
Magad vagy, mondták; bár velük
voltam volna én boldogan.

Igy éltem s voltam én hiába,
megállapithatom magam.
Bolondot játszottak velem
s már halálom is hasztalan.

Mióta éltem, forgószélben
próbáltam állni helyemen.
Nagy nevetség, hogy nem vétettem
többet, mint vétettek nekem.

Szép a tavasz és szép a nyár is,
de szebb az ősz s legszebb a tél,
annak, ki tűzhelyet, családot,
már végképp másoknak remél.
(1937. november)
A KDNP-s képviselő urak megértőbbek lehetnének 750 000-es havi tiszteletdíjukkal kapcsolatban, hiszen az Ő szívükben is első a köz érdeke.

hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/4/10/Ader_aki_bejott_a_hidegrol_FJ911T#rss

"hrabal komment:

Semjén Zsolt javasolta a hatvani grassalkovich kastély legyen egy európai központú vadászkastély,

erre csekély 4(!) milliárdot különíttettek el

abból a költségvetésből, amelyikben nincs pénz a kórházak felújítására. "
@Silverhaar: Kívánom sok szeretettel, hogy Tömjén urat vadászbalesetből kifolyólagos gondjai kezelésére egy leépítendő kórházba vigyék valamikor. Hisz ugyi a Kútvölgyi számukra elérhető full luxusa egy erdőtől elég messze van néha..
valami hitványság készül... a kommernteket a fides motor zárolta ?!

mediafika.blog.hu/2012/04/10/lehet_reszegezni_de_auth_magda_tenyleg_rosszul_lett/fullcommentlist/1#c16340430
www.mfor.hu/cikkek/Megbukhatnak_az_IMF_targyalasok_az_Eurasia_Group_szerint.html

@dr. Bubó: Én végig hallgattam, hát érdekes vélekedés. A rosszullétkor elhal az ember hangja, szinte elcsuklik az energiátlanságtól, nem hogy még plusz rizsát is nyomjon változatlan hangerővel, sőt.
Indulhatnak a jobbikosok római vakációra tojással, savval felszerelkezve: "A legszebb fiú az uralkodó szeretője volt
2012.04.11. | Ötvenentúl.hu / MTI
Antinóoszt, Hadrianus római császár szeretőjét mutatja be egy nemrégiben nyílt kiállítás Olaszországban. Helyszíne a Rómához közeli Hadrianus-palota, ahol a császár és a szépséges ifjú szerette egymást."

Booooooootrány!
www.otvenentul.hu/szepseg/61239
Még szerencse, hogy a fidesz nem megszorít, és a magyar emberek pártján van:
index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/11/ujabb_ado_bevezeteset_fontolgatja_a_kormany/
A jó édesanyukájukat!
@a szív fészkei: egyszerre, csak te kicsit gyorsabb voltál:))
@aritus: Mijafasz az a mexorítás? Te ismersz ilyen szót? Azt csak a gonosz Gyurcsány találta kis az emberek oktalan sanyargatására. Pedig látható, hogy mexorítás mentesen is lehet élni, gyümölcsözni, stb. stb. IMf nélkül is.
Csak akarni kell. Fülkeforr I. meri, akarja és teszi is.
József Attila - költészet napján - nagyon tetszett.
www.youtube.com/watch?v=IcmD3HZgKBY
@rodeo36:
Nem vagyok b.meg egy sótlan ember,de majd lefordultam a székről a röhögéstől:))
@a szív fészkei: Tegyük hozzá hogy ma van AZ ÍRÓ, Márai Sándor születésnapja is.
A legnagyobbé, akinek minden sorát köszönöm és aki miatt hálával tartozom hogy értelem pislákol bennem és értem, érzem minden szavát, mondatát.
@aritus: hvg.hu/gazdasag/20120410_imf_andor

ezért ül valaki az asztalnál és vár, csak egyre vár... de azért Sicc utolsó dobása a bírákkal, az is egy jó pont lesz az EU felé
@dr. Bubó:
Osztod őket rendesen. De furi tényleg ez a nagy vehemens szerecsenmosdatás, amit meghallgatva a cuccot azonnal lehet cáfolni.

Tényleg szánalmasak, mint Pálffy szellemi és alkesz utódai, ennyire képesek. Legalább illenek kinevezőikhez. Kedvenc halálhíredbe is bele fognak bakizni talán.
@aritus: Ez már felfoghatatlanul extrémül hazaárulósan alázó Magyarországra nézvést.

Az a félelmetes, hogy Orvbán még mindig talál ilyen ázalagokat a mocskos kis praktikáihoz.
jók vagyunk, kedves feleim:

Szponzorált cikkMagyarország van a legrosszabb helyzetbenA 2011 harmadik negyedévében jelentkező részvénypiaci zuhanás a feltörekvő piacokon is rávilágított a régió gyengeségeire. Hasonló mértékű mélyrepülésre nem kell számítani, viszont jelentős exportfüggőségük...
Tovább a cikkhez...

Magyarország van a legrosszabb helyzetben
2012. április 11. | 10:49

A 2011 harmadik negyedévében jelentkező részvénypiaci zuhanás a feltörekvő piacokon is rávilágított a régió gyengeségeire. Hasonló mértékű mélyrepülésre nem kell számítani, viszont jelentős exportfüggőségük miatt egyes országok nehézségekkel szembesülhetnek az eurózóna adósságválsága miatt - írja a CNBC. A legrosszabb helyzetben a feltörekvő európai országok vannak, köztük is első helyen Magyarország. A CNBC által megkérdezett alapkezelők (Lazard, Aberdeen, Invesco) éppen ezért tőzsdén kereskedett alapok shortolására buzdítanak, mert a bizonytalan kilátások miatt érdemes egy korrekcióra felkészülni.

www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/kulfoldi_alapok/magyarorszag_van_a_legrosszabb_helyzetben.165560.html
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: Márainak még nem mentek neki. Bár ha egyszer felfogják, mit is írt tulképp, hát... Csak megvezeti őket a polgár szó használata nála.

Ha rájönnek, hogy a fajtájuktól undorodik a leginkább. lesz fogak csikorgatása. Aztán jöhet Béla doktor, a kedvenc, milliárdokkal kisámfázott fideszfogorvos.
a nagy humanisták ha találkoznak:

index.hu/belfold/2012/04/11/oroszorszagbol_szerez_otleteket_a_jobbik/

A javaslat általános indoklás szerint célja, hogy "gátat szabjon a szexuális szabadosság, különösen az abnormális-, különböző szexuális devianciák egyre fokozódó társadalmi térnyerésének". Az indítvány szabályokban korlátozná a "szexuális magatartászavarok" megjelenítését a reklámokban és a médiában, és arra is kitér, hogy szórakozóhelyeken és rendezvényeken se lehetne ezeket népszerűsíteni.

Az orosz példához képest a Jobbik a büntetések területén mutat változatosságot. A pénzbírság csak korlátozott formában jelenik meg, a párt inkább a börtönbüntetést és az elzárást preferálja. Hogy kinek hány év járna az a pontos körülményektől függene, de a legsúlyosabb ítélet a javaslat szerint nyolc év szabadságvesztés is lehetne.
@a szív fészkei: Attól még születésnapja van.
Persze Márairól tudomást se vesznek, mert ugye '48tól a nevét sem lehetett kiejteni, nem tanultak róla, nem olvasták, nem ismerik, ha meg ismernének jól mondod, máglyán égetnének el amit érnek tőle. Mert őket utálta, ezeket vetette meg.
"társadalom számára hasznos tevékenységet végezzen. Azt tiltja, hogy ezért pénzt fogadjon el" Te sem láttál még papot. :)

Erről a cikkről jut eszembe, nincs meg valakinek az a plakát paródia, ahol a keresztény alá az ezer éve ingyen élünk feliratot szerkesztették?
@a szív fészkei:
és gárdamellényben mennek Antinouös ellen? és miért? mert félisten? vagy mert szebb Vonagáborhabteste? vagy be akarják tanulni hogyan kell a császárt elcsábítani?
@Fabius: erről lehet többet tudni?

hvg.hu/itthon/20120411_papcsak_elleni_tuntetes

Ezrek tüntethetnek Papcsák ellen
2012. április 11., szerda, 09:15 • Utolsó frissítés: 1 órája
Szerző: hvg.hu

--------------------------------------------------------------------------------

Címkék: tüntetés; Zugló; Papcsák Ferenc;

Kinyomtatom • Elküldöm
Papcsák Ferenc fideszes polgármester és a zuglói városvezetés "rossz, a kerületnek ártó döntései ellen" tartanak a helyi lakosok tiltakozó demonstrációt csütörtök délután - írja a Népszava.
@rodeo36: Csak poénból írtam, hogy Rómában meg merik ezt a kiállítást lépni a homokos szerelmet dicsőítve. Itt törne-zúzna a heteró böszmeség, az biztos, egy ilyennél.
@a szív fészkei:

Gyarmati Andrea elnökségét szó nélkül támogatnám.
@Gábriel angyal: Azért nagy különbség a divat és az ízlés.:D Viktorunk is hiába vesz fel divatos lila nyakkendőt, attól még nem néz ki jobban:D
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: Na mégegyszer: Náluk jobban ki tudhatná kik szexuálisan deviánsak.:D
@a szív fészkei: Remélem azóta te is megnyugodtál ennek hallatán. :)

index.hu/belfold/2012/04/11/a_rakpartra_kerulhet_jozsef_attila_szobra/

Légvonalban tíz méterre lesz mostani helyétől, a terv még a tiltakozókat is meggyőzte.
www.magyarhirlap.hu/velemeny/ver_verejtek_valutaalap_.html

valami gond lehet az erőtérben, mer az a mágneses izé, itten a közelemben úgy csalinkázik, hogy mán a zuzmók is csak percegnek és nem vót ölég fókabajusz se a kötözött jegesmedve sonkához, ámbár eszt magyarul úgy szokják mekkfogamalmazni, hogy valaki belefingott a nullás lisztbe. (ha jól tudom)
@Gábriel angyal:

Arra a keretszűkítésre gondoltam ami kimondja: a frakciót segítő alkalmazottak száma nem haladhatja meg a képviselők számát.
@Fabius: köszönet, a dátumon átsiklottam anno, az érdeklődésem a folyamatok állására vonatkozott, és a tapintható hangulatra, ha van így közeledve az időponthoz
@Fabius: OK értem, ők a közvetlen frakcióalkalmazottak lehetnek. De ez eddig is így volt nem? Én más helyen egyébként azt találtam, hogy a képviselőnek a mostani 1 asszisztens mellett még lehet több segítője is.

113.§

(2) A képviselő tevékenységét választókerületének székhelyén egy, legfeljebb a központi költségvetésről szóló törvényben meghatározott illetményalap 2,75-szörösével megegyez ő mértékű illetményre jogosult, ügykezelői munkakörben foglalkoztatott személy segíti .
(3) A képviselő tevékenységét — a (2) bekezdésben meghatározottakon kívül — az Országgyűlés hivatali szervezete által finanszírozott személyek segítik, munkavégzésük helye a képvisel ő (1 )bekezdés szerinti irodája.

www.parlament.hu/irom39/06391/06391.pdf

Te hogy értelmezed ezt. Szerinted mennyi lehet még?? :)
@a szív fészkei:
én meg hozzátettem a fantáziámat...amint a jobbikosok meg a gárda és zagyva meg a pálffy és a többi barom tiltaxik a deviancia ellen...amint rétváribence a féltékenységtől megőrülve nézi a Zantinuoös szobrait...hogy neki ilyen még nem jutott...meg a miskolci alpolgi...
@Gábriel angyal: Ez most miért volt jó? Kiadunk egy zsák pénzt hogy a hülye orbánnak meglegyen az akarata és odébbvigyenek 10 méterrel egy szobrot.
Hál Istennek nem viszik el, de ez költséges, a mi zsebünkre megy és kurvára felesleges és gyerekes.
De sebaj, az egyedüliként bevezetendő pénzügyi tranzakciók után fizetendő adókból fussa majd orbán gyerekességeire, nem igaz?!
A pontosság kedvéért nem azt nyilatkozták, hogy ők meg tudnának-e élni 47000-ből, hanem, hogy meg lehet élni.
Jogosan siránkoznak, mert gondolom rengeteget jótékonykodnak és így most csökken a lehetőségük.
Tényleg azt lesz érdemes figyelni, hogy fognak kiskapuzni az ügyvéd urak. Az összeférhetetlenségiben benne van az is, ügyvédi jótanácsot sem oszthatnak közigazgatási szerveknek. Ez különös szopás azután, hogy Papcsák javaslatára kivonták a közbeszerzés alól a jogi jótanácsokat.
@anyósnyelv: De eddig a "kisasszony" nem a Mária Valéria híd környékén létezett? Mert korábban azzal dicsekedett, hogy a híd avatásán abuzálta a vezényló tábornok. Most hogy lett belőle baranyai parasztlány? Nem értem.
@Gábriel angyal:

Ott a hiba, hogy kevered szezont a fazonnal.

(2) - a lényeg: "választókerületének székhelyén" - vagyis nem a frakcióban, és a központi költségvetésből finanszírozva,

(3) - erről beszélünk, vagyis az OGYH által finanszírozott, a parlament intézményeiben mozgó munkavállalókról.

Eddigi szokás szerint minden képviselőnek volt egy titkárja, asszisztense a nagy büdösben - ezt a posztot általában feleség, gyerek, egyéb rokon töltötte be névleg - és ezen felül voltak az egyéb frakcióalkalmazottak, szakértők, irodisták, etc. Most ez nem lesz. Max annyi alkalmazott, ahány frakciótag. Ebbe bele kell férnie az ilyen-olyan szakértőknek, a segítő személyzetnek, irodistáknak. Nincs több kamu állás a rokonoknak.
@dr. Bubó: Sajnos nem volt címlapos halálhír, pedig még a Metropolt is átnéztem. Ott a címlapon a főhír az, hogy "Nem nyerő a gépadó" 33! ezerről 4! ezerre csökkent a kocsmai nyerőgépek száma. Nem fogják tudni teljesíteni a tervet, amit Kusza Szem előirányzott a játékgépek ötszörösére emelt adójával.

Tényleg nincs senki, aki legalább egy minimális hatástanulmányt képes lenne normálisan megcsinálni? Ezek tényleg nagyon kretének.

Viszont ingyenes lehet a lovas oktatás az általános iskola 3.4. és 5. osztályában.
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:

A tapintható hangulatról: a töke kivan mindenkinek azzal, hogy a pazarló gazdálkodás miatt vetnek ki új helyi adókat, mikor elég lenne racionálisan gazdálkodni. Igaz, akkor nem lenne Zugló bora, se nyaraló csíkban, se kitömött buksza a kormánylapoknak. Iskolákat, óvodákat, bölcsődéket megszorítja, kommunális adót a nyakunkba varrnák, de 200 milliót simán elbasznak mindenféle faszságokra.

Én úgy tudom a Jobbikot leszámítva az összes ellenzéki párt és az összes civilszervezet is bejelentkezett a tüntetésre.
@aritus: Ez hanyadik adófajta, amit a nyakunkba sóznak? Mert én már követni sem tudom:((
@Fabius: Igen de lézerjani korábban pont azt mondta, hogy a képviselői munkát jobban akarják segíteni azzal is, hogy 1-nél több asszisztense lehet egy képviselőnek.
@a szív fészkei: mi az, hogy talál! Jól meg is fizeti őket. A civilfórum vezetője, a neve nem jut az eszembe, írdatlan nagy közpénz felett dönt, hogy mely civil szervezetek kapnak pénzt.
index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/11/akar_10_munkanappal_is_csokkentheto_a_szabadsag/

Végre egy igazi örömhír a dolgozóknak !
Törvényesen csak 20 nap alapszabadság jár.
A többit átkeresztelték "pótszabadságnak" ami adható - és el is vehető .
Pl. 45 év felett 10 nap járt eddig, július 1-től
ez már különböző módon csökkenthető, megszüntethető.

Több helyen eddig is csak szükséges nyűg volt a szabadságok kiadása, most már megváltani sem kell - egyszerűen eltüntethető.

Természetesen a " még dolgozók " legnagyobb örömére halleluja !
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:

Felhívtam a szervezőket, friss infók:

- A rendőrök normálisan állnak a dologhoz, ha nagyon sokan leszünk az utat is lezárják a vonuláshoz a Bosnyák és a Pétervárad utca útvonalon.

- Tétényi Éva jön, előtte lesz még pár civil felszólaló.

- A szervezők megegyeztek az egyházzal is, a f6-os mise kezdéséig a hangos felszólalások lemennek.

- Az átadásra szánt petíció nem kicsi ~10 m2, ezt a polgármesteri hivatal előtt alá lehet majd írni mindenkinek.
@Fabius: Bevallom, az én nyelvem hegyét is elhagyta néhány faszombazmeg, amikor olvastalak - a klérusnál mocskosabb, önzőbb és álszentebb réteg nem sok van. Egyébként a zembereknek nemcsak a pazarlástól van ki a fasza, hanem inkább az egyre nagyobbra nyíló társadalmi ollótól. A mi takarítónőink fizetését most csökkentették le 45 ezerre, eközben - ha jól értelmezem - ennek a ti papcsák feriteknek CSAK az EB-je 75 rugó. Ilyenkor azért felmerül bennem a kérdés; mégis mi a picsából? Mert jól keresnek a honatyáink, de annyit megtakarítani, amekkora ingó+ ingatlan vagyonuk van, még abból a fizetésből sem lehet
@Gábriel angyal:

Nincs de. Ha valóban megszűnnek a kamu állások és a létszámba a tényleges munkát elvégző szakértőknek/irodistáknak kell beleférni, az a hatékonyabb munkavégzést segíti.
@Fabius: A jobbik kijelenti, hogy távol marad tőle, majd valamelyik fióknácija ellentüntet akik között felbukkan majd 1-1 jobbikos képviselő. Bevett eljárás náluk.:D
@condorpasa:

Ilyenkor mindig a pártmédia jeles képviselőinek, a Magyar Hírlap szerkesztőségének állasfoglalását szoktam idézni:

"Ha Várnai László lenne Zugló polgármestere, nyilvánvalóan ő is támogatna nem szükséges, de más okok miatt fontos kisebb kiadásokat."

Vagyis ez maga a NER: a takarítónők bérén spórolás a pénztelenség diktálta szükség, a 200 milliós médiaköltés meg a "más okok miatt fontos kisebb kiadás."
@Fabius: Szerintem a DK-val nem igazán akarnak egy gyékényre kerülni. Meg pld. kommunális adó ügyben ők már jóval korábban is szerveztek egy tüntit.

zuglo.jobbik.hu/nemet_a_kommunalis_adora_video

Azon ti nem voltatok ott? ;)

Ja és már februárban törvényességi felügyeleti eljárást is kezdeményeztek a kommunális adó ellen.

zuglo.jobbik.hu/torvenyessegi_felugyeleti_eljarast_kezdemenyeztunk_a_kommunalis_ado_ellen
@The Lonewolf: valami nagy marhaság rémlik, buzgón nyomogattam a tahótlanítokat, de csak ott foglalta a helyet.
@Gábriel angyal: Csak, hogy neki is igaza legyen,s ne is lássa. Lehet, hogy általánosban kapott egy karót verstanulásból...
Aggódnom kéne, most hogy orbán azt mondja, hogy megvédi a magyar zsidókat?!:O
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

Láttunk már ilyet, de....Ha az elszámoltató fetisiszta Jobbik szimpatizánsok vagy akár a fióknácik ellentüntetni akarnának pont az elszámolás hiánya miatt tüntetőkkel szemben, azzal kiállítanának magukról egy bizonyítványt :-)

Markó és a helyi Jobbik távolmaradása így is necces. A rovás tábla meg a kierőlködött és az összes tömegközlekedési eszközön bemondott Pongrátz Gergely tér naponta emlékezteti a zuglóiakat a csókospajtásságra.
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: Azért én kommentálom:

index.hu/gazdasag/magyar/2011/01/20/egymilliomunkahely-szamlalo/

Nem megkésett húsvéti üdvözlő lap, hanem a helyzet magyarázata. Kutya és az ember a pártok a "terelő" sajtójukkal, a bárányok, na jó, birkák meg mi vagyunk.

4.bp.blogspot.com/-xZA2Lqy36eU/Ta2K9kWJYOI/AAAAAAAAADY/fWWtvS2PajY/s1600/b%25C3%25A1r%25C3%25A1nyok-kutya-%25C3%25A9s-ember.jpg
@Fabius: Hát igen, a fidesz és a jobbik úgy van mint borsó meg a héja. Érdekes, sőt több mint érdekes, hogy minden ellenzéki megmozduláskor a jobbik vagy fiókszervezete mindig ellentüntet. Cukik, nem?
@Gábriel angyal: Lehet, hogy a vezényló tábornoknak ő rá kellene inkább hallgatnia és nem a házi nézőpont intézetére.
@Fabius: Ez eléggé máshogy látjuk de ezt korábban már kitárgyaltuk. :)
@Gábriel angyal: Időnként a semmit nem tevés jobb mint egy felesleges poszter cselekvésnél.
A beadványt kb egy jogi asszisztens írhatta, az is tán gyakorló volt. De jót röhögtem, gondolom a kormányhivatalban is.
@Fabius: Érdekes itt a XIII. kerületben senki nem megy tüntetni a Tóth Józsi ellen. Talán azért, mert jól csinálja és a kerület folyamatosan gyarapszik?
@Gábriel angyal:

Erről a "tüntiről" elfelejtették értesíteni a lakosságot, a helyi médiát, és speciel nekem se szóltak, hogy lesz. Ez mondjuk a résztvevők számán meg is látszik. :-)

Szerintem az nem tünti, ha a ráérő 12 aktivistát kivisszük az okmányiroda elé egy videóriport erejéig. Tüntetés holnap lesz, Markó úr csatlakozhat ha úgy érzi. Ha Esztergomban nem ciki, akkor Zuglóban miért az?
@The Lonewolf: nálunk sem fenékik tejfel, de a xx. kerület is dög unalom a papcsiland-hoz képest
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

Háááát, a Milla tüntetésen a tömegtől követelni kilépést a zúnióból a világ röheje volt :-D :-D

Ezek a fiókszervezetek amúgy lassan a Jobbiknak is kezdenek kényelmetlenné válni. Nem volt véletlen az Operaház előtti elhatárolódás, és a ne menjetek ki felszólítás sem. Csak a fióklakók önjáróak, és leszarják mit szeretne a központ. Úgy meg elhatárolódni nem lehet, ha a Jobbik ogy és megyei listás képviselői a prominensek egy ilyenen.

Asszem Vonáék éppen megeszik amit főztek, akkor is, ha már nekik sem feltétlenül ízlik.
@a szív fészkei: én a túlzásokról beszélek. a balos, mszp fanok ugyanúgy sötétek, mint a fidesz fanok. nyáron is utaztam a buszon, és ki volt írva "Orbán varroda". Én erre megjegyeztem, hogy "na a rohadt Orbán, ide is betette a lábát"

voltak, akik bevették...

na eről van szó
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": ebben azért benne van, hogy így nagyobb figyelmet kapnak, mint ha nem egy másik tüntetés mellé szerveznék a maguk buliját.
eu-imf átveszi a vezénylóék tárgyalási stílusát, nem is értem miért, de ugye nem mi fogjuk megszívni, ugye nem....

Brüsszelből üzenik a kormánynak: világosak az előfeltételek
2012. április 11. | 13:10

Egyértelműek a Magyarországnak nyújtandó hitelkeret előfeltételei - hangzott el az Európai Bizottság szokásos déli sajtótájékoztatóján. A szóvivő azonban nem tudott konkrét elemeket felsorolni, általánosságban véve a jogi környezet biztosításáról beszélt. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a két fél (ezúttal Brüsszel és Budapest) elbeszél egymás mellett.

Közben elemzői információk szerint Fellegi Tamás, a magyar tárgyalódelegáció vezetője jövő héten Brüsszelbe utazik

www.portfolio.hu/gazdasag/brusszelbol_uzenik_a_kormanynak_vilagosak_az_elofeltetelek.165572.html
@a szív fészkei: a tervek szerint nem eltávolítják, csak lejebb rakják,és ha ezt betartják,akkor az én részemről like:))

Én ezzel tisztelgek József Attila előtt

NYÁRI DÉLUTÁN

Cseveg az olló. Néne
nyesi a pázsitot,
guggol. Hátulról nézve
is látni, ásitott.

Rádió nyüzsög. Szárnyak
dongnak az üvegen.
Lágy szellők táncot járnak
a puha füveken.

Az idő semmit játszik,
langy tócsa most, megállt.
Hogy elleng, abból látszik,
hogy remeg a virág.

Én sem tudom már régen,
alszom? vagy dolgozom?
Megterit feleségem
szép fehér abroszon.

Az eget is a tájon
vászonfény lepi el.
Csillog, mert üvegtálon
ül, a földieper.

Boldog vagyok? A kedves
mellettem varrogat
s hallgatjuk, amint elmegy
egy vak tehervonat.

1934 nyara
@Fabius: "a Jobbiknak is kezdenek kényelmetlenné válni"

nol.hu/belfold/scheiring_kipakol_a_jobbikos_zsidozasokrol

"Két éve hallgatom, ahogy a tőlem jobbra ülők egymást váltják a hol szánalmas (szentkoronázó, hazaárulózó), hol életveszélyes (fajgyűlölő: durván négerező, buzizó, zsidózó, cigányozó) megjegyzéseikkel. Két évig úgy gondoltam, hogy nem illik magánbeszélgetést kipakolni, ennek most vége. Mégiscsak a parlamentben vagyunk, és az országházi légtérbe jól hallhatóan belemondott szavakról beszélünk, amit akár egy újságíró is meghallhatna, ha nem lenne a 'firkásztársadalom' a parlamenti patkó mellől kitiltva Kövér bajtárs jóvoltából."
Ez pedig a magyar lírának

Kosztolányi Dezső
Magánbeszéd

Az életet szerettem. Azt, ami lüktet,
azt, ami vágtat a vér rohamán.
És szíveket gyűjtöttem. Elhanyatló,
kedves főket, jó aggok kékerű,
áldott kezét, kisgyermekek csodás,
seprős-pillájú, bűvös szemeit.
Mostan természetesen kiabálok,
izgága dühvel csapdosom üres
kezem. Jaj, jaj, én eszelős
gyűjtő, felsült, rossz üzletember,
nagyralátó fajankó, mit műveltem?
Gyűjtöttem volna inkább szívtelen,
durva követ, goromba vasércet,
halomba rakva, mind-mind itt maradna
vigyázva elfogyó életem hideg
vigyorral, mint zsugorit az arany.
De megvesztem azért, mi elveszendő,
imádtam én a legtöbbet, mi széthull
s romlandóbb, mint a málna, vagy a hal.
@Fabius: Akár tetszik nekik akár nem, ők teremtették őket, amit csinálnak az ő felelősségük. Ráadásul nem engedhetik el a renitens fotelnácikat, mert szavazatot vesztenének. :)
Ráadásul ez az elhatárolósdi remekül működik, nem igaz? A jobbik jó színben tünik fel, mert elhatárolódik, de ugyanakkor mégis ott vannak az ellenzéki megmozdulások mellett. Ha pedig valaki hajlandó olyan idétlenül kinézni mint ők, akkor nem hiszem hogy eljut hozzá, hogy rossz helyen üvölti hogy eu takarodj. Ha pedig balhé van, azt ugyis ráverték volna a millára, hogy látják, mi ezért nem akaartuk, hogy ott legyen...
@Penivaldes: Mégis a bankcenterig kellett sétálniuk egy jó balhéért.:D
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:
Az egymillió munkahely konferencia cikkhez:

" A bérek alakulásának rugalmassá tétele azt jelentené, hogy, ha sokan akarnak dolgozni, akkor a béreket hagyni kellene ennek megfelelően csökkenni, különben nem fog nőni a foglalkoztatás."

Meg tudná ezt magyarázni valaki ? Ha 10 fő részére tudok munkát biztosítani X keresettel, akkor vegyek föl +1 főt a 10 fő bérének csökkentése árán, azért, hogy növeljem a foglalkoztatottságot ?

Én nem hiszem, hogy normális ez a tudományos végkövetkeztetés.

Mint az sem, hogy " Szükség lenne a munkaügyi kirendeltségek fejlesztésére is: a könnyen, olcsón elérhető munkapiaci információk már önmagában csökkentik a munkanélküliséget. "

Ha csak ennyi a javaslat a jövőre nézve a

" Magyar Tudományos Akadémia Közgazdaságtudományi Intézete és a Budapest Intézet közös tanulmánykötetéből "

a foglalkoztatottság növelésére,
az egymillió új munkahely megteremtéshez, akkor további ilyen hasznos , új tanulmányköteteket kell megrendelni,
nehogy közmunka keretein belül kelljen ezt kitalálni.
ha betartják, ha úgy akarják, ha, ha ha,

József Attila

(ŐS PATKÁNY TERJESZT KÓRT...)

Ős patkány terjeszt kórt miköztünk,
a meg nem gondolt gondolat,
belezabál, amit kifőztünk,
s emberből emberbe szalad.

Miatta nem tudja a részeg,
ha kedvét pezsgőbe öli,
hogy iszonyodó kis szegények
üres levesét hörpöli.

S mert a nemzetekből a szellem
nem facsar nedves jajokat,
hát uj gyalázat egymás ellen
serkenti föl a fajokat.
Az elnyomás csapatban károg,
élő szívre mint dögre száll -
s a földgolyón nyomor szivárog,
mint hülyék orcáján a nyál.

Lógatják szárnyuk az ínségnek
gombostűjére szúrt nyarak.
Bemásszák lelkünket a gépek,
mint aluvót a bogarak.
Belsőnk odvába bútt a hálás
hűség, a könny lángba pereg -
űzi egymást a bosszuállás
vágya s a lelkiismeret.

S mint a sakál, mely csillagoknak
fordul kihányni hangjait,
egünkre, hol kinok ragyognak,
a költő hasztalan vonit...
Óh csillagok, ti. Rozsdás, durva
vastőrökül köröskörül
hányszor lelkembe vagytok szurva -
(itt csak meghalni sikerül.)

S mégis bizom. Könnyezve intlek,
szép jövőnk, ne légy ily sivár!...
Bizom, hisz mint elődeinket,
karóba nem húznak ma már.

Majd a szabadság békessége
is eljön, finomúl a kin -
s minket is elfelednek végre
lugasok csendes árnyain.

1937. jan.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": az viszont értékelendő, hogy odataláltak. széljobb polgártársaink ugyanis szeretnek eltévedni..
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Nézd nem igazán kell neked megfelelnem. Te úgy is mindenbe bele fogsz kötni ami jobbikos. Velük kapcsolatban állandó a fikázás, de ha egy szoci vagy dékás csak fingik egyet, akkor jujjdejó megváltották a világot.:)

Nekem bőven elég, hogy azzal szembesültök mi is ugyanolyan emberek vagyunk, semmivel sem alávalóbbak mint akiknek beállítani akartok minket. :)
@Gábriel angyal: hellyel-közzel.))))
na de egyébként igen, bár akik hörögni... elnézést tüntetni mennek ki a jobboldal legjobboldalibb oldaláról.. hát őket nehezen tudom nem zombinak tekinteni..
:D
@Silverhaar: leánykori nevén, bértömeg gazdálkodás, ez megint csak a kapun belüli munkanélküliséget hozná vissza /kommunizmus rilodid/, normális gazdaságokban ez nem működik
@Fabius: Egyébként meg ide a rozsdást, ha kimennének jobbikosok testületileg, bármibe lefogadom, hogy egyből elindulna a nácik haza ordibálás, hiába mondanák, hogy de hát minket Fabius hívott meg személyesen. :) Sőt a végén még téged basznának le, hogyan képzeled azt, hogy rohadt fasisztákat hívsz a nagyondemokratikus "civil" tüntire. :)
@Gábriel angyal: Igen, nem nekem. De ha már van egy jó ötlet, mert a felülvizsgálat az, akkor miért kell kiherélni? Miért kell az egészet arra redukálni, hogy látjátok, mi megpróbáltuk?!
Olyan dolgokat írtak bele, ami komolytalan és nem fogja megállni a helyét. Ha ne adj isten megállná, akkor a következő pontban kiherélik. Így az egész nem lesz más, mint porhintés. Ezért mondom, hogy jobb lett volna be sem adni ebben a formában.
Nem az zavar ebben, hogy a jobbik teszi-e, ha jó ötlet, hanem az, hogy egy jó ötletből egy megfélemlített kölyökkutya nyűszögés lett.
@Gábriel angyal:
"Nekem bőven elég, hogy azzal szembesültök mi is ugyanolyan emberek vagyunk, semmivel sem alávalóbbak mint akiknek beállítani akartok minket. :)"

Ha a fentebb általam idézet írás alapján vagytok "uolyan emberek", az régen rossz...
Ha pedig nem vagytok olyanok, mint a képviselőitek, akkor már régen fel kellett volna emelnetek a szavatok nyilvánosan és hangosan, ez ellen.
Vétkesek közt cinkos, aki néma.
@Gábriel angyal: Senki sem skandálta januárban, hogy gyurcsánytakaroggy. Esztergomban sem arról hallottunk, hogy rugdosták el maguktól a jobbikot, javíts ki ha tévednék.
@Penivaldes: Arra célzol talán, hogy a budiban is eltévednek GPS nélkül?:D
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": tényleg.)) ott is,ilyenkor kell peninek segíteni liberálisan:)))
a nagy testvér figyel téged....

www.origo.hu/itthon/20120411-listat-akart-iratni-az-igazgato-a-szigetszentmiklosi-batthyany-kazmer-gimnaziumban.html

Listázással riogatta a diákokat az új igazgató[origo]|2012. 04. 11., 13:18|Utolsó módosítás:2012. 04. 11., 13:59|1 kommentCímkék:Szigetszentmiklós, közoktatási törvény, középiskola, iskolaigazgató, Batthyány Kázmér Gimnázium
Listát akart íratni az új igazgató a szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnáziumban a hiányzó diákokról, akik közül többen az ő kinevezése miatt nem mentek iskolába szerdán. Az iskolából az átlagosnál háromszor többen hiányoztak, egyesek fenyegetve érzik magukat a listairatás miatt, mások csak legyintettek rá. Az igazgató pedig közben rájött, hogy nem is kell neki a lista, megoldja másképp.
@tinca: "Vétkesek közt cinkos, aki néma."

Gondolom te is felemelted a szavad szoclibek undorító gazságai ellen regnálásuk alatt is.
Bár való igaz, hogy sokkal "szörnyűségesebb" faszságokat hallgatni néha a parlamentben, mint szétrabolni az országot.:(
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Te mérget mernél rá venni hogy nem kezdenének el nácizni ha megjelennének?? :)
@Gábriel angyal: biztos lennének őstulkok, de őket nem kell figyelembe venni.D
@Gábriel angyal: ezek kiscsoportos óvodás dolgok: politikai árnyalatok, halványlila meg sötétzöld és világos sárga meg rózsaszín és sorolhatnám...ezek a fölösleges szájtépések mindig annak a lecsapódásai, hogy kurva sok gazdasági probléma létezik és az anyagi javak elosztása igazságtalan/jogtalan azaz még azt az érzést sem biztosítja valakinek, hogy a jólvégzett munka eredményeképpen -fáradtan ugyan- de élvezi azt amit kap érte és számíthat minderre mert megbízható a rencer és a munka eredményessége nem függ attól, hogy valaki szőke, kékszemű vagy göndör fekete hajú és sötétbőrű és az összes variáció, de mindenekfelett arról és annyit dumálhat -ha nem kadályozza a munka eredményes elvégzését- amiről és amennyit akar amíg belefárad vagy magára hagyják...

minden probléma eredője gazdasági egy rosszúl vezetett ország önmagának egy egyre növekvő probléma halmaz amit békemenetekkel meg millás tüntetésekkel nem lehet megoldani

azért fizeti az adófizető az ország vezető adminisztrátorait, hogy megoldják ezt és ha nem tudják el kell zavarni őket a halál faszára, lámpavas
@Gábriel angyal: Igen. Ha odaállnak melléjük, hogy papcsák ellen tüntessenek, senki se üvöltené feléjük hogy nácik haza. Bár nem hinném, hogy ilyet meg mernének lépni a jobbiknál. Szentendrén is hogy járt a jobbikos képviselő aki megszavazta az új gazdasági sertepertét?:O
@rodeo36: bakker, ez most találóra sikeredett, nagyon nem lehet vitáznom vele, ebbe okosan bele lehet vonni a vallási fanatikusokat, és szélsőségeseket
@Gábriel angyal: Most rólatok beszélünk.

Ha mi nem emeltük volna fel a szavunkat, akkor most jogos lesz a hallgatásotok???

A "szoclibek" regnálása alatt általános volt az önkritika, vagyis az azon oldalhoz tartozó értelmiségiek és polgárok részéről. Nézz körül a neten, ha anno voltál olyan, h ezt nem vetted észre. Az csak ma divat, h kuss van. De most nem erről volt szó, ne terelj!

Szóval, mi van a ti krikátokkal?
@Penivaldes: Esztergomnál se vergődik senki a jobbik ellen. Pedig ott most elég magasra csaptak az indulatok. Sőt, jobbikos alpolgármestert szeretett volna Tétényi. De leszavazták.
Tudod, ellenségem ellensége az én barátom:D
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": tudom, de bizonoys határig csak, barátom az ellenségem ellensége, hisz lehet, hogy nekem is ellenségem.
@Gábriel angyal:

Jöjjön ki Markó, és ugyan nem vagyok szervező, de személyesen garantálom, hogy nem fogja elzavarni senki. Aztán próbáljon lebaszni érte valaki, ha van hozzá elég bátor. :-)
@tinca: Amúgy ez a szegény jobbikot mindenki báncsa elég pikáns annak fényében, hogy a "szexuális devianciát" milyen színesen büntetnék... Az zavarja őket, ha esetleg nyílt utcán megszólják őket felvállalt politikai nézetük miatt, de azt nem bírják elviselni, ha egyesek nem az ő mércéjük szerint élnek... Ez így azért elég meredek toleranciát számonkérni rajtunk. Nem gondolod?
@Fabius: A szocik sunnyogásáról egy szót sem írtál, pedig tanulságos az is.
@tinca: Délután, kora este jövök még.
De azért úgy nem fogok búcsúzni mint Stefike. :)
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": a tolerancia az nem döntés, az nem az, hogy x.-zel az vagy, y.-nal meg nem. toleránsnak kell lenned, kivéve azok iránt, akik fizikailag megakarnak semmisíteni.
@Spániel:

A szocik egyértelműen a megúszásra játszottak. Hagyták hadd szenvedjen a Fidesz a csatlósokkal, és hadd udvarolja ki a Jobbikból a szavazatokat.
@Penivaldes: Ha nem politizálnánk, azt mondanám túlbonyolítod. Így viszont azt, hogy ne kötekedj:P
1) Ocsmány haszonleső banda a KDNP a nem létező támogatottságával.
2) Az előző maszop-szdsz kormányok miért nem tettek semmit ebben a kérdéskörben (sem)?
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Ez egy olyan ország, amely tetszhalotti állapotba került. Mindenfele hullafoltok kezdenek kiütközni rajta, meg büdösödik. Csak egy sztetoszkóppal alaposan vizsgálgatva lehet rajta tapasztalni némi életjelet...
eddig is üresek voltak a parlamenti székek, most majd 750 ezer + három-négyszerannyiért lesznek ÜRESEK A PARLAMENTI SZÉKEK !

...KÖZPÉNZBŐL....
A KDNP az én szememben olyan mint a szellemvasút, minden kanyarban egy újabb borzalmat láthatunk.

Azt mondom megérdemeltük, és remélem tanulságos lesz mindenkinek,hogy milyen jövőben élhetünk ha hagyjuk még egy kicsit ötletelni őket.
@Gábriel angyal: Tehát volt értelme a cirkusznak, ami sokaknak valóban csak cirkusz. Volt értelme szólni, tiltakozni, szervezkedni, verset mondani non stop napokig. Igen, a szaros hatalom hátráljon is vissza az ilyen mocsok terveitől.
Ma ki is megyek, megnézni mi van. Voltam ott novemberben is - hálisten, elég sokan voltunk.
@Gábriel angyal: Nem reszeled hegyesre a csendőrszuronyod ellenünk? De édibédi vagy, kösz!
@Penivaldes: Végtelenül nagyon sötét hülyék még a zsidók, a zen buddhisták, az albínók, stb.között is vannak. Most ne haragudj, de ezzel nem mondtál újat. Maszop-fan, hát tragikus is bír lenni, ja. De az nem ment azért kővel dobálódzni nagy gerjedemében,hogy megvédje a keresztény/ mit nem mondok vörös értékékeket. Ennyiből mégis jobbak. Nem fújol, sípol, vekkerez szét ellenzéki, mások szervezte tüntetést.
@Gábriel angyal: Nem tudom kik alatt indultak az olyan büntetőperek, mint a Zuschlag ügy vagy a Hunvald ügy, a Hagyó ügy... Most érdekes módon a Budai egyetlen volt kormányzáshoz kapcsolódó ügyet sem volt képes feltárni. A Fidesz-KDNP kormányzással kapcsolatos korrupciós ügyekről és a hozzájuk kötődő oligarchakról már nem is beszélve. A Fidesz-KDNP-ben egyelőre még működik az omerta, de majd ahogy közeledik 2014 úgy fognak ezek a, most még, meglévő védvonalak felbomlani.
Mint katholikus mondom, hogy a kdnp -nél ocsmányabb párt csak a komcsi utódpártok és az ex-szdsz(volt)
@The Lonewolf: Ugye? Oda irányulnak tömött sorokban népek venni, bérelni, pezseg a nagy dögrovás közepette az az ingatlanpiac.

Jééééééééééééé.
@The Lonewolf: Polt nem véletlen lett bebetonozva szakmailag kormányokon átívelően. Bugyula meg egyre röhejesebb a napi 74 ezerjéért.
Nem akarják megtapasztalni, hogy a 47000, vagy még annyi se, a reménytelenség érzése beteggé tehet embereket, de ha van lelkiismeretük, akkor ők sem tudnak ezzel a teherrel élni, hogy azokat hagyták cserben, akik rájuk szavaztak a remény lehetőségét fennhangon hirdetve még reménytelenebb jövő jutott sokunknak. Jó lelkiismeretet a munkájukhoz.
A KDNP pontosan ugyanúgy fog járni, mint a Kisgazdák anno.

OK, nem nagyon volt más választásuk, amikor létrejött ez a házasság, de nem ők lesznek az első parlamenti párt, amelyet a FIDESZ elhantol menetelés közben.

Személy szerint nagyon nem örülök neki.

Ez lenne az a formáció, amelynek odaadnám a szavazatom, ha normálisan működnének, és nem a -hát, hogy is mondjam-, hmmm, tisztiszolga szerepre lennének csak alkalmasak...

De, sajnos ez van. MÁST eddig nem mutattak.

Majd, a választás idején biztos elkezdenek valami önálló arccal hadonászni, de addigra mögöttük lesz négy év kemény, bevállalós ánusz karbantartás. Nyelvvel.
@rodeo36: Hagyd már ezt a Rétvárit, olyan nyomika szegény csórikám! Ennek egy intelligens tekintetű kecske is nemet mondana.
Álszentek, akik csak a saját jövőjükre gondolnak. A lelkiismeret a legnagyobb Úr, kísérje őket.
@Napkutya: Az önálló, tisztességesnek látszó arcukat kibaszarinották, mint a macskát. Szalma Botond számukra ciki. gepnarancs.hu/2012/03/kirugjak-az-oszinte-kdnp-seket-a-partbol/

Akkor mit vársz te tőlük??? Majd,ha körmükre ég esetleg a Fidesz, akkor váltanak, addig meg bokáznak az Orvbán verbunkjára? Ez noooormális, mint ahogy az is, hogy csak a szaros pénzükért vérnyákolnak??
Duna tv a Parlamentből...: MOST IS ÜRESEK A SZÉKEK.
@tinca: + 1 Sőt sokan azzal vádolják a ballib értelmiséget, hogy ők buktatták meg Gyurcsányt a folyamatos fikázással.
@a szív fészkei: Remélem ezeket és a Poltot fogja először falhoz állítani a forradalom. Arról nem beszélve, hogy a mostani elbizakodottságukban el fognak követni néhány olyan hibát, amit egyetlen ügyész sem lesz képes elnézni vagy figyelmen kívül hagyni.
@Penivaldes: Félreérted. Vicces, hogy angyal azért sír, mert attól tart, hogy a többiek kinácizzák a jobbikot maguk közül, és hogy mikor a szoclibek így meg úgy akkor miért nem ez vagy az.
Erre írom, hogy az elég vicces, hogy angyal sír, hogy nácik haza fogadtatásban lenne esetleg részük, mert mi nem vagyunk toleránsak, mikor mai hír, hogy börtönbüntitől kezdve pénzbüntiig egy sor dologgal büntetné a szerintük deviánsakat.
"szerintük 16 közmunkás 47 ezer forintnyi bére nem elég egy keresztény(politikus)i értelemben vett létfenntartáshoz"

szeritnem rossz a szamitas, a 750e az brutto na most egy kalkulatoron 3 gyerekkel szamitva lesz 575 ezer, szoval "csak" 12 kozmunkas bere
@a szív fészkei: Az a baj, hogy nem szeretném őket rettenetesen lefikázni, mert nekem ez jó lehetne, ha úgy működne, mint Európában.

Igazad van, -most, nem ilyen.

De lehetne.

Szerintem megélhetnének abból is, hogy egy csomóan mögéjük állnánk, ha nem lenne ennyire gagyi, amit most művelnek. Lehet, hogy ettől még kis párt lennének, de legalább nem valakinek a pendelye alatt.

Szerintem...
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Azért Gábirelünk szita emlékezte arról hallgat, hogy az úgy volt óvónéni kérem, hogy amíg a nácikok voltak tüöbbségben - rendőrök szartak az egészre két sarokkal odébb - addig lökdösődtek, köpködtek,inzultáltak ott más, nem velük tünetőket, főleg náluk gyengébbnek öregebbnek látszókat... Símaszk, stb. szériafelszerelés volt. Amikor megnőtt a balos de legalábbis orvbánellenes tömeg - hallgassátok meg erről Parti Nagy népmeséjét - beékelődtek a csikosíszták pechükre a szadesznyikok, meg a rákosmenti maszoposok közé. Na akkor érkezett meg a rendőrsorfal is, szerintem őket védeni, mert amíg ők rugdosódtak 3/4 hétig, senki oda nem ment - akkor kezdtek el érzékenyek lenni, és a hülye buzizásukra, gyurcsányozásukra valóban volt nácik haza. Mert mondjuk, ez nem az ő tüntijük volt, bunkó dolog odamenni szétbarmolni, de kicsire nem adunk, ezek ezt tudják...

Új Színháznál is ők zsidóztak, üvöltöztek ocsmányságokat, erre érthető volt a nácik haza-reakció, hisz ez a tüntetés se az ő bejelentett gyülekezésük volt, csak rászálltak szintén Orvbánnak kedvezve szétzilálni, megfélemlíteni.
@Napkutya: A KDNP nem fog semmilyen önálló arculatot felmutatni 2014-ben sem. Ezt megtehették volna 1998-ban is, de nem tették, megtehették volna 2002-ben is, de akkor sem tették. Ugyanez volt a helyzet 2006-ban és 2010-ben is. Úgy látszik őket kielégíti a Fidesz ánuszrózsájának a kényeztetése, mert a pénz fontosabb nekik, mint az önálló arculat.

Ahhoz dolgozni kellene, gondolkozni kellene. Ne adj Isten önálló programot kellene összehozni, ami távolabbra nyúlik, mint a mindent vissza a katolikus egyháznak, és az egyház ne adózzon szlogenen.
Szerintem a KDNP esetén az első három betű azt jelzi, hogy mik nem: nem keresztények, nem demokraták, közük nincs a néphez.
Mellesleg a következő ciklusban az lehessen jelölt, aki a saját választókörzetében bizonyítottan megélt három hónapig 47e-ből.
@tinca: Tiszaeszlározás ellen itt felemelte a szavát?
@Napkutya: Aki itt közülük lépni mert, azt mi mind üdvözöltük, olvass vissza a Slicc lemondás körüli posztokon. De aggódtunk is,hogy mi lesz ennek az embernek a sorsa. Nem lepett meg sajna.
@The Lonewolf: Tudtam, hogy magamra rántom a bilit, de ez van...

IGEN. Igazatok van!

De, szerintem, akkor is megélne itt egy normális, kereszténydemokrata párt.

Vagy, legalább is nekem hiányzik egy.
@The Lonewolf: Látod, Bugyula zsinórban veszti el a Fidesszel repedésig kisámfázott bíróságokon is a pereit.
@Silverhaar: Lassan utolérik a mongol bányákat: ott 12 órás sichta van szünnapok nélkül. Néha a pénzt sem adják ki de bele lehet halni. Egy magyar már megtette. Sportszatyorban küldték haza hamvait hónapok múltán.
Pont a KDNP:))) ahol máltai lovagok adomentességet élveznek meg a papok Pallfy szerint mert szolgalatot teszerk és ezt meg kell fizetni: Idézném nekik a bibliát ha emlékeznek még rá - Ne bérért szolgáld az Urat!!!
Képviselőknek a mindenkori magyar minimálbért kéne keresniük, hogy elkerüljék a látszatot is.
Ők az egyetlenek, akik a saját fizetésüket határozzák meg, mintha én mondanám meg, hogy mennyit akarok keresni.
Sokkalértelmesebb lenne egy referencia fizetéshez kötni.
lehet a magyar átlagfizetés is felőlem, de nevetséges az egész
Azért vannak ott, hogy a nemzet érdekében dolgozzanak, nem azért, hogy a zsebüket tömjék meg ott.
@The Lonewolf: Odamegy, ahogy Orvbán abúzálhatja. Már amennyire egy stílusparódia bír menni. Baranyát meg valamiért kurvára le akarja járatni ez a velünk Stefiként cicázó csendőrtollas stílgyakos ember.
@a szív fészkei: Ő csak az Orbánellenes hangulat meglovagolása miatt van itt, h ennek ürügyén sima szóval propagálja a "Jobbikot".
@condorpasa: Ha már a klérusnál tartunk kb. 3-4 éve böki a csőrömet, hogy miközben dzsihadot hirdettek a szlovák rendszámú autók ellen, hát Esztergomban a Ferences gimnázium előtt hosszú évek óta naponta ott parkolt egy sárga FL( Fürstentum Luxemburg ) sárga rendszámú VW Passat, amit mostanában cseréltek le egy szintén FL rendszámú vadi új Passat CC-re. Hiába na, futja az évi 70-80 milliárd állami támogatásból a rk. egyháznak.
Varangy!!A szokásodhoz híven ritka nagy patkány vagy.
Kár h. nem anyád feküdt az ab.asztalon.Most nem ronthatnád itt a levegőt.
Buzogány.
@Fabius: Zé bácsi már mióta kampányol Polgár Juditért. De Gyarmati, Polgár egyeseknek nagyon nem felelne meg.
@bebe tv: Luxemburgira? Amelyiknek a primcsi, gyarmatosító külügyére elsőként szólt be Orvbánnak az Eu-ban? Idáig süllyedünk?? Úristen, 15 éve voltunk arrafelé, de milyen kellemes benzinárak fogadtak ott!
Kéne De Nagyon Pénz megmutatta,
milyen az igaz keresztény magyar ember.
nahhh, a főcímre kicsit késve, de beesett egy egyszeri droid is :D
József Attila
HAZÁM
/részlet/

Ezernyi fajta népbetegség,
szapora csecsemőhalál,
árvaság, korai öregség,
elmebaj, egyke és sivár

bűn, öngyilkosság, lelki restség,
mely, hitetlen, csodára vár,
nem elegendő, hogy kitessék:
föl kéne szabadulni már!

S a hozzáértő, dolgozó
nép okos gyülekezetében
hányni-vetni meg száz bajunk.

Az erőszak bűvöletében
mit bánja sok törvényhozó,
hogy mint pusztul el szép fajunk!
@Napkutya: Egy német CDU-CSU féle formáció az igen, arra lenne igény itt is, de erre a Semjén Zsolt féle katyvaszra senki sem vevő sajnos. A KDNP támogatottsága statisztikailag kimutathatatlan. A Bonsai Ducénak csak azért kellenek, hogy legyen majd kikre a szart tolni, ha a nyakába omlik ez a szarkupac.
@Napkutya: Nem te vagy az egyetlen. Virágvasárnap előtti szombaton Berlinben a magyar követség elé szervezett egy német kereszténydemokrata vezető tüntetést ovi ellen.
No, ilyen jellegű, valóban az egyház, biblia társadalmi tanítását képviselő társaság kéne nekünk. Anno 90-ben volt ilyen kezdeményezés, de azt csírájában elfojtották.
Az első magyar női képviselő is keresztény demokrata volt: Slachta Margit.
@The Lonewolf: Nagy városokban valóban kimutathatatlan a támogatottsága, de vidéken a katolikus templomokban mellettük agitálnak. A fityisznek azért kellettek szövetségesnek, mert így tudták megszerezni a templomba járó népek szavazatait.
@wagem: Egész jól elvoltunk ma droidok nélkül is. Úgy látszik egyre hosszabb az eligazítás a pártközpontban. Már nem nagyon tudtok mit kezdeni a normálisan gondolkodók nagy aka azokkal akik nem istenítik a vezényló tábornokodat.
"A baltával alkotmányfaragást, a brüsszeli normakontrollon elbukó törvények garmadáját, az idióta köznevelési törvényt, a felsőoktatás átalakításának baromságait, a végtelen számú megszorítást és új adókivetést végig asszisztálták némán, de ahogy a saját zsebükön kéne kicsit megszorítani máris ott toporogtak dühödten, mint mézesbödönben turkáló ministránsok a stelázsi előtt."

Huhhh, Fabius, asszem, ez a hét mondata.
@Stefi, a baranyai parasztlány: "Egész éjszaka virrasztottam (virrasztásom oka nem tartozik rátok, de arra kérlek benneteket, hogy kíméljetek meg az olcsó és lapos szexuális utalásoktól, poénoktól) "
- Mi van Stefánia kisasszony? Az esti defloráció után ekkora hűhót kell keríteni a dolgoknak? Még a nikked is átalakítottad?
Na és? Zavar ez valakit? "1 milliárd forinttal kerül többe Orbán kormánya, mint Bajnaié
Azzal magyarázták a minisztériumok megszüntetését, hogy így olcsóbb lesz a kormányzat. Nem lett.+
"www.femina.hu/hirhatter/kormanyzatistruktura_orban_bajnai
@Бабаяга: de bakker, itt nincs normálisnak nevezhető párt, akár melyik oldalt is nézem, elfelejtve a szélsőségeseket, egyiknek sincs karakteres stabil világképe, és igazodási pontja sem
@anyósnyelv: Szeretné ha megszúrná valaki, ezért illegeti magát.
@Silverhaar: Honnan tudod hogy nem ugyanaz, csak a pókhálótlanító alultáplálás után átkeresztelkedett netileg?
"Készpénzfelvétel vagy az adó elutalása után is kéne adót fizetni

Ennek az akciótervnek a gerincét a pénzügyi tranzakciós adó adná, ami a tervek szerint alsó hangon 100 milliárd forintot hozna az állam konyhájára, de akár ennek a duplája is beszedhető lenne. Ez nem a klasszikus Tobin-adó lenne, nem a rövid távú, spekulatív ügyletek, nem a részvénykereskedés, határidős ügyletek után kellene fizetni, hanem olyan pénzügyi műveletek után, amelyet a lakosság és a termelő vállalatok java része végez.

Úgy tudjuk, a csoportos beszedési megbízások, a rezsi sárga csekken történő befizetése, a pénzátutalások (például amikor megérkezik a bankszámlára a munkabér), készpénz elhelyezése és kivétele a bankból, beleértve a bankautomatából való készpénzfelvételt is, a hiteltörlesztés, és akár a folyószámlavezetés után is adót kellene fizetni. A cégeknek amikor elutalják folyószámlájukról a járulékokat, társasági adót, áfát, a dolgozók utáni közterheket az adóhatósághoz, akkor ezen tranzakció után még ezt az új pénzügyi adót is meg kellene fizetniük.

Információink szerint az adó nem érné el a tranzakciók értékének 1 százalékát. A tervek szerint adó halmozódhat, például amikor valaki megkapja a munkabérét, abból pedig kifizeti a rezsit, akkor előbb a munkaadóját terhelik az adóval, aztán a magánszemélyt."

na mostmár tényleg menjen a büdös picsába ez az aljas, szemét kormány !!!!!
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: De van!
világkép: én vagyok a hatalom, én vagyok az origó, esetleg alfa és omega. Igazodási pont: PÉNZ, PÉNZ és folytathatnám.
@Stefi, a baranyai parasztlány: Ráj5ttünk. Már csak a stílusból is, nem csak a nagy "képzelőerőt" mutató név választásból.
@kvadrillio: éppen olvasom, de a jó qr...aaa...a...k...ba...szot...kor....m....nak.
mert ésszerüen kidolgozva akár, még vállalható is lenne, de zeknél az ésszerűség kizárt, tehát fszság lesz az egész

A hiteltörlesztés és a sárga csekk után is adót szedne be a kormányBaksa Roland|2012. 04. 11., 16:23|Címkék:pénzügyi tranzakciós adó, adó, adózás, NGM
A bankautomatás készpénzfelvétel, a munkabér bankszámlára utalása, csoportos beszedési megbízás után kellene fizetni a kormány terveiben szereplő pénzügyi tranzakciós adót. A cégeknek az után is tranzakciós adót kellene fizetniük, amikor az államkasszába utalják a dolgozóik járulékát és az áfát. A bankok csak felszámítják az adót, befizetik, de a terhét az ügyfelek viselik.

www.origo.hu/gazdasag/20120411-a-hiteltorlesztes-es-a-sarga-csekk-utan-is-adot-szedne.html
Engem Szalma Botond véleménye érdekelne.
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: De jó, ma jelentették be, hogy a márciusi bér volt az utolsó, amit ki tudtak fizetni nekünk, így májustól ez engem valószínűleg nem érint.
úgy látszik a Kdnp-sek a mohóság főbűnét gyakorolják :D
@kvadrillio: Mostmár tényleg be kellene vezetni az adófizetési adót is.
Egyébként a Monarchiában, ahol minden szintű hatóság mindenféle jogcímen adót vethetett ki, leginkább fix összegben, volt egy törvény, hogy az összes adó nem haladhatja meg a bevételt. Akkoriban még foglalkoztak az emberekkel.
@a szív fészkei: Annyira bájos, ahogy időről-időre elemzed az operabáli tüntit.:) Odakeveredett néhány fotelnáci meg néhány mű gárdista csatolmányaival, melynek hatására rendere előadod, hogy milyen rettenetesen félelmetes volt a ballibsi tömeg, akik egyből fülük-farkuk behúzására késztették azokat, akik amúgy sem lennének igazán bátrak sehol. :)

Szerintem addig kell nektek is örülni, míg ezzel a réteggel kell "szembekerülnötök".
Van más társaság is, akik nem vesznek részt a bolhacirkuszban és az álnemzeti bohózatban sem. Ők szép csendben készülnek testileg és lelkileg a viharos időkre. Ha eljön az idő biztos nem fognak majd falhoz lapulva elsomfordálni bárkivel kerüljenek is majd szembe.:)

youtu.be/LJ5JGPOcZ90
remélem mind megrohad
Most ismét láthatjuk, hogy József A. zseniális költő volt. Ezért távolítják el szobrát a Kossuth térről. És ismét láthatjuk, hogy derék körösztény képviselőink mily mérhetetlenül silányak, mind szellemileg, mind erkölcsileg. De ugye ezt a levest főztük, ezt kell kanalaznunk. Legalább is 2014-ig. Utána azonban ki lehet baszkodni őket a levesből. Nem kell örökké döglöttlégy levest ennünk. Ám ne feledkezzünk meg a választáson arról sem, hogy kedves vezetőnk végre megtérhessen a kicsi házban lévő kicsi szobácskájába,ott a festői Ausztriában, hogy ottan ápolhassák őtet mosolygós ápolók.Szóval OV-t is ki kell szedni a levesből.
Ezért imádkozzunk hát keresztény testvéreim. Áldassék az úr neve !Legyen meg a mi akaratunk !
@nu pagagyí: De, ha nem látja a papbácsi az őszinte bánatot, meg ugye a mi pénzünket lopkodják jelenleg, így az okozott kárt is meg kéne téríteni a feloldozáshoz, tehát nem sok esélyt látok az üdvösségre.
Egyék meg a kutya faszát. Rázva, nem keverve.
@Gábriel angyal: Miről beszélsz, ez a két év másról sem szólt, mint lopásról. Csak nézd meg mit kaptál vissza akkor a befizetett adóból és mit kapsz most. Minden szolgáltatást kiheréltek, nincs pénz kultúrára, nincsenek beruházások. Nincs semmi, csak a duma az elmúlt nyólcévről.
@nu pagagyí: nono, van itt szép és jóóóó, íme:

Ékszerdoboz épül Felcsúton
A stadiont még Makovecz Imre kezdte tervezni, a FIFA a legmagasabb kategóriába sorolta.

www.origo.hu/sport/magyarfoci/20120411-ekszerdoboz-epul-felcsuton.html
@Gábriel angyal: Az akkor derül ki, hogy ki húzza be fülét-farkát, amikor valóban olyan helyzet van. Mindenesetre én azt mondom, hogy ezeket az erdőben kolbászoló férfiakat nem kell lebecsülni, de felülértékelni sem. Ugyanis halvány fogalmunk sincsen arról, hogy ki miként viselkedne egy háború során. Az ugyanis már nem játék, és az erdőben te tudod, hogy játszol, és ahogy vége van, hazaballagsz a családhoz, és mesét olvasol a gyerekednek. na a háború az nem ilyen, ott nincs több élet, ott egy van, és azt kell megőrizni.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
továbbra is fentartom, hogy a tolerancia az nem az a kérdés, ahol nagyon megmondhatod, hogy mi lehet jó, és mi lehet rossz. egy eset van, mint írtam, amikor a fizikai megsemmisítés a célja a másiknak, abban az esetben el kell feledni a bárányarcú életet, és farkassá kell válni.
de egy egyszerű véleménykülönbségnél, mint a melegek esete nem ugorhatok nekik, annyit mondhatok csupán, hogy én ezt nem így látom. és ha az ellenkező oldalnak van esze, márpedig van, akkor ezt elfogadja, vagy nem fogadja el.
nem csak azzal szemben kell toleránsnak lenni, ami nagyon tetszik. ami persze nehéz.
@a szív fészkei: az utolsó mondatod azért kiváltott egy erős mosolyt nálam. ó, akkor te még nem találkoztál harcos balos asszonytársainkkal.. teljesen olyanok, mint a Orbánrajongó középkorú hölgyek, csak a másik oldalon állnak.
röviden szólva velük sem találkoznék a sötét utcán, mert nem biztos, hogy ép börrel szabadulnék. átvitten értem persze.
vagyis a különbség nulla.
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: Az a baj ezzel az újabb nem mexoríítással, amit ugyan adónak neveznek, bár jobb lenne inkább sarcnak, vagy dézsmának hívni, hogy semmilyen tekintetben nincs összhangban az EU-s adójogszabályokkal. Ha ezt is bevezetik, akkor végleg búcsút inthetünk az IMF-EU pénzeknek. Ez már végképp nem vállalható, semmilyen szempontból. Csak azt fogják elérni, hogy az emberek majd otthon a párnacihában fogják tartani a pénzüket.
@nu pagagyí: Persze, hogy nincs pénz. Az elmúlt 2 év is a lopásról szólt. Hazánk a perifériára szorult csatlós elszomorító képét mutatja. Az elmúlt húsz év bűnei megbénítják a társadalmat, az önzésre és a harácsolásra épített demokrácia már működésképtelen. A rend felbomlóban, nincs társadalmi párbeszéd, a gazdaság romokban, az értékteremtő munkának nincs becsülete.
KDNP játszotta a rossz zsarut a sztoriban, így a Fidesz lehetett volna a jó, akinek nem sikerül átnyomni a fasza törvényt, de a Jobbik és az MSzP besegített hálistennek :)
Remélem Kósa képviselő akar majd lenni. Nagyon remélem.
@Penivaldes: Csak nem valami ilyesmi nagyondemokratavagyok társaságra gondoltál?? :)

www.youtube.com/watch?v=VaBvjZURCAg
@Gábriel angyal: húú ez nagyon durva.
a csipőmozgásos feketepólós nő, meg a farmerkabátos pasi azokkal a karlengetésekkel...DDD
és vannak rajta olynaok akik valami anyagot szedtek be, mert teljes adásszünet náluk.
Tengerhez

Rengő csoda Tenger!
Fonjad körül bánó dalaiddal
Élet után vágyó lelkemet.
Tépd ki szívem kérges rejtekéből
Tompa dalok árnyékéletét.
Mert gyáva az ember.
Nem mérkőzik titkos hatalmaddal: -
Ha rám borul a sötét - eltemet.
Pártos harcon elsorvaszt, elöl;
S csak fenyeget, de nem jő a Vég.
hircsarda.blog.hu/2012/04/10/a_nap_kepe_fizeteskiegeszites_kdnp_seknek

Én annak örülnék, ha kihalnának, mint a mammutok és lenne pénz(!) a múzeumok fenntartására, ahol megcsodálhatnánk őket!
@Penivaldes: Nem tudom, de ezekről a fiatalkoról "csöppet" kevésbé tudom elképzelni a helytállást a viharos időkben. :)

imgfrm.index.hu/imgfrm/3/1/2/4/BIG_0002593124.jpg
Nagy kérdés, vajon a korábban békemeneteket szervező, most pedig az IMF-fel való minél gyorsabb megállapodást sürgető Civil Összefogás Fórumától lehet-e logikus lépéseket várni, ha az olykor „szabadságharcot” folytató, máskor viszont minden további nélkül behódoló Orbán-kormány politikájában se lehet szinte semmiféle következetességet sem felfedezni.
Ha én valakitől kuncsorgok kölcsönért, akkor:
- jó napot kívánok, ezt és ezt szeretném, mik a feltételeik, elvárásaik.
Ha tetszik teljesítem és jöhet a lé, ha nem tetszik köszönöm és odébbállok.
A kis gonosz pökhendi, sunyi, simlis módon várja, hogy majd eléviszik a mézesbödönt!

Szarházi egy nemzeti banda!
De a májusi nagy tüntetésen elzavarhatjuk őket, készülj, mert itt az idő!
@belekotty: még egy gombostűt sem pazarolnék rá. Majd kipukkassza valaki innen a léggömbjét.
foguk fehérét. nem fehérjét. kb ennyit ér az irás...
@Gábriel angyal: nem rájuk gondoltam.))))))) hanem azokra akik nem mennek ki marháskodni az erdőbe, mert amig nincs valós tétje addig csupán az.
én azokban az emberekben hiszek, akik nem akkor bátrak, hősök amikor az egész tét nélküli, hanem akkor amikor valóban kell.
@"Bulvárkacsa" hazug Szíjj ártó, azonnal takarodj !: "De a májusi nagy tüntetésen elzavarhatjuk őket, készülj, mert itt az idő!"

Viccelsz? Ti is megunjátok majd és szépen hazamentek. :)
@Gábriel angyal: egyébként helytállni egyféleképp kell. megőrizni a józanságot, és nem kiálltani akkor, amikor a tömeg ordítja, hogy Öld meg!"
ha ezt megtudjuk tenni, akkor valóban bátrak vagyunk, és valóban helyt álltunk. ha képesek vagyunk arra, hogy emberek maradjunk, még akkor is ha a világ szörnyek hazájává lesz.
@Penivaldes: Ez OK, de a komoly lelki felkészülés mellett, nem árt a fizikum pallérozása is.
@Gábriel angyal: a lelki erő fontosabb. ugyanis a nehéz helyzetben az dönt. a fizikum pallérozása csak a mellékág. fontos, de önmagában értéktelen.
Jók a képek! :-)

A Kdnp pediglen 1 fantompárt, nekik kuss!
Az is megerne egy cikket, hogy milyen munkat tud elllatni egy orvos a kepviseloseg mellett amiert brutto 480e-t kap. Egesz jol fizet az eu.... De komolyan!!!
Az a málé gyerek, aki szerint 47ezerből meg lehet élni, ilyenkor hol van? Miért nem emeli fel a szavát? Most egy ikon lehetne belőle! Szinte látom, hogy kipenderül a középre és példát mutat: látványosan megél.
@Gábriel angyal: akik katonásdit játszanak a videón.

közben megnéztem a Metapédián, kik azok a Vándorsólymok. annyi persze a videóról is lejött, hogy kretének
@Pantagruel: Szerintem az MNA.

youtu.be/KZSCPzxVr_U

De mitől kretének? Ismered őket esetleg?? :)
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: még majd vissza kell állni a készpénzes fizetésekre.. de akkor meg hoznak egy olyan tv.-t, hogy maximalizálják a cégeknél tartható készpénzt...a sárga veszedelembe meg már beépítették a kézbesítési díjat
lassan tényleg át kell állni a szalmazsákra vagy tejfölös bögrére
@Gábriel angyal: nem ismerem. azért kérdeztelek téged, mert te linkelted egy olyan kommentár kíséretében, mintha te vágnád, kik ezek. már láttam korábban ezt a videót, de nem tudtam vele mit kezdeni
A fityeszeseknél csak a kereszténydemokraták a nagyobb férgek. A saját zászlajuk alatt éppen a keresztényi és a demokratikus értékeket veszik semmibe. Álszent gerinctelen csicskák gyülekezete. Mennyire igaz a mondás: vizet prédikál, bort iszik.
@Gábriel angyal: Elég ha rájuk nézel. Egyébként is ha valaki ilyenben leli a szórakozását az nem normális.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": ne aggódj, Lipták Béla levelét megírta, azóta Orbánnak is feltünt, hogy a jobbik vállalhatatlan, és náci.
hetivalasz.hu/itthon/ez-nem-egy-lezart-ugy-felmelegitese-hanem-provokacio-47835
@Gábriel angyal: Tudod, ilyenkor tűnik ki, hogy mennyire nagyon álságos az holdviolás kedves hangod, az hogy nem stefikézel meg a mosolyjeleid. Mert szimplán erőszakkal fenyegetsz.

Szarjak be a videódtól? Attól, hogy tudsz AMD-t vagy mit kezelni, ahogy itt elmerengtetek múltkor? És mi lesz? Ha nem a bolhacirkuszosok lépnek, ha szerinted denagymenők. A komorléptűek, befestett pofájúak, akik Zrínyit veszik a szájukra. OMG! Ki ellen fenik az AMD-t, he?

[..]"Van más társaság is, akik nem vesznek részt a bolhacirkuszban és az álnemzeti bohózatban sem. Ők szép csendben készülnek testileg és lelkileg a viharos időkre. Ha eljön az idő biztos nem fognak majd falhoz lapulva elsomfordálni bárkivel kerüljenek is majd szembe.:)"
Ne röhögtess, igenis fotelnácik ezek kóborolva a vadregénybe és levideózva magukat elrettentéstül. Szólj nekik, ha a haverjaid, hogy én nem félek. Viharos idők mikor lesznek? Állandóan azok vannak az ilyenek miatt.
@The Lonewolf: Jól elvagytok.Dugjátok meg egymást.Nálatok ez a trendi
Pártközpont??
Él benned a régi reakció.
Nyomorult vagy.
Mi a faszt fogtok csinálni??Nem lesz köcsög felvonulás.
Majd Ferihegyen szophatjátok egymást.
@Penivaldes: Pedig még cégek is szoktak ilyesmi csapatépítő tréningeket szervezni. :)
@kewcheg: Én még egyet tudok a fideszt.
A mocskos tetves hazug álszent pénzéhes kurva anyátokat!
@Gábriel angyal: Léccike adjál már egy kontaktot, hogy lehet ezek közé bejutni. Lehet-e hozott anyagból dolgozni (saját fegyverre gondolok, mert én azt szeretem)?
Ja, és SZEMÜVEGESEK mehetnek-e?
@Gábriel angyal: igen szoktak, de az is játék. én személy szerint hülyeségnek tartom ezeket a csapatépítő cuccokat, mert szerintem semmit sem lehet belőlük leszűrni.
@a szív fészkei: én arra hallgatok, amit megboldogult nagymamám mondott..
@wagem: Szép, rendszerkritikus megnyilvánulás volt, még ilyet (ne), ha lehet!
index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/11/akar_10_munkanappal_is_csokkentheto_a_szabadsag/

"Egy 45 éves munkavállalónak, akinek jelenleg 30 nap szabadsága van egy évben, belépve egy új céghez akár azzal is szembesülhet, hogy már csak 20 nap szabadsága lehet, mert mondjuk ilyen a kollektív szerződés a vállalatnál, vagy a cég csak ezzel hajlandó aláírni vele a munkaszerződést. Persze még új céghez sem kell belépnie ahhoz, hogy ez megtörténhessék vele: megváltoztathatják a kollektív szerződést, vagy a munkaadója nyomást gyakorolhat rá" - írja a lap.
@a szív fészkei: Idősebb létedre néha elcsodálkozom, hogy bizonyos dolgokat nagyon felületesen látsz.:)

Egyébként félni nem ezektől a srácoktól kell, hanem sokkal inkább attól a világtól amit teremtett mostanra a liberalizmus. Ennek szükségszerű összeomlása következik. Csak remélni tudom, hogy nem fog rád és rám dőlni amikor összeomlik az egész.

Vagy te még mindig abban a mesében élsz, hogy húúú jön 2014 és milyen fasza lesz Bajnai és jönnek megint a szoclibek stb., aztán lesz itt hawai-mintás ing, napszemüveg, tibicsoki? Na neeee. Ennél te azért remélem komolyabb vagy.

Jó lenne végre megérteni, hogy HÁBORÚ van! Csak abortuszban évente 35-40.000 magyar ember hal meg. A Grúz-Orosz háborúban 2000 civil halt meg. Akkor nálunk ez mi, ha nem háború? Méghozzá kegyetlen, aljas háború. Mert a pártokrácia rendszere teszi ezt így, és az emberek asszisztálnak hozzá.

Egyébként szerintem ezek a srácok inkább a totális passzív ellenállás hívei, mely keretében az elutasítás, az ellentmondás és a saját életrendszer kiépítése szerepel kiemelt műveletekként. Tudják, hogy a bukott eszmék ideje lejárt, már nem sokáig húzzák. Az ilyen parlamentesdi össznépi játék a jelenlegi helyzet - egyre romló - fenntartását szolgálja. Nem az egyén ellen lépnek fel, hanem a működésképtelenség, a romlás és a hazugság ellen. Mert valamilyen szinten szerintük majdnem mindenki csak áldozat. :(
@a szív fészkei: nyugi,

- ezeknek annyi cucc kell a Bükkbe, amennyi egy egész szakasznak nem kell a Pireneusokba
- helyismeretük nulla, bevetésen olvasgatják a térképet, mint valami szabásmintát
- ha ilyen felkészültek a bevetésen, no para
- rádiósuk nincs, biztos mobilt használnak
- három csapat kell nekik egy célhoz
- fényes nappal támadnak vagy végzik a felderítést (brávó!)
- ha utóbbi, egyenruhában állnak neki felderíteni, ennyi eszük van, ahelyett, hogy odamenne valamelyik civilben
- golyóállót nem viselnek, erről ennyit
- valamiért úgy gondolják, hogy potenciális célpontok a nemzeti parkokban vannak, ezért villognak a dzsungelharccal
- szeretik az egyenruhát, könnyű őket kiszúrni, főleg télen, mert akkor se mindig öltöznek télibe, ahelyett, hogy gombásznak adnák ki magukat
@Бабаяга: na végre, valaki tudja ezt:)))
@keresztanya fabi(en): Figy. Félreértés ne essék. Én nem ismerem őket. Viszont ahogy elnéztem az elveiket, nem hiszem, hogy a balliberális eszmék mentén rendezik be az életüket vagy a nyílt táboraikat. :)
@a szív fészkei: tessék ez lett a vége...

egésznapra felrakattya a rohatt fidesznyik seggnyaló index címlapra... oszt bezárta a boltot mert dupla öngólt lőtt...

smitpál színt... szánalmas... rohat fidióták

mediafika.blog.hu/2012/04/10/betont_fogtak_a_star_wars-klonok/fullcommentlist/1#c16346560
@Gábriel angyal: abortusz, már megint az abortusz!!!!!!
ezek a srácok semmi ellen nem lépnek fel, főleg nem az abortusz ellen. ha ugyanis tenni akarok valamit az ügyben akkor nem vonulok el a világból, hanem fogom magam és minden erőmmel azon vagyok hogy megértessem a nőkkel, hogy az abortusz a legrosszabb döntés. és türelmesen dolgozom az ügyön.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Áááá dehogy csak vicceltem. :) Nemsokára én is belépek a Millába vagy dékába.
az egész helyzetet azzal magyaráznám, hogy nyári gyerektáborban G.I.Goe-sat játszadozó hülyegyerkeknek álcázzak magukat, de ezt "komoly helyzetben", vagy mire készünek azért nem tenném
index.hu/belfold/2012/04/11/batthany_kazmer/

Szép, ó világ, mi? 1984, vagy nem is, 1944?

"Listát készített a szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium ideiglenes igazgatója azokról a diákokról, akik ma nem mentek iskolába."
@Pantagruel: Hát igen. Van még hová fejlődniük. Remélem megkerestek már továbbképzés végett. :)
www.youtube.com/watch?v=NHEalK8d-HU

Asszem, a Hoféliából való. De mindegy. Prófétikus...
@The Lonewolf: én montam, két éve mondom....

1012 év feudalizmus + fides = álamcsőd + belháború
@Gábriel angyal: Magadba lépj be és vess számot, inkább azt ajánlanám..
"-Mi mind egyéniségek vagyunk!
- Én nem!"

Úgy-e?
@Penivaldes: Én voltam csapatépítő tréningen, pozitív a véleményem. Nem volt feszített a tempó, (előre ki is jelentettük, hogy kell egy kis lazaság, mert akkor nem megyünk) inkább játékos, hajnalokig bulizós. Jó volt megtapasztalni, hogy a munkatársaink, akiket gyakorlatilag a napi robotból ismerve magánemberként mennyire mások is lehetnek. Javultak a kapcsolatok, közelebb kerültünk egymáshoz. Amíg volt rá lehetőség (képzési alap, minden évben szerveztek tréningeket a munkahelyemen. Annyi visszalépés volt csak, hogy a második évtől a "gyógyszerkasszát" megvágta a cég, saját erőből kellett finanszírozni.
@Gábriel angyal: hogyne,

a második videóhoz én ajánlottam nekik A Karib-tenger kalózai zenéjét
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): bakker, akkor vakon lődöznek? vagy távcső van nekik beépítva?
És még:hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/4/11/Fideszes_vagyok_de_ez_mar_nekem_is_sok_W0WB2M

"2014 is ezen fog eldőlni – azon, hogy a fideszes bűnök és hibák áldozatai közül hányan döntenek úgy, hogy nekik ez már nem fér bele. Ha elindul a dominó, ha a mai fideszes szavazók már nem érik be annyival, hogy „de legalább Viktor van”, ha nem hajlandóak a nevüket adni a következő ejtőernyőshöz, ha az asztalra csapnak, hogy márpedig Matolcsyra adják már rá a hátul megkötős kabátkát, mert a privát életüket zilálja szét a kétharmad, az folyamatosan gyalulni fogja a Fidesz táborát."
@keresztanya fabi(en):
"Két peloton között egy hadnagy áll. Feje ugyan van neki, de ez még rosszabb. Régi halott. Alig van már némi fonnyadt hús az arcán, sima koponyaszerű fején egy-két kócszerű, asszonyosan hosszú hajszál, ahogy tovább nőtt a sírban! A szeme mintha gomb lenne: nem mozdul, és a pilla sem rebben. Most egy sípot tesz a szájába. Belefúj. Hang nem jön, de az állókép katonás pontossággal, egyetlen mozdulattal elindul. A merev lovak, a halott kocsisok, az élettelen katonabábuk. Némán mennek, egyenletesen és bizonyára örökké..."

Valami zsidó tollából, anno..
@anyósnyelv: Ez nagyon komoly. Szerintem ezen Gaudiék is fogják rendesen a hasukat a röhögéstől. :)
@Fabius: "Zugló bora, se nyaraló csíkban"

nyaraló? húzzák a csíkot? csíkba? polgárháború esetére egy békés szomszédországba el lehessen huzódni a szlovák rencámos rokikártyás telepjárókkal

zuglóbor? a zuglói hegyek déli lankáin? építkezés már nem lesz... érdemes áttérni szőlőtermesztésre...

apropó hivatal... azé a hivatal se kutya...
az építési osztályt 3-4 fiatal munkaerővel bővítették (tekintettel a drasztikus ügyszám növekedésre)... és lévén a nagy ügyfél roham (változtatási tilalom van az egész kerületben) a front offiszszal lehet csak beszélni... hogy hétfő+szerda+péntek ügyfélfogadással se zavarják az előadókat... többet tuggyanak "dógozni"... és még túlórázhatnak is:) a front office menedzser (vkinek a vkije) pedig a biztonsági őrök mellett rögtön el tuggya intézni az ügyek 99% át... (ugyanis csak azt kell mondani hogy nem lehet semmit... amíg...)

így őseink nem csak a rovásos feliratok, hanem a táj visszaalakulása miatt is hazatalálnak... a táj is 200-500 évvel ezelőtti természetes formáját kapja vissza...

szép új világ (nem) épül...
@keresztanya fabi(en): Nekem is nagyon hasonló élményeim vannak korábbi céges csapatépítő tréningekről.
@Pantagruel: Na csak kibújt a szög a zsákból. Ha már benne vagy a témában ezt a remek Légiós blogot ismered?? :)

vasihazafi.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=23&Itemid=29
@The Lonewolf: "a főhír az, hogy "Nem nyerő a gépadó" 33! ezerről 4! ezerre csökkent a kocsmai nyerőgépek száma"

azt hiszem ebből azt a következtetést vonya le dr kuszaszem, hogy mivel 1/8-adára csökkent a számuk, nem volt elég triplázni az adómértéket.... hanem 8 szorozni kellett volna...

ezt hívják unortodox adó FINOMHANGOLÁSNAK...
majd most igazítanak még rajta... hisz ez a logikus...
@keresztanya fabi(en): én nem tudnám élvezni. egyrészt bulizni utálok, sőt ökörködni sem szeretek. a hülye feladatokat meg főleg nem.
így nem én vagyok a csapatépítők célpontja.
főleg, hogy utálok csapatban lenni.
@keresztanya fabi(en): Nem enyém az érdem, én csak ollózom innen-onnan, mint Palibá, ph és egyéb javadalmazások nélkül..
hu.wikipedia.org/wiki/Rejt%C5%91_Jen%C5%91
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): elképzelhető, ha te szeretsz fogkrémet nyomni a másik párnájára, és hasonlók.
@The Lonewolf: "Érdekes itt a XIII. kerületben senki nem megy tüntetni a Tóth Józsi ellen. Talán azért, mert jól csinálja és a kerület folyamatosan gyarapszik? "

még lehet hogy eladósodva sincs...
@Penivaldes: ez valahogy így van

aki ellenállós politizálásra adná a fejét, előbb talán nézze meg ezt a két filmet, főleg a Felkavar a szél ajánlott:

www.imdb.com/title/tt0460989/
www.imdb.com/title/tt0117039/
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Nem miről, kiről!:-)
"Az ezüstkürtös takarodót fújt. Náluk valószínűleg takarodó. Mi úgy ismerjük ezt a dallamot, hogy "Nincs szebb az éjféli táncnál... hajlik a nő, mint a nádszál..."
@Gábriel angyal: csak vicceltem (nem volt egyértelmű?) nem vagyok otthon hazafias arcvonal "témában", láttam a Rambo-filmeket, ezt a honlapot meg most először
@Penivaldes: Nem,. én az vagyok, akinek a párnájára nyomják és még élvezi is, azt hiszi, ez már a népszerűség!:-(
@Pantagruel: Ettől függetlenül a magyar légiós srác blogja egész jó. :)
@Napkutya: "A KDNP pontosan ugyanúgy fog járni, mint a Kisgazdák anno."

100%, de megérdemlik... gerinctelen álszent bagázs...

keresztény katolikus HÍVŐ vagyok...

de a qva kdnp t jobban gyűlölöm mint a fidest...

ez a sorrend: maszop, szadesz, dk, kdnp, fides, jobbik...

nem hagytam ki senkit ugye? ne legyen sértődés és elfogulcság...
@keresztanya fabi(en): nekem eddig nem voltak jó tapasztalataim. csak az osztálykirándulásokból kiindulva.
amikor nem fogják fel, hogy nem, nem, nem iszom alkoholos italt. meg hogy nem maradok fel egész éjszaka.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): nem vagyok hisztis, de egy ilyen esetben szidnám a felmenőjét annak, aki odakente a fogkrémet.
@wagem:
Kedves walagem!
Valóban jól elvagyunk itten. Néha legózunk kicsit, vagy fémépítő játékkal ütjük agyon az időt, a csapd le csacsi is kedvelt errefelé, nota bene: nincs szükségünk újabb hobbira, ne adj ötleteket, ez bőven elég elég minekünk.
De azért igazat is szólsz, dugni azért szeretünk. Turult azt nem, meg besenyő szürkemarhák is kíméljenek, de egymásra néha azért rágerjedünk heteroakármileg.
Ferihegy az meg nincsen már! Vagy nem is tudtad?
Frissíccsed az ájgót, elavult…
@Penivaldes: A kettő nem zárja ki egymást!
"- Gorcsev Iván vagyok, foglalkozásomra nézve huszonegy éves, a Naszja Gorjodin-beli báró Gorcsev cári kamarás testvéröccsének a fia. Atyám kapitány volt a gárdában, és nagybátyám a Jusztveszti Versztkov kormányzóság katonai parancsnokaként védte Ogyesszát a fellázadt hadiflotta ellen.

Mindebből egy szó sem volt igaz. De egészen fiatal lánykák és öreg tudósok hiszékenysége állítólag korlátlan."
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): az összeset olvastuk, mind meg van, igaz kicsit megsárgultan, de könyv
@wagem: Neked ez a dugás, szopás mindig a gondolataid középpontjában van. Akarsz róla beszélni?
@Knósszosz: Liszt Ferihegy, ha igazak a pletykák, ideiglenesen!
Kaliszpéra, tezsvér!:-)
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): én nem kennék senki párnájára fogkrémet, sőt megvető tekintetemmel találkozna akinek ilyen jut az eszébe. és nem, kísértetet sem keresek többé a vécében:DDD
@Penivaldes: Felnőttként teljesen más, nem kötelező alkoholt fogyasztani és őrködni sem. Beszélgetni is lehet jókat buli közben tánc helyett. Ha előre eldöntöd, hogy nem okés, akkor nem is lesz az.
@keresztanya fabi(en): de én beszélgetni sem szeretek, mert megkukkolok az emberek közt. vagy hülye történeteket mesélek, amiknek semmi értelme. egy buliban én 5 percig bírom, aztán kimegyek csillagokat vizslatni.
@keresztanya fabi(en): Aki nem "társasági " ember, az is megtalálhatja párját, kivel irodalomról és ezoterikával lehet beszélgetni a csillagos ég alatt...

..dugás előtt!:-D
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: a rohat szemét fidesznyik fajtájukat.... már megint nem vettem észre a nemzetközi nyílt tervpájázatot...

makovec már nem él...

apropó nem volt ma sem címlapos halálhír? ő fődakotásága hogy van?

eta da kotta ...
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): de én nem beszélgetnék, ugyanis pont azért megyek ki, hogy egyedül lehessek.
@fülesboci: foguk fehérét. nem fehérjét. kb ennyit ér az irás...

van egy ojjan érzésem, hogy mind 2 lyó...

de a te kommented anynit i sér...
@Penivaldes: Mi is vizslattunk csillagokat, de nem csak buliban. Amikor derült éjszaka kivonulsz a városból jó messzire, ahol már nincs fényszennyezés, felnézel az égre, akkor látod, hogy rengetegszer több csillag ragyog odafenn, mint azt a városban látod. Telis-teli sziporka minden feletted.
Anno én is eléggé gátlásos leányzó voltam. Az első munkahelyem úgy kezdődött, hogy bekerültem egy válogatott férfi kollektívába. Egy hónap múlva nem lehetett rám ismerni. Beszélnem kellett sok ember előtt.
@keresztanya fabi(en): ha munkáról van szó, akkor beszélek, sőt azt mondják jó előadó vagyok. de a magánéletben utálok dumálni.
nem akarok nyelvtan nácinak tűnni, de nekem fontos a hejesírás...

tehát mindkettő lyó... fogafehérlye és fogafehére...

www.e-nyelv.hu/2011-07-28/foga-fehere-foga-feherje/
@Gábriel angyal: Ne csak a szád járjon - hanem kapd fel a bakancsodat, meg cumódat, aztán irány, ha ilyen jó mulatságnak tartod. Remélem csak búcsú lesz. Jó éjt.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Jaszasz! Kargó bázis is almás, ahogy hallom. Meg a konferenciális turizmus is ideiglenessen állomásozott hazánkban edájig. Mert ezek a dög bizniszmenek nem komázzák a fapadosokat. Inkább mennek Mongóliába a Etihaderlánsz-val, meg a Tugrik amúgy is keményebb lett a forintná.
Valamit el van itt jólcsinálva.
@Penivaldes: bezártad magad? akkor kell, hogy valaki kicsomagoljon!
férfiak közt nem vagyok gátlásos, velük elszórakozom.
velemenyvezer.blog.hu/2012/04/11/ravasz_politikus_helyett_olcso_ugyved_hogyan_ne_beszeljunk_egy_vilaglapnak?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_04_11&utm_campaign=index

"Elszalasztott lehetőség

Sajnos azonban a kormányfő valamiért nem élt a remek lehetőséggel. A válaszok tartalmát nézve az az érzése az embernek, mint amikor a tinédzser gyereket a vasárnapi asztalnál a szülők az első szerelméről faggatják, az pedig úgy próbál kibújni a kérdések alól, mintha a fogát húznák."

Mintha Ferivel is történt volna, ilyemi, nemcsak Viktorral, ugye?
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): igen! ragyogó alkalom a "kényes" dolgok lerendezésére. mindkét nem részéről
nem remete vagyok, csak marhára nem vonz az, amit bulizásnak neveznek.
@Penivaldes: Látom, látom!
Stefánia kisasszony reinkarnációja vagy, szemérmetes Erzsóknak álcázva!:-P
@Gábriel angyal: nem kétlem. biztosan olvasmányos. a légió nyilvánvalóan jó iskola, viszont szervezkedőknek nem ajánlanám. biztos vagyok benne, hogy akármi van (merénylet, fegyveres rablás, roma-gyilkosság), őket vagy legalábbis az ő dossziéjukat veszik elő először
@keresztanya fabi(en): Kényes? Nem kéjes? Ilyenkor kell kibeszélni az előzőeket, dicsőítve a meglévőt, hogy máskor is, vagy ponthogy elriasztva, hogy máskor ne!:-D
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Adok én neked Stefánia kissasszonyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
egyébként tényleg szemérmes vagyok, mivel ismeretlen terep nekem.
@Penivaldes: ahogy tapasztal az ember, úgy változik
@keresztanya fabi(en): Jogos! beszélgetni csak ruhátlanul lehet igazán fesztelenül!
"A király meztelen", hogy visszaevezzünk a témához azért..
Magyar Kornéliát az Ülnöki székbe, most!
@Penivaldes: szerintem meg alapítson családot
@dr. Bubó:
eztet -csak hüledezek- normális országban már lebombázták volna

mint a Zimmermann-t Floridában aki most arra jáccik, hogy sok pénze legyen és hülyének nyilvánítsák majd kiszabadul 2 hónap múlva jó viselkedésért bár a négerek -szerintem- le fogják vadászni csúzlival

a speciális ügyész -ezek is tanultak orvbántól???- még gunulkodzik mittegyen de a sajtmédia már ítéletet is mondott meg vissza is vonta hahahaha
@keresztanya fabi(en): de nincsen. ha kimentem nézegetni, akkor egyedül akarok lenni. ha meg nem akarok egyedül lenni akkor visszamegyek.
elmondok egy szutuációt.
kint ülök, nézem az eget, belülről filmet forgatok. ellazultam. minden oké
erre kijön egy másik és elkezd dumálni. én erre egy ideig hallgatom, aztán elosonok.
aszondom még kéne adó... mert ez a stadion nehogy megáljon félúton mint a 4es metro...

azért a kommentekbe olvassatok bele...

mellesleg a rádiókabaréban is most volt...
-közmunkkások építik a XXI század piramisai a stadionok
-a felcsúti ramszesznek...

sport.hir24.hu/magyar-foci/2012/04/11/fifa-licences-stadion-epul-felcsuton/
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): 38 éve kitartó vagyok, nem akarom elriasztani erre a kis időre, ami még van
@Penivaldes:
A Göncölszekér most gyönyörűen látható. Ahogy a rúdja meghajlik az Arcturus felé, felidézi a scmmittológiát. Az a dög a boszorkány szeme, ami elcsábítja a rudazatot. Szemérmesen pislog Makrai (Kudlik téglapor sminkjétől), ezért csak homályosan látja, hogy a Lévai galaxis születő csillaga, neki csak kurvára nagy fekete lyuk.
Sajnálod?
Kőtők kérdeznek ilyesmit. csak
@Knósszosz: na ha valaki ilyen szöveget levágna azt megajándékoznám egy átfutó mosollyal a pofimom:)))
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

aristonuoös és hadrianus vegyél példát meg Alexandros... és Achilleus meg Patroclos
@rodeo36: Ohó, a "görög" erkölcsök nem enyimek, ha erre utaltál volna!
velemenyvezer.blog.hu/2012/04/10/orban_viktor_harca_az_istentelen_kozmosz_ellen#more4374683
"A miniszterelnök szemmel láthatóan úgy gondolja, hogy a kormányzat eddigi teljesítményére nem nagyon tud apellálni. Nincsenek kézzelfogható sikerek, ezért marad a nagy ellenség, az „istentelen", „nemzet- és családellenes" liberálisok felmutatása."

Ellenségkép kell, nesztek!
@Penivaldes: Dehogy osonnál, védő, óvó karjaiba alélnál, hidd el! Alkohol nélkül is..
legyen poszt humusz álamfő mikovec. mikovec for prezident!

így nem lehet kikezdeni! az élete egy (nyitott/) lezárt könyv... nem hazudhat, nem beszél mellé...

35 éves ELMÚLT és magyar álampolgár... szóval megfelel... a fidesnek főleg... nem dumál vissza... jogilag ok...

fidesisztánban ezt le lehet papírozni... nincs leírva törvényben, hogy nem lehet bomlott... úgyis hozzák-viszik...
@Penivaldes:
Te, én ejbújdoklok...most!!!
Nem várom meg, amíg Egér ideér. Akkor aztán menekülhetek, és ráadásul már készségem sincs hozzá, mert a zűrsikálókat kivonták a forgalomból. A náza meg szóba se áll velem, mióta leősziztem a Barackjukat. Mi a fcsináljak???
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): nyugodj meg. elosonnék, és pont akkor amikor szegény férfi azt hiszi, hogy az éjszakát velem tölti. elosonnék, és magamba kuncognék szegénykén, akit másnap reggel nagy integetéssel üdvözölnék, és egész nap pislognék rá, este meg megint otthagynám.
@dr. Bubó: lehet.uriember nem beszél iyg-
@Knósszosz: Egér nem jön ide. elrepült.
így kénytelen vagyok elfogadni támogatásod.
@dr. Bubó: erre jár neked egy szécsényidijj,
jövö héten megkaphatod. post humus
@fülesboci: ??? ki itt az uriember??? én is gondolkoztam rajta... de kicsit gondolkozz el hogy kinek köszönhettyük, hogy épp ott tartunk:

a brüsszeliták ellen küzd a nagy magyar nemzeti teljhatalmú kormányzó...

és hogy volt bőr... a pájázatok nélkül... kiráji-püspökiudvari építészként tervezni minden KÖZberuházásokat...

olvasd ezt... nem is érti hogy ijjen "pedigrével" rá miért vonatkoztak a törvénmyek... amikor ő volt a "táltos"...

olvasd mit mond:
"Tervezőirodája 2010-ben ment csődbe, hat embert kellett elküldenie, erről keserűen nyilatkozott: "Az ember leszállítja a munkát, kér egy teljesítési igazolást, majd elküldi a számlát. Pénz még sehol, az összeg negyedét viszont rögtön be kell fizetni az államkasszába. Aztán nem fizet a megrendelő. A következő sem fizet. Az APEH ekkor zárolja a számládat, két hónap múlva már a rezsit sem tudod fizetni, küldheted el az embereket."
Irodájának, a Makonának a felszámolása egybeesett azzal, hogy Rómában a La Sapienza Tudományegyetemen díszdoktori címet vehetett át. Erről így beszélt az Építészfórumnak: "Ez egy rendkívül érdekes, ambivalens helyzet. Ott barokk ruhába fölöltöztetik az embert, nagy ünneplést rendeznek, és miközben ezt átéli, elkerülhetetlenül átéli azt is, hogy 75 éves korában bezárták a boltját." "
@fülesboci: ja bocs azt hittem izééé... félre értett Elek

de mind1... miért? hogy elvegyék rögtön utána?
...nekem nem kell szécsényi díj...
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Kerényi mély hatást gyakorol(t)rám, nekem semmi közöm ilyesmi dolgokhoz. Rejtő viszont... hmm. Azt hiszem, miatta kezdtem el olvasni, aztán kurváraszeretni megint olvasni. Szíjjártónak melegen: "hatakamata patrata csinn bumm" - nekem élmény volt, úgy tizenegy évesen. Talán még van esélye felnőni hozzá.
@keresztanya fabi(en): Az bizony, nem a szépsége hódított meg egyes-egyedül..:-)
Akkor valamelyik szépség-libát jelölném, nem Ciccolina kihívójaként!
Ja,az lmp-hez lenne egy olyan kérdésem, miért nem a szabadság szabályozását akarták népszavaztatni, az egyébként nem változó próbaidő helyett.
Megkövetem Gabrielt, mert az lmp ugyanolyan pöttyedt p**** mint a jobbik, ha az ellenzéki szerepbe kellene belehelyezkedni.
@Knósszosz: Nekem még most is, kár, hogy a megfilmesítései úgy sikerültek, ahogy..
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Akar a franc háborúzni, inkább iszom egy söröt.
teszem hozzá... lévén kiráji udvari építész (tervpájázatok nélküli felkent)

a nem fizető megrendelők nyilván a KOMCSI elvtársai voltak...

akasztyák a hóhért, vagy meglopják a tol vajt hasonlattal tudnám...
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Nekem mondod? Nekem írja, hogy a tolerancia nem választás kérdése, mikor én is pont erről írtam neki.:D
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Hát nálunk a cégnél még képesek lesznek megjátszani ezt a szabi kérdést. Eddig is célozgattak a középvezetőknek (mivel néhányuknak a helyettesítése nincs megoldva), hogy ennyi fizetésért elvárják, hogy ne menjenek el szabadságra. A melósoknak, meg állásidő helyett, ha összegyűlik 8 mínusz órájuk, automatikusan szabit írnak ki, hadd fogyjon.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
löttyedt, nem löttyedt, mindenki olyan bikacsökkel harcol, amilyne jut neki!
"Girhes macskának nem jut jó Egér!"
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Ne reménykedj... Rejjtőt nem lehet vászonra vinni. (ha kerényi megpróbálja a haverjaival, magam taszajtom le a Mátyás téri mászókáról!) Rejtő nyelvezete talán mág átjönne filmen, de azok a képi megjelenítések a szövegeiben...nincs rendező aki ezt meg tudná csinálni! Passz, ez az én véleményem. Zseniális pacák volt, köszönöm a kölyökkoromat neki.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Akkor ebben egyetértünk. Helyes is, értelmes is. Jobb volt nézni, mint az a régebben csirkeoltogató, majd médiás pozsgásfejű pfit
mellesleg még az indexnek is életben van...
a stílus (tőlem plagizálták)

www.schmittify.com/go?url=index.hu
@Knósszosz: Igaz, ami igaz..meg amit beleképzelsz, mint Ő is tette, a kávéházban, állítólag Afrikában sem járva..
Nem is tudom, várjam-e az Alapítvány megfilmesítését, vagy hunyjam le szemeim időben?
@Penivaldes: Rátámadtam angyalkánkra, merthogy kiherélt beadványt adtak be a kormányhivatalba. De az csak egy zuglói goebbelsörs csak. De mit gondoljunk a zöldek országos pártközpontjáról akiknek sikerült úgy kiismerniük a régi és új mt-t, hogy egy nem változó passzus ellen gyűjtenek aláírást...
MIÉRT NEM LEHET NEKÜNK NORMÁLIS ELLENZÉKÜNK?!MIÉRT?!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Hu-hu-húúúú....
Miért kell a monitorra köpnöm a vacsorámat? Sajnálod b...+??
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Időben, legalább is ma este. A többivel ráérsz később. Asimovról tettél emellítést, vagy rosszul értelemzettem?
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Manapság tényleg szegényebbek vagyunk a templom Egerénél. De most már Egerünk sincs:(((((
@Knósszosz: Már volt egy borzalmas feldolgozás nem? Borzalmas volt. Valamikor a '90-es években...
Fabius! ráérsz reggel 5kor? kéne egy uj poszt a felcsúti ramszesz piramisáról...

pl át lehetne számolni bulvárkacsás lélegeztetőgépre
vagy a támogatók jeles köre is figyelemre méltó... (közgép mol cba stb:)
de lehet a korábbi átadások fényében is...
már az előzőt is hatalmas kaliberű nemzeti nagyságok méltatták...

dr dr dr dr dr !!!! sitt pálesz

"A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke, dr Schmitt Pál kezdte a beszédek sorát. Schmitt elmondta, hogy "a Puskás Akadémia kollégiuma olyan ház, ahol több, mint száz gyermek tanulhat. A sok gyereknek pedig százerenyi irigye van.” Schmitt szerint a Makovecz Imre tervei alapján felépült kollégiumban „jelen van a legismertebb magyar, Puskás Ferenc lelke.” Schmitt arra kérte a fiatalokat, hogy "minden nap kacsintsanak rá a Puskás képére, ebből tanulhatnak egy kis vagányságot." "

a linkben van foto is erről a nemes lelkű harcos társról...
tudod a mikovec az harcolt életében végig a moszkoviták majd a brüsszeliták ellen... hál'sten voltak jókomcsik akikkel tudott együttműködni, akiktől fogadott el sok szép megbízást...

www.pfla.hu/?q=news/490
Na kellett emlegetni az Egeret!!!
Most ragadt a tenyeremhez.)))
@Penivaldes: Scroll és ezt nem is láttam.
Bocsi, bocsi!
Nem akarom kihúzni a gyufátot, meg csalódást se okozni Néked:))
Hahaha... (hol van Rodeó?)
Tök jó dolog haverokra találni, még ha az csak virtuális szinten valósul is meg.
Köszönöm Neked/Nektek!!
még lehet ojjan olvasata is hogy érvényesülni Puskásnak itthon nem sikerült...
bár a diktátorokkal egész jol kijött...

aztán ott van a stadion nemes funkciója... nagyobb fides családi ünnepeket szülinapi bulikat pont meg lehet tartani...

remélem a führer hátsókertjében épült hogy ne kelljen metró összeköttetés... mert a metróval kicsit pechesek vagyunk...
A megfújt takarodóról jut eszembe, hogy nálunk a laktanyában anno az a parancs-mondás járta lefekvéskor, hogy: elektromos oroszlán!

Azaz: villany leó!!! :-)))

Egyéb debilségekért klikk ide:
fradyendre.blogspot.com/
;-)
@Knósszosz: Podeónak még korán van, későbben ontja ránk áldásait vélhetőleg!:-P
@Penivaldes:
Oké! Mondom: Köszi!
Mindenki a haverom, a hölgyeknek kézcsókom!!
Szív meg merre van?
Mindegy, már én is pofán vagyok vágva evvel a "kialófaszlesz a következő pojáca" című társasjátékkal, fárad az ember no.
Nézek valami ehetőt, hátha elküldhetem orgonát szedni ma még, akire viszket a tenyerem.
Figyelek...
Pofonok földjén

Az EU tőlünk várja a befektetői bizalom visszaszerzését, miközben a magyar kormány gyakorlatilag házhoz megy a pofonért, újabb ötleteléssel bizonyítva saját koncepciótlanságát.

barikad.hu/bazso_balint_pofonok_foeldjen-20120411
gondolom ehhez a korábbihoz illeszkedő...
meonline.hu/archivum/jovoakademia/

a foci mekkája... a labdarúgás temploma... a felcsúti ramszesz piramisa...

dr zorbán korunk szécsényije...
felajánlotta (azország) birtokainak 1évi teljes jövedelmeit AKADÉMIA építésére

nemes lélek...
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Reggel, tudom.
Néha a kávémat komolyan messzebbre kell tennem a kezem ügyétől. Olyan beszólásai vannak, hogy:))
@Gábriel angyal: Koncepciótlan országnak ilyen pártok dukálnak...
@keresztanya fabi(en): Komolyan mondom, olyan gatyaszaggató hülyeségekkel bírnak előállni, hogy az ember falnak megy tőle, de komolyan.:D
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Hát állat vagyok én?
Imádom!!!
Elhallatszik odááááiigg? Knósszosz hívja Penit, Peni jelentkezz!!!
De tényleg, nagyon jó Vele.
Hálátlan egy egere van...Grrrr!!
1et tudok mondani... a jobbiknak üzenem, hogy a faházak jól égnek...
@Knósszosz: Nono, lehet, hogy elfoglalt, dolga van, mással, ne kárhoztasd és főleg: Felebarátod nőjét meg ne kívánd, vagy, ha igen, ne tudja meg!:-D
viszont erre sincs szükség... a leenddő exminiszterelnök... V. Orbán fáraó uralkodásának végezte után 3-5 évvel meg lehet majd nézni ezeket a házakat...

alig várom...
@Penivaldes: Próbálgatjuk a kulcsmondatokat a kisegér előcsalogatásához...
@Penivaldes: hogy milyenek vagytok. lehet, hogy szegény Cincogi elhagyatottan hever egy falevél alatt, ti meg..á,hagyjuk:)))))
@Knósszosz: :) Hm.. Rejtőre ráadásul a Kocsmáros Pál illusztrációk ugranak be.. némileg popeji képek.. Nem vagyok teljesen fantáziátlan, sőt, de mégis.. Na ezért nem hagyta egy darabig Mrquez, hogy filmesítsék.. (meg ezé nem kell tévézni a gyereknek, hogy belül a képek jöhessenek..na ezt énanyukám ellőtte, úgy látszik, vagy én a tévézéssel..)
Jó estét, amúgy. (Bocsánat, csak így bedumálok, köszönés nélkül, mintha örökre..)
" Makovecz: senkinek semmi köze az Orbán Viktorral való viszonyomhoz

Nem csekély meglepetést okozott szakmai körökben, hogy a Fidesz jóvoltából az új "Alkotmány – a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) mellett két évtizede működő szervezet, a Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia (SzIMA) helyett – Makovecz Imre építész nyíltan jobboldali művészeket tömörítő civil szervezetét hozta helyzetbe a magyar kultúra államilag dotált befolyásolására. A megszavazott összeg évi 100 millió, plusz székháznak a 2,3 milliárdból felújított Vigadó. A cél már világos, de program még nincs hozzá. A HETEK interjúja. "

kutasi.blogspot.com/2011/06/9989-makovecz-imre-senkinek-semmi-koze.html
Egér, egér, ki a házból,
Most jöttem a kávéházból!
Már ott is kerestünk, mert segítünk Peninek
az eredeti interjú

pl. :) "a Magyar Művészeti Akadémia használatba vétele nem egy baráti kapcsolat következménye, hanem szükség van rá, ahogyan Hoffmann Rózsákra is szükségünk van"

ezzel nagyon egyetértek... pont anynira...

"-...Az őáltaluk kitalált Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia csak később és kontraként keletkezett.
– Érdekes, a sajtóban pont fordítva jelent meg.
–  Csodálkozik? Mindig ugyanaz történik: ha a magyarok összekapják magukat, és saját maguk kitalálják, hogy holnap mit akarnak csinálni, abban a pillanatban megjelenik egy erő – melyet csak a Jóisten tudja, hogy ki fizet és támogat –, és megpróbálja megakadályozni. Előkerülnek azok a máig élő, tipikus vádak, hogy a magyar az fasizmusra és nácizmusra hajlamos fajzat, amelyik bűnöket követett el a cigányokkal és a zsidókkal szemben. De a németekkel szemben is ugyanez a mentalitás érvényesül politikai és gazdasági vonatkozásban egyaránt. "

"– Most, hogy ebben a kitüntetett pozícióban befolyásolhatják a magyar kultúra jövőjét, van már kikristályosodott programjuk?
– Még nincs.
...– Elég lesz erre évi százmillió forint állami támogatás?
– Fogalmam sincs, majd kiderül. "

www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4401
Szerintem meg ebben most igaza van a KDNP-nek.

Civil foglalkozást nyugodtam lehetne folytatni a képviselőség mellett.
Csak azt kéne megtiltani, hogy valaki állami intézmény vezetője, felügyelőbizottsági tagja, önkormányzati képviselő, polgármester, stb. lehessen az országgyűlési képviselőség mellett.
Miért ne lehetne valaki pld. cipész, miért ne suszterkodhatna, ha mellette OGY képviselő?
Szerintem meg ebben most igaza van a KDNP-nek.

Civil foglalkozást nyugodtam lehetne folytatni a képviselőség mellett.
Csak azt kéne megtiltani, hogy valaki állami intézmény vezetője, felügyelőbizottsági tagja, önkormányzati képviselő, polgármester, stb. lehessen az országgyűlési képviselőség mellett.
Miért ne lehetne valaki pld. cipész, miért ne suszterkodhatna, ha mellette OGY képviselő?
@dr. Bubó:
Na igen, alapítványi kurátor se lehessen.
De orvos, cipész, pék, építész miért ne?
"-Megbocsátotta már Orbán Viktornak, hogy mégis Schmitt Pál lett a köztársasági elnök?
–  Schmitt Pált nagyon régóta ismerem és szeretem, és jól csinálja a dolgait. Kész."
@tollas: egyetértek, de most ez a kérdés belpolitikailag nem aktuális...

a főkérdés hogy megy a pénzherdálás és az egyretöbb adó...

= álamcsőd...
@whatsoever:
Legyünk pontosak; Korcsmáros. Nyilván beragadt a karakter, de van ilyen, és a tévé le van szarva! Ameddig van könyv, addig biztosan, nekem legalább is. Én egy könyvtárban érzem magam a legjobban. Az a szag (hülyéknek) nekem illat, de a a legfinomabbakból való.
Nem tévedek ugye, ha Te sem utálod?
@tollas: egy képviselő ne suszterkodjon, mert vastagon megél az illetményéből
a suszter az nem
@Penivaldes: Muszáj előcsalni.:D Ráér utána megtudni, hogy nem kap semmit:D
Rohadék pénzéhes banda!
Az édesanyjukat kiállítanák az utca sarkára egy kis aprópénzért, és eközben nyomnák az ájtatos, szemforgató álkeresztény dumát.

A pénz az Istene a KDNPs kufároknak!

Éljenek csak meg 47 ezerből, kapnak hozzá kecskét Hegedűs banyától :O)))
@Putyilov gyári melós: Az túl sok, meg állatkínzás lenne... Mégiscsak keresztény konzervatívok...
@Knósszosz: Nem, nem tévedsz!! :)) A könyvtár a csendbe ágyazott csodák lelőhelye, és a magammal csendbe-harmóniába merülésé, vagy épp felfedezésbe villanyozódásé.. Egy kedvenc költőmet 13 évesen véletlenül nyúltam meg a polcon.. (Szilágyi Domokos, és éljen a drága Attila is..) És a Kocsmáros leírása után volt valami homályos rossz érzésem, hogy nemoké.. De a képre, emlékre figyeltem.. Köszi, hogy felidézted mindezt!!! :) :) :) Off, vagyis még offabb: Húsvét után kedden láttam egy pasit a metrón, kissé másnapos és munkában fáradt arca volt, azt játszottam, lehet, h te vagy.. :) (Te vótál?? )
@Fabius: na mára elfáradtam... reggel jövök korán, olvasni

a "felcsuti ramszesz piramisa" posztod...

mert utána meg már zuglói poszt lesz...
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): na, ha már bekerült oda, kikerülés után nem fog visszatalálni az eredeti foglalkozásához
akit a mozdony füstje megcsapott...
@keresztanya fabi(en): De nem is kell, átképzés után a szövőnők sem mentek vissza anno vájárnak, nem?:-P
Hát, a kerszténység közéletbe kapcsolódása apropóján..: csak annyit állítok, hogy jó sűrítő a kép.. : www.facebook.com/photo.php?fbid=10150737436743415&set=a.479883298414.268692.16942753414&type=1&theater
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Hogy mi van?? :) Írta Knósszosz, h hétfőn pálinkázott.. És utalásból tudom, h Szív pl. errefelé lakik.. hát lakhat más is, és érdekes elképzelni... és mit nézzek a metrón, arcokat-sorsokat, nyilván.. Nnna.
@Gábriel angyal: TE nagyon szánnivaló vagy. Készülj háborúra, hájpold ezeket, undorít ez a fajta hozzáállás, és igen bízom abban, hogy ennyi ámokfutás, népnemzeti hablatyolás után jön majd valamikor egy európai, normális gazdaságilag és mindenképp nyugatkonform értelmes csapat kivezetni a ti általatok teljes sötétségbe tartott embereket is. Mert a jövő nem lehet más az országnak, mert ti a tévút, a zsákutca, a csőd vagytok.

Minél öregebb leszek, annál inkább hiszek ebben, és jó, hogy így egyre tisztábban kijönnek a te alaphiteid. Látszik legalább, mi van a mosolyaid mögött. Borzalom.

Az abortuszt ne keverd ide, az volt ezer évek óta, van, lesz is, mert a nők nem sima petezsákok és bőrrel bevont babakihordók csupán, akik parancsra nekiállnak übtre szülni, mert a Vezér - Hitler,Sztálin, Rákosi, Csau, Orvbán, akárki barom - sok csicskát akar látni hajlongani.

Ebbe belepofát jó lenne, ha nem nyitnátok, mint a faszkalap kereszténydemagógok. Akkor szül valaki, ha értelmét látja szülni. Majd te és a hasonszőrűek megmondjátok a nőknek, hogyan legyen, nem?! Röhej. Nem irigylem a nejedet.

Passzívan állnak ellen ezek az erdőben sunnyogók. Minek, kérdem én, gépfegyverekkel? Baszd meg, az erdő nem az övék, hogy ott csesszék szét a csendet és a természet rendjét a nagy bazi készülődésükben. Mindig csak a pusztulás jár a fejetekben, hadováltok mindenről terelésképp, de a legkártékonyabbak ti és az eszméitek vagytok. Azok borították vérbe a világot...

De hallgass csak Holdviolát, pár ilyen szöveg és remélem, ember nem lesz itt, aki elhiszi ezt a szelíd álarcodat. Neked valami nagy gáz van a lelkedben, te szegény.
index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/11/birsagok/
"Törvénytisztelő magyarokra nem alapozható egy stabil országvédelmi költségvetés – sarkosan akár így is felfogható az, hogy a kormány a költségvetésben tételesen, százezer forintra lebontva felsorolja, hogy az egyes hatóságoktól mennyi bírságbevételt vár 2012-ben. Az első negyedévben azonban költségvetési szempontból tragikusan törvénytisztelők voltunk, a tervezett bírságbevételeknek mindössze 10 százalékát sikerült összeszabálytalankodnunk."

Bír(ó)ságra, magyar!
@Penivaldes:
Knósszosz jelentkezik, vétel!
Na, most megnyugodtam. Láthassa mindenki, hogy én nem...detélleg nem azé. Maradj ezen a frekvencián, mert ha nem tudok rád hangolni a későbbiekben, az súlyos következményekkel járhat. Számomra. Szeretem az erőset (a Wasabi csak lájt mártogatós), de tökön szúrom a szomszédom, ha ha holnap nem talállak-e vituális térben, ó istennőm! Én mint kikeresztelkedett dakota térdre borulok eléd, és törzsem hagyományai szerint homlokomra illesztem talpad, a tisztelet és feljebb valóságod elismeréseként. Aztán ha taszajtasz rajtam, legfeljebb átszakítom a deszkabudi ülőkéjét, és ott teljesedik be nyomorúságos sorsom, ahol valaki másnak kellene lennie.
Kedves vagy, köszönöm!
(lehet elméleteket gyártani, várom...)
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": miért, mi van egérrel? Csak nem egy macsek bendőjében végezte?
@Penivaldes: Figyelj, te nem tudhatod ezt. Voltál olyan helyzetben, hogy erre kényszerültél? Elméletben levezetek én neked is mindent és megoldom két perc alatt az életed, mibe van az nekem? Más helyzetét ki tudja átélni? De ugye a kereszténydemagógok nem engednek sulikba felvilágosítást, cotonautomatákat, stb.

Kurvaszar megoldás az abortusz, de van, amikor csak az a megoldás. Olvasd el Ljudmilla Ulickaja zseniális könyvét, a Kukockij eseteit. abból talán megértesz valamit. A legnagyobb vakítás ezen vinnyogni, amikor azon meg egyre kevesebbet vinnyog itt bárki is, hogy milyen életbe kell szülniük sokaknak Orvbánék csodás működése nyomán? Nézegesse az abortuszt elítélő Romániát, gyönyörű példa a sokasodó népre. Hogy mit ért el vele az a másik Kárpátok Ökre.

És bizony ez faktum: egy nő két dologra képes mindenáron: hogy legyen illetve hogy ne legyen kölyke.
három év feletti beteg gyermeknél nem mehetsz el táppánzre, mert kirúghatnak értre. Fizetetlen szabadság esetén védettséged van, vagy vegyél ki rendes szabit, amit megvághatnak. A többi ebben benne van. Szép új jövő. Talán ezekről kellett volna népszavazást kiírni.
penzcentrum.hu/karrier/lapatra_kerulhetnek_a_beteg_dolgozok_juliustol.1032229.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Mellesleg Oroszországban van a legtöbb heroinfüggő is, a lakosság arányában... de így már igazán egy posztmodern eklektika a "kép", és ezen a ponton el is ment a kedvem, hogy derűsen lássam.. a kerszet szerepét... inkább kérdőjelet látok meg egy szomorú, dundi katonát a hidegben..
@aritus: Hát, azt hiszem eltünt...:( Nincs sehol... Szegény Peni sóhajtozva várja, de hiába:D
@a szív fészkei: Szerintem ne strapáld magad, nem éri meg, hogy felizgasd magad ilyesmi miatt.
@dr. Bubó: látom küzdesz, hogy az egérsiratás mellett komoly dolgokról is szó essék:))
Makovecz egy rémes alak volt."– Most, hogy ebben a kitüntetett pozícióban befolyásolhatják a magyar kultúra jövőjét, van már kikristályosodott programjuk?
– Még nincs.
...– Elég lesz erre évi százmillió forint állami támogatás?
– Fogalmam sincs, majd kiderül. "
Ez mindent elmond róla.
@whatsoever: Ja, én is azokra emlékszem, a Fülesből.

Amikor láttam Updike Eastwicki boszorkányokját, totál kiborultam, mert - hiába a zseniparádé: Nicholson, Cher, Sarandon, Michelle Pfeiffer - kurvaszar lett a regényhez képest. ugyanez a DAjka Margit játszotta Örkény Macskajátékkal. Imádtam Dajkát, de a film köszönőviszonyban sem volt szerintem a művel és Sulyok Mária mámorító- szívszorító alakításával a színpadon.

Néha jó magunkban elképzelni, bezony ám ohne film...
@a szív fészkei:bezony, bezony minimálbérből meg 67 e gyedből isteni színvonalon meg lehet élni. lehet próbálkozni!!!! nap mint nap látom! még úgy is, hogy turkálóban vásárolsz ruhákat és játékokat is
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Tudom, hogy nem fogja és lepereg róla, de szerintem a méregről ki kell mondani, hogy az, még ha illatos szép dobozkában adagolják is. Mosolyogva bájosan tukmálva.

Zöldül a fal a rádobált borsóhegyeimtől, oké. :-DD
@whatsoever:Ez nem úgy vót!
De aranyos!
Nem metrózom, nem vagyok én krőzus, hová gondolsz? Meg beszari is vagyok, mert a londoni fogadóirodákban komoly téteket lehet tenni a bugapesti (ja) metróra, hogy beér-e a szerelvény a Klinikáktól a Nagyvárad térre, anélkül, hogy szénné égne. Az oddsokat nem tudom, nem vagyok játékos alkat, de ha erre fogadni lehet, akkor inkább gyalog-galopp.
Reg-lakk (Rejtő)
Kedves vagy, köszönöm!
(lehet elméleteket gyártani, várom...)
Ezek után sorszámot rakok, ha kedves akarok lenni valakihez, mert jön a ...és csak énizé rá.
A kdnp egy parazitaiker a fonnyadó narancs citrom színű orcáján.
@a szív fészkei: Igen, az egyetlen, akinél azt éreztem, a film természetes módon és szinte veszteség nélkül visszaadja a könyv atmoszféráját és valahogy.. az egész szövetét (most hadd ne bonyolítsam, azzal is csak lehúzok a sárba dolgokat): Szóval az Menzel volt, a Hrabalokkal.. De lehet, h nem láttam még pűr jó dolgot.. (És tán a Gyűrűk ura..)
@keresztanya fabi(en): Én csak ott vásárolok, becsszóra unnám a drága boltokat, ha tehetném se mennék költeni. Bemegyek ugyan egy-két ilyenbe, megnézem, mizu, mire hajtsak és irány Horány! Meg a vatera, ma is mit lőttem!! :-DD

DE más azért, amikor én úgy próbálok cuccokon szórakozásból spórolni, hogy azért van mihez nyúlnom. DE akinek nincs, annak ennyi pénz borzasztóan kevés és már nem vicc az ilyen olcsó ajánlatvadászat.
DE az egész Belváros lassan secondos boltok szigetévé alakul, ami mutatja, hogy hová jutott az ország. éd ezek a boltok az utóbbi egy-két évben települtek oda. Valaha ott voltak a drága helyek, ma??? Engem nem zavar, sőt - csak azért a mit engedhet meg a főváros legdrágább környékén az ember - hát jó szociológiai mérő.
@Knósszosz: Egyedi a sílusod, de én bírom, ha ez számít és nem tekinted buzulásnak!:-D
@whatsoever: Igen, Menzel (meg anno Forman) tudja ezt. Mennyire igazad van!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Persze.De elálmosodott a Drága. Hát akkor jó éjt Neki, illik ennyi idő után azt mondani, hogy...kedvelem?
Leszarom, akkor is. Oszt jónapot! nabasszameg
@aritus: És folyton sértett volt. Uhhh, kellemetlen egy lény, amilyen ennek minden vazallusa.
@keresztanya fabi(en): hát erre már tényleg szavakat sem találok, rohadékok!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Hát tudod, vicceskedhetsz, de amíg ez a nők nyakába van sózva, plusz pasik lihegik bele a pofádba, mit csinálhatsz magaddal, addig ez nem olyan nevetős téma. Egyszer feküdj csak ott - és még semmi kaparás, fájdalom, alázás a köbön, stb. meg ilyesmi - csak abba a kis laza vizsgálópózba vágva... Átértékelnéd az életed.
@Knósszosz: Te még nem ismered bioritmusát, új vagy! Akkor megy alunni, mikor Szív megérkezik!
@a szív fészkei: Szerencsére ilyen nehezen fordulhat elő velem, de más igen, úgyhogy ez tényleg nem vicces..ráadásul még félig komolyan is gondoltam, mint általában!
@whatsoever: Gyűrűk ura egész jó volt filmben is, de én inkább maradok a könyvnél, akár többször is. Anno még a az első kiadást sikerült megszereznem, többedik nekifutásra olvastam el, azóta többször is. Igazán az a filmmel a problémám, hogy először olvastam a könyvet. Elképzeltem magamban a szereplőket, ezek nem tudtak visszajönni a filmben. A szereplőkön kívül ok volt a látvány.
Látványban ami elragadt, az az Avatar volt, zenéjével összeolvadva.
@a szív fészkei: Hű, én is Formanra gondoltam még, (Tűz van babám, Elszakadás) de hozzá nem tudtam könyvet hirtelen.. (érdekes, hogy egyeket gondolunk néha, pedig olvasom, hogy pár klasszissal tájékozottabb vagy .. nekem is van "törzsanyagom" a kis fejembe', de nem annyi, inkább néha, mintha valami érzékszerv lenne belül, de az anatómia atlaszban nincsen benne.. na, desokat offolok, bocs..
@a szív fészkei: ja én is rosszul vagyok Gabrieltől, idejön, kellemkedik, közben kőkemény náci. Csak én többnyire átugrom, amiket írkál, meg a linkjeit sose nézem meg, így védem magam. Na meg ettől az abortuszos dumától, hogy hány gyermek nem született meg, ettől végképp hányni tudok.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Drága oké, hogy én lettem általad kinevezve az ügyeletes rémboszinak, de már egy ideje itt puffogó viperáskodom. :-DD Gábriel felcseszte az agyam, most levezető mozgok.
Ameddig kedvem van.

Penikétekkel semmi bajom , aranyos kislány lehet - hozzám képest mindenképp - de ezt abortusztémát kicsit gondolja át, ha kérhetem.
@aritus: Ja ezzel jönnek a holokauszttal szemben, hogy a magyart direkte így végeztette ki a szoclib kormány meg anno Kádár... Az a vérbarom, Pázmány-szégyene Jobbágyi Gábor dobta ezt be anno. Emlékszel a dávodi kislányra?
@a szív fészkei: Még jó, hogy nem voltál délután. :)) Az jól felbosszantott volna.:D Áldozat szerepében: szegény jobbik, akit tuti kináciznának maguk közül egy papcsák ellenes tüntin.
@a szív fészkei: aki kb 13 éves volt és meg akarták vele születtetni a gyerekét? Valami rémlik, Alfa egyesület vagy mi a neve?
Félreértések elkerülése végett leszögezem, hogy abortuszellenesnek még véletlenül sem érzem magam, mindösszesen a közös felelősségre igyekeztem (volna) ráhomályítani!
@whatsoever: Ja lehet, hogy Forman nem is dolgozott fel Hrabalt, csak azt a rá is jellemző cseh aranyhumort mívelte fényesen. Utolsó Menzel-film, amit láttam anno valamikor Moziünnepen fillérekért, az Őfelsége pincére voltam. Eszelősen szép és igaz film. Nem tudom, hogy bír még mindig ilyeneket rendezni, annyi frissességgel, tisztasággal.

Itthon ilyen rendező sajna nincs.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": miközben ugye olyankor kiabálják, hogy nácik haza, amikor egy tüntetésre odamennek ellentüntetni, meg verekedni.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": De olvastam. Arra írtam, hogy januárban azért kicsit más volt leányzó farfekvése a tüntin, mint ahogy előadta. Szegény Jobbik.

Ma József Attilánál gerontológiai szakkör volt (magunkat is beleértve), alig ment oda fiatal. Na ez jobban elszomorít. Nekik JA semmit nem jelent már? :-(((((
@Knósszosz: Nem metrózol? Akkor nem te vótál.. Pedig szimpi lettél vóna.. :)) Ez a metróra fogadás megütött... de persze miért ne lehetne létező dolgok valószínűségére fogadni.. :( nekik nincsen kádéjempéjük, aki leoktassa, mire etikus.. (sic)
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Nagyon is számít. Nem azért vettem elő a virtuális sperhaknit és törtem be ide, hogy... érted bizonyára.
Régóta olvasom a blogot, de nem volt merszem beszólni, ennyi oszt kész. Kurva jó, nem hagyok ki egy napot sem. Már, hogy olvassam. Nem vagyok naív, Te itt valaki vagy. Hát ezért is kösz a vélemjénedet, maradnék ha lehet. Halyrá matyarock!!
www.youtube.com/watch?v=OcDqSyhNJtY
@aritus: Sztem lesz még itt jó néhány durva dolog, amiről még hallgatnak, mint sz.r a fűben.
A műszakpótlék megvonása sem lesz piskóta, nekem érinti a beosztottaimat. Ha nem vállalja be a cég az alapbéresítést, akkor megint pár ezerrel kevesebbet visznek haza. Úgy tudom, hogy a bérkompenzációs pályázathoz június végéig kell jelentkezni a cégeknek, az MT pedig július01.-től lép életbe, és akkor a műszakpótlék megszüntetése ebből kiesik
@aritus: Végre, végre! Ezért járok ide tán, mint Penikénk is, vélhetőleg, nem?:-D
@aritus: Igen, az a horroros mocskos nyomásgyakorlás. Ilyen ember egyetemi tanszéket kaphat!!! Aki lelki erőszakra buzdít, durván beavatkozva valakinek -egy védtelen gyereknek!! - az életébe. Kiteregetve a legbensőbb dolgait újságokban, mindenhol.. Nem most kezdődött a romlásunk.
@a szív fészkei: miért is jelentene? Méltatlanul elhallgatják sokszor, nem csak most és nemcsak őt!:-(
József Attila: Tedd a kezed

Tedd a kezed
homlokomra,
mintha kezed
kezem volna.

Úgy őrizz, mint
ki gyilkolna,
mintha éltem
élted volna.

Úgy szeress, mint
ha jó volna,
mintha szívem
szíved volna.

Ehhez nem kell semmit hozzáfűzni..
@whatsoever: Egyébként én is megnézem, kikkel utazom ott, ha együtt égünk esetleg... De a buszok is füstölnek a seggem alatt - múltkor már fekete volt a Délinél hátul minden. Szólok a sofőrnek, hogy héhó, valami ég. Megrántotta vállát, na und és gázt adott, valahogy elvergődhetett a Moszkávig - juszt is!4 - mert aznap nem írtak tűzről. Szóval bárhol megdögölhetünk. A tízezrünkért.
@Knósszosz: Nem valaki vagyok, csak egy errejáró, felületes véleményalkotó, de az utóbbin van a hangsúly, kérem szépen!:-)
@a szív fészkei: Őfelsége pincére gyönyörű... a könyvtől is odavoltam, árad a személyes tudat és mégis, mégis átfordul egy ponton, hogy a történelemről van szó... (A rátóti legényanyában is szeretem ezt a pontot, amikor valamitől már nem lehet nevetni..és ezt a Kaurismakiban is szeretem.. a nevetés és a sírás határvidéke, vagy együttlevése.. "Egy nagy vanás" - ha már Rejtőt emlegettük.. Mondjuk, hogy Hrabal hogy tud szörnyűségekről derűt írni... És a cseh humor, általában, hisz Hasek is.. És az is érdekes (vagy hát nekem), hogy az olasz filmek harsány humora idegesít, a cseh filmeknél ugyanez jólesik...
Pfűű, de jók ezek, Istenem.. :)
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Az van és tényleg ne maga a nő döntsön egyedül. De elképzelhetetlen a helyzet kívülálló számára és ne egy párt, ne egy irányzat szóljon bele havi 760 ezres fizuk - amiket kevesellnek - magasságából ugatva a tutit.

És legyen elérhető a védekezés minden módja mindenkinek, mert anno Kádárnál legalább olcsók voltak a gyogyók.
És ne kezdjünk még el zenélgetni, mert lefagyasztja a gépem a sok megnyitott jutúb oldal!:-P
www.youtube.com/watch?v=gHwHUHj8at8&feature=related
@a szív fészkei: (Ha vidékre utazom is a házakat nézem.. életképek, sorsok.. a házfalakról csorgó vöröslő fájdalom, meg kisgyerek fél kézzel a bicaját fogva, neki bringázás, nekem szociofotó, mellette Anyukája , az anyák megadó odaadó ácsorgása vagy sietése..) Szóljatok rám, ha túl off... Overoff, van ilyen?
@whatsoever: Olasz feleségként 41 éve kint élő barátnőm azt írja, az olaszok igen felszínesek, nem szeretik a mélyebb dolgokat, csak lájkolják de nem katarzissal megélik az életet. Akkor ezt hozzák-tükrözik a filmjeik is.

Azért egy Gassmannál, egy Sordinál fel-felcsillant a tragédia a nagy 32 vakító fogú vihogásukban, nem? A cseh humor szelídebb, ja.
@a szív fészkei: A gyógyszerlobbit nem védte még le Kurmányunk?
Adjak még tippeket nemmexorításra? nem kellene, megoldják okosba nagyjaink!:-(
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Manapság a közérzet létérzet ezt a József Attilát hívta meg a tudatalattimból többször:

- József Attila -

REMÉNYTELENÜL

Lassan, tünődve

Az ember végül homokos,
szomorú, vizes síkra ér,
szétnéz merengve és okos
fejével biccent, nem remél.

Én is így próbálok csalás
nélkül szétnézni könnyedén.
Ezüstös fejszesuhanás
játszik a nyárfa levelén.
....
@a szív fészkei: csak nem emlékszem, hogy mi lett a vége. Megszülte a gyerekét?
@whatsoever: Én is szeretek leselkedni, be az ablakokon, ha valahol idegen helyen járok. És bambulni a tömegviszonylatokon, kitalálni sorsokat. Belehallgatni a dumákba és tovább szőni.

Élni és élni hagyni -ez lenne egy párt programja, szavaznék rá. DE ezek - és ez már nem off - megmondják a maguk hazug módján, mit szabad, mit nem, őket viszont nem köti semmi. És azt gyűlölik, aki ezt utálja és maga akarja berendezni az életét, az államra csak a legszükségesebbeket bízva, igaz megkövetelve, hogy azt jól csinálja. És olcsón.

Orvbán - lionkeltem délután - egymilliárddal drágábban követi el a szarságait, mint Bajnaiék. És mit ad cserébe? Kilátástalanságot lelkileg, anyagilag.
@a szív fészkei: Na mondom én - ezeket nem is láttam.. De igen, túl vérbő, kevésbé individualista, vagy mittomén, mért kevésbé nekem való az olasz film.. (Leborulok azért, Amarcord, Nagy zabálás, Nagyítás - na ez nem is annyira harsány.. - csak nem ezt választom, ha lehet)
@a szív fészkei: "Ó te drága Klementina csak tudnááám, hogy merre jársz."

Sokszor el szoktad mondani, hogy büszke vagy a zsidóságodra. Hááát ezzel a kommenteddel egy "picit" most lejárattad az identitásod. Úgy is mondhatnám, hogy ez nagyon trédmárkosra sikerült. :(

Aki elolvassa, annak leeshet, hogy "cseppet" átestél a ló másik oldalára és sokkal inkább a te álarcod hullt le, nem az enyém.

De térjünk rá a konkrét felvetéseidre. Írod, hogy várod már nagyon "az európai, normális gazdaságilag és mindenképp nyugatkonform értelmes csapatot" akik kivezetik majd az országot a sötétségből. Költői kérdésként felmerül bennem, hogy a szoclibek mi a rákot csináltak a kormányzásuk 12 éve alatt, hogy nagyon ájropaiként valahogy nem jött nekik össze a nagy nyugatos felemelkedés, pedig ők is annyira "értelmes csapat" voltak, főleg az utolsó "szakértő" miniszterelnökükkel az élen, aki 2009-ben is azt bírta nyilatkozni, hogy "ez a válság úgy megy el mellettünk, hogy még a szelét sem fogjuk érezni". :))

Beszédes az is, ahogy kivetíted magadból az élet szentségét, mint a "sok csicskát akik csak hajlongani kellenek."
Ha megengeded nálam továbbra is megmaradnak egyetlen és megismételhetetlen isteni csodaként, akiket csak védelem és szeretet illethet meg. Persze a néma Holokauszt így is tovább dübörög, de mint tudjuk még ennek is lehetnek néha csodás túlélői.

youtu.be/nh-z4COwP9o

Engedelmeddel az "enyhén" személyeskedő faszkalapozást is meghagyom neked, életed párjának lesajnálásról nem is beszélve. :(

Végül de nem utolsó sorban előadod, hogy szerinted kik borították vérbe a világot. Nos én tartok tőle, hogy általában azok teszik ezt, akik a halál civilizációját építgetik. Persze számodra egyértelmű, hogy ezek is csak mi lehetünk, de én erről is mást gondolok. Eszembe jut, hogy Jézus mit mondott erről a navajonkiknek.

"A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja."
(János evangéliuma 8.44)

Egy szó mint száz szerintem ne légy ennyire Stefis, tudod az csak a hülye egybites náciknak áll jól. A választott nép honleánya nem engedheti meg magának az ilyen stílusú kommenteket. :)
@aritus: Nem. Az akkori egészségügyi miniszter segítségével abortálták a magzatát. www.origo.hu/itthon/20000118abirosag.html.
@a szív fészkei:
A cseh humor szerintem kurva jó.
Már filmekre gondolok, mert azok ugye le voltak fordítva, lehetett érteni őket. Például Homolkáék három részes története, na az beszarás volt. Nem tudom láttad-e, ha nem, feltétlenül szerezd meg. (nekem megvan, de... na).
Szóval ez csak egy egy darab, de van még sok más is. Eper, nap, széna és ennek is még két része. Nem sorolom, bizonyára ismerős dolgok ezek.
@whatsoever: Azért harsány, mert déli nép, ezért meg ne vessük!
Igaz Knósszosz, mediterránok kedvelője?
@a szív fészkei: szóval az akkori eüminiszter egy gyilkos volt?! A magyarok ellensége, nem a magyar nép szaporodása lebegett a szeme előtt?
@a szív fészkei: Igen, és mellette, falból, szolgáltató állmaról szövegelnek - a terminológiát nem használják, pedig a szolgáltatásmenedzsmentnek van irodalma és gyakorlata - csak "jó állam"-ot emlegetnek, a beruházást és átszervezést magyarázandó... (Ez nyilván nem 100%-ig igaz, mint minden sarkítás, de lényegileg az.) A jogról meg Majtényi nézetét osztom: a jog a polgárt kéne védje, a napóleoni code civil óta, amely az európai jog egyik alapja - és amit nem ír elő a jog, azt nem szabad az államnak - nem pedig fordítva, hogy amit nem szabályoz, azt mindent szabad... És nincsenek garanciák beépítve, hogy minket megvédjenek.. (tudom, hogy tudjuk mind, csak beszélgetek..)
@aritus: Nem értem, mit ugráltok meg kerülgetitek meg minden. Van balra egy kis szó, arra rákatt, és eltűnt mindörökre. :-)
@Penivaldes: lehet,hogy úgy jóllakott,hogy meg sem tud moccanni.

Műforditás

Egy jókora macskát
Fogott az egérke,
Nagy munka, nem mondom,
Na dehát megérte.
"Engedj el - könyörgött
A macska riadtan -
Szegény jó szüleim
Aggódnak miattam!"
És bár a cirmosnak
A könnye is megeredt,
Nem tudta meghatni
A kevély egeret.
"Bekaplak!" - ugrott rá
Az egér orditva,
...eredetiből forditva.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Jaj, dehogy vetem meg őket!! Alaphelyzet, hogy senkit nem vetek meg. Csak valami előttem is ismeretlen okból az olaszok kevésbé érintenek meg.. a görögök, mór kultúra jobban, pedig nem is jártam ott, sajnos..
@aritus: Olvasd Gábrielt fentebb, - én már fáradok hozzá - biztos ez a véleménye Dr. Kökényről.

Azért magyar nép bizonyos egyedei szaporodjanak a Jobbik szerint, mások annyira meg mégse ne. Életnek van fő- és alszentsége fajta szerint? Na mindegy, fáradhatatlan és nyomja, nyomja.
@a szív fészkei: "A Bajai Városi Bíróság 1998. március 20-án hatálytalanította a kislány anyjának a terhesség megszakítása iránti kérelmét."
Azért a bajai bíróság is elmehet a jó édesanyjába, hogy egy ilyen itéletet hozott.
@anyósnyelv: :-DDD Én tegnap képet is küldtem neki, olyat, amin a füle is kettéállt. De semmi reakció.
@a szív fészkei: Nem is tudom, hol olvastam, hogy a 8-9%-os finanszírozásra napi 200 millió megy el? Lehet, téves az összeg, de ha tizede, akkor is... És nem stratégiai vagy megtérülő dolgokra és nem prioritásokra fordítjuk (munkahelyteremtés, oktatás, eü..)
@Gábriel angyal:

Te mit ittál ma, ami ennyire megviselt?

"Az ilyen parlamentesdi össznépi játék a jelenlegi helyzet - egyre romló - fenntartását szolgálja."

Gondolom most akkor az jön, hogy a Jobbik feláll és visszaadja a mandátumát Zagyvával az élen, és Toroczkai úr sem kívánja a közpénz faszt szopni a Csongrád megyei testületben. Elvégre háború van, az ingyenélés meg a gyávák és lúzerek fegyvere. Keménytökű faszagyerek ilyet nem csinál.
@aritus: Gondolom, sürgölődtek ott is a papok és a magzatvédők ezerrel. Kisváros, presszió, félelem.
@a szív fészkei: figyelj, én már nem olvasom Gabrielt, ellensége vagyok én magamnak, hogy olvassam?
Szerintem te se tedd.
Na jó éjt mindenkinek.
Fabius ugyan nincs sehol, de k. kíváncsi lennék, mit szól a szigetszentmiklósi sajnálatos eseményekhez. Én ezt az esztergomi dolgoknál és az összes milla- és egyéb tüntiknél fontosabbnak és előremutatóbbnak érzem. Itt egy alapvetően jobbos (ex-liberális ugye) közösség lázadt fel az egyre nyilvánvalóbban ostoba és bornírt hatalom önkénye ellen. Ez helyben több szavazót rántott ki a Fidesz alól, mint Smittpál és Matolcsy együttvéve...
@whatsoever: Lesz szuperstadion Felcsúton!!! Ha téged ez nem tölt el örömmel, akkor sajnállak. Van, aki látja a fényes perspektívákat, mi nagyon hülyék meg nem. Csak a pénzszórást ilyen baromságokra. Puskás nevével takarózik, szerinte ez a Szezám tárulj! mai jelszava.
@whatsoever: Móriában én sem, ellenben minden déli náció bejött nekem (a náci,ó, az nem), de az arabokkal is elvoltam, miként Prága is nagyon jó hely!
Butapest mostanság kevésbé, nekem legalábbis, mégha le is leszek antimagyarozva!:-D
@Gábriel angyal: Én nem tudom, kik építik a halál civilizációját, szerintem az emberi faj úgy en bloc a levéltetű kultúrájával falja fel a saját jövőjét, miközben misztifikálja saját kvalitásait.. Amit tudok, hogy a nácizmus ki van próbálva, és ez nekem elég.
@szerénységem: Hátha tényleg lehull a hályog és belátják, ez már ellenük is fordul, itt már az ő kölykük sorsa a tét! Ha a gyerek szentség - és legyen is az, az enyémek is azok nekem - akkor ne Kövér pajtijának a rongybabái legyenek. Lázadjanak a szülők, kölykeikkel együtt, mert itt látszik, hogy igenis csicskateremtőnek vélik a sulit ezek a véglények.
@tollas: Nagyobb ellátandó területet kapnak, havi fizut kapnak, teljes munkaidősként... Arra sincs idejük, hogy a trv-eket, miket megszavaznak elolvassák, emberekkel kapcsolatot tartsanak. 2 ló 1 fenék - elvileg szétszakad, kivéve ha bevallják, hogy az égegyadta világon semmit nem csinálnak a Parlamentben, mint felszólításra gombot nyomogatnak, s nyitott szemmel alszanak...
@Fabius: Hát rájuk férne. Biztos nagyobb meglepi lenne mint Paja lemondása. :)
@a szív fészkei: Ma olvastam, hogy valami szupervadászkastély is lesz, 4 mrd-ból.. ja itt olvastam, asszem.. :)

PETRI GYÖRGY:

SZISZIFOSZ VISSZALÉP

Rettenthetetlen hülyék kora jő.
Pojácák vagy gazemberek? Is-is.
Egyszerre félem és röhögöm általlátni:
a szikla óhatatlan visszafelé görög.
@a szív fészkei: Gondolom azt még megengedi a főméltóságú asszony, hogy válaszoljak arra, amit nekem ír nem is akármilyen alpári stílusban?? :)
@whatsoever: Hát volt még néhány egyéb izmus is, amelyek elég rendesen betették a kaput, néhány tízmillió embernek. :(
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Olyan fájdalmas ezt olvasni, mert Budapest,- szülőfalum, mint Molnárnak - igenis kurvajó és kellemes hely lehetne! Látod, a budai Hiltont ötödiknek rangsorolták a világon, mint csodaszép látványt adó szállodát. Gyönyörű város és hagyják szétcseszni, tönkremenni.

Lányom barátja kint van Stuttgartban, mondja skype-on, hogy ott minden ncm-t beültetnek, ápolnak szeretgetnek, pedig nem egy szuper adottságú hely. Itt meg szétbarmolták a Kossuth teret, élő régi fákat vágtak ki így tavasszal. Hogy lehet egy város ellen ilyen hadviselést folytatni sértett hiúságból?
@Knósszosz: Hű, ezeket se láttam.. listára felvéve...
@a szív fészkei: Ugye itt az a felismerés van a jobbos szülők körében(is), hogy a gyerekem jövője fontosabb, mint az, hogy kiafasz van hatalmon, és hogy az teccik-e nekem. Ugyanez játszódott le nagyobb terítésben az idei jelentkezésekkor az egyetemekre.
Azt hiszem, ezek jobban erodálják a párthűséget, mint bármi. És nagyon várják, hogy jöjjön valaki, aki mögé oda lehet tenni az x-et. Most ha Bajnai vagy egy leendő középjobb alakulat bábája lennék, elkezdenék keresni ott egy fontos embert (a volt iskolaigazgatót pl.) és teljes támogatásomról biztosítani ebben a történetben. A helyiek esetében meg jó volna sürgősen egy helyi pártot/egyesületet alapítani 2014-re.
@Gábriel angyal: Arra válaszolsz, amire akarsz. Ez nem az én blogom, nem szabhatok itt meg semmit és nem is akarok de ha véleményem van, kifejtem. Stefikéhez hasonlításod rólad mond el mindent, nem rólam.
@Gábriel angyal: Igazad van: vannak kevésbé idézett népirtások, és kvázi inkvizíciók, régtől.. Ez gondolom, nem menti a nácizmust... vagy a neot, ami a rizikót feltámasztja..
@aritus: Miiiii? Ez most van? Ez nem terv? Ez most van? Bíróság mondja meg, hogy én mibe rángassak egy gyermeket??
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Én is kezdek diszkriminálni, hiába szépelgek, hogy nem: elegem van a magyarokból, sokszor úgy érzem... hogy nincs annyi eszük, mint a többi 1000 éve itt élő népnek, hogy a gyerekeiknek legjobb konszenzus-minimumot megkeressék... és együtt dolgozzanak rajta..
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

A szabadság szabályozása népszavazási kérdés volt:

"Egyetért-e Ön azzal, hogy az alapszabadság kétharmadát a munkáltató a munkavállaló kérésének megfelelő időpontban legyen köteles kiadni?"

Ha meglett volna a 200 ezer aláírás most aligha merné piszkálni ezt a kérdést bárki.
@szerénységem: Hát nm tudom, ez a Szalma beindul-e és marad-e olyan, amilyennek most látszik.
@Fabius: Megvolt a tüntetés? Milyen volt, mi történt? Vagy írtál róla, akkor bocs.

Te ismered az LMP-seket, szerintük mi volt a 40 ezer elmaradt aláírás oka? Mi nem jöttünk rá a férjemmel, épp Ja felé menetelve át a Kossuth téren filóztunk ezen.
@whatsoever: Anno ez 10 éve hatalmas és undorító botrány volt. Olvasd el az origót, azért tettem be a linket.
@Fabius: Na igen.. az LMP állítólag hiteles arculatot akar, hogy vonzó és hiteles váltópárt lehessen (akár) - na ebből annyi jött össze szerintem, hogy a népesség jelentős hányadának fontos ügyek sem voltak számukra annyira fontosak, hogy legalább ebben operatíve összefogjanak a többi ellenzékivel... (Kinyitottuk ezt a dolgot, nyilatkozták utólag.. Nem kinyitni kellett volna, hanem koordinálni..) Az LMP arculata emiatt most az, hogy kellemesen megél a politikából, az X millió polgár meg le van fütyülve....
@szerénységem:

A szigetszentmiklósi ügyet csak beszopni lehet. A tanárok és szülők összefogtak, ebből jól kijönni a történtek után már nem lehet. Erőltetik még az új igazgatót még egy kicsit, aztán vagy

a: lesz kompromisszumos javaslat,
b: elhúz a francba.

a szülök megmutatták, ha kell elmennek a falig.
Elköszönök - örülök, hogy itt lehettem, jó éjt Mindenkinek...
Nagyon igyekszik, körmére ég a Bajnai még.
@a szív fészkei: A faszkalapozásod és a párom idecitálása, rólad sajnos szánalmasabb bizonyítvány. :(
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): @whatsoever: :-)

Ja, holnap lesz? Miért nem 13-án, pénteken? ;-DD

@Fabius: De a chipszerelő miért olyan fontos? Mit tud, ami Kövérnek annyira kell? Nem értem, miért nyitnak frontot értelmetlenül.
@whatsoever: Szegény nagyim, hogy csuklik olykor, a sírban, mert emlegetem, mint aki nem adta át nekem a szlovák nyelv szépségeit! Most, lehet, Kassán vígadnék már, szlovák céggel és autóval a seggem alatt?
Apropó, nem lehet nyelvtudás nélkül felvenni az állampolgárságot a demokratikus(?) Szlovákiában?

Na meg, jóéjt, nem mellesleg!:-)
@a szív fészkei:

A tüntetés holnap lesz.

Az elmaradt aláírások oka leginkább a kevés idő, a szakszervezetek inaktivitása, a félelem, hogy névvel vállalt aláírásért munkahelyi dádá lesz. Meg a szkepszis, hogy a hülye ördögbotosok ménem foglalkoznak húsbavágóbb kérdésekkel.

Oszt' minnyá itt van, lehet most a szabadságok basztatása fölött siránkozni.
@Fabius: Itt olyan nagy kompromisszumot nehéz elképzelni ezek után. Rájuk hívta a yardot, kis híján meglincselték, és hát láthatóan egy még fideszes/kdnp-s nagyonmély szinten is egy kirívó nímanddal van dolguk a helyieknek.
Az oktatást látom a leginkább konfrontatív területnek társadalmi szinten - olyannak, amibe erősen bele lehet bukni.
@Fabius:
Aha...
„Keménytökű faszagyerek ilyet nem csinál.”
Nem, ahogyan lankadtgyík Szegedi Csanád sem. Illetve még igen, de eljön a felvilágosodás nála is(majd), és ő is vissza fogja adni a mandátumát, mert micsoda dolog annyi kurva sok eurót besöpörni azért, hogy közben a picsába küldi a kenyéradó gazdáját. A legrosszabb forgatókönyv szerint, ez a megvilágosodás két év múlva fog bekopogtatni a kutacsán, amit még ily élemedett (szellemi demens) korában is, csak egy alufólia lemez takar.
Bizonyára a jobbik minden képviselője belátja majd, hogy szeretett nemzetük felemelkedésénél nincs fontosabb cél, ezért ha ők a fejlődés kerékkötői, egy emberként mondanak le 'majd egyszer' a mandátumukról.*

*(ismeretlen szerző műve a kurva távoli jövőből, egy kibaszott messzi galaxisból)
@Gábriel angyal: Akció-reakció, számomra mindkettő elvetendő, ha érdekel itt még valakit a véleményem..ha nem, akkor is!
@whatsoever:

46 kérdés volt alkotmánybíróság elé adva, erre a négyre mondták, játsszatok vele parasztok. Ne tegyünk úgy, mintha ez kizárólag az ördögbotosok hülyesége lett volna.
@Gábriel angyal: Tudod, aki az abortuszról ennyire hülyén bír nyilatkozni, ezeket az alfás hazugságokat lózungolva, annak igenis sajnálom a nőjét. Nőként. Mondhatni szolidaritásból, mert kerülhet bizony olyan helyzetbe ős is még, amikor virágelvtársosan fokozódik a dolog. És a te véleményed igencsak vaskalapos. Ne legyen így, de soha nem tudhatod, mit hoz a jövőtök. Az a szebb jövőtök.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Nem akarom meggyőzni, sok bajom van nekem is velük, hangot is szoktam adni ennek. Viszont a népszavazást támogattam, kellett volna.
@Knósszosz: Szerencséje a szerzőnek, hogy ismeretlen, máskülönben szorulhatna a nemolymesszi jövőben!
@a szív fészkei: @szerénységem:

A csipszerelő kúpember valaki seggében, ezért védik. Amíg lehet. De a történtek után aligha védhető.

Az oktatás lesz az, ahol egymás utáni konfrontációk várhatóak a jövőben. Sokan amit magukért nem tesznek meg, azt a gyerekek jövőjéért igen. Nagy robbanás majd szeptemberben lesz, a kötelező hittan/etika órák tananyagait látva.
@a szív fészkei: Én maradok annál, hogy sajnálom azt a több millió meg nem született életet, te meg sajnáld tovább a "nőmet".:(
Inkább leszek "vaskalapos" életpárti, mint felvilágosult ájrópai meszelt sír.
@Fabius: Én sem legyőzni kívánom, a többiben egyetértünk, úgy vélem!:-D
Új nap, új poszt is várható?
@Knósszosz:

"A legrosszabb forgatókönyv szerint, ez a megvilágosodás két év múlva fog bekopogtatni a kutacsán, amit még ily élemedett (szellemi demens) korában is, csak egy alufólia lemez takar."

Csodálatos mondat, ötös :-D
@Gábriel angyal: Nem vaskalapos vagy az én olvasatomban, inkább kissé bigott.
Spártában nem lennél népszerű, hidd el!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Lesz poszt, de még erős dilemmában vagyok a témát illetően.
@Fabius: De addig azért még fel lehet venni kb. 168.000 eurót. :) Bár az is igaz, hogy idehaza sem kéri meg senki az ellenzéket, hogy ha nem értenek egyet a kormánnyal vagy a döntésekkel, akkor ne is járuljanak a kasszához.:)

Jut eszembe Steiner, Pintér általi alázását láttátok már?? :)

index.hu/video/2012/04/11/orban_megvedjuk_a_zsidokat/
@Gábriel angyal: Másrészt a nevelőintézetnek szülni nem népjavító program, ebbe is gondolj bele, hamár..
@Fabius: Sajnos téma akad bőviben, messze van még az uborkaszezon, úgy vélem!
Nemcsak a nemzetközi helyzet fokozódik!
magyarinfo.blog.hu/2012/04/11/ilyen_nincs_megadoztatna_az_adoztatast_a_kormany?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_04_12&utm_campaign=index

Nekem ez mai "rém"hír verte ki igazán a biztosítékot!:-(
@Gábriel angyal: Lezsák Vonának: Köszönöm, államtitkár Úr!
Na, itt már tudnak valamit, nem?
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Tudom érvekkel mindig tele van a polc. Én viszont leragadtam ott, hogy "az élet megjelent a földön". Nézd meg ezt, érdemes.

www.youtube.com/watch?v=nh-z4COwP9o

Mit is mond a túlélő, akinek halottnak kéne lennie? "Gyűlölnek, mert az életet hirdetem".
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Hát neki egy államtitkári poszt szerintem kevés lenne. :)
@a szív fészkei:

persze, ha előtte nem csődölnek be a hatalmas forradalmi győzelmükkel...a sok istenbarmahívőjük megérdemli, hogy szép nagy lépésekben tönkremenjenek majd azt is indokolják amivel akarják

ez a pénzügyi adóztatási rablás olyan sötét ügy, hogy csak emiatt le kellene lőni az egész gittegyletet

még nagyon sok hívük kitart és zabálják az agitpropot mint mangalica kolbászt pálesszel

megérdemlik
@Gábriel angyal: Lesz még Vona Gábor Magyarország miniszterelnöke, sajnos, én is így vélem! Orbán meg a kormányzó, én meg idegenbeszakadt ezen sajnálatos esetben..
Na, jó éjt, ideje, hogy ..
@Gábriel angyal:

Elég sánta sintér ez a párhuzam. Itthon olyan emberek ülnek a nagy büdösben, akik abban hisznek, a parlamentarizmusban képviselik azokat akik odaküldték őket. Ezért fizetést kapnak.

Szegedi Csanád és a Jobbik az EU parlamentben és az Unióban nem hisz. Lényeges különbség.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Pont a témabőség a probléma. Jó lenne tudni pl miből is épül a felcsúti stadion. Ha zsebből, nincs közünk hozzá. Ha nem, akkor van...De a szabadság ügy, kifordított ország Tobin adója is mind külön posztot érne.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
A szájenszfiksön műfaja nekem bejön. Nem sorolok ide szerzőket, mert az olyan "de okoskodóegyfasz ez baz+"-kategóriába varrna belebárki. Aki ismer ebben a műfajban nagyságokat, annak meg nem is kell neveket mondani.
Jó éjt mindenkinek és köszönöm az érdemjegyet Fabius!
Megyek és leülök kajálni.
Meg el is ájulok lassan.

Jó éjszakát, kaliníhta minden kedves (még) itt lévőnek!
@Fabius: Figy Farage se hisz, mégis ott van és hallatja az EU szkeptikusok hangját.

www.youtube.com/watch?v=bypLwI5AQvY

Senki nem gondolja, hogy nem lenne szabad felvennie a fizuját.:)
@Knósszosz: Te egyfolytában tömöd a majdmost?
Níkta, no! Tzatzikit már ne végy magadhó, büfiztet a foghagy má bene!:-D
@Fabius: Ezek állatok, nem vitás, nem emberek!
„A kistérségi társulás döntött a szolgáltatás megszüntetéséről, mivel az állami finanszírozás csökkent és több település nem tudja vállalni a megnövekedett fenntartási költségeket” - közölte a siófoki városháza a lappal."
hvg.hu/itthon/20120411_panikgomb_siofok_visszaveszik

Felcsúti mini-drágakő helyett ajánlanám a finanszírozást, sokkal inkább!
@Gábriel angyal: Ti meg most és mindörökké húznátok már le magatok, ha kérhetem!
hvg.hu/itthon/20120411_jobbik_tervezet
"Elzárással vagy 150 ezer forintos bírsággal sújtaná azokat a meleg párokat, akiket ugyan nem vezet a népszerűsítés szándéka, de például kézen fogva mentek az utcán, vagy nyilvánosság előtt csókolóztak.

Hasonló szellemben írná át az alaptörvényt is. Így az új alkotmányban kimondatná, hogy bár Magyarországon mindenkinek joga van a békés tüntetésekhez, de a homoszexuálisoknak nem."

Nem, nem vagyok meleg, sem cigó, sem zsidó, magyar vagyok és így kérem ki, bazmeg!
@Gábriel angyal:

Farage hány EU zászlót gyújtott fel tiltakozása jeléül?

Téged milyen gyorsan vágna ki a főnököd, ha medveszarral dobálnád a céglogót, és lehülyéznéd az összes kollégádat őt is beleértve?

Az EU szkepticizmus nem bűn. Az ostobaság is csak kibaszott kínos.
@Fabius: Igazad van, persze - azèrt is köszöntem el, mert fáradtan egyszerûsítek már... De nagyon szerettem volna, ha az a 4 összejön, és talán szervezéssel összejöhetett volna.... És hadd legyenek eredmény típusú elvárásaink is a képviselõinkkel szemben... És nagy hitelességet adott volna nekik, a szememben, ha felülemelkednek és összefognak.. Én is próbáltam pár aláírást gyûjteni, de tétova félelembe ütköztem.. A bajom végülis, hogy nem látom az összefogás jeleit, az iránta való elkõtelezerrséget, gyakorlatilag sehol... mintha csak a pártok léteznének, és a haza érdekei a gyakorlatban nem képviselné senki eredményesen.. és ez.... sötét kilátás.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Drágakő kurvaannya van, 2,5 millió az idősekre nincs. Ezt nem hiszem el baszki.
@whatsoever:

Itt az emberek nem akartak/mertek összefogni. Az LMP megegyezett a Szolidaritással, a szakszervezetekkel, jelképesen aláírtak a szocikkal is, ráadásul tényleg kint voltak az utcán végig. Mit tehettek volna még?

Szembe kell nézni azzal, összefogásra igény, a változtatásra valós bátorság ennyi van. Mindenki szájal, de ha a nevét oda kell írni valahová, akkor áh, szarok a kérdések, hülyék az ördögbotosok, süt a nap, fúj a szél, vannincs sapka. Félre ne érts, nem dühös vagyok, szimplán csalódott. Így, ezzel a mentalitással sehová nem jutunk.
@Fabius: Szerintem erről írj, így együtt, ha javasolhatom.
Jobb éjt kívánok!
@Fabius: én is elkeseredett vagyok, és a véleményem tkp egy eccerû emberé.. talán mert az még rémisztõbb, h nem a szervezés hibája... de azt is gondolom, hogy a melómban, ha a szervezés az én dolgom, akkor azt mondják: oldd meg! És szeretnék még reménykedni, hogy van, akinek az a dolga, hogy minket képviseljen és megvédjen... Ha hivatásosok, mért nem várható el eredmény? (Tudom, h a rendszer nem erre szelektált, sõt, kontra... de akkor is ez lenne a normális, nem?.... (mondj vmi bíztatót, please...)
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Akkor most tisztázzuk: halmazati cselekménykényt akkor ez most hány évnek számít?

ize.hu/_files/pics/00014/00014785.jpg

...és a férfiseggek fixírozása most bűncselekmény lenne? Lesz baj úgy érzem, vége a faszpunepás bulizónának.

29.media.tumblr.com/tumblr_l0zlkaFSCm1qza7mbo1_400.jpg
@Fabius: Remélem, halmazatilag nem egyneműek zárkájába csukják őket odabenn, hátha megjavulnak!
@whatsoever:

Nem tudok biztatót mondani. Ezúttal tényleg leszerveztek mindent, szervezetekkel, ellenzékkel, kitelepüléssel, vidéken is. Mégsem volt elég ember aki aláírjon. Képviseltek volna ezekben a kérdésekben, hisz ők kezdeményezték, de nem kaptak hozzá elég felhatalmazást. Okolni a közönyt és a félelmet lehet legfeljebb.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Hááát, én koedukált sittről még nem, de olyanról hallottam már, ahol az ilyen csinos farral bíró fijjúk elég népszerű lyányok lettek kicsiny idő múlva.
@a szív fészkei:
igen, pontosan erről olvastam...ha emléxel, nagyon régen egyszer azt írtam, hogy CAVEAT EMPTOR azaz bizonyos sarcmértéken túl már nem éri meg elmenni dolgozni, ez egyszerű, általános iskolai matematika, amikor többe kerül az, hogy bejárjak dolgozni mint amennyit kapok vagy amit meghagynak a béremből, akkor már megéri egyáltalán nem bejárni, mert mindenképpen létrejön a nyomor és az éhezés meg a hozzávalók a kilakoltatás meg ...soroljam? egyszerűbb éppen ezért időben általános munkabeszüntetést létrehozni, és letérdeltetni őket, olyan nincs, hogy mindenkit elvisznek börtönbe mert annyi rendőr sincs meg annyi börtön sincs egyébként is ők járnak nagyon szarul

a tapasztalt kapitalista államok lakói tudják ezt és szépen, szervezetten leteszik a munkát, hatalmas tömegben: egy egész iparág, aminek olyan vonzatai vannak, hogy 5-6 iparág áll le kényszerből mert nincs ellátmánya illetve nincs mit csinálnia mert nem kap semmit...és a szállítóvállalatok is megállnak nincs mit vinni...és ez csak következmény...

és akkor jönnek a tárgyalások, nem engednek, a város 6 millió lakosával 45 fokos kánikulában megfullad a saját szemetében mert a szemetesek nem kapják meg amit akarnak...leáll az élet mert járványveszély

azaz láncreakció

úszítják a zembereket, hogy a rohadtak kibasznak veletek...de a többiek is tuggyák, hogy ők lesznek a következő áldozatok és meg sem szólalnak

a zemberek azt mondják a tv-riporternek hogy fizessék ki nekik egy évre visszamenőleg mindent és azonnal és nem érdekli őket mit tesz a kormány...lemond vagy nyaralni megy bagy ülésezik

és mindig megkapták amit követeltek...
mert nem lehetett széthúzást létrehozni még az osztályok vagy népcsoportok útálhattyák egymást de amikor ég a ház??? hát akkor ez nem megy

na ezt hozta létre a törpe, mindenki útál mindenkit -gáborangyal itt besimult vagy úgy tesz de bomlaszt ha hagyjátok és nem olvasom- és akkor a rendőr a rendőrt letartóztatja próbáld ezt meg egy normális országban...na az nem megy ha a rendőr hibázik van arra szervezet hogy elbírálja még bíróság előtt

persze ez politikai kultúra is... de érdekfelismerés egy adott pillanatban amikor azt mongya az ember hogy basszamegazanyjáteztmárnem...mi ez a pont ma Magyarországon

nincs ilyen? csak az amikor már nem lesz aki eltakaríccsa a zéhenhaltakat?

ennél még a zállatok is többre képesek, és nem majmok hanem patkányok, csrebogarak is többet tudnak ha meg kell védeni magukat csak ezek a szerencsétlen hülyék hisznek abban, hogy most ő következik a vágóhídon (tudod a vágóhídon a tehen megy előre a bárd alá korlátok között és mögötte lévő nyomja alája a bárdnak mint a húsdarálóban a cafatokat

hát ennyi a magyar ember??? húscafat a húsdarálóban?

ha igen? akkor legyen
@Gábriel angyal: a Farage-t a britek egy bizonyos rétege tartja ki mint egy rühes kurvát, a britek minden EU előnyt kihasználnak de akkor és ott szarnak bele az EU-ba amikor 2 fillér hasznuk van rajta...2008-ban amikor égett a ház -mert ugye felgyújtották, és nem kigyulladt!!!!!!!!!!!!- akkor ők kaszáltak az amerikaiakkal együtt...a bankok megváltása és a többi izé a világ legnagyobb szemétsége volt és maradt még a vietnami meg a többi demokráciáért kiöntött vér sem annyi 1945-2012 között a világon -deklarált háború nélkül- 200millió halott és megszámlálhatatlan károsúlt keletkezett a II.VH összesen nem hozott 75 milliónál többet...

a Farage-ot nem szabad elolvasni, nem szabad meghallgatni olyan mint a vonagáboramikorazorvbánviktorfaszátszopjanyíltszínen...és majdnem hetente kéccer csak, hogy tudd és nincs vele egyedűl a gittegyletetekből a ködmönösök meg mind a zorbánbuzijai előlrőlhátúlról

erre varrjál gombot
@Fabius: kérdezd meg a Rétvárielvtársat előlről vagy hátúlról szereti e? ugyanúgy a miskolci alpolgitmesternőtfiúöltönyben és sorolhatnám...

Antinouös ma háborút robbantana ki ha megjelnne a magyarparlamentihomokozóban hátha még a kis szexis tövidtógájában szőlőkoszorúval és fedetlen keblekkel
@a szív fészkei: lehet, hogy elutazott. Nem hinném, hogy kitiltották, bár néha elengedi magát, de ennél szaftosabbat is lehet itt olvasni. Baranyai menykecskére viszont pipa vagyok, mert ömlik a xar a képéből, a nincs egy gondolata sem... Hányni jár ide, mi meg szagoljuk...
@Fabius: még mindig abban bíznak,ha nem kerülök képbe megúszom,pedig ez nem így megy. Rohadt nagy spirálban vagyunk, minél több a munkanélküli, jövedelemnélküli annál xarabb lesz a helyzet, másra nem térek ki... Közben ész nélkül költik, amit csak lehet sógor-koma-haver, amíg csak lehet...
Aztán jön, hogy aki képzett, aki azt hiszi betonbiztos helye van, hogy nincs, mert nincs termelés, nincs növekedés,s folytatódik....
Blogger Géza /mintha azt mondta volna valaki, hogy ezt nem lehet lefordítani/ - no comment,de lefordították.
Én nem találok benne igazából semmit,de én Kertésznél is csak a nemzet féltését hallottam ki, valószínűleg nem vagyok elég érett./Bogyóm is elgurult/
Szabó Zoltán fél évet kapott ·
Günter Grass:
Amit ki kell mondani

Miért hallgatok, hallgatom el régóta,
ami nyilvánvaló: hadgyakorlaton gyakorolják;
s melyhez minket, túlélőket,
jobb híján lábjegyzetként csatolnak.
A jogosnak vélt első csapás kiirthatná
az amúgy egy szájhős leigázta,
szervezett ujjongásra ösztökélt
iráni népet, csupán azért,
mert úgy vélik, hogy
atombomba előállítására képes.
De miért tiltom meg magamnak, hogy
nevén nevezzem azt a másik országot,
amely évek óta növeli – jóllehet titokban −
nukleáris potenciálját,
csak épp figyelő szemek nélkül,
mert őt nem szabad vizsgálni?
E tény általános elhallgatását,
melynek én is alávetettem magam,
nyomasztó hazugságnak és kényszernek érzem,
amely büntetéssel fenyeget,
mihelyst figyelmen kívül hagyják;
az ítélet szokványos: „antiszemitizmus”.
Most azonban, hogy hazám
− melynek példátlan bűneit újra és újra felhánytorgatják –
ismét és csupán üzleti megfontolásból
(igaz, ékesszólóan: jóvátételként elkönyvelve)
Izraelnek újabb tengeralattjárót készül szállítani,
méghozzá olyat,
hogy a mindent elpusztító robbanófejeket
oda irányíthassák, ahol egyetlen atombomba
létezése sincs bizonyítva,
s bizonyítékként csupán a tőle való félelem szolgál,
most kimondom, amit ki kell mondani.
De miért hallgattam eddig?
Mert úgy véltem, származásom,
melyre letörölhetetlen szeplő tapad,
tiltja, hogy ezt a tényt nyilvánvaló igazságként
Izraelről feltételezzem,
melynek elkötelezett híve vagyok és maradok.
Miért csak most mondom,
vénségemre, fakuló tintámmal:
Izrael atomhatalomként veszélyezteti
az amúgy is törékeny világbékét?
Mert ki kell mondani azt,
ami holnap talán már késő,
azért is, mert mi – németként, elég teherrel a vállunkon –,
olyan bűnt követnénk el,
amely előre látható, s ezért bűnrészességünk alól
semmilyen szokásos kibúvóval
ki nem bújhatunk.
Bevallom: azért nem hallgatok tovább,
mert torkig vagyok a Nyugat
képmutatásával, s remélem,
sokan mások is megtörik a hallgatás csendjét,
s felszólítják a látható veszedelem okozóját,
hagyjon fel az erőszakkal,
s ahhoz is ragaszkodnak majd,
hogy mindkét ország kormánya engedélyezze:
az izraeli atomerőt
és az iráni atomerőműveket
egy nemzetközi hatóság
akadálytalan és állandó ellenőrzés alatt tarthassa.
Csakis így lehet segíteni mindenkin,
izraelieken és palesztinokon, sőt,
az őrülettől megszállott térség összes lakóján,
kik örök ellenségeskedésbe összezárva élnek,
− s végső soron saját magunkon is.
(fordítás: szilajcsiko.hu)
@Fabius: Ma BGy-nál utolsó hsz. a csúti szóvivő volt,nyomott egy nagy púdert,de kijött a száján, hogy eddig magánpénzből épült, ma du. négy után visszahívják... folyt.köv. Sóder sóder a párnám alatt,aki itt a legügyesebb sok-sok manit kap.
@a szív fészkei: visszaolvasgattam, látom elvált a szar a májtól. Sokszor mondtam már az érintett kommenttársnak: a barna szar barna szar marad, hiába festi temperával.
Sajnos az ilyen gondolkodású emberke sosem fogja belátni, hogy az abortusz csökkentése ellen csak egy dolgot lehet tenni: normális felvilágosítás. Ebbe természetesen beleértendő a védekezési módok ismertetése, és az a rohadt gumiautomata is.
Mit tegyünk, nekünk - férfiembereknek - csak az van még mindig, dacára a rengeteg kutatásnak.
Amúgy csókoltatom egy szívlapáttal a pápa urat, amíg ő is baromságokat beszél a védekezésről (lásd 2009-es megnyilatkozása m.blog.hu/pu/puncius/image/egyebek/papakoton.jpg), addig az ilyen gondolatvilág kimászik a csatornából, és fennhangon hírdeti magát, majd megsértődik, amikor lehülyézed a hülyét.
@a szív fészkei: Szia Szív... Az a baj, hogy nem tudok mindent elolvasni, amit szeretnék.. Utóbbi napokból ezt az abortusszal kapcsolatost, meg a Thatcher a túladóztatásról tervezem... ebédidőben, az kellemes.. Jó reggelt, jó buszozást :-/ és süssön ki a nap is nekünk.. :)
@rodeo36: A britek szerepével kapcsolatban nincs sok vitánk. :) Mondjuk ők legalább képviselik a saját érdekeiket, nem úgy mint a mi európéer nagyondemokrata szervilis csicskái maszoptól/fideszig. Ingliseknek még ma is fizetünk egyébként évi 14 milliárdot korrekció címén. :(
@Knósszosz: Pff... :DD most olvastam az hszt-t az ötös mondattal.. :) nem lehetne elutazni abba a távoli galaxisba bele?? ... Nemmetróval. Volt egy bölcs szuper főnököm (7 gyerek, 6 unoka egyelőre, gyorsolvasó, bölcs, humanista ... ő mondta, h az orosz sci-fik is nagyon jók... csomóan Asimovon túl.. én keveset olvastam.. ) Sztem a sci-fik termelődése összefügghet a társadalom elnyomottságával is.. Az elnyomott vágyak kivetítése.. meg nem is lehet konkrétan írni... Na jó reggelt, muszáj menni..
@whatsoever: magam részéről javasolnám az egyik legnagyobb lengyel "filozófus", Stanisław Lem műveit is tanulmányozásra.
@a szív fészkei: Az abortusz valóban nem a legnagyobb öröm az életben, sőt a legrosszabb ami történhet egy nővel, hogy kikaparják a gyerekét. a műtét után szerencsétlenek járhatnak a pszichológushoz, hogy feltudják dolgozni, ha egyáltalán feltudják. Én az abortuszt mint cselekedetet ítélem el, de nem ítélem el a nőt, aki átélte. Nem szabad ítélkeznünk mások felett, csak egyedül saját magunkat vizsgálhatjuk meg lelkiismereti szempontból, hogy vajon, nem vagyok képmutató, farizeusi, hogy azzal, hogy összesúgok a háta mögött, hogy ilyen meg olyan ribanc, és ezzel lököm az abaortuszhoz. Ha így videlkedik valaki az nem keresztényi magatartás, ha már a kormányunk annyit beszél erről.
Ha tehát már ott növekszik a baba a nőben, és tegyük fel, hogy a nő fél attól, hogy miként fogja felnevelni a gyerekét, mert most hagyta ott a barátja, elveszítette az állását, akkor nem mondom neki, hogy úszon egyedül az árral szemben, és nem állítom olyan döntés elé, ami mindkét lehetősége rossz: elveteti a gyermekét- ez ugye, mint már írtam, és tudjuk hatalmas seb. de azt sem mondom, hogy szüld meg aztán neveld fel, de egyedül, csak abortuszra ne menj, mert az ilyen meg olyan..,hanem segítek neki. mert rokona vagyok, mert barátja vagyok. nem hagyom magára. És azt hiszem, hogy ezzel jó pár abortusz nem lenne. Csak annyi kéne, hogy ne szemforgató ájtatosságot gyakoroljunk.
@Penivaldes: Tudod ez nagyon szép, ahogy hozzáállsz de...

Barátnőim - mind családos anyák már, felnőtt gyerekkel és - nem tudták elkerülni az abortuszt házasságban sem. Ja, van olyan, hogy becsúszott, bárhogy figyeltek, ügyeltek és akkor mit mondtam volna nekik? Hogy á tartsd meg, majd segítek felnevelni? Mikor örültem, hogy az én kettőmet sikerült valahogy?

Mikor olvasok olyan külföldön élőről asszonytól sorsot,- akiről azt hihetnéd az életútja felületes ismeretében, hogy na ő aztán tényleg a világ legszebb nyugati tetején él, neki aztán mi baja lehetett valaha is, - hogy nem egy és nem kettő abortusza volt ott kint. Igen, mert annyira nyomorogtak - kemény állandó melójuk ellenére, hisz ott se kolbászból fonták a kerítést - a férjével fiatalabb, fogamzóképes korukban, hogy a meglévő egyet védték avval, hogy a többinek nem adtak esélyt. Igen, most idősen sajnálják és bánják, de senki nem lát előre. És meg kell békélniük vele, mert van, amikor nincs más döntés. Ha ott lettem volna akkori életszakaszában mellette (nem ismertem még), legfeljebb eltámogatom az orvoshoz, pénzt adok rá kölcsön vagy ilyesmi, de hogy mondhatom, hogy á csak szülj, ha a létük forgott evvel kockán? Azt csak a szituban benne lévő tudja, it engedhet meg anyagilag, érzelmileg.

Mert van a gyereknek is joga az egészséges és boldog élethez! Eleve nyomorra szülni, kétségbeesésbe szülni bűn.

Az a videó, amivel Gábriel kampányol, egy amerikai nő hakniműsora: egyszer már idedobta és akkor is megírtam, hogy a nő mimikáját elnézve az ájtatos életszentség, blabla-szövege borzasztó agresszióval társul, csak vicsorog és átkozódik végig + uszít és hazudik, mert utána néztem, miket állít az orvosáról.

Amikor az élet szentségére hivatkozva lelőnek orvosokat, betörnek klinikákra, megfélemlítenek asszonyokat, azt nem tudom tisztelni. Segíteni lehet a nem kívánt terhességet elkerülni, ez a legtöbb; de az emberiség már története kezdete óta küzd ezzel: ősidők óta elrekesztenek nem kívánt magzatokat, ez nem liberális pestis, kedvenc szavukkal népírtás.
A liberálisok csak a nő tesi-lelki önrendelkezését pártolják és főleg azt, hogy ha már ez elkerülhetetlenül felmerül (mert álszent módon a védekezést meggátolják a keresztény erkölcs nevében), akkor a legoptimálisabban végezzék el steril műtétként. Esélyt adva a majdan kívánt baba megszületésének. Mert akkor még van esély normálisan szülni.

Olyan van, hogy hagymát dugnak fel a nők a vaginájukba, hogy a növekvő gyökérzet megfojtsa a babát, kötőtűket szúrkálnak fel oda, a Vera Drake című gyönyörű angol filmben szappanos vizet pumpált illegálisan a hozzáforduló nőkbe a címszereplő és még egyéb borzalmasságok is történhetnek.
Ha nem engedélyezik az orvosi, ellenőrzött vetélést, akkor tehát előjön a középkor és ezekbe a praktikákba gyakran belehalnak az asszonyok.

Mondom, ha nem olvastad, vedd kezedbe Ulickaját , a Kukockij esetei című nagyregénye foglalkozik ezzel nagyon mélyrehatóan és szépen. Egy korombeli, sok mindenen átment nő írta,aki természettudományos képzettségű, többgyermekes anya....
@a szív fészkei: mondom én nem ítélem el azokat, akik abortálták a gyereküket. Csak nem találom követendőnek, de azt hiszem senki sem
@rodeo36: Nem tudom, miért nem lehet összefogni. Nem tudom, miért viselik inkább az emberek itthon a diktátor minden őrülményét, ahelyett, hogy fellépnének együtt ellene, ha már úgyis morognak rá. Itt nagy hagyománya van egymás kijátszásának, feljelentésének Gestapo-sztori - a másiktól bárhogy, bármi áron való elzabrálás esélyét megragadni.

Amennyit én tudok, megteszem. Aláírok, próbálok nem félni, ha itt is riogatnak arctalan fegyveresekkel egyesek - aztán annyi. Plusz itt maradtam és nem mentem sehová. Ez lehet gyávaság vagy kalandvágy. :-DD Hogy mi történik mégis?
@Penivaldes: Követendő? Mi lehet követendő? Ami egyiknek jó: szülni húsz gyereket, abba a másik belerokkan-hal. Ezért nem kéne belepofázni az emberek legmagánabb életébe, hanem segíteni kibontakozni a jót.
Most pont nem ez történik és éppen mert semmi hasznosat, előre vivőt nem tud/akar tenni ez a tetű banda, hát minden megszabna hazug jelszavakkal hadonászva.
@a szív fészkei: persze csak ahogy nem jó a belepofázás, úgy nem jó az abortusz sem.
a védekezés jó. csak hát azt ugye a római katolikus egyház nem engedi.. kivéve egy naptárral....)))
20 gyereket különben sem kell szülni, az ember nem nyúl
Én a kisebbikemet megszülve olyan nővel feküdtem egy szobában, aki a bele ültetett kárpitosrugó - spirál - ellenére maradt terhes és lett újra anya erősen meglepődve. Na akkor a naptár pláne bombabiztos! Játsszon vele a Bendegúz papa, ha unatkozik.
@anyósnyelv: Persze, nincs benne semmi olyan. Ez egy elég ügyesen megírt szöveg, vállalható is egy olyan baloldali számára, mint Grass. Konkrétan arról szól, hogy a nem ellenőrzött atomfegyver/energia veszélyes mindenkire nézve. Az egy más kérdés, hogy szerintem az izraeli atomarzenál az valójában amerikai, és elég biztosak lehetünk benne, hogy rajta tartják a szemüket (kezüket) az amik az indítógombon.
@Penivaldes: Évi egy szerelmeteskedés az asszonnyal, az megengedett, ugye?:-(
@Fabius: "Jó lenne tudni pl miből is épül a felcsúti stadion"

tegnap írtam neked...
Közgép+MOL+OTP+CBA... stb kiemelt támogatók pénze...
ez nyilván közvetett álami pénz, mert az előbb el kell lopni...
a másik fele pedig a foci akadémia állami támogatás MLSZ...

azt hiszem közpénz... mindenképp...

vagy mi a lóf@szt gondolsz? hogy birkatenyésztésből teszi élére a filléreket a felcsúti ramszesz?

azt viccből írtam felajánlotta (országa) birtokainak egyéves jövedelmét... csak nem azt hitted magánpénzből ?????

honnan a lóf@szból lenne ennek a tehetségtelen gerinctelen hitványbandának másból pénze mint álamon élősködésből ?????
@egyfejű: Na te is előkerültél mint vőrös szar? Milyen a meszelt sír létforma? Bírod még? ;)
@whatsoever: Az már biztos, hogy ha vagy, nem hagyhatom ki a csvejt Veled. Köszi! Itt nem nyáladzok tovább, mert ezek kibeszélnek. Randa egy társaság...:)))
@Knósszosz: Az.
"Az elnyomott vágyak kivetítése.. meg nem is lehet konkrétan írni... Na jó reggelt, muszáj menni.."

Hajrá(f), tesó!:-D
@Gábriel angyal: sajnállak, de komolyan. Mindig szomorú, amikor valakit elkap a barna örvény. És csak süllyed egyre mélyebbre, egy idő után meg sem próbál a felszínre kapaszkodni a fény felé. Jó ott, minden olyan egyszerű a sötét katyvaszban, nincsenek zavaró árnyalatok, egyszerű minden, háború van, gonosz van, vétkek vannak, nemzethalál, ...
Kár érted. :(
@egyfejű: Nagy kő esett le a szívemről. Ha te sajnálsz és kritizálsz, akkor biztos jó úton járok. :)
@a szív fészkei: "Ebbe belepofát jó lenne, ha nem nyitnátok, mint a faszkalap kereszténydemagógok."

Ha átírnám a mondatodban a keresztény szót zsidóra akkor gondolom egyből általánosítósnácisan zsidóznék. Te persze cukin megteheted a keresztények faszkalapozását. Nem bájos?? :)
@Gábriel angyal: TE mindent mindig átírsz zsidóra, nem kell az én engedélyem, azért tanyázol itt, hogy tehesd... Ha ez szórakoztat, felőlem, téged minősít.

Nem a zsidók szoktak testületileg abortuszklinikákat megrohamozni, esetleg az élet feltétlen szentsége nevében orvosokat lelőni, kiskorúakat - dávodi kislány ügye - szülni kényszeríteni plebános segítségével durva lelki-bírósági nyomást gyakorolva.
Nem a zsidók pakolták teli egyházként a metrót eu-s pénzből hülye Fogadj örökbe-plakátokkal az abortusz ellen - amúgy szabálytalanul, mert nem erre nyerték e pénzt - kampányolva. Nem a zsidók, mint hatalomgyakorló egyház akarta az abortusz totális betiltását tavaly, ami azért nem sikerált, hiába a Tákolmány szövege a magzatról, mert Orvbán az összes rémületes faszságában arra azért odafigyel, hogy mi az, amibe azonnal belebukna. Ebbe tuti, akárhogy hányja itt a fennakadt szeműek serege a keresztet és óbégat abortuszra népirtást.

Élet szentsége, hajtogasd csak, mellette zsidózzál is, úgy teljes a portréd.
@egyfejű: Na ketten már vagyunk, akik sajnáljuk. De hát egyre büszkébb arra, hová tartozik - és nem születési, rajta kívül álló ok folytán, mint én vagy a buzik, cigányok - hanem büszkén választva ezt a szánalomtrutyit. Hát akkor maradjon annak, amivé lenni akar, ha ezek között érzi jól magát, az az ő dolga.

Csak a térítő heve zavaró hangyafasznyit.
@szerénységem: Azért Grass sokak szerint csupán jobbító, mondhatni objektív heve kicsit megkérdőjelezhető, miután elég sokáig nem bírta bevallani a tényt, hogy Waffen SS-tag volt. www.signandsight.com/features/899.html Igen, fiatalon volt az, amikor sokszor hülye az ember és bedől hagymázoknak, de meddig hallgatott róla??

És Izraelben mégsem a papság kormányoz sok éve már, akármennyire vannak ott is elvakult hülyék. Meg, amit te is mondasz, erős kontroll alatt vannak ott a fegyverek.
@The Lonewolf: Bocsi, hogy most akadtam rá csak a kommentedre. Való igaz, hogy semmi után nem kell adózniuk. Kíváncsi lennék, hogy az összes paptól és apácától szednek-e betegbiztosítást mert ha nem, akkor a kórházi és gyógykezelési költségeiket is mi álljuk.
@bebe tv: Nézd, ha ez igaz, az maga az ökumenikus világbéke!

A katolikus apáca TB-jét fizeti a zsidó rabbi, a muzulmán imám pedig állja a buddhista monk fogászatát, vagy fordítva...

Hát, mi ez, ha nem a világ szeretetbe borulása?

Persze, ha ateista vagy, beszoptad....

Akkor csak csengetsz! Vagy harangozol...Vagy akármi...
@a szív fészkei: Sajna nekem eddig kimaradt Luxemburg, de a szomszédainál már jártam. Annyit tudok, hogy ameddig nem volt €, addig a belga frank volt a fizetőeszközük utána gondolom a svájci frank lett. A belga rokonaim rendszeresen átjártak töményért és dohányárúért, mert kb. 30%-al olcsóbb volt. Manapság a németek járnak át, mert fél kg vágott dohány ami a németeknél 18 € az Luxemburgban kb.10 €. Köln környékéről már megéri átmenni bevásárolni dohányt,szeszt és feltankolni a kocsit. A kis haszon nagy forgalom elve alapján az összes határátkelő luxemburgi oldalán a vendéglőkben kb. 8 €-ért meg lehet ebédelni, ami a németeknél 16 €-ba kerül. Nagyon sokáig rengeteg német aktatáska számra vitte át a fekete pénzét a luxemburgi bankokba, ahol ráadásul a banktitok mellett a kamat is jóval magasabb volt. Így működik nyereségesen a nagyhercegség.
A gépkocsik is kb. 20-30 °-al olcsóbbak mint a szomszédaiknál.Még az is lehet, hogy a magyar rk. egyház még flottakedvezményt is kap rá a Jóisten közbenjárása révén.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): @Knósszosz:
Sziasztok Fijjug! :) Nos, erre reflektálnék:

""Az elnyomott vágyak kivetítése.. meg nem is lehet konkrétan írni... Na jó reggelt, muszáj menni.."
Hajrá(f), tesó!:-D"

Mamitirtok: Tényleg poénul jön ki, még Freudot se tagadhatom le teljesen belőle, bár tényleg a scifi szerepére gondoltam.. :) De jó ziccer volt, elismerem.. Te ma mit irtasz amúgy, engem? (Ld. mamitirtok) :))

Igazából tényleg szeretem Knósszosz hozzászólásait - ahogy megélem, kvázi őt - és a mamitirtok hsz-okat is.. Szeretem a tájékozottságot, szeretem, hogy nemcsak humor, hanem felvállalt saját humor.. Szeretem, hogy a mai rohadt világ ellenére egészséges, énerős valakiket hallok - aki erősek az intellektusukban és abban is, hogy maguk mernek lenni.. Szeretem ezt is, hogy egyszerűen véleményt írtok néha tanulmány helyett.. Én a humort sokszor használom öniróniaként, a viszonylagos tájékozatlanságom fedésére, és tetszik, hogy ti sem vagytok tájékozottsági sznobok, és bigottak semmiben - és emellett tájékozottak vagytok és EMBERIEK - Szeretem azt i, hogy a baszd+ sz-szel van írva, mert ez nekem kultúrált és elemző és vicces is ... És én sznob vagyok kicsit, de az egészre nem azért vagyok kényes, mert olyan fontos, hanem, mert az egészen az értelmes, humanista emberség átüt... Nohát így valahogy... Mindig elég fáradt vagyok, mire ide jutok, de gondoltam, ezt leírom.. És jó kicsit idetartozni a varanus blogba, olyan emberek közé, akik nem fogadták el a pár éve még szégyellnivaló, mára valid önérvényesítési eszközzé váló lenézést, letaposást... Szóval nekem nagyon számítanak ezek az emberi momentumok, és szerintem nem vsak ezért fontosak, mert nekem, és nagyra értékellek titeket... és gondoltam, ezt leírom..
Két pasinak egyszerre még úccse vallottam.. ;-) Minden jót, see you later alligator... :)
@Knósszosz: Írtam nektek a 47-ezres pszt végére. Lehet, csak az elsőnek küldi, mittomén. Nekem fontosak az emberséges féle dolgok, elküldöm neked is. Jó éjszakát és jó napokat! :) Sziasztok Fijjug! :) Nos, erre reflektálnék:

""Az elnyomott vágyak kivetítése.. meg nem is lehet konkrétan írni... Na jó reggelt, muszáj menni.."
Hajrá(f), tesó!:-D"

Mamitirtok: Tényleg poénul jön ki, még Freudot se tagadhatom le teljesen belőle, bár tényleg a scifi szerepére gondoltam.. :) De jó ziccer volt, elismerem.. Te ma mit irtasz amúgy, engem? (Ld. mamitirtok) :))

Igazából tényleg szeretem Knósszosz hozzászólásait - ahogy megélem, kvázi őt - és a mamitirtok hsz-okat is.. Szeretem a tájékozottságot, szeretem, hogy nemcsak humor, hanem felvállalt saját humor.. Szeretem, hogy a mai rohadt világ ellenére egészséges, énerős valakiket hallok - aki erősek az intellektusukban és abban is, hogy maguk mernek lenni.. Szeretem ezt is, hogy egyszerűen véleményt írtok néha tanulmány helyett.. Én a humort sokszor használom öniróniaként, a viszonylagos tájékozatlanságom fedésére, és tetszik, hogy ti sem vagytok tájékozottsági sznobok, és bigottak semmiben - és emellett tájékozottak vagytok és EMBERIEK - Szeretem azt i, hogy a baszd+ sz-szel van írva, mert ez nekem kultúrált és elemző és vicces is ... És én sznob vagyok kicsit, de az egészre nem azért vagyok kényes, mert olyan fontos, hanem, mert az egészen az értelmes, humanista emberség átüt... Nohát így valahogy... Mindig elég fáradt vagyok, mire ide jutok, de gondoltam, ezt leírom.. És jó kicsit idetartozni a varanus blogba, olyan emberek közé, akik nem fogadták el a pár éve még szégyellnivaló, mára valid önérvényesítési eszközzé váló lenézést, letaposást... Szóval nekem nagyon számítanak ezek az emberi momentumok, és szerintem nem vsak ezért fontosak, mert nekem, és nagyra értékellek titeket... és gondoltam, ezt leírom..
Két pasinak egyszerre még úccse vallottam.. ;-) Minden jót, see you later alligator... :)
@whatsoever:
No, erre meg én reflektálnék.
Nem is tudom hol kezdjem... ja, itt:
Köszönöm Neked, ha privátban írnám, hát mosakodhatnék sokáig, mert lenne benne némi tiltott érzelem. Most jópofizhatna az ember, ahogyan ez itt szokás, de eszemben sincs Veled ezt a nyelvezetet alkalmazni.
Hogy én mit kapok ezért holnap... leszarom.
"És jó kicsit idetartozni a varanus blogba, olyan emberek közé, akik nem fogadták el a pár éve még szégyellnivaló, mára valid önérvényesítési eszközzé váló lenézést, letaposást... "
No, én meg ezért...Téged!
Kösz!
Válaszokat a továbbiakban a kiadóba, virágokat az öltözőmbe kérem!
Személyes megtámadtatás okán..
@Knósszosz: Meg lettél szólítva... velem 1-üt.
Kedves.
@Knósszosz: az. Erre fel Bmegolsz. Szép, mondhatom!
Aludd ki magad, aztán folytassuk..
Mármint whatsover kedves, Te meg egy durcás kölyökké váltál!:-D
@Knósszosz: Te, ha kiderül, hogy nem ... na nem, az lehetetlen. Akkor én vagyok legnagyobb balfasz az univerzumban.
Ma rengeteg ilyen duma volt.
Áá, Ő nem lehet.
@Knósszosz: " olyan emberek közé, akik nem fogadták el a pár éve még szégyellnivaló, mára valid önérvényesítési eszközzé váló lenézést, letaposást... " - Pont ezt éreztem benned, hogy neked is alapelv ez vagy alapálény, a nyelvi-ízes-kifejezős-értelmes önkifejezés mellett.. vagy inkább annak alapjaként... Örültem... MINDEN JÓT... :) <- = rendes mosoly, való világ, az, amelyik az igazi, amelyik megéri, szerintem úgyis érted.. Köszönöm. See you... ... ... :)
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): S' meg is sétődesz b+! Hát, ez sok(k)! Eszembe (?) sincs ilyesmit elkövetni. Alszom majd aztán folytatjuk, de whatsovertől bocsánatot kell kérnem. Csukd be szemed és aludj el szépen lidli balázs! -legalább addig-
@whatsoever: Thanks! Szí lyu lédör!!!
Jó éjt!
@Knósszosz: javítás: alapélmény
Na én balra el, aludni.. joe éjt.. :)
@egyfejű: Szia! Csak meg akartam köszönni az ajánlást: "magam részéről javasolnám az egyik legnagyobb lengyel "filozófus", Stanisław Lem műveit is tanulmányozásra. " (Kamaszkoromban olvastam, keveset, tavaly meg a Summa Technologiae-t, aminek talán a felét értettem, de nagyon lelkesítő, újszerű volt nekem, a tudományfilozófiai kérdések...)
Olyam jó, hogy ennyi tájékozott ember van itt, és sokat lehet tanulni, kötetlen formában.. :) Minden jót!
@whatsoever: Hali! Azért én könnyedebbel kezdenék az öregtől, pl. Pirx pilóta kalandjai, vagy az Éden. Ez utóbbinál érdekes áthallások is felfedezhetők mai állapotainkra.
süti beállítások módosítása