Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.04.11. 05:00 Fabius

Hányszor 47 ezer nem elég?

Címkék: fidesz kdnp törvény rubovszky györgy összeférhetetlenségi képviselők fizetése

Roskadófélben van a ház,
Hámlik le a vakolat,
S a szél egy darab kupolával
Már tudj’ isten hol szalad;
Javítsuk ki, mert maholnap
Pallásról néz be az ég...
Közbevágott Rubovszky úr:
Mi a tököm kéne még??!
(via)

Szépen lassan kereszténydemokratáink is kimutatják foguk fehérjét az Úr segedelmével. De lehet csak húsvét alkalmából újjászülettek ők is, és mindjárt átkeresztelkedtek Kereszténydemokrata Pénzpártra. Nem mondom, voltak előjelek, hisz az ifjúsági válogatottjuk is katkókausztot hallucinált nyomban, ahogy Antikrisztus Ferenc az egyházak pénzügyeit kezdte firtatni, ám akkor még nem vettem a tegnapi cukiság előszelének. De végre eljutottunk addig a pontig, ahol a kényszerházasok összekaptak a törvénygyárban következő szerelemgyereken, és most először nyílt sisakos lázadás lett a dolog vége. A baltával alkotmányfaragást, a brüsszeli normakontrollon elbukó törvények garmadáját, az idióta köznevelési törvényt, a felsőoktatás átalakításának baromságait, a végtelen számú megszorítást és új adókivetést végig asszisztálták némán, de ahogy a saját zsebükön kéne kicsit megszorítani máris ott toporogtak dühödten, mint mézesbödönben turkáló ministránsok a stelázsi előtt.  A Fidesz frakció szerencséje, hogy nem volt éppen kéznél fokhagymafüzér és bazinagy ezüst kereszt, különben ott helyben megpróbálták volna kiűzni a gonoszt a javaslatot beterjesztő képviselőkből és a tekintélyét bevető Morcos Bajuszból.

Ha eddig nem volt világos, most az lett: ezt a közösséget egyetlen érték tartja össze, a pénz. Érdekes valóság ez, de ennél is érdekesebb figyelni, hogy szerintük 16 közmunkás 47 ezer forintnyi bére nem elég egy keresztény(politikus)i értelemben vett létfenntartáshoz. Érdekes az is, hogy mennyivel kevésbé akarnak "profi politikusok", a NER gépezetének nélkülözhetetlen acélcsavarjai, mint mellékállásban téemkázó álláshalmozók lenni. Furcsa, hogy a minket terhelő megszorítások nem érték el az ingerküszöbüket, de az őket és az indokolatlan frakciójukat (és minden más frakciót is) sújtó Borzalmas Megszorítás Csomag - a kiszolgáló személyzet létszámcsökkentése - fölött haladéktalanul ajvékolniuk kell.

 

Rubovszky képviselő és felebarátai másik érvére - "vannak olyan foglalkozások - például mérnök, orvos -, amelyet ha nem gyakorolhat egy parlamenti képviselő, akkor veszélybe kerülhet az egzisztenciája" -kidolgoztam egy egyszerűségében nagyszerű megoldást, amitől mindenki boldog lesz. Íme:

Azt ugyanis a végül Jobbik támogatással elfogadott összeférhetetlenségi törvény sem tiltja, hogy a képviselő szabadidejében a társadalom számára hasznos tevékenységet végezzen. Azt tiltja, hogy ezért pénzt fogadjon el, és a képviselősége rovására menjen. A vázolt modellben jól jár a társadalom, jól jár a rutinját megtartó képviselő, van aki nem mosolyog, aki nem vidám a NER-ben? Jó, mondjuk a Tilki Attila féle, tízenegynéhány állást felhalmozó helyi kiskirályok most bizonyára a padlóra köptek egy hegyeset, a faszombazmegek(!!!) is ott balettoztak a nyelvek hegyén, amíg kiszédülésüket biztos távolból már nem hallhatta senki. Most legalább lesz alkalmuk az ennyi tisztség mellett a nap 24 órájából 25-öt munkával töltő hazaffyaknak a szusszanásra, talán nem lesz szükség alkohollal oldani a stresszt, és nem szennyezik autópályáinkat indokolatlanul alaktalanná vált fémhulladékokkal.

Arra egyébként is kíváncsi leszek, hogy akarják majd kitrükközni a szigort, hol találják meg a mutyizónára nyíló kiskaput. Mert az ziher, hogy a mi Papcsák Ferink sem fog lemondani arról az évi 40 millió mellékesről Orbán két szép szeméért, és Rubovszkynak is a kieső havi 1,2 milliója fáj. Jó hír viszont, hogy jól kereső menő ügyvéd helyett csóringer országgyűlési képviselőnek lenni nem kötelező.




* Tilki és Papcsák urak nem a Pénzpárt, hanem a Fidesz képviselői. Én is tudom, felesleges rá emlékeztetni.


 

708 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr54382212

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A tranzakciós adó előnyei és hátrányai 2012.04.11. 22:32:44

Magyarország a válság miatt már bevezetett egy bankadót, és most a másodikat fontolgatja. (Legalábbis kóstolgatnak minket.) Lássuk mennyiben indokolható és mennyiben csak harácsolás Magyaroszágon a tranzakciós adó és hogy mit tudunk már most is róla. (...

Trackback: Szórakoztató Valláskritika megosztotta 2012.04.11. 16:50:38

ezt a blogbejegyzést. Tehát a közösségi oldal több tízezres havi aktív olvasójához is eljut. Aki többet is tudni akar tudni az olvassa el ezt a rövid összefoglalót, vagy kattintson rá az oldalra: facebook.com/szorakoztato.vallaskritika   &nb...

Trackback: Szalma Botond óriási tévedése 2012.04.11. 07:06:00

A napokban láttam egy videót, melyen Szalma Botond beszél a KDNP-ről. 2012. Március 21-én tartotta konferenciáját Hit és Politika témakörben az Antall József Alapítvány. Ezen a konferencián beszélt Szalma Botond többek közt a pártjáról is. Érdekes előa...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon igyekszik, körmére ég a Bajnai még.
@a szív fészkei: A faszkalapozásod és a párom idecitálása, rólad sajnos szánalmasabb bizonyítvány. :(
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): @whatsoever: :-)

Ja, holnap lesz? Miért nem 13-án, pénteken? ;-DD

@Fabius: De a chipszerelő miért olyan fontos? Mit tud, ami Kövérnek annyira kell? Nem értem, miért nyitnak frontot értelmetlenül.
@whatsoever: Szegény nagyim, hogy csuklik olykor, a sírban, mert emlegetem, mint aki nem adta át nekem a szlovák nyelv szépségeit! Most, lehet, Kassán vígadnék már, szlovák céggel és autóval a seggem alatt?
Apropó, nem lehet nyelvtudás nélkül felvenni az állampolgárságot a demokratikus(?) Szlovákiában?

Na meg, jóéjt, nem mellesleg!:-)
@a szív fészkei:

A tüntetés holnap lesz.

Az elmaradt aláírások oka leginkább a kevés idő, a szakszervezetek inaktivitása, a félelem, hogy névvel vállalt aláírásért munkahelyi dádá lesz. Meg a szkepszis, hogy a hülye ördögbotosok ménem foglalkoznak húsbavágóbb kérdésekkel.

Oszt' minnyá itt van, lehet most a szabadságok basztatása fölött siránkozni.
@Fabius: Itt olyan nagy kompromisszumot nehéz elképzelni ezek után. Rájuk hívta a yardot, kis híján meglincselték, és hát láthatóan egy még fideszes/kdnp-s nagyonmély szinten is egy kirívó nímanddal van dolguk a helyieknek.
Az oktatást látom a leginkább konfrontatív területnek társadalmi szinten - olyannak, amibe erősen bele lehet bukni.
@Fabius:
Aha...
„Keménytökű faszagyerek ilyet nem csinál.”
Nem, ahogyan lankadtgyík Szegedi Csanád sem. Illetve még igen, de eljön a felvilágosodás nála is(majd), és ő is vissza fogja adni a mandátumát, mert micsoda dolog annyi kurva sok eurót besöpörni azért, hogy közben a picsába küldi a kenyéradó gazdáját. A legrosszabb forgatókönyv szerint, ez a megvilágosodás két év múlva fog bekopogtatni a kutacsán, amit még ily élemedett (szellemi demens) korában is, csak egy alufólia lemez takar.
Bizonyára a jobbik minden képviselője belátja majd, hogy szeretett nemzetük felemelkedésénél nincs fontosabb cél, ezért ha ők a fejlődés kerékkötői, egy emberként mondanak le 'majd egyszer' a mandátumukról.*

*(ismeretlen szerző műve a kurva távoli jövőből, egy kibaszott messzi galaxisból)
@Gábriel angyal: Akció-reakció, számomra mindkettő elvetendő, ha érdekel itt még valakit a véleményem..ha nem, akkor is!
@whatsoever:

46 kérdés volt alkotmánybíróság elé adva, erre a négyre mondták, játsszatok vele parasztok. Ne tegyünk úgy, mintha ez kizárólag az ördögbotosok hülyesége lett volna.
@Gábriel angyal: Tudod, aki az abortuszról ennyire hülyén bír nyilatkozni, ezeket az alfás hazugságokat lózungolva, annak igenis sajnálom a nőjét. Nőként. Mondhatni szolidaritásból, mert kerülhet bizony olyan helyzetbe ős is még, amikor virágelvtársosan fokozódik a dolog. És a te véleményed igencsak vaskalapos. Ne legyen így, de soha nem tudhatod, mit hoz a jövőtök. Az a szebb jövőtök.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Nem akarom meggyőzni, sok bajom van nekem is velük, hangot is szoktam adni ennek. Viszont a népszavazást támogattam, kellett volna.
@Knósszosz: Szerencséje a szerzőnek, hogy ismeretlen, máskülönben szorulhatna a nemolymesszi jövőben!
@a szív fészkei: @szerénységem:

A csipszerelő kúpember valaki seggében, ezért védik. Amíg lehet. De a történtek után aligha védhető.

Az oktatás lesz az, ahol egymás utáni konfrontációk várhatóak a jövőben. Sokan amit magukért nem tesznek meg, azt a gyerekek jövőjéért igen. Nagy robbanás majd szeptemberben lesz, a kötelező hittan/etika órák tananyagait látva.
@a szív fészkei: Én maradok annál, hogy sajnálom azt a több millió meg nem született életet, te meg sajnáld tovább a "nőmet".:(
Inkább leszek "vaskalapos" életpárti, mint felvilágosult ájrópai meszelt sír.
@Fabius: Én sem legyőzni kívánom, a többiben egyetértünk, úgy vélem!:-D
Új nap, új poszt is várható?
@Knósszosz:

"A legrosszabb forgatókönyv szerint, ez a megvilágosodás két év múlva fog bekopogtatni a kutacsán, amit még ily élemedett (szellemi demens) korában is, csak egy alufólia lemez takar."

Csodálatos mondat, ötös :-D
@Gábriel angyal: Nem vaskalapos vagy az én olvasatomban, inkább kissé bigott.
Spártában nem lennél népszerű, hidd el!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Lesz poszt, de még erős dilemmában vagyok a témát illetően.
@Fabius: De addig azért még fel lehet venni kb. 168.000 eurót. :) Bár az is igaz, hogy idehaza sem kéri meg senki az ellenzéket, hogy ha nem értenek egyet a kormánnyal vagy a döntésekkel, akkor ne is járuljanak a kasszához.:)

Jut eszembe Steiner, Pintér általi alázását láttátok már?? :)

index.hu/video/2012/04/11/orban_megvedjuk_a_zsidokat/
@Gábriel angyal: Másrészt a nevelőintézetnek szülni nem népjavító program, ebbe is gondolj bele, hamár..
@Fabius: Sajnos téma akad bőviben, messze van még az uborkaszezon, úgy vélem!
Nemcsak a nemzetközi helyzet fokozódik!
magyarinfo.blog.hu/2012/04/11/ilyen_nincs_megadoztatna_az_adoztatast_a_kormany?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_04_12&utm_campaign=index

Nekem ez mai "rém"hír verte ki igazán a biztosítékot!:-(
@Gábriel angyal: Lezsák Vonának: Köszönöm, államtitkár Úr!
Na, itt már tudnak valamit, nem?
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Tudom érvekkel mindig tele van a polc. Én viszont leragadtam ott, hogy "az élet megjelent a földön". Nézd meg ezt, érdemes.

www.youtube.com/watch?v=nh-z4COwP9o

Mit is mond a túlélő, akinek halottnak kéne lennie? "Gyűlölnek, mert az életet hirdetem".
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Hát neki egy államtitkári poszt szerintem kevés lenne. :)
@a szív fészkei:

persze, ha előtte nem csődölnek be a hatalmas forradalmi győzelmükkel...a sok istenbarmahívőjük megérdemli, hogy szép nagy lépésekben tönkremenjenek majd azt is indokolják amivel akarják

ez a pénzügyi adóztatási rablás olyan sötét ügy, hogy csak emiatt le kellene lőni az egész gittegyletet

még nagyon sok hívük kitart és zabálják az agitpropot mint mangalica kolbászt pálesszel

megérdemlik
@Gábriel angyal: Lesz még Vona Gábor Magyarország miniszterelnöke, sajnos, én is így vélem! Orbán meg a kormányzó, én meg idegenbeszakadt ezen sajnálatos esetben..
Na, jó éjt, ideje, hogy ..
@Gábriel angyal:

Elég sánta sintér ez a párhuzam. Itthon olyan emberek ülnek a nagy büdösben, akik abban hisznek, a parlamentarizmusban képviselik azokat akik odaküldték őket. Ezért fizetést kapnak.

Szegedi Csanád és a Jobbik az EU parlamentben és az Unióban nem hisz. Lényeges különbség.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Pont a témabőség a probléma. Jó lenne tudni pl miből is épül a felcsúti stadion. Ha zsebből, nincs közünk hozzá. Ha nem, akkor van...De a szabadság ügy, kifordított ország Tobin adója is mind külön posztot érne.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
A szájenszfiksön műfaja nekem bejön. Nem sorolok ide szerzőket, mert az olyan "de okoskodóegyfasz ez baz+"-kategóriába varrna belebárki. Aki ismer ebben a műfajban nagyságokat, annak meg nem is kell neveket mondani.
Jó éjt mindenkinek és köszönöm az érdemjegyet Fabius!
Megyek és leülök kajálni.
Meg el is ájulok lassan.

Jó éjszakát, kaliníhta minden kedves (még) itt lévőnek!
@Fabius: Figy Farage se hisz, mégis ott van és hallatja az EU szkeptikusok hangját.

www.youtube.com/watch?v=bypLwI5AQvY

Senki nem gondolja, hogy nem lenne szabad felvennie a fizuját.:)
@Knósszosz: Te egyfolytában tömöd a majdmost?
Níkta, no! Tzatzikit már ne végy magadhó, büfiztet a foghagy má bene!:-D
@Fabius: Ezek állatok, nem vitás, nem emberek!
„A kistérségi társulás döntött a szolgáltatás megszüntetéséről, mivel az állami finanszírozás csökkent és több település nem tudja vállalni a megnövekedett fenntartási költségeket” - közölte a siófoki városháza a lappal."
hvg.hu/itthon/20120411_panikgomb_siofok_visszaveszik

Felcsúti mini-drágakő helyett ajánlanám a finanszírozást, sokkal inkább!
@Gábriel angyal: Ti meg most és mindörökké húznátok már le magatok, ha kérhetem!
hvg.hu/itthon/20120411_jobbik_tervezet
"Elzárással vagy 150 ezer forintos bírsággal sújtaná azokat a meleg párokat, akiket ugyan nem vezet a népszerűsítés szándéka, de például kézen fogva mentek az utcán, vagy nyilvánosság előtt csókolóztak.

Hasonló szellemben írná át az alaptörvényt is. Így az új alkotmányban kimondatná, hogy bár Magyarországon mindenkinek joga van a békés tüntetésekhez, de a homoszexuálisoknak nem."

Nem, nem vagyok meleg, sem cigó, sem zsidó, magyar vagyok és így kérem ki, bazmeg!
@Gábriel angyal:

Farage hány EU zászlót gyújtott fel tiltakozása jeléül?

Téged milyen gyorsan vágna ki a főnököd, ha medveszarral dobálnád a céglogót, és lehülyéznéd az összes kollégádat őt is beleértve?

Az EU szkepticizmus nem bűn. Az ostobaság is csak kibaszott kínos.
@Fabius: Igazad van, persze - azèrt is köszöntem el, mert fáradtan egyszerûsítek már... De nagyon szerettem volna, ha az a 4 összejön, és talán szervezéssel összejöhetett volna.... És hadd legyenek eredmény típusú elvárásaink is a képviselõinkkel szemben... És nagy hitelességet adott volna nekik, a szememben, ha felülemelkednek és összefognak.. Én is próbáltam pár aláírást gyûjteni, de tétova félelembe ütköztem.. A bajom végülis, hogy nem látom az összefogás jeleit, az iránta való elkõtelezerrséget, gyakorlatilag sehol... mintha csak a pártok léteznének, és a haza érdekei a gyakorlatban nem képviselné senki eredményesen.. és ez.... sötét kilátás.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Drágakő kurvaannya van, 2,5 millió az idősekre nincs. Ezt nem hiszem el baszki.
@whatsoever:

Itt az emberek nem akartak/mertek összefogni. Az LMP megegyezett a Szolidaritással, a szakszervezetekkel, jelképesen aláírtak a szocikkal is, ráadásul tényleg kint voltak az utcán végig. Mit tehettek volna még?

Szembe kell nézni azzal, összefogásra igény, a változtatásra valós bátorság ennyi van. Mindenki szájal, de ha a nevét oda kell írni valahová, akkor áh, szarok a kérdések, hülyék az ördögbotosok, süt a nap, fúj a szél, vannincs sapka. Félre ne érts, nem dühös vagyok, szimplán csalódott. Így, ezzel a mentalitással sehová nem jutunk.
@Fabius: Szerintem erről írj, így együtt, ha javasolhatom.
Jobb éjt kívánok!
@Fabius: én is elkeseredett vagyok, és a véleményem tkp egy eccerû emberé.. talán mert az még rémisztõbb, h nem a szervezés hibája... de azt is gondolom, hogy a melómban, ha a szervezés az én dolgom, akkor azt mondják: oldd meg! És szeretnék még reménykedni, hogy van, akinek az a dolga, hogy minket képviseljen és megvédjen... Ha hivatásosok, mért nem várható el eredmény? (Tudom, h a rendszer nem erre szelektált, sõt, kontra... de akkor is ez lenne a normális, nem?.... (mondj vmi bíztatót, please...)
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Akkor most tisztázzuk: halmazati cselekménykényt akkor ez most hány évnek számít?

ize.hu/_files/pics/00014/00014785.jpg

...és a férfiseggek fixírozása most bűncselekmény lenne? Lesz baj úgy érzem, vége a faszpunepás bulizónának.

29.media.tumblr.com/tumblr_l0zlkaFSCm1qza7mbo1_400.jpg
@Fabius: Remélem, halmazatilag nem egyneműek zárkájába csukják őket odabenn, hátha megjavulnak!
@whatsoever:

Nem tudok biztatót mondani. Ezúttal tényleg leszerveztek mindent, szervezetekkel, ellenzékkel, kitelepüléssel, vidéken is. Mégsem volt elég ember aki aláírjon. Képviseltek volna ezekben a kérdésekben, hisz ők kezdeményezték, de nem kaptak hozzá elég felhatalmazást. Okolni a közönyt és a félelmet lehet legfeljebb.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Hááát, én koedukált sittről még nem, de olyanról hallottam már, ahol az ilyen csinos farral bíró fijjúk elég népszerű lyányok lettek kicsiny idő múlva.
@a szív fészkei:
igen, pontosan erről olvastam...ha emléxel, nagyon régen egyszer azt írtam, hogy CAVEAT EMPTOR azaz bizonyos sarcmértéken túl már nem éri meg elmenni dolgozni, ez egyszerű, általános iskolai matematika, amikor többe kerül az, hogy bejárjak dolgozni mint amennyit kapok vagy amit meghagynak a béremből, akkor már megéri egyáltalán nem bejárni, mert mindenképpen létrejön a nyomor és az éhezés meg a hozzávalók a kilakoltatás meg ...soroljam? egyszerűbb éppen ezért időben általános munkabeszüntetést létrehozni, és letérdeltetni őket, olyan nincs, hogy mindenkit elvisznek börtönbe mert annyi rendőr sincs meg annyi börtön sincs egyébként is ők járnak nagyon szarul

a tapasztalt kapitalista államok lakói tudják ezt és szépen, szervezetten leteszik a munkát, hatalmas tömegben: egy egész iparág, aminek olyan vonzatai vannak, hogy 5-6 iparág áll le kényszerből mert nincs ellátmánya illetve nincs mit csinálnia mert nem kap semmit...és a szállítóvállalatok is megállnak nincs mit vinni...és ez csak következmény...

és akkor jönnek a tárgyalások, nem engednek, a város 6 millió lakosával 45 fokos kánikulában megfullad a saját szemetében mert a szemetesek nem kapják meg amit akarnak...leáll az élet mert járványveszély

azaz láncreakció

úszítják a zembereket, hogy a rohadtak kibasznak veletek...de a többiek is tuggyák, hogy ők lesznek a következő áldozatok és meg sem szólalnak

a zemberek azt mondják a tv-riporternek hogy fizessék ki nekik egy évre visszamenőleg mindent és azonnal és nem érdekli őket mit tesz a kormány...lemond vagy nyaralni megy bagy ülésezik

és mindig megkapták amit követeltek...
mert nem lehetett széthúzást létrehozni még az osztályok vagy népcsoportok útálhattyák egymást de amikor ég a ház??? hát akkor ez nem megy

na ezt hozta létre a törpe, mindenki útál mindenkit -gáborangyal itt besimult vagy úgy tesz de bomlaszt ha hagyjátok és nem olvasom- és akkor a rendőr a rendőrt letartóztatja próbáld ezt meg egy normális országban...na az nem megy ha a rendőr hibázik van arra szervezet hogy elbírálja még bíróság előtt

persze ez politikai kultúra is... de érdekfelismerés egy adott pillanatban amikor azt mongya az ember hogy basszamegazanyjáteztmárnem...mi ez a pont ma Magyarországon

nincs ilyen? csak az amikor már nem lesz aki eltakaríccsa a zéhenhaltakat?

ennél még a zállatok is többre képesek, és nem majmok hanem patkányok, csrebogarak is többet tudnak ha meg kell védeni magukat csak ezek a szerencsétlen hülyék hisznek abban, hogy most ő következik a vágóhídon (tudod a vágóhídon a tehen megy előre a bárd alá korlátok között és mögötte lévő nyomja alája a bárdnak mint a húsdarálóban a cafatokat

hát ennyi a magyar ember??? húscafat a húsdarálóban?

ha igen? akkor legyen
@Gábriel angyal: a Farage-t a britek egy bizonyos rétege tartja ki mint egy rühes kurvát, a britek minden EU előnyt kihasználnak de akkor és ott szarnak bele az EU-ba amikor 2 fillér hasznuk van rajta...2008-ban amikor égett a ház -mert ugye felgyújtották, és nem kigyulladt!!!!!!!!!!!!- akkor ők kaszáltak az amerikaiakkal együtt...a bankok megváltása és a többi izé a világ legnagyobb szemétsége volt és maradt még a vietnami meg a többi demokráciáért kiöntött vér sem annyi 1945-2012 között a világon -deklarált háború nélkül- 200millió halott és megszámlálhatatlan károsúlt keletkezett a II.VH összesen nem hozott 75 milliónál többet...

a Farage-ot nem szabad elolvasni, nem szabad meghallgatni olyan mint a vonagáboramikorazorvbánviktorfaszátszopjanyíltszínen...és majdnem hetente kéccer csak, hogy tudd és nincs vele egyedűl a gittegyletetekből a ködmönösök meg mind a zorbánbuzijai előlrőlhátúlról

erre varrjál gombot
@Fabius: kérdezd meg a Rétvárielvtársat előlről vagy hátúlról szereti e? ugyanúgy a miskolci alpolgitmesternőtfiúöltönyben és sorolhatnám...

Antinouös ma háborút robbantana ki ha megjelnne a magyarparlamentihomokozóban hátha még a kis szexis tövidtógájában szőlőkoszorúval és fedetlen keblekkel
@a szív fészkei: lehet, hogy elutazott. Nem hinném, hogy kitiltották, bár néha elengedi magát, de ennél szaftosabbat is lehet itt olvasni. Baranyai menykecskére viszont pipa vagyok, mert ömlik a xar a képéből, a nincs egy gondolata sem... Hányni jár ide, mi meg szagoljuk...
@Fabius: még mindig abban bíznak,ha nem kerülök képbe megúszom,pedig ez nem így megy. Rohadt nagy spirálban vagyunk, minél több a munkanélküli, jövedelemnélküli annál xarabb lesz a helyzet, másra nem térek ki... Közben ész nélkül költik, amit csak lehet sógor-koma-haver, amíg csak lehet...
Aztán jön, hogy aki képzett, aki azt hiszi betonbiztos helye van, hogy nincs, mert nincs termelés, nincs növekedés,s folytatódik....
Blogger Géza /mintha azt mondta volna valaki, hogy ezt nem lehet lefordítani/ - no comment,de lefordították.
Én nem találok benne igazából semmit,de én Kertésznél is csak a nemzet féltését hallottam ki, valószínűleg nem vagyok elég érett./Bogyóm is elgurult/
Szabó Zoltán fél évet kapott ·
Günter Grass:
Amit ki kell mondani

Miért hallgatok, hallgatom el régóta,
ami nyilvánvaló: hadgyakorlaton gyakorolják;
s melyhez minket, túlélőket,
jobb híján lábjegyzetként csatolnak.
A jogosnak vélt első csapás kiirthatná
az amúgy egy szájhős leigázta,
szervezett ujjongásra ösztökélt
iráni népet, csupán azért,
mert úgy vélik, hogy
atombomba előállítására képes.
De miért tiltom meg magamnak, hogy
nevén nevezzem azt a másik országot,
amely évek óta növeli – jóllehet titokban −
nukleáris potenciálját,
csak épp figyelő szemek nélkül,
mert őt nem szabad vizsgálni?
E tény általános elhallgatását,
melynek én is alávetettem magam,
nyomasztó hazugságnak és kényszernek érzem,
amely büntetéssel fenyeget,
mihelyst figyelmen kívül hagyják;
az ítélet szokványos: „antiszemitizmus”.
Most azonban, hogy hazám
− melynek példátlan bűneit újra és újra felhánytorgatják –
ismét és csupán üzleti megfontolásból
(igaz, ékesszólóan: jóvátételként elkönyvelve)
Izraelnek újabb tengeralattjárót készül szállítani,
méghozzá olyat,
hogy a mindent elpusztító robbanófejeket
oda irányíthassák, ahol egyetlen atombomba
létezése sincs bizonyítva,
s bizonyítékként csupán a tőle való félelem szolgál,
most kimondom, amit ki kell mondani.
De miért hallgattam eddig?
Mert úgy véltem, származásom,
melyre letörölhetetlen szeplő tapad,
tiltja, hogy ezt a tényt nyilvánvaló igazságként
Izraelről feltételezzem,
melynek elkötelezett híve vagyok és maradok.
Miért csak most mondom,
vénségemre, fakuló tintámmal:
Izrael atomhatalomként veszélyezteti
az amúgy is törékeny világbékét?
Mert ki kell mondani azt,
ami holnap talán már késő,
azért is, mert mi – németként, elég teherrel a vállunkon –,
olyan bűnt követnénk el,
amely előre látható, s ezért bűnrészességünk alól
semmilyen szokásos kibúvóval
ki nem bújhatunk.
Bevallom: azért nem hallgatok tovább,
mert torkig vagyok a Nyugat
képmutatásával, s remélem,
sokan mások is megtörik a hallgatás csendjét,
s felszólítják a látható veszedelem okozóját,
hagyjon fel az erőszakkal,
s ahhoz is ragaszkodnak majd,
hogy mindkét ország kormánya engedélyezze:
az izraeli atomerőt
és az iráni atomerőműveket
egy nemzetközi hatóság
akadálytalan és állandó ellenőrzés alatt tarthassa.
Csakis így lehet segíteni mindenkin,
izraelieken és palesztinokon, sőt,
az őrülettől megszállott térség összes lakóján,
kik örök ellenségeskedésbe összezárva élnek,
− s végső soron saját magunkon is.
(fordítás: szilajcsiko.hu)
@Fabius: Ma BGy-nál utolsó hsz. a csúti szóvivő volt,nyomott egy nagy púdert,de kijött a száján, hogy eddig magánpénzből épült, ma du. négy után visszahívják... folyt.köv. Sóder sóder a párnám alatt,aki itt a legügyesebb sok-sok manit kap.
@a szív fészkei: visszaolvasgattam, látom elvált a szar a májtól. Sokszor mondtam már az érintett kommenttársnak: a barna szar barna szar marad, hiába festi temperával.
Sajnos az ilyen gondolkodású emberke sosem fogja belátni, hogy az abortusz csökkentése ellen csak egy dolgot lehet tenni: normális felvilágosítás. Ebbe természetesen beleértendő a védekezési módok ismertetése, és az a rohadt gumiautomata is.
Mit tegyünk, nekünk - férfiembereknek - csak az van még mindig, dacára a rengeteg kutatásnak.
Amúgy csókoltatom egy szívlapáttal a pápa urat, amíg ő is baromságokat beszél a védekezésről (lásd 2009-es megnyilatkozása m.blog.hu/pu/puncius/image/egyebek/papakoton.jpg), addig az ilyen gondolatvilág kimászik a csatornából, és fennhangon hírdeti magát, majd megsértődik, amikor lehülyézed a hülyét.
@a szív fészkei: Szia Szív... Az a baj, hogy nem tudok mindent elolvasni, amit szeretnék.. Utóbbi napokból ezt az abortusszal kapcsolatost, meg a Thatcher a túladóztatásról tervezem... ebédidőben, az kellemes.. Jó reggelt, jó buszozást :-/ és süssön ki a nap is nekünk.. :)
@rodeo36: A britek szerepével kapcsolatban nincs sok vitánk. :) Mondjuk ők legalább képviselik a saját érdekeiket, nem úgy mint a mi európéer nagyondemokrata szervilis csicskái maszoptól/fideszig. Ingliseknek még ma is fizetünk egyébként évi 14 milliárdot korrekció címén. :(
@Knósszosz: Pff... :DD most olvastam az hszt-t az ötös mondattal.. :) nem lehetne elutazni abba a távoli galaxisba bele?? ... Nemmetróval. Volt egy bölcs szuper főnököm (7 gyerek, 6 unoka egyelőre, gyorsolvasó, bölcs, humanista ... ő mondta, h az orosz sci-fik is nagyon jók... csomóan Asimovon túl.. én keveset olvastam.. ) Sztem a sci-fik termelődése összefügghet a társadalom elnyomottságával is.. Az elnyomott vágyak kivetítése.. meg nem is lehet konkrétan írni... Na jó reggelt, muszáj menni..
@whatsoever: magam részéről javasolnám az egyik legnagyobb lengyel "filozófus", Stanisław Lem műveit is tanulmányozásra.
@a szív fészkei: Az abortusz valóban nem a legnagyobb öröm az életben, sőt a legrosszabb ami történhet egy nővel, hogy kikaparják a gyerekét. a műtét után szerencsétlenek járhatnak a pszichológushoz, hogy feltudják dolgozni, ha egyáltalán feltudják. Én az abortuszt mint cselekedetet ítélem el, de nem ítélem el a nőt, aki átélte. Nem szabad ítélkeznünk mások felett, csak egyedül saját magunkat vizsgálhatjuk meg lelkiismereti szempontból, hogy vajon, nem vagyok képmutató, farizeusi, hogy azzal, hogy összesúgok a háta mögött, hogy ilyen meg olyan ribanc, és ezzel lököm az abaortuszhoz. Ha így videlkedik valaki az nem keresztényi magatartás, ha már a kormányunk annyit beszél erről.
Ha tehát már ott növekszik a baba a nőben, és tegyük fel, hogy a nő fél attól, hogy miként fogja felnevelni a gyerekét, mert most hagyta ott a barátja, elveszítette az állását, akkor nem mondom neki, hogy úszon egyedül az árral szemben, és nem állítom olyan döntés elé, ami mindkét lehetősége rossz: elveteti a gyermekét- ez ugye, mint már írtam, és tudjuk hatalmas seb. de azt sem mondom, hogy szüld meg aztán neveld fel, de egyedül, csak abortuszra ne menj, mert az ilyen meg olyan..,hanem segítek neki. mert rokona vagyok, mert barátja vagyok. nem hagyom magára. És azt hiszem, hogy ezzel jó pár abortusz nem lenne. Csak annyi kéne, hogy ne szemforgató ájtatosságot gyakoroljunk.
@Penivaldes: Tudod ez nagyon szép, ahogy hozzáállsz de...

Barátnőim - mind családos anyák már, felnőtt gyerekkel és - nem tudták elkerülni az abortuszt házasságban sem. Ja, van olyan, hogy becsúszott, bárhogy figyeltek, ügyeltek és akkor mit mondtam volna nekik? Hogy á tartsd meg, majd segítek felnevelni? Mikor örültem, hogy az én kettőmet sikerült valahogy?

Mikor olvasok olyan külföldön élőről asszonytól sorsot,- akiről azt hihetnéd az életútja felületes ismeretében, hogy na ő aztán tényleg a világ legszebb nyugati tetején él, neki aztán mi baja lehetett valaha is, - hogy nem egy és nem kettő abortusza volt ott kint. Igen, mert annyira nyomorogtak - kemény állandó melójuk ellenére, hisz ott se kolbászból fonták a kerítést - a férjével fiatalabb, fogamzóképes korukban, hogy a meglévő egyet védték avval, hogy a többinek nem adtak esélyt. Igen, most idősen sajnálják és bánják, de senki nem lát előre. És meg kell békélniük vele, mert van, amikor nincs más döntés. Ha ott lettem volna akkori életszakaszában mellette (nem ismertem még), legfeljebb eltámogatom az orvoshoz, pénzt adok rá kölcsön vagy ilyesmi, de hogy mondhatom, hogy á csak szülj, ha a létük forgott evvel kockán? Azt csak a szituban benne lévő tudja, it engedhet meg anyagilag, érzelmileg.

Mert van a gyereknek is joga az egészséges és boldog élethez! Eleve nyomorra szülni, kétségbeesésbe szülni bűn.

Az a videó, amivel Gábriel kampányol, egy amerikai nő hakniműsora: egyszer már idedobta és akkor is megírtam, hogy a nő mimikáját elnézve az ájtatos életszentség, blabla-szövege borzasztó agresszióval társul, csak vicsorog és átkozódik végig + uszít és hazudik, mert utána néztem, miket állít az orvosáról.

Amikor az élet szentségére hivatkozva lelőnek orvosokat, betörnek klinikákra, megfélemlítenek asszonyokat, azt nem tudom tisztelni. Segíteni lehet a nem kívánt terhességet elkerülni, ez a legtöbb; de az emberiség már története kezdete óta küzd ezzel: ősidők óta elrekesztenek nem kívánt magzatokat, ez nem liberális pestis, kedvenc szavukkal népírtás.
A liberálisok csak a nő tesi-lelki önrendelkezését pártolják és főleg azt, hogy ha már ez elkerülhetetlenül felmerül (mert álszent módon a védekezést meggátolják a keresztény erkölcs nevében), akkor a legoptimálisabban végezzék el steril műtétként. Esélyt adva a majdan kívánt baba megszületésének. Mert akkor még van esély normálisan szülni.

Olyan van, hogy hagymát dugnak fel a nők a vaginájukba, hogy a növekvő gyökérzet megfojtsa a babát, kötőtűket szúrkálnak fel oda, a Vera Drake című gyönyörű angol filmben szappanos vizet pumpált illegálisan a hozzáforduló nőkbe a címszereplő és még egyéb borzalmasságok is történhetnek.
Ha nem engedélyezik az orvosi, ellenőrzött vetélést, akkor tehát előjön a középkor és ezekbe a praktikákba gyakran belehalnak az asszonyok.

Mondom, ha nem olvastad, vedd kezedbe Ulickaját , a Kukockij esetei című nagyregénye foglalkozik ezzel nagyon mélyrehatóan és szépen. Egy korombeli, sok mindenen átment nő írta,aki természettudományos képzettségű, többgyermekes anya....
@a szív fészkei: mondom én nem ítélem el azokat, akik abortálták a gyereküket. Csak nem találom követendőnek, de azt hiszem senki sem
@rodeo36: Nem tudom, miért nem lehet összefogni. Nem tudom, miért viselik inkább az emberek itthon a diktátor minden őrülményét, ahelyett, hogy fellépnének együtt ellene, ha már úgyis morognak rá. Itt nagy hagyománya van egymás kijátszásának, feljelentésének Gestapo-sztori - a másiktól bárhogy, bármi áron való elzabrálás esélyét megragadni.

Amennyit én tudok, megteszem. Aláírok, próbálok nem félni, ha itt is riogatnak arctalan fegyveresekkel egyesek - aztán annyi. Plusz itt maradtam és nem mentem sehová. Ez lehet gyávaság vagy kalandvágy. :-DD Hogy mi történik mégis?
@Penivaldes: Követendő? Mi lehet követendő? Ami egyiknek jó: szülni húsz gyereket, abba a másik belerokkan-hal. Ezért nem kéne belepofázni az emberek legmagánabb életébe, hanem segíteni kibontakozni a jót.
Most pont nem ez történik és éppen mert semmi hasznosat, előre vivőt nem tud/akar tenni ez a tetű banda, hát minden megszabna hazug jelszavakkal hadonászva.
@a szív fészkei: persze csak ahogy nem jó a belepofázás, úgy nem jó az abortusz sem.
a védekezés jó. csak hát azt ugye a római katolikus egyház nem engedi.. kivéve egy naptárral....)))
20 gyereket különben sem kell szülni, az ember nem nyúl
Én a kisebbikemet megszülve olyan nővel feküdtem egy szobában, aki a bele ültetett kárpitosrugó - spirál - ellenére maradt terhes és lett újra anya erősen meglepődve. Na akkor a naptár pláne bombabiztos! Játsszon vele a Bendegúz papa, ha unatkozik.
@anyósnyelv: Persze, nincs benne semmi olyan. Ez egy elég ügyesen megírt szöveg, vállalható is egy olyan baloldali számára, mint Grass. Konkrétan arról szól, hogy a nem ellenőrzött atomfegyver/energia veszélyes mindenkire nézve. Az egy más kérdés, hogy szerintem az izraeli atomarzenál az valójában amerikai, és elég biztosak lehetünk benne, hogy rajta tartják a szemüket (kezüket) az amik az indítógombon.
@Penivaldes: Évi egy szerelmeteskedés az asszonnyal, az megengedett, ugye?:-(
@Fabius: "Jó lenne tudni pl miből is épül a felcsúti stadion"

tegnap írtam neked...
Közgép+MOL+OTP+CBA... stb kiemelt támogatók pénze...
ez nyilván közvetett álami pénz, mert az előbb el kell lopni...
a másik fele pedig a foci akadémia állami támogatás MLSZ...

azt hiszem közpénz... mindenképp...

vagy mi a lóf@szt gondolsz? hogy birkatenyésztésből teszi élére a filléreket a felcsúti ramszesz?

azt viccből írtam felajánlotta (országa) birtokainak egyéves jövedelmét... csak nem azt hitted magánpénzből ?????

honnan a lóf@szból lenne ennek a tehetségtelen gerinctelen hitványbandának másból pénze mint álamon élősködésből ?????
@egyfejű: Na te is előkerültél mint vőrös szar? Milyen a meszelt sír létforma? Bírod még? ;)
@whatsoever: Az már biztos, hogy ha vagy, nem hagyhatom ki a csvejt Veled. Köszi! Itt nem nyáladzok tovább, mert ezek kibeszélnek. Randa egy társaság...:)))
@Knósszosz: Az.
"Az elnyomott vágyak kivetítése.. meg nem is lehet konkrétan írni... Na jó reggelt, muszáj menni.."

Hajrá(f), tesó!:-D
@Gábriel angyal: sajnállak, de komolyan. Mindig szomorú, amikor valakit elkap a barna örvény. És csak süllyed egyre mélyebbre, egy idő után meg sem próbál a felszínre kapaszkodni a fény felé. Jó ott, minden olyan egyszerű a sötét katyvaszban, nincsenek zavaró árnyalatok, egyszerű minden, háború van, gonosz van, vétkek vannak, nemzethalál, ...
Kár érted. :(
@egyfejű: Nagy kő esett le a szívemről. Ha te sajnálsz és kritizálsz, akkor biztos jó úton járok. :)
@a szív fészkei: "Ebbe belepofát jó lenne, ha nem nyitnátok, mint a faszkalap kereszténydemagógok."

Ha átírnám a mondatodban a keresztény szót zsidóra akkor gondolom egyből általánosítósnácisan zsidóznék. Te persze cukin megteheted a keresztények faszkalapozását. Nem bájos?? :)
@Gábriel angyal: TE mindent mindig átírsz zsidóra, nem kell az én engedélyem, azért tanyázol itt, hogy tehesd... Ha ez szórakoztat, felőlem, téged minősít.

Nem a zsidók szoktak testületileg abortuszklinikákat megrohamozni, esetleg az élet feltétlen szentsége nevében orvosokat lelőni, kiskorúakat - dávodi kislány ügye - szülni kényszeríteni plebános segítségével durva lelki-bírósági nyomást gyakorolva.
Nem a zsidók pakolták teli egyházként a metrót eu-s pénzből hülye Fogadj örökbe-plakátokkal az abortusz ellen - amúgy szabálytalanul, mert nem erre nyerték e pénzt - kampányolva. Nem a zsidók, mint hatalomgyakorló egyház akarta az abortusz totális betiltását tavaly, ami azért nem sikerált, hiába a Tákolmány szövege a magzatról, mert Orvbán az összes rémületes faszságában arra azért odafigyel, hogy mi az, amibe azonnal belebukna. Ebbe tuti, akárhogy hányja itt a fennakadt szeműek serege a keresztet és óbégat abortuszra népirtást.

Élet szentsége, hajtogasd csak, mellette zsidózzál is, úgy teljes a portréd.
@egyfejű: Na ketten már vagyunk, akik sajnáljuk. De hát egyre büszkébb arra, hová tartozik - és nem születési, rajta kívül álló ok folytán, mint én vagy a buzik, cigányok - hanem büszkén választva ezt a szánalomtrutyit. Hát akkor maradjon annak, amivé lenni akar, ha ezek között érzi jól magát, az az ő dolga.

Csak a térítő heve zavaró hangyafasznyit.
@szerénységem: Azért Grass sokak szerint csupán jobbító, mondhatni objektív heve kicsit megkérdőjelezhető, miután elég sokáig nem bírta bevallani a tényt, hogy Waffen SS-tag volt. www.signandsight.com/features/899.html Igen, fiatalon volt az, amikor sokszor hülye az ember és bedől hagymázoknak, de meddig hallgatott róla??

És Izraelben mégsem a papság kormányoz sok éve már, akármennyire vannak ott is elvakult hülyék. Meg, amit te is mondasz, erős kontroll alatt vannak ott a fegyverek.
@The Lonewolf: Bocsi, hogy most akadtam rá csak a kommentedre. Való igaz, hogy semmi után nem kell adózniuk. Kíváncsi lennék, hogy az összes paptól és apácától szednek-e betegbiztosítást mert ha nem, akkor a kórházi és gyógykezelési költségeiket is mi álljuk.
@bebe tv: Nézd, ha ez igaz, az maga az ökumenikus világbéke!

A katolikus apáca TB-jét fizeti a zsidó rabbi, a muzulmán imám pedig állja a buddhista monk fogászatát, vagy fordítva...

Hát, mi ez, ha nem a világ szeretetbe borulása?

Persze, ha ateista vagy, beszoptad....

Akkor csak csengetsz! Vagy harangozol...Vagy akármi...
@a szív fészkei: Sajna nekem eddig kimaradt Luxemburg, de a szomszédainál már jártam. Annyit tudok, hogy ameddig nem volt €, addig a belga frank volt a fizetőeszközük utána gondolom a svájci frank lett. A belga rokonaim rendszeresen átjártak töményért és dohányárúért, mert kb. 30%-al olcsóbb volt. Manapság a németek járnak át, mert fél kg vágott dohány ami a németeknél 18 € az Luxemburgban kb.10 €. Köln környékéről már megéri átmenni bevásárolni dohányt,szeszt és feltankolni a kocsit. A kis haszon nagy forgalom elve alapján az összes határátkelő luxemburgi oldalán a vendéglőkben kb. 8 €-ért meg lehet ebédelni, ami a németeknél 16 €-ba kerül. Nagyon sokáig rengeteg német aktatáska számra vitte át a fekete pénzét a luxemburgi bankokba, ahol ráadásul a banktitok mellett a kamat is jóval magasabb volt. Így működik nyereségesen a nagyhercegség.
A gépkocsik is kb. 20-30 °-al olcsóbbak mint a szomszédaiknál.Még az is lehet, hogy a magyar rk. egyház még flottakedvezményt is kap rá a Jóisten közbenjárása révén.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): @Knósszosz:
Sziasztok Fijjug! :) Nos, erre reflektálnék:

""Az elnyomott vágyak kivetítése.. meg nem is lehet konkrétan írni... Na jó reggelt, muszáj menni.."
Hajrá(f), tesó!:-D"

Mamitirtok: Tényleg poénul jön ki, még Freudot se tagadhatom le teljesen belőle, bár tényleg a scifi szerepére gondoltam.. :) De jó ziccer volt, elismerem.. Te ma mit irtasz amúgy, engem? (Ld. mamitirtok) :))

Igazából tényleg szeretem Knósszosz hozzászólásait - ahogy megélem, kvázi őt - és a mamitirtok hsz-okat is.. Szeretem a tájékozottságot, szeretem, hogy nemcsak humor, hanem felvállalt saját humor.. Szeretem, hogy a mai rohadt világ ellenére egészséges, énerős valakiket hallok - aki erősek az intellektusukban és abban is, hogy maguk mernek lenni.. Szeretem ezt is, hogy egyszerűen véleményt írtok néha tanulmány helyett.. Én a humort sokszor használom öniróniaként, a viszonylagos tájékozatlanságom fedésére, és tetszik, hogy ti sem vagytok tájékozottsági sznobok, és bigottak semmiben - és emellett tájékozottak vagytok és EMBERIEK - Szeretem azt i, hogy a baszd+ sz-szel van írva, mert ez nekem kultúrált és elemző és vicces is ... És én sznob vagyok kicsit, de az egészre nem azért vagyok kényes, mert olyan fontos, hanem, mert az egészen az értelmes, humanista emberség átüt... Nohát így valahogy... Mindig elég fáradt vagyok, mire ide jutok, de gondoltam, ezt leírom.. És jó kicsit idetartozni a varanus blogba, olyan emberek közé, akik nem fogadták el a pár éve még szégyellnivaló, mára valid önérvényesítési eszközzé váló lenézést, letaposást... Szóval nekem nagyon számítanak ezek az emberi momentumok, és szerintem nem vsak ezért fontosak, mert nekem, és nagyra értékellek titeket... és gondoltam, ezt leírom..
Két pasinak egyszerre még úccse vallottam.. ;-) Minden jót, see you later alligator... :)
@Knósszosz: Írtam nektek a 47-ezres pszt végére. Lehet, csak az elsőnek küldi, mittomén. Nekem fontosak az emberséges féle dolgok, elküldöm neked is. Jó éjszakát és jó napokat! :) Sziasztok Fijjug! :) Nos, erre reflektálnék:

""Az elnyomott vágyak kivetítése.. meg nem is lehet konkrétan írni... Na jó reggelt, muszáj menni.."
Hajrá(f), tesó!:-D"

Mamitirtok: Tényleg poénul jön ki, még Freudot se tagadhatom le teljesen belőle, bár tényleg a scifi szerepére gondoltam.. :) De jó ziccer volt, elismerem.. Te ma mit irtasz amúgy, engem? (Ld. mamitirtok) :))

Igazából tényleg szeretem Knósszosz hozzászólásait - ahogy megélem, kvázi őt - és a mamitirtok hsz-okat is.. Szeretem a tájékozottságot, szeretem, hogy nemcsak humor, hanem felvállalt saját humor.. Szeretem, hogy a mai rohadt világ ellenére egészséges, énerős valakiket hallok - aki erősek az intellektusukban és abban is, hogy maguk mernek lenni.. Szeretem ezt is, hogy egyszerűen véleményt írtok néha tanulmány helyett.. Én a humort sokszor használom öniróniaként, a viszonylagos tájékozatlanságom fedésére, és tetszik, hogy ti sem vagytok tájékozottsági sznobok, és bigottak semmiben - és emellett tájékozottak vagytok és EMBERIEK - Szeretem azt i, hogy a baszd+ sz-szel van írva, mert ez nekem kultúrált és elemző és vicces is ... És én sznob vagyok kicsit, de az egészre nem azért vagyok kényes, mert olyan fontos, hanem, mert az egészen az értelmes, humanista emberség átüt... Nohát így valahogy... Mindig elég fáradt vagyok, mire ide jutok, de gondoltam, ezt leírom.. És jó kicsit idetartozni a varanus blogba, olyan emberek közé, akik nem fogadták el a pár éve még szégyellnivaló, mára valid önérvényesítési eszközzé váló lenézést, letaposást... Szóval nekem nagyon számítanak ezek az emberi momentumok, és szerintem nem vsak ezért fontosak, mert nekem, és nagyra értékellek titeket... és gondoltam, ezt leírom..
Két pasinak egyszerre még úccse vallottam.. ;-) Minden jót, see you later alligator... :)
@whatsoever:
No, erre meg én reflektálnék.
Nem is tudom hol kezdjem... ja, itt:
Köszönöm Neked, ha privátban írnám, hát mosakodhatnék sokáig, mert lenne benne némi tiltott érzelem. Most jópofizhatna az ember, ahogyan ez itt szokás, de eszemben sincs Veled ezt a nyelvezetet alkalmazni.
Hogy én mit kapok ezért holnap... leszarom.
"És jó kicsit idetartozni a varanus blogba, olyan emberek közé, akik nem fogadták el a pár éve még szégyellnivaló, mára valid önérvényesítési eszközzé váló lenézést, letaposást... "
No, én meg ezért...Téged!
Kösz!
Válaszokat a továbbiakban a kiadóba, virágokat az öltözőmbe kérem!
Személyes megtámadtatás okán..
@Knósszosz: Meg lettél szólítva... velem 1-üt.
Kedves.
@Knósszosz: az. Erre fel Bmegolsz. Szép, mondhatom!
Aludd ki magad, aztán folytassuk..
Mármint whatsover kedves, Te meg egy durcás kölyökké váltál!:-D
@Knósszosz: Te, ha kiderül, hogy nem ... na nem, az lehetetlen. Akkor én vagyok legnagyobb balfasz az univerzumban.
Ma rengeteg ilyen duma volt.
Áá, Ő nem lehet.
@Knósszosz: " olyan emberek közé, akik nem fogadták el a pár éve még szégyellnivaló, mára valid önérvényesítési eszközzé váló lenézést, letaposást... " - Pont ezt éreztem benned, hogy neked is alapelv ez vagy alapálény, a nyelvi-ízes-kifejezős-értelmes önkifejezés mellett.. vagy inkább annak alapjaként... Örültem... MINDEN JÓT... :) <- = rendes mosoly, való világ, az, amelyik az igazi, amelyik megéri, szerintem úgyis érted.. Köszönöm. See you... ... ... :)
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): S' meg is sétődesz b+! Hát, ez sok(k)! Eszembe (?) sincs ilyesmit elkövetni. Alszom majd aztán folytatjuk, de whatsovertől bocsánatot kell kérnem. Csukd be szemed és aludj el szépen lidli balázs! -legalább addig-
@whatsoever: Thanks! Szí lyu lédör!!!
Jó éjt!
@Knósszosz: javítás: alapélmény
Na én balra el, aludni.. joe éjt.. :)
@egyfejű: Szia! Csak meg akartam köszönni az ajánlást: "magam részéről javasolnám az egyik legnagyobb lengyel "filozófus", Stanisław Lem műveit is tanulmányozásra. " (Kamaszkoromban olvastam, keveset, tavaly meg a Summa Technologiae-t, aminek talán a felét értettem, de nagyon lelkesítő, újszerű volt nekem, a tudományfilozófiai kérdések...)
Olyam jó, hogy ennyi tájékozott ember van itt, és sokat lehet tanulni, kötetlen formában.. :) Minden jót!
@whatsoever: Hali! Azért én könnyedebbel kezdenék az öregtől, pl. Pirx pilóta kalandjai, vagy az Éden. Ez utóbbinál érdekes áthallások is felfedezhetők mai állapotainkra.
süti beállítások módosítása