Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/27/gyurcsany-ferenc-dk-polip-beszelgetes Gyurcsány nem akar tanulni a mú... (2024.04.28. 08:22) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.04.10. 05:21 Fabius

A Csornai Csárlsz Bronzont elnöknek?

Címkék: fidesz áder jános köztársasági elnök

Török Gábor a többieknél hamarabb ébredt a húsvéti sonkakómából, és a Véleményvezér miért ne legyen rendszerhuszár álamelnök posztjára reagálva megindokolta miért legyen: mert a rendszerhuszár kiszámítható, üzembiztosan hozza amit várnak tőle, nincs ugrabugra, nincs meglepi, és ez az egész talán többet ér egy Kövér Lászlónál.

A két véleményt olvasva olyan mittudomén hangulatom lett: a VV álláspontját osztom elvileg, de a jelen körülmények között annak a lehetősége, hogy független, pártok felett álló köztársasági elnöke legyen Magyarországnak a nullával egyenlő. Ilyen tekintetben TG közelebb van a valósághoz, de meg kell jegyezni, hogy a rendszerhuszár kiszámíthatósága csak az orbáni abszurdisztánban előny, meg érdem. Áder János - és a többi fideszes pártember - jelölésével kapcsolatban leggyakrabban fölmerülő kritika, hogy a civil életben semmilyen tiszteletreméltó eredményt fölmutatni nem tudnak. Aztán a múlt héten előbb Szily László, majd Uj Péter hozta elő, hogy Áder tulajdonképpen mekkora horgász, én meg elkövettem a hibát, hogy egy pecalistással mentem szombaton magyar - lengyel hokit nézni. Hazafelé a kocsiban előkerült Áder, a horgászat meg az lelkesedés: baszki mekkora szám lenne, ha végre egy horgászember lehetne a köztársasági elnök?! Mindjárt kijárna egy kis pénzt a versenyhorgászatra meg satöbbi. Hiába oltottam le, hogy nézzen rá az autósportra, ahová pártember beteszi a lábát ott mindjárt csak négy futamos lesz az ORB és vadul anyáznak a szurkerek, a szemén láttam, hogy nem győztem meg.

Ebből leszűrhető, hogy a társadalom egy civil csoportja jobb lehetőség nem lévén hajlandó lenne - legalább hallgatólagosan - támogatni Ádert. Az tény, hogy a Csornai Csárlsz Bronzonnak megvannak a maga előnyei:

- Tud olyan szúrósan nézni egyenesen bele a naplementébe, hogy a cserzett arcán megcsillanó napsugarak hatására simán elhiszed: a gyarmatosító vadnyugatot múltidőbe tesszük. Ha a herflizés nem is megy, majd elfújja a taktust a gazdátlan tárogatón.

- Képes lehet ezekben a kemény időkben csapásokat adni és kapni.

- Orbán reményei szerint benne is olthatatlanul ég a bosszúvágy, ha ellenzéki/ új kormányzati költségvetés elfogadásáról van szó.

 

További előnyei:

- Sokkal nehezebb kiröhögni, mint SkiccPalit.

- Sokkal kevésbé karaktergyilkolható, mint köteles Laci bácsi, a szocialista tagadó.

- A legnagyobb faszságot is képes olyan üdvözült mosollyal fogadni, mint análféreg gyulladásból alkotmány végszavazásra felépült fideszes képviselő az igent nyomj, baszod! - frakkervezér utasítást.

Ilyen szempontok alapján Áder János esélyes jelölt lehet, aki pillanatnyilag a legkisebb rossznak látszik. De a kérdés valójában az, hogy megelégedhet-e Magyarország a ténnyel, hogy a legkisebb rosszat jelölje ki, és tegye meg Orbán Viktor köztársasági elnöknek? Mert azt úgyis megszoktuk, hisz szavazni is mindig valaki ellen, állandóan a "legkisebb rossz"-ra hivatkozva szoktunk.



 

610 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr84374591

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pokorni: Kövér és Áder is kiváló jelölt 2012.04.10. 12:12:02

A Fidesz alelnöke a TV2 Mokka című műsorában kifejtette: az államfői posztra Kövér Lászlót és Áder Jánost is kiváló jelöltnek tartja. Pokorni Zoltán elmondta, van favoritja, de nem árulja el, hogy Kövért vagy Ádert részesíti előnyben.

Trackback: Hoffmann Rózsát államfőnek! 2012.04.10. 09:35:34

Ha a Fidesz és Orbán Viktor túl hosszúra nyújtja az államfőkeresést, hát számíthat arra, különböző jelöltek megjelenése-eltűnése országos derültséget vagy épp felháborodást idéz elő, a casting pedig kommunikációs káoszba, azaz bohózatba fullad. Vann...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.04.10. 09:09:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Orbán feje csúnyán eltorzult az elmúlt 20 év alatt 2012.04.10. 08:26:53

Hogyan lett a huszonéves, a diktatúra ellen lázadó srácból hatalommániás, acsarkodó diktátor? Az ilyen volt – ilyen lett fotó nem tudja a választ, csak a kiinduló állapotot és a végeredményt mutatja. (Kép: esbalogh.typepad.com)   Update 04. 09-én...

Trackback: Schmitt Pál lenne a sándorpalotai Jézus? 2012.04.10. 08:25:09

Baljában a Szentírás helyett a disszertációját szorongatja, jobb kezével áldást oszt azokra, akik képesek hinni az ártatlanságában. Vizuális típus vagyok, elképzeltem és megszerkesztettem az ex-elnök képét :) “A húsvéti ünnepek közeledtén a KDNP ...

Trackback: Turza Károly (KDNP): Köszönjük Schmitt Pál Köztársasági Elnök Úrnak, hogy a saját becsületének védelmével együtt kiáll az igazságért és az igazságosságért 2012.04.10. 08:23:28

  Remélem, hogy az isten példát statuál azokon, akik akár politikusként, akár felszentelt papként politikai manipulációra használják a Szentírás szavait. Ahhoz például, hogy Schmitt Pál bukott köztársasági elnök szennyesét mossák a Bibliából idéze...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

van e arra lehetőség -legalább elméletben- hogy ne narancsos legyen a jelölt, és arra, hogy 4/5-del válassza meg a parlamenti homokozó úgy, hogy ha 10%-nál nagyobb a távolmaradás=hiányzás a szavazáskor, akkor meg kell azt ismételni?

a jelölt lehet-e egy pártfüggetlen, vagyis kötelezően pártonkívüli?

egyébként érdektelen az egész, teljesen mindegy ki lesz mi lesz addig amig a kedves vezető uralkodik és csinálja a baromságait -anélkül, hogy bárki komolyan ellenállna neki- addig az egész magyar politikai élet egy rohadt falusi vándorcirkusz a legócskább csepürágókkal, még egy "komoly" bohóc sincs közöttük...

véleményem: mijafasznak erről beszélni, semmisem fog változni hagyni kell kiforrni ezt a krumplilevest és amikor már teljesen odakozmál akkor majd lesz valami, ha valaki még lesz a narancsosokon kívűl a határokon belül

kibaszott egy szar izé az egész
már szinte tény a jelölés, de én még mindig tartok egy vakhuszáros vezényló húzástól, mert agyamba égett a "tőlem jobbra jelölök" okosság :-)
@rodeo36: ennyi...pont
nincs új a nap alatt...bki lehetne elnök...csak hát ezekben a háborús időkben nem mindegy...

amúgy ha a nép választaná, akkor mi lenne...

lenne egy Vakasszonyvisszanéz Gizi ls egy Narancsos Feri...

na ki nyerne?...
Kövér "köteles" Lacus parlamenti csendőrparancsnok szerint,kíváló ember a Jani.Ez,jót már nem jelenthet!
@felebarát: a kedves vezető nyerne és mint már 23 éve a nemzet veszítene...már mexokták/mexoktátok

gee in gee out LOL
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:

te ilyen címeres vagy? téged mikor címereznek? mikor a kukiricát vagy máskor?
@rodeo36: nem ez a rendje a dolgoknak...teljesen mindegy ki jelöl, ha pártok is indithatnak jelöltet...
Ööööö, izé az álamelnök az nem két L ?? :)
Sajnos nem várható független elnök. Mondjuk eddig sosem volt olyanunk.:)
@rodeo36: jah, címeres valék, na meg trónfosztott/fosztó, címeres ökör, vagy barom, de én bevallom, és nem képzelem magam a megváltó vezénylónak :-)
- divat a koronásozás szentes tanokkal, táncos ősmagyarozással, na ebbe csordába sem állok beee ;-)
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:

csak nem vagy normális? ritkaság ma szittyákfő'ggyén...
@felebarát: szóval nemtuccsömmittese...

a zálamfő legyen pártsemleges és egyetlen párt se állíthasson senkit mág a faszát sem pláne ha olyan lankadtpöcs mint a kedves vezető

te hugy gunuloddd?
"..és tegye meg Orbán Viktor köztársasági elnöknek?"

Csak úgy kérdem. Nem a parlament választ? Tovább megyek. Hogyan jelöl a parlament? Azaz kik között lehet választani?
Az a baj, hogy itt is - TG-nél is - érvényesül a fideszes stratégia. Horgászosul szólva megy a fárasztás. Bedobnak csak rossz jelölteket ( módszereket, adókat, válaszokat, tervezeteket, etc. ) és örülünk, hogy a lehetséges sok rossz közül a kevésbé rossz jön be. Prasnya egy jószágok ezek.
Az állam Én vagyok!! Ide a koronát!!
De izíbé'!!
Demokrácia kő' nektek, tűzzel, vassal, avagyon korbáccsal??
Párt függetlenül a fenti hármasból választhatok, aká' mind együtt!!........

No oszt':Csók!........
Tetszik az análféreg...De szerintem még mindig van lejjebb,bár a skicc pali ügyét nehéz lessz alulmúlni,de képesek rá,jelenleg is folyik a szentté történő felmegasztaltatása.Képtelenek felfogni mekkora barmok...
a doktorija ? azzal minden rendeben van? most írják neki a múltyát?

Politikus=korrupt,tolvaj,hazug csaló. Ezekre az "emberekre" szót sem érdemes vesztegetni...

egyáltalán mi a lóf@sznak köztársasági elnök? köztársaság hiányában...
mi a lóf@szt csinál az alkotmánybíróság? a szent kétharmadnál az is felesleges...
qva kib@szott közpénz herdálás, pártkatonák bérlistája... és egyéb kiválcságok...
Áder egy kényszeresen precíz embernek tűnik.

Bele fog roppanni, ha zsinórban hülyeségeket íratnak vele alá, ráadásul úgy, hogy át se gondolhatta a dolgot és nem mutathatott rá a hibákra.
@/manens:

Ez addig volt igaz, amíg a jónép egy szűk rétege rá nem érzett annak az ízére, hogy pöfeteg politikusokat buktatni FUN!!!
@Mária: "pöfeteg politikusokat buktatni FUN!!! "

igaaz.... menynei érzés... látni a szenvedésüket... megy mind grácba...
@felebarát:
forget it, I've much better things to do than think about these assholes and their mob LOL
Terelés a téma.

Pár (Off) kérdés, amire nem találok választ.

1./ Miközben a földgáz tőzsdei ára 0,47 Ft/MJ, addig az én kisker HATÓSÁGI áram (2000 m3/év fogyasztással számolva) 4,49 Ft/MJ.
Értem én hogy elosztás, 3/4 éves csúszó árképzés, profit, adó, ... De ennyi?

Hallott valaki arról, hogy a földgáz ára csökkenni fog, az évek óta csökkenő világpiaci árak miatt? Felteszem állambácsi nem hagyja.

2./ Milyen áron, árfolyamon vásároljuk a kőolajat? KSH táblázata szerint személyiségi jogok miatt TITKOS. Ki titkolja előlem? Az állambácsi.

3./ 1000 Ft-ot vállalkozói számláról, bank automatából kiveszel, az neked 100 Ft költségbe kerül. Ki hagyja ezt az árképzést? Az állam.

On.
@Mária:

mit csinált életében a záderke? kinntartózkodik bruxxelban...és??? tennivaló??? eredmények???bruxxell előtt miccsinyált???? növeszti a bajszát? vagy kikeféli a bajszát hogy a morzsa ne maraggyon benne? van valami fontos amit életében csinált? vagy ennek is csak párttagkönyve van meg narancsszínű???

a ricsajgizi vagy a gőzeke is jobb vagy legalábbis ugyanolyan jó lenne mint a záder....kibaszott sok pénz a zadóból amit ellopnak???

beszé pország Tchad Alsó, Közép Szudán? Gabon Felső?
@felebarát: a quién le dijiste ésto?

al Ádercíto? ta bién y a requete puta madre quién le parió jajajajajaja
Jó reggelt mindenkinek!
index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/10/a_kormany_a_babakotvenyt_is_allamositana/
Szerintem figyeljen mindenki oda a gyerekre, mert ki tudja, lehet hogy tek-esek állnak a suli kapujában és veszik el a gyerek zsebpénzét...
@rodeo36: áááááááááááááá :DDDDDDDDDD lol
Szerintem a pecásoknak azért lenne jó ÁJ, amiért a vadászoknak Tömjén Zsótti: bármikor, bárhol, bárkinek, bármilyen, bármekkora halat ki lehetne fogni. Sőt, lehet, hogy a halak önként ugranának a pecás ölébe (mint a Horgász a pácban c. örökbecsűben).
@rdos:

Cé pország...fejlődő és hatalmas nagy vezetője vagyon??? röhej...

Canada:

Áfa 14% abból 7%-ot elengednek ha állami üzletben vásárolsz vagy ha az eladó úgy ítéli meg, hogy megéri

SzJA ugyanott 2211600 Forint és az alatt 0 azaz zéró %, progresszíven emelkedik adókedvezményekkel és ingatlanadóval átlagban az állásban lévőkre 8 - 15% ...
20000000 azaz húszmillió Forint felett progresszív (ezek éves bevételek!!!) de semmilyen címen az össz elvonás nem haladhatja meg a brutto 42%-át....

áder elvtárs mit fog intézkedni?
@Mária: Nem valószínű, hogy megkottyanna neki. Politikus, fideszes. Ahogy kiszolgálta a fidesz az országgyűlés elnökeként úgy megteszi más poszton is.
Mi meg szívunk, nemcsak most, hanem majd 2014 után, hogy egy pártpolitikust raktak a nyakunkba.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": azt láttuk, hogy hova vezetett, amikor a magánbiztosítok eltözsdézték a magyar emberek manyupját. De szerencsére jött az állam és jól megmentette, annyira, hogy azóta is nagyítóval keresik, hova a francba tünt.
Na most, ha az állam fogja "forgatni" (az nem ugyanaz, mint tözsdézni a pénzzel? csak úgy halkan kérdezem) a babakötvényeket, hogy ne csak a bankok járjanak jól, akkor asszem arra keresztet vethetünk. A Közpénz zrt-nek majd kinéz egy újabb pályazat nélküli nyertes pályázat. Mert ha azt mondják ma, hogy a már meglévőkhez nem nyúlnak, az fideszes kormányzat idején azt jelenti, hogy holnap már igen.
@aritus: Épp valamelyik nap beszéltünk arról, honnan fogja matolcsi megszerezni a 140 milliárdot.
Hát így.
Én igazából ezt a rühes férget látnám szívesen orbánia elnökeként, a hozzáállása tökéletes:

www.youtube.com/watch?v=mu8VtVaOULQ&feature=related
@DR. dr. DOKTOR !! orbánmentesítő: Szóval te egy szociálisan érzéketlen, azaz tőről metszett fideszest szeretnél?:P
A Honfoglalás 2000 egyesület Hoffmann Rózsát javasolja elnöknek

róla már tudjuk, hogy szemrebbenés nélkül szembe tud hazudni és letagadni bármit, ami aláírt ...
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Dehogy :D Én egy igazi jellemes embert szeretnék, aki minden egyes forintjáért mélytorokra vette a felcsúti tahót ;)
@morgás joga mindenkit megillet: Hát ha a viszkis nem vállalja akkor tényleg inkább rózsika legyen.

Esetleg a friss orbán díjas alkesz demjén rózsi?
Szerintem fasza elnök lenne :D
Lehetne a pusztai jelcin, minden fogadáson hullára vedelné magát.
Egyetértek @rdos kommenttárssal, totális terelés a dolog.
Addig sem foglalkozunk azzal pl. milyen jó gazda az állam, lásd MOL részvények (kb. 22000 Ft-n vették, most jó esetben 18000).
index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/06/nemeth_laszlone_jelentett_a_molrol/
ir.mol.hu/hu/stockinfo/
Meg mekkora összegeket hajigálunk ki az ablakon a 7-9%-os hozammal eladott állampapírok miatt?
Meg mi a fene az a BKK, azon kívül, hogy épp plusz milliárdokat költ?
Meg miért lehet sima bemondás alapján 10 évre titkosítani közbeszerzéseket?
@DR. dr. DOKTOR !! orbánmentesítő:
végül is teljesen mindegy, ki lesz az SP 2.0 verzió, élete végéig fizetjük ...
és ha két év múlva megbukik valami banánhéj miatt, megint lesz egy kis ingyencirkusz, szórakozás a népnek, olvasottság (nézettség) a médiának
@DR. dr. DOKTOR !! orbánmentesítő:

A szümpatikus lézerjani „ annyit is ér „ videóhoz egy kis baranyai szösszenet:

www.bama.hu/baranya/kozelet/nem-tudnak-rezsit-fizetni-kiskertekbe-koltoznek-436545

„ ..Sok család ugyanis nem tudja kifizetni a városi lakások rezsijét, így a komfortos lakásokból a komfort nélküliekbe, végül a város peremén elhelyezkedő kiskertekbe költözik át. Az itt található viskókban, faházakban, kunyhókban jobb esetben víz és villany van, a fűtést kályhákkal oldják meg. „

„…Tehát a kiskertbe menekült emberekről a város vezetése alig tud valamit, Ők tengethetik életüket ahogy tudják, míg a szándékosan tönkretett, lepusztított, lerabolt Kazinczy utca lakóinak egy társtelepüléssel közösen 470 Milló forint jár, új nyílászárók beszerelésére, lakásfelújításra FELZÁRKÓZTATÁSRA, hiszen nekik jár. Persze elfelejtve azt, hogy ugyanezt már megtették a Sportvölgyben, melyet utána rövid időn belül újra tönkretettek. ”

7. Lőrinczelajcsi:„ Komlón:
1m3 hideg víz + csatornadíj + alapdíj: 1.809Ft
1m3 meleg víz : 3.077Ft
Egyhavi téli távfűtés számla: 38.000Ft/50m2
Átlagos közös költség: 5000-6000Ft/50m2
Szemét szállítás:3-4000Ft/lakás
És akkor az országosan hasonló áram és gázdíjakat nem említem.
Nos, a fenti árak ismeretében, nem nehéz belátni, hogy átlagosan 70-80 ezer körüli bányászati járadék és rokk.nyugdíjak mellett, nem sok választása marad az érintetteknek. Sokuktól még ezt a jövedelmet is el készülnek venni, ld. felülvizsgálatok.

A bányász múlttal nem rendelkező, aktív korú lakosság jelentős része szintén hasonló, vagy rosszabb jövedelmi viszonyok között él.
Munkahelyek nem lévén, marad az elvándorlás, külföldi munkavállalás, vagy a teljes lecsúszás, kiköltözés a perifériákra. A távfűtéses lakások a magas költségek miatt eladhatatlanok, vagy nevetséges áron elkótyavetyélhetők. Emiatt, még továbblépni sem igazán lehet „
@DR. dr. DOKTOR !! orbánmentesítő: Akkor jó. Mert nemcsak a fideszen belül válogathatsz, hanem jóval szélesebb körből.:D
Köztársaság ugye az nincs, de van köztársasági elnöki pozíció amit most olyan bőszen pályáztatunk, ahogy fentebb írták látszatcselekvésként hogy addig se kérdezzünk, gondolkodjunk, cselekedjünk.
Ennek az államnak igazán tökmindegy ki az egyik túlfizetett bohóca, Áder a pecás, Kövér a köteles vagy Juli a deltás. Azok ott örömmel részt vesznek ebben és tapsolnak hozzá, mi pedig tűrjük némán tovább.
Na üstöllést átfutom, csak aritusnak küldöm ezt ara, hogy ha egy politikus csak és kizárólag érzelmi síkon politizál és Cipolla-módon, ne csodálkozzék, ha lelövik.
Ha csak szóban, életrajzi dolgai között szemelgetve is. velemenyvezer.blog.hu/2012/04/10/orban_viktor_harca_az_istentelen_kozmosz_ellen

A poszthoz: www.vg.hu/kozelet/politika/pokorni-egyik-baratja-lehet-az-allamfo-372677 A többek szerint csodásan higgadt, már-már példakép Pokorni sem talál kivetnivalót abban, hogy a full legbelső pártvezetés egyik embere lesz az EGÉSZ ORSZÁGOT képviselendő elnök. Ez neki haláltermészetes ma 2012ben. Európa közepén. Hja, istentelen kozmosz felé száguldunk különben, basszus! Barátai, na mit mondjak....Madarat tolláról.
@dr. Bubó: Bojtnak Orvbán papucsán, hadd bólogasson. Egyébként ma tíz éve halt meg Hofi, nem másért, minthogy megnézte előző nap a TF-es beszédet, ami ugye maga volt a mély empátia és szeretet kvintesszenciája kifuvolázva a Főnöki Szájból.
@a szív fészkei: Rettenetesen jó reggelt! Plusz 2 fokra (Celsius) ébredtünk, azóta kiolvadtunk, süt a nap, ma nem megyünk tovább. Folytatjuk a tegnapi henyélést, a páleszt és a kiváló minőségű tablettás üdítőitalt mellőzve.
Továbbra is főtéma: who the fuck will be a köztársasági elnök?? Én nagyon komolyan felvetettem a többieknek, hogy legyen a Gémesi György, de leugattak. Mindenki a Kerényi Imrét akarja. Ezek!!! Most mondd meg, NORMÁLISAK???
Fabius, két komoly hibát elkövettél:
1. sokkal nehezebb kiröhögni, mint skiccet. Hát kínunkban mi már bárkit ki tudunk röhögni, hogy ne kelljen sírni.
2. "a legnagyobb faszságot is képes üdvözült mosollyal fogadni"...Látta már valaki
a gyomorfekélyes arcberendezésű ádert mosolyogni? Pláne üdvözülten?
Na vajon milyen lapok lesznek még kiterítve?? :)

Jönnek a megszorítások? A héten kiteríthetik lapjaikat Orbánék

www.mfor.hu/cikkek/Jonnek_a_megszoritasok__A_heten_kiterithetik_lapjaikat_Orbanek.html
@rodeo36: Áder szerintem ugyanazért van kint, mint a hínárhajú spermaspricni: hogy ne legyen itthon útban. Talán volt egy-pár dolog, amiben annyira nem hájpolt Viktorának, mint kellett volna, lassú volt a nyelvcsapása, valami ilyesmi, de mivel köménymag, nem lehetett csakúgy elrakni a sufniba.

Most ezentúl nem színes fonalból kötött kesztyűbábunk lesz Kalap úrként Mr. Garrison-orvicsek mancsán, hanem mísz feketéből horgolt koporsóügynökféle. Abból a dacoska szájából azért pünktlich ugyanazok az orvbáni baromságok jönnek majd elő, csak talán kevesebb osztályfőnöki órán fogja égetni magát. Lehet, hogy beszélni nem nagyon tud, de kocsmában aláírni talán még igen, végül is elvégzett egy jogi egyetemet, ha ez nem is jelent semmit.

Horgászok örülnek, ja kurvafontos szempont, Szily mennyit izzadhatott ennek a kiötlésén?
@Silverhaar: egy pár kérdés adódik mindezzel -naivitás meg nagy távolság...- kapcsolatosan:

ha valaki vesz egy lakást vagy bérel egy lakást és tudja, hogy a lakhatás költségei nem számíthatóak ki hosszú távon, mert évente szélsőségesen változnak (esetleg gyakrabban, mint évente) de annyit azért tud amikor beköltözik, hogy a havi költségei induláskor a jövedelmének több mint 27%-át lekötik, akkor másik lakáslehetőséget kell keresni még akkor is ha az alternatíva egy kunyhó amiben mindez ingyen van mert rőzsével, hulladékkal lehet melegvizet csinálni és főzni valamint fűteni

normális országban a bank vagy egyéb hitelintézet nem ad kölcsönt olyan lakásra amelyben a költségek a havi lakbér vagy bérlettet is beleértve 33%-nál nagyobbak vagy ezt az értéket elérik, azaz nem is tudja megvenni és ki sem tudja bérelni

mindez csapda és önbecsapás ami a magyar ember gazdasági analfabétizmusára vezethető vissza meg a selejtes adórendszerre amely mindezt a vállalatoknak lehetővé teszi...ha bármennyire felemeli az árat és egy bizonyos mértéken felül elveszik tőle adóban akkor nem fogja megemelni vagy abbahagyja a működést és ez a célja az adózásnak kiegyensúlyozás ezt a matolcsynéférjesohasem tudta és a törpe pláne

úgyhogy le kell őket váltani ...bruhahahahaha
@n.i.era: Kerényin legalább annyira lehet röhögni, mint Sliccen. Agyilag még bomlottabb, de komenyistának is ugyanolyan sikeres volt.

Legyen csak elnök, legalább minden klozett=a szent fülkéjük ki lesz festve a tákolmányos művészeik szarjaival! Jó olvadást!
@Spániel: Egyszer láttam, isten ne adja többször!!!!!!!!!!! Az összes vámpíroska kedélyesebb látvány, mint ez bárhogy.
@a szív fészkei: Na, ezen itt nyerít mindenki, mint a befutó ló. A fiúk örülnek, hogy más is szeretné a Kerényit KE-nek. Aszonták, hogy mégis igyunk erre egy tányér felest. Nem sokáig lesz már netünk, úgyhogy elköszönök.
Mindenkinek mindent, amit csak szeretne!!!
Ezen a héten még túra, utána meg ismét "munka hadának a lépte dobog".
Tsókpuszi!
Megj.: Kurva nagy córesz van errefelé. Azt gondoltam, hogy a baranyai Ormánságot nem lehet alulmúlni szegénységben. Lehet!!
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: Amíg mi ezen fogunk rágózni még 2 hétig, addig nem beszélünk arról, hogy régészeti leletek fognak eltünni örökre, hogy nő a korrupció, nincs imf, a forint beragadt 297 környékén, az elemzők 320-at jósolnak (nekik tavaly is bejött az előrejelzés...), júniusig meg kell szorítani minket még 140 milliárdra. De azért van parasztvakításra szükség, hogy addig se ezekkel foglalkozunk, amíg azt találgatjuk, melyik jelentéktelen bohócot fogja beültetni a Sándor-palotába viktorunk.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Pénteken olvastam Kisstóni megfeszített smittpálozását, ez visszavetette a katolikus lapok olvasása iránti lelkesedésemet :-D
@n.i.era: Jó túrázást, kiolvadást, bármit! :-DD

Nekem itt a háztáji orvbánunk kalapácsa dobog - immár féléve az agyamba - ez a tetű is megtesz mindent, mert megtehet: a csókosaival kétharmada van, vagy mifene.
@a szív fészkei: ez -mint tudod- gumicsont és undorító a lényeg amit te is emlegetsz a gazdaság és a végső lenyúlások

Magyarországon az átlagbér (bruttó) 220000 forint havonta és cca 3.2 millió dolgozó van, azt tudjuk hogy a GDP/GNP 34000 milliárd évente

a felnőtt lakosság létszáma vagy akiknek élniük kell azaz anyagiakra van szükségük azok közel 9000000 azaz 9 millióan vannak

azaz 3.8 millió forint jut fejenként felfelé kerekítve fejenként ha mindezt elköltik önmagukra igenám de ennyi nincs mert adósság van meg elbasszák

a 34000 milliárdból marad 7 - 800 milliárd a lakosságnak mindenfélére ha marad ez:

nevetséges összeg

azaz ha az államvezetés beleértve az oligarchákat is nem hoz létre 100000 milliárdos GDP-t akkor be lehet zárni a boltot ez a nagy számok törvénye és egy pénzügyminiszternek meg a miniszterelnököcskéjének ezt minimum tudnia kellene

de nem tudják vagy hazudnak

nem érdekes a tartozás, aza az érdekes és az EU és IMF azt karaja, hogy a 100000 milliárdos GDP legyen a cél és gyorsan és ezért legyen új paradigma ami ortodox és átlátható transzparens és követhető

NA EZ NINCS

BOLT BEZÁR MINDEGY MELYIK FIDESZES BUZI LESZ AZ ÁLAMFÓ
Jut eszembe. Ha már mindenképp csak viktortól jobbra álló lehet az elnök, akkor lehetne Toroczkai, Tyirityán vagy Domokos Endre is. Ők biztos nem írnának alá mindent viktornak, sőt lehet, hogy semmit.:) Új holokausztot se tudnának elrendelni, lévén gyenge az elnöki jogkör. :)

Meg aztán a mostani díszőrséget a Sándor palotánál le lehetne cserélni a Betyárseregre is. :)
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Persze, igazad van, dele kell írni, hogy ez rossz vicc a köbön - szarospistáiból melyiket kapja elő, tényleg oly mindegy. Orvbán politizálása=taknyolás két lopás elfedésére.
@Gábriel angyal: Legalább a bajuszka vaxon megegyeznének Áderral.
@Fabius: Nem ilyennel kelsz-fekszel? Csalódtam benned. Most laposodik a föld Orvbánunk alatt, és te lemaradsz róla??? Le fogunk esni mindjárt, ha nem fogja a kis kezünket a hitével.
@a szív fészkei: szegénykém, de remélem kigyógyultál.
@rodeo36: Vazze! www.hirado.hu/Hirek/2012/04/10/08/Boros_Imre_kimondta_arcpirito_dolgokat_akar_az_IMF.aspx?source=hirkereso

Ez már lapos földről üzen a nagyon hülye: [..]"Boros Imre kimondta: arcpirító követeléseket támaszt az IMF
Forrás: m1 - Ma reggel | 2012. április 10. kedd 09:16 | | A+ A- | Megosztás:
A közgazdász szerint nincs kötélhúzás az IMF-fel.

Itt kötélhúzásról szó sincs, hanem a kötél végén ernyedten ücsörögnek a felek. Az IMF nem mondja, gyakorlatilag nem meri mondani, mit szeretne látni Magyarországon, mert az arcpirító lenne. Amit kérünk, amihez a kormány ragaszkodik, azt nem akarja megadni. Amire viszont abszolút nincs szükségünk, a pénzre, azt meg ránk akarja tukmálni. Erről azonban az IMF szintjén nem lehet nyíltan beszélni, hanem üzengetések, fülbe súgások útján jut el hozzánk – szögezte le a közgazdász." Ilyentől nem veszik el a dipot, nem nézik meg, mit tanult, ha tanult valamit valamikor?

Pénzre nincs szükségünk. Na legalább most megtudjátok a tutit, mert még hülyén haltok meg.
@Spániel: :-DDDDDDDD Vámpíroktól sem félek annyira, ezt meg tényleg elviszi a gyomorbaj, a fekete epe. De ne mosolyogjon - egyrészt randa fogai vannak - másrész, ha egy fidesznyik mosolyog, az vicsor a köbön és rosszat jelent.
@Fabius: ez az egesz koztarsasagi elnok dolog csak gumicsont.
koztarsasag sincs, az elnok meg igazbaol amugy sem volt egy kulonosebben fajsulyos poszt - bar arra jo volt, hogy az a rohadek alkoholista kurafi horvath nem kuldte rasnk a tankokat 90ben, hogy vesse ki a fold azt a szemet patkanyt..

a felvilagosult europa ellen orban vezette vallashaboru viszont nagyon durva imho:-D
Ez igen! Ilyen pótcselekvésekkel - mint az új elnök személyének találgatása - múlatni az időt Magyarisztánban.

Na megyek dolgozni.
FB-ról:"VÁR JÓZSEF ATTILA!

Április 11-én, vagyis holnap, mindenkit vár József Attila Budapest V. kerületének Kossuth terén, a szobrához. Születésnapja van, amit méltán választottak a magyar költészet napjának is. Aki teheti, zarándokoljon el a szobrához, hiszen a hatalom el kívánja távolítani az Ország Háza mellől a költő szobrát is, miként Károlyi Mihályét eltávolította. A szoborhoz menők a zarándoklatukkal fejezhetik ki tiltakozásukat a hatalom galád döntése ellen. Elvégre talán még abban is reménykedhetünk, hogy az országgyűlés, a kormány és Budapest illetékes politikusai, tapasztalva tiltakozásunkat, nem mernek majd szembe menni a valós kétharmad akaratával, s nem távolítják el nagy költőnk szobrát."

A fémgyűjtő nem pihen...
Minél többet olvasok TG-t annál biztosabb vagyok benne, hogy narancsr*ngyó. :)

Áder jó jelelölés lenne, tökéletes csinovnyik, de szerintem olyan lesz akire nem számítunk.
@a szív fészkei: azt elhiszem, hogy nekik mar nicns szukseguk penzre...

az orszagnak lenne szuksege ra. nem nekik. plane, hogy ez felugyelt love lenne, nem lehetne szetosztogatni a haveroknak. akkor meg inkabb nem is kell...
@a szív fészkei:

na most egymás között: nem teljesen mindegy, hogy van e isten és hogy milyen vagy nincs és a világ végtelen időben és térben (ez a bonyolultabb szerintem) ha az emberi élet 100 földi év tartamú többé kevésbé, 5000000 éven belül semmi olyan technológiánk nem lesz amivel el lehetne hagyni a Naprendszert esteleg a Naprendszeren belül koloniazálni akkor mi a lófasz érdekessége van ennek a sok szájtépésnek és szícsakrának meg Csabakirályfi pöcsének meg a turul és a griffmadár fingnak

élni és jobban élni kell és ehhez kell a feltételeket megteremteni és mindenkinek a Föld el tud tartani -jó termelés és javuló körülmények mellett) 20 milliárd embert is, csak dolgozni és élvezni kellene az életet és nem egymást írtani csak úgy bármi okból ami rosszabb mint az amőbák egymást felfalják...

az élő vagy szerves anyag örök a Földön attól kezdve hogy kialakult és nem lehet elpusztítani de önmagából él transzformálja magát... de amíg egyik formájában lele3dzik addig kellene élvezni és nem kibaszni a másikkal

na ezt még a törpe nem tuggya és sohasem fogja mert egy aljas gennyláda
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Mit bántod azt az ablaki artistát? :-DD Fizethetsz az arcképével díszített veszprémi pénzzel! Bevonult a nagy államféfiúk panthetonjába, hisz ugye megérdemelte: látod ilyenekkel lehet azt kivívni. Hogy piásan faszságokat csinál.

Orvbánnak innia se kell, hogy kövesse hatékonyságban.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Török törököt fogott /rossz poénnal/ - igazad van, egyre nyilvánvalóbb a környülállása a dolgokhoz. Lesz neki is intézete vagy mi.
@Gábriel angyal: Á, már nem kell sok. Eddig 30 milliárdot fogattak meg a minisztériumokkal, erre tesznek még 40-et, einstand a babakötvényre 60+15 milliárd. Kérdés?:D
@a szív fészkei:

Nagyon helyes, hogy Boros ügynök elvtárs a közévében bizonygatja:

1: továbbra sincs fogalma a rendszer működéséről,

2: de bárki seggét mosolyogva nyalja, ha szükséges.

Különösen szánalmas ez a Pleschinger Gyula interjú után:

index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/10/pleschinger_nem_nalunk_van_a_labda/
@n.i.era:
Csak válogassatok a kendermagban. Nektek senki nem elég jó.
Legyen akkor Ákos, a dalnok. Jól emlékszem, hogy Kossuth-díjat kapott? Milyen felemelő lenne, mikor dalra fakadva emelné törvényerőre a Nagy Országmegváltó gagyi ötleteit. Lehetne belőle aranylemezt csinálni, amit minden fideszesnek kötelező lenne megvenni. Ígyis csökkentve az államadósságot.
@a szív fészkei: éppen az a gond, hogy nem akarnak adni több pénzt mert az ország hitelképtelen máris vagy határeset!!! tehát jót akarnak!!!!

ez a szarházi banda korábban 6000 milliárd forintról kezdett büfögni de nagyon gyorsan 22000 milliárd lett belőle

PONTOSAN AZ A MENNYISÉG AMIT ÉN TAVALY NOVEMBERBEN KISZÁMOLTAM, HOGY A FIDESZ ELBASZOTT 2010 MÁRCIUSA ÓTA

tehát a lopott pénz pótlására kell a hitel és ezt egy valaki aki már látott karón varnyút tuggya az nem ad nekik egy buznyák grandot sem az ország érdekében

na ez a lényeg nem a gumicsontok sorozata

már elő van készítve legalább 12 db másik gumicsont ha ez lejár legyen mivel eltakarni a szart
@a szív fészkei: Inkább az ahová lépnek fű nem terem politika leképzése a természeten.:D
@a szív fészkei: Az álmoskönyv szerint gyomor-betegség/ szűk esztendő, fenyegető veszteség, fájdalmas emlékek,, csömör, álarc, amellyel titkainkat fedezzük. Hát szép kilátások ádertől.
@a szív fészkei: EZ az egész ájemef ügyet úgy húzzák-halasztják, ahogy csak tudják. legalább 3K-el dobja meg a hitelállományt, bőven Bajnai/Gyurcsány felé lőve azt, nem csoda ha ennyire ódzkodnak tőle.
@Fabius: Ennek a Borosnak a feje is egy tévedés: ilyet hordani emberi nyakon...
@Spániel: Mondom, hogy valamit - titkot, nem szakmát - tudhat, ha BX-be rakták ki mínusz angollal.
@Fabius: Gondolom, ezt kell a hívek felé semlegesíteni. Borosnak mindegy, mond az bármit, amit előírnak neki. Megszokta ügynökként.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Szerintem a ke jelölés nem gumicsont. A személy csak addig súlytalan amíg Orbán regnál. Utána minden évben eljön a pillanat, mikor nagyon is súlyossá válhat. Ezért sem mindegy mit enged meg magának Viktor ebben a dologban.

Ehhez képest a babakötvény államosítás gumicsont: a jelenlegi számlákhoz nem nyúlnának, csak az új nyitások tartoznának az állami monopóliumhoz. De még törvénytervezet sincs, egy manem cikken rugózunk.
@a szív fészkei: ez egy akkora seggfej -a boros is- hogy a kerényi sem tudna festetni nagyobbat nála

a magyar állam adott el fedezetlen váltókat közel 10000 milliárd EURO értékben aminek a 25 éves jövedéke 25000 milliárd mai árfolyamon -ha árfolyam megy fel akkor több és az árak nem mennek lefelé!!!!-

tehát nem a Goldman Sachs hanem a zorbányitörpe árul hamispénzt és még nem kapták el, eladta az országot 100 évre...azaz már el van adva 25-re tehát összesen 125-150 évre

aki elhiszi mindezt és miért ne ha már narancsos akkor megette a szart amit saját maga szart

come mierdas mondja a spanyol
@Fabius: de gumicsont... ki nem xarja le hogy ki rabolja épp a KÖZmilliárdiokat...

bár jól eső gumicsont... alig várom hogy meglegyen ki lesz... kicsináljuk... mi névtelen bloggerek... ráéreztünk a vér ízére...
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Inkább bandzsa géniusz mozgásterét féltik. Hiszen az IMF eléggé ortodox gazdaságilag, nem olyan modern és haladó dadaista, mint matolcsika.
@Fabius: Mit enged meg magának OV? Mindent. Mondom, a te általad elismert Pokorni is teljesen rendben lévőnek tartja, hogy vagy Áder vagy Kövér a wannabe elnökünk.
Innen nőttek ki ezek lápvirágok: subba.blog.hu/2012/04/09/mocsari_kulturalatlansag

Mit várhatunk tőlük? Hozzák a közegük stíljegyeiet.
@Fabius: "Ehhez képest a babakötvény államosítás gumicsont: a jelenlegi számlákhoz nem nyúlnának, csak az új nyitások tartoznának az állami monopóliumhoz. De még törvénytervezet sincs, egy manem cikken rugózunk."

hmm..

a nyugdij-ugy ota en semmire nem merem azt mondani, hogy gumicsont ami sok love es orbanek celkeresztjebe kerul...
en mar barmit kinezek ezekbol a maffiozokbol.
@a szív fészkei:

Pokorni-Áder-Kövér ugyanaz az alom. A tény, hogy Pokornit a józanabb emberekhez sorolom én is manapság nem engem minősít, hanem a Fideszt.

De szívesen elcserélem Papcsák Ferinket a ti Pokornitokra :-D
@a szív fészkei: A tojás "titkát" tudom, ők már átálltak pár éve a boldog tyúk-nagyketrec dologra, szóval a kínálat találkozik a kereslettel, mi pedig a törvény hatályba lépésekor néztünk mint béka a kocsonyában és most aranyáron a tojgli...a cseheknél is, náluk még drágább mint nálunk.
@a szív fészkei:

Egy ügynök magyarázkodására szerintem még az átlaghívő sem kíváncsi. Kompetens ember viszont ekkora baromságot nem mond, tévében pláne nem. Szopacs :-))
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Én is kinézem, nem erről van szó. De legalább azt várjuk már meg, amíg írásba adják a szándékot.
@Fabius: Na, akkor fizethetsz helyi adókat, mint a katonatiszt. Attól, hogy nem látok bele Pokorni kis bizniszeibe, még nem jelenti azt, hogy nincsenek neki. Itt vannak a legdrágább telkek - és pl. a hatalmas területen lévő nevelőotthonokat, ilyesmiket már rég kipaterolták. El fogják adni csillióért, és nem tudom, lesz-e rálátásunk, kinek, hogyan, miként.

A Tucano kiserdejét san gens elkótyavetyélték és senki, de senki nem vállalja a felelősséget érte, hiába ment be a férjem érdeklődni többször. LMP itt a fasorban se látszik.
@Fabius: Abban a tévében????????? Mit mondhat mást???????
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: Ja olvastam a ketrcedologról, csak röhej, hogy semmi nem működik itt. Meg a cseheknél se, ezek szerint. Szokni kell még az európaiságot ezek szerint.
@Fabius: Teoretice természetesen igazad van, fontos, hogy ki a legfőbb közméltóság, a legfőbb közszolga. Gyakorlatilag viktor dönt mindenben, így kívülről nézve.

"Az 1+1 az mennyi?" típusú új közéleti kérdésre amíg nincs központi kommunikációs utasítás, minden narancsbolsi kitérő választ ad.

Ja, és a másik kedvenc, 22. éve szőnyeg alá sepert témám:
hvg.hu/itthon/20120410_szonyei_tamas_ugynok_titkos_iras
@Fabius: hmm

szerintem a manem hivatalos kommunikacionak szamit.
onnan tudtuk meg azt is, hogy schmittplagi le fog mondani:-)
@egyfejű: És ketten együtt a "gazdasági ügyek", azaz bénázások? köztörvényes lopások? töredékét említettük csak meg. Ahova nézek korrupciót, uram-bátyámat, mutyit, "megoldjuk okosban", ja és kedvencem a köztisztaság (kéz kezet mos) típusú dolgokat látok.

Közben megy az agyatlan agitPRop. Legújabb, hogy 2. legfőbb közszolgánk a föld és a víz, mint stratégiai kincsünk alapján tervezi a gazdasági felemelkedésünket. Namostan innen izenem okoskának.

Akinek sikerült a gazdaságukat gyarmati státuszból világszinvonalra emelni, MIND az oktatásba és a kutatásba fektettek be sokat. Arányaiban sokkal többet mint mi. Csak úgy jelzem, az Eu haldoklását vizionáló kurmányfőnknek fityisz főtitkárnak, Németország oktatásra, kutatásra meglehetősen sokat költ. Ehhez képest nálunk egy plagibá még taníthatott is?
@rodeo36: Igazad van, csak hát Kanadában az állam van az emberért, nálunk meg fordítva.
@rdos: Azt én sem értem soha miért alacsony gazdasági potenciállal rendelkező szektorokat erőltetik. Aztán meg rájövök, hogy a MAGYAR szerint az valójában kincs, a magyar föld és vízkészlet a legjobb a világon, ezért akarnak minket tönkretenni.
@rodeo36:

„normális országban : a bank vagy hitelintézet nem ad kölcsönt” – ezt írod, - megérne egy külön posztot ennek az elemzése, és a „mindez csapda és önbecsapás ami a magyar ember gazdasági analfabétizmusára vezethető vissza” megjegyzésed is.
De röviden, - nálunk hitelezések kereseti igazolások , munkahelyi igazolások nélkül is jellemzőek voltak.
A jelzáloghitelek a meglévő ingatlanok piaci értékének akár 80-90 %-ig is felvehetők voltak.
Valóban felelőtlenség volt ilyen hitelfelvétel a magyar ember részéről, de az ilyen mértékű hitelkihelyezés igazolja a pénzintézetek mérhetetlen kapzsiságát is.

„ ha az alternatíva egy kunyhó „ – mondatodra válaszolva: mindenki a saját anyagi lehetőségei ismeretében választ magának lakást, - és tudja, hogy a lakhatás költségei nem számíthatók ki hosszú távon, akkor legjobb, ha mindjárt a kunyhó- alternatívát választja, mert a mi normális országunkban úgyis minden adóterhet a zemberekre hárítanak azonnal. (élelmiszerárak, üzemanyagárak, rezsiköltségekben elbújtatott árak ( csak egy példa, vízdíjban: vízműfenntartási költségek, uszodaüzemeltetési díjak, Wellnessfürdő üzemeltetési.díjak,..stb , fűtésköltségben hasonlóan beszámított rejtett adók , az intézmények kiemelten magas bérköltségei ).

„Normális országban „ bizonyára nem folyik ilyen pazarlás a közpénzeknél, a sok esetben meggondolatlan, kihasználatlan, befejezetlen új beruházásoknál, azok fenntartási költségeinél.

„Normális országban” az alap nem a struccpolitika, bedugjuk a fejünket a homokba, még ott is, ahol homok sincs, - majdcsak eldübörög a magyar gazdaság.

És ha valahol siker van, boldogan verdes a szárnyával(más tollával) a nemzeti strucc.
@rodeo36: "Magyarországon az átlagbér (bruttó) 220000 forint havonta"

Itt lázárhelyen ezért a bruttó bérért még le is nyelnék ;)
Gondolkoztam itt a városban kinek ekkora a bére, de még a városházi patkányoknak is "csak" 210k a bruttó.
Egy dolgozó tehát aki megdolgozik a pénzért annak is örül a bruttója megvan 150k
@Fabius: megvilágosodtam, a legnagyobb biznisz: narancsvezér tőzsdét, licitelni a kisebb rosszra, és ez öröm bódóság annak aki nyer és viszi az kisebb??? idiótát, a nagyobb idióta helyére :D
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: Lassan, lehalt a gépezet. Pál atyánkkal meggyengült a NER ökle. Most kellene valami amivel nagyot lehet rá ütni.
@a szív fészkei:
Pokorny most éppen kompenzál, ezerrel.
De eljön az ő buk(tat)ása napja. Keresztapa soha nem felejt, csak vár.
Lehet, a lófejet már elküldték a világmegvetően bátor balneológusnak.
@a szív fészkei: már valamikor írtam, hogy nemrégig de sokáig a BSE-ben dolgoztam, "akinek" a sporttelepei a városmajorban vannak. Jövőre jár le az a rendelet, hogy csak sportcélokra lehet felhasználni. Képzelheted a dögkeselyű csordát - ha van ilyen - hogy kőröz máris az egyébként utolsókat rúgó Egyesület fölött. Az a terület egy kincsesbánya valakiknek. Pici piszok a gépezetben, hogy a teniszpálya épülete műemlék, eddig érinthetetlen volt, kiváncsi vagyok, milyen alapon rombolják mégis majd le.
@a szív fészkei: Bajnai okos. Jó beszéd, jól beszél.
@Silverhaar:
akkor bonyolódjunk bele:

hoztak 365 új törvényt, azaz a tény, hogy képesek gyorsan intézkedni, igenám de egyetlen olyan törvény sem született, amely a magyar pénzügyi életet újraszabályozta volna, valami már működő minta alapján

az adózás és vámrendszer ma Magyarországon közröhej és az eredménye siralmas, mert az adó és vámrendszer feladata a hiteléletett is szabályozni

az hogy egy ótvaros varacskos disznó=magyarminiszterelnök azt találja ki, hogy legyen 16% mert a hasára ütött vagy éppen annyi coll kolbászt tört le a spájzban az nem gazdasági szabályozás sem pénzügyi

a magyar adók 85%-át a fidesz ellopja azaz hazahordják és a maradékkal próbálnak lyukakat betömni de egy szúvas fogra sem elég

ezzel kész is a magyar gazdasági paradigma anortodoxiája

és már lehet is sírva röhögni az egészen

de a lámpavas hidegen sokkal hatékonyabb

gondolom én
hvg.hu/itthon/20120410_kdnp_kepvisel_javadalmazas
Ha demagóg akarnék lenni, és miért ne akarnék, azt mondanám, hogy milyen érdekes, hogy a kdnp akkor ellenkezik, ha a zsebükről van szó...
@DR. dr. DOKTOR !! orbánmentesítő:

akkor a helyzet automatikusan rosszabb
kisebb összeg 16%-a a szuperbruttósítással plusz 27% ÁFA és egyéb nyalánkságok

cca= 60% feletti, ami gyilkosság vagyis országosan pénzügyi öngyilkosság és az adófizető kikészítése

de ismerve a sok rejtett adóformát ez felmegy 75%-ra és akkor már megéri nem dolgozni mert többe kerűl dolgozni mint otthon maradni és nem csinálni semmit mert a költségek is megmaradnak

tehát aki dolgozik az tulajdonképpen 28000 vagy alatt keres netto amiből éljen meg aki kitalálta
@tinca: Csak Bajnai követett el pár dolgot ami miatt nem lehet kedvelni:
"Tömeggyilkosság, nemzetárulás, népirtás, apartheid rendszer kiépítése, terrorcselekmények megszervezése, kivitelezése és eltusolása"
Soós József
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:
Nem kell velük foglalkozni, számukra mindenki ellenség, aki nem úgy gondolkodik, ahogyan ők...
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Vicces mindaddig, amíg megelégszenek a fröcsögéssel. Sajnos ez a gondolkodás volt az alapja a történelem sok borzalmas eseményének. De még annyira vissza sem kell menni az időbe példáért...
@rdos: "Ahova nézek korrupciót, uram-bátyámat, mutyit, "megoldjuk okosban", ja és kedvencem a köztisztaság (kéz kezet mos) típusú dolgokat látok."
No, ezek végzik hosszútávon a legnagyobb rombolást, mert generációk nőnek fel ezzel a magatartással.
@tinca: Szerinted lenne olyan hülye valaki, hogy ezeknek hatalmat ad a kezébe?
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": szoci, na akkor?

"A dorogi önkormányzat felterjesztéssel fordul a Nemzetierőforrás-minisztériumhoz a Dorogi Szent Borbála Szakkórház és Szakorvosi Rendelő Nonprofit Kft. államosításának megakadályozása érdekében, ismertette a város szocialista polgármestere, Tittmann János a képviselő-testület keddi döntését. A polgármester szerint a város vagyonából évek alatt csaknem egymilliárd forintot fordítottak a kórházból, szakorvosi rendelőből, mentőállomásból és központi ügyeletből álló egység kiépítésére."
@egyfejű: "No, ezek végzik hosszútávon a legnagyobb rombolást, mert generációk nőnek fel ezzel a magatartással. "

és ezt helyrehozni néhány évtized jobb esetben....
bakker, gyerekek ez nagy szívás. Most mi lesz a haverekkel? Vagy ez csak a gyurcsányésbandájára vonatkozik?
vastagbor.blog.hu/2012/04/10/a_kormany_felveszi_a_harcot_a_korrupcioval_szemben
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: Miért ne,ha télleg nem értem. Csak nem azt akarod mondani, hogy budaigyula fog majd szelektálni?
Áder még az elfogadhatók közé tartozik, bár nekem kicsit szürke, de lehet, hogy most a Fidesz helyében nem próbálkoznék én sem színes egyéniségekkel.
Másfél havi csúcson a magyar csődkockázat
2012. április 10. | 13:44

Az általánosan negatív nemzetközi pénz- és tőkepiaci hangulatban ma másfél hónapos csúcsra emelkedett a magyar állam esetleges csődje elleni biztosítás éves díja. Ez azt jelenti, hogy a magyar kormány felőli piacnyugtató üzenetek sorának egyelőre nem sikerült elérnie, hogy kivonjuk magunkat a kedvezőtlen hangulati periódusok negatív hatásai alól.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/masfel_havi_csucson_a_magyar_csodkockazat.165515.html
@rdos:

Ha Orbánon múlik ez az ügy még legalább 22 évig így marad. A ködásítás mértékéről:

www.origo.hu/itthon/20120406-allambiztonsagi-jelentesek-orban-viktor-es-a-fidesz.html
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:

Ilyen alapon is Poki Zozót kérem, vele legalább oktatásügyben egyetértünk valamelyest, a többi sunyiságot meg kezeljük a zuglói civilkontrollal :-D

Van egy felszabadult, alig használt Papcsákunk, ki kéri? :-D :-D
@Fabius: vezényló is vastagon érintett, ő nem fogja piszkálni a dolgot, meg a legjobb seggnyalói már az átkosban is keményen nyomták, vigyázni kell rájuk...
@AKIsTUDATLAN:

Hehe, Szinay meg Juga Gyuri tudna mesélni a 16 évnyi kivárás után elkövetett seggbekúrásról. Waschler rehabilitálva, építheti át a Kossuth teret, de egykori embereinek nincs bocsánat.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Már egy jó ideje mondom, többpártunk és kurmányunk nem értünk, hanem ellenünk van. Fityiszesek, jobbklikkesek kikérik maguknak (maszoposokkal úgy 22. éve nem érintkezem, kékmadaras "igazolt versenyzőt" meg csak a tévében láttam), de hát valahogy az események, az "eredmények", eddig engem igazoltak.

És igazad van nickedben. A fidesz NEM jobboldali. Csekély vígasz, hogy a többi sem :-(.
@Fabius: tényleg, akit nem kér senki, azt lehetne a vérpatkányok elé vetni, mert még más ekzotukusz állat elrontaná a gyomrát, a patkány meg még az atomháborút is túléli, mit nekik egy-két narancs borg :D
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:

Na, most képzeld el mennyire lehet őszinte a mosolya egy Szűrösnek, mondjuk a Fidesz szülinapján, sztorizás közben :-))
Viktor: emlékeztek, mikor nyócvannyócban a mittomhol összegyűjtünk és akkor jöttek a .... persze, te is Matyi bácsi, igaz nem voltál ott, de úgyis olvastad :-D
@Spániel: Most mi lesz a haverekkel?
Meg kell védeni Őket így: az adatok nem lesznek közérdekűek.
Csökkenteni kell a belekíváncsiskodók számát, és titkosítani kell X évre az adatokat (min. elévülésig)
@Fabius: oktatásunk nagyasszonya ismét alkotott, ilyen melléduma után, a felelőt egyessel küldik a helyére:

Hoffmann a konkrét kérdésekre nem tudott válaszolni
ápr. 10. 14:05 Király András Hoffmann oktatási államtitkár köszönte a korrekt kérdéseket. A választ távolról indította, egy tavalyi egyeztetéstől, ahol megfogalmaztak egy problématérképet. "Az oktatás színvonala csökkent, az oktatói és hallgatói színvonal egyenletlen" - idézett a problématérképről. Probléma még a fejkvóta alapú finanszírozás, az intézmények száma túlméretezett, számuk nem reális, folytatta. Hogy mi lesz a megoldás, arra javaslatot az intézmények tehetnek június 30-ig. A konkrét kérdésekre így nem tud válaszolni. Hiller köszönte a korrekt idézetet, de a választ nem tudta elfogadni. A parlament viszont igen.
avatarNégy + három
ápr. 10. 14:00 Király András "Igaz-e, hogy Budapesten összesen négy felsőoktatási intézményt kívánnak létrehozni" - kérdezett konkrétat. Értesülései szerint megszűnik a Budapesti Corvinus Egyetem, amit beolvasztanak a műszakiba és az ELTE-be. Vidéken tudomása szerint csak három egyetem maradhat. Az is érdekli, hogy 109 ezernél kevesebben jelentkeztek-e a felsőoktatásba.
avatarHiller: Nem ördögtől való az integráció
ápr. 10. 13:59 Király András A nap első interpellációjában Hiller István volt oktatási miniszter kérdez a felsőoktatási integrációról. Mint mondta, a felsőoktatásban "tartja magát a vélemény", hogy a minisztérium az intézmények gyors és egyeztetés nélküli integrációjára készül. Hiller nem tartja ördögtől valónak az integráció gondolatát, de azt rosszul is végre lehet hajtani. Az elképzelések iránt érdeklődött Hoffmann Rózsánál, és kérte, hogy ne hivatkozzon arra, végleges döntés még nincs."

na meg ezzel erősítve a dicső működést, mert tudjuk azt, hogy a narancsék megbeszélnek mindenkivel mindent:

Bojkott a szigetszentmiklósi gimnáziumban
Szerdára fáklyás demonstrációt is szerveznek,
de a megbízott igazgató szerint lesz tanítás.

index.hu/belfold/2012/04/10/nem_csendesedik_a_botrany_az_igazgatovaltas_korul/
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:

Ugyan, ha a piacra bízzuk elvégzi az maga a rostálást, a selejt meg máris mehet a matuzsálemtemetőbe mementónak. Szegény patkányok még elkapnak valamit, és akkor ki zabálja föl majd a rádióaktív hulladékot?? :-)
@Fabius: abban a társaságban egyre nehezebben lehet egy szülinapi bulin őszintén mosolyogni..
mosolyogni csak mi mosolyoghatunk, amikor azt olvassuk, hogy miként száradt el az őszinteség és a frisesség a pártból (aka Fidesz) leginkább sajnálkozva mosolyoghatunk.
@Spániel:

"2010-ben még csak 30 milliót költöttek jogi szolgáltatásokra, 2011-ben már 600 milliót... "

Közvetlenül az után, ugye, hogy Papcsák Ferenc jogi jótanácsosztó javaslatára ez a művelet nem közbeszerzés köteles, mert hadd kérjenek már ilyen tanácsot attól, akiben megbíznak.
@rdos: A Jobbik sajnos az, és kezd rajtuk egyre jobban kijönni a fasiszta vonal.
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:

Hoffmann egyesét régen kiosztották már.

Szigetszentmiklóson meg működik az érdekérvényesítés és összefogás. Nagyon helyes!
@Penivaldes:

Én ezen sajnálkozva mosolyogni nem tudok. Harsányan röhögni annál inkább. Tényleg érdekel a mérsékelten agyhalottak meddig fogják ezt elbírni ebben a formában?
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: bocs, de a jobboldaliság önmagában még nem egyenlő a fasizmussal. számos nagyon normális és jóarcú jobboldali értéket valló van.
@Penivaldes: "jobboldaliság önmagában még nem egyenlő a fasizmussal"
Mikor állítottam ilyet?
Jobboldali vagyok, nem leszek hülye lefasisztázni magam.
@Fabius: Szerintem is ovi takargatni akar. Már most az origós link előtt? indexen is olvastam a hírt, hogy ovi kirakta a saját pártállami titkosszolgálati papírjait, mi több mindenkit arra buzdít, ismerje meg a sajátját, esetleg rakja közszemlére (oviét nem olvastam, annyi fontos dolog van az életben).

Arról nem beszélve, a mai világban elég sokan tudnának ilyen ovis pédéeffet készíteni.

Már most engem a saját titkosszolgálati múltam nem érdekel. Mert sejtem, tudni vélem, kik voltak körülöttem a spiclik. A függetlenített munkahelyi komisszár (párttitkár meg nyilvános volt). Azt is tudni vélem, engem nem szerveztek be (hacsak nem voltam - vagyok mandzsúriai jelölt, de Mel Gibson nagy sikerű filmje óta tudjuk, mindent nem lehet törölni a memóriából).

Engem "csak" a közszereplők, a közpénzek költői, és a (tudat deformáló, mellébeszélő) sajtómunkások érdekelnek (nyilván a "közszereplő" nem csak politikust jelent, egyházi, oktatási, állami, hivatali, önkormányzati rendszerek, állami "vállalatok" volt és jelenlegi vezetői érdekelnek).
@Fabius: én már nem hiszek a mérsékelten agyhalottságban sem. akkor ugyanis már léptek volna, és hagyták volna az egészet a francba. de hát a pénz, a hatalom, a siker fontosabb mint a becsület. régi mese már ez. ahogy az is az, hogy a Fidesznek szüksége lenne valamire, ami kimozdítja az egy a zászló, egy a tábor világból. mert nem megy, nem lehet hosszan műkődtetni. Orbán összefogja, mert egy karizmatikus személyiség, de utána szét fog esni a tábor. a Viktor követő generáció Lázár, Rogán ártalmas, pénzhajhász.
@egyfejű: Magam is így látom. 1944-tól hazai előbb zsidó, majd magyar polgárságunk kirablása, fizikai megsemmisítése, elüldözése, folyik, őrült anyagi károkat okozva, a mai napig (1987-től "spontán" privatizáció, majd "tervszerű" privatizáció, + eszement mértékű eladósodottságunk, 2001 óta változatlan dinamikával (6 mrd$/év bruttó növekmény!).

Az igazi, és még ezt is felülmúló kárt a fejekben, a jellemben sikerült elérni. "Cseléd mentalitás" mindenütt. De ezzel az 1945 előtti cselédek nagyobb hányadát még meg is sértettem.
@Spániel: Ja, a nagy sportrajongók ugyebár... Puskás Akadémiába öntik a milliárdokat, a többi kivéreztetve. Amelyik értékes helyen van pechére, az pláne. Nem lep meg, a mosolygó, konszolidált ábrázattya erős álca szerintem.

Semmi fejlődést a befizetett kurvasok pénzeinkből nem látok - oké a MOM-ot nemrég felújították, de hát tudjuk, ott milyen műsorok mennek a regnálása alatt és az is műemlékszerű valahol,még szép, ha nem engedték összeomolni - kiültet pár tő árvácskát ide-oda, oszt annyi. Térkövek már gyünnek fel, kátyúk termelődnek doszt, buszt épp ritkítják, szóval az a nagy csoda eléggé elmarad.
@Gábriel angyal: Na elég hamar kivetkeztél a kegyelemteljes húsvéti hangulatból,de ez tényleg jóóó!

Őszintén, ha még jó pasikéból fonnák, na de a választék,ahogy itt elragozgatjuk - szánalmas és szottyadt...
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Hát gazdaságpolitikai értelemben a jobbklikket nem érzem jobboldali pártnak. Aki szerint az utólagos adó, a kötmanyup lenyúlása az oké, az számomra egyszerű, köztörvényes bolsevik.
@rdos:

Nagyjából az érdekel téged is, mint mindenki mást. Jóska Pista szexuális irányultságára vagy esetleges eltévelyedésére senki nem kíváncsi, viszont a szervezet felépítésére meg nagyjából mindenki. Tartókkal, haszonélvezőkkel, hitbéli és kényszercsókosokkal együtt.
@rdos: A fasiszták is hisznek az államosításban, csak nem a nép érdekében (ahogy teszi a FIDESZ), hanem az állam és annak vezetője érdekében.
A fasizmust legegyszerűbben talán úgy lehetne szemléltetni, hogy a modern kori abszolutizmus, ahol minden a királyért és annak boldogságáért történik, hisz ő maga az állam.
@Penivaldes:

Pedig a mérsékelt agyhalottság ideje még csak most jön. Jelek vannak: ketten köptek a földre oktatásügyben, huszonhatan ügynökügyben, még ennél is többen akarták Skicc lemondását. Olyan is megtörtént, ami húsz éve nem: L. Simon számon kérte Orbánt.
@tinca: Ilyen, ha valaki nem vérhülye dedósoknak nézi a népét és nem érzelmi - tehát tényekkel nem követhető, ésszel nem uralható - hisztériát kavarva akar hatalmon maradni.
@rdos: minden jó, csak nem mindegy ki mondja. logika a Szép Új Világban..
@Penivaldes: Karizmatikus... Az a karizma, hogy olyan kártékonyan varázsolgat, mint Cipolla? Csak eljön az ő Marioja is.
@Fabius: félénk cincogás csupán az. én nem bízok bennük. a legrosszabb meg akkor jön, amikor OV fogja a sapkáját, és elmegy pihenni. akkor majd összeveszik a csonton a sok kutyus.
@Penivaldes: Talán a DK lenne megfelelő választás, hisz ők próbálják lemásolni az USA demokratákat, de ilyen nevekkel a soraik között esélytelenek bármire is.

Az MSZP valami érdekes egyveleg a szocializmusnak és egy kisiklott liberalizmusnak. Ők se tudják, hogy most a szélsőséges liberalizmust, a középliberalizmust, vagy a szocializmust erőltessék. Náluk is észrevehető a DK vonal (Feri nem múlt el nyomtalanul), ez tette be náluk a kaput.
@Fabius: Na meg akkor is megdermedt a Matyi mosolya, amikor a pártállami nyuggerek lóvéját kezdték el basztatni. A szar is megfagyott benne.
@a szív fészkei: OV.-t lehet utálni, lehet szeretni, de el kell ismerni, hogy van benne valami ami miatt sokan hisznek neki. gyurcsány hasonló volt. őt sem bírtam, de azt el ismertem, hogy beszélni azt tud. igaz, amit mond annak értelme kevés, de erre a gyarlók nem figyelnek.
a negatívság is karizmát igényel, ezt vegyük figyelembe.
A munkanélküliség ma kb. 700 000 embert érint, ez a mai parlamenti ülésen elhangzott, - Rogán Antal szerint ( 160 000 kivételével) a többiek egytől - egyig elégedettek a helyzetükkel.

"Ha már az őszinteségről beszélünk, mondjuk ki őszintén. Az LMP népszavazási kísérlete nem a választókról szólt" - mondta Rogán, aki elégedett azzal, hogy ezek szerint csak 160 ezer ember elégedetlen a kormánnyal. Szavaiból kiderült, hogy a Fidesz nem fogja támogatni a népszavazás kiírását a parlamentben.
@Spániel: Ő fellazítani és belülről bomlasztani ment ki a SZU-ba nagykövetnek. Az meg sokba fáj ma is,hisz a SZU felbomlott.
@Fabius: Meglehetősen magas az ingerküszöbük. Hogy van nekik egyáltalán az, jó. No, de mire elég ez?
@Penivaldes: Viktor jó példa rá, hogy veszélyes keverék a karizmatikusság és a demagógia.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: ugyan a DK az egy rémálom, tele van őskövekkel, akiknek már rég repülni kellett volna. és pont ezért hiteltelen, még úgy is, hogy esetleg jó dolgokat hirdet. minden keserű baloldali (szerintük) oda tömörült..
az mSZP meg:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ennyi
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: nem tehetségtelen, csak félrecsúszott. bár a Semjénhez képest még egész jó..
@Penivaldes: Minden MSZMP/KISZ-esnek mennie kellene, beleértve a két utódpártot is. Az nagy segítség lenne az országnak.
@Penivaldes: De felfalják egymást. Jó kövérre híztak, lesz cubák.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: ezt már rég meg kellett volna tenni..
a baj az, hogy a két ifjúpárt sem jó..
@Penivaldes: A egyik impotens/rétegpárt a másik meg fasiszta. Hiteles, normális középártok, akik azt is tudják mit csinálnak, tényleg nincsenek?
@Penivaldes: Lehet, én sajnos ezeken a ripacsokon átlátok és idegesítenek. Rajongani egy kurva politikusért, ezt fel nem foghatom.
@a szív fészkei: a világ rendje hogy a harcosok felfalják egymást.DDD
mi meg egyszerű kishalak röhögünk rajtuk
@Silverhaar: "Rogán, aki elégedett azzal, hogy ezek szerint csak 160 ezer ember elégedetlen a kormánnyal"

Azt vajon hogyan értékelte, hogy a választásokon a választásra jogosultak 48,5%-a nem akarta őket?
Mint 2/3-os "felhatalmazást"...
@a szív fészkei: a legtöbb embernek szüksége van valami vezérre, különben úgy érzik, hogy magányosak.
@tinca:

Egyelőre csak jelzésértékű: azért mi sem mindent, Vitya. Aztán majd kiderül.
@Penivaldes: ezért ha valaki pártot akar csinálni, akkor szerezzen be egy karizmatikus személyt..
@Penivaldes: stimmmm, ez itt a baj, meg hogy el vannak veszve ha nem mondják meg nekik mit kell csinálni...
@Penivaldes:

Orbán nélkül ez a mai Fidesz szétesik. Lézer vagy Rogán nem lenne képes összefogni, a többinek megpróbálni is felesleges.
@Fabius: Szerintem nem, túl sokra becsülik egyesek Viktort. Nem akkor ember ő mint amekkorának láttatni akarja magát.
@Fabius: mondom én, mondom én!
erről van szó, repedések tömkelefge fut majd végig a fideszen, és egy szellő elhordja szilánkokat. klikkekre hullik szét. aztán mindenki fut merre lát.
@Penivaldes:

Az sem mindegy ez a karizmatikus személy a külvilágnak karizmatikus, vagy csak a párttagoknak. Az LMP tagok máig nem értik, hogy a favorit Schiffer beszédei alatt miért alszanak el a tüntetők, mikor annyira lájk amit mond :-)
@Fabius: Schiffer jó agyú, csak néha olyan mint aki elfolyik a szavak tengerén. :)
ezért aztán az lmp lefolyó. Jávor szegény, meg..
na inkább hagyjuk..
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:

De, bizony a Fideszen belül pont ekkora. A többiek egymást szarba nem nézik, a főni kegyéért verseng mindenki. Tőle függ a poszt, a pénz és a játszótér nagysága. Ha lemondana az lenne amit Peni mond: kitörne a trollok harca a vastrónért.
@Penivaldes:

Schiffer agyát senki sem vitatja, a karizma az ami hiányzik. Vicc, hogy a beszédei jók, de ahogy elmondja azon bealszol.
@Penivaldes: Az elmúlt 3 hónap megmutatta, hogy messze van ő attól, hogy egyeduralkodó legyen. Ha így fojtatja a párt megszabadul tőle mint Rákositól vagy Hruscsovtól az SZU-ban.
@Fabius: szerintem már egymás közt is megindult a háború.
@Penivaldes: Ahol kiskorúsítják őket, ott érezhetik ezt. Én nem ilyen országot akarok. Remélem, egyre többen nem ilyet akarnak, pláne egy elmerogyant "apukával" súlyosbítva.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: nem fog. ugyanis a keményfiúk egymást jobban rühelik, mint OV.-t.
@Fabius: Lenne egy kis belháború, egyértelmű. Erodálódna is egy keveset a FIDESZ, de kiválni max DK szintű semmipártok egy kis része fog.
@Penivaldes: Hát meglátjuk, nekem ez a meglátásom. Szerintem közel sincs akkora hatalma Viktornak mint ami kifelé látszik.
@Penivaldes: az az omlás még sok idő, kell még egy két pofon meg koki, ezetleg padlót fogó gazdaság, oktatás, eü. ezek már nincsenek messze
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Na végre! Ezt a habot verik körülötte, a mítosz önjáróvá vált,de a személy szánalom. Csak TEk-esek által agyontaperolt, ötször leellenőrzött megbízható közönség előtt mer élőben beszélni,nane mááááááá karizma!

Ennél még Gyucsány is bátrabb.
@a szív fészkei: ugyan, a legtöbben mindenféle kiskorúsítás nélkül is kiskorúak. senkit nem kényszerítettek arra, hogy benyelje amit öltönyös pofák mondanak a tévében. csak hát egyeseknek ez így nagyon jó, mert egyszerű.
akik meg nem, mint te, vagy akár én, azok meg kaparhatják az üvegfalat.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: az MDF elindult abba az irányba. Lett belőle a JESZ. Hányjunk együtt.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: ebben van valami. én inkább egyfajta lelki hatalomra gondolok. sokak száműára
fidesz=Viktor.
@a szív fészkei: a karizma amiből él, még a régmúltra tehető. 1989.-re. abból él mai napig.
@egyfejű: MDF/JESZ halott. Az ideológiájukat támogatom, sőt sokan támogatták. Csak kiderült róluk, hogy ez csak ruha, de belül ugyan úgy rohadt szar. Hirdethetnek bármit, amíg ilyen emberek teszik.
Na ne már, hogy a horgászat érdem meg szempont legyen egy közjogi méltóságnál. Baszki akkor inkább a Polgár Judit, mert ő meg jól sakkozik, vagy Ferjáncz Attila, mert csak, végülis mér ne?
@Penivaldes: A jó öreg baloldalra ez mindig igaz volt. Megvolt a párt, és annak egy jelképes figurája aki mögé fel lehet sorakozni. Jó időkben ez tökéletesen működik, viszont ha nem működnek a dolgok elkezdenek megjelenni azok akik szerint vezetőváltásra van szükség. Viktornak anno sikerült túlélnie egy ilyet, sőt erősebben jött ki belőle mint valaha. Másodjára nem hiszem, hogy összejön neki.

Baloldalon a párt az élet, és ha valaki támadja az egyik sejtet akkor az az egész pártot támadja. Jobboldalon az ilyet lekapcsolják a pártról, ott nem ilyen kollektivisták. Viszont ha maga az egész párt kerül veszélybe akkor a jobboldalnál is kegyetlenebbek tudnak lenni.
Az a kérdés a FIDESZ-nél a nagy többség mikor fogja úgy érezni, hogy OV ártalmas a pártra.
@Penivaldes:

Ha megnézed a Lázár-Rogán-Kósa középkáder vonalat az mind ugyanaz a politikus archetípus: lefelé tapos, oldalra könyököl és felfelé nyal.
@tinca: A 2/3 az egyértelműen a nagy többség a számukra, amint azt nap mint nap hajtogatják .

Pontosan az a kirívóan lekicsinylő a mostani válaszaikban, hogy ".. kijaf...szt érdekel ?,
- ezt a pár embert ? ezt a vékony réteget?
Ha nem tetszik a válasz, kezdeményezzen népszavazást ! "
@Fabius: "Lázár-Rogán-Kósa" Érdekes ezt emelek ki mindig sokan, pedig szerintem sokkal erősebb a Navracsics-Pokorni tengely. Nekik a legnagyobb esélyük, hogy nem a Viktor vonalat követik és ezért nyerők lehetnek.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: az MDF felvállalta Bokrost, meg programot is hírdetett. A JESZ filozófiája mi is? Én csak annyit látok, hogy aggyá pénzt, mert különben perelünk.
Más blogon már írtam: hiányolom az ellenzéki csapatoknál a honlapjuk következő pontját: - Törvény tervezetek
És ott szépen mind jogászul, mind köznépül le van írva, hogy az égető problémákat hogyan képzelik el.
Pár példa:
Választójog és választó kerületek (aki kopogtató cédulás alapon képzeli el a jelöltállítást, az helyből kuka)
Adó- és járuléktörvények
Pártfinanszírozás
Pártállami múlt feltárása
Oktatásügy
@a szív fészkei:

Utálhatjuk mi együtt Viktort, de a karizmája elvitathatatlan. Elég megnézni a beszédei után nyilatkozókat ehhez. Igaz, hogy nem rongálja magát olyan közönséggel, ami érdemit is kérdezne vastaps helyett, de a beszédei nem neked vagy nekem szónak. Akikhez szól, azokra meg hat. Ez van.
@egyfejű: Azért nem látod, mert egy értelmes politikus sincs ebben az országban. A legfőbb kampányuk, hogy Viktor diktátor. Ahelyett, hogy ajánlanak egy programot, ami a valódi problémákkal foglalkozik, és próbál rá megoldást kínálni. Annyira kimerítik magukat azzal, hogy OV-t szapulják, hogy azt sem veszik észre, hogy pont ezért zár annyira össze a FIDESZ külső ellenséggel szembe. Ott kellene megfogni őket ahol sérültek. Ajánlani az övéknél jobb programot.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:

Azért, mert Navra és Pokorni mögött nem állnak tömegek. Lázár mögött ott a frakció egy része, meg az alföld, Kósa mögött a debreceni fidesz ami nem kicsi, tonyó mögött meg a fővárosi Pesti Imréstől. Egy szakadásnál ki állna Navra mögött? Kb senki.
@Fabius: Ezért mondom a Cipolla-hasonlatot. Annak is volt lelkes és idomítható közönsége.

Basszus egy értelmes makákóért is lehet rajongani, szóval ez nekem nem érv. :-DDD
@Fabius: Szerintem pont a háttérben húzódó, más vonalat akaró embereket nem kellene lebecsülni. Én tényleg kíváncsi leszek kik azok akik Viktorra alternatívát tudnak kínálni.
"Kósa mögött a debreceni fidesz" Jaj a drága polgármesterem, hogy szakadna meg. Én akit ismerek az mind utálj, csak tudnám honnan szed ennyi szavazatot.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: " csak tudnám honnan szed ennyi szavazatot"
Erre már a Kubatov-listák előtt is megvoltak a technikák, azóta meg pláne. :) :(
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: Ha szoci akkor kb annyit tudnak vele kezdeni, mint a szegedivel.:D Ha pártkatona akkor könnyebb lenne, vagy ha független.:D
@egyfejű: De tényleg nem értem, akár hányszor szóba kerül bármilyen társaságban, megkapja a buzi titulust.
@egyfejű:

Ha egy átlag választópolgár tudná (és akarná) használni a parlament.hu-t akkor ez nem is lenne kérdés. Ott jogászul le van írva miről mit gondolnak, a módosító indítványokban követhető melyik frakció miről mit gondolt.

Ki olvassa? Senki.

A pártok honlapjain is megtalálhatóak ezek az állásfoglalások, sőt, van ahol alternatív költségvetés is készült. Ki olvasta - már rajtam kívül - ki tud róla, hogy létezik és volt ilyen? Senki.
@Fabius: Biztos bennem van a hiba, de sose találtam karizmatikusnak a faszit. Inkább egy felkapaszkodottat, egy rosszabbik fajta self-made mant.
@Fabius: Ezt egyik demokráciában sem olvassa senki. Az ilyen módon való politizálás max a városállamokban jön be.
@a szív fészkei:

Skicc mondjon fel az albérlőknek, és menjen szépen haza lakni.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

Nem az a lényeg mi mit látunk benne, hanem az, azok mit látnak akikhez beszél. A célközönsége pedig megvan, ezt nem lehet letagadni.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:

Pedig ezt pont egy demokráciában kéne olvasni ennél sokkal több embernek. Aztán odaballagni választott képviselődhöz, és feltenni a kérdéseket. De mi még ott tartunk, hogy négyévente a választási programokat se böngésszük végig, megelégszünk a kiragadásokkal amit közvetítenek a spindoktorokon keresztül médiában, rendezvényeken.

2010-ben mikor végig posztoltam mindenkiét Fidesztől Munkáspártig, akkor a leggyakoribb komment ez volt: minek ezzel foglalkozni, úgysem lesz ezekből semmi.

Hogy kész számon valamit, amit nem is ismersz?
@Fabius: Hát neked tényleg nincs szíved. Azt a kis tűpénzt sajnálod,mikor PhD-re gyűjtene éppen??? Valakire,aki megírná tokkal-vonóval???
@Fabius: Ez szép meg jó, de a demokrácia nem így működik. Egy átlagember hazaesik munkából pihenni akar meg a családjával lenni, nem padig azt nézni mit csinált éppen a képviselője. Máshol sem jellemző, hogy annyira nézegetnék az ilyen oldalakat az átlagemberek. Sokakat meg nem érdekel a választási program, mert van egy pártpreferenciája. Gondosan fel kell építeni egy pártot, egy jól körülhatárolható iránnyal, és azt követni. Az ellenzéknek meg mindent megtenni, hogy ezt állással. Ez megy minden hol, csak nálunk még akkor sem veszik észre a problémát, ha az arcukba nyomják.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: ???? Teli van gyerekkel, persze ez nem jelent semmit.

Az érdekel benn a legkevésbé, csináljon, amit akar, akivel akarja. Ezeknek az sem igaz, amit kérdeznek, őszintétlen bagázs.
@a szív fészkei:

Plagi témavezetését kényelmesen lehet finanszírozni abból a kánaánból ami elsőként aláírt törvénye szerint megilleti. Keretezze ezt be, tegye ki a falra, és kuss.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:

Szerintem a civil kontroll a demokrácia szerves része. A miénknél fejlettebb demokráciákban is jelentős szerepe van, és hát hol vagyunk mi az ideális esetektől?
@Fabius: Mutass egyet, mert én úgy tudom az ilyen civil kontrollt nyugaton is telibe szarják. Kell egy ellenzék aki rámutat arra ami valójában folyik, vagy egy mozgalom. Az emberek nem fognak naponta 30 oldal jogi szöveget átolvasni, csak azért, hogy képben legyenek.
Ahogy azt sem érdekli egyik részvényest sem, hogy mitől lesz nyereséges a cég, csak jöjjön a lé.
@Fabius: amikor orbant hallom beszelni es latom a reakciokat a plebstol mindig eszembe jut kertesz "genetikusan alattvalo" kifejezese es keseruen bologatok...
@Fabius: Azoknak nem a karizmája a megragadó, hanem a retorikája. Sőőőt, az emberek szavazási hajlandóságát elnézve megkockáztatom, ha egy szamarat tennénk a fidesz élére miniszterelnök jelöltnek, akkor is minden 2. választási ciklusban nyernének.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:

Működő civil kontroll Győr:

civilkontroll.gyor.hu/

Maglód:

www.civilmaglod.hu/

De citálhatom a plázaépítést megakadályozó Civil Zuglót vagy a Zuglói Szülőket is. Ahogy citálhatnám Seres Máriát az előző ciklus népszavazási kezdeményezésével, stb.

Ja, kéne egy ellenzék, de nincs. Így kénytelenek vagyunk a jogi szövegeket mi olvasgatni.
-no komment-

Kemény IMF-bírálat a magyar kormánynak - ilyen a rossz program
Bírálatokat fogalmazott meg az eladósodott ingatlantulajdonosok megsegítését célzó magyar programmal kapcsolatban a kedden nyilvánosságra hozott Világgazdasági Kilátások (World Economic Outlook) című elemzésének egyik fejezetében a Nemzetközi Valutaalap (IMF).

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kemeny_imf-biralat_a_magyar_kormanynak_ilyen_a_rossz_program.515903.html
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

Frászt. Aki a klónozás gondolatáig imádja Viktort - évértékelő utáni videó - azt nem a retorikával fogja meg :-))
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Kertész ezzel jó nagy marhaságot mondott, sokakat meg is sértett, többek közt engem is.
@Fabius: Félreértettél, egy olyanra kértem példát, hogy átlag emberek többsége elolvassa a képviselőjének a munkáját és számon kéri rajta. Amit te írsz az az amiről beszéltem, hogy civil mozgalmak, pártok felhívják az emberek figyelmét a problémákra. Majd együtt tesznek valamit.
@Fabius: "viszont a szervezet felépítésére meg nagyjából mindenki. Tartókkal, haszonélvezőkkel, hitbéli és kényszercsókosokkal együtt. "

Veled egyetértek. Ami végtelenül szomorú, ismerőseim sacc fele nem kíváncsi. Vagy még csak megemlíteni sem meri, hogy kíváncsi. Még egyszerűbben fogalmazva, fél, és/vagy érdekelt a pártállami rendszerben, vagy azt hiszi, hogy az minden világok legjobbika, vagy a dágványos dzsuva nyertese.

Egyébként ez utóbbi magyarázat a legrosszabb. Mert a közérdeket nem a saját egyéni "érdekem szemüvegén" keresztül kell nézni. Az orvos sem szereti a hálapénzt, de elfogadja, mert nem fizetést, hanem zsebpénzt kap. A többség (őszintén remélem) szeretne egy átláthatóbb rendszert.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: "...A fasiszták is hisznek az államosításban,"

Hát meg kell mondjam, fasiszta ideológiából, gazdaságpolitikai gyakorlatból elég gyenge vagyok. A nemzeti szocialista Németországban az SA vezetője beszélt ugyan olyasmiról a nácik 1932-33-as hatalomátvétele után, hogy a fordulat (bocsánat, fülkeforradalaom) szociális része még hátravan, aztán nem sokra rá dolfi ledarálta Röhm-öt és vezérkarát, elég radikálisan (kulcsszó, "hosszú kések éjszakája"). Krupp művek legjobb tudomásom szerint magántulajdonban volt mindvégig.
alig várom hogy kinevezzék a következő kapcarongyot... hitványt

akit lehet alázni... nagyon élveztem... a vérszag nagyon mámorító...
@Penivaldes: "minden jó, csak nem mindegy ki mondja."

Minden közszereplő mondott itt már mindent. Aztán közben semmi sem változott. Úgyhogy pártkatonák abban hihetnek, hogy nem mindegy, ki mondja a tuttit, én biza pártoknak, úságíróknak nem hiszek. Igaz, egyre kevesebbet is hallgatom őket.
Fura, nekem nem hogy nem lenyűgözőek Orbán beszédei, de kifejezetten idegesítőek és nevetségesek. Mint egy harmadrangú magyarnótaénekes, úgy lötyögteti a tokáját és rezegteti a fejét az értelmetlen tirádái közben. Gyurcsánnyal szemben sosem sosem voltak ilyen averzióm, neki legalább van humorérzéke (lásd. pl. az origo legújabb kis videóját). De visszaöltve a szót Áderre, nem ő barkácsolta össze a merőben antidemokratikus és elvetemülten fideszpárti választási rendszert? Ezek után sok jó tőle se várható elnökként.
@rdos: Hitler egy megint érdekes jelenség. Ő abban hitt, hogy a két oldalt Jobb és baloldalt egyesíteni kell, és mindent ami jó bennük azt meghagyni, a többit meg kidobni.
A fasiszták is imádják az államosítást, hisz minden az uralkodó tulajdona. A kommcsik is hasonlóan gondolkodnak, csak ott ugye az állam maga a nép és ha mindent államosítunk akkor az a népé lesz.

Nagyon egyszerűen megfogalmazva
Komcsik: Az állam van a népért.
Fasiszták: A nép van az államért.
@nápolyi maszti: nem vagy te is szerelmes a fletód ba? a pápai táncosba???

szánalmas... eszméletlen szánalmas az is... az mint egy igazi bohóc... a mozgása és minden mimikája...

hm... nem is tudom mejik szánalmasabb? hm dr zorbán vagy fletonov?

hm hitványabbnál hitványabbak... nem tudok dönteni...
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:

varnailaszlo.blog.hu/

Itt van példának Várnai blogja. Tőle kommentben számon lehet kérni mit miért, vagy miért nem. Fogadóórára járni sem kell. Ugyanez megtehető lenne bármilyen képviselővel, hitgyülissel, akarom mondani ogy képviselővel és önkorissal is.

Ivády Gábor blogja:

ivadygabor.blog.hu/

Scheiring Gábor blogja:

scheiringgabor.blog.hu/

Ertsey Katalin blogja:

ertseykatalin.blog.hu/

Vágó Gábor a tumblr-en:

campesino.tumblr.com/

Szájer blogja:

szajerjozsef.blog.hu/

Ahol esetleg nem tudsz kommentelni, a privát üzi mindenképp játszik.
@Fabius: pedig sajnos sok igazsaga van abban, hogy itt allandoan vezert keresnek aki megoldja a problemaikat helyettuk...

orban tipikusan ilyen. kiralysagot iger, ahol ha o a kiraly mindenkinek remek lesz az elete. es sajnos az itt elokrol jellemrajz egy ilyen aranyu gyozeleme egy ilyen embernek...

tudod en mindig az egyen felelossegebol indulok ki, mert az elitunk olyan, amilyet valasztunk.

szoval rad ez jo esellyel nem igaz. ram sem, mert ab ovo elutasitok mindenfele tekintelyt es felettem allo hatalmat. de a tobbseg arra var, hogy a kedves vezeto oldja meg a mindennapi problemajukat. marpedig ez alattvalosag.
@nápolyi maszti: Nem is téged akar meggyőzni. Hanem a lehető legnagyobb szavazó réteget.
@Fabius: És szerinted hányan élnek vele? Vagy nyugaton hányan élnek ilyen lehetőséggel?
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:

Nem sokan. A többség azt sem tudja, hogy ezek a blogok és kommunikációs csatornák léteznek. Ahogy újság az is, hogy ha elküldesz a picsába egy képviselőt valamiért, akkor az idejön személyesen megkérdezni, hogy demé'? Ivádyval, Ertseyvel és hadd ne soroljak föl mindenkit ez többször megesett.

Szerintem ez a demokrácia része. Hozzászólsz a képviselődhöz, és véleményt mondasz a munkájáról. Legfeljebb nem tetszik neki amit mondasz, na bumm.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Rám nem igaz. És azért tépem a számat naponta, hogy a nép tájékozódjon, alkosson véleményt, azt fejezze ki, és ne vezért hanem képviselőt akarjon választani. És ja, megsértődök, ha alattvalóznak.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Hát nem tudom. Az az igazság, sem a meinkampfot, sem 6.lenin összes műveit, na jó, egyet sem olvastam. Őszintén? Nem rajongok az izmusokért. Ebbe értve a (nálunk) létező kapitalizmust is.

Egy működő, valódi népképviselet, netán netes platformon (keszthelyi népszavazás helyi ügyben, mai hír volt valahol), annál inkább tetszene. Vagy valami ahhoz hasonlóhoz, ami Fabius 2012.04.10. 16:58:20-i kommentjében volt.

Vagy ahhoz, az évekkel ezelőtti észt kezdeményezéshez, amit tán az informatikáért felelős monjuk államtitkár csinált, hogy kirakta a netre élőben a webkameráját, ami a dolgozó szobájában volt felállítva.

Más.
Még jobban Off, de talán érthetőbb lesz mondandóm. Könyvelőm, kamarám, bankom, közműveim, állambácsim és önkorminénim adóirodái hosszas értesítéseket küldenek a jogszabályokban (szerződésünkben) beállt változásokról. Sosem olvasom el. Könyvelőmmel nézeteltérésünk volt számokról.

Kiderült az ok. Egy szorzó már egy éve megváltozott. Mondja a könyvelőm, hogy de hát ők ezt már egy éve elküldték nekem mail-ben. Ugye olvasom a hírlevelüket.

Mondtam, dehogy olvasom. Kérdi, de miért nem? Hát ők értem vannak, ezért fizetem őket.

Hát a helyzet az, mondtam, hogy a változások 99%-a rám nem vonatkozik, ezért leszoktam arról, hogy elolvassam. Ilyen erővel olvashatnám a magyar közlönyt is. És bocsánat, elvileg piaci szereplőről van szó.

Egyetlen ilyen cégnél, hivatalnál, multinál nincs egy darab informatikus, aki a leveleket személyre szabná? Nem ördöngösség, bármelyik kezdő informatikus megoldaná.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "...tudod en mindig az egyen felelossegebol indulok ki, mert az elitunk olyan, amilyet valasztunk."

Tudod a gond nem a választással van, hanem a jelöléssel. Ennek a posztnak is a témája, plagibá utódjának személye. Tudja valaki, ki jelölhet? És hogyan? Ogy képviselőnek kell egy rakat kopogtató cédula.

Miért is? Ajánlott olvasmány, ha még nem ismernéd, Bereznay András, Kibulizott országa.

www.kibulizottorszag.net/tartalom.html
@Fabius: Ezért mondtam, hogy a demokrácia nem így működik, az embereket más úton kell aktivitásra buzdítani, és ebben nagy szerepük van a pártoknak, a civil mozgalmaknak, és a médiának. Őket kell erőltetni, nem az ilyen lehetőségeket.

Része a demokráciának, hogy van ilyen lehetőség, de nem ez adja az igazi gerincét, ez csak kiegészítés.
Itt jön be a "4. hatalmi ág" nyomatni kell, hogy a politikusok ne hazudjanak állandóan, és ha mégis rajtakapják őket akkor bizony szavazatmegvonás. Ez az alapja a demokráciának. Az embereknek nincs idejük állandóan azután rohanni, hogy éppen mikor hazudott a képviselőjük. Inkább fizetnek érte, ebből meg megélnek az újságírók, csak sajnos ma annyira nincs igényük az embereknek erre. Itt bukik a dolog, nem igazán látják, hogy hogyan kellene működnie rendesen. Hozzászoktak az MSZMP alatt, hogy kb semmivel sem kell foglalkozni, és amíg ez a mentalitás nehéz lesz változtatni. 22 éve vagyunk demokrácia ne akarjunk mindent egyszerre, én mindig ezt mondom. Sajnos sokat kell szenvedni, de senki nem mondta, hogy könnyű lesz. Addig meg minden tőlünk telhetőt meg kell tenni, hogy ebbe az irányba mozdítsuk a dolgokat, egy poszttal is több mindent teszel ennek érdekében, mintha nem csináltál volna semmit.
@rdos: Mi a konkrét bajod a kapitalizmussal?
Csak mert sokan szokták szidni, de soha nem tudják megmondani miért.

"Más.
Még jobban Off..."
Ezért szoktam mondani, hogy irányított kapitalizmus kell, egy kicsit megöli a lényeget, de az alapvető rendszer marad.

"netán netes platformon..."
A közvetlen demokrácia meg szerintem még nagyobb káosz lenne.
@rdos: te abban hiszel, hogy nem hiszel a politikusoknak, újságíróknak.
@a szív fészkei: ugyan, a rajongás tárgyai általában nem az értelem legmagasabb képviselői közül kerülnek ki. na jó Liszt kivétel volt.DDD
@Fabius: Mindenkinek kell egy bálvány. Gyerekkorunkban a mesefigurák. Kamaszkorunkban színészek/énekesek, felnöttkorunkban vagy kinőjük, vagy az előbbiekhez jönnek a politikusok.:D
A normális ember kinövi a bálványozást.
@Fabius: Jelemtem: én szoktam olvasni a parlament.hu-t.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: a politikustól nem várhatod el, hogy igazat mondjon. ez egy irreális elvárás lenne. az egész olyan, mint amikor a buddhista szerzetesek felmenetek a hegyi faluba, és arra tanították a lakókat, hogy semmit sem szabad megölni, sem állatot sem embert. aztán látták, hogy fent a hegyekben egymást ölik, és a szerzetesek rájöttek, hogy ezeknek az embereknek azt kell megtanítani, hogy legalább egymást ne öljék, és nem lehet tőlük lehetetlent kívánni.
na a politika és a hazugság pont ilyen. sőt valójában mi is hazudunk egész életünkben.
@Fabius: A második generáció, vagyis akik a hetvenes évek elején, közepén születtek, vagyis Rogán és Lázár rosszabbak mint az első generáció, vagyis Orbán, Kövér és társai. Az első generáció ugyanis gyakran mond őrültségeket, de legalább kevésbé pénzhajhász. Lázár generációja viszont csak a pénzre hajt.
Lázár egyébként is nagyon unszimpatikus. Rogán meg vérbeli celeb lett.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: "Mi a konkrét bajod a kapitalizmussal?"

A kapitalizmussal nincs bajom. A monopolkapitalizmussal van. Általában a monopóliumokkal van. Egyszerű példa, téjékoztatási monopólium, na jó, oligopólium tagja index.hu is. Mai napon Fabius remek posztja, ahányszor néztem, nem volt a címlapon. Valami melegedés 5 kommentel meg vezeti a blogajánlót. Mi ez, ha nem mono(oligo)pólium?

A hazai un. kapitalizmust meg hagyjuk. 10. éve a piacból élő vállalkozóként nem látom rózsásan a jövőmet. Fel nem adom, de kutya kemény lesz.

Mondtad: "A közvetlen demokrácia meg szerintem még nagyobb káosz lenne."

Meglehet, igazad van. Én hiszek a nyilvánosság erejében. Plagibát is próbálták megmutyizni. Mi lett a vége? Azt se tudni, merre van. Lefutott a térképről. Eltűnt.
@Penivaldes: "te abban hiszel, hogy nem hiszel a politikusoknak, újságíróknak."

Végső soron meggyőződésem valóban hit.

Elismerve, van néhány szabályt erősítő kivétel. Pl. úságírók között Oriana Fallaci, vagy Mark Twain (bárhogy is jár az agyam, magyar nem jut eszembe, meglehet öregszem).

Politikusok között talán Németh Miklós. Talán, pedig a pártját, az emeszempét piszokul nem komáltam. Talán még Tölgyessy Péter.
@Fabius: en ugy vagyok vele, hogy akinek nem inge...:-)

de latom amit latok magam korul.

latom, hogy nem volt 200e ember ebben az orszagban aki alairta volna az lmp-s nepszavazosdit, holott minimum 3 kerdes olyan volt - probaido, allaskeresesi jarulek, szabadsag feletti rendelkezes - ami a mindennapokban husbavago. ennyit nem tesznek meg magukert az itt elok...

ha elmennek nepszavazni, akkor valamelyik fobasszajba utasitasara teszik es azt szavaznak, amire a fobasszajba ramutat...

igen, tudom, nem szabad altalanositani. de bakker, 160.000 vs 7.800.000..

a ciganyokra rahuzzak a bunozo jelzot ugy, hogy jo ketharmaduk nem lop, csal, hanem probal becsuletesen megelni.

itt 5% is alig volt aki hajlando lett volna tenni magaert. 5 kikurt, mocskos, telibevert szazalek. arrol nem nyilatkoznak meg, hogy eladjak-e oket kilora a kinaiaknak kenyszermunkara.

csalodott vagyok es duhos.
@rdos: Fallacci nagyon őszinte volt, szinte már nyersen őszinte. de ezzel lett ismert, és van amikor kést kell vágni a másikba.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: az emberek tojnak a politikára, nekik az a fontos, hogy benne legyen a virsli a gyomrukba. ha nem vered a fejükbe, hogy járjanak nyitott szemmel, akkor elárvult világtalanok. nem kell dűhősnek lenni emiatt.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "...csalodott vagyok es duhos. "

Ne legyél. Ha dühöngsz, elérték a céljukat. A (titkosszolgálati) eftársak csináltak egy pártból több pártot. Igyekeznek minden igényt folyamatosan kielégíteni. Ennek két remek példája, a jobbklikk, és a lehetett volna más.

100 ezres megyeszékhelyen élve egy darab lehetett volna más aláírást gyűjtő aktivistával sem találkoztam. Ha találkoztam volna, valszeg aláírom.

Mára a választókorú népesség több mint fele felismerte, ezek a pártok nem értünk vannak. Újra csak Bereznay Andrást tudom javasolni. Vagy igaz, vagy nem. De ha igaza van Bereznay Andrásnak, akkor minden történésünkre magyarázatot lelünk. Szerencsére megoldást is javasol a szerző.

Ha még lesznek ogy választások Mo-on, pont ezért fogok elmenni. És ha elolvasod a szerző írását, azt is megtudod, kire fogok szavazni. Mert ez A megoldás.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: A próbaidő spec nem változott az új mt-ben. Ez a tipikushan nézzük hülyének a másikat.
@rdos: Ezért mondom az irányítottat, ott kevésbé fordul ilyen elő. Minden rendszer hibás valamennyire, és mindegyiknek vannak vesztesei, szar ha pont te vagy az. A magyart meg hagyjuk.

@Penivaldes: Hát passz, de politikusnak biztos nem.
Lipták Béla levelét megírta Orbánnak:
hirszerzo.hu/hirek/2012/4/10/20120410_liptak_bela_orban_zsidozas
És hirtelen Orbánt zavarni kezdte a jobbik zsidózása a parlamentben:
index.hu/belfold/2012/04/10/rogannal_tamadt_az_lmp-re_a_kormany/
"Orbán Viktor kiállása után a Fidesz is megszavazta az MSZP rasszizmusellenes határozati javaslatának napirendre vételét."
@Penivaldes: Mai világban? Ja, ezért nem hiszek már saját magamnak sem. :D
www.origo.hu/itthon/20120410-orban-minden-kisebbseget-megvedunk.html
ez ezt jelenti:
www.youtube.com/watch?v=cv4MxS5vtv8

Vajon az új etikai bizottság hány jobbikos cigányozás és zsidózás felett fog szemethúnyni?
Keljfeljancsi, Áder Jancsi!

Határozottan hazai termék az új magyar fejlesztésű játék, promóciós filmje már látható a neten.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2054_keljfeljancsi_ader_jancsi
@Penivaldes: Ahhoz kell egy bizonyos perverzió, állítom!:-D (ami Belőled mindesetre hiányzik, ahogy én látom:-)
@Penivaldes: Nem egészen. Jól mutatja, hogy a magyarok annyira tájékozatlanok voltak és még mindig azok, hogy fogalmuk sincs olyan alap dolgokról, mint a próbaidő szabályai. Ezt pedig az lmp aki szerint lehet más a politika jól kihasználja. Ami gusztustalan. Mástól is az lenne, tegyük hozzá.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Kedves balátném!
Miért utálod olyaennyire ezt a pártkezdeményt, kérdem, tán nem először..illik a sorba pedig, nem?
@Penivaldes: hogy Orbán kevésbé pénzhajhász? Min.elnökként "ne mi nyerjük a legtöbbet". Komolyan ezen nevetnem kell. Azért te is a hatása alá kerültél egy kicsit:))
@Penivaldes: Kést vágni a másikba? Talán túlzás, de szervilisnek lenni sem kéne egy újságírónak.

hvg.hu/video/20120405_obersovszky_schmitt

3 oka van annak hogy Fabiust olvasom. Az 1. posztjai (szöveg kép tetszik), 2. a hozzászólások (aránylag kevesen fröcsögnek, ha valaki mégis fröcsköl, azt tahótlanítjatom), 3. a linkek.

Már most valakinek a "szavazz a fideszre és kolbászból lesz a kerítés" c. üzenetét értem, de úságíró (elismerve, kommentelő nem az) ne keverje az orált, a morállal.

Szóval szerintem lehet kulturáltan, megalapozottan, célratörően, és morális alapon kérdezni. Ja? Ehhez bele kell ásnia magát a riporternek a témába, kell egy főszerkesztő, aki hagyja, ...
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Imádom a politikai impotenciát. Ami azonnal beüt ahogy bekerülnek a parlamentbe. Nem lehetne nekünk némileg fickósabb képviselőink?
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: ezen én is töröm a fejem, hogy miért nem tudott 200 ezer aláírást összeszedni az lmp. De a magyarázatot nem lelem.
Visszatértem, rohadékok!

Fabius nem volt képes elviselni a túl nagy adag nyers igazságot, ezért gyáva és alattomos módon elhallgattatott. Ő így értelmezi a szólás- és véleménynyilvánítás szabadságot...

Az igazságot azonban lehet fojtogatni; de nem lehet megfojtani.

Stefánia visszatért, és készen áll arra, hogy népdalszerű egyszerűségével, kurucos stílusával földbe döngöljön benneteket!
@aritus: ó, persze, szoktam nézni a beszédeit.))))
és mindig éljenzek a tévé előtt:)))
na, ennyit erről:DDD
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: "Ezért mondom az irányítottat, ..."

Persze. Szabályok kellenek. Pl. gyermek ne menjen bányaló helyett bányába.
@rdos: Egy újságíró legyen rámenős, és kérdezzen. Ne sunnyogjon és ne legyen szervilis. Egyetértek. De van valami a szervilizmus alatt?
@Stefi, a baranyai parasztlány:
A kísértetek is visszatérnek kedves Stefike:))
Igaz azokkal legalább szót lehet érteni.
@Stefi, a baranyai parasztlány: Hülye picsa, miattad elvesztettem egy fogadást. Több értelmet feltételeztem rólad. Erre beletelik egy hét mire visszajösz?
@a szív fészkei:
Nem úgy buzi, szó szerint, hanem utálják, szitokszó csak.
áder már tud angolul..?
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Kérlek, ne sértegessük stefikét azzal, hogy selmeci gabikához hasonlítjuk.:D
@Penivaldes: tudom, hogy nem szereted Orbánt, de amióta politikus, azóta nagykanállal lopja a közpénzt, már a kétharmad előtt is pofátlanul. De nagyon ügyesen, így ezt csak kevesen veszik észre.
Csak azt akartam jelezni, hogy neked se tünt fel:))
@aritus: Kire?

www.kibulizottorszag.net/tartalom.html

Ha nincs kedved elolvasni 270 kbyte szöveget, csak neked, de kérlek, ne mond el senkinek :-), mindenkire fogok szavazni.

BeXelem az összeset. Vagy áthúzom a szavazólapot.

Hacsak, addig meg nem jelenik egy valóban hiteles politikai erő. Persze árfolyamgát nélküli hiteles :-).
@Stefi, a baranyai parasztlány:
Jól tolod Stefikém, akárki is a szülőanyád/apád.
Sokan azt gondolták, te egy igazi perszóna vagy. Bőszen ráhördültek baromkodásaidra, de úgy látom, egyeseknél csörömpöl már a tantusz.O:)))
Hajrá, baranyai menyecskék!
@aritus: peni nem törődik a cúnya politkkel.. peni inkább virágból fon koszorút.DDD
@Penivaldes: Az impresszum szerint az. Szerintem inkább bértollnok. Azért sajnálom, mert valaha láttam benne valami újságírós vénát.

Ma "régiségírót" sem :-(.

De ez legyen a citált közszereplő, közvélemény (de)formálú, jó médiamunkás saját problémája. Gyanítom O. Péter nehezebben viseli a plagibás interjú terheit, mint az átlag néző, olvasó. Ez így is van jól.

Ha meg nem viseli nehezen, akkor nincs gond, mert amit láttam benne korábban, az nincs benne. És akkor szóra sem érdemes az impresszum szerint úságíró eftárs személye.
@rdos: nem tudom, engem egy fogorvosra emlékeztet.
@Stefi, a baranyai parasztlány: Szia Cica! Kuruczosan dögöld a földbe magad, kévánom! Hinnye, a kirilejzumát, én most beszóltam?
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Valakivel tippre fogadtunk, mennyi időbe telik, mire rájön hogy másik névvel vissza tud jönni. Én kevesebbre tippeltem 24-48 órát. Vesztettem.:S
@aritus: lemaradt:
"Legyen elegendő magyar tojás. Tyúknak tojni kötelesség, magyar tyúknak dicsőség. Itt az ideje, hogy Gasztroangyal végre szóljon a magyar tyúkoknak" :DDD
@Penivaldes: Biztos, ízlések és Punik különböznek, valóban!:-)
Csak Egér ne jöjjön..:-P
hircsarda.blog.hu/2012/04/10/a_nagy_sikerre_tekintettel_minden_marcius_15_e_hosszu_hetvege_lesz?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_04_10&utm_campaign=index
"Szabadság, szerelem, e kettő kell nekem” – nyilatkozta Deutsch Tamás, a hosszú hétvégéket támogató EP-képviselő, majd költségtérítésére támaszkodott.

Én is ajánlanék valamit, amire támaszkodhatna, de lehet, az egész csak urban-legenda?
@Penivaldes: Az, aki kiugorhat a lyukból és vidáman ezt kiálthatja netán: Meglepetés, nőknek szól!:-
Amikor ránézek Áder Jánosra, egy igazi magyar arcot látok, melynek vonásait hosszú évszázadok magyar küzdelmei nemesítettek és edzettek ily karakteresre! Messziről felismerhető bajsza, ízes, jellegzetes beszédmódja és huszárokra jellemző alkati tulajdonságai félreérthetetlenül arról árulkodnak, hogy egy ízig-vérig magyar emberrel van dolgunk!

Becsüljük meg, örvendjünk és adjunk hálát, hogy ilyen férfiak teremnek a magyar vidéken!
jesszus, tényleg hülyék gyülekezete:
hvg.hu/gazdasag/20120410_civilek_imf_ivascsenko
add a pénzt és kuss:
"6. Magyarország polgárai meg akarnak szabadulni a pénztőke gyarmatosító törekvéseitől."
És azért akartak találkozni Irina Ivascsenkoval, hogy meglágyítsák a szívit:)))
@Stefi, a baranyai parasztlány: Ajjaj, férfiasságáról lendák szárnyalnak, valóban, másrészt az alkalmas Álamfőnek, aki kinézetre magyarosch?
Pl. Ők is:
www.ungarnprogrammtourism.com/tdestination-kunsagi-bajuszfesztival.html

A győztes nyerje el a Sándor-palota kulcsait!
@Stefi, a baranyai parasztlány: Engem leginkább egy népmese hősre emlékeztet. Aki bátran szembeszáll a sárkánnyal. És bajszában rejti el a levágott fejet.
@Stefi, a baranyai parasztlány:

A tokokvagdosás emlegetésének semmi köze a szólásszabadsághoz. Remélem megtanultad. Ha nem, pont ugyanúgy baszlak ki innen ahogy legutóbb.
Sziasztok Skacok ! Volt ma is jobbik lefasisztázása? Ez mostanában egyre trendibb lesz. :)
@Gábriel angyal: szevasz.))
én látens jobbikos vagyok, mert minden reggel megnézem az oldalukat.)))
@Fabius:

Velem te ebben a hangnemben nem beszélhetsz. Világos???

Úgy érzem, jogom van ugyanazt a tiszteletet megkövetelni, amit én másoknak megadok.
@Penivaldes: Vigyázz mert beléd ivódik a méreg és menthetetlenül benáculsz. :)
@Gábriel angyal: de utána 5 percig nézem Jávor Benedek arcképét, hogy megtisztuljak..
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): én ezt máshogy ismerem, de nem írom le mert sértődés lenne belőle. :)
@Fabius: Fabius akkor most mi van. Mégsem tiltottad ki az IP-t?? :)
@Stefi, a baranyai parasztlány:

Pont azt kapod. Ja, és választhatsz is:

- normálisan beszélsz és maradsz,
- vagy nem és megint kidoblak.
@Penivaldes: Nagy kő esett le a szívemről. Azért az húzós lehet, amikor Jávor képe tisztít valakit. :)
@Gábriel angyal:

Nem, hagytam a fogadást érvényesülni :-)
@Stefi, a baranyai parasztlány: "Stefánia visszatért, és készen áll arra, hogy népdalszerű egyszerűségével, kurucos stílusával földbe döngöljön benneteket!"

Ez tökre olyan mint a Birodalom visszavág. :)
Horgászik ez a gyomorfekélyes kinézetű?Összetépem az engedélyem.
@Gábriel angyal: Szia, én lefasisztáztam, de indokoltam, úgy jó?

Amúgy köszi Holdviola ajánlást.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Szívesen. Melyik zenéjük tetszett?? Igazából én az Ismerős Arcokat ajánlanám. Ők jóval színesebbek és sokrétűbbek. :)

Ez az egyik kedvencem az új lemezükről.:

youtu.be/2xg8sFPhsb8
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

De. Hozzá annyit, ha ma élne külön paragrafus szólna róla a médiatörvényben.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Mármint a fellépéseinek szabályozásáról. Valahogy megpróbálták volna vele is azt az "önszabályozásra késztetést", mint a média egészével. Csak ő nem sorolható sehová, és lett volna külön paragrafus csak neki.
@Fabius: Lex Hofi? Azzal csak a népszerűségét növelnék, még tovább, szerintem..mi meg kezdjük elfeledni, érdemtelenül..
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Igen mi is szeretjük őket főleg a kislányom. :) Tavaly karácsonykor volt egy koncertjük a Millenárison. A végén felhívták a gyerekeket közös éneklésre a színpadra. Nos a kislányunk is felettébb élvezte a helyzetet. :)

www.facebook.com/media/set/?set=a.10150342199596109.342190.130322361108&type=3

Zsófi énekes hangja is nagyon szép. De ők igazából szinte "csak" népdalokat dolgoznak fel. Ezzel szemben az arcok teljesen eredeti és saját szerzeményeket készít sokféle stílusban. :)

Ez az idézet mindent elmond róluk:

"Az Ismerős Arcok csendes, érett zenét játszik... Dalaik mélyen a lélekbe merülnek, de nem azért, hogy belemarjanak, nem azért, hogy összeránduljon, hanem hogy megnyugodjon és otthonra leljen. Az Ismerős Arcok dalai felhoznak belőlünk egy pici gyöngyöt, amit nem lehet megnevezni, de ez tesz bennünket emberré, magyar emberré. Nagyon mélyen értik a nemzetet, de nem a zászlólengetős, egyszerű arcát, amelyről a Kárpátia dalai szólnak, hanem a benti, csendes tudatot, amitől fennmaradtunk ezerszáz évig, és amire a zászlók és egyebek már csak mázként rakódtak. Az a fajta zene, ami után merengve ülve marad az ember hosszú perceken át, és valami megmozdul, amiről talán nem is tudtuk, hogy ott van."
Stefikénk megköveteli, hogy legalább olyan udvariasak legyünk vele,s olyan tisztelettel bánjunk vele, mint ő velünk, lássuk csak:

Visszatértem, rohadékok!
Stefánia visszatért, és készen áll arra, hogy népdalszerű egyszerűségével, kurucos stílusával földbe döngöljön benneteket!"

Erre aztán fó fűzfánfütyülőseket lehet válaszolni, belefér!

Ha Isten hozott - ördög vigyen!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
A magyar anyák tojtak szorgalmasan, sajnos a tervet túl is teljesítették 170%-ban. Az akkori mozgalom eredményeként van ma ennyi intelligens kopasznyakú, a lassan kopasz nyakunkon. A szentháromság pelyhes seggű csibéi olyan farokdíszt növesztettek azóta, amit egy pá(v)pa is csettintéssel díjazna. Ezért nem köll lebecsülni őket, mert a vitaminnal dúsított – lopott - tiszta materiális búzától akkorára dagadt a bögyük, hogy mára már ők állítják össze a pannon baromfiudvar, tudományos alapokon megtervezett táplálékát. Akkor még nem volt EU-kompatibilis ketrec, ezért szabadulhadtak ki és szarozhat(ták)ják össze-vissza a tanyaudvarunkat. Nagyapámtól tudom ( im memoriam Géza…), hogy ha nagy gáz volt a baromfiudvarban, akkor a leghangosabb kakasból csinált pörköltet, oszt rend lett utána.
Nem tudom ki rakna a parikására tejfölt, de akkor sem ennék belőle, ha kényszerítenének rá.
Szóval Áder mint elnök… ez az a ketegória, ami nehezen értékelhető.
Milyen érvek szólnak mellette? Jó-jó, a nyelvének ízlelőbimbói a vezér ülepét bekötött szemmel is érzékelik a manézsban, tizenöt méter magasban, biztosági kötél nélkül.
De van itt két kérdés;
-Ettől lesz alkalmas?
-Ha igen, akkor ezentúl is ez a választás alap kritériuma?
Nem kedvelem külösebben, de ha már, akkor inkább a könnyet morzsoló pokori… inkább.
A felmerült Hoffmanntól meg, egyenesen szomjas lettem.
Iszom 1 limonádét, de bele töltöm azt a két cent vodkát is, ami maradt tegnapról.
Segít
@Gábriel angyal: Ilyen stílusú dalokra imádtam nyáron, reggel - mikor még alacsonyan van a nap - vezetni, lehúzott ablaknál. Nagyon megnyugtató tudott lenni.
Ja és kedves Fabius a Holdviola földid, mivel Miskolci zenekar. :)
@Fabius: A közben felejtődött el, nem is emlegetik, pedig kerek a szám!
vagy csak én nem láttam volna?
@Stefi, a baranyai parasztlány:
Kurva egy világ ez, ahol az igénytelenségből erény kovecsolódiik.
Hála az ilyen termésnek, Peni és a többiek által alkotott hölgykoszorú is bizonyára imádja. Nem-e?
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: El is hiszem. Ismerem az érzést. Ez pld. egy saját daluk és nem feldolgozás. :)

youtu.be/FMnaq7h4XOU
Már van kihívója is, a szilvásváradi Charles Bronson www.rtlklub.hu/video/10125
Emberek, lehet gyökérszopogatásra készülni, IMf-pénz a holdban se: magyarnarancs.hu/belpol/schmitt-alairta-a-birok-felmenteset-79552

Stefike, a népdalsűrűségű baranyai tahovicska visszatért. Na szép kilátások.
@Penivaldes: Stefke modta, hogy áder azamacsó akit köszönhetsz-tek. Na, erre...
Auhhh... látom ismeretlenül is súlyosan érint, de most, hogy tudod miről van szó... Azért ne vedd a szívedre, olvasd vissza.
@Penivaldes: Ezen én biztos nem tudnék aludni annyira örömzene. :)

youtu.be/zKLVL00efN8
@a szív fészkei: A 3 millió túlélő majd újjáépíti az országot, és remélhetőleg megtanuljuk, hogy taknyok kezébe nem adjuk a kormányt.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Tíz éve...
Géza utánozhatatlan egyéniség volt. Sztendap? Felejtsünk... inkább emlékezzünk!
@nápolyi maszti: Jóó! :-) Ingyon-bingyom tálibés az egész szókészlete, fellépése, nem csoda, ha ez a stílusparódia Steficsek sokác baranyai parasztgörlnek álcázva rajong érte vagy épp kifigurázza.
Olyan Orvbán mára, mintha Parti Nagy eszelte volna ki.
@Penivaldes: Ezeken a képeken, szövegen és zenén nem lehet elaludni. Olyan szép az egész. Szerinted?? :)

www.youtube.com/watch?v=XGgJDm90jlU
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Hallgattam a kétórás emlékműsorát de. KR-en. Szerettem. Ma is időszerű.
www.youtube.com/watch?v=lKcwY3vtZAE
@Penivaldes: Stefivel ne osztozz senkin, kizárólagosan bunkó tud lenni!:-)
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

fedor.blog.hu/2012/04/10/a_geza

Amúgy akinek a szellem bennünk él tovább, az nem halt meg, nem kell emlegetni. Természetes, hogy velünk van.
Mondjuk nálam könnyűzenében ők a győztesek:
www.youtube.com/watch?v=HzC2-GJu1Q8

YT-on lettek híresek, azóta is oda dolgoznak, és rajtuk tényleg látszok, hogy élvezik a zenét. Mai USA popiparban ez ritka.
@a szív fészkei:

Majd kiradírozzák és oppardonozzák, ez nem kérdés. Te viszont ebből a videót csak akkor nézd meg, ha nagyon nyugodt vagy. Zozótok mond benne érdekeset:

index.hu/belfold/2012/04/10/kover_felszamolna_a_kepviselok_mellekallasat/

:-D
Csák Norrisz for prezident!

1 napra én is elvállalnám! Előnyöm: nincs doktorim! 1 nap múlva úgy lemondanék, mint a pinty! Persze életem végéig felvenném a járó zsét, a kocsit használnám és persze a kecóba is beköltöznék! ;)
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Áder!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????
hagyj engem békén vele!!! tudod, hogy az én szivem kié!!
@Fabius: Zsófit én is szívesen megismerném. :)
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Valaki... Na ki volt az Tündérbogár? :) Jó rosszak voltatok?
@Penivaldes: Azért mert keveset nézegeted Jávor szép boci szemeit?? :)
Hofit szerettem, ma is hallgatom:
www.youtube.com/watch?v=lKcwY3vtZAE
a temetésén is ez volt.
@Fabius: k.va könnyen ki lehet csinálni, cigány viccért rasszizmusért per, már kuss, komcsi kapcsolatok felemlegetése = komcsizás, kampec dolores. két cikk
Egy héttel azért csak kitolták ezt az elnökválasztást:

index.hu/belfold/2012/04/10/lazar_penteken_tajekoztatja_az_ellenzeket_a_valasztasi_eljarasrol/

De péntekre Ádert berendelték a Fideszbe...
@Penivaldes: Van mit bepótolnod, úgy vélem, fiatal korod erre nem mentség!:-P
@Gábriel angyal: Kérlek, most ne kezdj el zsidózni, ha kérhetem!
Inkább zenélj, az jobban megy!:-)
Épp most mondta Hofi az M1-en

"Azért van a patkánynak négy lába, hogy hamarabb elérje a kukát, mint a nyugdíjas."

Ma sajnos még inkább aktuális. :(
@Pantagruel:

Hofival ezt nem tudta volna megtenni senki. Voltak csípős rendszerpoénjai roma ügyben is, mégse rasszistázta le soha senki.
Fodbalisták versus Horgászok ?
@Fabius: Hofi? nem tudom, én azt láttam, hogy a rendzerváltás után elveszítette a talajt...
@Penivaldes: Ő is megöregedett, kicsit sápadtabban fénylett, de még mindig fényévekre vannak ettől a maiak, úgy vélem!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): A mostani stand up comedy néven űzött borzalom tényleg fényévekkel van mögötte.
@Gábriel angyal: :) Innen tudjuk, hogy csorbul a demokrácia. 1993 óta kerüli az mtv hofit mint a pestisest...:))) A nagy demokráciában már nem kellett.
@Boli - Ch.T. is, meg'há!: Iparkodtunk kitenni magunkért. De sok és fontos rosszalkodnivalónk volt.:D
Szégyen, hogy Deutsch Tamás neve még nem merült fel elnök aspiránsként.

Felvehetné minden magyar állampolgár vezetéknevét is saját neve mellé (hiszen ebben van rutinja), így mindannyiunk elnöke lehetne.

Úgy érzem a porosodó stadion beléptetőket is jól lehetne használni a Várban. Illetve az elnöki rezidencia jóval inspirálóbb környezet lehet a twitterezéshez, mint Brüsszel.
@Penivaldes: Van, akin én is, de messze van ez Tőle! És nem fetisizálom, ez van..
@Penivaldes: Én idegenek kapucsengőjét nyomogattam:D
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Inkább ne firtassam ez mit mond a mai korról, igaz?D:
@Penivaldes:
Nem, nem. Géza akkor lépett még magasabb piedesztálra, mint ahol volt annak előtte. Baszogatták előtte, hogy kiszolgálta az előző rendszert, mert engedték, meg párt utasítás és ilyenek. Ötvenesként azt mondom, marha jó volt a Madách kamarában látni, úgy két napi hideg élelemmel kellett sorban állni a jegyért. Aztán gyött a váltás, a segg lett más meg szarosabb, de Géza azt sem volt hajlandó nyalni.
"Horthy... újratemetik. De most aztán jó mélyre, a rohadt anyjába"
Szóval Hofi nem lett más, nagyon nem. Imádom a fiatalokat, talán azért van picit más véleményed, no meg más irányból közelítesz a témához, de engedd meg, hogy azt mondjam; köll vagy két kurva generáció, hogy kitermeljen egy olyan egyéniséget, mint Hofi. Evvel nem akarlak bántani, én sem értem a mai tizeévesek agyabetek "poénokkal teli" ámerikai vígjátékait, amin röhögnek. Általában zokogást váltanak ki belőlem, de én vén hülye vagyok, azért.
Szóval Géza minden szava aktuális ma is, nem csak én gondolom így, ahogy elnézem a tisztelt kollégákat.
Szeretem, annyi. Ja,
meg érdemli a tiszteletet.
@Spiro: Jönnének olyan tweetek az Alexander Palace-ból, hogy örömködnénk reggeltől estig.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Ne, eddigi megnyilvánulásaim köztudottak, a Fradi vezetősége is kielemezte már!:-D
@Knósszosz: Bocs Peni, van hiba, de tudd be a késői időpontnak.
Majd konzultálok a KE tanácsosi adólyával.
@Knósszosz: Az amerikai humor nagyon szar, elég kevés tényleg jó van közöttük, azok is főleg sitcom-ban. A legjobb végjátékokat meg angolok csinálták. Brian élete, Blöff.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Amúgy szidod az amerikai tinivígjátékokat, nézzél meg egy németet. Felkötöd magad.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Hátnamá... persze nem van amerikalyi humor. Izzadt poénok csak, bobijuingos erőlködésbe, de ez bejön a lyenki fogyasztónak. Igazad van, az angol humor evvel szemben az ott van. Kinek hol? Nekem arra, ahol jegyzik a felhőtlen röhögéset.
Jurangmilord, például.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Inkább olyasmi miatt aggódjunk amit tudunk segíteni. Pl. a forint árfolyama, az afrikai éhezők problémái:D
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Egyetértek - Hofi "irodalom" - a morális kiállása a kisember mellett, ennek az integritásnak a hitelessége, állandósága, a sokoldalú érzéke, zenei, nyelvi, dramaturgiai, mprovizatív... Õ mindig túlteljesítette a poénkodás szintjét. Elfogult vagyok, valsz, mert nagyon szeretem.. de az jelent valamit, hogy számos vicce, helyzet-megragadása nem évül el - a kötelezõ bérkompenzáció esete pl. ugyanaz a sztori, mint mikor a párttitkár mondja meg, hányat fialjon a disznó... Jó, ez a politika hülyesége miatt is élõ .. :( A maiak közül Bödõcs hasonló minõség, sztem, különösen, ha ilyen megalkuvás nélkül meg alázattal dolgozik magán, amennyire látom...
@whatsoever: A maiaknak azért nehezebb, ismerjük el, eladhatóvá válni, nem?
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Én is gondoltam rá, h a közt. elnök folyik a csapból x napja, közben 9% felett alig tud az ország kötvényt kihelyezni, infláció, foglalkoztatás, benzinár... Szóval, h mikor lesz szó azon sokakról és a jövõjükrõl, akik már most minõségi éhezõk, vagy abszolút éhezõk??
@whatsoever: A számok nyelvin, én is 1-et értek Veled. Hofi unájkum! Sajnos van, aki nem érti most, de az akkor sem értette vona, ha doktorizázóldott esetleg ph-écsdileg.
@whatsoever: Erről kellene polemizálni, valóban, nem a gumicsontokról, amiket beszórnak közénk, szekrényestől, időről időre!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Persze, ebben igazad van. Csak a minõsége akkor is más. Illetve õ megbízhatóan hozta azt a minõséget, amiben a maiak néha fel-felsziporkáznak. Vagy gondolod, h jobban ütött, mint banán a boltban a 70- es években? (Vagy ilyesmi izé hasonlat..)
@whatsoever: TTT, ez a tika, szelep volt a cuclizmuson, miként a háztáji meg a TMK, vagymi..meg a fridzsider.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): abszolút!!!! És nemcsak azért, mert én is félek.. :)( És attól is hüjét kapok, h Günter Grass szemita v anti... Basszus: pacifista, csak úgy globalice, fajra tekintet nélkül... ld Bádogdob, és 5-ös sz. Vágóhíd... (tudom, az nem Grass, hanem a fegyvertârsa) ... szóval igen, a gumicsontok és a tendenciózus magyarázatok.. :(((
@whatsoever: Ez firtattam ma reggel én is. Mert jó-jó fontos, hogy új palikánk legyen akinek bájos gyomorbajos képe lesz, de valljuk be, fontosabb dolgok történnek mostanság.:D
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Peace! Hare Krisna!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): ez a netes blogos csetes dolog, amit csinálunk, szelep, sztem... közösség, referencia, identitás, jóérzés, tisztelhetõ, azonosulható gondolatok és emberek..
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Igaz, igaz... Vánnyadt Vánnyadtovics...
Szelep ma nincs. Van blog, van csett+ kurvaanyázás. Szabad még. Nekem nem szelep a mai humoristák egyike sem. Nem mondom, van pár jó poén, de a legtöbbje szánalmas. Géza az más volt. Most mi a ...szér magyarázzam, ha Te is kedveled?
@Knósszosz: Nekem ne magyarázd, akiknek kellene, azok meg nem értik, úgy tűnik!
Vik-tor, Vik-tor!
@Knósszosz: jah, ez is: :) hogy ugatni még szabad............ (elveszett az i ...)
@whatsoever: Az az I-gazságból!
Már 'gazságminiszerünk sincs, elfogyott a doktoranduszok közül?
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Neked én nem magyrázom, de az tcik, hogy Vik -tor. Ha van házi sváb hurka, egye fene. Temetés ide-oda, azt megenném.
@aritus: Na épp ezt akartam. Ezt a szerencsétlent csak és kizárólag a pénz mozgatja.

És még sincs semmi öröme benne, nemcsak a Simicskának való leosztás miatt. Nagyon akar bizonyítani a vagyonával, de látszatra is csak harmadosztályú maffiózónak látszik. hiába.
@AKIsTUDATLAN: Tudod, ez olyan, mint a zsidózás. Primcsi dolog. Lealacsonyítónak vélik, holott szerintem a homokosoknak lenne nagyon dehonesztáló, ha lekósáznának őket.
Ajvé! Megjött Szív, levonja a mai nap kvinteszencájit..Knósszosz Uram, lehet tunkolni!:-D
@AKIsTUDATLAN: Ez a Steffl egy tesztvicc. Népdalosan kuruclesi. Várom már a megfejtését.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Menjek el?? Mi az, hogy ajvé??? :-)) Még jó, hogy van, aki örül nekem, mert most elkeserednék ilyen fogadtatás után.

Mit vonok én le? Gyököt se tudok.
@whatsoever: Akkor még lehetett ugatni, ma jobb ha maga alá húzza az ember. Ide jutottunk. De én bizakodó természet vagyok, javaslom Neked is, hogy a hited ne veszítsd sosem! Igen is lesz jobb, lesz sokkal magasabb életszínvonal, amit egész Európa irigyelni fog a Norvégoktól.
Mi akkor is szeretni fogjuk őket, ha Kusza Szem másolt gazdaságpolitikájának alkalmazásaként lesznek sikeresek. Az EU egy nagy család, ahol mindenkinek azonos az érdeke.
Az, hogy viktorék menjenek már a picsába! Ez az, ami hosszútávon összetartja ezt a zejugalaxist.
"Vadászott rám spicli, firkász,
Nem sejtették, ki vagyok én,
Gyűlöltek, míg meg nem tudták,
Szelep vagyok,
Szelep vagyok az ország fenekén,
Szelep vagyok az ország fehenehekén.

Csak könnyedén, trallalla,trallallala,
Csak könnyedén, trallalla."

Trallala, ki tanálja ki először?
@a szív fészkei: Te szoktál ilyenkor megjelenni, és reggeli híreket és beszólásokat kommentálni, nem?
Én szeretlek, érted aggódom, nem ellened!:-D
@a szív fészkei: örülünk. :) én tuti, de nemcsak én, azistuti :) nnna.
@Knósszosz: Én azt vallom, hogy integráció mindig valami ellen jön létre. Eddig azt hittem, hogy a teljes ejú az oroszok, kínaiak vagy usákok ellen fog létrejönni. Azonban lehet a Viktorka lesz a katalizátor. Nem tudom, hogy sírjak- vagy nevessek, az biztos, hogy ebben az esetben biztos helye van a tankkönyvekben.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:
Bár nem én szólíttattam meg, de remélem, hogy a "tankkönyv" elírás és nem komoly!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Hónál nem szégyen leragadni, az művéssz baz m g
@Knósszosz: hât, remélem, statisztikai alapon lesz még jobb, ha mást nem, emberibb, kersztényibb, meg demokratább, de olyan igaziból... és mindenki tud ötforintért kuglert venni majd :). Ámen.
b ó lemaratt
Miknem vannak..
@Knósszosz: Jobb, hogy nem tetted bele, Szívtől/ből árad az ellenszenv iránta!
@whatsoever: Bődöcs nagyon jó, nekem is ő a kedvencem.

@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Nem értlek: van időkorlát, hogy mostanában - 22. 53-kor - csak már a délutáni híreket lehet kommentelni? Én írok vers, ahogy jön - a Bródy Sándor utcai bolgárkertész zöldséges aranyköpetét palizálva,- tehát, ha most jut valami eszembe, akkor hajrá! Ez zavar valakit?

Ha visszanézed ezt ma itt, már eléggé ott voltam a szeren délelőtt is, de CSornao Csárlsz Brunzóról mi a farkat lehet még írni a feketefejű koporsószögszámolásán túl?????

Dögunalom, Áder a neved, tovább kár vele foglalkozni, Pokornit mára is kiosztottam, meg hát van egy életem is, én mobilra nem folyatok netet, mert akkor teljesen függő lennék és azt nem akarom. Anyámhoz jövet-menet azért kikapcs Köbüki. És ha meggyüvök, mint az a pirospozsgás stílusvicc Steffi görlice a sarabolásbul, akkor ontom a hülyeséget, ja. Bocs, ha ez zavar bárkit is. :-DD

De Hofit ma én dobtam be ide délelőtt. Plö.
@a szív fészkei: Igazad van, sehol nem volt egy holaferidolgozat, manyup, gyarmat, e'mútnyócév, Oszkó mit keres a wizerben, vagy egyéb nyalánkság.
@a szív fészkei: Engem nem zavar, sőt! Csak megjegyeztem, hogy összefoglalod a napot, ahogy szoktad! Ne legyél már ilyen kishítű, hogy az én véleményemre is adsz!:-P
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Frajdi elszólás, erre mondják, nem?:-D
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:
Ha velem együtt fújod a Duna partról a Gellért-hegyet, elmondhatjuk, hogy egy kövületet igyekszünk eltávolítani, már ha vitya a tövében dekázik. Én avval is egyet értek, hogy a kémia tudományának tankönyvei tegyenek róla említést, mint hidrogén-peroxid katalizátorról, ami a fidesz égését segíti plusz zoxigénnel. Tökéletesen osztom véleményed, a hülyeségen kívül is.
Lályk!
@Knósszosz: Vánnyadt Vánnyadtovics Vinyov az
Alfonzó gegje. Hogy kekeckedjek már, ha ilyen veszett hírem van. ;-DDDD
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): TE meghatározó vagy. Növény-, kisállat és szívmeghatározó, ahogy látom. ;-)
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: És a napi bulvárszenyát is tálaltam Slicc szegényke lakáskiutalási canossájáról. Ahelyett aggódnátok egy emberként érte, hol lészen szállása csehtamásosan....
@a szív fészkei: Nem is palitorálásilag raktam ide, csak mert szó volt Gézáról! Ki vagyunk beszélve.. ááá. Fogalmuk sincsen a mediterrán konyhárul:))
@a szív fészkei: Bödõcs egy egyetemi prof könnyedségével kapcsol össze tâvolinak tûnõ dolgokat, vilâgképivé emelve apró dolgokat, nagyzolva mondva, de ilyesmi... az olyan intellektuális lélegzetelállítást idéz elõ... de zsigerileg mer baromkodni, mégsem lesz öncélúan altesti és nem röhög senkin... õ is mindig a kisember, aki nem mellesleg nem hülye... Nemtom, szelep-e, de Tibike endorfint termel..
@a szív fészkei: Én remélem egy szegedi egycsillagos szállodában, mondjuk úgy 2-5 évig.
@Knósszosz: Hofit nagyon szeretem. Menj a Tahi Kert Vendéglőbe - Szentendrei úton a Tahi-híd előtt van nemsokkal - az az ő érdekeltsége volt, kint van a fényképe is, odajárt mindig zabbantani. Volt mit, eszelős adagok olcsón finoman. Két igen miniszoknyás pincérnő leisztol ott - nem modelli alkatok és nem is mai csibék, de nagyon öntudatosan hordják magukat. Amikor ott voltunk, klassz volt minden. Remélem, nem romlott el.
@whatsoever: Imádom a tájszólását, a valóban fergeteges asszociációit, a megjelenítési erejét, a frisseségét, a naprakészségét. Hadházit is bírom, ahogy a többit is (van, azért erőltetett köztük, de nem jut eszembe a nevük), Mogácsot megválasztanám elnöknek, rohangáljon csak az anyja hálóingben Erzsébet összes össezenyitot gangján, de Bődöcs nekem a legjobb.
jav.: frissességét
Slicc továbbra is abúzálja a hejje sírásomat, ha számra veszem a nevét.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Most már nem ússza meg ennyivel, hagyni fogjuk, hogy jöjjön. A magyar föld káros kipárolgása mely csak a magyarokra nem hat, lesz csak elegendő bosszú erre a sértésre és gyalázatra.
@whatsoever: Szx kjúz, én is kedvelem. Nahát má
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Hát lobog ott sok minden...
Szegény lovak, azért csak szelídebb a humánus "migrénem van, ma neee"-szöveg, minthogy pofán csapja a patájával...
@a szív fészkei: A tájszólâsát direkt nem is említettem, mert az nekem életrajzi okból kedves... :) de behalok tõle.. :)) ("gyerer-gyere" :))) Vki írta a fészbukon, h a bucsuszentlászlói kocsmában találkozott a szobafestõ Lalival... :))) egyszer én is elmegyek oda.. :)
@a szív fészkei: Csak kelleti magát, hulljon a fél vese!
Emlékeztet pár Hölgyre..a ló meg nem én vagyok, jó?!:-D
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Kis szerencsével KAP szervezhető a Volutára. Bolit noszogatni kell :-))
@Knósszosz: Gondoltam, egy moldovás realista mér ne kedvelné.. :) naná. Hát! :) Megyek koránkelésileg aludni. Nagyon örültem! :) Jó éjt néktek is!
@Fabius: Én őt bírom tán a legjobban, megtisztelő lenne a jelenléte!
Sziporkázhatnánk együtt, vagy külön-külön tán még inkább!
A vécédeszka-lehajtatása a Hölgyekkel választási programom része!
@a szív fészkei: Én nem voltam még ott. Ma már nem is teheem -töm-, nem tom, meg. Hoffmann a ooktatási meséivel elintézte, hogy csak arra tudjak koncentrálni, hogy kibírjuk az érettségiig hátralévő időt, különösebb cumi mellőzésével, ha már érted. Miért ne értenéd, Ez megint Hofi:
"Dumálós elvtárs (akarom mondani; polgártárs), hamm, kuss, gyerünk dógozni (tanúni)!
Most én akkor szar egy alak vagyok, belátom. Fel sem tűnik, micsoda erőfeszítéssel dolgoznak ezek, az oktatásügy szarráverésén. De megköszönöm, ha végre meg lesz a bizi, bizi isten.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Lehet :-D KAP-nak legalább lesz megint poénja, mint legutóbb "életem legrészegebb emberét egy evezős versenyen láttam" - és ez szó szerint :-D
@Knósszosz: Ha olyan, mint volt két éve, amikor utoljára jártunk arra, akkor ahhoz képest, hogy lavórnyi kurvafinom kaja, fillérekért adják.
@Fabius: Hadházi régi.

@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Nála is megvan a Freudi elszólás.
"Manapság olyan színes tolvajok vannak akik mindent lopnak"
@a szív fészkei: Akkor talán jáccik:)) Jó éjt Neked és mindenkinek! Gyanútlanul rákattintottam egy mél csatolmányra az imént, ezért muszáj mielőbb vízszinbe kerülnöm. Áder páter volt, de nem a meséből, a való világból.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

8-10 jegyest te is fölszedsz a Moszkva téren? :-D
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Na, így kell kisebbségezni, nem?
@Fabius: És milyen aktuális, ugye?
Gyüjjék hát, ha gyünnie lehet! (bár én inkább a szójátékok kedvelője lennék:-)
@Fabius: :-DDDDDD Én is. Ezt még nem láttam, kösz!
jójszakát a népeknek, ideje, hogy álmom elaltasson! Köztársasági elnöknek továbbra is Ciccolinát jelölöm, Ő már bizonyított!
@a szív fészkei: Curva jó írás!:-)
"Nekik nem elég a havi 750 000 Ft-os fizetés megtámogatva egy kis benzinpénzzel és szállodai vagy albérleti költségtérítéssel. Nekik nem jó az, ha a parlamenti képviselőségükön kívül az összeférhetetlenség miatt le kell mondaniuk más búsás jövedelemről. Nekik nem felel meg, hogy a parlamenti frakció-alkalmazottak száma nem haladhatná meg a képviselők számát. (Hogy is felelhetne meg, akkor hova tennék a most ott dolgozó hitveseket, rokonokat, komákat, barátokat?)"
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Hát nem jutottak elégszer szerintük - a gőzölgő teli moslékos dézsához a Fidesz miatt, most meg már el is zárnák előlük. Ez égre kiált, vaklóban!! (valóbant akartam írni, de a lovas videóhoz ez az elütés jobban passzol)

Annyi seregély és pacsirta összvisz nincs, amennyit ki kéne hagyniuk lőni az olaszoknak Tömjén engedélyével, hogy valami pénzecske pótléknak ezután befolyjék nekik.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Egyetértek, bár a szemöldöke elég áderes. De a melle jobb, mint a Brunzóé... Amennyibe kerülhetett, legyen is.
Már hat az áder-féle cefre erjedésének hatása, de azt még szeretném megkérdezni, hogy a Madách kamara akkori direktora nem-e véletlenül-e volt-e Hofi sikereinek idején azonos avval a Kerényivel, aki mostanság összeszarozza a magyar kulturális életet a snassz marhaságaival?
A dájrektor úr az 1400-ik előadásának végén, forró szeretettel köszöntötte Gézát, mint a színház kimagaslóan (egyik) legnagyobb egyéniségét. Verset is fabrikált az alkalomra. Az esemény apropóján készült lemezen meg lehet hallgatni, és bármennyire ellenérzései is vannak az embernek a mai Kerényivel kapcsolatban, akkor szerintem őszinte megnyilvánulás volt a részéről Hofi méltatása. Ma meg… na.
Szegény Géza ha még élne, most szembesülne avval, amit még akkoriban sem tettek meg vele. Szárnya lenne, mint a Malév Boeingjeinek, és slotot sosem kapna egyetlen színház kifutópályáján. Kerényi lakásában van tükör?
Ha van, az a pofás oldalán is foncsorozva van.
Szarházy

Jószakát!
hvg.hu/itthon/20120409_mti_kommentek?FullComment=true#comments

Ezt olvastátok? Az milyen már, hogy eleve csak igazi lakájok maradtak ott, de még az ő szájukat is befogatják. Komolyan kérdezem, hogy meddig lehet alázni azt a néhány szerencsétlent?
@tucano:

szerintem ez oka lehet annak, hogy a munkatársak bármilyen fórumon bármit véleményezzenek és kiprovokálják azt, hogy ezért kirugdossák őket megnézve hányan maradnak, be kell e zárni az MTI-t munkaerő hiány miatt, ezen kívűl bíróságra vinni a kérdést egyenként és hagyni, hadd csámcsogjanak rajta

vagy ilyen tetvek ezek akik ott maradtak és akkor megérdemlik hogy felmossák a szart velük
@tucano:

A véleményszabadság orbáni értelmezése. Ha a Központi Hírgyár kenyerét eszed a véleményed szorítkozzon a hivatalos kommüniké ismertetésére, de lehetőleg még arra sem.

Szégyen.
@rodeo36:

Te könnyen beszélsz onnan, meg én is a biztos egzisztenciámmal itthonról. De ezek az emberek be vannak szarva. A családot etetni kell, a részletet fizetni, médiamunkást meg nem igényel a piac, zömmel azok se tudtak elhelyezkedni, akiket eddig kirugdostak.

Nekem is jobban tetszik a Mong Attila féle tökösség, de a jobb nem lévén csöndesen morgolódókat is megértem. Ha nem lett volna véleményük eddig, ez a felszólítgatás se lenne.
@Fabius: ez azért elég durva. gyereked van, hiteled van? ne politizálj! :)
@Fabius: Kivételesen nem értek veled egyet. Akinek egyetlen egyszer be tudják fogni a száját, az nem újságíró, hanem mocskos kurva. Ma már teljesen megszokott, hogy a firkászok így viselkednek. Nem vagyok túl öreg, de azokban a szerkesztőségekben, ahol én dolgoztam, nem kellett ellen állni, mert kizárt volt, hogy bármilyen nyomásra fejet hajtson:
a gyakornok
a firkász vagy riporter vagy szerkesztő (ahogy tetszik)
a napos szerkesztő
a főszerkesztő.
KIZÁRT.
Meg sem próbáltak komolyan manipulálni, pedig volt közöm 1-2 igen "forró" történethez.
Na, ez a hozzáállás tűnt el teljesen, vele a magyar sajtó is, mint olyan. Ez mondjuk csak felerősített egy folyamatot, amelynek az eredménye az, hogy itt beszélgetünk és a megjelent cikkekkel legfeljebb alátámasztjuk a mondanivalónkat. De az esetek nagyon nagy részében ezek az idézett cikkek is vélemények, nem klasszikus hírek. Mert már semmit sem hiszünk el. Érdekes, de egyben undorító fejlemény, mármint az, hogy felszámolta magát a hírműfaj. Nemhogy a politikai híreket nem hisszük el, de semmit sem, a tőzsdét sem, az értékeléseket sem, egyszerűen semmit, ha magyar forrásból érkezik.
@tucano: +1 tőlem egy az egyben...és mindez egyúttal oka is az egész szarnak ami ma van és annak ami ebből ki fog még fejlődni...még az én dús fantáziám is szegényes hozzá, hogy megaszongyam...egy bizonyos beteljesedik az ország sorsa és nagyon hamar és ez lesz jó mint Hofi mondta anno:
" sebész, az igen, levágtam kész! "
@Fabius: drága barátom, paradigma váltás, mint már írtam...otthagyni a picsába ezt a szart és elmenni bárhová bárminek én nem mondtam, hogy médiamunkásnak...egy képzett fő talál valamit ha nem a határon belül, kívűl...de ennek nincs vége ezeket be lehet dunsztolni, mint a kép amit gábor küldött sorbatérgyelni a fasz előtt és sorbaszopni de az sem elég ez a "bully"-zás alapja addig amíg iszonyúan nem baszod pofán a bully-t addig basztat, én saját tapasztalatból beszélek és ismétlem önmagam...12 éves volotam és elég lett egy pillanat alatt és ha nem fognak le vér folyita volna magát de a "bully" elrohant és talán még most is zokog vissza sem mert nézni...hát ennek ez a vége...mindenképpen .... nem lehet elkerülni, egyik kiesik

marad a fele ország? 3.5 m illió magyar állampolgár csecsemőtől nyanyáig?

ez5t akarják? vagy csak rabszolgákat ingyen? mondd meg te itt és most
@a szív fészkei:
az a rohadt kommenyizmus, beeresztette a Hilton -t, benyalt neki...és milliárdokat kaszált a Hilton hátán lovagolva meg a design alapján...ami azóta is 1977!!! világszenzáció a Hilton-ok között is a legocsmányabb ládaszerű hoteljeik az olcsó kategóriába tartoznak, tömeg...a magyar design adott nekik kincset a kezükbe meg az a szar kommenyista rencer ami lehetővé tette

monggy egyet 1989 után hasonlót!!!???????? vagy csak egy Rubik kockát...amit most magéáévá akar tenni a rencer 40 év történelmi távlatából???

nem kellene a matolcsynéférjét és a zalcsútbasznádilógecitdisznópásztortakarizmájávalegyütt gipszbe vagy bronzba önteni és kiállítani a Kossuth tér romjain?

a kurva anyjukat
@Knósszosz: Testvér! Én is tisztelem és kedvelem Hofit, de szerintem az amit a 90'es években csinált, az már nem ér fel ahhoz, amit a Kádár rendszerben csinált.
az amerikai tini vígjátékokról meg a véleményem.......
@Penivaldes: azért voltak nagy mondásai is a 90-es években, szerintem semmit nem vesztett napi aktualitásából.
Lásd pl. röhögény-kacagány, Mit keres a mi Gyulánk a sok frakkos ember között ... pufajkában, Viktorka kimérten megalakította a visegrádi egyeket, stb.
Magam részéről még két nevet mondanék a múlt századból, akik a nyelv zsonglőrei voltak és igen sokat "sertepertéltek" a humor körül: Karinthy Frigyes, Romhányi József. Ők is pótolhatatlanok.
Keljfeljancsi, Áder Jancsi!
Magyar fejlesztésű játék promóciós videója, jobb, mint a Barbie!
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2054_keljfeljancsi_ader_jancsi
Nem talpra, magyar!
@Knósszosz: Mondom, AZ a Kerényi rendezte Hofi temetését, aki Kerényi imádott Orvbánja miatt halt meg megnézve a TF-es beszédet, éjjel infarktust kapott.
@Penivaldes: Azért a kilencvenesekben mondta azt az örökbecsűt, hogy pénzért??? Hát szopok, nyalok, gombot varrok!

Voltunk akkoriban - kurva nehezen lehetett jegyet szerezni évekkel előre - az egyik estjén a Madách Kamarában, a csilláron is lógtak és fájóan talált minden mondata. Sírva röhögtünk hasfájásig.
Ahogy a végén elpoénkodta, a legközelebbi választáson indul ő is. 1260 előadása nézője, ha mind rá szavaz, - ahogy mondta: TE, megnyerem Ausztriát is!"
Török Gábor semmit sem csinál Orbán engedélye nélkül.
Aki Ádert a legkisebb rossznak tudja tekinteni, rögtön vonuljon orvoshoz! :(

Ocsmány maffiózó banda.
@rdos: Az LMP liberálisként indult, most próbál a polgári értékek felé dörgölőzni. Koncepció nélküli, kapkodó, súlytalan párt. Bp-en is alig van tömegbázisa. Impotens próbálkozásának kudarcán nincs mit csodálni.
Szerintem is az LMP egyenlő a nullával. A 2010-es választásokkor egy kicsit felkapott volt, de a 2014-esen kiesnek a parlamentből!!!
süti beállítások módosítása