Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.04.05. 05:23 Fabius

A Nagy szakdolgozat háború

Címkék: fidesz szakdolgozat gyurcsány ferenc orbán viktor

SkiccPali meg sem próbál szépen csöndben, hóna alatt a méltóságmaradékával kivonulni a közéletből, ami éppenséggel kapóra jön a mindenféle spindoktoroknak. Meggyőződésem, hogy maga Orbán Viktor volt a legjobban megkönnyebbülve, hogy nem kell már szaladoznia a parlament és a Sándor Palota között, mintha ő lenne a nemzet intézményesült libegője, nem kell már a szakember hadat bevetni - akik lemondásról győzködik Plagit - spindoktoroktól pszichiátereken keresztül a tévés ráolvasás csillió danos nagymesteréig, gyúrcsókjózsiig.

 


De a hiúságában megsértett és énképébe menthetetlenül szerelmes Skicc csak nem tűnik el a balfenéken, így minimális elvárás egy VendettaPál stáb felállítása, ami haladéktalanul meg is kezdi ügyködést: megszellőztetik, hogy Gyurcsány diplomamunkája körül sincs minden rendben. Gyurcsány véd, közzéteszi az indexeinek képeit, és ígéretet tesz a teljes szakdolgozat nyilvánosságra hozatalára, majd a baloldal spindoktorai visszaszúrnak: háhá! - éppenséggel az is lehet, hogy az Orbán szakdolgozatával nincs minden rendben! Viktorunk persze azonnal hárít, itt a szakdolgozatom egészben, gyorsabban tettem közzé, mint ahogy szoci képviselők elfoglalták a rendőrbuszt láncolós performansz idején, bebebeee, focista voltam vagy mijalófasz, most aztán büszke lehet sportmúltamból eredő mozgékonyságomra a Nemzet Tévétornatanárja.

Magyarország homokozója, középső csoport. Nem unjátok?

Nem sikerült még eljutni a felismerésig, hogy ez a szakdolgozat háború kurvára felesleges? Viktor dolgozatát nyilván elolvastam, mert kíváncsi voltam, de se formailag, se tartalmilag nem tudtam belekötni. A Plagi kisdoktorijával ellentétben erre nyugodtan kijelenthető, hogy "tisztességes férfimunka" volt. Az egyetlen észrevétel amit tenni lehet a sajnálkozás, hogy a mostani Orbán Viktor a szakdolgozatot író Orbán Viktornak kiüresedett és megfakult halvány árnyéka, ami csak nyomokban emlékeztet az eredetire. De éppen ez a baj SkiccPalival is: a múlt dicsőségével takarózni az elmúlt évtizedek viselt dolgai után élethosszig nem lehet. Egyszer volt egy olimpiai bajnokunk, akiből a sikerei után lett egy csúfosan megbukott álamelnök. Egyszer volt egy fiatal politikuskezdeményünk, aki a komcsi világot döntögette volna a liberális demokrácia felé, és lett belőle egy liberális demokráciát autoriter kormányzásra cserélő, konszenzusképtelen akarnok. Plagi bukása az olimpiai dicsőségből nem von le semmit, Orbán kormányzása sem csökkenti a 25 éve írt szakdolgozata értékét önmagában, még akkor sem, ha 2014-ben megbukik ő is. De ez a tény a jelen valóságán nem változtat.

Éppen ezért ideje lenne elengedni mindenkinek ezt a helyzetet, mert csak küszködtök vele, mint anyóka a csapágyas banyatankkal farhátakció idején. Győzött a szabad sajtó, hurrá - tényleg - a jobboldal nyelje le a békát, engedje a feledés homályába veszni az általa sem túlságosan kedvelt SkiccPalit, a baloldal meg engedje lenyelni nekik. Mert ez a se eleje, se vége, le lényege huzakodás lassan kezd kínosabbá válni, mint a  lábmosólánnyá hitványult Obersovszky Péter. Arról nem beszélve, hogy a döglött oroszlánt rugdosni nem túl elegáns. Gondolom akartok különbözni valamiben Orbán Viktortól. Vagy nem?

 

 

 

625 komment · 9 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr774364601

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gyurcsány szakdolgozatát várja a Fidelitas 2012.04.06. 12:57:02

A Fidesz ifjúsági társszervezete, a Fidelitas kíváncsian várja, Gyurcsány Ferenc hány nap alatt lesz képes egy szakdolgozatot prezentálni.

Trackback: A sport és a környezetvédelem kapcsolata 2012.04.05. 14:40:22

 Erről fogja írni Schmitt Pál a következő PhD dolgozatát.Három napa lemondott Magyarország államfője. Schmitt Pálnak nem volt tiszta az 1992-ben írt doktori disszertációja, ezért a SOTE visszavonta a kisdoktori címét. Az ügy miatt keletk...

Trackback: Lemondott és perelni fog 2012.04.05. 09:10:34

A hétfő reggel frakcióülésre érkező Orbán Viktor még azt mondta: ha Schmitt Pál köztársasági elnök úgy dönt, hogy az igazságáért harcolni akar, akkor ezt a jogot senki sem veheti el tőle. A kormányfő kijelentette továbbá, hogy azt az ellenzéki javaslat...

Trackback: Már nem fair play a fair play 2012.04.05. 09:08:29

Ismét terítéken vagyunk a nemzetközi sajtóban. No, nem az orzságimázsért felelős épp ki tudja hova tartozó hivatal rendelte meg a kampányt és egyelőre nem is úgy néz ki, bárki is egy lépést is tenne a kormányzat részéről a tűzoltás érdekében. Most ...

Trackback: Amikor a fejek a porba hullanak 2012.04.05. 09:07:53

Ütött az óra. Kiknek? Ezt még nem tudjuk, de hamarosan minden napvilágra kerül. Vajon milyen hévvel és kik ellen rajtol a plágium-ügy miatti leszámolás? Kik adhatják vissza funkciójukat és vele együtt párttagkönyvüket? És kiknek a kiiktatásától lesz ha...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.04.05. 08:51:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Az [origo] képben közölte le Schmitt Pál lemondólevelét 2012.04.05. 07:50:55

Kép lentebb. Van ez annyira perverz, mint amikor Orbán Viktor felrakta a Facebookra a hurghadai buszbaleset áldozatainak a koporsóiról készült fényképeket? Van ez annyira ízléstelen, mint amikor közlekedési balesetről szóló híreket az elhunytak letakar...

Trackback: Kövér László szerint a szocialistáknak nincs helyük a parlamentben 2012.04.05. 07:48:00

Ezt mondta Schmitt lemondása után: “… az önmagában méltatlan, hogy a tőlem balra helyet foglaló képviselő hölgyek és urak egyáltalán itt ülhetnek ebben az országgyűlésben.” Mit lehet erre válaszolni? Talán azt, hogy az MSZMP Központi ...

Trackback: Adolf Hitler szerepében: Orbán Viktor 2012.04.05. 07:46:16

  Schmitt Pál: A Bukás. Itt az első Hitler-paródia Schmitt Pál lemondásáról....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szagdolgozat, más tudásában matató doktori diplomata munka, a tákolmánynak nagyobb asztalt óhajtó körímél. Terelés. Állítólagos jobboldal, állítólagos baloldal. Terelés.

Engem biza jobban érdekelne pártállami titkosszolgálati múltunk. Közszereplőink esetleges érintettsége.

Mert szerintem ez A kérdés. Ha erre választ kapunk, az is kiderül, miért történt velünk mindez.
Csak úgy, a lényeg:

Magyarország homokozója, középső csoport. Nem unjátok?
Nem unják, mert a közönség erre vevő. Nyilván sem Gyurcsánynak (aki 28. senki volt 84-ben, de még 90-ben is, az Apró családba 94-be került be), sem Orbánnak nincs baj a szakdolgozatával. Már csak azért sincs, mert egy szakdolgozat, az szimpla diplomamunka és nem tudományos tevékenység, mint ami a dr. univ. címhez kellett.
De ez kell a népnek, hogy elterelje a figyelmet Schmittről. A Schmitt-ügy védhetetlen és sajnos felemásan került ki belőle a Fidesz, nem volt egységes, jól kimunkált véleménye - hacsak az nem, hogy neki ebben nincs véleménye. Innen nehéz erkölcsről papolni a továbbiakban. Az pedig régi-régi taktika, hogy ha nem tudunk az érvvel szemben ellenérveket felhozni, akkor legalább kezdjük el maszatolni azt a bizonyost. Nem baj, ha senkire nem áll meg, de a legtöbb ember úgyis csak a hír felröppenését kíséri szemmel, a végeredmény már a lőtéri kutyát nem érdekli.
" Arról nem beszélve, hogy a döglött oroszlánt rugdosni nem túl elegáns. Gondolom akartok különbözni valamiben Orbán Viktortól. Vagy nem? "

És hol itt a döglött oroszlán ?
...

Mert ha jobban odanézek, akkor az a Gyurcsány.

Nos. Miért rugdosod a döglött oroszlánt Fabius ?
Ha már elegántos akarol lenni.
Az aranyos volt, hogy az első oldalon terminus technicust leírta k-val.

Mindjárt jelezte, hogy komponens a témában: nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos, mer aki mer, annál van a kanál, de hát ahány ház, annyi baj legyen, mert hát kukából nem lesz szalonna, és evés közben jön meg a szomszéd.
Szerintem ez passzol ide:
hirszerzo.hu/velemeny/2012/4/4/Ujra_felsir_a_Kozak_teri_csirkedaralo_QBQ6OD
És igaza van rdos-nak, amíg nem lesz nyilvános az állambiztonsági múlt, addig semmi nem változik.
Pedig most már a hívő fanatikusokat kivéve, tényleg sokan vannak akiknek elege van a homokozóból, és nem igéreteket, meg szimbólikus politizálást akarnak. Hanem unalmas, száraz, szakszerű és a népfelségnek alázatos (azaz olyan törvényeket, alkotmányt, ami az állam túlhatalmával szemben az állampolgárt védi, elszámoltatható, transzparens, a kérdések elől nem elfutó, hanem válaszoló politikusokkal, intézményvezetőkkel) országvezetést.
@Dr. simonmondja.: Ha Skiccre gondolt, akkor az oroszlán valóban túlzás:)) Egy kis patkány ő.
Hiába maszatolnak, és a becsület lovagjának akarják Skiccet beállítani, nem fog ez már menni.
És valami elindult
index.hu/belfold/2012/04/04/lemondtak_a_tanarok_az_igazgatovaltas_miatt/
Skicc bukása előtt ez elképzelhetetlen lett volna. Kövér ellen lázadni? Ezt az indexnek megírni?
ez várható volt: senki nincs biztonságban, még az sem aki vezető pozicióból lemond, mert az ugye, előre menekül.

Én tippelek: egy hónapon belül fognak találni egy újabb másolt dolgoztatot.
A maszatoláson és Palika balfaszságának a kisebbítésén kívül további hasznai is vannak ennek. Senki nem foglalkozik az Imf tárgyalásokkal, az euro 300 feletti célárfolyamával, az üzemanyagárak teljesen irreális elszállásával, a sorban bezáró, megszûnô vállalkozásokkal, cégekkel, a lakásaikból kirakott emberekkel,... Soha nem látott szarban tocsog az ország, ilyenkor egyáltalán nem drága beáldozni ezt a szánalmas bohócot. Továbbá megvannak a következô témák, amiket szintén be lehet dobni, gumicsontnak, hogy rágjátok, rágjátok, addig sem az igazi problémákkal és gondokkal foglalkoztok. Mint látjuk, ez bevált és mûködik. :(
Nos addig is gyorsan elkussolt mindenki az állambiztonsági múlt kivizsgálásával kapcsolatban. Ha konteóznék, akkor azt mondanám, hogy a ......nak volt az érdeke, mert hirtelen senki nem arra figyelt. :)
Mosmár elzavartátok a smitet felesleges a háboru mi mer buknak a többiek is? a haveritok? köcsög parasztok.
Höhöhö. Most hirtelen homokozóvá degradálódott a sajtószabadsá, mi?! Ha a szakdolgozatháború felesleges, akkor miért kellett megpiszkálni a Pali bá doktoriját? A baloldal kezdte. Na, most akkor elő a farbával Ferenc testvér! De ne pár hét múlva, amikorra végeznek a hamisítók, hanem MOST!
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!: És mintha feltűnően sokan esnének mostanában a sinekre.
A szivenszúrt bácsi és a híd alá álló öngyilkos robbantó is mintha mondani akarna valamit.
@rdos: Én is szeretném látni, hogy mi van az ügynökaktákban,de azt hiszem arra hiába várunk. A Fidesz csak szájkaratéban erős, ha az ügynökmúlt feltárásáról van szó. Úgy látszik túl sok veszteni valójuk van a dologban.
@The Lonewolf:
Abban az ügynökdossziéban Palikának szép vastag kötege van...
@Pantagruel:
mehetsz dolgozni a Laár Andrisékhoz :-)

És igen, vegye észre a sok maszatoló újságíró is, hogy pontosan kellene fogalmazni és nem összekeverni két dolgot. A doktori fokozatszerzés nem azonos a diplomamunkával (azaz szakdolgozattal), mert hiába kap a diplomához doktori címet a jogász, orvos, fogorvos és manapság már a gyógyszerész is Magyaroroszágon, azzal csak beléphet egy doktori képzésbe, ami után lesz neki PhD-ja. Emlékszem, hogy '80-as évek végén az angol kutatópartnerek milyen hülyén néztek, amikor rájöttek, hogy nálunk nem az egyetemi doktori a PhD, mert ahhoz kandidatúrát (mi az???) kellett a régi magyar/szovjet rendszerben írni... Az akadémiai doktorátus (nagydoktori) még mindig ennek a liszenkói rendszernek az öröksége, ahol pártérdemek szerint osztották a tudományos fokozatokat, a mi akadémiánkon is vannak még ilyen őstulkok. Ez az egész műintézmény a "fizetett" akadémikusokkal, az őket hordozó sofőrökkel, meg a nagydoktorikért járó díjazással egy jó 20 évvel túlélte már a szovjet rendszer bukását, de nem lehet megszüntetni... inkább a kutatócsoportokat számolják fel. A Semmelweis Egyetemen volt 26 MTA-SOTE kutatócsoport, ebből 2 maradt. És mindkettő vezetőjét Tulassaynak hívják, nem érdekes?
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:
@aritus:

És továbbá Dr. doktor Boli, helyesbítek, már "csak" Boli eftépé véleményére is hajazva.

Igen, az egész a köz véleményének a tematizálása.

Eftársak! Ugyan menjetek már! El. A köz életéből. A közéletből. Mari nénje is jobb nálatok.
A megoldás kulcsa egyébként, hogy ki adta az anyagot a Hvg újságírójának. Aki adta, annak pedig erôforrása honnan volt minderre? Egy olyan CÉG van, akinek erre van erôforrása és alapossága. Szóval nagyon találgatni sem kell.
@aritus: Ezért lenne esélye egy Bajnai-Oszkó fajta sótlan, szakértőkből álló kormánynak. Nekik semmi mással nem kellene foglalkozniuk, mint az országot kivezetni a jelenlegi posványból és intézményesített korrupcióból.
Mondjuk ez lenne a világ egyik legnehezebb dolga, de ez az ország egyetlen esélye.
Magyarország homokozója, középső csoport. Nem unjátok?

Nem sikerült még eljutni a felismerésig, hogy ez a szakdolgozat háború kurvára felesleges? Viktor dolgozatát nyilván elolvastam, mert kíváncsi voltam, de se formailag, se tartalmilag nem tudtam belekötni."

és gondolom EZUTÁN mérhetetlen késztetést éreztél, hogy akkor MOST hagyják abba...
először is...OV dolgozatából kiderül, hogy jó kis necces témát választott, ezt még az index is elismeri, beszélőt stb. hivatkozott...

kurvára kiváncsi lennék MOST viszont hogy Ferkó miről írt? érdeklődve várom, de tényleg...vajh hogyan elmélkedik a cucialista rendszer örökkévalóságán, vagy valami jó kis gazdasági témán...

ez a hozzáállás amit itt elkezdtél mutatni, csak ismét bebizonyítja mekkora szellemi torpongy az ellenzék 99%-a
@Űrlény Lajos: Nem érted, mi? A Schmitt-ügy úgy kezdődött szerinted, hogy valami hozzád hasonló akárki felszólította Schmittet, hogy mutassa be a dolgozatát? Nem úgy, hogy valaki KONKRÉT VÁDAKAT PÉLDÁKKAL ALÁTÁMASZTVA jelentetett meg a sajtóban? Tényleg nem?

Ha gondod van bárkinek a szakdolgozatával (ami nem egy kategória a kisdoktorival, de ez most mindegy), akkor tessék előhozakodni a példákkal, hogy Orbán vagy Gyurcsány szerinted kitől és hogyan plagizált. Ahogy a hvg tette. Egymás mellé téve a forrást és a szöveget. A szakdolgozatok kutathatóak az egyetemeken, tessék bemenni és kutatni.

Amiről Fabius ír, hogy értelmetlen belekezdeni egy adok-kapokba, ami sehol nem fog befejeződni, mert mindig lesz valaki, akinek még nem mutatták be valamilyen dolgozatát. Ha konkrét plágiumvád van (ahogy volt Schmittnél), akkor tessék előbb a váddal előállni és ne az ellenbizonyítékokat követelni.

Nem hiszem, hogy ez ennyire bonyolult lenne.
@Anatómus: De az. Tulassay a Professzorok Batthyány Körének tagja. Az egy híresen MSZP-közeli társaság.
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!: ne legyél már ennyire negatív!:))
Szerintem tényleg elindult valami, bár ez még csak igéret, de eddig még ez se volt:
www.hir24.hu/belfold/2012/04/04/hatparti-nyilatkozat-az-atlathatosagert/
És én úgy látom a hírekből, hogy beindult valami, konkrét ügyekben.
A Skicc botrány megmutatta, hogy már kevesen vannak, akiknek egy biz. párt, vagy egy konkrét politikus okoz kielégülést.
És az értelmiséget se lehet a végtelenségig alázni, bízva a lojalitásukban, meg a háborús pszichózisban (itt háború van by Wittner Mariska)
Gyurcsány már nem lakik az Avason? Hamar megunta, pedig sok markos legény védte az utcán, nem úgy mint a kisnyugdíjast.
Hogy miről írt? Nem valószínű, hogy tud írni, hiszen a beszéd sem nagyon megy ennek a féleszű idiótának.
Mit vár egy olyan nemzet, akinek ilyen vezetői lehetnek?
Vitya tegnap feldobta a szakdogáját. Nincs vele semmi gond, nem gyanús, nem hibádzik.

Akkor fújjuk le ezt a gyerekes vádaskodást, mert kell még pár hét a Feri diplomamunkájához. Aztán Mesterházy is beíratkozott arra a bizonyos TF-re. A marxizmusról Moszkvában írt munkákat már hagyjuk is, mint tudományos fokozat.

Schmitt meg Orbánék is elég gyalázatosan próbáltak hárítani, de ez????

Én az összesét átnézetném!!!
@FILTOL: Mert a Shcmitt ügy úgy kezdődött, hogy valami 20. senki megmondta, hogy Schmitt márpedig azonnal mutassa be a dolgozatát. És nem úgy, hogy konkrét példákkal alátámasztott plágiumvád hangzott el.
Szeretném, ha végre az egyházakban megbúvó besúgókat is végre megismerhetnénk. Valamint az elhallgatott szexuális bűncselekmények elkövetőit. Szeretném már látni, amikor egy papot ítélnek el min. 4,5 évre ilyenért.
@Kutchek: És Gyurcsány meg Meseterházy után ki jön majd? Szanyi? Hanyadik politikusnál lesz nektek is unalmas ez az egész? Ha van valamin konkrét plágiumvád, akkor tessék azt lehozni a nemzetben vagy a heti válaszban. Ahogy tette a hvg.

Ilyen persze nincs, csak sejtetés és szarkenegetés. Azt sem vagytok képesek felfogni, hogy mekkora a morális különbség egy köztársasági elnök és egy mezei pártpolitikus között. Közjogi méltóság, meg ilyenek.
@aritus: Hát igen. Schmitt nem oroszlán, Orbán meg nem döglött.
Amúgy stimmel.
Szerintem ez a nézzük meg minden politikus dolgozatát, egy erőtlen és vértelen próbálkozás, hogy Skicc plagizálást hangsúlytalanná tegyék, csúfos bukását a haza megmentésének hősies tetté transzformálják.
Orbán meg Gyurcsány diploma munkája még érdekes lehet, van hír értéke, de aztán a többi totál érdektelenségbe fog fulladni. És ami viszont megmarad, az Skicc megszégyenülése.
Meg az a felismerés, hogy a választók nagyon nagy részét már nem az érdekli, hogy ki mondja, teszi, hanem az, hogy mit mond, és mit tesz.
@The Lonewolf: ja, csak azért nem ártana valami pártféleség mögéjük, mert különben nem jutnak be a parlamentbe.
@Virág et.: Miért ne mehetne az adok-kapok? Ha belekezdtek, folytassák csak! Kit zavar? Legalább nyíltabb, átláthatóbb lesz tőle a társadalom. Vagy ez most már hirtelen nem is érték? Hol vannak az elvek?
@aritus: Pontosan erről szól. Kétségbeesve próbálnak keresni valamit az ellenoldalon, hogy tompítsák a felsülést Pali bácsival. Vagy legalább maszatoljanak.

Csak ott hibádzik a dolog, hogy Schmitt Pál dolgozatának megismerése előtt elhangzott egy nagyon alapos (és mint később kiderült: helytálló), példákkal alátámasztott konkrét plágiumvád. Nem az a kategória, hogy "szerintem ez nincs rendben", hanem konkrétan megjelölve, hogy kitől és mit vett át a dolgozatában és milyen mértékben. Nem lenne baj a többi politikus hasonló ügyének a kivizsgálásával sem, ha lenne valami konkrét vád, akármi, ami alapján lehetne legalább gyanítani, hogy valami nincs rendben.
Ne fanyalogjatok! Kis hazankban hosszu ido ota Schmitt Pal az elso politikus aki lemondott. Az uttoroknek mindig nehez.
@Dr. simonmondja.: szerintem meg döglött már Orbán, halott. Még azt hiszi, hogy él, lehet, hogy még évekig tart, mire észreveszi, hogy halott, de Orbánnak vége.
A mi felelősségünk, hogy minél hamarabb vetessük vele észre, hogy halott.
És halott az eddigi politikai elit is, akik elcseszték azt a nagy lehetőséget, ami a rendszerváltáskor itt volt. Lezüllesztették ezt az országot, vagy pontosabban, hagyták, hogy a kádári züllöttség tovább viruljon, ők ennek a züllöttségnek a haszonélvezői voltak. Szóval mind halottak.
@Űrlény Lajos: Mikor volt érték a szardobálás? Mondom, ha VAN KONKRÉT plágium vagy egyéb vád, bizonyítékokkal, akkor tessék előállni a farbával. Ahogy tette a hvg. Az viszont tényleg szánalmas, ha az érdemi politika helyett szakdolgozatokat publikálgatunk, csak hogy kenegessük Schmitt felelősségét, tompítsuk a pofára esést.
@Anatómus: trogertrio.hu/?p=1502
@Űrlény Lajos: ja, rendben van ez.

legalább látjuk feketén-fehéren, hogy Ovinak már korábban is meggyűlt a baja az individuummal. no problemo. homokozó, az igaz, annyi baj legyen. különben is, minden bajunk forrása százéves bűnügyekben keresendő, a kutya az orgoványi erdőben van elásva és a többi.
@Virág et.: Szerintem nem kell ezt tovább ragozni, vitatkozni az ilyen űrlény félékkel. Ők is halottak, mert halottakat szolgálnak, halottakban hisznek. Épp elég baj ez nekik, hagyjuk a megboldogultakat békében:)))
Kedves Fabius!
Hogyne lenne értelme ennek a szakdolgozat-háborúnak.
Az az értelme, hogy a hozzád hasonlók ezzel foglalkoznak, rágják a gumicsontot, és valamiféle múltbeli dicsőségről beszélnek, miközben minden épeszű ember sejtheti, hogy az olyan "bátor" és "provokatív" témaválasztás mint Győri Gábor ügynöké, kizárólag a Győri Gábor féle "rendszerváltók" kiváltsága volt. Győri Gábornak és a többi tetűnek kifejezetten jól jött most Messerschmitt Pál mélyrepülése. Ugyanaz a módszere mint Demszky Gábornak, odadobja az ilyen súlytalan seggnyalókat, sakknyelven szólva beáldoz egy parasztot.
Sajnos Te vagy rá a bizonyíték, hogy Győri Gábor szakdolgozatának nyilvánosságra hozatala a többi átlátszó, primkó módszerével együtt - igenis működik.
@aritus: Tudom. Abba is hagyom. Csak azért elképesztő, hogy elvileg írásképes emberek nem képesek felfogni, hogy mi a különbség a:

1. példákkal alátámasztott, forrással megjelölt, összehasonlító cikk, konkrét plágiumváddal és

2. névtelen senki "szerintem nincs is rendben a szakdolgozata" benyögése között.

Abba meg már bele se megyek, hogy mekkora a különbség a legfőbb közjogi méltóság, a köztársaság elnöke és egy párszázalékos ellenzéki párt elnöke között.
@Virág et.: Nem értem, hogy kapcsolódik egy diplomamunka minden kommentár nélküli publikálása a szardobáláshoz.

Orbán ugye maga a sátán, ezért csak zavart kelt, ha kiderül, hogy húsz éve még tökös legény volt. Viszont mivel Gyurcsány mára már maga a megváltó, káros lenne leleplezni, hogy húsz éve még féreg volt, nem?
"mintha ő lenne a nemzet intézményesült libegője,"

Nem félsz, hogy beperelnek, mert arról írtál, MINTHA Orbánt fellógatták volna?
@aritus: Ezek a halottak túl virgoncak nekem.
Úgyis van az az árok, amit ástak.
Jó lesz az még valamire.
@Űrlény Lajos: Orbán szakdolgozata nekem egyáltalán nem okozott meglepetést. Orbán 87-ben egy szimpatikus ember volt. 90-ben is.

Ma nem az.

A szakdolgozat-háború meg azért értelmetlen, mert nem vezet sehova, felesleges gumicsont. Ráadásul előzménye sincs: a Schmitt-ügy nem erről, hanem konkrét vádakról szólt.
Ha vannak ilyenek, példákkal alátámasztva, jól összerakva (vö. komoly vád), akkor KÖTELES lesz minden érintett ezekre reagálni. Gyurcsány is.

Ez itt most a szar kétségbeesett kenegetése, azzal a reménnyel, hogy majd találnak valakit valahol a nagy számok törvénye alapján és azzal kevésbé lesz égő Schmitt.
off:
index.hu/kulfold/2012/04/05/husz_eve_robbant_ki_a_boszniai_haboru/
Csak azért, hogy ne feledjük, hogy a bülbül szavú nacionalista jelszavak hova vezethetnek.
"Az egyetlen észrevétel amit tenni lehet a sajnálkozás, hogy a mostani Orbán Viktor a szakdolgozatot író Orbán Viktornak kiüresedett és megfakult halvány árnyéka, ami csak nyomokban emlékeztet az eredetire."

*

Ennél sokkal durvább a helyzet. Bár az tény, hogy csak nyomokban emlékeztet az eredetire.

Ki nem látta még ezt az ilyen volt - ilyen lett Orbán képet?

esbalogh.typepad.com/.a/6a00e009865ae58833016303273787970d-800wi
A szakdolgozatok masztatása helyett az energiát az állampárti múlt feltárásának követelésére kellene fordítani. Milyen szép és borzongató lenne a végeredmény, sok-sok emberen lehetne "csámcsogni".
Köztük igen sok, ma is hivatalban lévő, egyházi vezetőn is.
@Virág et.: azért, mert a szívükre hallgatnak az eszük helyett.
Hallgass a szívedre, szavazz a fideszre:)))
@aritus:
hirszerzo.hu/velemeny/2012/4/4/Ujra_felsir_a_Kozak_teri_csirkedaralo_QBQ6OD

Nem azért, mert a Ctrl+C és Ctrl+V dívik és nehéz lenne önálló véleményt megfogalmazni, de a cikkhez hozzászólók közül kettőt kiemelnék, - szerintem annyira jók.

Maurer János:
Soha nem történt meg az a gyalázat Európában, hogy huszonkét évvel a rendszerváltás után ugyanolyan szegény ágrólszakadt ország legyen Magyarország mint a háború után. A háború után nem volt semmink mert romba döntötte az országot a gyűlölködés és az esztelen öldöklés. Majd a következő tíz év után egy forradalom és az azt követő megtorlás újból visszavetette hazánkat. A konszolidációs évek után elindult egy viszonylag kiegyensúlyozott fejlődés, amely a nyolcvanas évek második feléig tartott. Aztán (oszt) jött a rendszerváltásnak nevezett országvesztés, országrablás. Melynek eredménye, hogy ma újra nincs semmink. Igen! Nincs könnyűiparunk, nincs élelmiszeriparunk, nincs feldolgozóiparunk, nincs saját tulajdonú kereskedelmünk. Szóval, szinte semmink sincs! Mindezt egy puskalövés, forradalom és háború nélkül vesztettük el. Mondhatni saját tehetségünkből kifolyólag, illetve azon réteg tehetségéből kifolyólag, akik elhitették velünk, hogy ők mennyire értenek az ország felvirágoztatásához. Más szóval: Majd ŐK MEGMUTATJÁK!!! Hát megmutatták! Visszahozták újra a hárommillió koldus országát! Visszahozták a sok-százezer értelmes tettre kész fiatal és középkorú rétegek kivándorlását. Visszahozták az iszonyatos - már rég elfeledettnek hitt - nyomort, nyomorúságot, kilátástalanságot a még kényszerűségből maradó sok milliós tömeg számára. Igaz, néhány százezer, vagy talán egymillió magyar számára eljött a Kánaán ideje, de ezt a sok-millió kisemmizése, kizsákmányolása révén érte el az úgynevezett politikai és gazdasági elit. Magyarország mai fura ura most tényleg kiplakátolhatja a hat évvel ezelőtti jóslatát, mely szerint:Rosszabbul élünk mint 4-6-10-22-éve.b Igen! roszabbúl élünk, de ez nem vonatkozik rájuk! A nemzet és hazavesztőkre! Sikerült a fura Úrnak felszítani a gyűlölködést, hogy az ország egyik fele megutálta a másik felét.
Sikerült elvetnie a félelem magvát mindentől és mindenkitől abbéli félelmükben, hogy vagy egzisztenciálisan, vagy morálisan, de mindenki ki lesz csinálva aki szembe mer menni e fura Úrral és együttműködési rendszerével. Ma fenyegetik a népet adó és vámhivatallal, rendőrséggel, ellehetetlenítéssel. Egyszóval:MINDENNEL! Elég csak az ideiglenes köztársasági elnök parlamenti fenyegetőzésére gondolnunk. Elérték, hogy az ország lassan élhetetlenné válik a még itt maradó okos, képzett és dolgozni akaró polgártársaink számára.
Igaza van egy kirúgás előtt álló KDNP-s politikus mondásának:"MAGYARORSZÁG NEM MŰKÖDIK, GYERE VISSZA KÉSŐBB"
Most már csak két kérdés maradt hátra.
1. Meddig?
2. Mikor?
Tényleg! MIKOR?

igort:
"Nem az a baj, hogy nem jött el a Kánaán.."

de az a baj, meg az a baj,hogy szánalmas barmok hazudták a rendszerváltást és bevettük, meg az a baj,hogy ezért még senki nem kért bocsánatod, meg az a baj, hogy eddig nem is követelt senki bocsánatkérést.
Javaslom mindenkinek, aki szeretné megérni, hogy ne csak Schmitt Pál féle súlytalan senkiket buktassák le látványosan a valódi oligarchák maguk helyett, hogy Orbán Viktor helyett következetesen használja mindenki a Győri Gábor nevet. Szokják, ízlelgessék az emberek. Magyarország miniszterelnöke Győri Gábor spicli, az MSZMP ügynöke. A házelnök Kövér László spicli, akinek már spicli korában is Győri Gábor volt a közvetlen felettese.
Erről kell beszélni, ki a faszt érdekel Schmitt Pál?
@Dr. simonmondja.: Nemsokára orvbán is döglött oroszlán lesz. Remélem előbb vagy utóbb csak ott tartják Grazban ahova való.
@rdos:

"Engem biza jobban érdekelne pártállami titkosszolgálati múltunk. Közszereplőink esetleges érintettsége."

*

Ha megnézed a jelenlegi 42 évesenél idősebb, nem VÁLLALTAN baloldali közszereplők életrajzát, akkor látni fogod, hogy a 80-as évek végén vagy már MSZMP párttagok voltak, magas beosztásban, vagy éppen abban a korban voltak, végzős egyetemistaként, amikor be kellett állniuk a pártállami szamárlétra aljára, ha az MSZMP kötelékében akartak maguknak pártkarriert csinálni.

És a mai melldöngető, 42+ éves "nemzeti" politikusaink szépen sorban mind be is álltak.

Ha nem lett volna rendszerváltás, akkor most ugyanezek az emberek lennének az MSZMP elit csapata, mint akiket ma jobboldalon látsz.
smittpál lelke legyen veletek, most és mindörökké! amen!
@Pantagruel: úgy láccik, te még nállllllam izs gonoszabb vagyolik?

a zanyag 23/24 számú oldalán tartok ami 16/17 a dolgozaton és...Fellegi Tamás kísértete lebeg benne és az, hogy szinte hajszál pontosan megvalósíttya aztatatatat ami ott le vagyon irintva (sekélyes, mint tavaszi esőcske után fennmaradó pocsoly, dagonyára nem alkalmas a kacsa meg megfeneklik benne...szóval égig érő pléhküküllő...szagosdolgozattttka)

szóval a @Fábiusz által adott képanyag ül, a Habonyka és nyomorbánka együtt a többi a gipszhuszárral megvalósíttya amúgy sekélyesen, átteccően aztat a pocsolyt, ma (1985 témakijelölés 1987 témakidolgozás és "jelesre ítélem nem kötélre" mehet terjeszteni...önmagát, el is terje'tt, nemdebár?)

szóval most megvalósul a cucili'mmumus naggyábúl h'úgy ahúgy ottanság le van irintva

majd olvasom tovább de itt éjféllik és a cucili'mmumus kísértete begyalogolna...hát kivárok a hajnal sugaraira...mert itt az is van de...

arrafelé lesz-e? hajnallika lesz...csak ha lerángattyátok a fátylaitokat mint Salomé már a János feje a tálcán és Heród várja a fátylakat lehullván...hullnak-e? vagy csak hulla a hulla (ez ugye arany-os)
@Virág et.: " Hanyadik politikusnál lesz nektek is unalmas ez az egész?"

A "ki lopott többet" több évtizedes verseny után kell egy kis frissítés.

"Azt sem vagytok képesek felfogni, hogy mekkora a morális különbség egy köztársasági elnök és egy mezei pártpolitikus között."

Morális különbség ebben az országban?:)))
Schmitt is mezei politikusként kezdte. Ha 5 évvel ezelőtt derül ki, megspóroltunk volna egy országos blamát.

A képviselői vagyonnyilatkozat is kötelező. Miért ne lehetne közé tenni a diplomamunkákat is?! A zemberek legalább elgondolkodnának, hogy 'ezek' vagy 'azok' a srácok már 23 évesen is loptak.
Aztán jöhetne egy kötelező elmeorvosi és ideggyógyászati vizsgálat is.
Szerintem OV biztatta fel SP-t, harcoljon!
Addig sem gondolkodik a nép OV felelősségéről az ügyben.
Távolítják tőle az ügyet.
Erősödik a pozitív kommunikáció.
Igaz, Gyurcsány megelőzte a FB-on, de erről nem szólnak a kommentek.

Érdekes, egy négy évvel korábbi diploma dolgozatban OV korrekten használta az idézéseket és az irodalomjegyzéket, nem úgy ahogy SP kommunikálta, hogy abban az időben az ő "lazasága" megengedett volt.
Hát nem volt megengedve, csak egy "sportoló doktorinál", ami olyan "díszdoktori"-szerű.
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!:

érdekes mintha én is ezt írtam volna az előző blogbejegyzéshez hozzávalómban....paja=gumicsont
@Mária: amit írtál eszembe juttata édesapám mondását még '89-ből.
"Rendszerváltás, lóf@szt, a Párt harmadik-negyedik vonala vértelen puccsot hajt végre. Az idősebbek képtelenek előbbre jutni, a fiatalok meg türelmetlenek."
Bíztató, hogy a bloggerek egy része is felfogja, mi lesz abból, ha folyatódik doktorirángatás. Lehet, hogy némely politikusnak meg újságírónak és kommentelőnek tökmindegy, mi lesz az ország nemzetközi tekintélyével, gyerekeik diplomájával, de a náluk kicsivel azért gondolkodóbb tudományos közvélemény érzi a bajt (nem a sajátját, mert ötpercalatt itthagyják ezt a brancsot, ha nagyon szivatják őket, ugyanis az ő teljesítményük külföldön is megél, nem úgy, mint a szájkaratésoké).
Ehhez:
semmelweis-egyetem.hu/hirek/2012/04/03/a-semmelweis-egyetem-professzorainak-nyilatkozata/
www.elte.hu/hir?id=NW-3291
egyetemipolgar.net/2012/04/03/a-meritokracia-vedelmeben/#more-828
@The Lonewolf: De azokat nem lehet vakon követni, mert nam akarják, hogy vakon kövessék őket, mer azok nem ideologizálnak különösebben, hanem, szűkszavúan dógoznak, és a pöcsük végére, mint pörsenést, annyira kívánnaáank lelkesítő, hazug mítoszokn alapuló beszédeket mondani.
Sose fogom megérteni, hogy miért nem elég jó ideológia az, hogy figyeljetek emberek. A demokráci sajnos nem igazságos, de időről időre megpróbáljuk elmagyarázni, mit miért teszünk. És megpróbálunk úgy melózni, hogy annak se legyen rosszabb, aki nem ránk szavazott. ja, és mindenki magyar, aki az szeretne lenni, vagy annak érzi magát. Nincs jobboldali, baloldali, liberális meg konzervatív magyar zászló. Egy, azaz egy darab van. Ezzel köll beérni.
@Kutchek: sőt, a szóbeli érettségit is mellékeljék mp3-ban? :D
A szakdolgozat meglétéről ott a diploma, ember.
Elvtársak!

Miért csodálkoztok?

Aki az itt véres szájjal komcsizók közül már élt 1998-ban, az emlékezhetne a viktor féle módszerekre.

Bedob egy bődületes baromságot, amíg a birka nép ezt csócsálja, addig sem törődik a valósággal. A háttérben meg vitya és haveri galerije tonnaszámra talicskázza ki a pénzt az államkasszából.

Szükség van ezekre a "hatalmas, felkavaró" leleplezésekre, hiszen ez élteti a plebsz-t.

Ez ennyire egyszerű. Vagy csak én látom, hogy hetente ütjük újra a legmagasabb benzinár tábláját, és az utóbbi hetekben folyamatosan növekszik a forgalom, egyre több dugóba futok bele ott, ahol 3 hónapja még autó sem járt.

Kell a cirkusz a népnek, megkapja, oszt jónapot.
„a Fidesznek vagy van jelöltje, vagy nincs, vagy egy, vagy több”.

www.vagy.hu//tartalom/cikk/2017_kosa_lajos_megint_hablatyolt
@Kutchek: A képviselői vagyonnyilatkozatok többsége is csak kirakati álnyilatkozat. Semmilyen következménye nincs a tartalmuk valótlanságának. Ha komolyan vennék, akkor nem szerepelt volna korábban az egyik prominens Képviselő Úrnál: ".... és még a malacperselyben van kb. 75 (?) Ft."
Ha valakinek egy konkrét vád bizonyítékokkol egyenlő ködös vádaskodással, akkor ott nincs mit kezdeni.
Az viszont valóban nagyon beszédes, hogy még az un. kétharmad sem elég felhatalmazás az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalához.
Nagyon beszédes.
Mint ahogy az is, hogy Mr. 20% mosolyogva rágalmaz, mert az úgy elegáns.
Gumicsont.

A legviccesebb és egyben a legszánalmasabb, hogy ez a pojáca uralja az internetet legalább egy hete. Teljesen lényegtelen, azzal együtt is, hogy melyik díszfaszt teszik a helyére (nyilván nőt nem választanak meg ezek a hímsovinizmusban a tálibokkal egyenértékű süketagyúak).

Ehhez képest valóban sokkal fontosabb lenne az ügynökügy, de említhetnénk a földügyeket, azt, hogy pontosan miért (lett volna) fontos az LMP népszavazás tartalmi része, vagy akár azt is, hogy miféle társadalomképet sejtet a parlamentben tiszaeszlározó jobbikos figura.

Nem Fabius elsődleges feladata ez, hanem pl. a hvg-é és a többié lenne. De éppen Fabius szúrkálásai is, mint zuglói ügyekben, vernék az igazi szegeket a rendszer koporsójába. Úgyhogy mégis.
@rodeo36: nem olvastam, csak átfutottam: Lenin-összest sem olvasok, pedig az is vicces. itt minden oké: bekaparták a trágyát, napok óta olyan édes illatfelhő terjengett, macskafosból, majomházból, disznóólból mixelt, harapni lehetett, most friss, üde a levegő. gyönyörű volt a hajnal
Viszont ha már ennyire divat lett, Senor Bokros is kitehetné a híres panamai disszertációját.
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!: Bajnai = libajnai, Oszkó = 100 milla végkielégités stb. ÖK MENTIK MEG AZ ORSZÀGOT? Vicces vagy ma, barátom bajnaioszkó!
@Deathstick: tényleg, Buday úr mekkora csöndben van, mióta államtitkár lett az adott területen, pedig lenne mit vizsgálnia.
Milyen gyorsan sikerült digitalizálni ov dolgozatát! Pedig más dolga is lehetett - imf, harc belföldön és külföldön, barca meccs... de ő nem pihenhet. Pedig ránk férne!
Nekem valami gyanus.
Ha minden rendben van,akkor miért csak mostanra kerülnek elö ezek a dolgozatok,és miért nem voltak elérhetök korábban? Talán frizurázták , az tartott eddig? Igy már sz@rt sem érnek,akár az egyiké vagy másiké. Németországban a (nagy)doktorikat pedig kötelezö 400 azaz négyszáz példányban kinyomtatni
és Nagy Németország minden mérvadó könyvtárának megküldeni,hadd tanulmányozzák az érdeklödök.Nem csoda,hogy ott már közel 100 dokit buktattak meg-ld wikiplag. Éljen és virágozzék a Kopi-programm!
@Silverhaar: A vagyonnyilatkozattal lehet trükközni, egy egyetem által közzé tett disszetációval már nem nagyon. Pali is mondott mindenfélét, de a 200 oldalnyi "vendégszöveg" nem lett kevesebb.

@egyfejű: "szóbeli érettségit is mellékeljék mp3-ban? :D"

Mondjuk Zagyva Gyugyu esetében ez nehézkes lenne.

"A szakdolgozat meglétéről ott a diploma, ember."
Palinak is volt papírja, hogy beadott valamit, de hogy milyen minőségben....
@wotan: akkor olyan értelmetlen hülyeségeket írogatnék mint te! :)
@kamasoft50: tényleg marhanehéz beszkennelni, kb félóra munka.
@Űrlény Lajos: Ferenc testvér ne a szakdoliját mutogassa, hanem húzzon a vérbe!

Ne már, hogy egy elfogadható diplomamunka miatt majd újra helye legyen a közéletben!

Tényleg felesleges ez a hülyeség. Mindenki a saját sara miatt távozzon azonnal!

Nem sokan maradnának :D

OV is mehetne, ha így néznéd
@kajagugu: "Ha minden rendben van,akkor miért csak mostanra kerülnek elö ezek a dolgozatok,és miért nem voltak elérhetök korábban?"

miért lenne minden rendben? gyurcsánynak hetekig eltart mire "megtalálja". persze ezt mindenki tudja hogy nála mit jelent.
Az én szakdolgozatom jobb, mint a te szakdolgozatod, az ő szakdolgozata... vita - felsőfokon! Szegény Magyarország - szegény magyarok!
@The Lonewolf: Én türelmes vagyok. Kivárom.

@Mária: "Ha nem lett volna rendszerváltás, akkor most ugyanezek az emberek lennének az MSZMP elit csapata, mint akiket ma jobboldalon látsz. "

Igen. Magam is így látom. A végtelenül szomorú, ez az elit, amúgy elég gyenge. Mint ahogy az átkosban is a főállású agitPRopos eftársak is nagyon gyengécskék voltak. Harmatgyengék.
Jól értem? Smitpali diploma/doktorimunkája közügy és plagizálása főbűn, de a többiekét vizsgálni nem szabad?!
..ez elég ballibsi kettősmérce-szagú..
Na nesztek egy kis kuszaszem valóság a mai gumicsont mellé. :)

Matolcsy 30 százalékos áfát szeretne

www.napi.hu/ado/matolcsy_30_szazalekos_afat_szeretne.515527.html
Igen épületes ez a vita. Csak miheztartás végett jegyzem meg, hogy sem Gyurcsány, sem Orbán szakdolgozatát nem az ellenérdekelt politikusok kérték ki, hanem, ugyanaz a bulvárlap. Így a vita a semmiről szól, de arról hosszan!
Szegény országom!
Nagyon jó a poszt!:) OV szakdolgozatába én is beleolvastam, nagyon tetszett, ha lesz időm az ünnepekben, végig el fogom olvasni. Meg kell jegyeznek, sőt ki kell emeljem: sosem mondtam még OVról, hogy ügyes. Most igen. Meg kell hagyni már az akkori témaválasztása a mostani helyzetébe való jutást igazolja, vagy vetíti előre. Nem volt felesleges a munkája.

Akiben van érték és kurázsi, azt el kell ismerni.
Mikor esik már le, hogy Schmittnek NEM A LOPOTT DOKTORI MIATT kellett lemondania,...hanem a LOPÁS TÉNYÉNEK KIDERÜLÉSE UTÁNI HAZUDOZÁSOK , JELLEMTELEN NYILATKOZATOK miatt !?
Ha jan. 12 - én azt mondja : URAIM , ABBAN AZ IDŐBEN EZT EL LEHETETT INTÉZNI AZ ÉN ÁLTALAM GYAKOROLT MAGAS POZÍCIÓBÓL....SAJNÁLOM ÉS LEMONDOK DOKTORI CÍMEMRŐL,...akkor még ma is K E !
hihI, a fagyi visszanyal:))) hajrá OV!:) gyurcsány hol a szakdolid, amire elégségest kaptál?:)
Ez is a fidesz kommunikáció stratégia része. Tereljük el Schmittről a figyelmet. Jól csinálják. AZ igazi tanulság, hogy szart sem ér a doktori cím, csak életben tart egy elfuserált közalkalmazotti szervezetet.
@egyfejű: Nono! Azért a világpolitikai helyzet egy kicsit változott! Ráadásul tételesen nem igaz, hiszen Horn már akkor külügyér volt.
@soproni1: "igazi tanulság, hogy szart sem ér a doktori cím, csak életben tart egy elfuserált közalkalmazotti szervezetet. " - a doktori igenis ér valamit és semmi köze a közalkalmazotti szervezethez.
@dr kíváncsivagyok: te el vagy tévedve, de enynit az emberismeretedről. Ha egy kicsit is kinyitottad volna a csipád, láthattad volna, hogy Schmitt nem hazudott, uganis ő meg volt győzödve arról, hogy a dolgozatával midnen rendben, és az úgy teljesen megfelelő volt. Hazudni akkor szoktunk, ha tudjuk az igazságot (mint a német védelmi miniszter), de rosszhiszeműen letagadjuk. SP-nek látható módon fingja nem volt arról, mit is jelent a tudományosság, s erről mások sem homályosították fel. És ezen az sem változtat, ha nagybetűvel írsz.
Azért lássuk be Varánus, ha nem lett volna Viktor szakdolgozata "férfimunka", és nem lett volna Gyurcsányé gyenge 3-as, és 2-es, akkor azért nem tartottad volna ennyire fölöslegesnek a szakdolgozat háborút, mint ahogy Schmitt esetében se tartottad feleslegesnek a rugdosást soha.
@soproni1: hihi, a sok megszeppent szocko:)
@rdos: @Mária: "Ha nem lett volna rendszerváltás, akkor most ugyanezek az emberek lennének az MSZMP elit csapata, mint akiket ma jobboldalon látsz. "
Ez így igaz,....Kövér is Orbán is elindultak már az MSZMP párthierarchia lépcsőin felfelé....ha nincs rendszerváltás ( volt -e valójában , ennek a kis elgondolkodó írásnak tükrében ?! )....22 év alatt már bizonyosan eljutottak volna ( kvalitásukat figyelembe véve !) a pártfőtitkári és elnöki tanács elnöke címig ! ( Mert most Orbán és Kövér pontosan abban a pozícióban vannak !!!!!!)
Végre előttünk a Lebbencs quintessentiája.

1) Lebuktatjuk "skiccpalit" (bámulat, hogy ezek a pondrók továbbra sem unják a száznyolcvanezerszer elsütött poénjaikat), teljes joggal, teljes szabadsággal, de pont olyan ocsmányul, amilyen ocsmányak amúgyis vagyunk.
2) Ja, hogy most ti akartok buktatni, moslékzabáló disznók? Na azt már nem!
@egyfejű: azért néha elbődül: De mit keres Oszkó a wizzairbe?:))
@vircsaft gizi: Ha egy kicsit is kinyitottad volna a csipád, láthattad volna, hogy Schmitt nem hazudott, uganis ő meg volt győzödve arról, hogy a dolgozatával midnen rendben, és az úgy teljesen megfelelő volt. Hazudni akkor szoktunk, ha tudjuk az igazságot (mint a német védelmi miniszter), de rosszhiszeműen letagadjuk. SP-nek látható módon fingja nem volt arról, mit is jelent a tudományosság, s erről mások sem homályosították fel. És ezen az sem változtat, ha nagybetűvel írsz.

Attól hogy Ő meg volt győződve az igazáról ( látszólag )- még ordas nagy hazugság amit előadott 3 felvonásban !
Nem szép tőled , hogy még gyengeelméjűnek is tartod ezt a jellemtelen szarjankót , hogy azt sem tudta mik a szabályai egy doktorinak !
@dr kíváncsivagyok: kérlek, doki, ne folytasd ott a hazudozásaidat, ahol abbahagytad. Orbán a rendszerváltás ELŐTT fordult szembe szeretett Pártoddal, míg Elhízott-Kiss Varacskoss Disznó és Lendvai-Cenzor Nyaktekercs a rendszerváltás UTÁN SEM.
a Zigazság keresésének nimbusza (lásd SP áldoktorija esetében) hirtelen "gyerekes homokozóvá" vált?:) Érdekes:)))
Emlékeztet a Heti Hetes egyik adására: anno mikor kiderült, hogy Megyó D-209 volt, akkor azzal védték őt a HH celebsuttyói, hogy annak idején Széchenyi sem hozta nyilvánosságra Kossuth viselt dolgait (pl. sikkasztást), pedig megtehette volna, és - mondták - boruljunk le Széchenyi államférfiúi nagysága, példamutató NAGYVONAÚSÁGA előtt. Ha viszont az elmúlt hetekben néztél HH-t, ugyanaz a 4 ember már nem a piszkos ügyek felett szemet hunyó nagyvonalúságot tarotta fontosnak, hanem a ZIGAZSÁG kiderítésének fontosságát szajkózta (így pl. SP viselt dolgainak feltárását). Most - hogy Gyurcsi lassan kelepcébe kerül - megint a NAGYVONALÚSÁG fontosságáról fognak bezsélni, gondolom...:))) Gerinctelenség a köbön!
@kajagugu: mert ezek nem doktorik, hanem szakdoLgozatok, ha érted a különbséget.
A doktorik azért nyilvánosak, mert hozzáadott értéket képviselnek a tudomány, kutatás területén, tehát lényeges, hogy elérhetők legyenek más kutatók, tudósok, doktoranduszok számára.
Csak egy dolgot kéretik betartani, ha idézek egy másik tanulmányból, azt jelezzem is valahol a munkám végén, az idézett mondatoknál.
180 + 17 + még kb 10 oldalt idézni,egy 220 oldalas tanulmánynál még akkor sem elfogadható, ha jelzem, hogy kitől, hol, mit idéztem.
@dr kíváncsivagyok: talán mert van fogalmam a doktorikészítés mikéntjéről, érintettség okán...?@Szabó Zoltán fél évet kapott: jah, jó, mi?
@Virág et.: nem kellene titkolgatni azokat a kalapszar dolgozatokat, és akkor felszólítások sem lennének. Gyurcsány szakdolgozata hozzáférhetetlen, Gyurcsányt felkérték, mutassa be, erre Gyurcsány bemutatja helyette az indexét. A baloldal meg örömujjong: Gyurcsány bemutatta! Gyurcsány bemutatta! Gyurcsány bemutatta!
@kamasoft50: na, ezt tőlem plagizáltad, ezen a blogon én szoktam ezt írni, kérem feltüntetni a hivatkozott mondat forrását!:)))
@vircsaft gizi:

Első kör: a bolgárral együtt írta, azé' ugyanaz
Második kör: 30 oldal saját, becsszó
...
Aktuális kör: hát ugyanaz, de, őőő, akkor ez elfogadott volt

Furcsa egy picit, ha valaki úgy van meggyőződve az igazáról, hogy azért addig hazudik, amíg csak tud. De sebaj. :)
@Húsleves: erre légyszíves mutass be bizonyítékot.
@milyen szép a Vértes, ó: Schmitt siváran hazudozott. De ti attól még hikálok vagytok, és ez csak még eklatánsabban a felszínre jött.
@dr kíváncsivagyok: azért ne legyél ebben olyan biztos. Jobb ez így neki, hogy csak ez derült ki. Mert ha nem mond le, biztos előkerül a besugó múltja, a mértéktelen nőzései, a NOB beli korrupciós működése és egyáltalán a Kádár korral való tökéletes és sikeres együttműködése.
Skicc egy ócska, szar alak, korunk gyermeke ő, ezért is jutott ilyen magasra.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: miota nincs gyakorlatilag semmi beleszolasa gyurcsanynak az orszag vezetesebe..?
es eleg nyilvanvalo, hogy nem is lesz mar komolyabb.

ennyire nem lehetnek hulyek a gazdaid, hogy meg mindig ezzel uszitanak, kutya.
mert hogy neked nincs annyi agyad, hogy felfogd a nevedben szereplo emberek azetr kaptak annyit, amennyit, mert konyekig turt a fidesz is a szarbnan es alkut kotottek az iteletben, az egy dolog.

de hogy a gazdad is egy ekkora diszfasz, az elegge durva:-D
@vircsaft gizi: pontosan így van, nálad a 2 pont.
@aritus: Bocsánat - nem tudtam! De jó gondolat!
@Szabó Zoltán fél évet kapott:

mély levegő, ha koncentrálsz, talán sikerül még pár magyar személyes névmást megtanulnod :)
@aritus: "Mert ha nem mond le, biztos előkerül a besugó múltja, a mértéktelen nőzései, a NOB beli korrupciós működése és egyáltalán a Kádár korral való tökéletes és sikeres együttműködése."

Szerintem Orbán pont ezeket az ürügyeket kínálta Schmittnek 2010-ben. Pali pedig bölcsen azt választotta, amelyik a legkevésbé kompromitálja őt és pártját.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: te nagyon okos, tudod mi az, hogy irónia? Mi a szatíra? Áderrel nem az a baj, hogy van egy hobbija, hanem, hogy a pártember, a fidesz tagja min. 22 éve. És übergáz egy párttagot KE-vé tenni. Ezzel eddig a maszop próbálozott, akik ugye rohadt komcsik, akkor a fidesz mi is, ha ugyanezt csinálja? (persze nemcsak ebben hű utánzói a maszopnak, sőt egyre inkább az mszmp-nek)
@milyen szép a Vértes, ó: de akkor húzódj egy kicsit távolabb. Tudod, csak öngyilkosok vesznek mély levegőt a közeledben :(
@Disintegrator Rising és aritus: Bocs,két diplomám van,
egy villamosmérnöki és egy gazdasági mérnöki.Azért tudom a különbséget.Legalább is a villamosmérnökinél úgy volt- a drezdai müszaki egyetemen szereztem- hogy a
doga(diplomamunka,témák szerint) listázva volt az egyetemi könyvtárban és a kari irattárban volt örizve,
a docensek kereshették ki és bocsáthatták rendelkezésre az érdeklödöknek- de ez csak az akkori
tárolási és sokszorositási szükösségek miatt. Hogy Budán mi volt a divat nem tudom. Ott szereztem ugyan a gazdasági mérnökit,de hogy mi volt a szokás dogákkal,ott nem is érdekelt annyira.Levédtem 4-esre
és kész.
@aritus: azon ujjongtál, hogy hahaha, Áder horgászik. Nem pedig azon, hogy pártember. Legalább magaddal ne gyere ellentmondásba.
@vircsaft gizi: ha ez így van, akkor az még sokkal gázabb, mert ez azt jelenti, hogy egy idióta. És akkor még kevésbé volt alkalmas KE-nek.
@Szabó Zoltán fél évet kapott:

Mitől függ, épp melyik bemagolt baromságot kérődzöd fel? A szövegkörnyezettől általában nem. :))
Szar érzés mi, ha a fagyi visszanyal?! :D
Zemberek! Mit gondoltok, mire mennétek egy átlagos fizika doktori dolgozattal? Vagy egy matematikával? Honnan tudnátok, hogy nem plágium? Nem szó szerinti, hanem csak olyan mezei plágium. Ez f@szság, már megbocsássatok.
Szerencsétlen Heisenberg kidolgozta a hermitikus operátorok mátrix-reprezentációjának matematikáját. Bele is betegedett. Mikor elkészült, szóltak neki, hogy: Ja, ismerjük, ezek pont a hermitikus mátrixok

Pedig nem volt hülye. Most mégis, mit képzeltek magatokról?
@Kutchek: ezt most nem értem, értem én, hogy itt valami nagy összeesküvésre akarsz utalni. Szóval 2010-ben Orbán telefonon megüzeni, hogy Skicc lesz a KE, és előtte megfenyegeti, hogy választhatsz mivel foglak lebuktatni 2012-ben??????
@Letícia: tudod mi eredeti gondolat a győry gábor III/III ügynök dolijában? nem? hát megmondom, az összes "ÉS"-ek a többi kitrákotty mese, langymeleg bütyökig érő pocsoly
@Szabó Zoltán fél évet kapott:

Izé, sehol nem vicceltem, te viszont nagyon szánalmasan próbálkoztál az imént, annyit szeretnék elérni, hogy ha már tűrni kell a bugyuta próbálkozásaid, legalább azt találd el, miről van épp szó. Hiába, ugye? :)
@Szabó Zoltán fél évet kapott: zolcsika, addvisszabizidet

a magyarban kimongyuk a "h"-t tehát a hermitikus még akkor is esetleg latinul vagy más latin nyelven a "h" néma

brühühühühü
@kajagugu: ezt nem igazán értem miért nekem írtad. Én nem azt mondtam, hogy a szakdolgozatok nincsenek megőrizve, és akár elő is kereshetők, csak annyit mondtam, hogy a doktori munkák miért kell, hogy teljesen nyilvánosak és hozzáférhetők legyenek.
Azért azt nehezen tudom elképzelni, hogy a szakdolgozatok tanulmányozására nagy kereslet lenne, ha valaki kutat, tanulmányt ír, vagy éppen maga is doktorit készít.
Szerintem csak most jön a java, ha van egy csepp esze buktornak.
Remélem már komplett - eddigi munkanélküli - bölcsészcsapatok verbuválódtak erre a kiváló feladatra és a teljes pártállami "tudományos" mocskot felderítik akadémikusig bezárólag és hullik majd a plágiumvád csőstől.
kitűnő precedens volt 20 évvel visszatérni az időgépben és belenézni a korabeli "tudományos2 élet pokoli bugyraiba.
Szép eredményekre számítok plágibá nyomán.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: na kopjál le rólam seggfej, már unlak.
@aritus: SP pont leszarta a tudományosság követelményeit, utána sem nézett, volt vmi halvány képzete róla, oszt kész. Utolsó pillanatig látni lehetett hogy nem érti mi a problem. Túl sokat akart rövid időn belül. Ezt úgy mondják, karrierista. Meg is kapta méltó büntetését. Más valami?
Dehogy sikerült...amikor egyes idióták arról írogatnak, hogy a jobboldali sajtó lelkiismerete sem bírta el a Schmitt botrányt és végül ideológiától mentesen az igazság mellé álltak, akkor a röhögőgörcs kerülget... Dehogyis lennének képesek ideológia mentesen gondolkodni, most sürgősen kell nekik egy komcsi disszertációt keresni (mintha Schmitt nem lenne eléggé komcsi...de az idióta Fideszesek komcsijai azok köztudottan nemzeti komcsik, ezért kincset érnek), szóval most túrja a nemzeti bulvár a ganét, a szellemileg leépült Népszabadság pedig rákontrázott természetesen. És ez a magyar sajtó szellemi krémje... :D
@aritus: amúgy nem gázabb, de látom, te sem a piaristákhoz jártál.:) Ugyanis a 10 parancsolatban az benne van, hogy ne hazudj, de az nincs benne, hogy ne légy nagyképű, hanyag, felületes idióta.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: es kit erdekel, hogy te mit unsz, csicsoka?:-)

orulok minden kellemetlen percnek amit szerezni tudok neked es a gazdaidnak:-))
@vircsaft gizi: csak annyi, hogy te ezt a védelmére próbáltad hozni, mintha az, hogy fogalma sem volt arról mit követett el, az felmentené. Erre írtam azt, hogy ez nemhogy felmneti, hanem súlyosbító körülmény.
@aritus: tahótlaníts, lebbencs, ha nem tetszik valami. De magadat okold, ha hülye maradsz!
@Szabó Zoltán fél évet kapott:

Még egy nevetséges 'mi köze bármihez'-közhely. Van még, ugye?
@vircsaft gizi: de az benne van, hogy ne tégy hamis tanúbizonyságot. Szóval te sem a piaristákhoz jártál ezek szerint, mert csak azok ismerhetik a 10 parancsolatot, akik odajártak, szerinted.
És ezenközben annak is örülnünk kell, hogy még nem dölt be a forint, mert csak 295/296 körül táncol az euróval szemben.
Nem baj, majd mindenki Erzsébet-utalvánnyal fizet mindent, miközben Matolcsyné férje ismét álmodik valami jópofa égigérő paszulyt.
@hattyú: tévedsz, a Népszabi volt az, ami közvetlenül SP lemondása után ki akarta kérni Orbán szakdolgozatát. Innen indult. Nem a népszabi kontrázott rá, hanem ő kezdte-folytatta, a jobboldali sajtó pedig rákontrázott a második balos próbálkozásra, amúgy joggal.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: akkor ketten nem tudtok magyarul...pocok a kurva anyád, nyasgem
@aritus: tudod mit, leszarom, legyen igazad, SP egy idióta, nem alkalmas, és?:) Mondjon le?:) SP! Mondj le!
@Dr. simonmondja.: akkor rugdossuk a nemzet csótányát... azt kell eltaposni... a skorpiót...

a vincenten hátha nem veszed észre a kérdésem...

helló Szájmon! helló doktorok!

mit szóltok dr zorbán diploma írásához... ("szak"dolgozat)
úgy tudtuk jogásznak tanult...

de a társadalmi szerveződés (Szolidaritás) téma az inkább azt mutatja hogy a nómenklatúra felkészítette a kamu rendszerváltásra...

mi a véleményetek dr zorbánról ? minden ok vele? tiszta? :) (költői kérdés)

a törökön egy fideszcsicska rögtön nekem esett hogy azt a Soros fizette... basszus akkor ezt a zorbánt már gyarmatosították egyszer...

akkor a soros fizette zorbán valójában az országot is gyarmatosítók kezére akarja jáccani??? azér veszi fel a hitelt? és veri szét a gazdaságot?

má nem is tudom ki az ellenség a tőkések vagy a z imperilisták?

egy biztos a zorbán egy csicska... egy megvásárolt álarc...
hejesbítek: komcsik vagy imperilisták...
"polom13 2012. április 4. 19:19
Török Zsolti meg majd kirakja a honlapjára az óvodai kifestőkönyvét.Ő kábé ott szakított az oktatási rendszerrel."

:)))
@dr. Bubó: az az ellenség, akire épp rámutat a vitézlő miniszterelnök úr. Agyatlanék ígyis-úgyis beszopják és felbüfögik, majd tőlük megtudjuk az aktuális állást. :)
@miva?: nincs neki igaza, nem tud magyarul
NSZH - Nemzeti Szakdolgozat Háború
@egyfejű: már megálmodta, az előbb linkelték, 30% ÁFA. És tegnapi hír, hogy lesz neki saját bankocskája, biztosítocskája, addig is elvan, amíg játszik a gyerek.
@Szabó Zoltán fél évet kapott:
mondd, nem vagy te ŰRHAJÓS?

vagy KÁN A KARÁBÓL? vagy valami hasonló szárított kecskeszar amint pattog járdán?
@aritus: Csak szépen megkérte:
-"Kedves Pali bátyám! A Nagy Terv, a Nemzet megmentése érdekében kifundáltunk valamit. Alig másfél év alatt kidobunk minden régi demokratikus intézményt, megcsináljuk a magunk alaptörvényét. Ehhez kellene a segítséged, illetve másfél év az életedből. Erre az időre megteszünk köztársasági elnöknek, hogy utána valaki más vigye tovább az 5 évet, hogy a következő ciklusban is a mi emberünk üljön ott.
Nyilván sokan fognak támadni. Én nem mondathatlak le, mert ciki. Csak úgy te sem mondhatsz le mert az a gyengeség jele. Keresünk valami súlytalan hibát, egy kicsit mismásolsz, hezitálsz és lemondasz.
A nőügyeid nem jók, mert mi családcentrikus keresztények vagyunk.
A kádári ügynöki múltad megint felejtős.
A NOB-on belüli korrupció eszedbe ne jusson, Budai Gyula felkötné magát!
Itt van a doktorid! Kövér Laci már kiszúrta régen. Nem is értem a ballib sajtó hogy nem harapott rá korábban. Pedig ki venné komolyan a "dr."-t a neved előtt, hogy az valódi! A szemüket kiszúrta és mégsem, balfaszok.
Na, majd Laci átküldi valakinek.
Másfél évet kérek Tőled, Pali bátyám! Elnök lehetsz, Sándor Palota, fogadások, protokoll rendezvények, utazások. Minden amit szeretsz!
Az "ügy" után meg íratunk a nevedben egy PhD-t, a következő választásokra már hős leszel!!!
-"Rendben, Viktor! De kérem még a női RSG válogatottat is. Meg valami fasza tőltötollat!"
@vircsaft gizi: mit vagy így ráhergelve Skiccre? Már lemondott:)))
@aritus: akarja a frász felmenteni! Csak a különbség köztünk az, hogy míg én látok árnyalatokat, a te fekete-fehér perspektívádat a gyűlölet és a kárörvendés fűti. Összességében persze az eredmény ugyanaz: SP nem lehetett volna dr. De a tisztánlátás tekintetében egyenrangúak azért nem vagyunk, bocs.:)
Nem egészen volt felesleges, mert jönnek majd a "szoci", libsi munkák, persze a megfelelő időben.

Mert azért azt tudjuk, hogy csókos nem csak a lemondott SP volt a kádár rendszerben és azt is, hogy van jó pár komolyabb vezető ember ott is, akiknél simán lehet sejteni, hogy diplomájuk kamu. Gondolok pld. Szekeres féle alakokra, "komoly" kisebbségi vezetőkre, stb.
@rodeo36: honnan tudod? Ott voltál? Ami tetszett, leiskolázta a sima diploma munkájával skiccpali a TF-n szerzett doktoriját!:D Én nem adnék testnevelés és egyéb könnyű tudományból doktorit. Izomagyúak, örülök, hogy a SOTE kimondta, hogy coki!

Fletó tanulmányai valóban nem túl fényesek, de tanárképzőről a közgázra váltani az nem könnyű. De nem ez számít, hanem, hogy saját maga és nem egy "néger" csinálta. Skiccpalinak szerintem egy "néger" csinálta, de nyilván ezt nem vallhatta be, mert akkor tuti elismeri, hogy köze sincs hozzá. Ciki!:D

Egyébként jelentem a Patást nem szeretem, sőt, ki nem állhatom, de el kell ismernem, hogy ügyes. És teper,dolgozik, céltudatos, amit szintén díjazok. Na de hogy hova tart vele és mi, attól egyenesen borzadok. :(
@Szabó Zoltán fél évet kapott: pontosan..

elvezem, hogy megszegyenuyltok nap mint nap, elvezem, hogy bosszanthatlak benneteket, elvezem, hogy minden egyes beszelgetessel kozelebbe es kozelebb kerultok a stroke-hoz.
szeretem a hozzad hasonlo mediamunkasokat provokalni es nagy nyilvanossag elott meggyalazni:-)

mert igy kell banni ahozzad hasonlo mocskos allatokkal, akinek a dedapja zsidokat vagonirozott, a nagyapja avos volt, az apja munkasor, te meg kis talpmnaylo gorneny, orban dagadt segget nyalod.
az ilyen fergeket meg kell belyegezni es ki kell vetni egy tisztesseges tarsadalombol:-)

korbe kell allni oket es kinevetni, az utcan rajuk mutogatni es egy percet sem hagyni nekik:-)

ez var ratok. tulfeszitettetetk a hurt.
@Kutchek: azért ennyire nem ördögi Orbán, mert egy kis felfuvalkodott kis pöcs, egy Gőgös Gúnár Gedeon.
Neki egy lojális töltőtoll kellett, ennyi. Nem gondolta tovább. Eddig mindent sértetlenül megúszott, ki tudta énekelni a szavazatokat nagyon sok emberből. Megúszta a székház ügyet, a köpönyegforgatást (liberálisból nemzeti keresztény), az apja bányáit, a kaya ibrahimot, hogy tele van a pártja "megtért" komcsikkal. Azt gondolta Skicc az ország kedvence, mert kétszeres olimpiai bajnok és olyan fess (by Boross Péter). Azt gondolta legfeljebb az értelmiséget zavarhatja, hogy egy porbafingó senki lesz a KE, és azt tudjuk mit gondol Orbán, megtámogatva Habonnyal, az értelmiségről.
Nem, most az egyszer Orbán elszámította magát. A hozzá lojális értelmiség egy része is ez ügyben ellene fordult. Nem volt itt semmi előre tervezés. Bukta van.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: pickem-pockom, ahogy így csendben elnézlek, mintha téged kerülgetne a stroke... Vagy már meg is talált? Látom, már a vagonírozásnál tartasz, és bakancstalppal a nyakadon te ábrándozol megalázásokról... Messzebb van az még, pocok, és ne kettes villamossal menj haza a kocsmából, mert még beleretteged magad a Dunába nekem...
@rodeo36: fejezd be a győrygáborozást. Amúgy egy szakdoli nem doktori, nem kellennek bele nagy újdonságok.
Engem az ügynök múlt jobban érdekelne (szerintem sokkal érdekesebb dolgok derülnének ki belőle) azért is mert (szerintem) a többi áldiplomás/áldoktoris politikus biztosan okosabban hamisította papírjait mint Schmitt aki csak bemásolta oszt jó napot
Hajtóvadászatot kell rendezni a mocskos MSZPs undorító alakok ellen akik most SP fejét lándzsára szúrva, mint valami felgerjedt sáskahad ülik (ál)győzelmi torukat. Amikor majd kiderül egy-két mocsokról, hogy SP-nél még tragikusabb körülmények között - értsd: esetleg vette - szerezte a minősítéseit (biztos, hogy vagy ilyen, ez borítékolható) akkor remélem hasonló össznépi felzúdulás lesz és nem csak akkor horgad fel a millások, meg az LMP "erkölcsi érzéke" amikor végre, hosszú idő után sikerült egy félfogást találni egy jobboldalhoz köthető politikuson, hanem akkor is ha baloldaliról derül ki hasonló dolog. Bár megjósolható: akkor nem lesz ekkora felhajtás. SP előtt fejet hajtok, mert szerintem méltó beszéddel és méltósággal távozott és a mi a legfontosabb: TÁVOZOTT, nem úgy mint MOCSKOS GAZEMBER GYURCSÁNY, aki miután kiderültek róla a veszett dolgai lazán és pofátlanul - a lelkiismeret jelenlétének MINDEN JELE NÉLKÜL - maradt.
@Kutchek: nekem továbbra is az a meggyőződésem, hogy a terveikben a jövő évi lemondás szerepelt, megrendült egészségi állapotára tekintettel. Akkor a következő kormányzati ciklus teljes időtartamára NER kompatibilis elnököt tudtak volna "kinevezni".
@vircsaft gizi: milyen fekete-fehér gyűlöletről beszélsz? Ne vetítsd Gizus rám, ami benned van.
Mit lehet azon árnyalni, hogy Skicc egy korrupt, megvehető, műveletlen tahó, aki most lebukott?
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Megszégyenülni ??
Hülye vagy Sipi ?
Szerencsétlen Fabiusnak nincs témája se már, azért ír kényszeresen.

Ahelyett hogy beismerte volna, hogy Orbán szakdolgozata kategóriákkal színvonalasabb, mint Gyurcsányé (akinek a vizsgáira is leszóltak, a szakdolgozata is csak közepes alatt van, meg a gyereke is apai segítséggel érettségizett), ahelyett itt magyarázza, hogy minek vájkálni.

Mindezt úgy magyarázza, hogy könyékig vájkált napi kétszer Schmittben és alázta ahol érte.
@Letícia: ezzel teljesen egyetértek.
@Virág et.: Mondjuk a teljesség kedvéért azt azért hozzátenném, hogy amikor a HVG előállt a konkrét vádakkal, az csak az ügy kirobbanása volt, és nem a kezdete. Az az ügy is pontosan úgy kezdődött, hogy valaki meg akarta ismerni Schmitt Pál dolgozatát, hiszen anélkül nem is tudott volna egyezéseket találni. A különbség annyi, hogy az egyetemek tanultak az esetből, és mivel az ilyesfajta figyelmet a hátuk közepére sem kívánják, inkább nem mutatják meg a dolgozatokat.
Aggódom Sipiért, már tíz perce nem folyik belőle az ácsceruzavastagságú gyűlöletgenny. Csak nem nyúlt a bőröndjéhez? ;)
@Szabó Zoltán fél évet kapott: aki egy hazug csalót véd nem érdemel mást, mint nevetést az arcába. Íme: :D
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Teljesen hülye vagy... Sipi pár kommenttel feljebb áutkámingolt, hogy beismeri, ő egy TROLL: Erre te leállsz vele diskurálni:))
Másrészt:

Horn Gyula = pufajkás gyilkos
Medgyessy = D209
Gyurcsány = Szemkilövető hazudozó, öszödi beszéd

LEMONDOTT BÁRMELYIKÜK ?????????????
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Vazze, ez tényleg homokozó! Te tényleg megragadtál ott, hogy az én apukám erősebb,. mint a tiéd?
Sajnálatos, hogy ennyi intelligenciával klaviatúra közelébe engednek.
A szart se érdekli a szakdolgozat. Pali doktorija se. Minek írogatja, hogy dr Smitt, ha nem az? Minek beszél angolul, ha nem tud? Ennek az embernek súlyos önértékelési zavara van. Elszakadt a valóságtól.
Ne legyen egy ország képviselője.
Miért veted össze egy Gyurcsánnyal? Ki ő? Egy nem létező párt nem létező országgyűlési csoportjában ül. Ki ez?
Mindig borzongással tölt el, hogy még mindig Gyurcsány az etalon a jobb oldalon.
Hozzá kell mérni? Ha Gyurcsánytól nem rosszabb, akkor az már elfogadható? Ez a szintetek? Nem egy komoly követelményrendszer.
@miva?: kemény dolog a peer-review
@aritus: az elsö reklamáció kicsit jogos,de a 2. feltételezés nem.Egy szakdogi is lehet még közérdekü is. Most pedig kapaszkodj: OV dolgozata sok mindennek jó,igy ahogy mi látjuk formailag tökéletes csak,csak :jogi szakdolgozatnak nem! Ez lehet egy kiváló politológia szakdolgozat,vagy történészi,akkor viszont csak dipl. jár érte és nem dr., tehat egy szereptévesztés tanui vagyunk, a DR. Fellegivel együtt!! Ha a Bibón ilyen lehetséges volt,akkor ez ugyanúgy csúsztatás, mint a TF- es "doktorik",tartalmilag, hiába van egy diplomára kétségtelenül elég munka benne.Ès akkor nem kell csodálkoznunk azon sem,hogy a szereptévesztö Fellegi
a fellegekben jár a hitel ügyében, próbál a citromból valamit kifacsarni, de valahogy ott ezt nem díjazzák,és az egész Bibós pereputty nem érti , miért.
Jó reggelt Magyarország.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Végre egy igazi bolsevik, ilyet is már csak mutatóba tanálni!
index.hu/belfold/2012/04/05/nyilt_levelben_vedi_jozsef_attila_szobrat_radnoti_ozvegye/
"„József Attila művészetét teljesen felesleges politikai huzavonák tárgyává tenni, az mindannyiunké, mindenkié, aki szereti a Szépet, az Értékest. Közös kincs, amit örökségként kaptunk, s kötelességünk továbbörökíteni a következőkre. Nem ismerünk olyan érvet, amely erősebb lenne ennél a kötelességnél, s amely kellő indokul szolgálna ahhoz, hogy a Magyar Országgyűlés épülete közelében emelt szobrát eltávolítsák, vagy akárcsak elmozdítsák. Jó helyen van az ott, a Dunánál"

A bolsevikek meg elvitetnék! Szép..
@kajagugu: szép kísérlet volt:) Ajaj, itt bajok lehetnek, ezek szerint remek szakdoga:)
"Magyarország homokozója, középső csoport. Nem unjátok? "

Visszanézve hány poszt született nálad a témában kissé fura a kérdés. Te most untad meg amikor az első fejezet lezárult? Amikor elővesznek másokat is akkor már unalmas? Heh..
@Könnyen elkaptuk, uram!: Úgy vélem, hogy a kétharmad retteg, még mindig, Gyurcsánytól..vagy attól,. hogy egy dekával sem különb tőle, ugyanabban rendszerben szocializálódott, ugyanazok az indíttatásaik, minden ugyanaz maradt.
Itt fennebb valaki azt írta, hogy rendszerváltás nem volt, csak a negyed-ötödrangúak beelőztek. És ez így igaz!
Amíg nem nézünk szembe magunkkal, mindig is ez marad, mint 56-ban a nyilas és Ávós meghatározás, csak most libsi és náczi felhangokkal.
Szomorú ez, nem tudunk sem szembenézni árnyainkkal, sem elhagyni őket..a nyugat meg leszarja ezeket, a gazdaságra koncentrál, van baj ott is elég, meghagynak minket a kis homokozónkba fulladni, akárki meglássa!:-(
Nahát, megéltem ezt is:))) Egyet értek eme blog mai írásával!! És teljesen igaza van amit ma ide leírt!!
természetesen vannak részek amikkel nem értek egyet, de a lényeg, hogy szánalmas ez a rugózás. Nagy baromságokat mondott Lázár is, tényleg elszámolhatna háromig míg megszólal, és ezért az egy esetért teljesen hülyeség neki menni itt az egész tudományos életnek, meg átnézni az összes szakdogát !
A ballib oldalnak meg le kell nyelnie, hogy rövid hezitálás és összevissza beszélés után Schmitt még is csak megtette azt a minimumot amit ilyen kor meg kell tenni, ettől nem lett szent meg semmi, de egy minimumot megugrott, amit Gyurcsány nem ugrott meg, mikor ekkora társadalmi felzúdulást okozott! Ez van!! Túl kell lépni ezen mindkét oldalnak, és megtanulni a leckét ebből az ügyből is!!
@Frengi:

"Én tippelek: egy hónapon belül fognak találni egy újabb másolt dolgoztatot."

Nem lesz jelentősége.

Mindig az ELSŐSÉG híre érdekli az embereket egy adott témában. Utána meredeken zuhan minden további hír szenzációértéke.

Klasszikus kérdés ezzel kapcsolatban:

"Meg tudnád nevezni azt az embert, aki MÁSODIKKÉNT lépett a Holdra?"
Az előbb megnéztem a N G - on a "Hitler- út a hatalomba" című dokumentumfilmet . Félelmetesen egybecsengenek Hiteler 22' -33' közötti lépései a 2009 - 2012 közötti Magyar eseményekkel ( persze kicsit "lájtosabban" )......félelmetesen ! ( Azt nem is tudtam eddig , hogy Hitler így nevezte politikájának a lényegét : NEMZETI EGYSÉG RENDSZERE....)
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): erre tuti, az Iparművészeti Múzeum megmentésére már nem fogja futni. :(
Ja, most már visítozik a baloldal, hogy nem kell „diploma háború”. De hát ennyire primitívek, evvel a Schmitt elleni akcióval saját maguknak ártottak. Hiszen köztudott tény, hogy a balos pártkatonák nagy részének kamu pártdiplomája van. A liberós politikusok meg be sem jártak az egyetemekre, úgy adogatták egymásnak a diplomákat elvtársi (pardon, világpolgári) barátságból. IGEN IS: vizsgálják csak a diplomákat, és takarodjon el a magyar közéletből a sok üresfejű áldiplomás balliberális álértelmiség!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Balátom, egy eu-s összeesküvés nyomaira bukkantam! A portfolió szerint az eu egyszerűsíti a cégautók regisztrációját. Ami azt jelenti, hogy nem büntetheti meg a szlovák rendszámú autósokat majdan viktor! Ez egy újabb gonosz összeesküdözödés:D
"Összességében: a távozás procedurális megvalósítása is méltó volt egész "országlásához", tényleg csak egy picike helyesírási hiba hiányzik.

Az meg, hogy Schmitt Pál az aláírása szerint sima Schmitt Pál, s nem doktor, rendben van. Nagyon is."

poldi.blog.hu/2012/04/04/schmitt_lemondas_nyelvtanilag_stimmel_tartalmilag_nem?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_04_05&utm_campaign=index
@Dr. simonmondja.: Ebben azért van valami. Gyurcsányba folyton bele kell menni, noha azért egyideje ő semmit nem határoz meg, sőt. Slicc meg maga keveri a döglött oroszlán-szerepbe nem nyugodva a szennyhabot maga körül, bíróságokat mindent bedobva fenyeget..

Amúgy ez a szakdolgozat valóban nem doktori, mivel tök mások az elvárások és a doktorit csalással megszerezni , azt nem elismerni - nem tudom, miért nem esik le a zemberek azon részének, akiket ez érdekel -, a magyar tudomány renoméját veszélyeztette már. Egy egyetem jóhíre , autoritása, külföldön való megítélése billegett a Slicc mérlegén.

Nem szaros szakdogák ügye.
@Kave: Úgy is van, tűzre minden bolsi (diplom(at)á)val!
Ez ennyire eccerű lenne, mi?:-(
Nem, nincs vége a dolognak. Ha elkezdtétek, fejezzük is be: Lássuk az összes fejesnek minden oldalon a diplma vagy doktori munkáját. Lássuk a maxi-foxi diplomákat. Lássunk tisztán. Azt a mércét, ami Schmittre vonatkozott, alkalmazzuk mindenkire. Ne csak akkor, amikor éppen jol jön nektek.
"Nem sikerült még eljutni a felismerésig, hogy ez a szakdolgozat háború kurvára felesleges? "

Te kurvára tudhatsz valamit Gyurcsány szakdolgozatáról, ha ennyire le akarsz beszélni arról minket, hogy foglakozzunk vele.

Lehet hogy az a címe: ezt elkúrtuk, nem kicsit hanem nagyon?
@Kave: "vizsgálják csak a diplomákat, és takarodjon el a magyar közéletből a sok üresfejű áldiplomás balliberális álértelmiség! "
Tipikus esete vagy a balnaci értelmiségnek. Ne az álldiplomások takarodjanak el a közéletből, hanem a ballibsik.
@Szélmalomharcos: Hű, szerintem most keress picológust, mert a csalódás, hogy nem ez a címe, és nem tudtok belekötni biztos eperjes mellé juttat.
@aritus: Hajrá, kiderült végre a király/???/ meztelen, azon belül kurva randa, bibircsókos és undor a teste. Nem fedi semmilyen palást, hermelin,amit magára hazudott. Igen, ha az értelmiség felemeli a fejét, akkor annak van jelentősége, akárki nézi is le a szellemi melót.

Rektortól a "kis" középiskolai tanárig végig kell vinni ezt a lázadást, mert ez példát ad másoknak is. Pedig az ő vékony kenyerükről szól ez, a mindennapi megélhetésükről,ahogy a tévéseknél is a negyedik hónapja tartó sztrájk, mert őket is kibaszták a hóra az első ellenkezésüknél. Szóval van vesztenivaló, ha valaki nem nyal be. Mert azóta nekik se fizu, se semmi.
De kell, mert mégis arról szól ez, hogy nem lehet már mindent lenyomni a torkokon üres vagy fenyegető rizsákkal, van méltósága sokat alázottakban is.

És Rodeo meg Bartus fikázhatja onnan a biztonságos messziből ezt kis lépésként, de ez ma és itt nagy dolog.
Abba bukott bele, hogy egyre bőszebben hazudozott. Senki se bolygatta volna, ha nem hazudja azt, hogy filozófiatörténetből doktorált a Testnevelési Egyetemen. A hülye.
@dr kíváncsivagyok:

Nemzeti Egység Pártja
Nemzeti Egység Szervezet
Nemzeti Munkaterv

Honnan annyira ismerős?

Gömbös Gyulától:

www.bibl.u-szeged.hu/ha/kormanyok/gombos/32_36.html

" Fő célként "az öncélú nemzeti állam" létrehozását és a társadalmi jólét megteremtését tűzte ki, ami a külpolitikában revíziót, a belpolitikában pedig korporatív - az osztályellentéteket feloldó - antikapitalizmust jelentett. Ennek érdekében erős kormányzatot, az állam intézményeinek racionalizálását, titkos választásokat, új típusú gazdaság- és kultúrpolitikát, hitelt, illetményrendezést, munkaalkalmat, földreformot, illetőleg szociális gondoskodást ígért. Egységes, kormányzata mögé felsorakozó társadalomról vizionált, amelyben a homogén nemzeti társadalom megteremtése szükségszerűen vonta volna maga után az eltérő csoportok érdekeit reprezentáló parlamentarizmus felszámolását és az "egységes magyar világnézet" - hogy ezen mit ért, azt pontosan nem fogalmazta meg - kialakítását. "

*

"Gömbös szűkebb bázisa: az úri középosztály, a közhivatalnokok, a tisztikar és az értelmiség egy része (amely elégedetlen volt helyzetével). Politikai programja sommásan összefoglalva - a nyílt tekintélyuralmi állam kiépítése, a parlament kiiktatása és a rendeleti úton való kormányzás általános gyakorlattá tétele, különleges hatalom a "vezéri" szerepkört betöltő (de nem vezér!) miniszterelnök számára, a meglévő szabadságjogok további korlátozása; s végül a polgári és a szociáldemokrata ellenzék eltávolítása a politikai életből."

*

"Gömböst és híveit alapjában véve az a dzsentroid mentalitás jellemezte, amely éppúgy szemben állt a Bethlen és Károlyi grófok nagyúri gőgjével, mint a kispolgári szegényparaszti, netán munkástömegekkel való szótértéssel, de még a velük való érintkezéssel is. "
@Kave:
Egyetértek. Lássuk a sok papirt. Ahogy az egyetem SP diplomáját visszavonhatta, ugy vonja vissza mindenkiét, akinek munkája nem üti meg a (ma elvárt ?) egyetemi szinvonalat. Rajta, töltsünk tiszta vizet a pohárba. Kezdetnek ez is valami. Aztán jöhet a szembenézés azzal, kik mozgtták a rendszert 89 elött stb. KEZDJÜK EL.
@Kave: "a balos pártkatonák nagy részének kamu pártdiplomája van"

Én Schmitt papírjait is bőven ezek közé sorolom, mivel akkor még az MSZMP patronáltjaként folytatta ténykedését
@Varanus: Na mi van, amíg SP-t kell lejáratni, addig jó a szakdolgozat-háború, amikor pedig Fecó, OV, többiek dolgozata kerül terítékre, akkor már fölösleges?
Hát a te szakdolid, doktorid rendben van-e? :)
Az enyémeket nyugodtan meg lehet nézni, bár úgysem érdekelnek senkit.
@a szív fészkei: Azért az nagyobb lépés lenne, ha nem névtelen bejelentések alapján vizsgálgatnák... Ennyi erővel én is felnyomhatom plágiumért a tanárt, ha kivág vizsgán?!
@dr kíváncsivagyok:
Nem minden hasonlat, ami sántit.
Miben különbözik a nemzeti egység rendszere a nemzetközi egység rendszerétöl ?
Most nem értek egyet a bloggerrel. Itt az ideje, hogy végre az összes dolog felszínre kerüljön. Azonban remélem, hogy ez nem a Budai-féle "minőségi" munka lesz amiben mindenkit csesztetnek kivéve a balnacikat, hogy ezzel politikai előnyt kovácsoljanak, hanem egy tényleg teljesen átfogó vizsgálat ahol minden oldalról kihullik a férgese.
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!: Figyelj, ez nem haszontalan terelés szerintem. amiket írtál, azt mindennap érzik az emberek a bőrükön. Ehhez most lett valami plusz azzal, hogy a hazugság végre egyszer következményekkel járt.
Ne becsüld le ezt, ez az a kavics,amit veti vagy veti a fodrozódást, sőt hullámokat. Egyben buktak, buknak majd másban is.

A tudomány emberei fellázadtak a nyilvánvaló szemétség ellen. Most az "eccerűeket" ugyan ki tartja vissza az ellen, hogy a teáltalad felsoroltak ellen lépjenek fel? Számonkérve eztis a Kedves Vezetőn, akinek csak bevittek az önhittségére egy maflást!
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

Tudsz adni egy linket Gyurcsány szakdolgozatához? Ha pedig nem akkor most miről beszélsz tulajdonképpen?
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": De látod, hogy, aki nevével vállal ma itt valamit, az effektíve fenyegetve lesz, jóformán létében. Megélhetésében mindenképp.

Én megértem,ha az emberek nem mártírnak születnek.
@R_Gábor: Félreérted. Fabius ezt az egymásra mutogatást nem akarja, nem azt, hogy ne lehessen megismerni. Ha nem is állunk neki cincálni jobbra-balra minden képviselő, miniszter diplomamunkáját, a lehetőség legyen meg. Ez a poszt szerintem erről szól, nem arról, hogy el a kezekkel gyurcsánytól.
@dr kíváncsivagyok: Én is láttam. Engem az ragadott meg, hogy Hitlerék szándékosan felfordulást generáltak, azután bejelentkeztek rendrakásra. Világos párhuzam 2006-tól.
@vladys73-Vonajugend által kiképzett fényharcos:
akkor ki marad a politikai pályán???:)
És milyen bizottság lenne az , aki tényszerűen feltár mindent valóban??:)
@Letícia: Ritkán jársz erre. Én nem fogom elolvasni, a sajátomat is untam. :-D Orvbán legnagyobb bűne, hogy ami jó képessége volt bármire, azt iszonyú rosszra fordította és fordítja.

Hatalomtechnikáról írt - mintha azt olvastam volna erről. Na,hát más se érdekelte szaros pelenkás kora óta. Legalább megvan a kilövési pontja csodás karrierjének: mire kell az neki.
ekkorát beleszarni a ventillátorba! szegény pálinkás.
@tálca nélküli miniszter: szerintem ő írta... a szervezkedésről és a hatalom átmentéről szól... ez volt a felvételi vizsgája a párt fantomszervezetébe
@irógép: "akkor ki marad a politikai pályán???:)" Még egy pozitívum. :D Végre elzavarnánk ezeket a tetveket.

"És milyen bizottság lenne az , aki tényszerűen feltár mindent valóban??:)"
Egyetemek által felállított bizottság szerintem esélyekkel indul ezen a téren.
@G Hardy: az menjen orvoshoz, aki rosszul erzi magat..:-)

en remekul vagyok, koszonom szepen:-)
az pedig, hogy meg akarom vedeni a budos proliktol es a gumicsizmastol a magantulajdonomat, a jogaimat es szabadsagomat teljesen normalis dolog. es mivel deklaraltan ellenseg vagyok es orban deklaraltan megoli az ellensegeit, minthogy sebesulten hagyja, nekem is igy kell allnom ehhez a harchoz:-)
@Mária: Gondolom, ezt kell trikolóros melldöngetéssel és a másikok örökös, komenyistázós sértegetésével kompenzálni. Egyre vadabbul, mert körmükre ég a múltjuk.

Ha higgadtan tudnának néha együtt dolgozni az ország érdekében, akkor látszódna, hogy Orvicskéknek semmi közük a pártállamhoz. De egyre mélyebben süllyednek bele a saját trutyijukba és ezért üvöltöznek egyre hangosabban.
Már únom ezeket a "doktori" polemizálásokat. Figyelemelterelés arról a kupacról, ami emberek százezreinek, millióinak életét keseríti, azok a trv-ek, amiket válogatás, mérlegelés nélkül aláírt. Ki a fenét érdekli, hogy dr, vagy nem, amit csinált, hagyta átmenni az a tragédia, s a gerinctelenség csimborasszója.
Gondolom 1-2 hete még nem volt felesleges a szakdoli-háború, ugye, kedves Fabius.

Mert a szarkenegetésből bőven kivetted a részedet.
@a szív fészkei: nekem a regi markos-nadas-boncz kabaretrefa jut mnindi az eszembe, amikor a harom partsofor beszelget es mondja az egyik, hogy "az en fonok meg fehreterrorista volt! csak addig bujkalt a napon amig voroskatona lett belole"

ugyanaz a csurhe mas kabatban...
@G Hardy: dr. Bubó, Sipi, szívfészkei, nupapagyí napi 8-12 órában csinálják ezt. Meg se próbálj versenyezni velük...:D
@anyósnyelv: AL Caponet is "csak" adócsalás miatt sikerült lecsukni...

milliárdokat lopnak, de ezt nem tuggyuk rájuk bizonyítani...

viszont a társadalom ítéletnek van egy statáriális módja is...
nem kötik a "törvények"
@a szív fészkei:

az mán csak hab a jéghegy csúcsán, hogy a komenisták ippeg most verik a nyálukat, hogy ezek az izék legyenek nyilvánosak, hogy ezek a izék itten belenézhessenek az akadémijába meg az izékbe, mer ha ők nem látnak beléje ezekbe az izékbe vagy szakdolgozatokba, akkor ők csorbát fognak szenvedni túrórudi fronton és akkor vesszenek a komcsik meg a gyurcsány a dobozaival együtt, mer az nem lehet, hogy annyi szív.....!
Kedves Varánusz F., a legnagyobb tisztelet hangján ellentmondanék, ha szabad.
1. / SP nem önmagába szerelmes hanem a százmilliónyi forintokba, mait ezzel bukik. (Négyévenkénti városválasztás - ha nem ugrana be azonnal.)
2./"ez a szakdolgozat háború kurvára felesleges? ..." A magamféléknek nem az. Egyértelmű alkalom a demokrácia leglényegéra felhívni a posztírásra nem, csak kommentelésre alkalmas (vállalkozó?) emberek figyelmét: a demokrácia mindaddig előzni fog minden más formát, amíg a sajtószabadság csak benne érvényesül. Egy államfő és két miniszterelnök doktorija, disszertációja, leckekönyvének fénymásolatának bemutatása semelyik más rendszerben nem lehet a pórnép számára kényszerű kötelesség. Ki olvashatta pl. Periklészét? Na, ugye.
3./ Én bármily mókás ember lennék, igyekeznék nem átbillenni a lovam túloldalára. "küszködtök vele, mint anyóka a csapágyas banyatankkal farhátakció idején..." Eddigi írásaid felett érzett örömöm miatt csak azt írom ide, hogy soha ne éld meg azt, hogy reális döntési szituációd arra szűküljön, hogy egyél-e húst, vagy a farhát helyett is kenyeret.
Él itt párszázezer ember, aki (ha olvasná e posztot) randát mondana.
Na ezzel kimerítettem a sajtószabadság és a véleményszabadság közötti kölömbséget.
rénjeim úgy röhögnek, hogy szinte mán aszt hiszem, hogy idegen nyelvet tanulnak és diplomát akarnak szerezni nyerítésbül.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Egy aljadékunk van, be kell osztani, ki mikor hová áll. Hogy mindig a pénzes oldalra, az viszont nem kétséges.
@sörtelen: Natülich nem a pórnép számara, hanem javára.
@dr kíváncsivagyok: Én is kíváncsi vagyok. Hogyan? Lett (na jó, magyar) kictitkárból liberálinternacionálé alelnök 2/3-os, vagy III/3-as többségű bolseViki? Aki aztán átigazolt Eu néppártiba? Csipetcsapatával együtt.

Vicc az egész. Bereznay Andrást és írását ajánlom közélet iránt érdeklődőknek:

www.kibulizottorszag.net/tartalom.html

Magyarázat és megoldás található, ebben a nem túl rövid, de tartalmas írásban.
@Báthory: neked a mai feladatod kitalalni, hogy kitol szarmazik a kovetkezo idezet:

"A populizmus élő klasszikusai szájában a "liberális" szó káromkodás, szitok. A liberálisok ugyanis szabadságot követelnek a népnek, hogy vállalkozhasson és választhasson. A populisták ellenben fel akarják emelni a népet... Ezért vonzódtak a populisták mindig az állam gyámkodó hatalmához"
@a szív fészkei: igen, ezeknek mindig szaros a szajuk, hogy egy masik klasszikus nevettetot, Hofit idezzem:-)
Kurvára nem vagyok kíváncsi egyetlen politikus szakdolgozatára sem! Őket aztán tényleg nem a diplomamunka alapján kell megítélni.
Vagy van jelölt a köztársasági elnöki posztra a Fidesz részéről, vagy nincs, vagy egy, vagy több.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2017_kosa_lajos_megint_hablatyolt
Kósa Lajos megint hablatyolt. Már Debrecenben is röhögnek rajta.
"Senki sem lépheti át a saját árnyékát. Ha egy politikus nem tartja magát korábban kimondott gondolataihoz, s mindig csak a pillanatnyi népszerűségre gondol, eltávolodik egykori önmagától, akkor előbb-utóbb erkölcsileg megsemmisül, kiürül, és zörögni kezd, mint a mákgubó ősszel, ha fújja a szél"

és
"Ha a választásokon csak pártok indulhatnak - amit helytelenítenék -, akkor kényszerűségből talán létre fogunk hozni egy választási pártot, amit azonban a választások után sürgősen feloszlatunk. [...] A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta szociálliberális meggyőződésűek. A Századvég című lapunknál ugyanakkor dolgoznak olyan reformkommunista szerkesztők is, mint Stumpf István és Wéber Attila. Őket változatlanul barátaimnak tartom, de egyszersmind politikai ellenfeleimnek is."
@Mária: Vajon mikortól lesz NYÍLTAN Nemzeti szocialista Párt a Fidesz ??? Mert a kommunikációja és a tettei nyíltan nemzetiszocialisták.... Erkölcsi gátja nincs, a kezdeti jobb - liberális után keresztény-nemzeti , ám már 2 éve valójában Nemzeti Szocialista ...Különösen a politikai ellenfeleivel való bánásmód ( Hitler 23' - ban nyíltan kimondta : Az ellenzéket nem legyőzni , hanem MEGSEMMISÍTENI kell !!) és még szélsőségesebbek ( itt és most a Jobbik !) bekebelezése , ami a Kisgazdákkal történtek után csak idő kérdése !!!!
Itt ugye, a ballib politikai győzelmet aratott, éspedig olymódon, hogy előásta Schmitt előéletének egy, jelen pozíciójával összeegyeztethetetlen darabját. Nincs ezzel gond, mert végsősoron akinek vaj van a fején, ne álljon a napra. Az embernek legfeljebb azon a ponton támad apró hiányérzete, hogy az ügy valójában nem erkölcsi- hanem politikai motivációjú volt. Valamiért - a fenébe, hogy lehet ez - éppen Schmitt doktorija volt az érdekes. Abból a szempontból érdekes ez, hogy azok, akik az ügy során a vasat verték, mindezt valamiféle erkölcsi ítész önkép mögül tették - miközben a valóság valami egészen másról tanúskodik.

Én azt gondolom, hogy ha valaki kiásta a csatabárdot, precedenst teremtett, akkor számoljon a következményekkel. A ballib Schmitt doktorijával precedenst teremtett arra, hogy valakit elő lehet venni a pártállami- és még jórészt a pártállam mechanizmusai közepette tett dolgai miatt. Az nem fair, hogy "csak bizonyos emberek" régi, viselt dolgai játszanak. Különösen nem, ha azok az emberek, akik hosszabb-rövidebb szálon inkább köthetők hozzánk, mint az ellenfélhez, valószínűleg nagyobb eséllyel érintettek ilyen huncutságokban, mint az ellenfél. Ha a ballib kreatívjai nem gondolták át, hogy éppenséggel a régi kommunista rendszerhez szorosan köthető emberek (...vegyük észre, a maga alkalmazkodó módján Schmitt is egy ezen emberek közül) jellemző, már régen is szállóigévé vált értéktelensége mennyire élesen válhat nyilvánvalóvá a korabeli szakdolgozataik-, diplomamunkáik és doktorijaik alapján, hát, én tényleg nagyon sajnálom.

Az pedig kifejezetten rossz szöveg, hogy homokozó így- meg homokozó úgy, ha az egyik csapat színeiben egész eddig magunk is homokoztunk.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

A populizmus élő klasszikusai szájában a "liberális" szó káromkodás, szitok.

Szerintem idézetgyüjtemény helyett az alapmüveltséget igyekezz megszerezni.

A populizmus és a liberalizmus nem is egy koordinátarendszerbe tartozik, olyan, mintha almát biciklihez hasonlítanál. Populista pont úgy lehet a liberális és a konzervatív is.
@Átvitel honvéd: nincs ballib politika..

a ballib orban viktor talalmanya a 90es evekbol, de kulonben ilyen nem letezik, mivel a liberalizmus erosen jobboldali ertekeket - az egyen szabadsaga, magantulajdon szentsege, emberi jogok - preferalja.

mellesleg azt hiszem, nem kellene erkolcsi folenyt emlegetnie egy olyan csoportnak, akik egy csalot jelolnek koztarsasagi elnoknek...
majd amikor kiderul, hogy csalo akkro nem kihatralnak mogotte, hogy oket is megvezette, hanem kiallnak a csalo mellett.
@Báthory: arra valszolj amit kerdeztem:-)

kitol ideztem? a valasz egy nev. ne suketelj, mint egyszeri rossz diak amikor nem keszult:-)
@vladys73-Vonajugend által kiképzett fényharcos:
Az egyetemen dolgozók is csak emberek különböző beállítottságokkal!
Tök mindegy mi lenne, mert jönnének újak, akik hirdetnék, hogy ők majd mindent jól csinálnak
Én konkrétan a demokráciát a liberalizmust, a szocializmust, a királyságot stb. se szeretem, semmilyen ideológiát és izmust nem szeretek már. Mindegyik rossz, mindegyikben rengeteg a hazugság.
Az ég idedobott le ebben élek, születhettem volna Észak-Korában is, akkor ott kéne élnem.
Elfogadom ami van, de nem hiszek nagyon ezekben már.
Ha az emberek becsületesek lennének, és törődnének egymással, akkor nem kéne se ideológia se izmus, működne minden!
Na , de sajnos ilyen nem lesz, ettől kezdve az ember bele van kényszerítve az állandó harcba szinte, hogy védjen vagy támadjon valakit! És mindig lesznek olyanok akik visszaélnek hatalmukkal tudásukkal legyen az király párti, demokrata, szocialista vagy liberális, tök mindegy!
Az amiben én hiszek ezen a földön, míg élek úgysem lesz sosem!
"a jobboldal nyelje le a békát,"
MILYEN JOBBOLDAL? Erre a bolsevik típusú, neo-kádárista kormánypártra gondolt vajh a cikk írója? Mert az biza nem jobb oldal, hogy magáról aztat mondja! Kőkemény baloldali populista, egy csipet nemzeti mázzal letakarva!
@TrueY: igen, en is orulnek ha vegre nem mocskolnak a jobboldali ideologiat a fidesszel...
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Rossz helyről idéznék?

"Egyszer már volt részünk ilyen mocskos kampányban, ahol lezsidózták és lekommunistázták az ellenzéket. Ennek azonban egyszer s mindenkorra vége, ezt mégegyszer nem engedheti meg magának az MDF."

Nem hát, csak Kövér "Köteles" Laca, úgy-e?

"Ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan rendezni. Olyan polgári liberális kormány, amely... nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali etatista gazdaságpolitika csábításának. Csak egy ilyen liberális kormány látszik alkalmasnak arra, hogy megértesse a polgárokkal, hogy a privatizáció lehetőség, hogy meggyőzze őket arról, hogy minden olyannyira várt intézkedés - legyen szó nyugdíjról, gyedről, családi pótlékról, munkanélküli-segélyről - csak akkor lehetséges, ha előteremtjük hozzá a szükséges pénzt. Márpedig pénz csak piacgazdaságban terem, pénz és piac pedig nincs a pénzforgatáshoz értő vállalkozók, tőkések nélkül... Hangulatkeltés folyik a bankárok, a bankok, a pénztőke és a nemzetközi pénzügyi intézmények ellen... Egy liberális kormány képes lesz arra, hogy kíméletlenül szembeszálljon az... idegengyűlölettel..."

Egy liberális igen, de Ti?
Debrecen első embere: „a Fidesznek vagy van jelöltje, vagy nincs, vagy egy, vagy több”
www.vagy.hu//tartalom/cikk/2017_kosa_lajos_megint_hablatyolt
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Az a szomorú, hogy a mai politikai palettán az LMP a legjobboldalibb, de az is csak azért, mert rólunk nem lehet tudni, hogy mik... :)
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

"a ballib orban viktor talalmanya a 90es evekbol, de kulonben ilyen nem letezik, ..."

Gondolom, világos, hogy ballib címén melyik politikai csoportosulásra utaltam... nekem édesmindegy, hogy hogyan címkézzük, azt gondolom, hogy a mondandóm lényegének ehhez vajmi kevés köze volt...

"mellesleg azt hiszem, nem kellene erkolcsi folenyt emlegetnie egy olyan csoportnak, akik egy csalot jelolnek koztarsasagi elnoknek..."

Mellesleg nem hiszem, hogy ilyenről szó esett.

Ha arra gondolsz, amit arról mondtam, hogy a "ballib" bizonyos csoportjai szignifikánsan több, régi rendszerben, pártvonalon vezető szerepet szerző embert számlálnak, és hogy a régi rendszerben fényen levők már abban a rendszerben is híresek voltak az értéktelenségükről (kontraszelektált, jó elvtárs-alapon, pártbizottság "hátszelével", meg fél disznóval képesítést szerző "vezetők"), az nem ezt jelenti...
@TrueY: az lmp abszolut nem jobboldali..

az lmp meg az mszp-tol is balra esik.
nem nagyon tudok most jobboldali partot ebben az orszagban sajnos:-)
„Egyszerű ez, jó emberek. Mindent fel lehet emelni. Egyszerűbben: nincs lehetetlen”.

Nem hát, Un orto doxiában miden lehetséges és az ellenkezője is!
index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/05/30_szazalekos_afarol_ir_matolcsy/
Hát, én is unom már a "szakdolgozatósdit", tisztára mint a dedóban.

Tény, hogy Schmitt, a gátlástalan plagizálásával méltatlan volt a legfőbb köjogi méltóság posztra.

Bár, engem igazán érdekelne, ki volt, aki kikutatta, kinek állt érdekében Schmitten pont ilyen fgoást találni. Mert vannak emberek, akiket én sem kedvelek, de legvadabb álmomban sem jutna eszembe, hogy kutakodni kezdjek a diplomamunkájuk, stb. után, plagizált-e. Szerintem ehhez is elég defektesnek kell lenni... (Mondjuk ha lett volna vér a pucájában, akkor inkább az illető Schmitt állítólagos ügynökmúltja után kutakodhatott volna. Az még is csak szaftosabb lett volna :D).

Lemondott, lerágott gumicsont ügy lett. A nemzet bohóca távozott, hogy átadja a helyet a
"Nemzet tolla 2"-nek.

De most már tényleg unalmas, ha erre eztán rákapnak, és mint az ovisok a homokozóban, olyan szintre vedlenek le a "diplomamunkásdival".
@Átvitel honvéd: "
Ha arra gondolsz, amit arról mondtam, hogy a "ballib" bizonyos csoportjai szignifikánsan több, régi rendszerben, pártvonalon vezető szerepet szerző embert számlálnak, "

ez hazugasag:-)

ha veletlenul tobb is lenne - ami mar erosen ketseges, mivel az igazi nagyagyuk a kadarista fideszben ulnek, gondolom az ugynokotorveny fideszes elkaszalasa elege jelzeserteku annak, aki nem masok seggeben hordja a fejet... - a szignifikans kifejezetten hazugsag:-)

"Mellesleg nem hiszem, hogy ilyenről szó esett."

folyamatosan errol esik szo. csak annyira szocso vagy, annyira atkiabal rajtad a part, hogy fel sem fogod mit jelent amit leirsz..

amikor ugyanis arra hivatkozol, hogy "ott tobb a volt komcsi" akkor pontosan egy erkolcsi folenyt akarsz kiepiteni/megerositeni...:-)
@MSZP=MOCSOK: bár nem érdemled meg, hogy reagáljak, de úri kedvem most így tartja.
1,Az mszp-re 1994-ben úgy szavazott a többség, hogy Horn volt a listavezető (ami azt jelenti ő a min.elnök jelölt) és mindenki tudta, hogy pufajkás volt, a választási kampány ettől volt hangos. Miért is kellett volna lemondania, ha ennek ismeretében kapott a pártja többséget? (Most nem a választópolgárok minősítése a téma, tehát nem értékelem ezt.
2, Medggyesit a saját pártja megpuccsolta, ő valóban nem mondott le, de nem töltötte ki az idejét.
3, Gyurcsány végül lemondott 3 év után. Valóban, sokkal hamarabb kellett volna neki.
tehát amiket tőmondatokban állítasz, legfeljebb a 2. esetben igaz.
A valóság sokkal árnyaltabb, mintsem troll létedre álmodni lennél képes.
@Mária: Buzz Aldrin - egyébként az ő tiszteletére kapta Buzz Lightyear a nevét a Toy Storyban. És wikipédia nélkül, figyeled? :D
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Nem veszel el eléggé a rész(let)egekben!
Ott a véleményem, az idézetek az alultámasztékokok!
Alapvető szövegértési problémákkal küzdenek sokan! :)
Ráadásul - oldaltól függően - vannak, akik mindenben valami olyant látnak, ami nem feltétlenül van benne, csak a kis világnézete alapján mást el sem tud képzelni.
Alapvetően Fabius a hibás, hisz gesztust tett az elvakult narancsbolsevikok felé!
Elismerte, hogy az Orbán-féle szakdolgozat jó írás. Igaz, társadalomtudományi, bölcsész karra, de egy jogira??? :))
Ezen az elismerésen felbuzdulva, sok bolsevik széjjel élvezkedi magát és fényezi (szövegértés hiányában) a VEZÉRT. Azt az apróságot nem tetszenek észrevenni, hogy semmi eltérés nincs ezen bolsevikok és azon bolsevikok között? Azon kívül, hogy ezek az ideológiájukra ráhúztak (kb.98-tól) egy nagy népnemzetieskedő huzatot, ami alól, azért kikandikálnak az addigi egyházellenes és hasonló lólábak... 47.000 forintos középosztállyal és hasonló beteg dolgokkal szédítve a népeket. Hiteles emberek. Tényleg! :))

"1. A bolsevik típusú kommunista pártok megkülönböztető jegye s minden — nem elit jellegű — párttól elkülönítő jellemzője, hogy nem egyszerűen az azonos ideológiát elfogadó emberek összessége, hanem élcsapat. Azzal, hogy a párt élcsapatnak és az egyedül tudományos világnézet hordozójának tételezi önmagát, ezzel az átlagemberek, a munkásosztály, a társadalom fölé helyezi magát. Elitpárt jellege nem abból adódik, hogy tagjai sajátos vagyoni, műveltségi, származási előnyökkel, esetleg hatalmi pozíciókkal rendelkeznek (mint a parlamenti, műveltségi, hivatásrendi, származási elitpártok), hanem a pártra vonatkozó ideológiai tételekből következik.
2. A bolsevik típusú kommunista pártok élcsapat és ideológiai elitpárt önképe lényegileg háromirányú kizárólagossági igényen alapszik:
a) kizárólag a bolsevik típusú kommunista pártoknak van tudományosan megalapozott és adekvát ideológiájuk,
b) tudományosan megalapozott és egyedül helyes társadalom-, ember- és természetfilozófiája, tudományos rendszere. Ennek birtokában elvileg és gyakorlatilag is minden tudományos igazság mércéje a pártideológiába és pártfilozófiába ültetett magyarázórendszer és kritérium,
c) s mindezek ismeretében a bolsevik típusú kommunista párt az egyedül igazán hivatott politikai szervezet a hatalom birtoklására és gyakorlására.
3. A bolsevik típusú kommunista pártok a hatalomra kerülés és a hatalom kizárólagos birtoklása előtt egy jól szervezett kisebbség pártjai voltak. A szigorúan hierarchizált, szorosan szervezett és magabiztos öntudatú pártok a többséggel (még a túlnyomó többséggel) szemben is vállalták történelmi messianisztikus küldetésüket"

De úgy látom Fabius komoly kihívás sok embernek, hisz beteges rettegésükben sokan úgy vetődnek írására, mint gyöngytyúk a .... :D
Találóak és telitalálatok. Van is hörgés és Gyurcsányozás.
Amit alapból azért nem értek, hisz azt az okostojást egyáltalán nem védte, nem igazán szereti. Viszont narancsbolsevikok tartják magukat az alaptézishez, hogy aki a Vezérre csúnyát mond, az csak is cocikomcsibolsilibsi lehet, no meg persze zsidó. Ezeket a jelzőket persze kedvenc narancsbolsijaink tökéletesen képviselik és tüntetőleg ki is fejezik napi kommunikációjukban.
Birkáink nem nagyon szeretnek arra sem emlékezni, hogy a Liberális Internacionálé alálnoka 8 évig Orbán V. volt, amiért persze ő vállveregetést érdemel (jesszusom, csak nem a libsik európai szervezetének főfőfővezetősége?).
ÉRTEM ÉN!
No, elvek is vannak a világon! Amíg megfizetik egyeseknek. Soros bácsi addig olyan jól fizetett Viktornak... Ha mást fizetnek jobban, akkor majd lesznek másik elvek. Pénzért bármit!
Ötezresért betonozni??? Igény az lenne rá! :)
Kósa Lajos megint hablatyolt
Debrecen első embere: „a Fidesznek vagy van jelöltje, vagy nincs, vagy egy, vagy több”www.vagy.hu//tartalom/cikk/2017_kosa_lajos_megint_hablatyolt
@kajagugu: nem olvastam el Orbán szakdoliját, nem is fogom. Elhiszem amit írsz, hogy nem jogi témából írta a dolgozatát. De én nem ismerem a jogi egyetem követelményeit.
Ha abból indulok ki, hogy én pl olyan témából írtam a szakdolimat, amit az egyetemen nem is tanítottak, mivel az akkor a türt kategóriában volt, akkor lehet, hogy nekem se járna a diploma?
@debreceni.blog: Má megen, reggel is már, vagy kétszer is!
Hogy is áll most a maki?:-D
300 alatt, ez is valami!
www.youtube.com/watch?v=F2eB_TJx3R4

Ez istenkáromlás, eszelős vagy!
Gól balról. Szép szándék. Szép mozdulatsor. Szép gól. A sors kifürkészhetetlen.
indavideo.hu/profile/lehetmasapi
Más:
index.hu/belfold/2012/04/05/az_igazgato_az_irodajaba_bujt_a_szulok_elol/
"Mezőcsji Ferdinánd megint nagyot sóhajtott. „Nehéz ügy ez a cégvezetés”, gondolta. Felállt, kinézett az ablakán. A távolban hegyek homályos kontúrjait látta. Addig, szó szerint amíg a szem ellátott, ha a szövetkezeten keresztül is, de az övé volt minden föld.

Elindult. Szombat volt, derűs órákra számíthatott.

Mint minden szombaton, mióta Szépújhelyen visszaállították az első éjszaka jogát."

Szép, új velág!
miközben itt doktoroztok, a kuszaszem már harminc százalékos áfáról álmodozik, bejön az elterelés szépen
@irógép: Ez utópista gondolkodás, vagytok még páran. Álljatok össze, aztán hátha elértek valamit. :D
@vladys73-Vonajugend által kiképzett fényharcos: Utópiához elő- vagy közép pi.a is kellene.
Inkább fatalistának nevezném a hozzáállását, részemről..
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
na, menek, felkeresem munkáltatómat, hátha Gáz-kártya is lészen nála!
Vagy valami magyar, kártya legalább..
www.youtube.com/watch?v=CBJcDec5p9o

Ezt kuoni-kártyára lehessen, bizonyost!
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!:
"vannak, akik mindenben valami olyant látnak, ami nem feltétlenül van benne, csak a kis világnézete alapján mást el sem tud képzelni."
ez volt az egyetlen értelmes saját mondatod, és ebben igazad is van, jó sokszor olvasd fel saját magadnak!!!
@vladys73-Vonajugend által kiképzett fényharcos:
Mivel utópisztikus, ezért aztán nincs is értelme ezért összeállni senkivel:)
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): látszik, hogy a Kövér haverja az új igazgató, a szülőkre rendőrt hív:((( Micsoda gyáva féreg.
Remélem nem hagyják magukat, elég eltökéltnek látszanak, mivel ez egy kifejezetten jó gimi volt, nyilván sok olyan gyerek jár oda, akiknek a szülei jó érdekérvényesítő képességüek, és nagyon nem szeretnék, ha egy csipszösszeszerelő miatt leromlana az iskola színvonala.
A m.e. dolgozata sincs nagyon rendben, mert kb. 70-75 %-a idézet. Önálló gondolat meg kb. 25%. Veszem a fáradságot és kigyűjtöm pontosan. Van olyan oldal, ami 2 mondat híján tiszta idézet.
hát igen, Gyurcsány főnökötök nagy király volt a 80-as évek végén. El tudom képzelni Kisz-vezetőként az egyetem hogy mentek a dolgai.
@irógép: Attól még mert utópisztikus az amiben hiszel, még nem jelenti azt, hogy nincs értelme azért küzdeni, hogy minél közelebb kerüljél ahhoz az állapothoz amit tökéletesnek tartasz.
@nemtudodki: tiéd lehet a bölcsek köve, ha kielemzed a dolgozatát és óriási botrányt csinálsz belőle. Lehet valamelyik balos újság még fizetne is érte, bár szerintem most ők is ráállították az oknyomozó ujságíróikat, szóval iparkodjál. Persze egy dologra figyelj, hogy ez szakdoldozat, nem doktori dolgozat. A szabályok sem teljesen ugyanazok, de természetesen ez nem kell zavarja a vizsgálódókat :)
"A szakdolgozatok példányai Gyurcsány Ferenc birtokában vannak, de egyetemi évei óta már hatszor költözött, és "még mindig vannak olyan könyvei, amik Pécs óta dobozban vannak". Azaz, a szakdolgozatokat elő tudja keríteni, de ez hetekig is eltarthat."

hetekig?
hany doboza van?
Most jött a hír, hogy az egész Gyurcsány évfolyam szakdolgozata megvan Pécsett, csak fő-KISZ-es haverunk Ferenc dolgozata nincs meg, de már nem is keresik.. :DDDD

index.hu/belfold/2012/04/05/pecsen_nem_talaltak_meg_gyurcsany_szakdolgozatat/
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: de ugye tudod, hogy ha vegul megis meglesz akkor
mnagyomn magasrol fog visszaesni a szatokba amit felszartatok..?:-)

szoval ovatosan kellene unnepelni egyelore;-)
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Olyasmiről vitatkozunk, pontosabban olyasmiről trollkodsz, ami offtopic.

Ha érdekel, hogy mennyi régi pártember van még ma is az MSZP- és a belőle lett DK különféle vezető pozícióiban, a dolog roppant egyszerű: számold össze.

A mondandómhoz mindez legfeljebb annyiban kapcsolódik, hogy potenciálisan hány- és milyen politikai színekben focizó emberről lehet "esélyes" a közeljövőben kompromittáló dokumentumokat előhúzni a kalapból. Hogy igazam van-e, vagy sem, azt az idő eldönti.

Erkölcsi megfontolásokban legfeljebb arról tudnék beszélni, hogy melyik párt potenciális szavazóiban van nagyobb elvárás az adott párt ilyen dolgaival szemben. Az MSZP-ben ez sosem volt túl erős. Ha sarokpontnak tekintjük, hogy a pártállam diktatorikus, kontraszelektált és igazságtalan volt, és a rendszerváltás pártjai ebben az értelemben - mint demokratikus erők - 1990 erkölcsi győztesei, akkor nem kell hozzá sok ész belátni, hogy az állampárti utódpárt MSZP szavazóiban sosem volt túlságosan erős a klasszikus értelemben vett erkölcs "elvárása" azok felé, akiket vezetőnek kívántak. Így lehetett 1994-ben választási győztes az MSZP, így nem ártott a párt népszerűségének Horn "pufajkás voltam, na és?"-szövege- illetve a különféle mutyiügyek híre, és még sorolhatnám. Az MSZP csak azon a ponton tudott megbukni, amikor erkölcsi értelemben olyan durván elvetette a sulykot, hogy az értéktelenség már gazdasági téren is megmutatkozott, avagy a gazdasági következményeit nem lehetett letagadni. Én emlékszem, hogy 2006 őszén még olyanok védték Feri demokratikus rendszerben védhetetlen dolgait, akiket egyébként értelmes-racionális embernek tartottam. Az 1990-es rendszerváltó pártokat tekintve viszont az erkölcsi elvárás többé-kevésbé erős - vagyis erősebb, mint a volt állampárttal szemben. Meg lehet nézni, hogy hová jutott az SZDSZ rögtön az 1994-es volt pártállam-koalíció után, az MDF a "jobboldali" balfordulásával, az FKgP a maga ügyeivel... és persze azt a kérdést is fel lehet tenni, hogy Ferinek miért nem kellett lemondania, csak amikor már gazdasági értelemben abszolút tarthatatlan nem lett a helyzete, és miért kellett mégis lemondania Schmitt-nek. Ha ez nem volna feltűnő: az erkölcsi deficit folyamatosan erodálja a Fidesz táborát, és hogy a két év alatt csak annyit buktak, amennyit, az nem annak tudható be, hogy nincs erkölcsi elvárás, hanem kizárólag annak a ténynek, hogy a palettán csak olyan pártok vannak, akik vagy múltjukat-, vagy identitásukat-, és/vagy deklarált politikai programjukat tekintve nem támogathatóak.
@hagyma: Hidd el több hét az.
Elsőként mindjárt meg kellett keresni az eredetit Pécsen és eltüntetni.
Aztán meg át kell szerkeszteni asaját példányt úgy hogy publikus lehessen.
Ez rengeteg munka, hisz szinte semmi nem volt benne, mert Gyurcsány elftársnak ott át kellett menni, mert olyan szépen jelentgetett a Dialógus csoportról az MSZMP KB-nek.
Téved aki azt hiszi, hogy a szakdolgozat-háború kurvára felesleges.Nem az, hiszen a legalapvetőbb értékekhez való viszonyunk tisztázása húzódik meg a háttérbe. SP is téved, ha azt hiszi, hogy jól teszi ha izmozik.. és más is aki nem írta meg, vagy valami isten se tudja mi a nyavaját adott be, vagy be se adott.
Gondolja meg mindenki: a magyar elnök doktorija miatt a magyar tudományosság és a felsőoktatás nemzetköz elfogadottságában való bizalom rendült meg. Ez nagyobb kár, mint az, hogy SP mit írt és hogyan.. és az is tűrhetetlen skandallum, hogy GYF dolgozata felszívódott. Ha ezek után valaki külföldre pályázik ne csodálkozzék azon, ha hátrányban lesz másokkal szemben.

Mi a megoldás??? A kormánynak első koröben felül kell vizsgálnia első körben a tudományos fokozatokat és vissza kell vonni a marxista brossúra szövegeket, a párt által az elvtársaiknak adományozott fokozatokat és minden plagizált dolgozatot. Ez minden magyar állampolgárnak érdeke, hiszen a nemzetközi munkarőpiacon kerül hátrányba a honi zavaros viszonyok miatt.. Ezt a folyamatot már Kosárynak el kellett volna kezdenie, de ő minden erejét a mundér becsületére - ami már akkor sem volt - fordította.
@Átvitel honvéd: "Olyasmiről vitatkozunk, pontosabban olyasmiről trollkodsz, ami offtopic."

igazi gerinctelen fideszkommunista metodus...:-D

feldobod a temat, valaszolok ra es offtopic lesz..:-))

kisfiam, nem mindenki akkora proli mint te es a kornytezeted. nem mindenkit lehet megvezetni ilyen szar dumaval:-)

es nem nagyon erdekel, hogy minek tartasz, az az igazsag. nekem celom a veled es hozzad hasonlokkal valo eles szembenallas, a hozzatok hasopnlo bunpartolok kiszoritasa, hogy vegre egy tisztesseges orsazag epulhessen, ahol az az ember, aki amagyar alvilag fejet teszi meg belugyminiszterkent sitten rohad elete vegeig a belugyminiszterevel egyutt:-)

mert szervezett bunozi csoportoknak ez kell a sorsuk legyen. es nem kell mszpzni, szivesen odalokom mellejuk puchot, szanyit, mestarhazy dartanyant es atobbieket is. ok csak egy rivalis gang, a butabb maffiozok, akikkel kikurt az okosabb, eroszakosabb, expanzivabb szervezett bunozoi csoport.
@Kutchek: Sch. P. valami olyasmit mondott megválasztása környékén, hogy ez kábé két évre szól. Ez annyira furcsa volt, hogy azóta is emlékszem rá. És most lett értelme. Szóval az összeesküvés-elméletben van valami sztem.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): orvmányunkgyun meg van róla győződve, hogy alkoholisták vagyunk, vagy nem adunk enni a gyerekeinknek:D
@tölgyes: Ez azért nem igaz, mert smitt 92-ben csalt, nem 90 előtt. Ráadásul arra is oda kell figyelni, hogy ártatlanul ne ássuk alá olyan emberek tekintélyét, akik valamely oldalnak politikai okból elfogadhatatlan egyébként meg jó szakember aki nem palizált. Ésszel kellene csinálni, pl olyanok doktoriját felülvizsgálni akik nem azért szereztek phd-t mert tényleg ezt a területet kutatják, hanem presztízsből. ott nagyobb valószínűséggel vannak smitt pálok, mint azok között akik tényleg azzal a területtel foglalkoznak.
Ráadásul ezt a megtisztulási buzgalmat az ügynökmúlt tisztázására kellene fordítani, mint az akadémikusokat zaklatni.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: mai nagyjelenet gondolom kipipálva. Nem rossz, csak arra vigyázz, nehogy egyszer annyira beleéld magad, hogy agyvérzést kapsz.
elütöttek valakit a kereszteződésbe, most felülvizsgálják az összes kereszteződést...szuper

off:

FABIUS:
megszüntetik a gazdasági részlegeket az iskolákban, bekerül a központi rendszerben, aminek a hátulütője, hogy pályázatoknak annyi az iskolák szintjén, és sulinként minima két embert elküldenek...

tudsz erről valamit?
@irógép:
Te, mint hithû narancsbolsi, ezen komoly érvekkel aztán jól megaszondtad. Elég gyengusz az érvkészleted. Elvhû komancsként ennél többet vár tôled a Párt, az elvtársaid, a többi bolsi. De ha csak ennyi telik... :) Csak a Fidesz!
@Trompf:

Azt lássuk be kedves Tromf, és kedves agyhalottak, hogy a szakdolgozat háború nem most kezdődött Gyurcsány-Orbánnal, hanem 14 éve, dajcstomi sportminisztersége óta tart. Ahogy a sajátos doktoriba sem Plagi bukott bele először, hanem Salgótarján fideszes alpolgármestere, Fenyvesi Gábor.

Az elmúlt 14 év összes közszereplője meg lett már vizsgálva minden oldalról, lett nekünk huszonötös szégyenfalunk, picsán rugdosott mindenféle oldali emberünk, de mi 14 év után is ugyanazt a kiszáradt gittet rágjuk.

fn.hir24.hu/itthon/2007/04/26/nem_diploma_kerdese_politizalas

Szerintetek hányszor lett megvizsgálva a gyurcsányorbán szakdolgozat az elmúlt 14 évben? Vajon mi derülhetne ki bármelyikről még, amire nem sikerült fényt deríteni ennyi kutatómunkával eltöltött év alatt?

De ha szerintetek még mindig nem elég, akkor nosza, folytassuk.
@tölgyes:

Ebben speciel egyetértünk. De ez éppen úgy nem fog megtörténni, ahogy az ügynöklisták sem lesznek nyilvánosak soha. Igen, pont ugyanazért.
@aritus: Haza és Haladás? Ott rajtuk kívül van még jó pár szakértő, akikkel l lehetne vezetni ezt az országot valamiféle normális jövő felé.
@Fabius: Kedves barátom! Ózd polgármester (MSZP) abba bukott bele többek közt , hogy még az érettségijét is hazudta...
@hacsaturján: Tanuljanak kukorékolni. Szemétdomb doszt van itt. Urak lehetnének.
@felebarát:

Ezt még nem hallottam. Az intézmények összevonásával és tagosításával a racionalizáláson elvileg régen túl vagyunk.

Honnan vetted ezt?
@Fabius: családból...elbocsátás...eddig két ember dolgozott egy osztályon, most fél emberre marad munka...és a többit a központból fogják intézni...

a pályázatokat helyben írták specifikusan, most központilag lesz, nem gondolok bele, ez miben befolyásolja majd az iskolák költségvetését...
@miro1:

Volt is, lesz is aki időről időre belebukik hasonlóba, és egyiket se tudom sajnálni.

De ettől még nem gondolom, hogy a spindoktorok gyurcsányorbán gittjét tovább kéne rágni.
Bocsánat az offért, de komolyan mondom a gazdaságért felelős miniszter mintha megint megbuggyant volna.
Jön a hülye Tobin adóval már megint (pénzügyi tranzakciós adó).
Az hagyján, hogy már nincsen Magyarországon pénzügyi tranzakció, amit adóztatni lehetne, mert az utolsó spekuláns is átlépte a határt valamilyen irányba tavaly év végén. Még a drótos tranzakciókat is úgy intézik, hogy elkerülje ezt a bomlott környéket.
De ő erőlteti. Mint a franciák, meg az angolok (akik már visszakoznak nagyon). Miért is? Mert a dánok bevezették a 80-as években, mire az összes pénzpiaci kereskedő Londonba költözött és 15 évi munkájukba került, mire helyre tudták állítani a károkat. Még a legelvakultabb barmok is látják, hogy ilyen adót csak egyszerre lehet bevezetni vagy az egész világon vagy az EU-ban. Utóbbi azért lenne tökéletes, mert Svájc szénné keresné magát megint, mert ugye 27 ország pénzipara kopogtatna be a határon. Szóval egységesen kéne bevezetni, de ennek apróbb akadálya, hogy akkor az egységesen beszedett manit is egységes célra kell fordítani, mert az ugye valószínűtlen, hogy mindenki a saját költségvetési lyukacskáit tömködje vele (butt plugin. Ezért nem lett egységes bankadó sem. De majd mi! Jól megsarcoljuk őket! Miközben térden állva könyörgünk külföldön minden pénzembernek, hogy nincs itt semmi baj, de hogy akarunk mi rosszat, csak lécci-lécci-lécci egyszer túráztasd erre a lédet!
@aritus: Kövért idézve: Szégyen hogy Horn a parlamentbe kerülhetett, nemhogy miniszterelnök volt...
@külföldi bankszámla: Sajnos nem te adsz tanácsot ezeknek, hanem ilyen kóttyinfitty madárijesztő-szalmaagyúak. Igen, mindenkit elmarni innen, aztán szétnézni a felperzselt tájon, miközben suhan a szolgálati Audi avagy a röpcsi Svájc felé a mentett sortolt, ilyen-olyan magávagyonunkkal. És nagyon elcsodálkozni az állapotokon: "S a nép, az istenadta nép oly boldog-e rajt/ mint akarom és a barom, melyet igába hajt?"
@felebarát:

Nem lehet központilag elbírálni milyen pályázaton elnyerhető dologra van szüksége egy adott iskolának. Az összevonás-tagosítás is csak azt szolgálta, hogy az egy területre eső iskolák kerüljenek azonos gazdasági egység irányítása alá, mert minden iskolában ilyet fenntartani felesleges. De központilag egy helyről levezényelni ezt fizikailag lehetetlen.
@miro1: Szégyen, hogy Kövér a parlamentbe kerülhetett és most az, aki. Ezt ő is tudja a lelke mélyén, azért vergődte ki magának a különberjáratú hadseregét és fingatja az újságírókat, fenyegeti a másként gondolkozó képviselőket.
@Fabius: én ezt hallottam...az biztos, hoyg a pénzekkel már nem helyben fognak bánni...mondom leépítik eme osztályokat...és a pályázatokat meg kiveszik a sulik kezéből...

én ezt tudom, vagyis hallottam, mesélték...akinek megszűnik a munka helye nyárral...
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Meg lesz az. A két hét azért kell mert a reprint utólagos gyártás azért eltart egy ideig. :)
@tölgyes: Egyetértek. Igazi civil ügynek tartom, bár nem olvastam Orbán államtudományi szakdolgozatát a civilekről.
@aritus: Amúgy mennyit érthet a joghoz, ha minden lépésével áthágja, ahogy tudja, és mit mond ilyenkor? "Jogászaink majd megmagyarázzák,oszt jónapot!" Semmi féket nem tett bele az ott eltöltött öt év, mit szabad és mit nem.
@a szív fészkei: Még mindig jobb mint a tőle balra ülők...
@felebarát: Ugyanezt hallottam kórházigazgatók vonatkozásában. Minisztériumban döntenek majd beszerzésekről, be is van szarva néhány kisebb színmagyar, kórháztechnikát gyártó cég már.
@Fabius: kérdezz utána, csak van ismerősöd
@miro1: Ízlésed téged minősít. Eléggé balra állt ő is mindaddig, amíg az volt a kifizetődő.
@aritus: Jaj te , de nem vagy egy jószándékúúúú! Hát elhívnák osztályfőnöki órára Kövért, mesélne a - nagypapa vérvonalának nyomdokán - a toi-toi-forradalmuk véres napjairul, nagyon is gazdagodnának a kölykek.
"Matolcsy kiemeli, hogy a szerző szerint le kell számolni azzal az illúzióval, hogy minden adóemelés rossz, és minden adócsökkentés jó, hiszen „ha az adócsökkentések révén nő a költségvetési deficit, akkor nő az államadósság”."
Valaki megvizsgálhatná Matolcsy úr dolgozatát is.
@vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver: Akkor meg mit cirkuszol, Vagy csak azt nem mondta neki Bulgáriából odaröffenve - amúgy mindenki azt mondja, hogy doktorija és önmaga a VB-n volt Dél-Afrikában - a főnök, hogy sárbatiprása lesz a két éve vége? Abban sem egyeztek meg,hogyan tűnik el a balfenéken, miután megvan törvényileg a módja a habzsidőzsije folytatásának?
és most komolyan nézegetni fogják egymás dolgozatát?!
ajjaj...
@miro1: Imádod ezt a gumicsontot igaz? Diplomamunka ide-oda,többet tud a gazdaságról mint kuszaszem egész minisztériuma összesen.
@doggfather: mindeközben washingtonban
elzavarták fellegit :D
@doggfather: Egészen addig, amíg valmi sötét sikátorban ki nem egyeznek, hogy az ügy tabu mindkét oldalnak.
Miképpen lepacsiztak ügynökügyben, pénzügyi érdekeltségekben, prostik, drogok és ki tudja még mi terén.
Nagyon helyes hogy gőzerővel folyik az elszámoltatás.

A liberálbolsevikes nyomoroncok tuti hogy még az óvodai rajzaikat is plagizálták a szomszéd jóravaló nemzeti pelenkástól.

Kéretik kivizsgálni.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": ez igaz, az állambiztonsági múlt feltárása leszarva, helyette itt a szakdolgozat hadművelet.
Azért ezt a Gyurcsányt az ág is húzza. Valaki kicsempészi az Öszödi beszédet, most meg a szakdolija nincs meg. Peches ember ne menjen a napra, van ez a bölcs mondás. Megfogadhatná, és visszavonulhatna, pihizhetne.
@Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport: :-DD Sőt ellopták a jórvaló igazi magyar pelusosok piros-fehér-ződ ceruzáját és azzal loptak ötletet, rajzot.
@Fabius: én meg nem, mert nem a kormány dolga a doktorik vizslatása, hanem az adott egyetemé. Ez nem pártpolitikai kérdés, ez tudománypolitikai kérdés. A mindenkori mocskos kormány csak ne tegye rá a koszos mancsát erre (is).
@a szív fészkei: Uh, összecsúsztak a sorok,nem értem hogy, de így zavaros.

Szóval Orvbán sokak szerint Dél-Afrikában vuvuzelázott (hisz egyetlen dolog a pénzen kívül ami leköti, a foci), de falból Bulgáriából küldött lapján nem írta meg Sliccének, hogyan és miként lesz az elnökséggel?
@The Lonewolf: de nem párt, így esélye sincs a parlamentbe jutni, az a baj.
@aritus: De még nő a karmuk és azzal markolnak mindent.
@felebarát: az iskolák költségvetését biztosan rosszul befolyásolja, na de a jó helyen, jó kapcsolatokkal rendelkező pártfunkcik költségvetését biztosan jól.
Ha egymás micsodáját vizsgálgatnánk, az valamivel szórakoztatóbb lenne.
@külföldi bankszámla: penig a Tobin adó nem lenne hülyeség, csak igazad van, legalább Ejrópában Ámerikában, Kanadában, Ausztráliában, Japánban stb egyszerre kellene bevezetni, és szigorúan meghatározni a célját. Az semmiképpen nem lehetne, hogy balfasz kormányok balfasz pénzügyminiszterei által okozott hiányokat csökkentsük vele.
Királyi valag közelében lenni
álmoskönyvekszerint is jó: www.femina.hu/hirhatter/atlagber_miniszterelnokseg

[..]"335 ezer forintot keresnek a "mezei" dolgozók Orbán hivatalában
A vezetők átlagbére még magasabb, közelíti a félmilliót. Az átlagfizetés Magyarországon 219 ezer forint."
@miro1: ezzel egyetértek, bár Horn aztán egész jól csinálta a dolgát. De más szégyen is megesett is. Hogy bekerült a miép, hogy bekerült a jobbik 15%-al, hogy 2/3-ot kapott a fidesz, hogy egy szervilis, pártállamból szalajtott műveletlen bunkó lehetett a KE, és végül, hogy Kövér még mindig ott pöffeszkedik.
De még sok szégyen esett meg ebben a 22 évben, asszem holnap reggelig folytathatnám.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Én sem kedvelem, de ezt a kuszaszemezést legyetek szívesek abbahagyni.

@Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport: Csak a szex, a szipu, mi lesz ennek a vége?
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "az lmp abszolut nem jobboldali."
Mondom, nem tudom, mert nem látszik, hogy mit csinálnak és milyen ideológiák jegyében. Nem is azt írtam, hogy jobb oldaliak, hanem hogy ők állnak a paletta jobb oldalán. :)

"az lmp meg az mszp-tol is balra esik."
Ebben nem vagyok biztos!

"nem nagyon tudok most jobboldali partot ebben az orszagban sajnos:-)"
Hát igen, nekem is ez a bajom!

@aritus: "DDDD"
Minek is kellene örülnünk?
Ez most bizony a kettős mérce tipikus esete ami miatt a baloldal oda került 2010-re ahova ... Orbán diplomáját nem találnák az ELTE-n mindjárt más lenne a vélemény :D
@Fabius: azért szerintem megpróbálják ezt a lehetetlen feladatot, ide a rozsdás bökőt:))) Nagyon szeretik ezek a fiúk ha mindent a központból irányíthatnak.
@TrueY: Azért LMP mint jobblibsi, érdekes gondolat, de szerencsére nem.
@a szív fészkei: fékekre a nagy embereknek nincs szüksége, csak a gyáváknak, hát nem érted? Jaj, szív, hát új világot épít nekünk I.Fülkefor!
@külföldi bankszámla: ez a gyarmattartó ötlete, nem matolcsyé...egész európában be akarják vezetni...hiába ágának ellene
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mint abban az RTL reklámban, ahol Kiss Ádám nézi irigykedve Nagy Feró koros de ezek szerint az övénél egységekkel nagyobb hímtagját a férfivizeldében?

Jó, zárjuk őket a frissen épült stadionok egyikébe, gatya le és induljon a vizslatás zárt kapuk közt. Addig is normálisabb egyedek tudnának országot vezetni,amíg ők sublerral mérik egymást.
@a szív fészkei: tartott már ofő órát Kövér elvtárs, volt róla videjó. Hát nem egy tanár a szentem, csak nyekegett, nyakogott és mondta a nagy semmit. Szegény diákok meg majd kiestek a padból nagy buzgalmukban:))
@vladys73-Vonajugend által kiképzett fényharcos: :DDDD keringett a neten egy "tudományos" grafikonja még egyetista korából, nem emlékszel? Kb ez a színvonal volt.
Szerintem nem a dolgozatát kellene megvizsgálni, hanem az elméjét.
@a szív fészkei: Szóval az ilyen egzotikusabb országokban található felsőoktatási intézmények gyakran árulnak diplomákat, (Panamában szinte mindegyik). Orvosit és mérnökit nem:)
Sőt, a szolgáltatásban az is benne van (nem viccelek), hogy ha megkeresés érkezik, hogy valóban ott tanult-e az ember, akkor:
1. természetesen igen és fogadjunk, hogy szerény is volt ugye?
-He?
-Arról nem beszélt, hogy évfolyamelső volt? Tudjuk küldeni az igazolást...
2. természetesen itt tanult, van egy régi csoporttársa, akivel tartjuk a kapcsolatot, máris adom az elérhetőségét...

Ráadásul ugye a rutinos ember nem kamu egyetemre megy, hanem "komoly" egyetemeknek vannak ilyen érdekes végzettséget adó szakai, kihelyezett oktatásai stb. Mondjuk az alapegyetem olyan alpári hírnévvel dicsekedhet, mint a magyar egyetemek (amelyekről mindenki tudja, hogy rendszernyaloncok doktorit kapnak), de azért léteznek, tehát KAPÁSBÓL nem mondható az, hogy csalás az egész.
Szóval így működik a pénzért vásárolható diplomák világa.
Ja és a szakok általában vmi nagyon elvonatkoztatott spec. dologra vonatkoznak. Mittomén gregoriánus énekre vagy kakaóbab exportra. Így egy darab könyv elolvasásával valóban szakértő lesz az ember és nem lehet buta módon csapdába csalni:)
@Kormányvédő Agyhalott Akciócsoport: DDDD, ha megengeded, ezt használni szeretném. Jóravaló nemzeti pelenkás.
@aritus: De próbálom érteni, mindjárt kiötlök valami szép falvédőre valót toi-toi témakörben!

Még itt indítottunk volna egy másik asszonysággal - mostanában eltűnt - falvédővarró bizniszt pár hónapja. Teríteni országszerte a csodás dakota/székely/habony mondásokat hozzájuk illő népieschen gemütlich hímzésekbe ojtottan. Legyen minden család falán!!!
Ilyesmikben utaznék:

Forr valami a fülkémben recece, Csak nem Orvbán szentlelkemnek rencere???

Minden dipo annyit ér a fiókban, Amennyit a megírója talonban!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: tudtam! Neked mindig csak azon jár az eszed:))) És a haza sorsa, az smafu?
@aritus: Ugye nem gondoltad komolyan, lényegében mindent külföldi kézbe játszottak a Horn kormány alatt
@felebarát: Ugyanez volt a bankadóval, csak nem tudták eldönteni, hogy mi legyen a bevétellel. Az egységes EU bankadót végül két dolog fúrta meg:
-egy kis ország, amely kitalálta, hogy szarik arra, hogy a bankadó bevételével a bajba jutott bankok számára létrehozott európai alapot kéne feltölteni, ehelyett gyorsan sarcolt és eltapsolta a pénzt.
-a svájciak kiröhögték a kezdeményezést, mert náluk, amikor a UBS bemondta az unalmast, akkor ugyanúgy ki kellett segíteni az adófizetők pénzéből. Csak félév múlva, ha jól emlékszem, akkor 24 százalékos kamatnyereséggel, sűrű bocsánatkérések mellett visszaadták a pénzt. Majd közölték az EU-val, hogy nekik pénzt hozott a krízis és örömmel várják az EU bankadó miatt odaköltöző pénzintézeteket. Ja és a rossz tapasztalatok miatt Dánia is alapból leveti a Tobin-adót. Viszont Szingapúr, meg Hongkong is helyesli, ugyanazért, mint a svájciak:)
Arról nem is szólva, hogy van erőltetjük az e-fizetést vagy adóztatjuk, a kettő egyszerre nem megy:)
@a szív fészkei:

Fogalmad sincs, ki meddig seggel a munkahelyen, miközben a Te h.ügyeidet intézi.

És ne legyél írigy!
@aritus: Nem láttam, de el tudom képzelni. :D
Egy közgáz zseni, ezért lennék kíváncsi a dolgozatára.
@TrueY: örülni bármikor bárminek lehet, de speciel azt próbáltam jelezni, hogy viccesnek találtam a megfogalmazásodat, azaz a tetszésemet fejeztem ki ilyen botor módon. Igérem többet nem teszem:))
@a szív fészkei: Ahol nem kell vizsgázni, már ha nem pénzért talált csoport társat... Meg mi az, hogy nem kell regisztrálni, ahol nem tanulok onnan nincs hivatalos diploma...
@külföldi bankszámla: Azt igaz, hogy Panamáról mindig mindenkinek azonnal a panamázás jut eszébe. Nem vagyok a gyóntatója Bokrosnak, nem tudom, miért ment oda - biztos oda volt lehetőség a baráti Panamába, és akkoriban, bárhová, csak menni innen - de az olvasható a linkemben, hogy voltak ott (szép ország, óceán meg minden), bejártak órákra mert szénné untakozták magukat és abból is profitáltak itthon. Ahogy doktorálni is otthon doktorált.

(Gondolom, azért egy értelmes ember lehetett Panamában is az egyetemen, akit érdemes volt hallgatniuk.)
@Hegseztő Hegesztő: Milyen ügyeimet intézik ott? Te többet tudsz erről ezek szerint nálamnál. Ne tartsd vissza az infóidat, légy szíves! Megöl a kíváncsiság.
@miro1: blablablabla, de unom, de unom, de unom. Ez a kűfőd, ez olyan nemzetveszejtő.
De mondandómnak nem ez volt a lényege, hanem folytatva az általad megkezdett szégyensort, hoztam példákat, hogy még mi minden szégyen az elmúlt 22 évben.
@a szív fészkei: Panama az az ország, ahol a népességhez képest a legnagyobb a bankiparban dolgozók aránya. Döbbenetesen fejlett a pénzügyi szektor, igazság szerint nagyon jó a szabályzás, van banktitok, vásárolható második útlevél, külföldi jövedelem nem adózik. Van ott mit tanulni, a diákélethez, meg ugye minden adott:
www.totalprosports.com/blog/wp-content/uploads/2009/05/panama-cricket-girls.jpg
Panama nagyon jó hely.
@aritus: Szólj, ha kell, ingyér megvarrom, bizisten! CSakkit ötöljek rá: A Magasságost szabad száröltéssel megtexilezni, (ez nem textilpetting, bár mi az?? Hülyén halok meg,hanem világosít fel valaki! Amire én gondolok - a fiatalkorom kéglitlen korszakából? ;-DD)
@a szív fészkei: fordulj Fabiushoz bizalommal, ő alkotta ezt a szót, hogy textilpetting:))) Én érteni vélem, de nem szeretném Fabius helyett magyarázni a szó jelentését.
@külföldi bankszámla: Na Tucano - Brazíliából - is megirigyelhetné a képeden látható kutatási területeket... :-DDD

Hát akkor Lajos nem élt ott rosszul, ehhez képest, igen szép, ha tényleg az egyetemi órák érdekelték és nem a lovas nők seggei.
@aritus: Komenisták, nemzetvesztők, kiárulták az országot, viszik a zsidók a fődet-vizet, levegőt, Eu gyarmatosít feszt - van még valami, amit ezek címlap esetén bevetnek érvként maguk mellett? Mert folyton ezen ugrándoznak.
Én mondtam, hogy Schmitt ügyének ez lesz a konklúziója. Kíváncsi leszek olyanok leleteire, mint mondjuk Lendvai Ildikó, vagy éppen Gyurcsány.
Az úgy nem működik, hogy addig fontos a plágium amíg Schmittet ki lehet vele lőni, mostantól meg "ez a szakdolgozat háború kurvára felesleges". Kettős mérce rémlik?
Az ombubsman szerint a közszereplőké amúgy is nyilvános kell hogy legyen.
@Fabius: Tudom, ez off, de mi az a textilpetting? Nehogy rosszul palizáljalak, ha esetleg idézem számtalan nagydoktorim egyikében, és nem is tudom, mit?
Én a volt "sport"miniszter papírjaira lennék kíváncsi
A tomiéra
@aritus: Senki se mondta hogy nincs meg. Azt mondta, hogy keresnie kell. Ha ő is olyan mint az egyik ismerősöm akkor kb 2-3 helyen is lehetnek cuccai dobozban.:) Nekem is más városban van a szakdogám, nem azzal alszom a kispárnám alatt, pedig 8 éve volt csak hogy megírtam.
Azért az sem midegy, kiről mikor derül ki hogy plagizált. Schmittről akkor amikor k.elnök volt, le kellett mondania. Gyurcsányról ha kiderül, mi lesz? Miről kell lemondania? a DK vezetésről? Messze nem akkora bukás. Persze Schmittnek ez egy jó "bezzegőis" lenne, de ettől még nem teszik vissza k.elnöknek.
@johevi: Ha gyurcsányra tudnának fogni ilyen csúfságot, akkor fellángolhatna a gyurcsányahibás-elmútnyócév kórus.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Egyenlőre elég ennyi is.

Próbáljuk már meg ne egy olyan testi fogyatékosság miatt b*sztatni amiről nem tehet.
@a szív fészkei: A fene nem jött át,pedig jó. :-(

Ez, remélem, átmegy index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/04/bankot_biztositot_kaphat_matolcsy/, érdemes megbukni, jutalmat is kap. Tényleg megvalósult Weöres Birkaiskolája.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Az mindig szól, ezért jönnek ide a kóristáik danolászni a döguncsi zümmögő kórusukat.
@Alamio:

Kettős mérce, mi? Világosan leírta feljebb, hogy ez a szar 14 éve folyik:

varanus.blog.hu/2012/04/05/a_nagy_szakdolgozat_haboru/fullcommentlist/1#c16295284

Mi nem lett ennyi idő alatt megvizsgálva Gyurcsányon vagy éppen Lendvain? A szocik sokismeretlenes szakdolgozatai napirenden voltak már, csak hajlamosak vagytok elfelejteni.
Ugyan-ugyan, azok után amit Schmitt kapott (jegyzem joggal) csak nyugodtan kapargassák meg az elvtársak szakdogáit, doktorijait is...
@a szív fészkei: Az a baj, hogy az elmúlt 2 évtized baloldali kormányai mindig álmodoztak. Semmit nem tettek le az asztalra, csak látványterveket. Tényleg nincs egy értelmes, reálisan gondolkodó ember azon az oldalon?
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Mélyen és alapvetően nem értek egyet Önnel. Sőt az a véleményem, hogy Ön még a dolgok felszinét sem fogta fel Fontos dologról van szó ezért hosszan és részletezően fogok válaszolni.
1. SP 90 után szerezte,tehát akkor más volt a helyzet.. stb. írja! Épp ez az, hogy nem volt más a helyzet. Talán emlékszik még azokra a szlogenekre, hogy a pártnak meg kell őriznie a kulturális (kultura) monopóliumát.Ez azt jelentette, hogy 1990 előtt minden döntés, a párt monopóliumát volt hivatva kifejezni. Erre nagy intézményrendszereket működtettek. Többek között az akadémiai intézményhálózatot, az egyetemeket, az OTKA-t stb. Ez nem azt jelentette, hogy itt nem történtek jó dolgok is, de a párt vigyázó ébersége ritkán lanyhult. EZ AZ INTÉZMÉNYRENDSZER NAGYJÁBÓL MÉG MA IS SÉRTETLEN, ÉRINTETLEN!!!1990 UTÁN PEDIG ALIG VOLT ÉSZLELHETŐ VÁLTOZÁS.
2.Ezzel együtt nincs különbség se jogilag se morálisan az 1990 előtt, vagy után plagizálók között. Plagizálni akkor is tilos volt, legfeljebb bizonyos esetekben kisebb volt az éberség, mint ahogy ha a párt érdeke úgy kívánta, akkor alacsonyabb az elvárási szint is megfelelt. Ilyenkor jöttek au elvtársi telefonok....Pl. Ma már idős képviselő Szalai Sándorhoz adta be nagydoktori értekezését, de Szalai -Káldor barátja, börtönviselt szocdem - megengedhette magának a luxust, hogy azt mondja: ő ezt nem engedi át.. Erre átvitték a filozófusokhoz, mert a párt tudott rugalmas is lenni:)Ott aztán elfogadták... az illető tudományos igazgató volt.. csak most képviselő.
90 utánról tudok ellenpéldát is. Az egyik tudós 88-ban beadta a nagydoktoriját, az eljárás elhúzódott 89 közepére, akkor egyhangúan maximális pontszámmal adta meg a bizottság számára a nagydoktorit... Közben megtörtént a rendszerváltás az illető miniszter lett. Az ellenzékhez tartozó politikai körök két éven át hátráltatták a minősítés kihirdetését. Korábban ilyenre nem volt példa, de mint mondtam, MÉG övék volt a politikai hatalom a tudományon belkül, hiába volt rendszerváltás.:( A miniszter becsületére legyen mondva egy mozdulatot sem tett saját érdekében. Ezért aztán az ügy egyre kínosabb lett míg szép csendben átadták a nagydoktorit.
3. Itt nincs pardon és nincs az a fajta áltekintekintély, amire Ön hivatkozik. Karl Poppert nem engedték az USA-ban habilitálni, mert nem tartották alkalmasnak a hivatkozási rendszerét. Ugyan ki vonnák egyébként kétségbe Popper kvalitásait, de volt egy elvárási szint amit nem teljesített, tehát nem taníthatott az USA-ban... Én azt gondolom, hogy a magyar tudomány érdekében ennél alább nem adhatjuk. Kutatni meg fokozat nélkül is lehet, hiszen a doktori fokozat nem nagy kutatási eredményekre adják, csak a kutatói kvalitást méri, a kutatási pályára való alkalmasságot mutatja.
4. Aztán gondoljon arra, hogy milyen felháborodás volt néhány hónapja amiatt, mert felmentettek olyan tudományos igazgatót, akinek nem volt meg az elvárt nagydoktorija..:( Vagyis az un. kultúrharcok mögött még ma is a kulturális monopólium megőrzéséért folytatot harc folyik..:( fogyó munícióval, de folyik.
@a szív fészkei:

Textilpetting hétköznapi nyelven = szárazbaszás :-)

A felek közt lévő ruhától vagy lepedőtől textil, az enyelgéstől petting, de szakdolgozatot Fabius ne írjon róla, mert az interneten nincs textil, így szerintem hibásan használta a kifejezést .-D
sine dr lecsekkoltam "All in the game yo...." 2012.04.05. 16:24:46
@johevi: Ha gyurcsányra tudnának fogni ilyen csúfságot, akkor fellángolhatna a gyurcsányahibás-elmútnyócév kórus.

Már két év eltelt, de nem találtak Gyurcsányon fogást
orbán papírjának az "előkeresése" két napig tartott...
Végre valaki, aki rájött, hogy nem volt túl szerencsés felpiszkálni ezt a plágium ügyet. Igazából kár lenne vele foglalkozni, mert politikai oldaltól független sokan vannak ilyen helyzetben. De SP-vel a baloldal precedenst teremtett. Most aztán lehet megint magyarázkodni, hogy ez most miért más (feltéve ha van aki még elhiszi...), ha esetleg visszanyal a fagyi.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na megint:))) ahogy a textilpetting szóba kerül, már ide is penderülsz:))
Ez megvolt már? :))
mandiner.hu/cikk/20120405_viktoria_akcio_lehallgattak_es_megfigyeltek_orbant_es_feleseget

Újabb legendagyártás, hogy a mindennapi gumicsontja meglegyen a plebsnek! :))
Ellenálló KISZ titkárok, nemkomcsi komcsik - ne arra figyeljünk kérem, hogy mi történik a mindennapokban, merengjünk csak a múlton!
Éljen a NARANCSBOLSEVIK PÁRTUNK ÉS ORMÁNYUNK! :)

Gyerekek... Évekig lesznek csámcsogni valók... Csak az államháztartás hiánya növekszik rendületlenül! :(
@a szív fészkei: jut eszembe, a Böszörményi úton lévő nyilas könyvesbolt becsukott, remélem tönkrement. A Körtéren is volt vmi nagyon magyar bolt, az sincs már meg. Hunniában valami jó készül?:)))
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": GYF ügyében most ott tartunk, hogy az egyetem nem rendelkezik olyan dolgozattal, amelyik feltétele a diploma kiadásának. Itt sem az alkalmasság a kérdés. Biztos képes lenni megírni GY egy szakdolit..pláne 2-esre, ami azt jelenti hogy na öreg megadjuk csak húzz el.. már ha volt ilyen dolgozat:( Most ilyen nincs. EZ AZ ÜGY MÉG SP-NÉL IS PÉLDÁTLANABB. Nem csak Gy. szempontjából, hanem az intézmény szempontjából. Milyen intézmény az, ahol nem őrzik a diplomákhoz szükséges bizonyító anyagokat:::((( Korlátlan a lehetősége a csalásnak.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": a Pécsi Egyetem mondta, hogy náluk nincs meg. Arról van papír, hogy beadta, ott volt, de most nem találják. Mindenki másét igen, aki abban az évben, azon a szakon szakdolgozott, csak az övét nem.
@házelnök: Ennyi idő kell is az előkeresés, digitalizálásra... még sürgős esetben is, hiszen a dolgozatokat nem egyszer külső raktárakban őrzik mert nincs elég hely a tárolásra.
@-- dr kotász --: "ha esetleg visszanyal a fagyi. "

de nyaljon csak vissza az a kurva fagyi.
es vigye az osszes koklert.
@tölgyes: "EZ AZ ÜGY MÉG SP-NÉL IS PÉLDÁTLANABB. "

lesz, ha bebizonyosodik..

egyelore az sp uggyel szemben itt gyanu van. sp eseteben viszont a lopas mar bebizonyosodott.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Nekik a gyanú is elég, így fel tudják mente SP-t majd szenté is avathatják. A fő, hogy ne legyen kettős mérce.
@vladys73-Vonajugend által kiképzett fényharcos: "Azért LMP mint jobblibsi, érdekes gondolat, de szerencsére nem."

Még egyszer megpróbálom álláspontomat kifejteni. Nem azt mondtam, hogy jobbos az LMP hanem azt, hogy szerintem még ők állnak a közép felé, azaz a leginkább jobbra. De mivel nem látom, hogy mit is csinálnak, ez csak érzés. ;)

@aritus: "örülni bármikor bárminek lehet,"
A kis optimista! Ez nálunk nem szokás! Aki nem sír, az gyanús! ;)

"de speciel azt próbáltam jelezni, hogy viccesnek találtam a megfogalmazásodat, azaz a tetszésemet fejeztem ki ilyen botor módon."
Már azt hittem, hogy elgépeltem valamit. De akkor csak Te értetted félre! ;)

"Igérem többet nem teszem:))"
No azé'! Nem örömködünk csak úgy, a habokra! Komoly dolgokról vannak itt szók kérem! ;)
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Az egyetem vezetése már bejelentette, hogy náluk ilyen dolgozat nincs. Az egyetem szempontjából ennél kínosabb már nem lehet..és itt nem az a kérdés csupán, hogy Gy. mit csinált, hanem az, hogy miként működik egy egyetem. Gy. baja az ő baja, de egy egyetem diplomája mit ér, ha az alapdokumentumokat nem lehet követni.??? Ez pedig nagyobb baj, mint, hogy valaki plagizált-e. Ilyen mindig volt és lesz:(, ami ellen védekezni kell.. de hogyan lehet védekezni, ha még a dokumentumokat sem őrzik meg:(
Egyébként tényleg szánalmas visszafejlődésről árulkodik OV szakdolgozata. Szellemi evolúciója során nagyjából a fa tetejére sikerült visszamásznia. De hát ez van, ha egy buborékban él az ember 25 évig.
@tölgyes:
Lesza.om nagy ívben az összes coci, komcsi, narancskomcsi kettes, vagy hármas szakdoliját.
Kaszálják el, a sok foximaxis vadparasztot, a SchmCopy féle alibidiplomákat és szélhámosokat.
Engem inkább zavar pl. egy belgyógyász, sebész kettes államvizsgája. Arról pedig max. egy másik orvostól értesülhetsz, mert azért tudják egymásról és ha jóban vagy velük, akkor segít elkerülni is... :))
Én például szívesen odaadom bárkinek a szakdolimat (programozás), a végén van 60 oldal forráskód (Clipperben írtam, megnézném, hogy hányan boldogulnának még vele, dBase adatbázisra épül), kiválóra minősítve, szóbelije is. Az egyetem könyvtárában is megvan, nekem is itt a polcomon. (Nekünk 4 példányban kellett elkészítenünk, nekem 1 van, 1 az egyetem könyvtárába, a többi hova került, lövésem sincs) :)
Az meg csak a legendagyártás része, amikor valakin a 10-20 évvel ezelőtti dolgozatait nem találják. Ismerősök páran mondták, hogy komoly gondban lennének, ha nekik kellene elővenniük a szakdolijukat, pedig saját kútfőből írták, nem vették. Valamelyik marha ismerős most buzdult neki, hogy előkeríti az egyetemről, 3 hetet mondtak neki. Nem lehet csak úgy beesnie és megkeresnie.
@TrueY: Azért a Jobbik bőven jobbra áll tőle. Az viszont igaz, hogy ő van legjobban középen. Sőt simán lehet őket baloldali középpártnak hívni.
@vladys73-Vonajugend által kiképzett fényharcos: Ez a maguk fertáján szokásos, én ugyan fel nem mentem SP-t.. mint ahogy a disszertációk felülvizsgálatát se politikai, személyi okok miatt gondolom fontosnak.Gyurcsányból már nem lesz énekes halott sem.. érdektelen, hogy ő mit csinált.. az azonban érdekes, hogy ezt a képtelen címosztásos, bratyizós tudományos közélete végre felszámolja az ország... épp azok érdekében akiknek valódi a teljesítményük.. és a mi érdekünkben, mert itt is gurulnak a milliárdok:(
Most olvastam, elég jobbos oldalon...
Most akkor, gazdasági zsenijeink, milyen mélyen szántják be a mélységi bányászbéka seggét?

"Ezek miatt kell a sorozatos megszorítás?!

Érdekes összeállítás a Facebookról, mi mindenre jut az adóforintjainkból. Matolcsy György szerint jó irányba megyünk. Ez lenne a jó irány?

851 790 793 165 Ft, azaz nyolcszázötvenegy milliárd forint „elköltéséről tájékoztat a beírás feladója, és részletezi a felhasználást is. A társadalom nagy része fel sem tudja fogni, hogy ez milyen temérdek pénz!

A Fidesz holdudvara szórakoztatja a köztévé nézőit 5 milliárd forintért. 2012. március 17. Hung-Ister Zrt. (Simicska Lajos); Show & Game Kft. (Závodszky Zoltán); Trisó Produkció Kft. (Fárbry Sándor); Megafilm Kft. (Kálomista Gábor); Strat-Comm Kft. (Borbás Mária); Spirit One Kft. (Pocsai Alex) Média.

Vitézy Dávid jóléte: a BKK költségvetése 10 milliárd 2012. március 9. BKK Irodabérlés, költségvetés.

Debreceni Stadion építése tervpályázat nélkül 12 milliárd forintért. 2012. március 7. Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós Kft. Sport

Köztársasági elnök díszőrsége: 55 millió 2012. március 6. Nemzeti Honvéd Díszegység, személyvédelem.

Budepest Szíve program szabálytalan közbeszerzési eljárásai 1,8 milliárd forintért. Büntetés EB-től. 2012. március 6. Budapest Szíve Konzorcium (Reneszánsz Kőfaragó Zrt. És Bau Holding 2000 Zrt.).

Sukoró-ügyben állami ügyvédi megbízás 1,4 milliárd 2012. március 3. Réczicza White & Case LLP Ügyvédi Iroda. Jogvédelem.

Nyolcszáz milliós bulvárkampány. 2012. március I.M.G. Inter Media Group Kft.

A Századvég kormányzati megbízásai I.: Közvélemény kutatások és tanulmányok a posta- és a MÁV-stratégiájáról, Budapest fejlesztéséről és a határon túli magyarok ügyéről. 2012 Csaknem bruttó 1 milliárd 2012. február 28. Századvég Alapítvány Közvélemény-kutatás, tanácsadás.

A Századvég kormányzati megbízásai II. Közvélemény kutatások és tanulmányok a posta- és a MÁV-stratégiájáról, Budapest fejlesztéséről és a határon túli magyarok ügyéről 2013 413 millió + 173 millió Ft 2012. február 28. Századvég Alapítvány Közvélemény-kutatás, tanácsadás

A Századvég kormányzati megbízásai III.: Közvélemény kutatások és tanulmányok a posta- és a MÁV-stratégiájáról, Budapest fejlesztéséről és a határon túli magyarok ügyéről 2014 323 millió + 188 millió Ft 2012. február 28. Századvég Alapítvány Közvélemény-kutatás, tanácsadás

Milliárdokkal tömi a Nemzetfejlesztési Minisztérium (Németh Lászlóné miniszter) a Századvág Alapítvány egyik cégét. 2,18 milliárd 2012. február 28. Strategopolis Kft. szakpolitikai kutatás és tanácsadás.

Zugló Önkormányzata a Bencsik András Demokratáját támogatja 10,5 millió forinttal. 2012. február 28. Artamondo Kft. Kommunikáció.

Giró-Szász András kormányszóvivő cégeinek milliárdos megbízás 1,06 milliárd 2012. február 1. Századvég Gazdaságkutató és a Strategopolis Stratégiai Elemző és Kommunikációs Tanácsadó Kommunikáció, tanácsadás.

A Fidesz gazdasági hátországának egyik központi vállalata egymás után nyeri, (mind a nagyobb, mind a kisebb tendereken) a milliárdos értékű közbeszerzési pályázatokat 200 milliárd Ft 2012. január KÖZGÉP és társai Építőipar

Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia, Felcsút: 3 milliárd 2011. december 15. Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány Sport.

Vörös iszap adományok lenyúlása: 1,3 milliárd 2011. november 30.

Rába részvények felvásárlása 13,4 milliárd 2011. november 11. MNV Nehézipar

Új Albert Stadion építése 12 milliárd 2011. november 7. Sport

Orbánék 13 millióért értékeltették egyéves „teljesítményüket”. 2011. november

Balatoni Mónika (a tárca háttérintézményeként működő rendezvényszervező cég, a Hungarofest kreatív és stratégiai igazgatója) Tanácsadás. Külön rákerestem, miért kapja a nagy pénzeket? www.origo.hu/itthon/20120319-balatoni-monika-tanacsadoi-szerzodese-a-kozigazgatasi-es-igazsagugyi-miniszteriumban.html

Külön érdekesség, hogy a saját teljesítményének értékeléséért is kapott hatmillió forintot a Forsense Kft.

Puskás Ferenc Stadion átépítése 30-35 milliárd 2011. november ??? Építőipar

Simicska szerencsejátéka: Szerencsejáték Zrt. Köztéri reklám (óriásplakát, stb.) 513 millió Ft 2011. november MAHIR Csoport: Publimont Kft. Reklám

Simicska szerencsejátéka: Szerencsejáték Zrt. Köztéri reklám (óriásplakát, stb.) egymilliárd Ft 2011. november MAHIR Csoport: Publimont Kft. Reklám

Festmények a kormányfényezésére 20 millió Ft 2011. november Fidesz közeli festőművészek Kultúra

Sokadik állami tendergyőzelem ugyanannak a cégnek: a vasúti szállítás népszerűsítéséért, MÁV PR kampányának szervezéséért 24,9 millió Ft 2011. október Bell and Partners Kft. Viszkei András Kommunikáció

Sokadik állami tendergyőzelem ugyanannak a Fidesz közeli cégnek: több, mint fél milliárd a jó állam megteremtését célzó kormányzati intézkedéseket közvetítéséért az emberek felé. (Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) lakossági tájékoztató kampánya) 600 millió Ft 2011. október Bell and Partners Kft. Viszkei András Kommunikáció

Fővárosi Önkormányzat által nyújtott támogatás a Vitézy-klán által kiadott Helyi Témájának 94 millió Ft 2011. október Helyi Téma

Erzsébetvárosi képviselőtestület által megszavazott támogatás a Vitézy-klán Helyi Témájának 10 millió Ft 2011. október Helyi Téma

Milliárdok a Fidesz közeli céghálónak Taninform nevű ügyviteli rendszer fejlesztéséért 24 milliárd Ft 2011. szeptember Commitment Zrt.; Ekler Gergely; Guller Zoltán; Taninform; Eduware Kft.; Uni-Veritas Consulting Kft Oktatás

KSH munkájához kapcsolódó médiakommunikációs és pr-feladatok ellátásáért százmilliók az első Orbán-kormány alatti MFB vezér cégének 177 millió Ft 2011. augusztus I.M.G. Inter Media Group Kft Kommunikáció

Budaörsi óvoda napelemes beruházás kivitelezése 21 millió Ft 2011. július E-OS Csoport (KÖZGÉP csoport)

A Fidesz cégbirodalma rámozdult az évszázad üzletére: Csongrád Megyei Önkormányzathoz tartozó több oktatási intézmény energetikai korszerűsítése 259 millió Ft 2011. július E-OS Csoport (KÖZGÉP csoport) Energetika

A Nyerges-birodalma nyerte el Szolnok városának köz- és díszvilágítási berendezések üzemeltetését (éves szerződés) 21 millió Ft 2011. július E-OS Csoport (KÖZGÉP csoport) Energetika

A Fidesz cégbirodalma rámozdult az évszázad üzletére: Lázár János városában helyi közvilágítás korszerűsítése több százmillióért. 749,5 millió Ft 2011. július E-OS Csoport (KÖZGÉP csoport)

Mol részvények vásárlása 500 milliárd 2011. június 20. Mol Kőolaj

Andy Vajna filmalapjának másfél milliárd a nemzeti filmipar megújításáért 1,625 milliárd 2011. június Magyar Nemzeti Filmalap Kultúra

Hazai filmipar jogi feltételrendszerének felmérése 9 millió Ft 2011. június Loványi és Nagy ügyvédi Iroda Jog

Egymilliárd fogászati turizmusra. 2011. május Magyar Fogászati Turizmus Programiroda Egészségügy

A Fidesz volt kabinettitkárának cége több milliót kap az OEP kommunikációs stratégiájának kidolgozásáért 19,75 millió Ft 2011. április Young and Partners Kft., Kuna Tibor Kommunikáció

A Fidesz volt kabinettitkárának cége több százmillió forintot kap a kormánytól a Hungarofest által kiírt komplex tenderre 550 millió Ft 2011. április Young and Partners Kft., Bell and Partners Kft. Kommunikáció

Újabb Fidesz közeli cég, mely a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) kiadványainak és marketing eszközeinek tervezését, előállítását végzi el. 150,9 millió Ft 2011. április Young and Partners Kft., Sprint Nyomdaipari Kft., Kuna Tibor Kommunikáció

Több, mint másfél milliárd a Fidesz holdudvarának gyorsforgalmi és közutak, illetve vasúti nyomvonalszakaszok terület-előkészítési feladatainak irányításáért 1,63 milliárd Ft 2011. április Z. I. B. Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Zrt. Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztés

Sokadik állami tendergyőzelem ugyanannak a Fidesz közeli cégnek: Új Széchenyi Tervvel kapcsolatos banki hiteltermékek bevezetési kampányának megszervezésére kiírt közbeszerzés 24,9 millió Ft 2011. március Bell and Partners Kft. Viszkei András Kommunikáció

Százmilliós üzlet Orbánnak tanácsot adni. 2011. március Vármegye Média és Kiadó Kft., Fókusz Pókusz Kft., Qualiton Alkotó, Művészetszolgáltató Kft., Győri Tibor, Benkő Szilárd, Kérdő Zsuzsa Jolán, Szapáry György, Balogh Gábor, Tellér Gyula, Hegedűs Zsuzsa, Félegyházy-Megyesy Jenő József, Völgyesi Miklós, Balsai István Tanácsadás

Marcaltői Rába-híd felújítását is az udvari beszállító, Nyerges-birodalom végezheti 632 millió Ft 2011. január KÖZGÉP, Hídépítő-csoportba tartozó A-Híd Zrt Építőipar

Sokadik állami tendergyőzelem ugyanannak a cégnek: Állami Autópálya Kezelő Zrt. három hónapos közlekedésbiztonsági társadalmi célú kampány és egy ÁAK szolgáltatásait népszerűsítő imázskampány 25 millió Ft 2011. január Bell and Partners Kft. Viszkei András Kommunikáció

Sokadik állami tendergyőzelem ugyanannak a cégnek: Pilis Parkerdő tendere: „Parkerdő természetesen 2010-2012” című pályázathoz kapcsolódó tájékoztatási feladatok elvégzése 15 millió Ft 2011. január Bell and Partners Kft. Viszkei András Kommunikáció

Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. és a MÁV Zrt. keretmegállapodás az udvari beszállító Nyerges-birodalomnak 4,56 milliárd Ft 2011. január KÖZGÉP, Hídépítő-csoportba tartozó A-Híd Zrt Építőipar

Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Tisza-híd átépítés az udvari beszállító Nyerges- birodalomnak 4,2 milliárd Ft 2011. január KÖZGÉP, Hídépítő-csoportba tartozó A-Híd Zrt Építőipar

Simicska népszerű cége nyerte a Magyar Turizmus Zrt. 2011-es tenderét 246,5 millió Ft 2010. december Mahir Magyar Hirdető Zrt. Reklám

Simicska szerencsejátéka: Szerencsejáték Zrt. „PR gyártása és közzétételért” 2010. október-november-decemberében több száz millió Ft 145 millió Ft 2010. december Mahir Magyar Hirdető Zrt. Reklám

Hipergyors közbeszerzésen ismét Simicska a győztes: az európai és ázsiai szakkiállítások komplett kivitelezéséért több százmillió (Agrármarketing Centrum) 750 millió Ft 2010. december Mahir Kiállítás- és Rendezvényszervező Kft. + 2 cég Reklám

Terror-elhárítási Központ fenntartása: 10 milliárd 2010. aug. 27. TEK Védelem

A Facebookon közzétevő sajnos nem írt rá dátumot, így nem tudjuk, mikor állította össze ezt az anyagot. Időközben valószínűleg szépen gyarapodhatott a lista… A jelszó a régi: Haverok, Buli, Hanta! A mindenkori kormányok nagyon vigyáznak arra, hogy az, aki jól jár, soha ne a kisember legyen, aki már a mindennapi létfenntartásáért vív küzdelmet.

A Sukoró-ügyből vagy lesz valami, vagy nem, de 1,4 milliárd forint (tovább növelve az eddigi kiadásokat) már kimegy ügyvédi költségre. Az elszámoltatási kormánybiztos és hivatala is emészti a milliárdokat. Jó néhány sajtótájékoztatón kívül eredményről még nem tud a közvélemény. Aki azt hitte, hogy életminősége javulni fog a nemzeti kormány idején, az nagyot csalódott, mert csak azok részesülnek a jóból, akik közel ülnek a tűzhöz.

Honnan van ennyi pénz, amikor a sajtó azzal van tele, hogy erre sincs, meg arra sincs pénz? Van itt mindenre, csak épp arra nincs, amire kell! A vonatjárat ritkításra vonatkozó javaslatot is külön pénzért csináltatták meg. Vajon a minisztériumokban az alkalmazottak akkor mire vannak? A kormányablakoknál is magas fizetésű emberek ülnek, a vezető jövedelme 1,6 millió forint. Közülük sok az álláshalmozó (egyben országgyűlési képviselő is). Nemsokára alakulnak a járási hivatalok, újabb milliárdokért!

A termelés nélkül felvett bérkiáramlásnak véget kell vetni, mert lent maradunk a gödörbe. Ha csak nem ez a cél…"
@külföldi bankszámla:

ugyanilyen módon válhacc (diploma helyett ami nem várúri rang):

Il Alfonsino de Quebra della Cagada Robelindissima Jose Maria de Belmonte Il XIV. Quagmehre Della Vaselina Vicomte y Conde

ehhez adnak kutyabőrt és egy olyan hely nevét amit a gúgli 4 év alatt sem talál meg de létezik és sok sok pecsétet rá és hozzá
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!: Azzal egyetértek, hogy a tanulmányi eredményeknek nyilvánosnak kell lennie...Nem is értem, hogy miért nem az..:( Nyilván ehhez is komoly érdekek fűzödnek... a többi leszarás stb. amit ír, az sületlenség, buta hőbörgés!:( A mondanivalójának értelmén csak ront.
@tölgyes: ez csak neked bizonyitek. dehat te egy destruktiv fideszparaszt vagy, akinek a jog csak akkor szamit, ha a sajat erdekeire tudja ki- es felhasznalni, a velemenyed eppen emiatt irrelevans.

en megvarom a hivatalos vegeredmenyt.
ha az lesz benne, hogy fleto diplomaja kamu, nem fogom kisebb lelkesedessel kovetelni a szamonkereset az ugybol kifolyolag, mint schmittplagiet.

de ez vagyok en. toled tudatosan kulonbozo es tudatosan mas ertekrendet koveto.
Már teljesült az éves hiánycél 90%-a! Totális siker!!
REKORDEREK VAGYUNK!
Hurrá éljen a szakértelem, a gazdasági zsenialitás és a PÁRT!
CSAK A FIDESZ! Bazze, ilyen ország nincs... :(
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!:

mon'tam neked te'nnap, hogy ez is része annak a 22000 milliárd forint IMF hitelnek amire kurva sürgősen szükségük lett, mert az általad itt felsorot aprópénz mellett 2 év alatt már elbaszták a 22000 milliárdot és ha nem kapják meg akkor vissza kell tenniük amit elloptak vagy önmaguknak sem tu'nnak füzetnyi

bruhahahahaha

én ezt kiszámoltam tavaly novemberben de @Pantagruel kérésére már nem teszem ki a NET-re mert amikor tavaly leközöltem nem értette senki és leszarták mert ahol a magyar számokat lát ott kuszaszemű lesz azonnal ködöslátású

a bruhahahaha tipikus esettye
@tölgyes:
Kicsit finnyásnak érzem!
Csak nem az egyoldalú politikai elkötelezettsége az oka ennek? :)
@tölgyes: "Ez a maguk fertáján szokásos"
Melyik fertály. Jobboldal?
Ki kell ábrándítsam a kettős mérce, sárdobálás a FIDESZ/MSZP-re jellemző de nagyon. Tudom ezt nehéz elviselni, de ez van.
A seggnyalás és szervilizmus diadala... :))

Alapelveket sértett

"A közszolgálati M1 2012. március 30-án interjút közölt Schmitt Pál akkori köztársasági elnökkel kisdoktori címének visszavonása kapcsán. Megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy a riporter, Obersovszky Péter az újságírói etika alapvető követelményeit megszegve, megsértette az etikus újságírói magatartás mind a négy – a tisztesség, a függetlenség, a megbízhatóság és az érzékenység – alapelvét" – írta panaszában Félix Péter, aki részletesen ismerteti, hogy a riport folyamán hol és hogyan sértette meg Obersovszky Péter ezt a négy alapelvet."

hvg.hu/itthon/20120405_obersovszky_schmitt
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!: Ez gyorsabban ment mint 4 éve.:D
Bocsánat. Ezt nem lehetett kihagyni. Jövőre azért jobban kéne iparkodni. Mi az hogy egy ilyen forradalom után 3 hónap kell hogy 90% legyen?!
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Tudod, biztosan vannak, akik jobban élnek, mint 4 éve!
VANNAK EGYESEK. Mások kevésbé.
Az elosztási arányok kissé megváltoztak, a PÁRT legnagyobb dicsőségére. A sok külföldre kivándorló meg legalább a statisztikákat nem baszarintja össze. Ők jobban élnek, mint 4 éve.
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!: igen, az tenyleg durva volt ahogy obersovszky nagy nyilvanosssag elott melytorkozta schmittet...

de ebbol ugye ugyis csak kituntetes es eloleptetes lesz...
@rodeo36:
Tényleg, mi van a vadparaszt, bolsevik hívő Várúrnak nevezett eccerivel? Nem bírja a nyelve? :)
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Vazelinnal, vagy vazelin nélkül csinálta?
Mert az talán a Kék Osztriga bárban is ritka lehet, hogy ilyen nyílt színen, kamera előtt szo.jon le valaki egy bukott, volt komcsi csicskát... :)
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!:
hahahaha sokan mások is nyugalomba vonúltak szép csendben finggal megettük

ez a @várúr nevű a legseggebb aljas galandféreg de ide nem igen gyütt csak vincenten meg a vastagbőrön és főleg a mandineren láttam de már sokkal sliccpaja és a lopás esete előtt
@a szív fészkei: Királyi valag közelében lenni
álmoskönyvekszerint is jó: www.femina.hu/hirhatter/atlagber_miniszterelnokseg

[..]"335 ezer forintot keresnek a "mezei" dolgozók Orbán hivatalában
A vezetők átlagbére még magasabb, közelíti a félmilliót. Az átlagfizetés Magyarországon 219 ezer forint."
Figyelj:

Ha elmész a Állami Múzeumba Kairóba, ott fogsz látni egy kicsi, 4000 éves faszobrot.
A szobor címe: Az írnok szobra.

Ergó: ha 4000 évvel ezelőtt, emléket emeltek egy állami alkalmazott tiszteletére, aki csak egy kicsi firkász, fogadd el az adminisztráció és a bürokrácia szükségességét és létét.

Már Napóleon megmondta: Ne harcolj a bürokrácia (adminisztráció) ellen, mert az teérted van.
Mottó: a munkát nem elégséges elvégezni, azt le is kell adminisztrálni..
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!: "Félix Péter, aki részletesen ismerteti, hogy a riport folyamán hol és hogyan sértette meg Obersovszky Péter ezt a négy alapelvet."

Minek részletesen ismertetni? Belinkeli a videót, és kész.

Erről eszembe jut egy vicc, még a létezőből:

"Józsi, mit írt a vendég a panaszkönyvbe?
Semmit, beragasztotta a bécsi szeletet."
@aritus: De ha komolyan gondolnák, akkor e mellett elindulhatnának. Az emberek szerintem vevők lennének az őszinte szóra, és így esélyük is lenne 2014-ben.
Szerintem, bár ezt lehet hogy csak én érzem így, mert én már csak egy ilyen formációra tudnék jó szívvel szavazni, az embereknek is kezd elegük lenni a felelőtlen, populista ígérgetésekből.
A Fidesz és az MSZP már bebizonyította nekik az ennek hiábavalóságát.
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!: ez nagyon jó, hogy így összeszedte valaki. Döbbenetes! És a legtöbb pénz az arra megy el, hogy valamit reklámoznak, tanulmányt írnak, perelnek (hátha sikerül gyurcsányra valamit ráhúzni).
Ennek a Viszkei Andrásnak se ártana utána nézni, ez is mindenben benne van.
És Simicska, Nyerges, Századvég, végnélkül.
Ezt most én szépen kimásolom, és terjesztem.
Hitvitákat folytatunk, hogy melyik genya kisebb genya, miközben szószerint lopják ki alólunk az országot!
@h.kovacs: "miközben itt doktoroztok, a kuszaszem már harminc százalékos áfáról álmodozik, bejön az elterelés szépen "

kit érdekel... az nem értelmiségi probléma. az proletár hiszti...

apropó legyen 50% vagy 100% azzal könnyebb számolni...
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!: ja, és a vörösiszapra közadakozásból összejött 1,3 milliárd huffal még mindig nem számoltak el, és arról vitatkozunk Orbán vagy Gyurgyány szakdolija a jobb, vagy mijafaszom.
Ez az Orbán semmibe se tud belebukni?!
Hát már mekkora gazemberséget kell elkövetnie, hogy fölhorgadjon az istenadta nép?
Erről van szó :)

Gyermeki egyszerű logika vs. közgazdászi ragaszkodás ahhoz, ami szar

A 250 ezer fontos pénzjutalommal járó Wolfson Economic Prize döntőbizottsága kedden hozta nyilvánosságra azt az öt tervet, amely a döntőbe jutott az eurózónából való rendezett távozás módját kutató versenyben. A világsajtó azonban nem az öt legjobb tervvel volt teli, hanem egy holland kisfiú egyszerű, mindössze egy oldalon vázolt tervével, amelyet százeurós ajándékutalvánnyal jutalmaztak.

A Jurre Hermans nevű holland kisfiú tízéves volt, amikor elküldte pályázatát a közgazdasági díjra. A fiú azt javasolta, hogy Görögország térjen vissza a drachmához, az adósságokat pedig a görögök által beváltott euróból fizesse ki a kormányzat. Az euró kiáramlását az országból pedig azzal oldaná meg, hogy nagy büntetésekkel sújtaná az euróikat megtartó vagy külföldre menekítő görögöket.

Micsoda logika:

1.: Nemzeti valuta, a kolhoz-pénz helyett.

2.: A lakosság által nemzeti valutára "cserélt" eurót oda hajítani az EU-nak: "Nesztek, Ti úgy is ezt szeretitek, nekünk nem kell, és most már adósaitok sem vagyunk!"

3.: Aki pedig nem engedelmeskedik a lakosságból, azt keményen deresre húzatni. Hiszen, lehet bármilyen jó egy terv, ha nem cselekszik azt a tömegek, akkor fabatkát sem ér. :)

www.hir24.hu/kulfold/2012/04/04/tizeves-fiu-megoldasa-az-euro-krizisere/
@vladys73-Vonajugend által kiképzett fényharcos: a fidesz karaktergyilkolós gépezete jól dolgozott.
De ha boli listája szélesebb körben ismert lesz (én terjeszteni fogom), akkor szerintem szarnak arra, amiket Bajnairól hazudoztak.
Pont egy ilyen unalmas, szürke menedzserre van szüksége az országnak.
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!: 2014-ben nyugodtan lehet azzal kampányolni, hogy rosszabbul élünk 56-nál.
Mindenesetre, már másnap beindult a múlthamisító gyár. Mára már tudjuk, Schmitt egy hős, államférfi, emberi nagyság, hisz rajta kívül nem mondott még le soha senki a magyar közéletben.

Kikezdték a Millát. Én nem tanultam politológiát, mondja már el nekem valaki, hogy ez a sok gyilkos, ellenségkereső, személyeskedő, megsemmisítő hadjárat elfogadható eszköz a politikában?
@Gábriel angyal: Go on, lehet persze. De a 10 éves kisfiú elfelejti, hogy a drachma kb a wc papír egy szeletkéjével egyenlő, fizetésképtelenné válna, és bekövetkezne a csőd. Nemcsak az államé, hanem a magánszektoré is.
Kérdezzük meg a görögöket melyik szimpibb nekik egy 10 éves megoldása, vagy az eu-é...
@Gábriel angyal:

Az megvan, hogy miután az eurót becserélték a frissen nyomott drachmára, az onnantól egy darab papír?
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!: szép lista, és ebben nincs is benne a gyorsan gründolt és nyerő állami mobil társaság, és sok nem látványos buli
@aritus: Én ezért támogatnám a FIDESZen belül Navracsics megerősödését. Egyikre sem szavaznék, mert mások a nézeteim, de ha rendbe tudják tenni az országot, akkor jöhetnek.
@Gábriel angyal:

Aki a magántulajdonomhoz hozzányúl, azt felrúgom a holdig. Megtettem Orbánnal mikor a nyugdíjpénzemet zsarolta, és megteszem veletek is mikor a deresről álmodoztok.

A tízévesnek meg elmagyarázom, hogy a magánvagyonom nem a kertben termett véletlenül, és aki ezt az osztályharc, egyenlőség, bele a közösbe szöveget nyomja, az olyan mint Lenin bácsi, vagyis egy kibaszott kommunista. Akkor is, ha szélsőjobbosnak álcázza magát.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Dehogy van meg, honnan lenne? Ha meg lenne nem írna ilyen hülyeséget.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

Csőd talán nem lenne, de hogy mindenki bukná minden megtakarítását, mint Argentínában, az tuti.
egy kis móka-kacagás:
hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/4/5/Mit_keres_Tulassay_Tivadar_a_WizzAirben_ER5F3C
"A két lábon járó honderű, Kerényi Imre skrupulusok nélkül lekunbélázta a teljes egyetemi szenátust, Osztie atya értékes hozzászólását pedig mottónkban idéztük, s időközben befutott a KDNP tatabányai szervezete is, Jézus szenvedéseihez hasonlítva Schmitt Pál megpróbáltatásait.

Magyar Hírlapnak kéne ahhoz lenni, hogy erre jelzőket találjunk."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: szerintem hiába való kérdés ez Gabrielnek, a drachma NEMZETI fizetőeszköz, tehát maga a boldogság, szemben az euróval, ami a rohatt idegen karvalytőke pénze, maga az ördög. Na most egérke kijaza hüje aki a boldogság helyett az ördögöt választja?
@vladys73-Vonajugend által kiképzett fényharcos: De hogy gondolod, hogy Navracsics majd rendbeteszi az országot? Kezdetektől benne van minden mocsokban, tudnia kell róla. Felemelte egyszer is a szavát? Kap egy saját egyetemet és kész. Miért akarna ő bármin is változtatni, mikor neki ilyen jó világ van.
@vladys73-Vonajugend által kiképzett fényharcos: Tiszta szerencse, hogy Orvbán megvalósíthatta a terveit. Az eredményét - ha te tán nem is - én, a családom meg még pár milliócskán érezzük a bőrünkön. Amúgy volt azért kis fideszes befekvés is a balik tervek elé, nemdebár? Hisztéria, cirkusz, népszavazósdi minden ellen...
@aritus: Ezt Bajnaira is rá lehet fogni, +próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.
@aritus: Navracsics? Hát ami jogi ámokfutáshoz asszisztált, a szakmának már ki kéne vetnie magából. Ha azok is kezdenének tökösödni, mint az orvosok.
@aritus:

Értem, hogy a közgazdászok adtak a gyereknek egy csokit, mert cuki volt, amivel sikeresen elérték, hogy egy évig azzal lesz tele minden újság, hogy "Egy tízéves kisfiú feltalálta a pénzügyi perpetuum mobilét, csak a Tudjukkik, meg a rohadt bankok"...

:(((
@aritus: Na mit láttam tegnap az Egy=one eurós boltban? Ahová járok sokszor, mert a csodás orvbáni gazdaságpolitika nemcsak engem, de sok mást is odaszorít. Amúgy teljesen korrekt árukínálatuk van, semmi gondom, kedvesek is.

Szóval a one euros!!! - ami tudjuk minek a fizetőeszköze, a legmocskosabb gyarmattartóé!! - boltban kérlek szépen árpádsávos nagymagyarországos szagosító - nem tudom, milyen ősi szittya illattal - kapható kéccáért. Nem abszurd?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Már a FB-on ez úgy interpretálódott, hogy 10 éves srác megoldotta az euróövezet válságát.
@Dr. néma bárány: Akkor most majd meg lesznek még egyszer. Amúgy valóban "elfelejtettem" - ha megtörtént. Most minden esetre más a helyzet, más az apropó.

Én ezt globálisan nézem, nem "csak" a szoci korifeusokra nézve. Ámen, a Schmitt ügy jól zárult - lesz itt még sok másik is. Én pl. elolvastam Orbán szakdogájának felét (annyira volt időm tegnap), elolvasnám én Gyurcsányét is. Ha már egyszer ombudsman anno kiadta hogy megismerhetőnek kell lennie.
@aritus: Tedd mindig hozzá aritus kérlek, ha Kerényit emlegeted, hogy a NOVEMBER HETEDIKEI ÜNNEPSÉGEKET RENDEZŐ Kerényi Imre. Legyen ez epitheton ornansa itt, jó?
@Dr. néma bárány: Az egyszeri óvodás látta jól, mikor a kérdésre, mit ünneplünk - a Kerényi is rendezte - november hetedikén, úgy szólt a válasza: azt, amikor Lenin bácsi elintézte, hogy mindenki szegény legyen.
Nyuszómuszók, na!
Amióta idejárok, írni is elkezdtem felejteni.
Majdnem azt írtam, hogy Nyuszób.szók.
:-D
@a szív fészkei: há mér nem? Én meg a Mikulástól a világbékét kérem.
@Kara kán: Nyuszómuszóka, Günter Grassnak is becsípődött, mint neked a zsidóutálata: szochalo.hu/cikkek/1167
Tudom nem az én dolgom, de ez látens buzit én már tahótlanítottam, ajánlom nektek is, jobb lesz. Érzik, hogy veszítik elfelé a hatalmukat és jönnek zülleszteni, a balnacik meg a fasiszták már csak ilyenek. :D
@vladys73-Vonajugend által kiképzett fényharcos: a tahótlanítás tényleg nagyon jó, eleinte ódzkodtam tőle, de mikor kipróbáltam, kiderült nagyszerű találmány, köszönet Fabiusnak (by Obersovszky:D)

Egy kis lazítás, szintén Örkény:
index.hu/kultur/klassz/2012/04/05/kozvelemeny-kutatas/?thx=1
itt meg egy videó a szigetszentmiklósi gimis botrányról:
hvg.hu/itthon/20120405_botrany_szigetszentmiklos
@a szív fészkei:

Pont ez a kommentem veszett el BASSZAMEG A BLOG.HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!

Na. Az, hogy a jobbikosok ennek tapsolnak, azt mutatja, hogy nemhogy a világgazdaság legalapvetőbb folyamatait, de még a több ezer éve használt PÉNZ fogalmát és funkcióját sem sikerült megérteni.
@aritus:

És ma lenne 80 éves Andrej Tarkovszkij.
Én csak annyit tudok, hogy GYF kifogja nyítni a dobozokat..
Kész vagyok:
vastagbor.blog.hu/2012/04/05/kinek_akar_artani_szajlai_csaba?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_04_05&utm_campaign=index
"Még egyszer: ez a Magyra Hírlapban jelent meg!
Az NGM-ben is olvassák szerencsére a Magyar Hírlapot, és úgy gondolták, hogy az nem megengedhető, hogy már a Magyra Hírlapban is is megkérdőjelezik az unortodox és sikeres gazdaságpolitikát! Még csak az hiányzik, hogy a saját táborban egyre több ember kezdjen gondolkodni és megkérdőjelezni a Fordítókorong és közép-európai banán irányítójának, Matolcsy Györgynek a roppant sikeres programját. Schmitt Pál után nem hiányzik az újabb "lázongás" a jobb oldalon ...

Így az NGM egy sajtóközleményt adott ki, amiben személyes Szajlai Csabát teszik helyre."
@aritus: rémes, de ezzel együtt nagyon jellemző....
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem tananyag. mongyuk, tök mindegy: a szaporodás tananyag, asse érti senki.
@Pantagruel: Én igen. Biológusdiploma, baszod. :DDD
@Pantagruel: ó, hát most igazából van amit értünk? nem hinném. csak hisszük, hogy értjük.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És a gyakorlati alkalmazás? :))) tudod az elmélet még nem sok....
:D
@Dr. néma bárány: rosszabb vagy mint a Jobbik: ők csak a dzsippókat meg a karvalyorrúakat rúgják fel az égig, te meg válogatás nélkül mindenkit, aki odanyúl, az kinyúl? szégyelld magad
@Penivaldes:

Gondolom, a bizottság tagjai is egymás után fogadják a "forró gratulációkat"...
@Penivaldes: De kérlek! Ne itt mindenki előtt...♥
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: akkó má megérte egyetemre járni :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: értem:))) tehát nem megy...
:(((((
nem hiszem, csak azért mondod, hogy .. tudodmiért!
♥♥
címlap volt, aszt csak ötszáz hsz, nagyon zsenge, tavaszi szünet van, vagy mi. a kis holland srácot óriási ötlet volt bedobni
@aritus: Könyörgöm olvassátok el az NGM sajtóközleményét, amit a balliberális magyar hírlapos gazdasági újságíró cikkére adott ki.
Bazmeg erre már tényleg nincsenek szavak, tényleg visszamentünk az időben kb 40 évet!
Ilyen mondatok vannak benne, a magyart a szocialistával kell csak lecserélni és tökéletes időutazásban lesz része a nyájas olvasónak.
"A pozitív adatok lesajnálásával a magyar emberek erőfeszítését, a magyar vállalkozók munkáját értékteleníti el – amely egy magyar újságírótól tiszteletlenség a hazájával szemben is."
Szereti a kormány a kritikát, bírja is, de csak az építőkritikát. Anyám borogass!
@Kara kán: Neked a húsvét tapsifüles, erről szól. Én ehhez nem tudok lenőni, mondd, hogy csinálod?
@aritus: Igazából minden diktatúra ugyanolyan...
Hazaáruló újságírók, imperialista bajkeverők...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: látom ám, hogy más blogokon is rendetlenkedsz. Kurva nagy ötlet a robbanó nyakörv, amit a magyaremberek szókapcsolat kiejtése aktivál:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nohát, Übesovszky aztán nem haza(pál)ruló nemde?
@aritus: Ez az átka, ha valaki otthon is meg a melóhelyen is netközelben van.

Előbb...

Utóbb...

Trollá változik. :D
@Knósszosz:

Tudod mi lenne érdekes? Egy Überszopdki interjú. Hogy mégis hogy? Miért? És ezek után, most merre? Hogy: "Fiatal voltál, kellett a pénz?"
Engem egyáltalán nem érdekelnek ezek a szakdolgozatok, de még az sem, hányan, és kik lopkodták össze a kisdoktorijukat.
Utóbbiak közül ugyanis egyik sem köztársasági elnök, és a csalás kiderítése techikailag sem lenne könnyű, és főleg nem olcsó.
Kit érdekel, hogy Gyurcsány főiskolás szakdolgozata éppen nincs meg az illetékes pécsi könyvtárban? Lehet, ellopta valamelyik jobber hőzöngő. Azoknak életcélja Gyurcsány kinyírása.
GUMICSONTOK!
nol.hu/velemeny/20120405-gumicsontok
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: te legfeljebb krokodillá, trollá soha!
@aritus:

Szajlai ahogy kihúzza nyelvét Matolcsy seggéből máris kap akkora sallert, hogy nemzetrontó perpetum mobile módra körbe tántorogja a földet :-)))

Gondolom az Überszopki hatást elkerülte volna, tán életében először. Mert eddig szinte alélt volt a gyönyörtől.
@Dr. néma bárány: és azt nem lehetne megoldani, hogy csak a nyelve lenne bent, a többi része meg szabadon vándorolna?
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: Jól értelmezem, hogy ez a közszférában dolgozókra vonatkozik?
Ha részükre automatikusan szlát nyitnak, akkor azt is láthatják, ki az aki vesz, hűséges alattvaló?
Itt van a kutya elásva:
"„Csak egyvalamiről nem hallunk semmit: hogyan állunk az unióval és az IMF-fel, holott ha nincs új hitel, jövőre behorpadunk. Alig három hét van hátra addig, hogy a kormány hiteles költségvetési programmal (megszorításokkal) vegye elejét az uniós támogatások részleges elvonásának, erről se tudunk semmit. A szavak fölröppennek, majd elszállnak. Orbán azt mondja, két hónapja ül és várja, hogy az IMF elmondja neki, mit akar, amire az IMF budapesti képviselője tapintatos, de fűszeres kritikával visszavág: a magyar kormány pontosan tudja, mit akarnak ők. Nyilván elmondták Felleginek többször is. Kövér László kijelenti, „botrányos”, hogy az IMF-tárgyalásokat politikai feltételekhez kötik. Mintha nem tudná, hogy politikai feltételeket nem az IMF, hanem az unió szab.
Navracsics „óvatosan optimista” az uniós megegyezés tárgyában, de hogy miért, az titok. Nem halljuk meg, hogy az IMF komoly részvényesei közül többen hevesen ellenzik „európaiak” kimentését,mondván, legyen ez az unió dolga. Vagyis komoly uniós „beszállás” nélkül nem lesz hitelcsomag. Nem merik kimondani, hogy az egykulcsos adórendszertől nem pörgött föl a magyar gazdaság, sőt. Azt sem, hogy a recesszió árnyékában egy ponton már kitermelhetetlen hozamok mellett finanszírozzuk magunkat a pénzpiacokon. A legnagyobb slamasztikában ülünk, s közben pirosló arccal magyarázza az egyik magyar polgár a másiknak, hogy miért Kövér volna jobb, mint Áder”
Aczél Endre
Ferencünk szakdolija nincs meg :D

Hova járt a ferigyerek?
@AKIsTUDATLAN: jaja...

nekem is van ojjan érzésem hogy a katasztrófa előtti nagy felhőtlen "Nemzeti Együtt Röhögés" (NER) részesei voltunk...

nagyon szomorú és vészterhes időszak jön... és anynira mindegy lesz kinek van vagy nincs doktorija... és hogy ki a zálamfő...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ne má!
Mit tudna felhozni mentségére?
A kényszernyalást, mint betegséget?
Ha a bíbíszí székháza előtt sétálna, lefagyna az egész wi-fi hóbelevanc, mi meg megint csengethetnénk.
Közszolgálat... mama jól van?
Az övé...
@miva?:
Ha meglesz, egy ország fogja körömrágva olvasgatni... :)
Az egyetem kettőt tutira megtart
Ha az otthoni nincs meg, az nem jelent semmit. Az a gáz, ha az egyetemen tűnik el. Én riasztottam a pöstieket, hogy nézzék meg az enyémet. Ha eltűnik, még el kell mennem politikusnak.
@miva?: de most eltűnt? pedig létezik, a tanárira 4.-est, a közgázosra kettest kapott.
@Penivaldes: na de mellik begyetemre járt?
pécsen valaki battyogjon már be az egyetemi könyvtárba!
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!: érdekes, Kiváló Magyar Élelmiszer díjazás 1998 óta van, illen sürgős lett nagy hirtelen?
www.kme.hu/termekek
@AKIsTUDATLAN: Igazad van, de ebbe mától bele lehet bukni. Ez az egyetlen ilyen dolog van kishazánkban :D
@Penivaldes: Ok, ezek szerint pécsi vagy.
Jó neked. Nagyon faja hely.
@Dr. néma bárány: és akkor most mi történt vele, mitől világosodott meg?
Bár a vastagbőr posztja nem róla, hanem az ngm reakciójáról szól.
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!: kurva jó, 2 milliárd már megint marketingra, közpénzen:((
És a "közbeszerzési" eljárásra van 9 nap. Ebből az egyik szilveszter, a másik a kijózanodás, tehát volt egy hét. ha-ha
Csak nekem az a gyanúm, hogy most mindenki mellékszálon közhírré teszi, hogy ő aztán nem is gondolta komolyan azt a NER-t?

Matolcsy cikkére gondolok hirtelen :D

Süllyedő hajó, patkányok :D

Kedves nézőink, dőljenek hátra, és élvezzék az előadást!
@aritus: nézd meg a gyorsított eljárás indokát, erről írtam feljebb
@keresztanya fabi(en): hát hiába nézem, az indokot én nem értem, csak azt a 2 milliárdot látom, ezt is hozzátesszük boli listájához.
Nem akarom én az eredeti témát uffolni, csupán azt nem értem, hogy ez az újabb (tervezett) áfakulacs dolog, senkinél nem indít be egy „mennyetekapicsába” című reflexiókényszert?
Ennyire okos a viktor? Nehogy már ez is sikerüljön neki! Rendben van, hogy palibácsi története igen fontos és egyenlőre nem lehet levenni a napirendről. Már csak ezért sem, mert nem egy piszlicsáré tyúklopásról van szó, ezt már tudják a ruandai őslakosok is. De Skicc megtette a magáét ( seggberúgták érte ); szik tranzit glórilya mundi, pont, új fejezet. Ezt rágjuk, közben meg Jön szembe velem/Veletek, a harminc százalékos áfa kulcs? Ez meg mi a bánat?
Megártott neki a hanyagságból nem hermetikusan visszazárt, erjedt narancslekvár szaga, azért vizionál ilyen baromságot? Nem vagyok közgazdász, nem értek hozzá, egyet viszont biztosan tudok: mióta az Áfa meg lett emelve, azóta olyan szintre emelkedtek az alkatrész árak, hogy nem javítanom kellene, hanem gyártani. Persze nem tudom, mekkora kereslet lenne a harminc évvel ezelőtt forgalmazott centrifugák cuppanós lábaira, de lehet, hogy most kellene belevágnom ebbe a kétségkívül nagy anyagi haszonnal kecsegtető projektbe. Ma ehhez minden feltétel adott (…)
Valaki aki ért hozzá, mondja már meg, ez megint mekkora szívás lesz?
Már a harminc százalékos adókulcsra gondolok. Biztosan azokat a termékeket fogják sújtani vele, amelyekből a legtöbb fogy. Akkor mennyi puha forintba lesz a benzin? Itt nem is érdekel már tovább, menjenek a picsába. Inkább exportáljuk a mi szagértőinket a Szkipetárok földjére, csak menjenek már innen a picsába! Persze nem akarok én kiszúrni az Albánokkal, dehogy… De ezeknek ott jó dolguk lenne. Tirana foglalt, de például állíthatnának szobrokat ezeknek a seggfejeknek az elbaszáni főtéren ( tekintettel a munkásságukra ), arrafelé ez amúgy is nagy divat volt. A Laokoón csoport fő orbán figurája, oldalán két fiával hadakozik, a gyurcsányista lernai Hüdrával. Melocco Miklós meg majd bronzba önti.
Aztán Delhusa Dzsoni, meg leperimenózza a komenistákat a Müpa díszelőadásán, függöny...
hogy ha horn nem kómában feküdne akkor
fides álamfő jelölt lenne...
ő is belülről bomlasztott mint pozsgai elftárs...

+smitt+kövér+pintér+matolcsi+martoni+orbánpapa+kövér papa+pokorniapuci stb

mostmár elhiszem hogy bomlasztottak mind mind...

ezzel a szellemi és erkölcsi színvonallal

ezek a fidest és belülről bomlasztyák... amihez érnek az szarrá vélik... szar emberek...

@miva?: igen megtagaggyák a NER-t... de lesz hazaárulózás egymásra...

álamcsőd szele üti meg őket... dr.matolcsi már kapott is Széllütést
@dr. Bubó:

Ha Horn nem kómában lenne, már feltörölte volna az országot a focistával.
Agyhalottaknak szeretettel... :))

hvg.hu/itthon/20120405_schmitt_pal_nefmi_se
"Schmitt Pál köztársasági elnök hétfőn az Országgyűlésben, napirend előtti felszólalásában jelentette be lemondását. Ezt megelőzően viszont azt közölte, hogy fellebbez a Semmelweis Egyetem szenátusának döntése ellen, amellyel a testület megvonta doktori címét. Az egyetem eljárását etikátlannak és jogszerűtlennek nevezve úgy vélte, oklevelét csak a bíróság vonhatta volna vissza.

Hétfőn Balázs Ervin, a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) elnöke azt közölte, jogszerűen járt el a Semmelweis Egyetem, kedden pedig az egyetem 117 professzora kinyilvánította: kiáll a szenátus döntése mellett. Szerdán a 127 tagtársaságot tömörítő Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége (MOTESZ) közölte: meggyőződésük, hogy az egyetemi testületek és a rektor tettei "jogosak és szükségesek voltak a magyar tudományosság hitelességének és a Semmelweis Egyetem hírnevének a megőrzéséhez és megvédelmezéséhez"."
Tényleg... A sikeres és hiteles emberünk perelni akar. Aha...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az azért, hogy pl. a végtörlesztéses mókabókából jól jönnek ki, ha megszavazzák, egyből felfogták.
@aritus: Nebassz, ez már durva! Mikor jön a láncos kutya-idióma??? Már nagyon arrafelé tiperésznek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mikor mész boldogítani a csúnya Csányi bácsit? Belülről bomlasztod maj, remélem.
@Penivaldes: Nem azért , de ez már nem az a bizonyos textiles cucc? Amire van külön piros bársonyfüggönyös budoár Fabius jóvoltából???
@miva?: Túl értelmes lennél, kigolyóznának, vagy befognának nagy pénzt síbolni.
@a szív fészkei: május közepéig lehet pályázni az állásra, utána bírálják el. Amúgy gagyi, de hát ez a kóceráj meg ...inkább nem várnám meg, amíg a fejemre szakad.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Nem tudom, meddig akarják eljátszani a hülyegyereket, mi lassan már nem is szerep...

Még kirohanhat ellenük párszor Kövér meg a többi szakócával agytalanított, de láthatóan az IMf rendíthetetlen.
@Knósszosz:

Azért nincs hörgés, mert a saját minisztériuma cáfolta meg Kusza Szemet:

index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/05/ngm_nem_lesz_30_szazalekos_afa/
@Fabius:

Nem tudom, nekem ez a Lászlóné-Matolcsy-Fellegi-Varga Bermuda-paralelepipedon(?) kezd kissé zavaros lenni.
@a szív fészkei: Remek szülői vénával kezelik a világ hülyegyerekét. :))
@Fabius: Politika első szabálya, addig ne higyj el semmit, amíg hivatalosan meg nem cáfolják (Igenis, miniszter úr!)
@Fabius: ja... nem lesz 30% az ÁFA... csak 29,9% ...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Most kezd zavaros lenni? Há'ippeg most tisztul:

- Lászlóné a zúniós forrásokat elosztja a Simicska birodalomnak okosba,

- Matolcsy eljátszotta, így Varga kezébe adták a pórázát,

- Fellegi tanár úr meg adja a konszolidált úriembert, aki még nem sáros, így tán hitelesebb a többinél az IMF tárgyaláson.

Amúgy meg kurvára be vagyunk fosva mikor jön már a kes, és Viktorbán mikor hagyhatja abba az asztalnál kuporgást.

Minden más csak mese. A 30% áfa is.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": @dr. Bubó:

Nem lesz 30% áfa, mert ez nem Kusza Szemen múlik, hanem az EU-n.
@a szív fészkei:

Megvan már a textilpetting definíciója, vagy magyaráznom kell? :-)
Ha megengeditek OFF egy picit, ezen az éjszakáján.

Nagycsütörtöki Himnusz

Epeital elepeszti, vérzi testét szeg, tövis; lándzsa forrást nyit szívében: ömlik drága vér s a víz; ez a szent hab mos fehérre eget, tengert, földet is.

Hű keresztfa, minden fánál százezerszer nemesebb: virág, lomb, fa, drága termés erdőn nem nő becsesebb. Édes ág te, édes szeg te, de a terhed édesebb.

Hajtsd meg lombod, ó, magas fa, nyisd ki védő ágaid. Születtél bár oly keménynek, most az egyszer légy szelíd, és öleld át puha-lágyán nagy Királyod tagjait!

E világnak áldozatját méltón csak te fogtad át, hullámhányta életpályánk révbe rajtad át talált, s mert a Bárány vére mosta, le is győzte a halált.

Jézust, Atyját és a Lelket szent himnuszunk zengje meg, Hármas-Egynek dicsőségét énekeljék mindenek, mert az ő nagy kegyességük a világnak üdve lett!

Áldást és békét mindnyájatoknak! :)
@Fabius: A textilt belőle igen. Én még a pleisztocén korszak szülötte vagyok, a textil meg a petting nekem érdekes emlékeket hoz fel így egybeírva. :-DDD De lehet, hogy tökmás a definíció, és én ide tanulni is járok.
@Fabius: DE akarná, és azért sok minden lett, amit ő meg Kusza Agy akartak. Eu ellenére.
@a szív fészkei:

Azóta látom bárány felvilágosított :-D

Matolcsy csak ismételgeti a faszságait, aztán megdönti a saját elméleteit és izmusát is:

hvg.hu/gazdasag/20120405_matolcsy_nekiment_maganak
@Fabius: Engem? Hol???

Mattolcsy egyet dönthetne meg, azt megköszönném! Haverját, a zellerlevesest. Azt megenni, nem csodálom, minden másra is képes!!!
@Fabius:
Ez mekkora segg...
Mikor esik le neki, hogy hiába harcol, a feltételeket nem Ők diktálják.
Barom. Volt egyszer egy MALÉV, röpködtek ide-oda, aztán jött csőd Elvtárs. Hofi mondta, minden szava igaz ma is.
Szerinted eljön az idő, amikor a hülyék veszik a kalapjukat és elmennek a picsába?
Nem vagy naív, ezért nem gondolom, hogy ilyesmit gondolsz.
Ömlik a szar, mi meg álljuk a sarat. Meddig?
Humorral lehet, de az sem tart a végtelenségig.
@a szív fészkei: Ó de kedves és szakszerű definíció - akkor jó, mégsem távolodtam annyira el a világ folyásától, mert erre gondoltam ill. rémlett fel ködös múltamból :-DD - kösz neki!! Valahogy elkerülte erre a tudásra szomjazó figyelmemet, vagy nem jelezte a mail...

Na akkor szex pipa, Mattolcsy is pipa, megyek nézni a Tudorokat. :-))
@Knósszosz: Nem, amíg Orvbán a bán, addig épp a hülyeség belépő a pixisbe.
apropó ma sem volt címlapos halálhír?

a fődakota nagyon rossz bőrben van... nagyon sajnálnám ha vmi baja esne...
@Knósszosz:

Az nem, mikor maguktól elmennek, az igen, mikor mi zavarjuk el őket a faszba. Addig meg humorral és cinizmussal túléljük valahogy.
@Knósszosz: @Fabius: +1

tökéletesen egyetértek...
mondtam, hoyg ezt a szürke po:cso:t fogják... dr kötél elftárs után örülhetünk...

www.origo.hu/itthon/20120405-kover-az-en-jeloltem-ader-janos.html
@a szív fészkei: Orv még Bán lesz. Nem tom meddig, de a pükszosz nem ismeretes nekije. Abba max a vazelin fér bele, amit tárol laca haverjának, ha elgyön az idő, hogy s... na. Köztársasági elnökileg, de csak ha muszáj.
@Fabius:
Meddig lehet még röhögni ezen?
Én próbálok, mert valóban nem lehet másként túl élni. Kell egy csipet cinizmus is, de azt meg is kellene érteni odaát. Nem mindig megy nekik. Nem baj, tejesícsük a küldetést és hangoztassuk nap mint nap, hogy menyenek a picsába! Ez a minimum...
@dr. Bubó: Akkor képben vagyol, kösz!
@Knósszosz: így van... Sitt Písz már elűűűnt... örökre...

hitvány gerinctelen alkalmatlan ZÉRÓ volt... nem kár érte

a népítélet megvolt...

a többi fides doktor sem ér többet...

de ahogy Al Caponet sem a gyilkosságokért hanem adóbűnökért...

így a politikai elitet sem a milliárdos közpénz herdálásért hanem egyéb "kisebb" bűneikért lehet levadászni egyesével...
@dr. Bubó: A baj az, hogy a főszarházit nem tudja becserkészi a jog. Az igazság talán igen, a jog nem. Azt megoldották. Jó éjt, kevesen maradtunk. Meg álmosak is vagyunk. Holnap itt!
@Knósszosz:
Nem azért, mert görög az apropója, csak úgy:
www.youtube.com/watch?v=g4jjb1S5NTU&feature=relmfu (01’:22”)
Jójélyt!
@Fabius: Hát egyre több párhuzamot látok, csak ugye a képességek meg a lehetőségek kicsit mások voltak ott és itt...

Egy vállaltan senki hirtelen Canterbury érseke lesz és mit tesz isten, azonnal a királynak kedvező döntést hoz.
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: már fél évvel ezelőtt utaltam rá ismerősömnek, hogy csak várd ki a végét, lesz itt még új ruhába öltöztetve. Akkor viszont a háborús károk helyreállítása volt a cél. Most a saját pusztítás javítása.... Fedezzék a sajátjukból.
@Fabius: Szia! Képet hogyan tudok ide behozni? Ha ráérsz egyszer írd már meg. Köszi.
@anyósnyelv: kimásolod a cimsort és beilleszted ide...
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Esetleg nekiállhatunk egy polémiának a reaktorfizikáról vagy a termodinamikáról és akkor megtudod.
De a szuperszámítógépekről is vitázhatunk.
Ha esetleg kifejtenéd a negyedik generációs atomerőművekkel kapcsolatos műszaki problémákat, mind a 6 féléről csak egyetlen sorban, vagy az úgy IBM szalagrobotok technológiáit, akkor szívesen reagálok neked a témákban és eldöntheted ér-e valamit. :-))
@belekotty: hűűbazzz, ez nem volt gyenge téma felvetés, félek megszólalni ezek után ;)
@vladys73-Vonajugend által kiképzett fényharcos: "Azért a Jobbik bőven jobbra áll tőle."
Ebben azért én nem vagyok biztos. A Jobbik ugyanazt az antikapitalista, tőke ellenes bullshit-et nyomja, mint a fityisz. Ez pedig erősen balos duma. A nemzeti szósz kicsit több, az biztos.

"Az viszont igaz, hogy ő van legjobban középen. Sőt simán lehet őket baloldali középpártnak hívni."
Én is valami ilyesmit érzek, de bizonyítani nem tudom, mert van benne némi zöldesség is.
Visszaterve az alaptemahoz:

Mi az, hogy a FLETO-bak nincsen meg egyik szakdolgozata sem??????
@Bicepsz Elek77: azzal számoljon el a szakdolgozat alapján diplomát kiállító intézmény, az ő saruk.
@Bicepsz Elek77:

Csak nekem tűnt fel, hogy az egyetem sajtósa KOTTÁSZ Gergely? :-D
@Fabius: Ja en is erre gondoltam tegnap..
Dr. Kottasz! Dr. Kottasz!!!!!
.....
-Maga nincs is rajta a listamon!!!
süti beállítások módosítása