Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/03/28/trocsanyi-laszlo-alkotmanybiroi-felkeres-karoli-gaspar-reformatus-egyetem... (2024.03.28. 12:52) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.24. 04:41 Fabius

Mivel etetne a kedvenc képviselőd?

Címkék: lmp népszavazás 2012 aláírásgyűjtő maraton

Népszavazás maratont rendez ma a Lehetünk Megint Pancserek párt a Kossuth téren. Egy héttel a határidő lejárta előtt, a szükséges mennyiség felével a hónom alatt én is megpróbálkoznék valami mozgósítással, csak én biztos kitenném ezt az infót a pártom honlapjára is. Mit lehet tudni, talán nem minden szimpatizáns faszbúkbuzi, és esetleg a pártom eseményeit a pártom honlapján keresik először a tucatnyi ilyen olyan faszbúkos üzenőfal helyett. Ezzel szemben a lehetmas.hu-n a poszt születésének pillanatában erről egy hang sincs.

Mindenesetre aki kedvet érez harcba szállni a nyereményekért, - bringavásárlási utalvány, vacsora a kedvenc LMP-s képviselőddel - az ballagjon ki egyre a Kossuth térre. A játék pontos szabályait itt találjátok.

A bringautalványhoz sok kommentár nem kell, viszont talán nem árt egy kis iránymutató a vacsora kedvenc kiválasztása előtt. Nézzünk ki az elempé húspiacára, és gusztáljuk az esetleges jelölteket.

1: Schiffer András

Előnye: Szeret beszélni, és szemmel láthatóan erőssége a jó megjelenés. Ha úgy ítéli nem öltöztél az alkalomhoz illően akkor mindig van nála egy szörprájz póló amibe simán átöltöztet. A képek tanúsága szerint is faszául számol fejben - bonyolultabb blokk esetén az ujjaival besegít - így garantáltan nem verhetnek át a számlával, ha vele vacsorázol.

Hátránya: Kedvenc témái a jogállam és a demokrácia, szívesen is beszél róluk, viszont okvetetlen kérdéseidre körmönfont, negyedórás körmondatokban fejti ki miért neki van igaza. Ha nem aludtál el közben, tereld másfelé a beszélgetést, mert garantáltan vesztésre vagy ítélve.

2: Vágó Gábor 

 Előnye: Őszinte és van humora, nem mentes az önkritikától sem. Igaz, a beszélőkéje olyan, mintha egy szörpbe áztatott magnószalagot igyekeznél száradás után lejátszani, de ha megszoktad a sebességét akár szórakoztató is lehet. Ügyesen szerel, ezért vacsi előtt egyedülálló hölgyek a frissen vásárolt Ikea tálalószekrény összeszerelésére is igénybe vehetik.

Hátránya: Idegesítően sokat babrálja a telefonját, és nem szabad felülni a hivatalból hordott kivert kutya tekintetnek sem: ha untatod vacsora közben menthetetlenül tumblr posztként végzed.

3: Jávor Benedek

 

Előnye: A megelevenedett plakátfiú szereti, ha imádkoznak hozzá a nők, cserébe önkezével dugítja el a beszélőkéjét, hogy megfelelő figyelemmel követhesse amíg ajnározod. Nem veti meg az alkoholt, akár meg is fürdik benne.

Hátránya: Szeret mezítláb járni, így fennáll a veszélye, hogy a ruhába száradt pezsgő és az állandó rohanástól bepállott láb keveredő illatanyagai sajátos bukét kölcsönöznek a vacsorának.

4: Ertsey Katalin

Előnye: Harcos nőjogi aktivista, az LMP családügyi témafelelőse, így témahiányban szenvedni nem fogtok. Vacsora előtt a bólogatóizom bemelegítése ajánlott a későbbi izomlázat elkerülendő. Mellette biztonságban érezheted magad, mert úgy küldi el a francba az oktondiakat, ahogy a kisanyámozó fidesztahó Tasó Lászlóval tette.

Hátránya: A Pató Pál idézetekre érzékeny, a citátumokat rosszul tűri, és ha felbosszantják képes számonkérni a pincéren az étteremben alkalmazott női kvótát.

5: Kaufer Virág

Előnye: Szívesen köt. Hol magára kötelet, hol pulcsit a parlamentben, egyre megy. Mivel saját bevallása szerint képes többfelé figyelni, a legjobb választás is lehet. Vele egyszerre lehet enni és beszélgetni, a diskurzus végére nem csak egy élménnyel leszel gazdagabb, hanem egy sállal is.

Hátránya: Ő szívesebben van kint az utcán, mint bent a házban, ezért célszerű mobilgrillel készülni a vacsorára. Legfeljebb te sütsz valamit a járdán, amíg SzuperFonalWoman a legeslegújabb ellenállás szellemében az útközben megkötött hágcsó segítségével felmászik, és kötőtűvel rögzíti a húzzál vissza a balettbe ugrálni Viktorka molinót a Nándorfehérvári terem ablakai elé kívülről.

Nem mondhatjátok, hogy nem elég széles a választék az LMP húspiacán. Úgyhogy a kérdés csak az, lesztek-e elég éhesek.

 

658 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr444336387

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Navracsics: Schiffer nem tehet a nagypapájáról 2012.03.24. 13:36:02

Magyarország 120 éve küzd azzal, hogy reménytelenül rossz híre van – emlékeztetett Navracsics Tibor a Fidesz újbudai közéleti estjén pénteken. A miniszter a közigazgatás átszervezéseinek eredményeiről, valamint arról is beszélt: Schiffer András nem tehet…

Trackback: A demokrácia alkonya 2012.03.24. 10:33:00

Kedves Naplóm!Második bejegyzésemben törlesztenem kell egy tartozást: leírom az elmúlt évek történetét. Arról, hogyan ért véget Magyarországon a demokratikus Köztársaság és vette át a hatalmat Orbán diktatúrája.1990-ben kezdődött. Véget ért egy álom, m...

Trackback: Ügynökkérdés: rég volt, felejtsük el? 2012.03.24. 09:31:55

Sokszor megtapasztalt igazság,  hogy a múltban elkövetett hibák arra jók, hogy tanuljunk belőlük, hogy később ne kövessük el ugyanazokat még egyszer, azonban sajnos az is sokszor megtapasztalt dolog, hogy sokkal kényelmesebb dolog lehet, pláne a p...

Trackback: Ügynökkérdés: rég volt, felejtsük el? 2012.03.24. 09:31:43

Sokszor megtapasztalt igazság,  hogy a múltban elkövetett hibák arra jók, hogy tanuljunk belőlük, hogy később ne kövessük el ugyanazokat még egyszer, azonban sajnos az is sokszor megtapasztalt dolog, hogy sokkal kényelmesebb dolog lehet, pláne a p...

Trackback: Ügynökkérdés: rég volt, felejtsük el? 2012.03.24. 09:31:07

Sokszor megtapasztalt igazság,  hogy a múltban elkövetett hibák arra jók, hogy tanuljunk belőlük, hogy később ne kövessük el ugyanazokat még egyszer, azonban sajnos az is sokszor megtapasztalt dolog, hogy sokkal kényelmesebb dolog lehet, pláne a p...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@mamitirtok dr.: Na nem minden ötvenes nő Jimmy-sérült!!!! Olyan degradáló vagy, mint az étlapon felkínált Ertsey Katalin, aki nyugdíjast csak háborút megjárt ősöreg anyókában látott, aki nem akarhatja, hogy az utódainak nála jobban menjen...
@Fabius: időszakosan? amióta nyomon követem a hszait, pogromokra buzdít. nos, lehet, hogy nem követem elég figyelmesen. :)
@dr lecsekkoltam: Háaz nem van, esetleg 1 fidesz zászlót köcsönkérek a szomszéttól, annak van jónagy. De kiábrándúná mer azt nem veném a szivemre (magamra) ezé meg köllene küzdened a sokkal, hogy naturiális szereléset vagy kénytelen e-viseni.
Hid el, inkáb vené úly gépet!
@a szív fészkei: Ne bántsuk a Mekit, mert ő bizony tápláló édesanyánk olyan gasztronómiai katasztrófa helyeken mint skócia és anglia:D
Nekem nincs velük bajom, se a többivel. Szerintem sokkal több magyar kaját eszünk az igazmagyaroknál.
@Fabius: Ha jól értettem, akkor jó söröd van, ami gyakorlatilag sérthetetlenné tesz téged. Júniusig mindenképp:D
@Fabius: Nagyszájú angelinás-paplanosan vagy ahogy itt értjük: nagypofájú? Már bocs. Magas, az gondolom 180 felett.

Húha, attól rá felnézve már szédülök. :-DD
@mamitirtok dr.: sosem támadt nemi vágyam, amikor jöttek a szerelők.
@Gábriel angyal: Hagyjuk, perverzkedik, Te, mint istenfélő, nem is hallhattál ilyetén elferdülésről..
@a szív fészkei:

Bartus egy fasz.

Ezenkívül az indulatot és a türelmetlenséget értem, de azt nem, a demokrácia közepén ülve honnan származnak a rendre felsorolt megoldási javaslatok. Mintha nem azt látnák maguk körül, hogy Obamát sem zavarják el ukmukkfukk csak azért, mert Mitt Romney mennyivel snájdigabb gyerek.
@Penivaldes: Én meg már azt hittem, erre buksz:
"büdös zokni, izzadt póló és a piaci hurkazabálás után a nadrágba törölt zsír"

Meglepődtem magam is, Egér cizellált nyalintásai után..:-)
@Knósszosz: Nekem kalotaszegi kell. Másla nem dobban meg a szívem:D
@Gábriel angyal: Tanga. fiúknak való.:)
@dr lecsekkoltam: Én nem bántom, mondom: nyugaton két kölyökkel leginkább ilyenekbe bírtunk beülni meleg kajára, mert nem futotta a Chez Maximra és egyéb kulináris eseményre. Plusz pl. a Champes Elysée-n ott ülve kimondottan szép kilátás is volt.

De azzal együtt nem értem azt az ízlésficamot, hogy sült marhahús meg ilyesmi burgerek egy édeskés, foghoz tapadó szarba vannak gyömizve, mikor pedig egy friss roppanós ciabattába, császárzsömibe szerintem sokkal fincsibb lenne mindegyik.
@Penivaldes: Hát nekem sem. Miért nem szexik a szerelők?! Nem tudják hogy ők szolgáltatnak, nem mi?!
@dr lecsekkoltam: Nem bántom én. Van amikor én is szoktam ott kajálni, de nehogy már egy évi 20 milliárd forint feletti bevétellel rendelkező céget támogasson állambácsi némi EU-s aprópénzzel. :((
@mamitirtok dr.: Cöcö, én szoktam fürödni, ezek a 'kollégáim (1) volt. De tízezerért szagolhattad. Baró...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Aljas és a végtelenségig kicsinyes, semmilyen eszköztől vissza nem riadó kampányunk lesz, de a választás nem lesz elbundázva. Én a választási törvény állandó kritikája után a megfigyelők jelenlétén sem lepődnék meg. Azt nem szabad hagyni, hogy a voksolástól elriasszanak. Most nem lehet eljátszani nagyon, hogy nem megyek mert leszarom.
@a szív fészkei: Ezeket nem tudhatom, én jellemzően délre vagy még délebbre járok, de ezt már kibeszéltük. Mondjuk egy ír steak még ott is megfizethető volt, Guinessel vagy Murphyvel megöblögetve, úgyhogy a fish&chips-et dugják fel maguknak, lehetőleg szájjal előre!
@Gábriel angyal: A vicc, hogy nem. Csak egy mohó magyar vállalkozó aki franchise-ban mekit üzemeltet. De a csaj önmagában nem izgi, egy noname senki. De a meki név már vonz, azt ismerik a népek.
@dr lecsekkoltam: ha szexik lennének, akkor sem törödnék velük. nem azért hívom őket, hogy kamatyoljak velük, hanem hogy szereljék meg a gépeket.
@mamitirtok dr.: Cincin Lovag egy félisten, egy hérosz. mi hozzá képest csak senkik vagyunk.DD
@mamitirtok dr.: Nana! A fish&chips-et csak jó helyen kell enni! Jelenleg ez az egyetlen forma, ahogy hajlandó vagyok halat enni. Portee-ben.... mmmmmmmmmmmmm.......... ó te jó ég.:D
@Pantagruel:

Azért állandóan nem csinálja, és már a lámpavasozásról is leszokott :-)) Ilyenkor büszke vagyok magamra.

Amúgy bírom, ha komolyabb vitába belemegyünk össze kell rántanom a műveltségemet, hogy a hasonlataival partiban legyek.
@dr lecsekkoltam: Hozzánk egyszer jött egy meglehetősen mutatós vízszűrőt beszerelő srác.

De azon túl, hogy kellemes volt ránézni - amúgy is a férjemmel csevegték meg a dolgot - nem nagyon érdekelt volna. Már az nagyon szép olt tőle, hogy jól dolgozott normális árért. :-DD
@Penivaldes: De nincs hervasztóbb egy olyan mosógépszerelőnél aki el van plöttyedve, de közben a vadiúj elég drága ágyneműdet menti ki az elromlott mosógépből. Ilyenkor egy hős, de nem úgy néz ki:((
@dr lecsekkoltam:

Önjáró szervízbusz, mobil sörhűtővel és sörcsappal. Asszem meggyőző érv :-D
@Fabius: "Most nem lehet eljátszani nagyon, hogy nem megyek mert leszarom."

Hát pedig az összes közvélemény kutatás azt mutatja, hogy egyre nagyobb a tábora azoknak, akik csakazértis beleszarnak majd.:)
@dr lecsekkoltam: Najó, chips nélkül beszélgethetünk róla, vagy ezt is csak kesztyűben, hm?:-P
Jó éjt a hölgyeknek (ma este ez feminásos blog lett de nem baj... sőtt), tök jó.
Ha meg beszarik a gépetek, híjjátok a dzsodzsklúnit szűrőt pucóni, vagy a mittoménkit. Pacsinnót esetlek. Nem komoly, csak ironizátam, imádok mindenkit.
@a szív fészkei:

Angelinás érzékiség nagypofával, a magasság stimmel :-))
@dr lecsekkoltam: én valamiért nem figyelem, hogy milyen a szerelő külseje. szereljen aztán kész
@Gábriel angyal:

Az alacsony részvétel Vityát konzerválja. Aki változást akar - bármilyet - annak el kell mennie szavazni.
@Fabius: "Most nem lehet eljátszani nagyon, hogy nem megyek mert leszarom."

Most? Úgy ildomos, hogy 4 év után értékeljünk egy ciklust. :)
@Fabius: Hát jó lehet nektek ott a magaslatokon... :-DD Mondom a 164 cm-mel. Néha patacipővel kicsit csalhatok, klassz érzés lehet ellátni a fejek felett.
@Fabius: Én már 10-ben is elmentem. Muszanyag, ja.
@Fabius: Mindent vivő érv.:D
@mamitirtok dr.: Holnap folytatjuk a beszélgetést erről.:) Szerénységem elnyugtatja testét ágyikóján és igyekszik nem erről álmodni:
www.imdb.com/media/rm2537141760/tt1935929

Jó éjt mindenkinek!
@a szív fészkei: Nem a méret számít, Neked ecseteljem?
Látod Ferkót, hová küzdötte le magát, majd "Győzőnk" is járhat így, bár ő mindig is "örökös" miniszterelnök marad, úgy vélem!
@dr lecsekkoltam: Megyek én is csucsukálni arról nem is beszélve, hogy holnap 1 órával kevesebb marad tovább alvásra. :)
@Fabius: Rodeo különleges, az tuti. Úgy kezdtünk barátkozni, elküldött a sistergős Semjénbe Tótánál. Tökre félreértve, amit Tömjénről írtam. :-DDD
@dr lecsekkoltam: Gonoszkodj csak, kerülsz még a kezem közé, alá, vagy valami ilyesmi..tested fáradalmait kipihenvén várom felfrissítő szellemed esmét!:-)
@Pantagruel:

Szerintem is úgy ildomos, de sokan legutóbb sem gondolták így. 10-ben borítékban volt az eredmény előre, most meg minden szavazatra szükség lesz.
@Penivaldes: Stimmel, ez csak filmekben van így. Hidd el, mi sem (én) azért megyünk ki valamit összedrótozni, mert a hormonháztartásunk éppen ordít. Ebből élünk, oszt jónapot. Persze van egy-két kollégám, aki ezért választotta a szakmát. Barom, most meg kétszáz trófea és semmi más. A másik, hogy ehhez kell a másik oldal primitívsége. Aki beengedi a duguláselhárítót, aztán ráizgul a szaros kezére, annak a coitus interruptus 'élménye' akkor érje, amikor a párja benyit a konyhába a munka dandárjának közepén.
Télleg jó éjt hölgyeim!
és uraim is
@Knósszosz: A munkát sohasem jó összekeverni a hormonizálással, mert ha jól sikerül, akkor az a baj, ha meg nem, reklamálnak így is, úgy is, nem?
Kalinyikta, dugulás-elhárító, máma már nem zenélek tovább én sem!
@mamitirtok dr.: Van, amikor igen, számít. Nekem volt alacsony, volt átlagos, van jó ideje daliás, - szóval én "mindenevő" vagyok, tényleg nem cm-re hajtok férfimagasságban. De azért nem zavar, ha valaki kellemesen sudár mellettem és elviseli a tűsarkat. Annak is örülök, hogy a fiam is inkább a 190 felé tendál. Valahogy azok, aki nagyot hasítanak ki a térből kiegyensúlyozottabbak. Nemkell annyit pattogniuk, hogy észrevegyék őket. Nyugisak.

Akinek mázlija van, ha pici, annak bazi sok öniróniát és humort adott tündérkeresztanyja. Akkor édesek a kicsik és elsöprőek, döglenek utánuk a nők. De mi most nagyon nem ilyent látunk és nyögünk.
@a szív fészkei:

Mindentől függetlenül bírom Rodeót :-) Sokat látott ember, jelentős műveltséggel és időnként sajátos vitakultúrával.
@mamitirtok dr.: az nem lehet, hogy a kisebb, 199 fős parlament felrobbantja a Céget? családi vállalkozás, most még ülnek a tutiban, aztán a Keresztapa egyszer csak elkezdi szalámizni a saját pártját. érdekes szituációnak ágyaztak meg.
@Fabius: "Aljas és a végtelenségig kicsinyes, semmilyen eszköztől vissza nem riadó kampányunk lesz, de a választás nem lesz elbundázva. Én a választási törvény állandó kritikája után a megfigyelők jelenlétén sem lepődnék meg. Azt nem szabad hagyni, hogy a voksolástól elriasszanak."

Eddig sem riasztottak el, de az már régen rossz, ha EU-s megfigyelőkben bízunk... Amikor én voltam szavazatszámláló bizottsági tag, még nem így mentek a dolgok.
@mamitirtok dr.: Kikérem magamnak, én nem szarthárítok el!! Jó éjt!
@dr lecsekkoltam:

Soha nem felejtem el, hogy mire kényszerítettél! :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Tavaly 300 törvény született orbáni szellemben. Ehhez már nem lehet semmit mérni ami egyszer volt valahogy máshogy.
@Fabius: mintha mon'tam vó'na má', hogy tietek a vár enyém a lekvár, magatoknak építitek vagy bontjátok, én azért szólok be -nagyrészt- hogy felbosszantsalak benneteket, mert amit össze vissza panaszkodtok, mint fürdős kurvák, azt röhögés nélkül nehéz megállni, miután látom, hogy abszolút semmi sem történik a nemzetközi helyzet egyre fokozódik, a hazai meg méginkább, és tul'képpen 24 éve van ez a szar amiben ügyesen dagonyáztok, és a legjobb megoldásotok az, hogy:

nem láttok, nem hallotok, és hallgattok mint szar a fűben mint mikor volt a holokauszt: mindenkit elvittek, addig amíg rátok került a sor, a rákosi rendszerben mindenki hallgatta az amerika hangját meg a SZER-t, de ha valakinek szebb kabáttya volt akkor a szomszéd bizonyosan bejelentette, hogy ellenség mert utána megkaphatta a szép kabátot...most nem kaphatod meg de még ki is röhögnek, a jellemző: ESZTERGOM aranyapám, sem demokratikusan semsehogyan sem tuggyátok megoldani de már a verebek is azt csiripelik, hogy ki mit és mennyit lopott és hová rakta és mitől büdösch a lába de semmi sem tzörténik, a budapesti ugyanez, megy a város szétrohasztása -mindíg bekenik valami csillogóval a szart benne, hogy ne legyen legalább szarszíne- de valahogy semmilyen módszeretek nincs rá...

és ha mint a szerencsétlen lömpöpösök kiraktya a vasalódeszkát akkor kiröhögitek bár te -mint írod- vittél lista izét hogy gyüjtsél, de kurvára kiröhögöd őket, és a kedvesek a blogon -az én kedves barátaim is- meg veled röhögnek rajtuk, pedig ezek kiköttették magukat oszlopszent helyett a parlamenti homokozó elé is és akkor is kiröhögtétek őket, pedig mi más marad? a GÁRDA??? meg a vityátok, vigye már haza valaki és bassza meg vagy szívja ki a nyakát vagy akármi, de semmi csak...

megy a dagonya és a cigánygyerek meg kiröhög benneteket a kappanhangján baromságokat dumcsizik és kirabolja az egész bandát...132000 milliárdot vettek el tőletek 24 év alatt csak úgy a hogy neked ne legyen csak nekik...

egyébként tényleg mi is az a demokratikus megoldás ami sem nem fáj sem nem okoz aranyeret és a szádszéle sem marad szaros? van olyan? és ha van mi az, ide súgd bele a fülembe, most nem Tom Collins most Calvados és Gay rum na mit szóttok hozzám?
@Pantagruel: Nem robbantja fel, van a tekintélyelv, meg időben kinyírják a trónkövetelőket, ebben van gyakorlatuk. Mi meg itten maradunk a hőbörgésünkkel és pár egymással szóba sem álló pártocskával, szégyenszemre..nem vagyok bizakodó abban, hogy le lehet ezt a setétséget gyűrni, a jelenlegi színvonallal semmiképpen sem!
@Rodeo36:

Most dicsértelek meg több kommenten keresztül, erre tessék :-D
@mamitirtok dr.: ja, én sem vagyok biztos benne. nem is nagyon gondolok rá. :) (lehet, hogy kéne?) ha le lehet gyűrni, le fogják.
@a szív fészkei: na akkor ez kölcsönös, maradok szeretettel közöttetek, már hetek óta nem nyitom ki a többi blogot néha a w.-t de na pila pok sem igen kellenek, maradtatok ti...még a "w."-szintjét nem értük el de ami késik nem múlik?
@Rodeo36: hát akkor akarj jobban felbosszantani :), a többit nem vettem magamra.
@Rodeo36: "@Fabius: mintha mon'tam vó'na má', hogy tietek a vár enyém a lekvár, magatoknak építitek vagy bontjátok, én azért szólok be -nagyrészt- hogy felbosszantsalak benneteket, mert amit össze vissza panaszkodtok, mint fürdős kurvák, azt röhögés nélkül nehéz megállni, miután látom, hogy abszolút semmi sem történik a nemzetközi helyzet egyre fokozódik, "

Erről van szó. Erről van szó basszameg.
@mamitirtok dr.: Mindenkinek akkor, amikor elő rá a Zidő!! Aminek a vasfoga repülni szokott, mint tudhasssuk-láthasssuk.
@mamitirtok dr.: Bocs, részedről ez nem nyalás, csak dicséret lehet! Van bennem tisztelet iránta(d), ha nem is tűnik így mindig!
Akiket tisztelek és szeretek, azokat bántom meg legtöbbször, ellenségeimnek hízelgek, mert őket nem magam választom!:-)
@Fabius: én köszönöm a dícséretet már ki van akasztva a kéményben, hogy mindenki láthassa...aranyapám, én veletek vagyok...a meggyespiskótátesztergonyból mikor lövitek ki, mint a csabakirályfi a csoda hogy szarvast...azóta is repül a HADAK ÚTTYÁN

persze olvasván a blogot úgy tűnik nem vagyok egyedűl ezzel a nézőpontommal hogy márpedig jobb arról vitázni hogy mjiért jó a vita a vitában és újabb érveket felsorolni a vitázásügyitanmeséről a következő vitához hogy legyen még mindíg valami amiről lehet vitázni

elkű'ttük a sunyiba a "wagem"-ot assetomkijapicsa, de egyetértettünk elkűldésében

most mé esztergonyban kéne rendet csinyányi csak egy icci picci-t

pusszantlak benneteket, jó erőt és egészséget és fel vörösök proletárok...vörös csepel zúgjon a hangod ZÚGLÓ meg felel neki...egy a jelszónk a konyha, melybe korgó nyomorral megyünk és mekit zabálunk (én életemben a közelükbe sem mentem mert a szagától hányok)

szóval:

éljen viktororbánésamagyarnemzetlobogóstúúúúúúúúúúúúúúúúúúúl...vagy ??????????????
@a szív fészkei: Nem az idő szokott repülni, hanem a vasfogú bálna, vagy bába, meg Viktor, mint a győzelmi zászlaja, reménylem!
@Rodeo36: Pont az a jó, hogy lehet röhögni a bénázáson, még akkor is ha sok mindennel egyetértünk. Most már őket se lehessen kritikával illetni???? Mindenki istenüljön meg??? Na ne máááááááááááá...

Miért ne röhöghetne bármin Fabius vagy én, vagy akárki más? LMP van értem és nem én az LMP-ért. amúgy mentem, írtam. Fabius itt veri a habot nekik. Nagyobb reklám ez, mint bármi másuk.
előre...vagy hátra...mindegy csak mozgás legyen
@mamitirtok dr.: Nem szoktál megbántani, vagy legalábbis nem érzem úgy, hogy direkte tennéd. Meg mivel is tennéd?

Eljő a Zidő -akartam volna írni, ha tudok írni.
@felebarát: Az nem úgy vagyon! Fel-le, fel, le, miként Staller szenátor asszony nyilatkozá az ő kis bugyingájábul..
@mamitirtok dr.: az a méásik oldal...akkor most morzsolj egy két szemet.-..
@a szív fészkei: Nem, de seggnyalással Téged nem illethetlek, főként, mert oly kevéssé szolgáltál rá!
Csakhogy: Megjelent Rodeo-Video pár keményebb beírogatása, amelyet többen is kifogásoltunk, mire megjött, mindez dicséretté szelidült!
Ezt kívántam megjegyezni mindösszesen!
@felebarát: most láttam 1 filmet a lipcsei gyárról, ahol a porsche panamera-t szerelik össze. hát örülhetünk, ha a gyarmati státuszt meg tudjuk tartani és nem süllyedünk fekete afrika legsötétebb gödrévé. fényévekre vagyunk a németektől, is. nagyon rossz irányba megyünk, viszont gyorsan
@felebarát: Kuszát vagy lehet nem emberi szem is?:-P
Na, feleim a Zűrben, jój'cak, ideje, hogy álmom elaltasson!
@Rodeo36: árulj el nekem két dolgot. vagy inkább kettő. ha az ellenérzéseid ilyen mélyen gyökeredzenek, és olyannyira odáig vagy a Monte Christo grófjáért, akkor miért favorizálod a lámpavasat, ahelyett, hogy a bukásukat és a megszégyenülésüket üdvözölnéd? a másik dolog: mi az az ital, amit reklámozol? Hatüeley, vagy hogy hívják? kerestem a neten, de nem találtam.
@mamitirtok dr.: számolj egy kis államadósságot...
@Rodeo36:

Esztergom népe holnap népszavaz, ahogy olvasod mi is támogatjuk aláírásunkkal az LMP népszavazását.

Magyarul játsszuk a demokrácia nevű játékot azok mentén a szabályok mentén, aminek csorbítását sérelmezzük fennhangon. Mert nem leszünk orbánviktorabbak Orbán Viktornál.
@Fabius: még apró gyerkőc vó'tam társasjátékot játszottunk -nem eléxem miért nem bringázni voltam- és az egyik csinált egy csiki csuki-t, én meg felborítottam az egészet -látva a vigyori pofáját, hogy most azt csinálok amit akarok és nem csináhacc semmit, - és akkor otthagytam a táblájával meg a gombokkal és tényleg el mentem bringázni, mert az akkor nekem Verne nyomán világkörüli út volt...az meg ott ült a hülye vigyorával

na ezt a vigyort szeretném én látni még idén!!!! a vityátok pofáján, hogyan ugyan hol is basztam el a csiki csuki-t

hát akkor amikor csináltál egy csiki csuki-t...beeeeeeeeeeeeeeeeee
jóccakát jányok és nem jányok
@Pantagruel: én az intelligens akciókat favorizálom, a lámpavas az olyan snassz, de hatásos...HATÜEY az egy cuba-i sör van 4 alapváltozata a legerősebb 21 fokos és barna, azon kívűl a Tom Collins, ami semm más mint egy limonádé porrá darált jéggel (jégparfait) és kurva sok Gordon Gin-benne egy hatalmas pohárban (fél liter, jégbehűtve felhasználás előtt) vagy: Calvados francia vagy spanyol eredetű alaesetben almapálinka de ennél sokkal komplikáltabb és Gay rum amit a Gay nevű vállalat párol: MOUNT GAY EXTRA OLD Barbados, de a Guiness nevű ír söert bírom jégbehűtve ami nem ír nem olvas de olyan kellemes...a Monte Christo tényleg szuper intelligens és kurva jó dolgokat csinált egyetlen filmben sem tudták azt a cizelláltságot visszaadni ami a regényben benne van...dehát, hogyan akarod ezt alkalmazni egy cigánysurmóval aki a Monte Christo Andrea-jánál is lejjebb leledzik, pedig ott van olyan mint Danglars és a többiek, de ahogy a Villefort-ral kibaszik az eszméletlen a Mondego grófocska az lehullik mint buta őszi falevél, és persze az szép benne, hogy Mercedes is megkapja a magáét...
@dr glaci ph 5.5 D: ha eléggé eltávolodunk, egy idő után már közeledünk (a glóbusz gömbölyded), csak meg ne rekedjünk :)
@Fabius: pedig akkor majd gyün a zaljas cigánytempójával hátúlról mellbe, a szokásos, ezt a tetű-t csak a saját eszközeivel lehet megbuktásítani és akkor fáj majd neki igazán...a 8 év őrjöngés a hatalomvesztés a háromszor leszavazott szarfaszú senkiházi megmaradt pártvezérnek, minek hagytátok ott? onnan a 8 év alatt kellett volna megsemmisíteni és nem adni neki sanszot sem, mennyen gyesznóólat szarozni...vagy dögöljön meg...éhen
@Rodeo36: ezt a pángalaktikus gégepukkasztó kislexikont elmentettem. egyébiránt akkor egyetértünk: az intelligens, tiszta, tapintatos megoldások vonzóbbak, rokonszenvesebbek. ha valami hibádzik, arra elfogadható egy intelligens, világos, udvarias magyarázat. minden egyéb radikális, ha nem is feltétlenül kizárható megoldásnak tűnik. kár, hogy a fidesz e tekintetben teljes csőd az egész vonalon. :)
@Rodeo36: "dehát, hogyan akarod ezt alkalmazni egy cigánysurmóval"

hát, erre van egy sztorim, de lehet, hogy hosszú, az a konklúziója, hogy túl vagyunk szocializálva.
@Rodeo36: a lázadás és az ellenállás jelképe, pöpec. hogy lehet piálva lázadni és ellenállni? ha még egy tévét is hozzácsapsz, kész temető, a diktátor örök.
@Pantagruel: azért 24 palack Hatüey negra után nem igen tudna panaszkodni...ha én iszom a Hatüey-t és ez kapja a "választ" tv -t nem dobálunk, kikapcs...
@dr glaci ph 5.5 D: neveletlen vagy! és a többieknek mit kívánsz?
@mamitirtok dr.: Én bírom őt, de meg szoktam írni neki is, hogy patakvérrel Torgyi szórakozott, nem én, aki nem is akarok pl. És azt is meg szoktam írni, onnan nem túl bonyi ilyen hisztit kiverni. Ezért és ezen már vesztem össze egy jó barátomma is tavaly, aki Spanyoloszágban is él, és nagyon berágott erre. Szerinte én még Dantét is eltiltanám Firenze kritizálástól, csak mert máshol él. Pedig nem erről van szó, csak ez a Bartus-Rodeo-féle tüzelés nem visz sehová.

De a temperamentumán nem tud változtatni,én meg annyira nem tudom komolyan venni, mert értelmetlen lemenni Orvbán limbóléce alá. Ez olyan dolog valahol, mint Gábriellel, szépen mondogatjuk a magunkét, amennyit akar felfog belőle.
@a szív fészkei: ...mert nem viszitek csak hisztiztek hahahahahahaha
@a szív fészkei: drágám azon röhögsz amin akarsz, vagy azon amin hagynak...hahaha

de azon túl. hogy mindenre van valami ecetes megjegyzésed, semmi más nem történt, ecet ráborítva, berzenke, kigúnyoljuk, és ami -szerintem itt a kuty elhantolva- a kritika tényleges tárgya nem változik jottányit sem, mint anno a cucilizmusban, kedves munkatársaimmal szoktuk mondani: nehogy má' megolgyunk valami problémát, azonnal adnak helyette másikat, míg ha a mexokott problémán csámcsogunk akkor mondhattyuk, hogy dolgozunk -igaz semmi sem készül, de kurva nagy füstye van...minden ilyen helyen mint szittyafő'd, ha láttyák hogy valamelyik hülye dolgozik, minden munkát ráraknak és és büdös vassal sem kap többet míg a többi megbeszéli meg agyondumálja a jólismert problémát ami ha önmagát nem olgya meg akkor nem is érdemes vele foglalkozni

na ez megy ma szittyafő'dön is...a ribancok meg kibasznak veletek, dehát ezek is a ti ribancaitok, nemdebár? mexoktátok erről legalább tuggyátok hogyan fog kibaszni veletek és ha gyün egy új...na rról nem és mire me gis me ritek...na addigra lejár a cucilizmusz
@Rodeo36: Tudtommal te eléggé meg voltál elégedve a kádárival, most is imádod Castrot,Chavezt - szóval ne engem basztass a cucilizmus-mániámmal, aki mindig leírtam, hogy az mennyire embert próbálóan szar volt.

Akkor sem tartom Fabiussal egyetemben jónak a te és Bartus terroros-véres hagymázaidat, ha ötször ennyien megvetően ecetezel le. Nem vagyunk a pusztában hálisten, kikötve Orvbán kutyafájához; egy olyan konglomerátum tagjai vagyunk - és nem véletlen, hogy igyekszik innen kiszabadulni a tetűje - ami megvéd a legvadabb túlkapásaitól. Én nem tudok lámpavasban, kiontott, gőzölgő belekben gondolkozni, az én őseim múltjában túl sok a vér, a halál, az őket gyilkolás, és az semmit nem oldott meg soha. Csak borzasztó emberi kataklizmákat okozott.

Orvbát kinyírjuk, a bandáját kinyírjuk, hajrá!!!!!!!! - és rajtunk a vére? Ez kinek lenne jó, titeket kivéve ott a messzi luxusban?

Olyan megvetendő sakálcsapat lennénk, mint ők, ha vitatnánk a választás jogosságát, mert az sajnos jogszerű volt, ha az azóta megtörtént dolgok már nem is. Erre naponta figyelmezteti az Eu, az itteni bloggerek, nota bene még politikusok is, sőt a tüntetések,- elég hisztérikus ettől, mert fél - akárhogy lenézitek a faszkalap uszító Bartussal megintcsak a kibic kényelmes pozíciójából.. Az, hogy te csak vériszamot akarsz látni, az téged minősít. A forradalom mindig felfalja saját kölykeit is, itt a gyilkosságspirálnak nem lenne vége. Más se hiányzik már ide.

Onnan Tom Collinsot szopizva könnyű ám erre hajszolni a vérmesebbeket, de az évtizedekig tartó vendettákat megélni nem ti fogjátok.

Nem a merés a nagy cucc, hanem az ésszel és etikával élés.
Azért durva hogy van majdnem 600 komment és mindössze 5-ször említik meg a Szabó lányokat, akik kimaradtak a cikkből, pedig vacsora szempontjából azért elég vonzóak lehetnének.
süti beállítások módosítása