Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: nepszava.hu/3234362_korhaz-inkasszo-magyarorszag-nav "Inkasszóval kellett beszednie a Nemzeti Adó... (2024.05.06. 16:00) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.13. 05:22 Fabius

15-én ingyen banzáj a Várban

Címkék: fidesz március 15 bayer zsolt békemenet

Semmilyen költsége nincs a békemenet második felvonásának március 15-én- mondta Bayer Zsolt főmenetelő a hvg.hu-nak, a kormány melletti kiállásra több ezren érkezhetnek csak Lengyelországból. Mindenki a saját pénzén utazott, így jön most is.

Mit tudom én miért, de valamiért nekem Bayer Zsolt szava legfeljebb a semmire biztosíték, ezért megnéztem a lengyel szervezők honlapját mit is tudnak ők erről. Mit mondhatnék? Bayer valósága ehhez képest egy meglehetősen egyszerűsített és ócsított valóság. Egyrészt el kéne hinnem, hogy a szervezők béreltek egy komplett intercity-t az utazáshoz saját zsebből. Mivel magam is híve vagyok a lengyel-magyar barátságnak ezért a haveri viszony jegyében mondjuk elhiszem. De akkor kénytelen vagyok elhinni azt is, ami ezen kívül írva van: (olvasható méretért katt)
A szervezők ugyanis a menetrendben azt írják a résztvevőknek, hogy érkezés a Nyugatiba 6:50-kor, ahonnan a Magyarország által bérelt buszok viszik őket a szállásukra, majd az ünnepség helyszíneire is. (pirossal aláhúztam) Továbbá azt is írják, hogy déltől kettőig vendégül látják őket a magyar házigazdák a Várban. Mind a "több ezer" lengyel barátunkat. Na innentől pedig van néhány apró, de nem lényegtelen kérdésem:

- Mindezt miből, kedves Bayer Zsolt? Tán' nem közpénzből?

- Lengyel barátainkat megvendégeljük, de mit fognak enni a vidéki békemenetelők egész nap? Nekik szóltál, hogy hozzatok szendót eleget, mert nektek a kondértól coki?

- Ha mindez ingyen van, akkor mehetünk mi is? Gondolom, ha közpénzből vendégeltek akkor ezt kérdezni sem kell, csak szólni, hogy megyünk.
Asszem itt lenne az ideje, hogy te, kedves Zsolt, meg a három és félmilliárdos közpénzcivil Csizmadia elkezdjétek újragondolni ezt a "semmilyen költséget", és beszámolni róla, ki fizeti a számlát. De ha lehet ezúttal ne az egymásra mutogatós énsenemvótam az biztosis, a plakát az magától termett módon, mert azt sokkal nehezebben fogjuk elhinni, hogy több ezer ember utaztatására a buszok, és megvendégelésére az alkalmatosságok csak úgy lettek. Valahogy.

 

1004 komment · 12 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr564313258

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: webdesign antwerp 2018.07.28. 23:24:17

Kerékpár bolt - Kerékpár turizmus - Kerékpár bolt

Trackback: +41 Polszki vengri dva bratanki 2012.03.13. 19:27:38

- Jerzy, megiszunk egy sört a hétvégén? Azt mondják, szép idő lesz.- Nem jó. Elutazunk.- Elutaztok? Azt mondtad annyi pénzed sincs, hogy vegyél egy új akksit a Polskiba.- Nincs is, de ez ingyen van! Különvonattal megyünk, ott külön buszokkal elvisznek ...

Trackback: Orbán nóta 2012.03.13. 17:29:00

Orbán Viktor azt üzente, Elfogyott a regimentje. Ha még egyszer azt üzeni, Minden lengyel el fog jönni. Éljen a magyar szabadság, Franciák, haza!

Trackback: Magyarország már tüntetőkből is importra szorul 2012.03.13. 17:01:26

Nem elég, hogy kínai fokhagymát árulnak a legnagyobb kereskedelmi láncok zöldségpultjain, a Pilóta kekszet Lengyelországban gyártják, már tüntetőket is importálnunk kell!     Nincs annál kínosabb, mint amikor az ország nemzeti ünnepén a Pil...

Trackback: Így ünnep előtt... 2012.03.13. 15:34:14

Most akkó itt állok szügyig a córeszban, hogy ki fog vajon nekünk gyűlölködő csetepatét csinálni az ünnepből? A hazánkat interszitin elöntő orbánhaver lengyel bratankik, a millahívő franciák, vagy a kiscsoportban nyomuló viperás betyárféleségek?Merhogy...

Trackback: Ki is akar itt gyűlölködő csetepatét? 2012.03.13. 12:18:54

Annyira uncsi már, hogy folyamatosan hülyének nézik az embert...  A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint az ellenzék és holdudvara "gyűlölködő csetepatét kíván csinálni" a március 15-i nemzeti ünnepből. Kovács Zoltán ...

Trackback: Hazafiasságból jeles 2012.03.13. 11:52:52

Az új NAT lassan az igazi menzai zöldségleveshez hasonlít: "mindent bele!" Eddig is csak kapkodtuk a fejünket, mire van szüksége a gyermekeinknek (és miről maradtunk mi le): erkölcstanra, hazafiasságra és demokrácianevelésre, a családi életre, méd...

Trackback: Betyárvilág Budapesten? 2012.03.13. 11:17:15

Az nem várható, hogy március 15-én Rózsa Sándor összevonja a szemöldökét a forintárfolyammal, miközben megugatja a lovát....

Trackback: A suttyó Index címlapjáról hol van, hogy jönnek a franciák? 2012.03.13. 10:34:08

Nem tudják elolvasni a Libération cikkét? Nincs egy eurójuk az előfizetésre? Nem olvassák az MTI közleményeket? Vagy arra várnak, hogy valamelyik bloghu blog majd jól megírja, ők meg átvehetik a hírt, ami szerint a Bencsik András-féle Demokrata hetila...

Trackback: A suttyó Index címlapjáról hol van, hogy jönnek a franciák? 2012.03.13. 10:33:47

Nem tudják elolvasni a Libération cikkét? Nincs egy eurójuk az előfizetésre? Nem olvassák az MTI közleményeket? Vagy arra várnak, hogy valamelyik bloghu blog majd jól megírja, ők meg átvehetik a hírt, ami szerint a Bencsik András-féle Demokrata hetila...

Trackback: Kétezer lengyel statiszta-tüntetőt hozat a kormány március 15-re 2012.03.13. 10:33:24

Az Orbán-kormány Lengyelországból importál kormánypárti tüntetőket a március 15-i állami ünnepségekre. A jelentkezők utaztatását a Gazeta Polska szervezi, felhívásában különvonatról, olcsó szállásról és jelképes összegű költségekről ír, a tüntetések sz...

Trackback: Kétezer lengyel statiszta-tüntetőt hozat a kormány március 15-re 2012.03.13. 10:32:34

Az Orbán-kormány Lengyelországból importál kormánypárti tüntetőket a március 15-i állami ünnepségekre. A jelentkezők utaztatását a Gazeta Polska szervezi, felhívásában különvonatról, olcsó szállásról és jelképes összegű költségekről ír, a tüntetések sz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a dolog teljesen biblikusz...a sokaság és a kenyerek meg a halak...még a szállás és a lebegés van hátra hogyan lebeg az intercity onnan ide mingyen áram nélkül meg a sok jó embör megfér kis helyen a nemes cél mindent szentesít még azt is, hogy belépőjegyet kell venni a nagy beszédre
Nekik ingyé! :)
Mert hát mi majd kifizetjük. Miért nem a magyar szegényétkeztetési alapítványokat támogatják inkább?
RÁJÖTTEM! A csóringer lengyel éhezôket hozzák - emberbarátságból - ide, egy jót enni. Na, így már értem! :D
Fabius, hát micsinájjon Bayer, ha ezek a lengyelek szeretik őtet, meg a szeretünk Viktort? Nekik nem szabad?! És látszik, hogy te egy ilyen ciki libsi, bibsi kalmárszellemet képviselsz, hogyaszongya ki fizeti ezt a szeretetet!
Istenem vannak ilyen magasztos célok, mint a béke, meg a menet, itt nem az a kérdés, hogy mennyiért, hanem, hogy egyetértesz-e? Mert, ha nem, akkor attól kódulsz, ott számolgathatod a mocskos pénzt!
Veled vagyunk Vietnem, értve vagyon?!
@aritus: Vietnám
Leszarom a kishugom
Buzi lett a nagyfater
De azért veled vagyunk Vietnám!

Emlékszik valaki erre a kis rigmusra?
Akkoriban nem volt Hírcsárda, csak pesti vicc.
@Dr. Boli Ch.T: Biztos ezt is Hegedűs Zsuzsa szervezte, létrehozta a "Lakjon minden lengyel jól" Alapítványt.
@aritus:
Én Prágába mennék, egy államilag finanaszírozott tüntetésre! :)
@Dr. Boli Ch.T: oda is, de még nem voltam Amszterdamban, Stockholmban, Koppenhágában sem, oda is szeretnék egyet. Szóljunk Bayernak, meg Csizmadiának, hogy ezekben a mocskos imprelista városokban is meg kéne védeni a békét!
Istenem, olyan szép ez az újbeszél! Békemenetenek hívják, miközben békétlenséget szítanak a szövetségeseink ellen, akiktől egyébként azt várják (mit várják, Orbánnak már aranyere lett a sok üldögéléstől, hogy vágják már hozzá a pízt), hogy finanszírozzák őket.
Asszem tegnap Felebarát linkelte be, hogy Selmeczi mit nyilatkozott arra a hírre, hogy a milla tüntetésre jönnek francia baloldaliak. Itt egy kis pontosítás a szóvivőasszony elborzadásához. Talán így megnyugszik:)))
orulunkvincent.blog.hu/2012/03/12/meg_gondolkoznem_kell_egy_cimen
"Gáz Selmeczi nyilatkozata kapcsán az is, hogy az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után a francia szocialisták elnökjelöltje, Ségolene Royal európai viszonylatban szokatlanul élesen támadta Gyurcsány Ferencet 2006-ban:"
A többi a linkben
@aritus:
Külön felemelô lesz az a gyûlölködés és fröcskölôdés amit nemzeti ünnepünk alkalmából bemutatnak. Remek!
Mivanmivan??? Mindenki alszik, csak én küzdök itt egyedül a vártán?????? Csak én vagyok az erős bástya az imprelisták ellen?! Halló Moszkva, halló Peking, segíccsetek a magyarnak!
@Dr. Boli Ch.T: jaj, Bolikám, nem értest te újbeszélül! Ők nem gyűlölködnek, meg fröcsögnek, csak lerántják a leplet a nemzetközi baloldal hazaveszejtéséről. Az ünnep méltóságát a millások, meg a francia kónbenditek mocskolják be!
@aritus: ó te erős és büszke szírtfok, irányító csillagunk :-)
Így is kell!! Nagy muri lesz a várban, ingyen kolbász, ingyen szalonna. Lengyel testvéreink ne éhezzenek. :)
Ők nem tudnak gyűlölködni. A gyűlölködés genetikailag hiányzik a jobb oldali emberekből. Orgovány, és a 19-20 fehérterrort is csak a kohn-benditek terjesztik. 15-én méltóságteljes ünneplés lesz csak figyeljétek meg. Az, hogy teljes összetartás lesz a BM-ben, az csak azért lesz, hogy az autósok nem merjenek semmilyen szabálytalanságok elkövetni és megzavarni a méltóságos békemenetet. Mert a jobboldal mindig csak békemenetelni szeret. 2006 októberében is békemeneteltek amikor fél Budapestet felégették.
A K. életbe!

Üzenjünk már hadat Amerikának!
Az indulatokban és a gyűlölkődésről Popper Péternek volt igaza. A gondolatainkat, és érzéseinket nem tudjuk kontrollálni, de a tetteink igen. Ez az ami felett uralkodni tudunk. Itt tudjuk megfogni, megállítani a dolgot, mert messze nem arról van szó, hogy mennyire szelídek lennénk, mert dehogy vagyunk azok. De nem ütök, még úgy sem, hogy igazságos volna.
@Kijelölt Felelős: @Dr. Boli Ch.T: Az ötlet jó lenne, de az a baj ezzel, hogy az amerikaiak hülyék lennének idejönni, és rendteremtés címén megszállni minket, mint Irakot, vagy bármilyen civilizálatlanabb országot. A Bonsai Duce már úgy eljátszotta az összes renoméját, hogy minket már bottal sem piszkálnának meg sajnos.
@Dr. Boli Ch.T: Bennem az a kérdés merült fel, hogy vajon határontúli magyaroknak is jár az ingyen kaja, vagy csak az ő lengyelüknek?!
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: Pesig lehet hogy jót tenne egy megszállás, hátha akkor felébrednénk
semjénzsóti teremti a kenyeret meg a halatkat, mast meg nem kapnak
@Penivaldes: Én nagyon szeretném, ha már holnap megszállnának. Több amerikai barátom van, és az általános vélekedéssel szemben nagyon kedvesek, jószívűek és segítőkészek. Úgyhogy felőlem jöhetnek, még akkor is ha nem akasztanák fel a Bonsai Ducét és csomagkapcsolt részeit.
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf:

És a makói gázmezők, vagy valami hasonló zsenialitás nem jöhet szóba?

Támogatjuk az állami terrorizmust! Ez sem elég?
@Dr. Boli Ch.T: Ülnék melletted azon a vonaton;)) Söröznénk, meg táncoló házat néznénk.:D
Azon gondolkodom, hogy nem kellene orbáni beszéd alkalmából bullshit bingót játszani?:D Fabius? Nem lenne jó muri?
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: Valóban azok, nekem még sosem volt velük problémám. Akár New Yorkiak voltak, akár Floridaiak, vagy Nevadaiak mindig kedvesek voltak. Levelezőtársak:))
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf:

Akkor te is mocskos hazaáruló vagy, ha más állam által szeretnéd elfoglaltatni gyönyörű, világszerte csodálatra méltó jelenlegi hazánkat!?
@Kijelölt Felelős: @Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf:

Ez csak figyelmeztetés volt, hogy a kommentjeink alapján egy pillanat alatt megkaphatjuk még! :(
@dr lecsekkoltam: az Arany Prága:)) Biztos szép lehet, bár az én Listámon nem szerepel előkelő helyen:)
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf:

"Úgyhogy felőlem jöhetnek, még akkor is ha nem akasztanák fel a Bonsai Ducét és csomagkapcsolt részeit. "

Tudod, vannak dolgok, amiket nem szokás kimondani! :)
Nálam a lengyelek,mint nép,s emberek kikkel találkoztam kiemelt helyen állnak, túl sok helyen nem jártam,de a segítőkészség csúcsait tapasztaltam meg náluk, még egyszer visszamentem bő 10-15 év múlva, nem változtak, csak az árak,ott már Euro volt....
Kár ebbe belerondítani, vagy félnek valakik Bem Apótól?
annak idején az MDF I. Országos Nagygyűlésén is itt voltak a lengyel barátok, csak akkor még a Szolidaritás. És Csurka is beszédet mondott, meg Für Lajos. Azok a régi szép idők ...
@anyósnyelv:
Akkor Te valszeg csak Szlovákiáig jutottál. mert Lengyelországban még zloty-val fizetnek.
@dr lecsekkoltam:
Csak mellettem? ;)

A bullshit bingó jó ötlet! Viktor a BULLSHIT-ben úgy is profi! Sőt - csak abban!

"A bingó szabályai ennek megfelelően nem túl bonyolultak: minden játékos kap egy ügynökkártyát, amin számok (III/III, III/II,...) szerepelnek, majd a húzásvezető írástudatlan k.e. egy gömbből labdákat húz ki, amiken számok vannak. Ezeket a számokat hangosan bemondja két Ultimó között, a játékosok beikszelik a kártyájukon azokat a számokat és arczokat, amiket kihúztak. Akinek először húzzák el ezek után a nótáját és nyúl bele az állami bödönbe, az nyer. Ilyen egyszerű.
Mint a legtöbb játéknak, a bingónak is több változata van; ezek abban különböznek, hogy hány labdával és élettel, sorssal, egzisztenciával játsszák és hogy hány lenyúlás kell a nyeréshez."
@dr lecsekkoltam:
"Azok nem támadnának meg egy nato szövetségest:(((("
Pedig igény az lenne rá!
@quendelapo: pardon, igaz nekünk kellett váltani,mert nálunk volt euró... Akkoriban még Szlovákiában sem volt,csak kr. Nem ma volt, pedig néha beveszek egy-két k/q/avingtont.
@Dr. Boli Ch.T: Általában azok nem szállnak meg, akikre vágyunk. nagymamám is azt hitte, hogy az angolok jönnek a II. vh-ban, aztán a szovjetek jöttek. Nagymamám meg hallgatta a BBc magyar adását titokban, mikor már nyilas uralom volt. Na de nem azok jöttek, akiket ő akart..
@anyósnyelv: tényleg rég találkoztam agyfényesítőmmel, már a nevét sem tudom, hogy írják, de mellékes.
@dr lecsekkoltam:
Lobbizz keményen Fabiusnál! Én aláírok Neked úgy is bármit! :)
@dr lecsekkoltam: 8 évesen gyűjtöttem először aláírást.DD
@Dr. Boli Ch.T: vagy, hívjuk meg amerikai barátainkat márc. 15-re, vagy aug 20-ra:D:D
Ugye? Milyen jót röhögnénk egy ilyen bingón. Valamelyik blogon volt ilyen, asszem 2010-es smittecske beszédkor. Tudod, mikor majdnem kimászott, hogy elvegye a pezsgődet.:D
@Dr. Boli Ch.T: A tegnapiak után nem hiszem.:D Kicsit vitatkoztunk....:D
@Fabius: Ittenke, nem lehetne bullshit bingózni márc. 15-én az orbánbeszédre?
Na látom felébredtetek, de semmi forradalmi hevület! Csak a picsogás, hogy mit szeretnétek. Hát nem értitek, hogy lengyel barátaink értetek is menetelnek a békért?! És akkor még egy kis magyaros vendégszeretet is sajnáltok tőlük. Hát nem értitek, hogy érted jönnek, nem ellened?
@dr lecsekkoltam: már nem tudom, valami hülyeség volt, de akkor nagyon felvoltunk spanolva.)
Nekem a legeslegjobban ebben az egészben az tetszik ahogy a fideszgyűlis agymosottak a teljes netet körbelihegik, hogy de hát ez lengyel nemzeti ünnep is, lengyel-magyar barátság, összenő ami összetartozik, most kovácsolódik Orbana Viktora vezényletével a megbonthatatlan kelet-európai győztes szövetség ami majd leigázza a haldokló EU-t...Komolyan, ezekkel Gabika ha közölné hogy igenis van Mikulás mert Viktor asztonta azonnal anyakönyveztetnének a piros ruhás faszit...
@dr lecsekkoltam: Győztünk, forradalom, nemleszünkgyarmat, emútnyócév, győzelem, kétharmad, kosútlajosasztüzente, a haza felvirágzik, összefogás, együtt, háborgó tenger, kapitány, magyar csoda, teljes siker.
Aki a legtöbbet eltalálja mit nyer? :)
@Penivaldes: hihihi én is az ellenőrzőmbe, volt. hogy inkább elhagytam volna, mert rosszak ikremmel nem voltunk, csak csuda elevenek.
Mikor fordult elő, hogy a szabad sajtó ünnepét nem tartották meg? Sok mindent kifejez.
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: megvédtük, szakadék szélén, megcsináltuk, alaptörvény, eu, imf, nem diktál:D
No igen, a nyeremény: Boli puszit ad a nyertesnek;))
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: és az egyáltalán nem érdekli, hogy kifizeti a révészt. Az ilyesmi csak az ilyen hazaárulókat izgatja, mint Fabius és baráti köre. Én különben tudom:
Bayer, a független újságíró, Széles, a magyar, nem kizsákmányoló tőkés, Csizmadia, a 3 milliárd közpénzről döntő főcivil, és Hegedüs minden lengyel lakjon jól Zsuzsa. Mert nekik fontos a haza üdve, és áldozatokat is hoznak érte!
@dr lecsekkoltam: és nem ássa el:)), pedig már nagyon viszket az ásója!
@aritus: Akkor majd mi is mehetünk értük csápolni május 3-án a constitutional day-ükön az ellenzék rendezvényein?
minden egyes eltapsolt közpénzfillért le fognak verni ezen a szánalmas mafiakormányon...

ha meg nem, akkor megérdemli ez a debil ország...
apropó ő doktor fődakotasága hogy érzi magát? hogy szolgál a kedves egészsége?

mikor gebed má meg az a ...
@aritus: Biztos mennek dubajozni, és onnan van a zsé. Csak nem akarták elmondani, mert azért fizettek, hogy ne kelljen igénybe venni őket:D:D
Ja igen, Boli puszit ad és 1x igénybeveheti az engem nem ás el Boli kártyát.:D:D
@dr lecsekkoltam: Ha lány akkor minden oké, ha nem győzelmem esetén lemondok a nyereményemről a második helyezett javára :)))
@dr. Bubó: Mi is ezt kérdezzük. 50 éves, rendes férfiember ilyenkor kap infarktust meg szélütést. Ez meg nem.
@anyósnyelv: na én oda nem. én mással szórakoztam. pl szellemkereséssel, meg focizással, vagy füvezéssel:)) elég rohangálós gyerek voltam, és előfordult, hogy nagyon szép ívben repültem végig a folyóson végül egy szép landolással érkezvén meg. de ezzel egyűtt aranyos voltam, és ezt a nagyfiúk is tudták, mert, hogy velük barátkoztam:)
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: Milyen optimista tetszik lenni, hogy nyer. De tudod mit,ha nyerek lemondok a javadra a pusziról;)))
@dr lecsekkoltam: "50 éves, rendes férfiember"

ez dakota ez korán hal...

én sajnos csak most keltem fel... mi volt "korán"? nem gebedt meg?

azér csak legyen rajta. kívánom neki: dögöljön +. én mint nép ezt tartom az egyetlen barátságos megoldásnak a kialakult hejzetre...
@dr lecsekkoltam: Boli puszit ad? Nagyon vonzó ajánlat. hát akkor gyerünk fiatalok, csináljátok. legyen komoly küzdelem a Bolipusziért!! :D
@Penivaldes: "ne kívánjunk rosszat"

az nem rossz ha kívánod hogy a fődakota gebeggyen meg

ez a legbaráccságosabb, legbékésebb megoldás a mafiaormányzás "problémáinak" megoldására... és ez nem is rossz, nézőpont kérdése... 10 millió embernek JÓÓÓÓ...
@aritus: Boros Lajos prezentálásában. Mivé lett az velág, mikor már az emberbaráti szeretet is 30 ezüstpénzbe' vagyon..
Őket vajon miért nem vendégelik meg, azért mert nem lengyelek?
hirek.msn.mainap.hu/itthon/meg-a-47-ezer-forint-is-kesik-11127/

Most anyázok egy sort, mert ez felbosszantott...
@dr. Bubó: De mégis próbáljunk jóra gondolni. Ne akarjunk mást még gondolatban sem elpaterolni. OV embertársunk.
@dr. Bubó: 50 éves, ez már nem dakota. Ez egy seggfej, akitől az istennek sem szabadulunk.
@Penivaldes: Ó én csak aggódom, mert elég magas stressznek van kitéve nap mint nap. Ez erősen megnöveli a stroke és az infarktus esélyét, és hát már nem fiatal ugyebár.
@Penivaldes: Te szemérmetes vagyol és még csak nem is iszol, így valami közeli helyte (Bratislava) lehetnél a söfőr!:-P
@quendelapo: Mindegy, mindkettő össze-vissza karattyol és jobb a sörük, mint nekünk..
@Penivaldes: jóóóó, gondoljunk jóra, kívánjunk jót:

dögöljön meg a fődakota és az összes sleppje...
@Gábriel angyal: Szia angyal. Ötletelünk, hogy mik kerüljenek be a márc. 15-ei orbán bullshit bingóba. Ötlet?
@Penivaldes: Nem, sajnos. Pedig van egy-két betegség a családban, ami nem halálos, de inkább legyen orbánnak mint teszem azt a nővéremnek.
@mamitirtok dr.: bullshit bingózni akarunk, érdekel?
@mamitirtok dr.: látod igazad van. valóban nem vagyok egy meztelenül fürdünk a sárban személy, és az ivás is távol áll tőlem. Ilyenben rám ne számítsatok:)
@aritus: Ne ijesztgess, hogy értem jönnek, majdnem kiestem a bugyimból!:-(
@dr lecsekkoltam: nem szeretek betegségekről beszélni. megráz, és akkor sírok.
@Gábriel angyal: Jut eszembe, zálamtitkárbácsi miért nem mesél arról, hogy a lengyeleink megvendégelése mennyibe fog nekünk fájni? Meg a különvonat, különbusz, szállás, szuvenírek stb.
@mamitirtok dr.: vegyél kisebb bugyit, és akkor nem tudsz kiesni belőle. Ez Peni tanácsa volt.
@dr lecsekkoltam: hímzett alaptörvény, Schmitt matrojska baba, paprikába faragott Orbán arckép..
ilyenekre gondolsz?
@dr lecsekkoltam: Nem bingóznék Boli puszijáért, bullshit meg akad elég enélkül is. Majd én fotózkodom a lány..résztvevőket közben, jó?
@Penivaldes: Pontosan.:D
@mamitirtok dr.: Örömgyilkos vagy. Jó, akkor Peni ajánl fel egy puszit, így jobb?!
@Gábriel angyal: Mindenki fog egy Jobbikost és táncba viszi, majd együtt iszunk a"cigók" és a "buzik", valamint O.V.egészségére!
Benne vagy?
@mamitirtok dr.: és abból csinálunk kiadványt, amit kiadunk.)) kevés hiányzott, hogy nem lettem címlaplány..:DD
@dr lecsekkoltam: Én tőled akarok! Ha nem kapok, szakítok! Tennap is (el)hagytál korán, mint Mohamedet a Zangyal..
Na azért, megnyugodtam, hogy nem nekem kell!
@Penivaldes: Megértelek! Mindenféle jöttment balos és közepes ne szurkálja össze szűzi orcád!:-D
@Penivaldes: @dr lecsekkoltam:
CSAJOK! Nem lesz ennek jó vége! Egy kicsit nem ide figyelek és már is eladtok, meg áruba bocsájtotok! Mi van itt? Emberkereskedelem? Illetve Bolikereskedelem? Azért légyszi, kicsit finomabban, hisz szőrös szívem alatt érzékeny lélek lapul... Olyanok vagytok! 8-(
@mamitirtok dr.: Ezt még meg kell beszélnem a párommal is. :)
azé ezek a polákok jól nevelt gyerekek. tuggyák, hogy vendégségbe nem illik üres kézzel menni. 14kg feláldoztak, akkor mennyit hozhattak beee?
@Dr. Boli Ch.T: Na de Boli! Hisz mi sokra tartunk téged, főleg én! De úgy gondoljuk, hogy segítenünk kell a kormánynak, ezért, most elárverezünk téged:))
@dr lecsekkoltam:
Csibe! Te mindig más nevében teszel felajánlásokat???
Ezúton felajánlom akkor Lecsekkoltam Dokinénit egy egész estére annak, aki feltöri a 2048 bites RSA kulcsot! (Nagyon ne aggódj azért, mert ez jelenleg nem megy az informatikában sem...) :)
vastagbor.blog.hu/2012/03/12/kulfoldi_vendegek?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_13&utm_campaign=index
"Mindennek ellenére bárkit szívesen látunk Magyarországon, aki személyesen akar meggyőződni arról, hogy a magyarok új irányt szabtak országuknak, együttes erővel törekednek hazájuk felemelésére, és békésen, méltósággal ünneplik az 1848-as forradalom emléknapját."

Méltósággal,mi, Gabika?
@dr lecsekkoltam: Egész jó, bár én legszívesebben fekete garbóba és szoknányába mennék, és egy piros kabátban, és piros sapkában:)
@Penivaldes: Mert te vagy a fiatalabb:D A világ igazságtalan, a 20-asokat kedveli:D:D
@Dr. Boli Ch.T: valami nagyon értékeset akartunk felajánlani. Biztosra megyünk Penivel, hogy lány fog nyerni, így választunk ajándékot.:D
@mamitirtok dr.: Korán? Ja értem, mohamed és a korán. De hogy hagytalak el?! És ha rólad álmodtam?;)
@Dr. Boli Ch.T: dobolhatok má? fogyózok, tegnap nem ettem csokit
@dr lecsekkoltam: a világ hülye, ha valaki huszas még nem jelenti azt, hogy vonzó is:DDD

Igen, Boli, de én nem veszek részt benne:))
@dr lecsekkoltam: Akkor rémálmod lehetett!:-)
Nade hol van arita, reggel megvédte a hont oszt annyi?
@dr lecsekkoltam:
Ja, aztán meg teljesen kihasználtok, valóságos szexrabszolgává tesztek, meg hasonlók! Bár, most hogy így mondjátok... ;)) Na, jó! Legyen!
@Penivaldes:
Tényleg megható... ;(( Tök rendes vagy!
@Penivaldes: A kalap megtetszett. Kokárda ide-oda. A kép alapján jól néz ki.:D A többi nem izgi, mert ilyen szakadtnak nem öltözünk, mikor annyival csinibb szerkó van. Pl az általad említett is.:D Lehet hogy palizálom a javaslatodat csütörtökön.
@mamitirtok dr.:
Nekem megvan a telefonszáma is!!!

Igaz, még lecsekkoltam dokinéni telefonszámára is hajtok, mert nem adta meg a bestia! :) De várom...
@Penivaldes: én egy nemes cél érdekében teszem. olyat dobolnék az ásósembernek, hogy föltolatnánk a forrásig!
@Dr. Boli Ch.T: de csak egy éjszakára, utána vitrinbe rakunk:)
@dr glaci ph 5.5 D:
Ma semmit sem kell enned! Holnap sem... akkor... talán... :)
@mamitirtok dr.: Csalódás ez a cikk. Mindjárt körülnézek, hátha valamely női oldal ad rendes divattanácsot. Ezt is csak stílusosan, egy nő legyen nő akkor is, ha tüntetni megy. Nem vagyunk mi jobbikosok, akiknek semmi stílusérzéke.
Rémálmom volt, megint egyetemen voltam, vizsgáztam és kivágtak.:D
@Penivaldes: A kora vonzó nékünk, vén marháknak mindenképpen, elveszejtett fiatalságunkra emlékeztetvén..
(a Kettős mérce, avagy Fabius kapott egy pirospontot közben tőlem:-)
@dr lecsekkoltam:
Amúgy átküldtem Neked tegnap, hogy én mit gyűjtök! :))
@dr lecsekkoltam: Én vágtalak ki? Biztos lehet pótvizsgázni EU-jogból, csak jobban fel kellene készülni, kislány!:-P
@Dr. Boli Ch.T: A szarvkészletre gondolsz? Ráadásul mind Unikornisz volt, Te kis állatbarát!
Továbbgondolva:
emiksz.blog.hu/2012/03/13/84_demonstracio_turizmus
"Líbiai forradalmárok. 22.000 Ft/fő. Képzett kormányleváltók, radikális ellenzéki szervezeteknek ajánljuk. 1000 fő fölötti megrendelés esetén ajándék tűzoltóautó is jár."
@Penivaldes: Nem! Ha jó leszel, Neked is megmutatom... ;D
@Dr. Boli Ch.T: én mindig jó vagyok, sosem rosszalkodom, vagyis nem lehet rólam elhinni, hogy rossz lennék. .)))
Már csak az lenne a kérdésem, hogy Forradalm és Paraszt Qurmányunk napidíjat is fizet-e bértüntetőinek, vagy be kell érniük az ingyen vonatjeggyel, kajával és a megfizethetetlen érzéssel, hogy hülyének nézték őket?? Mert azért nem mindegy!
szerintem nem ők vannak hüjének nézve
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: nem próbáltam még ekkora csirkével, pulykával megküzedeni.
Szép ünnepünk lesz.
A Felvidéken egymást hibáztatják a választás miatt, Kárpát-alján marakodnak, Erdélyben Tőkés épp most lép ki az RMDSz-ből, Budapesten a józsefvárosi piac forgalma gondolom sokszorozódik a tüntetési kellékek - vipera... - értékesítései alapján.

Ha Viktor lengyeleket hoz, a másik oldal franciákat importál, a harmadiknak tökmindegy, csak legyen egy kis balhé.

Az ellenzéknek megvolt a lehetősége, hogy megmutassa, méltó módon is lehet ünnepelni. Nem ezt teszi.

Akartam menni a Szabadsajtó útra, nem megyek. Nem megyek egyetlen nagypolitikai központi, lassan mondom, bármilyen nagypolitikai központi szervezésű "ünnepségnek" nevezett lázasan és reszketve résztvevő-számláló most kinek is van nagyobb tömegbázisa rendezvényre sem.

Keresek egy Petőfi szobrot, ahol kb 40 gyerek letűzi az elkészített piros-fehér-zöld színű zászlócskáját.

Más: Tudom, hogy viccelődtök a megszállással. Nincs is ezzel semmi baj.
Csak akkor harsányan nevetgéljetek a Salamon,
Gazsi, büdösbolsilibsi anekdótákon is.
Ha legalább egyszer az évben egyetlen napra nem próbáljuk meg elfogadni azt a tényt, hogy máshogyan gondolkodók is élnek ebben az országban, akiknek értékrendjük különbözik a miénknél, semmivel sem vagyunk jobbak náluk.
@Dr. Boli Ch.T: Igen, le is esett az állam. Hogy jött ez a szenvedély?
@Penivaldes: Kaptam néhány új tavaszi sminkcuccot, azt hiszem felavatom. Már úgy várom, lesz egy délelőttöm, hogy összecsiszoljam:D
Elfelejtettük mondani Bolinak, hogy csípje ki magát, mert a főnyereménynek supernek kell lennie.:D
@Habakuk999: Én elfogadom, hogy vannak máshogy gondolkodók, de ők is fogadjanak el.
@dr lecsekkoltam:
Voltak előzményei, meg segítettem valakinek, azután beleszerelmesedtem. Ha elolvasod, megérted. A történelmet meg imádtam mindig is.
@dr lecsekkoltam: a legjobb sminkcucc a hideg víz.)) én azt használok a mindennapokban.DD
@Dr. Boli Ch.T: ilyet nem, de ez nem is töltött csirke
@dr lecsekkoltam:
Amúgy ha eladtok bestiák, akkor nyáron? :(
@Dr. Boli Ch.T: nem adunk el, hanem berakunk a vitrinbe, és csak belépővel lehet negtekkinteni
@Gábriel angyal: "A Libérationban megjelent közlemény aláírói között szerepel Patrice Chéreau rendező, Daniel Cohn-Bendit európai képviselő, Caroline Fourest esszéista, Stéphane Hessel diplomata, Mark Hunyadi, a Leuveni Katolikus Egyetem filozófiatanára, Jean-François Julliard, a Riporterek Határok Nélkül korábbi főtitkára, Axel Kahn genetikus, Léo Kaneman a Genfi Emberi Jogi Nemzetközi Filmfesztivál igazgatója, Serge Klarsfeld a franciaországi deportáltak ügyével foglalkozó történész, Ivan Levai újságíró, Sandrine Mazetier párizsi képviselő, Edgar Morin szociológus-filozófus, Rajk László, az SZDSZ egyik alapítója, Jean-Louis Servan-Schreiber, a Human Rights Watch Franciaország elnöke, valamint Michel Wievorka szociológus."
@Dr. Boli Ch.T: Korán reggel, majd' éhgyomorra?
"Felnőtt tartalom!
Jelenleg nincsen bekapcsolva nálad a felnőtt tartalom. Bekapcsolnád?"

Merjem vagy ne merjem, lenyúlni a magánnyugdíjat, Petikém? Kérdezte Viktor anno..
@Habakuk999:
Évek óta nem vagyok hajlandó sok marhával együtt vonulni. Az a kurva aktuálpolitika van csak benne. Elmond a szónok 3 történelem idéző mondatot, majd utána 30 percen át nyomatja az aktuálpolitikai szart. Na ez engem sem érdekel! Van sokkal jobb dolgom is, mint beteg, gyűlölködő, fröcskölődő embereket hallgatni.
@dr lecsekkoltam:
Pl. még van 2 darabom, amit restaurálnom kell a friss szerzemények közül... :)
@Dr. Boli Ch.T: Lemaradtam gyűjteményed lényegiről? Történelem? Lumier-tezsvérek első pornófilmjei, vagy mi?:-P
@Penivaldes: De jó, legalább 50 m-es márvány folyosó volt a termek előtt, tízóraiszünet előtt mosták fel - hogy ott mi ment, tanárok majdnem hálóval gyűjtötték be égnek álló hajjal a "büdös kölkei"-ket.Csak egyszer szállt belém valaki,szemügém ketté, orrom dupla, de akkor is fejem Keraban.
Pedig milyen szép pár lennének, komolyan!
www.hir24.hu/belfold/2012/03/13/dopeman-selmeczi-hulyeseget-beszel/

Pitynger Uram! Legyen már tökös demokrata, tömje be a száját valamivel, ha mással nem megy, hát a kiflijével, aztat szeresse a zÚrhőgy!
@Dr. Boli Ch.T: Dehogy adunk el, isten ments. Hisz kellesz nekünk nyáron.:D Csak egy puszi erejéig felajánlunk téged.
De tőlem lehet Fabius is, de őt nem láttam még, szval ne áruljunk zsákbamacskát.:D
@Penivaldes: Hideg víz és egy hidratáló arckrém.:D Ne akarj lebeszélni, legközelebb csak 25-én festeném magam, színházra, addig nem bírom ki szemceruza-spirál-szájfény kombóval. :D:D
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: Azt meg kellene mondani a Fideszes agymosottaknak, hogy a Bem apó a közös kapocs március 15-ével. Mert azt nem hiszem, hogy maguktól gondolnak erre, mert önálló gondolatuk az egy darab sincs.
Tudod, a főnök majd megmondja nekik mire gondolhatnak.
@Penivaldes: Minek, minek? nem minek, kinek!
Mit köpködnénk ki, ha lenyaltuk/dörzsöltük róla?:-P
@mamitirtok dr.: semmi kedvem a köpködéshez:)) és a sminkeléshez senm
@Penivaldes:

Pedig PRRRRRRRÁGAAAAAAAAA...! Fantörpikus egy hely!! :)
@Penivaldes: Pennike, ha nem húzod meg a fülemet, és sem húzom meg a tiédet!

Így gondolod?
Szerintem kinőttünk az óvodából.
Mér'nem olaszok jönnek ide Ferrarival / Maseratival / Lamborghinivel?

há' kitérdekelnek a lengyelek.

Zabáljanak otthon gulást!
Én azt nem értem hogy a gazdasági szabadságharc és a békemenet fogalmilag hogy jön össze?
Vagy értsük úgy, hogy megadtuk magunkat, mert gazdasági szabadságharcunkat vérbe fojtották és békét szeretnénk?
Vagy a békemenet részvevőinek van elegük a gazdasági szabadságharcból?
Valaki segítsen megérteni!
@Penivaldes: Találkoztam egy fogadáson volt szép osztálytársammal, ki futottak még színésznő lett, s teljes érdeklődéssel - látszott kérdezte,hogy lehet neked egy ráncod sincs? Meglepődött: nuku bőrnyúzó,pacsmagoló munkaerő, nuku mindenféle vakolat, friss víz, néha a maradék uborkacsücsök, s diszkrét smink alkalomra, s folyadék, nem hordóban érlelt... Jé? Gondolom genetika is részben.
Ezt most kaptam emilen,gyorsan megosztom mindenkivel nehogy a pokolra jussak! :-)

IMALÁNC ORBÁN VIKTORÉRT

Édes Jó Istenünk, Jóságos mennyei Atyánk! Hiszünk abban, hogy Te az akaratodat embereken keresztül, emberek közvetítésével valósítod meg. Valamennyien gyarlók vagyunk, de akinek feladatot adsz, és olyan szerencsés, hogy jóságodat közvetítheti felénk, az nagyon szerencsés ember. S aki méltóan tudja ezt tenni, méltó a te szeretetedre is, a miénkre is.

Amikor a Te küldöncödet szeretjük, nem bálványt imádunk, hanem a Te jóságodért vagyunk hálásak, még akkor is, ha nem is mondjuk ezt ki minden szavunkkal. Most, amikor Orbán Viktorért imádkozunk Hozzád, hisszük, hogy imádságunk Krisztus szavaival így hangzana. "Legyen meg a Te akaratod hiszen a te akaratod" - csak jó lehet. Hisszük, hogy Orbán Viktort azért segítetted Országunk vezető pozíciójába, hogy jót tegyél ezzel az oly sokat szenvedett magyar néppel. Jóságod nemcsak azt jelenti, hogy azt akarod, hogy jobban és könnyebben éljünk, hanem azt is, hogy erkölcsileg megtisztuljunk. Nem elpusztítani akarod ezt a mi immár csaknem -Sodománkat, hanem azt akarod, hogy lakói Lótok legyenek, Téged követő, hozzád hű emberek, gyűlölettől, gonoszságtól mentesek Orbán Viktor ezt igyekszik közvetíteni felénk: legyünk jobbak, legyünk méltóbbak Hozzád. Amikor azt mondja, hogy a Család a társadalom lényege és alkotó eleme, ugyanazt próbálja nekünk elmondani amit Te a Szentírásban, az Ó-Szövetségben, Dávid zsoltáraiban, az Új Szövetség Evangéliumaiban, János és Pál apostolok tanításaiban.. Orbán nem pap, és nem is bálvány. Orbán kormányzása, tiszta szándékai a te üzenteidnek a napi politika nyelvére fordítása. Az elesettek megsegítése - lásd a devizahiteles-ügyek kezelése - egy emberi kísérlet Krisztus tanításának napi gyakorlattá tételére. Drága Mennyei Atyánk! E napokban megpróbálod Viktort, és megpróbálsz valamennyiünket. Ahogyan megpróbáltad Jóbot, és megpróbáltad a te Szent Fiadat is. Mert ez is része a Te irgalmadnak, hozzánk való kapcsolatodnak, szeretetednek. Talán azért vannak e próbák, hogy a próbát kiállva, azzal megbirkózva és nem átkozódva bizonyítsuk hűségünket irántad, de talán leckeként is, hogy soha ne feledjük nélküled, semmik vagyunk, ha viszont velünk vagy, akkor minden lehetséges Gyarlók vagyunk, hogy a próbát kiálljuk. De meg kell kísérelnünk, s akkor Te is megsegítesz De Te nem teszel olyan "lécet" elénk, amit, ha benned bízunk, ne tudnánk - sportnyelven szólva "átugorni."Kérünk ne tégy átugorhatatlan lécet Viktor elé! Add, hogy sikerüljön felülkerekednie azon a feneketlen gonoszságon, amellyel ellenségei, Hazánk esküdt ellenségei egymással és a Sátánnal kart karba öltve most nekirontanak. Adj bölcsességet Fellegi és Martonyi miniszter uraknak a tárgyalásokon, s űzd ki a Sátánt legalább egy időre tárgyalópartnereiből, akim arcát, szavát - úgy tűnik - eltorzítja a magyar-gyűlölet.

Add, hogy a Sátán lelke helyett a Te Szent lelked legyen ott, ahol ma a magyar Nép és Orbán Viktor sorsától döntenek. ne engedd szavadon a gonoszt. Természetesen - mi csak kérhetünk, s a Te Szent lelked az, ami dönt kérésünkről. De Te azt üzented: "A reménység meg nem szégyenít". És azt is:"Kérjetek és megadatik néktek, zörgessetek, s megnyittatik néktek."- Kérünk most és alázattal zörgetünk. Kérve kérünk, s tisztelettel zörgetünk: hallgasd meg kérésünket, valamennyiünkét, katolikusokét, protestánsokét, izraelitáét - valamennyiünkét, aki azt kérjük, hogy mentsd meg Orbán Viktort és Magyar Hazánkat, gyarló népünket, sokat szenvedett nemzetünket. Szent Fiad, az Úr Jézus nevében, Ámen Eddig megfogalmazott kéréseink a Jó Istenhez Az Úr legyen előtted, hogy jó utat mutassa néked! Az Úr legyen melletted, hogy téged karjába zárjon és megvédjen a veszedelmektől! Az Úr legyen mögötted, hogy megvédjen a gonosz cselvetésétől! Az Úr legyen alattad , hogy felfogjon, ha leesel! Az Úr legyen tebenned, hogy megvigasztaljon ha szomorú vagy!

Az Úr legyen körülötted, hogy megvédjen, ha mások rád rontanak!Az Úr legyen fölötted, hogy megáldjon téged! Igy áldjon meg téged a jóságos Isten ma, holnap és minden időben! Ámen
"Mit tudom én miért, de valamiért nekem Bayer Zsolt szava legfeljebb a semmire biztosíték, ezért megnéztem a lengyel szervezők honlapját mit is tudnak ők erről."

Tudsz lengyelül, baszod, vagy te is valahonnan loptál?

Például tőlem?
@Habakuk999: Úgy gondolom, hogy tisztelni kéne a másik véleményét, még akkor is ha nem értesz vele egyet. És nem tojással dobálózni. mert az valóban óvodás cselekedet. amúgy meg közünk nincs ahhoz, hogy ki miben hisz, melyik oldalon áll. én ezt sosem nézem. minden oldalon vannak kedves és vidám emberek. azt kell keresni, amely közös, és nem azt ami elválaszt.
Hírszerzőinktől:
Bem (vagy Jan) apó életrajzábul:
2010 májusában egy lengyel–horvát légió felállításának tervével Magyarországra akart utazni, de a fülkeforradalom Bécsben érte. Dr. Schmitt Pál rábeszélésére vállalta a forradalom fegyveres erőinek főparancsnokságát. A város eleste után álruhában Magyarországra szökött. Márczius3-án jelentkezett szolgálattételre Orbán Viktornál, aki – mivel szabad parancsnoki poszt akkor nem volt – a Nagyszombaton állomásozó Lázár János dandárához rendelte tanácsadóként, nemsoká azonban visszatért Pestre, ahol ekkor már Rogán Antal irányításával folyt a lengyel légió megszervezése."
Folyt. köv.
Nem tudja valaki, "Szép kártyát" elfogadnak a várban 15.-én?
@Penivaldes: Mert imádom. Gyerekkoromban a mamám féltett cuccait kentem magamra, a babáimra, a rongyfigurákra. Körömlakkot szintén. Aztán felvettem a magassarkúját és az erkély betonján csetlettem, mert imádtam a hangját. Az alattunk lakó nem, de én igen.
Felnőve ebből annyi maradt meg, hogy hébe-hóba alkalomra festem magam. De sminkelni naponta, á, nem vagyok hülye, hogy hazavágjam a bőröm. :D
@mamitirtok dr.: "Ne ijesztgess, hogy értem jönnek, majdnem kiestem a bugyimból!:-( " - A bugyit akkor megkaphatjuk?
Valahol ott kezdődik az egész, hogy pozítívan állunk a dolgokhoz, és nem ellenséget látunk a másikban, ahogy meglátjuk.
Be vagytok szarva, mi? Idáig érzem a szarszagot...

Lassan többet foglalkoztok a Békemenettel, mint a saját kis szánalmas liberálbolsevik szeánszotokkal.

Egy valami biztos: megdöbbentően hatalmas tömeg lesz Orbán Viktor mellett március 15-én, talán még a az első Békemenetet is túl fogjuk szárnyalni. Az is teljesen biztos, hogy jóarcú, kedves, családos, keresztény, patrióta emberek méltóságteljes összejövetele lesz ez.

Ti pedig a saját testváladékaitokban (takony, nyál, izzadság, fos) fogtok megfulladni, miközben Daniel Kón Bendit elkóborolt kisfiúk kukiját szopja a színpad mögött!

Dögöljetek meg!
másutt írtam, de ide is beírom:
kellene egy tökös lengyel tolmács, aki a lengyel határon felszáll, és megtanítja a lengyel barátainknak az "Or-bán Él-jen"-t magyarul. Ami így szól: "Urr-bahn Tacha-rudi! Urr-bahn Tacha-rudi!".
És a magyar határig betanítja, és elmondja, hogy Orbán beszéde alatt minden második mondat után kell énekelni, meg táblát rázni. Szórólapon is ki lehet osztani nekik.
Aztán meg lehet nézni a lengyel-magyar barátságos meccset.
Meg fotót kérnék bayerzsóti megnyúlt arcárul.
@Stefánia kisasszony: Steffike, te igazán kedves és őszinte hölgy vagy. néha kissé morcos, de ez csak azt jelzi, hogy hiszel abban amit képviselsz. Érezd jól magad a Békemeneten, legyen az a nap számodra kellemes.
@Mária: Mi itt mind lopkodunk innen-onnan, igyekszünk összegereblézni a gondolatokat (mint a Századvég, ha jól hallám), majd megalkotjuk a saját véleményünket, Kedves Mária, ki titokban lakozol..
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Igen, de a csehek nem haverok, nekik úgy néz ki nem kell a mi támogatásunk:((((((
Moszkvával is beérnénk Bolival.;)
@Gábriel angyal: LOL. Ez mindenre érvényes, nemcsak a barkácsra, igaz?:D
@Habakuk999: mindkét oldalnak megkéne fogadnia. a jobb oldalnak és baloldalnak egyaránt.
@Stefánia kisasszony: Lehet, hogy ki kéne húznod a fejed a latrinából, akkor nem éreznéd.
@belekotty: Bármikor, ha a csokifilcet -ami a 2.lenygyel légió felállításakor ragadt rá- kiretusáltam belőle!:-P
@dr lecsekkoltam: Stefánia bizonyára kedves hölgy, de nem jó helyre ír. Ha keresne magának egy megfelelő hazafias fórumot azzal mindenki jobban járna.
@Penivaldes: Valakinek el kell kezdeni.

Steffi kisasszony szép beköszöntője - bár szerintem csak szórakozik egy kisgyerek -alapján lehet, hogy nem érdemes várni rájuk.:)
@Penivaldes: Te ollan kis megértő vagy hogy jelölnélek a szépségversenyem, mert Neked elhinném, hogy a legfontosabb:
A Világbéke! (és hátul közben, ami történik, az a különböző nemek és igenek osszefonódása?:-)
@Habakuk999: Én jó keresztény lennék, ha nem zavarnának meg benne folyton:)) ez az az eset.
a lényeg, hogy amit a politika elvág, azt összekötheti a közös hobbi, érdeklődés
@Dr sulcus:
Hú, de nagy lehet a baj! 2006-ban is imádkoztak érte a katolikus templomokban. De akkor az Isten nem hallgatta meg őket.
Más. Valaki írta, hogy miért a lengyelek? Mondjuk, de csak rosszindulatból, Orbán tengerre akarja vinni a gyorsnaszádot. Így szépen kezd bomlasztani ott is, mint ahogy nálunk bevált. Aztán, mit lehessen tudni. Még magyar-lengyel unió is lehet, csak ki kell várni. A szlovákiai magyaroknál is bejött az aknamunka.
@mamitirtok dr.: Világbéke???? A világ az harc, küzdelem. még a játék is harc.
@Stefánia kisasszony: Nem tudom, hol "szocializálódtál", Baranyában kúltúráltabb emberek is vannak - egyébként Moammer Kadhafi megemlékezésein is sokan voltak... Egy darabig.
@Stefánia kisasszony:

"Be vagytok szarva, mi? Idáig érzem a szarszagot... "

Baszomalássan van köztünk pár kilométer, te egy szobában üldögélsz. ha szarszagot érzel, akkor hunyd be a szemed, és nyúlj magad alá, valószínűleg ott a forrás. Ne ijedj meg, állj föl, menj a fürdőszobába -ha van-, told le a nacidat, és takarítsd ki. Legközelebb, ha a beleidben ilyen furcsa mozgást tapasztalsz, menj ki a wc-re -ha van-, told le a nadrágodat (ez fontos!), és ott kakilj.
De ne tedd közhírré.
@Penivaldes: Bezony, a pályinka (és a pi.a) szeretete közelebb hoz egymáshoz Bennönket, magyarokat, mint Viktor oly helesen megfogalmazá..
@dr. Bubó:

Én is ezt szoktam mondani, hogy bazz, az ő korában már illene egy jó kis agyvérzést vagy infarktust vagy egy helyes kis rákot beújítania.

SENKINEK nem szoktam utóbbit kívánni, mert a legborzalmasabb létező betegség, de ENNEK az is túl jó lenne...
@dr lecsekkoltam:

Ne ugass, te liberális szuka, mert szétverem a fejedet egy keményfedeles Radnóti Sándor könyvvel! Úgy hallottam, hogy hozzám hasonlóan te is lány vagy. Itt azonban véget is ér a hasonlóság. Mert én egy szemrevaló kis parasztlány vagyok, te pedig egy rusnya disznó. A liberális nő a világ legocsmányabb élőlénye. Ha behunyom a szemem és elképzelek magam előtt, akkor egy Heller Ágnessel keresztezett Vásárhelyi Máriát látok.

Büdös trampli!
@Stefánia kisasszony:
"Az is teljesen biztos, hogy jóarcú, kedves, családos, keresztény, patrióta emberek méltóságteljes összejövetele lesz ez.

Ti pedig a saját testváladékaitokban (takony, nyál, izzadság, fos) fogtok megfulladni, miközben Daniel Kón Bendit elkóborolt kisfiúk kukiját szopja a színpad mögött!

Dögöljetek meg! "

Azért ez így együtt. A méltóság teljesség, meg a "dögöljetek meg!" :-)))
@Mária: Ha beírod még párszor, lehet, el is olvassuk vagy megtanulunk addigra, úgyhogy fel, Budára!
@Stefánia kisasszony: A méltóságteljes kisasszony. :-))
@Stefánia kisasszony: Valahogy mégis Őt választanám, ha te is sorban állnál a.. f@szért nem tudsz normálisan beszélni, jányom!
@Stefánia kisasszony: kedves Stefánia, ha ön szép és vonzó az öröm a világnak, és öröm minden férfinak, de kérem higgye el a másik oldalon is vannak szépek, és vonzók. Az esztétikai érzék nagyon lényeges. Egyébként sem illendő bájainkkal dicsekedni.
@Mária: "Tudsz lengyelül, baszod, vagy te is valahonnan loptál?" - A Google fordítót ösmered? Angolul meg biztos tud.
Ez megint csak arról az egy emberről szól, aki sohasem hezitált azon, hogy utcára kell-e vinnie a népét, ha neki szüksége van a támogatásra.

www.vagy.hu/tartalom/cikk/1509_nem_lettunk_gyarmat
@Penivaldes: Ha szép és vonzó, attól még a pics@szája csak elriasztja a férfiakat, hacsak egyes kiéhezett egyedek (nem, nem mi)rá nem fanyalodnak a képire! (szó szerint értendő utóbbi:-)
@belekotty: Valóban igen heves, kissé vöröshagymára emlékeztet, hogy egy népi motívumra utaljak..
@belekotty: nem ö méltóságos, hanem a túristák lesznek azok. (hogy nézhet ki az a nő, aki ijeneket tud irogatnyi?)
@mamitirtok dr.: Igen ha a szépség nem párosul bájjal, és kedvességgel, akkor semmit sem ér
@dr glaci ph 5.5 D: "hogy nézhet ki az a nő, aki ijeneket tud irogatnyi?" - Az EU büntetést vetne ki miatta esztétikai környezetszennyezés címén és csak 18-as karikával mehetne adásba. :-))
@belekotty:

Hülye vagy?

Google translate-tel NEM fordítasz le lengyel honlapot úgy, hogy értelmes szöveged legyen.

A Translate nem az Szatki "szolgáltatása", hanem lelkes önkéntesek barkácsmunkája. Angolul és németül működik, mert sokan barkácsolják önként, lengyelül meg nem.
@Penivaldes: Neki nem diszkét bája, inkább baja van!
Részletekkel nem szolgálhatok, nem vagyok agyturkász, majd a kollegák megszondázzák, ha merik!
Látom beindult az élet. :)
Michel Wievorka - zsidó. egyik gyönyörű művének címe: The lure of anti-Semitism: hatred of Jews in present-day France. vagy a másik: Jewish Identity and Anti-Semitism.

Jean-Louis Servan-Schreiber - egy schreibert ugye nem kell magyarázni senkinek?

Rajk László - vajon milyen származású lehet...

Edgar Morin - is a French philosopher and sociologist born Edgar Nahoum in Paris on July 8, 1921. He is of Judeo-Spanish (Sefardi) origin. szefárd zsidó

Sandrine Mazetier - a 'párizsiak a megszálló izraeli hadsereggel vannak' tüntetés szervezője, a MAZSIHISZ francia megfelelőjének, a CRIF-nek a tagja.

Ivan Levai - http://fr.wikipedia.org/wiki/Ivan_Levaï a szegény kis menekült, a szívnek meg kell szakadnia

Serge Klarsfeld - klarsfeld bazmeg, valainek az ilyet kell magyarázni? en.wikipedia.org/wiki/Serge_and_Beate_Klarsfeld főállású náczivadászok

Leo Kaneman - kahneman, kaneman echte zsidó név. www.gopetition.com/petitions/dierkes-letter.html itt szerepel levél aláírogató zsidóként svájcból

Axel Kahn - a testvérénél ezt írják a wikipedián "Born in Viroflay, Yvelines, he is the brother of scientist Axel Kahn, and son of a Jewish father and a Catholic mother"
zsidó

Stéphane Frédéric Hessel (born 20 October 1917) is a diplomat, ambassador, writer, concentration camp survivor. főállású túlélő, zorbán és a nácik támadnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

caroline fourest - www.jewishtoronto.com/page.aspx?id=97015
közismert muszlimellenes zsidó. szeretik őt külföldön is.

con-bendit - na vajon...

patrice chereau - ő csak odáig jutott, hogy wagnernél a niebelungok t.képpen a zsidók

mark hunyadi - ez se hunyadi volt vmikor...

julliard - az ő posztjára nem is kerülhetne gój. de a juilliard sulit is egy francia hugyenota zsidó tetilkereskedő alapította.

nincs itt semmilyen szélsőliberális vagy zsidó 'összeesküvés', ez egészen biztosan véletlen. vagy már a párizsi zsidók is félnek a zorbánéktól. beszarás ez az egész...
mindenki látja, hogy mi a helyzet: pár hazai szarfaszú zsidó megrendeli az előadást pár külföldi zsidónál, oszt lehet vernyákolni, hogy lám már a külföld is. külföld a faszomat, pár koszlobár zsidó.

de már észrevenni is antiszemitizmus, hogy ezek mind zsidók.nem franciák, zsidók. u.olyanok ott, mint akik innen felheccelték őket: vásáhelyi mariska, konrád, kornis, heller stb stb.
@Mária: Fel sem merül hogy másképp is lefordíthatta? Biztos hogy csak tőled lophatta?
Miért vagy ennyire poszt irigy? Különben is, ha írógépen leírta, utána már nem vádolható plágiummal. :-))
@mamitirtok dr.:

Leszarom, hogy mit olvasol.

Aki hülyén akar meghalni, hát haljon meg hülyén :)

Tudtad, hogy a fogyasztói társadalmat a hozzád hasonló konzumidiótáknak találták fel?
@mamitirtok dr.: Bőven elég lenne ha kinyítná a Radnóti kötetet, és olvasná is nem csak nehezéknek használná
@Mária: Meg kellett volna forrásként jeleníteni cikked? Lehet, Fabiustól is vissza kell vonnunk diplomáját ezért? (nem az álamfőre céloztam itt kivételesként)
@európai biGottság: Ezt mindenhová beokádod, te elmebeteg?
@Stefánia kisasszony: Ne légy ilyen frusztrált, biztos idén is körbecsókolgat Szektor.
@belekotty: zavar a valóság biboldó testvérem?
mindenhova, hogy a sok elmebeteg fasz szemét felnyissam.
@mamitirtok dr.:

Nem szeretem, ha valaki lopik.

Ha Fabius TUD lengyelül, akkor jogos a képként kitett honlaprészlet, és a köré fogalmazott poszt.

Ha NEM TUD, és nem jelenítette meg a forrást, akkor meg bizony lopott.
www.hir24.hu/vizioblog/2012/02/13/naci-az-mtv-ben/

STEFÁNIA ÚJ AVATARA ? vagy AVATARA STEFÁNIA SATYAVATI ?

Habraty mind a kettő.
@Mária: Nem feltalálták, hanem Isten az Ő kegyelmiből teremté, ha nem tudnád!
"Mert Isten látá, hogy ez jó, meg fellendíti a keresletet, valamint az orromat is tisztíccsa!"
Fekália az egész világ, és fekália benne minden férfi és nő! ..ezt meg valaki más citálá..
@mamitirtok dr.: már megjelölte a forrást, a lengyel honlapot és Bayer Zsoltit. Mária meg elolvashatná a posztot, mert az nem arról szól mint az övé. Az övé simán csak a lengyel tüntetők érkezéséről szól, Fabius pedig a költségeket feszegeti. Máriának az a baja, hogy nem ő van az Index címlapon.
Mondom, poszt irigység.
@belekotty: a fiammal kűzdöttem a saját laptopom használati jogáért, megnézte mit írtam, indoklást kért. ez a "parasztlány" (ehhez kétség nem férhet) mit mondana a családjának ezekre (az őt minősítő) minősíthetetlen irományokra
@Stefánia kisasszony: de miért vagy ekkora tahóállat pláne nő létedre? :) akárhogy is nézel ki :)
@Stefánia kisasszony: Köszönöm, hogy nyilvánvalóvá tetted mindenki számára a köztünk lévő kultúrális különbséget.
@Mária: Különben te magad írtad hogy megváltoztattad a posztot. Szóval innen kezdve savanykás az ügy.
@dr glaci ph 5.5 D: Semmit. A szokásos piaci kofa stílus, tehát a családnak a családi vállalkozás mindennapjaiba illeszkedik.
@mamitirtok dr.:

Már egész közelről nézzük a hátatokat, fiacskám! :DDD
@belekotty:

Kurvanyádat.

Az én posztom március 7-én ment ki.

Átvette a hvg.hu, a hir24.hu és a stop.hu.

Forrásmegjelöléssel.

Meg írt belőle cikket a köcsög index.hu, nem jelölve a forrást, csak miután beszóltam.

Fabius posztja egy ezredrangú faszverés.

Ha Fabius TUD LENGYELÜL, akkor jogos a posztja. Ha meg nem tud, akkor illene megjelölni, hogy milyen fordítás alapján dolgozott.

Mert ez így lopás.

maria.blog.hu/2012/03/07/ketezer_lengyel_statiszta_tuntetot_hozat_a_kormany_a_nemzeti_unnepre
@Penivaldes: Radnóti Sándorét, az SZDSZ Országos Tanácsának tagjáét? Nebazz! Párna helyett, max. hogy kemény legyen a (le)fekvés!
@Stefánia kisasszony: Ettől a választékos stílustól le vagyok nyűgözve! Remélem sok hasonlóan képies és légies megnyilvánulása lesz még itt! Üdvözlöm a blogon, mert ez a nyelvi lelemény a magyar nyelv sajátja. Azért ajánlanám Ballagi Mór Teljes magyar nyelv szótárát "na nem nyalni" olvasni, kifejezésbővítésének nemes céljaira! Az a párszáz /nincs is 800/gondolom nagyítóval elolvasható jót is tenne, én nem kölcsönzöm ki, de az OGY Könyvtárban talán megtalálja! Irány a feladóhoz!
@Mária:

Takarodj már innen a kurva anyádba!
@belekotty:

"Különben te magad írtad hogy megváltoztattad a posztot. Szóval innen kezdve savanykás az ügy."

Hol írtam, te nagyonbuta?

Linked van?
@Stefánia kisasszony: akkor most a te stílusodban:

-----Stefánia kisasszony stílus oN-----
Amikor az ribanc paraszt anyád, a kiszart magából a pottyantós budiba, biztos fejre estél.
Ha van Isten, akkor elintézi, hogy soha ne lehessen gyereked, ha már van, akkor idejekorán jobb létre szenderíti őket, idejekorán megszabadítva a világot a további hozzád hasonló széljobber fattyúktól.
-----Stefánia kisasszony stílus oFF-----

Nem várom el, hogy mélyedj magadba és gondolkozz el, a létezésed értelmén és azon, amit képviselni szeretnél, mert értelmi képességed úgysem teszi lehetővé ezt.
Csak szánlak.
@Stefánia kisasszony: Na de kedves Stefi, hát nem illik így beszélni hölgyek jelenlétében!
@Stefánia kisasszony: Kedves kisasszony!?
Kérném, hogy ne "takarodjonozzon" senkit innen, mert a törzsközönség nem ehhez szokott!

Együttműködését megköszönve

nemigazán tíz teleddel, Te kis pöcs!
Mijaz, címlapot kapott a bejegyzés? Csak a szabadstílus miatt kérdem...
Igen, címlap...na majd holnap akkor ugyanitt :))))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:

Ilyenkor tudom sajnálni, hogy nem szeretem a csirkeszárnyat... állati ötletes cucc! :O
@Mária: Palizált?! Fabius?:O
@mamitirtok dr.: Gondolj bele, stefike ezzel a szájjal csókolna.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egér, ne buckalakózd le Mademoiselle Stefániát. Ő parasztlány, kérlek..
@dr lecsekkoltam: miért van másik szája is, amit arra használ? Mindig érik az embert meglepetések
@Mária:

Nem akarok bunkó lenni, van egy alaphír, ami kb napok óta közismert, én spec a Népszavában olvastam, sztem az ír belőle és olyan posztot, aki akar, lásd Véleményvezér.
@Mária: "... Kurvanyádat.... ezredrangú faszverés. " idézet Tőled!!
Remélem értékelnek sokan !!
@mamitirtok dr.: Radnóti naplóját pl,. remek olvasmány lefekvés előtt.
@Dr sulcus: Mt 6.7: "Amikor imádkoztok, ne szaporítsátok a szót, mint a pogányok, akik azt hiszik, hogy ha ömlik belőlük a szó, nyomban meghallgatásra találnak!"
Nos akkor e szerző igaz keresztény, vagy pedig pogány? Mert elmebetegnek elmebeteg.
Másrészt azt nem értem, hogy az általuk sűrűn emlegetett Názáreti azon szavait miért nem vették komolyan, hogy imádkozzatok üldözőitekért? Miért nem virrasztottak Fletó megtéréséért a randalírozás helyett?
Ha meg ovi szent, akkor minek érte imádkozni?
Kár, hogy már nincs inkvizíció, az ilyennek máglyán a helye.
@Fatal Error! System Halted!: egy nő nem lehet ilyen közönséges. felfordul a gyomrom az ilyen bozótlakó buta picsáktól (tuti szőke, festett szőke, elvált, vidéki 40-es, senkinek nem kellő, enyhén depis) kihagytam valamit?
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Hát igen, meg amikor halat csinálnak és guszti, de én nem eszem meg, mert utálom a halat
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: szia Egér, hát te merre cicázol mostanság? Hűtlenkedünk? Peni, és én már nem vagyunk elegek?!
@Penivaldes:

Parasztlány a nagy f*szt, nem találná meg egy tehén elejét térképpel, iránytűvel. :DDD
@Mária: megnyugtatlak mária, a te posztod, meg úgy általában a blogod is szinte ugyanolyan szar fos komcsi köpedék mint ez. szóval ne kapd fel a vizet :)
...már megint hogy pattog a kisebbség.
@dr lecsekkoltam: Mit is akarhat? Hozzatok még pár nőt!
Ide neki az orosz lányt is!:-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: bizonyára a kedves hölgyet a tehén hátulja érdekli, sőt megkockáztatom, hogy a bika még jobban.))
@Stefánia kisasszony: Egy újabb példája az irgalmas szamaritánusnak, az ellenségeiért imádkozó hitében erős kereszténynek.
@mamitirtok dr.:

Ez a Mária nevű ocsmány aljadék a legundorítóbb hitvány tetűláda itt a blog.hu-n.

Szólásszabadságról és demokráciáról papol, miközben a saját kutyaszaros blogján szisztematikusan levadássza azokat, akik nem értenek egyet vele. Ez a picsa folyamatosan Gyurcsány hólyagos seggét fényezi, valószínűleg szerelmes Fletóba, többek között ezért is jutottam arra a megdöbbentő következtetésre, hogy Mária = Vásárhelyi Mária

Szerencsére ideáig nem ér el a hitvány keze ennek a kivénhedt picsának, innen nem tud kitiltani...
@Disintegrator Rising: Az lehet, de legalább nem ezredrangú, állítása szerint!
A "szar fos komcsi köpedék" meg már-már költői, ne feledd szavaid, tezsvírem a Zo(ú)rbá(a)n!
@Kutchek: hát ha azt nézem, hogy ivan levai is zsidó, meg az összes lévai akit ismerek, ez orbánra nézve mit is jelent? :)

tisztességes magyr ember nem ad a gyerekének olyan nevet, hogy ráhel, és nem iványi gabesszal kereszteltei meg.

bita, orbánnak vmelyik kölkét egyenesen iványi gabesz keresztelte meg :D
@Penivaldes: Nem csodálom, ha gábriel és karakán ide járnak. Most gondolj bele, ha az ól melegében ilyen stefikéktől várhatnak becézést... Persze hogy hálásak, ha nem beléjük rúgunk, hanem szólunk hozzájuk. Akkor nem azért tüntek el egy - egy beírás után, mert provokáltak, csak attól tartottak, hogy ugyanazt kapják, amit a saját fórumokon. Hogy a trágárság a normális kommunikálási mód.
@Stefánia kisasszony: Te tényleg női Móricka vagy.. mindig arra gondolsz. Vásárhelyi Máriára..
@Stefánia kisasszony:

Énekelj, kicsi lány!

"Egy a jelszónk, a béke, harcba boldog jövőért megyünk,
Egy nagy cél érdekében tör előre ifjú seregünk.
Bárhol is van hazája, bármely ég néz le rája,
Küzdő korunknak új nemzedéke mind itt halad velünk

Földön, égen zeng az új dal: Ifjúság! Ifjúság! Ifjúság!
Milliónyi szív dobogja ritmusát, ritmusát, ritmusát.
Nincs oly erő, mely legyőzné, ki a népért küzd,
És dalolja a jövőnek himnuszát: Ifjúság! Ifjúság!

Tegnap tankok robogtak, harcok szülték az egység dalát
Vére omlott ki soknak, ki ügyünkért kiállt, hű barát
Gyertek mind háborúba, ránk vár a harc és a munka
Egy szebb világot épít kezünk ma, föl tettre, dalra hát!

Földön, égen zeng az új dal: Ifjúság! Ifjúság! Ifjúság!
Milliónyi szív dobogja ritmusát, ritmusát, ritmusát.
Nincs oly erő mely legyőzné, ki a népért küzd,
És dalolja a jövőnek himnuszát: Ifjúság! Ifjúság!

Szíveink dobbanása visz világgá egy új eskü-szót
Boldog föld népe lássa, tartsa vállon a tűzlobogót
Gyilkos, új háborúra hív a föld népe újra
Ifjú sereg, te védd meg a békét, s űzd el a támadót!

Földön, égen zeng az új dal: Ifjúság! Ifjúság! Ifjúság!
Milliónyi szív dobogja ritmusát, ritmusát, ritmusát.
Nincs oly erő mely legyőzné, ki a népért küzd,
És dalolja a jövőnek himnuszát: Ifjúság! Ifjúság!"

Ref.: www.youtube.com/watch?v=BapMyAZQM9k

:D

Tanulj!
Fizetett bértüntikkel...? Mekkora gáz már...

Azt mondod lecsekkoltamnak, hogy te dögös csaj vagy? Elhiszem - a Jobbik már számos pornósztárt adott a világnak! Téged melyik filmben vagy mely filmekben csodálhatunk meg?

:)
@Stefánia kisasszony: Valóban, innen még keveseket tiltottak ki, de lehet, te leszel a következő, ha nem vonsz gyököt, bár ez lehet, meghaladja felfogóképességedet!
@Stefánia kisasszony:

Fáj az igazság, mi, kicsi szívem :DDD
@Stefánia kisasszony: Mi az te rossz ribanc már megint itt böfögsz, ahelyett hogy valamelyik békamenetelő seggét nyalnád ? Mocskos hazaáruló !
@Disintegrator Rising:

Szerinted leszarlak?

A kérdés persze költői volt :)
@dr lecsekkoltam:

Szíveim Királynői, nem mindig vagyok gépközelbe! Egyébként Peni is kihagyott legutóbb egy napot! :DDD
@dr lecsekkoltam: Gábreilt pont tennap meg ma dicsértük meg, hogy tud normális lenni, sőt, a múltkor még Kara kara is vitaképesnek bizonyult, ellentétben ezzel a..nemtudommivel!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Vannak azok a nehéz napok, de Téged ez nem érinthet, a bajszocskád akkor is munkában lehet(ne)!:-P
@Stefánia kisasszony: Stefike! Hol érzed a bajt? Alul v. felül?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egerem, Egerünk!
Most leakartalak szidni, de nem ment.

:DDDD
@európai biGottság:

Egész egyszerűen mindenki zsidó - megkönnyítem az undormány, antiszemitizmustól izzó szövegedet.

NORMÁLIS ember nem zsidó-nem zsidó kategóriákban gondolkodik, de te még abban a fázisban dagonyázol, hogy azért nem értél el semmit az életben, mert ott vannak a zsidók és mindent összeesküsznek és minden az övék és ők irányítják a világot és jaj, összeomlik a világ, mert zsidók, zsidók, zsidók!!

És plusz még ők feszítették meg Jézust!
Atyaisten, mi lesz még itt??????

Bázz, antiszemita keresztények: menjetek már pszichoanalízisre, nem volt elég pár ezer év, hogy ezen túltegyétek magatokat??????
@Fatal Error! System Halted!: Pedig kihagyta, hogy pasi!
Nő nem lehet ennyire mocskosszájú, ha mégis, Máriának híjják legalább!:-P
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Tartok tőle, hogy ez túl magas stefike paraszti eszének. :))
@Mária: Keveri a szezont a fazonnal. Azt képzeli magáról, hogy ő varánusz bloggazdája...
@mamitirtok dr.: Vessem be magam Fabiusnál?:D Boli szerint tudok rá hatni;)) Bár vele nem flörtölök mint Bolival, sőt tegnap sikerült meglépnem amit még a felmenőjének se engedne meg.
@Mária: szerinted örülök neki hogy nemlátom többet a fos maszopnyik blogodat az index címlapján? igen :)
@Stefánia kisasszony: Drága hugom! azt írsz amit csak akarsz, De!, erőltess magadra egy picike jó modort! kétszer kellett átöltöznöm miattad, mert az undortól, amit az "stílusod" kivált, lehánytam a hajtókámat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Nem akarok bunkó lenni, van egy alaphír, ami kb napok óta közismert, én spec a Népszavában olvastam, sztem az ír belőle és olyan posztot, aki akar, lásd Véleményvezér."

Megismétlem, a hozzád hasonló gyengébbek kedvéért:

1. Az MTI alaphír NEM tartalmazza azokat az állításokat, amelyekből többen cikket és posztot írtak.

2. Kérdés, hogy akik nem az MTI alaphírt használták, azok honnan tájékozódtak?

3. Ha ezek az emberek TUDNAK lengyelül, akkor jogos, hogy a lengyel honlapot linkelik forrásnak.

4. Ha viszont NEM TUDNAK lengyelül, akkor illene megnevezni a forrást, ahonnan azokhoz az infókhoz jutottak, amiket az MTI alaphír NEM tartalmaz.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Én is zsidó lennék? Megnéztem, nem hiszem el!
Valami kimaradhatott éltem elején, csak tudnám, hogy mi?:-D
@dr lecsekkoltam: Na, most meg Fabius-szal keveri!
Nem lehet melletted egyszeri pasinak lenni, vagy csak annak lehet?:-P
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Ne etessük a trollokat, akkor elmennek. :D:D Címlapon vagyunk, gyűlnek. Fura, hogy ilyenkor már véletlenül se láthatod a mi lengyelünket (gábrielt vagy karakánt). :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ki fog engem megvédeni a stefi féléktől?! (Nem mintha nem tudnám megvédeni magam:D)
@Stefánia kisasszony: Ezt felettébb érdekes egy mocskosszájú paraszttól hallani...
Rosszindulat ami fröcsög. Hiszen megmondtak hogy erelyi nyugdijasok kapartak össze a penzt a buszokra is, talan a hirdetöoszlopkra most meg a fogadasra is... Ez tök egyertelmu...
@mamitirtok dr.: nem mindenki zsidó, de vannak olyanok, akik igen, és ők közénk tartoznak.
@Stefánia kisasszony:

AAAAAAAAAAAAAA, CARL!
That's cute!

Peasant...

A stílus maga az ember!
@dr lecsekkoltam: Stefániától a türelem véd meg, és a modor.
@mamitirtok dr.: Lehet, persze. De miért ne dobnám be magam egy jó cél érdekében? Ha valaki már kibaszás érett, miért ne segítenék meglátni Fabiusnak az igazságot?;))
Amúgy tudod Fabius az ittenke és jó az ittenkével jóóóóóóóóban lenni;))
@Penivaldes: :D Simán. Ha ő nem lenne, akkor a fiúk nem is tudnák, mekkora mázlijuk van hogy olyan nőkkel flörtölhetnek mint mi.;)
@dr lecsekkoltam: nyalunk, nyalunk?:)) Nekem meg itt hagyod a munkát?:))
@anyósnyelv: pardon hány centis is, ne pazaroljam itt az időmet.....
és megint, csak hogy követ dobjak ebbe a pangó állóvízbe :D

150 ezerbe kerül a kalotaszegis kollekció
Az olimpiai formaruhák gyártására egy érvényes pályázat jött, a sportolók a kiegészítőkkel együtt nagyjából 25 ruhadarabot kapnak Londonra.
@dr lecsekkoltam: Mint ÉN!:)) mert én egyedülálló vagyok. szelíd, tisztaszemű, vidám mégis megfontolt, megértő. Kezem nyomán szép születik, mosolyom vigasz az elveszetteknek.
:))
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista:

Persze hogy igazam van.

Én fordítottam a wielkiwyjazdnawegry.pl/ honlap tartalmát a március 7-i posztomhoz.

A hvg.hu, a hir24.hu és a stop.hu hivatkozott a cikkemre, ahogy átvette, ellenben a köcsög Indexnek csak egy nappal később akaródzott a linkelés. Miután beszóltam.

Továbbra is kérdezném tisztelettel: ki csinálta a Fabius posztjában képként megjelenített infó fordítását?
Hajlandó vagyok elismerni, hogy a stílusom olykor-olykor átlépi a jóízlés igen vékony határát. Továbbá hajlandó vagyok arra is, hogy emiatt bizonyos fokú tudatos önkorlátozást vezessek be. Egyébként pedig azt tanácsolom nektek, hogy próbáljatok elvonatkoztatni trágár és nyers modoromtól, és ha ez sikerül, akkor a csúnya jelzők és trágár szavak mögött sziklaszilárd és kikezdhetetlen érvekkel fogtok találkozni...
@mamitirtok dr.: Gabrielnél még azt is megállapítottuk délelőtt, hogy van humorérzéke. De nem is említhető együtt stefike &co-val.
@euRóPai bigottság: Egész pontosan mi is lenne a témához a mondanivalód? Összefoglalnád bájos szavaiddal zsidózás nélkül?
@Stefánia kisasszony: Sajnos bájos szavaid mögött érveket nem sikerült felfedeznünk.
Egér!!!! Gyere gyorsan!! Stefániával kezdj ki:))
@dr lecsekkoltam: Pedig igyekeztünk, de úgy látszik, hogy minket már megfertőzött a liberálkapitalista lény..
@Stefánia kisasszony:
Próbáld meg ugyanezt a szövegedet egyes szám első személyben újból leírni, úgy jobban hangzik.
@Stefánia kisasszony: figyuka mosttól jáccuk azt, hogy minden második mondatban egy pici trágárság, különben sárga lapot kapsz
@dr lecsekkoltam:

Azért mert egy buta picsa vagy.

Elnézést, de ez nagyon kikívánkozott belőlem...
@Stefánia kisasszony: Nem kell téged kitiltani, elég tahótlanítani, amit most megteszek, mert tele veled a nem létező tököm.
"- Mindezt miből, kedves Bayer Zsolt? Tán' nem közpénzből?"
NEM! Ő azzal a pénzzel támogatja a lengyelek utaztatását, amit a szlovák rendszámú terepjárójának regadó nem befizetésén megspórolt (l. adócsalás!).
@Stefánia kisasszony: kommunista kutyákkal így kell beszélni, nincs ezzel semmi baj szerintem ;-)
@Mária: Nem tudok lengyelül, de ismerve néhány alapszabályt és egy másik szláv nyelvet magas szinten beszélve a linket magamtól is lefordítottam. Én nem ismerem Fabiust, lehet, hogy ő is eredetileg szlavista, és akkor neki is mehetett a dolog.
Másrészt azért elegáns dolog lenne, ha megjelenne és tisztázná magát, vagy meaculpázna egyet.
@Stefánia kisasszony: Látom a véleményünk a másikról ugyanaz. Csak én nem vagyok paraszt(lyány), mint te.
@Mária: beszoptad mária, de a legjobb benne hogy szarnak is rád nagyívben :)
@Stefánia kisasszony: "Azért mert egy buta picsa vagy. "
Ugyanez egyesszám első személyben jobban hangzik. Talán egy tükröt is vegyél a kezedbe .
@Mária: ...és esetleg lengyel-angol/lengyel-német viszonylatban?
Engedtessék meg, hogy a "közpénzemből" végre ne csak Hazámat mocskoló hollókosztos férgeket láthassunk vendégül.
Vagy az utolsó fillérig mindent rájuk kellene költeni? Mondjam vagy mutassam?
@dr lecsekkoltam:

Nem, te valóban nem vagy parasztlány. Te egy vízilószerű liberális nőstény vagy, zsíros és fésületlen a hajad, állandóan vizenyős a szemed, a csípőd pedig legalább 3 rőf széles.
@Stefánia kisasszony:

Két kérdés, kicsi lány:

- Ezek szerint most több milliárd forintja lesz bértüntikre Vityánknak, mint legutóbb?

- "jóarcú, kedves, családos, keresztény, patrióta emberek" ha te is közéjük tartozol, akkor ILYENEK ezek az emberek, mint te? Ilyen szuperkedves kommunikációval?

SZÁNALOM vagy.

(Azt már csak mellékesen jegyezném meg, hogy ezek szerint aki nem családos, az már nem is lehet ilyen kedves ember, mint te? Jó!

Igazad is van, mi vagyunk a szingli horda, akik ha beindulnak...! :D:D:D:D:D)
@Stefánia kisasszony: "akkor a csúnya jelzők és trágár szavak mögött sziklaszilárd és kikezdhetetlen érvekkel fogtok találkozni" - idéznél pár érvet magadtól? Mert én olyat tőled még nem olvastam.
@Stefánia kisasszony: Akkor Ő a milói Vénusz, Te pedig minden pasi (rém)álma, a karót nyelt(képletesen, másként megfulladnál saját öklendezésedtől) karó lehetsz!
m.blog.hu/bo/bola/image/miloi_venusz.jpg
@Mária: Meddig rágódsz még ezen? Miért nem szabadalmaztatod rögtön a posztodat?
@mamitirtok dr.: El vagy tévedve kis barátom.
A fasiszták már régen nem lengetik a karjukat. Sokkal inkább pajeszt lóbálnak.
@puszták éhes vándora: "Stefike! Hol érzed a bajt? Alul v. felül? " - felül lenyomták neki torokig, alul meg semmi. Érthető a frusztráltsága.
A Te te akart lenni, de itt az illusztráció is!
debil.hu/wp-content/uploads/2010/02/anorexias_hulye_picsa.jpg

Vigyázat, csak erős idegzetűeknek, mintha a benzinárra tekintgetnél!
őszinte leszek: nem beszélek lengyelül.
Ezért azt mondom, KI NEM SZARJA LE, HOGY KI FORDÍTOTTA LE LENGYELBŐL? MEG HOGY KI IDÉZETT KITŐL?
az a lényeg, hogy jönnek!
köszönöm.
(Stanislaw Lemnél se néztem, hogy Murányi Beatrix fordította-e vagy más)

és most sport: befogja-e a Budapesti Honvéd a Videotont? mindössze 3 pont a különbség, és míg a Honvéd otthon fogadja a sereghajtó Zalaegerszeget, addig a Videoton vendége az éllovas Debrecen lesz! Fog-e Sousa partjelzőt fejelni? Az ittmaradt lengyel vendégdrukkerek okoznak-e fejfájást Székesfehérváron a debreceni drukkereknek? Lesz-e helycsere a tabellán? Erre az izgalmas kérdésre várjuk a választ a hétvégi fordulótól, de ha türelmetlenek, a kormányszóvivő már pénteken megmondja önöknek az eredményt!
Csütörtökön pedig a mérkőzésből előzetest láthatnak a Szabadsajtó úton, a lassabbak pedig előzetesbe is kerülhetnek!
@Stefánia kisasszony:

Biztos ismeri ez a valaki a viccet:
Ej vadász!
Te szopni jársz ide?
@Mária: Látod azért van nekünk közös pont amiben egyetértünk! :-)) Már a címzettel kapcsolatban.
@belekotty: én élvezem hogy rinyál. amúgyis most látjuk utoljára. az új helyén már a kutya nem fogja olvasni majd a blogját, szóval most még kiélheti magát itt.
@mamitirtok dr.: Nem szép tőled hogy közzétetted a Stefike bemutatkozó oldaláról lopott képet.
@mamitirtok dr.: elég vékony.))) ennyire azért nem akarnék lefogyni
Stefánia kisasszonka érdekes személyiség .

"Stefánia kisasszony 2012.02.24. 00:42:15
A turbómagyar kivagyiság, a sárszagú nyugatgyűlölet, és az avítt nacionalizmus levegője árad ebből a blogból. Ennek blognak az nacionalizmustól elvakult szerzői úgy képzelik, hogy a saját fajtájuk tökéletes, mindenki más pedig hibás. Jellegzetes turbómagyar hozzáállás.

A nőkről írt bejegyzéseket minősíteni sem lehet. "

"Stefánia kisasszony 2012.02.24. 17:39:41
@Gudea enszi:

A délutánt, okosabb dolgom nem lévén, azzal töltöttem, hogy alaposan feltérképeztelek és kielemeztelek, a mindenki számára elérhető források felhasználásával. A tőled származó bejegyzéseket és hozzászólásokat olvasva egyre világosabbá vált számomra, hogy tulajdonképpen te csak egy pszichésen halmozottan sérült fiúcska vagy. A dögszagú nacionalizmusod nem egyéb, mint a kisebbségi létedből fakadó beteges etnonacionalista szembenállás, ami még a Dunaszerdahelyen töltött boldogtalan gyermekkorod idején alakult ki. Miért nem képesek a határon túli magyarok végre beletörődni az örökérvényű és megmásíthatatlan Trianoni döntésbe? Miért nem tud egy szlovákiai magyar hűséges lenni Szlovákiához? Miért kell mindig hűtlenül a Duna másik oldalára kacsingatni? Én mindig azon az állásponton voltam, hogy a győztes hatalmak hatalmas hibát követtek el, amikor a határok módosításával nem modósították mesterségesen az etnikai arányokat. Ez alatt azt értem, hogy a megérdemelt és igazságos trianoni határokon kívül rekedt magyarokat egytől-egyig át kellett volna telepíteni Magyarországra. Ha ez megtörtént volna, ma egy békésebb Közép-Kelet-Európa térségében élnénk, és talán ez a blog sem létezne. "

"Stefánia kisasszony 2012.02.26. 23:26:34
@Letifer:

Tisztázzunk valamit!

Fontos különbséget tennünk a patriotizmus és a nacionalizmus között. A patrióta jogot véd, míg a nacionalista jogot sért . A nacionalizmus az, ami valami/valaki ELLEN irányul, a patriotizmus viszont nem irányul senki és semmi ellen. A nacionalistáknak feltétlenül szükségünk van egy (vagy több) ellenségképre, a patriótát viszont csak a saját fajtája sorsa és felemelkedése érdekli."

"Stefánia kisasszony 2012.02.27. 23:26:41
@Kurtz ezredes:

Mindenki szabadon választhat identitást és kulturális értékrendet maga számára. Ez a liberalizmus legfontosabb és legértékesebb vívmánya.

Én például nem tartom fontosnak, hogy magyarnak születtem, számomra ez lényegtelen, sokadrangú kérdés. Ha kétszáz kilométerrel arrébb születek, most németül beszélnék és osztrák állampolgár lennék. Véletlenül ide születtem, tehát a magyarságom csak geográfiai kérdés."

"Stefánia kisasszony 2012.03.11. 16:26:45
Én Orbán Viktorra fogok szavazni 2014-ben!

Kislány voltam még, amikor a Mária Valéria híd átadásosakor (2001) Orbán Viktor megsimogatta az arcomat. Ezt a gesztusát sohasem fogom elfelejteni. Csodálatos, felkavaró élmény volt.

Veled vagyunk Viktor!"
@Disintegrator Rising: Veled nem igazán szívesen kerülnék egy platformra, semmilyen tekintetben. :-((
@Stefánia kisasszony: tartok tőle, hogy egymaga is elintézi "kisnaccság" - amiben még kételkedem, hogy akár "vén picsája" is lenne saját szóhasználatát alkalmazva, s nem szabályszerűen egy mocskosszájú, ráadásul értelmileg eléggé kérdőjelezhető - magyar bugyutának becézgeti - f@sz. Jó és légnyomás-mentes délutánt.
@DarthVader: De nagyon hasadásos elmezavarra hajaz :)
@DarthVader: "Kislány voltam még, amikor a Mária Valéria híd átadásosakor (2001) Orbán Viktor megsimogatta az arcomat. Ezt a gesztusát sohasem fogom elfelejteni. Csodálatos, felkavaró élmény volt." - Akkor átverés az egész, Stefka kisasszony a troll ellenpólus új álnéven, ez már biztos.
@Mária:

Hidd el csomó ember tud lengyelül, rajtad kívül is. Én legalább 10et ismerek a közvetlen környezetemben :) Nem mindenki tőled lop.
"- Lengyel barátainkat megvendégeljük, de mit fognak enni a vidéki békemenetelők egész nap? Nekik szóltál, hogy hozzatok szendót eleget, mert nektek a kondértól coki?"

Nagyon szánalmas a poszt.

Először az a baj, hogy a lengyelekre közpénzből költenek (mondjuk erre nincs bizonyíték, legyen elég az, hogy a blog ezt írja).

Másrészt pedig az a baj, hogy miért nem szór el az állam több közpénzt, és a békementesek miért saját pénzen szendvicseznek, miért nem állami pénzen.

Micsoda ellentmondás!
@mamitirtok dr.:
Ja, igazad van. Vannak karlengetősek is:

www.168ora.hu/globusz/ujnacik-izraelben-8465.html

De a legtöbben csak simán lövik az őslakosokat.
Hát, van ilyen varangyok!
A lengyeleknek én kész vagyok fizetni, hogy idejöjjenek, nektek meg azért, hogy elmenjetek. :-))
@Stefánia kisasszony: Kislány voltam még, amikor a Mária Valéria híd átadásosakor (2001) Orbán Viktor megsimogatta az arcomat. Ezt a gesztusát sohasem fogom elfelejteni. Csodálatos, felkavaró élmény volt."
A kis Mentalisták !
@belekotty:
"Kislány voltam még, amikor a Mária Valéria híd átadásosakor (2001) Orbán Viktor megsimogatta az arcomat."

persze, hogy átverés. ha 2001-ben kislány volt (cca 5-6 éves), akkor ma 16-17. Jó esetben már menstruál. Rosszabbik esetben kommentel.
@A Jó Meglepően Izmos Hercege:

És közülük hányan írnak blogot? És azok közül hány blogbejegyzését veszik át országos hírportálok?

De nem is ez a kérdés.

Hanem az, hogy Fabius tud-e lengyelül.

És ha nem, akkor miért nem nevezte meg a forrást? Miért csúsztatja azt, MINTHA ő maga fordította volna?
@DarthVader:

A Gyűlölt Ellenségeink nevű blogon épp a hozzád hasonló megalkuvó természetű, nyugatimádó, önostorozó liberálbolsevikokat akartam kigúnyolni olyképpen, hogy egy túlzásokkal teli szöveggel szemléltettem, hogyan gondolkodtok ti valójában a világ és Magyarország viszonyáról. Ezt hívják szarkasztikus humornak.
a kicsi nőnek láccó tárgy 1 evolúciós zsákucca!
forrás: jégkorszak(kb 243x láttam a gyerekkel)
@Kara kán: Nem lenne egyszerűbb, ha ti mennétek és nem kellene közpénzt költeni egyik oldalra sem?
@Silverhaar:
Nem véletlenül mondják, hogy amihez Viktorunk hozzáér, az szarrá válik!
@dr.dr. Secnir doktor: ha lehet választani, akkor vérezzen el, csak ne kommentellyen
@Stefánia kisasszony: Kár, mert akár még egyet is értenék ezzel, de így?:-(

"Stefánia kisasszony 2012.02.26. 23:26:34
@Letifer:

Tisztázzunk valamit!

Fontos különbséget tennünk a patriotizmus és a nacionalizmus között. A patrióta jogot véd, míg a nacionalista jogot sért . A nacionalizmus az, ami valami/valaki ELLEN irányul, a patriotizmus viszont nem irányul senki és semmi ellen. A nacionalistáknak feltétlenül szükségünk van egy (vagy több) ellenségképre, a patriótát viszont csak a saját fajtája sorsa és felemelkedése érdekli."
@Stefánia kisasszony: akkor próbálj meg te is elvonatkoztatni és normális szavakat haszálni, miért éppen nekünk kéne ezt megtenni? te jöttél ide mint vendég és ajtóberúgással érkezel
Tegye fel a kezét az a millás, aki ott és akkor, 1848 március 15.-én Pest-Budán egyetértett volna azokkal, akik.

Aki több mint 300 év függés és kényszerítés után önálló kormányzást, gazdasági, katonai, ill. sajtószabadságot és saját szabad országot, meg az elnyomottak felszabadítását akarta volna kivívni és adatni a magyar hazának és népének. Aki ma is így érezne. Jelentkezzen.

Egyébként meg "Orbán, takarodj" mondom veletek én is, (csak nem azért, amiért ti ... :)) hogy ne sértődjetek meg, milla duó bőrradír. Kell is az, az arcotokra, jó nagy ... :)
@Mária: Ez itt a kérdés :".... hogy Fabius tud-e lengyelül. " Tisztára mint a Budai "de mit keres Oszkó a Wizzairben?!"
@Mária: lehet igazad van..

de ne hidd, hoyg ebben az országban csak te tudsz lengyelül...és csak neked sikerült lefordítanod..elég sok lengyel magyar él itt...kettő perc találni vlakit aki lefordítja...pont
@Mária: lehet igazad van de ne felejtsd el, ez nem egy holt nyelv, amit csak néhány professzor beszél, két perc alatt találni valakit, aki simán lefordítja...
@felebarát:

Nyilván mások is tudnak :)

És nyilván mindegyikük blogjának a log file-jában látható, hogy kik molyoltak több órán át a posztján, mielőtt előálltak volna a saját változatukkal.
@Stefánia kisasszony: Ha már kereszténynek tartod magad ezt ismered?
„Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek! Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek; és amilyen mértékkel mértek, nektek is olyannal mérnek. Miért nézed a szálkát atyádfia szemében, a magad szemében pedig miért nem veszed észre még a gerendát sem? Vagy hogyan mondhatod akkor atyádfiának: Hadd vegyem ki szemedből a szálkát! - mikor a magad szemében ott a gerenda. Képmutató, vedd ki előbb saját szemedből a gerendát, és akkor majd jól fogsz látni ahhoz, hogy kivehesd atyádfia szeméből a szálkát." (Mt 7:1-5)
@Penivaldes: hát mi? félkész levesporból csinyálták?
Nem tudom végig olvasni, de Lecsekkoltam dokinéni mondta elôbb, hogy valami primitív, német nevû szuka gyalázta. Viszabujhatna viktorka hátsójába az a primitív ribanbc, fityisz gyûlésre tartogassa a tehetségét. Ez a liba volt, aki itt nemrég zongorahúrozott? Látott ez a buckalkó már egyáltalán olyant? Vagy csak a kocsmában volt náluk téma? Azért ne csdálkozzon, ha gyengébb idegzettel megáldott emberkék ott is ezért alkalom adtán szájonkapják...
@Mária:

Nem tudok lengyelül, baszod, cserébe ismerem és használom a webfordítást. Mik nincsenek ezen az interneten, csodálkozzunk együtt.
@mamitirtok dr.: találkoztam már ilyennel, de éccaka stikiben pasinak öltözve ment a női koleszba leselkedni.... Persze sors közbe szólt rá pár évre babakocsit tologatott.... Ja!NDK-s edzőjük volt anno.
@Kara kán:

Mennyit fizetsz, hogy elmenjek, paraszt?

Amúgy, mint azt valaki már a múltkor felvetette, Stefike valószínű azonos "Troll Ellenpólussal", azt már csak én teszem hozzá, hogy "Troll Ellenpólus" valszeg azonos "Lázár János a Fidesz segglukával", aki szerintem meg azonos Karcagi Lászlóval, a Vasárnapi Hírek publicistájával, de ez csak az én tippem.
FIDESZ
FIZESS

Találó... :(
Fabius kedves.
Dugd ki a löttyedt segged a várba 15-én, és állj be lengyel barátaink sorába.

Aztán megkérded a kajaosztásnál ha lesz ilyen, hogy ki főzte, oszt mibűl.
Ugyanezt megteszed a szállás esetén is.

De szerintem neked teljesen mindegy. Ha teszem azt kiderül hogy a Fidesz fizeti, akkor lopták, ha cégek adták össze, akkor ők is lopták.

Az ítélet megint hamarabb lett meg, mint a történet.

Értem hogy kurva szarul telik el a napod ha nem Orbánozhatsz egyet, de ez egyre inkább a minőség rovására megy.

Semmitmondás, anyázás, tömeg hergelés, hogy legyen komment is azér.
"Tegye fel a kezét az a millás, aki ott és akkor, 1848 március 15.-én Pest-Budán egyetértett volna azokkal, akik.
Aki több mint 300 év függés és kényszerítés után önálló kormányzást, gazdasági, katonai, ill. sajtószabadságot és saját szabad országot, meg az elnyomottak felszabadítását akarta volna kivívni és adatni a magyar hazának és népének."

Na, ott lett a dolog elqrva. Nem kicsit, nagyon. Mennyivel beljebb lennénk, ha a mostani 93e nm helyén lenne 6-8 osztrák tartomány, egy demokratikus elkötelezettségű, munkaszerető, pedáns, morális, européer népességgel.
Tulajdonképpen ugyanott tartunk Bayerrel, mint Orbánnal anno, van aki elhiszi, hogy van ingyen ebéd, még akkor is, ha tízeurósok lógnak ki a kolbászból, és van, aki meg nem.

Orbánék anno azzal vittek milliókat szavazni, hogy az egészség nem üzlet, meg ne legyen tandíj, aztán 2010-ben több mint 50 % elhitte nekik, hogy ingyenkolbászból lesz a kerítés, Orbán fogja tölteni sk.

Nahát, most láthatjuk, mit kavart ki nekünk a nemzet böllére.

A' propos, nem kéne ezeknek a szerencsétlen lengyeleknek is magyar állampolgárságot adni?

Ha már ilyen jól tudják, kinek is van igaza itt, Magyarországon, miért ne szavazhatnának róla?

Mi meg elmennénk a lengyelekhez, szavazni a Kopereckire.
@kovi1970: Az, kovikám, találó, bár nem vicces, komolyan.
Van itten píz, csak nem arra, amire kellene, állítom újfent!
2012. március 15.
Kiegészítések a demokráciára nevelés tantárgyhoz:

- helyfoglalásos ipi-apacs szabályainak formálása, aktuális nemzeti ünnep pártpolitikai céloknak alárendelése, rendezvényekhez hazai ingyenes és fizetős tüntetők, valamint biodíszlet toborzása
- import tüntetők felkutatása, felkérése, logisztikájuk, kommunikációjuk megoldása
- saját import tüntetők legitimálása, ellen-import tüntetők illegitimmé nyilvánítása
- import és hazai tüntetők tüntetésének (békemenetének, marketingjének, stb.) költségvetése és számvitele, különös tekintettel az aktuális adózási szabályokra
- tüntetésekkel kapcsolatos szerzői jogok, különös tekintettel az internetes jogdíjakra
@lyia: Támogatom a beleszólást mások belügyeibe!
Lehet cincálni, időszerű:

Mit kiván a magyar nemzet.

Legyen béke, szabadság és egyetértés.

Kivánjuk a' sajtó szabadságát, censura eltörlését.
Felelős ministeriumot Buda-Pesten.
Évenkinti országgyülést Pesten.
Törvény előtti egyenlőséget polgári és vallási tekintetben.
Nemzeti őrsereg.
Közös teherviselés.
Urbéri viszonyok megszüntetése.
Esküdtszék, képviselet egyenlőség alapján.
Nemzeti Bank.
A' katonaság esküdjék meg az alkotmányra, magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a' külföldieket vigyék el tőlünk.
A' politikai statusfoglyok szabadon bocsáttassanak.
Unio.

Egyenlőség, szabadság, testvériség!

Forrás: Landerer & Heckenast nyomda (megen' a zsidók, nem bírnak magukkal?)
@Mária: ez más, eddig erről nem irtál..csak, hoyg le lett fordítva...és ezt vele játszd le, nem mi vagyunka z ellenség, tudtommal egyoldalon vagyunk, de ha igy érzed, szíved joga
Ajajj.. van ma hangulat! Sokan ráérnek. Hülyeségeket beszélni meg pláne. Értem én, hogyha a fityisz lopja a közpénzt, az egyesek szerint jó. Miért is? Mert a barom cocik lopása az más lett volna? Vagy talán a beteg elmék játéka ez...?
@Mária:

A webfordítás negyven nyelven megy, komplett honlapot is fordít.

www.webforditas.hu/
@Fabius: De nem rég osztotta ki az észt, hogy a gúgli lengyel fordítója egy fos, ergo csak tőle lophattad a hiteles fordításodat. :) Szóval át lehet keresztelkedned Plagius-nak lassan.:D
@Dr. Boli Ch.T: Mit nem mondtok tényleg.

Adjuk össze Fabius felfedezéseit.

Busz elviszi a nyugatiról a vonattal érkező lengeyleket valami koleszba, aztán a Kossuth térre.

A Várban meg főznek nekik gulyás levest.

Ez 4000 lengeyellel számolva megvan akár 1, de turbósan 2 millói is.
Ki van zárva, hogy ezt ne az adófizetőktől lopnák el.
2 milliója senkinek nincs.

Azt csak lopni lehet.
@Dr. Boli Ch.T: ..avyga támad a Magyar Nemzeti Front (öngyilkos alakulata!!
www.youtube.com/watch?v=UlPEQs06Lqc&feature=related

A hülye buzik..meg(y) a szex, a szipó!
@Stefánia kisasszony:

Nyugatimádó? És tegnap a Kentucky Fried Chicken-ben, a Mekiben vagy a Burgerben ettél?

Vagy azért vagdalkozol, mert nincs rá pénzed?

Biztos nem egy komment-generátor troll vagy?!
@kovi1970:

Innen tölthetsz le ilyen kész, nyomtatható kitűzőket:

maria.blog.hu/2012/02/15/tuzzunk_a_mellunkre_viragot
@Penivaldes: Pá, este veled itt?
@lyia: Lehet, hogy a parlamenti túrán megkapják:D
@Dr. Boli Ch.T: ;) Itt van az én fényes páncélú lovagom.:D
@Gábriel angyal: Ejnye, hát már te is kezded?! Zsidózunk?! Ezt most miért?! Most óriásit csalódtam benned. Ki foglak zárni a csekk rajongói klubból, ha így folytatod.
@Kara kán: Mindig vágytam ide:
www.fourseasons.com/borabora/
Szeretnék úgy élni itt, mint Coco Chanel élt párizsi hotel lakosztályában. Ha kifizeted, én feláldozom magam.
@mamitirtok dr.: Hát ezért raktam :( -t :) helyett... :(((
@Mária:

Szomorú látni, hogy te lettél a bloghu női Brendel Mátyása.

Ez a téma nálunk sem most jött elő, ha kéred szívesen visszakeresem a múltheti kommentek közül, mikor linkeltem én - borzalom, nélküled - a szervezők oldalát.
@Trompf:
Aki fel is vállalja emelt fôvel... Mint Bayer exnépszabis csávó, az elôzôt? Hebegve, habogva... Tényleg!
@Trompf: Ha nem lopnak, akkor bayer miért úgy reklámozza a menetét, hogy semmibe se fog kerülni (neki)?! Ha nem a mi adóforintjainkból megy, akkor hol vannak a támogatók? Miért bújkálnak? Egy ilyen nemes ügyet támogatni nem szégyelni való, ugye ebben egyetértünk, igaz?
@Mária: Kössz! Kár, hogy otthon, szűk családi körben ünnepelünk.

Javaslom még a "kancsókát" a kitűzők közé. ;)
@Mária:
"Ezért terveztem meg és adom közre teljesen ingyen, szabad felhasználásra a fentebbi logókat. Nehogy valaki azért ne tudjon csatlakozni a kormánypártok melletti töretlen szimpátiát és támogatást kinyilvánítani kívánó Patrióta Európa Mozgalomhoz, mert nem tudja, honnan vegyen a mellére tűzhető virágot."

Ez tuti, hogy nem perelsz be palibázásért, amiért "lenyúltam" a logódat?
És a húsevő is szabad, ajánlhatom a Hölgyeknek szabadon, jogdíj nélkül?:-P
@mamitirtok dr.:
Pukkadozhatsz, de megszereztem a l.cs.kk dokinéni tel.számát! Na ki a király? :)
@dr lecsekkoltam: Majd a NAV utánajár. Ha most nem majd 2014-ben. Garantáljuk? XD
@Trompf:

Szerintem neked mindegy, hogy Bayer és a csapat hazudik.

Mulatságos figyelni, ha ők teszik sz szerintetek mennyire rendben van. Mellesleg ítélet nincs, cserébe kérdések vannak.
@dr lecsekkoltam: Majd a NAV utánajár. Ha most nem majd legkésőbb 2014-ben. Garantáljuk? XD
@Trompf:

szerintem nem csak lopni lehet, akár a Bayer saját zsebből is fizetheti, csak akkor álljon ki, és mondja azt, hogy "igen kérem, én fizetem az egészet a saját pénzemből, kapja be, akinek nem tetszik",

de nem mondja, hanem sunnyog, ezért aztán joggal merül fel a kérdés, vajon ki és honnan lopta a hozzávalót.
@Stefánia kisasszony: Wow, ha közelebb megyek a monitorhoz, akkor kiveszed a vakbelemet is?! Sose találkoztam echo tv-s távgyógyásszal... Melyik cirkuszban mutogatnak?
Olyanok vagyunk, mint a beírásaink....
@kovi1970: Sabbath utána lesz, ne feledd!:-D
“Tartsák meg Izráel fiai a szombatot, tegyék a nyugalom napjává nemzedékről nemzedékre örök szövetségül. Örök jel ez köztem és Izráel fiai között. Mert hat nap alatt alkotta meg az Úr az eget és a földet, a hetedik napon pedig megnyugodott és megpihent.” (2 Mózes 31:16–17)

Forrás: www.gotquestions.org/Magyar/Sabbath-szombat-vasarnap.html
@dr lecsekkoltam: Ne süllyedj le ezen szintre, kérlek!
Majd mi, Grál-lovagok, akik azt mondják: Ni!, megvédünk!
Hidd el: nem kell félned jó lesz ha mindenki benne van én nem ellenzem!
@Trompf:

Na idézd ide ügyesen hol mondtam, hogy lopták :-))

Azt mondtam Bayer letagadta a költségeket. Ezt cáfold, vagy erősítsd meg. Van költség vagy nincs költség? Ne tereljél, nem vagy te kiskondás.
@dr lecsekkoltam: Ejnye, ejnye te sokkal jobban zsidózól, ha zsidózással vádolsz egy rabbit. :) Én ugyanis csak linkeltem egy riportot tőlük.
"Gondolom, ha közpénzből vendégeltek akkor ezt kérdezni sem kell, csak szólni, hogy megyünk."

Gondolom te az iskolakban szoktal zabalni azoknak a kisiskolasoknal a tanyerjabol, akiknek ingyen (kozpenzen) jar a kaja. Igazi szemfules baloldali fiucska vagy te.
@Gábriel angyal: A rabbi(to)k sem tévedhetetlenek, állítom!
És mégis mozog ..(a szája, ebből látom ,hogy beszél:-)!
@mamitirtok dr.:

Nem perellek be, ha bármilyen célra használod a linkelt logókat :)

Akár árulhatod is őket pénzért, nem kérek jutalékot vagy jogdíjat :)
@mamitirtok dr.: Persze hogy nem tévedhetetlen, az csak a cionista államot támogató zsidók egyértelmű velejárója. :)
@Trompf: tehát szerinted egy főre 250 Ft költség jut, a busz, a szállás és a kaja összesen.

aha.
@mamitirtok dr.: Ő így látja magát:
http://www.google.co.uk/imgres?q=gárdista+lány&hl=hu&biw=1280&bih=657&tbm=isch&tbnid=WCp14JJv9ZNLNM:&imgrefurl=szebbjovo.hu/node/4500&docid=Nyw_nYCf1vFf3M&imgurl=http://szebbjovo.hu/images/2010/09/klaudia2.jpg&w=460&h=337&ei=qzZfT77EH8fRsgaApsGzBg&zoom=1&iact=hc&vpx=533&vpy=155&dur=3881&hovh=192&hovw=262&tx=121&ty=101&sig=117165564618891056088&page=1&tbnh=144&tbnw=152&start=0&ndsp=17&ved=1t:429,r:2,s:0
Elvtársai így látják:
http://www.google.co.uk/imgres?q=gárdista+lány&hl=hu&biw=1280&bih=657&tbm=isch&tbnid=-t63foGiTk6DTM:&imgrefurl=www.civishir.hu/belfold/forr-a-levego-a-pornos-gardista-korul/0401135638&docid=vhMKAUJfbEKbDM&imgurl=http://www.civishir.hu/upload/news/3/forr_a_levego_a_pornos_gardista_korul_20100401135638.jpg&w=450&h=357&ei=qzZfT77EH8fRsgaApsGzBg&zoom=1&iact=hc&vpx=325&vpy=304&dur=8009&hovh=200&hovw=252&tx=132&ty=62&sig=117165564618891056088&page=1&tbnh=137&tbnw=191&start=0&ndsp=17&ved=1t:429,r:7,s:0
Mi így látjuk (a középső lány):
http://www.google.co.uk/imgres?q=félkegyelmű+lány&hl=hu&biw=1264&bih=609&tbm=isch&tbnid=V5dSw2nvZOgJUM:&imgrefurl=www.3szek.ro/load/cikk/8565/a_felkegyelmu_kihivasa_avagy_a_kiralysag_rossz_napjai_tamasi_aron_szinhaz&docid=rHkvKFVGLvn57M&itg=1&imgurl=http://www.3szek.ro/kepek2/20080411225120.jpg&w=315&h=230&ei=KTdfT8eCN4f2sgaJ8Ki7CQ&zoom=1&iact=hc&vpx=941&vpy=269&dur=5&hovh=184&hovw=252&tx=180&ty=119&sig=117165564618891056088&page=3&tbnh=136&tbnw=185&start=42&ndsp=27&ved=1t:429,r:12,s:42
A valóságban pedig ilyen:
http://www.google.co.uk/imgres?q=hajléktalan+nő&num=10&hl=hu&biw=1264&bih=609&tbm=isch&tbnid=3aoMEQU4LAb5hM:&imgrefurl=hirszerzo.hu/hirek/2009/6/3/110495_vidam_hajlektalan_nok_a_pszichozis_hataran_&docid=rBUHHWwSzmEIeM&imgurl=http://hirszerzo.hu/image.aspx%253Fid%253Db18148f0-8d4d-4b1b-a39d-4676a0d77968%2526view%253D6cd0c21f-a404-4750-9e6e-c0e96b68575f&w=300&h=199&ei=7jdfT46fIorO0QXio8SYBw&zoom=1&iact=hc&vpx=953&vpy=304&dur=6166&hovh=159&hovw=240&tx=129&ty=87&sig=117165564618891056088&sqi=2&page=1&tbnh=130&tbnw=172&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:11,s:0
@dr. pretender: nagyvonalú volt, akár a dupláját is beígérte! És a területfoglalási díj, az már nem is illeti az önkormányzatot meg?:-D
@Stefánia kisasszony: ki a kóbor kutyát érdekelsz te lüke ribanc? írjad csak, mi meg lapozunk, magam részéről stefikét lapozom és néha megnézek némi reakciót róla...de mérges kis picsa lehetsz mitől olyan haragos kend, nem jött meg a márciusi? vagy rosszkor jött meg esetleg átment rajtd fútballcsapat?
@Fabius: Azt mondják a fiúk, hogy mi jóban vagyunk;)))
Így ezt felhasználom, és tomácsolom a többiek kérését is:
Kérjük stefike ittenke általi tahótlanítását.
Bár az a parasztlány engem sértegetett, de most ne személyeskedjünk.:))
Kérünk ittenke, hogy nagy kegyelmedben sújts le eme nőietlen trollra.
@Stefánia kisasszony: Tetszik az ilyen humor, csak jusson közben időd a Bitumex ügyeire is. ;)
@DarthVader: van, aki nem gondolja, hogy Stefánia kisasszony csak egy ügyes troll?
elég egyetlen kommenjét elolvasni, ilyen ember nincs. csodálkozom, hogy van, aki beszívja... kb annyira hihető, mint ifj. Farkas Gyula :))
@Rodeo36: Max a fradi ultra... Bár nem tudok olyan szitut elképzelni, hogy egy férfiember akár bottal megpiszkálná...
@Gábriel angyal: mert az nem zsidózás, hogy ilyet linkelsz és rendes zsidózol?:O
A link tetszett.;)
@Dr. Boli Ch.T: A hívás óta még mindig reszketsz?:P
@dr lecsekkoltam: Kihez képest leszel te az Itten nő, ha kiirtatod a magját is?:-(ennyi kép, és egyik sem Te lennél?:-)
képzeljétek el mi lenne, ha svájc egyik kantonja a határon túlról kérne segítséget, hogy politikai nyomást gyakoroljon.
@felebarát:

Viccelsz?

Szerintem Cohn-Bendit azt se tudja, ki az a Juhász Péter :)
@mamitirtok dr.: ja igaz, 500-ból már simán megvan! :D
@dr lecsekkoltam:

A bullshitbingót támogatom, a Rodeó jóságából megmaradt Rettenetes Gumivaránuszt felajánlom díjnak, ha igény van rá.

Viszont a tahótlanító gombot nehéz és verítékes munkával azért gründoltuk a közigénynek megfelelve, hogy magatok végezzétek ki stefikét, ha nem tetszik.
@Fabius: Kimész és megkérdezed a lengyeleket ki etette őket, esetleg eszel velük ?
Vagy esetleg a találgatás homályában tovább írod a blognak álcázott mesét ?
@dr glaci ph 5.5 D: Támogatom őket. Hozzanak Doxa karórát és Lindt csokit is dögivel. :)
@felebarát:

Szerinted ha Juhász Péter nem kapott értesítést arról, hogy Cohn-Bendit pesten lesz március 15-én, az azt jelenti, hogy C-B. NEM lesz itt március 15-én?

LOL

A Mandiner cikke meg, amit linkeltél, ugyanaz a fos csúsztatás, amilyen fos csúsztatás az összes írásuk lenni szokott.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Engem a békés arcú, családok keresztyényektől kiver a víz...
@mamitirtok dr.: Mint a Hormonegyház főpapnője könyörüljek megy e szánalmas teremtményen?
@Mária: lehet nem lesz, lehet igen

vagy csak bedobták nem lesz, és igy jó pár narancsos otthon marad, és majd berobban a szinpadon, a túl oldalt meg majd el kezdenek csuklani
@dr. pretender: Falunapok szervezőivel már többször beszélgettem.
Kondérban nagyüzemben kb 250Ft/tál önköltésgen simán megvan egy nagy adag babgulyás.

Persze számolhatod a babgulyást a Mátyás Pince árain is, mert úgy drágább, meg hülyeség, de beillik a blogba.

A buszt csak saccolni tudom.
Szerintem cirka 10K-ért tudok bérelni pár órára buszt. Konkrét időpontban tömött buszokkal szállítás esetén a bérlés olcsóbb, mint a BKV.
@dr lecsekkoltam: Nem úgy kértelek, csak mint NŐT, akit az alacsony képességű vetélytárs(nők) piedesztálra emelnek!:-)
@Gábriel angyal: ;)) Egyre daliásabb leszel. Ha elfelejtenéd a buta barikádozást és a jobbikot, igencsak aggódhatnának Boliék.
Doxa és csoki.... Én sem mondhattam volna szebben. :)))
@dr. pretender: Ezzel az ifj. Farkas Gyulával fején találtad a szöget, nem is sejted, hogy mennyire.
@Fabius: Kettőből egy, nem rossz.:D
Lehet hogy elviszik Boli csókjával a gumivaránuszt is....;))
Úgy szerettem volna bullshit bingózni:D:D Hogy csináljuk?
@Trompf:
Buszbérletről csak annyit, hogy 30e Ft / 60 km oda-vissza. A gulyás árat más biztosan jobban tudja...
@dr lecsekkoltam: Lényét feledné azzal!
Te feladnád lényedet Csokifiúért?
Tudom, most az jön: Simán! De nem hinném..
@dr lecsekkoltam:
DÖÖÖÖÖÖGNEK tetszik lenni! :)
Csak azért mert nagyon sexi a hangja valakinek, meg szereti a csokit, meg... még nem szabad mindent!!!
@Gábriel angyal: pongyolán fogalmaztam. bocsánat. fussunk neki újra. a luzerni tó 6tyúinak táplálására kiírt népszavazást úgy szeretnék megfúrni luganoból, hogy nápolyból hoznának tüntetőket, a vevey-i franciák ellen, akiket párizsból támogatnak fű alatt. így érthetőbb?
@Trompf:

Érdekes, hogy a "vagy esetleg" felsorolásodban a Bayer Zsolt válaszol és elszámol opció ötlet szinten sem játszik.

Ez, meg a millára ráküldött NAV érdeklődése a nemlétező youtube bevételekről mindent elárul rólatok.
@kútásó: Ha jól sejtem, most nem is ovisokat fognak megvendégelni, hanem potyás lengyeleket...
@mamitirtok dr.: Hiába próbáljuk tanítani ezt a parasztlányt, hogy ne lógjon ki a kapanyél a szájából, de nem lehet. Fabien, Peni és én is igyekeztünk rávezetni, hogy kell egy magyar hölgynek viselkedni...
@mamitirtok dr.: Dehogy adnám. De ő se adná fel lényét értem. Ti se adjátok fel, remélem.:D
@Dr. Boli Ch.T: Sexi? A nyafka kislányos hangom?! Hát te már csalsz a nővérem hangjával?!
@dr lecsekkoltam: Hát sajnos a tökéletességtől még én is távol állok. :)
@dr lecsekkoltam: Hátulról, javasolnám!
Mert ha úgy nem megy, kezdhetjük elölről! Ezért..
@Dr. Boli Ch.T: Ő vette fel a telefont, emlékszel? Azóta szerintem az ő hangja cseng a füledben, mert neki tényleg nagyon nőies hangja van. A nyávogó kislány voltam én...:D
@Gábriel angyal: Ne tökéletes legyél, csak félnormális. Minden nő erre vágyik, tökéletes pasi nem létezik. Csokifiú sem tökéletes.
@mamitirtok dr.: Nem tudlak követni, hátulról?!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szia Egér. Nem, még mindig varánusz. Kitaláltuk, hogy bullshit bingózni fogunk 15-én az orbán beszédre. :)))) Csatlakozol?
@dr lecsekkoltam: Kedves lecsekkoltam. A "Barátom" című dal néhány sora jutott még eszembe. :)

"Tudod jól, nekem a szívem gondolkodik...
Persze, lesz még úgy, hogy együtt ülünk mi ketten
Pár üveg borral, egy csendes délután
S nem kell többé gondolnunk sem arra,
Hogy a barátunk már nem a barátunk talán."

www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/18404/ismeros-arcok/baratom-zeneszoveg.html
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Irigykedsz? Bakker, nem igen vagy errefelé? Melyik dimenzióban kergeted a Galaktikus Birodalom ügyeit?
@dr lecsekkoltam:

Holnap délután lesz külön poszt csak ennek, kommentben lehet tippelni. Orbán ünnepi beszédéről gondolom lesz videó, onnan kiválogatom a bullshiteket, és a legtöbb találattal bíró nyer.
@Gábriel angyal: Szóval nem vagyunk barátok... Értem én... Ez nem esik jól...
@dr lecsekkoltam: Én pont az ellenkezőjére gondoltam. :)
@Fabius: micsoda kihívás, szókincs adott, már csak jól össze kell keverni, és a köznek szórni, azt hiszem a vezényló spikerírói is eként működnek jó pízéé, vagy igaz arany veránkáért :D
@dr lecsekkoltam:

Csókolom a bokáját a Hölgynek. Tippelni kell, hogy melyik lesz a legnagyobb baromság victor beszédében? :D
@Dr. Boli Ch.T: A nővérem most nagyon meg van hatva:D:D
www.youtube.com/watch?v=kRLP_ivYYr4&feature=fvwrel
Ha csoki, akkor nekem ez a kedvencem. :D:D:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mikor jön elő az emútnyócév, vagy a szoci bagázs...a multkor 7 perc volt...
nol.hu/belfold/20120313-ujra_gazdak_jonnek_a_kossuth_terre

Kán jól tudta, jönnek a gazdák.
Csak nem egészen azért, amire gondolt.
@felebarát:

Majd az lesz, hogy ugyan áprilisban kikapcsolják a villanyt, de JÓ AZ IRÁNY! :DDD
Ma a lengyel pénzügyminiszter ellenünk fog szavazni a pénzügyminiszterek tanácsában. Hm?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Arra, hogy szerinted milyen bullshiteket fog lenyomni.:D:D
@Gábriel angyal: Akkor jó. Már olyan történelmünk van, hogy lassan érettségi tétel leszünk;))
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Hogy nekünk magyaroknak semmi se jó. Mikor a háború után rákosiék 8 általánossal tettek meg embereket vezetőnek, szakmunkást miniszternek, az nem volt jó. 50-60 év múlva meg a kormánynak nem kellenek a diplomások, mert károsak. Még jó hogy lehet válogatni.:D:D
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:

Sok kicsi sokra megy:

Amikor egy fórumon Varga Gábor fideszes képviselő segítségét kérték, ő arra hivatkozott, hogy ő csak egyetlen képviselő a 267-es frakcióban, s egyedül képtelen bármit is tenni. Varga valódi elkötelezettsége akkor derült ki, amikor egy gazda arra figyelmeztette, hogy nem fognak a jövőben a Fideszre szavazni. Gúnyosan egy 5-öst mutatott a kezével, jelezve, hogy a felszólaló egy ötszázalékos csoportosulást képvisel.
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: ezt köszönöm neked,ekkorát nemtom mikor röhögtem.
bonsai duce

irgalmatlanul és kurvára jó!!

van sok neve de ez mindet veri.
még1cce kösz és gratula:))))))
@dr lecsekkoltam:

White Chicks FOREVER!!!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
@dr lecsekkoltam: "Hogy csináljuk?"
Te kérdezted, én meg s(z)erényen válaszoltam rá!
Kérdezd meg a nővéredet, hátha érti!:-P
@dr lecsekkoltam: de azért jól kiélezték a petikére
@Habakuk999: szép lassan halad ez az 5% felfelé
@dr lecsekkoltam: Hát jobbak lennénk mint Spiró. :)
Gyerekek, tud itt valaki lengyelül?,
Lefjordítaná ezt?:
www.youtube.com/watch?v=GG0ic19pL2o

Anglománok kíméljenek!:-P
Leugatott minket az EU, tehát jó az irány!
Nem ad pénzt az IMF, tehát jó az irány!
Merkel pofánbaszott minket, tehát jó az irány!
Bombáz minket az USA, tehát jó az irány!
A Galaktikus Birodalom csillagrombolói blokád alá vontak minket, TEHÁT KIBASZOTTUL JÓ AZ IRÁNY! :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szabadságharcban nem nézzük, ki az ellen, a muszka, az labancz vagy esetleg a goauldok az usákokkal vállvetve, csak harcolunk és kész!
Szorgos népünk győzni fog!
@dr lecsekkoltam: teljesen mindegy h kiket vendegelnek meg, sot a megvendegeles aktusa is lenyegtelen. az a lenyeg h attol h valami kozpenzbol van, meg nem azt jelenti h abbol neked feltetlenul barmi is jar. Egy alapveto logikai bakira akartam ramutatni, amely segithet vegiggondolni a szerzonek, h ha ennyire szerenyen van felszerelkezve jozan esszel, akkor valoban erdemes-e irnia, es nem tudna-e tobbet tenni a kozossegert, mondjuk lapatolassal meg kubikolassal.
@mamitirtok dr.: Az más. Attól rettegtem, hogy a hátulról tanács stefike nevelésére vonatkozik... Bakker, ne csinálj ilyet! Tessék megjelelölni mire vonatkozik.
@Gábriel angyal: Szomorú, de felnött emberek. Meg fogják oldani.
@Kijelölt Felelős: "Tudod, vannak dolgok, amiket nem szokás kimondani!" - De jól esik!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Bombáz minket az USA, tehát jó az irány!" Valamiről lemaradtam??? ;) Legutóbb ilyesmi nem a II. VH-ban volt??
@dr.dr. Secnir doktor: Én már napok óta gondolkozom azon, hogy az orbán által 2000-ben a Mária Valéria hídon abuzált Stefánia kisasszony nem azonos-e a korábban Vivianna néven kommentelő, hasonlóan elvakult ideológiával rendelkező személlyel. Valószínűleg mind a ketten apenia dolorosa (fájalmas faszhiány) nevű betegségben szenvednek ifjú koruk ellenére, és ez kihat egész lényükre. Valakinek fel kellene vállalni azt a nem könnyű feladatot, hogy megszüntesse ezt az állapotot nála, náluk.
@kútásó:

Őszintén: az általam IS fizetett közpénzből INKÁBB járna nekem, mint itteni adófizető állampolgár, mint a külföldi importtüntetőnek, vagy a külföldi kibicmagyarnak.

Már bocs.

Az, amit mondasz, az a logikai bukfenc. NEM feltétlenül jár, ez igaz, no de inkább nekem jár, aki ide fizetek adót, mint annak a külföldinek.
@kútásó: Ha a kormány az én adóforintjaimból pártpolitikai propagandára költ, akkor jogos a felvetés, hogy akkor nekem is jogom van ott enni. Ha jön az angol királynő, vagy mikor az eu elnökség alatt vendégeltek, ott nem. De nehogy már a fidesz az én adóforintjaimból fizesse a saját éljen rákosi, éljen viktor kórusát.
@dr lecsekkoltam: jogos, nem tudhattad, a bullshit kire, mire vonatkozik!
De Te ne kérdezz vissza, csak bólogass erősen meg nézz szépen, ha MAGYAR FÉRFI állít valamit, jó?
Nízzenek oda, még ki kell kergetnem a jurtából asszonyaim egyikét!:-D
@mamitirtok dr.: A NAV már rajta van a kérdésen. Már csak pár nap és a TEK majd begyűjti ezt a NER ellenes egyént.
@mamitirtok dr.: Nana, ne tessen keverni a szerepeket. A hárem élet-halál ura én vagyok! Ha nem szeretnéd, hogy kitegyünk, és stefikék jóindulatára legyél bízva, akkor ne tessen nekem ilyen hímsoviniszta dumát nyomni!
Azt hiszem ma este nem téged foglak hívni...
Most pedig mars vissza a kertbe a többi fiúhoz!:P:P
@Dr sulcus:
Szent Isten!
Jó, ha tudják ott az EU-ban, a kokik és sallerek vidám birtokosai:... őket nem választotta senki(bebeeee), még egy vidéki kóceráj is különb...után most egyenesen a SÁTÁN megtestesítőilettek. Így próbálja meg az Úr az ő Szentviktorát, az ő Szent Fiát.

Okádék egy ima, szó ami szó. Sztem ezzel nagyon elvetették a sulykot.
"Kérünk ne tégy átugorhatatlan lécet Viktor elé! Add, hogy sikerüljön felülkerekednie azon a feneketlen gonoszságon, amellyel ellenségei, Hazánk esküdt ellenségei egymással és a Sátánnal kart karba öltve most nekirontanak. Adj bölcsességet Fellegi és Martonyi miniszter uraknak a tárgyalásokon, s űzd ki a Sátánt legalább egy időre tárgyalópartnereiből, akim arcát, szavát - úgy tűnik - eltorzítja a magyar-gyűlölet."

Tragikomédia élőben! De gyönyerőőőő!

Ami még nagyon tetszett, hogy az Úr, Orbán Szent Fia által megmentette a devizahiteleseket. Hogy a sok-sok jótétemény közül, mér' pont ez jutott az imaszerző eszébe? Biztos nagyon kedvére való volt neki kósarogán és parlamentiek megmentése.
@colonel pondró: Asszem, vége a szép világnak, itten kérem Fabius palibázással lett vádolva!

Forrás: Én, valamint jómagam
Én szerb, orosz és osztrák vendégünneplőket hozatnék.
@dr lecsekkoltam: Nem erre a válaszra számítottam, de mint fentebb kitűnt, az osztály- és nemiharc egyre élesedik, nertársak!

Forrás: billentyűzet
@colonel pondró:

Szerinted eddig nem tudtuk, hogy a netről levett rajzok vannak megfotosoppolva???

Ha most bekopizom ezt:
kecskefeszek.net/poenkepek/kep/2012/02/11818-yoda-akarattya.jpg

akkor fizessek a Lucasarts-nak?

Nem vágjátok ti a netet...
@dr.maybach: Én meg kubaiakat, nőket,fiatalokat, egyrészt, mivel ottan elnyomatásban élnek, így nekik itt jó lenne, másrészt nekünk is, nem? (mármint a rájuk illetékeseknek, VIP kurmánytagoknak!:-)
@mamitirtok dr.: Nincs itt kérlek semmi harc:D Peni, Szív, Fabien, Cirby és én az itt megjelenő hódolóinkból háremet alapítottunk;))
Tudod, ezt akkor beszéltük meg, mikor a hátmosást is.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Előre is közlöm ,hogy nem leszek hajlandó mindenféle szlovák bejegyzésű blogba kommentelni, vagy, ha igen, akkor is csak "orrbefogva", ahogy Stefiként gusztálhatja a MAGYAR péniszt!
@dr lecsekkoltam: 1,..2..5, stimmt!
Öt a kislány, értem!
A Szent krézigránátot beélesítettétek már?:-P
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szerinted én írtam a cikket amit linkeltem? Elárulom. Nem. A Facebookon rakta ki egy ismerős és közben pont ezt a blogot néztem. ennyi az apropója. Semmi más. Szóval csak úgy, hámeg, stb..
@Fabius: Mi közöm nekem ehhez Fabius ?

Én csupán leszögeztem, hogy nem Bayerék ingyen gulyása dönti romba az országot, ahogyan az MSZP ingyen kajái sem tették.

Pontosabban nem az ingyen kaják miatt ment 80% fölé az államadósság.

Tudsz valakit aki elszámolt valaha, valamivel?
Mi ebben a meglepő ?
Miben különbözik Bayer teszem azt Farkasháziéktól, vagy Bolgár Úréktól ?

Semmiben.
Viszont neked ő csípi a szemed.
Ennyi.
@colonel pondró: Nem kell mentegetőzni, Te loptad el a koronaékszereket és passz!:-D
@mamitirtok dr.:

Én nem árulom el, de most pakoltad fel a netre. :D
@dr glaci ph 5.5 D: Mert azt is olvasod! El Rejtő, ali(j)as Grízli L. Bogart vagyok! (és a nejem is:-)
@Stefánia kisasszony: Draga foldi, hogy baszom a szadat alassan...hat ide is evett a fene? Hat nem mondtam mar mar szazszor, ezerszer, hogy a Devla egye ki a majadat, hogy a lepcses pofadat befogd? Hogy torne le mind a tiz ujjad a kezedrol, a labadrol meg penesz egye le a maradekot, ha ilyeket potyogetsz. Me' nem simoggattatad a csunyadat azzal a bacsival a hidon, hatha nem vakaraszna benned annyira a korsag! Vagy mennel kunyeralni a CBA-ba valami meretes lokolbaszt, hogy tomkonnyed, oszt hagynad a nepeket bekibe.

Erted a sziklaszilard erveim?
@colonel pondró: Látod, mit tettél? Elzavartad a háremtartókat, Te, Te kis ..forradalompista!
@mamitirtok dr.: egy frászt élesedik, mint a fakard? fokozódik kéhem, fokozódja magát ha kéh'hetném
@mamitirtok dr.:

Nem para amúgy, csak kilenc Nazgul és Mordor minden serege van a nyomodban.
@tomwar: Lehet, ez beválik, nem úgy, mint a P.C. beszéd, mert azt nem ösmeri, úgy-e?:-D
@dr lecsekkoltam:
Mirôl maradtam le? Milyen háremja van kiskegyednek? Három, vagy hárem? Na ezt még megdumáljuk....
:O csodát??? nem túl erős ez a szentségesjobbkeziikonkuszaszemnek???

Csodát művelt Orbán jobbkeze?

Az Ecofin keddi brüsszeli tanácskozásának napirendjén szerepelt az Európai Bizottság azon javaslata, hogy fagyasszák be a Magyarországot megillető kohéziós források egy részét. Diplomáciai források szerint négy tagország szeptemberig próbálja kitolni a magyar szankcióról szóló döntést.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:
Miben bíznak? Feloszlik az eu? Akkor úgyis lefolyó...
@Dr. Boli Ch.T: Most, hogy colonel pondró elzavarta a Hölgyeket, akarsz besz(ó)élni róla/luk?:-D
@mamitirtok dr.:
Fikusz Kukisz légiói lesznek azok, kik lelohanják Lómát és Budát.
@mamitirtok dr.:
A remeny hal meg utoljara.
A kedvenc halam: szarok raja!

u.i.: Meg kellett probalni:-))
"A kormány eddig főleg a bevételi oldalra koncentrált, de fontos, hogy a közszférában helyi szinten csökkentsék a foglalkoztatást. Érdemes volna a vagyonadót és környezeti adókat bevezetni/emelni és javítani a beszedés hatékonyságán, a válság- és bankadókat pedig a tervek szerint kivezetni. Az alacsony jövedelműeknek adókedvezményt, a gyermekek után járó kedvezményt pedig jövedelemhez és nem a gyermekek számához kellene kötni."

Forr ás: index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/13/oecd/
@mamitirtok dr.: Ja, hogy az jó, mert a szegényeké a mennyek országa! Értem, de akkor ovi és sleppje hová fog kerülni? Csak nem a kárhozat fiai ők?
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Lehet, hogy hajdan királyok voltak, de most Szauron akaratát szolgálják?
De who the fuck is Saruman akkoron?
Csak azt nem tudom, a lengyelek és franciák most egymásnak feszülnek itt Budapesten, vagy közösen hallgatnak egy kis Chopin-t?
A legnemzetibb ünnepünket sikerült abszolút nemzetközivé tenni. Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarok! Hajrá Fidesz!
@mamitirtok dr.:

Saruman Isthar (mágus) volt, mint Gandalf. Sauron viszont halhatatlan Maia.
lássa vendégül Bayer őket az állambácsitól 1 Ft-ért kapott KASTÉLYÁBAN !
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: @dr lecsekkoltam: a kozpenzek elosztasa az egy olyan dolog, amiben mindig lesz vita. Az biztos h lengyel orbanyparti tuntetok utaztatasanal el lehetne kolteni ertelmesebben is, bar megjegyzem milliardokat koltenek el sokkal ertelmetlenebbul. De en ebben semmilyen modon nem foglaltam allast, ezert kar is vitatkozni velem ebben. mindossze annyit allapitottam meg h az a gondolat, miszerint ha valami kozpenzen van, akkor abbol automatikusan jar egy harapas a jelen poszt szerzojenek, vagy barkinek csak azert mert magyar allampolgar, a valosaggal kevesse bennsoseges kapcsolatot feltetelez.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:Azért robbant szét darabokra, mint Orbánia fog a negyedkor végén, maia időszámítás szerént?
@mamitirtok dr.: Te, Boli, Egér, Phd glaci, felebarát, habakuk99, gábriel, Fabius.
Remélem senkit nem hagytam ki:))))
@kútásó: Látod ez a gond. Hogy azért nem jár, hogy magyar vagy, amíg MO területén élsz. De rögtön jár, ha kimész, vagy külföldiként csápolsz a kormánynak.
@dr lecsekkoltam: bástya elvtárat ne vedd a háremedbe, ő a hivatalt viseli itt, szolgálatban ollóz és paste-ol, kicsinyt kicsinyosítva a főket!
@dr lecsekkoltam: Ezért is várjuk többen, hogy csődközelbe vagy legitimitásvesztésbe kerüljön a cseh, a flanszia, vagy a norvég kormány! Putyin sajnos maradt, oda hiába is várjuk az el/meghívót!
@mamitirtok dr.: Eszedbe ne jusson:))))
@Dr. Boli Ch.T: Miért hiszik vallásos áhítattal, hogy az eu elenyészik?:O
@dr glaci ph 5.5 D: Te csak a negyedik vagy a sorban, csitt,először engem váltsanak le!
@mamitirtok dr.: who was sauron :D

Az Első Korban sinda eredetű szóval Kegyetlen Gorthaurnak avagy Sauronnak nevezték; utóbbi vált elterjedtté a Harmadkorban ellenségei közt. Mindkét elnevezés a "thaur" = "visszataszító, ellenséges" szóból származik (ezeket a neveket azonban Mordorban és vazallus államaiban tilos volt kiejteni; szolgái leginkább Lugbúrznak hívták, vagy csak egyszerűen "Ő"-nek). Ezenkívül nevezték még a váltott farkasok urának, valamint a Gyűrűk Urának, Sötét Úrnak, Barad-dûr Urának, Feketemágusnak, Névtelen Ellenségnek!!!, stb. A Másodkorban Annatarnak, Ajándékok Urának, Aulëndilnek, Aulë maiájának hívta magát, így csapta be a tündéket.
Hát ezért tart itt ez az ország, mert itt is mindenkinek csak a kefélésen és pitiáner pár lengyelen jár az esze!
Az igazi síbolás pedig ez:
www.samsungsport.hu/magyar-labdarugas/20120313/harom-es-negymilliard-kozotti-focipenzt-nyertek-felcsuton/
Mégis büntet az EU - Júniusig kaptunk időt
2012. március 13. | 15:54 English version

Az uniós pénzügyminiszterek hosszas vita után elfogadták a Magyarországgal kapcsolatos két bizottsági ajánlást, és ezért kilátásba helyezték a példátlan uniós büntetést Magyarország számára, miszerint 2013-tól kohéziós forrásokat fagyaszthat be az EU. Ha a magyar kormány júniusig megteszi a szükséges lépéseket, akkor visszavonja a tanács a mostani szankciót.

www.portfolio.hu/gazdasag/megis_dontott_az_eu_juniusig_kaptunk_idot.164260.html
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Látom, már a semlegesek is megjöttek és bejelentkeztek!!

Kapcs.ford. kikapcs.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: "A Másodkorban Annatarnak, Ajándékok Urának, Aulëndilnek, Aulë maiájának hívta magát, így csapta be a tündéket. "

És így alapította meg Középfölde valaha volt legkülönösebb titkos testvériségét, a Gwaith-I-Mirdain-t, az Ékkőfaragók Népét.
@Spániel:

A Radnótinak 22 millió kéne... :(
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: ;)) A vesszen az eu, vagy amelyik arra vár, velem együtt, hogy mikor mehetünk kicsit bérmenetelni prágába?:D
@mamitirtok dr.: A lelépés. Nem hiszek a (fel)melegedésben:D
Fabius akkor kihúzva. Nem szívesen, de egye fene.
@Stefánia kisasszony: Hitlernek is mennyien csápoltak, oszt hogy végezte !
@mamitirtok dr.: semleges???, hogy a középföldei sötét tömeg vonuljon örömtől ittasan a porhüvelyed felett :D
@Spániel: A Bonsai Duce szereti a focit, miért érdekes ez? Egyébként meg ott rohadjon meg az egész bagázs, mert az unokaöcsém korosztályos világbajnok lett kajakban a kategóriájában. De amikor Poznanban a versenyen voltak, utána vissza kellett adniuk a válogatott melegítőt, mert azt csak kölcsön kapták a versenyre. De a focira arra van pénz. Az unokaöcskös mindenféle nemzetközi és hazai versenyen már annyi arany és ezüstérmet nyert, hogy már nem tudja hol tárolni őket. De támogatást a kajak-kenu nem kap, csak a foci és a Puskás akadémia. Miért nem rohadnak meg ezek ott ahol vannak?
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Máris kettővel kevesebb a listán, mert ne feledjük: A végén csak egy maradhat! max. kettő, de az olyan undorító, nem?:-D
@kútásó:

ENNÉL nem lehet értelmetlenebbül elkölteni a közpénzt, nemhogy SOKKAL értelmetlenebbül.

Külföldiek ideutaztatása mellettem-tüntetésért, na ez igazán gáz. Ennél minden értelmesebb.

A többivel egyetértek. :)
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: Összedodhatnánk egy tárolót neki is, nem?
Támogatta a Varánus felirattal, arannyal kiverve, mint engem mindjárt itten pár férfitársam!:-P
Én meg lefösteném, mint a bizonyos piktor, de nem olyannyira szakmailag, mint inkább közmunkában, 47 ezerér'/centként!
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Szegíny Országunk háza, mennyi időbe fog telleni kitakarítanyi (nyomaikat)!
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Viktor mit sem tud arról, hogy már nem mindenki van odáig érte. Az import tömeg biztosítja a vezír jó közérzetét, tehát hasznosan lett elköltve az adónk.
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: én pedig a jövőre 100 éves BSE-ben melóztam sokáig, most egy hajszálon múlik az "élete", sokmilliós tartozással, adósságokkal, ki nem fizetett sportolókkal. Jövőre megszűnik a korlátozás, hogy csak sportlétesítmény üzemelhet ott, rengetegen csattogtatják már a fogukat az értékes városmajori telekre, ezért is hagyják elpusztulni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A világhírű Rajkó Zenekarnak meg 32....
Natessék, marasztal, aztán meg..:-(vagy még annyit sem:-)
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf:
Kedves kolléga, azt tudom javasolni, hogy Vivianna és Stefánia kisasszony is keressenek fel Hymen Ictus céljából egy erre szakosodott homo erectust, ahol nemcsak actust hajtanak végre, hanem analis penetratussal is tudják orvosolni a fent említett hölgyek -remélhetőleg múlandó- penis dolorosa-t.
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf:
Kedves kolléga, azt tudom javasolni, hogy Vivianna és Stefánia kisasszony is keressenek fel Hymen Ictus céljából egy erre szakosodott homo erectust, ahol nemcsak actust hajtanak végre, hanem analis penetratussal is tudják orvosolni a fent említett hölgyek -remélhetőleg múlandó- penis dolorosa-t.
a blogmotornak meg ajánlok egy újraindítást.
baltával.
@colonel pondró: ki nem szarja le? Az a bajotok, hogy nem nektek jutott az eszetekbe, mert különben a mandineren és a többi kormánypárti blogon is megjelenhetnének, de így már ciki lenne? Ezért próbáljunk meg fogást találni valahogy Fabiuson.
Gyenge próbálkozás ez is., mint a többi ilyen lépésetek.
@dr.dr. Secnir doktor: Így köll ezt, külön-külön megcímerezve, hogy nehugy a jogászaink belefogást tanáljanak a zorvosilag indokolt beavatkozásba kötni vala!
@mamitirtok dr.: Bocsánat, bocsánat, csak vizsgára készülök, vállati pénzügyekII:D:D
@dr glaci ph 5.5 D: Egy, azaz két indokot mondj, ami miatt támogasson Pártod és Kurmányunk!
@dr lecsekkoltam: És rájaadásul? II.!
Nagysád, Ketyed nem semmi, elárulom (meg azt is, hogy végre L, fellélegezhetnek a T.kollegák a kertben..
híínnnye, biztosan velem van a baj, mert én nem csak ezt olvastam ki az ejus döntésből, amit kuszaszemünk:

Máris reagált Matolcsy az uniós bejelentésekre
2012. március 13. | 16:29
MTI
Matolcsy György szerint a magyar nemzeti érdekek és az európai uniós értékek szempontjából egyaránt ésszerű megoldás született kedden Brüsszelben, az EU-tagországok pénzügyminisztereinek értekezletén a Magyarországgal kapcsolatos kezdeményezésekről. A miniszter szerint a döntéssel megszűnt az országgal szembeni kettős mérce.

hirdetésHogyan látják a jövőt a biztosítási szektor legjelentősebb szereplői?

hirdetés
2012.03.13 16:11 Mégis büntet az EU - Júniusig kaptunk időt

Az ülés után újságíróknak nyilatkozva a pénzügyminiszter megerősítette, hogy amennyiben Magyarország megteszi a szükséges kiigazító lépéseket, az intézkedést már idén júniusban hatályon kívül helyezik.

"Első ízben tapasztaltam miniszterként, hogy az EU-tagállamok legalább kétharmada kiállt Magyarország nemzeti érdekei mellett" - fogalmazott Matolcsy György.

Hozzátette: az ésszerű megoldás megszüntette a Magyarországgal szemben sokak által alkalmazott kettős mércét is.

Úgy vélte, az ülésen elismerték azokat az eredményeket, amelyeket Magyarország az államadósság csökkentésében, a szigorú költségvetési politikában, az EU-átlag fölötti gazdasági növekedésben és a bővülő foglalkoztatásban elért.
@Stefánia kisasszony: te most akkor ilyen irónikus paródiával akarnál minket éppen nevettetni, avagy teljesen komolyan gondolod, hogy ez volna a "kedves, családos, keresztény, méltóságteljes" emberek stílusa?
@Spániel: Őszintén sajnálom a BSE-t is, csakúgy mint a többi Fidesz és körei által kiprivatizált sportlétesítményt. Ilyen az egész Római part. Én a hetvenes évektől kezdve minden nyarat ott töltöttem, de a Fidesz első regnálása után rohamosan kezdték megszüntetni a csónakházakat, és mostanra az egészből nem nagyon maradt más, mint puccos lakóparkok egész sora. És ebben a Tarlós is vastagon benne van. Mert ő adta ki anno az építési engedélyeket erre az egyébként árterületre.
@mamitirtok dr.: Kis időre, de mivel már nagyon unom, hamar kell majd szórakoztatásról gondoskodni;)))
@mamitirtok dr.: Egy volt kollégám vezeti az egyik otthont, ha igaz. Hát, nem irigylem érte. Ráadásul úgy, hogy ahol együtt dolgoztunk, az az otthon is elhasalt (mondjuk annak kretén tulaj volt az oka). Nekünk mindig példaként hozták fel, merthogy milyen sikeres. De már korábban is milliós hiánnyal küzdöttek.
@dr lecsekkoltam: igen ez lehet h gond, bar sztem azzal is gondod lenne, ha a magyarokat etetne, ti. a lengyeleknek legalabb nincs valasztojoga mo-n, tehat igy legalabb a kozpenzt, ha ugy tetszik turizmusba fekteti a kormany, mintsem szavazatvasarlasba. Gondolom, h a bajereknek nem ez jar a fejeben, de lassuk be par ezer lengyel idecuccolasa es megetetese sokkal jobb befektetes az orszagnak, mint ugyanennyi magyar ember megetetese, vagy barmilyen egyeb kampany baszakodas.
Hasonlo megfontolasokbol ad az allam a kulfoldi audinak penzt, es nem magyar embereknek arra, h audit vegyenek.
Es hat ugye errol az egeszrol csak akkor van ertelme beszelni, ha valoban kozpenzbol van, ami viszont spekulacio. Persze igen valoszinu spekulacio, hiszen 20 ev ota minden politikai rendezveny koltsegei kozpenzbol, ellopott kozpenzbol vagy a kozeljovoben ellopando kozpenzbol lett finanszirozva, de igy meg ugye, hol van a hirertek?
A helyzet az h nincs itt semmi latnivalo.
Több napja szervezzük a lengyel barátaink vendéglátását, saját otthonainkba. Ennyit közpénzről, trollmédia megint melléfogott. Inkább azt kéne megkapargatni, hogy melyik ország nagykövetsége és melyik manyup finanszírozza a milla (haha vannak vagy 90ezren) alsó hangon többtízmillió forintos rendezvényeit. A kettős mércének és a pofátlanságnak is van határa, még akkor is, ha blognak álcázott pártmédiáról van szó, kedves varánuszék...
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: az mindegy h milyen celbol hozzak ide oket, a kerdes h van-e haszon abbol h itt vannak. Ugyanannyi hasznuk van mint barmely turistanak. Ezert irtam, h nem a legertelkmetlenebb penzkoltes.
@kútásó: Turizmusba?! Miért nem utaztatunk inkább franciát, angolt, amerikait, japánt, ausztrált, arabot. Röviden, miért nem fizetőképesebbet utaztat turizmus címszóval?
@Trisztán: Te fogtál mellé, a lengyel barátaitok honlapja szerint szállóra viszik őket bérelt buszon... Sorry, ez nem jött be. Próbáld újra.
@Trisztán:

Nem nagyon vágod a közpénz és a magánpénz közti különbséget mi?

"Több napja szervezzük a lengyel barátaink vendéglátását, saját otthonainkba. "

A Várban a traktát is ti fizetitek?
@dr lecsekkoltam:
De miért nem a magyarokat viszik megint vidékről? Vagy már ez nem megy?
Röhögném, ha alig lennének a nagy ünnepi beszédet hallgatni.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

Biztosan annak is örül, ha a németek ruletthez hasonlítanak bennünket, mert legalább senki sem jön gyarmatosítani.

hetivalasz.hu/uzlet/batorsag-kell-hozza-46706
mi itten párt lettünk? érdekes sokkal tisztább, szárazabb érzés. furi
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: az első negyven évemben óbudai voltam, Tarlós kiskirály volt ott, minden ajtórésbe betette a lábát. Anyagi gondja nem lesz neki és a családjának a hátralévő életükben....
@mamitirtok dr.: Ilyenkor hol van Tömjén doktor? Vagy ő elvan a védett állatok levadászásával? Őt kéne végre levadásznia valakinek. Éljen a katolikus egyház! Nekik semmi nem elég? Minden pénzre rá akarják tenni a mocskos tolvaj kezüket?
@Trisztán: Miért a lengyel elvtársaitok vendéglátását szervezitek ilyen nagy hévvel. Miért nem visz haza mindegyikőtök egy hajléktalant, akit megvendégelhetnétek. Vagy éhes hajléktalant egyszer jóllakatni az büdös? Inkább valami jómódú lengyel jobboldali keresztény konzervatív polgárt? Hol van a szolidaritás bennetek?
@dr lecsekkoltam:

Szeretnék békemenetelni NYC-ben is.... :D
Csak egyetlen barom sincs, aki importálná a tüntetőket, mint Orbán...
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf:

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS... nem tetted hozzá, hogy a kajak-kenu az a sport, amelyik MINDIG több érmet hoz haza (szép fényes aranyat) olimpiákról meg világversenyekről!

A 2008-as Pekingi Olimpiát konkrétan ők mentették meg az utolsó 1-2 napon.

De mit csodálkozol?! MINDIG így volt. Tudod, hogy hogy "imádom" ezt a bagázst (mint kecske a kést), de azt alá kell írni, hogy ez a szocik idejében is így volt finanszírozásilag is. Például valami lepukkant helyen edzettek azok a karatésok, akik hozták sorra az országnak a dicsőséget.

De a semmire se jó foci, hát az kapja a milliárdokat, DE MINEK???

Áhh, ezen is csak felcsesszintettem az agyam...
@dr lecsekkoltam: nem azt mondtam h bajerek turisztikai cellal utaztatjak oket, hanem h ez a politikai celoktol fuggetlenul megiscsak turizmus, ami meg nem rossz. Meg azt sem allitom h ez megeri, csak azt h jobban megeri (kevesbe veszteseges) mint ugyanennyiert belfoldon magyarokat utaztatni.
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf:

'Oszt még kiplakátolták, hogy építsenek nekik gátat oda, emlékszel? Hát még mit nem?!

Árterületre építkezik - viselje el, hogy ha árvíz van, elviszi a házát. Ennyi.
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: az is beleférhetne, hogy "EZEK" kijafasztuggyakik néhány 28000-ből meg semmiből tengődő munkanélkülit vinne magával a nagy hekmekükütyűre hadd tapsikoljanak a őfőtörpeségének hogy utána kaphassanak közös kondérból perkeltet nokkedlival uborkasaláta nélkűl nincs az a szakács aki ennyi ubit fel tudna szecskázni...és utána el lehetne énekelni a fel vörösök proletárok című dalt ami a fideszalapítók nemzeti dala volt meg éljen rákosi elvtárs hazánk nagy jótevője

és lengetni a zászlókat hátha kitakaríttya a szemetet a zországból a huzat?
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: Jogos a felvetésed, de akkor szegény szegregált romákat is vendégül kell látni a ballibeknek is nem?? :)
@Trisztán:

Igen, vagytok páran a pár ezerre.
Jó, a kedvedért levonjuk az árát - de akkor is az én pénzemen bértüntetnek.

Vagy a Vár-béli ebédet is te fizeted?

Anyám, hihetetlen, hogy ilyen értelmi szinten (értsd: Orbánnak tapsol) még lézeng valaki...
@kútásó: De ha figyelünk a turizmusra is, akkor miért is pont a lengyelek?
@pumukli 12:

Szerintem ugyanaz lesz, ugyanúgy mennek a bértüntik innen vidékről, a külföldi kibicek is, csak most ez az import lengyel szállítmány a nagyon durva cucc, ez kelt most nagyobb visszhangot.

Megalázott, szegény emberek most is lesznek a Békamenetben.
@Gábriel angyal: Amit meg is fogunk tenni, mihelyt adóforint terhére arról kell dönteni, hogy lengyeleket utaztassunk, vagy pedig jótékony célra fordítunk.
Tényleg gábriel, a jobbik hány ingyenkonyhát tart fent? Pl karácsony táján megtették? Vagy ők is belepunnyadtak a jóba mint az mszp, lmp és a fidesz?
@dr lecsekkoltam: ez megütötte a szemem. hogy hanggal is lehet félrelépni. :))
kedves lecsekkoltam, engem ebben nem lehet túlszárnyalni, ahogy én beszélek, az maga a vég.
20@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Azt azért nem tettem hozzá, mert a szegedi VB óta, ahol minden aranyat a magyarok hoztak, ez már mindenki számára evidencia. Én személy szerint focit már 20-25 éve nem nézek, csak nagy ritkán egy-egy VB vagy EB gólösszefoglalót. De amíg a focit egy-egy semmire sem jó politikus szereti és azt hiszik, hogy ez jó a népek butítására, addig ez így marad sajnos.
Valakinek fel kellene ismernie, hogy a fociban azonkívül, hogy pénzmosásra jó, semmi más nincs. Tömegsportra pedig inkább ott lennének a vízi sportok, a túrázás, az úszás és a többi.
@dr lecsekkoltam: Ingyenkonyháról nem tudok csak különböző ajándékgyűjtésekről az arra rászorulóknak.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: És a sok barom megvette a lakását csilliónyi forintért, de nem tudnak bejelentkezni állandó lakosnak, mert az ott lévő ingatlanok nyaralónak számítanak, mert csak így kaptak építési engedélyt. Remélem egyszer egy ottani újgazdag barom baseball ütővel tesz rendet közöttük.
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf:
Nem a focival van probléma önmagában, mint sporttal. De látnunk kell, hogy hiába öltek milliárdokat bele, nem lett a magyar foci nagy és dicső.
Ehelyett inkább azokat kéne támogatni, akik eredméyneket hoznak
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem éppen, mert a Végzet Asszonyának hangja búgó, olyan, mint a vörösbor (ezt egy könyvből vettem, aminek nem tudom mi volt a címe) nekem viszont nem:DD
@Gábriel angyal: A Feri legalább elment az Avasra néhány napra és beköltözött közéjük.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az milyen lenne? nemzetiszín ruhában kéne merülni?
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: szerintem az giccses volt. sosem bírtam, amikor lenyúlják más szokását. Mátyás király ötleteit ne vegyék el!
"Fidesz: A nemzetközi baloldalnak már az ünnepeink sem szentek?

Tovább folytatódik a nemzetközi baloldal támadása Magyarország ellen. Már március 15-i nemzeti ünnepünk sem szent az MSZP-s, SZDSZ-es külföldi elvbarátok számára. A francia értelmiségiek azon kívül, hogy butaságokat beszélnek, kettős mércével is mérnek. Nem emlékszünk, hogy hasonló vehemenciával képviselték volna a Gyurcsány-korszak visszaéléseinek áldozatait, felemelték volna szavukat például a rendőrterror, a szocialista korrupciós gépezet, a legdurvább politikai hazugságok, vagy éppen a költségvetési adatok – Európában is párját ritkító – meghamisítása ellen. Mindennek ellenére bárkit szívesen látunk Magyarországon, aki személyesen akar meggyőződni arról, hogy a magyarok új irányt szabtak országuknak, együttes erővel törekednek hazájuk felemelésére, és békésen, méltósággal ünneplik az 1848-as forradalom emléknapját.

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője "

Selymesi Popsinella
@Gábriel angyal: Ó, hallottam, amolyan jobbik módra. Magyarnak adunk, cigánynak nem adunk. Milyen szép keresztyényi magatartás. Példa kell? Árvíz, talán taktaharkány vagy környéke.
@dr lecsekkoltam: annyira nem szép, ha baj, van akkor bőrszíntől függetlenül kell segíteni.
címlapos halálhír nem volt?

a dakoták korán halnak... huh már 18 óra... már nincs korán...

majd reggel még benézek...
@Penivaldes: Gábriel arkangyal cigányozós bejegyzésére válaszoltam. Egyébként nekem sem tetszett a dolog.
@Penivaldes:

És meg kell tanítani a Himnuszra az ördögrájákat!
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf:

Jaja.
A múltkor hallgattam bele a '85-ös Dolly Roll Viva Mexico című számába és döbbenet, de oda abszolút esélyesként utaztunk.

Úgy megcsapott annak a hangulata, hogy VAN focink (én még a RELATÍVE SIKERES focira emlékszem)...! Nem tudom, talán ezt valahogy belénk nevelik, vagy csak én érzem fájó pontnak, hogy biztosan ma is vannak világszínvonalú focitehetség srácok (igaz, mostanában a bőr rúgása helyett facebook-oznak), és nem tudom, miért nem képesek félnormálisat kihozni... na mindegy. :)

De nagyon emlékszem arra a nyárra.

És arra is, hogy mekkora pofára esés volt a Szovjetektől 6:0-ra kikapni... :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez alap. De ez a Te feladatot Cincogi, tudtommal neked van érzéked az állatokhoz. tekintve, hogy te magad is egy állat vagy:DD
Viszont azt le kell szögeznem, hogy kedves állat.
@dr. Bubó: Sajnos úgy látszik vannak kivételek, de remény hal meg utoljára.
@Penivaldes:

A Vörös-tengeren voltam 45 m mélyen is!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Most az a rész jön, amikor fitogtatod a tudásod?.)))
@Penivaldes: Aki megijeszt egy elefántot. Bizonyított tény, ma láttam a tv-ben:D:D
@dr lecsekkoltam: Caak nem?:)) Ó, keblemre helyezem tenyerem, és pislogok:)
ma még nem néztem híreket...

ma ki lopott ?

milyen új adókat vezettek be ?

mi ment csődbe ?

mit "vágott haza" a fides ?

adtunk sallert/kokit ? kiegyeztünk döntetlenben ?
@Penivaldes: Persze hogy nem, sőt gusztustalan. De hát a jobbik már csak ilyen.
konstrivak lettek a mandineres szurkolók, véletlenül beszélgetés folyik anyázás helyet..pislogok mint hal a szatyorban
mennyit erősödött a forint ?

hány új munkahelyet teremtettek ?

mennyivel csökkent a benzinára ?

hány új vonat járatot indítottak ?

a zálamadósság mennyivel csökkent ?

épülnek a szép új stadionok ? ócsai házak ?
@Stefánia kisasszony: az tényleg jó lenne,ha a rakás alatt kivillanna a deszka, de én ezt nm várom meg: tahótlanítalak.
uh...bajok vannak...kiábrándultak a fidesz fanok...

"tevevanegypupu 2012. március 13. 18:23
2
1
@szegfűs narancsos szegfű
Mindig fideszre szavaztam es en speciel mennek. Az Europai Unio meg azt a keveset is lerombolta ami a rendszervaltasnal maradt.Tokeletesen vilagos, hogy harmadrangu tagok vagyunk, de az is vilagos, hogy ez az itthoni balliberalisok "segitsegevel" sikerult igy. Hibas Orban is, mert azt kepzelte, hogy a ketharmaddal barmit megtehet, nem szamolt a kulso intervencioval(-: pedig tudhatta volna (sajat boren tapasztalhatta), hogy volt szdsz-es kollegai mire kepesek. Nem csak az Europai Unio hibas, jelen eseben orban is az, megpedig nem azert amit tettek (vagy nem tettek), hanem mert erthetetlenul a vegsokig hagyta megalazni nem csak a kormanyt hanem az orszagot is. Sajnos ez a helyzet jelenleg, es hiaba maradnak kormanyon esetleg 2014-ben is, a helyzeten nem javit semmit, legfeljebb tenyleg akkor, ha kilepnenk. Hogy aztan miert turjuk ezeket a megalazo pofonokat es mi van a hatterben amiert turni kell, azt nem nagyon tudja senki..legfeljebb Orban. Tulajdonkeppen sajnalom ot is, biztos, hogy nem igy kepzeltek, de az a merhetetlen onbizalom ahogy a kormanyzast kezdte sok jot nem igert. Egyetlen dolgot tehetnenek meg esetleg: lemondanak es uj valasztast irnak ki. Akkor kiderulne, hogy mi a valos helyzet."
@felebarát:

Hagyjad már, Tevének még életében nem volt kommmentje, amiben ne mellébeszélt volna.
viszont úgy tudom, hogy az finoman mondva sem túl kellemes.
Látom, hiába igyekszem meghódítani titeket, nem törődtök velem. hüp, hüp, hüp!!!:((((((
@felebarát: micsoda sötétség...

ez már szinte világít...
@Penivaldes: te csiripelsz itt, kis madár?
@Penivaldes: "hódítani" ????

az mi? itt szabadságharc megy és forradalom... hódítás nincs !

max lódítás, mai nevén: kamunikáció...
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: a fiamék a suliban óra alatt a faszbúkon dumcsiznak
@Penivaldes: a lódító hódító az bódító...

melletünk meg van a mádi tó...
az egyik iszik (marti doki) a másik meg ornitológus (felebarát)
mindig is tudtam, de most tényleg..
@Penivaldes: Kártékony rágcsálónak nevezted a múltkor még, hogyisvanez kérem?:-P
végre egy iparág ami nagyon szépen virágzik... a cigánytenyésztés...

ez a cigánykodás is hungarikum...

www.youtube.com/watch?v=ubY55gcrvEM
@Penivaldes: "tágranyílt szemmel nézek.. "

vigyázz a kitágult pupilla az rossz jel... drogra utal...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az baj, 40m-ig szabadna, ha tudod, akkor azért baj, ha nem, akkor azért!:-(
@Penivaldes:

Peni, pedig nem: Ferinél ez előfordul.
Aki picit is "ismeri", tudja. Olvastam, hogy egyszer kocogás közben találkozott valakivel, aki elhívta egy borkóstolóra, és elment rá.

Vagy volt egy fiatal pár, akik elhívták magukhoz, nem gondolták, hogy el is megy, de végül elment hozzájuk.

Szóval engem ez nagyon nem lepett meg, hogy elment Avasra, teljesen rá vall. Ő sose vette körül magát TEK-es emberekkel, ahogy hallom, mindig megközelíthető volt. :)

Mondom ezt úgy, hogy szimplán csak értékelem a pacákot, mint embert és mint politikust, nem vagyok Gyurcsány-fanatik. :D
@felebarát: Húha, ideje lesz vikinek kiosztania pár kokit az euban:))))))
@Penivaldes: A fideszről sem tudnék ilyet elképzelni, hogy etnikai alapon válogassanak kinek adnak.
@mamitirtok dr.: Sosem merném leszólni Dr Egeret. Ő a mi vezérünk, hősünk, ő az ikon a totem. Egér nélkül meg áll az élet. Én csupán annyit tehetek, hogy felajánlom szolgálatom eme nagy és dicső embernek.
@Penivaldes: feláldozhatjuk :D? legyen mártir :D
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: hát én nem így tudom. azért ne higgyük el, hogy akár Feri vagy akár Vikk szabadon járt és kelt..
Matolcsy szerinte kedvező döntés született...mi van?
@felebarát: kevesebb pénz = kevesebb gond...
@dr. Bubó: Nem hallottad? Kibugázzák a távolsági buszközlekedést magánzó havereknek. Ez számít?
@Penivaldes: de előtte egy kis ungabunga
@Penivaldes: A mélységi mámor közben nagyon, nade utólag azt a katzenjammert ne kívándd!
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Fura faszi, az tuti.
De muris volt ott látni. Ha gonoszkodnék, nem minden politikust az avasra kívánunk?
@mamitirtok dr.:

Épp fincsi 50%-os szilvát kortyingatok, hát... mondanom se kell...

:D
@Penivaldes: csak is rajtad keresztül :D
@Penivaldes: Gyerekek, első (szeksz)rabszolgánk megszületett! Grat. az ifjú pártnak!
@dr lecsekkoltam: :))) az jjjooo... majd jövőre meg visszaállamosíttyák...

fázis késésben az iparág... többit most veszik vissza haveroktól...

lényeg hogy legyen tranzakció...
ahol pénzmozgás van OTT lehet LOPNI...

ez ősi dakota mondás...
@felebarát: Az ungabunga alaptartozék, a feláldozás utána el is maradhat, nem?
@Penivaldes:

Persze, voltak őrök mellettük.
Az volt óriási poén, hogy ugye Gyurcsány minden reggel futott egy sziget-kört a Margit szigeten és az őrök bazira nem voltak eleinte formában, eléggé kifullasztotta őket... :D
@mamitirtok dr.: nem i utána gondoltam...bár ha egeret áldozzuk, akkor utána kötelezvény van Peni felé :D
lesz két kulcsós adó, vagy inkább csönkentik a fizetéseket?
@felebarát: engem is feláldoztok??? emberáldozat?? fejvadászok karmai közé kerültem..
@Penivaldes: nem téged nem, csak egeret...
@dr. Bubó: Ott is lehet lopni ahol azt hiszik nem lehet.
Ez orbán bácsi vezérgondolata.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na azért:)) Ez az én belsőm hangja, lekem rezdülése:DD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A múltkori kép a nászutatokon készült, mikor nyalakodtok a kocsiban?:-D
@felebarát: egér a társunk, nem kell bántani!!!
mindenkinek nő virág a réten, meg ilyenek. fogócskázni is lehet
@Penivaldes: Nem fej, inkább női nemiszerv-vadászok, bár a muffok állítólag védettek, nem? Majd megkérdezzük Boli doktort, ha erre fárad két etap közt..
@Penivaldes: Minden nő virág a réten, hazavisszük, megsimizzük, vázába vele?:-P
@dr lecsekkoltam: Én nem akármilyen kislány vagyok!!! Ezt ne feledd:)
@Penivaldes: rendes kislány, 8-kor lefekszik, tizre hazaérjen
@Penivaldes: Pláne. A múltkor hogy bizonygatták, hogy ők milyen talpraesettek, ha nőkről van szó. Hogy értenek a nőkhöz.:D Az első akadálynál, már segítséget kérnek.
@Penivaldes: Ezt kikérem a többiek nevében is, van nekünk ízlésünk, csak néha téved!:-D
@Penivaldes: csak az a nő foglalt, amelyiken fekszik valaki...
@dr lecsekkoltam: pedig én csak egy fiatal nő vagyok, mihez kezdenek ezek, ha egy ötvenes nő kerül eléjük?
@dr lecsekkoltam:

És ha elrontjuk, akkor elszégyelljük magunkat, és újra megpróbáljuk!
@dr lecsekkoltam: Egyik lefog(lal)ja, másik megkérdezi: Most akkor hogy is?
Erre gondútál?:-P
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: Szerintem hitelesebb lett volna ha nem megy el oda. :)
@felebarát: Ez már volt, hímsoviniszta is, meg hamis kép is, nem néztél elég oktatóvideót a témában?:-P
@colonel pondró:

De cuki ez :-)

Gondolom most mész, és a linkedet jegyző Nemes Zoltán által is szerkesztett aludasmatyi blogon is nyomsz egy ilyet.

aludasmatyi.blog.hu/2012/03/02/title_1652841

Mert gondolom tán azok szóljanak bármit, akik ha kell a cikkem első szóról az utolsóig, akkor ők legalább megkérdezik, vihetik-e az egészet, akarom-e, meg ilyenek. Röhejes ezek után háborogni.
@dr lecsekkoltam:
Dokinéni! Miket nézegetsz Te!!!! Beszarás...
Egér bebas.ta rajta durcit? Vagy örült az új csajnak??? :))
@Penivaldes: Szerintem halottnak tettetik magukat.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miért? Nem ezt csinálod most is?! Ott a monitor előtt ülve?:P
@mamitirtok dr.: Inkább arra, hogy ültök Peni előtt lógó nyelvvel és nem tudjátok hogyan tovább:D:P
Na látom, Boli is megérkezett. Üdv nekd Boli!
@dr lecsekkoltam: :DDD lehet:)))
lógassák csak a nyelvüket!:DD
@Fabius: Ne is foglalkozz vele. Ugyse foglalkozott vele senki, olyan gyengus volt. Remélem nem sértődsz meg, de nem gondoltuk, hogy te rajzolsz mindent...
@mamitirtok dr.:
Mi van? Már egy punci is ekkora problémát okoz NEKED? Csak én tudom megoldani... Kérdezz, egye fene! :)
@Dr. Boli Ch.T: Olvass vissza, hogy mit cicázik Penivel, meglátod, hogy a kép csak a valóságot képzi le.:D
@dr lecsekkoltam:

Ne akard te tudni, mit csinálok a monitor előtt ülve! :D
tippeket tegyétek meg... mikorra lesz 500 Ft a benzinár?

sztem kb április közepe de lehet hamarabb
Boli tanácsait hallgathatjuk!! Mindenki figyeljen!:)
@Penivaldes::D:D Milyen szépen mondta tegnap mamitirtok, hogy nincs rajta semmi lógó. Erre tessék.:D
@Dr. Boli Ch.T: Peni nagy mágus, elintéz akár egy tucat férfit:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
És a Mouse hogyan bírja? Vezetékes, vagy cordless? Elemeset használsz? :)
@Fabius:

Átemelték a törzsanyagodat? :DDD
hvg.hu/gazdasag/20120313_attard_montalto_ecofin

Ajaj, a piac nem hisz szeretett vezérünkben! Még több lengyelt, százakat, ezreket!:D:D:D
@Dr. Boli Ch.T: Ez nem vicces ám. Sőt. De szegény elmenekült attól tartok.:)
Vagy te vagy mamitirtok is?!
Hú, lehet hogy kevesebb mandit kellene olvasnom.
@Dr. Boli Ch.T: A muffok védettségéről akartalak megkérdezni, nem arról, amit magam is megoldok, engedelmeddel!:-D
@dr lecsekkoltam:
Ezek az örökös összeesküvés elméletek!
Néha pedig meghasonulok és magammal vitázok, cukkolom. Értem én... :(
@Penivaldes: Igaz is, mostanság sokat lógok errefelé. Áltlában heti 1 nap nem nézek semmi politikát. Se blog, se híroldal. Lehet ez a gond.:D:D
Szegény Fabius, milyen szar napja van. Először plágiummal vádolják, majd kiderült, hogy ő blog.hu bolgára.
@Penivaldes: Ez lehet az oka, valóban!
Ha pár órácskára elrabolom, ugye, nem hiányoljátok majd?
@mamitirtok dr.: Hát igen, időnként sokan vagy.
@Dr. Boli Ch.T: de érzékenynek tetszik lenni.
a zaba-disznó a kép bal oldalán csak nem Vitézi Dávid nagykorú?
Mindennap Hírcsárdánkat, add meg (Pokorni) Uram, ma is!
"Pokorni Zoltán sajtótájékoztatón bejelentette: mivel a magyar fémipar amúgy is haldoklik, az a pármillió euró úgysem menthette volna meg."

Forrás: Odafent.
Hú, nálunk még a füves cigi is kicsapja viktornál a biztosítékot, nemhogy a kokalevél:D:D
hvg.hu/vilag/20120312_kokalevel_ragcsalas_morales_ensz
@Penivaldes: Nem gond, túlképzett: kazánkovács és nőgyógyász, ahogy a klasszikus iskolában tanították, anno, az átkosban!
Ezt olvastátok?

hirszerzo.hu/elemzes/2012/3/11/Regi_harcok_uj_lopasok_8MP557#utm_source=hvg.hu&utm_medium=listing&utm_campaign=crossmarketing

". A puha diktatúrában nevelődött, sunyi komcsikhoz voltunk szokva. Akik alattomban, az úszómedencében könnyítettek magukon. S tapintatosan félrenéztek, amikor a másik ugyanezt tette. Ezek viszont a trambulinról nyomták, letolt fürdőgatyában. Így aztán, a politikai filozófia magasából az utcaszintre huppanva, aztán a pincébe gurulva, felettük a kérdést: miért ilyen köcsögök ezek?"

... és még akkor finoman kérdeztük! :)
@Dr. Boli Ch.T:
Muff zaczal szczekac, wiec wyrzucil go przez okno..mindjárt kiderül, hogy tud-e Fabius lengyelül, miként a szálló(b)ige is kérdé!
@Dr. Boli Ch.T: A Hírszerző megint elvetette az sulyokot, úgy látom, meglássuk, mi kell ki belőle!
@mamitirtok dr.:
Ebből a muffot és az ablakot értettem. Csak nem valaki az ablakban mutogatta a muffot? MELYIK VOLT??? (ezek a bigék?)
@Dr. Boli Ch.T: Gáz, hogy egyetértek a szerzővel?!:O Feladja majd a pap az utsó kenetet?!:O
@mamitirtok dr.: Ledér hölgyes képeket a fiúknak, cuki fotókat nekem. Mikor tanuljátok már meg?
@dr lecsekkoltam: Akkor lenne gáz, ha nem értenél egyet vele egyáltalán!:-)
Tán még ki is szeretnék Belőled, bár a politika nem lehet gátja fellángolásomnak irántad!:-)
"Lehet ezt nem tudomásul venni. Békemenetben vonulni, politikai szektába tömörülve a balekjává válni a térség leggátlástalanabb autokrata klikkjének, amely az előtérben, a kétharmadával azzal hitegeti őket: úgy lesz, mint régen volt. 1944 előtt, sőt 1914 előtt. Közben pedig a háttérben lerabolja az országot. Azt is úgy, mint régen volt. Móricz Zsigmondnál, a Rokonokban."

Uff, így van, lesz, volt?
@dr lecsekkoltam: nekem nem kell küldeni!! nekem inkább msát küldjenek
@Dr. Boli Ch.T:
"Latwo zauwazyc, ze Muff nie rozróznia wrogów"
Lengyel politikai állásfoglalás
@mamitirtok dr.: hát jó randán szedték ki a vakbelét
@mamitirtok dr.: délelőtt miért nem vállaltad fel, hogy Te fordítottál Fabiusnak?
@dr lecsekkoltam:
Nem vagy egyedül. Sajnos. Pedig szívesen látnék már egy normális jobboldalt. Egyáltalán, apránként már bármilyen oldalt. Ám blokk leszarom a politikai oldalakat! Ebben az országban a balos olyan jobbos, liberális gazdaságpolitikát csinált, hogy ihajj! A jobbnak nevezett valami meg olyan komancs, hogy na... Akkor hol beszélünk és minek oldalakról? Gazdasági érdekkörök vannak csak, akik igyekeznek valami politikai ruhát magukra rángatni. Ne tessék gondolni, hogy holnap nem váltana bármelyik, ha megérné. Van az a pénz... :)
@mamitirtok dr.:
Valami hasonló az én állásfoglalásom is a MUFFAL kapcsolatban! :))
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Mert ebben a palibáizmust képviselem, de nem vagyok Álamfői Hivatal, vagy olimpikon, nem kenyerem..
@mamitirtok dr.:
"Latwo zauwazyc, ze Muff nie rozróznia wrogów"
"Láthatóan szaftos, ahogy a MUFF kivirul, mint egy rózsa" - miért, nem ezt jelenti??? :)
@Dr. Boli Ch.T: Neked kellene fjordítanod, wazze, Viktort éltető szlogeneket!:-DDD
@Dr. Boli Ch.T:

Azt jelenti, hogy az oszkópéter avizerbe mitkeres. (Humpi)
@mamitirtok dr.: :D Az emberek tényleg azt hiszik, hogy akkor minden milyen hűűűűűűűű de jó volt?! Anyám, hogy tanítják errefelé a történelmet?!
@Penivaldes: Mit küldjenek?:D A végét nem értem.
@mamitirtok dr.: :D Az emberek tényleg azt hiszik, hogy akkor minden milyen hűűűűűűűű de jó volt?! Anyám, hogy tanítják errefelé a történelmet?!
@Penivaldes: Mit küldjenek?:D A végét nem értem.
@mamitirtok dr.:
Hidd el, menne! Pláne annyiért! :)
Az igaz, hogy 15-én a lengyelek megcsinálnák itt a forradalmat kétezren Viki és csürhéje ellen, de az már a azok baja lenne! :)
@Penivaldes: Egyetértek, a "virul" kissé erős, a "pirul" kifejezőbb lenne!:-P
@dr lecsekkoltam:
"A mieink viszont ma is a jobb-és baloldal ’68-as utolsó nagy csatáját vívják. Csöppet se zavartatva attól, hogy ezt a háborút rajtuk kívül senki nem akarja vívni. ’68-ból, ami maradandó, a szexualitás, az életmód forradalma, az rég beszívódott az európai talajba, kiirthatatlanul. A salak pedig, a Mao és Che jegyében zajló vérbalos hőzöngés, kiürült és lebomlott. A nyugati jobboldal pedig tudja: nemhogy az 1789 előtti Európába nincs visszaút, de az 1968 előttibe se. "
Tényleg nem veszik észre, sem itt, sem ott!:-(
"Addig jó az országnak amíg a komcsik így siránkoznak. Az LMP pedig komcsi/szdsz zöld álruhában. Ennyi marhaságot már rég hordtak össze. Találkozunk 15-én legyünk millióan!"
Na, miért nem megyek oda (se)?
Erre most mit, és minek, és kinek is?
ebből per leszen%! ki montírozta a testemre ezt a felyet?
@Penivaldes: A len(g)yel nyelv finomságai!:-)
Pfúj, de szőrös ez a valami, itt alant!:-(
@Penivaldes: :D Na, ilyet nem fog nekünk küldeni egy hetero pasi sem.
@dr lecsekkoltam: Nem ám, cziczám! Nem rongáljuk önképünket kétes alakokkal!
(Pákó a ritka kivétel, mert VV Laci helyett az EGS reklámarca!)
@Penivaldes: Ez most fenyegetés vagy ígéret?
No, lássátok, kivel van dolgotok:
index.hu/kultur/cinematrix/kritika/2012/03/13/szabad-e_szexelni_terhesen/
"Az ilyen, szülész- és védőnőkkel üvöltöző, szem alatti karikáikat az állukig növesztő, a mellszívót az Ördög egy különleges kínzóeszközének tartó kismamákat közelről figyelő kispapáknak pedig Szily László Kitolás című könyve adhatott némi vigasztalást."
@dr lecsekkoltam: Bennem most felmerült egy kérdés. A Pákót a Pago Pagoról nevezték el?.)
@Trisztán:

Eddig csak ifjúkeresztény voltál kedves Trisztán, de hülye nem.

No, meséld el ügyesen melyik pártnak vagyunk a médiája? Mert én eddig úgy tudtam soha nem voltam, és nem is leszek tagja egyiknek sem, veled ellentétben.

Gondolom azt a tökvéletlen számlájára kell írni, hogy szerinted a Milla rendezvény több tízmilliós, a tiéteket meg a szorgos hangyák hordják össze lengyel turistástól, persze ingyen.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Na, képzeljük el együtt ahogy a sacc/kb 200 taggal bíró IKSZesek befogadják a otthonaikba a 2000 lengyel turistát.

Megvan?

:-D
@Fabius:
Tök vicces amikor egy pártlakáj ilyent beböfög ide! :)
Elejétôl mondtam neked, hogy ez tök hülye. Te meg még védted... Szerintem a kánkános csávó igazából.
@Fabius:
Ahogy dübörögnek a hídon... amíg tart a zsé... Hiteles emberek! Bár ha egyszer a megélhetési politikusok szobra alakot ölt, ôk ott modellt állnak!
Alapból egy vicc az egész keridemo társaság. dübörögnek.. ja, mint egér a Lánchídon..
hirszerzo.hu/velemeny/2012/3/13/Isten_es_a_haloszoba_H9DMRS
Idézet a véleményekből:
"A "ne ölj" valóban benne van a tízparancsolatban, de nem lenne szerencsés, ha a keresztények kisajátítanak maguknak az ötletet. Vagyis ha néhány dologban egyezik a véleményük a nem keresztényekkel, ettől még nem látom be miért lenne joga a kormánynak "törvényileg" propagálni a házasság előtti szüzességet.
De a jó hír az, hogy van meg kilenc parancsolat (OK, nyolc ha a paráználkodást kivesszük) amit a kormány példát mutatva alkalmazhat magán. Én a "ne lopj" paragrafust ajánlanám kezdésnek a kőtáblákról a szüzességi fogadalom helyett. A új csapat neve lehetne mondjuk "Lopástudományi Társaság"."

Forrás: Mutt ( és nem muff, Uraim:-)
@Penivaldes:
Szerintem Te provokálod egeret... :) Ez már szerelem!
@Fabius: Hogy fogják azok áldani péntekre viktor nevét:D:D
@Penivaldes: :P:D
@Dr. Boli Ch.T: én most a helyes kis állatra gondoltam, és nem Rá.
@mamitirtok dr.: jaj, így nem lehet kövezni, vagy most engem köveztek?
Egyébként sem láttam még közelről egeret! úgyhogy, értitek:)
@Penivaldes:
Szerintem örülni fog, ha így nevezed... azt az állatot! :)
@Dr. Boli Ch.T: én örülök, ha örül, örültök. örülünk.:)
@Penivaldes: Ez az ő titka marad. Ne feledd, nem vagyok pákológus.
@dr lecsekkoltam:
"Eleinte nem volt könnyű dolog a zenészpályán elindulnia, de végül találkozott a Firestarter Kiadó embereivel. Ők adtak neki „nevet”, bár eredetileg Fekete Palkónak szerették volna elnevezni, de mivel ezt nem tudta rendesen kiejteni, ezért a Pákó mellett döntöttek."

Szegíny Lapite Oludayo Babanide Oludatrion Olapite!
Follás: Wikipedia
@mamitirtok dr.:
Ejj de rég volt... Egyszer egy tornász lány... amit az tudott! ;)
@Dr. Boli Ch.T:

Ez a " elszállásoljuk lengyel barátainkat kicsiny hajlékunkba csakmerazé'" simán nyerte ma a Ki BayerZsótibb a Bayer Zsótinál is hasonmásverseny fődíját :-D
@Fabius:
Hogyan fér be a zifjúkeresztényi értékrendbe ez a mértéktelen hazudozás?
@Fabius: És erről mi a véleményed akkor?
„Ha lesz egymillió imádkozó magyar, nem félek a jövőtől” - Megemlékezés Mindszenty bíboros születésének 120. évfordulója alkalmából

Az X honlapjáról szemezgetve..
@dr lecsekkoltam:

Hogyhogyhogy?

Viktor, te kiettél minket a vagyonunkból, baszki szenteltessék meg a te neved, de hozz azonnal egy kiló kenyeret a te országodból, mert tiéd a hatalom, a dicsőség, de koplalás meg a miénk!

Hát így.

:-D
@mamitirtok dr.:

TELJESEN lüke vagy, nem gyengén, teljesen!
Most meg kellene sértődnöm a Csokifijjú őrs oszlopos, alapító tagjaként, de ülök és ráz a röhögés, teeeeeeeeeeeeeeeeeee!

:D
@Dr. Boli Ch.T: Simán. A jóóóóó keresztények vetekednek egy maffiozó erkölcseivel. Sőt.
@mamitirtok dr.:

Na várj csak, várj csak!
Milyen csekk?
Sárga csekk?

:D
@Penivaldes:

Hallod, hogy dübörgök? A szívem...
@mamitirtok dr.:

Az egymillió imádkozó magyar nem fog elférni a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium dísztermében. :-)
@Fabius: Nekem a nagymamám szabolcsi káromkodása jutott eszembe. De az 10 előtt nem osztom meg.
@Fabius: Ha filipke számolja befér kettő is.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: AAAAAAAAAAAAAA Carl, that's cute.:D
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Fabius adta lecsekkoltam dokkistennőnek, én másképpen becézem magunk közt!:-)
@dr lecsekkoltam:

Yummie!
...
A fehér csokit is szeretem!
:D
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Tudom, te csak az étcsokit nem szereted. Így Idrisen nem fogunk összeveszni:D:D
@mamitirtok dr.: Vess keresztet, de gyorsan, és mondd, távozz tőlem sántán!
@dr lecsekkoltam: Mondjuk ez olcsóbb, mint az ezüstgolyó, egymillióval számítva, az mennyi is? Áh, annyi pénze még az IMF-nek sem van!:-P
@mamitirtok dr.: Én kéhlek, hakapeszi vagyok... úgyhogy nagylelkűen megengedem gábrielnek, hogy lindt csokival halmozzon el.
@dr lecsekkoltam:

Csokifijjúúú NEM teljesen ét... :D
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Szerintem csokifiú csak nekem elég étcsoki.:D Van elég osztozunk:D
@Penivaldes: Mindennek ellen tudok állni, kivéve a csokit:D:D
@Penivaldes: Eszerint van a a csokimennyiség, amitől/ért..és még Ő nem adja elveit, mi?:-(
@Dr. Boli Ch.T: na akkor kapsz tőlem egy ölelést:)) hogy jobban menjen a munka:))
@mamitirtok dr.:

Nyuszicsibeeee!
Jó volt, köszi! :D
@dr lecsekkoltam:

Mááá bocsi, de a Palizálás művészetének az a tulajdonságggga megvan nekijje, hogy csak valami UTÁN lehet palizálni, valami ELŐTT nem.

Tehát: mivel én írtam előbb a Nyuszicsibét, ezért TE, azaz Miss Dr. Csekk Palizáltál.

:D:D:D:D:D:D
@mamitirtok dr.:

Yummie!
Kiválogatnám az összes tejcsokit meg fehércsokit, a többit meghagynám nektek.

Így óvom én a ti egészségtek. Lássátok áldozatom!

@dr lecsekkoltam:

Még 11 perced van, hogy felfedd a fenn nevezett káromkodást! Érdeklődéssel várom!

:D
A nyuszicsibék Ti vagytok, én a mindig mindent kérő Lali mellett álló búvárszemüveges Király vagyok!:-D
www.youtube.com/watch?v=yceNdv0mY2A&feature=related
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Még meg sem alakult a kormány, máris civakodtok, holmi csokoládé (pasikon)?
Mi lesz itt később, ha támadnak a ..csokiellenes ligások?
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Ne akard tudni, hidd el.:D:D
@Penivaldes: Ahogy egy szereplő mondta a sex és new yorkban, ez a csoki olyan guszti, hogy hamm bekapnám:D:D
@mamitirtok dr.: Ez a királyság:
www.youtube.com/watch?v=WWDelupN9zw
@Penivaldes:

Azért, mert még Drót-szűz vagy!

:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ez hatalmas, az a fejmozgás, mindent visz! :D
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Oh my god. That's cute. Pedig alapmű egy szociológus hallgató számára...:D
@dr lecsekkoltam:

WOOOOOOOOOOOW...! Köszi, ez jó rész!

Na most jöhet a káromkodás, mit is mond a nagymamid?
Ti itt mind emancipuncik vagytok! (najó, Peni, lehet, hogy nem:-)
De majd rendet tesz (v)ágyaitokban az IKSZ, az fx!
Bár egyesek kérték, hogy írjam le a szabolcsi magvasakat, de nem fogom. A végén megijedtek, hogy stefike visszatért.
Ráadásul úgy, hogy hűtlenül elhagylak titeket, egy könyvért.;)
Jó éjt fiatalok, ne csináljatok olyat amit én nem tennék.
@mamitirtok dr.: Az iksz-es fiúkat nem engedném csokifiú közelébe, nem szeretném ha fehér fiúk abúzálnák...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Az vónál te? :)
Lézer hurkapálcád is van? :O
hirszerzo.hu/szemle/2012/3/13/A_polgari_szabadsag_ugye_nem_magyar_ugy_H53HV0
"A nemzeti ünnep oka, valamely máig ható, mai is érvényes közös teljesítmény, mely teljesítményt az ünnep napján megmérjük a mában és viszont. Az ünnep a jelen szembesítése a történelmi örökséggel. Most sokan azon sápítoznak, hogy miért jönnek ide külföldről?"

Feri, Feri, már megen'?
@dr lecsekkoltam: Váll alatt vezetés II.?
Az jó rész, én is forgatnám Veled, ezerrel!
Jó'cak, vagyis Dobranoc!:-)
@Penivaldes: Elő- és hímtag nélkül olyan naturális, legyen a művészneved Penipunci, az alliterál is, nem? Rövidítheted is (nem az enyémet, ha kérhetlek), akkor az lenne, hogy: Pepu, be szép is ez!
Pepu, Pepu!
Cyranóval szólván: Lehetne történelmiesen: Peni, a pun..
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista:

Bazmeg, és tényleg beszarik az egértől! :DDD

@Penivaldes:

Punci mi? :D
@Penivaldes: Jól van, akkor leszállok róla, nem becézgetem! Menj, mosd meg jól és utána csicsi, semmi simi-simi, jó?:-)
@mamitirtok dr.: "utána csicsi, semmi simi-simi, jó?:-)"

Te hülye vagy? :D Amúgy sem fog engedélyt kérni egy ki simihez. :D
@mamitirtok dr.:

Ez meg mi a búbánatos lófasz, ember? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mi lenne? Simi. simi, Te kérted, igaz, lehet, nem tűlem!:-P
De miután ma elmarad a tini-diszkó, fogadjátok búcsúként ezen kis gyöngyöt:
www.youtube.com/watch?v=JXiU9lbc_IY&feature=fvwrel

Coco bongo ,dárágíje polskije drúzja, dobronóc, vagy mi..
@mamitirtok dr.:
Mi van itt? Kicsit nem nézek rátok, oszt mindent összepunciztok? EZ NEM IGAZ! Készen vagytok... :)
@Dr. Boli Ch.T: nem én kezdtem (a csokizást legalábbis), bár bevallom, kedvtelve csócsálgatom a témát!:-)
@dr lecsekkoltam:
Dokinéni ez az! Mert ezek ilyenek! :)
Én meg egy másik Bellácskát javítok, de már müxik...
Könyv! Tényleg, mit olvasol? Most vettem 7 db Moldova könyvet, 2500 forintért. Összesen... Régen olvastam belőlük, ráadásul nem is mindet, az öreg stílusán meg mindig kifexek... Rá nem tudok haragudni, ő legalább bevallja, hogy komcsi, nem akar másnak látszani. Többre becsülöm, mind az olyan IKSZ-es képmutató majmokat, akik a farizeusság mintapéldányai. Illetve, dehogy... Hiteles emberek! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ugye, hogy Pepus volt?
Na, jóccak, menek olvasni, aztán álmom is elálmosít..
Ez hihetetlen! MINT AZ ÓVODA!!!! :)
Kánkános csávó nem is mert erre jönni! Az orrára húztátok volna...
Már nem tudom, ki idézte be ide valamikor du., de ha már a Ludas Matyi blogon is Fabius volt... :))
aludasmatyi.blog.hu/2012/03/02/title_1652841#c16085357
@Dr. Boli Ch.T: egy kaptafa az összes fiatal szervezet, vannak köztük rendesek és törtetők...
@felebarát:
Rendesek? Politikaiban?
Én csak janicsárképzőnek hívom őket. A legalja onnan kerülhet tovább a nagypolitikába. A leggátlástalanabb, a legpofátlanabb, a leg... kerülhet tovább a gerinctelen klubjába.
A gyereknek már mondtam, ha ilyesmi az eszébe jutna majd, számíthat atyai pofonjaimra! :)
@Dr. Boli Ch.T: egy rlsze az, a másik része buli ismerkedés..stb kapcsolati tőke
süti beállítások módosítása