Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.04. 05:14 Fabius

Seggbe lehet rúgni Orbánt a saját módszerével?

Címkék: nyugdíj népszavazás lmp

Ez lesz a tavasz és a nyár kérdése. Az LMP holnap nekikezd a népszavazási aláírásgyűjtésnek, vagy fogalmazhatunk úgy is, beindul a legeslegújabb ellenállás Elég a kiszolgáltatottságból jelszóval. A hivatalos álláspont szerint az akció három lábon áll, stabil, mint lézer trafi az emhetesen, de nekem csak eszembe jut az is, hogy könnyen úgy járhatnak, mint egyszeri cigánygyerek az aranyhallal, meg az érjen földig a tököm kívánsággal.A 4+1 kérdés viszonylag jól eladható a népnek: A tanköteles korhatár maradjon-e 18 év, az álláskeresési járadék folyósításának időtartamát emeljék-e vissza 90-ről 260 napra, a próbaidő legyen-e maximum 100 nap, és rendelkezhessen-e szabadon a munkavállaló a szabadsága kétharmada fölött. Az ötödik kérdést - a már megszerzett nyugdíjjogosultságot ne lehessen elvonni - még az Alkotmánybíróságnak jóvá kell hagynia, de ha sikerül akkor ezt is a csomaghoz csapják.

Az LMP a saját érdekében nyomulni fog kitelepüléstől faszbúkig mindenhol. Jávor Benedek és Vágó Gábor elmondása szerint céljuk felrázni az embereket az apátiából. Magyarul felülnek a létező társadalmi igényre, és bár hivatalosan azt mondják, ti holnaptól foglalkozhattok közvetlenül is a munka világával, az oktatással és a nyugdíjak biztonságával, de azért inkább a ki nem mondott, kikacsintott cinkosságra invitálás a lényeg: akarjátok seggbe rúgni Orbánt a saját módszerével? Jó lenne valahogy fejvakarásra késztetni a NER-t? Igen? Akkor először itt írd alá!
Az aláírásgyűjtés nem csak az LMP próbája lesz - bár kétségkívül az is - hanem az elégedetleneké és az ellenzéki pártoké is. Előbbiek, ha nincsenek kétszázezren, -kérdésérvényességet érő két békemenetnyi számban - akkor tulajdonképpen itt minden jól van úgy ahogy van. Ezt akarjuk, ne sírjunk, és pláne ne kritizáljuk a kormányt. Utóbbiaknál kérdés, hogy felül tudnak-e emelkedni önmagukon, és legalább a gáncs szándéka nélkül hagyják-e a szimpatizánsaikat aláírni, vagy, ha már nem mi találtuk ki, akkor dögöljön meg a szomszéd lova is alapon igyekeznek hazavágni az egészet az LMP renoméjával együtt.

A kormányoldalnak se a választott fegyvernemmel, se a sikeresség esetén felmerülő költségekkel nem lehet baja a 2008-as népszavazás után. Gondolom nem akarja senki bizonygatni, hogy ha a Gyurcsány kabinet ki tudta gazdálkodni a referendum utáni oldd meg! dolgot, akkor ez gondot és zavart pislogást fog okozni most, mikor Európa Gazdasági Géniusza ül a pénzes ládika tetején. Ha mégis, akkor egyértelműen kimondják: hülyébbek vagyunk, mint Veres János.

Ettől függetlenül gondolom, hogy felelős politikai párt úgy kezdjen népszavazásba, hogy a megfelelő számú aláírást tartalmazó ívekkel együtt egy javaslatcsomagocskát is letesz az asztalra, amiből szerinte ezt majd finanszírozni lehet. Addig lehetne részletes, megnyugtató magyarázatokba bonyolódni arról, hogy ugye az LMP sem szeretne negyvenéves nyugdíjasokat látni, ahogy azt sem, hogy a Magyar Állam önkényesen felbont teljesített szerződést a védelmére szegődöttekkel, és ennek a helyzetnek a rendezését törvényjavaslat formájában is be fogja nyújtani. Mert szép dolog a hit, meg az adott szó, csak a magyar közéletben szar sem ér. Biztos az ami leírva és benyújtva van. Ha a kezdeményezés a felelősség vállalásával is együtt jár, akkor lehetne más, mint a 2008-as referendum volt.

Ha nem, akkor a népszavazás és a kormányváltásról álmodozás is felesleges.


 

809 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr924287408

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Újabb Békemenet indul március 15-én 2012.03.06. 15:57:02

Bayer Zsolt, a Békemenet Magyarországért Egyesület egyik alapítója kedden bejelentette: március 15-én újabb Békemenet indul a Kossuth térre. Bencsik András, az újabb Békemenet másik szervezője úgy fogalmazott, hogy egy „körül nem írható gazdasági, pénzügy…

Trackback: Seggberúgni Orbánt 2012.03.05. 09:39:01

Az LMP nekikezd a népszavazási aláírásgyűjtésnek; beindul a legeslegújabb ellenállás.

Trackback: Akasztható-e a hóhér? 2012.03.04. 15:13:13

Szkeptikus vélemények szerint kemény fába vágta fejszéjét az LMP, amikor nekiindult a 4 hét alatt 200 ezer aláírás összegyűjtésének országos, ügydöntő népszavazás kezdeményezésére. A feladat azonban messze nem olyan nehéz, mint a majdani országgyűlési ...

Trackback: A népszavazás rendszeridegen marad 2012.03.04. 15:11:59

Az Országgyűlés hamarosan elfogadja az új népszavazási törvényt, ami a referendum megtartásáról rendelkezik, a tartalmi kérdéseket az új alkotmány rendezi. A régihez hasonlóan rosszul. Pedig itt lett volna az alkalom a valódi reformra, "az ország ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Dr. Boli Ch.T: egy Egér nekem nem ellenfél:))) főleg egy farkatlan egér:))))
@Penivaldes: Kit kell megcsinyálni? (pfúj, ez vulgáris vót, vissza is vonnám, de mennem kell!:-)
@mamitirtok dr.:
Lehet, hogy én is új nevet választok! Ormányos Varázsló! :D
@Penivaldes:
Akkor légy ilyen bátor és emlegesd a farkatlan egeret, ha itt van... Nagyszájúúúúú! :)
@Penivaldes:
Kicsit bizalmas, de legyen... :)) Bár ezt csak akkor szoktam megengedni, ha már...
Hűűűű... nekem is rohannom kell ügyfélhez! Na majd... :))
@Penivaldes:
Na én sem annak! Jobb ezt négyszemközt játszani! :))
@Dr. Boli Ch.T: annyira aranyos vagy Boli, és igazi férfi, tele energiával. leszakítod a hozám hasonló virágokat.)))
@Penivaldes:
Igyekszik az ember! Ami jó, az jó! Viccelsz??? :))
@Penivaldes:
Bizony, ábrándosan... Nemrég is volt egy csaj itt az üzletben, olyan dekoltázzsal, hogy győztem máshova nézni, de mégse ment... :)
@Penivaldes:
TÉVEDÉS! NEM!!! Az azutáni ábrándos tekintetre! ;D
@Penivaldes: Vadvirágot nem szakítunk, a vágott meg nem az igazi!
Minden úgy és ott szép, ahová a Jóisten teremté az Ő nagy jóságában! (ősi dakota közmunkás:-)
@Penivaldes: Rövid élet, de tel(v)e élménnyel!
Bolinak való, jómagam maradnék teknőc!:-P
Na belerandítok az frissen kialakult "itt tavasz, dagad a..." (többi rímet a hajdani még fideszes Magyar Narancs hasábjain lehet múzeális kutakodással megtalálni húsz évre visszamenőleg, amikor még nekik is az volt a fontos)-hangulatba, bocs!

De írták itt, hogy már mé ment el rohanva az öreg Kertész, ki bántotta itt? Hát mit mondjak: www.hir24.hu/belfold/2012/03/05/kertesz-akost-vizbe-akartak-fojtani/~~fokusz
Amúgy www.teol.hu/tolna/kozelet/nagyszeru-hir-a-hetvegen-vegleg-bekoszont-a-tavasz-431117/lp lehet élvezkedni. Bár szerintem ez nem időjárásfüggő, pláne nem szaunában. Viszont Bolinak jó hír, hogy előgyünnek a dekoltázsok, mert azok már csak ilyenek... :-D

Azért zárójelben: ChT templomában eléggé szentségtelen dolgokról esik szó, csak róla nem. Jó kis egyház, két perc villantás mástól és szarnak a névadóra...
@a szív fészkei: ugyan, a dekoltázsok nem mozognak szabadon, úgy hogy Bolinak nincs élvezet.
@Penivaldes: Meg főleg csizmák. :-) De sajna valóban függő vagyok ilyenben is meg táskában is. Viszont occón szerzem a jót. Most már csak ki kéne gányolni a Parlamentet a sok felesleges hülyétől, mert ott talán elférnénk: én meg a cumóim.

Edzőcipőm is van vateráról, egyetértek az is lehet szép, csak nem mindennapra hordanám.
@Dr. Boli Ch.T:

já, tafasz fan tafasz fan bimbasznak a rauzsák
@Penivaldes: Tény, mindegyikhez tartozik egy nő is, akivel foglalkozni kell - lélek, stb. -, és az már a legtöbb pasinak strapa.

Férjemnek volt egy öreg de aranyos kollégája, Laci bácsi, az hogy felvillanyozódott ilyentájt a miniktől meg a lengébb holmikba burkolt nőktől! Mint a pákosztos macska járta a várost, üdvözült mosollyal. :-DD
@a szív fészkei: mi folyja magát itten? csak nem bevezetitek amit mi csináltunk a w.blogon? minden off de jó, natyon jó

végre...olyan családias...beletúrkálnak a dekoltázsokba meg a...cipőkbe és a tafasz me gillatozza magát
@Penivaldes: Hát ezt írtam az elején, nincs mese: lányom bájos megjegyzése nyomán túlkoros barbie. (bár nem vagyok szőke, már darázsderekú sem annyira és két m hosszú lábam sincs, meg abban a rá jellemző picsarózsaszínben sem tartom az életem, de válámi ván benne azért. :-DDDDDDDD)
@Penivaldes: Hát ilyen alapon nekem is lenne kedvem pár hazagyalázó hülyét kezelni -nekem zu zammen a kormány az meg a kapcsolt részei - , de mégsem teszem, ahogy más se errefelé. Országimázs rulez megint.
@a szív fészkei: én nem hiszem, hogy ennyire be kéen tojnunk, mert Akos Kertesz elhúzott innen.
@a szív fészkei: "Azért zárójelben: ChT templomában eléggé szentségtelen dolgokról esik szó, csak róla nem. Jó kis egyház, két perc villantás mástól és szarnak a névadóra... "

Mert mostanában divatba jött, hogy rendszeresen beugat valami troll, és nekem ez szarul esik. :(
@Penivaldes: :-) Laci bácsi már régen felülről szemlézi az aktuális mell-popsi-lábfelhozatalt, de biztos örül majd idén is a látványnak.

@Rodeo36: Ja, elkanyarítjuk a vérkomolyat, de hát mit lehet arról még, népszavazás? Az élet él és élni akar! - mondja a közhely, legyen ez igaz Orvbán darvasztó sivatagában is.
@a szív fészkei: eszerint indiánná vált az örök vadásznmezökön. nem hiném, hogy az égiek a nőket nézik.
@Penivaldes:

Szerencsére Viktor Orbán itt maradt nekünk.
@Penivaldes: Nézd,, nem jó jel. Ahogy tegnap bátorkodtam, megint egy szájkosárral többet raknak magukra az írók, ettől meg ez a felfuvalkodott focista azt hiszi, hogy tényleg minden rendben van a kis letarolt világában.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tőlem Victor Orban is elhúzhatna. Nem esnék kétségbe.
@a szív fészkei: megérdemlik egymást. a Kertész és aZ Orbán. egyformák mindketten.
@Penivaldes: Mi néznek akkor? Sokak szerint dögunalom van ott fent, egy-egy angyal plömplömözik a hárfáján, oszt annyi.

Még az iszlám is a hurikkal csábítgatja a jótét lelkeket a mennyekbe. :-)) Gondolom, mindenkinek az a mennyország, amit életében legjobban szeretett csinálni.
@a szív fészkei: ó, akkor én ülni fogok egy kövön, és ártatlam mosollyal gondolok huncut dolgokta...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egy férje azt mondta, hogy a neje neki szebb, mint ChT. Az azért nem akkora sértés. Jön a nőnap, olcsóbb ez, mint a csokréta.

ChT itt nagyon is tisztelve van.
@Penivaldes: ???? Hát azért ezt így konkrétan nem értem. Kertész nem gyalulta le az országot, nem lopta el emberek pénzét, kölykek jövőjét, csak indulatosan - elismerem - megírta, hogy sajnos rengetegen hagyják ennek a tankarankának ezt a gyalulást, mivel ilyen mentalitás történelmi súlyos örökségünk, és ez nagy baj. Mert ebből nem lesz változás.

Ezt olvashatod itt is különböző hangfekvésben.
@a szív fészkei: Utálom Kertészéket egytől egyig. nem érdekelnek.
Másoknak is fogy a türelme, akik Kertésznél kicsit többet tehetnek ellenünk vagy értünk: www.mfor.hu/cikkek/Megutottek_a_forintot_reggel___Fogytan_a_piac_turelme_.html
Na meg ugye ez www.vg.hu/vallalatok/kereskedelem/8-9-szazalekos-varatlan-tobbletteher-a-cegeknek-370240 is betesz majd a cégeknek, nem egymillió munkahely teremtődik, hanem lassan vész el. Erről se az öreg Kertész bá tehet ugye.
@Penivaldes: Kik a Kertészék? A családja? Nem ismerem őket, volt egy élettársa, azt sem tudom megvan-e még. Másik Kertészt is utálod?

Szíved joga. De azért mondhassák már a szarra, hogy szar.
@a szív fészkei: lüke vagy, a Kertészhez hasonlókat ugyanúgy utálom, mint a vadmagyarokat. mondtam már ezeket ledobni a folyóba.
tőlem azt mond amit akar, de a másik is mondhassa a Kertészre hogy szar.
Selmeczi is meg tudott élni napi 47 ezerből még kismamaként is: www.femina.hu/hirhatter/selmeczi_gabriella_kismama

Szegény gyereke, kemény karma ennél felnőni és az ő képességeit/??/ örökölni...
@a szív fészkei: én a helyükben menekülnék onnan, hátha még menthetők. Legyünk képviselők, aztán szüljük tele az országot.
@Penivaldes: Persze! Csak ugyanazzal a lendülettel ne fojtogassa meg köpje le és inzultálja. Ennyi.

Mivel ez így történt, megunta. Bayert hány balos fojtogatta? Mondjuk, vegyvédelmiben csipesszel se közelíteném meg, az is igaz. Radnóti bon mot-ja illik rá: "Féreg vagy s férget irtani undorom." És azért mégsem ugyanazt mondják Bayer és Kertészek. Szerintem.
@Penivaldes: "Utálom Kertészéket egytől egyig. nem érdekelnek. "

ha utalod, erdekel.
ha nem erdekel, semleges.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Igen az utálat, gyűlölet a szeretet ellentetje. Erős kapocs, nagyon erős.
mi történt ma?..ez mind..na az nem sok :D
@Penivaldes: ha de mit utálsz bennük? miért kollektiven utálod őket?
@felebarát: nem jott be az imf-eu atcseszesere tett probalkozas, a befektetoi turelem elfogyott, utik a forintot, esik a bux.

kb ennyi:-)

ja..
es remek az ido, vegre tavasz van:-D
@a szív fészkei: "A képviselőkre ugyanis nem a Munka Törvénykönyve vonatkozik, hanem a képviselők jogállásáról szóló törvény, amiben viszont nincs meghatározva, hogy meddig lehet valaki otthon a gyermekkel, ahogy az sem, hogy a gyerekneveléssel töltött időre mennyi fizetést kaphat."

Kurvára elég lenne egyetlen törvény: miszerint rájuk semmilyen törvény nem vonatkozik.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: az jó hír, mármint hogy tavasz van, de azt hallottam, korai volt az öröm, jön még kutyára dér...
@felebarát:

Mindegy mi ugat Ungváry Krisztián, mert a kurvaanyázó komcsi Ungváry Rudolf fia. (ismeretlen narancsdroid)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: há most olyan voltál, mint a mandineri egybitesek, ennek és ennek a fiűnak, az anyjának a kuvaanyjának, a kiskutyájának a dadája...igen és?
@felebarát:

Bazmeg, hát még oda is írtam: "ismeretlen narancsdroid" :DDD

Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy többek közt miért tartunk itt, begyulladt az iróniamirigyed bazeg? :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: reggel van még :D nem volt benne smájli...semmi iróniára utaló jegy...vazzeg
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az az érdekes az egybitesek érdekesen egyetértenek ama irással...fura...
@Penivaldes:
A mellette lévô követ foglald le! :)
A Kertész féle dolog egy szinten még elmegy, egy szint után nem tudom eldönteni, hogy provokál, hülye, vagy túlreagálják. Igazából már fárasztó volt, úgyhogy ha valaki azzal akar kitûnni, hogy mocskolódik, akkor miért nem mindjárt kurvaanyázott le mindenkit az elején, vagy régebben? Eddig tetszett a vilá, csak akkor csömörlött meg tôle? Vagy csak elhülyült? Minek aprózta el? Ha Németországban minden németet egy német lehulladékozna, akkor azért ôt sem pajzsra emelnék. Igazából lehet persze írogatni ilyeneket, csak ne csodálkozzon, ha nem fog mindenki ezzel egyetérteni. Nem volt rossz az az írás, lehetett nem egyetérteni benne dolgokkal, de végül egy ilyen általánosítást beleröffenteni baromság volt. Onnantól engem meg Kertész nem érdekelt, evégre a hülyeségért meg kell dolgozni.
@a szív fészkei:

Szentségtörésnek számít, ha én ezt így nem hiszem el szó nélkül? Tudod, hogy az aránytalan verbálattakot is elítélem amit Kertésszel szemben nyomtak, de...Azért van itt pár furcsa apróság:

1: az oké, hogy ha leköpnek nem kiáltasz rendőrért, de úszómesterért se, ha az uszodában fojtogatnak?

2: százból hány magyar ismerné föl Kertészt, ha szembe úszna a medencében?

3: ki az aki az utcán kerget egy 80 éves aggastyánt és nem éri utol?

4: ha fizikai bántalmazás érte, a tendenciát és attitűdöt ismerve hogyhogy nincs erről még egy cikk sem akkor, mikor a nem verekedő, de a Corvinuson megszólaló jobbikos képviselők ellen féltucat cikk íródott?

A lelki terrort és a verbális üldözést készséggel elhiszem, de ez, ebben a formában nem. És őszintén szólva nem értem mi szükség van erre.
@Fabius:
Sántít a történet, de 80 évesen ki is lehet már szinezni... Kicsit más dimenzióban él, szerintem lehet, hogy a para bogyókat nem akarta csak bevenni. Ennél kisebb dolgokon többet csámcsognak azonnal.
@tinca: pki utolso ket mondata remekul osszefoglalja az en erzeseimet is az lmp-vel kapcsolatban

"Összességében azonban még mindig a legkevésbé kínos pártját alkotják az Országgyűlésnek. Kár, hogy nem értek velük egyet szinte semmiben."
Ja, én is így vagyok vele. Talán pont ezért is raktam ide.
@Fabius: Nem tudom,nem voltam ott, idéztem. Ha túloz, akkor vonjál köbgyököt a cikkből és Kertészből.

Én marha rég nem voltam uszodában, fogalmam sincs, mi van ott. Őszintén, amikor még viszonylag kapós szirénként hasítottam ezeröccá éve a Lukácsban, már akkor sem sertepertélt ott annyira úszómester, hogy mindenre odafigyelt volna...

Végülis felismerhetővé tették,hisz teli volt a fényképével a net és a sajtó akkkoriban, s azért a kurucnak megvan az a jó szokása, hogy rámozdul neki nem tetsző emberkék elérhetőségére: kiszerkeszti őket névvel,képpel,pontos címmel, telefonszámmal. Aztán persze mossa kis mocskos kezeit, ő ott se volt, naná, ha valami esetleg megtörtént.

Nem tudom, mi volt, de az tény, egy asszony öngyilkos lett a jobbikos nyomulás miatt. Lehet azt mondani, hogy hja, kis ideggyengék, hulljon a férgese... De mindenki a maga batyuját cipeli és ha nem bírja, hát nem bírja. És Orvbánbéjbi tesz róla, hogy a vele kritikusak batyúja hangyafasznyit nehezebb legyen, mint kéne...

Én nem tudom megítélni a félelem s üldöztetése fokát, de akkor is azt vélem, hogy írhassa, amit akar fenyegetettség nélkül. Na mert Bayertot se kergette senki sokkal aljasabb és szemetebb szövege miatt. Vagy mindenkinek jár a véleményszabi vagy senkinek. Nincs mazsolázás, hogy ballibsi kritika hazaárulás, jobber őrjöngés pántlikás szívmelengetés. Én nem ilyen országot akarok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Igen, de ilyen a büdös életben itt meg nem születik. Ebben hihetetlen mély egyetértés van minden pártdelegált között.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: 3 fok reggel, kösz. Majd hétvégén ünnepeld, akkor már végre meleg is lesz és tartósan az.

Szép lesz az idő március idusára egymásnak esni.
@felebarát: Elég hooorr mindkét link. De Ungváry valahol nem azt fogalmazza meg, mint Kertész? Hogy ilyen csicskamódon lehet velünk elbánni,holott mindenütt, ahol keményebb is volt a besúgási késztetés _NDK - meg bírták oldani és szembenéztek a múltjukkal.

És nem is ezzel vannak elfoglalva éjjel-nappal, hogy aki nekik nem tecc, azt ezzel dehonesztálják, vagy épp mentegetik, de MINDENKÉPP ZSAROLÁSRA HASZNÁLJÁK ANTALL ÓTA.
Oppácska, Putyin cár nem felejt,sőt: nol.hu/kulfold/putyin_bosszura_keszul_magyarorszag_ellen

Nem lesz a cimbink???? :-(( Vikiboj megint elszámolta magácskát?
@Dr. Boli Ch.T: Nagyon igaz. Kertész írt egy provokáló, általánosító cikket. Ezek után nem kéne azon csodálkoznia, hogy vannak olyanok, akik sárral dobálnák, vagy az utcán beszólnak neki. ez egyébként is személyiségfüggő. én pl nem tennék ilyet. bár rólam elsőre nem lehet gondolni semmi rosszat. rólam lehet megmintázni az ártatlan tekintetű sorozatgyilkost...
na de témához vissza. Ezt Kertész vagy elfogadja vagy kimegy az ajtón. Kertész az ajtót választotta. Viszontlátásra.
@a szív fészkei:
Szia Szív!
Itt tényleg nem járt senki 15.52 óta, vagy csak megint a laptopom fos?!
Megjöttem a dolgozdából, elolvastam a bejegyzést (jajj: posztot!), átfutottam a hozzáírásokat (bocsesz: kommenteket!) nagyjából és itt vége nekem.
Mi van? Nem ír senki du. 4 óta?
@n.i.era: Új poszt van, oda várunk minden kedves ellenzéki Hölgyet ismerkedés és konspirácijó ügyibe'!
Már megint a szociális demagógia. Hát semmit nem tanultak az elmúlt 22 évből???? Mitől más ez a politika???
Anyádat rúgd seggbe te tetves zsidó.
Ni, betört a kultúra.
süti beállítások módosítása