Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/belfold/2024/04/29/vitezy-david-kinai-vasut-repter "A tervek szerint a gyorsvasút a buda... (2024.04.29. 12:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.02.29. 05:37 Fabius

Ügyvédi titoktartás a NERben? Minek?

Címkék: fidesz polgári törvénykönyv ügyvédi titoktartás

Orbán Viktoron új betegség nyomai mutatkoznak, az akut esküfóbiáé. Kedves Vezetőnk legfrissebb becsípődése szerint aki bármilyen formában esküt tesz az országban, az a pártunkra és kormányunkra, továbbá sallangoktól mentes, szépen kiszínezett alaptörvényünkre tegye. Európa felé is lemondott nagyjából mindenről, egyedül Simor esküje az amibe úgy kapaszkodik utolsó mentsvárként, mint részeg akrobata a letépett manézszsinórba. Meg aztán itt van az ügyvédek esküvése is, amibe sikerült sikeresen belepiszkálni. Úgyhogy én már csak azt várom, hogy a családtudósok javaslatára a házastársi eskü is tartalmazzon az Orbán iránti hűségre és az alaptörvényre valami közvetlen utalást.

Vidám dolog lesz, mikor az ügyvédeink fölesküsznek alkotmányra, NERre és NENYIre egyszerre, majd a titoktartási kötelezettség hiányában nem velünk, hanem kormányunkkal kénytelenek lojálisak lenni.
Úgy látszik a Nemzet Jogásza konkurenciának tekint minden jogászt és ügyvédet, a Fideszben úgyis Dunát lehet velük rekeszteni, ezért többre igazán szükség sincs. A keretszámcsökkentés eleve garantálja nehogy túlképzés legyen, a módosított esküszöveg pedig indokolja, hogy a halandó lojalitás hiányában, titoktartási kötelezettség nélkül ügyvéd szolgálatait igénybe ne vegye. Ennek mondjuk egy jó oldala lesz azért egyszer:Addig azonban meg kell fontolni jó alaposan, hogy kinek mit kötsz az orrára. Mit tudom én, egy óvatlan pillanatban kijelented az ügyvéded előtt, hogy kimész tüntetni március 15-én, és lefényképezed a sorfalat álló, esetleg beavatkozó rendőröket orvul. Ő, hogy jogkövető és eskü hű legyen (ügyvédjelölti tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorolom) bemószerol, mert rendőr képmását nem csak felismerhetően közzétenni tilos, hanem az új PTK hatályba lépése után egyáltalán ilyen képet -a beleegyezése nélkül - elkészíteni sem lehet. Képzeljük el, ahogy az Index ellen zajló éppen ilyen perben a védőügyvéd Bodolai László egyszer csak odaballag a bírói pulpitushoz és aszongya:

Tisztelt Bíróság, kedves Tünde! Mivel én ügyvédi tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorlom, észrevételt kívánok tenni. Az Index adott eseményre kiküldött stábja még az indulás előtt felszólításom ellenére kinyilatkoztatta, az megmozdulásról tudósítani kíván, és a képbe itt ott belógó rendőröket is le kívánja fényképezni a hiteles tájékoztatás nevében. Mert, hogy itt állítólag van ilyen sajtószabadásgizé, amiről tegnap is vitatkoztak Brüsszelben, hogy van vagy nem van, de nincs de van, Klubrádió!!, kétezerhatbanhunvótazeu? El kívánom mondani, hogy a felvételek elkészülte után Tamás Bence Gáspár vádlott nyilvános önostorozást tartott előszankció gyanánt, ezért kérem a Tisztelt Bíróságot, hogy az előre megfontolt szándékkal, aljas indokból elkövetett rendőrfényképezés bűncselekmény büntetési tételét az enyhítő körülményekre tekintettel Stólandrással közös cellába zárásra enyhítse.Csodás rendszer épül itt srácok. Ráadásul ártatlanul pislogva nem is igazán értitek, hogy a közvélemény miért is akarja ezt a sok faszságot a kukában látni alaptörvényestől, átszabott esküs, kitolt adósságplafonos, kereszténycelofános mindenestől. Azt sem fogjátok érteni megint, ha a titoktartás elhagyásáért oszt egy sallert ismét az Unió, pedig a védelemhez - az ügyvédi titoktartással együtt - való jog alapjog, amit be kellett látni a kiemelt ügyek ügyvédkorlátozásánál is.

Sebaj, a végelszámolásnál még jól jöhet az ügyvédek magyar állammal szembeni lojalitása, ha a trafiktörvényt Lázár helyett szövegező dohányipari lobbistára, az egymilliárdért BKV-t szakértő Századvégre (muhaha), és a többi lassan számontarthatatlan közpénztalicskázóra gondolok. Addig meg ezt a kicsit már kihúzzuk valahogy.



 

471 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr84223687

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lopott karikatúra II. 2012.03.01. 09:22:49

Mindennapi érdekvédelem A napokban kiváló szlovák kollégánktól, Shooty-tól (Martin Šútovec) eltulajdonított és barbár módon átalakított karikatúra kapcsán már foglalkoztunk egy rövidke bejegyzés erejéig a Varánusz nevű politikai bloggal. Az ügyben felv...

Trackback: Laci néni munkaközvetítője 2012.02.29. 15:27:46

Gyors egymásutánban három hírrel is a címlapra került az Orbán kormány legfrissebb jáde oszlopa, Németh Lászlóné, illetve az általa irányított Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. Először azzal, hogy az Index kiderítette: tucatnyi külső szakértőt foglalko...

Trackback: Esküszöm ... 2012.02.29. 07:24:42

A jogszabálymódosítások dömpingje az ügyvédek sem hagyta háborítatlanul – Mátrai Mária országgyűlési képviselő javaslata alapján esküjük szövege Alaptörvény-konform lett. De vajon mi volt a baj a régivel?  régi: "Én... esküszöm, hogy ügyvédi hivatá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ejnye bejnye @Fabius a Őfőtörpesége Dr,.Dr.,Bacsó Péter: A Tanú című klasszikusából tanul és másolja Virág Elvtárs szerepét mert ugye Bástya Elvtárs Őfőtörpesége nem is lehet mert arra ott van az ő tezsvére: Alsó Seggfejséghy Főfaszhy Kövér Laca

azért én befizetnék -az első sorba vagy a Pro Scenium Páholy-ba- a tárgyaláshoz amikor Őfőtörpeségét tárgyalja a Galaxis Összevont Összes Nemzeteinek Főbírósága és a saját törvényei alapján kap védőügyvédet

na az lesz a kárpótlásch

www.culturabrasil.com.br/controle-remoto?start=fm
Minden ügyvéd, akinek fizetünk,

a - ...nemzet...

- kinyújtott füle -,
- kigúvadt szeme -,- szaglászó orra... -.

Fasza,
nagyon fasza.

A ...nemzet... pedig sose lesz többé ellenzékben.

Erre ne is számíts Fabius.
A HM grillcsirkés szociotanulmányost még beleírhattad volna a végére. ;)
A - nemzet - ezzel az ügyvédesküvel

besúgóvá tette az összes ügyvédet.

Szép nagy lett a III/III. ügyosztály hálózata.

És olcsó.
Még fizetünk is érte.

Fasza,
nagyon fasza.
@Gábriel angyal: Az is megér egy misét, s le sem tudják tagadni....
@Dr. simonmondja.: nem csoda, hogy nem szavazták meg az ügynök tv-t. Még több besúgót! ezt akarja Orbán, azaz a magyar nemzet.
Besúgók és focisták országa, na ez a csodás víziója Orbánnak. Kultúra csak a hazaáruló idegenszívűek ármánykodása a HAZA ellen!

Lukács helyett Puskás – a budapesti Lukács-kutatóközpont de facto megszüntetése
galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=119953
@aritus: Egymillió új munkahely.

A téglagyárban.
@Dr. simonmondja.: Jaja. A malter meg majd azt vallja a forrafalmi épület összeomlásának tárgyalásán, hogy "én ott se voltam." ;)
Tehát azon ügyvéd, aki egy állam elleni perben például el merné követni azt, hogy az ügyfele érdekeit védi és annak ismeri a bizalmas információit, akkor azt köteles lesz megosztani az ügyésszel, a bíróval? Akkor minek az ügyvéd? Minek a tárgyalás? Miért nem lehet csak egyszerûen Virág elvtársra bízni az ítélet és a vallomás megfogalmazását. Kész pazarlás!
@Dr. Boli Ch.T: ne aggódj, hamarost ez lesz, tudod, takarékos állam! Ezt akarja az imf meg az eu is, tessék, most megkapják!
@Dr. simonmondja.: tényleg, erre nem is gondoltam, végre teljesítheti igéretét Orbán. Lesz itt felvirágzás! Móka, kacagás!
@Dr. Boli Ch.T: Hát, ja.

Védelem - nuku.

Az - állam - kijelenti, hogy ki a bűnös, aztán
- kis petting - és elitélnek.
@aritus: valamit mindannyian -mi kis naívak- elfelejtünk, mint azt a narancsos droid hívők hírdetik fennen borpincétől sörpincéig a parlamenti homokozón át: ITT A TÖKÉLETES VEZETŐ, A TÖKÉLETES RENDSZER, AZ ABSZOLÚT NAGYSÁG, NINCS MIT VITATKOZNI, MEG KELL CSINÁLNI -MILY EGYSZERŰ NEMDEBÁR- AMIT A ZŐFŐTÖRPESÉGE (MÁR NEM PLAGIZÁLOM A VEZÉNYLÓ-T)ASZOND és akkor itt vala (g) a KÁNAÁN csak az olyan gonosz ellenségeket mint anyjuk, apjuk, testvéreik és gyermekeik akik mindezzel nem értenek egyet ki kell végezni de legalábbis törvényekkel el kell pusztítani----emlékeztek még ÓCSÁRA?
@Rodeo36: Ócsára, a devizahitelesek megmentőjére? Vagy mire gondolsz.
@aritus: Én meg erre a - rendőrfotózásra - nem gondoltam.

Zseniális.

Ki van zárva, hogy a - nemzetállam - rendőri intézkedése

esetleg

mondjuk... - rendőri túlkapás - legyen...

Mert államtitok.
Aki lefotózza, hogy micsinál a rendőr, az megy a börtönbe.

Ez is fasza.
@Dr. simonmondja.: csak ez olyan petting lesz, ahol csak az egyik fél élvez, a másik meg csak szop.
@Dr. simonmondja.: ja. És biztos, ami biztos, most újra elővették a 2006-os rendőri túlkapásokat, hogy az a bizonyos jeges, nyirkos félelem az ott legyen minden rendőrben (is).
@aritus:

Ügyész-ügyvéd két jóbarát, együtt issza meg a borát.

Csirio - a nemzeti érdekre.
@Dr. simonmondja.: Mondjuk nekem eddig se volt kétséges az, hogy a fidesz szervezte az egész 2006-os balhékat, kezdve a tv székház ostromával, folytatva a napokig tartó körút feldúlással, Kossuth tér megszállással, befejezve az okt.23-i harcokkal. De ahogy újból és újból előveszik, jogállamot megcsúfoló (semmiségi tv) tv-t gyártanak erre hivatkozva, remélem egyre többeknek esik le ez. A fidesz, és rohamcsapata a jobbik művelte ezt. És azóta is ebből élnek politikailag. És milyen jól:((
az eu-ban ezt negtudják, már csak rezignáltan legyinteni fognak, szerintem már nagyon unják ezt az óvodát
@aritus: ennek van egyszép neve inglish-ül:

FLUFFER

mindenki aki rájuk szavazott és aki nem ment el szavazni egy: "fluffer"

bruhahahahaha

tessék hazamenni, nincs itt semmi látnivaló

www.rai.tv/dl/RaiTV/popup/player_radio.html?v=5
A bírók jelölése már nem független; a perben illetékes bíróságot kézi vezérléssel lehet kijelölni; most már a védőink a besúgóink; várom mikor vezetik be a kijelölt "védőügyvéd", hoppá bocsánat, azaz a kijelölt besúgó intézményét, egy-egy kényes ügy esetén.
@h.kovacs: ad absurdum, én meg is tíltanám hogy bármit is tegyen az EU hadd lássuk mivé válik ez a kása, ha már rotyog várjuk ki míg nyeldekelni kell...

és: MEGÉRDEMELJÜK, minden nép megérdemli a vezetőit

bruhahahahaha
@Dr. Boli Ch.T: az ügyvédi titoktartási kötelezettség benne maradt a törvényben, kérdés mi a magasabb rendű, a nemzet érdeke vagy az ügyvédi titok.
Aki még a régi esküt tette, az ugye aszerint kell hogy eljárjon? Akkor lehet nyilatkoztatni az ügyvédeket hogy melyik eskü rájuk az érvényes?
De a kétharmad majd ezt is megoldja, a bíró mellett az ügyvédet is az ügyész fogja kijelölni. Persze olyat, aki már felcsúti ösztöndíjjal végzett és a NER-re tett esküt.
Az ügyvédet - ha törvény másként nem rendelkezik - titoktartási kötelezettség terheli minden olyan adatot, tényt illetően, amelyről a hivatásának gyakorlása során szerzett tudomást. E kötelezettség független az ügyvédi megbízási jogviszony fennállásától, és az ügyvédi működés megszűnése után is fennmarad.

A titoktartási kötelezettség kiterjed az ügyvéd által készített és a birtokában levő egyéb iratra is, ha ez a titoktartás körébe tartozó tényt, adatot tartalmaz. Az ügyvédnél folytatott hatósági vizsgálat során az ügyvéd nem tárhatja fel a megbízójára vonatkozó iratokat és adatokat, de a hatóság eljárását nem akadályozhatja.

A megbízó, a jogutódja és a törvényes képviselője a titoktartási kötelezettség alól felmentést adhat. Az olyan tényről és adatról, amelyről mint védő szerzett tudomást, az ügyvéd felmentés esetén sem hallgatható ki tanúként.12
@morgás joga mindenkit megillet: szerinted, kb. annyira egyenrangú, mint arra számítani a mostani viszonyok között, hogy itthon nyerni lehet az állam ellen...

mert lefordítva ez a lényeg:
nemzet érdeke=állam érdeke=vezényló és zrt. érdeke
@Dr. simonmondja.:
Most jönnek az orvosok!
Bocs nem jönnek, ha maradnak.
Ha maradnak esküvő lesz.
Megszűnik az orvosi titoktartás is?
?
Miért is ne?
A munkáltató szereti tudni, hogy beteg-e a beteg.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: egy jogszabály csak annyit ér, amennyire betartják/betartatják. Szerintem még sok gondja lesz Brüsszelnek emiatt ...
a bosnyákok küzdenek -Brazíliában- a brazil nemzeti válogatottal 4. percben Marcelo bedugta 30 méterről a nagy ...szóval góóóóóól

a magyar nemzeti válogatott mikor áll szembe: Neymar, Marcelo, Ronaldinho, Dani Alves és a többiekkel a Őfőtörpesége edzősegge mellett

bruhahahahaha áljen a kedvesvezető són és "fluff it up"
@morgás joga mindenkit megillet: ez már sokadik olyan szerszám/törvény ami a résztvevők jószándékára apellál, na ebben a társadalmi-politikai környezetben, ez teljesen egyértelmű üzenet a társadalom minden tagjának, elvárások, szelid irányítgatás-vagy közvetlen-közvetett ráhatás.
Önkéntesen kötelező dolgok: manyupkilépés-elvárt béremelés-államnak tetsző életvitel-agynélküli behódolás-nem ellenkezés-nem belepofázás-kussolás-bambulva hülyülés stb.
@jenőke:

Eugene my dear (oh no, my deer?)

én egy valamit nem értek még mindíg, én egy csekély értelmű medvebocs!!! Ibisevic egyenlített...

mire jó ez az egész? ha mindenki kiírtattya vagy kiiktattya az ellenfelét (konkurencia) vagy ellenfelét akkor ki marad életben és ki oltja el a villanyt?

mert ismerve Kertész Ákos után szabadon, a magyar olyan mi9nt a magyar és árulás a tarsolyban anyját apját gyermekét és a hazáját ha van neki de nincs a csak kurva anyja

tehát kiürűl a haza? és a kedvesnedvesvezérló egyedűl marad de akkor őt ki árúlja el és ő kit fog elárúlni ez halálos kór ebbe bele lehet dögleni

bruhahahahahahaha
állami lesz lassan minden, a többieknek meg pusszancs, szép lista kerekedne a kedves vezényló oligarháinak központosításából, ezt a tempót és mentalitást putyinKGB etárs is megirigyelheti:

itt a következő:

A Takarékbank után a Gránit Bankra is szemet vetett az állam
2012. február 28. | 16:22

Mérlegeli a kormány, hogy többségi tulajdont szerez a Demján Sándor nagyvállalkozó érdekeltségébe tartozó Gránit Bankban. A Takarékbank mellett így már a Gránit Bank átvilágítása is elkezdődött - értesült az origo.

/Demjánnak közel 90%-os tulajdona van, ami néhány milliárdot jelent, de hát a csavezi állami kolonizálás minden pízt megér....
todos os paneleiros húngaros rsrsrsrsrsrs
@Rodeo36: az a vezényló /kopirájt for mííí :D/
már láthatóan kehesedik, és a lú doktorok túlóráznak rajta keményen, de a kirakatba még tökéletes, a sumicskás háttér meg vigan kamorrázik-triádozik és terjed mint a tüdő pestis, vagy az ebola. Pusztít öl, írt, és sóval behint, csak azt felejtik el, senki sem halhatatlan és hogy kard által vész, ki kardott ragad....

hatás ellenhatás, nagyobb galaktikus törvény, mint a NEResség, és tikTEKkelés
y que tu haces sobre tu titimanía? jajajaja
@Dr. Boli Ch.T:

y que tu haces sobre tu titimanía? jajajaja
@aritus: tudom, tegnap olvastam és linkeltem egy másik oldalról, tényleg minden napra jut valami:
mol-rába-internet gerinc-telefonica-bankok-kajajegy-mobil fizetés-dohány-oktatás-kórházak-gyogyszergyárak-bíróság-ügyvédek-.../és amiről nem tudok
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

majd a varánus banzájon kompenzálom a copyright-odat ahogy akarod...

ez sokkal előbb rogy önmagába, mivel a zellopható és megfújható izék mennyisége véges!!!!!!!!! és már a végére értek és már egymástól rabolnak meg basszák egymást ott ahol érik, valamint a termelés egyre kisebb és az előállított javak mennyisége is csökken (hátmég a forint érték) tehát el kezdik egymást kilőni, erre befizettem pro scenium páholyt!!!!

de számolj utána az ausztrál Templeton már "megmentett" cca 8000 milliárd forintot tőkeként aminek a kamatos kamatai és CDS felárai összesen közelítenek a magyar teljes GNP/GDP-hez azaz megvette ŐFŐTÖRPESÉGÉT kilóra...(grammra, kilót sohasem nyomott) és behajtja az a maffiózó mondta akitől egyszer kértem pár milliót, hogy most mondd hogyan adod vissza, ha nem teljesíted lesz mindíg 5000 dollárom arra, hogy bárhol leszel is -Hold beleértve- valaki lelőjön...ez a módszer
@aritus: véges század a postban is benne van, az az ál ombucmen meg szót sem érdemel, kiszolgáló ő is mint skicc-németne-főljbíró-kuszaszenny-szalamariska-pólpé...
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: akkor bocs az ismétlésért, hajnalban olvastam, mindenre nem emlékezhetek:))
Tudom, hogy Szabó seggnyaló, ahhoz is nagyon tapsikolt, hogy ő lesz az egyetlen ombuccman.
Egyetemista korában ismertem, már akkor szánalmas volt, meg is lepődtem, amikor olvastam a hírekben, hogy kinevezték ombuccmannak. De gondoltam, nem leszek előítéletes, az régen volt, ifjú volt, változhatott azóta...
@jenőke: A betegségeink ott vannak a nyilvántartásban.

Már rég nem titkok a - nemzet - szaglászó orrának.

Egy katt a tb-számra, és még a végbeledben készült filmfelvétel is látható.
@Rodeo36: ok bevésve :D
azért türelmes az fószer, szeretnék a fejébe látni, és nyomokba szembesülni a terveivel, mert vannak ott érdekes forgatókönyvek és eshetőségek. Ha nekem az utolsó senkinek sikerült eléggé kiismerni a vezénylót, akkor ő is képben lehet, és ketyeg az óra és közel a végkifejlet.
A egymás kilövése már folyik, a kiosztható zsíros helyek elfogytak, van még!! némi eu-s támogatás, és még!! működő ellopható (államisítható) cég, persze ezekért sem fizetve, hanem pl. MALosítva okosba bedarálva.
@aritus: emberek jelentősen nem változnak, aki fiatalon szenya, az idősen sem lesz más...
ő már csak tudja, a közvetlen kapcsolata adott, a sgfej vitézkével, de szerintem nincs igaza a folyamatokkal és ő is csak hiszi, hogy nem lesz bedöntve a békávé.
Szerintem ha a kiszervezett járatok megerősödnek, bedöntik a céget és a haverok átveszik a terepet, mint a ma.lé-vnél.

72 órája van az országnak, ha leáll a BKV
2012. február 29. | 08:07

Hetvenkét óra alatt leáll az ország, ha bedől a BKV - mondta el az FN24 megkeresésére Dorner Lajos, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) vezetője. Szerinte nem érdeke a kormánynak, hogy ne működjön a budapesti tömegközlekedés.
/és nem a bkv-ról beszél ő sem ;)/

www.portfolio.hu/vallalatok/72_oraja_van_az_orszagnak_ha_leall_a_bkv.163579.html
"– Metcalf – mondta az ezredes –, maga hülye, kötözni való bolond.
Tudja ezt?
Metcalf őrnagy nehezen nyeldekelt.
– Igenis, ezredes úr.
– Akkor fogja be azt a hülye pofáját. Magának elment az esze.

A hadbíróságnak három tagja volt. A nagy, kövér bajszú, pöfeteg ezredes, Scheisskopf hadnagy és Metcalf őrnagy, aki megpróbált acélosan nézni. Mint a hadbíróság tagja, Scheisskopf hadnagy volt az egyik bíró, aki majd mérlegeli az ügyész által Clevinger ellen beterjesztett vádat. Scheisskopf hadnagy volt az ügyész is. Clevinger mellé védő tisztet neveztek ki. A védő tiszt Scheisskopf hadnagy volt."

Heller, A 22-es csapdája, 75.oldal.

Nincs új a nap alatt.
Szééép új világ épül.

Az a baj, hogy január 1-től feljebb toltam az ingerküszöbömet, kb háromszorosára.
És basszameg, ezt is átütik...
a következő az orvosi titoktartás lesz?
Nézzük a jó oldalát, nem kell ügyvédre költeni, mert hát ugye minek adjak egy fillért is annak akinek kötelessége kiárulni engem a "független magyar" bíróságnak...
@Kőmíves Kelemen: tekintsünk el a párt nevétől, a jövő elkezdődött:

egyik párt alaptörvényileg kinyírva, másik ászolva, harmadik karakteresen legyilkolva, negyedik ellehetetlenítve bomlasztva, az 50-es évek meghalatva és lekörözve, a narancskomcsik hihetetlenül hatékonyak:

Szabálytalanságokat talált a Jobbik gazdálkodásában az ÁSZ

hvg.hu/itthon/20120229_jobbik_asz
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Azért ugye demjánnak volt néhány szép mondássa és nyelvcsapása vezényló és ormányuk részére, hogy most szép pénzért kivásárolja a bankból.
@Kőmíves Kelemen: Már tavaly rájöttem, hogy nincs értelme az ingerküszöböt emelni, mert annál rosszabb, mikor mégis egy ügy betalál. :D Inkább mikor elér egy bizonyos szintet, nem megyek index-origo-hvg-hírportálok közelébe. Ilyenkor feltöltődöm pletykával, vagy sajnálkozom szegény afrikaiak sorsán vagy az amcsi elnökválasztáson. Csak az a baj, hogy ami elég volt 2 óra-8 óra-12 óra -1 nap az már 2 napnál tart.:D:D
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: igen így van-volt, most hallottam a hírekben, hogy a Bp-i vízműveket is visszaállamosítják nyomott áras kivásárlással beszopatva a befektetőket /francia-német/, na ezek sem lesznek jó pontok a az eu-imf tárgyalásoknál. Gyűlik az a szopatásunk:T-kaja csekk-vízművek /Bp-Pécs-stb./
@Dr. simonmondja.: Így legalább nem kell magyarázkodniuk a saját besúgóik miatt, Matolcsy, Martonyi, Stumpf, Schmitt és a többiek miatt. Ha az összes ügyvédből besúgót csinálnak, ki fog erre a pár madárra figyelni? El lesz foglalva azzal, hogy úgy fogalmazzon az ügyvédje előtt, hogy ne kerüljön még nagyobb szarba, mint amit a vádirat állít.
Ez már az 1984 című könyv? Vagy az még nem jött el?
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Megmondom őszintén, hogy én csodálkozom a piac optimizmusán. Másfél hónapja nem történik semmi tárgyalás előkészítés és viktor megent visszatér a régi szólamaihoz. Tartok tőle, hogy a húsvéti nyuszi óriási sallert és kokit hoz viktornak húsvétra.
Emlékeztek még a spontán hajléktalan látogatásra?!www.origo.hu/itthon/20120229-pinter-a-hajlektalanszallon-tett-latogatasa-alatt-is-biztositotta-orban-viktor.html
LOL. Most pintér szándékosan csinál hülyét a főnökéből?:D
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: nem, csak igazolta egy mszpés kérdésre, hogy a kedves vezényló soha semikor nem volt védtelen, mert a vezérlő csillagunkért és védelméért mindent magyarnak, mindent meg kell tennie ;)

Az írást felidézve az MSZP-s Harangozó Tamás arról kérdezte a belügyminisztert, hogy a TEK valóban védelem nélkül hagyta-e a miniszterelnököt. Rákérdezett, hogy Orbán Viktor a személyvédelem mely elemeiről mondott le előzetesen, illetve hogy a terrorelhárítás előzetesen felmérte-e a látogatás helyszínét, és folytatott-e egyeztetést a létesítmény üzemeltetőivel.

Pintér Sándor válaszul tudatta, a vonatkozó kormányrendelet lehetővé teszi, hogy a miniszterelnök magánprogramjain lemondjon a személyvédelem egyes elemeiről. Orbán Viktor ezt meg is tette, és bár az erről szóló lemondó nyilatkozat nem nyilvános adat, a TEK annak megtekintését előre egyeztetett időpontban biztosítja a szocialista képviselőnek - írta a parlamenti honlapon elérhető válaszában a belügyminiszter.
egy másik sikertörténet:

2012. február 29., szerda 8:47 (NAPI)
Keményen megsarcolták a végtörlesztőket - itt vannak a friss adatok

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/kemenyen_megsarcoltak_a_vegtorlesztoket_itt_vannak_a_friss_adatok.512049.html
rugalmasak, mint a gránit:

Varga: "Az Európai Bíróság elé kell menni, nincs mese"
2012. február 29. | 09:18

Mélyrehatóbb és részletes érvekkel készül a magyar kormány arra, hogy meggyőzze az uniós pénzügyminisztereket arról, hogy ne fogadják el a kohéziós források befagyasztásáról szóló bizottsági javaslatot - nyilatkozta Varga Mihály Miniszterelnökséget vezető államtitkár az InfoRádió Aréna című műsorában kedden. A kormány egyenlő elbánást vár el az EU-tól, a Magyarországgal szemben alkalmazott kettős mérce a politikus szerint méltánytalan. Varga Mihály megismételte Navracsics Tibor kedd reggeli szavait, miszerint néhány ügy akár az Európai Bíróság elé fog kerülni. "Van egy két olyan kérdés, amiben el fog minket marasztalni az Európai Bizottság" - árulta el.

www.portfolio.hu/gazdasag/varga_az_europai_birosag_ele_kell_menni_nincs_mese.163582.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
Már várom, hogy mikor fogják a katolikus papoknak azt mondani, hogy megszűnik a gyónási titok, és a papok is kötelesek lesznek jelenteni a tudomásukra jutott információkat.
A KDNP úgyis szó nélkül asszisztálna ehhez is a klérussal együtt.
És akkor befejeződhetne a renccerváltás. Mindenki ellenőrizne mindenkit és az ország lehetne a 10 millió besúgó országa. Magyarország, rövidítve STAZI. És a bonsai duce elégedetten hátradőlhet, a mű elkészült az alkotó megpihen.
@Gábriel angyal: mán linkeltül, lemaradtál :P
és az ÁSZokhó mit szósz?
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Határozottan megkönnyebbültem, hogy vezénylónk, a sofőrként is remekelő, nyugdíjasok kedvenc fia nem volt veszélyben egy percig sem. El sem tudom mondani, hogy örülök, hogy nem hagyták, hogy a gonosz külföldi spekuláns terroristák bánthassák a mi kis hülyegyerekünket.:D
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: ehh, ne írd le a gondolataimat, meghasonlok magammal :D
@dr.the_lonewolf: Azt nem teszik meg. Addig nem, míg nem lesz kötelező hetente mindenkinek elmenni gyónni, még a buddhistáknak, muszlimoknak, zsidóknak és az ateistáknak is. Na, majd akkor. De így?! Max a blikk és a bors járna jól az infóval. Gondolj bele, teregessék ki semjén, kövér, orbán, szájer titkait?!
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: azon gondolkodtam, vajon a TEK-esek kaptam álca-ruhát, hogy beolvadjanak? Meg kis batyukat, hogy hitelesek legyenek?
megint közelebb a bedöntéses, kombinációs forgatókönyvem:

A kormány nem költene sokat a BKV-ra
A „lehető legkevesebb adóforintról” beszélt Varga Mihály. És arról is, hogy pereskedni fogunk Brüsszellel, de arról nem, mi lesz a hitelkérelemmel.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/29/a_kormany_nem_koltene_sokat_a_bkv-ra/
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: eccer láttam, ahogy rendőrök vertek hajléktalant. Amikor átlépték annak toleranciaszintjét, az közölte tetves, mire távolról kapott még egyet a gumibottal "mondhattad volna korábban is" szavak kíséretében.
Na azért a mostan futó ügyvédek - még az ügyvédként nemrég praktizáló fiam is - a titoktartásra esküdött. Szóval el lehet mondani dolgokat. Majd a friss húsoknál kell vigyázni mivel és hogyannal.

Maffiacsalád szabja csak szabja magára a törvényeket, de ugye ez a nagy akarás oltári beszarással fog végződni, ha nem is hiszik el még.
a kis naívak, az aggodalom már réges régen kevés a vezénylónál és zrt-jénél:

Továbbra sem tetszik a kamarának az ügyvédi eskü új szövege
2012. február 29., szerda, 11:10
Szerző: MTI

--------------------------------------------------------------------------------

Címkék: Magyar Ügyvédi Kamara; aggodalom; Bánáti János; ügyvédi eskü szövege;

Kinyomtatom • Elküldöm
Mélységes aggodalommal fogadta a Magyar Ügyvédi Kamara az ügyvédi eskü szövegének megváltoztatását és emiatt másfél hónapja levélben fordult Navracsics Tibor igazságügyi miniszterhez, ám választ eddig nem kapott - mondta a kamara elnöke szerdán. Az eskü szövegéből kikerült a titoktartásra vonatkozó rész, viszont bekerült egyebek mellett a "nemzet javára" fordulat.

hvg.hu/itthon/20120229_ugyvedi_esku_szoveg_kamara
Öööö egy picit OFF. A mi tartalékunkra vajon mikor csapnak a seggére??? :(

idokjelei.hu/2012/02/elorevetitett-piigs-fosztogatas/

"Bár a fővonalas médiában nem sokat hallani róla, az elmúlt 48 óra legfontosabb híre kétségkívül az volt, hogy szuverenitása és még néhány számára fontos dolog elvesztése mellett, a görög lakosság aranykészletének is búcsút mondhat hamarosan, méghozzá teljesen törvényes módon, hiszen az ország élére felülről, választások nélkül elhelyezett bankár vezetők önkényesen megváltozatták az alkotmányt, ami ezt a lépést lehetővé teszi. Az új alkotmány feljogosítja az ország hitelezőit (értsd: fizetésképtelen európai bankok), hogy megszabadítsák Görögországot aranytartalékától, ami az Arany Világtanács adatai szerint legalább 111,6 tonnát jelent."
ez már a bruhahaha tipikus esetje a demján bankjára is fáj a foga mire nem? ha valaki sikeres attól van mit elvenni
@Rodeo36: Szerintem március 15-én vityka kiáll és előadja, hogy gyarmatosítani fogjuk Izraelt, USA-t, Kínát és Oroszországot. :))
@a szív fészkei: fszm, lassan ügyvédet is pult alól, szamizdat módra kell keresni, az eszem megáll, nincs még egy ilyen agyament ország az egész univerzumban...csak attól félek, az az ügyvéd aki nem szivárogtat a minden tudás forrásának, annak az eredményessége és ügykezelés sikeressége is konvergál a 0-hoz szelit ráhatások, és kiszignózások folyamánya okán
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Én már egy újabb generációs palizáló vagyok. Már le se kell írnod, én a gondolathullámaidat is képes vagyok ellopni.
@Gábriel angyal: Szerintem az összes jólfésült izmos, gatyában grasszáló "hajlékony" tekes volt és passz.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:
dilemma:

vajon mi az előbbre való, a nemzet érdeke, vagy az egyén érdeke? És ki képviseli a nemzetet, egy hivatalnok? És ki az egyén, az adófizető? Akkor annak az érdeke, aki fizeti a nemzetet, előbbre vagy hátrébb való azénál, akit a nemzet fizet?
és ki ellenőrzi a nemzet érdekét képviselőt, hogy tényleg a nemzet érdekeit képviseli?

ügyvéd és kamarája legyen a talpán, hogy minden ügyben kibogozza a szálakat és eldöntse, éppen melyik érdek a felsőbbrendű ...
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Ez a fiatalabbakkal lesz kiszúrás, mert bennük nem lesz bizalma senkinek. A most szakvizsgázókkal basztak ki meg a majdaniakkal, akiket már amúgy is csicskának vesznek fel a megszűrt helyeikre.

Ahogy elnézek egyes ítéleteket, a bírák kezdenek betartani Handó Tünde dacára is. Mindegyiket nem lehet leváltani és klónokkal helyettesíteni. Most az ügyvédeknél húzták ki a gyufát, szerintem ott is lesz résistance. Amúgy vannak fideszközeliek, akikről eddig is tudni lehetett, mi a pálya náluk, és a zuhanyhíradónál gyilkosabb dolog nincs. Két perc alatt elterjed, kihez érdemes menni, kihez nem...

Minden szakmát nem köphetnek szemen és nem ellenőrizhetnek, mert akkor az ellenőr ellenőrét is meg kel szervezniük, meg annak az ellenőrét, hisz snekiben nem bíznak. Ez volt a III/III-nál is, Stumpf mesélhetne: a besúgót még öten lecsekkolták.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: A nemezt javára fordulat pont azt jelenti, hogy ezt a tetűtakony bandát el kell távolítani.
jav:: nemzet javára --ja s lehet nemezt is csinálni a nemzet javára, valóban. Olyanból készült zsákba két macskával együtt bevarrni a kitalálókat és uszika a tengerben. Török hagyomány, azokkal meg nagyon össze vagyunk úgyis szívesedve, nem?. :-DD
Tán ezért volt olyan fontos az eskü kigyomlálása: www.napi.hu/magyar_gazdasag/nyugdijugy_a_kormany_sem_tudja_mi_lesz_a_kovetkezo_lepes.511924.html

[..]"Tegnap is késő lett volna, ha a kormány nyilvánosságra hozza a 2013. január 1-jétől hatályba lépő új nyugdíjtörvény-tervezetet − állítják szakértők. Tavaly még ötleteltek, sejtetve azt, hogy elsősorban a svéd nyugdíjmodellel kacérkodnak, ám most nagy a csend. A hallgatás oka az lehet, hogy a kormány maga sem tudja, mi legyen a következő lépés − mondták a Napi Gazdaság által megkérdezett nyugdíjszakértők, akik többsége úgy véli, még most is az a legégetőbb kérdés, hogy "az állam hogyan tudná rátenni a kezét a magánnyugdíjpénztáraknál maradt 230 milliárd forintra"."

Ugye perelni akarnak a már eddig is károsultak. Hümmhümm...
ezek sose mennek szabira? de úgy egyszerre? olyan jó lenne néhány nap pihi, amikor nem történik semmi bicska nyitogatás! semmi agyhalott ötlet, semmi kiakasztás.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: "z eszem megáll, nincs még egy ilyen agyament ország az egész univerzumban.."

Akkor könyvajánló következik:
"Tudják meg, hogy egy gömb felszínén élnek! Az Univerzumban számtalan ilyen világ van, néhány helyes sokkal jobban élnek, mint itt, néhány helyen sokkal rosszabbul.
De soha, sehol, senki nem ilyen őrültek módjára, mint itt maguk."
A. és B. Strugackij: Lakott sziget
be kellene perelni öket folytatólagosan elkövetett egészségrontásért.
@a szív fészkei: perelni, akár a lenyúlni szándékozott összes pénzemet, vagy ha az nincs, elfüstölni mint egy kínai szerencsehozó pénzeket akár a Nenyi-Ner oltár elött
@a szív fészkei: te kis huncut, plagizálod a gondolatomat?

az összes hajléktalan TEK volt, és még Őfőtörpesége sem tudta ezek meg halálra röhögték magukat amint interjúolta őket gatyában, a hajdú hol bújkálhatott?
@Gábriel angyal: azt kell csak lemásolni, ahogy a céllövő beállt a gyermekkórusba amikor az Andropovot lelőtték...hahahahaha, hiába volt tektektek...

a fizetett tapsolókat meg kereshetik semmi pénzért nem érdemes odamenni mert lőni fognak a SAKÁL-ra emléxel?
haverok helyzetbehozása a pilacon:

mit fizettek, ha igazam lesz? :D

-----------------------------

Megszüntetnék a hatósági áras helyközi tömegközlekedést
2012. február 29. | 11:16

A nemzeti fejlesztési miniszter által pár napja a parlamentnek benyújtott törvényjavaslat megszüntetné a személyszállítási közszolgáltatások korábban hatósági árkörbe tartozását. A javaslat szerint ennek indoka, hogy a közösségi közlekedés versenyképességének növelése érdekében a jelenleginél lényegesen differenciáltabb tarifa- és kedvezményrendszer kialakítása szükséges.

www.portfolio.hu/gazdasag/megszuntetnek_a_hatosagi_aras_helykozi_tomegkozlekedest.163603.html
@dr glaci ph 5.5 D: nem mernek szabira menni, hátha nem lesz hová visszajönniük
@Rodeo36: ó, csak így lenne, esélye lenne a végzetes kimerülésüknek :D
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

miért, eddig hatóságilag nem állapítottak meg differenciált tarifát meg kedvezményeket????

már megint csak a róka nyúzásáról van szó .... nyüszítünk, mint állat, aztán jöhet a bicikli meg a teleautó, kalandvágyóbbaknak a bliccelés
@Rodeo36:
"y que tu haces sobre tu titimanía? jajajaja"
Őőőőő...izé... szép nyelv ez, meg minden, de ebből csak azt érte, hogy cicimánia!
Ez addig stimmel is, de mi a frász a többi? Meg hogyan is jön ez most errefelé? Lemaradtam? :)
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:
Olyan kis naívka vagy!
Most képzeld el a hajléktalanszállót, amit előtte 2 napig suvickolták és az összes csövi tulajdonképp TEK-es statiszta volt ott!
Na, kb. így nézhetett ki az a spontán izé... :))
@Rodeo36:
Hajdú elvtárs álcázta magát, felmosófának! :)
@Dr. Boli Ch.T: ez a csárlájzra szóló cikim

a "titimanía"

az öregedő cubai fickók vágyakozása a a pipihús (=titi)-ra amit meg sem tudnak már rágni (de van aki a fiúhúst szereti hahahahaha)
@Dr. Boli Ch.T:

Sőt, Orbán is TEK-es statiszta!
Az ország sem igazi. :D
@Dr. Boli Ch.T: ja űűű vó'tt a sarokban a gatyás megett (furcsa vó'tt nekem, hogy milyen frissen vasalt bugyijuk van a hajléktalanoknak és nem régebbi, mint 3 napos szakálluk és nem voltak koszosak és a büdösek sem hahahaha)
bkv szaga:
/alakul ez :D/

Napi három járatpárra szűkülhet
a tömegközlekedés
Naponta ennyi közlekedtetése lenne állami feladat az új személyszállítási törvény tervezete szerint.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/29/napi_harom_jaratparra_szukulhet_a_tomegkozlekedes/
@Gábriel angyal:
Lerohanjuk! OKÉ, de pssssszt! Ne nagyon terjeszd, ez még titok, először Irán jön! A múltkor Te köpted el azt is bammmmmeg!!! :D
Sokkal hatékonyabb lenne a lerohanás, ha "jószándékunk" jeleként megajándékoznánk őket Vikivel és Kusza Szemmel! Az igaziakkaal, öribe nekik!
@Rodeo36:
Nono kérem! A friss pipihús az sosem rossz!!! Viszont én már csak olyan maradi vagyok, hogy szigorúan NŐI husi lehet az étlapon! Ízlések és pofonok... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ország? Itt csak egy fidesznyik hitbizonylat lesz csak apránként...
Charlize-al beszélnem kell, hogy ne jöjjön, inkább én megyek! :)
@Dr. Boli Ch.T: hitbizomány bruhahahaha de egymástól is lopnak azt hogyan oldják meg és meddig tűri a gyagya a demján?
@Rodeo36:
A bizomány az más, itt csak bizonylat lesz, evégre a sok köcsög ügyvéd a papírokon elszórakozik ott a parlamenzben, papír, papír, papír... AMit simán nem tartanak úgysem be... Szóval ez csak hitbizonylat lesz. :(
@Dr. Boli Ch.T: láttam én má' karón varnyat...hahahahaha

mániákus "titi" -sek...kérdezd meg azt, aki ugyanúgy hosszú éveket élt ott, mint én...
@Gábriel angyal:

A kurva anyjukat, 10 év alatt 90%-al csökkent a varjak egyedszáma, barbár faszok.
@Dr. Boli Ch.T: ezek hisznek? vagy csak nekünk köteleznék a hitet...
a kurva anyját a blogmotornak, vagy a tek betette a lábát
@Dr. Boli Ch.T:

Charlize üzeni, hogy gyere nyugodtan, és kérdezteti, hogy melyik szállodában fogsz megszállni? :)
Bazzzz ez is mekkora. :))

Amikor a pofátlanság és a vastagbőr találkozik egy fényképen

vastagbor.blog.hu/2012/02/29/amikor_a_pofatlansag_es_a_vastagbor_talalkozik_egy_fenykepen
@Rodeo36:

Az Ellenség keze betette a lábát.
@Gábriel angyal: na ez sok, a varnyú többet ér mint azok a seggfejek amelyek ellene vannak mint a tömjén elvtárs a fővadász a kurva anyját mindegyiknek...mi bajuk van ezzel? madár oda repül ahová akar, vagy esetleg irígylik őket? mert ezek a tetvek a paneljeikben vannak mint csótányok a varnyú meg szabad hahahahaha
@Gábriel angyal: Nincs humorérzéked. Mekkora mellénnyel mentek a fijúk, hogy van ott pénz, csak a szocik ellopják. Erre kiderül, hogy nekik sincs, sőt kevesebb van, mert a kerületi fideszes polgármesterek előbb adnák oda a gyerekeiket, mint egy fityinget a fővárosnak. Így marad az egyre kevesebb bevétel, az egyre határozottabb kormányzati középső ujj. Nincs más hátra a fijúknak az önkormányzatnál, mint hogy okosan gazdálkodjanak. Ők verték a mellüket, hogy ők bezzeg milyen jól csinálnák. Nosza.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Szóval reggel és délben és este?:D Határozottan előremutató egy elméletileg világvárosban napi 3 járat állami biztosítása. Na jó, ez megint asztalba verős hír, hogy anyám édes jó istenem, hogy lehet valaki ekkora kretén.
@morgás joga mindenkit megillet: Meg néhány nyugdíjból visszahívott kollégát, hogy alkesz ügynök is legyen.
@Gábriel angyal:

Horváth Csabika szarjon tarajos sült, de ettől még igaz, hogy nagyon úgy fest: Tarlós alatt fog csődbe menni a főváros, és fog bedőlni a tömegközlekedéstől kezdve a kórházakon keresztül az oktatáson át a múzeumokig bezárólag minden.
Tarlósnak láthatóan nagy a kabát, és amit egy éve művel, arra tényleg nehéz más jelzőt találni, mint a "szarakodás".
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:
van ennek egy megoldása: azonnali és általános sztrájk a BKV-nál leállítani az egész ketyerét 3 hétre legalább...ez máshol bevált...a szemetesek nyáron 35 fokos melegben hagyták a szemetet és amikor patkányinvázió kezdődött akkor a lakosok kötelezték az önkorit, hogy bármit de azonnal és megkapták
@Gábriel angyal: Tényleg hatalmas pofátlanság.

Napi három buszt tömegközlekedésnek nevez ez a tolvaj rezsim,

de van képe még szidni azokat, akik húsz évig egy normális városvezetést tudtak itt csinánlni.

Ja, Zero rezsimcsicska nagyon vastagbőrű.
@Rodeo36: Normális módon így lenne. Egy kiadós koki jót tenne a kormánynak. Egy kis leállás megfontolásra késztetné őket. Talán. Esetleg.
@Dr. simonmondja.: Emlékezhetünk, 2002-es bukásuk előtt a fidesz irányította apeh előszeretettel zaklatott ellenzékieket. Nem pont simicska volt akkor az apeh elnöke?
Nem-e lehetne-e Szlovákiából ügyvédeket importálni-e?
hogy szólt az eredeti eskű?...mert itt is azt írja még, hogy a legjobb izé szerint képviselem az ügyfelemet
@teszikmindeztbüntetlenülvazze: Nem-e. Itt kell szakvizsgázni, esküt tenni, kamarai tagsággal rendelkezni.
@Rodeo36:

Ne féltsd te Demjánt. Sanya nem fog rosszul járni a bankja államosításával, ha vélt piaci értéken veszi meg tőle Viktor. Sőt, én azon se lepődnék meg, ha Járai Zsiga is felajánlaná államosításra a CIG Pannóniát.
A poszthoz kapcsolódva:

Csak nekem jut eszembe erről a Dicsőséges hűségeskü hadjárat???
@Fabius:

Mi meg lassan CGI Pannónia leszünk. :D

Bár akkor talán Selmeczit ki lehetne vágni, és a helyére betenni... tudod kit.
Igaza is van Orbánnak.Nem a zsidrákokra kell esküdni pl.Simornak,hanem a hazájára.Persze,ha nincs neki akkor ok.Csak akkor takarodjon innen az IMF-hEZ.iLYEN EGYSZERŰ EZ BAROMKÁM.
@dr Kangörény:

- Honnan veszi olyan biztosan, hogy Őrnagy őrnagy kommunista?
- Hallotta valaki, hogy tagadta volna, mielőtt mi vádolni kezdtük? Nem hallotta. Látta valaki, hogy akár egyetlen hűségesküt is aláírt volna? Nem látta.
- De hiszen maguk nem engedik, hogy aláírja.
- Persze, hogy nem engedjük - magyarázta Viktor kapitány. - Egész hadjáratunk értelmét veszítené, ha engednénk.

Nem, nem csak neked.
""Románia ellenállása miatt a várakozások ellenére Szerbia egyelőre nem kapta meg kedden az Európai Unió általános ügyek tanácsának ülésén az EU-tagjelölti státust.
Cristian Diaconescu román külügyminiszter meglepetésre megakadályozta a megfelelő határozat elfogadását. Diplomáciai források szerint Románia aggódik a bánáti vlachok helyzete miatt; szeretné a 30 ezres szerbiai kisebbséget románnak elismertetni. Annak ellenére, hogy a román kérést teljesítették, Bukarest nem elégedett a határozat vonatkozó szövegével.

José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke szerint lehetséges, hogy kedden nem kerül sor a határozat elfogadására, meg kell várni vele a következő csúcstalálkozót. A szerb elnök mindazonáltal reményét fejezte ki, hogy hazája még kedden megkapja a tagjelölti státust."
MTI"

mi kértünk valamit cserébe a belépésükért...

vazzeg ez a nemzeti érdek, amit most a románok csinálnak, nálunk csak szájkaratésok vannak...semmit nem tudnak megakadályozni, se a nyelvtörvényt északon, se a járasi dolgokat románoknál, a románok egyszerüen kibasztak a szerbekkel, vagyis képviselik ama 30000 románt aki ott él...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Szídzsíájlandon kire fog fölesküdni Vóker Katalin ügyvédbojtár? :-))
Na, tudtam hogy címlap, megjött az első ork.
@wagem: simor ügyvéd...ne baszz...lemaradtam...és Viktor mire esküdött fel éljenek az ügynökök :D
@felebarát:

Nem az a lényeg, hogy Simor bankár-e, vagy ügyvéd, hanem hogy zsidó, meg offshore, meg IMF, meg mit keres az oszkópéter a wizzairbe?
handó zsiráf tüncike távozzon a Országos Bírósági Hivatal elnöki székéből.
A munkaügyi perekben is tárgyalás nélkül ítélkezett.
"Csodás rendszer épül itt srácok. "
írod a rendőrök kisatírozott képei kapcsán, majd belinkelsz egy indexes cikket is:
index.hu/belfold/2012/02/28/mikor_tisztul_ki_a_magyar_rendor_feje/

Ha elolvastad volna, akkor tudhatnád, hogy nem épül, hanem épült ez a rendszer 2006 környékén:

"A számtalan ellentmondást magában hordó gyakorlat kialakulásában a 2006-2007-es eseményeknek, egy sokak által bírált 2007-es ombudsmani állásfoglalásnak és a közösségi média hirtelen fejlődésének is szerepe van."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mit keres Pozsgay, Viktor mögött?
@Dr. simonmondja.: Ez a "húsz évig normális városvezetést csináltak" picit erős. ;) Bár ha szerinted a folymatos kölcsönökből verjük a farkunkat annak minősül, akkor üsse kavics. ;)
@Dr. simonmondja.:
hvg.hu/gazdasag/20120120_BKV_Allami_Szamvevoszek_kozossegi_kozleke
"A 19 melléklet és 3 függelék nélkül is 90 oldalas dokumentum megállapította, hogy bár a cég működési szabályozása lényegében megfelelő volt a rendszer szakszerű működtetéséhez, de a gazdálkodása 2003 óta folyamatosan veszteséges volt, és 2010 végén az adóssága elérte a 72,8 milliárd forintot. Mindeközben az elmaradt beruházások (eszközfejlesztés, állagmegóvás) összértéke a cég saját számításai szerint 2010 végéig elérte a 700 milliárd forintot.

A hosszú éveken át tartó kínlódás mára teljesen ellehetetlenítette a BKV-t. A cég járműparkjának több mint 85 százaléka túljutott már a tervezett élettartamán, a járművek többségének üzemeltetése pedig nemcsak hogy magas forgalomkockázati szintre jutott, de veszélyt jelenthet az utasok és a közlekedésben részt vevők számára is – áll az ÁSZ jelentésében."
@felebarát:

Mögött? Azt hittem előtte térdel.
@Trompf:

Elolvastam és azt tudom, hogy te nem vágod miért linkeltem:

"már nemcsak a felvétel nyilvánosságra hozatalát köti hozzájáruláshoz, hanem annak elkészítését is ("elkészítéséhez és felhasználásához")."

Hát ezért. Eddig fotóztál és kikockáztál, most gyakorlatilag egyesével kéne a rendőrsorfal minden tagjának hozzájárulása egy fotó elkészüléséhez.

Na, ez a rendszer most épül.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Peti nem volt elég gyors mert a Ryan előbb jelentette fel őket mint ők a Ryant. Tiszta 50-es évek. ;)
@Fabius: Vélhetőleg pont a megvalósíthatatlanság okán nem is lesz a "javaslat" elfogadva.

De a mostani gyakorlathoz ennek a kormánynak vajmi kevés köze van.

Ha megszavazzák ezt a baromságot majd lesz.
Sztem nem fogják.
Meglátjuk.
@Fabius:

Rendőrsorfal??? Miféle rendőrsorfal??? Én azt hittem NER van, Békemenet, fák, virágok, fény, sok-sok rózsaszín állat, mindegyiken fehér szárnyak.
@Trompf: Mondja ki ?

Mondja az Állami Számvevőszék, aminek elnöke Domokos László fideszes országgyűlési képviselő

egyenesen Békéscsabáról.

A kis vidéki fidesznyik.
@Dr. simonmondja.: Nézzük korábban mi történt:
www.metropol.hu/itthon/cikk/446253

"Nincsen jogi felhatalmazása az Állami Számvevőszéknek arra, hogy átfogóan vizsgálja meg a főváros közlekedési cégét...

A BKV Zrt. egyik vezetője a nyugdíjazása után tovább dolgozott a vállalatnál, de - mint hozzáfűzte - az önkormányzati és a közvetett állami cégeknél hiányzik az üvegzseb törvény alkalmazása: a vállalatok megtagadhatják az adatok kiszolgáltatását."
@Gábriel angyal:

Buszok jártak.

Csőd nem volt.
És ezt nem egy évig mondhatták el, hanem 20 évig.

Ez a tolvaj fideszbanda egy év alatt kilopta alólunk az egész várost.
@Trompf:

Mondd, nem lenne sokkal egyszerűbb ezeknek a javaslatoknak meg sem születni? Mivel viszi előrébb Orbánékat az ügyvédeskü átszövegezése, meg pl ez a baromság a rendőrfényképről?

Minden állasba bele kell hajolni önként?
@Dr. simonmondja.: Más kérdés.. Szerinted melyik adat nem igaz a BKV-val kapcsolatban ?
Csak érdekel, ismerve a tényeket, hogy a fél BKV vezetés, és MSZP felügyelet ellen büntetőügyi eljárás folyik.
@Trompf:

Nyugtass meg, hogy együtt röhögünk azon, hogy ami másfél év alatt a Vitézy BKK gyereknek nem ment, az most egymilliárdért Kumin Feri blogpolitológusnak meg a Századvégnek fog :-))
@Trompf: És a büntetőügyeket a Polt Péter fideszes ügyészsége üti össze.

Előbb lecsukják a vezetőket, aztán keresnek valami bűnt, amit rájuk húzhatnak.
@Fabius: Igazad van egyszerűbb lenne.
Sokkal jobb lenne ha minden egyből fasza lenne.
Nem kéne konzultálni, megvitatni, hibákat kijavítani.
Vagy mégis ?

Merthogy ez a dogok menete normális demokráciában.
Javaslat, konzultáció, módosítások, konzultáció, szavazás.

Persze azt aláírom, hogy az orbitális baromságoknak semmi keresnivalója már a javaslatban sem.
@Dr. simonmondja.: Feladtam.
Az ártatlan, és a BKV-t egyébként tökéletesen üzemeltető MSZP-s és fővárosi vezetők ellen, nyilván koncepciós perek zajlanak.
Ezt csak a hülye fidesznyikek nem látják. A felvilágosult demokrata ezekkel mind-mind tisztába van.
@Trompf: A hülye fidesznyikek mind gyöpös falusiak.
Azt etetnek meg velük a tévében, amit csak akarnak.
...Luxus a tömegközlekedés... ezért leállítjuk...
@Fabius: nekem eddig is az baszta a csőrömet, hogy szegény bűnözött nem lehet mutogatni
@Fabius: Én speciel szerettem volna ha Vitézy marad.
A VEKE-nek több használható ötlete volt, mint az összes fővárosi vezetőnek 80-tól kezdve a BKV kapcsán.
A korrupciós ügyek ma sem derültek volna ki, ha nincs Vitézy.
Szóval szerintem kb őt tartom a legalmasabbnak erre a posztra.
Ez persze nem elsősorban az ő dícsérte, sokkal inkább a mezőny bírálata.
@Dr. simonmondja.: Jaja.. ez ilyen mind. Csak az MSZP a tuti.
@Trompf: Ötlet az mindig lesz elég.

A Malévra is röpködtek az ötletek.
Csak a Malév már nem röpköd.

Ennyi a fidesz eredménye.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Hagyjál ezzel a megélhetési békemenettel...Most nézem baszki, hogy csak Zugló 10,5 millióért rendelt Magyar Demokratát tavaly augusztus óta. Úgyhogy Bencsik eltakarodhat abba a közpénzfaszt szopó panelproli Jóisten rongyba tekert véreres faszára.

Csak, hogy ilyen finoman fogalmazzak az ő stílusában.
@Trompf:

Khm.

Vitézy nem megy sehova, Kumin és a Századvég nem helyette jön, hanem mellé. Tanulmányt írni az átalakításról. 1 milliárdért.
@Trompf:

"az orbitális baromságoknak semmi keresnivalója már a javaslatban sem. "

Ennyi.
@felebarát:

Amíg vádlott ne lehessen, illesse meg az ártatlanság vélelme, ne hurcoljunk meg senkit. De jogerős ítélet után meg ne szemérmeskedjünk.

De tovább megyek: a munkáját hétköznapi módon végző rendőrt (igazoltatás pl), fogolykísérőt etc. se mutogassuk. Viszont ha közhatalmat gyakorló szerepben kénytelen dolgozni, akkor hadd ne kelljen már azzal szarakodni, hogy az éppen rabomobilba zsuppolt ogy képviselő engedélye nem kell a kép nyilvánosságra hozásához, a rendőré meg igen.
@Trompf: "Sokkal jobb lenne ha minden egyből fasza lenne."

De még jobb lenne, ha minden egyből pina lenne!

BRUHHAHAHAHAHA!!!
@Fabius: egyetértek, miután leírtam újragondoltam...lehet, hogy megszabadul egy olyan dologtól -jó pénzért- ami bármikor csődbe juthat a seggfejek miatt, mialatt a szabad pénzével azt csinál amit akar, off shore hahahahaha törvényes, a Simor-é is csak az hülye volt és bevette a maszlagot én hagytam volna őket hadd tépjék a pofájukat amíg vérzik
@Rodeo36:

Simor puhapöcs, én beintettem volna, hogy "teljesen törvényes, faszok!", és végignéztem volna, ahogy agyfaszt kapnak.
Sőt, vettem volna egy RR Phantom-ot, és még a klotyóra is azzal mentem volna.
Helló!

A mostani karikatúrákat honnan loptátok?
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

És kiadott erre engedélyt?
Az ArtisJus és hasonlók tudnak a gazságaitokról?
@Dr. simonmondja.:
OFF: "Buszok jártak.

Csőd nem volt."
Ez így nem teljesen igaz, valami 8-10 éve felvett akkor főpolgármester kartárs egy nem kicsi hitelt, eddig azért nem ment csődbe. na most ennek a hitelnek a csöpp kis 36 milliárdos részletét kéne kifizetnie a BKV-nak márciusban. Persze ehhez hozzá tartozik, hogy az államtól kapott pénzt felezték, majd oda se adták nekik 2011-ben, sem most nem kapják meg és/vagy nem oldják fel a zár alól. Tehát ettől függetlenül is egyértelműen be akarják dönteni a BKV-t csak senki nem tudja pontosan miért?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Rágalom! Mármint a pofám büdös, de Kerényi képei igenis tetszenek! Ez itt például egész fasza lett:

4.bp.blogspot.com/-PCoPMVSF1eY/TrP5ttpU86I/AAAAAAAAEzg/3SV70Jbdd28/s1600/orb%25C3%25A1n%2Bker%25C3%25A9nyi.jpg

:-D
@Kompli: Mert Viktor egy genyó.
Más értelme nincs.
Összecsuklott egy 9 emeletes panelház Oroszországban.

Kirobbant az alsó 3, aztán lejött utána a többi.
Most még nincs levéve a video...

www.youtube.com/watch?v=BLawINqfGeg
@Kara kán:

A Tbg képet anyád lapockájáról. Nem is mondtad, hogy ekkora index rajongók vannak a családban.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ja, és kikövetelném a teljes nekem járó fizut visszamenőleg, hadd üsse meg őket a guta a lézerjankóval a zélen Őfőtörpesége meg pattoghatna, mint zománc a serblin
@Dr. simonmondja.:

minő egy szar konstrukció, az alsó emeletek kirobbannak és a többi nem marad a helyén, felakasztani a dizájnert
@Spániel:

Aztakurva :-D

Remélem azért kiment valaki megnézni ahogy sacc/kb hárman, a kormányzó úrral együtt a lovasszobor tövében megbuktatják a köztársaságot :-))
@Fabius:
Van egy régi magyar közmondás:

"Addig megy a köcsög a kútra, amíg el nem törik."
@Rodeo36: Láttam már keresztlépcsőházas megoldásokat is. Menekülőúttal. De az nem panel volt, hanem betonszerkezetes.
@Kara kán:

Én is ismerek egyet:

Mikor anyád hajából a hullámcsatot is el kellett adni a kártérítéshez, akkor kurvára beszoptál valamit.
@Fabius:

Jellemző, hogy még véletlenül sincs egyetlen kép sem köztük, amelyik esztétikailag értelmezhető volna...
@Fabius:
Eladod te majd a kuruzsló anyád bugyiját is, ha bepörölnek az igazi művészek - akiknek te a lába nyomáig sem érsz - a képlopásaid és ikonoklasztikus őrjöngéseid ás vagdalkozásaid miatt.
@Kara kán:

Ezt úgy hívják faszfej, hogy visszaélés a vendégszeretettel.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Esztétikailag nem is akarja értelmezni ezek senki. Ideológiailag meg értelmezte őket Kerényi, adott hozzájuk gondolatmankót, hogy fel ne boruljon az egyensúly.
@Kara kán: vagy maig teherbe nem esik a vizhordó lány...nem akartam vulgárisabban :D
@Fabius: a művészet, a kultúra Orbánnak vakfolt:)) :(((, csak a foci, a pálinka, a kolbásztöltés és Magyarország családi-haveri hitbizománnyá transzformálása, ez a szív ügye.
@Dr. simonmondja.: Habana-ban van egy 27 emeletes Le Corbusier egy nyitott könyv az alaprajza és a folyosók mint egy alagút 6x6 méter keresztmetszetűek, ablaktalanok de minden lakás kétszintes hatalmas terasszal...és egy csomó olyan ami mint a Somellan I és II amelyekben minden emelet egy teljesen leválasztott lakás, úgy is hívják: horizontal...vannak olyanok, hogy három torony (28 emeletesek) alkot egy épületet de a tornyokból nincs egymás közötti közlekedés le kell menni a földszintre mert a lift a nappaliban áll meg
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mármint ki a vendég?
Ti kilincseltetek be ide olyannyira, hogy végül már az orrotok is kilincs formát vett fel.
Na, ez jó volt. :-D
@Kara kán:

Ettől hamarabb fogja neked elmagyarázni az ügyvéded az előfizetés és a lopás közti különbséget. Igaz későn és feleslegesen, mert egy fideszes egybites a vásárlás szót genetikailag nem érti.

Na mit szólsz faszorrú, menjünk a bíróságra?
@Rodeo36: Nézegettem ilyesmit - csak képen.
Úszómedence volt minden nagyobb erkélyen és dzsakuzzi a kisebbeken.
Két emelet magas az erkély - oszloppal.
De még mindig lakótelep volt, mert körben mindenhol ugyanolyan házak.
@Fabius:
Menj csak te egyedül, picsaszájú, kilincsben, ...izé, bilincsben!
@Kara kán:

Ja, gondoltam, hogy csak a pofázáshoz van bátorságod. Ha meggondolod csak szólj, szívesen kettéhugyozlak, mint egy hóembert.
@aritus:

"Az ARTE megállapítása szerint Orbán Viktor miniszterelnök a konzervatív nemzeti kultúra fejlesztését tűzte ki célul. A kulturális büdzsé húsz százalékkal csökkent. Szőcs Géza kultúráért felelős államtitkár elmondta: az államkassza gyakorlatilag üres, de ha lenne is benne pénz, azt nem valószínű, hogy a kultúrára lehetne fordítani."

Ennyi Orbán kultúrpolitikája.
@Dr. simonmondja.: a kurva blog lefrissítette:

ott ez nincs a Malecón van a Carib tengerrel és az óváros a maga 2, 3 szinteseivel nézd meg az "O" utcát a Habana Libre környékét, ott betű és szám jelzésűek az utcák és a minden sarkon kinn lévő sarokköveket az utcajelekkel és darab szarnak becézik spanyolul
@Kara kán:

Csodálkoznék, ha az enyémnél tisztább lenne a pedigréd, jobbágy. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ne sértsd meg a parasztokat...te kurafi :D te, aki odaát csajozol :D
@Fabius: "Orbán Viktor miniszterelnök a konzervatív nemzeti kultúra fejlesztését tűzte ki célul. "

Nemzeti konzervatív... vagyis unalmas, közhelyes és szar. Amúgy Orbánon messziről látszik, hogy minden "műveltsége" a "Kötelező olvasmányok-rövidítve" kötetekből, meg a Magyar Közhelyszótárból származik. Ő pont az a fajta, aki, ha meglát egy Picasso-t, közli, hogy rossz helyen van a nő szeme.

(Megj: aki fogja Csehov "Hatos számú kórtermét", vagy Kafka "Perét", és lerövidíti, azzal feletetném Danielle Steele teljes életművét.)
@Kara kán: Mi van te barom? Ki hívott ide?
@Kara kán: Az a közmondás korsóval van, de tudom a rejtett vágyaid előbukkannak, azért szeretnél köcsög lenni.
KEdves Fidesz szavazók!

Mondjátok már meg miek örültök, odáiog oké, hogy eltűnt az okádék MSZP, DE

DE bazdmeg ezek rosszabbak....

Nem esik le, mekkora síbolás megy, nem cicoznak már.

Ébresztő.

Bár nincs alternatíva.
@Kara kán: "A mostani karikatúrákat honnan loptátok? " - A fészbúk bemutatkozó oldaladról. :-))
@Fabius: Igaz hogy Vitézyke levelezőn szerezte a papírját?
www.origo.hu/itthon/20120229-a-kossuth-teren-mond-beszedet-orban-viktor-marcius-15en.html

fasza...hurrá..más se hiányzott...a Kossuth teret addig nem keritik már körbe és kezdik a munkálatokat..?
@felebarát:

Ahelyett, hogy elmerülnék egy szép Orbán Viktor kötetben... :D
@Penivaldes: hola como estas mata hari :D?
@Penivaldes: @Dr. Gy. Dr. Fűegér: sikeresen beszervezted :D? ügyes...mehetsz a kasszához a fizetésért :D füegér ügynök :D
@Rodeo36: Ugye, kimondottan ripiropik voltak - ha már titi meg gallo...
@felebarát:
hagyd már Mata Harit:DD
Az nem én vagyok.
@felebarát:

Itt van, átjött! :D

@Penivaldes: Hellóka!

Fiúk, lányok, Peni-vel szépen beszélni!

Bocs Fabius, kicsit elchatroomosítottam a posztot.
De közben népben-nemzetben gondolkodtam!
@Dr. Boli Ch.T: Eddig ez kérdéses volt?? Mikor már linkeltem, hogy kiadó egyik kéglije is...
@Kara kán: ezt rosszul tudod. addig jár a korsó a kútra, míg ki nem baszunk innen
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:

Ütős lehet, ahogy lazán ott lóg a nappaliban... utána már nem nagyon kell lóbálnod a BMW-kulcsot.
@Penivaldes: okés, értettem Mata hari..jah nem...
szalámizás zseniálisan, nem lesz itt normális világ soha, magunk vagyunk, magunknak a legnagyobb ellenségei, a vezényló és zrt-je meg röhög a markába...

Ki kit zár ki? Máris szakadoznak az ellenzéki mozgalmak
2012. február 29., szerda, 14:20 • Utolsó frissítés: 3 órája
Szerző: Dezső András

--------------------------------------------------------------------------------

Belső feszültségek alakultak ki a Szolidaritás mozgalomban: Árok Kornél alapító társelnök és több megyei vezető is távozott a szervezetből, a kilépés/kizárás valódi okairól viszont értelemszerűen megoszlanak a vélemények. A mozgalom eközben "történetének legnagyobb tömeggyűlésére és tüntetésére készül" március 10-én

hvg.hu/itthon/20120228_feszultsegek_szolidaritas
@Penivaldes: nem az nem lehet, kizárt..én ááá...nem..Mata hari bevetésen, nem elég neki fűegér...
@Rodeo36: Lesz elállás. először a metró meg a HÉv. aztán a villamos és a buszok. A kieső metróval, HÉV-vel ki is ütik a munkavállalók nagy százalékát oszt jónapot.

Én már egyszer megléptem, hogy otthonról ledzsalni a Déliig kb. negyedóra, húsz perc. És nem a szomszédban lakom. Onnan átmenni anyámhoz a WestEndig - hát érdekes lesz nap mint nap.
@a szív fészkei: még nem elég erősek a haverok tömegszállító cégei, addig nem lesz bedöntés, ezt a néhány hónapot ki kell használni ;)
@felebarát:
Egy egér nekem a fél fogamra sem elég, hát még egy fűegér...különben sem élek egéren.
@a szív fészkei: És a gyaloglás jólevegőn lesz.
Jó füstös.
Végig az utcákon ott fognak melletted pöfékelni a dugóba beragadt autósok.
@Penivaldes:

Akkor jó szórakozást! Egyébként véletlenül pont ugyanaz a téma, mint a Mandin, ahonnan áthívtalak, csak itt nincs annyi droid, már Kara Kánt leszámítva...

Ej, de kár, hogy Boli nincs itt... :D
@a szív fészkei: Egy metróleállástól már láttam katasztrófahelyzetet a köruton.
A pótlóbuszok konvojban se tudták elvinni a tömeget.
Mondjuk az is érdekes lesz, amikor a dugók miatt a kerékpárosok és a gyalogosok is tömegjeleneteket produkálnak a járdákon.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Köszönöm szépen. Egyelőre ismerkedek a viszonyokal.
Boli? Ő, miért kéne? ha szabad erről érdeklődnöm..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: El tudnám képzelni a falon. BMV nem az esetem, ami van, azt meg hiába lóbálom
@Fabius: Na de meddig kellett Kuminnak nyalakodnia mint ál-Orvbánfüggetlen blogoló?
@Penivaldes: üdv itt, viszony az itt nincs, itt csak iszony van, egyik szereplője fűegér a másik boli, a harmadikat majd ők bemutatják :D
Ez még csak az eskük kezdete. Nem lepődnék meg ha néhány hónap múlva mindenkire kiterjedne. Még az újszülőttekre is.
@Penivaldes: ajaj egér egér, azt hiszem beépültek a klubba, szivárogtok :D
@Penivaldes: jah így hijják Viktort és rajonganak érte...(csendben elhagyom az oldalt :D)
@Dr. simonmondja.: Öngyilkos lett egy ember, és magára robbantotta a gázt. Nem tudom hányan haltak miatt.
@Dr. simonmondja.: Tudom. De repülni még nem tudom, anyám meg délben enni szokott ugye. Nincs sok választásom, hacsak nem veszek meg egy riksásfiút, De akkor is szagolom a dugót.
Naponta majd ötszázas dízellel nem bírunk autózni oda-vissza.
@Fabius: Jaj istenem! De szerintem tetszik azért neki, emlékezteti egyik szerelmére.
@Fabius: hééé má a devla ruja meg, ilyet rajzolna az egyik pujám is :D
@Fabius: de dúúúúúúúrva vagy, egy ilyen képet, van még szabad helyem. Ennek aztán télleg lóbálni kellene a Lexus kulcsát
@a szív fészkei:

Jóvanna, időnként előtör belőlem a cizellált büdöskurvaisten :-))
@Dr. simonmondja.: én a Nagyvárad tértől inkább legyalogoltam, rohadt melegben a Deákig, mert semmi remény nem volt felszállni semmire. Kinyúltam, de hamarabb értem be,mint ha várok,s összepréselnek.
@Fabius: Óriási, semmi baj, tanulok. Nagy László után szabadon: "káromkodásból katedrálist" :-DD

www.youtube.com/watch?v=EpOBNsgIU2Q

Hogy ezek hogy utálnák ezt a mai kocsmát!!!
@a szív fészkei: a Lexust az sajnos nem, Picasso-t nem tudom
@Penivaldes: Néha? Már a nőciség, mint létforma? Miért csak néha?
@a szív fészkei:

Hát, csak tippeltem. Megmaradt bennem, hogy amikor kijőtt a Hófehér és a vadász, akkor fűegér nagyon reklámozta..
@a szív fészkei: 4-es, 6-os biztos jár. Táskába nyitott egérfogót, ott tesz le. Egyszer találkoztam egy dühös nénikével, java nyját lenyúlták a 6oson /régin/, tele szütyő, kis pénzmag, volt nagy visítás, s majdnem őt büntizték meg, de megvédtük.
@a szív fészkei:

De, de nem ezt:
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=megker%C3%BClt%20a%20sikoly&source=web&cd=1&ved=0CCQQFjAA&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fklassz%2Fmunch0901%2F&ei=KmlOT_blOsX3sgbKtvnBDw&usg=AFQjCNF-a2Fp3ZHVeKAahd16k0B0F40jaQ&cad=rja

A Sikoly-nak négy verziója van (plusz egy fekete-fehér tusrajz), ebből három a norvég állam tulajdona, abból lopták el az egyiket, bár el nem tudom képzelni, mi volt vele a terv, lehet, hogy zsarolás.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Ja én leragadtam a Sikolynál,hogy azt lopták el pár éve.

Nem azt írtad, hogy nem adnád el? Kicsit kába vagyok egy orbitális másfél órás Trófea-beli zabálás után. Alakiságnak nem tesz jót, agyiságnak sem, de amúgy!!! :-DD
@a szív fészkei: abból is van vagy 5 darab..a Munch múzeumban is vagy kettő van kiállitva :D
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:
Milyen szempontból? Remélem főzni nem kell és felmosni. :))
@a szív fészkei: de igen, csak amit után küldött Fabius, a Picasso-t, azt sem- mondjuk aki beszél hozzá???????????
@felebarát: Ha lesznek megint rákaysan kétmillióan, akkor csak bejön valami egymást nyomják-effektus, nem? megint költőzök:""Akár egy halom hasított fa, hever egymáson a világ, szorítja, nyomja, összefogja egyik dolog a másikát s így mindenik determinált."

Hogy hová determináltak, azt tudjuk, most már a többit valósítsák meg.
@Penivaldes: és azóta nem gyógyult ki belőle. Az a film csúcsokat dönt, meg egymaga ötmilliószor beül rá. Lehet, hogy lízingel hozzá gyereket is, ne legen feltűnő. :-DD Bár szerintem apukák csapatosan és csatakosan fognak jegyért sort állni nap mint nap.
@Penivaldes: főzni, inkább enni szoktunk néha, felmosás is előfordul, de kifejezetten háztartási munkaként
@a szív fészkei:

Én nem űzőm a nőciséget. a nőci ugyanis nálam: 10 centis magassarkút, műkörmöket, és párduc mintás ruhát jelent. ez rám nem jellemző
‎"Aki egy kapcsolatban dominanciára törekszik, azaz felül akar kerekedni a másikon, irányítani akarja őt, az a saját gyengeségéről, mélyen rejlő önbizalomhiányáról tesz tanúságot. Aki valóban erős, az nem törekszik irányításra, mert úgyis ő irányít, ami annyit jelent, hogy őrködik mindkettőjük szabadságán."

tiszta Viktor és a nép szerepe :D
@felebarát: Oké, kioktattak már. Na akkor még kéne pár húszmilla, hogy a Kerényi-mázolmányokból is fessenek újabb adagot, nehogy őrült gyűjtők meglovasítsák majd országjárás közben!!! Mert ha nem lesz rendőrrohamos kép a Tkolmányhoz, brühühű, abba belehalok.
@a szív fészkei:
Én csak az előzetest láttam. Annak a végén van a legjobb szerintem, amikor a gonosz királynő hirtelen előtűnik a varjak mögül.
Én megértem Fűegeret, hogy mindennap megnézi:))
@Penivaldes: Magassarok van, műköröm nem - ezen, hogy Ch-nak van-e majdnem ketészakadt a Chalize Theron Anyaszentegyház (kurva hosszú nevet adtak neki, majd ők leírják) - párducos, ha olyan, miért ne? Már levénkurváztak női blogon, szóval bármi jöhet. :-DDD
@Penivaldes: "Megmaradt bennem, hogy amikor kijőtt a Hófehér és a vadász, akkor fűegér nagyon reklámozta.."

Elmegyek elmegyek, messze megyek,
A Gonosz Boszi ellopta a szívemet...

@Fabius:

És most képzeld el, milyen fejjel nézne Malevics "Fehér alapon fehér négyzet"-ére! :D
@felebarát: idézőjel között az utolsó 3 szó, erről szól az egész
@Penivaldes: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Csókolom! (a hölgynek! :))
Amiket a rágcsáló rólam állított, annak a fele sem igaz, rágalom - ha dicsértek volna, az is!
A méretek, amiket pedig ócsárolt rajtam, na azt tessék 2-vel felszorozni! Volt ilyen??? Sejtem... :)
Kit tisztelhetünk személyedben? (Magyarán - Hol a francban sikerült ezt a lökött, felhúzható egeret összeszedned?)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

CH.T. nagyon jó szinésznő. A kőkemény Minnesotában is jó volt.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Orvbánt eladni még szerintem a pápuáknak se lehetne, nem egy gasztroínyencség. Agyában meg semmi nincs, ami meg mégis, az ne szálljon át a befogadójába - amiben hisznek ugye, ha másodlagosan hasznosítják evéssel - mert nem vezet jóra ott sen.
@a szív fészkei:
Jaj a kurvákról arról tudok mesélni..

na nem úgy:)))
@Dr. Boli Ch.T:
Nem rossz:))))

A Fűegeret a Mandineren szedtem össze.
@a szív fészkei:

Ő az én kis mandineres szerelmem...
@Dr. Boli Ch.T: ő Mata hari és befűzte az egeret mint tűt a cérnába..vagyis fordítva...

azt azóta már itt kémkedik..és CHT helyére tőr :D
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Hogy sírva egyék?? Ottani aboriginal felebarátodnak készakarva rosszat akarsz?
@Penivaldes:
Szegény... Én hogyan bírod? Hol tartod, amikor pörög? Ketrec? Gyufás skatulya?
Egyébként a teljes nevünk:
Szeplőtelen Szent Charlize Theron Isteni Megtestesülés Kozmikus Istennő Mátrix Legfényesebb Anyaszentegyháza és Galaxysa...
Csak hogy mihez kell alkalmazkodnod... itten... amúgy jól vagyunk... :) Aki becsmérelni meri, vagy csak úgy ítéljük meg egyáltalán, hogy Szeplőtelen Szent Charlize Theron Isteni Megtestesülés Kozmikus Istennő Mátrix Legfényesebb Anyaszentegyházát és Galaxysát csúnyán szemléli, azt lehet, hogy elássuk... ;)
@Dr. Boli Ch.T:
Szép hosszú nevetek van.
Engem nem fogtok elásni, mert én tisztelem a művésznőt
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

"szalámizás zseniálisan, nem lesz itt normális világ soha, magunk vagyunk, magunknak a legnagyobb ellenségei, a vezényló és zrt-je meg röhög a markába..."

Elolvastam, lehangoló...
Még a fasorban sincsenek, de máris elindult a "basszunk ki egymással!" mozgalom. :o((

Beszarás.
@Penivaldes: @Dr. Boli Ch.T: montam, hogy csak emlegetni kell, és lőőn, ásásban meg überbrutálok, akit elástak még nem panaszkodott és vissza sem jött :D
Mi a stájsz, gyerekek?
Kitört a (tavasz, forr a dalom, vulkány, örök baráccság) itten?
@Penivaldes:

"Még az újszülőttekre is."

Ne felejtsük ki az embriókat se... :o)
@Penivaldes: mi is tiszteljük, de már csináltatjuk magunknak a csipkés ásót, sajna már a fagyok is elmúltak
@Penivaldes:
Ebben bíztam! Biztosan egér is ezért favorizál ennyire. Amúgy nagyon elbizakodott kiskegyed. :) Lesz itt néhány meglepetés még! Amikor egér agya(helye) eldurran... De lássuk, mennyire bírja kiskegyed a gyűrődést.
@Dr. csaknézek...: Valóban, a "védelem" a fogantatástól kijár minden nemzettársnak!
Vagy a védekezés lehetősége a nemzőknek..
@felebarát:

Hű de szigorú! :D Na, velem nem kéne így ordibálnia, olyan jó kisfiú lennék, hogy csak na! :DDD
ellen tőke megint kibszva, persze okosan és jogszerűen, a la pécsiesen:

Tarlós felmondhatja a Fővárosi Vízművek szerződését
2012. február 29., szerda, 19:29 • Utolsó frissítés: 7 perce
Szerző: MTI

--------------------------------------------------------------------------------

Címkék: Tarlós István; Fővárosi Közgyűlés; Fővárosi Vízművek;

Felmondhatja a Fővárosi Vízművek külföldi befektetőivel kötött szerződést Tarlós István főpolgármester - erről szerdán zárt ülésen határozott a Fővárosi Közgyűlés.

A Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatóságának tájékoztatása szerint a testület arra adott mandátumot a városvezetőnek, hogy az önkormányzat és a Fővárosi Vízművek befektetői között 1997. április 11-én létrejött szindikátusi és menedzsmentszerződést szerződésszegés miatt megszüntesse.

A vízművek részvényeinek negyede jelenleg a francia Suez Environnement Hungária Kft. és a német RWE Hungária Kft. tulajdonában van.

hvg.hu/itthon/20120229_tarlos_vizmuvek
@a szív fészkei: hát akkor egyezzünk ki, jó öreg Verne Gyula bácsi módra a termeszhangyákat elfogadod? A csontjait meg visszakérjük rágókának gyufa és társai részére. Ja de akkor az uradalmi fogorvost is ki kell küldeni
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Már fűegér linkelt nagyon összetartó csapatot ebben a témában. Biztos emlékszik rá, ha van ideje az egyházgründolástól.
@Penivaldes: És el se férnél, mert már legalább hárman vagyunk az anyaszenföldr/be. Én i tisztelem, de ez a vallásalapító olyan, mint Orvbán: ő mondja meg, ki a jó tisztelő és ki nem.
@Dr. Boli Ch.T:
Nagy Mágus vagyok. Bírni fogom. Még akkor is ha egér agya eldurran.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Mi csináltatjuk magunknak? Arról volt szó, hogy verje csak magát kőccségbe legalább.
oops, erről is lemaradtam a fenébe...

Az NGM 1,5 milliárdért fogad ügyvédet Sukoró ügyében
A nemzetgazdasági tárca nettó 1,5 milliárd forintos ügyvédi szerződést között a magyar állam képviseletére a Sukoróra tervezett kaszinóberuházás miatt indított nemzetközi jogvitában.

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/az_ngm_15_milliardert_fogad_ugyvegyet_sukoro_ugyeben.512146.html
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Hát amikor a trambulinról vizezik fel a vizet ugye...

Pécsett is ettől rögtön drágább lett a víz. Ahoj!
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

"Az NGM 1,5 milliárdért fogad ügyvédet Sukoró ügyében"

Nem is értem, kijafasz ugat arról itten, hogy nincs píííz Magyarországon?
Van!

Csak nem mindenkinek!
Ha egyszer majd Orbánnak lesz szüksége ügyvédre, mondjuk a Nyilas Népbíróság előtt, egy ilyen eskü után vajon ki vállalja majd a védelmét?

Magyar ember nem, az biztos.

Talán Hillary küld valakit Ámerikából ...
@a szív fészkei: jahh, de idegenek nem viszik küfődre a vizet, vagy a pízt, a meg minden ádozatot megér nékünk, örömmel fizetjük a többes díjtot és áhitattal szemléljük az összedőlést is, me a működtetéshö is köll némi tőke, oszt azzal vannak némi gondok, meg az ejus támogatásokkal is...azok a frány csiga zabálók, és vurst kajázók olyan piszkok mostanság
@a szív fészkei: Na nehogy mán vaslapáttal fődeljen el, legalább mi adjuk meg a módját!
@a szív fészkei: a Kubin féle kifelé tartó csapatra gondolsz?
@lyia:

"Ha egyszer majd Orbánnak lesz szüksége ügyvédre, mondjuk a Nyilas Népbíróság előtt, egy ilyen eskü után vajon ki vállalja majd a védelmét?"

Tolongás lesz.
Oszt amikor elpöttyent valami érdekeset, akkor mószer indul...
@lyia: ha már ott tartunk, akkor olyan hogy tárgyalás nem lesz, max olyan mint libijába a csatesz elfolyóban a kedves vezetőnél

de a vezényló és zrt-je ennyire nem hülye, addigra már ők a hanyatló nyugaton lapítanak, mi meg lubickolunk itt a szrban fogyadozva
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

Hogy lenne már ez hörcsög, nem látod a farkát? :D
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: A vas, csak az ausztrál spinko kicsipkézi nagyon brüsszeliesen. :-)

Ez meg másféle brüsszeles: atv.hu/cikk/20120227_bekesi_laszlo?source=hirkereso
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: oops ezt benéztem, mentségemre szolgáljon, hogy én is mindenhol bolisan látom a világot, és a farok nem tartozik a figyelmem központjába ;)
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:
Én azonnal észrevettem a farkát a képen szereplő állatnak:)D
@a szív fészkei: van ott rokonom, majd elintéztetem vele a csipkéztetést
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:
csipkés ásó. szeretem, amikor a matéria keveredik a magasabb szellemmel..
@Penivaldes: még szép, el is vártuk már csak kromoszómailag is, nopláne fűegér meg egyenesen alapfeltételnek tekintette eme figyelmet :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nah a betépett egér, már megint füvezel :D?
Jaj a matek!!!!!!!!
"Nekem van öt egyetemista korú gyerekem, van négy fiam és három lányom." Hogy is van ez???
index.hu/belfold/2012/02/28/senki_nem_fog_senki_haloszobajaba_bemenni/
@Penivaldes:

Azt jelképezi, hogy szeressük egymást gyerekek a szív a legszebb kincs.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Igen, mert szeretnünk kell egymást. Csak a szeretet győzhet, ami bennünk van. Fogjuk meg egymás kezét, és adjuk át a szeretetet.
Azt hiszem én ezzel letudtam a napi szeretet..
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: avagy 5 szex érett, a többi meg nem, ez viszont az én kövezkeztetői-elemzői elgondolásom és logikám :D
"Ráadásul ártatlanul pislogva nem is igazán értitek"

Lóphast nem értik ezek. Simán megállna (meg fog?) az aljasul, bűnszövetkezetben, nyereségvágyból...
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:
Hát ha egyetemista korúként szexéretlen, akkor ott valami bibi van..D
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: ez az, hogy én sem értem, az öt egyetemista korú, az milyen nemű?
Mert ha van 4 fiam meg 3 lányom =7 hét gyerek, ebből lehet 5 egyetemista korú. De van 5 gyerek, van 4 fiú, 3 lány, = 12
Télleg nagyon nagyon unortodox
@felebarát: benne van a gyorsnaszád is, MALÉV gépen repül.. jesszusom, elviszik ezt is?
www.fidesz.hu/index.php?Cikk=178345

uh..eltévedtem :D

románok egyszerübben csinálták..megvétozzák ha nem, mi meg simogatjuk őket :D mintha mindig rossz eszközökhöz nyúlnánk...pl románoknál miért nem voltunk kemények, mikor beléptek, vagyis akartak az eu-ba
@a szív fészkei:

Az nem világos, hogy az atv mi az anyjáért azt a Gulyást basztatja, aki azon kevesek egyike akik Schiffer indítványa mellett szavaztak, és a pofázás meg interjús ígérgetés mellett tényleg nyilvánosságra is hoznák az a hülye listát végre.

Nem volt alkalmasabb ember? Úgy értem cikket írni.
hoppá hoppá..

mióta nem ér a szijjartopeter.hu/

mi lesz igy velünk...
@Fabius: mert az atv is a hit gyülin keresztül már párt tévé..nem figyelsz :D kit baztasson :D?
@Penivaldes: mi? inkább nem akarom tudni
@Penivaldes:
Hűűű, de kitüremkedett valakinek a szeretete...
Nyalunk egérnek ezerrel, meg dicsérgetjük a farkát??? Gyanúsak vagytok TI!
Most már bevallhatjátok, hogy mi is van köztetek?
Egyházunk komoly kiközösítéssel reagál, ha egyik tagja folyton tévelyeg!
A farkát mutogatja, meg hasonlók! :)
Egér, mi vagy Te, kereszténydemokrata???
védjük a kicsiket:D vagyis a fiatalkoruakat :D

www.fidesz.hu/index.php?Cikk=178342
@felebarát:
:))
Szerinted? Gondolom már vérciki volt, hogy fenn voltak a régebbi, saját mondókáját cáfoló megnyilatkozásai ennek a faéknek! :) A narancskomcsi párt fényessége és Orbány magyar hangja...
@Dr. Boli Ch.T:
Ha te is belinkelsz farkas képet, akkor azt megdícsérem. Könnyen osztogatom a dicséretem.)))
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: az aki hagyja magát felszalámizni az megérdemli, Árok Kornél és a másik ennél sokkal felkészültebbnek tűnt, mint bekapni ilyen ócska csalikat

ismétlem, minden nép megérdemli a vezetőjét

úgyhogy eszerint zokogjatok

brühühühühü hahahahaha
@felebarát: majd pöcsétes papírral mennek szórakozni, hogy szülő elengedte őket.. ha bezárod az ajtót, kimászik az ablakon (úgy mint anno az enyém. csak nem akartam kibaszni vele, hogy elvegyem az ablak alól a széket, mert akkor tényleg a szabadban éjszakázhatott volna)
@Dr. Boli Ch.T:
Hú, ez tényleg durva. Kissé felizgultam:))))
@Penivaldes:
Ez könnyen meg Nálad! Pedig még csak a petting elején tartunk! :o)
@Dr. Boli Ch.T:

1. ez nem a hírhedt:

Beverneki Kemény Farkas...???
@Rodeo36:
De az, ha nem vigyázol, csúnyán fogaz is! :)
@Dr. Boli Ch.T: @Penivaldes: mennyetek szobára, nah ...ez most politikai izgatás?...
Úgy "gondolom", ez a "történet" a hozzászólások "igazából" semmit mondó, handabadázások, manapság a szólásszabadság mérgesgalócái!
@comes:
én szeretem a mérgesgalócát. nagyon szép esztétikus
@Penivaldes:
Egeret hová dugtad? Elvetted a klaviatúráját?
Amúgy mit kell tudnunk kiskegyedről? Milyen affér útján kerültetek össze Dr. Gy. Dr. Fűegérrel a mandin? Anyázás volt, vagy egymás vállán sírtatok a röhögéstől?
@Dr. Boli Ch.T:
Állitólag finom...

Azonnal láttam, hogy Fűegér Dr isteni csoda:))

ÉNrólam azt kell tudni, hogy...nagy harcos vagyok.
@Penivaldes:
Melyik kreténnel akaszkodtál össze a mandin? Ne kelljen már annyit böngésznem...
@Dr. Boli Ch.T: a gyilkos általában egyszer, a "mesegomba" a pöttyös légyölő galóca, ami tényleg szép, az jó eséllyel többször is. de aki eccer próbálta, többször nem lesz hozzá kedve. felénk elég sok terem belőle
@Dr. Boli Ch.T:
Egy kretén van. nyugi, aki ribanckurvának tart, és mindig a szexről beszélne..
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:
a gyilkos galóca szebb, mindig körbeálljuk a csládi kiránduloson:DD
@Dr. Boli Ch.T:

Ha kereszténydemokrata lennék, minimum a Szabadság-híd turuljának a tetejéről lóbálnám, anyaszült meztelenül, miközben azt üvöltözöm:
DE MIT KERES AZ OSZKÓPÉTER A WIZZAIRBE???

Penivel kapcsolatban: érzelmeim tiszták, mint az Alpesek hegyi tava, és még ezután írtam valamit, de kitöröltem.
@Penivaldes:
Fűegér mindig ott csajozik? Nemrég valami Pirosz-szkát kergetett ott és fényezte előtte magát.
A kreténekkel nem foglalkozni, eszükhöz mérni, kis buksijukat megsimogatni - a régebbi narancskomcsi, pl. Egybites Petya idézeteket különösen szeretik! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: múlt szombaton 10-kor kötött ki a ladikom Amszterdamban. gondoltam rád.
Lassan jóéjszakát kívánok:))
Álmodjatok szépeket
@dr glaci ph 5.5 D:

LOL egy haverom egyszer Amszterdamban olyan szinten romra tette magát, hogy másfél óráig képtelen volt a pislogásnál összetettebb műveletek végrehajtására.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem ezért vagy te fűegér...fű..besodor, elszív :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: azt ottan nem megtenni, hanem elkerülni a feladvány, totális knock out hétfőn délelőtt indultam, mert a fiam szülinapjára haza kellett érnem egy elements gördeszkával a hónom alatt.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:

Nem vagyok jogász, de ki van zárva, hogy ez ne ütközzön EU-s joggal. Milyen alapon különböztet meg az állam polgárokat azon az alapon, hogy melyik EU-s országban dolgoznak? És mi van, ha Magyarországon maradsz, de nem a szakmádban dolgozol? Ja, és ha köteleznek, hogy Magyarországon maradjak, adnak mellé munkát is?
két diplomával, két folyékonyan beszélt nyelvvel adatrógzítönek jelentkezett, nem vették fel. indoklás: nem megváltozott munkaképességű ennyit a lehetőségekről
@dr glaci ph 5.5 D: vagy túlképzett...az a másik fele..sokan lehazudják az egyik diplomát vagy az egyik nyelvvizsgát
@n.i.era:

Na, ha az vagy, akiről el akarod velem hitetni hogy vagy, akkor ki a kedvenc filmrendeződ?
mind a négy tuti. nem palis. sajna ez ma a valóvilág.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Biztosan, hogy ütközni fog, a kiflicsücsök meg támad majd mint a vipera. Hát a törvényeknél általában szökött lenni kiskapu is, főleg ebben a kapkodásban, hátha megtalája valaki, hogyan lehet kijátszani. De én inkább abban bízom, hogy keményen belelszólnak BX-ben. Egy pár hét múlva már okosabbak leszünk, akkorra már le kell tenniük Rauzsikáéknak is a véglegest. Amúgy meg erre van egy nagyon jól bevált módszer, a gyerekem Mo.-i cégnél van munkaviszonyban, innen kapja a kiemelt szakmunkásbért havonta. Németországban kirendeltként dolgozik, ott meg havi nettó 1500 EUR-ral ellavírozik. Az itteni cég csak annyira fiktív, hogy a tulajdonosa a német cég. Csak ennyivel több céget kell alakítani, igaz ott érdemes, ahonnan már 15-20 főt tudnak foglalkoztatni
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Homályosíts fel, úgy tudom,hogy az a gyönyörű piros,fehérpettyes nem épp egészséges,de az igazán veszélyes a sápkóros,kissé barnás bocskoros...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér
Nem tudom!
@felebarát:

Ez mekkora kupac fos... :DDD
Pedig egy ideig úgy nézett ki, ebből a Cage-ből még akár színész is lehet.
@n.i.era:

David Lynch lett volna a helyes válasz. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jaj biztos, de ost rettenets módon beálltam
@anyósnyelv: nem piros igazán, hanem sötétnarancs, fehér pettyekkel, ami letörölhető róla, ugyanis a bocskor foszlányai vannak a kalapján. Ez a légyölő galóca, a mesekönyvekben. Ez is mérgező, de nem annyira, mint a gyilkos galóca. A gyilkos, az fehér, vagy halvány zöldes, bocskora és gallérja van. Kb, úgy néz ki, mint a termesztett csiperke, csak hosszú vékonyabb tönkje van. Én már messziről kiszúrom, mert látom rajta a gonoszságát. Kellemes az illata és állítólag jó ízű gomba. Aki esetleg túléli, annak májkárosodása lesz. Mi szoktunk gombászni, van egy régi jó könyvem, abbl tanultam. Az elején jártunk gombaszakértőhöz, de sajna az is benne hagyta a szegfűgombában a susulykát, amitól megdögölhettünk volna. Kb. 8-10 fajtát ismerünk, amit biztonsággal el merünk fogyasztani
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: amúgy a legfinomabb a vargánya, de azt sajna csak kullanccsal együtt lehet gyűjteni, ettől veszélyes
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Köszi. Ráadásul nagymamám egy régi mondására rámutattál, a faluban, ahol épp kislányként lakott sorban mentek el az erőszakos, iszákos férfiak,s kérdezte a halottkém, hogy mit ettek - gombapörköltet. Susulykát nem? Soha nem értettem.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:

Szerintem nagy őzlábgomba, rántva, tartárral! Nyami.
@Fabius: Most lehet, hogy hülye vagyok, de hol a basztatás? Reflektálnak és idézek tőle.

Meg egy adu ász szakértőt is idecitálnak: a levéltáros Vargát, aki azért elég nagyágyú ebben. Szegő Péter ismert név és nem szar médiamunkás, ahogy emlékszem.

Annyit írt, hogy a kormánypárti x y igennel szavazott, ezek közül az egyik - kompatibilis - igenes fideszes nyilatkozott is, amit idéz. (Hát láttad, egy fidesznyikből mennyire nehéz kimasszírozni egy értelmes választ is.) Jelzésül, hogy Orvbán megint szemen szarta a közvéleményt. Sőt abban hagyta az egyik emberét is.

Ha Gulyás Gergely a pártban ennek a kérdéskörnek a felelőse, aki nyilatkozhat erről, akkor logikus, hogy keresik és érdekli a médiát (amiben anno beszélt erről ugye) az ő jelenlegi - tehát nem decemberi - véleménye arról, hogy ugye a pártja elhajtotta az ő általa is fontosnak ítélt javaslatot.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Tehát öt kölyke esetleg baszhat már ivaréretten, mert egyetemista korúak - talán ezt jelenti. Míg a többi még picinke cinke és ez nem értini még őket.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Vigyázz, azért elég horror sztorit hallottam. Húsz évig szedtek Balaton mellett gombát egy idős házaspár tagjai. Gyakran főztek mindenféle fincsit belőle, sőt a szomszédasszonyukat is mindig megkínálták kóstolóval.

Egyszer maradt el a kínálás, nem is értette a nő, hogy mi van, megharagudtak rá? És viiiűűű, viiiűű, száguldott is azon a hétvégén mentő: először a férfi, aztán az asszony halt bele a gombapaprikásba a kórházban....

Nálunk a kertben nőnek gombák, de nem mertük felhasználni, pedig biztos volt ehető is köztük. 3000 Ft/nap a piaci bevizsgálók díja, és egyre kevesebben vannak. És nem tanítanak ki senkit erre, az öregek meg kihalnak - remélhetőleg nem a gombától...
@Gábriel angyal: nem ..minek a testőr..látod..megoldják ott anélkül...

nem mint nálunk :D viperát is kaptak most :D
@a szív fészkei:

Szigorúan szerintem a cikk így van felépítve:

Hát ugye ügynöklista, bla-bla, pedig a Gulyás ezt meg azt nyilatkozta a Heteknek és tessék, mégsincs megszavazva.

Gulyás mit tehetett volna azon kívül, hogy igennel szavaz arról amiről a Heteknek beszélt? A bukfenc speciel nem rajta múlt. Ezért gondolom, hogy Szegő éppenséggel elővehetett volna a nemmel szavazók közül embereket, mert speciel lett volna miért.

Ez a lám-lám, Gulyáskám, nem te vagy a zorbánviktor, tululú, mentalitás speciel nem vezet sehová. Legfeljebb arra jó, hogy a 19 igennel szavazó fideszes is arcon szarja legközelebb az ügynöktörvényt.
@Gábriel angyal:

Krekó Péter és a PC a Népszava Mráz Ágostonja.

*ásit*

Esetleg valami érdekes és releváns infó?
@a szív fészkei: Na jó de néha dolgoznom is kell. ;)
@Fabius: én Wittnert kérdeztem volna :D
@Fabius: Szerintem meg nem ennyire ellenséges, csak úgy veszi, hogy ez a figura volt az üngyöktörvény fideszes arca - aki igenezett is, tehát ez ki van domborítva - őt nyilatkoztatják és aztán szokás szerint benne hagyják a szószban. Én nem megbélyegzést hanem némi részvétet érzek.

Amiatt hogy felhasznál embereket - még esetleg a jobbakból, mint ez a Gulyás ez esetben - és menyire leszarja Orvicsk az egészet. Miért venné komolyan, dehogy veszi - mert megteheti, hogy ne... És a pasi már nem is mer nyilatkozni ugye.
@felebarát: @a szív fészkei:

Na ja, és akkor most játsszunk el a gondolattal, hogy Szegő nem Gulyásozik, hanem megkérdi a Wittnert: Mariskám, azt odáig értjük, hogy dögöljön meg a Horn Gyula, de a téged megfigyelőket és rólad jelentést írókat nem kéne megnevezni esetleg?

Vagy Lázárt, hogyaszongya Emlékpont vásárhelyen fasza, de meséld el milyen érzés az oda látogatóknak elmondani, hogy az ügynöktörvényt te magad elfelejtetted megszavazni.

De hát nem vagyok én egy Szegő, mit értek én a kínos kérdésekhez. :-)
Uhh, ez de egy irritáló figura! index.hu/bulvar/2012/02/29/rabositottak_berki_krisztiant/ Honnan van Bentley-je meg hasonlók? Fradiból mindent kilopott vagy mi csinál azon túl, hogy celebmacákat húzkod magára?
@a szív fészkei:

Gondolom Szöllősi mint nemzeti kkv nagykövet (tényleg) elmondta Kusza Szemnek amit a kkv szektor üzent vele.
Na pedig én holnap boltokat rohamozok: privatbankar.hu/makro/hiaba-minden-csak-nem-akar-beindulni-a-fogyasztas-245137 De csak secondot. :-D Matolcsy merre jár a nagy ződ szatyrával?
@Fabius: a képet nézve arra tippelnék, hogy az arcképei után járó jogdíjból gazdagodhatott... Tévednék? :-D
címlapos halálhír nem volt?
@Interlock:

Ja, meg toner és nyomtatópapír nagykert is vitt a fénymásolószalon mellett :-D

@dr. Bubó: az nem volt ma sem.
@felebarát:
Wittnert megkérdezték, ott a videó az indexen. Szánalmas a mellédumálása, benne van a sunyiságában a válasz, hogy mitôl fél a szerencsétlenje.
@dr. Bubó:
igény az lenne rá! Egy szép, ágyútalpas temetés... nincs is annál szebb! :)
@Dr. Boli Ch.T: jah én egy rendes kibeszélős sóra gondoltam...Gulyás helyett őt hivták volna meg...:D
@Dr. Boli Ch.T: igen meg is hatódtam a gondolatra elérzékenyültem... megin tösszefog a nemzet eés egyemberként a demjénrózsira kísérjük utolsó útjára... nagyon kellenek ezek a nagy nemzeti érzések...

apropó utolsó út... Dr. sitt pálesz utolsó útjai tavaly voltak? nagyon kussol? nem lesz több "álamfői álomás"? a zemberek zembere, a doktorok doktora... a törvényhozás motollája vagy mi... nagyon csendben van...
drága@a szív fészkei: elég fiatalnak néz ki ennyi gyerekhez, 5 egyetenista korú, akkor a legfiatalabb is 19.. vagy 5-ös ikrek?
@a szív fészkei: Mátraszentimrén a gombaszakértő gombamérgezésben halt meg. A doktorátusomat majd visszacsinálom, véletlenül lehagytam.
A Kalandorok, egyik kedvenc filmem nekem is, sztem abban nézett ki a legjobban. Na , most már eszembe jutott, Gregory Peck volt még szívdöglesztő pasi, kicsit hasonlított apukámra.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Fideszanyu csodaanyu. Ilyen széppé tesz a vakhit, láthatod, mi mocsok kételkedő állatok csak irigykedünk. Nincs is hét gyerekem vagy hol tart most az asszonyság...

Ja, szép film volt, meg a Medence is Romy Schneiderrel... Gregory Peck, hümm - szép apukád lehet! A Római vakációt is szeretem.
süti beállítások módosítása