Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.02.13. 05:23 Fabius

Navracsics Káin ébredése

Címkék: fidesz önkritika navracsics tibor 2012

Navracsics Tibornak határozottan jót tett, hogy Neelie Kroes kicsit gatyába rázta legutóbb Brüsszelben. Igaz, kicsit bevág még és kényelmetlen a viselet, de szemmel láthatóan okozott némi magába fordulós önvizsgálatot. A meditáció közben egyszer csak csoda történt: megvilágosodott. Azt nem tudjuk, hogy ez a nyitott szájjal meditálásnak és a hétvégi napsütésnek, vagy egyéb belső folyamatoknak köszönhető-e, de annyira nem is érdekes. A lényeg, hogy sikerült, ott találta magát magában, és a fényárban előbb meglepődött: mekkora ez a terem itt benn, és milyen üres. Na és milyen csúnyán visszhangzik ahogy a gondolatok kergetik egymást benne.

Aztán ahogy tisztultak le a dolgok, úgy kezdte marcangolni bensőjét a lelkiismeret furdalás: - Ómájfaszom, nagy a mi vétkünk! Másfél évig hoztuk a törvényeket csapágyasra hajtva a szavazóbotokat, közben pedig nem figyeltünk. Mármint másokra. Pedig ott ültek velünk szemben, de mi görcsös igyekezettel igyekeztünk nem tudomást venni a létezésükről. Pedig ezeket is a zemberek küldték oda a fülkeforradalomban, és 1.951.070 magyar választópolgár akaratát hagytuk abszolút figyelmen kívül. Attejóisten, még szívattuk is őket ahol értük, eljátszottuk, hogy interpellálhatnak, indítványokat tehetnek, közben meg az egész feleslegességén röhögtünk, mikor épp nem valami puccstól rettegve csurrantottuk tele a csatos cipőhöz húzott frottírzoknit. Aztán meguntuk az egészet, és egy apró intézkedéssel ezt a lehetőséget is a minimálisra korlátoztuk.
De most minden másképp lesz! Mostantól majd odafigyelünk és kibékülünk, lesz pár(t)beszéd és minden ami kell. Hisz „az erősnek kell mindig türelmesnek és belátónak lennie, én azt gondolom, hogy ez az év meg fogja hozni ezt is." Ha meg nem, akkor legfeljebb a következő, ha az sem akkor meg az azutáni biztos, mert elzavarnak a francba. Nem nem, utóbbi kizárt, mert már tudom, az önkritika fontos dolog, úgyhogy amint kikelek magából azonnal megnézem az értelmező kéziszótárban pontosan mit is jelent. De addig is gyakorolni fogom. Vagy legalább mondani, hogy gyakorlom, mert amit gyakran hallanak azt sokan elhiszik.
Így mélázott ez a derék ember magában, mikor hirtelen egy hang dörrent rá a helyiség legsötétebb sarkából: Arra nem gondolsz, mit fogok ehhez szólni én, minden magyarok miniszterelnöke?! Ez a hülyeség egyik Nagyszabású Tervünkben sem szerepel, Tibikém!

Navra hamuszórása nekem kicsit Káin ébredését juttatja eszembe, aki csak néhány tettével és szájával kívánt tiszteletet adni, a hitével nem. Oda kell figyelni az ellenzékre mondja, mi meg pislogunk, mint hal a szatyorban: most? Mikor minden lényegesen túl vagyunk régen? Túl az alkotmányon, túl az adórendszer betonozáson, a köznevelési és felsőoktatási törvényen, a választási rendszer változtatáson, a választókörzetek újraszabásán, az egyháztörvény is készen van a változtatások után, a manyup einstand mögöttünk van, államosítottátok a fél országot, a katolikusok elfoglalták a felkínált iskolákat, és a Harrach családi nenyit is már csak nyomtatni kell, hogy kiakasztható legyen mementónak minden magyar háztartás nappalijába.

Mire akartok figyelni? Miről akartok párbeszédet ezek után? Hogy milyen szépen süt a nap, kár, hogy a következő láncolós megmozduláshoz még hideg van? Vagy változtatnátok azon, ami végképp nem tetszik? Aligha. Akkor most az jön, hogy ha már így alakult, hogy a képetekre formáltatok mindent, és belepofáztatok családunktól a gyerekeink jövőjéig az életünk minden szegmensébe, kezdjünk el barátkozni, és szépen lassan törődjünk bele? Azt leshetitek. Túl sokan vagyunk már túl dühösek a barátkozáshoz. Volt lehetőség, volt alkalom, hogy valami konszenzus legyen köztönk. Nem kerestétek, pontosabban le sem szartátok. Így most az a korszak jön, amikor hátradőlve kibekkeljük még ezt a maradék két évet itt a gödör alján abban a tudatban, hogy sokkal rosszabb már nem jöhet, és megnézzük 2014-ig hányan maradnak körülöttetek, akik az összehordott szarhalomról még mindig elhiszik, hogy az a kánaán kapuja. Kicsit büdös meg sok a légy is, de mögötte ott kápráztatja a szemet táncával a kolbászkerítés délibábja.

280 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr944099180

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szájer kibaszott Neelie "Õsparaszt" Kroesnak 2012.02.13. 08:37:04

 Neelie "Fideszközeli" Kroes európai bizottsági alelnöknek szóló, éles hangú nyílt levelet tett közzé blogjában pénteken Szájer "Masszív Fasz" József fideszes európai parlamenti képviselő. A állat levél azután született, hogy...

Trackback: Szájer kibaszott Neelie "Õsparaszt" Kroesnak 2012.02.13. 08:34:01

 Neelie "Fideszközeli" Kroes európai bizottsági alelnöknek szóló, éles hangú nyílt levelet tett közzé blogjában pénteken Szájer "Masszív Fasz" József fideszes európai parlamenti képviselő. A állat levél azután született, hogy...

Trackback: Navracsics több intézkedést is elkerült volna 2012.02.13. 06:26:52

 Navracsics "Nagy Fasz" Tibor szerint a kormány több olyan intézkedést is hozott az szopottgombóc elmúlt másfél évben, amit ő szívesen elkerült volna, a köcsög leginkább pedig az fasz fájdalmas neki, hogy nem figyeltek oda eléggé az s...

Trackback: Navracsics több intézkedést is elkerült volna 2012.02.13. 06:22:08

 Navracsics "Nagy Fasz" Tibor szerint a kormány több olyan intézkedést is hozott az szopottgombóc elmúlt másfél évben, amit ő szívesen elkerült volna, a köcsög leginkább pedig az fasz fájdalmas neki, hogy nem figyeltek oda eléggé az s...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: ezért súlyosbítják most a drogtv-t
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A velő legyen velünk!
Dobd már fel a Mandira, legalább legyen egy jó napjuk! :)
@dr. Bubó:
Az a videó... Mandin neked is sikered lesz vele! :)
@prof...de nem dr felebarát:
Nem ellened, érted jötTEK! :) Na, az akkor már a végjáték lesz...
@Dr. Boli Ch.T: "Dobd már fel a Mandira, legalább legyen egy jó napjuk! :)"

Hogy beszartak a múltkor! :DDD Így megy ez jobberéknél, az álnéven trollkodás az menő, de amint oda kéne állni, hogy "Igen ezt én mondtam" a szar is megfagy bennük! :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hallom tölgy átment makkocskába? Vagy csak a kóbor kutya makkjává vált? A szar előbb utóbb a felszínre kerül...
@aritus: Pedig már eléggé gúzsba vagyunk kötve. Ez a hét is jól kezdődik,kitartás, lehet ezt még fokozni. De hidd el, rengeteg olyan ember van aki nem is vágyik rá, mert nem képes önálló gondolatra sem, úgy képesek létezni, ha megmondják, kitalálják helyettük, mit is kell csinálni.
@prof...de nem dr felebarát: Szóval mire kijön a kiskoruan lesittelt polgár, addigra faszán tud majd drogot árulni és padon aludni?:D Végül is, ez is egy felsőoktatás féle...
Amúgy javaslom a drogok közzé felvenni a dumák nevezetű, borzalmasan veszélyes és addiktív drogot. Nemcsak a fiatalok körébennépszerű, de mostanság a nyugdíjasok is rákaptak.
@prof...de nem dr felebarát: lehet, hogy nem tudott megegyezni a cigisekkel és szimulált
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: aúúúúúúúúúúúúúúúúú, most szarjak be?
@Dr. Boli Ch.T: Mijaza lex brad pitt?:O Mert az indexen emlegetik, de erről lemaradtam.
@Dr. Boli Ch.T:

Felmentem a Mandira, de nem látom Pirossz-szkát... :((
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: vajh a véletlen műve ez a hasonlatosság? rakd már fel 3D-ben
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:

Az épületet körbevettük. Helyezzen el feltűnés nélkül a küszöbön egy Jack Daniels-t, és egy Adidas-t (három csík)! :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mi van??? Egy rajongód lelépett? Azért kíváncsi lennék, ki volt igazából, az álnév mögött... :)
Lehet, hogy ChT??? :D
@prof...de nem dr felebarát: inkább elhalasztom holnapra, most még nem kell kimenni
@Dr. Boli Ch.T:

Franciska18 is lelépett, pedig mit pedáloztam a fideszes fajtájának...:D Marad Peninsulavaldes! :D
Gyanúsan sokat homokórázik ez a kibaszott Winfos, baszki, ezek tényleg a nyomomban vannak! :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
:)) Na az volt még egy egyszerű jelenség! Ilyen kell a narancskomcsiknak!
Legalább a segge jó volt???
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jack Daniels nincs, helyette az alábbiakat tudom ajánlani: Hennessey, Chivas, Johnnie Walker, Becherovka, Ballentines, Kóser szilva, Bolyhos vili körte, házi barack, Finlandia natúr vagy lime, Unicum, RedBull Cola (piszkos imprlsta, itthon sajna nem kapható, meg van bor is
Adidas csak egy 38-as méretű kapucnis póló
A fehér zászlón kívül akkor mit rakjak ki?
Kutyát megkössem?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Monykövetőt tettek rád! :)
Használd a malwarebytes's progit. Jó!
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Nagyerekiahóra!
Mi meg bemegyünk és megisszuk, amit meg kell! :))
@Kalmár: Én jobban félek attól, amit Orbán magától akar bevezetni, mint amit külső nyomásra. Gratulálok a pártodnak, eddig frankón alakul minden. Úgy adósodtunk el tökig, hogy kifosztottátok az országot és ehhez elég volt alig két év. Mi ez, ha nem világrekord?
áűáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

www.demotivalo.net/view/78548/befagyott-a-duna

végem van :D
@Tűzfal: dehogy...felajánlotta :D azt hiszem egyikbe se :D de lehet csak kíváncsiságra :D
@Dr. Boli Ch.T: Kaját hozzatok, mert Románia van a hűtőben
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Simán. De ha Smart Security, akkor nem kell, csak a sima antivírust használóknak kell, kézzel indítva, havonta egyszer elég. Nem rezidens, illetve, ha egy próba funkciót beajánl, azt el kell utasítani. Ingyenes kémprogram kereső.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Ja kérem! Ha a kaját nekünk kell vinni, akkor már nem is érdekel annyira... Pizzát lehet rendelni? :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miniszter vagy egy árnyékkormányban, mit vártál?:D Jobb ha illegalitásba vonulunk és lefoglaljuk fabien készleteit.;)
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:
Várjatok, jövök inni én is, remélem elég a cefre!
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Na jó, akkor rendben... Vörösborocska a pizzához? Csak finomítom a dolgokat...
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: 1 év és 74 nap. Ennyit kell várnotok a foglalásra, ha kedves vezetőnk nem vonja vissza az azt egyetlen egy tv-ét, ami számomra szimpatikus volt
tényleg, ha belegondulunk, vagy egy két szó mostanság, ami eléggé elcsépelt lett ,vagy oldalhoz köthető, ahoyg szimbólumok is..ez is lehetne egy vitaindító poszt...kokárda bocskai, nemzeti ünnepeink..felszabadulás ünnepe pl nincs...
@Dr. Boli Ch.T: van vörösborocska is, meg száraz fehér is, meg száz éves aszú, tudod gyűjtögetem egy jeles napra
@Dr. Boli Ch.T: Ha elég gyors vagy, talán hagyunk Becherovkát:D
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Ne aggódj, a visszavonást is visszavonja még kétszeer mielőtt még visszavonja...
mandiner.hu/cikk/20120213_orosz_gigahitellel_ujraindul_a_malev

feltámasszák és ők lesznek a hősők, akkor most megszűnt vagy nem szűnt meg?...hoyg van ez?
@prof...de nem dr felebarát:
Akárhogy is nézem, akkor Viktorék eladták magukat és a MAGYAR NEMZETI ÉRDEKEKET az oroszoknak? Csak nem??? Akkor csak sima stiklis csávók, vagy hazaárulók - hogy az ő stílusukban kérdezzek...
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Azon a napon állítólag sokan szomorúak lesznek. De nincs is szebb, mint egy szép temetés...
VV megújult?
velemenyvezer.blog.hu/
Bár az az Orbányos kép ott elöl... Na csak az nézze meg, aki éjjel fenn akar maradni! Nyugodtan nem fog aludni, aki megnézi, vagy legalábbis inni kell mellé!
@prof...de nem dr felebarát:
Szagértő ormány, szagértő jogászok... valahol, mert itt csak a balfaszok vannak, de minden mennyiségben! :o)
@Dr. Boli Ch.T: www.itar-tass.com/c1/340706.html

LONDON, február 12. / ITAR-TASS Makarchev /. Védett csődtörvény értelmében az állam legnagyobb légitársasága Magyarország - "A Malév" - áll a tárgyalásokat Oroszországgal a Vnesheconombank egy nagy hitelt annak érdekében, hogy folytassák munkájukat. Ahogyan ma az uniós üzleti közösség, a vezetés, "Malév" Vnesheconombank kért kölcsön 120 millió USA dollárt annak érdekében, hogy újra rendszeres járatokat Budapestről.
Vnesheconombank egy kisebbségi részvényes, "Malév", controlling 5 százaléka tőkeköltség légitársaságok.
Rendelkezésre álló információk szerint, a tárgyalás és vezetésével a magyar légitársaság orosz bank "megy nehezen." A felek azonban továbbra konzultáció és rendszeres sorozatot tervezett ülések a jövő héten Moszkvában és Budapesten.
A pénz megy a repülőgép lízing, így a légitársaság képes volt visszatérni a lehető leghamarabb a hazai és a nemzetközi légiközlekedési piac.
Elébe menve a hitel kezelése a magyar légitársaság most végez radikális átszervezésére. A tervek szerint 2,6 ezer foglalkoztatottal a "Malév" kerül ideiglenesen elbocsátott, vagy küldött határozatlan fizetés nélküli szabadság, és az emberek 2080.
A mai napig a cég adóssága pedig 60 milliárd forint / $ 271,000,000 /. I határozatában február 2-án a Budapesti Kereskedelmi Bíróság engedélyezett "Malév" vedd védelméről szóló törvény az azonnali csődtől. Ennek eredményeként a légitársaság egy ideje, hogy megpróbálja átalakítására és vissza a piacra. Ellenkező esetben meg kell értékesíteni.
A jelenlegi nehézségek "Malév" nagyrészt uniós szabályok, amelyek tiltják, hogy az állam támogassa a nemzeti légitársaság.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: "Jack Daniels nincs, helyette az alábbiakat tudom ajánlani: Hennessey, Chivas, Johnnie Walker, Becherovka, Ballentines, Kóser szilva, Bolyhos vili körte, házi barack, Finlandia natúr vagy lime, Unicum, RedBull Cola (piszkos imprlsta, itthon sajna nem kapható, meg van bor is
Adidas csak egy 38-as méretű kapucnis póló
A fehér zászlón kívül akkor mit rakjak ki?
Kutyát megkössem?"

Ez így ebben a sorrendben jöhet, kutyát nem kell megkötni, az állatokkal még eddig elég jól megértettem magam. :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ha elég kaja lesz, akkor a kutya megéri a reggelt...
@Dr. Boli Ch.T: Aha, mikor jönnek a kriptaszökevények leskelődni, hogy is zajlott a temetés, még egy rendes koporsót vagy urnát sem tudtak venni azok a szemetek
Mondják sokan, hogy egy temetés soha nem lehet szép. Hááát?
@Dr. Boli Ch.T: ")) Na az volt még egy egyszerű jelenség! Ilyen kell a narancskomcsiknak!
Legalább a segge jó volt???"

Némileg fixált vagy análisan, tesó, majd beszélj a terapeutáddal! Franciska egyszerű volt, mint egy pofon. :DDD Sománál is bepróbálkoztam, de az tényleg akkora tuskó, hogy magától hasad. Na megyek elolvasom a posztot is! :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Azt nem kérdezted, hogy az adataid védelme hazavágja-e a kényelmedet :-D
Nem követnek, de pixeles a fasz, így megy ez :-D :-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha elviszed sétálni, nagyon fog szeretni. De játszóruhában gyere, mert össze is fog nyalni. Jó alaposan.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: " Na megyek elolvasom a posztot is! :DDD"

Na elolvastam. Vicces, de szerintem túl engedékenyek vagyunk, ez a rengeteg pénz, amit elkúrtak, nagyon hiányzik az oktatásból a K+F-ből, abból, ami miatt pl Svájc vagy Finnország úgy néz ki, ahogy. Ezeknek a Törvény előtt kell felelniük. :(
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

lex Brad Pitt = színházi, filmes és kellékfegyvereket is csak engedéllyel rendelkező atyafi hozhat az országba, és itt a felügyelete alatt lehet használni őket.

Ez mondjuk a Pitt kellékfegyverek után érthető. Ne legyen már egy Kalasnyikov egy csavar kivétele után újra éles, és ne rohangásszunk vele így az utcán.
@Fabius:

Ha Sellgabiból indulunk ki, az "Adataim védelme" azt jelenti, hogy a Halálcsillag AA23-as börtönszektorában magyarázhatom a bizonyítványomat. :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Törvény?? Kivégzőosztag már, amit művelnek...
Ne mond, hogy te nem stírölöd be a csajok seggét? Én igen, nem análisan, az nem játszik... Találok annál finomabb részt rajtuk! :) Mármint pl. az agy...
@Fabius:

Kár, hogy dr Pitt nem robbantotta ki a forradalmat, mellé álltam volna! :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: dehogy is...a következő hordozórakétán küldenek a műhód után :D
@Dr. Boli Ch.T: "Én igen, nem análisan, az nem játszik..."

Upsz, akkor nekem kéne segítség? :DDD
@prof...de nem dr felebarát: és ürgebőrbe voltak varrva...ami kimaradt és az, hogy a nemzetközi helyzet fokozódik na és -végre- Bástya elvtársat el akarják tenni láb alól, nagyon nyomja a talpukat, kurva kényelmetlen
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nézd, ízlések és pofonok! A Halálcsillagon lehet, hogy olyan zárkába kerülnél... de inkább végig se gondoljuk! :( 2 méteres Vuki, ááááá...
@Dr. Boli Ch.T: már megint diszkriminatiiv meg antiszemita vagy :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ilyen olcsón nem úszod meg, te a Tatooine munkatáborban leszel kőbarakk faragó :-D :-D

blog.chron.com/sciguy/files/2012/02/800px-Starwars-tatooine.jpg
@Fabius:
Az semmi, de masszív gránit tömbből kell ezt kifaragnia...
kicsit dekorálhatja is...
static.panoramio.com/photos/original/24861030.jpg
jah azt figyeltétek, ama malévos orosz cikk, sehol nem lelhető fel, magyar változatban csak a mandineren...miérT?
@prof...de nem dr felebarát: DE annak is elég randa. hagyd ezt, agymosott, fékezetlen habzásúval.
Nem tartozik a tárgyhoz

Bach's Playmate:
www.youtube.com/watch?v=k1vEAsJpZ_w

Jó éjszakát.
@nu pagagyí: "Mi ez, ha nem világrekord?"
Simán hazugság.
@Fabius: Ez egy hülyeség. Fogalmad sincs miről beszélsz.
@Kalmár: De te aztán igen. Azt, amit a Főnök szélkelepként mond. Az az igazgyöngy, ami kipereg a száján. Akadna meg a torkán. Még jó, hogy ti sosem hazudtok. Már ara sem emlékeztek, két napja, mi volt az irány és ukáz. TengerÉszek, kac-kac. Jól adod. Menj a Facebook -"értelmiségi"csipetcsapatot erősíteni, ott van a hazának szüksége rád.

Na ha már gyöngy, meg a Gyöngyfülbevalós lány hazája. Néztem egy marhaságot - holland film 92-ből: Suttyóék Amerikában - és ott egy kis jellemző párbeszéd hangzott el amerikai elnök és munkatársa között.
"Hollandia?? Az hol van? Valahol Európában. Balti állam? Nem hinném, voltam ott, szép a fővárosa, Koppenhága."

Na és akkor mi mindig hőzüngünk, hogy jaj minket összekevernek kevernek Bukaresttel és miért nem esnek hasra az ország említésétől, vagy pláne, ha azt sem tudják, merre a hány óra. (pedig Hollandia azért világbirodalom is volt.)
De most hála Orvbán bejnek, tudja mindenki Tongától Amerikáig, mi is az Magyarország! Lehet is erre nagyon büszkének lenni.

Csak nehéz lett lemosnia minden magyarnak lemosni magáról ezt az Orvicsek rákente lábszagot.
@Kalmár:

Tényleg? Akkor neked ezek szerint van. Akarsz róla beszélni?

- Hány pontos a paktum?

- Ide linkelnéd?
@a szív fészkei: beszóltam nekik várom a sikolyokat...:))) mos talszanak má' a picinyek mer thogy korán kelnek nehogy lekéssék a törpe reggeli miséjét...a bruhahahaha tipikus esetje
www.blikk.hu/blikk_aktualis/beismertek-hibazott-a-kormany-2080370

[..]"Kiszelly Zoltán szerint a beismerés egyben a külföld felé is üzenet: a kormány azt hangsúlyozza, hogy Magyarország kész kompromisszumokat kötni. Ez azért fontos, mert az országnak szüksége van az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap pénzügyi hitelkeretére, amit csak akkor kaphatunk meg, ha az Európai Bizottság által vitatott törvényeket megváltoztatjuk." Pénzért? Szopok-nyalok, gombot varrok. Hofi Géza
index.hu/belfold/2012/02/13/cikinek_tartja_schmitt_ugyet_a_fidesz_ezert_hallgat_rola/

És amiről nem beszélünk a jó polgári családban, az nincs. Csak a szőnyeg alatt púposodó oszló hullák, de ki látja őket????
@Rodeo36: bizti mán rég törölték a kommentedet...és mehlyikhez szólaltál be :D?
@Rodeo36: nekem az jutott eszembe erről az egészről,

amikor szüleid adták a zsebpénzt, de cserébe megkértek, tedd rendbe a szobádat, legyél itthon 11-re, meg a vasárnapi ebédnél jelenjél meg...

emeg ágál ellen, nem megy haza, rohan a szobája, és csak azért is elkésik az ebédről, majd azt mondják nincs zsebpénz...de közben ő már nem tud venni fagyit...

a végén már el is mosogat, csak megenyhüljenek a szülők, hoyg adjanak zsebpénzt, de cserébe ellenőrzés van, és csak akkor kap, ha tényleg megcsinálta...
@prof...de nem dr felebarát:

ez érdekes és igaz rá vonatkoztatva, el kell mondanom, nem volt zsebpénzem és sohasem kértem "zsebpénzt" ha valami kellett vagy szerettem volna akkor azért elkértem a rávalót és arra költöttem nem másra...sohasem hiányzott semmim, sőt 10 éves koromban amikor lelepleztük a Karácsonyt és tudtuk nincs mögötte semmi misztérium, hanem kemény spórolás és előkészületek akkor én magam mondtam nekik, hagyjuk ezt, legyen vacsi, kis fenyőfa nagyon szépen és ajándék címén menjünk el együtt vásárolni és hadd válasszam ki én amit szeretnék -addig ment a "kutakodás mit is szerethetne és ha nem találták el akkor kidobott pénz lett- és nagy egész napos utazások lettek meg a hozzávalók az egész családra és utána azt tettük a fa alá és sokat röhögtünk...anyám sohasem várta meg, hogy én rendet tegyek, bizonyos rend volt én porszívóztam meg egyebek de anyáőmat nem hagytam rendet csinálni mert akkor utána soha semmimet sem találtam meg és ő sem tudott segíteni mert csak rakta elfelé, hogy ne láttszon...a tréfa volt mindíg azt mondta amit a ház bevesz azt a ház ki is adja ---igaz évek múlva van ezekkel az idiótákkal ezt nem lehet

teljesen igazad van

nekem a nagy költéseim fagyi, biciklialkatrészek, rajzeszközök, mozijegyek...és volt kutyám, beeeeee
@a szív fészkei:

itt az egyik kutya elhantolva, amiről a törpe hallgat mint szar a fübe', íme:

"Magyarország ugyan "csak" a GDP 80%-ában adósodott el, de adóssága több mint 50%-a külföldi kézben van. Ezzel szemben Olaszországgal szemben a piac sokkal türelmesebb volt, az olasz államadósság a GDP arányában a 100%-hoz közelít, de 80%-a belföldi kézben van, vagyis Olaszország kevésbé kiszolgáltatott, mint mi. "

nincs ezen mit magyarázni, a magyar milliárdosok -ezt harsogom már régóta- szarnak a magyar gazdaságra, ha a szlovákoknál vagy a Holdon jobb neki a profittya odamegy ésleszarja anemzetet meg a nemzeti kormányt és az egséz trikolóros baromságot ha nincs megfelelő adórendszer -NINCS!!!- akkor ezek el is fognak menni és csak a Smicska mega többi tetű fog állami pénzt lopni de termeltetni semmit és a külföldi cégek értékhozzáadása is kibaszottul rossz és nincs is remény arra, hogy lesz magyar értékhozzáadás mert nincs képzett fő ehhez tehát mi a szart hoz a Mercedes, Audi, Suzuki meg a többiek? szart mert nem tudunk többet ha beszarunk sem keresik -nagyítóval- a képzett szakembereket, nem képezik, mint tuggyuk miért a törpe hülye és már kész is híg fos amiben tapicskol a tetű bandája
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

hát igen a d-moll kettős hegedű koncert, ragyogó előadás a kommentátor még azt is megengedte magának, hogy a hölgy Bach-hal játszott...a közönség meg ujjongott hozzá
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: csak hogy itt nagyon sok a fidesznyik zombirka... reménytelen harcot vív Pitt Kenyér Úr

tessék egy fides békemenetről készült felvétel

www.youtube.com/watch?v=WEpadItF4kc&feature=player_detailpage#t=4339s
Kicsit off. Van, ahol már megvalósult a NER.

hungarian.ruvr.ru/2012/02/13/66001054.html

A ruszkik szerint minden rendben.

"A Türkmenisztánban megtartott elnökválasztást az általánosan elfogadott demokratikus normáknak megfelelően tartották, jelentette ki Szergej Lebegyev a FÁK Végrehajtó Bizottságának vezetője, aki a FÁK-országok megfigyelői misszió élén állt."
Hogyan tudtok ilyen fost megjelentetni....
süti beállítások módosítása