Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.01.25. 15:59 Fabius

Fidesz, Jobbik, Bartus: takaroggy Feri!

Címkék: fidesz gyurcsány jobbik

Egy három tőmondatos faszbúk posztból indult az egész. Ekkora terjedelemben értesítette Ferenc a rá figyelőket, hogy beköltözik az Avas lakótelepre néhány napra leghűségesebb fegyverhordozói társaságában.

Amikor először olvastam ezt az egyik hazai tumbász blogján akkor csak felröhögtem: szólni kéne a haveroknak, hogy keressék meg Ferit, és tudassák vele: nem Burma alsóra költöztél baszod, hihetetlen, de az Avason évtizede van szupergyors vezetékes internet és csúcsra jár az összes mobilszolgáltató térereje is. Ezeket biztosan állíthatom, hisz 35 évet a városban éltem. De mire szólhattam volna már állt a sor, a miskolci jobbikos Szegedi Márton, a fidelitaszos Zsiga Marcell (remélem a város cégeibe gründolt rokonok kedves egészsége jól szolgál, a fizetéssel meg vannak elégedve) és a fideszes Sebestyén László már ott könyökölte egymást, hogy melyikük ordíthassa hangosabban: takaroggyá'innen te Feri, te itten egy perszóna személy vagy, hagyd el a várost MOST! Némi meglepetést okozott, hogy az ordító kórushoz csatlakozott mára az Amerikából hazabeszélők védőszentye, Bartus László is.

Remélem a tanulság azért megvan kedves félbolond felebarátaim: ti így együtt nem tesztek ki egy negyed Gyurcsányt sem. Mert innentől tökmindegy mi volt Fletó célja ezzel, bejött neki. A három tőmondatos faszbúk bejegyzésből a közélet egyik vezető híre lett, és nektek köszönhetően ismét Gyurcsányra figyel mindenki. Beszoptátok, lenyeltétek a csaliját, és tényezőt csináltatok belőle újra.

Taps.

Őszintén gratulálok, kemény férfimunka volt srácok! Ferenc szerint máris a bejutási küszöbön állnak.

103 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr403772834

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 1296. Gyurcsány Avasa, Záborská minimálbére, Hlina tutaja 2012.01.28. 07:34:02

Az óhazai magyar sajtó és blogoszféra Ferenc testvér szociotripjétől volt hangos az elmúlt napokban. Nyilván már a csecsemők is tudják, hogy a volt szocialista miniszterelnök három napra Miskolc Petržalkájára, az Avas lakótelepre költözött. Vajda János...

Trackback: Nem szégyen az okosabbtól tanulni 2012.01.25. 19:20:47

 Hoffmann Rózsikának sem lenne szégyen tanulni Rácz Jencitől. Több érdekes ötletet kaphatna tőle. Itt van például rögtön egy fenomenális ötlet Jenőtől: A közfinanszírozású egészségügyi szolgáltatóknál is lehetővé kell tenni a fizetős betegek soron...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pedig ha szóltál volna adtam volna egy mobil sticket kőccsön, hadd netezzen a szerencsétlen. :-D

Amúgy igaz, ezek után Gyurcsány lesz az üldözött szerencsétlen, amivel a malmát hajtják ezek a marhák serényen.
Hát végül is minden relatív. :)
Én azért javasolnék még neki hasonló akár hosszabb leköltözéseket is. Hogy ne menjünk az Avastól olyan messze mondjuk lyukóvölgy, gadna, szendrőlád, stb.
Liberális bloggereknek és kommentelőknek hasznos lehet az alábbi link. :)

bunkonyilas.blog.hu/2012/01/24/balliberalis_randomgenerator_v1_2
@Dr. néma bárány: Ráadásul szerintem évekig elélhet az én éltem ott úgy ahogy ők, én tudom, hogy élnek. Azért az nagy bátorság, hogy a kőgazdag exminiszterelnök leköltözik egy borsodi lakótelepre. :D:D
De legnagyobb kedvenced, minden Ferik még Feribbje, Papcsák is megaszonta: nol.hu/gazdasag/papcsak__nana__hogy_gyurcsany_a_hibas_
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: Hát ezt mondom, de nem a fészen, mert a Bartus nagyon leugatósban nyomja ott is. És most mit anyázzam, bántja eleget az a tény, hogy ő a Bartus... Engem is zavarna, ha én ő lennék.

Adtak egy ziccert neki, kihasználta. Orvbán mehet a reaktivált szárnyas jelezte helyekre (lásd fentebb), szeretettel várják biztos forró kézcsókkal. És akkor 1:1.
@Gábriel angyal: ???? Ez vicces? Ne akard, hogy én dobjak össze egy jobber szöveggyűjteményt. :-)) Te sírnál. Mert röhögni valahogy a jobboldalon nem illik, szabad, tudnak. Totemállatuk Áder.

Ukrajna még vezet egyelőre Timosenkoval, de ha be tudják varrni - nehezen megy, az biztos, szegény Budait folyton elmeszelik a még mindig nem engedelmesen turbékoló bírók - Gyurcsányt, akkor azzal is 1:1.
@a szív fészkei: Szerinted divatot fog teremteni? Látom magam előtt a nők lapja apróhirdetését a csereüdüléseknél: fideszes képviselőjelöltemet nyaraltatnám nyírbogáton polgári családnál két hétre. Vagy mszp-s képviselőt cserélnék jobbikosra balatonszemesen 1 hétre ellátással. :D:D
@a szív fészkei: Lászlónét is a baloldali kormányok agitációja győzte meg, hogy rögtön 49 ezer CHF hitelt vegyen fel kacsalábon forgó villájára. A devizahitel nyilvánvalóan a gonosz baloldal csapdája volt, mert előre sejtették, hogy jön majd egy hülyekormány, amelyik a forint leértékelésével akar 7%-os GDP növekedést előállítani. Most aztán az árfolyam is vacak, gazdasági növekedés sincs, pedig olyan jól felkészültek.
Mennyi doktor lett itt hirtelen!
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: Nők Lapjánál van cserenyaralási program, valóban. Szép lesz felnőttekkel kibővítve.
@nu pagagyí: Lászlóné nem fizethetett rá. Ad. 1. gazdasági szaktekintély, mint tudjuk vietnámiban nyomva ad. 2./ haver.
@nu pagagyí: Maradsz velem együtt kivétel, hogy erősítsük a szabályt?! :-DD Ők egy emberként ekképp zárkóznak fel Sliccünk mellett: a mi elnökünk, nekünk hülye! - jelszóval.
Váááááááááááá vastagbor.blog.hu/2012/01/24/ertsd_meg_2

Még Dsida Jenőt is benyálazzák a csinovnyikok.
@prof...de nem dr felebarát: Az mti-s nyilatkozatról nem tehetek róla western jutott eszembe. Ott áll a kövér, zsíros, borostás, szeme se áll jól korrupt seriff a kisváros poros főutcáján szemközt a bátor cowboy-al (clint eastwood megvan?;)). Morricone szól a háttérből. A seriff bagót rág, majd kiköp, míg mögötte felsorakoznak a fogmegjei, mind elhanyagolt, koszos útonálló. A háttérben a szél ördögkereket visz. Majd a seriff megszólal: nem szeretjük errefelé az idegeneket. Hagyd el a várost, vagy lelővünk mint egy koszos kutyát! ...... Folyt köv.
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: Jaj. Mit lehet már mondani? Morricone... Túl jó ezeknek. Charles Bronson a szűk szemeivel. Szegény, nagyon nem bírtam, na.
@a szív fészkei: Jajj ne mááár. Nem szabad elveszteni a humorérzéked és az önironiára való képességet sem.:)

Remélem ez már jobban fog tetszeni. :)

Ilyenek lehetnek az új rendszámtáblák
kuruc.info/r/22/91201/
@a szív fészkei:

Ne már :-) A bullshit az bullshit bármelyik oldal nyomja :-) Meg lennék lepődve, ha nem lenne ennek pepita párja holnapra.
@a szív fészkei:

Pártökle Feri ezt már akkor megmondta, mikor a bizottság még fel sem állt :-))) Gyönyörű pillanat volt az is.
@Gábriel angyal: Én vesztettem el? Felajánlottam neked is hasonlót...
@Fabius: Neki nem volt devizahitele?

Kis Blikkfang.www.blikk.hu/blikk_aktualis/orban-elkerulte-a-totalis-vereseget-2078473

A kép jó, ki tudsz majd hozni belőle valamit. :-D Szóval a totálist elkerülte, de a vereséget nem. az én értelmezésemben. Nam ha ez a menetelői szinte ugye a bulvárral, ezután majd ilyen hablaty jön számukra?

[..]"A kompromisszum nem volt váratlan, hiszen Orbán Viktor egy ideje már jelezte együttműködési készségét – mondta Szomszéd Orsolya, a Nézőpont Intézet elemzője.

– A nemzeti érdek képviselete azt is jelenti, hogy adott esetben a kormány kész módosítani álláspontján az ország érdekében. Az EU mondhatja viszont, hogy döntése megváltoztatására kényszerítette a magyar kormányt, ezzel győztesnek tekintheti magát." De mostanáig nem azt nyomatta ezerrel, síppal-sámándobbal, hogy ő a nemzet érdekében megy szembe az Eu-val és IMF-fel?
szinte=szintje

Szögezzük le, nem könnyű ma Fidesz-jobbikos hívőnek lenni, na.
@Fabius: hitelagent.hu/hirek/fogd-nyuszira-oszko-peter-megmondta-az-oszintet

[..]"Mindezek alapján Oszkó szerint jogosan tehető fel a kérdés, miszerint a hazai lakosság megtakarítási szokásainak romlását és átgondolatlan hitelfelvételi gyakorlatát vajon nem éppen a 2000-es évek elején kialakított lakástámogatási rendszer indította-e el és tette évekre tartós tendenciává. Ennek pedig szinte elkerülhetetlen következménye volt, hogy már önmagában a program miatt bekövetkező államháztartási hiánynövekedés, az ennek eredményeként kialakuló forintkamat emelkedés és a növekvő államadósság következében szükségszerűen korlátozandó támogatási program mellett az alacsony kamatozású hitelre szoktatott lakosság reflexszerűen a devizahitelek felé forduljon – összegzi véleményét a volt pénzügyminiszter.

A Papcsáknak írt levélből ugyan kifelejtette, de blogjában Oszkó még arra is felhívja a figyelmet, hogy a lakosság számára devizahitel felvétele eleve csupán 2001. június 15-től volt lehetséges, amikor is az akkori Fidesz kormány javaslatára a parlament eltörölt minden korábbi devizakorlátozást és ezzel lényegében megnyitotta az utat a devizahitelezés előtt. A volt pénzügyminiszter szerint éppen ezért nincs is mit csodálkozni azon, hogy 2002-ben még feltűnően alacsony volt a lakossági devizahitel állomány."

Nagyon penge 1 tanácselnökötök van, grat! Memóriája pláne irigylésremlót!
@a szív fészkei:

De, bizony volt a mi Ferinknek is devizahitele, a rohattgyurcsány őtet is megtévesztette. Vagy addig táncolt meg énekelt neki, amíg kínjában föl nem vette. Csak ez lehetett.

:-D

Amúgy meg csodálatos, hogy már felváltva mosdatja Orbánt Mráz Ágoston Szomszéd Orsolyával, meg kell küzdeni a Nézőpontnál azért a havi 30 millióért.
@a szív fészkei: Papcsák még él?! Nem ő volt az ex felelősségrevonósdis faszi akiből polgármester lett?!
és te is beszoptad fabius :)
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer:

De, ő volt, csak a polgimesterség faszább biznisz.

De ő volt az is, aki az ittenieket a kerületi elszámoltatással hitegette, (lett volna mit) aztán meg beintett, hogyaszongya nem ér ő erre rá, meg különben is izé.
@dr. gramercy:

Az egészen pontosan mit is? :-)
@Fabius: Választási ígéretnek bedőlni ősi magyar szokás?:D
@a szív fészkei: Dehogynem. Nekik a legkönnyebb. Nem vesznek semmiről sem tudomást és mindent elhisznek amit viktor, girószász meg szíjjártó petike mond nekik. :D
Nekünk nem könnyű, mert nem hiszünk.
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer:

Őőőőő...ja...és utólag anyázni meg öklöt rázni is :-)))
@nu pagagyí:
"Mennyi doktor lett itt hirtelen!"
Kicsit azért neheztelünk, hogy Te még NEM! Na, na, na... Mikor leszel már doki Te is? Gyerünk...
dr. Prof. Mag. nu pagagyí Dr. Ph.D - minimum... Ne izélj már! :)
@Fabius: És az utcán kukát égetni és a tv székházban rudiautomatát fosztogatni:D:D:D
semmi címlapos haláleset nem volt ma? egyik köz jógi sem?

na nem baj... talán holnap... addig is imátkozom értük...
@pom pom:
Csak van valami rohadt műhód, ami lepottyan... Mi meg imádkozunk is, hogy a megfelelő helyre essen. Kossuth tér mellé, pont... Csak az oroszlánok ne sérüljenek! :)
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer:

A rudiótómatáról azóta kiderült, hogy külföldről is hazacsal a szagával :-)) Szerintem így már érthető a felizgulva nyálzó tömegroham :-D
@Fabius:
Rég nem láttuk az X-es izé nevű csávót, Rómeó? Dehogy, Tisztán! Izé Trisztán, na... Nem mintha hiányozna, de a hülyeség mindig szórakoztat - egy darabig, csak ciki, amikor már nem veszi észre a szerencsétlenje, hogy fárasztó. Mostanság, valahogy erodálódnak...
Ha Fidesz, akkor Vajna bátyátok... Aranyos, bár kicsit drága gyerek ez! :)
"Egy éve lépett hivatalba Andrew G. Vajna kormánybiztos, megbízatását a közelmúltban hosszabbította meg a kormány határozatlan időre. Vajna egy olyan általa alapított, átláthatatlan offshore tulajdonosi hátterű hátterű céggel forgalmaztatná az állami pénzből gyártott filmeket, amely korábban egymilliárd forintot tüntetett el az országból adómentesen.
Az egykori hollywoodi producer országgyűlési meghallgatásán kijelentette, hogy az általa alapított Intercom Zrt-vel forgalmaztatná az állami pénzből készülő alkotásokat. Ráadásul a korábban beígért 5-6 film helyett 2011-ben mindössze egy produkció kapott állami támogatást, és egyetlenegy film sem készült el a Filmalap pénzéből, miközben több produceri cég felszámolása megindult a már megítélt és megígért, de visszatartott állami támogatások miatt annak ellenére, hogy a kormánybiztos a cégek megmentéséről beszél."
hvg.hu/kultura/20120125_vajna_filmforgalmazas_offshore
@Fabius: Ah, akkor azt mondod, hogy akik feldúlták az automatát, azok akkor érkeztek ferihegyről és rögtön a szag forrásához mentek?:D
Igaz, mi is rudival várjuk az aussieba szakadt tesómat, az kb 3 lépés után elfogyasztja és 6 lépés után már megy a mél a kinti magyaroknak, hogy két pofára eszem a rudit. :D:D
@Fabius: Az már neked is pénzmagocska lenne, nem? :-D

Nehéz kenyér szájjal segget alakítani, ismerd el! Szegény Papcsák meg egy liliomos szűz naiva-primadonna, ahogy olvasom tőled - jó kis műsoros esteket celebrálhat nektek. Honthy Hanna fasorban se rég. Zugló= móka kacagás, Fideszököl vasököl, odasújt, ahová köll!
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: Na de ha mindennap mást mondanak? Azért a templomban sem az van, hogy a pap egyik nap azt mondja, Mária liliomos szűz, vonuljunk az erényéért, halleluja! mert fentről jött az áldás rája, mint Kossuth Lajos kalpagjára, másnap meg meg már azt az árfolyamát firtatja, hogy mennyi az annyi, amiért stabil oldalfekvésben produkálja magát...
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: Nem is úgy volt. Pöttyök szerint elrendezték, csak a hibásakat rakták - ették - ki, mert van szépérzékük.
@Dr. Boli Ch.T: Pláne a Te oroszlánod! Nem tudnám bevadítani ellenük?
@Dr. Boli Ch.T: Amerikába adócsalás miatt nem látják nagyon szívesen,a ért van most itt a Gellérthegyen a népnyelv által csak Lopta-Lak néven ismert vöröstéglás házikójában, ami mindenhonnan látszik. (ezt még az előző tulajok egyike érdemelte ki a 30-as években, de hát a név kötelez)
@a szív fészkei: Művészkedtek? Vagy a pöttyökből kiszúrták a lejártakat és gondolták inkább rájuk jöjjön a cifra fosás mint a d tóth krisztára élő adásban?! Kedves gondolat :D
A másik kérdésre visszatérve, pont azért mert gyorsan változik a helyzet és nem értik ezért pláne hajlamosabbak hinni abban, amit a kormány mond. Mert olyan szépen mondják annak ellenkezőjét, hogy elhiszik.
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: Túró Rudi egy kuriózum, csak Mo.-on van. Porontyom már exportálja. A hűtőtáskában csak ezt visz magával, ha megy ki dolgozni, kaját nem.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Nálunk azért nincs már hónapok óta túró rudi, mert én mindig megeszem és másnak nem marad:D Nem gonoszságból, csak annyira finom, hogy nem bírok ellenállni.:D:D A többiek meg ki vannak akadva, hogy hová tünik mindig:)
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: Ja. Nem győzik gyártani.Hagyjál már nekünk is.
Huh. ha tudnánk a gyártási technológiát, még megmenthetnénk az országot. Ahogy sejtem a nemzeti fizetőeszközünk jövőjét, az exportálás lesz a biznisz, nem az import.
Utána kellene nézni, hol akadt el a Túró Kitty anno,mert arról síri csönd. Eumilk volt asszem aki próbálkozott vele, csak megszopatták őket a kínaiak vagy még az itthoniak
@Dr. Boli Ch.T:

Ne bántsátok Trisztánt :-) Ne feledjétek, a srác minden alkalommal önként jön az oroszlánbarlangba a pofonért. A nézeteivel nem értek egyet, de tisztelem a bátorságát.

Mellesleg követendő példa lenne, hogy időnként a megszólítottak ellátogassanak ilyen helyekre, mint ez, és megpróbálják indokolni a miértet.
@a szív fészkei:

Nekem annyit nem tudnak fizetni, hogy ezt akarjam csinálni :-D

Mindennek és mindenkinek megvan az ára, de az én szerencsém az, nyugodtan lehetek elvhű és finnyás.
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer:

Hajaj, tudnék mesélni Olaszországba vitt autónyi túró rudiról, Kanadából hazatérő rokon pont ilyen zabálásáról, de ahogy nézem itt mindenki vágja a témát :-))

Én is rajongó vagyok, nem tagadom.
@Fabius: Kampányoljunk azzal, hogy nekünk alanyi jogon jár a rudi:D:D
a multkorjaban ugy kibaftak velem ezek a gaz imperalista pfu hipermarketesek...beakcioztak a turo rudit, az oriast...600 helyett 499 vagy 425 volt...nagyon gyorsan kellett vennem vagy 3 csomaggal

az meg magyar? a turo rudesz?
@Dr. Boli Ch.T: az egy normalis gyerek...ize se meg nem erositeni sem cafolni nem tudom...
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: reggeli, ebed, vacsi, hmm tizorai, uzsonna, meg meg egy csomag...orias ;)
mi van mar ritkitjak a bkv jaratokat? hol a buszom? man 5 perce kesik
Azért szeretném látni orvbánt egy hasonló akcióban, kiflicsücsök gabival, lúzerjanival.
Olyan szépek lennének. Habár aki otthon is előkóstolót tart, attól félve nehogy megmérgezzék nehezen elképzelhető. Na meg az injekcióit naponta ki adná be, mert 3 napig nem bírná nélkülük.
@prof...de nem dr felebarát: a túró igen, de a máz? ezen már én is gondolkodtam. a fiamnak a Rudolf nevet akartam adni (anno volt egy színművész, Somogyvári Rudolf) na, hogy mit kaptam a családtól
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: ha diplomafosztás lesz, legfeljebb nem doktokok, hanem troktorok leszünk
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: na az sem magyar, legfeljebb a rémszarvas. Hacsak tömjén ki nem irtja őket.
@Gábriel angyal: nebassz, a kurucz néha még szellemes is tud lenni??
mivé lett a világ...
@a szív fészkei:

Szia,

hadd reagáljak tegnapi válaszodra e bejegyzésnél.

félig igazad van, az új nicknév sakkos kifejezés (egy, a mai szupertornákon kevésbé játszott, de gyönyörűséges megnyitás köznapi neve), viszont nem Polgár Judit köztársasági elnökségét készíti elő {de szép lenne!:-)}, hanem Orbán taktikázásának EU általi blokkolását üdvözlendő jött létre - vagyis arra utal, hogy nem minden királycselt kell elfogadni (ütni a királygyalot), vagyis a csel maga nem mindig vezet nyertes játszmára - sőt!
Másrészt, szeretett unokahúgaim (kiktől a Zébácsi név ered) már nagyobbacska lányok és újabban nem így hívnak (előléptem Zolivá), ezért a két dolgot összekapcsoltam.

ON:

Gyurcsány ügyeset húzott, szépen, mint a sötét huszár "ugrál" a politikai cselszövések rönkvárai közt.
Ezt nagyon benézték ellenfelei...

Azt hiszem, GYF továbbra is tényező marad a napi politikai színtéren, nem egy sutba dobható stratéga.
Feri a király!
Csak kacsint,és mindenkinél beindul a fosóreflex.
Nincs nála jobb hashajtó!CSÚCS!
Elvtársak, lehet hogy most az lesz, hogy monnyakle, de szerintem Bartus cikke teljesen rendben van.
@Elhárított királycsel (ex-Zébácsi): :-) Nagyon primcsi szinte tudtam sakkozni, illetve ismertem a figurákat és a lépéseket, de előre látva kigondolni egy játszma menetét, pláne belegondolva az ellenfél stratégiájába - hát arra soha nem voltam képes.

Orvbán se, mert annyira el van foglalva magával, hogy képtelen a tettei hatását normálisan felmérni. Hálisten, bukni fog, még Kádárhoz sincs sehol,mert az Aczéllal azért komoly meccseket vívott. És Aczél okos volt, Orvbán sámfái meg... (ha azok is, titkolni kényszerülnek)

Gratulálok előléptetésedhez, de a Zébácsi is aranyos név volt! :-) Nekem unokahugis - pár éves volt - aranyköpetből egy van, amit használok (az a hölgy is ma már komoly szállodai főnök Londonban): műhanyag. Ez a mai világot szerintem nagyon jellemzi.
@kirsten: Milyen injekció? Agyára? Mert azt mondják hasonló cipőben járók, hogy épp az a baj, hogy nem gyógyózzák rendszeresen és beállítva.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne mondj le, isten ments! :-))

De Bartus, ahogy már leírtam, durván csúsztat, ahogy szokott!! Solt Ottília egy fogalom volt, a szegények védangyala, ha a jobbos fellengzős retorikával akarnám alázni. Egy szikár jófej nő, aki maga is szegény volt: ott lakott a Lukács fürdő közelében, egyszerű földszinti kégliben. Aztán a kamaszfia autóbalesetben meghalt, majd nem sokkal ő is. hu.wikipedia.org/wiki/Solt_Ottilia Én valahol miatta is, neki, a munkájának híve lettem szadesz-szavazó. Aztán estem pofára.

DE ő szakmailag és emberileg csak és mindig ezzel foglalkozott, amikor ezt nem hagyták már neki, kilépett a politikából.

Gyurcsány ezt soha nem hazudta magáról. Ő politikus, pont tán a szegény gyerekkora ellensúlyozására - benne a szerezni, szerezni parancsa is munkált persze - de azért sokkal több empátiával, mint az a faszparaszt "kollégája".

Mivel adták neki ezt a lehetőséget , élt vele. PR az isten, nem? Még a csodás ChT-nak is kell a hírverés naponta.

Ha visszautastja GYF, mindörökre gyáva szájkaratés marad, aki megijed az avasi paneltól. Na most elment, mert ő nagy Honthy Hanna, tudja, hogy kell reflektorfénybe kerülni és maradni. Kihasználta a ziccert, ja. De nem fegyverrel lett Marincsákék családja arra késztetve, hogy őt befogadja. És nem a reménytelen szegénységbe ment alázni milliárdosként, mert ott, a nyomorgettóban lent azért nem szériatartozék a szép konyhabútor (elfogadnám) meg a szobabicaj. Ami látszott a képeken. Erodálódó, de még tisztes meglét látszott a fotókon. Nem az a mélyszegénység, amibe Ottília ereszkedett alá.

Bartus megint túlhabzik NY-ban, mert mibe van az neki? Nem akart Gyurcsány Soltot játszani, nem kéne őt idekeverni és hisztériát kelteni a nevével, nem ezt érdemli.
De Gyurcsányt ez a pár nap és médiacirkusz most már kötelezi is, innentől nem lehet ebből kiugrani és eljátszani a szenilemilt, hogy nem tudom az emberek életét, nem ismerem sajna. Most már ha felszínesen de a sajtó által deklarálva ismeri.
Pofájába lehet nyomni bármikor, hogy játszottál te velük? Vagy komolyan átérzed? Felelősséget vállalt ezzel magára.

Orvbántól tényleg nem hinnék el semmit, ha romos putriba vackolódna is be... Megdolgozott ezért, tehát Bartus ne vonjon egyenlőségjelet. Írtam a két attidüről: egyik nem vett fel pénzt, a másik akkor is, ha be sem ment, nem hogy dolgozott volna érte!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Isten ments, le kell mondanod!
ChT-ról mindenképp! ;D
A klónját meg nem mutatom be neked! :)) Ha gondolod, majd beszámolok róla, milyen is...
@a szív fészkei:
Bartussal kapcsolatban inkább nem mondok semmit...
@Dr. Boli Ch.T: Na de felmelegítetted a klónkapcsolatot! :-DDD De mostanábanazért ne egy szál tűsarkú szandálban járasd, kártékony a petefészekre a dolog.
@a szív fészkei:

Fűegérnek írt válaszoddal tökéletesen egyetértek, a Bartus cikk telis-tele van csúsztatással, illetve a helyzet félreértelmezésével.

Bocsánat a szóhasználat miatt, de vagy nagyon bután, vagy nagyon is zseniálisan megírt cikkról beszélünk...

De legyünk inkább kicsit Fonák Tamások és fordítsuk meg a dolgot:
Ha nem ment volna el Gyurcsány az Avasra, akkor vajon mit írt volna Bartus László az elmaradt performanszról?
Mi lenne ez esetben a casus belli?
@Elhárított királycsel (ex-Zébácsi): Bartus azért nyóc évet eltöltötz Németh Sándor hitgyülis pincsijeként, aztán ugrott ki és neki...

A technikát megtanulta. De annyira undorítóan őrjöng mindig mindenért, hogy teljesen lenullázza magát józanabbak körében. Én megőrülök tőle, nagyon rosszat tesz a balosoknak, komolyan. De lehet, hogy ez a dolga. Agent provocateur - van ilyen is a nagy világban, nemcsak gyilkolós Tömjérúd.

De ha nem az, akkor is diszkreditál mindent, ami szerintem érték.
@a szív fészkei:

Bartus habzó szájjal Ordított megfellebbezhetetlen igazsága vajon mennyiben különbözik az Orbánétól?
@Gábriel angyal: mér raksz minden mondatod után smile-t?
Hopp!
Gyurcsányahibás! :)

"Eltört egy vízvezeték Miskolcon, öt házat elöntött a víz"

hvg.hu/itthon.baleset/20120126_miskolc_csotores_viz
@Dr. csaknézek...:
Hülye vagy? Nem is volt kérdésese... Iccaka ott fűríszete a csövet, csakhogy szerepelhessen! :))
Az a kiscsaj akkor is helyes volt... )
@Fabius: Hát ez az. Agyamra megy az az ember. Nem is akartam a FB-on - ott láttam ezt a cikkét - vitázni vele, most mit folyjon vér?

Ellentmondást nem tűr, mindenkinél mindig mindent jobban tud, de azonkívül semmit. (Molnár Ferenc bon mot-ja első feleségéről, Vészi Margitról.)
@Dr. csaknézek...: A mi Ferink vizet is fakaszt a falból,ha akar,- de hanem, akkor is - bebebeeeee. Viki tudja ezt? Apukámnak meg CSÉB-je is volt. (kádári vicc.)
@a szív fészkei:
Jóóó... 5 éve nem láttam. Külföldön volt-van, Ámerika, jövő héten lesz BP.
Majd egy kávéra összefutok vele. Csóóók ;) Egy dög, hogy levadászott a NET-en... :) A kapott kommentjeit nem is merem mondani!
@Dr. Boli Ch.T: Közöm végképp semmi hozzá, :-D de csak érdekled, ha vadászik a neten rád... Írhat akármit, ha ö év után így utánad nyúl. :-DD Majd szeress bele a csizmásságába, most olyan idők járnak. ChT járkálhat meztéláb Hollywoodban. A hölgy is arrafelé él?
@a szív fészkei:
:)) Ha belegondolok... Zavarba is jövök! Nem tudom pontosan most merre. Majd... A többit úgysem mondom el! :))
@a szív fészkei:
Ja, sejted, "otthon" mennyire örülnének neki? :DD
@Dr. Boli Ch.T: Naffiú vagy, tudod mit csinálsz. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatokat építesz a ChT Anyaszentegyházatoknak. De szép is a vallás, ugye? Globálpistás.
@a szív fészkei:
:) Igyekszem rossz lenni! A fő, a nemzetköziség!
@a szív fészkei:
Én? Csak azzal tudok paraszt lenni, aki rászolgál. Bár akkor azért tudok!
Hülye szokásom, hogy hasonló paraszt szeretek lenni azzal, aki velem is az...
A régi magyar mondáshoz tartom magam:
"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten!"
Evégre mindenki azt kapja, amit megérdemel!
@Dr. Boli Ch.T: Ja nem úgy értettem, bocs! Csak az anyaszentegyházatok amerikai kapcsolatépítéséről ez a mondatod: "otthon" mennyire örülnének neki?" - juttatta eszembe. Hogy otthon ne bánts meg ezzel senkit.
A lakásom meg ettől is csak értéktelenebb lett. :(
A lakásom meg ettől is csak értéktelenebb lett... :(
ma olvastam, hogy az ún. baloldal gyűjti arokonszenvezőket mert -2/3-dal akarja legyőzni a FIDESZ-t 2014-ben . Azért kell neki a kétharmad mert látja hogy azzal elérhető minden!! Átkozza is a FIDESZt a kétharmada miatt - ugyan akkor maga is azt akarja mert csak 2/3-dal lehet azt tenni amit abbahagytak - az ország legatyásítását. 10 szavazat különbséggel és az UNIO szemhúnyásával tették tönkre az országot. Nekem az is gyanús, hogy az a GINA nevű rém miért került be a fiataljaink közé gyilkolászni őket.........
süti beállítások módosítása