Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Imádom a magyar covidtesztmizériát. Megvettem kurva sokat, ugyebár. Aztán megsemmisítettek kurva s... (2024.04.18. 10:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.03.05. 06:26 Fabius

Virítsd a lóvét!

Címkék: fidesz miskolc költségtérítés közpénz zsiga marcell

Érdekes tendencia kezd kibontakozni a Fideszben: szelektív emlékezetvesztésben szenvedő egykori Fidelitas tagokba botlik az ember lépten nyomon. Mondogatták sokan régebben, hogy a narancsos ifjúsági szervezet agymosoda - példának citálták Ágh Péter bajtársat - de mostanában mintha a valóságalapja is előbukkanni látszana a tételnek.

Mi más magyarázata lehet annak, hogy az egykori tagok mostani, havi rendszerességű járandóságukból százezrekre nem emlékeznek?

Először Nemzeti Trubadúrunkon látszottak a betegség tünetei, ő nem emlékezett rá, hogy átugorja kétszázezerrel a Vezér által húzott nemzeti bérplafont. Most meg itt van a legfrissebb üdvöske, Zsiga Marcell, akinek két helyről sikerül fölvenni költségtérítést szintén százezres nagyságrendben úgy, hogy ennek ténye - valahogy - nem tűnik föl. Azt tudjuk, hogy a törvény tiltására tesztek magasról, de hogy mellé a hülyét is mímelitek ezzel az ártatlannak szánt, de annál ostobább pislogással, hogy hádewazzeg, csak gyütt az a sok rohadt pénz valahonnan, oszt' sose akarta abbahagyni a gyüvést. Nem is tudom mit mondjak tekintetes népbíróság, de ártatlan vagyok az kurvaélet.

Felnőtt az új generáció, és vagy kapzsibbak, vagy még az öregeknél is hülyébbek. Zsiga Marcell iskolapéldája lehet a Fidelitasból kinőtt, országgyűlésbe és önkormányzatba delegált újoncoknak. A kétharmados fülkeforradalomban álláshalmozó lett, a képviselőség mellé miskolci alpolgármesterség is jutott. Hogy mekkora kanál jár ezekért a húsosfazék mellett arra tökéletes példát kapunk Zsiga Marcell két vagyonnyilatkozatából. 10 hónap alatt 2,8 milla megtakarítás mellé még egy Passat vásárlás is belefért a spórolásba.

Ha azt hiszi a nyájas olvasó, hogy ez az egyszerű vidéki fiú megelégedett ennyivel, akkor bizonyára keveset feltételez erről a nemzedékről. Zsiga önkormányzatba jutása, és saját állásai felhalmozása után sem érezte úgy, hogy na most itt már tényleg elég. Hisz a család még hátra van, a rokonok helyzetbehozása meg ősi szokás a Fideszen belül. Zsiga Marcell szétszórta hát a rokonságot Miskolc város önkormányzatának különböző cégeibe: a fatert betolta a helyi távfűtést biztosító Mihő Kft.-be felügyelőbizottsági elnöknek ( mér', mit gondoltál, fűtőnek lapátolni bakker?) a testvérének pedig a városi sportcsarnokban talált helyet. Hiába no, városi főnökének programjában kiemelt szerepet kapott, idézem: Munkahelyteremtő programokkal el kell érni, hogy minden családban legalább egy kereső legyen. - De nyilván az sem baj, ha egy családban három ilyen van, legfeljebb mutogatjuk milyen sikeresen hajtjuk végre a programot.

Érdekelne, hogy Kriza Ákos polgármester úr honlapján üzemelő fekete sarok című örökbecsű befogadja-e ezt az esetet méltán híres példái közé?

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ezek után nekem Zsiga hiába magyarázza, hogy oppardon, a költségtérítést azért felejtette el, mert ő ezt tulajdonképpen felajánlotta a vörösiszap károsultaknak. Egyszerre megtakarítani, autót venni, és a bevételünk jelentős százalékáról lemondani nem lehet. Szépségtapasz, hogy képviselő úr - elvileg - már intézkedett, hogy vonják le a jövedelméből a jogtalanul felvett részt. Az már csak bónusz genyózás a részemről, hogy megkérdezem: megtakarítás mellett 'majd vonjátok le a fizetésemből-t' kérni a jogtalan kifizetések rendezésére az vajon szarevésnek számít?

Kormányunknak jelezném, hogy hagyják a picsába a hamburger adót. Koncentráljatok erre a jelenségre, mert a szelektív emlékezetvesztés lesz az a népbetegség, ami  többet fog kivenni az államkasszából, mint zsírzabálók szív és érrendszeri betegségeinek kezelése összesen.

167 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr72711775

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Londoni tanácsadót keresek! 2011.03.06. 11:09:41

  Addig mószeroltam a főnökömnél a földtupírozó emberünket, addig hajtogattam neki, hogy én felkészültem a tupírozásra, ha kell, már másnap nekiállok, és úgy megtupírozom a földet, hogy a világ is a csodájára jár, míg a főnök kirúgta őt és en...

Trackback: Kérdőív az alkotmányról 2011.03.05. 17:33:09

Kérdések az új Alkotmányról a címe a Fidesz-kormány politikai marketing kampánysorozata ma kézbesített gyöngyszemének. Nem elég, hogy lehetetlen kihámozni, mit akarnak, egyes pontok sugalmazzák az elvárt választ, mások pedig nem kínálják fel az összes...

Trackback: Mit kíván a magyar nemzet? 2011.03.05. 17:31:59

Mit lenne jó beírni a Kérdések az új alkotmányról című kérdőív 13. pontjában a háromsornyi üresen hagyott helyre? A Fidesz-kormány Kérdések az új alkotmányról elnevezésű szórólapja tegnap volt itt terítéken, amiatt, hogy a kérdések megfogalmazása miatt...

Trackback: Orbán beáldozza a jövő nemzedéket? 2011.03.05. 17:16:05

Még Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkárt is meglepte, hogy Orbán Viktor nem hagyja eltántorítani magát a tankötelezettség korhatárának 15 évre csökkentésétől. A pedagógus szakszervezetek attól tartanak, hogy fiatalok tömegei fognak túl korán,...

Trackback: Valaki vegye el Matolcsytól a drogot! 2011.03.05. 14:23:31

  Mert biztosan drogozik, ez látható a nyilatkozataiból. Mire is gondolok? Most például azt javasolta mindenkinek, hogy most vegyenek lakást, mert olcsó! Három év múlva már megint drága lesz és nem éri meg.  Józan ésszel ma ilyet ne...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@hal1fan: Bammeg, Te most pont a fideszről írtál. 8 évig csak a pofájuk járt aztán amikor végre lehetőséget kaptak már 1 éve gyakorlatilag semmit nem csináltak az ország és a gazdaság helyreállítása érdekében.

Mielőtt még rám is azt mondanád csak a pofám jár:
Több helyen már leírtam szerintem mit is kéne tenni. A kérdéseimet is, hogy miért nem csinálja a fidesz?
Még csak az sem érdekel ha a fidesz ellopja az ötleteimet, csak csinálnának már valamit Bák+!
@Boli: Kapta a 8 millió magyar a Szájer és Szili levelét. Öntapadós borítékban kaptuk viszont nyalókást küldtek a bitangok. A nyalási felület 16 centiméter. Tehát egy átlag magyar f...! Nem szopatnak, csupán 8 000 000 x 16 centimétert nyalatnak a polgárokkal.

128 000 000 centimétert nyalatnak velünk, már aki nyal. 1 280 000 métert nyalatnak, 1280 kilométer. Légvonalban talán Brüsszelig nyalatja Orbán a magyart.
egy hozzászólás a boon.hu-ról: Ez az ifjú titán a tanítványom volt. ( De ezt most már szégyellem. ) A tetejébe meg ő a tanárok úgymond " főnöke", a fenntartó önkormányzat részéről. S most még azt a nyomorult kis kajajegyet is el akarta venni. Teljesen megzakkant ez a világ. Innentől kezdve, nehogy kiejtsék a Zuslag nevét! Várom, hogy a HÍR TV-ben mikor lesz zsiguci téma... Az egész tanári munkám felesleges volt...
@Boli: Ezek annyira hülyék, hogy majd csak a választások előtt jönnek rá nem a kedvenc pártjuk van ellenzékben...
@igényes: XD

Akkor ne nyald, pisáld le és úgy ragaszd vissza! XD
@Pajtás: Dehogy volt! Biztos voltak más tanítványaid is. Fel a fejjel! ;)
@sárkányfő: (oof) a tv2 NEM fidesz tv. a tv2 nevű országos lefedettségű adó egy bagóért megvásárolható, a mindenkori hatalom seggét nyaló intézmény.
@Karikakeszeg: kedves MAGYAR testverem, most tenyleg nagyon nehez idoket elunk, azt erezhetjuk, hogy felesleges az erofeszites, mert nem jutunk sehova, pedig itt van mar a jehova. de ne add fel draga arany testverem az urban, gondolj a 16%ra, 500 milliard maradt az elmult 8 evben elcsigazodott nepnel , es most olcson lehet belole lakast venni. hol vannak ilyen eredmenyek a vilagban? sehol, mindenhol csak a megszoritas, a karvaj toke meg vidaman ropdos
@igényes: Állat! Ki sem bontottam ezt a szart, öreg vagyok már ehhez a bohócsághoz, aki még hisz benne, annak meg úgykell, megérdemli. Egyébként kinyalhatják a politikus elvtársak, minden oldalon.
@kovi1970: Nono, sokat feltételezel te ezekről!
@bigthereal:
Télleg baszkika?
Nem is nagy kunszt 2,8 millát megtakarítani 10 hónap alatt?

Cseréjek már vele, intézd el kisbarátom jó???

Hát a kishülyegyereknek ez is megy, gondolom én csinálom szarul basszus!

Ketten a férjemmel nem keresünk HAVONTA annyit, amennyit ez a kispajtás félretett!!!

Bazmeg, ezeknek ezt is tanítják?
Otthon a kisnyomdával nyomja biztos a papírt!

Hülyegyerek, de felbasztad a cukrom!
Barom!
@kovi1970: Seggedet kitörlöd vele, borítékolod, leragasztod.

Legalább legyen benne öröm, hogy le vannak ... :-)
@igényes: Ha meg öntapadós lenne, akkor azért járatnátok a bagólesőtöket!
@pirosfeherzoldezamagyarfold: No akkor igaz!?Te leszel a fábratyi-bá s a 7/7-esek helyet?Ugye ez csak vicc,mint azok,miket itt írtál eddig.Ugye?Viccelsz? (nyugtass meg)
@pirosfeherzoldezamagyarfold: Ja, még idejében alapos nyaklevessel, valami tisztességes pálya felé terelhette volna azt a kisköcsögöt. Megtaníthatta volna neki, hogy a politikus akkor is hazudik, ha kérdez! Példát meg nem nehéz felmutatni, pláne manapság...
@Színes Géza: Mesélj Géza, jó volt legalább? Íze, zamata? Mert mi csak irigykedhetünk... De komolyan!
@misspony: Csókolom! Nem szabad, nem ér ez annyit meg! Különben is gyógyszeráremelések előtt állunk, a cukor meg k.rva drága lett!
@venszivar: nezd kedves baratom, oszinte leszek veled, hiszen te is a vilag legcsodalatosabb nyelvet beszeled, es ez epp eleg a bizalomhoz. hiszek abban, hogy ha vegre egysegben kovacsolodunk es abba hagyjuk a szethuzast es az eszunk nemcsak a lopkodason jar majd akkor le tudjuk gyozni 2013 Januar 5-ig az elmult pokoli 8 ev orokseget, es elegedetten, tele onbizalommal tekinthetunk szanaszejjel
@Színes Géza: ott a pont Geza! egyebkent, ez is ekes bizonyiteka arra, hogy a NEMZETI EGYSEGKORMANY igyekszik minden forintot megfogni, higyen a nyalos boritek olcsobb. bezzeg a szovialistak az elmult 8 evben...
Boli!
Jóvannna!
Nézd meg, nem is a cikken, a tényeken, ezeken a hülye trollokon, ezeken!
Legalább a szájukat fognák be!

Alantabb meg a másik, a tökéletességgel és az emlékezet kieséssel.
Akkor voltam 18, mikor először lehetett szavazni!

Ezeknek adtam a voksom, azóta köpködök, de mára már részrehajtlás nékül. Naiv fiatal suttyó votlam persze, szarnak sem néztem utána.
VendégTroll lelkivilágát kezdem megérteni, hogy közel 40 éves fejjel már nem hiszek a tv-nek (sem), ide és még másokhoz járok, ha tudni akarom az igazat és körülöttem az "átlagemberek" még most sem látnak az orrukon túl.

Szar világ ez, és én még csak le sem léphetek innen!
@pirosfeherzoldezamagyarfold: Így is van! Ezért nem minden nap, hanem csak 2-3 havonta küldenek ki valami fa..ságot, terelésnek, hogy azon csámcsogjon mindenki, a nagy látszatkonzultációban! Most itt volt a lehetőség alkotmányozni és amilyen rohadékok vagyunk, nem élünk vele, pedig ők tényleg akarnának bennünket is bevonni... De tényleg!
@Boli: kedves MAGYAR baratom, tesverem. el kell fogadni a tenyt, hogy kulonbozo kepesegekkel aldott meg minket a TERMTO. a nepet alkoto jambor lelkek nem minden felsobb gondolatot tudnak kovetni. az ilyen akciok szimbolikusak, erisitik az osszetartozas erzeset a VEZETOVEL. aggodni azonban nem kell, hiszen ORBAN VIKTOR MINISZTERELNOK UR es professzionalis csapata szamos esetben demonstralta, hogy kerlelhetetlenul elkotelezett a HAZA haladasanak ugyeben.
@nagyat: Én tudtam. De rám senki se hallgatott :D
Nagyon jó cikk, minden szava arany, gratulálok!

Maximálisan egyetértek a cikk írójával.

Bárcsak én is annyit kereshetnék, hogy nem tűnne fel ha egyszer többet csipogna a telefonom a banki értesítővel és valahogy néhány százezerrel több lenne minden hónapban a számlámon...

Amúgy had kérdezzem már? Mostanában nagy a kuss az országban. Az a rengeteg-rengeteg fidesz szavazó most hol van? Visszabújt a köve alá? Miért nem borogatják a kukákat a körúton, h monnnyyyyon leeeee!!!!!????
@misspony: Mivel vénebb vagyok, nyugodtan mondhatom, hogy már anno a nagy kamuváltás előtt sem hittünk el mindent. A rendszerváltásnál örültünk, hogy mennek a cocik, de már 24 évesként a fideszre nem szavaztam, mert túl libsik voltak, a komcsi hátszelükről akkor még nem is beszéltem. Mivel manapság meg már nem is tudni pontosan hányadik köpönyegükön vannak túl ezek az elvtársak, valahogy nagyon hiteltelenekké váltak amúgy is. Szóval a nyelvtanulás meg sohasem késő - bár nekem 3 perc csak a testvéri Österreich... Egyébként érdemesebb a német és osztrák sajtót olvasni, pl. a német Die Welt kimondottan jó olvasmány és mint konzervatív újság gyönyörűen bemutatja a magyar viszonyokat! Bár ezeknek a komcsiknak itt az szinte kommunista sajtótermék!
@pirosfeherzoldezamagyarfold: Mi, jámbor lelkek sok mindent tudunk követni. Ellentétben az enyhén értelmi fogyatékos és számolni sem tudó politikus elvtársakkal... Mint a példa mutatja, az elvtársak csak a saját vagyoni helyzetük, közpénzből történő gyarapításában ilyen határozottan elkötelezettek. A többi nagy ívben le van sz.rva!
@Boli: A Die Weltet a takaritónőkön kivül senki nem olvassa, kb a fodrásznál van kiteritve, olyan, mint idehaza pl. a 168 óra.
@misspony: 2.8 misit 10 hónap alatt azért nem 1 nem 2 ember félre tud tenni akár bérből fizetésből is. Ez messze nem gazdagság. Mit dolgozol?
@Boli: nagyon szeretnek veled egyeterteni, mert ebben a vallsagos idoszakban, amikor a NEMZEThalal valos kozelsegbe kerul, a legfonosabb az osszefogas, az egyutt munkalkodas es az egyetertes. sajnos azonban ugy erzem, hogy teves uton jarsz, aminek az az oka, hogy nem a halado szellemisegu sajtot olvasod, ami iranyt mutat, nekunk MAGYAROKnak, ilyen zavaros idokben. ki kell jelentenunk, kompromisszumot nem ismerve, hogy ezek az emberek nem lopnak, akik loptak azok a szocik voltak.
Die Welt (magyarul a.m. A világ) országos német napilap és az Axel Springer Részvénytársaság tulajdona.

Axel Springer - egyéb kérdés?
@Bathory: De tényleg... 260.000 eladott példányszáma van rendszeresen, de csak mint krumplipucoló alátétet használják... Aha, persze. Na de elvtárs! Amióta beszóltak Viki és komcsi csapatának, azóta ez a KONZERVATÍV (tudod, ez nem volt libsi, mint Vikiék) újság idehaza nem túl népszerű fidesznyik szemellenzős elvtársék körében. Valami jobb dumával tessék próbálkozni, gondolom te is eredetiben olvasod, illetve a fodrásznál, nagy krumplipucolásnál használod. :)
@Bathory: igazad van egyetlen MAGYAR testverem. 2.8M a minimum, amiota a NEMZETI MEGMENTES KORMANYA ORBAN VIKTOR MINISZTERELNIK UR vezetesevel elhozta nekunk a 16%ot. aki ennel kevesebbet sporol az nyilvan valoan nem kereszteny ertekek szerint el, kartyazik, iszik es drogozik, ezert tud csak ennel kevesebbet felretenni
Én csak arra lennék kíváncsi,hogy a halmozott állásokban mindegyikben ,hogy lehet helytállni?Bár tudom eszembe jutott,ezek mind egytől egyig "szuper tehetségek " hisz a vezérük is az.
Benedek rendes magyar állampógár. minimálbéren van bejelentve saját veszteséges cégébe, de amúgy 2 építkezésen dolgozik feketén és Jóska költöztetőcégénél van hétvégenként. Havonta kétszer külföldről hoz be használt sportmotorokat és passzolja tovább. Csurran-cseppen így, nem panaszkodik. Vett is egy totálkárosra papírozott 7-es BMWt, most azzal jár.
Föltűnik ez a Zapehnak, be is híjják Bendedeket.
- "Benedek, nem jön ez ki, hogy te minimálbéren vagy, oszt mégis mid van."
- "De!"
- "Nem jön ez ki Benedek."
- "De!"
- "Nem dolgozol te 2 építkezésen feketén Benedek?"
- "Jaaa. Mintha tényleg. Most, hogy mondja.."
- "És Jóska?"
- "Mi van Jóskával?"
- "Nem költöztetsz nála hétvégenként?"
- "Ja, de. Miért?"
- "És azok a motorok? Abból van a BMW?"
- "Milyen motorok?"
- "Azok ott.. tudod, amiket az udvarodban láttunk!"
- "Ja, eszembe jutott, én hoztam be őket."
- "Akkor jó. Megijedtünk, hogy elfelejtetted. Emkékezz csak Szijjártóra meg a Zsigára. Ők is elfelejtették, hogy csalnak, de szerencsére eszükbe jutott. Így akkor semmi baj, nálad sem Benedek. További jó napot! Viszontlátásra!"
- "Viszlát!"

a párhuzamos fidesz-univerzum.
Nos. Ezért kellett volna elmennem szavazni?
@gorcsev54: Aha, az IQ tesztet meg pár éve egyik sem ért rá (éppen) kitölteni, mert halaszthatatlan dolguk volt coci elvtársaikkal együtt. Végül is miért nem lepődünk meg ezen??? :)
@Hoppázó Beléndek: Nana! Csak az irigység beszél belőled is! Azért mert még ebben a kib.szott életben nem dolgoztak ezek a kis szarrágó politikusok, még joguk van ellopni a zsét! Különben is "nyóc évig..."meg a 2/3-ad!
@Boli: Idehaza a Blikk a legnagyobb példányszámú, szóval sikerült nagyot mondanod. Attól még szennylap.
@Bathory:
Közlekedési cég, vidék.

Pénzherdálás mindenvonalon, míg a szerelős autó kecsketápért megy a főnöknek, addig a lerobbant kolléga nem keres egy vasat sem, mert nincs aki menjen vontatásra, hisz a kecsketáp az fontos!
Zuram ugyaintt vezeti a buszt napi 12-15 órában.

Szar élet, mégis megbecsülendő, mert nincs más a környéken!
És diplomás vagyok, épp csak nem hajlik eléggé a derékam....

Nem is szokok sűrűn sírni, hogy kevés a fizu, de van mikor kiborul a bili.

Mindenre jut, bár félre nem tudunk rakni, kocsink sincs, fedél fejünk felett rendben.

Na, megyek is, hétvégén is melódia van, este 7-ig ám!
Egyetért-e Ön azzal, hogy kiestünk a pixisből és ideje ÚJ Célországot keresni?

Igen.
@pirosfeherzoldezamagyarfold: Nem ezt mondtam, de aki jól nyomja, havonta tesz félre ennyit. Persze nem bérből-fizetésből, de nem feltétlen lopásból..
Itt a Zsiga gyerkőc kampányfilmje, személyesen a bandavezér Orbánnal felturbózva. Aszondja:

"Miskolc város érdeke, hogy a politika a zemberket és közös nemzeti ügyeinket szolgálja."

www.youtube.com/watch?v=M_9P8YV70R8&feature=related
@gorcsev54:
ki kérdezte ugyan őket, hogy hogyan állnak helyt????

Ugyan szívem!

Ha itt hibázol, a minimum, hogy az utas leordítja a hajad és édesanyád térde kalácsát is a szájára veszi, ha meg szarul jártál, még kui is fizettetik veled, hogy hol járt az eszed!

Ő meg mijjjen ügyes mér, hisz félre tesz!
A sok meló mellett bizony a kassza biztos őre is!

Jóvan, visszafizette, tudom!
Hamu a fejemre!

A törpe ilyenkor kicsit legalább vajon csóválja a fejét?
@Bathory: Szennylapnak a gyűlölködő és folyamatosan pert vesztő MN-tet és a Népszavát nevezik. Persze kultúrállamokban. A Die Welt-et a te kapálózásod és tudatlanságod ellenére is mértékadó konzervatív újságnak hívják!
@misspony: Csak azt nem értem, hogy hadiplomád van, miért nem keresel rendes melót...közlekedési cég, vidék, nagyon rosszul hangzik...gondolom állami/önk-i, ha igy lopják a lét.
@Boli: Mondjuk a 250000 példány ált.sulis matekkal olyan, mintha Mo-n 25.000es lenne. Akkor kinek mértékadó? Neked?
Egyébként látom csak a Wikipédiára tellett. Na akkor linkeljük be azután olvasd végig, hogy tanulhass belőle!
hu.wikipedia.org/wiki/Die_Welt
...TAKARODÓ narancshatalom...VÉGE a déligyümölcsszezonnak...
www.youtube.com/watch?v=6fTRzk_KP_8
@pirimogyoró: mert az SZDSZ MSZP páros nem pont ugyanilyen pofátlan volt, ugye?
Hülyeségeket ne beszélj már.

A baj ott van amúgy, hogy mindezt ezek BÜNTETLENÜL teszik meg.
@Bathory: Nem, az ecceri trollnak, tudod, aki nem fogja fel, hogy napilap, amelyiknek az eladott példányszáma 256 185 - napi. Tudod, annyi, amennyit a MN 2 év alatt nem ad el!
@kamuszutra: dehoyg fogjuk azt ordibálni. Akkor sem volt hatásos, most se lenne az. Akkor meg minek? Hülye vagy?

Inkább azt kell elérni, hogy a Jobbik kerüljön hatalomra. Lehet, hogy semmivel nem lenne jobb a mi helyzetünk, sőt biztos nem, de hogy nekik KURVA SZAR lenne, az viszont GARANTÁLT lenne.
Ez viszont bármit megérne mostmár.
@Boli: Igen, bár a gyengeelméjüek kedvéért minden napilap példányszáma napi példányszám, nem éves...

Érted, Németországban 10x annyian laknak, mint kis hazánkban, ezért 10zel osztasz, és már mérheted is a magyar NAPI példányszámokhoz.
@Boli: 80 milliós országban adnak el 256ezret.
A napi 32 ezer (mi 10 milliós ország vagyunk) bőven megvan az MN-nek.
Ettől még nem lesz egy csúcs, de a Te logikád sem az.
@Meridian74: Miért, melyiket büntették meg? Mindegyik csak a bödönig való elérésig érdekelt, onnantól meg már csak a lopásban. Úgyis tudják, hogy büntetlenül lehet. Egy ilyen kis politikus szarjankót hol érdekel, kinek, mi a véleménye? Besöpri a másfél misit, és pl. Báthory kartárs szerint ez egy sikeres ember, hisz ennyit (lop), izé, keres?! Erről azért még megoszlanak a vélemények... :)
@misspony: igen, baszkika, talán versenyképes diplomát kellett volna szerezni, akkor nem nyomorognál a férjeddel együtt...

mindenkinek megvan a lehetősége, hogy vagyont építsen, csak a legtöbben nem eveszik észre az esélyeket.

de a panaszkodás az megy, látom, neked is!
@Bathory:
Állami, sárga.

Mert bizony errefelé nem politika független az élet!
Régóta.
@bigthereal:
Hát persze!
Elég versenyképes a diplomám, de továbbra is tartom, hogy szegényebben jobb, mint hűséges trollként segget nyalni!
Így marad a csendes élet és a tartós gerinc!
@misspony: Má neharaguggymeg, de ez nagyon tipikus lúzerhozzáállás. Ki dönti el, hogy nem politikafüggetlen-e az életed? Te mentél állami céghez dolgozni, senki nem kényszeritett. Bárki kereshet kisvállalkozásban -munkával- mondjuk másfelet havonta, aztán rohadtul nem érdekli majd a napi politika. Meg nem is lesz ideje rinyálni.
@Bathory: Te is lopod az állam pénzét, és Te ugatsz lopásról. Nem férsz hozzá a nagy pénzhez, de biztos ami biztos, csinálni nem akarózik semmit sem.
@ProblemChild: Nemrég 11 ezres eladott példányszámot mondtak az MN-re...
@Bathory: 10 helyett csak 8! :)O
Egyébként németeknél a MN és a Népszava szintű pártszennylapok nem véletlenül haltak ki. Ha nem olvasod, miből ítéled meg? Éltél kint? Speciel az oszták kurier.at/ a másik, általam még olvasgatott újság. Eléggé ismert odakint, de ha megnézi az ember, a magyar sajtó is erre a vonalra fog ráállni - 5-10 év múlva!
@Bathory:
Ühhhüm, hát persze!
Végül mindig én vagyok a hülye ugyebár! :-)
@Bathory: Ha már ilyen szépen bemutattad, hogy lopod az állam pénzét, miért nem adod fel magad rögtön? Sikeres állami alkalmazott lehetsz aztán még te is!
@Boli: nem az én adataimmal van a legfőbb baj, hanem azzal a logikával, hogy egy tizedakkora országban kérsz számon ugyanakkora példányszámot... de hát tudom miért nem szereted az MN-t: ők húzták fel annyira Lukács Gyuribohóc legjobb tanítványát, hogy megmutassa végre Brüsszelben mennyit ér Ő is és a munkássága is...
@Boli:
Magyar Nemzet: 49.063 példány.
www.prherald.hu/cikk2.php?idc=20100214-075600
sokat adsz arra amit "mondanak" :)))))))))
@Boli: ujsagos

Az országos politikai napilapok közül háromezerrel csökkent a Magyar Hírlap eladott példányszáma, amelyből 12 ezer fogy, míg a Magyar Nemzetet 1500-zal kevesebben veszik, így 47 ezret adnak el belőle. A Népszavából 1100-zal többet adtak el, azaz majdnem húszezer példány fogyott a tavalyi év utolsó negyedében, ám kérdés, hogy ez köszönhető-e annak a tavaly felröppent hírnek, miszerint az MSZP-tagoknak kötelező lenne a Népszava-előfizetés. A legnagyobb példányszámú politikai napilapból, a Népszabadságból 2010 negyedik negyedévében 69 ezret adtak el, ez 2009 utolsó negyedéhez képest 15 ezres csökkenés.

Inkább ilyesmi a valóság.
@Boli: Eszemben sem volt soha, nem szorulok állami alamizsnára, rögtön poitikafüggetlen az életem. Egy gonddal kevesebb.
@ProblemChild: Nem kértem én számon rajtuk! A kedves kolléga rágott be rajta, hogy megemlítettem egy kishölgynek a nyelvtanulás előnyeit és ajánlottam a Die Welt c. lapot, melyet kedves és eléggé idős, konzervatív német barátaim is előszeretettel forgatnak. Amúgy meg én is rendszeresen olvasgatom.
@ProblemChild: Nem kizárt, hogy a MH-al kevertem a példányszámot. Szerencsére már leszoktam a magyar újságokról, csak akkor olvasok bele, ha fel akarom b.szarintani a vérnyomásomat! Jó nekem az unalmas német és osztrák sajtó!
@Boli: Németül biztos jól meg lehet tanulni belőle, ezt nem vitatom. De a Magyarországról szóló cikkeket inkább hagyjátok, mert ott csak vegytiszta magyargyűlöletet találtok, mindezt pártállami besúgó hazudozók (Paul Lendvai) tollából.
@ProblemChild: Ausztriában, a Kurirban olyan komoly hírek vannak, hogy pl. Csehov "Cseresznyéskert" című darabjára micsoda világhírű szereposztást szedtek össze. Na, ez azért mégiscsak valami! :)
@Boli: bár a színházra korlátozódnának Paul Lendvai írásai is... de hát nem ezért fizetik sajna.
csak a fidesz!!!!!!

:-D
@ProblemChild: Lehet, de ott egy eléggé elismert személy! Bár az öreg stílusától én frász kapok, őszintén szólva az osztrák TV-ben is őt elkapcsolom... Tudom én, hogy bennem van a hiba! De azért amikor Pesten találkozol egy német (magyar származású) tudósítóval, azért őbenne egy eléggé hiteles és nem igazán pártelkötelezett fickót ismer meg az ember. Az ő tudósításai például sok újságban lejönnek és korrekt.
@pirosfeherzoldezamagyarfold:Most,hogy mi "ketten" megbeszéljük s egyetértünk,az OK.De szóltál már nekik is?Gondolod,hogy meg értik,úgy fognak tenni? Nos a SZANASZÉJJEL az biztosabban fog menni...,mint eddig mindig.
A Vastagbőr oldalon kolléga tökéletesen összefoglalta: "csizsikpizsik 2011.03.05. 17:43:08
Hogy harácsoltál egy dolog.
Hogy hazudsz másik dolog.
Hogy 32 évesen anyáddal élsz miközben 35ezerért bútorozott albérletet lehet kapni...
És a parlamentben TE szavazol az ÉN jövőmről.?????"
Nos, igen...
@Boli: nem értek egyet. Nekem szerencsém volt, mert nagyszüleim lakását megörökölhettem, de ha nem így történt volna, akkor anyut választanám az albérlet helyett is, egyszerű matematika miatt:
amit albérletre költök, az kifolyik a függetlenség oltárán, de ugyanezt a pénzt anyunál lakva félretéve legalább reményem lenne egy saját tulajdonra. Albérlet csak rövidtávra jó, hosszútávra öngyilkosság.

Az tény, hogy sok olyan ember is szavaz aki alig tud olvasni, de ők úgyis mindig szavazni fognak, tetszettek volna cenzust csinálni.
@MindjártTörölnek: Igazad van! Ez egy fasza, spórolós csávó! De tényleg! Tudod, alapvető problémák máshol vannak! 1.5 milliós fizuból nem telik? Ne már! :)
Mé? Én is kerestem ennyit. De hova a francba raktam?
..vajon mikor veszik már végre észre, a mai politikát "csinálók", hogy el kéne már húzniuk a gyermektagozataikkal együtt a sötétbe ?.....
mert ilyen kapzsisággal a csontig fertőzött emberekre nincs szüksége az álompolgároknak.....
@kvadrillio: naiv vagy. csak erőszakkal lehet.

mubarack (szül: 1928, azaz 83 éves) 1981-től van/volt (30év). jól érezte magát, még 20 at lenyomott volna...

kadhafi 1969-től van (42 éve!!!)... most se esik le neki, hogy a szeretett népe már elhidegült tőle...
@igényes: Az a hír járja, hogy kb. 1% nyalta vissza a választ. Úgy egyébként hétfőn már tárgyalnak, szavaznak egyes kérdésekről. Az 1% elég ehhez. Végülis forradalom van :))
@durcás: Ja, valami izé, fülkeforradalom, vagy ami a fas.om! Azért sok falloszt kaphattak vissza az elvtársak! Egyébként ajánlom a Hírcsárda kérdéseit visszaküldeni...
hircsarda.blog.hu/2011/03/05/elkeszult_a_hircsarda_alkotmanyozasi_kerdoive_1
@Boli: K.rva jó! Kösz. :))
@durcás: Nekem? Hisz a fülkeforradalmi kormányé a dicsőség és az érdem! :)
@Boli: A hircsárda a kormányé?!? :)
urak! elvtársak!emberek!
dolgoztam az átkosban. utána mindegyik kormány alatt. adóztam. nem sikerült 2.8 milliót évente félre raknom. miért?
nem vagyok roma. nem vagyok zsidó. nem vagyok új, nagy magyar.
melós vagyok 4 szakmával. velünk foglalkozik valaki?
@laspalmas: Ha már szeretjük a humort (főleg az abszurdot) :)

Mesélek egy történetet, ami 2 napja esett meg velem. Van nekem egy egészségpénztári számlám, ami onnan jött, hogy egy korábbi munkáltatóm kitalálta, hogy a minimálbér + fekete pénz helyett inkább minimálbér + kajajegy + egészségpénztár + üdülési csekk + minden szar legyen, mert neki az egyszerűbb (értsd: könnyebb így adót csalni). Lehetett demokratikusan választani, hogy az utóbbi legyen, vagy csak a minimálbért kérem fizetésnek. Hát így lettem egészségpénztári tag. :)

Nem szoktam beteg lenni, és gondoltam kiveszem/levásárolom ezt a pénzt (mielőtt még lenyúlja valaki), bementem hát az AXA-hoz. Ott mondják: Van 34.000 Ft a számlámon, de nem vásárolhatom most el, mert nem töltöttem ki az adatlapot amit "a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról" szóló törvény előír.

Ekkor 1 dolog járt a fejemben, hogy kiegyenesített gemkapoccsal túszul ejtem az ügyintézőt, és kérek egy túsztárgyalót, aki jelöletlen papír 500 forintosakkal egy fekete sporttáskában átadja a 34.000 forintomat, utána pedig ebből a pénzből a szomszédos patikában veszek halálos adag homeopátiás szert, és evvel vetek véget a nyomorult életemnek, vagy veszek belőle esetleg 226 db óvszert, amit héliummal megtöltve dezertálok Bolíviába feka csajokat dugni.
@laspalmas: ez linkelés nekem soha nem megy. Lásd: előző comment
@VendégTroll: De jó, akkor te tudsz boliviaiul? Most már értem ezt a terror papír izélést... Gyanús vagy nekem nagyon...
Egészségpénztár és terror finanszírozás. Hungaricum. Bazzeg levédetem, eladom könyvcímnek...
@NYJetsTD: Gondolkoztam. Velem van a gond. Nem vagyok elég rugalmas, és univerzális. Ahogy fenti aranyifjak, én is mindent tudni fogok, - akár boliviaiul is -, ha valaki megfizeti. (Persze csak papíron, de ne akadjuk meg minden részletkérésen.) ;)
Igaz magyar

Vó'tam há. amikor még ifi vó'tam... Kinőttem.
Igaz magyar

...és mi az a gázsi?
Ha esetleg gyűjtést akartok szervezni Zsigának, akkor rajta!
Nem is tudom, hogyan bírja összeszedni a bünti összegét!
hirszerzo.hu/belfold/20110308_koltsegterites_zsiga_buntetes
süti beállítások módosítása