Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.01.20. 05:58 Fabius

Megéri, Viktor?

Címkék: fidesz orbán viktor békemenet

Lassan egy hete nézegetek többedmagammal egy határon túli portált. Az indulatok pont annyira meglepnek, mint az ott is sűrűn hangoztatott kormányzati PR panelek ami mentén a hirig zajlik. Általános vélemény, hogy nincs ez így jól, de a témához hozzányúlni senki nem mer, mert általános a konklúzió is: határon túliakat leszólni, nekik beszólni nem lehet, mert nem jöhetsz ki belőle jól. Mit tegyünk? Lapítsunk, mert aki megszólal az alanyi jogon lesz antimagyar-zsidócigigány-komcsináci? Vagy beszéljünk róla, mert a tétlen szemlélődésnél még ez is jobb?

Igen, a békemenetről van szó, meg a szervezett buszutakról. Itthon hiába röhögünk rajta, hogy kormányunk rettenetes önigazolásában hadba trombitálta a közpénzen felhizlalt rendszerjanicsárokat, ha a határon belüli és kívüli nemzetrészek egymásnak esnek miatta. Márpedig éppen az a helyzet, hogy a nagy békesség ritkán látott ellenségeskedést szül.

Erdély. Pont. Ma.

A Erdélyben szervezett buszutakról szóló cikk túl van 7000 kommenten, vitán, egymásra köpködésen, indulaton és minden máson ami kapcsolatba hozható a békemenettel. Elvitathatod jogát egy határon túlinak az országunk védelmétől? Aligha. Elvitathatod jogát egy határon belülinek, hogy úgy vélje, amíg Orbán apánk a mi pöcsünkkel veri a csalánt, addig ne a háta mögött állók akarják megmondani, hogy az nekünk mennyire fáj? Aligha. Tehetsz igazságot? Meg se próbáld.

Helyette azt mondom nézzük/nézzétek meg kikhez akartok csatlakozni tulajdonképpen. Nekem a legnagyobb problémám, hogy véletlenül sem találok a hangadók között olyat, akinek ne lenne valami köze a közpénzhez. Vagyis többnyire olyan emberek/szervezetek, akiknek érdekében áll tapsolni a jussért.

1: Fő mozgalmár és menetelő a Széles Birodalom, akik Bayer Zsolttal együtt nagyjából éhen halnának az állami előfizetések nélkül. Ne becsüljük ezt alá, mikor csak a mi önkormányzatunk 10 milliót költ a nemzeti lapok (hírlap és nemzet) előfizetéseire, és nyilván nincs ezzel egyedül.

2: A legcivilebb címmel kitüntetett állami civil Csizmadia László 3,6 milliárd forint sorsáról dönt, így bír némi befolyással a civilszervezetekre.

3: A határon túliak képviseletében Ágoston András, a Vajdasági Magyar Demokrata Párt elnöke, Zsoldos Ferenc, a Civil Együttműködési Tanácskozás vajdasági alelnöke, és Orbán Balázs a Magyar Polgári Párt ügyvezető elnöke mondott sok magasztos dolgot, aminek nyilván semmi köze nincs ahhoz a 12 milliárd forinthoz, amit a Bethlen Gábor alapkezelőn keresztül a határon túli szervezeteknek szétosztunk. Itt azért nem állom meg a kérdést: ha 2014-ben ne adj Isten Gyurcsány visszajön, (ezt én sem szeretném) akkor neki is benyaltok ilyen mélységig, ha meghagyja az apanázst?

4: Csatlakozott a menetelőkhöz a Farkas Flórián vezette Lungo Drom. Farkas a maga 30 évre titkosított ügyeivel még mindig olyan pozícióban van, hogy megengedheti magának az "aki nincs velem, az nem kap pénzt!" - kijelentést Orbánnal a háta mögött. Ugye nyilván nem a főnök zsebpénzét osztja ez a madár sem, hanem a miénket.

5: Van a menetelőknek egy Pataky Attilájuk - aki gondolom sikerrel végtörlesztette frankhitelét Viktornak köszönhetően. Majd kifizetjük, ha Brüsszel elkaszálja, Viktor úgyis rendkívüli adóként beszedhetővé tette az ilyet. De mondott egy csodálatosat a héten az ember, akinek agya helyére szívcsakrát operáltak az ufók: "nem akarunk a bankoknak és a növekedésnek élni, nem akarunk szorongásban és félelemben élni!" Mondta ezt az a Pataky, aki a zálogházaival maga a bank. Gondolom a mélyen leszívott szívcsakra kiszorította a memóriájából a képet, amit azért nem árt frissíteni, mielőtt megint elviszik az ufók:
6: Bencsik Andrásra sok szót nem pazarolnék. A munkásőr lap szerkesztőjéből lett emdéefes-samsulagyörgyista-kereszténydemokrata-fideszes-magyargárdaalapító egyszerű kullancs a hazai jobboldal seggén. Mellesleg a Széles Birodalom Echo tévéjénél gondolom csak leesik valami a lelkesedésért.

Ha a listán túl vagytok azért tegyétek föl magatoknak a kérdést még az indulás előtt: ti tényleg ezekhez az emberekhez akartok csatlakozni, velük akartok árkot ásni magyar és magyar közé? Megfordult a fejetekben mit fogunk gondolni, ha titeket szervezett formában ide hoznak menetelni, előlünk meg elzárnak minden épkézláb teret/utat/helyszínt a következő két évben? Kell belekeveredni egy olyan méltatlan csatározás közepébe, ahol azon megy a harc, hogy ki tüntessen a következő 100 évben? Viktor nem fog szólni hozzátok mert ő is érzi: jobb, ha nem élezi ki ennyire a dolgot. Ezt speciel helyesen teszi, és igaza van. Nektek nem kéne megfontolni ezt?

Kedves Orbán Viktor!

Mit gondolsz meg fogja érni, ha hagyod marakodásig fajulni a helyzetet? Ahogy a linkelt fórumon úgy az életben is egymásnak fognak esni a magyarok, (nem a menetelőket támadja meg bárki, mielőtt félreértés lesz) és ha tetszik, ha nem, ez a lelkeden fog száradni. A kiszorítósdi után "importált" tüntetőkkel éltetni magad menthetetlenül ahhoz a töréshez fog vezetni, amit elolvashatsz magad is.

Meg fogja érni, Viktor? Megér ennyit a hiúságod?

Te ma még megemelheted a telefont, és elejét veheted ennek. Már, ha foglalkozol egyáltalán azzal, hogy vélekedik egymásról a magyarság, és a folyton nemzetieskedésről papoló kormányod tényleg összehozni, és nem összeugrasztani akarja őket. Nem baj, ha eszedbe jutnak a lehetséges következmények is: ma még mi pórok vagyunk kiszolgáltatva neked határon innen és túl. Viszont a szavazati jognak köszönhetően 2014-ben te leszel előttünk a menü a közös terítéken.


 

1112 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr413592189

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán százezrei 2012.01.22. 08:25:49

Állnak-e még tömegek Orbán mögött? Állnak bizony. És ez az igazi nagy gáz, nem a Viktátor maga. Azt írja az újság – pontosabban a NOL.hu – hogy egy nekik nyilatkozó FIDESz elnökségi tag szerint, ha Orbán mellett szerveznének tüntetést, &nb...

Trackback: Tüntetések hétvégéje 2012.01.21. 13:14:53

3 és fél tüntetést is rendeznek a hétvégén, a rablóknak kiváló időpont a mostani időszak elhagyott házak kifosztásához. De lehet, hogy mégsem....

Trackback: Orbán: A kormányon már nem múlik a megállapodás 2012.01.20. 12:15:05

Magyarországon már nem múlik az EU-IMF-megállapodás és megkötésének időpontja – jelentette ki pénteken Orbán Viktor. A miniszterelnök közölte, a kormány kész eltekinteni az MNB és a PSZÁF összevonásától, a jegybanki vezetők eskütétele és a kormányhivataln…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[..]"Nem baj, ha tudjuk, hogy a kormánypárti tüntetés szervezése a legitimációs problémákkal küszködő hatalom utolsó csapása a polgárok agykérgi neuronjaira. A módszert nagyobbára akkor veszik elő, amikor vagy kifogytak az ötletekből, vagy az agymosást eggyel magasabb sebességi fokozatba akarják kapcsolni. Tessék választani..."
@a szív fészkei:

"Mindent elmond helyettem is:"

Talált, süllyedt! :)

A képek "gyilkosak"...
Mikori jelmondatok ezek?

"Vesszen az USA!"
"Le a rohadt kapitalistákkal!"
"Szeretjük a MI Bölcs Vezetőinket!"
"Éljen a Párt!"
"Nem leszünk gyarmat!"

1952, vagy 2012...
Mert ha még manapság is ez megy, akkor csak visszajöttek a komcsik! :D
március 15.-én majd a (szám)háború folytatódik ! addig nyugi van (remélem)
@a szív fészkei: Nem az üvöltők fizették a cehet. Hanem mi, az adónkból.
@pom pom: remelem tenyleg csak szamhaboru lesz es nem valami kemenyebb :(
@Dr. Boli Ch.T: Na most azt mondják, a Down-szindrómások (régen mongoloidnak hívták őket, de ezt sérelmezik) nagyon-nagyon tudnak szeretni. Ne alázzuk őket se Orvbánnal!

Garas Dezsőnek ilyen lett a kisunokája és ő azt mondta: "Mi a feleségemmel ezt úgy fogtuk fel, mikor meghallottuk, hogy isten a hetedik napon körülnézett a teremtésben és látta, nincs elég szeretet. A nyolcadik napon tehát leküldte a Földre az angyalait, ők a Down-osok!"

Tehát Orvbánnal őket egy lapon se, kérem!! Benne csak a szeretet nyomasztó hiánya van.
Vazze, Fabius!

Te volnál az Istenes Csaba???
Aki tud, az ért!

Apropó:
"Itt azért nem állom meg a kérdést: ha 2014-ben ne adj Isten Gyurcsány visszajön, (ezt én sem szeretném) akkor neki is benyaltok ilyen mélységig, ha meghagyja az apanázst?"

Igen, igen. Ha nem nyal be, akkor elkergetik a tagok, mint tehetségtelent.
Így van ez a MAZSIHISZ-nél is, ne tégy úgy, mintha nem tudnád!!!!
Kúrcsány regnálása idején is így volt, most is így van, és holnap is így lesz.
index.indavideo.hu/video/Puha_vagy_Viktor

Nem leszünk gyarmat, puha vagy Viktor, pár nap múlva meg aláírnak az IMF-el is. :)
@a szív fészkei: imádat viszont van benne bőven _ egoizmus
@Kara kán: Helló, de rég nem voltál itt, milyen volt a békemenet? Te bőgtél a riportban, mert láttál egy fellobogózott pincsit? Vagy a szivecskés viktoros transzparens alatt pityeregtél?
Nem akartam ennyire rosszindulatú lenni, de pont a Népligetre gondoltam..... Más írta, hoztam:

ózsef Kurucz
Sziasztok.
Egyszerűen teljesen le vagyok dermedve.Én a Kossuth-tér mellett,a Falk Miksa utcában lakok.Gondnokként teszek,veszek.Megyek ki a ház elé,áll ott egy társaság.Rögtön levettem,hogy románok.Nagyváradról jöttek.Kérdezem tőlük,hogy segíthetek-e valamit.Kérdezték,hogy a Népligethez milyen módon jutnak el,elmondtam nekik.Ezt követően szó,szót követett.Kiderült,hogy fejenként 3500,-forintot és egy ebédet kaptak azért,hogy legyenek.A busz, amivel jöttek,azzal a lendülettel,hogy kiszálltak hazament.Gyakorlatilag itt hagyta őket.A beszélgetés közben jött egy idős házaspár,akik szintén kérdezték,hogy merre kell menni a Népligethez.Elmondták,hogy 1000,-forintot és egy ebédet kaptak azért,hogy itt legyenek.A busz persze őket is itt hagyta őket,oldják meg jelszóval.Ők Pécsről jöttek.Beszélgetés közben szinte megszégyenülve tekerték össze a magyar zászlót és tették el a táska mélyére.
Emberek,én gyerek koromban - már pedig voltam - a tanítónéni a fa vonalzóval ütött szét rajtunk,ha valakin nem volt kokárda.Március 16-án pedig azért,hogy miért van rajtunk.Most - higgyétek el az átlag életkor 60 év volt az általam látott emberek között - szinte mindenki díszelgett a kokárdával.Teljesen szét vagyok esve,egy jelképet ennyire és ilyen módon kisajátítani???És!!!!!!!Láttam olyan molinót,amit már Szolis demón is láttam.Akkor most mi van???Nem tudja,tudják - két emberes molinó - hogy hol vannak?Vagy csak azért jönnek,voltak hogy legyenek???
@Kara kán: Nem lehet annyi, a hiradó is korrigált, hogy nem volt annyi. Milyen már, nem hinni egy ilyen hiteles hiradóban, mi kellene neked még?
@Kara kán: Ó a babakán megjött az egészségügyi sétájából! És rögtön munkába áll, példás fegyelem! Pedig még címlap sincs, mi ez az egyénieskedés?
@Kara kán:

"NÉGYSZÁZEZER, te nulla senki!"

MTI: százezer.
Bayer: egymillió.

Menj, tájékozódj, mielőtt itt öntöd maghadból a magas szintű kultúrált csevelyt! :)
Na de amit babakánunk fel nem fogna: Mit hirdettek ezek 400 ezren?! Ne legyünk az Eu csicskái, gyarmata, tralala, függetlenség, önrendelkezés. Na akkor Márton Attila fidesznyik hogy és mint tudna ennyit kaszálni, ha ez a pénzcsap befagyna??? nol.hu/belfold/20120121-fideszes_csatornakommunikacio

[..]"Márton Attila neve tehát politikai értelemben összeforrt az óriási beruházással, de kiderült, hogy a projekthez magánéleti vonatkozású szálak is kötik. A csatornaépítés kommunikációs feladatait bruttó 15,6 millió forintért az a hajdúszoboszlói székhelyű Clarbis Kft. látja el, amelynek ügyvezetője nem más, mint Márton Attila felesége, Mártonné Tóth Ildikó debreceni újságíró, a cívisvárosban sokak által „narancstévének” hívott Debrecen Televízió hírigazgatója.

Az önkormányzat a feladat ellátására tavaly indított meghívásos közbeszerzési eljárást. A szabályszerűen és törvényesen lebonyolított tenderen hárman indultak, és a Clarbis Kft. pályázata érte el a legjobb eredményt.

Bakó István polgármesterrel Mártonné Tóth Ildikó 2010. szeptember 20-án írta alá a megbízási szerződést a PR- és tájékoztatási feladatok ellátására, harminc hónapra. A szerződés szerint a nettó 12,5 millió forintos megbízási díj csaknem 84 százaléka – azaz nettó 10,4 millió forint – európai uniós és hazai költségvetési forrásból származik, a fennmaradó összeg pedig önkormányzati önrész, vagyis teljes egészében közpénz." Láttuk??? Eu-forrásból kapják a jó fideszcsinovnyikok, kommunikációs nyaligátorok a nagy zsét.

De harapjatok csak bele az adó kézbe, ez úrias, magyarosch! Olyan karakán...
@a szív fészkei: mesterek hiánya.. basszus ! Már megint kidőlt a kerítés!
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: Imádom a dumád! Jelzem, csokifiúk - és most épp - cappuccinók (líbiaiak) meccselnek: Afrika-kupa kezdődött. :-DD
@Kara kán:

No, valld be szépen, hogy látens liberális vagy, ezért jársz ide oly szívesen...

Nem olyan nagy gáz az, sokan túlélték már ezt a coming out-ot.

Ígérem, köztünk marad! :)
@Kara kán: Na majd jönnek ők is szavazni, az lesz a szép, ugye? Nekik is lesz magyari igazolványuk. Amúgy én tőletek tényleg nem félek, csak attól, hogy halálra röhögöm magam, mielőtt ez a szenya banda megbukna.
@d fele doktor fele barát r: többet kommentelek, utalj vissza mire gondolsz - forrás nélkül viszont semmit nem közlök!
@a szív fészkei:
Drága vagy, jó vagy velem... Mindjárt kapok levegőt...
Igazából volt egy barátnőm, aki vészesen ez a típus volt, de még előnyére legyen szólva, 90-es mellbőséggel is rendelkezett! Olyant aplasztikai sebészet sem tud produkálni, ahhoz gének kellenek! :))
Fekete hajjal, 174 cm magassággal szédített, imádta a magassarkút - nekem egy szál magassarkúban is tetszett! Úgy pont akkora volt mint én! Na jó, néhány centivel én olyan megnőttem...
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: Mert nem számolták bele a pincsiket!!!! Pedig te aztán lehetnél szolidáris, mint agárminiszter. Eb, eb. Ne diszkriminálj!
@anyósnyelv: ama bejegyzesed amit atcopyztal valahonan, jogy penzt kaptak
@Dr. Boli Ch.T: 90-es mellbőség? Hát van olyan is, meg afölötti, ráadásul szilikon - szétfröccsenő - nélkül is. :-DD Nem ragagggyunk le a számok bűvöletében, aszondom! Pont, ma ne...

Miért csak múlt idő, - lehetek intimpista? -, ha ennyire passzentos volt hozzád+ChT-hasonmás is volt egyben?
@anyósnyelv: A gondok dumája honnan van az erdélyi egy tál lencséért megvettekről?
@Dr. Pszichiátercsaknézek...: mennyit is kóstál, hány busz is jött nem itthonról, de nem vagyon kiskacsa! Tartsd csak magad ezt magadnak! Hányan adóztak ezért, nézz át másik fórumra, elárulták!
@a szív fészkei: Mondtam, hogy hozott anyag - nem voltam ott!
Ha nem mondtam, hogy hozott, akkor bocsi, mert kissé felbosszantottak!
Akkor erről az emberről atv.hu/cikk/20120120_hosies_halalt_halt_egy_magyar_az_elsullyedt_oceanjaron?source=hirkereso - mert sajnos élete árán, de ellensúlyozza bőven Sliccék baromkodásait és általuk rosszhírünket a világban - megemlékezek, mint jó magyarról. A szó igazi értelmében jó magyarról.

RIP Fehér Sándor hegedűművész.
@a szív fészkei:
Passzolt a méret is(:)), de a jólét elvette tündérbogár eszét... Nem egy volt már a gondolatunk. Másik bolygón kezdett élni. Kissé elszállt a jólétben, majd külföld... :))
@anyósnyelv:

"mennyit is kóstál, hány busz is jött nem itthonról, de nem vagyon kiskacsa! Tartsd csak magad ezt magadnak! Hányan adóztak ezért, nézz át másik fórumra, elárulták!"

Bocs, de nem értem, mire írtad ezt.

Legutóbb úgy reflektáltam az idézett szövegedre, hogy "Uhh, ez nagyon durva... :(((( "
@Dr. Pszichiátercsaknézek...: elnezest en neha nem ertem...
@Kara kán: Mindig repes a szívem, mikor az antiszemiták ilyeneket linkelnek. Ilyenkor szövetségre léptek velük? Pedig a ti vallásotokban viszik ki földalatti járatokon át izraelbe a vízet meg a földet...
@Kara kán: "Magyarország egyre jobban hasonlít Izraelre, és nem az időjárás miatt". Na ebben speciel a Jerusalem Post-nak igaza van. :(
Ahogy Prohászka mondta: "a zsidó zsidó módon emancipálódott: a nemzsidókat emancipálta magához!"
Hát jó, beírom ide (erre utasított az erdély.ma moderátora. Ki lettem tiltva ezért a kommentemért:

Jó éjszakát Önnek is, kedves Nyilas.
Nem agitálok én a tüntetés ellen (mi érteleme is lenne) csak megérteni akartam, hogy a "mindig valaki irányítót maga fölé kívánó, és ezt végletekig kiszolgáló ember" -nek miért éppen azokat nevezik, akik nem menetelnek együtt a nagy vezért támogatva, de mindegy is, én csak itt értetlenkedek, Önök ezt biztosan jobban tudják, és történelem órán is jobban figyeltek, mint én. Meg egyébként is, Csíksomlyót is jobban ismerik. Hát minden jót, aludjanak jól.
mi ez az m1-en? de komolyan? irgatlan ereju tamadas erte hazankat, baloldalrol...
Ennyit Erdélyről. Jó lett volna magyarnak lenni belük együtt.
ellenzekit meg se bivtak?
@a szív fészkei: Városunkban van egy intézet, ahol szellemi fogyatékos embereket gondoznak.Van köztük néhány Down-os is. Tavaszbeköszöntétől őszig a parkban ücsörögtek némi gondozói felügyelet mellett. Munkából hazamenet sokat jártam arra, nézegettük, méregettük egymást és egyre közelebb kerültünk a kerítéshez. Kezdték jelezni, hogy valamit szeretnének. Szép lassan egyre többen próbáltunk meg velük kommunikálni, ahogy lehetett, mert valahogy csak összejött. Adtunk nekik egy-egy csokit, cukrot,sütit, képes újságokat,utazási katalógusokat, kinél éppen mi volt. Mi meg cserébe mosolyt, érintést, símogatást, artikulálatlan hangokon megfejthetetlen köszöneteket. Lassan odáig "FAJULT" a helyzet, hogy kialakult bennük a menetrend, tudták mikor jövünk és botladozva, kacsázva, tolószékkel, de jöttek a kerítéshez. És eljött az a nap amikor már nem jöhettek. Erőszakkal lefogták, üvöltve visszaparancsolták Őket a gondozók, akik egyre többen lettek. Amikor közölték velünk, hogy ez nem állatkert, hogy nézegessük és etessük őket, a döbbenettől meg sem tudtunk szólalni. Útvonalat kényszerültünk váltani. Minap véletlenül arra jártam. Az a gyönyörű kovácsoltvas kerítés 2 méter magasan be van belülről deszkázva. Még egy légy sem fér át rajta, csak felette. Sajnos őket eldobta a családjuk.
@Gábriel angyal: Már megint elszaladt, hogy lehet ilyet cincálgatni, ha mindig elszalad. De ha ő volt, akkor lehet hogy jön kedvencünk jlacika?
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: inkább az emergency house-ba megy, ott kevesebb a doktor
Embörök! Mennyi a kommentcsúcs Herr Fabiusnál? Tudja valaki? Pláne ilyen trollszegény világban... :)
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer:

Nem az oldalt akarom reklámozni, ha volt már, akkor is bocsi, de érdekes olvasata a dolgoknak és bizony, megsértődött a szélsőjobb!

kuruc.info/r/2/90943/
magyar hirlapnbejegyzeset lessetek meg. erdekes aztat irja tobb tizezren, de a cikk cime mar negyszazezret ir
@Tűzfal: Na remek ok lett volna az ellentüntetésre:D:D Vajon mivel beszélték le őket?
Kiszámoltam. Körülbelül egy milliárd (!!!!) forintunkba (adófizetők) fájt ez a kis dzsembori a fidesz részéről.

Abból indultam ki, hogy mondjuk RENDBEN, voltak 100k-n. Abból MINIMUM 80k fizetett tüntetés-turista volt, az ország mindenféle (köztük a legszegényebb!) régióiból. Ahogy hallom, 2000-5000 forintot kaptak fejenként. Én 3000-rel számoltam.

És azzal a jóindulattal, hogy akadt 20 ezer barom, aki ingyen kinn volt (politikusok, stb.). 80.000x3.000 az 240 MILLIÓ forint. Ez egy tétel. Fejenként akkor még az ebéd (kaptak) és az utiköltség, ami szerintem fejenként minimum Mo.-ról 5k, Erdélyből meg sacc 6-10 között. Ez még a másik duplája, közel (vagy több mint) 500 MILLIÓ FORINT. Ez már majdnem egy milliárd, de vegyük hozzá ugye az anyag árát (transzparensek).

És mindezzel semmit nem értek el, mert a világsajtó, legalábbis eddig, leszarja, vagy ha mégse fogja holnap leszarni, de közröhej tárgya lesz, hogy fizetett és importmagyarok csápoltak nekik.

FÉLREÉRTÉS NE ESSÉK! Sajnálom és nagyon szánom azokat az ezreket, akik mondjuk fejenként 5 ezret kaptak és elhozták a családot.

El tudjátok képzelni, hogy mondjuk faluban, szinte segélyből-közmunkából éltek (nincs más), van párotok meg két gyereketek, össz bevétel mondjuk 60-70k? És akkor itt van a lehetőség, hogy kaptok 20k-t négyen (!!!) de legyen akár 10. Én biza eljönnék. Utazás-kaja-ennyi pénz... PLÁNE, ha éhezem.

ROHADT HAZAÁRULÓ BANDA, AKI A SZERENCSÉTLEN EMBEREKET GÁTLÁS NÉLKÜL KIHASZNÁLJA!!!

Bocs a kiabálásért, de ez kib.szottul felb.szta az agyam...!
"Fricz Tamás, politológus ... úgy vélte, a megmozdulásnak azért volt jelentősége, mert sikerült bizonyítani, hogy a kormány mögött áll a többség"

:))) meg még az IMF és az EU is megijedt... összeszarták magukat a kurucoktól...
@pom pom: ha az o szavaival ernek, most mar akar 400000 ember a tobbseg a maradek kilencmillio meg a kisebbseg hmm
@pom pom: hiteles is lett volna, ha nem fizetett droidokat meg importált ROMÁN, SZLOVÁK MEG SZERB narancskomcsi idiótákat szedett volna össze...

Sajnos arcra nem lehet megmondani, hogy kik a fizetett narancskomcsi droidok, de szerintem olyan 85-95% között.

Sajnos minél többeket importáltak be ide (más városokból, országrészből), annál több adóforintot költöttek el. ÉS VIKTOR KI SE ÁLLT. Ezek ott nyalták a seggét, hogy Szeretünk, Viktor! (itt eszembe jut az egyik kábelszolgáltató reklámja, a csajjal: "szeretünk, Horst!"), szerelmük tárgya meg ki se állt eléjük. BÁTOREMBER!
@Dr. Kismac Ph.D: jajjj, hadd tegyem hozzá a normális (itt is kommentelő) HT magyarok védelmében, hogy talán nem mind droid.

Aki nem narancsszínű, azt NEM VESZEM EGY KALAP ALÁ EZEKKEL, de sajnos mivel a többségük, túlnyomó többségük ilyen, az én számomra többé nem léteznek, mint olyanok. Mármint mint HT magyarok.

Ők románok, szerbek, szlovákok, NEM magyarok. Idejönnek belepofázni a MI ügyünkbe, eszem megáll.

(TISZTELET A KIVÉTELNEK!)
Szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Deka részvét sincs irányukban bennem. Deka se.

Drolidok - írjatok erről is köszönőlevelet Viktorkának.
@Dr. Boli Ch.T: Hát tudod, minden szépség egyszer elszáll, még külföldön is. Ha más nincs, akkor...
@Dr. Kismac Ph.D: Nem tudom mit mondjak. Idejöttek a városomba (egyszer már ki kellene állnunk Budapestért, és elmondani, hogy ennek a városnak is vannak lakosai, ez a város sem mindenkié, az ittlakóknak is vannak jogaik), de én (szó szerint ezt írták) ne mocskoljam a többé a lábam nyomával Erdélyt. Itt szavaznak az én sorsomról is, de nekem még ahhoz sincs jogom, hogy erről udvarias formában véleményt nyilvánítsak az oldalukon, mert első körben mindennek elmondanak, második körben az oldal moderátora őket megdícséri, engem nevez uszítónak, meggyanúsítgat, majd végleg kitilt. Tisztelet a kevés kivételnek, a többség vitakultúrája ott tart, hogy ha a sajátjukkal nem egyező véleménnyel találkoznak, akkor lekomcsizzák a vélemény közlőjét, elmondják róla, hogy nem igazi magyar, személyeskednek vele, meggyanúsítják és a lehető leggusztustalanabb jelzőkkel illetik. És ők akarnak a mi sorsunkba beleszólni, ezt a vitakultúrát itt meghonosítani. Nem tudom, tudunk-e ez ellen tenni valamit. Olyan nincs, hogy a sötétség győzzön.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Uramisten. :-(((

Nézd, nem tudom, milyen lenne ilyen embert felnevelni, lehet, hogy nem bírnám, nem vagyok erős. De ha ti szerettétek őket és viszont, volt kapcsolatuk a kinti világgal, akkor mi ez a borzalom, hogy nem szabad ezt sem?
@dr. gigacherry: Kösz, igen ez az én városom is, amit ez a tetű teljesen legyalult egyszer már Horthy után szabadon ugye, büntiből. Budapest mindig a bűnös város a szent vidékkel szemben, kisebbségi érzéseiből csak ekézni bírja és minél rosszabb itt, annál jobb neki.

Budapest egy gyönyörű város. szülőfalum, mint Molnár FErencnek és annyi másnak.

És nekem senki nem fogja megmondani, hová mehetek és hová nem. Ha kedvem lesz, megyek Erdélybe, mert nem az ilyen fröccsöntött műanyagmagyarok szabják meg bárki útját. A tiédet se!
Hiszem, hogy ott is a normálisok vannak többségben, ezeket rávitte a megélheti magyarkodás erre.
@Dr. Kismac Ph.D: Talán megmondták neki, hogy azért ez már nagyon gáz lenne. Kicsit 57-es kádáros.
@a szív fészkei: Tudod, miután ott annyi bántás ért, beszéltem az erdélyi kolléganőmmel, akit nagyon szeretek, és bár politikai ügyekben nem értünk egyet, ő itt él már évek óta, és látja, hogy nem minden fekete vagy fehér. Ő nyugtatgatott, hogy ott sem mindenki ilyen, de azon a portálon ha egy kivételt láttam, sokat mondok. Olyan jó lenne, ha igaz lenne, amit mondasz, de tudod, azok után, amit ott kaptam, már én magam nem akarok Erdélybe menni és ott költeni a pénzem. Annyi szép hely van még a világon, ahol nem köpködnek rám.
Budapest egyébként nem csak a határon túliak szemében a bűnös város. A multinál, ahol dolgozom, vannak, akik kerek-perec kijelentik, hogy nem szeretik "Pestet", de csak itt van munka. Ha én élnék az ő városukban és beszélnék róla ugyanígy, akkor én lennék a bunkó pesti. Budapesten viszont lehet úgy viselkedni, mint ha ez a város senkié (vagy mindenkié) lenne, mintha nem lennének lakói, mintha senkinek nem lenne az otthona.
egyenlito tv facebook oldalan van egy erdekes video fentartasokkal kezelendo
@Dr. Kismac Ph.D: TEljesen igazad van. Zsellérsors 2012. Ez a Fidesz-világ. Ezt nem akarja Európa, ebbe szólna bele, hogy ilyent ne!
És még értelmesebb nő is azt írja, mit mond a külföld, őt nem érdekli, de érdekes, hogy ennyien vannak! Miért??

Az hogy nem saját zsebből, hanem fordítva bérért, kajáért, ezek közül senkit nem izgat. De csak vannak oknyomozók, akik kiderítik és fillérre kiszámolják majd.
@dr. gigacherry: Igen, itt ki lehet köpni a szaros csikket, aztán felszállni a vonatra, buszra és menni haza a tüchtig kis akáclombosba. Ahol én se szoktam telihányni a virágos főutcát, ha arra járok. Itt lehet lebunkómorcizni a lakosokat, nem tudva, hogy esetleg nem egy másik vidéki munkavállaló volt-e vele a tufa? És nem egy pesti őslakos.

Itt azért lehet kilazulni és eltűnve a jajdejóerkölcsű falusi szemek elől romkocsmázni és máshová eljárni, majd aztán kitombolás után fennakadt szemekkel szidni a pesti erkölcsöket!!! Mert falun mindig olyannyira habtiszta minden... Itt is, ott is vannak tetvek, szemetek és nagyon jók.

Urbánus, vidéki - elkezdte a gengszterváltáskor ezt a felosztást az MDF, - akkor még Diktorkám nagyon is városi aranyifjú volt! aztán 90 fok, jobbra át!! - és mára ő a morál bajnoka a legdrágább részen zabrálva lakást magának és a bandájának! Ki hívta ide? Dr. Boros szövege a jóarcú vidéki gyerekekről, akiket ide kell plántálni a fővárosi médiába, azt megtisztítani. Csodás rizsa, értjük a kódját. Na azóta ezt fújják, és jönnek melegfesztiválra hisztizni, kormányt védeni, mint a keresztény erkölcs őrei. Krisztus koporsójának áráért....

Mondhatom azt is, hogy csak 400 ezer sétifikált Orvbánt cuppantva? És a többi, aki otthon maradt ennyi földi jóval kecsegtetés ellenére is, akkor maga az ellenzék? Elég nagy szám!
jav: 2x90 fok=180 fok - nem volt erősségem a matek! :-))
@orica: Megyek már, de nehezen szoktam elaludni sajna. :-)) ezek meg nagyon felhúztak ráadásul. De jó éjt!
@anyósnyelv:

Kérlek megbocsátok, utálj :-)

Nem várom azt sem, hogy megmagyarázd miként jutottál el negyedóra alatt a "képviselőnők már biztos terméketlenek"-től a rohaggyakmeg a kékharisnyázásért-ig, hisz nem kell nekem mindent érteni.
@dr. gigacherry: nem kell a penzed, nem kell a penzed... beee beee beee
uj europai gitelminosito felallitasanak utolso simitasait vegzik...ko meg penz hozza
hmm ez erdekes kalkulacio

"
1995: 86% - 1998: 61%, tudod, az a Bokros nevű csúnya patás ördög csinálta. 1998-2000: 61% -> 51%, a fiatal FIDESZes csókák nem mertek a Bokros által szépen beállított fogaskerekekhez nyúlni 2001-2002: 51% -> 54% (kétéves költségvetés, belenyúltak). a növekedés tempója gyorsuló a lakáshitelezés miatt. 2002-2006: 54% -> 66% (100 napos program, amit a FIDESZ is megszavazott + szoci elbaszás + a lakáshitelezés) 2006-2008: 66% -> 68%, csökkenő ütemben, végére már meg is állva. ez az az időszak, amikor te az utcán ordibáltál, hogy elkúrták, és a végén jól bebasztad az egész helyretételt a hülyenépszavazáson. 2008. március 9-től ami jön, az a te felelősséged is, Viktorral együtt. 2008 október: világgazdasági válság. 2008 november: spekuláns támadás. tudod, amit most olyan nagyon mondasz, hogy idén januárban a spekulánsok. nincs kedved 2008 novemberre is ezt mondani? persze, hogy nincs, hát bele is halnál, ha ezt el kellene ismerni, te csak nyócévezni tudsz. 2008 november: IMF hitel, olcsó kamatra, aminek egy részét betettük az MNB-be (devizatartalék), tehát az bőven csak adminisztratív növekedés. az olcsó kamat miatt helyből jobb lett a helyzet, bár te kb. biztosan nem tudod, de nem csak a hitel nagysága, hanem a fizetendő kamat is számít. az IMF hitel kb. évi 2-300 milliárdot jelentene megtakarításban az országnak. szóval a 2001-2006-os korszak növelte érdemben a hiányt, egyharmad Viktor, egyharmad Péter és egyharmad Ferenc. de szerintem te ezt nem is érted.
"

eszrevetel?
@dr. gigacherry: ez butaság. általánosítani...

az ott élőkkel semmi gond... évente 4-5-ször megyek a legtávolabbi legisten hátamögötti (Hargita) helyre

azokkal volt CSAK negatív tapasztalatom akik átjönnek, szerencsevadászok (talán pár orvos kivétel akik csak a saját életüket tönkretéve harácsolnak) azok többnyire gátlástalan és tisztességtelenek, ami ha szorgalommal párosul, már pedig azzal párosul, akkor az ön és KÖZVESZÉLYES, ez már gyakorlatilag átcsap a bűncselekménybe...
sokan tévednek, azokat felvilágosítom:

halló! ez nem fides szervezés volt...

ezt SPONTÁN civil akarat hozta egybe...
A parlament előtti téren több ezernyi főből álló tömegnek szónokolt valaki: – Elég, ha egy pillantást vettek szűk homlokomra, kapzsiságtól eltorzult arcomra, s azonnal láthatjátok, kivel van dolgotok. Semmiféle mesterséghez, tudományhoz nem értek, a világon semmire se vagyok alkalmas, legföljebb arra, hogy AZ élet értelmét magyarázzam nektek s vezesselek benneteket a cél felé. Hogy MI ez a cél, azt is elárulom. Egy-kettő meg akarok gazdagodni, pénzt harácsolni, hogy minél több legyen nekem, s minél kevesebb nektek. Ezért titeket még inkább el kell majd butítanom. Vagy talán azt hiszitek, hogy már elég buták vagytok? – Nem, nem – harsogta a tömeg fölháborodva." (Kosztolányi Dezső: Esti Kornél)
"a résztvevők jórésze pedig addigra már (nem akarok gonosz lenni) a túlvilágon fog menetelni.. (öregek!)" (Álamfő kommentye)

sebaj... a fidesnek erre is van terve... a keresztény túlvilági élet szellemében kiterjesztik a szavazati jogot a földi halálon túlra is, persze csak azok regisztrálhatnak akik hisznek Istenben (és a katolikus Anyaszentegyházban) (dr. Pom Pom)
@pom pom: Akkor nagyon kiakasztottak. Most már nyugodtabb vagyok, csak azt nem tudom, kihez lehet ilyen ügyben fordulni. Mármint akkor, hogy egy fórumon maga a moderátor nyilvánvalóan részrehajló, egyik oldalról még a fenyegetést és mocskolódást is tűri, sőt dícséri (konkrétan megfenyegettek, hogy addig nem nyugszanak, míg ki nem űznek az országból minden hozzám hasonló liberálist), a másik oldalról még a kérdésekért és visszafogott kritikáért is beszól, meggyanúsít, gyűlölködéssel vádol, kitilt.
@dr. gigacherry:

Ilyenkor senkihez nem tudsz fordulni. Minden fórumon az oldal tulajdonosa illetve a moderátor a tejhatalmú úr. Azt tesz amit akar, és úgy ahogy akar.

Az csak az én hülyeségem, hogy itt pl bárki elmondhatja amit akar.
@Fabius: Te csinálod jól. El tudom képzelni, mit kaptak volna a fejükre az ottaniak, ha egy moderálatlan és nem torzított fórumra írnak. Azóta rájöttem, hogy maga a moderátor és az egész oldal oldalassága volt az, ami a legjobban kiborított, anélkül sokkal kiegyenlítettebb lett volna a vita. Az más kérdés, hogy a felek így sem tudták volna meggyőzni egymást.
süti beállítások módosítása