Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: MIT TAKARGAT A FIDESZ? „Kocsis Máté: Hagyjuk a hülyeséget, nem a pénz hiányzik Egy jó hírrel kez... (2024.04.17. 18:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.12.24. 05:20 Fabius

Kordonkarácsony Orbántól, szeretettel

Címkék: mszp gyurcsány tüntetés lmp

Na, mit hozott Orbán Jézuska kedves magyar választópolgár? Kordont egész Ifa platónyit, zsuppkocsiba gyűrt ellenzéki képviselőket, elvezetett Gyurcsány Ferencet, brahiból Police Tours társasutazásra benevező MSZP-s képviselőket, utcabált ahol együtt lépett fel a Bóvli, a Hazaárulók, az Elkúrtátok és az Orbán Takarodj zenekar, akik kórusművekkel szórakoztatták a Kedves Vezető odabent szorgalmasan körmölő sztahanovbotjait. Remélem örülsz, hisz nagylelkű ajándék ez neked, kedves választópolgár.
Szép és borzasztóan röhejes nap volt a tegnapi. Az ellenzékünk életjelet adott magáról, kormányunk meg bugyingóba becsokizott oviscsapat módjára taposta a pedált ami a törvénygyár futószalagját hajtotta. Úgy néztek ki szegények, mint akik összeszorított foggal is az Megváltó Szűzanyához imádkoznak, nehogy rájuk borítsa valaki a nagy büdöst amíg a Rettenetesen Fontos Törvényekkel nem végeztek.

Bevallom az LMP akciója felülmúlta a várakozásaimat. Az elmélkedést felváltotta a tett, és szerintem jól csinálták, amit. Úgy különösen, hogy a kezükre játszó véletlenek és a kormánykoalíció végtelen ostobasága jóvoltából estére egész pofás megmozdulás, és bazi nagy kormányégés lett a vége. A parkolóban rendőrökkel huzakodó, majd rendőrtenyéren plankingoló képviselők látványa bekerül a történelemkönyvekbe. A helyzetre ráúszó Gyurcsányt lehet utálni, meg lehet belátni, az ő személyének elcipelését kapta föl a világsajtó, és lett az egészből méretes botrány a világban. Az, hogy a Gyorskocsiból kilépve rögtön közölte a sajtóval, a show az LMP érdeme, korrekt volt.Ha én lettem volna Orbán Viktor ( vagy Lázár, Kósa, Szijjártó, szóval értitek) bizony kihúztam volna a méregfogát az egésznek. Abban a pillanatban, mikor a rendőrök a leláncolva tiltakozó képviselőkhöz érnek rohantam volna ki az oduból, mint Zrínyi, és ordítva követeltem volna a kamerák kereszttüzében, hogy hagyják a képviselőtársaimat békén, itten kérem jogállam van meg demokrácia.

De egy ostoba fideszesnek ennyi esze honnan legyen? Ehhez egyszer az életben föl kellett volna nézni a forgatókönyvből, és a helyzetet felmérve improvizálni kellett volna. Átlag egy használható bittel ez mondjuk nehéz.

Ehelyett Kósa is olyan kínvigyorral közölte a közvéleménnyel,hogy nyenyerenynyenye, mint akit éppen a bélgázok szorítása kényszerít szorosra húzott púzóval muszájcsárdásozásra a mikrofonerő és a kamerák előtt.Sebaj, a rabosított Gyurcsány, az ölben kicipelt LMP-s képviselők, a rabomobilból kifelé kamillázó ellenzéki frakcióvezető képe alapján egyöntetű véleményt alakított ki rólunk a világ: ez itten kérem diktatúra, ha megpukkad Orbán mérgében, akkor is. Ennyire elkúrni még senkinek sem sikerült a renomét, - szívből gratulálok, Viktor! - és ennyire megszívatni sem sikerült még a kétharmados fülkeforradalmárokat, gratulálok résztvevők!

Odabent a nagy büdösben látszólag feszes volt a fegyelem, megszavaztak ezek mindent ami eléjük került. A nyakukon hordott víztornyokban azonban fodrozódott a víz az akaratlan rángástól, és hibát hibára halmoztak. Előbb Orbán nem szavazta meg a családügyi törvényt, majd alkotmányossá tették a frissen alkotmányellenesnek nyilvánított törvényjavaslatot is. Ennek értelmében Handó Tünde és Polt Péter is kijelölhet szabadon eljáró bíróságot, ráadásul eddig csak kiemelt ügyekben volt erről szó, a most elfogadott verzió szerint meg minden ügyben. Az az apróság, hogy ezt a tervezetet éppen most kaszálta el az Alkotmánybíróság, meg nyilván le van szarva. Nem érünk rá ilyenekkel pöcsölni, haladjunk, szaladjunk.

A mindenki által kritizált stabilitási törvény is átment, és a választási törvényt is csak átszuszakolták valahogy az iPadozásba marhára belefáradt sztahanovbotok. Gondolom jobban érdekelte őket, hogy jutnak haza a kint skandáló tömegtől, mint amit éppen megszavaztak.

A választási törvénnyel el is dőlt a sorsotok kedves kispajtások, már, ha kihúzzátok a választásokig: kicsit megverni titeket a választási törvényetek alapján nem lehet. Nem hagytatok más választás, mint a kormányváltás egyetlen - választásokon alapuló - lehetőségét, a kurva nagy ruhát. Amit nem kell számolgatni, amit nem lehet választási csalásra hivatkozva kritizálni és kétségbe vonni, amivel csak azt lehet tenni, amit az MSZP-nek is lehetett 2010-ben: csöndben és szerényen tudomásul venni, megrogyni alatta és elhúzni a vérbe. Utóbbit gyakorolta tegnap Mintaváros polgármestere is, aki megszeppenve a kint ácsorgó dühös tömegtől inkább kikúszott a hátsó bejárat lábtörlője alatt büszke forradalmár módra.
Orbán karácsonyi ajándékcsomagja -khmm- véleményes, ezért én az elinaló Kósa Lajos képével kívánok nektek jelképesen Kellemes Karácsonyt!

* a képeket az Index videó, az Origó, a HVG és az RTL híradó anyagaiból ollóztam.
 

460 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr713492545

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pár évente forradalom - vajon mitől életképtelen a magyar polgár 2011.12.25. 08:14:42

Most zajlik az élet. 2011. karácsonyára megint benépesült a Kossuth tér, forradalmi a hangulat. A bukottnak, hűtlennek és dilettánsnak mondott kormány távozását, a demokratikus normák visszaállítását követelik a tiltakozók. Ezek az igények teljesen jog...

Trackback: Karácsony a Kunigunda utcában 2011.12.25. 03:14:44

Nem akartunk közélettel foglalkozó bejegyzést írni ma este, de emellett nem lehet szó nélkül elmenni.Az MTV székháza előtt a tisztességes közmédiáért éhségsztrájkolókat eddig is erőteljesen vegzálták, de ma ezen is túltettek. „Csütörtök óta folya...

Trackback: Kordonkarácsony Orbántól, szeretettel 2011.12.24. 20:04:45

Na, mit hozott Orbán Jézuska kedves magyar választópolgár? Kordont egész Ifa platónyit, zsuppkocsiba gyűrt ellenzéki képviselőket, elvezetett Gyurcsány Ferencet, brahiból Police Tours társasutazásra benevező MSZP-s képviselőket, utcabált ahol együtt lépet

Trackback: Az első rengés 2011.12.24. 18:36:20

Hát igen, megtörtént tegnap, aminek történnie kellett, Révész Máriusz végre megpillenthatta azt a tömeget, amit ő eddig nem látott nézés közben. Becsléseim szerint 12e ember volt a Kossuth téren, hallgatva a kimértségét most félretevő Schiffer András,&...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jó ez az írás, de azért látni kell, hogy az emberek ingerküszöbét valahogy mégsem éri el ez az egész. A rádiószékház előtt volt max 10000 ember, a parlamentnél 2000, ez azért nem forradalmi tömeg.
Úgy tűnik a nagy többség politikai okokból nem fog az utcára menni, választással pedig a fideszt nem lehet legyőzni.
Kezdjünk el északkoreáról könyveket olvasni.
Mindenkinek: [img]http://images2.layoutsparks.com/1/187672/holiday-cheer-christmas-tree.gif[/img]
Fabius, te hiszel itt még korrekt választásokban?
Ne röhögtess...
@h.kovacs: sajnos, nincs mit hozzátennem, ha az eu behódol ennek. a fsz brigádnak, nekünk annyi
bóvli fidesz
bóvli kormány

bóvli fidesz
bóvli orbán

---
@elmeherceg:
akkor ugy végzik, mint rákosiék, csak ezeket nem mentik meg az orosz tankok, se a kinaiak
Fabius!
Ugye nem gondolod komolyan, hogy Kósával bármi kellemes lehet, akár jelképesen is? Légyszi ne rontsd el az utolsó békebeli karácsonyomat ilyen kívánsággal:))
Bármennyire ellentmondónak tűnik az előző gondolatommal, de valóban nagyszerűen szórakoztam a sajttájon, egy élmény volt tanulmányozni a pali arcát.
Kellemes ünnepeket Neked is!
A tegnapi spontán szeretet megnyilvánulás a Parlament előtt az LMP demó után!

www.youtube.com/watch?v=YYa2rhkZ3RE
@h.kovacs: azért azt se felejtsd el, hogy egy nappal karácsony előtt, hideg, nyálkás időben nem számíthatsz annyi emberre, mintha szép őszi idő lenne, mint a Fidesz kordonbontásos akciójánál.
Lehet most fanyalogni a résztvevők számáról, de kezdetnek nem rossz.
Mikre nem lel az ember. 2011. szeptember 30., ATV, Bokros Lajos az alany.
atv.hu/belfold/20110930_bokros_lajos
Így Karácsonyra egy gondolat tőle a fa alá:
„A kormány jelenlegi intézkedései hatásaikat tekintve két csoportba sorolhatók: gazdaságilag káros és társadalmilag eredménytelen, vagy gazdaságilag eredménytelen és társadalmilag káros."
@egyfejű:

Már el is felejtettem, tényleg egy gyöngyszem:))
Jó írás. Szerintem sem tartanak ki 2014-ig. Akkor már egy előrehozott választás a megmaradó, összeszorított szájjal is a Fideszre szavazó hívekkel, valószínűbb. Az EU-ban bízom nagyon, hogy kemények lesznek velük, mert ha finanszírozzák, akkor leválthatalanok lesznek, ld. friss közvéleménykutatási adatok arról, hogy a magyarok majdnem 60-a nem bánja az autokrata modellt, ha kicsivel nagyobb jóléttel jár. Bár a gazdaság mai állapotában jólétet még IMF hitellel együtt sem tud garantálni.
@elmeherceg: Vagy az, vagy lesz valaki, néhány száz ember, akinek nincs vesztenivalója, otthonát, családját, munkáját, minden megtakarítását elvesztvén, aki előtt vörös posztó lesz bármelyik fideszdroid, és tartok tőle, hogy vér fog folyni!

Nem várom szeretettel, sőt a hideg kiráz az utána borítékolható szükségállapottól.
U.i. Boldog Karácsonyt Neked, és minden kommentelőnek!
aki nem látta a kordonos játékot:
66masodperc.blogspot.com/
@egyfejű: Ennél tömörebben nem is lehetne fogalmazni.
@Secnir: kiváncsian várom a Helyi Témának adott interjút, a liblingek - vö. seggnyalók - közül talán csak náluk nem járt lózungokat osztani. :)
Mr. 20 % ugy osszehuzta magat, hogy 2 %-nak is alig tunt :D

Booovli, booovli, booovli!
kezdem egyre jobban azt érezni, hogy lassan nem marad más lehetőségem, csak a megszoksz vagy megszöksz, olvasva az idióta vezénylót és zrt-jét
@Gerbó: Nyilván mindenkinek a személyes jóléte az elsődleges. Rengetegen vannak, akik havi netto 70-80-90 ezerből tengődnek, és egy kevésbé demokratikus rendszerért cserébe szívesen élnének egy kicsit jobban. Valszeg te is elfogadnád a mostani politikai helyzetet, ha cserébe mondjuk kétszeresére növekedne a fizetésed. Tudod, van az a pénz... A jelenlegi helyzet viszont egy lose-lose szituáció, ahol egyrészt szarabbul fogsz járni jövőre (nagy valószínűség szerint), másrészt mindenhol fideszdroidok vannak...
Végignéztem a kincstári tv híradóját. Ahol természetesen elbagatellizálták ezt a bagatell megmozdulást. Amikor forradalomról írtok, ne feledjétek, hogy az ország 20% soha nem használt még netet. Ők templomba járnak mint I.Győzelem. Tény, hogy sokat és szépen beszéltek a tüntetésen, tény, hogy exministerpresidentünknek köszönhetően már Ománban is erről olvasnak a halászok. Jöttök az imf-fel meg juróppal. I. Győzelem megmondta, hogy nélkülük is simán megy a láthatatlan sikerek országának. Majd matolszky kitalál vmit, és ne féljetek ki is fog. Az automatizált szavazótábor pedig ipadozás közben unott mozdulattal fogja nyomkodni az igen gombot. Az lmp beszorult a városokba. Aki a földet vissza és a továrisi konyecen szocializálódott vidéki, mint mondjuk én, annak az a párt csak egy távoli derengés. Mondhat bármilyen okosat, szépet a lmp-s főnök, ha egyszer az interjúban alá van írva a neve. Az ellenzéknek -és nem csak a jobbliknak-, le kellene ereszkedni a falusi dípszegényszavazók szintjére, akik két tál babgulyásért oda szavaznak ahova mondják nekik. Nagyapám szavaival kívánok mindenkinek boldog Karácsonyt, Beszart a halott, büdös a ravatal.
@elmeherceg:

Ez a választási törvény a max amit ki mertek bátorkodni magukból. Lesz választás, mindenkinek arra kell törekedni, hogy a lehető legtöbben éljenek majd a jogukkal. Erről kell szólnia minden ellenzéki kampánynak.
Alakul ez! :)

Ha elérjük, hogy fideszes képviselő a jövőben csak inkognitóban merjen kimenni az utcára, az már egy fél forradalom. És ez viszont nem csak olyan subforradalom, bétaverzió, fülkehiszti lesz, hanem az az igazi fajta, amiben nekünk, magyaroknak olyan nagy gyakorlatunk van... (sajnos)

Jöjjenek hát a transzparensek, és zúgjon az elkúrtad, zengjen a takarodj! Meg jöhet némi kurvaanyád is, hogy érezzék a törődést... :)
@lafatyolokft:

Mint adalékot figyelmetekbe ajánlom a tegnapi RTL módszereket.

1.
A híradójuk 12. perce körül jöttek elő a történésekkel.
Addig a karácsonyi bevásárlás fontosabb volt.
Lelkük rajta.
2.
A tudósító megközelítően a következőket mondta:
A tüntetők többször felszólították Orbán Viktort a távozásra!

Tehát a nézők zöme ezt hallotta és nem az "Orbán takaroggy!" követelést.
Azert arra kivancsi lennek, hogy mi tortent a 5:35-tol kezdodo onfeledt gyurcsanyozas es az Uj ellenallas meg a mindenki fogjon ossze kozott. Gondolom csuklottak a fiuk lanyok, amikor Szekely Tamas kozolte, hogy be kell fejezni a gyurcsanyozast :D
Kardos-Horvath kar, hogy nem Feri gyere visszazott :D
index.hu/video/2011/12/23/igy_vonulunk_be_a_tortenelembe/

Es valo igaz, hogy nemzetkozileg Gyurcsany letartoztatasa kellett a breaking news-hoz.
Azert az Orban csicska Vonanak visszaszolhatott volna az LMP, hogy jelenleg o van kinosabb tarsasagban.
Nekem van egy kis megtakarításom, eddig nem gondolkoztam azon, hogy külföldre viszem, de tegnap este már a feleségem mondta, aki egy darabig hitt bennük, hogy most már sürgősen beszéljek az apámmal, aki már nyitott egy bankszámlát Ausztriában, és menjünk ki és vigyük ki a pénzecskénket. A megtakarításunk ahhoz sok, hogy hülyeségekre elköltsük, ahhoz viszont elegendő, hogy nagyot bukjunk rajta, ha ezek a gennygócok folytatják az országrombolást.
Szóval a két ünnep között megvan a programom. Köszönöm Bonsai Duce és köszönöm Fidesz!
Ja, és rohadjanak meg szenteste!
Nekem nagyon tetszett, ami tegnap történt!! Valahol el kell kezdeni, és szerintem nagyobbat szólt, mint amint azt akár a lmp is gondolta volna. (Pedig nem vagyok lmp fan).
Nagyon sok az elégedetlen ember, és azok előbb-utóbb utcára is fognak menni.
Az mindenképpen jó módszer szerintem is, hogy az eddig nyugodt mosolyú fideszes képviselőknek beszól a nép, személyes tapasztalat, h. először megdöbbennek, utána nem is tudják lereagálni a helyzetet. Velem szembe jött a kerület polgármestere és ogy. képviselője (vadparaszt, arrogáns fidesznyik), mire elővettem a pénztárcámat, és megkérdeztem tőle, h. a magánnyugdíjam után nem tart-e rá igényt...volt is nagy orcapirulás! Akárhányszor meglátom, valami kedveset mindig beszólok neki (lehet, h. paraszt vagyok, de kurva jól esik...), valamint világéletemben a versenyszférában dolgoztam, ugyhogy csókpuszi minden faszfej fideszesnek, az "enyémet" annyiszor vegzálom, ahányszor meglátom:-)
az is tetszett, hogy kósa aszonta: nem az utcán kéne politizálni.
mondta ő.
nemtom mit mondott viktor 2006-ban?
(ha kell az utcára visszük az embereket...)
Érdekes nap volt.
Azon tűnődöm,mit is láthattunk?
-A Felcsúti Tolvaj,nagy nyilvánosság előtt,pároslábbal elkövetett öntökön rúúúgását?(utalva a blog író kedvenc meghatározására.)
-vagy,valamely ellensége által indított,herezacskó-pacskolást?
Bármi is volt,a siker látványos és kacagtató!
A profi bűnszövetkezetet, a kispályás labdaszedők bevitték a sűrű rengetegbe,és ott is hagyták őket.
A Gyurcsányi mennybemenetel,tényleg csak hab a tortán.Frenetikus volt!Egész éjjel ezen röhögtem!Hofi óta nem láttam hasonlóan nevettető előadást.
A "prominensek" megnyilvánulásait,évekig tanítani fogják a "Bálványosi egyetem", "hogyan rúgjuk ki a sámlit magunk alól" szakkörében.
Mr. 20%, alias debreceni kerek paraszt szösszenete,intő jel mindenkinek.Inkább hasmenést kapj,mint szófosást!

S8,"mert megérdemlem" Lézer Jankó,szokott formáját hozta.Júdást megszégyenítő vigyorral,böfögte a semmit.(A Tolvaj helyében,nagyon szemmel tartanám ezt a pofát!Veszélyes!Nagyon Veszélyes!Király gyilkos lesz belőle!)

Vona "szemkilővetős" dumája,érdekes hozzáállás,egy - állítólag - ellenzéki pártvezértől.Labda kezelésből,még van mit tanulni.
Namost ezek után azt mondani,könnyű lesz a "megállapodás" az EU-val,talán kicsit túlzottan optimista megközelítése a valóságnak.
Kicsit kételkedem abban,hogy Dávidunk legyőzi Góliátot.Ez az eset,nem az az eset!

De azért, szép volt fijjugg!
Lali király aztat is böffentette, hogy az utakat nem szabad lezárni. Gondolom, akkor is ezt mondta, amikor Szarházy 2002-ben lezárta a Zerzsébet hidat.

Hiába no, a gyújtogatás, tévéostrom, kődobálás demokratikus véleménykifejezés, a leláncolás pedig nem. Nyilván a Vágó Gábort fejbe vágó KDNP-s képviselő is megkapja majd a "független" igzságszolgáltatástól a magért.

Respekt az LMP-nek, nagyon szólt. Még ha ehhez kellett egy Dzsurcsányi is.
Ja és ma lesz Moszkvában ellenzéki tüntetés, és amikor az ellenzékieket elcipelik, nyilvánvaló lesz a világon, kisnagyhazánk is Oroszország.
@the_lonewolf: bizony! Engem még mindenképpen képzeljetek hozzá a tömeghez, már vidéken vagyok édesanyámnál, de lélekben ott voltam mind az LMP képviselőkkel, mind az MSZP-sekkel, no meg a tüntetőkkel este!

Bájdöbáj: csodálkoztam volna, hogyha Gyurcsány nem jelenik meg itt. És nem azért, mert népszerűséghajhász, hanem azért, mert demokrata és velük volt. Úgy, ahogy lélekben szerintem MINDEN demokrata ott volt.

Ex-Fideszesek is, akiknek nagyon fájhatott amikor kinyílt a szemük és rájöttek: bazz, amit ez a hülye Debreczeni mondott, szóról szóra igaz és beteljesült!

Szóval rosszul éreztem magam, hogy nem voltam ott tegnap este, olyan jó lett volna egy kis elkúrtad-ozni meg orbántakaroggy-ozni meg hazaárulózni! Utóbbi meg ha másra nem is állt, de ezekre mindenképpen.

Más: TÉNYLEG Lázár megy ott a Duna-parton????? JÉZUSOM.

Könyörgöm, AKASSZUK FEL!!!
A tüntetők száma csak a Parlament előtt (a második részben) volt 2000 fő, igaz, sokan inkább a háttérben nézelődtek. Az eredeti helyszínen nagyon zsúfoltan álltunk, nehezen megsaccolható a létszám.
De lényegtelen, egy lélektani gát átszakadt, és ezután az "ellenzékiség" mást fog jelenteni. Tapintható a feszültség, rengeteg fiatal volt különösen annak fényében, hogy egy nappal előtte meglepően sok idősebb ember vett részt a Klubrádió/köztévé tüntetésen.
Azért az nem semmi, hogy platós IFA-n hozzák a kordonokat. Miért nem inkább Csepelen? :-)
@kormányzó: "Namost ezek után azt mondani,könnyű lesz a "megállapodás" az EU-val,talán kicsit túlzottan optimista megközelítése a valóságnak."
Nem ezt mondja Orbán. Pontosabban ezt mondja, de azt nézzük, hogy mit csinál. Az interjúval párhuzamosan megszavaztatott egy törvényt, ami minden további tárgyalás gátja lesz.
Megegyezésről, kemény, korrekt tárgyalásról papol: azaz azt akarja végül mondani, hogy az IMF/EU nem volt képes arra, hogy férfiasan megvédje álláspontját, ami egyébként is a magyarság szabadságát és a magyar emberek jólétét (jóllétét by Matolcsy) fenyegeti.
Hátrál már, nagyon bízik az MNB tartalékaiban. :(
@P.mester: 1-et értek. Respekt az LMP-nek, még ha ehhez a teljesítményükhöz a kormányzat nettó ökörsége is kellett.
Szerintem a fideszes fijjúk március 15-én már nem dél-amerikába, brüsszelbe, stb. fognak elbújni, hanem minimum a Holdra akarnának utazni...ugyanis kurva nagy balhé várható:-)
"Az interjúval párhuzamosan megszavaztatott egy törvényt, ami minden további tárgyalás gátja lesz."
Bocsánat, nem is egyet, hiszen az EU szemét fogja ott még csípni pár cikkely.
Nagyon jó első lépés volt ez! Bízom benne, hogy lehet fokozni!

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
(Viktor! Neked nem!)
@lucc.gizi: Szerintem jól teszed. Átléptek minden olyan játékszabályt, ami közös nevező lehetne. Ráadásul úgy tűnik, nem is fogják fel, hogy az nem vicc, amire nyomogatják a gombokat. Érezniük kell a törődést.
Ha ad abszurdum felkötnének maguk között pár rablót, meg visszaállítanák a leválthatóságuk lehetőségét, no, meg valami épeszű emberrel nem tankönyvileg megvalósíthatatlan és kiszámítható gazdaságpolitikába kezdenének, akkor természetesen abba kellene hagyni a velük való személyes taplózást.
Orbán Viktor: Szánalmas a leváltásomban reménykedni
A miniszterelnök interjújában a nemzetközi helyzetet és az elmúlt nyolc évet hibáztatta. A demokrácia csak tavaly kezdődött el Magyarországon, vélte.
Kívánok Békés, Boldog, Államcsődmentes Karácsonyt a Földön minden jóakaratú embernek, az űrben minden jóakaratú ufónak, és a Mennyekben Szent Charlize Theron-nak, mert Övé az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké, ámen.
@Cirbi:

Egy darabig Silviónak is járt a pofája, aztán este a kiskorú helyett meglátta a lófejet.
@P.mester: Lali király hiába böfögte, hogy nem szabad az utcákat lezárni, meg akadályozni a "képviselőket" a parlamentbe való bejutásban, ilyet senki nem csinált. Gyalog be tudtak benni a "munkahelyükre". Az, hogy a valaguk az autóhoz van nőve, és így nem kell szembesülniük a választóikkal, az legyen az ő bajuk. Szar lehet, amikor a polgár szembesíteni akarja őket a gyalázatos tetteikkel!
Pedig most még kulturált és visszafogott volt a tiltakozás. Amikor majd személyesen mennek be értük a parlamentbe az akasztáshoz, na akkor majd ők is tiltakozhatnak. De akkor már késő lesz!
@naiszen: Nem is oly rég felidéztem a németek álláspontját a válság kezdetéből.
Úgy gondolták akkoriban,hagyni kell ezt a semmi kis országot bedőlni,úgymond elrettentő példaként.
Az eddigi történések fényében,sokat nem veszített volna az Eu.
És most?
Mi lesz a zálláspont?Megér nekik egy kis veszteséget,Viktor fekvéspontja?
Vagy mégsem kínos a Közösségen belül,egy kis csutfasiszta gyökér?
@Cirbi: Ezt komolyan is gondolta vajon, vagy jobb nem jutott az "eszébe"?
@kormányzó: add hozzá, hogy kiderült: mégis kapunk állami nyugdíjat, visszaállították a jogunkat!!!!

Persze így hülyét csináltak a másik három millából, de nem sajnálom őket. Illetve azokat a barátaimat (5-6), akik visszaléptek, biztos nem. És miért? Mert megmondtam! Megmondtam nekik, hogy ha mást nem, de a jogállást visszaállítják most vagy később.

Pfff... durva. Talán másokat sajnálok, TALÁN.
@kormányzó: Szerintem a németek lennének az utolsók, akik ezt hagynák (mármint a diktatúrát), és elég erős gazdasági "érveik" vannak. De Orbán több, mint 20 éve csakis a hatalmi viszonyokon keresztül gondolkodik, nem látja át, hogy olyan szinten tehetnek alá, amelyet semmilyen kommunikáció nem magyaráz el az istenadta népnek. A gazdasági kilengéseket kezelhetőnek érzi, az állampolgárt hülyének. Pedig, aki majd éppen éhen dögleni készül, akkor nehezen marad közönyös.
@Kismac:
"add hozzá, hogy kiderült: mégis kapunk állami nyugdíjat, visszaállították a jogunkat!!!!
Persze így hülyét csináltak a másik három millából"

STOP
amikor elkezdődött az egész mnyp herce-hurca, akkor én írtam azt, hogy rendben, de az átlépéshez (visszalépéshez) a fideszes képviselők járjanak elöl jó példával, és hozzák nyilvánosságra, hogy maradtak-e. persze kuss volt.
most nézd meg, a -jelenlegi- helyzet alapján, aki maradt(!), az akár az egészet áttolhatja önkéntesbe, vagy felveheti.
namármost ezért volna érdekes, hogy a kétszámittoménhány fideszes maradt-e mnyp tag? ha igen, és ezt megszavazták, akkor hűtlen kezelés, hatalommal való visszaélés, sikkasztás stb. esete forog fenn...
@the_lonewolf:

Persze. Ezért is abszurd, hogy személyi szabadság megsértésének bűncselekményével vádolják őket.

Ha nem tudtak volna bemenni az ún. "parlamentbe" a droidok, akkor Harrach Hrrrrrrrrrrr! Péter sem tudott volna átlépni Ertsey Katalinon, közben arról papolva, hogy itt "a demokrácia megsértése zajlik". Ezen a mondaton, ha lenne a kedvem, felnyerítenék, mint egy ló. Még hogy ez az álszent, képmutató, szervilis, öltözékmagyar, semmilyen értéket nem képviselő megélhetési csicska beszél a szavazógép szakkörré butított parlament kapcsán demokráciáról?

Irdatlan nagy a pofájuk, de ha így folytatják (már pedig így folytatják), nem leszek meglepve, ha a szalmával kitömött agyuk helyén fog landolni a vaskapa.
@lucc.gizi: Jól csinálod, megérdemli a rabló parasztja! :D
@P.mester: "Ezért is abszurd, hogy személyi szabadság megsértésének bűncselekményével vádolják őket."

Már miért lenne abszurd??? Leláncolták magukat nem? Ergo megsértették a saját személyi szabadságukat.
Sittre velük.
Hadd kérdezzek valamit, a Csúti Gecó meddig lesz az Európai Néppárt alelnöke?
@naiszen: Igen, engem is ez dühít és ettől vagyok nagyon megijedve. Hogy attól nagy a szája, hogy ott van sokmilliárd MNB tartalék.

CSAKHOGY a kezdő közgazdászok is tudják, hogy az azért van, hogy az MNB szabályozni tudja a forgalomban lévő pénz mennyiségét (például).

Be vagyok parázva rendesen, hogy még ennyi pénzügyi stabilitásunk se lesz...

Srácok, MUSZÁJ elüldöznünk ezt a hazaáruló, nemzetgyilkos bandát! Azért fogalmazok így, ilyen erősen, mert tényleg így van, hiszen már így is nagyon csökkent a születésszám. És el lehet képzelni, hogy mennyivel fog ezután.

MANYUP-ból kilépők: látjátok, miért papolt nektek a maradó ismerősötök és / vagy barátotok? Hogy nem lesz nyugdíjatok?
@alapítói manifesztum:

Latszik, hogy csak a nyugdijasok tuntetnek, egy fiatal sincs. :D
Rajta vagyok a felvetelen :D
@Kismac: Ugyanígy érzek. Nincs időnk. "Kezdőlapom" Fabiusnak is mondom: 2014-es választások? Már régen múlt lesz minden lényeges esemény.
Tegnap a szónoklatokban felsejlett egy komolyan vehető polgári engedetlenségi mozgalom csírája, aztán Schiffer azzal herélte ki a korábbi mondatokat, hogy lesz egy népszavazás és majd a fülkékben.
Öhöm... Komolyan lelohasztó. Annál jobban esett, hogy hiába küldtek haza minket, sokan spontán a parlament elé vonultunk.
Megmondom őszintén, az elmúlt egy évben roppant sokat röhögtem, mely örömködés döntő hányada káröröm volt, plö azokon kárörvendtem, akik Debreczenit lebérretegőzték, és most savanyú ábrázattal lesnek ki a fejükből, meg azokon a szakmabelieken, akik elhitték az "azonnal nekilátunk az egészségügy megmentésének"-et, meg a "van az eü-ben pénz, csak a szocik ellopják"-ot, és most szintén lesnek, mint a vett malac, hogy rosszabb, mint valaha, de tegnap óta nem őszinte a mosolyom. Egy hentes ismerősöm, aki egy budai piacon árul, azt mondta, hogy a legkelendőbb áru hetek óta a füstölt csont. Eddig kidobták a fenébe, nem kellett, csak kutyaeledelnek, de most az fogy el legelőször. És nem úgy vesznek az emberek sonkát (!), hogy 40 deka, hanem úgy, hogy 500 forint. És még nem vagyunk a sűrejében.

Ha nem lesz megegyezés, és elszáll a forint, meglódul az infláció (ami a kormány nem titkolt célja - ezért basztatja az MNB-t a kamatemelés miatt, de a MNB einstandolásával az MNB inflációt kezelő kamatpolitikája odalesz!) akkor itt éhinség lesz!
@Waldi!: Akkor már retteghetsz is, mert már rajta vagy a kúhetes TEK listáján. Tudod, akiért majd kimennek a lefüggönyzött fekete autóval. :D
Persze csak ha lesz pénzük benzinre.
@naiszen:

"Tegnap a szónoklatokban felsejlett egy komolyan vehető polgári engedetlenségi mozgalom csírája, aztán Schiffer azzal herélte ki a korábbi mondatokat, hogy lesz egy népszavazás és majd a fülkékben."

Mitől van egy olyan érzésem, hogy még mindig Gyurcsány az a politikus, aki a leggyorsabb,
legpontosabb reakciókat és debattokat tudja felmutatni az ilyen szituációkban?

Ha a zemberek kiköpnék azt a csöcsöt, amit a jelenleg regnáló jobboldal tuszkolt 8 éven át a szájukba, kezdve a "haza nem lehet ellenzékben"-től a "Gyurcsány hazudott"-ig, meg az "eladósitották az országot"-ig (érdekes módon most valahogy már nem olyan fontos az államadósság elleni harc, ld MOL pakett, Rába vásárlás, futballtámogatás, FTC "visszavásárlás" - nabazz, ezen úgy felment a vérnyomásom, hogy ugyan pacifista vagyok, de úgy éreztem, hogy most olyan szivesen megtámasztanám a Viktor tarkóját, és addig verném egy betonfalba a pofáját, amig el nem fáradok ) és elkezdenének gondolkozni, hogy mit csinált (volna) rosszul a gazdasággal Gyurcsány - mert egy jó részét nem is hagyták neki végigcsinálni egyfelől a pártja, másfelől a koala, harmadrészt és főképp az ellenzék - amit a mostaniak nemzetvesztésnek kiáltottak ki, és az Antikrisztusnak állitották be, ráégetve ezt a képet, akkor kiderülne, pláne a mostaniak fényében, hogy akkor jártunk volna jobban, ha 2006-7-ben hagyjuk, hogy megcsinálják (tandij, eü co-payment, kórházátalakitás, nem sorolom) Pontosan 4 évvel tartanánk előre.
De hát egyszerűbb a csöcsöt szivni, azt félálomban is lehet.
Ha esetleg az a huncut ötlet járna a Kedves Vezető fejében, hogy az MNB devizatartalékából kifizetnék a devizaadósság nagy részét - csaknem az egészet kifutná folyó áron - az nagyon jó lenne arra, hogy verjék a mellüket, hogy csökkenteték, és a balfasz zemberek be is szopnák, és megint nem gondolnának arra, hogy hogy is keletkezett az a deviztatartalék, és akkor tulajdonképpen mennyi is volt a tényleges államadósság, ha ennyi volt a kasszában, másrészt egy nemzetközi recesszió idején itt állnánk egy buznyák nélkül, mint 2008-ban. És nem adnának újabb hitelt :))
@naiszen: "Komolyan lelohasztó."
Igen az volt. Pedig előtte olyan lelkesítő dolgok hangzottal el, mint: "ellenzéki kerekasztal", "a jelenlegi hatalom leváltása 2012-ben".

Igen ellenzéki kerekasztal kell, legyen benne minden demokratikus szereplő, - civileket, szakmai szervezeteket is beleértve - állapodjanak meg egy mindenki számára elfogadható minimál programban, és hajrá! 2014 beláthatatlan messze van, percről-percre romlik a helyzetünk!
@DarthVader: Mégha egy jó csöcs lenne... de itt egy bránert szivatnak a néppel, ráadásul egy korlátolt része még élvezettel cuppog is rajta! Birka egy nép, kurva pofátlan politikuscsürhe!
@tinca: "elfogadható minimál programban"
Ha sokáig várnak még, az egyetlen lehetésges pont a NATO segítségkérés lesz...

Mr.Gupta - Európai származék (törölt) 2011.12.24. 12:55:08

Járainak legalább sikerül az elrugaszkodás:
hvg.hu/gazdasag/20111222_Jarai_Matolcsy_Simor_jegybanktrveny_Kolts
Volt itt korábban egy polémia a Gyurcsány azon ötletéről, hogy a pártok bojkottálják a következő (előrehozott) választást.
Kapott mindent érte, főként hideget-meleget.

Na most az új választójogi törvény tükrében a Schiffer ötlete eleve halott. A szavazófülkékben NEM lehet leváltani a kormányt - már amig nem 2 váltópárt lesz Magyarországon, és ugye úgy néz ki, hogy nem - hál'istennek.

A győztes mindent visz elve szerint ha egy körzetben - tételezzük föl - csak 4 párt indul - akkor 28-25-25-23 -as szavazataránnyal számolva, egyforduló, és a győztes kompenzásciós szavazat elve szerint a 28%-ot kapott jelölt győz, plusz :

"Extrém esetben az is előfordulhat, hogy a győztes több töredékszavazatot visz az országos listára, mint a vesztesek összesen."

"egyáltalán nincs eredményességi küszöb, azaz nem szükséges a választók rögzített részarányának részvétele a szavazáson. "

index.hu/belfold/2011/11/21/egyaltalan_nem_lesz_elveszett_szavazat/

Azaz ha a FIDESZ szavazóbázisa egységes - márpedig nagyjából másfélmillió választó biztos FIDESZ- szavazó, ha esik, ha fúj - az optimális esetben többi hárommillió pedig megoszlik a többi párt között, akkor a FIDESZ nem 2/3-ot, hanem 4/5-öt szerez a parlamentben. És szerintetek van esélye annak, hogy bármelyik 3 párt (feltételezve, de meg nem engedve, hogy a DK nem is indul) elhozzon több mint másfélmillió szavazatot egyfordulósan?

Na erre mondta a Gyurcsány, hogy ez nem demokratikus választás, és ne induljanak rajta a pártok, legyen egypárti a parlament, akkor aztán hivatkozhatnak a népfelség elvére ezerrel. Persze ki lett röhögve.
Egyébként ajánlom minden kedves blogtársnak Vastagbôrék legújabb bejegyzését és Boldog, Békés Karácsonyt kívánok mindannyiunknak, + jobb sorsra érdemes, köcsög politikusoktól mentes HAZÁNKNAK is. Erre a részre a legkisebb az esély...
Éljen a Narancskommunista Egyseggpárt, éljen vezényló csillagunk! Nemám elvisznek... bár... innen... hová???
@tinca: Elfogadható minimál program: első és legfontosabb a valódi önkormányzatiság megteremtésének programja, ennek és a tényleges ellenállásnak az előfeltételeként a vidéki "polgári körök" (hihi) megszervezése az első lépés. Azt tudják, tudjuk, mi ellen vagyunk így közösen, orrot befogva, szóval a "jogállam", meg "népszuverenitás" fogalmán és egyéb ideológiai posványon ráérünk vitatkozni, ezeket a törekvéseket a résztvevők személyének kell(ene) legitimizálni. No, meg lényegében a "rendszerváltás" utáni hatalmi felosztáson (választás módja, közbeszerzések világa) ne vitatkozzunk addig, amíg a Kossuth tér a politizálás egyetlen színtere: a szavazógép működik, mi ordítunk, és a közös vonatunk rohanunk tovább a szakadékba (Gyuriii!).
Tudom, hogy nem egyszerű, de eléggé húsbavágó lesz a jövő év ahhoz, hogy legyen esély, és tükörbe tudjunk nézni 2013-ban is.
Jut eszembe, azt hiszem, 2 napja olvastam, hogy a Hagyó-ügyben valakit megvádoltak lőszerrel való visszaéléssel is, mert az illető Hagyótól kapott 3 vadásztöltényt, és azt otthon a szekrényben tartotta, elzáratlanul.
Na, mondtam, legalább megvan az az egyetlen ember, akit el fognak itélni a huszonvalahány közül valamiért :)
1. Barroso lemondatja Orbant... ugy se megy

2. hagynak minket bedolni
@gyilkos fűegér: "Hadd kérdezzek valamit, a Csúti Gecó meddig lesz az Európai Néppárt alelnöke?" Barroso programjában tuti benne van a kivágása az egyletükből, az én diplomata agyammal ezt is jelenti az alapos vizsgálat (egyeztetnek vadul a háttérben, még idén, vagy majd a Fitch bejelentéssel együtt). :)
orulunkvincent.blog.hu/

Baromi jó a két fotó egymás mellett :)
Strasbourghoz fordul háromezer volt rendőr a két ünnep között[origo]|2011. 12. 24., 8:56|Utolsó módosítás:2011. 12. 24., 9:55|1 kommentCímkék:Strasbourg, rendőr, rendvédelmi dolgozó, korkedvezményes nyugdíj
A korkedvezményes nyugdíjak megszüntetése miatt perközösséget alakítottak nyugalmazott rendőrök, és a strasbourgi emberi jogi bírósághoz fordulnak. A kezdeményezéshez a Népszabadság cikke szerint háromezren csatlakoztak eddig. A szervezet tagjainak jogi képviseletét a Bárándy ügyvédi iroda látja el.

www.origo.hu/itthon/20111224-a-strasbourgi-birosaghoz-fordulnak-a-korengedmenyes-nyugdij-miatt-fegyveresek.html
-------------------------------------------
Nem szabad nekik nyugtot hagyni, ez a lényeg, hetente-naponta csesztetni kell őket, had érezzék szrul magukat :D
@naiszen: Egyetértünk. Viszont az már több, mint félelem, sokkal inkább fenyegető valóság, h nem lesz tükör 2013-ra, amibe belenézhetnénk. Orvbán kezdettől fogva arra készül, h a helyzet durvulni fog, és nem csak gazdasági szükségállapotra bevezetésére hajandó. Világosan látszik, h klinikai eset, olyan akinek semmi sem drága, és ezt tervszerűen valósítja meg. Minden eddigi keménykedésre (még ha külföldről jott, akkor is), további makacs durvasággal, dafke módon reagált. Megjósolható a reakciója az ellenállás erősödésére...
@the_lonewolf: Itt, ezen az oldalon nincsenek Kubatov-listák, abból szervezett riadólánc, muszanyag: akik tegnapelőtt, tegnap mentek tüntetni - uram pl., mert én karácsonyi leisztungban voltam, valakinek főzni is kell:-)) - maguktól mentek oda hirtelen összekapva vásárlás, favevés, gyerekelegeltetés, családlátogatás,stb. helyett, után, mellett.

Ma lesz a Kunigunda utcánál is tiltakozás a tévésekért. Igen, ha már ennyire szemét cinikus módon ilyenkorra időzítette a törvény/szarpasszírozást, akkor ehhez kell sajna igazodni. Rettegi Fridolin.
@tinca: Olyan tükörre gondoltam, ami Németországban, Ausztráliában, Kanadában lesz felfüggesztve. ;)
@egyfejű: Tényleg, ezzel egy levegőt szívni mikorra lesz kurva kínos a Néppártnak? Bár már az elnöksége idején is csipesszel közelítették még onnan is sokan a lila nyakkaki megvadult gazdáját.

Elmebaj-bajnokaink országimázst építenek, ha már a Wermer-féle Ezüsthajó így elgalopozott velük naszáddá változva: www.hirado.hu/Hirek/2011/12/24/11/Kulfoldi_lapok_ez_sokba_kerulhet_Magyarorszagnak.aspx?source=hirkereso
N a Kedves Vezető magár húzta Dzsudzsákot: sport.hir24.hu/magyar-foci/2011/12/20/igy-karacsonyozott-dzsudzsak-orbannal/~~fokusz

Tiszta Rákosi tényleg: sütteti magát a világsztár fényében - amiért ugyan semmit nem tett - azt hiszi, ezzel el van minden intézve. Oszt jónapot. Abban a fociöltözőben, ahol ez politizálni tanult, igen nagy mínuszban volt az IQ. Bezzeg a recegő hájacskái!! (by Bridget Jones)
@naiszen: Mármint, ha
- nem teszünk semmit, vagy
- teszünk, amit tudunk, de nem sikerül.
@naiszen: Ötezer körülire tette a férjem as tegnap ott tiltakozókat. Nem a főbejáratnál voltak, hanem a déli kapunál. Ugye van valami fotókiállítás odacsavarozott izékben a főlépcső előtt, hisz eleve tudták, hogy azt a részt lehetetleníteni kell, mert lesznek balhék.
@lucc.gizi: Hajrá!! Na, ha én szembetalákoznék az én polgimesteremme, ááááááá.... NA pedig az most épp nemmel szavazott egyetlenként a Bimbaszó Rózsikára.

Mi nyáron találkoztunk az elvetemült Szent István parkban valami spanyol fiestán (ja nem csürdüngöltek ott, hanem -óh irgalom ne hagyj el!! - salsáztak) a Tóth Józsival. Ott állt a háttérben és nézte. Akkor odament hozzá a zuram, mondván, hogy a Hollán Ernő u. végén kialakított ki szökőkutas pihenőhely merő egy mocsok és genya, rossz nézni. Megköszönte az infót mondta, hogy valami kft gondozza, majd szól nekik. Azóta enni lehet a környéken a földről.

De ugye a körzethatárt úgy szabták meg a narancslottyadékok, hogy ne is lehessen Tóth Józsinak többet esélye. Bár azért hátha nem mindenki hülye.
@a szív fészkei: Reális, sőt, óvatos. Teremsportok nézőszámain edződött a szemem, ott is hasonló a zsúfoltság, szerintem alaphangon volt a szónoklatos felvonásnál ennyi ember. És mint mondom, nem volt olyan erős átfedés az egy nappal előtti, Pollack téri tüntető közönséggel, mint gondoltam.
Kevésbé fontos egyébként a szám, mint az, hogy a szavazógépek szembesüljenek velük. Többé nem kell tüntetés fizikailag távol a droidoktól (ld. Milla).
@naiszen: Mármint a Milla Erzsébet híd közelében tartott tüntetése egy politikus nyugalmának megzavarására sem volt alkalmas.
@naiszen: Igen, ezt mondta ő is: a médiáson inkább középkorúak voltak, tegnap harmincasok szerinte. Apák és fiúk ugyebár...

Na nem tesz jót Dzsudzsáknak a Vezető rajongása (meg a Zimánylinda se): www.nemzetisport.hu/legiosok/oroszorszag-dzsudzsak-ket-helyet-rontott-a-hetedik-legertekesebb-2110349 (persze, ez csúsztatás, de jól esik, adja magát :-DDD)
@naiszen: De elfértünk ott. Az ugye a Szabadsajtó út nevéből alakult ki márciusban (de nem is lett Astoria Fidesz-remake) - meg hogy állandó fotóbolttá alakították nem véletlenül - a Kossuth teret.

Tavaly ilyenkor kezdődött a Szabadság téren, hát megyünk, ahová mondják... :-))
@a szív fészkei: Oké. :) De akárhol is van bejelentett tüntetés, legyen egy utunk az országgyűlési esküjét megszegő legalább egy okoshoz vagy az első számú kollaboránsokhoz (ld. Szalai Annamária). Munkaidejükben, munkahelyükön.
HA már karácsony ez annyira kurvajó! www.nyest.hu/hirek/karacsony-tizenket-napja Valahogy a rontásbontásról meg mindenről eszembe jutott! Plusz röhögni muszáj, mert ha az elvész, akkor kész...
@a szív fészkei: "N a Kedves Vezető magár húzta Dzsudzsákot (...) Tiszta Rákosi tényleg: sütteti magát a világsztár fényében"
Annyit Dzsudzsák védelmében, hogy Ő nem várta meg (pláne nem ÁVH tisztként) a dicső vezér bukását. Szépen, és jogosan, korán elment karriert építeni külföldre.
@egyfejű: Persze, én őt tisztelem - sokszor írtam- azért amit ilyen korára magától elért. Sajnálom épp ezért, hogy most reklámfityegőt kell alakítani Orvbán kulcscsomóján...

Amit ugye ennek ellensúlyozására atv.hu/cikk/20111223_bekesi_orban_nagy_hibat_kovetett_el?source=hirkereso rázogat nagy garral.
@a szív fészkei: Hajrá Argentina! Eviiitaaaa!
Csupáncsak annyi történt, hogy a fityiszes eftársak felrúgták a "rózsadombi paktumot".

Ezen joggal háborodtak fel a lehetnemás, a maszopos és a dékás eftársak. Hogy a jobkklikkes eftársak melyik klikkhez húznak, az eddig is látszott, mára egyértelművé vált.

Szerintem ezért voltak "csak" 2000-en a tüntetésen. Az már most a kérdés, hogy a magyar eftársak moszkvai gazdái hagyják-e leválthatatlan legfőbb közszolgánkat elszabadult hajóágyúkénti rombolásában, vagy igyekeznek megteremteni legalább a látszat többpártrendszert?

Félelmem hogy Moszkva ezúttal is a magyar eftársakon, és rajtunk kísérletezi ki a parlamentarizmusból az állampárti önkénybe átmenet technikáját.
@gyilkos fűegér: Legyen ennél a rabszolgisnál szebb kép neked karácsonyra! (na meg őrstársadnak is!) :-)) hatterkep.eu/hatterkepet-mutat-3328.html
@egyfejű: Itt még ilyen karizmatikus (bár ugye azt is tudjuk, mi volt vele az igazi cél) figura sincs. Asszonypajtás - se Anikó nagysád, se Makrai - nem alkalmas erre.
@Secnir:
"namármost ezért volna érdekes, hogy a kétszámittoménhány fideszes maradt-e mnyp tag? ha igen, és ezt megszavazták, akkor hűtlen kezelés, hatalommal való visszaélés, sikkasztás stb. esete forog fenn... "

Na látod, ERRE bazira kíváncsi lennék, hogy hány fideszes képviselő maradt a MANYUP-ban...!
@a szív fészkei:

AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek !
@Kismac:

Vannak valamikori verfideszes ismeroseim, akik miutan jol keresnek nem hagytak veszni a millioikat, maradtak MNYP-ban. Ma mar nem Fideszesek.
@gyilkos fűegér: Na, azért, szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál! :-DD Már azt hittem,észre se vetted.

16 tonna, mennyit énekeltük boldogult ifjúkoromban. Örökzöldek...
@Kismac:Szegény Matolcsy is orvul beléptette anno a neje. Remélem, megkapta ezért a magáét!! Van aszonykezelési kiskátéjuk, Orvbánnál a lefektetett irodalom róla.
@a szív fészkei: Másik s betű Skiccnél. Neki adtam kariajira, hátha kell a szilveszteri kóválygós beszédjénél majd.
Most, hogy kollektíve nagy diadalt ültünk azon, mennyire megszívattuk a hatalmat a Parlament előtt, égtek, mint a torkosborz, egy pillanatra szenteljünk némi figyelmet annak is, mi történt odabent az épületben. Falhoz állítottak és kinyírtak bennünket, akikben még pislákol valami vágy a demokrácia után. Most már minden törvényes eszköz a kezükben van ahhoz, hogy az idők végtelenségéig uralkodjanak rajtunk. És a képviselők elleni rendőrattak bizonyság arra, hogy nem fognak hezitálni, hogy lesújtsanak azokra, akiknek nem tetszik a pofája.
@naugye!: Most ennél többet mit lehetne!törvényesen tenni ellenük: meg lettek választva - hol az a diadalmas kétharmad, amelyik megtette, nem tudom - folyjon vér a parlamentből? (az övékért nem kár, de mégsem ízléses megoldás egyelőre.)

Látni, merre indult el készakarva, minden figyelmeztetés ellenére ez az Orvork. Vannak fokoztok, ő átlépett minden határt. Innentől, bármi történik, a felelősség már egyesegyedül az övé. És nincsenek testvéri csapatai a határnál ugrásra készen beavatkozni mellette. (ezt hajlamos elfelejteni) Sőt, már ellene foglal állást a világ.
Na még egyszer Boldog Karácsonyt, búcsúzóul:

Rock & Roll, basszátok meg!:
www.youtube.com/watch?v=hXBmygI-N3M
A vastagbőrben megénekelt Matolcsy-féle életvezetési tanácsokat tegnap már beadtam. Nekem számára csak egy lenne: kis oxigénvisszatartás a víz alatt"A víz alatt, a víz alatt a létezés csodás:
van élelem bőségesen, s nincs vízkorlátozás.
A víz alatt csak egy a gond: a levegő kevés,
de esküszöm, csupán az első öt perc a nehéz." - énekli Koncz Zsuzsa. Csupa szeretettel küldöm.
@a szív fészkei: Én csak arra szeretnék utalni, hogy a harc a szabadságunkért még előttünk van. Ami történt, az csak egy felderítő csetepaté volt, amiből viszonylag jól jöttünk ki. De mire ezt a bandát elzavarjuk, annak komoly áldozatai lesznek. Sok vér és veríték lefolyik addig a Kossuth téren és környékén. És egyszer már nagyon ráfáztunk, amikor arra számítottunk, hogy jönnek segíteni a nyugati felszabadító csapatok. Lehet, hogy a Nyugat szimpátiájára számíthatunk, de ezt a nagytakarítást nekünk kell majd elvégeznünk.
Boldog karácsonyt!
@naugye!: Persze, értlek. Rohadt hosszú, randa és kemény menetelés lesz.

56-ban- ahogy Csernok Attila könyvéből olvashattam,a ki megérte azokat a napokat és írt történelmi visszatekintéseket - senki nem ígérte, hogy a Teheránban, Jaltában felállított status quo-t felrúgja miattunk a SZU-val. Ez eszükbe se jutott; hogy a Szabad Európa mit delirált és hazudott erről, az más tészta... szóval legenda, hogy volt ígérvény; nem, sőt.

Most nem Oroszország csatlósállama vagyunk, hanem fordítva - ez se mindegy. Ő akarna visszaterelni oda. Köszönöm, viszont! :-)
@Secnir:
"nemtom mit mondott viktor 2006-ban?
(ha kell az utcára visszük az embereket...)"

A dologban a legérdekesebb, és egyben a legszomorúbb az, hogy EZEK UGYANAZOK az emberek!

Ez egy kis ország, csak egy csőcseléke van...
Gyerekek? Milyen forradalomról beszélnek itt harsogva? Az, hogy néhány ellenzéki képviselő szervez egy pár ezres tüntetést, amit a liberális média igyekszik jelentősnek titulálni, ...nos, ez végtelenül messze van a "forradalomtól".

Egy gyenge húzású MIÉP összeröffenésen többen jöttek össze bármikor. :)
@Boli: Neked is küldtem a Ch-os képet. Karácsonyi angyalkásra van fazonírozva. Ne csak Orvbánnal legyetek teli. Árt az egészségnek pláne evés előtt. (utána is, márha lesz olyan, mint evés.)
@Néhay: valóban, össz egy csőcselékünk van, méghozzá a @Kiránduló: által megénekeltek, akik szarrá hugyozták-szarták a Kossuth teret, megostromolták a TV székházat, elkötöttek tankot, kukákat és autókat gyújtottak fel, stb.
Nekem a tegnap totálisan 1988. szeptember 12-ét juttatta eszembe. Azon ott voltam, méghozzá felnőtt fejjel. Ott skandáltuk (többek közt): Demokráciát, demokráciát! 1989. október 23-án az Országgyűlés erkélyén Szűrös Mátyás kikiáltotta a Magyar Köztársaságot (ami szilveszterkor elmúlik, de visszahozzuk). Megoldásokat várok, mi volt az? :)
Orbánnak volt képe azt nyilatkozni, hogy ebben az országban másfél éve van demokrácia, azaz azóta, mióta ők hatalmon vannak. Na ha ez a demokrácia, akkor én szívesebben éltem a kommunizmusban.

A másik vicces dolga az volt, hogy nem azért akkora az államadósságunk amekkora, mert rossz a gazdaságpolitika, hanem azért, mert az devizában van és a forint gyenge, ergo ha majd erős lesz, akkor kevesebb lesz. Aha, értem. Arra csak én emlékszem, hogy eddig azt szajkózta, hogy nem a forint a gyenge, nem a forint van válságban, hanem az euro ill. az euro zóna? Akkor most ki a hülye? Ha olyan franyesz a forint, meg olyan erős (csak az a rohadt euro, az gyengélkedik), akkor hova tűnt árfolyam szinten a 3000 milliárdos manyup pénz?

Ha már az ország karácsonyát és szilveszterét elcseszte unortodoxia királya tegyen egy elkövetkező ünnepet széppé. Talán méltóbb is rá az a dátum. Márc. 15-re remélem lesz oly kedves vagy így, vagy úgy eltakarodni!
@klarky: szép dátum, egyetértek, támogatom. Annyit még talán kihúzunk valahogy.
Addig is élvezetnek:
www.youtube.com/watch?v=4HGs6M9exS4
20 év bolyongás után sikerült visszatérni az egypárt rendszerhez. Csak a Fidesz!
@Le_Penseur: kommunkiációs okokból pontosítalak.
Régi: Egypárt
Mai: Egy Párt
@a szív fészkei: ennél jobban csak a szólást (defaszavagyminiszterúr interpelláció), a szabadságot(állami autóm van vazze, de gyalogolok a rakparton, még lézerblokkolóm is van, ráadásul biztosítás sem kell rá), illetve a saját lelkiismeretük megnyugattását (Handó Tünde vívódik "mindenféle" kinevezése előtt, de megnyugtatja magát) szeretik jobban.
Judás evangéliuma szerint a 30 ezüst kocsmára kellett, ezek meg egymás közt még el is osztják. Szánalmas.
Nem lakik senki a közelükben? Vidékről nehéz ám teát vinni a fagyoskodóknak.
@Kismac: " Más: TÉNYLEG Lázár megy ott a Duna-parton????? JÉZUSOM.

Könyörgöm, AKASSZUK FEL!!! "

Nem Lézerjani,...hanem csecstestvére , a Kósa ....( azért tőlem akaszthatod...)
Boldog és Szeretet-teljes Karácsonyt Kívánok a Zembereknek!

A fidesz-mocsok gennyláda, sz@rf@szú gerinctelen patkányoknak, vagyis az összes fidesz-frakció tagnak, kormány-tagnak és családjának meg kívánom, h egy szippantós autó teljes tartalma kerüljön a fa alá és az ünnepi asztalra, hadd lássák, mivel árasztják el az országot 1,5 éve
@Kiránduló: " Egy gyenge húzású MIÉP összeröffenésen többen jöttek össze bármikor. :)

Mer' a nácik mindenhová elmennek , elég azt mondani nekik : cigánypecsenye , vagy Zsidró Tamás ....már rohannak habzó szájjal...
@egyfejű: utca-terkep.valami.info/?street=40222 Kunigunda utca a Kaszásdűlőn lévő lakótelephez van közel Óbudán. A Bécsi és a Szentendrei út között velük párhuzamos. Elég sűrűn lakott környék.

Sajna, mi nem arra lakunk.
@a szív fészkei: még mindig közelebb, mint én, az tuti :D
Ellenberzsé megfejtést nem adtál kérdésemre: 1988. szeptember 12.
Bocsi, de ez lényeges időpont a - ma már régmúlt - magyar történelemben. :D
Soha nem szóltam hozzá még semmilyen politikai íráshoz
de Orbánból elég volt !!! Ami itt van az nem demokrácia.
A régi Orbán hívek már villamosokat borítottak volna 430 Ft ős üzemanyag és 305Ft os EUR árfolyam nál. ezek most hol vannak!!!!!
2014-re hogy lesz ebből kormányváltás? Egyelőre itt a rózsaszín szemüveget levéve azt látom, hogy az ellenzék pár egymást gyűlölő kis pártból meg "civil" szervezetből áll. Márpedig ki kell nagyon gyorsan egyeznünk, hogy leválthassuk a lakosság 20%-ának támogatását élvező (?) Orbán Viktort.

Én azt javaslom, hogy korunk legkarizmatikusabb magyar politikusának, Gyurcsány Ferencnek kellene összefognia ezt az elsöprő embertömeget, hogy újra európai értékek mentén politizálhassunk, félelem nélkül. Nem tudom, Ti hogy látjátok, de szerintem borzasztóan igazságtalan, hogy az Európai Unióban, 2011-ben egy demokratikus úton, abszolút többséggel megválasztott kormány kitöltse a négyéves mandátumát.
@teve11: @Kiránduló által már megénekelte hősök? Egyrészt az Új Színháznál várják, mikor vehetnek bérletet, másrészt pl. Gyömgyöspatán bohóckodnak fizetésért.
@Modor Tibi: Hali Tibi!
Epic Fail. Gyurcsány ne fogjon össze senkit. Tegnap megmutatta, ő is tudja ezt. Mint ahogy a tegnap megmutatta, Schiffer eddigi gondolatai is bukták (részemről eddig is nulla volt, de az nem ide tartozik).
A Székely által meghírdetett Ellenzéki Kerekasztal - amiben természetesen a Gyurcsány elnökölte DK is legyen ott - a megoldás.
@teve11: Na akkor olvasgasd ezt: www.origo.hu/itthon/20111224-orban-jo-esely-van-a-megallapodasra-az-imffel.html

OMG és #:-((( (anyámborogass!)

De legyen ennél szebb estéd meg ünneped! :-))
@a szív fészkei: " Szeretik azért a kordonokat: www.hir24.hu/belfold/2011/12/24/korbekordonoztak-az-ehsegsztrajkolo-teveseket/~~fokusz "

Valóban,...hol bontanak,....hol építenek a mocskok,...ahogy az érdekük kívánja ! Csak a kordon és a tömeg ugyanaz.....
@teve11: " A régi Orbán hívek már villamosokat borítottak volna 430 Ft ős üzemanyag és 305Ft os EUR árfolyam nál. ezek most hol vannak!!!!! "

Úgy ég a bőr a pofájukon, hogy naogranormonnal kezelik....
Köszönöm, az írást! Jó volt olvasnom. Jót tett a lelkemnek, egy az orbánék által ennyire elkúrt év után! Már csak egyet kérek Jézuskától, hogy ez a gusztustalan kormány, a pszichopata vezetőjükkel örökre tűnjenek el!
@kíváncsivagyok: a kordon tuti ugyanaz, de a tömeg? Megfejtéseket várom továbbra is: 1988. szeptember 12.
@egyfejű: www.rev.hu/portal/page/portal/rev/honapkepei/forrasok_19880912 És sokan azt mondják erről ma, hogy ez is csak a titkosszolgálatok által keltett zavar volt a mátrixban; hiszen ma azzal az árammal már hol lennénk, hol lenne a dunai hajózás, mennyire előre tartana ezektől az ország, ha ez nem lett volna politikai felhangokkal megakadályozva.

Én csak egy bölcsész vagyok, nem értek ehhez - de anno 90 környékén - vittük egy pozsonyi erről szóló konferenciára Nagy Gábor Tamást, az I. kerületi polgármestert, mert nem volt pénze a Fidesznek kiutaztatni őt meg a barátnőjét oda ugye.

A millán többen voltunk 25 ezernél, úgy tudom...
1. Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa,
Azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra,
Azt hiszed, hogy mindig mindent megbocsátunk,
Azt hiszed, hogy megtagadjuk minden álmunk,
Minden álmunk.
2. El ne hidd azt, bárki mondja, hogy ez jó így,
El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít,
El ne hidd, hogy megváltoztunk vezényszóra,
El ne hidd, hogy nyílik még a sárga rózsa,
Sárga rózsa.

Előadó: Illés együttes
Szövegírók: Bródy János
Zeneszerzők: Szörényi Levente
Megjelenés: 1973
@a szív fészkei: linkelve, de jó a válasz. :)
A szépsége az egésznek az, hogy baromira felmagyarkodtuk magunkat, majd nemzetközi bíróságok, utána meg pofára potty.
Az egyetlen pozitív hozadéknak a demokrácia meg a jogállam tűnt. Ott még nagyobb pofára potty, törvényállam helyette, pl. szabálysértő börtönbe kapásból, meg szolgált alaptörvényasztala kritikán aluli kurzus festményekkel.
Tényleg: mikor lesz Aranygyorsnaszád? Az Ezüsthajóba már belebuktak. :)
Sajnos borzasztóan erőltetett volt ez az előállítgatós dolog. Persze értem, hogy az LMP-sek figyelemfelkeltésnek szánták, de akkor is.Az MSZP részéről, meg ez az "engem is-engem is" játék. Hát...vicc ez az egész politikai "elit. No, eszek bejglit.
@egyfejű: jut eszembe, a titkosszolgáknak semmi közük nem volt hozzá, egyik III. sem ügyködött ezen. Tudom, megkérdeztem annó őket.
Amúgy általában narancsvidékről származnak (korábban kormányzó MDF), akik kissebbítik a jelentőségét az akkori sétánknak. Lelkük rajta.
@P.mester: Egyetértek, nagyon tetszik a szöveged!
látom megnyílt a gyűlölet félóra...
na megyek eszek egy kis libamájat...ti meg gyűlölködjetek.
@FILTOL: egészségedre. Ezt a gyűlöletet meg majd egyszer elmagyarázod, addig meg féljél önmagadban és olvasgassál pl. Voltaire.
Hát ez a 2006-os megmozdulásokhoz viszonyítva gyenge volt.Pedig azért ott gyerekek tegyük a szívünkre a kezünket a jobbikosok nem kis erőt mutattak fel. Mégsem tudták elérni , hogy bukjon a kormány pedig az nem 2/3-os volt.Most képzeljétek el, hogy még annál is erőteljesebb megmozdulás kéne, ezt nem nézem ki jelenleg sem az LMP-ből sem a többiből.Legalábbis párt szinten. Akkor lenne esetleg ebből valami ha a jobbikot rá tudnák venni hogy beszálljanak a balhéba.De jelen pillanatban én nem tudok elképzelni egy olyan forgatókönyvet ahol egy gárdás, mondjuk LMP DK MSZP emberkékkel tüntessen.
Az LMP, pedig egyszer már leírtam őket, most nagyot nőtt a szememben.

Szép volt!
:D karácsonyi ajándékom:
/ez már beteges, de k.jó ;)/
házi dokudaráló, tesztelésnek a beszéljük meg kérdőív a vezénylótól, szerintetek normális vagyok, na meg a családom-e az eeee?
benyomtam egy kis vacsis vörösborot oszt daráltam, micsoda kéj, ilyen boldogot mindenkinek :D
@ermi71: jelszó: fasiszták, enyhe náci beütéssel, kíméljenek.
Amúgy ne tessen keverni a tüntetőt a csőcselékkel. Drága - valamikor liberális - Fidesz elérte a mixelést. NEM. Ahogy az összes muzulmán nem egyenlő Al Kaida merénylőkkal. Mindig és mindenkor vannak ideggyengék, van akiből miniszterelnök lesz demokratikus választások után (lásd szobafestő Ausztriávól pölö), de a tüntető meg a csőcselék nincs szoros összefüggésben.
@egyfejű:
aranygyorsnaszád?
egyáltalában gyorsnaszád?
én csak a búvárnaszád fogalmát ismerem...
@K0vasz: De nem is lehetne más. Ez általános statisztika, hogy minél szabadabb egy gazdaság (ország) annál jobban működik az, annál nagyobb a fejlettség. Nem véletlenül az USA a világ vezető gazdasági hatalma.
Itthon pedig folyamatosan keresztbe tesznek, össze vissza szabályoznak, folyamatosan korlátozzák a piacot. Ennek csak vesztés lehet a vége. Sajna a fideszesek abszolút nem értik ezt meg.
Nem véletlenül Kínában is a gazdaság liberalizálása után indult el a hatalmas fejlődés.
A fideszes törvénygyár feltette a pontot az i re...köszönjük a narancsos forradalmároknak, szép karácsonyi ajándék volt!
@ermi71:

Nem csak erővel lehet kikényszeríteni, hanem pl. országos sztrájkokkal.

Vasút volán, rendőr, és fasz tudja még milyen sztrájk.

Ez egy két hét alatt megtörné a hatalmat.

Esetéeg a parlament körbevételével, és nem hagyni őket hazamenni.

Tömeg kell, nagy tömeg, ami mögé odaáll a rendőrség is.

Nem tudom lesz-e itt valami foradalom, reménykedém.

De akár maradhatnak is a hülyék, csak kezdjenek el normálisan gondolkodni, aminek esélye nem sok.
@Secnir: Ezüsthajót láttál-é már? Fogalmilag? :)
@Cirbi:

Megértelek, én is imádom használni a cégnél, van, hogy órákat töltök vele. Így aztán nem is csoda, hogy nem nő a GDP.

Amúgy mia a fasznak Neked otthonra ilyen???

Ja persze jővőre újraindul a konzultáció... :D
Kellemes, Boldog, Békés Magyar Karácsonyt !
@Doubledecker: a sztrájk mindig erő és egyben mások korlátozása. A taxis blokád óta nem éltünk meg olyat, ahol valóban szolidárisak lettek volna az emberek (najó, az erzsébethídfoglalás csürhe általi kivétele még ilyen, mivel ott a rendőrök a hülyéket védték, mivel - jogosan - az emberek őket akarták megverni).
Olvastam egy kommentet valahol - elnézést a szerzőtől, mert nem nyálazom végig a netet -, de nagyon tetszett: akinek nem tetszik a mostani kurzust, vigyen egy téglát a Kossuth térre, és tegye le oda.
Az de szép lenne, ha eltakarná pár napon belül a Parlament épületét. :)
Ilyet kéne pl. Schiffernek nyomnia, nem Gyurcsányozni. Lejárt lemez, ha a túlmozgásos nem áll oda, ahova, ma nem lennénk címlapon.
@kela-bá: Neked is. Azt a Magyar kitételt elmagyaráznád? Nem értem. Lehet, sokat ittam, de akkor sem.
@egyfejű:
Dehogynem érted:))) Annyit nem lehet inni:))
@Doubledecker: a sok hivatalos-félhivatalos papírt eddig nem kukáztam, és gyűlt csak gyűlt, de csak eddig :D
@Modor Tibi:

Hát, Gyurcsány bőven européer politikus. Orbán européerségből a cipőjét se köthetné meg.

(Egy européer politikus egy elvesztett választás után nem kezd el hisztizni, hogy a haza nem lehet ellenzékben.)

Eljön még az az idő, amikor a Gyurcsány-kormány alatti életszinvonal az aranykornak tűnik :) És nem is soká.
Ha már karácsony, íme egy kis ajándék! Mit is csinált Berlu, Vezérünk nagy és igaz barátja? Természetesen letiltatta Olaszországban a fotókat, mert ugye ott aztán minden az ő kezében van, de a spanyolok leadták: www.youtube.com/watch?v=7XULUi0fuOs&feature=share

Íme egy igazi konzervatív/keresztény államférfi pályájának csúcsán és persze barátai.
@felebarát: Válaszom 2. Mi leszünk az intő példa arra, hogy jár az aki különutazik.
@egyfejű: Akkor még egyetértettek, ahogy hallgatam a Nagy Gábort. (akkor még én is egyetértettem vele és velük. Oké, vak voltam, vagy mi. A Tisztiház után már láttam nemcsak néztem. www.youtube.com/watch?v=UfyhoPPyZX8 (Ezek a mai fiatalok: Kovács András filmje)

Ez is friss hír Putyinföldéről: ecoline.hu/hirek/2011/12/24/Gorbacsov_is_a_tuntetok_mellett__a_moszkvai_CYWV4C#rss
@Néhay: azt viszont ne felejtsd el, hogy a csőcseléke most kap új stadiont! Valamit-valamiért.
@a szív fészkei: Ezt pedig nem olyan régenwww.youtube.com/watch?v=07MZjctmv7A

Idézet a dalból
"Én vagyok a híres egyfejű, A nevem is ennyi csak: Süsü
De én egyiket se bánom, Egyfejűként élem a világom
Kitagadott az a jó apám. Azóta vándorlok, úgy biz'ám
Befogadnak majd az emberek Egyik szeret, másik meg remeg
Ó, ha rózsabimbó lehetnék... Rámszállnának szépen a lepkék!
Kicsi szívem vélük dobognaa. Nem lennék ilyen nagy otrombaa.
Ezt a vágyam senki se érti, se gyerek, se nő, se férfi,
Senki senki itt a világon, mi is az én titkos nagy álmom. Óó."
@a szív fészkei:

"De ugye a körzethatárt úgy szabták meg a narancslottyadékok, hogy ne is lehessen Tóth Józsinak többet esélye."

Nem tudják úgy átszabni, hogy Magyarország egyetlen européer választókörzetében esélyük legyen.
@Cirbi: Te mit örömködtél volna Végvári elvtárs mellett a III/III-soknál 89 körül! Emlékszel még rá? Ő mesélt arról meg leehtővé tette a dolog dokumentálását - aztán meg is halta magát hamar - mit daráltak éjjel-nappal a szolgálatokbál. Nem csoda, ha ilyen az ügynökhelyzet, amilyen.
@dtomika: köszi az idézetet!

Annyira beugrott most, hogy ezt a dalt énekli több tízezer (százezer?) ember kórusban... ejj de szép is lenne! :)

(Szegény Illésék, szegény NORMÁLIS rendszerváltók!! Szerintetek gondolták volna ezt? Tényleg szerencse, hogy szegény Hofi ezt nem érte meg... igazság szerint az elmúlt másfél évben cca. 10-15x kapott volna infarktust. :(( )
@dtomika: Én nagyon szerettem Süsüt. :-)Tanulságos. Most főleg a Sárkányfűárusra fókuszálnék belőle. susu.tuti.hu/keret.cgi?/mese10.html
Kicsit Off
@a szív fészkei: Köszi a "dunaszauruszos" linket.

Szolgálatok és dunaszaurusz. Szerintem ez volt a módszerváltás főpróbája. Le lehet-e tolni a népek torkán annyi hazugságot mint a "dunaszaurusz"? Le lehetett. Mindezt zöld színben! A számunkra elérhető legjobb szállítás környezetvédelmi és pénzügyi szempontból a folyami! Tettesek azonosak a módszerváló tettesekkel.

Akkori maszop, vélemény deformáló, tudatmódosító média, akkori ellenzéki csoportosulások. Dunakör-t konkrétan a szolgálatok segítették.

A folyami szállításról egy szakember linkje:
www.friends4rivers.hu/

@egyfejű: "a titkosszolgáknak semmi közük nem volt hozzá, egyik III. sem ügyködött ezen. Tudom, megkérdeztem annó őket."

Ez aranyos :-).

Én 1987-ben ha jól rémlik 3 évente mehettem kék útlevéllel "nyugatra". Dunakörösök, ellenzékiek havonta. Aha.

Petőfi Irodalmi Múzeum -ban Moldova György, Ég a Duna c. dokumentum kötete írja le az első nagy média átverésünket

dia.jadox.pim.hu/jetspeed/displayXhtml?offset=1&origOffset=-1&docId=900&secId=85415&qdcId=3&libraryId=-1&filter=Moldova+Gy%C3%B6rgy&limit=1000&pageSet=1

Kedvcsinálónak idézgetek belőle pár bekezdést.

A tiltakozók között külön érdekcsoportot alkottak azok, akik az ingatlan-tulajdonukat fenyegető sérelmektől tartottak. Az eredeti tervek szerint a Dunakanyarban folyó vízlépcső-építkezések kapcsán 48 lakóházat és mintegy 150 hétvégi nyaralót bontottak volna le. A valóságban ezeknek a számoknak a sokszorosára vonatkozott volna a felszámolás.

Pilismarót üdülőövezetében az országos hatalmat birtokló Magyar Szocialista Munkáspárt már évek óta telkeket osztogatott tagjainak és klienseinek, szinte jelképes összegekért. Az új tulajdonosok folyamatosan az előírások és a törvények fölé emelték magukat, az 511 itt felhúzott ingatlanból csak 5 (!) épült megfelelő engedélyek birtokában, 22 utólag kapott fennmaradási engedélyt távlati bontási kötelezettséggel, a többi 484 viszont csak az illetékes hatóságok elnézésének köszönhette a létét. Patrónusuk, a valódi nevén soha nem említett „Felső Hang” – a megjelölés állítólag a Párt Központi Bizottságának egyik titkárát takarta – mindig megvédte az érdekeiket.

A tározó kialakításánál ez a környék is víz alá került volna, és a jogtalan építkezés miatt a tulajdonosok semmiféle kárpótlást nem kaphattak. A kérdés végül a korszak szellemének megfelelő módon oldódott meg, a „Felső Hang” most is közbelépett, a tervezők kénytelen-kelletlen átalakították az elképzeléseiket és félmilliárdos költséggel egy töltésrendszerrel vették volna körül az üdülőövezetet.
– Ekkora pénzből minden egyes tulajdonos arany palotát vehetett volna magának – jegyezte meg később a tervezés egyik legfőbb irányítója.

...
Másrészt erős a gyanúnk, hogy a kormány szándékosan „engedte el a láncukról” a rohamozó zöldeket. Változatlanul szeretett volna kihátrálni a vízlépcső felépítésének kényszere alól és a környezetvédő mozgolódásokat érvként tudta felhasználni a csehszlovák féllel folytatott tárgyalásain, mint az országos tiltakozás spontán jelét.

...
„Nehezen tagadható – írja az elemző –, hogy a Vízerőmű elleni kampányt irányító Duna Kör totális elkötelezettséget követelt híveitől, az ellenvéleményt megkockáztatókat gonosz ellenségként kezelte, a Duna ügyét egyfajta valláspótlékként erőltette rá a rendszerváltozástól elbizonytalanodott értelmiségre. Többé nem úgy működött, mint egy civil szervezet a demokráciában, sokkal inkább olyanformán, mint a legfőbb igazságért küzdő titkos társaság egy rettegett diktatúrában.”

Abban viszont a Duna Kör vezetői azonos képet mutattak a többi ellenzéki szervezettel, hogy ők is valósággal hazajártak Bécsbe – ami akkoriban még nem számított olyan természetes jelenségnek, mint napjainkban: egy átlagos magyar állampolgár egy évben csak egyszer mehetett Nyugatra. Nem tisztünk azonban kinyomozni, hogy a rohamozó zöldek kinek a támogatásával juthattak útlevélhez.

A rohamozó zöld mozgalmaktól általában nem állnak távol a hasonló gyermekded megnyilvánulások. Egy alkalommal Bencsik Béla és néhány más vízügyes vezető meghívta a Duna Kör tagjait egy nyilvánosság előtt rendezendő tisztázó szándékú megbeszélésre. A zöldek meg is jelentek, fel is tették a kérdéseiket, de mikor a vízügyesek megpróbáltak válaszolni, ők fütyülni, dobolni, tapsolni kezdtek. Csak a saját szövegüket akarták hallani.

Ugye milyen ismerős stílus?

On.
Egy szerencsénk van. Talán valami megmozdul az oroszoknál. Putyin 2/3-a nem jött be, már 39000 szavazat kékcédulás. Szegény bolseViki megkapta a feladatot, kitaposni az utat a plurális(nak mondott) demokráciából a K-i szeles "mongol kánságba". Mire átadhatná gazdájának, putyincárnak a know-howt, meglehet a cár demokratikusan választott utódai már nem kérnek belőle :-).
"az LMP akciója felülmúlta a várakozásaimat. Az elmélkedést felváltotta a tett, és szerintem jól csinálták, amit"

Szerintem is jó húzás volt. De azt tegyük hozzá, ha Jobbik tette volna ugyanezt, akkor máris minden tévé leadta volna a szokásos "náci focihuligánok randalíroztak a Kossuth téren" snittet. Plusz pont, hogy látszik végre némi aktivitás, minusz pont, hogy gyurcsány ferenccel vállvetve....
Kb. két sarokra lakunk a Parlamenttől.A kritikus tömeg ott kezdődik,hogy látom az ablakból(de legalább is hallom az ordítozást).
A becsokizás ott kezdődik,amikor rendőrautókat
állítanak a kereszteződésekbe.Ilyenről most
szó sem volt.2006 után,ha három ember összegyűlt a tér környékén,már egy hadsereg
leste őket.Akkor már tényleg kezdtem rendőrállamban érezni magam.De szépen elmagyarázták,hogy a nyugalmam érdekében csak
a csőcseléktől védenek,hogy szabad lehessek,
ezért nem tudok lemenni a boltba,meg sehova
időnként és kapok a pofámba könnygázt,ha ki
merem nyitni az ablakot.Elhittem,de azóta nem
vagyok semmilyen párti,illetve Jézusban bízom
mert ő nem "kúrta el".
@dtomika:
" Sárga rózsa.."
S mi történt?
A Szörényi pulpitus harcos lett.
A Bródi meg maradt normális!Ja, hogy Ő volt a szöveg író?
@Kismac: Ja .!!! Hofiról jut eszembe

idézet"Jaj! De magasan vagyok! Csak nem ez az életszínvonal?!
Az életszínvonal olyan mint a léghajó. Ha azt akarod, hogy emelkedjen, ki kell belőle dobálni mindent, és amikor a legmagasabban vagy, akkor jössz rá hogy nem maradt semmid. "
"Ezekhez képest a ház nélküli csiga gerincoszlop.."
"Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék"
@tucano: Azt is, ahol a Topolánek is lenge "magyarban" (csehben) rohangál a villája kertjében? :-DD
Az orosz eftársak próbálnak a folyamat élére állni.

www.oroszvilag.hu/?t1=oroszorszag_hirei&hid=2783

Az oroszország hangja meg tolja az orosz agitPRopot.

hungarian.ruvr.ru/
@rdos: Moldova viszont életre-halálra híve Kádárnak és az MSZMP-nek. Akkor meg kicsit ambivalens.
@dtomika: A koncertjét nem adta le semmilyen hivatalos tévé. Az operatőrök ingyen csinálták végig, összedobták a cuccost, saját holmijaikkal mentek, hogy meglegyen, fel legyen véve: 4000 ember volt a Syma csarnokban. Már aranylemez lett a CD, amin ez is van.
@Kismac:

De mondhatok bibliai idézetejet is, bár nem vagyok hívő
"Péld
11,18-19

A bűnös hamis keresményt szerez, de igaz bérhez jut az, aki igazságot vet. Aki ragaszkodik az igazsághoz, az az életre jut, de aki a rosszat hajhássza, az a halálra."

"Péld
21,21

Aki igazságra és hűségre törekszik, életet, igazságot és megbecsülést talál."

"Péld
4,14.19

A bűnösök ösvényére ne lépj, ne járj a gonoszok útján! A bűnösök útja olyan, mint a sűrű homály; nem tudják, miben botlanak majd meg.
@John from Dylly_Hous:
Ja,biztos.Nagyon találó a Logosz,amikor azt
mondja,hogy átkozott az a férfi,aki emberben bízik,olyan,mint a hangafa a pusztában/száraz,
halott/,áldott az a férfi,aki Istenében bízik,
olyan,mint a folyóvíz mellé ültetett fa.
Nekem az mindig gyanús,amikor egy politikusért
vagy egy politikai irányzatért feltétlen rajonganak.Annak mindig sírás lesz a vége.
@a szív fészkei: Moldova politikai nézeteit lehet szeretni, lehet nem (magam sem szeretem). Azt viszont elfogadom, ha valaki hisz a "kommunista ideológiában". Ettől még a tényfeltáró irói munkássága lehet jó, szórakoztató, és akár igaz is. Mitöbb ha megtisztelne vele, egyszer szívesen kávéznék is vele.

A bolseVikokat viszont nem fogadom el. Azért mert köztörvényesek. Saját törvényeiket sem tartották, tartják be.

És hát pár olyan fiatal demokratával ellentétben, mint a szűrös, a pozsgay, ... ő akkor is hisz a komenyizmusban, amikor az már nem divat.
@maim: Talán mert nem volt kockakővel dobálódzás, autóégetés és egyéb megrendelt forradalmi tett; azért nem kellett annyi rendőr, ami nálad egy jó tüntetés velejárója. Ízlések és pofonok...

Amikor volt a milla kétszr a Kossuth téren - azt sem láttad? - ott annyi rohamosztagos busz és kisbusz állomásozott, mint a fene a Néprajzi oldalában. Csak mivel nem csürhe volt a nép, hanem állt, hallgatott, sárga rózsát énekelt, aztán hét óra 00 perckor szó nélkül oszlott és hazament békésen, ergo nem kellett bevetni a karhatalmat.

A szörnyű nagy elnyomatásotok idején idején elég türelem termett - nem rózsát, csak húgy és szarszagot - félévig volt szétbarmolva a Kossuth tér;örülök, ha az állapot neked megfelelő volt. Na mivel a mostani tüntetők nem az a megfizetett édes közönségetek, amelyik boldogan szétszedi a várost bizonyos alkalmakkor, teljesítve a megrendelő kérését, hát nincs akkora műsor, hogy vezető bréking nyúz lehessünk a CNN-ben. Diktor arra játszik, az nem kétséges.
@rdos: A BolseViktorékat én se, ez csak kiolvasható.

Ami azért érdekes volt számomra a mindig csak ennyit idézett Moldova-szövegben, az a fejesek nyári házairól szólt, hogy azt védte volna a Duna-kör ezerrel...

Na, hát ő sem egy vakolatlan vályogviskóban tengődött s tengődik, valószínűleg érzékenyen érintené, ha azt eldózerolná valaki - ha mg annyira kedvelte az MSZMP-t, akkor tudnia kell azt, hogy mennek ott a dolgok. Akkor azon nem volt sok kedvelni való, tehát a tényfeltárásába belevehette volna, hogy nanana úgy egyébként is az MSZMP-re.
Négy éve mikor Orbán polgári engedetlenség fedőnév alatt nekiállt egy hasonló jellegű akciónak, mint most az LMP, a kormánypárt tiszteletben tartotta a parlamenti képviselői jogait, és nem vitette el a rendőrséggel.
A mostani kormány nem törődik ennyit a jogokkal és a demokráciával. Karhatalom és önkényuralom a mai irányvonal.
hvg.hu/itthon/20111224_Nepszabadsag_Pokorni_interju_#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_12_24

[..]"„Amikor a miniszterelnököt vagy Matolcsy Györgyöt kárhoztatják, hogy miért próbálkozik hol ezzel, hol azzal, hát azért, mert próbálkozni kell. Ha azon az úton megyünk tovább, amelyen korábban, akkor jéghegynek ütközünk. Valamilyen eszközzel el kell téríteni a hajót. Nem állítom, hogy ezek mindig kulturált eszközök, és mindegyiknek van ára, a nemzetközi közvéleményben és a hazaiban is, de bízom abban, hogy jól mérték fel a helyzetet, és a jéghegy tényleg ott van” – értékelte az interjúban Pokorni a kormány gazdaságpolitikáját."

Szóval bízik a jéghegyben, sőt, szeretné, hogy inkább legyen, mint hogy elismerjék: evvan, rábasztak a sompolygásra?
@maim:

Már ne is haragudj de tudomásom szerint Jézus is elkúrta.

Legalábbis, ha jobban megnézzük a világot nagyon úgy tűnik.....
Még ma is piszkoskodsz retek??
Visszanézek, hát még mindig politizálnak. Szenteste van baszki!

Na, ez nyugtat:
www.youtube.com/watch?v=KyWOIKCtjiw
@a szív fészkei: Igen. Persze hogy átjött.

A fő kérdés szerintem nem Moldova személye, hanem hogy titkosszolgálati eszközökkel "csinált ügy"-e a dunaszaurusz?

A dolog természeténél fogva (titkos), természetesen nem tudom a választ. Csak vélelmezem hogy az volt. Nem mellékesen szerintem orosz (és/vagy amerikai) nyomásra csinálják, de ezt tényleg már csak tippelni tudom.

Pokornis linkedre reagálok. Nem járatlan út ez naracsos eftársak! Nagyon is kitaposott út, a bolsevikok kezdték 1917-ben. Eredménye ismert. Legalább egy hibát szerencsére elkövettek naracsos eftársak.

A mai, a 2011-12-31-ig érvényes jogrend szerint kötmanyup maradék 48 mrd Ft ellopása köztörvényes lopás, ha nem rablás. Ezt bármely római jogrendű bíróság annak találná. Nyilván nem magyar bíróságra gondolok :-(.
@a szív fészkei:Most hidd el nekem,hogy a rohambuszok,rabomobilok,vidékről fölhozott
seregek mindennaposak voltak akkor is.Én csak a saját tapasztalatomat mondom,nem pártoskodom.Nem hiányzik az sem,ez sem,egy békés polgár vagyok,bérből fizetésből.Ide pottyantott a gólya.A gyerekemet is.Tudod mit játszott kisebb korában?Kordonozást és oszlatást.Nem felejtem el a csatazajt az ablakunk alatt,a fájdalmas ordításokat.Mit szeretnétek?Vért?Én féltem.Akkoriban sokan olyan közömbösek voltak.Mert még lehetett hitelből élni. Akinek nem ért el a sz@r a szája széléig osztotta az észt.Most,hogy már
a többség bajban van már nem büdös kimenni tüntetni,de mi lenne ha fölényesen lecsőcselékeznénk a téren tüntetőket?
Lezárni munkanapon csak hidat szabad! Különben is, a sorompót autóval megközelítő képviselők jól szétlézerezhették volna őket!
@rdos: Justícia szeppukut követhetne el a kardjával. Tán akkor tisztán kijöhetne ebből a mai genyából, amit törvénykezésnek csúfolnak...

@maim: Ha neked úgy jobban esik az élet, tedd és csőcselékezz. Engem ez nem érdekel, mert láttam azért mi volt akkor és mi volt most. Egy Amerikában élő, de akkor itthon lévő srác az ablakából - mert nemcsak te laksz frekventált helyen :-) - végigfotózott négy- vagy hányszáz kockával mindent akkor. Hát abból az látszott, hogy nem a rendőrök kezdték. De hidd ezt, terjeszd ezt.

Én ott voltam tavaly ilyenkortól minden nagy tünti télen, nyáron. Nem mentünk neki senkinek se a Kossuth téren, se a Szabadság téren, se a Lánchídnál, se a Szabadsajtó útján kétszer... Pedig igen dühös emberek voltak. Nem kevesen. Ha neked egyforma a két tömeg, a két kimenetel oka - ez a te véleményed, így látod.

Én - és nagyon sokan még - nemcsak a pénzért mentem pl. Nekem sem több, sem kevesebb ettől nem lesz. Hitelem sem volt soha, nem azon húztam fel magam. Ha eltekintesz attól a laza ténytől, hogy Gyurcsányék félévig hagyták ott a népet mormogni (és egyebeket magából eregetni) és csak utána léptek fel kordonnal, akkor eltekintesz, egészségedre.
Hogy most fényképkiállítással lehetetlenítik el a helyet, az ugye tökmás.. :-DD Már februárban a tűzoltós, rendőrös-katonás tüntinél nagyon fontos erdélyi fotóizék voltak sűrűn odatelepítve, nehogy zavartalan legyen a gyülekezés. De az nem kordon, nem a szaros védelmükre szolgál, isten mentsen ezt hinni! :-DDD

Hidd el, én is békés polgár vagyok és én se akarok vért; ezért is zavart, amikor a millá fitymálva, azért, mert szerintük undorítóan mosolygós és békés. Nem ilyen a forradalmi hév! Hát ha az grillezett autókat, szétvert várost jelent, ne is legyen az.

De az arrogancia, ami ezekből az új/régi undokakból süt, biza kihúzza a gyufát és erre játszanak szerintem. Nem én, ők mennek a vérre.
@a szív fészkei: zavart, amikor a millást fitymálva cikizték külföldről és itthonról - így értelmes, valahogy lemaradt, bocs!
Az idegbeteg Orbán mióta nem dughatott? Szerintem jót tenne neki.
Nézzétek meg mi van Moszkvában gyerekek. Na ott tényleg az életeddel játszol ha tüntetsz Putyin ellen.Mégis 10 ezrek az utcán.És ott ha bevisznek meg is fingatnak a ruszki rendőrségen.Vagy az araboknál ahol fejbelőnek a tüntetéseken, sortűz minden játszik. A tüntető itt kezdődik. Amúgy nem kívánom, hogy nálunk ez legyen.Pláne úgy, hogy jó szívvel kinek adná át a nép a következő kormányzást? Egy gyenge koalíció kialakulhat ami megy a levesbe mint a szlovákoknál.De nem ez a legnagyobb baj. Az igazi baj az, hogy aki átvenni a kormányt az tényleg nem ígérhet csak vért meg könnyeket. Úgy megfingat majd minket, hogy csak lesünk. És akkor majd azokat is gyűlölni fogják.Olyan szintre érkezünk majd el anyagilag, hogy az már édeskevés lesz,hogy őszinte lesz a kormány és nem fog hazudni.
kordon azért van, hogy lebontsuk:

www.youtube.com/watch?v=TNuVZvvFmRw

jó írás volt, mosolyogtam rajta. :)
@lucc.gizi: alias Szálasi Ferencné takarodjon a pokolba!
Moldovát ne bántsátok!
Igencsak jól ir és én személy szerint tisztelem a hitét.
Én elszenvedtem a kommunizmus minden bünét,("egyéb" származás,egyetemről kirugás politikai okokból,rendőri begyüjtés márc.15-én,stb)
DE! a mai eszemmel inkább Kádár,mint OV!
Valamikor elkötelezett rajongója voltam egy sovány,szakállas prófétának (OV),csak aztán ez a próféta elhizott(agyilag)
Márpedig egy elhizott prófétánál undoritóbb látvány nincs!
Olvasom itt is, máshol is a Gyurcsány szerepét taglalókat és nem vágom: miért nem lehet Fletót arra használni amire alkalmas?

Sarkos a véleményem róla nekem is, de az tény, az elvitele nélkül a tegnapi cucc egy kétsoros lenne a nyugati lapok külpolitikai rovatában, vagy az se. A kérdés szerintem az, miért ne csináljuk mi is azt Ferivel amit Orbán? A narik a generált gyurcsizásra ugranak, a nyugat meg Fletó baszogatására ugrik. Ezért ahogy a fidesz teszi nekünk is rá lehet játszani erre, és helyzetbe kell sodorni Ferit. Legalább törleszt valamit abból amivel a népnek tartozik.
@a szív fészkei:

Ez a jéghegyezés az átlag fideszes utolsó mentsvára. Ők még hiszik, hogy ott a nagy baj, csak nem látszik, de Viktorék höhő, ők látták.

Aztán mikor a februári fizetesből kell menni nekik is a boltba, na ott fog a jéghegy elolvadni.
@Öreg Sam: Láttad Dzsudzsákkal focizni??? Recegtek közben a hájai. Mármint az exprófétának a... :-DD
@Öreg Sam: www.origo.hu/nagyvilag/20111221-bacsikajaval-es-tabornokaival-osztozkodik-a-hatalmon-eszakkorea-uj-ura.html A kövér prófétáról ugrott be: éhező ország vezetője.

Érdekekből elvannak egyelőre egymással. Rend van ott, hát igen - sokaknak innen de vágyott világ!

És ez karácsonyi gondolat, ha már, nem a Matocsy-féle együnk sötétzöld gyümölcsöt és a pénz annyira nem számít-féle álság: "Szívünk, míg vágyat érlel, nem kartoték-adat. Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet, jó szóval oktasd, játszani is engedd szép, komoly fiadat! .." Ez legyen ámen. De pont ez ellen fenekednek, még tán Pokorni is kezdi belátni.
@néma bárány:
Ezt a Fletó-hasznositást engedelmeddel lenyúlom:)
Van egy nagyon xar érzésem.
A fijug,miután6-9-12 évre elkötelezett pártkatonákkal tömték tele az országot,teritett betlire játszanak.
Egy előre hozott választáson mindegy ki nyer,a végrehajtás mindenképpen narancsos.
Remélem,hogy átgondolták rendesen,hogy a betli(államcsőd)mivel jár,no fizu,no nyugdij,no áru a Tecsóban,no közlekedés,no szemétszállitás,stb.
Senkinek sem kivánom,hogy az uj "forradalmat" 7.62-es kalasnyikovokkal kelljen megvivni.
Global peace index:
www.visionofhumanity.org/gpi-data/#/2010/scor/

Worldprotest:
www.worldatprotest.com/

Mindkét térképen "idő csúszka" is van. Utóbbin kettő is (dátumtól - dátumig). Eddig meglehetősen békés zuga voltunk a világnak.
Ha már, itt tartunk - Matolcsy 2.0: www.origo.hu/nagyvilag/20111225-az-uzletek-unneperol-beszelt-a-karacsony-esti-misen-a-papa.html

Ja onnan, rohadt hiteles is ez a szöveg: "A katolikus egyházfő szerint a kor emberének a békéért kell cselekedni, és el kell szakadni mindattól, ami "anyagi, mérhető és kézzel fogható". A szokottnál két órával hamarabb bemutatott misén XVI. Benedek azt mondta, a mai karácsony "az üzletek ünnepe"." Aham, ha csak így nem...

Amennyire én a Vatikánra emlékszem, kicsit overdose van ott nekije az arany-ezüst, drágakövek, felbecsülhetetlen festmények, szobrok, ékszerek, ötvösremekek, és a többi mismás bagatell. Ezredéből lehetne a békéért küzdeni meg a többi firlefranc. Ezt tizenéves szépségkirálynők mondják, miután sokezerért átszabva esélyük van milliós nyereményre ilyen pillarebegtető dumák után a húspiacon...
Annak a hatalmas vagyonnak tetején hirdetni azt, hogy á de szar a pénz meg amit azon vehetsz - kicsit nagyon álságos.

Nem szép és jó persze, hogy a konzumálás lett a karácsony legfőbb üzenete - engem is zavar - de mit adnak cserébe helyette? Erkölcsöt? Követendő magatartást? Odaadást pl. az elesettek felé? (kordont a tévéért éhezők köré, ne legyenek annyira vashiányosok, persze.)

A széthízott fejűek újabb és újabb saját maguk felé pénzosztását? Tényleg nem lényeges nekik, hisz minden alkalommal újabb csapot nyitnak meg ebből. Undor ez na.
Ezért jó a pasiknak: www.eletforma.hu/szosszenetek/miert_boldogabbak_a_ferfiak_foleg_most.html :-D Hát lehetne ez az annak látszó tárgy is kicsit kiegyensúlyozottabb. 37 indoka lenne rá, hogy ne ennyire verje le a hemungját a népen. Lásd: neki sikerált az ötödik pont is. Nekünk sajna.
Ja és elég neki egy lila nyakkendő!!!!
@a szív fészkei:
Nem szerettem szegény Attilát,mig csak a "döntsd a tőkét" 3 sorát verték a fejünkbe.
Egyszercsak a gümnasionban jött egy fantasztikus magyar tanár.
Azzal kezdte,hogy lerombolta az addigi mitoszokat.Pl JA egy kissé törp,szinte paranoid,kötekedő alak volt,Romeo és Julia két éretlen kamaszodó gyerek,stb...
Elkezdte magyarázni a versek/darabok szépségeit.
Ha valóban kitiltják a szobrát,istenemre örökbe fogadom!
Ha már itt tartunk,akkor ezek tényleg félnek...
@Öreg Sam: Biztos, hogy félnek, ez a harmadik garnitúró, amelyik félt tőle. Én emlékszem, hogy rettegtek az Ifi Parkban Rajnákék, amikor szólt mondjuk Baksától a Betlehemi királyok. Ami aktuális is most.

Na Gorbi is megszólalt: www.hirado.hu/Hirek/2011/12/24/20/Gorbacsov_Putyin_lemondasat_surgeti.aspx?source=hirkereso

Persze, biztos a CIA embere :-D
@Öreg Sam:
Ja!
Még él az öreg tanerő,egy fantasztikus hobó előadómüvész,(fehér haj,szakáll,meg kellő beszédhiba)
Isten éltessen Tibor bátyó! :))
@a szív fészkei:
Te sem lehetsz egy ártatlan bárány,ha emlékszel az ifiparkra :))
@Öreg Sam: 53-as vagyok, nem titok. :-DD Sztálin ment, én jöttem. :-)) Minden jót!

Mire lehetne pénzt adni lózungolás helyett, csak úgy egyszerűen: www.mindennapi.hu/cikk/tarsadalom/-tudta-a-gyerek-hogy-ez-az-utolso-ejszakank-/2011-12-24/11133
Hát, emberek,a felhasználónevem alkalmazását illetően megjegyzem, hogy nem annyira a saját jövőmmel (65 éves vagyok), hanem inkább a 3 unokámmal kapcsolatban vagyok pánikban. Nem csak ennek a blognak a témája az , ami az ő jövőjüket fenyegeti. De ha ennél a témánál maradunk : próbáljuk meg az összes szellemi kapacitásunkat összeadni, hogy ezt az elmebeteg kompániát eltüntessük. Ehhez nem elég, hogy értelmes emberek blogokon "kieresszék" a gőzt, ki kell találni a megoldást, nem igaz, hogy nem lehet megtalálni, hogyan lehet ezt a Fidesz maffiát sarokba szorítani ! És hogy lehetne a politikusokon túlnyúlni? Gyerünk , gondolkodjunk!
@egyfejű: garantáltan, brossnak hívták anno, s aki akarta összefogta a sálját vele, vagy kibiggyesztette a ruhájára... Ízlés dolga volt. Azon kívül egy nagy darab marhaság. /Max. rég elsüllyedt,s itt a lényeg, ezüstöt szállító hajó/
@Jankove: Szerintem Gyurcsány jelenléte kifejezetten jó pont. Ő egy indikátor. Mutatja, hogy mennyire áll készen a demokratikus ellenzék leváltani Viktort. Egyelőre az látszik napnál világosabban, hogy egyáltalán nem állnak készen.

Gyurcsány nem lesz miniszterelnök, de a demokratikus ellenzékben jelen van, és pont. Ha a demokrácia-féltést komolyan gondoljátok, akkor Gyurcsány is része a sztorinak, elvégre a demokratikus elvek szerint neki is helye van, ahogy megfelelő támogatottság esetén a Jobbiknak is. Ha nem, csak egy divatos szólam.... Akkor viszont Viktor marad.
@villamos alóli kacaj: Szörényi bizonyára azért volt az Illésben, hogy írja a hangulatjelentéseket.
@jövőkép46:
Hááát papa,éppen most tapsolták el az unokáid nyugdiját!(meg az enyéimét is)
Bocs' a megszólitásért,de 60 fölött minden évet 7-tel kell szorozni mint a kutyáknál,én meg 48-as vagyok ugyebár:))
Azért nyugtasson meg az a tudat,hogy van 1/10 milliomod Mol részvényed,ami ugyan szarrt ér,de jól mutat a nyenyi(vagymi)alaptörvény asztalon :)
Már csak arra figyelj,hogy az orvosod mikor lép le külföldre,mert napokon belül meghirdetik a hentesek OKJ-s átképzését :))
@nemecsek ernő áruló:
Részben igaz amit mondsz.
A fijugnak titokban valami brilliáns elméjü pszichológusuk lehet a háttérben.
Lehet összeesküvés-elmélet szaga a véleményemnek,de nem tudok szabadulni a gondolattól.
A fidesz 6-9-12 évre beágyazta a saját embereit.Azok ugyanennyi időkre beágyazták a sajátjaikat.
Mindenki fél,mindenki félti a saját kis koncát a husosfazékból.
@jövőkép46: Ott kezdődik, hogy visszafogadjuk Gyurcsányt - legalább mint a demokratikus ellenzék tagja, és az LMP, meg a szabadsajtósok sem marják tovább egymást. Ha ez megvan, lehet a következő lépésen gondolkodni. Addig felesleges.
@Öreg Sam:
Elfogytak a karakterek...
Naszóval,volt olyan saját települése iránt elkötelezett független polgimester,aki lemondott,és fideszes kollégáját ajánlotta megválasztásra,mert a település nem kapta meg a (normativ) támogatást.
Hogy is mondta Sekszpir Vilmos?
"őrült elme,de van benne rendszer"
"jól csinálták, amit"

Mégis mit?
Mennyi barom libsi, Szentestén, nektek nincs családotok?
@miro1: Nemsokára neked sem lesz, főőőőbarom!
O.V. letojja a népét, most is grazban csücsül "chiptuningon" a pszichiáterénél. Büdös patkány!
@miro1: Dolgozik, hogy legyen mit enni Viktor papa ténykedése nyomán.
:D

Persze, hógyisne! Egyáltalán nem derült ki, hogy miért is veszélyes olyan törvényeket ránkerőltetni, amik a most bemutatott végtelen ostobaság és dilettantizmus mellett alkalmasak a szabadságjogok teljes lenullázására.

Képviselőket dutyiba? Mert demonstrálnak? Csodálatos!
Na mostantól mindenki simán tekintheti debilnek az egész kormánypárti csordát! Komolyan mondom, hogy ezt én őszintén sajnálom, de hát ekkora nullák!
tegyük hozzá...hogy büncselekményen kaptákm rajta őket :D igy elvihették, őket, de mire beértek már megijedtek :D
@miro1:
Ugye te is az a fajta vagy,aki a Dunába lőné a zsidókat,mohamedánokat,niggereket,cigányokat,buzikat?
Értelek elvtárs,kihallom a fejedből a fogaskerekek kattogását..
@miva?:
Azért annak a szerencsétlen félhülye parancsnoknak se lennék szivesen a helyében :)
Tipikus nyuszi/sapka szitu...
Neki is lehet családja,és most qrta el a jövőjét :)
Szép Karácsonyt, gyűlölködők! :)
@Cirbi: jó lehetett neked, sajnos én nem kaptam ilyesmit, "csak" egy könyvet a Ferrari gyár és a modelljei történetéről. Boldog Fidesz mentes Karácsonyt mindenkinek!
Azért abban reménykednék, hogy Viktor csapata szilveszterre is meglep egy hasonlóan tréfás műsorral! Istenkém!!

Tudjátok, lehet itt trollkodni, meg Fideszt szeretni, de nekem ez már annyira kínos, mint az Amerikai Pite, amit nem tudok végignézni a sok vérciki szitu miatt. Egy darabig mosolygok, aztán muszáj rágyújtanom odakünn
@whiterose:

Te, nem itt kell ám üzenni a kormánynak, eltévedtél.
Orbánék hiába pedzegetik már, hogy az államcsődöt az euro válsága hozza. Meg a spekulánsaival is elmehet a fenébe. Orbán belemegy az államcsődbe, mert neki az megfelelőbb, mint az IMF hitel. De ha belemegy, alig marad szavazójuk avval pedig nem fognak választást nyerni még az átírt választási törvényükkel sem. Az államcsődből nagyjából a 2014-es választáskor fog kikeveredni az ország.
@BlogMeister:

De gondolj bele, államcsőd esetén milyen fasza kis szükségállapotot lehet kihirdetni! Szerinted mire gründolta össze a TEK-et?
Tegnap végignéztem a videókat.Sajnos amit ott láttam az elképesztő.Nem arról beszélek,hogy az emberek kivonultak és ott mit csináltak,hanem arról amit akkor láttam amikor a képviselők kijöttek a parlamentből.Nevezetesen,ahogy a maguk igazát megmondani akaró emberekre néztek.Felfogni nem tudom,hogy azok az emberek akiket a nép felhatalmazott ilyen lekezelően,nagyképűen nézzenek embertársaikra.A szemük nekem semmi mást nem mondott mint azt,hogy "mit akartok,senkik vagytok,mi vagyunk az érinthetetlen felsőbbrendű faj".És valóban.Új állatfaj született.
@Lófasz Hadnagy: és ott vannak a felmondós dokik is, és csak másolni kell a szlovákokat....
@Cirbi:

Ugyanmár, hiszen megmentették az egészségügyet, ígéretüknek megfelelően. Ezek a lelépős dokik libsibolsikomcsik, a nyugati kizsákmányoló és gyarmatosító nagytőke emberei, a Párt, a Nép, a Kedves vezető ellenségei.
@a szív fészkei: Na, ezt szeretem bennetek, libsikben. Amíg a Ti véleményetek hangoztatásáról van szó, addig vérben forgó szemekkel követelitek a szólásszabadságot, amint másvalaki is véleményt nyilvánít, akkor meg legszívesebben elküldenétek bárhova.

Következetesség rulez!

Amúgy csak hogy tudd, egy MIÉP tüntetésen nem voltam kint, mert nem voltam kíváncsi Csurka üres hőzöngésére. Pusztán arra kívántam reflektálni, hogy 1-2 bukott vagy jelentéktelen ellenzéki politikus mögé besorakozó néhány ezer ember és a velük szimpatizáló és mindezt felfújó média még NEM forradalom.

És mindezt attól függetlenül, hogy volt-e amivel egyetértettem a célkitűzések közül vagy sem.
hehe nem kicsi ellentmondás, de lépjünk túl rajta, csak egy kérdés: kik is sípoltal kerregtek nap mint nap, a megelőző vezetésnél??? pedig a kutya nem mondta nekik, hogy ha nem tetszik, akkor is ott legyenek ;)
Gyerekek, ez már forradalom volt! :DDDDDD
@Öreg Sam:
mármint annak, aki elvitte GYF-t?
Szvsz nyugodtan. Mint elmondta, parancsot teljesített (tehát van, aki ezt írásba adta).
A riportokból pedig kiderült, GYF nagyon helyesen járt el, amikor odament a rendőrökhöz, és megkérdezte, "Hol találom az elöljárót?". Ezután megkérdezte tőle, hogy történt-e fizikai attrocitás, erőszak?
Kamerák előtt, ofkörsz.
Nemleges válasz után beállt tüntetni.
Elmondása szerint a járdától 1m-re álldogált, és onnan vitték el. A kocsiban a főtörzs szabadkozott, hogy ezt a parancsot kapta.
(lásd ATV, Kálmán Olga)
Ez több dologra hívja fel a figyelmemet.
egy. parancsba volt adva, hogy bármely képviselőt vigyék el, akár erőszakkal is (Vágó Gábor). Ezt a parancsot valaki -fönt- kiadta. Ki volt az?
kettő. a rendőrök utólagos reakcióit látva nem nagyon akaródzott nekik ott elvinni bárkit is - megkockáztatom, szimpatizáltak is a tüntetőkkel.
három. miután a TV-sek felvették az elöljáró tiszt szavait, hogy nem volt fizikai attrocitás, mert békés a tüntetés, kamerák kereszttüzében nagyon nehéz lett volna utólag elmagyarázni, hogy hogyan fajult -volna- mondjuk verésbe a dolog. a kettes pont alapján mondhatjuk, hogy ez nem is nagyon történt volna meg. (ezek után az MSZP-sek qrva bátrak voltak, azt kell hogy mondjam)
négy. amit Vona művelt az egy vicc. Öles nyelvcsapásokkal igyekezett feljutni Viktor mellkasáig az ánuszán keresztül. Ráadásul Vona erősen féltékeny volt, mert nem hitte el, hogy itt Magyarországon rajta kívül bárki össze tud hozni egy épkézláb tüntetést. Tessék megnézni a millás tüntetés utáni reakcióit is. Előbb-utóbb nyíltan neki fog menni az LMP-MSZP-DK-4K! -nak, és akkor majd színt vall. Kérdés, hogy a jobbik választói mit gondolnak majd erről ezekután...
@Lófasz Hadnagy: Inkább összerántja az erőteljében levő férfiakat, ezért van az összeírás. A TEK-kel nem sokra megy, alig vannak.
@BlogMeister:

A kényszersorozottak bizonyára kurvára lelkesen fogják érte életüket és vérüket adni, aha... :-D
én úgy gondolom, ha előrehozott választások lesznek (mert kicsikarják OV-ból), ha rendesen 2014-ben, lesz alternatíva a fidesz ellen. ÉS ami a legszebb, hogy maga a fidesz gründolja össze.
Árok Kornél (kinő addigra)
Tétényi Éva (ugye a fidesz döntött arról, hogy 2014-ben nem indulhat polgmesterként - lex Tétényi 2, marad az országgyűlési képviselőség. Meggyessel szemben van esélye, nem is kevés)
4K! - kicsi még, most alakult, de támaszkodhat a millások szavazóinak egy részére
Papp Magor - talán
Bokros Lajos - bármilyen párt támogatása nélkül be tud jutni.
LMP - nagyon. ütni fogják a vasat, amíg meleg. ne tévesszen meg senkit, hogy 600 regisztrált taggal rendelkeznek. Jóval többen voltak kint 23-án
MSZP - hát kicsit lecsúszva, talán 5% meglesz
DK - őket nem tudom hová tenni. ha GYF jól politizál miután frakciót alakíthatnak, akkor olyan 8%-ra teszem őket. Nagyrészt az MSZP-ből fognak rá szavazni, kisebb részt az ingatagok.
Jobbik - az ősmagyarok közül egy olyan 10% fog rájuk szavazni.

és akkor jöjjön a feketeleves, a bonyolult rész. a fidesz.
szerintem ketté fog szakadni, belülről kezdik azok a polgármesterek, akik nem indulhatnak az OGY-i képviselőségért. Dönteniük kell majd, de nem ők döntenek, hanem Kubatov. ÉS nekik ott a rizikó, hogy a parlamentbe nem juthatnak be, ellenben otthon nagy valószínűséggel NEM fogják újra megszavazni őket (lásd esztergom, meggyes). Ők fognak először kiugrani.
Másodjára kihátrálnak OV mögül azok, akik a régi keményvonalas fideszesek (kövér, navracsics, áder, pokorni) mert felismerik, hogy OV-val nem nyerhetnek. vagy leváltják (ebbe ov belehal), vagy kirúgják (ebbe is), vagy kilépnek.
szerintem a fidesz, bármennyire is sakkozta össze magának a választási körzeteket, egy olyan 20%-nak örülni fog a legközelebbi választásokkor...
@Lófasz Hadnagy: Előbb Kubatov-listázás, aztán behívás. :D
Hagyjuk már ezt, ezzel lesz tele a karácsonyi index?

Annyi történt, hogy elvittek három LMP-st és a rendőrautóba benyomult még 3 MSZP-s, hogy őket is vigyék el, mert jól jön az majd nekik később.

Az más tészta, hogy Feri széttrollkodta az egészet.

Aztán pár óra múlva elengedtek mindenkit. Nem vertek, kínoztak meg senkit mint a "demokrata" kormány idején és kamu bírósági ítéletek sem voltak.

Mit kellett volna Orbánéknak tenniük? Hagyni, hogy a az lmp-sek tovább dobálják pillepalackal a képviselőket?

Pedig a "demokraták" bukásuk előtt pár hónappal a békésen ülő jobbikosokat lefújatták, ez valahogy nem haladta meg az index bloggereinek ingerküszöbét.
@Anti Anyag:

"Nem vertek, kínoztak meg senkit"

Mint ahogy rendőrök keze-lába sem tört el, autók sem égtek, MTV székház sem lett ostrom alá véve, köztér sem lett szétbaszva, kockakövek sem repültek.

"Mit kellett volna Orbánéknak tenniük?"

Pl. ugyanazt, mint amit velük tettek a rendőrök, amikor nekiálltak csak úgy, provokációképpen elbontani a kordont. Ja, hogy nekik szabad, az LMP-seknek nem, értem...
@Secnir: Azt a következtetést, hogy a rendőrök is szimpatizáltak a tüntetőkkel, én erősen túlzott, és téves következtetésnek vélem.

Csak egyrészt szerettek volna túl lenni az egészen, és haza menni karácsonyozni.
Másrészt nem szeretnéne pár év múlva a bíróság előtt állni. Mint már volt rá (kevés) példa.
Persze még mindíg jobb itt intézkedni, mint egy bézbólütős vasvillás ötven fős cigánybandát megfékezni.

A Vonának meg teljesen igaza volt, hogy egy ilyen szadeszes, gyurcsányos bandával nem kompromittálta magát.

Apropó: hol voltak a a most ajwehholók akkor, amikor a békésen tüntető, ülve népdalokat énekló jobbikos, gárdás tüntetés résztvevőit (köztük Vonát is) köszönés helyett lefújták könnygázzal a rohamfakabátok, és brutálisan fölbe taposták, megbilincselték őket.

Ez a mostani ajehholó banda akkoriban egyenesen ujjongott ennek, vagy épp ő adta ki a parancsot a brutális rendőri "fellépésre".
Marhára "jó" időzítés volt, december 23-ára... ezt így kell???... :( gratula nekik...
@BlogMeister:

Újra mondom, velem aztán próbálkozhatnak. Londoni haverommal már lepacsiztam, hogy ha arról van szó, vár a kisszobájuk.
@Lófasz Hadnagy: Jó neked... vagyis jobb, mint akinek nincs hová mennie..:(
@Secnir:
Nagyjából ugyanazt mondjuk,csak más szavakkal :)
Meggyőződésem,hogy a diktaturát csak a civil humorral,gunnyal,iróniával lehet legyőzni.(mármint ha nem akarunk sorozatlövő fegyverek hangjára ébredni kijárási tilalom alkalmával)
Európa már leirta Orbánt,Ámérika többször is megpróbálta demokratikus mederbe terelni,az Orosz Medve meg nagyjából leszarja,max.elzárja a gázcsapokat,ha már nagyon viszket Orbán.
Ezek 19-re huznak lapot a mi bőrünkre.
Már ott tartunk,hogy a Lajtán tuli bankok karácsonykor is nyitva tartanak magyarul bezsélő munkatársakkal,mert az eddigiekből az következik,hogy lenyulják a bankbetéteket is.
(ezt nem ujságból ollóztam,30 éve ott élő bankos hugom mesélte)
@Öreg Sam:

Ámerika is leírta, akkor, amikor 9/11-után a Zsírtáltos kárörvendően kijelentette, hogy azt kapták, amit megérdemeltek, a Kedves Vezető meg baszott elhatárolódni tőle. Emlékezzünk, hogy a 2002-es kampányban valami ürüggyel oda is ment, de még csak a nyelvét se érinthette Bush valagához, pedig nagyon szeretett volna együt fotózkodni vele.
@BlogMeister: @Lófasz Hadnagy: @budapestiéjszakák:

Gyerekek: 120 font/év-be kerül egy angliai lakcím, hozzá 100 fontért kicserélik a jogsidat angolra (amivel mellékesen 70 éves korodig utána nincs gondod).
Bekaphatja az egész Honvédség, én már angliai lakos vagyok.
@kirbekurba: Ha belegondolsz, több szempontból is abszolút nem hülyeség.

1.) Ha eleve úgy számolsz, hogy nem tudsz látványosan nagy tömeget az utcára kicsalni a megmozdulással, akkor remek, ha van egy mindenki számára evidens indokod: mert karácsony lesz, az emberek otthon akarnak lelnni, ajándékot vadásznak, stb...

2.) Ünnep ideján azért nagyobbat szólnak az ilyen dolgok, mint a "szürke hétköznapokon"

3.) Bármilyen "nem barátságos" válasz vagy reakció jön a kormány részéről, az meg pláne nagy visszhangot kap a szeretet ünnepének előestéjén - és, persze, nem pozitív előjellel...

4.) Pontosan ezért nagyobb zavarra lehet számítani a kormány/karhatalom részéről. Amit könnyedén megtennének egy átlagos napon, nem biztos, hogy megteszik karácsony előtt egy nappal.

Nem mondom, hogy az LMP ezen megfontolások bármelyikét számításba vette (és nem is gondolom így) - csak azt, hogy akár szólhattak is józan érvek az időpontválasztás mellett.

bio

UI: Amúgy sztem azon felesleges rugózni, hogy csak kevés ember ent el tüntetni - a változások általában kicsiben indulnak. Ha nincs az őszdi kiszivárogtatás, Gyurcsány ellen se azonnal tízezrek mennek ki...

bio
@Kiránduló: Neked is kellemest és boldogat! Vérben nem forogtam, ezt szeretem bennetek, nem libsikben, hogy csak ehhez az avitt szarhoz nyúltok, ha dehonesztálni akartok! Ha neked a MIÉP-tünti az etalon (mert ez jött le a szövegedből), odaküldtelek jogosan gondolván, hogy az tetszik és megfelel. Ja, hogy most kikéred? az a te dolgod.

Én nem használtam egyszer sem a forradalom szót - drága Orvbán eléggé lejáratta a Toi-Toi-forradalommal; nem vagyok hülye, hogy 5 ezer ember kimenését annak vegyem; de hogy ott voltak hidegben, ünnepi előkészületek dandárjábanm na az igenis - számomra, a szokottan vérbeforgónak - jelez valamit. Hogy nem mindenki apatikus és lapul, mint szara a fűben.

Ennyi, ja még: a média egy olyan helyzetet, ahol a szintén törvénytelenséget magának pár éve megengedő Fidesz uralomban simán rabosít exminiszterlenököt, ellenzéket, míg őmaga hajszála görbülése nélkül úszta meg a kordonbontást, igenis kapja csak fel. Az álságos szemét magatartásra példának. Itthon és külföldön, hadd tudják, mi a maffia demokráciája.
@miro1: Őket féltjük Orvbánéktól. Szenteste is. Neked sincs, hogy idevetődtél?
@Öreg Sam: Pontosan írtad le a szitut. Mire számít ez a szegény elmeroggyant??? A TEK-eseire?? Testőrök is árulták már el a nagy főnököt, csak szólok.... Sőt mészárolták is. (Indira Gandhi)

A grázi pszichókusok is válogathatnának direkte összekevert szelektív szemetet praktizálás helyett, mert egyre rosszabb állagban engedik haza.
98'-ban a Fideszre szavaztam, bennük láttam azt aki esetleg seggbe rúgja a sok nyomit akit megörököltünk, 2 év alatt elszállt ez a bizodalmam. 2010-ben abban bíztam h lesz annyi eszük és tényleg nekilátnak aminek kell, bár amikor láttam h 2/3-dal nyertek volt vmi nem jó érzésem, ekkora hatalmat nem szabad egyik pártnak sem adni. A Zelmúltmásfélév és a mostani események végképp kiábrándítottak belőlük de egy dologra mindenképp jó volt ez az egész. Rengeteg ember aki komolyan vette őket most komolyan pofára esett mivel jól látszik: semmivel sem jobbak mint akiket leváltottak. Ezt sokan érezték de nem lévén jobb verzió szavaztak rájuk és persze itt a kérdés h akkor most kire szavazzunk majd legközelebb. Talán lesz kire, talán nem. Meg kellett ismerniük a Zembereknek a Fidesznek (is) az igazi arcát. A tanulás fájdalmas, sajna úgy tűnik nehezen megy, későn érő típus a magyar..:-D
@bioLarzen: Őszi kiszivárogtatás, behalok!

Nyár óra uszított konzekvensen ezzel Orvbán, hisz május óta kezében voltak a kilopott szövegek, amiket szépen mazsolázva óra perckoregyezettve elküldetett minden médiumhoz futárral! Hát nem azalatt a szeptember 16-i két perc alatt lett összerántva a felháborodott tömege!

Bálványos óta - június vége - folyamatosan nyomatta a hazug kormány, menjünk ki szeptemberben az utcákra, stb. rizsát!! Kubatov se mindenható, hogy egy délután alatt összerántson ennyi jajdecsalódottat - akik amúgy sem Gyurcsány-fanok voltak, tehát miben is csalódtak volna??? Ők eleve tudták, hogy szemét, mocsok, stb., tehát épphogy megnyugodhattak volna, hogy na lám, igazunk van...

Nem a rá szavazók mentek bődülni ellene gy percig sem, mert azok tudták, hogy a kampány és a valóság köszönőviszonyban sincs egymással. Seholsem... De azóta megy az agymosás 90 fokon fékezetlen habzással.
@Öreg Sam: És tán nem nyúlná azzal a hányás szöveggel, hogy megvédi tőled, aki buta kiskorúként viselkedve mert csak marhaságra költenéd el??? Zsidó boltokban, mint Tecsó? Majd ő beteszi a jó magyar Fradika stadionjára, az a nemes tett, nem is hülye konzumcikkeket venni összevissza, gyarapítva a karvalyok bukszáját....
Ott voltam a takaroggyozáson, és feltűnő volt, hogy a rendőrök szimpatizáltak a tömeggel. Amikor a tüntetők átvonultak a másik kapuhoz, mert elterjedt, hogy az északi helyett most onnan jönnek kifelé a képviselők, akkor az egyik rendőr utánuk ordított, hogy hova mentek, hülyék? Ha oda mentek, akkor meg itt jönnek ki... :D
@waze: "98'-ban a Fideszre szavaztam, bennük láttam azt aki esetleg seggbe rúgja a sok nyomit akit megörököltünk, 2 év alatt elszállt ez a bizodalmam. 2010-ben abban bíztam h lesz annyi eszük és tényleg nekilátnak aminek kell, bár amikor láttam h 2/3-dal nyertek volt vmi nem jó érzésem, ekkora hatalmat nem szabad egyik pártnak sem adni."

Barátom , ...egy olyan országban , ahol a szocializmus alatt aránylag (és a többihez képest) jól éltek az emberek , volt nyugalom és közbiztonság, nem lehet eladni ezt a szittyamagyarkeresztényjobboldali értékrendet,...hosszútávon nem,...főleg kirekesztésbe , éhezésbe , állandó feszülség-keltésbe NEM ...nem veszi be a gyomrunk....
Öcsém, hát ennyire oktondi Jobbikos meg Fideszes hozzászólásokat rég nem olvastam. Szakítok a napomból még estefelé egy órácskát, hogy megnézzem, jön-e valami értelmes reakció. Tényleg nincs köztetek egy gondolkodásra képes ember sem? Nem hiszem el, hogy ne lehetne legalább egy épkézláb hozzászólást összeerőlködni, ha egy harmadikos gimnáziumi osztály törné a fejét a dolgon.

Többiek. Karácsony van. Fabius igen tréfás hangnemben nyomta a tutit. Ne engedjétek, hogy a megértő vigyor helyett a felbosszantott vicsor uralkodjék orcátokon! Lassan elég lesz annyival elintézni a Fidesz bármely megnyilvánulását, hogy:

Persze, hogyne. Csakis így lehet. Elhisszük nektek ( :D ) ezt is. Persze az S and P -nél véletlenül rossz indoklást adtak közre, hógyne, az EB meg az IMF meg kiugrott Bécsbe a karácsonyi vásárra, természetesen, a vad LMP-sek személyi szabadságában korlátoztak számos politikust. Nyilvánvaló, hogy a CNN meg a BBC, meg a France24 meg az RTL meg a... magyarellenes oligarchák kezében van, ők meg rettegnek a honi modell sikerességétől, így pofátlanul hazudnak rólatok már megint.

Mondjatok bármit, mi elhisszük!!!

( Ja, és hogy az LMP küldte a rendőröket Vonát paprikázni? Ezt is elhiszem! Nyilván minden lehetőségük megvan hozzá, hogy akár ma elvitessék Recskre, mert ők irányítják a rendőrséget. Biztos ezért vitték el őket. Természetesen! Elhiszem :D )
@miva?:
Már megint tultöltötted a páleszt b+!
Az IMF nem Bécsbe,hanem Salzburgba ment bevásárolni,közben sielgetnek is kicsit.
Azt a langaléta kopaszodó kopott táskás alakot már láttam valahol :))
@lafatyolokft: Brrrr, hát én a Te szintedre nem szívesen ereszkednék le. Üdvözletem a nagyapádnak, szép mondásokat hagyott az unokájára.
Ez már tényleg nonszensz, amit I. Viktor császár művel. Az lenne a legértelmesebb, ha fognánk magunkat és egy kormánygyűlés alatt a parlamentet blokád alá vonnánk. Ezt a blokádot addig tartanánk fenn amíg nem jut "vezérünk" és egész sleppje új álláshoz.
@Cirbi:

Az egyébként kiváló kettes ott téved, hogy még mindig rendszert és tudatosságot feltételez Orbánéknál. Pedig ez a kettő biztos nincs náluk.

Másfél éve sokan hitték, hogy tuti van valami képzelés, van Nagy Terv amit csak nem mondanak meg, etc. Aztán világosan kiderült, lófasz van itt nem terv meg rendszer. Annyi elképzelés volt, elengedik a hiányt 7-8%-ig, de erről Barroso mást gondolt :-D

Azóta csak a kapkodás meg a lyuktömés van és semmi más.
"Fabius igen tréfás hangnemben nyomta a tutit."

Lám a humor mint fogalom mily relatív.
Sőt, én ismerek olyat aki tud Benny Hillen is röhögni.
"Barátom , ...egy olyan országban , ahol a szocializmus alatt aránylag (és a többihez képest) jól éltek az emberek , volt nyugalom és közbiztonság, nem lehet eladni ezt a szittyamagyarkeresztényjobboldali értékrendet,...hosszútávon nem,...főleg kirekesztésbe , éhezésbe , állandó feszülség-keltésbe NEM ...nem veszi be a gyomrunk...."

Aránylag jóléltünk :))))) A ruszkikhoz képest biztosan. Egyébként aránylag most is jól élünk, persze attól függ kihez arányítunk.
Nem mellesleg akkor kezdtünk eladósodni.
@néma bárány: egy gondolkodónak mehéz elhinni, hogy nincs terv, csak a kárpediem, én még egy két dologban azért érzek tervszerüséget, ami minél gyorsabb elfoglalása mindennek, és a saját gazdasági érdekcsoportok helyzetbehozása /mobil, kajajegy, köz szolgáltatások stb/ és ha ez megtörtént, majdnem övék az egész ország
... Fogadjátok szeretettel az alábbi versikét, most írtam: Bronz cipellőt, duna-partit, lúdtalpakra, ússzál babám, kihalászunk harmadnapra. -:))
@a szív fészkei: az nem baj, ha te egyszerű vagy, hiszen nem vagy miniszter! Nade ennyi szakemberrel a hátuk mögött, miért nem használják a tervezésnek nevezett cselekményt? Márpedig a tervek része a következmények felbecsülése is! Vannak emberek, akik a fizetésükkel elindulnak a kaszinóba és felteszik a feketére. Nade nehogymár ez a "majd lesz valami" próbálkozás legyen már a követendő unortodox példa! Ja kérem ne tetszett volna szétzavarni a költségvetési tanácsot az ő apparátjával! Akkor lenne egy mérvadó szakmai hang, aki ki merné mondani egy-egy "próbálkozásról", hogy HÜLYESÉG, MERT ERRE EZ ÉS EZ LESZ A KÖVETKEZMÉNY!!! Pont ez volt a hibájuk!!!!!
@ember67: ha csak a költségvetési tanácsot, de kinyirták a pénzügyminisztériumi gárdát is.
@Öreg Sam: ok. akkor ez megvan, mi a kövi lépés, mert most már valamit dolgozni is kell, eddig volt egyszerű nekik
@Guilelmus: Egy francot most írtad, napok óta ezt a szart másolod be mindenhová, te anonim idióta!
@Lencsés lstván:
No meggyütt a nemanonim Lencsés István álnéven írogató hisztis szőke picsa.

Mizuuuu?
Na jó, tegnap írtam. És te mit tudsz írni lencsepista?-:)
@Lencsés lstván:
Na jó, tegnap írtam. És te mit tudsz írni lencsepista?-:)
@Lencsés lstván: Hát ez eddig nem volt vmi sok, te lencsepista, amit felmutattál.-:) Nem kenyered az írás, mi?-:)
@Cirbi: Igen,a férjem -közgazda - egy éve mondja Orvbánról,hogy az a legjobb neki,ami nekünk a legrosszabb: az Eu-ból kirúgatásra gyúr. Na voilá ungarische totál
független kuruc hadvezérünk - a hermetikusan zárt gumiszobábanis veszélyes lenne már.
@Guilelmus: Most durcásan elvonult a sarokba pityeregni.
@nem nemsiker_s: Jugót kivéve igenis a többiekhez képest irigyelt nívón éltünk. Nemhogy az orooszokhoz képest,de a csehszlovákokhoz, a bulgárokhoz, lengyelekhez, na de pláne a románokhoz képest! NDK... Meséljen az, aki járt ott, én nem vertem el ott a drága időm. De áradtak ide, ha tudtak, mint a vágyott földre.

Lengyelországban a magyar pasik ugyanolyan aratást végeztek, mint a digóknak nevezett olaszok a hetvenesek elején. Márpedig azért a nőpopuláció sehol nem arról híres, hogy a sokkal csóribbakat részesíti előnyben a hazaival szemben. És ahány NDK-virágszálat ismerek, akik boldogan rohant ide feleségnek,nem beszélve az orosz Másenykákról! Erdélyből névházassággal idemenekíteni férfiakat nőket, jóformán direkte hazafias kötelesség volt a jelzett időben.

De olyan sehol nincs, hogy a biztos szar nyomorba rohannak a jobból. Ha ide tendáltak, akkor itt volt kellemesebb az élet.
@a szív fészkei: ehh, utálom, ha igazolják a rettegésem, pedig koca közgázos, pszihológus vagyok csak :-)
@néma bárány: az NEM IGAZ, HOGY BARROSO NEM ENGEDTE EL A HIÁNYT! Itt a csúsztatás a dologban! Egyszerűen feltette a kérdést, hogy mi célból? Na erre nem tudott mit felelni orbán! Minden, a demokrácia alapjait kikezdő döntésüknek alapvető kérdése: MI A CÉLOD EZZEL? Na ezt nem mondja el a jelenlegi vezetés! Minek akarják a 72 órát ügyvéd nélkül? Miért nem ülhet 1 ellenzéki sem a médiatanácsban? Miért kell az oktatásban a 30%-os szabadságot 10%-ra csökkenteni? Miért kellet itt, ebben a nyúlfarknyi országban külön parancsnoksággal, külön büdzsével terrorelhárítás? Miért kell lehetővé tenni, hogy stikában is lehessen törvénykezni? Miért zavaró az AB felügyelete? Miért zavaró a költségvetési tanács függetlensége? (elsősorban a független szakmai csapat, aki a számításokat kontrollálja)?éAHa valaki ezeket megválaszolja, már rájön, mi a célja a jelenlegi rezsimnek: A KORLÁTLAN, AKÁR ALKOTMÁNYOS ELVEKNEK ELLENTMONDÓ TOTÁLIS HATALOM! Ez- illetve az erre való törekvés- önmagában alkotmánysértő!
@ember67: Egyáltalán nem vagyok fideszes, de feltenném neked a kérdést, h miért "alkotmányos elveknek ellentmondóak" az általad felsorolt intézkedések? Ugyanis az Alkotmány alapján rendelkezik az egyik párt 2/3-os többséggel. Az más kérdés, h egyeseknek mi tetszik vagy mi nem tetszik, de attól még törvényes (és tisztességes), ahogy a nagy zsidóbérenc gyurcsányi mondotta vala.-:)
@Cirbi: Már a férjem se aktív már, csak nem vak. Szerintem ehhez nem kell olyan kiba nagy számszaki tehetség; ezt, hogy hová vezethet ennek az uralma, nem tegnaptól lehetett tudni.
@Guilelmus: pedig az, egy valag elfogadott törvény, házszabály, és alkotmány ellenes, igaz a fityeszt ez nem érdekli, de attól még igáz :-)
@Cirbi: Óh hagyd, megint egy dalia a különítményükből: nem fideszes, á dehogy, de őket védi körömszakadtáig. Imádom azt az ambivalens lelküket, te még meg is tudod fejteni az okát, miért azok? ;-))

Kötelező kűr a zsidózással-gyurcsányozással meg volt.fünf komma neun, mehet a melegedőbe rákészülni a szabadonválasztott műsorára. (abba is persze zsidózás, gyurcsányozás lesz,mit tudnak még előkapni? Érveik,na azok nincsenek: ekkora őrült mellett nem is lehetnek,csak ilyen lerágott baromságok)Uncsik már.
@Öreg Sam: Páááálesz?
Csak már ott tartanék! Vezetnem kell még, kutyamegamája!

@a szív fészkei: Azt ajánlom, lássuk be guilelmus igazát! Mikor megnéztem a múltját, kisült, hogy ma regisztrált! Lencsés úr meg már tegnap óta olvassa a versét :D

Én is akarok veletek sörözni, srácok! De akkor ne szóljátok ám el magatokat rögtön elsőre!!!

Én elhiszem, hogy nem Fideszes. Hógyne! Miért is lenne az?!

Tisztelt nagyközönség, az miért van, hogy idejárnak ezek, és etetik az indulatmanóinkat? A jobbikus fórumokra is járnak szociálliberális mocskok aláztatni magukat? Fel kellene venni a hivatalos kapcsolatot a hivatalos akollal, és kiutaltatni magunknak pár kevésbé nyilvánvalóan hülye trollt!
@miva?: Nem itt olvasta, te barom, hanem egy másik fórumon-:)
@Guilelmus: de hát a blog pont hun ma regisztráltál!! drága egykomám :D
@a szív fészkei: a 8 éves fiam nem ekkora droid, küzdünk is rendesen, de van esze, és tud gondolkodni, elemezni, na ezek nagy része a fennt említett biodíszleteknek egy lehetetlen küldetés :-)
@Cirbi: Jaa, mert a judeobolsi cimboráid által megszavazott minen jogszabály átment az AB előtt.-:) Nem mindha sokat adnék a szintén zsidóbérenc AB véleményére, főleg akkor, amikor ilyen elnöke volt, mint az eredetileg kárpitos szakmunkás Bihari Mihály-:)
tutira kurucinfós blog volt az! csak már összekeveritek a dolgokat. Tudod, Hofi tanácsolta, hogy ha már hazudtok, akkor igyekezzetek mindig ugyan azt! Ahogy a papok. :D
@Guilelmus: Te hitvalló vagy, ugye? Idejössz vallani a hitedet. Ok, túl vagyunk rajta. Téríteni ugye nem akarsz?! Ha nem, akkor minek is maradnál?! Érveid nincsenek, eszed sincs. Biztos van jobb dolgod is annál, hogy lesajnáltasd magad nyilvánosan!
höhö, aki egyszeri, az egyszeri, nálam az aki ilyen nívósan kezd, az akár a pusztába is kiabálhat, stílus maga az ember...
@miva?: Mi va' jude, tetszett a versike? Szeretnél te is úszni?-:)
@nyekk:
jobbik szart se csinál, csak ott melegszik a parlamentben, eddig tartott a "tehetség"
@Guilelmus:
jahogy még ez által a gagyi AB által is alkotmányellenesnek nyilvánított törvények kimaradtak a továbbképzésen? :) akkor mi a faszról beszélsz úgy mégis?!
@miva?: Ja, meg Hofi és papok. Ugye talált, süllyedt, hogy metszett farkú vagy?-:)
@agyamputáltak: Addig örülj, amíg "szart se csinál", mert ha megjön az esze, te is mész a bronz cipellőiddel a Nagy-Dunába.-:))
@Cirbi:
én bírom az ilyeneket, mikor tényekkel szembesülnek, gyors átváltanak :D
@Guilelmus:
sose jön meg az eszük, másfél év is kevés volt, csak beültek a jóba és ennyi volt..

én biztos, hogy nem, ezt most nagyon benézted ;-)

egyébként is te mi a faszért tapsolsz ezeknek balfaszoknak, ha nem vagy fideszes???
@agyamputáltak: rendben, visszavonom, aki nem zsidrák, az nem ellenség-:) ezt szeretem, amikor vki kikéri magának-:)
@agyamputáltak: sváb vagyok, de a zsidókat kevésbé rühellem a hozzád hasonló oldtinédzsereknél. egyébként amiből van magyar termék, abból azt veszem akkor is, ha drága és szar. te?

sunnyogj szépen elfele
@agyamputáltak: discovery most, figyelmetlenségi vakság, nincs mit hozzátenni :-)
@naugye!:

Ismerős rendőrék 1 milliót kapnak devizahitelre az államtól, most mesélte. A vasutasokat a cargo pénzzel veszik meg. Imádkozom, hogy életre hívják az ellenzéki kerekasztalt és hogy ne sikerüljön őket megosztani. Az egyetlen reményünk. Remélem Bajnai is részt vesz, nem bírja elnézni, mit művelnek az országgal.
@miva?:
valami rosszat szóltam? :(
@miva?: Olvasd már vissza a tegnapi bejegyzéseimet, oszt meglátod, h valszeg ma újra regisztált a rendszer, amikor bekérte a mail címemet. Egyébként a köv. kétsorost küldtem a hozzád hasonlóknak: Bronz cipellőt, duna-partit, lúdtalpakra, ússzál babám, kihalászunk harmadnapra...-:)
@agyamputáltak: nem, én tévesztettem bökést, bocsi
@Guilelmus:
te nem ez a gond, én a jobbikban annyit láttam azért, hogy visszapofázik ezeknek a szarjankóknak, elküldi ezeket is a faszba, ha elszalad velük a ló. elszaladt és mégis kuss van. ebből a szempontból leírták magukat. kormányzásra nem tartom őket sem alkalmasnak, igaz más okok miatt.
és attól, hogy nem vagyok zsidó, bajom nincs velük konkrétan, a hiperpigmentált már más tészta azokkal van.
@miva?:
ja ok nem gond, csak nem értettem :D
@agyamputáltak: Erről viszont egy barátom mondása jut eszembe: "Ha a mocskos cigányt fejbe kúrod, használ neki, no de a zsidó, az geci."-:)
@Guilelmus: ez most menő az általánosban ?:D
@miva?: Ennyit tudtál kommentálni?-:))
@miva?: Még várok, hátha a tyúk eszedbe felrémlik vmi-:)
@a szív fészkei:
"NDK... Meséljen az, aki járt ott, "
1. 1972-ben nyári gyakorlaton voltunk Warnemündében a Warnowerft hajógyárban. A német szakik lenyúlták a tejesítményünket és a magukéhoz csapták. Nagy botrány volt. A magyar pezsgő olcsóbb volt mint itthon, a - generál szószos - kaja szar volt.
2. Minden hova ki volt téve a Walter Ulbricht képe és amikor elmentek elötte és SENKI SE LÁTTA az mondták: mek-mek (kecske szakálla volt).
3. A helyi egyesületben sikerült bekerülnöm és vitorláznom a tengeren, egyszer kb. 2 km-re a parttól egy hadihajó fordított vissza (egy köpésre van Dánia)ami baromi idegesítő volt.
4. A nők viszont rendkívül odaadóak voltak, a Rügen szigeteken találkoztam először nudi stranddal, ahol a nők direkt úgy napoztak, hogy rögtön felment bennünk a "pumpa", én még soha annyit nem másztam hason csúszva a vízbe mint ott!
5. Azért jó volt haza jönni.(ma már nem biztos)
@Guilelmus: felrémlik valami az eszembe?
tyúk az eszem? mik vannak?
@zembertelen: ... másszáááhasonhülyegyerek...-:)
@Guilelmus: ok, igazad van. jó a versed is, a haverod mondása meg szellemes :D ircsá akkor zsidógyerekeket! igazad van. ugye mind egyetértünk, hogy Guilelmus aranytestű félisten?!
@miva?: én inkább palesztin gyerekeket írtok-:)
@miva?: így már szalonképes vagyok?-:)
@Guilelmus: te szerencsétlen hülye, szerinted hány magyarországi zsidó ölt palesztín gyereket? rábasztál, mert egyik legjobb haverom palesztin, szóval ismerem a sötét dumád alátámasztó millió okot. hihetetlen, na nem létezel, gratulálok!
@miva?: miért, és hány magyar ölt zsidó gyereket?
@miva?: Egyébként meg mi az, hogy "magyarországi zsidó"? Nem úgy kéne mondani, hogy: elsősorban magyar vagyok, másodsorban meg - sajnálatosan -:) - zsidó származású-:))
@Guilelmus:
Elárulom neked, hogy az előző kormány legnagyobb hibája az volt, hogy bezárta a Sárga Házat.Ezért aztán a sok elmebeteg szabadon kószál és mindenfélét irogat is.Persze ezt te nem érted, ezért aztán megint irogatsz, bebizonyítva azt, hogy valóban onnan szöktél.
@Cirbi: Egyetértek, tényleg elég egyszerinek tűnik ez a Miva-:)
@zembertelen: :) te, írj már egy-két NDK-s élményt még, olyan érdekes volt...-:)
Nofene, tehát azért küldik őket, hogy az utolsó 5-6 komment az ő nevükön fusson, és ezzel beszüntessenek egy témát. Szerintem a pénzt is így kapják. De legalább a karácsonyt azzal a gondolattal tölti, hogy majd kinyír párszáz zsidót, miközben a Jézuska is az. Van ebben valami csodálatos :D

Eredeti hülyét sem talál minden nap az emberfia.
@miva?: nyertél, rombolás és a hülyités a cél, pont mint a megbízóiknak az agitprop osztálynak
@Guilelmus:

Úszni akarsz faszarcú? Ilyen IP címmel sokkal kisebb pofám lenne, mert még megúsztat valaki. Hőzöngjél még egy kicsit, lesz jelentkező.
Jéézusom Máriám!
Itt ilyen szinten szokás zsidózni???
Én őskatolikus vagyok az ország "kálvinista Rómájában"
Két legjobb barátom zsidó.
Most akkor félnem kell,vagy nem kell félnem???
@néma bárány: Hü, hü, hűűű de beszartam-:))) Mi van júde, tetszett a versike?-:))
@Cirbi: @Öreg Sam: Halihó! Mi a helyzet? Begyűjtöttetek néhány kretén trollt, aki a zsidó őseivel nem tud szembenézni és most itt zsidózik? Evégre a "Szeretet Ünnepe"... Szép is...
Narancskomcsi antizsidó trolljaink D.Tompikának és Orbánné Őnagyságának is elküldik ilyenkor jókívánságaikat, vagy csak itt trollkodnak? Szar ügy...
Ilyen kis fostalicskákkal akarják a blogot szétveretni? 30 ezüstöt fizetnek nekik? Mindezt a "keresztyéni szeretet" nevében. Megható...
@Guilelmus:

Beszarni nem kell kisfiam. Akkor elmarad a szörprájz igazi kifejezése a pofádról, és rosszul mutatsz majd a fotón. Úgyhogy be ne szarjál nekem, sőt, éld bele magad erősen, hogy az ilyen fotelnácikkal ez nem történhet meg.
te szellemi kihívásokkal küzdő, ha azt mondom, hogy zsidó vagyok, és buzi, és megadom a címemet is, eltolod a képed hozzám, vagy csak az orcád nagy??? vagy te is csak egy szellemi vezető vagy, és a piszkos munkát meghagyod a ténylegeses lobotómiázott zombiknak???
@néma bárány: Úgy látom neked is úszni kéne. Na, húzz csak fel egy cipellőt!-:)
@Cirbi: persze, add meg a címedet homárkám!-:)
@Boli: hehe most nézd, megint végszóra jössz, lassan vételezek 1-2 dolgot a gyűjteményedből ;)
@Cirbi:
Valaki mondja meg milyen az élet,
Valaki mondja meg miért ilyen?
Az én kenyerem javát már megették,de van két unokám!Mit mondjak nekik???Adjak kést a kezükbe,mert az oviban esetleg zsidó a másik kölök???
Ez egy elmebaj....
@néma bárány:
Ez most tényleg ilyen hülye, vagy csak festi magát? :)
50 kilós legény, vasággyal és hasionló IQ-val? :)
@Öreg Sam: kb. ennyi, az ilyen nagy arcok mások nem is lehetnek, ennyit tudnak, se többet se kevesebbet :D
@Cirbi:
Sajna nem eladók, de azért elég éles egypár...
Az az M3-as pedig pár náci köcsög vérét látta. Egy II. Világháborús amerikai ejtőernyősé volt, aki végigharcolta a háborút, s a penge nem véletlenül néz úgy ki... :)
Gyertek csak kaftánok, milyen szép látni, ahogy falkában jöttök. Ehhez értetek csak...
@Guilelmus:

A legrosszabb embert hergeled fel. Én a helyedben nem tenném.
@Fabius: ááá, nem olyan rossz ő, úszni meg amúgy is szeret.-:)
@Boli:

Ahhoz is sámli kell neki, hogy a sliccemet fölérje.

Amúgy tényleg nem értem az ilyen kis faszok miből gondolják, hogy névtelenség mindentől megvéd.
Neeem. Ő egy kigyúrt háromdiplomás. Minimum 600 évre tudja visszavezetni a családfáját, és egyébként a legtisztább szívű magyar.

Vaze éppen a napokban derült ki, hogy egyrészt az én családfám megvan Mária Teréziáig, másrészt a 48-a forradalomig, a feleségem apai és anyai nevei meg a reformáció óta ott virítanak a levéltárban. Ez nem volt fontos, de valahogy mindkét oldal mostanára járt utána. Ha most lennék akkora fasza csávó, mint MiszterDszí, és kiderült volna egy zsidó ős a XIX. század végéről nejem famíliájában, akkor válnom kellene? Vagy hol a határ?

Mekkora mák, hogy nem érint. Nálunk a vallásháború max a szentek körül törhetne ki:

( a férj az asszony nyakát megragadva hörgi eltorzult ábrázattal)
-Elmondod az üdvözlégyet, vagy itt csaplak agyon a karácsonyi asztalnál a gyerekek előtt!!!!!!!

(az asszony az ajtófélfába kapaszkodva préseli súgva az elszorított torkán a levegőt)
-Ám legyek áldozatod, gaz bálványimádó, de az igaz útról le nem térek soha! Akaratom szabad, ha testem rabod is!

Vicces, ugye? Pedig zsidóügyben sokan komolyan gondolnak egy ilyen forgatókönyvet.
@Secnir: "...a kétszámittoménhány fideszes maradt-e mnyp tag? ha igen, és ezt megszavazták, akkor hűtlen kezelés, hatalommal való visszaélés, sikkasztás stb. esete forog fenn... "

ennél sokkal súlyosabb bűnük maga az államosítás és az alkotmány 2§ szerinti hatalom koncentráció (diktatúra építése)

akik a nép hőzöngéseket (értsd utcai akasztások) megússzák, azok életfogytot kapnak...
@néma bárány: És te miből gondolod, hogy téged megvéd a névtelenség, bárány arcú?
@naiszen: sose bízz a lempben... sok okom van ezt tanácsolni:

1. ördög ügyvédje...
2. kopogtató választási csalások BŰNCSELEKMÉNYE...
3. nemlépett vissza karácsony mert siffer paktumába nem illik...
4. szakacsicska komcsicska unoka...

báránybőrbe bújt farkasok... lemp=fides2
@DarthVader: fleto legnagyobb bűnöző... na jo... orbán nagyobb...
@messi-asz: Nem kell más, csak egy cetli a mindenkori közéleti szereplőkre, hogy volt-e MSZMP tag, MSZP tag Fidesz tag ...

Ha volt, akkor nyugodtan süssön lángost a perek lezárulta után. A nagyrésze még most is hisz kétségbeesetten Viktor tehetségében, hiszen nem véletlenül választotta ki személyesen a parlamenti választások előtt a jelölteket. Személyesen lekötelezettjei. Ezt persze zseniálisan kitalálta! Az ország ügyeit intézte volna ennyire jól, még az ellenzéke is rá szavazna legközelebb. Ennyire eltéveszteni a befektetendő munka helyét! Ez valami mentális betegség lehet.
@miva?:
Igenigen!
Marha nagy pofára hullások lennének,ha ez a zsidózó csürhe megnézné a családfáját!
Ha egy kóbor zsidót találna a felmenői között,ugyan mit csinálna???
Levezetésül kis sutka:
Arisztid büszkén mondja a kávéházban,hogy az ő ősei Vereckénél jöttek be a nagy semmibe.
Tasziló rádupláz: az én őseim már akkor is ott árulták a nyerget-ijat,nyilvesszőőt...
@Öreg Sam: Inkább a halál, minthogy bibsi ősök tudatával éljek tovább.-:)
@Öreg Sam: kúl, ha tudná, hogy csak az apjának 32 ükszülője volt, és hogy a 64-ből egy az talán az akkori nemzetiségaránynál is belefért volna, elég egy bohém felmenő :D

De a legtöbbje azért ekkora náci, mert a szüleivel így száll szembe ;)
Ha hívő keresztény vagy, akkor Noé az ősöd, komám :D
@miva?: bár az még Ábrahám előtti sztori, de nálad ez nem számít;)
@miva?: ja persze, ezt ismerem, minden a bibsiktől eredeztethető... Azzal egyetértek ugyanakkor, hogy a disznó őse valószínűleg zsidó lehetett. Ott felfedezni vélek némi hasonlóságot.-:))
Figyelj testvérem az úrban! Fejtsd ki már bővebben, hogy hogyan tovább, ha a zsidókat elüldöztük.
(Addigra valószínűleg 100 évig senki nem mehetne ki a határon, mert nem engedne be egy szomszédos ország sem, és ugyanezt tennék, ha teszemföl a ruszinokat nyírnánk ki, szóval ez nem zsidóspecifikus. )

Az érdekelne, hogy szerinted mik lennének a fontos lépések az elején
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A3VGLdzCMFY

mert karácsony van :D

Mindenkinek kellemes karácsonyt! Még ennek a szerencsétlennek is.
@miva?: az első lépés szerintem az lenne, hogy próbáljuk lealkudni az oroszoknál a gáz árát...-:)))
@Guilelmus:
Nyugodtan,szakszerüen,profi módon kösd fel magad,mert mindenkinek van zsidó őse!
I.N.R.I.
Mond ez neked valamit?
@Guilelmus: nincs orosz gáz. ha nincs zsidó, akkor onnan úgy képzeld el, mint egy bezért szobát. Nem jön be semmi, és nem is megy ki, mert akkor jobban elszigetelnek, mint Iránt, ui. nincs olajunk meg gázunk. Na innen hogyan tovább?
@Guilelmus:

Engem nem kell megvédeni :-) Alig várom, hogy egy ilyen cicanácinak legyen végre bátorsága házhoz jönni.
@Guilelmus:
Csak, hogy érts, milyen csürhe van ma is hatalmon:
"januártól 10 %-al drágul a Magyarországra érkező orosz gáz ára, amelyért ilyetén módon 565 dollárt kell majd fizetni (ezer köbméterenként)"
Evégre ez hazaffy kormány... Újratárgyalta. Ilyen sikeresen... 2 napos hír.
@Öreg Sam: Ez csúsztatás. Azért írták oda, mert ezzel az ürüggyel lehetett római igazságszolgáltatás segítségével megölni. Nem volt ő I.N.R.I.
@Boli: Nem olvastam. Linkeled?
@miva?: Pont ez benne a poén: akkor alkudjuk le a bibsiknél az amúgy is nekik szánt gázt.-:))
@néma bárány: Hol lakol? Metszett falú akolban lakol?-:))
@Öreg Sam: Ez tényleg bolond-:) Jézus leszármazottjának képzeli magát-:) Neeem ketteske, maga a Napóleon.-:)
@miva?:
Persze hogy csusztatás,de ennek az ősbunkónak biztosan van a feje fölött egy feszület,a párnája alatt meg egy rovásirott faxom tudja mi,és ha hajlandó kiguglizni a dolgot,akkor már nem éltem hiába...
@Boli:
565$/1000 m3
azaz
,565$ /m3
azaz
114 ft/m3
most mennyi is a gáz köbmétere?
(én nem tudom, fával fűtök)
@Öreg Sam: Szóval megcsillogtattad műveltséged.-:)) Tehát úgy gondolod, hogy te már művelt vagy, mert ilyenről hallottál, hogy I.N.R.I. Tényleg beszarás...-:))
@Öreg Sam: Pedagógus vagye? :D

Van egy csodaszép történet a totalcar bukott trolljáról. totalcar.hu/magazin/kozelet/2011/12/24/a_trollnak_nem_kicsi_a_farka/1/#szoveg

Guilelmus, mesélj szépen. Itt vagyunk bezárva, áram alig, benzin semmi, gáz semmi, kaja van meg 10000000 magyar, akik közül 6000000 tíz év múlva öregebb lesz, mint 60. Na hogyan tovább? Belül kell mindent megoldani, mert embargó van. Nincs net, mincs áram sem. Kíváncsian figyelünk. Azért ne egy mondattal akard megúszni
@miva?: Már hogyne lenne megoldás... Tudod te azt VÉGSŐ soron-:))
@Guilelmus: mesélj! onnan hogyan tovább? biztosan tanították
@Boli: Hát akkor már én is elolvastam. Igazán kellemes hír ez minden Zember számára. Akkor a csődelőrejelzésemet is módosítanom kell, még március előtt meglesz az is.
@miva?: Nem kell telhetetlen módon annyira előre szaladni. Én már megelégednék az előbb említett megoldással is.-:)
@miva?:
Pájdagogosz??
Annyira azért nem aljasodom le :)
Nekem még voltak örökbecsű,tiszteletre méltó tanaraim.
Egyszerü kétkezi diplomás paraszt vagyok :))
@Guilelmus:
Ha neked ez már müveltségnek számit,akkor tőlem nyugodtan beszarhatsz.
A müveltség alja olyan magasságokban van,ahova te soha nem fogsz elérni :)
@Guilelmus: ok
azt akarod, hogy aki magyar, veled tartson. meséld, mi lesz azután!
Ha nem tudsz semmit mondani, akkor simán ölni akarsz, nem az ország javát szolgálni.
Asszem, ez még nácinak is túl buta.
@Öreg Sam: Azért nem lenne akkora pofám, amikor a hülye haverom hívja fel mindenki figyelmét arra, h mekkora hülyeséget írtál, amire te csak ennyit tudtál bután nyomni, hogy "persze, h csúsztatás volt."-:)
@Guilelmus: öcsém akkor írj, ha megmondod, mi lesz azután, addig neked kuss van!
kérhetsz biztos telefonos segítséget valami elvtárstól.
@miva?: hülyeségeket kérdezel te kis bibsi bérenc, vedd már észre-:) ja, ha te mondod, h nekem kuss van, akkor biztos az van.-:)
@Guilelmus:
Csóórikám...
Biztosan ilyennek is kell lennie,ettől kerek a világ.
Én csak attól félek,hogy szaporodásra képes vagy,és az ivadékaid is genetikai hulladékok lesznek.
@Öreg Sam: Ha tetszik neked, ha nem, ilyenek is vannak kicsi fiam. Látod, nem sikerült kiírtania a rákosista ávh-s redves biboldó fajtának ezt a gondolkodást, úgyhogy nagy szívfájdalmadra tovább fog élni, sőt megnyugodhatsz, hogy reprodukálom is a jővőre nézve.
@Guilelmus: mi a hülyeség abban, hogy ha azt mondom: oksa, menjünk zsidót ölni, de akkor oszd már meg a terv további részeit is velem.

mi a halálért győznél meg bárkit, ha ennyire nem tudsz mást mondani?

Ez nem nemzetmentés így. Adolfnak komplett terve volt, hülyegyerek. Halljuk hát a ti terveteket! Ja? Hogy ennyit tudsz? Akkor talán művelődj. Ajánlanám Evola-t, a Mein Kampf-ot, meg a honi isteneid írásait, és aztán gyere észt osztani! Ez így nagyon kevés. Szóval uzsgyi tanulni!
@miva?: Kicsi fiam, sem én, sem pedig Adolf úr nem mondott olyat, hogy ki kell írtani a zsidócskákat. Úgyhogy most én várom tőled a Mein Kampf-ból való forrás megjelölést, hogy hol írt le olyat Adolf úr, h ki kell nyírni a bibsiket.
@Guilelmus: A versed olvasd mán el, cimbora, aztán mesélj, mi lesz azután!
@miva?:
Ez jóóó!
@Guilelmus:
Itt az idd?hi a Führer!
Gyerünk zsidót ölni,de izibe!
Te vagy a pk.
Hogyan kezdjük?
Én itt állok parancsra várva...
@miva?: Egyébként, ha olyan lenne a Mein Kampf-ban, h ki kell írtani a zsidókat, akkor nem lenne tiltott a könyv. Pont azért tiltott - és ezen is érdemes elgondolkodni, h hogy lehet egy köny egyáltalán tiltott! -, mert világos és tök jó kritikát fogalmaz meg a zsidókról.
@Guilelmus: ne terelj, mi lesz azután? Én is menteni akarom a nemzetet!
@miva?: Hol írtam én olyat a versben, h ki kell írtani??-:)
@miva?: Te melyik nemzetet?-:))
@Guilelmus: úsztatni, aztán három napra rá kiszedni. ennél többet nem segítek. tényleg ennyire sötét vagy? na jöhet az ige. Ha beleolvas pár szélsőjobber, hát aztán köztük már csak csicska leszel, azt tudod?!
@miva?: Látod, ettől szép a poézis, hogy szabadon törhet fel tudat alatti antiszemitizmusod, és gondolkodsz soraimon. Ez hízelgő.-:))
@Guilelmus: mellébeszélsz, és semmit nem tudsz mondani a táborod ideológiájából,
Én élvezem, hogy ennyire hagyod alázni magad, és hogy ennek örökre nyoma marad :D viszont a karácsonyra való tekintettel hagylak a csudába. jöhet 5-6 komment magadnak, aztán holnaptól legenda leszel. Jó éjt, pontagyú!
@miva?: Még mindig várom a forrás megjelölést...
@miva?: Na, keresed a könyvben, kis alázó?-:)
@Öreg Sam: a hülye haverodnak írt legutóbbi bejegyzéseim neked is szóltak, úgyhogy ne lapíts mint a tök!-:)
Na elköszönés utáni tisztázás: Guilelmusnak fogalma sincs arról, minek kellene következnie a zsidók kiirtása után. Ő megelégedne magával a zsidótlanítással még akkor is, ha eztán az egész ország éhen halna. Emellett úgy tesz - tudatlanságát leplezendő -, mint aki éppen számonkér másokon olyasmit, hogy olvasták-e a múlt szerdai hozzászólását, vagy a Mein Kampf-ot. De attól még igaz, hogy egy órája nem tud semmit mondani arra, hogy mi lesz a zsidóirtás után, mert neki maga az aktus a lényeg, a következmények -haza sorsa, stb - mellékesek.
@miva?: Hiába erőlködsz, h olyasmit adj a számba, amit nem mondtam. Szerintem mindenki rajtad röhög, h h erőlködsz. Nincs még barna vonalkód a kis gatyádban az erőlködéstől?-:)
@miva?: Jut eszembe, hogy állsz a forráskutatással?-:))
Lassan búcsúzom tőletek, a nagy - egyébként a "dánok" által indexre tett - Latinovits Zoltán szavaival, aki egyszer állítólag így kiáltott bele a pesti éjszakába: "Zsidók, felállni!" -:)
Eléggé zavar, hogy az idióta Guilelmust tahótlanitottam, és igy csak a neki szóló válaszokat látom. Mondjuk, az bőven elég, sőt sok is, olyannyira, hogy nincs értelme a tahótlanitásnak. Ezért ha megkérhetnélek benneteket, hogy tahótlanitanátok ti is, igy nem kellene még véletlenül se következtetnem arra, hogy mit böfög :))

(Arról már nem is beszélve, hogy valószinüleg hamar elmaradna. De persze ha valaki élvezi a társaságát, akkor vissza az egész, semmi rossznak nem vagyok elrontója)
@Guilelmus:

A búcsúd végérvényes. Meguntalak, kibasztalak.

Most egy ideig minden fotel-vicc és hobbinácinak ez lesz a sorsa.

Én unom, ti meg takarodtok.
@Fabius: Köszi, végre megúntad Te is. Én már az elején. Ennyire "véres"-szájú nem is minősítem kivel rég találkoztam.
@Fabius:
Helytelenitem!
Kellenek az ilyen kis zsebnácik,mert nélkülük ellustul az agyunk.
Éberség Elvtásak!
Basszameg! A kigyó önnön farkába harap??? :))
@Öreg Sam:

Lehet, hogy te helyteleníted, én viszont már marhára unom, hogy minden posztnak ez a vége mostanában.
@Fabius:
OK,egy bloggazdának mindig igaza van,ez axioma.
Én arra céloztam,hogy ezek a kis szörnyek igenis léteznek,és ha negligáljuk őket,egyszercsak előbujnak a csatornából.
Idealista/pacifista vagyok,igy vénségemre,hiszek abban,hogy ezeket a (jellemzően fiatalka) kis pöcsöket meg lehet nevelni.
@Öreg Sam:

Én a szólásszabadságban hiszek. De azt nem gondolom, hogy hagynom kéne napról napra minden posztot ide kifutni. Vélemény nulla, érv nulla, az meg kurvára nem érdekel szerintük ki miért zsidó. Ott a kuruc, kiélhetik magukat.

Mellesleg minden alkalommal a poszt szét offolása, a vita terelése a cél, semmi más. Időnként eltűröm, de rendszert nem hagyok csinálni belőle.
@Fabius: \o/ jó érzékkel, pont időben :-)
@Öreg Sam: ne félj, sajnos visszajön, gyakorolhatod majd, a sziszifuszi nevelhetnékedet :-) /ó csak tanulnának, de ezt ezektől ne várd, szerkezetük erre alkalmatlan
@Fabius: támogatom nagyon. és köszönet... most a kommentek olvasása nekem fáradság ha tele van "szeméttel"
Jó reggelt!

Mindenkitől elnézést kérek a hiábavaló szájttépésért.
Az azért meglepő, hogy ennyire rövid terv él ezeknek a fejében. Azt hittem, csak kibukkan valami európa szívcsakrája, vagy valami hasonló fogalom, de hát ennyi volt benne. Ha nem etettem volna, előbb abbahagyta volna. Mégegyszer elnézést!
@miva?: mit kéne elnézni, már más is futott ilyen egyszeriekkel egy két kanyart :-)
Hiába no, kár volt érte.
@Öreg Sam: Az a megnevelés, ahogy _ valaki be is linkelte - az ilyen überhősleg cincéreket a Totálcar kezelte. Lásd Ubul leleplezése. Ő, a Rém mától mindenhogyan szemrevételezhető farokmérettől a pofázmányáig, mindent tudnak róla és azt ki is szerkesztették (de még a személyiségi jogai helyén hagyásával, amit nem érdemel meg, de hát jár neki, mint emberközelinek. Őbelőle szállodaipari szakember lesz. A finom gondolataival emberek közé eresztik)...

Fabiusnak erre, gondolom, nincs kapacitása.

DE annyira egyszerűek ezek a faékjózsiék, hogy fájnak szerintem maguknak. Viszont az valahol derűre adhat okot - keserűre, na ja - hogy védősáncként már csak ezek vannak előrángathatók ezzel a "szellemi" munícióval.
süti beállítások módosítása