Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.12.24. 05:20 Fabius

Kordonkarácsony Orbántól, szeretettel

Címkék: mszp gyurcsány tüntetés lmp

Na, mit hozott Orbán Jézuska kedves magyar választópolgár? Kordont egész Ifa platónyit, zsuppkocsiba gyűrt ellenzéki képviselőket, elvezetett Gyurcsány Ferencet, brahiból Police Tours társasutazásra benevező MSZP-s képviselőket, utcabált ahol együtt lépett fel a Bóvli, a Hazaárulók, az Elkúrtátok és az Orbán Takarodj zenekar, akik kórusművekkel szórakoztatták a Kedves Vezető odabent szorgalmasan körmölő sztahanovbotjait. Remélem örülsz, hisz nagylelkű ajándék ez neked, kedves választópolgár.
Szép és borzasztóan röhejes nap volt a tegnapi. Az ellenzékünk életjelet adott magáról, kormányunk meg bugyingóba becsokizott oviscsapat módjára taposta a pedált ami a törvénygyár futószalagját hajtotta. Úgy néztek ki szegények, mint akik összeszorított foggal is az Megváltó Szűzanyához imádkoznak, nehogy rájuk borítsa valaki a nagy büdöst amíg a Rettenetesen Fontos Törvényekkel nem végeztek.

Bevallom az LMP akciója felülmúlta a várakozásaimat. Az elmélkedést felváltotta a tett, és szerintem jól csinálták, amit. Úgy különösen, hogy a kezükre játszó véletlenek és a kormánykoalíció végtelen ostobasága jóvoltából estére egész pofás megmozdulás, és bazi nagy kormányégés lett a vége. A parkolóban rendőrökkel huzakodó, majd rendőrtenyéren plankingoló képviselők látványa bekerül a történelemkönyvekbe. A helyzetre ráúszó Gyurcsányt lehet utálni, meg lehet belátni, az ő személyének elcipelését kapta föl a világsajtó, és lett az egészből méretes botrány a világban. Az, hogy a Gyorskocsiból kilépve rögtön közölte a sajtóval, a show az LMP érdeme, korrekt volt.Ha én lettem volna Orbán Viktor ( vagy Lázár, Kósa, Szijjártó, szóval értitek) bizony kihúztam volna a méregfogát az egésznek. Abban a pillanatban, mikor a rendőrök a leláncolva tiltakozó képviselőkhöz érnek rohantam volna ki az oduból, mint Zrínyi, és ordítva követeltem volna a kamerák kereszttüzében, hogy hagyják a képviselőtársaimat békén, itten kérem jogállam van meg demokrácia.

De egy ostoba fideszesnek ennyi esze honnan legyen? Ehhez egyszer az életben föl kellett volna nézni a forgatókönyvből, és a helyzetet felmérve improvizálni kellett volna. Átlag egy használható bittel ez mondjuk nehéz.

Ehelyett Kósa is olyan kínvigyorral közölte a közvéleménnyel,hogy nyenyerenynyenye, mint akit éppen a bélgázok szorítása kényszerít szorosra húzott púzóval muszájcsárdásozásra a mikrofonerő és a kamerák előtt.Sebaj, a rabosított Gyurcsány, az ölben kicipelt LMP-s képviselők, a rabomobilból kifelé kamillázó ellenzéki frakcióvezető képe alapján egyöntetű véleményt alakított ki rólunk a világ: ez itten kérem diktatúra, ha megpukkad Orbán mérgében, akkor is. Ennyire elkúrni még senkinek sem sikerült a renomét, - szívből gratulálok, Viktor! - és ennyire megszívatni sem sikerült még a kétharmados fülkeforradalmárokat, gratulálok résztvevők!

Odabent a nagy büdösben látszólag feszes volt a fegyelem, megszavaztak ezek mindent ami eléjük került. A nyakukon hordott víztornyokban azonban fodrozódott a víz az akaratlan rángástól, és hibát hibára halmoztak. Előbb Orbán nem szavazta meg a családügyi törvényt, majd alkotmányossá tették a frissen alkotmányellenesnek nyilvánított törvényjavaslatot is. Ennek értelmében Handó Tünde és Polt Péter is kijelölhet szabadon eljáró bíróságot, ráadásul eddig csak kiemelt ügyekben volt erről szó, a most elfogadott verzió szerint meg minden ügyben. Az az apróság, hogy ezt a tervezetet éppen most kaszálta el az Alkotmánybíróság, meg nyilván le van szarva. Nem érünk rá ilyenekkel pöcsölni, haladjunk, szaladjunk.

A mindenki által kritizált stabilitási törvény is átment, és a választási törvényt is csak átszuszakolták valahogy az iPadozásba marhára belefáradt sztahanovbotok. Gondolom jobban érdekelte őket, hogy jutnak haza a kint skandáló tömegtől, mint amit éppen megszavaztak.

A választási törvénnyel el is dőlt a sorsotok kedves kispajtások, már, ha kihúzzátok a választásokig: kicsit megverni titeket a választási törvényetek alapján nem lehet. Nem hagytatok más választás, mint a kormányváltás egyetlen - választásokon alapuló - lehetőségét, a kurva nagy ruhát. Amit nem kell számolgatni, amit nem lehet választási csalásra hivatkozva kritizálni és kétségbe vonni, amivel csak azt lehet tenni, amit az MSZP-nek is lehetett 2010-ben: csöndben és szerényen tudomásul venni, megrogyni alatta és elhúzni a vérbe. Utóbbit gyakorolta tegnap Mintaváros polgármestere is, aki megszeppenve a kint ácsorgó dühös tömegtől inkább kikúszott a hátsó bejárat lábtörlője alatt büszke forradalmár módra.
Orbán karácsonyi ajándékcsomagja -khmm- véleményes, ezért én az elinaló Kósa Lajos képével kívánok nektek jelképesen Kellemes Karácsonyt!

* a képeket az Index videó, az Origó, a HVG és az RTL híradó anyagaiból ollóztam.
 

460 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr853492545

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pár évente forradalom - vajon mitől életképtelen a magyar polgár 2011.12.25. 08:14:42

Most zajlik az élet. 2011. karácsonyára megint benépesült a Kossuth tér, forradalmi a hangulat. A bukottnak, hűtlennek és dilettánsnak mondott kormány távozását, a demokratikus normák visszaállítását követelik a tiltakozók. Ezek az igények teljesen jog...

Trackback: Karácsony a Kunigunda utcában 2011.12.25. 03:14:44

Nem akartunk közélettel foglalkozó bejegyzést írni ma este, de emellett nem lehet szó nélkül elmenni.Az MTV székháza előtt a tisztességes közmédiáért éhségsztrájkolókat eddig is erőteljesen vegzálták, de ma ezen is túltettek. „Csütörtök óta folya...

Trackback: Kordonkarácsony Orbántól, szeretettel 2011.12.24. 20:04:45

Na, mit hozott Orbán Jézuska kedves magyar választópolgár? Kordont egész Ifa platónyit, zsuppkocsiba gyűrt ellenzéki képviselőket, elvezetett Gyurcsány Ferencet, brahiból Police Tours társasutazásra benevező MSZP-s képviselőket, utcabált ahol együtt lépet

Trackback: Az első rengés 2011.12.24. 18:36:20

Hát igen, megtörtént tegnap, aminek történnie kellett, Révész Máriusz végre megpillenthatta azt a tömeget, amit ő eddig nem látott nézés közben. Becsléseim szerint 12e ember volt a Kossuth téren, hallgatva a kimértségét most félretevő Schiffer András,&...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Cirbi: Egyetértek, tényleg elég egyszerinek tűnik ez a Miva-:)
@zembertelen: :) te, írj már egy-két NDK-s élményt még, olyan érdekes volt...-:)
Nofene, tehát azért küldik őket, hogy az utolsó 5-6 komment az ő nevükön fusson, és ezzel beszüntessenek egy témát. Szerintem a pénzt is így kapják. De legalább a karácsonyt azzal a gondolattal tölti, hogy majd kinyír párszáz zsidót, miközben a Jézuska is az. Van ebben valami csodálatos :D

Eredeti hülyét sem talál minden nap az emberfia.
@miva?: nyertél, rombolás és a hülyités a cél, pont mint a megbízóiknak az agitprop osztálynak
@Guilelmus:

Úszni akarsz faszarcú? Ilyen IP címmel sokkal kisebb pofám lenne, mert még megúsztat valaki. Hőzöngjél még egy kicsit, lesz jelentkező.
Jéézusom Máriám!
Itt ilyen szinten szokás zsidózni???
Én őskatolikus vagyok az ország "kálvinista Rómájában"
Két legjobb barátom zsidó.
Most akkor félnem kell,vagy nem kell félnem???
@néma bárány: Hü, hü, hűűű de beszartam-:))) Mi van júde, tetszett a versike?-:))
@Cirbi: @Öreg Sam: Halihó! Mi a helyzet? Begyűjtöttetek néhány kretén trollt, aki a zsidó őseivel nem tud szembenézni és most itt zsidózik? Evégre a "Szeretet Ünnepe"... Szép is...
Narancskomcsi antizsidó trolljaink D.Tompikának és Orbánné Őnagyságának is elküldik ilyenkor jókívánságaikat, vagy csak itt trollkodnak? Szar ügy...
Ilyen kis fostalicskákkal akarják a blogot szétveretni? 30 ezüstöt fizetnek nekik? Mindezt a "keresztyéni szeretet" nevében. Megható...
@Guilelmus:

Beszarni nem kell kisfiam. Akkor elmarad a szörprájz igazi kifejezése a pofádról, és rosszul mutatsz majd a fotón. Úgyhogy be ne szarjál nekem, sőt, éld bele magad erősen, hogy az ilyen fotelnácikkal ez nem történhet meg.
te szellemi kihívásokkal küzdő, ha azt mondom, hogy zsidó vagyok, és buzi, és megadom a címemet is, eltolod a képed hozzám, vagy csak az orcád nagy??? vagy te is csak egy szellemi vezető vagy, és a piszkos munkát meghagyod a ténylegeses lobotómiázott zombiknak???
@néma bárány: Úgy látom neked is úszni kéne. Na, húzz csak fel egy cipellőt!-:)
@Cirbi: persze, add meg a címedet homárkám!-:)
@Boli: hehe most nézd, megint végszóra jössz, lassan vételezek 1-2 dolgot a gyűjteményedből ;)
@Cirbi:
Valaki mondja meg milyen az élet,
Valaki mondja meg miért ilyen?
Az én kenyerem javát már megették,de van két unokám!Mit mondjak nekik???Adjak kést a kezükbe,mert az oviban esetleg zsidó a másik kölök???
Ez egy elmebaj....
@néma bárány:
Ez most tényleg ilyen hülye, vagy csak festi magát? :)
50 kilós legény, vasággyal és hasionló IQ-val? :)
@Öreg Sam: kb. ennyi, az ilyen nagy arcok mások nem is lehetnek, ennyit tudnak, se többet se kevesebbet :D
@Cirbi:
Sajna nem eladók, de azért elég éles egypár...
Az az M3-as pedig pár náci köcsög vérét látta. Egy II. Világháborús amerikai ejtőernyősé volt, aki végigharcolta a háborút, s a penge nem véletlenül néz úgy ki... :)
Gyertek csak kaftánok, milyen szép látni, ahogy falkában jöttök. Ehhez értetek csak...
@Guilelmus:

A legrosszabb embert hergeled fel. Én a helyedben nem tenném.
@Fabius: ááá, nem olyan rossz ő, úszni meg amúgy is szeret.-:)
@Boli:

Ahhoz is sámli kell neki, hogy a sliccemet fölérje.

Amúgy tényleg nem értem az ilyen kis faszok miből gondolják, hogy névtelenség mindentől megvéd.
Neeem. Ő egy kigyúrt háromdiplomás. Minimum 600 évre tudja visszavezetni a családfáját, és egyébként a legtisztább szívű magyar.

Vaze éppen a napokban derült ki, hogy egyrészt az én családfám megvan Mária Teréziáig, másrészt a 48-a forradalomig, a feleségem apai és anyai nevei meg a reformáció óta ott virítanak a levéltárban. Ez nem volt fontos, de valahogy mindkét oldal mostanára járt utána. Ha most lennék akkora fasza csávó, mint MiszterDszí, és kiderült volna egy zsidó ős a XIX. század végéről nejem famíliájában, akkor válnom kellene? Vagy hol a határ?

Mekkora mák, hogy nem érint. Nálunk a vallásháború max a szentek körül törhetne ki:

( a férj az asszony nyakát megragadva hörgi eltorzult ábrázattal)
-Elmondod az üdvözlégyet, vagy itt csaplak agyon a karácsonyi asztalnál a gyerekek előtt!!!!!!!

(az asszony az ajtófélfába kapaszkodva préseli súgva az elszorított torkán a levegőt)
-Ám legyek áldozatod, gaz bálványimádó, de az igaz útról le nem térek soha! Akaratom szabad, ha testem rabod is!

Vicces, ugye? Pedig zsidóügyben sokan komolyan gondolnak egy ilyen forgatókönyvet.
@Secnir: "...a kétszámittoménhány fideszes maradt-e mnyp tag? ha igen, és ezt megszavazták, akkor hűtlen kezelés, hatalommal való visszaélés, sikkasztás stb. esete forog fenn... "

ennél sokkal súlyosabb bűnük maga az államosítás és az alkotmány 2§ szerinti hatalom koncentráció (diktatúra építése)

akik a nép hőzöngéseket (értsd utcai akasztások) megússzák, azok életfogytot kapnak...
@néma bárány: És te miből gondolod, hogy téged megvéd a névtelenség, bárány arcú?
@naiszen: sose bízz a lempben... sok okom van ezt tanácsolni:

1. ördög ügyvédje...
2. kopogtató választási csalások BŰNCSELEKMÉNYE...
3. nemlépett vissza karácsony mert siffer paktumába nem illik...
4. szakacsicska komcsicska unoka...

báránybőrbe bújt farkasok... lemp=fides2
@DarthVader: fleto legnagyobb bűnöző... na jo... orbán nagyobb...
@messi-asz: Nem kell más, csak egy cetli a mindenkori közéleti szereplőkre, hogy volt-e MSZMP tag, MSZP tag Fidesz tag ...

Ha volt, akkor nyugodtan süssön lángost a perek lezárulta után. A nagyrésze még most is hisz kétségbeesetten Viktor tehetségében, hiszen nem véletlenül választotta ki személyesen a parlamenti választások előtt a jelölteket. Személyesen lekötelezettjei. Ezt persze zseniálisan kitalálta! Az ország ügyeit intézte volna ennyire jól, még az ellenzéke is rá szavazna legközelebb. Ennyire eltéveszteni a befektetendő munka helyét! Ez valami mentális betegség lehet.
@miva?:
Igenigen!
Marha nagy pofára hullások lennének,ha ez a zsidózó csürhe megnézné a családfáját!
Ha egy kóbor zsidót találna a felmenői között,ugyan mit csinálna???
Levezetésül kis sutka:
Arisztid büszkén mondja a kávéházban,hogy az ő ősei Vereckénél jöttek be a nagy semmibe.
Tasziló rádupláz: az én őseim már akkor is ott árulták a nyerget-ijat,nyilvesszőőt...
@Öreg Sam: Inkább a halál, minthogy bibsi ősök tudatával éljek tovább.-:)
@Öreg Sam: kúl, ha tudná, hogy csak az apjának 32 ükszülője volt, és hogy a 64-ből egy az talán az akkori nemzetiségaránynál is belefért volna, elég egy bohém felmenő :D

De a legtöbbje azért ekkora náci, mert a szüleivel így száll szembe ;)
Ha hívő keresztény vagy, akkor Noé az ősöd, komám :D
@miva?: bár az még Ábrahám előtti sztori, de nálad ez nem számít;)
@miva?: ja persze, ezt ismerem, minden a bibsiktől eredeztethető... Azzal egyetértek ugyanakkor, hogy a disznó őse valószínűleg zsidó lehetett. Ott felfedezni vélek némi hasonlóságot.-:))
Figyelj testvérem az úrban! Fejtsd ki már bővebben, hogy hogyan tovább, ha a zsidókat elüldöztük.
(Addigra valószínűleg 100 évig senki nem mehetne ki a határon, mert nem engedne be egy szomszédos ország sem, és ugyanezt tennék, ha teszemföl a ruszinokat nyírnánk ki, szóval ez nem zsidóspecifikus. )

Az érdekelne, hogy szerinted mik lennének a fontos lépések az elején
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A3VGLdzCMFY

mert karácsony van :D

Mindenkinek kellemes karácsonyt! Még ennek a szerencsétlennek is.
@miva?: az első lépés szerintem az lenne, hogy próbáljuk lealkudni az oroszoknál a gáz árát...-:)))
@Guilelmus:
Nyugodtan,szakszerüen,profi módon kösd fel magad,mert mindenkinek van zsidó őse!
I.N.R.I.
Mond ez neked valamit?
@Guilelmus: nincs orosz gáz. ha nincs zsidó, akkor onnan úgy képzeld el, mint egy bezért szobát. Nem jön be semmi, és nem is megy ki, mert akkor jobban elszigetelnek, mint Iránt, ui. nincs olajunk meg gázunk. Na innen hogyan tovább?
@Guilelmus:

Engem nem kell megvédeni :-) Alig várom, hogy egy ilyen cicanácinak legyen végre bátorsága házhoz jönni.
@Guilelmus:
Csak, hogy érts, milyen csürhe van ma is hatalmon:
"januártól 10 %-al drágul a Magyarországra érkező orosz gáz ára, amelyért ilyetén módon 565 dollárt kell majd fizetni (ezer köbméterenként)"
Evégre ez hazaffy kormány... Újratárgyalta. Ilyen sikeresen... 2 napos hír.
@Öreg Sam: Ez csúsztatás. Azért írták oda, mert ezzel az ürüggyel lehetett római igazságszolgáltatás segítségével megölni. Nem volt ő I.N.R.I.
@Boli: Nem olvastam. Linkeled?
@miva?: Pont ez benne a poén: akkor alkudjuk le a bibsiknél az amúgy is nekik szánt gázt.-:))
@néma bárány: Hol lakol? Metszett falú akolban lakol?-:))
@Öreg Sam: Ez tényleg bolond-:) Jézus leszármazottjának képzeli magát-:) Neeem ketteske, maga a Napóleon.-:)
@miva?:
Persze hogy csusztatás,de ennek az ősbunkónak biztosan van a feje fölött egy feszület,a párnája alatt meg egy rovásirott faxom tudja mi,és ha hajlandó kiguglizni a dolgot,akkor már nem éltem hiába...
@Boli:
565$/1000 m3
azaz
,565$ /m3
azaz
114 ft/m3
most mennyi is a gáz köbmétere?
(én nem tudom, fával fűtök)
@Öreg Sam: Szóval megcsillogtattad műveltséged.-:)) Tehát úgy gondolod, hogy te már művelt vagy, mert ilyenről hallottál, hogy I.N.R.I. Tényleg beszarás...-:))
@Öreg Sam: Pedagógus vagye? :D

Van egy csodaszép történet a totalcar bukott trolljáról. totalcar.hu/magazin/kozelet/2011/12/24/a_trollnak_nem_kicsi_a_farka/1/#szoveg

Guilelmus, mesélj szépen. Itt vagyunk bezárva, áram alig, benzin semmi, gáz semmi, kaja van meg 10000000 magyar, akik közül 6000000 tíz év múlva öregebb lesz, mint 60. Na hogyan tovább? Belül kell mindent megoldani, mert embargó van. Nincs net, mincs áram sem. Kíváncsian figyelünk. Azért ne egy mondattal akard megúszni
@miva?: Már hogyne lenne megoldás... Tudod te azt VÉGSŐ soron-:))
@Guilelmus: mesélj! onnan hogyan tovább? biztosan tanították
@Boli: Hát akkor már én is elolvastam. Igazán kellemes hír ez minden Zember számára. Akkor a csődelőrejelzésemet is módosítanom kell, még március előtt meglesz az is.
@miva?: Nem kell telhetetlen módon annyira előre szaladni. Én már megelégednék az előbb említett megoldással is.-:)
@miva?:
Pájdagogosz??
Annyira azért nem aljasodom le :)
Nekem még voltak örökbecsű,tiszteletre méltó tanaraim.
Egyszerü kétkezi diplomás paraszt vagyok :))
@Guilelmus:
Ha neked ez már müveltségnek számit,akkor tőlem nyugodtan beszarhatsz.
A müveltség alja olyan magasságokban van,ahova te soha nem fogsz elérni :)
@Guilelmus: ok
azt akarod, hogy aki magyar, veled tartson. meséld, mi lesz azután!
Ha nem tudsz semmit mondani, akkor simán ölni akarsz, nem az ország javát szolgálni.
Asszem, ez még nácinak is túl buta.
@Öreg Sam: Azért nem lenne akkora pofám, amikor a hülye haverom hívja fel mindenki figyelmét arra, h mekkora hülyeséget írtál, amire te csak ennyit tudtál bután nyomni, hogy "persze, h csúsztatás volt."-:)
@Guilelmus: öcsém akkor írj, ha megmondod, mi lesz azután, addig neked kuss van!
kérhetsz biztos telefonos segítséget valami elvtárstól.
@miva?: hülyeségeket kérdezel te kis bibsi bérenc, vedd már észre-:) ja, ha te mondod, h nekem kuss van, akkor biztos az van.-:)
@Guilelmus:
Csóórikám...
Biztosan ilyennek is kell lennie,ettől kerek a világ.
Én csak attól félek,hogy szaporodásra képes vagy,és az ivadékaid is genetikai hulladékok lesznek.
@Öreg Sam: Ha tetszik neked, ha nem, ilyenek is vannak kicsi fiam. Látod, nem sikerült kiírtania a rákosista ávh-s redves biboldó fajtának ezt a gondolkodást, úgyhogy nagy szívfájdalmadra tovább fog élni, sőt megnyugodhatsz, hogy reprodukálom is a jővőre nézve.
@Guilelmus: mi a hülyeség abban, hogy ha azt mondom: oksa, menjünk zsidót ölni, de akkor oszd már meg a terv további részeit is velem.

mi a halálért győznél meg bárkit, ha ennyire nem tudsz mást mondani?

Ez nem nemzetmentés így. Adolfnak komplett terve volt, hülyegyerek. Halljuk hát a ti terveteket! Ja? Hogy ennyit tudsz? Akkor talán művelődj. Ajánlanám Evola-t, a Mein Kampf-ot, meg a honi isteneid írásait, és aztán gyere észt osztani! Ez így nagyon kevés. Szóval uzsgyi tanulni!
@miva?: Kicsi fiam, sem én, sem pedig Adolf úr nem mondott olyat, hogy ki kell írtani a zsidócskákat. Úgyhogy most én várom tőled a Mein Kampf-ból való forrás megjelölést, hogy hol írt le olyat Adolf úr, h ki kell nyírni a bibsiket.
@Guilelmus: A versed olvasd mán el, cimbora, aztán mesélj, mi lesz azután!
@miva?:
Ez jóóó!
@Guilelmus:
Itt az idd?hi a Führer!
Gyerünk zsidót ölni,de izibe!
Te vagy a pk.
Hogyan kezdjük?
Én itt állok parancsra várva...
@miva?: Egyébként, ha olyan lenne a Mein Kampf-ban, h ki kell írtani a zsidókat, akkor nem lenne tiltott a könyv. Pont azért tiltott - és ezen is érdemes elgondolkodni, h hogy lehet egy köny egyáltalán tiltott! -, mert világos és tök jó kritikát fogalmaz meg a zsidókról.
@Guilelmus: ne terelj, mi lesz azután? Én is menteni akarom a nemzetet!
@miva?: Hol írtam én olyat a versben, h ki kell írtani??-:)
@miva?: Te melyik nemzetet?-:))
@Guilelmus: úsztatni, aztán három napra rá kiszedni. ennél többet nem segítek. tényleg ennyire sötét vagy? na jöhet az ige. Ha beleolvas pár szélsőjobber, hát aztán köztük már csak csicska leszel, azt tudod?!
@miva?: Látod, ettől szép a poézis, hogy szabadon törhet fel tudat alatti antiszemitizmusod, és gondolkodsz soraimon. Ez hízelgő.-:))
@Guilelmus: mellébeszélsz, és semmit nem tudsz mondani a táborod ideológiájából,
Én élvezem, hogy ennyire hagyod alázni magad, és hogy ennek örökre nyoma marad :D viszont a karácsonyra való tekintettel hagylak a csudába. jöhet 5-6 komment magadnak, aztán holnaptól legenda leszel. Jó éjt, pontagyú!
@miva?: Még mindig várom a forrás megjelölést...
@miva?: Na, keresed a könyvben, kis alázó?-:)
@Öreg Sam: a hülye haverodnak írt legutóbbi bejegyzéseim neked is szóltak, úgyhogy ne lapíts mint a tök!-:)
Na elköszönés utáni tisztázás: Guilelmusnak fogalma sincs arról, minek kellene következnie a zsidók kiirtása után. Ő megelégedne magával a zsidótlanítással még akkor is, ha eztán az egész ország éhen halna. Emellett úgy tesz - tudatlanságát leplezendő -, mint aki éppen számonkér másokon olyasmit, hogy olvasták-e a múlt szerdai hozzászólását, vagy a Mein Kampf-ot. De attól még igaz, hogy egy órája nem tud semmit mondani arra, hogy mi lesz a zsidóirtás után, mert neki maga az aktus a lényeg, a következmények -haza sorsa, stb - mellékesek.
@miva?: Hiába erőlködsz, h olyasmit adj a számba, amit nem mondtam. Szerintem mindenki rajtad röhög, h h erőlködsz. Nincs még barna vonalkód a kis gatyádban az erőlködéstől?-:)
@miva?: Jut eszembe, hogy állsz a forráskutatással?-:))
Lassan búcsúzom tőletek, a nagy - egyébként a "dánok" által indexre tett - Latinovits Zoltán szavaival, aki egyszer állítólag így kiáltott bele a pesti éjszakába: "Zsidók, felállni!" -:)
Eléggé zavar, hogy az idióta Guilelmust tahótlanitottam, és igy csak a neki szóló válaszokat látom. Mondjuk, az bőven elég, sőt sok is, olyannyira, hogy nincs értelme a tahótlanitásnak. Ezért ha megkérhetnélek benneteket, hogy tahótlanitanátok ti is, igy nem kellene még véletlenül se következtetnem arra, hogy mit böfög :))

(Arról már nem is beszélve, hogy valószinüleg hamar elmaradna. De persze ha valaki élvezi a társaságát, akkor vissza az egész, semmi rossznak nem vagyok elrontója)
@Guilelmus:

A búcsúd végérvényes. Meguntalak, kibasztalak.

Most egy ideig minden fotel-vicc és hobbinácinak ez lesz a sorsa.

Én unom, ti meg takarodtok.
@Fabius: Köszi, végre megúntad Te is. Én már az elején. Ennyire "véres"-szájú nem is minősítem kivel rég találkoztam.
@Fabius:
Helytelenitem!
Kellenek az ilyen kis zsebnácik,mert nélkülük ellustul az agyunk.
Éberség Elvtásak!
Basszameg! A kigyó önnön farkába harap??? :))
@Öreg Sam:

Lehet, hogy te helyteleníted, én viszont már marhára unom, hogy minden posztnak ez a vége mostanában.
@Fabius:
OK,egy bloggazdának mindig igaza van,ez axioma.
Én arra céloztam,hogy ezek a kis szörnyek igenis léteznek,és ha negligáljuk őket,egyszercsak előbujnak a csatornából.
Idealista/pacifista vagyok,igy vénségemre,hiszek abban,hogy ezeket a (jellemzően fiatalka) kis pöcsöket meg lehet nevelni.
@Öreg Sam:

Én a szólásszabadságban hiszek. De azt nem gondolom, hogy hagynom kéne napról napra minden posztot ide kifutni. Vélemény nulla, érv nulla, az meg kurvára nem érdekel szerintük ki miért zsidó. Ott a kuruc, kiélhetik magukat.

Mellesleg minden alkalommal a poszt szét offolása, a vita terelése a cél, semmi más. Időnként eltűröm, de rendszert nem hagyok csinálni belőle.
@Fabius: \o/ jó érzékkel, pont időben :-)
@Öreg Sam: ne félj, sajnos visszajön, gyakorolhatod majd, a sziszifuszi nevelhetnékedet :-) /ó csak tanulnának, de ezt ezektől ne várd, szerkezetük erre alkalmatlan
@Fabius: támogatom nagyon. és köszönet... most a kommentek olvasása nekem fáradság ha tele van "szeméttel"
Jó reggelt!

Mindenkitől elnézést kérek a hiábavaló szájttépésért.
Az azért meglepő, hogy ennyire rövid terv él ezeknek a fejében. Azt hittem, csak kibukkan valami európa szívcsakrája, vagy valami hasonló fogalom, de hát ennyi volt benne. Ha nem etettem volna, előbb abbahagyta volna. Mégegyszer elnézést!
@miva?: mit kéne elnézni, már más is futott ilyen egyszeriekkel egy két kanyart :-)
Hiába no, kár volt érte.
@Öreg Sam: Az a megnevelés, ahogy _ valaki be is linkelte - az ilyen überhősleg cincéreket a Totálcar kezelte. Lásd Ubul leleplezése. Ő, a Rém mától mindenhogyan szemrevételezhető farokmérettől a pofázmányáig, mindent tudnak róla és azt ki is szerkesztették (de még a személyiségi jogai helyén hagyásával, amit nem érdemel meg, de hát jár neki, mint emberközelinek. Őbelőle szállodaipari szakember lesz. A finom gondolataival emberek közé eresztik)...

Fabiusnak erre, gondolom, nincs kapacitása.

DE annyira egyszerűek ezek a faékjózsiék, hogy fájnak szerintem maguknak. Viszont az valahol derűre adhat okot - keserűre, na ja - hogy védősáncként már csak ezek vannak előrángathatók ezzel a "szellemi" munícióval.
süti beállítások módosítása