Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.12.12. 04:47 Fabius

Viktor, ég a ház?

Címkék: gazdaság fidesz eu orbán viktor költségvetés imf

Ég a ház! - mondta ez a mi Viktorunk - mert Gyurcit hagytuk egykulcsos molotov koktéllal játszani a spejzban, és amilyen kis szeles lángra kapott a viaszos vászon a stelázsin. Most meg már fröcsög a forró zsír a mestergerendára lógatott mangalica szalonnából, és a házi lepárló átizzása után félő, hogy felrobban a francba az egész. Amúgy a válságkígyó a hibás, mert az ugyan igyekezett Gyurcit nézésével megbénítani és hipnotizálni, de nem volt felkészülve a kétirányú, nem ortodox tekintetre. Csoda, hogy nem sikerült?
Orbán Viktornak hosszúra és dolgosra sikerült ez a csütörtök óta tartó hétvége. Kár, hogy az egyetlen kézzelfogható eredménye, hogy sikerült a nagy előd elhíresült mondatát - hazudtunk reggel, éjjel meg este - magára szabni, ami péntek óta így hangzik:

-Hazudtunk reggel, délelőtt és délben, kora délután, este és éjjel.

Nem hittük, hogy ez bárkinek is menni fog, ezért őszintén gratulálunk, Viktor! De végülis nem csodálkozunk, ahol néhány óra alatt nemből nemigen-talán lesz ott bármi megeshet, még ez is. A hétről hétre változó meggyőződések körbeértek, a kör bezárult. Unortodixiának egy választása maradt: végigmenni a kényszer kijelölte úton. Az események alakulását látva a megfejendő pénzeszsákok egyértelmű állást foglaltak: külön út nincs, ha lóvé kell, egy a jelszó, tartós béke, állj közénk és harcolj érte.
Lehet játszani a színházat a nekem erre nincs felhatalmazásom dumával, csak felesleges. Annyiban mindenképpen, hogy a lóláb kilóg így is, úgy is: a kétharmados szavazógépektől nyugodtan be lehetett volna vállalni ott a helyszínen bármit, megszavazták volna visszamenőleg, ahogy minden mást is. Az ellenzék bevonása a döntésbe - ha nemmel szavaz országrontó, ha igennel akkor ti is megszavaztátok, mit dumáltok - és ezzel a felelősség megosztása átlátszó kifogás lesz 2014-ben mindenképpen. Azon már régen túl vagyunk, hogy az orbánahibás megosztható és megúszható legyen. Úgyhogy kedves Viktor pont ott vagyunk, ahol a part szakad, képzavaraiddal élve 2012-ben belerugaszkodunk a viharkabátba, és a túlélésre játszunk mi is, és te is.

De örömmel tölt el, hogy szerinted nagyobb baj nincsen, hisz van forgatókönyv. Ennek nem tudom vajon melyik fejezete lehet, hogy az ide látogató német pénzügyminisztert kioktatja a kusza szemű, és erre mindjárt utat is jelölnek nektek, forgatókönyvtől némileg eltérőt:

"A tanácskozás résztvevői - köztük a Valutaalap stábjának a tagjai - azonban egyértelműen arra az álláspontra helyezkedtek, hogy csakis készenléti hitelt szabad nyújtani Magyarországnak. A vita során a többi között a német küldött ezt elsősorban azzal indokolta, hogy kiszámíthatatlanok az Orbán-kormány lépései. Egy készenléti hitelprogram keretében pedig sokkal komolyabb feltételeket lehet szabni, s azokat betartatni, mint egy elővigyázatossági program keretében."

Innen ahol én ülök úgy látszik, ez a forgatókönyv a jövőévi költségvetéstől is többször lesz átírva, pedig azzal is pályázhatnátok a Guiness Rekordok könyvébe. Tudjuk, Magyarország meg fog állni a lábán, a probléma egyrészt az, hogy a billegést gátló söralátétre is hitelt vennétek fel, másrészt nem tudjuk pontosan mennyit. A kezdeti 4-5 milliárd dollárból két nap alatt lett 10-15 milliárd eurós csomag, és bár meglehetős szarban vagyunk, ilyen gyorsan még ti sem tudjátok rontani az ország helyzetét. Vagy Viktor nemigen-talánja már előre beárazott veszteség volt?

Kedves Viktor! Ez most az a pillanat mikor még lehet segíteni a dolgon anélkül, hogy a saját kezeddel kéne szétmarcangolnod a magadról magadban kialakított eszményképet, ahogy Berlusconi barátodnak is kellett. Itt az ideje eldönteni mit akarsz: kihúzni valahogy a ciklus végéig, vagy ránk borítani a szemétdombot amit sikerült a másfél év alatt felhalmozni. Előbbihez némi hitelesség nem ártana, kezdhetnéd azzal, hogy nyugdíjazod az embert, akiről a gazdasági anomália mértékegységét elnevezték idén, és sokkal több szerénységgel végigviszed amit az általatok generált helyzet megkíván. Szerintem szégyen, hogy az ország jelentős része kénytelen abban bízni, hogy a "karvalytőke" rátok kényszerít némi költségvetési realitást, és legalább azt meggátolja, hogy jövőre ettől is nagyobb bajban legyünk.

Ha ez nem sikerül akkor mi az Unortodoxiát elborító szeméthalom tetején végignézzük, milyen gyorsan tudod kirámolni a személyes holmidat a Nándorfehérvári teremből.

233 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr533456933

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: PEN CLUB elnöki poszt + államtitkári szék? Basszus, mi lehet összeférhetetlenebb? 2011.12.12. 18:01:12

A Petőfi Irodalmi Múzeumban 2011. december 7-ei lezajlott tisztújítás eredményeként a Magyar PEN Club új elnöke Szőcs Géza lett. Szőcs Géza költő, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium kultúráért felelős államtitkára. Ami mindenféle túlzás nélkül meglehetős...

Trackback: Orbán beismerte: a költségvetés tarthatatlan 2011.12.12. 13:46:40

A Kedves Vezető szerint jó, ha fél százalék lesz jövőre a gazdasági növekedés az újabban ígért 1,5 százalék helyett....

Trackback: Orbán Viktort becsapták Brüsszelben 2011.12.12. 12:40:58

Nem mondták meg neki, hogy miért hívták meg a brüsszeli csúcsra. Számára még ott sem derült ki semmi. Szerinte egy sima díszvacsora volt. Valószínűleg hottentotta nyelven folyt a diskurzus, amit a szegény Kedves Vezető nem értett, és nem volt vele tolm...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

potom kis izé lesz ez, 15 milliárdocska euróban, ebben a poshadó, rothadó herkentyűben ami nem is valószínű, hogy túléli a viktorságost? ez meg HUF-ban ha még ez az árfolyam tartható addig amíg kisírják: potom HUF 4680 milliárdocska ez a már mai napig 2010 március ídusa óta elbaszott 14000 milliárddal együtt már közel 20000 milliárdocska, egy gondolat bánt engemet mi a bűnös lófaszra fogják elbaszni és kinek lesz hatalma megkérdezni tőle -mármint I Viktor Főkondás-tól- hogy ugyan számoljon már el azzal a 14000 milliárddal egy A4-es oldalon, kézírással is jó!!! akkor megkaphatja a többi 4680 milliárdocskát, feltételek: a német pénzügyminisztérium felügyeli a pénz felhasználását és egyetlen buznyák vasat sem vehetnek fel addig amíg annak a megfelelő és a német pénzügyminiszter által jóváhagyott helye nem lesz de lehet egy szakértő csoportot a UBS-ből szerződtetni a Simicska - Járai duó helyett addig ezek nem kapnak egy buznyák grandot sem ja, és a jaffás katyvasz sem a parlamentben egy fillér fizetést sem amíg el nem érik az 50%-ot...bruhahahahaha
most megint szóraxik a blog elnyelte a kommentemet, kurva anyját
azt mondja el valaki, miután mindenki elásta a mostani kormányt...ki és mit fog tudni kezdeni ezzel az országgal, ki tudja/fogja bevállalni, és jobb lesz-e...lesz e valamire való politikus aki tisztavizet önt a pohárba és elmondja kerek perec, hogy evan és ez lesz...

én azt mondtam valakinek kb egy éve...olyan érzésem van, hoyg utánuk nagy változásnak kell történnie...azaz valami másnak kell jönnie, mentalitásban is, még nem látom, de jőni fog, ha jőni kell...
partelnokkent tulsagosan vigyazott, hogy soha se keruljon nehez helyzetbe. most miniszterelnokkent nem bujhat el a nehez helyzetek elol.
viszont nem tanulta meg kezelni oket. azert tunik balfaszkodasnak amit csinal, mert most csinalja eleteben eloszor .
el is fogja kurni rendesen.
Támogatom a német pénzügyminiszter gyámságát.
Bizonyos megkötésekkel.
-A magyar politikai "elit" azonnali,a gulágon történő "vendégmunkára" küldése,nagyjából 150 évre,
-A pol.és gazdasági "elit" vagyonelkobzása,
-Bevezetni (legalább) a német minimál bért.
Ja!
Meg alaposan picsán rúgni a magyar értelmiséget,mert ők már Hegyeshalomnál járnak, miközben a lovuk Záhony mellett döglődik a réten.
Szarul kezdődik a hét...
@kormányzó:
"Támogatom a német pénzügyminiszter gyámságát."

ööö...
...én támogatnám azt, hogy Magyarországra német pénzügyminiszter kerüljön. Japán miniszterelnökkel.
@kormányzó: nono... :D Le lehet szakadni Hegyeshalomról, meg a nyugati határszélrôl! Errefelé sincs az a bizonyos magyar értelmiség nagyobb arányban, mint máshol. Sôt, néha az az érzésem, hogy a bányászbéka kispi.sája az etalon...
@Secnir: ...de legalábbis a japán szeppuku hagyomány átvételével, egy ilyen alapos elkúrás láttán! :)
@kormányzó: látod? @egyik fele barát a másik hülye most az zengi, hogy ki lesz képes a jaffás fostosokat leváltani, a nagymamám jobb gazdaságot csinál mint a kuszaszemű és a seggfej főnöke, a nagyi legalább nem hitelre főzte a fincsi tyúkhúslevest sok zöldséggel és arany karikákkal meg arany galuskával és mindig volt 50 fillérje egy fagyira ha segítettem neki...pedig 250 ft volt az özvegyije az ilyen féligbarát az egy kóreset... na akkor beindítjuk: kibaszni a gulágra a bandát, mikor teltház van a "házban" begyűjteni őket rabomobilba, vagyonelkobzás és a család ha nem tud nekik kaját küldeni haljanak éhen ez az afrikai börtönrend ott csak a lakatot kapja minden más önellátás...aki protestál annak nyilvános szemétválogatás csak napi egy étkezésért az egészet a lézerelvtárs vezesse ő ért hozzá...a japán miniszterelnök meg a német pénzügyminiszter egy UBS szakértő gárdával csak megoldja a helyzetet...ja és a törpét ki kell tömni üveggyapottal
@Rodeo36: neked mi bajod van? elolvastad mostanság a blogokat?...mindenhol temetik őket?...ige és mi lesz miután eltemették őket?...te miről beszélsz itt gulágról stb?...reggel van még
@felebarát: te is mész a gulágra vagy csak pofa be! ki a faszomat érdekel, hogy bele vagy esve a törpébe és naponta leszopod? minő nagy szerelem, magánügy a törpét ki kell tömni üveggyapottal a kuszaszeműt meg bronzba önteni a többi gulág és kaja nyista vagyonelkobzással te is odamész ...hülye
@Rodeo36: bevetted ma már a gyógyszered?...te miről beszélsz ember :D elmentek otthonról?..most komolyan...rossz volt az este és itt vezeted le?...
@Rodeo36: igen...és a mintát neked küldtem bevizsgálásra :D muhahahaha azt a mindenit...

kicsit eltévedtél, és összekeverté valakivel :D
@Rodeo36: és látom sikerült ama egyszerű kérdésre válaszolni, hogyan tovább...de sebaj, menj át személyeskedésbe, én azt hittem, ez csak a fidesz fanok sajátja, de belátom nem
@felebarát: Olvasgasd a Haza és Haladás blogot. Ott írogat két olyan ember is akiknek bár nem túl hosszútávú de valamennyi államigazgatási tapasztalatuk már van. Sajnos (szerencsére?) nem olyan unorthodoxak mint Kusza Szem, de talán az ország rendbetételéhez jobban értenének. Speciel a Bajnai-Oszkó duóra gondoltam.
@felebarát: te is fan vagy? mert én nem! ha hülyeséget írsz akkor ne sírjál ha leseggfejeznek...asshole
@Rodeo36: jó volt veled beszélgetni...és meghagylak ebben a hitedben...ha azt irnám Szebb jövőt, akkor rögtön jobbikos lennék...
"Orbán még szorosabbra húzná a nadrágszíjat"
ugye főleg a sajátját, támogatom, főleg ha az a derék szíjj belső átmérője konvergál a nullához ;)
kezdődik a hét....

Gyengült a forint
2011.12.12. 07:39 - MTI | Email Valamennyi fontosabb nemzetközi devizanemmel szemben gyengült hétfő reggelre a forint a bankközi devizapiacon. Az euró 302,12 forint volt hétfő reggel nem sokkal negyed hét után a pénteki záró 301,63 forint után, a svájci frank pedig 244,45 a pénteki 243,96 forint után.

A dollárt 226,44 forinton jegyezték hétfő reggel az előző heti záró 225,61 forintot követően, a jen forint árfolyama pedig 2,9163 forint volt hétfő reggel a péntek késő esti 2,9101 forint után.

Gyengültek a legfontosabb régiós devizák is hétfő reggel virradóra. Az euró zloty árfolyama a péntek esti 4,5068 zlotyról 4,5182 zlotyra nőtt. Az eurót 25,435 cseh koronán jegyezték a péntek esti 25,422 koronás árfolyam után.
And in at least one nation, Hungary, democratic institutions are being undermined as we speak.

One of Hungary’s major parties, Jobbik, is a nightmare out of the 1930s: it’s anti-Roma (Gypsy), it’s anti-Semitic, and it even had a paramilitary arm. But the immediate threat comes from Fidesz, the governing center-right party.

Fidesz won an overwhelming Parliamentary majority last year, at least partly for economic reasons; Hungary isn’t on the euro, but it suffered severely because of large-scale borrowing in foreign currencies and also, to be frank, thanks to mismanagement and corruption on the part of the then-governing left-liberal parties. Now Fidesz, which rammed through a new Constitution last spring on a party-line vote, seems bent on establishing a permanent hold on power.

The details are complex. Kim Lane Scheppele, who is the director of Princeton’s Law and Public Affairs program — and has been following the Hungarian situation closely — tells me that Fidesz is relying on overlapping measures to suppress opposition. A proposed election law creates gerrymandered districts designed to make it almost impossible for other parties to form a government; judicial independence has been compromised, and the courts packed with party loyalists; state-run media have been converted into party organs, and there’s a crackdown on independent media; and a proposed constitutional addendum would effectively criminalize the leading leftist party.
www.nytimes.com/2011/12/12/opinion/krugman-depression-and-democracy.html
olvasni való reggelre, és a hét kezdésre
/sok lesz még, ebben a sok sokkos időszakban :)/

Ezért virrasztott Orbán Viktor
Magyari Péter
2011. december 12., hétfő 08:03 |

index.hu/gazdasag/2011/12/12/ezert_virrasztott_orban_viktor/
@the_lonewolf: bajnai bűnözőt felejcsd el... semmivel sem különb mint veres+simicska+kajaibrahim...

ebből nem lesz kiegyezéslásd feljebb... TELJES gazdasági-politikai elit kuka...

ez az első pont a 12ből...
@felebarát: kénytelen szerencsétlen rodeo... már nincs narancsos a láthatáron... a szokásos reggeli "vívás" ra mindenkinek szüksége van... a mexokás nagy úr
Lassú vagyok mostanság, csak hétvégén sejlett fel, hogy vajon miért is jött a múltkor OV-hoz a német pénzügyminiszter. Valószínűleg nem azért, hogy megdícsérje a kormányt, bármennyire is így tálalta a Híradó meg a Krónika.

A jóember a Merkel-Sarkozy egyezségre próbált meg minket rávenni, mi másért jött volna? Mivel nem ugrottak egymás torkának Viktorral, valószínűleg azért totális elutasításban nem lehetett része. Aztán mit csinált Viktor csütörtök éjjel?

Hát érthető, ha "a német küldött ezt elsősorban azzal indokolta, hogy kiszámíthatatlanok az Orbán-kormány lépései". És még ő fogalmazott finoman.
igen ég a ház... nagy háború lesz állam és polgárai között...

kell(ene) minden adóforint

"megfelelő minőségű, ellenőrzött szálláshelyek legyenek"

sok tétet nem tennék az állam nyerésére... szerencsétlen po:cso:k...
ha meg adót kell fizetni akkor mennek egy faluval odébb...
érdekes a külföldön dolgozókat is extrán akarják lehúzni...

mno.hu/lanchidradiohirei/razzia-mosonmagyarovaron-1037121
amennyit utana le kell belole adozni, en is feketen adnam ki, ha mar az enyem
@timarg: a németmatolcsi???? hát... az pénzér jött... kódulni...

de vicctor nem ad... (csak kemény feltételekkel)
le kell szopni stb...
@felebarát: ez teljesen reménytelen harc (magyarisztánban), ebbe kár belebonyolódni

8000 élettársi kapcsolat lesz óváron a vége...
a család meg szent... sőt ha kell össze is házasodnak...
a zállam az a közös ellenség...
@messi-asz: Nem akarom védeni a Bajnait, de eddig minden ellene indított vizsgálat megbukott, mert nem találtak semmi ellene felhozható bizonyítékot. Ugyanez vonatkozik a Magyar Nemzet és Magyar Hírlapban megjelent személyét lejáratni próbáló cikkekkel is. Eddig minden esetben helyreigazítást kellett leközölniük. Szóval a bűnöző Bajnai beszólás nem állja meg a helyét.
Egyébként ő volt az egyetlen politikus, aki kimondta, hogy a kiigazítások fájni fognak. A viktor és a pincsijei folyamatosan azt mondták, hogy nem több megszorítás, mert a zemberek így meg úgy. Ugye nem csak én érzem úgy, hogy az adóemelések, úgy adók, áfaemelés, az akárhogy is nézzük megszorításnak számít. Akármit is mond a bülbül szavú viktor, és aranytorkú sleppje.
@messi-asz: ez a 8000 kicsit erôltetettnek tetszik. Kamu szerintem, de alapja van, tényleg megalázó amit pár emberkereskedô mûvel a városban. Azokat viszont nem baszogatják. Akkor miért is nem szemfényvesztés ez az egész?? Kinek az érdeke??
Nesztek kiművelt emberfők, pl. szakmunkások magas XXI. századi tudással! eduline.hu/kozoktatas/2011/12/12/Megszunhet_a_szakiskolasok_gyakorlati_kepze_T3BD8P#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_12_12
Még a mai pocsék szint is elérendő vágyálom marad a Töviskirálynő áldásos működése nyomán! A betanítottság lehetősége is elvész, nemhogy az innováció!
Legalább Portugáliát testvériesen megtámogatták a fidesznyik megyei potentátok idegenforgalmilag nol.hu/belfold/kik_fizettek_a_fideszes__titkarnok__azori-szigeteki_luxusnyaralasat_

Ők is küldenek majd Kehidakustányba hasonlóan bőkezűen költő küldöttséget?
@the_lonewolf:
"Egyébként ő volt az egyetlen politikus, aki kimondta, hogy a kiigazítások fájni fognak. A viktor és a pincsijei folyamatosan azt mondták, hogy nem több megszorítás, mert a zemberek így meg úgy"
pontosítsunk:
" A viktor és a pincsijei folyamatosan azt mondták, hogy nem több megszorítás," :: és az sem fog fájni senkinek.

:)
Lassan nagyítóval kell keresni a jogszerű qrmány intézkedéseket...

Problémás lehet a mobilfizetés államosítása
Az EU is lecsaphat, de az IMF-tárgyalásokon is téma lehet a piaci verseny kiiktatása.

index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/12/lecsaphat_az_eu_a_mobilfizetes_allamositasara/?rnd=335
@Secnir: izzééé, csak nekem hiányzik, egy "lesz", semmit nem jelentő szócska??? :D
@Rodeo36: tömjük ki inkább vattával, az üveggyapot vágja a preparátor kezét, Viktornak meg már úgyis tökmindegy akkor - kivéve persze ha nem élve történik a kitömetés, mert akkor üveggyapotra fel, aztán max kesztyűt húzok.
Igazából nem vágom miért gondolják sokan, hogy innen még OVnak fel lehet állni. Eleve ehhez egy dimenzióba kell helyezni a történéseket és kizárólag a gazdpolról beszélni. De ezt nem egy dimenziós a világ.

Másrészt csak úgy lehetne ha mindent amit a másfél évben csinált megtagadna. Erre a magyar egyszerűen képtelen. Nem csak ő hanem a baromfiudvara is menten végtermékké válna nem beszélve a gombnyomogató csimpánzokról. Mert ha senki, ismétlem senki sem vette észre azt nem lehet mással magyarázni mint a feltétlen hívő mentalitással.

Szóval sztem ezt bebukta, kérdés meddig marad és legfőképpen addig mekkora károkat okoz.

A múlthéten megszületett történelmünk második szánalmasan pancser politikusa. 5 év kellett az első után, remélem visszább veszünk a tempóból...
@Kusics Iván: csakis élve...pocakot eresztett meg tokásodik van ahová fér az üveggyapot, húzz kesztyűt amikor ki van tömve akkor kiállítjuk valami köztéren mondjuk valamelyik intézmény elé a tisztiház vagy a két ifjúsági park amit lebontatott ott majd megszemlélhetik és mindenki ízlése szerint ...kell egy kis móka ennyi fölösleges törvény után
az utolsó mohikánt (Mádi után az utolsó "félszakmai" szereplő) is kicsinálták a dakoták

www.portfolio.hu/vallalatok/energia/bencsik_tavozasaval_fontos_elem_esik_ki_az_energiapiacrol.159792.html?
De kurva jó kép! :DDD Istenem, de megnézném Matolcsyt, amint egy ketrecben egy-egyezik egy 5,5 méteres királykobrával! :DDD
@tarackos: sajnos a baromfiudvar még mindíg elég nagy, az ő szemükben /és tyúkeszükkel/ még mindig tud olyat mondani, hogy elhiggyék. A környezetemben sok olyan fideszrajongó van, akik nem hajlandóak még a posványból sem kiszeretni Orbánból. Évek óta ugyanazt a nótát fújják.
Ha mindent megtagadna, azt is elhinnék, mert hinni akarnak,elképzelhetetlennek tartják, hogy egy kis hazudozó, hataloméhes patkány. Még most is az elmultnyolcévvel takarózik és sokan beszopják.
Lesül a pofámról a bőr, de ez milyen kobra? Így ránézésre köpködő kobrának tűnik, de nem vagyok benne biztos.
@Spániel: agymosás az agymosás, a csaló sem azért nyúl le pénz hegyeket a hiszékeny áldozattól, mert ultra okosakat mond, és még meg is indokolja vagy bizonyítja azokat, hanem mert a birka hinni akar neki, és okosan a kételkedés morzsáját is kiírtották a delikvensből, és ha közben a fózser meg rájön, hogy átbszták, akkor meg még magának sem akarja beismerni, hogy hülye volt, inkább hajtogatja a megvezetőjének a fszságait, csak hogy jobban érezze magát...
@gyilkos fűegér:

Az oldal szerint ahol találtam király kobra.
@Spániel:

Vallási fanatikusokkal hiába vitatkozol. Meg vannak zavarodva és a kétségbeesés ilyen mondatokat szül:

"Ellenforradalom folyik az ország népe, érdekei ellen. A balliberális oldal ismét vissza akarja vezetni Magyarországot a függetlenség feladásával a külföldi pénzügyi kiszolgáltatottság állapotába."

www.magyarhirlap.hu/velemeny/ellenforradalom_20111212.html?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201112

Tényleg a legminimálisabb elvárásaim vannak a Hírlapos bértollnokokkal szemben, de azt talán mégis illene felismerni így másfél év után, hogy a kormányváltás megtörtént. Ergo: a balliberális oldalnak kurvára se eszköze, se módja nincs ellenforradalmazni.
Nem is értem, hogy a jobboldal helyzetet reálisan látó prominense miért nincs pl a 11 okosítást tartó közgazdász között sem:

nol.hu/gazdasag/20111212-aki_nem_alkalmazkodik__az_megbukik
@kormányzó: "-Bevezetni (legalább) a német minimál bért."

Ezzel sajnos több probléma is van, és ezek közül nem a legnagyobb, hogy a németeknél Stuttgartban nem győzik a Porschékat lekapdosni a futószalagról, nálunk meg a Suzukinál akadozik a termelés.
@Fabius:
Agymosottak ezt hol látják be??? Viccölsz?
1 hónap múlva azt hallod majd, hogy Viktor csak miattuk pucsított be az IMF nevű ménnek!
Ezek simán azokra a szerencsétlenekre fogják, az agyhalottak meg a szokásos szopó bólogatásukkal helyeselni fognak és sajnálkozni. Komolyan nincs még egy ilyen sötét ország, ennyi rém primitív zombival, akik mindent beszopnak... :)
@Spániel: Sajnos igazad van, a sok agy mosott narancsfan még mindig hisz neki. It is majd jön vidéki, eszkep, dilllingerescapeplan, vivianna és a többiek. Nekik is az van beprogramozva, hogy emúttnyócév, gyurcsányahibás, meg különben is a mocskos szocik. Nekik az értelmes gondolkodás (meddig nyolc év a nyolc év, amikor már majdnem két éve ők vannak kormányon), úgy látszik nem megy csak a vezér és sleppje által ismételgetett mantrák szajkózása.
@Fabius:

Az. Ráadásul ezek a csíkok elég jellegzetesek, beégtem, mint Viktor. (Remélem, Neki nem jut a fülébe.)
@gyilkos fűegér:
A hírcentrumnak nem sokba kerül ezt a hírt azért "okosan" tálalnia!
"A német és az egész európai zóna válsága, az € gyengesége miatt soha nem látott válság söpör végig a német autóiparon, ezért megfeszített tempóban, hatalmas erőfeszítésekkel dolgoznak, pl. a Porsche gyárban, hogy minél több autót össze bírjanak állítani a meglévő alkatrészekből. Ezzel szemben, a kiválóak prosperáló NEMZETI magyar gazdaság kényelmesen és kacagva állítja elő az autóipar esztergomi NEMZETI csúcstermékét, melyért ma már sorban sem kell állni, könnyedén megvető és azonnal rendelkezésére áll mindenki részére."
Ne légy már izéke, csak nézőpont kérdése minden... no meg az elhalt agysejtek mértéke, a HIT,... sok minden befolyásolhat...
@Boli:

Nem tartozik szorosan a tárgyhoz: Rodeo kolléga a mandis "next" folytatása más eszközökkel! :DDD

Ne legyen sértődés, peace! :DDD
@Cirbi: Kognitív disszonancia, ami meggátolja, hogy felmérjék, mennyire hülyék, ha ebben hisznek. skepdic.fw.hu/kognitiv.html

Jelmondat: ""A legnagyobb siker a kudarc..." -- Bob Dylan, Love Minus Zero
@Boli:

Ilyenkor azért elképzelem a kommünikét, miszerint összehangolt támadást intézett a Gyurcsány-Veres János-Drazsé féle radikális ballib ellenforradalom Orbán ellen, aki kényszer hatására aláírta az IMF kölcsönigénylőt, és közben sírt.
megy ez kérem :D /tárca nélkül, vagy mifszm/

12.35 Fellegi marad a kormányban
Az IMF-tárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszterként a kormány tagja marad a múlt héten lemondott Fellegi Tamás
@Fabius:
Stefka István az MSZMP emlőin nevelkedett és gyanítom hogy a fideszt átszövő paranoid és gyűlöletbázisú világszemlélet is ezeken az ideológiai és stratégiai bázison nyugszik. A tárgyi valóság, az érvelés és a meggyőzés ismeretlen fogalom ebben a kultúrkörben. Kell egy (esetleg több ellenségkép) és ezeknek az arcára kell rákenni az összes általuk előállított fekáliát. Ez bejött a harmincas és az ötvenes években is. Én meg már roppantul unom.
@a szív fészkei:

Lexebb, amikor hősiesen felajánlottak a fizujukból 200-200 ezer HUF-ot, a kurva anyjukat, mintha nem az is közpénz lenne.
@Cirbi: A miniszer lemond, ezért miniszterré nevezik ki. Szánalmas.
A kurva anyját a csúti tetűnek!
@Boli: Utaztassanak azonnal Hollywood-alsóra a tudjukkihez! :-))
@Qeatzkoatl: Ja, te is ismered Stefkát??? Auuuuuuu... Na az egy emblematikus figurájuk. Külsőre-belsőre.
@Fabius:

Mióta Szentesi-Zöldi írásba adta, hogy ők bizony bérért felszólaló rendszerjanicsárok azóta csak kurvára röhögni tudok ezeken az elméleteken. Az 5. számú tagkönyves is kitett magáért most is, megszolgálja a bérért vett bizalmat.
@Cirbi:

A tárcanélküli miniszter hová teszi a hiteligazolást amit kapunk? Zsebre gyűri?
@a szív fészkei: Az esti gimnáziumokat is bezárják. Vége a másodlagos mobilitási csatornáknak.
@Szolgálati Füldugó: Ez komoly? Édes jó istenem! Ezek jobbágyokat nevelnek? Így is húszezer egy estibe iratkozás de mégiscsak esély.
@Boli:

Áh, azt nem lehet elmondani, azt látni (olvasni) kell! A csávónak olyan mondatai vannak, mintha ő lenne Kassák Lajos és a Google Fordító eltitkolt szerelemgyereke.

Egy tipikus next komment:
"Maga a magyar fán végzi! Onnan fog lezuhanni, aztán eltemetik, mint egy galambot, csak kevesebb érzelemmel!"

:DDD
@a szív fészkei:

Eltüntetett mindent magáról 1989 előtti éveket illetően, ám...

Olvasd el a commenteket a cikke után a MN-en.
Én nem kedvelem a cigányozó cigányokat, a zsidózó zsidókat, a kommunistázó kommunistákat és a pedofil papkat.
hvg.hu/gazdasag/20111212_fellegi_kinevezese

Nagyon durván megszívatta Fellegi Orbánt. Olyannyira, hogy nincs ember a helyére, ugrasztották Fónagyot (hahó, Jobbik... :-), de hát keresik a méltó utódot. Gondolom, nyílt pályázat lesz. :-)
ehhh, annyi eszem van, hogy el kell bújdokolnom, még a végén vityánk lecsap rám :)

Tárca nélküli miniszter lesz Fellegi Tamás
Index
2011. december 12., hétfő 12:45 |
|
index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/12/tarca_nelkuli_miniszter_lesz_fellegi_tamas/
Orkán Victor nem lesz tálcanélküli mini sztár álnok ???

és simicska kassza nélküli pártpénztárnok?
@Qeatzkoatl: Sokat kérsz tőlem, azt a szennyet nem veszem a szemem elé.

De ismerem, mert a húgával jóban voltunk családilag, sokat segítettünk neki. (a papájuk - négyen voltak testvérek - disszidált NSZK-ba két gyerekével. István meg Éva itthon maradtak anyjukkal. És nagyon nehezen jutottak ki, a nála dolgozó lány leginkább anyám személyes felelősségvállalásával... (és ugye megírtam múltkor, hogy ilyenekbe néha bele lehetett bukni, mert megpattantak azért így is fiatalok.)

Aztán a férfi lányával együtt járt a lányom oviba, így tudom, hogy hol lakik - ha még ott van - nem messze spirituális vezetőjétől, egy szép nagy Kútvölgyi úti házban. Ez még a kádári idején volt, tehát akkor ő nem volt elnyomva, sőt, jól keresett, az átlagnál sokkalta jobban.
@a szív fészkei: Na persze, mint Bayer, ezt kompenzálja vérhabbal a szája sarkában azóta is.
Amúgy Fabius, jó naiv a kérdésed! ;-) Aki állandóan lelki égő fáklyaként rohangál forradalmi tűzben és kis kezében sercegő gyufával a benzinnel fellocsolt parkettán, az mégis mit várt???
két éve azt írtam: LÉvai ANikó lesz az MTA elnöke...

most Szájer felelsegge kinevezés okán már nem is tűnik távolinak...
10 perc:D és elmúlt nyócév meg euroválság :D ennyi pont :d
@felebarát: nem szólt még neki, abból másfélév már az övé?
@Cirbi: válságadó, bankadó stb...ezt meszeli el , most az eu?..a bankok zárnak be..mi van? mi van a talán nem igen talán igen vagy nem
áhhhhh, ez kész :)

13.34 Magyarország lesz a legversenyképesebb Európában
Nagy szélviharban kell küzdenünk, de ez nem szabad, hogy megváltoztassa a céljainkat - mondta Orbán, aki szerint az a cél, hogy a válság után Magyarország legyen Európa legversenyképesebb országa. Ez cél és vállalalás - mondta Orbán, aki szerint az országnak megvannak az adottságai, ezért biztos benne, hogy meg lehet ezt tenni.
Na, most magyarázza a bizonyítványt. Elmúltnyolcév, viharkabát.
@Cirbi: "13.34 Magyarország lesz a legversenyképesebb Európában
Nagy szélviharban kell küzdenünk, de ez nem szabad, hogy megváltoztassa a céljainkat - mondta Orbán, aki szerint az a cél, hogy a válság után Magyarország legyen Európa legversenyképesebb országa."

Még össze is jöhetne, ha du. hatig neki is meg Matolcsynak is kirobbanna a mellkasából egy Alien.
nah akkor msot az ellenzék remélem megkérdezni, mi is volt ez a nem, talán, igen...
"Másfél éve elkezdtük azoknak a hibáknak a kijavítását, amelyek újratermelik az államadósságot"

Ez olyan jól sikerült, hogy a manyup vagyon szó nélkül tűnt el a rendszerben, és ismét ott vagyunk ahonnan indultunk.

Hurrá.
Schiffer belehúzott :F
Az alulról nyitott középosztály vajon milyen lehet? Renyhe záróizmokkal rendelkező, hogy akadálymentesen tudja összefosni magát mikor az Orbán-Kósa-Szijjártó forintbedöntő szentháromság megszólal?
@Fabius: meg kell jegyeznem, hogy orbán hülyeségeihez méltó társakat talál a parlamentben. Schiffer például a főbarmokhoz tartozik.
"Schiffernek az jutott eszébe, hogy "ha valaki berúgja a kocsmaajtót, majd az első pofon után elszalad, az nevetségessé válik". Schiffer szerint az a feladat, hogy új alapokra helyezzék az Európai Uniót, hogy megfékezzék "a spekulatív kapitalizmust". "Ehhez képest meglepő az, hogy ön néhány órára David Cameron oldalára állt, aki a londoni City érdekeit védte" - mondta."
sikerült megőrizni a bérek értékét

Ezen már röhögni sem tudok.
@Fabius: Véglegesített kasztrendszert. Ebbe ugyanis az van benne, hogy felülre zárt, tehát a fenn levők senkit nem engednek be maguk közé. Emellett 2 domináns kaszt létrejöttét vetíti előre, mert ezzel az alulról nyitott szöveggel valójéban azt üzenik, hogy semmit nem tesznek azért, hogy a ma még középosztályból további milliók zuhanjanak mélyszegénységbe.
A rohadt, büdös, kurva anyjukat!
@gyilkos fűegér: arckarolót már minha látnám, vagy az a leszakadt bőre csak, ami nem tudott már a helyén rögzülni, és csak zsakad-szakad....???...
@Deathstick: [..]"semmit nem tesznek azért, hogy a ma még középosztályból további milliók zuhanjanak mélyszegénységbe." Bocs, de amit írtál, az pont azt jelenti, hogy hagyják nyugodt szívvel, sőt a lehetőségeket is elveszik a feljebb kapaszkodástól. Biztos az történt veled, mint velem is sokszor: a NE kimaradt, pedig gondolatban már le is ütöttem...

Az ellen nem tesznek semmit, hogy megakadályozzák ezt a zuhanást. Sőt belerugdossák az embereket, lásd a tanügyi ámokfutásukat.
tényleg ilyen gyenge az ellenzék, kérdezni se tud, meg semmit...karcolják a felszint, mint egy gyenge szappanoperában...
Vona szerint Brüsszel az európai fojtogató. Szerintem meg Vona a Nemzeti Forrest Gump.
@Fabius: nem értek egyet

"a manyup vagyon szó nélkül tűnt el a rendszerben, és ismét ott vagyunk ahonnan indultunk"

sokkal hátrébb... teljesen szétvert állam és társadalom IS...

a gazdaság az egyetlen ami akkor is szar volt és most is az... (najo ezen is rontott... de ez má mindegy volt)
@a szív fészkei:
jah nem ellene hanem érte tesznek, ill. aki nem keres havi fél millát az nem középosztály?!
@nanehogymár: az unortodox kormányt unortodox módon (vö: szívlapát + cél szentesíti az eszközt) lehet elzavarni
Ez a Mesterházy is olyan volt, mintha tegnap este a vámpírok bálján ő lett volna a főfogás, és a benne hagyott vérmaradékkal kellett volna ma keménytökű faszagyereket játszania a nagy büdösben.
Orbán: Még csak most kezdem /!!!!!!!/
A kormányfő egyelőre nem nyilatkozik arról, milyen irányú módosításokat terveznek a költségvetésben.
-------------------------
Koki a cikk írójának, az a "terveznek" kapitális hiba, helyesen: "tervezik fényességes tekintetű ökigyelme"

mert mint tudjuk, övé a tudás és a hatalom, most és mind örökké
érdekes 2 éve még mindenki kiröhögött... és bérrettegő voltam...

1011 éves feudalizmus + fides = államcsőd + polgárháború (kis véres hőzöngés)
@nanehogymár:

Nettó félmillával utra gazdagnak számít mindenki. A KSH megmondta, a szimpla gazdagok 130 nettót keresnek.

index.hu/gazdasag/2011/12/11/havi_netto_130_ezer_mar_gazdagnak_szamit/
@messi-asz:

Harrach Peti bácsi szerint az államalapítástól kezdve van elkúrva minden, Európa is, ezért a népszavazás bármiről a múltban élés csalhatatlan jele.
Lázár szerint a Fidesz frakció egy csapat kondás, akik másfél éve csak a disznószart takarítják, mert "Nagyon mást még tenni nem tudtunk". Tanulságok:

1: a szocik alatt még ettek a malacok,

2. esetleg továbbtanulhattatok volna...
"Én a fürgeséget, a gyorsaságot, a gyors észjárást is értéknek tartom" - mondta Viktor, és gondolom ez a magyarázat az óráról órára változó nem-talán-igenre éppen úgy, mint az ugyanilyen gyorsan változó költségvetési álláspontokra és célkitűzésekre.
@Fabius:

A lényeget elhallgatod. Ezer éve Európa kulturális egysége megakadályozta az ilyen válságokat-mondta a bölcs. Na ja. Azt elfelejtette mondani, hogy ez a nagy egység átlagosan 20 évente háborút jelentett a kontinensen.
"Felhúzta magát a parlamentben Orbán" remélem elég magasra és elég sokáig....
@Qeatzkoatl:

Hej, azok a régi szép idők mikor még lobotómia nagyhatalom voltunk...Most meg senkinek nem kell az orbáni kézrátételes agykisütés receptje.

Hová jutott ez a kontinens?
@Fabius:

Azért nem, mert most írják a sarkalatos törvényt, a homloklebeny kötelező eltávolításáról.
@Fabius: "Ez a Mesterházy is olyan volt, mintha tegnap este a vámpírok bálján ő lett volna a főfogás, és a benne hagyott vérmaradékkal kellett volna ma keménytökű faszagyereket játszania a nagy büdösben."

I have a vision: Joker "egyeztet" a Fidesz frakcióval:
www.youtube.com/watch?v=IZoLu2srSFY
@Fabius:
jah igen, jó nagy baromság
oops:

Orbán autoriter hatalmat épít
Paul Krugman Nobel-díjas közgazdász szerint Orbán veszélyes Európára. Brüsszeli beavatkozást sürget.

index.hu/gazdasag/vilag/2011/12/12/a_gazdasag_a_magyar_demokracia_veszte/
"Van egy általános értéke a forintnak, amin érdemes számolni az államadósságot"

na unortodox árfolyamon kell számolni megmondta a viktor :))
@Fabius: "sikerült megőrizni a bérek értékét"

Mármint az övékét.
@Fabius: És a kis bocskayba fullasztott szentasszonyuk azért elfogadja a b-i fojtogatótól azt a rongyos havi három millát? Az ilyent hogy hívják?
Az el nem ismert zseni, Nóbel díjjat neki:

Orbán Viktor a költségvetés átírása nélkül szorítana meg
Orbán szerint nem kell az elfogadott számokhoz nyúlni. Pedig 100-200 milliárdot kellene megfogni.

index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/12/kiigazitas/
@Fabius: Az utolsónál kirugdosták az ezt osztogató sorból valahol fent, a habosbabosban...
@Cirbi: Vazze, jó reggelt! Most veszi észre??? OMG #:-((((((((((((
@a szív fészkei:
Aztttakkk....va... Ez lesz az olimpikonok ruhája... Remek! Bazi kokárdával (alias koki) I.Viktornak emléket állítva, a sallert meg majd húzzák maguk után... Dönörűségg!
A minimális jó ízlés meg világgá ment. MADE IN HUNGARY. Bár azt mondják minden buliba kell egy hülye, akin röhöghetnek, csak kissé unalmas, hogy mostanság mindig minket neveznek erre a kétes dicsőségre... :(
@Cirbi: Igeeeeen!Mi is így gondoljuk. Kérjük, segítsetek megállítani Orbán Uit!
@messi-asz:
"két éve azt írtam: LÉvai ANikó lesz az MTA elnöke...
most Szájer felelsegge kinevezés okán már nem is tűnik távolinak..."

még lehet. emlékezzünk Elena Ceaucescura :-)
Nem, nemigen, talán brühühhűűű...szerintem egész egyszerűen döntésképtelen a slepp nélkül. Jézusom mekkora kísértés lesz neki az a 15 milliárd euró készenléti hitel ott a bankszámlán.
"Szerdára halasztották viszont a Magyarország zászlajáról szóló törvényjavaslat vitáját. "

?
@Fabius:
Mert rögtön ezek a perverz gondolatok. Csak annyi az egész, hogy a középosztályon még bugyi, vagy gatya sincs. Na. Ezért középosztály, meg nyitott. Persze felülről zárt, mert onnan már nincs felfelé.Slussz.
@Husz_János_Puszita:
Kísértés... Simicska elvtárs már kész az ötletekkel is! Gyurcsány lesz a hibás! :)
@felebarát:
Majd véletlenül, az utolsó pillanatban beadott módosító alapján, I.Orbán képe a zászlóra kerül, vagy a bal lába... :)
@felebarát:

A legbosszantóbb az egészben, ha hagyják a Bajnai programját kifutni, már elfelejtettük volna az egész válságosdit.
@Secnir: Kárpátok Vegyésze :-))! Na de Anikó asszony mégis végzett egyetemet, sőt szakvizsgás ügyvéd meg tanított is.
@Boli: csak nem lenne az poén...
@Husz_János_Puszita:
Na, abba fog beleőrülni, hogy nem szórhatja szét a hobbiaira. Nem vehet rajta MOL részvényt, Meg nem államosíthatja a Rábát, meg nem tőkésítheti fel a bankjait. És ellenörzik, ellenörzik minden negyedévben. De biztosan készül már otthon egy gumiszoba, hogy kitombohassa magát.
@a szív fészkei: Mea culpa! Valóban, eredetileg az lett volna a mondandó, hogy nem tesznek az ellen semmit, hogy további milliók zuhanjanak mélyszegénységbe. (Remélem, most már jól írtam!). Így jár, aki kialvatlanul, munka közben kommentel!! :-DD

És igazad van, még segítenek is ezek a tetvek.
www.hirado.hu/Hirek/2011/12/12/10/Hadkotelezettseg_ez_varhato_januar_1_utan.aspx?source=hirkereso

@Deathstick: Kialvatlanság dettó, de semmi kellemes okból, mint remélem neked :-)). Ezeket a "rotációs kapa is sírva menekül a szájukból"-fazonból épp hogy pozitívan diszkriminálva kiemelték, seggük alá tolva mindent Gellérhegyestül, Oxfordostul,és most pont ők zárnak le mindent kőkeményen! Aljadék tetvek!!!!! Elnézést minden jóérzésű családszerető tetűtől by South Park.
@pumukli 12: Nehem lehesz stadionbumm????? Jaj édes istenem, hogy éli meg ezt a kétszázfős székszaggató brigád???
@Spániel: Most nem azért, de amikor először nyertek, azt hiszem, talán az m1 leadta azon az éjjelen az Álítsátok meg Arturó Uit!-t
@felebarát:
"Szerdára halasztották viszont a Magyarország zászlajáról szóló törvényjavaslat vitáját"

persze. hogy melyik cég logója kerüljön rá Viktor arcképe mellé.
Nem esik rá az angol háza plafonja??? atv.hu/cikk/20111212_a_ketteszakadt_europa_a_patkanyszendvics_es_orban_schopflin_gyorgy_az_eu_jovojerol?source=hirkereso Hú de jól hangzik, hogy félti most nagyhirtelen a demokráciát, ami náluk annyit jelenti, hogy szabadrablás eus pénzekből. Ezt az embert mivel vezeti meg Orvbán, hogy ilyesmiket delirál??? [..]"
Róma újratöltve

A kérdésre, miszerint elképzelhetőnek tartja-e, hogy a gazdasági, pénzügyi szükségszerűségek kényszerítik majd az európai nemzeteket egy még szorosabb „közös akolba”, a professzor azt válaszolta, már el is indultunk ebbe az irányba. „Ennek a fő mozgatórugói a piaci szereplők, ami azért érdekes, mert a gazdasági aktoroknak hatalmuk ugyan van, de nem elszámoltathatóak” - jegyezte meg. A felvetésre, hogy nem gondolja-e, hogy – hasonlóan az egykori Római Birodalomban lezajlódott folyamatokhoz - a centralizáció a demokrácia csorbulásához vezethet, Churchillt idézte: a demokrácia rossz rendszer, de minden más rendszer még rosszabb."
nol.hu/gazdasag/rosszul_idozitett_orban_

Egyéként Fabius az utolsó mondatodat helyesbíteném, ha már ma ilyen rohadt kekec vagyok: neki a Nádorfehérvári terem a személyes holmija, - így gondolja jó ideje.
Csak ma délelőtt

szembesültem az elmúlt napok történéseivel, mivel egy rádió- és netmentes (értsd: hírek), nyugisan töltött klassz pénteken és hétvégén vagyok túl (tv-m évek óta nincs).

Mi a fészkes fene folyik itt? A fiúk közül tudja egyáltalán valaki, hogy merre lenne az előre? Vagy Fellegi menekülése azt jelzi, hogy senki (kivéve őt)?

Sokszor leírtam már, de ez a kis magyar politikai valóság tényleg olyan, mint a magyar foci: ahol tart, attól mindig van lejjebb.

Az a baj, hogy a folyamatokat figyelve csupa olyan szó és magyar kifejezés jut eszembe, ami nem tűr karaktert. Ritka egy dolog ez nálam, de asszem nem tévedek nagyot, miszerint nem az én készülékemben van a hiba.

Két dologra viszont kíváncsi vagyok:
Mit fog mondani/gondolni Orbán Viktor, amikor végképp és a történelemből kitörölhetetlenül megbukik?
Mi lesz ezzel az országgal?
Betekintő a kulisszáik mögé, nagyon tanulságos! fenteslent.blog.hu/2011/12/12/felesleges_fellegi_1

Tanulság mindenekelőtt: Simicska élt, él, élni fog!!! Aki ezt nem parírozza le hídba hajolva az ájulatos tisztelettől, az betűtészta.
@a szív fészkei:
Hadkötelezettség. Milyen szép is lesz, operettország operetthadserege... Egy csuda! :)
Sok kretén tápos, Hende nevű együgyüvel az élen... remek!
@Boli: olyan vagy wazzee, vót beszóni?, ez a sorozni betörésre köll, nem harcónyi istálom assa, én amúgy kellően tápos vagyok, de anno alkeszképzőnek tökéletes vót a holvédség :D
@Boli: a probléma nem ez. Hanem, hogy az ellenzéket ezzel ki lehet csinálni. Kap egy behívót, és máris hadbíróság elé állítható akármiért.
Akkor még az orvosi titoktartás mint olyan de facto megszüntetéséről nem is beszéltünk. Ugyanis ennek a bejelentésnek az előzménye, hogy a csúcs-hiper titkosszolgálat jogosítványt kapna arra, hogy a létező összes adatbázisból (gondolom, a Kubatov-féléből is) összefésülje az egyének adatait. A háziorvosok adatbázisaiból is.
öööö minek is hívják eztett a világ tanultabb részén???

Az önkormányzati törvény vitájában kiderült, hogy a kormány belement, hogy kötelező önkormányzati feladattá nyilvánítsák a vízszolgáltatást, szennyvízelvezetést, távhőszolgáltatást, de feladatokat ellátó cégeknek közösségi tulajdonba kell kerülnie. A közszolgáltatások hatósági árasak lesznek.

további gyöngyszemek:

index.hu/belfold/2011/12/12/minden_harom_eves_ovodakoteles_lesz/
@Fabius:

Arról nem is beszélve, az EU közös erőfeszítéssel -a Cameront kivéve- épp azon ügyködik, megzabolázzák a pénzügyi hegemóniát. A karvalytőkét, ha úgy tetszik. Szerintem még a vezér sem érti, akkor mit várjunk az ostoba jobberektől?
@Boli: Hende feje tényleg olyan, hogy az ellen meghal a röhögéstől. Hát ha attól, akkor attól: a végeredmény fontos! :-DDDDD
@Szolgálati Füldugó:
Te, akkor az én térdműtétemet is nézegethetik ezek a balfaszok? Élvezzék, ha erre izgulnak!
Ja igen és már nem vagyok hadköteles... Nyasgem akkor nekik?
Én még 18 hónapot csesztem el az életemből, egy őrszázadban. Ha kell szívesen megmutatom máig, hogyan kell akár sötétben az AMD-t szétszedni és összerakni... :)
Tragikusan szar ellenzéke van ennek a majomnak. Nem tudom, ez szerencséje-e vagy sem. Mindenesetre nincs rákényszerítve, hogy a gagyinál jobb legyen.

Az ellenzék teljesítményére az a hasonlat jut eszembe, hogy kb. olyanok, mint az a kis farka miatt frusztrált pasi, aki még ráadásul többnyire impotens is...
@Zébácsi: "Az a baj, hogy a folyamatokat figyelve csupa olyan szó és magyar kifejezés jut eszembe, ami nem tűr karaktert. "

Arra gondolsz, hogy olyan a Kormány, mint a szakmájukba belerokkant mániás-depressziós bohócok csoportterápiás köre?
Esse kutya. Az LMP hibásan érvelt Balog szerint a vitában.
"Balog szerint Szabó elkövette az emberi jogokért küzdők alapvető hibáját, minden sérelmüket összegyűjtötték, és emberi jogi alapról támadták."
Vagyis az emberijog-sértéseket emberi jogi alapról támadták. Ejnye-bejnye, kis huncutok.
Azért a szar nagyságára semmi nem jellemző jobban, minthogy az Index egész nap egy darab VV-t árválkodtat közéleti blognak a blogketrecben. UP távozása óta nagy kovász esetén mindig ez van.
Tényleg, mi lehet droid Petikével? Hetek óta nem láttam, hál Istennek.
@a szív fészkei: "Ő a mi csodafegyverünk!!"

Mint Nagydarabnak Krisztofóró, meg Treff Hetes, bár ott legalább a lónak volt esze.
@szerénységem: azért ez így sommás. A szocik nem érdekelnek. Az LMP frakció viszont összesen áll tizennégy emberből, és minden kilométerkőnél ott vannak. Nem tudom, hogy bírják a hajtást. Persze, lehetnének jobbak is, ez kétségtelen. A parlamenten kívüli ellenzék pedig még egy éve sincs, hogy elkezdett mocorogni. Hát hogy a bánatban lehetnének sokkal jobbak... Egy éve ilyenkor még semmise volt.
@gyilkos fűegér: Az biztos... :-)

Ezt láttátok?

Kósa Lajos javaslatára közösségi – önkormányzati, állami - tulajdonba kerül az összes magyarországi vízmű és csatornázási mű. Így lesz ez a hulladékgazdálkodási vállalkozásokkal, valamint a távhőszolgáltatókkal is.

Kerül... Magyarul: elveszik. Mert kommunisták.
@gyilkos fűegér:

Petikét karbantarcsák hetek óta. Gondolom nem bírta már követni a naponta változó állapontokat, és kellett egy format c.
@szerénységem:

Üzbegisztán. Remélem az IMF januárban a szart is kiveri a Forradalmi Munkás-Faszparaszt Kormányból.
@a szív fészkei:
Talán még emlékszem a többi mozdulatra is. :)) Sokan vannak ezzel még így. 18 hónap őrtornyokban, járőrben, sőt egy alkalommal 3 napos parlamenti (Kossuth-téri) őrségben azért valamit megtart az emberben...
@Szolgálati Füldugó:

A szemétbiznisz és az sms fizetés államosításával megint belesznek a németek bizniszébe. Lassan nem lesz olyan hitel az IMF-nél amit megszavaznak nekünk :-D
@szerénységem:
Tiszta véletlenül ezt nem ÁLLAMOSÍTÁSNAK hívják? Anno boldog '50-es évek...
RÁKOSI ELVTÁRS, LEGJOBB TANÍTVÁNYAID TISZTELEGNEK ELŐTTED, A NAGY PÉLDAKÉPÜK ELŐTT!!
@felebarát: nem hallottad? a narancs helyett a pirosfehérzöld közepén HALÁLFEJ lesz...
"Kétségtelenül csökkenne a nemzeti kormányok mozgástere az EU által javasolt szabályozással, de könyörgöm: ha egy kormány csak arra képes, amire a miénk, hibát hibára halmoz, késztetést érez lakosságának lerohanására, megszünteti a demokráciát és egyetlen dolgot képes következetesen és gyakorlatilag profin végigcsinálni, önmaga bebetonozását, akkor csökkenjen is a mozgástér, sérüljön a szuverenitás, jöjjenek a brüsszeli közgazdászok és kezdődjön a normalizálódás, mert különben egy lyuk lesz a földgömbön Magyarország helyén, mind fizikai, mind szellemi értelemben. Mi leszünk a negatív példa, az osztály bohóca, nem velünk nevetnek, hanem rajtunk, és azzal állunk ellent, hogy nem vesszük le a szemüvegünket a pofon előtt. El is törik rendesen, és apánk otthon tovább pofoz."

nepszava.com/2011/12/velemeny/para-kovacs-imre-mas-se-kellett.html
@a szív fészkei:

Ajjaj, tényleg nagy a baj ebben az országban, ha a nyugihoz 3 politikamentes nap kell, s ez ráadásul dicsekvésként hat...

:-O.
@gyilkos fűegér:

Háááát, én nem tudtam volna olyan szépen leírni, mint ahogyan te tetted. Kissé faragatlanabb kifejezések jutottak eszembe.
@a szív fészkei: Hehe, nem, azon dolgoztam, hogy kiszabaduljak a rabszolgasorsomból! Úgyhogy majd az eredménye, az kellemes lesz - ha igaz, már jövőre. ;-)

Ez a kötelező sorkatonásdi, egyebekhez hasonlóan, a maradi rendszerek rögeszméje. Nyilván a mögöttes elképzelés az, hogy ezzel is legyaluljanak minden önállóságot a honpolgárokban, csak azt felejtik el, hogy mi történik, ha egy felduzzasztott, frusztrált társaság, akiknek már vesztenivalója sem sok, könnyen fegyverhez juthat...
@Deathstick: És akiknek főparancsnoka Skicc. Ott már tényleg minden mindegy.
Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) értékelése szerint a magyar csődtörvény közepesen felel meg a nemzetközi elvárásoknak
...
A felszámolási eljárásokban a korrupciós kockázatokat vizsgálva arra jutottak, hogy az itt tapasztalható visszaélések miatt 300-500 milliárd forintnyi vagyon tűnik el évente, amely 50-80 ezer munkahely elvesztésével jár - mondta Dietz-Blaskó Judit kutatásvezető a TI által készített tanulmányt bemutató sajtótájékoztatón.

A felmérés szerint a felszámolási eljárásokban a magyarországi cégek vagyonának 60 százaléka vész el, miközben az európai gyakorlatban 40 százalék a veszteség. Amennyiben ezt el lehetne érni Magyarországon, mintegy 400 milliárd forintnyi vagyont lehetne megmenteni - tette hozzá. Az anomáliák között első helyen áll a sokszor módosított, és így kuszává tett csőd- és felszámolási törvény. Ezen tovább rontott a legutóbbi módosítás, amely a kiemelté nyilvánított cégeket kiveszi az általános szabályok alól.
...
A stratégiai igazgató kifogásolta, hogy a "cégtemetőket" működtető személyek tovább űzhetik ezt a tevékenységüket. Ha véletlenül eltiltják őket a vezető tisztségtől, akkor is tovább alapítanak cégeket, mivel nincs ellenőrzés. Jelenleg 50 magánszemély ezer cég "bedőléséért" felel. Az első helyen álló személy egymaga 312 céget vitt csődbe."

www.168ora.hu/buxa/evente-500-milliard-forintnyi-vagyon-eltunik-87442.html
Vajon miért nem versenyképes a magyar gazdaság?
@a szív fészkei: Várd ki a végét. Jövőre előrehozott választás, utána Fidesz-Jobbik koalíció, elnöki rendszer törvényi kiépítése többszöri alkotmánymódosítással (á la Lukasenko), Orbán bemasírozik elnöknek (egyben, főparancsnoknak), Vonát kinevezik miniszterelnöknek (ami ekkorra már viszonylag súlytalan poszt lesz), kilépünk az EU-ból és megtámadjuk a szlovákokat és/vagy a románokat. A kilépés és a támadás egyidejű is lehet.
Vagy ne adjak nekik tippeket? :-))
@Husz_János_Puszita: Gratulálok, megtalálták az illegális pártpénzek mozgatásának egyik fő csatornáját, a strómanokkal együtt! Ami azt is megmagyarázza, hogy miért nincs ellenőrzés... Állammaffia magyar módra.
@Deathstick: Ha tisztelettel megkérhetlek, NE!!! Te már jó helyen vagy, de mi itthon. Vonának is elég kusza a nézése, mit mondjak! Komolyan végigfutott rajtam a hideg, pedig - egyelőre - meleg szobában ülök....
@Deathstick:

A legkönnyebb a magyar munkaerőt csesztetni, nem hatékony, meg sok érte a minimálbér, stb. Amiben van némi igazság ( tapasztalat ), de a versenyképesség legnagyobb akadálya a mértéktelen korrupció. Szerintem. Az Oszkóéknál olvastam, az egész vállalati szektor kb. úgy 2900 milliárd adót fizet be a költségvetésbe éves szinten. 500 milliárd annak csaknem a húsz százaléka, és akkor ez csak egy csatorna. Adjuk hozzá az pártkifizető állami vállalatokat. Ha még a feketegazdaságot is hozzáadjuk, itt a GDP felét ellopják. Az a csoda, hogy nem csődöltünk be előbb. Miről beszélünk?
Aki tehetségtelen, hozzánemértő fasz, az háromharmaddal a háta mögött is az.
Nem értem a fanyalgókat! A Matyólcsi megmondta, hogy árfolyamszemlélet alapján számolva az államadósságot tizedével csökkentették. Vagy valami ilyesmi. De ha árfolyamszemlélettel úgy számoljuk, hogy 1 euró egy forinttal egyenlő, akkor kapaszkodjatok meg hitetlen ballibek!, no akkor már akár meg is feleztük az államadósságot!!! És máris Európa élvonalába kerültünk. Egy gond kipipálva!!!!
Ha pedig munkaóraalapon vesszük a munkanélküliséget tekintetbe, akkor mindenki, aki háztartási munkát végez, akár heti egy órában, nos azok mind munkavállalók!!!! Még egy gond kipipálva, hisz Európában (a Vatikánon kívül) példa nélküli a 0%-os munkanélküliségi ráta!!!!
Hát legyünk büszkék, hisz a gyorsnaszád biztos kezek által vezetve tart a cél felé! Kezünkben esernyő, vállunkon az esőkabát panyókára vetve és nem félünk...

Uramisten, aki annyi tiszta embert kiradírozol nap, mint nap ebből az árnyékvilágból, hát mikor szabadítasz meg minket ettől a két rozzant, púposlelkű baromtól?
@a szív fészkei: OK, OK! Sorry! :-) Nem gondoltam, hogy ennyire megvisel a felvázolt skicc (nem Pali! ;-)). Amúgy mivel nekem is vannak fontos kapcsolataim Mo-n, ha ilyesmi kitörne ÉS nem tudnám őket kimenekíteni civilizált helyre, akkor beállnék ellenük partizánnak. Tudod, Belgrádi fiúk (vagy valami hasonnevű sorozat volt az) vagy V mint vendetta alapon (az a film egyébként sokkal gyengébb volt az eredeti képregénynél). Feltételezem, ilyen forgatókönyv esetén ti is meggondolnátok a külföldi életet, nem?
@Husz_János_Puszita: Most hogy így felsoroltad ezeket, gondolkodóba estem. Úgy vélem, a GDP felének megfelelő lopás eddig is nagyjából megvolt, hosszú ideje (mondjuk, a '80-as évek közepe óta legkésőbb). Szerintem a jelenlegi csőd attól tört ki (részben), hogy az Úri murit kívánó uraságok most már TÖBB, mint a felét lopják ki (részben az ellenzéki időkben őket pénzelők étvágya miatt) és így már dekompenzált lett a rendszer. Persze tudom, ez így nagyon elnagyolt, de ez a zsigeri megérzésem.
@wanekus: Pontosan akkor, amikor a magyarok nagy része, de legalább egy "kritikus tömeg" egy életre megtanulta azt a leckét, hogy hozzá nem értő, kivagyi handabandázással, ingyenéléssel és folyamatos hazudozással nem jutunk semmire. Na akkor egy pillanat alatt eltűnik, nemcsak ez a kettő, de az egész banda is, a süllyesztőbe.
Kérdés, mi életben leszünk-e még, mire ez megtörténik, úgy értem, elég hosszú ideig élünk-e ahhoz, hogy ezt még megérjük.
@Deathstick:

A mai csődközeli állapot nem új keletű probléma. Mindegyik kormány hozzátette a magáét. Mára értünk el odáig, hogy végképp tarthatatlan a szisztéma. Elfogytak a tartalékok, eladósodott mindenki, kormány, önkormányzatok, magánemberek. Elég volt egy fuvallat, dől össze a kártyavár.
Na jó, fityiszék nem egy fuvallat, jók lesznek tornádónak is, ami a dúlást illeti.
@Deathstick: Ja, emlékszel még :-)). Igen, kuszaagyú-szemű - Vona nézése tisztára Szálasié - nyilasok alatt végképp nem akarnék vekengeni.

@wanekus: Én is annyi de annyi ilyent tudnék felajánlani jó és szeretnivaló emberekért, akiknek menni kell.
Amúgy idemásolok egy cikket, mert nyomtatott sajtó, kint van nálunk kis férji mementónak:
" Egy neves amerikai pénzügyi elemző, Ric Edelman, nemrégiben kiszámolta, hogy egy családanya, aki tulajdonképpem napi 24 órás műszakban dolgozik, havonta 42 391 dollárt, azaz több, mint 10 millió forint fizetést érdemelne. Számításait arra alapozta, hogy egy gondos édesanya nap mint nap 16-féle kulcsfontosságú munkakör feladatait teljesíti, azaz egy személyben óvónő, szakács, gyerekpszichológus, tanár, titkárnő,takarítónő, ügyintéző és szinte felsorolni se lehet, még mi minden.
Edelman szerint tehát, ha létezne olyan munkahely, ahol ezen képességeit módja volna maradéktalanul kihasználni, ennyi fizetést kéne adni. S bár a munkaadók egy része máig úgy véli, hogy a hónapokig esetleg évekig a kicsi gyerekkel otthon lévő, naphosszat a játszótéren ücsörgő anyukák így eltunyulnak, ellustulnak, szép lassan kijönne a gyakorlatból, képtelenné válva arra, hogy előző munkájukat ellássák, valójában ez nem igaz. Sőt, azokkal a kvalitásokkal a tarsolyukban, mleyeket épp a gyerekvállalásuk éveiben szereztek, igazából sokkal jobban megfelelnek az újfajta karriermodellnek, mint gyermektelen társaik. Szakemberek szerint ugyanis ma egyértelműen az ember a legfontosabb vállalati vagyon.
Egy családanya számára ugyanis a kapcsolatok kezelése és a problémamegoldás napi rutinfeladat. Stb. stb."

Szóval ilyen értelemben igazad is van. A férjem védelmében c. sorozatban van egy figura, aki zseniális nyomozó volt, mégis ő van gyesen Amerikában, - Chicago - sok más valaha magasra jutott apukával egyetemben, folyton lóg rajta pár kölyök, játszóházakban ad meg munkarandit, ilyesmi. ez azért tendencia is már... Mellette néha melózik is, ja, közben tologatja a kislányát, büfizetti a másikat..

Szóval van, ahol a kinder-küche- (kirche) vonal nem a teljes zombiságról szól, ahogy itthon képzelik a kerszténydemagógok..
@gyilkos fűegér: és mi lesz, ha zájemef egyszerűen nem csinál semmit, semmilyen hitel, semmilyen tárgyalás, mert kiderül, hogy már fizetésképtelen, sokkal inkább mint a görögök...olvasd számaimat tegnap a másik izében...a GNP/GDP teljes értékét túlhaladta az éves törlesztés mennyisége...hagyni fogják csődbe menni...januárban semmilyen tárgyalás csak telefonok, március ídusán meg öngyilkosság vagy akármi
Ezt hozta a Hírszerző is, de eredetiben:
www.nytimes.com/2011/12/12/opinion/krugman-depression-and-democracy.html?_r=3&emc=eta1

Azért ha egy Nobel-díjas közgazdász lehoz egy ilyen cikket a NYTimes-ban, és arra a NYtimes facebook-oldalán van közel ezer lájk, komolyan elgondolkodom, hogy az Ausztráliában élő lányom bizonyára okkal nem dicsekszik azzal, hogy magyar...
@a szív fészkei:
Te, Matolcsyné férjét, az a bizonyos alkatrészt, a szent mit, látta ma már valaki élve? Csak nem... ??? :)))
@Rodeo36:
Azért azt az öngyilkolást légyszíves hagyd meg a narancskomcsi agyatlanoknak, ne akard róla lebeszélni a törpedúcsét...
@Boli: Rezzenéstelenül optimista volnál... Bár a kuka, az megfelelő hely.
@Boli: Március idusán tudtommal nem öngyi volt, ha jól emlékszem. Legalábbis Cézár kicsit meg volt lepve, ami öngyilkosságnál nem szokványos...
Ohlalalalá, carramba: hvg.hu/panorama/20111212_spanyol_kiraly_botrany#rss Ez a vőfószer híres kézis volt, nem?

Na ez a laza mediterráneum. Nálunk kitüntetnék.
@Boli: egyetlen lehetőséget látok, amint a nagyok szelet vetnek és vihart aratnak ez a szarházi mint uszadékfa fog a cunami tetjén maradni de már a cunamit nem fogja tudni befolyásolni és a cunami bizonyosan és hamarosan szárazföldre ér lehetséges, hogy sziklás partra, ahol nincs föveny amin meg lehet pihenni és akkor a gyors'naszád hiába lesz lehorgonyozva a 424-eshez úgy szétbassza mint kártyavárat Bodri
Focistavirtus: www.kiskegyed.hu/sztarok/magyarsztarok/hogy-csinalta-dzsudzsak-balazs-tulkoltekezett-112606.html Mondjuk, ő a magáért költi. (legalább nem Linduska műhajára-mellére-szájára.)
@a szív fészkei: Te is fiam, Bluetooth? :)
Olvasgattam, miket hordott össze ma ez a szerencsétlen, de a felelősséget még mindig a nyócévre, meg az ellenzékre, meg a nyuszira keni... Felelősségvállalás, őszinteség egy fikarcnyi sem. A legvérlázítóbb, hogy hülyének néz mindenkit. Elismerem, az emberek komoly része az is, ha ezt a szart beveszi ettől a ... mini kamugéptől. Egy vicc ez az ember...
@a szív fészkei: Azok is....khm... praktikus dolgok voltak. :))
@Boli: Azért, ha ő vicc, az nagyon szomorkás a magyar humorra nézvést.

"Kicsit szomorkás a hangulatom máma, kicsit belém szállt a boldogtalanság" énekelte Darvas Iván (ami név valamelyik elmeroggyant jobber skribler szerint a véreskezű oroszok jellemző egytől egyig. Ezért csak kommancsok adták kölykeiknek)
@a szív fészkei: Na felturbózta vele a nőt, valóban. A hajat meg tán lehet újrahasznosítani máson. :-DDD
@a szív fészkei: van erről egy konteo, régészek és egyéb tudósok állítják -imádni fogod- Caesar a híres Március ídusa előtt megtudta, mert orvosai így diagnosztizálták -figyeld az életkorát- epilepsziával aminek egy előrehaladott változata miatt szenvedett, a dinasztia kész volt de tudta nem tudja törvényesen végigvinni a császárságot viszont egy gyilkosságnak álcázott öngyilkossággal a császárjelölt aki neki ugye nagyon közeli rokona!!! trónra kerül...és így lett...kiprovokálta, hogy meggyilkolják, mert már egyébként is nagyon rövid ideje volt hátra és így minden előnyt magának markolt fel a halálával...a történet hozzáférhető már vagy 8 éve...keresd meg nagyon jól le fog kötni, jobban mint a szarosseggű orvbán napi kukorikúja
@a szív fészkei:

A vőfószer tizenéve a világ egyik legjobb kézilabdázója volt :-) Három olimpia - 2 bronzérem, FC Barcelona csapatkapitányság, negyvenen felüli az elnyert kupák száma a csapattal és a válogatottal. Asszem mondhatjuk, hogy híres és sikeres sportoló volt :-)
Cigány Kadhafit innen csak intervenció tudja kirobbantani. A CIA berakta a jobboldalra, mert féltek attól, hogy a szélsőjobboldal veszi át a hatalmat azon az oldalon, illetve az MSZP túlságosan megerősödik.
Most már szedjék ki ezt az elmebeteg állatot, ha a nyakunkra rakták. nekem mindegy, hogy milyen módszerekkel. Tőlem kilőhetik úgy is, mint Bin Ladent!
@a szív fészkei: imádod a pletyit? a Balázs azt csinál a saját pénzével amit akar még ha elégeti mint szivargyújtót akkor is az ő saját pénze
kérdés, ha ellopsz 1.2 milliárd forintot mi a legjobb hely elrejtőzni ahol sohasem találnak meg? a Magyar Parlament...bruhahahahaha
"nem volt felkészülve a kétirányú, nem ortodox tekintetre"

HAHAHA
". Az ellenzék bevonása a döntésbe - ha nemmel szavaz országrontó, ha igennel akkor ti is megszavaztátok, mit dumáltok - és ezzel a felelősség megosztása átlátszó kifogás lesz 2014-ben mindenképpen."
az ellenzek ki is vonulhat akar...

"ránk borítani a szemétdombot amit sikerült a másfél év alatt felhalmozni."
azert a cociknak is volt szerepuk hogy nem tudtak rendesen gatyeszba razni az orszagot elozoleg, de varjunk is, volt valami cucialis nepsavazas, akkor semmi semmi...
@Rodeo36: NA pont ezt mondom - tényleg idom a pletyit, nem vagyok egyedül vele ;-) - hogy elkölti a rengeteg pénzét (hát hülye, mert értelmesebbet is tehetne), de azt ő kereste , nem mástól lopta szemenszedetten, törvényekkel álcázva. Ennyivel jobban tisztelem is.

A másik sportoló meg kár, hogy ilyen moho sapien lett, mert nem hiszem, hogy királyi hercegként nem telt vajas zsömlére és ehhez kellett folyamodnia. Csak tán elpofátlanodott a nagy tisztségében és király ágyikójában. de ott rá mernek pirítani, ha kiderül és kiderül, mert nyaloncok vannak minden tisztségben - ettől fejlettebbek nálunk. Ez kb. 200 év mínusz ide.
@a szív fészkei: uhh, de reggel van még nekem, jav.: imádom, sapiens, mert nem nyaloncok vannak stb. stb.
lottóznom kéne...

Varga Mihály , a Miniszterelnökséget vezető államtitkár az origo internetes portálnak adott interjúban hétfőn közölte, hogy január végére akár három-négy évre szóló, 15-20 milliárd eurós hitelkeretről szóló megállapodás is létrejöhet a Nemzetközi Valutaalappal.

hogy felnőtt ez az 5 milliárd 20-ra... :-)
@szerénységem:

Csodálod? Viktor tegnap megmondta, a költségvetés számaihoz nem kell nyúlni. Az meg csak akkor lehet, ha mindent hitelből finanszírozunk.
Mondja meg nekem valaki, miért kell mindent Orbánra fogni??? Bevitték az országot a málnásba! TE ugyanúgy felelős vagy a helyzetért!!! Bele gondoltál? Fogadjunk, hogy nem ismerted fel a NATO-EU csapdát, felvettél egy csomó hitelt, nem nézted, mit vásárolsz (magyar termékek...), nem figyeltél a privatizációra (szétlopták az ország vagyonát...), és folytathatnánk. Ma már minden késő!!!!
@Trenk48: No de nem mindegy, hogy vág az erdőben vagy az országot írtja.
süti beállítások módosítása