Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Tudta az igazgató, hogy a nevelő szexuális kapcsolatot létesített egy 15 éves lánnyal, mégsem tet... (2024.04.24. 13:05) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.11.17. 10:55 Fabius

Harcolj, Feri!

Címkék: fidesz zugló államadósság devizahitel papcsák ferenc

 

 
 
 
Nem könnyű ma fideszes politikusnak lenni. Átérzem a helyzetüket és néha sajnálom is őket. Itt van ugye a Nagy Államadósság Elleni Háború, amit a magánnyugdíj kassza kifosztásával is akkora sikerrel vívunk, hogy a jelenlegi 82%-al csúcsközelbe értünk néhány hónap alatt. Ezt a helyzetet súlyosbítja, hogy a Szijjártó Péter Elterelési és Mellébeszélési Főosztály kinevezett felelőskereső és bizonyítványmagyarázó részlege a nulla hitelességgel bíró kormány renoméját is képes tovább rombolni.
 
Hónapok óta hallgatjuk, hogy a devizahitelezés elszabadulásának felelőseit le kell vadászni, mert a gyurcsányahibás korszakban megtévesztették a zembereket, és úgy tukmálták rájuk a hitelt, mint Baktalórántházán Feri bácsi a kisüsti mellé a csülkös pacalt. A pfejj gyurcsányista megtévesztés áldozata lett maga a kivizsgáló biztos Papcsák Ferenc is, akinek a jelek szerint annyira sikerült eltévednie az ordas devizahitel felvétel eszmei dzsungelében, hogy azóta is ott bolyong szegény, mint elveszett Maugli az elefántfűben.
 
Más magyarázata nem lehet annak, ha a devizahitelezést kivizsgáló biztos személyesen szeretné devizában eladósítani a rábízott zuglói önkormányzatot, 5,5 milliárd értékben. Ezt a harcot ezek szerint a kormánypártiak úgy vívják, hogy igyekeznek az ellenség fegyverkészletét lenullázni, szerintem abban bíznak, hogy egyszer csak elfogy a muníció, lemerül a bankok hitelkerete, és ezzel meg is szűnik a hitelkihelyezés, az adósságfelhalmozódás, és Orbán kihirdetheti: győztünk! (kattra minden kép nagyobb lesz)
 

 
További furcsaság a hitel felhasználásának indoklása, amit nem bonyolítottak túl:

 
Ezt az erőfeszítést is azért tehették, mert egy csak, hámerazér bután nézett volna ki egy öt és félmilliárdos, a kerületet húsz évre eladósító beterjesztésen. Tavasszal, amikor ez a téma először fölmerült sem tudtak érdemi magyarázattal szolgálni a kötvénykibocsátás indokairól. Addig jutottunk, hogy a március 15-i poszt alatt Rozgonyi Zoltán alpolgármester elküldte a picsába a témát feszegető zuglói választókat. Most a kerület elempés önkormányzati képviselője, Várnai László és a devizaadósság feltárásait vizsgáló bizottsági tag Schiffer András fordult nyílt levélben Papcsákhoz, - és információim szerint egyben Matolcsyhoz is ) ugyan magyarázná már el melyik formája ez az adósság elleni harcnak.
 
 
A levélre válasz még nem érkezett, erre - elvileg - harminc napja van Papcsáknak, de a pitiáner fidesztempó Várnait már utolérte: az éppen zajló testületi ülésen az utolsó bizottsági tagságától is megfosztották a kerület sokat kérdező pernahajderét. Mert a fideszdemokráciában az nem úgy van, hogy fogod magad és kérdezel hülyeséget nyakra főre, és belerondítasz a NERgyönyörbe. 
 
Ne add fel, Feri! A hajléktalanokat már kifosztottátok, most a hajlékosokat is el kell adósítani a következő húsz évre. Éljen a NER, a képmutatás, és éljetek soká ti is! Csak ne itt Zuglóban, hanem Baktalórántházán meg a Mintavárosban, ahonnan jöttetek. 
 

182 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr413389297

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Könyörgésem meghallgattaték 2011.11.17. 19:08:32

Az égiek (és az IMF) meghallották a fohászom. Bevallom őszintén, nem hittem, hogy ilyen hangos, ilyen messzire hangzó volt a tegnapi segélykiáltásom az IMF felé. Azt meg végképp nem hittem, hogy ilyen hamar meghallgatásra talál. Mindenesetre örülök, ho...

Trackback: Új együttműködés lesz az IMF-fel 2011.11.17. 18:21:49

 A picsa nemzetgazdasági tárca csütörtök délután bejelentette: Magyarország új együttműködést kezd az õsparaszt IMF-fel. A kakiszagú minisztérium kommunikációja szerint ez más típusú lesz, mint az köcsög eddigi megállapodás volt. A kurva befekt...

Trackback: Ne szarozz: építs te is diktatúrát! 2011.11.17. 17:21:09

A bölcs vezetők tökéletessége megkérdőjelezhetetlen, ezért szeretnek téged. Mert te csak a népet szolgálod, döntéseid a javukat szolgálják, a hatalmad pedig felelősségteljesen és bölcsen gyakorlod....

Trackback: Ne szarozz: építs te is diktatúrát! 2011.11.17. 17:21:09

A bölcs vezetők tökéletessége megkérdőjelezhetetlen, ezért szeretnek téged. Mert te csak a népet szolgálod, döntéseid a javukat szolgálják, a hatalmad pedig felelősségteljesen és bölcsen gyakorlod....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha nem nagyítja a képeket (mert nekem mobilnetről nem teszi) akkor a nyílt levelet Várnai blogján is el tudjátok olvasni:

varnailaszlo.blog.hu/2011/11/17/nyilt_level_a_devizaeladosodast_vizsgalo_parlamenti_bizottsag_elnokenek_dr_papcsak_ferencnek
@Fabius:

Épp írni akartam, hogy mi a f*sz van a képekkel... amúgy ugye tudod, hogy a rinyálásod jelzi, hogy jó az irány?

Muhahaha!
@gyilkos fűegér: Irány? Milyen irány? Van itt irány ebben az országban?
@gyilkos fűegér:

A mobilnet roaming és a chromebook együtt nem az igazi, de ma ez van.

Amúgy tévedsz, az egészben az a lényeg, hogy aki a devizahiteles önkormányzati eladósodás ellen van, az rohattgyurcsány-bajnaista.
A nyílt levél szerint a zuglói fideszesek sem támogatják a papcsákista kötvényezést. Kíváncsi leszek Pártökle Feri hogy gondolja leverni a talpasok lázadását. Ha megszavazzák csak kéne az a szégyenfal Fabius amit már emlegettél. Mementónak éppen jó lenne.
@kano: hogyne lenne irány?

A zsákutca tábla után egész a falig, aztán lefelé a bányászbéka segge alá.

Ez az irány.
Nekem van egy kis troblémám a számokkal a zuglói táblázatban... (talán mert nem vagyok pénzügyér)
de ha elhisszük a bal felső sarokban látható feliratnak, hogy a táblázat adatai ezer Ft-ban vannak, akkor eszerint az önkormi 3 év alatt fel szándékszik venni 4500 milliárd Ft hitelt, és ebből mindenféle felújításra óhajt felhasználni 5,5 milliárdot??! (ld. a táblázat alján a vastag betűket)
Hová lesz a többi??!
Ki fogadott el egy ilyen beadványt?

Több kérdést nem teszek fel, ez egy olyan hülye mérnök szokás, hogy az adatokat ellenőrizni kell, nem kritikátlanul elfogadni
@Fabius:

Ez a Papcsák is már ki a faszom... tényleg olyan lassan az ország, mint egy tébolyda.
Biró Lajos: Szolgák országa.
@hüjemérnök:

"ez egy olyan hülye mérnök szokás"

Tessék leszokni erről a gyerekes szokásról!
@gyilkos fűegér:
az egyik fideszes féreg a sok kközül
"...most a hajlékosokat is el kell adósítani a következő húsz évre..."

Eladósították már azok magukat rég. Ezért van sz*rban az ország. Szinte mindenki lehetőségein túl él(t), most meg ha cummantani kéne, és visszatérni a realitások talajára, nem tetszik neki...
@hüjemérnök: Talán ne függőlegesen, hanem legalsó sor számatit add össze ... kijönnek azok a számok ...
Várnai blogján én nem találok március 15-i posztot. Én csinálom rosszul, vagy Varanus írt el valamit, mint Papcsák az ezer Ft-ban megadott 9számjegyű pénzeket?
hagyjuk má ezt... nyilván fletó és elmúttnyóccév... nem szeretem ezt az áskálódást...

ha mindenki együtt működne akkor nem lenne gond a felemelkedéssel sem...

majd a hiteleket törlesztik ingatlan és eb adóval. meg fogtok dögleni zuglóiak, lesz füst adó és dugódíj... ezévben most még ingyen dughattok

amugy meg... én má nem is fárasztom magam...

www.youtube.com/watch?v=9zyrshwdD_M&feature=player_detailpage#t=391s
@gyilkos fűegér: qva jo... szakadékba használható verzió nincs?

olyan aminek zuhanáskor is forog a kereke... és energiát termel vissza
Nem mintha Baktalórántházáról származnék, de miért utálod őket annyira, hogy odaküldenéd ezt a szerencse lovagot a fene helyett?! Vagy az orbánújvárosba, Ócsa mellé?!
a zuglóiak megválasztották Papcsák urat. nesztek:::))
A kötvény kibocsátást elnapolták. Feltehetően a fideszes képviselők egy része megmakacsolta magát és ragaszkodott hozzá, hogy nem fogja megszavazni.
A retorzió nem maradt el, Harrach Péter frakció-vezetőt leváltották és két helyettes is megváltozott. Mivel a Pénzügyin nem szavaztak és ezt én még meg is írtam " elfogyott irántuk a bizalom". Azaz Papcsák ugyanolyan könyörtelen és kicsinyes bosszúálló befelé a sajátjaival, mint kifelé.

A zuglói frakció-vezető helyettes Rozgonyi Zoltán lett. A két helyettes Gyügyei úr, és Füle Bernadett. A némaság Jutalmául megszavazták Bernadett választókörzetében lévő Kövér Lajos tér felújítására 220 milliót.Megszavaztak még 1,5 milliót az erdélyi Hunyad megye egy parókiájának felújítására, de érdekes ellenpontozásul nem támogatták a Szlovák nemzetiségiek kérését, hogy egyezzünk bele egy Áchim András szobor állításába - mint indokolták nincs zuglói kötődés és magyarellenes volt. Mert a parókiánál van. Ugyanis ott nemrég Kovács Balázs járt.
Ja és a főépítésznek is felmondtak. Túl értelmes és önálló volt.
@Kivlov:

Na persze. Azért költ 20éve többet az állam, mint amennyi a bevétele; azért van mértéktelen korrupció és pazarlás, meg azért nincs a 787.000közalklamazott megnyírbálva, mert a lakosság devizahitelket vett fel? Hagyjadmááá' !!! Azt se felejtsd el, hogy a devizahitelesek között is ugyanúgy 2/3 a párt-arány, mint ahogy a legutóbbi választásokon volt!!! Akkor ki a hülye?
@Kivlov: És ahová most tartunk az volna a realitások talaja?
@varnai: " Ja és a főépítésznek is felmondtak. Túl értelmes és önálló volt. "

ez nem igaz. egy kretén, akit még a zámokfutó leó-deákerzsi páros "választott ki" (ő volt akkor pár év alatt kb a nyolcadik)... ezért nem is értem miért maradhatott tavaly óta...
@GGG77:
Nem. az az lenne, ha s*ggbe rúgnák végre a rokikat, a nyugikat. MEgszüntetnék a segélyek 90%-át. A megmaradt léből meg csökkentenének járulékot, elfelejtenék a viccadókat.
@Peetee:
Kiadáscsökkentés. Az inaktívak tökére lépés. ez lenne a megoldás. csak ehhez mind halvérű...
Nekem volt szerencsém mint Civilzugló egyesület vezetője a MILLFAV pláza ügyben az előtte lévő főépítészekkel is tárgyalni. Három volt és tényleg alkalmatlanok voltak. És lám Krikovszky úrban sikerült egy jót találni. Mert ugye az nem mondható, hogy mindenki akit akkor vettek fel az hülye, akit meg most az mind tehetséges. Soroljam? Most sem a szakmai munkájával, hanem nyugdíjas korával indokolták a felmondást. A Szabályozási Terv elfogadása előtt állunk, most lehet kiherélni a készülő, és kellően szigorító szabályozást. Mondani sem kell, ez az elbocsátás valódi oka.
ezekre a fideszes majmokra még Orwell is csak irigykedve nézne....
A devizahitelen már nemigen van kockázat. Ennél rosszabb már bajosan lehet a forint. Kivéve persze, ha csődbe megy az ország. Kár, hogy egyszerű halandó nem vehet fel devizahitelt.
@Kivlov: Neked ez a mániád? Remélem olyan sorsra jutsz hogy kukában kotorászó nyugdíjas leszel!
@nu pagagyí:
hát ez az, most lehetne (persze szigorított keretek között) jóárasított hitelhez jutni, ahol 15 éves távlatban még csökkenhetne is a törlesztő
ha csőd van akkor a forinthitel kamata is elszáll
az meg egy szimpla nyilatkozat, hogy nem tarthat valaki igényt mentegetésre, moratóriumra ha nem kőkemény forintot kér :D
a kockázatok meg minden szereplő számára beláthatóak előre, nincs zsákbamacska
@varnai: ne sorolj semmit...

meg kell nézni a KVSZ irományát. szakmai tévedésektől hemzseg. egy letűnt időben szocializálódott, amikor a rendezési terveknek nem volt jogi jelentőségük... a gazdaságiról nem is beszélve.

szerintem csak annak köszönheti, hogy nem ügyfelek lincselték meg, hogy senki nem akar semmit... válság+építési tilalom stb. szóval addig volt jó, amíg leo-deákerzsi "korszak" (ámok) volt

a valódi oka pedig tényleg az amit épp össze is kötöttél. a hitel felvétel (beruházások), amiket szintén megakadályozna és kockázatossá tenne. veszélyes a jogi bizonytalanság amit ő hordoz(ott), mindenkinek veszélyes és rossz.
@belekotty:
Nem ez a mániám. Ez az egyetlen lehetőség.
Vagy jöhetnek újabb viccadók.
vagy az államcsőd.
@varnai:
ez jól egybecseng a szemétnyuggerekmenjenekvisszadolgozni meg dolgozz120éveskorodig fideszparadigmával :)) akárcsak a kötvénykibocsátás maga :D
@varnai: "A Szabályozási Terv elfogadása előtt állunk, most lehet kiherélni a készülő, és kellően szigorító szabályozást."

aki ilyet ír, az a fides világot hírből sem ugatja...
a fides "érdeke" is a szigorítás, de ezt nem folytatom...
...teljesen mindegy.
mostmár majd testület nélkül is változtathat a polgármester (lásd Ötv.)
@varnai: "Ja és a főépítésznek is felmondtak. Túl értelmes és önálló volt."

ez is egy tévedésen alapuló csúsztatás.
hiszen egy főépítésznek miért kellene a város lakossága HELYETT önálló véleménye legyen.

szerintem
- csak a jogi-szakmai kereteket biztosítja, pl a szabályozásokhoz, de a döntés az "közügy"/politika
- illetve segít az ügyfeleknek akik engedélyezés előtt állnak. na erről ne beszéljünk...

mindkettőben a jogi-erkölcsi-szakmai érzéketlensége akadályozza...
@Kivlov:

"Nem. az az lenne, ha s*ggbe rúgnák végre a rokikat, a nyugikat. "

Aha. És kire gondolsz? Az anyámra, aki NEGYVENÖTÖDIK éve dolgozik, három gyerek mellett/után, mert a nyugdíjából (mindig rendes nyolcórás állása volt, sokszor második-harmadik is) nem tud megélni? Őt szeretnéd seggbe rúgni? Vagy a többi hozzá hasonlót?
Vagy az alattam lakót, akinek 5 percébe kerül feljönni hat lépcsőfokot a házban, de megpróbál valami pénzt keresni, hogy kifizethesse a lakbért?

Én eddig a lehetőségeim alatt éltem, de most már nem teszem. Hogy miért nem? Mert nem itthon dolgozom. Pedig de szívesen tenném! De akkor most is a létminimum alatt tengődnék (így meg az átlag felett élek)
Szóval hátrább az agarakkal!
@nu pagagyí:
"Ennél rosszabb már bajosan lehet a forint."

Én is ezt hittem, mikor 210 volt a dollár. De szerencsére hallgattam az okosabbakra és nem váltottam be a tartalékom. Most épp 231 Ft 1 USD...
@OkoskaTo:rp:

Az ominózus eset nem Várnai blogján volt, hanem itt a varánuszon. Érdemes visszakereseni a márc.15-i posztot és megnézni a kommenteket.

Tanulságos baleset egy alpolgármestertől.
Ez a csávó Baktalrántházán nem kellett, csak úgy halkan jegyzem meg. Itt a fővárosi, pontosabban zuglói kiművelt fővárosi polgárok úgy tűnik mégis hülyébbek, mint mi, egyszerű parasztbunkó nyírségiek.
@Kis ember:
:D
És ez a megoldás, hogy elmegy a fiatal, mert itthon csak éhbér van a horroradók miatt? Felőlem, ez is lehet, akkor is rádől majd a szemétdomb az inaktívakra. :D
Kitől kéne elvenni? Ingyenes utazgatás azonnali megszüntetése, segélyek 90%-át nullázni, a többit adóból leírhatóvá tenni. közszférában leépítés (úgy 15-20%). Önkormányzatok összevonása, kicsit megszüntetése. rokik felülvizsgálata, korkedvezményezés beszüntetése. kezdetnek ennyi...
@varnai:

Baszhatjátok a szabályozási terveteket. A Zugló fórumon ott könyörögtek a felújításra várók engedélyért, most meg itt a tél.
@varnai: ez olyan, mint régebben a rádiókabaréban a falugyűlés

kár, hogy csak kínunkban tudunk röhögni ezen

azért riszpekt egy ilyen önkori meló.
@csárli hárper: ne sértegesd a majmokat,ők nem tehetnek róla,hogy ilyen köcsögök randalírozhatnak itt büntetlenül@Kivlov: anyád mi ?és előtte mi volt?nekem van ötletem
Ez ami most van 20 év neoliberilizmus végkifejlete túl sokat hozzátenni vagy elvenni belőle nem nagyon lehet már.
Hülyeséget csinálnak bőven - igen.
Hiba az egsávos adó sőt politikai rögeszme merthogy arcvesztés nélkül nem módosítható.
Helye a manyup felszámolás - csak el lett kúrva - tolvonással kellett volna intézni senkinek meg nem hagyni a szabadságot választani gyökerestől felszámolni - avagy meghagyni a választás szabadságát ám a manyup miatt halmozódó többletadósságteher teljes adósságszolgálatával egyénekre leosztve megterhelni - pár év alatt könyörögték volna vissza magukat álllamiba ebből az évszázad szélhámosságától.
Sok a demagógia - az egyik az államadósság növekedés. Az hogy a forint leértékelődik nem államadósságnöbvekedés mégha a szám jóval nagyobb is. Ugyananarról az alig változó nem forint alapú államadósságról van szó forintra átszámolva. Értéktelenebb forintban számolva magasabb szám ugyanannyit jelent.
De demagógiának tetszető hatalmas számnövekedésekkel vagdalkozni.

Igen a forintleértékelődésnek lesznek súlyos következményei.
De még sokkal súlyosabbak a következményei a 20 évnyi irreális erős forintnak, mely eladósodás árán volt oly erős.
Ez most a nyakunkba szakad.
Ez a kormány lehet béna - de lényegében nekik jut hogy elvigyák a balhét. 20 év bűnei után.

A kormány - mindegy. A rendszerrel van a baj - 20 év után ideje belátni, hogy megbukott csakúgy mint az előző súlyosabb adósságterheket hagyva maga után.
Azonkívül gazdasági szerkezetvesztést, ismeretvesztést és erőfoprrűásvesztést - ez még súlyosabb. Lényegében katasztrófa előtt állunk.

És ez az egész sorsközösség - nemzet - erkölcsi értékrendi csődje.
mert értékrendjében nem különb aki panaszkodik - mint akikre panaszkodik - tisztelet a kivételenek.

Ideje a tuntyolgóknak magukba szállni, mert a felszíni pitiánerségek miatti sipákolás előbbre nem visz - ebben a rendszerben a probléma már nem megoldható.

Súlyos dolgok közelegnek. Nem a fityisz hozza, hanem a matematika...
BRÉKING NYÚÚZZZ

"új együttműködésről kezd tárgyalásokat a kormány a Nemzetközi Valutaalappal - közölte délután a Nemzetgazdasági Minisztérium. "

www.portfolio.hu/gazdasag/megtortent_uj_egyuttmukodest_kotunk_az_imf-fel.158531.html
fixen igazatok van nyugdíjakat még csak meg se merjétek említeni,a nyudíjas a jövő, büdös kölykök nem dolgoztak még és nem is fognak, egyértelmű hova kell menjen a pénz
@Kabbe:
Én is csak abban bízom, hogy a fideszeseknek még rosszab, mint nekem: én TUDTAM, hogy Orbánék barmok és semmi jóra nem számíthatunk(mszpszdszgyurcsányzushlágmesterházy szintén), de ők azt hitték, hogy majd a Kedves Vezető iránymutatásai alapján jobb lesz, hiszen megmondták: nemkellmegszorítás, jut pénz mindenre, ha a kormányon lévők el nem lopják.
@messi-asz: a vezényló tábornok mondott valamit még a hét elején, ha jön az átkozott IMF akkor ő csinál valamit, csak már látnám :D
@Cirbi: ez abból volt tuti hogy tegnap még tagadta szíjÁRTó is...
Végre kiderült, hogy miért nem lesz THM plafon a gyorskölcsönöknél:
"Három év alatt 210 millió forinttal támogatja a Provident Pénzügyi Zrt. a Ferencváros labdarúgócsapatát – jelentette be Kubatov Gábor, a klub elnöke csütörtökön."
@magyar gyorsnaszád:
hiába b*zulsz te is. azt kéne végre felfogni, hogy túl sok az eltartott. és hiába a duma: "de ők ledolgoztak egy életet, befizettek" stb. A mindenkori nyugdíjakat a mindenkori dolgozók teremtik elő ebben a rendszerben. Akik egyre kevesebben vannak/lesznek szemben velük egyre növekvő nyugdíjaslétszám. Ergo vagy csökkentjük mindenkinek a nyugdíját, vagy kevesebb embernek adunk belőle.
VAgy lehet adótkat is emelni az égig: csak akkor nem kell csidálkozni, ha a fiatalok b*sznak itt maradni dolgozni, adózni. Ergo összedől a szemétdomb, rád is. Na, majd akkor megnézem, mire mész az empátiáddal...
@Cirbi: hm..... :)))))

de ez nem veszteség. csapataink még harcban állnak
csak becsalogatjuk őket és bekerítjük...

szval: NÖVELENDŐ A FÜGGETLENSÉGET :)))) hívják be az IMF csapatait... hihihihiihi

mint amikor az oroszokat is ezért hívták beeee
napi-n komment:
/nagyon nagy igazsággal.../

teufel, 2011. november 17., csütörtök 16:17
eccer short egyszer long

mennyit kerestek ezen ezek az emberek, bele gondolni is szörnyű
a lottó ötös semmi ehhez képest
@Cirbi: Nemhogy mennél pénzt keresni már te is, nem lennél ilyen irigy görény.
@varnai: nagyon becsülöm, hogy képviselő is adja a nevét a kompetenciakörébe tartozó ügyekhez. Írod, a többiek kussoláshoz kapják a pénzeket, nem visszás ez? hogy ehhez a 2/3 os párt a nimbuszát adja nem visszás ez? hogy magánemberek vitatkoznak azokon az ügyeken, amihez igazából semmi kompetenciájuk nincsen -a morgáson túl?
@Cirbi: Az IMF a spájzban van.

És Viktor? Megy?
ezt most komolyan végig fogják nyomatni, hogy
- nem pénz miatt hívjuk be az IMF et
- ettől nő a függetlenségünk
- és legyőztük a qva kapitalizmust...

na birkák zabáljatok. totál hüjének néz titeket a zorbán és a fides...

komcsi blalbla kamunikáció.
nem kell gondolkozni. könnyen fogyasztható, rágni sem kell... rohat fides birkák
@Tűzfal: meglincseli a hüjének nézett birka zombi népe is...

Fábius! ugye erről a mai sajtótájékozatatóról lesz poszt...

ebben ez van: az államadósság csökkent ("akkori árfolyamon") hihihiihi

qva jó. kb Hitler is ilyen győzelmi híreket küldhetett az utolsó félévében...
@BenFranklin: első, és utolsó neked címzett válaszom, mivel kedvesen megszólítottál:

látom a kultúra és az irodalmi stílus, nem teng túl benned, de hát ilyen egyszeri emberek is kellenek erre a sárgolyóra, veletek van mihez viszonyítani a normális embereket
a bennfentes kereskedés és a múltba veszett vityátori nemzet árulás, eltőzsdézés azért valakiknek még felrémlik, jahh tudjuk nekik lehet, mint az ő kommereik az mások, az ő lopásaik az mások, az ő nokiás dobozaik az mások, az ő törvénysértéseik az mások........
hahahahhaaaaahahhaah
a 3000 milliárd már be van zsákolva, mostmár jöhet az IMF :D
egyébként leszarom és nektek is le kéne, bízzunk benne, hogy miután brutálisan meggazdagodtak végre kap egy kis levegőt a társadalom is
@Cirbi: az ő elszámoltatásaik nem mások.
@owlkin: Elfelejtheted.
Ez nem más mint néhány elkúrt offenzíva után kényserű visszavonulás.
Úgymond "arcvonalaink kiegyenesítése" - ha még emléxel mit is hívtak így hajdanán :-)
@Kivlov: "Szinte mindenki lehetőségein túl él(t)"

Valaki mesélje már el nekem, hogy a XXI. században, egy EU-s országban, miért számít "lehetőségen túli élésnek", ha két keresőképes ember egy lakást szeretne, vagy ne adj isten valami autót?

Szerintem ez azoknak az álszent dumája, akik alá apuci kp-re alátolta a lakást-kocsit.

Bezzeg ha meg sem próbálja, akkor meg jön a hülyemagyar csak várja a sült galambot dogma...
@KovA: "A megújulás időszakában az volt a lényeg, hogy szabad kezünk legyen és a magyar érdekek szerint rendezzük be Magyarországot. "

Szerintem ez a mondat mindent elárul, ez tényleg ennyire arrogáns kijelentés
ha az ő szemszögükből nézed, egy év alatt behoztak az mszp-vel szemben 3000 ezer milliárdot a manyup pénzből, és egy rakás törvényt a saját ízük szerint formáltak újra, hogy a haveroknak jó legyen
én teljesen elképzelhetőnek tartom, hogy ezt ők kezdettől fogva tudták, legfeljebb majd hazudunk egyet és kész, majd lenyelitek és tovább léptek, a pénz az meg mar a miénk, szóval kit érdekel a büszkeség ?
szerintem nagyjából kezdettől fogva ez volt a terv, kétlem, hogy tényleg azt hitték, hogy van elég hatalmuk (értsd pénz) a piaccal szemben menni
@Peetee: "Akkor ki a hülye?"

Kivlov, az Orbán-bolsevik.
@Kivlov: "az lenne, ha s*ggbe rúgnák végre a rokikat, a nyugikat"

A faterodat kellene seggbe rúgni, mert nem használt kotont. Mondjuk, a feleségének lehetett volna annyi esze, hogy ha nem is védekezik, legalább rendesen nyelt volna.
Teljes dilemmában vagyok.Most jó az IMF vagy nem? Tegnap még maga volt a pokol tüze, gyehenna a patással.
Hogyan fogják magyarázni szegény fiúk ezt az összeszorított fogakkal kényszerűen veséig hatoló benyalást? Kiváncsi lennék a tárgyaló fél visszafojtott röhögésére, amikor matolcsi térden csúszva meaculpázik. Hogyan fogják ezentúl összehazudni az előnyöket?
Ésakkor most orbán el?
Hát ez az én nagy dilemmám.
@Kivlov: Képzeld el - magad elé meredve - hogy vannak olyan nyugdíjasok, akik, mint én is folyamatosan 42 évet dolgoztunk szaros 70-80e ft nyugdíjért.
14 éves koromtól előbb 4, majd 6, 18-tól 8 órásban. Ja és munka mellett érettségiztem és végeztem el a fősulit, családot alapítottam, gyereket neveltem és beteg sem voltam.
Ezt irigyled tőlünk ennyire már több alkalommal?
Próbálj megélni belőle életed végéig úgy, hogy semmi esély a gyarapodásra, a rezsi meg a gyógyszer ugyanannyi, mint aki 300-at kap.
Pattanj le a témáról, nem leszel vele népszerű.
Most hallottam, hogy az a hír nem igaz, hogyha jön az IMF, orbán megy.
Pontosan úgy hangzott el: megy ajtót nyitni.
@Spániel: Aha. Akkor legyen 2x annyi a kenyér annak aki normális nyugdíjat hozott össze vagy mondjuk dolgozik nyugdíjasan esetleg nem a nyugdíjra bízta az időskorát.

Ahas. Thürmer Gyula for president!
@Kis ember: Én tegnap váltottam vissza a dolláromat 231,42-n és úgy tűnik jól tettem. Most, hogy végre mégiscsak készenléti hitelmegállapodásról tárgyalnak a szabadságharcosok egy ideig biztosan erősödni fog a forint. Azért, ha lemegy 210-re, lehet hogy megint veszek, mert Matolcsyban lehet bízni. Ő verbális eszközökkel is csődbe tudja dönteni az országot.
@Kivlov: vagy jöhetne a két kulcsos szja. erre a lehetőségre nem gondoltál?
Azért élvezi az ember a Fidesz vergődését.
Azt hiszem betojtak a 82%-os GDP arányos hiányt látva, ezért szaladtak nyüszítve az IMF-hez. Ha ugyanis sikerül 10%-ot faragni a deviza árfolyamokból, az akár 4%-os javulást okozhat. Arra persze nem gondoltak, hogy akkor mi lesz a rossz forintra alapozott gazdasági növekedéssel? A szabadság nemes eszméjéről már nem is szólok.
@BenFranklin: Mire gondolsz, te kis okostojás, engem már nem is vettek be a magánnyugdíjba se. Mire bíztam volna az időskoromat, ha nem a nyugdíjra? Egyedül gyereket iskoláztatni, támogatni /most már dr./ és félretenni egy tervezőintézeti állásból nem lehetett. Az életben nem mindenkinek jön össze még az első millió sem.
Tudsz esetleg egy jó kis melót, mert mennék szívesen.
@Kivlov: Hol vagy, te szerencsétlen? Most kellene kidumálnod, hogy elbukott a fülkeforradalom. Ráadásul az IMF elleni szabadságharc is szégyenteljes vereséggel végződött. Nem nézel tévét, te majom?
@owlkin:

Van benne valami. De az is lehet, valakivel szkájpolt a vezér tegnap este, hogy Andor pakolássza az íróasztalát Brüsszelben vagy hol, ott a Montié és a görögé mellett.
@Spániel: Egyedül gyereket iskoláztatni, támogatni /most már dr./ és félretenni egy tervezőintézeti állásból nem lehetett.

Most meg kifogásokat keresel? Nem, asszem nem tudok neked melót..:)
@Fabius: Nekem sem nagyul.

Ez a fidesznyik megmondó - BenFranklin - még mindig duracellesítve itt van? Hosszúzik? Szegény, nehéz kenyér a kormányközeliség. De jól fizet.
@Spániel: Csináld azt , amit ő (ha van hozzá gyomrod.) Csak meg kéne tudnod előtte a jó időkihasználás érdekében, hogy kommentszámra, sorra, leütésre vagy mire fizetik a Lendvayban. Amíg ezek a naszádelbasznádosok itt vannak, a mellettük nyalás biztos állás, mindig ráküldik a kritikus blogokra, ha Index-címlaposak lesznek a lihegőiket.

Na, mit nem látok: ez a francia ezüstróka bekerítette Orvbán kiskakast? Most pitizik a gyémánt félkrajcáért? Vagy tényleg elmegy a nyáléba, ahogy volt szíves kijelenteni a sose hazudós????
Húúú bakker, mi lesz itt holnap, sortos legyen a talpán aki kiigazodik az eseményeken :D

Friss hírek18:21 | Együttműködést kötnénk az IMF-fel, hitelről nem tud a Valutaalap

18:08 | IMF: nem érkezett felkérés Magyarországról

18:01 | Beszakadtak a kötvényhozamok a kormányzati fordulatra

17:40 | Jó-e, hogy visszahívjuk az IMF-et? Szavazz!

17:39 | Mi "kértünk időpontot" a "kipaterolt" IMF-től

17:30 | Az MNB-t meglepte a kormány bejelentése

17:27 | Szárnyal a forint az IMF-megállapodás hírére

17:26 | MOL, OTP: +6,4%, az IMF hírre száguldott a pesti parkett

16:42 | Mit szólnak az elemzők a kormányzati fordulathoz? (2.)
@Spániel: Ezekkel ne kezd vitázni, nem azért vannak itt. Gondolom, már írja a túlórapénzt neki valamelyik minisztériumi bérszámfejtő, hacsak nem egyenesen pártirodából csengetik a zsét ezért.
@messi-asz: Szijjártó a ma TASZ-a: amit az anno tagadott, abban a percben héthatáron túl is mindenki tudta, hogy na, épp az az Igazság. Ennyire egyszerű a dekódolás.
@füligjimmy77: :-) Hogy ezt hogyan bírták ideáig ellőni? És megszavazni???? Gratula nektek, a nép józan esze-szöveg ezek szerint mégsem csak legenda!!
Jön az IMF, Orbán EL. Remélem betartja az ígéretét, nagyon nagy szívességet tenne ezzel az országnak.
nol.hu/velemeny/az_imf_jon__orban_ De ezek a tetvek képesek lesznek azt elhinteni, hogy az új nőnek tesznek szívességet, hogy valami értelmeset csinál a pénzosztással.

Szóval azért bele fognak rúgni, udvariasak voltak a magyar megbízott csajszival is, lásd Kósa Bunkovics Lajos huszárhadnagy nyilatkozatát. www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20111018-kosa-lajos-szerint-nincs-realitasa-egy-uj-imfhitelnek-a-delegaciot.html

Csipesszel jönnek IMF-ék, mert jattolni a Kósa-félékkel, már komoly egészségrontó tényező lehet nekik. Orvbán meg keresi a mélytengeri békavalag alá esett oxigénpalckját?
a közleményből...

"Az elmúlt másfél évben Magyarország gazdaságát megújítottuk. sikerült a gazdaságot saját lábra állítani"

hihihiihi. az sikerült. csak úgy hasít a lehorgonyzott mozdonyú gyorsnaszád

"Ennek eredményei ma már kézzelfoghatóak" - nem sorolnám...

"A 2010-ben a GDP közel 82 százalékára rúgó államadósság akkori árfolyamon számolva mára 74 százalékra csökkent, a GDP 1,4%-kal nőtt 2010 azonos időszakához viszonyítva. "

:))) nagyon unortodox. "akkori árfolyamon", de miért nem a 1951-esen rögtön???

"Fordulóponthoz érkeztünk. Mostantól a növekedés fokozására kell összpontosítani. És ehhez minden elérhető eszközt igénybe kell venni. "

"...gazdaságunkhoz igazított együttműködés az IMF-fel, amely a régivel szemben nem csökkenti, hanem növeli pénzügyi-gazdasági függetlenségünket."

hihihihiihihii bruhhahahhahha... térdem csapkodva kacagok. ficces fijjug...

"megkezdjük a tárgyalásokat egy új típusú együttműködésről"

egy percig nem volt kécségünk hogy unortodox módon teszik a pénz koldulást is
Mi a helyzet jobbágyok?

Milyen a mai gumicsont? Tegnap 'mérnemmegyünkájemefbe' poszt, ma 'mérmegyünkájemefbe' poszt, hurogók ugyanazok...:))

Tudom hogy hideg van de ilyenkor is lehet a ruhákat megfoltozni, kukoricát fosztani, széklábat javítani. Abból van a GDP, mindig mondtam hogy kár a jobbágyot irni-olvasni tanítani. 'Zt ez a vége.
@Bathory: Te már le is morzsoltad a kötelező adagodat, kidaloltad közben magad Kodály-nótákkal, most már enged a gazda klimpírozni itt is? Ügyike vagy!
El ne felejtsd a kötelező kézcsókot neki! valami.nolblog.hu/files/2011/09/orban02.jpg fideszfigyelo.blog.hu/2009/08/28/koronausztatas_es_szalamizas_ez_tortent_2001_augusztusaban Esélyegyenlőség okán mindkét nemű kézcsókot dokumentálom, tanuld tinó, hogyan kell!
Hali! Rohanok, még dolgozok, majd később elolvasom, hogy agyatlan narancszombik mivel kommentelik, a tegnapi "soha sem állunk szóba a mocskos, zsidó IMF-fel" című fejezetet.
Most látom feljebb, az első csökkent képességű már futtatja magát, mint Rákóczi téri lányka a Forma-1-en...
Mint hallottam, ma délelőtt Girosz pajti még harcolt, délután meg csontig nyalunk a mocskos pénzembereknek... Hogyan is van ez?Szabadságharc... Persze, a kis sárga házikóban ez történik a tabletták nélkül.
Egyébként végre megjött az eszük...ha megjött. De sokak érdekében remélem, hogy igaz is!
Ez lesz az első normális lépésük akkor!
@a szív fészkei: nem meg, vinni kell, kényszerzubbonyban a báthoriödönkén meg jókat röhögök azzal szórakozik, hogy a szerencsétlen őszintéket felcukkolja azután odábbsasszézik vannak ilyen beteg egyedek mióta az OPNI nem műxik ezek mind szabadon flangálnak és idejük mint a pelyva hát bosszantják a közönséget aki elkeseredésében ide jár gyónni ahelyett, hogy ellopná a templomból az ezüstöt gyónás helyett vagy alatt és bebaszná a zaciba vagy más orgazdának, szerintem valami rablóbandákat is kellene szervezni hogy ezeket a gittegylet tagokat kifosszuk géppisztollyal felfegyverkezve, van náluk 6000 milliárd nem tudom gyilkosfűegér honnan szedte a 3000-et és a 6000 is még folyamatosan növexik...na ezt mind el kell tőlük venni mielőtt sikerűl elhúzniuk a balfenéken csak tudnám ki fogadja be ezeket a rablókat Tuvalu elsüllyed, a többi kis izé meg ezek nem férnek el valami kis trükkel le kellene nulláztatni a EU COMMISSIO réévén az összes bankbetétjület felülvizsgálatra csak egy telefon az interpolnak vagy e-mail és befagyasztatják a kivizsgálás idejére :DDDDDDD ha lúd legyen kövér alapon
@messi-asz: olvasd amit @szívemnek írtam: be kell fagyasztatni ezek minden rendű és rangú bankszámláit bárhol legyenek is azok interpol 6000 milliárd HUF hiányzik a kasszából ezeknek a bankszámláján van mert a sifonérban nincs!!!!
@Rodeo36:

Para Kovács írta, hogy ezek után igazán kíváncsi lenne Viktor bal kezére.
kicsit elvesztem, de az biztos, ezekkel a húzásokkal, többet ártanak ezek a seggek, mint ha nem is tárgyalnának, egyeztetnének semmit az IMF-el, ezek után senki épeszü nem fogja elhinni nekik egyik szavukat sem...

Friss hírek
19:20 | Együttműködést kötnénk az IMF-fel, hitelről nem tud a Valutaalap

19:16 | Ütik az amerikai részvényeket

19:11 | Technikai elemzés: kereskedési stratégiák a gyakorlatban

19:09 | Nem kímélik a nyersanyagokat sem

18:52 | Visszagyengült a forint az IMF-reakcióra

18:34 | Megrohamozhatják a boltokat a Fekete Pénteken

18:08 | IMF: nem érkezett felkérés Magyarországról
@a szív fészkei: és még nem süllyedt el a köpetekben? 2020? szerintem 2200 és 2198-ig titkosítva!

a bátoriödönke is szórakozni jár ide lehet, hogy kap valami juttatást a lendvay-ban de agitpropon kívűl még a saját undorító személyisége hordozza bele a blogokba és basztatja a népet ha már kibaszás legyen teljes, valami hajléktalan lehet aki melegedés címén bejár pc-zni és most gyakorol valaki megmutatta neki hogy an kell a billentyűket kezelni azóta klimpírozik hagyni reflexió nélkül a picsába
@Rodeo36: Remélem majdnem bejön a Bölcs Vezérünk jóslata, kis differenciával:

"Europa minket figyel és minket fog követni"

a helyes szöveg:

"Europol minket figyel és minket fog követni"

vassal, vérrel, vencselővel
@Rodeo36: azért túszként a családjaikat le kéne foglalni... csak ugy unortodox módon...
@gyilkos fűegér: én azt szeretném látni amint a fejit tartja a keziben fél méterre a nyakától
@messi-asz: ez már döfi, megindulni és megtenni azonnal!!!!
@Cirbi: a Fekete Péntek az egy nagy discount hétvége első napja minden évben az ünnepek előtt kiszórják a polcokat fölöslegesen foglaló árut hogy újat lehessen odatenni és a raktárkészletet kibaszni...erre várnak már hónapok óta :DDDDDDDD
A fene, hogy enné meg a jó dolgotokat!
Nem értem mit keres itt az IMF, amikor olyan klasszul ment minden. Már leváltunk a rohadó Nyugatról, mindenki csodált minket. A gyorsnasszád vidáman cikázott. Kínai barátaink is majdnem kötvényt vettek. A falvakban szorgos kezek söpörték a falevelet, a nyugdíjasok szégyenükben önként munkára jelentkeztek. És akkor most, mint derűlt égből a villámcsapás, beteszi az ajtórésbe szörös lábát az IMF.
Baszádkorvettkapitányocska pörög saját farka körül és már az IMF se veszi észre a száguldását??? ecoline.hu/makro/2011/11/17/Kabare_jon_az_IMF_csak_elfelejtettek_neki_s_MGT8IH#rss
@Boli:
Te cuccliba, te pajeszes bohóc!
Asziszed, hogy csak nektek szabad képmutatni, köpönyeget forgatni, hazudni reggel/délben/este, álszenteskedni, érdekembernek lenni, a világot az áskálódásaitokkal beteríteni, a közéletet telefingani?
Azt sem tudod, hogy az ellenséget a saját fegyverével a legelegánsabb legyőzni?
@Kara kán: Elegááááááns? Csibe, te el vagy tévedve! :-DDD

Favágó Elvisz (mindent elvisz tényleg, nem hiába rohan ki mindenki a pénzével bárhová, csak itt ne legyen ennek a hatókörében)Prézlitek meg az elegancia? Te elegánsan érvelsz, ha zsidózol? (mert csak azt tudsz) A rotációs kapa esik ki a fogatok közül, na az az egyetlen elegancia a megjelenésetekben!
@Rodeo36: Édesek, hagyjad: a kara kán is azonnal felfedi önvalóját. Szórakoztatóak, na. A maguk Moslékországában.
@a szív fészkei: naccerű...a mennyasszony nem tud róla, hogy űűűű a zara? de már a torta is kész?
@messi-asz: figyuzd a lendvay-ból erősítést küldtek már kankankara vagy mi a lófasz is itt lebzsel, adni kéne neki csontot
@Rodeo36: Hóna alatt, mint St. Denis.

A tortából majd kiugrik az ezüstróka asszonyság elé Orvbán Fabius kedvenc zsinórtangájában, orosz cári golyóbisoktól radiátorhassal... Ha attól nem hőköl meg a Christine nagysád aláírva mindent, akkor nem tudom, mitől... :-DDD
atv.hu/cikk/20111117_egyelore_nincs_arca_az_imf_visszapaterolasanak?source=hirkereso

Ezeknek arca??? Mint a Nagyalföld, ha észt kell osztani és hazudni, de vállalni valaminek a következményét... Főleg, ha az saját bornírt orbitális hülyeségük. Na arra nincs egy négyzetcenti bőrfucnijuk se kiállni.
@messi-asz: elküldtem a feljelentést, zamatos részletekkel benne
Tanítani kell a faszfejséget: [..]"Az NGM bejelentés sajátossága, hogy a minisztérium közleményben tudatta szándékát, ám egyetlen kormányzati szereplő sem áll ki a nyilvánosság elé. Ezzel kapcsolatban az atv.hu kérdésére Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár azt mondta, azért nem állt ki egyetlen potentát sem, mert csak ugyanazt tudnák mondani, mint amit a közleményben már tudattak. Felvetésünkre, miszerint még egy ilyesféle ismétlés is fajsúlyosabb lenne, mint egy arctalan irat, Kovács azt mondta: „erről önnek lehet ez a véleménye”.

Kommunikációért felelős. Ez náluk mit jelenthet???????????
Beleköptem a levesetekbe, mi?
:-)
Valóban új típusú együttműködés lesz Magyarország és az IMF között. Magyarország ad kölcsön az IMF-nek -- jelentette be Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter. A magyar kormány a hazai gazdaság példátlan erősödésére tekintettel beszáll abba a mentőcsomagba, amit az IMF a megrendült német gazdaság megsegítésére állít össze. A kormány ebből a bomba üzletből nem szeretné a magyar állampolgárokat sem kihagyni, "békekölcsön" néven a magyar polgárok svejci frank tartalékaikkal szintén beszállhatnak az IMF-nek nyújtandó hitelbe.

Az IMF lépésétől nem teljesen függetlenül Barack Obama elnök levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz, amiben engedélyét kérte, hogy -- a magyar gazdaság sikereire tekintettel -- a jobbkeze szerepelhessen az amerikai 100 dolláros következő kiadásán. Miután a magyar miniszterelnök több fotót is küldött jobbjáról, a budapesti amerikai nagykövetség kénytelen volt bocsánatot kérni a félreértésért, amit okoztak: az elnök Matolcsy miniszterre gondolt, de sajnos a nagykövetségen összekeverték két távirat szövegét, így Obamát félretájékoztatták a miniszter nevéről.

forrás: Szeged Sun
2011. november 17., csütörtök 20:28 (NAPI)

IMF-sztori: nagyot mondott a kormány?
Az első optimista vélemények után árnyaltabb kommentek is érkeztek az IMF-fel kötendő új megállapodás kapcsán, miután a Valutaalap jelezte, Magyarországon tartózkodó küldöttség nem tárgyaló delegáció

www.napi.hu/magyar_gazdasag/imf-sztori_nagyot_mondott_a_kormany.502219.html
@a szív fészkei:

Azt jelenti, hogy ő szokta cserélni droid Petiben az elemeket.
@Kara kán: nincs is levesem és olyan hosszút nem tucc köpni pedig köpős vagy az láccik
@Cirbi: "A Nomura szakértője, Peter Attard Montalto így fogalmazott: "attól tartok, hogy egyfajta tartalom nélküli verbális intervenció történt a piacokon, különösen annak fényében, hogy az MNB közölte, ők nem tudtak a dologról".

Nekem úgy rémlik, ez büntetendő.
@gyilkos fűegér:
Ja, persze, de gyilkos fűegerek szabadon futkározhassanak.
Te Móric!
@Qeatzkoatl: akkor érthető az IMF bujkálása... totál szégyen. totál vereség nekik
@Kara kán: "láccódjon is" ha köpős vagy? távköpő vagy csésze?
www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20111117-kinos-hatraarc-irjak-a-kulfoldi-uzleti-lapok-a-magyar.html Jau hírünk világban - megspórolva az Országimázs Központ egész évi munkálkodása.

Mondjuk, ahol Papcsák a pártököl, ott nem csodálkozom, hogy ez a helyzet most ippeg. ajanlo.kapu.hu/files/kpics/0000041/0000041997.jpg
az ormány sikerei:
2010 karácsony: diktatúra
2011 karácsony: államcsőd
2012 karácsony: "polgárháború"

az unortodox kiszámíthatatlan gazdaságpolitikára pedig a válaszom:
az unortodox kiszámíthatatlan adózási hajlandóságom...

oldja meg egyedül a zormány a fides zombirkákkal
A török díszdoktornak szeretettel ajanlo.kapu.hu/files/kpics/0000042/0000042017.jpg -Kara kán gratulálj már a szellemi szintedhez méltónak!
Te tényleg megérdemled ezeket. Vidd is magaddal, ha kérhetlek!
@Kara kán:
Istenem... Hová kerültem? :)
Pajti, műsorszünet van nálatok, vagy megdöglött a LED TV?
Nincs való világ, vagy melyik valóshowt nézed?
Értem én, hogy a családi belterjes "állapotok" miatt nálatok a zsidó komplexus vérré vált, de sajnos rossz hírem van a hozzád hasonló gyengébb képességekkel megáldott narancskomcsiknak... Magyar vagyok (a ti mércétekkel meg pláne), IQ is 152-156 között, iskolák is rendben, saját vállalkozást viszek (nem az államon élősködve várom a havi állami fizut) és nem szeretem a coci elvtársakat. A hozzád hasonló komcsi elvtársakat pláne... Naponta használom az agyam, így ezért nem olyan elsorvadt, mint pl. a tiéd...

Értem, hogy bas..a a csőrödet a Liberális Internacionálé volt alelnökének a köpönyegforgatása, hisz komcsiból lett libsi (tudod te ecceri lélek, hogy a KISZ titkár az a Kommunista Ifjúsági Szövetség egyik helyi vezetője volt, tehát KOMCSI...), majd polgári lófütty, majd népnemzeti lófa..z és végül ez a IZÉ, ami most olyan szépen szabadságharcol, illetve már NEM, a ... mi ellen is? Mert épp most nyalnak csontig annak a rohadt, szőrőslábú, imprlestia zsidó tökének.
Olyan szépen és meghatóan leírtad, hogy milyen kis kretének vagytok... Nincs megjegyzés hozzá, gyönyörű KÓRKÉP!
Te is harcolsz, mint a másik BETEG? Figyu, az ápolók nem élnek vissza helyzetükkel? Tudod, amikor beszedálnak téged is és lekötöznek? Lehet, sőt biztos, hogy te még élvezed is...
TE KIS HAMIS! Anyu tudja??? ;)
Cuppp... de ne bízd el magad, ez a szívlapát hangja volt!
Én is, neked is, a pacié is a tiéd lehet... :)
@Boli: Emlékszel? Neki LED-je van, azta! És nem ad a pornócsatorna? Gyerekzárat raktak fel rá vagy mi van?? :-DDD

De abban igaza van, hoyg ez az IMF-fel való petting az eddigi legrosszabb pornójuk.
@Kara kán: ez miért kell hogy engem érdekeljen? légy rá büszke
Szerelmetes vezetőnket figyeljétek ez alapján: www.femina.hu/kapcsolat/4_biztos_hazugsagproba_mely_leleplezi_a_fullentot Ő az ország vőlegénye, hát nem? Tudni kéne akkor viszont az arának, mikor jön ordas nagy hazugság a drágája szájából!
ezért nem tudott a tárgyalásról SEM az IMF SEM a kormány...

@a szív fészkei: 2010 óta ezt mondom... hiteltelen gerinctelen alkalmatlan ormány... zéró bizalom
Hirtelen ötlet és más semmi: www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20111117-uj-megallapodast-akar-a-kormany-az-imffel.html

[..]"Az [origo] által megkérdezett, a pénzügyminisztériumi működést ismerő közgazdászok egyöntetűen úgy vélték, hogy a bejelentés, a közlemény megjelentetésének módja, időpontja, az IMF és a Magyar Nemzeti Bank reakciója azt sugallják, hirtelen ötletről van szó. "Amikor ilyen súlyos kérdésről van szó, az a minimum, hogy a másik partnerrel előtte leegyezteti a minisztérium és a kormány a szándékát, egy ilyen egyeztetést nem lehet kutyafuttában megejteni. Vagyis ha egy jó előre eltervezett forgatókönyvről lenne szó, akkor az IMF nem szégyenítette volna meg az NGM-et a reakciójában, akkor nem került volna bele az NGM-es közleménybe olyan mondat, amely szerint a tárca nem tudja, mi a rend, mert az NGM-ben tudni kell néhány embernek, hogy az itt tárgyaló IMF-delegációnak nincs felhatalmazása hitelmegállapodásról tárgyalásokba bocsátkozni" - magyarázta egyikük.

Nem nagyon reklámozták

Az NGM csütörtöki bejelentése annyira váratlan volt, hogy arról a kormány tagjait sem értesítette a minisztérium, sőt, az [origo]-hoz eljuttatott közleménye szerint nem volt tudomása ilyenről magának az IMF-nek sem. Úgy tudjuk, hogy az IMF nem hivatalosan sem kapott semmiféle jelzést a kormánytól. Az [origo] információi szerint a Budapesten a szokásos éves felülvizsgálatot végző delegáció tagjainak sem súgta meg a kabinet, hogy ilyenre készülne, erről szóló közleményt fog kiadni.

A kormánypárti frakciók több tagját, köztük költségvetési bizottságban ülő képviselőket is megkérdeztünk, hogy hallottak-e korábban ilyen lehetőségről, de egybehangzó állításuk szerint az elmúlt hetekben több gazdasági helyzetértékelést is tartó miniszterelnöktől ilyenről sosem hallottak. Sőt, éppen az ellenkezőjéről, az IMF-rászorultság elkerüléséről beszélt a frakciók előtt Orbán Viktor." Ha ez felelős politikus, akkor én vagyok az összes Miss World, Universe, stb. A világbéke két perc ide!
Talált valaki bármit is a kiegyenlített információkat szolgáltató jobbos sajtóban, blogokon az IMF-ről? (Hogy ez a londiner.hu olyan mint a gyöngyszem a kagylóban.)
@Qeatzkoatl: @messi-asz:
Ha nem lesz ez az IMF megegyezés, akkor redőny lehúz, Parlament felgyújt, ettársak póznára, elhúz lehetőleg minél messzebb ettől a gáz országtól és kretén új-régi vezetőitől...
@Boli: Szépen kidolgozott project. A milestonok is megfelelően lettek kiválasztva.
@Qeatzkoatl: ...és mekkora sikerre számítana! Szerintem sajnos az egyetlen reális és az ország javát szolgáló út... Kerül amibe kerül... :)
Na vátesz vagyok, vagy vátesz vagyok?? Feltettem pár órája ezt a Martonyi böcsisen is kénytelen elvinni a szart című képet: ajanlo.kapu.hu/files/kpics/0000042/0000042015.jpg erre, mi van? [..]"Csütörtök kora estére az első miniszteri reakció is elhangzott a Valutaalap ügyében. Martonyi János külügyminiszter az Inforádió Aréna című műsorában azt mondta, elővigyázatosságból van szükség az IMF-megállapodásra, „ez egyfajta biztosításnak felel meg”. A tárcavezető szerint azért van szükség a megállapodásra, hogy ha valamilyen „különleges helyzet áll elő”, akkor megfelelő pénzügyi támogatást kapjon az ország. Hozzátette: hasonló megállapodást kötött az IMF más országokkal, például Lengyelországgal is. Martonyi János közölte: a megállapodás pontos feltételeiről később döntenek majd." (Heti Válaszban)
@a szív fészkei: na ez a Black Friday csak orbánlandiában ezt is anortodox módon csütörtökön csinyá'jják...kankankara is ott van az az amelyik elmosódott mert villámsebeschen lecsapott mint tyúk az "elcédére" kis cédésch
@Rodeo36: Hát inkább kánkánozna, mit hozzászól. Csak egyfélét tud fújni, de ez, amit most zajlik, már minden képzeletemet felül múlja. Pedig fantáziadúsnak ír le az, aki ismer... :-))
@Boli:
Nem jutok szóhoz!
Elkapott egy szófosó!
@Rodeo36: Most olvasom, hogy bukovári az arany és az ezüst is. ecoline.hu/a_nagy_helyzet/2011/11/17/Hatalmasat_esett_ma_az_arany_es_az_ezust_R86L7M#rss Minden fonalat elveszítettem befektetés meg a józan ész tárgykörében.

Holnaptól József Attila maraton a szobornál - ami úgy zavarja Kövért, hogy nem látszódik jól, tehát kipaterolja onnan - na a kedvedért spanyolul: www.youtube.com/watch?v=0q4eKe0dsaw&feature=related

Ha nemzetközi vizeken kalózkodsz - ez egy Esterházy-cím ;-) - dobd már fel ezt lécci és írd meg, mit akarnak ezek a gecik tenni! tiltakozzanak mindenhol a népek, mert Orvbánia minden ellensége, ami szép, jó és tehetséges.
Na nyócadik felvonás, függöny felhúz (mást is kéne a zsinrópadlásra, nem?) ecoline.hu/nagyitas/2011/11/18/Matolcsyek_csak_bloffoltek_87BGRO#rss
@a szív fészkei: ez az egész 18 hónap egy blöff????
@a szív fészkei: Eszterhazy regény, cikk vagy mi? és mit és hol mondtak ezek? közelebbi?
@a szív fészkei: azt akarod, hogy én indítsak tiltakozó kampányt? csak a fácsén vagyok rajta...mi ez az Esterházy egy dal, regény, levél???
@a szív fészkei: a törpe rábaszott, az ingyen és VIP meghívásait a nemzetközi focibulikra a Blatter-től már nem fogja kapni mert Blatter-t kirúgták rasszista léte miatt -teljes a botrány- és Michel Platini lesz az utódja ez a hab a tortán
@a szív fészkei: állami pénzen fenntartani és főleg létrehozni egy 19 focipályás football académiát alcsútbasznádon egy III osztályú területen azért az is valami ez lenne a jövőjére a beruházás vagy a fiának családi örökség hátha összejön valami nemzetközileg profitáló? de ha úgy mendzselik mint az országot akkor abból is csak a gaz nő ki meg a birkafing
@a szív fészkei: az AU AR ára a hahaha, valakik a nagyok közűl venni akarnak, mikor megvették felmegy majd 2000 fölé és 40 fölé hahahahaha ez nem kis játékosoknak van fenntartva csak a cápák közűl is a legharapósabbak...már az új aranybányák keresésére is elfogyott a jelentkező Peru-ban 6000 méteren is vannak olyan bányák ahová a condorkeselyő is meggondolja kétszer hogy felrepüljön a víz nem forr fel még kukában sem tehát krumplit főzni csak úgy lehet, ha előre megfőzik és felviszik...a többi helyek meg még ennél is veszélyesebbek lehet, hogy a Himaláján is aranyeret keresnek? (na nem hemmoroidot hahahahahaha az a törpének van miután a majom meghágta)
@a szív fészkei: ez nem kankankara sem nek más hanem karakül a csavarostülkű :DDD
@Spániel:
jöhetne a 2 kulcsos: mondjuk évi 10-15 misinél a 2. amúgy jövőre 2 kulcsos van...
@Spániel:
Népszerű? Kit érdekel. ez a baj, hogy a politikusok így gondolkoznak, hogy ez egy népszerűségi verseny, ahelyett, hogy az országért tennének.
Az sem sok mindenkit érdekel, te mennyit dolgoztál. A te nyugdíjadat a mostaniak fizetik. És szemmel láthatólag nem akarnak ebben (sem) nagyon részt venni. Feketéznek, külfölre mennek a magyar horroradók és éhbérek elől. Még pár év és 12. havi nyögdíjad sem lesz...
@Rodeo36: Az egész Orvbán-jelenség egy szörnyű blöff.
@Rodeo36: Hát több nemzetközi ismerősöd lehet, mint nekem, akinek félszáz talán ha van, azok is itthonról. (Pápai vizeken ne kalózkodj! ez egy Esterházy-regény címe. esterhazy.irolap.hu/hu/papai-vizeken-ne-kalozkodj-0 csak loptam kicsit tőle)

Ha a Fácsén rakod fel a Banderas-szal, meg a háttérrel: hogy ezek eltakarítják a progresszió nyomait még szobor formában is az útról és ez ellen tiltakoznak az emberek versmaratonnal (együtt vannak és szavalják másfél napon át József Attilát) - akkor legalább tudnak majd a műveltebb és boldogabb részén is erről a világnak. De ha nem akarod, nem kell.
@Rodeo36: A fia is csak BLASZ IV-ben focizgat, ha zseni lenne, már ötévesen leigazolta volna a MU. De ha alárak milliárdokért stadiont, akkor is ő kering a szerencsétlen kölyökben, az meg nem a nagy focista génkészlete ugyebár.
@Kivlov: semmi öregségi? én ott kezdenék, befagyasztás (a picsába nominális értéken), átrendezés a nagyobb tételektől a kisebbek felé. a rokik felülvizsgálata költséges, meg mi van ha kiderül hogy csak 49%-ban rokkant a Józsi bácsi, aki mondjuk ács. nem mászik attól fel a tetőre, de zsákot hordani sem fog sűrűn, meg agyműtétet végezni sem. ha képezni kell, akkor már régen rossz, mire kiképezzük drága pénzen már szinte eléri a normál öregségi nyugdíj határát. a korkezdvezményest meg lehet babrálgatni, és kell is, de ha ész nélkül megy a dolog, akkor a vége megint az lesz, hogy horgászbottal meg válogatott csalival kell rendőrt/katonát fogni, azaz a helyzet újratermeli önmagát, mert drága lesz az a csali. ugye emlékszünk, hogy a korkedvezményes eleve egy Kádár-rendszerbéli csali.
@a szív fészkei: tévedés hölgyem, Ormány Gáspár igazolt játékosa a másodosztályú Videoton II-nek. Kadhafi apuka (Allah nyugosztalja a gyehennán) is az Udineséig röpítette tenfiát, Ormány úrban is tombolhat hasonló elszántság.
@Kusics Iván: Tengermély elnézésem az illető ifjú géniusz felé! Hisz ez már majdnem világhír valóban!
Orvbán apjuk - bár nagyon igyekszik, az kétségtelen tény - azért Kadhafi apuka vagyonának még mindig csak töredékével rendelkezik... Nem tudom, az olaszok hány kilóig vehetők meg. Én csekélyértelmű túlkoros medvebocs lévén nem értek a focihoz, mint annyian mások se.
süti beállítások módosítása