Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.10.29. 05:21 Fabius

Melyik az igazi pót-SZDSZ?

Címkék: mszp fidesz szdsz lmp

Ez a kérdés feszeget, mint első randis Szijjártót a még meg nem kötött fingpertu, mert eddig azt hittem tudom a választ. Hisz elmondták a jobboldalról elégszer: LMP = SZDSZ 2.0. Most meg a baloldalról kiabálják tele a Nemzeti Sajtót, hogy múlt szombaton alakult meg az Új SZDSZ. Én meg most itt pislogok, mint egyszeri Dániel Péter a rémálmában zsinórtangában kísértő Wittner Máriára:

Most akkor mivanmivan?

Melyik pót-SZDSZ most akkor az igazi? Melyiket kell aktuálisan utáni? Nem mondom, az eredeti csoportosulás vezéralakjai Kókától Horn Gáborig, a nálunk Dodugló Pávellel cimbiző Weinek Leonárdig mindent megtettek azért, hogy a magyar választópolgár kiutalja számukra a méltán kiérdemelt jusst a legutóbbi választásokon, de mégis más, ha ti mondjátok meg kit azonosítsunk velük, és kit utáljunk vezényszóra. Csak ez a felfordulás, ez megzavar egy kicsit.

Azt megszoktam, hogy a jobboldal az LMP-t, mint friss(ebb) erőt igyekezett valahogy betolni az SZDSZ hűlt helyén keletkezett utállak űrbe.Ezek itt támogatnak buzifesztezőktől roma integrációs programosokig mindenkit, tőlük balra vannak, úgyhogy ők az új SZDSZ. Egyszerű gondolatmenet, de nem szokták ők ezt a kit utáljunk izét a végtelenségig bonyolítani.

Most meg konkurenciája lett az LMPSZDSZ-nek?

Azt is megszoktam, hogy az országban más kép látszik jobbról, és más balról. De ennyire más? Mesterházy Attilának az egy hete még párt és frakciótársakban sikerült felfedeznie a testet öltött Gonoszt. Szerinte az eredetieknek a Dávid Ibolya párttal kötött béranyasági szerződéséből nem született meg a kívánt szerelemgyerek, de most Gyurcsány testében reinkarnálódott.

Az világos, hogy a gyurcsányisták kiválása olyan valami, ami legalább vendettát kíván. Gondolom ezért alapvető minimum, hogy bokánál összekoccantják a saját frakcióért iramodók bokáját, és röhögnek ahogy arcon tompítva belegabalyodnak a parlamenti folyosó futószőnyegébe.

Kell is ez a műsor, mert az ne legyen, hogy elválnak normálisan mi meg belefulladunk az unalomba. A magyar közélet nem ilyen, abban az elegancia és nagyvonalúság ismeretlen fogalmak. Ezt tudomásul vesszük a kedvetekért, továbbra is hajlandóak vagyunk önfeledten röhögni a pitiánerségeiteken, de lenne egy kérésünk:

- Jelöljétek ki egy nagykoalícióban légyszi világosan, bökjetek rá, tacepaózzátok ki, hogy a leghülyébb Szijjártó is legalább a képről megértse, melyik formáció a hivatalos eszdéeszpótlék, ne szóródjanak szét az utálkozásba ölt energiák.

99 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr683337396

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Terelni nehéz 2011.10.31. 19:03:56

Úgy látom, hogy baj van! Nagy baj van! Egyre nehezebben találunk olyan témát amivel el lehet terelni a zemberek figyelmét a kormányzás hibáiról.A forint újra és újra szakadékba zuhan, az árfolyama egyre rendszeresebben tanyázik 300 fölött az euróval sz...

Trackback: Pártokat akarok! Százat, ezeret! 2011.10.29. 17:08:48

Olyan ez, mintha hirtelen 1989 - ben ébredtem volna fel. Amint egy kis ideje akad valakinek, rögvest gründol egy pártot. Természetesen baloldalit.Hátélleg, mimást?Ennek van mostan mondhatni kikelettye. Mer ami eddig volt az nem volt baloldali, aztat cs...

Trackback: Fidesz-bűnözők 2011.10.29. 11:38:21

Bizonyos Fidesz-bűnözői csoportok nagy nyilvánosság előtt és visszaesően aláznak meg kiszolgáltatott és hátrányos helyzetben lévő csoportokat. Nem csupán a hajléktalan polgártársaink egy részét igyekeznek címkézni – rendeleteikkel és sajtónyilatk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fabius! Nagyon kedvelem a stílusodat.
Most is jót nevetnék, de tegnap visszanéztem Derék Szíjunkat, s attól az eszement félröhögős cinizmusától egész napra még étvágyam is elment.
Miért kell ezt a nem európent állandóan mutogatni, mint egy papagályt kalitkájában? Azt károg-fecseg amit akar bármiről, abszolut hiteltelen.
Van azért ennek az egész bohózatnak egy nagy kockázata. Ha sok pártocska egyensúlyozik majd 2014-ben a bejutási küszöb körül, akkor újra a nyakunkba szakadhat a fülkeforradalmi elkúró.

(És csak így zárójelben tenném csak hozzá, hogy azért attól se lennék nagyon lelkes, ha ezek az alakok váltanák orbánt. Valaki új kéne. Valaki más.)
@Cartman (ex Cartman):
"Valaki új kéne. Valaki más.)"
Prsze, aki még nem szedte meg magát. Mert az egy tündérálom, hogy az ország, a nép sorsa legyen a mániája. Ha nincs már most meglapozva a vagyona, akkor igyekszik megszedni magá előszőr feketén, vagy fehéren.
Csak azt vedd figyelembe, hogy Gyurcsány mindég jótékonysági célra adta a me-i fizetését. Bajnai 1 Ft-ért vállalta az ország vezetését. És Orbán? Még akkor is felvette a fizetését, mikor be sem járt a parlamentbe. Ha akárki is jönne, a holdudvar jönne vele. És azok mind részt kérnének a koncból.
Baromi jó a stílus és még igaz is.
Mindenkinek a saját SZDSZ-ét adja meg a zÚr!
A Finesznek az LMP, a Zemszpének a DKP, vagy DTK vagy mi, de a lényeg= GYurcsánypárt (GYP).
A Jobbiknak lehet, a Fidesz, a DTK-nak meg a 4K.
Körmagyar. Kicsiny a politika velága, és politikus benne minden férfi és nő.
De kérem javítani a zelírás(oka)t, nem tűrhetem nyelvünk megcsúfolását! max. a zálamfőtől és utódjától, a ki a szív csendje..hangja..vagyki, SP 2.0, na!
ja, elegancia és nagyvonalúság hiánya és a wittner zsinórtangában...na ez a jellemző meg a dögöljön meg a szomszéd tehene is meg a szomszéd...nem lesz ebből más mint csalamádé király új rucija rózsaszínű bőrtanga és aranyozott tűsarkú csizma pártában és kebelmerevítőben (ez a petya jelenlegi hogy tettszen a tominak a párisi légyottokon...ha a nagy söprű nem kezd dolgozni és ezek mind -akik 1985-2011 politikusok- nem mennek a húsdarálóba akkor az egésznek nincs értelme sem nem érdekel hogy szadesz vagy vadesz maszop fiszop faszop kuros lukosch vagy büdösch...
Kijafasz az a Dodugló Pável? - kérdezem a legnagyobb naptárdivo klasszikust idézve.

Hogy Weinek Leonárd ki, azt valamennyire tudom, hát szimpi tényleg nem bírt lenni, de nálam - noha szadeszra szavaztam tavalyig mindig - Horn veri a lécet most és mindörökre. Annál frechebb és bicskanyitogatóbb még Kóka se bírt lenni, pedig erős volt a verseny. De tényleg megérdemelték, amit pedig Retkes - micsoda eposzi vég, ilyen névvel a levesbe menni! - véghezvitt a többiek hathatós segedelmével Torgyánt is übereli.

Na ezt szerintem megkívánták a szocik, minden évben van egy sperűkergetős pártshow Magyarisztánban, csak Dideszéknél nem, mert ott be van balzsamozva a citromszeren kedves Vezető, és amíg ő egyben van, addig a pártja is.

Hinnye de nagy választék van, csak Halloweenra való rémecskékről lenne szó, még örülnék is a bővülésnek. De itt az életünkkel műsoroznak.

Amíg Gyurcsány mögött ott vigyororg a magát tisztességes férfiúnak tömjénező Dániel, addig sajna nekem ő+ a párja sem opció a jóra.
@namitirok: na akkor felszólításra még javítok, én így dolgozok meg a 200 %-ért, mint hajdan sztahanovisták: Didesz=Fidesz Bár fiatalnak és demokratáknak már ezer éve nem hívhatnánk őket, ha komolyan vesszük a szavak jelentését. Demenciába Degradáltaknak inkább, tehát lehet, hogy nem is kéne javítanom ezt?

Citromszerűen - kicsi savanyú, sárga, kurvaszar, de a miénk, basszus! #:-((
Azt azért megkérdezném, mi ez a hatalmas vonzódás a zsinórtanga iránt? :-DDD
miért ilyen fontos, hogy ki lesz a következő szadesz...
Van izgalom jobbfélen: hetivalasz.hu/jegyzet/gyongeden-olelj-at-42577

Most Orvbán rapid dúsgazdagodása után - egyre nagyobb lakásocskák, tisztiház-pénz befektetése, stb. - után nem annyira elegáns más pénzszerzését ennyire firtatni, mert visszaüthet. Nagy magyar pingpong: mehet a sárdobálás, szerva itt és szerva ott is... Hol van politikus igazán böcsületesen meggazdagodva ma itthon?
@a szív fészkei: majd, ha a dinoszauruszok után ők is kihalnak, max akkor jöhet valami...mert eme emlőkön növekedett politikus olyan is amiylen...
@felebarát: Azt én már nem élem meg. De majd figyuzok erősen lefelé a habosbabból: :-DD
@a szív fészkei: megy a messiás várás...:D
nekem alapvetően két alapvető követelményem lenne, vagyis két dolog aminek örülnék mint majom a farkának...

ha lenne egy közöttük vagy a tetején, aki ki tud állni és őszintén elmondani ez van és ez lesz, és utána tényleg az lesz, és nem változik mint a szél járás
a másik, meg ki tud állni és azt mondja, ezt elbasztuk, de helyre tesszük, elrontottuk, de megváltoztatjuk, meg próbáltuk, de nem jött be...
@felebarát: Hát ez tényleg Óz, a csodák csodája lenne. :-DD De amíg ilyenekkel veszi körül magát mindegyikük szinte, amiről Para ír addig nincs sok remény: hvg.hu/velemeny/20111025_para_mandiner_konzervatorium
@a szív fészkei: amúgy lesd meg a lett példát, ahol a ME kiállt elmondta ez van, és ezt fogjuk csinálni, végig csinálták, és 3% gdp emelkedésen vannak...a nép meg újra választotta őket, szóval nem nehéz esz csak be kellene tudni vállalni..
@felebarát: Hát, sajnos akkor ebben a mentalitásban nem vagyunk rokonok, csak nyelvészileg egy nagyon kis, szűk körben, az ott élő líveknél (ameddig hagyják a sokeszűek itthon.). :-((
@a szív fészkei:

vastagbor.blog.hu/2011/01/27/egy_korszak_latlelete_dudoglo_pavel
@felebarát: Kösz, ennyire nem ismertem ezt, csak hallottam róla. Nézd, ehhez egy értelmes nép kell, nem a 12 évesek - pláne a debil 12 évesek! - szintjére lebutított sovén emberek tömege, akiknek Orvbán állandóan tűzijátékot tart hülyeségből.

Én a vizitdíj mellett szavaztam, a többség meg még azt sem vállalta. Nyomor már itt is van. Egy ismerősünk mondta (aki még dolgozik, de abból - 76 ezer - alig bírja fizetni a lakáshitelét, a vízszolgáltatást már szűkítették nála, a villanyt megpróbálja kiéhezni, míg gázt régen kikötötték a faluban, ahová Pestről menekült), hogy igyekszik - néha négy napi nem evés után - úgy elaludni, hogy ne gömbölyödjék össze, mert ha úgy megfagy esetleg álmában, a halottszállítók sokat ugrálnának rajta, míg tudják egyenesíteni a koporsóhoz...

De Orvbán nem a tiszta beszéd híve, és ezzel már mióta halálos károkat okoz. Nem hinném, hogy valaha is a lettek útját járná - már ami a közös vállalást és szolidarítást jelentené a nyomorban! Hisz láthatod, mire költenek: Schmittre 300 millát, új TEK-es autókra, maguk fizetésemelésére, Facebook-nyomozásra fél milliót, stb. Ilyen helyzetben!

Engem basztat a Vízművek második éve - vitatjuk a számláját a nyaralónkkal kapcsolatban - azóta három!! kiemelt!! ügyintéző szórakázik velem. Gondolom, nem marék rizsét teszik ezt. Takarékos állam, cégek, stb. kac-kac. Grat a rokonyoknak, és irigylem őket a vezetőikért.
@néma bárány: Ja, kösz, már rémlik, csak akkoriban a Szalai Eleonórák mellett már fel sem tűnt. Oké, sötét brigantik voltak

De szögezzük már le, hogy a völgyhidas megoldást 2000-ben lett elfogadva, ohne szadesz hozzáférése akkor a mézesbödönhöz:[..]"A Zamárdi utáni autópálya fejlesztésére már az 1970-es években voltak tervek, a Zamárdi–Szárszó közötti szakaszra engedélyeztetési tervek is készültek, végül azonban nem volt pénz a megépítésére.

A terveket az 1990-es években porolták le, akkor a tóhoz közeli – 5 kilométeren belüli –, a tótól 5-10 kilométerre, valamint 15-20 kilométerre megvalósuló nyomvonalakra is készítettek változatokat (bár ez utóbbi már annyira messze lett volna a Balatontól, hogy több mint száz kilométert tett volna ki a tóparti településeket elérő bekötőutak hossza). Nagyjából tíz év alatt összesen 47 tervváltozat készült, ezek közül azonban – az önkormányzati törvényben biztosított jogával élve – az 1800 lakosú kőröshegyi és a 2300 lakosú balatonföldvári önkormányzat mindössze egyet, a most megvalósuló völgyhidas megoldást támogatta. A két településsel végül 2000-ben sikerült megállapodni a völgyhidas megoldásról, s azt az önkormányzatok képviselő-testületei 2001 februárjában fogadták el. Így nemcsak az autópálya ezen szakaszának megépítése elől hárult el az akadály, hanem a teljes balatoni szakasz építését is érdemes volt elkezdeni, hiszen a különböző szakaszok összeérhettek.

A sztráda nyomvonalának kijelölése tehát végül az Orbán-kormány, a megvalósítás pedig Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idejére esik. A 2002-es választási évben már folytak is tárgyalások a Vegyépszer–Ganz kettőssel a híd megépítéséről.[2] A hidat végül a Hídépítő Zrt. és a Strabag Zrt. Völgyhíd nevű konzorciuma építette."

innen: hu.wikipedia.org/wiki/K%C5%91r%C3%B6shegyi_v%C3%B6lgyh%C3%ADd.
@pumukli 12: "Ha akárki is jönne, a holdudvar jönne vele. És azok mind részt kérnének a koncból. "

Jut is eszembe. Azt tudja valaki, hogy adóügyekben az 5 éves elévülési korlát valódi polgári gazdaságokban létezik-e? És ha nem nálunk miért igen?

Csak azért kérdem, mert csótány momentana nem emlékszem hogy fittelina káeftébétézérté vagy mi kapcsán póker arccal mondta:

Az már elévült.
@felebarát: Jó a link. Köszi.

Lett és abszurdisztáni közszolgákról meg az jut eszembe, hogy két fajta hadvezér van, ha támadó parancs kiadásáról van szó.

Lett: UTÁNAM!
Abszurdisztán: előre!

Off1. Index és a blog.hu megfeledkezett Varanus blogról.

Off2. Napok óta itt nincs bérkomment.
@a szív fészkei: fellelhetünk nyomokat a lett tervekből orbán terveiben...de sajnos a jobb kéz hüle ehhez, hoyg kövesse a balkézt...
@a szív fészkei: "A sztráda nyomvonalának kijelölése tehát végül az Orbán-kormány, a megvalósítás pedig Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idejére esik."

Nem tudod véletlenül fogadó irodákban mi arra a fogadásra az odds, hogy a ciklus végéig csótányt lecsukják?
@rdos: Kérdezd erről Poltot, erre szerződött (meg az övéi takargatására). De hát nem nagyon találnak semmi lábbilincsbe illőt, ahogy elnézem. Már a terroristagyanúval kellett jönniük múltkor.

És Orvbán dossziéja is gyarapodik valahol szerintem.

@felebarát: A nyomorbadöntésel nincs semmi baj, azt szépen hozza, tervszerűen. De hogy ő kiállna és elmondaná értelmesnek tartott emberek számára értelmesen megírt szöveggel, ahogy a lett jóember említette? És részt vállalna és vállaltatna a közös córeszból?

Te így látod ezt, ami itt folyik és eláraszt minket? Nehogy már Matolcsyné férje tehessen erről, amikor ő csak az egyik magyar hangja Orvbánnak! Ha Orvbán a lett minta alapján tevékenykedne, akkor Matolcsay - de akkor nem is kéne egy ilyen unortodox ember neki - azt mondaná, amit a lett pénzügyminiszer.

Ja, és tennék is, azt mondva, hogy ezek biza kurvakemény és szomorú dolgokat hozó megszorítások, de ezért és ezért érdemes elviselni és együtt majd sikerül is! Most meg Szijjártó van végtelenített hülyeségre állítva.
@rdos:

Tegnap címlapos volt, de ”olyan” komment úgy sem volt egy sem. Szerintem beütött a válság a trollvilágba is. Igyen meg ezek se írnak, mint drágabulgárúr a népszagának.
@néma bárány: Ő ingyér ír? (na igaz, a Népszavának nincs pénze, a munkatársaik se kapnak fizut. Nem ott hirdetnek mozdonyt és hidat eladni, hanem a MN-ben.)
@felebarát:
Hát, persze. A lett ME azt is meg tudta mondani, hogy mit fognak csinálni. De itt?????? Azt sem tudja Orbán, hogy a következő órában mit fog csinálni.Mondjuk a polgárok zsebébe nyulkáláson kívűl.Mert az csak úgy jön neki.Ehhez van tehetsége, nem az ország kormányzásához.
De az nem jut az eszébe, hogy ő és a miniszterei, államtitkárai, meg a 100 leggazdagbb magyar egy évi teljes jövedelmét ajánlja fel az ország javára. A Széchenyi terv rögtön értelmet kapna.
@a szív fészkei: pont, hogy ingyé nem ír. Ingyen drágabulgárúr pennája nem fog. A népszaga fizetni nem tud, ő meg della nélkül hobbiból nem ír heti egy jegyzetet.
@néma bárány: Ja, nem olvasom, meg nem is hallgatom, mert idegesít. Hát akkor szívességet tesz az olvasóknak, ezt fel lehet így fogni, nem? ;-))

Olvassátok erotikus művét, na azt nem ingyér írta. Húha.
Né, ez is érdeks: hvg.hu/Tudomany/20111028_kadar_janos_tyuk_parttitkar_szereto#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_10_28

Puritán Kádár-imázs, szóval ez is megjátszott volt és pontról pontra kitalált. Áhh, túl jól sikerült: de legalább Mariska mamának vehetett volna egy emberi sapecot, anyámat úgy kellett visszafogni, hogy ne kössön neki egy normálisat ahelyett a koszosfehér pompomos helyett....
@a szív fészkei:

Én is csak Németh Péter kesergését olvastam a témában.
@néma bárány: Mármint melyikben: a nincs ingyér` nekik drágabolgárúr vagy az erotikája miatt kesergett? :-DDD
@a szív fészkei:

A nincs ingyent :-D

Bár nem.lennék meglepődve, ha bulgárúrnak a zerotika is ide tartozna :-D
@a szív fészkei: "Puritán Kádár-imázs, szóval ez is megjátszott volt és pontról pontra kitalált. Áhh, túl jól sikerült:"

Igen. Eftársak ehhez értenek. A dezinformációhoz. A félrevezetéshez. Valahol olvastam, hogy a Ljubljankában (kágébé központ) a messze legnagyobb és legfontosabb osztály a dezinformációs osztály volt az átkosban. Ezt a sorszáma is kifejezte, mert ez volt az 1. osztály. Ma, utód szervezetében, az efeszbében nyilván nem így van :-).

hungarian.ruvr.ru/

Gondolom a fenti linken működő komoly portált a pravoszláv egyház működteti.

Az is elgondolkodtató, oroszoknak van hibátlan magyar nyelvű országPRopagandájuk, nekünk még szomszédaink felé sincs. Vagy csak én nem tudok róla?

Mi a magyar érdek, ha nem az, hogy szomszédaink nyelvén reklámozzuk magunkat? Segítve a laikus érdeklődőket, a szlovák, román, ... újságírókat szakembereket megalapozott, korrekt hírfolyammal, tematikus gyűjteményekkel (történelem, gazdaság, kultúra, ...).
@rdos: Magyar érdek? Hát eléggé érdekesen értelmezik itthon most is. Ahogy a szomszédi viszonyt is.
tanarak az OKNT-ben "vitatkoznak" és ilyenek elhangzottak, annyi minden hozzátenni valóm lenne, de csak egyet említek: tehát az nem cél a törvények megalkotásakor, hogy a törvény a nép és az érintettek érdekeit szolgálja? ime az idézet: "A "győztesek" etikájához lenne néhány szavam.
Azt még megértettem, ha a lelkiismeretes tanítói-tanári munkában megőszült alföldi főiskolai tanár úgy kezdte mondanivalóját - felénk fordulva: akkor ti győztetek, most mi, ehhez hozzá kell szokni!

Azt már nem tartottam elegánsnak, amikor az államtitkár fordult kortársához, a fővárosi főiskolai tanárhoz - aki máskor a tanítókból, óvodapedagógusokból kutatóvá váló szakemberek kritikus tömegének növekedéséről szólván abban a bizonyos "életpályában" a legmagasabb "sarzsi" , az ún. "kutató pedagógus" cím odaítélésének elvi lehetőségeiért emelt szót - ezúttal a törvénytervezet örömtelen gyermekellenességét tette szóvá keserűen -, hogy "én is keserű voltam akkor, hát most legyél te keserű".
De a "cérna akkor szakadt" el, amikor a történész-tanár filozófikus magaslatokba reppenés látszatát keltve indította így igenlő hozzászólását:
Hát igen, kollégák - mondta - két paradigma vitájáról van szó az OKNT történetében is. Van egy konzervatív-organikus (ezek vagyunk mi - akik most győztünk), s van egy utópista-doktriner. Hát ezek vagytok ti - fordult kollégámhoz, aki hozzászólásában a törvénynek a társadalom integráltságát, kohézióját az iskolai szegregációtól féltő érveket sorolt az esélyegyenlőség értékeit keresve a tervezetben."
jó estét mindenkinek!
amikor a tizenéves gyerekedet próbálod meggyőzni észérvekkel, hogy tanuljon mert, jó okosabbnak lenni és azzal kontráz, hogy a barátaid között hány többdiplomás munkanélkűli van, akkor nehéz dolga van egy apának. ezek azt nem fogják fel, illetve szarnak rá, hogy felnő egy nemzedék amelyiknek nem adatik meg az a nyugodt családi légkör amiben a szüleik felnőttek. én soha nem láttam az apámat türelmetlennek,idegesnek. az én fiam másnak sem lát mint ingerültnek, akinek nincs türelme elviselni egy kamaszkölyök dobásait.
Na eljutottak eléggé hamar az állva vastapsig: hetivalasz.hu/itthon/ertekkozpontu-tarsadalmat-akar-42719

@@glaci 0808: a te apád különlegesen türelmes és békés ember, mert azért a kamaszokat elviselni minden időszakban rohadt nehéz volt/van/lesz: Madách-csal szólva: "Először is nem messiás minden újszülött, csak később válik a szokott pimasszá?"
Ha nem zajlik le apa-fiú, anya-lány meccse (sokszor egészen húsbavágóan durván), akkor az valami különleges család, ahol a gyerekek nem akarják megkérdőjelezni a régit - szüleik képviselik ezt a szemükben - és ezáltal újra alkotni a világukat. Nem tudom, ez annyira jó-e?
Már az antik mitológia ott kezdődik, hogy a fiúkat a kedves papa kicsinálná, de a mama fellázítja ellenük gyermekeit, s azok sarlóval kiherélik. Orvbán akkor még a fasorban se, de eléggé feszült volt a hangulat jó darabig az Olimposzon...

Hogy ma mindenki mindentől jogosan síkideg, az igaz, ezért Orvbán mindent meg is tesz. Na de azért azt állítani, hogy anno - pl. amikor én voltam kamasz, a lázadó hatvanas-hetvenesekben (eléggé nagy kraválok voltak világszerte)vagy később a nyolcvanasokban nem volt ok villongani családilag (baboskendő)... Hát mit mondjak. Nekem elég gondot adtak a drága magzataim a kilencvenesekben is, mondjuk Horn Gyufa alatt.

El lehet egy értelmes kölyöknek magyarázni, amit itt mantráztok mindannyian: ha megtanul nyelvet, szakmát jól, akkor övé a világ és nem kell itt elásnia magát. Azzal, ha ívben szarik a tudásra, csak önmagával baszik ki. De legtöbbször dafke ellentmondanak a szülőknek, bármiről is van szó, lényeg a szembenállás. Ez egy ilyen korszakuk, ki kell szőrös fejjel bírni. :-DDD
@rdos:
Miért csak a Fitelina érdekel?
Más ügyről nem is hallottál,ilyen jól állunk?
Egyébként nem a Fitelina "ügy" évült el, hanem az adómegállapítási jog.
Hasonló mindenhol van.
A sima emberölés is elévül.
Létezik érdekmúlás is.
@a szív fészkei: nálunk a napokban volt egy hf a a gyereknek, hogy ki, hol, hogyan képzeli el a jövôjét. A leány beszámolója alapján EGYETELEN EGY NEM VOLT aki 10 év múlva itt akarna élni! 14 évesekrôl beszélek! Látják, hogy mi van itt és mivel kiskora óta tanul angolul, németül tudja mi van 10 km-rel már arrébb. Azt mondta, amikor az órán errôl beszélgettek az volt a végeredmény, hogy már ezek a kis pisisek is látják, h. mekkora erôfeszítés a mindennapok, a megélhetés. Nem akarnak ilyen mókuskerék országban élni, ahol mint ember nulla lehetsz csak, itt a politikusok számítanak, azok szépen kereshetnek.
@jenőke: "Miért csak a Fitelina érdekel?"

Természetesen minden lopás érdekel. Példaként hoztam. Hozhattam volna kajaibrahimot is. Egykutya, tudom.

"Hasonló mindenhol van."

Hát? Azért furcsállom, mert az 50. éve számítógépeken és hálózatokon "létező" bankszámla pénz korában igazán nem lenne bonyolult az utalások kiderítése. Szóval ha mindenütt így van, az mindenütt nem jól van.
@rdos: ezüsthajón eltünt a happy endbe _D
a politikai múlttal foglalkozzanak a történészek...

fleto egy debil, aki halott mint az mszp, egy két zombi nyugger vénasszony pisili csak össze magát a mikor a fletó huszárt meglássa...

kár az időt pocsékolni rájuk...

a fides ellenzéke ennél okosabb lesz és rátermettebb... nem pénzkérdés. figyeljétek az egyemistákat
@yoda-jedi: ebben van igazság, főleg amig az ágyuk Gyurcsányra összpontosítanak..
@felebarát: Elolvastam. Sajnos igaz. Valóban nincs nálunk jobboldali, polgári, polgárosodásban gondolkodó, azzal kampányoló párt, eszme, sajtótermék.

Egy apróságot azért megkérdeznék.

Miért nincs?
@rdos: miért is?...talán mert mindenki, mindent ingyen szeretne...

vizitdj, tandij, kell a francnak....cserébe most adó forájában majd megfizetik :D
@felebarát: Másképp kérdezem.

Az miért van, hogy a fityisz saját maga meghatározása szerint, a maszop szóhasználatában is és a teljes tudatmódosító sajtó szerint is jobboldali párt?
@rdos: mert kell valami, aki jobb oldalon is van, és mivel jó a kommunikéciójuk igy az emberek elhiszik...és fogalmuk sincs mit jelent az, hogy jobb vagy baloldali...
@felebarát: "mivel jó a kommunikéciójuk"

Technikailag ez a magyarázat. Megint másképp kérdezek.

Kinek áll érdekében félrevezetni, butítani, jellemtelenné tenni, megbetegíteni, elzülleszteni, csődbe és reménytelenségbe vinni, egymásnak ugrasztani minket?

Azt meg tudom mondani, kinek nem áll érdekében. Nekünk, magyarországi állampolgároknak nem ez az érdekünk. Szerintem ez eddig trivi.

Okot az előbb magad is ebben láttad: "miért is?...talán mert mindenki, mindent ingyen szeretne...
"
Azt a hitet, közvélekedést táplálták, táplálják bennünk, hogy ennek mi, lusta, önző, buta, acsarkodó magyarok vagyunk az okai. Mert ilyen szar nemzet vagyunk, ezért jár nekünk trágya politikum.

Holott a magyarázat szerintem egyszerűbb. Ami szélső balosnak tűnik, ami bolsevikinek tűnik, az bolseViki is.
@rdos: bolsevik...azaz többség...ez is el van csépelvel...

van egy pár alternativa, amiért és akik ezt akarják...
@felebarát: Jobban belegondolva, ez az egy nem tetszett a pozsonyi cikkben. Nagyon pontosan leírja a betegségünket. Betegségünk okát azonban bennünk, ostoba, buta magyarokban látja.

Igaza van, valóban ostobák, buták vagyunk, de ez sem véletlen. Elbutítottak és folyamatosan butítanak minket.

Annyit még elmondok, van egy olyan vélekedés, hogy négy ország szolgálata nagyon aktív nálunk Magyarországon.

Orosz + szlovák és az amerikai + izraeli.

Lapozgass csak vissza hírekben.

Ja. És a két szatellitára (szlovák, izraeli) praktikus nyelvi okokból van szükség.

És a "lusta magyarra" egy adalék. Úgy hogy 1-2 millió aktív korú embernek nincs munkája GDP/fő alapján a világon mi vagyunk sorrendben 63. Exportban 36. importban 34.
@felebarát: "van egy pár alternativa, amiért és akik ezt akarják"

Ezt nem értem.

A "bolseviki" jelzőben a lényeg a bolsevik gazdaságpolitika. Az az akkori jog szerint is törvénytelen volt. Még egyszerűbben fogalmazva köztörvényes (pl. kötmanyup lenyúlása ilyen).
Valaki árulja már el nekem, mit követett el szerencsétlen Gyurcsány, hogy jobbról is, balról is vele ijesztgetik a gyerekeket? Oké értem, hogy mindenkinek a tyúkszemére lépett, amikor szembesítette a politikai elitet a saját hitványságukkal, de azon kívül mit?
@felebarát:

Köszi, hogy belinkelted, rendkívül lényeglátó cikk. Pontos látlelet. Ezért is óriási hiba az ún. "baloldali értelmiség" részéről, hogy rögtön beszálltak a DKP, elsősorban persze Gyurcsány köpködésébe. Jelen pillanatban ő az egyedüli politikus, aki szakítani akar a szélsőbalos populizmussal, és azt tettekre akarja váltani. Szívem szerint egy magyar Thatcherre szavaznék, de olyan nincs és nem is lesz még jó ideig. Ahogy el tudom rendezni a dolgaimat itthon, megyek külföldre.
@Husz_János_Puszita: jobbról tudod mi a válasz erre :D ne szóljon bele az itthoni dolgokba :D

"csak épp fogalma nincs mi van itt az országban"
Szerb Antalt idézek, aki az Utas és Hhldvilágban leírja az olasz fasizmust úgy, hogy nagyon nem is politizál közben. :Hőse[..]"Mindennap elolvasta az olasz újságokat nagyon vegyes érzéssel... a lapok tartalma mélyen deprimálta. Az olasz újságok állandóan eksztatikusan boldogok, olyanok, mintha nem is ember írná őket, hanem diadalmas szentek, akik épp most szálltak alá Fra Angelico egyik festményéről, hogy a tökéletes államrendet ünnepeljék... De amennyire ilyen messziről és ilyen szórakozottan ezt meg lehetett ítélni, úgy érezte, hogy az olasz nép csakugyan fáradhatatlanul boldog és lelkes, amióta ez jött divatba." Ír még a "vegetatív, tengerszerű olasz nép passzivitásáról" is.

Nos tehát, minden államrezonban egy ideig tűrnek az emberek. Ma már Olaszországban szinte hetente vannak bazi nagy tüntetések, semmi passzivitás, még ha megrendelt bűnbandák vérbe-tűzbe is borítják azt, mint legutóbb.
De erre is meg kell érni, van egy társadalmi fejlődés, nem lehet évtizedeket átugrani. És nálunk erre nem annyi idő volt, mint pl. az olaszoknál: a harmincasoktól máig eljutva. Van húsz szaros, ellopott, elhazudott nyamvadt év. Még egy ember életében se sok. A másikra írtam a Kádárt fényesítő Rodeonak, hogy szerintem mennyire szar, hazug világ volt az. abban nőttünk fel, tetszik, nem tetszik, ez van. Be kéne először látni, hogy miként vethető le az a ruha.

De kimentek itt is az emberek: már majd egy éve mennek, hallatják a hangjukat és fognak is, elég elszánt arcokat láttam ehhez. Még egy - úgymond szakmai, ami persze nem csak arról szólt - színházi tüntetésen is sokan voltunk... Na de most azonnal borítsuk vérbe az országot? Ki ajánlja fel a fiát-lányát hősi halottnak? Én nem.

Már a színházi tüntin is mondták, hogy éljen a passzív ellenállás, no adó. Hát meg lehet fontolni, csak akkor kiken csattan majd ez? Mert Orvbánon és bandáján biztos nem.

Lehet ötleteket adni a millásoknak, hogyan legyen még hatásosabb a mozgalom és a megmozdulások, én pl. eddig mindig fizettem egy ezrest, hogy ne Szanyiféle sötétlelkűek adjanak rá pénz, ha kell helyfoglalás, hangosítás, ledfal fizetésre. Lehet melót is ajánlani.
@felebarát: De azért nézd meg hogy hová indulsz. Én olyanokat ismerek - és nem a fekete-mosogatódézsa mellől - akik húztak haza iramban. Kurrens szakmával. Spanyoloknál nagy kaka van, ott huszonöt éve élő írja, olaszokról szóltam. Németek töke mondjuk a törökjeikkel van teli, ahogy hallom, plusz Merkel háromgombos asszonysággal, de nagyon. Ismerek onnan visszajött egészségügyist is, nem jött be valamiért.

Ausztria meglepődött, hogy mennyire kevés magyar támadta le a munkahelyeit. Kanadát ostromolják a romák, talán ott se hájpolnak már úgy nekünk. ez régebbi cikk: nemetorszag.tlap.hu/magazin/ki-talalhat-konnyen-munkat/

DE azért ezekre hagyni mindent, akkor se lehet. Menjen, aki akar és tud - aztán meglátják.
@a szív fészkei:

Még mindig hazudunk magunknak Szívecske, az a baj. Kin csattan az ostor? Ha nincsenek folyó bevételei a költségvetésnek, folyó kiadásai se lesznek, avagy nem hozza a nyugdíjat a postás, tanár, orvos, rendőr nem kap fizetést....államcsőd esetén ua. Tán csak nem a kormánytól fogják követelni?
@Husz_János_Puszita: Ha tudnám a megoldást, már ott rollereznék a Nádorfehérvári teremben. (rollerezni se tudok persze, de ez a kisebbik baj, mennék Havelhez órákra :-))))

Lengyeleknek se annyira jó (persze nekik nem Orvbán-sújotta övezet az országuk) www.otvenentul.hu/penzugyek/55311 , az ad reményt.
Ál/l/amel/l/enes bűnöző leszek? fenteslent.blog.hu/2011/10/30/alternativ_koztarsasagi_elnokot_valasztani_allamellenes_buncselekmeny
Az még úgyse nem voltam. Mindent ki kell próbálni.

Viszont kiért kövessem ezt a súlyosat el, nos azt még nagyon nem tudom. Megszületett már egyáltalán?
@a szív fészkei:

A demográfiai bomba mindenütt ketyeg, elöregszünk itt jó dolgunkban a vén kontinensen. Tudod, hanyatlik.
@Husz_János_Puszita: Na de itt egy nyalási álommeló!! (nem, nem ott fent a szent farpofánál: már minden állás betöltve) borsa.hu/fagyi_teszteles_a_haagen_dazs-nal/20111030

Hajár emberek! Mindenben gyakorlatot lehet ezzel szerezni, jól kamatoztatható tudást ad - izmosítja a nyelvet és az érzékelést - + (gondolom, nem írják mennyit de) kellemes fizut.
@a szív fészkei: hajrá akarom mondani, Forza Ungheria, ahogy legjobb összeurópai cimbijénél mondhatnák, ha lenne kedvük ilyenre.
Én aztán egy fillért ezekbe nem vertem - csak Monte Carloban próbáltuk ki ;-), de ott is fagyira valót nyertünk (ahol az sem olcsó, tehát jól jött a gyerekeknek) - de harmincezer munkanélküli ezáltal, az pont annyi, amennyi.
Öröm, bódottá, bár a durván játékfüggők legalább nem oda hordják a segélyt és más pénzt.
Biztos találnak csatornát, ahová beleönthetik, ha maradnak szenvedélybetegek... De az legalább Arrogán felé folyik majd, vagy hogy is lesz ez?
@a szív fészkei: a "tarolósisti" új akciója, kirúgta, mert valakik valamit suttogtak róla, egy hozzászóló (nem én, csak ideplagizálom céltudatosan) íme:

"vicsi
2011. október 29. szombat
02:35 Semmi csodálkozni való nincs a történetben. Szerencsétlen tarlós úgy gondolta, hogy ő, mint Budapest Főpolgármestere ,beleszólhat a “NAGYOK DOLGÁBA”. Lehet hogy ő szereti, a Füst a víz felett, vagy a Black night-ot, de a lényegi dolgokat továbbra is, orbánc, kövér, illetve az őket anyagilag támogató, magyar nagytőke, fogja eldönteni. Tarlós egy pitiáner F@szkalap, Ha volna esze, szembemenne orbánccal, és nyerne még 4 évet. A bűnös főváros, megjutalmazná, a karakánságot. A zuglói grundokon bevertünk egymásnak párat, de utána megfeleztük ,a köbi -vilit! De jókat bunyóztunk a Dréher- tónál! Sőt, ha a Mutter kérdezte, mi történt veled kisfiam?Azt hazudtuk: elestem a bringával Mutter! A mai magyar valóságot figyelve, egyre inkább , visszakívánkozom, a 80-as,évek langymeleg kakijába.Sz@rok az öngondoskodásra, a demokráciára, Mi már a 80-as évek elején ellenzék voltunk! Nehogymár egy lázár, szófosó magyarázza meg, hogy mi a jó nekünk! A tököm tele van az ilyen kreténekkel.! Az én világképem az, ha dolgozom, keressek annyit, hogy ne kelljen far- hát, és szárny között válogatnom, nem kellenek milliók, csak annyi, amiből megélhetek. Nem vagyok irigy, erről a kóbor kutyák tanúskodhatnának, sajna ,odáig fajultam, hogy a kutyákat ,többre tartom az embereknél. A sikeres magyar vállalkozó, vagy adócsaló, vagy , fideszes, vagy tényleg sikeres(0,1%) Nem irigység, tény. És akkor énekeljem a Himnuszt? EgY ilyen gyáva beszari, társadalomban? MegÍgérem, amint orbánc,szófosó,vagy bármelyik gennyláda, ütéstávolságba kerül MEG FOGOM ÜTNI! Mennyit kapok? Ez a gorillák éberségétől függ. Amúgy szarok rá, a Mutter , meg az Asszony ellátja a kutyákat,Gyermekek elvannak, úgyhogy sz@rok mindenre.Egy harminc éves szarzsák elmagyarázza hogy mi jó nekünk!?EZ ŐRÜLET! Elmebeteg főnöke pedig a háttérből irányítja, az egész paródiát. De! orbánc csak egy figura a sakk táblán ,a háttérben még sötétebb erők állnak.Az a telhetetlen, sötétben bujkáló, sunyin megtollasodott, harácsoló,u.n.vállalkozói réteg áll. Elég elmenni, bármely megyeszékhelyünk mellett, és a frekventált ,olykor természetvédelmi területen,gyönyörű építményeket vélünk látni. ilyenkor általában azt szokták mondani: irigy vagy rá? Nem mert ha irigy vagyok , akkor inkább Bill Gates vagyonára lennék irigy. Á ÁÁ szerintem a világot fel kellene osztani két féltekére,normálisan gondolkodókra, és zombikra, aztán tovább kéne felezni, és még egyszer,és ha kell még egyszer,. Én a jobbik kivételével,az Ördöggel is alkut kötnék,csak tűnjön el az a mocskos társaság.

VA:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +34 (38 szavazatból)"
@Rodeo36: Remélem, aki írta, ennyire okos és vehemens volt szavazáskor is Orvbánék ellen. És az Ördögön nem a Jobbikot érti.

Mert olyan kurvaokosa beíró - remélem - , akkor már 92 óta nem hisz a Fidesznek. Csak az a gond, a többinek sem nagyon érdemes - ez a legnagyobb gáz, hogy nem tudom, kinek lehet és kire lehet majd szavazni 14-ben. Ja, felfénylik Gyurcsány meg Dániel. Na ez nekem nem annyira perspektíva, pláne az utóbbi autokratikus és hisztérikus marha, aki pont olyan önimádó, mint a Vezérürü... Egyelőre én a savazásnál tartanék.

Addig is olvasmányélménynek: nol.hu/gazdasag/suranyi_gyorgy_elhuzodo_valsagra_szamit
@a szív fészkei: ki az a a Surányi? az egyik aki csinálta azt ami ma van? savazzál de ne citromsavval az túl lassú és még az uborkához sem azt használjuk, a kovászos uborka módszere dolgozik de már kidobásra vár mert megposhadt...te azt várod hogy valaki -tudj'ég ki?- kitalál valami olyat akire vagy amire te is szavaznál? na ez nem megy...vagy csinálsz egyet vagy hallgass a orvbánod ott röhög a lézer karjaiban a Parlament saroktermében: jól kibasztunk velük, nemteccikarenccer most elélveztek legalább egy évre megvolt a NAGYORGAZMUS addig szabad a vásár...már a TESCO-ban sincs áruválaszték és drágúl...az ürge egyébként pontosan aszo'ta, hogy az ördögre is csak a jobbikra nem...te is irányított látással vagy? cserélj...valamit nem a csetrest
@Rodeo36: Nekem elég értelmesnek tűnik. Ja mer banki állást vállalni, fújcsúnya. Minden bankár rossz, minden tőkés rossz, de te kinek adod el a sok eszedet meg minden tudásod? Nem annak, aki meg tudja fizetni?

Elolvasom, értelmezem és nem csinált ő semmit, próbált normalitást vinni a dolgokba. Ja Németh Miklós egy másik nemzetközi bank élén, az nem zavart.Ő a te reménységed volt, ahogy írtad.

Nem röhög régóta Orvbán, hanem retteg, nagyon is. Tescoból még mindig elég sok mindent hoznak a lányomék, én régóta nem járok, nekem már régen szarnak tűnik.

Képzeld, jó volt kint lenni egy hete - nagyorgazmus, aha, jó is nekünk, legalább volt ilyesmi - ha neked és Bartusnak nem teccik a nemteccikezés, ez a te meg az ő dolga. Remélem, tényleg kinő egy normálisabb garnitúró ebből a sok nemteccikezésből. Kicsit kevesebb kiszes múlttal és maszopos hátszéllel meg a többi párttól is távolabb.

Azt tudom csinálni, hogy tömeget játszom sok másik kisemberrel, ami egyszer elsöpri az egészet. Nem csak üvöltözéssel. Ha tudok valamit, leírom, hátha elolvassa valaki értelmes és elgondolkodik. Idézek olyanokat, akiket meghallgatok magam is. És nem a ripacsoknak hájpolok. Ahogy Fabius is írta Dánielről, az egyre betegebb.

Nekem perpill egy pszichiátriai beteg elég vezetőnek, nem kell helyette másik. Nem látom Orvbánékat annyira röhögni, hanem sőt.

Na csá, megyek tesco és egyéb hulladékot enni, mert Kádár alatt minden jobb volt. :-DD az a kenyér, az kenyér vóóót 3.60-ért. Uhh. De a Traubit szerettem. :-DD

Hátha, hátha - én ilyen naivista vagyok.
@a szív fészkei: na most jól lebasztál...kár, hogy ugyanabban a vonósnégyesben van a helyünk? a Surányi Elvtárs miben is jobb, mint a Németh Miki? vagy egytojás? nézd bankokra szükség van, azért hoztuk létre a Fönícek segítségével ott volt a fakauri a devíza és volt hitel is...egy dolgot a seggfej politikusok nem tudnak elintézni, hogy a bank ne egye meg a klienseit, hanem dolgozzon velük mert egymás nélkül senkik...itt van a "politikeiro" szerepe de nem csinyájja mert rabló ők a zalibabameganegyvenrablóaszezámtárúljjalegyütt a többiek meg nyelik a "nokkedlit" olyan jó amikor te velem veszekedsz és még paprikásch is vagy...sohase lődd ki a szövetségeseidet, sohasem tudod mikor lesz rá szükséged amúgy melegen...a fleto-nál sem veszitek észre, hogy végre szétgórta a maszop masztodontjait azok most prüszkölnek és le vannak bénúlva mert síráson kívűl nem képesek másra a házmestery meg a rumosch már kígyót békát összefecsegtek de csinálni nem sikerült semmit, most még a jobbikot kellene ugyanígy szétgórni, és ami a legfontosabb a jaffások között létrehozni egy osztódást legalább négyfelé...csak a NAGYBOLHÁT be kell ültetni a fülekbe...elveszíted amit loptál ha ott maracc...hahahahaha és már viszi is mint Bobi a lábtörlőt a mogács meg a 4K is csak arra jó ma, hogy ezek már bizonyosan nem jaffások ami nekik rossz az nekünk jó hahahahahaha a saját pogácsájával megfújtani
@a szív fészkei: még valami? neked az a legfontosabb, hogy te győzzél a vitában? a cél nem is érdekes? sem stratégia sem taktika csak a te győzelmed? ez olyan mint Biri a zoviban amikor toporzékolt: add vissza a kisvödrömet meg a homokpogit...dehát a kisvödröt az óvónéni nekem adta...nem érdekel: toporzékol tovább az az enyém mert piros meg az én apukámnak nagyobb kalucsnija van és egyébként is én vagyok Biri és ...egyre jobban toporzékol olyankor szoktam el kezdeni röhögni és még a copfja is feláll...hahahahahaha
@Rodeo36: Nem akarok győzni, csupán elmondtam, ahogy én látom, tetem fel krédéseket.

Unom valóban, hogy csak a vér, a hörgés, a húdeeszétbasszuk őket!-módszer a jó neked, Bartusnak, meg pár embernek, de hogy mit és hogyan, mivel, és az majd mit okoz zu zammen az országban-világban - az már mellékes.

Kérdeztem már erre, ki ajánlja fel a szent célra fiát, lányát, öccsét, magát hősi halottnak? Én nem, mint mondtam, nyílt kártyákkal játszom. Nem tudom, a Gyurcsány mit túrt szét; majd meglátjuk, mire megy tettekkel - rizsázni én is tudok PR-dumát, az nem nehéz.

Én nem toporzékolok a homokban - de ha ez neked annak tűnik, akkor annyi, mit vitázzak - , csak nevetségesnek látom a fékezetlen habzású Bartust, Dánielt (akik rögtön perelnek, ha nem úgy van valami,a hogy ők kinyilatkoztatják, tehát vélemény csak az van, amit ők annak tartanak, más: az peranyag ) így nem értek velük egyet, még ha az Orvbániádát én is utálom.

Mire megy a Maszop Gyurcsány-mentesen, hát az a másik kérdés, egyszer kimúlnak valóban, reménytelenek, pláne, ha nincs már pénz majd rájuk. Na de, ahol Szanyi kapitány meg Szekeres lehet potentát, az azért vesztes csapat. Ennyit elmondhatok, mert nincs egy a tábor, egy a zászló-parancs ezen az oldalon; ergo, ha hülyék, azt leírhatom, az nem árulás.

Én nem tobzódtam se a Gizella utcában, se más pártházak előtt választási iccakákon - holott a férjem sokat melózott anno a szadeszért ingyér - leszarom a pártseggeket. Tehát senki homokozóvödre, lapátja nem kell. Nem tudom, mi lesz a 4k-sokkal, kinövik-e magukat valami jóvá? Mert dumálni mindenki bír, - azt unom is - csinálni meg mikor fog valaki értelmeset?

Surányit viszont értelmesnek találom és kész. Ennyi. Nem megyek bele mélypszichos jellemzésekbe. Ez nem vitában győzni akarás, csak egy komment. Amire jöhet öt lehurrogó és akkor mi van?

Jobb idegzetem van, mint a Zűrhajósnak, nem személyeskedek, átkozódok, és a még bodobácsokkal se jövök... :-DD
Te máshogy látod mindezt, oké, elférünk. Bár a mindjárt megszülető 7 milliárdadikkal már kezd ez a golyó kicsit szűk lenni, az igaz...
@Rodeo36: Te marháskodtál sokakkal együtt a porcica-eladó vateráján? Mert az egyikük - valamilyen nagybetűk meg számok jeligével - szövege tisztára a tiéd volt. :-))

Ezek már kicsit erőltetett rizsák voltak, de pár hónapja egy faszi tévét adott el, ott aztán tényleg elszabadult a pokol: azon sírva vinnyogtam, olyan röpték mentek. És a válaszadó is pengébb volt.
@a szív fészkei: a porcicáról nem is hallottam...egyébként amit írsz az számomra úgy hangzik mint: Jean vigye ki a bilit (vagy igyaki de te semmiképpen nem akarsz résztvenni benne majd csak akkor ha már a bili üres és a Jean -a butler- már kivitte vagy kiitta...azzal, hogy nemteccikeztetek azzal nincs megoldva a bili probléma (tele van és benn) folytatni kellene és ehhez legalább légycsapókkal kellene a következő alkalommal kivonulni vagy síppal, dobbal és nádi hedegűvel...de szerintem jól látom és a lézerbuzi meg a férje a zorvbányi ott kuncognak a Nándorfehérvári terem sarokablakában a függöny mögött és monnyák, hogy most egy darabig nem lesz izé mert már assziszik hogy megizélték...attól, hogy a surányielvtárs is megaszongya mér nem lesz tavasz ezt már én is mon'tam tavaly márciusban!!!!! és attól sem jöttek be a jegesmedvék a zalagúton át
A poszt rugózik a szerencsétlen szdsz-poénon aminek valóságtartalma annyi, hogy az sdsz egykori szavazói párt nélkül maradtak és kutatja azt, hogy kinek jut az a 400,000 szavazó.
Az LMP nem látszik befutónak de a DK még remélhet belőlük, mint a hallgatag többségbből is.
@Rodeo36: Oké, ezek szerint van még hozzád hasonló szövegű a nagy nettérben. (és nem politikai témában nyomja.)

velemenyvezer.blog.hu/2011/10/28/eljott_a_pillanat_a_fidesz_beismerte

Kuncogásról szó sincs, sőt.

Nem tudom, mi bajod Surányival: teljesen érthetően, nekem - aki abszolút nem vagyok közgazdász vénájú - is felfoghatóan magyarázta el a dolgokat. Hát ő tényleg soha nem hőzöngött se pro, se kontra, üdítő ebben a cirkuszos hisztérikus magyar közéletben.

De hát ízlések és pofonok - avagy kinek a pap, kinek a papné.

Az, hogy ezek baromságról ökörségek felé nyomulnak erőszakosan, beképzelten , nem volt nagy cucc meglátni, a kérdés csak az volt, ők és a lebutított híveik mikor ismerik be? Na ez is megtörtént, így Halottak Napjára rájöttek, hogy halott az egész hülye mitológiájuk. Állandóan szimbólumokban mozognak, hát kurvajót találtak a vallomáshoz, az igaz.

Amúgy ez a mrháskodás volt, amire kérdeztem, tekünthetjük ezt is szimbóumnak: ennyit bírtak kiizzadni a fijúk, ezt próbálják eladni értékként. Bár az eladó gondolom, csak brahiból tette föl ezt, feldobni vele sok ember napját, hisz kell a röhögés ebben a rosszkedvünk telében, ami eltart már jó ideje. www.teszvesz.hu/item/view/index.php?cod=1491306845&bk_medium=selfpromo&bk_source=gravity__teszvesz&bk_campaign=gravity&bk_term=extra_m_e9ret_fb_porcica_porgoly_d3&bk_content=user_account_menu_list&bk_referral=http%3A%2F%2Fwww.teszvesz.hu%2Fuser%2Faccount%2Flist_buying.php
@a szív fészkei: mi a baj Hotváth-tal?...ő egy normális fószer, aki kizsákmányol mindenkit ahogy kell és a magyar érdekek erőltetik...

a horvát dolog meg erősen politikai dolog...
@felebarát: Hernádi a MOL-os neve, nem? Mondjuk vagy ügyesebben korrumpáljon, hogy ne derüljön ki azonnal, vagy ne korrumpáljon egyáltalán (ez az ideális eset, de nem élek a mesében persze). De hajde nagyon tagadták felháborodva és habzó szájjal, hogy miazmáhogy a MOL megvesztegetne???? index.hu/gazdasag/magyar/2011/06/21/mol/

Na és igen, mégis úgy látszik, hogy megvesztegetne, ha tudna. Ilyen vérprimcsin kivitelezve, kamerák előtt, atyám!! Gáz, bár a megítélésünkön nagyon nem változtat, csak a mértékén.

Politikai dolog ott is naná, de ez attól még nem vet jó fényt ide se. Mi az érdekem - meg az országnak - abban, hogy rajtunk röhög a fél világ ezek után? Meg hogy egy valag pénzt kibasztak erre a cégre? Nem látom be, biztos, az én hibém.
@a szív fészkei:
igazad is van...kb

csak hoyg 60%-kal csökkentették a beszállitás árát, pedig ugyan az a cég adta az árajánlatot, mióta mol kezében van, mert a korrupciót leállították, ez sok politikusnak nem tetszik...

terjeszkedés...elhappoltuk az ömv elől, ott most ordítanak rendesen, hoyg mi az hoyg a MOL...kb...
@felebarát: Na, akkor pláne lett volna elővigyázatosabb. Ha mindig az ÖMV-vel mennek csinnbe... Tudhatnák, hogy "hideg lehetetük" by Pokorni ott liheg a nyakukon. :-DD
@a szív fészkei: persze, ha csak fagyiznak, akkor is korrupálhatóak lettek volna :D
Csipcsirip újra szól: nol.hu/gazdasag/_ez_botrany__-_szijjarto_most_nem_orban_szajakent_beszel

Kicsit neki lehet megint menni a jegybanknak. Jól is áll Szijjártónak az erkölcs. Tehénen a gatya.
Ha már MOL, kis közérdekű infó, bár holnaptól olyan mindegy:www.holtankoljak.hu/

Elég nagy szórás van, ahogy elnézem csak BP tekintetében is. Grat a tökhülye szabadságharcuk eme emlékezetes állomásához! Ezt tuti, mindenki megjegyzi majd!
@a szív fészkei: @szívemcsücske nem tudok olvasni, rezeg a fejem a röhögéstől és nem tudom abbahagyni:
"Brad Pitt produkciója hozta a fegyvereket egy filmforgatás ürügyén. A rendvédelmis bohócok az MSZP segítségével összeszervezték a tömeget az Erzsébet híd lábához, ha nem is az ígért milliónyi mennyiségben, de legalább tízezres nagyságrendben. Fegyvert itt is lehetett feltételezni, valamint idegen erőket is."

miep.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=4755:megjelent-a-magyar-forum-xxiii-evfolyamanak-43-szama&catid=41:hirek&Itemid=63&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201110

na meg a lakkozottfejűbuzi a győrioffshoreribanc mondta a simorról hogy pedig a simor beadta a kövérnek csak a kövér nem vette be mert nem volt elég turulpüspökfalat Ízű van valami semmi köze a buzikának ahhoz, hogy ki miből él ha ő sem tuggya egy évig hogy 2 millát kapott egy milla helyett?..

egyébként elolvastam a zominózus cikket a surányi elvtárssal készűlt mélyjáratút, teljesen szakmai, professzionális egy bankember látásmódja, nekem pont az a gondom, hogy ennek nem banki megoldása van hanem politikai azaz a status quo-t kell felrúgni -mint azzal hogy a bankok benyelték a fele veszteséget és ezzel is a tőkéjük 15x-sét nyerték csak- és ezt nem teszik...tegnap a trumpi pupi beszélt a CNN-en nem teccik neki a rencer mert most a többiek csinyájják ugyanazt a zusáskával amit a zusáska csinált velük, manipulálják a pénzüket, importvámokat vetnek be, támogatják a domestic piacot, saját erőteret építenek és már mennek a zűrbe is...ez is azt szeretné ha ő mondaná meg a játékszabályokat mindíg úgy ahogy neki jobb a szomszéd és a szomszéd tehene is dögöljön meg...most ez nem így van a többiek cicáznak vele talán ez lenne a porcica? egyébként a trupika is csinál kínai üzleteket és kibaszott boldog az outcomejával...de obamának nem elég cizellált a születési bizonyítványa és egyébként is kell valamit basztatni mint a buzi peti hunniában a csurkával ék meg a kandidátusaikkal akik közűl egyiksem kapott 25%-nál többet és csak azt nem mesélte a trumpi a bölcs, hogy harmadik párt alakul -ugyanúgy mint magyarországon- és annak nem érdeke sem demokrata sem GOP mindkettőt a halál faszára kívánja magyarorstág egy csődtömeg ma is...a Dohnányi meg ki fogja fizetni a büntetést amit a Zódekovács kiszab rá de nyílvánosan valami koncerten a Pleyel-ben vagy a Royal Albert Hall-ban hogy legyen nyoma és kommentálni is fogja...
@Rodeo36: A utolsódra: igen ez akkora égés, hogy ez a valaki - én nem nagyon tudom, milyen énekes, de embernek... - mint operaighazgató olajos rongyként fog lángolni és olyan büdös híre is lesz szerte a kultúra világában a Mettől a Scalaig. Ennyire fasz nem lehet valaki művészetdiplomáciában, pedig látjuk, hogy de. És büszke rá!!!!

Miket nem olvasol! Csurkát, ahogy önfényez és levitézlett Orbán-nyaloncokkal - szegény Blaskó, régen elmentek nála otthonról - vereti a habot? Brad Pitt meg valóban hozta a fegyvereket, zicher és ráadásul tót.

Hát - Csurkáéktól valóban nagyon - idegen erő volt tényleg a hídnál: úgymint a józan ész, a humor, a szolidaritás, stb. Na meg a Brad Pitt szelleme.
@a szív fészkei: hát igen a Christof von Dohnányi helyében én megidézném a Zókovácsot a Royal Albert Hall-ba (4500 néző) és ott a karmesteri pulpitusról adnám át neki csakis személyesen a csekket, majd megkérdezném vett e belépőt, ha igen akkor foglalja el a helyét, ha meg nem akkor ne zavarja a közönség zeneélvezetét...mint a Reichstag...énekesnek egy közepes bariton, aki időben rájött arra, hogy másodosztályú utazó haknizón túl sohasem fog jutni ami egyre fárasztóbb, kimerítő és úgy bánnak vele mint a kóbor kutyával, mindig van 3-4 hasonló kéznél és hajszín szemszín szerint hívják be délután az aznap esti előadásra...ennek nincs itt jelentősége, az az ami az égés, hogy parancsra, a vezír parancsára képes volt egy ilyesmire egy Molnár Aladár képes volt egy Klemperer-t a háború utánra meghívni, míg a Klébelsberg féle irány kiutálta Gustav Mahler-t, meg a Mitropoulos-t...csodálatos lehetett a hangulat a hídnál, én a csurkaelvtársat az MSZMP VÖRÖSZÁSZLÓS CSILLAGÁT nagyra értékelem az OPNI-ban a többi "zseni"-vel együtt én még ennyit nem röhögtem a konteo Budapesten Brad Pitt fegyvereket szállít egy politikai "leszámolásra" és még le is merik írni papíron meg online és az a feltételes mód...na az OPNI NUMERO UNO
süti beállítások módosítása