Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/tldr/2024/04/29/novak-katalin-sogornoje-es-egy-ot-eve-tarto-nyomozas-a-szegeny-donorok-pete... (2024.04.29. 19:05) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.10.20. 05:49 Fabius

Orbán tengernagy úr! Süllyedünk!

Címkék: gazdaság fidesz orbán viktor euróválság

Szeressük együtt a mi Viktorunkat. De tényleg, komolyan. A csatornalé lassan a szánkig ér, ám a Kedves Vezetőnkből áradó cinizmus még így is röhögésre késztet napról napra. Szerencsétlennek már nincs egyebe, csak a hülyébbnél hülyébb hasonlatok mantrázása, amivel szép lassan a dakota közmondások fényességes korszakát is felül tudja múlni.

Tegnap a Mabisz konferencián bizonygatta, áhdehogyis, itten kérem szó nincs bankellenességről, frászt! A bankadóval, rögzített árfolyammal, végtörlesztéssel, baleseti adó beszedésének felelősségével mi tulajdonképpen a szimpátiánkat fejezzük ki a pénzügyi szektor iránt, világos? Mi így szeretjük őket és kész. És HA - figyeled a feltételes módot? - talpon maradunk, akkor nagy szerep jut megint a pénzintézeteknek és biztosítóknak. Nem tudom ez biztatás vagy fenyegetés akart lenni, esetleg célzás arra, hogy a romeltakarítás és újjáépítést is a pénzügyi szektortól elkobozni szándékozott pénzekből fogjuk intézni.

De nyugi - mondta - a biztosítási szakma csak figyelje meredten merre cikázik a kormányzati gyorsnaszád a euróválság viharos tengerén. Mert mi nem kéredzkedünk fel a lomha, ámde stabil és biztos bárkára amin a többi tagállam igyekszik Noé módjára menekülni, mi egyéni utat választunk. Szerintem saját szavaitól transzba esett szegény, és elfelejtette, mi nem annyira vagyunk se tengerészeti, se gazdasági nagyhatalom, és gyorsnaszádnak nézte a gumicsónakot, amire a Fidesz Búvár Kundja tévedésből most vert újabb léket.
Hiába, no, Mintaváros polgármestere sem érthet mindenhez. Nem elég, ha "höhö, hát ez hülye, asse'tudja hunvan" kiszólással elzavarja a nekünk amúgy segíteni igyekvő potentátot, még a víz alatti navigációhoz is konyítson? Különben meg örüljön, hogy Viktor éppen nem Sir Francis Drake-nek hallucinálta magát, mert akkor megvívta volna vele az Armada elleni vízi háborút kezében egy életlen szextánssal.

A hétvégi csúcsról is beszélt: "mozgásba jöhet az EU hajója (...) látszatmegoldásokkal az EU nem kerülhet ki a jelenlegi gazdasági helyzetből, a gazdaságpolitika radikális megújítására van szükség." Gondolom a radikalizálódás része lesz a 2012-es költségvetési gyakorlat és hiányosságok alapján, hogy a hajózási bizniszben elmerülve kivetik ránk a mentőöv adót, amit ladikkal járnak majd beszedni az egyéb terhek súlya alatt fuldokló adófizetőktől.Ettől függetlenül minden remek, mi kifelé jövünk onnan ahová a többiek befelé mennek - mondta a szokásost - én meg azóta töprengek, hol lehettünk eddig? Mert amíg a szomszéd Szlovákia gazdasága 3,5%-al nőtt, a miénk éppen fejjel állt bele a nullába, a nettó államadósságunk csúcson van, 8,5% kamattal szórnánk ki az államkötvényeinket, ha lenne kinek, a bóvli kategóriától egy tipegésnyire vagyunk, tehát hol lehettünk eddig? A Válság Plázában vásároltunk akciós Hogy menjünk tönkre családi csomagot, és arra büszke ez az egyszeri, hogy bibibí, mi már megvettük amit a többiek nem is akarnak?

Hiába, igazán szegény ember az aki hülyeséget beszélni sem tud. Viktor és a gazdasági kabinet az utolsó szóvirágokat hajtogatja, hogy legyen mit összetépni és a fejükhöz vágni, ha végleg elfogy a türelem.

108 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr453316603

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mészárcirkusz: Orbán Viktor 2011.10.25. 15:44:49

Orbán: A magyar gazdaság egy gyorsnaszádTóta W: A Pannon Puma Gyorsnaszád

Trackback: Orbán: A fitymaarcú magyar gazdaság egy anyabaszó gyorsnaszád 2011.10.20. 07:02:34

 Van jövője a biztosítási szektornak Magyarországon – jelentette ki a kakiszagú miniszterelnök a Magyar Biztosítók "Pöcshuszár" Szövetségének (Mabisz) konferenciáján. Orbán Viktor azt is mondta, szamárságnak tartja, hogy az f...

Trackback: Orbán: A fitymaarcú magyar gazdaság egy anyabaszó gyorsnaszád 2011.10.20. 06:54:12

 Van jövője a biztosítási szektornak Magyarországon – jelentette ki a kakiszagú miniszterelnök a Magyar Biztosítók "Pöcshuszár" Szövetségének (Mabisz) konferenciáján. Orbán Viktor azt is mondta, szamárságnak tartja, hogy az f...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tehát hol lehettünk eddig?" Jó a kérdés.

Sereghajtottunk az eu-ban.
:(
A NATO egyesített Haditengerészeti Parancsnoksága gyorsított eljárásban,közbeszerzési pályázatot írt ki a Szomáliai kalózok számára.

A pályázat célja,a magyar qrvagyorsnaszád erkölcs,jó ízlés és a gyermekek egészséges fejlődését romboló hatásának semlegesítése.
A projekt megvalósítása érdekében a NATO,hajlandó a legkorszerűbb csapásmérő erőit ellenszolgáltatás nélkül átadni a megbízást elnyerő kalózok számára.

Egyes források szerint a martalócok,a Pöttyöslabdástengerészkapítány harci tapasztalatai, és 2/3- tengerészgyalogsága miatt,megemelt veszélyességi pótlékot követelnek.
A NATO gazdasági Igazgatósága,méltányosnak találja a megemelt díjazást.

A tengeri ütközet még tart.Kimenetele kérdéses.
Vagy a qrvqgyorsnaszád süjed,vagy veszítünk.
De tényleg, komolyan. "

Hm. Mélyen Tisztelt Fabius!

Te totálisan nem is tudsz komoly lenni.
Tetszettek volna másként szavazni, nem fülkeforradalmat csinálni.
Csatát lehet nyerni, (most) de háborút nem.
Csak az a hatalmas probléma, hogy néhány? senkiházi?? miatt, életek dőlnek romba? Egy élet már biztosan, lassan de biztosan.
ennyi.
cinizmus még így is röhögésre késztet napról napra. "

Engem egyáltalán nem. Sok-sok minden egyáltalán nem.) Sőt!!
Nincs baj kérem, az nem jéghegy, hanem jégkocka, és különben is még régtől ott maradt és élvad is, megt a fényes tekintetes vezényló tábornok pillantásától még a legnagyobb jéghegyek is elolvadnak, mit nekünk a zordon jegyes tenger, a mi hajónknak ilyen kapitánnyal, és jobb kézzel, senki sem ellenfele

www.portfolio.hu/gazdasag/kihirdettek_a_torvenyt_bajnaiek_meghamisitottak_a_koltsegvetest.157137.html

Kihirdették a törvényt: Bajnaiék meghamisították a költségvetést
2011. október 20. | 07:12

A Magyar Közlöny szerdai számában megjelent a "Magyar Köztársaság 2010. évi költségvetésének végrehajtásáról" szóló törvény. A Matolcsy György által szeptember elején benyújtott és a kormánypárti többségű parlament által október elején elfogadott törvény kimondja: "az előző - Bajnai Gordon által vezetett - szocialista kormány költségvetésében hamis adatok szerepelnek".
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: "Jéghegy előttünk! "

Előttünk?! Már rég letépte a fél hajóoldalt.
@simonmondja.: lényeges észrevétel... de szerintem nem vár a bankokra

hamarabb csinál magának ellenséget és a forradalmat megelőző ellencsapásként ELLENFORRADALMAT...

mivel az előbbi a bankcsődöt követően már a NÁFFF (Nagy Áprilisi Fides Fülke Forradalom) 2 dik évfordulóján lehet esedékes ezért ő ellenforradalmi megelőző csapását 2011 október 23-ra időzíti...

simán csak megszerveznek a TEK esek titokban egy kis KÁOSZT...

ami után a REND KORMÁNYÁt fogjuk óhajtani és ő el is jöve és meg is mente minket...
úgy látom sok komment azon alapul hogy gondatlanul (hozzánemértésből) csinálják...

mégegyszer mondom erről szó sincs...

most már KATASZTRÓFAKORMÁNYZÁS van...
azaz látják hogy az ortodox (gazdaság felemelő mód nem megy, hisz NEM ÉRTENEK SEMMIHEZ)
mégegyszer: RÁJÖTTEK, BELÁTTÁK...

innentől... minél rosszabb annál jobb...
hátha ők jönnek ki legjobban a katasztrófából...

azt hiszik lehet tervezetten csinálni (A terv)

B terv: svájci fran bőröndben, tájföldi kunyhóig meg sem állnak
Orbán mindig pont az ellenkezőjét szokta csinálni, mint amit mond. Most, hogy megnyugtatta a bankokat, elkezdhetnek igazán félni. A betétesekkel együtt persze.
öveket becsatolni, száguldás következik......

Elfogadta a kormány az új Munka Törvénykönyvét
2011. október 20. | 09:13

Tegnap délután elfogadta a kormány az új Munka Törvénykönyvét, és az új jogszabály bemutatását illetően a csütörtök délelőtt tart sajtótájékoztatót a kormány - mondta Czomba Sándor a Magyar Televízió tegnapi Este című műsorában. A mai sajtótájékoztatóról tudósítunk.

hirdetésProfesszionális vagyonkezelés, személyes pénzügyi tanácsadás –
Friedrich Wilhelm Raiffeisen Private Banking

"Ez a törvény, ha jól tesszük a dolgunkat, évtizedekig meghatározhatja a munka világát" - mondta Czomba Sándor foglalkoztatásért felelős államtitkár a műsorban. Fontos, hogy a lehető legszélesebb konszenzus legyen a jogszabály mögött. A tegnap elfogadott szövegbe a korábban elfogadott javaslatok bekerültek.

Hamarosan megismerhetjük a napi életünket talán leginkább befolyásoló jogszabály új tervezetét. Pénteken kiszivárgott egy véglegesnek nevezett verzió, amelyről részletesen is írtunk:

2011.10.15 13:35 Kiszivárgott a "végleges" új Munka Törvénykönyve

Ma délelőtt fél 10-től tart sajtótájékoztatót Giró-Szász András kormányszóvivő és Czomba Sándor. Az eseményről tudósítunk.
Ki a fene gondolná, hogy orbánviki is olvasta Moldova Lakinger Béláról elnevezett zsebcirkálójának történetét? Gondolom innen jött a gyorsnaszád! (Moldova írásában egyébként a zsebcirkáló története tragédiával végződik. Gondolom innen a párhuzam.)
@Cirbi: "Kihirdették a törvényt: Bajnaiék meghamisították a költségvetést
2011. október 20. | 07:12 "

Érezhetően nő a feszültség. Mire jó a 2/3? Törvényben kell módosítani az Ohm törvényt.

Még hogy nő a feszültség. Kodifikáljuk, hogy nem is.

hu.wikipedia.org/wiki/Ohm_t%C3%B6rv%C3%A9nye
Akkor ez a mai napra is idepasszol.
DEHOGY SÜLLYEDÜNK
www.youtube.com/watch?v=3uB3cOb5i3w
@rdos: @Palmer Eldritch: igen még az kellett a mainap nagyságához, valamire mutogatni kell, ezért dógóztak egyész éjjel és nappal ezek a "derék" politikusaink, hogy zenghessen a nem én voltam, nem tehetek róla, különben is az én apukám az erőssebb :D
@Cirbi: @Palmer Eldritch: A gond az, a fityiszes eftársak valóban ebbe az irányba mozdulnak. A webes tartalmakat könnyű manipulálni.

tenytar.blog.hu/2011/10/20/eltuntek_az_allamadossagi_adatok_megijedtek_egy_blogtol

Persze ettől a gúglis tárolt változat megmarad :-).

Nade. Mi lesz a sok függvénytáblával (Ohm törvény mindegyikben "2/3-os törvénytelenül" szerepel benne)?
Majd ha menekülnek a patkányok!
CSak annyit jegyeznék meg, hogy az Nelson admirális volt és nem Drake.
ja és ez az a gyorsnaszád, aminek egy gözmozdony a horgonya?
dehogy sűllyedünk!

atlantisz régóta áll!!! tehát sosem fog elsűllyedni!
"Ragaszkodjunk a tényekhez. Atlantiszunk már ezer éve áll fenn békében és jólétben. Bármi történjék is, egy dolog egészen biztos; Atlantiszunk nem fog elsüllyedni."
@azapistagyerek: hát a trafalgarral kevertem, mentségem, hogy ott is voltak spanoylok. :)
@yoda-jedi:
Ami a tényeket illeti, Atlantiszunkat már 19-ben körbemetélték. Szóval ne legyél Te olyan biztos abban, hogy nem sülyedünk el. Annál is inkább, mert a kapitány nem ért a na-szád irányításához. De még a navigáláshoz sem. Azt hiszi, ha 9 millió emberből kiszedi a szuflát, majd lesz elég energia a gyorsnaszádnak. De ész nélkűl az energia mit sem ér a na-szád irányításához.Lehet, hogy mégis csak az IMF fogja megint megmondani, hogy merre is van az az arra?
@yoda-jedi:
AAz meg nem úgy volt...

Keleti széllel vitorlázunk a gyorsnaszáddal, itt...
www.youtube.com/watch?v=8VrdGy6OTBg&feature=related
Az alcsúti cserecsatár, és Sir Francis Drake egy mondatban említése ellen minden jóérzésű történelemrajongó nevében a leghatározottabban TILTAKOZOM!
Tegnap egy rádiós beszélgetős műsorba egy idős agyfürkész úr telefonált be és egyérteműen kijelentette, hogy emberünk súlyos pszichiátriai eset és egyetlen megoldás létezik, a politikától való teljes és végleges elkülönítés. És nagyon komolyan gondolta.
Szánalmas, de sajnos veszélyes is. Közveszélyes.

@yoda-jedi: Én is attól tartok, hogy ez a nagy 23-i együttes és látványos kivonulás az országból (Orbán, Kövér és Schmitt is!) valami disznóság miatt van. Előre mossák a kezeiket, hogy az általuk megszervezett balhé után esetleg még szükségállapotot is bevezethessenek. Bár boldogabb lennék, ha tévednék és csak szimpla gyávaságról lenne szó.
ehhhh az aláíródeák is beszót, ő mán csak tugyagya :)

Schmitt: Száz százalék demokrácia
Magyarországon olyan a helyzet, amilyen nyolcvan éve nem volt Európában, mondta az államfő a Die Presse osztrák lapnak.

index.hu/belfold/2011/10/20/schmitt_100_szazalek_demokracia/?rnd=41
NEHEZEBBEN KÖVETHETŐ:

"Bricsesz kapitány, aki az utolsó közkegyelem után Luxus nevű teherhajójával salétromot vitt Jávára, és most betegen fekszik a lakásán, mivel a sarki tenger felé, amerre embernek nem lehet dolga, megpillantotta a Stanley Up To Date-et, a kormányállásában Pepita Ofélia nevű egykori másodalkoholistájával, fürdőtrikóban, fején egy igen rongyos, fekete keménykalap! És ami a legfélelmetesebb: egy veréb röpködött a kalap körül. A Luxus megközelítette az expedíciót, és még kísértetiesebb lett a látvány: mindössze néhány estélyi ruhás hölgy és frakkos férfi tartózkodott a fedélzeten, igen emelkedett hangulatban, integettek, és a kapitányi hídon egy kecskeszakállas, komor külsejű úr, római virilistáknál divatozó vörös tógában egy zenekart vezényel. Ünnepélyes testtartásban, fedetlen fővel a közelgő hajónak elénekelték a "Fel, skóciai levélhordók, fel-fel, a munka vár!" szövegű kardalt. Bricsesz kapitány bátor ember, tehát átkiabált. Megkérdezte, mi van velük.
Ekkor a kémény pereméről, a vaslétra legfelsőbb fokán bocsánatot kért egy gardróbszekrény, amiért közbeszól, és megkérte Bricsesz kapitányt hogy ha lát valahol egy gyorsjáratú tébolydát a tengeren, küldje értük. Ezután egy sportnadrágos, frakkos úr lépett elő, aki cirkuszigazgatóra emlékeztetett, és a következőket kiáltotta át a tölcséren:
- Valamennyi utas leprás! Nevem körülbelül Schwachta Arisztotelész vagy Arisztofanész, vagy Knapp vagy Homérosz, ahogy tetszik, nem kívánt törlendő! Délután Dr. A. Wintert megoperáltam, de már jól vagyok. És most legyen szabad a mi kedves közönségünknek előadni társulatunk slágerét: Csak a Horszi-Horszi igazán szép!
Ezt a slágert a konyhából hozott edények éktelen csörömpölésével tették hangulatossá.
A Luxus nevű teherhajó erre eszeveszetten elrohant a Stanley Up To Date közeléből...
...Még egy jelentés érkezett a Tonga-szigetek környékéről. Valamelyik borús éjszakán, robbanásig túlhevített kazánnal, remegő bordázattal, veszélyes partközelben robogott a hajó. Gyorsan távolodott, és a ködben segélykiáltásokat hallottak a fedélzetről.
Tök Harry, egy kétszáz kilós kapitány megesküszik rá, hogy tizenharmadikán, pénteken éjszaka három és négy óra között látta a Stanley Up To Date-et az égen, amint a Tejút felől a Déli Kereszt irányában haladt.
És múlt az idő, de a Stanley Up To Date felől nem jött hír. Tán elnyelte az óceán, vagy felszippantotta a mennybolt?... Ki tudhatja?..."

(Rejtő Jenő: Piszkos Fred közbelép)
Terv alatt adott el 5 és 15 éves kötvényeket az ÁKK
Az Államadósság Kezelő Központ által mára meghirdetett 43 milliárd forintnyi 3, 5 és 15 éves államkötvényre...

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/terv_alatt_adott_el_5_es_15_eves_kotvenyeket_az_akk.157175.html
Most már szólni kéne a tengernagynak, hogy a gyorsnaszádja egyhelyben, körbeforog és mi már össze-vissza ütöttük magunkat benne. Szeretnénk kiszállni!
@simonmondja.: Azok épp nem agyhalott hívei - jó, kergeti egymást két agysejtjük meccseken is, de eleve ilyenek, nem a közmondásaitól - hanem szimpla megbízott alkalmazottai voltak: napidíjért elvégezték a rájuk szabott melót.

Ha van rájuk megint zsé, megint megcsinálják a korrekt megszokott minőségben.
@NYJetsTD: Na, ugye hogy támadásra veti be a naszádját? Képzelem, hogy be vannak rezelve tőle.
@Spániel: Nincs az illető úr egedül ezzel a véleményével -én ezt gondolom immár húsz éve. De mi a teendő, keleti széllel szólva: sto gyélaty???? Van valakinél kisméretű kényszerzubbony? Egye fene, rávarrhatnak halacskát, vagy Horthy-portrét óvodai jelnek.
Úgy szeresssük együtt, ahogy karinthy a kis buta nyuszit??? www.suniland.hu/humoros-szovegek/jelenetek-eloadok/karinthy-frigyes-szeretem-az-allatot

[..]"Most ott van és nekem szét kellene szedni az egész halom fát, hogy megtaláljam. De szétszedem, szétszedem én, ha addig élek is, szétszedem, és megfogom és megragadom a füleit és felkapom a levegobe, és megforgatom, és a falhoz vágom, és szétloccsantom a fejét, azt az ostoba, makacs, szamár fejét, amivel nem akarja megérteni, hogy csak meg akarom simogatni."
KARINTHY - persze, hogy csupa nagybetű: bocs, bocs, bocs!!!
@a szív fészkei: Vagy egy dakotát. Vagy egy gyorsnaszádot. Vagy egy hazugságvizsgáló gépet.
Vagy egy napóleonkalapot.
@Cirbi: Deákok tudtak írni-olvasni, sőt akkoriban csak ők tudtak. Sajnos, bárkihez/bármihez hasonlítják skiccéket, az az illető lény, dolog, stb. teljes dehonesztálását vonja maga után.

Se Sir Drake, se más nem érdemli ezt meg.
nem értettétek félre? szerintem a Orbán a pánk, Viktor pa(j)tás hadarása miatt van ez... én is szoktam hallani a kocsmában ilyet ;)

fogd be...

"gyors-n-a-szád"..
@Spániel: Jó, hirdessünk zubbonyhímző "fürge ujjak"-versenyt, hogy a nép egyöntetű meleg szeretete kifejeződjék abban, miszerint mindenki ráhímez valamit a kötőkéjére (amiben majd tovább évtizedeit leéli remélhetőleg) - azt, ami róla elsőként eszébe jut az illetőnek. Szép színes lesz, az tuti!

Sőt, több rendbeli zubbonya is lesz így, miden évszakra.
Matolcsyné férjével ezt nem ártana megnézetni :P
Az Amerikai Álom ( Rajzfilm a gazdasági válságról is )
www.youtube.com/watch?v=8-yRNEdl20o&feature=player_embedded
új tippelő versenyt lehetne kiírni, mikor? hol? melyiket? fogják bevezetni és kik? :D

Jöhet a kapuadó, füstadó, útadó, asztaladó
2011. október 20., csütörtök 12:08 Dutka

Az önkormányzatok fantáziájától és rászorultságától függően bármilyen adót kivethetnek a jövőben - derül ki a 2012. évre tervezett adótörvény-módosítási csomagból. Szakértők azonban figyelmeztetnek, hogy csak úgy érdemes új adót kiszabni, ha azt legalább az arra kötelezettek 95 százaléka befizeti.

penzcentrum.hu/adozas/johet_a_kapuado_fustado_utado_asztalado.1030215.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Cirbi:

(fogd be) ... gyors.n-a-szád !!!
@yoda-jedi: ok, nehogy muslincás legyen a fogam, ebben a menetszeles száguldásban :D
@Palmer Eldritch: a
Azért elválik a szar a májától: Pokorny Lia (zseniális a Beugróban, nagyon szeretem) Cserhalmi meg a többi elmegy onnan és ellenáll, pedig pénzből élnek ők is. Az alulfoglalkoztatott Eperjes ott marad, naná. Pozsgai boldogan ott röfög a szemétkupac tetjén és játssza, hgoy nemérti, mi ez a nagy felháborodás.
Hát a minőség, a szakmaiság az nem bolsevista vagy liberális trükk, azt hiszem.
Orbánnak most már erősen kellene a jövőre is gondolnia, mivel már Kadhafit is elkapták/kiterítették, pedig neki sokkal több pénze volt, amivel maga mellett tarthatta volna a zsoldosait/testőreit...
@a szív fészkei:

"a minőség, a szakmaiság az nem bolsevista vagy liberális trükk, azt hiszem."

Nem bizony! Gáspár Róka is odamondott, aztán Eperjes meg Dörner csinál amit akar:

szinhaz.hu/interjuk/42494-uj-szinhaz-ugy-megszolal-gaspar-sandor
@Fabius: Azé tallós pitta bá sem örülhet ennek
www.aznemlehet.net/
@Palmer Eldritch:

Tarlós tisztában volt vele, hogy a posztjával a szopóroller is együtt jár. Adta ehhez arcát nevét, én bizony nem sajnálom.
@Fabius: És Gáspár naiv elképzelésével szemben szerintem tudván tudta, hogy Dörner hamukál és semmire nincs felkészülve a okádáson kívül. Ha a macskájával kapartatja - elnézést persze a miauktól - a pályázatát, akkor is megnyeri.
@a szív fészkei:

Kriza két napja még lehazudta a csillagot az égről. Fidesztempóban változik itt is minden, máról holnapra. Az egyetlen vigasz, hogy a miskolciak töke már most televan velük, meg a lopással. Élvezni fogom ahogy Krizát és liblingjét Zsiga Marcit kibasszuk innen a következő alkalommal.
@néma bárány: Aki a nemhazudtunk párt tagja, nem is tehet mást. Kilógni onnan életveszélyes.

Akkor biztos megnézhetitek a Dörner-féle színkör tanulságos előadásait, biztos mennek országos turnékra, nehogy valaki kimaradjon a magasröptükből.
@Fabius: De mi lett az Eperjes? Kitüntették a katkók, mint élen járót? Tartuffe maga.
@a szív fészkei:

Mi itt operafesztiválhoz vagyunk szokva nem cirkuszhoz. Ráadásul én járok, mert színvonalas. Ha ide hozzák a vándorcirkuszt akkor teszek róla, hogy emlékezetes fogadtatásban legyen részük.
éljen a kommunizmus, kár hogy az oroszok már nem adnak ingyé gáztot, akkor a vezényló tábornok érne valamit a törvénnyel, így max kiröhögik ezt az ötletet is, mert ha államosítják a szolgáltatókat, akkor sem lesz gázuk a fijjúkáknak.....

Nem engedné kikapcsolni a gázt a kormány az állami iskolákban[origo]|2011. 10. 20.,

Törvénymódosítást kezdeményez a kormány az [origo] információi szerint annak érdekében, hogy a jövőben tetemes közműdíj-tartozás esetén se lehessen kikapcsolni a gáz- és áramszolgáltatást egyes állami vagy önkormányzati fenntartású intézményekben.
Felesleges többet várni ettől a zártosztályról szalajtottól,ahoz hogy legyen önkotrollja,dolgoznia kellet volna nem is keveset. Miután ez a legcsekélyeb mértékben sem történt meg nincs miről beszélni,a szavazatoptimalizáláson kívül nem ért semmihez,felesleges várni tőle bármi épeszűt.
@Cirbi: Ja, abban a mocskos kapitalizmusban is ez így van!
Illetve ott vannak emberek, akik felelősséggel és elszámolással tartoznak, evégre valami ilyesmiért kapnak fizetést!
No de ilyesmi csak abban a rohadó, mocskos kapitalizmusban van, mi meg a dicsőséges kelethez igazodunk!
Kínában sem kapcsolhatják ki a közüzemei cuccost... már, ha van...
@a szív fészkei:

Ehhh...mindent szét kell szarni ebben az országban :-/ Kriza egy dilettáns ökör, és tényleg gyorsabban hazudik, mint vezére maga.

Most néztem a nol cikket, ahol update közleményben közölte ez a zseni, Halasi az igazgató és pont, az önkormányzati megbízott nem szólhat bele a művészeti munkába.

Magyarul kellett egy hely az egyik fideszes őrkutyának.
@a szív fészkei:

Ahogy nekem lejött Gáspár monológjából, szerinte Dörner Szamóca strómanja, mert a győri bukás után biztos volt benne, hogy nem kapta volna meg ezt a színházat sem.

Szép történet.

Jellemző, ha a barátok látnak gusztustalan gyökérnek, akkor tényleg gusztustalan gyökér vagy.
@Cirbi:
A közgyűlés nem fizette ki a gázt.
A közgyűlés közpénzt kezel.
A szolgáltató jogosan kapcsolta le őket.

A gyerekek a fideszes többségű közgyűlés tudatos mulasztása miatt veszélynek vannak kitéve.

HOL VAN ILYENKOR A BUDAI PAPCSÁK DUÓ?????
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Budait nem tudom merre jár, de a mi Ferink éppen hajléktalanokat baszogat és kunyhókat dózerol, úgyhogy ne zavard. Piszlicsáré ügyekre, mint iskolafűtés, nem ér rá.
@néma bárány: Remélem, sokan gondolkodtok így! Érdekes, mennyire nem bírják színvonalas jó munkát! Valamiért beismerése ez annak, hogy ők milyen minősíthetetlenül szarok, különben nem bántaná így a csőrüket.

Megnézem szombaton, mi van a z Új Színház körül, tüntetésben, kurvajó, már csak ez marad.
@Cirbi: Ja, a nagy tezsvír legalább akkoriban a valamit valamiért-elvet követte. Hugyér-szarér volt az energia - mindeki az utcát fűtötte, annyira nyomta a távfűtő és mégsem lehetett megérezni a számlán nagyon, + felvásárolták a szart is innen, mindent megvettek ha rubelért, akkor azért, de megvették és így munkát biztosítottak - Kádárnak ez azért elég hátországot jelentett. De Orvbánnak ki ad és mit? A brüsszeli csipkében csomizott kokikat nem számítva...
@Fabius: Ezt már pedzegette akkoriban is a HVG, hogy ez ilyen hátulról előre mellebebaszása a Szikorának(és a Mártának) a szederjesen idegbeteg Eperjes - eszperente!!! - győri fiaskójárért. És ez a kitüntetett katolikus mintapéldánya, Eperjes a Nagy Szent Szamóca!!!

Még Orvbán se tarthatja sokra, mert csak nem adja oda a Nemzetit, amit igencsak elsősorban akarna! Na most aztán a lovak közé csaphat Isten Köpetes Csutorájával, Csurkával. Öszsenő, aminek össze kell...
@Fabius:

Besírtam,mikor a zuglói alpolgi azt mondta, hogy a hajléktalanok menjenek haza. Mindnek van lakása Pesten vagy vidéken..
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ha itt lennének, még kevesebb gázt kapának a kölykök. Tartok tőle. Tán most vádolják meg Zúristent, mi az nekik, a két erkölcsileg olya makulátlan liliomos szűznek! Legfeljebb ez se jön be, mint a Club Aliga. Mg a többi. (hisz Gyurcsány is már terroristagyanúba mintsem gazdasági bűgyügybe rángatott.)
@Fabius: Ha ilyen a barát, abszolút nem kell ellenség.
@a szív fészkei:

Eperjes egy lejárt szavatosságú lótúró. Éppen ezért kell neki stróman. Nem kellett volna nyilvánosan hahotázni a Vezéren, most könnyebb - és eredményesebb - lenne minden.

orulunkvincent.blog.hu/2011/05/24/szamocaszezon
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Rozgonyit még a barátai sem az eszéért szeretik.
@Fabius: Hoppá, kösz! Én ezt nem is tudtam! Na szegény, egyszer önfeledt ember volt és azt szívja mostanáig és minden ükén keresztül míg világ a világ???? :-DDDDDDD
@a szív fészkei:

Sanyarú sors ez :-))

A szeretett vezér utál, mert kiröhögted, a többiek meg azért utálnak, mert ezt a bakit igyekeztél a további életedben kijavítani :-D
Ezt nem leht kihagyni: "Kosa Lajos

Berenc analfabeta Tota W! es hasonszoru hozzåszolok!A magyar Pannonpuma szåguzdolhatna, ha a ti kedvenceitek MSZ(M)P es csokosok bandåja az utolso 8 evben nem lopott volna milliårdokat! Okosok segitek, Hagyo, milliårdok, Hunvald milliårdok, Szucs Erika milliok, Sukoro, Bå bolna, Vizmuvek, Pecs 3 milliård, Csepel SC off shorban 2 milliård, Zuglo 1,6 milliård lak es irodaberlet, Leader program milliårdok, Moszkva, repuloter, mind veletlen MSZ(M)P-SZDSZ bagåzshoz kotheto lopåsok, milliårdok off shor Simornål, Gajnai Bordon csodtomeg, stb...Ha csak az itt felsoroltakat osszeadjuk, mindenkinek dupla lehetne a bere vagy nyugdija
Az idiota cikkiro a tanulatlan, jon meg most is "a kotelezo nyugdijpenztårakat lenyultåk"szoveggel pedig 60.000-en nem hogy pår szåzalek pluszt kaptak volna, hanem 10-12 ev utån MINUSZBAN maradtak!Tehåt Orbån es a FIDESZ.KDNP megmentette a tobbi nyugdijakat!Kosa Lajos a Stuttgarter Vorsorge volt General Managere, ezt a mocskolodok miatt irom, hogy a primitivje is låssa, valamit ertek a temåhoz!Kosa Lajos Oslo"

Ez a név már mértékegység lett.
Itt a mai Papcsák-adag is, ő is mértékegység lesz nemsoká, ahogy elnézem: atv.hu/cikk/20111019_papcsak_ferenc?source=hirkereso

Elég zilált egy feje van neki. Türemkedik a sok esze és empátiája kifele.
www.urbanlegends.hu/2011/10/ratko-anna-mitosza/

Agglegényadót is!! Tisztelgésképp a Rákosi pajti előtt:[..]"Törvényt nem hoztak, ehelyett – jó szokás szerint – egy minisztertanácsi határozatban hirdették ki 1953 februárjában többek között az agglegényadó bevezetését és a magzatelhajtás elleni küzdelmet."
@a szív fészkei:

Ezt elég régen nyomja már ez a félhülye.
@a szív fészkei:

"Aki hitelt vesz fel, annak számolnia kell a kockázatokkal,"

Aki meg kötvényt akar kibocsátani 5,5 milliárdért annak számolnia kell a választópolgárok kérdéseivel :-))

Csúnya egy kötekedő világ ez, pfúúúj.
Meggyütt Dörner György angol hangja is, szerintem már csak csőre töltött fakanalakkal merik a dolgot imprózni: www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20111020-magyarorszagon-forgatjak-a-die-hard-5ot-a-good-day-to.html
@Fabius: Most nem azért, de ez nem sérti a Zigazi Lalihuszár személyiségi jogait?? És minket nem fognak beidézni, mert követtük ezt az oszlóban lévőt?
@a szív fészkei: Ill. elolvastuk. Sőt votl aki ott válaszolt is rá ekképp:" Kosa Lajos - féregpolirozó , seggvazelinárus :

Amiket te itt összeirogáltál az összességében is töredéke csak a nyugdijpénztári pénznek. Azokat amúgy ilyen olyan pozicióban ügyködő emberek tették / vagy sem , mert ugye sok jogerős itélet még nem született. A nyugdijpénztári pénzt, te féreg pedig egy kormánypárt nyúlta le saját céljaira. Ne az adott vagy nem adott kamattal legyél elfoglalva hanem a tőkével azzal a sok száz milliárddal, többek között az én 2 milliómmal amit úgy gondoltak inkább ők használnak el te tróger.Elmebeteg barom, büszkék lehetnek rád odakint , ahol kezelésen vagy. Amúgy meg onnan ne ugass bele diszfaszmagyar hanem gyere haza csavard be magad csikos zászlóba és térdelj le a kis kedvenceid elé . De legalább nem itt rontod a levegőt , remélem ott sikeres karriert futsz be mint szervdonor."

Na, őt félóránként főbe is lövik majd?
@a szív fészkei:

Végülis, bármi megtörténhet :-D

Dajcstomi írta twitteren Mong Attilának, hogy az ő követőit azért fogják bekéretni, mert az igazi dajcstomit fürkészték árgus tekintettel :-D
Egymilliárd lakható bolygó!! - valamelyik talán, ha nagyon szépen pitizve kérjük szépen, nem fogadná be menazsériástul? www.femina.hu/terasz/uj_bizonyitek_a_foldonkivuliek_letezesere_a_csillagaszok_is_megdobbentek
@Fabius: Dajcs Tomit már alá állíthatnák lehűtendő kicsit a Mannequin Pisnek. Lehet rajta éppen - mármint a pisilő kisfiún - magyaros huszáregyenruha is, nem bánom. Csak jól célozzon.
@a szív fészkei:

Ugyan. Dajcstomi egy fallosz, de legalább egy őszintén és büszkén álló fallosz. Nem ilyen pitiáner sunyi pöcs, mint Semjén.

Magyarul: én jobban bírom azokat, akik az internetet használva beszólhatóvá teszik a személyüket. Dajcsnak van véleménye, olyan amilyen, de állja, ha kiröhögöd vagy elküldöd a francba.

Nem futkos sehová, hogy nadekérem, genyózni nem ér.
Jajistenem

VÁDIRAT
AZ ORBÁN-KORMÁNY ANTI-DEMOKRATIKUS MAGATARTÁSA ELLEN
hungariancharter.com/magyarul/vadirat/
@Fabius: És lobog a haja a szélben. :-) Mindenesetre a legtöbbet az őt oda kiküldő pártjának árt, az igaz. Tehát belülről bomlaszt, ha nem is tudja.
Bár annak már szinte mindegy is: hvg.hu/gazdasag/20111020_mnb_koltsegvetes_2012#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_10_20

[..]"Az MNB sokkal pesszimistábban ítéli meg az online szerencsejátékok megadóztatásától várt bevételnövekedést is, alacsonyabb áfabevételre és kisebb járulékbevételre is számít a kormánynál. " Gumivaránuszod adóköteles-e? Itt játsszuk ki a nagylelkű államot, miközben lehet, hogy titokban arannyal tömöd ki a hasát orvul?
Vegyünk neki Fehér Lovat! Csak az a feltétel, hogy elfele masírozzon.
''''A hétvégi csúcsról is beszélt: "mozgásba jöhet az EU hajója (...) ''''

Hétvégi csúcs? Szóval kipróbálta vízágyon is.
Kicsit nagyzolt, viszont indiszkrét.
Méghogy hajó?
süti beállítások módosítása