Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.10.18. 09:10 Fabius

A Nagy Gumivaránusz Díj

Címkék: játék varánusz

Kedves Feleim!

Igényetek szerint tippversenyt hirdetünk a Nagy Gumivaránusz Díjért.

Mostanában visszatérő komment téma Kedves Vezetőnk öltözködési szokása, egészen pontosan lila kravátlijának állandó használata. Divatügyi szakkommenterünk, a szív fészkei szerint a politikai divat, illetve annak hiánya nem csak nálunk, hanem a német kommentelők körében is népszerű téma, ezért első tippjátékunkat kössük a két divatdiktátor öltözködési szokásaihoz. Vagyis:

Legyetek kedvesek megtippelni, a vasárnapi EU csúcson milyen színű kravátliban fog pompázni a mi Viktorunk mikor találkozik Merkel kancellárasszonnyal, és a hölgy hány gombos slafrokban fogadja Viktorunk hódolatát. Tippelni szombat éjfélig lehet, eredményt hétfőn hirdetünk fotó alapján. Telitalálatnak csak a pontos szín és a gomb darabszám együttes találata számít. A nyertesé lesz a borzalmasan kék szemű szörny, a festett fogú, gumiszagú fétistárgy, a Nagy Gumivaránusz, ez itt ni:

 

 

 

 

 

 

 

 

A nyereményt postán küldjük, szerencsés tippvadászatot!

141 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr93310875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@néma bárány: @kriszi: @Deathstick:

A felmerült kérdésekre:

- döntetlen esetén szétlövés következik a gumiszagú fétistárgyért, a rám jellemző egyszerű, ám vérgeci módon újabb kérdésben meg kell majd tippelni, hogy hány éves a kapitány. :-)

- ha nem lesz telitalálat, akkor a nyeremény felhalmozódik, - feldobom a lomhalom tetejére - és alkalmasint újabb fordulóban küzdhettek a jutalomért.
@namitirok: Nem ismerem behatóan - jóformán a nagyanyja lehetnék, ha elég korán kezdtem volna a nem szűznemzést - munkásságát de: úgy tudom, a tinglitanglizás mellett mégis elvégzett egy Iparművészeti Egyetemet fotószakon és nem is rossz fotós, igazából döglenek érte a tinik (az ország jövője zu zammen), amit Skiccünk azért nem mondhat el Bocskayban sem magáról. Tehát legalább két valamihez ért, ja a szövegeit is maga írja...
@Fabius: Még milyen műremekeid vannak e tárgyban? Nem tudom, mennyibe fáj az Orbán-baba, de olyanod nincs? Vagy Kiszel szőkeciklonosan? Vagy Dajcs-naptár??? Páratlan értékek ezek.

Gondolni kell a jövő régészeire is. :-DDDDDDDD Szétesik majd a törésbe a bucifejük, elképzelve és tudományosan feldolgozva azt, hogy mégis kik élhettek itt, e vérrel áztatott Levédia-Alsó-Felsőn, akik ilyeneket gyűjtöttek fétistárgyként??????????
@a szív fészkei:

Kedvenc SP-m (SkiccPali) mellett azért néha a numero due SP - illetve a körülötte lévő hájp - is az agyamba tudja tolni a vért. Azzal nincs bajom, hogy énekelget és a tinik imádják, de mikor egyenesen tanácsot oszt férfiasságból azért felteszem a kérdést: ha ő a férfi, én vajon mi lehetek? :-))

varanus.blog.hu/2010/01/30/vezerhimek_klubja
@a szív fészkei:

Nem vagyok tipikus kegytárgy gyűjtő, így a felsoroltak közül egyik sincs :-)

Megnéztem a baba árakat, és...annyiból már nem egy 16 centis baba, hanem egy komplett naptár is kijön az érintettek összeválogatott legjobb pillanataiból :-))
@Fabius: Mivel én életem végéig imádni fogom Baksa Sosó Jánost a Kexből, az SP nevű virulens heveny tinilázat okozó kis valamire nincs érkezésem, nem is volt ilyenekre soha.
Csak Skicc vonatkozásában rajzoltam meg a fiúcska - hol férfiii??????? - huszonévesen máris Skiccet lesöprő életútját. Mégsem - bármilyen - pártkorifeusok seggét nyalva jutott valameddig.

De nekem a Tóta leírta bőrizomtömlőzés is fájó pont Skiccre értve, mert egy giliszta igenis nagyon hasznos a föld porhanyósításában, etc. tehát őt leskiccezni vétek. Így értsd a No.2 SP-ről írtakat. Skiccékhez mérve nincs haszontalan lény.

Azért veszélyes ez a babgyártás, meg is lehet vuduzni... Szerintem, ha Kiszelt ráállítanánk Orvbánra - szeret ugye Tüncüs hírességekkel fotózkodni: ebben már Lollobrigida is majd belehalt, más meg gyereket kapott tőle - seperc alatt kimerítené Vezérünket és a világból elüldözné egy életre. Össze kéne vuduzni őket, aszondom. :-DD
@a szív fészkei: jav.: babagyártás, ebbe - látod, ahogy Skicc kerül szóba, nekem őrülnek meg a betűim.
@Fabius: Nézd, erről nem ezek a kis pelyhesek tehetnek - mármint, hogy ők vannak férfinak odacitálva, eléggé kínosan is feszengtek - , hanem a mára megszűnt Reggeli-bulvár szerkesztője, aki leplezetlenül az iskoláslyánykák hormonjaira utazott.

Na most nálunk ilyen felelősség és egyéb értelemben ma a páston egy kanyi férfi nincs, csak öltönybe bújtatott lárvák, ahogy a másik posztodnál idéztem Ulickaját. Ezekhez képest ez a két kis zsenguci mamakedvence komolyan mondom, görög hérosz!

Dajcs is azért játssza a vezérhímet naptáron és a titkárnői ágyakban, hogy valami illúziója legyen a férfiállapotról,legalább külsőségekben. Nézd meg Orvbán örökké dacos napközis - elették előlem a lekváros kenyeret! - szájbiggyesztését, meg acélosnak szánt tekintetét a különböző színű kontaktlencsékkel! Kis pukkancs, aki elpróbálja a tükör előtt, milyen, ha faszarintósnak néz ki. És ez miniszterelnököl.

Szóval náluk még mindig igazibbak ezek a futtatott nyálgépek. De ez a Márk már nincs is sehol, most más gyereket favorizálnak.
@a szív fészkei:
Nem mondod, hogy a fényességes tekintetet, messze tekintő éles nézést színes kontaktlencsék segítik???
Egy világ dőlt bennem össze...
Egyébként szerintem néha csípőszorító is van rajta, szerinted?
@csutkababa: Nem tudom biztosan, csak tippelek: de néha kék a szeme nekije, mert "az a szép, az a szép , akinek a szeme kék" - és egy dakotaszékely közmondás-gyűjtemény éljen is a népdalban, nemdebár - néha meg a logikusabb barna csillanású.

Te nagyon rosszindulatú vagy, hallod! Csípőszorító???? Ő az orosz cári!! edzésmódszernek köszönhetően lett ennyire valósan gyönyörűhű: www.168ora.hu/itthon/golyokkal-fogy-orban-viktor-81270.html
@csutkababa: Elegánsabb erről a 168-ékat idézni erről, mint a Borsot - bár én mindenhol a bulvármocskot kapargatom, hiába, nem tudok kibújni a bőrömből... :-DDDDDDD
Az ő korabeli pasiréteget van szerencsém soxor minimum derékig pucin látni.Hát, extrém ritka a nem pocakos, kisportolt példány.
És a fejéből ítélve máshol is petyhüdik.
Akár lenget golyókat, akár nem :)
Arról nem is beszélve, hogy a jojó fogyókúra rossz ám, visszajönnek a kilók gyorsan.
@csutkababa: Én azért pártolom ezt a cári hókamókát de nagyon az esetében,
mert csak létezik egyszer - annyi elég is - valami rossz irányzék és a golyóbis - 5-15 kg - odamenne, ahová kéne neki. A két szép - barna, kék, zöld, sárga, lila - szeme közé.
Onnantól kezdve a petyhüdtsége igencsak másodlagos lenne. Sőt kívánatos.
@a szív fészkei: Hogy csuklana össze tőle. Idézem nagy hívét Demjén Rózsit: De szép, de jó lenne!
Na tippelek. Lengőszárú paraszt gatya,matyó hímzéses ing, zergetollas kalap.Merkel 12 szoknyás rokolya buggyos ujjú blúz,hímzett mellény.
@freya10: Mindenki übermagyaroschban, mint a Forma 1-esek Sao Paulóban? :-DDD (aki hímzett matyó cuccban is mehetnek, ha elegen szavazzák meg)

Végülis világhatalom lennénk, igazad van.
Sziasztok!
Na, csak lett NAGYDÍJ! :)) Hurrá!!!

Miket olvasok itt? Egyesek vuduzni is akarnak már? Stimm, hogy vannak boszorkányok, de azért... :)

Még rágom azt a tippet! Nem fogom idő előtt ellőni az ötletemet! Hogyne, hogy majd lenyúlják "egyesek"! :)) Nemááááá....
@Boli: Én csak azt mondtam, ha már Orbán és Kiszel-baba - hála a vállalkozói szellem bimbaszásának - , hogy meg lehetne őket egymáséinak vuduzni, azzal mindenki nyerne. Kiszel energiáival kiüldözné - akkor a Marsra. nekem mindegy - Orvbánt, ott fotózkodhatnának együtt, vagy bármi történhet, a Föld mindenesetre kellemesebb lakóhellyé válna.
@Boli: De milyen ötleted van? Egy újabb Gumi Varánuszért agyalsz? Vagy mire gyúrsz?
Ha a témánál maradnak, és a találkozó programja a görög adósságpapírok nagy nyilvánosság előtti összetépése és elégetése, akkor természetesen mindenki mezítláb lesz, szakadt farmerben, virágokkal teledíszítve.
@a szív fészkei: Újabb? Ne már! Lemaradtam? Titkos a tippem még!!!
@legeslegujabbkor: És tűzugrás lesz! (bár Szent Iván iccakája elmúlt, akkor az igazi) Vagy átmenni az állampapírok parázsán: na ez bátorságpróba is. Lehet tippelni ez esetben a vízhólyagjaik számát.
@Boli: Te is elképzelted Orbánt virágkoszorúval a fején? És vigyorognának egymásra :)
@a szív fészkei: Azt azért nem hiszem, hogy kéjesen visítoznának, mikor égeti a talpukat :)
@a szív fészkei: Na, Te sem vagy semmi! :) Célozgatsz arra, hogy este Merkel mamát partyba vágják?? ;)
@legeslegujabbkor: Az esti szexparti után csak!!
@Boli: Az anyagot egyenesen Hollandiából szerzik be.
@legeslegujabbkor: Én nem csináltam ilyet végig, de aki igen, azt mondja, hogy semmi égést nem érez és nyoma sem látszik utána. Ha szellemileg felkészül rá persze. :-)

Jó, megértlek, csak ha már hippiség, akkor a filozófiájuk és életvitelük is legyen az, ami az volt.
@Boli: Lás fentebbi válasz: a hippik ezt vallották ugye. Azok a drága szép hatvanas-hetvenes évek, Merkel mama is akkor volt fiatal! Kis időutazás neki meg Sarkonak - Merkel fél évvel idősebb nála - lazuljanak végre!
Boldogabb helyei a világnak: atv.hu/cikk/20111018_nem_ismertek_fel_david_cameront_a_metron?source=hirkereso

Én egyszer láttam a Répássyt a hatoson. Ja meg a Szájert vagy a metrón vagy a kettesen. És leszólítottuk Tóth Józsi polgármestert a Szent István parkban egy nyári spanyol hepajon, hogy kosz van a frissen átadott szökőút körül és az nem jó. Megköszönte, azóta rendben tartatja.
@a szív fészkei: Elég nehéz lenne szellemileg felkészülniük, ha napközben kimerülnek abban, hogy a tűzgyújtás technológiájáról értekeznek.
viktoron sötétszürke vagy fekete öltöny, piros-bordó nyakkendő.

Merkelen sötét kosztümkabát, 2x3 gombbal.
Ha nem rózsaszínű nyakkendő lesz rajta ÉN többet a Fideszre NEM SZAVAZOK!!!! Akkor menjen a picsába Orbán Viktor!

Nekem a gumivaránusz KELL!!!!
Az ÁKK ZRT eredményeinek tükrében módosítok:

Viktor: gatya, belőle kilógó seggel, hajdan fehér, mára koromfekete, szakadt, 100% műszál "Fékon" ing, 8 gombbal, fele leszakadva.

Angela: Fekete testpáncél, fekete maszk, fekete köpeny, mellrészen négy gomb, "bekussolsz", saller", "koki", "tarkónlegyintés" felíratokkal.
Orbánon a sallerosztást szimbolizáló nyakkendő "lila dalra kel" (Tóth Árpád),
A. Merkel blézerén 7 gomb lesz, mind bebombolva.
Orbán szokása szerint alcsútosan csókol kezet: szájához emeli A.M. kacsóját, nem pedig illendően ráhajol.(Szerencse, hogy királyunk ilyen mélynövésű, úgy is írhatom, hogy porbafingó.)
Egyáltalán mi ez a kéznyaldosási kényszer? Vajon a drága Merkel asszony örül neki? Kötve hiszem...
A hónap vicce:

index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/19/orban_a_magyar_gazdasag_egy_gyorsnaszad/?rnd=638

"Közölte ugyanakkor, tudatában van annak, hogy bizonytalan a biztosítási szakma, nehéz követnie, hogy milyen irányba halad a magyar gazdaságpolitika hajója, amely "nem egy európai uniós nagy, lomha tengerjáró, hanem egy gyorsnaszád"."
@gyilkos fűegér:
1 tippem: Viktorunk "Magyarosch Kaczagányban" jelenik meg, kib.szott sok sújtással és pallossal az oldalán, elöl a Mária-Terézia Nagyvalagrend I. Osztályú Főcsicskája rangjelzéssel.
Angelánk Baden-Würtenbergi pásztorlánykának öltözve, krinolinban, a fején hatalmas kalappal és pávatollakkal díszítve fogadja a vörös szőnyeg szélén...

Ha tévedek, akkor így jártam...
A "komolyabb" tippemet még jegelem... :)
WAZZE! Még mindig nem kapok szikrát...

"a magyar gazdaságpolitika hajója... egy gyorsnaszád"

Ja, a jéghegy meg csak egy hülye jéghegy! Nálunk ez a bolond azt hiszi, hogy ő meg valami kapitány...

A várható végeredmény....
Húúúúúúúúúbammmmeg!
Nem ugrott el az a k.rva jéghegy a gyorsnaszádunk elől...
Nem bírok leszakadni róla:

"kabinet elképzeléseiben olyan biztosítási piac szerepel, amely kétpilléres: van egy állami és egy erős magánlába" - mintha lett volna már ilyesmi...

"Magyarország gazdasági helyzetét értékelve a miniszterelnök kijelentette: „mi kifelé jövünk a válságból" – a válságot mint államadósság-növekedést tekintve –, „más országok pedig befelé mennek"" - azért én irigykedek még...

"Kitért arra is, hogy Közép-Európa a válság után Európa növekedési motorja lehet, Magyarországnak pedig azt a célt kell kitűznie, hogy ezen a régión belül is a legkedvezőbb üzleti, gazdasági környezetet biztosító állam legyen 2014-re" - rövid leszek, ez HÜLYE!
Vagy hazudik, netán mindkettő?

"a versenyképességhez az is szükséges, hogy a családokat is kimentsék az adósságból. Olyan kitörési lehetőség persze biztosan nincs, amely egyöntetű tapsot váltana ki, csak vitatott megoldások léteznek, de majd a "végén meglátjuk, az eredmény igazolja-e a választott módszert" - mondta, hozzátéve, hogy az önkormányzatokat is ki kell menteni a devizaalapú eladósodottságból" - tapsot? Hülye vagy? Melyik bolygón él ez a csávó???
@Boli: Nem csodálom, éppen ebédeltem amikor olvastam, eme gyöngyszemeket a vezényló tábornoktól, majd nem félre nyeltem, de az biztos,hogy előbuliztak és valami igényes cuccot nyomtak, ezek a vityáék ;)
@Boli: A gyorsnaszád - amennyire én értek ehhez - nem egy rombolásra épített és szánt valami? (nem hozza be a wikit most a gépem) Tehát nem építeni segít gyorsan, hanem tönkretenni a meglévőt. tudja ez a barom, miket hadovál???? Lomha, ja van ideje,neki meg rohanni kell a vesztébe - magával rántva mindenkit. Kurvára megnyugodhattak a biztosítók, képzelem...

Családok boldogan fogják az ingatlanjuk adóját kifizetni gyökérrágás közben, mikor semmi másuk sem lesz. Biztosítás biztonság Orvbán-módra..
Egy valódi és nem gumi - sárkányt megküldenék már neki BX-be, bár sírva enné ezt habókost az is. Még tán a lila nyakkendője lenne a legjobb falat belőle.

Na naszádok mint hadihajók, háborús!!! célokra gyártva: hu.wikipedia.org/wiki/Hadihaj%C3%B3
@Boli:

Ugyan Kedves Vezetőnk eddig csak tetézte a bajt, de azt írjuk a javára, hogy mindenre van egy frappáns hasonlata...
Bár most talán találóbb lett volna ez:
"A magyar gazdaság beszart üreginyulát csak fejetlen ide-oda cikázása miatt nehezebb követni, mint az Unió lomha vizibivalyát."

Egy a jelszónk: Tartós Pánik.
@kriszi:

A klasszikus etikett szerint eredetileg a kézcsóknál "az ajak és a kézfej nem találkozik".
@gyilkos fűegér: :) Ez a csóka végignyalja!!! Még a talpát is Merkel mamának!
@Boli: hát ha már a kínai és arab seggeket kifényesítette, talán egy német talpa beleférhet, de szerintem csak álmodik a nyomor a vezényló tábornokban/nál :)
@Cirbi:
Szerintem is csak szeretné nyalni a szerencsétlenje... :)
Azért majd érdekesen megcsicskáztatják egy kicsi ott - szerintem! Nem felejtik el neki a "kokik és sallerek" völgyét. Odaállítják a hülyegyereket a szőnyeg szélére és kicsit alázni fogják. Ha van egy csöpp esze a sajtónak, a fotósoknak, akkor gyönyörű képeket tudnak majd lőni, a diplomáciai protokoll kulturált elutasítási formáiról és alázásairól... Ezt egy élmény lehet majd fotózni! Ha odaengedik a sajtót és lesz egy kis vér a pucájukban azoknak meg! :I
@Boli: Itthon nem lesz olan kép az MTI miatt, a külföldi trapistásosokban azért én is bízok ;) /ha más nem, akkor a bulvárosokban, de hát anno az FT-t, meg több más neves nyugati újságot megpróbálták NEResíteni, hatalmas eredménnyel :D/
Szerintem ez is csak hazugság lehet! Valami kommunista ármány!

index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/19/vesztesre_allunk_az_adossag_elleni_haboruban/

Színes szarok, össze-vissza ugráló grafikonok... Pfujjj. A számok meg csak összezavarják az egészet!

vastagbor.blog.hu/2011/10/18/20_626
orbán tengernagytól retteghet a világ! Naszádjaink, melyeket atom helyett válságadókkal hajtunk, ostrom alá veszik Államadósság partjait... Banánköztársaságunk győzni fog!

Eddig kételkedtem a grazi mesében, de azt hiszem mégis igaz lehet...
@NYJetsTD: A bolondok házában, kis csákóval a fején, a konyhaasztal tetejéről játszhat szerintem is ilyent!
Viszont itt egy országot b..znak szét ezek a szerencsétlenek! :(
Van egy zseniális film, arról szól, hogy elő lehet állítani olyan rendszereket, ahol, ha a hülyeség egyszer elszabadul, többé semmi sem állíthatja meg a végső katasztrófáig, és bármit is próbálunk tenni, csak rontunk a helyzeten: Stanley Kubrick: Dr Strangelove

Szeretném hinni, hogy itt még nem tartunk, de ez egyre nehezebb.
@gyilkos fűegér:

Mekkorát játszott benne Peter Sellers! :-)

A film hatására jellemző, hogy máig tartja magát a pletyka: Reagan elnök hivatalba lépésének első napján kérte, mutassák meg neki a Fehér Házban azt a stratégiai szobát, ahonnan az atomháború irányítható.

Ő is bekajálta ahogy szinte mindenki, pedig ez a szoba csak ebben a filmben létezett.
@Fabius:

A filmművészet legsúlyosabb katonai vezérkara evör.
@Fabius: Miként az 51-es körzetben rejtegették eddig a Fidesz (és a KDNP, mint horgony)vezérkarát, mindaddig, amíg elérkezettnek nem látták az időt bevetni őket az iszlám terjeszkedése és Kína ellen!:-)
Túl sok itt mára Földönkívüli, neutralizáljanak, kérem!:-(
@namitirok:

Tiszta Kína szindróma...itt van nekünk ez a robbanásra kész törpereaktor, és a szólásszabadsággal is akadnak bajok...
@Fabius: Ha szabad az olvasónak a tippelőket ajánlani ( amennyiben a tényleges kacagányt senki nem találja el ), akkor a tippeket javaslom díjazásra, és ajánlom első helyre:

gyilkos fűegér2011.10.19. 12:12:50

Viktor: gatya, belőle kilógó seggel, hajdan fehér, mára koromfekete, szakadt, 100% műszál "Fékon" ing, 8 gombbal, fele leszakadva.

Angela: Fekete testpáncél, fekete maszk, fekete köpeny, mellrészen négy gomb, "bekussolsz", saller", "koki", "tarkónlegyintés" felíratokkal.

Nekem Angela ruházata nagyon bejön, de ha jól belegondolunk Viktorkáé is nagyon realista.
@Boli: www.origo.hu/lifenetwork/lifemagazin/20100415-bizarr-pedikur-a-medenceben-borevo-hala.html Pedikűrös halat játszhatna Merkelnél, aki lehet, hogy élvezné a harapdáló Orvbánt a lábánál, sőt hátha meg tudja utána csinálni neki a francia lábkörömfestést... (videón látszik, mi lenne a melója)
@Boli: DE állítsák a cseh muki mellé, neki a hónaljáig sem ér fel...
Szerintem az IMF Jack Lemmon, az riporternő szerepét az MTI jácca (el).
De ki lesz a szomszéd zöld nője?
Nyugdíjvédelmi Selmeczi Gabriella vagy Mátrai Toronyhajú Márta? Tényleg, hol van a "művésznő"?
Sárközy a neje szülését hagyta félbe ma Merkelért. De aztán visszament a klinikára. hvg.hu/vilag/20111019_carla_bruni_sarkozy#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_10_19

Mondjuk őt sem tudták volna pótolni a szülőszobában, csakúgy mint Orvbánt az Astoriánál. De a gyerek - kislány - nem maradt el, nem mondták le... :-DDDD
@namitirok: Lövik be séróját. Biztosabban áll az évtizedek óta, mint valaha is az eurózóna. Éljenek a fodrászok+hajlakkgyártók (meg belőle)!
Hölgykoszorú Fidesz-módra: a két szőke - mit ciklon! - cunamihoz társul a harmadik Barbie-babájuk (amelyik tudjuk, abszolút eltér az emberi méretektől, káros is példaképnek) eduline.hu/kozoktatas/2011/10/19/Kemenyen_beszolt_Hoffmann_Rozsanak_a_lemond_9IFN5L#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_10_19
@a szív fészkei: "Mondjuk őt sem tudták volna pótolni a szülőszobában, csakúgy mint Orvbánt az Astoriánál."

Én bele is gondoltam, mi is lesz Magyarországgal, ha a kedves vezér eltávozik az örök vadászmezőkre. Ki fogja helyettesíteni?
@látjátok feleim szümtükkel:
"Pedig a hely, ahol a nő pótolhatatlan, nem a munkahely, hanem a szülőszoba."
Analógiaként:
Pedig a hely, ahol Orbán Viktor pótolhatatlan, nem az Astoria, hanem a Parlament.
Ahová sokáig be sem tette a lábát, pedig a munkahelye volt. De hát Ő így tiltakozott az elnyomó ballib rencer ellen! Sikeresen!
Az Astoria pediglen a zálamfő felségterülete, miért nem nyelvújítónk szónokol ott?
Ha már (végre)álami ünep 23-ika?
@namitirok: Pl. mondhatta volna az ünnepi szónóklatot a főnök helyett egy igazi 56-os, monndjuk a parlamanti képviselőnő, a Mariska néni.
@látjátok feleim szümtükkel: Nézd, Sztálin temetésekor 1500 embert agyontaposott Moszkvában a gyászoló tömeg. (mondjuk öt napig aszalták a halálhírt eleve)

Aztán jött a XX. kongresszuson Hruscsov beszéde, amit elkezdtek gépelt példányokban kéz alatt terjeszteni, az volt a szamizdat első megjelenése. Mert eleinte a fejesek se hittek a fülüknek és megtartották maguknak a mondottakat.

Szóval vannak forgatókönyvek, tartanánk már ott. (az agyontaposásnál nem!) Ki lenne a mai Hruscsov? Nem tudom.
@látjátok feleim szümtükkel: Na, ő aztán csak uszítani bír, mást nem is. És bocs, de nem csak Wittner Mária volt a hős egyedül, nem ketten Orvbánnal - aki spirituálisan vívta harcát, lévén zigóta se akkoriban - voltak 56.
@namitirok: De a képviselői fizut azért rendben felnyalta az idő alatt, nem? Munkalapú társadalom és tisztesség jelszóval.
Meghalt Kadhafi. 2011.10.20. 13:48
Meghalt Kadhafi - Líbia örömmámorban úszik
A BBC értesülése szerint csütörtökön elfogták Moammer el-Kadhafi ezredest, a bukott líbiai diktátort. Az ezredes egy NATO légicsapásban sérülhetett meg, miközben egy konvojjal igyekezett elhagyni Szirtet. Később az egyik tisztségviselő bejelentette: Kadhafi belehalt súlyos sérüléseibe.
A NATO még nem erősítette meg Kadhafi elfogását - jelentette a BBC.

Twitter
Facebook
Tumblr
Startlap

Betű kicsinyítése
Betű nagyítása
E-mail küldése
Nyomtatás

15:03 Abdel Madzsid: Kadhafi belehalt sérüléseibe

A Nemzeti Átmeneti Tanács tisztségviselője, Abdel Madzsid bejelentette: Kadhafi életveszélyesen megsérült és belehalt sebeibe. A NATO még nem erősítette meg Kadhafi elfogását - jelentette a BBC.
Pedig szegény elnyomott Orvbán-család nem keresett rosszul nála az átkosban. Biztos siratják.
@a szív fészkei: lehet halasztódik a verseny:
/és nem kell nélkülöznünk a vezényló tábornokunk világító fényességes tekintetét, és valóját/

www.portfolio.hu/gazdasag/elhalaszthatjak_a_vasarnapi_eu-csucsot.157194.html

Elhalaszthatják a vasárnapi EU-csúcsot
2011. október 20. | 15:14

A német Die Welt lap információi szerint német kormányzati körök nem zárják ki, hogy elhalasztják a most vasárnapra kitűzött (már eleve egy héttel elcsúsztatott) uniós állam- és kormányfői találkozót.
@Cirbi: Akkor mégis összetrombitálják az éljenző és hálás népet az Astoriában köré? És Semjén is odahagyja Ausztráliát meg Kövért Dél-Amerikát? Lesz ünnep? Nem irigylem a szervezőiket.
@a szív fészkei: áhhh, ott vannak a toppon az EU-ban is, fertőz a vezényló tábornok nagyon :D

Nem tudnak az érintettek az EU-csúcs elhalasztásáról (2.)
2011. október 20. | 16:18

A német Die Welt lap információi szerint német kormányzati körök nem zárják ki, hogy elhalasztják a most vasárnapra kitűzött (már eleve egy héttel elcsúsztatott) uniós állam- és kormányfői találkozót. Később két vezető név nélküli EU-diplomata, illetve az osztrák pénzügyi tárca is azt mondta: nem tud róla, hogy valóban elhalasztanák a találkozót. Az egyik diplomata szerint a kiélezett helyzet dramatizálásának tartja a német sajtójelentést.
Na megnyilvánult ma már minden, a fogadásunkban érdekelt személy, hol vannak fotók az outfittekről???
@Cirbi: És tudtam és tudtam és tudtam!
Már csak Angela gombjainak száma hibádzik és enyim a fődíj!
Lehet, az Astorián ki is állítom majd..
@Cirbi: @namitirok:

Rossz hír, hogy amikor Merkellel találkozott nem ez a nyakkendő volt rajta :-)
@namitirok:

Nem, a portfólió képe szombati.
Óvást szeretnék bejelenteni!
Szerintem így nem ér!
Eredetileg a rózsaszín világosabb árnyalatú nyakkendőben jelent volna meg a csúcson hisz ez volt megbeszélve, de hogy ne Én nyerjek lecserélte arra a rondára amiben tetszelgett! Ráadásul nem is volt jól megkötve. Csalás! Szerintem újra kell számolni , akarom írni új nyakkendőben kell képet mutatni róla, csak van rózsaszínű nyakkendő ebben az országban, no meg ott Brüsszelben is!
@IGAZ MAGYAR: :D tényleg olyan részeges csomó volt rajta, nekem is feltűnt, valaki a háttérben gyorsan lecseréltette, konspirálnak nagyon :D :D :D

@Fabius: jáj mááán, olyan vagy, úgy NERresen kedvezni akartam mindenkinek ;) /lebuktattál :D/
na de akkor hol a találkozós kép, én nem találtam /igaz olyan nagyon nem is kerestem.../
@IGAZ MAGYAR:
Bunda, bazmeg, itt is sortolnak.

Benfentes gumivaránusz-nyerészkedés.
Fidesznyik tempó.
Hol a lila nyaki, Viki ?
Bazmeg, ki kellett volna zárni a szabályzatban az Orbán környezetét, mert kurvára nem fer, hogy berángatják a függöny mögé és átöltöztetik.
Ha Merkelt is, az már tényleg a gumivaránusz díj halála.
@simonmondja.:

A lila nyaki megvolt:

www.hirado.hu/Hirek/2011/10/23/18/Orban_Europa_egyseget_mutato_hangulatban_ert_veget_az.aspx

Már csak Merkel asszony slafrokjáról kéne eldönteni valahogy, három vagy négygombos kivitel, mert ez nem látszik egy képen sem egyértelműen.
@Fabius: emberünk kissé mag vagyon zuhanva, vagy csak én nézem 1/2(ő)kegyelmét ferde szemmel?
Renonc:
Képet majd arról kárek, mikor tanálkozik a két kan cellár, ha lehet!
"Legyetek kedvesek megtippelni, a vasárnapi EU csúcson milyen színű kravátliban fog pompázni a mi Viktorunk mikor találkozik Merkel kancellárasszonnyal, és a hölgy hány gombos slafrokban fogadja Viktorunk hódolatát."

Különben is, kimaradt egy vessző!:-P

..ja, és nem a kravátli kontra slafrok a lényeg ( meg mit jiddisezünk itt:-)
süti beállítások módosítása