Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/27/gyurcsany-ferenc-dk-polip-beszelgetes Gyurcsány nem akar tanulni a mú... (2024.04.28. 08:22) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.10.11. 05:38 Fabius

Orbán Dörnerrel kifizette a Jobbikot

Címkék: kultúra fidesz jobbik dörner györgy új színház

Alapvetően hiszek a kulturális sokszínűségben. Ezért ha valaki azt mondja nekem, ő csinálna egy igazi szittya színházat, ahol Dörner György igazgatása és Csurka István segédlete alatt Pörzse Sándor könyveinek adaptációit állítanák színpadra, azt mondanám: csináljátok. Igen, legfeljebb soha az életben nem vennék egy előadásra sem jegyet, mert nem érdekelne. De aki Emese Fehérlófiával közös hancúrjára izgul a csillagösvényen, azokra hadd tekintsen le a gombszemű varrott turul a zsinórpadlásról, és játsszon nekik a zenekar tarsolylemez-kongatás szonátákat aláfestésül. Ha magántőkéből, esetleg a Jobbik vagy a MIÉP kasszájából színházasat akarnak játszani, tegyék.

Ám ami most folyik Dörner és az Új Színház körül az röhej.

Önmagában a kivitelezés bénasága is mosolyra fakaszt, pláne Tarlós előadásában. A jómunkásembernek jutott a hálátlan feladat, hogy a viszonzást, a hálát, a kifizetést levezényelje. Lássuk be, nincs könnyű dolga, nem sikerült elintézni egy csakmer'azé' kirohanással ez egészet. Dörner és Csurka sem sietett a segítségére a pályázattal, ami összevetve Márta István működési tervével nevetséges igazán. Süt belőle, hogy az utolsó pillanatban szólhattak nekik: gyerekek, írjatok pár oldal valamiizét, legyen benne sok rohattliberálbolsevik meg szabadságharc, oszt maj'jólesz az úgy is. A művészeti és gazdasági koncepcióval ne szarakodjatok, az kialakul menet közben valahogy.

Ettől harsányabban röhögni csak akkor tudok, ha elképzelem Dörner cimborájának, a Nemzet Szamócájának fancsali képét: nebassz, Vágási Feri után Meklén hadnagynak is van színháza, és már csak nekem, szegény Tutinak nincs!

Hogy jutottunk idáig? Bizonnyal nem úgy, bár a bizottság nem támogatta, Tarlós mégis megalapozottnak ítélte Dörnerék pályázatnak jóindulattal sem nevezhető irományát. Nem hisszük azt komolyan, hogy az Operaház ügy után ezt Pista önállóan és magától tette, ugye? Helyette - szerintem - ismét tanúi vagyunk annak, mit jelent politikai elitünk számára a hála: Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy végtörlesztési törvény, aminek napirendre kerülése létfontosságú volt pártunknak és kormányunknak. Naná, milliárdos frakcióban felhalmozott devizahitel mellett nekem is létfontosságú lett volna. Apró szépséghiba, hogy a napirendre vételhez kellett egy szövetséges, akinek támogatnia kellett a házszabálytól eltérést. Az ellenzék - elvileg - összezárt, majd csoda történt 25 perc alatt.

Vona Gábor 13:59-kor kijelenti: a Jobbik nem támogatja a házszabálytól eltérést, és a végtörlesztés napirendre vételét.

Majd a Jobbik frakció Vona Gábor vezetésével 25 perccel később gyakorlatilag egyhangúlag mégis támogatta a kormány előterjesztését.

Mi történhetett a 25 perc alatt? Nem kell szárnyaló fantázia az elképzeléshez:

- Gábor, egykori pajtásom a polgári körökben, segíteni nem kell félnetek, jó lesz! Nagyon. Jó. Adósod leszek, egyet kívánhatsz.
- Lemondasz, és végre átadod helyed?
- Ébren vagy és mégis álmodsz? Te örök optimista. Nem. Hálás leszek de nem ennyire.
- Nos...honlapunk van, újságunk is akad, a tévénk is működik a jutyubon, mit szólnál, ha kapnék egy országos rádiófrekvenciát?
- Ne légy mohó, ekkora ajándékért a költségvetést kell megszavaznotok mosolyogva, nem egy hülye végtörlesztést. De mit szólnál mondjuk egy színházhoz?

És lőn.

Lehet mondani, hogy a Jobbik és a MIÉP nem eszik éppen egymás tenyeréből. De lássuk be, ha a lehetőség elég nagy, a szellemi tőke meg elég kicsi, akkor bizony felülíródhatnak akár az aranyszabályok is. Amíg Novák Előd színház helyett csak a cirkuszhoz ért, addig bizony létjogosultsága van a nemzeti radikális oldalon egymás kisegítésének. Dörner és Csurka meg nagyjából a két egyáltalán szóba jöhető egyén, aki a színházi világban nagybetűvel írja a Magyart.

Így esett, hogy a Jobbik Vona Gáborostól fölkerült Orbán Viktor fizetési listájára.

Jöhet az új évad, Csurka írhat jobbnál jobb királydrámákat Gyurcsány elveszejtéséről legalább színpadon, és mindenki boldog lesz.Nem tudom a nemzeti radikálisoknak feltűnt-e az orbáni cselvetés: azoknak kedvez a színház odaadásával, akik azon az oldalon képesek túl látni a cigány fóbián, és gesztusnak veszik a döntést. Ők a célpont, a Jobbik ellenzékben mutatott tehetetlenségét megelégelők tömege, akik - adott esetben, megfelelő hívószavakra - hajlandóak lesznek visszasomfordálni a mérsékeltebb jobboldalra. A jutalom egyben az első lépés a tábor erodálása felé.

Kérdezzétek csak meg Csurka Pistát, majd mesél erről két zsidózás között.


 

57 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr143293343

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: +10 Drágán add a nemzeted! 2011.10.11. 17:49:57

- Jó reggelt! Fáradtnak tűnsz.- Ne is mond, tegnap színházban voltunk, éjfél volt mire ágyba kerültem.- Nem is tudtam, hogy jártok színházba.- Mert eddig nem is jártunk. Egyszerűen nem voltak olyan színvonalú darabok, amit érdemes lett volna megnézni. ...

Trackback: Bocsárdi Miklós lesz az Új Színház vezetője 2011.10.11. 10:15:34

Egy bizonyos Dörner Györgynek nevezett szinkron- és egyébszínész fogja váltani a fesztiválrendezésben és egyéb langallósütéssel kapcsolatba hozható performanszszervezésben járatos Márta Istvánt az Új Színház élén. Azon túl, hogy most már tényleg a legk...

Trackback: Nem értem Márta István mit nem ért? 2011.10.11. 07:23:48

Nem tudom, miért értetlenkedik Márta István. Az utóbbi másfél évben búra alatt élt? Esetleg ki sem mozdult a színházból? Nem hallgatott híreket, nem olvasott újságot? (Igaz, hiteles médiumból egyre kevesebb van, de a XXI. században élünk, legalább az i...

Trackback: Csak egy fasztarisznya blöff Dörner pályázata 2011.10.11. 07:17:14

 Múlt hét csütörtökön nevezte ki Tarlós István főpolgármester Dörner "Puncivitéz" Györgyöt az állat Új Színház élére. Eddie "Kinyírom Mindet!" Murphy magyar hangja visszafoglalná a kultúrát a seggdugasz szociálliberális iga ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dörner hiteltelen.
Szerintem összeegyeztethetetlen a vérmagyarságával az, hogy Eddie Murphyt szinkronizál. Igaz magyar négernek ad hangot?
Majd Csurka Főintendáns úr jól segg... helyrerakja!
Vona és bagázsa nekem a kevéssé szépemlékű szot-ra és annak Magyarországon világhírű vezetőjére Gáspár Sándorra emlékeztet.

Fizetett ellenség, és ellenzék.

Köröm szakadtáig védi(?) az érdekeimet szembe megy a kormánnyal.

És a végén? Fogat összeszoritva (pártfegyelem) megszavazza amit a fidesz /Orbán kitalál.

böktmb
A Jobbik nem fogja fel azt amiről Fabius beszél.Ők csak azt látják, hogy kaptak egy színházat és most örülnek neki, mint majom a farkának. Csurkának meg már régen megszotttyosodott az agya annyira, hogy ne emlékezzen arra, mi történt régebben, és hogy a Fidesz milyen mocskos módszerekkel szalámizta le a szövetségeseit (MDF, FKGP).
Most ez az a Csurka aki meglopta a MIÉP-et??? Hát már bűnözőkre van szüksége Tarlósnak??? Hülye vagy korrupt Tarlós???
és még mindig van lejjebb, lassan jönnek /azaz használni kezdik/, a kirekesztő törvényeket, a mellkasra tűzött jeleket, az elkülőnítő táborokat, vagyon fosztást, elzárást, elnyomást, lelki terrort, stb-stb
lehet setéten látom ennek a szerencsétlen országnak a sorsát, ó csak ne lenne igazam, de már nem nagyon hiszek a javulásban.....
én nem tudtam ki a dörner... a hírcsárdás döner verzió jutott eszembe... de most komolyan... ez vmi nagyon híres szín ész?

következő posztnak? ... ... itt tartunk a demokrácia elmélyítésében

a lázár testvérek (CBA) fognak építési engedélyt adni az új boltokra...

index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/11/akadozik_a_plazastop/
Hát Kedves Fábius!
Írhatsz szépeket, a vége az lesz amit a Stoppon olvastam, hogy az eb adó után ,majd minden féle kis és nagy állatokat is megebadóznak.Így , mint a varánusz, amely valljuk be nálunk azért eléggé különleges állatnak számít, kiemelt adót fog fizetni.
Fel kell készülni, hogy sajátos állatod után kitudd fizetni a nemzeti együttműködés megsegítését célzó adót.
@freya10: a zebadó alól vannak kivételek...

1. vakvezető... azaz ha kiszúrják a szemed...
2. rendvédelmi... vagyis ha sün vagy
3. a sajátkutyád... elengeded, megtalálod, leadod és kikéred a telepről....

ezek az ingyenes esetek...
@IGAZ MAGYAR:
nem.
ez az a Csurka, aki III/IIIas volt MSZMP-s létére, majd MDF alapító, később alelnök, majd Magyar Út Alapítvány megalapítója, majd a Magyar Út Körök megalapítója, majd a Magyar Igazság Nemzetpolitikai Csoport megalapítója (tegye fel a kezét, aki hallott róluk), majd a MIÉP alapítója és elnöke.
Szóval ez az a Csurka, aki keresi a helyét. :-)
most megtalálta. a Jobbik mellett.
Igaz, 2006-ban is már kacsintgatott feléjük.
Most lehet, hogy meg kell vakítanom a kutyáimat?
De már megszoktam, hogy látnak.Vagy magamat.
@Secnir: Fényes tetteinek sorából ne felejtsük ki a MIÉP- és a családi kassza uralkodói jellegű együttes kezelését.
Szerintem nem a végtörlesztés volt az ár. Az elégedetlenek növekvő táboráról akarják leválasztani a szélsőjobbot, mint az egyetlen félelmetes erőt. Különös tekintettel a közeledő demonstrációkra és a jövő év eleji meglepetésekre a fizetési borítékokban. Nem véletlen, hogy Budapestre összpontosulnak a szélsőjobbnak tett gesztusok.
"Tisztelt Elnök úr!
Megdöbbenéssel olvastam az Új Színház igazgatói kinevezése ügyében nekem írt - egyébként helyesírási hibákkal tarkított levelét.

Tisztelettel visszautasítom az abban foglaltakat. Mellesleg öntelt és elbizakodott gesztusnak vélem, hogy Ön a választópolgárok összességének nevében ír. Kétlem, hogy erre volna felhatalmazása. (...) Esetleg azt ígértem volna, vagy elvárható volna, hogy egyetlen változás se következhessen be a vezetésekben? talán valamikor is így volt ez?

Mi köze van az Ön feltételezhető valódi motivációjának a kulturális sokszínűséghez? Elmondom önnek: semmi" - írja a főpolgármester, aki visszautasítja Csizmadia Tibor, a Magyar Színházi Társaság elnökének levelét, amely szerint a városvezetés „rövid idő alatt fel fogja számolni fővárosunk világszerte elismert, gazdag színházi, kulturális életét."

hvg.hu/itthon/20111009_tarlos_levele_dorner_csizmadia

"Megismerve a győztes pályázatot, az a véleményünk, hogy az szakmai program helyett szélsőségesen radikális manifesztum, amelynek felháborító tartalma 2011-ben Európában elfogadhatatlan"
..................

Na. Igen. Inkább politikai döntés volt, mint szakmai.
Semmi sem tart örökké.) Egyébként a csurkát, honnan "vették elő"?
@freya10: @yoda-jedi:

Megoldás:

-elhagyom magam,
-megtalálnak,
-a szeretteim kiváltanak a sintértelepről.

:-D
@yoda-jedi:

Az LMP most leckét kapott az előre gondolkodásból. Két dolgot megtanulhattak:

1: igen, a Fidesznek bármi ráfér az arcára,

2: ha blogposztok alatt vitázol választókkal akkor nem feltétlenül akarnak rosszat, ha figyelmeztetnek mennyire ökonaiv vagy.
Ez annyira szép. Tarlós ellenzékből mindenre tudott volna megoldást. Úgy ismerte a város helyzetét, hogy nagyon. Sosem látott lehetősgként vázolta, hogy a kormányt is az a párt adja amelyik őt támogatja, a kormányfő személyes támogatását élvezi.
Erre csak sír, hogy a Tóni fúrja, érdemben eddig semmit sem tett.
Most meg pénztáros is lett. Így lesz Demszkyből is valaki, utólag.
@Fabius: És máris nem kell adóznod?
Másik lehetőség: Lázár János örökbe fogad és svejci bankszámlára utalja a nevelési költségeimet, amit természetesen elszámol a képviselői javadalmazása alapján.
A Jobbik attól is naivabb, mint aminek az ember gondolná őket. Orbán megtette az első lépést az oszd meg és uralkodj felé, ezek meg hálásan tapsolnak neki.

Kíváncsi leszek hány jobbikos tűnik majd fel a Fideszben 2014 után...
@Palmer Eldritch: így kell példát mutatni, köszönjük, már csak igazodnunk kell a politikai "elitünkhöz" ;)
@Cirbi:

Asszem itt az ideje egy Minden Autóba Lézerblokkolót! - kampánynak.
A mostanában történtek tükrében úgy vélem, Kertész Ákos túlságosan visszafogottan fogalmazott.
Még nem olvastam, nem kell a jót elkapkodni, de a képek zseniálisak, mindennél többet mondanak! Kösz!!
@Fabius: :) jó ötlet, csatlakozom,
éljen és virágozzon a MiALé \o/ \o/
Na elszállt, kezdhetem előről: Szamóca, Jobbik mindenki ki van elégítve, orgazmusok éjszakája lehetett Dörnerkebab kinevezése. Márta fideszesként - aki undorító módon nyírta ki az alapító Székely Gábort anno az igazgatóságból - most megkapta érte méltó jutalmát, de persze a Kebab kinevezését még ő sem érdemelte meg, hát még a színháza.
Mivel Szikorával akart pályázni - aki a szent Szamócát kiejtette Győrött is a vágyott székből - lukra futott a gondos 110 oldalas, szándéknyilatkozatos cuccával. hvg.hu/itthon/20111007_dorner_tarlos_eperjes

És mert Szamin kívül Vonát is kellett jutalmazni valóban Orvbánnak ez 2 in 1, pünktlich a gettó közepén, hol máshol adva teret nekik? Csurkástul, Pozsgai Zsoltostul, aki annyira gyáva, hogy még csak fel sem vállalja, mit miért! Ascher levelére szinhaz.hu/szinhazi-hirek/42356-uj-szinhaz-ugy-ascher-tamas-levele-pozsgai-zsoltnak álnaivan válaszolt, hogy Dörnerrel ő csak jóhaver, politikai hovatartozásáról mit sem tud, de ő büszke magyar minden porcikájában. Miért más színházas milyen? Piréz? szinhaz.hu/szinhazi-hirek/42366-uj-szinhaz-ugy-pozsgai-zsolt-valasza-ascher-tamasnak Buta emberként nem veszi észre, hogy mennyire kiviláglik belőle, sértett hiúságából az ördög véraranyeres valagát is kinyalja, ha kap érte egy kis sarzsit, amit Pesten eddig nem sikerült elérnie.

Na viszont ezzel most a jobbikosok baszott nagy bünti kaptak egyszersmind, mert mai Csurka és pláne Pozsgai-darabokat nézni (írt a jóember 82 történelmi tárgyút!!), az nem semmi. Sikítva rohannak majd haza, eldobva kapát,kaszát, tarsolytáskát, hogy betegyék a DVD-jükbe lazításul a hulladék ami Bruce Willis Drágán add az életed!-jét meg a feka! Eddie Murphhy minden malacságát.
@Fabius: Kicsit módosítsd a felhívást! Minden autó Audi, minden Audiba lézerblokkolót!

Lázár szellemét nem idézheted meg (deviza)hitelesebben.
Egyébként meg ki hitte, hogy Tarlós másra is képes? Ja és Budapestet büntetni kell utolsó véréig, hisz ellenállt a nagy terminátornak hányszor, de hányszor! Tarlós is csak úgy lehet itt főpol.mestercsicska, hogy Demszky itt hagyta a homokozót neki.
Závada atv.hu/cikk/20111011_zavada_nem_engedi_hogy_dornerek_a_darabjat_jatsszak?source=hirkereso tökös + nagyon jó hangja van: januárban egy sajtószabi bulin olyan csujjogatóst adott elő a zenekarával ilyen nagymogyoró témában, hogy az állam leesett. Ja és tud írni is, de hisz tudhasssuk-láthasssuk, miszerint a szakértelem bolsevista trükk - ezt igazolja most már állami tőgyön Kebeb és mentora.
Most olvasom, kicsit idevág, www.nyest.hu/renhirek/leszamolas-a-finnugor-elmelettel-1-resz mert megint kezdik basztatni a finneket lánglekű cikkekben, hogy nem is rokonaink - hüpp, hüpp, mondja Marimekko és a többiek ;-)- de bezzeg a szittyákok, hunok, azok a zigazi véreink!! És árasztják ezt a baromságot minden vonalon.

Leügynöközve Hunfalvy Pál 1848-as bátor politikust és nyelvészt, mert a finnugor nyelvrokonságot bizonyította Budenz Józseffel (még van utcája Budán...)együtt.

DE aki viszont napjainkban fennen tagadja ezt finnugor nyelvészeti a tényt és mindenféle szittyós hagymázzal traktálja a nagymogyorókat, az valóban ügynök volt! [..]"Egy ügynök a magyar őstörténet-kutatásban

Kiszely István, a finnugor nyelvrokonság megrögzött ellenfele, amatőr őstörténész Feledy Zsolt néven a belső elhárítás (III/III. osztály) lelkes ügynöke volt. 18 éves besúgói ténykedése során 481 jelentést írt, több mint 1500 oldalon. Tevékenységének részletesebb bemutatására sem gusztusunk, sem helyünk nincsen."

Eljöve imhol megint a komenistáknak durván benyaló de ezt kompenzálandó vérig komenistázó Ügynökök ideje: Csurka, Kiszely és a hasonlóan hiteles többiek adják a jobbikosok szellemi hátországát, hogy Kebabék kedvenc képével éljek. Hát olyanok is. És a színházuk is olyanná lesz.
@yoda-jedi: Nem akarják díszpolgárnak Dopemant?? www.youtube.com/watch?v=uaUWzRBsjdg&noredirect=1 Lopnak, ahogy a nagyok - testvérek, család jól együtt működik, ahogy a zsíros állami helyeken is szokásos - tökéletes lenne. jelképnek. De még ő is hány ezektől, ahogy észrevételezem. Szóval egy becsületes tolvaj is kis vukot ereget lézeréktől.
Ááááááááááá, bevetette magát a hínárhajú is: egyenlito.blog.hu/2011/10/11/ne_hazudj_dajcstomi?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshare

A naptárak hímkiszelje üzent Rodostóból: (hogy süllyedne már el) És hazudik kivevés nélkül - de őt, a Dörnert, Csurkát és a Schmittet együtt üldözték a zoroszok, mint ismeretes.
FB-ról: Egymillióan a magyar sajtószabadságért
BRÉKING HÍR:
Október 23-án tartják meg az EU- és az eurózóna-csúcsot, jövő hétfő és kedd helyett. Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke hétfőn bejelentette, hogy október 17-18. helyett október 23-án tartják meg Brüsszelben az uniós és eurózóna-tagországok csúcstalálkozóját. Van Rompuy azt követően döntött a halasztás mellett, hogy a hétvégén konzultációkat folytatott más európai vezetőkkel.

KÍNZÓ KÉRDÉSEK:
Orbán Viktor Brüsszelben dolgozik, vagy Budapesten MC-zik október 23-án?
Ha véletlenül a munkát választja, ki fog beszélni a Millára rászervezett Fidesz tüntetésen?
@a szív fészkei: nocsak, megint külföldre menekül a vezényló tábornok??? tudom, tudom, hiú ábránd, me vissza is jön, meg marad a zértelmiségi bázis is, de akkor is olyan jó nagyot álmodni ;)
@a szív fészkei: Nem kérdés! Szíjártó felveszi a kedves vezető jelmezt és play back. Vagy skype-on üdvözli népét.
A vezényló tábornok és zrt-je, már elemzi az ukrán módszert, most borítékolom azt, hogy betüről-betüre, ugyan ezt fogják megcsinálni gyf-el is, ja és a külföld is ugyan így fog reagálni, úgy hogy jövőre is szoritgatni fog jobban és jobban, az a derekas szíj....

index.hu/kulfold/2011/10/11/het_evet_is_kaphat_a_volt_miniszterelnok/

a vityák már csak ilyenek :D

"Viktor Janukovics ugyan folyton azt magyarázza sértetten a nyugatnak, hogy ő elnökként nem tudja befolyásolni a független ukrán igazságszolgáltatást, de ezt senki sem hiszi el neki. A nagyon erős nyugati nyomás miatt egyáltalán volt nem egyértelmű, hogy Timosenkót tényleg elítélik."
Nem hiszem, hogy a kedvéért tolták erre a napra a mókát Eu-ék.

Vagy a mi kevünkért? Nem akarnának vérfürdőt látni itt a Zeu közepén? Annyira csak nem törődnek velünk - noha ugye konzultált Van Rompuy más vezetőkkel a dátummódosításról. Kivonnák innen akkor, mert máshogy nem lehet az agyára hatni úgyse...Túl szép lenne konteonak.
@Cirbi: Ukrajna azért még Eu-tag, kicsit lábszagú szomszédnak tartják, nem? De itt kebelen bévül megtenni...
www.vg.hu/kozelet/politika/het-evet-kapott-timosenko-mit-lep-erre-az-unio-359858 ez is megvilágít dolgokat. Túl gazdagok. túl sokat tudnak és nem az aktuális hatalomnak nyalnak, ergo börtönben a helyük: Hodorkovszkij, Lazarenko, Tyimosenko.

Nem csoda, hogy Abramovics a messzi Chelsea-ben éli ki magát és irányító ösztöneit.
@a szív fészkei: erre csak ennyit, mi lehet, hogy MÉG azok vagyunk, tudjuk és ismerjünk: "az EU-n kívül is van élet" hogy milyen azt látjuk tűlünk keletre, meg hogy Európa közepém, kivűl lenni, na az meg egyenesen világszám, lenne a vezényló tábornoktól is. de hát ő mindent tud, és mindenre képes, és még határtalanul csökönyösen-szorgalmas is :D
Ha ezt tudom, és tele vagyok/lennék/voltam lével, de szépen hasznosíthattam volna, de nem vagyok se politikus, se maffiáner,se a kettő együtt sem......

penzcentrum.hu/hitel/amnesztiat_kapnak_az_adocsalok_a_vegtorlesztes_cimen.1030102.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Amnesztiát kapnak az adócsalók a végtörlesztés címén!
2011. október 11., kedd 10:25 Dutka Noémi

Következmények nélkül befizethetik a bankszámlájukra az eltitkolt jövedelmüket a devizahitel-törlesztők, vagy odaadhatják a gyermeküknek. A parlament ugyanis elfogadta az otthonvédelmi törvénymódosítás keretében azt a KDNP-s módosító javaslatot, amely szerint vagyongyarapodás nem vélelmezhető, és nem állapítható meg azon összeggel összefüggésben, amelyet a magánszemély végtörlesztés címén az őt terhelő tartozás kiegyenlítésre használ fel.
@Cirbi:
asszem ez volt az első reakcióm, amikor anno bejelentették a végtörlesztést, mint lehetőséget. Le is vezettem, hogy lehet tisztára mosni mondjuk 20 millát...
@Schindler Pistája:
De gyorsan olvasol. Vagy nem is olvastad el? 30 másodperce linkeltem az eghyenlítő blogra varánuszt.
@Secnir: igen, emlékszem
@csutkababa: egyszeri, egyszeri módon talált ide, a kitt-katt még megyen neki, se több, se kevesebb ;)
@Schindler Pistája: te itten zsidókomcsihacc, hogy a tüdődet egye ki a redva, mer mingyán többen leszünk, mint te valaha voltál, gecc, dik.
@Schindler Pistája: Téged ki mentett meg? Ha Schindler, kurva rosszul tette. Legyél inkább Csurka Pistája.
@a szív fészkei: ez a Pitta nem az a Schindler.

Ennek a lift Scindler, mert úgy liftezik ez is mint a gyomortartalom. Ha felbukkan ásít valami színeset, ami többnyire büdös, és mindig van benne sárgarépa.
@néma bárány: Ja, ja, de vegye már észre magát. De hát nem ezért fizetik, az is igaz. Amiért meg igen, azt nagyon hozza.
[..]"az is figyelemre méltó, hogy a Jobbik és Csurka között igen éles ellentét feszül évek óta - mondja felütésül Nagy Attila Tibor, a Méltányosság Politikaelemző Központ kutatója.

2006-ban ugyan még szövetségben indult a Jobbik és a MIÉP az országgyűlési választásokon, de a két párt viszonya azóta jelentősen megromlott. Az elemző emlékeztet rá: a Magyar Fórumban Csurka egyenesen árulónak, a liberálisok szálláscsinálójának is nevezte a Jobbikot, ami differenciáltabb megítélést kíván.

Éppen ezért nem annyira a két érintett párt, sokkal inkább a radikális jobboldali tömegek számára tekinthető gesztusértékűnek az igazgatói-intendánsi kinevezés, amelybe beleértendők a Fidesz radikálisabb szavazói is. Igaz, a kormánypárt pragmatikusabb része nem örül ennek, ami a párthoz közelálló lapokban olvasható reagálásokból is kitűnik.

- A politikában minden elképzelhető, akár az is, hogy a Fidesz már most keresi a szélsőjobboldal pártjaiban az esetleg 2014-ben szükséges koalíciós partnert - vélekedik Nagy. Mint mondja, mindez függ attól is, hogy a választások előtt a Fidesztől jobbra álló erők mennyire lesznek szalonképesek. - Egyelőre nem látom annak esélyét, hogy a Fidesz vagy a Jobbik egyes választókerületekben lemondana egymás javára, de valamiféle összejátszás jelei már mutatkoznak - teszi hozzá az elemző."

Innen: www.stop.hu/articles/article.php?id=946572
"Alapvetően hiszek a kulturális sokszínűségben. Ezért ha valaki azt mondja nekem, ő csinálna egy igazi szittya színházat, ahol Dörner György igazgatása és Csurka István segédlete alatt Pörzse Sándor könyveinek adaptációit állítanák színpadra, azt mondanám: csináljátok. Igen, legfeljebb soha az életben nem vennék egy előadásra sem jegyet, mert nem érdekelne..... Ha magántőkéből, esetleg a Jobbik vagy a MIÉP kasszájából színházasat akarnak játszani, tegyék."

Jujj Sok itt a ferdites. Ennyi erovel Alfoldi Robit is regen ki kellett volna rugni a NEmzetibol, mert abszolut nem oda valo. Ez a tehetseg nem tehetseg orok vita.
A ...k mediatulhatalma megbillent. Letrejott egy rakas organum, foleg az Ineterneten, ahol az elhallgatasok es hazudozasok pajzsan rest utottek (pl. kuruc.info, fuggetlenul attol, hogy neha egy rakas hulyeseget is leirnak). Az adofizetok penzebol finanszirozott szinhazi eletet egy eros es agressziv csoport uralja, amely megerezte annak a veszelyet, hogy rest utnek itt is. Erre van a hiszteria. A Jobbik utalja a korrupt Csurkat, Dorner meg nem szamit nekik, max ez is egy jo alkalom, hogy ramutassanak arra, hogy tenyleg letezik lobbija azoknak, akiknek nem mondhatjuk ki a nevet.

Most akkor vagy legyen minden szinhaz a megyeieken meg a nemzetin kivul onfinanszirozo, vagy legyen kuss es igazi sokszinuseg!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása