Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.10.05. 14:45 Fabius

Pá, kis gazdaság, pá!

Címkék: gazdaság fidesz orbán viktor schmitt pál matolcsy györgy

Az unortodox gazdaságpolitika lassan a vánszorgást is befejezve lerogyott a földre, és az utolsókat rúgkapálva várja, hogy megadja neki valaki a kegyelemdöfést. Érdekes, hogy pártunk és kormányunk ezt is milyen hallatlan optimizmussal igyekszik nem észrevenni. Kedves Vezetőnk éppen az arabokra igyekszik rátukmálni a kötvényeinket porszívóügynök módjára. Személyes tragédiája, hogy az aurájában lévő forradalmi mentalitás átragadt közben a szaudiakra. Hiába no, Kedves Vezetőnk lába nyomából még a sivatag közepén is forradalom sarjad.

Amíg kiküldött ügynökünk az araboknak mantrázza, hogy vegyél kötvényt dögivel, ne törődj a többivel, addig itthon SkiccPali nyomja a kötelező ideológiát a még tévedésből itt állomásozó Amerikai Kereskedelmi Kamara prominenseinek:

"A gazdaság, az üzlet világa a kíméletlen racionalitás mellett kreativitást igényel." - mondta, azok meg gondolom kínjukban vigyorogtak a magyar unortodox gazdasági kreativitás elméletének szemmel látható eredményein: a 300 forint fölött járó eurón és az újabb magasságokban szökő CDS feláron. Ennyi erővel mondhatta volna ShitPali azt is, hogy a magyar kreativitás szerint a halottat nem eltemetjük, hanem botoxozzuk, mert úgy csinosabbnak látszik a Nemzeti Együttpusztulás Panteonjában.Gazdasági életünk sztárjai alig aludhattak egyet a fenti megpróbáltatásokra, mire felébredtek újabb kihívásokkal találták szemben magukat: a Nemzetgazdasági Minisztérium megüzente Brüsszelnek: Kedves Pajtások! Van nekünk ez a kreatív gazdaságpolitikánk, amivel sajnos a 2011-re vállalt hiánycélt tartani nem tudjuk. Pedig annyira igyekeztünk, hogy az erőlködéstől dülledt szemű, székrekedéses MegaGodzillának látszottunk, de nem tudjuk tovább foltozni a lyukakat. Úgyhogy a lovak közé dobtuk a gyeplőt, köszipuszi, szevasztok!

Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a 2012-re optimistán 3% növekedést jósoló Kopint-Tárki is módosította álláspontját, és az új számítás szerint teljesen megállhat a GDP növekedés és ezzel együtt a gazdaság jövőre. Komolyan mondom szerencse, hogy Viktorunk éppen az arabokkal tárgyal. Legalább kunyizhat egy kölcsön burnuszt az egyiktől, amiben hazalopakodhat Európába feltűnés nélkül. Így legalább lesz pár napja átgondolni, milyen magyarázattal szolgáljon az Európai Bizottságnak, amíg Matolcsy odakint posztol a székház előtt.


 

226 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr943280175

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: +8 Ég veled, király! 2011.10.05. 21:33:22

- Felség, bocsásson meg, de észrevettem, hogy amióta elment az az európai delegáció, nagyon rosszkedvű. Rossz látnom így a hazám, المملكة العربية السعودي királyát.- Köszönöm, Hasszán. Nagyon kedves, hogy aggódik értem. - Pedig olyan érdeklődő vendégek ...

Trackback: Súúúhanterz: Demján már nem a termelésben látja a felemelkedés lehetőségét? 2011.10.05. 18:07:06

Demján Sándor az elmúlt évtizedben minden létező fórumon elmondta, hogy ő bizony a termelésben, a kétkezi fizikai munkában látja az ország felemelkedésének lehetőségét. Szerinte nincs szükség művészekre, egyetemi oktatóra is csak módjával, így aztán te...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Ami néhány éve még a kormány hibája volt, ma már a világgazdasági folyamatok elkerülhetetlen következménye - több kérdésben is így változott meg két-három év alatt a Fidesz vezető politikusainak véleménye. Ellenzékben a párt még élesen bírálta a szocialisták adóemelési terveit, amelyeket most maga is végrehajt, és az akkor is 300 forinton álló euróért is a kormányt tette felelőssé."

Akkor azok a rohadt komcsik voltak!
Most meg azok a rohadt kapitalista tőkések szorongatnak bennünket! Tiszta '70-es évek fíling! A komcsik is ugyan azok!
"Navracsics korábban, még ellenzéki frakcióvezetőként arról beszélt, hogy a kormány nem mond igazat, amikor a nemzetközi folyamatokkal igyekszik megmagyarázni a forint gyengülését. "A szocialista technika szerint, ha a forint/euró árfolyam 280 forint fölött van, akkor azok a sajnálatos nemzetközi pénzügyi folyamatok, ha pedig 280 forint alatt, akkor az a kormány iránt megnyilvánuló bizalom" - mondta például 2009. szeptember 14-én a parlamentben."
www.origo.hu/itthon/20111005-forintarfolyam-afaemeles-es-benzinar-a-fidesz-velemenye-ellenzekben-es.html
Tényleg, dögöljön meg mindenki, aki az ellenkezőjét állítja!! :)
@Kara kán:

"ha szarul állunk mér szárnyal a tőzsde?
+ mér van 32 mrd dolcsi valutatartalék?
+ mér jobb a közhangulat, mint a Gyurcsókos és Bajos gazfickók idején, he?"

- a szárnyalást tendecióban mérve nézd.
- hát, nem Orbánék hozták össze. minden országnak van rengeteg. a félő, hogy hozzá fognak nyúlni.
- miért, jobb? a hangulatjelentésben olvastad?

az ég világon semmi nem történt az elmúlt több mint egy évben. ja de, a moszkva teret most már széll kálmán térnek nevezik.
@Boli: Ácsi, rendszerbeállításról szó sem esett, én is "fedél" alá szánnám őket, nehogy megbüntessék közterület illetéktelen használata miatt a "parkoló" helikopátereket, mert üzemanyagra úgy sem fussa!
érdekes, hogy napról napra újabb és újabb posztokat lehet arról írni ami vkinek az agymacskája. de hogy mi a bánatos lfszért kerül ez ki mindig permanensen a címlapra nagy talány
@néma bárány: végül is jobb mint fletó alatt a gyakorlati csőd nemdebár?
Hülye Fabius! Rosszul lettem a röhögéstől! :-))
Magyarország újra a veszélyzónában
Több mint 30 százalék az esélye annak, hogy Magyarország belátható időn belül fizetésképtelenné válik külföldi hitelezői felé, így hazánk újra felkerült a CMA DataVision által összeállított, a tíz legkockázatosabb szuverén adóst felsoroló listába, Olaszország és Dubai közé.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/brutalis_fordulat_magyarorszag_ujra_a_veszelyzonaban.497781.html
@Vivianna: Miért nem mész a kurva anyádba a zsidózásoddal?
@Fufo: "Vivi kedves, te minden poszton (témától fggetlenül)vadul zsidózol. Mi bajod van velük? " - Az anyja guberáló volt és az őr aki kidobta a szeméttelepről, az zsidó volt.
@Kara kán: Na mi van? Kiürült az MNO? Ideevett a fene? Vagy csak Vivianna zsidózására gyöttél?
Jobb a közhangulat? Nem tudom, hogy milyen közbe él aki ezt írta, de az biztos, hogy még azok is nagyon rossz hangulatban vannak akik 1 éve még csak a FIDESZT akarták. Főleg a köz alkalmazottai, tanárok,önkormányzati dolgozók. orvosok és még sorolhatnám. A verseny szférába lévők jogaik , fizetésük visszavágását eléggé dühösen élik meg. Ha ez jó közhangulat, akkor a poszt írónak kívánok ennél rosszabat.
mindenből pénzt csinálnak... remélem a fegyvereket a szlovákoknak passzolják át...

www.napi.hu/magyar_gazdasag/komoly_fegyvereladasokba_kezd_a_magyar_kormany.497807.html
@Kara kán: "Én csak egyet nem értek IQ-bajnokok:
ha szarul állunk mér szárnyal a tőzsde?
+ mér van 32 mrd dolcsi valutatartalék?
+ mér jobb a közhangulat, mint a Gyurcsókos és Bajos gazfickók idején, he? "
- Te idióta. Az a kis emelkedés súlyos zuhanások után van, mert a nyomott árakon bevásárolnak.
- Úgy van deviza tartalékunk, hogy Orbán kibocsájtott több milliárd dollárnyi államkötvényt magas kamatra. jelenleg 8 százalékon áll. Az IMF 5-ért adta volna.
- szarabb a közhangulat. Az hogy az ilyen mongolidióták mint te vigyorognak, az nem közhangulat.
@Kara kán:
Aszondod jobb a hangulat, mint a Gyurcsány és a Bajnai idejében?

"- Aztán milyen a hangulat tifelétek?
Pelikán: - Hááát...
Dániel Zoltán (miniszter): - Én úgy olvastam nagyon jó.
P: - Hol olvastad ezt Dániel elvtárs?
DZ: - Hát a hangulatjelentésben.
p. Akkor biztos jó. "
@Kara kán: "Egyébként, ha Kína hozza a beígért 1-2 milliárdot, a szaúdiak hozzátesznek még ugyanennyit, és az amcsik adnak 30 Bell helikoptert, én nyugodtan fogok aludni."

Nem kicsi a mi országunk 1-2 milliárd kínainak meg arabnak? Viszont a 30 helikopterrel a fütyisz vezérkara talán majd el tud menekülni időben!;)
Ahhoz képest, hogy a nyugdíjpénzek felét már csapra vertük és e felett még kamatos-kamatra vettünk fel kölcsönt a telekom cégektől, nem is állunk olyan rosszul. Mi az a 300 milliárd? Ezt tényleg tanítani fogják a közgáz egytemeken.
@Vivianna: Szép férfi mi ? Perverz egy ribi lehetdsz...
Mi van? Már Orbán is Dubajozik?
XD
@Vivianna: Szép Magyar neved van cica ...
@igazi Lencsés István: A devizatartalék is meg volt már Bajnaiék alatt, nem a Fidesz kormány gyűjtötte, mint ahogy a nyugdíjpénzeket sem. Az a baj, hogy nem költhetjük el, mert akkor secperc alatt bedöntik a forintot a gonosz spekulánsok. Ezzel a kormánnyal az a baj, hogy még semmit nem tett hozzá az országhoz, csak elvett. Mitől lenne most jobb?
@Vivianna: Primitív egy liba vagy bazki...
@kíváncsivagyok: Ne bántsd, ő a kabalánk
(és állítása szerint nem zsidó, csak szőke:-)!
@Kara kán: "Látom az orcátokon a káröröm ördögi vigyorgását, ti hazafiatlanok."

Elképzeltem ahogyan az orcámon elhelyezkedő káröröm ördögien vigyorog! Ha pedig, mondjuk én hazafiatlan vagyok, akkor te hazafias vagy?! Szóval ne hagy abba sittpali, bearanyozod az estét!;)
www.borsonline.hu/news.php?miniszterelnok-akart-lenni-ezert-allamot-alapitott-a-politikus&op&hid=47672 Van hat azaz 6 állampolgára. DE már nagyot álmodik!

Orbán szép férfi a rengő hasával, karika lábaival, farkasvicsorával? Soha jobba pasija ne legyen! De mondjuk ki nem szarja le, milyen a külseje, ha jó? Ám itt nem ez a helyzet.

Olasz ismerősöm is ki van borulva a helyi hülyéjük miatt, ezt írja:"Berlusconi tolem orgiàzhatna èjjel-nappal, elvègre dràga volt az a pumpa, ami gombra mukodik ott bent, meg gondolom fàjdalmas a behelyezèse is, tehàt hasznositsa csak, a baj, hogy ezèrt mindenre hajlandò, szereti a kiskoruakat, a legbecstelenebb emberek tartjàk sakkban ès a kurvàit (pardon) mindig magas rangra emeli (van koztuk miniszter), aki aztàn jòl elcsesztèk màr az orszàgot. Ez sosem volt egy korrekt, becsuletes nèp, de màra màr Gomorra. Es nem szexrol van szò, hanem etikàròl.

Az Amanda-Knox-ugytol csak hànyni tudok, az orszàg Titanic, Dèlen 35%-os a munkanèlkulisèg, csalàdok milliòi kuszkodnek a sima megèlhetèsèrt, ès ilyesmivel vannak tele az ujsàgok fohirkènt..."

Szóval Berlusconi papa csak a beültetett masinát teszteli a kiskorú ribiken, fene nagy potenciálja orvosi műremek. És ő az Orvbán országos cimbije és példaképe.
@NA YA!: :-) Vietnámba? (ha oda maguktól eltalálnak a veterán gépek)
FB-ról: "A Fidesz tüntetést jelentett be az Astoriához, mely akadályozná a Nem teszik a rendszer demonstráció zavartalan lebonyolítását. Holnap délelőtt lesz egyeztetés a BRFK-n.
Addig is írjatok levelet a fidesz@fidesz.hu címre (cc: szamizdat2010@gmail.com), hogy úgy tartsák meg saját rendezvényüket, hogy az ne akadályozza egy másik lebonyolítását."

Ők hónapokkal ezelőtt bejelentették, hogy a Szabadsajtó útján lenne tüntetés október 23-án. Így ma október 5-én megdöbbenve hallják, hogy most rászervezett a Fidesz az Astoriánál. Dézsa vu-m van. www.youtube.com/watch?v=E3v_fMraLLw
Nagyon nagy dézsám. Vért akarnak megint?
Hű, a vazelinjét!

Gyurcsók bűnlajstromáról lefelejtettem ezt (amire egy másik, szomszédos, barátságosabb bogban hívták fel a figyelmemet):
"Bocsánat, a kémügy (Dávid Libolyka, UDF Zrt., Mr. Szilvássy és a hekkerek; a repülő CD-k, adatok, milljók és más gyanús tényállások) tényleg kimaradt."
A fenébe is, milyen feledékeny vagyok, öregszem.
Pedig ezeknek a latroknak a gonosztetteire úgy kell emlékezni, mint ahogy a zsidók máig emlékeznek (purimkor) az ellenük támadó babilóniaiakra. Gyurcsók mellett Hámán egy tisztalelkű angyal vala.
@a szív fészkei: ilyenkor mindig az az első reakcióm, hogy ennél már nincs lejjebb. valószínűleg azért, mert még fiatal vagyok.
@Kara kán:

Én megértem a judeobolsik óbégatását. Nekik a fejlődés azt jelenti, hogy a fajtikák ellopnak mindent, és nekik csak tapsikolni kell hozzá.

Lásd a Heller haver-féle szociológus bűnbanda működését.
@Kara kán: Az UD Zrt ügyben annyi derült ki, hogy a Fidesz titkosszolgálati eszközökkel megpróbálta befolyásolni egy demokratikus párt belső ügyeit. Ezt kéne vizsgálgatnia az ügyészségnek. Felelősök: Stumpf, Giró-Szász, Tombor.
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: Szerencsére ezután a kormány után már semmi lopni való nem marad. Nem marad semmi csak csend és pusztaság.
@nu pagagyí: "Nem marad semmi csak csend és pusztaság."

Tényleg? Akkor ha már nincs mit ellopni, visszatakarodtok végre izraelbe?
@Rodeo36: @Boli: óóó, hogy pusztulnátok el mindketten : ) egész nap nem vagyok, éppen csak elvertem a kurvákat, hazaérek, hát nem megint megnyertétek ezt a retek viviannát, meg az agyhalott kara kán-t. Elkényeztet titeket az élet... ; )

Azt valaki elmondaná végre, hogy a debil válogatott 268 Ft/euro áron számolt költségvetése és a januárra valószínűsíthető 320 Ft/euro közötti különbség ki fogja kifizetni..? ... és matolcsyné tudd erről egyáltalán?
@karacsi_maci:

"az ég világon semmi nem történt az elmúlt több mint egy évben. ja de, a moszkva teret most már széll kálmán térnek nevezik. "

Már hogy a viharba ne történt volna! Nem teccik emlékezni?

Nézzük:

AB (az eredmény ismert)
KT (szintén zenész)
Médiatörvény (azért van vele baj, enyhe arcpír)
Köztársasági elnök választás (szégyen, arcpír)
Al kotmány (még nagyobb szégyen, lángvörös arc)
Manyup-zsarolás (lila fej)
Kolontár (MAL Zrt. - a hatóság nem hibás?)
Esztergom-problémakör (vajon mit tduhat Meggyes?)
Extra adók (itt is a lobby nyert)
Közmunkaprogram (itt senki sem nyert)
Szakszervezetek semmibe vétele (mi a répát csinál most Gaskó?)
Bírók nyugdíjkorhatára (volt kivétel)
Devizahitel-végtörlesztés (a következő kormány, illetve mi fogjuk fizetni a számlát)
etc.

Szép kis csokor, mi?

Látható, hogy a fidesz tényleg készült a kormányzásra.

Bár ne tette volna...
@Zébácsi: "Szakszervezetek semmibe vétele (mi a répát csinál most Gaskó?)"
Láttam előbb a tévében. Szerintem kilóra megvették a csávót...
@Kara kán:

Te el is hiszed mindazt, amit írsz? Ezt már a múltkor is meg szerettem volna kérdezni, de nem voltál hozzá kellő idegállapotban.

Szóval, csak egy intelem: ne érezd majd magad rosszul, ha végre észreveszed, hogy valami nem stimmel és rájössz, hogy nem is ezt a lovat akartad.
Te hittél, de nem úgy lett, szarabbul élünk, mint valaha.

Ahogy most áll, ebben az egyben lehetsz biztos.

Ez az ország irtó nagy szakadék felé tart. Kezdj el gyűjteni, mert szűk, nagyon szűk esztendők jönnek.
@NYJetsTD: ne sírj, itt maradt neked "@...tróger..." a lapát fülivel meg az 1 bites agyával -hogy fíkusszá váljon még sok gént kell magába szívnia, a szívással nincs is baj csak nem gének- hát rajta feladat van bőven
@NYJetsTD:

Mennyi is a havi bére? 1,5 Mió Ft?

Nem sajnálom tőle, de egy valóban tökös (és oda való) szekszervezeti vezető pont, hogy ebben a mai helyzetben kellene, hogy funkciója szerint működjék.

Ha Gaskó ezt nem teszi, akkor miért kap fizetést???

A kérdés költői.
@Rodeo36: túl jó vagy hozzám... : )
@Zébácsi: gaskó valószínűleg minden oldalról felvette már a maga jussát... ilyen himi-hümi tüntetésekkel pedig ügyesen kihúzza nyugdíjig...
@a szív fészkei: teljesen beleillik a kondába amit a Galaxis Esze táplál alcsútbasznádon és akik után és előtt takarít...ügyeskedik...még? meddig?
@NYJetsTD: másik móka: @akar kaká"ni oda kis matematika elegendő...attó' szédű'nyi kezd és bekergű'...van itt lehetőség...a lehetőségek fő'gye...
@NYJetsTD: Hú, rég elérte a vágósúlyt, sőt... Nem lehetett két fillér az ára.

Viviannát leváltották, pihenhet és álmában biztos csönget és zsidót írt egy picit - azért ezeknél bezzeg működik a munkás érdekvédelem, nem engedik túlórázni őket eben a rasszista hőbörgésben. Tudják ott fent, hogy mennyire kiveszi ez az erőt azért.
@a szív fészkei: jav.: ebben és amúgy éljen Skicc, éljen a párt! (annyiból, amennyiből próbálnak itt sokan de nem nagyon megy)
@Rodeo36: Hát tényleg nagyon egy kondás feje van és itt én kérek elnézést minden általam nem ismert de nagyrabecsült kondástól, juhásztól, gulyástól!!!! Az alcsúti kondára értem, a valódiak mások...
@a szív fészkei: Hát ha vivi pihen, akko mink is, me honap kő az erő soká néznyi a cnn-tet, me bedő a szaudi rendszer, oszt mekka itt lesz felállítva a lendvay utcában... jójcakát mindenkinek.
Hát itt mindenki Kába (kő) már és megfeketedett, az szentigaz. Jó éjt!
@karacsi_maci: 5000 milliárd ft-ot kúrtak el másfél év alatt a semmire. Mi ez, ha nem eredmény?
@Sohse volt ilyen jau: Rákaynak remélem nincsen nemzetisége, mert ez még az eszperantóknak is sértő lenne, pedig ők csak annyira léteznek, mint a pirézek.
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: filozófus terrorszervezet - sátánszagra gyűl az éji zsidaj - nem szociológus.

megjegyzem elég szarul sikerült az a Sonnenkinder-program, gondolom te vagy az első kikelt példány. csoda hogy ki tudtad böködni azt a kemény, meszes héjat.
Most Gy. Ferencet gyanúsítják be, jövőre Orbán diktátort állítják elő, meg a bandáját..Balsai, Köteles Kövér, Lázár, stb..mindegyiket SZÁMON KÉRIK ÉS NEM LESZ NEHÉZ ELÍTÉLNI. Már gyűlik a BŰNLISTÁJUK pl. az egykulcsos szja bevezetéséért, vagy a bankadóért.....a visszamenőleges törvénycsinálásért, a gazdaságért, a gazdagoknak való előnyökért....stb. Nevetsége és szánalmas. ..a Nemzeti Banda
A gonosz törpe bosszúja az egész! Orbán külön számon lesz kérve ezért a kijelentéséért: " ha alkalmad van az ellenfeled, riválisod megölni, akkor ne habozz....jobban szeretném Gyurcsányt kiterítve, holtan látni, mint sebzetten...."
Na EZÉRT FELELNI FOG !!!!!!!
Ezt a Nemzeti Szar Bandát nem lesz nehéz elítélni annyi van a bűnlistájukon....

Orbán banda takarodj!
Igaz a hír?
Ezzel a címlappal jelent meg a Gazdaság tengeri,Unortodox-szigetek vezető napilapja.
A szerző - anonim forrásra hívatkozva - azt írja,az okos Matolcsyné már nem bírta tovább, és kirúgta az ostoba, gyökér matolcsít!
Állítólag,hirdetést is adott fel Arábiában,miszerint egy talicska homokra cserélné, az egész Qrmány-küldőttséget.
Bizonyos kiszivárogtatások szerint, a Qrmány legfőbb agyatlanja,a kollektív öngyilkoságot sem tartja elképzelhetetlennek,saját hüjesége kapcsán.
Ezt az elképzelést azonban cáfolja a Nemzeti Hang.
Mint mondta,A Nemzeti Géniusz( alias:ÁNUSZFEJ ) megelégedett néhány, új autó megvásárlásával bánatának enyhítésére.
Az üggyel kapcsolatban,sürgős vizsgálatot kezdett az Unortodox Nemzeti Leszámoló,aki nem késlekedett kijelenteni:Fejek fognak a homokba huklani!
Kérdés:Mikor?-kommentálta a zesetet a Páratlan Párosként elhíresül Főszügyész,Pol-pot.
Qrmány közeli elemzők szerint a zegész cirkusz,egy bizonyos Gyurcsány nevű ősellenség felelősségét veti fel.

Lapzárta után érkezett a hír,miszerint a Géniusz Rohamcsapata,már fényezi a Q-7-es járgányokat és a bilincseket.
@Zébácsi: Nem csak az ország. Az egész fejlett világ nagy szakadék felé tart.
@Kara kán: Mondjuk Fletót az előző két ciklus miatt kellene felakasztani, Megyóval együtt. 2002 és 2007 között lett volna lehetőség fejlődni, most vagy 20 évig erre garantáltan nem lesz lehetősége az országnak. Ezt puskázták el Fletóék, ehelyett itt hagytak maguk után egy szép nagy államadósságot, devizahiteleseket, lerohadt egészségügyet, lerohadt gazdaságot.
@a szív fészkei: adnak hozzá anyni üzemanyagot is? bár akkor se jutunk el... mielőtt felszállna a telepen ellopják...
@midnight coder: :)))) ja ez a fides bulsit....

egyelőre a németek elég nyugisnak tűnnek...

bár tudom haldokló nyugat, de nekik is szólni kéne... legalább SIKÍTSANAK...
A kormány célja, hogy addig csökkentse a GDP-t, hogy a választási évben már egy csirkefarhát megvétele is minimum 7%-os növekedést jelentsen. Titokban már készül a várható sikerre kihegyezett kommunikációs stratégia.
@midnight coder: Valamit evétettél. Az összes probléma a vezénylő tábornok működése alatt keletkezett.
eredeti szöveg :

Orbán úgy vélekedett, hogy inkább holtan látná Gyurcsányt, mintsem csak sebesülten („Orban would rather see Gyurcsany dead than merely wounded”). „Megtanultam” – mondta a távirat szerint a Fidesz elnöke a nagyköveteknek június 26-án, „hogy ha az embernek lehetősége van végezni a riválisával, akkor azt gondolkodás nélkül megteszi”. ("I've learned, that when you have the chance to kill your rival you don't think about it - you just go ahead and do it.")

atv.hu/belfold/20110912_wl_orban_gondolkodas_nelkul_vegzett_volna_gyurcsannyal

..és még ne gyűlölje meg a Nép ezt a Nemzeti Szardarabot?
Ezért mikor lesz a nagy LESZÁMOLÁS?:

Orbán úgy vélekedett, hogy inkább holtan látná Gyurcsányt, mintsem csak sebesülten („Orban would rather see Gyurcsany dead than merely wounded”). „Megtanultam” – mondta a távirat szerint a Fidesz elnöke a nagyköveteknek június 26-án, „hogy ha az embernek lehetősége van végezni a riválisával, akkor azt gondolkodás nélkül megteszi”. ("I've learned, that when you have the chance to kill your rival you don't think about it - you just go ahead and do it.")

atv.hu/belfold/20110912_wl_orban_gondolkodas_nelkul_vegzett_volna_gyurcsannyal
@midnight coder: BIZALMAS!

Felhívjuk minden Pártkönyv figyelmét!
Mélyen hallgatni szükséges arról a tényről hogy a zarabok,már a MAGYAR qrvákat is kitoloncolják Észak-Afrikából,annyira majréznak a Vezír látogatását követő zavargásoktól!
Emiatt, kénytelenek leszünk növelni az un. "dubajozós" cikkek megjelentetését!

Elvárjuk minden Pártkönyvtől hogy a fentiek figyelembe vételével terjesszék a ZIGÉT!

Szarházi
A nemzeti Hang
@Kara kán: Lehet hogy felétek a Rózsa dombon jobb a hangulat,de a gettókban biztos lehetsz benne,hogy kicsit sem.Sőt,a hangulat egyre csak fokozódik.
Azt hiszem Orbán kihúzta a gyufát „ezeknél” azzal, hogy Szaúd-Arábiába látogatott.
De mondjuk ki: miért is ment volna a kipásokhoz, eggyel feljebb kicsit balra, hisz ők csak elvesznek, soha nem adnak?
Ha bajban vagy, nem odamész, ahol elvesznek tőled, hanem oda, ahol adnak néked. Ez egy természetes túlélési ösztön.
Amúgy, ha belpolt nézem, itt is ezek a rabló maszoposok és szadeszosok csak elvenni tudtak a magyarságtól, csak kizsákmányolást és nyomorgást hoztak, soha nem fellendülést és fejlődést.
Hivatalosan is fel kell tenni a kérdést a nyakunkon élősködő judeokomcsiknak és cigányoknak, hogy ha ennyire szar itt nekik, akkor miért nem takarodnak egy olyan országba, ahol a nap is cionistábban süt és a kerítés színesfémből van.
Zébá!
Ne idegesíts te disznó, me' leváglak! Hamarosan itt van a disznóvágás ideje. A vágás után a disznót meg is kell pörzsölni. Oda kell pörkölni neki. Utána meg el kell küldeni a kóstolót a börtönbe Gy. Fegyencnek (addigra bekerül az ólba).
Beh sajnálom szegényt....
@Kara kán: És le is kell adóznod a disznódat!
Mán hogyne kéne!?
Bár jól tudom, hogy ami a császáré, azt oda köll adni neki, úgyszintén a kerálynak is. Pláne, ha jó kerály!
"rabló maszoposok és szadeszosok csak elvenni tudtak a magyarságtól, csak kizsákmányolást és nyomorgást hoztak, soha nem fellendülést és fejlődést"
Nagyon szépen mondtad, rettenetesen, szerintem könnybe lábadt sokak szeme... :)
Nagyon megnyugtató a tudat, hogy jelenlegi rettenetesen tehetséges vezetőink (bár életútjukban akadtak kisebb kommunista és liberális kitérők, besúgások, bizonyos liberális alelnökségek...) semmit sem vettek, vesznek el a zemberektől, nem támogatják a kizsákmányolást és a munkavállalók alázását, heti akár 70 órás munkaidejüket sem! Szerencsére a mindennapjainkban is komolyan érzékelhető fellendülést és fejlődést hoztak, melyet joggal hívhatunk magyar aranykornak is. Iszonyú fellendülés és fejlődés érzékelhető az országban, melyet arab tezsvéreink csak erősíteni fognak és zsákszámra öntik ide a pénzüket, hisz stabil és kiszámítható partnerei vagyunk mi a világban mindenkinek! De tényleg! Komolyan! :))
@namitirok: "Tisztelettel kérdem, nem megoldani kellene ezt, hanem kizárólag büntetni?"

Hiszen a szemed előtt van a megoldás. Az ökormányzatnak olcsóbb, ha szabálysértésért börtönbe küldi, mert amíg bent van, nem neki kell figyelemmel kísérni, segíteni rajta. A számlát így, is úgy is az adózók fizetik, de nem nekik kell dolgozni vele, hanem a börtön nek. Lehet, hogy ez a jövő szociális jogállama ( amit Schmitt elnök a bankoknak ajálgatott)?
áhhh, de korán keltek ezek a mentális kihívásokkal küzdők, ma akkor lesz valami a bábmestereknél, alapozzák a környezetet, nem árt figyelni :D
Egy álmot láttam én is, de sajnos felébrdtem, remélem valamikor ezek a fő álmodók is felébrednek, remélhetőleg nem lesz nagyon szőrnyű az ébredés.....

www.portfolio.hu/gazdasag/csefalvay_a_kormany_nem_adta_fel_az_almait.156414.html

Cséfalvay: A kormány nem adta fel az álmait
2011. október 6. | 08:14

Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára szerint a növekedési kilátásokat valóban érdemes visszafogni, de a kormány nem adta föl az álmait. A politikus az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a távközlési adóról és arról, hogy bankok nem vonulnak ki Magyarországról.
és tovább a megkezdett úton, rendületlenűl, és a haza fényre derűl, vezényló csillagunk mutasd az utat a kánaánba, áldassék a neved, legyen meg a te országod, örökkön örökké
/csak én ne legyek ott veled ;)/

www.napi.hu/tozsdek-piacok/lemondott_magyarorszagrol_a_nagybank_avagy_a_vegtorlesztes_bosszuja.497848.html

Lemondott Magyarországról a nagybank - avagy a végtörlesztés bosszúja
A Raiffeisen nem csak szóban jelzi elégedetlenségét a devizahitel-végtörlesztési rendelet kapcsán, immár alulsúlyozásra ajánlja a magyar részvényeket és állampapírokat is, részben a leminősítési kockázatokra hivatkozva.
@Boli: nagyon nagy türelmed van ezekhez a "zsenikhez" és keresztény jó szándékú levédiai magyarokhoz...csak úgy árad belőlük a szeretet embertársaik iránt...szaga is van! egyébként nem hallottál róla mi lett az eredménye a Christie's nél az árverésnek a királyi éxerek címén nagy hírtelen felajánlott magyar kincsekkel kapcsolatban? persze szegény Abdullah király meg keresteti a palota minden sarkában tűvé tették az egész 1600 termet és melléképületeket is hátha előkerülnek mert mióta a Galaxis Esze meglátogatta -közben elszédűltek tőle- eltűntek azok a szép hegyi kristályból faragott és ékkövekkel díszített királyi antikok ...kap a lézerke -jutalomból- egy Maybach-ot ha ő lesz a zimi zumi főminiszter? milyen blokkoló lesz rajta?
Erről az útáljukkiabankokat az országból dologról nekem mindig az a mese jut eszembe,amiben az emberek a telet szidták folyton,míg egyszer a tél megunta és nem jött többé.Aztán valami szopűágra kerültek az emberek emlékeim szerint a tél elmaradtával.
@Cirbi: dehogy vonúlnak, kúrvára kibasznak a Galaxis Eszével és a Nemzeti Ikonnal avagy a Szent Jobbal: áron alúl ajánlják a magyar állami kötvényeket amikből van nekik bőven, annyit megér...nem tudom olvastad-e a Monte Christo-t engem a Danglars/Vampa/Dantes esetre hajaz ez, mikor a 13 millió Luís D'Or elpárolgott ott a Vampa barlangjában...isten szeme mindent lát ne lopd el a léniát...izgi...most még a mai malaszt a bajnaikonteofleto-val fűszerezve és akkor a tatárjárás gyühet? de a kis rajzocska sem akármi amint amint Gordonka megkérdezi telemosollyal: hogy van a jobbod? és ott a jobbja egy nagy konyhakéssel benne rókacsapda és három egérfogó....
@Cirbi: Pedig jobb lenne, ha a kormány nem álmodozna tovább, hanem felébredne. Ha ébresztik az mindenkinek nagyon kellemetlen lesz.
@nu pagagyí: Volt persze, az IMF hitelből. Azt Orbán még felduzzasztotta dollár államkötvényekkel - magasabb kamattal mint az IMF - majd jól elköltött egy csomót a MOL-ra és valamennyi lejáró IMF hitelt visszafizetett.
Na, szegíny Buci is bevonult; őt tényleg sajnálom. Milyen is az élet...

De majd a Demokratikus Platform is hamarosan elénekelheti, hogy:
Hol vannak a (párt)katonák,
Hová tűnt a sok (szegfű)virág?
www.youtube.com/watch?v=rwaRSrS_Ga4

:-)
@midnight coder:

Tévedsz. Nem az egész világ, illetve a szakadék mélysége sem mellékes.

A mi szakadékunk elég mély. Mertünk nagyot álmodni.
@Kara kán:

Én viszont téged sajnállak, ugyanis elég udvariatlan a stílusod. Nehéz lehet egész nap önmagaddal lenned, hogy bírod?

Sértegetsz, érveket felsorakoztatni nem tudsz, egy önálló és használható gondolatod sincs, csak fröcsögsz.

Mondjuk bloggerként ez így elég ciki.

Asszem, ennyi elég is volt, a jövőben nem reagálok egyetlen bejegyzésedre sem.
Egyszeriek emlegették már sokszor, ezt a csodás MNB tartalékokat, csak egy kicsit sok helyre kellene belőle, megy ha ugyan ilyen agyament "gazdaságpolitika" megy tovább, úgy sem elég semmire

www.portfolio.hu/gazdasag/miert_kenyes_kerdes_az_mnb-nek_a_forintvedo_intervencio.156401.html

Másrészt azért tudunk mondani két nagyon egyszerű, egymással összefüggő szabályt is:

(1) Ha az ország helyzetét fenntarthatatlannak ítélik meg a tőkepiaci szereplők, akkor gyakorlatilag semmilyen devizatartalék nem elég.

(2) Az a devizatartalék az elégséges, amit a befektetők annak ítélnek.

Ez viszont az jelenti, hogy - rossz nemzetközi környezet ide vagy oda - sok múlik a gazdaságpolitikán.
@Zébácsi: "Asszem, ennyi elég is volt, a jövőben nem reagálok egyetlen bejegyzésedre sem."

Köszönöm szépen!
Oszkóék átvilágítják a 2012-es költségvetést
2011. október 6., csütörtök 10:33 Papp Zsolt

A Bajnai Gordon volt miniszterelnök által fémjelzett Haza És Haladás alapítvány elindította a kozoskassza.hu projektjét – amelynek célja a 212-es költségvetési javaslat átvilágítása, annak közérthető magyarázata – hangzott el a projektindító sajtótájékoztatón.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/oszkoek_atvilagitjak_a_2012-es_koltsegvetest.497876.html
@a szív fészkei: ui. ebből látszik, hogy érveid a 0-hoz közeliek. Brávó, elérted Vivianna szintjét, ezért mi jár köreitekben? Narancsszínű vekkeróra, Imádunk Viktor!-sál, Szijjártóra fazonírozott lufi, Matolcsayné férjét ábrázoló nyalóka?? Mindet megérdemled, de tényleg, használd őket egészséggel, ha neked ez az, hogy állandóan másokat gyalázol azért, amiről nem tehetnek. (mert kinek-minek jössz a világra, az nem választás kérdése. Orvbánék tettei meg igen.)
Na csá, jó aknamunkát! (Brad Pitt jön a kőbányai konzervgyárba forgatni: keresnek még zombikat, jelentkezz!)
Mr. Karakülségnek mondom a fentieket, de persze minek? De be is fejezem a vele és más goebbelsfiókával való élményt nyújtó társalgást.
@a szív fészkei: \Ő/ üdv neked is a klubban :D
/szegénynek lassan már csak a tükör marad, akit ott lát még beszél hozzá/
www.napi.hu/magyar_gazdasag/atalakulhat_az_orban-kormany_johet_az_evkozi_kiigazitas.497906.html

Átalakulhat az Orbán-kormány, jöhet az évközi kiigazítás
2011. október 6., csütörtök 13:46 Papp Zsolt

A Corvinus Egyetem tanszékvezetője szerint jövőre a magyar GDP 0-1 százalékos csökkenés elé néz, emiatt a költségvetés évközi kiigazítására lesz szükség. Bod Péter Ákos szerint vége a nem-ortodox gazdaságpolitikának, a kormány újabb fordulat előtt áll, most jön a 2010-es korrekció korrekciója. A volt jegybankelnök szerint ez akár személyi változásokkal is együtt járhat.
süti beállítások módosítása